Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand May 2011

Danica of Jessica [Nuts Magazine]
Danica of Jessica
Altijd lastig, dat kiezen van de dagafsluiter vooral als er zoveel keus is. Neem nou de mooie Danica Thrall die momenteel erg hot is in het Engelse Nuts Magazine, een superbabe natuurlijk! Maar Jessica Jaymes Clemente mag er ook wezen en stond voor het zelfde blad te poseren. Ik kon zelf de keuze niet maken dus ik laat het aan jullie over. Hier Danica Thrall en hier de videoshoot van de minstens even zo mooie Jessica James Clemente, zucht...
Pictorial by Ronen Goldman
Pictorial by Ronen Goldman
Paard is boos op CameraMan, Fight! [WTF]
Paard is boos op CameraMan
Deze cameraman zal nog wel eventjes terug denken aan dit middagje dat ie verslag deed bij het wereldkampioenschap kickboxen voor paarden... WTF?!
Insidious Trailer
Insidious Trailer
Fans van vette thrillers opgelet a.s. donderdag 2 juni, op hemelvaartsdag, gaat de film Insidious van de makers van Paranormal Activity en Saw in NL in premiere. Josh en Renai zijn dolblij als ze met hun gezin verhuizen naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe. Het huis blijkt vol te zitten met geesten die het gemunt hebben op hun jongste zoon Dalton. Verhuizen heeft geen zin meer! Check de trailer hier!
Pizzababe Phoenix Marie
Phoenix Marie
We schakelen maar weer over naar de Pizzababe van de dag wat vandaag gewoon weer een heerlijke blondine is geworden. Phoenix Marie is de naam en deze dame is een van de Penthouse Pets van 2010, die we nog niet hadden voorbij zien komen. Ik kan geen minpuntje ontdekken aan deze vamp maar ik heb niet de illusie dat jullie er ook zo over denken. Vergeet niet te raten!
Longboard Girls Crew
Dat vrouwen beter geen voertuig kunnen besturen weten we inmiddels en is ook terug te zien in allerlei filmpjes op de interwebs. Vandaag gaan de dames van de Longboard Girls Crew al carvend van deze berg / heuvel af, wij kijken graag mee!
It's Dolphin Dog
It's Dolphin Dog
Honden zien alles als een spelletje en zo ook dolfijnen die in dit geval voor de boeg van de boot van de baas van deze herdershond zwemmen. Dat kan ik ook denkt de hond...
BMX Triple Backflip by Jed Mildon
BMX Triple Backflip by Jed Mildon
Elk jaar worden er wel weer nieuwe dingen gedaan en records gebroken zo was het afgelopen week tijd voor de allereerste BMX triple backflip in de geschiedenis waar we natuurlijk beelden van hebben. De record houder heet Jed Mildon, hier de video!
Football Feeling Flashmob
Football Feeling Flashmob
Daar sta je dan op een druilerige zaterdagochtend in het veld als 14 jarige te voetballen tegen een andere plaatselijke amateurclub als er ineens honderden fans met bussen komen kijken naar de prestaties van je team. Altijd leuk natuurlijk al was dit wel een ideetje van Remi Gaillard die dit een jaartje of wat geleden al eens flikte... (hier te zien)!
Gametime 1380 - Siegius
Siegius
We gaan eventjes terug naar de tijd dat de Romeinen nog met de scepter zwaaide in Europa en van alle kanten komen vijandelijkheden die je moet tegen houden aan de poort of anders zins. Kies hiervoor de juiste manschappen en neem op de juiste manier stelling zodat je de vijandige aanvallen kan afslaan. Game on!
Sexy Chelsey Medley
We konden begin maart al eventjes kennismaken met een Chelsey Medley die volgens jullie reakties een heerlijk babe was en ook in de ratings deed Chelsey Medley het prima. Vanavond bekijken we deze schoonheid nog eens op bewegende beeld in deze fijne cybervideo!
Don't Text & Drive [OMG]
Don't Text & Drive
In NL mag je nog geeneens een telefoontje in je hand hebben terwijl je aan het autorijden bent en al helemaal niet bellen of texten maar dat is nog niet zo in alle Staten in de USA. Check eventjes deze gast die wat aan het sms'en of bezig is om z'n socialmedia uptodate te brengen terwijl hij aan het rijden is...
Furious Thai Boxing
Furious Thai Boxing
Dit gevecht heeft meer iets weg van een oude Charlie Chaplin slapstick film dan een echte thai boxing wedstrijd, toch zijn dit gewoon echte beelden uit de ring en is goed te zien dat thais echt doorgaan tot het bittere einde eenmaal in de ring..
Pizzababe Ericka Jackson
Pizzababe Ericka Jackson
Bij dit soort tropische temperaturen hoort natuurlijk ook een tropische Pizzababe van de dag. Nou ben ik persoonlijk niet zo van de donkere dames maar we hebben in het verleden zoveel verzoekjes gehad om toch es een kokosnoot plukker te posten als Pizzababe van de dag dat we vandaag Ericka Jackson, geen familie van, kunnen gaan bewonderen... Er is ook nog een cybervideo via het linkje onder de gallerie!
Team Hot Wheels & Tanner Foust Record Jump
Team Hot Wheels & Tanner Foust Record Jump
Net zoals in de UK en in Australie hebben ze ook over het grote water een versie van TopGear, dé beste autoshow ever en een van presentatoren daar is deze Tanner Foust die tevens in Team Hot Wheels zit en gisteren dit wereld record vestigde door met een 4WD auto 332 feet (101meter) door de lucht te vliegen om vervolgens zonder al te veel problemen aan de andere kant van de schans te landen. Mooie beelden!
Fails of May 2011 by Twister
Fails of May 2011 by Twister
Het is weer het einde van de maand en dat betekent dat we vandaag en morgen weer een heleboel fail compilaties voorbij gaan zien komen. Zagen we afgelopen week al die Fail Planet fail compilatie dit keer is het de beurt aan Twister die ze ook weer allemaal eventjes op een rijtje heeft gezet in de Fail compilatie van mei 2011!
Last Hurdle Fail
Hordelopen is nog niet zo makkelijk als het lijkt, niet alleen moet je zorgen zo snel mogelijk bij de finish te komen terwijl je onderweg over hordes springt, het komt ook nog eens aan op perfecte timing wil je niet op je plaat gaan. Deze Claire Thomas leek goed op weg....
Gametime 1379 - Ninja Painter
Ninja Painter
Deze ninja heeft z'n wapen ingeleverd voor een kwast en een emmertje verf en in deze game moet je de aangegeven muurtjes telkens schilderen in de aangegeven kleuren en daarna je spoeden naar de exit. Geinige puzzle game die niet al te moeilijk is, game on!
Sexy Girls on an Island [Video]
Sexy Girls on a Island
Nadat we net al uitvoerig weer allerlei babes op het strand hebben kunnen bewonderen gaan we vanavond afsluiten met een fijne video met drie dames die op een zonovergoten eiland zijn beland en heerlijk wat liggen te zonnen... Wij kijken natuurlijk mee...
SouthPark Crack Babies [S15 Ep5]
SouthPark CrackBabies
Voor de echte liefhebbers heb ik nog een aflevering van Southpark klaar staan die ik van de week vergeten ben te posten. Crackbabies zijn dit keer het onderwerp in de vijfde aflevering van dit nieuwe seizoen en Cartman heeft een manier bedacht om ze uittebuiten...
Wie van de Drie 29-05-2011
Caprice Anastacia Tiffany

Caprice

Anastacia

Tiffany

Shark eats Shark
Shark eats Shark
Een ieder die de film Jaws heeft gezien weet dat er met haaien niet te spotten valt. Nou zijn de meeste haaien helemaal niet zo van het mensenvlees maar toch, je zou maar per ongeluk gebeten worden. Dat haaien elkaar opeten vind ik eigenlijk niet eens zo heel erg vreemd, al klinken deze gasten nogal verbaasd...
The Beach Spy [Part 4]
You Can't Park here [Movie Mashup]
You Can't Park here
Je moet toch respect hebben voor gasten die film voor film afstruinen om dit soort mashups te maken met allerlei scenes uit bekende Hollywood films, dit keer verboden te parkeren!
The Frank Job [Animation]
The Frank Job [Animation]
Het hele jaar door moet je zwaar zoeken naar coole animaties maar nu zo aan het einde van het schooljaar liggen ze echt voor het oprapen. We konden al diverse meesterwerkjes voorbij zien komen de afgelopen weken en dit is weer zo'n afstudeerprojectje dit keer van het RingLing college... Een futuristische Dr. Frankenstein!
Is Tropical by The Greeks
Is Tropical by The Greeks
De Grieken zijn in Europa niet zo heel erg geliefd meer na al die leugens en besodemieterij. Er moeten vrachten met geld naartoe en wat krijgen wij ervoor terug ?! Dit soort muziekvideo's... Tsja!
Pizzaman's Early Years
Hele dagen deel ik met jullie wat ik op het internet tegenkom maar zo afentoe is het ook best grappig om gewoon es wat videos uit een ver verleden te posten, uit mijn jeugd dus. Dit was mijn allereerste Pizzababe die ik aan een grondige inspectie onderwerp waarna ik de smaak ook meteen goed te pakken had...
Gametime 1378 - Sapphire Room Escape
Sapphire Room Escape
Je zit weer opgesloten in een kamer en je moet opzoek naar allerlei items om eruit te komen. Gebruik de items op de juiste manier en het is niet echt heel erg moeilijk, game on!
Wie is je favoriete Angry Bird
Wie is je favoriete Angry Bird
Het meeste populaire spel ooit, althans voor de smartphone, is Angry Birds en je kan nu met het kiezen van je favoriete Angry Bird zelfs een Samsung Galaxy Ace winnen! Is het Red Bird, Yellow Bird, Blue Bird, Black Bird, Green Bird of toch Chubby White Bird, stem op je favoriete Angry Bird en win die Samsung Galaxy Ace!

Check hier de video!
Lust [SaboFX]
SaboFX maakt de laatste tijd wel vaker mooie clips waarin het uiteindelijk om de muziek gaat die hij zelf er ook nog eens bij maakt. Vandaag heb ik voor jullie klaarstaan, tja dat LUSTen we wel!
Bad Lion stole my Camera
Bad Lion stole my Camera
Alhoewel er diverse clips op het internet te vinden zijn waarin wilde beesten zoals leeuwen zo mak als een lammetje lijken moet je in het eggie toch wel uitkijken zoals te zien in deze video met een nieuwsgierige leeuw, die graag in een film speelt.
Wie van de Drie 28-05-2011
Ilze Francesca Leona

