Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand March 2011

Sexy Alanis
Sexy Alanis
We zullen eens wat babe videos uit andere kanalen gaan vissen want om nou elke week dezelfde playmate vids te herhalen met dezelfde babe in een andere setting heeft ook weinig zin. Daarom gaan we vanavond kijken en meteen de dagafsluiten met deze sexy Alanis die misschien geen 12kg wegende voorgevel heeft maar mij desalniettemin gewoon kan krijgen.
Stand Up Comedian Patrice O'Neal [Missing Girl]
Patrice O'Neal
"Hoe kan je er achter komen hoe mooi een blanke vrouw is ? Als je je afvraagt hoe lang ze haar zullen zoeken als ze vermist is." Op deze vraag gaat cabaretier Patrice O'Neal nog even door. Hij haalt hier nog wat mooie voorbeelden naar boven, waaronder een oude bekende van ons uit Nederland. Zijn naam: Joran van der Sloot...

World's Best Tricks Volume IV
World's Best Tricks Volume IV
Na een paar jaar hard trainen wil je natuurlijk graag dat de rest van de wereld kan zien waar je nu al die tijd op hebt lopen oefenen en zo zien we in deze coole video met allerlei toffe trucjes deze helden gewoon allemaal eventjes op rij voorbij komen. Check het uit!

Deel 1 t/m 3 hier!
Everybody Poops [Black Eyed Peas Spoof]
Everybody Poops
Lastig als je doof bent en niet echt goed kan liplezen want dan kan een tekst zoals bijvoorbeeld het Black eyed Peas nummer Boom Boom Pow ineens best vreemd klinken.
Pizzababe Jaclyn Swedberg
Pizzababe Jaclyn Swedberg
Het is weer middag we hebben het boterhamtrommeltje leeg en het word zo langzamerhand weer tijd voor de Pizzababe van de Dag met vandaag Jaclyn Swedberg als uitverkorene. Deze Jaclyn is tevens uitgeroepen tot dé cybergirl van de maand april 2011 en dat terwijl de maand nog moet beginnen. Niet zo heel vreemd eigenlijk dat ze het geworden is want Jaclyn Swedberg is zeker een heerlijk snoepje.... Raten maar weer!
Ryan Anderson doet Monster Truck Backflip
Monster Truck Backflip
Hoe ze het voor elkaar krijgen om met een gevaarte als een Monster Truck een backflip te maken is mij nog niet helemaal duidelijk maar het schijnt gewoon te kunnen zoals we al eerder konden zien op deze beelden bij Nitro Circus. En Ryan Anderson, zoon van de legendarische Grave Digger rijder Dennis Anderson deed het gewoon nog eens tijdens de Monster Jam 2011 in Las Vegas, NV!
Fails of March 2011 by Twister
Fails of February 2011 by Twister
Einde van de maand dat betekent dat we de aankomende dagen weer doodgegooid gaan worden met allerlei Fail Compilaties en afgelopen week kon je al allerlei falende dames zien en vandaag is daar weer de maandelijkse fail compilatie van Twister van Maart 2011. Het gaat hard, alle andere Twister compilaties op TLP via deze link!
Poo Cocktail Supreme 2 [Britney Spears]
Poo Cocktail Supreme 2 [Britney Spears]
Een week of drie geleden kon je al eventjes kijken naar de Poo Cocktail Supreme waarin Steve-O in een vol gescheten Dixi werd afgevuurd wat nog al een onsmakelijke video opleverde en dat allemaal voor de Jackass 3D film. In deze deleted scene met Britney Spears doen ze het gewoon nog eens een keertje maar dan met iets minder ranzigheid. Toch sportief van Britney!

Meer deleted scenes uit Jackass 3D hier...
Grandpa busts the Move
Led Zeppelin is een Engelse rockband opgericht in 1968 die in 2007 nog een afscheidsconcert gaf voor zo'n 20.000 gelukkige fans, maar toch eigenlijk een beetje voor mijn tijd was en waarvan ik zeker nooit fan ben geweest ofzo. Voor sommige is deze muziek gewoon tijdloos en dat klopt ook wel want ze maakte ook het epische nummer Stairway to Heaven. Opa vind het in iedergeval wel goede muziek en laat tevens eventjes zien nog steeds over de moves te beschikken..
Gametime 1320 - Gangster Runner
Gangster Runner
Je bent vandaag een bandiet die telkens de vluchtauto bestuurd van een bende overvallers. Je begint elke "job" met het parkeren van de vluchtauto voor de bank die beroofd moet worden en nadat je kameraden het geld hebben gestolen moet je ze in veilig vaarwater brengen, en dat terwijl de politie je op de hielen zit. Game on!
Spiegeltje Spiegeltje... Ashley dus!
Ashley Mirror
Het is weer woensdag, whoehoee, tijd dus voor een gratis uurtje cammen en chatten met Kinky Denise bij onze buurtjes die ook nog een hele fijne video hebben staan van ene Ashley die uit de kleertjes ging voor Femjoy en dat heerlijke lijf nog eens goed in de spiegel inspecteert. Wij kijken natuurlijk gewoon mee..
New York City at Night
New York City at Night
Philizz Videomix 2011 [Volume 2]
Philizz Videomix 2011 [Volume 2]
Ah kijk een leuke tip van Kurva91 die de opvolger van de Philizz videomix Januari heeft gespot en dat linkje in de comments aldaar dropte. Deze videomix serie krijgt uiteraard gewoon een plekje hier op TLP dus zet de speakers maar op max, zakje chips erbij en een potje bier en laat het genieten maar beginnen!

Lukt het kijken niet ?! Probeer firefox!
Porsche Cayenne vs Russian [Fail]
Porsche Cayenne vs Russian
Ja je blijft lachen eigenlijk met die russen. Dit keer is er een Porsche Cayenne te water geraakt en iemand is zo lief om de auto uit het water te trekken wat maar gedeeltelijk lukt. De laatste metertjes proberen we dus maar op eigen kracht...
Pizzababe Aryka Lynne
Aryka Lynne
We zagen Aryka Lynne vorig jaar al eens voorbij komen als Pizzababe van de dag en vandaag is ze nog eens op herhaling in een mooie nieuwe gallerie van ome Hef. Wat mij betreft is deze dame echt een toppertje maar jullie hebben vast wel weer wat optemerken aan deze blondine...
Kusje ?! [WTF]
Kusje ?! [WTF]
Er is toch wel heel wat veranderd hoor op school in vergelijking met vroeger als ik zo eens naar deze beelden kijk. Een chick wil wat vrijen en stoeien in zo te zien een wc ruimte maar deze gast wil daar eigenlijk helemaal niets van weten, dat komt hem duur te staan. Hét WTF momentje van de dag...
Urban Sailing on Moscow Streets
Urban Sailing on Moscow Streets
Ook in Rusland dragen ze graag een steentje bij aan een beter milieu en dat doen ze in deze video doormiddel van een voertuig waarmee je kan zeilen over straat zonder enige vorm van brandstofverbruik of uitstoot van co2. Niet eens zo'n heel slecht idee...
Mercedes-Benz C-Klasse is A Class ahead
Mercedes-Benz C-Klasse is A Class ahead
Bij Mercedes-Benz weten ze wat auto's bouwen is en dat bewijzen ze nu al 125 jaar. De nieuwe generatie C-Klasse is perfectie tot in detail en het dynamische design geeft de auto een brede en sportieve look die tegelijkertijd heel elegant is. Check hier alvast de nieuwe generatie C-Klasse die vanaf deze week bij de lokale Mercedes-Benz dealer in de showroom staat! Meer weten ?!
China Bus vs Concrete Viaduct
China Bus vs Concrete Viaduct
Deze buschauffeur heeft echt een snel reactievermogen nadat de helft van een betonnen viaduct ineens op z'n weg valt en hij nog maar net de bus met passagiers op tijd tot stilstand kon brengen. Dit bijna ongeluk werd veroorzaakt doordat een vrachtwagen op de een of andere manier het viaduct raakte maar toch gewoon door rijdt. Kijk eventjes mee met deze onboard camera waarop alles te zien is. HELD!
Gametime 1319 - Hitstick 6
Hitstick 6
Je bent een getrainde moordenaar en werkt voor een geheime organisatie waar je opdrachten van krijgt die je ten uitvoer moet brengen. Als huurmoordenaar maak je gebruik van de wapens die je tegenkomt onderweg en verkleed je je als bewaker waar nodig. Met de spacebar kom je in je inventory en de rest werkt met de muis of wijst zich van zelf. Game on!
Sexy Ashley Mattingly
Ashley Mattingly kon je een tijdje geleden nog gewoon als Pizzababe bewonderen en ze heeft het voor elkaar dat ze zich Cybergirl van de Maand maart 2011 mag noemen en daar hoort natuurlijk een video bij. Ik was er gisteravond niet meer aan toe gekomen maar hier is dan toch nog de babe video van de dag.
Music Box
Music Box
We konden vandaag al eventjes iemand zien op TLP die zonder instrumenten toch een en ander ten gehoor bracht met allerlei voorwerpen die voorhanden waren maar deze video is toch iets anders in mekaar gezet. Had je het nog niet gezien op zuster site Useloos dan nu in deze Music Box vid!
Problems at the Lightsaber Factory
Problems at the Lightsaber Factory
Als je je altijd al hebt afgevraagd waar die verdraaide lightsabers nou vandaan komen die onder meer worden gebruikt in de Star Wars films maar die we ook al in talloze YT filmpjes zijn tegengekomen dan heb ik vandaag daarop een antwoord, ze komen namelijk uit DEZE fabriek. Ook in zo'n ultra moderne fabriek waar dit hightech apparaat gemaakt wordt kan het natuurlijk weleens misgaan.
Pizzababe Jessica Burciaga
Pizzababe Jessica Burciaga
We konden eergisteren al van twee mooie video's genieten van playmate Jessica Burciaga en vandaag is ze er gewoon nog een keertje maar dan als Pizzababe van de dag. We hadden een tijdje niets gehoord van deze vamp maar aan deze foto's te zien is ze nog steeds alive and kicking en nog steeds zeer zeker de moeite waard. Raten maar weer!
Insane Basejump
Insane Basejump
Noorwegen is het land bij uitstek als je van basejumpen houdt en voor het programma Oppdrag Sognefjorden, een soort van Try before you Die, kon je deze week een gast zien die voordoet hoe te basejumpen. Het gaat allemaal akelig goed maar een paar metertjes miscalculatie had toch een aardige klap en een gewisse dood opgeleverd. Dan zien wij toch liever topless dames skydiven dat is wat meer relaxt!
Objective Rhythm [Stopmotion]
Objective Rhythm
Een zeer cool afstudeerproject van een gast die niet drumt op een drumstel maar op allerhande voorwerpen die hij op zijn weg tegenkomt. Combineer die sounds met video en remix het allemaal een beetje dan heb je een video zoals deze die niet eens zo heel erg slecht klinkt en dus knap gemaakt is.
The Hoopmaster [Epic]
The Hoopmaster [Epic]
Het is alweer een tijdje geleden dat ik naar de kermis ben geweest niet omdat dat geen fun is maar omdat er tegenwoordig altijd wel van die groepjes hangjongeren rondlopen die het voor een ander proberen te verzieken. In Taiwan kan je nog wel rustig naar de kermis en daar stond deze gast eventjes voor te doen hoe je ballen in een netje gooit. Hij is er best goed in...
Gametime 1318 - Gum Drop Hop 2
Gametime 1318 - Gum Drop Hop 2
Een soort Mario Bross platform game maar dan anders is dit Gum Drop Hop 2. Spring op bubbles en springboards terwijl je je best doet om muntjes te pakken en probeert op het platforms te blijven zonder naar beneden te vallen. Er zijn 3 modes om dit spel te spelen ik heb net zelf de arcade mode gespeeld, game on!
Sexy Kristen Pyles
Sexy Kristen Pyles
De dagafsluiter komt van een babe waar we de afgelopen weken al wat galleries van voorbij hebben zien komen en vanavond nog eens terug te zien is op bewegend beeld. Kristen Pyles dus, mooie babe, heerlijk lichaam en vanavond onze dagafsluiter..
Norway got Talent - Tord
Norway got Talent - Tord, dance
Bij de diverse talentenshows die we inmiddels rijk zijn komen zo afentoe echt talentjes voorbij waarvan je denkt nou nou die heeft dus echt talent. Dat was zo bij de Frogman en ach deze Tord heeft ook moves waarvan ik zoiets heb, ik doe het 'm niet na.. Om hiermee een talentenshow te winnen lijkt me wat magertjes..
Baby loves Hardrock
We hebben al babies voorbij zien komen die helemaal weg waren van reggae maar hoe zit het met bijvoorbeeld hardrock, slapen baby's daar ook goed op ?! Het antwoord is JA!
Game Over
Game Over
Allerlei retro games op een rijtje met daarvan de "Game Over" schermpjes, die hadden we nog niet voorbij zien komen maar iemand was zo bijdehand om daar toch een compilatie van te maken. Hier te zien!
Pizzababe Kelly Smith
Pizzababe Kelly Smith
We schakelen over naar de Pizzababe van de dag Kelly Smith die we aleens voorbij zagen komen in een minstens zo'n mooie gallerie als deze waarin ze meteen gebombardeerd wordt tot Cybergirl van de week. De week is pas begonnen dus dat valt nog te bezien! Vergeet niet te raten of een comment achtertelaten...
Leuk! Met de Bus op Vakantie [NOT]
Met de Bus op Vakantie
Ooit heb ik me eens laten verleiden om met de bus naar Spanje te gaan om dat ik destijds een vriendinnetje had die nog geen uur zonder sigaretten kon en bussen doorgaans regelmatig stoppen voor een rookpauze. Nooit meer! Niet alleen doe ik geen oog dicht in een voertuig die in beweging is ook duurde mij de reis veelstelang. Je kan het nog slechter treffen zoals deze vakantieganger waarvan de bus pech heeft onderweg. Gelukkig zijn er wat sterke kerels die de bus kunnen aanduwen en een vrouw zit eventjes achter het stuur om de bus op weg te helpen, of dat laatste zo'n goed idee was ?!
Ken Block crashing Portugal Rally
Ken Block crashing Portugal Rally
Ken Block kennen we als een zeer bedreven en getalenteerde rally rijder die zo'n beetje alles kan en al wel gedaan heeft met een rallyauto. In de rally van Portugal van afgelopen weekend maakte hij echter toch een klein fautje en dat leverde deze spectaculaire crash op. Meer Ken Block vind je via deze link!
KG Boys are Not Invincible
We hebben weer een vriendengroepje gevonden wiens leven bestaat uit het imiteren of zelfs verbeteren van allerlei Jack Ass stunts, iets wat ik verder iedereen kan afraden. Met gevaar voor eigen lijf en leden komen zo nu en dan clips voorbij van deze wannabe jackass boys waarvan dit een fail / blooper reel is. Don't try this at Home!
Little People in the City
Little People in the City
Dat hele tiltshift gebeuren blijft eigenlijk gewoon geweldig en zelfs de hele opening van de film The Tourist is gefilmd in Tiltshift. Nou bestaat dit al een tijdje en een van de coolere videos gemaakt met die "verklein" effect is deze Little People in the City door Slinkachu.
Gametime 1317 - Wooden Path 2
Wooden Path 2
De bedoeling van deze game is om telkens een brug te bouwen over de rivier daarmee de bouwstenen gebruikend die je worden aangereikt. Doe dat in zo min mogelijk pogingen om zoveel mogelijk punten te scoren. Game on!
Danica Thrall is Nuts Girl 2011
Danica Thrall  is Nuts Girl
Een ding ga ik je beloven als er van deze Danica Thrall nog meer te vinden is op het net ga je het hier de aankomende week aantreffen. Jeetje wat een babe is dit, niet zo vreemd dus dat het engelse Nuts Magazine deze dame nu al meteen maar heeft uitgeroepen tot mooiste Nuts Girl 2011.
The Pool of Plenty
Les Chernokids [Animation]
Les Chernokids [Animation]
De berichten uit Japan over de nucleaire ramp die zich daar momenteel voltrekt zijn best afwisselend maar het valt toch niet te ontkennen dat er heel wat mis is gegaan aldaar. 15 Jaar geleden deed zich iets soortgelijks voor in de reactor van het russische Tsjernobyl, hoe dat allemaal afgelopen is zie je in deze ietswat creepy animatie...
When Girls Fail [March Compilation 2011]
Girls fail compilation March 2011
Jaja, het is alweer bijna tijd voor de nodige maandelijkse fail compilaties uit de hand van de usual suspects als Nobody & Twister maar zover is het nog niet. Vandaag alvast wel een nieuwkomer op fail compilatie gebied die een fail compilatie heeft gemaakt van allerlei meiden die op de een of andere manier falen van Failplanet. Het is de eerste dus we zijn nog niet zo heel erg kritisch... Meer Fail compilaties hier!
Wie van de Drie 27-03-2011
Nathalie Emily Sandra

