Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand January 2011

Heather Rene Smith Bodcast
Jummie, Heather Rene Smith kennen we ondertussen als een van die vele Pizzababes die veilig zitten opgeborgen in het grote Pizzababe archief waar we vandaag ook nog eens deze fijne video van Heather Rene aan toevoegen en wat tevens weer een nieuw deeltje is voor onze Bodcast series. Ik zeg habbaaa maar het laatste woord is zoals altijd aan jullie!
360 Sensation
360 Sensation
Het is al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst in danskloffie naar een feest als Sensation ben geweest en dat is misschien maar beter ook. Niet alleen gaan de jaren langzamerhand tellen ook kan je tegenwoordig gewoon vanuit je luie stoel alles prima volgen. Is het niet via een stream danwel via 360 graden cams die tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld lijken te zijn. Cool beelden geeft het ie geval wel!
Real Life Balloon Hunter
Real Life Balloon Hunter
Altijd grappig dit soort filmpjes afgeleid van een bekende of minder bekende game zoals we eerder al konden zien met bijvoorbeeld Real Life GTA of Real Life Pacman en dergelijke. Vandaag gaan we jagen op ballonnetjes met een op afstandbestuurbare helictopter die bewapend is met vuurpijlen. Boys will be boys!
Top Gear S16 Ep 2
Top Gear S16 Ep 2
Nadat we vorige week de allereerste aflevering van weeral een geniaal Topgear seizoen (16) hebben kunnen zien werd gisteravond op de BBC alweer aflevering twee uitgezonden die je vandaag hier kunt bekijken. Jeremy Clarkson, Richie Hammond, James May en natuurlijk de nieuwe Stig op hun best... Nog veel meer Topgear hier!
Pizzababe Brittany Bardot
Geen familie van die andere Bardot schat ik zo deze Brittany Bardot die mij toch echt wel kan bekoren met d'r blonde lokken en heerlijke lijf. Het is een beetje jammer dat ook Brittany een aantal tattoo's heeft maar dat mag de pret niet drukken, dan leggen we haar wel eventjes op d'r rug. Vergeet ook vandaag niet om te raten want alle ratings tellen straks in december mee om de Pizzababe van het Jaar te kiezen. Rate!
Brekend: Simyo site Gehacked [Blijkt Hoax]
Simyo site Gehacked
Zojuist via de linktip ontvangen van ene Norbert die anoniem wil blijven deze link naar de site van Simyo die gehoaxed gehacked blijkt te zijn door concurrent Ben. Waar je ook klikt op de site je wordt telkens weer doorgeleid naar de site van Ben. Volgens de laatste tweet van Simyo, "Er is wat mis met de site van Simyo", zijn ze er niet al te blij mee bij Simyo. We blijven vandaag de ontwikkelingen voor jullie eventjes volgen en als er nieuws is over de daders hier plaatsen. Check hier de site hack! (updated)
Worst Ice skater Ever
Worst Ice skater Ever
Het is alweer de 99e video van de mensen achter Improv Everywhere, vooral bekend om de flashmobs die toch telkens weer goed inelkaar steken, die vandaag op de ijsbaan in Bryant Park zijn met een schaatser die er niet alteveel van bakt als ik heel eerlijk ben. Meer filmpjes van Improv Everywhere op TLP vind je hier...
Total Blackout [Epic]
Total Blackout [Epic]
We reizen eventjes af naar Zweden waar ze de epische show Total Blackout op de buis hebben waarin het de bedoeling is dat je allerlei zaken herkend door te ruiken terwijl je je in een compleet duistere kamer bevind. De ideale omgeving dus om iemand eens flink in de maling te nemen.
LAX Landing by Night
LAX Landing by Night
Wie klapt er allemaal als het vliegtuig waar je in zit veilig is geland ? Mooie beelden hier van een landing op het vliegveld van Los Angeles in de vooravond met een superb uitzicht over de miljoenenstad die ineens nog groter lijkt dan ik altijd al gedacht had.
Gametime 1261 - Bote Jacker
Altjd fijn die 8-bit games waarin je niet meteen word afgeleid door allerlei graphics die het spelen toch al niet ten goede komen. We houden het simpel vandaag in deze zombie shooter die je bestuurt met de pijltjes toetsen, schiet met de muis en herladen van je geweer gaat met de spacebar. Game on!
Bath time with Megan
Ik loop zo nog eventjes naar de buurtkroeg voor een pilsje en wat live muziek wat altijd nog eventjes lekker is zo op de zondagavond vlak voordat het weekend voorbij is. Voordat ik hier de deur uitloop laat ik jullie nog eventjes alleen met Megan die zichzelf vast in bad heeft gestopt, wij kijken gewoon mee!
Full Color by Bruno Dayan
Full Color by Bruno Dayan
The Fails of Januari 2011 [By Twister]
The Fails of Januari 2011 [By Twister]
Wat een grap die faalcompilaties die je tegenwoordig aan het eind van de maand om de oren vliegen. Konden we gisteren al een iets toch wat betere kwaliteit compilatie van Nobody voorbij zien komen, vandaag is het weer de beurt aan Twister die we natuurlijk wel gewoon blijven volgen en aan de bak moet om toch wat beter werk afteleveren. Vandaag zijn allereerste fail compilatie van 2011, de fails van januari door Twister...
Wie van de Drie 30-01-2011
Hannah Lucia Gwyneth

Hannah

Lucia

Gwyneth

London Boulevard [Sneak Preview]
London Boulevard [Sneak Preview]
Het verhaal draait om een ex-gedetineerde, gespeeld door Colin Farrel, die merkt dat goede intenties niet volstaan om los te komen van de genadeloze Londense onderwereld maar toch zijn oude leventje wil afzweren en gaat werken voor een iets wat aparte actrice terwijl z'n oude werkgevers er alles aan doen om 'm weer op het verkeerde pad te krijgen. London Boulevard is vanaf 3 februari in de bioscoop! Hier alvast de sneakpreview...
Egypte Riots 2011
Egypte Riots 2011
Het lijkt weer wat rustiger te worden in Cairo en zo ook in de rest van Egypte want als je nagaat dat er 10 miljoen mensen wonen in deze metropool zijn 10.000 demonstranten op een zaterdag avond ergens op een pleintje in Cairo dus eigenlijk helemaal niet zo heel veel mensen. Er is één compilatie video die goed de gemoedstoestand van alle egyptenaren weergeeft en een compilatie is van de gebeurtenissen van afgelopen week. Een foto gallerie vind je hier ook nog!
The Real Naked Chef [Gino D'Acampo]
The Real Naked Chef [Gino D'Acampo]
Itakkers schijnen nogal een grote mond te hebben en als ik de mensen hier in de buurtkroeg moet geloven is dat ook zo, zeker na de nodige alcohol. De tv kok Gino d'Acampo had tegen z'n collega's gezegd naakt te komen koken wanneer zijn kook programma een TNA award zou winnen, zo geschiede... Gay factor +1, je bent gewaarschuwd!
Time Freeze Shootout by Freddie Wong
Time Freeze Shootout by Freddie Wong
Freddie Wong is langzamerhand een bekende voor elke TLP bezoeker door de vele coole clips die hij ondertussen heeft gemaakt en in z'n YT channel heeft geplaatst, wat eigenlijk stuk voor stuk meesterwerkjes zijn en ook elke keer weer knap geanimeerd in elkaar zitten. Vandaag komt Freddie een aantal slechterikken tegen die het op 'm voorzien hebben, Freddie trekt de trukendoos nog maar eens open.
My Wife Smashed My TV
My Wife Smashed My TV
Een goede huisvrouw staat lekker aan het fornuis de hele dag te bakken en braden om heerlijk eten klaar te maken voor d'r man en tussendoor zorgt ze er ook nog eens voor dat alles spik en span is in huis. Zit niet te zeuren als je es met een paar maten de kroeg in duikt of als je eens een avondje met een zak chips champion league wilt kijken. Maja dat was vroegah! Tegenwoordig hebben wij mannen het maar bar slecht en zijn er zelfs vrouwen die je een avondje voetbal misgunnen..
Gametime 1260 - Scared Alien
Gametime 1260 - Scared Alien
Het principe is eigenlijk wel bekend bij dit soort games waarin je vandaag moet proberen om de alien naar een bepaald punt te krijgen zonder onderweg tomaten te raken want dan ben je meteen af. Je kan telkens een level herstarten dus je hoeft niet overnieuw te beginnen als je af bent. Drop de objecten zo dat je de alien in eens de juiste kant op stuurt, game on!
Thea Coleman & Brandy Brenner [Bodcast]
Thea Coleman & Brandy Brenner [Bodcast]
Het duurde wat langer vandaag omdat het hele internet traag is vandaag maar we hebben dan toch nog de afsluiter voor vanavond in de vorm van deze fijne video met Thea Coleman en Brandy Brenner in de hoofdrol. Een dubbele video dus eigenlijk met twee kanjers in de hoofdrol.
Livestream Worldrecord attempt Foosball
Livestream Worldrecord attempt Foosball
Sven Van den Berghe (35) uit Ternat en Tom Van de Cauter (26) uit Zele starten afgelopen week in café Chupitos te Ternat, Belgie, hun moedige poging om het wereldrecord tafelvoetbal te verpulveren. Het duo is van plan het spelletje 132 uur vol te houden en zal dmv sponsoring de uiteindelijke opbrengst van deze uitputtingsslag aan Midwinter Lombeek schenken. De mannen gaan door tot maandagmiddag 16:00 en via deze livestream kan je de wereld record poging volgen... Helden!
(Het kan eventjes duren eerdat de livestream opent, Thnx Ace! / Badchix..)
Miniature Animals #1
Miniature Animals
Philizz videomix Januari 2011
Philizz videomix Januari 2011
DJ Philizz heeft schijnbaar de smaak te pakken na het succes van de 2010 Videojaarmix en gaat ook in 2011 stug door met het maken van coole videomixen. Dit is de eerste voor 2011 en bevat weer allemaal nieuwe tracks aan elkaar verweven tot één grote videomix en ik ga proberen om ze allemaal voor jullie te sparen zodat je niets hoeft te missen. Januari / Februari 2011!
Wie van de Drie 29-01-2011
Kami Esti Tia

Kami

Esti

Tia

The Fails of Januari 2011 [By Nobody]
Het lijkt erop dat Twistertje een concurrent erbij heeft want van deze Nobody konden we al eerder compilaties zien (hier) en is voornemens om ook elke maand een fail compilatie te maken die er ook dit keer weer puik uitziet overigens. Een soort van battle tussen compilatiemakers dus eigenlijk, al doen wij daar niet aan mee en posten we ze gewoon allebei! Vandaag Nobody's fail compilatie van januari 2011!
Op een dag weet je Het! Taxi Chauffeur...
Op een dag weet je Het! Taxi Chauffeur...
Tja, ik weet het niet hoor zitten we hier in NL nu echt te wachten op dit soort taferelen zoals hier te zien is in New York city waar een taxi chauffeur eventjes pauzeerd om z'n middag gebed te doen ? Andere gebruiken prima, maar val er niet een ander mee lastig, lijkt me zo...
Day I Die [WTF]
In de categorie zeer vreemde videoclips vandaag een clip van South Central met het nummer "Day I Die" waarin we meekijken door een telescoop van een sluipschutter die de straten van een stad onveilig maakt door iedereen die in z'n vizier loopt af te knallen. Gebasseerd op videogames als Call of Duty & Manhunt, aldus de makers. Meer info over deze band hier!
3D Bud Light
3D Bud Light
Dat biermerken vaak de beste commercials verzinnen om hun gerstenat aan de man te brengen was al wel eventjes bekend en naast Heineken doet ook Bud Light al jaren zeker niet onder qua originaliteit. Nu 3D televisie steeds belangrijker lijkt te worden en vooral veel gehyped wordt door de diverse televisie fabrikanten dacht Budweiser daar op in te springen door met een nieuwe commercial te komen in 3D. Of dat zo'n goed idee is ?!
Slamdunken doe je Zo!
Slamdunken doe je Zo!
Waarschijnlijk zo fake als het maar kan zijn of in iedergeval ingestudeerd maar daarom niet minder spectaculair is deze gast die tijdens een Phoenix Suns game zichzelf "per ongeluk" slamdunkt. Klinkt raar ?! Check!

Bonus: Slamdunkend een date scoren! (2)
Gametime 1259 - Caldera Legends
In Caldera Legends komen van alle kanten vijanden die je kan verslaan door je manschappen op de juiste plek te positioneren en na elke level de juiste upgrades aan te schaffen. Verover de wereld en heers, game on!
Adela on the Rocks
Een fijne dame die aan het kiezelstrandje aan het poseren is voor ons de luistert naar de naam Adele in een fijne videoshoot...
We love Poland 3 [Twister]
We love Poland 3 [Twister]
Terwijl er juist massa's polen naar NL komen nemen wij eventjes een kijkje in Polen en wel met Twister die weer een leuke compilatie inelkaar heeft gezet. Meer Twister op TLP vind je hier!

