Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand September 2010

COOLBEST QUEST for the BEST PARADISE
coolbest-quest-for-paradise
Hoe leuk een paradijs ook is, in je eentje is het toch wat saai. Daarom kun je je paradijs gezelliger maken door je vrienden er neer te zetten als bijv. gorilla of een ijsbeer. Je vrienden krijgen dan meteen een uitnodiging om een kijkje te komen nemen in jouw paradijs. En voor je het weet loop jij misschien ook ergens als aap rond! Deze actie van COOLBEST kun je vinden op Hyves! Elke dag zijn er prijzen te winnen, zoals bijv. Nomad backpacks...

COOLBEST QUEST for the BEST PARADISE

AMANDA HANSHAW IS EEN MEGA BABE
Okay gister hadden we een best laf filmpje als dagafsluiter maar door al dat gevoetbal op tv en vooral overmatige bierconsumptie in de kroeg had ik niet echt meer de puf om nog echt op zoek te gaan naar iets beters. Vanavond maak ik het een klein beetje goed, hoop ik, met dit filmpje van Amanda Hanshaw. Meer Amanda Hanshaw hier!

AMANDA HANSHAW IS EEN MEGA BABEWEGMISBRUIKERS DOOR KOEFNOEN
WEGMISBRUIKERS DOOR KOEFNOEN
Binnekort wellicht niet meer te zien op tv als de plannen van beroeps omroep verkrachter Henk Hagoort doorgaan maar vandaag gewoon nog met een leuke parodie op het programma Wegmisbruikers, de mannen van Koefnoen! Check....

WEGMISBRUIKERS DOOR KOEFNOEN

HOT CHICK doet POOL LAUNCH [FAIL]
HOT CHICK doet POOL LAUNCH [FAIL]
Je kan ook niet eventjes lekker wat baantjes trekken in het zwembad of er zijn altijd weer van die lastige dames die al je aandacht opeisen en dat terwijl ze niet eens lopen te paraderen in minikini langs het zwembad. Bij gebrek aan een duikplank ben je natuurlijk niet de beroertste en je helpt een handje, het blijven natuurlijk wel vrouwen

HOT CHICK doet POOL LAUNCH [FAIL]WHAT WOULD YOU DO ?!
WHAT WOULD YOU DO ?!
Grappig experiment hierzo waarin de reacties worden gefilmd van mensen die iemand een fiets zien "stelen". Eerst met een blanke fietsendief en daarna met een negert die er vandoor wil gaan met een aan de ketting zittend rijwiel. Vooroordelen ?!

WHAT WOULD YOU DO ?!PIZZABABE BRITTANY MARIE
PIZZABABE BRITTANY MARIE
Bij gebrek aan beter en alleen maar babes die voor de camara zijn gaan staan om geld te sparen voor een nieuwe voorgevel die ook hard nodig is heb ik Brittany Marie maar weer eens van stal gehaald in een iets oudere gallerie maar voor TLP toch een nieuwe. Raten maar!

PIZZABABE BRITTANY MARIETHE FAILS OF SEPTEMBER 2010 [TWISTER]
THE FAILS OF SEPTEMBER 2010 [TWISTER]
Het is weer het einde van de maand en dat betekent natuurlijk een nieuwe fail compilatie van Twister. Net als elke maand een opsomming van alle fail videos samengevoegd tot 1 clip, voorgaande vind je hier!

THE FAILS OF SEPTEMBER 2010 [TWISTER]PATSBOEM, HIP HOP IN JE GEZICHT
Ik zat vandeweek eens wat te zoeken naar hiphop muziek en videos op youtube en van de meeste groepen bij meer lezen had ik echt nog nooit gehoord. De meesten van jullie zullen het wel ruk vinden, ik vond er wel wat grappige bijzitten. Weet jij nog leuke clips gooi ze in de comments!

PATSBOEM, HIP HOP IN JE GEZICHTTHE BUD LIGHT DANCING GUY
We worden allemaal weleens een beetje overmoedig na het drinken van iets teveel alcohol op een feestje maar dat je zelfs bij het drinken van Bud Light al zo uit je dak kan gaan dat wist ik nog niet.

THE BUD LIGHT DANCING GUY3D HOLOGRAM APP voor de IPHONE
3D HOLOGRAM APP voor de IPHONE
Terwijl concurenten als Nokia en HTC nog steeds niet helemaal bekomen zijn de schrik en nog steeds geen echt antwoord hebben op de eerste iPhone zijn ze bij Apple al weer bezig met de ontwikkeling van een 4G 2 machientje die nog weer cooler gaat zijn dan de huidige 4G die ook al helemaal top is. De apps worden steeds cooler..

3D HOLOGRAM APP voor de IPHONEGAMETIME 1149 - CONTRUCTION ACADEMY
GAMETIME 1149 - CONTRUCTION ACADEMY
Het klinkt allemaal leuk en aardig maar Construction Academy is eigenlijk niets anders dan een soort van tetris maar dan met een achtegrondje. Naja, tetris is natuurlijk wel tijdloos dus succes!

GAMETIME 1149 - CONTRUCTION ACADEMYNICOLE VIOLET ALBRIGHT
NICOLE VIOLET ALLBRIGHT
Tis een beetje laat geworden vanacht maar dat wil uiteraard niet zeggen dat we deze dag niet afsluiten met een dame van Ome Hef. Nicole Violet Allbright dus die we als afsluiter van de dag hebben in een keurige shoot waar verder helemaal niets mis mee is.

NICOLE VIOLET ALBRIGHTREGGAETON vs HIPHOP [MINI MIX]
Het was wat later geworden dan ik dacht gisteravond door de CL wedstrijden maar gezellig was het wel in de kroeg. Ik had deze reggeaton versus hiphopmix nog ergens stiekem verstopt voor jullie maar ik kan niet anders zeggen dat het toch alleraardigst klinkt. Check de Check!

REGGAETON vs HIPHOP [MINI MIX]AC/DC vs GHOSTBUSTERS [MASHUP]
AC/DC vs GHOSTBUSTERS [MASHUP]
We blijven nog eventjes in de muziek met deze mashup van Ac/Dc en de legendarische spookjagers. Via onze goede vriendjes van Attu!

AC/DC vs GHOSTBUSTERS [MASHUP]

PIZZABABE AVA HART
PIZZABABE AVA HART
Het zonnetje schijnt nog eventjes vandaag en Ava Hart grijpt die kans om met surfboard en al meteen er op uit te trekken om nog eventjes lekker te gaan varen. Ik raad je niet aan om dit zelf ook te proberen want het water in NL is ondertussen 2cm koud. Raten maar weer!

PIZZABABE AVA HARTDIT ZIJN PAS DANCEMOVES
DIT ZIJN PAS DANCEMOVES
Als ik hier ga stappen in het Arnhemse stapt iedereen meteen van de dansvloer zodat ik m'n moves kan showen aan de babes die na een klein showtje in rijen van 3 opgesteld staan om een biertje voor me te bestellen. Beetje jammer dat deze gast die moves gewoon exact gekopieerd heeft. [Thnx Jeroen!]

DIT ZIJN PAS DANCEMOVESTOSH.0
TOSH.0
Ik weet niet of jullie het programma Tosh kennen maar daarin worden elke week de leukste internet virals nog eens besproken en omdat er een nieuw seizoen aankomt is er ook een coole video gemaakt met allemaal typische clips van het internet. Very Nice!

TOSH.0BEST MAGIC TRICK EVER [EPIC]
BEST MAGIC TRICK EVER [EPIC]
Het valt niet mee dat goochelen maar als je maar doorzet dan kom je er wel, deze dame heeft echt een geniale truc bedacht met een strandmatje. Als ze nu ook nog die zooi in d'r kamer kan wegtoveren zou het nog knapper zijn.

BEST MAGIC TRICK EVER [EPIC]GAMETIME 1148 - CRUSADE
GAMETIME 1148 - CRUSADE
We beginnen de dag zoals elke, met een leuke game en vandaag is dat Crusade een soortement van Crush the Castle maar dan anders. Lekker wat vuren met een kannon op gebouwen en monsters die in de weglopen, game on!

GAMETIME 1148 - CRUSADEKAYLA LOVES GARDENING
KAYLA LOVE LOVES GARDENING, SKLOVE
Deze Kayla Love konden we laatst al eens zien als Pizzababe van de dag en vandaag is ze er weer om de plantjes water te geven, maar dan op bewegend beeld. De video die bij de gallerie hoort dus, het blijft fijn om naar te kijken.

KAYLA LOVE LOVES GARDENING

TATTOO ZETTEN IS FUN, NOT [PART 2] {+REMIX]
TATTOO ZETTEN IS FUN, NOT [PART 2]
Ik heb er geen en dat gaan we zo houden ook maar je ziet steeds meer jongeren met tattoos rondlopen. Nou kan zo'n tattoo zetten best pijnlijk zijn zoals we bij deze dame al eens konden zien een tijdje terug en de dame van vandaag bevestigd mijn vermoeden nog maar eens.

TATTOO ZETTEN IS FUN, NOT [PART 2]MIRACLES [MASHUP]
MIRACLES [MASHUP], Music Mashup
Het is nog steeds een beetje onduidelijk of mashups nu wel of niet legaal zijn want het uiteindelijke resultaat is eigenlijk iets geheel nieuws en zijn zo niet al veel meer zaken tot stand gekomen. Ik vind het altijd geweldig maar ik hou dan ook echt van remixen en mixen, dit zijn 16 nummers gepropt in een 4 minuut durende mashup, Knap!

MIRACLESPIZZABABE MEGAN CURRY
PIZZABABE MEGAN CURRY
Nee, nee dit is niet de dochter van Adam Curry en Patricia Paay, Christina Curry, wel ene Megan Curry die echt erg hot is. Na veel blond, vandaag weer eens een brunette waar je U tegen zegt. Ik hoor graag hoe jullie er over denken, RATE!

PIZZABABE MEGAN CURRYBULLFIGHTER NOELIA MOTA in MARBELLA [100% OWNAGE]
BULLFIGHTER NOELIA MOTA in MARBELLA [100% OWNAGE]
Normaal gesproken heeft de vrouwelijke toreador te paard Noelia Mota 0,0 moeite om een stier te doden in de arena om het arme beest daarna ook nog eens vakkundig te ontleden, maar dat liep toch iets anders toen ze het te paard opnam tegen deze stier in de arena van Marbella. Schokkende beelden, dus je bent gewaarschuwd!

BULLFIGHTER NOELIA MOTA in MARBELLA [100% OWNAGE]HOOLIES SLOPEN TREIN in MOSKOU [WTF]
HOOLIES SLOPEN TREIN in MOSKOU
Ik blijf me toch elke keer verwonderen hoe het kan zijn dat een land als Rusland of Polen de EK 2012 heeft toegewezen gekregen bij het zien van dit soort beelden. Kennen jullie dat liedje nog --> Hey buschauffeur we gaan je busje slopen? In Rusland gaat ie anders...

HOOLIES SLOPEN TREIN in MOSKOUDE TV DRAAIT DOOR SEPTEMBER 2010
DE TV DRAAIT DOOR SEPTEMBER 2010
We zitten in de laatste dagen van september en dat betekent weer allerlei overzichtjes en zo ook de leukste momenten uit DWDD wat altijd wel het onderdeel De TV draait door is. Hier in 3 delen van de maand september te zien op TLP. Check de check!

DE TV DRAAIT DOOR SEPTEMBER 2010GAMETIME 1147 - WIZARD OF BLOCKS
Het is de bedoeling dat je blokjes gaat vormen die dezelfde kleur hebben en daarmee kom je dan meteen telkens een leveltje verder. Het is easy de eerste paar levels maar daarna wordt het moeilijker. Game on!

GAMETIME 1147 - WIZARD OF BLOCKS

ZANGERES ALIZEE doet STRIPTEASE VOOR ONS
Wie kent haar niet, naast Remi Gaillard het beste wat Frankrijk ooit heeft voortgebracht, zangeres Alizee van wie we hier nog diverse videoclips hebben staan. Vanavond verwend ze ons ook nog eens met een striptease, maar of het Alizee echt is ?!

ZANGERES ALIZEE doet STRIPTEASE VOOR ONSABBA MEDLEY @ RISHON LEZION BEACH [FLASHMOB]
ABBA MEDLEY @ RISHON LEZION BEACH [FLASHMOB]
Meestal hoor je alleen maar over ellende als in dezelfde zin Israel genoemd wordt maar deze flashmob gehouden op Rishon Lezion Beach, Israel bewijst dat het ook anders kan. Ik kan ie geval niet anders zeggen dat ik 'm geweldig vind! [Thnx Al!] Kijk op Fullscreen!

ABBA MEDLEY @ LEZION BEACH ISRAEL [FLASHMOB]NIE FOKKEN MET ZWITSERS [WTF]
NIE FOKKEN MET ZWITSERS [WTF]
En zo leer je ook elke dag weer wat, wisten jullie bijvoorbeeld dat elke Zwitser nadat hij z'n diensttijd erop heeft zitten gewoon een M-57 mee naar huis krijgt? Vandaar dat die misdaadcijfers daar zo laag zijn, ideetje ?!

NIE FOKKEN MET ZWITSERS [WTF]

PIZZABABE AMBER HAY
PIZZABABE AMBER HAY
Hoevaak kan je verliefd worden per dag als blogger zijnde, dat is een vraag die ik me elke week weer afvraag. We beginnen deze week met Amber Hay, tja... daar valt niet veel op optemerken lijkt me zo. Raten maar weer!

PIZZABABE AMBER HAYALINE FANTASTICABLE
ALINE FANTASTICABLE
Hmz, ik moet toch eens vaker naar buiten gaan want de wereld veilig bekijken vanachter de monitor is wel leuk maar buiten zijn er ook genoeg leuke dingen te beleven. Neem nou deze kabelbaan waar je aan kan hangen en je eventjes Superman, ehm woman waant. Cool!

ALINE FANTASTICABLEMONDAY MORNING AT THE OFFICE [FAIL]
MONDAY MORNING AT THE OFFICE [FAIL]
Met alle moderne middelen van tegenwoordig kan je nooit eens jokkebrokken tegen je vrouwtje dat je toch echt op kantoor zit en niet stiekem zit te pokeren met een stel vrienden. Deze Chinees probeerde het toch maar valt keihard door de mand.

MONDAY MORNING AT THE OFFICE [FAIL]RUSSIAN GHOSTRIDER POV [OMG]
RUSSIAN GHOSTRIDER POV [OMG]
Kennen we hem nog, de legendarische Ghostrider die zelfs dvds maakte van z'n kunstjes op de motor en een ware nachtmerrie was voor de Zweedse politie ?! Nou dit is em niet maar wel een copycat op een Yamaha R1 die de straten van Moskou onveilig maakt.

