Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand December 2010

Happy New Year 2011
Het was me het jaartje wel, na flink ploeteren en doordouwen hebben we eindelijk ons nieuwe jasje en het gaat goed met Tastelikepizza qua bezoekersaantallen en terugkerende bezoekers! Al met al een zeer geslaagd jaar dus en in 2011 gaan we gewoon verder waar we gebleven waren om jullie dagelijks de leukste filmpjes en andere internetnieuwtjes te brengen. Vanuit een nu toch wat drukker wordende TLP HQ wens ik jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en tot in 2011!
Happy New Year 2011
Best of MotorsTV 2010
Best of MotorsTV 2010
Het zullen vooral veel compilaties en jaaroverzichten zijn die de aankomende dagen nog voorbij gaan komen en dat vind IK helemaal niet erg. In deze compilatie van het franse MotorsTV komen nog eens de beste / ergste autocrashes uit de autosport van het afgelopen jaar voorbij.
Sexy Supporters Kalenders 2011
Sexy Supporters Kalenders 2011
Een nieuw jaar een nieuwe kalender en voor de voetbalfans heb ik dan ook goed nieuws want er zijn namelijk een aantal sexy kalenders te vinden op het internet die ik natuurlijk eventjes heb klaargezet voor jullie. Fans van Ado [DL hier] , Ajax [DL hier] , AZ Alkmaar [DL hier] , FC Twente [DL hier] , FC Utrecht [DL hier] , Feyenoord [DL hier] , NAC Breda [DL hier] , PSV [DL hier] , SC Heerenveen [DL hier]. Alle kalenders zijn gratis en in PDF formaat, om te downloaden doe je rechtermuis + save as!
Pizzababe Ashley Ann
De Pizzababe van het Jaar 2010 verkiezingen lijken een gelopen race voor Sarah Jean Underwood die nog steeds veruit favoriet is bij jullie en het moet wel heel erg raar lopen wil er nog een andere dame met die titel aan de haal gaan. Stemmen kan nog tot middennacht en de laatste Pizzababe voor dit jaar is Ashley Ann die met d'r flinke bollen een zeer appetijtelijk hapje is, en dan heb ik het niet over oliebollen. Stemmen doe je hier!
Reporter Pwned Cameraman
Reporter Pwned Cameraman
Lichtend voorbeeld en reporter met een hoog babegehalte Lidia Camón die verslag doet voor het spaanse Canal4 is afgereisd naar Madrid waar je momenteel ook kan genieten van de sneeuw en zelfs sleetje kan rijden vanaf bepaalde heuveltjes. Nu wilt Lidia dat graag zelf eens uitproberen en heeft een paar kids zover gekregen dat ze 'n keertje mag meerijden, het blijft natuurlijk wel een vrouw dus er gaat iets mis.
Kid got Game
Kid got Game
Ik stel je nog eventjes snel voor aan deze nieuwe basketbal superster die nog wel wat jong is om in de NBA te gaan spelen maar die toch zeker goed op weg is om aan de top te komen. Jordan McCabe is pas 12 jaar maar nu al een virtuoos met de basketbal. Check het...
Graphic Violence
Graphic Violence
We hebben de nodige coole filmpjes van Freddie Wong dit jaar al met enige regelmaat voorbij zien komen en op deze laatste dag van het jaar komt daar dit ook weer net zo coole aftereffects hoogstandje bij. Ooooit, wil ik dit ook kunnen!
Doe es eventjes Slepen dan! [FAIL]
null
We zijn niet allemaal even slim en gelukkig ook maar want anders waren er een stuk minder fail filmpjes te zien op het internet en had Twister een andere hobby moeten zoeken. Deze twee pauperts worden gesleept door een barmhartige samaritaan maar zijn iets vergeten, toch lastig dat sturen zo...
Gametime 1231 - Color World
Gametime 1230 - Color World
Al zijn de eerste paar levels echt té eenvoudig eigenlijk, wees niet bang want het wordt al snel moeilijker en moeilijker ik was er een kwartiertje zoet mee en kwam toen niet meer verder en hoor graag jullie bevindingen. Schiet met je kanon de juiste ballen naar de juiste gekleurde blokken om verder te gaan naar een volgende level, Game on!
Frits de Manager [Deel 2]
Frits de Manager [Deel 2]
Vorige week kon je de premiere al zien van de nieuwe Cup a Soup commercial die nog geen einde had. Vandaag is de uiteindelijke commercial zoals die in het nieuwe jaar op de televisie te zien is dan toch af. Had jij dit voorspelt dan maak je kans op een van de prijzen, had jij dit einde verwacht dan is dat knap!
Hot or Not Romina Belluscio
In de afsluiter van deze dag vandaag een argentijnse schone die de naam Romina Belluscio draagt. Romina Belluscio is een presentatrice en won als model de felbegeerde titel van Miss Argentinië al op haar 17e. Inmiddels werkt ze dus mee aan diverse tv programma's en staat ze ook regelmatig in bladen zoals de FHM waar dit een korte behind the scenes videoshoot van is. Uiteraard HOT!
Video Yearmix 2010 by Plastik
Video Yearmix 2010 by Plastik
Het wachten is nog eventjes op de bekende videojaarmix zoals die van JimTV en TMF maar ook de "amateurs" zitten niet stil zo kon je de laatste weken al een aantal coole videojaarmixen voorbij zien komen hier op de site. Vandaag komt daar deze 76 minuten durende videojaarmix van DJ Plastik bij waarvan ik helaas nog geen playlist heb kunnen vinden. Wie helpt er mee zoeken ?! Voor de fans van mashups is er ook een speciale Bootie 2010 Mashup cd, hier gratis te downloaden!
Jean Walker
Jean Walker
Acapella is cool, acapella is tof en daar hebben we de laatste jaren al genoeg voorbeelden van kunnen zien. Vandaag reizen we af naar een Zuid Amerikaans land, Brazilie zo te zien, waar iemand het nummer Billy Jean van Michael Jackson tot in kleinste detail na doet en dat terwijl hij ondertussen ook nog een auto bestuurd. Meer Michael Jackson op TLP via deze link!
Pizzababe Charlie Lane
Pizzababe Charlie Lane
Over naar de orde van de dag met vandaag eens een dame van het blad Penthouse die helemaal klaar is, lijkt te zijn, voor de oudjaarsnacht en haar oorlogstenue alvast aangetrokken heeft. Die kan natuurlijk ook uit en dat is precies wat Charlie Lane van plan is in deze gallerie en is daarmee de Pizzababe van deze, op één na laatste, dag van 2010. Raten maar weer... en stemmen op de Pizzababe van het jaar kan ook nog steeds!
Epic Wins of 2010 compilation
Epic Wins of 2010 compilation
Naast alle fail compilaties en compilaties waarin het allemaal maar nét goed gaat zijn er ook van die momenten waarvan je denkt YES, WINNN! Dit is een compilatie met al deze momenten waarvan er veel filmpjes zich afspelen in 2010! Nog veel meer coole compilaties op TLP via deze link!
Edesio Stolf heeft de X-factor
Edesio Stolf heeft de X-factor
En terwijl wij hier nog pakken met sneeuw hebben liggen is het in andere werelddelen nu juist zomer en op de een of andere manier zijn mensen dan altijd een stuk vrolijker. Neem nu deze Edesio Stolf die ons graag laat zien over de X-Factor te beschikken, al heb ik zo m'n twijfels.
Fireworks comes Early this Year
Fireworks comes early This Year
We gaan morgenavond weer een paar miljoen euro de lucht inschieten met z'n allen maar er zijn altijd mensen die niet kunnen wachten tot oud en nieuw en die al weken, sommige al maanden, geleden zijn begonnen met het ophalen van vuurwerk uit bijvoorbeeld Belgie. Dat je van alle kanten gewaarschuwd wordt dat het vervoeren van vuurwerk gevaarlijk kan zijn willen sommigen dan ook niet geloven. Totdat het mis gaat.
Gametime 1230 - Extreme Building runner
Gametime 1230 - Extreme Building runner
Nadat we de nodige freerunning en parkour filmpjes hebben kunnen bekijken hier op TLP is het vandaag tijd om deze kennis in de praktijk te brengen in de game van vandaag. Ren en spring over gaten terwijl je onderweg de nodige zaken oppikt om uiteindelijk te ontsnapepn aan King Kong. Game on!
Emma Frain goes Nuts
We steken vanavond het kanaal weer over naar dat ene eiland vlak voor de NL kust waar de dames zo'n beetje allemaal een volle boezem hebben, althans zo lijkt het dan toch. Emma Frain is de naam en mukken dat heeft de Emma wel, als bonus is er ook nog een making of van de Nuts Hotshot calender 2011!
Sexy Pizza Deliveries
Sexy Pizza Deliveries, Pizzaflash
Door velen verguisd maar toch zien sommige klanten nog steeds graag de pizzaman komen, ook tijdens de kerst en de daaropvolgende dagen tot aan het oud & nieuw. We stonden weer eens aan de deur bij een dame die net haar hele garderobe in de was had zitten. Kijk, daar doen we het allemaal voor!
The Beauty of Pixar [Epic Mashup]
The Beauty of Pixar [Epic Mashup]
Niet alleen bij Dreamworks maken ze coole animatiefilms ook bij Pixar kunnen ze er wat van, zo is dit een geweldige movie mashup waarin alle top Pixar films verwerkt zitten. Zo'n 11 meesterwerkjes werden hiervoor gebruikt, herken jij ze allemaal drop ze dan in de comments! Meer Pixar hier!
Erotische berichten sturen op Mijnsexprofiel
Gratis Erotische berichten sturen op Mijnsexprofiel
Via Mijnsexprofiel.nl kun je als enige erotische datingsite in Nederland gratis berichten sturen en lezen naar en van andere gebruikers. Met duizenden mannen, vrouwen en stellen die dagelijks op de website zitten! Lidmaatschap is gratis, dus wellicht een gokje waard om te proberen. Lid worden kan via deze link: Klik hier. Heel veel plezier!
Pizzababe Cristy Nicole
Pizzababe Cristy Nicole
Door ome Hef uitgeroepen tot de Miss Coed van het jaar 2010 maar voor ons gewoon een doordeweekse pizzababe deze Cristy Nicole die er toch wel heel erg appetijtelijk uitziet. Er word nog flink gestemd op de diverse pizzababes die meedingen naar de Pizzababe van het Jaar 2010 zag ik zojuist en heb je nog niet gestemd, dit kan tot 31 december 0.00!
Fails of December 2010 [Twister]
Ook Twister zit deze laatste december maand van 2010 niet stil en heeft nog vlug voor het nieuwe jaar een fail compilatie in elkaar geschroefd die je natuurlijk gewoon hier kan bekijken net als alle voorgaande compilaties van Twister. Die je via deze link kan terugvinden! Hier nog een Qudt failcompilatie van 2010!
Sticks and Stones
Sticks and Stones
De makers van de Dreamworks film "How to train your Dragon" maakte een kickass videoclip met beelden uit die film voor het nummer Sticks and Stones van Jonsi. Erg erg cool gemaakt en zeker de moeite van het bekijken waard. De trailer van How to train your Dragon vind je hier overigens.
Bijbabbelen met Arie Koomen & Friends
Bijbabbelen met Arie Koomen & Friends
Aan het einde van dit jaar geen Youp en geen Jan Jaap maar wel Arie Koomen samen met collega-comedians Wilko Terwijn en Menno Stam. Het afgelopen jaar wordt gefileerd ze vertellen hun verhalen, analyses en oneliners aan een vierde man die al tien jaar in coma ligt. Speciaal voor hun vriend nemen de heren de afgelopen tien jaar even door. De recente terroristische aanslagen, De Damschreeuwer en de Waxinewerper, maar ook de moorden op Van Gogh en Fortuyn. Bekijk hier!
One Man Village People Show [EPIC WIN]
One Man Village People Show [EPIC WIN]
Kijk dit is dus gewoon cool, tijdens de rust van de Uconn Florida State basketbal wedstrijd in het XL Center in Hartford Connecticut treed deze gast in z'n eentje op en doet de village people na. In z'n eentje ?! EPIC WIN!
Gametime 1229 - Magical Cave Escape
Gametime 1229 - Magical Cave Escape
Aan de ratings gister te zien bij de eerste escape game in tijden hier op TLP vallen dit soort games nog steeds in de smaak vandaar dat we er vandaag nog maar meteen eentje doen. Een demon houdt een princes gevangen in een mysterieuse grot bewaakt door een van z'n slaafjes. Jouw missie is het om die te bevrijden zonder de demon wakker te maken. Game on!
In Bad met Jasmine Davis
In bad met Jasmine Davis
Er stonden al wel wat videos en galleries van deze Jasmine Davis op TLP maar we zijn nog niet met deze mooie dame in bad geweest. Daar gaan we dus snel eventjes verandering in brengen en daarmee is Jasmine meteen onze dagafsluiter, heerlijk!
Wedding Proposal gone Wrong
Wedding Proposal gone Wrong
We nemen eventjes een kijkje bij onze zuiderburen waar op 2e kerstdag een moedige belg z'n vriendin ten huwelijk vroeg tijdens de wedstrijd Cercle Brugge vs Standard Luik, het lijkt een beetje in scene gezet maar is dat ook zo ?! Die vriendin zit nu hier uit te huilen met d'r muts in de hand, de vraag aan jullie : wat zal het zijn Fake of toch Echt ?!
Pizzababe Karin Noelle
Pizzababe Karin Noelle
Klokslag 3 uur tijd dus voor weer een nieuwe Pizzababe! Vandaag valt die eer aan Karin Noelle die tevens de cybergirl van de dag is en daarmee meteen een van de laatste dames die jaar bij Playboy! We hebben sinds gisteren een heuse stem op de Pizzababe van het jaar pagina en mocht je al eerder gestemd hebben op een van de 9 dames uit de eerste rond, dan zou je nog eens kunnen stemmen door je cookies te verwijderen. Sorry voor dit ongemak, stemmen doe je hier!
Meest Geniale Handdoek EVER [ROFL]
Meest Geniale Handdoek EVER [ROFL]
We doen nog eventjes wat late kerstkadootjes uitpakken met opa die een nieuwe handdoek heeft gekregen. Ik kende 'm niet maar moet wel zeggen dat dit deze meest epische handdoek is die ik ooit gezien heb. Are u Scared Grandma ?!! LOL!
Too many Earworms [Mashup Germany]
Too many Earworms [Mashup Germany], Music Mashup
Eigenlijk is deze tijd van het jaar altijd mijn favoriet, niet door het winterweer of door de vele feestdagen, maar omdat er traditiegetrouw in deze laatste weken van het jaar allerlei compilaties en mixen voorbij komen incl. jaaroverzichten. DJ Earworm kennen we nog van z'n mashups hier op TLP en de mannen van Mashup Germany hebben geheel na zijn voorbeeld ook een kleine minimix waarin mashups de boventoon voeren gemaakt. Een playlist staat onder de video! [Thnx Pete!]
NOS Journaal Jaaroverzicht 2010
NOS Journaal Jaaroverzicht 2010
Naast alle YT compilaties die we deze laatste week van 2010 voorbij zien komen is er natuurlijk ook altijd nog het NOS Jaaroverzicht 2010 van het journaal wat deze keer zo'n 70 minuten duurt en waarin alle belangrijke gebeurtenissen van 2010 en zelfs ook nog de ramp in Haiti uit de laatste week van 2009 nog eens voorbij komt in sneltreinvaart.
Op een dag weet je het, Sneeuwschuiver!
Op een dag weet je het, Sneeuwschuiver!
Het valt nog niet mee dat sneeuwruimen als je nagaat dat het altijd glad is op de weg wanneer deze mannen in aktie komen. Nog lastiger is het als er ook nog een auto's langs de weg geparkeerd staan wat een extra moeilijkheidsgraad geeft al lijken deze gemeentewerkers in NYC daar niet echt een boodschap aan te hebben. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaal!
2010 The Year of WTF
2010 The Year of WTF
We gaan noestig door met de overzichtjes en vandaag hebben we de 2010 WTF compilatie die er ook nog eens een keertje in rapvorm is. We beginnen met trololo en gaan vanaf daar verder kijken naar het rest van het jaar 2010.

