Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand August 2010

HEATHER RENE SMITH IS BACK
HEATHER RENE SMITH IS BACK
Heather, longtime no see en dat maakt het er eigenlijk alleen maar leuker op. Heather Rene Smith de Pizzababe van weleer waar het eventjes stil rond was heeft weer een mooie cybervideo op d'r naam gezet en die kan je hier in alle rust en als fijne dagafsluiting bekijken. Hier meer Heather Rene Smith op vid en plaat!

HEATHER RENE SMITH IS BACKMATTEO ONLINE PLAYBOY
MATTEO ONLINE PLAYBOY
Is dit herkenbaar ?! Op de msn of op datingsites versier je het ene meisje na het andere maar kom je zo'n babe tegen in real life dan is het nog knap lastig converseren. Matteo heeft dit probleem en is eigenlijk een online romanticus. Wie weet er toevallig hoe die babe heet waar hij mee in de bus zit ?!

MATTEO ONLINE PLAYBOY

PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
Ik ben vandaag wat ziekjes dus de postjes komen vandaag in sneltreinvaart voorbij want dan kan ik ook zsm weer naar bed. Helaas niet met deze Brittany Barbour die ik toch wel heel graag als zustertje hier vandaag had rondlopen en ook zeker wel een waardige Pizzababe is. Meer Brittany Barbour vind je hier! Alle Pizzababes hier!

PIZZABABE BRITTANY BARBOURTANJA BRAUN LIVE OP SCHIPHOL [FAIL]
TANJA OP SCHIPHOL
Als reporter live de uitzending in is en blijft altijd lastig en zo ook voor deze Nos verslaggeefster die gister bij Schiphol stond waar net twee mogelijke terroristen zijn aangehouden door de marechaussee en uit het vliegtuig zijn gehaald. Live in de uitzending probeert Tanja Braun verslag te doen maar dat valt nog niet mee..

TANJA BRAUN LIVE OP SCHIPHOL [FAIL]PAALDANSEN BIJ OMA THUIS [FAIL]
PAALDANSEN BIJ OMA THUIS [FAIL]
Je kan veel zeggen over deze meiden maar ik kan het alleen maar waarderen dat bij het zien van een paalachtige vorm deze meiden meteen denken aan paaldansen. Dat het uiteindelijk toch niet zo'n heel goed idee was zie je al naar een seconden of 10..

PAALDANSEN BIJ OMA THUIS [FAIL]FULL METAL DISNEY
FULL METAL DISNEY
Een van de allerbeste Vietnam films is Full Metal Jacket wat ik na The Killing Fields zeker in een top tien rijtje in de eerste 5 zou zetten. Nadat we laatste al een Disney versie van Pulp Fiction konden zien en horen, is het vandaag de beurt aan Full Metal Disney.

FULL METAL DISNEYBIRD PRANK
Je collega's in de zeik zetten of foppen is al zo oud als de weg naar Rome maar het blijkt telkens toch weer grappig. Zo hadden ze op dit Turkse kantoor wel een hele originele grap bedacht voor iemand die net de Alfred Hitchcocks "The Birds" heeft gezien.

BIRD PRANKTERMINATOR 2 - THE OPERA
TERMINATOR 2 - THE OPERA
Ik heb van het weekend The Expendables zitten kijken en dat was precies zoals ik me voorgesteld had veel aktie en een verhaallijn die net zo voorspelbaar is als in alle andere Stallone films. Neemt niet weg dat ik genoten heb, en zelf Arnie had een 15 sec optreden in deze film terwijl hij toch met hele andere zaken bezig is tegenwoordig.

TERMINATOR 2 - THE OPERAGAMETIME 1120 - GO HOME BALL 2
Probeer het rode balletje elke keer te leiden naar de uitgang over hindernissen en doe dat in zo min mogelijk beurten, klinkt simpel dat is het niet. Game on!

GAMETIME 1120 - GO HOME BALL 2

APRIL KATHERINE'S CYBERVIDEO
De afsluiter van vandaag is April Katherine die we al wel in gallerie vorm hadden voorbij zien komen maar nog niet op bewegend beeld. Bij deze dus, als Pizzababe van de dag is ze hier te bewonderen.

APRIL KATHERINE'S CYBERVIDEOYOU CAN'T STOP ME [FAIL]
YOU CAN'T STOP ME [FAIL]
Motorrijden is niets van mij want ik weet al vantevoren dat ik 'm ergens tegen een boom parkeer met alle gevolgen van dien. Zelfkennis noemen ze dat en daar lijkt deze gast een gebrek aan te hebben wanneer hij eventjes op een verlaten parkeerplaats een rondje wil rijden.

YOU CAN'T STOP ME [FAIL]PERFECT
PERFECT, WOOTSON
De dames van Victoria's secret wie kent ze niet, stuk voor stuk übermooie babes waar je het liefst de hele dag naar wilt kijken. Dames als Alessandra Ambrosio & Doutzen Kroes jummie!. Ik ga deze week elke dag een leuke compilatie posten zodat we een klein Victoriaans weekje krijgen, weer es wat anders! De mannen van Kladblog vieren vakantie met de VS dames!

PERFECTJIMMY FALLON @ THE EMMY AWARDS 2010
JIMMY FALLON @ THE EMMY AWARDS 2010
Op 62e editie van de Emmy Awards 2010 gisteravond won "Mad Men" voor het 3e jaar op rij de prijs voor beste dramaserie en dat terwijl die serie zo'n beetje de enige serie is die ik NIET volg. Jimmy Fallon had een mooi nummer ingestudeerd waarin hij een ode brengt aan alle series waar we dit jaar afscheid van hebben moeten nemen, en doet dat o.a. als Elton John & Boyz II Men!

JIMMY "ELTON JOHN" FALLON | THE EMMY AWARDS 2010PIZZABABE JESSICA MARIE
We zijn de maandag weleens beter begonnen maar ik had een verzoekje om wat meer de latina kant op te zoeken en daar heeft Jessica Marie toch zeker trekjes van. Deze dame is ie geval 25 jaar jong en afkomstig uit het zonnige Miami, Florida, USA. Raten maar..

PIZZABABE JESSICA MARIEURBAN RASET | REMI GAILLARD
URBAN RASET
Remi heeft vandaag zijn o zo geliefde Montpellier omgetovert tot een grote arena en heeft zelfs wat parkour skills opgedaan zo lijkt het. Die eerste 2 slachtoffers zijn geweldig maar de 3e, een politieagent vind ik toch een beetje sterk. Waarom valt die beste man zo overdreven ?!

URBAN RASET | REMI GAILLARDFAILS OF AUGUST 2010 BY TWISTER
FAILS OF AUGUST BY TWISTER
De maand is nog niet helemaal voorbij maar er is al wel weer een compilatie van alle failfilmpjes die we de afgelopen weken voorbij hebben zien komen. Alle vorige delen kan hier nog eens terugzien!

FAILS OF AUGUST 2010 BY TWISTERINCEPTION vs MATRIX TRILOGY [MOVIE MASHUP]
INCEPTION vs MATRIX TRILOGY [MOVIE MASHUP]
In de afgelopen jaren zijn er al de nodige movie mashups voorbij gekomen en daar voeg ik deze mashup van de films Inception en de Matrix Trilogy graag nog eventjes aan toe. Erg geinig gedaan en meer movie mashups vind je via deze link! ps. Op USL is trailermaandag terug

INCEPTION vs MATRIX TRILOGY [MOVIE MASHUP]DEMENTED BIKINI GIRL
DEMENTED BIKINI GIRL
Of het de zon is of dat er iets anders is wat deze chick ineens doet besluiten helemaal raar te gaan doen staat niet bij het filmpje maar om de een of andere reden gaat ze ineens het vingerlied zingen, die ik eigenlijk nog niet eens kende. Blijft de vraag, zou je d'r doen?

DEMENTED BIKINI GIRLGAMETIME 1119 - BUGGY CRAZE
GAMETIME 1119 - BUGGY CRAZE
Je wordt met buggy en al uit een helicopter gegooid en vervolgd je weg langs grote industrieterreinen over grijze heuvels terwijl je onderweg de sterren en gems pakt en jij uitkijkt voor rode x-en want daardoor ga je af. Game on!

GAMETIME 1119 - BUGGY CRAZEHOLLY PEERS GOES NUTS [EXTREME HOTTIE]
HOLLY PEERS GOES NUTS [EXTREME HOTTIE]
Ik weet het zeker ik ga toch weer eens wat vaker een kijkje nemen hier vlak over het kanaal in de UK want van dit soort meiden lijkt daar echt een overschot te bestaan. We zien een videoshoot voor het augustus nummer van Nuts Magazine met ene Holly Peers, die uiteraard over een ruime borstomvang beschikt. Meer Nuts magazine!

HOLLY PEERS GOES NUTS [EXTREME HOTTIE]

PAINFULL CELEBRATION FAIL [100% OWNAGE]
Een coach is zo blij met de winst van z'n team dat hij de zojuist verkegen trofee naar z'n team gooit maar dat gaat net eventjes iets anders dan gehoopt. Zo sta je te juichen en zo lig je in een ambulance op weg naar het ziekenhuis. En bedankt coach!

PAINFULL CELEBRATION FAILKRAAI PWNED BLOWERT [EPIC]
KRAAI PWNED BLOWERT [EPIC]
Nederland is zo ongeveer het enige land ter wereld waar je gewoon openlijk kan blowen en wiet vrij verkrijgbaar is in coffeeshops. Ik heb zo het idee dat het in het buitenland toch steeds meer voorkomt en zo ook hier in Frankrijk waar een paar gasten vriendschap hebben geloten met een kraai die bij een van de jongens op z'n schouder is gaan zitten. Wie het laatst lacht, lacht het best!

KRAAI PWNED BLOWERT [EPIC]WIE VAN DE DRIE [DUO'S]
Veronika & Liza Danika & Julia Alena & Anna
Veronika & Liza | Danika & Julia | Alena & Anna
SUPERMAN WATER DELIVERY SERVICE
SUPERMAN WATER DELIVERY SERVICE
Wat er in Hollywood allemaal verzonnen wordt berust meestal niet op waarheid maar een figuur blijkt toch echt te bestaan. We zagen 'm al eerder voorbij komen toen hij meevloog met de gumball rally en vandaag brengt op geheel eigen wijze water naar een dorstige autobestuurder. Kwam deze Superman ook weer tegen, och och...

SUPERMAN WATER DELIVERY SERVICEEPIC FOOTBALL FAIL
Football behoort samen met baseball tot de meest populaire sporten in de VS en voor de meeste jonge spelers begint een carriere als professional al op de universiteit. Of deze gast nog gescout gaat worden voor een van de teams uit de NFL is onzeker. Ach arme....

EPIC FOOTBALL FAILAIR GUITAR WORLDCHAMPIONSHIPS 2010
AIR GUITAR WORLDCHAMPIONSHIPS 2010
Afgelopen vrijdag werd er al weer voor de 15e keer het Air Guitar World Championship gehouden in Oulu te Finland. Winnaar was de fransman Sylvain “Günther Love” Quimene die evenals vorig jaar 's werelds beste was volgens de jury. Een klein verslag na de break.

AIR GUITAR WORLDCHAMPIONSHIPS 2010KUNG FU VOETBAL
KUNG FU VOETBAL
Onze eigenste Nigel de Jong lijkt tijdens het WK 2010 toch een heuse trend in het voetbal gezet te hebben met z'n kung fu kick aktie tegen de spanjaard Xabi Alonso. Kijk eventjes mee naar deze lompe aktie..

KUNG FU VOETBALBESTE INHAALAKTIE OOIT
BESTE INHAALAKTIE OOIT
Als je aan het racen bent dan doe je er ook echt alles aan om als eerste bij de finish te komen en zijn wat mij betreft alle middelen geoorloofd. Nou kan je een ander links inhalen of rechts maar er is ook nog een 3e manier zoals je hier ziet bij de Autoquad races 2010!

BESTE INHAALAKTIE OOITGAMETIME 1118 - SHEEP CAMPAIGN
GAMETIME 1118 - SHEEP CAMPAIGN
Je bent een schaap in dit lollige spel en jumpt van links naar rechts terwijl je vanalles te eten tegenkomt en het scherm omhoog scrollt. Op je weg vind je wolven die je kan wegspelen door in een wervelwind te belanden, de wekkertjes zorgen er voor dat je iets meer tijd hebt. Game on!

GAMETIME 1118 - SHEEP CAMPAIGNVIOLET DOET HAAR DING
Tijdje niet meer langsgeweest op TLP deze Violet van Violet Erotica maar vanavond sluit ze wat mij betreft de dag af en meer Violet vind je hier...

VIOLET DOET HAAR DINGOFFICIAL OUTDOOR AFTERMOVIES 2010 [PART 3]
OFFICIAL OUTDOOR AFTERMOVIES 2010 [PART 3], after2010
We konden een maandje geleden al de eerste coole aftermovies zien van de feestjes dit jaar en mocht je net als ik je prima vermaakt op dat soort feestjes op je lui stoel en voor je monitor dan heb ik er nog drie voor in je favorieten lijstje. Vandaag Qontinent, Dominator 2010 en The Castle of Love, volume op 10 en beeld op supersize!

OFFICIAL OUTDOOR AFTERMOVIES 2010 [PART 3]THE MONK & THE MONKEY [ANIMATION]
THE MONK & THE MONKEY [ANIMATION]
Ik moet eventjes opschieten want ik word zo verwacht in de kroeg maar niet voordat ik TLP af heb uiteraard. Deze mooie animatie zat een paar dagen geleden al in de mail en ik was er nog niet aan toegekomen om 'm te bekijken. Een jongen genaamd Ragu wordt op een Quest gestuurd door een monnik.

THE MONK & THE MONKEY [ANIMATION]WIE VAN DE DRIE
Melissa Mc Kenzee Lidiya
Melissa | Mckenzee | Lidiya
BOOM BOOM IN MY ROOM | POLEDANCE FAIL
20100828-poledance_fail.jpg
Paaldansen valt nog niet mee niet alleen heb je er nog aardig wat kracht voor nodig ook een goede conditie is een van de verreiste. Maar uiteindelijk begint het natuurlijk allemaal al met goed materiaal, vooral de muziekkeuze is epic.

BOOM BOOM IN MY ROOM | POLEDANCE FAILGAGA CHURCHBELLS
GAGA CHURCHBELLS
Op de universiteit van Iowa State staat een kerkkapelletje en daar klonk in plaats van het gebruikelijke kerkgelui afgelopen week Lady Gaga's "Bad Romance" ineens over de campus heen. Klinkt nog best cool ook mogen ze wat mij betreft wel eens wat vaker doen.

GAGA CHURCHBELLSHIGHWAY AMBUSH
HIGHWAY AMBUSH
Het zal je maar overkomen rij je daar nietsvermoedend op de rondweg van St. Petersburg terwijl je wat andere weggebruikers inhaalt en je ruim baan hebt als er plotseling toch iets gebeurd waardoor je flink in de ankers moet.

HIGHWAY AMBUSHGIRL GETS BODYCHECKED
GIRL GETS BODYCHECKED
Dit chickie wou ook eens meemaken hoe een bodycheck / bump voelt en nu weet ze het ook. Of ze hier een gewoonte van gaat maken is mij niet bekend.

GIRL GETS BODYCHECKEDBEST OF YOUTUBE FAILS COMPILATION [1ST HALF 2010]
BEST OF YOUTUBE FAILS COMPILATION [1ST HALF]
We gaan weer eens kijken naar een mooie failcompilatie met allerlei pijnlijke momenten voor de hoofdrolspelers in deze clip die op de een of andere manier falen in hun bedoelingen. Het is geen Twister compilatie want de maand is nog niet om maar er zitten weer echt leuke fragmenten in. Nog veel meer fails hier en hier!

BEST OF YOUTUBE FAILS COMPILATION [1ST HALF 2010]GAMETIME 1117 - THE SLOB
GAMETIME 1117 - THE SLOB
Je bent welliswaar een slak maar het is niet de bedoeling dat je op je dooie akkertje dit platform spel gaat spelen. Je zit op een buitenaardse planeet waar je moet rennen en springen en oppassen voor bepaalde planten die je willen opeten. Game on!

GAMETIME 1117 - THE SLOBSPIEGELTJE SPIEGELTJE AAN DE WAND
SPIEGELTJE SPIEGELTJE AAN DE WAND
Op vrijdagmiddag gaan wij mannen steevast naar de kroeg en sturen we de dames met een zakje kleingeld de stad in om wat leuk nieuw slaapkamer materiaal te kopen. Voordat deze franse dame alles tergend langzaam heeft uitgedaan lig ik waarschijnlijk al te snurken.

