Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand May 2010

HOT STEPHANIE EMMA
HOT STEPHANIE EMMA
We sluiten deze maandag af met de mooie Stephanie Emma ook weer zo'n lekkere bunnie uit de stal van ome Hef. Een beetje latino trekjes heeft deze Stephanie zo te zien. Jummie! Hier nog wat galleries!

HOT STEPHANIE EMMAPEPSI TRUCK CRASH
PEPSI TRUCK CRASH
Hier wordt je als autobestuurder ook niet echt vrolijk van als er ineens een Pepsi truck op je afkomt schuiven. Het gebeurde afgelopen week in Dallas toen een auto de truck afsneed, hier de beelden.

PEPSI TRUCK CRASHIT'S SHOWTIME | K1 AMSTERDAM ARENA 29-5-2010
IT'S SHOWTIME
Afgelopen weekend was het weer feest in de Amsterdam Arena waar het K1 toernooi "It's Showtime 2010" gehouden werd. Wederom ging Badr Hari in de fout toen hij zijn tegenstander nog eens trapte toen deze al op de grond lag wat weer eens buitengewoon onsportief is. Ik heb de partijen van Badr, Melvin en nog een aantal vechters voor jullie opgezocht. Geniet ervan zolang het kan! Meer K1 fights via deze link!

IT'S SHOWTIME | K1 AMSTERDAM ARENA 29-5-2010PIZZABABE MARISSA ANN
PIZZABABE MARISSA ANN
Als je nog niet wist wat een plork was dan heb ik vandaag daar een goed voorbeeld van. Een prachtig lijf maar een onzettende rot kop deze Marissa Ann. Ik ben gelukkig niet zo kieskeurig en doe het er gewoon op maar tis wel jammer. Raten maar!

PIZZABABE MARISSA ANNTHE TOOTHBRUSH vs TOILET PRANK
THE TOOTHBRUSH PRANK
Je zal maar een vrouw hebben die denkt gevoel voor humor te hebben, dan sta je d'r mooi op. Check eventjes deze chick die een "geintje" uithaald met de tandenborstel van d'r vriendje!

THE TOOTHBRUSH vs TOILET PRANKINDY500 | MIKE CONWAY'S AIRBORNE CRASH
INDY500
Deze Mike Conway zal de laatste wedstrijd van het seizoen 2009/2010 in de Indy500 races nog wel eventjes heugen denk ik zo. Wanneer hij in de race lichtjes de wagen van Ryan Hunter raakt lanceert hij zichzelf en crasht op spectaculaire wijze. Hier de beelden!

INDY500 | MIKE CONWAY'S AIRBORNE CRASHTHE LOST BUSHMAN
THE LOST BUSHMAN
Je zou maar in de woestijn zitten zonder water dan ben je toch wel mooi de sjaak. Gelukkig zijn er ook dan manieren om te overleven alleen moet je dan geen bijdehandte buurman hebben die je het leven zuur maakt.

THE LOST BUSHMANDOUBLE FACEPLANT [FAIL]
DOUBLE FACEPLANT [FAIL]
Wanneer je flink op je bakkes gaat tijdens het stunten met je bmx fietsje of skateboard dan kan dat flink zeer doen. Hier maar weer eens twee voorbeelden van hoe het niet moet.

DOUBLE FACEPLANT [FAIL]GAMETIME 1029 - CHROMATIC
Het ziet er simpel uit dit Chromatic maar het is zeker een leuke game om de dag mee te starten. Er staan aanwijzingen genoeg in het spel dus ik ga het verder niet uitleggen, game on!

GAMETIME 1029 - CHROMATICMAI LAN LEENDERS [CYBER VIDEO]
MAI LAN LEENDERS [CYBER VIDEO]
Als dagafsluiting gaan we kijken naar een babe van eigenbodem uit het Brabantse Nispen die al eerder door ome Hef gestrikt werd om begrijpelijke redenen. Erg mooie babe en je weet het de Brabantse nachten zijn lang...

MAI LAN LEENDERS [CYBER VIDEO]ORANJE LIEDJES voor het WK 2010
De aankomende weken verkleuren sommige straten in NL weer compleet Oranje en gaan we met z'n alle natuurlijk als 12e man achter ons elftal staan die in Zuid Afrika hopelijk hun best gaan doen om die Wereld cup te winnen. Daar horen uiteraard liederen bij en hier staat alvast het eerste overzicht met een aantal van die songs. Mijn favoriet is deze van Bossi! Weet jij een leuk die nog niet in dit overzicht staat ? Drop 'm in de comments!

ORANJE LIEDJES voor het WK 2010

VROUWEN & BBQ [FAIL!]
Tja vrouwen, van autorijden hebben ze geen tot weinig verstand en ook barbequen blijkt echt een zaak voor mannen als ik zo es deze video bekijk. Gelukkig stond er een verborgen camera opgesteld zodat wij eventjes kunnen meekijken waarom ook alweer..

VROUWEN & BBQ [FAIL!]WIE VAN DE DRIE [THE REDHEAD EDITION]
Nata Kami Ashley
Nata | Ashley | Kami

Bonus gallerie : Terry Richardson in Pirelleshoot!
FAIL SUNDAY #1 [COMPILATION]
FAIL SUNDAY #1 [COMPILATION]
Er zijn wekelijks zoveel korte fail videos op het net te vinden dat het ondoennelijk is om die allemaal te posten vandaar dat we maar es elke zondag een klein overzichtje gaan brengen in de vorm van een compilatie met daarin al die falers bij elkaar. Dit is de eerste alvast, wat niet wilt zeggen dat we helemaal geen fails meer doordeweeks gaan posten. Hier nog veel meer Fail Compilaties op TLP!

FAIL SUNDAY #1BRUSSELSE BOMPA LAAT ZICH NIET BEROVEN !
BRUSSELSE OPA LAAT ZICH NIET BEROVEN !
Het is werkelijk waar ongeloveloos wat een lef dit soort kansloze gasten eigenlijk hebben als je es naar deze beelden kijkt. Zonder enige twijfel stappen ze de winkel in van deze Brusselse opa om direct naar de kassa te lopen en de dagopbrengst proberen te pikken. Gelukkig is deze opa niet zo bang uitgevallen. PWNED!

BRUSSELSE BOMPA LAAT ZICH NIET BEROVEN !SWITCH! [ANIMATIE]
SWITCH! [ANIMATIE]
Het valt niet mee om nog origineel te zijn want alles is eigenlijk al wel een keertje bedacht en ook alles is al eens gedaan. Dat valt eigenlijk ook best wel op bij het bekijken van deze short animation van Tyson Hesse die met Switch wel een voldoende haalde voor zijn eindexamen. Hier iets soortgelijks, The Dark, maar dan uit NL!

SWITCH! [ANIMATIE]LENA - SATELLITE | WINNER EUROSONGFESTIVAL 2010
LENA - SATELLITE
Ik zat er gister weer helemaal naast met mijn voorspelling voor de winnaar van het Eurosongfestival. Ik had zelf verwacht dat één van deze dames weleens tot winnaar van Eurosongfestival 2010 had kunnen worden uitgeroepen maar de Duitse Lena won dit jaar met het nummer Satellite, hier nog eens terug te zien.

LENA - SATELLITE | WINNER EUROSONGFESTIVAL 2010DE TV KANTINE SZ 2 | DE BLOOPERS
Afgelopen week was de laatste aflevering van het programma "De TV Kantine" seizoen 2 te zien bij RTL4 en gisteren kon je kijken naar een compilatie van bloopers en beelden van achter de schermen. Erg leuk om te zien hoe het er daar aan toe gaat en vandaar dat ik die eventjes voor je opgezocht heb. Check! Meer TV Kantine hier!

DE TV KANTINE SZ 2 | DE BLOOPERSGAMETIME 1028 - GI JOE COMBAT SIMULATOR
GAMETIME 1028 - GI JOE COMBAT SIMULATOR
Je moet in deze GI Joe combat simulator wat een sidescroll shooter is alle vijandelijk neerknallen met de wapens die je daarvoor voorhande hebt. Het is niet echt heel erg moeilijk dus een paar highscores wil ik wel zien eigenlijk. Game on!

GAMETIME 1028 - GI JOE COMBAT SIMULATORJANESSA BRAZIL in RED TANGA
JANESSA BRAZIL in RED TANGA
Poeh poeh, en het is al zo warm de hele dag hiero! Misschien dat deze Janessa Brazil, een oude bekende voor de vaste TLP bezoeker, daarom slechts in een rode tanga lekker voor de webcam staat te draaien met die uberlekkere kont van d'r. Ik zeg goed! Hier meer Janessa Brazil op TLP!

JANESSA BRAZIL in RED TANGADE BABES VAN HET EUROSONGFESTIVAL 2010
DE BABES VAN HET EUROSONGFESTIVAL 2010
Het was weer jammer maar wij als NL tellen allang niet meer mee met het jaarlijkse Eurosongfestival gebeuren en ook dit jaar moesten we weer vroegtijdig afhaken en haalde de finale niet eens. Misschien heb je meer nodig dan een goeie stem om te winnen want er doen wel erg veel mooie babes mee! Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet inclusief het nummer dat ze zingen. Het zijn vooral dames uit het voormalig oostblok!

DE BABES VAN HET EUROSONGFESTIVAL 2010 [+SONGS]

update: Duitsland heeft het Songfestival 2010 gewonnen!

IRON BABY [TIP!]
IRON BABY [TIP!]
Je bent goed in animeren en videobewerken is ook een makkie voor je. Dan zou je dus een clip kunnen maken zoals deze Patrick Bovin met z'n dochtertje van 3 in de hoofdrol. Erg cool gemaakt en ik kan alleen maar zeggen RESPECT!

IRON BABY [TIP!]

WIE VAN DE DRIE
Jenna Jenna2 Sasha
Jenna | Action Jenna | Sasha
MOST HORRIBLE CARACCIDENT YOU WILL EVER SEE
MOST HORRIBLE CARACCIDENT YOU WILL EVER SEE
Ik kan nog steeds niet ontdekken wat nu precies de oorzaak is van dit verschrikkelijke ongeluk maar het lijkt me dat het wat te maken heeft met al die mensen die achterinstaan. Bij dit ongeluk viel helaas 1 dode te betreuren en dat valt me nog mee als ik zo es naar die beelden kijk. WARNING : SHOCKING FOOTAGE!

MOST HORRIBLE CARACCIDENT YOU WILL EVER SEEBOTTLE ROCKET GONE WILD
BOTTLE ROCKET GONE WILD
Toen ik vroeger jong was voetbalde we op een veldje of gingen we knikkeren maar tegenwoordig moet het allemaal wat spectaculairder lijkt het wel. Deze gasten maakte een bottle rocket wat nog best leuk is ook zo te zien. Zelf eentje maken ? Check..

BOTTLE ROCKET GONE WILDROKEN IS GOED VOOR JONG & OUD [WTF]
ROKEN IS GOED VOOR JONG & OUD [WTF]
We schakelen eventjes over naar Indonesie met een ongeloveloos filmpje van een jochie van 2 jaar oud die 40 sigaretten per dag rookt met instemming van z'n ouders. Waar moet het heen met de wereld ?

ROKEN IS GOED VOOR JONG & OUD [WTF]THE MUPPETS | AMERICAN WOMAN
THE MUPPETS
We hebben weer een korte clip van de nog steeds inmens populaire Muppets die een soort van comeback maken op het web. Dit keer een kleine ode aan Amerika en dan wel de Amerikaanse vrouw in het bijzonder. Meer Muppets clips hier!

THE MUPPETS | AMERICAN WOMANNIET SPELEN MET ROLTRAPPEN!
NIET SPELEN MET ROLTRAPPEN!
Een bijdehand Turks jochie dacht dat het wel leuk zou zijn om aan een roltrap te gaan hangen om zich zo naar de bovengelegen verdieping te laten vervoeren. Dat was niet zo'n goed idee, gelukkig bestaan er nog helden die op dat moment ook echt tot aktie overgaan. HULDE!

NIET SPELEN MET ROLTRAPPEN!GAMETIME 1027 - ORTON AND THE PRINCESS
GAMETIME 1027 - ORTON AND THE PRINCESS
Het is vandaag allemaal erg simpel, je hoeft in dit platform spelletje namelijk alleen maar de princess te bereiken zonder de spikes te raken die je onderweg te pas en te onpas tegenkomt, easy does it. Game on!

GAMETIME 1027 - ORTON AND THE PRINCESSSIENEKE'S SEXY AFTERPARTY
SIENEKE'S SEXY AFTERPARTY
We zijn wederom niet geselecteerd voor de finale van het Eurosongfestival dit jaar en dat al voor de 6e achtereenvolgende keer wat eigenlijk best jammer is. Jammer natuurlijk maar helaas, gelukkig trekt Sieneke zich daar niet zo heel erg veel van aan en is lekker de lokale disco ingeslopen. Hier de beelden!

SIENEKE'S SEXY AFTERPARTY

DE POLITIE EENS EEN HANDJE HELPEN [EPIC]
DE POLITIE EENS EEN HANDJE HELPEN [EPIC]
Je kan als klein jochie al meteen een grote mond opzetten tegen oom agent maar die beste mensen doen natuurlijk ook alleen maar hun werk al is dat niet altijd even leuk. Bijvoorbeeld als je geflitst wordt door een van die flitspalen die langs de kant van de weg staan. Toch besluit deze gast de Nationale Snelheids Begrenzers een handje te helpen door zelf als flitspaal te fungeren. LOL! [Thnx Rosenfelt]

DE POLITIE EENS EEN HANDJE HELPEN [EPIC]CAR DODGING | LUCKY BASTARD
CAR DODGING
Het zal je maar gebeuren, loop je daar rustig op de stoep onderweg naar de pizzabakker op de hoek als er ineens een bestuurder de macht over het stuur verliest en het ineens op jou gemunt lijkt te hebben. Deze gast kan nog net de dans ontspringen..

CAR DODGING | LUCKY BASTARDLIGHTNING OF THE CELEBRATION BONFIRE [FAIL]
LIGHTNING OF THE CELEBRATION BONFIRE [FAIL]
Met het BBQ seizoen voorde deur, en vaak zelfs al begonnen, toch maar weer es de waarschuwing dat je echt moet weten waar je mee bezig bent als je een vuurtje maakt. Deze gast steekt een zogenaamde bonfire, vreugdevuur aan en dat gaat niet helemaal zoals gepland.

LIGHTNING OF THE CELEBRATION BONFIRE [FAIL]PIZZABABE ANGELINA POLSKA
PIZZABABE ANGELINA POLSKA
Voor diegene die de vorige keer nog niet helemaal overtuigd waren dat deze Angelina Polska toch echt een babe is komt ze vandaag nog eventjes aan bod in een verse gallerie van Playboy en is daarmee meteen een waardige afsluiting van deze week. Rate!

PIZZABABE ANGELINA POLSKAMOVIEFONE'S HOLLYWOOD vs NEWYORK MASHUP
MOVIEFONE HOLLYWOOD vs NEWYORK MASHUP
Een tijdje geleden kon je al eens zien hoe de filmmakers in Hollywood keer op keer doom scenarios bedachten voor de stad New York maar in deze compilatie van Moviefone zien we vooral leuke scenes uit de stad die nooit slaapt.

MOVIEFONE HOLLYWOOD vs NEWYORK MASHUPAWESOME SLIP'N'BLEED + LOOPING
Het is natuurlijk leuk om een zeepbaan, aka slip'n'slide, te maken ergens in een achtertuin maar nog leuker is het om er eentje te maken met een heuse looping er in verwerkt. Geheel in Nitro Circus stijl en al, check eventjes deze helden die zoiets in elkaar knutselde. Er staat ook nog een making of onder..

AWESOME SLIP'N'BLEED + LOOPINGFILIPIJNSE PLAYBACK SHOW, WHITNEY HOUSTON [WTF]
FILIPIJNSE PLAYBACK SHOW, WHITNEY HOUSTON [WTF]
Hennie Huisman werd er landelijk bekend mee en wie is er nou niet grootgebracht met de playbackshow op de zaterdagavond. Dat waren nog es tijden.. Op de Filipijnen gebeuren vreemde dingen en al helemaal aan deze beelden te zien van de Filipijnse Whitney Houston, check vooral eventjes die laatste seconden van deze clip. WTF!?!

FILIPIJNSE PLAYBACK SHOW, WHITNEY HOUSTON [WTF]GAMETIME 1026 - BUILDING BLASTER
GAMETIME 1026 - BUILDING BLASTER
Het is de bedoeling dat je gebouwen gaat opblazen in de game Building Blaster. Dit doe je door op de juiste plekken explosieven te plaatsen terwijl je alleen die gebouwen opblaast die ook daadwerkelijk gesloopt moeten worden. Game on!

