Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand June 2011

Sexy Olivia Paige
Sexy Olivia Paige
Iets later dan gebruikelijk maar daarom zeker niet minder lekker is cybergirl Olivia Paige die we de afgelopen weken al veelvuldig voorbij zagen komen en vanavond op bewegend beeld is te bewonderen in deze nette cybervideo van Playboy. Habbaaa!
Rondje Manhattan in 27 Minuten!
Rondje Manhattan in 27 Minuten!
Vorige week was er een malloot in het nieuws die met 310km per uur over de NL snelweg raasde maar die beelden waren helaas een beetje onduidelijk. In New York, Manhattan is het doorgaans erg druk op de weg maar 's nachts valt dat eigenlijk geweldig mee en kan je zelfs flink doorrijden zoals te zien in deze clip..... We rijden mee dmv een dashcam!
Cindy Chang doet Opera O Mio Babbino Caro
Zo afentoe komt er een nieuw talentje voorbij in een van de diverse talenten shows die zo onderhand in elk land wel wordt gehouden. Neem nou deze Cindy Chang die zonder medeweten van haar familie besloot mee te doen aan de audities van 2011 America's got Talent en een vertolking doet van de opera O Mio Babbino Caro. Amazing!
Pizzababe Mckenzee Miles
Mckenzee Miles
Ik maak me geen illusies, jullie gaan hier vast weer een Kelly uithalen, maar ik vind het gewoon een heerlijke babe. Mckenzee Miles dus de Pizzababe van de dag en een blondine die er mag wezen... Het bouwjaar van deze blonde stoot die tevens vaak te zien is in allerlei 18+ films is 1986 en na een kleine rekensom betekent dat dat ze precies 25 lentes jong is. Ik hoor jullie bevindingen natuurlijk weer graag in de comments...
The Fails of June 2011 [Twister]
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Nadat we ongeveer alle fail compilaties van juni 2011 onderhand langs hebben zien komen de afgelopen week heeft nu ook Twister zijn maandelijkse fail compilatie klaar en die staat bij zusje Useloos voor jullie 2watch. Ik gok dat dit de laatste van de maand is, dus voor de fail compilatie fans is het nu weer even een maandje geduld hebben...
Music Matters Video MEGAmix
Music Matters Video MEGAmix
We zijn nog niet klaar met de videomixen deze week en misschien is dit wel meteen de beste die erbij zit. In ieder geval is het de langste want deze Music Matters Videomix is eigenlijk een jaarmix van 2010 die zo'n 2.5 uur duurt. Een uitgebreide playlist met alle nummers (160+) staat onder de video.... Enjoy!
Walibi King of the Park
Walibi King of the Park
Spellen als rollercoaster tycoon waarin je je eigen pretpark en achtbaan kan maken kent iedereen wel denk ik zo maar je kan nu dus ook je eigen Walibi pretpark online starten en via facebook je vrienden uitdagen om in jouw park te spelen. Elke week opent er een nieuwe attractie met een nieuwe game om punten te behalen en het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Aan het einde van de actie worden uit de top 50 scores van de gehele wedstrijd drie ultieme winnaars gekozen, die de koninklijke titel ‘Fanta King of the Park’ krijgen en een onvergetelijke VIP-ervaring in Walibi Holland zullen beleven. Open nu jouw eigen pretpark op facebook.com/fanta Succes!
Burning Bridges [The Supercut]
Burning Bridges
De laatste tijd zien we wel vaker dit soort film compilaties voorbij komen met één onderwerp de zogenaamde supercuts en vandaag hebben we een montage met daarin alleen maar geëxplodeerde bruggen. Hollywood stijl natuurlijk!
Dynamo: Magician Impossible
Dynamo: Magician Impossible
Sinds dat een of andere grappenmaker ooit eens in de bijbel schreef dat Jezus over water kon lopen hebben vele andere dit proberen na te doen, altijd zonder succes. Deze goochelaar Dynamo, echte naam Steve Frayne, laat in een promo voor zijn nieuwe show Dynamo: Magician Impossible, zien dat er eigenlijk niks moeilijks aan is en maakt een wandelingetje over de Londense Thames rivier. Maar hoe doet ie dat ?!
Gametime 1410 - Heroes United
Je maakt deel uit van het Alpha Team een handjevol helden die het moeten opnemen tegen robots die de wereld proberen te veroveren. De helden bestaan uit The Soldier, The Jumper, The Blower en The Commando, deze hebben allemaal zo hun eigen skills om uiteindelijk de mensheid te redden en de wereld robot vrij te maken. Er zijn in totaal zes levels met elk een "Boss", game on!
Georgia Jones doet Striptease
Georgia Jones doet Striptease
De mooie Georgia Jones was natuurlijk al eens langs geweest als de Pizzababe van de dag en vanavond zien we haar terug in een leuke video waarin ze zich ontdoet van haar kleding terwijl wij stiekem mee gluren. Erg mooie dame en meteen onze afsluiter voor vandaag.
Night Rush around the World [Epic Timelapse vid]
20110629-nightrush.jpg
Voor de fans van timelapse video's heb ik vanavond echt iets speciaals want we gaan namelijk kijken naar timelapse opnames van over de hele wereld bij nacht en aan elkaar geknoopt tot twee coole compilatie videos...
Pike's Peak International Hill Climb 2011
Pike's Peak International Hill Climb 2011
Net zoals elk jaar is ook dit jaar weer de International Hill Climb bij Pike's Peak in Colorado verreden en ook dit jaar waren ze er van Monster Energy drank weer bij. Pike's Peak ligt op zo'n 4,3km hoogte en telt in totaal 156 bochten wat garant staat voor spektakel. We rijden mee met Nobuhiro Tajima in z'n Suzuki Sx4 met vette POV beelden en deze Tajima is de eerste persoon EVER die dit klaart onder de 10 minuten. Hier beelden van vorig jaar!
Staken is voor Mietjes
Staken is voor Mietjes
Vandaag leggen de medewerkers van het openbaar vervoer in de 3 grote steden, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, tegelijk het werk neer om daarmee hun ongenoegen kenbaar te maken over de bezuinigingen en de plannen voor een verplichte openbare aanbesteding van het ov (bron). Typisch Nederlands volgens mij want in sommige landen begrijpen ze wél dat de enige die last van dit soort stakingen heeft de reiziger zelf is. Check eventjes deze beelden, weer of geen weer de bus rijdt! En zo hoort dat..
Pizzababe Bethanie Badertscher
Bethanie Badertscher
Op woensdag is het ook hier in huize Pizzaman gewoon strijk- en wasdag en aangezien ook onze dagelijkse Pizzababe rond deze tijd haar opwachting maakt heb ik de Pizzababe van de dag maar eens aan het werk gezet. Bethanie Badertscher kennen we natuurlijk al lang van al die andere galleries en zelfs videomateriaal hier op TLP. Vandaag is ze te bewonderen in een hagelnieuwe gallerie en nog altijd zo mooi als altijd, rate!
Pop House Videomix 9 Spring 2011
We gaan eventjes naar Turkije waar uiteraard ook dj's hun werk doen en waar ik zelfs een video mixer gevonden heb ála Philizz & VJ Margrao waarvan we nog steeds in blije verwachting zijn op een nieuwe volgende videomix. Vandaag dus ene DJ HERtelDEN die deze coole Pop house videomix 9 (Spring 2011) maakte die ook nog eens ruim 25 minuten duurt. Helaas is er geen playlist voorhanden...
The Fails of June 2011 [Step & Step]
The Fails of June 2011, fail
Het is onderhand al de derde fail compilatie van deze maand maar omdat we er maar geen genoeg van krijgen post ik 'm toch nog maar eventjes. Er moet er nog eentje komen als ik het goed heb, die van Twister, en dan hebben we het weer gehad voor de maand juni 2011. Hier de fail compilatie van nieuwkomers Step & Step...
The Voice USA [Best Of Season 1]
The Voice USA
Vanavond is het zover en wordt de winnaar van The Voice USA bekendgemaakt na de publieke vote en ik heb voor jullie alvast mijn persoonlijke favorieten bij elkaar gezocht wat eigenlijk stuk voor stuk talentjes zijn. De winnaar gaat naar huis met $100,000 en een platencontract en in de jury zitten onder andere Christina Aguilera & Cee Lo Green. Toch weer een mooi export product uit de koker van John de Mol.... Wie tip jij als winnaar ?!
Gametime 1409 - Rollercoaster Creator 2
Rollercoaster Creator 2
Je mag achtbanen in elkaar zetten in deze grappig kloon van de originele Rollercoaster Tycoon game. Bouw je droom rollercoaster inclusief loopings en vergeet ondertussen niet de gems optepikken die je naar de finishlijn moet dirigeren. Game on!
Sexy Holly Peers [Fallen Angel Shoot]
Sexy Holly Peers
Ik vertel geen vreemde dingen als ik zeg dat over het kanaal de mooiste vrouwen wonen en dat ze daar een heel fijn mannenblad hebben dat Nuts Magazine heet. Een van de mooiere babes van Nuts is Holly Peers die er vandaag engelachtig uitziet, al doet ze dat eigenlijk altijd al wel in deze page3 shoot!
Miniature Street Sculptures
Miniature Street Sculptures
Terminator 2 in Stopmotion
Terminator 2 in Stopmotion
We konden vanmorgen al een fanmade animatie zien vanwege de verjaardag van de film The Rocketeer maar ook de film Terminator 2, een van de meest baanbrekende films qua special effects, bestaat volgende week 20 jaar. Om precies te zijn was het 3 juli 1991 toen de film voor het eerst vertoond werd op het witte doek. Nu 20 jaar later is er een stopmotion versie om dat heugelijke feit te vieren!
Pizzababe Jacinta Rokic
Pizzababe Jacinta Rokic
We schakelen maar weer over naar de Pizzababe van de dag wat vandaag alweer een nieuwkomer is die luistert naar de naam Jacinta Rokic. Net als ons trekt ook ome Hef zijn cybergirls uit alle hoeken en gaten en zo komt deze Jacinta uit Australië is 23 jaar en heeft de maten 35D-24-25. Jummie!
The Rocketeer [Epic Fanmade Animation]
The Rocketeer [Epic Fanmade Animation]
Het duurt eventjes maar als je dan eenmaal zo goed bent als deze John Banana dan kan je ook echt wat. De film The Rocketeer komt uit 1991 en gaat over een jochie die een jetpack vind en daardoor een superheld wordt. Inmiddels is dat al weer zo'n 20 jaar geleden, tijd dus voor een hommage aan de film dmv deze epische animatie... Knap gemaakt!
The Real Facebook
The Real Facebook
Inmiddels kan je Tastelikepizza ook gewoon volgen via je Facebook account en aanmelden als vriendje doe je hierrr! Terwijl Mark Zuckerberg nog volop verwikkeld is in rechtszaken met de zogenaamde bedenkers van het hele concept vraag ik me af hoe origineel het idee eigenlijk was, dit soort taferelen komt mij in ieder geval bekend voor.
Cheick Kongo vs Pat Barry [UFC]
Cheick Kongo vs Pat Barry
Afgelopen zondag werd er in het Consol Energy Center te Pittsburgh het UFC gevecht gehouden tussen Cheick Kongo & Pat Barry! Naar deze wedstrijd werd al eventjes uitgekeken en na het zien van deze beelden begrijp je meteen waarom. Beide vechters gaan explosief van start tot er één tegen een kaakslag oploopt, check....
Gametime 1408 - Chaos Faction
Chaos Faction
Je kan Chaos Faction in drie modes spelen en met allerlei verschillende karakters. Ten eerste is er een campaign mode waarin je in elke arena telkens de boss moet verslaan en je na elke level extra wapens kan unlocken. Er is een deathmatch mode waarin je je eigen regels per gevecht kan opstellen en er is een survival mode waarin je zoveel mogelijk vijanden moet verslaan. Besturing gaat met het keyboard en aanvallen doe je met Z of X... Game on!
Hot Summer
Hot Summer, SUMB
Muziekmakert SaboFX kennen we inmiddels wel hier op TLP door de diverse coole babe compilaties die hij inmiddels op z'n naam heeft staan. Bij elke compilatie zit een nieuw nummer en vandaag hoe kan het ook anders op deze mega warme dag (34 graden) hebben we voor jullie klaar staan, Hot Summer! Heerlijck...
Fail Compilation June 2011 [By Nobody]
Fail Compilation June 2011
We hadden eventjes niks gehoord meer van Nobody maar dat kwam omdat hij het te druk had met de normale dingen in het leven en ja ach dat kan gebeuren. Vandaag dus weer eens een fail compilatie van zijn hand en die mag er zoals gewoon weer wezen. Mochten er nog meer fail compilaties voorbij komen voor de maand juni dan zie je die de aankomende dagen gewoon hier voorbij komen. Check!
Pizzababe Jessica Bentley
Jessica Bentley
Net als vorige week beginnen we ook deze maandag meteen maar met een mega mooie Pizzababe. Haar naam is Jessica Bentley en Jessica maakt in deze gallerie meteen haar debuut hier op TLP! Een erg mooie dame die er op sommige foto's een beetje geschrokken uitziet maar mij door zachtjes te fluisteren zonder enig probleem kan krijgen. Habbaaa!
Topgear S17 Episode 1
Topgear S17 Episode 1
Ja mannen gister was het weer zover, de allereerste aflevering van Topgear in het seizoen 17! Met daarin een Jeremy die helemaal los gaat in de nieuwe BMW 1M, Richie Hammond afreist met explosieven naar Zuid Afrika en Captain Slow de tijd van z'n leven heeft in een Mini Cooper WRC die de strijd aangaat met een bobsleeër op de baan in Lillehammer. Als rijder van de reasonable prices car komt Alice Cooper opdraven.. Enjoy!
A Capella PopMix
A capella is een muziekterm voor zingen zonder instrumenten als begeleiding, meestal in een koor. Zingen a capella is moeilijker dan zingen met begeleiding vandaar ook dat deze clip van The Blanks zo knap is die een heuse grandmix opvoeren met popnummers van onder andere Katy Perry & Cee Lo Gree...
Carp Attack
Hoe moeilijk kan vissen zijn als de vissen je letterlijk om de oren vliegen en je eigenlijk alleen nog met een netje de vangst binnen hoeft te halen ?!
Wizard Of Oz Remix [DJ Pogo]
Wizard Of Oz Remix
Konden we vorige week nog een meesterwerkje van de meester zelf aanschouwen in de vorm van deze Disney Remix, "Bloom". Tegenwoordig kan je ook meedingen in een door DJ Pogo bedachte remix contest waarin je beelden en muziek moet mixen tot een samenhangende clip. De winnaar was Reed Gauthier die deze coole remix van de bekende film The Wizard of Oz maakte, geheel in Pogo stijl.. Knap werk!
Graduation Surprise
Graduation Surprise
Van oorlog komt niets goeds en zeker niet de oorlogen die zich momenteel afspelen in het Midden-Oosten en Afghanistan. President Obama kondigde afgelopen weekend aan zoveel mogelijk amerikaanse troepen weer naar huis te willen halen en dat kwam mooi uit voor de broer van deze net afgestudeerde die daardoor zijn zus kon verassen tijdens haar diploma uitreiking op California Polytechnic State University. Zakdoekje bij?!
Gametime 1407 - Angry Mushrooms
Angry Mushrooms is een kruising tussen Super Mario en Angry Birds dat wil zeggen dat je Mario uit de gebouwen moet schieten met een katapult waarin je als munitie mushrooms in doet. Game on!
Sexy Alex Smyth
Sexy Alex Smyth
De afsluiter van vandaag heeft niet achteraan gestaan op tiet uitdeel dag en daar zijn we natuurlijk helemaal niet ongelukkig mee. Alex Smyth is de naam en deze dame is vandaag voor het eerst te zien / bewonderen hier op TLP en daarmee tevens het laatste item van deze zondag... Rate!
Ken Block's Gymkhana in Tilt Shift
Tilt Shift is en blijft wat mij betreft coolio en coureur Ken Block uiteraard ook. Maak van die twee een video en je krijgt een promotie clip voor de game Dirt3 wat er zoiets als dit uitziet!
Wie van de Drie 26-6-2011
Blanka Sonya Sharon

