Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand November 2010

Sexy Whitney Leigh
Sexy Whitney Leigh
Jummie, weeral een snoepje uit een ver verleden! Whitney Leigh hebben we al eventjes niet meer voorbij zien komen maar hoort onderhand bij het interieur als ik de TLP archieven eventjes induik en oud meubilair mag je best afentoe eens afstoffen al zou ik me met Whitney ook nog op hele andere manieren kunnen vermaken. Meer Whitney Leigh hierrr!
One inch punch
One inch punch
Hoevaak hebben we ze al niet voorbij zien komen van die wannabe karateka's die er werkelijk niets van bakken tijdens live demonstraties. Vandaag iemand die zich wel Master of Martial Arts mag noemen en die ons een demonstratie Martial Art Smash geeft door een paar blokken ijs en dakpannen kapot te slaan. De one inch punch is eigenlijk niets anders dan slaan van korte afstand, weten we dat ook weer.
360º Ski Experience
360º Ski Experience
We hebben de laatste tijd wel meer clips voorbij zien komen uit allerlei ski en snowboard gebieden maar nog niet zoals deze zeer coole 360º video waarin je ook nog eens om je heen kan kijken terwijl je naar beneden raast. Cool natuurlijk van Yellowbird die hier nog een video hebben staan, ook weer in 360º! Check hier coole Snowboard vids!
Pizzababe Erin Brittany
Pizzababe Erin Brittany
Het is lunchtijd en ik ken eigenlijk geen betere manier om m'n eetlust optewekken dan met een fijne Pizzababe die vandaag Erin Brittany noemt. Beetje vreemde naam magoe wie wil er nu niet in deze Brittany, logisch eigenlijk dus. Ik hoor weer wat jullie ervan vinden in de comments en vergeet ook niet te raten. Alle Pizzababes op een rijtje nog eens terugzien doe je via deze link!
Topgear USA [S01 EP02]
Topgear USA [S01 EP02]
Nadat we gister hebben kunnen zien hoe de mannen van Topgear zich na een nucleaire aanval vermaken in Topgear Apocalypse gaan we vandaag kijken naar een gloednieuwe aflevering van de Amerikaanse Topgear. Aflevering 2 dus alweer met vandaag een Evo supercar in de hoofdrol. Enjoy!
99 Foot Rope Swing Quadruple Backflips
99 Foot Rope Swing Quadruple Backflips
We hebben al eerder kennis gemaakt met Mike Wilson die niet echt bang lijkt voor grote hoogtes en als lievelingsfilm Tarzen lord of the Jungle heeft. Check eventjes deze vette beelden waarin hij weer allerlei coole trucs uithaalt van grote hoogte. Eventjes voor de duidelijkheid Mike is een professional dus ga dit zelf niet proberen.
Aliens vieren ook Halloween, WTF?!
Aliens vieren ook Halloween, WTF?!
We gaan eventjes naar ons dagelijkse WTF momentje met deze clip van een alien met een piemelmuis van minimaal 8 inches, hmmz Menno?! Misschien een leuk idee voor de TLP bezoekers die carnaval vieren al vraag ik me af of je niet meteen opgepakt gaat worden voor het verstoren van de openbare orde wegens onfatsoenlijk gedrag.
Boomklimmen voor Gevorderden
Boomklimmen voor Gevorderden
Wat precies het nut is van deze kansloze aktie ontgaat me eventjes maar knap is het wel. In een boom klimmen terwijl je er ondersteboven in gaat hangen, tsja doe het maar eens na.
Gametime 1201 - Bloons 2
Gametime 1201 - Bloons 2
Je bent dat lastige aapje weer wat ballonnetjes moet kapotschieten met zo min mogelijk pijltjes om telkens nieuwe levels te unlocken. We hadden de game Bloons 2 in een ver verleden al eens gepost maar die deed het niet meer en omdat ik dit soort games zelf ook snap en leuk vind doen we 'm gewoon nog eens. Game on! Bloons deel 1 vind je hier!
Tess Taylor Arlington Reprise
Tess Taylor Arlington Reprise
En ja hoor, Tess Taylor Arlington mag dan wel een lichaam hebben die volstaat met plakplaatjes toch is Tess schijnbaar veruit favoriet bij ome Hef en kornuiten getuige het vele materiaal wat van haar rondslingerd op het web. Dit keer een gloedje nieuwe video van deze dame die we natuurlijk al uitgebreid hebben kunnen bewonderen in eerdere videos en galleries.
Gladwegdek ?!
Gladwegdek ?!
We zijn vandaag hard op weg om het file record te verbreken wat op zo'n 975km staat door de sneeuw die er de afgelopen uren is gevallen. Rondom Amsterdam en Utrecht moet het hopeloos zijn als we de berichten moeten geloven en door de vrieskou hoeft er niet eens een pak sneeuw te liggen om de wegen spekglad te maken, toch lastig thuis komen zo. Moet je nog de weg op vanavond ?! U bent gewaarschuwd.
Bootyshakers in the Kitchen
Bootyshakers in the Kitchen
Zo afentoe komen er leuke meiden langs hier op TLP HQ die we natuurlijk meteen aan het aanrecht zetten waar ze hun pizzabaking skills mogen laten zien. Helaas komt er van eten koken niet altijd wat terecht maar moeten we het doen met dit soort beelden waarin ze gewillig met de kont schudden. Naja, het moet dan maar... Een blik achter de schermen dus vandaag, wat een rot leven hebben we toch. Meer booty hier!
Topgear Apocalypse 2010
Topgear Apocalypse 2010
Voor de mensen die echt niet langer meer kunnen wachten op de nieuwe afleveringen van de "echte Topgear" en geen genoegen nemen met slappe aftreksels uit Australie of de USA heb ik vandaag een leuke aflevering met Richard Hammond en James May klaargezet die gaan bekijken wat er nog te doen is op autogebied na een eventuele nucleaire ramp of aanval. Uiteraard is dit de gehele aflevering en later deze week is er ook weer een nieuwe USA episode. Stay tuned voor meer vanaf 11 december!
Pizzababe Jamie Madison
Pizzababe Jamie Madison
Vandaag hebben we ene Jamie Madison als Pizzababe van de dag en ik moet zeggen een erg erg lekker ding deze Jamie die vandaag haar debuut maakt op TLP en dat is vrij onterecht eigenlijk. Ik zal eens kijken of er nog meer te vinden is van deze babe want ik heb voorlopig nog geen genoeg van ms Madison. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte van mijn bevindingen. Raten maar weer!
Dit is pas goeie Dope!
Het weekend zit er weer op en het feest op het werk kan deze aankomende week weer beginnen. Sommige mensen gaan echt helemaal los in het weekend en zo ook deze chick die schijnbaar iets te veel pillen ofzo op heeft, een leuk showtje geeft ze wel.
Fail compilatie November 2010
Fail compilatie November 2010
We zijn inmiddels bekend met de fail compilaties van Twister en vandaag zit de maand novermber 2010 er bijna op en dus is het weer tijd voor een compilatie van alle fail filmpjes van afgelopen maand. Eerdere compilaties van zijn hand kan je hierrr nog eens netjes op een rijtje terug vinden.
Parents fight Carjacker & Kidnapper
Parents fight Carjacker & Kidnapper
Het zal je maar gebeuren, laat je heel eventjes je kroost alleen achter in de auto steelt er plots een onverlaat je auto met je kind er nog in. Het overkwam deze ouders in Kansas City die er alles aan doen om hun zes maanden oude dochtertje vervolgens terug te krijgen. De nachtmerrie van iedere ouder lijkt me zo. Respect voor deze familie Richman!
Gametime 1200 - Aurora
Gametime 1200 - Aurora
Voor de gametime vandaag heb ik een leuke point'n click escape game gevonden wat zich afspeelt in de tijd van generaal Custer vlak na / tijdens de amerikaanse burgeroorlog. Je zit in het stadje Aurora en moet een weg naar buiten vinden om het mysterie rond deze plek te ontdekken. Game on!
Sexy Danielle Teal
Sexy Danielle Teal
Het was alweer eventjes geleden, 2 jaar om precies te zijn, dat we Danielle Teal hier voor het eerst voorbij zagen komen en daarna had ik eigenlijk niets meer vernomen van deze mooie brunette. Vanavond is ze terug in de stal van ome Hef met een mooie cybervideo en sluit daarmee voor ons deze saaie zondag af.
Digital Paintings
Digital Paintings
Siuta Vealia Ukelele Baas!
Siuta Vealia Ukelele Baas!
Ik stel jullie eventjes voor aan Siuta Vealia uit New Zealand die alle ukelele spelers die je al kende laat verbleken met z'n skills. Siuta kwam op het idee toen ie eens zonder dental floss kwam te zitten en een belangrijke date had, tjsa! Meer ukelele hier!
Wie van de Drie 28-11-2010
Raisa Monika Nina

Raisa

Monika

Nina

Having a Bad Day ?! It can be Worse...
Having a Bad Day ?! It can be Worse...
Ik ben gelukkig weer wat opgedroogd poeh wat heb ik het slecht gehad zeg de afgelopen dagen, eigen schuld natuurlijk had ik maar niet zoveel moeten zuipen. Maar goed, het is feest en dan lust je ineens sloten met drank. Deze muis heeft ook een slechte dag maar het kan altijd slechter, ROFL!
Burka verbod ?! Neeeeeeee
Burka verbod ?! Neeeeeeee
Een van de zaken die dit kabinet aanpakt is het dragen van burka's en sindsdien zien we ineens allerlei dames die uit protest half nakend door de straten gaan met alleen een burka achtig iets over hun hoofd. Kijk zo kan het dus ook, en lijkt mij ie geval een stuk minder erg dan de doorsnee burka drager die wij zo afentoe over straat zien schuifelen. Wie belt GBL eventjes ?!
Black Friday shopping Disaster
Black Friday shopping Disaster
Zwarte vrijdag oftewel Black Friday is de dag na Thanksgiving en voor velen amerikanen dé start van het kerstinkopen doen. De helft van alle amerikanen heeft op deze dag vrij en gaan dan ook massaal winkelen in de winkels die op deze dagen allerlei speciale aanbiedingen hebben. Gezellig zou je denken...
Motorsport Crashes #1
Motorsport Crashes #1
Tja, nu het Formule 1 seizoen 2010 er opzit zijn de echte autosport liefhebbers alleen nog aangewezen op de diverse rally wedstrijden of de races van over het grote water. Uiteraard kan je ook gewoon hier afentoe checken om de beste en spectaculairste crashes nog eens terug te zien. Vandaag weer eens in compilatie vorm, check!
EasyGlider over Brasil
EasyGlider over Brasil
Het is momenteel geen lolletje om in Brasilie te zijn, althans in Rio de Janeiro want daar is het leger / politie in gevecht met allerlei drugsbendes die afgelopen week de macht dachten te grijpen in de brasiliaanse hoofdstad. Voor iedereen die toch eventjes lekker wil genieten van dit mooie land met de mooiste stranden ter wereld gaan we vandaag met een vliegtuigje en een camera vliegen zodat we toch een goeie indruk krijgen van al het moois wat Brazilie te bieden heeft. Meer Brasil hier!
Gametime 1199 - Haunt the House
Gametime 1199 - Haunt the House
Vandaag is het de bedoeling dat je iedereen uit het huis jaagd en zo doet voorkomen dat het huis bezeten is door het kwaad. Je begint met 30 mensen weg te jagen, klinkt simpel ?! Doe je best, game on!
14min of Kayden Kross
Okay okay, gisteren ging er dus vanalles mis hier op TLP door een veelstehoog alcoholpercentage en een slapeloze nacht waardoor er ineens een pizzababe repost stond en ook de game van gister stond al eens eerder op de site. Gaan we vandaag maar eens goedmaken dacht ik zo met deze 2 top videos van een van de mooiere vrouwen van de interwebs, Kayden Kross. Meer Kayden Kross, waaronder galleries en meer videos hierrr!
Cool Places in HDR
Cool Places in HDR
Rebellion Videomix 2010 by Dj Pinax
Rebellion Videomix 2010 by Dj Pinax
Ik blijf lekker een weekendje thuis hangen want alcohol heb ik genoeg op deze week maar om toch een beetje een stap gevoel te krijgen zetten we deze fijne videomix op van Dj Pinax, die tot ons kwam via Jappie waarvoor dank! Meer videomixen op TLP waaronder complete jaarmixen vind je via deze link!

Downloaden als mp3 doen we hier!
Wie van de Drie 27-11-2010
Danielle Labia Isis

Danielle

Labia

Isis

The Bubble Bottle Cap trick
The Bubble Bottle Cap trick
Ik heb mezelf eigenlijk altijd al afgevraagd hoe schoonzwemmers m/v zo lang onder water kunnen blijven iets wat mij met m'n ingeteerde longetjes nog geen 30 seconden lukt waar deze gasten door onderwijl ook nog eens 'n leuke trucje doen met de dop van een fles. Kijk eventjes mee..
The Ultimate Running Race [RETRO]
The Ultimate Running Race [RETRO]
Klassieke videogame karakters als Sonic en Mario nemen het tegen elkaar op in deze coole geanimeerde videomashup en uiteindelijk kan er maar eentje winnen. Op wie zet jij je knikkers ?!

