Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand April 2011

Sexy Jo Hughes [Double]
20110429-heather-jo-hughes2.jpg
Ik zit momenteel ergens onder de rook van Breda en we gaan zo heerlijk de BBQ aansteken voor de inwendige verwenning van de mens. Over inwendig gesproken deze Heather Jo Hughes zou ik weleens aan een inwendig onderzoekje willen blootstellen. We moeten het helaas doen met beelden in twee hele mooie videos, [1] | [2]... Hier nog een Pizzababe gallerie van deze mooie blondine!
Skeleton Art
Skeleton Art
The WIN Compilation April 2011
WIN Compilation
Leuk en wel al die fail compilaties die we hier maandelijks voor onze kiezen krijgen maar er gaat gelukkig ook nog weleens wat goed. Zie hier de WIN compilatie van april 2011.
Wie van de Drie 30-04-2011
Angelica Stacey Anita

Angelica

Stacey

Anita

Soccer Player Owned [100% Ownage]
Soccer Player Owned
Voetballers hebben eigenlijk maar een mooi leventje, een beetje trainen de hele dag voor veelste veel geld en dan savonds naar huis rijden in een veelste grote auto waar ook nog eens 'n veelste mooie vrouw op je wacht. Tja! Onderling tijdens het trainen valt er met de rest van het team ook nog lol te trappen alleen moet je dan wel zorgen dat jij het niet bent die de pineut is.
Hard In Da Paint
Hard In Da Paint
We gaan nog eventjes naar de UK waar deze Oost Europese goudzoeker tegenwoordig woont en rapt (ahum) over zijn leven aldaar. Check eventjes Bricka Bricka!
Epic Meal Time - Kids Edition
Epic Meal Time - Kids Edition
Er zijn inmiddels een hele rits clips van de mannen van Epic Mealtime en succes hebben ze ook. Met succes komt er meestal ook een aantal copycats om de hoek kijken en met EMT is dat niet anders. Zo konden we eerder al een stel Zweden zien die op geheel eigen wijze iets soortgelijks deden en er is nu ook een Epic Mealtime voor kids...
Gametime 1349 - Thirsty Parrot
Thirsty Parrot
Het is koninginnedag en we maken ons zo klaar om lekker de stad in te gaan voor vertier en vermaak maar voordat het zo ver is heb ik nog een geinig spelletje voor jullie staan. Je moet de papegaai aan het drinken houden door telkens fruit weg te spelen, dit doe je door combinaties te maken. Zodra de papegaai zonder drinken komt te zitten ben je af, game on!
Sexy Lacy Banghard goes Nuts
Sexy Lacy Banghard goes Nuts
Prins William is dan wel getrouwd vanmiddag met de mooie Kate Middleton, er wonen nog veel meer mooie meiden in de UK en dat bewijst deze Lacy Banghard nog maar eens die voor Nuts haar beste beentje voorzet. Lacy heeft 'n vrij aparte achternaam moet ik zeggen maar dat kan natuurlijk ook een van haar talenten zijn juist. Al had het dan misschien Lacy Bangshard moeten zijn...
This Looks Photoshopped 4
Photoshopped
Infection [Animation]
We hebben vandaag wederom een super coole nieuwe animatieclip van de ESMA school in Montpellier, Frankrijk. Walter is de eigenaar van een afgelegen tankstation en doet mee aan een anti overval training waar hij telkens voor faalt. Ten einde raad vraagt hij een van z'n medewerkers om advies...
Man vs Moose [WTF]
Man vs Moose [WTF]
Dan sta je toch eventjes vreemd te kijken als er ineens een eland op je af komt stormen. Deze gast bedenkt zich geen moment en slaakt als een echte neanderthaler een oerkreet uit om uiteindelijk het beest te verjagen. HELD!
Pizzababe Rebecca Blue
Pizzababe Rebecca Blue
Sinds we overgestapt zijn van de Playboy dames naar Penthouse moet ik toch wel eerlijk bekennen dat deze dames toch echt stuk voor stuk één ding uitstralen en dat is pron! Checken we eventjes onze afsluiter voor deze Pizzababe week wat de blonde Rebecca Blue is geworden... Ze vraagt erom!
DownHill Golfing
DownHill Golfing
Golf wordt nog steeds gezien als een sport voor de rijkere medemensen onder ons en dat is ook niet zo vreemd als je deze clip bekijkt met golfers die in plaats van een golfkart een helicopter hebben om ze van green naar green te vervoeren. Cool is het wel!
Carp Hunters 2.0
Vroegah, toen er nog geen drempels waren maar wel kuilen heb ik ook nog weleens wat gevist aan de sloot waaraan we woonde. Beetje een hengeltje uitgooien en wachten totdat je een voorntje aan de haak had geslagen, dat was toen wel grappig. Tegenwoordig vis je op geheel andere wijze en dat schijnt nog te werken ook...
Trick Shot Long Snapper
Trick Shot Long Snapper
Voor de mensen die maar geen genoeg kunnen krijgen van al die Trickshot filmpjes hebben we vandaag ene Larry die zijn kunstjes laat zien... Wij kijken mee!
Prom asking 2011
Prom asking 2011
Een meisje zomaar vragen of ze meegaat naar "The Prom", oftwel het afstudeerfeest is er sinds de komst van YT niet meer bij. Tegenwoordig moet je wel een beetje origineel zijn...
Gametime 1348 - Pirate Dream
Pirate Dream
Schiet me je piraten kanon telkens dezelfde figuurtjes bijelkaar om ze weg te spelen en zorg ervoor dat je dat ook nog eens op tijd doet, dat is de opdracht in Pirate Dream, Game on!
Sexy Lucy Pinder goes NUTS
Lucy Pinder goes NUTS
Dat Lucy Pinder een babe is weten we onderhand met z'n allen wel, deze dame kan iedereen wel bekoren denk ik zo. Bij het magazine NUTS is Lucy Pinder Queen of boobs en dit is een videoshoot die bij die titel hoort. Habbaaaa!
Epic Lasagna [Epic Mealtime]
Epic Lasagna
De boys van Epic Mealtime hebben een heuse award gewonnen met hun wekelijkse "kookprogramma" waar we al wel vaker aandacht aan hebben besteed en geven in dit interview geheel op eigenwijze een reactie op dit succes. Natuurlijk staan ze ondertussen ook niet stil en gaan we deze week een vrij speciale lasagna variant maken, kijk eventjes mee...
The Art of ExtremeSports
The Art of ExtremeSports
In de afgelopen jaren hebben we de nodige Extreme Sports clips al voorbij zien komen en deze clip is eigenlijk niet anders waren het niet dat het hier om een compilatie video gaat. Alle mooie momentjes uit de extreme sports nog eens in één clip gepropt. Blijft Vet!
Pizzababe Jessica Jaymes
Pizzababe Jessica Jaymes
We gaan weer eventjes kijken naar een verse Pizzababe waarvan we nog niets eerder gezien hebben hier op TLP en die luistert naar de naam Jessica Jaymes. Heerlijke babe en zoals je gister al kon zien zijn deze galleries van Penthouse gelukkig niet zo lafjes als de Playboy chicks die we voorheen poste als Pizzababe van de dag. Habbaaa!
Fails of April 2011 by Twister
Fails of April 2011 by Twister
Het is weer het einde van de maand en dat betekent dat we vandaag en morgen weer een heleboel fail compilaties voorbij gaan zien komen. We beginnen dit keer met de April 2011 Fail compilatie van Twister die deze maand wel heel erg ijverig is geweest. Het is natuurlijk vakantietijd, dat zal het wezen...
Hotmail is Jarig WIN Samsung 9 Laptop of €1000
Hotmail winaktie
Ik heb al sinds 1998 Hotmail en dat bevalt me echt prima, nooit gezeur over virusjes en dergelijke en waar je ook bent het werkt altijd. In 1996 introduceerden ze als eerste ter wereld gratis e-mail voor iedereen. 15 jaar later zijn ze nog altijd volop in beweging en daar zijn ze trots op. Dat vieren we graag samen met alle Hotmail gebruikers. Vul je Hotmail adres of Live ID in en kijk in je inbox of je de Samsung 9 serie laptop of de €1000,- cash gewonnen hebt. Doe mee! Bekijk hier of je hebt gewonnen....
The SuperGlue Hat Prank
We schakelen weer eventjes over naar Nikki&John, het koppel waar geeneen dag saai bij is en vandaag heeft Nikki echt een tyfus streek bedacht. Voordat Nikki&John naar het nabij gelegen winkelcentrum gaan smeert ze de pet van John in met SuperGlue en dat ziet er op z'n minst pijnlijk uit...
Goeie Pilluh!
Goeie Pilluh!
Na Europa is het nu vooral Zuid Amerika waar de ene raveparty naar de andere gehouden wordt en waar dus momenteel ook hele scheepsladingen met pillen belanden. Deze chick is een beetje van het pad maar dat zie je eigenlijk pas goed in de laatste paar seconden van de clip als ze de zonnebril afzet. [Thnx Aleo!]
The Batman Complex [Fan Made]
The Batman Complex
Kon je afgelopen week al eventjes kijken naar een zelf bedacht nieuw deel van Tron (Tron Destiny). Vandaag is het de beurt aan de film Batman waarvan dit een nieuwe trailer zou moeten voorstellen ware het niet dat dit een fanmade trailer is met fragmenten uit allerlei andere films. The Batman Complex, leuk gemaakt weer dat zeker!
Gametime 1347 - Bulldozer Mania
Bulldozer Mania
Je bent de bestuurder van een bulldozer en moet telkens je vrachtjes afleveren bij de wachtende truck. Onderweg liggen er nog allerlei hindernissen op je weg en ook kan je onderweg nog muntjes sparen, game on!
Sexy Femme
Sexy Femme
In plaats van zich na het eten te ontfermen over de afwas heeft Femme vanavond iets heel anders in gedachten. UItbuiken ho maar dus, want Femme klimt de eettafel op om ons eventjes te verwennen met een sexy show. Wie ons trouwens ook nog gaat verwennen vanavond is Kinky Denise bij de buurtjes van xMissy, die een uur lang gratis en voor niets te bewonderen is via deze link. (Het feest begint om klokslag 21:00)
Mickey goes to London
Mickey goes to London
Shoppping Cart Fails [Twister]
Shoppping Cart Fails
Twister heeft weer schaar en plakband bijelkaar gepakt en daarbij een hele zooi clipjes van mensen die winkelwagentjes voor van alles en nog wat misbruiken behalve dan waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn, winkelen, gezocht. Het levert de volgende Mini-compilatie op!
Willy the Tourist
Willy the Tourist
Aids is natuurlijk geen ziekte om om te lachen maar om hier aandacht voor te vragen kan je dat natuurlijk nog wel op een leuke / grappige manier brengen. Check eventjes deze cartoon achtige clip uit Frankrijk waarin ene Willy op reis gaat met als uiteindelijke boodschap bescherm jezelf want je weet nooit waar Willy allemaal (in) geweest is.
Pizzababe Prinzzess Sasha
Prinzzess Sasha
We nemen voorlopig eventjes afscheid van de babes van Ome Hef want we kregen hate mail van de beste man om onze met bloed en tranen bijelkaar gesprokkelde compilaties met Playboy dames van de site te halen. Eeuwig zonde natuurlijk maar gelukkig zijn er nog veel meer mooie dames op deze aardkloot en zo ook bij aartsrivaal Penthouse die we voorlopig maar eventjes gaan sponsoren. We beginnen met Prinzzess Sasha!
Balls of Steel Australia - Dresscode
Balls of Steel Australia - Dresscode
Wij kende de serie Balls of Steel al eventjes natuurlijk van de Engelse TV en ook in Australie zijn ze nu begonnen met deze toch wel grappige serie. Hopelijk komen er binnekort nog meer beelden voorbij maar we starten vandaag met volledige episode 1 van het eerste seizoen plus nog wat grappige beelden van dames die zich niets aantrekken van bepaalde dresscodes in sporten. Geniaal!
Misery Bear's Wedding [BBC]
Misery Bear's Wedding
Misery Bear is een online comedy serie van de BBC. Misery Bear is de eenzaamste, zieligste en meest dronken beer van de wereld, niets gaat eigenlijk zoals hij wilt en niemand besteed ook maar enige aandacht aan hem. In deze laatste aflevering denkt hij dan toch eindelijk het geluk gevonden te hebben, maar....