Sommige mensen hebben al het geluk, Luck compilation 2010!
Gametime 1228 - Escape the Chessroom
Gametime 1228 - Escape the Chessroom
Eindelijk weer eens een escaperoom game en dan ook meteen nog een moeilijke waarbij je hoe kan het ook anders zelfs puzzle's moet oplossen om verder te komen. Pik onderweg items op en gebruik die waar nodig, game on!
Pizzababe van het Jaar 2010 Verkiezing
Pizzababe van het Jaar 2010 Verkiezing
We hebben inmiddels zo'n 550 stemmers gehad die hun stem hebben uitgebracht op één van de 9 geselecteerde Pizzababes die meedingen naar de titel Pizzababe van het Jaar 2010, maar op veler verzoek in de comments en per email maken we de keuze iets moeilijker, makkelijker door er nog eens 9 dames bij te gooien. Je vindt ze allemaal terug op de speciale verkiezingspagina die we hiervoor in het leven hebben geroepen en dus niet meer in de linkerkolom. Sarah Jean Underwood ligt voorlopig nog aan kop, wie o wie gaat er dit jaar winnen ?! Stem nu!
Het jaar 2010 in Soundbites [DWDD]
Het jaar 2010 in Soundbites [DWDD]
Een van de programma's die we hier elke dag kijken is De Wereld draait Door met presentator Matthijs van Nieuwkerk die dit succesprogramma toch al weer een aantal jaartjes presenteert. Een onderdeel van DWDD is het wekelijkse nieuws in soundbites en in deze coole compilatie van Fozziemax zien we die stukjes allemaal nog eens terug, aan elkaar gebreid tot één clip! TOP!
Topgear S16 E01
Topgear S16 E01
Konden we vorige week nog zien hoe de mannen van Top Gear zich een weg baande door Eastcoast USA vandaag is dan de echte kerstspecial, "Three Wise Men", wat tevens aflevering 1, van het nieuwe seizoen 16 is. Een geweldige aflevering waarin de drie van Irak naar Bethlehem proberen te komen, dwars door oorlogsgebied en woestijn. Een echte aanrader!
Pizzababe Joanna Krupa
Pizzababe Joanna Krupa
Een van de mooiere dames die normaal exclusief voor Vsecret poseert is de poolse schoonheid Joanna Krupa die stiekem eventjes een fotoshoot samen met Ome Hef heeft gemaakt. Ome Hef gaat trouwens trouwen met het 24 jarige model Crystal Harris waarmee hij z'n heldenstatus nog maar eens eventjes een verdiepinkje hoger tilt. Crystal Harris kende wij trouwens al natuurlijk, check hier de verloofde van Hugh Hefner! HELD..
Best videos of 2010 compilation [Twister]
Best videos of 2010 compilation [Twister]
Nu we alle kerstfilmpjes van dit jaar zo'n beetje wel gezien hebben gaan we weer stug door met de overzichtjes zoals vandaag deze nieuwe compilatie van Twister met daarin de beste videos van 2010 nog eens op een rijtje. Meer Twister compilaties op TLP vind je via deze link!
So what did you get this Christmas
So what did you get this Christmas
Iedereen die weleens een puppie aan de kerstman heeft gevraagd maar het nooit heeft gekregen mag nu z'n hand op steken en jaloersig kijken naar de kids in deze compilatie die wel zo gelukkig waren. Okay, zo'n puppie is wel leuk maar je kan het ook minder goed treffen met fikkie... WTF?!
Grenade in Humvee Prank
Grenade in Humvee Prank
In oorlogstijd moet je op je maten kunnen vertrouwen en zit je niet te wachten op een verdwaalde granaat die in je humvee terecht komt. Het wordt een beetje lastig als het juist die maten zijn die de granaat gooien al is het maar een neppert, tja van je maten moet je het hebben.
Four Violins vs Bohemian Rhapsody
Four Violins vs Bohemian Rhapsody
Het nummer Bohemian Rhapsody van Queen staat inmiddels 6e in de top 1000 allertijden en geeft zo de laatste jaren toch elke keer stiekem een plaatsje prijs. Gelukkig weerhoud dat deze gast er niet van om het nummer in z'n eentje te spelen op 4 violen, knap en het is nog eens lekker rustig wakker worden zo ook.
Gametime 1227 - Hot Shot Sniper
Gametime 1227 - Hot Shot Sniper
De kerstdagen zitten er weer op de meeste van ons zijn weer aan het werk behalve een enkeling die nog lekker 3e kerstdag aan het vieren is of de mensen die gewoon een weekje vrijaf hebben gekregen van hun bassie. Voor diegene die lekker eventjes willen knallen hebben we van Hot Shot Sniper in de gametime waarin je alles wat voorbij komt naar z'n moer moet schieten, game on!
Victoria's Little Wonders
Victoria's Little Wonders
Een van die mannen voor wie 2010 ook niet meer kapot kan moet Marco WootsonTV zijn die een paar super compilaties lanceerde met vooral veel mooie dames van Victoria's Secret in beeld. De vorige filmpjes van Wootson staan hier en het laatste meesterwerkje is hier te vinden.
Creative Christmas Advertising
Creative Christmas Advertising
Web premiere : Frits de Manager
Web premiere : Frits de Manager
Ik ben geen manager ik ben een inspirator, geweldige tekst uit de legendarische Cup-A-Soup commercials met Ruben van der Meer als manager Sjors die het veld heeft moeten ruimen voor een nieuwe manager, Frits. Net als zijn voorgangers doet Frits lekker modern en dat betekent tegenwoordig dat je rekening houdt met het milieu vandaar dat alles op kantoor eco-proof moet worden. Deze nieuwe commercial is nog niet op TV te zien omdat hij nog niet af is, de vraag aan jullie is: hoe eindigt deze nieuwe Cup-A-Soup commercial? Plemp je reactie in de comments en maak kans op 1 van de vele Cup-A-Soup paketten!
Wie van de Drie 26-12-2010
Sandy Nina Sofia

Sandy

Nina

Sofia

7yr old Rhema sings All I want for Christmas
7yr old Rhema sings All I want for Christmas
Nu we toch wat muziek voorbij zien en horen komen doen we ook meteen maar eventjes het epische nummer van mijn schatje Mariah Carey dit keer uitgevoerd door de 7 jarige Rhema Marvanne wat echt weer ongeloveloos klinkt uit de mond van dit jonge meisje. Lisa Lavie heeft ook nog een versie die hier staat en het origineel van Mariah kan je hier nog eens terughoren.
Video Yearmix 2010 by Philizz
Video Yearmix 2010 by Philizz
Van deze Philizz hadden we vorig jaar ook al een videomix 2009 en vandaag presenteer ik dan ook de nieuwe videojaarmix van deze Philizz voor 2010. Een playlist of tracklist staat onder de video en er is ook nog een downloadlinkje voor de mensen die liever de mp3 hebben. Enjoy!
Interactive 2010 Shooting Range
Interactive 2010 Shooting Range
Dit jaar werden de interactieve videogames die je via Youtube kan spelen ineens ook een stuk populairder en er zijn zelfs een paar zeer amusante interactieve games te vinden die ik natuurlijk voor jullie gevonden heb. Zoals deze 2010 year in review shooting range bijvoorbeeld waarin allerlei gebeurtenissen van het afgelopen jaar nog eens voorbij komen in een soort schiettent omgeving.
Santa doet B-boy sneak Attack
Santa doet B-boy routine
Het was gisteravond weer janken met het filmaanbod bij de diverse omroepen want verder dan de gebruikelijke Sisi, Home Alone of Harry Potter komt men daar schijnbaar niet. Gelukkig heeft deze Santa B-boy uit Asheville, North Carolina wel iets nieuws bedacht dit jaar en probeert zelfs een flashmob te starten in z'n eentje en dat allemaal om het stadje Asheville te promoten.
Red and Green Christmas
Red and Green Christmas
Gelukkig is er nooit een tekort aan filmpjes om te posten zo tijdens deze dagen doordat de halve wereld vrijaf heeft vanwegen de feestdagen. Zo maakte deze gasten een spoof op het nummer Black and Yellow van Wiz Khalifa, eerlijk is eerlijk het klinkt top!
Gametime 1226 - Legendary Penquin
Het is 2e kerstdag en ik schat zo in dat er nogal wat mensen momenteel met een kleine kater naar het scherm zitten te staren al hoor ik daar zelf eens 'n keertje niet bij. We doen een vrij simpel spelletje vandaag want je moet als penquin, gewapend met een sneeuwkanon, telkens proberen de eskimo te raken. Easy!
Cybergirl Xtra : Candace Rae
Cybergirl Xtra : Candace Rae
Om deze 1e kestdag helemaal goed aftesluiten halen we nog eventjes een dame uit de (kerst)stal van ome Hef en wel te weten Candace Rae, die voor de oplettende TLP bezoeker natuurlijk allang geen onbekende meer is. Hohoooo hohoooo! Candace Rae in gallerievorm hier!
Disney's Christmas Day Parade 2010
Disney's Christmas Day Parade 2010
De jaarlijkse Disney Parks kerstparade dit jaar in Tilt Shift, altijd cool! En nog veel meer Tiltshift op TLP vind je via deze link....Meer Disney Christmas galleries en video hier!
Merry Christmas from TLP!
Merry Christmas from TLP!
Bike vs Bobsled
Bike vs Bobsled
Het lijkt een terugkerend fenomeen bij Redbull om tijdens de feestdagen allerlei onmogelijke stunts uittevoeren en ook dit jaar zijn ze er bij de rode stier in geslaagd om iets spectaculairs te proberen. Met een motor en een bobslee tegelijk over de baan terwijl de twee in tegenovergestelde richting naar elkaar toe rijden, best link! Uiteraard lukken deze stunts alleen na het nuttigen van dat ene energiedrankje! Meer Redbull hier!
Wie van de Drie 25-12-2010
Dollie Denise Milani Sabrina

Dollie

Denise Milani

Sabrina

De Klusjesmannen van Serious Request 2010
De Klusjesmannen van Serious Request 2010
Sander Lantinga en Ramon Verkoeijen waren dit jaar de klusjesmannen van Serious Request, wat een mooi bedrag van plus 7 miljoen eurie in het laatje heeft gebracht voor de afrikaanse weesjes, dit jaar. Termen als "tik me aan ouwe" en "ik moet beren als een meleier" zullen we ook nog wel eventjes langs horen komen de aankomende weken en mocht je hiervan alles gemist hebben, geen nood, er is een compilatie waarin de leukste stukjes nog eventjes voorbij komen.
Merry Christmas from Ke$ha [100% Ownage]
Merry Christmas from Ke$ha [100% Ownage]
Niet alleen de plebs vieren kerstmis ook voor bekende wereldsterren zoals zangeres Ke$ha! is het kerstmis en zij wenst dan ook al haar fans een fijn kerstfeest toe. Ke$ha is momenteel in Moskou waar ze deze kerstgroet uitbrengt en zoals wij eigenlijk al wisten gaat het er in Rusland net iets anders aan toe dan wij gewend zijn.
Clay Pigeon vs Golf Shot
Clay Pigeon vs Golf Shot
Kleiduiven schieten is nog best lastig of je moet dat met een schot hagel doen dan maak je net iets meer kans. Met een golfbal een kleiduif uit de lucht schieten is van een hele andere order maar niet onmogelijk. Uit dezelfde serie als deze epische 200 yard gongshot van een tijdje geleden!
Zombie Holiday Apocalypse
Zombie Holiday
Kerstmis is een familiefeest waar je meestal familieleden tegenkomt die je al maanden niet gezien hebt maar het kan ook gebeuren dat er juist tijdens deze feestdagen een zombie apocalyps uitbreekt. Hoe daar mee om te gaan en wat vooral niet te doen leer je in deze instructie video "A Very Zombie Holliday" van Team Unicorn.
Gametime 1225 - X-Mas Blox
Gametime 1225 - X-Mas Blox
Het viel vanmorgen niet mee dat wakker worden en ook over het opdrogen heb ik iets langer gedaan dan normaal. Tijd dus voor een spelletje wat niet al te moeilijk is maar ons toch nog een klein beetje in de kerstsfeer houdt. Zoek telkens paartjes bij elkaar in deze kerstvariant op het welbekende Blox. Game on!
Merry Christmas 2010
Merry Christmas 2010
Ook wij gaan nu lekker aan de drank en happerijen op deze kerstavond maar natuurlijk niet voordat ik jullie nog een heel fijn kerstfeest toe wens! Uiteraard bakken we ook tijdens dit kerstweekend gewoon pizza's en kan je morgen weer terecht voor een boel nieuwe items, vanavond laat ik jullie alleen met deze sexy chick die op haar eigen manier je ook nog een fijn kerstfeest toewenst.
Het is tijd voor nieuwe Helden
Het is tijd voor nieuwe Helden
We hebben nog een weekje te gaan en dan zitten we zowaar alweer in 2011! Het dubbeldikke nummer van Nieuwe Revu met 156 pagina's tegengas ligt nu in de winkel en daar in valt nog eens terug te lezen welke helden we hadden in 2010 en wat ons in 2011 allemaal te wachten staat. Tijd voor nieuwe Helden dus al blijft MILF Katja Schuurman, zie thumb, voor mij altijd een held!
Slim Shady Place Video Yearmix 2010
Slim Shady Place Video Yearmix 2010
Kon je vorige week al een hele zooi jaarmixen downloaden voor je iPod vandaag heb ik een super vette VideoYearmix voor jullie van Slim Shady Place die net als vorig jaar helemaal top is. Deze videojaarmix duurt maar liefst 1 uur en 40 minuten en neemt je mee lang alle grote hits van 2010, playlist onder de video!
Pizzababe Arianny Celeste
Het is vrijdagmiddag en dan krijgen jullie zoals gewoonlijk nog een Pizzababe en dat is vandaag Arianny Celeste geworden die ik schijnbaar gemist had in november want deze UFC ring girl, zoals je de dames noemt die met een bordje de rondes aangeven tijdens gevechten, is een van de mooiere dames die we de afgelopen weken hebben mogen bewonderen. Omdat we wat laat zijn vandaag staat er ook nog eens de video van de shoot bij als bonus!
Worst beatboxer Ever [EPIC]
Worst beatboxer Ever [EPIC]
Afentoe kom je ze tegen hoor, van die gasten met echt 0 talent en Mister Rhyme D is zo iemand al zou je eigenlijk niet de beste man's kerstdagen willen verpesten met dat nieuws. Rhyme D heeft maanden zitten oefenen op z'n voice effects zoals hij ze zelf noemt, bij ons beter bekend als beatboxen. You Suck!
Home Alone With Zombies
Home Alone With Zombies
Met deze feestdagen zien we meestal dezelfde films als in voorgaande jaren weer voorbij komen en ook dit jaar zal dat niet veel anders zijn. Een van de films die je op zeker kan gaan zien is Home Alone met Macaulay Culkin, al hebben we die vandaag in een soort van mashup met de film I am Legend.
Best Pranks of 2010 by Break
Best Pranks of 2010 by Break
Het jaar is nog niet helemaal om maar toch heb je de laatste week al diverse lijstjes en compilaties met de "Best of 2010 filmpjes" voorbij zien komen. 2010 was ook een jaar waarin weer veel mensen in de maling genomen werden, de één nog iets pijnlijker dan de ander en via Break kwam deze compilatie tot ons met een top 10 van de beste pranks van 2010.
Gametime 1224 - Bazooking Santa
Gametime 1224 - Bazooking Santa
Op de dag voor kerstmis gaan we Santa helpen om z'n kadootjes te bezorgen maar we doen dat niet op de normale manier. Gebruik de pijltjes toetsen om te bewegen en de muis om je bazooka te richten om kadootjes te schieten, dat gaat een stuk sneller dan met de slede namelijk.
Miela's Sexy video
Miela's Sexy video
Miela hebben we al een paar keer voorbij zien komen als een van de dames in de Wie van de Drie en ik moet toch wel eerlijk zeggen dat deze dame mij wel kan bekoren. Vanavond verzorgd ze voor ons de dagafsluiter in een 7 minuten durende videoclip. Habbaaa!
I pod - I phone - I am
I pod - I phone - I am
Gisteren was deze kickass documentaire op tv over de gevolgen van de huidige techniek in combinatie met de diverse social media applicaties van hedentendage, die voor iedereen op de loer ligt, en de toekomst van deze toepassingen, wat niet alleen cool is maar op sommige punten ook wel aardig verontrustend blijkt. Heb je deze documentaire gemist dan is het zeker een aanrader om te gaan kijken, trek er wel eventjes wat tijd voor uit want deze aflevering van 3doc, I Pod, I Phone, I am duurt ongeveer 45 minuten.
Classics in HDR
Mooiste Goal van 2010
Mooiste Goal van 2010
Heb je dit jaar een mooie goal gezien die je nog eventjes met ons wilt delen drop 'm dan in de comments want deze mooie volley van Hamit Altintop in de wedstrijd Kazachstan - Turkije is namelijk mijn favoriet.
Pizzababes Kathleen & Rachel
Pizzababes Kathleen & Rachel
We schakelen maar meteen over naar de Pizzababe van de dag wat vandaag wederom een duo is en dit keer zijn het Kathleen Edge & Rachel Nicole die elkaar wel heel erg lief vinden. Ik moet het nog eventjes met Ome Hef bespreken maar ik ga proberen om de rest van het jaar alleen nog dit soort duo galleries te posten of jullie moeten eigenlijk liever telkens een gallerie van een enkele Pizzababe willen zien.
Santa Claus is Dead
Santa Claus is Dead
Zo hoor je 3 maanden niets van Remi Gaillard en zo komen er binnen 2 weken ineens 2 nieuwe clips van 'm voorbij zetten. Zagen we vorige week nog hoe hij gezellig rotzooi aan het trappen was vandaag heeft hij de kerstman vermoord en moet zich verantwoorden bij de politie. Gelukkig belt hij zelf eventjes.