Ook geinig "Shake It Bake It Booty Quake it!"
UWA Lip Dub 2010
UWA Lip Dub 2010
Het is de week van de lipdub wel weer want konden we eerder al Victoria's Angels zien met Kate Perry en daarna nog eens Alice in Wonderland vandaag hebben we weer eens een universiteit die iets gemaakt hebben om het nummer "Don't stop me now" van Queen. Nu is de vraag natuurlijk welke is beter deze amerikaanse versie of deze lipdub met hetzelfde nummer uit Polen?!
The Simpsons doen Avatar
The Simpsons doen Avatar
Naast American Dad, Family Guy, Southpark en The Cleveland show kijk ik ook nog elke week naar de Simpsons, moeder van alle hedentendaagse animatie series zoals de voorgaande die ik noemde. Nu 22 seizoenen verder blijft deze amerikaanse "doorsnee" familie nog steeds leuk en in de laatst aflevering was er weer een geniale intro/opening te zien met dit keer een persiflage op de Avatar film.
Another Treadmill Fail
We beginnen de dag meteen maar met een faal aktie zoals we die wel vaker hebben gezien met een gast die denkt sneller te zijn dan de loopband waar hij op gaat staan en uiteraard gepwned wordt net als er toevallig een camera meedraait. Meer stompzinnige loopband akties vind je via deze link.
Gametime 1198 - Milo Physics
Milo Physics
Stuur met behulp van de verschillende objecten de rode bal telkens zo dat het alle sterren raakt en je door mag gaan naar de volgende level. Er zijn genoeg levels en het wordt vanzelf moeilijk genoeg om je eventjes mee te vermaken. Game on!
Webcam meisje doet Showtje
Webcam meisje doet Showtje
Ik hoor net dat bloggen helemaal uit is en z'n langste tijd wel gehad heeft, tenminste dat meldde het rtl nieuws zojuist, maar zolang er dames, zoals dit webcam meisje, bereid zijn om voor ons een showtje te geven zo op de vrijdagavond ga ik me nog niet inschrijven bij het arbeidsburo. Nog veel meer webcam clips hier!
I'm not afraid of that Lion WTF!
I'm not afraid of that Lion WTF!
Gezellig zo'n dagje naar de dierentuin waar ze schijnbaar iedereen maar zo binnenlaten. Check eventjes deze gast die zonder enige aarzeling het leeuwenverblijf in springt met een heggeschaar en een soort van troffee mee naar huis neemt om later aan z'n kleinkinderen te laten zien. WTF!
Studenten met Sterke Verhalen
Studenten met Sterke Verhalen
Noël en Uriah reizen het hele land af van studenten vereniging naar studenten vereniging om daar de sterkste verhalen aantehoren en doen dat in samenwerking met Sonnema. Overbodig om te vertellen dat studenten ook echt sterke verhalen hebben, want als student maak je genoeg fuifjes en feesten mee waar stevig word doorgedronken. Heb jij bijvoorbeeld een sterker verhaal dan de mensen van Skadia, de studenten roeivereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam, stuur die dan in of kies een van de al ingezonden filmpjes tot winnaar, daarmee maak je tevens kans op mooie prijzen. Check de site voor meer sterke verhalen!
Luck [compilation]
Luck [compilation]
Je zal maar zoveel geluk hebben als de mensen in het volgende filmpje dan zou ik meteen naar het Holland Casino gaan en alles wat ik heb op rood zetten. Check eventjes deze geluksvogels op rij in deze compilatie!
Pizzababe Cara Michelle
Pizzababe Cara Michelle
Ik ben zo brak als het maar zijn kan en gelukkig is er zoiets als koffie wat me nog een beetje wakker houd anders was ik allang weer m'n bedje ingedoken. Het liefst met deze Cara Michelle dan natuurlijk die deze week de laatste Pizzababe van de dag is en een goeie weekafsluiter. Erg mooie dame, ik kan niet anders zeggen, en we mogen weer raten!
Batelco
 Batelco
Je hebt commercials en je hebt Commercials en dit is dan echt weer zo'n voorbeeld van een clip die je eigenlijk niet vaak genoeg kan zien gemaakt door de directors Alex & Steffen die echt een pluim verdienen voor het maken van deze spot. Oja, ze maken ook nog reclame voor een telecom provider..
Anime Openings
Anime Openings
Manga, animé, je moet er van houden en okay we hebben ooit eens een vette manga muziekmix gehad hier op TLP maar verder vind ik het eigenlijk niet wat. In deze clip / mashup zie je zo'n beetje alle anime film openings die er bestaan, als we de beschrijving moeten geloven.
Alice in Wonderland vs Three 6 Mafia Lipdub
Alice in Wonderland vs Three 6 Mafia Lipdub
Geniaal gemaakte lipdub met animatie uit de tekenfilm Alice in Wonderland op een nummer van Three 6 Mafia waar ik helaas de titel niet van heb. Leuk getimed natuurlijk nu er net dit jaar een Alice in Wonderland film is uitgekomen en er ook nog een spel aankomt onder de naam Alice: Madness Returns.

Papa doet het 1x voor [FAIL]
Papa doet het 1x voor
Altijd fijn zo'n vader die eventjes voor doet hoe je een bmx schans neemt en de tandarts is er ook blij mee.
Gametime 1197 - Crazy Penguin
Crazy Penguin
Plaats de platforms zo dat de pinguin in het ijs verdwijnt, de blauwe objecten kan je bewegen! Klinkt simpel dus ik wil dit keer echt highscores zien, game on!
Hot Rachel Starr
Hot Rachel Starr
Na al die winterse postjes van vandaag sluiten we de dag maar gewoon af met een dame die het iets beter voor elkaar heeft dan ons en in een beter oord vertoefd. Rachel Starr is een dame die wereld beroemd is in het 18+ wereldje en al een flinke carriere achter de rug heeft. Vanavond draait ze wat in de rondte met alleen een bikini aan, je zou het er bijna warm van krijgen.
So you think You can Dance [Dutch Auditions]
So you think You can Dance [Dutch Auditions]
Ik kijk nooit tv en als ik dat wel doe dan is het hoogstens naar de diverse actualiteiten programma's op 1-2 of 3 want aan reclame blokken door m'n tv programma's heb ik echt een gruwelijke hekel. Een van die zenders waar je helemaal dood gegooid word met reclame voor tijdens nog een tijdens en na de uitzending is RTL5, waar ze het programma So you think You can Dance uitzenden. Het leek / lijkt me niks maar dit promotiefilmpje is dan wel weer erg cool.
Victoria's Angels doen Lipdub
Victoria's Angels doen Lipdub
Je haat ze of je vindt het helemaal geweldig feit is dat ik de meeste lipdubs wel super vind, mits goed uitgevoerd uiteraard en zeg nu zelf als de angels van Victoria's Secret gaan lipdubben dan kan er eigenlijk nog maar weinig mis gaan. Het nummer wat ze doen is firework van Kate Perry en we zien de beauties weer in raptempo voorbij komen, heerlijk!
The Left Rights
The Left Rights
Ik kende deze muziekband niet maar eerlijk is eerlijk een geniale videoclip en de muziek van dit nummer White is echt niet verkeerd. Kijk en luister eventjes mee naar deze nieuwe plaat van Mindless Self Indulgence(MSI) van het album The left rights. De site van de NewYorkse band MSI vind je overigens hier!
Pizzababe Leslie Smith
Pizzababe Leslie Smith
Het gaat een beetje op en neer qua Pizzababes deze week lees ik in de comments maar dat ligt natuurlijk aan je smaak en over smaak valt niet te twisten. Deze Leslie Smith bijvoorbeeld heeft dan wel niet echt een groot bos hout voor de deur maar vind ik er toch echt supersexy uitzien. En ja, dan denk ik wel, met die wil ik eens op en neer, maar das weer wat anders. Meer Leslie Smith op TLP via deze link..
Candide Thovex the Ultimate Freeski 2010
Candide Thovex the Ultimate Freeski 2010
Nu we toch in winterse sferen zitten gaan we meteen maar eventjes door met deze mooie ski video in HD met pistes waar de normale man nooit komt en waar we alleen maar van kunnen dromen. De skiër Candide Thovex staat wereldwijd bekend om z'n creativiteit en snelheid op en off de piste, erg cool! Als bonus heb ik hier nog een ietswat oudere video van hem uit 2008!
Cars in the Winter of Seattle
Cars in the Winter of Seattle
Maak je borst maar nat want dit soort beelden van glijdende auto's over een glad winters wegdek gaan wij hier de aankomende dagen ook weer meemaken als we de actuele weerberichten mogen geloven en dat is geen pretje. Behalve als je alles lekker kan bekijken vanuit je luie stoel en jezelf de weg niet op hoeft. Dit zijn beelden uit de de grootste stad van de noordelijke staat Washington, Seattle.
Vodka + Street = Streetfight
Vodka + Street = Streetfight
Je zou denken dat als ik het over vodka heb ik verwijs naar Rusland maar ook in Polen weten ze wel raad met dit uiterst verraderlijke goedje en dat blijkt maar weer uit deze beelden van een straatgevecht in Polen die uitbreekt net buiten de uitgaansgelegenheid waar deze feestgangers even daarvoor nog stonden te dansen met elkaar. Tsja, drank maakt nog steeds meer kapot dan je lief is.
Gametime 1196 - Snowblitz
Gametime 1196 - Snowblitz
Er is sneeuw voorspelt de aankomende dagen en daar ben ik helemaal niet zo blij mee al kan je met sneeuw natuurlijk ook lol beleven zoals we vandaag doen in de gametime door op een sneeuwscooter allerlei stunts uit te voeren om aan punten te komen en uiteindelijk een hoge score neer te zetten. Besturing is simpel en in de tutorial word duidelijk uitgelegd hoe alles werkt, game on!
Sexy Lindsay Wagner
Sexy Lindsay Wagner
Nu we toch helemaal blij zijn met Ome Hef vandaag doen we ook meteen nog maar eventjes een cybervideo van de altijd en eeuwig sexy blijvende Lindsay Wagner waarvan je hierrrr ook nog een aantal galleries kan vinden. Tja, mooie babe en wat mij betreft ook zeker een kanshebber om volgende maand een gooi te doen naar de Pizzababe van het jaar 2010!
Topgear USA [S01 EP01]
Topgear USA [S01 EP01]
Terwijl wij nog een weekje of twee moeten wachten op de "echte" Topgear zijn ze in de USA ook eindelijk begonnen met hun versie van Topgear en die is echt een stuk beter dan de Australische versie waar we maar mee gestopt zijn om te posten wegens te weinig animo. Hopen dat deze USA versie beter aanslaat. Ik heb de hele aflevering voor je klaar gezet en aangezien er op woensdag toch nooit wat op televee is, wens ik je veel kijkplezier..
Op een dag weet je het, Schipper [FAIL]
Op een dag weet je het, Schipper
Ik heb het één keer meegemaakt, koninginnedag vieren op een rondvaart boot en telkens als we dan onder een loopbrug doorvoeren moest je naar binnen of een paraplu opzetten wilde je niet nat geplenst worden door allerlei idioten met teveel bier. Deze gast denkt iets cools te laten zien aan z'n vriendin door op het dek te gaan staan, net als er een..
Pizzababe Juliana Reed
Pizzababe Juliana Reed
Zo en dan gaan we meteen maar eventjes naar de Pizzababe van de dag die vandaag vertolkt gaat worden door Juliana Reed waar we al eerder kennis mee konden maken in deze gallerie. Vandaag dus een gloedje nieuwe gallerie van deze donkerharige cyber schoonheid. Vergeet niet te raten voor de Hall of Fame lijst die we binnekort als extra feature gaan presenteren hier op TLP! Hier nog een wat oudere gallerie met Juliana Reed in de krul!
Wegwerkzaamheden vermijden ?
Wegwerkzaamheden vermijden ?
Wie staat er niet dagelijks in de file ?! Ik!!! Maar mocht je toch elke dag onderweg zijn op de NL autobahn dan is het handig om te weten waar er precies files staan en waar er momenteel met man en macht gewerkt wordt aan een betere doorstroming dmv het aanleggen van meer rijstroken. Extra spitsstroken en andere onderhoudswerkzaamheden je kan het allemaal vinden, plus meer informatie verkrijgen wanneer het klaar moet zijn, op de site VanAnaarBeter.nl of door te bellen met 0800-8002 (gratis).
Streetrace gone Wrong
Streetrace gone Wrong
We hadden een tijdje geleden al een straatrace in Rusland met fatale afloop maar ook in de USA kunnen ze er wat van. Een Volkswagen neemt het op tegen een Dodge truck en die twee komen met elkaar in botsing, gelukkig loopt het dit keer toch iets beter af voor de betrokkenen. Behalve wat blikschade is er niet veel aan de hand.. Meer crashes hier!
Kids find Alien WTF!
Kids find Alien WTF!
De titel van deze post klinkt serieuser dan het in werkelijkheid is want de maker van deze clip is niemand minder dan District 9 director Neill Blomkamp die wel raad weet met coole special FX en deze clip maakte als een soort van teaser voor Wired Magazine. Ziet er toch wel spooky uit zo...
Dit is pas een Racebaan [EPIC]
Dit is pas een Racebaan [EPIC]
Nu niet allemaal meteen deze racebaan op het verlanglijstje aan de Sint zetten want deze uit de kluiten gewassen racebaan is echt mega groot en lang en er rijden maar liefst 1200 autootjes tegelijkertijd op. Elk uur komen er dan ook zo'n 100.000 voorbij zo snel gaat het ook nog eens. Chris Burden haalde er tevens de NewYork times mee, dat artikel kan je hier lezen. Hebbe!
Zakkenrollen doe je Zo!
Zakkenrollen doe je Zo!
We reizen eventjes af naar het voormalige oostblok oftewel het huidige oost Europa waar we vandaag camerabeelden hebben uit Roemenie van een groep kids die het meest weg hebben van Oliver Twist en z'n bende. Check ook eventjes hoe de meeste voorbijgangers kijken en precies ziet en weet waar het tuig op uit is maar geen vinger uitsteekt. Ik kan maar één ding zeggen, welkom in Europa!
Gametime 1196 - Blowing things Up
Gametime 1196 - Blowing things U
We gaan de dag beginnen met een vrij simpel spelletje waarin je ook nog eens de eerste 3 levels kado krijgt maar die eigenlijk meer als een soort tutorial moet zien. Blaas elke keer de structures op met de bommen die genoeg voorhanden zijn. Game on!
Kristy Joe Siren
Kristy Joe Siren
Vanavond is er weer een gratis multi-chat met dit keer ene Amber die je een uur lang kan bewonderen en het hemd van het lijf mag vragen. De chat begint om 22:00 bij de buurtjes van xMissy! Ik ga er zelf natuurlijk ook gewoon naar kijken maar tot die tijd moeten we het nog eventjes doen met Kristy Joe Siren waarmee we deze dinsdag tevens afsluiten.
Papa kookt Vanavond [FAIL]
Papa kookt Vanavond [FAIL]
Ik ga zo eens een bakje pasta in de magnetron smijten op hoop van zegen want de tijd dat er voor mij gekookt werd is helaas al weer eventjes voorbij. Dit jochie hoort dat z'n vader vanavond voor het eten gaat zorgen en is daar niet al te blij om. Niet zo gek als pa het telkens presteert om de boel te laten verbranden.
Sexy Saxophone Prank
Sexy Saxophone Prank
Een van de allereerste liedjes waarop ik schuifelde met een mooie dame was op het nummer Careless whisper van George Michael toen ik nog maar een junior pizzabezorger was en eerlijk is eerlijk het is en blijft een goed nummer. Vandaag een grapjas die benieuwd is of het nummer al ietswat van z'n populariteit heeft verloren en het gevraagd en ongevraagd aan eenieder die het wil horen tengehoor brengt. Meer pranksters!
Can you dance?
Can you dance?
Ik weet het zeker ik ga mezelf een Xbox Kinect controller kado doen deze kerstmis, wat een coole gadget is dat. De makers van de game Rock Band springen handig in op deze nieuwe hype met de eerste dansvideogame Dance Central, waarbij je lichaam de controller is en je helemaal in het spel op kunt gaan terwijl je meteen spelenderwijs dansen leert door de verschillende bewegingen langzaam te oefenen tot je geavanceerde combinaties kunt maken. Ben jij klaar voor nieuwe dance moves?
Pizzababe Reby Sky
Pizzababe Reby Sky
Over tot de orde van de dag met een nieuwe Pizzababe die we al eerder konden zien op TLP een paar maanden geleden en die we vandaag nog eens hebben als snoepje van de dag. Een mooie dame deze Reby Sky waarbij ik graag hoge ratings zie ook al heeft ze niet echt vooraan gestaan toen er met mukken gesmeten werd. Meer Reby Sky hierzo!
Star Trek crew on Chatroulette
Star Trek crew on Chatroulette
Ah kijk we hebben weer eens een grappige clip met het chat webcam programma waarin je nooit weet met wie je nu weer gaat chatten of cammen, Chatroulette in de aanbieding. Vandaag een soortement van Star Trek crew die uw hulp nodig heeft. Origineel is het zeker, jammer dat er zo weinig response op komt.
Nicolas Cage gone Mad
Nicolas Cage gone Mad
Je kan alle scenes van een schreeuwende Arnie Schwarzenegger verzamelen en in een clip gooien maar dat was al eens gedaan en daarom hebben we nu allerlei scenes met Nicolas Cage waarin hij z'n coolness verliest in een 4 minuten durende compilatie clip. Wat is jullie favoriete Nicolas Cage film ?!
Dat waren nog eens Tijden
Dat waren nog eens Tijden
Nee dit zijn geen beelden uit de jeugd van onze Tokus maar dat had maar zo gekund en als ik eerlijk ben moest ik wel een beetje aan Tokus denken bij het zien van deze promoclip voor MTV.
Don't touch that Gun
Don't touch that Gun
Zo afentoe een goude ouwe posten geeft helemaal niet als het maar echt een leuke clip is zoals deze echtgenoot die tegen z'n vrouw heeft gezegd van z'n gun afteblijven. Nou zijn vrouwen altijd een beetje eigenzinnig en zeker niet te vertrouwen met een pistool in de hand. Tijd dus om dit vrouwtje eventjes een lesje te leren. [Thnx P!]
Gametime 1197 - The Mob Job
Gametime 1197 - The Mob Job
Je zit diep in de mafia verstrikt en moet zorgen dat hoge mafia bazen op de plaats van bestemming komen door ze te rijden waar ze heen willen. Kijk ondertussen uit voor rivaliserende bendes die er alles aan doen om je tegen te houden. Game on!
Sexy Nicole Davis
Sexy Nicole Davis
Ik moest eventjes diep in de TLP archieven zoeken om Nicole Davis terug te vinden want Nicole was al eens Pizzababe van de dag in 2008 en vanavond trekt ze de deur dicht en draait deze ook meteen op slot. Morgen staat er weer een hele verse batch met filmpjes, games en galleries voor je klaar. Tot dan!
Motorcycle Show Off gone Wrong
Motorcycle Show Off gone Wrong
Vroeger was je al een hele bink als je de straat uit kon rijden op het achterwiel van je crossfietsje maar eenmaal wat ouder krijg je plots de beschikking over sneller en krachtiger materiaal zoals bijvoorbeeld een motor waarop je natuurlijk ook je kunstjes kan vertonen, maar doe het dan wel zo dat andere mensen daar verder geen last van hebben.
Russians trying Parkour [FAIL]
Russians trying Parkour [FAIL]
Moet er eens iemand verdwijnen die lastig is in de media of staan er een paar flessen vodka in de weg, dan kan je dat met een gerust hart aan een rus overlaten. Stuur je een rus om te gaan parkouren dan ligt dat net even iets anders..
Pizzababe Becky Payne
Pizzababe Becky Payne
Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe week met Pizzababes die je altijd zo rond de lunchtijd kan bewonderen. We beginnen deze week met de blonde Becky Payne die toch echt eens langs moet komen voor wat kleding advies want deze combinatie van blauwe stockings met rode schoenen kan echt niet. Neemt niet weg dat het een mooie dame is, raten maar!
Vergeet Rambo, Tebaatusula is de Man
Vergeet Rambo, Tebaatusula is de Man
Er lijkt een einde te komen aan de mythe Rambo die het in z'n eentje telkens weer opnam tegen hele legers en ook altijd overwon want er is nu een held die zelfs de meest vreemde Bollywood helden laat verbleken. Ik stel jullie voor aan de afrikaanse versie van John Rambo, Tebaatusula waarbij ik alleen zo m'n bedenkingen heb bij de low budget special effects.
Vancouver Wheelchair Vigilante
Vancouver Wheelchair Vigilante
Wie zegt dat als je gehandicapt bent je ook meteen minder valide bent ?! Kijk eventjes mee naar deze HELD die zich geen seconde bedenkt als de werknemer van een benzinestation word belaagd door een boze klant en de onverlaat meteen in een stevige houtgreep vastpakt. Respect!
Standup Comedians vs Audience
Standup Comedians vs Audience
Een ding is zeker wanneer je naar een standup comedian gaat kijken zorg er dan voor dat je nooit op rij 1 zit. Zo konden we eerder al eens Brendon Burns zien die het aan de stok kreeg met iemand uit het publiek maar ook als er vragen uit het publiek komen kunnen er vreemde zaken gebeuren zoals hier in de show van Jimmy Car. Mocht je ooit naar Frankie Boyle willen gaan, neem dan van mij aan je WILT NIET op de eerste rij zitten.
WGN Morning News Live reporting [Fail]
WGN Morning News Live reporting [Fail]
Het blijft lastig dat live gaan in een uitzending en vooral als je niet helemaal het tijdschema hebt zoals hier in een ochtendnieuws uitzending waarin het wachten is op de explosieven specialist die niet helemaal doorheeft dat half Amerika aan de buis gekluisterd zit in afwachting van de sloop van een verouderde brug.
Gametime 1196 - Polar Pwned 2
Gametime 1196 - Polar Pwned 2
We gaan weer eens spelen met pinguins al hoef je die arme beestjes dit keer niet weg te meppen maar mag je ze meteen opblazen. Een erg leuke game op deze maandagochtend en het helpt zeker om eventjes de tutorial goed door te nemen voordat je gaat spelen en mocht je er echt niet uit komen dan is er ook nog een walkthrough in video vorm die je verder helpt. Game on!
Sexy Rave babes
Sexy Rave babes
Het weekend zit er weer op morgen begint de werkweek weer voor iedereen en zijn we weer onderweg naar een volgend weekend. We sluiten vandaag de dag af met een leuke compilatie met o.a. Carmen en nog een aantal andere dames die het weekend hebben doorgebracht al dansend en strippend voor de webcam. [Thnx Simoon!]
Animals of the World [Part 1]
Animals of the World
Two by Four
Two by Four
We gaan nog eventjes stunten met BMX fietsjes in deze coole Two by Four video ingediend door Rob via de linksubmit en dat het afentoe ook weleens fout gaat zien we in deze 10min durende crash compilatie van dezelfde makers. [Thnx Rob!]
Wie van de Drie 21-11-2010
Anya Nina Tina