Fixed!
Op een dag weet je het! Bij de Wegenwacht [WTF]
Bij de Wegenwacht
Die wegenwachters hebben het maar makkelijk hier in NL. Als ze er echt niet uitkomen krijg je ook nog eens een vervangende auto totdat je eigen heilige koe is gemaakt, maar dat is in NL. In landen als Brazilie wil er nog weleens wat meer aan de hand zijn dan alleen domme motorpech, zoals te zien op deze video waar ik het toch lichtelijk ongemakkelijk van krijg.
Gametime 1346 - Battle Los Angeles
Battle Los Angeles
Een van de betere films van dit jaar zal ongetwijfeld Battle of Los Angeles worden, tenminste als je van aktie films houdt. In de film neemt het Amerikaanse leger het op tegen buitenaardse wezens die de Aarde proberen te koloniseren. In deze game ben je een commando omsingeld door deze aliens die je als sluipschutter een voor een moet proberen neer te knallen. Let op het gaat nogal snel allemaal, game on!
Desire
Hoi redaktie ik heb zojuist mijn verse dosis bitches met muziek online gezet laat eventjes weten of je 'm plaatst.... Kijk zo horen we het natuurlijk graag en vandaar ook dat deze fijne compilatie van SaboFX oftewel muziekmakert Joost Kuin onze dagafsluiter is vandaag... Check de check, en onder deze video staat nog een link naar meer clips van deze gast.. Tjop!
Stop Bugging Me! [PrankvsPrank]
Stop Bugging Me! [PrankvsPrank]
Kon je gister nog kijken hoe John & Nikki elkaar het leven zuur maakte vandaag is het dat andere koppel die toch net iets leuker zijn als je het mij vraagt met Jesse die dit keer met insecten in de weer is om z'n vriendin de stuipen op het lijf te jagen.
The Real King of the Jungle
The Real King of the Jungle
Is het Tarzan, is het de leeuw of is het toch de krokodil die de titel King of the Jungle mag dragen ?! Deze krokodil doet een dappere poging maar bemerkt al snel genoeg dat hij zich beter uit de voeten kan maken...
Pizzababe Katie Carroll
Pizzababe Katie Carroll
Deze mooie Katie Carroll was Playboy coed van de maand januari 2011 maar had ik nog niet geplaatst schijnbaar dus komt alsnog vandaag eventjes voorbij zetten. In deze gallerie gaan we heerlijk onder de douche met Katie wat mij beslist geen straf lijkt. Raten maar weer!
Say Fish [Fail]
Say Fish
Altijd lastig dat leren praten als je nog niets hebt leren lopen en dit jochie bewijst dat maar weer eens als moeke denkt z'n eerste woordjes te filmen....
Tron Destiny [Fan Made]
Tron Destiny
Je moet er gewoon respect voor hebben want dit soort fanmade trailers worden toch elke keer weer beter. Het is dat ik het jullie nu vertel, DIT IS NIET ECHT, anders had je maar zo kunnen denken dat er weer een nieuw deeltje van Tron aanzat te komen. Door een fan gemaakt dus, en goed ook!
Gunnar Legas Trickshot Quarterback
Gunnar Legas Trickshot Quarterback
Toch wel grappig dat als er één quarterback een trickshot video maakt er meteen nog een aantal andere zijn die ook graag hun trickshots met de rest van de wereld delen. Dit is Gunnar Legas een 7th grade student uit Provo, Utah die het graag nog één keertje voordoet.
Apple Store Flashmob / Dance
Apple Store Flashmob
We schakelen eventjes over naar de Apple Store in The Grove, L.A. waar een aantal mensen een leuke flashmob / dance hebben ingestudeerd terwijl nietsvermoedende klanten proberen de aandacht te krijgen van de Apple store medewerkers die het schijnbaar ook helemaal prachtig vinden.
Gametime 1345 - Gilbert the Knight
Gilbert the Knight
Je bent beland in de middeleeuwen waar je als ridder Gilbert op pad gaat om uiteindelijk een prinses te redden. Dit doe je door in elke scene de juiste items te vinden waarmee je doorgaat naar een volgende scene en uiteindelijk de kwaadaardige vijand verslaat. Voor het spelen van deze game heb je een muis nodig om items op te pikken, game on!
Introducing Busty Ellie
Introducing Busty Ellie
Hmz sjah, als je d'r van houdt dan is dit filmpje natuurlijk helemaal prima maar ik hou meer van een wat stevigere voorkant en niet dat die tepels op een gegeven moment op enkel hoogte gaan hangen. We hadden nog niets staan van deze Busty Ellie die zotezien was latina bloed in d'r heeft maar toch een blonde waterstofperoxide coupe heeft. Nog veel meer "Busty filmpjes" via de link onder deze video!
Razy Gogonea on Britains Got Talent 2011
Razy Gogonea
In Engeland zijn ze weer begonnen met de show "Britain's Got Talent" en dit seizoen zit The Hoff zelfs in de jury. Zagen we van de week al enkele audities voorbij komen de een wat meer geslaagd dan de ander. Afgelopen weekend was deze act van Razy Gogonea te zien, een danser die zijn inspiratie haalde uit de Matrix film reeks, best knap...
Illustrated
Illustrated
Ultimate Heavyweight Fighter wordt Boos ?!
Tijdens de opnamens van de show The Ultimate Heavyweight Fighter wordt een van de deelnemers zo boos dat hij besluit het decor eens onderhanden te nemen. Tja, dat krijg je van al die testosteron spuiten in je kont plus die goedkopen deuren van de Gamma...
Pizzababe Jami Ferrel
Pizzababe Jami Ferrel
Het is 2e paasdag, eigenlijk een zondag dus, maar we beginnen toch gewoon weer met een verse week met Pizzababes. We beginnen deze maandag met de blonde Jami Ferrel, geen familie van, die mij wel kan bekoren als ik het zo eens bekijken. Deze van oorsprong Duitse dame heeft een stel mukken waar je akelig van wordt een iets wat hoerige uitstraling maar dat kan ook weleens lekker zijn. Vergeet ook vandaag niet om te raten....
The Egyptian Mau [Animation]
Ware het niet voor de Egyptenaren en hun inmense, regelmatig door muizen geteisterde, graanschuren geweest dan hadden we nu misschien de kat ook niet als huisdier gehad. Het was de Egptische Mau kat die zo'n 4000 jaar geleden bedacht en gefokt werd omdat ze goed op muizen konden jagen en daar gaat deze ESMA animatie over. Het lijkt erop dat er aankomende dagen wat meer van dit soort coole afstudeerprojectjes voorbij gaan komen en mocht je nog eens alle animaties op een rijtje willen bekijken op TLP check dan vooral de linkjes onder dit laatste ESMA meesterwerkje.
Amazing Stick Dancer
Amazing Stick Dancer, dance
Terwijl het halve Midden-Oosten in rook op gaat en de kolonel nog steeds standhoud tegen elke vorm van buitenlandse (navo) inmenging van onder andere onze eigen jongens is het een paar landen verderop, in Israel, gewoon business as usual en zo ook op de televisie. Dit is volgens mij geen X-Factor of Israel got Talent ofzo maar de X-factor heeft deze gast zeer zeker en talent 100%, kijk eventjes mee...
Pinga
Pinga
Ik heb de franse bulldog altijd een oerlelijk beest gevonden maar het schijnen wel hondjes te zijn met karakter en zeker een goede smaak qua muziek. Ik stel jullie voor aan Pinga die een voorliefde blijkt te hebben voor hiphop muziek en daar zelfs op meedanst.
Conducteurtje Pesten!
Conducteurtje Pesten!
Als conducteur heb je een druk bestaan op de trein en zo afentoe moet je eventjes de tijd nemen voor jezelf al was het alleen al maar om je behoefte te doen. Nou gaat dat wat lastig met de nieuwe NS treinen waar naar het schijnt helemaal geen toilet in zit, maar het kan altijd nog een tikje erger.
Gametime 1344 - Grungeball
Dit is weer typisch zo'n spelletje die er eenvoudiger uitziet dan het uiteindelijk is. Je moet namelijk telkens proberen om drie verschillende maten ballen in de wc pot te krijgen en om de hoogste bonus te halen doe je dat natuurlijk zo snel mogelijk en in zo min mogelijk beurten. Er zijn in totaal 20 levels en ik ben benieuwd wie het einde weet te halen, game on!
Striptease of Sexy Marloes Horst
Marloes Horst
Marloes Horst is ook alweer zo'n topmodel uit onze eigenste kikkerlandje en maakt momenteel faam als een van de dames die de Pirelli kalender sieren. Een fijne striptease video van deze blonde diva vind je hier!
World of Hardstyle Spring 2011 [LipDJ]
World of Hardstyle Spring 2011
En kijk eens aan, het zonnetje schijnt en LipDJ heeft meteen weer zin gekregen in een nieuwe Outdoor Party compilatie met daarin weer heerlijke hardstyle muziek met dito beelden. Meer LipDJ op TLP vind je hier!
Pasen 2011 Linkdump
Pasen 2011 Linkdump
Ik heb zomaar wat linkjes bijelkaar gezocht die stuk voor stuk met de Paasdagen te maken hebben zodat we nog wat ruimte overhouden voor normale items vandaag.. Heb je 'n leuke link?! Drop het in de comments!

- Easter Eggs Science Experiments.
- Top 50 Creepiest Easter bunnies!
- Hardgekookt Paaseitje vs Hoofd.

Wie van de Drie 24-04-2011
Gella Rhian Sugden Maya

Gella

Rhian

Maya

The TreeHugger [Russian Style]
The TreeHugger
Wij hebben geloof ik zelfs een prinses die zich boomknuffelaar noemt maar doorgaans is een boomknuffelaar iemand van bijvoorbeeld Groen Links ofzo al zie ik Toverik Dibi nog zo 1-2-3 niet knuffelen met een boom. In Rusland lijkt dit fenomeen zich nu ook voortedoen al gaat dat natuurlijk net weer eventjes iets anders dan bij ons.
Football Bloopers 2010/2011
Football Bloopers
Ook tijdens het voetbal gaat er nogal eens wat mis en zo ook in de Australische Hyandai voetbalcompetitie. In deze clip zien we zo'n beetje alles wat er mis ging in het afgelopen seizoen 2010/2011.
First & Last Ride on the Kiddycoaster
First & Last Ride on the Kiddycoaster
De Kiddycoaster is een speciale rollercoaster voor kinderen onder de 12 jaar of mensen die niet lang genoeg zijn om bij Sixflags in een achtbaan voor volwassenen plaats te mogen nemen. Dit vijf jarige jochie vind het allemaal toch nog iets te eng, en hoeft voorlopig niet nog eens zulke angsten uit te staan.
Taxi Scare Prank
Taxi Scare Prank
En daar is het koppel Nikki & John weer die we al kennen van al die andere prank videos hier op TLP en waarvan John dit keer het plan heeft gevat om Nikki eens lekker te laten schrikken in haar auto door zich te verstoppen in haar auto terwijl ze aan het winkelen is.
Gametime 1343 - Swordless Ninja
Swordless Ninja
Je bent de kleine Ninja Mabushi en je leeft samen met je vriendin Miyuki en zolang je je zwaard had was er vrede tot op één dag een donker figuur op stond uit een schaduw die je vriendin en daarmee het zwaard meenam. Jouw taak is om het zwaard terug te halen en daarmee je vriendin te bevrijden in dit toch wel weer grappige platform spelletje, game on!
Sexy Tiffany Toth
Sexy Tiffany Toth
We sluiten deze avond af met de mooie blonde Tiffany Toth die we natuurlijk allang veilig in ons inmiddels inmense Pizzababe archief hebben gestopt en die vanavond nog eventjes terug is op bewegend beeld in deze fijne video van Ome Hef!
Remi Gaillard [The Early Years]
Remi Gaillard [The Early Years]
We horen de laatste maanden wat minder van Remi Gaillard en dat is toch eeuwig zonde. Niet alleen roelen zijn filmpjes over het algemeen zwaar ook is hij natuurlijk onze favoriete fransman. Remi is ooit als kleine kleuter tegen een bal aan gaan schoppen en is daar eigenlijk nooit meer mee gestopt vandaar ook die epische Foot filmpjes van de beste man. Op dit filmpje bij zusje USL is een jongere versie van Remi te zien die ook aardig z'n best doet om net zo goed als de meester zelf te worden.
Stunning Summernights
Stunning Summernights
Marina D'amico doing MJ's I'll be There
Marina D'amico doing MJ's I'll be There
Het nummer "I'll be there" werd als eerste opgevoerd door The Jackson 5 en daarna nog door MJ zelf en ook Mariah Carey had er nog een grote hit mee. De 16 jarige Marina D'Amico laat haar versie horen tijdens de opnamens van de franse versie van X-Factor 2011. Ik zeg talent!
Wie van de Drie 23-04-2011
Emma Krystal Francesca

Emma

Krystal

Francesca

Kichwa [Animation]
Kichwa [Animation]
Een zeer coole zeven minuten durende geanimeerde short film gemaakt door vier studenten van de ESMA als afstudeerproject waar dit maal ook nog eens een leuk verhaal achter zit. We gaan kijken naar Inca's die een tijdreiziger ontmoeten wat nogal voor wat opschudding zorgt bij de indianen stam.