Alle Remi Gaillard filmpjes op TLP!
Bob’s TipsyTalk App
Met de feestdagen in aantocht kan je natuurlijk weer de nodige alcohol controles verwachten en voor iedereen die dan wel eens de Bob is, en een goeie grap wil uithalen met zijn vrienden is er nu de TipsyTalk App. Het werkt heel simpel: spreek iets nuchter in, geef een draai aan de schijf en bepaal hoe tipsy je wilt klinken. Van licht aangeschoten tot heel tipsy, wil je zien hoe het werkt? Een demo staat hier, en de app is hier gratis te downloaden.
Extreme Caroling
Extreme Caroling
Wie kan er nu niet een groep enthousiastelingen waarderen die zomaar voor niets fijne kerstliedjes komen zingen aan je deur, nou de volgende mensen dus. Misschien heeft het te maken met het uur waarop ze het doen...
Videogum's Best Viral videos of 2010
Lijstjes en compilaties dat is wat we de aankomende dagen allemaal nog te zien gaan krijgen en dit is zowaar een compilatie van allerlei populaire videos van afgelopen jaar die op de een of andere manier viral gingen op het internet. Ken je ze allemaal ?!
Female Driver did it Again
Female Driver did it Again
Vrouwen aan het stuur in normale weersomstandigheden is al een ramp laat staan met dit winterse jaargetijde als het echt moeilijk sturen is op de weg. Deze dame zit vast in de sneeuw en heeft het briljante idee gevat om haar auto zelf eventjes aanteduwen terwijl de auto in versnelling staat. Is dat slim ?!
Gametime 1223 - Year 1066
Gametime 1223 - Year 1066
We gaan eventjes terug in te tijd naar het jaar 1066 toen er nog gewoon hard gevochten werd op de diverse slagvelden, door engelsen en vikings. Jij bestuurt een van die partijen en door je soldaten op de juiste wijze uit te pikken en op strategische punten te zetten moet je proberen de veldslagen te winnen. Game on!
Adrianna is Back!
Adrianna is Back!
Tijdje niets van gezien van deze Adrianna Kroplewska maar vanavond maakt ze een kleine come back met een fijne video die we nog niet in het archief hadden staan. Een heerlijke blondine dus, die een klein beetje geholpen werd met d'r borstomvang door een collega van onze favo dokter Robert S. maar dat maakt mij verder helemaal niets uit.
BBC Topgear S15 E07
BBC Topgear S15 E07
Eindelijk eindelijk gaan we weer verder met de enige echte Topgear met Jeremy Clarkson, Richard Hammon, James May en natuurlijk The Stig. Ik dacht in eerste instantie dat er vorige week met een nieuw seizoen gestart zou worden maar na een onderbreking van een kleine 5 maanden gaan we toch nog eventjes door met seizoen 15 in deze aflevering, die gister bij de BBC te zien was. Vandaag rijden de mannen kris kras door de oostelijke kust van de USA en nemen een kijkje bij het Nascar gebeuren. Uiteraard staan de mannen ook even stil bij de kerstdagen. Meer Topgear hier!
X-Mas Poledance 2010
X-Mas Poledance 2010
Dit soort dagen brengt vaak het beste in mensen naar boven al geldt dat niet direct voor iedereen. Neem nou deze dame die toch een zeer verrassende paaldans show voor ons in petto heeft.
Pizzababe Megan Granger & Friend
Pizzababe Megan Granger & Friend
We hebben vandaag weer een mooie gallerie van Megan Granger die ook nog eens een leuke donkerharige vriendin heeft meegenomen voor deze shoot. Van Megan hadden we al meer gezien en die herkende ik ook wel meteen maar de naam van die mooie brunette is mij eventjes ontschoten, wie o wie heeft er een naam ?! Meer Megan Granger via deze link!
Movie Trailer Mashup of 2010
Movie Trailer Mashup of 2010
Dit is de derde movie mashup met films uit 2010 en ook deze Sleepy Skunk's movie trailer mashup is weer zeker de moeite van het bekijken waard. Een lijstje met de gebruikte films staat onder de video en ook de 2 linkjes naar de vorige Movie mashups van 2010. Enjoy!
Dog Cleaning Services
Dog Cleaning Services
Misschien is dit wel een goed idee voor al die schoonmaakbedrijven die dit jaar te kampen hebben gehad met allerlei stakingen wegens te veel uren makende schoonmakers die ook nog eens aan het werk moesten voor te weinig loon. Honden die getrained zijn om de straat schoon te houden, want schoonmaken is natuurlijk eigenlijk gewoon een hondenbaan.
Please Retweet me by Male Choir
Please Retweet me by Male Choir
2010 is definitief het jaar van de social media zoals twitter en facebook en speciaal voor de aankomende feestdagen maakte het engelse Drybrook & District Male Voice Choir een eigentijdse bewerking van de Engelbert Humperdinck klassieker, "Please Release Me" wat anno 2010 ineens "Please Retweet me" heet.

Volg Tastelikepizza op Twitter!
Jager verpest Kerstmis
Jager verpest Kerstmis
Bijna elk jaar komen dit soort filmpjes voorbij en dus ook dit jaar hebben we weer een jager die iets te ijverig op rendieren aan het jagen is geweest. Nu maar hopen dat kerstmis toch nog doorgang kan vinden!
Gametime 1223 - ATV Blitz
Gametime 1223 - ATV Blitz
Kies je ATV vierwieler uit de diverse modellen en leg het parkour al stuntend af terwijl je ook nog onderweg muntjes meepakt om de game te upgraden. Met de pijltjes toetsen bestuur je de ATV en met de nummer toetsen maak je de verschillende stunts. Game on!
Sexy Rosa Acosta
Sexy Rosa Acosta
Vanavond gaan we een hapje doen buiten de deur en vandaar dat ik de afsluiter van de dag wat eerder hebben staan dan gebruikelijk. Rosa Acosta is een latina babe waar je als man alleen maar van mag dromen en brengt zelf elk jaar een mooie kalender uit voor haar fans. We hebben vast de hand weten te leggen op de preview van de "behind the scenes videoshoot" en als bonus staat er ook nog wat meer materiaal onder de shoot zoals foto's en nog een video.
Pet the Monkey [LMAO]
Pet the Monkey [LMAO]
Goed vermaak hoeft helemaal niet veel te kosten, met een balpen, wat baardgroei, een oude trui en gewillig publiek kom je al een heel eind. Geniaal!
Kerst met Marilyn Manson
Kerst met Marilyn Manson
Marilyn Manson, oftewel Brian Hugh Warner, belichaamt zo'n beetje de anti-christ maar was toch niet te beroerd om eventjes een kerstnummertje intezingen voor ons. Hadden we laatst nog Gwar met een vreemde kerstclip vandaag dus deze Marilyn Manson van de gelijknamige groep Marilyn Manson.
Pizzababe Anna Sophie Berglund
Het is jammer dat dit maar een korte gallerie is van Anna Sophie Berglund die naar het schijnt pas in januari 2011 de cybergirl van de maand is maar waarvan nu al een kleine preview gallerie is uitgelekt. Erg lekker schepsel deze dame waarvan we vast nog wel meer gaan zien in de toekomst. Raten maar weer!

Stemmen op de Pizzababe van het Jaar 2010 doe je hier!
I Just Had Sex (feat. Akon)
I Just Had Sex (feat. Akon)
De mensen van The Lonely Island vergaarde internet roem met het nummer Jizz in my Pants en nog een aantal andere nummers en zagen we Akon van de week nog in duet met Michael Jackson vandaag staan hij naast de boys van The Lonely Island met het nummer I Just Had Sex.

Meer Lonely Island hier!
Topgear USA [S01 EP05]
Topgear USA [S01 EP05]
Het is dinsdag en dat betekent dat er weer een nieuwe aflevering van Topgear USA is geweest en zoals je weet kan je die gewoon elke weer hier bekijken. Het is alweer de 5e aflevering en mocht je eerdere afleveringen gemist hebben dan kan je die hier nog eens allemaal terugvinden.
Vertical Lines
Eigenlijk is het triest maar als je tegenwoordig een grote hit wilt scoren dan is een videoclip minstens zo belangrijk als het nummer zelf. Nou vind ik het volgende nummer van The Leather Hands niet eens zó goed klinken maar de videoclip bij dit nummer Vertical Lines is dan wel weer helemaal geweldig. Wedden dat je 'm uitkijkt ?!
The Story of Christmas told by Kids
The Story of Chrismas told by Kids
Geweldig altijd als je kinderen allerlei doodnormale zaken hoort verklaren want kinderen heb zo hun eigen kijk op de wereld. Een soort spraakmakers dus maar dan van een stel amerikaanse kids die ons vandaag uitleggen wat kerstmis eigenlijk betekent.

Huishoudelijke mededeling, je kind anno 2010 nog een boek als kerstkado geven kan echt niet meer!
Gametime 1222 - Santa Xmas Nightmare 2
Gametime 1222 - Santa Xmas Nightmare 2
Ook de kerstman maakt weleens een foutje en zo is de beste man neergestort in het land van de zombies die dan ook van alle kanten komen om Santa te grazen te nemen. Red het kerstfeest en Santa door de zombies van je afteschieten, naarmate je verder komt krijg je ook andere wapens. Game on!
Sexy Brittany Montague
null
Het is alweer bijna middennacht maar ik kan niet slapen zonder dat ik weet dat jullie de dagafsluiter hebben gehad, zo ben ik dan ook wel weer. Vanavond gaan we slapen met de altijd sexy Brittany Montague en dat lijkt me helemaal niet vervelend, het was al eventjes geleden dat deze dame in de Playboy haar opwachting maakte, 2009 om precies te zijn, maar dat mag de pret niet drukken.
FXopen Drift Challenge
FXopen Drift Challenge
Het blijft mooi om te zien die stuurkunsten bij het driften van sommige coureurs die zich helemaal gespecialiseerd hebben op dit onderdeel van het racen met snelle auto's. En terwijl wij hier in het momenteel witte NL lekker aan het snowboarden zijn op heuveltjes in Sonsbeek / Arnhem waar je normaal een picknick houdt, gaan deze mannen helemaal los al driftend, op de racetrack. Altijd mooi om te zien!
The Fails of 2010 [Part 2]
The Fails of 2010 [Part 2]
Het lijkt vandaag wel compilatie dag want net als gister hebben we weer iemand gevonden die allerlei failfilmpjes achterelkaar heeft geplakt tot een grote failcompilatie voor 2010. Deeltje 2 dus eigenlijk en er zullen er vast nog meer volgen aankomende dagen.

Meer Fail compilations hier!
Pizzababe Kate Hughes
Pizzababe Kate Hughes
We zijn wat laat met de Pizzababe van de dag vandaag maar ik hoorde net dat onze Kuro ziek op bed ligt dus snel over naar de pizzababe van vandaag die Kate Hughes heet en helende krachten heeft. Misschien niet de grootste mukken deze Kate maar ze is toch echt heel wel erg de moeite en een paar avondjes ruzie met de vrouw waard is. Ik hoor graag hoe jullie er weer over denken in de comments en ratings! Pizzababe 2010 hier!
When bears Attack [WTF]
When bears Attack [WTF]
We gaan nog eventjes naar Rusland waar het toch wel goed vertoeven is hoor, voor beren dan. Check eventjes deze gast die nog net heeft weg kunnen komen door in een boom te klimmen voordat een beer hem kon aanvallen. Wat de beer daarna nog allemaal in petto heeft ?!
Crowd Animation
Crowd Animation
Een van die mensen die het jaar 2010 ook nog lang zal heugen is The Mystery Guitarman die definitief doorbrak met z'n coole videos en een tijdje geleden al z'n fans opriep om tekeningen in te sturen waar hij deze coole stopmotion animatie mee heeft gemaakt. In totaal werden er zo'n 3000 tekeningen gebruikt die je hier ook nog eens allemaal stuk voor stuk kan terug vinden.
Coca Cola Inception Mindheist
Coca Cola Inception Mindheist
Ze zijn altijd onvergetelijk die commercials van Coca Cola en het is ook goed om te weten dat het merk met de beste Cola ook nog eens een hoop doet aan goede doelen. Zo kon je laatst al zien dat ze het Serious Request event sponsoren en kan je heel relaxed een gratis kerstwens versturen geheel in Coca Cola stijl, druk op de banner hier onder. Wat dit jaar ook een topper was op filmgebied was de film Inception en laten we nou net vandaag toevallig een mashup hebben met de muziek uit die film en Coca Cola commercials, dat word een spookie kerst.

