Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand February 2011

Bodcast of Jillian Beyor
Jillian Beyor kennen we onderhand wel van d'r galleries als Pizzababe van de dag en vandaag zien we d'r weereens op bewegend beeld in deze Playboy Bodcast. Een mooie verzameling bodcast filmpjes vind je via deze link. Tot morgen, over en uti!
Dance Attack
Dance Attack
Tja, elkaar in de zeik nemen is en blijft het leukste wat er is, wat mij betreft, checken we eventjes deze gast die schijnbaar een master of disguise is en zich verstopt in de bosjes om telkens argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf te jagen.
Top Gear S16 Ep 6 [Last of the Season]
Top Gear S16 Ep 6
We gaan weer een klein beetje uitzending gemist spelen met deze laatste aflevering alweer van het ultieme autoprogramma Topgear. Seizoen 16 zit er helaas alweer op maar niet getreurt alle afleveringen kan je nog eens op je gemakje terug zien hier op TLP via deze link!
Pizzababe Nadia Marcella
Pizzababe Nadia Marcella
Over naar de orde van de dag met Pizzababe Nadia Marcella die volgens sommige van jullie op Julia Roberts lijkt maar dan wel in de jongere jaren. Heerlijke dame deze Nadia Marcella waarvan nog een video en gallerie hier te vinden is en vandaag de eerste Pizzababe van de dag is van deze week. Raten maar weer!
2010 Year in Crashes
2010 Year in Crashes
In de autosport gaat er nogal eens wat mis en eigenlijk maakt het dat alleen nog maar spectaculairder al hopen we natuurlijk wel meteen dat er geen al te zware gewonden vallen. In deze compilatie die zo'n tien minuten duurt zien we de ergste crashes van 2010 nog eens allemaal op terug. Meer Crashes hier!
Casey Abrams doet Georgia on my Mind
Casey Abrams doet Georgia on my Mind
Ik sta nog steeds versteld over al dat talent wat telkens voorbij komt bij de diverse talentenjachten. Deze 19 jarige Casey Abrams bijvoorbeeld die de jury van American Idols 2011 prima lijkt te vermaken met zijn geheel in eigen stijl gespeelde versie van het nummer Georgia on my Mind door Ray Charles.
Toyota doet The Force [Epic]
Toyota The Force [Epic]
Leuk natuurlijk die Superbowl commercial van VW die we kennen als The Force maar de concurrentie ziet natuurlijk niet stil. Check eventjes deze geniale parodie / spoof op die commercial van Toyota, ik zeg EPIC!
Auto rijd in op Tour [Brasil WTF]
Auto rijd in op Tour [Brasil WTF]
Het is nog niet eens zo heel erg lang geleden dat ene Karst Tates koninginnedag verstoorde door met een Suzuki Swift dwars door mensenmassa's heen te rijden met als doel onze koningin te raken. Een drama natuurlijk en bij het zien van deze beelden uit Brazilie kreeg ik eigenlijk meteen associaties met die verschrikkelijke dag. Dit keer in Brazilie dus tijdens een tour, er vielen gewonden maar geen doden gelukkig..
Gametime 1289 - Hunt Penguin
Gametime 1289 - Hunt Penguin
We starten deze week met een alleraardigst spelletje wat nog het meest weg heeft van het oeroude spel Duck Hunt alleen zijn de eenden nu vervangend door pinguins. Sommige pinguins zijn verkleed als Ultraman of Superman wat verder geen verschil maakt, knal ze zsm uit de lucht. Game on!
Jana Miartusova doet Flashen
Jana Miartusova doet Flashen
Het is alweer een hele tijd geleden dat we dit soort vids hebben gepost hier op TLP maar vanavond gaan we eens fijntjes kijken naar (18+ film actrice) Jana Miartusova die maling heeft aan de rest van de wereld en nakend door een drukke winkelstraat wandelt. Wij kijken eventjes mee...
Splashy Body Art
Splashy Body Art
Fails of February 2011 by Twister
Fails of February 2011 by Twister
Het kon niet uitblijven konden we afgelopen vrijdag al de Fail compilatie van Nobody zien, vandaag op de allerlaatste dag van de maand eigenlijk dus zoals het hoort, heeft ook Twister weer z'n maandelijkse hobbyprojectje online gezwengeld. Alle andere Twister compilaties op TLP via deze link hierzo en de februari 2011 compilatie staat bij onze dronken buurman, Enjoy!
Wie van de Drie 27-02-2011
Ksenya Misha Corinna

Ksenya

Misha

Corinna

Police vs Drifter
Police vs Drifter
Er gaat momenteel een video over de interwebs met een drifter die op de vlucht lijkt voor de politie en er ontstaat een heuse strijd midden op de snelweg waarbij ze elkaar niet sparen en er stevig op los gebotst wordt. Is het fake of is het echt ?! De beelden komen uit Maleisie en ik zocht het eventjes voor je uit, oplossing staat onder de clip..
Seyranyan sisters in a Box [OMG]
Seyranyan sisters in a Box [OMG]
Er is niks mis met wat ochtendgymnastiek om de dag flexibel te starten maar wat de gezusters Seyranyan, Arevik & Tatevik hier laten zien gaat met toch iets te ver. Je moet ook geen last hebben van clausterfobie trouwens want dan komt het ook niet goed. Wel een knappe act!

Voordat jullie gaan roepen, Pizza dat kan je niet... <-- Bewijs!
Fuck You in Acappella & Beatbox
Fuck You  in Acappella & Beatbox
Er schijnen ook goeie dingen te komen uit IJsland, iets wat nieuw is voor mij maar ik stel jullie vandaag graag eventjes voor aan 3 Voices & Beatur, en Beatur is zelfs de ijslandse kampioen beatboxen. Ze doen hier een cover van het nummer Fuck You in acappella onder begeleiding van de beatbox sounds van Beatur. Hier nog een Facebook versie, Block You!
The Return Of The Geriatric
The Return Of The Geriatric
Een ouder filmpje hierzo die nieuw leven is ingeblazen door het naderhand nog eventjes te bewerken met after effects wat altijd leuk is natuurlijk. Geen Freddy Wong effecten dit keer maar de "good old" lightsaber truc.
Drunk Guy on the News [The Remix]
Drunk Guy on the News [The Remix]
Eventjes een huishoudelijke tip! Mocht je lekker aan het zuupen zijn op een zaterdagavond terwijl je huis in de fik staat en er allemaal pers buiten staat om je te interviewen, ontloop die laatsten dan. Of maak jezelf onsterfelijk zoals deze Tommy die nadat z'n huis is afgebrand toch nog moedig de pers te woord staat. Uiteraard is er alweer een remix van dit filmpje...
Gametime 1288 - Monster Truck Demolisher
Kies een monster truck uit en sloop daarmee alle andere auto's die je onderweg tegenkomt om het maximale aantal punten te scoren. Heb jij het in je om als een echte monster truck demolisher door het leven te gaan ?! Game on!
Sexy Emma Glover
Sexy Emma Glover
Zaterdagavond ik heb hier al twee dagen de videomix van Magrao uit de speakers pompen heb m'n nette schoenen alvast aangetrokken en ga zo eens wat vervelen hierzo in de buurtkroeg. We sluiten de avond daarom alvast af hier op TLP met de altijd mooie Emma Glover.

De aankomende dagen komen er nog veel meer engelse schoonheden voorbij met dank aan Jimbo!
Rally Cars in HDR
Rally Cars in HDR
The Candy Challenge
Waar maak je een kind altijd blij mee behalve een Happy Meal van McDonalds, Juist ja, Snoep! Nou kan je je kids natuurlijk tot in de treurnis snoep voeren maar dan mag je er ook ernstig rekening mee houden dat het een olifantje is tegen de tijd dat ze een jaartje of 12 zijn. Deze vader wil z'n kids én snoep geven én tegelijkertijd fit houden en bedacht de Candy Challenge.
Wie van de Drie 26-02-2011
Amy Sophia Lanna

Amy

Sophia

Lanna

Epic VFX Time
Epic VFX Time
De mensen van Epic Meal Time kennen we ondertussen en we zijn blij met de filmpjes die ze tot nu toe gemaakt hebben want echt oud gaan deze gasten natuurlijk niet worden met zulke eetgewoontes. Freddie Wong kennen we natuurlijk van al die coole After Effects filmpjes die ondertussen ook miljoenen views hebben en vandaag hebben ze samen dit in elkaar geknutseld.
Please touch my Boobs
Please touch my Boobs
Ik dacht dat ik toch wel alle M!LF filmpjes kende onderhand maar, of ik ben deze vergeten wat door overmatig alcohol gebruik niet eens vreemd zou zijn of ik kende 'm domweg niet, grappig is het wel weer met Philippe Geubels, een van de presentatoren van M!LF samen met een blonde milf, Veronique Leysen, in de hoofdrol. Gewoon lukraak mensen op straat vragen of ze de borsten van Veronique eventjes willen vasthouden. En dan blijkt maar weereens hoe preuts onze vlaamse broeders eigenlijk zijn..
Adele doet Someone Like You [Live]
Adele doet Someone Like You [Live]
Het is niet mijn muziek en om heel eerlijk te zijn had ik eigenlijk nog nooit gehoord van deze Adele die toch al meerdere platina albums, ook in NL, op haar naam heeft staan. Bij de Ellen Show was ze live te bewonderen terwijl ze het nummer "Someone Like You" ten gehoor brengt van haar album 21, live natuurlijk!

Adele bij Giel hier...
Modernity in Stop Motion
Modernity in Stop Motion
De stopmotion short Teclópolis werd voor het eerst in 2009 uitgebracht door het argentijnse Can Can Club en is verassend cool gemaakt met allerlei allerhande dingen die je eigenlijk dagelijks wel tegenkomt of gebruikt. Deze shortfilm duurt zo'n twaalf minuten en is zeker eventjes het bekijken waard. Check!
Shaun of the Dead Island
Shaun of the Dead Island
De hoofdrolspelers uit de film Shaun of the Dead spelen tevens de hoofdrol in de nieuwe alien film Paul, die echt cool is. Ik ben niet zo van de zombie of horror films dus Shaun of the Dead heb ik eigenlijk nog nooit gezien maar dit schijnt een mashup te zijn tussen die film en de nieuwe game Dead Island. De gametrailer van Dead Island heb ik er voor het gemak nog eens bijgezet. [Thnx Dan!]
Gametime 1287 - Spintasticolor
Gametime 1287 - Spintasticolor
We beginnen de dag weer met een spelletje! Vandaag hebben we Spintasticolor een game waarin het de bedoeling is om met zo min mogelijk kliks kleuren bij elkaar te krijgen om die vervolgens weg te spelen. Doe dat in zo min mogelijk beurten om de hoogste score te halen. Game on!
The Best of Nuts Magazine 2010
The Best of Nuts Magazine 2010
Zo vandaag eens geen ome Hef als dagafsluiter maar gewoon weer eens die mooie babes als bijv. Lucy Pinder & Rosie Jones van over het kanaal waar die dames boobies hebben dat is niet meer normaal. Het beste van Nuts Magazine dus in compilatie vorm wat toch weer een kleine vijf minuten kijkplezier oplevert. Helaas gaat er wat fout met de muziek in de clip maar dat maakt het niet minder fijn om naar te kijken...
The Fails of February 2011 by Nobody
The Fails of February 2011 by Nobody
Februari is nog niet eens voorbij of Nobody heeft alweer een nieuwe fail compilatie klaar staan voor ons met daarin de beste fails van afgelopen maand. Wederom natuurlijk weer goed gedaan door deze gast en de meeste van de filmpjes in deze compilatie kan je gewoon terug vinden op TLP! Nog veel meer fail compilaties via deze link!
World of Warcraft by Video Game Music Choir
Er zijn meer manieren op een videogame te spelen bijvoorbeeld met een live orkest zoals hier te zien door het Video Game Music Choir wat bestaat uit studenten en die een poging doen om de muziek van de game World of Warcraft (WOW) te spelen. Best cool!
Muppets Rock Out in Brighton [Epic]
Muppets rock out in Brighton
Zeer coole video wat een onofficiele clip blijkt te zijn, dus fanmade, voor het nummer Dance Yrself Clean van LCD Soundsystem met zo'n beetje alle bekende Muppets in de hoofdrol. Voorbijgangers en winkelend publiek in Brighton waren aangenaam verrast met dit optreden, check het zelf!
Pizzababe Megan Curry
Pizzababe Megan Curry
Een beetje later dan gewoonlijk maar zeer zeker niet minder mooi is deze Megan Curry die deze week van toch wel allemaal mooie, in iedergeval in de smaak vallende, Pizzababes de weekafsluiter is. Megan was natuurlijk al eens langs geweest een tijdje geleden en die gallerie vind je via het linkje onder deze fotoserie. Megan Curry, geen familie van Adam en de Pizzababe van de dag! Rate...
I wanna fight your father
I wanna fight your father
Gisteren kon je in de short "Meet the Boyfriend" al zien dat er zeer verschillende manieren zijn om met je (toekomstige) schoonouders om te gaan maar wat als er nu echt geen band is en het eigenlijk gewoon haat en nijd is of blijft. De ierse hiphop comedy groep The Rubberbandits gaan het gevecht aan en eerlijk is eerlijk het nummer klinkt zeker niet slecht..
Woman Wrecks Towing Company
Woman Wrecks Towing Company
Dat vrouwen überhaupt mogen auto rijden vind ik al twijfelachtig dus als er al eens een auto van een vrouw wordt afgesleept lijkt me dat alleen maar de veiligheid op straat te bevorderen. Helaas geldt dat niet voor de medewerkers en een toevallig filmende tv crew bij Weeks Towing & Auto Repair in Michigan waar een vrouw,Tiffany Nealous, helemaal leip wordt aan de balie waar ze de auto op kan halen en besluit de boel te slopen en dat voor een bon van 75 dollar. Totale schade $10.000..
Een Bandje wisselen doe je ZO!
Een Bandje wisselen doe je ZO!
Wat een ellende is het toch de laatste weken in het Midden Oosten, het ene regime na het andere wordt verdreven en dat gaat nogal wat heibel geven als ik zo eens de berichten lees. Nou is het Midden Oosten eigenlijk gewoon 3e wereld gebied als je het mij vraagt en hebben ze geeneens een Kwik Fit iets wat je in ieder beschaafd land gewoon op elke straathoek tegenkomt. Of de Kwik Fit ooit voet aan de grond gaat krijgen in het M-O vraag ik me af.
Bryan Carrasco [Fail]
Bryan Carrasco [Fail]
In de wedstrijd Ecuador vs Chili, die gewonnen werd door Ecuador met 1-0, kon je weer eens een mooi staaltje acteer talent zien van ene Bryan Carrasco die wel op zeer creatieve wijze een vrije trap regelt ten koste van zijn tegenstander Fernando Gaibor. Gelukkig staan er tegenwoordig overal camera's maar slachtoffer van deze überschwalbe Gaibor krijgt toch een gele kaart...
Gametime 1286 - Crazy Hangover
Gametime 1286 - Crazy Hangover
Na een groot feest met te veel alchohol en wilde vrouwen lig je uitgetelt op bed en word je wakker met een stevige kater. Vind in deze point and click game je weg door te klikken op de juiste items en haal bijvoorbeeld een frisse neus en bedenk wat er nou precies ook alweer gebeurt is vanacht.
Sexy Amanda Duncan 2
Gisteren was ze ook al onze dagafsluiter en dit is gewoon dezelfde blonde stoeipoes Amanda Duncan nog eens op herhaling in een iets ouder filmpje bij onze vriendjes van KB.