Vimeo heeft probleempjes, druk f5 als je een foutmelding krijgt.
Motorized Wheelchair [Epic]
Motorized Wheelchair
Je zal maar in een rolstoel belanden dan ben je nog niet klaar en ziet je leven er ineens heel anders uit. Ten eerste moet je dan ineens met trapjes rekening gaan houden en het gaat ook nog eens allemaal een stuk langzamer. Deze vrouw is niet dom en heeft weleens gehoord van een maaimachine motor in een rolstoel om het allemaal wat sneller te maken. Het blijft natuurlijk wel een vrouw....
DJ Pogo - Gardyn
DJ Pogo - Gardyn
Hmz, ik had dit meesterwerkje van DJ Pogo schijnbaar gemist want dit filmpje is toch alweer bijna 1 jaar oud. Ik wil 'm jullie niet onthouden en meer van dit soort knappe staaltjes van muziekbewerken door DJ Pogo vind je op TLP via de link onder de video.
Blunt Scooter Tricks
Blunt Scooter Tricks
De een doet het op een fiets de ander met een skateboard en deze Brendon Smith doet het op een "scooter", je weet wel zo'n kleine step. Ik doe het hem niet na, dat is een ding wat zeker is...
Gametime 1342 - Super Mega Balance Party
Super Mega Balance Party
Je moet allerlei verschillende vormpjes telkens zo laten landen dat ze een stapel vormen en in elke level krijg je dan een nieuwe opdracht hoeveel objecten je moet balanceren om verder te gaan. Sommige objecten zijn normaal terwijl andere rollerig of gladjes zijn, game on!
Sexy Nicole Aylward
Sexy Nicole Aylward
Voordat we zo weer een aflevering van Gametime hebben eerst nog een babe video die er gisteravond bij ingeschoten is en we gaan kijken naar een oude bekende, Nicole Aylward die we al diverse malen eerder hier op TLP mochten bekijken als Pizzababe van de dag. Vandaag een cybervideo van deze mooie blondine..
Earth Day
Earth Day
Gisteren was het schijnbaar Earth Day dus hebben we de machientjes netjes uitgezet en zijn maar aan de boemel gegaan vandaar dat ik deze items nog eventjes nazet om toch de dag compleet te maken. Het kon bijna niet anders maar ook voor Earth Day is een Rebecca Black's Friday spoof gemaakt, hier te bekijken / beluisteren.
Renault connects Facebook op de AutoRAI 2011
Renault connects Facebook
Socialmedia en socialnetworks worden steeds belangrijker ook voor autobouwer Renault die daar handig op inspeelt en zelfs een super cool gadget heeft verzonnen. Bij de Renault stand op de Auto RAI (13 tot en met 23 april) kunnen bezoekers een gratis Renault Facebook RFID-chip pas krijgen en daarmee hun favoriete Renault model "liken" op Facebook. Bekijk hier de video!
Clint vs Bulgaarse Onderwereld [Epic]
Kennen we hem nog ?! Onze Cain van de Zattevrienden site?! Inmiddels bestaat die site niet meer en is Caintje overgstapt naar de site Clint waar hij er een hobby van maakt om in het nieuws te komen. Dit keer is z'n laptop gestolen maar de beste man had een kleine verrassing voor de dieven. Zijn laptop was namelijk geregistreerd bij een internetservice waarmee je deze terug kan lokaliseren. Clint ging op zoek maar kwam voor de nodige verrassingen te staan. De eerste 5 delen staan inmiddels online...
Pizzababe Lexi Ray
Pizzababe Lexi Ray
Het zonnetje schijnt en ik ga zo maar eens eventjes heerlijk terrasseren maar natuurlijk niet voordat ik jullie heb blij gemaakt met een verse Pizzababe van de dag. Het is vrijdag dus dit is meteen de laatste Pizzababe van deze week maar niet getreurd aankomende maandag trekken we gewoon een nieuw blik met Pizzababes los, vandaag Lexi Ray! Vergeet niet te raten!
Cliff Jump To Escape Avalanche
Avalanche Cliff Jump
Skieën en vooral offramp skieën is nooit zonder gevaar want je kan dan maar zo zelf de oorzaak zijn van een lawine en dat kan je maar beter zoveel mogelijk vermijden. Deze Matthias Giraud is met z'n GoPro HD camera wat aan het stunten en filmen en ziet de lawine al aankomen. Dan maar van die cliff af jumpen...
Little Thor
Leuk natuurlijk laatst die commercial van Volkswagen waarin een kleine Darth Vader z'n krachten test op een van de nieuwe VW modellen alleen was dat niet echt heel erg doeltreffend. Voor deze Little Thor is dat een ander verhaal...
Marines Lipsync Britney's Hold it against me
Marines Lipsync
Altijd grappig dit soort videoclips vanaf het front, wat dit keer in Afganistan ligt, en waar een groepje Amerikaanse mariniers de hoofdrol in speelt. En wij maar denken dat die gasten het zo zwaar hebben daar, 't zal wel niet in Kunduz zijn dan... Het nummer is Hold it agaist me van Britney Spears, check het uit!
Sliding Home
Sliding Home
Tijdens een baseball wedstrijd op een highschool in Tupelo, Mississippi maakt een van de leerlingen / spelers een wel heel erg coole move om een punt te scoren. Wij kijken eventjes mee...
Gametime 1341 - CutAway House Escape
Cut Away House Escape
Je zit in een huis opgesloten waarvan de deur op slot zit maar waar je wel heel handig door heen kan kijken. Door op de juiste items te klikken verzamel je objecten om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Let ook op de hints die voorbij komen, game on!
Sexy Loren Grace
Sexy Loren Grace
Morgen is het goede vrijdag en zijn wij natuurlijk gewoon geopend maar waarom wachten tot morgen dacht ik zo, deze donderdag kunnen we natuurlijk ook gewoon goed afsluiten. Dat doen we namelijk met de blonde Loren Grace die we eerder al eens voorbij hebben zien komen als Pizzababe van de dag en die linkjes vind je onder de video!
Warm Summernights
Warm Summernights
Vrienden Delen Alles [The Facebook Facts]
Leuk dat Facebook alleen wat zet je er op ?! Laten we eerlijk zijn: je hoopt natuurlijk dat iedere post massaal ge-vind-ik-leukt wordt. Maareh... is dat ook zo? Op de Facebook fanpage van Hi kun je dat dus checken, je Facebook facts noemen ze dat. Ze analyseren als het ware wat je allemaal op Facebook doet en proppen jouw Facebook gedrag in een übercoole infographics-achtige video. Check hier je Facebook Facts
Sergio Ramos drops Copa Del Rey [Epic Fail]
Sergio Ramos Cop Del Rey
Nadat Real Madrid voor het eerst sinds 1993 (!) de Spaanse nationale beker, de Copa del Rey, won liet verdediger Sergio Ramos deze 15kg wegende trofee tijdens de busrit door de stad vallen waarna diezelfde beker vervolgens onder een van de wielen van de bus viel en er weinig van overbleef !!! Hier de toch wel tragische beelden, WTF??
Pizzababe Jamie Madison
Jamie Madison
We konden afgelopen november al eventjes kennismaken met de mooie Jamie Madison en vandaag is ze gewoon nog eens onder ons net voordat ze een heerlijke verkoelende douche wilt gaan nemen. Heerlijke dame deze Jamie met donkere haren en blauwe ogen waarin je bijna zou verdrinken. Raten maar weer!
BeenerKeeKee19952 & The NY Giants
BeenerKeeKee19952 & The NY Giants
Deze BeenerKeeKee19952 is zo'n beetje een beroemdheid op het internet aan het worden en elke week zien we hem wel in een video met een of andere celebrity of zoals hier in deze video met enkele spelers van de New York Giants. Het nummer wat ze lipsyncen is Dynamite van Taio Cruz!
Fallen Angels
Fallen Angels
Een paar weken geleden konden jullie meedingen naar een gratis proefdoos van het nieuwe Axe Bullet wat vanaf volgende maand overal verkrijgbaar in de winkels is, en ik had nog wat extra doosjes ontvangen van die beste mensen aldaar en die winnaars zal ik vandaag ook nog eventjes mailen. Het spul schijnt zo goed te werken dat de engelen uit de hemel afdalen, tenminste als we deze Australische commercial mogen geloven.
Aerobics with Jesse
null
Een beetje beweging kan geen kwaad en dat geldt eigenlijk ook voor je huisdieren zoals deze Jesse die we al wel eerder voorbij zagen komen als Jesse de Wonderdog (link onder video). Vandaag zien we Jesse nog eens terug terwijl hij z'n dagelijkse oefeningtjes doet. Blijven leuke beestjes die Jack Russels!
Hot Sex with the Dentist
Hot Sex with the Dentist
Ik ga er maar eventjes van uit dat ik niet de enige ben die in de broek poept alleen al bij het horen van het woordje tandarts want ik ga er maar eventjes van uit dat er meer mensen zijn die de film The Dentist hebben gezien. Anyway, hoe bang je ook bent, wil je een beetje pr0n scoren deze zomer zorg er dan voor dat je gebit in iedergeval een beetje op orde is.
Gametime 1340 - Mass Mayhem 3
Mass Mayhem 3
Je bent vandaag een terrorist die voor dood en verderf moet zaaien waarvoor je diverse middelen tot je beschikking hebt. Zorg voor zoveel mogelijk combo kills, bloedige straten en massive mayhem door met wapens als raketwerpers of zelfs een bomriem jezelf op te offeren voor de goede zaak. Game on!
Sexy Stacey
Sexy Stacey
Ik ben vandaag weer voor het eerst naar buiten geweest want binnen blijven met dit weer is niet echt bevordelijk voor een goed humeur. Lekker een hapje en een natje gedaan en zodadelijk is Kinky Denise er weer bij de buurtjes waar ik zo eens een uurtje van ga genieten. Voor het zover is kijken we nog even naar onze dagafsluiter met daarin vanavond de mooie Stacey!
Getting a Earpiercing [WTF]
Getting a Earpiercing
Ik dacht altijd dat oorbellen bij mannen voor homo's en watjes waren die nog niet helemaal zeker weten watvoor sexuele voorkeur ze hebben maar ik had het mis. Een oorbel is voor echte mannen!
Wie het laatst Lacht...
Wie het laatst Lacht...
Ik was vorig jaar nog op de kermis in Deventer en dat was best erg gezellig. Natuurlijk staan er altjd wel wat vervelende gastjes de boel uittedagen en gelukkig hebben die een boksbal waar je voor een paar euro es tegen aan mag slaan en waar ik altijd met een boogje omheen loop. Deze gasten staan in een arcade hal tegen zo'n punching bag aan te slaan en de een is nog slechter dan de ander...
Pizzababe Brandi Bryant
Brandi Bryant
We gaan snel over naar de Pizzababe van de dag want Brandi Bryant is echt zo'n dame die precies in mijn straatje valt. Helemaal perfect deze dame dus laat ik niet anders horen, or else... Vergeet ook vandaag weer niet om te raten want zoals ik al zei alle ratings tellen straks aan het einde van het jaar mee voor de Pizzababe van het jaar verkiezingen.
214 Dunks
214 Dunks, basket
Blake Griffin won dit jaar de NBA Slam Dunk Contest en speelt voor de Los Angeles Clippers. Dat deze jongen een beetje kan basketballen zien we in deze video met daarin 214 van z'n dunks, gemaakt in slechts 1 seizoen..
Wrestling Referee got the Moves
Wrestling Referee got the Moves
Ik heb eigenlijk nooit de lol in kunnen zien van worstelen, misschien zit er wel helemaal naast hoor maar ik zie mezelf toch niet in zo'n oerlelijk pakkie worstelen met een of andere gast, als het nou een babe zou zijn, misschien. Deze scheids wil niets missen van de wedstrijd en heeft daar zo zijn eigen methoden voor.
Last Day of Jesus [Animation / Animé]
Last Day of Jesus
Aankomend weekend gaan we het lijden en de kruisdood van Jezus herdenken en met Pasen vieren we zijn verrijzenis uit de dood. Zo'n 7 jaar geleden kwamen enkele animators bijeen die het idee vatte om deze laatste dag uit het leven van Jezus in animé vorm te fabriceren. Deze zeven minuten durende clip is daarvan het resultaat.
Human Flight
Human Flight
Een zeer vette promo video voor het Australische Melbourne Skydive Centre gefilmd met hoe kan het anders dat verdraaid handige Gopro HD cameraatje.


