Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand March 2010

ATHENA | ON HER CAM
ATHENA
We zien de laatste tijd wat minder onschuldige webcammeisjes voorbij komen maar destemeer dames die zich aansluiten bij sites zoals deze onhercam. Helemaal niet erg wat het babegehalte is dan ook meteen een stuk hoger, jammer dat ze niet al te veel uittrekt. Wel een lekker ding die Athena, dat dan weer wel!

ATHENA | ON HER CAMPOLICE vs KAWASAKI ZX6R [FAIL]
POLICE vs KAWASAKI ZX6R [FAIL]
Dat je met een super snelle Kawasaki ZX6R lekker kunt scheuren moge duidelijk zijn. Dat de politie allang niet meer je beste vriend is weet ook elke weggebruiker onderhand wel. En dat kan soms erg schrikken zijn!

POLICE vs KAWASAKI ZX6R [FAIL]

PIZZABABE IRENE RICHIE
PIZZABABE IRENE RICHIE
Over naar de orde van de dag want we zijn weer laat vandaag met de Pizzababe. Het is de mooie rossige Irene Richie geworden, het valt me op dat er wat weinig commentaar de laatste dag is op de Pizzababes maar dat er wel veel gerate wordt. Ik stel jullie comments natuurlijk wel op prijs, dus laat ook eventjes je mening achter. Meer Pizzababes

PIZZABABE IRENE RICHIESINGLE LADY vs BROTHER [EPIC FAIL]
SINGLE LADY vs BROTHER [EPIC FAIL]
Dit meisje is bezig met d'r allereerste webcam optreden voor het www internet en heeft daar het nummer Single Ladies van Beyoncé voor uitgekozen. Het gaat allemaal best goed totdat broerlief besluit dat hij ook graag wilt meedoen. De timing is alleen iets minder goed...

SINGLE LADY vs BROTHER [EPIC FAIL]THE FAILS OF MARCH 2010 [FIXED]
THE FAILS OF MARCH 2010
De maand loopt weer op z'n einde en dat betekent dat er weer een fail compilatie van Twister NL is te bewonderen. De meeste filmpjes staat al op TLP maar het is altijd grappig om ze nog eens voorbij te zien komen in een compilatie. Meer Fail Compilaties vindt je hier via deze link.

THE FAILS OF MARCH 2010


THE BITTER GIRLS - TILTSHIFT
THE BITTER GIRLS - TILTSHIFT
Ik blijf het fenomeen Tiltshift echt heel erg leuk vinden en in deze al iets oudere maar nog niet geposte Tiltshift animatie gaan we naar Japan om het Sumo worstelen in een Tiltshift set up te bewonden. Wil je je eigen Tiltshift filmpje maken of wil je er gewoon meer van weten check dan eventjes deze Tiltshift generator!

THE BITTER GIRLS - TILTSHIFTMIJN RESTAURANT BELGIE - GEPWNED!
Verguisd in Belgie maar nog altijd mijn grote Held, Cain R. werkt / zit tegenwoordig bij Clint.be en heeft weer een megastunt uitgehaald. Watskebeurt ?! Bij onze Vlaamse buren hebben ze ook een versie van het in NL bekende "Mijn Restaurant" waarin een aantal koppels proberen het beste restaurant van Belgie op de kaart te zetten. Cain en nog 2 collega's solliciteerde bij 1 van de deelnemers werden zelfs aangenomen en maakte heimelijk allerlei opnamens... Heel Belgie op z'n kop, ik zeg 100% GEPWNED!

MIJN RESTAURANT BELGIE - GEPWNED!

FOOT 2010 TEASER - REMI GAILLARD
FOOT 2010 TEASER - REMI GAILLARD
Na Foot 2008 en Foot 2009 is het nu tijd voor de altijd leuke Fransman Remi Gaillard om Foot 2010 te maken. Het is jammer genoeg slechts een teaser maar was je nog niet bekend met deze voetbal skills van Remi dan is het toch weer erg cool wat ie hier laat zien, meer Remi!

FOOT 2010 TEASER - REMI GAILLARDGAMETIME 969 - FOX FYRE
GAMETIME 969 - FOX FYRE
Je bent een turret en moet binnen 60 seconden het veld schoonvegen van andere turrets. Hiervoor krijg je geld en kun je weer de gebruikelijk upgrades kopen. Er zijn 5 wapens in te zetten en een zooi upgrades. Probeer door de 20 levels heen te komen en voel je daarna gewoon goed. Game on!

GAMETIME 969 - FOX FYRE

KARLA SPICE doet KONTJE DRAAIEN
KARLA SPICE DOET KONTJE DRAAIEN
Ook van deze Karla Spice staan inmiddels al genoeg filmpjes hier op TLP dus het wordt tijd om eens op zoek te gaan naar vers bloed. Toch wil ik jullie dit mooie filmpje niet onthouden. Karla is meteen de dagafsluiter voor vandaag! Meer Karla hier...

KARLA SPICE DOET KONTJE DRAAIENTHE REAL SCARFACE
THE REAL SCARFACE
Een van de allerbeste films ooit gemaakt is voor mij nog steeds de film Scarface met Al Pacino en Michelle Pfeifer in de hoofdrollen. Het was al weer zo'n 27 jaar geleden dat deze film uitkwam maar inspireert nog steeds menig film enthousiast zoals we kunnen zien in dit toneelstukje voor school. EPIC! Hier Scarface's : Gangsters Paradise!

THE REAL SCARFACEPIZZABABE ELIZABETH MENDEZ
PIZZABABE ELIZABETH MENDEZ
De Pizzababe van de dag is vandaag ene Elizabeth Mendez geworden die meteen haar debuut maakt hier op TLP maar daar gaat snel verandering in komen want ik zal es naarstig opzoek gaan naar meer materiaal van deze uberbabe. Mooie ogen, mooi lichaam, tja alles is eigenlijk wel goed aan deze vamp. Raten maar weer!

PIZZABABE ELIZABETH MENDEZDIKKE PAPA DOET EEN BALKIE [100% OWNAGE]
DIKKE PAPA DOET EEN BALKIE [100% OWNAGE]
Kennen we die aktie nog van Balkenende die dacht dat het wel ff cool zou zijn om ook es op een skateboard te staan ? Hij staat ie geval onder deze video waarin een iets wat corpulente vader iets soort gelijks probeert. Ik hoef je niet te vertellen hoe het afloopt!

DIKKE PAPA DOET EEN BALKIE [100% OWNAGE]AWESOME HALFTIME SHOW
AWESOME HALFTIME SHOW
Tijdens de rust van een voetbalwedstrijd sta ik steevast aan de bar m'n verdriet te verdrinken wanneer m'n cluppie weer eens achter staat maar er zijn ook andere manieren om toeschouwers bezig te houden zoals we hier zien in deze halftime show bij een wedstrijdje basketbal van de Carroll High School. [Thnx J.]

AWESOME HALFTIME SHOWCAMERAMAN vs SKATER [FAIL]
CAMERAMAN vs SKATER [FAIL]
Gisteren konden we al zien dat het leven van een cameraman niet over rozen gaat en dat er nogal eens wat mis gaat met pijnlijke gevolgen. In het volgende filmpje zien we een wannabe skater die gefilmt wordt en dat gaat niet helemaal zoals het hoort. FAIL!

CAMERAMAN vs SKATER [FAIL]EPIC BMX FACEPLANT [FAIL]
EPIC BMX FACEPLANT [FAIL]
Deze Matt denkt hopelijk nog wel een keertje na voordat hij een stunt als deze uithaalt. Terwijl hij over een metalen balk probeert te rijden met z'n bmx fiets maakt hij me toch een klappert. Tandjes spugen ?

EPIC BMX FACEPLANT [FAIL]DON'T USE YOUR PHONE WHILE....
DON'T USE YOUR PHONE WHILE....
In NL kost het je al snel zo'n 150 euro als je niet handsfree belt terwijl je aan het autorijden bent en je wordt staande gehouden door de politie. Zonde van het geld dus en niet ongevaarlijk, maar zoals je kan zien in deze clips uit Australie geldt dat niet alleen voor autorijden.

DON'T USE YOUR PHONE WHILE....


GAMETIME 968 - GI JANE
GAMETIME 968 - GI JANE
Ik vond GI Jane niet eens zo'n hele slechte film uit 1997 met Demi Moore in de hoofdrol als marinier en vandaag kan je als GI Jane laten zien wat je er zelf van afbrengt in deze gelijknamige game. Schiet de vijand neer en gooi wat granaten terwijl je probeert in leven te blijven. Game on!

GAMETIME 968 - GI JANE


OILED UP BOOBS
De volgende babe heeft hier zin om haar borsten lekker in te smeren met wat lekkere olie. Hierdoor zijn de borsten van deze pornoster nog mooier. Kijken we even mee naar de tieten van deze babe?