We love Poland 1 & 2 | Bonus: Meer Polen hier!
Hey Pannekoek [Fight!]
Hey Pannekoek [Fight!]
Wat er precies vooraf is gegaan aan dit gevecht ergens in een pannekoekhuis over het grote water is mij eigenlijk onbekend maar als ik zo eens naar het postuur kijk van de persoon in kwestie kan het maar zo zijn dat ze in een "all you can eat" restaurant zitten waarvan de manager heeft besloten dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met het blijven bestellen van nieuwe porties. Fight!
Sporthocker Hype or Not ?!
Skaten, skeeleren, skateboarden het is allemaal van gisteren want nu is er de sporthocker een of andere vreemd ogende duitse uitvinding wat het helemaal moet gaan worden deze zomer. Ik weet het nog zo net niet en ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden, hype of toch weer een mislukte poging om iets nieuws aan de man te brengen ?!
Pizzababe Sarah Bechard
Pizzababe Sarah Bechard
Om iedereen met een lach het weekend in te sturen heb ik op deze vrijdag Sarah Bechard eens uit de kast getrokken waarbij niemand, al weet je het met sommige nooit, iets op aan te merken gaat hebben schat ik zo. Sarah Bechard dus, mooie blondine en een dame die we een hele tijd geleden al eens voorbij hebben zien komen, is vandaag terug en is de TLP Pizzababe afsluiter voor deze week. Vergeet ook vandaag niet om te raten, alle stemmen tellen mee...
Dit is pas een Slip and Slide
In het verleden hebben we de nodige coole slip en slide video's voorbij zien komen maar nog nooit zo'n coole als deze baan ergens op een topsecret locatie aldus de video informatie. Mooie beelden gefilmd met een glide cam wat volgens mij een soort tegenhanger is van de Gopro HD cam waar ook al de nodige coole vids van voorbij zijn gekomen.
Jackass 3.5
Jackass 3.5
Johnny Knoxville viel laatst lelijk door de mand toen hij werd gebitchslapped door Jo-Janneke en co. van Pownews met een zoute haring, iets waar ze bij Johnny's filmmaatschappij eigenlijk helemaal niet om konden lachen. Hij was toen in 020 voor de presentatie van Jackass 3 en nu amper één maand later komt er al weer een Jackass film uit die ze dit keer 3.5 noemen omdat de film eigenlijk bestaat uit left overs en ongebruikt materiaal uit de Jackass 3 film. Voor de fans hier alvast de trailer, de film zelf kan je vanaf medio maart online bekijken.
Grandpa wants to dance with Somebody
Grandpa wants to dance with Somebody
We lachen altijd maar om dit soort videos maar als ik zelf op zo'n leeftijd nog zoveel fun kan hebben als deze opa die los gaat op het nummer "I wanna dance with somebody" van Whitney Houston, gezongen door The Timemachine Band, dan teken ik daar graag voor. Deze band is trouwens helemaal niet slecht en het nummer natuurlijk tijdloos. Check hier Listen van Beyoncé!
Jerry the Great
Jerry the Great
Iemand is ietwat overijverig geweest met schaar en plakband om deze fanmade filmtrailer in elkaar te knutselen met allerlei stukjes uit de Seinfeld show, wat ooit nog wel een grappige show was maar inmiddels al jaren niet meer op de buis te zien is, herhalingen niet meetellend. Jerry Seinfeld wil de wereld overnemen in Jerry the Great!
Gametime 1258 - Zoo Escape 2
Gametime 1257 - Zoo Escape 2
Zeg maar vast dag met het handje als je vandaag van plan was om uiterst productief werk te leveren want wil je door deze 30 levels van Zoo Escape 2 komen dan ben je nog wel eventjes bezig. Help de dieren in de dierentuin om te ontsnappen door objecten te verplaatsen, kooien open te zetten en op de juiste plekken explosieven te plaatsen. Succes!
Bodcast of Sydney Barlette
Bodcast of Sydney Barlette
Nadat we eerder al de bodcasts van Sarah Jean en Tess Arlington konden zien is het nu de beurt aan coed Sydney Barlette die d'r zelf nog eventjes van haar beste kant laat zien in deze fijne clip. Sydney Barlette op gallerie en in andere videos vind je via de link onder de bodcast video!
Ron Selling Promo Toer 2011
Ron Selling Promo Toer 2011
Miljoenen mensen kennen zanger en zakenman Ron Selling nog van één van de eerste reality shows van Nederland. Na een periode van vijftien jaar staat hij weer in de schijnwerpers, waar hij zich als een vis in het water voelt. 15 jaar geleden was er nog nauwelijks internet maar Ron snapt heel goed dat het internet de toekomst heeft en is daarom een promotie toer (check video) begonnen waarvan we hier beelden hebben. Ben je nog geen fan van Ron Selling?! Ga dan naar Ron’s online wereld op Facebook!
Meisje doet Faaldans [Epic Fail]
Meisje doet Faaldans [Epic Fail]
Via de linktiplijn komen vaak filmpjes die ik al ken of die gewoonweg niet geschikt zijn om te posten hier op TLP maar dit meisje die flink aan het faaldansen is leek me dan toch wel weer leuk om met jullie te delen. Vol goede moed springt de beste meid nog de paal in maar daarna gaat het al snel mis, blijven oefenen is de boodschap! Linkje submitten doe je hier....
Highlining the Totempole [OMG]
Highlining the Totempole [OMG]
We zijn eventjes afgereist naar Tasmania waar ze een rots vlak voor de kust hebben genaamd Totempole die bereikbaar is vanaf het vasteland via een touw van 17 meter lang. Het is slechts 65 meter hoog en je moet wel echt een durfal zijn om die oversteek te maken. Jens van/uit Saxony is zo iemand, RESPECT!
Pizzababe Hillary Fisher
Pizzababe Hillary Fisher
En kijk daar is ze weer Hillary Fisher die vandaag haar spiegelbeeld heeft meegenomen en dat komt goed uit want dat zien we ineens twee Hillaries en dubbel zoveel kont. Tja, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, Hillary Fisher IS een babe en zeer zeker beschuitwaardig. Helemaal onderaan de gallerie staat trouwens de video van deze shoot erbij in videovorm, Enjoy! Meer Hillary Fisher op TLP via deze link!
Extreme Sport Lifestyle
Extreme Sport Lifestyle
We gaan kijken naar een "teaser" voor de dvd Fullgaz wat ik maar eventjes voor het gemak vertaal naar volgas want dat gaan deze mannen die niets liever doen dan allerlei gevaarlijke Extreme Sports. Uiteraard vinden de vrouwtjes dit soort helden helemaal top en ontbreken dan ook niet bij het filmen van deze clip!

Bonus: Fullgaz kalendershoot 2011 (Kutvek)
David Guetta Lipsync Megamix
David Guetta Lipsync Megamix
Dat je via het internet zomaar in contact kan komen met je favoriete popster of in dit geval DJ was al langer bekend toen onze eigenste Esmee ineens met Justin Timberlake werd gesignaleerd. De volgende YT gebruiker, Keenan Cahill, kennen jullie vast ook wel al heb ik er verder nooit echt aandacht aan besteed. David Guetta wel en ging op bezoek bij Keenan om een heuse lipsync video te maken met een mini-megamix van z'n laatste album, cool!
Wat nou Wigger ?! FIGHT!
Wat nou Wigger ?! FIGHT!
Sta je daar vol goede moed een beetje freestyle te rappen op straat staat er een of andere joker in je buurt die je teksten niet kan waarderen, pfff. En dat in het land van de vrijheid voor meningsuiting....
Waarom Bollywood films Roeleren
Waarom Bollywood films Roeleren
Bollywood films zijn nogal lastig te volgen, als je denkt naar een aktiefilm te kijken komt er ineens scene waardoor je plots denkt dat het toch om een humor film moet gaan. Goed de meeste Bollywood films zijn schaamteloze rip offs van bekende Hollywood films maar als deze clip nou es bekijkt, die helaas wel in het russisch is, kan je toch niet anders concluderen dat het zeker bekijkenswaardig is. Meer Bollywood links hier!
Gametime 1257 - Armor Mayhem
Gametime 1257 - Armor Mayhem
Voor dit spel moet je wel een pc hebben die wat CPU load kan verdragen want het is een vrij zware game. De bedoeling is dat je de vlag veroverd terwijl je onderweg je vijanden dood en wapens maar ook health packs op pikt. Je kan zelf missies samenstellen en er zijn nog veel meer mogelijkheden in Armor Mayhem, game on!
Sexy Maria Longoria
Sexy Maria Longoria
De afsluiter van vandaag wordt verzorgd door Maria Longoria een van die dames die al jaren bij Ome Hef in dienst is maar van wie we nog maar bitter weinig langs hebben zien komen hier op TLP. Vanavond dus in een fijne video voor het slapen gaan! Voor de mensen die nog wat willen beleven verzorgd Denise vanavond bij onze buurtjes Xmissy vanavond weer de Freechat, enjoy!
Nuka Break
Nuka Break
Ze worden echt steeds mooier en professioneler die fanmade short movies waar dit maar weer eens een goed voorbeeld van is. We gaan naar een setting die zich afspeeld in eastern California waar de hoofdrolspelers op zoek zijn naar ijskoude Nuka Cola en dat valt nog niet mee aangezien de cast wordt opgejaagd door premiejagers en ze nogal dorstig zijn in de droge woestijn. Ga er eventjes lekker voor zitten met een zakkie chips want deze short movie duurt bijna 17 minuten!
Phantom Holster
Phantom Holster
Amerikanen zijn nogal gek met wapens en in sommige streken is dat niet eens zo heel erg vreemd behalve als je ergens in de big city woont want dan gaat het al gauw naar het gangster gebeuren toe. Deze gast denkt dat ie een rechtstreekse afstammeling van Rambo is en is zelf wat aan het knutselen gegaan om een holster te optimaliseren. Ik ben verder anti wapentuig maar vond het toch wel een boeiend filmpje, check!
Pizzababe Krista Gutterman
Pizzababe Krista Gutterman
Deze gallerie komt me echt heel erg bekend voor maar als ik in het grote Pizzababe archief zoek kom ik maar één gallerie tegen van deze Krista Gutterman en die was van toch al weer van een tijdje geleden ook. Anyway vandaag is deze Krista weer terug als Pizzababe van de dag en ik hoor graag weer hoe jullie over deze dame denken. Raten maar!
Fur of Flying [Roadrunner 3D]
Fur or Flying [Roadrunner 3D]
Ik heb laatst eens alle Roadrunner filmpjes gedownload die ooit gemaakt zijn en dat is leuk maar ik moet eerlijk bekennen dat de nieuwe 3D Roadrunner clips nog veel cooler zijn en eigenlijk de oude toons toch wel doen verbleken. Natuurlijk blijft het verhaal hetzelfde en gaat het er uiteindelijk om dat de coyote de snelle roadrunner telkens net niet vangt, toch ziet het er allemaal een stuk gelikter uit. Dit is de allereerste clip volgens mij die te vinden is op het net. Check het uit in Fur of Flying!
Nieuw: Dogboarding
Nieuw: Dogboarding
Als je een beetje kan skateboarden dan lijkt het me nog best leuk ook, lekker wat over de straat heen roetsjen zonder dat je echt heel erg moe van wordt maar het kan natuurlijk nog veel makkelijker. Wat je nodig hebt is een hond die lekker fanatiek is en denkt dat ie een sleehond is, kijk dat gaat nog een tandje sneller...
Beatboxen doe je ZO! [Eklips]
Beatboxen doe je ZO! [Eklips]
We hebben ze in het verleden regelmatig voorbij zien / horen komen, beatboxers die toch echt wel wat in hun mars hebben en ook best aardig klonken. Hoe het komt dat deze gasten meestal fransen zijn weet ik niet maar de fransman Eklips is ook weer zo'n beatbox virtuoos die in deze clip zo'n 30 jaar hiphop / rap geschiedenis in 3 minuten voorbij laat komen. Wie herkent alle nummers ?!
Goldfish Helmet [De carnaval outfit 2011]
Goldfish Helmet [De carnaval outfit 2011]
Konden we eergister al, wat volgens mij, dé carnavalshit van 2011 gaat worden, Kale Kano, hier op TLP zien en horen. Vandaag heb ik ook nog een leuk idee voor je mocht je nog geen outfit hebben om volgend weekend je in het feestgedruis te storten. Check eventjes deze toch wel heel erg coole en zeker originele goudvis helm van ene Mark Day.
Gametime 1256 - Drive and Shutup
Gametime 1256 - Drive and Shutup
Een van mijn favoriete games van vroeger moet Outrun geweest zijn die je eerst op een kast kon spelen en later zelfs in een bewegende ferrari waardoor je nog meer het gevoel kreeg in het spel te zitten. Shutup and Drive is eigenlijk net zo iets en in elke stage heb je allerlei tegenstanders die je in de weg rijden en uiteindelijk twee andere coureurs waarvan je moet winnen om door te gaan naar de volgende stage. Game on!
Sexy Sarah Jean Underwood [PBVHJ 2010]
Sexy Sarah Jean Underwood
Sarah Jean Underwood onze mooie blondine die zich het hele jaar Pizzababe van het Jaar 2010 mag noemen is terug met een fijne video waarin ze zich nogmaals van haar beste kant laat zien. Nog veel meer Sarah Jean Underwood op TLP kan je vinden via deze link! Habbaaa...
Digital Paintings #2
Digital Paintings #2
Crash Carnage 47
Crash Carnage 47
Onze altijd beschonken buurman is al tijden bezig om alle Crash Carnage compilaties voor ons te sparen en vandaag heeft hij weer een nieuw deel aan de ondertussen gigantische collectie toegevoegd. Crash Carnage 47 dus alweer en wil je echt alle Crash Carnage compilaties nog eens op een rijtje terugzien dan kan dat via deze link.
Pizzababe Jordan Brigden
Pizzababe Jordan Brigden
Afgelopen weekend konden we nieuwkomer Jordan Brigden al zien in een 2011 cybervideo voor ome Hef en vandaag is ze zelfs de Pizzababe van de dag. Ik heb het idee dat ze er in video toch iets anders uitzag en heb die er nog een bijgezet als linkje onder de video. Ook vandaag geldt weer, raten want alle ratings gaan straks meetellen voor de Pizzababe van 2011! Video hier!
Hezarfen [Animation]
Hezarfen [Animation]
Vergeet de gebroeders Wright want die waren geenszins de eerste mensen op aarde die konden vliegen. We gaan eventjes terug in de tijd naar het Turkse Istanbul van 1632 waar het ene Hezarfen was die als aller eerste z'n vleugels met succes uitsloeg. Als we deze animatie mogen geloven tenminste.
Basta Sabam
Basta Sabam
De openbaring van dit tv seizoen komt weer uit Belgie, hadden we vorig jaar nog de Benidorm Bastards die onze zuiderburen bedachten en die vervolgens als slap aftreksel ook op de NL TV te zien waren. Dit keer is het het programma Basta waarin de presentatoren telkens de problemen bij een groot bedrijf aan de kaak stellen. Was het eerst Mobistar die het onspit moest delven en daarna de belspelletjes, deze week pakken de mannen de Belgische equivalent van Buma aan, ook wel Sabam genaamd.
Spacehopppers in Venice [Stopmotion]
Spacehopppers in Venice [Stopmotion]
Nu de film The Tourist in heet NL zo'n beetje de meest populaire film is die zich grotendeels afspeeld in Venetië komt deze oeroude stad weer eventjes in beeld als toch wel een mooie stad om ooit eens heen te gaan. Ik ben er zelf ooit geweest en als je van oudheden houdt dan is het zeker een aanrader. Shelley Jones & Marko Anstice hingen er zelf de tourist uit en maakt deze grappige stopmotion vakantiefilm.
Babies from the Future
Babies from the Future
Dit lijkt me weer eens een zelf gemaakte clip van een iets wat ie fanatieke filmmaker die er toch nog flink wat werk in heeft zitten om deze trailer zo echt mogelijk te laten lijken.
Gametime 1255 - Between
Duw het cirkeltje telkens naar de vlag toe terwijl je ballen naar de gaten rolt om die op te vullen zodat je door kan over de hindernissen die je de weg versperren. Game on!
Victoria Moore by Sabo-FX
Victoria Moore by Sabo-FX
Ferme dame deze Victoria Moore waar ik binnekort nog eens wat meer van zal gaan zoeken maar die we vanavond zien in een mooie compilatie video van Sabo-FX, die we laatst ook al eens voorbij zagen komen met deze Alright 2011 compilatie. Vandaag dus weer een fijne video van zijn hand met Victoria Moore in de hoofdrol!
Voetbalplaatjes van jezelf! Omdat het Kan!
Voetbalplaatjes van jezelf! Omdat het Kan!
Ah kijk, terwijl ik vroeger vlijtig alle spelers van alle landen die meededen aan een WK of EK toernooi spaarde om ze vervolgens in een boek te plakken en daar trots mee zwaaide bij de eerstvolgende wedstrijd is het al jaren veel eenvoudiger om aan de nodige voetbalplaatjes te komen. Bij AH krijg je die gewoon als je daar boodschappen doet en wat nog cooler is : je kan ze nu ook scoren met je eigen foto erop. Check in deze video eventjes hoe of wat!
Wepsen zijn Lief
Wepsen zijn Lief
Ik heb er een graf hekel aan en blijf liever uit de buurt van wespen maar er zijn ook mensen die daar heel anders over denken. Wespen aaien omdat je ze lief vindt, tja ik heb gekker gehoord..
TopGear UK [Season 16 Episode 1]
TopGear UK [Season 16 Episode 1]
Ik dacht eigenlijk dat de kerstspecial al aflevering één zou zijn van het nieuwe seizoen maar als ik de programma boekjes moet geloven is dit dan toch echt de allereerste aflevering van seizoen 16. We hebben er lang op moeten wachten maar Jeremy, James & Richard zijn weer terug en testen de Ariel Atom, verschillende Porsches en zelfs de Skoda Yeti komt aan bod. Uiteraard is ook de nieuwe Stig van de partij! Nog veel meer Topgear hier!
Pizzababe Kylie Johnson
Pizzababe Kylie Johnson
Het is maandagmiddag en tijd voor de allereerste Pizzababe van deze nieuwe week. We beginnen de week maar meteen goed met een nieuwkomer die luistert naar de naam Kylie Johnson, een kanjer van jewelste met, het kan bijna niet anders, blauwe lenzen en een pracht lijf. Vergeet niet te raten want alle ratings tellen mee voor de 2011 Pizzababe van het jaar verkiezing!
Kale Kano [De Carnaval Hit van 2011]
Kale Kano [De Carnaval Hit van 2011]
Het enige nummer wat ik eigenlijk ken van Dingetje is van al wel weer eventjes geleden en ging over een paar rubberen kaplaarzen. Ik geloof dat er daarna nog wel enkele nummers voorbij zijn gekomen maar die waren niet echt zo'n groot succes. In 2011 is Dingetje helemaal terug met een spoof op het nummer We don't speak Americano wat nu ineens Kale Kano heet, geniaal!
Sandman vs Waterman
Sandman vs Waterman
Er is veel te doen over de Fifa de laatste jaren wegens allerlei omkoopschandalen en een voorzitter die van geen wijken weet. De Asian cup 2011 wordt dit jaar in Qatar gehouden en daar moet natuurlijk eventjes een coole promo voor gemaakt worden, dat is gelukt.
Pale Kid Rapper 3
Pale Kid Rapper 3
Ook vandaag hebben we weer een vrij blanke rapper die als een wervelwind z'n lyrics doet spitten alsof z'n leven ervan afhangt. Het begon allemaal met ene Watsky die al snel verbeterd werd door ene Mac Lethal die het nog eens 'n tandje sneller deed. De sneltrein rapper van vandaag heet Leo en komt uit ons eigenste kikkerlandje, thnx Massie!
Happiness Audition [The Basketball Remix]
Happiness Audition [The Basketball Remix]
Een tijdje geleden kon je al de kansloze auditie van deze Happiness zien die zelf eigenlijk wel dacht hoge ogen te kunnen gooien met haar dance act voor de britse "Got to Dance" talentjacht, maar helaas teleurgesteld werd toen de jury haar wegstemde. Inmiddels zijn er een paar remixen van deze dame gemaakt waarvan ik dit eigenlijk toch de beste vind. Check!
Gametime 1254 - Balloon Pets
Gametime 1254 - Balloon Pets
We beginnen deze maandag maar eens rustig met een vrij simpel spelletje nl. Balloon Pets. Je hebt de beschikking over een kanon waarmee je ballonnetjes kan kapot schieten waar telkens een kat en een hond aan hangt. Zorg dat ze allebei in de juiste dozen vallen om verder te gaan naar een volgende level, game on!
Meisje doet Webcam Dansje
Meisje doet Webcam Dansje
Ik weet niet de hoeveelste chick dit is die een webcam dansje doet maar zeker is dat er ondertussen al diverse van dit soort dames te vinden zijn op TLP. Vanavond sluiten we af met dit filmpje van een toch wel erg lekker meisje die zich voor ons heerlijk uitslooft voor de webcam en zoek je meer van dit soort clips, check dan eventjes onze ondertussen mooie collectie..
Fairytale Fantasies
Fairytale Fantasies
Shake Weight
Shake Weight
We hadden eventjes niets gehoord van Steve Kardynal die we natuurlijk al kende van z'n chatroulette videos en dat epische optreden als Eminem in de Apple store. Vandaag is hij terug in een nieuwe video waarin hij allerlei fanatieke sporters in de lokale sportschool op 'n leuke manier lastig valt in Shake Weight.
Wie van de Drie 23-01-2011
Tara, nikky case Nikky Jayden