SPIEGELTJE SPIEGELTJE AAN DE WAND

WHEN STAGE DIVING FAILS [DOUBLE FAIL]
WHEN STAGE DIVING FAILS [2 VIDEOS]
Tja, dan zie ik eigenlijk nog liever Lady Gaga door de crowdsurfen want als ik dit soort falende wannabee muzikanten zo bezig zie dan hebben die niet echt begrepen wat nu eigenlijk stagediven inhoud. Het eerste filmpje komt uit een of ander vaag Oost Europees land het 2e clipje @ Robina State High School

WHEN STAGE DIVING FAILS [DOUBLE FAIL]GIRLS in SLOWMOTION [BANG BANG]
Na het onderstaande postje met toch twee mega snelle auto's en dito beelden is het tijd om eventjes tot rust te komen met deze zo te zien NL meiden die heel rustig op muziek uit de soundtrack van Kill Bill bewegen terwijl ze op een mechanische stier rijden. Cool shirt -->

GIRLS in SLOWMOTION [BANG BANG]BMW M3 COUPE vs MUSTANG GT 5.0
BMW M3 COUPE vs MUSTANG GT 5.0
Het zal altijd wel mijn droomauto blijven de BMW M3, maar of die er ooit gaat komen betwijfel ik ten zeerste en natuurlijk zijn er ook andere automerken zoals bijvoorbeeld het Amerikaanse Mustang. De gloednieuwe Mustang 5.0 V8 heeft ongeveer net zoveel pk als de 4.0 V8 van BMW. Wie gaat deze wedstrijd winnen ?

BMW M3 COUPE vs MUSTANG GT 5.0

PIZZABABE ANIA MICHALIK
PIZZABABE ANIA MICHALIK
Het is vrijdag en dat betekent automatisch dat het tijd is voor de Pizzababe afsluiting voor deze toch weer rap verlopen week en dat gaan we doen met ene Ania Michalik een Poolse schoonheid in een mooie gallerie van ome Hef. Ania is een echt slopert..

PIZZABABE ANIA MICHALIKFUTURE ROCK BAND
REAL LIFE ROCK BAND [POV]
Er was ooit al eens een coole rockband clip waarin je een viaduct ziet en rijdende auto's die de kleuren hebben van de verschillende knoppen die je moet bespelen in de game Rockband. Maar ook deze futuristische kijk op de game is prima gelukt.

FUTURE ROCK BANDTHE LAST ORGASM
THE LAST ORGASM
Soms gaan viral filmpjes zover dat je aan het einde van de clip echt nog steeds geen idee hebt waar nu eigenlijk reclame voor gemaakt wordt. Deze uit Rusland afkomstige viral is er zo eentje maar dat komt dan vooral door de Russische tekst op het eind. Om je een idee te geven, dit was de vorige!

THE LAST ORGASMPAPEGAAI VERLIEFD OP YOUTUBE
Niet elk dier heeft een zelfbewustzijn en snapt ook echt dat het zichzelf ziet in bijvoorbeeld een spiegel en ook van honden en katten staat niet vast waar ze nou precies naar kijken als ze voor de tv hangen. Toch lijkt deze papegaai helemaal in love.

PAPEGAAI VERLIEFD OP YOUTUBEGOOFY GOOBER vs PERVERT ?
GOOFY GOOBER vs PERVERT ?
Je mag tegenwoordig ook helemaal niets meer, valt er eindelijk eens wat te beleven op straat, zijn er altijd weer mensen die denken zicht te moeten bemoeien met jouw hobby, het videotapen van vrouwelijk schoon.

GOOFY GOOBER vs PERVERT ?GAMETIME 1116 - TOFFY CAT
GAMETIME 1116 - TOFFY CAT
Je bent een katachtig figuur in een Supermario achtige wereld waar overal eten rondslingert wat daar is komen te liggen nadat aliens een koelkast vol eten hebben meegenomen naar een andere wereld. Verzamel zoveel mogelijk eten en zorg dat die koelkast terugkomt voordat de rest van de wereld verhongert.

GAMETIME 1116 - TOFFY CATDANIELLE FORNARELLI [CYBERVIDEO]
DANIELLE FORNARELLI [CYBERVIDEO]
Vorig jaar hebben we Danielle Fornarelli al eens als Pizzababe van de dag kunnen bewonderen en vanavond sluit ze voor ons deze dag af. Een erg mooie meid dat zeker, maar al wel op d'r retour op haar 29ste. Hier kan je de gallerie nog een terugzien toen ze cybergirl van de week was volgens ome Hef!

DANIELLE FORNARELLILITTLE BIG BERLIN [TILT SHIFT SHORT]
LITTLE BIG BERLIN [TILT SHIFT SHORT]
Ga er eventjes lekker voor zitten want ene Pilpop heeft een waar kunstwerkje in elkaar gezet met deze 9 minuten durende Tiltshift produktie met daarin als hoofdrol de stad Berlijn, hoofdstad van Bondsrepubliek Duitsland. Muziek: Liszt's "Hungarian Rhapsody No.2"

LITTLE BIG BERLIN [TILT SHIFT SHORT]ON BOARD DRAGSTER CRASH
ON BOARD DRAGSTER CRASH
De laatste dagen veel onboard of pov filmpjes en dat kan ik alleen maar toejuichen, zo rijden we vandaag mee met een dragster op het Orlando Speed World circuit waar een rijder te maken krijgt met een doorgeslagen koppakking wat zorgt voor water aan de voorkant van de banden. Ondanks een zware crash bleef de rijder ongedeerd.

ON BOARD DRAGSTER CRASHPIKES PEAK | RACE TO THE CLOUDS 2010
PIKES PEAK
Pikes Peak is een berg in de buurt van Colorado Springs met een hoogte van zo'n 4,3km en elk jaar wordt daar de International Hill Climb race gereden met in totaal 156 bochten. We rijden mee in de Suzuki SX4 van Nobuhiro Monster Tajima.

PIKES PEAK | RACE TO THE CLOUDS 2010PIZZABABE KELLY THOMPSON
PIZZABABE KELLY THOMPSON
We hadden d'r al een tijdje niet gezien maar vandaag terug van weggeweest Pizzababe Kelly Thompson wat ook weer een engeltje is. We konden haar al eens bewonderen in deze gallerie hier en vandaag dus voor de 2e keer te zien als Pizzababe van de dag! Rate.. Meer!

PIZZABABE KELLY THOMPSONHONGKONG SUBWAY BRAWL [FIGHT]
JAPANESE SUBWAY BRAWL [FIGHT]
Volgens Wilders heeft NL een probleem met buitenlanders maar hoe zit dat eigenlijk wanneer we zelf in het buitenland zijn ? Deze westerling zit in de metro ergens in Azië en krijgt een beetje ruzie / woorden met een autochtoon die denkt 'm ook nog eventjes een pets te kunnen verkopen. Dat gaat niet door natuurlijk, handen thuis maat!

HONGKONG SUBWAY BRAWL [FIGHT]

COOL TUNING 2010 [BABES & CARS]
COOL TUNING 2010 [BABES & CARS]
Bij een mooie auto hoort een mooie babe en daarom is het helemaal niet vreemd dat op de meeste autotune festivals doorgaans veel mooie meiden te vinden zijn. Hier een kleine compilatie.

COOL TUNING 2010 [BABES & CARS]CHINESE RAPPER DOET PSYCHO FLOW [+REMIXEN]
CHINESE RAPPER DOET PSYCHO FLOW
Het gaat vreselijk hard met de ontwikkeling van China qua economie en de verwesterling van de samenleving aldaar. Zo staat er al een week of 6 een file waar maar geen einde aan lijkt te komen en doet westerse muziek z'n intreden in het land van tegenstellingen. Ook rapmuziek is populair aan het worden al bakt deze joker er niets van.

CHINESE RAPPER DOET PSYCHO FLOWGAMETIME 1116 - LITTLE SPIDER
GAMETIME 1116 - LITTLE SPIDER
In de gametime vandaag de game Little Spider waarin het de bedoeling is om lijntjes van spinsel te trekken om zo de weg naar je web te vinden terwijl je onderweg de sterren probeert te pakken die punten opleveren. Er zijn 18 levels om je weer eventjes te vermaken, game on

GAMETIME 1116 - LITTLE SPIDERTHE RIVA WEBCAMGIRLS
THE RIVA WEBCAMGIRLS
Weet jij nog wat je precies 2 jaar geleden allemaal aan het uitspoken was ? Ik blijkbaar zelf niet meer zo goed want ik kwam net nog wat webcamcompilaties tegen van precies 2 jaar geleden die ik eigenlijk nog eens met jullie wilde delen. Het is allemaal niet op de topper qua kwaliteit maar toch...

THE RIVA WEBCAMGIRLSX-FACTOR 2010 UK | JAHM [WORST BAND EVER]
X-FACTOR 2010 UK
In Engeland beginnen ze binnekort weer met het uitzenden van een nieuw seizoen van de X-Factor. De juryleden zijn er klaar voor en tijdens een uitstapje in den lande komen ze een band tegen die zich zelf Jahm noemt. Het nummer dat ze in gedachten hadden te zingen is Bad Romance van Lady Gaga..

X-FACTOR 2010 UK | JAHM [WORST BAND EVER]BAR RAFAELI | HOT OR NOT
BAR RAFAELI
Een van de mooiste dan niet dé mooiste vrouw die er op dit moment op deze aardkloot rondloopt moet toch wel Bar Rafaeli zijn. Deze van oorsprong zijnde Israelisch fotomodel kennen we vooral van haar foto's uit de Swimsuit Issue van SI. Tegenwoordig doet ze modelwerk voor het lingeriemerk Passionata, vandaag de vraag, HOT or Not?!

BAR RAFAELI | HOT OR NOTKEN BLOCK IS BACK | GYMKHANA 3
KEN BLOCK IS BACK
En daar is drift koning Ken Block weer met een nieuw deel van de nu al legendarische Gymkhana serie al is het eigenlijk pas een teaser waar hij slechts op de achtergrond fungeert als opvulling voor de videoclip van The Cool Kids. We wachten in spanning af op wat er komen gaat.

KEN BLOCK IS BACK | GYMKHANA 3 PART 1

FREESTYLE MOUNTAINBIKING POV
FREESTYLE MOUNTAINBIKING POV
Mountainbiken is cool en gaat nog best hard als ik zo eens meekijk met Mike Montgomery die onderweg ook nog eens allerlei kunstjes uit de kast tovert en dat allemaal laat zien door een helmcamera te dragen. Ik werd er een beetje draaierig van!

FREESTYLE MOUNTAINBIKING POVPIZZABABE LINDA REDWINE
PIZZABABE LINDA REDWINE
Toen ik deze dame vanmorgen op de deurmat vond dacht ik eerst dat het een jonger zusje van de door de meeste TLP bezoekers alom gewaardeerde Veronica Zemanova was. Ik kende Linda Redwine nog helemaal niet en daarom maakt ze vandaag haar debuut als Pizzababe. Willen we meer van deze dame ?!

PIZZABABE LINDA REDWINESURFING SPEED RUN @ 85KM PER UUR
SURFING SPEED RUN
Jacques houdt van speedsurfen en het liefst als er ook nog een beetje wind staat en daarom was Jacques er maandag als de kippen bij toen er windracht 8 was en hij met zo'n 85km per uur door het Waddengebied raasde en speedsurfen pas echt leuk wordt. Respect!

SURFING SPEED RUN @ 85KM PER UURBOULAHROUZ OWNED SKY REPORTER KEIHARD
BOULAHROUZ OWNED SKY REPORTER KEIHARD
Khalid Boulahrouz die ooit z'n prof carriere begon bij RKC Waalwijk en tegenwoordig uitkomt voor het Duitse Vfb Stuttgart kon het zondag voor de wedstrijd Mainz - Stuttgart niet laten om Sky Reporter Jessica Kastrop kennis te laten maken met z'n traptechniek.

BOULAHROUZ OWNED SKY REPORTER KEIHARDSTOPLICHTEN ZIJN VOOR MIETJES [WTF]
STOPLICHTEN ZIJN VOOR MIETJES [WTF]
Het was weer een tijdje geleden maar dit is dan toch weer zo'n clipje waarbij ik iedereen graag meteen op het hart druk dit zeker niet zelf uitteproberen omdat we hier naar alle waarschijnlijkheid met een psychopaat te doen hebben die een deathwish heeft. Stoplichten ?! Nooit van gehoord.. WTF?!

STOPLICHTEN ZIJN VOOR MIETJESGAMETIME 1115 - PERFECT HOOPS
GAMETIME 1115 - PERFECT HOOPS
In Perfect Hoops gaan we basketballen, althans gooien op de basket, en krijg je 25 levels voor de kiezen met steeds meer hindernissen om je het scoren te bemoeilijken. De bedoeling is om dmv combo's een zo hoog mogelijk score te halen en alle levels uittespelen. Game on!

GAMETIME 1115 - PERFECT HOOPS

MARIAH MILANO is HOT & SEXY
MARIAH MILANO is HOT & SEXY
Het zal vast wel weer allemaal net zo fake zijn als de tetten van Ferry Kelly, maar wat een genot is het om gewoon eens eventjes een paar minuutjes naar deze Mariah Milano te turen. Een ouder filmpje van Mariah kan je hier nog es terugzien..

MARIAH MILANO is HOT & SEXYVAMPIRES SUCK [THE TRAILER]
Vampires Suck is een komische vampierenfilm met een knipoog naar deze tienersensaties als Twilight en Gossip waarin de mooie Becca een keuze moet maken tussen twee jongens die allebei helemaal hoteldebotel zijn op haar. Terwijl ze verscheurd wordt tussen twee liefdes, probeert ze een familiediner met vampieren te overleven zonder zelf het hoofdgerecht te worden. Op 26 augustus gaat Vampires Suck in premiere hier alvast de trailer. Meer informatie over deze film en goodies op deze site!

VAMPIRES SUCK [THE TRAILER]

PARKEERBEHEER LONDON [WTF]
PARKEERBEHEER LONDON [WTF]
En ik maar denken dat het hier in NL slecht gesteld was met het parkeerbeheerbeleid in grote steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam, waar je maar zo een wielklem aan je broek hebt wanneer je ook maar eventjes te laat bent met de parkeergelden. Zoals je ziet kan het toch altijd nog net iets erger..

PARKEERBEHEER LONDON [WTF]

HAVING A BAD DAY ?! [100% OWNAGE]
HAVING A BAD DAY ?!  [100% OWNAGE]
Deze chefkok heeft net te horen gekregen dat hij ontslagen is en reageerd z'n woede en frustratie af op het overige keukenpersoneel. Gelukkig is er dan altijd wel iemand die niet met zich laat sollen en de gefrustreerde koekenbakker eventjes op z'n plaats zet.

HAVING A BAD DAY ?! [100% OWNAGE]60 FOOT TRIPLE BACK FLIP [EPIC]
60 FOOT TRIPLE BACK FLIP [EPIC]
Dit is Mike Wilson en Mike wil nog weleens wat stunts uithalen die je zeker niet zelf moet gaan uitproberen maar die er zeker wel cool uitzien. Kijk eventjes mee hoe hij deze driedubbele backflip maakt terwijl hij als een Tarzan heen en weer zwiept. Een goeie timing is alles!

60 FOOT TRIPLE BACK FLIP [EPIC]PIZZABABE AMY PRAUS
PIZZABABE AMY PRAUS
Het is weer tijd voor de Pizzababe van de dag en dat is echt geen slechte babe al zeg ik het zelf. De rossige Amy Praus maakt vandaag haar debuut op TLP en ook van deze dame hoop ik nog vaker te horen want mooi rood is niet lelijk. Raten maar weer! Alle Pizzababes hier!

PIZZABABE AMY PRAUSKAWA NINJA ZX-10R WHEELIE [FAIL]
KAWA NINJA ZX-10R WHEELIE [FAIL]
Deze gast kan voorlopig z'n Kawasaki Ninja ZX-10R eventjes stallen bij de lokale motor reperateur want bij een wheelie gaat het toch wel eventjes goed mis. HIj komt er eigenlijk nog goed vanaf doordat hij een beschermend pak draagt wat aan een ieder aan te raden is ga je dit soort stunts doen.

KAWA NINJA ZX-10R WHEELIE [FAIL]HORRIBLE FREEWAY CRASH [OMG]
HORRIBLE FREEWAY CRASH [OMG]
We hebben wederom beelden vanaf een dashcam waarop dit keer te zien is hoe een veelstehard rijdende auto in de berm raakt en om vervolgens vol tegen een viaduct aan te knallen. Het ziet er allemaal erg vervelend uit en ik schat zo zonder goede afloop.

HORRIBLE FREEWAY CRASH [OMG]STAR WARS vs TAI CHI
Nadat Dath Vader in alle eps van Star Wars toch uiteindelijk het onderspit moest delven heeft hij besloten zich te richten op een geheel nieuwe vechtstijl en traint z'n robot leger de chinese vechtkunst tai chi. In deze clip zien we hoe, Cool gedaan!

STAR WARS vs TAI CHIGAMETIME 1114 - ESCAPE THE ABONDONED LAB.
GAMETIME 1114 - ESCAPE THE ABONDONED LAB.
Je zit opgsloten in een laboratorium die op ontploffen staat en door de juiste items te vinden is het de bedoeling dat je daar uiteindelijk een weg naar buiten vind voordat de boel ontploft. Ik kwam wel wat items tegen maar een uitgang is me nog niet gelukt te vinden. Suc6!

GAMETIME 1114 - ESCAPE THE ABONDONED LAB.JODIE MARSH in ZOO MAGAZINE
JODIE MARSH in ZOO MAGAZINE
We gaan eventjes met de boot naar de overkant van het kanaal en daar vinden we bij Zoo Magazine deze Jodie Marsh die helemaal onder de plakplaatjes zit maar toch een uitstraling heeft van een eerste klas slopert. Binnekort start er zelfs een reality show die Totally Jodie Marsh gaat heten. We houden U op de hoogte!

