Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand April 2010

PIZZABABE KATIE LYN LOGSDON
PIZZABABE KATIE LYN LOGSDON
Ook op deze koninginnedag 2010 hebben we natuurlijk een fijne Pizzababe en dat is vandaag de Miss May 2010 Katie Lyn Logsdon geworden. Net toen je dacht dat het eigenlijk niet mooier kon, Rate!

PIZZABABE KATIE LYN LOGSDONAPPHOLES | JON STEWART
APPHOLES
Ik ben altijd fan geweest van Jon Stewart die gewoon de beste dagelijkse show heeft over het grote water maar die vandaag toch een klein beetje teleurgesteld is in Steve Jobs die volgens hem de "bad guy" is geworden terwijl Bill Gates tegenwoordig als wereld redder door het leven gaat. Het gaat over de uitgelekte iPhone 4G!

APPHOLES | JON STEWARTLAB OF GAGA - BAD ROMANCE [SPOOF]
LAB OF GAGA - BAD ROMANCE [SPOOF]
Dit is dan de zoveelste spoof / parodie op het nummer Bad Romance van Lady Gaga en ook deze is weer beste goed gelukt. We gaan eventjes naar het Lab van Gaga in deze ietswat techno achtige versie van Hydrocalypse Industries. Meer Lady Gaga op TLP hier!

LAB OF GAGA - BAD ROMANCE [SPOOF]THE FAILS OF APRIL 2010
THE FAILS OF APRIL 2010
We zijn weer aan het eind van de maand aangekomen en ik zit nog een beetje katerig hierzo achter de pc vanwege de Koninginnenacht vanacht. Tijd om eventjes wat te gaan lachen dus en dat doen we met deze nieuwe Fail compilatie van Twister. Meer van deze fail compilaties vind je trouwens hier.

THE FAILS OF APRIL 2010SEXY BOWLING
SEXY BOWLING
We zagen model Lauren Young laatst ook al eens voorbij komen toen ze aan het squashen was in een promo voor sportblad Jacques en vandaag komt ze gewoon nog eens voorbij maar nu in een shoot op de bowlingbaan. Niet vervelend om naar te kijken dacht ik zo.

SEXY BOWLINGTHE POPE SONG | FUCK THE MOTHERFUCKER
THE POPE SONG
Er is de laatste paar maanden veel te doen met betrekking tot het Vaticaan en de pedofiele toestanden die zich daar al jaren afspelen. In Amerika kan je er rijk van worden door de kerk gewoon aan te klagen en te sueen voor alles wat ze hebben. Wij zingen er liever een liedje over, tekst staat onder de clip maar is vrij eenvoudig.

THE POPE SONG | FUCK THE MOTHERFUCKERGAMETIME 998 : SIFTHEADS WORLD - ACT 2
GAMETIME 998 : SIFTHEADS WORLD - ACT 2
Terwijl de Yakuza jacht maakt op je vlieg je als Vinnie ijskoud naar Japan om daar korte metten te maken met de gang die een prijs op het hoofd van Kiro gezet heeft. Schakel ze een voor een weer uit in deze nieuwe aflevering van Siftheads, world episode. Je kan kiezen uit verschillende wapens, karakters en outfits, game on!

GAMETIME 998 : SIFTHEADS WORLD - ACT 2

MALLORY ADAMS CYBERVIDEO
MALLORY ADAMS CYBERVIDEO
En alsof de mooie Christine Veronica van vanmiddag nog niet genoeg was sluiten we ook deze dag weer af met een lekkere dame op bewegend beeld, dit keer uit de stal van ome Hef, is het de mooie Mallory Adams die ook nog eens Playboy's coed van de maand is!

MALLORY ADAMS CYBERVIDEO

STARWARS SLAVE LEIA | CARWASH SPLASHDOWN
STARWARS PRINCE LEIA CARWASH SPLASHDOWN
Altijd fijn als dames in schaarse kleding zich om je heilige koe bekommeren en helemaal leuk als het ook nog es voor een goed doel is. Onder toeziend oog van Dark Vader en z'n stormtroopers wassen deze dames in Slave Leia kostuum menig auto, en dat allemaal voor het goede doel.

STARWARS SLAVE LEIA CARWASH SPLASHDOWNINSANE MASCOTTE STUNT
INSANE MASCOTTE STUNT
Als Mascotte is het de bedoeling dat je je team aanmoedigd en daarbij zoveel mogelijk de aandacht krijgt van het publiek om samen met het publiek als een blok achter het team te staan. Deze mascotte heeft een stunt bedacht die ik toch echt niet nadoe of zou willen doen!

INSANE MASCOTTE STUNTWORLD OF HARDSTYLE SPRING 2010 - LIP DJ
WORLD OF HARDSTYLE SPRING 2010 - LIP DJ
We hebben al vaker mooie beelden gezien van deze DJ Lip bij onze buurman van Biertijd.com maar vandaag is er een gloednieuwe 12 minuten durende compilatie om je alvast in de mood te krijgen voor de aankomende 48 uur feesten ten ere van onze eigenste Beatrix die morgen haar verjaardag viert. Hier meer Lippie!

WORLD OF HARDSTYLE SPRING 2010 - DJ LIP

PIZZABABE CHRISTINE VERONICA
PIZZABABE CHRISTINE VERONICA
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind de Pizzababe week totnu toe erg geslaagd en ook vandaag heb ik weer een dame gevonden om de vingers bij aftelikken. Christine Veronica dus, met mooie blauwe ogen donker haar en mukken zoals ik ze graag zie. Ik hoor van jullie graag je mening. HOT or NOT! Alle Pizzababes hier..

PIZZABABE CHRISTINE VERONICAU2 KID WIL VERKERING MET KELLY
U2 KID WIL VERKERING MET KELLY
Een liefdesbrief schrijven is natuurlijk niet meer van deze tijd en per email of sms je meisje om verkering vragen is ook zo onpersoonlijk. Daarom bedacht deze "U2 Kid" dat het misschien wel leuk zou zijn om een video op te nemen om daarmee z'n gevoelens voor babe Kelly kenbaar te maken. With or Without You, Wij kijken mee!

U2 KID WIL VERKERING MET KELLYBASKETBALL TEAM CELEBRATION [EPIC FAIL]
BASKETBALL TEAM CELEBRATION [EPIC FAIL]
Je moet nooit te vroeg juichen en dat zullen deze gasten voortaan waarschijnlijk ook nooit meer doen. In de laatste seconden van een basketbalwedstrijd kan er nog veel gebeuren, dat blijkt wel weer.

BASKETBALL TEAM CELEBRATION [EPIC FAIL]WORDT ES OPGEBAARD [BIGGEST WTF EVER]
WORDT ES EEN OPGEBAARD [BIGGEST WTF EVER]
Als je dood gaat ben je dood en wordt je in een kist gelegd en begraven of gecremeerd maar niet voor deze David Morales Colón slachtoffer van een brute moord die postuum een Honda CBR600 kado kreeg. Echt ik heb dit nog nooit gezien, WTF WTF WTF!

WORDT ES OPGEBAARD [BIGGEST WTF EVER]GOAAAAAAAAAL?! TOCH NIET [FAIL]
GOAAAAAAAAAL?! TOCH NIET [FAIL]
Gisteren ging Inter Milan dus ten koste van het Catelaanse Barca volledig terecht door naar de finale van de CL waar ze uitkomen tegen Bayern Munchen wat me ook een makkie lijkt en in de USA proberen ze ook nog steeds deze vooral on Amerikaanse sport onder de knie te krijgen. Kei Kamara heeft de bal voor het inschieten.... FAIL

GOAAAAAAAAAL?! TOCH NIET [FAIL]GAMETIME 997 - ATOMIC PUZZLE
GAMETIME 997 - ATOMIC PUZZLE
Scheikunde vond ik vroeger altijd een lastig vak omdat je zoveel moest leren altijd en dat niet een vak was wat ik eventjes op "gevoel" kon doen. Nou lijkt dit spel daar wel wat mee te maken te hebben maar dat valt reuze mee je moet alleen niet kleurenblind zijn. Game on!

GAMETIME 997 - ATOMIC PUZZLE

MARQUETTA JEWEL | GOT BOOTY
Ik ga zo in m'n blauw met zwart gestreepte shirt de kroeg in om de halve finale van de Champions League te kijken en ik hoef verder denk ik niet uitteleggen voor welke ploeg ik ben. Ik wens jullie ook een fijne wedstrijd en dat de beste maar moge winnen. Hier is Marqeutta Jewel die als dagafsluiter nog wat met d'r kont draait. Forza Inter!

MARQUETTA JEWEL | GOT BOOTYSCHEREN DOE JE ZO : SCHEER TIP 1
SCHEREN DOE JE ZO : SCHEER TIP 1
Je hoofd, borst, rug, oksels of kruis, het schijnt zo te zijn dat de vrouwtjes van tegenwoordig het liefst een zo glad mogelijke man zien. Daarom brengt Gillette vijf instructiefilmpjes uit voor het scheren van de meest essentiële delen van je lichaam wat ze dus bodychrooming noemen. Als je het struikgewas wegsnoeit lijkt de boom een stuk groter.. Video na de break en hier staan alle andere video tips : [1] - [2] - [3] - [4] - [5]

SCHEREN DOE JE ZO : SCHEER TIP 1BENIDORM BASTARDS FINALE [AFLEVERING 6]
BENIDORM BASTARDS FINALE [AFLEVERING 6]
Aan al het goede komt een eind en zo ook aan de serie Benidorm Bastards van onze Vlaamse onderburen. Het is al weer de laatste aflevering en had je de vorige 5 afleveringen gemist dan kan je die hier nog eens allemaal op je gemak terugkijken. Enjoy!

BENIDORM BASTARDS FINALE [AFLEVERING 6]PIZZABABE CHARIS BOYLE
PIZZABABE CHARIS BOYLE
De Pizzababe van de dag heeft voor de verandering eens niet allerlei Popeye kauwgomplaatjes op d'r arm gezet in een dronken bui maar heeft het netjes bij een kleine tribal gehouden vlak boven d'r voet. Dat mag! Daarom is deze mooie blonde Charis Boyle dan ook de Pizzababe van de dag. Raten maar!

PIZZABABE CHARIS BOYLECHATROULETTE - SPEED DRAWING
CHATROULETTE - SPEED DRAWING
Het blijft cool dat hele Chatroulette gebeuren en aan deze video blijkt maar weer dat er toch zeer veel verschillende mensen inmiddels de weg hebben gevonden naar dé internet hype van 2010. Vandaag een sneltekenaar die vliegensvlug een potret tekent. Erg erg knap!

CHATROULETTE - SPEED DRAWINGMOVING CAR ROCK [FAKE OR REAL?]
MOVING CAR ROCK [FAKE OR REAL?]
Soms is er eventjes helemaal niets op de radio terwijl je aan het rijden bent en dan zing je maar gewoon zelf een liedje maar niet deze gast die gewoon z'n gitaar pakt, het dak op klimt en gaat staan jammen. En dat terwijl de auto gewoon over de snelweg rijd, FAKE?

MOVING CAR ROCK [FAKE OR REAL?]ULTIMATE 2010 SUMMER MOVIE TRAILER [MASHUP]
ULTIMATE 2010 SUMMER MOVIE TRAILER [MASHUP]
Op zusje Useloos kan je zowat (bijna) elke maandag de allerlaatste film trailers rustig bekijken en zo je "To watch" lijstjes samenstellen maar een mashup zoals deze waarin alle 2010 zomer films in rap tempo voorbij komen is eigenlijk ook best handig. En sowieso knap gemaakt!

ULTIMATE 2010 SUMMER MOVIE TRAILER [MASHUP]ZIJN VROEGE VOGELS ook SLIMME VOGELS ? JAAA!
ZIJN VROEGE VOGELS ook SLIMME VOGELS ?
Het zonnetje schijnt weer lekker elke dag en dat betekent dat ik de wekker wat vroeger heb staan zodat we smiddags ook nog wat van de zon kunnen genieten. Deze vogel is niet de allerdomste en dat zien we in deze clip waarin hij met allerlei hulpmiddelen 'n lekker ontbijtje voor zichzelf bij elkaar scharrelt.

ZIJN VROEGE VOGELS ook SLIMME VOGELS ?GAMETIME 996 - VASEBREAKER 2
GAMETIME 996 - VASEBREAKER 2
Je bent vandaag een draakje en de bedoeling is dat je vazen gaat breken met stenen. Je moet dit doen in zo min mogelijk pogingen en de vazen staat telkens op moeilijkere plaatsen. Hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt maar dat mag de pret niet bederven.

GAMETIME 996 - VASEBREAKER 2HEATHER RAE YOUNG
HEATHER RAE YOUNG
Het is weer tijd voor de dagafsluiting en dat doen we vanavond met de übermooie Heather Rae Young die alvast m'n kingsize bed is gaan opwarmen. Alweer zo'n mooie dame dus deze Heather Rae die ook nog eens om begrijpelijke redenen Cybergirl van de maand februari 2010 is geworden. Jummie!

HEATHER RAE YOUNGSTEVIE STARR - THE REGURGITATOR
STEVIE STARR - THE REGURGITATOR
Programma's als Britain's got Talent zijn onderhand gemeengoed en lang niet altijd even leuk om te bekijken. Toch komen er af en toe gasten voorbij waarvan je denkt, okay knap, maar wat heb je er nu eigenlijk aan. Deze Stevie Starr hoeft ie geval nooit een portemonnee te kopen en kan zo worden ingezet als bolletjesslikker.

STEVIE STARR - THE REGURGITATOR

LADY GAGA ROCKED | BANGIN PRODUCTIONS
Ik ben niet echt kapot van de muziek van Lady Gaga al moet ik wel zeggen dat ze iets heeft wat me aan Madonna doet denken maar dat heb ik volgens mij al eens eerder gezegd. De mensen van Bangin Productions vonden eigenlijk ook wel dat deze muziek een beetje opgespiced kon worden. En eerlijk is eerlijk, het klinkt top!

LADY GAGA ROCKEDPIZZABABE TESS TAYLOR ARLINGTON
PIZZABABE TESS TAYLOR ARLINGTON
Eeuwig zonde die plakplaatjes maar ja we moeten het er maar mee doen, Tess Taylor Arlington komt weer eens voorbij op TLP en ik moet zeggen dat het toch wel een knappe verschijning is hoor als je zo door de tattoos heen kijkt. Erg mooie ogen deze dame en een lichaam om van te watertanden. Raten maar weer!

PIZZABABE TESS TAYLOR ARLINGTONGRADUATION GIRL, DEAR LORD [EXPLAINED, FTW]
GRADUATION GIRL, DEAR LORD [EXPLAINED, FTW]
Het valt niet mee om voor een volle zaal een goeie speech te geven en dan ook nog te proberen om de zaal te bekeren tot het cristelijke geloof. Dit meisje valt flauw tijdens die speech maar was dat wel echt het geval ? In deze toch wel erg grappige mashup zien we wat er eigenlijk gebeurde. Het origineel staat erbij, LOL!

GRADUATION GIRL, DEAR LORD [EXPLAINED, FTW]ALASKA DOG IS A HERO
ALASKA DOG IS A HERO
Vette beelden hier uit Alaska waar een duitse herder de State Troopers de weg wijst naar het huis van z'n baasje die op dat moment in de brand staat. Beelden waarin de hond de hulpdiensten naar de plek des onheils leid en een bedankje en woorden van het baasje staan bij meer lezen. [via]

ALASKA DOG IS A HEROHUBERT DEFERME CRASHED in WALLONIE 2010
HUBERT DEFERME CRASHED in WALLONIE
Tijdens de Rally van Wallonië 2010 die afgelopen weekend werd verreden crashte Hubert Deferme met z'n BMW lelijk in een flauwe bocht waarbij de auto toch een paar keer door de lucht tolde. Beelden van de gehele rally in een kleine impressie kan je vinden op Autobloggers.nl.

HUBERT DEFERME CRASHED in WALLONIEHUGO ALFREDO - DEAD HERO | RIP
HUGO ALFREDO - DEAD HERO
Er draait momenteel een campagne waarin eenieder vooral wordt opgeroepen om te helpen als er iemand op hulp roept na bijv. te zijn overvallen. Dat is dus precies wat de dakloze Hugo Alfredo deed maar hij moest het helaas met de dood bekopen. RIP!

HUGO ALFREDO - DEAD HERO | RIPGAMETIME 996 - GABAL
GAMETIME 996 - GABAL
Je zit ineens in Nazi Duitsland en van alle kanten komen de moffen op je af gerent. Schiet ze neer terwijl je van links naar rechts kan bewegen met de keys aswd en vergeet niet je geld optepakken en te duiken voor tegenvuur. Game on!