Stuur een Kerstwens en sponsor Serious Request
Driving in America by Twister
Driving in America by Twister
En ook Twister zit niet stil deze vakantieperiode en levert weer een leuk stukje vermaak op met dit keer allerlei automobilisten die het net eventjes te bont maken. We kenden Twister natuurlijk al van z'n maandelijkse fail compilaties die je hierrrrr allemaal nog eens netjes op een rijtje terug kan vinden.
Year 2010 according to JibJab
Year 2010 according to JibJab
Wederom een jaaroverzichtje dit keer van de mannen bij Jib Jab, ook geen onbekende op TLP, die in het kort hun visie geven op toch wel weer een turbulent jaar. Wen er maar vast aan dat de aankomende weken het ene naar het andere overzicht voorbij komt, dat is niet anders in dit jaargetijde. Meer JibJab hier!
Gametime 1221 - Bloons 2 the X-mas Edition
Gametime 1221 - Bloons 2 the X-mas Edition
We gaan onverminderd door met alles wat met kerst te maken heeft en vandaag hebben we een oude bekende het Bloons 2 spelletje maar nu in kerststijl. Deze game heeft uiteraard verder geen uitleg nodig, game on!
Montage of Jessie Lunderby clips
Montage of Jessie Lunderby clips
Jessie Lunderby was die ene dame die deze zomer in opspraak kwam doordat ze als gevangenisbewaarster niet van haar bassie voor Ome Hef mocht poseren. Inmiddels timmert deze uber mooie blondine flink aan de weg en zien we d'r met enige regelmaat voorbij komen in diverse bladen. Voor vanavond heb ik een kleine compilatie / montage van Jessie voor jullie klaargezet. Check het uit en meer Jessie Lunderby vind je hier...
Shotgun impacts in Slowmotion
Shotgun impacts in Slowmotion
Hoe eenvoudig is het eigenlijk om een video met één bepaald effect er ineens 10x zo cool uit te laten zien. Het was al bekend en in deze video van de Slowmoguys zien we het nog maar eens, "in slowmotion everything looks better."
Awesome drawings by Alexxius
Awesome drawings by Alexxius
Wie van de Drie 19-12-2010
Sasha Inga Jayden

Sasha

Inga

Jayden


Gouden Loeki 2010 [Rapservice]
Gouden Loeki 2010 [Rapservice]
Het enige jammere aan de aankomende feestdagen is dat de meeste tv series momenteel eventjes op pauze zijn gezet, zo zijn Dexter, The Fringe, Burn Notice en ook animatie series als Family Guy of The Simpsons voorlopig eventjes van de baan en ook ons eigenste KoefNoen met die wekelijkse kijk op het nieuws van Mc T-lex ligt stil. Niet getreurd want Mc T-Lex heeft speciaal voor de afgelopen week gehouden Gouden Loekie uitreiking, gewonnen door Pietertje en Calvé pindakaas, een nieuwe rapservice gemaakt die ook nog eens wat langer is dan gewoonlijk is. Top! Pies kak uit!
Animals of YouTube doen "Jingle Bells"
Animals of YouTube doen "Jingle Bells"
Nog een kleine week en dan zitten we weer met z'n allen aan het kerstdiner of onder de kerstboom om kadootjes uittepakken en ook voor dieren is het kerst zoals we kunnen zien in deze clip waarin diverse dieren uit clips van YT hun eigen versie van Jingle Bells doen.
The Fails of 2010 [Part 1]
The Fails of 2010 [Part 1]
Ik denk en verwacht ook eigenlijk wel dat er nog een paar van dit soort failcompilatie jaaroverzichten worden gemaakt of online komen de aankomende dagen dus noemen we deze maar eventjes deeltje 1. Een heleboel fails en andere ongelukjes samen geplakt tot één compilatie die dit keer bijna 11 minuten duurt en eens niet afkomstig is van Twister. [Thnx Dj!]
Epic Rollercoaster Jam(med)
Epic Rollercoaster Jam(med)
Je moet er niet aan denken om vast te komen zitten in een achtbaan terwijl je net je rondje maakt, maar mocht het je toch eens overkomen dan kan je er maar beter het beste van maken. Een beetje muziek doet dan wonderen! Meer rollercoaster vids!
Michael Jackson & Akon
Michael Jackson & Akon
Het lijkt een beetje een trend te worden om na de dood van een zanger toch nog platen uittebrengen zoals we eerder al konden zien met André Hazes en zoon Dré die destijds met Bedankt mijn vriend toch nog postuum een nummer 1 hit scoorde. Michael Jackson doet het samen met Akon en het nummer heet Hold My Hand, en als je zoals mij nooit naar de radio luistert is het nog nieuw ook. Het nummer is nog niet terugtevinden in de NL top 40 en dat is toch wel opmerkelijk te noemen.
Gametime 1220 - Flaming Bazooka 2
Gametime 1220 - Flaming Bazooka 2
We beginnen de dag met een zombie spelletje waarbij het de bedoeling is dat je zombie gaat neerknallen met een bazooka op je nek. In Flaming Bazooka 2 komen de zombies eens een keertje niet van alle kanten op je afgestormd en komt het vooral aan op skills want er staan ook onschuldige burgers in het speelveld die je uiteraard niet moet raken. Game on!
Blair Lindsey O N E Hot Blonde
Blair Lindsey O N E  Hot Blonde
Dan ga je ff naar de supermarkt om nog wat kattenvoer te halen en beland je toch nog in de kroeg voor dat ene biertje, tja zo kan het verkeren dat je toch nog de lamp uit moet doen in je favo kroeggie. Uiteraard ga ik niet slapen voordat ik toch nog een fijne dagafsluiter voor jullie neergezet heb, en die komt deze avond / vanacht in de vorm van een fijne cybervideo van Blair Lindsey, weltrusten! Meer Blair Lindsey hierrrr!
Hoe gaat het met Remy Bonjasky ?! Goedddd
Hoe gaat het met Remy Bonjasky ?! Goedddd
Van K1 fighter en kickboxer pur sang Remy Bonjasky zien en horen we de laatste tijd maar weinig en dat is jammer want Remy was altijd een van mijn favoriete vechters. High kicks en flying kicks dat waren zo'n beetje zijn specialiteiten en dat soort moves staan altijd garant voor veel spektakel. De vraag is wat doet Remy tegenwoordig en bij het zien van deze video's kan ik alleen maar zeggen, Remy, je hebt het goed gedaan, bent goed bezig. Zo werd hij ingehuurd door het lingerie merk Sapph wat de laatste jaren goed aan de weg timmert. De hele videoshoot van Remy & Sapph hierrrr!
Amazing Snowsculptures
Amazing Snowsculptures
Wie van de Drie 18-12-2010
Monika Fiery Riley

Monika

Fiery

Riley

Fuck Christmas 2010
En ja hoor daar is onze grote vriend Remi Gaillard weer eens met een nieuwe clip die schijnbaar bedoeld is om kenbaar te maken dat het kerstfeest toch echt niet leuk hoeft te zijn voor een ieder. Er is zelfs een aktie gaande om Santa's helpers te bevrijden van slavenarbeid, al maken deze helpers van de kerstman het wel heel erg bont. De man des huizes blijft nog aardig rustig als je het mij vraagt. Meer Remi Gaillard via deze link!
Hurdles [How not to, Fail]
Hurdles [How not to, Fail]
Ik heb gisteravond eens wat lopen spelen met de Xbox 360 Kinect, en eerlijk is eerlijk dat roelt zwaar. Nu kan je natuurlijk zo'n kinect voor allerlei speltypen gebruiken en zelfs voor NSFW. Hoe lang gaat het nog duren totdat er een soort van Kinect games event georganiseerd gaat worden vraag ik me af. Je kan natuurlijk ook echt gaan sporten maar zorg er dan in iedergeval voor dat je de spelregels kent zoals bijvoorbeeld bij het hordelopen waarbij het toch echt de bedoeling is dat je "over" de hordes heen springt. Meer Fails op TLP hier!
Best RealityTV Meltdowns of 2010
null
Vriendje Ace die tegenwoordig overal acte van presence geeft als er wat te doen is zoals bijvoorbeeld bij de premiere van Tron Legacy in Londen heeft een mooie collectie met Reallity tv Meltdowns bij elkaar gezocht in een soortement van Top 10 lijstje. Nou kijk ik echt helemaal nooit, never nooit niet, naar dit soort reality shows dus het zou kunnen zijn dat hij er per ongeluk een gemist heeft, drop het in de comments.
Basejumpen, Mag dat ?! Neeeee
Basejumpen, Mag dat ?! Neeeee
Je mag ook tegenwoordig helemaal niets meer! Check eventjes deze gast uit die net op het punt staat om eens lekker van een brug af te basejumpen als hij op heterdaad wordt betrapt door de politie. Tja, daar gaat ons filmpje! Wel geslaagde basejumps zonder politie bemoeienissen vind je via deze link!
WikiWecaps set to Music
WikiWecaps set to Music
Julian Assange is voorlopig op vrije voeten, er bestaat dus toch nog gerechtigheid, en om jullie nu eens een idee te geven waar het nou allemaal om draait zocht ik eventjes deze video op waarin de meeste onthullingen nog eens in begrijpelijke taal en in videovorm voorbij komen. Ik kan me nl. niet voorstellen dat er hier echt mensen zijn die al die duizenden dossiers gaan doorspitten, via Boingboing!
Gametime 1219 - Neon Racer
Gametime 1219 - Neon Racer
Op de een of andere manier kreeg ik een beetje Tron gevoel bij de game van vandaag, Neon Racer. Misschien komt het door de kleurtjes van het neon licht waar je auto mee is omgeven ? De bedoeling is om zoveel mogelijk tegenstanders aan te rijden en dat is niet al te moeilijk, verder moet je een een snelle tijd neerzetten. Easy does it, game on! Op zoek naar meer games ? Hierrrr!
Jessica Burciaga in the Air Tonight
Jessica Burciaga in the Air Tonight
Een van mijn alltime favorite babes moet toch wel Jessica Burciaga zijn die inmiddels al wel wat kilometertjes op de klok heeft staan maar net als een Mercedes makkelijk het klokje rond kan. Al eerder te zien op video en in gallerievorm en vandaag nog eens in een reprise met de muziek van Phil Collins op de achtergrond. Prima dagafsluiter dacht ik zo!
Cinescape 2010
Cinescape 2010, dijkhuizen
Vorige week kon je al een epische film montage zien met Filmography 2010 waar nogeens alle coole movies van 2010 in voorbij kwamen en vandaag hebben we er gewoon nog eentje wat de opvolger is van Cinescape 2009 die je hier nog eens kan bekijken. Voor een complete lijst met gebruikte films check je deze link! Check hier Cinescape 2010, cool!
Suicide Jumper Prank [Epic]
Suicide Jumper Prank [Epic]
Altijd lachen die pranks mits goed uitgevoerd en dat lijkt deze prank wel degelijk te zijn. Men neme een pop, wat bloed in een ballon en dan is het eventjes wachten tot er iemand voorbij komt lopen, het liefst een vrouw natuurlijk, en filmen maar.
Bohemian Rhapsody in Rockband
Bohemian Rhapsody in Rockband
Het is officieel binnekort kan je ook Queen's megahit Bohemian Rhapsody thuis spelen via de game Rockband 3 en of dat is omdat dit nummer na vele jaren de Top1000 te hebben aangevoerd eindelijk van de eerste plaats is verstoten blijft onduidelijk, deze promo, Live At Wembley Stadium waar Freddy Mercury en de rest van de band stiekem Rock Band spelen tijdens het concert, is ie geval heel erg cool en heeft in 2 dagen al meer dan 1 miljoen hits. Meer Bohemian Rhapsody hier!
Pizzababes Anetta Keys & Zuzana
Het is weer vrijdagmiddag en dat betekent dat we weer een eind gaan breien aan deze week met Pizzababes en we sluiten deze week op zeer bijzondere wijze af namelijk niet met 1 Pizzababe maar met 2 die elkaar ook nog eens heel erg lief vinden zo te zien. Anetta Keys & Zuzana zijn natuurlijk allebei mooie dames maar mijn voorkeur gaat toch stiekem uit naar Zuzana, en jullie ?! Stemmen op de Pizzababe van het jaar doe je hierrr!
Jet Sledding
Jet Sledding
Zweden is de laatste tijd niet echt goed in het nieuws, zo was er de Assange "Wikileaks" affaire en laatst was er zelfs nog een bomaanslag in hartje Stockholm. Tijd dus om wat te doen aan dit imago en daar doet de zweedse luchtmacht een poging toe door te sleeën achter een jetfighter.
It's a Gwar Christmas
Volgens mij ken ik Gwar alleen van hun optredens in de Beavis & Butthead show en verder weet ik dat Gwar een metalband is die er nogal vreemd uitzien door de sci-fi/horror outfits die ze dragen. Vandaag gaan ze gezellig langs de deur bij argeloze mensen om kerstliederen te zingen. Als je daardoor niet in een kerststemming komt weet ik het niet meer.
Best Car crashes of 2010
Best Car crashes of 2010
En dan doen we nog maar eens een compilatie met allerlei filmpjes uit 2010 en dit keer gaan we kijken naar een compilatie van zo'n 12 minuten met de beste, in zoverre je van beste kunt spreken, car crashes van 2010. Nog veel meer compilaties en andere videomontages vind je op TLP via deze link.
Awesome Christmas Lights
Awesome Christmas Lights
Hmz deze korte compilatie met allemaal opper coole kerstverlichtingen had ik al eventjes liggen maar nu we toch bijna allemaal in kerstsferen zijn en je zelfs in je favoriete restaurantje alleen nog maar wild kan eten kan je in deze video nog wel wat inspiratie opdoen mocht je nog de kerstverlichting op moeten hangen.
Gametime 1218 - Squadron Auriga
Gametime 1218  - Squadron Auriga
Vandaag hebben we een nieuw strategisch Tower Defense achtige game genaamd Squadron Auriga. In deze volledige versie zitten 12 levels en ook nog eens special ops, en zou de most epic battle game op het internet momenteel zijn. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, game on!
Sexy Linda O'Neill
Sexy Linda O'Neill
Geen familie van het kledingmerk O'Neill maar zeker de moeite waard om es een keertje aantetrekken deze Linda O'Neill die vandaag onze dagafsluitert is.
What the Heck ?!
What the Heck ?!
Soms kom je filmpjes tegen waar verder weinig over te vertellen valt, dit is er zo heen. Enige wat ik uit kan stamelen is WTF?!
Eclectro Video Yearmix 2010
Electro Video Yearmix 2010
Het aftellen naar 2011 is begonnen en daardoor verschijnen ook de eerste jaaroverzichtjes qua videomixen op de internets die we zoveel mogelijk voor jullie gaan klaar zetten en vandaag is het de beurt aan 'n ietswat aparte videomix van Eclectro met nummers die je eigenlijk niet in een jaaroverzicht zou verwachten. Een complete playlist van gebruikte tracks vind je onder de video. Alle jaarmixen in mp3 vorm tot nu toe hierrr downloaden!
Pain For Laughs [FAIL Compilation]
Pain For Laughs [FAIL]
Sporten schijnt goed te zijn voor je maar bij het zien van dit soort beelden vraag ik me toch telkens af of deze wijsheid nu wel echt waar is of niet. Jaarlijks ontstaan er circa 1,5 miljoen sportblessures en in deze clip zien we er alvast een heleboel aan elkaar geplakt tot een nette compilatie.
Pizzababe Sarah Vita
Pizzababe Sarah Vita
Ook al is het jaar al bijna voorbij en zijn we inmiddels bezig met de verkiezing van de Pizzababe van het Jaar 2010, toch komen er afentoe nog schatjes voorbij waarvan ik denk waarom hebben we deze babe nog niet eerder gezien. Sarah Vita is zo'n dame en als ze van die frietjes afblijft dan is het ook een dame to stay. Ik zal eens zien of er meer te vinden is van Sarah want het babegehalte van deze dame is wat mij betreft vandaag zeer hoog. Habbaaa!
True Story
True Story
Erg veel muziek komt er de laatste tijd niet meer voorbij hier op TLP dit met het oog op de NL wetgeving die elke 6 maanden lijkt te veranderen en waar je als blogger niet echt blij van hoeft te worden. Voor dit nummer van KG Man en Quartiere Coffee maak ik graag een uitzondering want ik krijg er eigenlijk meteen een zomers gevoel bij. Lekker nummer dacht ik zo! Meer muziek..
Real Life GTA in Russia [OMG]
Sommige mensen hebben echt teveel videogames gespeeld en zo ook deze gast die staande word gehouden door de russische politie maar op de een of andere manier toch weer de kans krijgt om in te stappen en een poging doet te ontsnappen, GTA style natuurlijk. OMG, je auto zou er maar toevallig geparkeerd staan!
Girls hair in flames during Diddy video
Girls hair in flames during Diddy video
Voor rapper Diddy is het maar moeilijk te begrijpen dat er ook nog andere mensen op deze aardkloot rondlopen en dat niet iedereen in z'n clips een figurant is. Als tijdens een live video opname een dame in het bubbelbad d'r eigen haar in de fik zet denkt Diddy maar aan 1 ding, stond de camera aan.
Insert Coin
Er zijn stopmotion videos en er zijn stopmotion videos en deze animatie is dan toch echt wel goed gelukt. Gemaakt door Dreamhack Winter 2010 Kreativ en op het einde van de video zie je ook nog in het kort hoe ze het gedaan hebben. Cool!