Tara

Nikky

Jayden

Amazing Helicopter Flight
Amazing Helicopter Flight
Iemand is op het briljante idee gekomen om een camera te monteren aan de onderkant van een helictopter en daarmee gaan we eventjes lekker relaxed een rondvlucht maken onder begeleiding van nog relaxtere muziek van The Canadian Tenors met hallelujah!. Heerlijk rustgevend zo op de zondagmiddag!
This is Burning Rubber
This is Burning Rubber
We nemen eventjes een kijkje bij een autoshow in Lewiston, Minnesota waar ene Mike Proctor een mega coole peel out maakt met z'n hotrod waar zelfs de vlammen van af slaan. Het kost een omstander wel z'n spijkerjasje maar dat mag de pret verder niet bederven. Meer Burnouts hier!
Fight the Foot
Fight the Foot
Kon je gister al kijken naar een low budget verfilming van de Half Life game, Beyond Black Mesa, vandaag heb ik een fanmade shortmovie van niemand minder dan The Mutant Ninja Turtles die dit keer een meisje komen redden die aangevallen wordt door allerlei vreemde mannen met gasmaskers op. Uiteraard overwint ook dit keer het goede in Fight the Foot.
Greatest putt shot of All Time [Epic]
Greatest putt shot of All Time
Golf is in NL een best veel beoefende sport en allang niet meer een sport alleen voor de rijken. Het begint allemaal op de midgetgolfbaan wat eigenlijk niets anders is dan een mini-golfbaan met hindernissen. Of Tiger Woods ook ooit zo is begonnen is niet bekend, dat deze gast talent heeft lijkt me duidelijk.
Regular Ordinary Swedish Meal Time
Regular Ordinary Swedish Meal Time
Het lijkt de laatste tijd een trend om allerlei zeer vreemde eet gewoontes en de bereiding daarvan te filmen en op het internet te smijten. Zo waren daar al eens de mannen van Epic Mealtime die onderhand 'n heel kookboek hebben met gerechten waaraan je 100% zeker gaat sterven op den duur. Vandaag stel ik jullie voor aan deze zweden die er ook zeer vreemde kookkunsten op na houden. Vandaag maken we iets met spek, altijd goed!
Gametime 1253 - Tarzan Ball
Gametime 1253 - Tarzan Ball
In Tarzan Ball bestuur je een balletje dat zich voortbeweegd door om zich heen te grijpen doormiddel van een sticky arm. In elke level is het de bedoeling dat je bij de bulls-eye komt in zo min mogelijk bewegingen. Besturing gaat met de muis en er zijn 25 levels om je doorheen te worstelen, game on!
Sexy Tess Arlington Bodcast
Het blijft natuurlijk een mooie meid deze Tess Arlington die niet voor niets een van de cybergirls van het jaar 2010 is geworden volgens ome Hef alleen tja die plakplaatjes hé. Ook met al die plakplaatjes hoeft Tess het maar te fluisteren om mij te krijgen, maar helaas moeten we het dit keer "slechts" doen met deze toch weer zeer fijne videoshoot.
Extraordinary Foto's by Metin Demiralay
Extraordinary Foto's by Metin Demiralay
Marshall Miller Utah SpeedflyIng
Marshall Miller Utah SpeedflyIng
Ik sta elke keer weer versteld wat voor mooie beelden zo'n Gopro HD cameraatje maakt en zit er zwaar over te twijfelen om ook es zo'n ding aan te schaffen. In het verleden hadden we al eens wat "Speedflying filmpjes" voorbij zien komen hier op TLPizza en vandaag vliegen we mee met ene Marshall Miller, coolio!
Wie van de Drie 22-01-2011
Sofi Anika Dominika