Blanka

Sonya

Sharon

Vancouver Riots [The Short Movie]
Vancouver Riots
Afgelopen week was goed te zien wat er nodig is om in een Canadese stad de rapen goed gaar te maken, verliezen met je hockey team dus! Verschillende beelden zijn inmiddels langskomen uit Vancouver en er is zelf een short movie waarin je nog eens een goede indruk krijgt van wat een boze menigte zoal kan aanrichten..
Eminem - Space Bound [Official Video]
Eminem - Space Bound
Het heeft eventjes geduurd maar Eminem is weer terug met een nieuwe single die echt de moeite waard is. Goed het is natuurlijk geen Stan waar hij pas echt mee doorbrak maar toch. Deze nieuwe single heet Space Bound en ik zocht 'em alvast voor je op in HD. Wat vinden jullie ?! Zijn we blij met deze comeback ?!
The Beach Spy [Part 9]
Springbreak! [Epic Fail]
Springbreak!
Spring break is een vakantie van één week op universiteiten en scholen in de Verenigde Staten, Canada, Japan, Korea, China maar ook in vele andere landen. Nou hebben we wel vaker dit soort beelden van feestende tieners voorbij zien komen hier op TLP maar het gaat ook weleens mis neem nou deze gast die enthousiast als hij is in de bak van de truck met een stel maten andere springbreak gangers probeert te vermaken. Tja!
Subaru Isle of Man Lap Record attempt
Subaru Isle of Man Lap Record
Je moet toch wel heel erg zeker van jezelf zijn wil je je merk verbinden aan een record poging om de snelste tijd ooit neer te zetten tijdens een rondje in de TT van de Isle of Man. Subaru en rally rijder Mark Higgins gingen de uitdaging aan in een 2011 Subaru WRX STI en dit zijn de kickass beelden terwijl hij met een gemiddelde van 170 km per uur over de baan raast.
We love Poland [Twister]
We love Poland
Twister heeft weer schaar en plakband bij elkaar gepakt en een zooi clips al dan niet opgenomen in Polen bij elkaar gesprokkeld en dat levert deze We love Poland compilatie op... Wij kijken mee!
Gametime 1406 - Bowlees
Bowlees
Op deze zondagochtend geen moeilijke game die je kater alleen nog maar versterkt maar gewoon een simpel spelletje schiet de bowlingpins om in zo min mogelijk beurten zodat ze uit het scherm verdwijnen. Klinkt simpel?!
Sexy Mei Ling Lam
Sexy Mei Ling Lam
Hmz, weer zo'n oosterse schone waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Al woont deze Mei Ling Lam al tijden in de USA, je kan duidelijk zien dat deze dame van oosterse komaf is. Mei Ling is de cyberbabe van de maand bij Playboy en vanavond onze afsluiter. Vergeet niet te raten!
Showering with girls
Showering with girls
Van je jeugd af aan heb je in films als Porky kunnen zien dat douchen met meiden wel heel erg opwindend moet zijn, wanneer het dan eindelijk zo ver is blijkt dat toch enigszins tegen te vallen. Vrouwen doen schijnbaar toch hele andere zaken onder de douche of tijdens het douchen... Een korte uiteenzetting!
A Seagull stole my Camera [100% Ownage]
Eventjes wat mooie plaatjes schieten in Cannes, Frankrijk liep net iets anders dan deze toerist had gehoopt toen een zeemeeuw er met zijn Gopro Camera vandoor ging in een onbewaakt moment. Op onverklaarbare wijze heeft de eigenaar echter de camera terug gevonden en daar stonden deze beelden op. LOL!
Wie van de Drie 25-6-2011
Rachel Cristina Nikki

