Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand July 2010

SEXY SHANNON SUNDERLIN
SEXY SHANNON SUNDERLIN
Net zoals de dames in de Wie van de Drie van vandaag heeft ook Shannon Sunderlin niet achteraan gestaan op tietuitdeel dag. Ze was al ontelbare keren een van de playmates van ome Hef en vanavond sluit ze de dag af in deze mooie 5 minuten durende videoshoot!

SEXY SHANNON SUNDERLINI AM BEAUTIFUL [STOPMOTION]
I AM BEAUTIFUL [STOPMOTION]
Geinige stopmotion animatie van Joshua & Nathan Flynn die hier toch wel een paar uurtjes druk mee zijn geweest schat ik zo. Veel meer stopmotion animatie hier!

I AM BEAUTIFUL [STOPMOTION]WIE VAN DE DRIE
Daisy Larissa Sarah
Daisy | Larissa | Sarah
BELEN LAVALLÉN KAN NIET BOWLEN | WHO CARES
BELLEN LAVALLÉN KAN NIET BOWLEN
We schakelen eventjes over naar Argentinie waar we een oude bekende tegenkomen en waar ze echt hebben begrepen wat entertainment is. Het is de mooie Bellen Lavallen die we hier al eens in een striptease filmpje zagen en vandaag een poging doet om te bowlen, in mini rok uiteraard. Das pas TV! [+ Bonus!]

BELEN LAVALLÉN KAN NIET BOWLEN | WHO CARESAMAZING STRENGTH | AIR MOONWALK
AMAZING STRENGTH
Dit is Dominic Lacasse die ook wel bekend staat als de Human Flag door het filmpje wat onder deze eigenlijke tribute aan MJ staat waarin hij moonwalked in de lucht.

AMAZING STRENGTH | AIR MOONWALKTEXAS COAL ROLLER [WTF]
TEXAS COAL ROLLER [WTF]
Vandaag stel ik jullie voor aan de grootste mongol die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen. Dit is namelijk Black Smokin Cummins die helemaal niet gelooft dat uitlaatgassen slecht zijn voor z'n gezondheid en dat graag eventjes demonstreert in deze video.

TEXAS COAL ROLLER [WTF]MIKKO HIRVONEN | HUGE FINLAND WRC CRASH
MIKKO HIRVONEN
Op de eerste dag van de Rally van Finland maakte de Finse rallyrijder Mikko Hirvonen, momenteel actief als fabrieksrijder bij het team van Ford in het Wereldkampioenschap, een zware crash en weten we meteen weer waarom rallysport zo'n spectaculaire sport is. Hij stapte overigens zonder veel problemen zelf uit het wrak.

MIKKO HIRVONEN | HUGE FINLAND WRC CRASHHIP HOP GRANDDAD
HIP HOP GRANDDAD
De laatste paar jaren luister ik eigenlijk alleen nog maar een beetje vocal trance maar vroegah was er eigenlijk maar één muzieksoort waar ik voor warm liep en dat was dan toch wel hiphop met programma's als Mtv Raps voorop. Deze bompa is schijnbaar in die tijd blijven hangen en oogt nog best kwiek.

HIP HOP GRANDDADRELIGIOUS ROBBERY FAIL
RELIGIOUS ROBBERY FAIL
Ongeloveloos verhaal hierzo met een 20 jarige werkneemster van een telefoonwinkel in de hoofdrol, die beroofd dreigt te worden maar tijdens de overval op de overvaller blijft in praten die uiteindelijk besluit om niet door te gaan met de geplande beroving. Jesus is comming, tis maar even dat je het weet!

RELIGIOUS ROBBERY FAILGAMETIME 1091 - URBANSLUG
GAMETIME 1091 - URBANSLUG
Ik wist van mezelf alwel dat ik niet echt supergoed ben in het spelen van games maar in dit UrbanSlug, wat een soort van strategisch oorlog spelletje is, bak ik er helemaal weinig van. Je beland met een soldaatje op het strand en moet een invasie gaan leiden. Ik kom niet verder dan het strand, zucht...

GAMETIME 1091 - URBANSLUGINTRODUCING HALEY SORENSON
INTRODUCING HALEY SORENSON
Ome Hef reist uiteraard de hele wereld over om te zoeken naar talent voor z'n Playboy magazine. In Indianapolis, USA kwam hij de mooie Haley Sorenson tegen die maar zo Zweedse voorvaderen zou kunnen hebben. Dat maakte voor de Hef verder niet zoveel uit want mooi is ze zeer zeker. Volgende week in gallerievorm, vanavond een fijn filmpje!

INTRODUCING HALEY SORENSONSKATING JACKASS FALLS HARD [FAIL]
SKATING JACKASS  FALLS HARD [FAIL]
Damn, deze gast maakt me toch een smakkert tegen het beton en dat terwijl hij wordt toegeschreeuwd om vooral doortegaan met de stunt. Als een echte pro skatert staat hij kort daarna gewoon weer op om het waarschijnlijk volgende week nog eens te proberen.

SKATING JACKASS FALLS HARD [FAIL]HAPPIEST WEDDING CRY [VIDEO REMIX]
HAPPIEST WEDDING CRY [VIDEO REMIX]
Ik heb gister een pakketje Adobe premiere gekregen waar ik de aankomende weken es mee ga stoeien om hopelijk ooit es zoiets als dit inmekaar te kunnen draaien. We zien allerlei clips die viral gingen op het web in één grappige videoremix. Cool gedaan!

HAPPIEST WEDDING CRY [VIDEO REMIX]DC UNIVERSE | WHO CAN YOU TRUST [EPIC TEASER]
DC UNIVERSE
Als je dit soort teasers voorbij ziet komen wil je eigenlijk meteen naar de winkel rennen om een PS3 en de game DC Universe te kopen. Toch zal je nog tot eind november moeten wachten tot deze in de winkel ligt. Er is wel alvast een supervette theathrical teaser beschikbaar. TIP: Op fullscreen het beste te bekijken!

WHO CAN YOU TRUST [EPIC GAMETRAILER]

PIZZABABE JENNA JAMESON
PIZZABABE JENNA JAMESON
Ik zal wel weer een hoop gezeur over me heen krijgen over plastic fantastic en dat soort zaken maar dat maakt me vandaag eventjes helemaal niets uit. Feit is gewoon dat deze Jenna Jameson, ex 18+ pronster, met d'r 36 jaar en 2 kinderen er gewoon nog super lekker uitziet. Een waardige weekafsluiting, maandag weer nieuw vleesch!

PIZZABABE JENNA JAMESONBODYPAINT FESTIVAL 2010 [VIDEO + GALLERIES]
BODYPAINT FESTIVAL 2010
Ik zit toch elke keer met verbazing te kijken naar de kunstwerkjes die bodypainters op een vrouwenlichaam weten te schilderen. Dit jaar werd het Bodypaint Festival gehouden in Karinthië, Oosterrijk en een gallerie staat onder het linkje van de thumb! De video met highlights staat bij meer lezen. Meer info en pix hier...

BODYPAINT FESTIVAL 20107 YR OLD MATTY B - LOVE THE WAY YOU LIE ft JULIA S.
7 YR OLD MATTY B - LOVE THE WAY YOU LIE ft JULIA S.
Vette shizzle hier van ene Matty B die net 7 jaar is geworden en het Eminem nummer "Love the way you Lie" covered met vriendinnetje Julia Sheer. Het origineel van Eminem met Rhianna heb ik er ook eventjes bijgezet ter vergelijk. Cool!

7 YR OLD MATTY B - LOVE THE WAY YOU LIE ft JULIA S.PRESS HOP 2 [STEVE PORTER]
PRESS HOP 2 [STEVE PORTER]
Ongeveer 13 maanden geleden maakte DJ Steve Porter de allereerste Press hop een soort van remix met persconferentie beelden uit de sportwereld met een lekkere beat er onder. Vandaag deel 2, meer meesterwerkjes van Steve Porter op TLP staan hier!

PRESS HOP 2 [STEVE PORTER]BROTHER IS GONNA FIND INTRUDER [OMG]
BROTHER IS GONNA FIND INTRUDER
Een vrouw werd smorgens wakker met een vreemde kerel in d'r bed die meteen de benen nam nadat de vrouw om hulp ging roepen. De politie van Huntsville is momenteel opzoek naar deze indringer maar broerlief is z'n eigen zoektocht al begonnen. Wat een paupert, begint op 1:04!

BROTHER IS GONNA FIND INTRUDERGAMETIME 1090 - RED REMOVER
GAMETIME 1090 - RED REMOVER
De bedoeling is dat je de rode blokjes van het scherm speelt, terwijl je de groene juist op het scherm moet proberen te houden. De witte kan je door te klikken wegspelen. Game on!

GAMETIME 1090 - RED REMOVER

KELLY CARRINGTON [CYBERVIDEO]
Vanmiddag nog als Pizzababe van de dag en vanavond als de dagafsluiter, Kelly Carrinton, een mooie blondine uit de stal van ome Hef! We hadden al wat vaker aandacht besteed aan deze mooie dame en die postjes kan je allemaal terug vinden via deze link!

KELLY CARRINGTON [CYBERVIDEO]

FIRECRACKER vs GOLDFISH [GOLDFISH WIN]
Altijd leuk zo'n tiplijn waar zo afentoe echt de leukste clippies op voorbij komen. Zo dachten deze gasten dat het wel leuk zou zijn om de goudvissen des huizes de stuipen op het lijf te jagen door middel van een onderwater explosie. Het loopt iets anders af dan gehoopt. Thnx Keiltje!

FIRECRACKER vs GOLDFISH [GOLDFISH WIN]BREAKDANCE KUNG FU
BREAKDANCE KUNG FU
Electric boogie en Breakdancen was het helemaal in de late 80er jaren maar dat breakdancen is eigenlijk nog steeds erg cool als je er tenminste een beetje behendig in bent. Wanneer zo'n gast bezig is blijf je beter een klein beetje uit de buurt.

BREAKDANCE KUNG FUBESTE PENALTY SCHIJNBEWEGING OOIT
BESTE PENALTY SCHIJNBEWEGING OOIT
In de wedstrijd Italie - Spanje tot 19 jaar mocht Ezequiel Calvente een penalty nemen en neemt die op zo'n bijzondere wijze dat hij de keeper het nakijken geeft terwijl de keeper toch echt de juiste hoek gekozen lijkt te hebben. PWNED!

BESTE PENALTY SCHIJNBEWEGING OOIT

PIZZABABE KELLY CARRINGTON
PIZZABABE KELLY CARRINGTON
En jahoor daar is onze Kelly Carrington weer die toch echt een schatje is en waar we de laatste tijd veel materiaal van langs zien komen. Vandaag dus weer een gloednieuwe gallerie en ik hoor jullie gezwijmel graag weer in de comments, vergeet ook niet te raten!

PIZZABABE KELLY CARRINGTONGOD MADE THE BLONDES FOR FUN [FAIL]
GOD MADE THE BLONDES FOR FUN [FAIL]
Als je zo afentoe es bekijkt wat blondjes presteren zou je haast gaan denken dat God een gevoel voor humor heeft toen hij de blondine bedacht. Dit exemplaar dacht heel bijdehand over een weggevallen stoeptegel te springen maar mag meteen door naar de tandarts.

GOD MADE THE BLONDES FOR FUN [FAIL]ULTIMATE FRISBEE WUCC PRAGUE 2010
ULTIMATE FRISBEE WUCC PRAGUE 2010
Hmz, ik wist geeneens dat frisbee ook een officiele sport was maar er schijnen zelfs wereldkampioenschappen voor gehouden te worden. Het lijkt een beetje op American Footbal en je moet de frisbee vangen in de eindzone van de tegenstander om te scoren. Check eventjes deze safe van Andrew Fleming in de wedstrijd Sockeye vs Ironside.

ULTIMATE FRISBEE WUCC PRAGUE 2010ALL I WANT FOR CHRISTMAS | EEN MINI GIRAFFE
ALL I WANT FOR CHRISTMAS
Er zijn zo van die dingen die je eigenlijk altijd al hebt willen hebben en al had ik persoonlijk nog nooit gedacht aan een mini-giraffe, een blik op dit aandoenelijke beestje en je weet dat je er een wilt hebben.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS | EEN MINI GIRAFFECRYBABY LIGHTING HIS NOSE [FAIL]
CRYBABY LIGHTING HIS NOSE [FAIL]
Als je een gas aansteker eventjes open laat staan en daarna de aansteker gebruikt dan krijg je een klein steekvlammetje en dat probeert deze sukkel met en in z'n neus. Ik heb de tranen al in m'n ogen staan als ik een neushaartje probeert te verwijderen, dit gaat een stapje verder.

CRYBABY LIGHTING HIS NOSE [FAIL]GAMETIME 1089 - PLAKKA CAKKA
GAMETIME 1089 - PLAKKA CAKKA
Het begint allemaal vrij eenvoudig maar net als je doorhebt hoe je de work moet balanceren op de cactus wordt het een stuk moeilijker. We spelen vandaag Plakka Cakka onder het genot van heerlijke Mexicaanse muziek. Game on!

GAMETIME 1089 - PLAKKA CAKKADEBBIE BEAL SLUIT DE DAG
DEBBIE BEAL SLUIT DE DAG
Ik zou graag eens de dagafsluiten met deze Debbie Beal maar nog liever word ik er eens naast wakker terwijl ze me een ontbijtje op bed brengt. Helaas zijn de meeste dromen bedrog en moeten wij het gewoon doen met een leuk filmpje van deze mooie Texaanse wat meteen ook de afsluiting van deze woensdag is! Meer Debbie Beal!

DEBBIE BEAL SLUIT DE DAG15.000 SHOTS FIREWORKS EXPERIMENT
15.000 SHOTS FIREWORKS EXPERIMENT
Zo heel afentoe hoor je de eerste knalletjes alweer savonds die de echte vuurwerk fanaten nu onderhand alweer in huis halen in voorbereiding op de oud en nieuwviering over een maand of 5. In de USA knallen ze ook al op 4 juli de onafhankelijksheidsdag aldaar en deze gasten hebben een best leuk apparaat in elkaar geflanst , "We used 500 fireworks with 30shots in each fireworks. It was all 15000 shots in total", en dat ziet er dan uit zoals hier. Don't try this at home! Meer vuurwerk voor de liefhebbers!

15.000 SHOTS FIREWORKS EXPERIMENTTHE GENERAL vs GOLFCOURSE [100% PWNAGE]
THE GENERAL vs GOLFCOURSE [100% PWNAGE]
Ze zeggen dat golf erg rustgevend is en je bent ook nog eens lekker buiten aan het wandelen van baan naar baan. Een beetje jammer is het wel dat er altijd gasten zijn die dat soort momenten van rust weten te verpesten zoals deze malloot op een crossmotor die zich The General noemt. Het doet me een beetje denken aan Remi!

THE GENERAL vs GOLFCOURSE [100% PWNAGE]

PIZZABABE STEPHANIE HANSEN
PIZZABABE STEPHANIE HANSEN
We zitten op het midden van de week en vandaag een meisje die maar zo je buurmeisje had kunnen zijn, zo ziet ze er tenminste uit. Onschuldig en lief ogende Stephanie Hansen is vandaag de Pizzababe van de dag en zo te zien á naturel voor de verandering. Raten!

PIZZABABE STEPHANIE HANSENEVERYBODY HURTS WHEN YOU SPEED [PSA]
20100728-dont_speed_drive.jpg
Ik hoop eigenlijk nog steeds dat we ooit nogeens dit soort spotjes ook hier in NL gaan zien op de buis waarin nog maar eens de gevolgen van te hard rijden wordt benadrukt door na het ongeval met de betrokkenen te praten, behalve de hoofdrolspeler die het niet meer na kan vertellen. Oudere campagnes!

EVERYBODY HURTS WHEN YOU SPEED

NAAR DE KLOTEN OP TOMMORROWLAND 2010
NAAR DE KLOTEN OP TOMMORROWLAND 2010
In De Schorre in Boom, Belgie vond afgelopen weekend het Tommorrowland 2010 dancefestival plaats wat 2 dagen duurt en waar ook een camping aan vast zit. Het festival was uitverkocht en het weer was goed. Deze gast, die camping bboy wordt genoemd is helemaal wasted en probeert nog wat dancemoves te showen.