JODIE MARSH in ZOO MAGAZINEKAT KWIJT?! KATTENHAATSTER GEZOCHT [UPDATE]
KAT KWIJT?! KATTENHAATSTER GEZOCHT
Tja, sommige mensen verdienen echt een nekschot en dat zeg ik toch echt niet gauw. Deze dame uit het Engelse Coventry heeft het schijnbaar niet zo op katten en heeft een speciaal onderkomen voor dit beestje bedacht die zich verder van geen kwaad bewust is. Dierenvrienden kunnen deze posting misschien beter overslaan!

KAT KWIJT?! KATTENHAATSTER GEZOCHTTHE RED ARMY CHOIR [INTERNET EPICNESS]
THE RED ARMY CHOIR [INTERNET EPICNESS]
Het internet blijft toch wel erg leuk hoor met al z'n mashups en spoofs op vanalles en nog wat. De afgelopen week werden we ineens overspoeld met clips waarin het koor van het Chinese rode leger de hoofdrolspeelt en ineens allerlei bekende nummers blijkt te kunnen spelen. Ik heb er een aantal / de meeste voor jullie opgezocht die je hier nog es kan terugzien. Met o.a. Beat it, Lady Gaga, Bon Jovi & Queen.

THE RED ARMY CHOIR [INTERNET EPICNESS]RENAULT SPORT @ BAVARIA CITY RACING 2010
RENAULT SPORT @ BAVARIA CITY RACING 2010
Vandaag werd alweer voor de 6e keer het Bavaria City Racing event gehouden in Rotterdam waar vooral Renault de boventoon voerde met het F1 Renault Team en coureurs zoals Ho Pin Tung en Kelvin Snoeks. Met modellen als de Twingo RS, Clio Gordini RS en Megane RS staat Renault Sport sowieso al jaren aan de top bij sportevenementen als de World Series en de Formule 1. Renault Formule 1 coureur Vitaly Petrov die de geblesseerde Ho Pin Tung vervangt sloot een uiterst geslaagd Bavaria City Race 2010 af met een zeer spectaculaire demonstratie. (kickass video!)

RENAULT SPORT @ BAVARIA CITY RACING 2010PIZZABABE JAMIE BRADFORD
PIZZABABE JAMIE BRADFORD
We hadden al eventjes niets gehoord van Jamie Bradford maar hier is ze dan toch weer in een gloednieuwe gallerie en al heeft ze een wat vreemd hoofddeksel op die ogen en haar opper lichaam maken toch wel heel erg veel goed. Video's en andere galleries van Jammie vind je via deze link!

PIZZABABE JAMIE BRADFORDSERVIE vs GRIEKENLAND FIGHT [BASKETBRAWL]
SERVIE vs GRIEKENLAND [BASKETBRAWL]
In de Zuid-Europese landen gaat het er vaak iets heftiger aan toe dan bij ons koele Hollanders en zo ook in de sport. In de basketbal wedstrijd tussen Servie en Griekenland breekt de pleuris uit en hebben we het eerder over een basketbrawl dan basketbal. Hier de beelden!

SERVIE vs GRIEKENLAND [BASKETBRAWL]THE GREAT JINGAPORE CARWASH [WTF]
THE GREAT JINGAPORE CARWASH [WTF]
Ik laat me zelf stiekem toch elke keer weer verassen met wat die Aziaten zoal bedenken. Check nou eens deze muziekvideo wat een knipoog moet zijn naar alle hiphopvideos met een teveel aan bloot en wannabe gangsters. Ik vind het helemaal goed!

THE GREAT JINGAPORE CARWASHLOST SEASON 6 [BLOOPER REEL]
Voor de mensen die echt geen genoeg kunnen krijgen van Lost maar toch echt zullen moeten wennen aan een leven zonder deze toch wel goeie maar vage serie is er nog een blooper reel met de slip ups en andere foutjes van het laatste seizoen 6. Nog niet genoeg ?! Hier staat nog veel meer Lost!

LOST SEASON 6 [BLOOPER REEL]REPORTER ALLIE HARTWICK ROWING [EPIC FAIL]
Reporters hebben maar een zwaar beroep zo mocht deze reporter ook eens mee roeien met een professioneel roeiteam en dat valt nog niet mee zoals we kunnen zien in deze video. De dame in kwestie heet trouwens Allie Hartwick van een lokaal tv station uit Buffalo. Thnx Rowlover!

EPIC ROWING FAILGAMETIME 1113 - YOU HAVE NO LEGS
GAMETIME 1113 - YOU HAVE NO LEGS
Je bent ene Jack en je hebt geen benen maar moet je toch voortbewegen door een grottenstelsel en dat valt nog niet mee, althans, totdat je een beetje door hebt wat je precies moet doen om nog enigszins vooruit te komen. Je wereld is ingestort na een aardbeving en aan jouw de taak om een weg naar buiten te vinden. Ik moest eigenlijk meteen aan Joe denken, zie thumb.. Game on!

GAMETIME 1113 - YOU HAVE NO LEGS20 MINUTES WITH SARAH JEAN UNDERWOOD
20 MINUTES WITH SARAH JEAN
Er zijn een aantal dames waar ik elke keer weer vrolijk van word bij het zien van mooi beeldmateriaal. Sarah Jean Underwood is zo'n dame en staat daarom niet voor niets al tig keer op TLP. Vanavond een compilatie van allerlei clips die je misschien al wel kende maar voor de gelegenheid allemaal aan elkaar geregen zijn. Meer Sarah Jean hier!

20 MINUTES WITH SARAH JEAN UNDERWOOD

SEXY STRIPTEASE FAILURE
SEXY STRIPTEASE FAILURE, webcam dance fail
Ik vind het nooit zo erg als een meisje zich wat uitslooft voor het slapen gaan in de slaapkamer of zoals hier voor de webcam. Alleen blijven dit soort akties eigenlijk altijd jammer. En dan straks ook nog klagen over hoofdpijn zeker, zucht.. Gelukkig gaat het ook vaak goed!

SEXY STRIPTEASE FAILUREWIE VAN DE DRIE
Nika Andrea Anella
Nika | Andrea | Anella
TO INFINITY AND BEYOND
TO INFINITY AND BEYOND
Als het aan Richard Brandson's Virgin Galectic ligt dan is het binnen niet afzienbare tijd mogelijk om als toerist de ruimte te bezoeken al moet je daar wel een aardige duit voor neerleggen. Voor de meeste van ons is dat niet weggelegd, maar met een beetje fantasie kom je ook al een heel eind.

TO INFINITY AND BEYOND

BMX JUMP & FAIL
BMX JUMP & FAIL
We konden deze week al zien wat ik eigenlijk al lang wist, sport is niet goed voor U. In deze twee clips jonge gastjes die wat aan het stunten zijn op bmx fietsjes in een nabij gelegen bos wat ook uitdraait op veel schaafwonden en ander soortige pijn. Wij kijken liever!

BMX JUMP & FAILBUSTING MOMMY & DADDY [THE SONG AUTOTUNED]
BUSTING MOMMY & DADDY [THE SONG AUTOTUNED]
Van de week ging er een video over het internet met daarin een klein meisje die haar ouders had betrapt terwijl ze met de daad bezig waren. Genant uiteraard want daar moet ik toch eigenlijk niet aan denken. Het internet zou het internet niet zijn als dat niet eventjes geautotuned werd en dit is het resultaat! [Meer autotuning hier]

MOMMY & DADDY SONG [AUTOTUNED]SPOOKRIJDER RAMT POLITIEWAGEN [WTF]
SPOOKRIJDER RAMT POLITIEWAGEN
Ik durf het bijna niet meer te zeggen maar vermeld het toch maar weer eventjes.. Wederom een vrouwpersoon dus die gedacht moet hebben waarom rijden mijn medeweggebruikers toch allemaal op de verkeerde weghelft ? Ene 19 jarige Haylee Arnell presteerde het met een slokkie op, en kwam uiteindelijk tot stilstand door een Utah Highway Patrol wagen frontaal te raken. We kijken eventjes mee vanaf de dashcam!

SPOOKRIJDER RAMT POLITIEWAGENKIJK DAT IS NOG EENS EEN VANGBAL
KIJK DAT IS NOG EENS EEN VANGBAL
Deze gast was tijdens een ballgame eventjes wat eten halen en terwijl hij terugloopt naar z'n plekkie komt er een bal op 'm afgesuisd. Zonder z'n eten ook maar heel eventjes lostelaten vangt hij de bal nonchalant alsof hij de hele dag niets anders doet. Best knap!

KIJK DAT IS NOG EENS EEN VANGBALGAMETIME 1112 - EPIC COMBO
GAMETIME 1112 - EPIC COMBO
Je bent een stickfigureachtige zakenman met een grote hamer en vanuit alle gaten en hoeken komen er schildpadden op je af die kan meppen. Met behulp van extra turrets en trampolines die je kan kopen gaat dat wat sneller en uiteindelijk is het de bedoeling om een epic combo van 10.000 te halen. Game on!

GAMETIME 1112 - EPIC COMBO

VOETBALVROUWEN EN WIJ SNAPPEN WAAROM!
VOETBALVROUWEN EN WIJ SNAPPEN WAAROM!
Om een goede voetballer te worden hoef je vroeger niet persé de meest intelligente jongentje van de klas geweest te zijn. Om een goede voetballer te worden moet je doelpunten kunnen scoren maar ook buiten het veld gaat het deze jongens vaak goed af. Neem nou deze top 10 filmpjes met o.a. dames als Sara Varone, Yolanthe en Nives Celzijus die stuk voor stuk voor een voetballer gevallen zijn. Geef mij de Kroatische Nives Celzijus maar, welke van deze 10 dames is volgens jullie de ultieme voetbalvrouw?

VOETBALVROUWEN EN WIJ SNAPPEN WAAROM!

ULTIMATE NASCAR DEDICATION
ULTIMATE NASCAR DEDICATION
We gaan nog eventjes naar wat mooie beelden uit de Nascar racing competitie kijken voordat we zo de kroeg in gaan en dat doen we met deze mooie dedication compilatie waarin vooral de toeschouwers centraal staan die toch elke keer maar weer naar dit spektakel komen kijken. Ik kijk liever hier vanachter m'n buro. Meer Nascar racing hier!

ULTIMATE NASCAR DEDICATIONBOSNIAN RAMBO | BORN FOR ACTION [WTF]
BOSNIAN RAMBO
Als ik dit soort beelden zie uit Bosnie word ik helemaal blij dat dit soort landen ook ooit bij de EU komen mocht er dan eens oorlog uitbreken hebben wij namelijk gewoon nog altijd deze Nedzad Klicic achterdehand. Deze muppet werd trouwens een tijd geleden door 24 commando's uit z'n huis getrokken en gearresteerd. Lees het hier!

BOSNIAN RAMBO | BORN FOR ACTION [WTF]WIE VAN DE DRIE
Miela Gella Sarah
Miela | Gella | Sarah
BLOND + SCOOTER = FAIL
BLOND + SCOOTER = FAIL
Falende vrouwen achter het stuur hebben we in de loop der jaren al meerdere malen voorbij zien komen en ook nu gaat het weer helemaal mis. Dit keer probeert een blondine niet op 4 wielen maar op 2 wielen een gemotoriseerd voertuig te besturen. Das vragen om problemen!

BLOND + SCOOTER = FAILBED INTRUDER vs DANCING PANDA
BED INTRUDER PANDA
Het is al weer een week of 2 geleden dat Antoine Dodson instant fame kreeg door een interview dat hij gaf nadat er bij z'n zus in bed een indringer werd gevonden maar het blijft leuk om daar spoofs op / mee te maken. Zo denken ze nu de indringer gevonden te hebben in deze panda beer..

BED INTRUDER vs DANCING PANDAYOU PLAY TO WIN [STEVE PORTER REMIX]
YOU PLAY TO WIN [STEVE PORTER REMIX]
Wat valt er nog te zeggen over Steve Porter behalve dat hij een ware kunstenaar is met het lijmen en knippen van videofragmentjes tot een cool remix zoals we al vaker hebben kunnen zien. Meer werk van DJ Steve Porter vind je hier op TLP. Vandaag You Play to Win! Dit is trouwens nog altijd mijn favoriete kunstwerkje van Steve!

YOU PLAY TO WIN [STEVE PORTER REMIX]OPERATION REPO MAN
OPERATION REPO MAN
Gisteren kon je al zien hoe een Maserati werd repossessed zoals dat zo mooi heet over het grote water en die beelden blijken dus te komen uit de serie Operation Repo. Vandaag een mini compilatie met wat uitdehand gelopen afleveringen en we zien ook nog hoe een collega pizzaman het aan de stok krijgt met deze repo-man. De remix moet je ook zeker eventjes checken! Hele aflevering Operation Repo kijken doe je hier!

OPERATION REPO MANSAMURAI STUNT GONE WRONG
SAMURAI STUNT GONE WRONG
Wat mensen toch bezield om hun lijf en leden in de handen van een amateuristisch maat, die wat met een samurai zwaard loopt te zwiepen, te leggen is mij nog steeds onduidelijk. Deze gast lijkt echter helemaal niet bang voor wat hij moet gaan ondergaan, maar het loopt toch net iets anders af dan gehoopt. Hier nog zo'n dwaas!

SAMURAI STUNT GONE WRONGGAMETIME 1111 - DUMMY COMMUNITY
GAMETIME 1111 - DUMMY COMMUNITY
We gaan schieten met dummie poppen in dit vervolg op de originele game van een tijdje geleden. Er zijn nu zo'n 100 levels en 50 skins om te unlocken en de bedoeling is om telkens het radioactief uitziende blokje te raken. Simpel, al wordt het wel steeds moeilijker naarmate je verder in de game komt. Game on!

GAMETIME 1111 - DUMMY COMMUNITYJELENA JENSEN [SLOW & EASY]
JELENA JENSEN [SLOW & EASY]
Op verzoek vanavond een filmpje van Jelena Jensen, natuurlijk geen onbekende hier op TLP maar we hadden Jelena toch al een tijd niet voorbij zien komen. Ik hoor graag verzoekjes en indien mogelijk maken we er dan meteen iets moois van. Vanavond Jelena Jensen in Slow & Easy als dagafsluiter.. Hier meer Jelena Jensen!

JELENA JENSEN SLOW & EASYPOOL ANNIHILATION [PART ONE & TWO]
POOL ANNIHILATION [PART ONE & TWO]
We hebben dit soort clips al wel vaker voorbij zien komen maar het blijft nog best een heel werk om net zo lang te blijven filmen totdat je alle dunks goed op band hebt staan. Uiteraard is dat niet zo heel vervelend als het zonnetje flink schijnt en het water verkoelend is.

POOL ANNIHILATION [PART ONE & TWO]SHOWER PRANK @ SCHEVENINGEN BEACH
SHOWER PRANK @ SCHEVENINGEN BEACH
Weten jullie het nog ?! De Greyblasters Prank wedstrijd van een tijdje geleden ? Ondertussen is deze wedstrijd afgelopen en uit de vele / honderden inzendingen werd de prank van Jeffrey gekozen die een prank had bedacht voor de zonaanbidders op het strand van het NL Scheveningen. Wij kijken eventjes mee hoe dat afliep!

SHOWER PRANK @ SCHEVENINGEN BEACHDAT IS PECH, MASERATI WEG
DAT IS PECH, MASERATI WEG
Je zou maar een professionele dagbederver zijn zoals je het beroep van repo-man rustig zou kunnen beschrijven. Deze repo-men kwallen halen vliegensvlug auto's en andere bezittingen weg als je eventjes achter bent met betalen. Nou moet ik wel eerlijk bekennen dat deze gast zeker skills heeft als het op wegslepen aankomt..

DAT IS PECH, MASERATI WEGPIZZABABE NADINE JUSTIN
PIZZABABE NADINE JUSTIN
Het is weer vrijdag en dat betekent automagisch de laatste Pizzababe van deze week en dat is dit keer de toch echt mooie Nadine Justin. Ik kende haar nog niet maar heb d'r wel meteen op m'n lijstje gezet van babes om in de gaten te houden. Ik hoor graag weer wat jullie ervan vinden in de comments en ratings..

PIZZABABE NADINE JUSTINMEISJE IS JARIG ?! TRAUMA 4 LIFE
MEISJE IS JARIG ?! TRAUMA 4 LIFE
Weet je het nog ?! Toen je jong was zorgde moeders op je verjaardag steevast voor een taart met 'n aantal kaarjes naar gelang je leeftijd was. Als je dan in 1x de kaarsjes kon uitblazen terwijl je een wens deed kwam die ook uit. Helaas komt het voor dit meisje niet zover.. Aaaaah....

MEISJE IS JARIG ?! TRAUMA 4 LIFE

MEISJES WETEN HET AL | BITCHES AINT SHIT
MEISJES WETEN HET AL
Tijdje geleden dat ik deze plaat nog es in acapella hoorde maar het blijft gewoon een coole plaat en ook in acapella klinkt het prima. Deze dames van Columbia University doen het bekende Dr Dre nummer "bitches aint shit but hoes and tricks" nog eens dunnetjes over. Het origineel en ook de Ben Folds versie staan er als bonus bij!

MEISJES WETEN HET AL | BITCHES AINT SHITAQUAPLANNING HEAD ON COLLISION [OMG]
OMG AQUAPLANNING
Wanneer het regent terwijl je op de snelweg rijd kan je nog zulke goede banden hebben, het beste wat je kan doen is gewoon wat vaart minderen. Hoe dit ongeluk verder is afgelopen is mij onbekend maar het ziet er toch zeker erg heftig uit, je zal het voor je zien gebeuren..

