Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand June 2010

THE RETURN OF GIANNA MICHAELS
THE RETURN OF GIANNA MICHAELS
Het heeft eventjes geduurd, en het was eigenlijk een schatje van babeposter Ruben, maar we hebben weer wat materiaal van "G-cup" Gianna Michaels en daar word je op zo'n zonnige dag als deze toch wel erg vrolijk van zo vlak voor het slapen gaan. Meer Gianna Michaels op TLP hier!

THE RETURN OF GIANNA MICHAELS

DEZE LADA MOET DOOD [SLOPUH!]
DEZE LADA MOET DOOD
Als je auto het heeft begeven kan je gewoon de sloper bellen en die komt ze meestal nog wel ophalen voor de onderdelen maar een Lada is natuurlijk niet zo heel erg veel waard, ook niet in onderdelen. In Rusland weten ze dat inmiddels ook en hebben ze daar gewoon slopers die je auto voor de deur komen slopen onder het toeziend oog van de politie. Opgeruimd staat netjes!

DEZE LADA MOET DOODSPIDERMAN KID [COOL]
SPIDERMAN KID [COOL]
Wie wilde er vroeger nu niet spiderman of superman worden naast de gebruikelijke beroepen zoals brandweerman of zelfs piloot. Dit jochie voegde het woord bij de daad en ontwierp dit coole aparaat waarmee hij net zoals spiderman zonder problemen tegen muren opkan lopen. COOL!

SPIDERMAN KID [COOL]PIZZABABE PETRA VERKAIK
PIZZABABE PETRA VERKAIK
Het is fokking warm en daarom heeft Pizzababe van de dag Petra Verkaik ook maar eens wat verkoelend water opgezocht. Meer galleries van deze rondborstige dame vind je hier, vandaag met bandana en zonnebril op een verlaten stukje strand. Rate!

PIZZABABE PETRA VERKAIKTHE FAILS OF JUNI 2010 [TWISTER] V2
THE FAILS OF JUNI 2010 [TWISTER]
De maand juni is weer bijna voorbij en dan is het tijd voor Twister die zoals elke maand weer een compilatie inelkaar heeft geschroefd met daarin de beste fails van de maand. Alle voorgaande edities vind je trouwens gewoon hier!

THE FAILS OF JUNI 2010 [TWISTER]TOPGEAR SEIZOEN 15 [EPISODE 1]
TOPGEAR SEIZOEN 15 [EPISODE 1]
Ik was afgelopen zondag es blij verrast toen ik zag dat mijn favoriete autoshow Topgear weer begonnen was aan een nieuw seizoen en vandaag heb ik daar voor jullie deel 1 van. Jeremy test de Bentley Continental Supersport en Reliant Robin, Hammond gaat naar een begravenis en James rijd naar IJsland om daar met eigen ogen de vulkaan te zien die voor alle ellende zorgde dit voorjaar. YEAH! Meer Topgear hier!

TOPGEAR SEIZOEN 15 [EPISODE 1]LINUS HALLENIUS, DE NIEUWE VAN BASTEN ?!
LINUS HALLENIUS, DE NIEUWE VAN BASTEN ?!
In Zweden loopt momenteel een voetbaltalentje rond die luistert naar de naam Linus Hallenius en men zegt dat dit talent weleens een nieuwe Marco van Basten zou kunnen gaan worden. Helaas doet Zweden niet mee aan het WK 2010 maar dit doelpunt doet mij toch zeer denken aan een actie van van Basten op het EK van 1988.

LINUS HALLENIUS, DE NIEUWE VAN BASTEN ?!LOOTER GETS OWNED [G20]
LOOTER GETS OWNED [G20]
Tijdens de G20 zijn er weer allerlei relletjes te betreuren veroorzaakt door anti globalisten en er zijn zelfs al schoten gevallen. De nodige winkelruiten zijn ook al gesneuveld en sommige grijpen dit aan om zo'n winkel meteen te plunderen. Gelukkig zijn er altijd mensen die dat proberen te verhinderen..

LOOTER GETS OWNED [G20]GAMETIME 1059 - POLAR GLIDE
GAMETIME 1059 - POLAR GLIDE
Beweeg je pinquin zo dat je je tegenstanders van het ijs afkegelt om de toegang naar de volgende level te unlocken. Doe het met zo min mogelijk beurten en op de juiste manier zodat je zoveel mogelijk punten haalt. Game on!

POLAR GLIDE

NAKENDE CASSIE DOET WEBCAM DANSJE
NAKENDE CASSIE DOET WEBCAM DANSJE
Het is weer warm vandaag en daarom heeft Cassie besloten om maar gewoon meteen naakt voor de cam te gaan zitten of staan zonder eerst een vermoeiende striptease te geven. Tja, ook webcamdames hebben het wel eens te warm om te werken.

NAKENDE CASSIE DOET WEBCAM DANSJEBEST FRIENDS ONLY PARTY [WIN 10.000 EURO]
BEST FRIENDS ONLY PARTY
Ter ere van de Sony Ericsson Xperia X10, het eerste toestel met Timescape geeft Sony 10.000 euro weg om een knal feest te geven waar je dan ook nog es je favoriete DJ de plaatjes kan laten draaien. Dus wil je DJ Chucky, Erick E of Don Diablo op jouw tuinfeestje of andere zelfgekozen locatie hebben draaien ? Maak dan zoveel mogelijk foto’s van vrienden of vriendinnen en upload die naar de actiewebsite Sonyericsson.com/bestfriendsonly. Wie de meeste foto’s met vrienden verzamelt, wint de wedstrijd en een feest ter waarde van 10.000 euro. De top vijf en de vijf leukste foto’s winnen bovendien een Sony Ericsson Xperia X10! Check hier de video!

BEST FRIENDS ONLY PARTY [T.W.V 10.000 EURO]

LIMBO DANSEN DOE JE ZO!
LIMBO DANSEN DOE JE ZO!
Dit is Emperor Duke een fanatiek limbo danser die best goeie moves heeft en eventjes showt wat limbo dansen nu precies inhoud door onder een stok op 28cm hoogte door te gaan. Ik zeg knap!

LIMBO DANSEN DOE JE ZO!SHANNA MARIE MCLAUGHLIN
SHANNA MARIE MCLAUGHLIN
Begin van deze maand konden jullie al kennis maken met de mooie Shanna Marie Mclaughlin en vandaag is ze nog eens aanwezig als Pizzababe van de dag, dit keer in een nieuwe gallerie maar met hetzelfde hete lichaam. Rate!

SHANNA MARIE MCLAUGHLINBLOND OF LIEVER WIT ?! [FIXED]
BLOND OF LIEVER WIT ?!
Nederland zit in een hittegolf en dat is voor de zonaanbidders heerlijk genieten. Wat ook genieten is dezer dagen is een lekker witbiertje op het terras of gewoon lekker aan de bar. En dat is niet alleen voor het vrouwelijke schoon wat aan de bar zit zoals we hier kunnen zien.

BLOND OF LIEVER WIT ?!

CHRIS BROWN IS EEN MIETJE [MAN IN THE MIRROR]
CHRIS BROWN IS EEN MIETJE [MAN IN THE MIRROR]
Chris Brown kennen we nog als het ex vriendje van Rihanna die wel heel erg losse handjes had maar kreeg tijdens de BET 2010 Awards toch weer een kans om zich als artiest te bewijzen. Het ging anders dan hij gehoopt had toen hij het liedje Man in the Mirror van MJ wilde zingen brak hij in tranen uit. Origineel staat eronder!

CHRIS BROWN IS EEN MIETJE [MAN IN THE MIRROR]YOUTUBE STARWARS KID IN STOPMOTION
YOUTUBE STARWARS KID IN STOPMOTION
Ga er maar aanstaan om een stopmotion clip te maken van n van de bekendste youtube videos allertijden. De Zwiterse Admir Jahic en Comenius Roethlisberger ook wel bekend als The Invisible Heroes flikte het gewoon en het resultaat mag er wezen. RESPECT!

YOUTUBE STARWARS KID IN STOPMOTIONDANNY FONG DOET POKEMON SONG [ACAPPELA]
DANNY FONG DOET POKEMON SONG [ACAPPELA]
Toch wel weer fokking knap wat deze Danny Fong laat zien en horen als hij in z'n eentje allerlei verschillende geluiden doet die bijelkaar brengt en daarmee een grappige video maakt door het pokemon liedje op geheel eigen wijze ten gehoord te brengen.

DANNY FONG DOET POKEMON SONG [ACAPPELA]CONAN THE BARBARIAN [THE MUSICAL]
CONAN THE BARBARIAN [THE MUSICAL]
Arnold Schwarznegger is allang geen filmster meer maar heeft toch de nodige films op z'n naam staan. Een van de allereerste films die hij maakte was Conan The Barbarian waar dit de musical uitvoering van is.

CONAN THE BARBARIAN [THE MUSICAL]GAMETIME 1058 - BRICKS BREAKING
GAMETIME 1058 - BRICKS BREAKING
Verwijder de blokjes die in groepen bij elkaar staan en dezelfde kleur hebben totdat ze allemaal weg zijn. Als je niet meer verder komt kan je ook enkele steentjes weghalen door een magisch toverstafje te gebruiken waar je er maar 5 van hebt. Game on!

GAMETIME 1058 - BRICKS BREAKINGYOGA MET MARILYN
YOGA MET MARILYN
Het was gister een beetje laat geworden en ik was in nogal beschonken toestand door de overwinning op Slowakije vandaar dat er geen babe meer bereid was om nog als dagafsluiter te fungeren dus gaan we eerst maar eens lekker wat aan yoga doen met Marilyn. Een goed begin van de dag...

YOGA MET MARILYNJASPER IWEMA CRASH @ ASSEN 2010
JASPER IWEMA CRASH @ ASSEN 2010
De enige NL coureur in de huidige GP's is Jasper Iwema in de 125cc maar die had afgelopen weekend niet echt een fijne dag toen hij ten val kwam met z'n 125cc motor. Hier de foto gallerie met daarin een teleurgestelde weglopende Iwema! Thx Kerim! Meer Assen 2010 hier..

JASPER IWEMA CRASH @ ASSEN 2010MUSE & THE EDGE | WHERE THE STREETS 2010
MUSE & THE EDGE
Tijdens het grootste openlucht festival van de UK, Glastonburry 2010, trad The Edge samen op met Muse en brachten daar het nummer Where the Streets have no Name van U2 ten gehoor. Erg vet!

MUSE & THE EDGE | WHERE THE STREETS 2010PIZZABABE MEGAN GRANGER
PIZZABABE MEGAN GRANGER
Over naar de orde van de dag met ene Megan Granger een blonde wulpse dame waar we deze week mee gaan beginnen en wat zeker geen slecht begin van de week is dacht ik zo. Dit is meteen haar debuut op TLP en bij bevonden geschiktheid volgens het rating systeem zal ik nog meer van haar posten. Rate!

PIZZABABE MEGAN GRANGERAT-AT DAY AFTERNOON
AT-AT DAY AFTERNOON
Ik heb een kat maar een hond had ik vroeger eigenlijk ook wel erg cool gevonden. Nadeel is dat je zo'n beetje optijd moet uitlaten en ook niet es een dagje wegkan zonder 'm meetenemen. Gelukkig wordt er in de loop van de tijd vanallerlei cools uitgevonden.

AT-AT DAY AFTERNOONMARK WEBBER CRASH @ VALENCIA F1
MARK WEBBER CRASH @ VALENCIA F1
De 2 Redbull F1 auto's mochten deze week vanaf pole starten in Valencia en Sebastian Vettel won de race op overtuigende wijze. Collega Mark Webber was minder gelukkig toen hij Kovalainen raakte en door de lucht vloog om uiteindelijk in een bandenstapel tot stilstand te komen. Hij kon ongedeerd uitstappen, hier de beelden!

MARK WEBBER CRASH @ VALENCIA F1CAR TROUBLE ?! NO PROBLEM
CAR TROUBLE ?! NO PROBLEM
Met dit hete weer kan het maar zo eens gebeuren dat je met een oververhitte motor langs de kant van de weg beland en dat je moet wachten op de wegenwacht totdat die ervoor zorgt dat je weer verder kunt. Deze gasten hadden geen tijd om te wachten...

CAR TROUBLE ?! NO PROBLEMGRADUATION FALL / FAIL!
GRADUATION FALL / FAIL!
Wanneer je slaagt voor je examen en je je diploma ophaalt ten overstaan van de rest van de school kan je je maar op 1 manier echt onsterfelijk maken. Dat snapt deze Kassem heel goed!

GRADUATION FALL / FAIL!


GAMETIME 1057 - MOUNTAIN MANIAC
GAMETIME 1057 - MOUNTAIN MANIAC
Het mannetje hoog in de bergen is helemaal gek geworden en probeert zoveel mogelijk schade aan het lager geleden stadje te veroorzaken. Jij bent dat mannetje in de 8-bit game Mountain Maniac, probeer zo snel en veel mogelijk schade te maken door rotsen naar beneden te slaan. Game on!

GAMETIME 1057 - MOUNTAIN MANIACCOED OF THE MONTH SYDNEY BARLETTE
COED OF THE MONTH SYDNEY BARLETTE
Mooie dame deze Sydney Barlette die ook nog es de Coed van de maand juni is geworden en dit niet geheel onterecht. Meteen de dagafsluiter voor vandaag zodat we lekker vroeg al voor de tv kunnen gaan hangen in afwachting van de wedstrijd Argentinie - Mexico. Proost!

COED OF THE MONTH SYDNEY BARLETTETT ASSEN 2010 [PICS | VIDS | GIRLS]
TT ASSEN 2010 [PICS
We waren dit jaar uitgenodigd door de mensen van Redbull om een kijkje te nemen op de 80ste edite van de TT van Assen en dat was een supergeslaagd dagje! Niet alleen was het prima vertoeven in het warme zonnetje ook tijdens de races waren er de nodige inhaalacties en spectaculaire crashes die samen met de altijd fijne en mooie paddock girls zorgde voor een prima te doen zaterdagmiddag! Bij meer lezen vind je beeldmateriaal waaronder foto's, video's en natuurlijk de Paddock Girls! Thnx Rosanne

TT ASSEN 2010 [PICS | VIDS | GIRLS]ONE STORY BACKFLIP FAIL [WTF]
ONE STORY BACKFLIP FAIL [WTF]
Er lopen echt veel mafkezen rond op deze wereld en dit filmpje bewijst dat maar weer eens. Van een metertje of 6 een backflip maken om dan helemaal verkeerd op je rug terecht te komen, je moet er maar opkomen. Don't try this at Home! Meer backflippers!

ONE STORY BACKFLIP FAIL [WTF]WIE VAN DE DRIE
Caesaria Alice Adrienne
Caesaria | Alice | Adrienne
WORLD OF HARDSTYLE | THE LIP DJ COLLECTION
WORLD OF HARDSTYLE
Zet je speakers eventjes goed hard, beeld op fullscreen en kijk en luister mee naar deze super coole compilaties van Lip DJ gemaakt op allerlei festival in ons eigen kikkerlandje. Misschien zie je jezelf nog voorbij komen! Niet?! Dan toch zeker wel een hoop mooie dames en andere feestgangers. Hier de vorige delen : [1] [2] [3] [4], met ruim 50 minuten top materiaal!

WORLD OF HARDSTYLE | SUMMER OF 2010

FAT KID HIT BY FOOTBALL [EPIC]
FAT KID HIT BY FOOTBALL [EPIC]
Dit kereltje zat net eventjes lekker bij een football wedstrijd te kijken en lette schijnbaar even net niet op toen de bal richting zijn kant op werd gegooid en wordt daardoor vol op z'n snufferd geraakt.