NAAR DE KLOTEN OP TOMMORROWLAND 2010BEST GOAL CELEBRATION EVER | GONE FISHING
BEST GOAL CELEBRATION EVER
Altijd leuk die ingestudeerde toneelstukjes als er een goal gevierd moet worden. Als er in deze wedstrijd een goal valt is dat het teken om het doelpunt op wel heel bijzondere wijze te vieren. Er komt zelfs een fotograaf aan te pas.

BEST GOAL CELEBRATION EVER | GONE FISHINGPOPCORN ?!
POPCORN ?!
Ik heb onderhand zo'n 5 schermen volstaan met apps op m'n iPhone en eerlijk is eerlijk ik ben nog steeds mega blij met dat ding. Voor alles wat je kan bedenken is er inmiddels wel een app bedacht en via deze app kan je je iPhone zelfs omtoveren tot een popcorn machine. Thnx Marcel!

POPCORN ?!GAMETIME 1087 - SHADOW SNAKE
GAMETIME 1087 - SHADOW SNAKE
Iedereen kent zo'n beetje snake wel, hét spel wat door de opkomst van de eerste Nokia gsm's ineens weer inmens populair werd en waarin je een slang bestuurt die na het eten van een blokje telkens een stukje groter werd en lastiger te besturen. Dit is net zoiets maar dan met een moeilijkheidsgraad. Game on!

GAMETIME 1087 - SHADOW SNAKE

KARA MONACO IS HOT!
KARA MONACO IS HOT!
We zijn wat laat met de dagafsluiter maar daarom is de dame in kwestie niet van mindere kwaliteit. Ze doet me zelfs een beetje denken aan Jaime waar m'n hart nog steeds een beetje vol van is. Kara Monaco dus, de dagafsluiter van deze dinsdag. Tot morgen!

KARA MONACO IS HOT!STRAATGANGSTERS DOEN DANSJE [EPIC COOL]
STRAATGANGSTERS DOEN DANSJE [EPIC COOL]
Als je hele dagen niets beters te doen hebt dan wat hosselen op de hoek van de straat kan je die tijd eigenlijk ook proberen nuttig te gebruiken en wat dancemoves oefenen en dat is zo ongeveer wat deze wannabe straatgangsters ook hebben gedaan. Ik vind het erg cool maar wil graag weten van wie de muziek is, iemand ?!

STRAATGANGSTERS DOEN DANSJE [EPIC COOL]WHEN ELEPHANTS ATTACK [TOLEDO ZOO]
WHEN ELEPHANTS ATTACK [TOLEDO ZOO]
Ook al zorg je vanaf z'n geboorte voor een olifant, het is en blijft een wild dier en dat merkte ook de verzorger van deze jonge olifant in de Toledo Zoo, in Ohio USA. De verzorger ligt inmiddels al 3 weken in het ziekenhuis en deze beelden werden vrijgegeven door de dierentuin. Hier een rendier die attacked!

WHEN ELEPHANTS ATTACK [TOLEDO ZOO]PIZZABABE JESSICA KING
PIZZABABE JESSICA KING
Het is best moeilijk om toch elke dag weer een Pizzababe uit de hoed te toveren die nog mooier is dan die van een dag ervoor en al helemaal als dat Jaime Bergman is geweest. Deze Jessica King gaat toch een poging wagen en tja hou je niet zo van blond dan is dit misschien meer je ding. Rate!

PIZZABABE JESSICA KINGBLIND WOMAN vs TRAIN [OMG]
BLIND WOMAN vs TRAIN [OMG]
Een slechtziende vrouw, zeg maar gerust blind, had nog eigenlijk al het geluk van de wereld toen ze van een platform afviel en er op dat moment geen trein aankwam. Omstanders hielpen haar weer naar boven, hier de beelden en het interview op ABC nieuws.

BLIND WOMAN vs TRAIN [OMG]CROSSROADS | WHAT TO DO
CROSSROADS
Een navigatiesysteem hoeft tegenwoordig niet meer zo duur te zijn en met de meeste systemen kom je ook gewoon feilloos op de plaats van bestemming aan. Uiteraard zijn er ook altijd weer mensen die van overdrijven houden zoals deze gast die een stuk of 20 navi's op z'n vooruit heeft geplakt. Thnx Jason!

CROSSROADS | WHAT TO DOBEAT THAT BITCH [WTF | PREGNANT BITCH FIGHT]
BEAT THAT BITCH [WTF
Als ik dit soort beelden zie dan weet ik meteen weer zeker dat Darwin gelijk had en dat we echt van de apen afstammen. In Oakland, California gaan twee vrouwen helemaal los en dat terwijl een van de dames nog zwanger is ook. Een politieagent moet voor een oplossing zorgen maar valt ook ten prooi aan de dames. WTF?! Meer Bitchfight!

BEAT THAT BITCH [WTF BITCH FIGHT]

CASTRONEVES FLIPS IN INDYCAR RACE EDMONTON
CASTRONEVES FLIPS IN INDYCAR RACE EDMONTON
Dat de gemoederen soms hoog kunnen oplopen in de sport hebben we al zo vaak kunnen zien in voetbalwedstrijden, in de race wereld daarentegen helaas nog niet zo vaak. Tijdens de IndyCar Series in Edmonton barst Helio Castroneves in woede uit nadat hij een tijdstraf krijgt en daarmee beroofd wordt van een overwinning. Hij zou teamgenoot Will Power geblocked hebben.

CASTRONEVES FLIPS IN INDYCAR RACE EDMONTONGAMETIME 1086 - MAGIC SEED
GAMETIME 1085 - MAGIC SEED
Ik snap echt helemaal geen hout van deze game maar het schijnt de bedoeling te zijn dat je de jonge plantjes moet onderhouden door ze naar de vruchtbare aarde te schuiven in deze sokoban achtige game. Er zit een walkthrough bij als je er eventjes echt niet meer uitkomt. Game on!

GAMETIME 1086 - MAGIC SEEDINTRODUCING VICTORIA IVANOVA
VICTORIA IVANOVA
Als dagafsluiter hebben we vandaag de lekkere Victoria Ivanova een mooie Bulgaarse als ik het goed heb die hier toch echt geen twee keer hoeft aan te bellen. Ik hoor graag hoe jullie denken over deze dame in de comments. Check! Nog veel meer babes via deze link!

INTRODUCING VICTORIA IVANOVASTARCRAFT II | WINGS OF LIBERTY [VANAF VANDAAG]
STARCRAFT II
Vanavond is er op het Binnenwegplein in Rotterdam bij de Media Markt een groot feest om de komst van het spel StarCraft 2, Wing of Liberty te vieren. Vanaf 0.00 is het spel te koop en er worden dikke rijen verwacht. Wil je erbij zijn of meer info over deze cool game check dan eventjes deze website! Bij meer lezen alvast de trailer!

SLEEPING BEAUTY
SLEEPING BEAUTY
Het is nog lang geen bedtijd maar ik heb alwel een verhaaltje voor het slapen gaan in animatie stijl gevonden. Ene Granny O'Grimm die een verhaaltje voorleest genaamd "Sleeping Beauty" of je er als klein kind blij mee moet zijn is een ander verhaal. Uit de oude doos maar wel geniaal, meer animatie hier!

SLEEPING BEAUTYTOPGEAR S15 EPISODE 5
TOPGEAR S15 EPISODE 5
Richie Hammond neemt het op tegen 2 snowmobiles, Cameron Diaz en Tom Cruise rijden de reasonable priced car, James May zien we in de nieuwe Bugatti Veyron die 430km per uur haalt en een tribute aan Ayrton Senna die afgelopen week 50 zou zijn geworden in de beste Topgear aflevering van dit seizoen tot nu toe. Meer Topgear hier!

TOPGEAR S15 EPISODE 5PIZZABABE JAIME BERGMAN
PIZZABABE JAIME BERGMAN
Een goed begin is het halve werk en daarom post ik vandaag maar meteen de mooiste Pizzababe die IK de laatste tijd ben tegengekomen namelijk Jaime Bergman die wat mij betreft een gooi kan doen naar de titel Pizzababe van het jaar. Deze dame is trouwens niet meer de jongste maar met d'r 35 lentes jong nog steeds een habbaa habbaa verhaal! Rate..

PIZZABABE JAIME BERGMANGET MORE G'S
GET MORE G'S
Een vrouw neem je natuurlijk niet mee in een rally auto voor je plezier want dat wordt schreeuwen en janken behalve als ze er zo uitzien als deze mooie blondine die het Subaru testcircuit op gaat en daar niet echt blij van wordt. Deed me ook denken aan deze epische clip van Riccardo Patrese en z'n vrouw! [thnx rvb]

GET MORE G'SBEST OF MOTION PICTURES [UNTILL 2010]
BEST OF MOTION PICTURES [UNTILL 2010]
De vakantie is nu echt officieel begonnen en voor de mensen die zich denken te moeten vervelen zocht ik eventjes deze mooie compilatie op met zo'n beetje alle films die je gezien MOET hebben. De enige film die ik eigenlijk mis is Scarface. Dus zoek je nog een leuke filmtip check dan zeker eventjes deze clip! Check het op fullscreen!

BEST OF MOTION PICTURES [UNTILL 2010]OP EEN DAG WEET JE HET, ACROBAAT [FAIL]
null
Deze gast denkt wel eventjes een paar coole acrobatische moves te maken alvorens hij het water in duikt, iedereen kijkt nu die coole move nog. Uiteraard is dit een hopeloze fail aktie van een wannabe acrobaat!

OP EEN DAG WEET JE HET, ACROBAAT [FAIL]WORLD'S STRONGEST REDNECK
WORLD'S STRONGEST REDNECK
Steve McGranahan is de sterkste redneck van de wereld volgens eigen zeggen en al was hij dat niet dan toch zeker de leukste. In deze clips laat Steve ons zien hoe te trainer voor Kung Fu en hoe je het beste een heg knipt, Redneck Style uiteraard! Bonus: The Redneck song!

WORLD'S STRONGEST REDNECKGAMETIME 1085 - STEAM & BRASS
GAMETIME 1085 - STEAM & BRASS
De bedoeling in Steam & Brass is om de pijpleidingen zo omteleggen dat het begin en het eind met elkaar verbonden is. Een leuk puzzel spelletje zo op de maandagochtend dacht ik zo. Game on!

GAMETIME 1085 - STEAM & BRASS

IN BAD MET MICHELLE
IN BAD MET MICHELLE
Morgen beginnen we uiteraard weer met een verse blik Pizzababes, waar we ook sexy Michelle McLaughlin zo afentoe es voorbij zagen komen. Vandaag bracht ze een bezoekje aan de boerderij waar we een teiltje voor d'r hadden klaargezet. Aan het eind van de dag moest het stof er eventjes afgewassen worden, wij kijken mee. De Galleries!

IN BAD MET MICHELLEREDBULL X-FIGHTERS MADRID 2010 [SPECIAL]
De afgelopen week was het Redbull X-fighters circus aangeland in Madrid, Spanje waar vrijdag het main event plaatsvond met Robbie Maddison en kornuiten die weer allemaal coole stunts uithaalde in een oververhitte arena waar de temperatuur soms opliep tot boven de 40 graden. Hier een verslag met spectaculaire beelden helemaal in RedBull stijl! Training en qualifying beelden hier! Best Action compilatie video hier!

REDBULL X-FIGHTERS MADRID 2010

THE CARHORN BRAKELIGHTS PRANK
THE CARHORN BREAKLIGHTS PRANK
Ik ben helaas niet zo technisch dat ik dit zelf eens zou kunnen uithalen als grap maar ik vind 'm wel erg goed gevonden. Je leent "eventjes" de auto van een maat en verbind de draden van de remlichten met de claxon en filmen maar.

THE CARHORN BRAKELIGHTS PRANKDON'T TYPE JUST SWYPE & WIN EEN SAMSUNG GALAXY
DON'T TYPE
Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord maar dat is ook niet zo heel erg vreemd want Swypen is dé nieuwe methode om tekstberichten intevoeren en te versturen. Met de nieuwe Samsung Galaxy S is dat mogelijk en het is daarmee meteen het eerste toestel die deze tekst invoermethode introduceert. Je schrijft je tekst door met één vingerbeweging zonder je vinger van het scherm te halen over de letters te gaan. Door middel van herkenning van 'geswypte' patronen worden woorden sneller geformuleerd en is daarmee 1.5 keer sneller dan "gewoon typen" op een touchscherm. Om alvast een voorproefje te krijgen op het echte Swype gevoel, kun je een kijkje nemen bij de Swype games. Als je meedoet, maak je ook nog eens kans op een Samsung Galaxy S! SUCCES!

DON'T TYPE | JUST SWYPE

WIE VAN DE DRIE
Kati Jacky Ralina
Kati | Jacky | Ralina
COKE BURN
COKE BURN
Reclame maken is een vak wat ze bij Coca Cola al jaren onder de knie hebben en dat is maar weer eens te zien in deze coole short movie commercial waar de vonken vanaf spatten.

COKE BURNIT'S SCRATCHING DOG DJ
IT'S SCRATCHING DOG DJ
De maker van deze filmpjes verzekerd ons dat de poot van deze franse bulldog niet vastgelijmd zit aan de plaat of dat er andere trucage middelen zijn gebruikt maar dat het beestje op een dag gewoon is gaan scratchen wat niet eens slecht klinkt ook. Ik heb zo m'n twijfels!

IT'S SCRATCHING DOG DJ19 DODEN OP DE LOVEPARADE 2010 [+LIVESETS]
15 DODEN OP DE LOVEPARADE 2010
Poeh en dan te bedenken dat ik er eigenlijk heen zou gaan want Duisburg is niet eens zo heel ver weg van Arnhem. Gelukkig kwam het er niet van want gister voltrok zich een kleine ramp doordat ipv de verwachte 500.000 man er ineens zo'n 1.4 miljoen mensen op kwamen dagen. Nadat er paniek uitbrak in een tunnel werden mensen vertrapt en naast de talloze gewonden zijn er dus ook 19 doden gevallen waaronder 1 Nederlander. Video's, foto's en meer info vind je hier. De livesets staan hier!

15 DODEN OP DE LOVEPARADE 2010M.I.A | PAPER PLANES [SUBURBAN MIX PARODY]
M.I.A
Ik vond Paper Planes van M.I.A. , wat staat voor "Missing in Action" echt een lekker nummer zo'n 2 jaar geleden maar het nummer werd eigenlijk pas echt populair toen het gebruikt werd in de films Pineapple Express en Slumdog Millionaire. Vandaag een kleine parodie.

M.I.A | PAPER PLANES [SUBURBAN MIX PARODY]GAMETIME 1084 - MUMMY TOMBS 2
GAMETIME 1084- MUMMY TOMBS 2
Je bent in een grafkelder beland waar allerlei mummies niet blij mee zijn en proberen je te killen. Ontwijk de mummies en schiet ze van je af terwijl je van level naar level loopt en onderweg zoveel mogelijk schatten oppikt. Game on!

GAMETIME 1084 - MUMMY TOMBS 2ADRIENNE MANNING BATHING
ADRIENNE MANNING BATHING
We konden d'r vanmiddag al eventjes zien in een gallery en volgens sommige was zij de mooiste van de drie dus vandaar meteen maar eventjes een filmpje opgezocht van Adrienne Manning die regelmatig in de Penthouse staat en die ook al eens voorbij kwam als Pizzababe van de dag, galerie hier!

ADRIENNE MANNING BATHINGKINDERGARTEN DETOUR [COOL]
KINDERGARTEN DETOUR [COOL]
Wanneer je later een beroemde en bekende bmx stuntrijder wilt worden zoals deze Jackson Goldstone dan is het zaak om daar vroeg mee te beginnen. Vandaar dat Jackson elke morgen voordat hij naar de kleuterschool gaat met z'n fietsje eventjes een kleine omweg maakt. Wij rijden mee!

KINDERGARTEN DETOUR [COOL]

EXTREME VW GOLF MAKEOVER + TESTDRIVE [LOL]
EXTREME VW GOLF MAKEOVER + TESTDRIVE [LOL]
Ze schijnen echt te bestaan die mensen met te veel tijd om handen en wat is er dan leuker om samen met een paar maten een oude VW Golf te verbouwen tot een geheel nieuw voertuig die ze hier maar de MiniGolf genoemd hebben. Na het bouwen moet er ook nog eventjes een testritje gemaakt worden, coole shit!