RUSSIAN GHOSTRIDER [OMG]HUNGOVER ROCK CLIMBER
HUNGOVER ROCK CLIMBER
Dit is een goeie les waarom je eigenlijk nooit moet gaan klimmen op een maandagochtend en vooral niet met een kater. Een klimmer komt vast te zitten met z'n knie in een spelonk en is afhankelijk van iemand anders om hem te bevrijden maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

HUNGOVER ROCK CLIMBERGAMETIME 1146 - BRIDGE TACTICS
Grappig spelletje dit Bridge Tactics waar je telkens op de juiste plekker dynamiet op een brug moet plaatsen om zo zoveel mogelijk vijandelijke slachtoffers te maken die de brug proberen overtekomen.

GAMETIME 1146 - BRIDGE TACTICSADEANNA COOKE [FRESH FACE CYBERVIDEO]
ADEANNA COOKE [FRESH FACE CYBERVIDEO]
Deze Adeanna Cooke heeft wat met piercings zo te zien en dat vind ik niets een zo erg alleen vind ik die piercings bij d'r mond wel een beetje strange, of ze moet een fan van dracula zijn ?!

ADEANNA COOKE [FRESH FACE CYBERVIDEO]SAM TSUI doet LOVE THE WAY YOU LIE [LIVE MASH UP]
SAM TSUI doet LOVE THE WAY YOU LIE [LIVE MASH UP]
Op het internet kom je zo afentoe toch ook mensen tegen die wel echt talent hebben zoals deze Sam Tsui die een eigen mashup maakte van de nummers "Love The Way You Lie", "Dynamite", en "Teenage Dream", erg knap al vond ik deze Love the Way you Lie ook al helemaal top! De mp3 kan je trouwens hierrr downloaden! Erg knap!

SAM TSUI doet LOVE THE WAY YOU LIE [MASH UP]

DC SHOWCASE PRESENTS THE GREEN ARROW
DC SHOWCASE PRESENTS THE GREEN ARROW
Voor alle Marvel en DC comics fans heb ik voor vanavond nog een klein extraatje in de vorm van deze short movie van bijna 12 minuten met daarin de epische held The Green Arrow in de hoofdrol. Dit is geen nieuwe film of iets dergelijks maar een extra feature van de dvd. Enjoy while you can!

DC SHOWCASE - THE GREEN ARROWWIE VAN DE DRIE
McKenzee Oxana Sorella
McKenzee | Oxana | Sorella
JAMES GALEA [EPIC CARD TRICK]
JAMES GALEA [EPIC CARD TRICK]
Ik stel jullie vandaag voor aan James Galea die behalve een coole truc met je hand en duimen, die mij al niet eens lukt, ook nog een coole truc heeft met een kaartspel. Wie snapt het ?!

JAMES GALEA [EPIC CARD TRICK]KOEFNOEN RAPSERVICE DEEL 3 [2010]
Er was weer een aflevering van Koefnoen afgelopen weekend en dat betekent automagisch ook een nieuwe Rapservice van MC T-Lex. Dit keer staat Prinsjesdag centraal, hoe kan het ook anders. Meer Rapservice hier, pies kak uit, volgende week meer!

KOEFNOEN RAPSERVICE DEEL 3 [2010]PITCHER KNOCKOUT [100% OWNAGE]
PITCHER KNOCKOUT [100% OWNAGE]
Het zonnetje schijnt zowaar weer en buiten zijn is nog niet eens zo'n slecht idee al is het toch wat koud naar mijn mening. Eventjes lekker een balletje slaan terwijl een maat je aangooit leek zo leuk op deze dag, alleen eindigt het toch met een koppijn gevoel.

PITCHER KNOCKOUT [100% OWNAGE]SUMMERFEST 2010 [RECAP]
11 dagen, 11 stages en meer dan 800 bands dat is Summerfest wat jaarlijks gehouden wordt in juni langs de kust van Lake Michigan bij Milwaukee. Het is moeilijk om hier een complete compilatie van te maken maar toch vat deze video het goed samen in slechts 4 minuten.

SUMMERFEST 2010 [RECAP]ANDERLECHT KEEPER vs BALLENJONGEN
ANDERLECHT KEEPER vs BALLENJONGEN
Tijdrekken in het voetbal, je wordt er soms moe van en het heeft natuurlijk helemaal niets met voetbal meer te maken. Tijdens de wedstrijd Anderlecht - Lierse SK heeft keeper Silvio Proto ineens haast nadat Lierse de gelijkmaker heeft gemaakt en passeert daarbij de ballenjongen, ela dat gaat zomaar nie..

ANDERLECHT KEEPER vs BALLENJONGENGAMETIME 1145 - CLOUD CLIMBER 2
GAMETIME 1145 - CLOUD CLIMBER 2
We beginnen de dag vandaag rustig aan met een spelletje en de bedoeling in Cloud Climber is om van wolk naar wolk te springen zonder te vallen om uiteindelijk ergens in space uittekomen. Wie zet er alvast een highscore neer ?

GAMETIME 1145 - CLOUD CLIMBER 2JOANA MACHADO [MAKING OF PAPARAZZO]
JOANA MACHADO [MAKING OF PAPARAZZO]
We gaan nog eventjes terug naar het zuiderlijke halfrond waar ik deze Joana Machado tegenkwam die voor het blad Paparazzo uit de kleren ging en waar dit de making of video van is. Niet slecht!

JOANA MACHADO [MAKING OF PAPARAZZO]UNCLE MATIN'S SWORD TRICK
UNCLE MATIN'S SWORD TRICK
Ene Uncle Matin is op bezoek bij z'n familie die jaren moesten wachten op z'n terugkeer omdat hij 10 jaar in de gevangenis zat. Één iemand wacht al 10 jaar tot Uncle Matin eindelijk weer eens die ene truc met het zwaard komt demonstreren. [thnx!]

UNCLE MATIN'S SWORD TRICKSOY UN TOLILI [LIPDUB?!]
SOY UN TOLILI [LIPDUB?!]
Het is niet echt een lipdub deze clip waarin nog maar weer eens het nummer "I Got a Feeling" in voorbij komt maar er zitten wel een hoop mooie dames in, en alleen daarvoor is de clip van Tonterias al postwaardig. Een hoop onzin dus eigenlijk maar met babes!

SOY UN TOLILI [LIPDUB?!]

WIE VAN DE DRIE
Lindsay Patricia Jana
Lindsay | Patricia | Jana
DOWNHILL MATTRES RIDE [FAIL]
DOWNHILL MATTRAS RIDE
Er zijn zo van die dingen die erg leuk lijken maar die je zeker niet moet gaan uitproberen zonder bijvoorbeeld beschermende kleding aan. Met een matras + onderstel van een heuvel af glijden met een kilometertje of 50 is één van die dingen.

DOWNHILL MATTRES RIDE [FAIL]WOMEN CAN'T DRIVE - FORWARD vs BACKWARD
WOMEN CAN'T DRIVE - FORWARD vs BACKWARD
Dat vrouwen niet kunnen rijden staat vast en dat begint eigenlijk al op vroege leeftijd zoals we hier kunnen zien bij deze kleuter die op haar driewielertje alleen maar de achteruit lijkt te kunnen vinden. Aaahh!

FORWARD vs BACKWARD


AMSTEL : 140 JAAR "ONS BIER"
Amstel is sinds 1870 onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse biercultuur en maakt al sinds jaar en dag de leukste commercials. Speciaal voor het 140 jarig bestaan van een van Neerlands bekendste biermerken is er een clip gemaakt waar sommige mensen nogal emotioneel van worden. Meer coole commercials in het Amstel YTC!

AMSTEL : 140 JAAR "ONS BIER"OP EEN DAG WEET JE HET ?! BIJ DE BRANDWEER!
OP EEN DAG WEET JE HET ?! BIJ DE BRANDWEER!
Als klein jochie weet je het eigenlijk al, je wilt piloot worden of het leger in en anders toch zeker wel op zo'n grote rode brandweerauto om de held van de dag te worden. Deze brandweerlieden hebben eventjes pauze, tijd voor een dansje.

OP EEN DAG WEET JE HET ?! BIJ DE BRANDWEER!BITCHFIGHT! [UNTIL COPS BREAK IT UP]
BITCHFIGHT! [UNTIL COPS BREAK IT UP]
Een beetje moeder laat d'r dochter natuurlijk niet in een straatgevecht belanden met een andere meid maar niet over het grote water waar moeders juist meegaat om d'r kroost aantemoedigen. Helaas komt er politie die er een einde aanmaakt.

BITCHFIGHT! [UNTILL COPS BREAK IT UP]GAMETIME 1144 - SNAIL'S STORY
Je zit opgesloten in een ondergrondse wereld waar het gevaar op de loer ligt. In deze sidescroller moet je level na level zgn. potions pakken die je veranderen in een slak of een jongen om verder te komen in de game. Game on!

GAMETIME 1144 - SNAIL'S STORY


BETH WILLIAMS CYBERVIDEO
Een van de mooiere babes die hier als Pizzababe van de dag gestaan heeft is Beth Williams waar we ondertussen 3 mooie galleries van hebben staan. Vandaag voegen we daar een videoclip aan toen, blijft een mooi schepsel!

BETH WILLIAMS CYBERVIDEO

MILO doet PEUGEOT 106 BIG JUMP
PEUGEOT 106 BIG JUMP
En daar is Held Milo weer die dit keer is overgestapt van Volkswagen naar een Peugeot en daarmee een coole stunt uithaalt. Via een ramp maakt hij in een 106 een vrij lange jump en komt niet helemaal goed neer maar niks aan de hand het loopt allemaal goed af. Don't try this at Home! [Thnx Sas!]

MILO doet PEUGEOT 106 BIG JUMPVOOR HET GELUK GEBOREN [WTF]
VOOR HET GELUK GEBOREN [WTF]
We hebben dit soort filmpjes vaker voorbij zien komen en het loopt behalve wat schrik voor de bestuurder ook dit keer gelukkig weer goed af. Minder goed loopt het af in de filmpjes die je vindt onder deze link!

VOOR HET GELUK GEBOREN [WTF]SENSUAL ODYSSEY
SENSUAL ODYSSEY
Niet alleen ik wens je alvast een goed weekend toe ook Marco van WootsonTV heeft speciaal om het weekend alvast in de luiden nog een fijne compilatie gemaakt met de dames, Megan Fox, Mandy Blank, Bar Refaeli, Isabeli Fontana, Doutzen Kroes, Denise Milani, Vered Ganelle, Tori Black, Julia Slobozhanina, Ana Beatriz Barros, e.v.a...

SENSUAL ODYSSEYPIZZABABE ANGELA TAYLOR
PIZZABABE ANGELA TAYLOR
Aan de comments te zien in vorige galleries van deze Angela Taylor zijn jullie niet zo weg van deze dame maar ik destemeer. Een mooi opgedroogd voorbeeld van een milf vind ik het en daarom ook meteen een waardige weekafsluiter. Raten en schelden na de break! Meer...

PIZZABABE ANGELA TAYLORRAINBOW COCKTAIL [COOL]
RAINBOW COCKTAIL [COOL]
Als barman vang je best veel dames die je al dan niet zelf zat kan voeren aan de bar om ze na sluitingstijd "naar huis" te brengen. En een paar coole trucjes helpen je ook meestal al wel goed op weg. Ik kende deze rainbow cocktail truc nog niet maar cool ziet het er wel uit. Wie legt het uit ?!

RAINBOW COCKTAIL [COOL]BLONDJES TESTEN SMARTPHONES [OMG]
BLONDJES TESTEN SMARTPHONES [OMG]
Ik ben de naam eventjes kwijt van dat ene programma op de tv waarin een aantal blondjes de meest simpele vragen worden gesteld om vervolgens nog simpelere antwoorden te krijgen maar in de USA hebben ze dat concept nu ook overgenomen en vandaag vragen we de dames wat een smartphone is.

BLONDJES TESTEN SMARTPHONESCARLO BOSZHARD DOET JOKERTJE
CARLO BOSHARD DOET JOKERTJE
Nu ik al 3 dagen een beetje ziekjes op bed lig en tussendoor ook nog TLP vul met leuke postjes kijk ik ook veel tv en je kan geen programma opzetten of je wordt opgeroepen om te stemmen voor de televizierring. Hier zien we Carlo Boszhard die dat doet als Jokertje van de inmiddels legendarische serie Oh Cherso! Meer TV-kantine!

CARLO BOSZHARD DOET JOKERTJEBEN SAUNDERS | THE VOICE OF HOLLAND
Naast de al bekende shows als de X-factor en Holland got Talent is er nu ook de The voice of Holland waarin ene Ben Saunders optrad die toch wel een heel erg goeie stem heeft. Ik was een paar daagjes ziek dus ik kan het een in ander gemist hebben, hier alsnog Ben Saunders.

BEN SAUNDERS | THE VOICE OF HOLLANDGAMETIME 1143 - RECORD SHOP TYCOON
GAMETIME 1143 - RECORD SHOP TYCOON
Het gaat slecht met de platenindustrie maar toch ben jij vandaag een Record shop Tycoon die het tij moet gaan keren. Je begint met het kopen van een pand om je muziekwinkel in te beginnen, Game on!

GAMETIME 1143 - RECORD SHOP TYCOON

SEPTEMBER CARRINO
SEPTEMBER CARRINO
De maand september zit er al weer bijna op en na een aantal weken van guur herfst weer lijken de laatste dagen van september ineens toch nog zowaar op een nazomertje. Niet zo heel vreemd dus dat pa Carrino zijn dochter de naam September Carrino gaf, het zonnetje in huis.

SEPTEMBER CARRINO


X-FACTOR OEKRAINE 2010 | PAVEL DMITRIEV
Ook in de Oekraine doen ze een X-Factor en de winnaar aldaar kan een contract van 2 miljoen dollar verdienen. Helemaal niet slecht dacht Pavel Dmitriev die met z'n beste voetje voor een imitatie van Whitney Houston ten gehore brengt. Meer X-factor hier!

X-FACTOR OEKRAINE 2010 | PAVEL DMITRIEVFRENCH KISS 2010
Kennen we het nummer French Kiss nog waar ene Lil Louie een jaar of 20 geleden ineens mee op nummer 1 stond in alle poplijstjes ? Er is een 2010 remake die niet eens zo slecht klinkt en waarvan de clip zeker het bekijken waard is. Check!

FRENCH KISS 2010

SEVEN LAYER DIP
SEVEN LAYER DIP
In een relatie schijnen er bepaalde jaren te zijn die je liever wilt overslaan zo is er bijvoorbeeld het 7 jaars dipje maar als je die allemaal overwint dan komt er ook echt niets meer tussen jou en je relatie, zeggen ze.

SEVEN LAYER DIP


KIM KARDASHIAN op OKTOBERFEST 2010
KIM KARDASHIAN op OKTOBERFEST 2010
Ik heb persoonlijk niet zoveel met Kim Kardashian maar een vrouw die je bier komt brengen is eigenlijk altijd wel okay! Voor de gelegenheid en omdat de Oktoberfesten zijn begonnen heeft Kim zich in een Zuid Duits pakje gehesen en doet ze wat elke vrouw eigenlijk zou moeten doen. Bierbrengen naar de bassie!