FAT KID HIT BY FOOTBALL [EPIC]DANCING TURTLE
DANCING TURTLE
Schijnbaar kunnen schildpadden jeuk krijgen aan hun beschermende schild waardoor het met een klein beetje muziek en een beetje hulp net lijkt of het diertje danst. [+Wekkerpad & Spiderpad]

DANCING TURTLEBERT & ERNIE doen Y.M.C.A.
BERT & ERNIE doen Y.M.C.A.
Wie is er niet opgegroeid met sesamstraat en de avonturen van Bert & Ernie een iets wat vreemd stel waarvan Bert het ietwat knorrige type van de twee is. Vandaag staan de twee centraal in een nieuwe uitvoering van de Y.M.C.A.

BERT & ERNIE doen Y.M.C.A.LYNX RISE | BEST BITS of JJ CLEMENT
LYNX RISE
Jessica-Jane Clement kennen wij hier in NL vooral van het BBC-programma The Real Hustle dat door Veronica wordt uitgezonden onder de titel 'Oplichters en is een uberbabe. Ze begon haar carriere als fotomodel en zit in deze coole commercial van Lynx. +bonus!

LYNX RISE | BEST BITS of JJ CLEMENTGAMETIME 1056 - COVER ORANGE
GAMETIME 1056 - COVER ORANGE
In Cover Orange moet je met behulp van tools en materiaal in de scene telkens proberen de smiley appeltjes en ander fruit te beschermen tegen neerslag en andere vijanden die erop zijn het fruit te beschadigen. Klink simpel, is het niet!

GAMETIME 1056 - COVER ORANGE

3X SARAH JEAN UNDERWOOD [VIDEO SPECIAL]
3X SARAH JEAN UNDERWOOD [VIDEO SPECIAL]
Sarah Jean Underwood mag dan recentelijk een boobjob hebben ondergaan ook aan haar neus schijnt een en ander bijgeschaafd te zijn wat het voor ons eigenlijk alleen nog maar fijner kijkbaar maakt. De officiele maten van deze mooie blondine zijn 32B-24-31 en we hadden al vrachten met galleries van deze babe gepost als Pizzababe van de dag en vandaag komen daar nog eens 3 mooie videos bij. Twee op onderstaande link en hier de bonus video! Habbaaa!

3X SARAH JEAN UNDERWOOD [VIDEO SPECIAL]

DOE ES DANSEN [FAIL]
DOE ES DANSEN [FAIL], FEYENOORD
Als je tegenwoordig nog een beetje op wilt vallen op de dansvloer of zoals hier op een outdoor festival moet je wel haast halsbrekende toeren uithalen. Deze chick neemt dat laatste toch iets te letterlijk!

DOE ES DANSEN [FAIL]BEST OF VI ORANJE [WK 2010]
BEST OF VI ORANJE [WK 2010]
Ik vind het zelf altijd leuk om een compilatie te maken maar zo afentoe vind je er ook eentje in de mail en deze is echt supergoed van iemand die zich Superbeelden noemt. Het zijn allerlei kleine fragmentjes uit de RTL show VI Oranje met Johan Derksen in de hoofdrol. Het WK is nog niet voorbij dus wellicht volgt er nog een deel 2! Thnx Superbeelden!

BEST OF VI ORANJE [WK 2010]WIE VAN DE DRIE
Raylene Evi Jenna
Raylene | Evi | Jenna
WHY YOU SHOULDN'T PLAY WITH SHARKS [OMG]
WHY YOU SHOULDN'T PLAY WITH SHARKS
Dat je niet met haaien moet fukken was mij eigenlijk al duidelijk na de eerste Jaws film maar toch moesten er daarna nog een 5 delen gemaakt worden. Deze gast heeft een haai gevonden en krijgt de haak niet uit het beest z'n bek, dat moet natuurlijk wel fout gaan...

WHY YOU SHOULDN'T PLAY WITH SHARKSPURSUIT OF HAPPINESS [THE LISSIE COVERS]
PURSUIT OF HAPPINESS [LISSIE COVERS]
Ik had nog nooit van deze Lissie gehoord maar als ik zo eens google dan kom ik d'r toch vaak tegen dus het zal wellicht voor jullie geen onbekende zijn. Ze heeft ondertussen ook enkele bekende nummers gecovered waaronder deze Pursuit Of Happiness van Kid Cudi die ze live ten gehore brengt op haar Brighton Great Escape gig afgelopen mei 2010. Kippenvel moment van de dag!

PURSUIT OF HAPPINESSSTRIPPER GETS PWNED [100% OWNAGE]
STRIPPER GETS PWNED [100% OWNAGE]
Uiteraard zijn we hier op TLP erg blij dat er strippers bestaan maar deze chick heeft het wel heel erg bont gemaakt als ze zich probeert om te kleden terwijl ze zo lam als een konijn is. Het gaat aardig mis maar gelukkig zijn er wat uitsmijters in de buurt die d'r uit haar benarde positie komen bevrijden.

STRIPPER GETS PWNED [100% OWNAGE]HONDJE LIEFFF! MAAR NIET IN RUSLAND [WTF]
HONDJE LIEF! MAAR NIET IN RUSLAND
Holy shit het zal je maar overkomen dat je ineens wordt aangevallen door een zooitje wilde honden. Niet zo vreemd in Rusland zo lijkt het waar deze beelden vandaan komen, hulde voor de held die haar te hulp schiet.

HONDJE LIEFFF! MAAR NIET IN RUSLANDMOOSE ON THE LOOSE
MOOSE ON THE LOOSE
Vroeger kwam de eland ook in Nederland voor maar sinds de 11e eeuw al niet meer. In het Canadese Bathurst lopen ze nog wel gewoon in het wild rond en dit eland paar liep daar gisteren door de straten heen, verdwaald en waarschijnlijk bang voor de aangesnelde mensen die naar het schouwspel waren komen kijken. Een van de dieren moest afgemaakt worden nadat het in botsing kwam met een auto.

MOOSE ON THE LOOSEGAMETIME 1055 - CRUSH THE CASTLE 2
CRUSH THE CASTLE 2
Je bent vandaag sluipslutter op lange afstand en bestuurd een middeleeuws wapen genaamd trebuchet waarmee je zonder enige mededogen telkens de kastelen moet vernietigen zonder ook maar 1 overlevende overtelaten. Game on!

GAMETIME 1055 - CRUSH THE CASTLE 2

BLONDIE HEEFT TETTEN [SOPHIE READE]
BLONDIE HEEFT TETTEN, NUTS
Ik heb helaas eventjes geen naam paraat voor deze blondine, maar bij dames met zulke fijne mukken is dat verder eigenlijk slechts bijzaak. Wie wel weet hoe deze blonde schone heet mag dat natuurlijk wel eventjes in de comments droppen.

BLONDIE HEEFT TETTENRUSSEN HEBBEN HUMOR | I WILL BE BACK
RUSSEN HEBBEN HUMOR
Russen hebben humor en met Russen kan je lachen, vooral als ze dronken zijn. President Medvedev die het stokje heeft overgenomen van Poetin begroet Arnold Schwarzenegger dan ook op geheel eigen wijze en laat meteen zien dat hij bekend is met het oeuvre van de filmster die inmiddels gouverneur is van California.

RUSSEN HEBBEN HUMOR | I WILL BE BACKTHE DRUNK GIRLS OF HOLLAND
THE DRUNK GIRLS OF HOLLAND
Een dronken vrouw is een engel in bed naar verluidt maar dat weet ik zo net nog niet. De mannen van WLF hebben in iedergeval een aantal clipjes voor je op een rijtje gezet met dames die een slokje op hebben. Check! Meer dronkelappen, drankorgels hier!

THE DRUNK GIRLS OF HOLLAND

PIZZABABE AMY LEIGH ANDREWS
PIZZABABE AMY LEIGH ANDREWS
Amy Leigh Andrews konden we 'n twee maanden geleden al eens bewonderen in een filmpje en erstond in een ver verleden al eens een gallerie van haar op TLP. Vandaag een gloednieuwe gallerie en meteen de weekafsluiter op deze vrijdag de dag na de uitschakeling van de Azzuri's. Ohja, Amy doet ook gewoon de was, Raten maar weer!

PIZZABABE AMY LEIGH ANDREWSSJAAK versus FREEK (WILLEM)
Er zijn niet zoveel commercials waarin al jaren dezelfde personages in spelen maar het klusduo Sjaak en Freek-Willem doen het toch al weer een tijdje samen. Dit is een zeer leuk gemonteerde compilatie met allerlei verschillende filmpjes waarvan ik er zelfs nog een aantal niet eens kende. Blijft goed, dat zeg ik!

SJAAK versus FREEK (WILLEM)JOYRIDERS GEPAKT
JOYRIDERS GEPAKT
Altijd leuk die programma's als wegmisbruikers en je komt onderweg schijnbaar toch de vreemdste dingen tegen zo zagen deze agenten een auto al slingerend over de weg rijden en nadat ze de wagen eindelijk konden aanhouden stonden ze toch eventjes vreemd te kijken.

JOYRIDERS GEPAKTA BIKER'S REVENGE
A BIKER'S REVENGE
Spiegels heb je niet voor niets op je auto zitten en gebruik je doorgaans bij het veranderen van rijstrook bijvoorbeeld als je gaat inhalen. De bestuurder van deze motor komt iemand tegen die niet echt in de spiegels kijkt en ze daarom ook niet nodig heeft.

A BIKER'S REVENGELEUK, KIJKEN NAAR MOTO GP op ISLE OF MAN
LEUK, KIJKEN NAAR MOTO GP op ISLE OF MAN
Daar sta je dan de hele middag op te wachten langs de baan tot er eindelijk eens een motor voorbij komt en dan komt die zo snel voorbij dat het amper te zien was. Ik weet betere dingen te doen met mijn dag, bijvoorbeeld een dagje TT in Assen!

LEUK, KIJKEN NAAR MOTO GP op ISLE OF MANTENNIS STREET MAGIC
TENNIS STREET MAGIC, magic trick
Een bizarre game gisteren op Wimbledon waar ze niet aan tie breaks doen en waar de Amerikaan John Isner na 11 uur en 5 minuten spelen de langste tennismatch in de geschiedenis won met 70-68 in de vijfde set. Ik kijk verder geen tennis maar toch kan dit best leuk zijn zoals Andy Murray ons laat zien in de straten van London!

TENNIS STREET MAGICGAMETIME 1054 - MR CLUMSY
GAMETIME 1054 - MR CLUMSY
Je bent ene Mr Clumsy en het spel is eigenlijk heel erg simpel. Je moet telkens de foto's bij elkaar snijden in een soort van landjepik spel terwijl je uit moet kijken voor de bommen die je lijntjes niet mogen raken. Het is te simpel! Game on!

GAMETIME 1054 - MR CLUMSYDE MINI-KINI VAN VIOLET
DE MINI-KINI VAN VIOLET
Ik blijf het eeuwig zonde vinden al die tatoeages op het mooie lichaam van webcambabe Violet maar goed het is nu eenmaal niet anders. Vandaag showt ze haar nieuwe mini-kini aan ons vanachter de webcam, hier meer Violet!

DE MINI-KINI VAN VIOLETFIRE IN THE HOLE GONE WRONG
FIRE IN THE HOLE GONE WRONG
De een vindt het kinderachtig ik vind het vooral grappig om bij een drive thru het personeel es lekker te vervelen door bijvoorbeeld de bestelling weer net zo hard terug te gooien na ontvangst. Beetje jammer dat het hier toch mislukt. Vaak gaat het wel goed..

FIRE IN THE HOLE GONE WRONG

THE BEST OF BIKE FAILS
Fietsen gaat me nog wel goed af maar als er stunts bij komen kijken wordt het al gauw wat moeilijker en dat is precies wat we zien in deze compilatie met daarin allerlei gasten die dachten "die stunt" wel eventjes te doen maar toch languit gaan.

THE BEST OF BIKE FAILSRAINING @ JAGIELLONIAN UNIVERSITY KRAKAU [LIPDUB]
RAINING @ JAGIELLONIAN UNIVERSITY KRAKAU [LIPDUB]
KIjk dit is dan weer zo'n lipdub zoals we ze graag zien hier op TLP! Dit keer afkomstig van de universiteit in Krakau, Polen en de nummers die gebruikt zijn komen van de Weather Girls en Pink. Eerst hoor je "Its Raining Men" daarna "Get the party started" Meer lipdubs hier..

RAINING @ JAGIELLONIAN UNIVERSITY KRAKAU [LIPDUB]PIZZABABE MARKESA YEAGER
PIZZABABE MARKESA YEAGER
Het was alweer een tijdje geleden dat we Markesa Yeager voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag maar vandaag is het dan toch weer zover. Lekker bekkie en dito lichaam deze Markesa die je hier ook nog eens in een wat oudere gallerie kan bewonderen. Raten maar!

PIZZABABE MARKESA YEAGERJUNKIE BEROOFD OMAATJE
JUNKIE BEROOFD OMAATJE
Dat dit soort mensen nog kunnen slapen snachts blijf ik toch knap vinden wat een arm weerloos omaatje beroven is volgens mij zo'n beetje het laagste van het laagste wat je kan doen als junkie zijnde.

JUNKIE BEROOFD OMAATJEBOTTLE TOP MOTION
BOTTLE TOP MOTION
Men neme 800 melkflessen en haalt daar de dop van af, dan verzamel je nog eens 800 stukjes lego en dan kan je aan het werk om een leuke stopmotion clip te maken. Hiermee studeerde Matt Marchant af door deze clip inteleveren als z'n eindexamenproject. Hoeveel uren hij er mee bezig is geweest is niet bekend. Meer Stopmotion!

BOTTLE TOP MOTIONRICKY FICARELLI DOET TELEPHONE ON DRUMS
RICKY FICARELLI DOET TELEPHONE ON DRUMS
Het lijkt mij een beetje warm om je zo te gaan lopen uitsloven achter een drumstel maar eerlijk is eerlijk deze Ricky Ficarelli kan d'r wat van. Vandaag een drumcover van het nummer Telephone by Lady Gaga ft. Beyonc. RESPECT!

RICKY FICARELLI DOET TELEPHONE ON DRUMSHOEZO 15KG RUIMBAGAGE ? [RYAN AIR GETS PWNED]
HOEZO 15KG RUIMBAGAGE [RYAN AIR GETS PWNED]
De vakanties staan weer voor de deur en nog eventjes en dan vliegt half Nederland weer richting de diverse vakantiebestemmingen en dan onstaan er ook weer allerlei problemen rondom de ruimbagage die bv bij prijsvechter Ryan Air niet meer mag zijn dan 15kg per persoon. Deze dames zijn inventief en trekken de extra bagage gewoon aan.

HOEZO 15KG RUIMBAGAGE [RYAN AIR GETS PWNED]GAMETIME 1053 - CANONNEER
GAMETIME 1053 - CANONNEER
Vandaag een easy spelletje en nog een geinige ook, ik kwam er zelf in iedergeval nog best ver mee. Je bent een kannonier op een schip en moet proberen om telkens met zo min mogelijk schoten alles weg te knallen. Game on!

GAMETIME 1053 - CANONNEER

SEXY FIFA 2010 [BEST MATCH SOFAR]
We zagen al een paar sexy clipjes voorbij tijdens dit WK met daarin mooie dames die zich op het heilige gras waagde en daar komt vandaag nog eens deze uiterst fijne clip bij met dames die er toch weer een zooitje van maken door de grasmat omteploegen. Toch vind ik dit intressanter dan bijv. te kijken naar Nigeria - Zuid Korea!

SEXY FIFA 2010WANNABE JACKASS is een MONGOL [FAIL]
WANNABE JACKASS is een MONGOL [FAIL]
Het leek een leuk idee, om es een rotje in je mond aftesteken, en deze dwaas was zelfs nog voortvarend te werk gegaan door zelfs een veiligheidsbril op te zetten. Helaas voor 'm beland ie toch op de eerste hulp van het lokale ziekenhuis. DON'T TRY THIS AT HOME!

WANNABE JACKASS is een MONGOL [FAIL]PIZZABABE PAIGE LOWRY
PIZZABABE PAIGE LOWRY
In de comments wil ik vandaag alleen maar lovend commentaar zien voor Pizzababe Paige Lowry die ik gewoon helemaal perfecto mundo vind! Beter kan het bijna niet dacht ik zo, de rest van de week zijn de Pizzababes allemaal blond trouwens. Raten maar weer!