EXTREME VW GOLF MAKEOVER + TESTDRIVEWIE VAN DE DRIE
Verunka Monica Adrienne
Verunka | Monica | Adrienne
CHELSEA MARKET FLASHMOB
CHELSEA MARKET FLASHMOB
Erg coole flashmob hierzo uit New York City, in de Chelsea Market een soort overdekt winkelcentrum waar vooral veel zaken met etenswaren zijn gevestigd. Een gast begint met het drummen op een plastic fles en zo'n 8 andere mensen doen daarna ook mee, erg leuk gedaan! Meer flashmobs hier!

CHELSEA MARKET FLASHMOBCOAST TO COAST STOPMOTION
COAST TO COAST STOPMOTION
Je zou bijna vergeten hoe de wereld eruit zou zien zonder fijne programma's als Google Earth of maps waarmee je toch wel erg makkelijk op bepaalde plekken komt zonder er eigenlijk ooit zelf geweest te zijn. Deze Mike loopt in 2 weken kriskras door Amerika in een leuke stopmotion van Levi's! Meer stopmotion!

COAST TO COAST STOPMOTIONOPEL CALIBRA LOSES WHEEL
OPEL CALIBRA LOSES WHEEL
Ik moet eerlijk bekennen dat mij dit ook ooit es is overkomen met een van m'n allereerste auto's een Ford Fiesta. Je staat dan wel eventjes raar te kijken dat kan ik je wel zeggen. Dit keer een Opel Calibra die toevallig gefilmd wordt door een politiecamera in Estland!

OPEL CALIBRA LOSES WHEELFREESTYLE FREERUNNER SHADE
FREESTYLE FREERUNNER SHADE
Freerunning en parkour zijn eigenlijk de enige echte urban sporten en kosten veel energie en skills. Dit is de Russische Shade die al een tijdje zeer fanatiek aan het trainen is om uiteindelijk coole clips te kunnen maken en misschien ooit wel als stuntman of iets dergelijks aan het werk kan. Hier Koning Damian Walters!

FREESTYLE FREERUNNER SHADEGAMETIME 1083 - MILITARY BARACK ESCAPE
GAMETIME 1083 - MILITARY BARACK ESCAPE
We gaan vandaag weer eens ouderwets escapen vanuit een barack in het leger. Gebruik de voorwerpen die je hier en daar kan vinden om te ontsnappen en wanneer je er niet uitkomt vraag dan een ander om hulp. Zet niet meteen de oplossing neer zodat ook andere plezier kunnen beleven aan deze escapegame. Succes!

GAMETIME 1083 - MILITARY BARACK ESCAPE

SHAY LAREN WAST EEN CORVETTE
SHAY LAREN WAST EEN CORVETTE
We hebben in het verleden mega veel Shay Laren filmpjes gepost maar we hadden al eventjes niets meer van Shay gehoord tot ik dit filmpje tegen kwam van deze uberbabe die tegenwoordig schijnbaar ook een van de bumblegirls is. Hier staat ze een gele corvette te wassen en hier vind je nog veel meer filmpjes van deze dame!

SHAY LAREN WAST EEN CORVETTESTOP DOMESTIC VIOLENCE [WTF]
STOP THE VIOLENCE [WTF]
Wanneer je een buurman hebt die het afentoe grappig vind om midden in de nacht een drumsolo te gaan spelen is meteen het hele appartementencomplex in rep en roer maar wanneer we hetzelfde proberen met geluiden van een echtelijke ruzie blijkt er geen haan naar te kraaien. Bizar!

STOP DOMESTIC VIOLENCE [TIP]STARCRAFT II | WINGS OF LIBERTY [TRAILER]
STARCRAFT II
De games worden steeds cooler en cooler en dat zie je dan ook terug in deze trailer voor de strategische aktie game StarCraft II: Wings of Liberty. In de nacht van 26 op 27 juli worden de eerste exemplaren in NL verkocht bij de Media Markt op het Binnenwegplein in Rotterdam. Om dit te vieren zal er in de uren voor de verkoop begint een cool evenement plaatsvinden op het plein voor de winkel! Meer weten ?! Check het hier..

STARCRAFT II | WINGS OF LIBERTY [TRAILER]DON'T KISS THE BRIDE [OMG]
DON'T KISS THE BRIDE [OMG
Waarom mensen in hemelsnaam in het huwelijksbootje stappen is mij nog steeds een raadsel als je ook gewoon kan samenwonen wat eigenlijk op hetzelfde neerkomt. Tijdens zo'n trouwerij wens je het gelukkige paar natuurlijk van alles goeds toe en dat kan je tegenwoordig eenvoudig eventjes vastleggen op video. Beetje jammer als de bruid dan iets teveel gedronken blijkt te hebben!

DON'T KISS THE BRIDE [OMG]PIZZABABE SYDNEY BARLETTE
PIZZABABE SYDNEY BARLETTE
Het was me het weekje wel weer qua Pizzababes en helaas zijn we alweer aangekomen bij de vrijdag wat automagisch betekent dat we de weekafsluiting gaan doen. Hiervoor heb ik Sydney Barlette bereid gevonden voor ons uit de kleren te gaan en eerlijk is eerlijk deze Sydney is echt weekafsluitwaardig. Hier videos van Sydney Barlette!

PIZZABABE SYDNEY BARLETTEFRISBEE NUTSHOT
FRISBEE NUTSHOT
Met dit mooie weer eventjes naar het park lopen met een paar maten om wat met een frisbee te gaan gooien is best relaxed alleen moet je dan wel uitkijken dat je geen blijvend letsel oploopt wanneer je de frisbee niet kan vangen.

FRISBEE NUTSHOTGREEN TEA GIVES YOU BIG BOOBS
GREEN TEA GIVES YOU BIG BOOBS
Sinds hier een Nespresso machientje staat drink ik alleen nog maar koffie en is de waterkoker gedegradeerd tot een cup-a-soup maker. Toch schijnt thee helemaal nog niet zo slecht te zijn en dan vooral deze thee van het Japanse merk Oishi. Check!

GREEN TEA GIVES YOU BIG BOOBSFUNNY VIDEO COMPILATIONS [AFV]
FUNNY VIDEO COMPILATIONS [AFV]
Na de intrede van de videorecorder en de betaalbare camera's doken er al snel allerlei programma's zoals dit American Funniest Videos op waarin kijkers hun eigen homevideos konden opsturen. Dit zijn twee compilaties met grappige filmpjes die ik nog niet eerder had gezien.

FUNNY VIDEO COMPILATIONS [AFV]SNOOP DOG | VIDEOGAME STAR
SNOOP DOG
De eerste albums van Snoop Dog waren echt de bomb en vond ik dan ook echt helemaal super maar de laatste jaren volg ik de Dogfather eigenlijk niet meer zo. In deze video blijkt dat hij zich tegenwoordig ook met videogames bezighoud, leuk gemaakt! Bonus: Snoop Clips!

SNOOP DOG | VIDEOGAME STARSOCCER BRASIL | REPORTER KRIJGT KLAPPEN
SOCCER BRASIL
Gebeurt het niet in de wedstrijd zelf dan wel na de wedstrijd waar een reporter schijnbaar een vervelende vraag stelde en ruzie krijgt met de trainer van Vitória die zojuist gelijk hebben gespeeld tegen Goias (2-2). Nadat de trainer door de spelers wordt afgeschermd om vooral geen domme dingen te doen trekt een andere speler zich daar niet veel van aan en slaat de reporter naar de grond. Z-Amerikaans voetbal op z'n best!

SOCCER BRASIL | REPORTER KRIJGT KLAPPENGAMETIME 1082 - NOOK
GAMETIME 1082 - NOOK
Ik heb pool eigenlijk altijd al wel een leuk spelletje gevonden en dit is eigenlijk iets soortgelijks alleen een klein beetje anders. Je moet in iedergeval met je bal proberen de andere gekleurde ballen in de goeie hoeken te spelen die ook allemaal een eigen kleurtje hebben. Game on!

GAMETIME 1082 - NOOKIMOGEN THOMAS BACK IN THE ZOO
IMOGEN THOMAS BACK IN THE ZOO
De mooie Imogen Thomas is al diverse malen langsgekomen in mooie videoclips van o.a. Zoo Magazine en ook vanavond is ze weer van de partij en is meteen onze dagafsluiter van de dag. Hier staan nog meer Imogen filmpjes op TLP een voormalig UK Big Brother deelneemster uit Wales.

IMOGEN THOMAS BACK IN THE ZOOVAN DE KAART IN RUSLAND | FIGHT!
VAN DE KAART IN RUSLAND
Ook al ben je nog zo van de kaart op een dancefeest het is altijd fijn als je in een gevecht geraakt dat je een grotere broer naast je hebt staan die op het moment wanneer het er om gaat je eventjes een helpende hand toesteekt. Als je daarna toch zelf met de eer gaat strijken mag dat best.

VAN DE KAART IN RUSLAND | FIGHT!WHEN DONKEYS GO PARASAILING [ONLY IN RUSSIA]
WHEN DONKEYS GO PARASAILING [ONLY IN RUSSIA]
Tsjah ik kon er de eerste keer nog wel om lachen maar eigenlijk is het natuurlijk in en intriest om op deze manier reclame te moeten maken voor je bedrijf die gespecialiseerd is in para sailing en ander vermaak. Men dacht dat het wel leuk was om een ezel te laten para sailen, als een soort publiciteits stunt, pure dierenmishandeling natuurlijk!

WHEN DONKEYS GO PARASAILING [ONLY IN RUSSIA]PIZZABABE SHIRA JONES
PIZZABABE SHIRA JONES
Gister konden we voor het eerst kijken naar de Engelse Shira Jones in een cybervideo en vandaag heb ik d'r maar meteen gebombardeerd tot Pizzababe. En nee, dit zijn niet de bollen van Bakker Bart maar wél natuurlijke 32FF cups wat schijnbaar vrij normaal is voor babes die uit de UK komen! Geboren in 1983 en vandaag de Pizzababe van de dag!

PIZZABABE SHIRA JONESRAMBO | THE MUSICAL [EPIC]
RAMBO
Nadat we vorige maand al eens Conan The Musical konden zien is er vandaag een eigenlijk nog veel coolere film in musical vorm te bewonderen. Ik heb het over de epische film Rambo waarin je sound en beelden ziet / hoort uit de Rambo film met natuurlijk niemand minder dan Sylvester Stallone in de hoofdrol. GENIAAL!

RAMBO | THE MUSICALMORTAL KOMBAT IN STOPMOTION
MORTAL KOMBAT IN STOPMOTION
Het geheim voor het maken van een goede stopmotion clip is eigenlijk geduld, geduld en nog meer geduld plus je moet een origineel idee hebben en wat grafische skills. Nu zagen we al verschillende coole stopmotion animaties voorbij komen de laatste jaren maar deze is dan toch wel weer erg geslaagd en heeft de game Mortal Kombat als onderwerp.

MORTAL KOMBAT IN STOPMOTIONJIGSAW LIVES @ AUDIMAX TU DRESDEN
JIGSAW LIVES @ AUDIMAX TU DRESDEN
Nog maar een bekend filmfiguur / karakter, alleen was Jigsaw uit de Saw films pas 20 jaar later een bekend figuur en overleed hij uiteindelijk aan een ongeneeselijke ziekte. Studeren kan saai zijn maar het is ook al een tijdje grappig om op een onverwacht moment de les te verstoren zonder dat dit echt vervelend is voor leraar en leerlinge. Deze Jigsaw impressie op de TU van Dresden is daarom goed gevonden!

JIGSAW LIVES @ AUDIMAX TU DRESDENGAMETIME 1081 - GUM DROP HOP
GAMETIME 1081 - GUM DROP HOP
In Gum drop hop kan je niet eventjes uitrusten doordat het scherm automagisch scrollt en je dus moet proberen om zo snel mogelijk van links naar rechts te komen zonder alteveel kleerscheuren en met ondertussen de muntjes en gems meepakkend. Best grappig, game on!

GAMETIME 1081 - GUM DROP HOPSHIRA JONES
SHIRA JONES
Ik laat jullie vanavond achter met de blonde Shira Jones die tevens morgen als Pizzababe van de dag gaat fungeren in een mega mooie gallerie maar die we vanavond alvast in een soortement van preview filmpje hebben. Ik zeg helemaal goed!

SHIRA JONESANEL DE DEFUENTO | BRASIL PRANKSTERS
ANEL DE DEFUENTO
In landen als Brazilie zijn ze nogal gelovig en zeer zeker bijgelovig en dat is wellicht de reden dat bijna iedereen zich helemaal de tering schrikt wanneer bij het helpen, van een op het eerste gezicht aardig ogend dametje, ineens een hand uit de grond komt zetten. Thnx Menno!

ANEL DE DEFUENTO | BRASIL PRANKSTERSSPRINGBREAK FIGHT!
SPRINGBREAK FIGHT!
En wij maar denken dat het altijd goed toeven is op feestjes tijdens de springbreak waar ook wel veel leuke dingen gebeuren maar het ook weleens flink uit de hand kan lopen. Check deze video waarin 2 chicks het met elkaar aan de stok krijgen! Meer Springbreak hier!

SPRINGBREAK FIGHT!BAMBOLEO GUY
BAMBOLEO GUY
Vandaag ben ik jarig, felicitaties mogen in de comments, en dat betekent vanavond vol gas aan het bier in Nijmegen waar het toch al feest is vanwege de vierdaagse. Het is altijd leuk als mensen een liedje voor je zingen op je verjaardag en dat deed buurman Patje dan ook vanmorgen eventjes voor me. Jammer dat het niet, "lang zal die leven was", maar dit vond ik ook wel OK!

BAMBOLEO GUYPIZZABABE LINDA SONG
PIZZABABE LINDA SONG
Ik beloofde gisteren al een lekker Aziaatje als Pizzababe van de dag en die belofte hou ik dan ook graag door de übermooie Linda Song maar eens aan jullie voortestellen. Mooie babe afkomstig uit Korea en ze heeft nog hersenen ook want ze studeert radiologie. Als part timer naast d'r studie werkt ze bij Hooters alwaar ze ontdekt werd.

PIZZABABE LINDA SONGWAAROM NIKE AIR MAX ROELT, JWT!
WAAROM NIKE AIR MAX ROELT, JWT!
Vroegah wilde ik geen andere schoenen dragen dan Nike Airmaxjes, en wees eerlijk anders hoorde je er ook niet bij. Tegenwoordig ben ik daar niet meer zo mee bezig maar eigenlijk zijn Nikeys de lekkerste schoenen om in te lopen, of het nu met sporten of gewoon in je vrijetijd is. Babe Justene Jaro denkt er schijnbaar ook zo over en werkte mee aan deze toch fijne clip.

WAAROM NIKE AIR MAX ROELT, JWT!GAMETIME 1080 - LLAMA RESQUE
GAMETIME 1080 - LLAMA
Een simpel ogend en echt niet zo heel erg moeilijk platform spelletje waarbij het de bedoeling is om telkens bij de finish te komen zonder je vijanden tegen te komen of aanteraken. Easy does it, Game on!

GAMETIME 1080 - LLAMA RESQUE

BETHANIE BADERTSCHER
Deze Bethanie Badertscher kwam een maand of 3 geleden al eens voorbij als Pizzababe van de dag en dat was meteen haar vuurdoop hier op TLP. Vanavond heb ik wat bewegend beeldmateriaal van deze mooie brunette gevonden met een heerlijk relaxed muziekje erachter. Meer Bethanie hier!

BETHANIE BADERTSCHER

STANDUP COMEDIAN | FIRST TIME OF SEX [EPIC]
STANDUP COMEDIAN
Wanneer je als standup komiek in een volle zaal je ding staat te doen zijn er nogal eens mensen die zich met je grappen gaan bemoeien of zelfs heel brutaal het antwoord op een vraag al geven. Zo ook in deze zaal waar een dame denkt te weten wanneer deze komiek voor het eerst in z'n leven sex heeft gehad. Wacht op het geniale antwoord!

STANDUP COMEDIAN | FIRST TIME OF SEX [EPIC]EXTREMA OUTDOOR 2010 by DJ VAGO [VIDEOMIX]
EXTREMA OUTDOOR 2010 by DJ VAGO [VIDEOMIX]
We konden gister al kijken naar een mooie BNN reportage van het Extrema 2010 feest in Aquabest bij Eindhoven en vandaag komen daar nog eens deze beelden bij met muziek van ene DJ Vago. Leuk gedaan en we bedanken Danny allemaal eventjes voor de tip.