AQUAPLANNING HEAD ON COLLISION [OMG]VAMPIRES SUCK
Vampires Suck is een komische vampierenfilm met een knipoog naar deze tienersensaties als Twilight en Gossip waarin de mooie Becca een keuze moet maken tussen twee jongens die allebei helemaal hoteldebotel zijn op haar. Terwijl ze verscheurd wordt tussen twee liefdes, probeert ze een familiediner met vampieren te overleven zonder zelf het hoofdgerecht te worden. Op 26 augustus gaat Vampires Suck in premiere hier alvast de trailer. Meer informatie over deze film en goodies op deze site!

VAMPIRES SUCK [THE TRAILER]

FAIR RIDE ACCIDENT [FAIL]
FAIR RIDE ACCIDENT [FAIL]
Op de kermis werken heeft als voordeel dat je in elke attactie gratis en zovaak als je wlt kan gaan zitten. Als deze draaimolen iets te ver naar een zijde leunt raakt een van de kinderen de omheining waardoor die blijft hangen aan het hek. Een van de operators probeert daarna snel integrijpen maar ziet al snel sterretjes. OUCH!

FAIR RIDE ACCIDENT [FAIL]GAMETIME 1110 - POGZ
GAMETIME 1110 - POGZ
Pogz is een soort flipperkast maar ook een behendigheidsspelletje waarbij je moet proberen de speelbal op de juiste manier in het veld te brengen. Grappig en veslavend dat zeker een een goed begin van deze vrijdag. Game on!

GAMETIME 1110 - POGZGIRLS GONE WILD 2010 | ROUND TWO [UPDATED]
Een paar maandjes geleden kon je al eens kijken naar een eigen compilatie die me toen echt veel bloed, zweet en tranen heeft gekost en dit is eigenlijk een vervolg op die clip. Het zijn de meiden van Girls Gone Wild weer en we zoeken nog steeds het mooiste meisje van Amerika. De muziek komt van Kenny Large, meer info hier! Op TLP staat uiteraard nog veel meer GGW!

GIRLS GONE WILD 2010 | ROUND TWODON'T PARK HERE [EPIC FAIL]
DON'T PARK HERE [EPIC FAIL]
Toch zuur voor deze wielrenner die nog serieus kans maakte op de overwinning in een wielren klassieker in Colombia. Ik vraag me dan eigenlijk meteen af of het een heel toevallig een vrouw was ?! Wat denken jullie ....

DON'T PARK HERE [EPIC FAIL]LAATSTE KANS | WIN EEN NINTENDO WII
Upload je foto of video tussen 24 mei en 24 augustus op Dutchvoyeur en maak kans op nieuwe Nintendo WII + Game naar keuze!! . Materiaal waarop de tekst 'DutchVoyeur.nl' staat doet automatisch mee met deze wedstrijd! Je kan ook alleen eventjes langsgaan om stiekem te gluren natuurlijk. Check winakties op Dutchvoyeur voor meer info!
PIZZABABE JUSTINE JOLI
PIZZABABE JUSTINE JOLI
Mooi rood is niet lelijk en dat geldt zeker voor de Pizzababe van vandaag die es bij de concurrent van Ome Hef vandaan komt en luistert naar de naam Justine Joli. Ik moet zeggen dat ik d'r wel wat vind hebben en ben benieuwd wat jullie ervan denken.

PIZZABABE JUSTINE JOLITHE 200YRD GONG SHOT
THE 200YRD GONG SHOT
Dit zou nog best eens een nieuwe sport kunnen worden al gaat het waarschijnlijk wel veel golfballetjes kosten. De bedoeling is om van een meter of 70 een gong te raken die 30cm oppervlakte heeft. Best moeilijk zou je denken maar toch doen deze spelers een poging..

THE 200YRD GONG SHOTWHEN BULLS ATTACK [THE CROWD]
WHEN BULLS ATTACK [THE CROWD]
Iedereen heeft zo wel z'n mening klaar wanneer het om stierenvechten gaat en ik het noordelijke deel van Spanje is deze traditie zelfs onlangs verboden bij wet. Feit is wel dat deze speciaal gefokte stieren doorgaans een beter leven hebben dan hun soortgenoten die alleen maar worden vetgemest voor de slacht of gebruikt worden als dekstier. Deze stier heeft het goed bekeken en gaat ipv het gevecht aan met de professionele torero liever wat toeschouwers te lijf. Hier meer!

WHEN BULLS ATTACK [THE CROWD]PROJECT BANDALOOP
PROJECT BANDALOOP
Helena Montana begon in 1991 met het project Bandaloop wat een combinatie is tussen dansen, klimmen en choreografie, wat dus eigenlijk kunstig dansen op grote hoogtes inhoud. Uiteraard gebeurt dit met behulp van allerlei veiligheidsvoorschriften en is toch net eventjes iets anders dan je gewend bent.

PROJECT BANDALOOPATLETHIC FAIL
ATLETHIC FAIL
Wanneer je als voetganger wilt oversteken in het verkeer kijk je eerst van links naar rechts en daarna om er echt zeker van te zijn dat er niets aankomt nog eens van rechts naar links. Op een atletiekbaan is dat niet veel anders alleen was deze sportvrouw dat schijnbaar toch eventjes vergeten.

ATLETHIC FAILGAMETIME 1109 - BUGZY'S JOURNEY
Je moet Bugzy helpen op z'n reis waar allerlei obstakels z'n weg verhinderen dit doe je door op de juiste items te klikken maar pas op klik je de verkeerde items dan kost het je een leven. Niet echt heel erg moeilijk volgens mij maar ik ben benieuwd hoe jullie het er vanaf brengen.

GAMETIME 1109 - BUGZY'S JOURNEYKISS KARA is HOT
KISS KARA is HOT
Schijnbaar is Kara toch wel een populaire naam want ineens zie ik die naam overal opduiken. Zo ook bij onze zeer gewaardeerde buurman Xmissy.nl die een leuke dame heeft gevonden die én tv kijkt en ook tegelijkertijd een leuk webcamshowtje geeft. Jummie!

KISS KARA is HOT

FIREWORKS IN SUPER SLOWMOTION
FIREWORKS IN SUPER SLOWMOTION
Alles is mooier in slowmotion en vooral zaken die voor het blote oog gewoonweg te snel gaan. Nou is dat niet helemaal het geval met vuurwerk maar toch is dit lekker om eventjes naar te kijken en werkt bovendien uiterst ontspannend. Deze vuurwerkshow was trouwens te zien bij onze oosterburen aan de Bodenzee! [thnx Peter]

FIREWORKS IN SUPER SLOWMOTIONJAPAN BIRDMAN COMPETITION 2010
JAPAN BIRDMAN COMPETITION 2010
"It's A Bird... It's A Plane... It's Superman" uhm, nee toch niet het is een competitie in Japan die jaarlijks gehouden wordt in Japan waarbij allerlei thuisknutselaars de kans krijgen hun zelfgebouwde hang glider en andere niet gemotoriseerde vliegtuigjes te showen aan het grote publiek. Een soort vlieg 'm erin dus maar dan op z'n Japans.

JAPAN BIRDMAN COMPETITION 2010REDBULL HINT & VIND
Op de meest onverwachte plekken door heel Nederland zijn Red Bull Sugarfree blikjes te vinden. Red Bull stimuleert zowel 't lichaam als de geest, dus laat die grijze massa kraken, verhoog je scherpte en begin met het speuren naar aanwijzingen op Rebullhintenvind.nl. Hier staan allerlei cryptische aanwijzingen om de verborgen Red Bull Sugarfree packs te kunnen vinden.

WINAKTIE | REDBULL'S HINT EN VIND ----->> [ Check hier de video! ]
FREERIDE MOUTAINBIKING HD
FREERIDE MOUTAINBIKING HD
Vandaag een mooie compilatie met mountainbike beelden die toch wel weer erg spectaculair zijn door de omgeving waar gefietst wordt. In z'n geheel zo'n 10 minuten beeld uiteraard in HD wat je pas echt goed ziet wanneer je het beeld op fullscreen zet.

FREERIDE MOUTAINBIKING HD


PIZZABABE OLIVIA PAIGE
PIZZABABE OLIVIA PAIGE
We zitten net halverwege augustus maar ik stel jullie vast voor aan de blonde Olivia Paige die nu al door Playboy is uitgeroepen tot Miss September 2010. Leuke dame, al is het wel echt een poppetje die zo uit een vitrine lijkt te zijn weggelopen. Doable zeker, raten maar!

PIZZABABE OLIVIA PAIGECONSOUL [8 BIT ANIMATION]
CONSOUL [8 BIT ANIMATION]
Mooi animatiewerk hier van ene Lasse Gjertsen van AS in Bergen uit Noorwegen over het leven van een figuurtje die in een 8bit game wereld leeft. Helemaal in Photoshop gemaakt en daarna nog eens nabewerkt met Aftereffects. Een klein kwartiertje vermaak dus. Cool gedaan!

CONSOUL [8 BIT ANIMATION]MASHUP GOD | MARK VIBLE'S BIRTHDAY
We hebben vandeweek al kennis kunenn maken met Mark Vible die bij mij nu in het boekje staat als Koning van de Mashups, zeker als je ook nog eens bedenkt dat hij er ook altijd nog een leuke videoclip bij bedenkt en toevallig vond ik nog 2 mashup videos van 'm. Voorlopig eventjes de laatste dat wel.. Hier meer Mashup!

MASHUP GOD | MARK VIBLE'S BIRTHDAYROBBED BY BATMAN
En wij maar denken dat Batman een van de goeie is die altijd op zoek is om tegen het kwade te vechten. Als je naar deze bewakingsbeelden kijkt bij een lokale Taco Bell krijg je toch echt ineens een heel ander beeld van deze "gevallen" held,

ROBBED BY BATMANGAMETIME 1108 - CRAZY MAZE
GAMETIME 1108 - CRAZY MAZE
Je bestuurt een balletje wat constant ronddraait en die nog best lastig is om te besturen wat het spel best nog lastig maakt. Verder moet je dat balletje telkens naar het einde van het spel leiden. Klinkt simpel dus doe je best, game on!

GAMETIME 1108- CRAZY MAZE

FRESH FACE BRITTANY MAAS
20100817-maas_playboy.jpg
Ik heb de hele site afgezocht naar meer materiaal van deze Brittany Maas wiens naam me toch wel heel erg NLands en bekend klinkt of misschien heeft ze die wel gewoon aangenomen omdat ze toevallig uit de Maasstad komt. We gaan vast nog meer van d'r tegenkomen want Brittany is een van de fresh faces bij Playboy in 2010!

BRITTANNY MAASCOCA COLA ZERO BABES vs DODGE NITRO
Hoeveel Coke Zero babes denk jij dat er in een Dodge Nitro kunenn? Raad hoeveel babes dat er zijn en start HIER je missie! Daarmee maak je kans op één van de twee exclusieve Coca-Cola Zero Dodge Nitro's. Check daarom snel de website want het is niet de vraag óf het mogelijk is maar eerder hoe... Succes! Check hier alvast de Babes!

COCA COLA ZERO BABES vs DODGE NITRO


MR SOFTEE & SOFTY CREAM [NY ICE CREAM FIGHT]
MR SOFTEE & SOFTY CREAM [NY ICE CREAM FIGHT]
Als je in NL ijs wilt gaan verkopen op de openbare weg dan heb je daar een vergunning voor nodig van de gemeente en krijg je een eigen gebied toegewezen om je waren te verkopen. In New York is er schijnbaar iets verkeert gegaan op het gemeentehuis maar dat lossen de heren zelf wel eventjes op.

MR SOFTEE & SOFTY CREAM [NY ICE CREAM FIGHT]


BMX FACEPLANTER DOET ASFALT HAPPEN [FAIL]
FACEPLANT & ASFALT HAPPEN
Stunten met een bmx fietsje dat kan afentoe best pijnlijk aflopen vooral je vol met je knar tegen het asfalt aanstuitert. Gelukkig zijn er genoeg herhalingen om alles nog es goed duidelijk terug te kijken.

FACEPLANT & ASFALT HAPPENWINAKTIE | REDBULL'S HINT EN VIND
Op de meest onverwachte plekken door heel Nederland zijn Red Bull Sugarfree blikjes te vinden. Red Bull stimuleert zowel 't lichaam als de geest, dus laat die grijze massa kraken, verhoog je scherpte en begin met het speuren naar aanwijzingen op Rebullhintenvind.nl. Hier staan allerlei cryptische aanwijzingen om de verborgen Red Bull Sugarfree packs te kunnen vinden. Na het vinden van de packs start een online zoektocht naar de finale code. De uiteindelijke winnaar vliegt naar één van die coole Redbull Events ergens op deze wereldbol, en dat zijn er nogal wat. Via de website van Hint & Vind en de officiële facebook-pagina van Red Bull wordt na 8 sept. a.s. de winnaar bekend gemaakt.

WINAKTIE | REDBULL'S HINT EN VIND ----->> [ Check hier de video! ]

PIZZABABE JELENA TIMOFEJEVA
PIZZABABE JELENA TIMOFEJEVA
Ik denk dat ze zelfs nog lenzen in heeft ook deze Jelena Timofejeva waaraan alles wat ook maar te zien is gefaked lijkt te zijn. Ik zou d'r zeker niet wegsturen van de deur en het lijkt me ook zeker een slopert eerste klas, maar toch ligt het fakegehalte bij deze van oorsprong Amerikaanse (nep) blondine net iets te hoog. Foutje Hef ?!

PIZZABABE JELENA TIMOFEJEVA[MOToX] 2010 MOTORCROSS COMPILATION
[MOToX] 2010 MOTORCROSS COMPILATION
Gisteren hadden we al een mega mooie compilatie en vandaag doen we er gewoon nog eentje met dit keer allemaal vette beelden uit het vaste motorcross onderdeel van de Zomer X-Games die deze zomer voor de 16e keer gehouden werden. Van het X-fighters spektakel staat hier trouwens nog een mooie video met highlights. Check! Foto's hier & hier!

[MOToX] 2010 MOTORCROSS COMPILATIONJENSEN KIMMITT | YOYOFACTORY 2010
JENSEN KIMMITT
Eens in de zoveel tijd is de jojo weer helemaal terug van weggeweest en is dit aloude speelgoed ineens weer een rage waar ieder kind aan mee moet doen. Canadees kampioen Jensen Kimmitt is over die tijd nooit heen gegroeit en jojoot er nog steeds flinkt op los. Hier beeld vanaf de World YoYo Contest 2010.

JENSEN KIMMITT | YOYOFACTORY 2010BMW vs RANGEROVER [FIGHT]
BMW vs RANGEROVER [FIGHT]
Wat er nou precies vooraf gaat aan dit gevecht tussen twee autobestuurders is mij totaal onduidelijk maar mocht je een idee hebben dan mag je dat natuurlijk gewoon in de comments planten. Een Bmw rijder is nogal overstuur en trekt de eigenaar van een Rangerover uit z'n bolide. Of het voor die laatste zo verstanding was om uittestappen ?!

BMW vs RANGEROVER [FIGHT]GAMETIME 1107 - SPACEBOD
GAMETIME 1107 - SPACEBOD
Het is nog vroeg maar we gaan deze dag toch meteen beginnen met het oplossen van puzzles en dat doe je door de juiste stukjes op de goede plek te leggen. Zoals in elk spel, hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt. Game on!

GAMETIME 1107 - SPACEBODCYBERGIRL KARA JO [VIDEO]
CYBERGIRL KARA JO
We hadden al een paar keer een andere Kara staan die volluit Kara Monaco heette en daar lijkt deze blondine toch sterk op al denk ik bijna zeker te weten dat ze dat toch echt niet is. Kara Jo is in iedergeval wel de dagafsluiter van de dag en ik kan me vervelender ogende dames voorstellen. Wil je ze zelf eventjes vergelijken dan staan hier de Kara Monaco galleries + clip!

CYBERGIRL KARA JO [VIDEO]ROSIE HUNTINGTON | HOT OR NOT
ROSIE HUNTINGTON
In de nieuwe Transformers 3 film die in de zomer van 2011 verwacht wordt mag mijn schatje Megan Fox niet meer meedoen maar gelukkig hebben ze voor haar wel een waardige vervangster gevonden. Het is namelijk niemand minder dan Vicoria's Secret boegbeeld Rosie Huntington geworden, deze 23 jarige, uit Devon, UK, afkomstige schoonheid is zeer zeker een lekker visje in mijn boekje maar hoe denken jullie erover. HOT OR NOT ?! Ik hoor het graag in de comments..

ROSIE HUNTINGTON | HOT OR NOTMASHUP | RAPTURE RIDERS [BLONDIE vs THE DOORS]
Afgelopen weekend hadden we Mark Vidler al staan met twee coole mashups van bekende platen waarmee hij eigenlijk een hele nieuwe plaat maakte en die 2 mashups kan je hier vinden en vandaag doe ik daar nog eens deze al wel iets oudere maar zeker niet minder goede mashup van Blondie vs The Doors bij, met Rapture Riders!