Nathalie

Emily

Sandra

Mercedes rolling in the Hood
Mercedes rolling in the Hood
Op de een of andere manier komt deze vid me heel erg bekend voor maar ik kan 'm zo 1-2-3 niet terugvinden in het archief dus dan nog maar eens. Wat je al niet tegenkomt op de russische wegen...
Frontaaltje na Russische Trouwpartij
Russian wedding gone Wrong
Dat er het nodige gedronken wordt op een Russische bruiloft heb je al in talloze clips die in de jaren voorbij zijn gekomen kunnen zien maar ook na zo'n trouwpartij wil er nog wel eens wat misgaan. Neem nou deze gasten die als een soort blik op de weg het net gehuwde bruidspaar volgen tot dat er plots een tegenligger voorbij komt zetten.
Mashed Up Sunday #2 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Deeltje twee alweer van onze Mashed Up Sunday serie met daarin vandaag weer een aantal zeer goede mashups (5) die ik in de afgelopen twee weken voor jullie verzameld heb. Met dit keer 2x Bieber en ook Madonna vs Lady Gaga komt nog eventjes voorbij. Check het uit!

Ben je fan van dit soort mashups, op Paaspop 2011 is er een speciale Mashup Ville, meer info hier!
The Fail Train
The Fail Train
En wij elke winter maar schelden en vloeken op de NS omdat er weer eens een trein 'n vertraging heeft van een paar minuten. In Zuid Afrika kunnen ze best leven met wat vertraging, erger vinden de zuid afrkanen het als je half geelektrocuteerd wordt doordat er een storing in de electrische bovenleidingen zit.
Gametime 1316 - Carveola Incident
Carveola Incident
Je voert leger manschappen aan die de linie moet behouden terwijl er van alle kanten zombies om jou en je manschappen afkomen. Probeer de zombies meteen uitteschakelen met een headshot anders gaat het heel snel mis, game on!
Jessica Burciaga [Double]
Jessica Burciaga
Playmate Jessica Burciaga is een schatje en gaat toch al weer een hele tijd mee als een van ome Hef's playmates, meer hier. Vanavond twee nieuwe video's van deze kanjer bij onze vriendjes van xMissy! [Part 1 | Part 2]
When in Africa
When in Africa
Introducing Sandro Blattner
Introducing Sandro Blattner
Freddie Wong kennen we inmiddels van z'n coole aftereffects videos maar deze Sandro Blattner is eigenlijk nog een grote onbekende. Geheel onterecht overigens want ook deze gast heeft helemaal begrepen hoe je moet videobewerken. In deze video een paar staaltjes, met uitleg, videobewerken voor pro's.
Gaming is Everywhere
Gaming is Everywhere
De Xperia PLAY is de eerste android smartphone met Playstation certificaat en de eerste smartphone met echte gamebesturing. Om de gamebeleving helemaal compleet te maken heeft deze Xperia Play tevens voortreffelijk stereogeluid en support voor multiplayer-gaming. Heb jij genoeg skills om de Sony Ericsson Xperia PLAY te veroveren? Show it! Daag de pro's uit en wie weet stap jij op 3 april in de ring om het uit te vechten op de Xperia. Say it & play it! Speel hier de game.
Piano Guys at Greece got Talent
Piano Guys at Greece got Talent
We worden nog steeds doodgegooid met allerlei mensen die denken talent te hebben en zoals in de meeste europese landen tegenwoordig hebben ze ook in Griekenland een Got Talent show. Of we deze act onder de noemer talent mogen scharen laat ik aan jullie over.
Wie van de Drie 26-03-2011
Jayden Katerina Nika

Jayden

Katerina

Nika

Keiharde Faceplant [Epic Fail]
Keiharde Faceplant
Altijd fijn zo'n linksubmit lijn waarop regelmatig allerlei coole vids op worden ingestuurd. Vandaag zat deze toch wel erg pijnlijk ogende faceplant er tussen ingediend door Jerry78! Wil je ook eens wat leuks delen met de rest van de bezoekers op TLP, stuur dan je linkje in via de linksubmit button hiernaast!
The Great Muhammad Ali
Ver voor mijn tijd maar volgens vele de beste bokser ooit is deze Muhammad Ali oftewel Cassius Marcellus Clay die alweer bijna tegen de 70 aanloopt. Ali vocht in totaal 61 profpartijen, waarvan hij er 56 won, 37 op knock-out, en 5 verloor. In deze geweldige tribute / compilatie nog eens z'n beste gevechten op een rijtje!
Free Running in SF with Ryan Doyle
Free Running in SF with Ryan Doyle
Altijd cool die Redbull gesponsorde vids met dit keer Ryan Doyle & Brian Orosco die al freerunnend en parkourend een rondje San Francisco doen. Wij kijken mee...
Zinedine Zidane still Got the Moves
Zinedine Zidane still Got the Moves
Dat Zinedine Zidane een topvoetballer is / was weet zo'n beetje iedereen die ook maar een klein beetje affeniteit met het voetbal heeft natuurlijk allang. Dat ZZ losse handjes en zich zelfs niet schuwt een kopstoot aan z'n tegenstander uit te delen was ook bekend na de WK-Finale 2006 waarin hij Marco Materazzi een kopstoot tegen de borst gaf. In deze video zien we een gepensioneerde Zidane die in een oefenpartijtje een keepertje op prachtige wijze dolt.
Gametime 1315 - Prehistoric Bomber
Prehistoric Bomber
In de gametime vandaag een simpel maar grappig spelletje die niet al te moeilijk is en dus ook voor iemand met mijn gamingskills makkelijk uittespelen. In Prehistoric Bomber moet je bommen gooien op de juiste plekker om botten weg te spelen die je dan weer toegang geven naar de volgende level. In de eerste levels zijn er nog niet veel vijanden maar naarmate je verder komt komen er meer...
Lucy Pinder & Rosie Jones
Lucy Pinder & Rosie Jones
Lucy Pinder is een van mijn favoriete dames waar ik ooit zelf nog eens een compilatie van heb gemaakt maar tegenwoordig wat vaker langskomt doordat ze een van de babes is van Nuts Magazine en voor Rosie Jones geldt eigenlijk hetzelfde. Twee beauty's dus die je zeker niet aan de voordeur laat staan! Meer van deze twee dames op TLP via het linkje onder deze video....
Jonge Leeuwen platform
Jonge Leeuwen platform
Het Jonge Leeuwen platform is een van de sponsoractiviteiten die ING in samenwerking met de KNVB heeft opgezet onder het nieuwe thema ‘Nederland Voetballand aangemoedigd door ING’ om het Nederlandse voetbal gezond te houden en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te laten zijn. Op 't Jonge Leeuwen platform vind je voetbaltips en –trucs, voetbalfilmpjes, de competitie stand en het voetbalprogramma voor het weekend, ideaal dus voor jonge voetballers en fans. Check snel de video!
Art of Music
Art of Music
Basketball Balancing Dog [Fake or Real]
Basketball Balancing Dog [Fake or Real]
Dit is Belle, Belle is niet meer maar dit zijn beelden van een paar jaar geleden toen ze nog alive en kicking was. Volgens de eigenaar van deze hond denkt Belle dat ze een zeehond is en heeft het kunstje van een basketbal op d'r neus balanceren daarvan afgekeken. Wat denken jullie, echt of toch fake ?!
Giant Stinson Beach Bubbles
Het is eigenlijk te bizar voor woorden maar bij het zien van deze videoclip moet ik bijna denken, wat is dat voor kerol en is het niet toevallig een vies opaatje die op kleine kinderen geilt. Hij heeft in iedergeval wel een heel erg coole manier gevonden om kids te vermaken zoals hier te zien op Giant Stinson Beach.
Pizzababe Adrianna Meehan
Pizzababe Adrianna Meehan
Het is weer vrijdag nog een paar uurtjes en dan is het weer weekend en hebben onze Pizzababes ook eventjes rust. Op deze vrijdag zorgt Adrianna Meehan voor de weekafsluiter maar niet getreurt aankomende maandag trekken we weer gewoon een vers blik met Pizzababes open.
Six months Party in Rob's room
6 months Party in Rob's room
Dit is het verhaal: Rob ging zes maanden naar India en liet zijn flat over aan een maat die erop zou passen. Toen Rob na zes maanden terugkwam vond hij een briefje op z'n dvd speler met daarop de volgende woorden "Play this." Dit is de video die hij toen te zien kreeg! Toch wel fijn om te weten dat je maten ook gewoon feest kunnen hebben zonder jou...
Happy Hour [Animation]
Happy Hour [Animation]
Het is nog niet zover maar met dit mooie weer zou je al bijna trek krijgen in die koude rakker die zo weer klaar staat voor je op de vrijdagmiddag borrel. Om het nog een klein beetje erger te maken alvast deze animatie waarin het ook nog eens Happy Hour is.... Bierrrrrr!
Amazing Ping Pong shots by 12yr Old
Amazing Ping Pong shots by 12yr Old
Zagen we eergister nog een twaalf jarige quarterback trickshot master vandaag een leeftijd genootje die hetzelfde ongeveer doet maar dan met pingpong balletjes. [Thnx Eddie!]
Gametime 1314 - Angry Birds
Angry Birds
In China maken ze vanalles en nog wat na en zo ook de bij iedereen welbekende game Angry Birds. De opdracht is dus simpel schiet met je vogeltjes de gebouwen kapot en doe dat in zo min mogelijk beurten, game on!
Jaime & Esti & Kate in the Mix
In deze nieuwe productie van NL music producer SaBo-FX komen de mooie dames, Jaime Faith Edmondson, Esti Ginzburg en Kate Upton in raptempo en schaarsgekleed voorbij zetten terwijl we op de achtergrond nog maar weer eens luisteren naar de fijne klanken van SaBo-FX, het nummer heet The X in FX!
Boat Fail Compilation by Twister
Hmz, Twister kondigt aan om elke week een korte compilatie video uittebrengen met telkens een ander thema. Zo koos hij dit keer voor allerlei ellende waarbij boten of andersoortige vaartuigen bij betrokken zijn en kijken we eigenlijk al weer uit naar de volgende video. Vanavond dus Boat Fails!
Cleaning Canada Flashmob
Cleaning Canada Flashmob
Geinige flashmob geschoten ergens in een winkelcentrum in Canada waarbij iedereen in het winkelcentrum in het complot blijkt te zitten. Er ligt rotzooi op de grond en dat zomaar naast een vuilnisbak, wie ruimt het op en hoeveel mensen lopen er gewoon voorbij ?!