OILED UP BOOBS

ps. geluid uit!

IJSHOCKEY FAN FIGHT
IJSHOCKEY FAN FIGHT
Tijdens een wedstrijdje ijshockey vallen er doorgaans al genoeg klappen op het ijs maar dat was voor deze 2 fans schijnbaar nog niet genoeg. Nadat de voorste fan van de Anaheim Ducks continu in beeld bleef staan zodat andere fans geen zicht hadden op de wedstrijd besloot de fan van de Vancouver Canucks dat het genoeg was. FIGHT!

IJSHOCKEY FAN FIGHTJE MAG NIET TE HARD RIJDEN IN TSJECHIE
JE MAG NIET TE HARD RIJDEN IN TSJECHIE
Hier in ons eigen landje hebben we sinds jaar en dag onze nationale snelheids begrenzers ook wel bekend als nsb'ers en zien we met enige regelmaat automobilisten die het te bont maken terug in programma's als wegmisbruikers terwijl ze hun roze papiertje inleveren. In Tsjechië gaat dat iets anders..

JE MAG NIET HARD RIJDEN IN TSJECHIE

PIZZABABE HELENA CODINA
PIZZABABE HELENA CODINA
Het is maandag en we starten deze verse week met een zeer mooie Pizzababe die luistert naar de naam Helena Cordina. Deze mooie Amerikaanse is pas 19 lentes jong en is echt een vamp met alles aan d'r mooie lijf nog helemaal á naturel. Ik ben benieuwd hoe jullie deze dame vandaag gaan raten.

PIZZABABE HELENA CODINA


POV | KOMT DIE BAL [100% OWNAGE]
POV
Sta je lekker wat te filmen bij een American Footbal wedstrijd en je hebt natuurlijk alleen maar oog voor wat de quarterback allemaal aan het doen is dus als er dan een pass jouw kant op komt film je dat gretig. Deze pass kwam iets te dichtbij, OUCH!

POV | KOMT DIE BAL [100% OWNAGE]I WANT MY CHEESEBURGER, NOW! [FIGHT]
I WANT MY CHEESEBURGER, NOW! [FIGHT]
Wat kunnen mensen zich toch druk maken om niets denk ik dan als ik deze video bekijk waarin ene Josh helemaal uitflipt bij de plaatselijke Mc Donalds wanneer hij geen cheeseburger krijgt die hij wel al besteld had. Het wordt zelfs vechten om dat broodje van amper 2 euro, tja....

I WANT MY CHEESEBURGER, NOW!LADY GAGA TELEPHONE PARODY
LADY GAGA TELEPHONE PARODY
Het is momenteel flink raak in Moskou waar een paar bommen zijn afgegaan in de metro wat waarschijnlijk duidt op een terroristische aanslag. De aarde draait gewoon door en gelukkig kan er vandaag ook nog wat gelachen worden zoals in deze spoof op het nieuwe nummer van Lady Gaga ft Beyonce, Telephone.

LADY GAGA TELEPHONE PARODYSTA JE DAN BIJ DE TRAM....
STA JE DAN BIJ DE TRAM....
Het openbaar vervoer is beter voor het milieu maar is het ook goed voor je gezondheid dat is de vraag... Ik neem na het zien van deze beelden toch weer graag het fietsje. Want ook al was je niet van plan in te stappen in deze tram, ook het wachten op een tram kan dodelijk zijn. OMG

STA JE DAN BIJ DE TRAM....GEEF JE BOOT EENS VLEUGELS [FTW]
GEEF JE BOOT EENS VLEUGELS [FTW]
We wisten het al wat langer, Redbull geeft je vleugels. Dus wat gebeurt er met een super licht bootje in Redbull kleuren waar je een mega zware motor achterhangt. Juist...

GEEF JE BOOT EENS VLEUGELS [FTW]GAMETIME 967 - RED AND BLUE BALLS 2
GAMETIME 967 - RED AND BLUE BALLS 2
Je bestuurt vandaag een rood én een blauw balletje en je zit op een verlaten eiland waar je telkens door de velden heen moet lopen zonder het andere balletje te vergeten die je kan activeren door op Z te drukken. Springen doe je met de spatiebalk en besturing met de pijltjes. Best nog wel ingewikkeld allemaal, game on!

GAMETIME 967 - RED AND BLUE BALLS 2

DEBORAH SALVALAGGIO
DEBORAH SALVALAGGIO
We gaan wederom eventjes naar Italie waar ik vandaag deze Deborah Salvalaggio vandaan tover waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had. Het is een shoot voor mannenblad Max van een tijdje geleden al weer maar dat mag de pret niet drukken. Kijk eventjes mee..

DEBORAH SALVALAGGIOOMA DOET BOCHTJE ACHTERUIT
OMA DOET BOCHTJE ACHTERUIT
De oudere onder ons moeten elke zoveel jaar opnieuw een rijexamen afleggen en dat is helemaal niet vreemd als je ze soms bezig ziet op de weg. Check eventjes deze oma die rustig probeert wegterijden uit een parkeervak langs een drukke straatweg maar ipv de rem het gaspedaal vindt. FAIL!

OMA DOET BOCHTJE ACHTERUITMILA KUNIS | HOT OR NOT
MILA KUNIS
Mila Kunis is een Oekrainse die wij natuurlijk allang kennen van series als That 70s show en de meer recentere film Book of Eli met Denzel Washington in de hoofdrol. Voor GQ magazine ging ze onlangs op de foto en nu mijn vraag aan jullie, wat denken we is deze Mila Kunis Hot or NOT ?

MILA KUNIS | HOT OR NOT

WIE VAN DE DRIE
Sabina Inga Adrean
Sabina | Inga | Adrean
FROGGER in POLEN [OMG]
FROGGER in POLEN [OMG]
Het spel Frogger kent iedereen nog wel en kwam voor het eerst op de markt in 1981 toen nog voor spelcomputers als de Atari en C64. Doel van het spel is om een kikker te helpen de overkant van de weg te halen. Nou hebben ze in Polen geen kikkers maar wel hele grote ratten of bevers, ik weet het niet precies. Kijk eventjes mee!

FROGGER in POLEN [OMG]CHATROULETTE | THE RETURN OF PIANO IMPROV GUY
CHATROULETTE
De Youtube maffia is weer eens langzamerhand allerlei Chatroulette clips te verwijderen dus wees er snel bij voordat ook deze weer delete is door een of andere overspannen copyright pisvinger. Maar zolang ie er nog staat is het fun, Piano Improv guy is namelijk terug en zingt een liedje voor iedereen die hij tegenkomt op Chatroulette!

CHATROULETTE | THE RETURN OF PIANO IMPROV GUY


KOMT DIE BOCHT.... [FAIL]
KOMT DIE BOCHT.... [FAIL]
Altijd leuk dat downhill skaten of longboarden, vooral omdat het zo hard gaat wat eigenlijk automatisch betekent dat je ook erg hard kan vallen zoals we hier zien als er dan eindelijk een bocht in het parkour opduikt. Toch knap dat ze precies die ene toeschouwer weten te raken.

KOMT DIE BOCHT.... [FAIL]TOREN VALT OP FILE [WTF]
TOREN VALT OP FILE [WTF]
Daar sta je dan in de vrijdagmiddag file op weg naar huis na weer een weekje hard gewerkt te hebben is het dan eindelijk weekend. Alleen moet er dan geen bouwtoren op je autodak vallen, beelden bij meer lezen... RIP

TOREN VALT OP FILE [WTF]ERASMUS UNIVERSITEIT LIPDUB [FAIL]
ERASMUS UNIVERSITEIT LIPDUB [FAIL]
Je zou toch verwachten dat ze op een universiteit als de Erasmus te Rotterdam wel wat beters konden fabriceren dan de volgende lipdub, want dit is echt een van de slechtste lipdubs die ik tot nu toe gezien heb. Wel van eigen bodem dus maar niet echt de bedoeling als je een lipdub gaat maken volgens mij. Hier staan lipdubs die wel gelukt zijn.

ERASMUS UNIVERSITEIT LIPDUB [FAIL]GAMETIME 966 - FURIOUS TANK
GAMETIME 966 - FURIOUS TANK
We gaan lekker rausen en raggen in deze ouderwetse shootergame Furious Tank waarin je een tank bestuurt en alles op je weg moet neerknallen. De besturing werkt met de pijltjestoetsen en schieten doe je met de muis. Game on!