KIM KARDASHIAN op OKTOBERFEST 2010

PIZZABABE KAYLA LOVE
PIZZABABE KAYLA LOVE
Het is toch nog zonnebril weer deze laatst week van september en dat doet met goed. Kayla Love heeft daarom ook nog maar eventjes de zonnebril van zolder gehaald en staat wat in bikinni mooi te doen voor ons. Ik vind het helemaal prima!

PIZZABABE KAYLA LOVEGUN SIZE MATTERS
GUN SIZE MATTERS
Freddy Wong kennen we onderhand allemaal wel van z'n fantastische after effects skills en ook in dit laatste filmpje laat hij weer graag zien waar hij allemaal toe in staat is. In Gun size Matters heeft hij zelfs een vrouwelijke medestander in de vorm van Shenae Grimes. Top!

GUN SIZE MATTERSSTEVE HOOKER POLE [FAIL]
STEVE HOOKER POLE [FAIL]
Ook voor een Olympisch kampioen en één van de beste poolstok springers ter wereld wil het nog weleens misgaan zoals je hier kan zien bij een poging van Steve Hooker om bij de 2010 Great North City Games in Newcastle, UK een nieuw record te vestigen.

STEVE HOOKER POLE [FAIL]MICHAEL JACKSON REINCARNATED AND WHITE
MICHAEL JACKSON REINCARNATED AND WHITE
Michael Jackson blijft voor jong en oud nog steeds een lichtend voorbeeld is het niet om z'n muziek dan wel om z'n vernieuwende danspasjes. Dit jochie lijkt een reincarnatie te zijn van MJ en doet ten overstaan van de schoolbabes zijn versie van Billie Jean.

MICHAEL JACKSON REINCARNATED AND WHITESHERRY VINE doet LADY GAGA [SPOOFS]
SHERRY VINE doet LADY GAGA [SPOOFS]
Als je zoals Lady Gaga aan de top van de muziekindustrie staat dan komen de spoofs op je nummers vanzelf wel en daar was deze "Miss Sherry Shine" al eventjes mee bezig. Het is niet slecht gedaan dat is dan ook wel weer eerlijk om te zeggen maar daar is dan ook alles meegezegd.

SHERRY VINE doet LADY GAGA [SPOOFS]GAMETIME 1142 - KABOOMZ
GAMETIME 1142 - KABOOMZ
Schiet met je kannon telkens alle ballonnen kapot en doet dat in zo min mogelijk beurten zonder dat je ze laat wegvliegen, klinkt simpel en dat is het de eerst 5 levels ook. Game on!

GAMETIME 1142 - KABOOMZROSALYN JOYCE FOR MAC AND BUMBLE
ROSALYN JOYCE FOR MAC AND BUMBLE
Eventjes geen filmpjes meer van Ome Hef want die worden toch wat minder gewaardeerd merk ik de laatste tijd dus houden we het voorlopig gewoon bij z'n galleries die je smiddags als Pizzababe kan bewonderen. We sluiten de dag af met Rosalyn Joyce, babe pur sang!

ROSALYN JOYCE FOR MAC AND BUMBLETHE OFFICE LIPDUB
Om het nieuwe seizoen van de serie The Office te promoten bedacht de cast een lipdub die nog niet eens zo heel slecht is, alleen een beetje kort, op het nummer "Nobody But Me”. Alle lipdubs op TLP vind je via deze link!

THE OFFICE LIPDUBDUTCHVOYEUR.NL
Op de site Dutchvoyeur kan je lekker meegenieten van allerlei sexy clips en je kan er ook nog eens je eigen clips op uploaden. Lekker stiekem gluren dus als een echte voyeur naar allerlei fijne amateur dames in dito clips. CHECK!
PIZZABABE ELISHA MARIE
PIZZABABE ELISHA MARIE
Gister was het weer eens aardig gevloek en getier in de comments over het al dan niet fakeboob gehalte van de Pizzababe van de dag en daarom ben ik vandaag maar eens op zoek gegaan naar een babe die je nog gewoon ouderwets de borstkast moet inschoppen wil je wat boobs zien. Elisha Marie dames en heren, enjoy!

PIZZABABE ELISHA MARIE


JURASSIC PARK [THE MUSICAL]
JURASSIC PARK [THE MUSICAL]
Niet helemaal zoals we gewend zijn maar daarom niet minder knap is deze musical uitvoering van de film Jurassic Park gewoon ergens in een achtertuin opgevoerd voor 300 toeschouwers. Wij kijken ook eventjes mee!

JURASSIC PARK [THE MUSICAL]BIOSHOCK INFINITE [10 MINUTES GAMEPLAY]
BIOSHOCK INFINITE [10 MINUTES GAMEPLAY]
Dit ziet er toch wel weer heel erg cool uit dit gameplay van de game Bioshock infinite wat haast op een tekenfilm lijkt. We hebben 10 minuten gameplay en hoe lang het op YT blijft staan is de vraag dus kijk nu terwijl het nog kan.

BIOSHOCK INFINITETHE AMERICAN IDOL EXPERIENCE [INTERACTIVE]
THE AMERICAN IDOL EXPERIENCE [INTERACTIVE]
Alle tv shows in Amerika staan weer op het punt van beginnen zo begon gister al de serie House en Chuck en op de BBC de serie Spooks, alledrie aanraders. Het wachten is nog eventjes op Dexter en ook een serie als American Idol mag niet ontbreken. Vandaag mogen wij de jury selecteren in deze interactieve Tube game.

THE AMERICAN IDOL EXPERIENCE [INTERACTIVE]FAREWELL OPRAH WINFREY [AUTOTUNED REMIX]
FAREWELL OPRAH WINFREY [AUTOTUNED REMIX]
Nou het zit er dan eindelijk op voor Oprah Winfrey na 25 jaar dagelijks een tv show gepresenteert te hebben waar ze naar verluid ongeveer 1 miljoen per aflevering voor kreeg wil ze nog 1x iets groots doen. Ze neem het publiek in de zaal in en prive jet mee naar de andere kant van de wereld en niemand minder dat John Travolta is de piloot.

FAREWELL OPRAH WINFREY [AUTOTUNED REMIX]GAMETIME 1141 - RED MENACE
GAMETIME 1141 - RED MENACE
Vandaag een iets meer uitdagender versie van de game die ik van het weekend al eens had gepost, perfect detonation wat volgens jullie een kinderspel was. Ik ben benieuwd wie deze game ook kan uitspelen, game on!

GAMETIME 1141 - RED MENACETHREE DD BLONDES
Ik maak het vandaag niet al te laat en daarom sluiten we nu al de boel af met dit filmpje waarin 3 blondjes met DD rondingen zich van hun beste kant laten zien. Habbaaaa!

THREE DD BLONDES

2010 FORMULE 2 [THE CRASHCOMPILATION]
2010 FORMULE 2 [THE CRASHCOMPILATION]
In 2009 was het na 25 jaar weer eens tijd om te beginnen met de Formule 2 een uitsekend opstapje naar de uiteindelijke Formule 1 waar elke rijder van droomt. Ook in deze klasse wil het nog weleens misgaan en daar hebben we vandaag deze compilatieclip van.

2010 FORMULE 2 [THE CRASHCOMPILATION]PIZZABABE KATIE RIVERS
PIZZABABE KATIE RIVERS
Een nieuw gezicht doet het altijd goed op TLP en vandaag stel ik aan jullie voor Katie Rivers die hiermee meteen haar debuut maakt en we graag eventjes toevoegen aan ons inmiddels reusachtige Pizzababe archief. Alle Pizzababes op een rijtje vind je hier nog eens terug!

PIZZABABE KATIE RIVERS8 BITS OF GAMES [ANIMATION]
8 BITS OF GAMES [ANIMATION]
In de tijd dat gaming nog gewoon begrijpelijk was en voor mij nog niet zo ingewikkeld, zoals bijvoorbeeld het spel Modern Warfare 2 waar ik laatst weer eens een paar uurtjes mee zoet was zonder ook maar stap verder te komen, stamt deze mooi geanimeerde compilatie met oude bekende!

8 BITS OF GAMES [ANIMATION]ARE YOU READY ?!
ARE YOU READY ?!
Je moet er wat voor over hebben maar dan kan je ook gewoon in alle rust genieten van je favoriete sport. Wat voor deze heren de UFL competitie is. Persoonlijk kijk ik liever naar de Lingerie League.

ARE YOU READY ?!BACKFLIP OF A WALL [FAIL]
We hebben ze allemaal al eens voorbij zien komen, de diverse Tarzan wannabe's, de Superman wannabe's en nu dus ook een echte Spiderman wannabe in de vorm van dit jochie die wel eventjes tegen een muurtje denkt aan te lopen om zo een backflip te maken.

BACKFLIP OF A WALL [FAIL]NEVER SAY NO TO PANDA
NEVER SAY NO TO PANDA
Ik ken het product Panda Milk niet maar het schijnt een populair melkproduct te zijn in Arabische landen en dit zijn alle Egyptische commercials verwerkt tot een compilatie. Een beetje de arab way volgens mij dat dreigen met geweld als je iets niet aanstaat. Tja..

NEVER SAY NO TO PANDAGAMETIME 1140 - SHEEP REACTION
GAMETIME 1140 - SHEEP REACTION
Test je reactievermogen in dit simpele spelletje waar volgens mij maar 1 level van is maar ik kom zowieso niet verder dan de 1e level. Mijn reactievermogen is trouwens die van een Bobbing bobcat, 0.222, Maar dat kan veel beter, druk telkens op de dart als er een schaap wil ontsnappen. Game on!

GAMETIME 1140 - SHEEP REACTION

MARKESA YEAGER [XTRA CYBERVIDEO]
MARKESA YEAGER [XTRA CYBERVIDEO]
Vanmiddag nog te bewonderen als de Pizzababe van de dag en daarom vanavond nog eens op herhaling in deze extra cybervideo gesponsord door ome Hef, die net zoals ik zeker weet dat Markesa GEEN plork is. Toch zijn we het daar niet allemaal mee eens, mja smaken verschillen.

MARKESA YEAGER [XTRA CYBERVIDEO]HACKYSACK of HACKYZAK ?!
HACKYSACK of HACKYZAK ?!
Hackysacken wie kent het niet, wij deden het vroegah vooral vaak op "de hoek" wat onze hangjongeren verzamelpunt was. Een beetje een balletje hooghouden viel al niet mee maar deze gast doet het niet met één hackysack maar meteen met 3, toch knap. Thnx Peter!

HACKYSACK of HACKYZAK ?!DJ KITTY PAWNED
DJ KITTY
Een kat, is hét perfecte huisdier en er loopt hier dan ook al jaren een TLP kat rond die momenteel meer slaapt dan dat ze wakker is maar daarom houden we niet minder van d'r. Om toch wat leven in de brouwerij te brengen heeft ze een nieuwe hobby opgepakt. Handsup!

DJ KITTY PAWNEDPIZZABABE MARKESA YEAGER
PIZZABABE MARKESA YEAGER
Het is weer maandag en dat betekent natuurlijk weer een vers blik met Pizzababes en we starten deze week met een oude bekende namelijk de blondine Markesa Yeager die mij nog steeds kan krijgen en waarvan je hierrrr nog wat meer galleries en zelfs videos van kan bekijken.

PIZZABABE MARKESA YEAGERSENGALESE BIKE DANCING [COOL]
SENGALESE BIKE DANCING [COOL]
Goed materiaal is het halve werk maar dat is in sommige landen nogal moeilijk voorhanden of zelfs helemaal niet. Dat weerhield deze man uit Senegal er niet van om een super coole dance routine te maken op een huis tuin de keuken fiets. Doe dat maar eens na!

SENGALESE BIKE DANCING [COOL]EVERYTHING IS BETTER WITH MUPPETS [EPIC]
EVERYTHING IS BETTER WITH MUPPETS [EPIC]
Geweldige mashup hierzo met allerlei leuke stukjes van Jim Henderson's Muppetshow in elkaar gemixt tot een zeer coole compilatie. De muziek is van Spray en hier downloadbaar! Erg Cool!

EVERYTHING IS BETTER WITH MUPPETS [EPIC]WHO YOU CALLING NIGGER, BITCH
WHO YOU CALLING NIGGER, BITCH
Ik weet niet precies wat er in net water zit van deze gast die net bezig is om z'n gazon te besproeien maar het lijkt erop dat dit water toch zeker een heilzame werking heeft op een voorbij komende racist die in een scootmobiel zit.

WHO YOU CALLING NIGGER, BITCHGYMNASTIC SHOW PERFORMANCE FACEPLANT [FAIL]
GYMNASTIC SHOW PERFORMANCE FACEPLANT [FAIL]
Het hele jaar heb je met je school geoefend op die ene gymnastiek routine en alle ouders zijn er voor naar school gekomen. Het ging ook het hele jaar goed maar voor deze speciale uitvoering besluiten je medescholieren net een extra zetje te geven.

GYMNASTIC SHOW PERFORMANCE FACEPLANT [FAIL]GAMETIME 1139 - OLD CANNON
GAMETIME 1139 - OLD CANNON
Schiet met behulp van een oud kanon telkens de torentjes om maar doe dit in een zo snel mogelijke tijd om extra punten te verdienen en om door te gaan naar de volgende rond. Game on!

GAMETIME 1139 - OLD CANNONDEADLY BEAUTY
DEADLY BEAUTY
Wederom een fijn filmpje van WootsonTV waar we afgelopen weken ook prachtige compilaties van gezien hebben met dit keer in de hoofdrollen, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Kerr, Heidi Klum & Doutzen Kroes. Meer van dit via deze link..

DEADLY BEAUTY

KOEFNOEN RAPSERVICE DEEL 2 | 2010
KOEFNOEN RAPSERVICE DEEL 2
Om de weekaftesluiten schakelen we eventjes over naar het programma Koefnoen waar het leukste onderdeel nog steeds de rapservice van MC T-lex is en die dit keer een Super Mario tintje heeft. Wat er nog meer gebeurt is deze week komt ook in rapvorm voorbij en als het niet rijmt hoef jij het niet te weten!

KOEFNOEN RAPSERVICE DEEL 2 | 2010EXTREME VW GOLF MAKEOVER - THE ROLL GOLF
EXTREME VW GOLF MAKEOVER - THE ROLL GOLF
We konden een tijdje geleden al zien hoe MasterMilo een mini golf fabriceerde maar heeft daarna niet stil gezeten zo zit er tegenwoordig ook een heuse rolbar in, wel iets anders dan je zou denken maar het werkt prima zo te zien. Check hier deel 1!

EXTREME VW GOLF MAKEOVER - THE ROLL GOLFWIE VAN DE DRIE
Cassandra Simone Monika
Cassandra | Simone | Monika
ME TARZAN, YOU JANE! [FAIL]
ME TARZAN, YOU JANE! [FAIL]
Na alle videoclips op het internet met falende Tarzan wannabe's zijn er schijnbaar toch nog steeds gasten die denken toch een Tarzan zwaai in huis te hebben. Helaas loopt ook deze poging op niets uit!