PIZZABABE PAIGE LOWRYSCOOTER CRASHED IN VANGRAIL
SCOOTER CRASHED IN VANGRAIL
De enige scooter die ik ooit gereden heb was vroegah in het Spaanse Torremolinos maar de laatste 15 jaar zie je er elke tiener wel op rijden. Deze gast was lekker aan het toeren maar beland uiteindelijk toch in de vangrail. Ouch!

SCOOTER CRASHED IN VANGRAILULTIMATE LAZYBOY
ULTIMATE LAZYBOY
Wat heerlijk lijkt het me om zo in een luie stoel rondgereden te worden terwijl je lekker een tukkie doet en tegelijk ook nog eens fijn kan bij bruinen. Only in Amerika!

ULTIMATE LAZYBOYPOWNED BY THE SPEEDBAG [FAIL]
POWNED BY THE SPEEDBAG
Allemaal leuk en aardig dat sporten en zo ook een vechtsport als het edele boksen waarvan deze gast denkt dat het vast niet zo moeilijk is als dat het eruit ziet in films als Rocky. Jammer voor hem dat de camera net meedraaide...

POWNED BY THE SPEEDBAGDE GANZENVANGER VAN HAMELEN
DE GANZENVANGER VAN HAMELEN
De gebroeders Grimm schreven ooit het sprookje van de rattenvanger van Hamelen maar hedentendage zijn er behalve in de cel van Joran allang geen ratten meer te vinden die in grote getale de omgeving onveilig maken. Dan maar met ganzen dacht deze gast, erg cool!

DE GANZENVANGER VAN HAMELENGAMETIME 1052 - CATCH THE STAR
GAMETIME 1052 - CATCH THE STAR
Door objecten op de juiste plek te plaatsen en daarna een bal te rollen kan je sterren pakken maar je moet uitkijken voor de zwarte sterren want dan ga je af. Het gaat dus om de gouden / oranje sterretjes, wie zet er vast een highscore! Game on..

GAMETIME 1052 - CATCH THE STARSPRINGBREAK BEACHPARTY
SPRINGBREAK BEACHPARTY
Het is warm de laatste dagen en het wordt ng warmer als we de berichten moeten geloven. Nou lijkt het erop dat het op dit eiland altijd warm is aan de palmbomen te zien en de dames die we zien zorgen ook niet echt voor verkoelende gedachtes. Heerlijk!

SPRINGBREAK BEACHPARTY

ZO, DIE IS GOED OP DE FIETS [BIKETRIAL]
ZO, DIE IS GOED OP DE FIETS [BIKETRIAL]
Altijd wel erg cool dit soort videos met een gast die allerlei kunstjes doet op een trial fiets. Biketrial is een kruising tussen mountainbiken en motortrial, en deze gast heeft eventjes geoefend.

ZO, DIE IS GOED OP DE FIETS [BIKETRIAL]WAKA WAKA, IT'S TIME FOR AFRICA [FLASHMOB]
WAKA WAKA, IT'S TIME FOR AFRICA [FLASMOB]
Meestal worden voor dit soort flashmobs oudere en bekendere nummers gebruikt maar alles word in de strijd gegooid om Shakira's Fifa 2010 nummer Waka Waka tot een wereldhit te maken. Vandaag beelden uit Milaan en Hollywood waar mensen de straat opgingen voor deze ingestudeerde flashmob. Gisteren hadden we de remix!

WAKA WAKA, IT'S TIME FOR AFRICA [FLASHMOB]PIZZABABE SAMANTHA BUXTON
PIZZABABE SAMANTHA BUXTON
Samantha Buxton is dan toch wel weer een babe waar je U tegen zegt! De babe van gisteren was misschien wat fakejes door al dat gefotoshop, Samantha heeft dat niet nodig en van deze dame gaan we vast nog meer horen en zien hier op TLP. Raten maar weer...

PIZZABABE SAMANTHA BUXTONCITY OF SCARS [FANMADE BATMAN MOVIE]
CITY OF SCARS [FANMADE BATMAN MOVIE]
Je kan dit soort initiatieven van fans alleen maar aanmoedigen natuurlijk want dit is geenszins een nieuwe episode in de Batman movie reeks maar een fanmade 32 minuten durende short movie gemaakt door ene Aaron Schoenke in 21 dagen met slechts een budget van 27k dollar. Hier de Mortal Kombat short movie Rebirth!

CITY OF SCARS [FANMADE BATMAN MOVIE 32MIN]FIFA | ENGLAND vs USA 1-0 [THE FIXED GAME]
FIFA
In de eerste wedstrijd van Engeland tegen de USA was het "slechts" een gelijkspel na een blunder van keeper Green, als we de FIFA moeten geloven maar uit deze nieuw opgedoken beelden blijkt dat dit waarschijnlijk alleen was om de gokmafia een hoop geld te besparen. Engeland won namelijk gewoon met 1-0, hier de echte beelden.

FIFA | ENGLAND vs USA 1-0JAPANSE SOEP THROWSKILLS
JAPANSE SOEP SKILLS
Japanners zijn in veel dingen goed en een daarvan is schijnbaar het gooien met mie soep, wat wij hier kennen als noodle soep. De bedoeling is de soep zo te gooien dat er net gemorst word. Knap!

JAPANSE SOEP SKILLSTHE SEXY LADIES OF THE E3 [2010]
THE SEXY LADIES OF THE E3
Je zou natuurlijk voor de nieuwe computergames en nieuwe game gadgets naar de E3 beurs in Los Angeles wat staat voor de grootste Electronic Entertainment Expo te wereld maar helaas is deze beurs alleen toegangkelijk per uitnodiging of als je ook echt wat betekent in de industrie. Wij gaan daar liever heen voor de boothbabes al lijkt de oogst wel elk jaar minder te worden. UPDATED!

THE SEXY LADIES OF THE E3GAMETIME 1051 - WHACK A MOLE REVENGE
GAMETIME 1051 - WHACK A MOLE REVENGE
Eigenlijk heet die spel Whack a Human want dit keer is het een mol die de hamer vast heeft en daarmee mensen probeert te slaan in deze oude game die je vast al wel eens op de kermis hebt gespeeld. Besturing met de pijltjestoetsen, game on!

GAMETIME 1051 - WHACK A MOLE REVENGEHOT GIRLS DANCING [COMPILATION]
HOT GIRLS DANCING [COMPILATION]
Een heleboel dames die lekker aan het dansen zijn, half nakend of toch nog net met iets van lingerie aan, ik vind het allemaal geweldig eigenlijk. Meer compilaties hier!

HOT GIRLS DANCING [COMPILATION]FRIENDS WILL BE FRIENDS [WTF]
FRIENDS WILL BE FRIENDS [WTF]
Je kan het een lolletje vinden maar als dit mijn maten waren dan was ik toch snel maatloos geweest. Check eventjes deze dwazen die hun dronken maatje proberen wakker te plassen, wanneer die helemaal out voor de tent z'n roes ligt uit te slapen. WTF! (Thnx John!)

FRIENDS WILL BE FRIENDS [WTF]DRUNK IN VEGAS
DRUNK IN VEGAS
Het gezegde "What Happens in Vegas, Stays in Vegas", gaat allang niet meer op omdat zowat iedereen tegenwoordig met een mobiele camera op zak loopt al dan niet geintregeerd in een mobieltje. Deze gast is zo dronken dat hij ergens op de snelweg in Las Vegas in gevecht raakt met een automobilist en zelfs een truck probeert te kapen voordat hij door de aangesnelde politie wordt opgepakt.

DRUNK IN VEGASPIZZABABE TIFFANY SCHLUMBRECHT
PIZZABABE TIFFANY SCHLUMBRECHT
We beginnen deze maandag de Pizzaweek met ene Tiffany Schlumbrecht die nieuw is op TLP want die waren we nog niet tegen gekomen in het grote Pizzababe archief. Mooie dame alleen straalt de fotoshop er in deze gallerie wel vanaf. Raten maar weer!

PIZZABABE TIFFANY SCHLUMBRECHTWAKA WAKA, IT'S TIME FOR AFRICA [THE REMIX]
WAKA WAKA, IT'S TIME FOR AFRICA [THE REMIX]
Gisteren was een nationale dag van rouw in Italie naar het teleurstellende spel van de Azzuri tegen voetbaldwerg Nieuw Zeeland, maar in Italie blijven ze moed houden en ik ook eigenlijk. Het kan nog steeds en deze parodie op Shakira's nummer Waka Waka bewijst in iedergeval dat ze nog humor hebben.

WAKA WAKA, IT'S TIME FOR AFRICA [THE REMIX]GIRL YOU KNOW IT'S TRUE | KARAOKE [ROFL]
GIRL YOU KNOW IT'S TRUE
We gaan eventjes terug naar die, voor velen onder ons, onbezorgde 80er jaren toen Milli Vanilli hot was terwijl ze zelf nooit een noot hebben gezongen in hun hits. Deze gast doet het nummer Girl You know it's True van MV tijdens een karaoke show. FTW!

GIRL YOU KNOW IT'S TRUE | KARAOKE [ROFL]KUBRICK vs SCORSESE [MOVIE MASHUP]
KUBRICK vs SCORSESE [MOVIE MASHUP]
Ik kan dit soort mashups echt waarderen en dat niet alleen omdat het zoveel werk is om te maken maar ook omdat er weer scenes voorbij komen uit films waarvan ik denk, hmzz uit welke film was dat ook al weer. Brazilliaan Leandro Braga maakte deze tribute in 25 dagen, met 34 films. Cool!

KUBRICK vs SCORSESE [MOVIE MASHUP]THE STUNT VAGINA
THE STUNT VAGINA
Nog maar net de eerste slokken koffie op en het ontbijt achter de kiezen en we zitten al weer meteen op een pronfilm set waar de producer een probleempje lijkt te hebben als z'n grote ster door een auto ongeluk in het ziekenhuis is beland. Gelukkig is er dan nog zoiets als een Stunt Vagina!

THE STUNT VAGINAGO SOUTH AFRICA [STOPMOTION]
GO SOUTH AFRICA [STOPMOTION]
Een zeer knappe stopmotion geheel gemaakt van karton n van eigen bodem met een boodschap. Events als het WK 2010 in Zuid Afrika moeten verbroederen dat is de boodschap in deze stop-motion short van Renske Mijnheer.

GO SOUTH AFRICA [STOPMOTION]GAMETIME 1050 - CHOOKA WORLD
GAMETIME 1050 - CHOOKA WORLD
Nooit geweten dat beren onderwater konden leven maar deze chooka heeft daar kennelijk geen problemen mee. Gids 'm telkens langs de monsters heen die onderwater leven door hem te besturen met luchtbellen. Game on!

GAMETIME 1050 - CHOOKA WORLD

DENISE MILANI | CARESS
DENISE MILANI
Er is weinig mis met deze Denise Milani en vandaar ook dat ze met enige regelmaat langskomt hier op TLP. Vandaag een fijne video van deze mooie dame die niet echt veel moeite hoeft te doen om hier smorgens een beschuitje te krijgen.

DENISE MILANI | CARESSHET GEHEIME WAPEN VAN ORANJE
HET GEHEIME WAPEN VAN ORANJE
Het ging gisteren weer voorspoedig met het Nederlandse elftal en we pakten die Japanners toch maar mooi in met 1-0 en dat terwijl het gespeelde spel nog steeds niet echt optimaal te noemen is. Het wordt dan ook tijd dat brekebeentje Arjan Robben weer terugkomt in de basis maar mocht dit onverhoopt niet lukken dan zijn er gelukkig ook nog andere middelen om uiteindelijk met die cup naar huis te gaan. [Thnx WLF!]

HET GEHEIME WAPEN VAN ORANJEDANNY SMITH CRASHING AT ATTICA
DANNY SMITH CRASHING AT ATTICA
De 53 jarige Danny Smith maakte een vervelende crash tijdens de sprint car wedstrijden in Attica Raceway Park afgelopen vrijdagavond waarbij hij in de 4e bocht zijn bolide de vanghekken in stuurde. Hij brak daarbij z'n rug en wij wensen hem daarom veel beterschap bij z'n herstel.

DANNY SMITH CRASHING AT ATTICAWIE VAN DE DRIE
Promise Lea Mira dominika
Promise | Lea Mira | Dominika
MILF DOET NAAKT ROCK BAND
MILF DOET NAAKT ROCK BAND
Het is vadersdag en wat is er dan mooier dan dat je vrouwtje het voortouw neemt om jou vandaag eens extra lekker te verwennen. Deze MILF is daar vast meebegonnen door in d'r nakie het spel Rockband te gaan spelen. Kort maar fijn!

MILF DOET NAAKT ROCK BANDDOG POWNED HONKING CAR DRIVER
DOG POWNED HONKING CAR DRIVER
Bij ons in het buurtcaf geldt een toeterverbod tijdens de voetbalwedstrijden maar dat blijkt toch best moeilijk om te handhaven. Deze honden hebben iets soortgelijks ingevoerd in "hun" straat. En wie niet luisteren wil...

DOG POWNED HONKING CAR DRIVERVROUWEN EN DRANKMISBRUIK
VROUWEN EN DRANKMISBRUIK
Wat er precies voorafgegaan is aan dit filmpje is mij niet helemaal duidelijk maar het lijkt een uitdehand gelopen weddenschap of iets dergelijks. Tja, van te veel drank op kan je hoofdpijn krijgen maar ook al van slechts n flesje.

VROUWEN EN DRANKMISBRUIKLAKERS WIN BUT TAXI LOSES
LAKERS WIN BUT TAXI LOSES
Terwijl wij dachten dat er in de USA eigenlijk helemaal geen hoolies te vinden waren duiken er ineens dit soort beelden op nadat de L.A. Lakers gewonnen hebben van de Boston Celtics. Een menigte uit z'n "vreugde" door een taxi te molesteren. Het zal je taxi maar zijn!

LAKERS WIN BUT TAXI LOSESALGERIA FAN vs VUVUZELA
ALGERIA FAN vs VUVUZELA
Het gelijkspel tegen Engeland was voor Algerije eigenlijk gewoon winst want wie had vooraf verwacht dat Engeland in deze wedstrijd punten zou laten liggen ? Toch zijn niet alle Algerijnse fans even blij!

ALGERIA FAN vs VUVUZELAGAMETIME 1049 - ISOBALL 2
GAMETIME 1048 - ISOBALL 2
In het spelletje Isoball 2 is het de bedoeling dat je telkens het balletje naar de uitgang dirigeert. Klinkt simpel en dat is het in het begin ook maar hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt dus ik ben benieuwd of er iemand is die het einde haalt. IsoBall 1 staat hier!

GAMETIME 1049 - ISOBALL 2NIKKI PLAKTIET
NIKKI PLAKTIET
Tja, die Amerikanen toch he, zo preuts als Petrus maar toch het land waar zo'n beetje de meeste porno vandaan komt en sowieso een van de grondleggers van de hedentendage 18+ sites. Dit is Nikki die om niet overal gebanned te worden haar tepels maar es heeft afgeplakt. Blijvend jammer!

NIKKI PLAKTIETRAMKRAAK MET EEN SCOOTER [WTF]
RAMKRAAK MET EEN SCOOTER [WTF]
Ik vraag me serieus af of de verzekering van deze juwelier wel gaat uitbetalen bij het zien van deze beelden waar een of andere mongool met "slechts" een scooter zo door de gevel lijkt te kunnen rijden en daarmee de slag van z'n leven slaat.