MASHUP | RAPTURE RIDERSCRASH CARNAGE [THE MEGA COLLECTION]
CRASH CARNAGE [MEGA POST
Ik denk dat jullie net als ik graag kijken naar snelle bolides op het racecircuit en al mag je het niet zeggen, er is pas echt spektakel als er iets misgaat. Nou is de letterlijke vertaling van Carnage, bloedbad en dat gaat me ook weer wat ver maar ben je fan van coole crash compilaties dan moet je zeker deze verzameling met in totaal 33 Crash Carnage clips zien.

CRASH CARNAGE [THE MEGA COLLECTION]

PIZZABABE AJ ALEXANDER
PIZZABABE AJ ALEXANDER
Het heeft eventjes geduurd maar überbabe AJ Alexander is gewoon weer terug waar ze thuishoort en dat is hier op TLP als Pizzababe van de dag. Filmpjes en andere galleries van deze roodharige vamp kan je genoeg vinden op de site en al wordt ze een jaartje ouder misschien, AJ droogt erg mooi op. Raten maar weer. Alles van AJ Alexander!!

PIZZABABE AJ ALEXANDERTHE EPIC SURF BASE & CROSSMIX MONTAGE
THE EPIC SURF BASE & CROSSMIX COMPILATION
Als ik zo eens naar dit soort beelden kijk dan vind ik het toch wel jammer dat ik eigenlijk weinig aan sport doe of een bepaalde discipline zo goed beheers als de mensen die in deze echt kickass compilatie de hoofdrol hebben met sporten als surfen, basejumpen en motorcross. Best op Fullscreen te bekijken!

THE EPIC SURF BASE & CROSSMIX MONTAGEEEL IN SHOWER PRANK
EEL IN SHOWER PRANK
Vrouwen en vreemde beesten gaan net zo goed samen als vrouwen die een poging doen om te autorijden. Deze gast heeft zich ten doel gestelt om vrouwen te laten kennismaken met een verder vrij onschuldig aaltje. De dames zijn "not amused", wij natuurlijk wel!

EEL IN SHOWER PRANKIMPRESSIVE EXCAVATOR SKILL [EPIC WIN]
Ik vind dit eerlijk gezegd toch wel heel erg knap hoor, al zal het voor een ervaren graafmachinist misschien wel een koud kunstje zijn. Rij es een graafmachine op een baggerboot die een meter of anderhalf hoger ligt dan de kade waar je opstaat. En toch hoop je stiekem dat er wat mis gaat, of ligt dat nu aan mij ?!

IMPRESSIVE EXCAVATOR SKILL [EPIC WIN]GAMETIME 1106 - BOBULOUS
GAMETIME 1106 - BOBULOUS
We beginnen deze maandag met een spelletje waarbij je een vaste hand nodig hebt en een goed reactievermogen. Je zit in een soort orbit waarin allerlei objecten zweven waarvan je er zelf ook eentje bestuurd. Met dat "voertuig" moet je alles wat kleiner dan jezelf is opslokken maar kijk uit voor de grotere objecten want dat overleef je niet. Game on! Alle andere games (+1100) vind je via deze link op TLP!

GAMETIME 1106 - BOBULOUS

AMBER ELISE SHOOTING IN MIAMI
AMBER ELISE SHOOTING IN MIAMI
Na al die ellende uit de vorige posting sluiten we deze dag toch nog fijntjes af met een mooie babe en dat is vanavond blonde Amber Elise geworden die in Miami, FL is beland om daar deze videoshoot voor Playboy te doen. Hier staan ook nog 3 galleries van Amber Elise als Pizzababe van de dag uit 2007 & 2008!

AMBER ELISE SHOOTING IN MIAMI

CALIFORNIA 200 & REDBULL X-FIGHTERS 2010 [CRASHES]
CALIFORNIA 200 & REDBULL X-FIGHTERS 2010 [CRASHES]
Geen best nieuws vandaag uit Californie waar bij de jaarlijkse California 200 off road race 8 doden vielen en nog meer gewonden toen een off the road racer de macht over het stuur verloor en daardoor het publiek in reed wat nogal wat slachtoffers ten gevolge had. Hier de video eventjes voor het ongeluk gebeurt. Ook in Londen ging het vandaag helemaal mis als Andre Villa tijdens het Red Bull X-Fighters evenement de controle over zijn motor kwijt raakt en met motor en al het publiek in vliegt. DAMN!

CALIFORNIA 200 & REDBULL X-FIGHTERS 2010 [CRASHES]CHINA GOT TALENT | LUI WEI [RESPECT]
CHINA GOT TALENT
Als jurylid zijnde van een programma zoals de Got Talent shows maak je veel mee. Zagen we van de week nog de 10 jarige Jackie Evancho met een stem van 'n volwassen operazangeres, vandaag schakelen we eventjes over naar China waar deze Lui Wei vandaan komt die als kind zijnde z'n beide armen verloor maar dat weerhield hem er niet van om piano te gaan spelen. Held! Bonus: China Got talent - Pavarotti!

CHINA GOT TALENT | LUI WEIWIE VAN DE DRIE
Calla Monika Anastasia
Calla | Monika | Anastasia
POLEDANCE IN INDIA [WTF]
POLEDANCE IN INDIA [WTF]
We zien natuurlijk graag dames die zich uitsloven voor ons mannen en als ze daar een paal bij willen gebruiken dan is dat uiteraard prima. Als je toevallig es in India bent ga er dan niet meteen vanuit dat paaldansen altijd fijn is om naar te kijken, dat het topsport is geloof ik wel meteen. Hier het betere werk!

POLEDANCE IN INDIA [WTF]BURNED OUT | BURNOUTS IN SLOWMOTION
BURNED OUT
Een burnout maken met je auto doe je door te spelen met het gas, koppeling en eventueel de handrem en geeft doorgaans een hoop rook en op de weg een spoor rubber. In deze coole compilatie enkele burn outs in slowmotion. Best cool! [Thnx Peter]

BURNED OUT | BURNOUTS IN SLOWMOTIONCOOLSTE PRIESTER OOIT | SKATING PRIEST
COOLSTE PRIESTER OOIT
Vroeger had je de Flying Nun die vrij populair waren maar dat was ver voordat er allerlei schandalen aan het licht kwamen over de kerk en de voorliefde van priesters voor jonge jongentjes. Deze priester is zo'n beetje de coolste die ik ooit gezien heb en heeft beslist goeie moves.

COOLSTE PRIESTER OOIT | SKATING PRIESTTHE FAILS OF HOLLAND [TWISTER]
THE FAILS OF HOLLAND [TWISTER]
Het lijkt erop dat ook Twistertje vakantie heeft want de fail compilaties vliegen ons momenteel om de oren. Konden we gister al allerlei fails in de winter zien vandaag een kleine 5 minuten aan fail filmpjes achter elkaar geplakt uit ons geliefde Nederland. Meer hier!

THE FAILS OF HOLLAND [TWISTER]FERRARI 458 ITALIA CRASH
FERRARI 458 ITALIA CRASH
Het kost wat maar dan heb je ook wat, deze Ferrari 458 Italia kan je voor het bedrag van ¤ 270.000,- helemaal op maat laten maken en daarna ben je natuurlijk wel het mannetje. Dat waren deze gasten ook totdat het noodlot toesloeg. Autoliefhebbers kijken beter niet!

FERRARI 458 ITALIA CRASHGAMETIME 1105 - PLANET TRUCK
Er zijn 4 verschillende planeten waar je met een truck groene blokjes moet vervoeren zonder dat je met de truck crashed. Het is niet zozeer de bedoeling dat je erg hard gaat, meer dat je heelhuids aankomt inclusief lading. De eerste level is easy daarna wordt het iets moeilijker. Game on!

GAMETIME 1105 - PLANET TRUCKSEXY CAITLYN FERGUSON
SEXY CAITLYN FERGUSON
De afsluiter van vandaag is ene Caithlin Ferguson die ook al weer een vers gezicht is en dat lijkt de laatste tijd steeds vaker te gebeuren. Ik kon ie geval niets vinden van deze babe is het grote Pizzababe archief dus wellicht dat we haar van de week nog eens als pizzababe van de dag voorbij zien komen. Intresse ?!

SEXY CAITLYN FERGUSONDRUNK 4YR OLD [WTF]
DRUNK 4YR OLD [WTF]
Als je je altijd al afvroeg waarom er in Rusland zoveel gezopen wordt dan is dit misschien wel een plausibele verklaring. Met z'n vierde verjaardag mocht dit jochie namelijk gewoon meedrinken met de ouderen. Rare jongens die Russen!

DRUNK 4YR OLD [WTF]MARK VIDLER MUSIC MASHUPS [GO HOME PROD.]
MARK VIDLER MUSIC MASHUPS [GO HOME PROD.], Music Mashup
Mark Vidler is een mashup artist dat wil zeggen iemand die van twee platen en in dit geval ook videoclips gewoon 1 plaat maakt. Op z'n site staan er meer maar ik pikte deze twee echt coole mashups eruit. De eerste video is "I Can't Stand Sultans Of Swing"en de tweede een mix van de Jacksons met Nirvana. Erg knap!

MARK VIDLER MUSIC MASHUPS [GO HOME PROD.]WIE VAN DE DRIE
Sarah Kelly Brook Hannah
Sarah | Kelly Brook | Hanah
KEIHARDE DOWNHILL FAIL [EPIC]
KEIHARDE DOWNHILL FAIL [EPIC]
Deze chick gaat met een klein stepje downhill van een grasheuvel af maar vergist zich lelijk in de snelheid en maakt echt een keiharde klappert. FAIL!

KEIHARDE DOWNHILL FAIL [EPIC]MOSCOW DRIFT BY NIGHT
MOSCOW DRIFT BY NIGHT
Ik denk niet dat je dit soort akties kan uithalen in ons nachtelijk Amsterdam maar in Rusland kan eigenlijk alles. Zo gaan we hier lekker driften op de rondweg van Moskou. Weten ze daar in Rusland nu nog steeds niet dat streetracen gevaarlijk is ?

MOSCOW DRIFT BY NIGHTMEISJES MET IJSJES
MEISJES MET IJSJES
Volgens eigen zeggen wordt dit dé nazomerhit van 2010 maar dat betwijfel ik eigenlijk toch ten zeerste. Naja vind je de muziek van Discodip, niet cool dan wellicht de videoclip die erbij zit die ik toch eigenlijk wel uiterst intressant vond. Check de check!

MEISJES MET IJSJESOUTDOOR FESTIVAL AFTERMOVIES 2010 PART 2
Wil je dit weekend lekker gaan feesten dan kan dat vandaag op Xplode 2010 op recreatiegebied de Groene Ster vlakbij Leeuwarden, kijk je liever vanuit je luie stoel hoe andere mensen aan het feesten zijn check dan deze coole vids. Hier nog meer Aftermovies en hou je net als ik van dikke trance, download dan zeker eventjes de mixen van DJ Trancëjay! (aanraders: Foreign Tunes 1 t/m 4) HarderStylez & Tomorrowland 2010!

OUTDOOR FESTIVAL AFTERMOVIES 2010 PART 2THE BLOCKHEADED LITHUANIAN [DRUNK & FAIL]
THE BLOCKHEADED LITHUANIAN [DRUNK & FAIL]
We blijven nog heel eventjes in Rusland, het voormalige Rusland welterverstaan want in Litouwen hebben we een dronken gast gevonden die denkt dat z'n hoofd harder is dan steen. Wij weten beter natuurlijk maar kijken toch eventjes mee hoe hij een poging waagt. Poging 2 : Helm!

THE BLOCKHEADED LITHUANIAN [DRUNK]


GAMETIME 1104 - MOONSTER SAFE
GAMETIME 1104 - MOONSTER SAFE
Eindelijk weer eens een mooie game van de mensen bij PencilKids die we nog kende van die grappige spellen als Bowja the Ninja en Aruba the Alien. Niet al te moeilijke spelletjes dus maar wel erg erg leuk om te spelen. In Moonster Safe moet je puzzles op lossen om moonsters te bevrijden. Game on!

GAMETIME 1104 - MOONSTER SAFE

JESSA LYNN
JESSA LYNN
Altijd lastig als je zoals ik alleen maar het aan en uit knopje van je pc kan vinden en het enige wat je kan is leuke clipjes zoeken op het internet. Er was iets loos met het mac adress ofzo waardoor er ineens geen interwebs meer was hier op kantoor. Maar we zijn d'r weer en deze dagafsluiter hadden jullie nog van me te goed, Jessa Lynn dus! Hier meer van deze blondine die al diverse keren als Pizzababe van de dag te zien was!

JESSA LYNNMORE NASCAR MAYHEM [CRASHES]
MORE NASCAR MAYHEM
We gaan weer eventjes kijken naar een leuke compilatie met daarin vooral veel crashes wat echt schering en inslag is in de Nascar Motorsport. Er staan uiteraard al een hele rits van dit soort Nascar compilaties op TLP en die kan je via deze link nog eens terugvinden.

MORE NASCAR MAYHEMROBBER POWNED BY GRANDFATHER
ROBBER POWNED BY GRANDFATHER
Deze opa is duidelijk niet bang uitgevallen als er ineens een overvaller naast hem opduikt terwijl hij net iets wilt afrekenen bij de kassa. Zonder zich te bedenken werkt hij de onverlaat de winkel uit.

ROBBER POWNED BY GRANDFATHERLABRADOR vs STAFFORDSHIRE [OMG]
LABRADOR vs STAFFORDSHIRE [OMG]
Eventjes met je hond gaan wandelen in Amsterdam was voor de baasjes van deze 2 honden een aardige nachtmerrie toen er plots een gevecht ontstond en de honden uitzichzelf niet van plan waren om te stoppen. Oom agent moest er aan te pas komen om de honden met pepperspray tot bedaren te brengen. Niet voor dierenvrienden!

LABRADOR vs STAFFORDSHIRE [OMG]

PIZZABABE JESSICA HALL
PIZZABABE JESSICA HALL
We hebben binnekort een feestje want Liefhebber stapt in het huwelijksbootje met een van de Pizzababes als we hem tenminste op z'n woord moeten geloven en daar krijgt hij na het zien van de Pizzababe van vandaag Jessica Hall waarschijnlijk al spijt van. De weekafsluiter en wat mij betreft zeker ook de mooiste van de week!

PIZZABABE JESSICA HALLN'IMPORTE COMMENT
In deze tijd van socialnetworks zoals Facebook & Hyves, waar iedereen hele dagen laat weten aan de rest van de wereld wat hij of zij doet zou je bijna vergeten hoe dat gaat in de echte wereld en daar gaat deze single van The Toxix Avengers over ondersteund door echt een hele coole videoclip.

N'IMPORTE COMMENT

REFEREE PUNCHES PLAYER CAUSING RIOT
REFEREE PUNCHES PLAYER CAUSING RIOT
In Zuid Amerika is het voetbal toch iets anders dan wij hier gewend zijn en wil er nog weleens een opstootje op het veld ontstaan. Ook de scheidsrechters lijken daar wat meer temperament te hebben dan hier in Europa. Zo ook deze scheids uit Chili die na het geven van een kaart ook nog es een hoek uitdeelt.

REF PUNCHES PLAYER CAUSING RIOTIDIOTS ON ICE [ICE FAILS]
IDIOTS ON ICE [ICE FAILS]
Het is gelukkig nog lang geen winter maar compilatiemaker Twister had schijnbaar wat verkoeling nodig en maakt alvast deze fail compilatie met allerlei gasten die door het ijszakekn en meer van die ongein. Er staat nog een kleine bonus onder! Meer Twisterfail hierrr!

IDIOTS ON ICE [ICE FAILS]THE TWIT NETWORK
THE TWIT NETWORK
Uiteraard kan je TLP ook gewoon volgen via Twitter want we posten automagisch ook alle TLP postjes naar een twitterfeed toe zodat je ook onderweg bijvoorbeeld via je smartfoon op de hoogte kan blijven mocht er een nieuwe posting op TLP verschijnen. Deze trailer van de The Twit Network is een parodie die nog best grappig is ook.

THE TWIT NETWORKGAMETIME 1103 - CYBERBOX
GAMETIME 1103 - CYBERBOX
Het spel van vandaag ziet er zo moeilijk uit, en ik zit nog aan m'n eerste koffie dat ik er niet eens aan begonnen ben. Je moet telkens proberen de uitgang te vinden als iemand enig idee heeft dit aantepakken drop dan eventjes iets in de comment. Game on!

GAMETIME 1103 - CYBERBOXJAYDEN JAMES DOET ONDEUGEND OP HET STRAND
JAYDEN JAMES DOET ONDEUGEND OP HET STRAND
Het allereerste wat ik me altijd afvraag bij het zien van dit soort clip is, Waar is dat Strand! Verder kennen we deze Jayden James verder allenig van horen zeggen, ahum, en ken ik haar zeer zeker niet van al die 18+ films die ze al op d'r naam heeft staan. Check!

JAYDEN JAMES DOET ONDEUGEND OP HET STRAND

REAL LIFE TIME CRISIS [EPIC]
REAL LIFE TIME CRISIS [EPIC]
Voor de makkelijkheid ga ik er eventjes van uit dat iedereen hier bekend is met de videogame Time Crisis wat een van de topgames was vroeger op de Playstation en wat hier in het echt wordt nagespeeld in deze coole video met ook nog eens Andy Whitfield bekend van Spartacus in de hoofdrol. Met een beetje video editing en goeie wil kom je echt een eind, hier het bewijs!