Hier nog veel meer Flashmob video's!
Pizzababe Laura Nicole
Pizzababe Laura Nicole
Lang en blond zo zien we onze Pizzababes natuurlijk graag! De uit L.A afkomstige Laura Nicole is daar een mooi voorbeeld van en daarom vandaag onze Pizzababe van de dag. Vergeet niet te raten op onze Pizzababes want alle ratings tellen straks mee voor de Pizzababe van het Jaar verkiezing.
Epic Dance Skills
Epic Dance Skills
Ze noemen mij natuurlijk niet voor niets de Arnhemse Travolta en dat bewijzen we maar weer eens met deze video waarvan je wel eventjes het geluid zachter moet zetten. Kiek um goan!
Novak Djokovic in WingTennis
Novak Djokovic in WingTennis
Zeer coole viralvideo met daarin de servische tenniser Novak Djokovic in de hoofdrol die een partijtje tennis speelt op de vleugels van een Antonov II vliegtuig in mid air. Leuk gedaan!
Dam surfing in Australia [Epic]
Dam surfing in Australia [Epic]
Deze gasten klimmen over een hek om uiteindelijk te gaan surfen op het water in een dam en dat ziet er dus vrij cool uit... De video begint wat langzaam, oftewel de intro is wat lang, maar daarna gaat het ook echt loos.
Gametime 1313 - Sky Island
Gametime 1313 - Sky Island
Donkere figuren zijn geland op Sky Island, een geinige game die zowel 2D en 3D is, om alle sterren te stelen. Het is aan jou om deze duistere figuren te verslaan door op ze te springen terwijl je ondertussen muntjes en sterren verzameld. De controls gaan met de pijltjestoetsen en je schakelt naar 3D mode door met de muis het scherm aan te klikken en te bewegen. Game on!
Sexy Carolee Bass
Sexy Carolee Bass
Ik kom net uit de kroeg kruipen en ja de plicht roept natuurlijk dus we gaan ook deze dag afsluiten met een fijne dame! Vanavond heb ik een babe voor jullie klaargezet die niet perse moeders mooiste is of was maar volgens mij wel de moeite waard is, en zeker zo op de woensdagavond. Geen weekend materiaal dus maar zo doordeweeks helemaal niks mis mee... Haar naam ?! Carolee Bass, check het uit!
Art by Philip Straub
Art by Philip Straub
Pizza Delivery [FTW] baasbaas
Pizza Delivery [FTW], Pizzaflash
Bij dit item zetten we voor de zekerheid toch maar eventjes Don't try this at Home want er zijn altijd mensen die dit soort dingen willen gaan uitproberen alleen maar om een beetje internetfaam te verkrijgen. Doen wij natuurlijk niet mee en het volgende filmpje komt dan ook gewoon uit China, waar toch al teveel chinezen wonen. Dit is onze beste pizzabezorger aldaar in ieder geval... appeltje eitje! [Thnx Chris]
The Ultimate Wedgie [Ouch!]
The Ultimate Wedgie [Ouch!]
Volgens mij is dat hele wedgie gebeuren iets wat vooral over het grote water schering en inslag is want ik heb het eigenlijk nog nooit meegemaakt vroeger op school. Nou had ik natuurlijk Big Frankie achter de hand die mij tegen dit soort vervelende dingen sowieso al beschermde dus wellicht dat dat hielp. Deze gast heeft de ultieme wedgie bedacht, benodigheden : een schone onderbroek, een touw en een auto... hij liever dan ik!
Pizzababe Andreea Mantea
We reizen vandaag af naar Roemenie voor deze mooie shoot van Andreea Mantea die in een beetje actiongirls achtige omgeving staat mooi te wezen. Heerlijke meid met dito voorgevel die deze zonnige dag nog iets zonniger maakt met haar verschijning. Ik hoor graag in de comments weer hoe jullie erover denken en vergeet ook niet te raten!
Steven Seagal de Bottenbreker
Steven Seagal de Bottenbreker
Ik heb het altijd al een vreemd mannetje gevonden die Steven Seagal, die na de film Nico ineens een wereldberoemd werd. En eigenlijk heb je daarmee meteen al z'n films gezien want alles wat daarna door hem gemaakt werd is poep. Een van de kenmerken in z'n films is dat hij steevast z'n tegenstanders uitschakelt door van alles bij ze te breken, in deze compilatie 100 van dat soort gevalletjes..
Russian Marriage Proposal Gone Wrong
We konden laatst al een paupert zien die z'n meisje ten huwelijk vroeg voor een hotdog stand en daar had deze rus eigenlijk al een beetje lering uitgetrokken. Geen hotdog stand maar een sjiek restaurant met een vioolspeler en alles, toch zegt Monya, Njet!
12-Year-Old Trick Shot Quarterback
12-Year-Old Trick Shot Quarterback
We hebben de afgelopen maanden weer ee aantal videos gehad met daarin quarterbacks die coole trickshots deden maar dat waren tot nu toe allemaal professionele spelers maar vandaag hebben we een twaalf jarige quarterback die z'n kunsten vertoond. Zijn naam Johnny Sullivan uit Clinton, Iowa!
Gametime 1312 - Teelonians Clan Wars
Teelonians Clan Wars
De Teelonian clans zijn in oorlog en jij moet je manschappen naar de overwinning leiden. Drop daavoor troepen achter de vijandelijke linies zorg voor meer troepen om uiteindelijk de overwinning te claimen. Game on!
Sexy Bryleigh Rayne
Sexy Bryleigh Rayne
Het is zo langzaam aan tijd voor de dagafsluiter waarin we vanavond Bryleigh Rayne weer eens na lange tijd terug zien. Bryleigh was tot drie keer toe de Pizzababe van de dag en kunnen we vandaag dan toch eindelijk bewonderen op bewegend beeld. Check het!
Pee'd on Prank [Nikki & John]
Pee'd on Prank [Nikki & John]
Er zijn een aantal stelletjes aktief met dit soort video's waarin onderlinge pesterijtjes tot de dagelijkse bezigheden van de stellen lijkt te behoren, en ach het houdt de relatie spannend zullen we maar zeggen. Nikki & John zijn het dit keer en dit is de Pee'd on Prank... (klinkt erger dan het uiteindelijk is)
Biggest Microwave Bottle Explosion Ever
Microwave Bottle Explosion
Wat gebeurt er als je een fles in de magnetron stopt ?! Het geeft in iedergeval een hele mooie boem! Don't Try this at Home!
Pizzababe Stacy Lynn Sharp
Pizzababe Stacy Lynn Sharp
Waren het vorige week nog vooral blondines die voorbij kwamen als de Pizzababe van de dag, deze week beginnen we dus met twee brunettes waarvan je deze Stacy Lynn Sharp misschien al eventjes herkende van deze cybervideo die ik een tijdje geleden al geplaatst had. Ze is rond, mooie kont, geen plakplaatjes en gilette is haar beste vriend, wat wil je nog meer...
Taimane's Incredible Ukulele Performance
Taimane's Incredible Ukulele Performance
Taimane Gardner is een 22 jarige muzikante uit Hawaii die mega veel talent heeft als het op het spelen van de ukulele aankomt. Momenteel heeft ze een show genaamd Circus Freaks waar dit Bach's Toccata het slot nummer van is. Taimane speelt het nummer op geheel eigen wijze met stukjes uit Carmen van Bizet, Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber en Fraction of Toccata door Bach. Knap! Oja, ze is ook zwaar do-able!
Typical Friday Night
Typical Friday Night
Het is nog lang geen vrijdag maar dat wil niet zeggen dat je niet mag feesten op een doordeweekse dag als vandaag. Tenminste, dat vind Greg Sung die besloten heeft om elke dag iets te doen waar hij bang voor is en dit project Scare Yourself Every day noemt.
Creating Avalanches [Russian Style]
Creating Avalanches
Misschien kan iemand mij eventjes uitleggen waarom deze russische soldaten met kanonskogels een besneeuwde berg beschieten en daardoor lawine's veroorzaken want het nut hiervan ontgaat mij eventjes.
One Man Disney Band [Epic]
One Man Disney Band [Epic]
Een geweldige video van Nick Pitera die sinds z'n 5e eigenlijk al droomt om ooit de stem van een karakter in een van de Disney producties te mogen spelen en met deze hommage een soort van ode brengt aan de Disney films waar hij zo'n grote fan van is. Grappig gemaakt dit en we wensen Nick natuurlijk veel succes met zijn droom...
Gametime 1311 - Orcs Attack
Gametime 1311 - Orcs Attack
Het spel Angry Birds kennen jullie vast allemaal wel of je hebt er minstens van gehoord en dit Orcs Attack is eigenlijk net zoiets. Schiet met je kanon de gebouwen kapot en kill de targets die je telkens krijgt aangewezen. Game on!
Sexy Danielle Richardson
Sexy Danielle Richardson
Net toen ik dacht dat Ome Hef alle dames onderhand wel met me gedeeld had komt ie gewoon weer met een heel nieuw blik aan mooie vrouwen te starten met deze Danielle Richardson die toch wel tot een van de mooiere babes uit Hugh Heffners stal geschaard mag worden. We hebben d'r nog niet gezien als Pizzababe van de dag maar daar zal ik morgen eens naarstig naar op zoek gaan. Voor vanavond is Danielle onze afsluitert!
Blinky [Short Film]
Ons leven een stuk makkelijker gemaakt doormiddelvan robots, zitten we daar op te wachten ?! Jaaaaaa!
Jackass 3D The Outtakes [Never seen Footage]
Jackass 3D The Outtakes [Never seen Footage]
Dat de gasten van Jackass allerlei stunt uithalen waar je zelf echt nooit op zou komen is inmiddels bekend maar helaas komt niet alles wat ze doen op film voorbij er zijn ook nog de zogenaamde outtakes, scenes die de uiteindelijke film nooit haalde. Dit is een kleine compilatie van dat materiaal!

Meer Jackass!
Pizzababe Kristen Pyles (2)
Pizzababe Kristen Pyles (2)
Over naar de orde van de dag met vandaag Pizzababe Kristen Pyles die we vorige week ook al eens voorbij zagen komen en is uitgeroepen door Ome Hef en consorten tot Cybergirl van de maand. Op herhaling dus deze dame met heerlijke stuiters die zo te zien helemaal puur natuur zijn. Raten maar weer!
Escalator to Nowhere
Escalator to Nowhere
Sommige mensen zijn dom of doen alleen maar alsof om onbegrijpelijke redenen. Wij hebben daardoor weer een clip van een minuut lang dus eigenlijk moeten we ze nog dankbaar zijn ook. Check eventjes deze uilskuikens die voor de allereerste keer in hun leven een roltrap van dichtbij zien... Tsja het blijkt toch moeilijker dan gedacht...
Blondje doet Urban Wakeboarding [Fail]
Blondje doet Urban Wakeboarding [Fail]
Leuk natuurlijk als je vriendje een coole truc voordoet door met een stuk underlayment hout over een ondiep plasje te glijden en dit blondje denkt dat ze het eigenlijk ook wel kan. Hoe het afloopt laat zich raden.
Furcoat Surprise
Furcoat Surprise
Het is toch alweer een aantal jaartjes geleden dat ik naar een circus ben geweest maar als je daar dan zit dan neem je je eigenlijk voor om vaker te gaan omdat het toch best cool is. Dit zijn beelden van het duitse circus Roncalli die uitpakken met een grappige act waarin een bontjas de hoofdrol speelt. Had iemand dit verwacht ?!
My Favorite Color [Epic Mashup]
My Favorite Color [Epic Mashup]
Geniaal deze mashup remix van allerlei muzikale clips van YT gemixed tot een wel heel erg coole mashup video die nogeens heel erg tof klinkt ook. Ene Kutiman blijkt daar al eventjes mee bezig te zijn en gaan we vanaf vandaag eens in de gaten houden. Ik hou jullie op de hoogte van vervolg clips door deze gast...
Gametime 1310 - Sneak Thief 3 Triple Trouble
Sneak Thief 3 Triple Trouble
Ga op zoek naar items, spaar ze, steel ze en probeer ermee vervolgens te ontsnappen in de game van vandaag Sneak Thief 3 Triple Trouble, game on!
Sexy Brittany Retkofsky
Sexy Brittany Retkofsky
We sluiten de dag af met blonde Brittany Retkofsky die wat staat te dartelen in een heerlijk kort spijkerbroekie. Morgen zijn we er natuurlijk gewoon weer met nieuwe updates, voor zodadelijk weltrusten!
Full Moon
Full Moon
Ayrton Senna [The Movie]
Ayrton Senna [The Movie]
De beste F1 courreur ooit is volgens vriend en vijand toch echt de in 1994 verongelukte braziliaan Ayrton Senna! Het was in ieder geval mijn held en elk jaar op 1 mei zijn er altijd genoeg memorials om de beste man te herdenken. Hoe mooier kan je iemand gedenken dan door een film te maken over zijn leven en zijn carriere, in de loop van dit jaar komt er een heuse film uit waarvan dit alvast de trailer is.
Wie van de Drie 20-03-2011
Anastasia Natalie Mischa

Anastasia

Natalie

MIscha

Timelapse of India Kumbhamela
Timelapse of India Kumbhamela
Het Kumbhamela festival wordt eens in de twaalf jaar georganiseerd als een ode aan de pelgrims die de Ganges rivier bezoeken en dit is een zeer coole timelapse video van dit event waar miljoenen mensen op af komen.
The Girls of Sports Illustrated 2011
The Girls of Sports Illustrated 2011
Gisteren was Tokus weer helemaal overstuur omdat er in de Wie van de Drie een dame zat die "alleen" maar in zwempak te bewonderen was maar wat mij betreft daarom zeker niet minder mooi is. Er valt ook niets aantemerken op Candice Swanepoel en om nog maar eens te bewijzen dat het ook uiterst fijn is om naar dit soort modellen te kijken heb ik voor jullie enkele videos bij elkaar gezet met o.a. Kate Upton, Brooklyn Decker en Irina Shayk in de hoofdrol... Heerlijk toch ?!
Murmurs Of Middle-Earth by DJ Pogo
DJ Pogo oftewel Nick Bertke is langzamerhand een legende aan het worden op het internet met z'n diverse coole remix videos en na Upular en Wishery is het dit keer de beurt aan de film Lord of The Rings waar hij deze coole remix clip, Murmurs Of Middle-Earth van maakte.
St Patricks Day 2011 Flashmob [Sydney CS]
St Patricks Day 2011 Flashmob [Sydney CS]
Ik vind deze Israelische Abba Flashmob nog steeds een van de leukste maar deze St. Patricks Day flashmob met 100 Ierse dansers op Central Station Sydney mag er ook zeer zeker wezen. Een klein feel good momentje dus op deze toch al zonnige zondag, georganiseerd door het buro van toerisme van Ierland.
Gametime 1309 - Cannon Venture
Canon Venture
Probeer de ballonnetjes kapot te schieten voordat dat ze opstijgen en uit beeld verdwijnen met kanonkogels in Cannon Venture een game met 30 levels. De eerste 12 levels gaan nog vrij makkelijk maar daarna heb ik het maar opgegeven. Wellicht komen jullie iets verder dan ikzelf, Game on!
Sexy Webcam Dance
Ze komen nog maar heel sporadisch voorbij die webcam filmpjes hier op TLP maar vanavond heb ik er dan toch weer eentje gevonden. Helaas is het filmpje niet zo heel erg lang en ik vraag me ook stilletjes af of deze "dame" in kwestie niet toevallig als een Ferry werd geboren. Meer van dit soort webcamfilmpjes en webcamcompilaties vind je in ons mega archief!
Spacewalk: The Blue Sky Underfoot
Spacewalk: The Blue Sky Underfoot
Epic Mealtime cooking live on Jay Leno Show
Epic Mealtime cooking live on Jay Leno Show
Je zou het niet verwachten maar de boys van Epic Mealtime zijn ondanks hun slechte eetgewoontes nog steeds in leven en zijn zelfs zo goed bezig dat ze afgelopen week te gast waren bij de Jay Leno show. Uiteraard hebben ze weer een uiterst lekker ogende maaltijd bedacht die ze dit keer op live televisie bereiden. Wij kijken mee!