GAMETIME 996 - GABALNOW THAT'S A DREAM BOOTY
NOW THAT'S A DREAM BOOTY
En dan is de dag alweer voorbij er staan weer 10 nieuwe postjes zoals elke dag en morgen gaan we gewoon weer de leukste clippies bijelkaar zetten zoals we nu al bijna 4 jaar doen. Volgende maand dus het grote 4 jarige bestaan van TLP en vanavond sluiten we de dag af met een dame met wel een heel lekkere kont. Check! Meer Booty!

NOW THAT'S A DREAM BOOTYBULLFIGHTER JOSE TOMAS [GEPWNED!]
BULLFIGHTER JOSE TOMAS [GEPWNED!]
Ik heb toevallig deze week een geniale reportage gezien over Spaanse vechtstieren en die hebben het zo slecht nog niet. Goed, ze gaan er meestal wel aan in de arena maar hebben daarvoor een prachtig leven wat je voor toch heel wat andere dieren niet kan zeggen. Deze Jose Tomas had dit weekend niet z'n beste dag in de Mexicaanse arena van Aguascalientes. De stier blijft nu dus wel leven, das dan wel weer cool... PWNED!

BULLFIGHTER JOSE TOMAS [GEPWNED!]GREYBLASTERS | EXTREME PAINT PRANK
GREYBLASTERS
Wil jij een van je vrienden te grazen nemen met een mega coole prank dan kunnen de Greyblasters dat voor je regelen. Greyblasters Gijs en Jasper hebben als doel zoveel mogelijk kleur in het leven te brengen. Dat doen ze door middel van het uitvoeren van de meest radicale en kleurrijke pranks. Op Greyblasters.nl kun je je eigen geniale én kleurrijke prank insturen. Schakel je vrienden in om op jouw prank te stemmen, want de beste prank wordt door Gijs en Jasper uitgevoerd én wint een Dell netbook. In een lekker kleurtje! Check hier de video!

GREYBLASTERS | EXTREME PAINT PRANKPIZZABABE BREE MORGAN
PIZZABABE BREE MORGAN
Okay deze dame voldoet dus niet aan de voorgevel eis die ik meestal stel maar ik vind roodharige toch op de een of andere manier erg sexy. Bree Morgan is de naam van de eerste Pizzababe deze week en ik kan het er zeer zeker wel op. Mooie dame dus en het enige minpuntje is de cupsize maar dat hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn.

PIZZABABE BREE MORGANKARDASHIAN SISTERS DOEN DASH MIAMI
KARDASHIAN SISTERS DOEN DASH MIAMI
Bodypaint is uit en fotoshoppen is in dat zien we tenminste in deze behind the scenes foto gallerie van een shoot waarin de gezusters Kardashian de kledingwinkel Dash promoten. Denk je nog op de eerste foto, zozo dat ziet er leuk uit, wanneer je de gallerie eronder bekijkt kom je toch bedrogen uit. De dames zijn er niet minder lekker om.

KARDASHIAN SISTERS DOEN DASH

ASIAN TODDLER FIGHTS
ASIAN TODDLER FIGHTS
We schakelen eventjes over naar Azie waar broer en zus jaren later nog eens wat jeugdherinneringen ophalen aan de hand van wat videomateriaal wat ze nog ergens op zolder in een oude doos vonden. Dat het vroeger niet altijd koek en ei was lijkt me overduidelijk. Erg herkenbaar!

ASIAN TODDLER FIGHTSAUTOMATIC LAWNMOWER [EPIC]
AUTOMATIC LAWNMOWER [EPIC]
Grasmaaien was vroeger zo'n klusje waarmee je op de zaterdagmiddag als kind wat extra zakgeld kon verdienen maar sinds de invoering van de electrische grasmaaier valt daar geen stuiver meer mee te verdienen. Toch zijn er mensen die zelfs het lopen achter zo'n nieuwerwetse machien teveel werk vinden.

AUTOMATIC LAWNMOWER [EPIC]THE OOKS OF HAZZARD - KIDS (MGMT COVER)
THE OOKS OF HAZZARD - KIDS (MGMT COVER)
Een echt cool live optreden hierzo van The Ooks Of Hazzard met 7 ukeleles een accordeon en een cajon (een handtrommel) terwijl ze het nummer Kids van MGMT ten gehoor brengen wat van het album "Time To Pretend" afkomt. Ik heb het origineel ter vergelijk er ook nog eventjes bijgezet. RESPECT!

THE OOKS OF HAZZARD - KIDS (MGMT COVER)FLASHMOB HOOG CATHERIJNEN UTRECHT
FLASHMOB HOOG CATHERIJNEN UTRECHT
Okay we konden vorige week weer eens een flashmob bekijken in Barcelona die volgens sommige van jullie meer weg had van een Failmob maar vandaag moet ik toch zeggen dat we WEL een leuke hebben namelijk deze in Hoog Catherijnen te Utrecht. Kijk eventjes mee ik vind het ie geval leuk gedaan! Meer Flashmobs hier!

FLASHMOB HOOG CATHERIJNEN UTRECHTGAMETIME 995 - URBAN TRUCK
GAMETIME 995 - URBAN TRUCK
Het is weer maandag en we gaan weer verder waar we gisteren gebleven waren met een spelletje om de dag meetebeginnen en wat voor mij naast de koffie altijd een manier van wakker worden is. Je moet vandaag met een truck door heuvelachtig gebied zoveel mogelijk items oppikken zonder altevaak omteslaan. Game on!

GAMETIME 995 - URBAN TRUCKHEERLIJKE WEBCAMBABE doet DANSJE
HEERLIJKE WEBCAMBABE doet DANSJE
We gaan morgen weer de hele dag proberen te bellen met Dell om eindelijk een werkende pc te kunnen bemachtigen die al wel betaald is maar het domweg niet doet dus ik kap er vroeg mee vanavond. Ik laat jullie achter met deze heerlijke webcambabe die voor ons een dansje doet.

HEERLIJKE WEBCAMBABE doet DANSJEBIERKONING of BIERSUKKEL ? 10 BIER in 40 SECONDEN
BIERKONING of BIERSUKKEL ? 10 BIER in 40 SECONDEN
Ik zat net eventjes de cupfinal te kijken tussen 020-010 maar na 7 minuten had ik het wel gezien. Beetje jammer dat zo'n finale gewoon in 2e moet en ineens zonder Feyenoord fans. Deze gast doet 10 bier in 40 seconden, maar spuugt er ook meteen weer wat uit. Koning of gewoon losur eerste klas ?

BIERKONING of BIERSUKKEL ? 10 BIER in 40 SECONDENSWAT TEAM [FAIL]
SWAT TEAM [FAIL]
Ook de politie gaat weleens de fout in en zelfs arrestatieteams zoals bijvoorbeeld dit Swat Team, die soms weleens bij de verkeerde deur aanbellen of zelfs helemaal niet aanbellen en gewoonweg de deur intrappen.

SWAT TEAM [FAIL]WIE VAN DE DRIE
Markyta Sharon Mina
Markyta | Sharon | Mina
DAVE THE WONDERDOG HATES BIRTHDAYS
DAVE THE WONDERDOG HATES BIRTHDAYS
Ik had gister een verjaardag die ik op het laatste moment toch maar gecancelled heb omdat ik me te beroerd voelde om er ook echt gezellig te kunnen zijn maar dat is niet omdat ik niet van een leuk feestje houd. Deze Dave the Wonderdog heeft wel een hekel aan verjaardagen en dat laat hij iedereen graag weten.

DAVE THE WONDERDOG HATES BIRTHDAYSSEXY SKATEBOARD CONSTRUCTION
SEXY SKATEBOARD CONSTRUCTION
Skateboards zijn cool en hip maar niks voor mij met m'n evenwichtsprobleem door die horecabumper die ik in de jaren ondertussen ontwikkeld heb. Voor diegene die niet weten hoe skateboards gefabriceerd worden deze clip die hoogst intressant is.

SEXY SKATEBOARD CONSTRUCTIONZONNEBLOEM HOUSEDANCE [FAIL]
ZONNEBLOEM HOUSEDANCE [FAIL]
Wat is het toch een lekker weertje de afgelopen weken heerlijk gewoon en het wordt langzaam aan tijd om weer naar de outdoor parties te gaan al zijn ze in sommige landen al begonnen. Op dit feest staat de zonnebloem centraal zo te zien maar wil het dansen toch niet helemaal lukken.

ZONNEBLOEM HOUSEDANCE [FAIL]DRUNK & WASTED
DRUNK & WASTED
Afgelopen vrijdagavond was het weer biertanken en gister was echt een dag die ik liever niet had meegemaakt. Ziek op bed van de drank en dat terwijl het zonnetje vrolijk scheen. Deze Aussie loopt ook helemaal verdwaasd over straat en besluit op een gegeven moment maar een tukkie te gaan doen.

DRUNK & WASTEDDE EERSTE KEER....
DE EERSTE KEER....
De allereerste keer zal ik nooit meer vergeten en met mij een ieder ander ook schat ik zo. Dit meisje voelt zich wat bezwaard omdat haar ouders haar vertelde dat ze er toch wat jong voor was. Ze gaat naar de pastoor om te biechten..

DE EERSTE KEER....GAMETIME 994 - MULTIBALL
GAMETIME 994 - MULTIBALL
De bedoeling van dit spelletje is om de bal telkens in de roos te schieten en dat is best grappig om het telkens ballen zijn van een andere samenstelling zoals bijvoorbeeld hout of papier en zich dan ook zo gedragen qua gewicht. Je hebt hiervoor een kanon die ballen afschiet en telkens 1 poging per level. Er zijn zo'n 30 levels om je eventjes bezig te houden.

GAMETIME 994 - MULTIBALLVALERIE MASON inde BADKAMER
VALERIE MASON doet DOUCHEN
Valerie Mason kwam al eens voorbij hier op TLP als Pizzababe van de Dag en vandaag is deze dame gewoon nog eens te bewonderen alleen nu op bewegend beeld. Valerie neemt ons mee naar de badkamer en speelt wat met de spiegel. Goede babe voor deze zaterdagavond, ENJOY!

VALERIE MASON inde BADKAMERRUSSIAN ROADRAGE, FIGHT!
RUSSIAN ROADRAGE
Nadat een vrachtwagen een Russische auto heeft aangetikt in het dagelijkse verkeer rond Moskou stapt de autobestuurder woedend uit en begint eerst de vrachtwagen te slopen om daarna ook nog eventjes de cabine in te duiken om de chauffeur een lesje te leren. Zo gaat dat dus in Rusland!

RUSSIAN ROADRAGEWIE VAN DE DRIE
Ashley Peach Sonia
Ashley | Peach | Sonia
NASCAR FLIPS 1 & 2
NASCAR FLIPS 1 & 2
In deze 2 compilaties beelden van 7 jaar Nascar racing en wat daar allemaal fout ging. Nascar hoeft verder eigenlijk geen verdere introductie en staat zoals altijd voor snelheid en veel spectaculaire beelden. 16 minuten spektakel dus!

NASCAR FLIPS 1 & 28 YEAR OLD RALLYDRIVER [WTF]
8 YEAR OLD RALLYDRIVER [WTF]
Dit is Kalle Rovanpera, hij is 8 jaar oud en houdt van auto's. Niet zo ongebruikelijk maar wel als je als 8 jaar oude Fin niet met speelgoedautootjes speelt maar in een heuse rallyauto door het Finse landschap heen stuurt. Top natuurlijk, mocht ik dat maar vroeger..

8 YEAR OLD RALLYDRIVER [WTF]TROLOLO FLASHMOB
TROLOLO FLASHMOB
Het nummer Trololo van Eduard Khil stamt uit 1976 maar kreeg een 2e leven toen het viral ging over het wereldwijde interweb en was waarschijnlijk nog nooit zo populair. Nou konden we laatst al een grappige trololo lipdub zien en vandaag is er uit Barcelona een trololo flashmob.

TROLOLO FLASHMOBI GOT BIG BOOTY BITCHES
I GOT BIG BOOTY BITCHES
Er valt niet zo heel erg veel te vertellen over deze muziek clip behalve dat ie uit de oude doos komt en je de rest van de dag dit nummer tot vervelens toe in je hoofd gaat hebben. Ik betrap me zelf er in iedergeval op. Big Booty Bitches dus, NOW!

I GOT BIG BOOTY BITCHESWHEN OSTRICHES ATTACK
WHEN OSTRICHES ATTACK
Heerlijk zo'n struisvogel biefstukje op bord maar wanneer ze ineens je dochter aanvallen die net eventjes een rondje doet op haar pony is het toch wel andere koek. Deze pa bedenkt zich geen moment en maakt meteen korte metten met de struisvogel.

WHEN OSTRICHES ATTACKCOOL CHINA MAN
COOL CHINA MAN
In China lopen ze met bepaalde zaken nog steeds een beetje achter op het westen en zo ook met de verkeersveiligheid. Check eventjes deze gast op een motor die elke dag zo naar z'n werk gaat.

COOL CHINA MANGAMETIME 993 - DRASTIC PLASTIC
Twee tegenstanders tegenover en jij kan ze laten vechten. Dat is eigenlijk in het kort de game Drastic Plastic. Een game voor de liefhebbers. De enige besturingsopties zijn de linker en rechter pijltjes en de spatie om je terug te trekken. Het valt allemaal niet mee!

GAMETIME 993 - DRASTIC PLASTIC

BROWN & ROUND
Het is niet helemaal mijn ding maar toch krijg ik wekelijks diverse mailtjes met aanvragen voor wat meer nubisch schoon op TLP. Vanavond is het dan zover als we eventjes afreizen naar Kenia waar deze donkere dame laat zien dat ook donkervlees lekker kan zijn. Ik moet eerlijk zeggen, tis nie slegt!

BROWN & ROUND

ALLIGATOR vs POLICE
ALLIGATOR vs POLICE
Hier in NL klaagt de politie altijd steen en been over te hoge werkdruk en te weinig middelen maar je zou maar bij de politie zitten in San Antonio, Texas dan maak je pas echt wat mee zoals we in deze video van een Amerikaanse nieuwszender kunnen zien. Hij was maar 8 foot...

ALLIGATOR vs POLICEONLINE PEPSI PAINTBALL OP EEN SCHERM van 180M2
ONLINE PEPSI PAINTBALL OP EEN SCHERM van 180M2
Gister kon je in hartje Rotterdam live de Pepsi Paintball wedstrijden volgen op een scherm van 180m2. Wil je ook meedoen, dat kan! Tot a.s. woensdag 27 april hebben gamers namelijk via Pepsi.nl elke avond kans om online op de grootste openlucht game arena ooit in R'Dam, Nederland tegen elkaar te spelen. FOKKING COOL! Meer info hier!

ONLINE PEPSI PAINTBALL OP EEN SCHERM van 180M290s MOVIE AWESOMENESS [MASHUP]
90s MOVIE AWESOMENESS [MASHUP]
En dan was er toch weer een movie mashup zo op deze zonnige vrijdagmiddag die ik voor ongeveer de helft kwijt ben aan het bellen met dell support en waar ik steeds minder vrolijk van word. We gaan daarom maar eventjes terug in de tijd dat alles nog gewoon koek en ei was en je met een tandenborstel een vliegtuig kon bouwen.

90s MOVIE AWESOMENESS [MASHUP]

PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOOD
PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOOD
Het is vrijdag en dat betekent dat we de weekafsluiting gaan doen qua Pizzababes maar natuurlijk hebben we gewoon morgen ook weer babes maar lenen we ze dan van de buurtjes. Sarah Jean Underwood dus die we vande week ook al in een mooie cybervideo konden bewonderen maar vandaag nog es in gallerie vorm. Meer Underwood!

PIZZABABE SARAH JEAN UNDERWOODATLANTIC OWLS vs WESTERN KENTUCKY [DANCE OFF]
FLORIDA ATLANTIC vs WESTERN KENTUCKY [DANCE OFF]
Ik weet niet precies wat het is de laatste dagen maar het schijnt dat sporters beter zijn in het vieren van goals ofzoals hier een dans off uitvoeren terwijl het regent tijdens de baseball wedstrijd tussen Florida Atlantic University & Western Kentucky University .

FLORIDA ATLANTIC vs WESTERN KENTUCKY [DANCE OFF]


TIK TOK DUTCH [PARODIE]
En toch loopt er fokking veel talent rond hoor in NL dat zien we maar weer aan deze Theamus die een heuse parodie heeft gemaakt op het nummer Tik Tok van Keisha! Ik vind 'm leuk, kijk even mee! Bij de buurtjes van Flabber is het trouwens al de hele week NL-talig wat de klok slaat, hier een overzicht.