Rachel

Cristina

Nikki

Wctje Slopen doe je ZO! [Fail]
Altijd lollig van die vrienden die je lopen te gallen en de deur dicht houden van de wc waar je net je behoefte gedaan hebt. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden al is dit waarschijnlijk toch niet de goede...
Toy Faces
Toy Faces
Army Style Basketball Trick Shots
Army Style Basketball Trick Shots
Het is de laatste tijd toch weer iets rustiger met de diverse trickshot videos die we eerder dit jaar voor de kiezen kregen maar nu het amerikaanse leger z'n troepen naar huis haalt hebben die mannen wat meer tijd voor het maken van dit soort videos. Een trickshot video dus gemaakt door soldaten, check het uit!
Phanatic gets hit with Foul ball
Phanatic gets hit with Foul ball
De officiele mascotte van het Philadelphia Phillies Major League Baseball team Phanatic is een van de meest bekende mascottes uit de Amerikaans sportwereld. Afgelopen week werd hij geraakt door een fout bal en dat zag er dus zo uit...
Michael Jackson Tribute - P.Y.T. [A Capella]
Michael Jackson Tribute
Vandaag precies twee jaar geleden stierf muziek legende Michael Jackson aan een hart stilstand en stond de wereld voor veel mensen eventjes stil. Mike Tompkins fan van het eerste uur maakt sindsdien allerlei coole A capella versies van MJ's bekende maar ook minder bekendere songs. Vandaag het nummer Pretty Young Thing oftewel P.Y.T. , knap gemaakt.
Gametime 1405 - Operation Desert Sabre
Operation Desert Sabre
Je bent tankcommandant en beland in de golf oorlog. Vernietig alle vijandelijke troepen en tanks en blijf lang genoeg in leven om de oorlog te winnen. Game on!
Sexy Vivian Keys
Sexy Vivian Keys
De afsluiter van vandaag komt van niemand minder dan de aziatische schone Vivian Keys die teven coed van de maand juni 2011 is bij ome Hef. Leuke dame leuke video, goede afsluiting van de dag!
Biking [The Fail Compilation]
Biking
Terwijl iedereen denkt dat fietsen vooral gezond is zou je toch tot een hele andere conclusie kunnen komen na het zien van deze fail compilatie waarin het steevast fout gaat met fietsers.
Man vs Train
Man vs Train
M'n neef is machinist en als machinist maak je blijkbaar heel wat mee op het spoor. Zelf maakte hij al diverse keren mee dat er iemand voor de trein sprong en ook een auto die stilstaat op een overweg komt vaker voor dan je denkt. Deze gast gaat de uitdaging aan en lijkt een prima oplossing te hebben gevonden om op het laatste moment een trein te ontwijken, kijk das pas origineel!
Zo gaat dat in Rusland [SpecNaz]
SpecNaz
Dat is Rusland alles net iets anders gaat dan hier bij ons in het toch iets meer geciviliseerde westen moge onderhand duidelijk zijn al was het alleen al om hoe de politie aldaar om gaat met geboefte. Kijk eventjes mee naar deze beelden van Specnaz een soortement van oproerpolitie (swat team) die korte metten maakt met alles en iedereen die ze in de weg loopt.
Pizzababe Taya Parker
Pizzababe Taya Parker
We sluiten deze week van Pizzababes af met een dame die we al tijden niet meer voorbij hebben zien komen maar die toch echt wel de moeite waard is van een nadere inspectie. Het is Taya Parker die in 2009 nog een van de pets was van Penthouse en vandaag dus onze Pizzababe van de dag. Rate!
Funny Dancing Bikes
Funny Dancing Bikes
Je zou het niet verwachten, en de rijders zijn er zo te zien ook niet al te blij mee wanneer de race motoren waarop ze deelnamen aan de Promosport Championship op het circuit van Magny-Cours na een crash zo aan elkaar vast zitten dat ze zelfstandig besluiten een pirouette te doen op de baan.. Bizar!
Landau Eugene Murphy op America's Got Talent
Geweldig toch altijd die talenten shows waarin zomaar een autowasser zoals deze Landau Eugene Murphy zijn droom kan waar maken door vriend en vijand, en zeker de jury, te verassen met een perfecte imitatie van de legendarische Frank Sinatra, hij doet het nummer "I got you under my Skin"...
Meet the Medic [Animation]
Meet the Medic
The game Team Fortress is gratis te downloaden en is ooit op de markt gebracht als een opvolger van het spel Quake. In deze clip zien we een soort van demo uit het spel met een dokter die hele andere bedoelingen heeft met de organen van zijn patienten, die de operaties niet altijd overleven. Check uit The Medic!
Brandweer doet Beat It [Flashmob]
Brandweer doet Beat It
Bij de brandweer is het nog niet zo slecht vertoeven niet alleen hebben deze semi ambtenaren nogal veel vrij ook de verdiensten zijn helemaal niet slecht heb ik me laten vertellen. De franse brandweer van het plaatsje St Priest hebben zoveel vrij dat ze zelfs tijd hadden om een heuse flashmob in te studeren om de muziek van Michael Jackson's "Beat It", beelden hier!
Gametime 1404 - Deep Diver 2
Daal in je sub telkens af in de diepe zee om schatten te vinden maar zorg wel dat je telkens genoeg zuurstof behoud en dat je oppast voor sommige diepzee bewoners. Zuurstof verkrijg je door afentoe naar de oppervlakte te gaan, besturing met het keyboard en het menu bedien je met de muis.. Game on!
Sexy Angelika Black
Sexy Angelika Black
Niet alleen het kontje van Angelika Black is betoverend mooi de rest mag er ook wezen al laat ik die beslissing graag aan jullie over.... Onze afsluiter van de dag, Angelika Black!
The Zipper
Ik ben vorig jaar voor het laatst naar een kermis geweest en vind het eigenlijk wel best. Al die vreemde attracties waar je alleen maar pijn van in je buik krijgt om vervolgens al dat lekkere bier nog eens voorbij te zien komen in een heel andere vorm, voor mij hoeft het allemaal niet. Deze attractie heet de Zipper, niks voor mij!
Little Boy hates DisneyLand
Little Boy hates DisneyLand
Terwijl andere kids een gat in de lucht springen bij het horen dat ze naar Disneyland gaan heeft dit jochie toch een hele andere mening en schuift dat niet bepaald onder stoelen of banken...
Pizzababe Olivia Paige
Olivia Paige
En ja hoor daar is ze weer, Pizzababe Olivia Paige die we de laatste maanden vaker voorbij zagen komen en waarvan dit voorlopig eventjes de laatste gallerie is die we doen. Mooie meid natuurlijk die Olivia Paige maar je kan er ook teveel van zien, tijd voor wat vers bloed. Raten maar weer!
Amazing Nature
Amazing Nature
Bloom [DJ Pogo Remix]
Bloom
DJ Pogo kennen we onderhand wel van z'n kunst stukjes waarin samples en videobeelden uit allerlei bekende films en tekenfilms voorbij komen. Vandaag neemt hij allerlei Disney figuren mee op een muzikale reis...
Meet Britain's worst Sheepdog
Meet Britain's worst Sheepdog
Bij ons is een hond gewoon een huisdier maar er zijn nog landen waar honden nog gewoon worden getrained om te werken voor de baas. Zoals deze collie bijvoorbeeld die eigenlijk een toekomst als schapenherder hond te wachten stond maar of dat goed gaat komen ?!
Op een dag weet je Het.. Werken bij Shell !
Op een dag weet je Het.. Werken bij Shell !
Als je je altijd al hebt afgevraagd waarom een doorsnee uitzendkracht niet met gevaarlijke stoffen mag werken dan moet je beslist eventjes deze video checken waarin een dombo met z'n aansteker probeert uit te vogelen of de zojuist binnengereden Shell tankwagen wel echt leeg is... FAIL!
Football Cops
Football Cops
Je zou eigenlijk hopen dat het niet waar was maar dit schijnt de trailer te zijn van een nieuwe serie die in de herfst in premiere gaat op DirectTV! Check eventjes de trailer, en meer info vind je hier!
Gametime 1403 - Marmoot
Marmoot
Je bent een marmot of iets dergelijks en hebt de beschikking over explosieven om je vijanden de doden. Pas wel op dat je geen vriendjes dood want dan ben je ook af.. Game on!
Next Door Nikki doet POV Showtje
Next Door Nikki
Ik heb bij de buuf net al de deur ingetrapt maar geen Nikki gezien wat eigenlijk eeuwig zonde is. Deze Nikki slooft zich voor ons uit voor de webcam wat ook nog eens helemaal in POV stijl gefilmd wordt. Ik vind het helemaal prima alleen jammer van dat sticker materiaal op plaatsen waar het niet hoort..
Balls of Steel Australia [S01 E10]
Balls of Steel Australia
Het is weer woensdag en dat betekent weer een verse aflevering van Balls of Steel Australie. Ook deze week halen de mannen weer dol dwaze grappen uit op argeloze mensen die niet altijd zo gechameerd zijn van de grappen uit deze show. Des te leuker is het dan wel voor ons! Check!
Sock Babies
Sock Babies
Je kan er over liegen, maar dat zal ik niet doen, feit is dat iedere man weleens zelf een slinger aan z'n pielemuis heeft gegeven en daar is ook eigenlijk niets mis mee. Meestal verdwijnt zo'n zaadlosing dan in een handoekje of wanneer je niets anders voorhanden hebt een sok. Of dat laatste echt heel erg slim is ?!
That's Why they call it DoggyStyle
That's Why they call it DoggyStyle
Ik weet niet helemaal zeker of we deze ooit al voorbij hebben zien komen hier op TLP want dit soort videos doen wel vaker de ronde. Een hond is je beste vriend maar je kan het ook overdrijven...
Pizzababe Sofia Alexandra
Sofia Alexandra
We schakelen over naar de Pizzababe van de dag, Sofia Alexandra, die we vorig jaar december ook al voorbij hebben zien komen in een andere gallerie. Toen werd ze onthaald door jullie met een 4 sterren rating dus ik ben eigenlijk benieuwd of ze dat gaat evenaren vandaag. Vergeet dus niet te raten!
Fail Compilation June 2011
Fail Compilation June 2011
Alle falers van juni 2011 nog eens op een rijtje in de eerste fail compilatie van juni 2011. Er zullen er nog wel meer volgen lijkt me en uiteraard houden we jullie daarvan op de hoogte...
Opening Coconuts with Teeth [WTF]
Opening Coconuts with Teeth
Nadat er vorig jaar iemand zwaar gewond raakte bij de duitse versie van Wedden Dat was het eventjes stil om het programma wat in Duitsland Wetten Das heet. Toch zijn er genoeg mensen nog te vinden die graag hun kunstjes komen laten zien voor een miljoenen publiek, zoals deze gast die kokosnoten openmaakt met z'n voortanden. Don't try this at Home!
Greatest Black ops Freak Out
Greatest Black ops Freak Out
Computerspelletjes, wie is er niet groot mee geworden. Tegenwoordig hoef je geen Donkey Kong meer te spelen want dat is retro maar speel je natuurlijk spelletjes als COD-Black Ops en meer van dat soort, waardoor de spelbeleving alleen nog maar groter is geworden. Maar of dat een vooruitgang is ?!
The Ryan Dunn Tributes
The Ryan Dunn Tribute
Schokkend nieuws gisteren toen bekend werd dat Jackass ster Ryan Dunn om het leven is gekomen bij een auto ongeluk. De auto waarin Ryan Dunn reed raakte maandagochtend van de weg en vloog in de brand nadat hij jarenlang zelf de meest stompzinnige stunts uithaalde... Dit zou zijn auto zijn, na de crash en dit is een tribute! RIP... (2)
Gametime 1402 - Coconut Boom
Coconut Boom
Je bent een Caveman en wordt bedreigd door dinosaurussen die je op lijken te wachten. Gelukkig heb je de beschikking over bommen waarmee je ze op kan blazen. Doe dat met zo min mogelijk bommen en probeer je munitie zo nauwkeurig mogelijk te gooien! Game on...
Vissen met Jenni Lee
Jenni Lee
Sexy lingerie is natuurlijk nooit weg al gaat het uiteindelijk niet om de verpakking want zo'n setje gaat al snel uit voor dat je goed en wel op gang bent gekomen. Jenni Lee is een babe die ook al een aardige NSFW carriere erop heeft zitten maar door d'r blauwe ogen en donkere haren een babe gehalte heeft van +9!
Welcome to Nitro City [Travis Pastrana]
Welcome to Nitro City
Durfal Travis Pastrana moet tussen zijn stunts door natuurlijk goed uitrusten en zich volledig kunnen concentreren op z'n volgende stunt en daarom hebben de mensen van RedBull hem weggestopt in een heerlijk resort in Panama. Kijk eventjes mee naar deze beelden, tja had je nou maar geen vak geleerd hé...
Following The Flow [Parkour]
Following The Flow
Dit soort parkour / freerunning filmpjes vind ik altijd wel erg knap om naar te kijken. Niet alleen word ik al moe door het zien van zoveel beweging, het is ook nog eens vrij spectaculair allemaal wat deze straatacrobaten uithalen. Check eventjes deze Turbolenza Parkour clip... following the flow, aight!
Pizzababe Rebecca Lynn
Rebecca Lynn
We begonnen gisteren al voortvarend aan onze week met Pizzababes en vandaag gaan we nog eventjes gestaag door met al weer zo'n beauty. We verwelkomen vandaag Rebecca Lynn tot ons mega archief van Pizzababes en deze Rebecca mag er zeker wezen. We hadden de afgelopen week vooral veel blond maar na blond komt brunette, Rebecca Lynn dus!
Amazing Macro Insects
Waiting at the Busstop [Epic]
Waiting at the Busstop
Ik ga de laatste tijd es wat vaker met de trein opstap en ik moet eerlijk bekennen dat bevalt me prima zolang het maar een van de grote steden is en je niet al te veel hoeft overtestappen. Mocht je onverhoopt toch nog verder met bijvoorbeeld de stadsbus of regionaal busvervoer moeten dan mag je hopen dat je niet al te lang hoeft te wachten, al schijnt niet iedereen dat even erg te vinden....
Lefgozer is niet Bang voor Boem [Russian Style]
Lefgozer is niet bang voor de Boem
Ahum, wat nu precies de bedoeling is van dit filmpje ontgaat mij eventjes behalve dan dat deze gast natuurlijk episch stoer aan het doen is voor z'n vriendinnetje die alles voor ons met de digitale camera vastlegd. Terwijl ieder ander met broek in de poep zou aftaaien na al dit explosie geweld, mediteert meneertje gewoon lekker door.. Only in Russia! [Thnx Pieter]
Cinema's Worst Dads [Movie Mashup]
Cinema's Worst Dads
Afgelopen zondag was het vaderdag en speciaal voor die heugelijke dag hebben ze bij filmdrunk weer een compilatie inelkaar geschroefd met daarin de slechtste vaderfiguren die Hollywood kent of heeft gekend. Bonus: Cinema's best Dads!
Gametime 1401 - Monster Box
Monster Box
Het spel MonsterBox is eigenlijk heel erg simpel het enige wat je hoeft te doen is telkens het monster aanklikken die anders is dan de andere. Naar mate het sneller gaat wordt het uiteraard wel iets moeilijker maar goed te doen zo op de dinsdagochtend... Game on!
Sexy Ashlee Jae
Sexy Ashlee Jae
Het is alweer tijd voor de dagafsluiter en die wordt vandaag verzorgd door de mooie Ashlee Jae die ook al weer een paar jaartjes meeloopt bij ome Hef. Een leuke video dus van deze fijne brunette met big boobies en wellicht zien we deze dame deze week nog eens terug als Pizzababe van de dag. Vergeet niet te raten!
Night in Motion [TimeLapse]
Night in Motion
De meeste timelapse videos worden overdags opgenomen en dat is eigenlijk geheel onterecht want ook snachts kan je de mooiste beelden schieten. Heerlijk rustgevend is het in iedergeval...
Perform This Way [Weird Al Yankovic]
Perform This Way
Hij is en zal altijd wel gek blijven deze Weird Al Yankovic, oftewel Alfred Matthew Yankovic, die we natuurlijk vooral kennen van al die leuke geinige parodieën op bekende top40 hits. Vandaag heeft hij een geheel eigen versie van Lady Gaga's nummer Born this Way in elkaar gefabriceerd. Check de check!
Venice Beach RC Fly Through
Venice Beach RC Fly Through
Heb ik er net voor gezorgd dat onze BeachSpy een Tomtom in z'n auto heeft zodat hij de juiste stranden kan vinden blijkt er alweer een veel coolere manier te zijn waarmee de beste man opnamens kan maken. De bestuurder van deze remote controlled helictopter heeft nog niet helemaal in de gaten waar de babes zich bevinden op Venice Beach maar we krijgen wel een leuke indruk hoe het er daar allemaal uitziet vanuit de lucht.
Pizzababe Jessa Hinton
Jessa Hinton
Wanneer is een vrouw perfect ?! Als ze je met de pantoffels in de hand en warm eten op tafel verwelkomt 's avonds na een dagje hard werken of zijn het toch vooral de looks. Ik weet niet hoe jullie er over denken maar die pantoffels kunnen me gestolen worden en warm eten haal ik wel bij de snackbar mocht deze Jessa me thuis opwachten. Jessa Hinton de Cybergirl van de maand juli 2011! Ik zeg Habbaaaaaa!
Red Bull Hint & Vind
Red Bull Hint & Vind
Red Bull Sugarfree ligt nu echt overal! In heel Nederland worden Red Bull Sugarfree 4-packs verstopt op de gekste plaasten: op het dak, in de tuin, in het bos etc.. Start nu je zoektocht op www.redbullhintenvind.nl en volg vanaf nu ook de hints op de speciaal daavoor in het leven geroepen RedBull aktiesite. Je maakt kans op een hele vette reis naar een van de coolste Red Bull evenementen ergens op de wereld! Red Bull Sugar Free, no sugar, just energy! Check hier de video!
O'Neill Wake The Line 2011
O'Neill Wake The Line 2011
Als het op sport aankomt ben ik liever lui dan moe maar het kijken naar sport vind ik wel altijd fascinerend. In watersport ben ik nooit erg goed geweest of je moet zwemmen meerekenen, surfing en alles wat te maken heeft met het evenwicht behouden op het water is niet aan mij besteed. Het surf merk O'Neill houdt elk jaar een Wake the Line event waarvan dit de 2011 highlights zijn. Erg spectaculair allemaal!
Grendizer [Remi Gaillard]
Het is de laatste tijd wat rustig rond onze favoriete fransman Remi Gaillard en de nieuwe filmpjes komen met sprokkelgewijs binnen. Deze clip is van vorige week maar had ik schijnbaar gemist doordat ik met de pinksteren eventjes een paar daagjes weg was. Uiteraard is onze Remi Gaillard verzameling niet compleet zonder ook deze clip. Remi als Transformer, check!
Graduation Dance [Fail]
Graduation Dance [Fail]
Daar sta je dan eindelijk op het podium om je diploma in ontvangst te nemen en kan je eindelijk dat dansje laten zien waar je al die tijd echt op hebt lopen studeren. Fail!
Gametime 1400 - Bubbles Pop
Bubbles Pop
Je moet proberen om met een kettingreacties zoveel mogelijk bubbles weg te spelen in elke level en dat acht je te doen in zo min mogelijke beurten. Game on!
BeachBall [WootsonTV]
Marco Wootson die maakt toch wel erg fijne babe compilaties hoor. Zagen we eerder vooral beelden van Victoria's Secret in zijn filmpjes in deze Beachball babe compilatie gaan we heerlijk het strand op naar de babes kijken die onze strandspion gemist heeft. Alle bekende modellen komen uiteraard voorbij!
Wie van de Drie 19-6-2011
Kaite Angelina Simona