GAMETIME 1026 - BUILDING BLASTER

AMII GROVE in ZOO VIDEOSHOOT
Amii Grove is weer zo'n mooie Engelse babe waar je geen genoeg van kan krijgen en een zogenaamde Page Three Girl. Voor mannenblad Zoo ging ze ook nog eens uit de kleren dat leverde deze mooie videoshoot op waarin ook nog eventjes een ander sexy vriendinnetje gezellig langs komt. Meer Zoo videoshoots hier!

AMII GROVE voor de ZOOLUCKIEST DOG ALIVE
LUCKIEST DOG ALIVE
Honden horen niet op de snelweg maar zo'n beestje wil nog weleens verdwalen en daar toch belanden wat meestal niet goed afloopt. Deze hond moet wel de gelukkigste hond ter wereld zijn want als een bestuurder van een auto z'n heilige koe wegbrengt naar de garage na een aanrijding treft hij toch iets vreemd aan achter de gril.

LUCKIEST DOG ALIVE

EEN BAL VANGEN MET JE BIERTJE [EPIC]
EEN BAL VANGEN MET JE BIERTJE [EPIC]
Geniale aktie hierzo van een Cubs fan tijdens de training van z'n team op Wrigley Field. De bal die door een van de spelers het publiek word ingegooid vangt hij namelijk op met z'n bierglas. Drankmisbruik ?

EEN BAL VANGEN MET JE BIERTJE [EPIC]OZZY OSBOURNE SCARE
OZZY OSBOURNE SCARE
Ter promotie van het nieuwe Ozzy Osbourne album Scream besloot Ozzy de bezoekers van het Madam Tussaud wassenbeelden museum in New York de stuipen op het lijf te jagen, wat zo te zien aardig lukt.

OZZY OSBOURNE SCAREPIZZABABE STEPHANIE EVE
PIZZABABE STEPHANIE EVE
Belofte maakt schuld en daarom heb ik vandaag dit snoepje verheven tot Pizzababe van de dag, Stephanie Eve ook wel bekend als Anna Torgetti konden we deze week al bewonderen in dit filmpje en is pas 29 jaar jong en afkomstig uit Fort Wayne, Indiana, USA. Vandaag dus in gallerie vorm en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, RATE!

PIZZABABE STEPHANIE EVEGRAFFITY BOYS DOEN VRACHTWAGEN MAKE OVER
GRAFFITY BOYS DOEN VRACHTWAGEN MAKE OVER
We hebben meestal filmpjes waarin ik vooral aanraad om het thuis zeker niet uitteproberen maar dat geldt niet voor deze video als we de begeleidende tekst mogen geloven. De Bier en Brood boys geven nl. een Pepsi truck een frisse look, "Do try this at home" staat er dan ook bij, coole shit van Pepsi!

GRAFFITY BOYS DOEN VRACHTWAGEN MAKE OVERLIPDUB RADBOUD UNIVERSITEIT NIJMEGEN
We reizen eventjes af naar Nijmegen waar de Radboud Universiteit zit en je kon er eigenlijk op wachten, ook daar hebben ze een lipdub gemaakt met natuurlijk een rondje door de universiteit en een hoop leerlingen die meededen om dit filmpje mogelijk te maken. Meer..

LIPDUB RADBOUD UNIVERSITEIT NIJMEGENMAD MEN [MMA COMPILATION]
MAD MEN [MMA COMPILATION]
Een kleine compilatie met wederom mooie momenten uit de MMA sport wat eigenlijk altijd wel staat voor spectaculaire beelden en pijn, heel veel pijn! Meer Fights hier...

MAD MEN [MMA COMPILATION]ATOMBOMB FLASHMOB [GREENPEACE]
ATOMBOMB FLASHMOB
Met deze flashmob word geprobeert om mensen weer eventjes attent te maken dat we leven met allerlei wapentuig die de mensheid maar zo kan uitroeien. Best heftig als je er over nadenkt en zeker knap gedaan, CHECK!

ATOMBOMB FLASHMOB [GREENPEACE]GAMETIME 1025 - SPROCKET ROCKET
GAMETIME 1025 - SPROCKET ROCKET
Vandaag een wat moeilijker spel voor de gevordenen zal ik maar zeggen waarin je moet vliegen en niet vergeten om afentoe de instructies op te volgen, moeilijk maar zeker niet onaardig. Game on!

GAMETIME 1025 - SPROCKET ROCKET

Keeley Hazell still hot as Ever
KEELEY HAZELL STILL HOT AS EVER
Van de Engelse Keeley Hazell staan inmiddels diverse fijne filmpjes op TLP en dat houden we ook gewoon bij. Nou is dit niet het allernieuwste filmpje van deze schoonheid maar ik wil 'm jullie zeker niet onthouden. Babegehalte +10! Meer Keeley Hazell hier!

KEELEY HAZELL STILL HOT AS EVERTWO 9 DARTERS in ONE MATCH | PHIL TAYLOR [EPIC]
TWO 9 DARTERS in ONE MATCH
We hebben het Barney al zien doen een weekje of wat geleden maar het gooien van twee 9 darters in een wedstrijd is nog nooit gebeurt in een live tv coverage. Phil 'The Power' Taylor doet het em dan toch maar weer en mag zich de eerste man noemen die dit ooit gelukt is.

TWO 9 DARTERS in ONE MATCH | PHIL TAYLOR [EPIC]THE TINY STREAKER
THE TINY STREAKER
Met het WK voetval voor de deur in een gevaarlijk land als Zuid Afrika is het eigenlijk niet te hopen dat zich daar vreemde dingen gaan voordoen al is een streaker op z'n tijd natuurlijk wel grappig.

THE TINY STREAKER

PIZZABABE SUZANNE STOKES
PIZZABABE SUZANNE STOKES
Vandaag Suzanne Stokes die weer als Pizzababe vd dag fungeert en schijnbaar toch ooit es achteraan gestaan heeft op muk uitdeeldag maar zich gelukkig een paar nieuwe heeft laten aanmeten door wonderdoker Robert S. , doet me een beetje denken aan Pamela deze dame. Ik zou d'r doen, raten maar!

PIZZABABE SUZANNE STOKES30 YEARS OF PARIS - DAKAR RALLY [THE CRASHES]
30 YEARS OF PARIS - DAKAR RALLY [THE CRASHES]
Tijdens de rally van Paris naar Dakar die jaarlijks gehouden word wil er nog weleens wat misgaan zoals we in deze mooie compilatie maar weer eens zien met daarin 30 jaar beeldmateriaal van 1979 tot 2009. Enjoy!

30 YEARS OF PARIS - DAKAR RALLY [THE CRASHES]CAT vs SNAKE [WTF]
CAT vs SNAKE [WTF]
Ik moet er niet aan denken om mijn kat zo bezig te zien met een levensgevaarlijke slang want het kan ook maar zo fout aflopen. In sommige delen van de wereld schijnt dit toch vrij normaal te zijn. Check vooral ook eventjes de ultra slowmotion.

CAT vs SNAKE [WTF]UVIC | HEY SOULSISTER [LIPDUB]
UVIC
De University of Vic zit in Spanje en maakte zoals zoveel universiteiten hun al voorgingen ook een lipdub, dit keer op het nummer "Hey, Soulsister" van Train. Lekker nummertje en het is ook geen slechte lipdub uitgevoerd door deze Catalanen. Kijk eventjes mee, Thnx Jordi voor de tip!

UVIC | HEY SOULSISTER [LIPDUB]AIRBAG vs MICROWAVE [WOW]
AIRBAG vs MICROWAVE [WOW]
Je moet er maar opkomen maar deze Hillbillies leek het wel een goed idee om eens te testen wat er gebeurt wanneer je een airbag uit een auto sloopt en die daarna in de magnetron stopt. DON'T TRY THIS AT HOME!

AIRBAG vs MICROWAVE [WOW]GAMETIME 1024 - THE TOURNAMENT
Het is weer tijd voor een spelletje en dat doen we vandaag met een top-down shooter genaamd The Tournament waarin je alles aan vijand neer moet knallen terwijl je in 3 verschillende levels kunt spelen. Wanneer je het eind van de straat bereikt ga je verder naar de volgende level, game on!

GAMETIME 1024 - THE TOURNAMENTDOUCHEN met ANNA TORGETTI
DOUCHEN met ANNA TORGETTI
De dagafsluiting van vandaag wordt verzorgd door de mooie Anna Torgetti die alle zorgen van de dag eventjes heerlijk van zicht afspoeld onder een warme douche. Wij kijken graag mee eventjes mee met Anna, die we later deze week ook nog als Pizzababe gaan bewonderen. Stay Tuned!

DOUCHEN met ANNA TORGETTI

RUS HAAT ZWAAILICHTEN [100% OWNAGE]
Deze Rus haat zwaailichten en bedenkt zich dan ook geen moment wanneer hij een kolonne auto's tegenkomt, waarvan er een van die auto's eventjes moet wachten voor het overige verkeer en beklimt de auto terwijl hij een blauwe emmer op z'n hoofd draagt.

RUS HAAT ZWAAILICHTEN [100% OWNAGE]IT'S KUNG FU BEAR
Een clip uit de oude doos maar die momenteel weer een nieuw rondje doet op het internet met een beer die goed is met 'n stok en toch nog wel grappig blijft om naar te kijken vooral met het nummer "Everybody was Kung fu fighting" eronder gemonteerd.

IT'S KUNG FU BEARI LOVE CHICKEN [THE SONG]
I LOVE CHICKEN [THE SONG]
Stereotype of niet deze gekleurde Amerikaan houd van kip en echt iedereen mag dat weten. Hij heeft er zelfs een liedje over geschreven waarvan de tekst misschien toch een klein beetje vreemd klinkt.

I LOVE CHICKEN [THE SONG]

PIZZABABE KATHLEEN EDGE
PIZZABABE KATHLEEN EDGE
Zoals elke dag hebben we zo rond het middaguur altijd de Pizzababe van de dag die eventjes langskomt en dat is vandaag de blauwogige Kathleen Edge geworden. Een mooie 25 jarige dame die de perfecte maten 32-24-32 heeft en afkomstig is uit Chicago, IL. Habba!

PIZZABABE KATHLEEN EDGEDRUNKEST GIRL AT 7FEST MUSIC FESTIVAL
Afgelopen zaterdag 22 mei werd het 7Fest, een College campus outdoor music festival in Athens, Ohio gehouden en zoals altijd op dit soort festivals zijn er dan mensen die net iets teveel op hebben. Check deze dame die graag met modder worstelt.

DRUNKEST GIRL AT 7FEST MUSIC FESTIVALRUSH HOUR in DUBAI
RUSH HOUR in DUBAI
In Dubai is het schijnbaar nog niet zo druk tijdens de spits als op onze snelwegen hier in Nederland en kan je nog gewoon een beetje stunten op de weg. Of deze opnamens voor een film zijn weet ik niet maar het ziet er wel cool uit zo op twee wielen.

RUSH HOUR in DUBAITHE ENDING of LOST [SPOILER ALERT]
THE ENDING of LOST [SPOILER ALERT]
Afgelopen zondag werden de laatste 2 delen van de serie Lost uitgezonden die ik gister maar meteen gekeken heb en zo vaag als de serie was zo vaag eindigd het eigenlijk ook nog eens. De voltallige cast was gisteren te gast bij de Jimmy Kimmel show die ook nog een alternatief eind laat zien.

THE ENDING of LOST [SPOILER ALERT]EXPERIMENTAL PARENTING - POPROCKS
EXPERIMENTAL PARENTING - POPROCKS
Ik ben eventjes de naam kwijt van dit snoep wat ik zelf vroeger ook weleens op heb en wat in de US schijnbaar "Pop Rocks" heet. Deze baby krijgt het voor het eerst toegediend allemaal in "the name of science". Aaaahhhh....

EXPERIMENTAL PARENTING - POPROCKSGAMETIME 1023 - LAYER MAZE
GAMETIME 1023 - LAYER MAZE
Vandaag weer een spelletje waar ik zelfs goed in ben je moet namelijk in een doolhofje telkens je bal naar het eindpunt brengen. De naam zegt het al Layer Maze, je kunt namelijk ook nog naar boven en beneden. Niet moelijk, wel fun. Game on!

GAMETIME 1023 - LAYER MAZE

GIRLS GONE WILD 2010 [THE AUDITIONS]
GIRLS GONE WILD 2010 [THE AUDITIONS], GGWild, SUMB
Girls gone Wild was meer iets van 2006 en 2007 hier op TLP en er staat nog steeds een heel mooi GGW archief met daarin nog zat filmpjes. Neemt natuurlijk niet weg dat diegene die dit ooit heeft verzonnen gewoon een standbeeld verdiend. Nu een paar jaar later gaan we opzoek naar het mooiste meisje van de USA in een hele nieuwe show waar ik maar es een kleine compilatie van heb gemaakt. Meer Girls gone Wild hier!

GIRLS GONE WILD 2010 [THE AUDITIONS]OP EEN DAG WEET JE HET, STUNTMAN [FAIL]
OP EEN DAG WEET JE HET, STUNTMAN [FAIL]
Deze gasten staan ergens in een Duitse U-bahn station zich te vervelen en wat kan je dan beter doen dan eventjes die ene stunt te gaan oefenen waar je al zo lang overnagedacht had. Think again!

OP EEN DAG WEET JE HET, STUNTMAN [FAIL]K-1 IMPACT [2 UUR BESTE VAN K1 FIGHTING]
K-1 IMPACT [2 UUR BESTE VAN K1 FIGHTING]
De voetbal competitie is afgelopen en vandaar dat we dan ook eens wat andere sporten bekijken al komt de WK er natuurlijk wel al binnekort aan. Vandaag 2 uur van het beste van het beste in de K1 sport van de laatste jaren in zes delen. Check!

K-1 IMPACT [2 UUR BESTE VAN K1 FIGHTING]

PIZZABABE RACHEL LOUISE
PIZZABABE RACHEL LOUISE
Ook al is het voor de meeste nog gewoon weekend toch beginnen we ook deze maandag weer met een verse Pizzababe. De dame in kwestie heet Rachel Louise en heeft totaal geen mukken maar dat mag de pret niet drukken. Een lekkere blondine om de nieuwe week mee te beginnen, raten maar!

PIZZABABE RACHEL LOUISEAUTOTUNING WOLVES
AUTOTUNING WOLVES, autotuned
Met autotune kan je alles mooi laten klinken dat blijkt maar weer aan deze clip waarin zelfs het gehuil van wolven ineens een stuk minder erg klinkt. Meer autotuning hier!

AUTOTUNING WOLVES


VERPLAATS EENS EEN STANDBEELD [FAIL]
VERPLAATS EENS EEN STANDBEELD [FAIL]
Zoals we al in de oorlog met Irak konden zien is het vrij makkelijker om een standbeeld van z'n sokkel te trekken en dat dachten deze werklui ook toen ze de opdracht kregen het 16 eeuwse standbeeld van Mudaeus, een Brechtse humanist, te verplaatsen. FAIL!

VERPLAATS EENS EEN STANDBEELD [FAIL]GENIGAAL FILMPJE BAYERN [WOCHENSHAU]
GENIGAAL FILMPJE BAYERN
Vorige week kon je al een grappige clip bekijken van onze eigenste Louis van Gaal die welliswaar afgelopen zaterdag niet verder kwam dan een 0-2 in de CL finale tegen Milan maar die in Duitsland toch wel heel erg geliefd is tegenwoordig. Diverse filmpjes kwamen al voorbij met van Gaal als Hitler bijvoorbeeld maar deze mooie videoproductie steekt daar toch wel met kop en schouders boven uit. Zeer knap gemaakt al raakt het een klein beetje een gevoelige snaar. [+bonus interview na de wedstrijd)

GENIGAAL FILMPJE BAYERNWIPE OUT! [SURF FAILS]
WIPE OUT! [SURF FAILS]
Het ziet er allemaal erg makkelijk uit wat deze gasten presteren of in deze clip juist niet presteren omdat ze continu van het plankje afdonderen maar ik kan zelf nog niet eens een paar seconden staand m'n evenwicht behouden op een surfplank dus toch respect.