ME TARZAN, YOU JANE! [FAIL]IS YOUR MAM HOME
IS YOUR MAM HOME
Ik weet niet helemaal zeker maar volgens mij is dit een gouwe ouwe maar desaltenietmin zeker een grappige clip om deze dag mee te beginnen. Als Pizzaberzorger maken we het dagelijks mee, een dame die schaarsgekleed de deur open doet. Pakketbezorger lijkt me ook een leuke baan! [Thnx Majick!]

IS YOUR MAM HOMEJÄGERMEISTER WORLD WILD FEEST!
Tien mega grote ijssculpturen in de vorm van een Jägermeister fles staat momenteel opgesteld in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en door even langs te gaan bij de metershoge ijssculpturen krijg je één stempel bij elke fles sculptuur die je bezoekt uitgedeeld door één van de drie leuke Jägerettes die aanwezig zijn. Hierdoor bemachtig je automatisch een kaartje voor het allereerste Internationale Jägermeister World Wild feest op vrijdagavond 17 september in de Flex Bar op het Westergasterrein te A'dam. Check hier de ijssculpturen op locatie (ssssssssst!)

JÄGERMEISTER WORLD WILD FEEST!WITH A LITTLE INSPIRATION
WITH A LITTLE INSPIRATION
Dit is de 22 jarige Ben Davis die op z'n 20e zo'n 140 kg woog en zich daar elke dag een stukje meer ellendiger bij voelde. Hij ging niet bij de pakken neerzitten en ging rennen, elke dag een stukje verder. Hij stopte pas toen hij 60kg was afgevallen, hier zijn verhaal.

WITH A LITTLE INSPIRATIONSPEEDING TICKET FOR SUPERMAN
SPEEDING TICKET FOR SUPERMAN
Als je zo snel bent als Superman dan is het hedentendage echt geen pretje om thuis te komen waar steevast een berg met bekeuringen op je liggen te wachten door al die flitspalen langs de weg.

SPEEDING TICKET FOR SUPERMANGOT'EM AMAZING BASKETBALL TRICK SHOTS [1&2]
Eindelijk een paar gasten die eerlijk zijn over het aantal pogingen die nodig waren om deze "trickshot" video te maken. Got'em zijn een aantal vrienden die zo'n 3 maanden per video nodig hadden en voor ons alle gelukte dunks eventjes op een rijtje hebben gezet in twee compilatie videos.

GOT'EM AMAZING BASKETBALL TRICK SHOTS [1&2]GAMETIME 1138 - MOTORCROSS OUTLAW
GAMETIME 1138 - MOTORCROSS OUTLAW
Stel je favorieten crossmotor samen en doe extreme stunts op de ramps die staat opgestelt. Besturing gaat met de pijltjes en de verschillende stunts maak je met de cijfertoetsen. Game on!

GAMETIME 1138 - MOTORCROSS OUTLAWELE FROM SUPERTANGAS
ELE FROM SUPERTANGAS
Een gouwe ouwe om de dag mee aftesluiten deze Ele van Supertangas die wat stript om vervolgens nog eventjes lekker onder de douche te gaan staan. Wij kijken zoals altijd graag eventjes mee!

ELE FROM SUPERTANGASNINA BRINK FOR REAL
Whehe, we hebben uiteraard allemaal het fragmentje vandeweek bij DWDD gezien waarin Jort Kelder het opnam tegen Nina's spreekbuis en ega Pieter Storms en dat ging er aardig hard aantoe. Onze collega's van Domino's Pizza springen daar handig op in om meteen met deze originele commercial te komen. Is Nina for Real ?!

NINA BRINK FOR REALOFFICIAL FESTIVAL AFTERMOVIES OF 2010 [PART 4]
OFFICIAL AFTERMOVIES OF 2010 [PART 4], after2010
Het is zaterdagavond en dat betekent voetjes van de vloer en in je beste kleertjes naar de stad toe om daar de boel onveilig te maken. Ik doe het vanavond toch iets rustiger aan maar heb nog wel deze verzameling van Aftermovies, 8 stuks!, voor je opgespaart. Meer hier!

OFFICIAL AFTERMOVIES OF 2010 [PART 4]WIE VAN DE DRIE
Vida Megan Alisa
Vida | Megan | Alisa
FART COMPILATION
FART COMPILATION
Van je vrienden moet je het hebben en eigenlijk is niets leuker om juist die mensen in de maling te nemen die het ook echt niet verwachten. Je beste vrienden dus!

FART COMPILATIONZOMBIES IN MADRID
ZOMBIES IN MADRID
Reclameburo's verzinnen steeds leukere stunts om producten aan de man te brengen zo kon je een tijdje geleden niet om de zombies heen die uit alle hoeken en gaten in de straten van Madrid leken te komen. Coole promotie voor de film Resident Evil.... Trailer hier!

ZOMBIES IN MADRIDWHY CAN'T WE ALL GET ALONG [THE REMIX]
Kende we onze roodharige vriend CopperCab nog die een liedje zong over roodharige die schijnbaar toch een ziel hebben ? Hij is weer terug, en dit keer met een liedje getitelt Why can't we all get along" die ook al meteen geremixed is en gewoon top klinkt eigenlijk.

WHY CAN'T WE ALL GET ALONG [THE REMIX]AWAKEN IT
AWAKEN IT
Ik hoor net van Majick dat de beste manier om van een kater af te komen is om gewoon doortegaan waar je gebleven was met drinken. Gelukkig is er dan ook nog het internet die met meer bruikbare tips komt in de vorm van een filmpje. Ik denk dat ik zo maar gewoon even een uitsmijtertje ga bakken.

AWAKEN ITDEADLIFT GIRL
DEADLIFT GIRL
Zo nu weten jullie meteen hoe ik me voel vandaag na een flink avondje doorzakken met vrienden gisteren, en ik had ook eigenlijk geen gewichten nodig om vanmorgen de dag te starten op de knietjes voor de wcpot.

DEADLIFT GIRLGAMETIME 1137 - PERFECT DETONATION
GAMETIME 1137 - PERFECT DETONATION
Probeer telkens de bom op de juiste plek te krijgen door het gevaarte zo te manouvreren dat hij de juiste kant op rolt en bij het einddoel explodeert. De eerste 5 levels zijn uiteraard om je een beetje wegwijs te maken, daarna begint het pas echt.

GAMETIME 1137 - PERFECT DETONATION

CATALINA CRUZ doet STRIPTEASE
Catalina Cruz loopt al weer een paar jaartjes mee in het 18+ circuit en heeft ondertussen de nodige kilometers op de teller staan. Niet dat mij dat wat uitmaakt want ik zou haar zeker doen, al moet ik voor het eerst in m'n leven toegeven dat die nieuwe voorbumper me toch niet helemaal aanstaat.

CATALINA CRUZ doet STRIPTEASEBULL BREAKS LOOSE [100% OWNAGE]
BULL BREAKS LOOSE [100% OWNAGE]
Gisteren was er nog eventjes ophef over een Drentse jongen die naar een Spaanse stierenvechtersschool zou gaan, wat een hoax bleek te zijn. En misschien is dat maar beter ook voor deze lollige Drent want het blijft oppassen geblazen met zo'n stier.

BULL BREAKS LOOSE [100% OWNAGE]NEVER TRUST A CUTE GIRL | LUV DELUXE [POV]
NEVER TRUST A CUTE GIRL
Een super cool nummer met dito clip zit bij het nummer Luv Deluxe van de Cinnamon Chasers geheel gefilmd in POV wat op zich al cool is natuurlijk maar waarin ook nog eens vanalles gebeurt in een liefdes verhaal van een jongen die de ideale vrouw gevonden heeft. Denktie!

NEVER TRUST A CUTE GIRL | LUV DELUXE [POV]PIZZABABE ZLATI DIMITROVA
PIZZABABE ZLATI DIMITROVA
Uiteraard doe ik elke dag m'n best om de mooiste Pizzababes aan jullie voor te schotelen maar op vrijdag probeer ik altijd nog een stapje extra te zetten. Dit is Zlati Dimitrova een dame waar ik eigenlijk bij de eerste blik op verliefd ben geworden. Helaasch is er niet al teveel te vinden van Zlati dus de gallerie is vandaag dan ook kort maar prachtig. Rate!

PIZZABABE ZLATI DIMITROVACOLLECTION of BIKINI GIRLS RIDING THE BULL [HELL YEAH]
COLLECTION of BIKINI GIRLS RIDING THE BULL [HELL YEAH]
In Spanje kom je ze vaak tegen dit soort mechanishe stieren waar je het liefst fijne dames op ziet zitten die zo lang mogelijk proberen vast te houden al dan niet in posities die er opzich zeer spannend uitzien. De boys van WLF zochten er een aantal voor ons op en zetten die filmpjes in deze mooie collectie!

COLLECTION of BIKINI GIRLS RIDING THE BULL [HELL YEAH]

REAL LIFE STAIRWAY TO HEAVEN [OMG]
Je kon gisteren al een mooie video zien uit Noorwegen waar je echt geen hoogtevrees voor moet hebben en dit er eigenlijk weer eentje alleen betreft het hier iemand die voor z'n werk in torens klimt die 538 meter hoog zijn. Zo afentoe ben ik toch wel blij dat ik in iedergeval de lagere school heb afgemaakt. Meer info!

REAL LIFE STAIRWAY TO HEAVENDUDE YOU HAVE NO QURAN [AUTOTUNED]
DUDE YOU HAVE NO QURAN [AUTOTUNED]
Dit keer een incident van Koran verbranding in Amarillo wat vorig weekend plaatsvond. Deze held griste al skateboardend het voor moslims heilige boek de koran weg uit de handen van een onverlaat met pyromane neigingen. Autotuned natuurlijk!

DUDE YOU HAVE NO QURAN [AUTOTUNED]DIT IS JORIAN PONOMAREFF [EPIC MOTOR SKILLS]
DIT IS JORIAN PONOMAREFF [EPIC]
Er zijn zo van die waaghalzen op de motor waar je alleen maar respect voor kan hebben. Deze Jorian Ponomareff is er zo een en laat in deze 2 clips zien wat voor kunstjes hij zoal beheerst op een motor. Hij maakt ondertussen ook al een film waarvan je de trailer als 3e video na de break kan bekijken. Respect!

DIT IS JORIAN PONOMAREFF [EPIC MOTOR SKILLS]GAMETIME 1136 - GREEN LANTERN SPACE ESCAPE
GAMETIME 1136 - GREEN LANTERN SPACE ESCAPE
Het jaar is 2369, je hebt net een nieuw ruimtepakje aangeschaft maar je bent de uitgang van de winkel kwijt. Pak je groene lantaarn, en verplaatst de obstakels om uiteindelijke een uitweg te vinden. Graag niet alteveel tips in de comments plaatsen zodat het voor iedereen een uitdaging blijft. Game on!

GAMETIME 1136 - GREEN LANTERN SPACE ESCAPE

RAQUEL GIBSON EPIC HOTNESS
Er zijn bepaalde mixjes van nationaliteiten die eigenlijk instant zorgen voor schoonheid. Zo is deze Raquel Gibson een mix van Filipino en het Italiaanse wat schijnbaar echt een goede combinatie is want met haar looks stond ze al op menig Playboy cover en gaan wij vanavond de dag afsluiten met deze HD Cybervideo! Meer Raquel Gibson hier!

RAQUEL GIBSON EPIC HOTNESS

SIOBHAN PAREKH | HOT OR NOT
SIOBHAN PAREKH
Met dank aan 8" Menno hebben we vandaag voor onze wereldreiziger DaF toch eindelijk een mooie Ierse babe gevonden, tenminste haar vader is Iers en de moeder van dit 26 jarige topmodel is Indiaans. Ze woont in Australie, weinig Iers meer aan dus, maar daarom zeker niet minder mooi. HOT OR NOT, lijkt me niet al te moeilijk. [+Bonus vid]

SIOBHAN PAREKH | HOT OR NOTOP EEN DAG WEET JE HET ?! TRUCKER [FTW]
OP EEN DAG WEET JE HET ?! TRUCKER [FTW]
Als je van reizen houdt en je hebt er geen probleem mee om vaak allenig met de vlammen in de pijp over de internationale snelwegen te toeren dan kan je nog best eens vrachtwagen chauffeur worden. Natuurlijk moet je ook nog een beetje kunnen sturen. FTW!

OP EEN DAG WEET JE HET ?! TRUCKER [FTW]

PIZZABABE KIM HIOTT
PIZZABABE KIM HIOTT
De Pizzababe van vandaag Kim Hiott heeft nog niet helemaal begrepen dat wij mannen helemaal geen prijs stellen op een kokosmat voor de deur en ik heb haar daarom net ook maar gewoon weggestuurd met een pak mesjes van Gilette want dit kan echt niet. Niettemin is het wel echt een mooie dame! -1 voor de mat +9 voor de rest..

PIZZABABE KIM HIOTTBASEJUMPEN IN NORWAY [SLOWMOTION]
BASEJUMPEN IN NORWAY
Misschien moeten we ipv. naar de usual wintersport landen als Oostenrijk en Zwitserland toch maar eens een kijkje gaan nemen bij onze Scandinavische buren want ook dit is weer een mega coole video uit Noorwegen waarin we dit keer gaan Basejumpen. Alleen geschikt voor mensen zonder hoogtevrees!

BASEJUMPEN IN NORWAYGADGET VAN DE DAG : RUBBER BAND GATLING GUN
GADGET VAN DE DAG : RUBBER BAND GATLING GUN
Het ultieme speeltje om eens lekker je collega's onder vuur te nemen op kantoor moet toch wel deze Rubber Band Gatling Gun zijn waar je 100 elastiekjes tegelijk in kan laden en voor altijd de werkvloer tot het jouwe maakt. Niet voor kinderen, en hier verkrijgbaar!

GADGET VAN DE DAG : RUBBER BAND GATLING GUNSNOWKITING IN NORWAY [POV]
Wij Nederlanders komen ook echt overal en laten dan meteen graag eventjes zien wat we in huis hebben. Zo ging ene Emiel Rense vorig jaar naar Haugastol in Noorwegen om daar z'n snowkite skills te oefenen. Niet alleen zijn de beelden erg tof, het ziet er ook nog eens zeer spectaculair uit! [+bonus]

SNOWKITING IN NORWAY [POV]MUZIEK MAKEN MET JE LINIAAL
MUZIEK MAKEN MET JE LINIAAL
Een beetje muziek maken op een instrument is voor deze gast geen kunst dus verzon hij een geheel nieuwe manier en eerlijk is eerlijk knap is het zeker. Nooit geweten dat een liniaal dit geluid maakt?!

MUZIEK MAKEN MET JE LINIAALGAMETIME 1135 - HAPPY BIKE
GAMETIME 1135 - HAPPY BIKE
De bedoeling van Happy Bike lijkt me duidelijk, cross zo snel mogelijk door het landschap zonder te vallen met je motor en pak alle coins die je onderweg tegenkomt. Game on!