Kaite

Angelina

Simona

Official Aftermovie Galore 2011 [Part 2]
Official Aftermovie Galore 2011, after2011
We schakelen weer eventjes over naar de feestende menigtes bij de diverse feestjes die ook dit jaar weer ruim vertegenwoordigd zijn in binnen en buitenland. We hebben vandaag ook beelden uit Belgie en Spanje, daar wordt uiteraard ook gefeest. Check het uit!
The Beach Spy [Part 8]
Breaking Up
Breaking Up
Voor diegene die het nog niet weten, vandaag is het vaderdag dus spoed je, haast je en bel die man op om hem te feliciteren met deze heugelijke dag of ga op bezoek met een doosje sigaren gekocht bij het tankstation op de hoek. De relatie met je ouders is voor eeuwig maar een relatie met een vrouwmensch ligt wat gecompliceerder en daar kan je zo afentoe weleens genoeg van krijgen. Maar hoe maak je haar dat op subtiele wijze duidelijk ?!
The Best Bits in the World
The Best Bits in the World
Het ene sinasappelmerk is het andere niet en de ene sinasappel commercial is weer sexier dan een volgende. Nou zap ik meestal weg bij commercials op tv maar voor deze zou ik zeker een uitzondering maken.
Cereal Killer
Cereal Killer
Een kleine waarschuwing voor alle overvallers, overval nooit een supermarkt als Freddie Wong daar toevallig aan het shoppen is, or else!
Techno Granny got the Moves
Techno Granny
Tijdens een dans demonstratie in Zagreb grijpt een oma uit het publiek haar kans om ook eens in de schijnwerpers te staan en showt de dansers de echt coole moves.
Gametime 1399 - Oliver & the Basilisks
Oliver & the Basilisks
Je bent Oliver de leerling van een machtige tovenaar en hebt zitten spelen met de krachtige toverspreuken van je leraar. Hierdoor zijn er allerlei Basilisks in je buurt gekomen die je moet proberen te ontwijken door de juist stappen te maken op het bord of door een toverspreuk uit te spreken. Ik snap er niet al te veel van, maar ik vertrouw erop dat jullie het er beter vanaf brengen... Game on!
Sexy Nina James
Sexy Nina James
Nina James timmert al een tijdje aan de weg en heeft een heuse Guns'n Roses tattoo op d'r zij staan. We zagen haar laatst voorbij komen als Penthouse Pet in de Pizzababe van de dag en vanavond hebben we bewegend beeld van deze kanjer. Habbaa!
Milky
Milky
Paranoid Android
Paranoid Android
Een van de betere nummers van Radiohead dit Paranoid Android gezongen door allerlei Youtubers, zo'n 35 in totaal, op de inmiddels bekende manier. Goed gelukt al zeg ik het zelf!
Wie van de Drie 18-6-2011
Kristy Lauren Latifa