Sofi

Anika

Dominika

Smooth Criminal on Two Cellos
Smooth Criminal on Two Cellos
Ik kan alleen "Altijd is kortjakje ziek" spelen en daar houdt het echt mee op voor mij qua muzikaliteit en daarom vind ik dit soort videos waarschijnlijk des te knapper. Stjepan Hauser en Luka Sulic doen een eigen arrangement van het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson al spelend op twee cellos. Klinkt top!
This is Carsurfing
We hebben weer een filmpje in de categorie "Don't try this at Home" met vandaag bewakingscamera beelden van een stel opgeschoten pubers die met een slok op al liggend op een auto een lokale parkeerplaats onveilig maken, en niet alleen voor zichzelf. Het kost wat roze papiertjes maar dan heb je ook wat.
Cool Timelapse over Antartica
Cool Timelapse over Antartica
We gaan mee op een expeditie naar de antartica in deze coole timelapse video van een stel russen zo te zien terwijl we luisteren naar de muziek van Inner Laugh [James Holden mix] by Roland Klinkenberg.
Beyond Black Mesa [Full]
Beyond Black Mesa [Full]
We gaan kijken naar Beyond Black Mesa een op de Half-Life videogame serie geinspireerde shortfilm waar de makers uiteindelijk zo'n 2 jaar deden om het te maken. Hoofdrolspeler Adrian Shephard en een paar andere verzetstrijders vechten tegen een aankomende invasie. Deze film heeft een budget van 1200 dollar en duurt bijna 12 minuten, Check!
Pale Kid Rapper 2 [Lethal Diss]
Pale Kid Rapper 2 [Lethal Diss]
Vorige week kon je al kennis maken met Watsky de supersnelle Pale Kid rapper die het eigenlijk nog niet eens zo slecht deed en vandaag hebben we ene Mac Lethal die het zelfde kunstje nog eens doet maar dan in een soort van diss naar deze Watsky toe. Het klinkt wederom niet slecht en deze Mac Lethal claimt zelf sneller te zijn dan Watsky, oordeel zelf.
Gametime 1252 - The Fall of Scorpion Garcia
Gametime 1252 - The Fall of Scorpion Garcia
Tijdje geleden al weer dat je als scherpschutter op de loer lag om tegenstanders uit te schakelen door ze van een afstandje afteknallen. Hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt als ze bijvoorbeeld beginnen terug te schieten, voer in elke level je opdracht uit om verder te komen. Game on!
Sexy Jordan Brigden
Sexy Jordan Brigden
Seauw, ik heb net eens eventjes zitten kijken bij de webcam show van Kinky Denise bij buuf Xmissy en ik moet toch wel eerlijk bekennen dat het een schatje is deze Denise. Had je nog geen kennis gemaakt dan heb je a.s. woensdag weer de kans bij de volgende freechat. Wij gaan deze vrijdagavond afsluiten met Jordan Brigden de cybergirl van januari 2011, ook erg lekkah!
Hey jij daar met je Paardenbek
Hey jij daar met je Paardenbek
André van Duin had er ooit een wereldhit mee in NL en ja ach een paard is een edeldier en mensen die paardenvlees kunnen eten begrijp ik eigenlijk niet. Dit paard lijkt nogal dorstig te zijn en bijgaande titel moet je dan ook maar niet al te persoonlijk opvatten, Wat zegt U?!
Eric Ross on the Ellen Show [Epic]
Eric Ross on the Ellen Show [Epic]
Toen Ellen van de Ellen DeGeneres Show illusionist Eric Ross bezig zag in een filmpje op Youtube was ze zo onder de indruk dat ze de beste man meteen uitnodigde in de show om haar z'n magische kaart truc te laten zien. Ik heb dit filmpje nu een keer over 15 gezien denk ik, maar ik kan niet ontdekken hoe hij dit doet. Iemand een idee ?!
Pizzababe Kristy Michelle
Pizzababe Kristy Michelle
Het is vrijdagmiddag, voor velen onder ons gaat vandaag het weekend van start met waarschijnlijk de vrijdagmiddag borrel in de kroeg en ik heb er al helemaal zin an. We sluiten deze week af met Pizzababe Kristy Michelle die we laatst ook al eens voorbij zagen komen in een andere gallerie en die we vandaag gewoon nog eens op herhaling hebben. Vergeet niet te raten want deze ratings tellen allemaal mee voor de Pizzababe van het jaar 2011.
Downhill Huffy Sliders
Downhill Huffy Sliders [Epic]
Volwassen mannen die op driewielers downhill naar beneden rijden met een gangetje wat tegen de 80km per uur aan zit. Helaas hebben wij in NL niet echt van dit soort afdalingen maar cool is het zeker.
Vissen in de Woestijn
Vissen in de Woestijn
Terwijl wij ons druk maken hier in NL over het welzijn van mensen in allerlei vage afrikaanse landen en daar ieder jaar weer vrachten hulp heen sturen geeft het programma Human Planet van de BBC, waar we laatst al deze kick ass trailer van hadden, een kijkje op de manier van vissen in Afrika. Met een mannetje of duizend word daar in no time een heel meer leeg gevist, dat er daarna een paar jaar honger moet geleden worden omdat er geen vis meer over is maakt natuurlijk niet uit, hulp is onderweg.
Cranberrie Wakeboarding by Josh Tranby
Cranberrie Wakeboarding by Josh Tranby
Bij Redbull houden ze wel van een leuke stunt op z'n tijd en vandaag gaan we wakeboarden op een meertje cranberries in Tomah, Wisconsin met Josh Tranby en dat ziet er echt heel erg cool uit.
Utah Jazz bear fights Fan
Utah Jazz bear fights Fan
De mascotte Utah Jazz bear probeert een bord aftepakken van een fan van de Cleveland Cavaliers. Op het bord staat de tekst "I'm a Loser" maar de fan laat het er niet bij zitten en gaat het gevecht aan met de altijd zo vrolijke mascotte. De bewaking moet er aan te pas komen om de heren uit elkaar te halen. Thnx Danny!
Gametime 1251 - Deadly Venom 2
Gametime 1251 - Deadly Venom 2
Het vervolg op de originele Stealth Assasin game waarin je vijanden moet elimineren door te vechten, messen te gooien en via strategische wapens. Hack daarna de mainframe computer van de vijand om het alarmsysteem uit te zetten. Game on!
Sexy Brittany Barbour
Sexy Brittany Barbour
Naast onze Pizzababe van het Jaar 2010, Sarah Jean Underwood, waar jullie nog steeds een special van tegoed hebben eindigde blondine Brittany Barbour ook vrij hoog in het 2010 klassement en Brittany was natuurlijk allang geen onbekende meer voor de oplettende TLP bezoeker. Vanavond showed ze nog eens d'r "goods" in deze fijne cybervideo, meer Brittany in gallerie en op video hier!
The Grandma vs Snake Prank
The Grandma vs Snake Prank
Oma is bang voor slangen dus wat is er dan leuker dan oma eens goed de stuipen op het lijf te jagen. Zelf doe je dat liever niet natuurlijk maar je 4 jaar oude zoontje kan dat karweitje best klaren zonder dat er meteen rake klappen of verwensingen over en weer gaan. Nou......
Pizzababe Jasmine Pavel
Pizzababe Jasmine Pavel
Heeft U nog een muurtje wat gesloopt moet worden in huis of val je op dit soort sloperts dan is Jasmine Pavel je vrouw want deze dame straalt maar één ding uit en dat is pr0n. Ik ben wat gehaast vandaag dus neem het me niet kwalijk dat ik niet wat langer heb kunnen zoeken naar een betere Pizzababe van de dag. Jullie moeten het met Jasmine doen, morgen is het vrijdag en sluiten we deze week van Pizzababes in stijl af. Vergeet ook vandaag niet te raten!
Baby Drummer Audition
Daar ben je dan, negen maanden bij moeders in de buik gezeten en dan zie je eindelijk daglicht heb je een vader die persé wilt dat je drummer wordt en ook maar meteen een auditie tape maakt.
History of Video Games
Geweldige clip waarin zo'n beetje alle videogames die ik ken van vroegah voorbij komen in slechts 4 minuten met muziek eronder van Billy Joël, We didn't start the fire dat voor deze clip is omgetoverd tot Wii didn't start the fire.
SoReal Dance
SoReal Dance
Ik kan ook nooit eens een avondje stappen en lekker dansen zonder dat meteen m'n dansmoves de volgende dag weer gejat zijn en door iemand in een filmpje op Youtube gezet is. Gister nog laten zien deze moves als de Arnhemse John Travolta en vandaag op het net. Triest!
Was het een Vrouw ? Waarschijnlijk wel
Was het een Vrouw ? Waarschijnlijk wel
Vrouwen en parkeren het zal we nooit echt wat worden. Hier rijden we op een Russische parking en daar staat één auto toch wat vreemd geparkeerd. Ik heb het vermoeden dat het een vrouw geweest is want dit gaat geen man voor elkaar krijgen. FAIL!
It's a Giant drunk Puppet
It's a Giant drunk Puppet
Gezellig avondje gehad gisteren, en dat gaat het vanavond weer worden als het goed is, met wat drankjes en wat hapjes, gaat helemaal goed komen. Deze Ierse reus heeft 'm ook flink geraakt en zwalkt wat rond over straat, je zou 'm maar tegenkomen terwijl jezelf ook wat gedronken hebt. Dan sta je toch eventjes vreemd te kijken, lijkt me.
Gametime 1250 - Escape the Chessroom
Gametime 1250 - Escape the Chessroom
Eindelijk weer eens een escaperoom waarin het vandaag gaat om echt puzzelen. Los telkens een puzzel op om door te gaan en uiteindelijk te ontsnappen uit de chessroom.
Reby Sky is Back
Reby Sky is Back
Reby Sky kan dan wel een klein beetje d'r haar geverfd hebben en een iets andere look hebben aangenomen wij herkennen haar natuurlijk meteen als die ene Pizzababe die helemaal achteraan de rij stond op tietuitdeeldag. Eeuwig zonde natuurlijk maar wat niet is kan nog komen! Ik zag d'r eerlijk gezegd liever met iets lichter kleur haar zoals op de thumb, maar een babe is het sowieso. Bij onze buurvrouw Xmissy is er vanavond een Freechat met Kinky Denise waarmee je lekker een uurtje mag cammen. Gratuit en voor noppes! Meer Reby Sky op TLP hier!
Don't try this at Home
Don't try this at Home
Het is knap en je moet er wel wat lef voor hebben, plus waarschijnlijk hele gladde zolen, maar als je zo de roltrap naar beneden gaat dan ben je voor mij gewoon de baas van de dag. Uiteraard raad ik je aan om dit zeer zeker niet in het dichtsbijzijnde warenhuis zelf uittegaan proberen. Don't try this at home dus!
Epic Drift Battle
Epic Drift Battle
We gaan kijken naar een epische drift battle tussen een Kawasaki ZX10 met rijder Nick "Apex" Brocha versus een Corvette-Powered RX7 waarin Jim Guthrie, die je wellicht kent uit het Indy Racing League circuit. Tja, wie van deze twee snelheidsduivels zal er sneller zijn ?!
Daten of Sexdating ?! JUIST!
Daten of Sexdating ?! JUIST!
Datingsites werken over het algemeen goed, tenminste, als je een relatie zoekt. Maar ben je op zoek naar sex, dan moet je normale datingsites links laten liggen. Meld je bijvoorbeeld eens gratis aan op Mijnsexprofiel.nl. Een sexdatingsite in hart en nieren, waarbij iedereen weet wat er te halen valt. Heel veel geile contacten toegewenst!
Pizzababe Brendy Leigh
Pizzababe Brendy Leigh
We zijn het middaguurtje voorbij en dan is het ook vandaag weer ineens tijd voor de Pizzababe van de dag waar we vandaag een oude bekende zien langskomen namelijk Brendy Leigh. Zoals gewoonlijk kan er ook dit keer geen glimlach vanaf maar dat neemt niet weg dat deze dame een fantastisch lijf heeft. Ook vandaag is er weer een bonus video, kijk eventjes mee en vergeet niet te raten.
Epic Subway Runner
Epic Subway Runner
Ik denk dat Usain Bolt maar es moet gaan uitkijken voor deze gast die alvast is gaan oefenen in een subway waar hij doorheen rent en voordat de metro goed en wel het station uit is al het einde heeft gehaald.
Audi Winter Experience 2011
Net als vorig jaar organiseerd Audi dit jaar ook weer een heuse Audi Winter Experience. Wil jij een Audi quattro testen in de meest extreme omstandigheden? Skiën of boarden met de pro’s? Verblijven in een luxe hotel? En dat een weekend lang samen met je beste vrienden? Ga dan vóór 7 februari naar audi.nl/quattro en win een Audi Winter Experience. Je vertrekt donderdag 24 februari in een Audi quattro met volledige winteruitrusting naar Seefeld, Oostenrijk om op 27 februari weer terug te rijden naar NL. Zet de video op je facebook wall zodat je niet vergeet deel te nemen <-- video! Had je vorig jaar geen geluk, wellicht is 2011 jouw jaar! CHECK!
Op een dag weet je het, Ober! [FTW]
Op een dag weet je het, Ober! [FTW]
Okay ik zal het maar bekennen dan, vroegah heb ik ooit es een paar zomers als ober gewerkt op de korenmarkt alhier en ik moet zeggen dat waren best leuke tijden. Altijd chickies onder handbereik en dagelijks een stapel telefoonnummers van nog meer chickies in m'n achterzak. Deze gast in de turkse badplaats Alanya doet het ook niet slecht bij de dames lijkt me zo en heeft een coole truc bedacht om de aandacht te trekken.
Nicolas Cage Musicvideo Mashup
Nicolas Cage Musicvideo Mashup
Een van mijn favoriete acteurs moet toch wel Nicolas Cage zijn die met films als o.a. Lord of War en Leaving Las Vegas zichzelf onsterfelijk heeft gemaakt op het witte doek. Speciaal voor Nicolas is er een song gemaakt waarbij vandaag ook nog eens een videoclip is verschenen met allerlei scenes uit films waarin hij een rol vertolkte.
Gametime 1249 - Mario Parkour
Gametime 1249 - Mario Parkour
En daar is Mario weer eens in een wat moderner spelletje dan in die eeuwige fantasie wereld waaruit wij 'm vooral kennen. Dit keer ga je met Mario parkouren door over gaten en andere obstakels te springen. Hoe sneller jij loopt des te sneller wordt de game. Game on!
Sexy Sharea Spears loves Milk
Sexy Sharea Spears loves Milk
Jeetje wat gaat de tijd toch snel als je lekker een beetje bezig bent zo op de dinsdagavond. Niet getreurd ik denk natuurlijk wel aan jullie en laat jullie sowieso niet alleen naar bed toegaan, niet zonder nog eventjes deze superb video van Sharea Spears met jullie te delen. Nog veel meer Sharea Spears in galleries en op video op TLP via deze link!
Gitaar spelen zonder armen
Gitaar spelen zonder armen
Steevast als ik een straatmuzikant tegenkom dan loop ik er snel voorbij zonder iets te geven want een euro kan je natuurlijk maar één keer uitgeven en in deze barre tijden van crisis ben ik allang blij dat ik zelf 's avonds een pizzapuntje kan eten. Toch kan je voor sommige van deze lieden alleen maar respect hebben, neem nou deze gitarist zonder armen. Best knap!
Barbie is a Psychotic Bitch
Barbie is a Psychotic Bitch
Voetbalplaatjes, van Jezelf!
Voetbalplaatjes, van Jezelf!
Ah kijk, terwijl ik vroeger vlijtig alle spelers van alle landen die meededen aan een WK of EK toernooi spaarde om ze vervolgens in een boek te plakken en daar trots mee zwaaide bij de eerstvolgende wedstrijd is het al jaren veel eenvoudiger om aan de nodige voetbalplaatjes te komen. Bij AH krijg je die gewoon als je daar boodschappen doet en wat nog cooler is : je kan ze nu ook scoren met je eigen foto erop. Check in deze video eventjes hoe of wat!
Pizzababe Alanna Rae
En toen waren we weer aangeland bij onze Pizzababe van de dag die vandaag vertolkt gaat worden door de mooie Alanna Rae. Deze donkerharige schone maakt vandaag haar debuut op TLP en als bonus staat er ook nog een kleine video onder de gallerie. Rate!
Cat Rescue [Fail]
Cat Rescue [Fail]
De tijd dat de brandweer uitrukte om een kat uit de boom te halen ligt alweer een tijdje achter ons dus moet je het maar zelf doen. Je kan zelf de boom in klimmen om het beestje uit z'n benarde positie te bevrijden maar daar heeft deze gast niet al te veel trek in en verzint iets anders. Dat kan alleen maar fout gaan natuurlijk...
Watsky doet Snel Rappen
Watsky doet Rappen
Naast Eminem kan ik eventjes niet zo 1-2-3 een andere blanke rapper voor de geest halen die het ook nog echt goed kon, een Vanilla Ice telt natuurlijk niet. Deze Watsky is niet eens zo heel slecht en snel is hij sowieso. Gelukkig staan er subtitels bij zodat ook de iets langzamere onder ons alles kunnen volgen.
Feeding the Birds
Feeding the Birds
Vogels voeren vanuit de auto, je moet er maar op komen! Helaas zijn deze geniale ingevingen alleen voorbestemd voor de zieke geesten onder ons. Marianne Thieme kom er maar eventjes in...
European Monster Girls Calendar Shoot
European Monster Girls Calendar Shoot, energy
Afgelopen vrijdag hadden we al de Australische Monster Energy shoot 2011 met toch een paar Aussie kanjers waar je U tegen zegt en dan kan je als Europa natuurlijk niet achterblijven. Goed dit is geen super nieuwe kalendershoot en het filmpje stond zelfs al eventjes op internet, maar het bied wel zeer goed vergelijkingsmateriaal. Was in de vorige shoot Mackenzie nog mijn favoriet, ik ben benieuwd wie jullie hier de mooiste vinden.
Gametime 1248 - Mecharon Survival
De vijandigheden komen in waves op je af en jij bent de laatste overlevende die stand houdt tegen alle vijandelijke troepen dus je moet stand houden om te overleven. Game on!
Sexy Nancy Patton
Sexy Nancy Patton
Het is alweer bijna bedtijd voor de vroege vogels morgenvroeg en ik ga zo zelf ook nog eens eventjes lekker onderuit gezakt op de bank wat tv kijken. Pownews is weer terug van weggeweest dus het zal mij benieuwen waar de boys vandaag weer mee komen. Wij kijken tot het zover is nog eventjes naar de dagafsluiter van vandaag, de rondborstige Nancy Patton!
Moeder van het Jaar 2011 [OMG]
Moeder van het Jaar 2011
Ja mensen we zijn echt nog maar net onderweg dit jaar en we hebben al een vader van het jaar 2011 gevonden en nu dus ook al een moeder die de eremedaile verdiend voor Best Mom of the Year 2011! We kijken eventjes mee naar een camera opgehangen in een stadsbus waar twee dames het aan de stok krijgen met een derde die wat aan het bellen is. Nou wordt bellen in gezelschap doorgaans als onbeschoft beschouwd maar om er dan maar meteen op los te slaan ?! FIGHT!
Mc Canoe [Brisbane Mc Donald's Drive thru]
Mc Canoe [Brisbane Mc Donald's Drive thru]
Hier is het de Rijn die zo'n beetje het hoogste punt in jaren heeft bereikt maar waar de gemiddelde arnhemmer geen seconde minder om slaapt. In Australie is het een heel ander verhaal ook al daalt daar momenteel het water ook weer naar normale hoogtes. Best jammer want het levert toch wel erg aparte plaatjes, en sowieso beelden op. Hier gaan we met een kano een big mac bestellen...
Pizzababe Jessica Gamboa
Pizzababe Jessica Gamboa
We beginnen deze week rustig met een Pizzababe die we al kennen en eigenlijk pas geleden nog langs geweest is hier op TLP. Jessica Gamboa dus die gerust eens een uurtje onder de zonnebank mag gaan liggen want vandaag ziet ze er wel heel erg bleekjes uit. Neemt niet weg dat het een kanjer is, met mega mooie ogen en een lijf om van te smullen. Raten maar weer!
Ricky Gervais opens Golden Globes 2011
Ricky Gervais opens Golden Globes 2011
Met Ricky Gervais kan je lachen behalve als je als prijswinnaar of bijna prijswinnaar in de zaal zit bij de 68e Golden Globes 2011 uitreikingen die dit weekend werden gehouden. Ricky opent het festijn op geheel eigen wijze en brand gezellig iedereen eventjes af voordat de uiteindelijk show van start gaat.
Winter Fails of 2011 Part #1 [Twister]
Winter Fails of 2011 Part  #1 [Twister]
En daar is de allereerste fail compilatie van 2011 alweer van de hand van Twister die ook dit keer weer alle faal momenten in de sneeuw bijelkaar heeft gezocht en in één vermakelijke video heeft gepropt. Bijna zes minuten kijk plezier, en wil je nog eens alle andere failcompilaties van Twister terug zien op TLP dat kan hierrrrrr!
Daily Affirmation
Daily Affirmation
Maandag is voor veel mensen nog steeds een moeilijke dag, niet alleen omdat dan de werkweek weer begint maar ook omdat het op maandag vooral nog wat opdrogen en bijkomen is van weeral een zwaar weekend. Wil je de dag gewoon goed beginnen en er met frisse moed tegenaan gaan, check dan eventjes deze zes jarige Jessica die zich 's morgens helemaal niet gek laat maken en elke dag met frisse moed tegemoet ziet. FTW!
Jumbotron Break Down [Epic]
Jumbotron Break Down [Epic]
Één ding hebben ze in Amerika goed begrepen, tijdens de rust bij diverse sporten moet je altijd blijven proberen de aanwezige toeschouwers te entertainen, is het niet met schaarsgeklede cheerleaders danwel met een wedstrijd of iets dergelijks. Zo kan je tijdens basketbal wedstrijden het geluk hebben dat je wordt opgepikt door de camera die te zien is op de jumbotron en diegene met de beste moves wint dan ook nog eens een prijs.
We hebben een winnaar! Bonus: Een goede 2e plek voor opa!
Gametime 1247 - Mummy Ball
Gametime 1247 - Mummy Ball
Je bestuurt een ball door een woest landschap met obstakels op je weg die je moet ontwijken door met je ball erover heen te springen. De besturing is iets wat lastig maar gaat met de muis én de pijltjestoetsen. Game on!
Going to the Beach with Muriel [Hegre]
Going to the Beach with Muriel [Hegre]
Ik liep net eventjes naar de chinees om wat babi gangbang te halen iets wat eigenlijk nooit gaat vervelen en echt koud buiten is het eigenlijk niet meer. Goed het is nog niet zover dat we de winterjassen weer in een oude doos op zolder kunnen stoppen maar het lijkt de goede kant op te gaan. Muriel heeft het iets beter bekeken en gaat vandaag een dagje naar het strand waar het zo heet is dat ze ook nog maar een ijsje neemt. Petter Hegre legde het voor ons allemaal eventjes vast op video! Habbaaaa!
Amazing Pix #1
Amazing Pix #1
One Rat Short [Animation]
One Rat Short [Animation]
Deze animatie verscheen een jaar of 4 geleden als eens op het internet maar was toen nog niet in HD te bewonderen, tot nu! Vandaar dat ik 'm toch nog eventjes aan jullie wil laten zien deze briljant gemaakte animatie van zo'n 8 minuten over een rat die z'n neus volgt en een zak cheetos en daardoor uiteindelijk de liefde van z'n leven vindt.
Wie van de Drie 16-01-2011
Lenka Jenya Medea