GAMETIME 1135 - HAPPY BIKEBRAINNA DOET POLEDANCEN
BRAINNA DOET POLEDANCEN
Dames aan de paal dat willen we allemaal of het nu erop is of eraan het klinkt mij sowieso goed in de oren. Brianna geeft een showtje weg aan de paal en ik vind het allemaal prima! Thnx Simoon!

BRAINNA DOET POLEDANCEN


FACEBOOK vs HAMILTON [1-2 THE VIDEO]
FACEBOOK vs HAMILTON [1-2 THE VIDEO]
Afgelopen maandag 13/9 was het een mooie stunt van Vodafone en Facebook om het samen optenemen tegen formule 1 coureur Lewis Hamilton op een van de landingsbanen op Schiphol. Ik was erbij omdat Patrick BT niet kon, waarvoor dank en de bedoeling was om met een virtuele auto behangen met facebook foto's de strijd aan te gaan met de wereldkampioen F1! Toch won Hamilton op overtuigende wijze!

FACEBOOK vs HAMILTON [1-2 THE VIDEO]TRAVIS PASTRANA doet RALLY HILLCLIMB
TRAVIS PASTRANA doet RALLY HILLCLIMB
Het valt een klein beetje te verwachten dat wanneer je Travis Pastrana in een Subaru Impreza WRX STI een heuvel opstuurt er ook echt records gebroken gaan worden. Vorige week ging hij in een raptempo naar de top van Mt. Washington en wij rijden mee!

TRAVIS PASTRANA doet RALLY HILLCLIMBDUTCHVOYEUR
Op de site Dutchvoyeur kan je lekker meegenieten van allerlei sexy clips en je kan er ook nog eens je eigen clips op uploaden. Lekker stiekem gluren dus als een echte voyeur naar allerlei fijne amateur dames in dito clips. CHECK!
PIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
Ik heb geen idee hoe deze dame met de achternaam heet maar daar zal wel vlug verandering in komen als Ome Hef dit amateur meisje opneemt in zijn Playmate bestand. Dit schijnen foto's te zijn die een soort ze zelf heeft ingestuurd om in aanmerking te komen voor de inmiddels inmense Playboy harem. Ik zeg goed! Iemand een naam?!

PIZZABABE JENNIFER


L.A GAY HIPSTERS FIGHT [OMG]
L.A GAY HIPSTERS FIGHT [OMG]
In L.A. is het hip om gay te zijn, schijnt het, maar dan ben ik dus liever niet hip. Wat er precies aan vooraf aan dit gevecht ging weet ik niet maar deze dames gaan met elkaar op de "vuist" voor het oog van de camera. Nou ja gevecht...

L.A GAY HIPSTERS FIGHT [OMG]THE HUMAN SEXIPEDE [TRAILER]
THE HUMAN SEXIPEDE [TRAILER]
Ik weet niet wie van jullie de film The Human Centipede heeft gezien maar ik heb 'm uitgezet na een minuut of 10 terwijl de meningen over deze film toch wel verdeeld zijn. Zoals met veel films is er ook van deze film een porn parodie uitgebracht / op komst, die The Human Sexipede heet, van de maker Tim Byron.

THE HUMAN SEXIPEDE NSFW [TRAILER]MACHINE vs MACHINE [THE REMIX]
MACHINE vs MACHINE [THE REMIX]
Er is een creatieveling aan de slag gegaan met de wasmachine die op hol was geslagen clip en de flessenautomaat die grappige soundjes gaf en dan krijg je zoiets als dit. Leuk gedaan, thnx Peter!

MACHINE vs MACHINE [THE REMIX]I WAS LOVING IT [WTF]
I WAS LOVING IT [WTF]
Ik vraag me af hoe lang een spotje zoals deze op de NL buis te zien zou zijn, voordat er een heel legertje advocaten op af wordt gestuurd om gehakt te maken van deze anti vlees eters. Hoeveel spotjes ze ook maken, I'm loving it!

I WAS LOVING IT [WTF]GAMETIME 1134 - BUBBLEGUM RUNNER
GAMETIME 1134 - BUBBLEGUM RUNNER
In Bubblegum runner is het de bedoeling dat je paartjes aan klikt van dezelfde kleuren om ze te doen verdwijnen. Niet zo heel erg moeilijk lijkt me maar wel de game van vandaag.

GAMETIME 1134 - BUBBLEGUM RUNNER


GIRLS OF BRASIL 1 | GRACY & KARINA
GIRLS OF BRASIL 1
Ik kreeg van de week een hele berg filmpjes uit Brazilie toegestuurd en het blijkt toch echt waar te zijn de mooiste vrouwen lopen echt rond op het Zuid Amerikaanse continent. We gaan 5 delen doen waarvan dit de eerste is met de dames Gracy & Karina vandaag in de hoofdrol! [Thnx TETF!]

GIRLS OF BRASIL 1 | GRACY & KARINALA RONDE - LES ENFANTS PERDUS [ANIMATION]
LA RONDE - LES ENFANTS PERDUS [ANIMATION]
Rock en animatie gaan goed samen althans dat vond ik altijd al nadat ik ooit eens die mega videoclip van ASPME had gezien. De Franse rockband Lesenfantsperdus, in het Engels vertaald The Lost Children bevestigen dit met La Ronde! [+Bonus]

LA RONDE - LES ENFANTS PERDUSRUSSIAN TRANSFORMERS [EPIC COOL]
RUSSIAN TRANSFORMERS [EPIC COOL]
Wederom een geniale fanmade film gemaakt door een Rus die z'n eigen Transformers film maakte met heel veel geduld en een maand aan teveel tijd. Vechten doe je natuurlijk niet zelf maar laat je over aan je persoonlijke Transformer robot!

RUSSIAN TRANSFORMERS [EPIC COOL]PIZZABABE AVA MILANO
PIZZABABE AVA MILANO
De votes voor Pizzababe Brandi Bryant gister vielen een beetje tegen en dat terwijl ik haar toch echt wel een lekker snoepje vind. Vandaag dan maar weer een brunette met de naam Ava Milano, bouwjaar 1990 en met de maten 34D-25-35. Habbaa! Alle Pizzababes op een rijtje ?!

PIZZABABE AVA MILANOBACH FROM THE DEAD [STOPMOTION]
Sommige mensen zijn ware kunstenaars als het op het maken van stopmotion filmpjes aankomt en ook al ben je geen fan van de klassieke muziek van Johann Sebastian Bach, hoe deze laatste hier in de woonkamer een concert staat te dirigeren is zeker knap gemaakt.

BACH FROM THE DEAD [STOPMOTION]POOLSE CHER - MAM TALENT [OMG]
POOLSE CHER - MAM TALENT [OMG]
Konden we vorige week nog kijken en luisteren naar de Poolse Sabina Jeszka die met een nummer van Destiny's Child echt ass kickte. Helaas zijn er ook altijd afvallers met dit soort talentenjachten en deze Poolse uitvoering van Cher lijkt me daar weer eens een uitstekend voorbeeld van. OMG!

POOLSE CHER - MAM TALENT [OMG]NO SPEAK AMERICANO - HAND DANCE
Volgens velen hét nummer van 2010 "Yolanda Be Cool & D Cup met We no speak Americano" en Suzanne Cleary & Peter Harding hebben daar een leuk dansje op bedacht, met hun handen. Doe het maar eens na!

NO SPEAK AMERICANO - HAND DANCENO LUCK WITH ANIMALS
NO LUCK WITH ANIMALS
Sommige mensen hebben gewoon geen geluk met dieren, zoals deze man uit Miami die een aligator zag zwemmen die beschoten was met een pijl. Hij bedacht zich geen moment en haalde het beest uit het water om de pijl te verwijderen. Terwijl hij daar mee bezig was werd hij alsnog aangevallen en kon ternauwerdood zijn enige goede arm redden. Zijn andere arm was hij al eerder kwijtgeraakt aan een ander "wild beest", WTF!?

NO LUCK WITH ANIMALSGAMETIME 1133 - MILEAGE ACE
GAMETIME 1133 - MILEAGE ACE
Spring van ballon naar ballon om zo hoog mogelijk te komen en zoveel mogelijk afstand afteleggen. Spring op de multiplyers om je luchtreis ook nog eens te versnellen. Game on!

GAMETIME 1133 - MILEAGE ACE

ALISON ANGEL DOET BOOBFLASH
ALISON ANGEL DOET BOOBFLASH
Gister kwam Pizzababe en oude bekende Alison Angel eventjes langs in ons Pizzafiliaal en ondeugend als ze is moest ze ook meteen eventjes haar fijne boobies flashen. Uiteraard hangen al onze filialen vol met camera's om dit soort akties meteen vastteleggen. Meer Alison hier!

ALISON ANGEL DOET BOOBFLASH

YAMAMOTO RUNS OVER MECHANIC
YAMAMOTO RUNS OVER MECHANIC
Tijdens de gister verreden Formule 1 Grandprix wedstrijd op het Italiaanse circuit Monza wilde de Japanse coureur Sakon Yamamoto al wegrijden toen de monteur nog bezig was te sleutelen aan het achter wiel van zijn bolide. Het loopt gelukkig redelijk goed af allemaal..

YAMAMOTO RUNS OVER MECHANICREPLAY ESMA [ANIMATION]
REPLAY ESMA [ANIMATION]
Misschien is Replay niet de nieuwste animatie film die op dit moment voorhanden is toch is deze coole shortmovie zeker eventjes het bekijken waard en werd gister al ingediend door The Watcher, Thnx! Esma is trouwens een school voor animatie in Montpellier, Frankrijk!

REPLAY ESMA [ANIMATION]KOM ES VOORBIJ VLIEGEN... OP JE MOTOR
KOM ES VOORBIJ VLIEGEN... OP JE MOTOR
We schakelen eventjes over naar de Motor Rally van Ierland waar deze spectaculaire beelden vandaan komen. Dit zijn dus echte laagvliegers.

KOM ES VOORBIJ VLIEGEN... OP JE MOTORPIZZABABE BRANDI BRYANT
PIZZABABE BRANDI BRYANT
Ik ben er nog niet helemaal uit of ik Brandi Bryant nou liever met donker of blond haar zie. Vorige week hadden we nog een filmpje met een blonde Brandi wat ik toch een klein beetje vond tegenvallen maar als ik nu naar deze gallerie kijk dan zeg ik Go Brandi Go! Brandi Bryant met een donkere pruik hier!

PIZZABABE BRANDI BRYANTPOLICE VIOLENCE in PHILADELPHIA
Het was niet voor niets dat Will Smith naar Bell-Air verhuisde want niet alleen woont er veel basketballend straattuig in Philadelphia de politie schijnt er ook nog eens aardig op los te slaan. Check deze arrestatie video, overmatig gebruik van geweld ?!

POLICE VIOLENCE in PHILADELPHIATHE HANDJOB SONG
THE HANDJOB SONG
De dames Riki "Garfunkel" Lindhome & Kate "Oates" Micucci hebben naar eigen zeggen vroeger niet goed opgelet en vragen zich nog steeds af hoe je nu het beste een handjob kan geven en maakte daar zelfs een rapsong over. Hopeloos!

THE HANDJOB SONG25 YEARS OF MARIO BROS [GREATEST HITS]
25 YEARS OF MARIO BROS [GREATEST HITS]
Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat de allereerste Mario Bros game uitkwam en vandaag heeft Nintendo dan ook deze Best of Mario's Greatest hits gepubliceerd. Ik kon dit uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan en er is zelfs een officiele site van Nintendo!

25 YEARS OF MARIO BROS [GREATEST HITS]TOURETTES KARAOKE - LOSING MY RELIGION
TOURETTES KARAOKE - LOSING MY RELIGION
Het valt niet mee om te leven met de ziekte van Tourettes behalve als je Cartman heet en in Southpark woont. Deze gast maakt er toch het beste van en is R.E.M.'s 'Losing my religion' aan het karaoke'en, maar of het ooit echt een succes gaat worden ?

TOURETTES KARAOKEGAMETIME 1132 - SHEEP CANNON
GAMETIME 1132 - SHEEP CANNON
Het was een lange dag vandaag maar zeker de moeite, daarover straks meer we beginnen vandaag de dag zoals gewoonlijk met een game. Schaapjes schieten dus, wie komt het verst ?!

GAMETIME 1132 - SHEEP CANNONAILINE
AILINE
De dagafsluiting word vanavond verzorgd door ene Ailine een latina die het prima kan vinden met onze oosterburen als we tenminste de muziek die eronder zit moeten geloven.

AILINESTARWARS RHAPSODY [MASHUP]
STARWARS RHAPSODY
Vorige week konden we nog een geinige lipdub zien met Queen's nummer Don't stop me now en vandaag een mashup van de film Starwars met op de achtergrond het nummer Bohemian Rhapsody. Tijdloze muziek dat Queen.

STARWARS RHAPSODYHOE DE FUCK DOEN ZE DAT ?!
We schakelen eventjes over naar Santiago de hoofdstad van Chili waar een tweeling die allebei illusionisten zijn een trucje hebben waardoor ze zomaar ineens een meter of 4 in de lucht zweven. Ik kan zo 1-2-3 niet ontdekken hoe ze het doen, jullie een idee ?!

HOE DE FUCK DOEN ZE DAT ?!WIE VAN DE DRIE [+BONUS]
Becca Ariel Inga
Becca | Ariel | Inga

LITTLE GIRL STARTS FLASHMOB
LITTLE GIRL STARTS FLASHMOB
Grappige clip met een klein meisje die zo fanatiek aan het dansen is dat er vanzelf mensen gaan meedoen, een viral natuurlijk, maar wel leuk gedaan!

LITTLE GIRL STARTS FLASHMOBTHE 50 BEST NCAA BASKET DUNKS OF ALLTIME
THE 50 BEST NCAA BASKET DUNKS OF ALLTIME
Een mooie compilatie met de beste 50 dunks uit het College Basketball of alltime en is daarmee zeker een van de beste basketball compilaties die ik gezien heb. Heb jij een betere zet 'm neer.

THE 50 BEST NCAA BASKET DUNKS OF ALLTIMEBRUGSLINGEREN DOE JE ZO!
BRUGSLINGEREN DOE JE ZO!
Je hebt lef bent een klein beetje levensmoe maar vergeet niet om voordat je aan een koord onder een brug door gaat zwiepen nog eventjes gedag te zeggen tegen je schatje die nietsvermoedend thuis zit. Toch wel cool!

BRUGSLINGEREN DOE JE ZO!MC T-LEX - RAPSERVICE KOEFNOEN 2010 [1]
MC T-LEX - RAPSERVICE KOEFNOEN 2010 [1]
De serie Koefnoen is weer begonnen en dat betekent automagisch ook weer een nieuwe rapservice wat zo'n beetje het leukste onderdeel is van de serie. In dit deel gaat het natuurlijk over de kabinetsformatie wat een grote soap lijkt te zijn/worden. Gemaakt door Edo Schoonbeek en Arjen Lubach.