Kristy

Lauren

Latifa

Downloaden met XSusenet [Met Uitleg]
Films en Series Downloaden met XSusenet
Ik liet jullie laatst al eventjes kennismaken met XSusenet waar je gewoon gratis en voor niets een usenet account kan aanmaken en pas gaat betalen wanneer je ook echt snelheid wilt hebben om te downloaden maar daarna waren er nog veel vragen. Er is nu een uitleg en de aktie is nog eventjes verlengd zodat je XSusenet alsnog gratis kan uitproberen. Gewoon omdat het kan!
Hands Only CPR
Hands Only CPR
Een van de leukere films van de afgelopen jaren moet toch haast wel The Hangover zijn waarvan nu dus ook een deel twee in de bios draait. Een van de sterren die in beide films meespeelt is de aziaat Ken Jeong die tevens in dit grappige spotje zit waarin aandacht wordt gevraagd voor eerste hulp bij hartfalen. Het kan aan mij liggen maar telkens als ik die Ken zie moet ik lachen...
Mr Blue Sky Lipdub
Ik dacht eerlijk gezegd al dat we de meeste lipdubs nu toch zo onderhand wel gehad hadden maar de studenten van de RUG, Rijksuniversiteit Groningen besloten om er toch nog eentje te doen. Hier is Mr Blue van Sky Electric Light Orchestra.... Meer lipdubs via de link onder de video!
Real Cops, Real People, Real Love
Real Cops, Real People, Real Love
De politie is al lang niet meer je beste vriend en ik schat zo in dat het flitsen en laseren van hardwerkende automobilisten daaraan ten grondslag heeft gelegen. In Denemarken is dat eigenlijk helemaal niet zo en vind iedereen mekaar gewoon aardig. Hier het bewijs!
Parking Assist
Parking Assist
Om een commercial te maken kan je natuurlijk allerlei dure acteurs inhuren maar waarom niet gewoon de hond van de buurvrouw ? Met de parking assist van Ford is parkeren zelfs voor een vrouw een peulenschil...
Gametime 1398 - Tank Mania
Tank Mania
Nu we in NL nog nauwelijks tanks hebben rondrijden zoeken we onze toevlucht in games zoals deze Tank Mania waarin je alles wat er op je weg komt verpletterd terwijl je naar de finish lijn rijd. Sommige obstakels zijn wat lastig maar daar gebruiken we dan gewoon de heavy duty tank gun voor. Game on!
Sexy Vanessa Callison
Vanessa Callison
De dagafsluiter van vandaag komt van niemand minder dan Vanessa Callison en mooie donkere chick met nog mooiere ogen en dito lichaam. We konden haar al zien als Pizzababe van de dag en vanavond dus op bewegend beeld. De video komt weer eens uit de onuitputtelijke bron van ome Hef, Check....
Dripped [Animation]
Dripped
Nu we de diverse afstudeerprojectjes de afgelopen weken al voorbij hebben zien komen schakelen we eventjes over naar de ietswat profesionelere animators zoals ChezEddy die deze coole animated short maakte over een kunstdief die een voorliefde lijkt te hebben voor het kubisme. Gemaakt voor la Fondation Lagardère, check!
Paaldansen als een PRO
Paaldansen als een PRO
In het verleden hebben we al diverse dames kunnen zien die thuis een paal hadden staan om lekker in te klimmen en om aan te dansen, en dan heb ik het niet over onze Menno's banketstaaf. Veel van die dames falen hopeloos maar zo heel afentoe komt er ook een dame voorbij die wel talent heeft. Dit is er zo ene!
Truthfull MoviePosters
Truthfull MoviePosters
Pizzababe Devon Striker
Pizzababe Devon Striker
Het is alweer vrijdag en dat betekent dat we vandaag de laatste Pizzababe van deze week gaan krijgen. Het is de Duits-Amerikaanse 18+ filmster Devon Striker geworden die ook nog eens voor het blad Penthouse uit de kleren ging, weliswaar voorzien van allerlei versiersels in de vorm van tattoo's op d'r nakende lijf maar dat nemen we dit keer maar voor lief.
Doe es lekker Huilen
Doe es lekker Huilen
Als je op jacht gaat en konijnen schieten terug, als je je snijdt bij het scheren in je rug, wanneer je hebt staan dansen op een mijn die je niet ziet, dan heb je reden, reden om te huilen van verdriet. Aldus de geniale tekst van André van Duin met zijn nummer "Als je Huilt" uit 1982. Tijdje geleden alweer maar huilen is van alle tijden al heet dat tegenwoordig huilie huilie doen. In deze geinige compilatie komen allerlei huilebalken nog eens stilletjes voorbij.
The Muppets vs The Green Lantern
The Muppets vs The Green Lantern
Later dit jaar op 23 november gaat de nieuwe Muppet film in premiere waaruit dit een klein stukje is en de DC Comics film The Green Lantern gespoofed wordt. Het was al weer eventjes geleden dat we iets van Henderson's Muppets gehoord hadden maar een aantal andere clips vind je wederom via het linkje onder deze video.
Orang-oetan saves Bird
Orang-oetan saves Bird
Orang-oetans klimmen van alle mensapen het meest in bomen en zijn erg intelligent. Alhoewel ze bijna nooit zwemmen besluit deze orang oetan toch een helpende hand uittesteken als een vogeltje dreigt te verdrinken. Het begint allemaal zo rond de 3 minuten in de video.
Gametime 1397 - Paldorian Defense
Paldorian Defense
Bescherm je kasteel tegen orcs, minotaurs, cobolds en vleermuizen die telkens in waves aanvallen. Verzamel goud om je boog te upgraden en zoom in met de spacebar en vuur met de muis. Game on!
Sexy Victoria Ivanova is Back
Ik was gisteravond de nieuwe haring proeven en vandaar dat de afsluiter er een beetje bij ingeschoten is maar die krijg je dus gewoon nu nog eventjes te zien. Geen afsluiter maar wel de begin van een mooie zonnige dag! Victoria Ivanova hebben we al voorbij zien komen in diverse fijne clips die je nog eens terug kan vinden via het linkje onder deze cybervideo...
We love Russia 6 [Twister]
We love Russia 6
Naast de maandelijkse fail compilaties van Twister heeft hij ook nog een aantal andere series waar van dit We love Russia een van de leukere is. Deeltje zes is het al weer en meerdere / andere Twister compilaties vind je via het linkje onder de video.
Buurtfeestje ?!
Buurtfeestje
Een buurtfeestje geven is erg leuk vooral als je leuke buren hebt. Maar het plannen gaat niet altijd even makkelijk. Maar of dat nu zo erg is?
Pizzababe Addison Miller
Pizzababe Addison Miller
Ik heb vandaag zware ellende met de pc hiero dus ik zit maar weer eventjes op de oude Atari totdat de virusscanners en andere zut hun werk hebben gedaan, dus het duurt eventjes allemaal wat langer en gaat lang niet meer zo vlot. Addison Miller kende we onderhand natuurlijk al maar vandaag zien we haar toch weer eens een keertje terug als Pizzababe van de dag. Rate!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 9]
Balls of Steel Australia
We hebben weer een hele aflevering van Balls of Steel Australia op de kop weten te tikken en pakken er een zakje chips, wat cola en andere versnaperingen bij om vervolgens lekker lui onderuit gezakt de avonturen van deze week te bekijken. Enjoy!
Loveballs
Loveballs
Vrouwen, ik kan er werkelijk geen pijl op trekken maar gelukkig zijn er tegenwoordig attributen waar vrouwen zich alleen ook prima mee kunnen vermaken. Neem nou deze loveballs waar nog wel wat aan gesleuteld moet worden zo te zien. Al lijkt deze dame aardig in d'r sas!
Awesome Ring illusion
Awesome Ring illusion
Altijd knap om te zien dit soort clips waar je je eigenlijk toch afvraagd, hoe doet ie dat nu. Kijk eventjes mee naar deze gast die goed is met ringen en daar best coole dingen mee uithaalt.
Gametime 1396 - West Gunfighter
West Gunfighter
Dit schietspelletje is vrij eenvoudig, je bent beland in het wilde westen en staat in een saloon waar je onder vuur wordt genomen en waar je extra combo's kan maken door bijvoorbeeld rondslingerende borden te raken of de whiskey flessen op tafel. Zorg wel dat je telkens je tegenstanders uitschakelt voordat die jouw neerknallen, game on!
Blonde WebcamGirl doet Bootyshake [CWH]
Blonde WebcamGirl doet Bootyshake
Het was al weer eventjes geleden eigenlijk dat we hier nog videos voorbij zagen komen van CamWithHer maar ik heb weer een hele lading verse videos gevonden en we beginnen vandaag met deze blonde babe die heerlijk staat te draaien voor de webcam terwijl wij gewoon meekijken. Check het uit!
Booty Shake Contest [Fail]
Booty Shake Contest
Ik denk dat er geen man te vinden is die niet eens jurylid zou willen zijn bij een Booty Shake Contest. Al was het alleen al maar om de geruchten dat sommige vrouwen er echt "alles" aan doen om zo'n felbegeerde titel in de wacht te slepen. Sommige meiden gaan zover dat menig jurylid steil achterover slaat...
Summer Sports
Summer Sports
Just in Time [Fail]
Just in Time
Ik denk niet dat ik de enige ben die alles altijd net voor de deadline inlevert of altijd als laatste ergens binnengaat voordat bijvoorbeeld een winkel sluit of café dichtgaat. Dat altijd maar op het laatste nippertje alles doen gaat natuurlijk een keertje fout, laat het jou niet gebeuren!
Pizzababe Katie Caroll
Katie Caroll, carroll
Zo'n twee maanden geleden kon je al eventjes kennis maken met Pizzababe Katie Caroll en toen wist ik eigenlijk al wel dat we meer van deze natuurlijke schoonheid te zien zouden krijgen en vandaag is het zo ver. Een geheel nieuwe gallerie van mooie Katie en ik ben eigenlijk benieuwd of ze vandaag net zulke hoge ratings gaat halen als de vorige keer, vergeet dus niet te raten!
Policing at the Isle of Man TT
Policing at the Isle of Man TT
Meestal zien we hier clips voorbij komen van politiemensen die falen of op een andere manier negatief in het nieuws komen als ze weer eens een arrestant staan af te ranselen of zelfs laten ontsnappen. Dit keer eens iets heel anders want dit zijn beelden afkomstig vanaf de Isle of Man TT race waar alleen politiemensen mogen werken die een gevoel voor humor hebben.
Behind the Mask
Behind the Mask
The King of Pop Michael Jackson overleed twee jaar geleden op 25 juni en nu 10 dagen voor z'n dood zijn er nog steeds fans die dit moment op een speciale manier gedenken en dat doen ze met deze video uit het zogenaamde Behind the Mask project waarbij diverse youtubers de handen in één sloegen en deze clip fabriceerde.
Katy Perry's HangOver
Katy Perry's Last Friday Night
Kate Perry stond met het nummer Friday meteen wereldwijd op alle hitlijsten en inmiddels zijn er ook al talloze parodieën op het nummer Friday gemaakt. Wij gaan vandaag luisteren naar een geheel ander nummer van Katy Perry wat eigenlijk een soort van Hangover remake is geworden, dé film van deze zomer als je het mij vraagt. Enjoy!
Poopy Plunger Prank
Poopy Plunger
En ja hoor daar is ons favoriete stelletje weer John & Nikki die elkaar onvermoeibaar blijven door pranken totdat het uiteindelijk ooit eens op een echtscheiding gaat uitdraaien lijkt me zo. Vandaag heeft John iets smerigs in gedachte althans zo laat hij het overkomen bij Nikki die wederom niet erg blij is met haar ega.
Gametime 1395 - Aladdins Escape
Aladdins Escape
Je bent Aladdin en zit opgesloten in de schatkamer van Jaffar waar je zoveel mogelijk waardevollen spullen moet verzamelen en zo van level naar level gaat. Pas op voor de goude beelden en gebruik je goede geest om wervelwinden te creeëren. Game on!
Sexy Jennifer Pershing is Back
Jennifer Pershing
Terug van weggeweest de mooie blondine Jennifer Pershing die vanavond tevens onze afsluiter van de dag is en waarvan je via het linkje onder de video nog wat meer materiaal kan vinden hier op TLP!
Crane Crushes House [100% Fail]
Zo tijdens zo'n extra lang weekend was het eigenlijke personeel van dit kraanbedrijf op vakantie en hadden ze dit ene klusje uitbesteed aan een uitzendkracht die er werkelijk niets van bakt. Het duurt eventjes tot de laatste minuut voordat er daadwerkelijk iets gebeurt maar dan heb je ook wat....
Porkka Playboys doen Bohemian Rhapsody
Porkka Playboys, cover
Het epische nummer Bohemian Rhapsody van Queen stond 16 jaar lang onafgebroken op de eerste positie van de top 100 en werd in 1977 al tot beste single van de afgelopen 25 jaar uitgeroepen. Inmiddels hebben diverse bands dit nummer al gecovered, een ieder op geheel eigen wijze, en de zweedse straatband Porkka Playboys hebben ook zo hun geheel eigen kijk op het vertolken van het nummer.
Pizzababes Rosie & Lucie
Pizzababes Rosie & Lucie
We zagen deze dames al een paar keer voorbij komen in diverse Nuts Magazine videos en vandaag heb ik ze maar eens gebombardeerd tot Pizzababes van de dag. Een leuke shoot dus van deze twee UK beauties waar toch wel verassend veel mooie dames vandaan lijken te komen. Welke van de twee vind jij het lekkerst ?!
Engelse Hooligans in Amsterdam
Het woord hooligan is afkomstig uit Engeland en wordt meestal geassocieerd met asociaal gedragende voetbalfans die meer om de boel op stelten te zetten meereizen met hun voetbalploeg dan voor het voetbal zelf. Toch zijn er ook hele gezellige hoolies zoals dit groepje die de binnenstad van Amsterdam onveilig maakt, en toch niet zo kortzichtig blijken te zijn als de doorsnee hooligan.
Mytho Logique [Animation]
Mytho Logique
We gaan weer kijken naar een afstudeerprojectje van de ESMA school voor animators in spé. Deed mij een beetje denken aan Shrek eigenlijk..
Russian Precision Shooter
Russian Precision Shooter
Leuk die video's waarin voetballers proberen een balletje op de lat te tikken maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Zo wilde deze russische wannabe iets soortgelijks proberen, wat niet helemaal goed gaat. Of juist wel ?!
2 Girls 1 Product [Fight]
2 Girls 1 Product
Whehe, die vrouwen toch he.. Ze lijken zo lief maar onder elkaar is het niets anders dan haat en nijd en kom al helemaal niet tussen een vrouw die vecht met een andere vrouw terwijl ze aan het shoppen is want ook dan vallen er rake klappen.
Gametime 1394 - Epic Dwarf Quest 2
Epic Dwarf Quest
Ga met je dwerg op pad in een wonderbaarlijke wereld waar het avontuur op de loer ligt. Loop van level naar level todat je het einde gehaald hebt, game on!
Sexy Jessica Joy
Sexy Jessica Joy
Als afsluiter vandaag hebben we Jessica Joy in de aanbieding die al wel wat kilometertjes op de teller heeft staan zo te zien maar mij nog altijd kan krijgen. Habbaaa!
The Beach Spy [Part 7]
Everything Great About Youtube
Everything Great About Youtube
We hebben weer een leuke compilatie met daarin allerlei clips die we natuurlijk al lang kende maar dan nog eens in een compilatie samengevoegd tot één leuke clip.
Allan McNish Huge Crash 2011
Allan McNish Huge Crash 2011
In de Le Mans 24Hours maakte de schotse coureur Allan McNish een aardig harde crash in z'n bolide waarvan we hier de beelden hebben. Ouch!
Pizzababe Veronica Lavery 2
Veronica Lavery 2
We konden Veronica Lavery vorige week al een keertje bewonderen als de Pizzababe van de dag en vandaag is ze gewoon al weer een keertje terug in een verse gallerie van ome Hef. Een erg mooie dame deze Veronica Lavery ondanks die mega plakplaat op d'r bovenarm.
Dani Shay
Je zal maar zanger of zangeres zijn wat deze Dani Shay is en lijken op bijvoorbeeld Justin Bieber. Eindeloos wordt je dan natuurlijk met je succesvolle evenbeeld vergeleken maar je kan er ook het beste van maken en er een beetje de spot mee drijven zoals we hier zien in een auditie voor America's got Talent!
Downtown Crackhead
Downtown Crackhead
Crack en drugs in het algemeen maken meer kapot dan je lief is. Zo krijg je van crack bijvoorbeeld een euforisch gevoel en denk je dat je de hele wereld aan kan en niet te vergeten je wordt er ook nog eens heel erg geil van of denkt geil te zijn. Dat laatste denkt deze kansloze chick die ergens op een kruispunt in downtown Pittsburg met d'r heupen staat te zwaaien. Kansloosch ?!
WWF Hand Shadow film
WWF Hand Shadow film
Elk jaar wordt er wel weer een ander diersoort bedreigd en voelt het Wereld Natuurfonds zich geroepen om hiervoor aandacht te vragen. Dit keer is het de mieren eter die met uitsterven bedreigd wordt, en daarvoor werd deze coole clip gemaakt met hand en schaduw. Check!
Gametime 1393 - Mad Shapes
Mad Shapes
Spaar alle vormen in elke level door exact dezelfde vormen te plaatsen op het speelveld. Gebruik power-ups om onder andere de zwaartekracht te veranderen, game on!
Sexy Megan Hauserman
Megan Hauserman
Als afsluiter van de dag wederom een blondine om je vingers bij aftelikken. Megan Hauserman inmiddels bekend van diverse reality series ging voordat ze ging acteren diverse malen uit de kleren voor Playboy. Hier een cybergirl extra shoot!
The Beach Spy [Part 6]
Best of FVA
Best of FVA
Er zijn zoveel leuke clipjes te vinden op de interwebs dat het bijna onmogelijk is om ze allemaal te bekijken daarom zijn we blij met de compilatiemakers die ze zo afentoe allemaal nog eventjes voor ons herhalen en zodat je zeker weet dat je niets hoeft te missen.
Wie van de Drie 12-6-2011
Janice Gwen Veronique

Janice

Gwen

Veronique

No Magic Goat
Drinken en nog eens drinken dat is wat de jeugd inclusief ikzelf elk weekend doet of ons leven er van afhangt. Maar drinken is niet goed voor U, althans je moet er niet teveel van innemen en al helemaal niet denken dat je er beter tegen kan dan een ander... Als je eenmaal wasted bent kan niemand of niks je meer redden!
Mime Standup Comedy
Mime Standup Comedy
Bij standup comedy gaat het 9 van de 10 keer om de verbale grappen die een komiek maakt maar is het mogelijk om een standup comedy routine te doen zonder ook maar een woord te zeggen ?! Het antwoord is ja!
I Live in the Woods [Animation]
I Live in the Woods
Het is pinksterweekend dat betekent dat er momenteel in Landgraaf het PinkPop festival plaats vind maar wij hebben een hele andere pop, eentje die in het bos woont en best scary is. Check eventjes deze coole korte animatieclip uit!
Carlton Draught SuperSlowmo
Carlton Draught SuperSlowmo
Omdat alles er eigenlijk veel beter uitziet in slowmotion hebben we vandaag een commercial van het aussie biermerk Carlton Dry. En eerlijk is eerlijk dat ziet er cool uit!
Never Sleep in a Russian Car [WTF]
Never Sleep in a Russian Car
Waarom je nooit moet gaan slapen in een oude russische Lada wordt heel snel duidelijk bij het zien van de deze clip als een zwerver ruw uit z'n nachtrust wordt verstoord door de plaatselijke oud ijzer handelaar.
Gametime 1392 - Blinkz
Blinkz
Een vrij simpel spelletje dit Blinkz waarin je gelijksoortige blokjes bij elkaar moet zien te krijgen door de anderkleurige blokken weg te spelen. Game on!
Sexy Trishia Gordon
Sexy Trishia Gordon
We sluiten deze dag af met de blonde Trishia Gordon die niemand van ons echt bij de voordeur gaat laten staan schat ik zo.. Alle babe video's nog eens op een rijtje via deze link!
Food Miniatures
Food Miniatures, Boffoli
Plains Milky Way Timelapse
Plains Milky Way
Zo, ik ben weer zo goed als nieuw na een klein middagdutje en kan eigenlijk na het zien van deze mooie droomachtige timelapse video zo weer naar bedje toe. Check eventjes deze mooie beelden geschoten in één maand tijd in South Dakota, USA!
Wie van de Drie 11-6-2011
Monika Susan Sasha