Gametime 1339 - Mystery of Easter Island
Mystery of Easter Island
De wereld is in crisis en global warming bedreigd ieder leven op aarde en de mensheid kan het tij al bijna niet meer keren. Je bent een archeoloog die iets gevonden heeft wat wijst op het bestaan van The Guardians, een hogere macht die de mensheid kan helpen. Met deze informatie ga je verder op zoek op Easter Island op zoek naar de oplossing. Het valt niet mee deze puzzle game dus doe je best, game on!
Sexy Brittany Fuchs
Sexy Brittany Fuchs
We sluiten deze warme zonnige dag af met een heerlijke dame waarvan ik dacht nog veel meer op TLP te hebben staan maar dat dus valt vies tegen. Slechts twee galleries hebben we van deze Brittany Fuchs als Pizzababe van de dag en dat is eigenlijk geheel onterecht. Brittany Fuchs is namelijk een zeer mooie dame en de galleries van deze dame vind je via het linkje onder deze video!
Michael Colins on Britains got Talent
Michael Colins on Britains got Talent
Eergisteren kon je al eventjes kennis maken met Lorraine oftwel "The Dancing Queen" en die act was eigenlijk niet om aan te zien maar gelukkig zijn er ook kandidaten die het er wat beter van afbrengen zoals bijvoorbeeld deze 19 jarige IT Engineer Michael Colins die het nummer Fast Car van Tracy Chapman opvoert. Klinkt prima, en meer talentshow videos op TLP vind je hierrr!
The Walking Dead VFX ShowReel
The Walking Dead
Voor het maken van een film worden tegenwoordig behalve cameralui en technici ook nog eens een hoop animators ingehuurd om het allemaal nog mooier te laten lijken dan het al is. Met enige regelmaat zagen we al coole vids voorbij komen van dit soort computer kunstenaars en vanavond zien we hoe bijvoorbeeld 'n serie als The Walking Dead tot stand is gekomen. Check het uit!
Pizzababe Krystal Harlow
Pizzababe Krystal Harlow
Gisteren waren we deze nieuwe week met Pizzababes al voortvarend gestart met een mooie blondine en net zoals je na zon, regen mag verwachten hebben we vandaag een brunette zover gekregen om als Pizzababe van de dag te fungeren. Tokusman is in geen velden of wegen meer te bekennen de laatste weken maar die zou deze Krystal Harlow wel een toppertje gevonden hebben lijkt me zo. Vergeet ook vandaag niet te raten!
Real Life Monopoly
Real Life Monopoly
Wie is er niet opgegroeid met ouderwetse spelletjes zoals bijvoorbeeld Monopoly, ja dat waren nog eens tijden. Richie Benjamin de zoon van een rijke zakenman blijft na de dood van z'n vader achter met het spel en bevind zich al snel in een wereld vol sex, geweld en onroerend goed waarin hij moet proberen te overleven en in z'n vaders voetstappen te volgen. Leuk gemaakt maar of dit ooit werkelijkheid wordt ?!
Extreme Ironing on M1
Extreme Ironing on M1
Ik weet niet of jullie bekend zijn met het fenomeen Extreem Ironing maar dat houdt dus eigenlijk in dat je op de meest onmogelijk plekken je strijkplankie opzet om te gaan strijken. Nou kon je ooit al eens een gallerie van deze toch wel vreemde hobby bekijken en vandaag hebben we zelfs videobeelden van een idioot die dat op de M1 snelweg in Engeland doet. Waarom die snelweg zo rustig is ?!!
Basketball Skateboard Ownage
Basketball Skateboard Ownage
Men legge een basketbal op een skateboard en dan is het zoeken naar een "maat" die denkt een lolletje te kunnen uithalen alleen gaat dit waarschijnlijk toch niet helemaal zoals de aangever in gedachte had.
Gametime 1338 - Diamond Penthouse Escape
Diamond Penthouse Escape
Het was alweer eventjes geleden maar toch zijn dit eigenlijk de leukste games al zeg ik het zelf. Je wordt wakker in een Penthouse en je weet bij god niet meer wat er gebeurt is! Je wil maar één ding, daar zo snel mogelijk wegkomen.. gebruik daarvoor de objecten die je hier en der vindt op de juiste manier. Game on!
Sexy Erica Jackson
Sexy Erica Jackson
We gaan afsluiten voor vandaag en dat doen we met Erica Jackson een ietswat donker getinte dame met een killer body. Check het uit!
Junior wants to be a Jackass
Junior wants to be a Jackass
Monkey see monkey do, en zo is het natuurlijk ook met kinderen die naar al die dwazen stunts van gasten als Steve-O en kornuiten kijken op tv en dat proberen na te doen. Dit jochie gaat er met z'n fietsje vol voor maar had toch beter eerst wat lessen laagvliegen kunnen oefenen. Aaaaaah..
When Blondes Fail
When Blondes Fail
De compilaties vliegen je tegenwoordig om de oren en zo ook vandaag. We hebben de afgelopen drie weken al een paar keer falende meisjes in een soortement van een compilatie voorbij zien komen en vandaag komt daar nog eens deze compilatie bij met daarin alleen maar blondjes die uiteraard falen.
Crazy Dancing Dude
Je zou toch helemaal gelukkig worden van het mooie weer van de laatste tijd, zo gelukkig dat je er met een muziekje bij gewoon schijt aan de hele wereld krijgt.
Pizzababe Heather Jo Hughes
Heather Jo Hughes
Heerlijk die zon en ik ga zo denk ik maar eens eventjes naar buiten want binnen zitten met dit mooie weer is eigenlijk ook niet alles. Helaas helaas gaat dat wel het dakterras worden dus echt blondjes spotten met een paar maten zal het wel niet gaan worden. Daarom laten we vandaag als Pizzababe deze Heather Jo Hughes maar eventjes voorbij komen, toch wat blonds vandaag!
Australia's Hottest Exports
Australia's Hottest Exports
Miranda Kerr, Jennifer Hawkins, Sophie Monk het zijn enkele voorbeelden van het mooiste aan babe materiaal wat Australia te bieden heeft. In deze kleine compilatie komen deze dames en andere allemaal nog eens voorbij met naam, leeftijd en nog meer info. Helemaal niet slecht!
Win Compilation March April 2011 [Twister]
Win Compilation March April 2011
We zitten zo'n beetje halverwege de maand nog niet echt tijd dus voor een nieuwe Twister Fail compilatie maar al wel tijd voor de twee maandelijkse Win compilatie. Dit keer dus maart & april en ja ach de meeste clips ken je waarschijnlijk al wel maar zie je nog eens terug in deze montage.
Pleasure Hunt Across the Internet
Pleasure Hunt Across the Internet
Reclame maken is een vak en de gasten die deze commercial maakte voor Magnum ijs hebben dat vak heel goed begrepen. Ik denk zo'n beetje een van de beste, danniet de allerbeste commercial die ik ooit gezien heb is deze laatste viral campagne van ijsjesmaker Ola die zwaar kont schopt.
The Bieber Prank
The Bieber Prank
Ooit willen weten hoe het klinkt of voelt om door honderden vrouwelijke fans te worden aanbeden, waarvan de helft ook nog eens in katzwijm valt alleen al door je aanwezigheid ?! Moeilijk is het niet, ga in de buurt van een concert ergens op een dak van een hotel staan met een bieber pruik en een petje op en je bent verzekerd van succes.
Gametime 1337 - Cool West
Cool West
Zoals ik vorige week al een opmerkte wordt het internet momenteel overspoeld met Angry Birds klonen en zo hebben we ook vandaag weer een leuke variant op dit inmens populaire spel. Dit keer geen vogels die je uit huisjes moet bombarderen maar pinquins, met schapen als munitie. Game on!
Sexy Aisha Jamal
Aisha Jamal
Ik heb vroeger es een vriendinnetje gehad met net zulk kort haar als deze Aisha Jamal en dat was nog best een lekker chickie ook. Tegenwoordig woont ze geloof ik in Spanje, goed gedaan dus! Anyway wij hebben vanavond als dagafsluiter deze toch wel erg sexy Aisha Jamal uit de stal van de enige echte Hef!
Awesome HDR Shots
Awesome HDR Shots
Lutins [Animation]
Lutins
Zo heel afentoe komt er nog weleens een mega coole animatie film voorbij en zo ook deze Lutins gemaakt door niemand minder dan Gueret Yoann als afstudeerproject. Ga er eventjes lekker voor zitten want deze short duurt ook nog eens bijna zes minuten.
Wie van de Drie 17-04-2011
Adrienne Krystal Jenny

Adrienne

Krystal

Jenny

The Dancing Queen
Tijdens de audities van Britains Got Talent 2011 kwam er ene Lorraine opdagen die zichzelf "The Dancing Queen" noemt. Deze krasse Engelse oma van 65 werd echter gebanned van de tv-show wegens het showen van iets te "dirty moves" aan het preutse Engelse publiek. Dat beslissen wij natuurlijk gewoon zelf!
Mashed Up Sunday #3 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Helaas hebben we niet elke week een aflevering van Mashup Up Sunday want dat zou de kwaliteit niet echt ten goede komen. Ik heb de afgelopen weken weer diverse coole mashup videoclips bijelkaar gezet, check ze eventjes uit in vandaags deel drie!

Fan van dit soort mashups, op Paaspop 2011 is er een speciale Mashup Ville en hier kan je alvast een Bootiemashup Mixtape downloaden! Yeah baby!
Trickshot Doc [Epic]
Trickshot Doc
Het was een tijdje rustig met de trickshot video's maar de laatste tijd zien we ze weer wat vaker opduiken in allerlei takken van sport en vandaar dat we het vandaag iets anders gaan doen. Meet Dr. Denton die in zijn werk schijnbaar al jaren aan het oefenen is op z'n patienten met het maken van allerlei coole trickshots. Hier de compilatie!
KC Tarp Guy Fail
KC Tarp Guy Fail
Tijdens een van de breaks tijdens een baseball game van de Kansas City Royals moest het dekzeil eventjes over het veld getrokken worden en dat gaat meestal zonder al te veel moeite maar soms zit het ook weleens tegen zoals voor deze gast die op de een of andere manier eventjes stond te slapen.
Ueli Steck Swiss Speedclimber
De Zwitserse top alpinist Ueli Steck is momenteel bezig in het Himalaya gebergte in een poging om the South Face in raptempo te beklimmen samen met z'n maatje Don Bowie. Dat deze "speedclimber" geen lutser is zien we in deze twee videos waarin hij achtervolgens z'n eigen record breekt door The Eiger (3970m) te beklimmen in amper 3 uurtjes en als bonus heb ik er ook nog een video bij gezet waarin hij in 2 uurtjes The Ginat on the Droites bedwingt. REPECT!
Gametime 1336 - Pigs can Fly
Pigs can Fly
Als je het nog niet wist, varkens kunnen vliegen alleen moet je ze daar wel een handje bij helpen. Beweeg de objecten zo zodat je het varkentje in elke level naar het toverdrankje dirigeert. Er zijn 25 levels dus had je nog niets te doen deze zondag, dit is je kans. Game on!
Sexy Shae Marks
Sexy Shae Marks
Iemand is vergeten om de kleuren ook te uploaden voor de volgende video maar dat maakt niet zo heel erg veel uit volgens mij. Ook in deze zwart wit video, met paarse filter, ziet babe Shae Marks er fijntjes uit of verbergt ze juist wat. Anyway, Shae Marks onze dagafsluiter voor deze zaterdagavond.
This looks Photoshopped 3
Photoshopped
Don't Steal Cars
Don't Steal Cars
Hier zijn in de jaren twee gloedje nieuwe VW Golfjes voor de deur gestolen waar ik nog steeds pijn in m'n buik van krijg als ik er alleen maar aan terug denk en van mij mogen ze dat tuig meteen tegen de muur aan zetten. Helaas komt 90% van alle gestolen auto's nooit meer terug of het moet in onderdelen zijn op Marktplaats of vrolijk rondrijdend ergens in Noord Afrika. Gelukkig zijn er tegenwoordig echte oplossingen om direct afterekenen met dit schorremorrie.
Wie van de Drie 16-04-2011
Mila Blanka Milana

Mila

Natascha

Milana

Remi Gaillard [Best of Foot mini Compilation]
Remi Gaillard
Het is de laatste tijd een beetje rustig rondom onze favoriete fransman Remi Gaillard maar dat weerhoud mij er natuurlijk niet van om nog eens een mini compilatie te posten van de leukste momenten met Remi en z'n voetbal talenten. Alle video's van Remi vind je via het linkje onder deze video...
Best Man's Wedding Speech [100% Epic]
Best Man's Wedding Speech
Nu we toch een beetje in het trouwerij gebeuren zitten doen we ook meteen maar eventjes deze toch wel episch te noemen "speech" die de best man van ene Armando Riva opvoert op een romantisch strandje waar heel toevalig ook een dansvloer ligt.
T-Mobile Royal Wedding Entrance [Epic]
T-Mobile Royal Wedding Entrance
Nog twee weken te gaan totdat de engelse Prins William in het huwelijksbootje stapt met zijn prinsesje Kate Middleton in Westminster Abbey en het internet zou het internet niet zijn als daar geen coole viral filmpjes van zouden opduiken. Deze is van T-Mobile die na de Welcome Back flashmob van een paar maanden geleden wederom een gooi doen naar de beste viral van het jaar als je het mij vraagt. In deze video zien we de Royals hun entree maken in JK Wedding entrance style! Echt top!
When Turtles Attack
When Turtles Attack
Nooit geweten dat schildpadden eigenlijk hele agressieve beestjes zijn, deze kat weet het inmiddels wel...
Meer Attacks!
Peukie ?! [OMG]
Peukie
Dat het roken van sigaretten niet echt bevordelijk is voor de gezondheid staat zo onderhand wel vast al zal ik er persoonlijk geen sigaretje minder om roken maar om het roken nu aan te moedigen voor kleuters lijkt me ook weer overdreven. Deze beelden zijn gemaakt op een trein in China waar twee kleuters staan te paffen alsof ze hele dagen niets anders doen, enig plus punt : er bestaan nog treinen waarin je mag roken. Whoehoe!
Gametime 1335 - Coast Guard
Coast Guard
Van alle kanten komen er vijandelijke zeppelins over je schip heen vliegen die proberen je te bombarderen. Voordat ze bij je zijn moet je ze proberen uit te schakelen en daarvoor heb je verschillende wapens. Het wordt allemaal wat moeilijker en ingewikkelder naarmate je verder komt in het spel, game on!
Sexy Pizza Deliveries
Sexy Pizza Deliveries, Pizzaflash
Zoals jullie inmiddels misschien gelezen hebben was ik de afgelopen twee dagen niet echt in staat om zelf pizza's te bakken laat staan bezorgen en we hadden daarom ook een aantal hulp pizzabakkers ingehuurd die natuurlijk meteen weer geluk hadden bij de eerste de beste bestelling wegbrengen. Het zal ook eens niet!