Gametime 1217 - 4 Way Shoot
Gametime 1217 - 4 Way Shoot
Geinig schietspelletje waar je eens een keer niet 1 mannetje bestuurd maar meteen 4 die met de rug tegen elkaar aanstaan terwijl de vijand uit elke richting op je afkomt. Met de spacabar kan je de mannetjes rond laten draaien en met de muis richt en schiet je, game on!
Steun 3FM Serious Request
Net als ieder jaar is er ook dit jaar weer een 3FM Serious Request met een glazen huis die aktie voert voor het goede doel en Coca-Cola maakt het ook dit jaar weer mogelijk om zelf bij te dragen aan het goede doel. Dit kan op twee eenvoudige manieren: doneer van 6 t/m 24 december je statiegeldflessen of verstuur een originele kerstwens aan je bekenden via Coca-Cola
Sexy Brooke Windatt
Sexy Brooke Windatt
We konden laatst al eventjes kennis maken met freshface Brooke Windatt die een nieuwkomer is in de stal van Ome Hef en vandaag hebben we deze shoot ook nog eens in videovorm. Het is tevens de afsluiter voor vandaag en had je het nog niet gedaan stem dan vlug op een van de pizzababes hierrr in de linkerkolom om als Pizzababe van het Jaar te fungeren. Aankomende vrijdag gaan de 3 babes met de meeste stemmen door naar ronde 2 en staan er weer een aantal nieuwe kanshebbers bij. Stem Hier!
Grand Theft Mario IV
Grand Theft Mario IV
Geniale zelfbedachte trailer van The Game Station, ik kan niet anders zeggen, met niemand minder dan de Mario Bros in de hoofdollen die zich in een GTA 4 omgeving bevinden en de strijd aan gaan met de crimeboss al daar.

Meer Mario Bross hier!
Spraakwater 2010 bij Giel Live
Spraakwater 2010 bij Giel Live
Toch altijd wel tof wat die Giel laat horen en zien 's morgens op 3FM tijdens Giel Live. Uiteraard staan de aankomende weken in het teken van 3FM Serious request en speciaal daarvoor kwam Extince met een paar kornuiten vanmorgen live in de uitzending met een 2010 versie van het welbekende nummer spraakwater. Spraakwater lest de dorst, JWT!
Pizzababe Violet
Pizzababe Violet
Met nog 10 dagen te gaan totdat vadertje kerstmis twee dagen de wereld gijzeld heb ik alvast Violet bereid gevonden om in kerstoutfit te poseren als Pizzababe van de dag. Ik blijf het zeggen bij deze Violet, zonde van de tattoo's want lelijk is ze beslist niet. Raten maar weer! Meer Violet hierrrr!

Vergeet niet te stemmen op de Pizzababe van 2010!
Sydney Telstra 500
Sydney Telstra 500
Altijd cool dat Tilt Shift gebeuren al is het nog niet eens zo heel erg eenvoudig om het ook echt levensecht te laten gelijken. Ik heb laatst een iPhone app gedownload waarmee je dit effect kan nabootsen maar tot dusver met weinig succes. Deze gast heeft er gelukkig meer verstand van en maakte deze toch echt fokking coole video van de Sydney 500 races.
Christmas 2.0
Christmas 2.0
Je komt er niet onderuit ook al vier je geen kerstmis toch word je overspoeld met allerlei kerstclips en andere uitingen van kerstmis. Maar waarom vieren we ook alweer kerstmis ?! Voor iedereen die een kleine opfrist cursus nodig heeft leggen we het nog één keertje uit aan de hand van google's zoekmachine.
We Didn’t Start the Videogames
We Didn’t Start the Videogames
Nu we toch lekker bezig zijn meteen maar de volgende video wat eigenlijk een ode is aan alle computergames die ooit gemaakt zijn met als onderliggend nummer een bewerking op het Billy Joël nummer We didn't start the Fire. Cool!
V8 powered skateboard
V8 powered skateboard
Mij krijg je niet op een skateboard, ik heb teveel filmpjes gezien waarin allerlei skate wannabe's onderuit gingen en daarbij een lelijke smak maakte. Om op een skateboard te gaan staan die is uitgerust met een V8 motor uit een supercar komt al helemaal niet in mijn gedachte op. Toch zijn er schijnbaar mensen die dit weleens willen uitproberen, wij kijken mee.
Gametime 1216 - Super Santa Kicker
Gametime 1216 - Super Santa Kicker
Ook de gametime komt steeds meer in het teken van kerstmis 2010 te staan al bevorderd dit Super Santa Kicker niet helemaal het kerstgevoel want je moet namelijk de kerstman overal heen en door schoppen. Dit doe je door met het rendier de juiste afstand in te schatten. Game on!
Marissa, Alessandra & Adriana
Marissa Alessandra & Adrianal
Er is onlangs weer eens 'n Victoria's Secret fashion show geweest waarin de angels maar weer eens de laatste mode qua lingerie en andere sexy outfits hebben mogen showen op de catwalk en na al die jaren van stiekem gluren ben ik toch tot de conclussie gekomen dat Marissa Miller, Alessandra Ambrosio en niet te vergeten Adriana Lima toch echt de mooiste angels zijn die ze ooit gehad hebben bij Victoria's Secret. Vandaar vandaag deze tribute aan die drie dames, de volledige Fashion Show 2010/2011 kan je in HD hier bekijken! Welke van deze 3 dames is jullie favoriete Angel ?!
Topgear USA [S01 EP04]
Topgear USA [S01 EP04]
Helaas is er iets fout gegaan met m'n UPC mediabox dus ik weet niet zeker of er nu wel of niet een nieuwe aflevering van BBC's Topgear is geweest afgelopen weekend. In Amerika gaan ze ie geval wel stug door en heb ik voor vandaag voor jullie klaar gezet aflevering nummertje 4. Bespaar me de comments dat dit niet de echt Topgear is en dat het ook nooit zo goed kan worden als met Jeremy, James en Richard Hammond is ook bekend. Vandaag o.a. een paintball gevecht met auto's. Meer hierrr!
Google Streetview in Soedan
Google Streetview in Soedan
In de meeste westerse landen kan je met Streetview alle straten bekijken en zelfs je eigen huis opzoeken. Maar hoe ziet Zuid-Soedan eruit, een land met tienduizenden vluchtelingen? Vanaf nu kan je ook daar rondkijken door met eigen ogen via Google streetview Zuid-Soedan ontdekken van wel heel dichtbij, doe je ding.
Pizzababe Titiana Lyn
Pizzababe Titiana Lyn
Je zou haast denken dat deze Titiana Lyn alleen al om haar naam bij de busty babes van Playboy ingedeeld zou worden maar dat blijkt toch mee te vallen want dat heeft toch echt 2 hele andere redenen. Titiana Lyn is de Pizzababe van de dag en heeft iet wat weg van een plork maar daarom zeker niet minder stootvaardig. Raten maar weer! Stemmen voor de Pizzzababe van het Jaar 2010 doe je in de zijkolom bij de poll, hierrrrrr dus!
Fats Poetin doet Blueberry Hill
Fats Poetin doet Blueberry Hill
Ik blijf het zeggen, terwijl de voormalige Sovjet Unie vooral bekend stond als een koud en land waar mensen onderdrukt werden lijkt het huidige Rusland vooral op het nieuwe land van de onbegrensde mogelijkheden. Neem nou premier Poetin die in een vorig leven nog gewoon bij de KGB zat maar hedentendage gewoon lekker doet waar hij zin in heeft. Hier doet hij een nummertje van Fats Domino voor een volle zaal toeschouwers. Cool toch ?!
Family Guy 2010 Christmas Special
Mijn favoriete animatie serie naast Southpark, American Dad en the Simpsons is natuurlijk Family Guy met Stewie voorop. Nu dat alle lopende series zijn begonnen met de speciale kerstspecials kon ook Family Guy niet uitblijven en dit is de intro van de Family Guy's kerstspecial 2010.
270 movies in 6 Minutes
270 movies in 6 Minutes
Zo'n beetje alle films die in 2010 gemaakt zijn zien we in vogelvlucht nog eens voorbij komen in deze coole compilatie. Zoals gezegd beginnen de lijstjes / overzichtjes en compilaties nu echt los te komen en hou je daarvan, hou dan zeker TLP de aankomende weken in de gaten want ik ben van plan er zoveel mogelijk te posten. De lijst met gebruikte films vind je hierrr!
The MMA Highlights of 2010
The MMA Highlights of 2010
Het zal wel altijd een kwestie van smaak blijven of je nu wel of niet van de MMA houd maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het altijd erg spectaculair vind en vandaar ook dat er hier met enige regelmaat dit soort compilaties te vinden zijn. Vorige week kon je al de beste knockouts zien en vandaag meer van dat in deze toch wel kickass highlights reel van 2010.
Gametime 1215 - Guardian 2
Gametime 1215 - Guardian 2
Een boze demon heeft bezit genomen van het eilandje Reverie en de bewoners tot z'n slaaf gemaakt. Net als de dorpelingen alle hoop verloren lijken te hebben sta jij als held op om op zoek te gaan naar de Lantern Of Nightmare fragments om ze te redden. Guardian 2 telt 13 verschillende eilanden, en 4 bazen die je moet verslaan om uiteindelijk iedereen vrij te krijgen, game on!
Sexy Vanessa Wade
Zoooo er kan eindelijk gestemd worden op de Pizzababe van het jaar 2010 en dat doe je in de zijkolom bij de Poll (hier dus), en dat zeggende is het ook meteen tijd voor de afsluiter van de dag en dat doen we met deze milf die zich Vanessa Wade noemt. Ik vind het allemaal prima en zeg alvast tot morgen!
Payback time!
Payback time!
Konden we vorige week nog zien hoe Klaas Jan Huntelaar z'n maatje Ricky van Wolfswinkel in de maling nam, vandaag is het tijd voor de revenge aktie. Ricky neemt wraak op Klaas Jan en wij kijken mee hoe hij dat doet! Mooi om te zien trouwens hoe goed de sfeer blijkbaar is in dit huidige Oranje, dat beloofd veel goeds aankomende EK. Check hier hoe het allemaal begon!
Bikini Girl on Chatroulette (Part 1 & 2)
Bikini Girl on Chatroulette [Part 1 & 2]
Een van dé hypes dit jaar moet toch wel het hele Chatroulette gebeuren zijn geweest waarbij ook nog es een 16 jarige rus schatje en schatje rijk van werd en dat alleen maar omdat het 'm wel leuk leek om eens met wat nieuwe mensen in contact te komen. Zo zie je maar de leukste ideeën worden echt wel beloond. Vandaag een oude bekende terug op de chatroulette in bikini en wij kijken weer gewillig mee... Meer hier!
Black Ops in Lego [EPIC]
Black Ops in Lego [EPIC]
Iedereen heeft onderhand wel van de nieuwe game Black Ops gehoord die helemaal te gek moet zijn maar die ondergetekende helaas nog niet zelf heeft gespeeld. Nu is er iemand op het briljante idee gekomen om van deze nieuwe game een Lego uitvoering te maken, geheel gefilmd en verwerkt in een stopmotion video. Kijk das pas cool!
Pizzababe Brittany Barbour
Pizzababe Brittany Barbour
Gisteren nog te zien op video bij onze buurtjes van Xmissy en vandaag meteen maar als Pizzababe van de dag en een dame die meedingt naar de Pizzababe van het Jaar titel. Later vandaag starten we met de poll om de uiteindelijke dame te vinden waar we dan een special van gaan doen. Nu maar hopen dat er dit jaar wel genoeg materiaal beschikbaar is want dat ging vorig jaar met Sylwia Romaniuk toch niet zo voorspoedig als ik gedacht had. Raten maar weer!
Vrouw achter het Stuur [OMG]
Vrouw achter het Stuur
Als je dacht dat alleen NL vrouwen niet kunnen rijden dan heb je het goed mis want ook in Japan maken diverse dames er gewoon een potje van. Check eventjes deze dame die eigenlijk een bruggetje op moet rijden maar ineens bedenkt dat ze in een duikboot zit.
AZO Showreel 2010
Sommige mensen hebben eigenlijk een teveel aan talent terwijl anderen er weer een tekort aan hebben. Deze AZO zoals hij zichzelf noemt is echt een multi-talent en kan bijna alles, in deze showreel met z'n beste stunts van dit jaar een overzichtje van al de sporten / disciplines waar hij in uitblinkt.
Mom's Bohemian Rhapsody
Mom's Bohemian Rhapsody
Dit is niet een van de allerlaatste clips te vinden op het internet maar toch zeker wel de moeite waard ten eerste doordat Queen's Bohemian Rhapsody een coole plaat is en ten tweede omdat de uitvoering door deze moeders erg goed inelkaar steekt. Kijk eventjes mee, en meer parodieën en spoofs op dit legendarische nummer die helaas niet meer de Top 1000 aanvoert vind je hier.
Gametime 1214 - Hide the Ceasar 2
Gametime 1214 - Hide the Ceasar 2
De Ceasar is een gouden munt die je moet beschermen van vallend gesteente wat telkens word uitgestrooid en dit doe je door er allerlei figuurtje overheen te plaatsen zodat de munt niet geraakt wordt. Klinkt simpel maar dat is het zeker niet, game on!
Brittany Barbour is Cybergirl december 2010
Brittany Barbour is Cybergirl december 2010
We sluiten deze iets wat rustige zondag af met een cybervideo van de december cybergirl Brittany Barbour die wij allang kende van de galleries als Pizzababe hier op TLP. Meer Brittany Barbour vind je dus hierrr maar eerst kijken we eventjes naar deze mooie cybervid wat tevens onze afsluiting is voor vandaag.
Marc Dorcel 2011
Marc Dorcel 2011
Cyborg Ninja Scroll
Cyborg Ninja Scroll
Altijd leuk dit soort dansclips dit keer uitgevoerd door Kinjaz met als titel "Legend of the Cyborg Ninja Scroll", die je in 2 delen kan bekijken uitgevoerd op het EnKore 2010 in het Long Beach Terrace Theater in Long Beach, California. Deel 1 en hier deel 2!
Wie van de Drie 12-12-2010
Raisa Dominika Kirsty