Meer Amanda dus via deze link!
Best of The Young Ones
Best of The Young Ones
Het is alweer echt een hele tijd geleden dat deze engelse raddraaiers op de tv waren maar het was wel een schot in de roos van de vpro die het destijds uitzond. Voor de jongere onder ons, The Young Ones was een Britse sitcom over vier mannelijke studenten die samen een huis en lief en leed deelden tot het bizarre aan toe. Hoofdrolspelers zijn, Neil de hippie, Rick de zeikers, Mike de cassanova en Vyvian de punker.
DJ VJ Magrao Videomix Vol9 [2011]
DJ VJ Magrao Videomix Vol9 [2011]
Het is een beetje lastig communiceren met brazilianen in de msn en dan ben ik er altijd al wel snel klaar mee maar voor vriend en DJ VJ Magrao maak ik altijd graag een uitzondering. Deze baas komt altijd met zulke coole videomixen aanzetten dat ik ze wel met jullie MOET delen. Deze volume 9 is in full HD iets wat voor sommige pc's misschien wat probleempjes oplevert maar je kan de videomix ook gewoon op normale kwaliteit kijken door in de player het beeld op HD is off te zetten. Morgen op alle andere weblogs vandaag als eerste natuurlijk vers uit de over bij TLP!
Human Slingshot [Fail]
Human Slingshot [Fail]
Tegenwoordig valt het niet meer mee om ergens de eerste mee te zijn want alles is eigenlijk al eens uitgevonden of gedaan. Toch hebben deze gasten een geniaal idee door wereld's eerste mensenlijke katapult te bouwen. Hier en daar heeft het echter nog wat fine tuning nodig...
Pizzababe Brigitte Anne
Pizzababe Brigitte Anne
Deze Brigitte Anne zagen we al eerder voorbij komen als Pizzababe van de dag maar had toen nog iet wat donkerdere haren, hier te zien. Vandaag heeft ze de blonde pruik op en ik moet eerlijk zeggen dat ziet er toch echt een stuk beter uit. Ben je het met me eens of wil je gewoon vertellen wat jij mooi vindt aan deze Pizzababe van de dag, drop het in de comments.
Meet the Boyfriend
Meet the Boyfriend
Altijd lastig wanneer je een nieuwe vriendin hebt en je moet jezelf gaan voorstellen aan haar ouders. Vooral de heer des huizes, je toekomstige schoonpapa, wil dan nog weleens lastige vragen stellen maar je kan natuurlijk ook gewoon de rollen omdraaien zoals deze gast doet. Dat ik daar zelf nog nooit ben opgekomen, foei!
Remi Gaillard p0wned TV show Host
Remi Gaillard p0wned TV show Host
Wij wisten natuurlijk al lang dat Remi Gaillard de leukste persoon van Frankrijk is en de bekendste persoon, niet alleen bij de politie, van Montpellier. Vandaag word hij uitgenodigd in de studio van een lokale tv zender voor een interview en uiteraard heeft hij een verassing in petto voor de presentator.
House MD vs PulpFiction
House MD vs PulpFiction
Ik volg House MD nu al een paar seizoenen en ik moet zeggen dat het echt een toffe serie is, als je een beetje gewend bent aan de nukken van dr House en zijn altijd sarcastische humor tegen zijn assistenten. Pulp Fiction is natuurlijk een legendarische film waar al heel wat spoofs en parodieën op gemaakt zijn en vandaag speelt Gregory House ineens de intro scene na uit die film. Leuk gemaakt en de intro van de laatste episode!
Pump up the Jam [Literal]
Pump up the Jam [Literal]
Een tijdje geleden eigenlijk alweer dat we nog een leuke literal version van een bekende videoclip / muzieknummer te zien kregen en dit is eigenlijk ook niet echt wat we daarmee bedoelen of zouden verwachten. Het Belgische Technotronic scoorde een grote hit in de 80er jaren met het nummer Pump up the Jam en dit is tja... wat zullen we ervan zeggen?
Gametime 1285 - Flaming Camel
Gametime 1285 - Flaming Camel
Van alle kanten komen er figuurtjes aanrennen die iets hebben tegen kamelen en die je dus eigenlijk meteen moet neerstompen. Er zijn ook militairen die je proberen te verwonden door te schieten maar die kogels zijn in het begin zeer zeker nog makkelijk te ontwijken. Een soort streetfighter dus maar dan in de woestijn met een kameel, Game on!
Sexy Kori Koether
Sexy Kori Koether
Kori kijkt een klein beetje boos op de thumb hiernaast maar lijkt me toch helemaal geen onaardige dame om eens een avondje mee te stoeien. Ik hoor graag weer jullie bevindingen van deze blonde vamp in de comments of aan de ratings.
Back To The Future
Back To The Future
ET-X
ET-X
In de jaren '80 verraste Steven Spielberg vriend en vijand met de film E.T. wat een regelrecht kassucces werd en meteen een film waar menig filmmaker een voorbeeld aan kon nemen. Het figuurtje E.T. wat staat voor Extra Terrestrial werd legendarisch en toen ik van de week de nieuwe alien film Paul zat te kijken moest ik toch een beetje terug denken aan z'n klassieke voorganger. Nou zijn we natuurlijk onderhand 30 jaar verder en zijn allerlei filmtechnieken verfijnd en ziet alles er nog realistischer uit. Vandaag een fanmade trailer voor ET-X: Extinction!
Pizzababe Lara Leverence
Lara Leverence konden we voor het eerst vorig jaar zien als Pizzababe en daarna nog op bewegend beeld en vandaag is ze gewoon weer eens terug hier bij de pizzabakker met een erg mooie nieuwe gallerie. Die oudere postings van Lara vind je hier nog eens terug en voor vandaags Pizzababe van de dag gallerie klik je hier! Vergeet niet te raten jongens... ALLE RATINGS tellen mee aan het eind van het jaar 2011!
Hey Pannekoek
Hey Pannekoek
We konden laatst al eens een gevecht zien in een pannekoekhuis en ik weet niet wat het is maar dat schijnt schering en inslag te zijn over het grote water. Van de week was het weer raak en onze vriendjes van WLF hebben de beelden op de kop weten te tikken die je hier terug kan zien. FIGHT!
Predator The Musical [Epic]
Predator The Musical [Epic]
Na Conan the Barbarian in musical stijl en ook Robocop en Total Recall is het nu de tijd aan Predator the Musical waarmee we zo'n beetje meteen alle Schwarzenegger films gehad hebben zo onderhand. Om eerlijk te zijn is mijn favoriet nog steeds Rambo the Musical maar vandaag hebben we de dus de film Predator, check het uit!
Human Towers
Human Towers
Ik heb al vaker dit soort clips gepost uit Spanje om precies te zijn uit Tarragona waar het een jaarlijks terugkomende traditie is om met mensen torens te bouwen wat nog best weleens gevaarlijk kan zijn door de hoogte en het risico op vallen.
Juan - Sweet Child O' Mine [Epic]
Juan - Sweet Child O' Mine [Epic]
Naar een concert van The Guns & Roses hoef je allang niet meer te gaan want die Axl Rose zingt zo vals als m'n opoe en daar ga je natuurlijk niet voor je lolletje naar luisteren. Vroeger waren ze zowat legendarisch en met de albums "Use Your Illusion I & II", in die tijd een van de best verkopende bands. Er is nog hoop voor de Guns want deze Juan zingt in deze clip het nummer "Sweet Child of Mine" en doet dat best knap! Meer van deze karaoke genie vind je in z'n YT channel!
Gametime 1284 - Market Delivery
Gametime 1284 - Market Delivery
Op de markt is je gulden een daalder waard maar helaas hebben we die houten ducaten niet meer en betalen we tegenwoordig met euros. Het is handig als er op de markt ook wat te koop is en daarom mag je vandaag proberen de markt te bevooraden op je fietsje. Het valt niet mee maar toch wens ik je succes, game on!
Sexy Amanda Duncan
Sexy Amanda Duncan
Het was voor het eerst in 2007 dat we met Amanda Duncan konden kennis maken als Pizzababe van de dag en daarna nog eens op video, beide items vind je hier nog eens terug. Vandaag is deze blonde sping in het veld weer eens terug in een nieuw filmpje bij onze buurtjes van Xmissy.. Check het uit!
Breaking: iPad 2 Review
Breaking: iPad 2 Review
Het gaat de laatste tijd niet al te best met Steve Jobs de oprichter en geestelijke vader van Apple die al jaren vecht tegen kanker en momenteel de dagelijkse leiding van z'n bedrijf uit handen heeft gegeven om te proberen de kanker te overwinnen. Deze beelden bewijzen dat! Gelukkig staan ze bij Apple niet stil en zijn er geruchten dat er medio juli een nieuwe iPhone op de markt komt de iPhone 5.. Ook zou er weleens een verbeterde versie van de iPad aan kunnen komen, hier alvast een review van het apparaat.
Mustang Race 2011
Mustang Race 2011
De Ford Mustang is al sinds de 60er jaren een van de meest gewilde automodellen ooit gebouwd. Het wagentje koste toen slechts 2300 dollar, iets wat in de loop der tijd helaas wel is bijgesteld. In de meeste landen is er wel een Mustang Club waar leden samenkomen om ervaringen te delen en hun voorliefde voor dit amerikaanse stukje geschiedenis. In Polen bestaat ook zo'n club en die maakte deze zeer coole vijf minuten durende promotie clip voor het jaarlijkse event de Mustang Race.
Pizzababe Maria Turner
Pizzababe Maria Turner
We gaan weer over naar de orde van de dag met Maria Turner die vandaag onze Pizzababe is en die me heel erg bekend voorkomt maar waar ik verder niet zoveel over kan terug vinden in het Pizzababe archief. Wellicht dat ze eens voorbij is gekomen onder een andere naam. Wie helpt er eventjes ?!
Trick Shot Quarterback 2 [Alex Tanny]
Trick Shot Quarterback 2 [Alex Tanny]
Konden we laatst de skills van quarterback Johnny Mac al eens zien in deze video, vandaag ene Alex Tanny die naar eigen zeggen beter is dan Johnny Mac. Ik oordeel verder niet en laat jullie zelf eventjes beslissen. Ter vergelijk staat de link naar de vorige Trick Shot Quarterback video onder deze van Alex Tanny.
Lingerie Mouse Trap Prank
Lingerie Mouse Trap Prank
En daaaaar zijn Nikki & John weer het onvermoeibare stel dat niets anders doet dan elkaar de loef afsteken door elkaar te pranken wanneer daar ook maar de kleinste mogelijkheid toe is. Nadat er met valentijnsdag flink alcohol gedronken is besluit John op geheel eigen wijze Nikki eens wakker te maken. En dat is dus niet met ontbijt op bed...
Muse live at Wembley [360 view & Awesome]
Muse live at Wembley
Er zijn natuurlijk nog meer muzieksoorten naast het trance gebeuren en eerlijk is eerlijk ik ben nu ook eens naar een paar rock concerten geweest zoals Rammstein bijvoorbeeld en zoals deze Muse die ik dan wel helaas heb moeten missen omdat ze tegelijk speelde met het WK wat ik toch iets belangrijk achtte. Alleen had ik toen deze beelden nog niet gezien. Check eventjes Uprising en Citizen Erased in 360 view waarin je kan switchen naar zes verschillende camera posities. Erg cool! Meer Muse!
Swim Swim Swim
Swim Swim Swim
Nog een maandje of vier en we kunnen weer met z'n alle hele dagen aan het zwembad vertoeven voor wat verfrissing. Zwemmen schijnt zo'n beetje de beste manier van vet verbanden te zijn omdat je dan alle spieren van je lichaam gebruikt, zelfs je gezicht.
Gametime 1283 - D Slide
Gametime 1283 - D Slide
Het lijkt er een beetje op dat we langzamerhand naar de lente gaan als ik zo eens naar buiten kijk en dat is natuurlijk goed nieuws. Tijd dus om uit onze winterslaap te komen en voor de dames om langzamerhand de berevellen weer optebergen naar zolder en de korte rokjes weer uit de kast te trekken. Wij beginnen de dag met een puzzle spelletje die ik zelf erg grappig vond, eens zien hoe jullie het er van afbrengen met de game D-Slide, game on!
Sexy Chrissa Carolyn
Sexy Chrissa Carolyn
In de eerste week van januari zagen we al een video voorbij komen van deze Chrissa Carolyn en ik had nog wat foto's beloofd maar tot nu toe is ome Hef niet al te guitig met zulks materiaal dus we moeten het nog eventjes met bewegend beeld doen. Mooie dame deze donkerharige Chrissa natuurlijk en vandaag onze dagafsluiter... Zodra er wat meer fotomateriaal is bombarderen we d'r meteen tot Pizzababe van de dag!
Real Life Angry Birds game [Epic]
Real Life Angry Birds game [Epic]
Het populairste spelletje op de mobiel, of het nu om Android phones gaat of om de altijd coole iPhone is de game Angry Birds waarbij je moet proberen bouwsels kapot te schieten met een katapult. Beetje lastig dus om in het "eggie" te doen maar niet als je een vader hebt zoals deze 6 jarige Ben die gewoon een taart van het spel heeft gebakken. Twee keer fun dus, eerst tijdens het spelen en daarna nog eens bij het opeten..
Top Gear S16 Ep 5
Top Gear S16 Ep 5
Ik zou het bijna vergeten maar gisteren was er natuurlijk weer een nieuwe aflevering van Topgear met de mannen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May die weer allerlei coole bolides testen en daar op geheel eigen wijze verslag bij doen. Vandaag alweer aflevering 5 van het 16e seizoen!