TIK TOK PARODIEROELOF HEMMEN SPUUGT OP HET RTL NIEUWS [FAIL]
ROELOF HEMMEN SPUUGT OP HET RTL NIEUWS [FAIL]
Ik probeer zo min mogelijk naar de commerciele zenders te kijken omdat ik nu er eenmaal een broertje hekel aan heb om telkens al die reclame's voorbij te zien komen. Meestal zap ik dan weg en vergeet ik wat ik aan het kijken was. Nieuwslezer Roelof Hemmen dacht dat de camera's nog niet draaiden en maakt nog eventjes z'n keel vrij. FAIL!

ROELOF HEMMEN SPUUGT OP HET RTL NIEUWS [FAIL]ANOTHER FUNNY GOAL CELIBRATION
ANOTHER FUNNY GOAL CELIBRATION, celebration
Die Deense voetballers hebben toch wel echt humor hoor, konden we gister al van een grappige slapstick genieten na het scoren van een doelpunt door Bajram Fetai. Vandaag zijn het de spelers van FC Midtjylland met ene Ken Ilsř die het op een nog iets leukere manier doet. Kijk even mee! Nu maar hopen dat het een trend wordt.

ANOTHER FUNNY GOAL CELIBRATIONGAMETIME 992 - TALIS AND FRUITS
GAMETIME 992 - TALIS AND FRUITS
Vandaag gaan we een soort van Bejeweld spelen maar dan zonder diamantjes en andere steentjes maar heel gezond met fruit. Ik krijg er honger van dus ik ga zo eerst maar es voor een stevig ontbijtje zorgen. Highscores mogen in de comments, game on!

GAMETIME 992 - TALIS AND FRUITSSAMMY PENNINGTON goes IBIZA
Engelse vrouwen hebben de beste natuurlijke voorgevels en dat is helemaal niet erg want de oversteek naar Engelse bodem is zo gemaakt. Deze Sammy Pennington hadden we al vaker hier op TLP gezien maar vandaag is deze dame op het party eiland Ibiza neer gestreken en kijken wij naar deze videoshoot voor mannenblad ZOO!

SAMMY PENNINGTON goes IBIZALOOPBAND + SKATEBOARD = FAIL
LOOPBAND + SKATEBOARD = FAIL
Een loopband heet natuurlijk niet voor niets een LOOPband en daar moet je niet met een skateboard op gaan staan. Doe je het toch dan mag je je borst natmaken en niet raar opkijken als je flink onderuit gaat. Gelukkig waren er wat "vrienden" in de buurt om het voor ons vastteleggen.

LOOPBAND + SKATEBOARD = FAILPIZZA'S BABYSITTER
PIZZA'S BABYSITTER
Mannen zijn net kleine kinderen heb ik één van m'n exen weleens horen zeggen en dat vond ik toen sterk overdreven. Niet dat dat heel erg zou zijn natuurlijk want dan heb je ook recht op een babysitter. Deze lijkt zo afgedaald uit HEAVEN! Doe mij er maar een, of twee...

PIZZA'S BABYSITTER

PIZZABABE GENIEVE DEVILLE
PIZZABABE GENIEVE DEVILLE
Het is wederom jammer van de plakplaatjes maar toch zou ik me met deze Genieve Deville prima kunnen vermaken zo op de donderdag middag. Een erg leuke dame met mooie blauwe ogen, donker haar, sproetjes en een killerbody. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

PIZZABABE GENIEVE DEVILLEEPIC BASEBALL PLATEDIVE | BRIAN KOWNACKI
EPIC BASEBALL HOMERUN
Honkbal wordt steeds populairder in NL maar ons nationale team kan nog steeds niet echt meedoen met de wereldtop. Niet zo vreemd als je ziet wat ze bijvoorbeeld in de USA allemaal uithalen om uiteindelijk een homerun te scoren. Dit is een coole aktie van Brian Kownacki speler van Fordham university. CHECK!

EPIC BASEBALL HOMERUNTHIS IS WHY WE LOVE FRENCH TELEVISION
THIS IS WHY WE LOVE FRENCH TELEVISION
Ik heb het niet zo op Frankrijk en al helemaal niet op de Fransen al schijnt het in Zuid Frankrijk allemaal nogal meetevallen qua botheid en chauvinisme. Wat wel leuk is aan Frankrijk zijn sommige sexy tv programma's zoals we hier zien bij een show van de tv zender, NRJ12 waar ene Zahia een dansje doet "On the Beach". HABBA!

THIS IS WHY WE LOVE FRENCH TELEVISIONIRON MAN 2 vs PATRICK SWAYZE | DIRTY DANCING
IRON MAN 2
We konden van de week al een zeer coole animatie zien met Iron Man die ineens in de Bridget Jones film was terecht gekomen en daar wat rake klappen uitdeelde aan Hugh Grant. Vandaag zien we een wat softere kant van Iron Man, terwijl hij danst met de wijlen Patrick Swayze in een scene uit de film Dirty Dancing.

IRON MAN 2 vs PATRICK SWAYZE | DIRTY DANCINGHILARIOUS GOAL CELEBRATION [FIXED]
HILARIOUS GOAL CELEBRATION
Ene Bajram Fetai die speelt voor het Deense FC Nordsjćlland werd 4 jaar geleden ontslagen bij Silkeborg wegens een vecht incident. Maar in deze wedstrijd tegen z'n oude ploeg scoort hij maar liefst twee keer en viert dat de eerste keer door z'n medespelers neer te slaan. Erg leuk ingestudeerd en een leuke manier van wraak nemen.

HILARIOUS GOAL CELEBRATIONGAMETIME 991 - PATHILLOGICAL [FIXED]
GAMETIME 991 - PATHILLOGICAL
In deze puzzle game Pathillogical zijn er maar liefst 40 levels en zelfs een level editor om je op deze toch ietswat koudere dag weer eventjes van de straat te houden. Probeer telkens om met je pijltje naar het rondje te komen en doe dat in zo min mogelijk pogingen. Tis simpele, game on!

GAMETIME 991 - PATHILLOGICALTARA PRICE FOKKING SEXY
TARA PRICE FOKKING SEXY
Nou ze hebben nog niet terug gebeld van de Dell Helpdesk om m'n pc intenemen en een werkende terug te sturen, best 'n beetje jammer natuurlijk maar we wachten met goede hoop af, misschien dat het dan toch morgen gaat gebeuren. Deze Tara Price had ik stiekum al klaar gezet en daar valt toch weinig op aantemerken.

TARA PRICE FOKKING SEXYHEB JIJ JE SNELHEID (WEL) ONDER CONTROLE ?
HEB JIJ JE SNELHEID (WEL) ONDER CONTROLE ?, 3050game
Iedereen weet dat je in de bebouwde kom maar 30 of 50km per uur maximaal mag rijden maar helaas houd niet iedereen zich daar altijd even goed aan. In deze grappige skill game mag je je best doen om je hier toch aan te houden om uiteindelijk een highscore neer te zetten en zo eeuwige roem te halen. Take it Away, besturing met de pijltjes toetsen! Game on!

HEB JIJ JE SNELHEID (WEL) ONDER CONTROLE ?
CHEATING on RUSSIAN WIFE ? DON'T DO IT BRO !
CHEATING on RUSSIAN WIFE ? DON'T DO IT BRO !
Russen zijn een apart volkje maar ook een mooi en trots volk zo krijg ik steeds meer bewondering voor deze mensen die eigenlijk pas een paar decennia kennis hebben van onze westerse rijkdommen en vooral niet bang zijn om geld uittegeven of te laten zien dat ze geld hebben. De Russische vrouwen zijn niet alleen erg mooi, maar ook erg driftig. En dat kan nog wel eens wat schade opleveren!

CHEATING on RUSSIAN WIFE ? DON'T DO IT BRO !PIZZABABE AMBER ST. JAMES
PIZZABABE AMBER ST. JAMES
We gaan over naar de orde van de dag met Amber St. James die ik vandaag uitroep tot Pizzababe van de dag. Deze Amber is in d'r jeugd flink bezig geweest met plakplaatjes en dat is toch eeuwig zonde. Verder is Amber St. James gewoon een mooie babe die het Pizzababe keurmerk waardig is. Raten maar weer!

PIZZABABE AMBER ST. JAMESBENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 5]
En ja hoor daar zijn we weer met die brutale Vlaamse oudjes die de straten onveilig maken! Vandaag met de 5e aflevering alweer en dat terwijl RTL deze week bekend maakte ook een NL versie van dit programma te willen maken al vraag ik me af of dat gaat lukken nu half NL deze serie al kent. Meer afleveringen hier!

BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 5]

KATJA SCHUURMAN ZWANGER | HOT OR NOT
KATJA SCHUURMAN ZWANGER
De meningen zijn verdeeld als het op zwangere vrouwen aankomt. De één vind het sexy de ander helemaal niet, ik behoor denk ik toch tot die laatste groep al kan er natuurlijk weinig mis gaan met Katja Schuurman. In deze videoshoot voor Linda geeft Katja zich bloot, wat vinden jullie ? HOT or NOT?!

KATJA SCHUURMAN ZWANGER | HOT OR NOTAWESOME BIKE PARKING
AWESOME BIKE PARKING
Vrouwen kunnen nog geen auto parkeren behalve dan die dame van gister in die cabrio die meteen iemand in een Suzuki pownde door er zo dicht op te parkeren dat die er niet meer uit kan. Deze clip komt zo te zien ook ergens uit China of Korea met een klein meisje die laat zien wel overweg te kunnen met haar driewieler.

AWESOME BIKE PARKINGTHE DUTCH DUKES OF HAZZARD [EPIC]
Ik vraag me af waar deze clip is opgenomen hier in NL maar dat het een epische aktie is dat lijkt me ie geval wel duidelijk. Met een heuse nagebouwde replica van de General Lee schansje springen over zo te zien een speeltuintje. EPIC!

THE DUTCH DUKES OF HAZZARD [EPIC]DRUNK FLIPFLOP FAIL
DRUNK FLIPFLOP FAIL
Je kan tegenwoordig echt niet meer anoniem wasted rond dolen op een festival zonder dat er meteen filmpjes opduiken op sites als Youtube zoals ook deze gast ondertussen gemerkt zal hebben. Terwijl hij onderweg is naar de wc verliest hij een van z'n slippers en het kost de grootste moeite die weer aan te krijgen.

DRUNK FLIPFLOP FAILGAMETIME 990 - AGENT COMBAT
Vandaag eens een spel waar ik zelf ook niet echt er slecht in ben maar zowaar net eventjes snel tot de 2e level kwam. Je bent Agent Combat en je loopt rond in een warzone waar de vijanden van alle kanten op je af gestormt komen. Met de pijltjes bestuur je je mannetje en met de muis richt je je vizier. Game on!

GAMETIME 990 - AGENT COMBATMARIA OZAWA doet STRIPTEASE
MARIA OZAWA doet STRIPTEASE
Dit is het Japanse 18+ model Maria Ozawa waar we vandaag een wat gekuisde video van hebben waarin ze voor ons netjes uit de kleren gaat zoals we dat ook graag zien. Het is tevens de dagafsluiter want ik heb het alweer meteen helemaal gehad met m'n nieuwe pc die hier staat. Morgen maar es naar de helpdesk bellen, bah!

MARIA OZAWA doet STRIPTEASEHETE PROEFRIT MET VANESSA
HETE PROEFRIT MET VANESSA
Kijk dit noem ik nou es een leuk initiatief wat de mensen van Nokia hebben verzonnen om een nieuwe stem te scoren voor hun laatste generatie navigatie aparatuur. Geen saaie doos meer die je vertelt waar je heen moet maar een kreunende Vanessa die je de weg wijst in 'n zeer opgewonden proefritje. Kijk en luister vooral eventjes mee!

HETE PROEFRIT MET VANESSAPIZZABABE TIFFANY SLUMBRECHT
PIZZABABE TIFFANY SLUMBRECHT
Okay ik geef het eerlijk toe, de Pizzababe van gisteren was niet echt een 10+ ofzo vandaar dat ik het vandaag een klein beetje probeer goed te maken met deze Tiffany Slumbrecht die ook nog eens de Cybergirl van de maand is geworden. Habba!

PIZZABABE TIFFANY SLUMBRECHTPARKING PAYBACK
PARKING PAYBACK
Er zijn veel voordelen aan het rijden met een cabrio zo kan je lekker bruin bakken in je auto als de zon schijnt maar dat het handig was met parkeren wist ik eigenlijk nog niet. Je ziet het in deze geniale video waarin een dame zich niet van de wijs laat brengen wanneer een uberkleine suzuki ineens haar parkeerplek bezet.

PARKING PAYBACK

BEASTIE BOYS - SABOTAGE [THE LITERAL VERSION]
BEASTIE BOYS - SABOTAGE [THE LITERAL VERSION]
Het was weer eventjes geleden dat we nog een leuke Literal Version hadden staan maar die we al hadden staan kan je hier nog eens terug zien. Vandaag een klassieker van The Beastie Boys met het nummer Sabotage die dezelde treatment krijgt!

BEASTIE BOYS - SABOTAGE [THE LITERAL VERSION]IRON MAN vs BRIDGET JONES
IRON MAN vs BRIDGET JONES
Ik heb het al vaker gezegd en blijf het gewoon knap vinden wat je tegenwoordig met een beetje verstand van animatie kan maken zo hebben ze hier in deze bekende scene uit de film Bridget Jones' diary ineens Iron Man in de clip geplakt. De originele scene staat eronder!

IRON MAN vs BRIDGET JONESRIJLES IN PAKISTAN
RIJLES IN PAKISTAN
In Pakistan komen we liever niet met al die Al Qaida ellende daarzo maar als je er geboren bent moet je er maar het beste van maken. Deze gast is net 18 geworden en mag gaan lessen. Helaas voor hem zijn er inmiddels geen rijscholen meer in Pakistan en krijgt hij les van z'n vader. Handjes aan het stuur pik!

RIJLES IN PAKISTANSALZBURG KEEPER BREEKT BEEN
SALZBURG KEEPER BREEKT BEEN
De nachtmerrie van elke voetballer / keeper moet wel zijn om je been te breken in een duel om de bal wat voor sommige spelers soms meteen einde carriere betekent. Ene Lukas Kragl van LASK Linz gaat onbesuisd een duel in met Eddie Gustafsson de keeper van Red Bull Salzburg die daarbij z'n been breekt. OUCH!

SALZBURG KEEPER BREEKT BEENGAMETIME 989 - COMPANY OF THREE
GAMETIME 989 - COMPANY OF THREE
Een grappig arcade spelletje is dit Company of Three waarin je drie helicopters tegelijk kan besturen en ook echt nodig hebt om de vijandelijke raketten uitteschakelen die je basis aanvallen. Besturing gaat met de muis en het valt echt niet mee! Game on...

GAMETIME 989 - COMPANY OF THREE

SARAH JEAN UNDERWOOD
SARAH JEAN
Sarah Jean Underwood is altijd al één van m'n favorieten Playmates geweest en vandaag hebben we d'r nog maar eens op herhaling. Deze voormalige medewerkster van de lokale Gamma die tevens een van Hefs favorieten schatjes is geworden door de jaren heen kon je al vaker bewonderen. Hier meer van Sarah Jean Underwood op TLP!

SARAH JEAN UNDERWOOD

KOPJE KOFFIE ?!
KOPJE KOFFIE ?!
Als webloggert drink je veel koffie en rook je nog meer peuken en dat is niet altijd even gezond maar ach je moet toch wat. Ik ben niet zo van de Senseo omdat dat gewoon bagger smaakt en aan deze video te zien ook nog erg gevaarlijk blijkt te zijn. Filter koffie roels!

KOPJE KOFFIE ?!DC COMICS MOVIE TRIBUTE
DC COMICS MOVIE TRIBUTE
Altijd mooi om te zien als fans filmpjes maken zoals deze MUST SEE DC comics movie tribute met beelden uit films als : Superman, Batman, Watchmen en Constantine. Ik ben helemaal fan van dit soort kunstige meesterwerkjes en mocht je er meer weten dan mag je die natuurlijk altijd droppen in de comments.

DC COMICS MOVIE TRIBUTE


PIZZABABE ASHLEA O'MARA
PIZZABABE ASHLEA O'MARA
Het is maandag en dat betekent automagisch dat er ook weer een nieuwe week met verse Pizzababes is begonnen en die trappen we af met deze Ashlea O'Mara die geeneens een onaardig begin van de week is ofzo. Lang, blond en een goeie kont wat wil je nog meer!

PIZZABABE ASHLEA O'MARAGEVALLETJE POLICE BRUTALITY
GEVALLETJE POLICE BRUTALITY
Tja, en dan denken wij nog steeds met z'n allen dat Amerika het beloofde land is en je daar zo vrij als een vogeltje bijvoorbeeld kan demonstreren. Dat dacht deze student ook maar inmiddels heeft hij z'n mening toch iets bijgesteld.