Ilze

Francesca

Leona

Extreme Sliders [Epic]
Extreme Sliders
Ik wil nog steeds een keertje hier op de heuvel in Sonsbeekpark een slip'n slide baan maken maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Deze gasten hebben wel al een leuke baan gemaakt met zelfs een schans in het midden, wat weer leuke beelden oplevert.
Legendary Trebuchet Basket Trickshot
Legendary Trebuchet Basket Trickshot
Eigenlijk is het gewoon veel passen en meten en waarschijnlijk kan je hier ook nog wel een wiskundige formule op toepassen maar uiteindelijk moet je het nog wel allemaal eventjes doen. Kijk eventjes mee naar de boys van Legendary shots die een katapult hebben gebouwd die van grote afstand een, wat zou het zijn, drie punter maakt ?!
iPad Garageband Jam
iPad Garageband Jam
Sommige mensen kunnen met een emmertje en drumsticks de coolste muziek maken maar dat is sinds de komst van de iPad natuurlijk gewoon verleden tijd. Neem nou deze Youtube uploader Palamosteliaro die met behulp van een iPad en wat videomix software deze toch wel erg epische guitar jam maakte in z'n eentje... Klinkt gewoon prima!
Lindsay Lohan by Gagosian
Lindsay Lohan by Gagosian
Jullie zijn het waarschijnlijk niet met mij eens maar ik vind Lindsay Lohan nog steeds een babe al geeft ze de voorkeur aan vrouwen boven mannen. Dit enfant terrible is de laatste jaren flink in het nieuws geweest wegens allerlei misstappen die ze beging van drugsgebruik tot winkeldiefstal toch weet ik één ding zeker, Lindsay kan mij gewoon krijgen. Vandaag een videoshoot van deze blondine door Richard Phillips!
Louder
Louder
Voor de volgende video moet je het volume gewoon laten staan zoals het nu staat en gewoon lekker onderuit in je stoel kijken hoe deze gasten een coole show opvoeren terwijl ze één voor één de magische koptelefoon opzetten. Leuk bedacht!
Gametime 1377 - Cool Racing
Cool Racing
Tune je raceauto zo zodat je de snelste ronde tijden neerzet in de game Cool Racing waarin je kan kiezen uit 3 verschillende race auto's. Je kan het tegen een ghost car opnemen in de 5 verschillende tracks waarin je rij skills worden getest. Game on!
Sexy Ericka
Sexy Ericka
We gaan de dag afsluiten met mooie Ericka die zo'n beetje alles op de juiste plek heeft zitten en zelfs nog maagdelijk zonder plakplaatjes op vreemde plekken door het leven kan alhoewel ze netjes boven d'r kont wél een kleine versiering heeft. Niet slecht zo op de vrijdagavond, en morgen zijn we er natuurlijk gewoon weer....
Surfing with Playboy
Surfing with Playboy
Cool Balancing Bird
De een heeft een kat, de ander een hond en sommige mensen houden vogels als huisdieren. Leuk natuurlijk maar wat kan zo'n vogel nou eigenlijk behalve wat lawaai maken en z'n kooi onderschijten ?! Nou dit dus!
Pizzababe Shera Bechard
Pizzababe Shera Bechard
Het is alweer vrijdagmiddag en dat betekent dat we deze nieuwe Pizzababe week alweer gaan afsluiten en dat doen we met de mooie Shera Bechard die we al een paar keer eerder konden bewonderen hier op TLP op video en in gallerievorm. Vandaag dus weer terug in een mooie nieuwe gallerie als cybergirl extraatje van de maand! Rate...
Through the Pensieve
Through the Pensieve
Ik heb nog steeds niet alle Harry Potter films gezien en moet toch eens een film marathon gaan organiseren van al die delen HP die er momenteel al zijn. Of ik het ook nog eens echt tof ga vinden valt te bezien maar deze vette compilatie is wel iets waar ik graag naar kijk. (en duurt ook niet zo lang)
Gumball 3000 [2011 Supercar Arrivals]
Gumball 3000
Het Gumball circus is weer onderweg en dat begon allemaal 2 dagen geleden in / vanuit het Trafalgar Hotel / garage te London, Engeland. Ook dit jaar niets dan pracht en praal en voor de echte autoliefhebber zijn dit soort beelden natuurlijk om te watertanden. Hier een video van de aankomst van een aantal van die supercars...
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 5 & 6]
Balls of Steel Australia
Je let eventjes op en dan is er opeens niet één nieuwe aflevering van de Aussie show Balls of Steel maar gelijk twee. Ik heb ze allebei maar eventjes voor jullie klaar gezet in deze post zodat je extra lang kan genieten van de diverse karakters in deze dubbele aflevering! De vorige episodes via de link onder de video!
The Grand Rapids [LipDub]
The Grand Rapids
Door met 5.000 man een lipdub te organiseren op de muziek van American Pie door Don McLean, schreven Rob Bliss Events and SEF video deze week het wereldrecord, met zoveel mogelijk mensen tegelijk lipdubben op hun naam. Het idee om deze lipdub te houden in Grand Rapids komt doordat het blad Newsweek het plaatsje omschreef als een dode stad. Dat lieten de inwoners zich geen twee keer zeggen...
Gametime 1376 - Dada War
Dada War
Je ben beland in een soort van Avatar wereld genaamd Pando waar de Dada mensen leven en wonen. Op een dag vallen er vijandige stammen de zo vredige wereld van de Dada's aan... Zet mijnwerkers aan het werk om geld te verdienen en vervolgens een leger te bouwen en je wereld te verdedigen tegen de vijanden. Game on!
Feestje ?! Tapje!
Feestje ?! Tapje!
Na de walking fridge van vorig jaar was het dit jaar eventjes denken door de mannen van Heineken om iets uittevinden wat nog cooler was en waar je tevens dat goddelijk vocht mee in huis haalt. Hier issie dan de thuistap die elke andere tap overbodig maakt en die je gewoon kan coolen in de koelkast zonder die eerst half leeg te moeten halen om ruimte te maken. Ik zeg GENIAAL, en van Heineken natuurlijk!
Sexy Anna Lynn
Sexy Anna Lynn
Ik weet niet precies hoeveel babes er bij ome Hef de achternaam Lynn hebben maar het zijn er nogal veel. Zo hebben we Jessa Lynn, Brandi Lynn en nog een hele zwerm HIER terug te vinden. Vanavond stel ik jullie voor aan ene Anna Lynn die nog op school zit en daar leert om webdesigner te worden. Wat vinden jullie ervan ?!
Best Of 10 Years The Dudesons
The Dudesons
The Dudesons zijn vier jongens uit Seinäjoki, Finland die allerlei abnormale stunts uitvoeren in Jackass stijl. De boys zijn nu al zo'n 10 jaar bezig en in Belgie kan je wekelijks een aflevering van hun programma zien. In deze korte compilatie van slechts anderhalve minuut een soortement van best of... Check!
Fail Compilation May 2011 [Fail Planet]
Fail Compilation May 2011
We zitten nog niet helemaal aan het eind van de maand mei maar toch is er alweer een eerste fail compilatie te bewonderen. Net zoals vande week al met de Dance Fail compilatie is ook deze clip afkomstig van Fail Planet waarvoor dank. Hij staat hier voor je klaar.....
Pizzababe Eden Adams
Eden Adams
Zo heb zojuist eventjes heerlijk een portie kibbeling naar binnen gewerkt en dat deed me denken aan de Pizzababe van de dag wat toch wel weer een heerlijk visje is geworden. Helaas heeft ook deze dame de nodige tattoos wat wij uiteraard eeuwig zonde vinden maar verder mag deze Eden Adams uit Californie er zeker wezen. Eden Adams is Penthouse Pet van de maand juni 2011 en vandaag onze Pizzababe van de dag!
Brazil Rockstar Wannabe [Fail]
Brazil Rockstar
Daar sta je dan op je kamertje, net een webcam aangeschaft en nu is het dan toch eindelijk zo ver, je kan de wereld je epische gitaar kunsten vertonen. Zoals een echte rockster betaamt is je kamer een zooitje heb je een bandana om en sta je op het punt om helemaal los te gaan....
Father & Daughter Wedding Dance
Father & Daughter Wedding Dance
De taak van de vader van de bruid is om z'n kleine meid wegtegeven op haar trouwerij om vervolgens maar te hopen dat de man die ze trouwt eervolle bedoelingen heeft en haar net zo in de watten legt zoals je als vader al die jaren gedaan hebt. Na de openingsdans van het bruidspaar, danst de bruid volgens de traditie met haar vader en de bruidegom met zijn schoonmoeder, vader Bill Lavin danst hier met z'n dochter Brooke Lavin Bornstein een speciaal ingestudeerd dansje. Cool!
Master of Stix
Master of Stix
Hoe lang dit jochie precies geoefend heeft om deze act voor elkaar te krijgen is helaas niet bekend maar ik schat dat het toch wel echt een aantal uurtjes geweest zijn. Voor diegene die meteen gaan roepen, Easy, Kan ik ook, alleen video bewijs telt!
Gametime 1375 - Tweet Tweet
Tweet Tweet
Hou de twitter vogel zo lang mogelijk in de lucht terwijl je door bosrijk gebied vliegt en je op zoek gaat naar hartjes en ballonnetjes. Pas op voor de zwarte ballonen met doodskop en besturing gaat met de muis... Game on!
Sexy Kortnie O'Connor
Sexy Kortnie O'Connor
Toen ik gister thuis kwam lag m'n internet verbinding er sinds lange tijd weer eens uit, balen dus en dat maakte het meteen onmogelijk om nog de afsluiter van de dag aan jullie te presenteren. Die had je dus nog tegoed en daar had ik deze Kortnie O'Connor voor in gedachten.
Daft Punk - Derezzed Guitar Cover [Tron]
Daft Punk - Derezzed Guitar Cover
Voor diegene die de film Tron The Legacy nog niet gezien hebben, Schaamt U! De film Tron is zeer zeker de moeite waard en naast dat het een coole film is zien en horen we ook nog de mannen van Daft Punk in de film met het nummer Derezzed. Vandaag iemand die dit nummer covered op z'n gitaar..
Paperplane Boomerang
Check eventjes dit papieren vliegtuigje uit die niet helemaal zeker was wat het nou precies wilde worden en twijfelt tussen vliegtuig en boomerang... Of allebei!
Comic Book Art
Comic Book Art
Pizzababe Brandi Lynn 2
Pizzababe Brandi Lynn 2
We konden vorige week al eventjes kennis maken met de mooie Brandi Lynn in gallerievorm en op bewegend beeld en vandaag is ze gewoon nog eens bij ons met een splikspinter nieuwe gallerie en is daarmee onze Pizzababe van de dag. Check de Check!

Meer Brandi Lynn!
Slim Time [Animation]
Slim Time
Afvallen is voor watjes want als je er dan toch weer een beetje patent uit wilt zien ga je natuurlijk gewoon eventjes langs de wonderdokter die met een simpele ingreep het vet wegzuigt zodat je savonds alweer als een adonis op het terras kan plaatsnemen. In deze Supinfocom animatie zien we ene André samen met z'n vrouw zo'n kliniek bezoeken maar of het allemaal werkt ?!
Epic Meal Time - Ninja Turtle Soup
Ninja Turtle Soup
De mannen van Epic Mealtime hebben weer een nieuw recept bedacht die je toch niet zo 1-2-3 zelf had kunnen bedenken. We maken Ninja Turtle soep, eet smakelijk!
De Meel + Water Wake Up Prank
De Meel + Water Wake Up Prank
Relaties, het valt niet mee als je al die koppeltjes die mekaar pranken ziet. Om het toch nog allemaal een klein beetje spannend te houden hebben Nikki & John een YT kanaal opgericht waarin ze elkeaar hele dag aan het pranken zijn. Meer van dit soort pranks van Nikki & John + collega's via het linkje onder deze video! Vandaag doen we de meel + ijswater prank!
80s Mega Videomix by VJ Magrao
80s Mega Videomix by VJ Magrao
Hadden we gister nog die ubercoole Babe-O-Logy videomix met allemaal mooie dames als afsluiter van de dag.. Ik had gister ook nog grote Pizzavriend VJ Magrao in de msn die ook weer een meesterwerkje af heeft in de vorm van deze 80s Megamix met begeleidene videobeelen. Ga er eventjes lekker voor zitten want alle mooie nummers uit de jaren '80 komen eventjes voorbij in deze 76 minuten durende videomix! [Thnx Magrao!]
Gametime 1374 - Save the Witness
Save the Witness
Je bent vandaag een FBI special agent / sniper die belast is met de bescherming van een getuige terwijl allerlei gangster maar één ding willen en dat is de getuige het zwijgen opbrengen. Je komt in de sniper mode door op de spacebar te drukken de rest doe je met de muis, game on!
Babe-O-Logy HD [VideoMix]
Babe-O-Logy HD
We sluiten deze toch al erg fijne dag af met een super de luxe videomix met daarin allerlei heerlijke schoonheden die in vogelvlucht voorbij komen. Helaas heb ik (nog) geen playlist van gebruikte nummers of de namen van de dames. Mocht iemand toch in het bezit zijn van dit soort info dan hoor ik dat graag in de comments! Bijna 15 minuten genieten dus, SUPERDELUXE! [Thnx Edwin]
Nude Gaming 2011 [New York Style]
Nude Gaming 2011
Als je dacht dat je als gamer, die verder nooit buiten komt en liever in fantasiewerelden rondloopt dan de voordeur uitgaat, never nooit niet een naakte dame zou gaan tegenkomen is er toch nog hoop want in New York City worden regelmatig Nude Gaming Parties georganiseerd waar we deze beelden van hebben met een vrouwelijke gamer die uitlegd waarom zij liever in d'r nakie gamed! Psst! Bij de buurtjes vanavond Kinky Denise naakt!
Vacation Gone Bad [WTF]
Vacation Gone Bad
Terwijl wij graag denken dat meisjes lief en onschuldig zijn en zeker niet in staat om zich te gedragen zoals wij mannen vaak onderelkaar doen blijkt de waarheid in 99% van de gevallen toch heel anders. Neem nou deze chick die waarschijnlijk ver heen is en nog te lui is om eventjes naar de wc te lopen....
Pizzababe Jessica Wilson
Wat een heerlijkheid deze Jessica Wilson die we vandaag meteen maar tot de Pizzababe van de dag bombarderen. De blonde Jessica Wilson is slechts 23 lentes jong en is afkomstig uit Hernando, Mississippi en staat hier mooi te wezen ergens op een strandje en al kan ze mij gewoon krijgen hoor ik toch nog graag in de comments hoe jullie over deze Pizzababe denken...
Epic Homeless Guy Sign
Epic Homeless Guy Sign
Als je thuis of dakloos bent dan ben je afhankelijk van de goedheid van mensen en al helemaal als je in de USA woont waar ze nog nooit gehoord hebben van uitkeringen. Deze gast is nog best inventief als ik zo eens deze video bekijk en heeft 100% zeker het meest coole daklozen bord allertijden bedacht.
Kyle Gets Buckets 2.0 [Trickshot Video]
Kyle Gets Buckets 2.0
Het was jaren rustig op het trickshot video gebied maar de laatste maanden vliegen dit soort videos je weer om de oren. Dit keer ene Kyle die op en rond campus allerlei coole trickshots heeft opgenomen te zien in deze video!
Swimming with JellyFish
Swimming with JellyFish
En ik maar denken dat je uit moet kijken voor kwallen.. Deze gast gaat er heerlijk mee zwemmen en dat ziet er best cool uit! Was je nog niet helemaal wakker check dan deze video uit en droom nog eventjes lekker weg met de rustgevende beelden die deze kwallen toch bewerkstelligen.
Gametime 1373 - No Entrance
No Entrance
Altijd al eens als uitsmijter aan het werk gewilt maar nooit geen zin gehad in trainen of ben je gewoon niet vervelend genoeg ?! Vandaag is je kans om mensen te weigeren en bezorgers er zonder pardon uit te gooien in No Entrance. De besturing gaat me de muis en de bedoeling is dat je niemand door laat, zelfs geen pizzabezorgers. Game on!
Mooiste Studentenbillen van 2011
Mooiste Studentenbillen van 2011
De mooiste studentenbillen van 2011 zijn die van de 25-jarige Rebecca de la Combe. De winnares van de zogenaamde "Bil11" verkiezing, werd afgelopen donderdag bekend gemaakt tijdens het grote studentengala, Bal11 in Ahoy Rotterdam. Op xMissy staat een verslag van dit festijn!
HDR Automotive
Automotive in HDR
Sloth Remix
Afgelopen week ging er een clipje rond op het internet die inmiddels mega populair is waarop te zien was hoe een luiaard een drukke weg probeert over te steken. Leuk zo'n video natuurlijk maar wij zien toch liever de remix gemaakt door een overijverige filmmaker wat het toch meestal nog wat leuker maakt.
Pizzababe Amelia Talon
Amelia Talon
We schakelen over naar de Pizzababe van de dag met deze Amelia Talon die de cybergirl van de week is. Mooie dame deze Amelia die es geen bezoek aan de lokale tattooshop heeft gebracht waar we alleen maar blij om kunnen zijn eigenlijk. Een heerlijke dame dus en ik ben benieuwd hoe jullie haar gaan raten vandaag...
Dance Wannabe's [Fail Compilation]
Dance Wannabe's [Fail Compilation]
Sinds dat ene Matt Harding ooit es een dansvideo maakte met beelden van over de hele wereld liep het ineens storm met allerlei dans wannabe's die ook instant roem probeerde te verwerven met hun danskunsten. Uiteraard gaat dat ook weleens mis en dit is een compilatie van al die falers verweven tot een compilatie... Check!
Roof Jump Stunt Gone Bad [FAIL]
Roof Jump Stunt Gone Bad
In een beetje aktiefilm zie je allerlei personages van daken af springen dus hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn moet deze amateur stuntman hebben gedacht, die beter op school had kunnen blijven zitten om z'n wiskunde te leren. Van het dakspringen op een rijdende auto, gone wrong...
Win Compilation April / May [Twister]
Win Compilation April / May
Welke win of fail filmpjes waren hot in april en mei 2011 ?! Je ziet ze allemaal nog eens in vogelvlucht voorbij komen in deze nieuwe Win / Fail compilatie van Twister Nederland.
When John met Sandra
When John met Sandra
Voor alle vrijgezellen onder ons een kleine opsteker door middel van deze video waarin John vertelt hoe hij Sandra tegenkwam en ten huwelijk vroeg. Het gebeurde allemaal in NY en ze leefde nog lang en gelukkig!
Gametime 1372 - SoundFly
SoundFly
Een vrij eenvoudig spelletje dit Soundfly waarin je wat moet vliegen zonder onderweg al te veel zaken als kraaien moet raken en ballonnetjes moet pakken om bonus punten binnen te halen. Game on!
Sexy Allie Stacy
In de afsluiter van vandaag de sexy Allie Stacy met d'r mega mukken die Coed van de maand april 2011 was in het heilige magazine van ome Hef. Nog veel meer babevideos als deze vind je via deze link allemaal nog eens terug op TLP!
Playing DeadSpace 2 [Epic]
Playing DeadSpace 2
De game Deadspace 2 schijnt nogal eng te zijn en dat geloof ik ook meteen als ik zo eens naar het gezicht van deze gast kijk, terwijl hij de game aan het spelen is...
Klussen doe je NIET ZO! [FAIL]
Tegenwoordig haal je voor een paar euro per uur een Pool in huis die je hele huis op knapt in no time en ga je natuurlijk niet zelf meer aan de slag. Toch zijn er altijd weer klus die hards die het toch graag allemaal zelf doen maar of dat nou echt zo verstandig is ?!
Wie van de Drie 22-05-2011
Nina Mila Nastya