WIPE OUT! [SURF FAILS]GAMETIME 1022 - FIRE TRUCK
GAMETIME 1022 - FIRE TRUCK
Je bent deze 2e pinksterdag eens de bestuurder van een blusauto en je moet telkens je wagen zien te vullen met water alvorens je naar de brand te spoedigen. Klinkt simpel en dat is het ook eigenlijk wel, wie zet er een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 1022 - FIRE TRUCKITALIAANSE TV BABES [OMG]
ITALIAANSE TV BABES [OMG]
Je kan je afvragen hoe het komt dat Berlusconi zo rijk is geworden met een paar tv stations maar ze maken daar schijnbaar gewoon hele goeie programma's. Of het de programma's zijn of de dames die daarin rondlopen laat ik aan jullie over. Dit zijn beelden uit Darwin 6!

ITALIAANSE TV BABES [OMG]FLAMENCO DANSEN OP EEN BMX
FLAMENCO DANSEN OP EEN BMX
Vette beelden hierzo uit Cordova in Spanje waar ene Rafael Amargo ons laat zien dat je ook op een bmx fietsje de flamingo kan dansen. Het is allemaal in het kader van de jaarlijkse Red Bull Flamenco Flatland wedstrijd. Cool!

FLAMENCO DANSEN OP EEN BMXLIPDUB 3FM RADIO
Deze lipdub hadden we schijnbaar gemist want ik kwam 'm niet tegen in mijn verzameling maar daarom is deze "Ich bin wie Du" eigenlijk niet minder leuk. Het is ter ere van het afscheid van ene Florent Luyckx vorig jaar al gemaakt door z'n collega's van 3FM. Het begint bij Giel..

LIPDUB 3FM RADIOWIE VAN DE DRIE
Oxana Cindy Briana
Oxana | Cindy | Briana
BEING A FIRESTARTER [WTF]
BEING A FIRESTARTER [WTF]
Je snapt dit soort figuren toch eigenlijk niet hé die het schijnbaar leuk vinden om zichzelf in de brand te steken met behulp van een spuitbus deo en een aansteker. Niet goed opgelet vroeger toen mama zei je mag niet met vuur spelen. DON'T TRY THIS AT HOME!

BEING A FIRESTARTER [WTF]DUITSE KAMPERS HEBBEN NIKS TE VERLIEZEN
DUITSE KAMPERS HEBBEN NIKS TE VERLIEZEN
Terwijl half Duitsland traditie getrouw met de pinksteren naar de Nederlande kust afreist gaan wij eventjes een kijkje nemen bij onze oosterburen met deze plaat van Pimpulsiv feat. DNP, Sudden & Dana die een liedje over Duitse kampers hebben gemaakt. Niet eens slecht!

DUITSE KAMPERS HEBBEN NIKS TE VERLIEZENUFC'S GREATEST KNOCKOUTS [FIXED]
UFC'S GREATEST KNOCKOUTS
Een kleine compilatie met UFC knockouts van ene Micky Dee die nog best goed gelukt is ook. Zo'n 3 minuten beeldmateriaal van vechters die het voortijdig voor gezien houden. FIGHT!

UFC'S GREATEST KNOCKOUTSMACHINEGUN CAT
MACHINEGUN CAT
Als katten krols zijn dan maken ze de vreemdste geluiden en kan je ze tot alles verleiden, ook om ze eventjes als mitrailleur dienst te laten doen wat er dan zo ongeveer uitziet en klinkt. LOL!

MACHINEGUN CATDANCING BRIDGE in VOLGOGRAD
DANCING BRIDGE in VOLVOGRAD
We schakelen eventjes over naar Rusland waar in Volgograd een brug wel heel erg gevaarlijk aandoet na wat flinke rukwinden. De brug is 1260 meter lang en begon te bewegen wat paniek veroorzaakte bij de bestuurders van auto's die gelijk rechtsomkeer maakte.

DANCING BRIDGE in VOLGOGRADGAMETIME 1021 - NEONY
GAMETIME 1021 - NEONY
Het is nog een beetje opdrogen na het feest van gisteravond in de kroeg met het voetballen dus beginnen we rustig met een easy game waarin het de bedoeling is om telkens ballen van dezelfde kleur in groepjes van 3 te krijgen door ze van de ene ring naar de ander te slepen. Game on!

GAMETIME 1021 - NEONYMALLORRY ADAMS | KITCHEN & SHOWER
MALLORRY ADAMS
Voor dat de wedstrijd zo begint gaan we uiteraard eerst eventjes een goede bodem leggen en daarvoor zou deze Mallory Adams gaan zorgen die alvast in de keuken bezig is gegaan maar uiteraard niet voordat ze ook nog eventjes onder de douche is geweest.

MALLORRY ADAMS | KITCHEN & SHOWERJUPRESSO
JUPRESSO
Uiteraard drinken wij hier op de redactie van TLP uitsluitend bier gebrouwen door onze eigenste Freddy Heineken maar in Belgie is het meest gedronken biertje nog steeds Jupiler. Bocht natuurlijk zoals de meeste Belgische biersoorten en bij het M!LF deze week in de uitzending als koffievariant. Thnx Zakratje! Hier meer M!LF..

JUPRESSOTORERO POWNED BY BULL in MADRID
Zo heel afentoe wil een stier ook weleens winnen als ie eenmaal in de arena tegenover een Torero staat. Dat weet deze Julio Aparicio nu dus ook nadat hij gistermiddag eventjes op de hoorns werd genomen door een stier die daarbij z'n kaak en tong doorboorde. Dat wordt lastig opscheppen over je stiervecht verleden zo zonder tong lijkt me.

TORERO POWNED BY BULL in MADRIDWIE VAN DE DRIE
Paloma Susan Adele
Paloma | Susan | Adele
13YR OLD AUSSIE GIRL BEATS UP TEACHER
13YR OLD GIRL BEATS UP TEACHER
Konden we vorige week nog zien hoe een lerares een jochie van 13 in elkaar sloeg in een USA klaslokaal. In Australie zijn de rollen eventjes omgedraaid als een 13 jarig meisje haar leraar aanvalt na een klein meningsverschil. Hier de beelden!

13YR OLD AUSSIE GIRL BEATS UP TEACHERAVP REDEMPTION - ALIEN vs PREDATOR [23MIN]
AVP REDEMPTION - ALIEN vs PREDATOR
Gisteren hadden we een mega coole animatie die sommige deed denken aan de Predator & Alien films. Ene Alex Popov maakte deze fanmade shortmovie met precies die 2 films als uitgangspunt. Na 2 jaar noeste arbeid is dit het eindresultaat wat een kleine 23 minuten duurt. COOL!

AVP REDEMPTION - ALIEN vs PREDATORELA DAT IS MIJN SHIRT, FIGHT!
ELA DAT IS MIJN SHIRT
Vanavond is de grote match tussen Milan & Bayern Munchen voor de Champions League finale en overal in Europa liggen de competites stil voor het aankomende WK 2010. Zo aan het eind van het seizoen kan je meestal wel een shirt bemachtigen van je favoriete voetballer. Maar om daar nou om te gaan vechten...

ELA DAT IS MIJN SHIRTGRENADE ATTACK on RUSSIAN STORE [WTF]
GRENADE ATTACK on RUSSIAN STORE [WTF]
In St. Petersburg, Rusland houden ze niet zo van winkeliers die niet willen betalen aan de plaatselijke maffiabendes en lossen ze dat simpelweg op door te zorgen dat die bewuste winkel gewoon eventjes dicht gaat voor een kleine "verbouwing". WTF!

GRENADE ATTACK on RUSSIAN STORE [WTF]


THIS IS ROCK in 3 MINUTES
THIS IS ROCK in 3 MINUTES
Het valt niet mee om bij rock de verschillende stromingen uitelkaar te houden vandaar dat deze gast die overigens erg cool speelt het eventjes aan ons uitlegd in slechts 3 minuten.

THIS IS ROCK in 3 MINUTESGAMETIME 1020 - OPEN DOORS 2
GAMETIME 1020 - OPEN DOORS 2
Het draait vandaag allemaal om het verschuiven van het vierkantje naar de X. Alleen, gaat dat niet zo makkelijk. Om daar te komen moet je door een heleboel kamers heen met deuren. Deze deuren gaan allemaal naar één kant open. Aan jou de taak om dit puzzelenderwijs op te lossen. Game on!

GAMETIME 1020 - OPEN DOORS 2

TIFFANY TAYLOR is HOT
TIFFANY TAYLOR is HOT
Van deze Tiffany Taylor hadden we al wat galleries staan en zelfs wat videomateriaal, een schatje dus waar we vandaag mee eindigen. Meer van Tiffany Taylor zie je via deze link.

TIFFANY TAYLOR is HOTWASTED & TALKING JIBARISH
WASTED & TALKING JIBARISH
Na een weekje flink feesten ligt deze gast net eventjes een tukkie te doen in de achtertuin maar z'n vrienden besluiten hem wakker te maken. Hij is zo dronken dat ie helemaal vergeten is hoe je ook alweer engels spreekt..

WASTED & TALKING JIBARISHUS POLE DANCE CHAMPIONSHIP 2010
US POLE DANCE CHAMPIONSHIP 2010
Welke man wil er nu niet een vriendin die hem savonds voor het slapen gaan nog eventjes een showtje geeft door in een paal te gaan hangen ? Lijkt mij in iedergeval een goed plan! Dit zijn de highlights van de pas gehouden US Poledance Championships 2010, zo moet het dus! Hier nog wat beelden uit Australie!

US POLE DANCE CHAMPIONSHIP 2010

PIZZABABE JESSICA JOY
PIZZABABE JESSICA JOY
Haar naam zegt het al een beetje, met deze Jessica Joy kan je veel lol beleven zo vlak voor het weekend en daarom is Jessica meteen ook onze weekafsluiter. Mooie lange babe met nieuwe mukken van ome Robert S. waar ik me in iedergeval flink mee kan vermaken. Rate!

PIZZABABE JESSICA JOYAZUREUS RISING [ANIMATION]
AZUREUS RISING [ANIMATION]
Een fokking vette 5 minuten durende animatie clip van Blacksun Entertainment wat deel uitmaakt van een trilogie over een jongetje die op een andere planeet beland en daar als vrijheidsstrijder wordt opgeleid. Dit is het eerste deel Proof of Concept en ik hou BSE in de gaten, wanneer er meerdere delen uitkomen horen en zien jullie dat.

AZUREUS RISING [ANIMATION]NEW: DJ TIESTO vs DIPLO - C'MON [OFFICIAL CLIP]
NEW: DJ TIESTO vs DIPLO - C'MON
En daar is onze eigenste DJ Tiesto weer hoor met een nieuw plaatje en heftige beelden bij een van de vele feesten waar hij draaide. Het is de single C'mon en kijk nou es wat een volk daar staat voor Thijsje.. KONING! Hier nog wat oudere live beelden van koninginnedag 2008!

NEW: TIESTO vs DIPLO - C'MONGELE KAART VOOR PENALTY NEMEN
GELE KAART VOOR PENALTY NEMEN
In de wedstrijd Vitória - Atlético-GO voor de Copa de Brasil neemt keeper Viáfara een penalty op wel heel bijzondere wijze. Hij scoort maar krijgt toch een gele kaart. Gelukkig mag hij het daarna nog eens proberen. Vitória wint de wedstrijd uiteindelijk met 4 - 0!

GELE KAART VOOR PENALTY NEMENBILLBOARD ON THE MOVE [STOPMOTION]
BILLBOARD ON THE MOVE [STOPMOTION]
Er is een verschil tussen reclamemaken en reclamemaken, deze coole stopmotion commercial van het fotomerk Olympus bijvoorbeeld is daar een goed voorbeeld van. Check eventjes hoe cool dit gemaakt is!

BILLBOARD ON THE MOVE [STOPMOTION]CAT POWNES DOG
CAT POWNES DOG
Deze hond is niet erg blij als hij naar een wandelingetje rustig naar z'n huisje wilt en die plots bewoond lijkt te zijn door een kat. De kat is niet van plan om eruit te gaan zo te zien. Tja dan sta je d'r mooi op!

CAT POWNES DOGGAMETIME 1019 - THE FINAL DEATHWISH
THE FINAL DEATHWISH
In de Final Deathwish loop je bewapend met allerlei wapentuig rond in een bosachtig gebied waarin allerlei vreemde wezens het op je voorzien hebben. Schiet je een weg door elke level terwijl je telkens na elke level upgrades kan doen. Game on!

GAMETIME 1019 - THE FINAL DEATHWISH

NAOMI GOT BOOTY
NAOMI GOT BOOTY
En dan zijn we alweer aangekomen bij de dagafsluiter van vandaag en dat is ene Naomi geworden die zichzelf in een latexpakje heeft gehesen en ons heel graag laat meegenieten van een paar mooie billen. Helemaal niet verkeerd... En voor de echte liefhebber dees!

NAOMI GOT BOOTY

BIRDS & BOOBS
BIRDS & BOOBS
Sommige vogels zijn zo gek nog niet, neem nou deze vogel die precies weet wat ie wilt en ook meteen zonder enige aarzeling op z'n doel afgaat. Tja, daar kunnen sommigen van ons nog wat van leren, HELD!

BIRDS & BOOBSILLEGAL STREETRACE in RUSSIA GONE WRONG
ILLEGAL STREETRACE in RUSSIA GONE WRONG
In Nederland hoor je de laatste tijd wat minder over illegale straatraces dit door kortdaat optreden van de politie, maar in Rusland gaan ze er nog gewoon vrolijk mee door. In deze race waarvan de startlijn dichtbij een kruispunt is gaat het echt afschuwelijk fout.

ILLEGAL STREETRACE in RUSSIA GONE WRONGPIZZABABE ANGELINA POLSKA
PIZZABABE ANGELINA POLSKA
De Pizzababe van vandaag is de van Poolse afkomst blondine, Angelina Polska, met slechts 20 lentes jong en de maten 34b-27-33, toch wel weer een snoepje zo op deze donderdag. Angelina werd in Polen geboren maar verhuisde op haar 5e naar Toronto, Canada. Mooie meid, en a naturél. Raten maar! Hier alle Pizzababes op een rijtje!

PIZZABABE ANGELINA POLSKABENIDORM BASTARDS SEIZOEN 1 [THE MAKING OF]
BENIDORM BASTARDS SEIZOEN 1 [THE MAKING OF]
Inmiddels zijn we aan het eind gekomen van de 1e serie Benidorm Bastards maar niet getreurd er komt sowieso een remake maar dan voor RTL4 al dan niet met dezelfde afleveringen, waar ik eigenlijk niet op hoop. Heb je deze serie gemist dan kan je nog eens rustig hier alle delen terug zien en vandaag is er nog een making of, die grappig is.

BENIDORM BASTARDS SEIZOEN 1 [THE MAKING OF]DON'T STOP ME NOW [LIPDUB]
Ik krijg weleens lipdubs in de mail die niet in één keer gefilmd zijn maar later inelkaar gemonteerd en dus eigenlijk niet zo cool zijn als bijvoorbeeld deze Poolse lipdub met daarin het nummer "Don't stop me now" van Queen. Meer lipdubs op TLP hier!

DON'T STOP ME NOW [LIPDUB]GROVER @ THE HORSERACES
GROVER @ THE HORSERACES
Paardenracen becommentarieren valt nog niet mee omdat er over het algemeen veel gebeurd in zo'n race en na een dagje flink bezig te zijn geweest verliest deze commentator z'n stem zodat het net lijkt of we ineens naar Grover van Sesamstraat aan het luisteren zijn. Funny!

GROVER @ THE HORSERACESTATTOO ZETTEN IS FUN ?! [NOT]
TATTOO ZETTEN IS FUN ?! [NOT]
Gisteren was het sterrenmeisje weer eens op de televee, je weet wel dat Belgische wicht die wakker werd met 56 sterren op d'r gezicht. Ze zou in slaap gevallen zijn maar als ik zo es naar deze beelden kijk lijkt me dat toch wel vrij onmogelijk. Een tattoo zetten schijnt namelijk best pijnlijk te zijn.

TATTOO ZETTEN IS FUN ?! [NOT]GAMETIME 1018 - GEM GOLF
GAMETIME 1018 - GEM GOLF
Vandaag een golfspelletje omdat het zulk mooi weer is en dat betekent lekker een beetje rondhangen op de golfbaan al moet er nog wel een hele dag gewerkt worden. Sla de bal in zo min mogelijk slagen naar de hole toe en raak de diamantjes die je onderweg tegenkomt. Game on!

GAMETIME 1018 - GEM GOLFURSKA CEPIN [CYBERVIDEO]
URSKA CEPIN [CYBERVIDEO]
We zijn weer eventjes afgereisd naar het voormalige oostblok en daar vond ik deze Urska Cepin die aldaar deze maand als Cybergirl van de maand fungeert en in deze cybervideo de hoofdrol heeft. Nie slecht!