REAL LIFE TIME CRISIS [EPIC]WTF : FIGHT FOOTBALL ?!
WTF : FIGHT FOOTBALL ?!
Ik heb het eventjes opgezocht en deze sport schijnt dus nog echt te bestaan ook. We gaan eventjes kijken naar de favoriete clubs van Nigel de Jong en Royston Drenthe die naar eigen zeggen veel van deze technieken hebben overgenomen. Harder dan Aussie Football en alleen voor echte bikkels! WTF?!

WTF : FIGHT FOOTBALL ?!

DUTCHVOYEUR | WIN EEN NINTENDO WII + GAME
Upload je foto of video tussen 24 mei en 24 augustus op Dutchvoyeur en maak kans op nieuwe Nintendo WII + Game naar keuze!! . Materiaal waarop de tekst 'DutchVoyeur.nl' staat doet automatisch mee met deze wedstrijd! Je kan ook alleen eventjes langsgaan om stiekem te gluren natuurlijk. Check winakties op Dutchvoyeur voor meer info!
PIZZABABE ASHLEY ILENFELD
PIZZABABE ASHLEY ILENFELD
In het verleden kwamen nogal eens de usual suspects voorbij als het om de meiden van Ome Hef ging maar dat is de laatste paar maanden toch wat verandering in gekomen. Goede zaak natuurlijk, want dat betekent "nieuw vlees"! Vandaag kunnen jullie kennismaken met Ashley Ilenfeld, een mooie blondine die haar debuut maakt op TLP!

PIZZABABE ASHLEY ILENFELDDIT WAS DANCEVALLEY 2010 [RECAP VIDEO]
DIT WAS DANCEVALLEY 2010 [RECAP VIDEO]
Afgelopen weekend was er dus weer een editie van Dance Valley en daar kon ik toen nog niet echt veel livesetjes of videos van vinden. Vandaag heb ik een wel leuke compilatievideo voor je met beelden van het feest en er staan ook nog wat livesets onder de video!

DIT WAS DANCEVALLEY 2010 [RECAP VIDEO]SHAQUILLE O'NEAL DOET BOKSEN
SHAQUILLE O'NEAL DOET BOKSEN
Shaquille O'Neal is een alleskunner zo blijkt maar weer uit deze video beelden. Kennen wij hem vooral als basketbalspeler van de Boston Celtics uit de NBA ook heeft "Shaq" inmiddels al een paar films op z'n naam staan. In dit demonstratie partijtje boksen neemt hij het op tegen de voormalige WBA Welterweight Champion Sugar Shane Mosley.

SHAQUILLE O'NEAL DOET BOKSENLUCKIEST RUSSIAN WOMAN ALIVE [OMG]
In het verkeer is het altijd opgepassen geblazen en dat geldt ook als je zelf geen bestuurder bent maar bijvoorbeeld zoals deze dame rustig en nietsvermoedend op de stoep loopt.

LUCKIEST RUSSIAN WOMAN ALIVE [OMG]JUSTIN BIEBER vs BOTTLE [THE AUTOTUNE REMIX]
JUSTIN BIEBER vs BOTTLE [THE AUTOTUNE REMIX, autotuned]
Afgelopen weekend werd de 16 jarige kinderster Justin Bieber tijdens een concert bekogeld met een waterfles die hem vol op z'n hoofd raakte. Nou kon je die clip overal wel zo'n beetje zien en vandaar dat ik die ook maar niet hier op TLP gezet heb. Dit is de autogetunede versie die ik wel de moeite waard vind, aanstekelijk deuntje zo.

JUSTIN BIEBER vs BOTTLE [THE AUTOTUNE REMIX]GAMETIME 1102 - LEAGUE OF EVIL
GAMETIME 1102 - LEAGUE OF EVIL
Slechterikken proberen de wereld over te nemen en bouwen daarom massavernietigingswapens en worden daarbij geholpen door nog slechtere wetenschappers. Door deze wetenschappers te killen heb je een kans om de wereld te behoeden van de ondergang, er zijn 40 levels. Game on!

GAMETIME 1102 - LEAGUE OF EVILMONICA CHAIREZ DOET STRIPTEASE
MONICA CHAIREZ DOET STRIPTEASE
Voor het laatst gezien ergens in 2008 als Pizzababe van de dag maar vanavond terug als de dagafsluiter is de mooie Monica Chairez die de dochter is van een rechter en komt uit Nevada. Erg mooi schepsel deze dame die we zeker nog es op herhaling gaan krijgen hier op TLP!

MONICA CHAIREZ DOET STRIPTEASEAMERICA'S GOT TALENT | LITTLE SUSAN BOYLE [OMG]
AMERICA GOT TALENT
Ja jongens pak de zakdoekjes er maar eventjes bij want deze 10 jarige Jackie Evancho ook wel "Little Susan Boyle" genoemd is behalve een tranentrekker ook hét bewijs dat er nog genoeg onontdekt talent op deze wereldbol rondloopt. Goed dat er programma's als America Got Talent bestaan. Uit de aflevering van gisteravond Jacky Evancho!

AMERICA'S GOT TALENT | LITTLE SUSAN BOYLESEOULS BUSJE DOET BOEM [WTF]
SEOULS BUSJE DOET BOEM [WTF]
We reizen eventjes af naar Zuid Korea waar vandaag een bus explodeert door een lekkende gastank. Helaas vielen er veel gewonden waaronder diverse ernstig. Vreemd genoeg is hier nog niets over te vinden op de diverse nieuwssites. Schokkende beelden! toch!

SEOULS BUSJE DOET BOEM [WTF]PIZZABABE ANGEL CARSON
PIZZABABE ANGEL CARSON
Ik had het min of meer al beloofd bij het posten van deze fijne clip van Angel Carson, meer materiaal. En dus is Angel uit het bouwjaar 1982 en met de maten 34DDD-27-35 vandaag onze Pizzababe van de dag. Het kan niet op, kale kano en mega mukken, wat wil je nog meer

PIZZABABE ANGEL CARSONDRUNK CAMPING [FAIL]
DRUNK CAMPING [FAIL]
Als je dronken bent zijn ineens de eenvoudigste zaken zoals hier bijvoorbeeld een tent op zetten toch net iets moeilijker dan je je kon herinneren en toch proberen deze Hongaren het. Een +10 voor effort verdienen ze dus op z'n minst.

DRUNK CAMPING [FAIL]REMI GAILLARD IS EEN RAT
REMI GAILLARD IS EEN RAT
We hebben Remi Gaillard al in allerlei gedaantes voorbij zien komen de afgelopen jaren en tja het is en blijft de enige lollige Fransman die ik ken. Vandaag zien we Remi in een rattenkostuum, niet z'n allerbeste grap maar gelukkig hebben we alle voorgaande filmpjes nog bewaard.

REMI GAILLARD IS EEN RAT

SLINGSHOT ORGASME [EPIC]
SLINGSHOT ORGASME [EPIC]
Als je op vakantie gaat naar Malta met je vriendinnetje dan moet je d'r beslist eventjes in deze kermisattractie zetten want vrouwen lijken deze slingshot nogal opwindend te vinden. Are you serious ?!

SLINGSHOT ORGASME [EPIC]DRUNK WOMAN GETS PWNED
DRUNK WOMAN GETS PWNED
Vakantietijd is de mooiste tijd van het jaar, lekker op een terrasje zitten ergens aan de boulevard op de Spaanse Costa, ik teken ervoor. Lachen zijn dan ook altijd die toeristen die net iets teveel gedronken hebben zoals deze dame die d'r eigen feestje viert en zo dronken is als een tor. Een dronken vrouw is een engel in bed, en.... wait for it!

DRUNK WOMAN GETS PWNEDBEST BOYFRIEND IN THE WORLD
BEST BOYFRIEND IN THE WORLD
Sarah had wat kaarten kunnen regelen voor een baseball game en nam haar vriendje Bo mee om een middagje te gaan kijken. Als een slagman een vette homerun slaat bedenkt Bo zich geen moment en probeert de bal te vangen, beetje jammer dat hij daar Sarah voor nodig heeft.

BEST BOYFRIEND IN THE WORLD

GAMETIME 1101 - TREASURE HUNT
GAMETIME 1101 - TREASURE HUNT
Ik ben een beetje laat vandaag maar dat mag verder geen probleem zijn om alsnog de dag met een game te beginnen. We doen dat met het spel Treasure hunt waarin we opzoek moeten naar een schat om een prinses als bruidskado te geven. Game on!

GAMETIME 1101 - TREASURE HUNT

RHIAN SUGDEN IN DE ZOO
RHIAN SUGDEN IN DE ZOO
Blond en van over het kanaal dat betekent bijna altijd grote mukken en bij de tengere Rhian Sugden is dat niet anders. Ze kwam al eens voorbij als Pizzababe van de dag en maakte al vaker haar opwachting in een videoshoot als page 3 girl. Vandaag gaat ze bloot voor de Zoo!

RHIAN SUGDEN IN DE ZOOTHE STJARAN TRIPLE GOAL CELEBRATIONS
THE STJARAN TRIPLE GOAL CELEBRATIONS
Extra motivatie om te winnen hebben de mannen van Stjaran vandaag want ze hebben stiekem met z'n allen al de nodige varianten verzonnen mocht er gescoord en gewonnen worden. We konden al eerdere naar verschillende manieren van celebration kijken maar vandaag maken ze er zelfs 3 in de wedstrijd tegen Selfoss en winnen daarmee ook de wedstrijd met 3-2!

THE STJARAN TRIPLE GOAL CELEBRATIONSMC NUGGETS RAMPAGE
MC NUGGETS RAMPAGE
Ene Melodi Dushane uit Toledo, USA is gek op de Mc Nuggets van Mc Donalds en werd nogal woest toen haar aan het loket van de drive thru te kennen werd gegeven dat er om half zeven smorgens toch echt geen gepanneerde stukjes kip te verkrijgen waren. Melodi pikte het niet en ging de bediende te lijf, hier de bewakingsbeelden!

MC NUGGETS RAMPAGEPIZZABABE AIMEE MARIE
PIZZABABE AIMEE MARIE
Het was een beetje jammer dat het begon te regenen toen de wulpse Aimee Marie net uit de kleren wilde gaan voor deze fotoshoot maar een regenjas was gauw gevonden en die staat haar nog erg charmant ook. We hadden ooit es een filmpje van Aimee samen met een vriendinnetje staan maar verder is ze nog 'n onbekende voor me.

PIZZABABE AIMEE MARIEMI4 : IMPOSSIBLE IS NOTHING [FAN MADE]
IMPOSSIBLE IS NOTHING [FAN MADE], MISSION IMPOSSIBLE 4, MI4
Er zijn genoeg videokunstenaars op het internet te vinden die voor de lol en of omdat ze fan zijn, dit soort mega coole trailers / tributes inelkaar schroeven, alsof het niks is. Zoals jullie misschien onderhand weten ben ik nogal een filmgek en er is ook geen serie die momenteel in de US draait die ik niet volg. Het duurt nog ruim een jaar voordat de film MI4 in de bios gaat verschijnen maar daar kan de echte fan uiteraard niet op wachten en daarom hebben we vandaag een mashup van de vorige 3 delen. Netjes!

MI4 : IMPOSSIBLE IS NOTHING [FAN MADE]FIFTH GEAR S17 | EP08 + EP09 [FULL]
FIFTH GEAR S17
Nu het Topgear seizoen bij de BBC er voorlopig weer opzit schakelen wij eventjes terug naar dat "andere" auto programma van de Engelse commercielezender Five en bij ons te zien is op Discovery Channel. We waren bij aflevering 7 van Fifthgear gebleven en daarom staat er vandaag een dubbele aflevering, met o.a. aandacht voor de Morgan Aero en Chevrolet Camaro SS en de gebruikelijke shootouts.

FIFTH GEAR S17 EP08 + EP09 [FULL]X-GAMES BOOB FLASH & EPIC REACTION
X-GAMES BOOB FLASH
Vorige week werden de X-Games voor de 16e keer gehouden en dat was weer een spektakel en niet alleen op de baan waar coureurs halsbrekende toeren uithaalde maar ook op de tribunes waar dit jochie helemaal uit z'n plaat gaat als een chick d'r boobs laat zien.

X-GAMES BOOB FLASH & EPIC REACTIONBLACKEYED PEAS CONCERT VOOR DOVEN
BLACKEYED PEAS CONCERT VOOR DOVEN
Ik kan me voorstellen dat wanneer je doof bent je toch ooit weleens en concert wilt bijwonen al was het alleen maar om de sfeer te proeven of het eens meegemaakt te hebben. Gelukkig voor deze doven bij een BEP concert staat er een heuse tolk het nummer "My humps" te vertalen. Tja?! wel een beetje vreemd!

BLACKEYED PEAS CONCERT VOOR DOVENGAMETIME 1100 - SNIPER HOSTILE
GAMETIME 1100 - SNIPER HOSTILE
Vandaag wederom een spelletje die niet al te moeilijk is. Je bent een sluipschutter en van alle kanten komen stickmannetjes aangelopen die het liefst met 1 welgemikt schot afknalt. Zoals gezegd niet al te moeilijk en met een minuut of 10 echt uittespelen. Game on!

GAMETIME 1100 - SNIPER HOSTILEANGEL CARSON
ANGEL CARSON
Ik ga de rest van de week weer eens op zoek naar wat leuke dames die ons leven een stukje veraangenamen vanachter de webcam maar vanavond maken we nog eventjes kennis met alweer een nieuw gezicht hier op TLP namelijk Angel Carson. Ik denk niet dat we lang hoefen te wachten op meer materiaal van deze busty dame, Raten maar weer!

ANGEL CARSON

WHEN GOOD TRICKS GO WRONG
WHEN GOOD TRICKS GO WRONG
Wie goed willen leren skaten moet er eigenlijk meteen maar vrede mee hebben dat je vaak gaat vallen en misschien ook nog wel eens wat breekt zo nu en dan voordat je het echt onder de knie hebt, en zelfs dan is het nog oppassen geblazen. Hier een kleine compilatie!

WHEN GOOD TRICKS GO WRONGQ-DANCE AFTERMOVIES 2010 [+FEESTFABRIEK]
Q-DANCE AFTERMOVIES 2010 [+FEESTFABRIEK]
Het outdoor feest seizoen 2010 komt misschien net iets te laat want het lijkt erop dat we het mooiste weer aan het begin van deze zomer al gehad hebben. Afgelopen 24 juli was er een vet Hardstyle feest in Eersel, Dominator 2010, en omdat Q-Dance dit jaar precies 10 jaar bezig is met feesten organiseren is er ook nog een leuke bonus video genaamd Q-Dance de Feestfabriek. Als bonus is Lip DJ druk bezig geweest met een World of Hardstyle summer 2010 videomix ,(in 2 delen). En Lip DJ kende we uiteraard al!

Q-DANCE AFTERMOVIES 2010 [+FEESTFABRIEK]PULP FICTION VOLGENS DISNEY
PULP FICTION VOLGENS DISNEY
Tarantino's Pulp Fiction met o.a. John Travolta & Samuel L. Jackson in de hoofdrol heeft sinds 1994 al zo'n 40 prijzen in de wacht gesleept voor ondermeer beste regie en beste script. In de tussentijd zijn er minstens zoveel coole Pulp Fiction clips op het internet verschenen en vandaag zien we deze klassieker met stemmen uit de Walt Disney studios. Tis bijna heiligschennis!

PULP FICTION VOLGENS DISNEY

PIZZABABE JULIANNA REED
PIZZABABE JULIANNA REED
Met haar 24 lentes jong is Julianna Reed eigenlijk nog maar een jonkie en staat ze hopelijk pas aan de vooravond van 'n mooie carriere als model. Weliswaar heeft Julianna een lichtelijk kokosmatje voor de deur liggen, de rest van het lichaam maakt voor mij ie geval een hoop goed. Ik hoor graag weer jullie bevindingen en vergeet niet te raten!

PIZZABABE JULIANNA REEDAEK COACH DUSAN BAJEVIC UNDER ATTACK
AEK COACH DUSAN BAJEVIC UNDER ATTACK
In Griekenland is het momenteel een zooitje en niet alleen vanwege de bezuinigingen die daar in raptempo worden doorgevoerd om het land weer op de rit te krijgen. AEK Athene coach Dusan Bajevic werd dit weekend namelijk belaagd door z'n eigen supporters na een nederlaag in de oefenwedstrijd tegen Kallithea.

AEK COACH DUSAN BAJEVIC UNDER ATTACKCRASH IMPACT 2010 [COMPILATION]
CRASH IMPACT 2010 [COMPILATION], compilatie
Gister hadden we al twee coole Nascar compilaties en vandaag een eigenlijk nog coolere compilatie met alle crashes uit de motorsport in 2010 tot nu toe. Ook al zien de crashes er afentoe nog zo ernstig uit er vielen gelukkig geen doden bij. Check!

CRASH IMPACT 2010 [COMPILATION]DANSEN OP EEN BMW @ NATURE ONE 2010
DANSEN OP EEN BMW @ NATURE ONE 2010
In de eerste week van augustus kan je sinds 1995 terecht op Nature One, hét grootste openluchtmuziekfestival op gebied van house & elektronische dansmuziek wat gehouden wordt op de voormalige Amerikaanse raketbasis Pydna vlakbij Kastellaun, Duitsland. Schijnbaar is het daar goed vertoeven want deze gast kwam op het heldere idee om boven op het dak van z'n bmw te gaan staan dansen. Livesets staan hier.