GEVALLETJE POLICE BRUTALITY

ARMED ROBBERY FAIL
ARMED ROBBERY FAIL
Het is niet helemaal een fail aktie van deze gast want uiteindelijk komt hij toch nog weg maar niet zonder eerst nog de nodige blauwe plekken en klappen in ontvangst te nemen. Toch wel fijn zo'n buurman!

ARMED ROBBERY FAILDOE ES HUILEN...
DOE ES HUILEN...
Waarom je een papegaai nooit naast een kinderkamer moet zetten wordt maar weer eens duidelijk in deze clip. Ik blijf het echt ongeloveloos vinden hoe zo'n beestje dit allemaal na kan doen.

DOE ES HUILEN...ALLO ALLO | TV KANTINE
ALLO ALLO
We schakelen eventjes over naar de TV Kantine waar dit weekend deze geweldige sketch / persiflage te zien was van de zeer gewaardeerde serie Alo alo! Super gedaan weer door Carlo Boshard en Irene Moors en o.a. Paul de Leeuw!

ALLO ALLO | TV KANTINEGOAL CELEBRATION FAIL
GOAL CELEBRATION FAIL
Gister was het voetbal weer om te janken maar eigenlijk was het best een leuke wedstrijd om te zien als neutrale voetbal kijker. Vitesse onderuit dus en de nacompetitie in, naja we zullen het allemaal wel meemaken. Deze speler wilt een goal vieren maar rent naar het verkeerde vak wat niet echt erg slim is.

GOAL CELEBRATION FAILGAMETIME 988 - DESTROY THE VILLAGE
GAMETIME 988 - DESTROY THE VILLAGE
Ik zit hier met een gigantische hoofdpijn maar toch gaan we een spelletje spelen om een beetje wakker te worden! Je moet de rakketten besturen en daarmee zoveel mogelijk kinderen opblazen. Dat is in het kort waar het om draait in deze game!

GAMETIME 988 - DESTROY THE VILLAGEMARY ANN MURRAY doet DOUCHEN
MARY ANN MURRAY doet DOUCHEN
We hebben deze blonde Mary Ann Murray al een paar keer mogen bewonderen en ik was gisteren niet meer in staat om nog iets te doen laat staan een filmpje posten. Dan maar nu een goed begin van de dag dus zullen we maar zeggen.

MARY ANN MURRAY doet DOUCHENIK BEN NIET DRONKEN! [EPIC]
Als jullie deze post lezen zit ik in de skybox bij Vitesse - Roda, op uitnodiging uiteraard ,en via de twitterfeed ga ik proberen wat foto's te maken voor jullie. Ik zal dan al wel aardig onderweg zijn en daarom gaan we geen videos maken met een zatte pizza erop. Deze chick is helemaaaaaal niet dronken.. Tsja!

IK BEN NIET DRONKEN! [EPIC]

WIE VAN DE DRIE
Nella Agnes Veronica
Nella | Agnes | Veronica
DRUNK GIRL + CLIFF DIVE = FAIL
DRUNK GIRL + CLIFF DIVE = FAIL
Als je dronken bent kan je maar beter gewoon naar huis gaan en in je bedje gaan liggen en zeker niet proberen om te gaan cliffdiven. 1 + 1 = 2 en zo ook voor deze chick die deze dag nog wel eventjes zal heugen. FAIL!

DRUNK GIRL + CLIFF DIVE = FAILCANDICE SWANEPOEL in GQ SOUTH AFRICA
CANDICE SWANEPOEL in GQ SOUTH AFRICA
We konden laatst al eens kijken naar mooie topless foto's van het Zuid Afrikaanse fotomodel Candice Swanepoel en we hadden ook al eens een fijne video van deze uberbabe gepost. Vandaag een nieuwe shoot uit het Zuid Afrikaanse blad GQ!

CANDICE SWANEPOEL in GQ SOUTH AFRICATHE LION KING vs TEAM FORTRESS [MASH UP]
THE LION KING vs TEAM FORTRESS [MASH UP]
Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Disney film Lion King nog nooit gezien heb maar ik kan zo ongeveer wel raden hoe die gaat en wat de afloop is. Dit is een mashup tussen die disney film en de game Team Fortress. Leuk gedaan!

THE LION KING vs TEAM FORTRESS [MASH UP]SUPERBIKE VALENCIA CRASHES 2010
SUPERBIKE VALENCIA CRASHES 2010
Als het maar hard gaat dan wordt het vanzelf wel spectaculair en zo ook in Valencia bij het Superbike Motor Championship waar de een na de andere rijder onderuit gaat. Hier een kleine compilatie!

SUPERBIKE VALENCIA CRASHES 2010EAGLE vs RC PLANE
EAGLE vs RC PLANE
Deze adelaar lijkt het leuk te vinden om achter een remote controlled vliegtuigje aan te vliegen en wat deze vogel nu precies in gedachte had is onbekend maar het lijkt me meer op een paringsritueel dan dat hij er echt op jaagt. We kijken even mee!

EAGLE vs RC PLANENATACHA GACHNANG FIA-GT 2010 CRASH
NATACHA GACHNANG FIA-GT 2010 CRASH
Gisteren kon je overal al de beelden zien van Sebastien Buemi die in z'n F1 bolide ineens op twee wielen stond wat toch niet echt de bedoeling kan zijn wanneer je gewoon je rondjes moet maken. Nichtje Natacha Gachnang doet mee in de FIA-GT World Championship Race in Abu-Dhabi en rijd vol de boarding in. Beeld!

NATACHA GACHNANG FIA-GT 2010 CRASHGAMETIME 987 - CRUNCHGAME 3000
GAMETIME 987 - CRUNCHGAME 3000
Er zijn 32 teams en 4 divisies om doorheen te komen. Het is eigenlijk hetzelfde als voetbal, alleen gooi je nu met de bal. Je moet dus wel punten scoren in het doel. Een futuristisch en geweldadige sportgame. Zo kun je deze game wel noemen, game on!

GAMETIME 987 - CRUNCHGAME 3000

TORI BLACK is ONE HOT FOX
TORI BLACK is ONE HOT FOX
De meeste van jullie zullen Tori Black kennen van haar iets wat pikantere clipjes die je bijvoorbeeld bij onze buurtjes van Xmissy kunt bekijken maar zo heel afentoe maakt ze ook een clip die best op deze site kan. Vanavond gaat ze voor ons uit de kleren en heeft naast al haar skills ook nog een super heet lichaam.

TORI BLACK is ONE HOT FOX


MOM HAS EPIC NERVOUS BREAKDOWN
MOM HAS EPIC NERVOUS BREAKDOWN
Terwijl zoonlief het hele ouderlijke huis volplantte met kratten energy drink had moeders mega vertragingen met het vliegtuig en zou de volgende dag de binnenhuis architect langskomen. Als moeder dan thuis komt en die ravage ziet flipt ze nogal uit, zo erg zelfs dat haar kroost meteen opzoek mag naar een eigen stekkie.

MOM HAS EPIC NERVOUS BREAKDOWNDRIVING ON CHAIRS [STOPMOTION]
DRIVING ON CHAIRS [STOPMOTION]
Het was eigenlijk alweer eventjes geleden dat we nog een coole stopmotion voorbij zagen komen maar dit lijkt er toch een te zijn. Driving on chairs dus wat goed voor het millieu is maar er ook nog eens erg cool uitziet.

DRIVING ON CHAIRS [STOPMOTION]WIE VAN DE DRIE
Anna Zana Holly
Anna | Zana | Holly
CHATROULETTE | OSAMA BIN LADEN
CHATROULETTE
Blijkbaar heeft Osama bin Laden niet alleen de beschikking over film apparatuur in z'n geheime grot maar kan hij ook gewoon op het internet hypes volgen zoals Chatroulette waar hij afgelopen week op te zien was. Erg origineel!

CHATROULETTE | OSAMA BIN LADENI'M AWESOME
I'M AWESOME
Eigenlijk wist ik het al maar toch vind ik het nodig om het zo afentoe weer eens van de daken te schreeuwen. Nu heb ik stiekem hoogtevrees en daarom ben ik niet het dak opgeklommen maar heb ik er maar gewoon een liedje over gemaakt. Lekker nummertje ik kan niet anders zeggen, Check!

I'M AWESOMEKOMT DIE MOTOR....
90% van de autorijders die een ongeluk veroorzaken met een motor zien de aankomende motor helemaal niet aankomen en dat blijkt maar weer aan deze beelden uit Hilversum waar iemand toevallig beelden van heeft opgenomen.

KOMT DIE MOTOR....90 FOOT RUBBER BAND NUTSHOT
Van zo'n beetje 30 meter afstand een rubbere band op je kruis afschieten je moet er maar opkomen en het maar aandurven. Maar om de populairste leerling van de school te worden moet je natuurlijk wel wat over hebben. Kijk eventjes mee naar deze dwaas.

90 FOOT RUBBER BAND NUTSHOTGREEN MEN vs HOCKEY PLAYER
GREEN MEN vs HOCKEY PLAYER
Sommige fans gaan wel heel erg ver om hun team te ondersteunen. Zo zijn dit de groene mannen, die zoals je al zou kunnen raden geheel in het groen gekleed zijn, en maar één doel voor ogen hebben de tegenstander afteleiden. In deze clip proberen ze een speler van de LA Kings te intimideren terwijl die z'n tijdstraf uitzit.

GREEN MEN vs HOCKEY PLAYERGAMETIME 986 - ZOMBOOKA
GAMETIME 986 - ZOMBOOKA
De game van vandaag is eigenlijk vrij simpel je hebt een bazoeka op je schouder en moet telkens in zo min mogelijk pogingen die proberen uitteschakelen. Hoe verder je komt des te moeilijker wordt het door de obstakels die je tegenkomt. Blaas alles weg en zorg dat je daarna de zombie raakt. Tis simpele!

GAMETIME 986 - ZOMBOOKA

JESSICA DECARLO [CYBER VIDEO]
JESSICA DECARLO [CYBER VIDEO]
Dat ene biertje was er toch meer dan een geworden maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het niet gezellig was vanavond in de stamkroeg. Om de avond toch nog een beetje fijntjes aftesluiten ga ik jullie achterlaten met Jessica deCarlo die zich eerst nog eventjes netjes voorsteld alvorens ze haar kleertjes uittrekt. Goed opgevoed!

JESSICA DECARLO [CYBER VIDEO]OP EEN DAG WEET JE HET ! OP DE TRACTOR..
OP EEN DAG WEET JE HET ! OP DE TRACTOR..
Ik kom net uit de kroeg stuiteren maar das altijd nog beter dan wat deze gast presteert als hij met een tractor een heuveltje wilt nemen wat niet helemaal als gepland gaat zo te zien. FAIL!

OP EEN DAG WEET JE HET ! OP DE TRACTOR..WIN KAARTEN VOOR DE WK 2010
WIN KAARTEN VOOR DE WK 2010
Sony Ericsson heeft op vijf centraal stations in Nederland de zadels van 20.000 fietsen oranje gekleurd. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven troffen fietseigenaren een oranje zadelhoes aan met een oproep voor deelname aan de 12e Man kwalificatie. WIN KAARTEN VOOR WK! De 12e man staat voor de meest ultieme voetbalsupporter die tot het uiterste gaat om Oranje te steunen. Doe ook mee en win een compleet arrangement voor 2 personen inclusief kaarten voor de finale van 2010 FIFA World Cup! Ik zeg doen!
PIZZABABE AMANDA PARKER
PIZZABABE AMANDA PARKER
Ze kwamen hier zojuist een gloednieuwe pc afleveren die ik zo eens in allerrust ga installen maar natuurlijk niet voordat ik de Pizzababe van de dag, en tevens weekafsluiter, aan jullie heb voorgesteld. Amanda Parker was al vaker langs geweest hier op TLP maar vandaag toch weer een gloednieuwe galleries van deze hete babe. Rate!

PIZZABABE AMANDA PARKERLABRADOR BODY SURFING
LABRADOR BODY SURFING
Jullie moeten het me maar een beetje vergeven als ik afentoe een foutje maak en bulldogs aan zie voor boxers of net andersom maar ik ben niet zo heel erg thuis in hondenrassen omdat ik nu eenmaal een kattenliefhebber ben. Deze labradors houden van bodysledding en daar laten ze ons graag van meegenieten.

LABRADOR BODY SURFINGHARRY POTTER is GAY
HARRY POTTER is GAY
Ik heb toevallig van de week nog alle 6 de Harry Potter films gedownload en omdat ik er pas 2 gezien heb ben ik toch best wel benieuwd of ik het cool ga vinden of toch iets te kinderachtig. Volgens de makers van deze clip The Pistolshrimps is Harry zo gay als het maar kan en wij kijken mee naar deze grappig gemaake spoof.

HARRY POTTER is GAYFAITHLESS - NOT GOING HOME
FAITHLESS - NOT GOING HOME
Faithless scoorde in de 90er jaren echt vette hits met bijvoorbeeld "Insomnia, can't have nog sleep" wat daarvan wel de bekenste was zo ongeveer uit 1996. Nu zo'n 15 jaar later is schijnbaar het geld op en proberen ze het nog eens met exact dezelfde sound en een iets andere videoclip. Ik ben er niet echt van onder de indruk.

FAITHLESS - NOT GOING HOMERED BULL AIRRACE CRASH
De Red Bull airraces zijn echt populair en dit circus was deze week aangeland in Australie waar ene Adilson Kindleman na een paar manouvres in z'n oefenrondje het stuntvliegtuigje plots in het water crashed. Het Redbull rescue team was er vliegensvlug bij en kon de geschrokken Kindleman snel bevrijden die met de schrik vrij kwam.

RED BULL AIRRACE CRASHARRESTATIE TEAM FAALT OPNIEUW [ROTTERDAM]
ARRESTATIE TEAM FAALT OPNIEUW [ROTTERDAM]
Je zit met een paar maten van je met de Tom Tom te klooien rustig de gebruiksaanwijzingen lezend, en eventjes later valt er een (AT) arrestatieteam binnen en wordt je met veel "TamTam" afgevoerd, geblinddoekt en wel. De hele buurt staat buiten te wachten en er klinken dan ook nodeloze kreten en zelfs gejuich. Wanneer gaan we nu echt boeven vangen ? Hier het nieuwsbericht!

ARRESTATIE TEAM FAALT OPNIEUW [ROTTERDAM]GAMETIME 985 - CAVE LABYRINTH [ESCAPE]
GAMETIME 985 - CAVE LABYRINTH [ESCAPE]
Hopelijk is deze gametime wat moeilijker dan de vorige wat achteraf kinderlijk eenvoudig leek te zijn want vandaag zit je in een grot opgesloten en je moet je weg naar buiten zien te vinden. Het valt voor mij weeral niet mee maar ik ben gewoon niet echt goed in escape games klaarblijkelijk. Game on!

GAMETIME 985 - CAVE LABYRINTH [ESCAPE]CHISATO MORISHITA
CHISATO MORISHITA
Pizza, kan je wat meer Aziatisch schoon plaatsen dat vroeg Menno al een tijdje geleden en daarom gaan we vanavond de dag afsluiten met deze Chisato Morishita! Een mooie dame in het rijtje van Aziatisch schoon die reeds passeerde hier op TLP. Meer Aziatisch schoon hier!

CHISATO MORISHITALIPDUB : TROLOLO
LIPDUB : TROLOLO
Waarom zou je eigenlijk gaan werken op kantoor met dit mooie weer als je ook gewoon een leuke lipdub kan maken ? Dat bedachten de mensen van je raad het al "Hardly (ever) Working" die deze dan toch wel weer leuke lipdub video maakt. Meer coole lipdubs vind je via deze link!

LIPDUB : TROLOLONINJA ASSASSIN | DO YOU REMEMBER [AWESOME]
NINJA ASSASSIN
Hou je van kungfu, martial arts, of gewoon vette aktie dan moet je zeker eventjes deze laatste film van de makers van o.a. de Matrix uitchecken waarvan we vandaag alvast wat exclusieve scenes hebben gescoord. Een van de meest spectaculaire actiefilms van 2010 deze "Ninja Assassin" nu verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD bij de Free Record Shop en Bol.com. [bonus: Vette behind the scenes met een erg coole making of!]

NINJA ASSASSIN | DO YOU REMEMBER [AWESOME SCENE + MAKING OF]

[bonus: The making of!]

LUCKIEST SKATER ALIVE [WTF]
LUCKIEST SKATER ALIVE [WTF]
Skaten is leuk zolang je niet valt, iets breekt of dag in dag uit bont en blauw thuis komt. Deze gast kan het best aardig maar zal toch erg blij zijn dat hij net op deze dag besloot een rugzak mee te nemen. WTF?!