Check hier de ultieme Sexy Pizza delivery compilatie!
Underwater by Anatoly Beloshchin
Kijk eens wat ik Kan!
Kijk eens wat ik Kan!
Ik probeer zo snel mogelijk weer m'n bedje intekomen want verhaaltjes verzinnen bij items gaat me onder het genot van een zooi pijnstillers niet zo heel goed af. Ik moet het de eerste 6 weken rustig aan doen zo mag ik niet sporten of zware dingen tillen (was ik dat van plan dan ?!). Deze Jacob Sharpe heeft een kunstje geleerd en wil dat graag met ons delen, ik doe het 'm niet na... jij misschien ?!
Songs in Sign Language
Songs in Sign Language
Ik weet niet wie van jullie de film "It's all gone Pete Tong" gezien hebben maar mocht je die gemist hebben, kijken dus want het is zeer zeker een aanrader. De film gaat over een Ibiza DJ die zijn gehoor verliest maar via vibraties toch weer een manier vind om van muziek te genieten. Lastig blijft het dan nog wel om de teksten te begrijpen maar dat doet deze dame gewoon in Sign Language, coolio!
Pizzababe Genevieve Michelle
Genevieve Michelle
Gisteren moesten jullie die Pizzababe van de dag missen voor het eerst in 5 jaar, maar dat maken we vandaag maar meteen weer helemaal goed. We doen dat met de mooie Genevieve (wie verzint nou zo'n naam) Michelle. Mooie babe en een waardige weekafsluiter voor deze week!
Kid doing Apple Store Dance
Kid doing Apple Store Dance
We kennen die geniale filmpjes nog wel van Steve Kardynal natuurlijk waarin hij als een soort van Eminem wannabe een Apple store instapt om daar z'n kunsten te vertonen terwijl het winkelend publiek zich tegelijk kapot lacht en dat bracht deze Trevor schijnbaar op het idee iets soortgelijks te doen. Het lachen doet mij nog een beetje pijn aan de buik maar leuk is deze video wel, +1 voor lef!
Human Planet - The Douche
The Douche
Altijd leuk die documentaires van Human Planet van de BBC die ons meestal meenemen naar allerlei mooie plekjes in de natuur maar vandaag aandacht besteden aan een iets wat dichterbij huis fenomeen. The Douche!
Fetch!
In de meeste strips of tekenfilm series is de hond steevast de ietswat sullige domoor en de kat de slimmere maar altijd aan het kortste eind trekkende tegenpool maar klopt dat wel met de werkelijkheid. Check eerst eventjes deze hond die zich prima lijkt te vermaken in z'n eentje en daarna deze kat met skills.
Meisje maakt vreemde Geluidjes
Meisje maakt vreemde Geluidjes
Tja, dan sta je er mooi op.. Ga je op donderdag ochtend eventjes naar de dokter omdat je buikpijn hebt lig je 6 uur later al op de operatie tafel om even later te ontwaken zonder een stuk van je blinde darm. Naja, we zijn er weer al is het nog wel met wat moeite en gaan we meteen eventjes kijken naar dit meisje die een apart soort talent heeft. [Thanks Ed, Frouk & Pat dat jullie gisteren de boel hebben waargenomen]
Gametime 1334 - Ragdoll Salvation
Ragdoll Salvation
Schiet met zo min mogelijk pijlen de hier en daar bungelende lappenpoppen vrij om zo veel mogelijk punten te scoren in Ragdoll Salvation! Game on!
Sexy Britney Arianna
Britney Arianna
We hebben er alle vertrouwen in dat de prachtige boobs van Britney Arianna hun therapeutische uitwerking gaan hebben op onze Pizzaman, die even door ziekte geveld is. En ondertussen vinden wij het zelf ook geen straf om ze te bekijken...
Fireman Olympics
Fireman Olympics
Als brandweerman moet je conditie dagelijks op en top zijn. Wekelijks naar de sportschool helpt natuurlijk behoorlijk, maar de echte fire fighters doen mee aan de fireman olympics!
Offroad [Fail]
Offroad [Fail]
Met een echte Jeep onder je kont bent je koning te rijk. Geen ondergrond of obstakel op deze aardbol houd je nog tegen. Althans, is dat zo?
Tim Lincecum Pitching In Slow Motion
Tim Lincecum Pitching In Slow Motion
Tijdens de baseball spring training in Phoenix nam Tim Lincecum even een momentje voor de rode stier om zijn skills te tonen voor een Phantom Flex high speed digital camera. We zeggen het wel vaker, slow motion maakt alles mooier.
What A Wonderful World
Als ik het nummer What a Wonderful World hoor, moet ik gelijk aan volle maan en bier denken, maar blijkbaar denken sommige mensen aan heel iets anders. Waar hij aan denkt als hij de tekst hoort kun je zien in zijn tekeningen. Best tof gemaakt.
Walk The Dinosaur
Ik vond Jurassic Park best eng toen hij net uitkwam en had er niet aan moeten denken dat dit beest mij even een bezoekje bracht. Erg mooi gemaakt en de kinderen vinden het erg spannend! Let op het voetenwerk..
Rio 2011 - Trailer
rio2011trailer
Blu is een zeldzame Macaw papegaai die denkt dat hij de laatste van zijn soort is. Wanneer hij echter ontdekt dat dit helemaal niet zo is, besluit hij zijn kooi in Minnesota te verlaten en op reis te gaan naar Rio de Janeiro. Door de makers van Ice Age.
Janessa Brasil [Repost]
JANESSA BRAZIL in RED TANGA
Sorry gasten maar ik ben zo ziek als een hond dus ik ben er heel eventjes om deze repost neer te gooien en duik meteen weer mn bedje in... Buikgriepje ofzo!
When Girls Fail Part 3 [Fail Compilation]
When Girls Fail Part 3
We hoefen niet telkens één maand te wachten op een nieuwe fail compilatie als het vrouwen betreft want vrouwen falen natuurlijk een factor van 100x vaker in vergelijking met ons mannen en daarom volgen deze compilaties zich in een iets rapper tempo op. Vandaag dus alweer deeltje nummero 3, de vorige girl compilaties via de linkjes onder de video!
Motor Injury Facial Impalement [WTF]
Motor Injury Facial Impalement
We konden al veel vaker zien dat je op een motor een stuk kwetsbaarder bent dan in bijvoorbeeld een auto. Deze gast was lekker wat aan het crossen toen hij ten val kwam en land ietwat ongelukkig met z'n gezicht op een stokje. Ouch!
Pizzababe Lilly Bart
Pizzababe Lilly Bart
Het is alweer lunchtijd en steevast zo rond deze tijd kan je onze Pizzababe van de dag verwachten en zo ook vandaag. Het is de mooie Lilly Bart geworden die een net iets te kleine voorgevel heeft maar voor de rest zeer zeker de moeite waard is. Ook voor deze dame geldt, vergeet niet te raten alle ratings tellen aan het eind van het jaar mee voor de Pizzababe van het Jaar verkiezingen.
Football Nutshot [OMG]
Football Nutshot
Ik kan het blijven zeggen want ik heb eigenlijk nog steeds geen flauw idee waarom een gezond denkend mens, man in dit geval, iets in z'n ballen zou willen laten schieten maar het zal waarschijnlijk een weddenschap zijn of iets dergelijks en ik durf na het zien van deze beelden best de weddenschap aan dat deze Jay voorlopig geen kids gaat en kan krijgen.
The Flight of a Junkie [Doe es Springen]
The Flight of a Junkie
We nemen eventjes een kijkje in het russische Novosibirsk waar een 30 jarige junkie zwaar onder invloed van meth denkt dat hij kan vliegen. Nou ging dat vliegen niet zo heel erg goed maar deze junk overleeft een 20 m. hoge duik wel op wonderbaarlijke wijze met slechts minimale verwondingen. Waarschijnlijk zit hij op dit moment alweer thuis high te worden... WTF?!
Family Guy vs Street Fighter 2
Family Guy vs Street Fighter 2
In de laatste aflevering van Family Guy van afgelopen zondag wordt het witte shirt van Peter Griffin gestolen en dat is een ramp want hij heeft er maar drie. Peter besluit te gaan kijken in het huis van de waschinees Mr Washy Washy maar wordt betrapt en beland in een gevecht, Street Fighter Style! (Het filmpje is gemirrored maar dat schijnt iets te maken te hebben met copyrights..)
Reversed Psychology
Kinderen zijn leuk, vooral als ze van een ander zijn, en naarmate ze ouder worden, worden ze ook mondiger. Neem nou dit ventje die uitwandelen gaat met z'n vader maar bij het zien van de auto op het erf toch veel liever daar een ritje in maakt. Pa moet wat omgekeerde psychologie gebruiken om hem daar van aftepraten, met succes!
Gametime 1333 - The Moobs Combos of Joy
The Moobs Combos of Joy
Volg de instructies van de generaal om The Moobs te raken maar doe dat met zo min mogelijk munitie want die is maar beperkt om uiteindelijk combo's te maken waardoor je veel punten kan scoren. Game on!
Sexy Addie Anderson
Sexy Addie Anderson
We sluiten ook deze dag weer af met een babe uit de Playboy stallen en we hebben er nog genoeg te gaan dus verzoekjes van bepaalde dames zijn welkom. Vanavond is onze babe Addie Anderson, geenszins familie van Pamela, en het mag gezegd worden, Addie is een babe. We hadden haar nog niet voorbij zien komen op TLP dus mocht je deze dame nog eens willen terug zien als Pizzababe van de dag drop het dan in de comments. Vanavond dus op bewegend beeld Addie Anderson, habbaaa!
Beautiful Artic
Beautiful Artic
Gameboy Orchestra
Gameboy Orchestra
Wat kunnen mensen toch inventief zijn met de meest simpele dingen. Dit is MrSeberi die met alleen maar een gameboy en een hoop geknutsel om de videos bij elkaar te gooien dit toch wel erg coole liedje heeft gemaakt. Je hoort dus echt alleen maar sounds gemaakt met de gameboy, Cool!
Pizzababe Tierra Lee
Pizzababe Tierra Lee
Slechts 19 jaar jong is Tierra Lee die we vandaag meteen maar tot de Pizzababe van de dag bombarderen. Heerlijk ogen en een heerlijk lichaam alleen had die voorgevel wel iets groter gemogen. Jullie mogen weer raten en commentaar leveren op deze natuurlijk schone met de maten 32C-25-34.
Ass Race [Jackass Brasil]
Ass Race
Steve-O en kornuiten hebben nogal wat teweeg gebracht toen ze een jaar of wat geleden met de tv show Jackass begonnen. Nu een paar films verder zijn er nog steeds mensen die de vaak levensgevaarlijke stunts proberen na te doen, de zogenaamde wannabe's, en in Brazilie is er zelfs een show die er verdacht veel op lijkt. In deze clip zien we de volgens mij toch uiterst pijnlijke Ass Race! In dit Youtube kanaal nog veel meer Jackass Brasil hier!
Photoshop in Real Life
Photoshop in Real Life
Het duo Rhett & Link maken al een aantal jaartjes grappige videos en muziek en dit is hun laatste release "Photoshop in Real Life" die eigenlijk Photoshop Your Memories noemt. Kijk, luister en huiver!
Baseball Fan Tasered [Police Violence]
Baseball Fan Tasered [Police Violence]
Altijd leuk, lekker in het weekend naar een ballgame alleen jammer dat er dan weer pliesie in de buurt is om je dag te vergallen. Heb je ze nodig zijn ze er niet, wil je gewoon relaxed naar een potje baseball kijken dan wordt je zonder pardon het stadion uitgeslagen Welcome in the US of Assholes!
Ballbusters Supercut
Ballbusters Supercut
Het doet al pijn als er naar kijkt en er komen zelfs een paar scenes uit films, die ik niet gezien heb, voorbij waarvan ik denk WTF?! De mensen van Filmdrunk hebben uit allerlei films stukjes geknipt waarin de familiejuwelen worden aangevallen door meestal boze vrouwmensen en ja ik hoef niet uitteleggen dat dat niet zo heel fijn is. Hier de compilatie / supercut!
Gametime 1332 - Robo Rampage
Robo Rampage
Je bent naar de planeet Junk gereisd om tegen de gevaarlijkste robots in het heelal te vechten in deze epicschie oorlog tussen mens en machine. Je missie is om alle robots die je voor de voeten lopen te degraderen tot een stuk schroot en dat doe je met vette wapens die je ook nog eens kan upgraden door awards te winnen. Door robots te stapelen moet je tevens een Kill Hil bouwen. Game on!
Sexy Adele Sheridan
Sexy Adele Sheridan
Zo en dan gaan we maar meteen over naar de dagafsluiter voor vandaag wat deze sexy Adele Sheridan is geworden, wel weer uit de stal van ome Heff. Deze amerikaanse heeft dan wel inmiddels d'r model carriere afgesloten om makelaar te worden maar wij hadden nog wat materiaal liggen van deze 35 jarige milf met fake boobies en dat delen we natuurlijk graag met jullie..
Flashing the Pizzaman [The Compilation]
Flashing the Pizzaman, Pizzaflash
Terwijl ik hele dagen pizza's sta te bakken moeten onze bezorgers die overheerlijke pizza's vervolgens naar de plaats van bestemming brengen en dan komen ze afentoe terug op de zaak met de wildste verhalen over nakende vrouwen die de deur opendoen en weet ik wat meer. Nou heb ik dat zelf natuurlijk ook wel allemaal meegemaakt toen ik zelf nog de bezorging deed maar in deze acht minuten durende compilatie komen er toch weer wat nieuwe beelden voorbij. Pizzaman, het mooiste beroep wat er bestaat!
Wat nou Verloren ?! [Referee Attack]
Referee Attack, Stieglitz Gevor
In het gevecht om de wereldtitel in het middengewicht tussen Robert Stieglit & Khoren Gevor afgelopen zaterdag 9 april in Magdeburg, Duitsland, kon verliezer Khoren Gevor het amper verkroppen dat hij zonder enige kans te maken zijn kans op de titel had verspeeld dus probeerde hij z'n woede op de de scheids bottevieren. Hier de beelden!
Vreemdgaan voor Gevorderden [2.0]
Vreemdgaan voor Gevorderden
Deze gast is vreemdgegaan en belt in een dronken bui z'n vriendin op om zich te beklagen over haar cup maat waardoor hij wel MOEST vreemdgaan. De dame waarmee hij is vreemdgegaan had namelijk veel grotere boobies en het is ook nog eens de zus van z'n vriendin. Naja, niets wat je met een flesje champagne niet kan goed maken!
Pizzababe Traci Denee
Pizzababe Traci Denee
De zon schijnt, de korte rokjes worden weer van zolder gehaald en het is dus gewoon genieten voor ons mannen op het terras. Deze Traci Denee is ook genieten maar dat wisten we al door de vorige galleries die op TLP staan van deze babe. Ze geniet zelf ook van het leven en dat mag iedereen weten vandaar ook die tattoo die niet eens heel erg lelijk is... Een goed begin van de week dacht ik zo, Raten maar weer!
Skills On Fire
Skills On Fire
Zouden er dan toch dames zijn die over enige skills beschikken ?! Aan het zien van deze video dus wel maar dit is dan ook Nikky Stanley wereldkampioen in de martial arts.. Allemaal leuk en aardig natuurlijk maar ik wil deze Nikky nog wel een auto zien file parkeren!
Security Guard vs Skaters
Security Guard vs Skaters
Er zijn weer beelden opgedoken van een iets te overijverige bewaker die het heeft voorzien op een groepje skaters die hem het leven zuur maken, althans dat vindt deze security guard. Er vallen wat klappen over en weer en uiteindelijk trekt deze bewaker toch aan het kortste eind.
The Best of 2 Years of Twister Compilations
The Best of 2 Years of Twister Compilations
Zagen we gisteren nog een mini compilatie van Twister met daarin het leger centraal vandaag hebben we een compilatie van diezelfde Twister maar nu met het beste en de leukste momentjes (volgens Twister dan) van de afgelopen twee jaar. Ga er eventjes voor zitten want deze clip duurt in totaal bijna tien minuten...
Harrison HighSchool Lipdub
Harrison HighSchool Lipdub
Het lipdub seizoen lijkt weer helemaal begonnen! Hadden we gister al een lipdub van de universiteit van Vancouver vandaag hebben we er al wéér eentje. Dit keer van een highschool waarbij zo'n 500 leerlingen hun steentje bijdroegen om deze lipdub tot een succes te maken. In totaal duurt deze video ook nog eens bijna twaalf minuten! Alle lipdubs op TLP nog eens op een rijtje vind je hier!
Gametime 1331 - Hands of War 2
Hands of War 2
Een adventure game die zich afspeelt in de tijd dat er nog echt gevochten werd mano a mano en je op een epic quest gaat om te vechten tegen je vijanden om uiteindelijk het koninkrijk Heart- stone weer tot een groot en machtig rijk te maken. Game on!
Sexy Christen Autumn (2)
Sexy Christen Autumn
Op deze zondagavond sluiten we de gelederen met Christen Autumn die we afgelopen week ook aleens konden bewonderen en vandaag eigelijk gewoon nog eens op herhaling hebben. Ik zeg er geen NEE tegen en ik schat zo in, julllie ook niet, dus laat je zeker eventjes horen in de comments, en ben je daar té verlegen voor, rate dan tenminste...
Swimming
Swimming
You're in the Army now [TNL mini Compilation]
Mini compilatie Your're in the Army now
Twistertje heeft weer schaar en plakband bij de hand genomen om een mini compilatie in elkaar te schroeven met dit keer als thema, het leger... Check het uit!
Wie van de Drie 10-04-2011
Elisandra Blanka Chrystal Klein