DANSEN OP EEN BMW @ NATURE ONE 2010ROYSTON DRENTHE DOET KARATE KICK
ROYSTON DRENTHE DOET KARATE KICK
Ik vraag me serieus af hoe blij die Spanjaarden nog zijn met ons Nederlanders, eerst Nigel de Jong die een karate kick uitdeelde in de WK-Finale tegen Spanje, en nu Royston Drenthe bij z'n club Real Madrid die het gister nog eens dunnetjes over deed in de wedstrijd tegen L.A. Galaxy... Zijn we echt van die schoppers ?!

ROYSTON DRENTHE DOET KARATE KICKGAMETIME 1099 - MARBLE LINES 2
GAMETIME 1099 - MARBLE LINES 2
Lekker makkelijk spelletje dit Marble Lines wat eigenlijk een flash remake is van het welbekende spel Zuma. Schiet telkens 3 kleurtjes bijelkaar om ze te laten verdwijnen terwijl de knikkers langzaam aan sneller voorbij komen. Highscores in de comments, game on!

GAMETIME 1099 - MARBLE LINES 2

NICOLE VIOLET ALBRIGHT
NICOLE VIOLET ALBRIGHT
Naast de gebruikelijke geshopte en plastic fantastic dames van Ome Hef is er ook nog een speciale afdeling bij Playboy waar alleen dames komen en mogen staan die van nature al een mega boezem hebben. Nicole Violet Albright is een van deze goed bedeelde dames, vanavond een filmpje en hier staan nog een aantal galleries.

NICOLE VIOLET ALBRIGHTNASCAR MAYHEM [THE CRASHES]
NASCAR MAYHEM [THE CRASHES]
Mooie verzameling Nascar racing crashes en andere spectaculaire beelden in deze 2 compilaties die ik in m'n mailbox vond en getipt werd door Frank! Thnx man! Meer Nascar compilaties op TLP hier!

NASCAR MAYHEM [THE CRASHES]ANDERSON DA SILVA vs CHAEL SONNEN [UFC117]
ANDERSON DA SILVA vs CHAEL SONNEN [UFC117]
Gisteren was er weer eens een gevecht om de wereldtitel van het UFC Middleweight kampioenschap met in de hoofdrol Anderson Da Silva de langst regerende kampioen in de UFC geschiedenis. Uitdager was Chael Sonnen die echt een kans dacht te maken. Het volledige gevecht kan je terugzien na de break. Meer Anderson da Silva!

ANDERSON DA SILVA vs CHAEL SONNEN [UFC117]WIE VAN DE DRIE
Anette Nadia Devushka
Anette | Nadia | Devushka
DOUBLES & TRIPLES [TEAM TRIAD]
DOUBLES & TRIPLES [TEAM TRIAD]
Team Triad zijn een stel gasten uit NL die flink aan het oefenen zijn met freerunning / parkouren en al aardig wat filmpjes op het internet hebben staan. Dit is het laatste filmpje van de maand juli 2010 waarin ze hun kunsten vertonen. Check voor meer Triad filmpjes hier!

DOUBLES & TRIPLES [TEAM TRIAD]AMAZING TRICKSHOTS MONTAGE
AMAZING TRICKSHOTS MONTAGE
Het is vakantietijd en veel jongeren hebben weer tijd te over om bijvoorbeeld dit soort trickshot compilaties te maken. Het ziet er leuk uit alleen staat er nooit bij hoeveel pogingen er nu echt nodig waren.

AMAZING TRICKSHOTS MONTAGESTREET MAGIC BY GAVIN McINNES [LOL]
STREET MAGIC BY GAVIN McINNES [LOL], magic trick
We hebben in het verleden wel eens grappige goochelacts gezien maar dit slaat werkelijk alles. Deze Gavin McInnes heeft wat mensen om zich heen verzameld om een bepaalde kaart truc uittevoeren en het lijkt niet al te best te gaan. Uiteindelijk gaat het dan toch goed!

STREET MAGIC BY GAVIN McINNES [LOL]GAY PARADE AMSTERDAM 2010 [COMPILATION]
GAY PARADE AMSTERDAM 2010 [COMPILATION]
Het was gisteren de 15e keer dat de Gay Canal Parade in de Amsterdamse grachten voorbij kwam en het thema dit jaar was Celebrate. Een beetje jammer dat het afentoe wat regende maar daar maakte verder niemand zich echt druk om en er werd weer flink gefeest. Een compilatie video vind je hier!

GAY PARADE AMSTERDAM 2010 [COMPILATION]YAMAHA R6 MULHOLLAND CRASH
YAMAHA R6 MULHOLLAND CRASH
Op Mulholland Highway in Los Angeles, Californië, gebeuren nogal wat ongelukjes omdat het nogal een weg is met een hoop bochten wat het ook weer een uitdaging maakt voor veel motorrijders om op te gaan rijden. Dit keer gaat er een Yamaha R6 flink onderuit, toch handig die camera's die dat voor ons vastleggen.

YAMAHA R6 MULHOLLAND CRASHGAMETIME 1098 - BLOX FOREVER
GAMETIME 1098 - BLOX FOREVER
Blox Forever is een vrij simpel puzzelgame maar dat komt mij wel eventjes uit op deze zondag waarop ik vooral niet al teveel wil nadenken en heel rustig en geleidelijk de alcohol uit m'n brein laat verdampen. Sleep dezelfde blokjes naar elkaar toe om ze te laten verdwijnen en naar de volgende level te gaan. Easy does it, game on!

GAMETIME 1098 - BLOX FOREVERZATERDAGAVOND SNOEPJE CARMEN
We sluiten deze dag af met Carmen die voor de webcam nog een leuk showtje weggeeft en dan ga ik zo maar eens wat drinken hier in het park waar momenteel een feestje aan de gang is. Ik laat jullie alleen met Carmen, tot morgen! Meer webcam videos hier!

ZATERDAGAVOND SNOEPJE CARMENSCARING THE PIZZAMAN
SCARING THE PIZZAMAN
Het lijkt leuk om hele dagen de pizzaman te zijn maar tijdens de dagelijkse bezorging maak je behalve leuk dingen ook nog weleens minder leuke zaken mee. Zo kwam ik laatst eens bij iemand die me met een knuppel stond optewachten. Tsja?!

SCARING THE PIZZAMANLOST | THE MAN IN CHARGE [EPILOOG]
LOST
En wij maar denken dat de serie Lost nu toch echt eens afgelopen was en je alles wel gezien had. Nu blijkt ineens dat er nog een 12 minuten durende epiloog is die op de officiele dvd reeks te vinden is. Dit is de officiele promo van Disney en ben je echt heel nieuwsgierig dan kan je via deze link die 12 minuten gewoon stiekem downloaden. Ssssssst!

LOST | THE MAN IN CHARGEWIE VAN DE DRIE
Sofi Iveta Julia Gordon
Sofi | Iveta | Julia
NASTY BACKFLIP FAIL
NASTY BACKFLIP FAIL
Een backflip maken is al best moeilijk en wanneer je dit bijvoorbeeld van een muurtje gaat doen zorg dan ie geval dat er iets onder ligt zodat wanneer het misgaat je niet al te hard valt. De boel slopen kan iedereen.

NASTY BACKFLIP FAILTHE JET POWERED SCHOOLBUS
THE JET POWERED SCHOOLBUS
Het is alweer een tijdje geleden dat ik op school zat maar een van de dingen waar ik op school echt goed in was, was te laat komen. Met deze Amerikaanse schoolbus uitgerust met de motor van een Phantom fighterplane hoef je eigenlijk nooit meer te laat te komen. De topsnelheid van dit gevaarte is zo'n 500km per uur!

THE JET POWERED SCHOOLBUSTHE ULTIMATE MATRIX TRILOGY TRAILER [FANMADE]
THE ULTIMATE MATRIX TRILOGY TRAILER [FANMADE]
Ik ben zwaar aan het oefenen met Adobe premier om ooit ook es dit soort coole clips te kunnen maken maar ik denk dat dat nog wel eventjes kan gaan duren. Deze gast heeft al wel flink doorgeoefend en maakte de ultieme Matrix trilogy trailer. Check op Fullscreen!

THE ULTIMATE MATRIX TRILOGY TRAILER [FANMADE]KOREAN PIZZA GIRLS
KOREAN PIZZA GIRLS
Pizza maakt altijd het beste in mensen los en dat is al niet veel anders voor deze Koreaanse Pizzadames die spontaan een dansje doen bij het zien van dit goddelijke gerecht.

KOREAN PIZZA GIRLSGIMME BACK MY WIFES CARDIGAN [FIGHT]
GIMME BACK MY WIFES CARDIGAN [FIGHT]
Een cardigan is een soort vestje die blijkbaar gestolen is door een groepje gasten die op de hoek van de straat zitten en daar is deze gast niet zo heel erg blij mee. Het vestje is van z'n vrouw en hij wilt het terug. Fight!

GIMME BACK MY WIFES CARDIGANMR BOOMBASTIC & GETTING A DATE
MR BOOMBASTIC & GETTING A DATE
Dit is Ed Bassmaster een gast die leuke filmpjes maakt en die vervolgens op Tube zet. In deze twee clips zie je 'm eerst langs de Mcdrive gaan en vervolgens een date scoren in het Central Park. De aanhouder wint!

MR BOOMBASTIC & GETTING A DATEGAMETIME 1097 - HARDBALL FRENZY 2
GAMETIME 1097 - HARDBALL FRENZY 2
Point en click de groene ballen om ze wegteschieten maar zorg dat je de rode ballen niet raakt. Speel alle glazen blokken weg maar zorg wel dat je de blokken behoud die je nodig hebt. De gele ballen kan je niet wegschieten maar zijn handig om andere lastige ballen weg te spelen. Game on!

GAMETIME 1097 - HARDBALL FRENZY 2ER IS ALTIJD NOG HOPE
ER IS ALTIJD NOG HOPE
Deze Hope Dworaczyk is Playmate of the Year 2010 en zeker geen onbekende want er staan al diverse mooie galleries en zelfs al een fijne video van Hope op TLP. Vanavond de dagafsluiter met een playmate of the year video. Meer Hope hier!

ER IS ALTIJD NOG HOPEDJVJ MAGRAO | SUMMERTIME VIDEOMIX 2010 [VOL 8 +P-LIST]
DJ VJ MAGRAO
Het fijne aan een linktip lijn is dat er zo afentoe inzendingen zijn waar je echt helemaal vrolijk van wordt en nog nergens op de interwebs te vinden zijn. Zo hadden we al eens kennis gemaakt met VJ Magrao en z'n videomixen en gisteren zond hij me deze gloednieuwe 50 minuten durende videomix toe die je helaas alleen op lowres kan bekijken, maar daarom zeker niet minder cool is. Meer info over Magrao hier!

DJVJ MAGRAO | SUMMERTIME VIDEOMIX 2010 [VOL 8]TT ISLE OF MAN | SUPER SLOWMOTION
TT ISLE OF MAN
Ik ben laatst nog op de TT van Assen geweest wat wel heel erg cool was om eens meetemaken. Alles komt zo razendsnel voorbij dat je het eigenlijk niet eens goed kan zien. Gelukkig zijn er tegenwoordig supersnelle camera's waarmee je dit soort super slowmotion beelden mee kan maken.

TT ISLE OF MAN | SUPER SLOWMOTION

PIZZABABE MONICA LEE KHASHABI
PIZZABABE MONICA LEE KHASHABI
Eergister had ik al een leuke video van de Aussie blondine Monica Lee Khashabi gevonden en vandaag sluit Monica voor ons deze week van Pizzababes af. Maandag staat er weer een verse chick en dit weekend kunnen we weer genieten van ander moois bij onze buurtjes in de Wie van de Drie. Rate!

PIZZABABE MONICA LEE KHASHABIGREATEST BASEBALL CATCH EVER ?!
GREATEST BASEBALL CATCH EVER ?!
Niet alleen in de USA spelen ze fanatiek het baseball spelletje, ook in Japan kunnen ze er wat van. Ene Masato Akamatsu van het team Hiroshima Toyo Carp laat eventjes zien hoe je een vangbal maakt met behulp van de tribune in de wedstrijd tegen Yokohama BayStars.

GREATEST BASEBALL CATCH EVER ?!TUMBLINGERSTRASSE | TILT SHIFT STOPMOTION
TUMBLINGERSTRASSE
Tiltshift is een soort van fototechniek die echt heel erg cool is en waar we in het verleden nogal eens aandacht hebben besteed. Voor het eindexamen project op de Designschool in Munchen werden de Tumblingerstraße en Reichenbachstraße in een tiltshift stopmotion animatie nagebouwd. Erg cool! Meer Tiltshift via deze link!

TUMBLINGERSTRASSE | TILT SHIFT STOPMOTIONCHASER'S WAR ON EVERYTHING | HARPOON MAN
CHASER'S WAR ON EVERYTHING
Uit het Aussie programma "The Chasers war on Everything" hebben we in het verleden al een paar keer leuke sketches gepost maar doordat er op 21 augustus in Australie verkiezingen zijn staan de nieuwe eps bol van met politieke scenes waar wij eigenlijk niet zoveel van snappen. Die afleveringen vind je hier.

CHASER'S WAR ON EVERYTHING | HARPOON MANI'M NOT AFRAID | EMINEM [PARODY]
I'M NOT AFRAID
Eminem is ineens weer terug met z'n nieuwe single "I'm not Afraid", na een slechte periode in z'n leven waarin hij iets teveel drugs totzich nam. Uiteraard horen daar tegenwoordig dan ook parodieen bij zoals deze van BP! Meer Eminem..

I'M NOT AFRAID | EMINEM [PARODY]HARRY POTTER | LITERAL VERSION
HARRY POTTER
We kende de diverse literal videoclips alwel maar er zijn nu ook mensen die van trailers een soort literal muziek parodie maken. De film Harry Potter and the Deathly Hallows is de laatste film uit de Potter reeks die ik nog niet gezien heb maar waar dit wel zo'n versie van is. Grappig gedaan!

HARRY POTTER | LITERAL VERSIONGAMETIME 1097 - FLIX 2
GAMETIME 1097 - FLIX 2
In Flix 2 rol je wat rond in de level terwijl je vijanden opeet en zoveel mogelijk sterren die je onderweg tegenkomt moet pakken. Onderweg kom je nog een aantal instructies tegen lees ze goed! Game on..

GAMETIME 1097 - FLIX 2DAAR IS ZE WEER... COED SYDNEY BARLETTE
DAAR IS ZE WEER... COED SYDNEY BARLETTE
We maakte eind juni 2010 voor het eerste kennis met de mooie Sydney Barlette uit de Playboy stal en daarna volgde nog een video en een mooie gallerie van deze babe. Vandaag een geheel nieuwe clip van deze 21 jarige coed uit Houston, Texas! Meer Sydney Barlette via deze link!

DAAR IS ZE WEER... COED SYDNEY BARLETTEVUURSPUWEN DOE JE NIET ZO! [FAIL]
VUURSPUWEN DOE JE NIET ZO! [FAIL]
Je hebt jaren geoefend op je vuurspuwact en de toeschouwers juichen je al toe, de muziek wordt spannender en langzaam voer je de spanning op. Wat er precies gebeurd weet ik niet maar zo te zien kan deze dame meteen door naar Beverwijk.

VUURSPUWEN DOE JE NIET ZO! [FAIL]BIER EN TETTEN
BIER EN TETTEN
Het weer is iets minder de laatste dagen maar ik geloof dat het morgen toch weer iets beter gaat worden. Maakt verder niet uit want weer of geen weer bier wordt er altijd wel gedronken hier op TLP HQ Wat nu het beste bier is laat ik eventjes in het midden, dit lijkt me wel de beste manier om het te drinken! Biertje ?!

BIER EN TETTEN

PIZZABABE HELENA CODINA
PIZZABABE HELENA CODINA
We hebben al eerder kennis kunnen maken met de mooie Helena Codina en dat was eigenlijk niet slecht bevallen als ik zo eens naar de ratings kijk voor deze dame. Goed Helena heeft wel hangers maar het is of het een of het ander, ik ga toch liever voor plastic fantastic maar dat moge bekend zijn onderhand, + Bonus video! Raten maar weer!

PIZZABABE HELENA CODINATHIS IS HOW YOU RIDE A MOTORBIKE [OMG]
THIS IS HOW YOUR RIDE A MOTORBIKE [OMG]
We hebben weer een filmpje die in de categorie "Don't try this at home" valt met een aantal Amerikaanse waaghalzen die de snelwegen onveilig maken met deze halsbrekende toeren. Dat moet een keer fout gaan zou je toch denken. Meer van dit!

THIS IS HOW YOU RIDE A MOTORBIKE [OMG]EPIC TOWELL TRICKS
EPIC TOWELL TRICKS
Dit doet me weer denken aan vroegah toen we na de gym nog eventjes een handdoek gevecht deden. Deze gast heeft dat schijnbaar wel vaker gedaan wat hij kan er best coole tricks mee. Check het uit!

EPIC TOWELL TRICKSDRUMMING WASHMACHINE
DRUMMING WASHMACHINE
Konden we vande week al kijken naar een ontploffende wasmachine vandaag een wasmachine die uit z'n eigen begint te drummen terwijl er toch echt niets vreemd aan wasgoed of iets dergelijks inligt. Iemand een verklaring ?!