Lenka

Jenya

Medea

Watching 3D Television with no Glasses
Watching 3D Television with no Glasses
Na de flatscreen TV is de nu al mega populaire 3D TV waarschijnlijk het meest innovatieve product in TV land van de afgelopen jaren. Het is momenteel nog een beetje lastig kijken omdat je voor de meeste toestellen nog een speciaal brilletje nodig hebt maar dat lijkt nu over met de uitvinding van Jonathan Post die iets heeft uitgevonden wat de zogenaamde 3D Active Shutter Glasses simuleert. Werkt alleen op 120hz tv's!
The Fireworks in Oven Prank
The Fireworks in Oven Prank
Altijd leuk dat vuurwerk vooral ook als je daarmee andere mensen de stuipen mee op het lijf kan jagen. Zo had kleinzoon voor z'n opa een kleine verassing in de vorm van een 100 klapper in de oven gelegd die zich daarna meteen weer eventjes op het slagveld van Normandie in '44 waant. LOL!
Gayest Fight ever Remixed
Gayest Fight ever Remixed
Ik ben vroeger gelukkig nooit zo'n vechtersbaas geweest maar dat wil niet zeggen dat ik nooit iemand eens keihard op z'n muil had willen stompen. Nooit echt gebeurd ofzo, dus alleen maar goed. Deze twee "vrienden" kregen ruzie over de wietpijp van een van de beide die gestolen zou zijn. Echte vechtersbazen zijn het niet en het heeft meer weg van twee homo's die vechten om een handtasje, tijd dus voor een remix. Het origineel staat er onder. Fight!
WTF?! Mario!
WTF?! Mario!
Waarschijnlijk het meest vreemde Mario Bros filmpje die je ooit gaat zien of gezien hebt is deze short van Graham Young waarin Mario een soort bediende lijkt te zijn van de rest van de figuranten uit het Super Mario spel. Weird factor +1...
Huis in de Fik is Kunst!
Huis in de Fik is Kunst!
Ik ben helemaal voor het afschaffen van al die subsidies voor kunstprojecten waar niemand wijzer van wordt behalve de kunstenaar in kwestie die 0,0 werk verkoopt maar gewoon z'n hand ophoudt bij de gemeente en leeft van subsidies. Zoek een echte baan! Dat gezegd hebbende vind ik dit dan toch wel weer erg cool gedaan, alleen lijkt het erop dat niemand het echt opvalt.
Gametime 1246 - Highway Pursuit 2
Gametime 1246 - Highway Pursuit 2
Je maten zijn op de vlucht voor de politie met een geldtransport auto en de politie zit ze op de hielen. Jij hebt je zo gepositioneerd dat je zorgt voor een veilige aftocht en moet de achtervolgers stoppen op alle mogelijke manieren. Je hebt hiervoor diverse wapens en het begint eigenlijk pas leuk te worden als je Uzi's en granaten kan kopen. Game on!
Sexy Cristina Nelutescu
Sexy Cristina Nelutescu
In een heel ver verleden is Cristina Nelutescu weleens Pizzababe van de dag geweest maar dat is wel heeeel erg lang geleden. Maakt niet uit, want vanavond is ze gewoon nog eventjes terug en dit keer in videovorm zodat we d'r toch nog eens kunnen bewonderen.
Foodscapes
Foodscapes by Carl Wagner
China WTF?!
China WTF?!
Beetje vreemde beelden hierzo uit China waar een vrouwtje het in d'r eentje, en ook nog es half in d'r nakie, het opneemt tegen de pliesie. Eentje schakelt ze er toch nog uit, best knap met alleen maar een broek als wapen.
Wie van de Drie 15-01-2011
Danielle Iveta Nikki

Danielle

Iveta

Nikki

Jerusalem 2111 [Animation Competition]
Jerusalem 2111 [Animation Competition]
Voor de Jerusalem 2111 competitie was de opdracht om een futuristisch beeld van Jerusalem te schetsen over 100 jaar en de winnaar kreeg 10.000 dollar. Ik heb voor jullie eventjes de drie prijswinnaars op een rijtje gezet want er zitten toch wel een paar coole vids tussen. Onder de clips staat nog een linkje naar alle andere submissions.
Blowing up a House with 50kg Dynamite
Blowing up a House with 50kg Dynamite
Vet coole beelden hier van een houten huisje dat met 50kg dynamiet wordt opgeblazen tot openhaardhout terwijl de filmers moeten rennen voor hun leven en hopelijk op veilige afstand waren toen het zaakje de lucht in ging. De camera stond wel iets te dichtbij en daardoor hebben wij 1e rij plekken bij dit spektakel.
Human Planet HD Trailer [BBC One]
Human Planet HD Trailer
Bij de BBC weten ze wel wat tv maken is dat wisten we al sinds ze de serie Topgear bedachten en ook qua natuur docu's zijn ze gewoon een stapje verder dan ons. Neem nou het programma Human Planet met beelden uit alle uithoeken van over de hele wereld prachtig samengevat in deze exclusieve webseries trailer.
Op een dag weet je het, Sneeuwruimer! [Fail]
Op een dag weet je het, Sneeuwruimer! [Fail]
Ik ben allang blij dat we van die sneeuwzooi onderhand verlost zijn maar dat is niet overal. Zo sneeuwt het nog steeds bergen over het grote water in steden als New York waar je op sommige plaatsen kunt schaatsen door de straten maar ook in de staat Georgia waar deze beelden vandaan komen. Een sneeuwruimer pakt het parkeerdeck aan en op de een of andere manier deed dit filmpje mij denken aan de ravage bij van der Valk een jaar of 10 geleden. Dan ziet dit er toch iets beter uit!
Huge Guns
Huge Guns
Met een vriend als Freddie Wong hoef je je eigenlijk nooit te vervelen en heb je eigenlijk helemaal geen spulletjes nodig om je leven opteleuken. Je maakt gewoon een video en vult acheraf met het aftereffects eventjes de coole shit erbij, zoals hier in Huge Guns. Ik vind het knap vinden!
Gametime 1245 - Indians Fishing
Gametime 1245 - Indians Fishing
Er zijn weer indianen in het land en die moeten zich in leven houden met vis die ze kunnen vangen in de rivier. Bestuur het bootje en gooi met de juiste timing je speer om de vissen te vangen door op space te drukken. Het bootje zelf bestuur je met de pijltjestoetsen. Game on!
Sexy Michelle Wittenberg
Sexy Michelle Wittenberg
Het is niet de eerste keer dat we Michelle Wittenberg als afsluiter van de dag hebben binnengehaald en waarschijnlijk ook niet de laatste keer, toch mag deze dame altijd de deur dicht doen voor mij. Michelle zien we vanavond wederom in een filmpje gesponsord door ome Hef en we zijn natuurlijk weer dankbaar voor deze mooie dame. Je dankbaarheid kan je kenbaar maken door te raten!
Lip DJ - World Of Hardstyle [Beginning of 2011]
Lip DJ - World Of Hardstyle [Beginning of 2011]
Ah kijk daar is Lip DJ weer die je meteen in dat fijne weekend humeur brengt met wat stevige hardstyle platen verweven tot één compilatie van maar liefst 20 minuten dit keer. Niet alleen gaan we springend het weekend in dit is tevens de eerste World Of Hardstyle compilatie van dit jaar en springen zo dus ook gewoon lekker verder in 2011! Proost alvast zo in de kroeg... Meer hardstyle hier!
Timelapse of New York City
Timelapse of New York City
Timelapses zijn uiteraard cool en genoeg te vinden op het net maar zo afentoe steekt er es eentje met je hoofd en schouders uit boven de rest. Deze timelapse met beelden van New York City gemaakt door Josh Owens aka Mindrelic is er zo eentje. Ga er eventjes rustig voor zitten en geniet van deze mooie beelden terwijl je luistert naar "down to the cellar" van Dredg.
Aussie Monster Girls Calendar Shoot 2011
Aussie Monster Girls Calendar Shoot 2011
Dat andere energiedrank merk "Monster Energy" timmert de laatste tijd ook goed aan de weg, ik heb het nog nooit gehad eigenlijk en hou het wel bij de Redbull, waar niet alleen ik al gek genoeg van word, maar eerlijk is eerlijk Monster Energy is naast Redbull het 2e merk wbt dit soort drinks. Terwijl half Australie onder water staat gaat het leven ook daar gewoon door en watertand ik van deze fijne kalender shoot, met behind the scenes footage, voor de Monster Girls Australia Calendar 2011.
Pizzababe Sasha Lee
Pizzababe Sasha Lee
Of Sasha Lee Pizzababe waardig is vraag ik me geen seconde af maar is ze ook vrijdagmiddag waardig dat is de vraag een beetje. Ik laat het graag aan jullie wijsheid over want ik kom er zelf niet uit. Een mooie babe Sasha Lee en de Pizzababe afsluiter voor deze week. Raten maar!
How to deal with Female drivers [Russian Way]
How to deal with Female drivers [The Russian Way]
Het is afentoe ook echt verschrikkelijk ook als je sommige dames ziet sturen. Het is zelfs zo erg dat het afentoe wel lijkt of ze het rijbewijs bij een pak waspoeder gekregen hebben. In Rusland is dat al niet veel anders maar onze russische vrienden hebben een geheel eigen methode om met dit soort vrouwelijke randdebielen op de openbare weg om te gaan.
Show Girlz
Show Girlz
Ik had eigenlijk nog nooit gehoord van het blad Show Girls Exclusive magazine maar daar komt vanaf vandaag verandering in want deze Show Girls zijn stuk voor stuk mooie babes als ik zo eens deze kickass compilatie bekijk. De muziek vind ik wat minder maar blijkt een mix te zijn van een ouder Stevie Wonder nummer, vandaag wordt een mooie dag!
Two Tiny Towers
Two Tiny Towers
Ook Hobbits uit de film Lord of the Rings groeien op en komen op een gegeven moment in de pubertijd en dan begint de ellende of lol, het is maar hoe je het bekijkt. Gelukkig is Gandalf daar om de jongemannen van advies te voorzien. Door de Pistolshrimps!
Movie Trailer Mashups of 2010
Movie Trailer Mashups of 2010
We beginnen de dag meteen maar eventjes met twee coole film compilaties met nog maar eens alle coole filmtrailers van 2010 in een montage. Het zijn er dit keer maar meteen twee zodat we ze nu toch echt allemaal gehad hebben. Check de check!

Meer Movie Mashups hier!
Gametime 1244 - Flight
Gametime 1244 - Flight
In de gametime vandaag een vrij simpel spelletje met een vrij simpele opdracht. Gooi het papieren vliegtuigtje zo ver als je kunt en laat het zweven om meters te maken. Diegene die het verst komt wint, simpel toch ?! Game on..
Sexy Sheena Stiles
Naast de nog altijd onuitputtelijke stal van ome Hef staat een oud schuurtje waar ik stiekem ook weleens vids uithaal met daarin wat minder bekendere dames of dames van een tijdje geleden maar die daardoor zeker niet minder mooi zijn. Neem nou deze Sheena Stiles die het als Pizzababe eigenlijk nooit gehaald heeft tot de site maar die zich in deze mooie cybervideo toch mooi eventjes van haar beste kant laat zien.
Bruno Hoffmann Extreme BMX Slowmo
Bruno Hoffmann Extreme BMX Slowmo
Waarom nog niet alles in slowmotion gefilmd wordt vraag ik me nu al een tijdje af want iedereen weet onderhand dat in slowmotion alles er veel cooler uitziet. Neem nou deze video van Bruno Hoffmann die z'n bmx kunsten vertoond in een extreme slowmotion video. Dat ziet er toch veel cooler uit dacht ik zo, Thnx Woozie!
Vader van het Jaar 2011
Voor het eerst met papa naar de speelplaats en dan kunnen die grote gevaartes, zoals in dit geval een glijbaan, er nog best eens eng uitzien. Gelukkig is papa mee die het nog eens voordoet...
Pizzababe Krystal Lorrie
We zijn wat laat vandaag met de Pizzababe van de dag maar dat maakt het er niet minder mooi op, en als ik zo eens naar de mukken van deze Krystal Lorrie kijk is het tevens een goede keuze geweest om d'r tot vandaags Pizzababe van de dag te bombarderen. Ik weet sowieso één persoon die hier heel erg blij mee gaat zijn... Raten maar weer! Meer Krystal Lorrie hier!
Sneeuwruimen Fail & Win
Sneeuwruimen Fail & Win
Het ziet er naar uit dat wij hier in NL de meeste sneeuw gehad hebben deze winter en daar kan ik alleen maar heel erg blij van worden. Altijd maar die natte troep voor je deur en koud is het dan ook nog eens. Je dak sneeuwvrij maken is niet zonder gevaren en vooral niet als je het aanpakt zoals de gast in het eerste filmpje, in het 2e filmpje zie je hoe het wel moet.
The Trashmaster [Full GTA4 Movie]
The Trashmaster [Full Movie]
Videogames zijn leuk en videogames zijn vooral steeds cooler aan het worden neem nou bijvoorbeeld eens de game Grand Theft Auto IV die boordevol met coole graphics zit en uitstekende gameplay heeft. Je kan er zelfs een film mee maken die ook nog eens net zoals een echte film zo'n beetje anderhalf uur duurt. Pak eventjes een zakje popcorn en laat je verassen door deze eerste volledige film gemaakt uit gameplay situaties uit Grand Theft auto IV.
Basta p0wned Mobistar Klantenservice
Basta p0wned Mobistar Klantenservice
Okay eerlijk is eerlijk dit filmpje zag ik gister voorbij komen bij DWDD en komt weg bij onze vlaamse vrienden van het programma Basta die op geheel eigen wijze de klantenservice van Mobistar een koekje van eigen deeg geven. Zelfs Youp van het Hek kwam nog eventjes live van in de uitzending van DWDD om z'n respect te tonen voor deze aktie, heb je het gemist ?! Maak dan eventjes 10 minuten vrij om het helemaal te zien. Respect!
Muzikale begroeting
Muzikale begroeting
Op kantoor is het zo gezellig als je het zelf maakt en je kan uiteraard 's morgens je collega een hand geven als hij/zij binnenkomt maar hoe deze twee mannen het doen lijkt me toch een stuk bevorderlijker voor de algehele sfeer op de werkplek. Muzikaal word je er ook nog eens van.
Worst Skate Flip in History [Fail]
Worst Skate Flip in History [Fail]
Sporten is leuk en goed voor lijf en leden, althans dat probeert men ons wijs te maken in diverse programma's waar zelfs de regering aan mee werkt. Wij weten, na het zien van al die falende sporters en wannabe skaters, natuurlijk wel beter.
Gametime 1243 - Lofty Towers 2
Gametime 1243 - Lofty Towers 2
Je moet torentjes bouwen met de stenen die je aangeleverd krijgt en in elke level moet je proberen om tot een bepaalde hoogte te komen zonder dat je toren instort. De eerste levels van Lofty Towers 2 zijn nog vrij eenvoudig maar daarna wordt het al snel moeilijker, game on!
Anna Sophia Berglund - Cybergirl Januari 2011
Anna Sophia Berglund - Cybergirl Januari 2011
De eerste officiele cybergirl van de maand 2011 is Anna Sophia Berglund die de geschiedenis ingaat als Miss Januari 2011 en vanavond bij ons de hekken sluit. In gallerievorm hier te bewonderen en eerder kwam ze ook al eens voorbij als Pizzababe van de dag. Vanavond bekijken we haar in deze video waarin ze zich zelf eventjes voorstelt.