Nina

Mila

Nastya

Mashed Up Sunday #5 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Zo daar gaan we weer met een nieuw deeltje Mashup Music video's, deel 5 alweer. Alle voorgaande delen vind je via deze link, met vandaag o.a. Justin Bieber, Shaggy, Red Hot Chili Peppers en James Blunt.. Als bonus staat er dit keer ook nog een mp3 Mashup mix bij, die je kan downloaden... Enjoy!
Flipbook Sonic the Hedgehog
Flipbook Sonic the Hedgehog
Je moet een hoop fantasie hebben en een hoop geduld om dit soort flipbooks te maken maar eenmaal klaar dan heb je ook echt iets leuks gemaakt, zoals deze toch wel erg coole Flipbook animatie met daarin Sonic the Hedgehog in de hoofdrol....
Poker [Remi Gaillard]
Poker
Het maakt eigenlijk niet uit waar je Remi Gaillard neer plant want hij maakt er eigenlijk overal wel een zooitje van. Dit keer doet hij mee met een pokertoernooi dit tot grote ergenis van sommige medespelers...
Why do Ants travel in Group [De Lijn]
Why do Ants travel in Group
Ik kom net van de Otterlose hei af en daar liepen me toch een zooitje rode mieren niet normaal. Rode mieren zijn een beetje irritant vooral als ze beginnen te bijten, maar verder zit de mieren wereld best grappig in elkaar. Had je je altijd al afgevraagd waarom mieren in groepen reizen dan biedt deze grappige commercial van de Vlaamse busvervoerder De Lijn uitkomst.
The Beach Spy [Part 3]
The Beach Spy, Beachspy
Part : [1] | [2]
Gametime 1371 - X-Missile
X-Missile
Je moet de raketten die je afvuurt naar hun doel guiden en dat doe je met je muis.. De eerste 5 levels zijn easy maar dan beginnen de moeilijkheden, game on!
Fight Club Rules [Explained by Suicide Girls]
Fight Club Rules
Mja, uiteindelijk is vechten voor domme mensen die het niet af kunnen met woorden en daarom maar uit frustratie erop los gaan meppen. Niet iets om trots op te zijn dus, al doen deze Suicide Girls anders vermoeden. De dames leggen nog maar eens de regels uit... Thnx Edwin!
Mourning Dove [Animation]
Mourning Dove
We waren toch al goed bezig met animaties deze week dus ook vandaag gaan we daar nog eventjes mee door. Het is afstudeertijd, ook bij het RingLing college of Art & Design in Florida, waarvan dit ook weer een klein meesterwerkje is over een meisje die de oorlog in gaat. Oorlog maakt meer kapot dan je lief is ?!
Wie van de Drie 21-05-2011
Anuta Victoria Ceasaria

Anuta

Victoria

Ceasaria

How to Stop a Bus Russia Style [WTF]
How to Stop a Bus Russia Style
Terwijl in NL buschauffeurs zonder pardon het openbaar vervoer plat leggen met acties tegen de aangekondigde bezuinigingen in het stadsvervoer gaat dat in Rusland toch allemaal net iets anders. Check eventjes deze markante opa die zonder pardon een mitrailleur trekt als hij de bus dreigt te missen. Tsja... verschil moet er wezen!
Worlds Greatest Tennis Entertainer
Worlds Greatest Tennis Entertainer
Goed deze Manour Bahrami maakt er dan wel een potje van op de tennisbaan maar één ding is zeker een beetje tennissen kan deze beste man toch zeker. Kijk eventjes mee naar de clown van de tenniswereld: Manour Bahrami!
Space Invaders in Real Life
Filmmaker Jeremiah Warren heeft een eigen versie van het welbekende spel Space Invaders gemaakt en dat ziet er gewoon super vet uit ...
Bambi just wants to Play
Bambi just wants to Play
Sinds de film Bambi staat het hert bovenaan de lijst van schattige diertjes en dat is ook helemaal terecht als ik zo eens naar deze clip kijk met een klein hertje dat eigenlijk maar 1 ding wil, spelen!
Schwarzenegger F-cked His Maid [The Musical]
Schwarzenegger F-cked His Maid
Ik weet niet wat het momenteel is met al die welgestelde baasjes als DSK en nu dus ook Arnold Schwarzenegger die zich ook vergrepen blijkt te hebben aan een kamer / dienstmeisje. Maria Schriver die al decades aan Arnie's zijde stond is er al helemaal klaar mee en zo ook z'n kinderen die zelfs hun achternaam veranderde in Schriver. Op het internet gaan inmiddels de nodige filmpjes in de rondte waaronder deze musical, Thnx CC!
Gametime 1370 - The Bullet
The Bullet
We gaan weer spelen vandaag en dat doen we door het op de schietbaan optenemen tegen andere scherpschutters in allerlei beproevingen waarin je ook nog eens je akties even later kan terug zien in slowmotion. We zijn wat laat vandaag dus verwacht niet alteveel tekst... Game on!
Sexy Hillary Fisher
Hillary Fisher
Een oude bekende voor de vaste TLP bezoeker maar wel eentje die nooit gaat vervelen. Ik heb het natuurlijk over de heerlijke Hillary Fisher die we nog eventjes in een mooie cybervideo voorbij zien komen, de heerlijckheid!
Horse by Razoomovsky
Horse
Doe es je Been Breken [OMG]
Doe es je Been Breken
Dat sporten gezond is durf ik al jaren in twijfel te trekken en of dat komt door de diverse internetfilmpjes die hier onderhand op TLP voorbij zijn gekomen en waarin het steevast slecht afloopt voor de iets te ijverige sportman of sportvrouw weet ik niet, dat deze gast voorlopig niet meer aan sporten toekomt is wel zeker.