Anya

Nina

Tina

It's Slowmotion Man
It's Slowmotion Man
Ik heb vanacht de film Megamind zitten kijken en ik moet zeggen die was echt cool en wie wil er nou niet een superheld zijn zoals bijvoorbeeld superman of spiderman. Helaas hebben niet alle superhelden ook echt superkrachten zo vraag ik me af wat deze Slowmotion man nou precies voor meerwaarde heeft.
Shopping Trolley vs Rooftop Stunt [FAIL]
Shopping Trolley vs Rooftop Stunt [FAIL]
Het leven van een stuntman gaat niet over rozen en er is geen een stuntman die nog nooit iets heeft gebroken in z'n leven. Met een winkelwagentje je laten katapulteren van het dak van een woning moet eigenlijk wel fout gaan en hoe het met deze stuntman is afgelopen blijft nog eventjes de vraag al lijkt het meetevallen.
Amazing Marble Run
Amazing Marble Run
Het Rube Goldberg principe is niet nieuw en we hebben in het verleden al diverse coole bouwsels voorbij zien komen, dit is er weer zo eentje gebouwd door een overijverige pa met net iets teveel vrije tijd om handen.
The Silent City HD
The Silent City HD
De diverse short movies die je tegenwoordig kunt vinden op het internet worden steeds cooler en cooler en dat heeft ook zeer zeker te maken met de software die later gebruikt wordt om beelden nog eens natebewerken zoals bijvoorbeeld het Adobe's After effects pakket, wat ook steeds krachtiger wordt. Kijk eventjes mee naar dit Silent City wat ook weer een knap staaltje van monteren is geworden. Meer Short Movies hier!
Plastic state of Mind (Parodie)
Plastic state of Mind (Parodie)
Het nummer Empire state of Mind is al zovaak gespoofed dat het eigenlijk geen nieuws meer is maar toch wil ik deze video met jullie delen waarin dit nummer is omgetoverd tot een boodschap van algemeen belang. Plastic is slecht voor het milieu dus gebruik er zo min mogelijk van en hergebruik het waar het kan, dat is zo ongeveer de boodschap, wel leuk gedaan!
Gametime 1195 - Defender of the Galaxy
Gametime 1195 - Defender of the Galaxy
Na alle adventure en skills games van afgelopen week vandaag weer eens een spelletje die zelfs ik snap en wat vroeger zelfs een van m'n favorieten spelletjes was in de lokale amusementshal al heet het spel van vandaag net iets anders. Je bent de Defender of the Galaxy en moet in je ruimteschip alle inkomende vijandelijke schepen neerknallen, simpel! Game on..
Marta Zawadzka in Metamorphosis
Marta Zawadzka in Metamorphosis
Net als in de UK gooien ze ook in Polen borstvergrotende middelen door het leidingwater want een andere verklaring heb ik er eigenlijk niet voor. Juist in deze 2 landen lijken zowat alle babes gezegend met een flink bos hout voor de deur, whoehoee! We konden Marta Zawadska al eerder bewonderen in een eerdere videoclip en vandaag is ze gewoon nog eens op visite en daarmee meteen de dagafsluiter voor vandaag.
AH Toy Story [De Bloopers!]
AH Toy Story [De Bloopers!]
Je moet het deze filliaalmanager van grootgrutter Albert Heijn nageven keer op keer verast hij weer met grappige en geniaal bedachte commercials waarin dit keer toy story centraal staat. Helaas gaat er ook weleens iets fout bij de opnames en dat zien we in deze clip met de bloopers.
Saarbrucken in HDR
Saarbrucken in HDR

Another Shower Prank
Another Shower Prank
Het is natuurlijk wel leuk om samen met je vriendin wat blogs te bezoeken maar de laatste tijd zie ik vooral filmpjes waardoor de dames best op vreemde gedachtes zouden kunnen komen. Neem nu deze chick die haar vriendje verrast met een zeer vreemd eigen gemaakt sausje. Meer pranks hierzo!
Wie van de Drie 20-11-2010
Deni Avia Summer

Deni

Avia

Summer

Parking Rage [+Remix]
Parking Rage [+Remix]
Een gepensioneerde brit van 82 had er schoon genoeg van om telkens een auto op z'n uitrit aan te treffen waardoor hij zelf z'n eigen garagebox niet meer uit kan rijden. Nou is dat best lastig wanneer er een grote truck staat maar wanneer het een Ford Ka betreft dan kan je die nog weleens aan de kant proberen te duwen. Het kost 'm z'n rijbewijs dat dan weer wel en uiteraard is er ook al weer een remix op het nummer van Benny Hill.
Flying with Vultures
Flying with Vultures
Een gier is een echte aaseter maar komt niet echt veel voor in NL in tegenstelling tot bijvoorbeeld over het grote water waar deze beesten in grote getalen voorkomen. In deze documentaire van de BBC gaan we vliegen met gieren in Magaliesberg, Zuid Afrika en dat in HD, cool!
The Godfather
The Godfather
Onze favoriete fransman is terug met een filmpje onder het motto "Nimportequi" en dan hebben we het natuurlijk over de enige echt Remi Gaillard die dit keer als een echte mafiabaas in een parking een argeloze voorbijganger de stuipen op het lijf jaagt. Alle Remi Gaillard filmpjes op TLP vind je via deze link.
250 Movie Introductions
250 Movie Introductions
We hebben weer iemand gevonden die handig met schaar en plaksel aan de gang is geweest en een leuke compilatie clip in elkaar gezet heeft met allerlei karakters uit films, zo'n 250 in totaal die zich nog eventjes netjes voorstellen.
France got Talent
France got Talent
Ook in Frankrijk hebben ze een Got Talent show alleen heet het daar "La France a un incroyable talent". Nou ben ik nog niet bijster overtuigd van het talent wat daar aan bod komt al moet ik zeggen dat deze Joe toch wel wat coole dancemoves heeft. Ene Frogman bevestigd dan weer wel meer mijn vermoedens dat fransen totaal geen talent hebben.
Gametime 1194 - Age of Kingdom
Gametime 1194 - Age of Kingdom
Een van de spellen die ik vroeger graag speelde op de pc was Age of Empire, lekker een dorpje bouwen en je volk aan het werk zetten om op het juiste moment de tegenstander aantevallen. Dit Age of Kingdom lijkt er een beetje op al is het natuurlijk niet zo uitgebreid. Game on!
Clubbing met Pizzaman
Clubbing met Pizzaman
Zo ik ga ook maar eens een biertje doen in de kroeg en eens zien of we nog een leuke dame kunnen meelokken naar huis. Waar we heen gaan is niet helemaal duidelijk als er maar leuke dames zijn zoals hier in dit GGW filmpje die ik helaas een beetje heb moeten afraffelen omdat ik weg moet.. Volgende keer meer! Excuus..
Pliesie schopt kont, Liggen Jij!
Pliesie schopt kont, Liggen Jij!
Tijdens de arrestatie van een van drugsdealende verdachte is een van de arresterende agenten die ook nog eens undercover is iets te overijverig. Ik heb eigenlijk nooit zoveel medelijden met dat soort gasten maar de Seattle Police Department heeft de desbetreffende agent wel meteen op non-actief gesteld. Er zijn beelden van dit incident, gaat hij te ver of niet ?
Spider vs Mirror
Spider vs Mirror
Je ziet weleens filmpjes waarin huisdieren zoals honden en katten reageren op hun eigen spiegelbeeld en dat is meestal wel grappig om te zien, maar hoe reageert een spin eigenlijk op z'n eigen spiegelbeeld ?! Fake or Real ?Pizzababe Eva Angelina
Pizzababe Eva Angelina
Het is tijd voor onze weekelijkse Pizzababe afsluiter en dat is vandaag wederom een dame van Penthouse nadat dat gister niet helemaal goed bevallen was. Eva Angelina kende we al van dit filmpje op TLP en vandaag is ze gewoon weer terug van weggeweest in een heerlijke gallerie. Slechts 25 jaar is ze pas al zou je het niet zeggen. Ik hoor het graag weer in de comments en ratings. Maandag hebben we weer een verse blik Pizzababes!
Een trein onderspuiten met graffiti, doe je zo
Een trein onderspuiten met graffiti, doe je zo
Het lijkt de laatste jaren wat minder te worden met de graffiti van overijverige jongeren die snachts niets beters te doen hebben dan treinen te bekladden maar niet in Duitsland waar deze video vandaag lijkt te komen. Deze jongeren wachten dan ook helemaal niet tot dat het donker is maar nemen de trein onder handen op klaarlichte dag. Best lef!
Ik ben niet dronken, Hips!
Ik ben niet dronken, Hips
Nog een paar uurtjes en dan is het weer weekend en dat luiden we uiteraard in met de vrijdagmiddagborrel alwaar we wat biertjes en borrelnootjes nuttigen om daarna in half beschonken toestand naar huis aftezakken. Gelukkig weet ik onderhand wel wanneer ik genoeg gedronken heb al kan je dat niet van iedereen zeggen.
Zing een liedje voor me (live)
Zing een liedje voor me (live)
Het is de laatste tijd wat onrustig in het leven van Lange Frans die in onmin leeft met z'n oude partner Baas B, en zelfs z'n vriendin gewapend met een revolver op de Baas afstuurde. Maar eerlijk is eerlijk dit is dan toch wel weer een heel cool nummer die hij vanmorgen live ten gehoor gaf samen met Thé Lau van de Scene in de studio van Giel onder begeleiding van toetsen en het strijkkwartet. Nieuwe nummer 1 ?!
WTF?! Russia in 15 Seconds
Russia in 15 Seconds
Wij houden natuurlijk allemaal van Rusland door al die videos die we de laatste jaren voorbij hebben zien komen of door deze compilaties van Twister met daarin allemaal grappige russen die stom dronken door het leven gaan. Maar hoe is het eigenlijk in het eggie gesteld met dit voormalig communistisch bolwerk, deze Russia in 15 Seconds zou een beeld moeten geven ware het niet dat het gewoon een nep filmpje is.
Gametime 1193 - Bean Fiend
Gametime 1193 - Bean Fiend
Vandaag ben je een slak die heel snel moet klimmen doordat het water onder je aan het stijgen is, onder het klimmen moet je zoveel mogelijk bonen pakken om punten te verzamelen. Mocht je toch in het water vallen zorg dan dat je daar heel snel uitkomt anders nemen de vissen je te grazen. Game on!
ÜBERBABE JAYME LANGFORD is BACK
ÜBERBABE JAYME LANGFORD is BACK
Een van de allermooiste babes wat mij betreft moet toch wel Jayme Langford zijn, wat een mooie vrouw is dat toch. En voor de klagers van Robert S. z'n werk kan ik alleen maar zeggen, kijk nou toch eens, is dit perfectie of niet ?! Meer van Jayme Langford hierrr...