Meer Epic Mealtime hier!
Wie van de Drie 19-03-2011
Cikita Candice Gala

Cikita

Candice

Gala

Notes on Biology [Stopmotion]
Een super cool gemaakte stopmotion videoclip die zich afspeelt tijdens de biologieles wat na natuur- en scheikunde voor mij in ieder geval een van de saaiste vakken vroeger op school was.
Lada vs Trailer [Russian Style]
Lada vs Trailer [Russian Style]
In Rusland gaat alles net eventjes iets anders dan hier bij ons en zo ook het opladen van een trailer waarmee je auto's vervoerd, wat in dit geval Lada's zijn. Met een Lada kan je natuurlijk niet zo heel veel en ik zal niet vreemd opkijken als het merk Lada zo'n beetje de slechtste auto ooit gebouwd blijkt te zijn. Maar om nu op deze manier te werk te gaan lijkt me ook wat overdreven.
No Spaghetti in the Subway [Fight!]
No Spaghetti in the Subway [Fight!]
Wat kunnen mensen zich toch aan elkaar irriteren.. Neem nou deze dame die vanuit het niets commentaar gaat leveren op een andere dame die lekker zit te smullen uit een bak spaghetti terwijl ze beide in de ondergrondse zitten te Brooklyn, NY. Van het een komt het ander en je kan eigenlijk wel raden wat er verder gebeurt. Bitchfight!
Euro Disney in Tilt Shift
Euro Disney in Tilt Shift
Als je es wilt weten hoe het voelt om voor één colaatje 15 euro neer te tellen dan moet je beslist een keertje naar EuroDisney gaan. Het is zwaar verboden om zelf iets van etenswaren of drinken mee te nemen en alles op het park lijkt 5x duurder dan normaal. Neemt niet weg dat je er eigenlijk wel ooit eens naar toe moet al was het alleen maar om die legendarische Mickey Mouse eens de hand te schudden. Vandaag een toer door Disneyland Parijs gefilmd met het Tilt Shift effect!
Gametime 1308 - Effing Worms
Effing Worms
Je bent een gigantische worm en leeft onder de grond terwijl er boven de grond vanalles te eten rondloopt. Eet alles op wat maar beweegt om te groeien maar kom pas boven de grond als je echt combo's kan maken want dan gaat het echt snel. Zodra je boven komt rent je eten alle kanten op dus mik het zo goed uit dat je meteen wat te snacken hebt. Game on!
Sexy Chrissie Conception
Sexy Chrissie Conception
Ik ben er niet zo van maar dat is natuurlijk per persoon anders, deze Chrissie Conception is iets donkerder dan de babes die ik normaal post maar daarom niet minder lekker. Op verzoek dus en omdat we niet elke dag een blondine kunnen posten deze Chrissie Conception die haar naam mee heeft zullen we maar zeggen. Vergeet niet te raten en morgen hebben we uiteraard weer de dames van de buren dus, STAY TUNED!
100% Ownage!
100% Ownage!
Ga als straf maar eventjes tegen dat hekkie staan dan zal ik die bal eventjes op je achterste poeieren, dat was het plan. Het loopt echter toch iets anders af!
Pizzababes Heather & Devon
Pizzababes Heather & Devon
Zeg maar nee dan krijg je er twee en zo is het! Na al dat geklaag deze week over duckfaces, Kelly look-a-likes en weet ik wat voor ander geklaag nog meer, is het vandaag gewoon alweer vrijdag en dat betekent een extra lekkere aflevering van de Pizzababe van de dag. Het zijn er vandaag zelfs twee namelijk, de eeuwig mooi blijfende Heather Vandeven die voor deze shoot haar blonde vriendinnetje Devon heeft meegenomen. Hab-baaaa!
Stunning Artwork by Vitaly Alexius
Stunning Artwork by Vitaly Alexius
Spring Dan! [Fail]
Spring Dan! [Fail]
Wat deze gast precies aan het doen is is mij eigenlijk een raadsel want van een zelfmoordpoging kan je toch bijna niet spreken als je van een metertje of vier naar beneden gaat jumpen. Omstanders proberen nog een matras neer te leggen voor een zachte landing, dat dan weer wel....
Black Friday Movie Mashup
Black Friday Movie Mashup
Rebecca Black is weer zo'n zangeres die het gemaakt heeft dankzij videoservice Youtube en eerlijk is eerlijk het nummer Friday is ook wel echt een genot om naar te luisteren. Het internet zou het internet natuurlijk niet zijn als er niet iemand op het idee zou komen om daar een nog veel leukere clip bij te maken. De beelden komen uit de 1995 film Friday waarin onder andere Ice Cube een rol speelt.
First Person Mario
First Person Mario
Met enige regelmaat blijven dit soort Mario Bros filmpjes voorbij komen en via deze link vind je ze allemaal nog eens terug op TLP! Vandaag hebben we Super Mario in een soortement van First Person shooter achtige game die weer erg leuk in elkaar gezet is door de enige echte Freddy Wong!
The House Fire Prank
The House Fire Prank
Aan de ene kant is het wel jammer dat ik geen kids heb want dat hadden dan mooi goedkope arbeidskrachten kunnen worden straks en kan ik eindelijk eens zelf stoppen met m'n dagelijkse rondjes pizza's bezorgen op de scooter. Bij het zien van dit soort beelden waarin kids moeders helemaal overstuur helpen door net te doen of het huis in brand staat, weet ik weer waarom ik elke vrijdag bij de DA drogist sta om condooms te kopen.
Gametime 1307 - Cover Oranges 2
Gametime 1307 - Cover Oranges 2
Sinaasappels zijn nog al delicate stukken fruit en zeer afhankelijk van goed weer. In deze game moet je ze beschermen tegen de dodelijke regen door voorwerpen zo te plaatsen dat het fruit beschermd wordt, game on!
Now that's a Booty
Now that's a Booty
Gisteren was het ietsje later geworden dan ik dacht en toen ik thuis kwam had de UPC besloten dat het wel weer welletjes was met het internet voor die dag en zat ik dus zonder. Jullie hadden natuurlijk nog een babe clip tegoed en vandaar deze dame met een ongeloveloze lekkere kont. Check het uit!
Blonde vs Shopping Cart [Fail]
Blonde vs Shopping Cart [Fail]
Blondjes, uiterst fijn om naar te kijken maar van nadenken hebben de meeste nog nooit gehoord. Dit blondje had een erg coole move in gedachten met een winkelwagentje echter loopt het toch iets anders dan ze aanvankelijk bedacht had. Wie troost haar eventjes ?!
Sex met je vriendin Saai ?!
Komt het plaatje in de thumb je bekend voor of wil je gewoon eens onbeperkt van bil gaan zonder verdere bedoelingen ?! Dat wil toch iedereen? Laat je niet gek maken in de kroeg en ga voor de makkelijke manier van scoren: online. Op mijnsexprofiel.nl staan duizenden mannen en vrouwen die gewoon casual sex willen en meer niet. Meld je gratis aan en start meteen met gratis geyle berichtjes sturen en ontvangen. Veel fun!
Pizzababe Alyssa Marie
Afgelopen januari was Alyssa Marie nog de cyberbabe van de maand volgens ome Hef en we hadden toen al een fijne video van deze blonde babe, die je hier nog eens kan terugkijken. Vandaag heb ik de gallerie van die shoot er eventjes bijgezocht... Als dit niet Pizzababe waardig is dan weet ik het ook niet meer, Habbaa!
Stupid guy hits Girlfriend over Cellphone
Stupid guy hits Girlfriend over Celphone
Mannen met losse handjes tegenover vrouwen zijn gewoon zwakkelingen want een vrouw sla je nu eenmaal niet, al zijn op die regel ook nog wel extreme uitzonderingen te bedenken. Deze gast denkt dat z'n vriendin vreemd gaat en besluit haar eens een paar kletsen op d'r bakkus te geven....
Perspective Lyrique
Perspective Lyrique
Een hele tijd geleden had Samsung een kick ass viral met allerlei 3D mapping op een oud gebouw en sindsdien hebben we nog wel meer van dat soort clips voorbij zien komen maar er is er altijd eentje die er met kop en schouders boven uitsteekt. Deze Perspective Lyrique dus, gedaan / gemaakt op het Fete des Lumieres Festival in Lyon 2010, Frankrijk. Erg Cool!
Autoliefhebbers opgelet! [NIET KIJKEN]
Autoliefhebbers opgelet! [NIET KIJKEN]
Dit is echt eventjes een serieuse waarschuwing voor de echte autoliefhebbers want die kunnen deze post beter overslaan, en dat is geen grap. Ik ken mensen die van dit soort beelden echt nachten wakker kunnen liggen maar de eigenaar van deze über mooie Lambo blijkt daar schijnbaar minder moeite mee te hebben. Kijk en huiver!
RIP Nate Dogg [The True Legend] Tribute
RIP Nate Dogg [The True Legend]
Ik denk dat de meesten van jullie het ondertussen al wel gehoord hebben maar old skool raplegende Nate Dogg is afgelopen dinsdag op 41 jarige leeftijd overleden, geen leeftijd dus. Hij was een van de grondleggers van de G-Funk sound die begin jaren negentig de rapmuziek domineerde met o.a. artiesten als Warren G, Snoop Doggy Dogg en Dr. Dre. Nate Dogg geldt als een van de belangrijkste iconen van de West Coast hiphop stroming. Op aanvraag van Black Majick hebben we vandaag daarom een kleine tribute aan deze rap icoon! Nathaniel Dawayne Hale, Long Beach, 19-8-1969 – 15-3-'11
Gametime 1306 - The Flood Salvation
Gametime 1306 - The Flood  Salvation
Om telkens de ragdoll te kunnen redden moet je drijvende en zinkende objecten zo plaatsen dat je ragdoll naar boven kan als het water een maal op komt zetten. Doet dat ook nog eens redelijk snel anders verdrink je. Grappige puzzle game die eigenlijk past begint bij een level of vier. Game on!