Meer Topgear hier!
Rallydriver Fail [Epic]
Rallydriver Fail [Epic]
Dat rally rijden valt nog helemaal niet mee maar is en blijft een spectaculaire sport om naar te kijken niet in de laatste plaats omdat er zoveel crashes gebeuren. Deze rallyrijder maakt een schuiver en krijgt z'n auto niet zonder slag en stoot terug op de baan. Gelukkig zijn er dan omstanders en een bijrijder die je eventjes terug op de baan kunnen zetten, 't blijft een teamsport..
Pizzababe Ashley Mattingly
Pizzababe Ashley Mattingly
Lunchtijd zit er weer op, de koffiekan is leeg en Ashley Mattingly is op deze maandag de eerste Pizzababe van de week. Ashley is Miss Maart in het blaadje van ome Hef en mag er zeker wezen. Ik hoor graag jullie bevindingen in de comments en vergeet tevens niet om te voten want alle votes tellen mee voor de Pizzababe van het Jaar verkiezingen aan het eind van het jaar 2011.
Model vs Model
Model vs Model
Het is een fabeltje dat je met een mooie auto ook meteen een mooie chick scoort maar het helpt wel degelijk lijkt me zo. In deze grappige commercials voor de Nissan Juke neemt SI model Amber het op tegen het nieuwe 2011 model van de koreanen.
The Saga Of Biorn [Animation]
The Saga Of Biorn [Animation]
Geweldige animatie over een viking genaamd Biorn die er een leven van geweld en plunderingen heeft opzitten en alleen nog op een waardige manier wilt sterven om zo het walhalla te bereiken. Helaas valt dat nog niet mee....
The Great Motherfucking Brown Dude [WTF]
The Great Motherfucking Brown Dude [WTF]
Je hoort weleens finnen marokkanen klagen over het deurbeleid bij diverse uitgaansgelegenheden waar ze dan geweigerd worden terwijl ze eigenlijk nooit echt heel erg lastig zijn ofzo, ahum. In de USA zijn de rollen omgedraaid althans zo lijkt het op deze beelden uit Massachutes waarom een argeloze stapper te zien is die het aan de stok heeft met de uitsmijter die weinig op heeft met de van drugsdealende verdachte. De uitsmijter zit vast op beschuldiging van geweld, diefstal en vrijheidsberoving!
Slam Dunk Contest 2011
Slam Dunk Contest 2011
Afgelopen weekend werd de jaarlijks terugkerende Slam Dunk Contest 2011 gehouden wederom gesponsord door Sprite met als winnaar Blake Griffin, van de Los Angeles Clippers, die ook nog eens een hele coole slamdunk maakte over een auto heen. Ik heb voor jullie die toch wel fantastische slamdunk en nog wat highlights van het event opgezocht. Voorgaande jaren hier!
Gametime 1282 - ChemCraft Labyrinth
Gametime 1282 - ChemCraft Labyrinth
Voor de fans van Tower Defense games is het vandaag feest want dit is een van de coolste Tower Defense games die ik tot nu toe ben tegengekomen. Je kan gebouwen plaatsen, gems slepen waar je ze nodig acht en "spells" over de vijand uitspreken. Succes & Game on!
Eternal Summer
Eternal Summer
Zaten we net nog in de koude sneeuw, compilatiemakert Wootson zoekt betere oorden op en doet dat wederom met een hele bende mooie dames die heerlijk genieten van de zomer. Het is tevens de dagafsluiter voor vandaag en een linkje naar eerdere compilaties van Wootson staat onder de video! Enjoy..
This looks Photoshopped
This looks Photoshopped
Bouw eens een Sneeuwbaan in je Achtertuin
Bouw eens een Sneeuwbaan in je Achtertuin
Terwijl sommige bij een paar cm sneeuw liever helemaal niet meer naar buiten gaan, zoals ik, bouwen andere juist hele bouwwerken om zoveel mogelijk plezier aan dit witte natte natuurverschijnsel te beleven. Zoals deze gast die samen met wat buren zo'n 80 uur aan het sneeuwschuiven is geweest om de ultieme snow slide te bouwen. En ja dan heb je ook echt wat!
Wie van de Drie 20-02-2011
Chiara Esti Zdena

Chiara

Esti

Zdena

The Black Mamba
The Black Mamba
Terwijl ik verder helemaal niets heb met commercials op televisie zijn er toch bepaalde bedrijven / merken waarvan je de laatste reclame graag wilt zien. Ik noem een Even Apeldoorn Bellen, Heineken of bijvoorbeeld sportmerk Nike. Neem nou deze übercoole commercial The Black Mamba met o.a. sterren als Kobe Bryant en Bruce Willis voor Nike Basketball..
Happy Valentine Baby [Epic]
Happy Valentine Baby [Epic]
Het is alweer een weekje geleden maar dat maakt deze toch wel leuke grap niet minder leuk. Meisje krijgt een mooi valentijns kadootje terwijl d'r vriendje nog eventjes wat laatste inkopen gaat doen, Thnx Gert!
Bentley on Ice
Bentley on Ice
Naast de Ferrari die je net kon zien mag je best deze Bentley op je verlanglijstje zetten want ook deze auto is zwaar cool. Om in het guiness book of records te komen als snelste auto op ijs werd vier voudig Fins rally kampioen Juha Kankkunen in een Bentley Continental Supersports gehesen en behaalde daar een snelheid van 330 km per uur mee op het ijs van de Baltische zee.
Introducing Cat Bowling
Introducing Cat Bowling
Een nieuwe sport ?! Wat heb je nodig een gewillige kat een laser pointer en een aantal bekertjes die je neerzet als een soort kaartenhuis, strike!
Ferrari 458 Italia crushed by Ford F150
Ferrari 458 Italia crushed by Ford F150
Autoliefhebbers kunnen maar beter deze post overslaan want je zou er bijna tranen van in je ogen krijgen. De eigenaar staat er nog vrij nonchalant bij om te vertellen wat er gebeurd is en ja dat is fucked up!
Gametime 1281 - Burrito Bison
Gametime 1281 - Burrito Bison
Poeh net wakker en ik ben nog steeds net zo dronken als vanacht voordat ik in slaap viel. Maar eens starten met een easy game dan maar! We gaan Burrito Bison launchen om vijanden te verpletteren en uiteindelijk te ontsnappen uit Candy Land!
Webcam Cutie doing Striptease
Webcam Cutie doing Striptease
Ik zat gister eens naar nieuwsuur te kijken op ned 2 waar allerlei meisjes voorbij kwamen die heimelijk gefilmd waren door allerlei tuig die vervolgens deze filmpjes op het internet pleurde als een soort van chantage middel. Tja, how low can you go! We kijken gewoon naar dit webcam chickie die dr best doet in de smaak te vallen bij ons, en dat lukt nog aardig ook...
Transport in HDR
Transport in HDR
Vocal Trance weekend Pack [vol1]
Vocal Trance weekend Pack [vol. 1]
Het is vooral vocal trance wat hier dagelijks door de speakers pompt en ach ik kan me er goed bij concentreren en vind het nu eenmaal erg lekker klinken. Ik heb eens een tijdje wat fijne nummers in een mapje gegooid die ik vanavond met jullie deel. Heb je zelf ook nog wat tips voor mij of vind je dit topic leuk en moet ik zo afentoe es wat meer van dit soort packs posten. Zet het in de comments!
Wie van de Drie 19-02-2011
Anne Nina Lea