Monika

Susan

Sasha

Upright Buses stunt Gone Wrong
Upright Buses stunt Gone Wrong
Voordat je als stuntman je auto in een soortement van bus domino boort zou je toch verwachten dat je eerst eventjes aan het rekenen gaat of de stunt überhaupt wel mogelijk is. Wat hier precies misgaat zie ik zo 1-2-3 niet...
Sung-bong Choi
Sung-bong Choi
Dit filmpje gaat al een weekje rond op het internet maar is zeker eventjes de moeite van het kijken waard want wat deze Sung-bong Choi hier ten gehoor brengt is eigenlijk ongeloveloos. Volgens sommige is dit de nieuwe Susan Boyle maar ik hou het toch meer op de nieuwe Paul Potts..
September Sessions
September Sessions
We hebben al vaker dit soort epic coole basejump filmpjes gefilmd met een GOpro HD cameraatje gezien in POV en vandaag vliegen we mee met ene Matt terwijl we luisteren naar Earth Wind and Fire door Jamie T.
Drunk ?!
Drunk ?!
Ik heb 'm gister flink geraakt en ik zit hier nu met best wel een flinke kater toch nog wat filmpjes bijelkaar te zoeken voor jullie. Dronkenheid komt in gradaties maar deze gast maakt het wel heel erg bont.
Telekinesis Prank
Telekinesis Prank
Meestal zijn de grapjes van JustforLaughsTV wat flauwig maar deze is dan toch eigenlijk best wel leuk en zeker goed uitgevoerd. Een soort van Uri Geller laat z'n kunsten zien op een pleintje waar enkele ondernemers hun waren verkopen en enkele omstanders kennis maken met de Power of the Mind!
Gametime 1391 - Delivery MafiaBoy
Delivery MafiaBoy
Je begint je mafia carriere onderaan de ladder om uit te kunnen groeien tot een van de grootste mafiabazen. Daarvoor heb je het respect nodig van je meerdere en die kan je verdienen door allerlei klusjes op te knappen. Pas op voor de politie die in elke missie op de loer ligt. Game on!
Sexy Addison Miller
Sexy Addison Miller
Voor de afsluiter van vandaag gaan we nog eventjes kijken naar de mooie blonde Addison Miller die mij toch echt wel kan bekoren. Addison is geboren en getogen in Tulsa, Oklahoma en heeft de perfecte maten 34C-24-33, habbaaaa!
Guitar Baby
Bij deze reclame gaan we er maar gewoon vanuit dat we in de maling worden genomen. Dit kan toch niet waar zijn...
Een Fiets stelen doe je ZO!
Een fiets stelen is lang niet zo makkelijk meer als toen in de goeie ouwe tijd dat je eventjes het achterwiel liet stuiteren en je er daarna gewoon mee kon wegrijden. Tegenwoordig zijn fietsen meestal voorzien van een mega goed slot en dat is ook wel brood nodig. Deze dief maakt het wel erg bont om een rijwiel te stelen, wie belt er eventjes met Greenpeace ?!
Panasonic Lumix
Panasonic Lumix
Als je op reis gaat wil je natuurlijk je mooiste herinneringen vastleggen, in de beste kwaliteit en op een eenvoudige manier. De Panasonic Lumix Traveller camera heeft alles wat je nodig hebt om dat te doen. Zo bezit de TZ20 een Leica lens met 16x optische zoom, een handig touch LCD en zelfs GPS om de locatie te bepalen. Bovendien kun je met een druk op de knop filmen in Full HD. Koop tussen 28 mei en 30 juni 2011 een Panasonic Lumix Traveller camera en ontvang € 25,- retour. Meer weten? Bekijk dan hier de Panasonic Lumix!
Pizzababe Chelsea Brooke
Chelsea Brooke
Niet alleen is deze mooie Chelsea Brooke coed van de week bij Playboy ze is tevens onze weekafsluiter wat betreft deze week van heerlijke Pizzababes. Een erg mooie dame met donker haar en lichte ogen zo zie ik ze het liefst. Ook die foto waarop ze d'r haar strak naar achter trekt vind ik heerlijk. Wat vinden jullie, haren los of opgestoken ?!
Final Fantasy Stopmotion
Final Fantasy Stopmotion
Een stopmotion maken is niet eens zo heel erg moeilijk maar je moet er wel eventjes wat tijd aan spenderen. Deze Final Fantasy stopmotion is erg goed gelukt al zeg ik het zelf..
Indoor Skydiven
Indoor Skydiven
Hoe cool is dit Indoor Skydiven dan, vooral als je bijvoorbeeld hoogtevrees hebt maar toch het gevoel wilt hebben dat je vliegt of in iedergeval zweeft. Check!
Remote Parenting [Epic]
Remote Parenting
Kinderen zijn leuk maar mannen zijn zelf ook vaak nog gewoon kleine kinderen vandaar ook dat ik me helemaal herken in de volgende beelden. Goed idee ?!
Angry Birds in Real Life
We konden laatst al Angry Birds gewoon spelen op de pc thuis en een vette telefoon winnen door het aanwijzen van je favoriete Angry Bird en vandaag is er zelfs een filmpje opgedoken van T-Mobile Spanje waarin we Angry Birds in Real Life gaan spelen. Blijft een cool spel!
Gametime 1390 - Medieval Sniper
Medieval Sniper
We gaan schieten op van alles en nog wat in Medieval Sniper!
Sexy Victoria Ivanova
Sexy Victoria Ivanova
Victoria Ivanova hebben we nu al een paar keer langs zien komen als de dagafsluiter en deze dame heeft iets met nattigheid want dit is de 3e video op rij dat ze of aan het douchen of iets anders in de badkamer aan het doen is. Vanavond is het al niet veel anders...
Girls that Fail
Girls that Fail
Het valt niet mee om vrouw te zijn, niet alleen heb je dan meteen een kruisje in je rijbewijs staan vanwege het niet kunnen file parkeren ook mag je hopen niet blond geboren te worden want dat sta je d'r helemaal mooi op. Eigenlijk zijn we natuurlijk gek op mooie blondines maar dat vertellen we ze natuurlijk niet. In deze compilaties veel blondjes maar ook donkerharige dames die op de een of andere manier falen.
Trasero Latina [Booty Compilation]
Trasero Latina
Ik moet toch maar weer eens zelf aan de slag met schaar en plakband want wat ik zoal tegenkom op het net aan leuke bootie compilaties is eigenlijk gewoon bedroevend. Deze compilatie, Trasero Latina, gaat nog wel al kan het natuurlijk altijd nog beter, linkje onder de video.... We kijken toch eventjes mee!
From Ice to Basketball [TimeLapse]
From Ice to Basketball
Het duurt zo'n 15 uur om een ijshal te veranderen naar een basketbal court en dat kunnen we bekijken in deze coole timelapse video met muziek van Brokenkites. De hal is de Arco Arena in Sacramento, California!
Pizzababe Olivia Paige
Pizzababe Olivia Paige
Ik weet niet precies wie er over het schoeisel gaat bij de playboy shoots maar die moet gewoon ontslag hebben want dit kan echt niet. Ok ok, Olivia Paige is dan wel een lekker ding maar wat een afknapper die schoenen, of ligt dat nu aan mij... Vergeet Olivia niet te raten!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 8]
Balls of Steel Australia
We hebben weer een hele aflevering van Balls of Steel Australia op de kop weten te tikken en pakken er een zakje chips, wat cola en andere versnaperingen bij om vervolgens lekker lui onderuit gezakt de avonturen van deze week te bekijken. Enjoy!
The Bike Lane Blues
The Bike Lane Blues
In NL zijn wij gewend dat je eigenlijk overal kan fietsen en dat er tenminste een fietspad ligt, maar dat is niet overal zo. In Amerika bijvoorbeeld is het eigenlijk pas de laatste jaren heel gewoon dat je er fietsen in het straatbeeld ziet. Echt veel fietspaden zijn er dan ook niet maar wee je gebeente mocht je van zo'n fietspad afwijken, dan krijg je dus gewoon een boete. Vandaar ook dat deze fietser een klaagzang schreef die we hier met begeleidende clip kunnen bekijken.
Born This Way [X-men Parodie]
Born This Way
Na het zien van de film X-Men First Class werd deze gast geinspireerd om een parodie te maken met als leidraad het nummer Born This Way door Lady Gaga. Ga er maar aan staan...
Mind Your Step
Jammer dat er dan een stel toeristen de boel verpesten wat de uiteindelijke bedoeling van deze video niet echt ten goede komt, maar de intentie was goed.
Gametime 1389 - Mario Land
Mario Land
We gaan eventjes terug naar het spel waar het voor veel mensen mee begon, Super Mario. De opdracht is zoals altijd "Save The Princess" en er zijn in totaal 4 levels met 4 bassies die je moet verslaan om bij haar te kunnen komen. Game on!
Sexy Sheila Marie
Sexy Sheila Marie
Het komt niet vaak voor want de meeste dames uit de stal van ome Hef hebben we ondertussen al voorbij zien komen als Pizzababe van de dag maar het kan weleens gebeuren dat er eentje tussendoor glipt zoals deze Sheila Marie. Een erg fijne dame, Sheila, met wat oosterse trekjes denk ik zo... Habbaaa!
Cheesy Wake up Prank [PrankvsPrank]
Cheesy Wake up Prank
Dat je tegenwoordig met het internet en altijd een digitale camera binnen handbereik geen normale relatie meer kan hebben bewijst dit koppel toch telkens weer. Vandaag gaan we Jesse wakker maken met kaas uit een spuitfles, mja, goedemorgen schat ?!
Illustrations by Jason Chan
Fan Reactions to Twilight Breaking Dawn
Twilight Breaking Dawn
Vrouwen, ja ach je kan niet mét en je kan niet zonder. Een ding is wel grappig en dat is met een leuke chick naar een enge film kijken al valt dat volgens mij nog best wel mee met de Twillight films. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen daargelaten zoals deze fans die toch best vreemd reageren bij het zien van deze laatste trailer uit de Twillight trilogie... Een kleine compilatie!
Pizzababe Lacy Spice
Pizzababe Lacy Spice
Wat mij betreft kan deze week helemaal niet meer kapot want wat een lekkers komt er voorbij zeg de laatste dagen hier in onze Pizzababes serie. Nou doe ik natuurlijk elke dag / week m'n best om de mooiste babes aan jullie voorteschotelen maar deze Lacy Spice is dan ook wel echt weer een toppertje. Grote mukken, een lekker bekkie, wat wil een mens nog meer... Ik hoor / zie jullie bevindingen uiteraard weer graag in de comments of in de ratings terug.
Dikke Man doet Huilie Huilie
Dikke Man doet Huilie Huilie
Zo afentoe kom je filmpjes tegen op het wereldwijde web waarvan je denkt WTF?! Dit is er zo eentje! Luister eventjes mee naar deze gast die helemaal perfect een huilende baby nadoet.
2 Cellos Welcome to the Jungle [Epic]
2 Cellos Welcome to the Jungle
Je zal deze Sulic & Hauser maar tegenkomen op een zaterdagmiddag in je stadje terwijl ze op hun cellos het nummer Welcome to the Jungle van Guns & Roses spelen. Daar ga je dan toch zeker wel eventjes rustig bij staan kijken. Wij maken het je makkelijk door gewoon de video te posten... Erg cool!
Epic Meal Time - Hors D'Oeuvres
Hors D'Oeuvres
Mocht je nog geen idee hebben wat te eten vanavond dan hebben de boys van Epic Meal Time nog wel een ideetje... Al is een hors-d'oeuvre eigenlijk een soort van voorgerecht wanneer het aan de mannen van Epic Meal Time ligt heb je na dit voorgerechtje eigenlijk al wel genoeg gegeten.
Lady Judas [Mashup]
Lady Judas, Music Mashup
Het principe van een Mashup heb ik al wel vaker uitgelegd en het komt er eigenlijk op neer dat je twee muzieknummers zo met / in elkaar mixed dat je een geheel nieuwe plaat krijgt. Regelmatig hebben we dan ook een Mashup Sunday waarin ik telkens een paar geslaagde mashups voorbij laat komen maar deze Lady Judas, een mashup van Lady Gaga vs Judas Priest verdiend gewoon z'n eigen topic. Check het uit!
Gametime 1388 - B17 UFO´s Crusher
B17 UFO´s Crusher
Het Zorg Empire doet een poging de aarde aantevallen en jouw taak is het om de aanvliegende UFO van alle kanten kapot te maken in deze 20 level durende shoot'm up game die mij nog het meest doet denken aan de aloude galaga. Besturing gaat met de toetsen wasd of de pijltjes en met de muisknop schiet je, game on!
Sabine teaching Pool [Nuts Magazine]
We gaan maar meteen over naar de dagafsluiter voor vandaag en dat is deze Sabine geworden die ons nog wat denkt bij te kunnen brengen op pool gebied. Nou ben ik zelf best een goede poolbiljarter, kuch, maar echt opletten wat ze nu precies allemaal doet gaat wat lastig met deze schoonheid die tegelijkertijd een striptease doet...
Protesteren in Rusland doe je ZO!
Protesteren in Rusland doe je ZO!
Tja, dan sta je d'r mooi op als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer en je woont in 020, want vandaag legde de chauffeurs aldaar de hoofdstad helemaal lam door te gaan protesteren. Schande natuurlijk, want de enige die ze daar mee treffen zijn de reizigers die het toch al niet zo hebben op het openbaar vervoer. In Rusland protesteren ze op een hele andere manier, kijk das beterrrr.....
This is Cone-ing
This is Cone-ing
Op TLP houden we je graag op de hoogte van allerlei nieuwe trends op het internet en dit Cone-ing is de laatste trend al zie ik het zelf niet zo'n hele grote hit worden als bijv. het planking of wat wij eigenlijk nog veel liever zien, het urban poledancen. Bij Cone-ing is het de bedoeling dat je in een drive thru iets met ijsjes doet, nou kijk zelf maar...
Pizzababe Veronica Lavery
Pizzababe Veronica Lavery
Zoals jullie inmiddels weten ben ik niet echt van de tattoo's op het vrouwelijk schoon maar voor deze Veronica Lavery maak ik graag een uitzondering mits dit alles is wat ze aan inkt op d'r lichaam heeft geplakt. Een mooie gekleurde tattoo dus op de linkerschouder, hmz best sexy en de rest van Veronica mag er ook wezen daarom is ze onze Pizzababe van de dag. Habbaaa!
10-4 White Male, Suspect is Unarmed [WTF]
Suspect is Unarmed
Dat je niet moet fukken met sommige gehandicapte blijkt maar weer uit deze video waarin een man zonder armen korte metten maakt met het interieur van een kantoor waar niet iedereen even gelukkig van wordt. Kijk ma, zonder handen...Thanks Menno!
Allegany Arrows LAX Brawl [Fight]
Allegany Arrows LAX Brawl
Lacrosse is niet echt een populaire sport hier in NL en ik ken eigenlijk niemand die deze sport beoefend maar over het grote water in de USA is dat anders. Nadat de trainer van het ene team wordt weggestuurd gaan de pupillen met elkaar op de vuist en dat allemaal onder het genot van wat muziek... Tsja, boksen is ook eigenlijk veel leuker...
2011 DMC Online DJ Championship
Online DJ Championship
We gaan eventjes oldskool met twee deelnemers aan de DMC Online DJ Championships waar ze over twee dagen naar ronde acht gaan en er nog een deelnemer of 20 meedingt naar de titel DMC Champion van het jaar. Ik heb er twee voor jullie uitgehaald te weten, DJ Vajra en DJ Dreamstate die aan de "wheels of steel" hun best doen jullie te overtuigen dat ze skills hebben. Welke vind jij de beste ?! Bonus: Dance for Peace!
Gametime 1387 - Hospital Escape
Hospital Escape
Je wordt wakker in het ziekenhuis en je ziet alles nogal vaag door de pillen die je hebt gekregen en de missie is om uit het ziekenhuis te ontsnappen door middel van de objecten die her en der verspreid liggen in de kamer waarin je je bevindt. Hint: Ga eerst op zoek naar een medicijn zodat je weer goed kan zien... Druk op Play in het scherm om te beginnen, Game on!
Sexy Cowgirl Sera Bechard
Cowgirl Sera Bechard
We hebben Sera Bechard de laatste paar weken al een paar keer voorbij zien komen maar nog niet als cowgirl en laat ze daar vanavond nu net zin in hebben! Wij kijken uiteraard mee..
Luckiest Parachuter Alive
Luckiest Parachuter Alive
Het zal je maar gebeuren, duik je van een clif af, opent je parachute niet. Deze gelukkige extreme sporter kan het nog na vertellen, wij hebben de beelden!
Swedisch Playground Fun [WTF]
Swedisch Playground Fun
Je zou denken dat er bij het bedenken van speeltuin toestellen in eerste instantie wordt gedacht aan de veiligheid van de kinderen die er geacht worden mee te spelen. In Zweden vindt men dit onnodig... WTF!
Badchix @ Gumball 3000
Gumball 3000
Pizzababe Charlie Riina
Charlie Riina
De eerste klap is een daalder waard en zo ook de eerste Pizzababe van deze week, Charlie Riina. Een heerlijk brunette met een mooie haardos en dito lichaam, al had die voorgevel nog wel iets groter gekunt. Ik hoor graag weer jullie bevindingen in de comments en vergeet ook niet te raten alle ratings tellen immers mee aan het eind van het jaar voor Pizzababe van het jaar 2011!
53 Goals by Lionel Messi [2010/2011]
53 Goals by Lionel Messi
Vriend en vijand zal het er wel over eens zijn, Lionel Messi is momenteel de beste speler van de wereld. Niet alleen heeft hij weergaloze akties zodat zijn medespelers in scoring positie komen, zelf maakt hij er ook ieder seizoen weer een aantal die je zo zou willen inlijsten. Dit zijn de 53 goals die hij er inschoot in het seizoen 2010/2011, en er zitten echt weer beauties bij...
Chris Bryan ShowReel
Chris Bryan ShowReel
Er zijn een paar HD camera's op de markt waarmee je de coolste video's kan maken mits je ook wat te filmen hebt natuurlijk. Deze Chris Bryan schoot met de Phantom HD Gold & Phantom Flex een paar vette videos in en onderwater en daar is dit een vrij coole compilatie van...
Floating Money Trick
Floating Money Trick
Om de medewerkers van drive thru restaurants toch nog een beetje een leuke dag te bezorgen verzint ene Rahat allerlei grappige trucs om die beste mensen te entertainen. Eerder konden we al de Fire Wallet zien en dit keer heeft hij dollar briefjes die lijken te zweven... It's Magic!
Party on Helium gone Bad
Party on Helium gone Bad
Een jaar of 20 geleden waren dit soort helium ballonnetjes bij parties vrij populair hier in NL maar de laatste jaren lijkt het feesten toch wat minder dopeys aan te trekken en gaat het vooral om het dansen en de muziek, als ik de ingesproken tekst bij de Bassleader 2011 video moet geloven. In andere landen moeten ze natuurlijk alles nog ontdekken en gaat dat weleens fout. Zoals dit meisje die net iets te veel helium opsnuift.
Gametime 1386 - Kamikaze Blocks 2
Het extra lange weekend zit er weer op, het is maandag en we beginnen deze dag zoals elke andere dag met een spelletje. De kamikaze blocks zijn terug, lanceer de juiste blokjes om de rest weg te spelen om de monsters te voeden, game on!