GAMETIME 966 - FURIOUS TANK

ELISABETTA CANALIS is H O T
ELISABETTA CANALIS is H O T
Tja had ik toch beter naar die ouwe van me moeten luisteren dat de mooiste vrouwen gewoon uit Italie komen want daar heeft ie zo te zien toch wel gelijk in gehad. Dit is Elisabetta Canalis een Italiaans model en actrice die zo mooi is dat ik bijna bang ben om al dat moois ervanaf te kijken. De dagafsluiter dus voor vandaag! Meer Canalis hier!

ELISABETTA CANALIS is H O TBEERPONG SHOTS 'R US
BEERPONG SHOTS 'R US
Je kan je bij dit soort videos altijd afvragen hoeveel pogingen of hoeveel takes er nodig zijn geweest om tot het uiteindelijke resultaat te komen maar je kan ook gewoon kijken zonder die vraag te stellen en dan is het al meteen een stukje grappiger. Check de check!

BEERPONG SHOTS 'R USEPIC SCHOOLROCK
Het duurde ongeveer een maandje om te maken deze vet coole stopmotion muziekvideoclip maar dan heb je ook wat. Ene Ben Meyers doet het op z'n school terwijl er verder niemand aanwezig is dus na schooluren en in het weekend. Het resultaat mag er zeker wezen!

EPIC SCHOOLROCKWIE VAN DE DRIE
Sunny Hayley Aria
Sunny | Hayley | Aria
CHATROULETTE XXX [NSFW]
CHATROULETTE XXX [NSFW]
Je kon er op wachten natuurlijk dat er ook nog eens allerlei hardkoor filmpjes op Chatroulette zouden komen die eigenlijk helemaal niet geschikt zijn voor jeugdige kijkers. Onze vriendjes van Xmissy hebben er één gevonden al blijkt het achteraf toch allemaal nogal mee te vallen. Meer Chatroulette hier!

CHATROULETTE XXX [NSFW]

BENIDORM BASTARDS FIXED [EPISODE 1]
BENIDORM BASTARDS [EPISODE 1]
We kennen dit soort shows onderhand wel van Trigger Happy, en Happy Trigger maar onze Vlaamse vrienden hebben toch weer iets nieuws verzonnen met de naam Benidorm Bastards. We zien leuke grappen en grollen uitgevoerd door de wat oudere mensen die doorgaans overwinteren in Benidorm vandaar ook de naam gok ik zo. Zijn het bastards? Beslis zelf!

BENIDORM BASTARDS [EPISODE 1]

EXTREME 22 FLOOR KITE JUMP [AWESOME]
EXTREME 22 FLOOR KITE JUMP [AWESOME]
Ik zet bij deze clip echt te kijken of het nu wel of niet nep is maar ik kan het echt niet ontdekken. We hebben natuurlijk wel vaker van deze knappe staaltjes van videobewerking gezien maar deze clip lijkt toch wel echt te zijn. Ene Leander Vyvey dus die met een kite van het ene dak naar het andere jump. DONT TRY THIS AT HOME!

EXTREME 22 FLOOR KITE JUMP [AWESOME]WINSTON SLOOPT EEN POLITIEAUTO
WINSTON SLOOPT EEN POLITIEAUTO
Dit is Winston de Bulldog en Winston heeft het niet zo op de politie, zodra er een politieauto het erf van z'n baasje op rijd heeft deze bulldog terrier nog maar 1 doel voor ogen en dat is om die auto te molesteren en het liefst zo vlug mogelijk. Kijk eventjes mee!

WINSTON SLOOPT EEN POLITIEAUTOONE YEAR IN THE ROCKY MOUNTAINS [TIMELAPSE]
ONE YEAR IN THE ROCKY MOUNTAINS [TIMELAPSE]
Via de linktip lijn kwam deze coole video binnen met een timelapse van een camera die op de Rocky Mountains staat gericht en waar we de 4 jaargetijden in een sneltreinvaart voorbij zien komen. [Thnx Cortez!]

ONE YEAR IN THE ROCKY MOUNTAINS [TIMELAPSE]GAMETIME 965 - ULTIMATE FORMULA RACING
GAMETIME 965 - ULTIMATE FORMULA RACING
DIt weekend staat het F1 circus opgesteld in Australie en terwijl er nu nog getest en oefenrondjes worden verreden gaat het vanacht toch echt los. Wij kunnen ook alvast in zo'n bolide stappen in vandaags Gametime en proberen de snelste rondjes neer te zetten in deze Ultimate formula racing. Game on!

GAMETIME 965 - ULTIMATE FORMULA RACINGALEXIS TEXAS is BOOTYLICIOUS
ALEXIS TEXAS is BOOTYLICIOUS
Er stonden al wel wat filmpjes van deze Alexis Texas op TLP maar deze miste we nog in de collectie en mag eigenlijk niet ontbreken. Erg mooie dame die Alexis en een super lekkere kont! Met deze Alexis Texas sluiten we meteen de dag af en morgen zijn er weer wat mooie babes van onze buurtjes. Habbaa!

ALEXIS TEXAS is BOOTYLICIOUSCANADIAN POLICE VIOLENCE
CANADIAN POLICE VIOLENCE
Als je dacht dat politiegeweld alleen maar voorkomt in Amerika kan ik je snel uit de droom helpen want ook in Canada gaat het er soms heftig aan toe. Checken we eventjes deze beelden gemaakt door een omstander waarop duidelijk te zien is dat een arrestant terwijl hij al op de grond ligt nog wat stevige klappen krijgt voordat de handboeien om gaan.

CANADIAN POLICE VIOLENCEGETNUDIES.COM IS BACK
GETNUDIES.COM IS BACK
Het heeft eventjes geduurd maar de site Getnudies.com is weer terug van weggeweest. Er is niet veel veranderd behalve dat er weer elke dag geupdate wordt dus zet 'm meteen eventjes bij je bookmarks en check al dat lekkers!

GETNUDIES.COM IS BACK

looking for our webcams ? HERE!
PIZZABABE MELANY DENYSE
PIZZABABE MELANY DENYSE
Het is vrijdag en dat betekent dat we weer zijn aangeland bij de Pizzababe weekafsluiter wat dit keer de mooie Melany Denyse is geworden. Er stond al wat meer op TLP van deze mooie dame en vandaag doen we daar nog eens deze mooie gallerie bij. Dit weekend hebben we weer dames van de buurtjes en maandag is er weer een nieuwe Pizzababe!

PIZZABABE MELANY DENYSERUITENWISSER KAPOT ? NO PROBLEM
Het is bijna jammer dat we dit soort zaken nooit te zien krijgen bij Blik op de Weg of Wegmisbruikers want ik ben toch wel benieuwd wat oom agent van dit soort akties allemaal vindt. Zo te zien is de ruitenwisser van deze auto kapot wat in bepaalde landen nog niet wilt zeggen dat je niet kan rijden wanneer het regent.

RUITENWISSER KAPOT ? NO PROBLEMSQUIRREL IMPOSSIBLE
SQUIRREL IMPOSSIBLE
Altijd leuk zo'n eekhoorn in de tuin vooral ook als je je daarmee uren kan vermaken door bijvoorbeeld een hindernisbaan te bouwen waar deze eekhoorn ook echt plezier van lijkt te hebben. Je bent er wel eventjes mee drukdoende maar dan heb je ook wat.

SQUIRREL IMPOSSIBLELADY GAGA doet CHATROULETTE
LADY GAGA doet CHATROULETTE
Jullie kunnen stoppen met mailen, JA het was ECHT Patje van Biertijd die we gister als Sexy Thing konden bewonderen in een Chatroulette video en vandaag ben ik zelf maar eens zo creatief geweest om zo'n soort videoclip op te nemen. Als Lady Gaga welteverstaan, het nummer Telephone!

LADY GAGA doet CHATROULETTENRL COACH vs DOOR
NRL COACH vs DOOR
Je zal maar coach zijn van een rugbyteam en met 20-0 voor staan maar toch nog verliezen. Deze coach is er helemaal niet blij mee en laat dat z'n team na de wedstrijd dan ook weten (helaas geen geluid), ook de deur van de kleedkamer moet het ontgelden.

NRL COACH vs DOORBRUTAL KNOCK OUTS
BRUTAL KNOCK OUTS
Niet 1 maar meteen 2 compilaties met vechtpartijen die beginnen in het jaar 1919 tot en met vrij recentelijk waarin je allerlei knock outs nog eens terug kan zien. Mocht je nog meer willen zien check dan eventjes deze link.

BRUTAL KNOCK OUTSGAMETIME 964 - SIFT HEADS WORLD - ACT 1
GAMETIME 964 - SIFT HEADS WORLD - ACT 1
Dit is de nieuwste Siftheads game waarin je weer Vinnie de huurmoordernaar bent of zelfs 2 andere karakters kan aannemen. Je hebt dit keer de keuze uit 14 verschillende wapens en het speelt zich ook nog eens af in 2 verschillende steden. Er zijn 10 missies die je moet volbrengen dus je kan eventjes vooruit in Siftheads World act 1. Game on!