Anne

Nina

Lea

Rap Musicvideo Recording [Epic Fail]
Musicvideo Recording [Epic Fail]
Een beetje rappert neemt z'n muziekvideo's natuurlijk op omringd door vrouwelijk schoon terwijl hij naast een auto staat die hij in z'n levensdagen niet kan betalen. Uiteraard word dat er nooit bij vertelt maar in deze clip wordt toch maar weer eens pijnlijk duidelijk hoe het nou precies zit.
Worst Freekick Ever [FAIL]
Worst Freekick Ever [FAIL]
Je ziet soms de mooiste varianten wanneer er in een voetbalwedstrijd een vrije schop wordt genomen die vaak urenlang zijn ingestudeerd op de training maar eigenlijk komt het er op neer gewoon goede afspraken te maken.
Surfing the Waimea River
Surfing the Waimea River
Als je wilt gaan surfen of wakeboarden dan ben je altijd afhankelijk van de wind en golfen maar dat hoeft dus helemaal niet. Verplaats gewoon de loop van een riviertje om zelf de ideale omstandigheden te creeëren om je kunstjes op te doen. Stephan Figueiredo en consorten doen het eventjes voor...
Waratahs Skills
Waratahs Skills
Vorige week konden we al een video zien van de All Blacks uit New Zealand die in deze video hun skills nog maar eens lieten zien en vandaag is het de beurt aan de HSBC Waratahs uit Australie die dit proberen te evenaren en beweren deze video te hebben opgenomen zonder trick photography!!
Buschauffeurtje Pesten doe je ZO!
Buschauffeurtje Pesten doe je ZO!
Beetje ondankbaar werk lijkt me het vak buschauffeur wel en als ik ze zo afentoe hier door het arnhemse zie schreuren dan zit er ook een hoop frustratie bij die mannen als ze weer eens een rondje maken en maar proberen om bij elke halte op tijd te zijn. In Brazilie moet je eigenlijk al helemaal geen chauffeur zijn want daar wil de opgeschoten jeugd maar één ding, chauffeurtje pesten!
Gametime 1280 - Rich Piggy 2
Gametime 1280 - Rich Piggy 2
Zorg dat de muntjes telkens in het spaarvarkentje vallen door bepaalde constructies te bedienen en dat is eigenlijk niet eens zo heel moeilijk zeker als je bedenkt dat er ook nog eens een walkthrough bij zit mocht je er eventjes niet uitkomen.
Sexy Heidi Wheeler
Sexy Heidi Wheeler
Vandaag was het eens een keertje niet lastig om een waardige dagafsluiter te vinden want toen mijn oog op deze Heidi Wheeler viel was ik eigenlijk meteen verkocht. Mooie dame dus deze Heidi die niet zoals de meeste uit de lingerie gaat maar in een gele bikini kwam aandrafen voor de shoot. Ook bikini's kunnen gewoon uit gelukkig!
Shirtless Bros do ‘Firework’ Lip Dub
Shirtless Bros do ‘Firework’ Lip Dub
Okay voor de volgende video geldt een 100% gay alert maar al met al is dit toch wel weer een goeie lipdub uitgevoerd door een stel studenten zonder shirt aan, die allen studeren op de University Of Arkansas. Het nummer Firework is van Kate Perry en de boys hopen op deze manier toch wat punten te scoren bij de toch niet heel erg vervelend ogende zangeres.
Real Life Mario Kart 3 by Freddy Wong
Real Life Mario Kart 3 by Freddy Wong
De kart filmpjes van Remi Gaillard kennen we uiteraard onderhand waarin hij de straten van Montpelier onveilig maakt in z'n kart verkleed als super mario maar zover hoef je natuurlijk niet te gaan als je een beetje om kan gaan met programma's als Adobe After Effects. Gelukkig weten we onderhand dat we dat gerust aan Freddy Wong kunnen overlaten, zie hier Real Life Mario Kart door Freddy Wong als bewijs.
Dick's Car Towing
Vergeet wedstrijden als de sterkste man van de wereld en dergelijke want dat zijn allemaal watjes vergeleken bij deze gast die een auto van z'n plek aftrekt met een touw dat verbonden is aan z'n sjakie. Ja mensen zo is 8 inch Menno ook ooit begonnen... Deze gast noemt zich trouwens The Horse...
Pizzababe Allie Stacy
Pizzababe Allie Stacy
Het is allang lunchtijd geweest dus hoogtijd voor een aanvulling op ons inmiddels big ass archief met Pizzababes wat je hier nog eens allemaal kan terugvinden. Allie Stacy is een mooie dame die we vandaag als weekafsluiter hebben maar niet getreurd aanstaande maandag is er gewoon weer een nieuwe pizzababe van de dag!!
Charlie Plays "The Eleventh Hour"
Charlie Plays "The Eleventh Hour"
Of het volgende filmpje nu valt onder de noemer dierenmishandeling, Dion Graus kom er maar in, of dat we hier gewoon te maken hebben met een zeer muzikale hond is mij nog niet helemaal duidelijk. Charlie de hond speelt een nummer van August Burns Red "The Eleventh Hour" en kan dat beter dan jou!
It's Difficult being a Model
It's Difficult being a Model
Een model zit te klagen dat nu dat ze beroemd is iedereen iets van haar wil en dat ze nu constant in de spotlights staat. Geniale viral van een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in retouching oftwel fotosoepen!
Bier drinken doe je ZO!
Bier drinken doe je ZO!
Een pint is een engelse inhoudsmaat en is eigenlijk iets meer dan een halve liter om precies te zijn 0,568261 liter. Nou heb ik ook weleens dorst en vooral de eerste twee gaan in rap tempo naar binnen maar deze gast presteert het om zo'n glas in minder dan zes seconden weg te tikken. Dan mag je je wat mij betreft Beer Champion noemen...
The Art of Flight
The Art of Flight
We gaan eventjes laagvliegen over besneeuwde pistes! Eerst met een vliegtuigje om vervolgens al snowboardend een weg terug te vinden naar beneden. Wederom een coole video van Redbull samen met Quicksilver. Als je hier geen zin in wintersport van krijgt dan weet ik het niet meer...
Gametime 1279 - Falsely Imprisoned
Gametime 1279 - Falsely Imprisoned
Je zit onterecht opgesloten en dat betekent ontsnappen! Breek uit de gevangenis door van muren afteglijden terwijl je de camera's en bewakers ontwijkt, game on!
Sexy Megan Medellin
Sexy Megan Medellin
Vorige week kon je al eventjes vluchtig kennis maken met Megan Medellin terwijl ze nakend stond te douchen en vandaag hebben we deze dame met een toch wel heel erg lekkere kont gewoon nog eens op herhaling. Ik zal toch eens op zoek gaan naar wat galleries van deze dame want die mag in ons pizzababe archief natuurlijk niet ontbreken.
Digital Landscapes
Digital Landscapes
Stop the Pitty
Stop the Pitty
Goed nieuws voor filmfans van Arnold Schwarzenegger want deze voormalige oostenrijker, krachtpatser en nu ook gouveneur heeft aangekondigd toch graag weer te willen spelen op het witte doek. Ook al ben je niet echt onder de indruk van z'n acteertalent toch staan de films van Arnie altijd garant voor veel aktie en worden er altijd veel zaken opgeblazen wat natuurlijk fun is. Dit negen jarige jochie is ook fan en vertelt naar hartelust over ZIJN held!
Pizzababe Bree Morgan
Pizzababe Bree Morgan
Internet provider UPC werkt niet echt mee vandaag en het is vooral tobben met de snelheid maar het lijkt nu toch wat beter te gaan.. Door met de pizzababe van de dag dus wat vandaag een oude bekende is namelijk de roodharige Bree Morgan. Je moet Bree niet al te hard aandouwen want dan zou ze weleens in tweeën kunnen breken verder is het wel een schattig meiske waar ik me sowieso prima mee kan vermaken. Meer Bree!
Top 10 Valentines Pranks
Top 10 Valentines Pranks
Ik heb het al eerder gezegd dit soort prankende stelletjes hoeven zich ook thuis nooit te vervelen want er ligt altijd weer die ene prank op de loer wat dan ook wel weer de relatie spannend houd. Dat dan weer wel!
Super Mario XXX
Super Mario XXX
Een van de allereerste beroemdheden op game gebied naast Donkey Kong en Pacman moet Super Mario wel zijn en in al die jaren zijn er al mega veel parodieën en spoofs van deze alleraardigste game karakter en z'n beste vriend Luigi gemaakt. Tijd dus voor een heuse 18+ NSFW parodie die meer safe for work is dan je in eerste instantie zou verwachten.
Ten Minute Graffity Timelapse
Ten Minute Graffity Timelapse
We nemen eventjes een kijkje in Malta waar straat opleuk kunstenaar Prosimian lekker aan het kliederen is en een vette graffiti mural neerzet in slecht tien minuten. WTF ?! Natuurlijk gaat het hier om een tien minuten durende timelapse want The 4 horseman of the apocalypse zet je niet in zo'n korte tijd op een muur, hoe goed je ook bent. Wij kijken eventjes mee hoe Prosimian dit doet. Cool!
Rear View Girls
Rear View Girls
Ik kan niet wachten totdat het weer terras weer is en ik lekker met een paar maten neerplof om al dat lekkers wat onder de noemer vrouw voorbij komt zetten kan bekijken. Natuurlijk zou dat nu ook al wel kunnen vanachter het raam en naast de verwarming maar in de zomer lopen al die dames er toch iets beter bij dan nudat ze met 27 kledingstukken zijn ingepakt. Deze dames vinden al die mannelijke aandacht wel grappig en bekijken thuis de beelden die ze hebben opgenomen met de camera.
Gametime 1278 - Stark Raving Ted
Gametime 1278 - Stark Raving Ted
We trappen de dag zoals elke dag weer af met een gametime, met dit keer een zombie shooter. Stark Raving Ted is een sidescroller en zombies komen van alle kanten soms snel en soms wat langzamer.. kijk tevens uit voor vliegende robot drones, game on!
Sexy Gemma Hiles
Sexy Gemma Hiles
Gisternacht iets te laat gemaakt in de kroeg maar dat maken we vandaag gewoon goed met deze fijne cybervideo van ene Gemma Hiles waar ik verder nog nooit van gehoord had eigenlijk maar die wel degelijk uit de stal van Ome Hef komt en zeker niet achteraan heeft gestaan op tiet uitdeel dag. Een blondje dus waar iedereen zich wel eventjes mee kan vermaken schat ik zo...
Basta met Internetfraude
Basta met Internetfraude
Je kent ze wel die mailtjes van Afrikanen die overleden zijn en waarvan de kleinzoon heel toevallig jouw email adres heeft uitgekozen om de erfenis van opa te verdelen wat zonder jouw hulp niet gaat lukken. Of die mailtjes van een of andere lotto die jouw emailadres heeft uitgekozen tot het winnende en waarbij je alleen nog eventjes een bedrag moet overmaken om het het verkrijgen. Zinloos om te vertellen dat dit natuurlijk stuk voor stuk oplichtingstrucjes zijn en dat je er niet in moet trappen. De mannen van het Belgische programma Neveneffecten gaan op onderzoek uit om zo'n oplichter te ontmaskeren.
Talent ?!
Talent ?!
Lastig als je veel talent hebt maar het komt er niet uit doordat je geen cent te makken hebt maar gelukkig is er nog zoiets als de Cultuurfondsbeurs! Het idee achter de beurs is dat aanvragers met de voorgenomen opleiding of het geplande onderzoek een brug kunnen slaan naar de geambieerde toekomst als acteur, wetenschapper, beeldend kunstenaar, musicus of danser..... Meer info hier!
Pizzababe Becky Payne
Het is nog niet zover maar toch droom ik al van een aankomende warme zomer en zo te zien heeft Becky het beter voor elkaar want madam ligt half februari al lekker aan het zwembad. Becky Payne hebben we al een tijdje niet voorbij zien komen maar is daarom zeker niet minder mooi. Vandaag is Becky op herhaling en zeg nou eerlijk is het geen schatje ?!
Busted on Valentine's Day [Ouch]
Busted on Valentine's Day [Ouch]
Valentijnsdag is van oudsher de dag dat je nieuwe relaties begint en ik kan me herinneren dat ik vroeger zelf ook es een vriendinnetje heb gescoord op die dag met een bosje bloemen en wat vage beloften. Als je al een relatie hebt dan moet je er voor zorgen dat je vooral op deze dag niet toevallig wordt gespot met een nieuwe liefde want dat kan voor zeer vervelende situaties zorgen.
Goalkeeper Tricks
Lassi Hurskainen Goalkeeper Tricks
Johan Cruijff introduceerde een jaar of 20 geleden de vliegende keep in de persoon van Stanley Menzo waar we in het begin hartelijk om hebben kunnen lachen maar wat tegenwoordig gewoon de normaalste zaak van de wereld is. Zaak dus voor keepers om ook wat te doen aan hun voetbal skills en niet meer alleen eenzaam op de achterlijn onder de doelpaal staan de halve wedstrijd. Keeper Lassi Hurskainen geeft in deze video alvast het goede voorbeeld.
The Real Hurtlocker Dancing Maniac
The Real Hurtlocker Dancing Maniac
Voor diegene die de Hurtlocker nog niet gezien hebben, DOEN! want het is wel echt een film die je gezien moet hebben. Een grappige kijk krijgen we in deze video hoe zo'n bomexpert het er in real life vanaf brengt en gelukkig gaat het dus ook vaak genoeg goed.
Valentine's Day Pillow Fight 2011
Valentine's Day Pillow Fight
Zoals elk jaar was er ook dit jaar weer een jaarlijks kussengevecht op Justin Herman Plaza te San Francisco waar honderden enthousiastelingen elkaar de hersens probeerde intebeuken met een kussen. Het blijft een leuk gezicht dat wel..
Gametime 1277 - Pigstacks
Gametime 1277 - Pigstacks
Je moet de balen met hooi op de juiste manier weghalen zodat de varkens telkens veilig op de grond landen. Er zijn zo'n 20 levels en ik ben benieuwd wie het einde haalt want afentoe valt het echt niet mee. Game on!
Sexy Kayleigh Elizabeth
Sexy Kayleigh Elizabeth
Ook vandaag maken we het niet te laat want Kayleigh Elizabeth stopt ons in en daar kan ik me wel eventjes mee vermaken de rest van de avond. Verder nog niet voorbij gekomen in Pizzababe / gallerievorm dacht ik zo maar wat niet is kan nog komen en ze is Miss Juli 2010 bij ome Hef. Check de check!
Professor Splash 11.03m Jump
Professor Splash 11.03m Jump
Men neme een kinderbadje met zo'n 37cm water erin een duikplank van 11m en 3cm hoog haalt er ene Professor Splash bij die het wel ziet zitten om een gooi te doen naar het wereldrecord plonsen van zo hoog mogelijk in een kinderbadje. Zet het hele circus vervolgens ergens in Trondheim, Norwegen in de buurt van een universiteit en je hebt echt spektakel.
Chocolate And Hearts [Epic Meal Time]
Chocolate And Hearts [Epic Meal Time]
Het valt niet mee om telkens iets nieuws te verzinnen, ook niet voor de mannen van Epic Meal Time! Maar voor deze feestelijke valentijnsdag hebben ze een hele speciale maaltijd in gedachten, wat je maar niet moet proberen om zelf te gaan maken en als je het doet in iedergeval niet te vaak. Oud word je er niet van, maar lekker lijkt het me wel....
Pizzababe Stephanie Larimore
Pizzababe Stephanie Larimore
Gisteren was het dus valentijnsdag en was ik er savonds niet om met deze Stephanie Larimore de avond eens lekker door te brengen. Ik hoefde niet eens een bosje rozen mee te nemen want dat had Stephanie zelf al gedaan. Die geemancipeerde vrouwen ook van tegenwoordig, gotta love it!
Freddie The World's Fastest Fish
Freddie The World's Fastest Fish
Voor het eerst in 30 jaar ligt er een geheel nieuw wegdek op het Daytona500 racing circuit waar de meeste Nascar races worden gehouden en om te testen hoe goed dit is aangelegd mag Freddie de Vis meerijden in z'n viskom. Daarmee is Freddie meteen de snelste vis op aarde, guiness book of records kom er maar in...
Fedor Emelianenko vs Antonio Silva
Fedor Emelianenko vs Antonio Silva
In de Strikeforce kwam Fedor Emelianenko "The Emperor" uit tegen Antonio "Bigfoot" Silva in een gevecht om de wereldtitel en heel verassend verloor Emperor Fedor deze wedstrijd nadat de scheidsrechter het gevecht staakte vanwege te grote verwondingen aan het rechter oog van Fedor. Hier het hele gevecht nog eens...
Drunk eats Napkin at Dinner
Als je dronken bent ziet de wereld er heel anders uit en het valt gelukkig mee dat je meestal niet alles meer weet wat je precies hebt uitgespookt want op sommige dingen ben je dan vast minder trots. Zoals deze gast bijvoorbeeld die na een avondje stevig aan de boemel te zijn geweest bij Denry's eindigt om nog een hapje te eten alvorens naar huis te gaan. Zijn die servetten nu wel of niet eetbaar ?!
Cupid Killz
Cupid Killz
Gisteren was het dus de dag dat je je geheime liefde kon verassen met een bloemetje of een ander leuk kado maar heeft dat eigenlijk wel zin in een wereld vol met oorlog en haat voor anderen ?! In deze First person shooter kan je zien dat cupido het tegenwoordig niet zo gemakkelijk heeft als je zou denken.
Gametime 1276 - The Wizzards Boxes
Gametime 1276 - The Wizzards Boxes
Het spel van vandaag is erg simpel, het enige wat je moet doen is op de doosjes klikken die in het veld verschijnen voordat de snake achtige gevaartes er bij kunnen komen. Elke doos zorgt voor een explosie waarmee je deze snakes kan vernietigen. Het gaat dus om snelheid en inzicht, game on!
Sexy Jennifer Pershing
Sexy Jennifer Pershing
We hadden al een tijdje niets meer gehoord van Jennifer Pershing maar vandaag komt ze ons toch weer eens gedag zeggen middels een fijne cybervideo. Jennifer is een mooie blondine met nog mooiere ogen en een stunning lichaam echt zo'n meisje waar je je mee kan vermaken op een dag als deze. Voor iedereen die momenteel niet met z'n Valentijns liefde hand en hand op de bank zit heb ik Jennifer klaar gezet, wat een feest!
Serene Branson's Grammy Flub Up [FAIL] +Remix
Er was niet echt een duidelijke winaar aan te wijzen tijdens de 53ste uitreiking van de Grammy Awards wat afgelopen weekend plaats had in Los Angeles. De band Arcade Five, Lady Gaga, Eminem, The Black Keys en Jay Z & Alicia Keys gingen allemaal met een prijs naar huis. Om de grammy's in te leiden hadden ze bij CBS2 Serene Branson ingehuurd, een niet onaantrekkelijke blondine, die niet helemaal duidelijk vertelt wat ze nu eigenlijk wilt zeggen en dat is vrij lastig als je live on air bent. Vertaling?!
Don't Tip the Waitress [WTF]
Don't Tip the Waitress [WTF]
Dat ze in het land van de rijzende zon nogal eens zaken geheel anders willen aanpakken wisten we onderhand wel. Dat er in China kindenarbeid is dat is ook algemeen bekend en uit welk Aziatisch land deze beelden komen heb ik verder geen idee... Je hoeft deze serveerster in ieder geval geen fooi te geven na een avondje drinken..
Top Gear S16 Ep 4
Top Gear S16 Ep 4
Het is maandag en dat betekent dat er gisteravond weer een uitzending van Topgear is uitgezonden op de BBC. Uiteraard kan je die zoals elke maandag gewoon weer terug zien in een soort van uitzending gemist item met vandaag aflevering vier. De mannen kopen allemaal een BMW 325i en testen wie de beste heeft en de Pagani Zonda R komt ook nog eens voorbij. Uiteraard is de Stig ook weer van de partij! Meer Topgear hier!
Pizzababe Jamie Jenkins
Pizzababe Jamie Jenkins
We zijn al eventjes voorbij het middaguur en gaan meteen over naar de Pizzababe van de dag wat vandaag de mooie Jamie Jenkins is geworden. Een leuke dame die er nog een beetje blue uitziet maar d'r rode lingeriesetje toch gewillig voor ons uittrekt. Vergeet niet te raten want alle ratings tellen mee voor de Pizzababe van het Jaar verkiezing!
Win or Luck ?! [by Twister]
Win or Luck ?! [by Twister]
We gaan weer eventjes kijken naar een verzameling filmpjes in een monster compilatie van Twister die weer eens schaar en plakband ter hand heeft genomen om iets leuks in elkaar te schroeven. Jammer dat de kwaliteit van de clips zelf nog steeds niet helemaal is wat het wezen moet maar goed we doen het er maar mee. Nog veel meer Twister compilaties vind je hier!
Parkour Paintball
Parkour Paintball
Alsof parkouren / freerunnen nog niet moeilijk genoeg is doen deze mannen dat ook nog eens terwijl ze aan het paintballen zijn. Bij deze sport moet je dus uitkijken dat je goed springt en neerkomt en tevens zorgen dat je niet geraakt wordt. Ga er maar aanstaan!
Friend Recovery
Friend Recovery
We hebben het allemaal denk ik wel eens meegemaakt, je beste maat krijgt een vriendin en is daarna nooit meer gespot in z'n stamcafé en als je 'm probeert te bellen krijg je steevast de voicemail aan de lijn omdat hij te druk is met het huisje, boompje, beestje verhaal. Het argentijnse biermerk Andes heeft daar nu wat op gevonden en ik vind het eigenlijk best geniaal, nu nog eventjes de rollen omdraaien en dit idee kan zo in productie genomen worden. Bonus: The Transporter!
Billabong
Billabong
Naast de GoPro HD camera is er ook nog de Phantom HD camera die eigenlijk net zulk goed beeld geeft en waar je ook nog eens hele mooie slowmo effecten kan maken. In de skate shortfilm Billabong beelden van dit aparaat die er niet om liegen, kijk eventjes mee..
Gametime 1275 - Adam & Eve
Een grappige point'n click game waarin je als Adam op zoek gaat naar Eve door op de juiste objects te klikken in de juiste volgorde. Een beetje zoals Bowja the Ninja dus alleen dan anders... Game on!
Jillian & Eryn Ashwyn Bodcast
Jillian & Eryn Ashwyn Bodcast
Zo we gaan alweer naar deeltje negen van de Bodvast videos met vandaag good old Jillian Beyor en de blonde Eryn Ashwyn wat meteen de laatste aktie voor mij vandaag is. Ik ga nog eventjes een filmpje opgooien en natuurlijk zijn we er morgen gewoon weer!