URSKA CEPIN [CYBERVIDEO]PAINFULL STAGEDIVE [FAIL]
PAINFULL STAGEDIVE [FAIL]
Stagediven schijnt wel cool te zijn al vraag ik me af hoeveel man er nodig gaat zijn om mij op te vangen. Al die pizza's zetten behoorlijk aan en het bier om alles ook nog eens wegtespoelen helpt ook niet echt. Deze gast verkijkt zich een beetje op de afstand...

PAINFULL STAGEDIVE [FAIL]

PIZZABABE MAYA HELENA CODINA
PIZZABABE MAYA HELENA CODINA
Vorige maand konden we al eventjes kennismaken met deze Maya Helena Codina die ik toch beslist erg hot vind maar waar de meningen nogal over verdeeld waren. Zonde natuurlijk want dit is weer zo'n dame met natuurlijke schoonheid als je het mij vraagt. Raten maar!

PIZZABABE MAYA HELENA CODINA


SKATE OR YOUR FINGER [OMG]
SKATE OR YOUR FINGER
Mennn, dit ziet er toch wel erg pijnlijk uit weer. Zach stuurde weer es een filmpje op waarin we hem en een aantal vrienden wat moves zien proberen op een skateboard. Dat skaten met vallen en opstaan gaat wist ik nu onderhand wel maar zo hoeft het voor mij niet. [Thnx]

SKATE OR YOUR FINGERJAIME PRESSLY | HOT OR NOT
JAIME PRESSLY
Ja mannen dit is dan de Amerikaanse actrice Jaime Pressly onder andere bekend van haar bijrol in My Name Is Earl en wat mij betreft gewoon HOT. Deze Jaime wordt dit jaar 33 maar kan mij gewoon krijgen wat vinden jullie Hot of toch NOT ?

JAIME PRESSLY | HOT OR NOTTHE REAL BART SIMPSON
THE REAL BART SIMPSON
Matt Williams een illustrator uit London skate als een echte Bart Simpson door de stad om uiteindelijk op kantoor aantekomen waar hij al het strafwerk wat Bart ooit in de intro's van de Simpsons moest maken nog eens op een krijtbord opschrijft. Cool pak voor de carnaval ?

THE REAL BART SIMPSONBULLIES FROM THE EIGHTIES [MOVIE MASHUP]
BULLIES FROM THE EIGHTIES [MOVIE MASHUP]
We gaan eventjes terug naar de 80er jaren met een heleboel clips uit bekende films waarin op de een of andere manier mensen worden gepest. Ik herken wel een aantal films maar toch niet allemaal, wie het wel weet mag het droppen in de comments.

BULLIES FROM THE EIGHTIES [MOVIE MASHUP]IMPROV EVERYWHERE | GHOSTBUSTERS
IMPROV EVERYWHERE
De mensen van Improv Everywhere waren dit keer te vinden als echte Ghostbusters in de bibliotheek van New York waar ook nog es een spook rondliep. Het wordt een beetje afgezaagd maar leukere filmpjes van Improv Everywhere kan je hier nog es terugvinden.

IMPROV EVERYWHERE | GHOSTBUSTERSGAMETIME 1017 - ZOMBIE RAMMING
GAMETIME 1017 - ZOMBIE RAMMING
We gaan een soort Grand Theft Auto spelen in een godvergeten oord waar allemaal zombies rondlopen die je omver moet rijden terwijl je afentoe ook nog zombies moet neerknallen. Game on!

GAMETIME 1017 - ZOMBIE RAMMINGBOOTYCALL
BOOTYCALL
Er stonden al genoeg van dit soort clips op TLP eigenlijk maar ik wilde jullie deze fijne verzameling van kontjes toch niet onthouden. Het kan maar zo zijn dat je er al een paar kent of eerder gezien hebt maar dat is nu eenmaal niet anders met een compilatie. Check de check en nog veel meer Booty hier! En ook nog hier en hier..

BOOTYCALL2 BIKERS + 1 WHEELIE = 1 FACEPLANT [FAIL]
2 BIKERS + 1 WHEELIE = 1 FACEPLANT [FAIL]
Wederom een paar wannabee stuntrijders op een motor die ten overstaan van publiek een mooie faceplant maken. Dit keer zelfs met z'n 2e tegelijk. FAIL!

2 BIKERS + 1 WHEELIE = 1 FACEPLANT [FAIL]6 SECONDS BELLATOR KNOCK OUT [+BONUS]
6 SECONDS BELLATOR KNOCK OUT [+BONUS]
Met al die drukte om Alistair Overeem was ik bijna vergeten dat er ook nog gewoon wordt gevochten in bijvoorbeeld het Bellator toernooi. Afgelopen vrijdag kwam daar Middleweight Champion Hector Lombard uit tegen Jay Silva uit in Monroe, Louisiana. Silva hield het precies 6 seconden vol! Een mooie compilatie staat erbij als bonus!

6 SECONDS BELLATOR KNOCK OUT [+BONUS]PIZZABABE CHRISTINE VERONICA
PIZZABABE CHRISTINE VERONICA
We konden vorige maand al eventjes genieten van deze übermooie Christine Veronica en vandaag komt ze nog eventjes retour in een mooie nieuwe gallerie. Ik kan zelf niet echt wat vinden wat mis zou zijn aan deze dame maar ik vertrouw erop dat jullie dat wel weer zullen vinden. Zo niet, vergeet dan niet te RATEN!

PIZZABABE CHRISTINE VERONICA


TONDEUSE KAPOT ? NO PROBLEM !
TONDEUSE KAPOT ? NO PROBLEM !
Ik scheer al jaren m'n haren gewoon lekker zelf met een tondeuse wat zo ongeveer m'n beste investering ooit is geweest, niet alleen scheelt het handevol knaken die je anders bij de kapper kwijt bent. Ook kammen hoeft niet meer zodat je kapsel eigenlijk altijd goed zit. Wanneer de tondeuse kapot is moet er snel een nieuwe komen of je lost het gewoon zo op...

TONDEUSE KAPOT ? NO PROBLEM !

DIGGY DEX | WAT DOE JE DAPPER [SPECIAL]
DIGGY DEX
Een van Neerlands grootste talenten op hiphop gebied is Diggy Dex als je het mij vraagt die nu al een paar jaartes zich bezig houd met lekker nummers afentoe in wisselende samenstelling. Zijn nieuwe nummer is Wat doe je Dapper en komt op 28 mei officieel uit. We scoorde alvast de clip met Anna Drijver in de hoofdrol. (+3 bonus clips)

DIGGY DEX | WAT DOE JE DAPPERTHE DANNY MACASKILL STORY
THE DANNY MACASKILL STORY
Van Danny Macaskill staan inmiddels diverse toffe clips op TLP en dat is niet zo verwonderlijk want het is een genot om naar z'n fiets stunts te kijken. Speciaal voor het 5 jarige bestaan van YT is er deze clip gekomen waarin hij z'n verhaal vertelt en we nog nooit vertoonde scenes zien + interview. Alle Danny Macaskill clips staan hier!

THE DANNY MACASKILL STORYROY MAKAAY | DAS PHANTOOM [ALLE GOALS '07-'10]
ROY MAKAAY
Ik vind het nog steeds betreurenswaardig dat Roy Makaay besloten heeft te stoppen en met mij nog een hele horde voetbalfans schat ik zo. We hadden laatst al een leuke compilatie van deze topspits die de laatste jaren bij 010 voetbalde en vandaag zien we van die laatste 3 jaar alle doelpunten nog es voorbijkomen.

ROY MAKAAY | DAS PHANTOOMIRON MAN DANCING in PARK (GIRL?!)
Vergeet de film Freddy Krueger maar want dat is gewoon een slappe remake van de allereerste Nightmare on Elmstreet en ga vooral kijken naar Iron Man 2 die toch wel weer erg cool gelukt is al zeg ik het zelf. Ik ben gister wezen kijken en als je echt van aktie houd dan moet je er zeker naar toe. Naast een hoop aktie zit er ook nog een dosis humor in de film en JA Scarlett Johansson is nog steeds een babe. In deze clip een paupert in kostuum ergens in een park die een dansje doet, kansloos. Meer Iron Man!

IRON MAN DANCING in PARKGAMETIME 1016 - MOON BUGGY
GAMETIME 1016 - MOON BUGGY
Ik sprak laatst een gast in de kroeg die niet geloofde dat er ooit een maanlanding was geweest en dat mens zelf nog nooit op de Maan was geland. Ik ben maar meteen aan de andere kant van de bar gaan zitten want dan snap je het volgens mij toch niet helemaal. We gaan vandaag astronauten oppikken die ronddolen op die planeet met een buggy. Game on!

GAMETIME 1016 - MOON BUGGY

IT'S SEXY JANA
IT'S SEXY JANA
Als half Italiaantje kom ik er natuurlijk niet onderuit om net als 90% van m'n landgenoten steevast voor blond te gaan maar dat wil niet altijd zo vlotten. Gelukkig hebben we dan nog het internet waar ik vandaag de sexy Jana aan jullie voorstel.

IT'S SEXY JANA

DON'T FORGET THE BLUEBERRIES [ROFL]
Altijd gezellig zo eventjes met je kleine zusje een salade maken op de zondagochtend en daar gaan nog best wat ingredienten in. Zuslief is gek om blauwe bessen en wil daarom ook echt zeker weten of die er al wel inzitten.

DON'T FORGET THE BLUEBERRIES [ROFL]


EPIC POLICE ESCAPE
EPIC POLICE ESCAPE
Ik heb zelf nog nooit achterin een politieauto gezeten maar het lijkt me best handig om te zorgen dat je de hendel om het raam open te draaien eruit sloopt zodat dit soort taferelen zich niet kunnen voor doen. Schijnbaar zijn ze in Brazilie nog niet zover...

EPIC POLICE ESCAPE


PIZZABABE LARA LEVERENCE
PIZZABABE LARA LEVERENCE
We beginnen deze nieuwe Pizzababe week met de blonde Lara Leverence die we van de week nog een keertje gaan zien in een iets uitgebreidere gallerie als deze dame tenminste een beetje hoge ratings krijgt. Ik ben niet zo onder de indruk van de voorgevel maar een mooi smoeltje heeft ze dan weer wel. RATE!

PIZZABABE LARA LEVERENCEGRANDMA versus BIKER
GRANDMA versus BIKER
Vanaf je 70e jaar moet je bij vernieuwing van het rijbewijs een speciale keuring ondergaan om te zien of je nog uberhaupt mag rijden. Het is bedoeld zodat ook ouderen veilig in het verkeer kunnen deelnemen, en dat is geen overbodige luxe.

GRANDMA versus BIKERLADY GAGA OVER RUBEN
LADY GAGA OVER RUBEN
Afgelopen weekend was Lady Gaga hier in het Arnhemse om een concert te geven in het Gelredome waarvan je op Youtube hier en daar nog wel wat amateur beelden kan vinden. Ze stond ook eventjes stil bij het vliegtuigongeluk afgelopen week in Tripoli, Libie.

LADY GAGA OVER RUBENBOARD BREAK FAIL
BOARD BREAK FAIL
Als je maar gelooft in jezelf dan lukt alles aldus deze motivational speaker die een plank wil stuk slaan met z'n hoofd. Helaas voor hem, werkt de plank niet echt mee..

BOARD BREAK FAILDUTCH SUPER CAR CHALLENGE CRASH [WTF]
DUTCH SUPER CAR CHALLENGE CRASH [WTF]
Afgelopen weekend werd op Assen de Dutch Supercar Challenge verreden en daar vond een ernstig ongeluk plaats. Dit zijn amateur beelden van het ongeval van de Brit Kevin Riley die gered werd door medecoureur Rick Abresch die zich geen moment bedacht en zijn collega te hulp schoot. HULDE!

DUTCH SUPER CAR CHALLENGE CRASH [WTF]ROBOT WEDDING
ROBOT WEDDING
In Japan gaat alles net iets anders dat komt bijvoorbeeld omdat ze daar al meer aan het gebruik van robots gewend zijn zo trouwt deze robot mensen en vervangt daarmee de ambtenaar van de burgelijke stand.

ROBOT WEDDINGGAMETIME 1015 - DUNCAN'S TROUSERS
GAMETIME 1015 - DUNCAN'S TROUSERS
Vandaag een kruising tussen een aktie game en een puzzle game doordat je de aliens die je onderweg tegenkomt ass moet kicken en de puzzle stukjes moet sparen om uiteindelijk de puzzle optelossen om naar de volgende level te gaan. Game on!

GAMETIME 1015 - DUNCAN'S TROUSERSHOT OLIVIA | JUST 18 YEARS OLD
HOT OLIVIA
Die Ome Hef toch he, zorgt al jaren goed voor ons en sleept jaarlijks toch weer een hoop nieuw talent z'n harem in. Neem nou deze 18 jarige Olivia afkomstig uit New York, poeh wat een babe!

HOT OLIVIA | JUST 18 YEARS OLDTHE NECK CRUNCHER [FAIL]
THE NECK CRUNCHER [FAIL]
Ochtendgymnastiek goed voor U ? Alleen als je het goed doet en niet zoals deze prutser een beetje gaat lopen turnen in de lokale speeltuin en bij de afsprong bijna je nek breekt. FAIL!

THE NECK CRUNCHER [FAIL]WIE VAN DE DRIE
Eve Daisy Rebecca
Eve | Daisy | Rebecca

Bonus clip : Sandra Regiane
NEW ZEALAND RALLY "BROWN EYE" CRASH
NEW ZEALAND RALLY "BROWN EYE" CRASH
Het lijkt een beetje mode te worden om als toeschouwer langs de kant van de weg te gaan staan om rally rijders af te leiden zodat die uiteindelijk crashen, zagen we het laatst al met een opblaaspop. Deze gasten gaan met de billen bloot en Mark Tapper raakt zo afgeleid dat hij z'n wagen crasht in de Rally van New Zealand. Erg zuur natuurlijk als je tot dan toe leider bent, thnx Rosenfeldt!

NEW ZEALAND RALLY "BROWN EYE" CRASHDUDE
DUDE
Nog 2 afleveringen te gaan en dan is het toch echt helemaal gedaan met de serie Lost wat ik eigenlijk wel jammer vind al was het alleen maar om Evangeline die we dan nooit meer gaan zien als die sexy Kate Austin. Dit zijn outtakes uit 6 seizoenen van Hurley die wat met het woordje "dude" heeft. [via]

DUDEBMW S1000RR vs BMW M3
BMW S1000RR vs BMW M3
Hij staat boven aan m'n lijst van wannahaves maar ik vraag me af of ie er ooit gaat komen, een BMW M3 natuurlijk, het ultieme speeltje voor de man. In deze clip neemt een BMW S1000RR motor het op tegen zo'n snelheidsduivel op het circuit dan wel te verstaan. Kan jij van te voren al raden wie er wint ?

BMW S1000RR vs BMW M3KOOPA'S INFERNO
Het spelletje Mario Bros is al zo oud maar nog steeds een van de best verkochte spellen ever en iedereen kent Mario en collega Luigi wel zo onderhand. In het spel doen nog meer karakters mee, ooit afgevraagd hoe het met bijv. Koopa de schildpad is afgelopen ?

KOOPA'S INFERNOALISTAIR OVEREEM - BRETT ROGERS [15/05/2010]
ALISTAIR OVEREEM - BRETT ROGERS [15/05/2010]
Vanacht konden de wakkerblijvers het gevecht van Alistair Overeem versus Brett Rogers al volgen via de livestream maar voor de mensen die toch in slaap gevallen zijn incl. ikzelf heb ik hier nog es de partij die onze medelander glorieus wint. Fight! [thnx Bart]

ALISTAIR OVEREEM - BRETT ROGERS [15/05/2010]GAMETIME 1014 - TAKE IT DOWN
Voordat je iets kan opbouwen moet er eerst van alles gesloopt worden en daar gaat het vandaag om in deze gametime. Je gaat aan het werk als sloper en je moet gebouwen zover afbreken om ze daarna weer te kunnen opbouwen. Game on!

GAMETIME 1014 - TAKE IT DOWN

MARINA DINA | CAT ON THE ROOF
We reizen eventjes af naar Slovenie waar vooral veel blonde chicks vandaan komen en zo ook deze Marina Dina die als katachtige is gebodypaint en d'r lichaam staat te showen op het dak ergens in het midden van de stad Ljubljana. Wij kijken mee!