EXTREMA OUTDOOR 2010 by DJ VAGO [VIDEOMIX]OUDERWETS CHILEENS GRASMATTEN
OUDERWETS CHILEENS GRASMATTEN
Terwijl Oranje de eerstkomende 4 jaar bekend staat als de hakkers van het WK2010 was dat vroeger wel anders toen vooral de Zuid Amerikaanse landen bekend stonden om hun harde spel. In Chili is wat dat betreft niet zo heel veel veranderd als we naar deze beelden kijken tussen de clubs Deportes Concepcion en de Rangers die gewonnen werd door de eerstgenoemde club met 3-0.

OUDERWETS CHILEENS GRASMATTENPIZZABABE CRYSTAL HARRIS
PIZZABABE CRYSTAL HARRIS
Een verzoekje van Jawol die graag nog eens Pizzababe Crystal Harris op herhaling zou zien. Nou is dit geen nieuwe gallerie van dit liefje van Ome Hef maar wel een erg lange met zo'n 24 plaatjes van deze blonde schone. Ik moet zeggen dat ze er hier in deze gallerie beter uitziet maar eerlijk is eerlijk ik zou d'r niet wegsturen bij de voordeur.

PIZZABABE CRYSTAL HARRISFORMULA FUN [F1 FUNNIES]
Het zijn een paar delen maar dan heb je ook wat, de leukste momenten uit de Formule 1 dus, allemaal eventjes op een rijtje gezet in deze 4 delige serie bij onze altijd dronken buurman Patje!

FORMULA FUN

SEXY WERKSTER
SEXY WERKSTER
Ik heb echt een hekel aan opruimen en vind het ook echt onnodig omdat ik eigenlijk alles zo positioneer dat ik het ook weer makkelijk terug vind. Maar als je afentoe es iemand op bezoek krijgt is het wel handig om es schoontemaken. Gelukkig hebben we op TLP HQ een werkster, die uiteraard in passende bedrijfskleding haar werkzaamheden verricht.

SEXY WERKSTERGNARCADE
GNARCADE
Stel je eens voor dat je opeens allerlei arcadegame figuren buiten op straat tegenkomt uit bijvoorbeeld spellen als Pac Man of Space Invaders dan sta je toch eventjes vreemd te kijken. Toch gaat daar deze coole video over van Knife Show inc. Check! [thnx Will!]

GNARCADEBAVARIA CITY RACING | MOSCOW 2010
Eigenlijk is het best cool wat sommige merken allemaal organiseren om maar in de schijnwerpers te staan, zo heeft RedBull uiteraard de nodige evenementen vooral gericht op extreme sports en ook Bavaria timmert aardig aan de weg. Zo was het al weer de zoveelste keer dat de Bavaria City Racing werd georganiseerd, dit keer in Moskou. Hier de beelden!

BAVARIA CITY RACING | MOSCOW 2010GAMETIME 1079 - MOONLIGHT SPARKLING
GAMETIME 1079 - MOONLIGHT SPARKLING
Schiet op de vallende bubbles om een vonkje te maken waardoor je opeens beschikt over een super bubble. Zorg er voor dat je ze raakt anders komen ze weer terug en kan je opnieuw beginnen. 16 levels gameplay dus een betere uitdaging dan gister. Game on!

GAMETIME 1079 - MOONLIGHT SPARKLINGKELLY CARRINGTON SHOWER VIDEO
KELLY CARRINGTON SHOWER VIDEO
Whoehoee we hadden deze mooie blondine al een paar keer als de Pizzababe van de dag en vandaag ook nog es in een fijne cybervideo dus. De altijd mooie Kelly Carrington die we deze avond aantreffen onder de douche, je kan het slechter treffen. Meer Kelly Carrington!

KELLY CARRINGTON SHOWER VIDEOBOATRIDE GONE WRONG [FIRE IN THE HOLE]
BOATRIDE GONE WRONG
In de USA hebben ze zoiets als de craigslist een soortement van Marktplaats maar dan tig keer zo groot en eigenlijk een soort groot prikbord waar je je oproepjes op kwijt kan. Zo had deze chick een boot te koop en gaat met haar vrienden een clippie maken om die bij haar te koop advertentie te zetten. Of die boot nog steeds te koop staat, is mij niet duidelijk..

BOATRIDE GONE WRONGTOPGEAR S15 EPISODE 4
TOPGEAR S15 EPISODE 4
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de afleveringen van dit seizoen Topgear nog niet echt schrikbarend cool vind, de eerste uitzending uitgezonderd, en de aflevering van gisteravond heb ik helaas gemist op de BBC! Vandaar vandaag op herhaling, meer Topgear vind je hier!

TOPGEAR S15 EPISODE 4VERY HOT CHICK RIDES THE BULL
VERY HOT CHICK RIDES THE BULL
Eigenlijk zit je erop te wachten tot iemand van zo'n mechanische bull afvalt maar wanneer deze chick erop zit hoop je dat dat maar zo lang mogelijk gaat duren. Zo te zien heeft ze al enige ervaring met het rijden en wij kijken graag eventjes hoe ze dat doet. Heel graag!

VERY HOT CHICK RIDES THE BULL

PIZZABABE REBY SKY
PIZZABABE REBY SKY
Het is weer maandag en dat betekent automagisch weer een nieuwe week met mooie Pizzababes en vandaag starten we met Reby Sky die niet vooraan heeft gestaan op tiet uitdeel dag maar met de rest van haar lichaam toch een hoop goed maakt. Raten maar weer!

PIZZABABE REBY SKYMASSIVE CRASH @ SEAT LEON EUROCUP RACE
MASSIVE CRASH @ SEAT LEON EUROCUP RACE
Afgelopen weekend was het weer eens raak toen een de Seat Leon van Carvalho een smakkert maakte tegen de boarding en via een aantal salto's in het publiek eindigde tijdens de Seat Leon Eurocup Race op Brands-Hatch in de UK. Hier de beelden!

MASSIVE CRASH @ SEAT LEON EUROCUP RACEZWARTE CROSS FESTIVAL 2010
ZWARTE CROSS FESTIVAL 2010
In het begin van de week kende het Zwarte Cross festival wat kleine probleempjes doordat door weersomstandigheden allerlei tenten werden weggeblazen, maar dat hield de organisatoren niet tegen om er toch het beste van te maken zoals we kunenn zien in deze mooie reportage van TV Gelderland.

ZWARTE CROSS FESTIVAL 2010BARNEY DOET WEER EEN 9 DARTER
BARNEY DOET WEER EEN 9 DARTER
Onze eigenste Raymond van Barneveld sloeg dit weekend weer eens toe met een 9 darter in de wedstrijd tegen Denis Ovens bij het 2010 PDC World matchplay toernooi in Winter Gardens Blackpool. Meer 9 darters hier...

BARNEY DOET WEER EEN 9 DARTEREXTREMA OUTDOOR 2010
EXTREMA OUTDOOR 2010
Dit weekend was er weer een Extrema Outdoor festival 2010 in Best bij Eindhoven in de Aquabest aldaar en het was al weer de 15e keer dat dit feest georganiseerd werd. BNN was erbij en maakte deze mooie reportage. Voorgaande Extrema postjes hier!

EXTREMA OUTDOOR 2010GAMETIME 1078 - YEAR 2012
GAMETIME 1078 - YEAR 2012
De Maya's voorspelde het einde van de wereld in 2012 maar ik zie dat er nog niet van komen, voorlopig gaat alles nog z'n gangetje en spelen wij vandaag een spelletje met de titel 2012 waarin de wereld WEL vergaan is en je jezelf een weg moet banen door deze wereld. Game on!

GAMETIME 1078 - YEAR 2012TESS TAYLOR ARLINGTON [CYBER OF THE YEAR VIDEO]
TESS TAYLOR ARLINGTON [CYBER VIDEO]
Tja, wat valt er nog te zeggen over deze Tess Taylor Arlington die ons al een paar keer heeft verblijd met een bezoekje door als Pizzababe van de dag te fungeren. Vandaag hebben we bewegende beelden van deze mooie cyberbabe die mijn hartje toch echt wel sneller kan laten kloppen en dat ondanks al die tattoos... Meer Tess Arlington hier!

TESS TAYLOR ARLINGTON [CYBERGIRL OF THE YEAR VIDEO]

LOCKER DOMINO [FAIL]
LOCKER DOMINO [FAIL]
We hadden laatst al een stripper die ineens een zooitje kledingkastjes over d'r heen kreeg gestort maar deze gast maakt het ook bont. Als hij iets in of uit z'n locker wilt halen stoot hij schijnbaar iets te hard het deurtje dicht wat een leuk domino effect geeft.

LOCKER DOMINO [FAIL]SPREUCE DEUCE ROBO DRUMMER
SPREUCE DEUCE ROBO DRUMMER
Geef de band even wat te drinken hoort in een nabije toekomst waarschijnlijk tot het verleden als ik zo eens deze robo drummer bezig zie die het er echt niet slecht van af brengt. De robot is gemaakt van Birch Plywood en wordt bestuurd dmv een MD24 midi met servo controller. Gemaakt door Steve Averill!

SPREUCE DEUCE ROBO DRUMMERWIE VAN DE DRIE
Caprice Mally Monika
Caprice | Maly | Monika
POLISH HACKERS vs BILLBOARD | PORN!
RUSSIAN HACKERS vs BILLBOARD
Altijd lachen met die Polen die dit al wel vaker geflikt hebben met een billboard en daar telkens allerlei 18+ content op gooien. Leuk natuurlijk zolang het duurt, helaas is de clip van wat mindere kwaliteit maar de bedoeling lijkt me duidelijk.

POLISH HACKERS vs BILLBOARD | PORN!LEUKE ZWEMBAD SPELLETJES [PWNED]
LEUKE ZWEMBAD SPELLETJES [PWNED]
Altijd leuk van die vrienden die van alles verzinnen op zo'n dagje zwemmen zo leek het ze hier wel leuk om bij gebrek aan een duikplank iemand het water in te jonassen. Jammer dat er dan altijd weer gasten zijn die net iets te ijverig zijn.

LEUKE ZWEMBAD SPELLETJESSTRUTTIN THAT ASS [THE REMIX]
STRUTTIN THAT ASS [THE REMIX]
Het is vandaag schijnbaar remix dag want ook van dit filmpje met een oude knakker die gewoon ergens op straat loopt en een beetje wartaal uitslaat als hem gevraagd wordt wat jij nou precies aan het doen is, is een remix gemaakt. Niet slecht gedaan ook!

STRUTTIN THAT ASS [THE REMIX]THE FAIL COLLECTION
THE FAIL COLLECTION
Het is nog eventjes wachten op een nieuwe fail maandcompilatie van Twister die dat elke maand netjes verzorgd maar in de tussen tijd kunnen we wel alvast kijken naar deze "andere" compilatie met daarin eigenlijk meer van hetzelfde. Fails, fails en nog een fails!

THE FAIL COLLECTIONOLD SPICE [THE REMIX]
OLD SPICE [THE REMIX]
Er gaat momenteel een filmpje het internet over wat eigenlijk een viral is van het aftershave merk Old Spice is waarin iemand het spul aanprijst waardoor je bijna gaat denken dat het hier om vloeibaar goud gaat. Beetje saai dus maar gelukkig is er dan altijd nog de remix.

OLD SPICE [THE REMIX]GAMETIME 1077 - DARKNESS THE CAGE
Je zit in een kooi waarin je niets ziet. Toch moet je proberen daaruit zien te komen. Gelukkig heb je wel een paintgun bij je zodat je toch iets zichtbaar kan maken en je door de verschillende levels kan bewegen. Game on!

GAMETIME 1077 - DARKNESS THE CAGE

SUPERMODEL MIRANDA KERR
SUPERMODEL MIRANDA KERR
Miranda Kerr is zo'n beetje de Australische versie van onze Doutzen Kroes en zit al sinds 2006 bij Victoria's Secret waar ze een van de Angels is. Een erg mooie dame dus waarvan we vandaag een VS promotie filmpje hebben en wat plaatjes. Habbaaa!

SUPERMODEL MIRANDA KERRBLONDJE DOET DUIKEN [FAIL]
BLONDJE DOET DUIKEN [FAIL]
Ik snap nooit zo goed waarom sommige mensen niet kunnen of durven te duiken want daar is toch eigenlijk geen moeilijkheid aan zou je denken. Nou staat dit blondje ergens op een bruggetje en zit er wel een kleine moeilijkheidsfactor in deze duik maar om er dan dit van te maken is eigenlijk best kansloos.

BLONDJE DOET DUIKEN [FAIL]CHICK DOING TABLE / CHAIRDANCE [FAIL]
CHICK DOING TABLEDANCE [FAIL]
Het schijnt nog vrij moeilijk te zijn om op een tafel of stoel te dansen want dit is echt niet de eerste keer dat ik zo'n dans aktie totaal zie mislukken. Nou ja de intenties waren goed en wij hebben weer een minuutje vermaak. FAIL!!!

CHICK DOING TABLE CHAIRDANCE [FAIL]WIE VAN DE DRIE
Caprice Giselle Rosie
Caprice | Giselle | Rosie
YOU DUN GOOFED UP [REMIX] +FIXED!
YOU DUN GOOFED UP [REMIX]
Vroeger was alles simpel en maakte je niet zo snel een filmpje van iemand wat daarna een eigen leven ging leiden op het internet. Vandaag de dag is dat wel anders natuurlijk en dit meisje zit behoorlijk in de rats nadat een paar kwajongens haar het leven zuur maakte in cyberspace. Gelukkig is daar dan Pa nog die de jongens op de korrel heeft, en zelfs de cyberpolitie heeft ingeschakelt, tijd voor een remix!

YOU DUN GOOFED UP [REMIX]BABE KAN GITAAR SPELEN!
BABE KAN GITAAR SPELEN!
Het is een beetje lastig te zien zo zonder hoofd maar volgens mij staat hier gewoon een lekkere babe gitaar te spelen en van een keyboard heeft ze ook nog een beetje verstand. We horen de nummers Jump & Enter the Sandman. Een beetje retro maar goed!

BABE KAN GITAAR SPELEN!COWS & COWS & COWS
COWS & COWS & COWS
Een muziekvideo met alleen maar koeien, koeien en koeien in de hoofdrol die ook nog eens erg leuk gemaakt is. De muziek komt van Cyriak en de trackname is Oddity.

COWS & COWS & COWSDASH BERLIN - TRANCE FLASHBACK VIDEOMIX
DASH BERLIN - FLASHBACK VIDEOMIX
Leuk en aardig die videomixen maar zoals we vandeweek al konden zien / horen valt en staat zo'n videomix toch echt door de daarin gebruikte nummers die het liefst zo herkenbaar mogelijk moeten zijn. Nou zat er bij VDJ Joe veel US billboard materiaal in z'n videomix, waar ik zelf nog nooit van gehoord had. Dit is meer mijn ding, trance all the way! Gesponsord door Armin van Buuren!

DASH BERLIN - TRANCE FLASHBACK VIDEOMIXBUNGEE PRANK
BUNGEE PRANK
Ik heb binnekort een bachelorfeestje van een van m'm maten die het huwelijksbootje in gaat stappen en we proberen nog een paar leuke dingen te verzinnen om te gaan doen en zo schijnbaar ook deze gasten die hun maat hebben wijsgemaakt dat hij gaat bungee jumpen.

BUNGEE PRANKGAMETIME 1076 - RICHOCHET KILLS 2
GAMETIME 1076 - RICHOCHET KILLS 2
Probeer in elke level telkens alle mannetjes doodteschieten met zo min mogelijk kogels die ook nog es alle kanten op ketsen. Klinkt simpel maar is wel verslavend leuk! Game on.

GAMETIME 1076 - RICHOCHET KILLS 2SASHA SINGLETON
SASHA SINGLETON
Gister hadden we al wat mooie meiden van Bumble en vandaag doen we er daar gewoon nog eentje van. Dit is Sasha Singleton een mooie blondine die vandaag solo een beetje staat te dansen en strippen voor de webcam. Heerlijk toch?!

SASHA SINGLETONTHE DEFINITION OF AWESOME [EPIC MOVIE MONTAGE]
THE DEFINITION OF AWESOME [EPIC MOVIE MONTAGE]
Als je van je eigen werk durft te zeggen dat het de allerbeste film compilatie ooit is dan mag je wel heel erg je best gedaan hebben om er iets moois van te maken en eerlijk is eerlijk dat is ook wel zo als je naar deze Definition of Awesome kijkt. Helaas is er nog geen list of contents beschikbaar.. TIP: Bekijk dit op fullscreen en in HD!
SPORT KIJKEN IN ITALIE IS LEUKER [OMG]
SPORT KIJKEN IN ITALIE IS LEUKER [OMG]
Dat er op de Italiaanse TV babes zitten om de meest saaie sporten toch intressant te maken zien we maar weer eens op deze beelden waarop ene Marika Fruscio te zien is die zelfs de Tour de France nog kijkbaar maakt. Hier meer van deze dame, en nog meer Italiaanse tv babes via dit linkje.