RAMKRAAK MET EEN SCOOTER [WTF]SOCIAL HUB OP DE SAMSUNG WAVE
De mobieltjes van tegenwoordig worden steeds cooler nu je ook direct alles online op je favoriete socialmediasite kunt zetten. Zo kan je meteen al de volgende dag aan je vrienden laten zien met welke "chick" je bezig bent geweest de vorige avond maar er zijn ook meer practische mogelijkheden en die heeft ijscoboer Enzo ook ontdekt die via twitter @socialijs bijvoorbeeld al z'n volgers laat weten waar z'n nieuwe locatie is. En het is tevens erg handig als je op de hoogte wilt blijven via Hyves, Facebook of Twitter wat je vrienden allemaal uitspoken. Met de Social Hub op de Samsung Wave gaat het allemaal ng sneller en eenvoudiger. Bonus: Check de filmpjes op de site ook nog even!

SOCIAL HUB OP DE SAMSUNG WAVE

WIE VAN DE DRIE
Brandi Victoria Danael
Brandi | Victoria | Danae
AT THE PLANEWASH
AT THE PLANEWASH
We rijden onze auto's natuurlijk het liefst naar een wasstraat waar ze allerlei dames in schaarsgeklede outfits hebben ingehuurd om onze heilige koe mooi schoon te maken maar in Rusland, waar alles schijnbaar toch net iets anders moet, doen ze dat dus nu ook met vliegtuigen. Kijk dat is nou es reclame maken!

AT THE PLANEWASH

LOTR - THE FELLOWSHIP OF THE VUVUZELA
Nog een klein uurtje en dan gaan we natuurlijk wederom Oranje aanmoedigen op het WK 2010 dit keer tegen Japan wat me niet echt een zware wedstrijd lijkt. Speciaal voor het WK leeft ook Gandalf van Lord of the Rings zich eventjes lekker uit in dit filmpje!

LOTR - THE FELLOWSHIP OF THE VUVUZELAPIZZA'S SUZUKI 1100 MOTOR
PIZZA'S SUZUKI 1100 MOTOR
Na jaren van sparen heb ik nu dan eindelijk gisteren een motor kunnen kopen die in mijn budget valt qua prijs en dat is helaas niet de Yamaha R1 geworden maar de toch iets mindere Suzuki 1100, ik ben er niet minder blij mee. Hier de eerste beelden!

PIZZA'S SUZUKI 1100 MOTORPEACHES GELDOF | 5 YEARS LATER [FAIL]
PEACHES GELDOF
Peaches Gelfdof is de dochter van de beroemde Bob Geldof, zanger van de Boomtown Rats en bedenker van Band Aid, ze was van 2004-2005 regelmatig model voor het blad Elle maar heeft de laatste jaren wat minder opgelet op haar figuur. Dit is hoe ze er nu uitziet!

PEACHES GELDOF | 5 YEARS LATERTHIS IS VUVUZELA GUY
THIS IS VUVUZELA GUY
Gelukkig draait de NOS tegenwoordig de geluidschuif zo dicht zodat we toch nog een beetje kunnen genieten van het voetbal zonder dat je denkt dat er een hele zwerm bijen in je woonkamer rondvliegen maar de vuvuzela gaat waarschijnlijk wel ht woord van 2010 worden. Deze gast is er zo enthousiast over dat hij andere mensen graag laat meegenieten.

THIS IS VUVUZELA GUYGAMETIME 1048 - PERFECT BALANCE 2
GAMETIME 1048 - PERFECT BALANCE 2
Je krijgt allerlei vreemde Tetris figuurtjes tot je beschikking. Deze moeten opgestapeld worden op een steeds verschillende ondergrond. Maar het moet in balans, zodat de stapel blijft staan. En dat is wat moeilijker dan dat je denkt. Game on! Hier stond deel 1!

GAMETIME 1048 - PERFECT BALANCE 2

SEXY JESSE-JO CELEBRATES WORLD CUP 2010
SEXY JESSE-JO CELEBRATES WORLD CUP 2010
We gaan weer eventjes terug naar het WK 2010 met ook vandaag weer een dame die laat zien echt van haar land te houden door voor de webcam een klein showtje te geven. Hadden we van de week nog Nina die iets soortgelijks deed, vandaag is het Jesse Jo supporter van Engeland!

SEXY JESSE-JO CELEBRATES WORLD CUP 2010OP EEN DAG WEET JE HET SLOPER?! [FAIL]
OP EEN DAG WEET JE HET SLOPER?! [FAIL]
De vakantietijd is weer aangebroken en dat betekent automagisch weer meer uitzendkrachten aan het werk en dit keer hebben we er eentje in een kraan die bezig is om een gebouw te slopen vlak langs een vrij drukke weg. Het gaat niet helemaal als gepland.

OP EEN DAG WEET JE HET SLOPER?! [FAIL]GEEN KURKETREKKER ?! NO PROBLEM
GEEN KURKETREKKER ?!  NO PROBLEM
Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit weleens geprobeert heb toen ik es geen kurketrekker kon vinden maar wel een leuke dame, die nog net niet gewillig genoeg was, op de bank had zitten maar dat ging toen echt finaal fout en ik was blij dat het geen rode wijn was maar witte. Deze gast doet nog 1x voor hoe het wl moet!

GEEN KURKETREKKER ?! NO PROBLEM

PIZZABABE SHANNA MARIE MCLAUGHLIN
PIZZABABE SHANNA MARIE MCLAUGHLIN
De Pizzababe van vandaag is echt een lekker ding, precies goed formaat mukken en een heerlijk lekker bekkie. De rest van het lichaam is ook niet onappetijtelijk! Ik hoor uiteraard weer graag of jullie het wel dan niet met me eens zijn en dat kan je laten weten door een comment te droppen of gewoon een hoge rating te geven.

PIZZABABE SHANNA MARIE MCLAUGHLINLUCKY MAN ESCAPES TRUCK CRASH [WTF]
LUCKY MAN ESCAPES TRUCK CRASH [WTF]
Sommige mensen hebben echt al het geluk van de wereld, zo ook deze Ali uti het Turkse stadje Kastamonu die nog maar net kon ontsnappen aan een gewisse dood als een vrachtwagen plots zijn kant op komt schreuren. Gevalletje schade!

LUCKY MAN ESCAPES TRUCK CRASH [WTF]AMAZING CARBON BIKE SALTO [FTW]
AMAZING CARBON BIKE SALTO [FTW]
De Engelse trialbike legende Martyn Ashton dacht dat het wel leuk zou zijn om z'n stunts ook es op een carbon racefiets te gaan uitproberen en dit allemaal ter promotie van het Bikeradar Live festival in de UK wat op 10 en 11 juli plaats gaat vinden.

AMAZING CARBON BIKE SALTO [FTW]FABELTJESKRANT | DE 2010 VERSIE
FABELTJESKRANT
De kinderprogramma's van vroeger waren eigenlijk de beste maar passen eigenlijk niet in de huidige tijd meer doordat o.a. het taalgebruik van de jeugd inmiddels ook anders is geworden. Gelukkig zijn er bepaalde programma's die gewoon met hun tijd meegaan.

FABELTJESKRANT | DE 2010 VERSIEBRUTAL CRASH TOUR DE SUISSE
BRUTAL CRASH TOUR DE SUISSE
Als je bij een autorally langs de kant gaat staan dan valt het te verwachten dat er es een keer wat flink misgaat als een van de rijders plots de bocht uitvliegt. Bij wielrennen heb ik dat wat minder maar toch ging het eventjes flink mis toen Gerben Lwik van de Omega Pharma-Lotto ploeg een bochtje neemt bij nat weer en z'n remkabel breekt. Op het eind van de clip nog enkele herhalingen!

BRUTAL CRASH TOUR DE SUISSEGAMETIME 1047 - TETRIS CUBOID 3D
GAMETIME 1047 - TETRIS CUBOID 3D
In de gametime vandaag het eeuwenoude maar nog steeds leuke Tetris maar dan in de 3D, het valt echt niet mee en ik benieuwd wie van jullie dit wel lukt want ik ben hopeloos slecht in dit spelletje. Game on!

GAMETIME 1047 - TETRIS CUBOID 3DWHO WILL BE PLAYBOY CYBERGIRL OF 2010
WHO WILL BE PLAYBOY GIRL OF 2010
We zijn pas op de helft van het jaar maar Ome Hef wil nu alvast weten wie jullie de mooiste Cybergirl van 2010 vinden. Dagelijks kan je ze al bewonderen als Pizzababe van de dag, maar vandaag gaat het ff voor het eggie omdat we van de Cybergirl 2010 natuurlijk extra veel materiaal gaan zien de aankomende maanden. In deze video stellen de kandidaten zich alvast voor. Stemmen doe je via deze site!

WHO WILL BE PLAYBOY GIRL OF 2010SAMBA KING OF 2025
SAMBA KING OF 2025
Het is natuurlijk altijd fijn als je wat voorloopt op de rest van het internet maar vandaag zijn we d'r wel heel erg vroeg bij. Ik voorspel U, dit word de samba koning van 2025. First op TLP!

SAMBA KING OF 2025SKIN in DUBAI met MENTOS GET FRESH EVENT! [30/06]
SKIN in DUBAI met MENTOS GET FRESH EVENT! [30/06]
Kom op woensdag 30 juni om 12.00 uur naar het Museumplein in Amsterdam in je zwembroek of bikini want op deze dag maak je kans op een compleet verzorgd ski-arrangement in Dubai, waar het grootste indoor ski resort ter wereld staat. Als jij als beste van alle deelnemers het dansje van Marko kunt nadoen, win je deze super exclusieve prijs! Meer winnen ga dan naar de actiesite Getfreshwithmarko.nl of voeg twitter.com/markomoves toe aan je twitter! Check hier alvast de Marko Dans! (video)

SKIN in DUBAI met MENTOS GET FRESH EVENT!PIZZABABE TAYLOR VIXEN
PIZZABABE TAYLOR VIXEN
Vreemd, want ook van deze Taylor Vixen hebben we eigenlijk nog geen materiaal op TLP staan, toch komt deze chick me heel erg bekend voor. Vandaag dus voor het eerst als Pizzababe van de dag. Raten maar weer!

PIZZABABE TAYLOR VIXENCOP RUNS DOWN COP | STANLEY CUP 2010
COP RUNS DOWN COP
Dat de politie afentoe wat wild met het normale voetvolk omgaat was al wel duidelijk en vanmorgen nog te zien in deze video maar tijdens de Stanley Cup vieringen in Chicago maakt een coppert het wel heel erg bont om zelfs z'n collega omver te rijden.

COP RUNS DOWN COP | STANLEY CUP 2010THE VW SLIDE
THE VW SLIDE
Bij Volkswagen vinden ze dat je eigenlijk best wat harder mag dan de rest in een golf als ik zo es naar deze nieuwe viral kijk van de automakers uit Wolfsburg, Duitsland.

THE VW SLIDECAUGHT ON TAPE - POLICE VIOLENCE
CAUGHT ON TAPE - POLICE VIOLENCE
Het moet niet gekker worden als je als politieagent nog geeneens 2 dames van 17 en 19 in de boeien kan slaan zonder daar extreem geweld bij te gebruiken moet je wellicht es op zoek gaan naar ander werk. Meer info hier...

CAUGHT ON TAPE - POLICE VIOLENCEHET WK 2010 IN LEGO
HET WK 2010 IN LEGO
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog maar weinig wedstrijden gezien heb van het WK 2010 en daar heeft die vervelende vuvuzela zeker aan bijgedragen. Na de eerste paar wedstrijden had ik al zoiets van, dit ga ik niet volhouden de rest van het toernooi. Vandaag de lego versies!

HET WK 2010 IN LEGOGAMETIME 1046 - VECTOR BOOM
GAMETIME 1046 - VECTOR BOOM
Je bemand een ruimtestation en van alle kanten komen er vijandelijke schepen op je afgestevend die je maar op 1 manier kan tegenhouden en dat is door ze neerteknallen. Niet echt makkelijk, game on!

GAMETIME 1046 - VECTOR BOOM

SEXY NINA FOR THE WORLDCUP 2010 [PORTUGAL]
SEXY NINA FOR THE WORLDCUP 2010 [PORTUGAL]
Het was niet echt erg spannend wat Portugal gisteren liet zien tegen Ivoorkust (1-1) maar dat maakt het des te spannender in groep G waar ook Brasil in zit. Nina probeerde de mannen nog een hart onder de riem te steken, maar tevergeefs. WTF, Spanje verliest!

SEXY NINA FOR THE WORLDCUP 2010BAMBI WORDT BOOS [O M G]
BAMBI WORDT BOOS [O M G]
Bij dieren moet je eigenlijk nooit dicht bij de pasgeborenen komen want dan kan het weleens slecht met je aflopen. Nou is een kat wel snel weg als het er op aankomt maar dat geldt helaas niet voor alle huisdieren. Niet voor dierenliefhebbers!

BAMBI WORDT BOOS [O M G]CRASHING BOOBS
CRASHING BOOBS
Reclamemaken is een kunst en dat hebben ze niet alleen in het westen begrepen ook in Rusland timmeren ze tegenwoordig aardig aan de weg, zeker als ik deze reclame eens bekijk van de grootste Russische verzekeraar, RGS!

CRASHING BOOBS

PIZZABABE AUDREY BITONI
PIZZABABE AUDREY BITONI
We kijken vandaag eventjes naar een dame uit de Penthouse schuur want daar hebben we vandaag ene Audrey Bitoni vandaan die ik heel vreemd genoeg niet op TLP kon terugvinden nog. Wederom nieuwe vleesch dus, ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Rate!

PIZZABABE AUDREY BITONITURTLE vs REPORTER [WHEN TURTLES ATTACK]
TURTLE vs REPORTER [WHEN TURTLES ATTACK]
We kennen allemaal het sprookje met de haas en de schildpad maar zijn deze laatstgenoemde nu echt zo langzaam ? Deze reporter heeft erg veel geluk als een schildpad ineens een razendsnelle move tevoorschijn tovert.

TURTLE vs REPORTER [WHEN TURTLES ATTACK]VUVUZELA ZUIPEN DOE JE ZO!
VUVUZELA ZUIPEN DOE JE ZO!
Tot vervelens toe hoor je die toeters tijdens de WK wedstrijden al heeft de NOS tegenwoordig een filter er op staan zodat het wat minder lastig is allemaal. Maar deze Afrikaanse uitvinding kan je natuurlijk ook gewoon gebruiken om bier door te drinken.

VUVUZELA ZUIPEN DOE JE ZO!PIETER VAN DEN HOOGENBAND KAN NIET VOETBALLEN
PIETER VAN DEN HOOGEBAND KAN NIET VOETBALLEN
Van alle kanten word je momenteel bestookt met reclame boodschappen die te maken hebben met het WK en sommige zijn echt leuker dan andere, neem nou deze nieuwe commercial van Calv met Pietertje in de hoofdrol! Geniaal!

PIETER VAN DEN HOOGENBAND KAN NIET VOETBALLENGAMETIME 1045 - ROBIN HOOD TWISTED TALE
GAMETIME 1045 - ROBIN HOOD TWISTED TALE
Een vrij simpel spelletje op deze woensdag want het enige wat je moet doen vandaag is telkens de 10 verschillen aanwijzen in dit op de film Robin Hood gebaseerde spelletje. Game on!

GAMETIME 1045 - ROBIN HOOD TWISTED TALE

WEBCAM BABE LUNA #62
WEBCAM BABE LUNA #62
Luna was een tijdje weg maar lijkt nu toch weer helemaal terug te zijn met een aantal nieuwe videos, zo kon je laatst al weer wat van haar zien in een video waarin ze toch wat pondjes lijkt te zijn aangekomen. Vandaag weer een nieuwe en de rest van het Luna materiaal op TLP staat hier! Hier nog een mooie tribute!

WEBCAM BABE LUNA #62

GETTING UR WATERSCOOTER OUT OF WATER [FAIL]
Dikke Fail aktie hierzo van een gast die eigenlijk iets te lui was om z'n waterscooter op een normale manier uit het water te halen en daarom maar gewoon z'n busje met openstaande deuren een stuk het water in heeft gereden. Niet echt een goed plan, FAIL!