Raisa

Dominika

Kirsty

Lady Gaga Multimix Lipdub
Lady Gaga Multimix Lipdub
De studenten van Emerson College in hartje Boston, Massachusetts, hebben met z'n allen een heuse Lady Gaga LipDub inelkaar geschroefd die maar liefst 10 minuten duurt met zo'n beetje alle bekende Lady Gaga nummers. Uiteraard staan er nog veel meer Lipdubs op TLP die je hierrrr allemaal nog eens op een rijtje kan terugvinden.
Worst Fight Ever [O M G]
Worst Fight Ever [O M G]
Je moet sowieso al zorgen dat je niet in dit soort gewelddadige situaties terechtkomt natuurlijk maar mocht het toch gebeuren dan is er één ongeschreven regel, je stopt wanneer je tegenstander knockie op de grond ligt.
Op een dag weet je het, Kraanmachinist
Op een dag weet je het, Kraanmachinist
We hebben dit soort videos met vallende hijskranen wel vaker gezien en 9 van de 10 keer ligt het gewoon aan de slechte voorbereidingen dat dit soort ongelukken überhaupt plaats kunnen vinden. In deze video hebben ze niet helemaal onderzocht hoe stevig de bodem is waar de desbetreffende kraan op staat. En dat is vragen om problemen!
Inception The animal Edition
Inception The animal Edition
Ik denk / hoop dat iedereen onderhand dé kaskraker van 2010 gezien heeft nl. de film Inception en zo niet dan heb je ondertussen vast al wel alle spoofs en parodieën op deze film gezien. Vandaag een versie met vooral dieren die bekend zijn geworden door de diverse internetfilmpjes waarin ze een hoofdrol spelen. Leuk gemaakt dat zeker!
iBand speelt Kerstliedjes
iBand speelt Kerstliedjes
Alhoewel mijn favoriete Steve nog steeds Balmer met de achternaam heet, timmert Steve Jobs toch net iets beter langs de weg de laatste jaren met die verdraaid handige iPhones en iPads. Nou heb ik zelf geen iPad maar was wel een van de eerste met een iPhone. We hebben de nodige iPhone bandjes voorbij zien komen de laatste 2 jaar en vandaag presenteer ik jullie de eerste echte iBand op de iPad die in deze kersttijd natuurlijk kerstliedjes maakt.
Gametime 1213 - Tractor Mania
Gametime 1213 - Tractor Mania
In Tractor Mania heb je de keuze uit 5 verschillende soorten tractoren die je door 24 gevaarlijke levels heen moet loodsen om uiteindelijk je lading afteleveren. De opdracht is simpel rijd telkens naar de finish zonder je tractor in puin te rijden en zonder je lading te verliezen. Game on!
Wie van de Zes 11-12-2010
Kami Anna Becky

Dido & Nina

Erica & Shay

Marta & Bridget

Top 100 videos of 2010
Top 100 videos of 2010
Jajaja, het is begonnen de lijstjes met tofste video, beste fails etc komen nu echt in raptempo voorbij zo is dit de 2010 Top 100 internet videos in 170 seconden van GawkerTV! Allerlei bekende filmpjes die je overal op het internet hebt kunnen zien die in compilatievorm nog eens snel voorbij komen. Voor een volledig lijst met gebruikte clips check je deze link.
Pizzaman Showoff
Pizzaman Showoff
Zo afentoe volstaat het niet om een gewoon pizza's te bakken en verwacht het publiek toch iets meer dan de usual in de lucht gooi routine, collega Ninio Coniglio laat zien dat het ook anders kan. Hij is niet voor niets wereldkampioen pizza acrobatiek. Wil je deze kunstenaar een keertje aan het werk zien dan zal je toch een eindje moeten reizen, hij staat namelijk in ons Pizzeria Del Corso filliaal in Brooklyn, USA. Hier meer Pizzaman clips!
Eternal Sunshine
Eternal Sunshine
Mathias Concha horrible Tackle [OMG]
Mathias Concha horrible Tackle [OMG]
Owww mennn, VFL Bochum speler Mathias Concha breekt z'n kuit- en scheenbeen in een aktie tegen Macchambes Younga-Mouhani die op onbesuisde wijze inkomt terwijl Concha een tackle inzet. "Veel beterschap. maar dat is sport", zei Younga-Mouhani na de wedstrijd die Bochum nog wel won met 0-1 tegen Union Berlin.
Epic Marching Band
Epic Marching Band
We hebben tijdens de afgelopen Olympische Spelen al een aardig coole show gezien met duizende Chinezen die een staaltje synchroon optreden gaven maar dit slaat toch wel echt alles. Check eventjes deze coole marching band die behalve muziek te spelen ook nog een toffe show in petto heeft voor de toeschouwers.
The Year 2010 in Faceplants
The Year 2010 in Faceplants
De mensen van Break.com hebben een coole compilatie gemaakt met de ergste faceplants van 2010 en die komen in sneltreinvaart voorbij zetten in deze top 10 countdown. In 2 minuten zie je de beste van 2010 allemaal nog eens terug, en via deze link vind je nog eens een aantal faceplants die de top 10 net niet gehaald hebben maar toch zeker nog het bekijken waard zijn.
Een levende Kerststal ?! Liever niet..
Een levende Kerststal ?! Liever niet..
Er gaan dit jaar volgens mij voor het eerste stemmen op om de levende kerststal maar eens niet te doen, dit met het oog op het dierenwelzijn, en de Partij van de Dieren organiseert momenteel allerlei protestacties om het in Den Haag ie geval niet door te laten gaan. Of dat heel erg jammer is valt te betwijfelen bij het zien van deze beelden.
Gametime 1212 - Mass Mayhem 2
Gametime 1212 - Mass Mayhem 2
Een vrij gewelddadig spelletje dit Mass Mayhem 2 van de makers van Siftheads waarin je concurrerende gangs moet doden door explosieven te plaatsen en met een heel arsenaal aan wapens je tegenstanders moet proberen uitteschakelen. Game controls zijn met de muis en pijltjes toetsen en de spacebar om je wapens te lanceren. Game on!
Page3 - Friday night Hot Tub
Page3 - Friday night Hot Tub
Ik heb er genoeg van ik ga de kroeg in en laat jullie vanavond achter met deze dames die wat aan het badderen zijn in een lekker bubbelbadje van Page3. Meer Page3 dames vind je via deze link en morgen staan er weer een rits nieuwe filmpjes voor jullie klaar. Proost allemaal!
Awesome Downhill Ski POV
Awesome Downhill Ski POV
Gisteren hadden we die coole aktie van Transavia en was je nog niet van plan om te gaan wintersporten dit jaar check dan eventjes deze mega coole POV video met Hans Knauss die op zeer spectaculaire wijze een afdalinkje doet waarbij ik vast en zeker zo'n beetje al m'n botten in m'n lijf zou breken. We skieën mee dankzij de helmcam en het gaat hard!
MMA The best Knockouts of 2010
MMA The best Knockouts of 2010
Na het jaaroverzicht van Zeitgeist heb ik nu een fijne compilatie gevonden van allerlei beelden uit de MMA waarbij de nodige vechters weer knockout gingen dit jaar. Het is pas volume 1 dus waarschijnlijk komt hier ook nog een vervolg op. Check het!
Pizzababe Sofia Alexandria
Pizzababe Sofia Alexandria
En dan is het dan toch eindelijk vrijdag en kijk ik al weer sinds het middaguur uit naar de vrijdagmiddagborrel waar we ons eens flink gaan misdragen gok ik zo. Sofia Alexandria is de Pizzababe vandaag en daarmee de hekkensluiter voor deze toch wel aardige week met Pizzababes dacht ik zo. Ik hoor van jullie graag weer je gedachtes in de comments of via de votes! A.s. maandag starten we trouwens met de Pizzababe van het Jaar verkiezingen, zorg dat je er bij bent! Alle Pizzababes nog eens op een rijtje!
Busje komt zoooo [100% Ownage]
Busje komt zoooo [100% Ownage]
Je leert eigenlijk al op de basisschool om alleen een weg overtesteken wanneer het stoplicht op groen staat maar toch zijn er sommige mensen die daar lak aan hebben zoals deze voetganger die daarom ook zonder pardon omver wordt gekegeld. Wij kijken mee...
Year 2010 by Zeitgeist
Year 2010 by Zeitgeist
De maand december is altijd mijn favoriete winter maand omdat er dan allerlei lijstjes en compilaties voorbij komen in videovorm en ook de diverse jaarmixen in mp3 formaat. De mensen van Zeitgeist die overal samenzweringen en complotten zien hebben ook alvast een Year 2010 review online gezwengeld die je hierrr kan bekijken.
Girl freaks out about Pizza
Girl freaks out about Pizza
Terwijl we hier hele dagen verse pizza's staan te bakken zijn er toch nog altijd mensen die wat ongeduldig zijn en zelfs agressief als ze niet optijd hun fix krijgen. Deze chick bijvoorbeeld die hier gisteravond de hele boel op stelten zette toen ze niet snel genoeg geholpen werd. Kan ook nooit eens een avondje vrijaf nemen, tsk! Daarom zijn we gaan bezorgen dus..
Meisje wilt Headbangen [Fail]
Meisje wilt Headbangen [Fail]
We konden vanmorgen al een meisje zien die gewoon met de jongens mee wou doen en dat ook zonder al te veel aarzeling deed en dit keer hebben we een jongedame die eventjes te denkt headbangen. Nou ben ik nooit zo van het headbangen geweest en dat gaat ook niet meer gebeuren ook. Je schijnt er nl. nogal duizelig van te worden...
Gametime 1211 - Millies Christmas Challenge
Gametime 1211 - Millies Christmas Challenge
Half Nederland zit momenteel al in kerstsfeer met een kerstboom in de woonkamer en de kerstverlichting aan dus gaan wij vandaag kerstkadootjes bezorgen. Het komt vooral op snelheid aan in deze game maar je moet ook oppassen voor die verschrikkelijke sneeuwman die met sneeuwballen aan het gooien is. Game on!
Sexy Michelle Wittenberg
Michelle Wittenberg was dan wel de coed van de maand november toch zou ik het helemaal niet erg vinden mocht ze zodadelijk alvast m'n bedje hebben opgewarmd als ik zo nog wat tv ga kijken alvorens in slaap te sukkelen. Michelle kennen we natuurlijk al wel eventjes van haar voorgaande galleries en videos die je hierrr nog es terug kan vinden. Tot morgen alvast!
Gratis Vliegtickets tegen inlevering Skibox!
Gratis Vliegtickets tegen inlevering Skibox!
Vroegah hadden we geen drempels maar kuilen en gingen we met de bus of de auto naar de wintersport maar dat is natuurlijk allang verleden tijd. Waarom zou je nog in die eindeloze files gaan staan en daarmee kostbare vakantietijd verliezen als je gewoon simpel in het vliegtuig kan stappen die je vervolgens brengt waar je zijn moet. Om deze boodschap te ondersteunen nodigt Transavia.com mensen uit om op woensdag 15 dec. tussen 13.00 en 17.00u hun skibox in te leveren in ruil voor twee gratis retourtickets naar de wintersport! GENIALE Aktie! <-- Video!
Meet Buck [Animation]
Meet Buck [Animation]
Het valt niet mee die allereerste keer naar je toekomstige schoonouders toe om handjes te schudden en kennis te maken maar eens moet iedereen dat en je kan het altijd slechter treffen dan je eigenlijk gedacht had. Zoals hier bijvoorbeeld in deze super coole animatie van Denis Bouyer, Yann De Preval en Vincent E Sousa! Meer animatie op TLP vind je door op de linkjes onder de video te drukken...
Pizzababe Stephanie Olivia
Pizzababe Stephanie Olivia
Het is nog geen vrijdag maar dat is niet te zien aan de Pizzababe die ik vandaag voor jullie in petto heb. Alweer zo'n mooie dame dus op deze zonnige donderdagmiddag en eentje die er mag wezen! Uiteraard ben ik weer benieuwd of jullie het wel of niet met me eens zijn, en dat kan je laten blijken door te voten of te commenten. Stephanie Olivia ik zeg Rate!
Real Life videogame cheats
Real Life videogame cheats
Oooooit wil ik net zo goed zijn met videobewerking als deze gasten die zo te zien heel wat uurtjes met aftereffects en andere multimedia paketten hebben geoefend voordat ze tot dit resultaat kwamen. Eerlijk is eerlijk het eindresultaat, Real Life videogame cheats, mag er dan ook echt wezen en wil ik jullie zeker niet onthouden.
Wikileaks of Civil War
Wikileaks of Civil War
Je kan de televisie niet aanzetten of het gaat wel over Julian Assange en z'n klokkenluiders site Wikileaks die de laatste maanden heel wat stof heeft doen opwaaien. Er is momenteel een aktie gaande om Wikileaks te steunen, en omdat IK ook graag een vrij internet heb, zonder al te veel bemoeizucht van allerlei instanties, dragen we graag een steentje bij aan deze aktie. Het moest eigenlijk een soort van trailer worden maar inplaats daarvan heb ik een aantal bekende films gebruikt om deze video te maken, wie raad met welke films ?!
Simpsons vs Muppets X-mas Special
Simpsons vs Muppets X-mas Special
Heel Amerika is klaar voor de kerstdagen en dat blijkt vooral wanneer je de series bekijkt die momenteel uitgezonden worden. Van de week was er weer een nieuwe aflevering van de Simpsons waar op het einde deze kerstgroet in zat met de Simpsons als een soort van Muppets met ook nog eens Kate Perry als gast.
Urban Bungee Jumping [Russia]
Urban Bungee Jumping [Russia]
Je moet er echt geweest zijn om überhaupt te geloven dat er russen zijn die zo gek zijn als deze chick die vanaf een flat gebouw bungee jumped. Tja, bij gebrek aan beter zullen we maar zeggen! Het lijkt me verder overbodig om te vermelden dat je dit beslist niet zelf moet gaan uitproberen vanaf de sterreflat bij jouw in de buurt. We love Russia, YES WE DO!
Gametime 1210 - Mario BP Oil Spill
Gametime 1210 - Mario BP Oil Spill
Wat een vervelende mensen zijn het toch van oliemaatschappij BP, niet alleen hebben ze de wereldzeeën verontreinigd met liters olie, ook Mario's wereldje wordt bedreigd. Tijd dus om de handen uit de mouw te steken en te beginnen met het opruimen van de zee om de vissen te redden. Gebruik de toetsen A om te zwemmen, S om de vis te gooien en de pijltjes om je richting te bepalen. Game on!
Danielle heeft bOObies
Danielle heeft bOObies
Jummie wat een lekkerheid toch weer deze Danielle die zomaar voorbij lopen kwam deze zomer toen ze opnames aan het maken waren voor Girls gone Wild ergens in de USA. De GGW crew besloot dat deze Danielle zoveel "talent" had dat ze meteen mee mocht voor een kleine special in de hotelkamer boven het feest. Onterecht ?! Dacht het NIE! Is het stiekem Hannah Hilton?!
Tattoo's zijn voor Mietjes
Tattoo's zijn voor Mietjes
Ho stop, zeg je afspraak maar af bij de lokale tattoo shop want tattoes zijn voor mietjes, als je een echte vent bent dan brandmerk je jezelf gewoon. Check eventjes deze gast die helemaal geen pijn lijkt te kennen en daarom al de held van de dag is als je het mij vraagt.
Topgear USA [S01 EP03]
Topgear USA [S01 EP03]
Aankomend weekend is het weer zover en zijn Jeremy en kornuiten weer terug met een nieuw seizoen van Topgear en tot die tijd blijf ik nog eventjes doorgaan met het posten van Topgear USA waarvan we vandaag alweer aflevering 3 hebben. Eerdere afleveringen van Topgear USA vind je hier!
Celesse
CELESSE GEWOON GEZELLIG
Waarom zoeken naar iets wat wij al hebben gevonden ? De voyeur uithangen terwijl niemand door heeft dat je eigenlijk een "stoute" site bezoekt. Deze ondeugende site zit in een braaf jasje en iedereen weet dat alles wat zeer netjes is verpakt heel stout kan zijn, toch?
Huntelaar p0wned Van Wolfswinkel
Huntelaar p0wned Van Wolfswinkel
Onder voetballers heerst altijd een soort van gezonde concurrentie en dat is ook niet zo vreemd als je de bedragen hoort die deze jongens maandelijks ophalen. In het Nederlands Elftal is er al tijden strijd over wie nu de nummer 1 aanvaller van Oranje is. Nieuwkomer Ricky van Wolfswinkel maakt in deze clip eventjes kennis met ras aanvaller Klaas Jan Huntelaar en weet meteen hoe de vork in de steel zit. P0wned!
Pizzababe Helena Codina
Pizzababe Helena Codina
Deze laatste weken van het jaar komen er weer wat Pizzababes langs waar we al eerder kennis mee hebben kunnen maken afgelopen jaar maar die ik nog graag eventjes onder jullie aandacht wil brengen alvorens met de Pizzababe van het jaar Verkiezingen te beginnen. Helena Maya Codina kennen we vast nog wel en hebben we vandaag in een gloednieuwe gallerie, habbaaa natuurlijk! Meer Helena Codina hier!
A Janitors Revenge
A Janitors Revenge
Mensen, kunnen afentoe zo simpel zijn en er is echt niet alteveel nodig om dat ook te bewijzen. Neem nou deze concierge die het hele jaar met de nek word aangekeken maar nu er wat sneeuw ligt z'n gram haalt. Revenge!
Peeking virtue [WTF]
Vandaag hebben we ons kleine WTF momentje in de vorm van deze clip van een roodharige chick die een wel heel vreemd liedje heeft opgenomen, nou ja clip dan. NSFW