SPORT KIJKEN IN ITALIE IS LEUKER [OMG]

FILM CLASSICS ON A VUVUZELA
FILM CLASSICS ON A VUVUZELA
Nadat we ruim 3 weken werden doodgegooid met het lawaai van de Vuvuzela zou je nu het WK is afgelopen ze nog bijna gaan missen ook. Gelukkig zijn er dan altijd nog mensen die dit soort clips maken met vandaag allerlei film soundtracks in vuvuzela stijl.

FILM CLASSICS ON A VUVUZELAPIZZABABE FRANCISCA FRIGO
PIZZABABE FRANCISCA FRIGO
En dan zijn we alweer aangekomen bij de weekafsluiter en daarvoor heb ik Miss Augustus Francisca Frigo voor van stal gehaald. Deze 24 jarige schoonheid afkomstig uit Miami, Florida is babe van de maand bij Ome Hef en dat wil wat zeggen. Ik zeg habba en een waardige afsluiting van deze mooie week. Raten maar weer! Alle Pizzababes!

PIZZABABE FRANCISCA FRIGOTHE FERRIS CLUB [FIXED VERSION]
THE FERRIS CLUB
Ik denk dat ik niemand hoef uit te leggen waar de film Ferris Buelers day Off over gaat want deze film is uiteraard gewoon een klassieker. Gemaakt in 1986 alweer door John Hughes met o.a. 'n jonge Matthew Broderick in de hoofdrol, is zeker een van mijn alltime favorieten, de medespeler van Ferris is Cameron die in de film wat slungelachtig wordt achtergesteld op de coole Ferris. In/met deze clip maken we dat goed!

THE FERRIS CLUBLINDSAY LOHAN GQ | HOT OR NOT
LINDSAY LOHAN GQ
Lindsay Lohan werd pas 24 en is geboren in New York City en zo'n beetje het enfant terrible van het huidige Hollywood. Ze werd bekend door de serie As the World Turns en heeft daarna nog in diverse films gespeeld. Ze schijnt bi-sexueel te zijn en houdt wel van een feestje. Ik vind het persoonlijk een lekkere babe en zocht wat materiaal van d'r op inclusief een fotoshoot die ze maakte voor het blad GQ die in augustus 2010 in de schappen ligt. Volgende week moet ze zich melden voor een gevangenisstraf van 8 dagen, HOT or NOT ?! Lindsey Lohan topless en meer Lohan hier!

LINDSAY LOHAN | HOT OR NOTSHE RUNS | ONE TAKE VIDEOCLIP
SHE RUNS
Lipdubs willen we graag zien opgenomen in een shot en niet aan elkaar geplakt of later nog bewerkt en dat is precies hoe deze videoclip ook gemaakt is. Gewoon filmen en opnemen zonder nadien nog de boel glad te poetsen. Knap gedaan! Het nummer heet She Runs van Tim Halperin!

SHE RUNS | ONE TAKE VIDEOCLIPSHARKTOPUS [WTF]
SHARKTOPUS [WTF]
Als je denkt alles al gehad of hebt gezien komen ze bij Syfy ineens met een nieuwe serie die Sharktopus heet en een kruising is tussen Mega Shark vs Giant Octopus maar dan in serie vorm. Ik heb er niet al te hoge verwachtingen van maar de WTF trailer wil ik je toch niet onthouden.

SHARKTOPUS [WTF]GAMETIME 1075 - BALLFROG 2
GAMETIME 1075 - BALLFROG 2
Reis samen met een kikker de hele wereld over en probeer telkens alle targets te raken met de ballen die de kikker in z'n mond heeft. Richten doe je met de muis en probeer dat zo goed mogelijk te doen zodat je met 1 bal meerdere targets raakt. Game on!

GAMETIME 1075 - BALLFROG 2

TERA PATRICK PLAYS 4 MACANDBUMBLE
20100715-tera_patrick.jpg, Bumble
Er valt echt weinig aantemerken aan de vamp Tera Patrick en we mochten in het verleden al eens wat blikken werpen op deze schoonheid waar we vandaag weer een nieuw en vers filmpje van hebben. Meer Tera Patrick hier!

TERA PATRICK 4 MACANDBUMBLE

BOMMETJE ?! [BASTILLE DAY 2010]
BOMMETJE ?! [BASTILLE DAY 2010]
Op 14 juli wordt er ieder jaar in Frankrijk de bevrijding van de Bastille gevierd met een hoop vuurwerk en drank. Nou zijn er altijd wel wat mensen die dat gooien met vuurwerk moeten overdrijven zoals we hier zien ergens op een pleintje waar iemand een of andere bom neergooit.

BOMMETJE ?! [BASTILLE DAY 2010]EMINEM LIVE @ T IN THE PARK 2010
EMINEM LIVE @ T IN THE PARK
We hadden eigenlijk al eventjes niets meer van Eminem gehoord maar schijnbaar had Marshall Mathers toch weer wat knaken nodig en trad hij dus op bij het jaarlijkse T in the Park festival in Balado, in Perth and Kinross, Schotland. Op dit 3 daagse outdoor festival waren ook nog Muse & Kasabian te bewonderen.

EMINEM LIVE @ T IN THE PARK 2010

GIRAFFE | REMI GAILLARD
GIRAFFE
Mensen het leven zuurmaken en daar dan leuke filmpjes van maken daar is onze Remi Gaillard behalve voetballen ook erg goed in. Vandaag gaat hij verkleed als een giraffe naar de bios, toch lastig als je zo iemand voor je hebt zitten. Meer Remi Gaillard hier!

GIRAFFE | REMI GAILLARDPIZZABABE TRACI DENEE
PIZZABABE TRACI DENEE
Gisteravond konden we al even kennismaken in de dagafsluiter met de mooie Traci Denee die we nog helemaal niet voorbij hadden zien komen als Pizzababe van de dag dus meteen maar eventjes het internet af wezen speuren voor toch wat Traci Denee vandaar dat ze vandaag de Pizzababe is! Raten maar weer! (+bonus video)

PIZZABABE TRACI DENEETRASH PRANK WENT WRONG
TRASH PRANK WENT WRONG
Een grapje is leuk en daarom bedachten deze gasten dat het wel leuk zou zijn om hun kameraden de stuipen op het lijf te jagen door uit een doos te springen. Helaas gaat niet alles zoals gepland.

TRASH PRANK WENT WRONGWORLD'S LARGEST SKATEBOARD [COOL]
WORLD'S LARGEST SKATEBOARD [COOL]
Het cool is het om eens op een skateboard te groote van een huis de heuvel af te gaan al dan niet met nog meer mensen erop. Joe Caglia, eigenaar van California Skateparks probeert het ook nog eventjes in z'n eentje en ook met zo'n groot gevaarte kan je uiteindelijk op je bek gaan. +10 voor effort!

WORLD'S LARGEST SKATEBOARDWORST KEEPER FAIL [EPIC]
WORST KEEPER FAIL [EPIC]
In IJsland kunnen ze echt helemaal niets, van banken hebben ze geen verstand, vulkanen maken ons leven zuur en nu ook nog deze beelden van ene Ogmunder Olafsson die zich keeper durft te noemen maar zelf een hele mooie eigen goal maakte in de wedstrijd Thor-HK in de 2e divisie van IJsland. FAIL!

WORST KEEPER FAIL [EPIC]BLOED ZWEET & TRANEN @ MUSEUMPLEIN HULDIGING
BLOED ZWEET & TRANEN @ MUSEUMPLEIN HULDIGING
Het is geen geheim dat André Hazes een van de grootste fans van Oranje was en andersom. Het nummer Bloed Zweet en Tranen wat wel erg toepasselijk is, het NL spel van dit WK bekijkend, klonk op het Museumplein afgelopen dinsdag en werd meegezongen door alle aanwezigen uit volle borst.

BLOED ZWEET & TRANEN @ MUSEUMPLEIN HULDIGINGGAMETIME 1074 - EJECTOR
GAMETIME 1074 - EJECTOR
Je bent een tank en je moet proberen je tegenstanders uit het veld te schieten terwijl je enige bescherming een stukje muur is. Het gaat erom dat je je op de juiste plekker positioneerd terwijl je de schoten van je tegenstanders ontwijkt. Game on!

GAMETIME 1074 - EJECTORTRACI DENEE
In de stal van ome Hef staat genoeg moois opgesteld en zo ook deze blonde Traci Denee die het allemaal wel prima vindt die aandacht voor haar persoontje. De clip heet Joi de Vivre en ze maakt hiermee haar debuut op TLP want ook van deze babe hebben we nog geen galleries voorbij zien komen.

TRACI DENEESTARWARS SUBWAY | IMPROV EVERYWHERE
STARWARS SUBWAY
De mannen van Improv Everywhere hebben weer iets nieuws en leuks verzonnen door de Princess Leia / Darth Vader scene uit Starwars na te spelen in een New Yorkse subway. Hier meer sketches van Improv!

STARWARS SUBWAY | IMPROV EVERYWHERE
VJ DJOE | SUMMER VIDEOMIX 2010
VJ DJOE
Het wordt alleen nog maar warmer heb ik de indruk dus het is zo weer tijd om eens lekker naar buiten te gaan nu het wat afgekoeld is en dan is het ook wel weer eens lekker om naar een fijne videomix als deze te luisteren of kijken van ene VJ DJoe waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had. Wel wat onbekende platen en een playlist heb ik ook niet voor je. Iemand ?! Meer videomixen op TLP hier!

VJ DJOE | SUMMER VIDEOMIX 2010PIZZABABE TRINA MARIE
PIZZABABE TRINA MARIE
Je zou het niet denken maar het was toch alweer ruim 2 jaar geleden dat deze Trina Marie hier langskwam op TLP in gallerie en filmvorm maar vandaag is ze gewoon weer eventjes terug in een fijne versie gallerie. Ik zeg goed!

PIZZABABE TRINA MARIEAIRSOFT KID IS EEN BAD ASS
AIRSOFT KID IS EEN BAD ASS
We hebben weer een kansloze gevonden die zichzelf onsterfelijk probeert te maken op het internet. Laat je zelfs eens 50x beschieten met een airsoft gun, pijnlijk dat wel, maar je pakt er wel je 10 min of internetfame mee. Kansloosch!

AIRSOFT KID is een BAD ASSIK WOU COLAAAAA [OMG]
IK WOU COLAAAAA [OMG]
Altijd lastig als je je vriendin eventjes stuurt voor een boodschap maar ze toch met het verkeerde terugkomt, al dan niet goed bedoeld. Zo kreeg deze gast ipv een blikkie cola een of andere nichterig gekleurd fruitdrankje toegestopt, om dan je GF meteen maar neer te hoeken is ook weer wat overdreven.

IK WOU COLAAAAA [OMG]THE NO WATER WATERSLIDE [WTF]
THE NO WATER WATERSLIDE [WTF]
Wat deze gasten precies in gedachten hadden is en blijft mij eigenlijk onduidelijk maar ik kan me niet voorstellen dat ze echt geen idee hadden wat ze te wachten stond eenmaal onderaan deze waterglijbaan aangekomen.

THE NO WATER WATERSLIDE [WTF]FAN ON WHEELS
FAN ON WHEELS
Ene Jimmy Jump was er bijna met de wereldcup vandoor gegaan afgelopen zondag totdat hij door zo'n 10 security gasten tegen de grasmat werd gedrukt en afgevoerd. Maar Jimmy heeft het eigenlijk maar makkelijk, hij kan gewoon lopen en rennen. Deze gast heeft dan wel een handicap maar laat zich daardoor niet tegenhouden om ook es een wedstrijd te verstoren.

FAN ON WHEELSGAMETIME 1073 - PANDEMIC 2
GAMETIME 1073 - PANDEMIC 2
In Pandemic 2 kan je verschillende life forms kiezen om daarmee ziektes te verspreiden en de rest van de wereld te infecteren. Er zijn nog een aantal mogelijkheden om te upgraden en tegelijk de symptomen erger te maken, klinkt gezellig. Game on!

GAMETIME 1073 - PANDEMIC 2

THE VERY HOT SYDNEY BARLETTE
20100713-sydney_barlette.jpg
Donkere haren, groen ogen, een prachtig lijf, deze Sydney Barlette heeft het allemaal en is niet voor niets de Cyber Coed van de maand bij ome Hef. Check eventjes deze super mooie video met Sydney Barlette die we vorige week ook al es voorbij zagen komen in deze clip!

THE VERY HOT SYDNEY BARLETTECALL TO ARMS [FAN MADE TRAILER]
Altijd mooi dit soort vette trailers voor niet bestaande films gemaakt door fans die goed zijn met programma's als Adobe's Premiere en daar, werkelijk waar, de mooiste kunststukjes mee weten te fabriceren.

CALL TO ARMS [FAN MADE TRAILER]CAPOEIRA SOCCER FACEPLANT OWNAGE
CAPOEIRA SOCCER FACEPLANT OWNAGE
Capoeira is een Braziliaanse vechtsport die erg spectaculair is door de mooie moves die in die sport voorbij komen. Dat je capoeira ook kan toepassen in het voetbal wist ik eigenlijk niet en het lijkt dan ook niet echt goed aftelopen.

CAPOEIRA SOCCER FACEPLANT OWNAGEPIZZABABE MARYSE OUELLET
PIZZABABE MARYSE OUELLET
Ik zit nog steeds stiekem naar de livestream te kijken met de huldiging van Oranje en het mooie feest op het museumplein wat nu gaande is. Voor iedereen die daarbij is, was, mooi feest op een mooie dag en daar hoort uiteraard ook een mooie Pizzababe bij. Maryse Ouellet is zo'n mooie babe!

PIZZABABE MARYSE OUELLETLIVESTREAM HULDIGING ORANJE
LIVESTREAM HULDIGING ORANJE
We schakelen eventjes over naar het grote huldigingsfeest voor onze helden van Oranje die toch maar de 2e ploeg van de wereld zijn de aankomende 4 jaar achter Spanje en kunnen rekenen op een Oranje legioen van zo'n 850.000 mensen die ze wegens deze prestatie willen toejuichen langs de grachten en op het museumplein. Check live!

LIVESTREAM HULDIGING ORANJE [helaas voorbij!]

SARA CARBONERO, DE VRIENDIN VAN CASILLAS
SARA CARBONERO, DE VRIENDIN VAN CASILLAS
De keeper van Spanje Iker Casillar stond te janken op het veld toen Spanje scoorde en werd uitgeroepen tot de beste keeper van het toernooi na de wedstrijd. Dat deze Iker eigenlijk helemaal niets heeft om verdrietig om te zijn zien we in deze clip met z'n vriendin Sara Carbonero in de hoofdrol wat toch wel echt een mega babe is en tevens sportverslaggeefster.

SARA CARBONERO, DE VRIENDIN VAN CASILLASMARK NIVER'S BIZAR DRAG RACING CRASH
MARK NIVER'S BIZAR DRAG RACING DEATH
Het is niet helemaal duidelijk welke slimmert er heeft bedacht om een soort van staal net te spannen aan het eind van een dragrace baan om zo een racer tot stoppen te krijgen wanneer bijvoorbeeld de parachute faalt maar de 60 jarige Mark Niver moest het afgelopen weekend helaas met de dood bekopen. Hier de beelden! R.I.P!

MARK NIVER'S BIZAR DRAG RACING CRASHTIK TOK TO THE FUTURE
TIK TOK TO THE FUTURE
Een van de films die echt baanbrekend was voor z'n tijd moet toch wel de Back 2 The Future trilogie zijn van Robert Zemeckis met Michael J. Fox in de hoofdrol die zich daarmee meteen onsterfelijk maakte in de rol van Martin mcFly. Wanneer je beelden uit deze film mixt met het nummer Tik Tok van Keisha krijg je zoiets als dit.

TIK TOK TO THE FUTUREGAMETIME 1072 - BIOMASS
GAMETIME 1072 - BIOMASS
Door te klikken op de verschillende kleuren en te zorgen dat er genoeg rood wordt kan je biomassa produceren en speel je een aantal blokjes weg. Niet eens zo heel erg makkelijk deze mix tussen collapse en Virus maar wel leuk om te spelen. Game on!