Alle Bodcast videos op een rijtje hier!
Futuristic World
Futuristic World
Steek eens een Lawinepijl af in de Straat
Steek eens een Lawinepijl af in de Straat
We zitten al weer halverwege februari maar vuurwerk kent voor de echte liefhebber geen tijd en zou voor mij persoonlijk ook gerust het hele jaar verkocht mogen worden. Wanneer je het iets wat zwaardere spul op de kop weet te tikken zorg dan in ieder geval dat je het alleen afsteekt als het ook echt kan... Fail of Win?!

Even voor de duidelijkheid het betreft hier een shell!
Wie van de Drie 13-02-2011
Chantelle Sophie Linda

Chantelle

Sophie

Linda

The Toystore aka Alma [Pixar Animation]
Het schijnt dat de maker van deze coole animatie, Rodrigo Blaas, tegenwoordig bij Pixar werkt en dat is ook niet zo heel erg vreemd. Mooie graphics en een cool verhaal zijn de ingredienten van deze toffe animated short Alma!

Meer animatie op TLP hier en hier!
Amazing goal Wayne Rooney
Amazing goal Wayne Rooney
Op het afgelopen WK presteerde hij helemaal niks maar gisteren in de stads derby tussen Manchester City en Manchester United liet hij toch weer zien wel degelijk over voetbal kwaliteiten te beschikken. Check eventjes deze mooie omhaal van Wayne Rooney!
Single Feline Female [BBC]
Single Feline Female [BBC]
Misschien is dat het wel en ben ik nog steeds vrijgezellig omdat ik ook zo'n kat heb als in deze video waarin een engelse vrouw vertelt nog steeds alleen te zijn en niet te begrijpen hoe dat nu komt...
Marriage Proposal gone Wrong
Marriage Proposal gone Wrong
Het blijft triest om te zien dit soort afwijzingen maar als het meisje niet wilt of als het haar gewoonweg te heet onder de voeten wordt dan sta je daar toch maar mooi met je zelf uitgekozen trouwring ergens in een winkelcentrum voor de hotdog stand. Misschien was het wel dat laatste wat haar deed besluiten dat deze gast niet echt een van de meest romantische mannen van deze wereld is.
Owned by Monkeys [100% Ownage]
Owned by Monkeys [100% Ownage]
Leuk natuurlijk zo lekker een dagje op een tropische strand alleen die aapjes zijn een beetje vervelend. Nog vervelender wordt het als die ook nog eens besluiten je voor lul te zetten terwijl een ander groepje toeristen toekijkt.
Gametime 1274 - Siftheads World Ultimatum
Gametime 1274 - Siftheads World Ultimatum
Wederom een deeltje uit de Siftheads serie nl. Siftheads World Ultimatum, waarin Vinnie, Shorty & Kiro dit keer achterna worden gezeten door de politie en je al je skills moet aanwenden om ze van je afteschudden. Nog meer delen Siftheads vind je hier! Gebruik de muis als besturing en om te schieten, space om je wapen te kiezen, R is herladen en WASD voor het overige...
Webcam meisje doet Striptease
Webcam meisje doet Striptease
Zoveel webcam meisjes zien we de laatste tijd eigenlijk niet meer voorbij komen, of het nou komt door dat chickies toch wat beter opletten of dat ze domweg niet meer in m'n linktipbus gedropt worden, geen idee.. Dit is er wel weer eentje al had het filmpje op zich iets langer mogen duren... Meer webcam meisjes op TLP! vind je via deze link!
Amazing Nature
Amazing Nature
L'homme Orchestre [Epic]
L'homme Orchestre [Epic]
Lang voordat er programma's als de X-Factor of The Voice op tv waren was er natuurlijk ook al talent genoeg op de wereld en niet alleen in ons koude kikkerlandje. Ik noem een Jean Claude Bonno die met z'n "L'homme Orchestre" toch wel een hele coole act heeft. De kwaliteit is van een pre-internet kwaliteit maar dat maakt dit filmpje uit 1987 niet minder bijzonder. Retro alert!
Wie van de Drie 12-02-2011
Stasha Ines Milana

Stasha

Ines

Milana

Real Life Mario Kart 2 [Remi Gaillard]
Real Life Mario Kart 2 [Remi Gaillard]
Ze mogen in Frankrijk deze Remi Gaillard onderhand wel een standbeeld geven of in ieder geval geld omdat hij steevast fransen toch in een iets ander daglicht zet dan wij eigenlijk denken dat fransen zijn. Geen norse chauvinistische mensen dus die weigeren een andere taal te spreken als ze eenmaal weten dat je geen fransman bent maar gewoon mensen met humor. Laat dat maar aan Remi over! Hier staat deel 1!
Playing Golf...VW Golf [Master Milo]
Playing Golf...VW Golf [Master Milo]
Kennen we MasterMilo82 nog die we al een paar keer konden zien hier op TLP met z'n zelf gepimpte VW golfjes ? Vandaag is hij weer terug en dit keer zijn de boys lekker wat aan het botsen met de auto's.. Meer filmpjes van Master Milo op TLP hier!