Elisandra

Blanka

Chrystal

Parkeren is niet Moeilijk
Parkeren is niet Moeilijk
We hebben al diverse malen vrouwen voorbij zien komen die beslist geen ster zijn in het parkeren van ons heilige koe maar als je als gast totaal bezopen thuis komt dan breng je het er vaak niet al te veel beter vanaf. Kijk eventjes mee naar deze gast die er echt een zooitje van maakt... (retro alert?!)
UBC Vancouver LipDub
UBC Vancouver LipDub
Het is voor veel nieuwe studenten weer tijd om een nieuwe school te kiezen voor aankomend jaar en de beste manier om je school te promoten is natuurlijk via een Lipdub, in deze lipdub scholieren van de Vancouver UBC die hun school aanprijzen op ludieke wijze. Het nummer, Raise Your Glass & Celebrity Status (ft. Marianas Trench and more!)...
Painting on Vodka
Nog maar eventjes een video die het bewijs levert dat je maar beter geen polen kan laten schilderen aan je huis en vooral niet als ze eventjes daarvoor nog aan de vodka fles zaten te lurken.
Free Parking
Free Parking
De tarieven om te parkeren rijzen tegenwoordig de pan uit en dan is het fijn als je een gast als deze Owen bij je hebt die er voor zorgt dat je meer geld over houdt om bier te kopen.
Wheelie gone Wrong [OMG]
Wheelie gone Wrong
Een wheelie maak je het liefst als je zeker weet dat er niemand achter je rijdt mocht je toch onverhoopt ten val komen en daar had deze motorrijder niet aangedacht maar komt er uiteindelijk toch nog goed mee weg.
Gametime 1330 - World of Science
World of Science
Je moet de kleine planeet waar je op zit managen door geld te verdienen met boeren een huis te bouwen die je kan upgraden en nog veel meer in deze game World of Science, game on!
Sexy Candice Guerrero is Back
Candice Guerrero is Back
Playmate Candice Guerrero kwam al eens voorbij in een fijne video en vanavond zien we haar nog eens terug als de dagafsluiter in een fijne video ergens op een plek waar de zon lekker schijnt. Meer Candice hier!
This looks Photoshopped 2
This looks Photoshopped 2
The WTF Office Prank..
The WTF Office Prank..
Altijd leuk die pranks ondermekaar op kantoor waar je met de collega's vervolgens nog lang en breed over na kan praten de aankomende tijd en zo ook op dit kantoor waar ze wel een heel ingenieuze prank bedacht hebben waar eigenlijk iedereen van op de hoogte is behalve de gast die de prank moet uitvoeren. P0wned!
Wie van de Drie 09-04-2011
Jill Eve Angel Blossom

Jill

Eve

Blossom

When Girls Fail Part 2 [Fail Compilation]
Fail Compilation
Op deze zonnige middag, die ik zodadelijk ga voortzetten op het terrasje hierzo lekker in het zonnetje met een biertje in de hand, nog eventjes een verse fail compilatie van dames die het op de een of andere manier toch niet helemaal goed doen. Voor deel één uit deze serie klik je op de link onder deze video!
Real Life Angry Birds
Real Life Angry Birds
Konden we zojuist al kijken naar weer een cool filmpje van Freddie Wong met zijn IRL versie van COD. Er is ook nog een andere grappige video als issie net iets te kort van deze gasten van Corridor Digital die een Real Life Angry Birds vid maakte.. Check het uit!
Car Bash Gone Wrong [Fail]
Met een knuppel een auto in mekaar rossen, er zijn zo van die momenten dat mij dat zelfs leuk lijkt maar zo te zien is dit voor het goede doel georganiseerd door een studentenvereniging en zal de auto wellicht gewoon van deze paupert zelf zijn. Gewapend met een knuppel gaat hij voortvarend aan de slag maar het enige wat gebashed wordt is hijzelf.
Heart-Shaped Box [Literal Version]
Heart-Shaped Box
Met de band Nirvana heb ik eigenlijk nooit zoveel op gehad en ik heb het eigenlijk altijd wat triestige muziek gevonden en dat werd alleen nog maar triester toen leadzanger Kurt Cobain besloot uit het leven te stappen. Een van Nirvana's grootste hits was Heart-Shaped Box waarvan dit de letterlijke video versie is. Meer Literal videos via het linkje onder deze video!
Real Life Modern Warfare [Freddie Wong]
Real Life Modern Warfare
En daar is Freddie Wong alweer met z'n laatste staaltje after effects video bewerken waarin hij dit keer Real Life COD Modern Warfare aan het spelen is en laat zien hoe je claymores het beste kan inzetten. Aangezien ik mezelf met die dingen altijd opblaas toch eventjes een leuke tutorial in Wong Style!
Gametime 1329 - Rasta Gran
Oma heeft er helemaal genoeg van! Drugs bendes teisteren de wijk en oma gaat grote schoonmaak houden. Let onderweg op wat de politie te melden heeft en spring op dealers om ze om te turnen in brave burgers. Game on!
Cybervideo Danielle Loveland
Danielle Loveland
Zo ik ben nog steeds helemaal in loveland met Danielle die vandaag onze weekafsluiter was qua Pizzababes en vanavond meteen nog eens terug is op bewegend beeld in deze zeer mooie cybervideo van Danielle Loveland. Hier nog eens de gallerie!
Kid Moons Australian Reporter [100% Ownage]
Kid Moons Australian Reporter
Jong geleerd oud gedaan zullen we maar zeggen, want zo te zien had de vader al wel een idee wat er gebeuren ging maar kiest hij toch voor een geruisloze aftocht nadat zoonlief deze reporter "mooned" op live televisie in Australie...
Surfing in HD
Surfing in HD
Vienna Air King 2011 [Highlights]
Vienna Air King 2011
We reizen eventjes af naar Oosterrijk, Wenen om precies te zien voor het Vienna Air King event 2011 waar deze internationale Dirt Jump wedstrijd werd gehouden samen met het ARGUS Bike Festival. Vriendje BT heeft voor ons de hoogtepunten eventjes op een rijtje gezet in deze coole video...
Pizzababe Danielle Loveland
Danielle Loveland
Het is vrijdag en zoals gebruikelijk hou ik de mooiste Pizzababe altijd eventjes verborgen tot aan het eind van de week en voor vandaag is dat de mooie Danielle Loveland geworden. Blond, dikke mukken en een killer body wat wil je nog meer... Vergeet ook vandaag niet te raten
Op een dag weet je het! Dief... [Fail]
recycle bin thief
Eigenlijk wel een geniaal idee ook. Je begint een 2e handskleding winkel en om aan die kleren te komen roof je gewoon snachts de diverse kleding recycle containers van bijvoorbeeld Humanitas of het Leger des Heils leeg. Dat is gewoon 100% winst! Deze gasten vonden dat schijnbaar ook wel een goed idee maar nadat een van de slimmerikken in de container was geklommen bleek het toch niet zo eenvoudig er ook weer uit te komen. Fail!
Joonas Jokinen Penaltykick [Most Epic Ever]
Joonas Jokinen Penaltykick, soccer
In de wedstrijd FC Baar - FC Sempach in de zwitserse competitie maakte de 35 jarige Joonas Jokinen deze epische penalty. We hebben het al een paar keer gehad over mooie akties de afgelopen weken maar jullie zullen het dit keer hopelijk wel met mij eens zijn. Een penalty nemen doe je dus voortaan zo!
California Rampworks
California Rampworks, skate
Zeer coole video vanaf de set waar ze een commercial opnemen voor DC Shoes met in de hoofdrollen Matt Miller, Josh Kalis en Chris Cole. Let vooral eventjes op die superslowmo beelden...