ÜBERBABE JAYME LANGFORD is BACK

Avatar Extended
Kadotip : Avatar Extended Collectors edition op Blu-ray
Voor diegene die naarstig op zoek is naar een leuk sinterklaas of kerst kado is er nu goed nieuws want dé film van 2010 Avatar is nu ook op blu-ray en dvd verkrijgbaar. Het betreft hier de 3-disc Extended collectors edition met zo'n 45 minuten aan nooit eerder vertoond materiaal en veel nieuwe feautures. De release datum is vandaag 17 november en tip 2 gooi ik er ook maar meteen achteraan want ook het A-Team van, Hannibal, Face, B.A & Murdock mogen wat mij betreft best onder de kerstboom in blu-ray of dvdvorm alleen ligt deze film al een weekje, vanaf 10 november, in de winkel. Meer info hier!
Todor & Petru [Epic Coolness]
Als je iets van animatie wilt leren dan zijn er een paar scholen waarvan je zeker weet dat als je die hebt afgemaakt je ook echt iets kan. De Gobelins L’école de L’image is zo'n school waar we al diverse keren coole filmpjes van hebben zien langskomen. Dit keer zijn het 5 leerlingen die voor hun afstudeer opdracht een vet cool filmpje hebben gemaakt die verder geen enkel nut of boodschap heeft, had ik al gezegd dat het een cool filmpje is ?
Harry Potter is 'n Janet
Harry Potter is 'n Janet
Elke keer als er bijna een nieuwe film van Harry Potter uitkomt verschijnen er van dit soort filmpjes waarin Harry Potter als homo wordt neergezet of zoals onze zuiderbuurtjes het zeggen als 'n janet. Oud nieuws natuurlijk want dat had je allang kunnen weten wanneer je bijvoorbeeld deze clip goed bekijkt. Hier de echte trailers!
Pizzababe Delia Darling
Pizzababe Delia Darling
We schakelen vandaag eventjes over naar een babe van dat "andere blad", de Penthouse, waarin deze week Delia Darling het snoepje van de week is. Bij deze conculega van Ome Hef gaan de meisjes net iets verder dan we eigenlijk gewend zijn maar ook deze dames houden het nog vrij netjes. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, bij genoeg animo stappen we wat vaker over naar de Penthouse. Raten maar weer!
Underwater Carousel
Underwater Carousel
Elena Kalis is een fotografe gespecialiseerd in onderwater fotografie wat de foto's die ze maakt echt een mooi effect geeft. In deze zojuist gereleasde video haar werk voor het eerst in video vorm en dat werkt best lekker relaxend zo op de vroege ochtend. Kopje koffie erbij, koekje! [Thnx P!]
Streaker wordt keihard gePWNED!
Streaker wordt keihard gePWNED!
Tijdens de American Footbal wedstrijd Fresno State vs. Nevada duikt er weereens een streaker op die uitdagend de beveiligers het leven zuur maakt maar zoals wel vaker, wie het laatst lacht, lacht het hardst.
Hoe kan je 'm missen?
Hoe kan je 'm missen?
Ik sla dit seizoen voetbal maar eens over want elke week zien hoe je clubje verliest is ook niet alles, en dan heb ik het natuurlijk over Feyenoord wat er momenteel echt beroert aan toe is. Maar het kan altijd nog een tikkeltje erger! Tijdens de 2010 Asian games in de wedstrijd Uzbekistan vs Qatar komt speler Khalfan van Qatar helemaal alenig voor de goal te staan maar weet het nog te verprutsen. Best Knap! Hier nog een fijne compilatie met meer van dit soort koekebakkers!
Vrouw achter het stuur bloed op de Stoep
Vrouw achter het stuur bloed op de Stoep
Helaas is niet echt goed te zien of het hier werkelijk een vrouw betreft die haar parkeerkunsten graag vereeuwigd ziet op het wereld wijde web maar wanneer ik zo eens naar deze beelden kijk dan kan het bijna niet anders.
Gametime 1192 - Deadly Venom
Kijk dat is nog eens lekker wakker worden! We beginnen de dag met een coole nieuwe stealth game waarin je een vrij voluptueuze moordenaar bent die opzoek gaat naar de waarheid in een van corruptie vervuld bedrijf. Je moet daarvoor gebouwen binnendringen en wachtposten zonodig uitschakelen. Gebruik om aan te vallen de W, A, S, D keys en de muis om items op te pakken en te bewegen. Game on!
Cassandra Lynn, Hot as Ever! [Megapost]
Cassandra Lynn, Hot as Ever! [Megapost]
Een van de mooiere dames van Ome Hef is nog altijd de blonde Cassandra Lynn die we al 2x als Pizzababe van de dag voorbij zagen komen maar eigenlijk nog nooit in een video. Daar gaan we vanavond verandering in brengen met maar liefst 6! videos van deze schone babe, dus genoeg kijkplezier voor iedereen en zeker een waardige afsluiter van deze toch iets wat druilerige woensdag.. Check hier en daarna ook nog eens hierrr! Habbbaa!
In Search of the New Stig
In Search of the New Stig
Het was een beetje jammer dat de vorige Stig, Ben Collins, het nodig vond om z'n identiteit bekend te maken aan het einde van het afgelopen seizoen maar daar malen Jeremy Clarkson en kornuiten niet om en roggelen gewoon een nieuwe Stig. Hoe kom je aan een nieuwe Stig ?! Simpel van de boerderij waar ze met bosjes gefokt worden, 12 december mensen, dan is er weer een nieuwe Topgear aflevering, ik hou het voor jullie bij! Meer...
Sint doet Viraal
Sint doet Viraal
Zoals jullie allemaal weten is de goedheiligman afgelopen zaterdag aangekomen met pakjesboot 12 in Hardewijk en verblijft hij de aankomende 3 weken in ons landje terwijl hij alvast besluit wie zoet is en wie mee gaat naar Spanje. Ook de Sint kan niet achterblijven op de interwebs en had al veel gehoord over virals en weblogs, tijd dus voor een eigen viral, jammer dat de beste man wat weinig eigen inspiratie heeft.
Mijnlekkerstefoto.nl
Zonder poespas contact leggen met singles, swingers en stellen. Ben je al die andere moeilijke sites ook zo zat ? Bij ons ontmoet je dan misschien wél je ideale date, dat spannende sexcontact of dat stel waar jullie al zo lang naar op zoek zijn. Leg snel en veilig contact met mensen uit de Benelux via MijnLekkersteFoto.nl
Pizzababe Erin Heidrich
Pizzababe Erin Heidrich
We gaan maar meteen over naar de Pizzababe van de dag die wat mij betreft een beetje een twijfelgevalletje is maar op de een of andere manier heeft deze Erin Heidrich toch iets van sexy over zich heen. Helaas heeft Erin niet echt vooraan gestaan op tietuitdeeldag maar dat maken we de aankomende 2 dagen, donderdag en vrijdag ruimschoots goed. Vandaag is deze Erin Heidrich de Pizzababe van de dag, raten maar weer!
Sexy Inpakservice
Sexy Inpakservice
Ik kan zo 1-2-3 niet zo snel ontdekken waar deze video is opgenomen maar mijn vooroordeel dat shoppen met de december maand in aantoch een hel is lijkt ineenklap over als ik zo eens naar deze beelden kijk van een dame die net nieuwe schoenen heeft gekocht voor de aankomende feestmaand. Tsja, zo kan shoppen toch nog best leuk zijn.
Halloween at Denny’s restaurant [FIGHT!]
Terwijl wij het met de KFC, Burger King en Mc Donalds moeten doen hier in NL hebben ze over het grote water nog zo'n keten waar, naar het schijnt, echt de beste hamburgers in de USA gebakken worden. Denny's dus, en in dit filliaal van Denny's in Oakland breekt een relletje uit tijdens een halloween feestje. Altijd gezellig dus dat Denny's!
Wedding Entrance FAIL!
Wedding Entrance FAIL!
Een niet echt gelukkig begin van het huwelijk voor deze Cara & Andrew die het nog proberen lollig aftedoen maar deze aktie zeker niet ingestudeerd hadden.

Tja, dan zien we toch liever dit...
Volleybal, Mag dit ?!
Volleybal, Mag dit ?!
Christian Savani, speler van de italiaanse club Macerata, moest afgelopen weekend met een hakballetje een punt maken toen hij er met z'n armen niet bij kon. Een erg mooi punt maar ik vroeg me juist af of dit zomaar mag. Uit de beelden blijkt van wel want het punt wordt wel geteld. Beetje vreemd ?! Ondanks het punt ging Macerata onderuit met 2-3, lees hier verder.
Gametime 1191 - Gravinaytor
Gametime 1191 - Gravinaytor
We beginnen de dag met een leuke game waarin zwaartekracht een grote rol speelt. Je moet jezelf namelijk door de diverse levels heen worstelen waarin je afentoe alle kant op wordt geslingerd, kijk dus goed naar de pijltjes en bereik elke keer de blauwe deur om verder te gaan naar de volgende level. Game on!
Bailey Stone heeft Tetten!
Bailey Stone heeft Tetten!
Terwijl het alweer tijd wordt om de pizzahut zo dicht te gooien is Bailey Stone alvast de slaapkamer opgeslopen om haar nacht outfit uit te proberen en ja ach al zijn deze tetten niet helemaal van d'r zelf ik kan me er denk ik prima mee vermaken. Bailey Stone dus als afsluiter van de dag, en tevens voor het eerst te zien op TLP!
The Hat Project
The Hat Project
We hebben dit soort filmpjes al wel vaker gezien met basketbal en in nog een aantal varianten maar deze is volgens mij nieuw. Deze broeders hebben namelijk een aantal coole trucs gefilmd met een petje, er staat uiteraard niet bij hoeveel pogingen eraan vooraf gingen en er zit één enkele truc bij die wel heel sterk is.
RTL GP Jaaroverzicht 2010
RTL GP Jaaroverzicht 2010
Red Bull Racing coureur Sebastian Vettel mag zich de nieuwe wereldkampioen Formule 1 noemen van het seizoen 2010 en één van de programma's op de NL tv die daar altijd vollop aandacht aanbesteed is RTL GP. Helaas voor Alonso en Webber grepen zij naast de titel maar mooie spectaculaire races hebben we dit jaar wel gezien en zoals elk jaar is er dan aan het einde van het seizoen een compilatie video die onze buurman heeft klaar staan voor je. De laatste GP in gallerievorm staat er trouwens ook!
Pizzababe Michelle Wittenberg
Pizzababe Michelle Wittenberg
Afgelopen zondag hadden we nog een cybervideo staan van Michelle Wittenberg en toen begreep ik eigenlijk al niet dat we Michelle nog niet voorbij hadden zien komen als Pizzababe van de dag, daarom doen we dat vandaag maar eventjes. Michelle Wittenberg dus en laat je horen in de comments en ratings!
Paintball in Shower Prank
Paintball in Shower Prank
Ah kijk daar zijn ze weer Jesse en vriendin, waarvan de laatste een paintball geweertje heeft geleend van een vriendin waarmee ze een nietsvermoedende Jesse mee te lijf gaat die net eventjes lekker onder de douche staat. Lijkt me vrij pijnlijk...
Real Life Mario....
Real Life Mario....
Kijk dit zou voor mij dus gewoon perfect zijn om eens lekker wat te gaan bewegen, een soortement van Mario's world vertaald naar de echte wereld. Cool gemaakt!
Bad drivers [12 minute compilation]
Bad drivers [12 minute compilation]
De winter komt er weer aan en daarmee ook de gevalletjes blikschade en ander soortige auto ongelukjes waarvan de aantallen in de winter altijd nog wat hoger ligt dan in de rest van het jaar. In deze 12 minuten durende compilatie komen er weer verschillende voorbij zetten en ook de gevalletjes net niet raak waarvan er een paar echt super veel geluk hebben. Meer...
Massa & Alonso doen Formula Rossa
Het ziet er naar uit dat ik me vorige week toch een beetje vergist heb nu ik deze beelden zie van 's werelds snelste rollercoaster in Abu Dhabi de Formula Rossa waarin je in een op een Ferrari gelijkende cart zit die snelheden behaalt van zo'n 250km p/uur. Felippe Massa en Fernando Alonso lijken zich in deze nieuwe video prima te vermaken!
Gametime 1190 - Desert Rifle 2
Gametime 1190 - Desert Rifle 2
Ook vandaag ben je een scherpschutter en dit keer zit je midden in de woestijn waar allemaal vijandelijke troepen op je afgestormd komen. Je hebt de beschikking over verschillende wapens en zelfs TNT, je kan die wapens ook nog upgraden! Ik ben benieuwd wie het langer dan mij volhoud, ik ben telkens na ongeveer 1.5 minuut al dood. Game on!
Brittany Rathel
Brittany Rathel
We sluiten deze maandagavond af met de blonde Brittany Rathel die welliswaar niet zelf werd gezegend met een flink bos hout voor de deur maar daar toch voor gezorgd heeft. Opgepast, plork alert!
Dance videomix October 2010
Dance videomix October 2010
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik zit me al helemaal te verheugen op de aankomende december maand waarin we steevast zoals in elk jaar worden overspoeld met jaarmixen in mp3 formaat en tegenwoordig ook op video. Zover is het nog niet maar ene Erwin de Groot heeft al wel deze coole dancemix voor de maand oktober in elkaar geschroefd, ik zeg top! Playlist staat onder de video... Meer videomixen via deze link!
Video Diary goes Wrong
Video Diary goes Wrong
Ene Sarah doet mee met een video competitie voor mensen met een lichte beperking en maakt daarom een video dagboek waarbij het plots vreselijk misgaat. Kijken tot het einde!
Pizzababe Brooke Windatt
Pizzababe Brooke Windatt
Wat fijn dat we nu ook eindelijk de Pizzababe van de dag op een fatsoenlijk formaat kunnen gaan bekijken, afgelopen vrijdag kon je al eventjes genieten van Olivia Page en deze maandag starten we ook weer met een blondine die luistert naar de naam Brooke Windatt! Lijkt me een win-win situatie!
Rampage 2010 POV
Rampage 2010 POV
Ik sta werkelijk waar iedere keer weer versteld van de hoge resolutie en kwaliteit van het beeld gefilmd met een GoPro HD camera. Neem nou deze beelden van het Redbull Rampage 2010 event die met zo'n zelfde camera gefilmd zijn en die er toch echt zwaar professioneel uitzien. We blijven meteen eventjes bij de rode stier met Edgar Davids die op 24 november a.s. de Amsterdamse wijk Heesterveld in gaat op zoek naar voetballers die het lukt om met een perfect shot de bal op één van de balkons te schieten. Teaser!
Dollicia Bryan schopt kont
Dollicia Bryan schopt kont
Diegene die een beetje bekend is met de hiphop videos van bijvoorbeeld MTV of TMF die kennen hiphop model Dollicia Bryan vast al wel maar mocht dat niet zo zijn dan krijg je in deze video toch wel een goed beeld van deze dame en dan vooral van het zitvlees waaraan Dollicia geen gebrek heeft. Ik zou d'r doen...
Santa is een dronkenlap!
Santa is een dronkenlap!
Ik weet niet wie van jullie de film Sint van Dick Maas ondertussen al heeft gezien waardoor je ineens een hele andere kijk krijgt op de goedheiligman maar als je dan net denkt van die schrik bekomen te zijn valt ook die andere weldoener de kerstman door de mand want die blijkt ineens een ordinaire dronkenlap te zijn. Als dat maar goed komt dit jaar.
Subcarpati
Subcarpati
Dat je met stopmotion mooie clips kan maken wisten de meeste onder ons al wel en dat dit ook zonder enig budget kan bewijzen Ionut Negrila & Mihai Calota die met 5313 foto's en 3 verschillende lichtbronnen deze coole clip in elkaar sleutelde. Als je heel goed kijkt en afentoe de video stopt zie je de mannen aan het werk, en er is ook nog een making of die je hierrr kan bekijken.
Gametime 1190 - Clear Vision 4
Gametime 1190 - Clear Vision 4
Je bent een sluipschutter en je moet allerlei missies volbrengen in Clear Vision 4, dus luister goed naar de instructies voor elke level en knal niet de verkeerde dood want dan ben je zelf ook meteen af. Er zijn genoeg levels om je een tijdje zoet mee te houden. Game on!
Sexy Michelle Wittenberg
Als ik zo eens naar deze sexy cybervideo shoot kijk van Michelle Wittenberg dan zie ik niet zo 1-2-3 dat deze mooie dame iets nederlands in zich heeft al zou je dat wel denken bij zo'n achternaam. Neemt natuurlijk niet weg dat Michelle gewoon een babe is en tevens onze dagafsluiter voor vandaag.
Parkeren met Hindernissen
Wanneer je geen zin hebt om uren naar een parkeerplaats te zoeken dan moet je gewoon een beetje creatief zijn zoals je in deze video kan zien in Sofia, Bulgarije.
Skate Regeneration
Skate Regeneration
Ik geloof dat de meeste foutjes onderhand uit deze nieuwe layout zijn gevist en ik heb het idee dat het ook wat sneller gaat dan afgelopen vrijdag toen het nog vooral veel testen en proberen was. Mocht je nog ergens problemen ondervinden laat dat dan eventjes weten in het TLP 2.0 topic, u word bedankt! Kilian Martin is iemand die goed is met een skateboard, wij kijken graag eventjes mee. Hier een 2e video A Skate Escalation!
Wie van de drie 14-11-2010
Keeley Brynn Verunka