Remi Gaillard - Top 10 Sports Pranks
Remi Gaillard - Top 10 Sports Pranks
Zo hoor je maanden niets van de beste man en zo in 2 dagen 2 keer... Konden we gister nogeens het welbekende trucje met de volle lift zien vandaag heeft Remi voor ons een kleine compilatie in elkaar gezet met de beste pranks op sport gebied in een top 10 countdown. Alle vorige Remi Gaillard filmpjes nog eens bij elkaar vind je via deze link!
Mijnsexprofiel.nl
Mijnsexprofiel.nl
Waarom moeilijk doen en je scheel betalen in de kroeg, als je via Mijnsexprofiel.nl gratis geile vrouwen en stellen kunt vinden voor sex of andersoortig contact. Meld je gratis en voor niets aan en stuur en lees berichtjes van leuke vrouwen of stellen die op zoek zijn naar misschien wel JOU! Het is echt helemaal gratis en iedereen is weleens geil of alleen dus wacht niet langer en meld jezelf nu aan!
BBC - Animal Crackers
BBC - Animal Crackers
Ik heb me vroeger altijd kapot gelachen om de Animal Crackers filmpjes van André van Duin en ik meende zelfs dat daar weer een nieuwe serie van gemaakt zou worden. Bij de BBC is het schijnbaar nog steeds een succes en doen ze het nog niet eens zo slecht. Check!
Pizzababe Lauren Waugh
Pizzababe Lauren Waugh
Het middaguur is alweer voorbij en ik heb zojuist m'n lunch op, tijd dus voor de Pizzababe van de dag! Lauren Waugh is Playboy's fresh face van de maand en dat is helemaal niet zo gek... Mooie dame deze blonde Lauren waarvan ik ook nog een kleine videoshoot als bonus onder de gallerie heb geplaatst. Raten maar weer!
Guy Kicks Cat While Playing Kinect
Guy Kicks Cat While Playing Kinect
Leuk dat spelen met zo'n kinect controller waardoor je hele lichaam ineens een controller is maar het er blijkbaar niet veiliger voor huisdieren op wordt. Het viel uiteindelijk allemaal mee voor de kat dus niet allemaal gelijk Marianne Thieme bellen.
Russian Rides a Fire Extinguisher In Subway [WTF]
Russian Rides a Fire Extinguisher In Subway [WTF]
Whaha, kijk dit is dan toch wel weer een coole uitvinding van die altijd inventieve russen die dit keer een hele nieuwe toepassing voor de brandblusser hebben bedacht. Het is jammer dat het maar enkele meters duurt want cool is het zeker. Real / Fake ?!
Monkey Feeding Time
20110112-monkey-feeding-time.jpg
Een paar dagen geleden kon je bij zusje Useloos zien hoe koi karpers gevoerd worden en vandaag hebben we een groepje apen die uitgehongerd lijken en in een razend tempo een toerist bestormen die een mandje eten heeft gekocht voor de arme beestjes.
Shooting Ornaments [OMG]
Shooting Ornaments [OMG]
Meteen nog maar een vreemd filmpje met dit keer 2 vrienden die wel een heel erg vreemde weddenschap hebben bedacht. Een kerstbal kapot schieten die bij je maat aan z'n zaakie hangt, je moet er maar op komen.
Gametime 1242 - Wasteland
Gametime 1242 - Wasteland
Van alle kanten komen de zombies op je af gelopen en jij moet in je eentje proberen om ze van je af te schieten met de diverse wapens die je tot je beschikking hebt. Game on!
Sexy Staci Lynn Sharp
Sexy Staci Lynn Sharp
En dan is het zo langzamerhand al weer tijd om de dag op gepaste wijze aftesluiten en dat doen we vanavond met een cybervideo uit de onuitputbare bron die Playboy's cyberworld heet. Leuke meid deze Staci Lynn Sharp die nogal druk in de weer is met een douchekop. Wij kijken mee!
Tous des Monstres [Animation]
Tous des Monstres [Animation]
Zo'n beetje de eerste animatie van 2011 is deze mooi / fraai vormgegeven maar verder vrij bizarre animatie van de franse Computer Graphics University Supinfocom wat tegenwoordig trouwens ook een campus heeft in Pune, India. In het verhaal beland een gebocheld jochie in een circus alwaar men snode plannen heeft met deze nieuwe aanwinst.


Amish Skiing
Amish Skiing
Het lijkt mij helemaal geen lolletje om als Amish door het leven te gaan zonder alle luxe van de hedendaagse tijd toch zijn er in Pennsylvania, Noord-Amerika een aantal stugge volhouders. Nu er overal sneeuw ligt bewijzen ook de Amish dat ze best fun kunnen hebben zonder daar meteen internet, auto's of breezahs voor nodig te hebben.
Pizzababe Daisy Marie
Pizzababe Daisy Marie
Dacht ik gisteren eindelijk weer eens punten te scoren met de Pizzababe van de dag ging het feest weer niet door want niet iedereen was even gechameerd van Hillary Fisher als ik zelf. Vandaag dan maar de herkansing met de mooie Daisy Marie in een mega XL gallerie! Daisy heeft voor ons iets groens aan getrokken maar dat kan / moet natuurlijk uit... Raten maar weer!
The 2011 No Pants Subway Ride
The 2011 No Pants Subway Ride
We hebben het al een paar keer gezien dit soort beelden van mensen, zoals Improv Everywhere, die samen hebben afgesproken om zonder broek aan met de metro te reizen op het zogenaamde No Pants Day en het schijnt zelfs al voor de 10e keer te zijn geweest afgelopen weekend. Ooit verzonnen door 8 vrienden als een studenten grap maar inmiddels uitgegroeid dus tot een jaarlijks terugkerend fenomeen.
DUI Skyjacking [Rofl]
DUI Skyjacking [Rofl]
Ziet er een beetje retro uit deze clip maar ik kan me zo 1-2-3 niet meer herinneren deze clip ooit gepost te hebben en vandaar dat ik 'm maar gewoon neerzet. Steve is eventjes wat proviand gaan halen voor z'n maten op de bouwplaats met z'n skyjack en heeft de pech onderweg een politieman tegentekomen die hem staande houdt. Gelukkig geeft Steve zich niet zomaar zonder slag of stoot gewonnen.
Jorge & Alexa Narvaez - Home [Duet]
Jorge & Alexa Narvaez - Home [Duet]
Jorge Narvaez is de trotse vader van 2 dochters en met een van die dames de 9 jarige Alexa nam hij dit leuke nummer op van Edward Sharpe and the Magnetic Zeros genaamd "Home". Klinkt eigenlijk helemaal prima en is hét feelgood momentje van de dag.
Epic Bowling Shot
Epic Bowling Shot
Bowlen valt al niet mee laat staan het gooien van strikes of zelfs spares, het is allemaal niet voor mij weggelegd behalve dan het bowlen op de Wii waar ik dan wel weer goed in ben. Deze Josh Scanlan is een pro bowler en staat hier wat te gooien bij de USBC Team USA Bowling Trials in Henderson, Nevada. Josh heeft een speciaal effektje bedacht en zwiept de bal op onnavolgbare wijze de baan op.
Gametime 1241 - Kamikaze Blocks
Gametime 1241 - Kamikaze Blocks
Creeër explosies terwijl je probeert alle blocks te verwijderen uit elke level in dit soortement van physics block spelletje. Er zijn genoeg levels om je eventjes zoet te houden en ik ben benieuwd of het iemand lukt om het spel in arcade stand uit te spelen. Game on!
Introducing Lara Leverence
Introducing Lara Leverence
Het lijkt er echt op dat ome Hef een hele nieuwe kudde van stal heeft gehaald om ons in dit nieuwe jaar eens lekker te verwennen want ook deze Lara Leverence is weer een dame die we nog nooit eerder voorbij zagen komen op TLP. Een mooie chick die zich vandaag graag eventjes aan U voorstelt.
Worst Tackle Ever [OMG]
Worst Tackle Ever [OMG]
Het is jammer dat ze in het voetbal geen donker rode kaart kennen wat dat heeft deze speler die een onbesuisde tackel inzet op z'n tegenstander toch echt dubbel en dwars verdiend. Ik hoor het hier kraken.... Ben je het niet eens met de scheids dan kan je 'm altijd nog voor lul zetten!
The Frontier Is Everywhere
The Frontier Is Everywhere
Pizza, 1 biertje, ik hoor het 'm nog zeggen, 6 uur later dus ben ik er weer om toch nog eventjes de postjes van vandaag neer te zetten, al moet ik wel zeggen dat het een gezellig avondje was. De NASA, gaat al jaren de ruimte in en je zou zeggen dat ze daardoor ook al mega veel uren coole videofootage hebben verzameld. En dat is ook nog eens zo! Check deze video!
Immersion: Zombie Headshots [Season Finale]
Immersion: Zombie Headshots [Season Finale]
Ik ken deze hele show niet maar toch schijnt Rooster Teeth's Immersion een vrij populaire show te zijn over het grote water. De show draait om situaties die in de gaming wereld vrij normaal zijn maar die je in het echte leven nauwelijks tegenkomt, of zijn jullie al weleens een zombie op straat tegengekomen ?!
Pizzababe Hillary Fisher
Pizzababe Hillary Fisher
Zo vandaag maken we iedereen blij, van Bieah tot Tokus en van Liefhebber tot Menno, want ik ga niet geloven dat jullie deze Hillary Fisher geen geschikte Pizzababe van de dag vinden. Hillary kwam een aantal jaar geleden weleens voorbij zetten maar was toch een tijdje absent hier op de site. Vandaag is ze terug in een heerlijke gallerie, raten maar weer! Meer Hillary Fisher!
Ultra-Realistic Modern Warfare 3 Review
Ultra-Realistic Modern Warfare 3 Review
Terwijl iedereen in de ban is van de game COD Blackops gaan de makers natuurlijk gelijk door met het ontwikkelen van het volgende deel in de Modern Warfare series. Modern Warfare 3 gaat nog realistischer worden en gaat niet alleen over het gevecht aangaan met de tegenstander maar zal ook allerlei extra features hebben die voor echte soldaten ook allang tot het takenpakket horen. Hier alvast een review!
Nascar Crashes [The Collection]
Ik vraag me af of de Nascar races nog steeds zo populair zouden zijn wanneer er niet zoveel ongelukken zich voordeden wat het voor mij in iedergeval wel een stuk spectaculairder maakt allemaal. Ik zocht voor jullie 6 compilaties bij elkaar met nog eens de mooiste crashes van een paar jaar Nascar racing.

Delen: [1] | [2] | [3] | [4] | [5] | [6] Meer Nascar Racing!
Tahitian elevator [Rémi Gaillard]
Tahitian elevator [Rémi Gaillard]
Volgens mij gaat Rémi elke keer weer de lift in als er een nieuwe bewoonster in z'n flat is komen wonen, een andere verklaring heb ik er ook niet voor. Deze lift grap kende we natuurlijk al een tijdje van Rémi maar omdat het toch grappig blijft en zeker voor diegene die het overkomt, blijf ik dit soort clip stug doorposten. Alle clips van Rémi Gaillard nog eens terug zien ?! Dat kan!
One Year in 2 Minutes [Timelapse]
One Year in 2 Minutes [Timelapse]
Terwijl NL momenteel overspoeld wordt met smeltwater waardoor rivieren overstromen met ongekende hoge waterstanden lijkt tevens de ergste koude deze winter voorbij te zijn, iets waarover ik niet rouwig ben. Tijd weer voor de lente die mij niet snel genoeg kan komen! In deze timelapse video gemaakt met +3500 beelden uit 2010 in Oslo, Noorwegen zien we de jaargetijden in een rap tempo voorbij komen. Ook COOL!
Gametime 1240 - Sierra 7
Gametime 1240 - Sierra 7
Leuke game dit Sierra 7, een first person shooter waarin je midden in een strijd terecht komt tussen prive militia's en de regering. Je zit bij unit 7, en bent de 7e operator en hebt als taak om de militia's uitteschakelen met je skills en taktieken. Je hebt allerlei wapens maar ik raad je aan om eerst de tutorial te spelen alvorens je in de echt strijd te begeven. Game on!
Sexy Chrissa Carolyn
Sexy Chrissa Carolyn
We sluiten de dag ook maar meteen af want ik ben wat moe van de laatste nieuwjaarsreceptie die gisteren gehouden werd in m'n buurtkroeggie en ga zo lekker onder de wol met een stapel films en een zooi bier. De afsluiter voor vandaag is de mooie Chrissa Carolyn die in december Hef's Coed of the Month was en er in januari ook nog best uitziet.
In Perspective
In Perspective
Let's Get it Started [Lipdub]
Ook in 2011 gaan we gewoon door met lipdubs omdat ze meestal leuk zijn om naar te kijken en omdat jullie je verder niet hoeven druk te maken over slechte lipdubs omdat ik die er voor jullie altijd al uit filter. Vandaag schakelen we eventjes over naar de universiteit van Boston, die een leuke lipdub inelkaar hebben gezet op het nummer Let's Get it Started van de The Black Eyed Peas.
Wie van de Drie 09-01-2011
Natasya Micaela Anabelle