MARINA DINA | CAT ON THE ROOFTHE VERY BEST OF MMA | + LIVESTREAM OVEREEM!
THE VERY BEST OF MMA
Vanavond vecht Alistair Overeem weer eens een partijtje in het MMA toernooi gebeuren en in deze compilatie zien we alvast wat highlight uit andere MMA gevechten als een soort opwarmertje voor vanavond. Check! Update: Er is een livestream te volgen hier! [end!]

THE VERY BEST OF MMAJAI HO SOUTHERN FLASHMOB
JAI HO SOUTHERN FLASHMOB
Ik vond dit Jai Ho wel een lekker nummertje, eigenlijk origineel afkomstig uit de film Slumdog Millionairs en schijnbaar ben ik toch niet de enige want er gaan heel wat flashmobs rond met dit nummer als achtergrond muziek. De eerste komt vanaf de universiteit van Mississippi de tweede ergens uit een parking te Chicago. Meer!

JAI HO SOUTHERN FLASHMOBWIE VAN DE DRIE
Bianca Patricia Aprilia
Bianca | Patricia | Aprilia
CAMERON DIAZ KICKT TOM CRUISE'S ASS
CAMERON DIAZ KICKT TOM CRUISE'S ASS
Ik vind Cameron Diaz echt nog steeds een van de mooiere babes die in Hollywood rondlopen. Voor de nieuwe film Knight & Day waar ze samen met Tom Cruise in speelt moet er een stunt geoefent worden en dat gaat niet helemaal zoals gepland.

CAMERON DIAZ KICKT TOM CRUISE'S ASSNITRO CIRCUS AUSTRALIA
NITRO CIRCUS AUSTRALIA
Altijd spectaculair deze beelden van Red Bulls Nitro Circus dit keer vanuit Brisbane, Australie waar tevens ene Aaron "TNT Wheelz" Fotheringham een wereldrecord vestigt door in een rolstoel van een schans aftegaan en onderweg nog eventjes een salto maakt.

NITRO CIRCUS AUSTRALIACHATROULETTE TERRORIST PARTY
CHATROULETTE TERRORIST PARTY
We hebben weer een grappige clip met het ultieme chat + webcam programma Chatroulette op de kop getikt met dit keer een paar terroristen die een feestje lijken te hebben. Zagen we eerder Osama Bin Laden al op Chatroulette dit keer dus een aantal van z'n volgelingen. Meer Chatroulette hier!

CHATROULETTE TERRORIST PARTYTRAIN vs CAR
TRAIN vs CAR
Bij een spoorwegovergang eventjes wachten tot de trein ook daadwerkelijk voorbij is gekomen is geen overbodige luxe zoals te zien is op deze beelden uit Argentinie. De bestuurder van de auto brengt het er trouwens levend vanaf, lucky bastard!

TRAIN vs CARKNOKKEN OP STRAAT MET RITA [TON REMIX]
KNOKKEN OP STRAAT MET RITA [TON REMIX]
Vorige week werd het verkiezingspotje van Trots op Nederland gelanceerd op Youtube met Rita Verdonk in de hoofdrol die vertelde hoe slecht het eigenlijk wel niet gaat in NL en wat daaraan te doen. Die clip was niet zo tof maar de remix daarintegen wel. Check!

KNOKKEN OP STRAAT MET RITA [TON REMIX]GAMETIME 1013 - GET OF MY LAWN
Je bent uitgerust met alleen een grasmaaier en moet daarmee de monsters, die over je gras willen lopen, afmaken. Voor elke omgelegde monster krijg je geld. Je voelt hem al aankomen, hiermee kun je upgrades kopen, betere grasmaaiers, elektrische hekken en nog veel meer zoals graszaadjes. Game on!

GAMETIME 1013 - GET OF MY LAWN

LUNA IS BACK & ICE HOT
LUNA IS BACK & ICE HOT
Van Luna hadden we al een tijdje niets gehoord maar het schijnt dat ze op vakantie is geweest en het ziet er naar uit dat ze ook een paar pondjes is aangekomen. Ik zou d'r zeker nog steeds doen en wil je meer van haar zien, check dan eventjes deze uitgebreide collectie van Luna clips op TLP.

LUNA IS BACK & ICE HOTMOTOR STUNTSHOW GONE WRONG
MOTOR STUNTSHOW GONE WRONG
Het is natuurlijk erg stoer als je allerlei stunts kan uithalen op een motor maar zaak is wel om dan niet te vallen en zeker niet als je die stunts uitvoert voor een speciaal daarvoor toegestroomd publiek.

MOTOR STUNTSHOW GONE WRONGVERY GOOD TRIP | STEM SANNE & DEBBIE EUROPA IN!
VERY GOOD TRIP
Maak een origineel filmpje van maximaal 1 minuut en doe mee met de Very Good Trip aktie van Renault en win 4 weken kris kras crossen door Europa in een dikke Renault cabrio. Diegene die het leukste filmpje maakt en de meeste stemmen krijgt wordt als Nederlandse afgevaardigde op pad gestuurd. Sanne en Debbie maakte voor TEAM PIZZA alvast dit filmpje! Doe ook mee of stem sowieso op TEAM PIZZA! Diegene met de meeste online stemmen mag zelfs de hagelnieuwe Renault Megane Cabrio houden! STEM!

Maak nu je eigen filmpje en vertel waarom juist jij in die cabrio moet zitten deze zomer!TRAINSPOTTING FUN ?! [OMG]
TRAINSPOTTING FUN ?! [OMG]
Mensen die de hele dag gaan kijken op Schiphol hoe vliegtuigen landen en opstijgen kende ik wel maar dat er ook mensen zijn die de tijd nemen om datzelfde met treinen te doen wist ik nieteens. Deze zogenaamde trainspotter krijgt toch eventjes de schrik van z'n leven.

TRAINSPOTTING FUN ?! [OMG]WINKELDIEF DE LUL
WINKELDIEF DE LUL
Deze Russische winkeldief wilde eigenlijk een riem stelen die hij klaarblijkelijk ook hard nodig had. Helaas voor hem werd hij betrapt en zonder pardon de winkel uit gezet. PWNED!

WINKELDIEF DE LULPIZZABABE ANASTASIA CHRISTEN 2
PIZZABABE ANASTASIA CHRISTEN 2
Afgelopen maandag konden jullie voor het eerst kennis maken met de mooie Anastasia Christen en met deze mooie dame sluiten we ook meteen de week weer af. Een andere / nieuwe gallerie dus van deze bloedmooie meid die helaas toch wat minpuntjes heeft in de vorm van wat tattoos. Het mag de pret niet drukken, raten maar weer..

PIZZABABE ANASTASIA CHRISTEN 2BENIDORM BASTARDS AFLEVERING 9
BENIDORM BASTARDS AFLEVERING 9
De afleveringen van Benidorm Bastards komen je nu echt om de oren vliegen, hadden we van de week nog aflevering 8 vandaag is het alweer de beurt aan aflevering 9 met meer van dezelfde grappen eigenlijk door de vreemde bejaarden van onze zuiderburen. Voor de fans is het dus weer eventjes 20 minuten smullen geblazen. Alle vorige afleveringen hier!

BENIDORM BASTARDS AFLEVERING 9

IRON MAN IV [FANMADE TRAILER]
IRON MAN IV [FANMADE TRAILER]
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de Iron Man films helemaal top vind en vooral de eerste omdat ik toen nog helemaal geen idee had eigenlijk wat het voor soort film was. Iron Man 2 is nu al een tijdje uit en draait als een tierelier. Een fan maakte alvast deze trailer voor Iron Man IV, waarin de Rocky crew ook nog een in terug komt. Knap werk!

IRON MAN IV [FANMADE TRAILER]ROBBER GETS PWNED WITH CHAIR
Ze bestaan nog, gasten die niet bang zijn voor een overvaller die met een klappertjepistool probeert een overval te plegen. Ik zou zeggen probeer het zelf niet uit want voor het zelfde geld wordt je gewoon neergeschoten voor een paar centen, maar deze held gaat de overvaller met een stoel te lijf en met succes.

ROBBER GETS PWNED WITH CHAIRKONING LOUIS VAN GAAL | WIR SIND DIE BESTEN!
KONING LOUIS VAN GAAL
Zijn methodes zijn soms wat onorthodox maar vriend en vijand zal het toch met me eens zijn dat Louis van Gaal gewoon koning is. Hij flikt het dan toch maar telkens weer, dit keer maakte hij Bayern Munchen kampioen van Duitsland en staat gewoon binnekort in Madrid in de finale voor de Champions League tegen Inter Milan. RESPECT!

KONING LOUIS VAN GAAL | WIR SIND DIE BESTEN!GAMETIME 1012 | MANIAC KILLER
GAMETIME 1012
Je bent een stickman in deze sidescroller terwijl je door een verlaten stad loopt en er van alles komt er op je af komt lopen. De vijand heeft zelf raketwerpers om je te doden, schakel alle vijanden uit en probeer zo ver mogelijk te komen in deze sidescroller. Besturing met keyboard + muis, game on!

GAMETIME 1012 | MANIAC KILLERJUST PHAT WHITE BOOTY
JUST PHAT WHITE BOOTY
Ik wist het niet, maar de afkorting PAWG staat voor Phat Ass White Girl en zo leer je er elke dag weer wat nieuws bij. Bij onze buurtjes van Xmissy zien we een mooie compilatie met niets anders dan dames met billen die niet echt bang hoefen te zijn van te weinig mannelijke aandacht. Ik zeg lekkah!

JUST PHAT WHITE BOOTY

RED LIGHT RUNNERS [COMPILATION]
RED LIGHT RUNNERS [COMPILATION]
Groen is rijden en rood is stop! Toch snappen sommige mensen dat schijnbaar nog steeds niet met alle gevolgen van dien. In deze 6 minuten durende compilatie allemaal van dat soort dwazen die denken toch nog net nog doortekunnen rijden ook al staat het stoplicht op rood. Thnx J!

RED LIGHT RUNNERS [COMPILATION]CENTURION WIN AKTIE | 3 DVD PAKKETTEN
CENTURION WIN AKTIE
Op 27 mei gaat de film Centurion in de NL bioscopen in premiere, in de film gaan we terug naar het eens zo oppermachtige Romeinse rijk wat zich in die tijd uitstrekte van Egypte tot Spanje tot aan de Zwarte Zee. In Brittannië heeft de guerilla-tactiek van de woeste Picten de wrede aanvallen van de veroveraars een halt toegeroepen. We geven 3 dvd pakketten weg van de films The Descent en A perfect Getaway voor de eerste mailers die me 3 hoofdrolspelers uit de film Centurion kan noemen. De trailer staat bij meer lezen, mailen doe je naar dit adres! De winnaars hebben bericht!

CENTURION WIN AKTIE | 3 DVD PAKKETTENPIZZABABE SASKIA PORTO
PIZZABABE SASKIA PORTO
Het was alweer een hele tijd geleden dat we aandacht hebben besteed aan deze mooie Saskia Porto maar na goed zoeken vond ik toch nog een gallerie van deze dame in het grote Pizzababe archief. Vandaag dus in een geheel nieuwe gallerie waarin Saskia zich van een artistieke kant laat zien. Nog steeds even mooi als toen!

PIZZABABE SASKIA PORTOWHEN TEACHERS ATTACK
WHEN TEACHERS ATTACK
Ik was vroeger best wel een ettertje in de klas volgens mij maar ik heb een leraar eigenlijk nooit zo ver gekregen dat ie me ook echt te lijf ging. Dat is wel eventjes anders in deze video uit Houston Texas, waarop te zien is hoe een lerares een 13 jarige student te lijf gaat. De poliltie onderzoekt de zaak...

WHEN TEACHERS ATTACKSOCCER KNOCKOUT [IN YOUR FACE]
SOCCER KNOCKOUT
Bij een potje voetbal kan het er soms hard aantoegaan wat betreft overtredingen maar je kan ook gewoon de pech hebben dat je de bal zo hard in je gezicht krijgt dat je meteen nokkie gaat. Deze gast was de gelukkige... PWNED!

SOCCER KNOCKOUTKIMBO SLICE vs MATT MITRIONE [UFC113]
KIMBO SLICE vs MATT MITRIONE [UFC13]
Kimbo Slice werd ooit bekend van z'n backyard fights in de hood waar hij menig tegenstander vakkundig neersloeg maar in het profesionele circuit maakt deze voormalige straatvechter tot nu toe niet echt veel klaar. Een van z'n zwakkere punten zijn z'n benen en dat weten tegenstanders maar al te goed. Kijk eventjes mee hoe Matt Mitrione, KImbo vakkundig sloopt in 2 ronden, afgelopen weekend in het UFC113 toernooi.

KIMBO SLICE vs MATT MITRIONE [UFC113]EVEN APELDOORN BELLEN | MUIS
EVEN APELDOORN BELLEN
Ze blijven cool die commercials van dat ene verzekeringsbedrijf in Apeldoorn. Dit keer zijn er wat werklui bezig met een cement vloertje storten in een villa wat niet helemaal gaat zoals ze gehoopt hadden. Een muis speelt dit keer de hoofdrol en kan maar ternauwernood ontsnappen aan een gewisse dood. Meer even Apeldoorn bellen hier!

EVEN APELDOORN BELLEN | MUISGAMETIME 1011 - O.R.A.
GAMETIME 1011 - O.R.A.
De wereld is verandert in een wereld van chaos waar robots erop uit zijn om de het laatste restje aan mensheid te vernietigen. Jij bent een vrouwelijk persoon die ze daar van moet weerhouden door alles wat maar een beetje lijkt op Artificial Intelligence te bevechten in een aantal levels door alles kapot te schieten wat je tegen komt. Je kan je gear upgraden naar mate je verder komt. Game on!

GAMETIME 1011 - O.R.A.

THIS IS PANIA ROSE [HOT]
Erg erg hete dame deze Pania Rose waarvan we vanavond een leuke behind the scenes video hebben tijdens het showen van de nieuwe lingerie mode van 2010. Het is een fotoshoot voor het blad Myla, London. Ik zeg HOT maarja wie ben ik...

THIS IS PANIA ROSE [HOT]PAINFULL BAT NUTSHOT
PAINFULL BAT NUTSHOT
Rond een pionnetje draaien en dan de bal die op je af wordt gegooid een zwiepert geven dat is zo'n beetje dizzy bat, wat eigenlijk niet eens zo slecht gaat in deze clip waren het niet dat de batman de knuppel los laat en die op een toch wat vervelende plek voor de mannen onder ons terecht komt.

PAINFULL BAT NUTSHOTPIZZABABE HOPE DWORAZYK
PIZZABABE HOPE DWORAZYK
Terug van weggeweest is de mooie Hope Dworazyk waar we in het verleden ook al een aantal mooie galleries van gepost hebben maar die vandaag zelfs tot Playmate van het Jaar 2010 is uitgeroepen. Niet zo heel erg vreemd want het babe gehalte van deze schoonheid ligt echt heel erg hoog. Ik zie het graag terug in de comments en ratings! Meer galleries van Hope vindt je hier!

PIZZABABE HOPE DWORAZYKAMSTEL TATTOO
AMSTEL TATTOO
Aan de comments te zien als er weer eens een Pizzababe op de site staat die wat plakplaatjes op d'r heeft laten plakken in een ver verleden vind niet iedereen dat altijd even mooi. Toch kan zo'n tattoo best handig zijn zoals je kan zien in deze supercoole nieuwe commercial van Amstel Bier.

AMSTEL TATTOO

WIN KAARTEN | DUITSE AUTOSPORTFESTIVAL 24 MEI
WIN KAARTEN
Omdat TLP deze week 4 jaar bestaat geven we leuke prijzen weg en beginnen met het weggeven van 5x 2 kaarten voor het Duitse Auto Sportfestival op de TT van Assen wat gehouden wordt op 24 mei, de pinkstermaandag . Het grootste Duitse autosport evenement van Nederland bestaat 15 jaar en daarom pakken ze dit jaar goed uit met een recordaantal clubs, veel mooie auto’s en natuurlijk mooie gridgirls. Wat moet je hiervoor doen ? Stuur een email met daarin 10 Duitse automerken naar dit email adres, de eerste 5 inzenders winnen de duokaarten! SUCCES! De winnaars hebben bericht!

Meer info over dit event vindt je hier!
WOW PASSWORD CHANGE FREAK OUT
WOW PASSWORD CHANGE FREAK OUT
Zeer herkenbare beelden hierzo van een gast die ineens merkt dat z'n paswoord niet meer werkt, bij in dit geval het spel World of Warcraft. Nou komen dit soort taferelen regelmatig voor hier in huize Pizza maar dat is dan omdat ik die paswoorden meestal domweg gewoon vergeet. In dit geval was er een grappige vriend die dacht dat het wel leuk zou zijn om z'n maatje over de pis te helpen.