Fixed!
Op een dag weet je het! LifeGuard
LifeGuard
Het valt niet mee om een leuk zomerbaantje te vinden maar als ik je dan toch een tip mag geven: ga werken als lifeguard bij Club la Senza, wat op het eerste gezicht niet echt heel erg cool of aantrekkelijk lijkt maar toch zo z'n voordelen heeft.
Pizzababe Nina James
Nina James
Ik ben volgens mij echt mijn roeping misgelopen, ook al is het leven van een blogger ook niet echt slecht, beter was het om als tattoo artiest aan de slag te gaan als ik zo eens al die Pizzababes bekijk die de laatste tijd langs komen. Zo'n beetje alle Pizzababes hebben wel ergens op hun mooie lijf een plakplaatje staan en zo ook Nina James die vandaag onze Pizzababe van de dag is geworden. Check & Rate!
Kiss FM [Fail]
Kiss FM
Daar zit je dan als radiopresentatrice in je studio een beetje plaatjes aan elkaar te praten, je zou zeggen wat kan er nu nog gebeuren ?! Deze chick laat het ons zien....
Shadow of a Doubt [Animation]
Shadow of a Doubt
We hebben wederom een geinige animatie van het Ringling College waarin dit keer de hoofdrol vertolkt wordt door 'n dief / rover die ook nog eens moordernaar blijkt te zijn. Dat er verschil zit tussen prutsers en echte criminelen bewijst deze gast wel die een perfectionist is en tevens twijfelaar.
De Goedemorgen Slinger
GoedemorgenSlinger
Volgens een onderzoek van de Nationale Goedemorgenindex wensen Nederlanders elkaar steeds minder een goedemorgen en dat terwijl je dan eigenlijk wel meteen een goede start van de dag maakt. Gelukkig doen wij het hier op kantoor wel elke dag al is het maar via de msn. Dat kan beter! Daarom kan je nu een GoedemorgenSlinger maken en die sturen naar iemand die dat echt verdiend... Bovendien kan diegene die de leukste slinger maakt een ontbijt, hangend in de lucht winnen.
Erased xBox Prank [Nikki & John]
Erased xBox Prank
Elke winter neem ik me voor om te gaan gamen op m'n xBox maar eerlijk gezegd komt er nooit zo veel van. Het koppel Nikki & John kennen we ondertussen wel en John is een hardcore gamer die heel wat uurtjes aan het gamen is op z'n console. Hij kan het dan ook niet waarderen dat Nikki een prank uithaalt waardoor al z'n saved games plots verwijderd blijken te zijn.
Gametime 1369 - Cubox 2
Cubox 2
In de gametime van deze vrijdag gaan we lekker puzzelen. De bedoeling in Cubox 2 is om telkens de aangegeven figuurtjes na te maken door middel van blokjes te verschuiven. Doe dat in zo min mogelijk tijd en in het aantal beurten die er voor staan en je gaat naar de volgende rond. Het is niet echt heel erg moeilijk, wie komt het verste ?!
Sexy Brandi Lynn
Sexy Brandi Lynn
Vanmiddag nog onze Pizzababe van de dag en nu vanavond al terug te zien in een mooie cybervideo in HD van ome Hef. Ik merkte het al eerder op, het is wat zonde van de plakplaat op d'r buik maar verder vind ik deze Brandi Lynn een heerlijke verschijning...
24 Hours of Neon
24 Hours of Neon
Gisteren hadden we eigenlijk al een paar zeer kunstige Time Lapse videos zien voorbij komen en daar voegen we vanavond deze ook erg vette HDR map toning timelapse vid aantoe. Check de Check!
SouthPark T.M.I. [S15 Ep4]
SouthPark Royal Pudding
Eric Cartman is helemaal overstuur omdat er op het school prikbord een lijstje is verschenen met daarop de lengte van de penis van elke leerling. Hij wordt hierover zo kwaad dat hij naar een Anger Management cursus wordt gestuurd. Gisteren uitgezonden in de USA en vandaag te bewonderen hier op TLP! Enjoy!
Pizzababe Brandi Lynn
Brandi Lynn
De Pizzababe van de dag is wat laat vandaag maar dat komt omdat ze de was nog moest ophangen en ja ach die klusjes moeten natuurlijk ook gewoon gebeuren. De cybergirl van de maand mei 2011 is Brandi Lynn, die helaas helaas, vroeger ook veel kauwgum heeft gekauwt maar die er verder echt helemaal perfect uitziet en vandaag onze Pizzababe van de dag is. Raten maar weer!
Rammstein - Du Hast [Russian Style]
Rammstein - Du Hast
Ik heb eigenlijk nooit zoveel met rock muziek gehad maar ik moet toch eerlijk bekennen dat ik sommige nummers van Rammstein echt heel erg goed vind. Nou timmert Rammstein al jaren goed aan de weg en na het zien van hun show vorig jaar in het Gelredome was ik echt helemaal verkocht. In Rusland is Rammstein inmiddels ook gemeengoed en is er zelfs een Rammstein kloon die hier het nummer Du Hast opvoert. Epic!
Boyz II Men doen Chocolate Rain Remix
Boyz II Men doen Chocolate Rain Remix
Een van de programma's waarin ze de focus leggen op filmpjes van het internet is Tosh.0 waar zo afentoe best grappige items in voorbij komen wanneer ze oeroude clips van het net een nieuw jasje geven. Zo kon je eerder al eens de Afro Ninja zien in een poging zijn image te verbeteren, in een zgn. web redemption en vandaag doet Boyz II Men hun 2011 versie van Chocolate Rain..
FreeKick Misdirection
FreeKick Misdirection
De transfer van baltovernaar en vrije trap specials Theo Janssen van Twente naar Ajax is bijna een feit. De speler en de clubs zijn eigenlijk al rond alleen de medische test moet nog ff worden afgerond en dan speelt Theo Janssen volgend jaar bij 020. Op vrije trappen kan je oefenen en misschien is deze variant wel een ideetje voor de competitie van volgend jaar...
Doing Cat Stuff
Doing Cat Stuff
Momenteel hebben we hier een zeer krolse poes lopen die de hele buurt dag en nacht bij elkaar schreeuwt en dat kan je het beestje ook niet kwalijk nemen want het weet nu eenmaal niet beter. Sommige katten hebben naast hun hobbies van luieren en het jagen op alles wat beweegd ook nog eens het talent om de hoofdrol te spelen in een muziekvideo, zoals hier Mylo de Kat!
Gametime 1368 - Transylvania
Transylvania
Je bent potato man die verdwaald tijdens een avondje cruisen in Transylvania. In dit point n click spel moet je op de je juiste voorwerpen klikken in de juiste volgorde om te ontsnappen uit deze duistere omgeving en je weg terugvinden naar huis. Leuke game dus ik ben benieuwd wie Transylvania het eerste uitspeelt.
Sexy Brittany Leigh
Sexy Brittany Leigh
Het vreemdste wat deze Brittany Leigh ooit in d'r leventje gedaan heeft is topless autorijden waarna ze werd aangehouden door de popo. Een braaf meisje dus deze mooie blondine die we nog kende als Pizzababe van de dag van al weer een hele tijd geleden. Vanavond sluit ze voor ons de deuren met deze fijne cybervideo!
Best of Britains got Talent 2011
Best of Britains got Talent 2011
Het is elke keer weer genieten van al dat talent wat zich spontaan aanmeld bij de diverse Talent Shows over de wereld en in het land waar het allemaal begon Engeland zijn ze momenteel bezig met het 5e seizoen. In deze 15 minuten durende compilatie clip komen de beste acts van dit 2011 seizoen nog eventjes in rap tempo voorbij. Nog veel meer talent via het linkje bij de video!
Tangled tongues
Tangled tongues
Aan mijn lijf geen piercings of plakplaatjes maar dat moet een ieder natuurlijk gewoon voor zichzelf weten. Een tattoo is voor het leven of je moet gaan lopen laseren achteraf waar je ook niet echt vrolijk van wordt lijkt me, maar een piercing kan nog best sexy of leuk zijn voor de persoon in kwestie. Dat er ook nadelen aan kleven blijkt uit deze video van Just4Laughs!
Aerosol Mural
Aerosol Mural
Vandaag wat kunst met de hoofdletter K in deze twee coole clips waarin films worden vertaald naar graffity murals. We nemen de films Tron Legacy & The Watchmen gefilmd of afgespeelt in timelapse mode...
Pizzababe Nikki Benz
Nikki Benz
Holy shit, wat heeft deze Nikki Benz een stuiters voor de deur zeg, sjees. Ze zullen wel weer niet echt zijn maar goed, een kniesoor die daar nog op let tegenwoordig en mij heeft dat trouwens nooit echt kunnen boeien. Ze zijn er, over 20 jaar nog steeds even vers en je kan er mee spelen wat je wilt, wat wil een man nog meer. Nikki Benz is vandaag onze Pizzababe van de dag en ik hoor jullie comments wel weer!!
The Apocamix
The Apocamix
We hebben nog een jaartje te gaan in deze wereld van Sodom en Gomorra en dan is het volgens veel wetenschappers gedaan met onze aarde. De Maya kalender geeft het einde van de wereld aan op 21 december 2012 maar je moet wel echt een believer zijn om dat / daarin te geloven. Omdat het einde nadert vandaag een Apocamix met allerlei stukjes uit films gemonteerd tot één vette clip, The End of the World is nabij.... Muhahahaa!
Hunted [Animation]
Hunted
Het is niet alleen afstudeertijd in NL, over de hele wereld studeren momenteel leerlingen af en zo ook aan de diverse scholen voor de animatie kunst. We zagen eerder al een paar afstudeerwerkjes voorbij komen van het franse Esma College en vandaag nemen we een kijkje op die andere school voor animatie, Ringling College. Een nieuwsgierige inboorling bezoekt het kamp van een stel jagers, iets wat hij beter niet had kunnen doen. Hunted, gemaakt door Gordon Pinkerton!
Epic Mealtime - Candy BBQ
Epic Mealtime - Candy BBQ
Eigenlijk een week of twee te laat deze aflevering van Epic Mealtime immers de zon is niet meer zo aanwezig als de afgelopen weken. Toch kan je uit deze ep Candy BBQ weer een hoop fijne ideeën halen voor de eerstvolgende bbq in je eigen achtertuin. Meer Epic Mealtime recepten / videos hierrrr!
The Planking Pranksters
The Planking Pranksters
Afgelopen zondag kon je al eventjes kennismaken met het fenomeen planking wat momenteel de wereld lijkt te veroveren en van origine uit Australie komt. Er viel helaas al wel een dode te betreuren dus doe niet al te gek en don't try this at home... Uiteraard kan je er ook gewoon een grapje om maken zoals deze pranksters.. Check hier de Planking facebook pagina..
Gametime 1367 - Mario Express
Mario Express
Help Mario om zijn koopwaar naar de markt te brengen met z'n tractor. Bezorg paddestoelen, schildpadden en andere zaken met de oplegger die je vast moet koppelen aan de tractor en doe dat zonder al te veel te verliezen onderweg. Gebruik de spatiebar om de oplegger aftekoppelen. Game on!
Sexy Miela [The Video]
Sexy Miela
We zagen de mooie blondine Miela al diverse keren voorbij komen in de Wie van de Drie serie in gallerievorm bij onze buurtjes en vandaag is het tijd voor een video van deze toch wel erg lekkere blonde. Check de check!
Greatest Marriage Proposal [EVER]
Greatest Marriage Proposal
Met de komst van het internet werd het voor ons mannen ook meteen een stuk moeilijker om op een toch nog originele manier ons lief ten huwelijk te vragen. Gelukkig zijn er toch nog wat mannen die daar toch over nagedacht hebben wat ons dan weer op ideeën brengt. Voor originaliteit alleen al +1!
This Looks Photoshopped 5
This Looks Photoshopped 5
Pizzababe Lauren Elise
Lauren Elise
We hebben onze bammetjes weer op en dus is het onderhand weer tijd voor de Pizzababe van de dag wat vandaag de toch wel erg mooie Lauren Elise is geworden. Deze dame is wat mij betreft een natuurlijke schoonheid ook al heeft ze in het verleden wat lopen kliederen met een permanente lipstick. Ik hoor en zie graag jullie bevindingen in de comments of aan de ratings....
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 4]
Balls of Steel Australia
We moesten het vorige week eventjes zonder een nieuwe uitzending van Balls of Steel Australie doen maar vandaag is er dan toch weer een nieuwe aflevering, nummertje vier alweer. Ga er eventjes lekker voor zitten, zakje chips erbij en genieten maar!
Russian Driver stopped by Police [Epic]
Russian Driver stopped by Police
Dat veel russen de politie aldaar niet echt heel erg serieus nemen is niet zo heel erg vreemd als je sommige clips bekijkt met daarin dansende of dronken politieagenten maar om nou te denken dat ze je laten gaan nadat je wat heen en weer belt met een pakje sigaretten als je bent aangehouden met een slokje op is wel heel erg overmoedig....
The Great Fan Escape
The Great Fan Escape
Met enige regelmaat zien we bij sportwedstrijden iets te enthousiaste fans het veld op rennen en meestal worden die zelfde fans dan net zo snel weer van het veld gehaald en zelfs verwijderd uit het stadion. Op zulke momenten helpt het dat je een klein beetje hebt geoefend met parkour, zoals hier te zien op deze video tijdens een Houston Astros game...
Ruined Girlfriends Hair [Prank vs Prank]
Ruined Girlfriends Hair
Jesse leek het wel een keertje leuk om het haar van Gina te verpesten door er slingers uit een spuitbus in te spuiten en dat terwijl Gina deze week nog wel te vieren had nu ze geslaagd is. Erg blij is Gina er niet mee dus wij wachten eventjes geduldig af wat haar wraak gaat zijn... Hier de video!
Gametime 1366 - Causality 3
Causality 3
We beginnen de dag zoals elke dag met een spelletje en dit keer is het weer een stickmen game waarin je moet zorgen dat alle stickmen dood gaan zonder dat de andere zien was er precies aan de hand is. Een leuke en grappige game die niet al te moeilijk is maar zeker fun is om je mee te vermaken, game on!
Sexy Shera Bechard
Sexy Shera Bechard
Als afsluiter hebben we vandaag cybergirl van de maand Shera Bechard met rode kousjes en een leuke stripact. Een extra filmpje van deze dame vind je hier, en morgen zijn we er uiteraard weer terug met een nieuwe lading verse pizza topics. Voor straks weltrusten en Shera geeft je nog wat om over te dromen... Check!
Big Crash at Ring Knutstorp 2011
Big Crash at Ring Knutstorp
Tijdens de Pro Superbikes race op de Ring Knutstorp in Zweden vond vorig week een stevig ongeluk plaats waarbij in totaal drie racers betrokken waren. Uiteindelijk valt het allemaal nog mee al had één van de racers een gebroken arm en een gebroken been. In eerste instantie lijkt het allemaal nog goed aftelopen voor de eerste racer...
Avant La Lettre
Avant La Lettre
Lang voordat het internet bestond waren er ook al viral filmpjes zoals te zien in deze mini-docu uit 1961 die het verhaal vertelt van een rondstuurfilmpje. Goed het werkte allemaal nog niet zoals vandaag de dag maar het idee is hetzelfde. Zie hier hoe Jan Schouten van de ABU (brancheorganisatie voor uitzendbureaus) op zijn Solex brommertje langs bedrijven gaat uitgerust met een projector, de Phiral 4000x, om zo bedrijven op het belang van betrouwbare uitzendburo's te wijzen. Hier het bewuste filmpje....
Jason Statham is Bad Ass
Jason Stratham
Films waarin Jason Statham een hoofdrol speelt staan bij mij boven aan het verlanglijstje van films2watch al heb ik de meeste ondertussen wel gezien. Zo was hij te zien in The Expendables samen met Stallone en in The Transporter films waarvan we hier nog een coole aktie clip hebben. En in Crank mocht hij zelfs eventjes met hottie Amy Smart in de weer, al was dat niet echt een hoogtepunt uit z'n carriere..
Pizzababe Breanne Benson
Breanne Benson
We beginnen deze week meteen maar goed en dat doen we met de blonde Breanne Benson waar ik me wel een paar uurtjes mee zou kunnen vermaken en in deze mooie gallerie lekker onder de douche staat terwijl ze wat met de douchekop in de weer is. Een mooie blondine dus die Penthouse Pet van de maand januari 2011 is, met, helaas, een big ass tattoo op d'r rug en piercings op spannende plekjes... Doen jullie weer lief raten ?!
Ronnie & Clyde [Lonely Isand & Rihanna]
Ronnie & Clyde, Music Mashup, autotuned
Zagen we vandeweek de mannen van The Lonely Island nog samen met Michael Bolton vandaag is het de beurt aan Rihanna om een leuk nummertje te maken met de boys die ooit bekend werden met het nummer I'm on a Boat feat. T-Pain! Als Ronny en Clyde beroven ze dit keer een bank alleen is Ronnie een tikkeltje verlegen en onhandig...
Kitten vs Plumber [100% Ownage]
Kitten vs Plumber
Katten zijn geweldige beesten behalve als ze krols zijn zoals de TLP kat momenteel is en het hele huis bijelkaar schreeuwt. Dit beestje komt nieuwsgierig als ze is eventjes kijken wat de loodgieter precies aan het uitvoeren is....
Lick Shine [WTF]
Lick Shine
Altijd lastig als je onderweg bent naar een sollicitatiegesprek of een andere belangrijke afspraak en je schoenen zien er niet uit. Natuurlijk kan je dan opzoek gaan naar een illegaal die je schoenen poetst voor een eurie maar waarom zou je dat doen als je toch nog eventjes onderweg bent met de metro naar je afspraak en dus tijd hebt..
Maarten Stekelenburg en de JC KampioensSchaal
Maarten Stekelenburg
Het was maar goed dat keeper Vermeer gisteren in het doel stond tijdens de kraker om het NL kampioensschap tussen Ajax en Twente want als je als keeper nog niet eens een schaal kan vasthouden onderweg naar de huldiging op het Museumplein ben je niet zo heel veel waard lijkt me zo. Vorige maand deed Madrid speler Sergios Ramos overigens exact hetzelfde met de Copa del Rey, de spaanse cup... Verslag van de huldiging hier!
Gametime 1365 - Amigo Pancho
Amigo Pancho
Je gaat vandaag Amigo Pancho helpen om te op te stijgen in de canyon waar hij vast zit. Daarvoor heb je ballonen maar er staan wat voorwerpen in de weg die je weg kunt spelen maar doe dat zo zodat de ballonen intact blijven. Game on!
Sexy Brandi Bryant
Sexy Brandi Bryant
We konden zojuist al weer genieten van een nieuw deeltje van de Beach Spy die voor ons de stranden afgaat om daar plaatjes te schieten van nietsvermoedende strandgangers maar dat blijven uiteraard wel amateurtjes. Vanavond sluiten we met een dame af die we al vaker voorbij zagen komen op video en ook in gallerievorm Brandi Bryant die zich ook prima lijkt te vermaken in de zon...
The Beach Spy [Part 2]
Necrofilia Dog [WTF]
Necrofilia Dog
Het is natuurlijk in en in triest als er een hond wordt aangereden en vaak zie je dan ook nog eens een maatje bij de dode staan die eigenlijk niet begrijpt waarom z'n vriendje niet meer in staat is om op te staan. Of deze twee honden maatjes waren is niet bekend wel neemt deze onverlaat z'n kans waar, bizar.... [Shocking 4 Animal lovers]
Wie van de Drie 15-05-2011
Verunka Tamta Iga