GAMETIME 964 - SIFT HEADS WORLD - ACT 1

BIG BOOTY BUTT
BIG BOOTY BUTT
Naarmate ik ouder wordt kan ik steeds meer de dames, met iets meer kont dan goed voor je is, waarderen. Neem nou deze dame waarvan de kont niet echt heel erg super is maar waar ik me wel een paar uurtjes mee zou kunnen vermaken. De muziek is trouwens helemaal niet onverdienstelijk en is wat jazzy.

BIG BOOTY BUTT

HEY YOU SEXY THING doet CHATROULETTE
Zagen we vanmorgen nog de jongens van Afhakers met een leuke Chatroulette aktie. Zo te zien heeft Patje van Biertijd ook gisteravond nog een leuke chatroulette clip in elkaar gedraaid. Ook dit keer vind ik het initiatief leuk maar of we er echt vrolijk van moeten worden is mij niet helemaal duidelijk. Meer Chatroulette hier!

HEY YOU SEXY THING doet CHATROULETTE

CHEERLEADER FAIL
CHEERLEADER FAIL
Als je films als Porky's pretpark en dergelijke mag geloven gaat iedere cheerleader het liefst meteen op d'r rug liggen en daar klaag ik verder ook niet over. Beetje jammer dat deze cheerleadster dit al doet en publiek tijdens een New York Knicks game.

CHEERLEADER FAILPIZZABABE APRIL KATHERINE
PIZZABABE APRIL KATHERINE
Het is bijna april en het is echt tyfus warm buiten dat beloofd alvast heel wat goeds voor aankomende zomer. Deze April Katherine is alvast naar het zwembad gegaan voor deze shoot en daar moeten wij toch helaas nog eventjes op wachten. Erg mooie dame dit keer dus rate er maar op los!

PIZZABABE APRIL KATHERINECHATROULETTE - POLEDANCE
CHATROULETTE - POLEDANCE
De jongens van Afhakers hadden nog een oude webcam liggen en gingen ook maar es kijken waarom dat Chatroulette nou eigenlijk zo'n succes is. Men neme een paal en creeert de illusie dat er elk moment een paaldanseres in beeld kan komen en dat krijg je deze reacties!

CHATROULETTE - POLEDANCE

HONDA HSV-010GT CRASH!
HONDA HSV-010GT CRASH!
Tijdens de 2010 Super GT in Suzuka Japan crasht een Honda HSV vrij hard tegen de boardings en vliegt daarna meteen in brand. Dit zijn de toch ietwat spectaculaire beelden die ik voor jullie kon vinden. Meer crashes hier!

HONDA HSV-010GT CRASH!DE ANTI BUMPERKLEEF SCOOTER
DE ANTI BUMPERKLEEF SCOOTER
Bumperkleven is een van de meest irritante ergenissen van automobilisten maar schijnbaar ook voor mensen op een scooter. Vandaar ook dat deze Colin Furze een kleine modificatie aanbracht op zijn scooter zodat bumerkleven achter deze scooter niet echt een goed idee is.

DE ANTI BUMPERKLEEF SCOOTERCRANK THAT ASIAN GUY
CRANK THAT ASIAN GUY
We gaan eventjes kijken naar ene Dragonkiss een gast die het wel leuk lijkt om net zoals z'n grote voorbeeld Matt Harding overal dansend op beeld te gaan alleen heeft deze aziaat niet zo veel fans als Matt. Toch is hij leuk op weg in deze video met muziek van Soulja Boy - Crank That.

CRANK THAT ASIAN GUYDON'T FEED THE BUFFALO'S
DON'T FEED THE BUFFALO'S
Er stond nog zo een bordje bij met "verboden te voeren" maar deze dame dacht dat dat toch wel kon en wordt gepwned door de grazende buffalo die verder niemand kwaad doet en weer overgaat naar de orde van de dag.

DON'T FEED THE BUFFALO'SGAMETIME 963 - TYRIAN
GAMETIME 963 - TYRIAN
Er komen van alle kanten weer vijandelijke spaceships aanzetten en de bedoeling in dit Tyrian is dat je die tegen weet te houden door op de juiste plekken kanonstorens en ander wapentuig neer te zetten waar je zo een uurtje zoet mee bent. Highscores in de comments, game on!

GAMETIME 963 - TYRIANVERUNKA at the WATERFALLS
VERUNKA at the WATERFALLS
Deze Verunka heeft zoveel verschillende namen dat ik het al een tijdje geleden gewoon opgegeven heb om ze hier telkens neer te schrijven. Maakt verder niet uit want een babe is het wel degelijk. Vandaag een filmpje met deze uber schoonheid in onder en bij de waterval. Heerlijk! Meer Verunka hier!

VERUNKA at the WATERFALLSINTRODUCING THE SWAFFER [M!LF 3]
INTRODUCING THE SWAFFER, MANLF, M!LF
We gaan nog eventjes terug naar het geweldige Vlaamse programma M!LF wat staat voor Man Liberation Front want de mannen gaan dit seizoen een beetje snel met de afleveringen. Afgelopen maandag werd namelijk alweer aflevering 3 uitgezonden en daar kwam deze toch ietwat vreemde commercial voorbij zetten. Handig?! Meer hier!

INTRODUCING THE SWAFFERPIZZABABE CAMERON HAYES
PIZZABABE CAMERON HAYES
Ook deze Cameron Hayes met toch al wel wat kilometers op de teller kan mij gewoon helemaal blij krijgen op deze toch al zonnige dag. Erg mooie ogen en een lijf om U tegen te zeggen, ik ben benieuwd wat jullie reaktie gaat zijn op deze mooie dame op de woensdagmiddag!

PIZZABABE CAMERON HAYESTHIS IS EXTREME SHOOTING
THIS IS EXTREME SHOOTING
Altijd wel knap dit soort videos waarvan ik bijna ga geloven dat dit soort gasten niets anders doen de hele dag dan een beetje kleiduiven schieten. Dit is Kenneth Aspestrand een profesionele trickshooter die sneller schiet dan z'n schaduw. Erg knap!

THIS IS EXTREME SHOOTING

DAME EDNA doet SINGLE LADIES
DAME EDNA doet SINGLE LADIES
Dame Edna is al tijden niet meer op de tv maar had vroeger haar eigen tv show op de BBC. Deze fictieve televisiepresentatrice is een creatie van de Australische acteur Barry Humphries. In deze clip doet ze het bekende nummer van Beyoncé, Single Ladies nog es dunnetjes over.

DAME EDNA doet SINGLE LADIESCLASSROOM ARREST
CLASSROOM ARREST
We schakelen weer eventjes over naar Amerika waar een studente het zo bont heeft gemaakt in de klas door een waterfles naar een medestudent te gooien en daarna de halve klas te bedreigen dat ze zowaar gearresteerd wordt door de campuspolitie van de Universiteit van Milwaukee, USA. Zo gaat dat!

CLASSROOM ARRESTBATHROOM RACOON
BATHROOM RACOON
Misschien handig zo'n racoon wanneer je gaat verbouwen maar wanneer je net alles aan kant hebt is het geen pretje om deze racoon Willy op bezoek te krijgen. Kijken we vandaag eventjes mee hoe deze deugniet de gehele badkamer sloopt!

BATHROOM RACOONDRONKEN DODEMANSRIT BREUKELEN
DRONKEN DODEMANSRIT BREUKELEN
Ik ben toch weer blij om te zien dat er ook nog Nederlanders zijn die gewoon meedenken in het verkeer en een mongol als deze bestuurder die na het veroorzaken van een ongeluk met een dronken kop er vandoor probeert te gaan gewoon staande houdt. Hij filmde ook nog alles met z'n mobieltje en daardoor hebben wij deze beelden.

DRONKEN DODEMANSRIT BREUKELENGAMETIME 962 - DEMOLITION DUDE
GAMETIME 962 - DEMOLITION DUDE
In Demolition Dude ben je een dude met een hard hoofd die alleen nog blokjes kapot wilt maken. Je kruipt in een katapult, lanceert jezelf en dan is het maar hopen dat je genoeg kapot maakt. Helaas is er ook collateral damage, wat je zo laag mogelijk moet houden, anders kun je de level opnieuw doen. Verder zijn er trampolines, explosieven etc. die je kunnen helpen je doel te bereiken. Zwaartekracht en blokjes, prima spelletje voor jullie dus. Succes! [via HS]

GAMETIME 962 - DEMOLITION DUDE

ASHLEYS CANDY BOOTY SPANK
ASHLEYS CANDY BOOTY SPANK
Hmz de lekkere Ashley Candy komt vandaag weer eventjes op bezoek bij ome Pizza en zo te zien vindt ze het helemaal niet erg om es lekker op de kont geslapped te worden. Helaas kon ik het zelf niet doen dus doet ze het maar zelf, wij kijken mee.. Hier meer Ashley op TLP!