Natasya

Micaela

Anabelle

Girl levitates in Russian Woods [WTF]
Girl levitates in Russian Woods [WTF]
Het zal wel weer een gevalletje van viral marketing zijn maar van wie wat of hoe is mij nog niet helemaal duidelijk. Het zou Red Bull kunnen zijn want van dat energiedrankje krijg je vleugels, maar ik kan het nergens uit opmaken. Een gast die nietsvermoedend z'n hond aan het uitlaten is stuit op een moeder en dochter waarvan de laatste 3 meter hoger in de lucht zweeft. Iemand een verklaring ?!
Backflip Faceplant [Fail]
Backflip Faceplant [Fail]
Ik doe het 'm sowieso niet na en deze backflippert heeft nog geluk dat er een berg zand onder 'm ligt anders had het nog wel slechter voor 'm af kunnen lopen. Het valt uiteindelijk allemaal reuze mee dus maar het blijft een faal aktie. Meer backflip stunts onder deze link!
Motorsports Crash Compilation [Part 2]
Motorsports Crash Compilation [Part 2]
Een tijdje geleden kon je al deeltje 1 zien van deze motorsports crash compilatie en vandaag zat ineens deeltje 2 alweer in de linksubmit box. Wederom goed gelukt en 3.20 minuten niets anders dan crashes en andere ongelukken tijdens verschillende motorsporten. Meer crashes hier!Whistler Blackcomb [Tilt Shift]
Whistler Blackcomb [Tilt Shift]
Het blijft prachtig om te zien dit soort videos opgenomen / bewerkt met het tilt shift effect en dit keer gaan we naar het grootste wintersport resort ter wereld in Brits-Columbia, Canada, 100 km ten noorden van Vancouver. Dit ski-oord is vooral bekend van de olympische winterspelen in 2010 en dat het er ook goed vertoeven is zonder olympische atleten zie je in deze zeer coole video.
Ice Age 4: Continental Drift [Teaser]
Een van de leukste animatie films van de laatste jaren moet toch wel de Ice Age reeks zijn waarin ook telkens een bijrolletje is weggelegd voor Scrat, de onvermoeibare eikel verzamelaar. Nadat Scrat eerder al verantwoordelijk was voor het ontstaan van de ijstijd blijkt hij ook nog eens de oorzaak te zijn van het ontstaan van de diverse continenten. De film komt pas zomer 2012 uit, maar er is vast een kleine teaser.
Gametime 1239 - Ben 10 Goldminer
Gametime 1239 - Ben 10 Goldminer
We beginnen de dag zoals elke dag met een game om eventjes wakker te worden. Het principe ken je vast al wel want het is de bedoeling dat je goud gaat delven en dat doe je met een grijparmpje die je telkens naar beneden kan sturen om het goud naar boven te halen. Erg simpel dus allemaal, game on!
Jessica Gamboa
Jessica Gamboa
Ik ben een beetje laat met de dagafsluiter van vandaag want het was weer eens veelste gezellig in de kroeg, zo nacht krijg ik nooit genoeg, zou koning haas zeggen. Jessica Gamboa verzorgd voor ons vanavond de afsluiter en Jessica is een babe, vind ik dan, jij kan dat laten weten door te RATEN en doe dat nou eens want die ratings gaan straks allemaal terug komen in allerlei lijstjes.... Morgen weer nieuwe items, truste!
2011 Playmate Calendar
2011 Playmate Calendar
Dakar Fanatics
Dakar Fanatics
We zijn nu een paar daagjes onderweg met de Parijs - Dakar race die geeneens van Parijs naar Dakar gaat maar die tegenwoordig plaats vind op het Zuid Amerikaanse continent waar ineens iedereen in de ban is van deze ultieme rally race. Sommige mensen proberen er stiekem meteen een slaatje uit te slaan, met gevaar voor eigen leven nog wel.
Wie van de Drie 08-01-2011
Sandy Nina Sofia

Ariel

Sandra

Lia May

Freestyle Baby Swinging [WTF]
Freestyle Baby Swinging [WTF]
Het is nog maar net januari maar deze trotse russische moeder wil alvast een gooi doen naar de moeder van het jaar award door met haar net geboren baby wat kunstjes te laten zien. Don't try this at home!
Ghostbusters vs Inception
Ghostbusters vs Inception
Door de film Ghostbusters werd o.a. Bill Murray in een klap wereld beroemd en de film was ook meteen het begin van nog een aantal delen die later nog volgde maar die niet konden tippen aan het origineel. Inception is dé film van 2010 en een leuke film om te mixen met andere verhaallijnen zoals bijvoorbeeld die van Ghostbusters, zie hier het resultaat.
Heeft u ook Bacon ?!
Heeft u ook Bacon ?!
Tja, daar sta je dan, nooit op willen letten op school, als kind waarschijnlijk de buurt geterroriseerd, dan mag je eigenlijk nog blij zijn met je baantje bij de KFC in Sydney Australie. Maar wanneer deze vriendelijke medewerker van KFC wordt gevraagd om bacon bij een chicken sandwich bestelling knapt er iets bij de anders altijd zo brave jongeman. Kan natuurlijk ook niet want bacon is natuurlijk helemaal niet halal en dat mag niet van allah. Fight! Herkenbaar ?!
Toekomst voorspeller Ontmaskerd
Toekomst voorspeller Ontmaskerd
De Uri Gellers van deze wereld mogen wel uitkijken voor deze journalist die geen enkel middel onbenut laat om fakers te ontmaskeren. Tja, dan val je toch eventjes door de mand...
Facebook that Motherfucka [LOL]
Facebook that Motherfucka [LOL]
Via socialmedia kan je mensen op de hoogte stellen wat je hele dagen aan het doen bent en het is vrij makkelijk om je volgers te laten denken dat je bijvoorbeeld een of andere gangbanger bent die nergens bang voor is, behalve voor je oom dan. Die ook eens 'n kijkje is gaan nemen op je facebook en niet helemaal blij is met je profiel, facebook that motherfucka!
Gametime 1238 - Zombie Runner
Gametime 1238 - Zombie Runner
Je doet mee met de jaarlijkse zombierun opgejaagd door een tank die raketten op je afvuurd en terwijl je over obstakels jumped die op je weg liggen probeer je ongeschonden de finish te halen. Onderweg ligt er hier en daar ook een trosje kersen die je probeert mee te pikken. Game on!
Bree Olson heeft Dorst
Bree Olson heeft Dorst
Met dames als Bree Olson hebben we niet zoveel hier op TLP want die gaan al snel een stapje verder dan allenig uit de kleren gaan. Daarvoor verwijzen we je graag door naar onze vriendjes van Xmissy of deze XXX variant. Een enkele keer wil het nog weleens voorkomen dat Bree een filmpje maakt die nog net kan hier op de site al mag het geluid wel op mute. Bree Olson met een fles water waarmee ze nogal aan het knoeien is, tsja het is maar één keer in de week vrijdagavond.
Videoyearmix 2010 by Panduro
Videoyearmix 2010 by Panduro
Wat mij betreft is dit de hekkensluiter wat betreft de videojaarmixen van dit jaar want erg veel meer zal er wel niet meer voorbij komen. Eerder hadden we dus al verschillende videomixen waaronder die van Philizz en TMF en vandaag komt daar nog eens deze videomix 2010 van DJ Panduro bij.
Studenten LOL in Russia
Studenten LOL in Russia
Een beetje retro is deze clip wel maar ik kende 'm nog niet en omdat Max 'm indiende post ik 'm toch nog maar eventjes. Heb jezelf ook een leuke video gemaakt of weet je iets wat nog niet op TLP staat dan kan je die natuurlijk altijd indienen via onze TLP Hotline, en dat doe je hierrrr! [Thnx Max]
Larissa Riquelme Is Back
Larissa Riquelme Is Back
Kennen we deze mooie Larissa Riquelme nog de mooiste voetbalsupporter ooit ? Nou ze is dus back van weggeweest, was ze weg dan ?, en laat weer eens al het moois zien waar mannen wild van worden. Weet je niet meer wie Larissa is dan staan er onder deze gallerie nog een aantal linkjes uit het verleden van d'r die misschien wel een belletje doen rinkelen. Meer Larissa!
Pizzababe Candice Colyyer
Pizzababe Candice Colyyer
En dan is het alweer vrijdagmiddag tijd dus voor een fijne Pizzababe om weer een week met Pizzababes aftesluiten. Maandag is er natuurlijk weer een verse Pizzababe maar vandaag moeten jullie het doen met Candice Colyyer, ook alweer zo'n dame die we voor het eerst mogen bewonderen hier op TLP!
Dragons Den vs Steve Jobs
Dragons Den vs Steve Jobs
Een van de leukste programma's op televisie vind ik toch echt Dragons Den waarin keer op keer allerlei uitvinders en slimmerikken proberen de Dragons te overtuigen dat hun uitvinding "the next thing" gaat worden en dat er daarvoor geld nodig is om het product te lanceren. Wat veel mensen niet weten is dat Steve Jobs toen hij de iPad had gemaakt ook naar de Dragons ging om daar z'n pitch te doen. Hier de beelden!
Happiness Got To Dance [OMG]
Happiness Got To Dance [OMG]
Nadat we vorige maand al eens de franse Frogman konden bewonderen in al z'n lenigheid schakelen we vandaag eventjes over naar Engeland waar ene Bridget meedoet aan Got to Dance, een show waar ze danstalent proberen te vinden. Bridget heeft een geheel eigen stijl van dansen uitgevonden en noemt dit Freestyle Disco, let eventjes op!
The Chase
The Chase
Het belangrijkste gedeelte van je pc is de intel processor die er in zit, die zorgt voor de snelheid van je computertje en als de mannen van Intel dus een commercial maken dan kan je er zeker van zijn dat je iets geweldigs gaat zien. Intel introduceert de laatste generatie 2 intel I5 chips met deze kickass spot! [Thnx M]
Eminem vs The Village People [Mashup]
We beginnen de dag maar eens met een coole mashup die dit keer komt van Disfunctional DJ die ooit ook al eens verantwoordelijk was voor de Dr Dre vs Grease Mashup die een aantal geleden populair was en die ik er nog eventjes voor het gemak onder gezet heb. Knappe mashups ik kan niet anders zeggen...
Gametime 1237 - Berzerk Ball
Gametime 1237 - Berzerk Ball
Wie slaat de nerd het verste weg ?! Dat is zo'n beetje de bedoeling in deze expansion pack van de originele Homerun game wat ook lijkt op die games waarin je een penquin moet weg meppen. Je hebt de beschikking over nieuwe wapens en een sexy karakater dus sla je slag en plaats je highscore in de comments. Game on!
Hot Alyssa Marie
Hot Alyssa Marie
Zoals ik vanmiddag ook al opmerkte heeft Ome Hef het weer goed met ons voor in dit nieuwe jaar en heeft schijnbaar echt een hele batterij met nieuwe kipjes voor ons gereed staan. Van deze Alyssa Marie had ik ook al nog nooit gehoord maar is wel dé cyberbabe van januari 2011. Als dit niet lekker is dan weet ik het niet meer....
Japanese Marathon finish [Epic Fail]
Japanese Marathon finish [Epic Fail]
De enige marathon die ik ooit heb volbracht was een film marathon onder het genot van bergen chips en liters drank wat nog wel vol te houden was. Sporters hebben een hele andere voorstelling van een marathon die officeel 42 km en 195 meter lang is en een ware marteling is, ook voor de geoefende hardloper. De Japanner Natsuki Terada een eerste jaars student van de Kokushikan University ligt aan kop in de eindsprint maar faalt toch nog op de laatste meters, hoe zuur!
Dit is de nieuwe Rodney King [WTF Policeviolence]
Dit is de nieuwe Rodney King [WTF Police violence]
In 1992 werd de Amerikaanse taxichauffeur Rodney King helemaal inelkaar geslagen door de politie die iets te ijverig probeerde de beste man te arresteren wat hem enkele jaren later miljoenen opleverde en destijds uitmonde in dagen lange rellen in L.A., USA. Op nieuwjaarsnacht was er weer zo'n gevalletjes van onnodig politiegeweld en dit keer was het geeneens een negert. Wat de beste man precies gedaan heeft is mij niet helemaal duidelijk. Klappen krijgt ie genoeg!
Alexander Ovechkin's Accuracy Challenge
Alexander Ovechkin's Accuracy Challenge
Het valt niet mee dat ijshockey helemaal niet als je een pizzaman met overwicht bent en niet kunt schaatsen. De rus Alexander Ovechkin is dan toch iets meer bedreven in deze sport dan ikzelf en laat ook zien dat hij fantastisch kan mikken door op een doel behangen met matroesjka poppen gevuld met mosterd te schieten.
Pizzababe Nette Maj
Pizzababe Nette Maj
2011 is een nieuw jaar en dat betekent schijnbaar dat we ook meteen hele hordes nieuwe dames mogen bewonderen uit de stal van ome Hef. Nette Maj is ook weer zo'n dame die we hier nog nooit hebben gezien op TLP maar toch zeer zeker mijn hartje eens mag breken. Raten maar weer!
Unexpected Luggage
Unexpected Luggage
We zijn de kerst alweer eventjes voorbij maar ik kan deze toch wel erg coole video niet zomaar voorbij laten gaan. In plaats van passagiers die op kestavond reizen van Barcelona naar Las Palmas te vervelen met de usual boring kerst stuf als de Home Alone films of een kerststol bij je vliegtuigprakkie vond het spaanse Spanair het niet meer dan normaal om z'n reizigers op een kerstachtige manier te verwelkomen op het vliegveld van Las Palmas. Cool!
Comedy Football of 2010
Comedy Football of 2010
Terwijl ze in Rotterdam nog tranen laten over het verlies van Feyenoord's beste voetballer ooit gebeuren er ook nog leuke en minder leuke dingen op het voetvalveld zelf. Deze compilaties had ik schijnbaar gemist want ze staan al wel eventjes op de interwebs maar is daarom niet minder leuk en zeker eventjes het bekijken waard.
New Kids checken ChemiePack [Remix]
New Kids checken ChemiePack [Remix]
Toch wel een flink fikkie gisteren wat ontstond op het industrieterrein bij Chemie-Pack te Moerdijk (ZH) en waar ze momenteel nog aan het nablussen zijn. De New Kids zijn er natuurlijk meteen als de kippen bij want, ZO'N GROTE VUURBAL JONGUH! Dat moet je zien... [Thnx Mym]
Call of Duty: Black Ops [Time to Play]
Call of Duty: Black Ops [Time to Play]
Een van de bekendste spellen dan niet hét bekendste spel voor op je speelconsole is de game Call of Duty, de beste firstperson actieshooter die er is. Na het succes van Modern Warfare 2, is Call of Duty terug met Black Ops! Als lid van een speciale elite-eenheid word je gedropt achter vijandelijke linies en hou je je bezig met top secret operaties overal ter wereld. Jouw acties zullen de uitkomst bepalen van de gevaarlijkste periode die de mensheid ooit heeft gekend. Time to play!
Gametime 1236 - The Antique Store
Gametime 1236 - The Antique Store
Dit is een soort van escape game waaruit ik niet kan escapen want ik snap er eigenlijk geen bal van. Je hebt 2 hints maar zelfs met die hints kom ik geen steek verder! Je zit in een antiekshop en er liggen allerlei oude objecten in de winkel, zoek de juiste bij elkaar om te ontsnappen. Game on!
Got Ass ?!
Got Ass ?!
Het zal altijd wel zo blijven de borstenman en de billenman, ik kan zelf eigenlijk nooit een keuze maken dus dan gaan we gewoon voor allebei, al hebben deze dames in het speciaal een feature van hun verder ook prachtige lijfjes zeer goed ontwikkelt. Ben jij een borsten of toch liever een billenman ?!