Verunka

Tamta

Iga

Wie wordt er Kampioen ?! Ajax of Twente ?
Ajax of Twente
Nog twee uurtjes te gaan en dan barst het los in de Amsterdam Arena. Dé wedstrijd waar iedereen al de hele week naar uitkijkt Ajax - Twente waarin Twente genoeg heeft aan een gelijkspel en Ajax moet winnen om die derde ster op het shirt te mogen naaien. Hier enkele video's met impressie beelden en zelfs een octopoes die zijn voorspelling doet. Wie gaat er volgens jou met de beker aan de haal ?! Lucky Ajax of de tukkers uit Twente ?!
This is Planking
This is Planking
Ah er is weer iets nieuws op het internet wat de hele wereld overgaat momenteel en ze noemen het planking. Het schijnt op Facebook echt een rage te zijn en vandaar dat we er ook maar eventjes aandacht aan besteden net zoals dit nieuwsbericht op Aussie Ten News!
Trickshots @ Southwest Airlines
Southwest Airlines
Behalve een beetje vliegenieren kunnen ze bij Southwest Airlines ook prima trickshots maken zoals te zien in deze grappige viral video van gelijknamige airliner. Nog veel meer trickshot video's vind je via de link onder deze video!
Milky Lovestory
Milky Lovestory
Recyclen schijnt goed te zijn voor het milieu dus scheiden we al jaren ons afval om er uiteindelijk achter te komen dat toch alles weer naar dezelfde verbrandingsoven gaat. Mocht je niet recyclen omdat je denkt dat het toch niet uitmaakt voor een betere en vooral schonere wereld doe het dan voor de melk.
Parrots Dancing 2 Music
Papegaaien zijn leuke beesten en niet alleen proberen ze de klanken die ze zo nu en dan horen na te bootsen ze blijken ook nog een geweldig gevoel voor ritme te hebben. In deze compilatie verschillende vogels die heerlijk aan het dansen zijn op de muziek die ze voorgeschoteld krijgen. LMAO!
Gametime 1364 - House Arrest Escape
House Arrest Escape
Vandaag staat in het teken van het NL kampioenschap met de wedstrijd Ajax - Twente om 14:30 vanmiddag. Voor sommige hoolies geen fijne dag want die hebben huis arrest en daar mag je in de escape game van vandaag proberen je aan te ontrekken door te ontsnappen. Gebruik hiervoor de objecten die min of meer voor het oprapen liggen in de juiste volgorde, game on!
Sexy Victoria Ivanova
Sexy Victoria Ivanova
Zoooo, morgen gaan we dan eindelijk es zien of Vitesse het gaat redden en of Twente wederom landskampioen gaat worden (jajajajaja) en of dat Groningen Europa in gaat volgend jaar. Spannend spannend dus tot aan de laatste dag van de competitie en zo zien we dat ook graag. Ik weet onderhand dat jullie heel graag een babe zien als laatste post hier op TLP en vanavond is dat de sexy Victoria Ivanova waar we nog eventjes onder de douche mee duiken... Check!
The Babysitter [Epic]
The Babysitter
De babysitter, wie is er niet groot mee geworden al geldt dat voor deze twee jochies niet helemaal omdat ze zelf voor een oppas moeten zorgen en dat doen via een checklist van ma en pa en het internet. Waarschijnlijk hadden de ouders het allemaal iets anders in gedachten aan de andere kant bewijst deze video hét, google is je beste vriend....
Mortys [Esma Animation]
Mortys
We hebben weer een coole ESMA animatie op de kop weten te tikken en die kwam dit keer door via Jerome en deze animatie is ietswat duister maar via de subs prima te volgen en zit leuk inmekaar. Meer animaties filmpjes op TLP via de link onder de video...
Wie van de Drie 14-05-2011
Angelica Laura Anita

Angelica

Laura

Anita

More Nascar Crashes [Compilation]
More Nascar Crashes
Het Nascar geweld vliegt ons weer om de oren de laatste dagen en vandaag is er ook weer een leuke compilatie met wederom een hoop beelden van ongelukjes en net geen ongelukken in deze niet onaardige compilatie. Nog veel meer Nascar clips vind je via het linkje onder de video....
Bikini Flashmob
Bikini Flashmob
We hadden ooit al eens die Israelische Bikini Flashmob geheel in Abba stijl en vandaag zijn er weer een aantal dames bereid gevonden om in bikini bijelkaar te komen voor een nieuwe flashmob en ja ach, dames in bikini zijn natuurlijk altijd fijn om naar te kijken. Vandaag een hele zwerm!

Meer Flashmobs!
Renaissance Celebrities
Renaissance Celebrities
Best Friends Cat & Owl [WTF]
Best Friends Cat & Owl
Deze kat heeft het goed bekeken en laat het muizenvangen over aan zijn beste vriendje een uil. Ik wist niet dat het mogelijk was maar deze kat lijkt de beste vriendjes met de uil wat toch eigenlijk tegen z'n natuur in gaat.
One Shot [Freddie Wong ft. Eliza Dushku]
Freddie Wong, One Shot
Niet alle clips van Freddie Wong zijn het posten waard maar dit is er weer zo eentje die goed inelkaar zit en die mij eigenlijk doet verlangen om ook weer eens oorlogje te spelen door bijv. te gaan paintballen. Aftereffects meester Freddie Wong heeft uiteraard geen paintball speeltjes nodig om een aktie clip als deze te maken waarin vandaag ook Eliza Dushku meespeelt.
Gametime 1363 - Run 2
Run 2
Vandaag hebben we een vrij simpele game om te spelen je moet namelijk alleen maar rennen, rennen en nog eens rennen. Je bevind je in een 3D achtige omgeving en er staan zo afentoe ook hindernissen op je weg waarover je kan jumpen met de spacebar, gebruik ook de zijkanten en het plafond om over te rennen in latere levels. Game on!
Sexy Jami Ferrell
Sexy Jami Ferrell
We sluiten deze vrijdagavond af met een dame uit de collectie van Playboy en wel te weten Jami Ferrell die we vorige maand ook al als de Pizzababe van de dag konden bewonderen. Vanavond dus in videovorm!
13 Redenen om naar The Event te Kijken
Taylor Cole, TheEvent
We worden tegenwoordig overspoeld met topseries waarvan de meeste afkomstig zijn uit de USA en zo ook deze vette serie The Event die momenteel met het eerste seizoen bezig is. Niet onbelangrijk zijn de dames die in zo'n serie spelen en in The Event speelt naast nog een paar leuke dames, die ik ook niet bij de voordeur zou wegschoppen, ene Taylor Cole wat echt een heerlijke babe is. Hier wat foto's en de trailer van de serie. TIP!
Best Nascar Flips [Compilation]
Best Nascar Flips
Gisteren hadden we sinds lange tijd weereens een Nascar Crash compilatie en vandaag voegen we er daar gewoon nog eens eentje aan toe. Volgens de maker zijn dit de beste Nascar Flips ever en er zitten ook wel een aantal WTF momentjes bij in deze 7 minuten durende compilatie clip. Check het uit!
Bikini Meisje doet Faceplant
Bikini Meisje doet Faceplant
Het mooie aan de zomer is natuurlijk het vele vrouwelijke bloot op straat maar ook bij het zwembad. Een bikini wedstrijd hoort uiteraard ook bij de zomer en al valt deze bikini chick keihard op d'r gezicht, de show must go on en dat doet ze dan ook. High 5!
Pizzababe Jewels Jade
Pizzababe Jewels Jade
De kilometerteller op deze Jewels Jade was al een paar keertjes rond gegaan maar dat betekent nog niet dat ze bij het oud schroot hoeft. Jewels Jade was Penthouse Pet van de maand februari 2011 is 34 lentes jong en is inmiddels kind aan het huis bij de wonderdokter en lokale tattoo shop. Het is de weekafsluiter qua Pizzababes en ik hoor graag weer jullie mening ? Doable of niet, oftewel, Hot or Not ?!
Batman Beatdown [The Remix]
Batman Beatdown
Een superheld word je niet doordat je jezelf in een superhero pak hijst daar komt toch iets meer bij kijken zoals ook deze Batman wannabe je inmiddels kan vertellen. Uiteraard is er ondertussen ook een remix met de muziek en effecten uit de Batman serie.
Bang On
Bang On
Ik heb het weleens vaker gezegd, de beste commercials worden steevast gemaakt door biermerken of verzekeraars en zo ook deze leuke commercial voor het engelse biermerk Bombardier. Ik ken het bier persoonlijk niet maar over het algemeen zijn britse biersoorten niet helemaal wat we gewend zijn qua smaak dus ik heb dan ook niet al te hoge verwachtingen dat dit gerstennat wel goed smaakt.
Smoking Kitten [OMG]
Smoking Kitten
Er was ooit al eens een aap die verslaafd was aan roken maar die is inmiddels aan de gevolgen daarvan overleden en hoe lang dit jonge katje nog heeft is ook onzeker. Of het geluid origineel is vraag ik me af, maar grappig ziet het er wel uit.
Charlie Bit My Finger [The Horror Version]
Charlie Bit My Finger
We kennen ze allemaal, de twee broertjes zittend in een stoel waarvan de jongste, Charlie, die iets oudere broer in z'n vinger bijt. Het was een van de eerste internet clips ooit die viral ging en ondertussen een internet klassieker. Om short films te promoten en vooral het Worldwide shortfilm festival in Canada maakte director Jeff Chan deze horror versie van de clip.
Gametime 1362 - Princess Room Escape
Princess Room Escape
Je bent een machtige tovenaar die opgesloten zit in de kamer waar de princes ligt te slapen. Maak de princes wakker en ontsnap uit haar kamer en het kasteel waarin zich deze kamer bevind door gebruik te maken van je toverkracht en de objecten die je moet vinden. Game on!
Sexy Jamie Graham
Sexy Jamie Graham
Dat Jamie Graham een knap poppetje is dat wisten we natuurlijk al en deze mooie dame kwam al diverse keren voorbij als Pizzababe van de dag en zelfs ook al eens op video. Vanavond sluiten we af met deze voormalige cybergirl van de maand die nog steeds net zo mooi als altijd is. Hubba!
Another Nascar Crash Compilation
Nascar Crash Compilation
Zo afentoe komen er leuke Nascar crash compilaties voorbij en zo ook deze 4 minuten durende montage met daarin allerlei spectaculaire beelden uit de Nascar motorsport. Nog veel meer Nascar Crashes vind je trouwens via het linkje onder de video...
The Amazing World in HDR
The Amazing World in HDR
First Escalator Ride
First Escalator Ride
Als je je hele leven in de bush of jungle hebt gewoond en je komt vervolgens in de moderne stad dan gaat er wel een wereld voor je open. Dingen die voor ons de normaalste zaak van de wereld zijn zien er dan vreemd en gevaarlijk uit. Neem nou een roltrap, dat moet haast wel het werk van de duivel zijn....
Pizzababe Paizly C
Pizzababe Paizly C
Iets later dan normaal maar zeker niet minder lekker is onze Pizzababe van de dag Paizly C. Paizly C is cybergirl van de week en kan mij toch zeker wel bekoren, het zijn een aantal verschillende shoots van deze babe samengesteld tot één gallerie en graag hoor ik van jullie in de comments wat jullie van deze Pizzababe vinden of als je te verlegen bent om te commenten in de ratings!
FathersDay The Supercut
FathersDay The Supercut
Het duurt nog eventjes voordat het vaderdag is, om precies te zijn valt vaderdag op zondag 19 juni 2011, maar we hebben alvast een leuke compilatie met allerlei "Bro Dads" uit films gemonteerd tot één compilatie video. Fathersday The Supercut!


Voor onze Vlaamse vrienden op 12 juni... [Thnx Bam]
Riding a Bicycle in an Airport [FTW]
Riding a Bicycle in an Airport
Op een vliegveld moeten wachten op je vertraagde vlucht is meestal boring maar deze vrienden maken er maar gewoon het beste van en namen deze video op die toch wel echt winning is.
SouthPark Royal Pudding [S15 Ep3]
SouthPark Royal Pudding
Naast Family Guy & American Dad volg ik natuurlijk ook al jaren de avonturen van Cartman, Kyle, Kenny en Stan. In de USA zijn ze momenteel bezig met seizoen 15 en deze derde aflevering werd daar gisteravond uitgezonden. Ik had 'm vast voor jullie opgezocht en ga proberen om dit wekelijks bijtehouden, vandaag Royal Pudding!
Russian Motorpolice [Fail]
Russian Motorpolice
Met enige regelmaat komen er hier leuke filmpjes voorbij vanachter het voormalige ijzere gordijn en zo ook vandaag met een agent die aan z'n collega's zijn nieuwe motor showt wat niet helemaal zo gaat zoals hij gepland had. Only in Russia!
Gametime 1361 - Truck Mania 2
Truck Mania 2
Kies je vrachtwagen uit en rij door de levels heen zonder je lading te verliezen. Door moeilijke ladingen naar de finish te loodsen kan je nieuwe trucks en levels unlocken, game on!
Sexy Magen Lugo
Sexy Magen Lugo
Nu we wat vaker Penthouse dames als Pizzababe van de dag voorbij zien komen wil het nog weleens gebeuren dat we een dame van ome Hef missen maar niet getreurd er is ook nog altijd de dagelijkse afsluiter waar deze dames alsnog op video voorbij komen en vanavond is dat Magen Lugo waarmee we onszelf eventjes afspoelen onder de douche alvorens we naar bedje toen gaan. Ennn vanavond is er uiteraard ook weer een mogelijkheid om 60 minuten gratis te webcammen bij onze buurtjes met babe Kinky Denise...