WOW PASSWORD CHANGE FREAK OUTTOTAL RECALL | THE MUSICAL
TOTAL RECALL
Total Recall uit 1990 vond ik altijd een van de betere films met Arnold Swarznegger in de hoofdrol. Best een grappige storyline en de futuristische gadgets in die film vond ik ook altijd erg cool. Iemand is zo vriendelijk geweest om met de beelden uit deze film een coole musical achtige clip te maken. Leuk gedaan!

TOTAL RECALL | THE MUSICALBABY & DAD ESCAPE HORRIBLE CARCRASH [WTF]
BABY & DAD ESCAPE HORRIBLE CARCRASH [WTF]
Damn, schokkende beelden hierzo uit Australie waarin een auto de stoep op knalt waar net een vader met z'n pasgeboren baby loopt. De vader kan z'n kind ternauwerdood beschermen tegen de out of control zijnde aanstormende auto. HELD!

BABY & DAD ESCAPE HORRIBLE CARCRASH [WTF]GAMETIME 1010 - RAGDOLL BALANCE 2
GAMETIME 1010 -  RAGDOLL BALANCE 2
Het gaat hard met de games waarvan we er nu dus al 1010 op de site hebben staan, niet allemaal even leuk maar dat zijn wel serieuse aantallen. Vandaag is het de bedoeling dat je je "ragdoll" 5 seconden op de daarvoor aangegeven spot houd door middel van blokken en andere bouwstenen zo te posititoneren dat je erbij kan. Game on!

GAMETIME 1010 - RAGDOLL BALANCE 2LONDON HART HOUDT VAN LOLLIES!
Ik had eigenlijk nog niet veel voorbij zien komen van deze London Hart maar dit ook weer zo'n dame die lekker aan de weg timmert met haar eigen webcamsite. In dit filmpje danst en stript ze een beetje, ik kan niet anders zeggen dan habbaaa!

LONDON HART HOUDT VAN LOLLIES!ALAN WAKE [TEASER + TRAILERS]
ALAN WAKE [TEASER + TRAILERS]
Een duister wezen sluipt rond in het dorpje Bright Falls waar de auteur van bestsellers Alan Wake met z'n vrouw op vakantie is. Als zij spoorloos verdwijnt vind Alan op z'n zoektocht bladzijden uit een thriller waarvan hij zich niet herinnert die geschreven te hebben. Een vette game voor de Xbox wat een kruising is tussen een actiegame en een psychologische thriller. Voor mee informatie en trailers + gameplay screenshots check je deze site! Vanaf 14 mei in de winkel, reserveer hem nu alvast op Xbox/alanwake!

ALAN WAKE [TEASER + TRAILERS]KENNY "K-STRASS" - THE YO YO MASTER [FAIL]
KENNY "K-STRASS - THE YO YO MASTER [FAIL]
Dit is Kenny Strasser, en Kenny die ze ook wel K-Strass noemen, noemt zich zelf Yo Yo master en denkt erg goed te zijn met een jojo. Nou was ik daar zelf vroeger niet al te goed in maar deze Kenny maakt er helemaal een zooitje van tijdens een optreden in een ontbijtshow.

KENNY "K-STRASS - THE YO YO MASTER [FAIL]PIZZABABE CRISTA NICOLE
PIZZABABE CRISTA NICOLE
Over naar de orde van de dag met de Pizzababe van vandaag de altijd mooie en onschuldig ogende Crista Nicole. Een erg mooie babe maar wel veel plastic fantastic, waar ik verder niet moeilijk over doe. Rate!

PIZZABABE CRISTA NICOLESIOUX CITY | WE BUILT THIS CITY [LIPSYNC]
SIOUX CITY
Naast flasmobs verzamelen we ook Lipsyncs hier op TLP en deze is dan toch wel weer best cool van de bevolking van Sioux City een plaatsje in de Amerikaanse staat Iowa met zo'n 85.000 inwoners. De mensen daar zijn trots op hun stadje, en zingen het nummer We built this City van Starship! Meer lipsync video's op TLP!

SIOUX CITY | WE BUILT THIS CITY [LIPSYNC]BMX FACEPLANT [FAIL]
BMX FACEPLANT [FAIL]
We kregen weer een mailtje van Zach waar we toch al een tijdje niets van gehoord hadden, dit keer zit ie zelf niet in de hoofdrol maar wel een van z'n maten die op een bmx fietsje een ietwat falende stunt uithaald als hij probeert over iemand heen te jumpen. [thnx Z]

BMX FACEPLANT [FAIL]GIRO D'ITALIA 2010 | THE CRASHES
GIRO D'ITALIA 2010
Het waren een paar mooie dagen voor de echte wielrennerfanaten met de start van de Giro in NL dit jaar maar inmiddels is het hele spul de grens over op weg naar Italie. Gisteren waren ze vooral actief in Zeeland, foto's. En dit is een compilatie van crashes hier in NL!

GIRO D'ITALIA 2010 | THE CRASHESLADY GAGA FLASHMOB IN MADRID SPAIN
LADY GAGA FLASHMOB IN MADRID SPAIN
Tja ik blijf dit soort akties toch gewoon leuk vinden hoor en daarom ook posten hier op TLP. We gaan weer flashmobben en dit keer in Madrid te Spanje waar ze een compilatie van Gaga nummers hebben bedacht en uitvoeren op het Consultada la Delegación del Gobierno.

LADY GAGA FLASHMOB IN MADRID SPAIN


GAMETIME 1009 - FATSLICE
GAMETIME 1009 - FATSLICE
Eindelijk een spelletje die ik ook gewoon snap en waar ik niet eens zo heel slecht in ben. Je moet telkens met je muis door het figuurtje gaan en in zo min mogelijk slices het figuur klein maken. Zonder daarbij de ballen te raken die er in zweven. Easy, game on!

GAMETIME 1009 - FATSLICE

SEXY REDHEADS | RED CARPET
SEXY REDHEADS
Meisjes met rode haren die schijnen te kunnen kussen dat is niet mis, aldus de tekst van een liedje uit vervlogen jaren. Vroeger vond ik het eigenlijk nooit wat zo'n rode dondersteen maar tegenwoordig kunnen mij die roodharige dames me toch aardig bekoren. Vanavond een klein overzichtje uit Ome Hef's privé harem! Meer Playboy videos hier!

SEXY REDHEADS | RED CARPETBOB BAILEY'S EAST LONDON FIGHT [THE REMIXES]
BOB BAILEY'S EAST LONDON FIGHT [THE REMIXES]
Deze Bob Bailey is kandidaat voor de British National Party en is op wijkbezoek in Oost London als hij ineens tramalant krijgt met 3 aziaten die hem zelfs bespugen. Nou is Bob Bailey, een Royal Marine Commando en pikt dat niet, hij slaat er dan ook meteen op los. De remixen en het origineel!

BOB BAILEY'S EAST LONDON FIGHT [THE REMIXES]TASTELIKEPIZZA.COM BESTAAT 4 JAAR!
TASTELIKEPIZZA.COM BESTAAT 4 JAAR!
Vandaag was het alweer precies 4 jaar geleden dat we met Tastelikepizza zijn begonnen en dat gaan we deze week vieren met een hoop weggeef akties. Zo hebben we o.a. bioscoop kaartjes en allerlei vrijkaarten voor festivals. Check deze week dus regelmatig TLP, zoals altijd gaan de prijzen naar de snelste mailers!
PIZZABABE ANASTASIA CHRISTEN
PIZZABABE ANASTASIA CHRISTEN
Het is vandaag feest en ik ga jullie zo vertellen waarom en dat vieren we uiteraard ook met een mooie Pizzababe en dat is vandaag deze bloedmooie Anastasia Christen. Ik had deze babe speciaal bewaard voor vandaag en jullie zullen vast begrijpen waarom! Raten!

PIZZABABE ANASTASIA CHRISTENPARTY PICKUP OWNAGE
PARTY PICKUP OWNAGE
Wanneer je favoriete team 7x achter elkaar wint wil je dat graag zo uitbundig mogelijk vieren maar om dat dan in de laadbak van een pickup truck te doen is niet zo heel erg slim.

PARTY PICKUP OWNAGEBENIDORM BASTARDS AFLEVERING 8
En we gaan vrolijk door met deze hoog bejaarde vlamingen met alweer deeltje 8 van het eerste en waarschijnlijk ook meteen het laatste seizoen van de Benidorm Bastards. Heb je toevallig een aflevering gemist ? Hier staan ze nog eens allemaal voor je klaar!

BENIDORM BASTARDS AFLEVERING 8CRAZIEST FIELD CRASHERS
CRAZIEST FIELD CRASHERS
Ik heb eigenlijk nooit begrepen wat mensen nou precies bezield als ze half naakt het veld oplopen om een sportwedstrijd te verstoren maar toch lijkt dit fenomeen zich al jaren voor te doen en zolang het babes zijn die nakend over het veld rennen heb ik er ook eigenlijk weinig problemen mee.

CRAZIEST FIELD CRASHERSBEERTJE MAG NIET KLIMMEN!
BEERTJE MAG NIET KLIMMEN!
In de Duitse dierentuin van Bern besluit een jong beertje maar es een boom in te klimmen want de blaadjes die daar groeien zijn natuurlijk veel lekkerder dan die al op de grond liggen en half vergaan zijn. Moeder beer is het er niet helemaal mee eens zo te zien.

BEERTJE MAG NIET KLIMMEN!GAMETIME 1008 - AMBULANCE FRENZY
GAMETIME 1008 - AMBULANCE FRENZY
We gaan ambulanceje spelen en dat valt niet mee want de patienten die je op moet pikken lijken als vanzelf uit je ambulance te vallen. Geinig spelletje om deze week mee te beginnen! Game on!

GAMETIME 1008 - AMBULANCE FRENZYBUSTY CARMEN | HELL YEAH
BUSTY CARMEN
Borsten of Billen dat is voor sommige mannen de eeuwige vraag, maar ik wil ze gewoon allebei op 100% en dat heeft deze Carmen, al dan niet van d'r zelf, maar dat maakt mij eigenlijk niet zo veel uit. Ze showt er maar wat graag mee en wij kijken net zo graag mee...

BUSTY CARMEN | HELL YEAHOP EEN DAG WEET JE HET, MAGAZIJNBEDIENDE
OP EEN DAG WEET JE HET, MAGAZIJNBEDIENDE
Ik maakte vandeweek een buiteling toen ik naar het café ging en viel zo hard dat ik nu nog een blauwe knie heb. En ja het was vóór dat ik naar het café ging en niet toen ik met m'n dronken harses wegging. Deze gast maakt ook een mooie val... Pas op het afstapje!

OP EEN DAG WEET JE HET, MAGAZIJNBEDIENDE


WILL IT SHRED - iPAD SKATEBOARDING
WILL IT SHRED - iPAD SKATEBOARDING
De eerste Apple iPads zijn al in omloop doordat mensen die stiekem meenemen uit de USA en ik moet zeggen het is toch wel echt een cool apparaat. Ik heb er nog geen en wacht netjes tot ze in NL te koop zijn. Zo'n iPad is nog multifunctioneel ook zo te zien.

WILL IT SHRED

WIE VAN DE DRIE
Hekiania Roselyne Leslie
Hekiana | Roselyne | Leslie
CAROUSEL MAYHEM [100% PWNAGE]
CAROUSEL MAYHEM [100% PWNAGE]
We hebben weer een filmpje in de categorie "Don't try this at Home" met vandaag een paar domme duitsers die een draaimolen aandrijven met het achterwiel van een scooter. Het gaat eventjes goed maar daarna ook erg fout.

CAROUSEL MAYHEM [100% PWNAGE]WORST AUDI TT PARKING EVER & FOREVER [FAIL]
Je vraagt je echt af bij het zien van dit soort beelden hoe deze gast in godsnaam aan z'n rijbewijs is gekomen en sterker nog van wie hij die Audi TT heeft geleend of gekregen. Het zal wel van papa zijn die hopelijk bij het zien van dit soort beelden heel snel de wagen weer omruild voor een dinkey toy. Te triest!

WORST AUDI TT PARKING EVER & EVER [FAIL]

BEATBOX DOG doet TROLOLO [EPIC]
BEATBOX DOG doet TROLOLO
Er gaat een filmpje over het internet met een hond die kan beatboxen, als je 'm een beetje helpt en het internet zou het internet niet zijn of daar zou een mashup van gemaakt worden dit geval met de nu al legendarische Trololo zanger, Eduard Khil!

BEATBOX DOG doet TROLOLOVOLVO AUTOMATIC BRAKE [EPIC FAIL]
VOLVO AUTOMATIC BRAKE [EPIC FAIL]
De mensen van Volvo nodigde de pers uit om te komen kijken naar hun laatste uitvinding de automatische rem. Wanneer er een object of in dit geval een vrachtwagen voor je stilstaat zou de Volvo C60 automatisch moeten remmen.

VOLVO AUTOMATIC BRAKE [EPIC FAIL]MACAU TOWER 233M BUNGEE JUMP
MACAU TOWER 233M BUNGEE JUMP
De Macau toren is zo'n 233 meter hoog en de hoogste plek totnutoe waar je vanaf kunt jumpen aan een bungee koordje. Ik krijg al hoogtevrees als ik er naar kijk en ga het dan ook nooit van m'n leven nadoen. Wel mooi om te zien!

MACAU TOWER 233M BUNGEE JUMPGAMETIME 1007 - ARKM OF TREASURES
GAMETIME 1007 - ARKM OF TREASURES
In de Arkm of Treasures gaan we puzzelen en kan je 2 verschillende speltypes selecteren. Het gaat erom telkens 3 dezelfde te vinden als ik het allemaal goed begrepen heb. Game on!

GAMETIME 1007 - ARKM OF TREASURESASHLEYS SECRET
ASHLEYS CANDY SECRET
En daar is Ashleys Candy weer eens terug op TLP de webcamdame met de mooie ogen en dito lijf. Er staan ondertussen al meerdere clips van deze vamp op TLP en jammer genoeg gaat ze dit keer ook weer niet helemaal naakt. Toch is het geen onaardige clip geworden!

ASHLEYS SECRETTV KANTINE - KEEPING UP APPEARANCES
Ik moet zeggen dat dit seizoen van de Tv Kantine nog genialer is dan het vorige en dat komt vooral doordat ze nu ook bekende series naspelen helemaal in Tv Kantine stijl. Zagen we eerder al Alo Alo dit keer was het de beurt aan Keeping up Appearances ook wel Schone schijn genoemd uitgezonden door de Tros.

TV KANTINE - KEEPING UP APPEARANCES [SPOOF]WLF STUDENT SPECIAL
WLF STUDENT SPECIAL
Samen met de jongens van WLF heb ik vandeweek weer gehuild om de prestaties van onze jongens uit 010 maar ach er is altijd weer een volgend jaar moet je maar denken. Deze fijne verzameling van studenten schoon is weer een nieuwe en maakt het toch nog een beetje goed allemaal.

WLF STUDENT SPECIAL

WIE VAN DE DRIE
Anita Regina Cali
Anita | Regina | Cali
SKIPISTE FIGHT
SKIPISTE FIGHT
Wanneer je aan het skieen bent ben je meestal niet alleen op de piste en zaak is het dan ook om uit te kijken voor andere skieers die misschien net iets minder goed zijn dan jezelf. Deze twee skieers krijgen de grootste bonje als ze tegen elkaar crashen onderweg.

SKIPISTE FIGHTREDBULL STREET STYLE WORLD FINALS 2010
Deze week werd de finale gehouden van het Red Bull Street Style event 2010 in Kaapstad, Zuid Afrika. De finalisten waren Azun uit Noorwegen en Kamalio uit Zuid Afrika. In deze 2 clips een impressie van wat daar zoal te zien was, de winnaar werd Azun die eigenlijk gewoon Anders Solum heet. Geweldige prestatie!

REDBULL STREET STYLE WORLD FINALS 2010DOE ES JE HANDEN WASSEN.... [FAIL]
DOE ES JE HANDEN WASSEN.... [FAIL]
Bevrijdingsfestivals zijn altijd leuk maar het is vervelend als je moet gaan staan wachten als je ineens nodig naar de wc moet. Hier in Haarlem valt het nog wel mee met de rijen bij de herentoilet en verslaggeefster Bibi Telleman van 105tv checkt eventjes hoe het er daar aan toe gaat. Na het plassen, handen wassen! Maar niet zo!