DRUMMING WASMASHINEEPIC 140FT BASKETBALL SHOT
EPIC 140 FEET BASKETBALL SHOT
Vanaf het Vulcan Monument in Birmingham, Alabama een basketball door de basket gooien die 45 lager staat met een worp die zo'n 60 meter aan afstand aflegd. Hoe vaak men het geprobeerd heeft staat er uiteindelijk niet bij natuurlijk.

EPIC 140FT BASKETBALL SHOTGAMETIME 1096 - LUNA
GAMETIME 1096 - LUNA
Een relaxed spelletje al komt het wel op skills aan doordat er nogal wat gekleurde balletjes in de weg liggen. Je moet proberen de ballen met de juiste kleuren naar de daarvoor bestemde portals te begeleiden door met de zwaartekracht te spelen. Dit doe je door je muis te bewegen! Game on!

GAMETIME 1096 - LUNA

TIFFANY SELBY PLAYBOY SPECIAL
Uiteraard hebben we hier op TLP Tiffany Selby al in gallerievorm en vids kunnen bewonderen maar van deze dame kan je eigenlijk geen genoeg krijgen. Geboren in Jacksonville, Florida en met de hemelse maten 34D, 24, 34 zien we Tiffany vandaag in maarliefst 3 clips terug bij onze fijne buurtjes van Xmissy.nl!

TIFFANY SELBY PLAYBOY SPECIAL

THE PECKHAM TERMINATOR [OMG]
Als je jong bent en een verwijfde homo zoals deze gast dan heb je het aardig zwaar op school of zoals hier op weg naar huis in het openbaar vervoer waar hij (zij) het aan de stok krijgt met een stelletje raddraaiers. Als er dan ook nog eens iemand is die alles opneemt en het filmpje op internet dropt sta je d'r helemaal mooi op.

THE PECKHAM TERMINATOR [OMG]VROUW WIL JESUS ZIJN [PIX + VIDEO]
VROUW WIL JESUS ZIJN [PIX + VIDEO]
Terwijl half Rusland in vuur en vlam staat gaan deze dames als een soort van gekruisigde Jesus voor de kathedraal van St. Sophia in Kiev, Oekraine staan. Misschien een goede manier om de kerk weer wat voller te krijgen met de zondagmis ?

VROUW WIL JESUS ZIJN [PIX + VIDEO]

PIZZABABE AMBER KYLER
PIZZABABE AMBER KYLER
Een beetje een twijfelgeval deze zwaar geblondeerde Amber Kyler die Playboy Cybergirl van de eerste week van augustus 2010 is geworden. Amber houdt van een beetje rondhangen op het strand en maakt vandaag meteen haar debuut hier op TLP. Rate!

PIZZABABE AMBER KYLERROADRUNNER in 3D
ROADRUNNER in 3D
Ik heb niet zoveel met de hedendaagse cartoons maar kan nog wel steeds lachen om de pogingen die Wille E. Coyote doet om de roadrunner te vangen. Helaas komen er niet al te veel nieuwe afleveringen meer van dit legendarische duo die in 1948 bedacht werden door ene Chuck Jones. Wel komen er een aantal shortclipjes aan die worden geshowed in de bios voor 3D films. Hier alvast een teaser!

ROADRUNNER in 3DREPORTER DESTROYS ICE SCULPTURE [FAKE ?!]
REPORTER DESTROYS ICE SCULPTURE [FAKE / REAL ?!]
Als verslaggever doe je verslag van het nieuws en probeer je niet zelf het nieuws te worden, maar wanneer deze reporter ene Roland Hernandez aan het interviewen is over zijn ijssculpture tijdens de O.C Fair 2010, maakt hij toch een klein foutje. En bedankt!

REPORTER DESTROYS ICE SCULPTURE [FAKE / REAL ?!]BEREN VANGEN MET EEN VISNETJE
BEREN VANGEN MET EEN VISNETJE
De titel klinkt erger dan het is! Een baby beer is verstrikt geraakt in een visnet en deze mannen proberen het jong uit z'n benarde positie te bevrijden door met een truck aan het visnet te trekken. Gelukkig is moeder beer iets handiger..

BEREN VANGEN MET EEN VISNETJEHOUSTON STREAKER GEPOWNED
HOUSTON STREAKER GEPOWNED
Tijdens de laatste minuten van de voetbalwedstrijd Houston Dynamo vs. New York Red Bull klom er een "fan" over de hekken om nieuwe aanwinst Thierry Henry aanteraken om daarna een ontsnappings poging te wagen door weer de tribunes in te springen. Helaas voor hem zijn niet alle toeschouwers blij met dit soort akties...

HOUSTON STREAKER GEPOWNEDGAMETIME 1095 - LINDSAY LOHAN ESCAPE
Lindsay Lohan kwam afgelopen maandag vrij uit de gevangenis waar ze toch zeker 13 dagen heeft gezeten en waar ze zelfs een spirituele ervaring beleefde in haar cel. Wij vinden Lindsay gewoon een lekker ding en gaan haar daarom helpen te ontsnappen in deze nieuwe escapegame. Game on!

GAMETIME 1095 - LINDSAY LOHAN ESCAPE

AUSSIE GIRL MONICA LEE KHASHABI
MONICA LEE KHASHABI
We hadden deze Monica Lee Khashabi (WTF) nog niet als Pizzababe van de dag staan maar daar ga ik deze week zeker nog eventjes werk van maken. Hoe ze als blondine aan deze toch iets vreemde achternaam komt is mij onduidelijk maar een lekker ding is het zeker.

AUSSIE GIRL MONICA LEE KHASHABIGUY GETS PWNED BY ICECREAMTRUCK
GUY GETS PWNED BY ICECREAMTRUCK
Van kinds af aan wordt er tot vervelends toe door je ouders vertelt nooit zomaar op straat te gaan spelen en altijd goed uittekijken voor aankomend verkeer. Deze gast was dat schijnbaar vergeten en wordt dan zomaar geschept door een voorbij rijdende ijscowagen.

GUY GETS PWNED BY ICECREAMTRUCKBLEED IT OUT | RUGBY HITS
BLEED IT OUT
Een van de hardste sporten op aarde moet toch wel het edele rugby zijn wat vooral populair is in Groot-Brittannië, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Hier een kleine compilatie met de muziek van Linkin Park's, "Bleed it out" eronder.

BLEED IT OUT | RUGBY HITSPIZZABABE LINDSAY WAGNER
PIZZABABE LINDSAY WAGNER
Lindsay Wagner was de playmate van het jaar in november 2007 en we hadden al een paar galleries staan van deze mooie blondine. Vandaag is ze nog eventjes op herhaling in een soort van mix gallerie waarin ze wat lingerie aan het showen is en we hebben nog een bonus video!

PIZZABABE LINDSAY WAGNERPARIS HILTON | HOT OR NOT
PARIS HILTION
Ik denk niet dat ik heel erg veel moeite zou hebben om deze Paris Hilton es een keertje aanteduwen, die de laatste tijd toch wel iets minder in het nieuws is als voorheen. Maar ik hoor uiteraard ook graag jullie mening, hoe denken we we erover Hot or Not!

PARIS HILTON | HOT OR NOT

PARIS ROSEN NASTY FRONTFLIP CRASH [FAIL]
PARIS ROSEN NASTY FRONTFLIP CRASH [FAIL]
Bij extreme sports wil het ook nog weleens helemaal misgaan zoals we hier kunnen zien als ene Paris Rosen op z'n crossmotor een frontflip probeert uittevoeren bij de X-games.

PARIS ROSEN NASTY FRONTFLIP CRASH [FAIL]LOWRIDER FLIP OVER [FAIL]
LOWRIDER FLIP OVER [FAIL]
Ik denk niet dat ze erg blij gaan zijn bij Majestics, een soort van lowrider club, bij het bekijken van deze beelden want je wordt toch niet echt vrolijk als je bij een hop off ineens je auto totalled. Het zag er cool uit totdat ie op z'n rug beland.

LOWRIDER FLIP OVER [FAIL]WHEN GAMERS FIGHT BACK [ROBBERS GET PWNED]
WHEN GAMERS FIGHT BACK [ROBBERS GET PWNED]
Twee overvallers dachten wat easy money te kunnen scoren door een gaming cafe, in Kaneohe Hawaii, te overvallen en er vallen rake klappen maar als een van de overvallers een Nintendo DS van één van de gamers probeert af te pakken loopt het uit de hand. Pwned!

WHEN GAMERS FIGHT BACK [ROBBERS GET PWNED]GAMETIME 1094 - BALANCING BOXES
GAMETIME 1094 - BALANCING BOXES
Vandaag een coole game op TLP waarin we doosjes op elkaar gaan stapelen en tegelijk een balk in evenwicht moeten houden waar die doosjes opgestapeld worden. Highscores mag je dumpen in de comments, game on!

GAMETIME 1094 - BALANCING BOXESTESS TAYLOR ARLINGTON in BLACK & WHITE
TESS TAYLOR ARLINGTON in BLACK & WHITE
Van Tess Taylor Arlington kunnen we geen genoeg krijgen en zelfs deze video in zwart wit is de moeite zeer zeker waard om eventjes lekker op je gemak te bekijken. Hier nog meer van Tess op TLP, Check de check!

TESS TAYLOR ARLINGTON in BLACK & WHITEHELL PIZZA | DELIVERY FROM HELL
HELL PIZZA
Het leven van een pizzakoerier gaat niet over rozen en in deze interactieve videoclip game al helemaal niet. Zombies hebben de wereld overgenomen en bestellen massaal pizza, aan jou de taak om deze afteleveren en tegelijk in leven te blijven. Na elk fragmentje krijg je 2 keuzes, choose wisely!

HELL PIZZA | DELIVERY FROM HELLBIERTJE ?! [100% PWNAGE]
BIERTJE ?! [100% PWNAGE]
Een Nederlander heeft het gepresteerd om een biertje met een alcoholpercentage van 60% te fabriceren en das knap maar verder niet grappig ofzo. Deze "vrienden" hebben een speciaal biertje klaarstaan voor hun toch al dronken maat, die 'm in een keer wegklapt. Van je vrienden....

BIERTJE ?! [100% PWNAGE]TOPGEAR S15 EPISODE 6
Gisteravond weer uitgezonden op de BBC en vandaag nog eens online terugtebekijken, de nieuwe aflevering van Topgear, wat ik zelf ook maar eventjes ga doen. Nu maar hopen dat deze aflevering net zo cool is als die van vorige week. Alles van Topgear op TLP vind je via deze link! Edit: Helaas alweer de laatste aflevering van dit seizoen..

TOPGEAR S15 EPISODE 6

PIZZABABE ASPEN MACKENZIE
PIZZABABE ASPEN MACKENZIE
Elke maandag starten we de week weer met een vers blik Pizzababes en deze week beginnen we met de 27 jarige Aspen MacKenzie uit Chicago, IL een lange blondine die er verder prima uitziet. Wil je nog eens alle Pizzababes terugzien dan vind je hier een overzicht met ongeveer 1000 van deze uitverkoren dames op een rijtje.

PIZZABABE ASPEN MACKENZIEBED INTRUDER SONG [AUTOTUNED]
BED INTRUDER SONG [AUTOTUNED]
Kennen we hem nog, onze ghetto gay broer Antoine Dodson, die vorige week opzoek ging naar een indringer die z'n zus smorgens in d'r bed vond ?! De gasten van Autotune the News maakte maar meteen een liedje voor 'm en dat klinkt echt niet slecht..

BED INTRUDER SONG [AUTOTUNED]UPSKIRT SUPERMARKET PERVERT
UPSKIRT SUPERMARKET PERVERT
Je moet er wel wat voor over hebben natuurlijk om met unieke content te komen en daarom had deze gast bedacht upskirt foto's te gaan maken van argeloze dames die in de super wat boodschapjes aan het doen zijn. Helaas had hij geen rekening gehouden met de beveiligingscamera's. Kansloos!

UPSKIRT SUPERMARKET PERVERTTHE FAILS OF JULI 2010 [TWISTER]
THE FAILS OF JULI [TWISTER]
De maand is weer voorbij en dat betekent uiteraard weer een compilatie video van Twister met nog eens alle fails in één video op een rijtje. De voorgaande maanden fail compilaties kan je nog eens hier op TLP terug vinden.

THE FAILS OF JULI 2010 [TWISTER]CHRIS VAN DER DRIFT HUGE CRASH
CHRIS VAN DER DRIFT HUGE CRASH
Tijdens de tweede wedstrijd van de Superleague Formula op het Engelse Brands Hatch maakte Nieuw Zeelander Chris van der Drift gisteren een zware crash nadat hij op hoge snelheid in botsing kwam met een voorligger waardoor hij gelanceerd werd. Als je dan zo eens naar dat wrak krijgt dan is het nog verwonderlijk dat hij er alleen een gebroken been aan overgehouden heeft.

CHRIS VAN DER DRIFT HUGE CRASHGAMETIME 1093 - GRAVITY MASTER
GAMETIME 1093 - GRAVITY MASTER
Je moet met een zwarte bal telkens ergens zien te komen door daar een figuurtje op te laten vallen die je zelf mag tekenen. Het concept is alwel bekend maar door dat je zelf moet tekenen is het een stukje moeilijker. Game on!

GAMETIME 1093 - GRAVITY MASTER

PLAYMATE KIMBERLY PHILIPS CYBERVIDEO
PLAYMATE KIMBERLY PHILIPS CYBERVIDEO
Kimberly Philips was al een paar keer voorbij gekomen als Pizzababe van de dag en dat het een schoonheid is wisten we eigenlijk al lang. Vanavond een mooie cybervideo van deze babe die zich in september 2009 playmate van de maand mocht noemen.

PLAYMATE KIMBERLY PHILIPS CYBERVIDEO

WASHMACHINE SELFDESTRUCTS
WASHMACHINE SELFDESTRUCTS
Ik heb echt een gruwelijke hekel aan strijken maar wassen gaat nog net al wacht ik meestal wel net zolang tot dat er geen kleren meer in de klerenkast liggen. Om de een of andere reden staat deze wasmachine buiten en kijken we eventjes wat er gebeurt als je een steen ingooit. Stonewashed?!

WASHMACHINE SELFDESTRUCTSTHE NSFW TWILLIGHT MOVIE [FOR GUYS]
THE NSFW TWILLIGHT MOVIE [FOR GUYS]
Ik ben geen fan van films met vampieren in de hoofdrol en heb de Twillight serie dan ook maar gewoon aan me voorbij laten gaan. Wellicht zou ik voor deze NSFW "Guy versie" misschien nog wel een uitzondering willen maken en een andere uitzondering was uiteraard Jennifers Body met Megan Fox!

THE NSFW TWILLIGHT MOVIE [FOR GUYS]WIE VAN DE DRIE
Alena Bambi Angel
Alena | Bambi | Angel
TOY STORY 3 vs INCEPTION [MOVIE MASHUP]
TOY STORY 3 vs INCEPTION [MOVIE MASHUP]
Er komen de laatste tijd weer goede films uit en een film om echt naar uittekijken is Inception een sci-fi thriller met o.a. Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Er is ook een nieuw deel van de animatiefilm Toy Story uit en deze clip is eigenlijk een mashup van die twee films.

TOY STORY 3 vs INCEPTION [MOVIE MASHUP]

OMG: CAR ESCAPES FIRE INFERNO [RUSSIA]
OMG: CAR ESCAPES FIRE INFERNO [RUSSIA]
Na weken van extreme hitte in de regio Nizhny Novgorod in centraal Rusland is er zo'n 600 hectare bosgebied door droogheid in combinatie met zon al in vlammen opgegaan. Nou zijn Russen niet zo bang uitgevallen en daarom besloten deze gasten dat ze dat met eigen ogen weleens wilde zien. Met veel geluk kunnen ze het navertellen.

OMG: CAR ESCAPES FIRE INFERNO [RUSSIA]POOLS KEYBOARD VER GOOIEN [FAIL]
POOLS VERGOOIEN [FAIL]
We schakelen eventjes over naar Polen waar ze alvast wat aan het oefenen zijn voor de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen. In plaats van te gooien met gewichten zijn ze hier wat aan het oefenen met keyboards, wat onverwachts grappige beelden oplevert.

POOLS KEYBOARD VER GOOIEN [FAIL]ZOMERCARNAVAL ROTTERDAM 2010
ZOMERCARNAVAL ROTTERDAM 2010
Het was gisteren weer zwaar feest in Rotterdam omdat daar voor de 26e keer het zomercarnaval van start ging met een hoop mooie en heupwiegende dames die op een stoet van praalwagens door de binnenstad van Rotterdam reden. Een kleine impressie op video en meer foto's vind je hier!

ZOMERCARNAVAL ROTTERDAM 2010EXPLODING WATERMELONS
EXPLODING WATERMELONS
Vergeet vuurwerk maar dit jaar, ten eerste is het duur en ten tweede is het niet zo cool als een ontploffende watermeloen. Wat heb je nodig : 1 watermeloen en een electrische schok van zo'n 10.000 volt! Ik zeg cool, maar hoe komen we aan 10.000 volt?

EXPLODING WATERMELONSGAMETIME 1092 - RINGSHOT
GAMETIME 1092 - RINGSHOT
Okay de game van gister was dus weer eens ruk maar dit Ringshot is best grappig en komt neer op het schieten van ballen in een ring. Er zijn zo'n 30 levels en hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt. Game on!

GAMETIME 1092 - RINGSHOT