[Thnx Evert!]
The Big LEGOwski [Fan Made]
The Big LEGOwski [Fan Made]
Na Starwars en The Matrix gezien te hebben in Lego stijl hebben we vandaag een al iets oudere clip (2009) maar daarom niet minder goed van de film The Big Lebowski wat onderhand een cult film is geworden en ook in Lego toch best weer eens leuk is om te zien. Meer Lebowski hier!
Treintje komt Zo!
Treintje komt Zo!
Gisteren werd nog maar weer eens pijnlijk duidelijk dat als je de NS een slecht weekend toewenst je daarvoor alleen je ov chipkaart op een bepaalde manier moet manipuleren om een station plat te leggen. En dat terwijl de NS toch echt z'n best doet om op tijd te rijden en ook netjes stopt op elk station om mensen meetenemen. Iets wat niet in elk land net zo vanzelfsprekend is.
"Way Back Home" by Danny MacAskill
Dat de schot Danny MacAskill een virtuoos is met een fiets dat weet iedereen die afentoe eens een kijkje waagd op het internet onderhand wel en van dat soort kunstjes kan ik eigenlijk ook nooit genoeg krijgen. Vandaar dat we Danny vandaag nog eens zien in deze coole door Redbull gesponsorde video die bijna acht minuten duurt.
Gametime 1273 - Super Cupid Shooter
Gametime 1273 - Super Cupid Shooter
Nog twee dagen en dan is het officieel valentijnsdag de dag dat Cupido het de hele dag druk heeft met het schieten van pijltjes door de harten van geliefden. Het zou weleens allemaal niet door kunnen gaan dit jaar want Cupido is te laat en het is jouw taak om hem zsm op een luchtballon te zetten zodat valentijnsdag toch doorgang kan vinden.
Sexy Cristy Nicole
Sexy Cristy Nicole
We konden de mooie Cristy Nicole vorige week nog zien als Pizzababe van de dag en bij zo'n shoot hoort natuurlijk ook nog een video. Cristy is de coed van de maand februari 2011 en wederom een goede keuze van ome Hef...
Usman 'Uzzy' Ahmed [Epic Fail]
Usman 'Uzzy' Ahmed [Epic Fail]
Misschien nu al wel het beste faal filmpje van 2011 met de "engelse" pro bokser Usman 'Uzzy' Ahmed in de hoofdrol. Meneertje komt met veel bombarie en op geheel "eigen wijze" de ring in om vervolgens ook weer heel snel naar huis te gaan.The Oscar Nominees of 2011
The Oscar Nominees of 2011
Op zondag 27 februari is het weer zover, dan gaan de 83e Academy Awards van start oftewel de Oscar uitreikingen. Een van de films die het meeste kans maakt dit jaar is "The Kings Speech" met 12 nominaties maar voor de makkelijkheid kan je alle genomineerde films in deze compilatie nog eens terug zien. Voor een compleet lijstje check je deze link!
El Garage Booty Friday
El Garage Booty Friday
Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent eigenlijk automagisch ook nieuwe kansen om eens wat fijne bootie te scoren in de lokale bars of discotheek. Om je alvast een idee te geven hoe een perfecte kont eruit ziet hebben onze vriendjes van WLF drie clipjes klaar gezet met dames die kont schoppen. Met minder kunnen we dus gewoon geen genoegen nemen.
Meer van het betere kontenwerk hier!
Pizzababe September Carrino
Pizzababe September Carrino
Het is vrijdag de favoriete dag van Tokus en om de beste man vandaag eens niet teleurtestellen heb ik September Carinno van stal gehaald die toen er geroepen werd Alle Ballen Verzamelen meteen voor in de rij stond om die in ontvangst te nemen. Ik had eigenlijk een andere dame voor vandaag in petto maar die bewaren we nog maar eventjes tot aankomende maandag dan.. Vergeet niet te raten! Het hele Pizzababe archief vind je hier!
TV Kisses Mashup
TV Kisses Mashup
Rond deze tijd van het jaar vervloekt de postbode me altijd en vanmorgen kwam de beste man de eerste batch valentijnskaartjes al langs brengen, dat beloofd wat. Aanstaande maandag is het dus zover en is het weer valentijnsdag de dag je je geheime liefde een kaartje of bloemetje stuurt om uiteindelijk in haar of zijn armen te belanden.
Marvin Lefridge 90 ft. Buzzer Beater
Marvin Lefridge 90 ft. Buzzer Beater
We hebben dit soort clips al wel vaker voorbij zien komen maar toch blijft het cool. Nog een paar seconden op de klok en dan toch nog het winnende punt maken... Marvin Lefridge doet het 'm toch maar en is daardoor de held van de dag!
Baas 2.0! [Epic]
Leuk natuurlijk met pa naar een basketbal wedstrijd maar die cheerleaders in die korte rokjes zijn eigenlijk nog veel leuker. Tijd om een kus te scoren.... ben je dan baas of niet?!
All Blacks Trickshots
All Blacks Trickshots
Gisteren konden we al een coole trickshot compilatie zien met in de hoofdrol Johnny Mac de quarterback en vandaag nemen we eventjes een kijken bij die andere full contact sport waarbij American Footbal toch elke keer weer een sport voor watjes naast lijkt. Rugby dus, en wel met het team van New Zealand, de All Blacks!
Gametime 1272 - Zombies Mice Annihilation
Gametime 1272 - Zombies Mice Annihilation
Je bent Doctor Evilcat en gaat op jacht op muizen die overal lijken op te duiken in deze nieuwe versie van Zombies Mice Annihilation met nieuwe wapens en andere coole features. Ik ga eerst nog eventjes een koppie koffie doen maar zeg al wel vast, game on!
Hillary Fisher Bodcast
Hillary Fisher Bodcast
Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van Hillary Fisher zien we deze dame vandaag nog eens terug in haar eigen bodcast. Er valt weinig toe te voegen eigenlijk want Hillary Fisher is echt een babe en daar zijn we het eindelijk es over eens. Meer Hillary Fisher in gallerievorm en video via het linkje onder de video!
Raindrops
Raindrops
Renault ZE [100% Elektrisch / 200% Cool]
Renault ZE [100% Elektrisch / 200% Cool]
Van 12 tot en met 23 april 2011 wordt in de Amsterdam RAI de Auto RAI 2011 gehouden. Renault steelt daar de show met vier electrisch aangedreven auto's. Naast de Kangoo Z.E. en Fluence Z.E. zijn ook de compacte Renault Zoé en de trendy Renault Twizy op de Amsterdamse AutoRAI te bewonderen. Hier alvast een rijimpressie met de Fluence Z.E die behalve zuinig en milieuvriendelijk ook nog eens erg fijn rijd. Rij-impressie hier.
Pizzababe Melissa Marie Peters
Pizzababe Melissa Marie Peters
Tja ik weet het niet hoor met de Pizzababe van vandaag, ik vind persoonlijk de plork factor hoog bij deze Melissa Marie Peters maar dat kan aan mij liggen. Ik hoor graag jullie bevindingen in de comments of in de ratings. Rate!
Kansas Rock Chalk [Flashmob]
Kansas Rock Chalk [Flashmob]
Het was alweer eventjes geleden maar hier is dan toch weer een best grappige en zeker goed gelukte flashmob in het stadion van Kansas University tijdens de basketbal wedstrijd met Missouri, uitgevoerd door de studenten aldaar.
Blowen slecht voor U ?! Welnee!
Blowen slecht voor U ?! Welnee!
Het was alweer eventjes geleden dat ik m'n waterpijp in de wilgen hing en hele dag stoned zijn heb afgezworen, niet alleen om toch wat aktiever te worden maar ook omdat het nogal slecht voor lijf en leden schijnt te zijn. Had ik toen maar geweten dat dat dus helemaal niet zo is....
Trick Shot Quarterback
Trick Shot Quarterback
We gaan eventjes kijken naar een trick shot compilatie met in de hoofdrol quarterback Johnny Mac oftewel Johnny McEntee die erg goed lijkt te zijn met een american footbal.
Ultimate Touchdown Dance [Lewous]
Ultimate Touchdown Dance [Lewous]
Ik dacht dat hij inmiddels wel ergens opgeborgen zou zitten deze Tray Lewous maar niets is minder waar. Dorpsgek en internetvervuiler Tray maakt nog steeds clipjes en zo ook deze Ultieme Touchdown dans waar hij ook nog eens 10.000 dollar mee verdiende omdat het de beste ingezonden clip was. Check!

Meer Tray Lewous hier!
Teenage Pervert Turtle
Als schildpad wil je ook weleens een verzetje en dan is het lastig wanneer je alleen bent in een terrarium zonder kans op een vrouwelijk metgezel. Gelukkig is er dan altijd nog het internet waar je niet alleen als man zijnde terecht kunt in de eenzame uurtjes... Ook voor schildpadden is er wat geregeld, muziek is van Barry White met I'm Gonna Love You Just a Little More Baby.
Gametime 1271 - Save the Dog
Gametime 1271 - Save the Dog
Je hond is in beslag genomen en naar het asiel gebracht. Jouw taak is om 'm te bevrijden in deze escape game waar je weer op zoek moet gaan naar objecten en codes om uiteindelijk je hondje te bevrijden. Er zit een walkthrough bij maar post die niet in de comments, laat iedereen het eerst zelf proberen. Game on!
Douchen met Megan Medellin
Douchen met Megan Medellin
Stiekem heeft ome Hef wat babes voor me achtergehouden, althans zo lijkt het want van deze Megan Medellin heb ik nog helemaal niets voorbij zien komen eigenlijk. Nou komt er wel meer lekker spul uit Medellin, Colombia maar deze Megan Medellin mag er ook zeer zeker wezen. We gaan lekker eventjes onder de douche met deze babe en wachten geduldig op die andere babe, Kinky Denise, die je vanavond bij onze buurtjes weer kan treffen in de freechat. Wat een feest!
Enter the Ninja [WTF]
Enter the Ninja [WTF]
Ik kan wel tien van dit soort filmpjes, met allerlei dwazen die zich voor altijd onsterfelijk belachelijk maken op het internet, posten per dag maar dat doen we toch maar niet. Deze gast heeft iets te veel ninja films gekeken blijkbaar en denkt over heuse skills te beschikken. Het nummer Enter the Ninja die vorig jaar uitkwam van de Zuid Afrikaanse groep Die Antwoord is wel weer heel cool om nog es terug te horen vandaar dat ik deze wannabe ninja toch maar op TLP voorbij laat komen.
All Ads of Super Bowl XLV in 2 Minutes
All Ads of Super Bowl XLV in 2 Minutes
De Superbowl is dit weekend gehouden en dat had je kunnen weten door al die coole commercials die speciaal daarvoor gemaakt worden en die de afgelopen weken met enige regelmaat voorbij kwamen op de interwebs. Het waren er in totaal 61 die je in deze 2 minuten durende compilatie nog eens allemaal in rap tempo voorbij ziet komen. [Thnx Dirk!]
Pizzababe Alana Cole
Pizzababe Alana Cole
Over naar de orde van de dag en na de lunch is het ook vandaag weer gewoon tijd voor de Pizzababe van de dag die vandaag ingevuld gaat worden door ene Alana Cole die daarmee meteen haar debuut maakt hier op TLP en waar ik eigenlijk niet zo heel veel van kan vinden behalve dan deze gallerie. Mooie dame met een iets te grote gok maar verder een super lichaam. Vergeet ook vandaag niet te raten want alle ratings tellen mee straks voor de Pizzababe van het Jaar 2011 verkiezingen.
Britney Swift vs Cutting P!nk Guetta
Britney Swift vs Cutting P!nk Guetta, Music Mashup
Tja ik blijf een zwak hebben voor dit soort minimixen, en mashups vind ik nou eenmaal echt helemaal geweldig. Zo ook deze kleine remix uit het zonnige Griekenland van PanosTV die we al eerder voorbij zagen en hoorden komen op TLP. Vandaag een 5 minuten durende minimix met platen van Britney Spears, Cutting Crew, P!nk, David Guetta en Taylor Swift. We noemen het Hold Your Sexy Arms Against Me, ENJOY!
Reel Wisdom
Reel Wisdom
Films ik kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen en een dagje verplicht films kijken is dan ook echt geen straf hier in huize TLP! Uiteraard zijn er ook een hele zooi slechte b-films die ik meestal na een minuut of 10 domweg uitzet omdat ze het bekijken niet waard zijn. Uit films kan je ook een boel wijsheden halen zoals te zien is in deze coole film compilatie waarin fragmentjes uit 40 films voorbij komen in 7 minuten.
Sapporo Snow Festival 2011
Sapporo Snow Festival 2011
Er waren slechts 6000 vrachtwagens met sneeuw nodig om de 250 sneeuw sculpturen te fabriceren voor het jaarlijkse Sapporo Snow Festival in Japan dit jaar waar toch elk jaar zo'n 2.5 miljoen toeristen uit binnen en buitenland op af komen. Hier een video!
Pale Kid Rapper 4 [From Poland]
Pale Kid Rapper 4 [From Poland]
Best grappig dit soort videos die ineens opduiken met allerlei gasten die allemaal denken sneller te kunnen rappen als Watsky die er een paar weken geleden mee begon. Daarna konden we ene MC Lethal zien en horen en zelfs onze eigenste Leo deed nog een gooi om die snelste rapper te zijn. Vandaag een wannabe rapper uit Polen die zelfs ondertussen nog eventjes de afwas doet en mailtjes afhandeld.
Gametime 1270 - Ice Rider
Gametime 1270 - Ice Rider
Het is glad en ijzig op deze baan waar je met de motor over heen moet in Ice Rider en het valt niet mee om zonder flink onderuit te gaan de finish te halen. Pak zoveel mogelijk coins onderweg mee en probeer zo min mogelijk te vallen om een goeie tijd neer te zetten. Game on!
Mirror Dance
Mirror Dance
Uhmz een meisje die een dansje doet met de webcam in de hand en een spiegel in d'r kamer.... Wij kijken mee!