DOE ES JE HANDEN WASSEN.... [FAIL]AUDITIONS [PWNAGE]
AUDITIONS [PWNAGE]
Zodra er in een 18+ film tekst aan te pas komt kan je eigenlijk meteen de forward knop indrukken en doorspoelen naar de volgende scene want daar wordt je nooit zo heel erg blij van. Toch zijn er genoeg 18+ sterren doorgedrongen tot het "echte" hollywood en dat is niet omdat ze zo goed kunnen acteren.

AUDITIONS [PWNAGE]

FUNNY HAPPY COMPILATION
FUNNY HAPPY COMPILATION
In deze compilatie allemaal kleine stukjes film die je vroeger ook nog wel eens als gifje tegenkwam maar wat de laatste tijd niet echt meer heel erg populair is dat hele .gif gebeuren. Al die kleine stukjes zijn aan elkaar geplakt en dat levert deze compilatie op.

FUNNY HAPPY COMPILATIONGAMETIME 1006 - THE PIZZA GUY
GAMETIME 1005 - THE PIZZA GUY
Vandaag gaan we pizza's bezorgen in de gametime maar dat doe je niet op een scootertje zoals ik maar gewoon ouderwets op de fiets. Het valt niet eens mee want je moet door druk verkeer heen sturen en hier en daar staan er ook vervelende obstakels in je weg. Zorg dat de pizza's warm aankomen, game on!

GAMETIME 1006 - THE PIZZA GUY

THE ALWAYS SEXY LUBA SHUMEYKO | REDANDPINK
Deze Luba zag ik een jaar of 6 geleden voor het eerst langskomen op het internet en deze dame is ondertussen gewoon getrouwd met haar ontdekker de fotograaf Peter Hegre. Nog steeds een super mooie dame en sexy zal ze ook altijd wel blijven, vanavond hebben we een fijn filmpje van d'r. Check! Meer Luba hier!

THE ALWAYS SEXY LUBA SHUMEYKOWHOLE LOTTA MOBILE PHONES
WHOLE LOTTA MOBILE PHONES
Tegenwoordig zijn er een paar keuzes die je moet maken wanneer je een telefoon uitkiest, wil je een Android foon, een iPhone of toch iets als bijvoorbeeld een blackberry ? Deze telefoons zijn allemaal concurrenten van elkaar maar je kan ze ook aan elkaar koppelen en er een soort van gitaar van maken. Kijk even mee!

WHOLE LOTTA MOBILE PHONESHARRY POTTER STARTS A BAND
HARRY POTTER STARTS A BAND
Ik heb nog steeds niet alle Harry Potter films gezien maar ben dat eigenlijk nog wel eens een keertje van plan in een soort van marathon ofzo. Over het internet gaan al een tijdje grappige spoofs waarin Harry van alles beleefd en zo ook dit keer als hij een muziekbandje wilt beginnen. Leuk gemaakt!

HARRY POTTER STARTS A BAND

EPIC DUNKING GIRL
EPIC DUNKING GIRL
Het is wat moeilijk als je nog maar een halve meter hoog bent maar je wilt toch coole slamdunks maken. Dit meisje wordt daarom geholpen door haar vader en een vriend die haar telkens richting de basket gooien zodat ze toch een leuke dunk kan maken. Ze heeft de moves!

EPIC DUNKING GIRLPIZZABABE AMANDA COREY
PIZZABABE AMANDA COREY
En daar is onze eigenste mooie Amanda Corey weer in 'n splikspinter nieuwe gallerie van ome Hef. Deze mooie wulpse blondine hebben we al vaker kunnen bewonderen hier op TLP en vandaag is ze gewoon weer terug. Van sommige dames kan je nu eenmaal nooit genoeg zien!

PIZZABABE AMANDA COREYSTREET FIGHTER | THE LEGACY [FAN MADE]
STREET FIGHTER
Als je helemaal fan bent van iets dan ga je ook tot in het uiterste omdat kenbaar te maken aan de wereld dat moet deze Joey Ansah gedacht hebben toen hij de short film Street Fighter maakte. Hij zou heel graag een echte serie willen producen in de toekomst en ik denk dat hij alvast goed opweg is. Knap staaltje werk.

STREET FIGHTER | THE LEGACY [FAN MADE]LIQUID MOUNTAINEERING [WALK OVER WATER]
LIQUID MOUNTAINEERING [WALK OVER WATER]
Is het dan toch geen sprookjesboek en kon Jesus echt over water lopen ? Deze gasten hebben een nieuwe sport uitgevonden waarbij je door vliegensvlug te rennen op een bepaalde manier echt over water kan lopen, ze noemen het Liquid Mountaineering, Fake of Real ?!

LIQUID MOUNTAINEERING [WALK OVER WATER]FLASHMOB DANCE OFF in SYDNEY AUSTRALIA
FLASHMOB DANCE OFF in SYDNEY AUSTRALIA
Op zaterdagmiddag 1 mei was er een heuse flashmobachtige dance off gaande in de haven van Sydney aangevoerd door de 2 bekendste Drag Queens van Australie, Joyce Maynge en Decoda Secret. Er deden zo'n 150 vrijwillige dansers aan mee en dit zijn de beelden. Meer Flasmobs!

FLASHMOB DANCE OFF in SYDNEY AUSTRALIATOTTI GEEFT BALOTELLI DOODSCHOP
TOTTI GEEFT BALOTELLI DOODSCHOP
Nog eventjes en dan staat de CL finale op het programma tussen Inter Milan en Bayern Munchen en ondertussen worden er overal nog wedstrijden gehouden voor de nationale beker. Zo won 020 gister helaaas van Feyenoord, en Inter van Roma. In de wedstrijd tegen Roma geeft spits Totti van Roma, Balotelli een doodschop. Dieprood!

TOTTI GEEFT BALOTELLI DOODSCHOPGAMETIME 1005 - TOTAL CONSTRUCTION
GAMETIME 1005 - TOTAL CONSTRUCTION
We gaan bouwen in Total Construction en met de muis kan je de verschillende bouwstenen laten vallen terwijl je sterren moet verzamelen. Ondertussen worden er ook kanonskogels afgevuurd wat een en ander een beetje bemoeilijkt. Probeer zo hoog mogelijk te komen, Game on!

GAMETIME 1005 - TOTAL CONSTRUCTIONSEXY GIRLS & MUSICVIDEOCLIPS [COMPILATION]
Videoclips worden met de maand heter en beter doordat er steeds meer naakt in voorkomt wat wij, mannen, als "muziekliefhebbers" natuurlijk helemaal niet erg vinden. In deze coole compilatie komt er weer van allerlei moois aan vrouwelijk schoon voorbij zetten. De muziek komt ie geval van Benny Benassi!

GIRLS in MUSICVIDEOCLIPS [COMPILATION]TERMINATOR'S SECRET MISSION [TIP]
TERMINATOR'S SECRET MISSION [TIP]
Whehe, ik heb altijd al geweten Apple is ruk en Windows roeleert. Deze Terminator laat zich niet langer koeieneren door Steve Jobs volgelingen en neemt het heft in eigen hand. Check de Check!

TERMINATOR'S SECRET MISSION [TIP]WIN EEN HOTELARRANGEMENT MET JE VRIENDEN
WIN EEN HOTELARRANGEMENT MET JE VRIENDEN, VUL JE HOTEL
Wil je deze zomer eens lekker met je vrienden een weekendje los gaan in een andere stad en daarna kosteloos slapen in een van de hotels die aangesloten zijn bij de site Hotelkamerveiling.nl ? Dat kan! In de online game Vuljehotel is het de bedoeling om zoveel mogelijk hotelkamers te vullen door gasten te laten inchecken om zo kans te maken op de hoofdprijs, een hotelarrangement voor jou en je vrienden. Lees meer over de actie op vuljehotel.nl en vul je hotel! Ga hier direct naar de Game!
PIZZABABE LAUREN D'MARIE
PIZZABABE LAUREN D'MARIE
Over naar de orde van de dag met weer een Pizzababe om van te smullen, Lauren D'Marie. Een schatje eerste klas deze babe waar ik niet 1x een beschuitje mee zou willen eten maar gerust de hele week. Lauren is cybergirl van de maand en zou graag ooit nog een playmate willen worden. Wij duimen met d'r mee! Meer Lauren!

PIZZABABE LAUREN D'MARIE6 MEI PIM FORTUYN 8 JAAR LATER | COMPLOT OF NIET?
6 MEI PIM FORTUYN 8 JAAR LATER
Het is alweer 8 jaar geleden dat Pim Fortuyn op het mediapark te Hilversum na een radiointerview met Ruud de Wild werd vermoord door Volkert van de Graaf. Deze Volkert komt waarschijnlijk in 2014 gewoon vrij maar was hij wel alleen en speelde er geen andere belangen, in deze gister uitgezonden docu van BNN 'n reconstructie.

6 MEI PIM FORTUYN 8 JAAR LATER | COMPLOT OF NIET? [50min BNN DOCU]CARJACKER TASED & BUSTED
CARJACKER TASED & BUSTED
Een filmcrew staat net wat te filmen bij de Clackamas River in Oregon, USA als er plots aan de overkant een verdachte van een carjacking opduikt die op de vlucht is voor de politie. De achtervolging is ingezet met honden en nadat de crimineel z'n evenwicht verliest plonst hij in het water.

CARJACKER TASED & BUSTEDOHIO STATE UNIVERSITY FLASHMOB
OHIO STATE UNIVERSITY FLASHMOB
Zoals ik al eerder gezegd heb hoor je er als school / universiteit echt niet meer bij als er niet een flashmob van je op het internet rondzwerft. Daar zijn ze nu schijnbaar ook achtergekomen bij deze Ohio State university waar ze een flashmob hebben georganiseerd op het nummer, Don't stop believing.

OHIO STATE UNIVERSITY FLASHMOBPANIEK OP DE DAM, WAT ER ECHT GEBEURDE [SPOOF]
PANIEK OP DE DAM, WAT ER ECHT GEBEURDE [SPOOF]
Afgelopen 4 mei werd de dodenherdenking op de dam verstoord door een man die nogal in de war was en begon te schreeuwen waardoor mensen het massaal op een lopen zette en er talloze gewonden vielen in het publiek. Maar was dat wel de echte reden en was er niet heel iets anders aan de hand ? In deze video zien we wat er echt gebeurde

PANIEK OP DE DAM, WAT ER ECHT GEBEURDE [SPOOF]GAMETIME 1004 - ONE TON BOOM
One Ton is een gorilla die blootgesteld werd aan allerlei experimenten om de ultimate soldaat te worden maar ontsnapte en is nu op zoek naar diegene die hem al dit leed aan gedaan hebben. Schiet alles wat beweegd in deze side scrolling schiet spelletje terwijl je op moet passen voor de robots die je willen doden. Game on!

GAMETIME 1004 - ONE TON BOOMKASSIE LYN LOGSDON [SPECIAL]
KATIE LYN LOGSDON [SPECIAL]
Voor de mensen die niet naar de bevrijdingsfeesten zijn vanavond heb ik 2 gloednieuwe video's van Pizzababe Kassie Lyn Logsdon vorige week nog te bewonderen in gallerievorm en vandaag dus op bewegend beeld. Een schatje uiteraard en ook op film doet ze het erg goed. Ik zeg habbaa!

KASSIE LYN LOGSDON [SPECIAL]OP EEN DAG WEET JE HET, WATER ACROBATIEK! [FAIL]
OP EEN DAG WEET JE HET, WATER ACROBATIEK!
Het valt niet mee om nieuwe dingen te verzinnen en daarom bedacht dit koppel om een soortement van wateracrobatiek act op te voeren. Het lijkt allemaal goed te gaan totdat de boel omvalt. Headshot!

OP EEN DAG WEET JE HET, WATER ACROBATIEK!PIZZABABE DAKOTA RIVERS
PIZZABABE DAKOTA RIVERS
Het is weer tijd voor de Pizzababe van de dag en dat is vandaag deze Dakota Rivers geworden een mooie en ubersexy dame met lange bruine haren en lange benen op de koop toe. Het is meteen de allereerste gallerie van deze dame op TLP die mij toch echt wel kan bekoren. Raten maar weer!

PIZZABABE DAKOTA RIVERSMICROSOFT OFFICE PRANK
MICROSOFT OFFICE PRANK
Software stelen mag natuurlijk niet maar het meeste kan je gewoon downloaden van het web. Nog makkelijker wordt het als complete pakketten gewoon op straat liggen. Toch schrikken deze mensen zich een hoedje. Thnx J!

MICROSOFT OFFICE PRANKLEGO STARWARS in 2 MINUTES
LEGO STARWARS in 2 MINUTES
Je bent er eventjes mee bezig en je moet wel heel erg veel van Lego houden maar dan heb je ook wat. Check eventjes deze stopmotion animatie waarin een jochie het hele star wars verhaal vertelt in minder dan 2 minuten. Daar deed George Lucas toch iets langer over.

LEGO STARWARS in 2 MINUTESSOMS HEBBEN VROUWEN GELIJK [TOP 3]
SOMS HEBBEN VROUWEN GELIJK [TOP 3]
Het gebeurt niet zo heel vaak maar soms hebben vrouwen gewoon gelijk moeten ook de heren van M!LF toegeven. Ze hebben een top 3 gemaakt die in de aflevering van een paar dagen geleden te zien was.

SOMS HEBBEN VROUWEN GELIJKLUUK DE JONG BELT Z'N BROER...
LUUK DE JONG BELT Z'N BROER...
Luuk en Siem de Jong zijn twee voetballende broertjes waarvan de eerste bij Twente speelt en de laatste bij Ajax. Nou is Luuk met Twente landskampioen geworden en staat Siem met lege handen, tijd om dat eventjes intewrijven tijdens de balkonscene in Enschede. De fans doen lekker mee!

LUUK DE JONG BELT Z'N BROER...GERMAN POLICE VIOLENCE 1ST MAY [REMIX]
Op 1 mei wordt wereldwijd de dag van de arbeid gevierd en dat gaat meestal gepaart met allerlei demonstraties en relletjes en ook dit jaar was dat niet veel anders. In Duitsland was te zien hoe een agent van de oproerpolitie aldaar een op de grond liggende demonstrant vol in z'n gezicht schopt.

GERMAN POLICE VIOLENCE 1ST MAY [REMIX]GAMETIME 1003 - SCRIBALL
GAMETIME 1003 - SCRIBALL
Je moet het gele balletje naar het groene balletje brengen, door met je muis realtime een pad aan te leggen. Het moeilijke is dat je het real time moet doen en je streep maar kort is. Een echt skillgame dus en ik ben benieuwd hoe jullie het ervan afbrengen, laat iets horen in de comments.

GAMETIME 1003 - SCRIBALL

DOUCHEN MET AJ ALEXANDER
DOUCHEN MET AJ ALEXANDER
Een van de mooiste dames, wat mij betreft, die ome Hef heeft gestrikt voor z'n mannenblad moet toch wel deze mooie AJ Alexander zijn die vanavond heerlijk aan het douchen is met haar kleren aan, WTF. Die moeten natuurlijk uit, en wij kijken hoe ze dat doet. Meer AJ!

DOUCHEN MET AJ ALEXANDERDE HOEREN VERZAMELAAR [WHOREDERS]
DE HOEREN VERZAMELAAR [WHOREDERS]
De een spaart postzegels een ander hoeren, verschil moet er wezen. Nou heb ik helemaal niets tegen deze meisjes van lichte zeden, maar om ze dan ook nog allemaal in je te huis bewaren vind ik toch wel wat overdreven. Deze Captain P. heeft de grootste ellende met z'n vrouw die hem voor de keus stelt, je verzameling of ik. Ik wist het wel!

DE HOEREN VERZAMELAAR

LAAGVLIEGERS in MAROKKO
LAAGVLIEGERS in MAROKKO
Best kicke beeldmateriaal hierzo uit Marokko waar de Franse luchtmacht met Mirages een beetje laagvliegen over het Marokkaanse landschap. Best mooi land als je het zo es bekijkt vanuit de lucht. Onderweg wordt nog eventjes bijgetankt en een van de piloten heeft ook nog een vreemd masker meegnomen. Kijk even mee..

LAAGVLIEGERS in MAROKKOPIZZABABE ELIZABETH ELLIS
PIZZABABE ELIZABETH ELLIS
Ik weet niet of het komt door het vele feesten van de afgelopen dagen of omdat het toch een paar graden celcius kouder is geworden maar ik ben nog steeds een beetje rillerig. Een goed moment om eventjes een sauna te pakken dus en dat doen we dan met Pizzababe Elizabeth Ellis die er best mag wezen. Raten maar weer!