Meer Billenkoek hier!
Sexy & Glasses
Sexy & Glasses
Cinema 2010 [Epic Movie Montage]
Cinema 2010 [Epic Movie Montage], dijkhuizen
Nadat we eerder al de geniale 2010 film compilaties Filmography 2010 en Cinescape 2010 konden zien hier op TLP is het vandaag tijd voor werk van eigen bodem van ene Kees van Dijkhuizen die toch echt wel een meesterwerkje inelkaar heeft geschroefd met wederom allerlei coole stukjes uit de betere en bekendere films uitgekomen in 2010. Een lijst van gebruikte films in Cinema 2010 staat onder de video! Kees kende we nog van vorig jaar natuurlijk toen hij Cinema 2009 maakte, ook hierrr te zien!
Pizzababe Ashley Hobbs
Pizzababe Ashley Hobbs
Aan de comments en ratings te zien zijn we het nieuwe Pizzababe jaar niet helemaal voortvarend begonnen en dat kán natuurlijk niet. Vandaag maak ik het hopelijk een klein beetje goed met de groen ogige Ashley Hobbs wat dan toch wel weer echt een Pizzababe waardige knoert is. Ik zie het graag terug in vandaags ratings!
8 Bit Tron Legacy
8 Bit Tron Legacy
Ik moet 'm nog zien en eerlijk gezegd heb ik de eerste Tron film ook al overgeslagen dus dat wordt straks dubbelfun als de film er eindelijk is op dvd. De laatste tijd komen er veel spoofs voorbij van Tron Legacy en zo ook deze 8-bit versie en omdat we net de feestdagen achter de rug hebben en het zelfs kerst is aankomend weekend voor alles wat een beetje orthodox is, doen we er ook nog een 8-bit kerstgroet bij als bonus.
The Brick Thief [Stopmotion]
The Brick Thief  [Stopmotion]
Met Lego bouw je alles en Lego is na al die jaren nog steeds even cool als net toen het net uitkwam. Inmiddels zijn er niet alleen meer de basic bouwsteentjes maar kan je via allerlei electro Lego add-ons van alles en nog wat inelkaar zetten. Het is niet de eerste stopmotion clip in Lego deze Brick Thief maar wel een van de allercoolste, check!
Tribute to Fictional Bands
Wie kent Marty McFly niet uit de Back2theFuture films die op het schoolbal ineens in een band speelt, zo zijn er natuurlijk nog veel meer filmkarakters die muziek maken in diverse films. In dit kleine eerbetoon zien we de verschillende door Hollywood bedachte bandjes voorbij komen.
Gametime 1235 - Funny Muzzles
Gametime 1235 - Funny Muzzles
Teken telkens een balkje om de 2 muzzles bij elkaar te krijgen, het valt echt niet mee maar voor de mensen die er niet uitkomen staat er rechtsboven in de game een linkje naar de oplossingen. Ik ben benieuwd hoe ver jullie komen zonder hulp. Game on!
Back2School met Amy Leigh Andrews
Back2School met Amy Leigh Andrews
School was nog nooit zo leuk totdat de mooie blonde bunny Amy Leigh Andrews besloot om als lerares op je school te komen lesgeven. Nog veel meer Amy Leigh Andrews vind je op TLP via deze link! Habba..
Female Driver vs Police [FAIL]
Female Driver vs Police [FAIL]
Op de vlucht gaan voor de politie heeft eigenlijk weinig zin en al helemaal niet in een auto, als ze toch al je kenteken en daarmee je naw gegevens hebben. Deze vrouw doet toch een poging, maar goed zo langzamerhand weten wij wel wat er komen gaat met een vrouw achter het stuur. Een buurvrouw filmt het voorvalletje...
Homemade Flame Thrower [WTF]
Homemade Flame Thrower [WTF]
We hebben weer een knutselaar gevonden die waarschijnlijk binnekort opduikt in een van de lokale brandwondencentra bij 'm in de buurt. Je kan natuurlijk kerstboomen gaan rausen en in de fik steken met oud en nieuw als je een hagenees bent maar ben je 'n amerikaan dan doe je dat uiteraard op een bijpassender wijze. Gewoon met een waterpistool gevuld met benzine dus... DON'T TRY THIS AT HOME!
Pizzababe Stacy Marie
Pizzababe Stacie Marie
We gaan over naar de Pizzababe van de dag die dit keer wordt vertolkt door Stacy Marie die gewoon á naturel is gebleven ook al lijken alle andere bunnies van Ome Hef zich eerst te hebben laten verbouwen bij een van de collega's van onze eigenste wonderdokter Robert S. alvorens op de foto te gaan, raten maar weer!
Urban Skiing Park Avenue NY
Mooi he dat internet, konden we vorig jaar nog zien hoe iemand aan het urban snowboarden was na sneeuwval in Amsterdam. Momenteel ligt heel New York onder een laagje sneeuw en kwamen wat amerikanen op het briljante idee om zich achter een auto aan te laten voortslepen op ski's.
Best of Remi Gaillard in 2010
Best of Remi Gaillard in 2010
Onze favoriete fransman Remi Gaillard komt met enige regelmaat voorbij op TLP met z'n grappen en grollen waarmee hij hele volkstammen gek maakt maar het kan altijd nog net iets gekker zoals deze russen hier demonstreren in een wel heel erg vreemde candid camera show. Wij kijken vandaag nog eens naar de leukste 5 filmpjes van Remi Gaillard uit 2010, meer Remi Gaillard op TLP vind je via deze link!
Belly Flop XXL [WTF]
Belly Flop XXL
Je hebt mensen met geluk en je hebt mensen met heeeeel veel geluk zoals deze gast die stoer als hij is van een dak af gaat duiken alleen gaat het net iets anders als gepland. Het loopt allemaal nog maar net goed af al zal hij best een pijnlijke buik hebben de eerste uren, naja beter dan dood.
Mister Feyenoord overleden
Mister Feyenoord overleden
Op oudejaarsavond werd de 73 jarige Coen Moulijn, Feyenoord clublegende en voor altijd Mister Feyenoord getroffen door een herseninfarct. Vanacht bezweek hij hieraan, de grootste Feyenoorder aller tijden en Rotterdamse volksheld pur sang Coen Moulijn is niet meer... Voor de echte Feyenoorder natuurlijk een verdrietige zaak maar we herdenken hem met deze tribute uit betere tijden, thnx Lunatic! R.I.P.

Het AD komt morgen met een 12 pagina tellende Moulijn-herinneringskrant... Kopuh!
Gametime 1234 - Snail Bob
Help Bob de slak telkens om naar de uitgang van de level te komen door allerlei mechanisme zo in te stellen dat Bob verder komt. Hoe sneller je dat doet hoe meer punten je verdiend, game on!
Midnight Hegre Poolparty
Midnight Hegre Poolparty
Petter Hegre heeft z'n faam en sporen allang verdiend op het internet en is ook nog eens getrouwd met z'n favoriete model Luba die voor ons ook al geen onbekende meer is. Mooi beroep dat fotograaf zijn, bijna net zo mooi als webloggert, met een verschil wij hoeven 's nachts niet ons mandje uit om dit soort shoots op te nemen. Al lijkt me dit beslist geen straf!
MMA Connected Best of 2010
MMA Connected Best of 2010
Mixed Martial Arts of tewel MMA is immens populair bij sommige en vandaar ook dat dit onderwerp met enige regelmaat terugkomt hier op TLP. Vanavond heb ik voor jullie de beste gevechten van 2010 nog eens erbij gezocht en in deze compilatie zien we hoogtepunten van de 10 beste fights van 2010 volgens MMA Connected.
Gedoog, Hoop & Liefde
Gedoog, Hoop & Liefde
Het kon natuurlijk niet missen dat er in de oudejaarsconferences eventjes werd stil gestaan bij het onderdeel politiek en dan vooral bij de gedoogregering die er nu zit met steun van GBL en z'n PVV. Tijdens de conference bij de VARA maakte Geert Wilders ineens z'n intrede en ik moet zeggen de gelijkenis qua stem is toch zeker verbluffend. Had je het nog niet gezien dan moet je deze act zeker eventjes checken! Of bekijk de hele uitzending!
Robot Chicken Christmas special 2010
Robot Chicken Christmas special 2010
We volgen bijna alle tv shows maar eerlijk is eerlijk de serie Robot Chicken heeft mij persoonlijk nooit zo kunnen boeien. Ook voor deze serie is er een Kerstspecial 2010 gemaakt en die wilde ik je niet onthouden, voor de echte Robot Chicken fans dus! Hier de Simpsons en hier Family Guy's Kerstspecial 2010!
Pizzababe Kristi Michelle
Pizzababe Kristi Michelle
We hebben een officiele Pizzababe van het Jaar 2010 en dat is, hoe kan het ook anders, Sarah Jean Underwood geworden waar we dit jaar dus speciaal veel aandacht aan gaan besteden. Niet alleen komt er vandeweek nog een leuke compilatie van deze dame voorbij ook wanneer er nieuwe galleries van deze fijne blondine opduiken zijn jullie de eerste die dat weten. Vandaag starten we het jaar met Kristi Michelle een donker harige schoonheid met fel blauwe ogen... ook niet mis!
Redbull Dakar 2011 Preparation
Redbull Dakar 2011 Preparation
Het is een beetje jammer dat de flair aan het Parijs-Dakar ralley er een beetje af is doordat de race wegens allerlei terroristische dreigingen 3 jaar geleden verplaatst werd naar Zuid Amerika. Gelukkig zijn de beelden nog wel steeds spectaculair en zo ook de trainings beelden van het Redbull team in Spanje.
Best Fails of 2010 [Twister]
Best Fails of 2010 [Twister]
Iemand die we elke maand op TLP terug konden zien het afgelopen jaar, met telkens weer een formidabele failcompilatie, was Twister en om het jaar 2010 helemaal compleet te maken heeft hij ook nog een failcompilatie gemaakt met alleen de allerleukste fails van 2010 nog eens verweven tot een videoclip van iets meer dan 10 minuten. Meer Twister hier!
Leg Wrestling Nutshot [100% Ownage]
Leg Wrestling Nutshot [100% Ownage]
Altijd lachen een beetje ouwehoeren met wat vrienden die je net weer allemaal hebt gezien de afgelopen feestdagen en dan komen er ook vanzelf weer wat filmpjes online met gasten die hun beste vrienden eventjes zwaar P0wnen! Zoals deze gast bijvoorbeeld die geintroduceert word in de wereld van het beentje worstelen.
Firework Dombo's
Firework Dombo's
Het lijkt zo leuk met een slok op maar om het nieuwe jaar in te gaan terwijl je letterlijk op de blaren moet zitten is eigenlijk nooit leuk. De dombo's in deze video staan er mooi op en bedenken zich hopelijk wel een tweede keer voordat ze weer dit soort stunts gaan uithalen.
Gametime 1233 - Mad Laboratory
Gametime 1233 - Mad Laboratory
Je zit opgesloten in een lab waar je telkens het groene rondje door middel van explosieven moet sturen naar de tube wat telkens de uitgang naar de volgende level is. Je hebt per level een beperkt aantal explosieve druppels, dus gebruik er zo min mogelijk. Game on!
Allright in 2011
Allright in 2011
Ik ben nog steeds een beetje draaierig van alle alcohol van de laatste week eerst met kerst en afgelopen vrijdagnacht van het oud / en nieuwfeest maar volgens ene Sabo FX hoefen we ons nergens druk om te maken en komt alles goed. Als ik de babes in dit filmpje zo eens bekijk maak ik me nu al nergens meer druk om! Laat 2011 maar komen....
Fireworks Photography
Fireworks Photography
TMF VideoYearmix of 2010
TMF VideoYearmix of 2010
En daar issie dan weer de enige echte TMF Videojaarmix van 2010, dit keer gemixed door Peter Bouwmans en op oudjaarsavond uitgezonden op TMF. Een complete tracklist vind je onder de video, en ja, ook deze videomix is weer zeer zeker het bekijken waard. Check het en Enjoy!
Wie van de Drie 02-01-2011
Sandy Nina Sofia

Krissy

Inga

Anya

2011 New Year Celebrations [Compilation]
2011 New Year Celebrations [Compilation]
Ik hoop dat jullie allemaal net z'on leuke jaarwisseling hebben gehad als de mensen in de volgende compilatie clip met beelden van feestende mensen van over de hele wereld. Uiteraard zien we ook het nodige vuurwerk voorbij komen.
Missing Girl
Missing Girl
Ricky Gervais bekend geworden door de serie The Office en daarna nog in films als The Invention of Lying en Cemetery Junction doet ook al jaren Stand up comedie en daar is hij niet eens zo slecht in. In deze act vertelt hij over een meisje dat vermist wordt...
DJ Earworm - Don't Stop the Pop
DJ Earworm - Don't Stop the Pop, Music Mashup
We konden van de week al een kleine mashup zien van een stel duitsers die geinspireerd werden door de enige echte DJ Earworm maar waarom genoegen nemen met een fanmade mashup als de meester zelf ook weer een mashup met de populairste Top 25 billboard hits heeft gemaakt van 2010.
New Years Explosion [OMG]
New Years Explosion [OMG]
Het viel me allemaal nogal mee wat ik aan vuurwerk voorbij zag komen hier in de wijk maar er zijn altijd mensen die zelf aan de slag gaan met zelf gefabriceerde bommetjes zoals hier in deze video. Heb je nog wat vuurwerk over steek dit dan met beleid af en ga zeker dit niet nadoen als je leven je lief is.
Traffic Accidents of 2010
Traffic Accidents of 2010
Aan de diverse fail compilaties en car crash filmpjes had je al kunnen zien dat er in 2010 veel mis ging. In deze compilatie van traffic cams met daarop toevallig gefilmde auto ongelukken is te zien dat het ook op de weg soms helemaal mis ging, bij de meeste crashes liep het gelukkig allemaal net goed af.
Gametime 1232 - Bubble Quod 2
Gametime 1232 - Bubble Quod 2
Zooo daar zijn we weer in het nieuwe jaar 2011 na gister een welverdiend dagje rust met een nieuwe gametime waarin we vandaag puzzelen door Sam die in een bubble zit te dirigeren naar de uitgangen. Sommige levels vallen nog niet mee zo op de vroege zondagmorgen maar na een beetje puzzelen moet het lukken. Game on!