Kamikaze Blocks 1 hierrr!
Sunshine Reggae met Jo Garcia
Sunshine Reggae met Jo Garcia
Mja, Jo Garcia onze Pizzababe van het jaar 2009 mag er nog steeds wezen hoor, wat een babe is het toch. Vandaag sluit ze deze zondagavond af met een heerlijke clip ergens op een verlaten strand met de muzikale noten van de legendarische plaat door Laid Back, Sunshine Reggae!
Knocked out at Soundset 2011
Knocked out at Soundset 2011
Goed zat en niet bang stapt deze gast op een twee meter hoge reus af en begint hem uittedagen, verstandig ?! Oordeel zelf...
Wie van de Drie 5-6-2011
Kari Harley Iga

Kari

Harley

Iga

Official Aftermovie Galore 2011
Official Aftermovie Galore 2011, after2011
Het festival seizoen is weer begonnen en ik was zelf gisteravond te vinden op het Hoogte80 Festival in Arnhem en dat terwijl er ook nog het FreeYourMind festival werd gehouden in de uiterwaarde langs de Rijn. Ik heb voor jullie alvast vijf officiele Aftermovies verzameld die we ook dit jaar weer gaan bij houden, vandaag deel 1!
The Beach Spy [Part 5]
Are you Nuts ?! [OMG]
Are you Nuts
Ik kan me nog steeds niet voorstellen waarom je uberhaupt je kroonjuwelen in de waagschaal zou willen stellen om een leuk YT filmpje te maken maar Steve-O en kornuiten deden het voor en de rest is geschiedenis. In deze korte compilatie allemaal gasten die zich voorlopig niet druk hoefen te maken over het aanvragen van de kinderbijslag binnen afzienbare tijd.
The Shampoo Prank
The Shampoo Prank
Altijd lastig als je onder de douche staat en je kan niets zien omdat je net shampoo in je haren hebt en je niet wilt dat het in je ogen komt. Het helpt al helemaal niet als er dan ook nog eens een lolbroek is die schijnbaar een lifetime voorraad shampoo over heeft.
Real Life Aladdin [Steve Kardynal]
Real Life Aladdin
Steve Kardynal verwierf internetfaam met zijn Chatroulette videos waarin hij steevast argeloze webcammers in de maling nam maar is daarna gewoon verder gegaan met coole vids maken. Zo hadden we al eens Steve als Lady Gaga in New York, en dit keer brengt hij Disney figuur Aladdin tot leven....
Urban PoleDancing
Vergeet planking want dat is allang niet cool meer sinds er zelfs doden vallen doordat gasten te veel risico's nemen om die ene coole foto te maken. Wij reizen af naar Colombia waar urban paaldansen momenteel helemaal de bom is, en zeg nou zelf dat zien we toch veel liever ?!
Gametime 1385 - Rescue a Chicken 2
Rescue a Chicken 2
De bedoeling van dit spel is simpel haal telkens de balen hooi weg om de kuikens in het nest te krijgen en zorg dat ze er niet naast vallen. Er zijn ook vogels die niet bij het nest in de buurt mogen komen en het voorzien hebben op de kuikens, Game on!
Wie van de Drie 4-6-2011
Inna Lotta Radka