ASHLEYS CANDY BOOTY SPANKHUIS, TUIN EN KEUKEN SELFDEFENSE [FIXED]
HUIS, TUIN EN KEUKEN SELFDEFENSE
Je kan tegenwoordig niet eens met een knuppel of hockeystick in je auto rondrijden of de politie zou dat bij een aanhouding al als ongeoorloofd wapenbezit kunnen aanmerken, waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Makkelijker is het dan om een stapeltje tijdschriften mee te nemen die erg bruikzaam lijken te zijn.

HUIS, TUIN EN KEUKEN SELFDEFENSEPIZZABABE DIANA DAGOTA
PIZZABABE DIANA DAGOTA
Diana Dagota is allang geen onbekende meer voor de vaste TLPizza bezoeker en dat is ook niet zo heel erg vreemd want Diana is een babe! Ik zou haar zelfs in de categorie uberbabes willen plaatsen maar ik ben schijnbaar toch iets minder kieskeurig dan de doorsnee TLP bezoeker. Meer Diana Dagota vindt je hier!

PIZZABABE DIANA DAGOTABEST NHL BODYCHECKS of 2008-2009 [TOP 10]
BEST NHL HITS of 2008-2009 [TOP 10]
Er zijn niet zo veel ijshockeyers die gewoon nog al hun eigen tandjes hebben en dat is ook niet zo raar als je al die gevechten afentoe ziet op het ijs of hoe er gebodycheckt wordt. In deze compilatie van de beste hits van seizoen 2008-2009 een overzicht van de 10 beste bodychecks.

BEST NHL HITS of 2008-2009 [TOP 10]

STRIPPER in DOWNTOWN DALLAS
STRIPPER in DOWNTOWN DALLAS
Ook in Dallas, Texas USA hebben ze goeie drugs zo te zien. Deze gast is zo van de wereld dat hij in een billboard is geklommen en daar een stripshow geeft zo erg dat het verkeer helemaal vastloopt en de brandweer er aan te pas moet komen om hem weer naar beneden te krijgen.

STRIPPER in DOWNTOWN DALLASPOLISH DVD REPAIR [FAIL]
RUSSIAN DVD REPAIR
We gaan eventjes naar Polen waar alles net eventjes iets anders gaat als in West Europa. Zo kwam bij dit jochie eventjes de dvd reperateur langs die er toch een vrij uniek wijze van dvdspeler repareren op na houd. Nu maar hopen dat er nog garantie op het aparaat zit!

POLISH DVD REPAIRQUICK RELEASE
QUICK RELEASE
Mooie beelden van ene Nic Macris die een kunstenaar is op de mini step en daar allerlei halsbrekende toeren mee uit haalt. De muziek klinkt vrij Dr dre achtig maar komt van Borgore en het nummer heet 16 bit fuckhoes. Check!

QUICK RELEASEIN EEN FORMULE 1 AUTO DOOR MELBOURNE
IN EEN FORMULE 1 AUTO DOOR MELBOURNE
Het Formule 1 grandprix circus is neergestreken in Australie waarop 25 tot 28 maart de Grandprix van Australie gehouden gaat worden. Om de boel een beetje te promoten ging een van de coureurs alvast de stad Melbourne verkennen in een van de F1 bolides en dat levert mooie plaatjes op.

IN EEN FORMULE 1 AUTO DOOR MELBOURNEGAMETIME 961 - JAILBREAK RUSH
GAMETIME 961 - JAILBREAK RUSH
Je zit vandaag onschuldig gevangen in een gevangeniscel en je moet proberen om daar uit te komen. Daarvoor heb je een plan nodig en probeer je met verschillende tools je uitbraak voortebereiden. Game on!

GAMETIME 961 - JAILBREAK RUSHMALENE ESPENSEN goes SCOTLAND
MALENE ESPENSEN goes SCOTLAND
Er zijn zo van die dames waar je zo je rechterarm voor wilt afstaan inruil voor een nachtelijk avontuurtje en deze Malene Espensen is zo'n dame. Er stonden al wel wat meer videos van deze van origine Scandinavische blondine maar vandaag is ze terug als Schotse en ook dat staat d'r goed. Hier meer Malene Espensen!

MALENE ESPENSEN goes SCOTLAND


M!LF [BEST OF] AFLEVERING 2
M!LF [BEST OF] AFLEVERING 2, MLF, MANLF
Het was dan alweer de tweede aflevering van M!LF van dit seizoen waarin we ook vandaag weer allerlei briljante zaken / uitvindingen zien voorbij komen die vooral zijn bedacht om het leven van ons mannen wat eenvoudiger te maken. In deze aflevering onder andere de Noodpuppy en de Verzekering voor sex. Hier meer M!LF!

M!LF [BEST OF] AFLEVERING 2WIE IS FROUKJE ?!
WIE IS FROUKJE ?!, HI BEWAARBOX
Altijd lastig die smsjes op je telefoon die anderen eigenlijk helemaal niet hoeven te lezen vooral als er allerlei spannende zaken in staan die je liever voor jezelf houdt. Hi, heeft daar nu iets op gevonden door een heuse Hi online bewaarbox te creeeren waarmee je de mogelijkheid hebt om al jouw persoonlijke en waardevolle berichtjes automatisch veilig online achter slot en grendel op te slaan. Dat dit erg serieus genomen wordt is te zien in dit filmpje, HANDIG!

WIE IS FROUKJE ?!PIZZABABE ELLE SMITH
PIZZABABE ELLE SMITH
We beginnen deze week met een gallerie van ome Hef's Cybergirl van de week en dat is deze lange blondine Elle Smith geworden. Alles ziet er nog redelijk natuurlijk uit dus daarover vandaag geen klachten en de rest mag er ook wezen dacht ik zo. Raten maar weer!

PIZZABABE ELLE SMITHROLLERCOASTER TRIVIA [+REMIX]
ROLLERCOASTER TRIVIA [+REMIX]
Volgens mij heb ik deze clip een tijdje geleden gemist maar dat maakt 'm zeker niet minder leuk. Een John de Mol achtig type dacht dat het misschien wel een leuk tv format zou zijn om mensen allerlei vragen te stellen terwijl je in een rollercoaster zit. Sommige mensen, vooral de deelnemers, denken daar toch iets anders over, Only in The USA!

ROLLERCOASTER TRIVIA [+REMIX]THE FIAT UNO CHALLENGE
THE FIAT UNO CHALLENGE
Wat het nut van deze aktie is kan ik zo 1-2-3 eventjes niet ontdekken maar het is natuurlijk wel grappig om ook eens met een Fiat Uno wat bandenrubber te verbranden. Men neme daarvoor twee identieke Fiat Uno's en binden die aan elkaar vast, de rest zie je in het filmpje.

THE FIAT UNO CHALLENGEEPIC SIT UP FAIL
EPIC SIT UP FAIL
Nu de zomer er aan komt is het zaak straks weer strak in het vel op het terras aan te komen om daar aan het eind van de zomer weer met een bolle bierbuik van afterollen. Dat betekent dus sporten om alles eerst weer op orde te krijgen. Dat kan je alleen doen of met je maat, deze gast doet het toch beter voortaan alleen.

EPIC SIT UP FAILREDBULL F1 CITYRACING in BELFAST
REDBULL F1 CITYRACING in BELFAST
Wij hadden hier gisteravond nog een late St. Patricks Day viering met Ierse muziek en een stamkroeg die ineens was omgetoverd tot een Guiness drinkende Ierse vesting, en dat maakte het er allemaal niet ongezelliger op. Deze Ierse feestweek greep energiedrink merk Red Bull aan om een city race te houden in de straten van Belfast.

REDBULL F1 in BELFAST CITYRACING


TAYLOR SWIFT MEDLEY
TAYLOR SWIFT MEDLEY
Taylor Swift werd bij mij eigenlijk pas bekend nadat ze bij de Mtv Awards publiekelijk voor lul werd gezet door Kanye West maar was daarvoor natuurlijk al tijden bezig met haar zangcarriere. In deze clip heeft ene Tiffany Alvord een leuke medley gemaakt met een aantal van haar bekendste nummers.

TAYLOR SWIFT MEDLEYGAMETIME 960 - MARIO'S JUNGLE ADVENTURE
GAMETIME 960 - MARIO'S JUNGLE ADVENTURE
Het eeuwenoude Super Mario kan je vandaag hier gewoon op de site spelen als Mario beland in de Jungle en je opzoek moet naar het einden en dat terwijl je geen muntjes opraapt onderweg maar wel stukken fruit waardoor je punten scoort. Besturing met de bekende keys, game on!