Menno luidt de klokken vast... ook WTF?!
Muziek voor onder de Kerstboom
Muziek voor onder de Kerstboom
De goedheiligman is nog maar net het land uit of we worden al weer van alle kanten doodgegooid met allerlei kerstmis meuk zoals deze mashup van Rudolph en The Police. Van onze vrienden bij Bootiemashup kregen we een heus mashup Xmas cd toegestuurd, die je hierrr kan downloaden. En we vergeten ook deze Poker Claus niet wat een parodie is van het Lady Gaga nummer, PokerFace! Heb je iets leuks te delen, in de comments!
Gametime 1209 - Richochet Kills
Gametime 1209 - Richochet Kills
Easy spelletje dit Richochet Kills waarin je met zo min mogelijk kogels zo veel mogelijk tegenstanders moet doden door zo te schieten dat de kogel al kaatsend slachtoffers maakt. De eerste paar levels zijn nog wel te doen daarna wordt het allemaal wat moeilijker. Game on!
Candice Guerrero [Double video]
Candice Guerrero [Double video]
Als snoepje om mee naar bed te nemen heb ik vandaag Candice Guerrero bereid gevonden om als dagafsluiter te fungeren en daarvoor hebben we ook nog eens de verdubbelaar ingezet. Twee video's dus van deze latina playmate die niet alleen bij Ome Hef in de smaak is gevallen. Ook Candice zien we later deze week uitgebreid nog eens terug en is ook nog hierrrr te bewonderen terwijl ze de was doet.
Pneumatic Prank [LOL]
Pneumatic Prank [LOL]
Het is altijd leuk om mensen in de maling te nemen en ook op de werkvloer gebeurt dit met enige regelmaat zoals we in deze coole video zien in het SeQuant Lab. Een farmaceut gespecialiseerd in bio-tech met zo'n 30.000 medewerkers wereldwijd dus beslist geen kleine jongen. Gelukkig hebben de medewerkers ook nog humor.
Politie te Fiets, een goed Idee ?! [Fail]
Je ziet ze weleens voorbij komen als je es een avond stappen bent, politie te fiets of te paard. Deze politieman denkt wel eventjes een trappetje te nemen op z'n atb alleen was die bike toch niet zo All Terrain als hij dacht. Wel een mooie faceplant, dat dan weer wel.
Pizzababe Kaitlynn Cole
Pizzababe Kaitlynn Cole
Tijd voor de Pizzababe van de dag die we vandaag Kaitlynn Cole gaan noemen en waar ik toch wel eventjes warm voor loop. Of het komt door de omgeving waar deze babe zich ophoud of dat het komt door de mooie Kaitlynn zelf ben ik nog niet helemaal achter maar Pizza waardig is deze gallerie zeer zeker. Raten maar weer!
Epic wedding dance Move
Epic wedding dance Move
Op zo'n bruiloft kan je je nog best eens vermaken als ik zo eens deze beelden zie waar een gast op het briljante idee is gekomen om deze traditionele dans toch iets anders uittevoeren dan gebruikelijk is. Ik vind het geniaal..
Whisperlude - A Little Princess' Remix
Whisperlude - A Little Princess' Remix
En jaaaaa daar issie weer onze DJ Pogo die wederom voortvarend aan de slag is gegaan met schaar en plakband en na de eerdere remixen die hij maakte vandaag op de proppen komt met een remix die Whisperlude noemt. Uiteraard weer super gedaan en meer DJ Pogo meesterwerkjes vind je hier op TLP!
The Beaver recut
The Beaver recut
Is Mel Gibson afgeschreven als acteur ?! Als het aan het internet ligt wel want hier zijn we nog niet vergeten hoe Mel Gibson z'n ex vrouw via de voicemail allerlei verwensingen naar d'r hoofd slingerde. Het kwam goed uit in de trailer van z'n nieuwe film The Beaver, waarin hij samen met Jodie Foster speelt, die voor de gelegenheid de internet behandeling kreeg. De officiele trailer voor deze film vind je hier trouwens.
Gametime 1208 - Storm ops
Gametime 1208 - Storm ops
Je zit als sluipschutter op veilige afstand van de oprukkende vijandelijkheden en moet proberen alles van een afstandje uitteschakelen zodat ze niet het HQ bereiken. Je begint met een vrij aftands wapen maar die kan je upgraden naarmate je geld verdiend en betere telescopen en geweren kan kopen. Game on!
Kyra Milan
Mooie dame deze Kyra Milan waar we de dag mee afsluiten, en afkomstig is uit die onuitputtelijke stal met ontelbare babes van ome Hef. We hebben Kyra Milan nog niet voorbij zien komen als Pizzababe van de dag maar dat gaat eerdaags nog komen zodat ook deze schoonheid straks kan meedingen naar de titel van Pizzababe van het jaar. Vandaag op video dus!
Coyote Falls
Coyote Falls
Een tijdje geleden maakte de mensen van Looney Tunes bekend cartoons als The Roadrunner te willen uitbrengen in 3D en deze Coyote Falls waarin Wille E. het wederom aflegd tegen die nare vogel is daar het eerste voorbeeld van hoe dat er ongeveer uit kan gaan zien. Voor alle fans van deze cartoon een must om te bekijken.
King of (Free)Style 2010
King of (Free)Style 2010
We reizen eventjes af naar Noorwegen voor de 5e editie van King of Style waar ene Kevin Rolland de sterkste en beste was en zich een jaar lang King of Style 2010 mag noemen. Kick ass footage dus in HD, check het uit! Bonus: Beelden van het Monster Energy Big Air fridge festival in Boedapest! Whoehoee, Bonus nummertje 2: Tom Wallish doet POV!
Pizzababe Sarah Jean Underwood
Pizzababe Sarah Jean Underwood
Volgende week gaan we eens langzaamaan beginnen met de Pizzababe van het jaar verkiezing door middel van een poll die je dan in de linker zij kolom kan vinden en een van de kanshebsters die elk jaar toch weer erbij zit is Sarah Jean Underwood. Niet zo heel vreemd natuurlijk want deze blondine met groene ogen is ook al door Ome Hef aangewezen als snoepje van het jaar. Videos en meer galleries van deze schoonheid op TLP vind je via deze link.
Chinees File Duiken
Chinees File Duiken
Hmz dit moet toch wel echt fake zijn volgens mij want als dat niet zo is dan is het nog vrij link allemaal. Het lijkt alsof er zo'n 100 duikers tegelijk in filevorm één voor één van de duikplank springen met een sierlijke duik maar dat is het toch niet volgens mij, wie zoekt er eventjes een making of video van dit knap staaltje animeer werk.
Justine Joli doet Private Performance
Justine Joli doet Private Performance
Justine Joli kennen wij vooral van d'r verschijnings als Penthouse Pet maar zo afentoe wil ze ook nog weleens los gaan door het geven van een striptease showtje zoals hier in Webster Hall, NYC. Het zijn niet die nieuwste beelden maar nooit echt vervelend om naar te kijken natuurlijk. Een gallerie van Justine Joli als Pizzababe vind je hier!
Consecutive Nutshots Record
Consecutive Nutshots Record
Waarom je je in hemelsnaam in je ballen zou laten schoppen ontgaat me eventjes maar dat heb ik wel vaker met wereldrecord pogingen en dit is er weer eentje waarvan ik denk WTF?! Het scheelt weer in de kinderbijslag en met een beetje geluk kan deze gast zich niet meer voortplanten.
Greatest Movie Fights Montage
Greatest Movie Fights Montage
De vakantietijd zit er weer aan te komen binnen nu en een paar weken en dat betekent dat mensen weer wat meer tijd krijgen om bijvoorbeeld compilaties als deze in elkaar te schroeven. We zien vecht beelden uit verschillende films aan elkaar gemonteerd en we beginnen met de film Blade!
Happy Hannukkah - Candlelight
Candlelight
Terwijl een paar kilometer verder palestijnen uit hun huisjes gezet worden vieren ze in Israel hannukah, aka Festival of Lights wat zo'n 8 dagen duurt, zingen deze gasten van The Maccabeats in acapella stijl een leuk liedje in de stijl van Taio Cruz's "Dynamite."
Gametime 1207 - Steambirds Survival
 Steambirds Survival
Je bent piloot van een vliegtuigje en van alle kanten komen vijandelijke vliegtuigen aangevlogen die je moet neerknallen door je pad goed te kiezen en op tijd de juiste koers te vliegen. Volg de korte tutorial in het begin van de game om de trucjes te leren. Game on!
7 Minuten met Lindsay Marie
7 Minuten met Lindsay Marie
We breien er een eind aan voor vandaag en dat doen we met Lindsay Marie die we al wel vaker gezien hadden en vanavond in deze fijne 7 minuten durende clip haar ding doet.
Photoshopped
Photoshopped
What's the Word ?!
Whats the Word ?!
Een tijd geleden nog te zien/horen bij Family Guy dat "The Bird the word" is toen Peter de klassieker Surfin Bird van The Trashmen hoorde in een back to the 60's bar en vandaag doet ene Matt Whistler het nog eens dunnetjes over. De outfit begrijp ik niet helemaal maar het geeft wel een maximaal effect.
Wie van de Drie 5-12-2010
Kami Anna Becky

Kami

Anna

Becky

Sint gaat Viraal 2010
Sint gaat Viraal 2010
We konden vorige week al een grappig filmpje bekijken van de goedheiligman die dit jaar weer gewoon mijn huisje is voorbij gegaan en dit is eigenlijk meer van dat alleen betreft het hier een nieuwere versie met wederom de Sint in de hoofdrol die klaarblijkelijk gewoon internet heeft in Spanje. Meer Sint hier en hier!
Studenten Meisjes XXL
Terwijl de Sint en z'n zwarte pieten bende een rondje maken door NL hebben de boys van WLF ook een leuk kadootje voor ons bij elkaar gezocht. Het is de grote studentenmeisjes post XXL die zojuist per msn getipt werd en jullie hier kunnen gaan bekijken. [Thnx Danny!]
Op een dag weet je het, Kapper!
Op een dag weet je het, Kapper!
De allerbeste investering die ik ooit gedaan heb moet toch wel de aanschaf van m'n tondeuse zijn waardoor naar de kapper gaan helemaal niet meer nodig is en je elke keer toch 20 tot 30 euro uitspaart. Aan mij verdiend de kapper dus nooit meer iets en netjes stilzitten terwijl men bezig is met kappen behoort ook tot het verleden. Deze kapper in Anchorage, Alaska gaat onverstoorbaar verder met knippen nadat net z'n hele pui eruit gereden is. Was het een vrouw ?!
Thats MY Boyfriend
Thats MY Boyfriend
Altijd lastig als je eventjes wat zit te eten met je nieuwe vriendin en er staat ineens een ex aan je tafeltje die helemaal niet blij is met de keuze die je gemaakt hebt om d'r te dumpen. Gelukkig is er een vertaling want anders was het helemaal niet te volgen geweest, het loopt nog net niet uit de hand. [Thnx Tommy]
Wetten Dass ?!
Wetten Dass
Kennen we de show Wedden Dat nog met Jos Brink en zijn assistente Sandra Reemer ?! Naja, niet zo heel erg vreemd als je het niet kent trouwens, want het was alweer 25 jaar geleden dat wekelijks zo'n 4.5 miljoen kijkers inschakelde om de stunts te zien van allerlei deelnemers in de vorm van een weddenschap. In Duitsland draait deze show nog steeds en heet daar Wetten Dass, helaas word er ook weleens een weddenschap verloren.
Gametime 1206 - Sieger
20101205-sieger.jpg
De bedoeling in de game van vandaag is om zo snel mogelijk gebouwen kapot te schieten met zo min mogelijk munitie en dat is vrij simpel eigenlijk. Je kan ook nog de kastelen plunderen door de schatkist te raken in deze puzzle-strategy game. Game on!
Cikita
Cikita
Ik heb deze blonde Cikita al diversen malen voorbij zien komen in gallerievorm maar ik had toen altijd iets van tis het net niet, hier op video ziet het er allemaal een stuk beter uit op de een of andere manier.
Abstract
abstract
Watts Zap 2010
Watts Zap 2010
Een van de leukere items van Eurosport als je verder geen sport kijkt zijn de samenvattingen van Watts Zap, kleine compilaties met de leukste en belangrijkste gebeurtenissen op sport gebied voorzien van geluid. Ik heb er eventjes 3 voor jullie opgezocht, te weten Motorsport 2010, Wintersports 2010 en uiteraard wil ik jullie de Girls van 2010 , volgens Watts Zap ook niet onthouden.
Wie van de Drie 4-12-2010
Milana Anya Angelica