LUCKIEST SKATER ALIVE

PIZZABABE ASHLEY DUPRE
PIZZABABE ASHLEY DUPRE
Het is nog niets eens vrijdag maar ik durf toch nu al met enige stelligheid te beweren dat het deze week niet beter gaat worden nu ik deze Ashley Dupre vandaag als Pizzababe van de dag post. Wat een babe is dit en deze mooie dame maakt meteen vandaag ook haar debuut op TLP. Ik hoor graag of jullie het met me eens zijn! RATE!

PIZZABABE ASHLEY DUPREWESLEY 3 YR OLD SNOWBOARD KING [FTW]
WESLEY 3 YR OLD SNOWBOARD KING [FTW]
Dit is Wesley Muresan en Wesley is 3 jaar oud en houdt van koekjes eten en snowboarden. Nou heb ik wel vaker van dit soort talentjes gezien op de skipiste maar deze Wesley slaat werkelijk alles. Als een volleerd snowboarder daalt hij van de piste af en kan ook nog allerlei trucs. FTW!

WESLEY 3 YR OLD SNOWBOARD KING [FTW]DAN THE MAN
DAN THE MAN
Het uiteindelijk doel in een videogame als Super Mario is om de princes te bevrijden om dan uiteindelijk happily ever after met die princes het leven door te brengen. Maar is dat ook wel echt zo ? We zien het in deze shortmovie met Dan the Man in de hoofdrol.

DAN THE MANCAT vs iPAD
Ik wil heel graag een iPad hebben maar het schijnt dat de levering van die dingen in NL nog een maandje is uitgesteld wat natuurlijk erg jammer is. Dat zelfs katten zich kunnen vermaken met deze laatste Apple gadget is te zien aan deze Iggy die zich prima lijkt te amuseren. En nee, het beeldscherm krast niet... Bonus: iDog!

CAT vs iPADOFFICE STUNT BASEJUMP
OFFICE STUNT BASEJUMP
Een basejump maken is erg cool en er zijn al de nodige filmpjes voorbij gekomen de laatste jaren waarin dat maar weer eens bewezen werd. Nog cooler is het om van een flatgebouw aftespringen terwijl je gekatepuleert wordt door een raam, waarschijnlijk voor een film ofzo dat weet ik niet precies, hier de beelden.

OFFICE STUNT BASEJUMP


GAMETIME 984 - CUBE MOWER
GAMETIME 984 - CUBE MOWER
De tuin moet natuurlijk ook eventjes winterklaar gemaakt worden en dat betekent onder andere dat je het gras weer moet maaien. Dat doe je door de highlighted cubes te maaien en daarna diagonaal te bewegen naar een volgend stukje gras. Je kan geen lege vakjes doorkruisen wat het een ingewikkeld puzzeletje maakt. Game on!

GAMETIME 984 - CUBE MOWER

AT THE CARWASH
AT THE CARWASH
We sluiten de dag af met ene Agnes die alvast de Pizzamobiel zomer klaar maakt zodat we weer met het armpje uit het raam en de stereo op 10 op en neer over de boulevard kunnen rijden als de dames zich daar, zonder al teveel kleding aan, weer rond paraderen. Jummie!

AT THE CARWASH

POLO GT POWERRRRRRR
POLO GT POWERRRRRRR
Ik heb mezelf een jaar of 10 geleden bijna dood gereden in een VW Polo maar gelukkig deden de airbags hun werk goed en ben ik er nog aardig goed van afgekomen. Dit oudere type Polo zit al aardig inelkaar maar gaat net als elke andere Duitser door tot de laatste minuut. Vol gas!

POLO GT POWERRRRRRRPIZZABABE JAMIE BRADFORD
Daar is de mooie Jamie Bradford weer hoor de mooie blonde playmate uit het Amerikaanse Arizona. Erg mooie ogen en een lijf om van te smullen al moet ook Jamie momenteel ondervinden wat zwaartekracht precies inhoud. Geeft niet kan van alles aan gedaan worden, ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Meer Jamie Hier!

PIZZABABE JAMIE BRADFORDDEMONSTREREN in THAILAND [WTF?! | SHOCKING]
DEMONSTREREN in THAILAND [WTF?!
In Nederland wordt er al een paar maanden gedemonstreerd door schoonmakers voor een betere CAO en gisteren bereikte zelfs de fase waarin medewerkers van CSU de vlaggen bij het hoofdkantoor in de fik aan het steken waren. In Thailand demonstreerd men voor nieuwe verkiezingen en daar gaat het er net iets heftiger aantoe. Edit: Deze beelden zijn bloederig & schokkend!

DEMONSTREREN in THAILAND [WTF?! | SHOCKING]

MAN vs WILD DOGS | WTF?!
MAN vs WILD DOGS
In Australie lopen schijnbaar hele kuddes met wilde honden rond en die vallen daarbij nog weleens mensen aan maar nooit meer deze oude man die de honden een koekje van eigen deeg geeft of in iedergeval zou kunnen geven. Een kleine remix!

MAN vs WILD DOGS | WTF?!TAZING PRANK @ POLICE STATION
TAZING PRANK @ POLICE STATION
Van je collega's moet je het hebben en zo ook deze vrouwelijk gevangenisbewaarder die iets leuks dacht te laten zien aan haar collega op d'r iPod en daarop pardoes getazert wordt door diezelfde collega. Het leverde een flink reprimande op maar verder niet echt veel problemen. Hier de beelden van een bewakingscamera.

TAZING PRANK @ POLICE STATIONIT'S SHADOW DOG
IT'S SHADOW DOG
Boxers zijn over het algemeen niet de slimste honden en dat bewijst deze hond ook maar weer eens. Ik weet niet zeker of het een boxer is maar het heeft er zeker iets van weg. Deze hond is in gevecht met z'n schaduw aangemoedigd door z'n baasje.

IT'S SHADOW DOGGAMETIME 983 - LOGICA
GAMETIME 983 - LOGICA
Ik heb de slaap nog maar net uit of we gaan alweer allerlei moeilijke puzzels oplossen. Ik ga eerst nog es een flink sloot koffie tot me nemen voordat ik me hier aan waag want het is namelijk de bedoeling dat je telkens een puzzle oplost om naar de volgende level te mogen. Game on!

GAMETIME 983 - LOGICAWIN KAARTEN VOOR HET WK 2010 | WORDT DE 12e MAN
WIN KAARTEN VOOR HET WK 2010
De 12e Man staat voor de ultieme supporter en om de 12e man te worden op het a.s. WK 2010 in Zuid Afrika zijn er geen grenzen, geen regels, je moet alleen de liefde voor voetbal delen. Speciaal voor alle Oranjefans in Nederland heeft Sony Ericsson de 12e Man kwalificatie in het leven geroepen. Win een geweldig WK arrangement voor 2 personen, inclusief kaarten voor de wedstrijd Nederland – Denemarken in Johannesburg.. Ga NU naar de aktiewebsite, 12e-man.nl (meedoen is uiteraard GRATIS!)
CASSIE KELLER got the BLUES
CASSIE KELLER got the BLUES
Deze Cassie Keller is zeker geen onbekende voor de vaste TLPizza.com bezoeker en is al meerdere malen voorbij gekomen als Pizzababe van de dag. Vandaag sluiten we de avond af met deze mooie dame met wie ik best wel eens een beschuitje zou willen eten. Meer Cassie Keller vind je hier.

CASSIE KELLER got the BLUESBENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 4]
BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 4]
Daar zijn ze weer hoor, de oudjes die heel Belgie onveilig maken met hun grappen en grollen en waarvan dit alweer aflevering 4 is van het eerste seizoen. Ingediend door ene Dolfijntje waarvoor dank, wens ik jullie alvast veel kijkplezier met deze nieuwe aflevering. Hier kan je de vorige 3 afleveringen nog es bekijken!

BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 4]HAPPY FINISH [TEASER | MAN ALONE]
HAPPY FINISH [TEASER
Op 19 april a.s. start een nieuwe comedy serie op Channel Four wat ik geeneens kan ontvangen maar misschien sommige van jullie wel. Grappige sketches in een splinternieuw programma waarvan dit een teaser is! Mannen kun je niet alleen laten, dat blijkt maar weer.

HAPPY FINISH [TEASER]PIZZABABE RACHEL NICOLE
PIZZABABE RACHEL NICOLE
Ik kan maar niet genoeg benadrukken hoe belangrijk ik mooie ogen vind bij het uitkiezen van de Pizzababe van de dag. Deze Rachel Nicole is daar weer een mooi voorbeeld van met d'r licht grijze ogen en killerbody. Rachel maakt vandaag haar debuut in de lange rij van Pizzababes die haar voorgingen. Kijk eventjes mee en rate maar weer naar hartelust.

PIZZABABE RACHEL NICOLETHE BIG CATCH [ANIMATIE]
THE BIG CATCH [ANIMATIE]
Zo afentoe komen er best leuke animaties voorbij zetten en zo ook deze keer weer. We hebben een visser die rustig aan het vissen is op een verlaten steiger waar ook nog 2 zeemeeuwen zich prima lijken te vermaken. Een haai lijkt roet in het eten te willen gooien maar komt van een koude kermis thuis. Knap staaltje animeer werk!

THE BIG CATCH [ANIMATIE]ULTIMATE SLIP & SLIDE
Een slip and slide baan maken is leuk en doe je het beste downhill zodat je nog meer vaart kan maken en met het liefst zo veel mogelijk dames in bikini. Bij deze Slip & Slide baan was de lokale brandweer zo vriendelijk om een handje te helpen en dat ziet er meteen cool uit.

ULTIMATE SLIP & SLIDEAIRBAG HUMAN LAUNCHER
AIRBAG HUMAN LAUNCHER
We hebben weer een clip in de categorie "Don't try this at Home" met daarin dit keer wat medewerkers in een garage die wat fun gaan hebben met een oude airbag uit een auto. Zoals we eigenlijk al wisten zit er nog flink wat kracht in zo'n airbag, kijk eventjes mee..

AIRBAG HUMAN LAUNCHEREPIC TREE BRANCH CATAPULT
Van een boomtak een katapult maken is best leuk maar als je je dan laat afschieten moet je er zeker eventjes voor zorgen dat je op tijd los laat en dat vergeet deze gast zotezien. Hij komt wel ver moet ik zeggen alleen valt ook nog eens hard, zo hard dat hij er een gebroken arm aan overhoud.

EPIC TREE BRANCH CATAPULTGAMETIME 982 - MEGA DRILL
GAMETIME 982 - MEGA DRILL
Gister hadden we een of ander kinderspelletje die net iets te makkelijk was voor jullie en ook niet echt veel problemen opleverde om uit te spelen. Vandaag moet je een Mega Boor / Drill besturen en daarmee in de aarde boren om de diverse schatten optegraven. Je hebt daarvoor 25 weken de tijd. Besturing gaat met het keyboard!

GAMETIME 982 - MEGA DRILLLINDA GOES BANANAS
Gisteren was weer eventjes goed te zien dat we NIET in een bananen republiek leven maar dat mensen op TV toch nog hun best doen om de NL samenleving te waarschuwen tegen mensen als Koos Hertogs die nog eventjes doodleuk op verborgen camera verteld waarom hij vastzit in de TBS kliniek tegen een kameraad van vroeger. Wij gaan vanavond liever bananen plukken met Linda!

LINDA GOES BANANASPIZZA DOET LIEDJE ZINGEN
PIZZA DOET LIEDJE ZINGEN
Ja ach, via de linksubmit komen soms best wel leuk tips binnen en zo ook deze clip van ene Pecker die een nummertje doet van The Ramones met 'I Wanna Be Your Boyfriend'. Ik zal het meteen maar eerlijk zeggen, ik ben het NIET. Wel leuk gedaan en wel goeie hool a hoop skills!

PIZZA DOET LIEDJE ZINGENFROZEN CROSSING [MODERN WARFARE TRIBUTE]
Ik heb het spel Modern Warfare 2 hier gewoon liggen maar echt heel erg ver ben ik er nog niet meegekomen maar dat neemt niet weg dat het wel een heel erg cool spel is. Hier een fanmade tribute aan dit kick ass spel met scenes die ik nog nooit gezien heb verwerkt tot een coole short film. CHECK!

FROZEN CROSSING [MODERN WARFARE TRIBUTE]

LOVE THE 90S - JIMTV [VIDEOMIX]
LOVE THE 90S - JIMTV [VIDEOMIX]
Het was dit weekend flink feest in Belgie, niet alleen hadden onze vriendjes van Badchix een leuke party georganiseerd ook was er nog een "I love the 90s party" waar deze videohitmix vandaan komt. Jimtv was er dus weer als de kippen bij met deze kickass 25 min. durende videomix. Iemand een playlist? Zet 'm in de comments! Meer...

LOVE THE 90S - JIMTV [VIDEOMIX]PIZZABABE SHAREA SPEARS
Een van de mooiere dames uit de Playboy stal is deze Sharea Spears, geen familie van. We hadden haar natuurlijk al in tig galleries hier op TLP staan maar dit is dan toch weer vers materiaal van deze uberbabe. Er staan tevens een bonus video bij wat we wat vaker gaan doen om het een beetje compleet te maken. Rate!

PIZZABABE SHAREA SPEARSBAD ROMANCE in SIGN LANGUAGE
BAD ROMANCE in SIGN LANGUAGE
Naar muziek luisteren is een beetje lastig als je doof bent of je moet dat doen zoals in de film "It's all gone Pete Tong", een film over een deejay die doof wordt maar toch door kan gaan met z'n beroep doordat hij muziek voelt door de trillingen die het afgeeft. In deze clip van Lady Gaga's, "Bad Romance", het nummer in sign language.

BAD ROMANCE in SIGN LANGUAGE3D SIMULATIE POOLSE CRASH
3D SIMULATIE POOLSE CRASH
Vrij ernstig nieuws uit Polen afgelopen zaterdag toen bekend werd dat de Poolse president, de hele legertop en andere vooraanstaande Polen om het leven kwamen bij een vliegtuig crash, in totaal zo'n 86 man. In deze 3d simulatie zien we hoe het zover kon komen. RIP

3D SIMULATIE POOLSE CRASHDALLAS COWBOYS STADIUM DEMOLITION & IMPLOSION
DALLAS COWBOYS STADIUM DEMOLITION & IMPLOSION
Ziet er nog best mooi uit dat stadion van het Dallas Cowboys NFL team met zo'n 65.000 zitplaatsen, maar toch moest het gesloopt worden. Dus dat gebeurde dan ook gistermiddag terwijl zo'n 20.000 man aan het kijken was. Wij kijken mee!

TEXAS STADIUM DEMOLITION & IMPLOSIONJUMPING ON TARMAC
JUMPING ON TARMAC
Altijd mooi die ronkende motoren op dat asfalt en al helemaal als ze dan ook nog flink jumpen en van het wegdek afkomen. Er zit voor de verandering eens geen muziek onder zodat je lekker kan genieten van de pure engine sounds van diverse rally auto's.

JUMPING ON TARMACGAMETIME 981 - CHEWIES QUEST [ESCAPE ROOM]
GAMETIME 981 - CHEWIES QUEST [ESCAPE ROOM]
Eindelijk weer eens een escaperoom game waar het net als altijd weer de bedoeling is om de juiste objecten te vinden om uiteindelijk een weg naar buiten te vinden. Je zit opgesloten in een kasteel en ik ben benieuwd wie het lukt om zover te komen, hints mag je droppen in de comments maar zet er geen walkthroughs neer zodat het voor andere ook leuk blijft. Game on!

GAMETIME 981 - CHEWIES QUEST [ESCAPE ROOM]

AMY LEIGH ANDREWS
Amy Leigh Andrews is een bekende Pizzababe maar hadden we toch al een tijdje niet meer voorbij zien komen wat eigenlijk eeuwig zonde is. Vandaar dat we vanavond maar es een filmpje van d'r hebben opgezocht. Amy is namelijk Cybergirl van April 2010 geworden en staat er lekker op. Van de week nog wat meer clips van deze schoonheid!

AMY LEIGH ANDREWSFREERUNNING DRUNK [EPIC FAIL]
FREERUNNING DRUNK
Met een slokje op gaan freerunnen is ook niet echt een goed idee om een avondje stappen mee aftesluiten. Beelden hier.. [thnx G]

FREERUNNING DRUNK [EPIC FAIL]MINI BIKE RAMPAGE [FAIL]
MINI BIKE RAMPAGE [FAIL]
Met een mini bike over een schans klonk leuk en best spectaculair maar dan moet je niet vergeten de schans ook daadwerkelijk op te rijden. Deze daredevil lijkt het niet helemaal goed begrepen te hebben...