Extra: Gallerie Magen Lugo hier!
When Girls Fail Part 4 & 5 [Fail Compilation]
When Girls Fail Part 4 & 5
Ik had er schijnbaar eentje gemist want onze When Girls Fail compilatie serie ging maar tot nummertje drie en dat terwijl deel vier en vijf inmiddels ook al online stonden. Niet getreurd je kan ze vandaag gewoon zien hier op TLP! Nog veel fail compilaties vind je via het linkje onder de video...
Scoor jouw Hete Sexdate op Sexprofiel.nl
We gaan langzamerhand weer naar het weekend toe en mocht je nog geen date gescoord hebben meld je dan eventjes aan bij de site Mijnsexprofiel.nl en trek er daar gewoon eentje weg. Het werkt heel simpel, inschrijven is GRATIS en op deze site zitten alleen maar mensen die hetzelfde als jij willen. S-E-X!

Schrijf je snel in!
Dexter Season 6 [Teaser]
Dexter Season 6
Diegene die mijn Twitter Feed volgen die weten onderhand dat ik zo'n beetje elke coole amerikaanse serie volg en zo ook de serie die alle andere series eigenlijk overbodig maakt, Dexter. Nou is Dexter de laatste jaren al een paar keer slecht in het nieuws geweest doordat moordernaars in het echte leven ook gebruik maken van de technieken die te zien zijn in deze serie maar goed, gekken blijf je altijd houden. Binnekort start seizoen zes en daar is dit een promo van! [Thnx Ernie]
Pizzababe Madison Scott
Madison Scott
Volgens de meteorologen moeten we vooral nu genieten van de zon want vanaf half juni kan het weleens afgelopen zijn met de pret en wordt er vooral veel regen verwacht. Madison Scott geniet zo te zien met volle teugen van de zon aan het zwembad en blijkt ook nog eens vrij lenig te zijn ...
Epic Jetman Flies over Grand Canyon
Epic Jetman Flies over Grand Canyon
Een jaar of 30 geleden kon je al eens in een James Bond film de jetpack zien uitgevonden door de altijd geniale "Q" en niet lang daarna werden de eerste jetpack ook in gebruik genomen, vooral door het leger toen nog. Deze Jetpacks zijn natuurlijk übercool en deze Yves Rossy oftwel "Jetman" vliegt er zelfs mee door de Grand Canyon. Heerlijk!
Look Mommy what I Found
Look Mommy what I Found
Kinderen zijn lief en weten soms nog niet het verschil tussen dood of levend en vandaar ook dat dit kleine meisje blij verheugd is met haar nieuwe speelkameraadje wat een eekhoorn blijkt te zijn die ten prooi is gevallen aan de hond des huizes. Kijk eens mammie wat ik gevonden heb! En we noemen 'm....
Race Horse Jumps into Crowd [OMG]
Ik weet niet wie van jullie weleens op Duindigt is geweest in Den Haag maar daar kan je op zondag dus ook de paarden zien rennen over de baan en ik kan me niet herinneren dat dat ooit eens is foutgegaan. In Australie hebben ze dat geluk niet toen een paard tijdens een steeplechase event over de omheining jumpte (video) en daarbij zeven gewonden maakte. Het gebeurde allemaal tijdens the Grand Annual Steeplechase op Warrnambool racetrack in de Aussie staat Southern Victoria. Lees het artikel!
The Great Rafael Nadal
The Great Rafael Nadal
Voor een beetje geoefende tenniser zijn dit soort ballen die je speelt tussen je benen door niet echt heel erg moeilijk maar als je op het niveau speelt van Rafael Nadal die het in deze wedstrijd opneemt tegen Novak Djokovic is dat een al iets ander verhaal. Toch maakt Nadal deze schitterende lob die ook nog eens "in" blijkt te zijn. Chapeau!
Gametime 1360 - Tower Builder
Tower Builder
Laat telkens op het juiste moment de langs zwaaiende blokken los om gebouwen te bouwen waarvan je de blauwdruk al hebt. Het is sowieso al moeilijk op de boel stabiel te krijgen laat staat heb gebouw exact na te bouwen, toch wens ik je succes. Doe je best en game on!
Sexy Brooke Williams
Sexy Brooke Williams
Als afsluiter hebben we vanavond Brooke Williams bereid gevonden om voor ons uit de kleren te gaan en dat doet ze tevens als cybergirl in weer een van ome Hef's cybervideo's. We hadden nog niets staan van deze blonde Brooke, wat best vreemd is eigenlijk. Vanavond dus op video, Brooke D Williams, en ik zal nog eens zien of ik er nog wat leuks bij kan vinden de aankomende week!
L'Entre Deux [Animation]
L'Entre Deux
Een vrouw verliest haar geliefde tijdens een boottocht en klopt aan bij een vage alternatieve genezer voor hulp. Hij vertelt haar dat haar geliefde ergens in The Between ronddoolt en dat hij haar met hem in contact kan brengen. Er is één voorwaarde ze mag hem niet aanraken... Wederom een pareltje van ESMA!
Worst Icehockey Bodycheck in History
Icehockey Bodycheck, Fail
Bij onze nationale sport, voetbal hoef je maar een schouderduwtje te geven en je hebt al mazzel dat je niet weggestuurd wordt maar in het ijshockey is dat allemaal heel anders. Regelmatig vallen er rake klappen als twee spelers of zelfs hele teams met elkaar op de vuist gaan. Nou is een bodycheck toegestaan in het ijshockey maar zorg dan in iedergeval dat je diegene raakt die je wilt raken. FAIL!
Pizzababe Kaya Danielle
Ik had het nog niet verklapt maar TLP bestaat vandaag precies 5 jaar, wat gaat de tijd toch hard. Begonnen we nog met een vrij krakkemikkige site waar we het toch nog zo'n 4 jaar mee volgehouden hebben, het huidige weblog en de indeling ervan vind ik zelf helemaal geweldig én we hebben nu eindelijk ook de mogelijkheid om video's en plaatjes op het juiste formaat te posten. Zo ook de pizzababe galleries die er ineens een stuk beter uitzien op deze resolutie. Kaya Danielle viert vandaag het feestje met ons mee als de Pizzababe van de dag!
Toonified
Toonified
Epic Wedding Video [Joya & Emre]
De internet generatie gaat onderhand ook steeds vaker trouwen en dat moet dan natuurlijk geheel in interweb stijl. Het koppel Joya & Emre maakte met de videobeelden van hun trouwerij deze toch wel erg coole trouw video en zijn ook niet te beroerd die met de rest van de (internet) wereld te delen. Muziek van Black Eyed Peas, The Time!
Grandma Jackson on China Got Talent
Grandma Jackson on China Got Talent
Het grappige aan al die talentshows is dat je niet eens meer een van de jongste hoeft te zijn om alsnog een geheel nieuwe carriere inteslaan of ontdekt te worden, dat bewees Susan Boyle een paar jaar geleden al. We reizen voor deze act af naar China waar we een omaatje treffen die helemaal gek is van MJ en toch nog vrij bewegelijk is voor d'r leeftijd. Of ze met deze act de wereld gaat veroveren is niet echt waarschijnlijk...
Surprise Musical
Surprise Musical
De mensen van Improv Everywhere gaat gewoon stug door met het maken van soms grappige en soms minder grappige videos. Vandaag bezoeken ze de GEL Conference in New York waar een spreker gestoord wordt door een mobiel telefoontje waarna de missie van start gaat.
Gametime 1359 - Escape the Library
 Escape the Library
Vandaag zit je ergens opgesloten waar je eigenlijk liever helemaal niet komt. In de bibliotheek dus en je moet zoals altijd weer op zoek naar allerlei items die je uiteindelijk naar de uitgang leiden. Help elkaar waar het kan maar ga aub niet bijvoorbaat al een complete walkthrough in de comments droppen, hou het dus leuk voor de spelers die na je komen... Game on!
Sexy Dakota Rivers
Sexy Dakota Rivers
En dan was het alweer tijd om de deur achter ons dicht te trekken en dat doen we dit keer met de sexy Dakota Rivers. We zijn er nog niet helemaal uit of het nu wel of niet implantaten zijn waar Dakota mee gezegend is maar goed zoals jullie inmiddels weten maakt dat MIJ in iedergeval geen bal uit! Meer Dakota Rivers (gallerie) via het linkje onder deze cybervideo!
The Most Awesome Mother Pranks
Awesome Mother Pranks
Zo gisteren was het dus moederdag, de enige dag dat je lief hoeft te zijn voor de vrouw die je uit haar schoot heeft geworpen en daarmee op de wereld heeft gezet. De rest van het jaar mag je d'r natuurlijk weer zoveel mogelijk in de maling nemen, zoals te zien in deze compilatie van Break waarin ze nog eens pranks voorbij laten komen waarin moeke de hoofdrol / het slachtoffer speelt.
Arman ''BruceLee'' Masimzhanov [WTF]
Masimzhanov
Gisteren werd dus de bekerfinale gewonnen door FC Twente, wat helemaal terecht was zoals je ook misschien via de TLP Twitter al had kunnen vernemen van me, maaaaaar er gebeuren ook nog altijd allerlei vreemde zaken op een voetbalveld die er zeker niet op thuis horen. Neem bijvoorbeeld deze WTF aktie van invaller Armand Masimzhanov die niet eens meespeelt in de wedstrijd in de 2e divisie van Kazakhstan tussen Kairat en Lokomotiv maar door deze aktie wel geschorst voor het leven wordt. En terecht!
TLP Powered by Netrouting!
TLP Powered by Netrouting!
Sinds vorig jaar staat Tastelikepizza gehost op de servers van hostingpartner Netrouting en de downtime is daarmee meteen ingeperkt tot 0,00001%. Goede zaak natuurlijk en mocht je zelf ook nog op zoek zijn naar een goede host voor je weblog of hobbysite check dan zeker eventjes de tariefkaart van Netrouting die tot de goedkoopste en tevens de beste hostingpartners van Nederland behoort.
Pizzababe Isis Taylor
Isis Taylor
Het is weer maandag en dat betekent dat we weeral een vers blik met Pizzababes gaan opentrekken en de eerste Pizzababe van deze week draagt de naam Isis Taylor en is een heerlijke gebronsde latina. Isis Taylor heeft alles prima op de plek zitten en dingt uiteraard mee naar de titel Pizzababe van het jaar 2011. Laat eventjes horen in de comments wat je er van vindt en vergeet niet te raten!
Parkour Cat vs Bird
Parkour Cat vs Bird
Een kat is dol op vogels maar het vangen van zo'n vogel, die ook nog eens kan vliegen en daardoor al snel buiten het bereik van de kat komt, valt nog niet mee. Daarom is deze kat begonnen met het volgen van parkour lessen en aan deze beelden te zien gaat het vangen van vogels daardoor een stuk eenvoudiger..
Michael Moral op Britain's Got Talent 2011
Michael Moral
De 21 jarige fransman Michael Moral zag diverse Britain's got Talent filmpjes op YT en droomde stilletjes om ook eens zijn talent te kunnen showen aan een jury en tv-publiek. Zo gezegd zo gedaan en afgelopen weekend mocht hij aan de drie koppige jury zijn kunsten vertonen. Een leuke danceroutine waar ik verder niet echt heel erg enthousiast over ben maar toch het delen waard is.
The Switch Off Box
The Switch Off Box
Niet alles hoeft meteen nut te hebben al is dat natuurlijk wel gemakkelijk maar neem nou deze "Switch Off Box" die zelfs helemaal niet aan wilt. Je hebt er niets aan maar geinig gemaakt / gedaan is het zeker wel. Let ook eventjes op het gezichtje van dit apparaat die van tijd tot tijd veranderd.
Carlton is in The Army Now
Carlton is in The Army Now
Een van de leukere series uit de jaren '90 moet toch wel The Fresh Prince van Bell Air zijn met Will Smith in de hoofdrol en niet te vergeten neefje Carlton Banks als medespeler. De rol van Carlton werd gespeeld door Alfonso Ribeiro die tevens de Carlton dance introduceerde wat 'm nu nog steeds achtervolgd. Tegenwoordig zit hij in het leger, of dit is een goede imitatie...
Gametime 1358 - Bridge Tactics 2
Bridge Tactics 2
Het principe van deze game is duidelijk en kon je al eventjes oefenen in deel 1 (link onder de game) en vandaag mag je weer bommen plaatsten op de juiste plaatsen en daarmee zo veel mogelijk schade aanrichten bij de vijand. Game on!
The Incredibly Hot Heather Jo Hughes
Heather Jo Hughes
We hebben al een paar video's van de mooie Heather Jo Hughes voorbij zien komen de afgelopen weken en we hadden haar ook al eens als de Pizzababe van de dag in gallerievorm mogen bewonderen. Vanavond sluiten we af met deze mega hete blondine in alweer zo'n fijne video van Playboy!