Meer Webcam meisjes hier!
Moving Forward
Moving Forward
Een beetje internet gebruiker herkent de Zeitgeist films meteen als die gasten die altijd overal samenzweringen zien maar ook altijd een eigenzinnige kijk op de wereld (as we know it) hebben. In deze toch wel erg lange film van bijna anderhalf uur zien we hoe er gedacht word over de toekomst en nabije toekomst.. Tsja!Beat Dat Beat
Beat Dat Beat
En ja hoor da issie weer BeenerKeeKee19952 die laatst nog te zien was samen met David Guetta nu dus met ene DJ Pauly D die ik verder niet ken maar feest is het zo te zien wel.... Check de check...
Pizzababe Sofia Webber
Pizzababe Sofia Webber
Het lijkt wel lente joh als ik zo eens naar buiten kijk en daar ben ik geen seconde rouwig om. Ook de Pizzababe Sofia Webber die hier zojuist was voor de Pizzababe van de dag lijkt meteen in goede doen en poseert gewillig voor ons. Mooie dame deze Sofia Webber met een klein smetje op haar mooie lichaam maar daar malen we niet om!
Super Granny vs Jewel Shop Robbers
Super Granny vs Jewel Shop Robbers
Geweldige beelden hier zo uit Engeland waar een paar onverlaten met voorhamers de etalage van een juwelier staat in te beuken. In de verte zie je een dame aankomen rennen die zich geen moment bedenkt en de overvallers te lijf gaat met een handtasje. RESPECT!
Crashed Ice Valkenburg [The Video]
Crashed Ice Valkenburg [The Video]
Afgelopen weekend was er in Valkenburg Limburg het Redbull Crashed Ice event met toppers als Rintje Ritsma die zich aan deze toch wel heftige extreme sport waagde. Ik kon er helaas zelf niet bij zijn maar coole foto's kan je inmiddels vinden hierzo en vandaag is er zelfs een coole video waarin de uiteindelijke winnaar Arttu Pihlainen het nog één keertje voordoet.
Caversham Road in Timelapse
Caversham Road in Timelapse
Afentoe sta je echt te kijken hoe makkelijk sommige zaken tegenwoordig technisch worden opgelost zoals hier in Reading UK, waar men het wegdek van een 1000 ton wegende brug verplaatst en opnieuw weer opbouwt. Wij kijken in timelapse nog eens hoe dat allemaal in z'n werk gaat!
Gametime 1269 - Sky Fire 2
Gametime 1269 - Sky Fire 2
Geinige game dit Sky Fire 2 wat een sidescrollend schietspelletje is waarin je de verschillende waves met vijandelijke moet afknallen en ondertussen muntjes pakt om na elke level te kunnen upgraden. Game on!
Sexy Hillary Fisher is Back
Sexy Hillary Fisher is Back
Hillary is uiteraard allang geen onbekende meer voor de doorgewinterde TLP bezoeker en was al te bewonderen in diverse galleries en cybervids die je hierrr allemaal nog eens op een rijtje kan terugvinden. Vandaag heeft Hillary Fisher een blauwe jurk aangetrokken en die moet natuurlijk uit. Wij kijken mee...
Top Gear S16 Ep 3
Top Gear S16 Ep 3
Het is maandag en dat betekent dat er gisteravond weer een nieuwe uitzending, aflevering 3, op BBC HD is geweest van het ultieme automobiel programma Topgear! Vandaag gaan de mannen naar Albanie met drie twee (omdat Bentley geen auto mee wilde geven) knoerten van auto's rijd Stig in auto's met een beperkte oplage die verder niet te koop zijn en zien we op welke auto tegenwoordig Cosworth staat. Meer Topgear hier!
Overwerken ?!
Afentoe eens overwerken voor de baas is niet eens zo heel slecht voor de portemonnee en als je een beetje mazzel hebt dan komt die ene collega waar je al tijden een oogje op hebt ook op dat idee en samen overwerken is dan ineens al een stuk leuker dan allenig. Om roddels tegen te gaan heb je jezelf natuurlijk al ingedekt....
Space Shuttle Launch Timelapsed
Over een week of twee gaat de Space Shuttle Discovery weer eens een ruimtevlucht maken maar sinds de toen dramatisch verlopen lancering van de Challenger is eigenlijk elke lancering daarna best spannend geweest. Buiten spannend is zo'n lancering eigenlijk ook altijd vrij spectaculair vandaar deze timelapse video....
Pizzababe Jessica Falandys
Pizzababe Jessica Falandys
We zijn weer voorbij lunchtijd en dan is het eigenlijk automagisch ook meteen tijd voor de Pizzababe van de dag die vandaag ingevuld wordt door ene Jessica Falandys die meteen haar debuut maakt als Pizzababe. We hadden nog niets staan van deze volle brunette met ook alweer zulke mooie ogen maar ik zal eens op zoek gaan naar meer materiaal als dat tenminste door jullie op prijs wordt gesteld. Ik lees het wel in de comments en vergeet ook niet te raten!
Scary Snowman Prank
Scary Snowman Prank
De beste en eigenlijk tevens eenvoudigste manier om iemand in het ootje te nemen is door hem / haar te laten schrikken en dat kan op vrij eenvoudige wijze maar ook op een originele manier. Deze gasten hebben echt de moeite genomen door zich in een sneeuwman kostuum te hijsen en vanaf een afstandje de reacties te filmen van mensen nadat de sneeuwman zogenaamd tot leven is gekomen. Bonus: Deel 2!
We love Russia 5 [Twister]
We love Russia 5 [Twister]
We nemen weer eens een kijkje achter het voormalige ijzeren gordijn omdat Twister weer eens creatief geweest is en allerlei clipjes uit de voormalige Sovjet Unie achterelkaar heeft gezet en tot één compilatie clip heeft gemaakt met allerlei redenen waarom je van Rusland zou moeten / kunnen houden. Meer Russia hier!
Female Driver vs Biker
Female Driver vs Biker
Het valt niet mee dat schadevrij rijden wanneer je je rijbewijs gekregen hebt bij een pakje boter en er bestaan natuurlijk niet voor niets spreekwoorden over vrouwen aan het stuur en bloed aan de muur. Nou heeft deze motorrijder nog best geluk dat hij op z'n beide voetjes terecht komt en alles heeft gefilmd met een helmet cam. Zo kunnen wij ook meekijken en valt de schade uiteindelijk mee...
Neighbour Stole my Snow Shovel.. Revenge!
Neighbour Stole my Snow Shovel.. Revenge!
Toch wel handig zo die camera's rond om je huis zodat mocht er eens wat gestolen worden, je ook daadwerkelijk kan zien wie het gedaan heeft. Zoals deze buurvrouw bijvoorbeeld die er ineens vandoor gaat met je sneeuwruimer terwijl ze haar hond aan het uitlaten is. Dat vraagt natuurlijk om een wraakaktie!
Gametime 1268 - Crash Board
Gametime 1268 - Crash Board
Beetje vreemd spelletje hier die je speelt op een skateboard / hoverboard en waar je de beschikking hebt over voetballen die je kan schieten door stenen als je niet meer verder komt terwijl je onderweg ook de nodige sterretjes moet pakken om aan punten te komen. Een leuk begin van deze nieuwe week van gametimes, game on!
Kristi Michelle Rollerskating
Kristi Michelle Rollerskating
De blauwogige Pizzababe met de donkere haardos Kristi Michelle is lekker aan het rolschaatsen in deze cybervideo en wij rijden en kijken lekker mee. De afsluiter voor vandaag en meer Kristi Michelle vind je hier!
Creative Ad Designs
Creative Ad Designs
Op een dag weet je Het ! Vakkenvuller...
Op een dag weet je Het ! Vakkenvuller...
Het valt nog niet mee om als student wat bij te verdienen om eens wat extra geld te hebben om te kunnen stappen of de laatste mode te kunnen volgen. Deze uitzendkracht die wijn aan het aanvullen is, is nu nog aan het afbetalen... en ja dat is jokertje in de thumb..
Wie van de Drie 6-02-2011
Mackenzie Anella Katia

Mackenzie

Anella

Katia

Nooooo!
Nooooo!
Iemand is duidelijk lang in de weer geweest met het maken van deze film compilatie met daarin allemaal scenes uit films en series waarin karakters of acteurs Nooooo zeggen. Deze "Ultimate Noooo compilatie" duurt een minuut of twaalf dus Yesssssss zakje chips erbij en kijken!
Danny Bhoy - Live at the Athenae
Danny Bhoy - Live at the Athenae
Als ik zo eens naar buiten kijk en het druilerige zondagmiddag weer eens bekijk dan word ik daar alles behalve vrolijk van. Tijd dus om eventjes naar iets leuks te gaan kijken en daarvoor hebben we de schotse komiek Danny Bhoy uitgenodigd die een hele show heeft klaarstaan "Live at the Athenae" die een klein uurtje duurt.
MJ in A Cappella
MJ in A Cappella, capella
Wat erg cool is aan YT zijn de muzikanten die bij tijd en wijle opstaan om hun kunsten te laten zien en horen via een Youtube kanaal zoals deze mensen van Duwendemusic die allerlei nummers van Michael Jackson in A Cappella opvoeren wat nog eens heel erg cool klinkt ook. Ik heb er een paar voor jullie uitgezocht en onder de videos, met uitvoeringen als Thriller en Remember the Time, staat ook nog een linkje naar het YT kanaal waar er nog veel meer staan. Best knap!
Steve Kardynal - Songs in Real Life
Steve Kardynal - Songs in Real Life
We schakelen eventjes over naar Steve Kardynal die na z'n coole Chatroulette filmpjes en de Apple Store filmpjes met o.a. Eminem, nu een andere weg ingeslagen lijkt met zelf bedachte clips die iets minder grappig zijn maar toch zeker wel leuk gedaan. We blijven Steve volgen en vandaag zien we hem in een school waar van alles en nog wat gebeurd en gezegd wordt door middel van een song. Ook Steve slaat de plank weleens mis.
Downhill MTB Crashes
Gisteren stond heel NL in het teken van de RedBull crashed ice Serie in Valkenburg en dat was me het spektakel wel als ik het zo eens hoor en misschien dat we daar later vandaag nog wat meer beelden van gaan posten. Voor nu hebben we een filmpje met mountainbikers die downhill gaan en dat toch niet helemaal goed doen aan het aantal crashes te zien in deze compilatie.
Gametime 1267 - Collapse It
Gametime 1267 - Collapse It
Door op de juiste plekken explosieven te plaatsen kan je bouwsels opblazen en daarmee iedereen die er onder of dichtbij staat verwonden. Je hebt een beperkt aantal explosieven en de bedoeling is om het met zo min mogelijk dynamiet te doen. Game on!
In bad met....
In bad met....
We gaan de dag meteen maar eens afsluiten met deze ongelofelijke mooie dame waarvan ik helaas geen naam heb maar waar ik wel graag de naam van zou willen weten. Wie helpt me eventjes ?!
Fake Photography by Giovanni Bortolani
Fake Photography by Giovanni Bortolani
Dizzy DJ Yearmix 2010 [Full Videomix]
Dizzy DJ Yearmix 2010 [Full Videomix]
Ik dacht onderhand wel alle videomixen van 2010 gepost te hebben in de afgelopen weken maar er was er nog eentje blijven liggen namelijk deze Dizzy DJ Yearmix 2010, wat eigenlijk gewoon de zoveelste videomix is eigenlijk. Best tof eigenlijk voor de liefhebber al heb ik er helaas dit keer geen playlist bij...

Playlist komt op het einde van de video voorbij!
Wie van de Drie 5-02-2011
Nika Shawna Alisia

Nika

Shawna

Alisia

Rus vs Deurwaarder [WTF]
Rus vs Deurwaarder [WTF]
Ongeloveloze beelden hierzo uit Rusland waar een rus op de vlucht gaat langs de buitenkant van het flatgebouw waarin hij woont voor een deurwaarder die voor de deur staat. Helaas voor hem valt hij 5 verdiepingen naar beneden maar lijkt niet echt onder de indruk van wat hij zojuist heeft meegemaakt en probeert gewoon nog eens weg te komen van z'n schuldeiser. WTF?!
Dance Battle of the Big Men
Dance Battle of the Big Men
Dit is iets wat je niet elke dag ziet lijkt me zo en sterkt mij in het gevoel dat er toch nog hoop is voor me, als ik zo eens deze twee toch minimaal 100 kilo wegende John Travolta wannabe's bezig zie. Ok eerlijk is eerlijk ik doe het ze zekerweten niet na en uithoudingsvermogen lijken deze mannen ook nog eens te hebben. Bring the Ruckus!
A Stanley Kubrick Odyssey
A Stanley Kubrick Odyssey
Met films als o.a. Full Metal Jacket & A Clockwork Orange maakte filmregisseur Stanley Kubrich zich voor eens en altijd onsterfelijk en verdiend dan ook z'n eigen tribute met een compilatie van z'n beste werken verweven tot één coole compilatievideo die bijna 13 minuten duurt. Helaas overleed Stanley Kubrich in 1999 maar leeft verder in z'n films en is niet voor niets één van de meest vernieuwende en invloedrijkste filmregisseurs aller tijden.
Auto doet Boem
Auto doet Boem
Het kan bijna niet anders of deze beelden komen uit Irak of uit Afghanistan waar je als westerling nog steeds vogelvrij bent en waar bermbommen aan de orde van de dag zijn. Wat er precies gebeurt is onduidelijk maar erg fijn rij je hier toch niet na het zien van dit soort mayhem.
Reverse Party
Reverse Party
Bij MTV weten ze wel hoe ze zichzelf moeten promoten dat hebben we wel vaker kunnen zien bijvoorbeeld hier. Van de serie Skins zijn inmiddels vier seizoenen gemaakt en heeft nogal voor wat controverse gezorgd. Het draait allemaal om een groep scholieren en elke aflevering wordt gefilmd vanuit een andere personage's oogpunt. De serie is te zien in Belgie via JimTV en is nogal seksueel getint, dit is een promo voor seizoen 5.
Gametime 1266 - Monster Hummer
Gametime 1266 - Monster Hummer
Rijd je monster truck door het ruige landschap zonder te crashen terwijl je onderweg muntjes oppikt om tussen de levels door je truck te upgraden. Niet heel erg moeilijk allemaal op deze zaterdagochtend en de besturing gaat met de pijltjes op je toetsenbord. Game on!
De Nieuwe Superzooi.com is Online!
De Nieuwe Superzooi.com is Online!
Eindelijk! Het is zo ver. Het heeft wat voeten in de aarde gehad en allemaal veel langer geduurd dan gepland, maar afgelopen week is dan toch echt de geheel vernieuwde Superzooi site een feit geworden. Zei het met een wat afgeslankt maar tevens weer nieuw aangevuld team zullen we jullie weer dagelijks van een gestage stroom zooi, zut en andere ongein voorzien. Wij zijn er helemaal klaar voor, aldus Simone!! TLP wenst Superzooi veel succes met deze nieuwe site....
Build!
Build!
Met Lego kan je alles bouwen en alles maken en nadat er iemand ooit eens op het idee kwam om Lego te gebruiken om videos te maken met het stopmotion effect was het hek eigenlijk van de dam en kwamen er regelmatig grappig gemaakte videos voorbij. Deze Build is van Lego zelf en de muziek in de video werd er speciaal voor gemaakt! Best Knap...
Abused Dwarfs Compilation
Abused Dwarfs Compilation
De dwergen hebben het maar moeilijk in Hollywood en delven keer op keer het onderspit in teveel films om op te noemen vandaar dat we eventjes naar deze supercut van Filmdrunk gaan kijken waarin ze in videovorm voorbij komen. [thnx Bart!]
Pizzababe Avery Morgan
Pizzababe Avery Morgan
Een maand of drie geleden hadden we al eens een gallerie staan van Avery Morgan in iets zomerse oorden en vandaag is ze gewoon nog eens op herhaling in een nieuwe gallerie die iets minder is dan de vorige maar dat maakt het heerlijke lichaam van deze Playboy bunnie meer dan goed. Raten maar weer!