MC T-LEX - RAPSERVICE KOEFNOEN 2010 [1]BOYZ N' THE RING
BOYZ N' THE RING
Kruis de film Boyz n' the Hood met de film The Lord of the Rings en je hebt een hiphop film mashup met slechte acteurs en een toch wel aardig verhaal. Het nummer wat je hoort is van by MiscellaneousP.

BOYZ N' THE RINGGAMETIME 1131 - DYNAMIC SYSTEMS 2
Dynamic systems 2 is gebaseerd op de rube goldberg machine het is de bedoeling dat je de bal en het hellend vlak zo positioneerd dat de bal z'n doel bereikt. Game on!

GAMETIME 1131 - DYNAMIC SYSTEMS 2NIKKI'S WEBCAMSHOWTJE
Altijd fijn zo showtje voor de cam en vooral met een voorgevel als deze Nikki in huis heeft. Het ziet er vrij echt uit en ik denk dat we hier weereens te maken hebben met een plastiek vrije dame. Het was weer eventjes geleden.. Ik kan me vergissen natuurlijk?!

NIKKI'S WEBCAMSHOWTJEWHITE MEN CAN'T JUMP [PARKOUR FAIL]
WHITE MEN CAN'T JUMP [PARKOUR FAIL]
Deze gasten hebben best een grappige parkour stunt verzonnen op het strand maar hebben toch niet helemaal goed nagedacht over het slot van deze ingestudeerde routine. Misschien toch iets veranderen aan de volgorde ?! En we hebben een winnaar!

WHITE MEN CAN'T JUMP [PARKOUR FAIL]CARREFOUR BESTAAT 35 JAAR [FLASHMOB]
Wij hebben geen Carrefour in NL maar in Belgie en Frankrijk en nog 30 andere landen is het een groot supermarktconcern met meer dan 14.000 vestigingen wereldwijd. Voor het 35 jarig bestaan bedachten ze een flashmob die je hier kan zien. Meer flashmobs hier!

CARREFOUR BESTAAT 35 JAAR [FLASHMOB]WIE VAN DE DRIE [+BONUS]
Caprice Monica Miguela
Caprice | Monica | Miguela

Bonus: 4 Hot chicks on a Holiday!
SEXUAL CHEMISTRY [COMPILATION]
SEXUAL CHEMISTRY [COMPILATION], WOOTSON
Nadat we vorige week al een paar keer konden genieten van mooi knip en plakwerk door Marco (WootsonTV) vond ik vanmorgen een mailtje in de linktipbus met zijn laatste meesterwerkje. Dit keer diverse lingeriemodellen van o.a. Victoria S., Chanel en Agua Bendita met namen als Bar Refaeli en Miranda Kerr in de hoofdrol. Thnx!

SEXUAL CHEMISTRY [COMPILATION]L'CHAIM TO LIFE - VANESSA'S WEDDING SURPRISE
L'CHAIM TO LIFE - VANESSA'S WEDDING SURPRISE
Toen acteur Lin-Manuel besloot te gaan trouwen met ene Vanessa wist hij al meteen dat hij er een bijzonders dag van wilde maken voor z'n bruid. Met al haar vrienden en familie studeerde hij maandenlang om een eigen versie van To Life uit de musical Fiddler on the Roof ten gehore te brengen. L’chaim!

L'CHAIM TO LIFE - VANESSA'S WEDDING SURPRISEWAAAAH WAAH WAH | PURSUIT OF DOPENESS [WTF]
WAAAAH WAAH WAH
We zijn allemaal weleens wasted geweest op een feestje en zeker de volgende ochtend. Sinds het internet z'n intrede heeft gedaan is het dan schijnbaar ook nog eens cool om iemand die z'n roes aan het uitslapen is volkomen belachelijk te maken, je kan 't ook overdrijven.

WAAAAH WAAH WAH | PURSUIT OF DOPENESSMIRACLE WHIP
MIRACLE WHIP
Miracle Whip is een soort plaatsvervangende boter, zeg maar dunne mayonaise, die je op van alles en nog wat kan smeren. Ik ken het uit Duitsland waar ze het ook over vanalles en nog wat spuiten en ook op feestjes is dit product een groot succes.

MIRACLE WHIPHER FRESH FLESH [WTF]
FRESH FLESH [WTF]
Afvallen valt nog niet mee daar kan ik helaas zelf ook over meepraten, deze dame denkt er toch iets opgevonden te hebben. Medisch verantwoord is het denk ik niet, maja alles voor een goed figuur!

HER FRESH FLESH [WTF]GAMETIME 1130 - BLOCK KNOCKER
GAMETIME 1130 - BLOCK KNOCKER
Je bestuurt een balletje en de naam van het spel zegt het eigenlijk al daar moet je blokjes mee neerhalen. Zodra er hindernissen op je weg komen wordt het allemaal een stuk moeilijker. Doe je best, game on!

GAMETIME 1130 - BLOCK KNOCKER

BEACH GIRLS 2010
BEACH GIRLS 2010, SUMB
Het is vervelend maar het is niet anders, de zomer van 2010 is echt voorbij. Geen mooie nazomer of nog zacht herfst weer, zoals altijd is het weer hollen of stilstaan met het NL weer. Hadden we in mei - juni al temperaturen van 30 graden, sinds half juli regent het alleen nog maar. Gelukkig hebben we nog wat beelden vanuit warmere oorden.

BEACH GIRLS 2010DE COBRA IN KLEEDKAMER PRANK
DE COBRA IN KLEEDKAMER PRANK
Nog maar eens een goude oude die ik ergens in een stoffige doos vond maar toch zeker niet onaardig is. Nietsvermoedende dames staan wat kleertjes te passen wanneer blijkt dat er zich ook nog een ongenode gast in het kleedkamertje bevind.

DE COBRA IN KLEEDKAMER PRANKNEO LEBOWSKI [MOVIE MASHUP]
NEO LEBOWSKI [MOVIE MASHUP]
We hebben weer een fan gevonden van films die een grappige mashup heeft gemaakt met dit keer de films Matrix en The Big Lebowski. Meer mashups op TLP vind je via deze link!

NEO LEBOWSKI [MOVIE MASHUP]

PIZZABABE DANA APPLEGATE
PIZZABABE DANA APPLEGATE
Het is weer vrijdag en dat betekent de weekafsluiting qua Pizzababes voor deze week en dat gaan we doen met Dana Applegate ook alweer zo'n nieuwkomer hier op TLP. We hebben Dana totdusver nog niet langs zien komen dus ik ben benieuwd wat jullie van deze mooie dame vinden. Raten maar weer!

PIZZABABE DANA APPLEGATESTREETFIGHTER THE MUSICAL
STREETFIGHTER THE MUSICAL
Na Rambo, Conan en o.a. Robocop, "the musical" is het nu de beurt aan Streetfighter de musical. Altijd grappig dit soort musical versies van films en zoals nu zelfs een game. Mijn favoriet blijft echt Rambo, hier nog eens terugtezien.

STREETFIGHTER THE MUSICALBMX WATER JUMPEN in HOUTEN
BMX JUMPEN in HOUTEN
Altijd cool dit soort videos met stuntende en jumpende gasten op een bmx fiets die vandaag ook nog eens van eigen bodem komt. We schakelen eventjes over naar Houten (Utrecht) waar ze een ramp hebben gebouwd om met fiets en al uiteindelijk in de Rietplas aldaar te jumpen. Cool! [Thnx Peter]

BMX WATER JUMPEN in HOUTEN10 MINUTES OF GIF ANIMATION
10 MINUTES OF GIF ANIMATION
Vroegah hadden we geen drempels maar kuilen en ook allerlei gif animaties die we de laatste jaren eigenlijk steeds minder tegenkomen. Ene Evan Roth had er nog een hele zooi liggen ergens in een mapje op z'n harde schijf en maakte daar deze compilatie van.

10 MINUTES OF GIF ANIMATIONPACMAN IN STOPMOTION
PACMAN IN STOPMOTION
Het spel Pacman is uiteraard legendarisch maar op een gegeven moment heb je het wel gezien om altijd maar achterna gezeten te worden door spoken die je willen opeten. De franse artiest Guillaume Reymond bedacht echter een leuke stopmotion versie waaraan 111 mensen meewerkte. Hier het resultaat!

PACMAN IN STOPMOTIONLADY GAGA ON VIETNAM IDOLS [FAIL]
LADY GAGA ON VIETNAM IDOLS [FAIL]
Lady Gaga is ook in Vietnam bekend en heeft daar zo z'n fans. Zo ook deze Tàn Phá die een toch vrij goede imitatie in huis heeft van Lady Gaga in de Vietnamese versie van Idols. Hij doet Bad Romance!

LADY GAGA ON VIETNAM IDOLS [FAIL]GAMETIME 1129 - QUICK SWITCH
GAMETIME 1129 - QUICK SWITCH
Quick Switch is een leuke game die vooral niet al te moeilijk is en zo op de vrijdagochtend een lekker begin van de dag. Er valt een balletje die je via balkjes naar z'n doel moet leiden terwijl je onderweg ook nog punten verzameld door sterren te pakken. De balkjes activeer je door er met je muis op te staan.

GAMETIME 1129 - QUICK SWITCHKERRY LOUISE | MIRROR MIRROR ON THE WALL
KERRY LOUISE
Voordat ik jullie zo ga verlaten om naar een verjaardagsfeestje te gaan sluiten we zoals gewoonlijk de dag af met een video van een mooie dame. Kerry Louise heeft ze niet van d'r zelf en heeft ws ook geen luchtbedje nodig in het zwembadje. Tóch handig!

KERRY LOUISE | MIRROR MIRROR ON THE WALLHEADSHOT ! [100% OWNAGE]
HEADSHOT ! [100% OWNAGE]
De bal die ze gebruiken bij het Amerikaanse Baseball weegt welliswaar slechts 150gr toch komt zo'n bal nog vrij hard aan op je bolle harses, vooral als je het niet verwacht.

HEADSHOT ! [100% OWNAGE]

OP EEN DAG WEET JE HET ?! BEELDHOUWER [OMG]
OP EEN DAG WEET JE HET ?! BEELDHOUWER [OMG]
Ik word elke ochtend weer blij van al die linktips die jullie insturen of zoals Menno doet, die meteen een hele gallerie stuurt. Dat Engelse babes over het algemeen een goed gevulde buste hebben wisten we, en Keeley Hazell wordt dan ook om die reden vereeuwigd in het brons. Mooi vak joh, beeldhouwer! [Thnx Menno!]

OP EEN DAG WEET JE HET ?! BEELDHOUWER [OMG]HUIS ZONDER GRENZEN [SHORTFILM]
Vandaag de dag is iedereen in staat om zelf een huis te verbouwen je hebt daar gewoon de juiste tools voor nodig. Zo heeft deze Pascal net een nieuw huis gekocht maar er moet nog veel gebeuren, de buren vertrouwen het zaakje allerminst maar Pascal gaat meteen aan de slag met renoveren. Hij heeft meer dan genoeg ideeën. --> Check deze 10 minuten durende shortmovie Huis zonder Grenzen!

HUIS ZONDER GRENZEN [SHORTFILM]


PIZZABABE LAYLA BELLA
PIZZABABE LAYLA BELLA
Na twee dagen donker vandaag dan toch weer een fijn blondje die ons Pizzababe archief komt verblijden en aanvullen met een mooie gallerie. Met haar 21 lentes jong, blonde haren en de maten 34DD-24-34 een geschenk uit de hemel. Ome Hef Uw Naam worde geheiligd!

PIZZABABE LAYLA BELLAWHEN ROCKETS MALFUNCTION [FAIL]
WHEN ROCKETS MALFUNCTION [FAIL]
Je hebt ze erbij die damen en heren Willie Wortel die thuis in een schuurtje avond na avond spenderen aan iets wat bedoeld is om ooit eens afgeschoten te worden richting de ruimte. Dat niet alles zo makkelijk gaat als je zou denken zien we in deze compilatie.

WHEN ROCKETS MALFUNCTION [FAIL]BABY CARROTS EXTREME
BABY CARROTS EXTREME
Iedereen weet dat wortels gezond voor je zijn maar ze ook echt vaak eten is weer een ander verhaal. Nou zitten de enige wortels die ik eet meestal in het zuur en bij een slaatje van de snackturk maar als ze dit nou es eerder zo hadden gepromoot als in deze commercial had ik ze vast vaker gegeten.

BABY CARROTS EXTREMETHE SOLO ADVENTURES 3D | STAR WARS CELEBRATION
THE SOLO ADVENTURES 3D
Afgelopen maand was er een officiël Star Wars feest, georganiseerd door Lucasfilm voor fans door fans. Een van de hoogtepunten van die dag was de presentatie van deze 3D film gemaakt door DAVE, de School of Digital Arts and Visual Effects in Orlando Fla.!

THE SOLO ADVENTURES 3D | STAR WARS CELEBRATIONNEW WHEELS ON THE BLOCK [EPIC]
WHEELS ON THE BLOCK [EPIC]
Ik durfde eerst niet te lachen maar gelukkig is deze act dan toch echt bedoeld om vooral te lachen. Kijk eventjes mee naar de laatste boysband, die het echt helemaal gaan maken Wheels on the Block. Check vooral die teksten!

NEW WHEELS ON THE BLOCK [EPIC]

GAMETIME 1128 - AEQUILIBRIUM
GAMETIME 1128 - AEQUILIBRIUM
In Aequilibrium is het de bedoeling dat je de oranje vormpjes laat balanceren zonder dat de boel instort, klinkt eenvoudig maar dat valt nog niet meer. Game on!

GAMETIME 1128 - AEQUILIBRIUM

CYBERGIRL OF THE MONTH BRANDI BRYANT [HD]
Pizzababe Brandi Bryant loopt al zeker 2 jaar de deur plat hier op TLP en deze maand september is ze door Ome Hef zelfs uitgeroepen tot Cybergirl van de maand September 2010, niet zo verwondelijk want Brandi is een babe. De clip is in mooie kwaliteit en mocht je meer willen zien dan kan dat hier!

CYBERGIRL OF THE MONTH BRANDI BRYANT [HD]

RUS DAAGT NAAKT POLITIE UIT [FAIL + PWNED!]
RUS DAAGT NAAKT POLITIE UIT [FAIL + PWNED!]
In een land waar de politie gewapend met kalashnikovs over straat gaat haal je het wel uit je bolle hoofd om met deze wetsdienaren te fukken. Deze Rus niet en dat komt hem duur te staan.

RUS DAAGT NAAKT POLITIE UIT [PWNED!]


WHEN PRANKS BACKFIRE [+FULL VIDEO]
WHEN PRANKS BACKFIRE [+FULL VIDEO]
Een geintje uithalen is leuk en het is ook leuk om het te filmen en op het internet te zetten maar het kan ook maar zo helemaal verkeerd aflopen voor het slachtoffer en ook voor de pranker. Dit zijn beelden die tevens als bewijs dienen in de rechtzaak tegen de prankster.