HOW NOT TO GET YOUR WATERSCOOTER OUT OF WATERTRASH HUMPERS [WTF] FIXED!
TRASH HUMPERS [WTF]
Ik las vandeweek nog een verhaal over een gast die een fetisch had voor poepluiers en gesnapt was terwijl hij op zoek was naar die voor hem zo geilig besmeurde luiers. Deze gasten hebben iets soortgelijks en staan wat tegen vuilniszakken aan te humpen, wat is jouw fetisch?

TRASH HUMPERS [WTF]ALTIJD LACHEN MET DIE AUSSIES
ALTIJD LACHEN MET DIE AUSSIES
Australie heeft het oudste team rondlopen op de WK en maken volgens mij niet echt veel kans om de eerste rond door te komen. Gelukkig kunnen de fans zich buiten het voetbal om wel goed vermaken.

ALTIJD LACHEN MET DIE AUSSIESPIZZABABE RACHEL SHEEN
PIZZABABE RACHEL SHEEN
Eindelijk eens wat nieuw bloed en niet telkens de usual suspect in de stal van ome Hef want van deze Rachel Sheen hadden we eigenlijk nog niet zoveel gezien op TLP. Mooie dame die er verder vrij naturel uitziet. Raten maar! Alle Pizzababes nog eens op een rijtje!

PIZZABABE RACHEL SHEENBAVARIA ORANJE BABES SLAAN WEER TOE
BAVARIA ORANJE BABES SLAAN WEER TOE
Beetje jammer van een organisatie als de Fifa om 36 vrouwen gekleed in oranje jurkjes uit het stadion te laten zetten tijdens de wedstrijd Nederland - Denemarken en zelfs te arresteren. Maar niet voordat de dames zich wederom lieten gelden door van Deense outfit naar de nu al legendarische oranje jurkjes omtekleden. Hier de beelden!

BAVARIA ORANJE BABES SLAAN WEER TOESLASH OF GUNS N ROSES ATTACKED in MILANO
SLASH OF GUNS N ROSES ATTACKED in MILANO
Idioten zal je altijd wel hebben maar wat nou precies de reden was waarom deze "fan" de gitarist van Guns n Roses, Slash, aanvalt tijdens een concert in Milaan is mij niet helemaal duidelijk. De gitaar gaat in iedergeval wel kapot maar word snel vervangen voor een nieuwe.

SLASH OF GUNS N ROSES ATTACKED in MILANOVAN DE KAART OP DEFCON 1 [2010]
VAN DE KAART OP DEFCON 1 [2010], after2010
Altijd leuk zo die zomerse outdoor feestjes, zo was er dit weekend het Defcon 1 feest op het Almeerse strand waar "slechts" 75 man werd opgepakt ivm met drugs en het gebruik ervan. Deze engelsman was schijnbaar toch door de bewaking geglipt met z'n pillen ligt aardig out te gaan. Bonus : The Aftermovie!

VAN DE KAART OP DEFCON 1 [2010]KILLIAN MARTIN | SKATE ESCALATION
KILLIAN MARTIN
Gisteren was het groot feest in de kroeg tijdens het eerste optreden van Oranje wat easy gewonnen werd met 2-0 na een toch wat moeilijke start in de eerste helft. Maar naast al dit voetbalgeweld wat we de aankomende weken over ons heen krijgen zijn er gelukkig ook nog andere sporten zoals bijvoorbeeld Skaten, deze Killian Martin is een virtuoos. Kijk eventjes mee!

KILLIAN MARTIN | SKATE ESCALATIONAMAZING FIRE STOPMOTION
AMAZING FIRE STOPMOTION
Met een hele hoop theelichtjes een kickass stopmotion filmpje maken kost wat tijd maar dan heb je ook echt wat. Het koste ongeveer 2 weken werk veel frustratie en veel rook maar het resultaat mag er wezen.

AMAZING FIRE STOPMOTIONENGLISH FOR BEGINNERS | SWEARING
Altijd leuk die Aziaten te horen vloeken en het doet me deugd om te zien dat ze daar ook echt les in krijgen zoals we hier zien als we eventjes meekijken met een leraar Engels in het Zuid Koreaanse Seoul.

ENGLISH FOR BEGINNERS | SWEARINGGAMETIME 1044 - CRITTER ZAPPER
GAMETIME 1044 - CRITTER ZAPPER
Je bent een soort van mega insect die kleine insectjes uitspuugd die over een pad door de tuin lopen. Je moet telkens zorgen dat er 3 van dezelfde insectjes bij elkaar komen om ze weg te spelen. Game on!

GAMETIME 1044 - CRITTER ZAPPERAUSTRALIE - DUITSLAND [SEXY SOCCER 2010]
AUSTRALIE - DUITSLAND [SEXY SOCCER 2010]
Duitsland is tot op dit moment de sterkste ploeg die ik totnu toe gezien heb dit WK en ondanks dat ze het verkeerde volkslied hebben gezongen weten die Duitsers wel wat leuk is. Zo was er ook nog een "andere" Australia - Duitsland met dames in bodypaint die hun eigen wedstrijdje hadden georganiseerd. De foto's vind je bij onze collega's van WLF, de video staat natuurlijk bij meer lezen! Stream van de wedstrijd Nederland - Denemarken hier, fijne wedstrijd!

AUSTRALIE - DUITSLAND [SEXY SOCCER 2010]PIZZABABE MELISSA RISIO
PIZZABABE MELISSA RISIO
Sexy vrouwen met zonnebrillen, raaahh, heerlijk en vooral deze Melissa Risio waar we deze verse Pizzababe week mee beginnen is een sexy dame die lekker van de zon aan het genieten is in een soortement van TopGun gallerie. Rate!

PIZZABABE MELISSA RISIOFIFTH GEAR S17 EPISODE 2
FIFTH GEAR S17 EPISODE 2, 5THGR
Gelukkig lopen de seizoenen van TopGear en dt andere programma op autogebied Fifth Gear niet helemaal gelijk zodat we daar alvast naar kunnen kijken terwijl we wachten op een nieuw seizoen met Jeremy Clarkson en kornuiten. Vorige week deel 1 en vandaag deel 2!

FIFTH GEAR S17 EPISODE 2STEEK JEZELF ES IN DE BRAND [GIRLNIGHT FAIL]
STEEK JEZELF ES IN DE BRAND [GIRLNIGHT FAIL]
Girl Night worden na mate de drank meer rond gaat en het later op de avond word meestal steeds leuker maar deze dames besluiten voordat ze aan de pyama beginnen eerst nog wat lol te maken met wat vuur en een goedkope jeans.

STEEK JEZELF ES IN DE BRAND [GIRLNIGHT FAIL]FREESTYLE RAPPER MAAKT GEEN INDRUK [FAIL]
FREESTYLE RAPPER MAAKT GEEN INDRUK [FAIL]
Bij het freestyle rappen gaat het er meestal om zo grof mogelijk tegen elkaar te zijn en mekaar te dissen terwijl de toehoorders beslissen wie het beste is. Deze gast bakt er werkelijk niets van en lijkt alleen zichzelf maar belachelijk te maken. FAIL!

FREESTYLE RAPPER MAAKT GEEN INDRUK [FAIL]RAVEN ATTACKS RC PLANE
RAVEN ATTACKS RC PLANE
Boys will be Boys en daarom zijn remote controlled vliegtuigjes best leuk om mee te spelen alleen denkt niet iedereen daar zo over. Deze vogel gaat namelijk meteen het gevecht aan bij het zien van deze indringer in zijn luchtruim.

RAVEN ATTACKS RC PLANEGAMETIME 1043 - SLICERIX
GAMETIME 1043 - SLICERIX
Vandaag een puzzle in de gametime wat een beetje een mix is tussen de game Splitter en Coliderix waarin het de bedoeling is om de objecten in dezelfde kleur te krijgen door de omgeving te slicen. Game on!

GAMETIME 1043 - SLICERIX

DANIELA WOLF
DANIELA WOLF
Het vriendje van de Duitse Daniela Wolf leek het wel leuk om haar in de Playboy terug te zien dus gaf hij haar op voor een casting. Niet zo vreemd dat ome Hef zelf Daniela even later terugbelde dat ze mocht komen poseren voor z'n blad. Deze 31 jarige Breemse is immers echt een babe, de maten zijn 90-62-93!

DANIELA WOLFWAAROM GEWICHTHEFFEN EN BIER NIET SAMEN GAAN!
WAAROM GEWICHTHEFFEN EN BIER NIET SAMEN GAAN!
Wat er nu precies gebeurt in deze clip weet ik niet maar het lijkt erop dat deze gast vlak voordat hij gaat gewichtheffen nog wat heeft gedronken en dat komt er ook net zo hard weer uit tijdens z'n oefening. Update: Zo ziet het er dus uit als je je milt scheurt.

WAAROM GEWICHTHEFFEN EN BIER NIET SAMEN GAAN!


SAMSUNG 3D GAME TAKE OVER [VET]
[GAME] WIN EEN SAMSUNG 3D TV!
Je bent nog net optijd om straks de finale te bekijken op deze fokking vette 3D tv van Samsung wanneer je tenminste diegene bent die de meeste vlinders aanklikt die over het scherm heen vliegen terwijl je eigenlijk denkt naar een gewone clip te gaan kijken van Youtube. Check de video bij meer lezen of ga meteen naar de aktiewebsite van Samsung voor deze unieke game-take-over. Veel succes!

[GAME] WIN EEN SAMSUNG 3D TV!WIE VAN DE DRIE
Sasha Daisy Ashley
Sasha | Daisy | Ashley
GIRLFRIEND RUINS STANLEY CUP FINAL
GIRLFRIEND RUINS STANLEY CUP FINAL
Het zal je vriendin maar zijn deze chick die haar vriendje aan het pesten is door tijdens de Stanley Cup icehockey finale telkens de tv uit te doen met een tweede afstandbediening.

GIRLFRIEND RUINS STANLEY CUP FINALBALANCE
BALANCE
El Caminito del Rey oftewel "Het Koningspad" is een oud en vervallen wandelpad dat loopt van lora in Mlaga,Spanje naar Campillos door de El Chorro-kloof. Dit eeuwenoude pad werd vroeger gebruikt om spullen te vervoeren maar is tegenwoordig in zeer slechte staat. Dat wil niet zeggen dat het niet begaanbaar is. Ik sla eventjes over.

BALANCEPAUL PIERCE PUNCHES REF IN THE FACE
PAUL PIERCE PUNCHES REF IN THE FACE
Het klinkt erger dan het eigenlijk is want in de NBA gebeuren dit soort dingen bijna nooit. Nadat Paul Pierce een punt scoort staat er een scheids in de weg die hij per ongeluk een kaakslag verkoopt. Het soundeffectje maakt de clip af!

PAUL PIERCE PUNCHES REF IN THE FACEPOLEDANCING ON THE NANJING SUBWAY
POLEDANCING ON THE NANJING SUBWAY
Je mag tegenwoordig ook niks meer, deze dame geeft gewoon eventjes een demonstratie paaldansen in de net geopende metro van het Chinese Nanjing en werd daarna meteen door de politie aldaar opgepakt. Flauw, hier de beelden!

POLEDANCING ON THE NANJING SUBWAYGAMETIME 1042 - GNOMERGEDON
GAMETIME 1042 - GNOMERGEDON
Je bent Larry de dwergen slayer en dat lijkt klinkt misschien wat oubollig maar het valt nog niet mee om al die dwergen die uit alle hoeken en gaten komen van je afteslaan. Game on!

GAMETIME 1042 - GNOMERGEDONSTRIPTEASE & PAALDANSENDE LAYLA
STRIPTEASE & PAALDANSENDE LAYLA
Je komt de filmpjes waarin dames eventjes lekker een goeie striptease show weggeven terwijl ze ook nog eens lekker in de paal hangen nog maar met mondjesmaat tegen hier op TLP maar dit is er dan wel weer eentje om U tegen te zeggen. De babe is goed en slooft zich ook echt eventjes uit voor ons. Check!

STRIPTEASE & PAALDANSENDE LAYLAGYMNAST EXPERIENCES TRUE PAIN [FAIL]
GYMNAST EXPERIENCES TRUE PAIN [FAIL]
Alleen al door te kijken naar dit filmpje krijg ik toch een heel erg apart gevoel zo vlak onder de maagstreek zullen we maar zeggen. Het gaat dan ook eventjes verschrikkelijk fout voor deze gast wanneer hij de afsprong waagt na z'n gymnastiek oefening.

GYMNAST EXPERIENCES TRUE PAIN [FAIL]CARS & FREEDOM
Je kan de gebruikelijke autocommercial maken en laten zien hoe goed je auto wel niet is maar je kan het ook doen zoals in deze Dodge Challenger Freedom commercial die echt super cool is. Kijk mee!

CARS & FREEDOMWIE VAN DE DRIE
Bella Sharon Carmen
Bella | Sharon | Carmen
MAROKKANEN GOOIEN ZWERVER DE GRACHT IN!
MAROKKANEN GOOIEN ZWERVER DE GRACHT IN!
Dat sommige Marokkanen niet echt veel respect hebben voor de medemens was al wel langer bekend en dit filmpje illustreert dat nog maar eens een keer. Dit keer moest een zwerver het ontgelden toen hij door een groepje mocro's de gracht in werd geflikkerd en nog maar ternauwernood door omstanders uit het water kon worden getrokken. De man is naar het ziekenhuis gebracht.. Lafheid ten top natuurlijk weer!

MAROKKANEN GOOIEN ZWERVER DE GRACHT IN!NIEUWE UNDERCOVER AKTIE PETER R. IN PERU
NIEUWE UNDERCOVER AKTIE PETER R. IN PERU
Na de vorige undercover aktie van Peter R. de Vries om sneaky een bekentenis van Joran te krijgen in de verdwijningszaak van Nathalee Holloway is hij er nu ingeslaagd om alweer een vertrouwenspersoon in de buurt van Joran van der Sloot te krijgen en hem zo wederom een bekentenis te ontlokken in deze nieuwe zaak in Peru. Hier de excl. beelden, heet van de naald!

NIEUWE UNDERCOVER AKTIE PETER R. IN PERU

TOPGEAR: TESTING DE NOBLE M600
TOPGEAR TEST DE NOBLE M600
De mannen van Topgear houden er een geheel eigen wijze van auto's testen op na en dat maakt het programma ook zo leuk. Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen en daarom kijken we eventjes naar deze beelden uit een oudere aflevering waarin ze de supercar de Nobel M600 testen. Meer Topgear hier!

TOPGEAR: TESTING DE NOBLE M600HE'S A DOG WITH A BOX ON HIS HEAD
HE'S A DOG WITH A BOX ON HIS HEAD
Hoe simpel kan het zijn om een aanstekelijk liedje te maken als je inspiratie genoeg kan vinden op bijvoorbeeld Youtube bewijst deze Parry Grip maar weer eens met beelden van honden die iets te enthousiast met een doos omgingen.

HE'S A DOG WITH A BOX ON HIS HEADGAMETIME 1041 - FRED'S PICKUP TOUR 3
GAMETIME 1041 - FRED'S PICKUP TOUR 3
Eindelijk es lekker crossen en alles omver rausen wat je onderweg tegenkomt in de game van vandaag Fred's Pickup Tour 3. Game on!

GAMETIME 1041 - FRED'S PICKUP TOUR 3BIKINI GIRLS SOCCER TEAM + SOCCER BY FHM!
BIKINI GIRLS SOCCER TEAM + SOCCER BY FHM!
Het WK 2010 is begonnen en het openingsduel tussen Zuid Afrika en Mexico is geeindigd in een saaie 1-1 en momenteel doet Frankrijk z'n best om te winnen van Uruguay wat beslist nog geen gewonnen strijd is. Voetbal is leuk maar eigenlijk nog leuker als de spelers vrouwelijk zijn en ook nog eens schaars gekleed.

BIKINI GIRLS SOCCER TEAM + SOCCER BY FHM!DER MANNSHAFT ZINGT HET WILHELMUS [WTF]
De Duitsers zijn op het WK zoals altijd weer een gevaarlijke outsider ook al is de geblesseerde aanvoerder Ballack niet meegereisd naar Zuid Afrika. Dat de Duitsers echt helemaal de weg kwijt zijn zien we in deze clip waarin ze ineens het Wilhelmus uit volle borst meezingen. WTF?!