MINI BIKE RAMPAGE [FAIL]WIE VAN DE DRIE
Meridith Timea Yvette
Meridith | Timea | Yvette
URBAN TAG GAME | BALLOS DE STEELOS
URBAN TAG GAME
Het is altijd leuk als succesvolle programmas ook in andere landen worden uitgezonden zodat we eigenlijk nog meer fun hebben met geniale programma concepten. Zo is de BBC serie "Balls of Steel" schijnbaar overgenomen door een Zuid Amerikaans land waar dan ook deze beelden vandaan komen. Blijft leuk.. edit: Finland dus!

URBAN TAG GAME [BEULUH vön STEULE]DOE ES HUILEN...
DOE ES HUILEN...
In programma's als "Ik spijt me" of "Familiediner" gaat het er soms vrij emotioneel aan toe, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven zoals we hier zien als vader en zoon reunited worden op live televisie.

DOE ES HUILEN...DE TV KANTINE IS WEER BEGONNEN [SEIZOEN 2]
DE TV KANTINE IS WEER BEGONNEN [SEIZOEN 2]
We gaan niet alle afleveringen posten van de TV Kantine maar gister avond zullen veel mensen net als ik op stap geweest zijn en dus meteen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de TV Kantine gemist hebben. Volgende week dus gewoon de digi kastjes in programeren want ook dit seizoen zal top zijn. De aflevering vangister!

DE TV KANTINE IS WEER BEGONNEN [SEIZOEN 2]ARRESTATIE NICO T. in ROTTERDAM
ARRESTATIE NICO T. in ROTTERDAM
Iemand arresteren is schijnbaar toch moeilijker als je zou denken ook al ben je met een overmacht aan politie zoals je kan zien op deze beelden op de Peppelweg te Rotterdam waar ene Nico T. werd aangehouden en uiteindelijk gearresteerd voor het betasten en bedreigen van jonge meisjes. Waarschuwingsschoten waren nodig en hier zijn de beeld en hier meer info..

ARRESTATIE NICO T. in ROTTERDAMGAMETIME 980 - ELITE FORCES CONQUEST
GAMETIME 980 - ELITE FORCES CONQUEST
Een Tower Defense game met een twist. Naast de gewone towers op de juiste plek te zetten, ben je ook in het bezit van een Hero. Deze kun je met de pijltjestoetsen naar elke gewenste plek laten lopen. Verder erg uitgebreid met veel levels, skirmish en train mode waarin je alle towers en functies kunt uitproberen

GAMETIME 980 - ELITE FORCES CONQUEST

SHAKE THAT BOOTY
SHAKE THAT BOOTY
We gaan weer eventjes kijken naar een dame die haar neuq teugeltjes alvast wat heeft laten vieren en lekker met d'r kont voor de camera staat te zwaaien. Shake that Booty baby en wij gaan hierzo lekker de zaterdagavond vieren...

SHAKE THAT BOOTYBOUW ES EEN KAARTHUIS DAN, EN BREEK HET AF!
Het opbouwen van wereld's grootste kaartenhuis koste deze Bryan Berg zo'n 44 dagen en dat deed hij in het Venetian Macao Hotel ergens in een provincie van China waar je gewoon mag gokken. Er werden zo'n 218.792 kaarten gebruikt maar het leukste vond hij het toch om de boel weer aftebreken wat aanzienlijk sneller ging.

BOUW ES EEN KAARTHUIS DAN, EN BREEK HET AF!

LADY GAGA in FHM | HOT OR NOT
LADY GAGA in FHM
Sjah Lady Gaga is dé hype van het moment op muziek gebied en dat is ook niet zo vreemd als je afentoe ziet hoe ze in haar muziekclips rondloopt, het doet mij allemaal een beetje denken aan Madonna van vroegah. Alleen kickt Madonna nog steeds ass op haar 50ste en dat moet ik van deze Lady Gaga eerst nog maar eens zien. Ze stond in de Duitse FHM, HOT of toch NOT?! [thnx HB] Nog veel meer Lady Gaga hier!

LADY GAGA in FHM | HOT OR NOTWIE VAN DE DRIE
Avia Dorothy Dominika
Avia | Dorothy | Dominika
EMPIRE STATE OF MIND | BEATBOXED + UKELELE
EMPIRE STATE OF MIND
Geweldig optreden hierzo in Joe's Pub te New York City waar ene Shockwave laat zien dat ie toch echt wel talent heeft en een vette beatbox uitvoering met ukelele van het bekende nummer Empire state of Mind van Alicia Keys en Jay-Z ten gehoor brengt. Ik zeg geniaal! Hier het origineel en een aantal parodieen. RESPECT!

EMPIRE STATE OF MIND | BEATBOXEDBENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 3]
BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 3]
Een wekelijks terugkerende hitserie en dé ontdekking van 2010 is Benidorm Bastards van onze Vlaamse buurtjes bij VTM. De vorige 2 afleveringen kon je ook al hier zien en vandaag doen we daar nog eens aflevering 3 bij. Ga er eventjes lekker voor zitten en kijk in 20 minuten welke grappen grollen bompa en bomma deze week uithalen.

BENIDORM BASTARDS [AFLEVERING 3]

VROUWEN & VISSEN [NOT]
VROUWEN & VISSEN [NOT]
Vrouwen, autorijden kunnen ze niet maar handig in de slaapkamer en in de keuken zijn ze wel. Een vrouw meenemen op een vistrip is echt een NO GO zoals we zien in deze toch wel grappige reclame voor Nitro powerboats die over zeer handige optionele gadgets blijkt te beschikken.

VROUWEN EN VISSEN [NOT]JUSTIN TIMBERLAKE MEDLEY - BRETT DOMINO
JUSTIN TIMBERLAKE MEDLEY - BRETT DOMINO
We gaan muziek maken op allerlei miniatuur instrumenten zoals bijvoorbeeld een Stylophone en een iPod Touch waar DigiDrummer Lite op zit en de nummers komen van Justin Timberlake in een grappige medley performed door Brett Domino en Steven Peavis. Knap!

JUSTIN TIMBERLAKE MEDLEY - BRETT DOMINOCHEERLEADER FAIL
CHEERLEADER FAIL
Het is nog steeds niet helemaal doorgedrongen hier in NL dat hele cheerleader gebeuren en dat blijf ik toch echt jammer vinden want ook al is het helemaal niets met de wedstrijd die je bekijkt er zijn dan altijd nog die fijne dames die vol goede moed hun team aanmoedigen. Deze dame is iets te enthousiast..

CHEERLEADER FAILGAMETIME 979 - LOST NUKE
GAMETIME 979 - LOST NUKE
We zijn weer wat laat vandaag omdat het vanacht nogal laat werd allemaal maar we beginnen de dag zoals altijd met een game en daarin moet je vandaag alles om je heen afknallen terwijl je munten verzameld zodat je afentoe nieuwe wapens kan kopen. Lachen spel en ik zeg, game on!

GAMETIME 979 - LOST NUKEMARY ANN MURRAY [CYBERVIDEO]
Gisteren zagen we deze MaryAnn Murray nog als Pizzababe van de dag maar vanavond hebben we van deze mooie dame ook nog wat bewegend beeld. We sluiten meteen de dag af met Mary Ann die toch wel de moeite waard is. Hier vindt je nog eens de gallerie... en ik zeg alvast tot morgen!

MARY ANN MURRAY [CYBERVIDEO]THE CHATROULETTE RAVE [PARTY ON!]
THE CHATROULETTE RAVE
Er staan elke dag wel weer allerlei nieuwe Chatroulette videos op het internet maar ik probeer daarvan echt alleen de allerleukste om te posten uit te kiezen, en dit is er eigenlijk weer eentje die gepost MOET worden. Het is bijna weekend en dus gaan we lekker aan de zwier, dansen, lol maken. Op Chatroulette dit keer en meer van dit soort coole chatroulette clips vindt je hier!

THE CHATROULETTE RAVEEPIC POLICE DRIVING SKILLS
EPIC POLICE DRIVING SKILLS
Het was vandeweek goed om te zien dat de politie genoeg doet om allerlei tuig hard aantepakken, helaas was het wel jammer dat het om een onschuldig iemand ging maar aan de comments te lezen viel dat ook reuze mee. In Amerika gaat de politie al wel langer met de harde hand te werk. Rijden kunnen ze ook daar in Amerika!

EPIC POLICE DRIVING SKILLSCOMPLICATED UNIVERSAL - CAN'T HARDLY WAIT
COMPLICATED UNIVERSAL - CAN'T HARDLY WAIT
Wat is het geheim om een goede videoclip te maken en alleen daar door alleen al succes te hebben ook al is de bijhorende muziek gewoon bocht, dat hebben de mensen van complicated universal cum zich schijnbaar afgevraagd toen ze deze clip maakte die toch wel erg goed gelukt is moet ik zeggen. Vind je de muziek net zoals ik brol, zet die dan af. Beeld is genoeg en spreekt boekdelen, repeat repeat repeat!

COMPLICATED UNIVERSAL - CAN'T HARDLY WAIT

PIZZABABE PETRA VERKAIK
Een klein beetje vergane glorie deze Petra Verkaik maar nog steeds zeer shaggable en die mega mukken staan me eigenlijk ook wel aan. Op de eerste foto van deze gallerie kan je goed de kilometerstand zien van deze Pizzababe die deze week onze weekafsluiter is. Er staat een bonus filmpje bij om het nog een klein beetje goed te maken.

PIZZABABE PETRA VERKAIKTARANTINO vs COEN BROTHERS [MASHUP + TIP]
TARANTINO vs COEN BROTHERS [MASHUP]
Dit soort mashups blijven echt mijn favoriet! Het is nog steeds geen Golden Age kwaliteit maar het komt toch wel heel erg in de buurt. We zien scenes uit films van de gebroeders Joel and Ethan Coen zoals bijvoorbeeld Lebowski en Barton fink gemixed met scenes uit o.a. films als Inglourious Bastards en Pulp Fiction van Quentin Tarantino.

TARANTINO vs COEN BROTHERS [MASHUP]KOOKY'S RETURN [ANIMATED SHORT]
KOOKY'S RETURN [ANIMATED SHORT]
Ik heb geen flauw idee wie deze Kooky eigenlijk is of was maar het is wel weer een super mooi geanimeerde short film afkomstig ergens uit het oostblok als ik zo es naar de tekst kijk en luister. Er zit gelukkig voor ons een Engelse vertaling bij zodat het wat makkelijker te volgen is allemaal. Het blijkt een trailer te zijn van ene Jan Sverák! Meer info!

KOOKY'S RETURNNEWYORK UNDER ATTACK OF THE 8-BITS
NEWYORK UNDER ATTACK OF THE 8-BITS
Ene Patrick Jean maakte een coole shortfilm waarin de stad New York wordt aangevallen door 8-bits figuurtjes en dat ziet er echt cool uit allemaal. De shortfilm duurt zo'n 2 en een halve minuut en zit erg cool in elkaar. Check de check!

NEWYORK UNDER ATTACK OF THE 8-BITSROBBIE MADDISON in GREECE [85M JUMP]
ROBBIE MADDISON in GREECE [85M JUMP]
Robbie Maddison, waaghals en durfal zien we hier bezig in Griekenland waar het Redbull circus dit keer is neergestreken om een jump van zo'n 85 meter te maken over een uitgedroogde rivierbedding. Het ziet er allemaal weer vrij spectaculair uit en dat is het ook maar zoals altijd gaat het ook dit keer weer goed.

ROBBIE MADDISON in GREECE [85M JUMP]GAMETIME 978 - FORTRESS GUARDIAN 2
GAMETIME 978 - FORTRESS GUARDIAN 2
Nieuwe boze krachten bedreigen je stadje en het is aan jouw de taak om deze abnormale 2 hoofdige creaturen uit je stad te houden en daarvoor sta je een fort te bewaken. Je hebt daar een boog voor maar je kan ook uit andere wapens door goud te sparen en punten om je wapens en skills te upgraden. Game on!

GAMETIME 978 - FORTRESS GUARDIAN 2

VROUWEN met PIERCINGS | HOT OR NOT
VROUWEN met PIERCINGS
Ik moet zeggen dat ik het nooit erg onaardig vind staan zo'n navelpiercing als ie mooi is en niet overal achterblijft haken maar piercings bij een vrouw in het gezicht hoefen van mij eigenlijk niet zo. De mannen van WLF hebben een mooie gallerie bij elkaar gesprokkelt met allerlei dames die op de een of andere manier gepierced zijn. HOT OR NOT?

VROUWEN met PIERCINGS | HOT OR NOT

BIG BROTHER ITALIE is NIET VOOR MIETJES
BIG BROTHER ITALIE is NIET VOOR MIETJES
Deze beelden komen als het goed is uit Big Brother Italie waar twee deelnemers een handjedruk wedstrijdje houden. Het loopt niet helemaal als geplant en voorlopig kan een van deze krachtpatsers met een mitellatje om als ik het zo hoor. Krak!

BIG BROTHER ITALIE is NIET VOOR MIETJESPIZZABABE MARYANN MURRAY
PIZZABABE MARYANN MURRAY
Een blondje om U tegen te zeggen dat is deze Mary Ann Murray uit de stal van Ome Hef die nog steeds doorgaat ondanks zijn hoge leeftijd om te zorgen dat wij al het moois wat de aarde heeft te bieden in playmate vorm terug zien. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, mij kan ze krijgen.

PIZZABABE MARYANN MURRAYMEET MELINE [ANIMATION]
MEET MELINE [ANIMATION]
Zonder enige budget maar wel met veel bloed zweet en tranen wisten Virginie Goyons and Sebastien Laban in zo'n 2 jaar tijd deze kickass animated short te me fabriceren waar je alleen maar respect voor kan hebben. Een klein meisje speelt in de tuin van haar grootouders en komt daar van alles tegen. Making of staat er ook bij!

MEET MELINE [ANIMATION]VROUWEN BASKETBAL [FAIL]
VROUWEN BASKETBAL [FAIL]
Vrouwen je kan er eindeloos over doorgaan wat ze allemaal niet kunnen en hopeloos in zijn toch is het afentoe fijn dat dit soort clips opduiken want dan hebben wij ook weer wat te lachen. Kijk eventjes mee naar deze dames basketbal wedstrijd.

VROUWEN BASKETBAL [FAIL]MAN BOOBS
MAN BOOBS
Het wordt weer tijd voor mij om weer baantjes te gaan trekken in het hier nabij gelegen zwembad en dat ben ik ook echt van plan wanneer de deuren eenmaal openen. Dit soort Man Boobs wordt je toch niet erg gelukkig van lijkt me zo...

MAN BOOBSSHOWBO MIST PENALTY [FAIL]
SHOWBO MIST PENALTY
Bij zaalvoetval gelden eigenlijk hele andere regels als bij het normale voetbal op het veld. Een van de dingen die je wel hebt in het zaalvoetbal netzoals bij veldvoetbal is de penalty. Deze gast probeerde er een leuke show van te maken maar failt toch hopeloos.

SHOWBO MIST PENALTYGAMETIME 977 - HATE RED
GAMETIME 977 - HATE RED
Je moet de rode ballen raken zonder daarbij aan de blauwe te komen in deze game dit heel toepaselijk Hate Red heet en dat met zo min mogelijk ballen. Erg makkelijk ? Probeer het maar eens! Highscores en eventuele screenshots kan je in de comments plaatsen.. Game on!

GAMETIME 977 - HATE RED

UK CYBERGIRL ALICIA [VIDEO]
CYBERGIRL ALICIA [VIDEO]
De babe video van vandaag komt van Playboy zoals we dat altijd graag zien. Het is playboy cybergirl van de maand en ik zal later op de dag nog eens opzoek gaan naar een leuke gallerie zodat ze ook meteen Pizzababe van de dag kan zijn. Gisteravond niets meer van gekomen dus vandaag een extra lekker vid.

CYBERGIRL ALICIA

KICK THAT REFEREE
KICK THAT REFEREE
Tijdens een wedstrijdje tussen Marokko en Angola voor de Afrikaanse Confederation cup in Casablanca zijn een paar spelers het niet helemaal eens met de beslissing van de scheidsrechter. En zoals wel vaker gebruikelijk is in dit soort landen wordt er meteen fel gereageerd door de spelers..

KICK THAT REFEREELAMBO BRAND UIT in NOORDWIJK [O M G]
Sjesus wat zonde is dit dan joh! Een Lamborghini brand volledig uit op een parkeerplaats ergens langs het strand van Noordwijk. Okay de kleur was een beetje jammer maar om 'm dan maar meteen in mat zwart te willen ? Het zou spontaan gebeurt zijn en zo te zien is het brandje begonnen in het motorblok. Video en Foto's hier!