Meer Heather Jo Hughes!
The Beach Spy [Part 1]
The Beach Spy, beachspy
Going Camping like a Boss [FTW]
Going Camping like a Boss
Het zonnetje schijnt en we gaan zodadelijk ook nog eens kijken in welke shirts Ajax speelt in de bekerwedstrijd tegen Twente en half NL heeft vandaag of op het strand gelegen of ergens op de camping gezeten. Als je naar de camping gaat zorg dan in iedergeval voor goed vervoer zoals hier te zien in deze video over vrij ruig landschap.
Wie van de Drie 8-05-2011
Francis Candy Jelka

Francis

Candy

Jelka

Painfull Pull Up [FAIL]
Painfull Pull Up
We konden afgelopen vrijdag al eventjes kijken naar de baas der Pull Ups en vandaag hebben we een gast die aan het trainen is om ook ooit baas te worden maar die toch eens opzoek moet gaan naar wat beter materiaal. Ziet er vrij pijnlijk uit deze aktie!
Game Set Match [Animation]
Game Set Match
Dit keer geen ESMA animatie maar we nemen wel een kijkje op het Canadeze Sheridan College waar ze ook een opleiding tot animator hebben en waarvan dit het eindexamen project is van Joseph McCauley met in de hoofdrol vader en zoon die op deze moederdag een partijtje tennis spelen.
Mother's Day Horror
Mother's Day Horror
Iedereen is natuurlijk onderhand al wel met een bloemetje naar mams geweest of heeft iets bedacht om het alsnog aankomende week goed te maken, helaasch zijn niet alle moeders zo lief als je eigen moeke. Check eventjes deze trailer voor de film Mother's Day met Rebecca de Mournay als horror moeder.
Street Artist got Talent
Street Artist got Talent, dance
Waarom sommige mensen met één optreden instant faam verwerfen en waarom dat voor andere helemaal niet geldt zal altijd wel een raadsel blijven en bij het zien van deze beelden snap je eigenlijk niet dat deze straatartiest / danser in Parijs zichzelf nog nooit heeft opgegeven voor een van de talentshows waar je momenteel mee doodgegooid wordt. Kijk eventjes mee naar deze toch wel opmerkelijke skills... Check ook DIT!
[Breaking] Osama's watery grave
Osama's watery grave
Terwijl de resterende familieleden van Osama Bin Laden nog vast zitten in Pakistan is er nu dan toch eindelijk duidelijkheid over het hoe of wat van de vorige week uitgevoerde aktie van de amerikanen waarbij Osama Bin Laden in een "vuurgevecht" om het leven kwam. Beelden van de aktie zelf in de "villa" zijn er nog niet, wel is het nu duidelijk waarom Osama bij de vissen slaapt. Of nou ja slaapt....
Gametime 1357 - Inflate Us
Inflate Us
Ook vandaag hebben we een spelletje waar ik zelf geen moer van snap maar ik heb de hoop dat jullie mij kunnen vertellen wat hier nu precies de bedoeling is. Je moet dingen opblazen dat heb ik al wel door, maar verders ?! Wie helpt ?
Sexy Sam Faiers
Afgelopen week kon je al eventjes kennis maken met de sexy zusjes Billie en Sam Faiers met een video van een solo Billie en een video van allebei de dames. Vandaag is het de beurt aan het andere zusje om de ster te zijn in haar eigenlijk Nuts Magazine shoot. Sam Faiers dus, heerlijkheid ten top!
Jack Sparrow
Jack Sparrow
De Lonely Island kennen we nu onderhand wel van nummers als I'm on a Boat en vandaag zijn ze gewoon terug met hun nieuwe single Jack Sparrow met niemand minder als Michael Bolton als backing vocal. Klinkt wederom niet slecht...
Wie van de Drie 7-05-2011
Nessa Ksenja Bryci