DER MANNSHAFT ZINGT HET WILHELMUS [WTF]GIRLFRIEND DELETES WOW ACCOUNT [WTF]
GIRLFRIEND DELETES WOW ACCOUNT [WTF]
World of Warcraft is een zwaar verslavend spelletje en de spelers ervan zijn vaak uren en dagenlang achterelkaar bezig wat voor menig vriendin niet echt te verteren is. Deze dame heeft er schoongenoeg van en delete de account van haar vriendje terwijl hij net eventjes peuken halen is.

GIRLFRIEND DELETES WOW ACCOUNT [WTF]PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOOD RETURNS
underwood, PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOOD RETURNS
Ik kon gisteren eigenlijk niet echt ontdekken wat er nu mis was met de Pizzababe van de dag en vond het toch echt wel een mooie milf eigenlijk. Om het een klein beetje goed te maken en omdat het de laatste Pizzababe van deze week is heb ik nog eens een mooie nieuwe gallerie van Sarah Jean Underwood erbij gepakt. Rate!

PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOOD RETURNS19 JUNI COCA-COLA FIFA WORLD CUP CELEBRATION
Volgend weekend 19 juni gaat het dak eraf in de Amsterdamse Arena als daar het WK feest van de Coca-Cola FIFA World Cup Celebration met artiesten als Waylon, Alain Clark en een aantal Afrikaanse artiesten word gehouden. De aankomende dagen gaat er alvast flink geoefend worden en daar hebben we alvast beelden van die je bij meer lezen kan bekijken. Het beloofd een spetterend feest te worden dus had je al plannen, zeg ze af en kom met z'n allen naar de Arena voor dit topfeest!

19 JUNI COCA-COLA FIFA WORLD CUP CELEBRATION [SNEAK PEEK]

BEM [LIPDUB]
BEM [LIPDUB]
Op het internet word je er mee doodgegooid maar op TLP kan je alleen de beste lipdubs nog eens terugzien en daarom hebben we vandaag een lipdub gemaakt door de Business School van Bordeaux. Die er geografisch ook nog eens goed uitziet. Meer lipdubs hier!

BEM [LIPDUB]OOK VOOR JORAN IS ER EEN WK 2010
OOK VOOR JORAN IS ER EEN WK 2010
Die Joran van der Sloot toch h, eerst een zooitje maken in Aruba met Nathalee om vervolgens 5 jaar later ook nog eens toeteslaan in Peru en ondertussen ook nog eens de moeder van Nathalee chanteren om daar 250k $$ van los te peuteren. Voorlopig zit hij de aankomende 30 jaar waarschijnlijk vast maar dat wil niet zeggen dat hij het WK hoeft te missen. In de Miquel Castro Castro gevangenis te Peru houden ze namelijk ook elke 4 jaar een WK, onder streng toezicht van de bewakers uiteraard.

OOK VOOR JORAN IS ER EEN WK 2010THE STUPID CUP 2010 - REMI GAILLARD
THE STUPID CUP 2010 - REMI GAILLARD
En daar issie weer hoor nog eventjes snel voor de WK2010 maakte voetbalfan pur sang Remi Gaillard nog een leuke clip tijdens een lokale amateurwedstrijd door met een hele bende supporters ineens de ploegen te komen aanmoedigen met streaker en al. Meer Remi Gaillard vind je hier!

THE STUPID CUP 2010 - REMI GAILLARDMET DANK AAN BP [VIDEO COMPILATION]
MET DANK AAN BP [VIDEO COMPILATION]
Het is de grootste natuur ramp in de geschiedenis van de mens en we gaan er waarschijnlijk nog jaren mee te maken krijgen. Dan heb ik het natuurlijk over de olieramp van BP die de laatste weken vollop in het nieuws is. Een beetje triest begin van de dag zo, maar dit is een compilatie van wat totnu de gevolgen zoal zijn voor mens en dier.

MET DANK AAN BP [COMPILATION]GAMETIME 1040 - SIFTHEADS ACT 3
GAMETIME 1040 - SIFTHEADS ACT 3
We hebben weer een nieuwe episode in de reeks van Siftheads! Vinnie de huurmoordenaar gaat op jacht naar ene Alonzo in Chicago. Schakel al de tegenstanders uit in deze alweer cool nieuwe aflevering van Siftheads.

GAMETIME 1040 - SIFTHEADS ACT 3

9 MINUTES OF RAIN, CUTE RAIN
9 MINUTES OF RAIN, CUTE RAIN
Regen is nooit erg leuk behalve als het deze Cute Rain betreft die een 9 minuut durende show weggeeft en waar ik meteen deze donderdag mee ga afsluiten. Hier nog een dame die Rain heet, namelijk Kaylee Rain!

9 MINUTES OF RAIN, CUTE RAINPAPER MARIO BROS STOPMOTION [EPIC]
PAPER MARIO BROS STOPMOTION [EPIC]
Er zijn in de loop der jaren al zoveel coole varianten op het Mario Bros spelletje uitgebracht dat ik me toch elke keer weer blijf verbazen als er dan toch weer iemand opstaat om een clip als deze inelkaar te sleutelen. Gemaakt ergens in een klaslokaal zo te zien door leerlingen die waarschijnlijk niet veel meer om handen hadden. EPIC!

PAPER MARIO BROS STOPMOTION [EPIC]STRAIGHT OUTTA COMPTON [LIVE @ JIMMY FALLON]
STRAIGHT OUTTA COMPTON [LIVE @ JIMMY FALLON]
We gaan eventjes terug naar de kinderjaren van Pizza met deze fokking vette live versie van "Straight outta Compton" van NWA uit 1988, vertolkt door niemand minder dan Ice Cube himself die voor de gelegenheid Ren Geez, & Sleazy E ook op sleeptouw heeft genomen. Voor de liefhebbers!

STRAIGHT OUTTA COMPTON [LIVE @ JIMMY FALLON]PIZZABABE ANGELA TAYLOR
PIZZABABE ANGELA TAYLOR
We zijn nog niet helemaal bij het eind van de week maar ik zou deze Angela Taylor toch al als een waardige voorlaatste Pizzababe alvorens we de weekafsluiting gaan doen willen noemen. Het is nie echt dat klopt maar ik kan je vertellen dat deze Angela toch wel alles in huis heeft om je es goed te slopen. Rate!

PIZZABABE ANGELA TAYLORDON'T DRINK & DRIVE [SHORT MOVIE]
DON'T DRINK & DRIVE [SHORT MOVIE]
Het filmpje is in het Frans wat het een beetje jammer maakt maar er wordt niet echt veel in gesproken en de beelden spreken voor zich. Jammer dat er in ons landje waar toch ook elk jaar genoeg doden door alcohol vallen in het verkeer niet meer van dit soort clips gemaakt worden. [TIP!]

DON'T DRINK & DRIVE [SHORT MOVIE]WAKA WAKA FOR AFRICA [OFFICIAL FIFA SONG]
WAKA WAKA FOR AFRICA [OFFICIAL FIFA SONG]
De afgelopen weken zijn er al diverse vooral oranje getinte WK 2010 liedjes voorbij gekomen maar het officiele FIFA 2010 nummer word ingezongen door niemand minder dan Shakira featuring Freshlyground. In de videoclip uiteraard voetbalbeelden. Hier vind je nog eens alle Oranje liederen terug!

WAKA WAKA FOR AFRICA [OFFICIAL FIFA SONG]SIMONA DE SILVESTRO FIRESTONE 550K CRASH
SIMONA DE SILVESTRO FIRESTONE 550K CRASH
Racen blijft een gevaarlijke sport en dat ondervond ook de Zwitserse coureur Simona de Silvestro afgelopen weekend in Texas tijdens de Firestone 550k race. Nadat ze hard tegen een muur klapte vatte haar auto vlam en duurde het nogal lang voordat ze gered kon worden. Ze kwam er met wat brandblaren van af!

SIMONA DE SILVESTRO FIRESTONE 550K CRASHGAMETIME 1039 - SLINGJUMPER 2
GAMETIME 1039 - SLINGJUMPER 2
Als game vandaag hebben we een behendigheidsspelletje die nog niet eens zo heel erg makkelijk is. Het lukt me nog aardig in de normal mode maar zodra je een wat moeilijkere graad probeert wordt het toch best lastig. Highscores kan je in de comments kwijt! Game on!

GAMETIME 1039 - SLINGJUMPER 2

AMANDA HANSHAW [CYBERVIDEO]
AMANDA HANSHAW [CYBERVIDEO]
We hebben de rondborstige Amanda Hanshaw al diverse keren als Pizzababe van de dag voorbij zien komen maar eigenlijk nog niet op bewegend beeld. Om onbegrijpelijke redenen eigenlijk maar het is nu eenmaal zo! Ik heb haar meteen maar eventjes toegevoegd aan m'n babes 2 watch list, vandaag video numero uno! Habbaaaa..

AMANDA HANSHAW [CYBERVIDEO]SHOCKING BROKEN CAR WENT WRONG, OR....
SHOCKING BROKEN CAR WENT WRONG
Altijd lastig als je trouwe heilige koe om de een of andere reden niet meer verder wilt rijden en zaak is het dan om de hulp van een professional in te roepen. Of dat hier het geval is vraag ik me af..

SHOCKING BROKEN CAR WENT WRONG, OR...THE ULTIMATE FIFA 2010 MANCAVE
THE ULTIMATE FIFA 2010 MANCAVE
Het wordt steeds spannender voor de echt voetbalfan en dat ben ik natuurlijk ook. Speciaal voor het WK kan je samen met een maat je helemaal afzonderen van al het vrouwenvolk dat toch alleen maar lastig is tijdens zo'n wedstrijd en je eigen Man Cave bouwen. Check!

THE ULTIMATE FIFA 2010 MANCAVEKIJK TV in HD MET CANALDIGITAAL [+SMARTPACKS]
KIJK TV in HD MET CANALDIGITAAL [NU MET SMARTPACKS]
Haarscherp beeld, het beste geluid, een helder zenderaanbod, zeer aantrekkelijke prijzen en een betrouwbare en uiterst vriendelijke klantenservice. Bij CanalDigitaal ben je aan het goede adres. Met de meeste zenders voor de beste prijs! Bestel nu en ontvang een gratis hotelbon voor 3 nachten in 'n hotel van de Fletcher Hotel Groep! Smartpacks, zijn de kant-en-klare pakketten van CanalDigitaal! Meer sport en erotiek? Of Meer films en muziek? HDTV of gewoon beeld? Live opnemen, pauzeren en eventjes terugspoelen? CanalDigitaal maakt het gemakkelijk voor je met de Smartpacks! Het rijkste HD aanbod, met de digitale kwaliteit die je van CanalDigitaal mag verwachten. Meer info!
PIZZABABE KAYDEN KROSS
We hadden al een hele tijd niets meer vernomen van de bermooie Kayden Kross maar vandaag is ze toch weer eventjes terug hier op TLP in een supermooie gallerie. Filmpjes en ander materiaal van deze fijne blondine staat al genoeg op de site en kan je hier terug vinden!

PIZZABABE KAYDEN KROSSLONGBOARDING THE CITY OF MADRID
LONGBOARDING THE CITY OF MADRID
Vet coole 10 minuten durende clip hierzo van een gast die op z'n gemak gaat sightseeing in Madrid, Spanje op een longboard. In HD uiteraard!

LONGBOARDING THE CITY OF MADRID

WOMAN vs MOVING CAR [WTF]
WOMAN vs MOVING CAR [WTF]
Auto's en vrouwen het zal altijd wel een haatliefde verhouding blijven, zo weten we dat ze niet kunnen parkeren maar het schijnt dat vrouwen gewoon echt auto's haten. Check eventjes deze chick die op een rijdende auto is gesprongen en met een ijzerenstaaf probeert de voorruit in te slaan.

WOMAN vs MOVING CAR [WTF]MOBIELE PARKEERPLEK ! [GENIAAL]
MOBIELE PARKEERPLEK ! [GENIAAL]
Het is hier in de wijk al jaren ellende met parkeren en nu de gemeente ook nog eens parkeervakken op de weg heeft aangegeven is het alleen nog maar erger geworden. Ipv de normale 6 auto's voor de deur is er nu nog maar plek voor vier. Tijd dus om een beetje inventief te worden en ik kijk daarom ook met verbazing naar deze Chinese chick die de oplossing gevonden lijkt te hebben. PURE GENIUS!

MOBIELE PARKEERPLEK ! [GENIAAL]SHARK TANK WEDDING [WTF]
SHARK TANK WEDDING [WTF]
Er zijn altijd mensen die dingen anders moeten doen dan anderen. Zo ook deze Michael Curry en April Pignataro die in wetsuit en al samen in het huwelijk traden met hun familie erbij en een groep haaien omdat ze op het briljante idee waren gekomen om het in 'n aquarium te doen.

SHARK TANK WEDDING [WTF]GAMETIME 1038 - SNIPER DUTY
GAMETIME 1038 - SNIPER DUTY
Het is vandaag je taak om te gaan stemmen op een politieke partij naar keuze maar tevens om als scherpschutter te fungeren in dit Sniper Duty wat eigenlijk al niet zo'n hele nieuwe game meer is. Je begint met een handwapen en kan switchen naar andere wapens naarmate je verder komt in het spel. Game on!

GAMETIME 1038 - SNIPER DUTYTHE GIRLS OF FIFA 2010 [VIDEO + GALLERIE]
THE GIRLS OF FIFA 2010
A.s. vrijdag is het dan toch echt zover en trappen we af voor het WK 2010 met de wedstrijd Zuid Afrika - Mexico en ik ben er helemaal klaar voor. Genoeg pizza's in de vriezer en de kratjes Heineken staan in de gang. Bij deze WK horen natuurlijk ook gewoon dames en daar staat hier een zeer mooie Hegre gallerie van! Er is ook nog een videoclip die bij meer lezen staan, thnx Laura! Meer filmpjes van Youstrip hier! En een Compilatie!

THE GIRLS OF FIFA 2010BAD BOY BADR HARI [COMPILATION 2010]
BADR HARI COMPILATION 2010
K1 vechter Badr Hari, of zoals sommige 'm hier oneerbiedig noemen "vlekkie", is sinds vorige woensdag op de vlucht voor de politie omdat hij zich daar had moeten melden ivm met een mishandeling van een portier die sinds dat akkefietje met een ijzeren plaat in z'n gezicht rondloopt. Badr melde zich niet en staat daarom nu op de telex, ik had deze compilatie nog liggen en hier meer Badr op TLP! Is de K1 vechtsport crimineel?

BAD BOY BADR HARI [COMPILATION 2010]ACHMEA'S PICKNICK - FF APELDOORN BELLEN
ACHMEA'S PICKNICK - FF APELDOORN BELLEN
Het blijft een opgave om telkens weer met een coole commercial te komen maar in al die jaren is er n bedrijf die dat toch telkens weer flikt. Het zijn de mensen van "FF Apeldoorn bellen" natuurlijk die dit keer ergens op een familiepicknick zitten in de bergen als pa eventjes niet oplet.

ACHMEA'S PICKNICK - FF APELDOORN BELLENPIZZABABE KATIE VERNOLA
PIZZABABE KATIE VERNOLA
Toen ik gister deze special neer had gezet van Katie Vernola vond ik het een beetje vreemd dat we deze dame nog niet voorbij hadden zien komen als Pizzababe van de dag dus daar brengen we vandaag maar eens snel verandering in. Mooi gallerie, al heeft ze wel wat vreemde mukken, raten maar!