Repost!
Sexy Alexandra Penovich
Sexy Alexandra Penovich
We stoppen er vandaag wat vroegjes mee vanwege het voetbal wat vanavond weer erg spannend gaat worden lijkt me zo. Voor het voetbal nog eventjes een fijne babe dus, of je moet pas na het voetballen aanschuiven, die de naam Alexandra Penovich draagt en natuurlijk geen onbekende meer is voor de oplettende TLP bezoeker. Habbaahabbaa en raten mag je onder de video van deze babe!
Best of Speedriding & Speedflying in 2010
Best of Speedriding & Speedflying in 2010
Als ik op een stoeprand sta heb ik al hoogtevrees dus de volgende extreme sporten zijn dan ook echt helemaal niets voor mij. Wat gaan we doen ?! Ik heb een coole video gevonden met de beste en spectaculairste speedriding & speedflying beelden uit 2010. Een kleine compilatie van 321Base dus die zeker eventjes het bekijken waard is, check het uit!
Vintage Racecar Crashes
Vintage Racecar Crashes
Als je dacht dat al die crashes in de autosport iets van de laatste jaren was kan ik je heel snel uit de droom helpen want ook vroeger toen auto's nog aangeslingerd moesten worden wist men elkaar al stevig te raken. In deze toch wel erg coole compilatie mooie beelden met allerlei vintage race auto's die hedentendage waarschijnlijk een fortuin waard zouden zijn geweest. Meer (hedendaagse) crashes hier!
Extreme Kayak
Extreme Kayak
Je krijgt mij echt met geen mogelijkheid in een kayak, niet alleen omdat dat soort vaartuigjes toch wat krapjes gebouwd zijn voor mij figuur maar omdat je ook maar zo kan omslaan met zo'n ding, en zie dan nog maar eens bovenwater te komen. Natuurlijk zijn er ook mensen die voor de duvel niet bang zijn en die graag hun skills showen door middel van een coole video. Tyler Bradt is zo'n gast die ook meteen maar het wereldrecord waterval afdalen op z'n naam heeft gezet. Hij valt zo'n 60 meter naar beneden, LEF!
Pizzababe Angelina Polska
Pizzababe Angelina Polska
We hadden een beetje een slome start deze week qua Pizzababes en dat is dan ook meteen terug te zien in de ratings. Vandaag maar eens opzoek gegaan naar een echte babe die Pizzababe waardig is en toen kwam ik bij een oude bekende uit die we al eerder hebben kunnen bewonderen als Pizzababe van de dag. Angelina Polska dus, een perfect ogende blondine waar ik me ook wel meer dan één dag mee weet te vermaken, schat ik zo.... Vergeet niet te raten, deze dame kan wel eens hoge ogen gooien!
Ultimate Loyalty [FTW]
Ultimate Loyalty [FTW]
Konden we zojuist nog zien dat je als hond beter niet kunt wonen in Bulgarije, in Japan is het momenteel ook slecht vertoeven voor huisdieren, zeker na de tsunami van afgelopen week. Naast de duizenden menselijke slachtoffers zijn er ook veel huisdieren omgekomen waaronder honden. Deze hond echter heeft het overleefd en weigert zijn kameraadje in de steek te laten zoals hier te zien is op deze beelden. Update: Beide honden maken het momenteel goed en zijn opgevangen in een plaatselijk asiel.
P0wned by Glass Door
P0wned by Glass Door
Vroegah toen er nog gewoon flipperkasten en arcade games in plaats van rijen met random runners stonden in de amusements hallen, was het nog leuk om es een middagje doortebrengen in zo'n hal waar je dan aan het eind van de dag een gulden of vijf aan kwijt was. Dit jochie heeft net wat kleingeld gewisselt en kan niet wachten om de hal te betreden, alleen die glazen deur he...
The Dog Spinning Ritual [WTF]
The Dog Spinning Ritual [WTF]
We reizen eventjes af naar een van de nieuwe Europese landen, Bulgarijen waar ze nog steeds allerlei folkloren en vreemde gebruiken in stand houden om bijvoorbeeld zoals in dit geval boze geesten te verjagen die de oogst weleens zouden kunnen laten mislukken. Benodigheden: een hond, een touw en een sloot.... Waar is Marianne Thieme als je d'r nodig hebt ?!
Mario The Movie Teaser
Mario The Movie Teaser
Omdat we nog niet genoeg Mario spoofs en parodieen hebben gezien de afgelopen jaren hier nog maar eens een poging om the enige echte Mario "The Movie" te maken. Mario Film Bumper is een productie van Joe Nicolosi en of het ook echt ooit een film gaat worden valt nog te bezien, voorlopig moeten we het met deze teaser doen.
Gametime 1305 - Alien Truck
Alien Truck
Het spel van gisteren was zo moelijk dat volgens mij helemaal niemand daar uitgekomen is dus spelen we vandaag een toch maar een iets eenvoudiger spelletje. In Alien Truck ben je de bestuurder van deze vrachtwagen op een verweggistan planeet waar radioactieve rotsen liggen die je moet verzamelen om er energie van te laten maken. Game on!
Sexy Alanna Hensley
Sexy Alanna Hensley
Ook vanavond heeft Ome Hef weer iets lekkers voor ons in petto met dit keer de mooie Alanna Hensley die we al kende als Pizzababe van de dag maar die we verder nog niet op bewegend beeld voorbij hebben zien komen. Vanavond dus wel en ik ben benieuwd wat jullie van deze blonde stoot vinden!
The Chatroulette Lovesong
We hadden al eventjes geen coole videos meer voorbij zien komen van argeloos chattende chatrouletters die dan ineens een of andere idioot tegenkwamen zoals bijvoorbeeld de nu al legendarische Steve Kardynal maar vanavond heb ik toch weer zo'n soort video gevonden. Ooit een serenade gemaakt aan een chickie die je net ontmoet had op de chat ?! Zo moet dat dus!
Thailand Got Talent [WTF]
Thailand Got Talent
Vrienden van me gaan zo'n beetje elke drie maanden eventjes een paar weekjes naar Thailand en dat bevalt allemaal prima tijd dus om eens een kijkje te nemen wat daar in Thailand zoal gebeurd. In Thailand hebben ze dus ook een Got Talent show en daar trad deze uhm "dame" op. Ze zingt een liedje voor ons en hoe het nu precies zit is me niet helemaal duidelijk maar de vraag is vandaag, zou je d'r doen ?! (eventjes er vanuit gaande dat de wonderdokter alles gefixt heeft, natuurlijk)
Pizzababe Amy Varela
Pizzababe Amy Varela
Gisteren hadden we weer genoeg te zeuren over de Pizzababe van de dag die een wat enge lach had volgens jullie, naja. Vandaag maar eens proberen om wél een lach op jullie gezichten te toveren met deze Amy Varela die ik persoonlijk minder mooi vind dan de Pizzababe van gister maar goed, u vraagt wij draaien. Ik hoor het wel weer in de comments..
Slip'n Watermelon Slide
Slip'n Watermelon Slide
Ik had ooit eens het idee om hier in het sonsbeekpark een leuke slip'n slide te maken en dan meteen een zooi bikinibabes uit te nodigen om eens lekker van die baan af te glijden. Is er totnutoe nog niet van gekomen maar wie weet gaan we dat dit jaar wel gewoon organiseren. Nou ben ik gek op pizza maar ik zie het toch niet gebeuren zo'n baan vol te gooien met pizzapunten om daarover heen te glijden, deze lui doen het met watermeloenen.
Toy Story 3 equals Awesome
Naast de Harry Potter serie heb ik eigenlijk ook nog nooit de Toy Story films gezien omdat die me veelste kinderachtig lijken, sprekend speelgoed kom op joh. Toch doet Disney-Pixar goede zaken met deze reeks en won er zelfs twee Oscars mee voor beste animatiefilm en voor beste filmsong. Dit Australische koor vond het nodig een ode aan het laatste deel 3 te maken, Check!
Maxima gesloopt door Studenten
Maxima gesloopt door Studenten
Het zal je auto maar wezen deze Nissan Maxima die in de weg staat van een aantal rellende studenten die tijdens het St. Patrick's Day festival iets te uitbunding hun Kegs & Eggs feestje vieren en toch voor een paar duizend euro schade aanrichten in de paar seconden dat deze videoclip duurt. Hoe snel dat gaat, kan gaan, zie je in deze clip..
Hacking Times Square
Hacking Times Square
De techniek staat tegenwoordig voor niets en hacken lijkt de laatste maanden ook weer helemaal terug van weggeweest dankzij Assange en z'n bende. Deze aziaat staat op Times Square en heeft een of andere add on voor z'n iPhone gebouwd waarmee hij reclame zuilen op het Times Square kan beinvloeden. Deed me een beetje denken aan onze eigenste Max, en die filmpjes waren toen virals, dat heb ik hier nog niet kunnen ontdekken.. Iemand ?!
Gametime 1304 - Duplicator
Gametime 1304 - Duplicator
In deze iets wat vreemd ogende platform game is het de bedoeling dat je dozen dupliceert en jezelf om de echte ik naar de overkant van de level te brengen. Ik snap er geen hout van dus als iemand het nog eens duidelijk kan uitleggen in de comments, zou fijn zijn!
Holly Peers goes Nuts [Mini Montage]
Holly Peers goes Nuts [Mini Montage]
Elke keer als ik deze Holly Peers voorbij zie komen ben ik weer verkocht! Mooie ogen, een flink bos hout voor de deur en een lichaam om van te smullen wat wil je als man nog meer... Vandaag sluiten we af met deze mooie UK girl die al diverse shoots voor Nuts Magazine heeft gedaan waarvan dit een kleine montage is. Enjoy!
The Electric Chair Game [WTF]
The Electric Chair Game [WTF]
Net toen je dacht alles al wel een keertje gezien te hebben moet ik je vanavond dan toch teleurstellen. Linktippert Chris kwam zojuist met deze clip aanzetten opgenomen ergens op een countyfair over het grote water waar je voor slechts 1 dollar je kids kan vermaken met een beeld die ze niet snel zullen vergeten lijkt me zo. Ooit iemand willen zien roosteren op een electrische stoel ?!
Bully gets P0wned!
Bully gets P0wned!
Daar sta je dan als school bully 3 keer zo klein als het jochie dat je eigenlijk wou gaan pesten maar dat maakt niet uit want jij hebt natuurlijk allerlei vechtfilms gezien en een grote mond waarmee je de meeste kids wel onder de plak krijgt. Jammer dat deze gast daar niet intrapt en keihard terugslaat, fail!

:mirror:
Wile E. Coyote doet 127 Hours
Voor de echte Roadrunner fans is het vandaag weer genieten want iemand is zo creatief geweest om het plot van de film 127 Hours (echt een aanrader trouwens) na te maken geheel in Roadrunner stijl. Dit keer geen nieuwe 3D Roadrunner clip dus maar gewoon een clip gemaakt met oudere roadrunner videos met onze held Wile E. Coyote in de hoofdrol.
Pizzababe Alexandria Kingsburry
Pizzababe Alexandria Kingsburry
Het is maandag en dat betekent natuurlijk weer een nieuwe week met verse Pizzababes en we starten deze week met de blonde Alexandria Kingsburry, ook al weer zo'n mooie babe van ome Hef. Deze gallerie is meteen Alexandria's eerste wapenfeit hier op TLP want we hebben haar nog niet eerder voorbij zien komen. Vergeet ook vandaag weer niet om te raten!
Against The Floor [Mashup Mix]
Against The Floor [Mashup Mix], Music Mashup
Gisteren had ik nog een leuk mashup verzamelpostje gepost maar was deze video er helemaal vergeten bij te zetten eigenlijk. Geheel onterecht natuurlijk want dit is een oude bekende die wel al eerder voorbij zagen en hoorde komen in deze video met platen van Britney Spears, Cutting Crew, P!nk, David Guetta en Taylor Swift. Vandaag is het de beurt aan de dames Jennifer Lopez, Britney Spears en Rihanna. Erg cool weer!
Ga eens lekker ergens anders Bedelen
Ga eens lekker ergens anders Bedelen
Je kan de stad niet inlopen of er staat wel weer ergens een oost europeaan op de hoek op een gestolen gitaar te jengelen in de hoop wat klein geld te krijgen van medelijde hebbende voorbijgangers. Trappen wij natuurlijk niet in en in China moeten ze daar nog minder van hebben. Check eventjes deze kleine Oliver Twist in een chinese subway die vriendelijk wordt verzocht ergens anders z'n hand op te houden.
Tron 3 Teaser [10 Minutes]
Tron 3 Teaser [10 Minutes]
Ik heb nog niet eens Tron 2 gezien maar op de dvd die binnekort verschijnt staat al vast de eerste tien minuten van Tron 3 die ik jullie niet wil onthouden. Ik weet niet in hoeverre dit gaat blijven staan op maffiatube dus ik raad je aan om meteen eventjes te checken! Tron 3 (The Next Day) komt ergens in 2012 uit...
Kitchen Work Out [Fail]
Je hoeft eigenlijk helemaal niet naar een sportschool te gaan om goed bezig te zijn met je lichaam want je kan natuurlijk ook gewoon thuis met allerhande zaken proberen een goede work out te doen. Deze gast doet dat in de keuken maar is vergeten dat z'n moeke net het aanrecht in de sop heeft gezet. FAIL!
Gametime 1303 - Fast Sniper 2
Gametime 1303 - Fast Sniper 2
In Fast Sniper 2 komt het natuurlijk ook aan op je scherpschutter skills maar niet in eerste plaats want je moet ook proberen zo snel mogelijk na te denken over een oplossing van je opdracht. Het gaat dus om twee skills, je behendigheid om te mikken en de snelheid om een oplossing te bedenken voor je opdracht, game on!
Sexy Krystal Lorrie
Sexy Krystal Lorrie
De afsluiter voor vandaag wordt verzorgd door de mooie Krystal Lorrie die we al verscheidene malen voorbij zagen komen als de Pizzababe van de dag en vanavond zien we haar ook nog eens op bewegend beeld. Heerlijke meid natuurlijk die geboren werd als Krystal Mosqueda, maar bij Ome Hef een iets andere naam aannam. Het maakt mij verder niets uit en het verandert niets aan het babe gehalte van de mooie "blondine". Check het!
The World in Tilt Shift
The World in Tilt Shift
Win Compilation February / March [Twister]
Win Compilation February / March [Twister]
We gaan weer eventjes kijken naar een compilatie van Twister die in plaats van de gebruikelijke fails dit keer allerlei win/win clips bijelkaar heeft gezet om deze Win compilation Feb March 2011 te maken. Meer Twister compilaties vind je op TLP via deze link!
Wie van de Drie 13-03-2011
Evelyn Silena Dani

Evelyn

Silena

Dani

Charleroi vs Standaard Luik [De Rellen!]
Charleroi vs Standaard Luik [De Rellen!]
Gisteren is het in een Belgische voetbalwedstrijd even flink uit de spreekwoordelijke klauwen gelopen. In de Waalse derby tussen Charleroi en Standaard Luik namen de hooligans van de twee clubs het tegen elkaar op. De keeper van Charleroi werd met vuurwerk bestookt en liep een brandwond op, waarna de scheidsrechter meteen de wedstrijd stillegde. Bij de WLF staat een uitgebreide post met alle beelden...
Lionel Messi Tribute
Lionel Messi Tribute
Volgens sommige nu al de beste speler ooit, al geef ik die eer persoonlijk nog steeds aan "pluisje" Maradonna, maar eerlijk is eerlijk Lionel Messi die kan er wat van. Afgelopen week blinkte hij weer eens uit tegen Arsenal die mede dankzij hem het onspit moest delven. Vandaag een mooie tribute aan deze speler in deze coole compilatie met nog eens z'n beste akties en beelden uit zijn jeugd.
Ninja vs Rallycar [Fail]
Ninja vs Rallycar [Fail]
Een toeschouwer lijkt zich niet helemaal te kunnen vinden in de rijstijl van een van de coureurs in deze rally en besluit z'n auto aantevallen met een ninja kick, beetje voorspelbaar eigenlijk hoe dat gaat aflopen. [Thnx Chris!]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Ik zal eens wat vaker proberen om coole mashups te posten want ik vind dat toch keer op keer weer cool gedaan net zoals deze paar mashups waarvan het merendeel nog vrij recent is. Van Adele tot de Beatles er komt van alles voorbij in deze vijf mashup vids, check het uit!
Helden! Ze bestaan nog...
Helden! Ze bestaan nog...
Afentoe vraag je je het wel af maar helden bestaan gewoon, tot een andere conclussie kan je bijna niet komen na het zien van deze beelden waarop te zien is hoe een held een grote tankwagen gevuld met brandstof wegrijd uit een dichtbevolkt gebied nadat er bij het tankstation waar deze wagen staat te lossen brand uitbreekt. Dit ongeval deed zich voor in het turkse Izmir, een bekende badplaats voor velen onder ons, HELD!
Gametime 1302 - Busta Brain 2
Gametime 1302 - Busta Brain 2
Ik weet niet of jullie er al klaar voor zijn op deze zondagmiddag maar we beginnen de dag met een hersenkrakertje. De game heet Busta Brain 2 en elke level is steeds weer iets anders! Lees de instructies goed en doe je best, game on!
Yimanya [Wootson Babe Compilation]
Yimanya [Wootson Babe Compilation]
Het was alweer eventjes geleden maar als Wootson zo lekker doorgaat met elke maand een fijne babe compilatie online zwengelen ben ik allang tevreden. We gaan vandaag kijken naar Yimanya waarin wederom een hele hoop mooi spul voorbij komt zetten onder begeleiding van wat fijne trance muziek door de Filterheadz met Yimanya. Meer Wootson via de link onder de vid!
Cool Mini
Cool Mini
Steve goes Gaga in NYC
Steve goes Gaga in NYC
Okay okay, jullie vinden die Songs in Real Life vids van Steve Kardynal blijkbaar helemaal niets als ik de comments moet geloven, vandaar dat Steve z'n pruik vandaag maar weer eens uit de kast heeft getrokken en als een soortement van Lady Gaga lookalike de straten en subway van New York City onveilig maakt. Misschien vond je zijn vorige vids wat lame, dit is een juweeltje!
Wie van de Drie 12-03-2011
Raisa Kayden Chiara