GAMETIME 1072 - BIOMASSKITTY LATINA BOOTYSHAKER
KITTY LATINA BOOTYSHAKER
Net nog eventjes zitten kijken wat een feest het vanacht in Spanje is geweest op het journaal maar ik heb het voorlopig nog eventjes gehad met dat land. Latina's komen niet uit Spanje maar wel uit Latijns Amerika zeg maar die regio op het Amerikaanse continent waar Romaanse talen worden gesproken, zoals Midden- en Zuid-Amerika. Deze Kitty komt er vandaan en een lekkere kont dát heeft ze! Meer booty via deze link!

KITTY LATINA BOOTYSHAKERFIFTH GEAR 3 t/m 7 | SZ 17 & TOPGEAR EPISODE 3
FIFTH GEAR 3 t/m 6 SZ 17 & TOPGEAR EPISODE 3, 5THGR
Er zijn eigenlijk maar twee autoprogramma's die moet volgen en zien en natuurlijk is Topgear gewoon numero uno. Bierbroeder Patje heeft de laatste aflevering, episode 3 van gisteravond voor je klaar staan en bij meer lezen kan je de afleveringen 3 t/m 6 zien van dat "andere" programma die je eigenlijk niet mag missen, Fifth Gear terug zien.

FIFTH GEAR 3 t/m 7 | SZ 17 & TOPGEAR EPISODE 3CRACKDOWN 2 [TRAILER]
CRACKDOWN 2 TRAILER
Vanaf afgelopen vrijdag 9 juli 2010 is Crackdown 2 dan eindelijk op de Nederlandse markt te koop. Wie al helemaal fan was van Crackdown heeft geluk, want Crackdown 2 gaat verder waar zijn zeer populaire voorganger gestopt is. Natuurlijk zorgt Crackdown 2 voor mooiere beelden, andere wapens en een compleet anders en opnieuw zeer spannend opgezet verhaal. Meer weten? Check deze site, trailer bij meer lezen, klik!

CRACKDOWN 2 [TRAILER]THESE PEOPLE SHOULDN'T DRIVE [CRASHES]
THESE PEOPLE SHOULDN'T DRIVE [CRASHES]
Steeds meer ongelukken gebeuren doordat mensen allerlei andere dingen doen in de auto dan autorijden alleen, zo is er berekend dat wanneer je smst tijdens het autorijden je meteen 23x meer kans hebt op een ongeluk dan wanneer je gewoon oplet. Vandaag weer eens een compilatie met allemaal ernstige ongelukken... Muziek SUCKS!

THESE PEOPLE SHOULDN'T DRIVE [CRASHES]PIZZABABE VICTORIA NICOLE
PIZZABABE VICTORIA NICOLE
De Pizzababe van de dag is vandaag de mooie Victoria Nicole geworden een kleine pleister op de Oranje wonde. Victoria is een van de Special Edition babes van ome Hef en dat is niet zo heel vreemd want dit is echt een uberbabe en mag mij elke dag komen troosten.

PIZZABABE VICTORIA NICOLESCHERM KAPOT ?!
SCHERM KAPOT ?!
Daar sta je dan met een paar duizend man bij een van die mega schermen die opgesteld stonden door het hele land als er toch iets gebeurt waar je niet echt op had gehoopt. Gelukkig valt het allemaal wel mee, hoe geniaal weer ?! Meer...

SCHERM KAPOT ?!DIT WAS HET WK 2010 [COMPILATION]
DIT WAS HET WK 2010 [COMPILATION]
Ik heb er nog steeds buikpijn van maar dat kan ook komen van het vele bier de afgelopen paar weken dat het WK geduurd heeft. We doen nog een paar postjes en dan houden we er ook echt over op en dit is een kleine zeer goed gelukte compilatie met beelden en vooral veel emotie tijdens het toernooi.

DIT WAS HET WK 2010 [COMPILATION]THE WALK OF THE DINOSAUR
Toch wel weer cool dit soort beelden afkomstig uit Australie, waar je schijnbaar maar zo een soortement van Indiana Jones figuur kan tegenkomen die z'n dino's aan het uitlaten is. Afentoe wordt er iemand uit het publiek gevraagd om eventjes op 1 van de beesten te letten.

THE WALK OF THE DINOSAURHOLLAND WERELDKAMPIOEN [FOUTJE!]
SPANJE DISQUALIFIED, HOLLAND WERELDKAMPIOEN
Gisteren met z'n allen gekeken naar de finale en ook zo teleurgesteld afgedropen na de wedstrijd zoals 99% van het Oranje legioen ? Goed nieuws dan want Nederland is wel degelijk wereldkampioen geworden volgens deze berichten van CBS Sport! [mirror]

HOLLAND WERELDKAMPIOEN [FOUTJE]

GAMETIME 1071 - FIREWORKS BATTLE
GAMETIME 1071 - FIREWORKS BATTLE
Het WK van 2010 zit er op en net zoals in 1974 en 1978 is het uiteindelijk toch uitgedraaid op een teleurstelling hoe je het ook wend of keert. Over maar weer naar de orde van de dag met de gametime waarin we vandaag een kleine oorlog gaan voeren met vuurwerk. Game on!

GAMETIME 1071 - FIREWORKS BATTLESPICY J. GOT BOOTY
SPICY J. GOT BOOTY
Vanavond gaat het gebeuren, we gaan wereldkampioen worden voor het eerst in de NL geschiedenis. Voor de mensen die niet van voetbal houden heb ik Spicy J. die lekker met d'r billen aan het schudden is. Jummie!

SPICY J. GOT BOOTYNIET FOKKEN MET OPA!
NIET FOKKEN MET OPA!
Wat er hier precies is gebeurd weet ik eigenlijk niet maar mocht je ooit es in Rusland komen zoek dan vooral geen ruzie met deze opa want voor zelfs 5 gasten draait hij z'n hand niet om!

NIET FOKKEN MET OPA!GRATIS PIZZA TIJDENS DE WK FINALE
GRATIS PIZZA TIJDENS DE WK FINALE, DOMINO'S
Er zijn berichten dat er morgen geen Pizza te krijgen is tijdens de WK Finale '10, dit doordat alle pizzabezorgers net zoals al die andere 13 miljoen mensen ook gewoon de WK finale willen zien. Behalve dan onze trouwe collega's van Dominos Pizza die wel gewoon open zijn. Natuurlijk zijn de bezorgers daar niet echt heel erg blij mee, maar wij destemeer. De koeriers van Domino's Pizza zijn een aktie gestart op Hyves en daar laten ze weten dat je gratis pizza krijgt als ze bij jou thuis mee mogen meekijken. Klinkt mij i.e. geval als een goede deal! Check hier voor meer info!

GRATIS PIZZA TIJDENS DE WK FINALE 2010

WIE VAN DE DRIE
Rita Iveta Nelly
Rita | Iveta | Nelly
KINDEREN & REDBULL [FAIL]
KINDEREN & REDBULL [FAIL]
Ik zou best een redbulletje lusten nu, misschien dat dat helpt om van m'n kater aftekomen. Dit jochie heeft er schijnbaar net iets teveel gehad, thnx Eli!

KINDEREN & REDBULL [FAIL]SPANJE - NEDERLAND WK 2010 [DE VOORSPELLINGEN]
SPANJE - NEDERLAND WK 2010 [DE VOORSPELLINGEN]
Zondag is het zover en gaan we voor de 3e keer in de geschiedenis van het WK spelen in de finale van het toernooi. De mensen in de Amsterdamse grachten houden hun hart vast (1) en op het orakel die we kennen als Octopus Paul (2) hoefen we dit keer ook niet te rekenen. Ik heb nog steeds die 2 blu rays liggen die je kan winnen als je voorspelt hoeveel het zondag gaat worden. Ik gooi er nog 2 bioscoopkaarten bij voor 'n film naar keuze als je ook nog eens de scorende spelers goed hebt. Vergeet je emailadres niet in de comment te zetten zodat ik contact met je kan opnemen. Succes!

SPANJE - NEDERLAND [DE VOORSPELLINGEN]VANGBAL! NEE TOCH NIET...
VANGBAL!  NEE TOCH NIET...
Leuk van die fans die niet echt opletten en alleen maar naar een wedstrijd gaan om een souvenier mee naar huis te nemen maar het gaat wel een beetje ten koste van de ploeg die je juist aan het aanmoedigen was.

VANGBAL! NEE TOCH NIET...TUTORIAL : HOW TO LOOK GOOD
TUTORIAL : HOW TO LOOK GOOD
Uiteraard hoef ik niet te weten hoe er goed uittezien want ik werd zo al geboren maar wellicht dat andere mensen toch wat hebben aan de tips die deze chick geeft.

TUTORIAL : HOW TO LOOK GOODCEMENT DUIKEN
CEMENT DUIKEN
In de bouw gebeuren nogal wat bedrijfsongevalletjes, niet zo vreemd als je bijvoorbeeld es naar dit filmpje kijkt.

CEMENT DUIKENGAMETIME 1070 - FIRECRACKER FRENZY
GAMETIME 1070 - FIRECRACKER FRENZY
Druk op de dezelfde gekleuren bommetjes en op de juiste plekken om het vuurwerk te laten afgaan in Firecracker Frenzy. Game on!

GAMETIME 1070 - FIRECRACKER FRENZY

THE VERY HOT LAYLA
THE VERY HOT LAYLA
We gaan weer eens kijken naar een babe die zwaar knaken aan het verdienen is vanuit haar eigen woon / slaapkamer met behulp van een webcam. Tja, gelijk heeft ze, ik zit nog steeds te wachten tot er vrouwen zijn die willen betalen voor een kale itakker op de webcam met een bierbuik.

THE VERY HOT LAYLATIME ROLL
TIME ROLL, TIMEROLL
Hier op TLP HQ staat de hele dag DI.FM aan en ik moet zeggen dat het de ideale arbeidsvitamine is die vocal trance klanken van verschillende deejays 24/7. Er gaat veel mis op het internet maar muziek heelt alle wonden.

TIME ROLLWIE VAN DE DRIE
Miranda Angelica Connie

Miranda | Angelica | Connie
ULTIMATE WEDGIE POWNAGE
ULTIMATE WEDGIE POWNAGE
Mensen vragen mij altijd waarom ik aan het eind van een gezellige avond toch altijd graag naar huis wil ondanks dat er een gedekt bedje klaar staat. Dit is dus waarom!

ULTIMATE WEDGIE POWNAGEHIGHWAY MAYHEM POV STYLE [OMG]
HIGHWAY MAYHEM POV STYLE, crash
Bij Wegmisbruikers worden regelmatig autobestuurders naar de kant gehaald die op de een of andere manier hun lading niet goed hebben vastgebonden en dat lijkt soms een beetje overdreven maar als je dan dit soort beelden ziet, waarop te zien is hoe een auto door het rijden over iets wat op de weg ligt verongelukt ga je daar toch wel iets anders over denken. Schokkende beelden!

HIGHWAY MAYHEM POV STYLEKIJK ZO GAAT DAT IN CHINA, SHOOT TO KILL
KIJK ZO GAAT DAT IN CHINA, SHOOT TO KILL
We gaan eventjes live kijken naar een gast die een meisje gegijzeld heeft en haar bedreigt met een steekvoorwerp. De hele Chinese politiemacht is er voor op de been gekomen en heeft de man omsingeld. Een undercover pliesievrouw wacht niet langer en maakt korte metten met de crimineel. Start op 00:48!

KIJK ZO GAAT DAT IN CHINA, SHOOT TO KILLPUPPET HIGH [AFTER THE VIRUS]
PUPPET HIGH [AFTER THE VIRUS]
Geniaal filmpje hierzo wat zich afspeelt jaren nadat er een wereldwijd virus de aarde heeft getroffen waardoor de helft van de wereld bevolking door het leven gaat als pop. Het leven gaat gewoon door maar levert zo nu en dan toch vreemde situaties op. Leuk gedaan!

PUPPET HIGH [AFTER THE VIRUS]PSYCHIC PREDICTIONS HOLLAND - SPAIN FIFA 2010
PSYCHIC PREDICTIONS HOLLAND - SPAIN FIFA 2010
Het wordt elke dag gekker hadden we eerst alleen nog Octopus Paul die elke wedstrijd goed voorspelde voor onze Duitse vrienden tot de uitschakeling aan toe. In Thailand hebben ze ene parkiet, Mani die paranormale gaven zou bezitten en vandaag hebben we zelfs Bert het Beessie die zeker weet dat Nederland gaat winnen morgen. Mocht je nog een voorspelling willen doen om daarmee een blu ray of bioskaartjes te winnen dan kan dat hier! Hier de voorspelling van Paul die inmiddels in de pulpo zit! Duif Marijke!

PSYCHIC PREDICTIONS HOLLAND - SPAIN FIFA 2010GAMETIME 1069 - PERFECT BALANCE 3
GAMETIME 1069 - PERFECT BALANCE 3
We hadden al een Perfect Balance 1 staan in een ver verleden en daar kwam laatst nog eens deze Perfect Balance 2 bij en wegens doorslaand succes hebben we vandaag gewoon al weer deeltje 3. Game on!

GAMETIME 1069 - PERFECT BALANCE 3

THE DAVALOS SISTERS
THE DAVALOS SISTERS
Ik dacht dat het Menno was die mij er vanmorgen terecht op wees dat we al een tijdje niets gehoord en gezien hadden van de mooie Colombiaanse Mariana Davalos. Nou hebben ze in Colombia een soort van lingerie tv waar je echt helemaal vrolijk van wordt en ook heeft deze Mariana nog een tweelingzusje Camila genaamd die het feest compleet maakt. Mariana solo zie je in deze clip! Beetje moeilijk kiezen zo, habbbaaaa!

THE DAVALOS SISTERSVI ORANJE [THE VERY BEST OF 04/07]
BEST OF VI ORANJE [WK 2010]
Eerlijk is Eerlijk, VI Oranje is stukken leuker om naar te kijken dan Sportzomer van de NOS en afgelopen zondag op de 1e rustdag naar de halve finale toe zonden ze op RTL7 deze eigen compilatie uit met de leukste beelden tot dan toe. Er is ook weer een nieuwe compilatie van Superbeelden die ik er ook nog maar es ondergezet heb. Vorige!

VI ORANJE [THE VERY BEST OF 04/07]IT'S VUVUZELA BIRD
IT'S VUVUZELA BIRD
Voor de mensen die niet van het voetbal houden zal het een zegen zijn dat na zondag voorlopig geen WK meer op de televee te zien zal zijn alleen geldt dat niet voor deze gast die een papagaai heeft die hem voorlopig nog wel eventjes aan het afgelopen WK zal herinneren.

IT'S VUVUZELA BIRDPIZZABABE ASHLEY KIRK
PIZZABABE ASHLEY KIRK
Het is alweer vrijdag en ik heb vandaag de ontdekking van de eeuw gedaan. Zit dus nu heerlijk relaxed met m'n voeten in een teiltje met koud water en zo is het bloggen toch nog enigszins uittehouden in deze sauna eerder bekend als m'n kantoortje. Ashley Kirk is onze weekafsluiter en is helemaal niet verkeerd!

PIZZABABE ASHLEY KIRKBEAVER | REMI GAILLARD
BEAVER
Attentie aan alle vakantiegangers die van plan zijn om na zondag alsnog aftereizen naar Frankrijk om daar bijvoorbeeld te gaan wildwaterkanoën want onze Remi is weer on the loose dit keer vermomd als een reusachtige beverdie probeert een dam te bouwen. Meer Remi Gaillard hier!

BEAVER | REMI GAILLARDDJ TIESTO IN 20 YEARS [ROCK ON!]
DJ TIESTO IN 20 YEARS [ROCK ON!]
Er ging van de week een vreemd gerucht over twitter dat DJ Tiesto dood zou zijn maar dat was helemaal niet het geval zo liet Thijs Verwest even later zelf weten en ging weer over tot de orde van de dag. Als DJ heb je een lange houdbaarheidsdatum en dat bewijst deze gast die net zoals Tiesto zelf het grootste feest heeft tijdens het draaien.

DJ TIESTO IN 20 YEARS [ROCK ON!]BODYSHOT GONE WRONG [FAIL]
BODYSHOT GONE WRONG [FAIL]
Altijd leuk die body shots vooral als jij die krijgt van een of andere lekkere chick die met dat soort dingetjes eventjes de kroeg doorgaat. Deze gasten doen het gewoon thuis en dat valt een beetje tegen als blijkt dat het meubilair daar niet echt op berekend is.