LAMBO BRAND UIT in NOORDWIJK

MET COCA-COLA WK KIJKEN in de AMSTERDAM ARENA
MET COCA-COLA WK KIJKEN in de AMSTERDAM ARENA
Op 19 juni zal het Nederlands elftal spelen tegen Japan en Coca-Cola organiseert dan het Coca-Cola FIFA World Cup™ Celebration in de Amsterdam Arena. Kijk rechtstreeks naar de (FIFA) WK2010 wedstrijd Nederland - Japan op een megascherm en juich mee op het ritme van Afrika! Er zijn optredens van Alain Clark, VanVelzen, Waylon en Martijn Krabbé! Door actiedoppen van Coca-Cola, Coca-Cola Zero en Coca-Cola light te sparen krijg je 12.5% korting op ieder tweede kaartje. Met 8 actiedoppen is het tweede kaartje dus al gratis! Er is natuurlijk een speciale aktie site, Meer info hier....

PIZZABABE BROOKE ERICKSON
PIZZABABE BROOKE ERICKSON
Vandaag maar weer eens het bewijs dat het wel degelijk nuttig is om te raten op de Pizzababes en ook andere postjes natuurlijk. Deze Brooke Erickson hadden we namelijk vorige week al eens voorbij zien komen en dat leverde meteen meer dan 250 ratings op. Vandaag daarom nog maar eens op herhaling in een gloednieuwe gallerie! Rate!

PIZZABABE BROOKE ERICKSONPEUGEOT doet CRASHEN
PEUGEOT doet CRASHEN
Waarom deze Peugeot zo uit de bocht vliegt is mij een raadsel eigenlijk maar dat deze bestuurder een harde klap maakt lijkt me duidelijk. Het lijkt erop dat hij de bocht niet helemaal goed inschat en daardoor vol tegen de bergwand aan knalt terwijl hij ook nog bijna een tegemoet komende bromfietser schept.

PEUGEOT doet CRASHENI WILL ALWAYS LOVE YOU | LIN YU CHUN [RESPECT]
I WILL ALWAYS LOVE YOU
Dat ze in China alles kunnen namaken wisten we natuurlijk al maar deze Lin Yu Chun (man) laat eventjes horen dat ze ook gewoon echt veel talent hebben in China. Check eventjes zijn versie van Whitney Houston's nummer "I will always love you" wat gewoon echt geweldig is. Ter vergelijk staat het origineel eronder, Respect!

I WILL ALWAYS LOVE YOU | LIN YU CHUNBREEK JE ARM es MET BASKETBAL
BREEK JE ARM es MET BASKETBAL
Deze Andrew Bogut, sterspeler van de Milwaukee Bucks probeerde in de basketall wedstrijd tegen de Phoenix Suns een mooie dunk maken maar komt bij z'n val helemaal verkeerd terecht en breekt daarbij z'n arm. En dat is zo ongeveer hetzelfde als een been breken voor een voetballer, dodelijk dus.

BREEK JE ARM es MET BASKETBALWILL IT BLEND - THE iPAD
WILL IT BLEND - THE iPAD
Gisteren kon je een uitgebreid verslag zien bij DWDD waarin ze de iPad voorstelde aan het NL publiek en je hoorde gewoon de oohs en de aahs door de zaal gaan. Oud nieuws natuurlijk voor ons maar toch nog wel eventjes cool om te zien! De mannen van Will it Blend propte er uiteraard weer eentje in de blender. Als ze dat nou es met dit fail ding, de Joo Joo, wat een iPad killer zou moeten voorstellen zouden doen.. [thnx Bam!]

WILL IT BLEND - THE iPADGAMETIME 976 - MECHANICS
GAMETIME 976 - MECHANICS
In Mechanics is het telkens de bedoeling dat je de wieltjes dropt op de juiste plaats zo dat alles gaat draaien. De eerste paar levels zijn nog best makkelijk maar naarmate je verder komt wordt het steeds ingewikkelder en zelfs moeilijk. Ik ben benieuwd hoe jullie het ervan afbrengen. Game on!

GAMETIME 976 - MECHANICSKATIE DOWNES & RHIAN SUGDEN
KATIE DOWNES & RHIAN SUGDEN
Ik hoorde van de week een wat oudere man in de kroeg een zeer plausibel verhaal vertellen hoe het toch komt dat Engelse babes doorgaans zo'n grote voorgevel hebben. Het zou komen omdat Engeland omringd in door zout water en zout nu eenmaal vocht vasthoud. Iemand een betere verklaring dan hoor ik het graag!

KATIE DOWNES & RHIAN SUGDEN


GRATIS WEBCAMMEN OP NSFW.NL [MAIL DAN!]
Om de lancering van de nieuwste webcamsite NSFW.NL te vieren geeft NSFW.NL 5 minuten gratis webcamsex weg. Wil jij 5 minuten gratis cammen? Mail dan nu naar nsfw.nl@hotmail.com en win meteen 5 minuten gratis webcamsex! Neem nu snel even een kijkje en geniet ervan! Dus: Wil je 5 minuten gratis webcammen ? MAIL DAN SNEL!
PACMAN [THE MOVIE]
Ik heb laatst nog es het laatste deel van Saw bekeken en tja misschien moet je er van houden maar ik heb 'm toch ergens op het midden uitgezet. Deze Pacman, the movie, is een soort mashup tussen het alombekende computerspelletje en de Saw film reeks. Leuk bedacht en zeker erg origineel, gemaakt door Therefore Productions!

PACMAN [THE MOVIE]INTERNATIONAL PILLOWFIGHT DAY 2010
INTERNATIONAL PILLOWFIGHT DAY 2010
Afgelopen weekend was het International Pillow Fight Day 2010 ! Op verschillende locaties overal ter wereld namen mensen hun kussens ter hand en deden mee met de massale kussengevechten. Deze vonden o.a. plaats in Auckland, Barcelona, Kuala Lumpur en Miami. In NL initieerde Chocomel dit jaar een immens kussengevecht in Den Bosch. Er waren 800 kussens waarmee de deelnemers elkaar flink te grazen konden nemen. Ook DJ en judoka kampioen Dennis van der Geest stortte zich vol overgave in de strijd. Vorig jaar deed Nederland voor het eerst mee met een kussengevecht op de Amsterdamse Dam. Ben je nog niet uitgevochten? Chocomel opent t/m 11 april de deuren van 3 heuse kussengevechtwinkels in Amsterdam (Kalverstraat 101), Amstelveen (Binnenhof 37) en Groningen (Guldenstraat 30). COOL!

INTERNATIONAL PILLOWFIGHT DAY 2010PIZZABABE BRITTANY LANTZ
PIZZABABE BRITTANY LANTZ
De paasdagen zitter er weer op en we zijn allemaal weer of nog steeds aan het werk en dan is het fijn om zo rond het middaguur eventjes de dagelijkse beslommeringen te vergeten en de Pizzababe van de dag te checken. Althans dat vind ik zelf altijd wel. Vandaag is het de blonde Brittany Lantz geworden, erg leuk dame!

PIZZABABE BRITTANY LANTZIRON MAN 2 | FIRST 2 MINUTES
IRON MAN 2
We moeten nog eventjes wachten tot 7 mei maar dan gaat dan de langverwachte "Iron Man 2" met Robert Downey Jr. en Scarlett Johansson in de hoofdrollen, in premiere. Ik heb alvast de eerste 2 minuten voor je opgezocht en die kan je bij meer lezen nu al bekijken. Hier staat trouwens de volledige trailer in HD.

IRON MAN 2 | FIRST 2 MINUTESPHILIPPINES GOT TALENT | ENDLESS LOVE [EPIC]
PHILIPPINES GOT TALENT [OMG]
We reizen weer af naar de Filipijnen waar we vorige keer nog een zeer vreemd iemand zagen die goed was in paardengeluiden in het programma Philipines got Talent. Dit keer hebben we ene Reggie Ramirez die het nummer Endless loves van Lionel Richie en Diana Ross doet. Een duet in z'n eentje welteverstaan, geniaal!

PHILIPPINES GOT TALENT | ENDLESS LOVEROBOT RESTAURANT HAJIME
ROBOT RESTAURANT HAJIME
In Japan zijn ze toch wel een stukje verder hoor qua robottechniek, checken we eventjes dit Japanse restaurant gelegen in het Thaise Bangkok waar ze verder helemaal geen personeel nodig hebben in de bediening omdat er 4 robots rondgaan die alles netjes voor je op tafel zetten. Ze kunnen ook nog een beetje entertainen door bijvoorbeeld een dansje te doen. Het eten maak je trouwens wel zelf klaar..

ROBOT RESTAURANT HAJIMENUTSHOT GALORE
NUTSHOT GALORE
In deze video alleen maar momenten waarvan je als man alleen al pijn krijgt bij het kijken van de beelden. Een compilatie van America's Funniest video met nutshots dus al lijkt het er bij sommige clips wel net of ze het erom doen. Check!

NUTSHOT GALOREGAMETIME 975 - WORM MADNESS
GAMETIME 975 - WORM MADNESS
We zitten nu toch bijna op 1000 games hier op TLP en die vorige 974 kan je hier nog eens terugvinden terwijl we vandaag een ietswat makkelijk spelletje hebben het is namelijk de bedoeling dat je een worm bestuurt met je keyboard en al je vijanden opeet door telkens uit de grond te springen. Easy does it, game on!

GAMETIME 975 - WORM MADNESSKATE BECKINSALE | SEXIEST WOMAN ALIVE ?!
KATE BECKINSALE
In de loop der jaren hebben we mega veel babes voorbij zien komen hier op TLP de een nog mooier dan de ander en ik vraag me dan ook af waar deze Kate Beckinsale het lef vandaan haalt zichzelf de Sexiest woman Alive te noemen. Niet dat ik d'r bij de voordeur zou laten staan ofzo. Dat dan weer niet..

KATE BECKINSALE | SEXIEST WOMAN ALIVE ?!MATHTEACHER SHADOW PRANK
MATH TEACHER SHADOW PRANK, weathers
Het hele jaar is het blokken geblazen in de klas bij deze wiskunde leraar maar eens per jaar maakt hij er toch een leuke les van. Vorig jaar hadden we ook al zoiets maar die post kan ik helaas niet zo 1-2-3 terugvinden hier op TLP. Dit keer is hij ingevecht met z'n schaduw. Erg cool gedaan! Edit: Mathteacher doet Halloween!

MATH TEACHER SHADOW PRANKCANDICE SWANEPOEL TOPLESS | HOT OR NOT
CANDICE SWANEPOEL TOPLESS
Van het weekend kon je al een mooi filmpje bekijken van het Zuid Afrikaanse supermodel Candice Swanepoel en vandaag hebben we zelfs enkele topless foto's van deze überbabe. Mooie dame dus met een iets wat te kleine voorgevel maar wat niet is kan nog komen. Hot or Not, ondanks de ondermaatse mukken..

CANDICE SWANEPOEL | HOT OR NOT


PIZZABABE MEGAN VOSS
PIZZABABE MEGAN VOSS
Ik ga weer comments krijgen over Robert S. en z'n kitspuit maar dat maakt mij allemaal niets uit, ik vind deze Megan Voss gewoon een mega babe en tetten kunnen nu eenmaal nooit te groot zijn naar mijn smaak. Megan Voss dus, 31 en afkomstig uit het Canadeze Vancouver met de mooie maten 34DD-24-34. Habbaa! Bonus: zusje Nicole Voss!

PIZZABABE MEGAN VOSSK1 WORLD GP 2010 [04-03-2010]
K1 WORLD GP 2010 [04-03-2010]
We zijn weer in het Japanse Yokohama aangeland voor een fijn K1 toernooi voor de World GP en natuurlijk heb ik voor jullie weer alle partijen met Nederlanders op een rijtje gezet. Achtereenvolgens kan je de partijen van Alistair Overeem, Peter Aerts, Badr Hari, Tyrone Spong en Semmy Schilt, bij meer lezen nog eens terugzien. FIGHT!

K1 WORLD GP 2010 [04-03-2010]OP EEN DAG WEET JE HET, WERKEN BIJ DE KWIKFIT
OP EEN DAG WEET JE HET, WERKEN BIJ DE KWIKFIT
Er gaan momenteel wat filmpjes over het internet met mensen die een band supersnel weten opteleggen met behulp van wat wd40 en vuur. Nou kende wij die truc natuurlijk al uit dit filmpje waarin het zowaar goed lijkt te gaan. Rednecks hebben zo hun eigen maniertjes die niet altijd goed lijken te gaan, zie filmpje. En in Engeland kunnen ze er ook wat van zoals je kan zien in de 2 clips die bij meer lezen staan. BOEM!

OP EEN DAG WEET JE HET, WERKEN BIJ DE KWIKFITDE PAASHAAS MOET DOOD
DE PAASHAAS MOET DOOD
Het is vandaag 2e paasdag en eigenlijk moet ik eerlijk bekennen dat ik verder niet zo veel op heb met al die feestdagen behalve toen ik nog gewoon voor de baas werkte en een feestdag automatisch een vrije dag betekende. Deze clip werd origineel gemaakt voor KRO jeugdtv, maar met 'n nieuw muziekje eronder ziet 't er ineens heel anders uit.

DE PAASHAAS MOET DOODOVERVALLERS PURMEREND GEPWNED!
OVERVALLERS PURMEREND GEPWNED!
Afgelopen zaterdag drongen 4 gemaskerde mannen bij de plusmarkt in Purmerend naar binnen. Helaas voor het gespuis werd een van de overvallers al meteen door de winkeleigenaar in mekaar gerost en zit een andere overvaller zonder nikeys in de cel nadat hij overmeesterd werd door 5 pliesieagenten die zelfs met een helicopter uitrukte. Van dit voorval zijn beelden! Nikeys kopuh ? Half geld, optehalen in Purmerend. Update!

OVERVALLERS GEPWNED!

NEEM ES EEN ARABIER IN DE MALING...
NEEM ES EEN ARABIER IN DE MALING...
Als goede moslim wordt je geacht zo'n 5 keer per dag op je blote knieen te bidden terwijl je dat doet in de richting van de heilige plaats Mekka. Niks leuks aan zou je denken of je moet grapjassen zoals deze 2 kornuiten hebben die hun maatje eens flink in de maling nemen. UIt de oude doos en vandeweek al te zien bij DWDD.. [via SZ]

NEEM ES EEN ARABIER IN DE MALING...GAMETIME 974 - GRAVITY MASTER
GAMETIME 974 - GRAVITY MASTER
Ook op deze 2e paasdag beginnen we de dag met een game en die is nog niet eens zo heel erg eenvoudig vandaag. Je moet met je muis allerlei vormpjes tekenen die naar beneden vallen en dat terwijl je de bal in balans moet houden en naar z'n doel leiden. Het gaat allemaal op tijd wat het nog net iets moeilijker maakt. Game on!

GAMETIME 974 - GRAVITY MASTER

IT'S ASHLEYS CANDY AGAIN
IT'S ASHLEYS CANDY AGAIN
Net nog eventjes de Boondock Saints 2 gezien die toch niet zo heftig was als ik eigenlijk gehoopt had maar leuk entertainment zo op de zondagavond. Als afsluiter heb we vandaag zelfs 2 filmpjes van deze Ashley die haar snoepgoed graag met ons deelt. Meer Ashley's Candy!

IT'S ASHLEYS CANDY AGAINDON'T TAZE ME IN THE BACKHEAD BRO, OMG!
DON'T TAZE ME IN THE BACKHEAD BRO, OMG!
Ik hoor niet zo heel veel meer over het voornemen van de NL politie om tazers in gebruik te nemen en dat is misschien maar goed ook. Kijk eventjes mee wat deze Mark Clark overkwam toen hij niets vermoedend een peukje stond te roken ergens voor een winkel en neer getazert werd door de pliesie die hem daarna ook nog eens op z'n achterhoofd laten vallen waardoor hij blijvend letsel heeft opgelopen. Only in the US of Assholes!

DON'T TAZE ME BRO, OMG!GALACTIC EMPIRE STATE OF MIND
GALACTIC EMPIRE STATE OF MIND
Momenteel staat Alicia Keys in de top 10 met het nummer "Empire state of Mind", een nummer die vorig jaar al uitgebracht werd maar toen samen met Jay Z. Alicia heeft Jay Z schijnbaar gedropt en heeft schijnbaar meer succes solo met dit nummer wat ondertussen ook nog eens is doorgedrongen tot in outerspace.

GALACTIC EMPIRE STATE OF MINDKANSLOOS IN ARNHEM 026
KANSLOOS IN ARNHEM 026
Als je denk dat het alleen in Gouda of Almere slecht vertoeven is heb je het dus gewoon mis ook hier in het Arnhemse lopen paupertjes rond die echt geen benul hebben van hoe je te gedragen in een westerse samenleving. Kijk eventjes mee naar deze kansloze gasten uit 026 die een "liedje" hebben gemaakt. Dit is 026, Hoe triest is dat ?