Keeley

Brynn

Verunka

It's Crocodile Duncat WTF
Ik ben meer van de katten als van de honden en dat is maar goed ook want anders moest ik 3x per dag door weer en wind met de hond naar buiten. Katten kunnen zich uitstekend zelf kunnen redden ook wanneer de tegenstander iets groter is dan de kat zelf en mazzel heeft dat katten niet van water houden.
Golfer slaat toeschouwer Knock Out
Golfer slaat toeschouwer Knock Out
Tijdens het golftournooi van de Australian Masters 2010 slaat golfer Robert Allenby de bal het publiek in die zomaar bij een toeschouwer op z'n hoofd beland die daardoor meteen knockie gaat. Achteraf blijkt het gelukkig allemaal nog meetevallen. Fore!
Call Me the Literal version
Callme Literal version
Debby Harry oftewel Blondie was in de 70er en 80er jaren een fenomeen en alles wat zij aanraakte werd eigenlijk meteen een succes. Dit Call me was samen met Denise één van haar grootste hits. Een jaar of anderhalf geleden verschenen erineens allerlei letterlijke musicvideo clips op youtube, literal in het engels, en dit is de literal version van Call Me. Meer literal music clips met o.a. A-ha en de Red Hot Chillipeppers, vind je hier!
Girl + Swingrope = Fail
Girl + Swingrope = Fail
We hebben weer een dame bereid gevonden om aan een touw met een tarzanachtige zwaai het water in te plonsen. Helaas voor haar maar gelukkig voor ons gaat het niet helemaal zoals gepland, FAIL!
Gametime 1189 - Squidy
Je bent vandaag ene Squidy en je moet Squidy de inktvis telkens helpen om bij de water tank te komen, dat doe je door met dynamiet objecten die in de weg liggen op te blazen. Klinkt eenvoudig maar dat valt nog best tegen, game on!
Alexandra Penovich is Back
Alexandra Penovich is Back
Er schijnen wat internet probleempjes te zijn in het oosten van het land waardoor sommige mensen niet of moeilijk op TLP kunnen komen, maar wees gerust er zal wel ergens onderweg naar het westen een storinkje zijn het ligt ie geval niet aan je internetverbinding of aan TLP. En dan gaan we voor vandaag al weer afsluiten en dat doen we vandaag met de mooie Alexandra Penovich die we een jaar of twee terug al voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag, dit is de video die bij die shoot hoort. Toevallig!
La Grande Compression
La Grande Compression
Het is een beetje jammer dat deze verborgen camera aktie van autoverhuurder Europcar in het frans is maar ik denk dat iedereen eigenlijk wel de diverse scheldwoorden in zo'n beetje 7 talen vloeiend kan spreken en anders tenminste verstaan. En gescholden dát wordt er in deze clips opgenomen ergens op een parking van 'n supermarkt in Frankrijk. Hier de broer van de franse oud trainer Domenech en dan deze dame die zich vertwijfeld afvraagd wat er in hemelsnaam met d'r autootje is gebeurd. Op deze verzamelpagina staan nog een paar van dit soort clips, geweldig!
Alpheon Lightdrawing
Nadat GM's Chevrolet het koreaanse Daewoo een aantal jaren geleden overnam heeft het in Europa de merknaam Daewoo helemaal uit de markt gehaald maar in Azië is dat nog niet het geval. Zo werd op de Busan International Motor Show 2010 de Daewoo Alpheon voorgesteld die gebaseerd is op de Buick LaCrosse en in China wordt gebouwd. Helemaal niets mis mee met deze auto als ik het zo eens bekijk en in deze stopmotion clip met 12.000 gebruikte foto's krijg je eigenlijk al een goede indruk van de auto zelf. Een mooie viral videoclip is er ook nog!
Wie van de Drie op 13-11-2010
Jannina Indiana Renata
Jannina | Indiana | Renata
De Aliens hebben het gedaan
De Aliens hebben het gedaan
Afgelopen maandag werd half Amerika opgeschrikt door een "missile launch" voor de kust van California die per toeval werd gefilmd door een reporter vanuit de KCBS news helicopter in L.A. Het Pentagon weet van niks en probeert de mensen wijs te maken dat het een vliegtuig was die opsteeg. Ene Colleen weet het zeker, het was een raketaanval op de Aliens.
OMG, They killed Justin Bieber
OMG They killed Justin Bieber
De laatste 3 afleveringen van Southpark staan in het teken van Coon & Friends waarin Cartman, Kenny en de rest verkleed gaan als superheroes die het tegen elkaar opnemen doordat Cartman zich heeft aangesloten bij het kwade. In deze afleveringen wordt ook duidelijk waarom Kenny elke keer weer terugkomt en overwint het goede uiteindelijk het kwade, helaas komt dat voor Justin Bieber net iets te laat.
Mini Buildings by Evol
Mini Buildings by Evol
Evol is een duitse artiest uit Berlijn die een stad in een stad maakt met behulp van mini graffity verwerkt op allerlei verschillende materialen. Zo afentoe exposeert hij z'n werk zoals hier te zien is in deze video, zo versierde hij ook al eens de stad Brussel met z'n kunst en een uitgebreide gallerie met het beste van z'n werk is hier te vinden. Best knap!
Spot, Man's Best Friend
Spot, Man's Best Friend
Vroeger was de politie je beste vriend maar daar kwam een einde aan na de invoering van de bonnenquota, en dus zijn we weer aangewezen op die andere beste vriend die de mens heeft, de hond. Nadat de eigenaar van Spot is verongelukt blijft het arme beestje tevergeefs elke dag wachten tot z'n baasje thuis komt.
Gametime 1188 - All we need is Brain
All we need is Brain
Na 4,5 jaar behelpen om in een iets te kleine layout games te hebben moeten spelen hebben we vandaag dan toch eindelijk een gametime op de maat waarop het spel bedoeld is. Het is ook meteen een leuk puzzle spelletje dit "All we Need is Brain" waarin je het op moet nemen tegen zombies die je kan verslaan door op de juiste plekken hersenen neer te leggen om ze zo een bepaalde kant op te lokken en ze vervolgens aftemaken. Game on!
Anastasia Christen op Video
Anastasia Christen op Video
Ik schat zo in dat Anastasia Christen 100% gaat terugkomen aan het eind van het jaar als een van de kanshebbers om de Pizzababe van het jaar 2010 te worden. Vanavond kijken we eventjes hoe deze schoonheid er op bewegend beeld uitziet. Meer van deze schoonheid die zich ook wel Ava Dawn noemt via deze link!
Epic Slamdunk Fail
Epic Slamdunk Fail
White men can't jump en turken hebben er schijnbaar ook moeite mee aan het opzetje te zien dat deze iets te ijverige basketballer krijgt van een maat, hij scoort wel maar het is dan ook gelijk het laatste punt wat hij deze middag scoort.
Watching People
Watching People
Cool experiment hierzo van multimedia artiest Rune Madsen die zomaar ergens in een drukke winkelstraat een afzetting heeft neergeplant en filmt hoe voorbijgangers daar op reageren.
TLP 2.0
TLP 2.0
Zoals je ziet wordt er op dit moment hard gewerkt om de nieuwe TLP 2.0 site online te krijgen en proberen we de laatste ongemakelijkheden uit de vernieuwde site te halen, dus nog eventjes geduld en heb je opmerkingen of tips dan hoor ik dat natuurlijk graag. Ik wil alvast Jeroen & Edwin heel erg bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe site en het engelen geduld waarmee ze het doen of gedaan hebben! Heel erg bedankt mannen, zonder jullie was het zeker niet gelukt!
Pizzababe Olivia Page
Op deze vrijdagmiddag sluiten we weer een week met mooie pizzababes af met niemand minder dan Olivia Page, die we ooit al eens in een ver verleden voorbij zagen komen maar die toch al eventjes niet meer in beeld was.
MY FUCKING BUSH!
MY FUCKING BUSH!
Altijd lastig dat skaten, vooral als er ook nog obstakels zoals struikjes in de weg staan. Deze eigenaar van een struik heeft het helemaal gehad met het skatende tuig voor z'n deur en ontploft bijna als hij ziet wat er met z'n struikje is gebeurd. Pliesie!

MY FUCKING BUSHMINI DEADMAU5 COSTUME
MINI DEADMAU5 COSTUME
Ene Joel Zimmerman gaat door het leven als Deadmau5 maar is eigenlijk gewoon een 28 jarige DJ uit Toronto met een vreemd pak aan. Nou ja vreemd, Michael Cobra's 3 jaar oude zoontje vond het pak cool en vroeg z'n vader hem zo'n pak te maken voor Halloween.

MINI DEADMAU5 COSTUME40 JAAR PAGE 3 GIRLS
40 JAAR PAGE 3 GIRLS
We hebben de laatste tijd een aantal filmpjes van page3 dames voorbij zien komen als dagafsluiting en dat komt omdat deze dames op de kop af 40 jaar bij diverse dagbladen zoals bijvoorbeeld The Sun de 3e pagina versieren. Om dat te vieren werd ook nog eens Rosie Jones van stal gehaald, jummie!

40 JAAR PAGE 3 GIRLSHORDENLOPEN VOOR BEGINNERS
HORDENLOPEN VOOR BEGINNERS
Sporten, het valt nog niet mee en dat ontdekt ene Alexis ook als ze voor school meedoet aan een hordenloop wedstrijd. Een ouder filmpje, dat wel, maar dit geeft nog maar weer eens aan dat je nooit moet opgeven en altijd doorgaan.

HORDENLOPEN VOOR BEGINNERSGAMETIME 1187 - SAVE THE BIRDS 2
GAMETIME 1187 - SAVE THE BIRDS 2
Alle vogeltjes verhongeren zonder jouw hulp dus je moet ze redden door appeltjes die genoeg voorhanden zijn naar de vogels te schieten. Pas als elk vogeltje eten heeft ga je naar de volgende level. Game on!

GAMETIME 1187 - SAVE THE BIRDS 2LUNA in YELLOW
LUNA in YELLOW
Ah kijk daar is ons schatje Luna weer van de site Luna's cam die voor de vaste TLP bezoeker al jaren geen onbekende meer is. Vanavond staat ze in een geel tenue en met wat babyolie te kliederen, sjah ik kan er geen genoeg van krijgen. Alle filmpjes (+50) van LUNA hierrr!

LUNA in YELLOW

SNOWBOARD KINGS
SNOWBOARD KINGS
De een gaat naar een lekker warm oord de ander de sneeuw in om daar z'n kunsten te vertonen op een snowboard. We hadden al meerdere coole clips staan met snowboard beelden en deze mooie HD clip voegen we daar vandaag aan toe.

SNOWBOARD KINGSROCKBAND FLIP OUT
ROCKBAND FLIP OUT
Dit soort clips blijven eigenlijk altijd leuk om naar te kijken behalve als het natuurlijk je eigen tv betreft of erger nog die van je ouders. Een stel vrienden zijn lekker wat aan het jengelen met het spel Rockband totdat één van de heren zich een echte rockster waant en met z'n gitaar van alles kapot slaat.