Milana

Anya

Angelica

Pirelli Calendar 2011 [The Making of]
Karl Lagerfeld is dit jaar uitverkoren om de Pirelli Calendar 2011 te maken met als thema “Mythology” verwijzend naar de griekse mythology van goden en godinnen. De volgende modellen werkte hier aan mee: Daria Werbowy, Abbey Lee Kershaw, Ana Rubik, Erin Wasson, Isabelli Fontana, Lara Stone, Magdalena Frackowiak, Brad Kroenig, Baptiste Giabiconi, Heidi Mount, Elisa Sednoui, Freja Beha, Iris Strubegger, Jack Davies, Bianca Balti, Garrett Neff, Jeneil Williams, Natasha Poly en Lakshmi Menon. Dit is de 18 minuten durende Making of, die een tikkeltje NSFW is.
Shred or Die - The Winteredition
Shred or Die - The Winteredition
We stappen eventjes in de TLP helicopter en laten ons afzetten op een besneeuwde berg om daar lekker te stunten en met gevaar voor eigen leven via allerlei halsbrekende stunts naar beneden te glijden. De video Under the Influence is een coole promo voor de site "Shred or Die" zoals wij ze graag zien.
King Fantastic
King Fantastic
Een zeer vreemde videoclip die wel weer sexy is door de babe die ineens over rapskills lijkt te beschikken en in deze muziekclip van King Fantastic met het nummer "Why ? Where ? What ?" , over zeer vreemde huishoud skills lijkt te beschikken. Welcome in L.A. zullen we maar zeggen. Voor de liefhebbers van deze muziek er is een download pagina met meer van King Fantastic hierrrr!.
Natalie Time Lapse
Natalie Time Lapse
We hebben dit soort filmpjes met time lapses wel vaker gezien maar dit is dan toch wel een hele bijzondere want we zien hier de inmiddels 10 jarige Natalie vanaf baby tot een 10 jarig meisje opgroeien en dat foto voor foto. Een stopmotion van 10 jaar opgroeien dus in slechts anderhalve minuut.
Let It Be [Celebs version]
Let It Be (Lipdub)
Om het noorweegse tv programma "Golden Time" te promoten werd alles uit de kast getrokken en zo ook een aantal filmsterren en andere bekende sterren waaronder Roger Moore, Dolph Lundgren en zelfs Pamela Anderson. Leuk gedaan natuurlijk en het nummer dat ze doen, is van de Beatless, Let it be!
Gametime 1205 - Liquid Measure 2
Gametime 1205 - Liquid Measure 2
In de gametime van vandaag helpt het als je een beetje kan rekenen is verder komt het vooral op puzzelen aan omdat je telkens moet proberen de vloeibare stoffen in een tank te krijgen doormiddel van de tank of buizen op de juiste plek te schuiven om vervolgens op start te drukken. Niet moeilijk, wel entertaining, game on!
Avy Scott is Sexy Dancing
Avy Scott is Sexy Dancing
Als je de naam Avy Scott hoort dan denk je eigenlijk meteen aan content die wij hier op TLP niet plaatsen maar wel in overvloed te vinden is bij bijvoorbeeld onze buurtjes van Xmissy.nl! Het hardere werk dus zeg maar, daar is Avy beslist niet vies van maar speciaal voor ons heeft ze een filmpje gemaakt waarop ze een beetje wat loopt te draaien met d'r lekkere ass en dito lichaam.
Humping Loud and Clear (Mashup)
Humping Loud and Clear, Music Mashup
Net zoals met compilaties heb ik ook wat met muziek mashups en ondertussen staan er al best een aantal op TLP. Op de site Bootiemashup kan je elke maand een top 10 met mashup mp3's downloaden voor nop en dat lijstje voor oct/nov kan je hier vinden. Ik vond toevallig vandaag deze zeker knap gemaakt mashup video van de Black eyed peas vs OMD oftwel Orchestral Manouvres in the Dark. Check het uit!
Team Black Sheep flying in New York
Team Black Sheep flying in New York
Epic coolness deze video van Team Black Sheep die met een remote controlled vliegtuigje over de skyline en downtown New York city vliegen, wij mogen mee! Erg tof!
WootsonTV - As the Rush Comes
WootsonTV - As the Rush Comes
Van Marco Wootson hebben we al een aantal coole compilatie clips voorbij zien komen het afgelopen jaar en omdat het vrijdagmiddag is en ik nogal lui ben vandaag heb ik voor jullie deze uber coole compilatie met de mooie dames van Dolce & Gabbana, The 2011 Miss Reef Calendar, 944 Magazine, Sasha Primak, Aurelien Levitan, Hurley, ALDO, Blanco, Osklen Samba, Go Under, FHM, Myriam Girard, NYLON TV en meer... Super geslaagd en zeer aangenaam om eventjes te bekijken zo vlak voor de vrijdagmiddag borrel.
Pizzababe Kerri Quiney Donnely
Pizzababe Kerri Quiney Donnely
Zoals ik gisteren al beloofd had hebben we als weekafsluiting, qua pizzababes dan, deze Kerri Quiney Donnely die de UK Cybergirl van de maand december 2010 is geworden. Nou heeft Kerri niet echt een "rack" zoals we van de meeste UK chicks gewend zijn maar ik zal d'r toch zeker niet bij de voordeur laten staan. Roept U maar weer...
Mommy's got a brand new Toy
Mommy's got a brand new Toy
Een beetje vreemde titel die je misschien anders zou doen vermoeden maar het valt allemaal nog mee tenminste als we deze kids moeten geloven die voor hun moeder een leuke verassing in petto hebben eenmaal thuis gekomen van het dagelijkse boodschappen doen. Het mocht niet op Youtube van moeders maar natuurlijk wel op TLP! [Thnx Tommy!]
Real Life Roadrunner (Epic)
Een van de allerleukste cartoons van vroeger moet toch wel Roadrunner zijn, met die eeuwige Willy E. Coyote die altijd maar achter die arme Roadrunner aan blijft jaagt. In deze super coole short movie kan je zien dat het in het "echt" al niet veel anders is.

Hier "2 echte" Roadrunner cartoons!
Wedding Crashers Russian Style
Wedding Crashers Russian Style
Rusland heeft gisteren het WK 2018 binnengehaald en dat kan nog lachen worden met al die hoolies daarzo maar geld regeert de wereld en zeer zeker de Fifa. In Rusland gaat alles net iets anders en zo ook deze trouwpartij waarop nog eventjes wat wordt gedanst op de parking. Of het dan handig is om je auto gewoon miden op de weg ernaast te zetten zie je in deze clip.
Extreme POV Surfing
Extreme POV Surfing
We hebben weer een leuke compilatie op de kop weten te tikken geheel gefilmd in POV met zo'n uber coole Gopro HD camera vanaf de mooiste plekjes ter aarde. Dit doet me trouwens meteen verlangen naar de zomer en dat terwijl de winter net begonnen is.
Gametime 1204 - Fly Squirrel Fly 2
Vrij simpel spelletje dit Fly Squirrel Fly 2 waarin het de bedoeling is dat je zover mogelijk een eekhoorntje katapulteert terwijl je ook nog eens je katapult kan upgraden om een nog grotere afstand te schieten. Game on!
Nog eens Kasia
Nog eens Kasia
Ik zat in de kroeg en daar ga ik heel snel weer naar toe terug maar natuurlijk niet zonder jullie achtertelaten met de dagafsluiter voor vandaag en zoals ik gisteren al beloofde is er nog iets meer van Kasia Danysz te zien hier op TLP, dit keer in de tuin. Whoehoeee!
Top 50 Knockouts of All Time
Top 50 Knockouts of All Time
Gisteren hadden we eigenlijk al een hoop sportclips staan die stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard waren, en je nog eens terug kan zien naast deze video in de mediaplayer bij last items uit dezelfde categorie, en vandaag doen we daar deze mooie 15 minuten durende boksclip bij met de beste knockouts allertijden. Superb!
Op een dag weet je het, bij de Douane
Op een dag weet je het, bij de Douane
Ik dacht dat ik nog niet eens zo'n heel slecht baantje had maar het kan natuurlijk altijd beter en er is altijd baas boven bassie. Nu dat er weer allerlei terroristische aanslagen gepland staan volgens de diverse geheime diensten wikken ze er over het grote water geen doekjes meer omheen, iedereen word gefouilleerd. Nou is deze gilf misschien al wel een beetje op leeftijd maar lijkt me toch niet echt vervelend om eens op bezoek te krijgen. Bijkomend voordeel ze kan niet hard wegrennen bij het zien van die lange spaghetti sliert. Nu de vraag, zou je d'r doen ?!
Girls just wanna have Fun
Girls just wanna have Fun
Kijk dat is nog eens lekker wakker worden want dat doen we vandaag met al die mooie meiden van Victoria's Secret die wederom een leuke lipdub hebben gemaakt met nu een iets betere plaat die zeker toepasselijker is. Zagen we vorige week nog de Lipdub van Fireworks vandaag doen de dame Girls just wanna have fun van Cyndi Lauper, wat een tijdloze plaat is dat toch. Kopje koffie erbij en zwijmelen maar, Habbaaa!
Pizzababe Amber Lopez
Pizzababe Amber Lopez
Morgen hebben we weer een Pizzababe uit het land van het heilige water en vandaag doen we het met de mooie Amber Lopez die speciaal voor jullie wat close up fotootjes heeft gemaakt van d'r mukken om te laten zien dat ze toch echt wel natuurlijk zijn. Ik vind het een babe maar ik hoor uiteraard het liefst hoe jullie erover denken! Raten maar weer...
Extreme Pogo Faceplant
Extreme Pogo Faceplant
De zon schijnt er zijn wat babes in de buurt, tijd dus om alles wat je al die maanden hebt lopen oefenen in de praktijk te brengen. Ziet er nog best stoer uit zo dat pogo'en alleen gaat er toch iets mis...

Meer Faceplant videos hier!
Komt die Truck, WTF?!
De fransen hebben er een handje van, dit soort tolpoortjes, maar deze beelden komen eigenlijk ergens uit Azie waar een trucker de macht over het stuur verliest en vol een tolpoortje raakt. Nee, het is niet onze Fritz!
Extreme Pizza
Extreme Pizza
Elke dag bereiden we met de grootst mogelijke zorg onze pizza's alvorens ze bij jullie te bezorgen maar schijnbaar kan niet iedereen hier even goed mee omgaan. Kijk eventjes naar deze dwazen die wel heel erg blij zijn met wat ze voorgeschoteld krijgen, of juist niet ?!
Janitor Falls Down Stadium Stairs [Fail]
Janitor Falls Down Stadium Stairs [Fail]
Als concierge wil je ook wel eens lekker genieten van bands die spelen in het stadion die je dagelijks moet onderhouden. Vandaar ook dat deze gast lekker aan het rocken is op de muziek van Bachman & Turner met Slave To The Rhythm. Het loopt iets anders dan hij gedacht had! Ouch...
Web Science, Make it, World Wide!
Web Science, Make it, World Wide!
De opleiding Web Science iets voor jou? Kun jij je een wereld voorstellen zonder Web? “Altijd Online” van KPN is een realiteit in ons dagelijks leven. Regelmatig raadpleeg je de TV gids, kijk je of het gaat regenen of vermaak je je met nieuwe filmpjes op YouTube. En allemaal online! Maar wat zit er achter deze online wereld? Het Web is een synthetische wereld die kunstmatig, door mensen is geconstrueerd. Er ontstaan nieuwe gedragspatronen, economische mogelijkheden, behoefte aan nieuwe wet- en regelgeving. Web Science tracht het Web te begrijpen; niet alleen de technische kant maar ook het gebruik ervan. Waarom bestaan nieuwe diensten? Wie betaalt ervoor? Hoe ontstaat het idee om Twitter, Flickr of Hyves te beginnen? Check hier de videos!
Gametime 1203 - Robo Blast
Gametime 1203 - Robo Blast
De game van vandaag is eigenlijk niet zo heel erg moeilijk je bent namelijk een robot die alles wat maar beweegd en op 'm af komt moet neermaaien. De besturing in Robo Blast kan met het keyboard of met een combinatie van keyboard en muis. Game on!
Sexy Kasia Danysz
Sexy Kasia Danysz
Ik was vanmiddag eventjes het centrum ingelopen hier in het Arnhemse en daar word je toch niet echt vrolijk van met deze temperaturen. Na een stuk of zes irish coffee ging het nog wel maar dat was weer niet bevordelijk voor de terugreis die langer leek dan de heenweg. Tja, dan hebben de babes van ome Hef het toch beter getroffen! Check eventjes deze Kasia Danysz, waar we binnekort meer van gaan zien, dat is een ding wat zeker is..
Birthday Airbag prank [EPIC]
Birthday Airbag prank [EPIC]
Er is er één jarig hoera hoera, en daar moet natuurlijk op gedronken worden maar eerst is daar dan die taart die we gaan aansnijden. Nou hebben we wel vaker pranks gehad met een airbag maar deze slaat echt alles, gelukkig zijn er wat fijne vrouwmenschen bij die de boel kunnen opruimen.
Pranking the Golfers [100% Ownage]
Pranking the Golfers
Er zijn twee soorten mensen op deze aardkloot, de mensen mét humor en de zuurpruimen die altijd wel wat te zeuren hebben en bij wie het nooit goed is. Nou zou je denken dat als je de hele dag lekkker op die golfbaan kan vertoeven je best een relaxed leventje hebt. Niet deze 2 oudere heren die aardig opgefokt raken van een best grappig uitgevoerde prank.
Pizzababe Marta Zawadzka
Marta Zawadzka
Belofte maakte schuld en helaasch houden jullie me altijd aan mijn woord, zo ook zo'n anderhalve week geleden toen we Marta Zawadzka weer eens voorbij zagen komen op video. Vandaag dus als Pizzababe van de dag en zotezien gaan de jaartjes langzamerhand tellen voor deze voluptious vixen. Ik hoor graag van jullie in de comments en/of ratings of we nog eens een verzoekje van Tokus gaan doen.
Epic Extreme Sports
Epic Extreme Sports
Een sportief ochtendje hier op TLP want we gaan meteen door met een mooie compilatie met allerlei extreme sports zoals, Extreme Mountain Biking, Kayaking, Snowboarding, Skateboarding en Surfing in deze coole epic extreme sports compilatie van een minuut of 6. Meer extreme sports via het linkje onder de video of via dees.
Framed
Framed
Andi Whittmann is een kunstenaar op een fiets en in deze showreel 2010 laat hij graag eventjes zien wat hij zoal allemaal kan en het liefste doet. Mooie beelden en natuurlijk in HD zoals we gewend zijn. Check het uit!
MMA Fighter Eder Jones
MMA Fighter Eder Jones
Het blijven vreemde gasten die mma vechters die vrijwillig de ring in stappen om zich helemaal lens te laten slaan voor de sport. Nou hoop ik dat jullie de bammetjes al op hebben want deze Eder Jones heeft een vrij vreemde manier van een overwinning vieren bedacht. Goedemorgen!
Leg dat maar eens uit Thuis
Leg dat maar eens uit Thuis
Er zijn zo van die landen waar je liever niets te maken hebt met oom agent en Letland is zo'n land. Nou ben ik zelf ook weleens in Riga geweest, want daar kan je voor 10 euro met Ryan Air naar toe vliegen, en geloof me daar zeg je netjes Ja en Amen tegen de pliesie om vervolgens snel doortelopen. Engelsen zijn iets trager van begrip en snappen er helemaal niets meer van met een slok op, gelukkig hebben we de bewakingsbeelden nog. Pwned?!
Gametime 1202 - Escape Castle Dragonstone
Gametime 1202 - Escape From Castle Dragonstone
Je zit opgesloten in Castle Dragonstone en moet een weg naar buiten zien te vinden met de objecten die hier en der verstopt liggen. Een bekend concept deze escapegame en vandaag een goede start van de dag. Help elkaar in de comments mocht je niet verder komen maar hou het voor iedereen leuk en zet geen hele walkthroughs in de comments, game on!