PIZZABABE KATIE VERNOLAiPHONE 4 - THE INTRODUCTION
iPHONE 4 - THE INTRODUCTION
Gister was er weer eens een Apple Keynote en daar werd de nieuwe iPhone 4 gepresenteert. Nou ben ik al helemaal blij met mijn 3GS iPhone maar ik moet toch zeggen dat er op dit nieuwe aparaat weer wat features zitten waar ik toch wel een stijf plassertje van krijg. Check eventjes dit demo filmpje van deze nieuwe gadget beschikbaar voor NL in juli 2010!

iPHONE 4 - THE INTRODUCTIONPIPE SLIDE NINJA [FAIL]
PIPE SLIDE NINJA [FAIL]
Je kent die tv programma's vast wel waarin allerlei kandidaten de meest vreemde halsbrekende toeren uithalen om zo snel mogelijk over een hindernisbaan te komen zonder er van aftevallen. Natuurlijk moet je daar voor trainen en dat doet deze gast dan ook in z'n achtertuin.

PIPE SLIDE NINJA [FAIL]WOODY HARRELSON'S PENALTY @ SOCCER AID 2010
WOODY HARRELSON'S PENALTY @ SOCCER AID 2010
Afgelopen zondag werd er ook de wedstrijd voor de beker van het Soccer Aid event gespeeld tussen Engeland en de rest van de wereld gemanaged door onze eigen Ruud Gullit. Het is een event waarvan de opbrengst gaat naar Unicef en niemand minder dan Woody Harrelson die oud barkeeper uit Cheers en ster in vele Hollywood films mocht de beslissende penalty nemen. Hier de beelden!

WOODY HARRELSON'S PENALTY @ SOCCER AID 2010DJ EARWORM - LIKE OMG BABY [SUMMERBALL MASH UP]
DJ EARWORM - LIKE OMG BABY [SUMMERBALL MASH UP]
Dj Earworm kennen we nog van z'n clips "United state of pop 2008 & 2009" en tegenwoordig timmert deze dj / vj ook aan de weg bij bijvoorbeeld het Summerball wat afgelopen zondag werd gehouden in het Wembley stadion en waar grote namen als Justin Bieber en Usher aanwezig waren. Dit is een mashup gemaakt speciaal voor dat concert.

DJ EARWORM - LIKE OMG BABY [SUMMERBALL MASH UP]GAMETIME 1037 - KAMAZ DELIVERY 3
Je bent truckbestuurder en je moet proberen om je lading naar het afleveradres te brengen zonder dat er alteveel afvalt onderweg. Het valt niet mee maar de opzwepende muzek houdt je in iedergeval goed in concentratie. Game on!

GAMETIME 1037 - KAMAZ DELIVERY 3


KATIE VERNOLA SPECIAL [CYBERGIRL JUNE 2010]
KATIE VERNOLA SPECIAL [CYBERGIRL JUNE 2010]
De cybergirl van de maand juni 2010 is de mooie Katie Vernola geworden die we daarom maar eens flink in het zonnetje zetten door meteen maar es 3 videos van deze schone te posten. Het is tevens onze dagafsluiting voor vandaag. Nog veel meer mooie cybervids hier!

KATIE VERNOLA [CYBERGIRL JUNE 2010]KLANTVRIENDELIJKHEID ANNO 2010 [100% OWNAGE]
KLANTVRIENDELIJKHEID ANNO 2010 [100% OWNAGE]
Klant is koning maar niet overal zoals je kan zien op deze beelden bij een avondwinkel waar iemand schijnbaar zo lastig is geweest dat de bediende eventjes vanachter z'n toonbank komt om de klant es eventjes een lesje te leren.

KLANTVRIENDELIJKHEID ANNO 2010OP EEN DAG WEET JE HET, PYROMAAN [FAIL]
Een beetje pyromaan zorgt er natuurlijk voor dat ie zelf geen vlam vat terwijl hij de boel afbrand maar toch wil ook deze simpele opdracht voor sommige onder ons te moeilijk zijn. Check in de eerste clip een gast die een telefoonwinkel plat legt en in de tweede clip een dame die wraak wil nemen op een zgn. repo (wo)man!

OP EEN DAG WEET JE HET, PYROMAAN [FAIL]BUSSES vs CARS [CRASH COMPILATION]
BUSSES vs CARS [CRASH COMPILATION], compilatie
Een bus is een maatje te groot voor de meeste auto's zoals je in deze compilatie kan zien met veel beelden van camera's die in bussen hangen. Het gaat de nodige keren fout en ook al zit je in zo'n bus dan is dat geen garantie dat je er zonder kleerscheuren vanaf komt.

BUSSES vs CARS [COMPILATION]PIZZABABE JESSE LUNDERBY
PIZZABABE JESSE LUNDERBY
Het is weer maandag en dat betekent dus weer een hele nieuwe week met verse Pizzababes en we beginnen deze week met de blonde Jesse Lunderby die het welliswaar verliest van Sarah Jean Underwood qua schoonheid maar toch zeker ook een beauty is! Rate!

PIZZABABE JESSE LUNDERBYEVERYTHING IS METAL by ANDY REHFELDT
EVERYTHING IS METAL by ANDY REHFELDT
Best wel knap werk van ene Andy Rehfeldt die allerlei bekende artiesten en bekende nummers als bijvoorbeeld Keisha's Tik Tok of Abba's Dancing Queen heeft omgetovert tot Metal versies. Bij meer lezen enkele voorbeelden!

EVERYTHING IS METAL by ANDY REHFELDTPURE [AWESOME MOVIE MONTAGE]
PURE [AWESOME MOVIE MONTAGE]
Een super coole compilatie van heftige film momenten van zo'n 4.5 minuut met muziek van Jesus Lizard waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had maar wat bij deze clip goed past. Erg mooi gemaakt en een beetje in de trend van de Golden age of Video!

PURE [AWESOME MOVIE MONTAGE]DE VERKIEZINGEN 2010 | RAPSERVICE MC TLEX
Afgelopen zaterdag kon je een uitzending van Koefnoen bekijken geheel gewijd aan de kamerverkiezingen die a.s. woensdag gehouden gaat worden compleet met stotteraar Cohen en andere lijsttrekkers in rapvorm. Meer Rapservice hier!

DE VERKIEZINGEN 2010 | RAPSERVICE MC TLEXREDBULL MASTERS ZANDVOORT 2010 | 06/06/2010
REDBULL MASTERS ZANDVOORT 2010
Gisteren zijn we met wat collega's naar het F3 Redbull Masters / Kart Spektakel afgereisd waarbij teven de Redbull Kartchallenge 2010 werd gehouden waar niemand minder dan Sebastian Vettel aanwezig was om het jonge talent een hart onder de riem te steken. Bij de collega's van Kladblog en Nietnuttig staan nog wat meer foto's, de rest inclusief videos vind je bij meer lezen. Edit: Nog meer pix hier en hierrr!

REDBULL MASTERS ZANDVOORT 2010 | 06/06/2010GAMETIME 1036 - KILL THE WEEDS
GAMETIME 1036 - KILL THE WEEDS
Je huis wordt aangevallen door allerlei onkruid en jij moet dat tegenhouden door dat van alle kanten meteen wegteschieten. Het valt niet mee want het onkruid schiet echt overal omhoog. Game on!

GAMETIME 1036 - KILL THE WEEDSMEISJE DOET DANSJE
MEISJE DOET DANSJE
Ik kom net uit Zandvoort van de Redbull Karting challenge en ik moet zeggen het was echt fantastisch en ik zou er uren over door kunnen gaan als ik niet zo mega moe was geweest. Jullie krijgen nog een dag afsluiter van mij en dat doet dit meisje al dansend voor de webcam. Ik zeg alvast weltrusten en tot morgen!

MEISJE DOET DANSJESCHWINGGG [FACEPLANT]
Van de week konden we al een dame zien die net iets te hoog werd geduwd toen ze eventjes lekker aan het schommelen was en ook vandaag weer een dame die beter niet had kunnen springen. Tandjes spugen lijkt me zo!

SCHWINGGG [FACEPLANT]ULTRA SLOWMO SNAKE ATTACK
ULTRA SLOWMO SNAKE ATTACK
Hmz, ik kom liever helemaal niet bij slangen in de buurt en na het zien van deze video weet ik ook weer waarom. Kijk eventjes mee naar de ultra slowmo beelden van een slang die een Benie baby voorgeschoteld krijgt.

ULTRA SLOWMO SNAKE ATTACKWIE VAN DE DRIE [SUMMER EDITION]
Sarah Jezebel Estee
Sarah | Jezebel | Estee
SWING + FLIP + BIKE = EPIC
SWING + FLIP + BIKE = EPIC
Er zijn ook clips van deze gast dat het minder goed afloopt met deze stunt maar die bewaren we nog eventjes voor onze wekelijkse fail compilatie die overigens een dagje later komt omdat we nu op het circuit in Zandvoort staan bij de Redbull races. Epic move dat dan weer wel!

SWING + FLIP + BIKE = EPICESCALATOR FAIL
ESCALATOR FAIL
Je kent het wel die overvolle roltrappen in druk bezochte warenhuizen en dat terwijl de roltrap die naar beneden gaat eigenlijk helemaal leeg is. Die maar es proberen dan maar niet zonder flink doortestappen natuurlijk. Deze gast doet echt z'n best maar geeft met de finish in zicht toch maar op.

ESCALATOR FAIL


CHE LIPDUB [WORKING MAN]
We schakelen heel eventjes over naar Ede een klein dorpje boven Arnhem waar ook nog es mijn exvriendinnetje vandaan komt en waar ze nog net geen zwarte kousen dragen. Het is de Chriselijke Hogeschool Ede die ook maar es besloot een lipdub te maken. Niet slecht, en meer lipdubs vindt je natuurlijk gewoon hier.

CHE LIPDUB [WORKING MAN]CHEWING GUM vs HELIUM | FAKE OR REAL
CHEWING GUM vs HELIUM
Een beetje kauwgomkauwert blaast daar uiteraard ook mooie bellen mee maar wat zou er gebeuren als je in plaats van je adem er het goede helium in blaast ? We zien het in dit experiment...

CHEWING GUM vs HELIUM | FAKE OR REALSTARWARS COLLEGE
STARWARS COLLEGE
Je kan als universiteit of hoge school natuurlijk een lipdub maken zoals ze allemaal momenteel lijken te doen maar je kan je universiteit ook omtoveren tot een soort van R2D2 campus zoals het Carleton College in Michigan.

STARWARS COLLEGEGAMETIME 1035 - HOLE IN THE WALL
Vorig jaar nog als game bij SBS6 maar natuurlijk al veel langer te zien op tv in Japan en zelfs in Italie is het spel Hole in the Wall. Ik heb het zelfs gedownload als game voor m'n iPhone en vandaag kan je het ook online proberen op deze site. Game on! [via]

GAMETIME 1035 - HOLE IN THE WALL

BIG BOOB PARADE [19 MINUTES OF BOOBIES]
BIG BOOB PARADE [19 MINUTES OF BOOBIES]
Konden we vanmiddag al zien dat niet alle grote borsten even mooi zijn vooral niet als ze voor het grootste gedeelte bestaan uit silloconen, in deze clip van maar liefst 19 minuten toch vooral het betere werk in een soortement van Big Boob Parade.

BIG BOOB PARADE [19 MINUTES OF BOOBIES]BIRD POWNES GOOGLE STREETVIEW CAR
BIRD POWNES GOOGLE STREETVIEW CAR
Het blijft natuurlijk geweldig hoe die gasten van Google met hun streetview car alles op de wereld in kaart brengens alsof je d'r gewoon echt bent en kan lopen. Toch zit het ook voor de mannen van Google niet altijd mee zoals we kunnen zien in deze video.

BIRD POWNES GOOGLE STREETVIEW CARBIG BOOB OVERKILL | HOT OR NOT
BIG BOOB OVERKILL
Ik hou wel van big boobies, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven zoals bijna alle dames in deze gallerie van de vriendjes bij WLF doen. Misschien vinden sommige van jullie het toch nog wat en daarom is de vraag voor vandaag, Hot or NOT!

BIG BOOB OVERKILL | HOT OR NOT

WIE VAN DE DRIE
Chiara Agnes Elance
Chiara | Agnes | Elance
FIFTH GEAR SEIZOEN 17 EPISODE 1 [FULL]
FIFTH GEAR SEIZOEN 17 EPISODE 1 [FULL], 5THGR
Op het nieuwe seizoen Topgear moeten we nog heel eventjes wachten maar tegenhanger Fifth Gear is alwel weer begonnen afgelopen donderdag en daar is dit de eerste uitzending van. Ik zou zeggen ga er eventjes lekker voor zitten en net als vorig jaar ga ik ook dit weer voor jullie volgen en posten. ENJOY!

FIFTH GEAR SEIZOEN 17 EPISODE 1


THE STIG WRESTLING ?! [WTF]
THE STIG WRESTLING ?! [WTF]
Natuurlijk is dit niet de echte Stig maar hij ziet er wel zo uit in dat apenpakkie en met die helm op. Hij staat in de ring tegen een reus die hem alle kanten op zwiept maar uiteraard heeft "Stig" nog een kleine verassing voor onze reus.

THE STIG WRESTLING ?! [WTF]JAIE TOOHEY IS BACK [BMX MASTER]
Deze Jaie Toohey won een tijdje geleden de Red Bull Dirt Pipe in Australie en gaat ook nog es meedoen aan het Nitro Circus gebeuren down under. In deze clip zien we wat hij zoal kan op een bmx en ik moet zeggen het ziet er weer indrukwekkend uit.

JAIE TOOHEY IS BACK [BMX MASTER]WE CON THE WORLD
Een hoop ellende deze week ergens voor de Israelische kust toen een Turkse vloot met journalisten aanboord ineens werd overvallen toen ze hulpgoederen naar Gaze probeerden te brengen. Een stel Israeliers denkt er het zijne van en maakte deze spoof op het nummer We are The world.

WE CON THE WORLD

REMI GAILLARD - FOOT 2010
REMI GAILLARD - FOOT 2010
Na Foot 2008 en Foot 2009 van de meeste geliefde Fransman op het internet Remi Gaillard is het nu tijd voor Foot 2010 wat een clip is geworden van bijna 10 minuten. Remi weer dus die allerlei kunstjes uithaald met de bal. Repect! Meer van Remi vind je hier!

REMI GAILLARD - FOOT 2010GAMETIME 1034 - DEMOILTION DODGE
Je rijd rond in een arena en je moet zorgen dat je niet geraakt wordt door je tegenstanders door pickups te pakken krijg je telkens weer wat leven erbij. Game on!

GAMETIME 1034 - DEMOILTION DODGELEAH, HOLLY & EMMA GO NUTS
LEAH, HOLLY & EMMA GO NUTS
Er is niks mis mee met die filmpjes van mannenmagazine Nuts en daarom komen die ook met enige regelmaat voorbij hier op TLP. Vandaag niet n chickie die de hoofdrol speelt maar meteen drie. Ik zeg habba en meer Nuts videos op TLP vind je hier.

LEAH, HOLLY & EMMA GO NUTSONE GOAL | FIFA 2010
ONE GOAL
In de afgelopen weken zijn de nodige WK 2010 liedjes al voorbij gekomen en hier staat zelfs een compleet overzicht en deze mag daar eigenlijk niet aan ontbreken. Het is een soort van compilatie clip van WK momenten met begeleidende muziek. Check!

ONE GOAL | FIFA 2010KEN BLOCK vs KIMI RAIKKONEN [LISSABON]
KEN BLOCK vs KIMI RAIKKONEN [LISSABON]
Dat Ken Block kan autorijden weten we nu onderhand wel maar ex Formula 1 courreur Kimi Raikkonen kan er natuurlijk ook wat van. In het SS1 Algarve Stadium, te Lissabon in Portugal rijden de twee tegen elkaar wat op een gelijkspel uitkomt.

KEN BLOCK vs KIMI RAIKKONEN [LISSABON]SNOWBOARD LEGEND SEAMUS O'CONNOR 2009/2010
SNOWBOARD LEGEND SEAMUS O'CONNOR 2009/2010
We hebben de nodige snowboard virtuozen de afgelopen jaren al voorbij zien komen hier op TLP en deze showcase met spectaculaire beelden van Seamus O'Connor die pas 12 jaar oud is mag daar zeker niet aan ontbreken.