Raisa

Kayden

Chiara

And they Call it Puppy Love
Donny Osmond had er ooit een wereldhit mee en dit soort filmpjes met dieren die ineens een voorliefde voor ander soortige dieren lijken te hebben zijn de laatste tijd schering en inslag. Dit keer een hondje die helemaal happy wordt bij het allenig al zien van zijn vriend het paard! Cool..
Straight Outta Hogwarts
Straight Outta Hogwarts
Ik heb ze nog nooit allemaal gezien en ben ooit al afgehaakt bij de eerste Harry Potter film maar de films van deze leerling tovenaar zijn nog steeds mateloos populair bij jong en oud en vandaar ook dat er zoveel parodieën en spoofs te vinden zijn op de interwebs. Straight Outta Hogwarts bestaat al eventjes en vandaag komt daarop een antwoord van de Death eaters..
First Ever 360 front flip by Mark Monea
First Ever 360 front flip by Mark Monea
Het is dit keer eens geen Travis Pastrana die de hoofdrol speelt in deze X-Games video maar zijn Australische collega Mark Monea flikte het 'm wel. De allereerste 360 front flip in Freestyle Moto X history die ook nog eens werd vastgelegd op camera, staat op naam van Mark Monea die het na vier weken oefenen aandurft om de stunt in het eggie te doen. Wij kijken eventjes mee...
Sliding without Brakes
Sliding without Brakes
Een beetje een kansloze aktie hierzo eigenlijk van een paar toeristen die op een soort van rodelbaan zitten maar een klein probleempje hebben, de rem werkt niet echt.
San Diego Taco Shop Brawl [FIGHT!]
Eventjes na het stappen nog een hapje doen helpt altijd prima tegen de kater die je anders de volgende dag wellicht hebt. Deze travestieten hadden eigenlijk een soort gelijk idee maar staan te vechten zoals ze eruit zien nadat er eentje probeert voor te kruipen, de manager weet met enige moeite de gemoederen wat te bedaren.
Gametime 1301 - Cactus Mc Coy
Cactus Mc Coy
Erg coole platform game hierzo waarin je ene Cactus Mc Coy bent en een beetje rond rent in het Wilde Westen en bijvoorbeeld cactussen als wapen gebruikt. Je kan ook andere wapens oppakken en daarmee schieten / gooien en uiteindelijk gaat het erom geld te verdienen door je tegenstanders met combo's uitteschakelen. Een erg coole game waarin je de besturing best snel onder de knie krijgt wanneer je het begin stuk eventjes rustig doorloopt. Game on!
Sexy Aden Bianco is Back
Sexy Aden Bianco is Back
We hadden al een tijdje niets meer voorbij zien komen van hete Aden Bianco en dat is toch wel vreemd want het pakhuis naast de stal van ome Hef ligt boordevol fijne videos van deze toch zeker niet onaardig uitziende dame. We hebben hier nog een aantal galleries van Aden maar vanavond gaan we d'r eigenlijk voor het eerst bewonderen op bewegend beel in deze mooie cybervideo..
Vincent van Gogh [TiltShifted]
Vincent van Gogh
Megamind:The Button of Doom
Een van de leukere animatie films van het afgelopen jaar is / was Megamind, als je het mij vraagt en het leuke aan animatie films is dat er op de dvd meestal nog een hoop leuke goodies te vinden zijn. Dit is zo'n extra clip die van de officiele dvd komt en hierin zien we Megamind die nu de held van Metrocity is z'n laatste evil uitvindingen verkopen. Één uitvinding blijft toch nog over en die blijkt toch nog gevaarlijker dan gedacht, The Button of Doom!
Dude, What the F!
Dude, What the F!
Ik ga er maar weer eventjes vanuit dat jullie inmiddels de broodtrommeltjes leeg hebben en mocht dat niet zo zijn doe dat dan eerst eventjes want na het zien van deze clip heb je waarschijnlijk, nee 100% zeker, geen honger meer...
WIN 1 Jaar GRATIS Vliegen
transavia slogan
Vliegtuigmaatschappij Transavia is op zoek naar een nieuwe slogan. Bedenk jij de nieuwe Transavia slogan, dan win je een jaar lang gratis vliegen voor twee personen én jouw naam op een vliegtuig. Dat lijkt met niet echt een hele erge moeilijke opgave en de prijs is natuurlijk fantastisch, Doe mee!

Stuur dit door naar je vrienden of vriendin, en maak dubbel kans om te winnen en te vliegen want de aktie geldt voor 2 personen!
Wat nou Poep op mijn Stoep [100% Ownage]
Wat nou Poep op mijn Stoep
Niets zo irritant dan de deur uit te lopen om vervolgens voluit in de hondepoep te stappen en daar had deze Pool eigenlijk helemaal genoeg van. Tijd dus om de dader(s) te confronteren met hun eigen shit!
Retro Games with New Sound Design
Retro Games with New Sound Design
Ik heb ergens nog steeds spijt dat ik ooit m'n commodore 64 heb verkocht met tig duizend games erbij want die games waren eigenlijk gewoon allemaal top. Ik snapte nog de besturing enzo en dat helpt enigszins wanneer je ook echt de intentie hebt ze uittespelen. Qua sounds en game muziek stelde het allemaal nog niet zo heel erg veel voor, tijd dus voor een make over van de meest bekende retro games die er zijn.
Goal van het Jaar ?!
Goal van het Jaar ?!
We nemen eventjes een kijkje in Argentinie waar deze Claudio Riaño speelt voor Talleres Cordoba en afgelopen week een wereldgoal scoorde tegen Alumni. Rustig neemt hij de bal aan om vervolgens via wat volleys de bal met een omhaal de kruising in te jagen, mooier worden ze niet..
Orange Puppet vs Robber [WTF]
Orange Puppet vs Robber
We beginnen de dag meteen maar met een WTF momentje en zien een overvaller gep0wned worden door een mysterieuze oranje pop die nog het meest weg heeft van Elmo, als het mij vraagt. Het is me niet helemaal duidelijk naar wie de politie nu op zoek is, vertaling zou leuk zijn...
Gametime 1300 - Call of Bieber
Call of Bieber
Vandaag sta je eventjes in de schoenen van popidool Justin Bieber in deze spoof / game wat eigenlijk een soortement van Call of Duty is maar dan anders. Justin Bieber is helemaal losgeslagen en schiet lukraak politiemensen neer. Don't try this at home, game on!
Sexy Carlotta Champagne
We sluiten de dag weer af met een fijne babe video met daarin vanavond de mooie en zeer sexy Carlotta Champagne uit de onuitputtelijke stal van ome Hef. Een mooie dame om strakjes in gedachten te houden als je gaat slapen want wie wil er nu niet zo'n mooie gevulde brunette naast, op of onder, zich hebben liggen.
Dé beste Deal voor Ondernemers
Dé beste Deal voor Ondernemers
Als zelfstandig ondernemer wilt u graag slagvaardig en economisch kunnen opereren. Daarom biedt UPC Zakelijk een totaalpakket met de beste internet- telefonie- én televisie diensten voor de beste prijs van Nederland: 42,50 per maand (ex. btw). UPC Alles-in-Zakelijk: 25 Mb Internet, Bellen, Digitale TV, Kabel TV en Radio plus een servicedesk voor ondernemers die óók in het weekend bereikbaar is. Meer weten ? Of direct probleemloos overstappen? Ga naar UPC Zakelijk.
Fire Knive Dance
Fire Knive Dance
We nemen eventjes een kijkje in Hawaii waar The fire knive dancers een van de grootste attracties van het eiland zijn. Zeg maar een soort disneyland maar dan in Hawaii stijl. Het fire knive dansen is iets spectaculairs in de Polynesian cultuur en dit is zo'n show opgevoerd door dansers van het Polynesian Cultural Center. Eventjes een waarschuwing voor mensen die denken dit wel eventjes na te doen, kijk a.u.b. uit voordat je de hele omgeving in lichte laaien zet of met brandwonden in Beverwijk beland.
Henny Vrienten - 32 Jaar Later
Henny Vrienten - 32 Jaar Later
Ik had vroeger alle buttons van Doe Maar op m'n spijkerjackie en daarmee was je toendertijd echt helemaal het mannetje! Helaas bestaat de band Doe Maar al een aantal jaren niet meer, maar voorman en zanger van de band Henny Vrienten, maakt nog wel steeds muziek (film muziek). Ali B en z'n makker Winne gaan voor het programma Op volle Toeren langs bij Henny en die zingt een liedje voor ze. Nog steeds goed!
Pizzababe Ashton Winters
Pizzababe Ashton Winters
Ik weet niet goed wat ik moet denken van deze Ashton Winters die ome Hef vanmorgen in m'n brievenbus gepropt had en die ik na veel wikken en wegen toch maar tot Pizzababe van de dag heb gepromoveerd. Op sommige foto's ziet het er goed uit terwijl op een volgende ik zoiets heb van, nee net niet. Naja, ik hoor jullie mening graag weer in de comments!
Steve Kardynal doet Songs in Real Life 2
Steve Kardynal doet Songs in Real Life 2
Steve Kardynal is na zijn optreden in de Apple store als Eminem gewoon mijn held en probeert toch elke keer weer met iets origineels te komen. Zo introduceerde hij in z'n vorige video al Songs in Real Life die iets wat tegenviel, in dit tweede deel is het iets beter gelukt al zie ik 'm toch liever in z'n chatroulette videos of zoals ik al eerder zei bij de Apple store. Vandaag hebben we Steve met Songs in Real Life part 2!
SuperGeist
SuperGeist
Altijd leuk die mashups met vandaag ene Jeff Yorkes die met film beelden en muziek toch best originele mashup clips maakt. Hij noemt het cinemashup en een linkje naar z'n videokanaal op vimeo waar er nog veel meer te vinden zijn staat onder de video. Ik heb voor jullie ie geval alvast Supergeist en Master of Muppets neergezet, check het uit!
Global Condom Ads [Compilation]
Global Condom Ads [Compilation]
Reclamemakers weten het al decennia, sex sells! Vandaar misschien ook dat condoom commercials vaak super geinig zijn en vooral sexy.. In deze compilatie allerlei commercials voor condooms dus van over de hele wereld en zelfs IK kende er een aantal nog niet. Er zitten een aantal bij die echt heel tof zijn..
Gametime 1299 - Destroy the Castle
 Destroy the Castle
We beginnen de dag uiteraard weer met een spelletje en vandaag is het de bedoeling dat je kastelen kapot schiet met zo min mogelijk kanonskogels. Het principe is niet zo heel erg moeilijk en het lijkt een klein beetje op het spel Angry Birds alleen zijn de vogeltjes nu soldaten die je van de kasteelmuren moet afschieten. Besturing met de muis, game on!
Sexy Katie Rivers
Sexy Katie Rivers
Toch alweer een half jaartje geleden dat we Katie Rivers hier hadden als Pizzababe van de dag maar vanavond is ze er gewoon weer en fungeert eigenlijk als opwarm hapje voor Kinky Denise die vanavond weer te zien is in de Free Live Chat van onze buurtjes bij xMissy! Voor het zover is, eerst Katie Rivers dus!
The Beauty of Paris in Stopmotion
The Beauty of Paris in Stopmotion
Je hoeft het niet te geloven maar de maker van deze video beweerd dat hij 2.000 foto's heeft gebruikt om deze echt super vette stopmotion video te maken. Een interview met de makers kan je hier nog eens vinden maar als je mij wel gewoon op m'n woord geloofd, zoals het ook hoort, klik je gewoon meteen door naar de video "Le Flaneur" hier!
Conrado Yanez at Must be the Music [Poland]
Conrado Yanez at Must be the Music [Poland]
Zo en dan gaan we maar weer eens kijken en vooral luisteren ook naar ene Conrado Yanez die in de poolse variant van het Sky programma Must be the Music niemand minder dan de toch wel legendarische Louis Armstrong nadoet met het epic nummer Wonderful Life. And the crowd goes wild.....
Pizzababe Addison Miller [Part 2]
Pizzababe Addison Miller [Part 2]
Vorige week kon je al kennis maken met Addison Miller, een meisje wat eigenlijk precies helemaal mijn type is, alleen ziet ze mij helaas niet staan. Vandaag is ze nog eens op herhaling in een gallerie binnenshuis en ja ach ik vind het dan wel een knappe verschijning maar jullie zullen wel weer wat op en aanmerkingen hebben, en die mag je natuurlijk weer in de comments droppen.. Alle ratings tellen mee voor de Pizzababe 2011 verkiezingen, dus vergeet niet te raten!
Jennifer Aniston goes Viral with Smartwater
Jennifer Aniston goes Viral with Smartwater
Toen Brad Pitt een paar jaar geleden Jennifer Aniston inruilde voor Angelina Jolie gaf ik 'm groot gelijk maar als ik zo eens naar deze beelden kijk van de allereerste viral campagne waar Jennifer Aniston voor opgetrommeld werd, dan was Jennifer toch ook al wel echt een goede vangst. Drink Smartwarter is de boodschap van Glaceau Smartwater die voor deze viral allerlei bekende sterren van Youtube trok als opvulling naast Jennifer. Leuk gedaan! [Thnx Aleo12]
D-Pad Session
D-Pad Session
Half Nederland is op wintersport en dat is ook wel terug te zien aan de bezoekersaantallen. Wij niet natuurlijk want iemand moet toch voor de dagelijkse verse pizza topics zorgen! Gelukkig kunnen we wel een beetje in de sfeer komen door afentoe es een fijne video te posten zoals deze kekke snowboard video D-Pad opgenomen in Folgefonna, Noorwegen...
Happy Birthday [OMG]
Happy Birthday [OMG]
Er is er een jarig hoera hoera dat kan je wel zien, dat is het meisje met de haren in de fik.... Is ze blond ?! Natuurlijk!
Gametime 1298 - Super Parking World
Gametime 1298 - Super Parking World
In deze game kunnen de mannen uiteraard makkelijk winnen van de vrouwen want de eerste vrouw die kan parkeren moet ik nog steeds tegenkomen. Wat is de bedoeling vandaag ?! Je moet zo snel mogelijk proberen om je auto in een parkeervak te krijgen zonder alteveel schade optelopen. Klinkt eenvoudig, game on!
Sexy Brittany Nicole
Sexy Brittany Nicole
De afsluiter van vanavond komt gewoon weer van ome Hef en het is eigenlijk een golden oldie, tenminste, ik heb al tijden niets fatsoenlijks meer van deze Brittany Nicole voorbij zien komen. Vanavond toch onze afsluiter en morgen zijn we er uiteraard gewoon weer met een verse batch met items. Enjoy!
Wipeout Best of Season 4 [Part 1 & Part 2]
Wipeout Best of Season 4  [Part 1 & Part 2]
Als ik heel eerlijk ben dan moet ik bekennen dat ik echt nog nooit 1 aflevering van deze show gezien heb en dat terwijl de serie Wipe Out toch nog best populair schijnt te zijn. We zijn alweer aangeland in seizoen 4, bierkenner bij uitstek PatjeBT zocht voor jullie nog eventjes de beste en leukste momenten op en die kan je nog eens terug zien in twee delen.