ROCKBAND FLIP OUTTHE GIRLS OF SEMA 2010 [VIDEO]
Wij weten allang dat er op autoshows niet alleen mooie auto's te zien zijn, automerken hebben al lang begrepen dat wij mannen behalve auto's ook graag een mooie dame zien. Een mooi compilatie filmpje van de dames op Sema 2010 komt van de buurman!

THE GIRLS OF SEMA 2010

PIZZABABE ANASTASIA CHRISTEN
PIZZABABE ANASTASIA CHRISTEN
Jaaa, daar is ze weer Anastasia Christen, die ook wel bekend staat als Ava Dawn, maar vandaag noemen we d'r gewoon eventjes Anastasia. Deze dame is gezegend met flinke mukken en echt een über lekker smoelwerkje, ik hoor weer graag hoe jullie erover denken. Meer....

PIZZABABE ANASTASIA CHRISTENSTEEK JE HAAR ES IN DE FIK [OMG]
STEEK JE HAAR ES IN DE FIK [OMG]
Nu de nieuwe Jackass 3D film in de meeste bioscopen draait komen er vanzelf weer filmpjes voorbij met wannabe's die nadoen wat gasten als Johnny Knoxville & Bam Margera in de film uitvreten. Het lijkt me overbodig om te zeggen, maar eh, DON'T TRY THIS AT HOME!

STEEK JE HAAR ES IN DE FIK [OMG]FRENCH KISSING a PARROT [WTF]
FRENCH KISSING a PARROT [WTF]
Ik heb dan wel zelf geen papegaai en ik kan me best heel goed voorstellen dat je echt liefde voelt voor je huisdier maar om er nou mee te gaan tongzoenen op tv lijkt me echt té overdreven. Niet voor deze sicko!

FRENCH KISSING a PARROT [WTF]BLOWING UP EDISON TOWER [FAIL]
BLOWING UP EDISON TOWER [FAIL]
Het blijft een mooi gezicht zo'n sloopaktie waarbij explosieven aan te pas komen en één ding weet je dan eigenlijk wel zeker, hier zijn professionals aan het werk. Al zou dat laatste niet denken als je zit hoe dit afloopt. FAIL!

BLOWING UP EDISON TOWER [FAIL]SEGWAY doet 40 KM PER UUR [COOL]
SEGWAY doet 40 KM PER UUR [COOL]
Laatst was de Segway weer eventjes in het nieuws toen bekend werd dat de eigenaar van deze moderne tweewielertjes z'n Segway van een klif had afgereden en gister kreeg ik een mailje uit Duitsland van ene Andre die zelf een Segway shop heeft en zo'n Segway gepimpt heeft met grotere wielen. Leuke bijkomstigheid, de hogere snelheid.. [thnx]

SEGWAY doet 40 KM PER UUR [COOL]GAMETIME 1186 - GOOD GAME MAFIA 2
GAMETIME 1186 - GOOD GAME MAFIA 2
Je zit bij de mafia en mag het leven van een gangster gaan leven in een grote stad. Zorg dat je de godfather tevreden houd, dueleer met andere spelers en upgrade door nieuwe items te kopen op de zwarte markt om uiteindelijk de grootste gangster van de stad te worden. Game on!

GAMETIME 1186 - GOOD GAME MAFIA 2BETH WILLIAMS [REPRISE]
Afgelopen maandag nog de Pizzababe van de dag en al lang geen onbekende meer deze Beth Williams die we vanavond nog eens terug gaan zien in een mooie video van Ome Hef. Het is voor de Playboy student bodies editie en Beth schittert weer als altijd. Meer Beth Williams hier!

BETH WILLIAMS [REPRISE]BREEDERS CUP BRAWL [FIGHT]
BREEDERS CUP BRAWL [FIGHT]
Hmz dit maak je toch niet vaak mee volgens mij, tijdens de Breeders Cup, een jaarlijks terugkerend paardenrace evenement in de VS, brak er een flinke rel uit toen de jockeys Calvin Borel en Javier Castellano met elkaar op de vuist gingen. Hier beeld!

BREEDERS CUP BRAWL [FIGHT]

WINTERBLUES ?! DACHT HET NIET !
De winter is nu echt officieel in het land, de dagen worden korter en de handschoenen, sjaals en mutsen komen weer van zolder. Naar schatting heeft zo'n 1 op de 10 mensen deze maanden last van de winterblues ook wel bekend als winterdepressie. Er is maar 1 remedie en dat is lekker in de zon gaan zitten, ontdek de Canarische eilanden!

WINTERBLUES ?! DACHT HET NIET !

PIZZABABE AVA MILANO
PIZZABABE AVA MILANO
Vorige maand konden we al eventjes kennis maken met Ava Milano die toen nog in zomerse kledij poseerde maar die kleren inmiddels heeft ingeruild nu het wat kouder wordt. Maar je begrijpt het, ook die kleding moet gewoon uit, of ie geval het grootste gedeelte. Meer!

PIZZABABE AVA MILANOAN EPIC LIFE
AN EPIC LIFE
Deze video wordt opgedragen aan een ieder die niet op z'n 20e al op de bank gaat zitten maar ook echt iets van z'n leven maakt door z'n leven zo interichten dat er ook nog tijd is voor allerlei extreme sports of stunts en andere spannende zaken in het leven. Coole clip!

AN EPIC LIFEAWESOME LASERSHOW PRAGUE 1410 - 2010
AWESOME LASERSHOW PRAGUE 1410 - 2010
Die lasershows van tegenwoordig worden steeds beter en cooler! Naar aanleiding van het 600 jarig bestaan van de astronomische klok in Praag werd deze uber vette show gegeven op het Old Town Square aldaar. Gebruik werd gemaakt van videomapping!

AWESOME LASERSHOW PRAGUE 1410 - 2010ANCILLA TILIA als LABRAD [RADBOUD LABRAT]
ANCILLA TILIA als LABRAD
Wij kennen Ancilla Tilia natuurlijk van haar werk als fetisjmodel of van haar foto's uit de Playboy maar Ancilla heeft nog veel meer talent, zo bedacht de Radboud universiteit dat het misschien wel leuk zou zijn om de blonde stoeipoes intezetten voor een campagne om nieuwe studenten te werven. Geweldig, alleen zijn ze in Nijmegen niet blij.

ANCILLA TILIA als LABRADTHE DEATH OF THE DOUBLE DOWN [EPIC MEAL TIME]
THE DEATH OF THE DOUBLE DOWN [EPIC MEAL TIME]
Daar zijn de boys weer met hun vreemde eetgewoontes die laatst begonnen met een epische pizza en we daarna nog konden zien met een heerlijke zelfbedachte sandwich. Vandaag gaan ze de strijd aan met de Double Down een broodje van KFC, who's the colonel now!

THE DEATH OF THE DOUBLE DOWN [EPIC MEAL TIME]GAMETIME 1185 - JUNGLE JUGGERNAUT
GAMETIME 1185 - JUNGLE JUGGERNAUT
Je bent een onderzoeker die vast zit in de jungle opzoek naar schatten die boven je hangen. Tik telkens een van de schatkisten aan om er een schat uit te halen die je vervolgens moet proberen te pakken, pas op voor vogels en andere dieren waardoor je af gaat. Game on!

GAMETIME 1185 - JUNGLE JUGGERNAUT

PAGE3 ROSIE JONES
PAGE3 ROSIE JONES
We springen weer even over het kanaal en dan weten we één ding altijd zeker, ze heeft een voorgevel. Rosie Jones is pas 21 jaar jong en heeft al in diverse bladen gestaan, dus we gaan d'r zeker binnekort terug zien, want deze dame is zeer zeker de moeite waard. Rosie Jones als Page3 girl, jummie! Meer Rosie Jones!

PAGE3 ROSIE JONESAND I WILL ALWAYS LOVE YOUUUUU [OMG PSYCHO ALERT]
AND I WILL ALWAYS LOVE YOUUUUU [OMG]
Niet iedereen kan zingen zo ben ik s'morgens elke keer weer bang om de spiegel te breken wanneer ik onder de douche mijn zangtalent ten gehoor breng. Ook al blijf je het nog zó proberen, je hebt het talent of je hebt het niet. Dit is een duidelijk gevalletje van NET NIET!

AND I WILL ALWAYS LOVE YOUUUUU [OMG PSYCHO ALERT]

EERSTE XBOX KINECT GEWONDE
EERSTE XBOX KINECT GEWONDE
Het is nog eventjes wachten tot verderop in deze week voor de echt die hard gamers maar dan issie er dan toch eindelijk. De Xbox Kinect, is hét nieuwe besturingssysteem voor gamen zonder controller en een perfecte manier om lekker wat te bewegen zonder daarvoor ook echt naar buiten te hoefen. Of het echt safe is valt nog te bezien.

EERSTE XBOX KINECT GEWONDEPIZZABABE TAYLOR STONE
PIZZABABE TAYLOR STONE
Gister was het nog half weekend maar vandaag zijn we toch echt op weg naar een nieuwe vrijdagmiddag en dat doen we met Pizzababe Taylor Stone die vandaag d'r vuurdoop heeft op TLP en die ik graag nog vaker zie hier op de site vanwege het hoge babegehalte. Eens?!

PIZZABABE TAYLOR STONESPEEDRIDING, SPEEDFLYING & WINGSUITFLYING POV
Er gaat een recordaantal nederlanders dit jaar naar de wintersport dus zo slecht gaat het niet meer in ons landje en ach koud is het toch al. Mooie beelden hier uit het zwitsere Wengen geschoten vanuit een persoonlijk POV waarin we gaan speedflyen. Ik hou het gewoon net zoals elk jaar bij het sleetje rijden.

SPEEDRIDING, SPEEDFLYING & WINGSUITFLYING POVOBAMA'S MUMBAI DANCE & 50 CENTS
OBAMA'S MUMBAI DANCE & 50 CENTS
Terwijl er in eigen land toch wel stevige kritiek is op Obama kan hij in het buitenland nog steeds niet kapot en is matenloos populair. Vorige week was hij in India en maakte daar een dansje met indiaase kids, natuurlijk ziet dat er vertrouwder uit met het nummer In da Club van 50 cents.

OBAMA'S MUMBAI DANCE & 50 CENTSGUITAR FIREWORKS EXPLOSION
Wat is er mooier dan alvast een beetje inspiratie optedoen voor als zodadelijk het vuurwerk seizoen weer vollop losbarst ?! Deze gasten hadden nog een oude gitaar op zolder staan die een best mooie boem doet!

GUITAR FIREWORKS EXPLOSIONDEMON CHILD LOVES BOB MARLEY
Ik heb altijd gedacht dat duivelse muziek als hardrock of heavy metal vooral fans hadden die met demonen e.d. bezig waren maar dat was voordat ik deze beelden van een spaanse baby had gezien die alleen maar rustig word van reggae muziek. Aaah!

DEMON CHILD LOVES BOB MARLEYGAMETIME 1184 - ZOMBIE STREAKER
GAMETIME 1184 - ZOMBIE STREAKER
Je bent beland op een begraafplaats en van alle kanten komen zombies op je af die je neer moet knallen voordat ze je ook te pakken nemen en je een zombie word. Hierendaar krijg je hulpmiddelen zoals explosieven aangereikt, maak daar gebruik van.

GAMETIME 1184 - ZOMBIE STREAKERSEXY DANIELLE SOBREIRA goes CRAZY
SEXY DANIELLE SOBREIRA goes CRAZY
We reizen nog eventjes af naar dat ene continent waar al die mooie dames vandaan lijken te komen, Zuid Amerika. Vanavond stel ik jullie voor aan Danielle Sobreira en deze dame is echt helemaal mijn type, mooi lijf, lekker bekkie en lichte ogen met donker haar. [Thnx TDF]

SEXY DANIELLE SOBREIRA goes CRAZYDRISCOLL MIDDLE SCHOOL TRICK PLAY [100% OWNAGE]
DRISCOLL MIDDLE SCHOOL TRICK PLAY [100% OWNAGE]
Geniale aktie hier van de quarterback van Driscoll Middle School die op creatieve en slinkse wijze de football naar de eindzone loopt alsof er geen tegenstanders staan. HELD!

DRISCOLL MIDDLE SCHOOL TRICK PLAY [100% OWNAGE]MS. MARVEL doet SUPERHERO RAP [OMG]
Niet alleen mannen zijn helemaal weg van gamen en allerlei fantasie superheroes uit films of stripboeken ook dames kunnen er wat van. Neem deze Ms. Marvel die een heuse superhero rap heeft gemaakt, een ding is zeker white chicks can't rap!

MS. MARVEL doet SUPERHERO RAP [OMG]ZOEK DE 7 VERSCHILLEN [X 17]
ZOEK DE 7 VERSCHILLEN
Geniaal tijdverdrijf dit spelletje van onze amigo's bij Alrincon waarin je telkens de 7 verschillen moet zoeken op 2 plaatjes die zowieso al fijn zijn op zich om te bekijken. Het is moeilijker dan je zou verwachten maar onder elke opdracht staat ook meteen de oplossing mocht je er niet uitkomen. Het zijn er inmiddels 17 die hieronder allemaal staan en wellicht is dit iets leuks voor in de gametime ?!

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9 + 10 + 11 + 12 + 13 + 14 + 15 + 16 + 17
PIZZABABE BETH WILLIAMS
PIZZABABE BETH WILLIAMS
We starten deze maandagochtend met een oude bekende namelijk Beth Williams die mij welliswaar gewoon kan krijgen maar die wel een beetje last krijgt van een zakkende voorgevel wat ik persoonlijk erg jammer vind. We hebben deze week voor elk wat wils en ja ook plastic fantastic, meer Beth Williams op video en plaat hier!

PIZZABABE BETH WILLIAMSNOT SAFE FOR WORK
NOT SAFE FOR WORK
Mannen zijn sexistische varkens en al helemaal op het werk als je blaadjes als het feministische Opzij moet geloven maar is dat eigenlijk wel zo. We checken eventjes deze video zomaar ergens vanaf een werkvloer in een willekeurig bedrijf. [Thnx Travis!]

NOT SAFE FOR WORKWE LOVE RUSSIA 4 [TWISTER]
WE LOVE RUSSIA 4 [TWISTER]
Het is een beetje ruk als je bij YT op de shitlist staat en je elke keer al je compilaties verwijderd ziet worden zoals bij Twister het geval is. Vandaar dat we deze serie We love Russia vandaag nog maar eens posten met vandaag deeltje vier alweer. Meer We love Russia hier!

WE LOVE RUSSIA 4 [TWISTER]DRUNK BIKINI GIRL DANCING [FAIL]
Tijdens een feestje waar genoeg alchohlische versnaperingen aan te pas zijn gekomen lijkt het de partygangers wel leuk om nog eventjes op het dak van de boot een soort ingestudeerd dansje te doen. Een van de dames heeft het helaas niet helemaal goed begrepen.

DRUNK BIKINI GIRL DANCING [FAIL]VENUS EMBRACE
VENUS EMBRACE
Leuk reclame campagne hier uit Rusland waar dames nog ouderwets met eem kokosmat rondlopen en de mensen van de Gilette venus embrace 'n poging doen om russische dames gladder te krijgen.