Nessa

Ksenja

Bryci

The City Limits
The City Limits
Een heerlijk timelapse video om eventjes helemaal bij weg te dromen en de maker had eigenlijk als doel om de dualiteit tussen stad en natuur hiermee uittebeelden. De beelden komen o.a. uit Montreal, Toronto, Manhattan & Chicago... Erg geslaagd!
Surfs Up
Surfs Up
Russian Parking Lot Puzzle
Russian Parking Lot Puzzle
Dat Russen gek zijn op puzzelen was mij al wel duidelijk na het verschijnen van het spel Tetris en het feit dat bijna alle grootmeesters schaken zo ongeveer van russische afkomst zijn. Je kan het natuurlijk ook overdrijven zoals hier te zien in de video waarin ze een soortement van schuif puzzle hebben gemaakt van een parkeerplaats.
The Amazing Talented Shara Lin
The Amazing Talented Shara Lin
Alsof één instrument bespelen al niet moeilijk genoeg is laat de taiwanese Shara Lin zien en horen dat je in je eentje best drie instrumenten tegelijk kan bespelen en doet hier de vier jaargetijden van Vivaldi als ik me niet vergis. FTW!
Amazing No Runway Pilot
Amazing No Runway Pilot
Als je als piloot in een onherbergzaam gebied als Alaska moet vliegen dan moet je over wat extra skills beschikken zoals het landen en opstijgen van je vliegtuig zonder de beschikking te hebben over een noemenswaardige landingsbaan.
DJ Pogo doet Reservoir Dogs Remix
DJ Pogo doet Reservoir Dogs Remix
Een van de meeste epische films allertijden moet toch wel Reservoir Dogs zijn uit 1992 van Quentin Tarantino. Niet alleen had deze film een uitstekende cast ook het taalgebruik in deze film was voor die tijd ongekend. DJ Pogo die we al kennen van allerlei andere mashups nam deze film onderhanden en maakte er deze coole mashup muziek remix van. Dick, Dick, Dick!
Gametime 1356 - Cursed Treasure Level Pack
Cursed Treasure Level Pack
Zet je turrets op strategische plaatsen om je gems te beschermen tegen de onverlaten die het daar op voorzien hebben. Het is allemaal niet zo moeilijk maar een leuk begin van deze warmste dag van de week. Game on!
Sexy Gabrielle Vidal
We sluiten deze dag af met de rondborstige Gabrielle Vidal die we denk ik ook nog wel eens gaan terug zien als Pizzababe van de dag de aankomende week. Wat een heerlijk snoepje is dit!
Doing Pull Ups like a Boss [WTF]
Doing Push Ups like a Boss
Sporten is niet echt iets wat ik graag of frequent doe en vandaar ook dat er ondertussen een flinke spoiler boven mijn broekband hangt en dat vind ik eigenlijk allemaal wel prima. Sporten schijnt gezond te zijn voor lijf en ledematen maar om nou dat zelfde lijf en ledematen in de waagschaal te stellen om überhaupt te KUNNEN sporten dat gaat me dan weer wat ver.
Mother's Day
Mother's Day
A.s zondag is het moederdag, dé dag dat we moeder eventjes helemaal verwennen met een kadootje omdat ze altijd zo lief voor je is geweest. Een stel broers verschuilt zich na een geweldadige overval in het ouderlijke huis waar ondertussen nieuwe bewoners net een housewarming feestje aan het geven zijn. Het opgefokte en agressieve zootje gijzelt iedereen en wacht tot hun moeder (Rebecca De Mornay) komt voor instructies. De doodsbange gijzelaars hoeven weinig goeds van haar te verwachten; zij blijkt het brein achter de in- en inslechte broers te zijn... Een vette film van de director van Saw waarvan we hier de trailer hebben staan. Vanaf 5 mei 2011 in NL!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 3]
Balls of Steel Australia
Wat een feest, kon je gisteren al de tweede aflevering bekijken van de Aussie versie van Balls of Steel vandaag is het alweer tijd voor episode 3... Genieten maar weer!
Pizzababe Peyton Marie
Peyton Marie
Je zou het bijna vergeten door al die mooie dames van Penthouse maar er is ook nog zoiets als de Playboy en daar hebben we vandaag weer eens een dame van. Peyton Marie is een van de fresh faces van ome Hef en mag er echt wezen. En daarmee zit deze week van Pizzababes er weer op, maar maandag staat er gewoon weer een verse dame voor je klaar! Morgen en overmorgen doen we het met de dames van onze buurtjes..
De WLF Studentenspecial 2011 [Part 1 & 2]
De jongens van Whitelinefirm hebben ook dit jaar weer allerlei piccas van ondeugende studentenmeisjes verzameld en in dit eerste 2 delen van de Studentenspecial kan je de eerste batch bewonderen. Het valt allemaal nog reuze mee trouwens als ik het zo eens bekijk en mocht er nog een deeltje 3 komen dan hou ik jullie daarvan natuurlijk op de hoogte. Hier deel 1 en hier deel 2!
Frisbee Trick Shots
Frisbee Trick Shots
De trickshot videos komen de laatste weken met enige regelmaat voorbij en zo ook vandaag. Ene Brodie Smith is een held met de frisbee en knutselde deze frisbee trickshot video in elkaar...
Vettel Crashed in F1 Turkey
Vettel Crashed in F1 Turkey
Tijdens een regenachtige trainingsessie voor de Grand Prix van Turkije parkeert wereldkampioen Sebastian Vettel zijn RedBull bolide tegen de vangrail als hij de controle over zijn auto kwijtraakt bij het uitkomen van bocht acht op het circuit van Istanbul. Hier de beelden...
Electric Door Knob Prank [Nikki & John]
Electric Door Knob Prank
We gaan weer eventjes kijken naar Nikki & John die weer wat vaker filmpjes het internet opslingeren. Een tijdje was het wat stilletjes maar vorige week kon je het stel ook al bezig zien (linkje onder de video) en vandaag is Nikki aan de beurt om in de maling genomen te worden. Het fijne aan deze prankvideo is dat John het ook nog eventjes uitlegt hoe het in z'n werk gaat...
Ajax vs Vriendenteam @ Vondelpark
Ajax vs Vriendenteam
Daar sta je dan lekker eventjes een balletje te trappen met een paar maten in het Vondelpark als er ineens vier spelers van Ajax opduiken die je uitdagen om een partijtje te spelen. Het zijn ook nog eens vier spelers die er echt toe doen, ik noem een, Miralem Sulejmani, Jan Vertonghen, Siem de Jong en Lorenzo Ebicilio.... Ajax speelt zondag 8 mei tijdens de bekerfinale tegen FC Twente voor het eerst in het nieuwe uittenue (vanaf vrijdag 6 mei verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop) die deze spelers in deze video ook alvast aan hebben getrokken. Wie wint de beker a.s vrijdag ?!
Gametime 1355 - Snails Anger
Snails Anger
Ook vandaag hebben we weer een soortement van Angry Birds kloon al moet je dit keer varkentjes uit gebouwen schieten met slakken wat ook echt het enige verschil is met het spel Angry Birds. Game on!
Sexy Sisters Billie & Sam Faiers
Sexy Sisters Billie & Sam Faiers, Nuts
Ik heb het al eens eerder gezegd en het blijkt ook nog eens echt waar te zijn ook! De mooiste vrouwen komen uit de UK en zoals we al eerder hadden opgemerkt hebben deze dames ook nog eens stuk voor stuk heerlijke TETTEN! Vanavond sluiten we af met de heerlijke gezusters Billie en Sam Faiers... M'n rechterarm voor een nachtje met deze twee!
Mixed Vintage Pinups
Mixed Vintage Pinups
Drunk Red Sox Fan gets Drilled [100% Ownage]
Drunk Red Sox Fan gets Drilled
Het is vandaag bevrijdingsdag en op diverse plaatsen in het land kan je dat gaan vieren en de meest geschikte plaats daarvoor is uiteraard Wageningen waar ik misschien vanavond ook nog wel ga belanden. Bij een feestje hoort natuurlijk BIER en heb je er daar eenmaal genoeg van op dan durf je ook allerlei dingen die je normalitair wel uit je hoofd zou laten. Deze dronken fan loopt als een waanzinige het veld op in de 9e inning van een Red Sox game en wordt keihard gebodycheckt. Toedeledoki gast!
Pizzababe Veronica Ricci
Veronica Ricci
Nadat we onze serietjes weer hebben bekeken is het alweer tijd voor de Pizzababe van de dag met vandaag de mooie en zeker niet onbekende (voor de vaste TLP bezoeker) Veronica Ricci. Ik heb sowieso een zwak voor vrouwen met donker haar en blauwe ogen en deze Veronica Ricci heeft de rest ook nog eens goed voor elkaar. Meer Veronica Ricci via het linkje onder de gallerie!
SouthPark Funnybot [S15 Ep2 ]
SouthPark Funnybot
Nu we toch al een soort van uitzending gemist zijn vandaag met de nieuwe aflevering van Balls of Steel Australia gooi ik er ook meteen nog maar eventjes de laatste aflevering van Southpark tegenaan, gister uitgezonden in de USA en vandaag dus al te zien hier op TLP! Check het uit!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 2]
Balls of Steel Australia
Ik was het eigenlijk vergeten maar we gaan zo veel mogelijk de Aussie versie van de Engelse serie Balls of Steel voor jullie klaarzetten. Geniale serie natuurlijk en ook de aflevering van vandaag is weer helemaal super! Meer Balls of Steel via het linkje onder deze video!
The Lab [Animation]
The Lab
We gaan vrolijk verder met het posten van de laatste ESMA animaties met vandaag een animated short die zich afspeelt in een laboratorium wederom met Engelse subtitles omdat de ESMA animaties doorgaans in het frans zijn. Nog veel meer animatieclips vind je via het linkje onder de video!
The Chase
The Chase
Ik kan nog geen eens het ventieltje betalen van een BMW M3 maar het zal altijd wel mijn droomauto blijven. Naast auto's maken ze bij BMW ook nog motoren en in deze clip gaat men de uitdaging aan om te zien wat nu eigenlijk het snelst is. De BMW M3 of toch de tweewieler variant de BMW S 1000 RR... Wij kijken mee...
Gametime 1354 - Jetski Mario
Jetski Mario
Ook in Mario land is het momenteel aangenaam vertoeven en is het zomer. De hoogste tijd dus voor Mario om per jetski een rondje te maken en ramps te nemen terwijl het gevaar op de hoek ligt te loeren en je nog steeds zoveel mogelijk muntjes moet verzamelen voordat je de finish haalt en naar de volgende level gaat. Game on!
The Age of Love [Wootson]
The Age of Love [Wootson]
Ah kijk daar is Marco Wootson weer eens met een mooie nieuwe compilatie met daarin weer het nodige vrouwelijke schoon zoals Alessandra Ambrosio, Kelly Brook, Tori Black en Veronika Fasterová. Heerlijk om naar te kijken en The Age of Love is meteen onze dagafsluiter voor deze woensdag.... Nog veel meer van dit soort Wootson compilaties via deze link!
Rollerblade Nutscrusher [Fail]
Rollerblade Nutscrusher
Het lijkt leuk dat stunten op van die rollerblades en het ziet er op z'n minst leuk uit, maar leuke filmpjes halen het internet meestal niet, gaat het dan eens fout gaat dan is het voor ons wel leuk om te bekijken en zijn we blij dat iemand het geupload heeft. Hier zien we weer zo'n sukkelaar die het leven van z'n kinderen op het spel zet... Thumbs up voor de slowmo en muziekkeuze.. OUCH!
Pizzababe Karli Banks
Ook de vooraad met Penthouse Pets lijkt onuitputtelijk en waren we al goed op weg deze week met onze Pizzababes ook vandaag heb ik weer een snoepje voor je klaarstaan. Deze dame luistert naar de naam Karli Banks en zagen we ooit al eens voorbij komen in een video samen met een andere topper. Die video vind je via de link onder de gallerie en uiteraard vraag ik je weer om ook vandaag vooral te raten want alle ratings tellen straks mee voor de Pizzababe van het jaar verkiezingen.
Karla Spice doet Paaldansen
Karla Spice doet Paaldansen
Karla Spice oftewel Karla Lopez is een oude bekende hier op TLP en in het verleden hebben we deze dame al meerdere keren voorbij zien komen (linkje onder de video). Vandaag doet ze een paaldans routine terwijl ze stript uit een politie achtig uniform. Wij kijken natuurlijk mee...
Mr Miyagi as UFC Trainer
Mr Miyagi as UFC Trainer
In het UFC vechtcircus was het afgelopen week weer eens genieten toen Lyoto Machida op een karatekid achtige wijze Randy Couture k.o. trapte met een schop op z'n kaak. De commentator had het eigenlijk al meteen gezien, dit was een karate kid move. Dus hier is de mashup geheel in Karatekid stijl met Mr Miyagi als stille getuige.
Farm Fresh Girl [WTF]
Farm Fresh Girl
Aah, daar is ons What The Fuck momentjes van de dag alweer en dit verzin je gewoon niet. Meisje gaat winkelen op de markt gaat naar huis en blijkt een fetish te hebben voor etenswaren. Zoals gezegd je verzint het niet en daarom ons WTF moment van de dag.... Het leek zo'n lief meisje...
Parkouren in Japan
Parkouren in Japan
Japan is het laatste jaar niet echt erg positief in het nieuws geweest door allerlei natuurrampen die zich daar hebben voltrokken en nu blijkt dat zelfs de zeebodem daar radio aktief is. Dat wordt wat minder sushi eten de aankomende tijd lijkt me zo. Er komen ook nog leuke dingetjes uit Japan zoals we gisteren al konden zien in een soortement van Scare Tactics video en vandaag gaan we parkouren door Tokio. Coole video!
Gametime 1353 - Doodle God
Doodle God
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om god te zijn en van niets iets te maken ?! In Doodle God heb je de vier basis elementen tot je beschikking om daaruit nieuw leven te maken. Het is een beetje een technisch verhaal en je moet wel een beetje verstand hebben van natuurkunde om dit spel tot een goed eind te brengen. Game on!
Sexy Diana Bouth
Sexy Diana Bouth
Voor onze dagaflsluiter reizen we vandaag helemaal af naar Brazilie waar deze Diana Bouth woont en werkt en dit keer model staat voor het mannenblad Paparazzi... Tsja!Meer Brasil hier!
Big Foot = Rambo
Big Foot = Rambo
Mja, de legende van Big Foot moet levend blijven en misschien dat we daarom deze video van Big Foot als een soort van Rambo voorgeschoteld krijgen, iets anders kan ik niet bedenken...
Are You Scared ?! [Japan WTF]
Japan Scare
Allemaal leuk en aardig die prankshows maar als je een beetje de laatste films volgt en ooit eens The Ring gezien hebt dan slaan je toch de stuipen op het lijf mocht je zoiets als dit overkomen.
Pizzababe Jayden Cole
Jayden Cole
Het zonnetje schijnt de terrasjes zitten vol en daar ga ik me ze ook eens naartoe begeven maar niet voordat ik jullie achterlaat met de Pizzababe van de dag wat vandaag de mooie Jayden Cole is geworden. Erg lekkere dame deze Jayden Cole met d'r blauwe ogen en donkere haren, habbaaaa!
Super Mario Bros in IceSkating
Super Mario Bros in IceSkating
Terwijl hier de mussen van het dak vallen werd er in Rusland afgelopen weekeinde het WK Iceskating Gala 2011 gehouden waarin het duo Tatiana Volosozhar & Maxim Trankov een wel heel erg coole routine hebben laten zien. Het koppel maakte geheel in Super Mario Bros stijl deze ubervette routine waarmee ze de 2e plek wisten te veroveren. Kijk zo is figuurschaatsen ineens wel leuk...
The Ultimate Dog Tease
The Ultimate Dog Tease
Man's beste vriend is nog altijd de hond als je tenminste niet van katten houdt want die zijn nog wel eventjes een stukje aanhankelijker dan een hond, als ik de TLP kat eventjes als voorbeeld neem. Een hond moet je dan ook niet plagen met eten want dat is zielig...
Pregnant Flash Mob
Pregnant Flash Mob
Volgens velen zijn zwangere vrouwen zelfs nog mooier dan diezelfde vrouw in een maat 36 en dat was bij Katja Schuurmans toen al zo en ook Mei Li Vos ziet er zwanger helemaal niet slecht uit. Op Kings Island werd afgelopen zaterdag een heuse pregnant flashmob gehouden met vrouwen die in verwachtng zijn en dat was allemaal voor het goede doel. Meer info hier!
Capturing Osama [Animated]
Capturing Osama
We hebben al vaker van dit soort vreemde geanimeerde filmpjes voorbij zien komen uit Korea waar ze het nieuws graag zelf maken en daar kan het nieuws van de gevangenneming van Osama Bin Laden natuurlijk niet ontbreken. Vooral wat er nu precies gebeurt met Osama als hij eenmaal aan de poorten van de hel staat is minstens grappig te noemen.
Gametime 1352 - Vampire Psychics
Vampire Psychics
Leuke puzzle game waarin je moet proberen om alle mensen in vampieren te veranderen, dit doe je door ze aanteraken. Pas op voor meneer de pastoor want als je die aanraakt dan ben je af. Game on!
Sexy Jo Garcia is Back
Sexy Jo Garcia is Back
Het was al weer eventjes geleden dat er iets van de mooie Pizzababe 2009 Jo Garcia hier op de site voorbij kwam totdat ik deze toch best wel weer erg fijne clip van deze mooie brunette tegenkwam. Nog veel meer Jo Garcia vind je via het linkje onder deze videoclip!
The Clumsy Robot
Iedereen die de film Battle of Los Angeles ondertussen heeft gezien weet dat we niet echt zitten te wachten op een invasie van robot tuig maar als het dan toch zou moeten gebeuren, heb ik het liefst dit soort onhandige blikopeners.
The Lada Submarine [Fail]
The Lada Submarine
Lastig als je je Jeep (wat volgens mij een Lada is) in een meertje hebt geparkeerd, maar opgeven daar is uiteraard geen sprake van. Met verenigde krachten lukt het uiteindelijk toch om de Jeep weer op het droge te krijgen, althans zo lijkt het...
Do doet Hij gelooft in Mij
Do doet Hij gelooft in Mij
Bij de show "De beste Zangeres van Nederland" was weer heel eventjes Koning Haas te horen toen niemand minder dan Do een speciale versie van "Zij Gelooft in Mij" ten gehoor bracht. Eerlijk is eerlijk, het klinkt helemaal top!
Pizzababe Ahryan Astyn
Pizzababe Ahryan Astyn
Het nieuws dat Osama Bin Laden gedood is, is alweer bijna het nieuws van gisteren dus schakelen wij maar weer over naar de orde van de dag. Het is maandag en dat betekent dat we een vers blik Pizzababes opentrekken en we beginnen met deze Ahryan Astyn die er toch wel weer erg hemels uitziet. Raten maar weer!
Epic Fail Compilation April 2011
Epic Fail Compilation April 2011
Deze fail compilatie was er eigenlijk al een weekje eerder maar was ik eigenlijk helemaal vergeten te posten, gelukkig stond ie al wel bij onze vriendjes van Superzooi. Het is de Epic Fail compilatie van april 2011!
Best of Wipeout Season 4 [Complete]
Best of Wipeout Season 4
Ik heb het programma WipeOut nog nooit op tv gezien al was het alleen maar om het mega slechte commentaar dat daar meestal bij zit maar daar hebben we in deze compilaties met de allerleukste stukjes uit seizoen 4 gelukkig geen last van.
Super Mario Bros in Real Life
Super Mario Bros in Real Life
Dit keer geen Freddie Wong die een leuke video heeft gemaakt met behulp van AfterEffects maar ene Andrew waarvan dit pas het tweede filmpje is dat hij zo maakt, wat dan toch wel weer knap te noemen is.
Bier Stelen doe je NIET ZO!
Vandaag is het dan toch wel eigenlijk een feestdag nu dat Osama het loodje heeft gelegd en slaapt bij de vissen. Een mooie gelegenheid om dit eens te vieren dus en daar hoort bier bij. Deze gasten gaan maar meteen opzoek naar bier en doen dat bij het eerste tankstation dat ze tegenkomen, helaas helaas....
Gametime 1351 - Effin Terrorists 3
Effin Terrorists 3
Breaking News, Osama Bin Laden is gedood door een aanval van US special forces ergens in een twee verdieping tellende woning in Pakistan [FOTO]. We gaan vandaag nog een aantal van z'n medestanders killen in deze game Effin Terrorist 3. Je telescoop krijg je door te drukken op de spacebar en herladen doe je met R. Game on!
Sexy Melissa D goes Nuts
Melissa D goes Nuts
Er komen de laatste weken weer wat meer videos voorbij van Nuts Magazine en die gaan we voortaan gewoon wat vaker posten want het materiaal is ook deze keer weer van prima kwaliteit. Ik stel U vanavond voor aan Melissa D! Habbaa!
Ronan Parke - Britain's Got Talent 2011
Ronan Parke
De twaalf jarige Ronan Parke moest een dagje vrij nemen van school om te kunnen optreden voor de jury van Britain's Got Talent maar dat was gelukkig niet voor niets.
Home Alone [Freddie Wong Style]
Home Alone
Ziet er naar uit dat Freddie Wong het laatste jaar meer opgesloten zit in z'n zolderkamertje om coole vids te maken met Adobe Aftereffects dan dat hij buiten komt. Vandaag het zoveelste hoogstandje videobewerken voor gevorderden door deze videovirtuoos met als leidraad de film Home Alone!
Wie van de Drie 1-05-2011
Fergie Vikki Lizzie

Fergie

Vikki

Lizzie

Mashed Up Sunday #4 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
We hebben gisteren waarschijnlijk allemaal iets te veel in het glaasje gekeken dus vandaag doen we het gewoon heerlijk rustig aan. Livesets van koninginnedag kan je hier vinden en wij hebben gewoon een nieuwe aflevering van MashedUp Sunday op TLP!
Time 2 Drift
Time 2 Drift
Vet coole drift video hierzo die natuurlijk weer afkomstig is uit Rusland waar momenteel de echte driftkoningen wonen, naar het schijnt. Misschien heeft de verschijning van de nieuwe Fast2Furious5 film er iets mee te maken wat deze gasten in iedergeval wel inspireerde om iets soortgelijks te doen op de openbare weg, alleen stond er net een politiewagen in de weg... Wij kijken hier naar Time2Drift, gewoon op het circuit.
It's Stealth Dog
Holy Fuck, ik dacht dat honden eigenlijk alleen maar blafte tegen katten en er niet meteen op uit zijn om hun collega huisdieren naar een andere wereld te helpen. Nou hebben katten 7 levens en zo te zien deze nog 6.
Hiking the Huashan Cliffside Path
Huashan Cliffside Path
Als ik op een ladder sta dan krijg ik al last van hoogtevrees laat staan dat ik hier ook maar een seconde over na hoef te denken om te besluiten dat dit niet echt een wandeling voor mij zou zijn. Het Huashan Cliffside Path bevind zich in China en is op sommige punten wel 2154.9m hoog is. Een fotoboek van dit avontuur vind je hier!
Dronken Zak Zwaaien [Fail]
Dronken Zak Zwaaien
Als je iets te veel gedronken hebt mag je niet autorijden of enig ander voertuig besturen maar je kan natuurlijk wel met een zak gaan staan zwaaien, als je daar toe nog in staat bent tenminste.
Gametime 1350 - Shamrock Shooter
Shamrock Shooter
Vuur je Leprechauns naar de zakken met goud in zo min mogelijk beurten en schiet 'm daarna in de pot met goud om een regenboog te starten. Het klinkt niet echt heel erg moeilijk maar het valt nog niet mee, game on!