WHEN PRANKS BACKFIRE, PEOPLE DIE!PIZZABABE TRACI BINGHAM
PIZZABABE TRACI BINGHAM
Ik krijg regelmatig mailtjes met het verzoek ook eens wat donkerder Pizzababes te zoeken en vandaag is het dan zover we gaan kijken en genieten van Traci Bingham toch geen onaardige vondst zou ik denken. Laat eventjes weten wat je ervan denkt door te raten want die ratings hou ik wel degelijk in de gaten, en zijn handig zodat ik weet wat jullie graag willen zien.

PIZZABABE TRACI BINGHAMAMAZING RACE - WATERMELON [100% OWNAGE]
AMAZING RACE - WATERMELON [100% OWNAGE]
We hebben wat beelden van een show genaamd "The Amazing Race" een spelshow waar deelnemers allerlei vreemde opdrachten moeten uitvoeren zoals deze dame die met een soort watermeloen katapult een ridder moet raken. Wij kijken mee!

AMAZING RACE - WATERMELON [100% OWNAGE]DR.DRE & SNOOP [THE EARLY YEARS]
Ik heb gisteren weer heerlijk een dagje geluisterd naar wat oude cd's van Dr Dre en Snoop en zo op z'n tijd is dat best wel weer eventjes lekker. Dat Dr Dre ooit Snoop ontdekte en van hem een megaster maakte was mij wel bekend maar dat de twee elkaar van kindsafaan al kennen wist ik niet, deze beelden bewijzen het.

DR.DRE & SNOOP [THE EARLY YEARS]EXTREME LAZY JACKRUSSEL
EXTREME LAZY JACKRUSSEL
Honden zijn leuke huisdieren alleen zit er 1 klein nadeel aan en dat is dat je er toch minimaal 3x per dag opuit moet om het beestje uittelaten. Zo te zien heeft deze viervoeter daar zelf niet echt zin in en laat dat merken op zeer demonstratieve wijze.

EXTREME LAZY JACKRUSSELGAMETIME 1127 - COLOR COLLECTOR
GAMETIME 1127 - COLOR COLLECTOR
Je hebt 2 kleuren tot je beschikking rood en blauw en van alle kanten komen er balletjes op je af en jij moet zorgen dat je de juiste kleur balletjes aan de kleuren hecht. Om het moeilijk te maken draait alles nog een beetje. Game on!

GAMETIME 1127 - COLOR COLLECTOR

FROM POLAND WITH LOVE MARTA ZAWADZKA
FROM POLAND WITH LOVE MARTA ZAWADZKA
Ik had een tijdje geleden een mailorder bruid bestelt uit Polen en vandaag werd er dan toch eindelijk een grote doos gebracht met ene Marta Zawadzka erin. Helemaal niet slecht maar die make-up kan echt niet, gelukkig heb ik d'r eerst een paar dagen op zicht en kan ze altijd nog retour.

FROM POLAND WITH LOVE MARTA ZAWADZKARUSSIAN WEDDINGPHOTO BRAWL [FIGHT]
RUSSIAN WEDDINGPHOTO BRAWL [FIGHT]
Je blijft lachen daar in Rusland en ook vandaag is dat niet anders. Fotografen op een Russische trouwerij gaan op de vuist met elkaar bij een fotoshoot in een parkje in Ulyanovsk.

RUSSIAN WEDDINGPHOTO BRAWL [FIGHT]MACHETE [THE 18+ REDBAND TRAILER]
Machete is de kickass film gebaseerd op Quentin Tarrantino's faketrailer Grindhouse en gaat op 9 september a.s. in premiere in de NL bioscopen. Een goed vriend van Tarrantino, Robert Rodriguez, maakte deze film met spelers als o.a. Robert De Niro, Steven Seagal, Lindsay Lohan en Don Johnson, sowieso een film die je niet mag missen. Hier de 18+ trailer!

MACHETE [THE 18+ REDBAND TRAILER]PIZZABABE JESSICA GAMBOA
PIZZABABE JESSICA GAMBOA
Zoals ik laatst ook al zei komen er steeds meer nieuwe meiden in het arsenaal van Playboy en dit is de nieuwe cybergirl v/d week Jessica Gamboa die dus ook al voor het eerst op TLP is te bewonderen. Jullie vonden de dame van gister een typisch next door girl, dat heb ik vandaag met Jessica!

PIZZABABE JESSICA GAMBOATHE ULTIMATE PARKOUR FAIL COMPILATION
THE ULTIMATE PARKOUR FAIL COMPILATION
Parkour en Freerunning is in korte tijd toch echt heel erg populair geworden en er zijn zelfs parkourders die ondertussen met hun sport geld kunnen verdienen als bijvoorbeeld stuntman. Dat het ook wel eens misgaat zie je in deze toffe compilatie!

THE ULTIMATE PARKOUR FAIL COMPILATION

MINIATURE CARS
MINIATURE CARS
Dit lijkt me dus echt helemaal cool! Check deze gallerie met allemaal mooie replica's van bekende automerken waarin je ook nog eens echt kan rijden, alleen niet op de openbare weg. Toch cool!

MINIATURE CARSYOUTUBE ORCHESTRA | LOVE THE WAY YOU LIE
YOUTUBE ORCHESTRA
Ik vind het nummer Love The Way You Lie van Eminem en Rihanna eigenlijk steeds leuker klinken dus hoevaker je een nummer hoort hoe beter het klinkt draagt wel degelijk bij aan de populariteit van een bepaalde plaat. De Apple store versie en live versie hadden we al!

YOUTUBE ORCHESTRA | LOVE THE WAY YOU LIEGAMETIME 1127 - JADE WOLF
Ren wat heen en weer als een echt wolf en pak de gloeiende objecten op, praat met andere wolfen en kom je monsters tegen schakel die dan uit door tegen ze aan te rollen. Game on!

GAMETIME 1127 - JADE WOLFSARAH ELIZABETH is BACK
SARAH ELIZABETH is BACK
De dagafsluiter van vandaag wordt verzorgt door Sarah Elizabeth die we in het verleden al vaker konden bewonderen. Vanavond in een cybergirl video van Playboy en via deze link ook nog onverbloemd te bewonderen in galleries en video!

SARAH ELIZABETH is BACKDON'T STOP ME NOW | FNAC TRIANGLE [LIPDUB]
DON'T STOP ME NOW
We gaan eventjes naar Barcalona waar de medewerkers van een zeer uitgebreide boekenwinkel een grappig lipdub in elkaar hebben gezet op de muziek van Queen. Het nummer don't stop me now zal voor niemand echt heel erg vreemd klinken en meer lipdubs via deze link!

DON'T STOP ME NOW | FNAC TRIANGLE BARCAJOIN THE CAR
Wie zou het nou niet eens willen opnemen tegen Lewis Hamilton dé Engelse Formule 1-coureur en ook de wereldkampioen van 2008. Op 13 september a.s. racet Hamilton tegen een virtuele raceauto bestaande uit allemaal profielfoto's van Facebook leden. De vraag is wie wint er, Hamilton of de Facebook auto?! Check hier de coole video teaser!

FACEBOOK vs LEWIS HAMILTONTHE STEAURUS 2000 [WTF]
Ene Steve Wirth uit Marine City, Michigan bouwde een auto met zo'n beetje de meeste opties ooit. Of Steve een draadje los heeft lijkt me verder niet zo'n moeilijke vraag, aan alles gedacht heeft hij wel. WTF!

THE STEAURUS 2000 [WTF]


WELCOME & GOODBYE [FLASHMOB]
WELCOME & GOODBYE [FLASHMOB]
Tijdje geleden alweer dat we 'n coole flashmob voorbij zagen komen maar om het Gare de l'Est, een van de 6 grote trein terminals in Parijs te promoten, werd echt alles uit de kast getrokken en zorgde ze er tevens voor dat tenminste 5 klanten een onvergetelijk aankomst hadden.

WELCOME & GOODBYE [FLASHMOB]


PIZZABABE ROSALINE EVANS
PIZZABABE ROSALINE EVANS
Deze maandag starten we de week weer goed met de mooie Rosaline Evans die Ome Hef totnutoe verborgen had voor ons en dus vandaag haar debuut maakt hier op TLP. Daar gaan we 100% zeker meer van zien en horen, let op mijn woorden. Alle Pizzababes via deze link!

PIZZABABE ROSALINE EVANSTHE ULTIMATE COCKBLOCK [LOL]
THE ULTIMATE COCKBLOCK [LOL]
Ik weet niet of dit voor elke kateigenaar herkenbaar is maar voor mij toch zeker wel. Je ligt net wat met je net veroverde schatje in bed te stoeien als je huisdier besluit een kijkje te komen nemen.

THE ULTIMATE COCKBLOCK [LOL]

JOKERTJE SUPPORT DI-RECT | JA TOCH?!
JOKERTJE SUPPORT DI-RECT
Oh Oh Cherso is de nieuwe reality serie van RTL5 en echt helemaal geweldig ook als je geen Hagenees bent. Marcel van Di-rect was dat niet ontgaan en maakte deze coole promo om stemmers te trekken waardoor Di-rect de Edison publieksprijs kan winnen. Nomineren voor een MTV Europe Award kan ook via twitter: "DI-RECT, Netherlands" te tweeten naar @mtvema! Ja, toch ?!

JOKERTJE SUPPORT DI-RECT | JA TOCH?!GO PRO | SKATING POV
GO PRO
Ik blijf het cool vinden die clips gefilmd in eigen POV (Point Of View) en een van de attributen die je daar voor kan gebruiken is de helm camera van Go Pro die ook nog eens erg coole videos online zetten. Vandaag bevinden we ons op de skatebaan van Pacifica, California.

GO PRO | SKATING POVHEY CHAMP | DOLPHIN BOOBS [WTF]
HEY CHAMP
Om een beetje optevallen met je videoclip moet je tegenwoordig wel erg bizarre dingen verzinnen zo komt de groep Hey Champ met een dame die een wel heel vreemde voorgevel heeft, en jullie maar klagen over de Pizzababes... tsk!

HEY CHAMP | DOLPHIN BOOBS [WTF]GAMETIME 1126 - DOORS
GAMETIME 1126 - DOORS
Je moet met de ballen die je hier en der vind schakelaars bedienen en dan juiste switches en deurtjes op de juiste plek gooien om telkens een level verder te komen. Game on!

GAMETIME 1126 - DOORS

TESS TAYLOR ARLINGTON CGOY 2010
TESS TAYLOR ARLINGTON CGOY 2010
En daar is Tess Taylor Arlington weer eens die vandaag ook meteen de dagafsluiter is en het hele jaar nog de 2010 Cybergirl. Eerder kon je al galleries en video's zien van deze mooie dame en vandaag loopt ze wat rond in het privé bos van ome Hef bij de Playboy Mansion!

TESS TAYLOR ARLINGTON CGOY 2010MAM TALENT OF POLAND [100% AWESOME +FIXED]
MAM TALENT OF POLAND
Ook in Polen is er inmiddels een versie van You've Got Talent en ook daar zijn er soms aanmeldingen van deelnemers waar de jury alleen maar hoofdschuddend van kennis kan nemen. Dit is zo'n pipo waarvan je echt denkt WTF?! Gelukkig heeft Polen ook echt talent! [+bonus]

MAM TALENT OF POLANDMIAMI UNIVERSITY SUPPORTERS BRAWL
Het is echt een misverstand om te denken dat er op of rond de Amerikaanse sportvelden nooit eens een relletje plaatsvind. Zo gingen fans van de universiteitsteams van Miami en Florida met elkaar afgelopen donderdag nog te lijf. Uiteraard hebben we de videobeelden!

MIAMI UNIVERSITY SUPPORTERS BRAWLWIE VAN DE DRIE
Promise Lada Cecilia
Promise | Lada | Cecilia
UFC | LOVE IT, OR HATE IT [THE COMPILATIONS]
UFC
De meningen zijn verdeeld over deze vorm van vechtsport maar dat UFC altijd voor spektakel zorgt dat staat vast. Vandaag heb ik maar liefst 4 compilaties voor de echte liefhebbers. [Thnx Maniac!]

UFC | LOVE IT, OR HATE IT [THE COMPILATIONS]HOLLAND'S GOT TALENT 2010 | CHRISTINA FACEPLANT
HOLLAND'S GOT TALENT 2010
Ik heb zelf de aflevering gemist maar in Holland's got talent kwam deze week ene Christina aan bod die een act deed waarin niet alles op rolletjes liep en ze zelfs een flinke uitglijder maakte. Profi als ze is gaat ze gewoon door alsof er niets aan de hand is. Toch knap!

HOLLAND'S GOT TALENT 2010 | CHRISTINA FACEPLANTX-FACTOR ABLISA [FIGHT!]
X-FACTOR ABLISA [FIGHT!]
Ik weet niet of het komt doordat programma's als de X-factor inmiddels door de talentjes heen zijn maar het lijkt toch ieder jaar minder te worden neem nou dit duo die niet alleen wat betreft het zingen behoorlijk vals blijkt te zijn. Zappen naar 4:05!

X-FACTOR ABLISA [FIGHT!]BLOWING UP HAY BALES
BLOWING UP HAY BALES
De een gaat op z'n 60e verjaardag met de hele familie naar de wijkchinees en een ander blaast een zooi hooibalen op, dat is tenminste wat deze boer deed. Ik moet zeggen dat het een leuk effect geeft!

BLOWING UP HAY BALESGAMETIME 1125 - NUKE RIDER
GAMETIME 1125 - NUKE RIDER
We gaan motorcrossen in de gametime van vandaag over een vrij ruig terrein terwijl ik nog een beetje bij kom van een heftig avondje stappen in Utrecht wat uiterst gezellig was. Er zijn 16 levels dus leef je uit!

GAMETIME 1125 - NUKE RIDERREBECCA LINARES
REBECCA LINARES
Voor de dagsluiting heb ik Rebecca Linares voor U klaarstaan een leuke BB babe die wat aan de gang gaat met baby olie, altijd fijn. Ik wens jullie alvast een fijne zaterdagavond en morgen allemaal weer goed opletten als meneer pastoor z'n verhaaltje houd.

REBECCA LINARESTHIS IS WHY WOMEN SHOULDN'T USE GUNS
THIS IS WHY WOMEN SHOULDN'T USE GUNS
Vrouwen ja ach, wat kan je er nog over zeggen, laat ze niet achter het stuur plaats nemen en geef ze al helemaal geen wapentuig in de handen want dat dan krijg je situaties als deze. FAIL!

THIS IS WHY WOMEN SHOULDN'T USE GUNS

BUURMAN WAT DOET U NU ?! [OMG]
Ik moet eerlijk zeggen dat hier op kantoor ook vaak de muziek loeihard aanstaat maar als er een buur last heeft dan passen we dat natuurlijk meteen aan. In Bergen op Zoom woont een of andere gek die zich niets aantrekt van buren en na geklaag vrij agressief wordt.