Meer Skate videos!
What's Up Jorge and Alexa Narvaez
What's Up Jorge and Alexa Narvaez
We hadden laatst al een leuke cover van Jorge en dochter Alexa Narvaez en die zijn daarna eigenlijk niet meer stil blijven zitten en zingen nu elke avond voor het slapen gaan nog eventjes een liedje samen. In hun YT kanaal nog veel meer covers, wij doen het vandaag met deze 4 Non blondes cover van het nummer What's up What's Going On...
Gametime 1328 - Pudding Strike
Pudding Strike
Ze komen de laatste weken wel heel erg vaak voorbij dit soort Angry Birds klonen, en ik moet zelfs bekennen dat dit Pudding Strike zeker een van de leukere is. Dit keer geen boze vogels die je uit gebouwen moet schieten maar ingredienten van een taart. Waarschuwing dit spel is zeer verslavend.. Game on!
Rosie Jones & Kaylee Carver go NUTS
Rosie Jones & Kaylee Carver go NUTS
We sluiten deze donderdag af met twee mooie dames van Nuts Magazine te weten Rosie Jones & Kaylee Carver die natuurlijk ook al geen onbekende meer van ons zijn. Nog veel meer Nuts Magazine videos vind je via de link onder de video na de break, voor vanavond is dit onze dagafsluiter!
Sady B - Sunday (Offical Friday Parody)
Sady B - Sunday
Het is alweer bijna vrijdag (=weekend) en zoals het er nu naar uitziet zal het mooie weer nog wel eventjes aanhouden, goed nieuws dus. Rebecca Black timmert tegenwoordig prima aan de weg met het nummer Friday waar ondertussen ook alweer de nodige spoofs / parodieën op gemaakt zijn en dit is zo ongeveer de coolste die ik tot nu toe ben tegengekomen. We kijken naar een parodie van Sadie B voor de Community Christian Church die het nummer hebben "omgedoopt" tot Sunday!
The Godfather in One Minute
The Godfather in One Minute
De eerste Godfather film verscheen in 1972 en was eigenlijk al meteen een groot succes en hedentendage nog steeds legendarisch en de beste maffia film ooit gemaakt. Voor de cultuurbarbaren die deze film nog niet gezien hebben, of daar domweg de tijd niet voor nemen, is er nu een one minute versie, die ook nog eens in één take opgenomen werd.
Nog geen Buikvlindertjes ?! Sexprofiel.nl
Sexprofiel de Grootste van Nederland!
Het zonnetje schijnt de perfecte tijd dus om met een nieuwe date lekker op het terrasje te hangen en wellicht daarna nog mee naar huis voor keihard pron. Doe jij ook mee met de grootste gratis sexcommunity van Nederland ? Meld je gratis aan en ga vandaag nog op zoek naar die droomdate voor aankomend weekend.
Pizzababe Erin Fox
Pizzababe Erin Fox
Ik snap niet helemaal goed waarom ik geen eerdere galleries van Erin Fox kan vinden op TLP, of het moet onder een andere naam zijn, want deze dame komt me toch echt akelig bekend voor. Anyway over naar de orde van de dag met vandaag deze mooie brunette met iets te kleine voorgevel als Pizzababe van de dag! Vergeet niet te raten, ALLE ratings tellen aan het eind van het jaar mee voor de Pizzababe van het jaar 2011 verkiezingen.
Heroic Puppy Rescue [Aaahw]
Hadden we gisteren nog de schokkende beelden van Annie de olifant die ernstig mishandeld werd vandaag hebben we een iets wat opbeurende video met een hondje in de hoofdrol die vast zit onder een bank. Gelukkig komt z'n maatje Gus 'm te hulp en komt het uiteindelijk toch weer goed met Jax!
Quake!
Quake!
Elk nadeel heeft zo z'n voordeel al is niet iedereen in Christchurch, NZ het daarmee eens. Deze gasten gaan na de aardbeving die zich daar een maand of wat geleden voltrok skaten op en over de nu opengebroken wegen wat dan toch wel iets bizars heeft eigenlijk. Kijk eventjes mee wat zo'n aardbeving eigenlijk allemaal kapot maakt...
Awesome Redsox Dad
Awesome Redsox Dad
Altijd lastig als je in één huis woont met familieleden die niet jouw voorliefde hebben voor een bepaalde club en juist fan zijn van de aartsvijand. Deze vader legt aan z'n kroost precies uit dat dat toch echt niet de bedoeling is.
Gametime 1327- Hexus
Hexus
Goedemorgen allemaal op deze zonnige donderdag! We beginnen de dag zoals elke dag met een spelletje en het doel in Hexus is eigenlijk heel simpel. Beweeg de gekleurde stukken zo dat je groepen maakt zodat ze uiteindelijk verdwijnen, appeltje eitje, Game on!
Sexy Yana Sunbathing
Sexy Yana Sunbathing
Wat gaat zo'n dag toch vlug voorbij eigenlijk je knippert eventjes met je ogen en we zijn weer een dag verder. We gaan natuurlijk niet naar bed zonder nog eventjes te genieten van een fijne babe en dat is vanavond ene Yana geworden die lekker aan het genieten is van de zon. Wij kijken mee...
Follow Tastelikepizza at Twitter!
Follow Tastelikepizza at Twitter
Horrible Swing accident [Fail]
Horrible Swing accident
Ik kan er niet echt veel over vinden maar volgens mij kijken we hier naar beelden uit de TVshow "We Are the Branches" waar zich dit vreselijke ongeluk voordeed. Een schommel act waarbij het eigenlijk de bedoeling was dat een van de schommelaars uiteindelijk op een zachte ondergrond land gaat iets beter dan verwacht waardoor de landing iets minder zacht is. Ouch!
Clever Dick
Clever Dick
We horen hier zo afentoe de wildste verhalen voorbij komen van bezoekers die over babyarmpjes zeggen te beschikken waar je normaal je pielemans zou denken te vinden en dat is allemaal leuk en wel maar volgens sommige vrouwen gaat het geeneens om de maat maar meer om wat je ermee kan. Ik zie onze Menno dit bijvoorbeeld niet nadoen..
Pizzababe Azaylia Sen
Azaylia Sen is een sexy Japans/Filipijns glamour model die ook nog eventjes gestrikt werd door ome Hef om een fijne videoshoot te maken als playmate. Ik was eigenlijk van plan om over een maandje ofzo es een paar weekjes naar Thailand te verkassen om eens te genieten van een welverdiende vakantie, en als ik dit zo eens bekijk ga ik het liefste morgen al... Pataya here we come! Vandaag als Pizzababe van de dag, Azaylia Sen!
Undercover at Bobby Roberts Circus [Shocking]
Undercover at Bobby Roberts Super Circus
Ik ben helemaal niet tegen het circus en ik vind ook dat die er gewoon moeten zijn mét wilde dieren maar zorg er dan tenminste voor dat je dieren dan goed verzorgd worden. Op deze schokkende beelden, gemaakt door een undercover team, zien we beelden vanuit het Bobby Roberts Super Circus waar olifant Annie in de periode van zo'n twee maanden flink er van langs krijgt. Pizza, waarom post je dit ?! Om te zorgen dat Bobby Roberts z'n vlooientent ie geval kan sluiten... (Attentie, PAS OP: dierenliefhebbers & Dion Graus, misschien beter niet kijken)
Pace Car Screws Up at Le Mans 2011
Pace Car Screws Up
De openingsrace van het Le Mans Series 2011 seizoen, werd een klein beetje dramatisch toen na de start van de "Le Castellet 6-Hours race" de pace car vergat aan de kant te gaan voor de aanstormende racewagens achter 'm. Daar sta je dan aan de kant nog voordat de race goed en wel begonnen is...
Game Of Thrones [15min Sneak Peek]
Game Of Thrones
De series van HBO zijn eigenlijk altijd wel cool, ik noem series als The Wire en de Sopranos. Met Entourage sloegen ze de plank een beetje mis, geeft niet, kan de beste overkomen. Op 17 April a.s. gaat er een nieuwe serie in premiere met de naam "Game of Thrones" wat zich zo te zien afspeelt in de late middeleeuwen. Voor de serie liefhebbers onder ons, ik ik ik, heb ik alvast deze 15 minuten durende sneak peek gevonden. Is het wat ?!
A Normal Day [Epic Trickshot Compilation]
A Normal Day
Hoe ziet een normale dag eruit voor een doorsnee amerikaan, en dan niet meteen aan allerlei fastfood ketens en 300kg wegende dikzakken denken maar gewoon iemand die bij jou in de straat zou kunnen wonen.. Zo dus!
Gametime 1326 - Pizza Truck
Pizza Truck
Sommige van jullie denken echt dat ik hier een luizenleventje heb door gewoon wat items te plaatsten elke dag en de rest van de tijd films aan het kijken ben. Is natuurlijk niet zo, pizza's bakken is een zwaar beroep. Voordat alle ingredienten voor die overheerlijke pizza's hier afgeleverd kunnen worden gaat ook al heel wat vooraf en vandaag gaan jullie mij daar bij helpen door met een truck zo snel mogelijk spullen naar ons HQ te rijden.
Sexy Christen Autumn
Sexy Christen Autumn
Ik had beloofd om wat minder Playmate vids te posten maar ik was wat laat vanavond en de onuitputtelijk vooraad van ome Hef is nog lang niet leeg. Ik presenteer voor U vanavond deze Christen Autumn die we ook al nog niet voorbij hebben zien komen hier op TLP maar die toch echt een lekker lijf heeft al zou je dat niet zeggen op het eerste gezicht....
Basejumping is Relaxation [WTF]
Basejumping is Relaxation
Ik kan me weinig tot niets voorstellen bij de titel van deze post maar basejumpen schijnt toch echt voor sommige mensen een relaxed effect te hebben, of zou het toch komen doordat deze video in slowmotion voorbij komt...
Making Coffee in Afghanistan
Making Coffee in Afghanistan
Het is lastig koffiezetten in de woestijn en een Starbucks of Grand Café ga je d'r ook al niet vinden, dus hoe pak je dat aan want ik ben smorgens helemaal niets waard zonder m'n bakje pleur...
Pizzababe Ancilla Tilia
Ancilla Tilia
Op de dag dat Ancilla Tilia geboren werd in het Rotterdamse vierde ik mijn 13e verjaardag en nadat Ancilla wat in de horeca had gewerkt verhuisde ze naar Antwerpen en brak ze ook door als model. Ze won de titel “Meest Sexy Vegetariër van 2008” en zette zich in voor Stichting Wakker Dier en ook niet onbelangrijk de Stichting Bits of Freedom. We konden haar laatst al eens zien in een promofilmpje van de Nijmeegse universiteit die toch maar snel ingetrokken werd. Vandaag is ze onze Pizzababe van de dag!
The Angry Sink Prank [Epic]
The Angry Sink Prank
We zijn alweer een paar daagjes verder dus je hoeft niet meer op je hoeden te zijn voor al die grapjassen die 1 april aangrijpen om de meest vervelende geintjes uittehalen. Men zegt weleens, een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen maar dat geldt natuurlijk niet als je een halve hillbillie bent met een zoon en een videocamera.
Cosplay & Costumes at Wondercon 2011
Wondercon 2011
Gisteren kon je al een extra lange trailer bekijken van The Green Lantern afgespeeld op het Wondercon festival wat afgelopen weekend gehouden werd in San Francisco. Op dat soort eventjes lopen er altijd mensen rond die hele dagen aan het gamen zijn en soms zelfs denken zelf een van die figuurtjes te zijn en zich ook zo te verkleden. Dat levert natuurlijk leuke beelden op, zoals te zien in deze twee compilatie vids!
Goaaaaaaaal! [Amazing]
We hadden laatste een kleine discussie over welk doelpunt nou eigenlijk de mooiste was de afgelopen maanden. Goals van Wayne Rooney, Arjan Robben en van Bommel ze kwamen allemaal voorbij de een nog mooier dan de ander. Dit zie ik die heren niet zo snel doen, oordeel zelf.
Mario Themed Freerunning
Mario Themed Freerunning
Als je dacht dat sporten per definitie niet leuk kan zijn dan heb je het mis, kijk maar eens naar deze gymzaal / traningszaal waarin ze een soort van Mario Land hebben gebouwd om het allemaal nog iets leuker te maken. Het zijn beelden van de Tempex Freerun Academy voor de Die Hard freerunning fans!
Gametime 1325 - Floodrunner Armageddon
Floodrunner Armageddon
Momenteel kan je beter niet in Thailand zitten met al die overstromingen en zoiets gelijks is er eigenlijk in deze game aan de hand. Een grote (tsunami) golf is in aantocht en je moet rennen voor je leven, al springend op platforms die langzaam worden overspoeld moet je ook nog eens proberen zoveel mogelijk muntjes onderweg meetepakken. Game on!
Sexy Beth Williams
Sexy Beth Williams
Ik ben wat later dan normaal met de dagafsluiter maar dat komt vooral omdat het zo gezellig was in de kroeg... Natuurlijk sluiten we ook vandaag weer af met een fijne babevideo en dat is vandaag een oude bekende voor de vaste TLP bezoeker die luistert naar de naam Beth Williams. Ik hoef verder niks uitteleggen denk ik, de beelden spreken voor zich... Habbaaa!
[WIN] The Axe Bullet
Het ‘Axe-effect’ is speciaal voor ons mannen ontwikkeld om de vrouwtjes het hoofd op hol te brengen en handig als net dat ene meisje die je graag beter zou wil leren kennen jouw kant op komt lopen. Nou loopt niet iedereen dagelijks met een bus deodorant op zak vanwege het formaat maar daar komt nu verandering in. Axe heeft namelijk een Axe Pocket bodyspray ontwikkelt die gewoon in je broekzak past zodat je die altijd bij de hand hebt! Begin mei liggen deze in de winkel maar we hebben van Axe alvast tien boxen met twintig sprays gekregen die we mogen weggeven. Zo kun je het alvast zelf uitproberen, uitdelen aan je vrienden en bijv. je mening geven op Twitter via #axepocket, Facebook of Hyves of gewoon via een comment op TLP! Een doosje sprays met 20 stuks word opgestuurd naar de eerste 10 mailers! (vergeet je adres niet!)
WTF Gebeurt Hier ?!
WTF
Ik heb deze video nu een keer of tien bekeken maar ik kan echt niet ontdekken wat er nu precies gebeurt, jullie een idee ?!
The Brain Farm Cinema Reel
The Brain Farm Cinema Reel
Ik ben helemaal gek van coole compilaties en deel ze uiteraard graag met jullie. The Brain Farm maakt allerlei clips voor commercials en ook voor films en eens per jaar geven ze ons graag een kijkje in hun keuken om een kleine indruk te geven wat ze maken en hoe het eruit ziet, door middel van deze Showreel!
Pizzababe Sydney Barlette
Sydney Barlette
Nadat we vorige week eigenlijk al erg verwend waren door al dat mooie Pizzababe schoons gaan we vandaag gewoon nog eventjes verder met de altijd mooie Sydney Barlette. Sydney hadden we natuurlijk al een aantal keren voorbij zien komen (linkje onder de gallerie) maar van sommige dames kan je nu eenmaal geen genoeg krijgen.
The Green Lantern [Wondercon Footage]
The Green Lantern Wondercon
Tijdens het Wondercon Festival werd alvast een 10 minuten durende teaser van de DC Comics superheldenfilm Green Lantern vertoond en helaas heb ik DIE clip niet voor jullie weten te bemachtigen, wel een ingekorte versie van die footage. Lijkt me dus gewoon een aanrader!