Check hier: Part 1 | Part 2
Best of Top Gear Season 16 [Ep 7]
Best of Top Gear Season 16 [Ep 7]
Vorige week moesten we je helaas al mededelen dat het alweer de laatste aflevering van het Topgear seizoen 16 was maar zoals na elk seizoen is er ook dit keer weer een allerlaatste aflevering met daarin nog eens de beste / leukste momenten van het seizoen 16. Zo ook dit keer dus ga er nog één keertje goed voor zitten want hierna is het echt wachten tot seizoen 17.
Gratis Promocode vandaag op Webcamdames.nl
Gratis promocode Webcamdames
Moest je je eerder nog aanmelden voor vijf gratis webcam minuten met de babes van Webcamdames.nl, vandaag maken we het nog weer ietsje makkelijker want het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar info@webcamdames.nl om meteen een promocode te krijgen waarmee je kan inloggen. Zo makkelijk is het dus!
Iya Foot Freestyle [Epic]
Iya Foot Freestyle [Epic]
Ben ik dan echt de enige die bij het zien van deze beelden meteen denkt, joh ga eens een baan zoeken ipv hele dagen met een balletje te lopen spelen ?! Ok, knap is het wel, en ik doe het 'm ook zeker niet na, maar toch ...
Kelly Bowen doet Kickball Basket Trickshot
Kelly Bowen doet Kickball Basket Trickshot
Vrouwen en sport is zoiets als vrouwen en autorijden, niet om aantezien dus! Al moet je dan wel een uitzondering maken voor onze eigenste hockeydames, maar dat is niet om hun sportprestaties ofzo. Deze Kelly Bowen zit bij het Gonzaga University women's basketball team en heeft duidelijk niets begrepen van de sport. Basketbal is met je handen weet je wel...
'Cant del Barça' in Bernabéu Stadium Madrid
'Cant del Barça' in Bernabéu Stadium Madrid
Dit is toch wel lef hebben en ongeveer vergelijkbaar met een Feyenoorder die in Feyenoord outfit in de arena het lied "Hand in Hand kameraden" gaat lopen zingen. Deze Barca fan flikt het hem gewoon bij een tour door het Bernabéu stadion waar hij stiekum een trompet naar binnen heeft gesmokkeld. Coole aktie!
Gametime 1297 - Canary
Gametime 1297 - Canary
Je zit diep onder de grond in een mijn en de enige manier om eruit te komen is door je een weg naar buiten te schieten. Hiervoor heb je een laser waarmee je dwars door rotswanden kan schieten. De besturing gaat met de muis en vuren met de muisknop, game on!
Ami is Gonna Be a Starr
Ami is Gonna Be a Starr
Met sexy Ami Starr zou ik me ook maar zo een tijdje kunnen vermaken denk ik zo. Vandaar ook dat we vanavond deze bijna tien minuten durende special van deze met enorme voorgevel gezegende blondine, waar ik verder eigenlijk nog nooit eerder wat van gehoord had, als dagafsluiter hebben. Ami zit in een middeleeuws ogend kasteel en wacht op d'r ridder op het witte paard, ondertussen vermaakt ze ons alvast met een striptease..
Steve-O doet Poo Cocktail Supreme [OMG]
Steve-O doet Poo Cocktail Supreme [OMG]
Ik hoop echt dat jullie hebben gegeten voor het bekijken van deze clip uit de film Jackass 3D want het gaat er op z'n minst gezegd vrij onsmakelijk aan toe. De beelden komen uit de film Jackass en zijn eigenlijk té smerig om te posten maar goed, aan de andere kant ook wel weer funny. Steve-O laat zich afschieten met een slingshot in een Dixi mobiel toilet die tot de nok toe vol zit met, je raad het.... Bah!
Sheen Wars
Sheen Wars
Die Charlie Sheen toch hé, hoe bont kan je het maken zou je denken. We hebben al meerdere Sheen parodieën en spoofs voorbij zien komen afgelopen weken dus ik ga niet nog eens uitleggen waar het allemaal over gaat, vandaag hebben we een mashup van Star Wars en Darth Vader die het aan de stok hebben met Charlie Sheen, check!
Fails of February 2011 [Part 3]
Fails of February 2011 [Part 3]
Na de fail compilaties van Twister en Nobody die je vorige week al kon bewonderen is het vandaag de beurt aan de jongens van Fail.nl die ook maar eens zijn begonnen met het maken van een maandelijkse failcompilatie. Ik moet zeggen dat deze compilatie vrij sterk is en het enige jammere aan deze clip is dat er toch stiekem wat oudere faal akties in voorkomen maar dat mag de pret zeker niet drukken. Fail compilatie nummertje drie voor de maand februari 2011 dus, checken we hier!
Fire Academy performing MJ's Thriller
Fire Academy performing MJ's Thriller
Als brandweerman in opleiding is het natuurlijk zaak om goed opteletten om straks niet bij het eerste het beste brandje omtekomen maar tijdens zo'n trainingsjaar moet er ook afentoe eens ontspannen worden zoals we hier kunnen zien in deze video van de Chattanooga Fire Academy waar leerlingen een eigen versie van Michael Jackson's Thriller opvoeren. Cool!
OG staat voor Original Grandparents
OG Original Grandparents
Rapmuziek gaat al een aantal jaartjes mee ondertussen en de meeste rappers hebben illustere namen als Heavy D, Scarface of Grand Daddy whatever... Nou kan je je vraagtekens zetten bij dit soort namen maar niet in het volgende geval waarin echte OG's het nummer "Baby come back" coveren, ehm rappen...
Everything is a Remix
Everything is a Remix
Het valt niet mee om nog met iets origineels te komen tot die conclussie was ik eigenlijk al wel vaker gekomen. In de muziek en in de film wereld is dat al niet veel anders en in deze twee delige short movie zie je allerlei films waarvan je dacht dat ze origineel waren nog eens voorbij komen, maar dan nader bekeken en vergeleken.
Gametime 1296 - Vectrix
Gametime 1296 - Vectrix
Je zit in een 3D wereld waar allerlei objecten op je afkomen geschoten die je in eerste plaats moet ontwijken maar die je ook gewoon kapot kan knallen. Het gaat steeds sneller naarmate je verder komt, iets wat mij nog niet gelukt is. Game on!
Sexy Brandi Mae Braxton
Sexy Brandi Mae Braxton
Er staat nog helemaal niets op TLP van deze Brandi Mae Braxton en dat is toch best wel ongeloveloos als ik zo eens naar de voorgevel van deze dame kijk. Goed jullie zullen er wel weer een Kelly in zien maar mij kan deze dame uit Tennessee gewoon krijgen, doe ik helemaal niet moeilijk over!
The Corleone family Album
The Corleone family Album
Creating an Avalanche from Scratch
Creating an Avalanche from Scratch
Terwijl de ene helft van NL carnaval viert is de andere helft momenteel lekker aan het skiën of toch gewoon aan het werk en mocht je op wintersport zijn dan weet je dat een lawine, naast overmatig alcohol gebruik, eigenlijk je grootste vijand is als je eenmaal op die berg staat. Sommige mensen vinden het schijnbaar leuk om lawine's te veroorzaken maar wees gerust achter het hekje sta je echt veilig..
Wie van de Drie 06-03-2011
Ariel Shyla Allison

Ariel

Shyla

Allison

Find Makarov [Epic Fanmade HD Trailer]
Find Makarov [Epic Fanmade HD Trailer]
Ze worden echt telkens weer een stukje beter die fanmade trailers met vandaag een twee en een halve minuut durende clip van Modern Warfare 3 met als titel, Find Makarov. Let's write some history!
Above the Sun
Above the Sun
Ik heb eigenlijk nooit begrepen waarom mensen zouden willen bergbeklimmen maar tegenwoordig schijnen toch hele volkstammen zich er mee te vermaken. Vreemd natuurlijk als er ook nog zoiets als helicopters of ander gemotoriseerd materiaal bestaat om op de top van een berg te komen. Dit duo doet een poging om hoger dan de zon te klimmen...
Is Richard de Mos Groen ?! [Top!]
Is Richad de Mos Groen ?! [Top!]
Je zou het niet denken met zo'n achternaam maar Richard de Mos van de PVV moet eigenlijk helemaal niets hebben van groen doen. Het hele klimaat gebeuren is een hoax en energie moet rollen! Rutger van Pownews ging op zoek bij deze HELD en maakte het volgende filmpje bij hem thuis... Geniaal!
Cool Snowland POV
Cool Snowland POV
Persoonlijk heb ik echt een tyfus hekel aan sneeuw en nu het zonnetje wat door komt de laatste dagen merk ik aan m'n humeur dat die ook meteen wat beter wordt van dit vroege lente weer. Natuurlijk kan sneeuw ook leuk zijn als je bijvoorbeeld op wintersport gaat of zoals hier een grappige sneeuwroute hebt gevonden wat eventjes POV stijl gefilmd moet worden.
Gametime 1295 - Rebuild
Gametime 1295 - Rebuild
Nadat zombies de halve mensheid hebben uitgeroeid aan jou nu de taak om alle overlevenden bijelkaar te zoeken en te zorgen dat zij kunnen overleven in deze nieuwe wereld. Zet de overlevenden aan het werk en bouw huizen, zorg voor eten en houd natuurlijk de zombies op afstand. Een zeer coole game, zomaar op de zondagochtend, game on!
Sexy Brittany Lynne
Sexy Brittany Lynne
Ik ga morgen een dagje carnavallen dus ik ben nu al druk bezig om alles netjes klaar te zetten voor morgen en was daardoor zowat de dagafsluiting vergeten. Kan natuurlijk niet en daarom nu, iets later dan gewoonlijk, alsnog een fijne babe video van Brittany Lynne ook alweer zo'n knoert uit de stal van ome Hef.
Our Pets
Our Pets
De Grote WLF Carnavals Post 2011
De Grote WLF Carnavals Post 2011
Carnavallen, je moet er van houden en als je onder de grote rivieren woont is het natuurlijk gewoon verplichte kost. De boys van WLF zitten dan weliswaar boven de rivier maar feesten gewoon mee en hebben alvast een zooi carnavals gerelateerde linkjes voor je verzameld die je hier kan terugvinden.

Nog veel meer Carnaval 2011 via Omroep Brabant hier!
Wie van de Drie 05-03-2011
Brea Jane Tia

Brea

Jane

Tia

So you think you can Dance ?! [Dying Swan]
So you think you can Dance ?! [Dying Swan]
Naast programma's als Big Brother en the Got Talent shows die inmiddels over de hele wereld worden uitgezonden is er ook nog "So you think you can Dance", waarin de jury op zoek moet naar het beste dans talent van het land. In Brazilië heet deze show "Se Ela Dança, Eu Danço" en daar maakte ene John Lennon da Silva (what's in a name) zijn opwachting met een eigen interpretatie van Mikhail Fokine’s, "Dying Swan". EPIC!
Girl in Hotel Corridor [Are You Scared ?!]
Girl in Hotel Corridor [Are You Scared ?!]
Het kijken naar horror films gaat zich op een gegeven moment tegen je wreken want zeg nou eerlijk zou jij bang worden van een klein meisje die in de gang van een hotel staat voordat je films als bijvoorbeeld The Ring had gezien ?! Dacht het niet!
Girl travels Mexico [Stopmotion]
Girl travels Mexico [Stopmotion]
Mexico is de laatste jaren vooral negatief in het nieuws door de heftige oorlogen tussen de drugs kartels die daar welig tieren dankzij de grens met de USA. Ooit was Mexico een land waar je prima op vakantie kon, we reizen daarom eventjes mee met deze sexy chick die ons een rondleiding geeft door datzelfde Mexico in stopmotion.
Camera Capture
Camera Capture
Het geheim van een goede viral is om de clip zo leuk te maken dat kijkers 'm meteen met iedereen willen delen, en de truc is dan eigenlijk om er tevens voor te zorgen dat wel je merknaam of het product dat je wilt verkopen luid en duidelijk in beeld komt. Nou is dit geen viral voor één van de digitale camera merken maar wel een tutorial wat je met al die verschillende modes die op de camera's zitten kan doen. [Sheepfilms]
Gametime 1294 - Interlocked
We beginnen de dag met een puzzle game waarbij het de bedoeling is om zo snel mogelijk de in elkaar geschoven figuren van elkaar te scheiden. Door te drukken op de spacebar kan je het object bekijken in 3D om zo te zien hoe je het beste de puzzle kan oplossen. Sleep vervolgens met je muis de stukken uit beeld om ze weg te spelen. Game on!
Sexy Adrianna Kroplewska
Sexy Adrianna Kroplewska
We hadden vandaag een iets ander tijdschema dan je gewend bent op TLP maar morgen is alles weer terug bij het oude als het goed is en kan je voor dag en dauw alweer de gametime verwachten. Zoals elke dag sluiten we ook vandaag weer af met een mooie dame om nog eventjes fijntjes van te dromen vanacht. Adrianna Kroplewska kende we natuurlijk al maar deze video stond er nog niet bij. Check!
Jetpack Skiing [100% Awesome]
Jetpack Skiing [100% Awesome]
Veel nederlanders zijn momenteel lekker aan het skiën of zijn net terug van een weekje lekker wintersporten. Leuk natuurlijk alleen die lange wachttijden bij de skilift zijn natuurlijk ruk! Dat geldt niet als je Troy Hartman heet en je zo bijdehand bent om een jetpack op je rug te binden om zo telkens weer terug naar boven te komen met een gangetje of 70km per uur. Ik zeg cool!
Cumshot Lingo
Cumshot Lingo
Hoe lang Lucille Werner precies al bij Lingo zit weet ik zo 1-2-3 niet maar het programma Lingo zelf is al zo'n 22 jaar op de NL buis te zien. Ooit begon Robert ten Brink er in '89 mee en Lingo is daarmee meteen een van de populairste en langstlopende spelshows in NL. Mensen proberen met de vreemdste woorden zoveel mogelijk letters te raden en zo te zien en horen is deze gast wel thuis in de NSFW filmpjes maar om te denken dat je met het woord cumshot punten scoort op tv lijkt me wat overmoedig
Explosive Art by Alexandre Farto
Explosive Art by Alexandre Farto
Een aktie film zonder explosies is eigenlijk niet meer denkbaar maar met explosieven kan je schijnbaar ook gewoon hele andere kunst maken, althans volgens de portugese kunstenaar Vhils aka Alexandre Farto dan toch. Kijk eventjes mee naar deze toch wel erg coole video.