GAMETIME 960 - MARIO'S JUNGLE ADVENTUREJUST BOOTY
JUST BOOTY
Reposts zijn eigenlijk alleen maar vervelend wanneer het clips betreft die iedereen zo onderhand al wel eens gezien heeft of kan dromen. Deze clip komt uit het archief van alweer een jaar of twee geleden en kwam ik toevallig vandaag weer tegen. Nooit verkeerd om naar fijne booty te kijken dus vandaag als repost! Meer Booty clips op TLP!

JUST BOOTYPHILIPPINES GOT TALENT [OMG]
PHILIPPINES GOT TALENT [OMG]
In meer dan 30 landen is het programma You Got Talent inmiddels te bewonderen, bedacht en in beheer van en door het bedrijf van Simon Cowel die wij vooral kennen doordat hij in de Engelse versie in de jury zit. Zo ook op de Fillipijnen waar net zoals in elk ander land ook zo afentoe een dwaas van formaat voorbij komt. Kijk eventjes mee naar deze lutser..

PHILIPPINES GOT TALENT [OMG]OP EEN DAG WEET JE HET, BOUWVAKKER
OP EEN DAG WEET JE HET, BOUWVAKKER
Voor de mensen die weleens een dagje of wat in de bouw hebben meegelopen zal dit verder geen nieuws zijn want wanneer je daar in den beginne een beetje rondloopt tussen al die vakmensen moet je natuurlijk nog eventjes ontgroend worden. Het overkomt je 1 keer maar daarna ook echt nooit meer! [PWNED]

OP EEN DAG WEET JE HET, BOUWVAKKERWIE VAN DE DRIE
Alison Sabina Daisy
Alison | Sabina | Daisy
TRASH CAN JUMPING [FAIL]
TRASH CAN JUMPING [FAIL]
Dit lijkt me een gevalletje van het nutteloos vernielen van zaken die niet van jezelf zijn en vind het dan ook niet echt erg dat dze gast z'n verdiende loon krijgt. Kijk eventjes mee!

TRASH CAN JUMPING [FAIL]EPIC BARBEQUE FAIL
EPIC BARBEQUE FAIL
Eigenlijk is het vrij eenvoudig om een BBQ aan te steken alleen moet je daar wel een beetje geduld voor hebben. Deze gast doet het op de snelle manier met een jerrycan benzine en dat gaat toch niet helemaal zoals verwacht. DON'T TRY THIS AT HOME

EPIC BARBEQUE FAILDOODSLAG voor MOORDENAAR MILLY [WTF]
DOODSLAG voor MOORDENAAR MILLY [WTF]
Wat een schande weer die rechtspraak hier in NL. Sander V. de vermoedelijke moordenaar van Milly B. is gisteren voorgeleid en daar werd geen moord ten laste gelegd door het OM maar doodslag. Echt ongeloveloos weer deze aktie omdat ik echt van mening ben dat deze gast moord ten laste moet worden gelegd. SCHANDE! Meer info!

DOODSLAG voor MOORDENAAR MILLY [WTF]PURE ENGINE SOUNDS - RENAULT MEGANE MAXI
PURE ENGINE SOUNDS - RENAULT MEGANE MAXI
Heerlijk hoe zo'n Renault Megane met fluitende motor voorbij komt zetten in deze coole compilatie met de Renault Maxi Megane in de 1997-1998 Franse Rally Championship. Wederom een clip van ruim 10 minuten met Philippe Bugalski en de inmiddels overleden Mark Champeau als rijder / bijrijder.

PURE ENGINE SOUNDS - RENAULT MEGANE MAXIGATORADE SLAMDUNK CONTEST 2010
GATORADE SLAMDUNK CONTEST 2010
We reizen eventjes af naar Rusland waar dit weekend de Gatorade Slamdunk Contest 2010 werd gehouden en waar we beelden van hebben. Is het in de USA de Sprite Slamdunks die we elk jaar voorbij zien komen, in de Russia Cup wordt dit evenement dus gesponsord door Gatorade. 10 minuten beeld!

GATORADE SLAMDUNK CONTEST 2010GAMETIME 959 - LEFT 4 TELETUBBIES
GAMETIME 959 - LEFT 4 TELETUBBIES
Altijd al een hekel gehad aan de Teletubbies ? Goed nieuws, iemand heeft een mod gemaakt voor Left 4 Death waar we nu met z'n allen die tering teletubbies naar het hiernamaals kunnen knallen. Het laatste uur heeft dus geslagen voor de 4 tubbies, Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po! Game on!

GAMETIME 959 - LEFT 4 TELETUBBIES

IT"S VIOLET AGAIN
IT"S VIOLET AGAIN
De mooie Violet is goed bezig met haar eigen webcamsite en wij houden jullie graag op de hoogte als er weer eens een nieuw filmpje van deze nieuwe internetvamp verschijnt. Konden we eerder al diverse filmpjes zien waarin Violet vooral haar kont showt zien ? Vandaag zien we d'r boobies! Meer Violet hier!

IT"S VIOLET AGAINNEXT TOP MODEL ALEXANDRA | DOUBLE FAIL
Geen slechte babe deze Alexandra alleen komt er meer bij kijken wil je America's Next top Model 2010 worden. Bijvoorbeeld zonder veel kleerscheuren een jurk showen, tja als dat al niet lukt kan je beter piepers gaan schillen. FAIL!

NEXT TOP MODEL ALEXANDRA | DOUBLE FAILFEMALE DRIVER vs GARAGE
FEMALE DRIVER vs GARAGE
Manlief vroeg of het vrouwtje de auto eventjes wilde afleveren bij de lokale garage maar dat loopt toch weer net iets anders dan manlief had verwacht. In plaats van een apk keuring wordt het toch een schadegevalletje die alleen een vrouw kan veroorzaken. Hier de beelden!

FEMALE DRIVER vs GARAGEWIE VAN DE DRIE
Petra Scarlett Mariko
Petra | Scarlett | Mariko
M!LF | MAN LIBERATION FRONT 2 [BLOOPERS]
M!LF
Op de vlaamse TV zijn ze weer begonnen met een nieuw seizoen van Man Liberation Front waar we al eerder aandacht aan hebben besteed. Nog steeds mega leuk en dit zijn de beelden die je eigenlijk nog niet op televisie hebt kunnen zien. Filmpjes uit seizoen 1 kan je nog eens hier terug kijken.

M!LF | MAN LIBERATION FRONT 2 [BLOOPERS]CLIFF DIVE FAIL
CLIFF DIVE FAIL
Als je van de hoge duik plank of zoals hier van een hoge cliff af jumpt met een salto dan moet je toch echt proberen om goed in het water te landen anders kan je daar de rest van de dag wel eens akelig veel last van hebben.

CLIFF DIVE FAILVLINDERS VANGEN MET REMI GAILLARD
VLINDERS VANGEN MET REMI GAILLARD
En daar is onze favoriete Fransman weer dit keer als vlindervanger die op stap gaat in z'n geboorteplaats Montpellier waar schijnbaar hele zeldzame vlinders rond vliegen die natuurlijk gevangen moeten worden door Remi Gaillard. Meer van z'n filmpjes op TLP vindt je hier!

VLINDERS VANGEN MET REMI GAILLARDBREAKING SCHIJNBEWEGING
BREAKING SCHIJNBEWEGING
Nog maar meteen nog een pijnlijk sportmoment, dit keer in het voetbal waarvan ik me meteen afvraag of je zo wel een penalty mag nemen. De keeper komt in iedergeval zeer ongelukkig ten val en moet met een gebroken arm of pols het veld verlaten. Bah!

BREAKING SCHIJNBEWEGINGTHE PERFECT BAT [PWNED]
THE PERFECT BAT [PWNED]
Sport is leuk maar wel vermoeiend maar wel noodzakelijk wil je niet zo rond worden als Billy Turf of zoals ik. Wanneer je in het honkbal de pitcher je raakt met een bal mag je doorlopen naar het eerste honk maar het kan natuurlijk ook andersom. Wat nog best wel eens pijnlijk kan zijn.

THE PERFECT BAT [PWNED]GAMETIME 958 - KILL GORE
GAMETIME 958 - KILL GORE
In Kill Gore ben je een wat vreemde stier die helemaal door het dolle heen is en kan vechten als Bruce Lee. Het deed me een klein beetje denken aan streetfighter alleen dan met minder moves. Je moet de mannetjes die je onderweg tegen komt neerslaan, neerkicken en daarvoor gebruik je die pijltjestoetsen en asd etc.. Game on!