SNOWBOARD LEGEND SEAMUS O'CONNOR 2009/2010

PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOOD
PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOOD
Een van de mooiste dames die hier ooit op TLP hebben gestaan is voor mij nog steeds de mooie Sarah Jean Underwood die vandaag Pizzababe van de dag is en daarmee meteen deze Pizzababe week afsluit. Als bonus staat er nog een clip onder en hier vind je meer van Sarah!

PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOODWORLD'S MOST BRUTAL BIKE
WORLD'S MOST BRUTAL BIKE
Als ik me niet vergis zijn dit beelden uit Arnhem onderaan de Nelson Mandela brug ten hoogte van de blauwe golven en daar heeft iemand een kick ass fiets gemaakt waar je misschien wel de straat mee uit kan fietsen maar toch ook niet verder dan dat. Wel leuk gemaakt!

WORLD'S MOST BRUTAL BIKEJORAN GEPAKT IN CHILI
JORAN GEPAKT IN CHILI
Precies 5 jaar geleden was het Nathalee Holloway die toen onder verdachte omstandigheden verdween van de aardbodem terwijl Joran van der Sloot als laatste met haar gezien werd en dit keer is het raak in Peru waar een meisje dood gevonden werd op een kamer die op naam stond van diezelfde Joran. Momenteel zit hij vast in Chili waarnaar toe hij gevlucht was en later vandaag zal hij worden uitgeleverd aan Peru. Hier de nieuwsbeelden van vlak na de arrestatie!

JORAN GEPAKT IN CHILIOP EEN DAG WEET JE HET, INBREKER! [FAIL]
OP EEN DAG WEET JE HET, INBREKER! [FAIL]
Waar dit soort gasten het lef vandaan halen om zomaar lukraak ander mans spullen te stelen vraag ik me altijd al af maar feit is dat dit soort lieden gewoon bestaan. Gelukkig zijn ze niet allemaal even goed in wat ze doen zoals te zien is op de bewakingscamera beelden.

OP EEN DAG WEET JE HET, INBREKER! [FAIL]DRUNK DRIVER GOES GENERAL LEE, YIHAAA
DRUNK DRIVER GOES GENERAL LEE, YIHAAA
Ook vrouwen stappen weleens dronken achter het stuur en dat is natuurlijk vragen om problemen zo zag deze dame een tolpoort vlakblij Dallas Airport over het hoofd en gaf vol gas in plaats van te remmen. Nadat ze was uitgestapt met bijna geen verwondingen vloog de auto ook nog es in brand, hier de beelden!

DRUNK DRIVER GOES GENERAL LEE, YIHAAAGAMETIME 1033 - JALUDO BIKER
Het gaat er in Jaludo Biker niet alleen om behendig te zijn en je motor over allerlei obstakels heen te sturen je moet ook nog eens snel bij de finish lijn aankomen en dat met zo min mogelijk ongelukken. Game on!

GAMETIME 1033 - JALUDO BIKERKENDRA IVY is STILL HOT
Op zo'n terrasje op steenworp afstand van het TLP kantoor is het zomers goed vertoeven maar dat wil uiteraard niet zeggen dat ik jullie naar bed stuur zonder waardige dagafsluiter en vandaar ook dat we Kendra Ivy hebben in een fijne clip die het licht vanavond gaat uitdoen. Meer Kendra Ivy hier!

KENDRA IVY is STILL HOTTABBY DOET TRALALA [VIDEOREMIX]
TABBY DOET TRALALA [VIDEOREMIX]
Iedereen met internet weet onderhand wie Tabby is en ik moet zeggen dat deze dame al is ze nog een beetje jong zeker behoort tot de veelbelovende dames die ik over een jaar of 10 nog weleens hier bij het ontbijt wil zien. Het gerucht gaat dat ze zwanger is en haar Youtube account is inmiddels weer eens gedelete maar ik had deze leuke clip nog van haar bewaard. Meer Tabby hier!

TABBY DOET TRALALABLADBLAZER HELD
BLADBLAZER HELD
Om jezelf te vereeuwigen op het internet terwijl je met een bladblazer aan de gang bent vergt enige moed maar deze gast draait er z'n hand niet voor om. Wij kijken mee..

BLADBLAZER HELDWK POLONAISE naar ZUID AFRIKA [RECORDPOGING]
WK POLONAISE naar ZUID AFRIKA [RECORDPOGING]
Het wereldrecord van de langste polonaise staat momenteel op 3.378 mensen, met het WK in Zuid Afrika in zicht gaat Bol.com proberen dit record te verbeteren door een virtuele WK-polonaise naar Zuid-Afrika te organiseren die uiteindelijk 10.000 km lang moet worden en waar duizenden mensen in mee kunnen lopen. Meelopen in de virtuele WK polonaise is eenvoudig. Deelnemers uploaden hun foto, dossen zich virtueel uit in een WK-outfit en gaan op weg. Via Twitter, Facebook en Hyves kunnen ze hun vrienden op de hoogte houden van hun vorderingen in de WK polonaise. Uiteraard zijn er voor de deelnemers leuke prijzen te winnen. Kijk hier op de aktiewebsite en DOE MEE!

WK POLONAISE naar ZUID AFRIKA [RECORDPOGING]

PIZZABABE RACHEL LORRAINE
PIZZABABE RACHEL LORRAINE
Boobies, mja ik ben er gek op en bigger is in dit geval vaak beter. Deze Rachel Lorraine die ons vandaag verblijd door als Pizzababe te fungeren heeft er genoeg van en ziet er verder ook niet slecht uit. Beetje milfachtig maar dat mag de pret niet drukken, RATE!

PIZZABABE RACHEL LORRAINEHAPPY HOUR [ANIMATION]
HAPPY HOUR [ANIMATION]
Het valt nog niet mee om ergens in een kroeg een chickie te scoren vooral niet als er allerlei andere kapers op de kust zijn. In deze Franse "How to seduce a Girl" shortfilm, zien we hoe je dat het best doet. Meer animatie hier en hier..

HAPPY HOUR [ANIMATION]DANCE BILLBOARD 2010 - PANCHO REYES
DANCE BILLBOARD 2010 - PANCHO REYES
Ik had eigenlijk al eventjes niets meer gehoord van DJ Pancho Reyes maar gister zat hij toch ineens weer in m'n msn met een kleine maar wel fijne videomix met nummers uit de US dance Billboard. Het zijn allemaal vrij recente nummers en het klinkt best goed. Nog veel meer videomixen op TLP hier!

DANCE BILLBOARD 2010 - PANCHO REYESWHEN BIG MOMMA'S GO FLYING [EPIC FAIL]
WHEN BIG MOMMA'S GO FLYING [EPIC FAIL]
Sommige dingen moet je gewoon niet gaan proberen als je een viertonner bent en ook nog een pruik ophebt. Schommelen is een van die dingen schijnbaar want het loopt voor deze chick niet echt lekker af.

WHEN BIG MOMMA'S GO FLYING [EPIC FAIL]EDDIE & TIFFANY | BEST WEDDING DANCE
EDDIE & TIFFANY
Als je er dan als man toch bent ingetrapt kan je er net zo goed het beste maken en dat doet deze Eddie dan ook maar op z'n huwelijks feest nadat hij net is getrouwd met Tiffany. Een grappig geoefende eerste dans, maar kan niet tippen aan de clip van Jill & Kevin!

EDDIE & TIFFANY | BEST WEDDING DANCEGAMETIME 1032 - EXIT PATH
GAMETIME 1032 - EXIT PATH
Vandaag weer eens een mega simpel spelletje. In Exit Path moet je telkens zien aan de overkant te komen zonder onderweg door midden te worden gehakt of ten prooi te vallen aan de lasers. Game on!

GAMETIME 1032 - EXIT PATH

VICTORIA & RIKKI GOT BOOTY
Een vrouw moet wel een beetje kont hebben vind ik, en daar hebben deze Victoria & Rikki beide geen gebrek aan en dat mogen we allemaal weten en fijntjes van genieten in deze lekkere video. Meer booty clips op TLP vind je hier!

VICTORIA & RIKKI GOT BOOTY

PLEASE MARRY ME, CLAUDINE [COOL!]
PLEASE MARRY ME, CLAUDINE [COOL!]
We schakelen eventjes over naar het Madison Square Park in New York waar ene Merill Grant wel heel erg veel moeite heeft gedaan om z'n geliefde Claudine Woodrow ten huwelijk te vragen. Hij had wat hulp van z'n maten die nog een dansje hebben ingestudeerd. Cool!

PLEASE MARRY ME, CLAUDINE [COOL!]TRIP GONE BAD [FAIL]
In Amerika is alles groot dan niet nog groter en zo ook schijnbaar de caravans of zoals onze vlaamse vrienden het liefkozend noemen "sleurhutten". Ik kan niet precies meer zien wat voor een gevaarte dit precies was maar als het dan fout gaat dan gaat het ook meteen goed fout.

TRIP GONE BAD

PIZZABABE CHRYSTAL MCCAHILL
PIZZABABE CHRYSTAL MCCAHILL
Toch al weer een tijdje geleden dat we deze Chrystal Mc Cahill hier voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag en dat is eigenlijk best onterecht want deze Chrystal is echt een babe met 'n hoofdletter B. Hier de vorige gallerie van deze beauty! RATE!

PIZZABABE CHRYSTAL MCCAHILLWINKEL INVASIE in BRAZILE [OMG]
Brazilianen zijn gek op electronica en koopjes als je deze beelden mag geloven van een vorige week geopende electronica zaak. Nadat rolluiken er met geweld uitgerukt werden vielen er zo'n 50 gewonden en was er zelfs 1 dode te betreuren.

WINKEL INVASIE in BRAZILE [OMG]THIS IS WHY WE HATE 18+ PARENTAL CONTROL
THIS IS WHY WE HATE 18+ PARENTAL CONTROL
Van 18+ controles worden we natuurlijk niet blij al is dat niet eens verplicht in NL, in sommige landen moet je eerst aantonen dat je 18 bent alvorens je naar bijvoorbeeld een Pizzababe mag kijken. Erg leuk gedaan dit dat dan weer wel, en vooral op play blijven drukken. Thnx Menno! (wel even op play drukken)

THIS IS WHY WE HATE 18+ PARENTAL CONTROLGRID GIRL VALT FLAUW OP AUTO [FAIL]
GRID GIRL VALT FLAUW OP AUTO [FAIL]
Vrouwen en autorijden zal wel nooit wat worden maar dat ze ook schade kunnen toebrengen als ze alleen al in de buurt van zo'n auto staan dat merkte Ronald van de Laar toen afgelopen weekend een grid girl zomaar op z'n motorkap kwam liggen toen hij bij de start stond voor de ADAC GT-Masters in Hockenheim.

GRID GIRL VALT FLAUW OP AUTOSMOKING TODDLER [10 YEARS LATER]
SMOKING TODDLER [10 YEARS LATER]
Vorige week waren ze bij de stivoro en een beetje overstuur toen er beelden opdoken op het internet uit Indonesie waar een 2 jarige kleuter op te zien was die zo'n 40 peuken per dag rookte en vandaag hebben we beelden van deze zelfde kleuter maar dan 10 jaar later, het blijkt allemaal reuze meetevallen. ROFL..

SMOKING TODDLER [10 YEARS LATER]GAMETIME 1031 - GREEANATOR
GAMETIME 1031 - GREEANATOR
De bedoeling is dat je het balletje telkens zo stuurt dat ie op z'n einddoel aankomt. Dat doe je door met de juiste timing de houten dozen wegteklikken. Klinkt makkelijk maar het wordt na een level of 10 toch aardig moeilijk. Game on!

GAMETIME 1031 - GREEANATORROCHELLE MINAMI
ROCHELLE MINAMI
Of er wat meer Aziatisch schoon voorbij kon komen op TLP was de vraag van diverse mailers en ja dat kan best wel want ook ome Hef is helemaal niet vies van een spleetoogje zo afentoe. Het is deze Rochelle Minami geworden die we verder ook nog niet als Pizzababe van de dag voorbij hadden zien komen. Idee?

ROCHELLE MINAMIBIKE + ROOF + CATAPULT = NUTSHOT
BIKE + ROOF + CATAPULT = NUTSHOT
Wie dit soort stunts bedenkt heeft of verder echt helemaal niets te doen of wil de staat kinderbijslag uitsparen. Liever hij dan ik en ja ach als dit soort mensen er niet waren hadden wij een stuk minder content. Check!

BIKE + ROOF + CATAPULT = NUTSHOTHEF'S RECHTERHAND GAAT LOS | DON JUHAND
HEF'S RECHTERHAND GAAT LOS
Bacardi Razz & Bacardi Limn hebben de rechterhand van de Hef weten te strikken voor de nieuwe online campagne. 'Don Juhand' is het zat om 'de rechterhand van' te zijn en heeft besloten om solo te gaan, daarom geeft hij iedereen die het horen wil flirtadvies op Talktothehand.nl. Dus mannen : Before you talk to the Girl, Talk to the Hand! Check hier alle videos!

HEF'S RECHTERHAND GAAT LOSLAWNMOWER DANCER
LAWNMOWER DANCER, dance
Je kan natuurlijk op deze manier het grasmaaien maar wanneer je toch besluit omdat zelf te doen waarom dan niet eventjes met een lekker muziekje op je iPod zodat de hele buurt kan meegenieten van je dancemoves.

LAWNMOWER DANCERPIZZABABE MAI LAN LEENDERS
PIZZABABE MAI LAN LEENDERS
Afgelopen zondag nog in een mooie cybervideo dit pindaatje uit Braboland en vandaag alweer als Pizzababe van de dag op veler verzoek de mooie Mai Lan Leenders. Ze stond alweer een tijdje geleden in de Playboy maar dat maakt de foto's niet minder mooi.

PIZZABABE MAI LAN LEENDERSTWISTER'S FAIL COMPILATION of MAY 2010
TWISTER'S FAIL COMPILATION of MAY 2010
Ene Twister maakt elke maand een overzichtje in de vorm van een compilatie met de beste fails van die maand. Hier staan nog eens alle voorgaande en vandaag is het de beurt aan de fails van de maand mei 2010. Check!

TWISTER'S FAIL COMPILATION of MAY 2010

iPAD MAGIC
iPAD MAGIC, magic trick
Een coole goocheltruc routine met behulp van een iPad heeft deze Shinja in elkaar geknutseld al zeg ik het zelf. Leuk bedacht en erg origineel, kijk eventjes mee. Hoe doet ie dat ?

iPAD MAGICSCHEIDS KRIJGT KARATEKICK [KAGAME CUP 2010]
SCHEIDS KRIJGT KARATEKICK [KAGAME CUP 2010]
Spelers van de Congolese club TP Mazembe vallen een scheidsrechter aan nadat een van de hun een rode kaart krijgt in de wedstrijd tegen APR FC in Rwanda. De Ethiopische scheids rent nog voor z'n leven maar dat mag niet baten. De wedstrijd eindig in 1-0 voor APR FC.

SCHEIDS KRIJGT KARATEKICK [KAGAME CUP 2010]PINKPOP 2010 [IN SLOWMOTION]
PINKPOP 2010 [IN SLOWMOTION]
Het PinkPop festival is zoals elk jaar weer prima verlopen en dit is een kleine impressie gemaakt door 3FM in slowmotion welteverstaan. Hier nog een uitzending met de hoogtepunten van dit jaar.

PINKPOP 2010 [IN SLOWMOTION]GAMETIME 1030 - AGE OF WAR 2
GAMETIME 1030 - AGE OF WAR 2
Age of War 2 is een mix tussen een Defense game en een strategie game. Het doel is om de vijandelijke basis kapot te maken en ondertussen je eigen te beschermen. Je kunt turrets bouwen, units trainen en spreuken op de vijanden los laten. Het leuke is dat je elke keer nieuwe dingen unlocked die het spel steeds interessanter maken. Hoe meer je ontwikkelt, hoe krachtiger je wordt! Game on!

GAMETIME 1030 - AGE OF WAR 2