Bonus: Blowing up Toy Cars in Slow Motion
Pizzababe Sarah Ashley
Pizzababe Sarah Ashley
Vrijdagmiddag is het al geeneens meer en waarschijnlijk zitten de meesten van jullie al weer aan het avondeten of aan de bitterballen in de kroeg maar de allerlaatste Pizzababe van de week hadden jullie natuurlijk gewoon nog te goed van me. De mooie blonde Sarah Ashley is het geworden in een gallerie die me iets wat bekend voorkomt maar die ik verder niet terug kan vinden in het Pizzababe archief.
Charlie Brown vs Charlie Sheen
Charlie Brown vs Charlie Sheen
Over het grote water gaat het momenteel alleen nog maar over Charlie Sheen die afgelopen een interview gaf om zijn ongenoegen kenbaar te maken over de situatie waar hij nu inzit. Dat deed hij met nogal wat vreemde uitspraken wat natuurlijk perfect voor is voor de diverse talkshow in de USA zoals bijv. die van Jimmy Kimmel die deze Kimmel Toon lanceerde.

Bonus: Jimmy Fallon - Winning for Men!
Snake bites Sexy Model [Fail]
Snake bites Sexy Model [Fail]
Naja of we de titel van deze clip erg serieus moeten nemen vraag ik me af want deze "dame" heeft wat mij betreft meer weg van een travestiet dan van een sexy modelletje maar we zullen de schijn maar gewoon op houden. In deze shoot staat ze wat te frommelen met een slang die zich geen moment bedenkt bij het zien van deze mega mukken...
Watville Primary School sing Flight Of Icarus
Watville Primary School sing Flight Of Icarus
Aankomende zomer staat de band Iron Maiden hier in het Gelredome en ja ach je kan het misschien niet echt super muziek vinden maar op deze engelse basisschool behoort het blijkbaar tot de verplichte leerstof. Check eventjes deze leerlingen van de Watville Primary School die Iron Maiden's "Flight Of Icarus" doen.
Flash Mob Wedding Proposal
Flash Mob Wedding Proposal
Je aanstaande op een originele manier ten huwelijk vragen valt nog niet mee en doe je dit voor een camera dan kan het ook nog weleens flink misgaan ook. Deze gast heeft z'n vriendin wijs gemaakt dat ze met een flashmob mee doen in Oklahoma City maar heeft daarbij niet verteld dat die flashmob slechts een excuus is om die ene vraag te stellen. Op z'n knietjes dat wel!
Gametime 1293 - Gunball Arena
Gametime 1293 - Gunball Arena
Vecht als een cirkel in dit Gunball Arena om de machtigste circel te worden en daarmee de Emperor van alle andere cirkels. Alle games op TLP vind je via deze link, game on!
Sexy Amy Andrews
Sexy Amy Andrews
We zijn wat laat vandaag dus gaan we eventjes in raptempo de oogst van vandaag neerzetten en we beginnen de dag zoals we 'm eigenlijk hadden moeten afsluiten gisteravond met een mooie dame die voor de vaste TLP bezoeker alleen geen onbekende meer is. Amy Leigh Andrews dus die we vandaag zien in een student body clip van Playboy!
The Eagle [TIP!]
The Eagle [TIP!]
We gaan eventjes terug naar het jaar 140 na christus waar centurion Marcus Aquila, net aangekomen uit Rome, zich begeeft in het door romeinen bezette Groot-Brittannië waar zijn vader The Eagle onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen. Hij is vastbesloten om The Eagle terug te vinden om zo zijn familienaam in ere te herstellen. Deze film gaat op 3 maart in NL in premiere met sterren als Donald Sutherland en Channing Tatum in de hoofdrol. Hier is alvast de NL Trailer!
Crash Carnage 50 [Crash Compilation]
Crash Carnage 50
Aan de verzameling Crash Carnage filmpjes lijkt geen eind te komen want vandaag presenteren we al weer nummertje 50! Een heus jubileum dus en mocht je meer van dit soort coole compilaties willen zien dan staan die hier nog eens alle 50 op een rijtje!
Ultimate 4chan GIFs Compilation
Ultimate 4chan GIFs Compilation
Vroegah toen filmpjes nog 100mb en groter waren en er nog geen snelle processors bestonden waren gif files mateloos populair, nu zie je ze bijna niet meer of het moet zijn in een forum zoals bijvoorbeeld dat van het krakersbolwerk en tevens grootste internet forum 4chan. We zagen al vaker dit soort gif compilaties voorbij komen maar dit zou de ultieme verzameling zijn, samengevat in twee compilaties!
AU Basketball Trick Shots
Konden we zojuist nog allerlei trickshots bekijken van quarterbacks, sommige met trucage en andere clips zoals het hoort gewoon zonder. Dit keer stappen we eventjes van dat American Football veld af om deze trickshots te bekijken van de American Univerity op het basketbal veld. Tja, het blijft knap!
We love the Russian Police
We love the Russian Police
Dat je in Rusland niet moet fukken met de wet weten we allang en heb ik zelf ooit ook eens ondervonden toen ik in die contreien een weekendje feest aan het vieren was. Tijd dus om deze hardwerkende ordehandhavers eens te verassen met een kusje...
Trick Shot Long Snapper
Trick Shot Long Snapper
Na de trickshot filmpjes van Johnny Mac en vervolgens Alex Tanney is ook ene Zach Enyeart aan de slag gegaan om een aantal trickshots in te studeren. In tegenstelling tot zijn twee voorgangers gaat Zach Enyeart voor de iets langere trickshots en dat is natuurlijk wel wat moeilijker. Hij beweert zelf beter te zijn dan Johnny Mac & Alex Tanney maar die beslissing laat ik graag aan jullie.
Michellin Energy tm Saver
Gemiddeld wordt 20% van het brandstofverbruik van een auto, of een tank op vijf, gebruikt om rolweerstand van de band te overwinnen. Inderdaad, een band is verantwoordelijk voor 20% van het brandstofverbruik van een auto. Waardoor wordt rolweerstand veroorzaakt, zult u zeggen, en hoe kan die worden beperkt? Bespaar tot wel 80 liter brandstof met de Michelin Energytm Saver band want niemand wil gegijzeld worden door hoge brandstofprijzen! Meer weten? klik dan hier..
Gametime 1292 - Survive Crisis
Je bent vandaag weer es een scherpschutter en beweegd jezelf van de ene level naar de volgende level door in elk veld de tegenstanders uitteschakelen die zich her en der verstopt hebben elke keer. Zoomen doe je met de spacebar, vuren en richten met de muis. Game on!
In Bad met Kate
In Bad met Kate
Kennen we Kate allemaal nog die vooral bekend werd van die talloze webcam filmpjes van haar site Kate's Playground ?! Er staan er vast nog wel meer maar hier vind je sowieso nog een hele lading van d'r! Vanavond heeft Kate de badkuip vol laten lopen en zien we deze toch nog steeds zeer lekkere dame weer eens in een nieuw filmpje.
Webcam Babe vs Poltergeist
Webcam Babe vs Poltergeist
Zit je net eventjes lekker te webcammen met een babe die je zojuist hebt opgeduikelt blijkt er in het huis van de bewuste dame een klopgeest te wonen. Nou kan je twijfelen aan het bestaan van klopgeesten en meer van dat soort bovennatuurlijke verschijnselen maar deze beelden spreken wel voor zich.

[Thnx Arie!]
Australian Open 2011
Australian Open 2011
Pizzababe Chelsey Medley
Pizzababe Chelsey Medley
Het was alweer ruim drie jaar geleden dat we voor het laatst deze Chelsey Medley konden bewonderen als Pizzababe van de dag maar vandaag is ze gewoon weer terug met een nieuwe mooie gallerie van ome Hef. Heerlijk lichaam dus deze dame en vergeet ook vandaag weer niet eventjes je stem uit te brengen want alle stemmen gelden mee voor de verkiezing tot Pizzababe van het jaar straks in december.
The Presidents Speech
The Presidents Speech
Een van de beste films van dit moment volgens de Academy Awards is de film The Kings Speech, tijd dus voor een kleine parodie op deze film met Jimmy Kimmel die deze zelfde film heeft vertaald naar een amerikaanse versie waar ze natuurlijk helemaal geen koning hebben. Vandaar dat het daarom nu ook The Presidents Speech heet.
Valparaiso Downhill 2011 [POV]
Valparaiso Downhill 2011
We reizen eventjes af naar Chili waar de steile heuvel Valparaiso gesitueerd is en waar ene Filip Polc een GoPro HD camera aan z'n fietsje heeft bevestigd en zo naar beneden gaat. Mooie beelden dus in POV wat nog best hard gaat ook.
Mac Lethal doet Charlie Sheen Rap
Mac Lethal doet Charlie Sheen Rap
Ahja, daar is Mac Lethal ook weer de snelste rapper, naar eigen zeggen, op de wereld. Dit keer heeft hij een ode aan Charlie Sheen die de laatste dagen wat vervelend in het nieuws is en die zijn show two and a half men gecancelled zag worden vorige week vanwege overmatig drugsgebruik en door met elk geyl pronsterretje wat 'm maar voor de voeten kwam het bed in te duiken. HELD! Een ode aan Charlie Sheen's tiger blood..
The Poop in Shower Prank
The Poop in Shower Prank
Het was een tijdje rustig rondom Jesse en z'n vriendinnetje die elkaar pranken waar het maar kan maar de laatste weken komen ze dan toch weer regelmatig voorbij. Dit keer heeft Jesse iets leuks bedacht terwijl vrouwlief onder de douche staat. Meer pranks hier!
Gametime 1291 - Flood Salvation
Gametime 1291 - Flood Salvation
Er dreigt een overstroming en je moet jezelf telkens redden van het stijgende water in deze Flood Salvation een grappig spel met 44 levels. Haaien, mijnen, lasers ze helpen allemaal niet mee wat het een best grappige game maakt. Er zijn ook nog vijf bonuslevels, game on!
Lorena Rainforest
Lorena Rainforest
Het grote regenwoud is wel leuk natuurlijk maar ja wat heb je er eigenlijk aan, behalve dan dat we niet kunnen overleven zonder dat zelfde regenwoud. Lorena is niet zo van de natuur maar gaat in deze video natuurlijk wel uit de kleertjes ergens midden in het bos en wij kijken gewoon mee.
The Carlin Step
The Carlin Step
George Carlin is / was een standup comedian die vooral bekend stond om z'n harde grappen en weergaloze shows op HBO. Hij overleed helaas veelstevroeg in 2008. DJ Steve Porter kennen we onderhand ook allemaal wel van z'n altijd coole muziek / video producties met daarin steevast video wat hij dan zo edit dat het ook nog eens muzikaal prima in elkaar steekt. Vandaag is George Carlin aan de beurt... check het uit!
Hottie Body Hump Club
Hottie Body Hump Club
Als je zoals ik hele dagen achter de pc zit dan heeft je figuur daar echt onder te lijden. Niet alleen heb ik een conditie van een cavia ook voor de strakke buik is het funest. Tijd dus om eens wat een beweging te doen en met wie kan je dat beter doen dan talkshow host Jimmy Kimmel die sterren traint als Jessica Biel & Jessica Alba met z'n Body Hump Club, kijk eventjes mee.
Front View Boys
Konden we vorige week nog een geinige viral zien van de Rear view Girls wat achteraf een viral bleek te zijn voor Levi's wat je er echt niet aan afzag en dus wat mij betreft volledig de plank missloeg. Vandaag is het de beurt aan deze Front view Boys die op een soort gelijke wijze de reacties van dames filmen alleen hangt er nu een camera aan de voorzijde.
Zenga Zenga Song
Zenga Zenga Song, autotuned
En jullie dachten nog wel dat Muammar Gaddafi een vreselijke dictator is en z'n volk onderdrukt door elk vorm van protest met harde hand in de kiem te smoren. Mooi niet dus! Check eventjes Muammar Gaddafi die in alle stilte blijkt te werken aan een zang carriere á la T-Pain met natuurlijk weer dat geniale autotune effectje...
Escalator Malfunction
Escalator Malfunction
Tijdens de "Rally To Restore Sanity" van dailytalkshow host Jon Stewart afgelopen oktober kwamen een aantal mensen die met de roltrap naar het L'Enfant Plaza Metro Station onderweg waren ten val nadat een roltrap op hol geslagen was. Hier is de surveillance video, best een vreemd gezicht...
Gametime 1290 - Watermelon Bomb
Gametime 1290 - Watermelon Bomb
Het is de bedoeling dat je watermeloenen zo afvuurt dat je ander fruit raakt door tijdig de muisknop los te laten zodat de meloenen exploderen in de buurt van het fruit. Verdien 5000 dollar door je kanon telkens te upgraden tussen de levels door. Game on!