GAMETIME 958 - KILL GORE

WEBCAM CARMEN heeft TETTEN [OMG]
WEBCAM CARMEN heeft TETTEN [OMG]
Kennen we deze Carmen nog ? Tijdje niet zoveel van haar gehoord maar ze is gelukkig nog steeds bezig om haar mega mukken aan de hele wereld te showen en wij kijken daar graag naar. Vanavond dus meteen de afsluiter van de dag en mocht je meer willen zien van deze dame, dat kan! Hier staan nog veel meer filmpjes van Carmen op TLP!

WEBCAM CARMEN heeft TETTEN [OMG]

CREEPY OLD MAN doet CHATROULETTE [WTF]
CREEPY OLD MAN doet CHATROULETTE [WTF]
De laatste tijd hebben we diverse filmpjes van de 2010 internet sensatie Chatroulette voorbij zien komen maar zoals op elke camsite zitten ook op chatroulette soms vreemde figuren. Neem nou dit oude mannetje die samen met z'n keffertje die hele site afstruind naar mensen om mee te chatten. W T F ! Meer Chatroulette hier!

CREEPY OLD MAN doet CHATROULETTE [WTF]VJ MAGRAO | VIDEOMIX VOLUME 7 [2010]
VJ MAGRAO
We kregen een mailtje uit het zonnige Brazilie waar deze VJ Magrao de sterren van de hemel mixt en ook zeker niet slecht is met de diverse videobewerkingsprogramma's. We kende VJ Magrao natuurlijk al van die kick ass 2009 Jaarmix en stiekum was hij ook al begonnen met een 2010 Mix waarvan dit de eerste 4 delen zijn. ENJOY!

VJ MAGRAO | VIDEOMIX VOLUME 7 [2010]


PIZZABABE AMY LEIGH ANDREWS
PIZZABABE AMY LEIGH ANDREWS
Het is alweer vrijdag en dat betekent dat we alweer een week met verse Pizzababes afsluiten en dat doen we met de mooie blondine Amy Leigh Andrews die wel al eerder voorbij zagen komen maar dit keer in een nieuwe gallerie staat. Ze is de Cybergirl van de maand April 2010 geworden en ik zeg habba!

PIZZABABE AMY LEIGH ANDREWSBUS vs LIGHT RAIL TRAIN [CRASH]
BUS vs LIGHT RAIL TRAIN [CRASH]
We hebben onboard footage van een bus in Houston die vollop geraakt wordt door een light rail train een soortement van veredelde tram op rails die we ook wel kennen uit de randstad. Zo'n 18 mensen raakte gewond en de politie doet nog onderzoek naar de oorzaak al lijkt het erop dat de bus fout zat. Was het een vrouw ? Kijk zelf!

BUS vs LIGHT RAIL TRAIN [CRASH]DAVE GROHL | KOPJE KOFFIE ?!
DAVE GROHL
Dave Grohl verwierf vooral bekendheid als drummer van de band Nirvana en als voorman van de Foo Fighters. Naast drummen speelt hij ook gitaar en gaat ook een zangpartij niet uit de weg. Dave kan niet zonder koffie zoals we hier zien in deze studio opnames of het gezond is vraag ik me af.

DAVE GROHL | KOPJE KOFFIE ?!MEISJE HEEFT SKILLS
MEISJE HEEFT SKILLS
Ik heb dit filmpje een paar keer moeten bekijken en ik ben er nog steeds niet helemaal overuit hoe deze chick dit voor elkaar krijgt. Dus eventjes de usual skills die we graag zien bij de dames terzijde en dan vraag ik me af : wie doet dit na ?

MEISJE HEEFT SKILLSEEN BOEK SCANNEN DOE JE ZO!
EEN BOEK SCANNEN DOE JE ZO!
Of uitgevers hier echt erg blij van gaan worden betwijfel ik toch ten zeerste maar voor de arme student is dit apparaat wel een uitkomst. In plaats van elke bladzijde apart te moet kopieren leg je je boek gewoon in deze machine uitgevonden door de Universiteit in Tokio!

EEN BOEK SCANNEN DOE JE ZO!ZAMBONI FAIL
ZAMBONI FAIL
Een Zamboni dat weten we misschien inmiddels van de Winterspelen in Canada of uit Thialf Heerenveen is een dweilmachine om de ijsbaan netjes te maken voordat schaatsers hun rondjes maken. Deze Zamboni bestuurder zit in een best hachelijke positie als hij vast komt te zitten in het ijs.

ZAMBONI FAIL


GAMETIME 957 - CRAZY PENGUIN PARTY
CRAZY PENGUIN PARTY
In de Gametime van vandaag zitten 3 game modes die je als pinguin kan spelen om een zo hoog mogelijke score bij elkaar te spelen. In de eerste mode is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk sterren bij elkaar verzamelt zonder af te gaan, er zit een puzzle in en je moet het opnemen tegen de computer om uiteindelijk die beker te pakken. Game on!

GAMETIME 957 - CRAZY PENGUIN PARTYASHLEYS CANDY vs PAASHAAS
ASHLEYS CANDY vs PAASHAAS
Nadat we eerder al Kaylee Rain als in Paas outfit voorbij zagen komen is het vandaag de beurt aan uber cambabe Ashley Candy om dat zelfde pakkie aantetrekken. Betere filmpjes van Ashley waarin ze helemaal tot het uiterste gaat hebben we natuurlijk ook nog en die kan je hier gewoon vinden.

ASHLEYS CANDY vs PAASHAASSOMMIGE DINGEN MOET JE P!NGEN
SOMMIGE DINGEN MOET JE P!NGEN
De Samsung Omnia Pro is een erg cool apparaat dat wisten we al wel maar wat je misschien nog niet wist is dat je met dit toestel ook kan P!NGEN. Je kent het wel, je staat ergens met allemaal mensen om je heen en een echt gesprek is niet echt mogelijk, maar dmv te P!NGEN kan je razendsnel en onbeperkt tekst-, spraak- en ook fotoberichten versturen naar je vrienden. Met de Samsung Omnia Pro, i.c.m. een abonnement mobiel internet, kun je èn tekst èn spraakberichten èn foto's P!NGEN naar P!NG-gebruikers met een Samsung Omnia Pro of diverse andere toestellen! Check hier voor meer info! [VIDEO]

SOMMIGE DINGEN MOET JE P!NGEN [TOP 9 VIDEO]

VROUWEN & DRANKMISBRUIK
VROUWEN & DRANKMISBRUIK
Hmz dit is een vrouw waar je liever geen ruzie mee moet zoeken en dat hadden deze blikjes 7-up light eigenlijk ook moeten bedenken bij alleen al de aanblik van die bovenarmen. Zonder enige aarzeling en met het grootste gemak crushed deze dame er aardig op los. Die blikjes liever dan ik!

VROUWEN & DRANKMISBRUIKPIZZABABE KSAUNDRA BRIJETTE
PIZZABABE KSAUNDRA BRIJETTE
Een beetje blue deze dame als ik er zo eens bekijk maar er is verder niet veel mis mee althans niet wat ik zo 1-2-3 kan ontdekken. Ik ben benieuwd wat jullie van deze Ksaundra Brijette vinden die vandaag in premiere gaat als Pizzababe op TLP. Raten maar!

PIZZABABE KSAUNDRA BRIJETTESURF'S UP [WTF]
SURF'S UP [WTF]
We hebben weer een filmpje waar vooral Marianne Thieme weer erg blij van gaat worden schat ik zo. Een of andere onverlaat dacht dat het misschien wel leuk zou zijn een Alpaca, een soort lama, te leren surfen. Dierenmishandeling of moet dit gewoon kunnen ?

SURF'S UP [WTF]BARRACUDA VIPER V10 vs ENZO FERRARI
null
Wat krijg je als je het roestige karkas van een Barracuda uit 1970 aan een Dodge Viper last. Er een V10 motorblok in plaats waar je 1000 pk uitperst en het ding groen spuit? Een groene jaren 70 bak waar Starsky & Hutch warme gevoelens van krijgen en die een race met een Enzo Ferrari met snelheden boven de 320 kilometer per uur niet uit de weg gaat.

BARRACUDA VIPER V10 vs ENZO FERRARI

IT'S AL BUNDY TIME
IT'S AL BUNDY TIME
Ja ach, wie is er niet groot mee geworden, Married with Children, natuurlijk met die lekkere Christina Applegate en Ed O'Neill die de epische karakter Al Bundy neerzette als het toonbeeld van de doorsnee Amerikaan. Vandaag een leuke kleine dans compilatie!

IT'S AL BUNDY TIMELIVE AVATAR GOES CHATROULETTE [L.A.R.P]
LIVE AVATAR GOES CHATROULETTE [L.A.R.P]
Een tijdje geleden konden we al de mensen van LARP zien, wat staat voor Live Avatar Role Playing, in een video en je kon er natuurlijk op wachten totdat deze video zou komen. We zien dezelfde mensen nu ineens terug op de chat/cam site Chatroulette, kijk vooral eventjes mee naar de reacties.