PIZZABABE ELIZABETH ELLISNL MARINIERS vs SOMALISCHE PIRATEN
NL MARINIERS vs SOMALISCHE PIRATEN
Door het NL Ministerie van Defensie zijn beelden vrijgegeven van mariniers op de Ms. Tromp die een Duits koopvaardijschip bestormen. De bestorming vond plaats op tweede paasdag. Op de beelden is te zien hoe een zogenaamd boardingteam door een lynx helikopter aan boord van het schip de Taipan gezet worden.

NL MARINIERS vs SOMALISCHE PIRATEN

UTRECHTSE MEISJES VALLEN IN GRACHT [FAIL]
UTRECHTSE MEISJES VALLEN IN GRACHT [FAIL]
Het valt blijkbaar niet mee om een klein bootje zo aan te meren dat je ook echt uitkan stappen voor deze meiden die gezellig een dagje wilde gaan stappen in Utrecht. De blonde maakt er helemaal een potje van door pardoes nog eens in het water te vallen. Tsja, typisch gevalletje van FAIL! [Thnx Kevin!]

UTRECHTSE MEISJES VALLEN IN GRACHT [FAIL]AXESUD - LIPDUB
AXESUD - LIPDUB
Het is nog steeds cool om een lipdub te maken en helemaal als je op een school zit en iedereen gezellig meedoet. Zoals bv.op deze Franse school voor Graphic arts & Visual communicatons te Toulouse. Deze clip werd gemaakt zoals het hoort in 1 take en er staat zelfs een making of onder de video. Knap gedaan! Meer lipdubs op TLP!

AXESUD - LIPDUBICECREAM ROLLERCOASTER
ICECREAM ROLLERCOASTER
Met een ijsje een achtbaan in is dat slim ? Nee niet echt maar toch organiseert het Engelse ijsmerk Cadburry jaarlijks zo'n dagje waarop iedereen die de achtbaan van Pleasure Beach in Blackpool ingaat mag proberen de boel schoon te houden. Het valt niet mee!

ICECREAM ROLLERCOASTERJUSTIN BIEBER HEEFT GEEN BALHAAR
JUSTIN BIEBER HEEFT GEEN BALHAAR
Justin Bieber is momenteel best populair en dat terwijl hij net zoals onze eigenste Esmee z'n carriere begon op Youtube en daar ook ontdekt werd. Inmiddels zijn er tal van parodieën op z'n liedjes te vinden op Tube waarvan dit er een is. Her origineel "Baby" staat eronder!

JUSTIN BIEBER HEEFT GEEN BALHAARGAMETIME 1002 - KITTY BOMBER
GAMETIME 1002 - KITTY BOMBER
Ik ben een kattenliefhebber laat daar geen misverstanden over bestaan maar toch gaan we vandaag katten opblazen en daar heb je nog best skills voor nodig. Rol de bommen telkens zo dat je bij de kat uitkomt en help het beestje uit z'n misére. Game on!

GAMETIME 1002 - KITTY BOMBERKIMMIE JEAN'S VIDEOSHOOT
KIMMIE JEAN'S VIDEOSHOOT
Nix mis mee, met deze Kimmie Jean die voor ons uit de kleren gaat en tevens eventjes languit op een motor gaat liggen in bikini. Ik snap niet helemaal wat dat playboy blaadje daar doet op de set maar misschien is dit een soort auditie ofzo. Ik vind het allemaal wel prima!

KIMMIE JEAN'S VIDEOSHOOTLONGBOARDER vs TRUCK [FAIL]
LONGBOARDER vs TRUCK [FAIL]
Je zal maar net je Nissan truck in deze bocht hebben staan waar een of andere malloot aan het longboarden is. Het levert hem een hoop koppijn op en de Nissan eigenaar een fijne deuk in de auto. En bedankt!

LONGBOARDER vs TRUCK [FAIL]BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 7]
BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 7]
Ik dacht eigenlijk dat we vorige week al de laatste aflevering hadden van Benidorm Bastards en dat had ik eigenlijk ook wel goed gevonden. In deze 7e aflevering eigenlijk meer van hetzelfde maar ik wil deze nieuwe aflevering jullie niet onthouden. Alle vorige afleveringen vind je hier! Thnx Bram!

BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 7]

PIZZABABE TALIA KRISTIN
PIZZABABE TALIA KRISTIN
Het is weer maandag en dat betekent automagisch een nieuw blik met verse Pizzababes met vandaag de mooie Talia Kristen die zo te zien wat oosterse trekjes heeft. Lekkere dame en leuk ook die 2 staartjes die wij voor het gemak maar teugeltjes noemen. Raten maar weer!

PIZZABABE TALIA KRISTINCAT vs BABYSITTER [100% PWNAGE]
CAT vs BABYSITTER [100% PWNAGE]
Katten zijn opperwezens en hier ligt er eentje de hele dag naast me nieuwsgierig te kijken wat ik allemaal aan het doen ben. Dat katten ook liefde kennen zagen we laatst al maar dit keer heb ik een hele waakse kat gevonden die denkt dat het kind des huizes in gevaar is en de babysitter te lijf gaat.

CAT vs BABYSITTER [100% PWNAGE]SIMPSONS DOEN TIK TOK LIPSYNC
SIMPSONS DOEN TIK TOK LIPSYNC
Ik ben een grote fan van Southpark maar de laatste 3 afleveringen waren echt niet cool. Eerst twee afleveringen over Muhammed die helemaal weggebleept waren nadat moslims hadden lopen klagen en de laatste aflevering ging over dat stomme stonede handdoekje. Doe me dan maar The Simpsons die na 21 seizoenen nog steeds vet cool zijn. Hier de opening van de vanacht uitgezonden aflevering.

SIMPSONS DOEN TIK TOK LIPSYNCHUGE CRASH RICARDO TEIXEIRA in FORMULA 2
HUGE CRASH RICARDO TEIXEIRA in FORMULA 2
Dat het afentoe helemaal mis kan gaan in de formule 1 wisten we onderhand maar ook in de formule 2 wordt het nodige afgecrasht. Kijk eventjes mee naar deze beelden van afgelopen weekend in Marrakech, Morocco waar Ricardo Teixeira een flinke crash maakt en zelfs een flink end door de lucht vliegt in 2 verschillende videos.

HUGE CRASH RICARDO TEIXEIRA in FORMULA 2ESMEE DENTERS @ MUSEUMPLEIN 30/04/2010
ESMEE DENTERS @ MUSEUMPLEIN 30/04/2010
Ik wilde er eigenlijk niet al te veel aandacht aan besteden aan onze eigenste Esmee omdat ze in het verleden eens alle clips van Tube had gehaald en we liever geen archief hebben die het niet doet maar eerlijk is eerlijk dit is dan wel weer een knap optreden van d'r live op het Museumplein te Amsterdam op koninginnedag 2010.

ESMEE DENTERS @ MUSEUMPLEIN 30/04/2010GAMETIME 1001 - PRINCE OF PERSIA FS
GAMETIME 1001 - PRINCE OF PERSIA FS
Het is maandagmorgen en de laatste restjes alcohol verdampen op dit moment uit m'n lichaam dus ik hoop me straks weer wat beter te voelen. In de Prince of Persia Forgotten Sands ga je op zoek naar je broer die ontvoerd is door de evil forces terwijl je rent, klimt en springt over de hindernissen die je onderweg tegenkomt. Game on!

GAMETIME 1001 - PRINCE OF PERSIA FS

BRITTANY GUZIK - THE GIRL NEXT DOOR
BRITTANY GUZIK - THE GIRL NEXT DOOR
Je hoort en leest weleens over The girl Next door, maar ik heb in 'n dronken bui weleens overal in de buurt aangebeld opzoek naar dat schatje maar ben d'r helaas nog niet tegengekomen. Deze Brittany Guzik zou ook zo'n dame zijn. Ik zeg goed!

BRITTANY GUZIK - THE GIRL NEXT DOORROY MAKAAY TRIBUTE [010 FOREVER]
ROY MAKAAY TRIBUTE [010 FOREVER]
Twente is kampioen van NL seizoen 2009/2010 en ik zat net in een Twente cafe waar het dak er bijna afging en de kastelijn momenteel opweg is naar Enschede om feest te vieren. Wij zijn vooral blij dat 020 geen kampioen geworden is en vieren dat met deze tribute aan Roy Makaay die in z'n laatste competitie wedstrijd voor Feyenoord een hatrick maakt. 3 clips met beelden van Feyenoord en uit de Bayern tijd! Meer 010 hier!

ROY MAKAAY TRIBUTE [010 FOREVER]DRONKENLAP DOET FLASHEN OP STRAAT
DRONKENLAP DOET FLASHEN OP STRAAT
Zoals jullie misschien al bemerkt hadden doet onze grote Bierbroeder Patje een paar daagjes genieten van een welverdiende rust. Lekker bier drinken, wat hij nu eenmaal graag doet, en dat in het Italiaanse zonnetje. Dat bier iets heftiger aankomt als de zon op je bol staat zien we aan deze dronkaard die zichzelf onsterfelijk maakt door op een autodak te gaan flashen. NEEE, dit is Patje niet zelf!

DRONKENLAP DOET FLASHEN OP STRAATWIE VAN DE DRIE
Iveta Kitty Danae
Iveta | Kitty | Danae
FREERUNNER DAMIAN WALTERS SHOWREEL 2010
FREERUNNER DAMIAN WALTERS SHOWREEL 2010
Deze Damian Walters is niet zo maar iemand hij schitterde namelijk ooit op de Olympische spelen als gymnast en daar is hij vrolijk mee doorgegaan al doet hij datzelfde kunstje nu ook gewoon op straat als freerunner of parkour held. Erg coole clip dit wat tevens zijn nieuwe showreel is voor 2010.

FREERUNNER DAMIAN WALTERS SHOWREEL 2010WORLD'S GREATEST TRICK SKATER
WORLD'S GREATEST TRICK SKATER
Skaten is al moeilijk opzich maar je kan het jezelf nog moeilijker maken moet deze William Spencers gedacht hebben die deel uit maakt van een groep die zich The Denver shop noemt. Er zitten best coole stunts bij, kijk even mee!

WORLD'S GREATEST TRICK SKATER9 DARTER VOOR RAYMOND VAN BARNEVELD
9 DARTER VOOR RAYMOND VAN BARNEVELD
Het gaat sportief gezien wat minder met Raymond van Barneveld de laatste tijd maar dat weerhield deze voormalige haagse postbode er afgelopen donderdag niet van om weer eens een 9 darter te gooien in de Premier League te Aberdeen op 29 april tegen Jenkins. Hij deed het al wel vaker maar het blijft toch mooi om te zien.

9 DARTER VOOR RAYMOND VAN BARNEVELDTIMES SQUARE BOMB CAR
TIME SQUARE BOMB CAR
De politie in New York heeft zaterdagavond een auto met daarin explosief materiaal aangetroffen op Times Square, het bekende uitgaansgebied in de Amerikaanse metropool waar tevens het broadway gebeuren plaats vind nadat een oplettende burger rook uit een verdacht geparkeerde auto had zien komen. Lees hier meer!

TIMES SQUARE BOMB THREATGAMETIME 1000 - MONSTER FLOOD
GAMETIME 1000 - MONSTER FLOOD
Er zijn een zooi zombies on de loose die jij moet doodschieten terwijl je zelf natuurlijk moet uitkijken dat ze je niet te pakken krijgen en je hersenen opeten. Een grappig spel om deze regenachtige zondag eens mee te beginnen. Game on!

GAMETIME 1000 - MONSTER FLOODJAIME FAITH EDMONSON - SPECIAL [3 VIDEOS]
JAIME FAITH EDMONSON - SPECIAL [3 VIDEOS]
We sluiten de dag af met een oude bekende voor de vaste TLP bezoeker namelijk niemand minder dan Jaime Faith Edmonson. Deze mooie brunette was al een paar keer Pizzababe van de dag en van deze mooie dame hebben we vanavond nog 3 clips om mee naar bed te gaan.

JAIME FAITH EDMONSON - SPECIAL [3 VIDEOS]AUSSIE MINI CHALLENGE CRASH [OMG]
Tijdens de jaarlijkse Aussie Mini Challenge races in / op QLD raceway slaat een mini cooper over de kop, rolt zo'n 10x door de lucht om uiteindelijk in het publiek te eindigien waarbij wonder boven wonder slechts 2 gewonden vallen. Hier de beelden!

AUSSIE MINI CHALLENGE CRASHSEXY CONSTRUCTION
SEXY CONSTRUCTION
Toch wel weer grappig gedaan deze reclamecampagne van het lingerie merk Marisa waarin ze een aantal dames in de bouw laten werken met niets aan behalve wat mooie lingerie. Er staat een groot hek omheen met een kijkgat wat nieuwsgierige lokt om eventjes te kijken.

SEXY CONSTRUCTIONABOUTALEB DOET VALLEN
Tijdens de koninginnedag 2010 viering in Rotterdam-Hillegersberg doet burgemeester Aboutaleb van Rotterdam mee aan wat oerhollandse spelletjes zoals in dit geval ringsteken per fiets. Het gaat echter niet helemaal zoals gepland.

ABOUTALEB DOET VALLENWIE VAN DE DRIE
Sharon Sasha Deanne
Sharon | Sasha | Deanne
PARKOUR FAIL
PARKOUR FAIL
We hebben de nodige parkour filmpjes door de jaren heen wel voorbij zien komen en vandaag heb ik er eentje uit het voormalige oostblok waar niet alles zo stevig is als het eruit ziet.

PARKOUR FAILBEAU | 3YR OLD BASEBALL PLAYER
BEAU
Over het grote water wordt reikhalzend uitgekeken tot dit jochie oud genoeg is om pro baseball te kunnen spelen. Dit zijn beelden toen hij 3 jaar was, hij is inmiddels een jaar of 5 en die slaat toch wel een aardig balletje aangemoedigd door een ietswat overijverig pa.

BEAU | 3YR OLD BASEBALL PLAYERSLIDE TACKLE NUTSHOT
SLIDE TACKLE NUTSHOT
Voetbal is oorlog en dat zien we maar weer eens in deze wedstrijd waarin twee spelers opelkaar botsen bij een sliding en waar een van de spelers niet echt voor de bal ging maar meteen maar voor de ballen van z'n tegenstander. Het levert 'm 'n terechte rode kaart op.

SLIDE TACKLE NUTSHOTKAT TREURT OM DOOD MAATJE
KAT TREURT OM DOOD MAATJE
Dit zijn beelden uit Turkije waar een kat is aangereden en de andere kat vanalles probeert om z'n maatje weer tot leven te brengen wat helaas niet lukt. Na 2 uur komt er uiteindelijk een dierenambulance die de inmiddels overleden kat meeneemt. Aaaaaaaah.....

KAT TREURT OM DOOD MAATJEWRINKLED LADIES
WRINKLED LADIES
Beyoncé deed het eigenlijk al een hele tijd terug met All the Single ladies maar daar is nu ook nog een hele andere versie van door Anita Renfroe die zich een beetje achtergesteld voelt door Beyoncé en een liedje maakt voor de iets oudere dames.

WRINKLED LADIESGAMETIME 999 - SIZE PROBLEMS
GAMETIME 999 - SIZE PROBLEMS
We zijn er nu toch bijna bij aangeland Gametime 1000 waarmee we dan 1000 games op de site hebben staan na zo'n 3.5 jaar dagelijks een spelletje om de dag mee te beginnen. Vandaag Size Problem waarbij je over allerlei objecten moet lopen die van formaat wisselen terwijl je onderweg van alles moet meenemen. Game on!

GAMETIME 999 - SIZE PROBLEMSSEXY SUSANNE
SEXY SUSANNE
Ik had gister de grootste moeite om hier nog fatsoenlijk de trap op te komen na al dat koninginnedag bier vandaar dat er ook van het posten van een mooie dame om mee in slaaptevallen niet echt veel meer gekomen is. Deze Susanne ziet er verder nog vrij fris uit toch wilt ze graag de trap naar boven kruipen. Wij kijken mee!

SEXY SUSANNEJUMPING OVER A BIKE
JUMPING OVER A BIKE
Waarom mensen dit soort stunts uberhaupt uitvoeren is mij nog steeds niet bekend. Dat het maar net goed afloopt is ook niet echt om trots op te zijn. Kijk eventjes mee!

JUMPING OVER A BIKE