+bonus video!
Wild Bill Teapot
Wild Bill Teapot
Sommige fans doen er echt alles aan om hun favoriete team aan te moedigen en zo ook ene Wild Bill die telkens met een andere outfit probeert de tegenstander te intimideren en ze uit de concentratie te halen bij bijvoorbeeld een vrije gooi. In de basketbal game Nevada vs Utah State heeft deze Wild Bill zich "verkleed" als de theepot uit de animatie film Beauty & The Beast. De ultieme supporter ?!
Office Games - Man vs Cookie
Office Games - Man vs Cookie
Zoooo het is alweer vrijdagmiddag en dus bijna weekend en zoals elke vrijdag wegen die laatste uurtjes het zwaarst en is menigeen al begonnen met aftellen tot het dan eindelijk echt weekend is. Omdat je je collega's het hele weekend moet missen is er op de vrijdagmiddag ook altijd eventjes tijd om lekker te klooien op het werk. Zo bedachten ze op dit kantoor een soort wedstrijd waarbij het de bedoeling is 'n koekje van je voorhoofd naar je mond te brengen zonder daarbij je handen te gebruiken.
No Speeding
No Speeding
Hier in NL zijn we langzamerhand gewend aan onze nationale snelheids begrenzers die zich stiekem in de bosjes posteren om vanachter een boom te hard rijdende automobilisten op de bon te slingeren door middel van bijvoorbeeld een lasergun of andere snelheids begrenzende apparatuur. Borden waarop de diverse snelheden worden aangegeven blijken toch minder te worden opgevolgd als gehoopt en zo ook over het grote water alleen hebben ze daar iets zwaarder materiaal ingezet om automobilisten toch te overtuigen vooral niet te hard te rijden.
Gang Fight [Epic]
Vechten, je hebt er niets aan en je kan maar zo de verkeerde tegenkomen die je helemaal de vernieling in schopt. Waarom deze gasten met elkaar in gevecht zijn is onduidelijk en het gevecht krijgt een hele andere wending als er plots wapens tevoorschijn worden getoverd.
Gametime 1265 - Snowboard Rush
Gametime 1265 - Snowboard Rush
Ben je dit jaar niet op wintersport geweest maar wil je je toch eventjes lekker laten gaan door naar beneden te suizen op een snowboard dan moet je zeker eventjes Snowboard Rush spelen waarin je freestyle stunts moet maken zodat je munten kan verdienen waarmee je je gear kan upgraden. Game on!
Tyran Richard's Bodycast
Tyran Richard's Bodycast
Inmiddels zijn we bekend met de Bodcast serie die je hier op TLP nog eens in z'n geheel kan terug zien en vandaag zijn we alweer aangeland bij deeltje nummer zeven waar we Tyran Richard voor van stal gehaald hebben. De laatste keer dat we iets konden zien van Tyran Richard is al wel weer eventjes geleden maar een mooie dames als deze laat zich niet zo snel vergeten. Vanavond de afsluiter met deze bodcast video!


Chimney Demolition gone Wrong
Chimney Demolition gone Wrong
Het valt nog niet mee, het vakkundig slopen van het een en ander en dat bemerken ook deze poolse uitzendkrachten die met een mannetje of wat aan een schoorsteen staan te trekken die weliswaar wel naar beneden komt maar toch niet helemaal zoals eigenlijk bedoeld was. FAIL!
Toronto Zombie Walk 2010
Sheepdog Fail
Sheepdog Fail
Het valt nog niet mee om je als hond staande te houden tussen een kudde schapen al lijkt het in deze clip slechts één schaap te zijn die geen seconde onder de indruk of bang is voor het keffertje en de rollen eventjes omdraaid.
Pizzababe Cristy Nicole
Pizzababe Cristy Nicole
Ik hoor het al weer donderen in huize Tokusman want hier gaat de beste man niet blij van worden al blijf ik erbij dat je tetten kunt kopen maar een mooi gezicht niet. Deze Cristy Nicole is eigenlijk helemaal perfect op d'r muggenbultjes na maar goed daar kunnen diverse doktoren tegenwoordig in een handomdraai verandering in brengen. Hopelijk komt ze ooit nog eens terug als Pizzababe van de dag met een nieuw aangemeten cup C al is ze wat mij betreft vandaag ook al Pizzababe waardig...
Snowmobile Backflip Brothers [X Games 2011]
Snowmobile Backflip Brothers [X Games 2011]
Momenteel zijn de 15e Winter X-Games aan de gang in Aspen voor het 10e jaar en tijdens de tweede run van Colton Moore's Snowmobile Tricks stapt z'n broertje Caleb achterop om samen een nog nooit eerder vertoonde backflip te maken. Coooool! And the crowd goed wild....

Update: De 15e editie van X-Games is afgelopen! [meer info!]
Shotgun Snow Removal [Epic]
Shotgun Snow Removal [Epic]
Ook zo'n hekel aan sneeuwruimen of je spullen sneeuwvrij maken als er weer een pak sneeuw gevallen is ?! Ene Hickok45 heeft een maniertje gevonden om z'n schietbaan op vrij eenvoudige wijze, en best snel ook, schoon te krijgen, je moet er wel een beetje voor kunnen schieten maar dat kan je gerust aan de beste man overlaten.
Brotherly Love turns into Rage [WOW]
Brotherly Love turns into Rage [WOW]
Altijd gezellig zo op een woensdagmiddag even gamen met je ietswat oudere broer en nog leuker is het als je die dan ook nog eens kunt verslaan zoals hier tijdens het spelen van de game World of Warcraft. Wel irritant is het dat broerlief je dan doodleuk gaat zitten uit lachen.
Big Series Small Screen
Big Series Small Screen
Een zeer coole promo voor de vlaamse TV zender Prime waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had en volgens mij ook niet te ontvangen is in NL. We zien allerlei bekende en ook minder bekende series zoals Lost, Weeds en Hung voorbij komen in miniatuurvorm in deze video van Steven Huybrechts wat er dan toch eigenlijk wel heel erg tof uitziet.
Gametime 1264 - 7 Hours till Sunrise
Gametime 1264 - 7 Hours till Sunrise
We beginnen de dag met een lekker schietspelletje waarin zombies van alle kanten op je afkomen om je te grijpen en waar je alleen aan kunt ontkomen door ze afteschieten. Zombie schiet spel 93 dus maar dat maakt verder niet uit, eventjes knallen zo op de vroege ochtend is best lekker.
Got Booty ?!
Got Booty ?!
Vrouwen kan je indelen in twee groepen of eigenlijk vier als je de zeurders en niet zeurders ook mee rekent. Vanavond delen we ze in in twee groepen de dames met kont en de dames zonder... De dames in deze video hebben kont en schoppen ook egt kont. Wat ben jij een billenman of toch meer eentje van de mukken ?!
Surprise Haircut
Surprise Haircut
Yes! Daar zijn ze weer het koppel die zich kan vermaken met elkaar door de pranks die ze van tijd tot tijd bijelkaar uithalen en die afentoe ook nog eens vrij pijnlijk lijken te zijn. Dit keer heeft Jesse wat hair extensions gevonden die precies lijken op het haar van z'n toch wel hete vriendin en bezorgd haar daar mee toch wel de schrik van d'r leven. Jesse +1...
Epic Mealtime [The Cookbook]
Epic Mealtime [The Cookbook]
Of je er oud mee wordt is een tweede erg lekker zijn de recepten van de mannen die wekelijkse Epic Mealtime maken er wel uit. Bierman Patje heeft ze voor ons allemaal op een rijtje gezet en het zijn er onderhand al best veel. Van recepten met Pizza's gevuld met fastfood tot ingenieuze sandwiches wat eigenlijk caloriebommen blijken, je vindt ze allemaal terug in dit lijstje!
Pizzababe Brooke Banner
Pizzababe Brooke Banner
Vandaag eens geen Pizzababe uit de stal van Ome Hef maar wel van de concurrent Penthouse die een mega lange blondine als Pet van de maand hebben die luistert naar de naam Brooke Banner. Jammer van de plakplaatjes al staan die nog op plekken waarvan ik zeg, nou vooruit. Verder een mooie dame en Pizzababe waardig. Raten maar weer!
State of the Union Autotune [EPIC]
State of the Union Autotune [EPIC], autotuned
Ik geloof onderhand dat ik de enige ben die autotune nog steeds mega cool vind en zo ook deze laatste creatie van The Gregory Brother's die een remix maakte van Obama's State of the Union wat echt helemaal top klinkt. Erg erg knap!

Meer autotuned songs hier!
Interpretative Dance
Wederom een geniaal nieuw programma van de BBC wat eigenlijk een soort hints is maar in plaats van woorden moeten in deze versie bekende liedjes geraden worden. Geniaal concept natuurlijk en om het nog iets leuker te maken hebben ze komiek David Armand ingehuurd om de nummers uit te beelden. Erg makkelijk is het niet!
McBain [The Movie]
McBain [The Movie]
De Simpsons blijven cool als je het mij vraagt en gaan zeker de geschiedenis in als trendsetters van hedendaagse cartoons als Family Guy & Southpark. Een van de karakters die afentoe eens voorbij komt is McBain gebaseerd op niemand minder dan Arnold Schwarzenegger die we weldra weer eens in een film zullen kunnen gaan zien nudat hij gouveneur af is. Iemand was op het briljante idee gekomen om allerlei stukjes waarin McBain een hoofdrol speelt achterelkaar te zetten tot één filmpje.
SuperBowl 2011 - Al's Chevy Dealership
SuperBowl 2011 - Al's Chevy Dealer
Aanstaand weekend (6 februari) wordt er in het Dallas Cowboys Stadium in Arlington, Texas de 45e Superbowl gehouden tussen de Pittsburgh Steelers & the Green Bay Packers. Tijdens die Superbowl worden zo als gewoonlijk de mooiste commercials uitgezonden, zo is er een nieuwe PETA commercial die zeer waarschijnlijk gebanned gaat worden maar ook bijvoorbeeld deze coole Chevy Camaro commercial die er toch wel weer erg tof uitziet alleen weinig origineel is.
Gametime 1263 - Ninja Assault
Gametime 1263 - Ninja Assault
Het lijkt wel een commodore 64 game dit Ninja Assault waarin je beland in een oud huis met aanvallende ninjas die je één voor één moet verslaan om achievements te halen die je sterken in een volgende ronde. Versla alle ninja's om de game uittespelen, game on!
Tiffany Selby's Bodcast
Tiffany Selby's Bodcast
We sluiten deze avond af met een fijne video van alweer zo'n oude Pizzababe bekende die zelfs nog heeft meegedongen naar de "Pizzababe van het Jaar 2009" titel maar die helaas aan d'r neus voorbij zag gaan. Tiffany is een mooie blonde babe waar we hier nog wat galleries van hebben verzameld en alweer de 6e dame is in deze Bodcast serie waar we nog wel eventjes mee doorgaan ook.... Habbaa!
The Price is Right [This is Luck!]
The Price is Right [This is Luck!]
Sta je daar op je 19e verjaardag in de legendarische The Price is Right spelshow die ooit ook nog eens in NL vrij populair was maar allang het veld heeft moeten ruimen voor allerlei nieuwewetse gameshows. Over het grote water is deze show nog steeds inmens populair en deze gast lijkt de gelukkigste persoon op de wereld wanneer hij achtereenvolgens een auto, een reis en nog een smak geld wint. Happy Birthday!
Phyton Wiener [LOL]
Phyton Wiener [LOL]
Ik moet niets van slangen hebben en hou het gewoon bij de TLP kat die hier hele dag ligt te slapen naast me om afentoe wakker te worden om te poepen en te eten maar sommige mensen maken van slangen een heuse hobby. Zo ook deze gasten die eindelijk met hun super piton eens mochten komen op de slangenshow, helaas staan ze toch nog gewoon voor lul.
Pizzababe Nicholle Lottman
Pizzababe Nicholle Lottman
Zo afentoe komen er dames voorbij in Ome Hef's blaadje die helemaal geen fotomodel zijn maar toch de kans krijgen om zichzelf te laten vereeuwigen in dat ene mannenblad waar eigenlijk heel stiekem elke vrouw wel in zou willen staan, behalve de dames uit deze top 25 dan. Nicholle Lottman werkt als sexy bartender bij Porcelli's Bistro in Cleveland dus als je eens in de buurt bent... Ze werd verkozen tot één van America's Sexiest Bartenders en daarmee won ze deze shoot. Check de check!
Urban Surfing by The Twoofakind crew
Urban Surfing by The Twoofakind crew
Terwijl ik helemaal vrolijk wordt van toch weer iets warmere temperaturen buiten en vooral geen sneeuw meer lijken nog veel meer mensen het niet erg te vinden dat de winter zo langzamerhand weer voorbij is. Zo vonden deze gasten, uit Hardinxveld, die zich de Twoofakind crew noemen het wel grappig om te gaan surfen in een nabij gelegen slootje wat door het vele smeltwater ineens een sloot is geworden. Men neme een scooter een surfplank en gaan met die banaan! [thnx Jesse!]
Melissa & Jo [Britain’s Got Talent]
Melissa & Jo [Britain’s Got Talent]
Beroemd worden via een TV show was nog nooit zo gemakkelijk als in de laatste paar jaren nu de ene na de andere talentenjacht, telkens in een ander jasje, voorbij komt op TV. Bij het engelse programma Britain’s Got Talent, waar ooit Susan Boyle ook wereldberoemd mee werd doen Melissa & Jo een poging om het te maken. Zie hier het resultaat!
Soccer Faceplant [OMG]
Soccer Faceplant [OMG]
Wat een heisa gisteren zeg over die speler van Heerenveen, Bas Dost, die graag naar Ajax wilde maar niet mocht van z'n cluppie. Dat wordt bankzitten tot aan de zomerstop schat ik zo. De prijs was iets waar de twee clubs niet uit konden komen en dat terwijl er zoveel verdiend wordt in het voetbal neem nou al die reclameborden langs het veld. Deze mexicaanse voetballer komt daar ook achter, FAIL!
SNL - The Zuckerbergs
SNL - Three Zuckerbergs
Je kan zeggen wat je wil van Facebook oprichter Mark Zuckerberg maar gemaakt heeft ie het wel. Zuckerberg die in z'n studententijd de site Facebook bedacht nadat hij gedumpt werd door z'n vriendin en als een soort van wraakaktie een site wilde maken waar je vrouw kon raten, tenminste als je de film Social Network moet geloven, is multi multi miljonair. Afgelopen weekend stonden er ineen drie Mark Zuckerbergs bij SNL wat nog best grappige momenten opleverde.
Gametime 1262 - Tooth N Claw
Gametime 1262 - Tooth N Claw
Je hebt de keuze uit twee teams, het hondenteam of het kattenteam, en je moet al je soortgenoten oppikken die her en der verspreid zitten in de level waarin je ook nog eens goudstukken en bonus fruit kan vinden voor extra punten. Na elke level volgt een korte bonusronde en besturing gaat met het keyboard. Game on!