Inna

Lotta

Radka

Awesome Caricatures
Awesome Caricatures
The Kardashians Lipdub
The Kardashians Lipdub
Omdat de Kardashians gezusters zulke mediahoeren zijn hebben we eigenlijk nooit alteveel aandacht besteed aan dit stelletje rondlopend neukvleesch met big boobies maar nu ze een lipdub doen van Kate Perry's nummer E.T. vond ik het weleens tijd om de dames eventjes bij jullie onder de aandacht te brengen. En ja, je ziet ze voorbij komen in bikini...
Hahn Bier voor echte Mannen!
Hahn Bier
We hebben het hier vaak over het godelijke vocht met de witte kraag van ome Freddie maar buiten NL kunnen ze natuurlijk ook bier brouwen, neeeeen niet in Belgie. We gaan hiervoor naar Australie waar ze het biermerk Hahn Beer op de markt hebben wat staat voor bier voor echte mannen, getuige deze reclame commercial.
Manhattan in motion
20110604-timelapse-manhattan.jpg
Timelapse video maker Mindrelic kennen we ondertussen als iemand die zo'n beetje de mooiste timelapse videos maakt die er op het internet te zien zijn, denk nog maar eens terug aan bijvoorbeeld deze timelapse over New York. Vandaag is hij terug met een nieuw kunstwerkje genaamd Manhattan in Motion!
God Bless Drifting
God Bless Drifting
Dit filmpje deed me een beetje denken aan het filmpje van Ricardo Patrese die z'n vrouw een aantal jaartjes geleden meenam in een rally auto en ook deze clip met een heerlijke blondie die mee gaat in een rally auto zal een van de inspiratie bronnen zijn van deze arabierse driftkoning die voor de gelegenheid een sjeik meeneemt die zeven kleuren stront poept.
Gametime 1384 - Vinnie's Shooting Yard
We beginnen de dag met een game uit de Siftheads series. Dit keer is Vinnie op een schietbaan en je moet de doelen raken met de 9mm of een M16 en uiteraard ben ik benieuwd wat jullie voor highscores neerzetten, reloaden doe je met de spacebar. Game on!
Sexy Brandi Lynn Coed of the Month May 2011
Sexy Brandi Lynn Coed of the Month May 2011
We zagen de blonde Brandi Lynn de afgelopen weken regelmatig voorbij komen als Pizzababe van de dag en vorige week nog rijdend in een oldtimer. Inmiddels is Brandi Lynn aangekomen op de plaats van bestemming en gaat ze nog eens uit de kleren voor ons in deze coed of the month videoshoot! Habbaa!
Driving Caddie Fail
Aardig zo'n caddie die je golftas draagt en zorgt dat de golfclubs goed schoon blijven zodat je je maximaal kan concentreren op het meppen en vervolgens putten van dat verdomde golfballetje. Misschien is het wel handig om in het vervolg eerst eventjes een geldig rijbewijs te vragen alvorens zo'n caddie in een golfkarretje te planten.
Road's End [Animation]
Road's End
We hebben weer een leuke animatie met dit keer ook nog eens een leuke verhaallijn erachter. Of je na het zien van deze video ooit nog een gestrande reiziger meeneemt valt te bezien...
Inside Aspen Rae's Webcam Room
Inside Aspen Rae's Webcam Room
Als ik een babe was zou ik waarschijnlijk de hele dag in m'n blote kont voor een webcam zitten en zo zwaar knaken verdienen, maar helaas zit er niemand te wachten op een pizzaman met dikke buik voor de cam dus ben ik genoodzaakt leuke filmpjes voor jullie te zoeken en breng ik 's avonds nog altijd de pizza's rond. Webcam babe Aspen Rae heeft het beter voor elkaar en we nemen vandaag eventjes een kijkje op haar werkplek [NSFW]..
Pizzababe Shay Laren
Shay Laren
Een oude bekende van de site is Shay Laren die we toch maar weer een keertje van stal gehaald hebben en weer eens tot Pizzababe van de dag hebben gebombardeerd. Ook al heeft Shay twee ongelijke mukken het zal altijd wel een schatje van me blijven. Nog veel meer video's en galleries van Shay via het linkje onder de gallerie... Rate!
The EHEC Racer [OMG]
The Ehec Racer
In Duitsland is het momenteel groot feest door de ehec bacterie die levens kost en honderden mensen ziek maakt. Onze duitse oosterburen laten de wereld graag geloven dat het aan de Spaanse komkommers ligt, die op de een of andere manier in aanraking zijn gekomen met dierlijke ontlasting, maar na het zien van deze clip weten wij wel beter...
Real Office Warfare
Real Office Warfare
We worden de laatste tijd verwend door allerlei gasten die een kei zijn met programma's als Adobe Aftereffects. Hadden we eerder al Freddie Wong die regelmatig zijn opwachting maakt hier op TLP dit keer zijn het de boys van FinalCut die oorlogje spelen op de werkvloer. Ah, zo is een dagje op kantoor toch nog leuk!
Universal Nation
Universal Nation
Dat Wootson leuke compilaties maakt dat wisten we natuurlijk al wel een tijdje en de meeste van zijn clips die hier op TLP belanden zitten boordevol mooie vrouwen maar in deze clip juist helemaal niet. De muziek die je hoort is van Push, Univeral Nation, wat ik sowieso al een lekkere oldie trance track vind, en de beelden zijn afkomstig van ESA, ESO & NASA

Hier nog een ode aan de film Highlander, door WootsonTV!
Big Willie Medley
Big Willie Medley
Als één iemand het gemaakt heeft dan is het Will Smith wel die ooit nog eens begon als rapper maar daarna al snel furore maakte met de sere The Fresh Prince of Bell Air. Tegenwoordig speelt hij in allerlei vette Hollywood producties en maakt zelfs z'n zoon regelmatig een opwachting op het grote scherm. Vandaag Matt Mulholland die allerlei nummers van Will Smith in A Capella covered...
Gametime 1383 - Sharp Trigger 2
Sharp Trigger 2
Je bent een commando die op zoek moeten naar de gevangen genomen sergeant Biggs en nog belangrijker, je moet in leven blijven. De besturing is met de muis en keyboard, de rest wijst zich vanzelf, Game on!
Sexy Stephanie Larimore
Sexy Stephanie Larimore
We konden Stephanie Larimore al diverse keren bewonderen hier op TLP als Pizzababe van de dag zoals laatst al in deze gallerie waarvan we vanavond de bewegende beelden hebben staan en wat tevens onze dagafsluiter is voor de hemelvaart 2011! Ga je nog stappen ?! Have fun en tot morgen...
Wat als je Alles letterlijk Neemt ?
Wat als je Alles letterlijk Neemt
Onze Vlaamse vrienden maken tegenwoordig echt hele goeie tv. Verraste ze eerder al vriend en vijand met het programma Benidorm Bastards, de show "Wat Als ?" is ook erg cool en is een populair satirisch televisieprogramma op 2be. In deze sketch zien we enkele Turnhoutse studenten die met de vraag: "Wat als je alles letterlijk neemt ?" zitten.. Hier de uitkomst!
Bombshell Summer 2011 [VS]
Bombshell Summer 2011
Ik wil NIET in Bad
Ik wil NIET in Bad
De TLP kat gooi ik regelmatig onder de douche of ze nou wilt of niet en vooral met deze warme dagen lijkt me dat nog niet eens een straf voor het beestje dat toch een vrij dikke vacht heeft. Sommige honden hebben ook een hekel aan badderen en sommige van die honden maken dat hun baasje ook wel duidelijk.
Pizzababe Bethanie Badertscher
Bethanie Badertscher
We zitten pas halverwege het jaar maar ome Hef weet het nu al zeker, Bethanie Badertscher is dé Cybergirl van het jaar 2011. Hoe dat qua Pizzababe van het jaar zit straks vraag ik me af want wij zijn er nog lang niet uit. Gisteravond kon je al de video zien van deze shoot en vandaag de picca's... Vergeet niet te raten!
Philizz Videomix 2011 - Volume 3
20110602-videomix3.jpg
Voor de goeie opletters had videomixert Philizz gister al een linkje gedropt in de comments hier op TLP met zijn laatste creatie, de Philizz Videomix 2011 Vol.3! Uiteraard krijgt die hier op TLP gewoon een eigen topic omdat we nu eenmaal gek zijn op dit soort videomixen. Alweer zo'n meesterwerkje dus en net op tijd om dit extra lange hemelvaart weekend mee in te gaan. Een playlist staat onder de video! Meer info of download linkjes vind je op de site van Philizz! Genieten maar weer!!
Hit'n Run [Animation]
Hit'n Run
Ook op deze hemelvaart dag heb ik weer een coole animatie voor jullie gevonden dit keer afkomstig van vier studenten van de Pôle 3d, Ecole Supérieur D'infographie. Little Joe en Big Bobby belanden in een fantasie wereld waarin ze allerlei vreemde zaken meemaken en moeten overwinnen. Uiteindelijk blijkt in wat voor een wereld ze eigenlijk zijn terecht gekomen...
Improv Everywhere - The Mute Button
The Mute Button
De mensen achter Improv Everywhere zijn al weer een tijdje bezig met hun grappen en grollen die steevast op veel kijkers kunnen rekenen op de interwebs en vandaag zijn ze weer terug met The Mute Button!
Father of the Year drops Daughter
Father of the Year drops Daughter
Als je naar een baseball game gaat hoop je eigenlijk stiekem dat je naar huis gaat met een van de speelballen die het publiek ingeslagen worden door een foutbal of nog beter door een homerun. Deze vader probeert zijn dochter nog naar de bal te hijsen maar als de bal recht op 'm af komt besluit hij toch dat het vangen van de bal nét niets belangrijker is dan dochterlief... FAIL!
Gametime 1382 - Drag and Shoot
Drag and Shoot
De bedoeling van deze game is eigenlijk heel simpel en de naam zegt eigenlijk ook al alles. Sleep je kanon telkens naar een plek waar je de blauwe bal kan raken die uiteindelijk moet samenvallen met de paarse bal. Pas nadat dit gebeurt is vind er een check plaats en ga je naar de volgende level, game on!
Cybergirl of the Year Bethanie Badertscher
Cybergirl of the Year Bethanie Badertscher
Bethanie Badetscher kende we natuurlijk al als de Pizzababe van de dag en ook diverse videos staan van deze mooie brunette al een tijdje op TLP. Vanavond nog eens een lekkere cybervideo van deze dame om de dag mee aftesluiten. Ik wens iedereen morgen alvast een fijne hemelvaart...
Win een Samsung Galaxy Ace
Win een Samsung Galaxy Ace
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 7]
Balls of Steel Australia
Het is weer woensdag en dat betekent een nieuwe aflevering van de mannen met ballen van staal die ook in deze aflevering weer allerlei leuke sketches voor jullie in petto hebben. Je kan natuurlijk elke week checken en wachten tot ik Balls of Steel voor je neerzet maar ook deze serie kan je dus bijvoorbeeld gewoon zelf downloaden via XSusenet, zie het topic hieronder! Vandaag aflevering 7! Alle vorige episodes via het linkje onder de video!
Films en Series Downloaden met XSusenet
Films en Series Downloaden met XSusenet
Ik heb het hier regelmatig over series die in de USA worden uitgezonden en over een aantal jaartjes pas op de NL buis te zien zijn. Sinds de komst van het internet hoef je natuurlijk allang niet meer zo lang te wachten al wil Brein en Tim Kuik dat wel graag. Zo haalde deze internetverdrietzakken al eerder de site FTD uit de lucht waarna er meteen allerlei klonen opstonden als SpotNet en FTDWorld... Maar hoe deze laatste films te downloaden? Het enige wat je nodig hebt is een abonnement op Usenet wat je voor een paar knaken in de maand in huis haalt. Omdat de zon schijnt kan je nu bij XSusenet gratis een account aanmaken en meteen downloaden wat je wilt, het leven is mooi!
Pizzababe Carlie Christine
Carlie Christine
Terwijl half NL zich klaarmaakt voor een lang weekend naar de camping of verder van huis moet onze wonderdokter S. nog eventjes op z'n post blijven want al is deze Carlie Christine een heerlijke verschijning een boob tune op job van dokter S. kan ze volgens mij wel gebruiken. Weer zo'n heerlijke Pizzababe van de dag en wederom hoor ik weer graag jullie op of aanmerkingen... Rate!
Epic Meal Time - 84 Egg Sandwich
84 Egg Sandwich
Woensdag is het hier meestal visdag en ik zit momenteel heerlijk aan de kibbeling met visfrietjes. Vanavond gaan we nog eventjes de kroeg in en dan moet je natuurlijk wel eventjes een stevig bodempje leggen. De mannen van Epic Mealtime zitten hele dagen in de kroeg als ik zo eens die eetgewoontes bekijk en hebben zeer zeker een stevige bodem bedacht deze week, we gaan namelijk een sandwich maken met 84 eieren. Of je er naast wilt zitten in de kroeg is een tweede....
The 100 Greatest Movie Threats EVER
The 100 Greatest Movie Threats
Alhoewel niet iedereen het verschil ziet tussen film en werkelijkheid kan in een film bijna alles zonder verder al te grote consequenties. In films worden ook nog eens de meest verschrikkelijke misdaden gepleegd en wordt er regelmatig iemand met de dood bedreigd. In deze supercut montage een top 100 compilatie met dat soort bedreigingen, wees gerust het is maar film...
Waterski like a Boss
Waterski like a Boss
Waterskiën is nogal vermoeiend en na een dagje op het water wil je eigenlijk nog maar één ding en dat is lekker uitrusten. Deze gast is zo uitgeput dat hij niet kan wachten om zsm in z'n bedje te duiken....
Opa Lambert doet Latje Trappen
Opa Lambert doet Latje Trappen
Geniale video hierzo van de 75 jarige opa Lambert die een video op het internet zag van Glenn Verbauwhede die voordeed hoe je een bal op de lat schopt. Opa Lambert kan dat beter zoals te zien in deze video met 5 shots op de lat in 18 seconden. Baas!
Gametime 1381 - Stealth Ninja
Stealth Ninja
Een ninja wordt opgeleid om te doden en vecht verder zonder al te veel eer maar gaat puur voor het resultaat. Jij bent vandaag zo'n ninja met maar één missie: steel al het geld en dood je vijanden! Game on!