VENUS EMBRACEGAMETIME 1183 - THE BLOCKS COMETH
GAMETIME 1183 - THE BLOCKS COMETH
Je bent een klein ventje in een wereld waar grote blokken naar beneden vallen en je moet zorgen dat die niet op jou vallen door van blok naar blok te springen terwijl je ondertussen ook voor allerlei extras gaat zoals dubbele punten of dubbele snelheid. Verslavend spelletje, game on!

GAMETIME 1183 - THE BLOCKS COMETHINTRODUCING SHERA BECHARD
INTRODUCING SHERA BECHARD
Shera Bechard konden we onlangs al eens bewonderen als Pizzababe van de dag en is tevens cybergirl voor november 2010. Vanavond een extra lange videoclip waarin deze canadese blondine uitgebreid aan het woord komt en zich nog eens van haar beste kant laat zien.

INTRODUCING SHERA BECHARD

TURBINE POWERED RC JET
TURBINE POWERED RC JET
Deze clip stond al wel eventjes op het internet maar is de laatste week ineens opgedoken en dat is ook niet zo heel erg vreemd want dit remote controlled vliegtuigje kan snelheden van 560km p/u halen en lijkt mij een uitstekend kado voor onder de kerstboom. Ene Hans Litjens is de trotse bezitter van dit aparaat en ik zeg, HEBBEN! [Thnx]

TURBINE POWERED RC JETWHAT TO DO WHEN BEARS ATTACK
Met een beer moet je geen ruzie maken en mocht je er ooit es eentje onverhoopt tegenkomen dan raad ik je aan om heel hard wegterennen. Moeilijker word het als je in een boomhut zit en de beer besluit naar boven te klimmen, of toch niet.

WHAT TO DO WHEN BEARS ATTACKWIE VAN DE DRIE 7-11-2010
Nika Carina Satin
Nika | Carina | Satin
GANGSTERTJE SPELEN in PARKING [FAIL]
GANGSTERTJE SPELEN in PARKING [FAIL]
Afgelopen vrijdag te zien bij Pownews, wat ik toch wel stiekem elke dag kijk en wat ik eigenlijk ook helemaal geweldig vind, dit filmpje van een stelletje wannabe gangsters die een driveby shooting willen filmen in een parking. Idee was top, uitvoering was minder!

GANGSTERTJE SPELEN in PARKING [FAIL]I'VE GOT A GOOD FEELING ABOUT THIS [WTF]
I'VE GOT A GOOD FEELING ABOUT THIS [WTF]
Het Rad van Fortuin, wie is er niet groot mee geworden, met lekkere Leontien die de letters mocht omdraaien en Hans van der Togt die de presentatie deed. In Amerika kennen ze deze show al wat langer en zijn ze er ook veel beter in, check eventjes deze Caitlin Burke die slechts 1 letter nodig heeft voor de oplossing. Best knap!

I'VE GOT A GOOD FEELING ABOUT THIS [WTF]CHEVROLET vs PACMAN
CHEVROLET vs PACMAN
Coole viral hierzo van het Amerikaanse automerk Chevrolet die op de Chinese markt voet aan de grond probeert te krijgen door met de nieuwe Chevrolet Cruze T. indoor pacman te spelen.

CHEVROLET vs PACMANBAKER vs KANSAS WESLEYAN BUZZERBEATER
BAKER vs KANSAS WESLEYAN BUZZERBEATER
Twee seconden op de klok en twee punten achter dan zit er maar 1 ding op in het basketbal en dat is een driepunter maken om toch de overwinning te kunnen vieren. Ene Sam Kenney flikt het 'm!

BAKER vs KANSAS WESLEYAN BUZZERBEATEROPIE'S EYE, STREETPERFORMER
OPIE'S EYE, STREETPERFORMER
Als ik s'morgens m'n bedje uitkom doe ik altijd eerst eventjes wat rek en strekoefeningen (NOT) alvorens ik hierzo achter de pc neerplof om de dagelijkse zoektocht over de interwebs te beginnen. Ene Opie Eye is al wat gevorderd en doet die oefeningen als straatact om wat centjes te verdienen. Appeltje eitje toch ?!

OPIE'S EYE, STREETPERFORMERGAMETIME 1182 - GUNFIRE ECHOES
GAMETIME 1182 - GUNFIRE ECHOES
We beginnen de dag met echt een leuk spelletje, Gunfire Echoes is een 3D shooter met tower defense elementen en 6 levels van vijandelijke troepen die je moet neerschieten. Je kan achievements halen en er zijn 2 gameplay modes, third person camera of side view. Game on!

GAMETIME 1182 - GUNFIRE ECHOES

BLAIR LINDSEY SEXY VIDEOSHOOT
BLAIR LINDSEY SEXY VIDEOSHOOT
De borstomvang van de dames vanmiddag was wat aan de jammere kant en omdat het oog ook wat wil, ook al is dat dan na een lichte medische ingreep, sluiten we deze zaterdag af met Blair Lindsey die jullie misschien nog wel kennen van haar galleries als Pizzababe!

BLAIR LINDSEY SEXY VIDEOSHOOTBING! [GROUNDHOG DAY + POGO TRIBUTE]
BING! [GROUNDHOG DAY + POGO TRIBUTE]
Als je een beetje om je heen kijkt op het internet dan had je de nieuwe video / remix / mashup van DJ Pogo, genaamd Wishery, al kunnen zien afgelopen week en DJ Pogo zelf kende we natuurlijk al van z'n eerdere video's zoals bijv. Upular. Bing is eigenlijk een tribute aan deze DJ Pogo met beelden uit de epische film Groundhog Day.

BING! [GROUNDHOG DAY + POGO TRIBUTE]RED DEAD REDEMPTION - UNDEAD NIGHTMARE [HD]
RED DEAD REDEMPTION - UNDEAD NIGHTMARE [HD]
Games van tegenwoordig zijn net halve films en zo ook deze nieuwe episode van Red Dead Redemption met titel Undead Nightmare. "Met Undead Nightmare is Red Dead Redemption volledig getransformeerd tot een open-world zombie-horror ervaring, Het single-player verhaal brengt een aantal reeds bekende karakters op een nog niet eerder geziene manier, terwijl de multiplayer een spannend onophoudelijk gevecht is om te overleven". Check de gameplay hier en weapons hier!

RED DEAD REDEMPTION - UNDEAD NIGHTMARE [HD]WIE VAN DE DRIE 6-11-2010
Adelia Rea Artisa
Adelia | Rea | Artisa
POKER OR DIE! [BANNED POKERSTARS COMMERCIAL]
POKER OR DIE!
Pokeren is een serieuse aangelegenheid maar niet echt aan mij besteed, dan ga ik namelijk liever een potje klaverjassen. In mijn stamkroeg wordt er op maandagavond vollop gespeeld maar ik zorg er toch voortaan voor dat ik me op die avonden daar niet meer ga vertonen. Geniale commercial, dat sowieso!

POKER OR DIE!DRUNK PIZZAMAN
DRUNK PIZZAMAN
Gisteravond maar es aan de cola en strohrum gezeten en dat heb ik vanmorgen geweten, best een lekker drankje maar je wordt er wel flink dronken van. Dat wil niet zeggen dat er dan geen pizza's meer uit m'n handen komen natuurlijk. Check eventjes deze 2 collega's!

DRUNK PIZZAMANWORLDS FASTEST ROLLERCOASTER [FAIL]
WORLDS FASTEST ROLLERCOASTER [FAIL]
De bedoeling was om s'werelds snelste achtbaan te bouwen boven het F1 circuit van Abu Dhabi en je zit ook in iets wat een F1 auto moet voorstellen maar als ik het zo eens bekijk zijn de eerste paar meters leuk en daarna wordt dit ritje in de Formula Rossa best wel erg saai.

WORLDS FASTEST ROLLERCOASTER [FAIL]JAPANSE KUSTWACHT DOET DANSJE
JAPANSE KUSTWACHT DOET DANSJE
Wanneer wij iets horen over de japanse kustwacht of marine heeft dat meestal te maken met de walvisvaart of iets met demonstranten van greenpeace maar eigenlijk hebben deze zeelui best een gevoel voor humor.

JAPANSE KUSTWACHT DOET DANSJECRAZY NINJA HAMSTER [WTF]
CRAZY NINJA HAMSTER [WTF]
Dat niet alleen de russen zelf gek zijn bewijst dit filmpje maar weer waarin we een hamster zien die maar aan één ding denkt, aanvallen! Het beestje is nog aardig agressief ook als ik zo eens die wondjes zie op de hand van de cameraman. [Thnx Majick!]

CRAZY NINJA HAMSTER [WTF]GAMETIME 1181 - TRUCKLOADER
GAMETIME 1181 - TRUCKLOADER
We zijn een beetje laat vandaag maar de trucks die je moet vullen met kratten moeten wel optijd weg kunnen rijden en dus moet je in deze game zo snel mogelijk die trucks volgooien met behulp van een kraantje en een magneet. Game on!

GAMETIME 1181 - TRUCKLOADERPAGE3 AMY GREEN
PAGE3 AMY GREEN
Ik heb nog een paar mooie clipjes van de zogenaamde Page3 dames uit de UK en vanavond is dat ene Amy Green uit Sheffield, UK. Dit 22 jarige glamour model is al voor diverse engelse dagbladen uit de kleren gegaan en wij hebben de shoot die ze deed voor The Sun!

PAGE3 AMY GREENTHE CHILI PIZZA PRANK
THE CHILI PIZZA PRANK
Eigenlijk zou je alleen al een relatie aangaan om dit soort clips te kunnen opnemen met je vriendin als nietsvermoedend slachtoffer. Het stel Nikki & John houden de relatie spannend door elkaar van tijd tot tijd te pranken. Vandaag een iets wat hete pizza, it wasn't me!

THE CHILI PIZZA PRANKCRASH CARNAGE #38
Ik blijf het zeggen, autosport is of wordt pas echt spectaculair als het misgaat of bijna misgaat en dan natuurlijk het liefst zonder al teveel gevolgen voor de rijder. Onze buurman spaart al een hele tijd allerlei mooie compilatieclips met ongelukken tijdens rally's en die hele collectie kan je hier terugvinden, vandaag staat klaar nummertje #38!

CRASH CARNAGE #38

VICTORIA'S SECRET, FOREPLAY & CULTURE
VICTORIA'S FOREPLAY CULTURE
Altijd fijn zo'n linktip mailbox en ook vandaag zat deze weer helemaal vol met leuke clips en links, inzenders bedankt. Jammer genoeg kunnen we natuurlijk niet alles op TLP kwijt maar als Marco "Wootson TV" iets instuurt dan maak ik meestal wel wat ruimte vrij. Vandaag als extra vrijdagmiddag bonus, deze twee mooie compilaties met al het schoons wat de dames van Victoria's secret te bieden hebben. [Thnx Marco!]

VICTORIA'S SECRET, FOREPLAY & CULTUREBABI PANGANG, PATATJE JOPPIE OF MANGO RED CHILLI
BABI PANGANG, PAPATJE JOPJE OF MANGO RED CHILLI
Eerder dit jaar en via bepaalde zakken Lay's chips kon je meedoen om een nieuwe chipssmaak te bedenken en na ruim 650.000 inzendingen zijn er 3 smaken overgebleven die inmiddels ook al in de winkel liggen. De Smaken Babi Pangang, Papatje Joppie of Mango Red Chilli kan je nu gewoon kopen op de hoek bij de appie. Wil je ook volgend jaar nog van jouw favoriete smaak genieten, breng dan nu je stem uit via lays.nl of via sms door de code SMAAK BP (Nr. 66 Babi Pangang), SMAAK PJ (Patatje Joppie) of SMAAK MRC (Mango Red Chilli) naar 4411 te sturen. Onder de stemmers zal een echte MINI, Clubman Limited Edition verloot worden. Ik ga stiekem voor de Babi Pangang, en jullie ?!

BABI PANGANG, PATATJE JOPPIE OF MANGO RED CHILLI


PIZZABABE TESS TAYLOR ARLINGTON
PIZZABABE TESS TAYLOR ARLINGTON
Het blijft eeuwig zonde al die plakplaatjes bij Cybergirl van het Jaar 2010, Tess Taylor Arlington maar het is niet anders. Onder die plaatjes zit alsnog een prachtig lichaam en dat bekkie van d'r staan me ook wel aan. Meer van Tess op TLP vind je via deze link!

PIZZABABE TESS TAYLOR ARLINGTONLAPDANCE AT NFL GAME
LAPDANCE AT NFL GAME
Eigenlijk ga je natuurlijk het liefst met een paar maten kijken naar een NFL game maar als je chickie dan toch echt mee wilt laat haar dan wel wat nuttigs doen. HELD!

LAPDANCE AT NFL GAMEEPIC BEERPONG FAILURE
EPIC BEERPONG FAILURE
Ik heb dat hele beerpong spelletje eigenlijk nooit zo begrepen en al helemaal niet dat je op een vrije avond met een stel maten in een garage gaat staan zuipen terwijl je probeert een pingpong balletje in een plastic bekertje te krijgen. Gelukkig denken er meer mensen zo over, zoals deze gast die er ook weinig trek in lijkt te hebben.

EPIC BEERPONG FAILURENBA HIGHLIGHTS 2011 [WEEK 1 + PRESEASON]
NBA HIGHLIGHTS 2011 [WEEK 1 + PRESEASON]
Afgelopen week is het NBA basketbal seizoen 2011 weer begonnen in de USA en op verzoek hebben we twee videos met beelden uit het preseason en een top 10 van beste dunks van afgelopen week gespeelde wedstrijden. Check! [via THD]

NBA HIGHLIGHTS 2011 [WEEK 1 + PRESEASON]GAMETIME 1180 - KILL 'N BILL
GAMETIME 1180 - KILL 'N BILL
De bedoeling van dit spel zal iedereen verder duidelijk zijn! Er zijn allemaal vervelende smiley's die in deze game Bill heten en die moet je killen met zo min mogelijk kogels die je afschiet met een soortement van kanon. Easy does it, game on!

GAMETIME 1180 - KILL 'N BILLMEISJE DOET HETE WEBCAMSHOW
GIRL GIVING HOT WEBCAMSHOW
Zo vlak voor het slapen gaan doen we altijd nog een filmpje van een mooie babe en omdat er toch wat geklaagd werd over de eeuwige dames van Ome Hef doen we het vandaag met een mij onbekende webcamdame die een fijn showtje geeft voor de cam. [Thnx Simoon!]

MEISJE DOET HETE WEBCAMSHOWLEKKER RELLEN OP DE PARKING, IN JE NAKIE [WTF]
LEKKER RELLEN OP DE PARKING, IN JE NAKIE [WTF]
Je mag tegenwoordig ook echt helemaal niets meer. Deze rus staat onder invloed van vanalles en nog wat te rellen op de parking wat de buurt helemaal niet kan waarderen. Nou hoef je in NL niet al teveel te verwachten van een buurtwacht maar in Rusland is dat gewoon goed geregeld.