BODY SHOT GONE WRONG [FAIL]BRETT DOMINO [THE STYLOPHONE MEDLEYS]
BRETT DOMINO [THE STYLOPHONE MEDLEYS]
Deze Brett Domino is goed met de stylophone een instrument die ik vooral kende van deze video maar eigenlijk niets anders is dan mini synthesizer met metalen toetsjes. Ik zocht 3 van z'n medleys op!

BRETT DOMINO [THE STYLOPHONE MEDLEYS]GAMETIME 1068 - BALL REVAMPED 2
GAMETIME 1068 - BALL REVAMPED 2
Vandaag komt het op snelheid en behendigheid aan omdat je telkens een vallend balletje naar de finish moet leiden zonder iets van muren of andere obstakels aan te raken. Klinkt niet moeilijk maar met 100 levels voor de boeg ben ik benieuwd wie ook daadwerkeljk het einde gaat halen. Game on!

GAMETIME 1068 - BALL REVAMPED 2SUNBEAM
SUNBEAM
En dan is het alweer tijd voor de afsluiter van de dag wat vandaag een mooie blondine is geworden die wat last heeft van de zon en daarom maar wat kleertjes uit trekt voor wat verkoeling. Wij kijken mee!

SUNBEAMSURVIVING SID [RETRO COOLNES]
SURVIVING SID [RETRO COOLNES]
Om de een of andere vage reden ken ik deze clip niet eens en dat terwijl ik nog wel zo'n fan ben van films als Ice Age. Surviving Sid schijnt een bonus te zijn die bij de Ice Age 2 dvd zat en in de hoofdrol zien we Sid die gaat kamperen. Ook Scrat heeft een klein bijrolletje!

SURVIVING SID [RETRO COOLNES]THE CHICKS VAN WISH OUTDOOR 2010
THE CHICKS VAN WISH OUTDOOR 2010
We worden weer om de oren geslagen met het ene outdoor feest naar het andere maar voor de babes hoef je niet echt te gaan naar Wish Outdoor als ik zo eens deze mega gallerie kijk van onze Whiteline vriendjes. Hier en daar valt er nog wel wat appetijtelijks te bespeuren na goed zoeken, dus ik onthou ze jullie niet.

THE CHICKS VAN WISH OUTDOOR 2010

OP EEN DAG WEET JE HET ! I AM STUPID... [WTF]
OP EEN DAG WEET JE HET ! I AM STUPID...
Ik verdenk dit soort gasten er altijd van te weinig zuurstof bij geboorte gehad te hebben en dat moet ook bijna wel als je je laat beschieten met golf(appels) van een metertje of 3 door een babe in bikini top. Bonus: Paperback guy!

OP EEN DAG WEET JE HET ! I AM STUPID...PIZZABABE LYNN DE LA ROSA
PIZZABABE LYNN DE LA ROSA
Tropische temperaturen in Nederland terwijl we met z'n allen naar de finale van het WK 2010 toeleven a.s. zondag tegen Spanje. Morgen starten we weer een nieuwe pool want er liggen hier wat blu rays te verstoffen. Vandaag de tropische verassing Lynn de la Rosa, hier nog een oudere gallerie van deze dame.

PIZZABABE LYNN DE LA ROSASIDEWALK SUPER MARIO BROS [EPIC]
SIDEWALK SUPER MARIO BROS [EPIC]
We hebben de afgelopen jaren al de nodige coole Super Mario clips voorbij zien komen maar deze steekt daar toch wel echt met kop en schouders bovenuit. Net als vanmorgen gaan we weer eventjes genieten van het werk van een paar graffity artists die dit keer Mario onder handen nemen. EPIC!

SIDEWALK SUPER MARIO BROS [EPIC]WEDDING PHOTOGRAPHY FAIL
WEDDING PHOTOGRAPHY FAIL
Op de belangrijkste dag van je leven, je trouwfeest, wil je natuurlijk dat alles goed en ordelijk verloopt en het liefst heb je van elk moment van die dag foto's om er later nog eens van te kunnen genieten. Je kan dan het beste maar een zo professioneel mogelijk fotograaf inhuren, alleen gaat dat toch niet helemaal zoals gehoopt.

WEDDING PHOTOGRAPHY FAILJAVI CAPA - SEXOLE
JAVI CAPA - SEXOLE
Okay, ik was gisteren misschien toch iets te voorbarig om maar meteen DJ Meg tot dé zomerhit van 2010 te bombarderen en JA er zaten betere nummers in de comments. Vandaag dan ook niet zozeer dé zomerhit van 2010 maar wel dé videoclip van de zomer van 2010. Kijk en luister naar Javi Capa met Sexole!

JAVI CAPA - SEXOLEBIG BANG BIG BOOM
BIG BANG BIG BOOM
De evolutie therorie van Darwin in graffity stijl een mooi en kunstig werkje van ene Blu die al wel meer van dit soort werk op z'n naam heeft staan. Check!

BIG BANG BIG BOOMGAMETIME 1067 - STUNT RUN
GAMETIME 1066 - STUNT RUN
Rij met je truck door dit woeste landschap en pak zoveel mogelijk muntjes onderweg mee. Dat is de boodschap in vandaags spel Stunt Run, game on!

GAMETIME 1066 - STUNT RUNMARKESA YEAGER [VIDEO SPECIAL]
MARKESA YEAGER [VIDEO SPECIAL]
Een van de mooiere dames en ze loopt ook al een tijdje rond in de Playboymansion waar van de week dit verhaal (DE HEF:DE HELD) over naar buiten kwam is Markesa Yeager. Bij collega Xmissy een mooie special met 4 videos van deze blonde cybergirl! Hier nog wat galleries!

MARKESA YEAGER [VIDEO SPECIAL]

AUTOTUNE THE RAINBOW [EPIC]
AUTOTUNE THE RAINBOW [EPIC], autotuned
Ik ben nogal gek op dit soort geautotunede clips maar dan moeten ze wel origineel zijn want geautotuned nieuws is bijvoorbeeld allang niet leuk meer. Van de week dook er een video op met daarin een hippie die al dan niet onder invloed van paddo's of andere genotsmiddelen helemaal uitflipte bij het zien van een regenboog. Dit is de autotune versie!

AUTOTUNE THE RAINBOW [EPIC]POLITIEGEWELD IN HAARLEM, RICHARD GEKNIET !
POLITIEGEWELD IN HAARLEM, RICHARD GEKNIET !
Richard fietste door de Barteljorisstraat in Haarlem en dat mag niet! Er moesten zo'n 6 agenten aan te pas komen om hem in de boeien te slaan en een van die agenten doet dat door deze 52 jarige inwoner van Haarlem een knietje te geven. Politiegeweld ? Nee hoor, volgens de korpsleiding niet!

POLITIEGEWELD IN HAARLEM, RICHARD KRIJGT KNIETJE!PIZZABABE KELLY CARRINGTON
PIZZABABE KELLY CARRINGTON
De enige Carrington's die ik ken zijn van Dynasty en dat is alweer een eeuwigheid geleden maar deze Kelly Carrington hadden we al eens in een ver verleden als Pizzababe van de dag staan en vandaag is ze gewoon weer terug in een nieuwe gallerie. Raten maar weer!

PIZZABABE KELLY CARRINGTONISRAELISCHE SOLDATEN DANSEN IN HEBRON
ISRAELISCHE SOLDATEN DANSEN IN HEBRON
Terwijl de Palestijnen al jaren moord en brand schreeuwen en leven in bezet gebied doet Israel net alsof er niets aan de hand is en maken de Israelische soldaten er maar het beste van tijdens hun verblijf in bijvoorbeeld Hebron.

ISRAELISCHE SOLDATEN IN HEBRONDUITSLAND - SPANJE, SPANJE WINT!
DUITSLAND - SPANJE, SPANJE WINT!
Der Mannshaft hoeft al niet meer te spelen vanavond want Octopus orakel Paul voorspelt een overwinning voor Spanje die daarmee gewoon de finale in gaat tegen Nederland a.s. zondag! Omdat we gister geen winnaar hadden vandaag nog maar eens kijken of iemand de juiste stand kan voorspellen voor die blue rays die ik te verloten heb. Ik zeg dat de Duitsers winnen met 3-0! (vergeet je emailadres niet te vermelden!)

DUITSLAND - SPANJE, SPANJE WINT!MAKING OF FOOT 2010 | REMI GAILLARD
MAKING OF FOOT 2010
Het blijft mooi om te zien, de videos waar Remi Gaillard ons altijd mee verblijd en vandaag krijgen we zelfs een kijkje achter de schermen terwijl hij z'n laatste meesterwerkje Foot 2010 aan het maken is. Het uiteindelijke resultaat kan je hier bekijken en hier vind je nog meer Remi Gaillard clips op TLP.

MAKING OF FOOT 2010 | REMI GAILLARDDJ MEG - ONLY YOU | DÉ ZOMERHIT VAN 2010 ?!
DJ MEG - ONLY YOU
Als je één keer in je leven een zomerhit maakt dan is je kostje gekocht maar ik heb deze zomer eigenlijk nog geen toppers voorbij zien of horen komen. Ik vond deze Only You van DJ Meg eigenlijk wel geslaagd, weet jij een betere ? Drop 'm in de comments!

DJ MEG - ONLY YOU | DÉ ZOMERHIT VAN 2010 ?!GAMETIME 1066 - DREAM STACK
Na een zware wedstrijd gisteravond eerst eventjes relaxed met een rustig spelletje kleurtjes bijelkaar schieten. Allerlei vormpjes vullen je scherm die je kan wegschieten met ballen van dezelfde kleur. Tis simpel, game on!

GAMETIME 1066 - DREAM STACK

SEXY KITTEN BOOTYSHAKER
We zitten nu met z'n allen lekker naar de wedstrijd NL - Uruguay te kijken maar heb je verder niets met voetbal dan is deze bootyshakende sexy kitten misschien een beter tijdverdrijf. Hup Holland Hup! Hier nog een 8 minuten durende compilatie!

SEXY KITTEN BOOTYSHAKER100% SPRINGBREAK POWNAGE
100% SPRINGBREAK POWNAGE
Aziaten zijn meestal wat kleiner dan Europeanen en sowieso wat lichter dan de gemiddelde Amerikaan en dat was deze gast eventjes vergeten toen ie on stage tegen z'n vriendin aan het dansen was. Meer springbreak hier!

100% SPRINGBREAK POWNAGEBYE BYE BRASIL, URUGUAY YOUR NEXT!
BYE BYE BRASIL, URUGUAY YOUR NEXT!
Vanavond moet het gaan gebeuren in de halve finale tegen Uruguay om de uiteindelijke finale zondag tegen óf Spanje óf Duitsland te voetballen. Ik voorspel een 2-0 winst voor NL maar ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie denken dat het gaat aflopen. Zet daarom je voorspelling in de comments, voor de goede voorspellers heb ik nog 2 blue rays liggen. Vergeet niet je email adres te vermelden in de comment!

BYE BYE BRASIL, URUGUAY YOUR NEXT!PIZZABABE PORCHIA WATSON
PIZZABABE PORCHIA WATSON
De Pizzababe van de dag is de mooie blonde Porchia Watson die wel een paar vreemd littekens onder de tetten heeft maar waarvan ik eigenlijk toch niet kan geloven dat daar plastiek inzit. Maar goe jullie zijn de experts dus commenten en raten maar weer!

PIZZABABE PORCHIA WATSONTOPGEAR SEIZOEN 15 [EPISODE 2]
TOPGEAR SEIZOEN 15 [EPISODE 2]
Het is weer zover, vorige week nog de allereerste aflevering van seizoen 15 en nu een week later hebben we aflevering twee waarin James, Richie en Jeremy weer op geheel eigen wijze auto's testen. Ik ga het proberen bij te houden voor jullie maar moet 'm zo zelf ook nog kijken want ik had 'm gemist afgelopen zondag. ENJOY!

TOPGEAR SEIZOEN 15 [EPISODE 2]MAGIC BROTHER TRICK [EPIC]
MAGIC BROTHER TRICK [EPIC], magic trick
Ik had vroeger altijd ruzie met m'n zusje en volgens mij is dat eigenlijk vrij normaal. Dit stel gaat beter met elkaar om zo te zien en dit kleine meisje lijkt een truc te hebben gevonden waarbij dan ook geen gewonden vallen. Fake of Real ?

MAGIC BROTHER TRICK [EPIC]MAJESTEIT - YOUP EN GUUS
MAJESTEIT - YOUP EN GUUS
Ik heb er nog een hard hoofd in maar het zou maar zo kunnen dat we dit weekend wereldkampioen gaan worden en er een groot feest opkomst is. Uiteraard mogen onze helden dan ook langs de koningin maar heeft die wel tijd ? Youp van het Hek en Guus Meeuwis maakte samen dit nummer voor NOS Sportzomer!

MAJESTEIT - YOUP EN GUUS

HORRIBLE CRASH CARMELO MORALES CATALUNYA
HORRIBLE CRASH CARMELO MORALES CATALUNYA
Afgelopen weekend was het ernstig raak voor Carmelo Morales in de Moto2 GP van Catalunya toen hij het achterwiel van voorligger Kenny Noyes raakte en daardoor een flink crash maakte waarin hij ook nog eens z'n motor op 'm kreeg. Hier de beelden in super slowmo en het origineel.

HORRIBLE CRASH CARMELO MORALES CATALUNYAGAMETIME 1065 - COMA [ESCAPE]
GAMETIME 1065 - COMA [ESCAPE]
Eindelijke weer eens een escape game die de moeite waard is en het is de bedoeling om Pete and z'n vogeltje te helpen ontsnappen uit de kelder van z'n vader. De besturing gaat met de pijltjestoetsen en met de muis controleer je de objecten die je vindt. Game on!

GAMETIME 1065 - COMA [ESCAPE]PAMELA ALLISON
PAMELA ALLISON
Het klokje al rond deze Pamela Allison maar nog steeds doable volgens de Pizzaman standaarden en helemaal na een middagje terras zitten. Ik stel u voor aan Pamela Allison!

PAMELA ALLISONHEY DIE BUMPER HAD IK NET NODIG
HEY DIE BUMPER HAD IK NET NODIG
Wanneer je een nieuwe bumper nodig hebt voor je Golf uit het jaar 0, dan kan je natuurlijk naar de kwikfit rijden maar het is veel goedkoper om gewoon eventjes een auto van hetzelfde bouwjaar te zoeken en 'm daar vanaf slopen.

HEY DIE BUMPER HAD IK NET NODIGBOWLING WIN! [FAIL]
BOWLING WIN! [FAIL]
Bowlen is moeilijk vooral als je het niet zo heel vaak doet zoals ik maar zelfs voor de meest ongeoefende bowler is een strike gooien niet onmogelijk. Check eventjes deze gast die op het eerste gezicht zwaar faalt maar uiteindelijk toch wint.

BOWLING WIN! [FAIL]PIZZABABE KELLY SMITH
PIZZABABE KELLY SMITH
Een mooi begin van deze nieuwe week met Pizzababes, al zeg ik het zelf, we trappen namelijk af met de mooie Kelly Smith die behalve die tattoo op d'r kont toch wel aardig perfect is. Raten maar weer..

PIZZABABE KELLY SMITHROOF JUMP GUY [FAIL]
ROOF JUMP GUY [FAIL]
Z'n collega deed het nog wel goed voor en het leek eigenlijk allemaal zo makkelijk behalve als je al faalt om fatsoenlijk een ladder op te lopen. De schade valt mee als je die gebroken arm niet meetelt.

ROOF JUMP GUY [FAIL]THE CRASHES OF THE TOUR STAGE 1 [2010]
THE CRASHES OF THE TOUR STAGE 1 [2010]
De Tour de France is ons landje weer uit en op weg naar z'n uiteindelijk doel Parijs maar niet zonder de nodige valpartijen in ons toch zo platte landje. Zelfs een hond kwam ineens de weg opschieten toen de rijders voorbij Brouwersdam kwamen. Hier de crashes in 2 filmpjes inclusief het hondje!

THE CRASHES OF THE TOUR STAGE 1 [2010]URBAN BUROSTOEL SURFEN
URBAN BUROSTOEL SURFEN
Dit soort akties moet ik toch echt sterk afraden maar cool ziet het er wel uit. In plaats van te surfen / wakeboarden achter een auto, hangen we er dit keer burostoelen aan. Don't try this at home!