KANSLOOS IN ARNHEM 026WIE VAN DE DRIE
Herika Noronha Bogdana Holly
Herika | Bogdana | Holly
ROLLERBLADING the TENNIS COURT [FAIL]
ROLLERBLADING the TENNIS COURT [FAIL]
Het is natuurlijk altijd leuk om je skills met de wereld te delen en dat was deze gast precies van plan toen hij op z'n rollerblades over een tennisnet probeerde te springen. Nou is zo'n tennisnet ongeveer 90cm hoog en dat was voor deze rollerblader toch net iets te hoog.

ROLLERBLADING the TENNIS COURT [FAIL]NO UNDERWEAR FLASHMOB [IMPROV]
NO UNDERWEAR FLASHMOB [IMPROV]
Ik had deze flashmob van ImprovEverywhere van de week schijnbaar gemist ofzo, toen het 1 april was, maar vandaag zat deze alsnog in de linktipbus, met dank aan Freddy die zo vriendelijk was mij te wijzen op het bestaan van deze laatste clip van de mensen van Improv! Het wel bekende concept dus alleen dit keer zonder ondergoed!

NO UNDERWEAR FLASHMOB [IMPROV]AERIAL TRICKING
Ik word eigenlijk al duizelig als ik naar deze beelden kijk maar toch is het wel een mooie compilatie met allerlei gasten die lenig zijn en vooral erg sportief en de meest coole trucs uithalen in de lucht in een soort van capoeira vs mma vs parkour stijl. Doe het maar na...

AERIAL TRICKINGPANTSMAN
PANTSMAN
Hoe moeilijk is het om een wereldrecord op je naam te zetten en tevens een eervolle in vermelding in het Guiness book of records te krijgen moet deze Gary Craig gedacht hebben. Niet zo heel moeilijk als ik eens naar deze recordpoging kijk die dan ook met vlag en wimpel slaagt in zijn poging de meeste onderbroeken overelkaar aan te trekken.

PANTSMANGAMETIME 973 - KILL BUNNY 2
GAMETIME 973 - KILL BUNNY 2
En dan is het al weer paasdagen na de hele morgen eieren gezocht te hebben die die fokking paashaas gewoon vergeten is te verstoppen hiero gaan we maar gewoon weer leuke postjes zoeken voor jullie. Zoals elke dag beginnen we met een game waarin je vandaag konijntjes moet dood maken. Zielig ? Nee! Game on...

GAMETIME 973 - KILL BUNNY 2CANDICE SWANEPOEL is ONE HOT MODEL
CANDICE SWANEPOEL is ONE HOT MODEL, Victoria's Secret
Deze Candice Swanepoel is pas 21 maar heeft als model de hele wereld al gezien en is vooral bekend geworden door haar werk voor Victoria's Secret. Een fijn filmpje van deze Zuid Afrikaanse die helaas niet veel uittrekt maar er toch heerlijk bijloopt zo op de catwalk.

CANDICE SWANEPOEL is ONE HOT MODELSPACED OUT at the DENTIST
SPACED OUT at the DENTIST
Er ging eens een meisje naar de tandarts... Deze chick ontwaakt net uit een verdoving bij de tandarts en ziet ze helemaal vliegen. Ze ziet ineens unicorns en blauwe besjes terwijl ze graag met Jesus "In da house is". Ik vraag me af wat dat voor verdoving geweest is. Lijkt me goed spul!

SPACED OUT at the DENTISTHIGH STAKES BET
HIGH STAKES BET
Als je wed moet je eigenlijk 100% zeker zijn dat je wint anders moet je niet wedden en al helemaal niet in dit soort weddenschappen. Het blijkt een teaser te zijn van de film Hottub Timemachine waarvan je de trailer hier kunt bekijken en waarin schijnbaar toch een hoop humor verwerkt zit. Deze weddenschappen wil je echt niet verliezen!

HIGH STAKES BET

WIE VAN DE DRIE
Avia Kathy Lee Denise Milani
Avia | Kathy Lee | Denise
BENIDORM BASTARDS S1 EPISODE 2
BENIDORM BASTARDS S1 EPISODE 2
Vorige week donderdag verraste onze Vlaamse vrienden ons met een gloednieuw programma concept in de trend van programma's als Trigger Happy en Tragger Hippy met een stel Benidorm gangers in de hoofdrol. Afgelopen donderdag was het alweer de 2e aflevering en die kan je in z'n geheel hier nog es terugzien. GEWELDIG! [aflevering 1]

BENIDORM BASTARDS S1 EPISODE 2 [in 2 delen, hier deel 2]

[EPIC] 1 APRIL PENALTY
EPIC 1 APRIL PENALTY
Ook in Japan weten ze dat er op 1 april grappen gemaakt en verzonnen moeten worden zo moest er in deze wedstrijd in de J. League een penalty genomen worden en dat doe je dan dus zo. Geweldige aktie en zelfs de keeper lijkt er om te kunnen lachen.

EPIC 1 APRIL PENALTYAUTOTUNED PIZZADELIVERY
AUTOTUNED PIZZADELIVERY
Het moet niet gekker worden. Nam ik net de telefoon op om een pizzabestelling op te nemen kregen we een of andere joker aan de lijn die dit geautotuned deed. Een grappig stukje van Sal & Richard uit de Howard Stern show die ik je niet wil onthouden.

AUTOTUNED PIZZADELIVERYCHATROULETTE - CHEERLEADER
CHATROULETTE - CHEERLEADER
De afgelopen week was het dus 1 april en de nodige grappen en grollen zijn weer voorbij gekomen. Het is altijd leuk als bedrijven iets origineels verzinnen en zo ook in deze super coole clip van Dr Pepper met een cheerleader in de hoofdrol. Kijk eventjes mee..

CHATROULETTE - CHEERLEADER

DE JONGE JAREN VAN BADR HARI
DE JONGE JAREN VAN BADR HARI
Hoe wordt je een kickboxen of zelf een freefighter zoals Badr Hari in de K1 momenteel hoge ogen gooit. We zien het allemaal in deze clip waarin een jochie van ik schat een jaar of 4 wordt klaargestoomt voor een carriere als prijsvechter. Slaat nog best hard ook zo te zien!

DE JONGE JAREN VAN BADR HARIGAMETIME 972 - HARD BOILED
Morgen is het Pasen en gaan we met z'n alle massaal aan de eieren maar zijn we tussen het eieren eten natuurlijk ook nog gewoon open hier op TLP. Zover is het nog niet dus vandaag mogen we nog gewoon gooien met eieren en dat doe je vandaag dan ook als ene Birdboy. Schiet eieren naar alle vijanden die je spullen proberen te stelen. Game on!

GAMETIME 972 - HARD BOILEDKITTY VAN SUPERTANGAS BOOTYSHAKE
KITTY VAN SUPERTANGAS
Tijdje niets van de site Supertangas gepost maar deze Kitty is dan toch zeker wel weer de moeite waard. Zoals (bijna) alle dames op het Zuid Amerikaanse continent heeft ook deze Kitty een ass om van te smullen. Vanavond draait ze er wat mee voor de webcam en wij mogen gelukkig mee kijken. Jummie! Meer Supertangas clips op TLP!

KITTY VAN SUPERTANGAS BOOTYSHAKEGOOI ES 'N BULGAAR VAN 1 HOOG NAAR BENEDEN!
GOOI ES EEN BULGAAR VAN 1 HOOG NAAR BENEDEN!, Brussel
Trieste en vooral schokkende beelden, opgenomen bij onze Belgische zuiderburen op het metrostation van Brussel. Op de beelden zijn drie jongeren te zien die een Bulgaarse student eerst mishandelen en hem daarna vanaf de eerste verdieping naar beneden kiepen waar hij met een flinke klap op het spoor terecht komt. Is het, zijn het, JAA! [thnx Frank!] :: Beelden zijn echt schokkend! Opsporing verzocht! :: Meer info..

GOOI ES 'N BULGAAR VAN 1 HOOG NAAR BENEDEN! [WTF WTF WTF]DIT IS MADAME TRESESTI
DIT IS MADAME TRESESTI
Social media is helemaal hip in 2010 en via diensten als Twitter, Hyves of zelfs Facebook kan je allerlei dingen te weten komen over andere gebruikers maar eigenlijk minder over jezelf. Daar komt vanaf vandaag verandering in door deze Madame Tresesti en doordat je een heuse social reading van deze mysterieuze dame kunt ondergaan. Erg kicke gedaan, en zeker even checken!

DIT IS MADAME TRESESTI

PIZZABABE BETHANY BADERTSCHER
PIZZABABE BETHANY BADERTSCHER
Het is goede vrijdag vandaag en dat betekent dat we ook deze fijne week met Pizzababes gaan afsluiten. De afsluiter deze week is de mooie Bethany Badertscher geworden die bij de Playboy collegegirls department is gestationeert. Erg mooie dame en volgens mij ook de allereerste keer dat ze bij ons langskomt. Raten maar weer!

PIZZABABE BETHANY BADERTSCHERTHE MUPPETS | STAND BY ME [PASEN 2010]
THE MUPPETS
Ook de legendarische Muppets van Jim Henderson gaan het Paasfeest vieren en dat doen ze met een liedje van tevens legendarische Ben E. King. Erg leuk gedaan zoals altijd in de clips van de Muppets die onderhand bijna bejaard moeten zijn. Meer Muppets hier!

THE MUPPETS | STAND BY ME

BAD BUNNY
BAD BUNNY
Aankomend weekend is het Pasen en bij Pasen hoort natuurlijk een paashaas. Dat niet alle paashazen zich bezig houden met het verstoppen van paaseieren kan je zien in deze 2010 ZooTv productie. Dit keer es geen blote dames zoals we van Zoo gewend zijn maar die kan je alsnog hier terugvinden op TLP!

BAD BUNNYTHE LOST LEBOWSKI [MASH UP]
THE LOST LEBOWSKI [MASH UP]
Het is jammer maar het huidige seizoen van Lost is ook tevens het laatste seizoen en dat is jammer want dan moeten we überbabe Kate oftwel Evangeline Lilly voorlopig gaan missen. Ik weet niet of wel allemaal bij zijn met Lost maar deze scene komt uit de in de USA vorige week uitgezonden aflevering gemixt met de epische film The Big Lebowski!

THE LOST LEBOWSKI [MASH UP]48 HOUR HUMAN TIMELAPSE
48 HOUR HUMAN TIMELAPSE
Hoe makkelijk kan het zijn om alsnog geld intezamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haiti dacht deze Marty Stalker uit Belfast en ging 48 uur op het dak van zijn woning zitten om de volgende timelapse video te maken. Erg cool gelukt en altijd leuk om naar te kijken! Meer Timelapse videos hier!

48 HOUR HUMAN TIMELAPSEMISSION POSSIBLE
MISSION POSSIBLE
Katten zijn cool en katten zijn liev dat katten ook allerlei capriolen uithalen waar je als baasje niet echt vrolijk van wordt. Zo heeft mijn kat de gewoonte om in de zomer over de dakrand te lopen die zo'n 12meter hoog is en dat schijnbaar zonder enige vrees doet. Voor katten bestaat er schijnbaar geen mission impossible!

MISSION POSSIBLEGAMETIME 971 - GRAVIT EYE
GAMETIME 971 - GRAVIT EYE
In de Gametime van vandaag een behendigheidspelletje afkomstig van een van onze linkpartners. Probeer om met je oogje naar het rood-witte doel te gaan. Pas op dat je niet valt! Voor de besturing gebruik je de pijltjestoesten om te lopen en X om te springen. Game on!

GAMETIME 971 - GRAVIT EYE

KYLIE HEEFT TETTEN
KYLIE HEEFT TETTEN
De dames van Camwithher kan je genoeg terugvinden op TLP en zo ook Kylie, maar de buurtjes van Xmissy had er toch nog eentje weten te bemachtigen die nog niet hier gepost was. Erg lekker spul allemaal al is het jammer dat het meestal bij wat teasen blijft. Toch is het zoals altijd weer genieten en dit keer zelfs 4 minuten lang, CHECK!

KYLIE HEEFT TETTEN

HOCKEY COACH GOES CRAZY
AHL HOCKEY COACH GOES CRAZY
In de American Hockey League kortweg AHL genoemd gaat Abbotsford Heat's coach Jim Playfair helemaal los na een beslissing van de scheidsrechter om een van z'n spelers van het ijs te sturen. Hij klimt op de boarding en slaat zelfs een hockeystick aan diggelen. De partij werd overigens gespeeld tegen de Hamilton Bulldogs en werd gewonnen door de Bulldogs met 4-0.

HOCKEY COACH GOES CRAZYGADGET VAN DE WEEK : DE UPS WIDGET [DOWNLOAD]
GADGET VAN DE WEEK : DE UPS WIDGET
Best cool eigenlijk hoe je tegenwoordig je internetaankopen kan volgen via het track & trace systeem van leverancier / verkoper tot in je brievenbus. Lastiger is het dat je dan telkens een bepaalde link moet volgen. Deze UPS Widget maakt dat allemaal wat eenvoudiger en zorgt voor automatisch trackingupdates van je zendingen, newsfeeds en informatie over diensten en promoties van UPS direct te zien op je bureaublad. Download hem hier en ervaar hoe eenvoudig track en trace kan zijn!

GADGET VAN DE WEEK : DE UPS WIDGET

PIZZABABE BROOKE ERICKSON
PIZZABABE BROOKE ERICKSON
Grote kijkers, een blonde haardos een goeie kont en dito mukken, het is allemaal aanwezig bij deze Pizzababe van de dag, Brooke Erickson. Heerlijke babe dus en voor de tweede keer te bewonderen op TLP! De eerste gallerie van Brooke is van alweer een jaartje geleej en kan je hier nog eens terugvinden, raten maar!

PIZZABABE BROOKE ERICKSONGEFLITST ?! NO PROBLEM
GEFLITST ?! NO PROBLEM
Die Belgen toch, komen zowaar met leuke televisie programma's af tegenwoordig. Konden we vandeweek al lachen met de Benidorm Bastards vandaag een kleine reportage hoe je vrij eenvoudig onder een flitsboete uit kan komen en zelfs een flitspaal op kinderlijke wijze uit kan schakelen. Uit de serie Verstrepen & Hermans van GUNKtv!

GEFLITST ?! NO PROBLEMWHAT IF LADY GAGA WEREN'T FAMOUS
WHAT IF LADY GAGA WEREN'T FAMOUS
Lady Gaga is niet eens zo hele slechte babe en momenteel inmens populair. In de vreemdste outfits en soms halfnaakt zien we deze van Italiaanse ouders afkomstige Amerikaanse in clips terug maar wat als Lady Gaga niet zo beroemd was geweest ?

WHAT IF LADY GAGA WEREN'T FAMOUSCHATROULETTE - ACCORDEON IMPROV
CHATROULETTE - ACCORDEON IMPROV
We kennen natuurlijk allemaal Merton, de piano improv guy van Chatroulette, onderhand wel die twee geweldige videos maakte die je hier gewoon nog eens terug kan kijken en het wachten was op een soort van parodie / spoof / copycat die dat zelfde kunstje op een net iets andere manier ging doen. GEWELDIG! Meer Chatroulette clips!

CHATROULETTE - ACCORDEON IMPROVREIS OM DE WERELD in 80 SECONDEN
REIS OM DE WERELD in 80 SECONDEN
Het boek "Reis om de wereld in 80 Dagen" van Jules Verne is ontelbaar keren verfilmd en leest zelf ook lekker weg. Ging dat vroeger nog per trein en stoomboot vandaag de dag doen we dat gewoon vanuit onze luie stoel achter de pc en niet in 80 dagen maar in 80 seconden. Erg coole stopmotion clip!

REIS OM DE WERELD in 80 SECONDENTHE REAL WALKING FRIDGE
20100401-walking_fridge_breda.jpg
Een paar studenten aan de Bredase Avans Hogeschool vonden de walking fridge van Heineken zo cool dat ze die besloten na te maken tijdens hun opleiding Mechatronica. Geweldig natuurlijk en kregen terecht een 10 voor dit project. Nu is het wachten tot dit geniale ontwerp echt in productie wordt genomen.

THE REAL WALKING FRIDGEGAMETIME 970 - FINAL NINJA
Je bent een ninja en je moet je een weg banen door een wereld waar allerlei gevaren op de loer liggen. Je kan heuse ninja sterren gooien naar je vijanden terwijl je van level naar level probeert te komen. Game on!

GAMETIME 970 - FINAL NINJA