Wat gebeurde er nog meer op Wondercon ?! Lees hier verder...
Rot op met je Parkeerbeheer! [Retro]
Rot op met je Parkeerbeheer!
Zo afentoe een videotje posten die al eventjes op internet staat mag best en vandaar ook dat we nog eens gaan kijken (als ie er al op stond, wat ik betwijfel) naar een dame die skijt heeft aan die lieve meneer van parkeerbeheer die net van plan is om haar auto wegteslepen. P0wned!
Pitbull vs Cat [100% Ownage]
Pitbull vs Cat
Je zou het eigenlijk niet verwachten doordat een hond doorgaans wat groter is dan een kat maar katten kunnen zich prima verdedigen tegen een hond al zijn er ook verhalen bekend over pitbulls die katten met huid en haar verslinden, dan wel uit elkaar trekken. Dit arme slachtoffertje is nog niet zo ver, en krijgt toch een paar flinke tikken te verduren...
Fear the Beard
Fear the Beard
Brian Wilson is een pitcher die vooral wordt ingezet als power pitcher om te zorgen voor extra gewicht als de tegenstander uit gegooid moet worden. Met z'n mohawk haarstijl en lange baard is het sowieso al een apparte verschijning en fans scanderen dan ook "Fear the Beard" als Brian vanaf de bank naar de pitchheuvel loopt. Waarom je angst moet hebben voor baardmans zie je in deze promo!
Gametime 1324 - Mimelet
Wederom een cool maar niet al te moeilijk platform spelletje waarbij je goed moet opletten wat er aan tips voorbij komt maar waar ik al binnen drie minuten vrij eenvoudig in level drie aangekomen ben. Spring op de juiste tegenstanders op bepaalde krachten te krijgen en hijs aan het eind van elke level telkens de vlag om na de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Barbie Boswell
Sexy Barbie Boswell
We sluiten ook vandaag nog maar eventjes af met een fijne shoot van een playmate en vanavond is dat geworden Barbie Boswell een chick die we nog nooit eerder hebben gezien op TLP maar die toch nog best de moeite waard is, al zeg ik het zelf. Morgen staan er weer een hele rits nieuwe items en zelfs een winaktie! Voor vanavond zeg ik alvast, weltrusten!
In Mosaic
In Mosaic
Young Japanese Messi got Skills
Young Japanese Messi got Skills
Een van de beste spelers ooit moet toch wel Lionel Messi zijn al zijn er natuurlijk nog wel een paar optenoemen. Dit japanse jochie is wat mij betreft echt een talentje van jewelste en dit filmpje gaat al eventjes over het internet alleen zat er een heel irritant muziekje onder, dat heb ik eventjes gefixed voor jullie zodat je je daaraan niet hoeft te ergeren. Check deze skills!
Wie van de Drie 03-04-2011
Daisy McKenzee Divinity

Daisy

McKenzee

Divinity

Women's Soccer vs Dog
Women's Soccer vs Dog
Er wil nog weleens een hond het veld oplopen tijdens een voetbalwedstrijd die dan meestal achter de bal aanrent, want ach dat doe je als hond wel vaker. Deze hond heeft het beter bekeken en ziet z'n kans schoon om het veld optestuifen als z'n baasje eventjes niet oplet, om eindelijk eens een beetje aandacht te krijgen van al die dames in het veld. #Winning!
Webcam Girl vs Peeping Toms [100% Ownage]
Webcam Girl vs Peeping Toms
We zijn altijd blij met meiden die leuke dingetjes doen voor een webcam maar het kan ook weleens heel anders verlopen dan je eigenlijk zou verwachten. Neem nou deze chick die net lekker bezig is met een dansje en niet in de gaten heeft dat de tuinman ook aan het meegenieten is.
Lassi Hurskainen Trickshot Goalkeeper 2.0
Lassi Hurskainen Trickshot
Met enige regelmaat komen ze voorbij dit soort trickshot filmpjes en dit is volgens mij de eerste trickshot compilatie van een voetballer of in dit geval een keeper. Lassi Hurskainen is 24 en speelt voor het amerikaanse UNC Asheville men's soccer team uit North Carolina, ook wel bekend als The Bulldogs. Hij laat hier toch echt wat coole tricks zien.. In twee delen!
Little Marriage Wrecker
Little Marriage Wrecker
Met kids kan je lachen maar zo heel afentoe kan je ook de verkeerde treffen neem nou dit toch lief ogende meisje die het schommelen een beetje ontgroeid is en bij het zien van een trouwpartij besluit om voor wat drama te zorgen...
Enigst Kind ?! Neem een Collie!
Collie rolling the dice
Als kind zonder broertjes of zusjes hoef je je allang niet meer te vervelen. Sinds de intrede van de eerste gaming consoles kan je je natuurlijk al best vermaken in je eentje of door te spelen tegen de computer. Je kan ook een collie nemen, een van de leukere hondenrassen wat mij betreft die ook nog eens erg sociaal zijn..
Gametime 1323 - Angry Animals
Gametime 1323 - Angry Animals
We hadden vorige week al een kloon van Angry Birds en vandaag hebben we er gewoon nog eentje al moet je dit keer gebouwen platgooien waar aliens hun intrek hebben genomen met dieren als projectielen. Wederom grappig gedaan en je kan er maar zo deze zondagmiddag eventjes een uurtje druk mee zijn. Game on!
Sexy Ally Thomas
Sexy Ally Thomas
We gingen wat minder cybervids doen zoals afgesproken maar toch kon ik deze video van Ally Thomas zeker niet aan jullie onthouden. Nog nooit Pizzababe van de Dag geweest deze dame uit de onuitputtelijke stal van ome Hef, waar ik mezelf maar zo een paar maanden zou kunnen vermaken, maar vanavond wel onze afsluitert! Alle babe vids op een rijtje hier!
Phantasmagoric
Phantasmagoric
Rhythm & Boobs [TIP!]
Rhythm & Boobs [TIP!]
Gisteren kon je al zien in deze sexy commercial dat je als reclamemaker echt moet zorgen voor wat vrouwelijk schoon in je commercials want dat verkoopt nu eenmaal beter en je bent meteen zeker dat je video viral gaat op het internet. Deze fabrikant van koptelefoontjes heeft dat heel erg goed begrepen en ik moet zeggen het is echt een van de leukere commercials die ik de laatste tijd voorbij heb zien komen.
Wie van de Drie 02-04-2011
Francesca Vanessa Megan

Francesca

Vanessa

Megan

Exploring the Sky
Exploring the Sky
Een echte Daredevil moet je wel zijn om te gaan Wingsuit Flying maar we hebben al vaker van dit soort videos voorbij zien komen gefilmd met een helmcamera dus het is niet echt nieuw. We gaan dit keer eens niet naar Noorwegen waar dit soort beelden meestal vandaan komen maar zijn vandaag in de USA, te weten, California (Lake Elsinore), Florida (Zephyrhills), Nevada (Mesquite), en Puerto Rico (Vega Baja). RESPECT!
We're Back! [The Lonely Island]
The Lonely Island
Vervelend als je een piemelaar hebt ter grote van een garnaal of als er zelfs een luchtje zit aan je jongeheer. De boys van de Lonely Island hebben wel vaker van dit soort vreemde teksten maar toch blijf ik het een toffe band vinden en het nummer "I'm on a Boat" feat. Akon luister ik afentoe stiekem nog steeds.. Vandaag de eerste track van hun nieuwe album, We're Back, die vanaf volgende maand in de winkel ligt en nu al op iTunes staat!
Zahia in The Cat Cave
Zahia in The Cat Cave
De spelers van het franse elftal kennen deze Zahia Dehar maar al te goed en spelers als Ribery en Benzema kennen dit meisje (hoerrr) eigenlijk door en door. Zahia kwam vorig jaar in beeld als het schatje van deze twee spelers, en de rest van de ploeg, en scheen toen nog minderjarig te zijn. Inmiddels is ze wel 18+ en staat ze hier mooi te wezen voor een kat in een nieuwe video serie van de bekende Franse fotografen Nick & Chloe.
Thriller in A Cappella
Thriller in A Cappella, capella
We hadden al eerder dit soort A Cappella uitvoering van bekende MJ nummers gehoord maar nog nooit zo cool als deze. Niemand is in deze clip aan het lipsyncen of ander soortige valsspelerij en dat maakt het alleen nog maar knapper, checken we Duwende..
World First Special Flip
World First Special Flip
Bij events als Nitro Circus worden vaak de coolste stunts uitgehaald maar nu zo rond 1 april vertrouw ik eigenlijk helemaal niets of niemand meer. Het ziet er mega cool uit deze Special Flip en ik heb de clip een keer of tien bekeken maar kan toch niet echt trucage ontdekken, maar goed dat zegt niet zo veel meer tegenwoordig. Wat denken jullie ?!
Gametime 1322 - Platoon Wars
Gametime 1322 - Platoon Wars
Door manschappen en divisies op je juiste plekken te plaatsen moet je proberen de oorlog te winnen. Een beetje het Libië / Midden Oosten verhaal in een notendop dus... Ik kom er zelf niet helemaal uit maar wellicht brengen jullie het er beter van af. Game on!
Angel's Kiss
Angel's Kiss
Eigenlijk is het maken van een mooie babevideo niet eens zo heel moeilijk. Je neemt wat videomateriaal van een mooie babe, vertraagd dat een beetje en gooit er dan een italiaans zwijmel liedje onder. Tsja, zo makkelijk kan het dus zijn.... Ik heb eventjes geen naam paraat van deze dame, dus wie het weet mag het droppen in de comments!
Sexy CSS Tips
Sexy CSS Tips
Must See Movies of 2011 [Montage reel]
Must See Movies of 2011
Het liefst kijk ik hele dagen films en series buiten het surfen op het internet door maar helaas zoveel goeie films komen er de laatste tijd niet meer uit. In deze compilatie zo'n beetje alle goede films die net uit zijn gekomen of nog moeten uit moeten komen met onder de video netjes een lijstje om eventjes over te pennen, voor je 2watch lijstje...
Scoor vandaag nog een Date!
Sexprofiel.nl
Het weekend staat voor de deur en het beloofd goed weer te worden maar je hebt nog geen date om het weekend mee door te komen. Op Sexprofiel.nl kan je zelf gratis je profiel neer zetten en wachten op een reactie maar je kan ook gratis en voor niets browsen in of door de al aangemelde profielen. Let op! Deze mensen zijn allemaal op zoek naar één ding S.E.X. dus wilde je eigenlijk gewoon een beetje casual daten dan moet je dus niet bij Sexprofiel.nl zijn... Ohja casual daten is voor sjanetten!
Pizzababe Suzanne Berkshire
Pizzababe Suzanne Berkshire
Het was me het weekje Pizzababes wel, we begonnen de week goed met Kelly Smith en eigenlijk waren de daaropvolgende dames ook stuk voor stuk allemaal kanjers. We sluiten deze week af met een ietswat oudere dame zo te zien maar wel eentje die zeker de moeite waard is en ook nog eens gezegend is met een paar flinke jetsers. Ik heb net eventjes het hele TLP archief nageplozen naar meer materiaal van deze Suzanne Berkshire maar zover ik kon ontdekken is dit toch echt de allereerste gallerie van deze dame op TLP. Rate!
Zo maak je Reclame!
Jack&Jones
Dat ze in Denemarken weten hoe je reclame maakt weten wij natuurlijk al sinds die verdraait mooie Fleggaard commercial met allerlei mooie dames die uit een vliegtuig springen. Het deense kledingmerk Jack & Jones laat zien ook niet vies te zijn om wat vrouwelijk schoon in te zetten om de nieuwe lente collectie te promoten. Bewegen we eventjes mee ?!
Pure Go Pro Awesomeness
Pure Go Pro Awesomeness
Leuk dat duiken met mega schildpadden en gaaf om te vertellen in de kroeg maar nog stoerder is het als je het allemaal kunt laten zien met bijvoorbeeld een coole video zodat je ook nog jaren later precies weet wat je nou allemaal hebt gedaan. In deze video random videomateriaal van een gast allemaal vastgelegd met zo'n super geyl HD cameraatje van Go Pro!
When Sharks Attack
Ik denk dat zo'n beetje iedereen na het zien van de epische films van Jaws toch wel weet dat je bij een haai beter niet in de buurt kan komen. Toch zijn er altijd mensen die denken dat doe ik wel eventjes. Neem nou deze gast die welliswaar met een baby shark op de foto gaat die toch nog lelijk van zich af weet te bijten.
Machete Slingshot [OMG]
Machete Slingshot
Altijd leuk die mensen die vanalles en nog wat in elkaar knutselen wat uiteindelijk nog gevaarlijk blijkt dan het al klinkt. Een machete is een vlijmscherp wapen en deze Jörg Sprave dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om daar een speciale katapult voor te bouwen. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen en deze katapult schiet met gemak door zes lagen van dik karton heen, ik hoop dat jullie begrijpen dat je dit thuis NIET moet gaan nabouwen.
Gametime 1321 - In the Hell
In the Hell
Je bent Nick die altijd een braaf leventje heeft geleid maar toch op de een of andere manier in de hel is beland na een auto ongeluk. In dit grappige platform spelletje is het de bedoeling dat je Nick helpt ontsnappen uit de hel en daarvoor gebruik je de pijltjes toetsen, game on!