URBAN BUROSTOEL SURFENRICKROLLED CAT
RICKROLLED CAT
Katten hebben eigenlijk maar een mooi leventje behalve eten drinken en schijten liggen ze heerlijk de hele dag wat te slapen om afentoe een aai over de bol te krijgen. Deze kat houdt er dan ook helemaal niet van om gerickrolled te worden tijdens z'n middagdutje.

RICKROLLED CATGAMETIME 1064 - KILL ME
GAMETIME 1064 - KILL ME
In Kill Me moet je klonen van jezelf telkens opofferen om je uiteindelijk een wegtebanen en een weg te vinden naar elke uitgang van de level met je echte persoon en dat met zo min mogelijk klonen. Game on!

GAMETIME 1064 - KILL MEELLY DOING HOT STRIPTEASE
ELLEN DOING HOT STRIPTEASE
Het blijft nog eventjes warm als we de weerberichten mogen geloven en dat is lekker als je niet binnen hoeft te werken. De temperaturen lopen hier nogal op en dit soort fijne striptease filmpjes brengen dan ook niet echt verkoeling.

ELLY DOING HOT STRIPTEASEWHY YOU TRY TO HURT ME, I'M BRUCE [EPIC]
WHY YOU TRY TO HURT ME, I'M BRUCE [EPIC]
Het is niet mijn muziek maar ook deze compilatie met daarin allerlei filmscenes uit Bruce Willis films is weer erg leuk gemaakt. De muziek Why you try to hurt me girl, I'm Bruce Willis komt van Jeep Cherokee uit 2008 al weer...

WHY YOU TRY TO HURT ME, I'M BRUCE [EPIC]RUGBY REFEREE KNOCKED OUT
RUGBY REFEREE KNOCKED OUT
Tijdens een partijtje rugby tussen Slade Point en Kuttabul staat een scheids wel heel erg dicht op het spel en krijgt dan ook de rugby bal vol in z'n gezicht geschopt waarna hij toch eventjes zwaar nokkie gaat. +1 voor de herhalingen! Dit gebeurt wel vaker trouwens.. hier..

RUGBY REFEREE KNOCKED OUTHAPPY 4TH OF JULI met KARISSA SHANNON
HAPPY 4TH OF JULI met KARISSA SHANNON
Het is vandaag de dag dat de onafhankelijkheid wordt gevierd over het grote water en ene Karissa Shannon is daarom maar in een USA bikini en met vlaggetje en al naar het strand getogen. Wij kijken graag eventjes mee! Thnx B!

HAPPY 4TH OF JULI MET KARISSA SHANNONWIE VAN DE DRIE
Bonita Caprice Jana
Bonita | Caprice | Jana
SENSATION 2010 [THE VIDEO + LIVESETS]
SENSATION 2010 [THE VIDEO + LIVESETS]
Dit jaar was BNN er weer bij om het Sensation White 2010 live te verslaan en daar kon je gister op TV al wat van zien en dit is die uitzending nog eens op herhaling voor diegene die het gemist heeft. Party on! + Livesets!

SENSATION 2010 [THE VIDEO + LIVESETS]BLONDJE SNAPT NIKS VAN MODDERWORSTELEN
BLONDJE SNAPT NIKS VAN MODDERWORSTELEN
Het zit in de genen dat kan niet anders, ik kan op geen andere wijze verklaren waarom het altijd blondines zijn die dit soort zaken overkomt. Deze chick heeft weleens gehoord van modderworstelen maar wist schijnbaar niet dat je dat niet solo kan doen. Ook in Rusland is het warm schijnbaar!

BLONDJE SNAPT NIKS VAN MODDERWORSTELENRUSSIAN URBAN WATERSKI
RUSSIAN URBAN WATERSKI
Gister kon je al zien dat een gast lekker aan het waterskieen was in een stadje te Rusland die getroffen is door een overstroming en waar ook nog eens echte gentlemen wonen. Vandaag hebben we de originele beelden gefilmd vanuit de auto waar hij achter hangt.

RUSSIAN URBAN WATERSKIMARK WEBBER F1 PITSTOP PARLIAMENT SQUARE
MARK WEBBER F1 PITSTOP PARLIAMENT SQUARE
Mark Webber maakte vorige week nog een zware crash in de ronde van Valencia maar was deze week alweer te zien in hartje Londen waar hij een pitstop maakte met z'n F1 bolide op het parlements plein aldaar.

MARK WEBBER F1 PITSTOP PARLIAMENT SQUAREGAMETIME 1063 - MAX DAMAGE 2
Je hebt een kanon waarmee je zoveel mogelijk schade moet toebrengen aan allerlei bouwsels waarmee je geld kan verdienen. Simpel, maar er zijn genoeg levels waar je je mee kan vermaken.

GAMETIME 1063 - MAX DAMAGE 2THE VERY HOT SANDRA NILSSON
THE VERY HOT SANDRA NILSSON
Sandra Nilsson is een babe en tevens playmate en zien we maar eens in deze super coole mooie clip met Sandra in de hoofdrol ergens in een verlaten restaurantje aan een vergeten highway.

THE VERY HOT SANDRA NILSSONMOVIE INSULTS
De top 100 met de beste beledigingen uit films in een compilatie van zo'n minuut of 10, dat is in het kort deze clip. Check!

MOVIE INSULTSGANGSTER RETARD
GANGSTER RETARD
Je vraagt je weleens af hoe belachelijk je jezelf kan maken op het internet maar gelukkig zijn er altijd mensen die dat eventjes voordoen, zoals deze wannabe gangster.

GANGSTER RETARDCARDBOARD TANK
CARDBOARD TANK
Met karton kan je hele oorlogen voeren zoals we eergister al konden zien in deze clip bijvoorbeeld maar je kan er ook een heuse tank mee bouwen die kan rijden en al. Coole shit!

CARDBOARD TANKWIE VAN DE DRIE
Bree Carol Avy
Bree | Carol | Avy
I KISSED A NERD
I KISSED A NERD
Het was weer eventjes geleden maar hier is dan toch weer een parodie op het nummer I Kissed a Girl van Kate Perry.

I KISSED A NERDROCK CHICK DOET FACEPLANT
ROCK CHICK DOET FACEPLANT
Tijdens een rockconcert is een chick on stage geklommen om een dansje te doen maar schijnbaar is ze zo wasted dat ze er maar meteen bij gaat liggen.

ROCK CHICK DOET FACEPLANTECHTE GENTLEMAN, ZE BESTAAN!
ECHTE GENTLEMAN, ZE BESTAAN!
Ik zou een plens water een dezer dagen helemaal niet zo verkeerd vinden want die hitte vin ik nu wel eventjes weer prima. Ergens in Rusland is zo te zien wel een plas water gevallen zo veel zelfs dat de straten zijn verandert in sloten en daar sta je dan als vrouw met watervrees. Gelukkig is er dan altijd wel iemand bereid om de helpende hand te reiken.

ECHTE GENTLEMAN, ZE BESTAAN!THE SWEDISH CHEF - POPCORN
THE SWEDISH CHEF - POPCORN
Wat een feest gister na de wedstrijd tegen Brazilie, wat toch eigenlijk vrij kansloos ten onderging tegen NL met 2-1 en waardoor wij ons dinsdag weer mogen opmaken voor de volgende wedstrijd tegen Uruquay. Bij zo'n wedstrijd hoort natuurlijk een bak popcorn of anders wel bitterballen en veel bier. Swedish chef van de Muppets laat ons zien hoe popcorn te maken. Meer...

THE SWEDISH CHEF - POPCORNGAMETIME 1062 - DR SWEETVALLEY
GAMETIME 1062 - DR SWEETVALLEY
Je zit in een 3D achtige wereld en je moet telkens items zien te bemachtigen om naar de volgende level te geraken. Game on!

GAMETIME 1062 - DR SWEETVALLEYCELESTE STAR [REPOST]
CELESTE STAR [REPOST]
Sommige filmpjes zijn zo mooi dat het helemaal niet zo erg is om nog eens voorbij te laten komen, zo ook deze mooie eigen gemaakte clip met in de hoofdrol Celeste Star. Gisteravond niks meer van terecht gekomen dus vandaar nu even op herhaling.

CELESTE STAR [REPOST]ITALIAANSE FAN MAAKT ER HET BESTE VAN
ITALIAANSE FAN MAAKT ER HET BESTE VAN, SHOWING BOOBS
Ik denk dat de bookmakers dit toernooi goeie zaken hebben gedaan want wie had er verwacht dat landen als Engeland, Frankrijk en Italie die kwart finales niet zouden halen. In Frankrijk heerst diepe rouw maar in Italie maken ze er gewoon het beste van. Ik stel voor dat alle dames in de kroeg vanmiddag hetzelfde doen mochten wij uitgeschakeld worden. Fijne wedstrijd allemaal!

ITALIAANSE FAN MAAKT ER HET BESTE VANBLONDJE ?!
BLOND OF LIEVER WIT ?!
Nederland zit in een hittegolf en dat is voor de zonaanbidders heerlijk genieten. Wat ook genieten is dezer dagen is een lekker witbiertje op het terras of gewoon lekker aan de bar. En dat is niet alleen voor het vrouwelijke schoon wat aan de bar zit zoals we hier kunnen zien.

BLOND OF LIEVER WIT ?!

DRAMA QUEEN
DRAMA QUEEN
Kinderen zijn leuk vooral als ze van een ander zijn en het ene kind heeft meer humor dan een ander. Dit kleine draakje houdt er van de boel afentoe op stelten te zetten.

DRAMA QUEEN

PIZZABABE LANE ELIZABETH
PIZZABABE LANE ELIZABETH
Het voetbal gaat zo beginnen en ik hoop dat we er allemaal klaar voor zijn want dit kan weleens de zwaarste wedstrijd tot nu toe gaan worden. We gaan dus snel eventjes over naar de Pizzababe van de dag wat deze Lane Elizabeth is geworden en die tevens de weekafsluiting is. Maandag weer een Pizzababe van de dag, en van het weekend Wie van de Drie! Rate...

PIZZABABE LANE ELIZABETHWAKKERRRR WORDEN!
WAKKERRRR WORDEN!
Het was me wel weer een avondje gister en het liefste wat je dan eigenlijk doet is gewoon lekker op bed blijven liggen en dat zou ik ook gewoon doen ware het niet dat het zo fokking heet is en van slapen niet echt veel terecht komt. Een vriendin als deze helpt ook niet echt, lijkt me wel lekker nu ff trouwens.

WAKKERRRR WORDEN!WHITE MAN CAN'T RAP [FAIL]
WHITE MAN CAN'T RAP [FAIL]
De film White men, can't jump heb ik ooit es gezien en dat bleek toch meetevallen uiteindelijk. Nou ken ik ook Vanilla Ice, wat eigenlijk gewoon een kansloze gast was met z'n wack rhymes maar deze broertjes maken het eigenlijk allemaal nog net iets erger door mij te gaan rappen met een nummer voor de webcam. Hoe kansloos...

WHITE MAN CAN'T RAP [FAIL]JAKHALS ERIK DOET DUIVENGOOIEN
JAKHALS ERIK DOET DUIVENGOOIEN
Bij het programma VI Oranje laten ze elke dag een duif vrij met een boodschap voor ons team in Zuid Afrika. Het valt nog niet mee om zo'n duif te laten wegvliegen, tenminste dat bedenk ik me als ik deze beelden zo zie van Jakhals Erik op het Scheveningse strand.

JAKHALS ERIK DOET DUIVENGOOIENCOOLSTE RUITENWISSER OOIT!
COOLSTE RUITENWISSER OOIT!
Ik heb het nog nooit gezien maar diegene die met zo'n achter ruitenwisser voor me staat in de file zou ik toch zeker eventjes aanspreken en voordragen voor de originaliteitsprijs.

COOLSTE RUITENWISSER OOIT!GAMETIME 1061 - SEA JOURNEY
GAMETIME 1061 - SEA JOURNEY
Het spel van vandaag is niet echt heel erg moeilijk het is namelijk de bedoeling om telkens 3 van dezelfde symbolen bij elkaar te zetten. Simpel ? Het moet niet te moeilijk worden op deze vrijdag.. Game on!

GAMETIME 1061 - SEA JOURNEYARIEL | THE REDHEAD OF UR DREAMS
ARIEL
Ik moet eerlijk bekennen dat ik na kennismaking met deze roodharige Ariel toch anders ben gaan kijken naar dames met roodhaar. Niet zo verwonderlijk eigenlijk want deze Ariel is echt een snoepje en er staat dan ook meer dan genoeg materiaal op TLP van deze vamp. Dit filmpje mag toch niet ontbreken, meer Ariel hier!

ARIEL | REDHEAD OF UR DREAMSTABLETENNIS WANNABE'S [FAIL]
TABLETENNIS WANNABE'S [FAIL]
Wij hadden vroegah heel relaxt in de kelder een tafeltennis tafel staan en het was na of voor het eten altijd vaste prik om eventjes een potje te spelen. Leuk, en je blijft in beweging, dus gezond voor lijf en leden. Sommige mensen weten echter zelfs van dit simpele spelletje een zooitje te maken.

TABLETENNIS WANNABE'S [FAIL]

VUVUZELA HERO
VUVUZELA HERO
Nu we het 2 dagen zonder voetbal moeten stellen zou je toch bijna die irritante vuvuzela's gaan missen ook. Deze gasten hebben een nieuw soort guitar hero bedacht, je raad het al, met een vuvuzela!

VUVUZELA HEROGRATIS FESTIVAL KAARTEN WINNEN ?
GRATIS FESTIVAL KAARTEN WINNEN ?, ANWB JONGEREN AKTIE
Wil jij deze zomer gratis en voor niets naar een van dé zomer festivals, zoals Extrema, Solar of Lentekriebels ? En ben je tussen de 18 en 24 jaar ? Sluit dan nu de Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel af en maak kans op een van die vele gratis festivalkaarten ! Wanneer je nu lid wordt ontvang je ook nog eens een vette gratis zomer CD en profiteer je van exclusief ledenvoordeel zoals tanken met korting, gratis routekaarten en, ook niet onbelangrijk, korting bij de Burger King en Music Store op al je aankopen. Check die aktiesite voor meer informatie!
PIZZABABE VERONICA CALLISON
PIZZABABE VERONICA CALLISON
De Pizzababe van gister hebben we maar meteen naar het bejaardenhuis door gestuurd want 44 is schijnbaar te oud voor sommige onder jullie al zou ik het er nog prima op kunnen. Dan maar weer es wat vers vlees uit de kuip trekken en dat is vandaag de O zo mooie Veronica Callison geworden met d'r mooie groene ogen!

PIZZABABE VERONICA CALLISONCARDBOARD WARFARE
CARDBOARD WARFARE
Iemand moet me toch eens gaan uitleggen met wat voor soort software ze dit soort effecten in een clip monteren want ik vind dit echt mega cool. We gaan oorlogje voeren met behulp van karton schiettuig. Mooi gemaakt!

CARDBOARD WARFAREBASEBALL vs CELLPHONE USER [PWNED]
BASEBALL vs CELLPHONE USER [PWNED]
We konden laatst al een jochie zien die niet echt goed aan het opletten was tijdens een American Football wedstrijd maar deze gast maakt het helemaal bont door te gaan bellen tijdens een baseball wedstrijd. Of hij het nog eens doet ?

BASEBALL vs CELLPHONE USERSAMURAI SWORDFIGHT GONE WRONG [FAIL]
SAMURAI SWORDFIGHT GONE WRONG [FAIL]
Samurai zwaarden staan er om bekend erg scherp te zijn en dat merkt deze gast ook wanneer hij voor de gein met z'n makker in de tuin een cool filmpje wil opnemen. Zo te zien loopt het allemaal nog aardig goed af uiteindelijk. FIGHT!

SAMURAI SWORDFIGHT GONE WRONG [FAIL]A DOG'S A MANS BEST FRIEND
A DOG'S A MANS BEST FRIEND, DOG FRISBEE
Ik heb hier zelf een birmaanse tijger rondlopen maar een hond is natuurlijk ook heel erg leuk vooral als die je helpt om bijvoorbeeld je frisbee uit de boom te halen.

A DOG'S A MANS BEST FRIENDGAMETIME 1060 - GLOBS
We gaan puzzelen op deze donderdag ochtend in de gametime van vandaag met het spel Globs. Je moet de kleurtjes bijelkaar zoeken om de figuurtjes samen te smelten en het is niet echt al te moeilijk. Toch moeite mee ? Check dan de uitgebreide tutorial!

GAMETIME 1060 - GLOBS