LEKKER RELLEN OP DE PARKING, IN JE NAKIE [WTF]ELEVEN - OPERATIVE 4511 [ANIMATION]
ELEVEN - OPERATIVE 4511 [ANIMATION]
Op animatie gebied is er eigenlijk wel elk jaar een hoop vooruitgang te zien zo is dit een echt puike animatie van Anzovin Studio's met daarin een soldaat op een onbekende planeet die in contact staat via z'n comm met de aarde. Leuk zo'n comm maar niet altijd even handig.

ELEVEN - OPERATIVE 4511 [ANIMATION]MEGAPLAYBACK COMPETITION 2010 [LIPDUB]
We schakelen eventjes over naar Spanje waar vier steden strijden om 30.000 euro die is uitgeloofd in een Lipdub competitie genaamd Megaplayback. Dit zijn de huidige finalisten en ik zet m'n geld op de mensen van Cudillero en dat is niet alleen vanwege de muziek keuze! Meer info en vorige winnaars bij de Spaanse zender Antenna3!

MEGAPLAYBACK COMPETITION 2010 [LIPDUB]PIZZABABE BRANDI BRYANT
PIZZABABE BRANDI BRYANT
Na een weekie kippenborstjes dan toch maar gewoon weer wat plastic fantastic met onze Brandi Bryant die al in alle kleuren op TLP heeft gestaan en vandaag voor de gelegenheid weer eens blond is. Meer Brandi Bryant vind je via deze link!

PIZZABABE BRANDI BRYANTBITCHFIGHT @ WALIBI FLEVOLAND
BITCHFIGHT @ WALIBI FLEVOLAND
Altijd gezellig zo die herfstvakantie in eigen land doorbrengen, je gaat met je gezinnetje naar pretparken zoals bijvoorbeeld dit Walibi Flevoland en bent daar gezellig met allerlei gelijkdenkende om er een leuke dag van te maken. Konden we vanmorgen nog de harmonieuze beelden zien uit Euro Disney, in ons eigen landje gaat dat allemaal toch nét iets anders. Dagje Walibi, altijd gezellig toch... [Via WLF]

BITCHFIGHT @ WALIBI FLEVOLANDZAKJE POPCORN ?! HMMM LEKKER [TIP]
ZAKJE POPCORN ?! HMMM LEKKER [TIP]
Waar je je tegenwoordig ook bevindt de reclame weet je echt overal en altijd te vinden neem nou deze echt kickass spot opgenomen in een bioscoop met in de hoofdrollen een klein meisje en een zakje popcorn. Ik vind 'm geweldig!

ZAKJE POPCORN ?! HMMM LEKKER10 YEARS VAL D'EUROPE EURO DISNEY [FLASHMOB]
VAL D'EUROPE [FLASHMOB]
Flashmobs lijken weer helemaal terug deze laatste maanden van 2010 en dan bedoel ik wel de iets commercielere flashmobs zoals deze bijvoorbeeld van Val d'Europe een winkelcentrum in Euro Disney die 10 jaar bestaat. Wel cool gedaan! Bonus: The making of!

10 YEARS VAL D'EUROPE EURO DISNEY [FLASHMOB]HOT TUB SCARE PRANK [THE ORIGINAL]
HOT TUB SCARE PRANK [THE ORIGINAL]
Ik weet niet of het de bedoeling is om een hottub in je serre te planten maar cool is het natuurlijk wel en ach als je toch al een zwembad in je tuin hebt waarom zou je dan die hottub er naast zetten. Deze chick dacht eventjes lekker te kunnen ontspannen...

HOT TUB SCARE PRANK [THE ORIGINAL]GAMETIME 1179 - SHARP TRIGGER
GAMETIME 1179 - SHARP TRIGGER
In de spel omschrijving staat dat dit een soort van Call of Duty spel is of ie geval daarop gebaseerd maar daar kan Sharp Trigger niet aantippen. Wel is het soortgelijk en word je met je team in vijandelijk gebied gedropt om uiteindelijk het Delta team te redden. Game on!

GAMETIME 1179 - SHARP TRIGGER

CANDICE CHRISTENSEN is ALONE AGAIN
De afsluiter voor vandaag is Candy of Candice Christensen die mij toch wel kan bekoren zo op deze woensdagavond. Naja ik ga zo es lekker m'n pizza ophalen want woensdag is in heel NL pizzadag! Laat eventjes horen wat we van deze dame vinden door te commenten of te raten.

CANDICE CHRISTENSEN is ALONE AGAINMIRKO CROCOP [THE COMPILATION]
MIRKO CROCOP [THE COMPILATION]
We hadden al eventjes geen K1 meer gezien hier op TLP maar vandaag is het dan toch weer zover met deze mooie compilatie van Mirko Filipović ook wel Crocop genaamd. Hij begon in 1996 voor het eerst met K-1 en won die partij tegen Jérôme Le Banner. Onze eigenste Ernesto Hoost wist 'm van de K1 titel aftehouden in 1999, hier zijn carriere in vogelvlucht.

MIRKO CROCOP [THE COMPILATION]TOPGEAR AUSTRALIA [S03 EP 3]
De start van seizoen 16 van de originele Topgear op de BBC laat nog eventjes op zich wachten tot 12 december 2010 en tot die tijd zullen we het toch echt met de andere Topgears moeten doen zoals deze Australische versie waarin we vandaag zelfs pizza's gaan bezorgen met een Lamborghini Gallardo LP 550-2. Vorige episodes hier!

TOPGEAR AUSTRALIA [S03 EP 3]PIZZABABE RUTH FABINY
PIZZABABE RUTH FABINY
Ik weet niet wat het is de laatste dagen maar het lijkt erop dat Ome Hef tegenwoordig meiden laat poseren voordat ze naar de wonderdokter zijn geweest en niet alleen Tokus vind dat jammer. Vandaag Ruth Fabiny die best een cupmaat groter kan hebben. Rate!

PIZZABABE RUTH FABINYHET HAGELT, HET HAGELT.....
HET HAGELT, HET HAGELT.....
Het is geen hagelslag van Venz wat er dit keer uit de lucht komt vallen maar wel echte hagelslag met hagelstenen zo groot als tennisballen. En ik dacht twee jaar geleden al pech te hebben toen hier een hagelbuitje overkwam waaien.

HET HAGELT, HET HAGELT.....RANDY MOSS by STEVE PORTER [REMIX]
RANDY MOSS by STEVE PORTER [REMIX]
Randy Moss is een amerikaanse football speler waar nogal wat controversie om te doen is zeker nudat hij door z'n huidige team de Vikings ontslagen is na wat uitspraken die de coach van de Vikings in het verkeerde keelgat schoten. Steve Porter maakte er een kleine remix van!

RANDY MOSS by STEVE PORTER [REMIX]WELCOME BACK
WELCOME BACK
T-mobile ligt de laatste tijd flink onder vuur doordat Youp van 't Hek niet goed geholpen werd door de klantenservice en dat terwijl diezelfde klantenservice toen het bedrijf nog onder de Orange vlag zat toch regelmatig prijzen voor beste klantenservice van NL won. In de UK laten ze zich eens van een andere kant zien met deze flashmob.

WELCOME BACKGAMETIME 1178 - MISSING MECHANISM
GAMETIME 1178 - MISSING MECHANISM
Sleep en draai de aangeleverde delen van de machine zo dat je de rode bal telkens naar z'n doel leidt. Er zijn 50 levels dus genoeg tijd om je de rest van de dag mee te vermaken. Game on!

GAMETIME 1178 - MISSING MECHANISMAMY LEIGH ANDREWS [3 VIDEOS]
AMY LEIGH ANDREWS [3 VIDEOS]
Amy Leigh Andrews hebben we al vaak langs zien komen als de Pizzbabe van de dag maar helaas nog niet zo vaak op bewegend beeld. Gelukkig is daar dan altijd nog de buurman die een verzamelpostje heeft klaarstaan met 3 videos van deze schoonheid.

AMY LEIGH ANDREWS [3 VIDEOS]

THE GREASIEST SANDWICH EVER
THE GREASIEST SANDWICH EVER
Laatst konden we deze mannen al eens zien toen ze een pizza maakte met allerlei fastfood elementen die mij nog wel lekker leek zelfs en vandaag gaan de mannen een broodje smeren. Natuurlijk niet zomaar een broodje maar wel de vetste sandwich ooit. [Thnx]

THE GREASIEST SANDWICH EVERGEEN X-FACTOR [FAIL]
GEEN X-FACTOR [FAIL]
Er zijn zoveel mensen op de interwebs die graag hun kunstjes vertonen voor de rest van het internet dat je afentoe vergeet hoeveel het er echt zijn. Sommige hebben echt talent terwijl anderen beter in bed hadden kunnen blijven liggen.

GEEN X-FACTOR [FAIL]PIZZABABE JENNIFER VAUGHN
PIZZABABE JENNIFER VAUGHN
Ik heb zo het gevoel dat dit een van de mooiere Pizzababes van deze week gaat worden ook al mag Jennifer van mij gerust eens langs bij dokter S. om d'r voorgevel wat op te vrolijken.

PIZZABABE JENNIFER VAUGHNMATT MC CREARY - FREERUNNER
MATT MC CREARY - FREERUNNER
We hebben ze regelmatig voorbij zien komen dit soort freerunners en dit is eigenlijk gewoon weer meer van dat. Het is Matt Mc Creary die dit keer z'n kunstjes heeft gefilmd en wij kijken gewoon even mee.

MATT MC CREARY - FREERUNNERONE NIGHT STAND
ONE NIGHT STAND
Eigenlijk zijn de reclames van Studio Brussel altijd al wel cool en deze commercial voor het radiostation doet daar zeker niet vooronder. Alles is leuker en meer fun met de juiste muziek.

ONE NIGHT STANDWEATHERMAN FAIL
WEATHERMAN FAIL
Wanneer je als weerman op z'n Piet Paulusma's het land doorgaat en je op een gegeven moment in een dierenpark bevind waar ijsberen zwemmen vergeet dat niet dat je die mic toch echt nodig hebt om te communiceren met de mensen die thuis zitten te kijken.

WEATHERMAN FAILGAMETIME 1177 - HALLOWEEN PAIRS
GAMETIME 1177 - HALLOWEEN PAIRS
De een gaat verkleed op pad met halloween om zoveel mogelijk snoep te scoren of feest te vieren. Wij houden het bij een potje memorie wat nog niet eens meevalt zo op de vroege morgen en met een vreselijke kater.

GAMETIME 1177 - HALLOWEEN PAIRS

PAGE3 STACI NOBLETT is SAILOR
Poeh en dit is dan echt de laatste keer dat ik eens met een chickie mee naar huis ga op de maandagavond, tjees wat een ellende heb je dan smorgens vroeg. Naja smorgens vroeg het is al weer bijna 15.00 in de volgende dag. Een nacht welbesteed dat dan weer wel. Jullie hadden Staci nog van me tegoed.

PAGE3 STACI NOBLETT is SAILOR
NYC PIZZARUN 2010
NYC PIZZARUN 2010
Altijd leuk zo'n marathon vooral als je onderweg ook nog gewoon lekker wat te eten krijgt, in dit geval een slice pizza in de toepasselijke NYC Pizzarun 2010. We kijken eventjes mee...

NYC PIZZARUN 2010RALLY TO RESTORE SANITY OR FEAR [+AUTOTUNED]
RALLY TO RESTORE SANITY OR FEAR [+AUTOTUNED]
Afgelopen zaterdag werd in Washington DC een Rally to Restore Sanity en/of Fear gehouden georganiseerd door Jon Stewart die in zijn programma The Dailyshow daar al weken voor oproept. Het moest dé tegenhanger worden van de theaparty, hier een verslag en uiteraard is er ook al een autotuned versie van het gebeuren.

RALLY TO RESTORE SANITY OR FEAR [+AUTOTUNED]DE BROER VAN ANDRE VAN DUIN, HULKFACE
DE BROER VAN ANDRE VAN DUIN, HULKFACE
André van Duin is vooral beroemd geworden door het gekke bekken trekken en dat gaat deze gast eigenlijk ook wel erg makkelijk af, enige verschil is dat deze man zo geboren is. Je mag er niet om lachen maar toch doen we dat stiekem toch..

DE BROER VAN ANDRE VAN DUIN, HULKFACE

PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
Terug van weggeweest hier op TLP is de mooie Brittany Barbour die niet alleen een mooi lichaam heeft maar ook nog eens zeer mooie ogen en tja daar valt Pizzamannetje nou eenmaal op. Uiteraard stond deze dame al wel vaker hier op TLP en hier vind je een klein overzicht met voorgaande items.

PIZZABABE BRITTANY BARBOURPYROMANIAC ON WHEELS
PYROMANIAC ON WHEELS
Met een fiets waarvan de banden in de fik staan door een lokale parkeergarage sturen, een beetje zoals The roof is on Fire, Follow the leader leader dus. Totdat je broek in de fik komt te staan, maar goed dan hebben we al wel vette beelden. Check!

PYROMANIAC ON WHEELSFOLLOW TASTELIKEPIZZA @ TWITTER.COM
FOLLOW TASTELIKEPIZZA  @ TWITTER.COM
Voor iedereen die het nog niet wist heeft TLPizza ook een eigen Twitter account waar alle items, en meer, ook nog eens langskomen in een twitter tijdlijn. Had je TLP nog niet toegevoegd aan je twitter account, doe dat dan vandaag, 500 anderen gingen je al voor.

FOLLOW TASTELIKEPIZZA @ TWITTER.COM

DRONKEN VROUW, ENGEL ?! NIET ALTIJD
DRONKEN VROUW, ENGEL ?! NIET ALTIJD
Wat er precies voorafging en waarom die chippannertje ineens zo boos wordt op iemand achter de bar is mij niet bekend maar dat ze het helemaal gehad heeft in deze pub lijkt me duidelijk. Ze schopt en scheld de heleboel bij elkaar.

DRONKEN VROUW, ENGEL ?! NIET ALTIJDINDEPENDENCE CATALONIE [LIPDUB]
INDEPENDENCE CATALONIE [LIPDUB]
Catalonië wil zich al jaren afscheiden van de rest van Spanje en met deze lipdub waarin de hele stad Vic meedoet en met in totaal 5.771 catalanen die meewerkte vestigen ze zelfs een wereld record. Meer lipdubs hier!

INDEPENDENCE CATALONIE [LIPDUB]GIRL vs TRAMPOLINE [100% OWNAGE]
GIRL vs TRAMPOLINE [100% OWNAGE]
Lekker eventjes op de zondagmiddag kijken hoe je grotere broer kunstjes uithaald op de trampoline die achter in de tuin staat terwijl jezelf je beurt afwacht om ook eventjes te mogen springen. Maar dan komt de afsprong...

GIRL vs TRAMPOLINE [100% OWNAGE]GAMETIME 1177 - FUNNY MAN
GAMETIME 1177 - FUNNY MAN
Grappig puzzel spelletje dit Funny Man waarin je de verschillende objecten zo moet neerleggen dat je niet naar beneden valt je dood tegemoet. Game on!

GAMETIME 1177 - FUNNY MAN