BUURMAN WAT DOET U NU ?! [OMG]WIE VAN DE DRIE
Anya Michaela Jenna
Anya | Michaela | Jenna
MYSTERY GUITARMAN [THE REMIX]
MYSTERY GUITARMAN [THE REMIX]
De Mystery Guitarman oftwel Joe Penna kwam voor het eerst in beeld toen hij voor Apple een geinige viral video maakte en is sindsdien best bekend geworden op het interweb. Momenteel is hij eventjes op vakantie maar dan is er altijd wel iemand bereid om eventjes een remix te maken met z'n best stukjes. Geremixed door Mike Relm!

MYSTERY GUITARMAN [THE REMIX]DOWNHILL FACEPLANT [EPIC FAIL]
DOWNHILL FACEPLANT [EPIC FAIL]
Een vrouw achter het stuur is bloed aan de muur en ook vrouwen aan het stuur in een karretje dat van een grassig heuveltje afdendert kan eigenlijk niet goed gaan. De uitkomst weten we bij voorbaat al en hier is nog maar eens het bewijs op video.

DOWNHILL FACEPLANT [EPIC FAIL]EMINEM @ THE APPLE STORE [EPIC]
EMINEM @ THE APPLE STORE [EPIC]
Je moet er het lef maar voor hebben en dat heeft Steve Kardynal op 100%. Als een echte eminem lookalike loopt hij de plaatselijke Applestore binnen en gaat daar het liedje Love The Way You Lie van Eminem & Rihanna playbacken. Niet alleen iedereen in de winkel ligt in een stuip, wij natuurlijk ook!

EMINEM @ THE APPLE STORE [EPIC]ROBOCOP & INCEPTION [THE MUSICALS]
ROBOCOP & INCEPTION [THE MUSICALS]
Altijd geinig die bewerkingen van trailers / moviemashups waar ik er vandaag maar meteen twee van post namelijk de musical versie van Robocop en die van de 2010 film "Inception", kijk en zing desnoods eventjes mee. Hier meer musical spoofs!

ROBOCOP & INCEPTION [THE MUSICALS]US OPEN TENNIS BRAWL [FIGHT]
US OPEN TENNIS BRAWL [FIGHT]
Publiek dat met elkaar op de vuist gaat bij voetbalwedstrijden is allang niet meer echt het posten waard maar als er bij een tenniswedstrijd onenigehied ontstaat is dat toch andere koek. Het gebeurde bij de wedstrijd tussen Djokovic vs Petzschner die Djokovic trouwens won.

US OPEN TENNIS BRAWLGAMETIME 1124 - EPIC ROLLER COASTER
Gametime 1128 - EPIC ROLLER COASTER
Je zit in een achtbaan maar die blijkt nog helemaal niet afgebouwd te zijn waardoor het erop aankomt dat je door je skills te gebruiken en te jumpen waarnodig je het treintje moet behoeden uit de baan te vliegen. Game on!

GAMETIME 1124 - EPIC ROLLER COASTER

HOT HANNAH HILTON
HOT HANNAH HILTON
Hannah Hilton is zeker geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker. Vroeger zat ze bij Twisties en daarna ging ze voor het blad Penthouse aan de slag. Tegenwoordig maakt ze zelfs zware HardeP filmpjes. Helemaal geweldig natuurlijk want wij, lees ik, vinden Hannah gewoon HOT!

HOT HANNAH HILTON

FUTURE OF SCREEN TECHNOLOGY [COOL]
FUTURE OF SCREEN TECHNOLOGY [COOL]
Toen ik vroeger nog op m'n c64 zat te klooien met een 1200 Baud modempje had ik wel wat verwachtingen over hoe de techniek er 20 jaar later uit zou zien maar het gaat allemaal wel erg vlug nu en je vraagt je af wat de toekomst nog gaat brengen.

FUTURE OF SCREEN TECHNOLOGYVICTORIA'S SECRET CULTURE
VICTORIA'S SECRET CULTURE, WOOTSON
Het is leuk om een filmpje te maken en op het internet te zetten maar het is nog leuker als je gezwoeg word gewaardeerd door de kijkers waarvoor je het uiteraard allemaal doet. Nadat we maandag begonnen met ons Victoria's secret weekje kreeg ik een emailje van de maker WootsonTV die vandaag deze compilatie inelkaar heeft gezet, die ik uiteraard graag met jullie deel en de VS week mee eindig. [Thnx Marco!]

VICTORIA'S SECRET CULTUREBE MINE [ANIMATION]
Vroeger keken we wel vaker mooie animaties hier op TLP maar daar komt de laatste tijd iets minder van, niet dat er minder animaties verschijnen maar ik wil het nog weleens vergeten. Deze Be Mine is al wel wat ouder maar de moeite waard!

BE MINE [ANIMATION]PIZZABABE ASHLEY ILENFELD
PIZZABABE ASHLEY ILENFELD
Een paar weken geleden konden jullie al kennismaken met Cybergirl nieuwkomer Ashley Ilenfeld en liefhebber wilde deze dame al meteen ten huwelijk vragen. Niet onterecht natuurlijk en vandaar doen we Ashley deze week nog eens op herhaling als PB weekafsluiter in een nieuwe gallerie. Hier de vorige Ashley gallerie!

PIZZABABE ASHLEY ILENFELDFIRST DOUBLE BACKFLIP WHEELCHAIR | RESPECT
FIRST DOUBLE BACKFLIP WHEELCHAIR
We konden ooit al eens een gast zien die een zeer gewaagde backflip deed vanuit een rolstoel maar afgelopen week lukte het ene Aaron "Wheelz" Fotheringham om dit te verbeteren door een dubbele te doen. En wie bel je dan als eerste om dit te melden ?! Juist!

FIRST DOUBLE BACKFLIP WHEELCHAIR | RESPECTECCENTRIC ROBBERY EYEWITNESS [+REMIX] UPDATE
ECCENTRIC ROBBERY EYEWITNESS [+REMIX], MIKE RELM
Een beetje excentrieke dame stond net een kopje koffie te drinken bij het lokale Shell tankstation toen er een overvaller binnenkwam stormen en een KMBC reporter ter plaatse vraagt deze "belangrijke" ooggetuige wat er nu precies gebeurde.

ECCENTRIC ROBBERY EYEWITNESS [+REMIX]BULLET ART by DAVID KAMP
BULLET ART by DAVID KAMP
We doen meteen nog maar zo'n soort clip van een animatie meester en dit keer is het de duitser David Kamp die een hele andere toepassing heeft bedacht voor het gebruik van een wapen. In deze animated short zie je wat hij bedacht.

BULLET ART by DAVID KAMPROCKET JUMP
Ik kan echt alleen maar waardering hebben voor dit soort gasten die niet alleen telkens met wat origineels komen maar ook nog een keigoed met de verschillende animatie, filmbewerkings programma's zijn. Een staaltje after effects voor gevorderden, Check!

ROCKET JUMPGAMETIME 1123 - BUMBLE TUMBLE
GAMETIME 1123 - BUMBLE TUMBLE
Door aan een groot rad te draaien moet je weer zorgen dat je de kleurtjes bij elkaar krijgt om ze wegtespelen. Wat het een leuke variant maakt op het welbekende spel Diamonds of de Bubble drie op een rij spelletjes. Game on, highscores in de comments.

GAMETIME 1123 - BUMBLE TUMBLE

EVENTJES VOORSTELLEN CATALINA OTALVARO
EVENTJES VOORSTELLEN CATALINA OTALVARO, SUMB
Vanavond stel ik jullie voor aan de toekomstige Mrs Pizzaman, die luistert naar de naam Catalina Otalvaro en komt uit Colombia. Deze Catalina is een beroemdheid in eigen land maar ik kon er bar weinig van vinden. Dus heb ik zelf maar een filmpje in elkaar gezet!

EVENTJES VOORSTELLEN CATALINA OTALVAROFEMALE SOCCER FIGHT & BASEBALL BRAWL
FEMALE SOCCER [FIGHT!]
Ook voor vrouwen is voetbal oorlog en dat blijkt maar weer eens uit deze beelden genomen tijdens een wedstrijd tussen de universiteiten teams de Oregon Ducks en Oklahoma State Cowgirls. En ook bij het baseball was het gezellig vertoeven toen de Nationals en de Marlins massaal met elkaar in gevecht gingen.

FEMALE SOCCER [FIGHT!]FIREBIRD DRAGSTER TROUBLES [LOL]
FIREBIRD DRAGSTER TROUBLES [LOL]
Dragracen valt nog niet mee zoals we laatst al eens konden zien en deze koekenbakker bakt er eigenlijk ook maar weinig van en dat terwijl hij een vette Pontiac Fireblade onder z'n kont heeft die toch eigenlijk het meest wegheeft van de auto van Michael Knight. FAIL?!

FIREBIRD DRAGSTER TROUBLES [LOL]
PIZZABABE TRACI DENEE
PIZZABABE TRACI DENEE
Al 2x eerder konden we genieten van het mooie lijf en brutale koppie van Traci Denee die slechts één klein minpuntje heeft in de vorm van een geschreven sticker op haar zijkant maar verder hoeft Traci maar te fluisteren om mij te krijgen. De dame die "Vivre" in d'r leven heeft dus, terug op TLP! Hier meer Traci Denee galleries + vids!

PIZZABABE TRACI DENEEEPIC BMX FACEPLANT [FAIL]
EPIC BMX FACEPLANT [FAIL]
Een beetje stoer doen voor je vrienden en wat chickies dat hebben we allemaal weleens gedaan en gelukkig waren er toen nog geen telefoontjes met camera in omloop. Deze gast heeft een mooie stunt in gedachte maar in plaats daarvan komt hij er aardig beroerd van af.

EPIC BMX FACEPLANT [FAIL]VICTORIA'S MOISTY SECRET
VICTORIA'S MOISTY SECRET, WOOTSON
De laatste 2 dagen heb ik meer in bed liggen uitzieken dan dat ik aan het posten ben geweest en daardoor is het Victoriaanse weekje dat ik jullie had beloofd er een beetje bij ingeschoten. Maar de week is nog niet om en vandaag hebben we dan ook de volgende clip(s) van Wootson die ook weer zeker het bekijken waard is.

VICTORIA'S MOISTY SECRETBEATLES vs PETULA CLARK | DOWNTOWN OCTOPUS
BEATLES vs PETULA CLARK
Meester mashupmaker en mixkoning Mark Vidler doet het nog één keertje voor, de platen zijn Downtown van Petula Clark en het nummer Octopus's garden van The Beatles. Mark Vidler was ook degene achter Smells like Rockin' Robin' die we een tijdje geleden al voorbij zagen komen. Wil je deze mashups downloaden als .mp3 ?!!

BEATLES vs PETULA CLARK | DOWNTOWN OCTOPUSJOSH KOEPEL MOPED CRASH [OMG]
JOSH KOEPEL MOPED CRASH [OMG]
Josh Koepel speelt voor de Iowa Hawkeyes een Football team over het grote water als linebacker. Gisteren reed hij z'n scooter frontaal tegen een auto en maakte daarbij een soort van salto en komt nog gelukkig terecht, en dat zonder helm. Er was een camera in de buurt.

JOSH KOEPEL MOPED CRASH [OMG]GAMETIME 1122 - COUNTER SNIPE
GAMETIME 1122 - COUNTER SNIPE
Je bent een sluipschutter en her en der zitten vijandelijke die je onder vuur nemen. Jouw taak is het om die uitteschakelen, je hebt hiervoor een geweer met nogal een aardige terugslag wat het alleen maar moeilijker maakt. Wie speelt deze game het eerste uit ?!

GAMETIME 1122 - COUNTER SNIPECRYSTAL HARRIS CYBERVIDEO
CRYSTAL HARRIS CYBERVIDEO
Als dagafsluiter een al iets oudere videoclip van Crystal Harris die in december 2009 cybergirl van de maand was en deze toch mooie video inelkaar zette samen met ome Hef. Ziet er weer prima uit allemaal. Rate!

CRYSTAL HARRIS CYBERVIDEOBIKINI GIRL DOING ROPESWING [FAIL]
BIKINI GIRL DOING ROPESWING [FAIL]
Het begon zo veelbelovend, een meisje in bikini die er zo van een afstandje niet eens slecht uitziet die aan een touwtje probeert met een mooie afsprong in het water wil plonsen. Les 1: check of het touw niet toevallig iets langer dan goed voor je is.

BIKINI GIRL DOING ROPESWING [FAIL]

PIZZABABE MALLORY DYLAN
PIZZABABE MALLORY DYLAN
De pizzababe van de dag is Mallory Dylan een brunette in een gallerie waar zo te zien wel wat adbobe magic aan te pas is gekomen maar dat mag de pret zeker niet drukken. Erg mooie dame waar ik sowieso wel een een beschuitje mee zou willen delen. Ik hoor het wel weer in de comments en ratings.

PIZZABABE MALLORY DYLAN


FOOTLOOSE [MOVIE MASHUP]
FOOTLOOSE [MOVIE MASHUP]
We gaan weer eventjes kijken naar een klein meesterwerkje ook wel movie mashup genoemd met scenes uit verschillende dans films die aan elkaar geplakt werden tot 1 geheel. Erg knap gemaakt dit keer en de playlist met gebruikte films (40) staat onder de video.

FOOTLOOSE [MOVIE MASHUP]DIT IS WATERSLEDDING
DIT IS WATERSLEDDING
Om te waterskieën heb je een snelle speedboot nodig om achter te gaan hangen maar niet aan Alaska waar ze dat gewoon met honden doen. We zijn mee op Chena River in Fairbanks naar de 9 jaar oude Amber Hajdukovich die een demo geeft.

DIT IS WATERSLEDDINGLATEST STJARNAN GOAL CELEBRATION
LATEST STJARNAN GOAL CELEBRATION
Als je er eenmaal aan begonnen bent moet je het ook doorzetten natuurlijk, en dat doen de mannen van het IJslandse voetbalteam Stjarnan dan ook. Kijk eventjes mee wat ze nu weer verzonnen hebben om een goal te vieren. Meer coole goal celebrations!

LATEST STJARNAN GOAL CELEBRATION


PULP RAVIOLI
PULP RAVIOLI
Je kan een mashup maken van films maar je kan het ook simpeler houden door een bestaande commercial zo aan te passen dat je ineens een heel wat dringender reclameboodschap krijgt met de hulp van de film pulp fiction natuurlijk.

PULP RAVIOLI


ROLLERCOASTERS ARE SUPER FUN
ROLLERCOASTERS ARE SUPER FUN
Naar pretparken ga je om pret te hebben althans dat je zou je wel denken en de meeste van ons hebben dat ook gewoon. Niet deze gast die zelfs de Goliath bij Sixflags geen zak aan vindt. Wij kijken eventjes mee!

ROLLERCOASTERS ARE SUPER FUN


GAMETIME 1121 - GERMICIDE
GAMETIME 1121 - GERMICIDE
Plaats je turrets in de vorm van torens zo op het veld dat er geen vijanden meer door kunnen en probeer alles en iedereen tegentehouden in Germicide. Het spel heeft 26 levels dus je bent wel eventjes bezig, game on!

GAMETIME 1121 - GERMICIDE