LIVE AVATAR GOES CHATROULETTEKOMT DIE ROTS!
KOMT DIE ROTS!
Je ziet het maar al te vaak op de snelweg, is er ergens een ongeluk gebeurt dan staat op de andere weghelft het verkeer stil door dat er allerlei mensen moeten zien wat er nou eigenlijk gebeurt is. Deze bestuurder ziet een filmploeg staan langs de kant over de weg die verslag doet van gevallen gesteente op de weg.

KOMT DIE ROTS!GAMETIME 956 - SPROING
GAMETIME 956 - SPROING
Een sproing is een slinger met een grote bal er aan. Met deze bal moet je alle figuurtjes uitschakelen, waar je weer punten voor krijgt. Hiermee koop je, hoe verrassend, upgrades voor je sproing mee. Naarmate de levels vorderen, komen er ook figuurtjes die je niet mag raken, heel snel gaan en meer van dat. Succes!

GAMETIME 956 - SPROING

SOUTHERN BROOKE HEEFT TETTEN
SOUTHERN BROOKE HEEFT TETTEN
Ik ga zo lekker met de Pizzababe van vandaag naar huis want mij maakt het geen zak uit of boobies nu wel of niet fake zijn. Deze Southern Brooke heeft zo te zien echte tetten en om jullie toch nog een klein beetje tegemoet te komen sluit zij vanavond de boel af.

SOUTHERN BROOKE HEEFT TETTENWIN: 1 MAAND WHISKEY DRINKEN in IERLAND [£5000]
WIN: 1 MAAND WHISKEY DRINKEN in IERLAND [TWV £5000]
Op St. Patricksday kleed men zich in het groen aan en zoeken Ieren elkaar op om vooral veel en goede whiskey met elkaar te drinken. Bijvoorbeeld Bushmills, een whiskey uit het gelijknamige Ierse plaatje met een enorme historie. Omdat ze bij Bushmills zo'n rijk verleden hebben, hebben ze besloten die te delen. Ze zijn daarom op zoek naar iemand die voor een maand naar Ierland wil komen, daar helemaal in de watten wordt gelegd, whiskey leert maken, vrienden mag laten overkomen en ook nog eens 5000 pond zakgeld krijgt. Niet verder vertellen, maar snel aanmelden via hun Facebook groep. Cheers!

WIN: 1 MAAND GRATIS WHISKEY DRINKEN in IERLAND [TWV £5000]
NIKKI NEEMT WRAAK OP VERAS [OMG]
NIKKI NEEMT WRAAK OP VERAS
Deze jongen heeft afgelopen week een meisje uitgemaakt voor slet. Nu was dat meisje een beetje doorgeslagen en Veras wilde het toch wel weer goedmaken. De blonde Nikki mocht een opdracht voor hem verzinnen. Ze vond het wel leuk als Veras een klein drankje opdronk. Het resultaat? Een ranzige mix van eieren, chocomel en veel spuug. BAH!

NIKKI NEEMT WRAAK OP VERAS

PIZZABABE KAYTEE BEES
PIZZABABE KAYTEE BEES
Vandaag weer eens dame waar ik zo de rest van de dag verliefd op kan zijn en die echt helemaal mijn smaak is. Het is de mooie Kaytee Bees die we in een ver verleden al eens op bewegend beeld voorbij zagen komen maar die vandaag als Pizzababe van de dag te bewonderen is. Ik hoor uiteraard weer graag wat jullie ervan vinden. Raten maar!

PIZZABABE KAYTEE BEESMR. PERFECT
MR. PERFECT
Ik zoek nog steeds een vriendin die je zo kan recyclen als deze dame doet met haar vriendje waar ze een beetje genoeg van schijnt te hebben. Grappig gemaakt deze commercial voor Greendot Norway een overheids initiatief om het recyclen te bevorderen.

MR. PERFECTST. PATRICKS DAY RAP
Voor diegene die het nog niet weten vandaag is het dus St. Patricks day de nationale Ierse feestdag en speciaal voor deze feestdag stuurde ene Robert deze rapsong in waarin nog eens in rapvorm verteld wordt waar deze dag over gaat en hoe het ontstaan is. Erg cool gemaakt, thnx!

ST. PATRICKS DAY RAPBONSAI MUSIC
BONSAI MUSIC
Sommige zijn creatief met kurk de ander met klei en nog weer iemand anders met een bonsai boompje. Ik moet zeggen dat ik Bonsai boompjes altijd wel cool gevonden heb al heb ik er zelf geen. Kijk eventjes mee hoe deze gast muziek maakt met een zo'n Japans kunstwerkje van de natuur.

BONSAI MUSICST. PATRICKS DAY 2010 | RIVERDANCE
ST. PATRICKS DAY 2010
De nationale feestdag van Ierland is St. Patrick's Day en wordt gevierd op 17 maart dat betekent voor mij steevast een gezellig feestje hierzo in de Irisch Pub. Erg gezellig allemaal maar je moet wel op tijd weg zijn want naarmate het later wordt worden ook de Ieren geweldadiger. Deze feestdag is vernoemd naar de beroemdste missionaris van Ierland. Hier een ode uit de dierentuin van San Diego!

ST. PATRICKS DAY 2010 | RIVERDANCEGAMETIME 955 - STEAMBIRDS
GAMETIME 955 - STEAMBIRDS
Vandaag bestuur je vliegtuigjes in een turnbased strategiespel en ga je een heus dogfight aan met verschillende tegenstanders. Na elke zet die je doet moet je goed nadenken wat je volgende move gaat zijn en daar heb je genoeg tijd voor omdat het spel telkens eventjes stopt. Erg cool en ingediend door Rick13 waarvoor dank, Game on!

GAMETIME 955 - STEAMBIRDS

KAYLEE RAIN AND THE EASTERBUNNY
KAYLEE RAIN AND THE EASTERBUNNY
Je kan echt geen winkel inlopen of je wordt weer dood gegooid met chocolade paaseieren wat eigenlijk helemaal niet erg is want in de meeste zit gewoon alcohol en zijn dus prima te versmaden. Ik had beloofd nog wat meer van babe Kaylee Rain te posten en vandaag zien we haar dan ook terug in een fijne paasoutfit. Meer Kaylee Rain hier!

KAYLEE RAIN AND THE EASTERBUNNYWHEN HARRY MET SALLY [THE EXTENDED VERSION]
WHEN HARRY MET SALLY [THE EXTENDED VERSION]
Eerlijk is eerlijk kwamen ze vorige keer nog met een superb remake van Back to the Future dit keer nemen de mensen van CH de film "When Harry met Sally" onderhanden en ik moet echt zeggen dat het wederom een schot in de roos is. We schakelen eventjes naar de Diner waar Sally, Harry op niet onverstaanbare wijze een fake orgasme laat horen. Geniaal!

WHEN HARRY MET SALLY [THE EXTENDED VERSION]

OP EEN DAG WEET JE HET, GRONDVERZET [FAIL]
OP EEN DAG WEET JE HET, GRONDVERZET
We hebben vandaag weer een uitzendkracht die een vrachtwagen vol met zand heeft mee gekregen en z'n best doet die op een zo ordelijk mogelijke manier te legen. Helaas gaat het ook dit keer weer helemaal mis, wat is dat toch met die uitzendkrachten van tegenwoordig?

OP EEN DAG WEET JE HET, GRONDVERZET [FAIL]PIZZABABE KARA MONACO
PIZZABABE KARA MONACO
De mooie volborstige blondine Kara Monaco hadden we al eens hier in gallerievorm op TLP toen ze Playmate van het jaar 2006 werd en dat was best een mooie gallerie. Vandaag laten we haar nog maar weer eens schitteren als Pizzababe in een extra lange gallerie gesponsord door niemand minder dan ome Hef. Raten maar weer!

PIZZABABE KARA MONACOTHE PIZZACHALLENGE WIN $1000
THE PIZZACHALLENGE WIN $1000
Je spreekt met een paar vrienden af om eens een paar dagen zo min mogelijk te eten om daarna met z'n allen mee te gaan doen aan deze Pizzachallenge waarme je 1000 dollar kan winnen. Wat moet je doen, simpel, de pizza opeten binnen de afgesproken tijd van 2 uur, Easy?

THE PIZZACHALLENGE WIN $1000WHEN EVEN THE AXE EFFECT, FAILS!
WHEN THE AXE EFFECT, FAILS!
We kennen die commercials van Axe onderhand natuurlijk wel en eerlijk is eerlijk het is allemaal erg leuk bedacht. Toch zijn er situaties of momenten dat zelfs een paar liter Axe niet lijken te werken. We zien het allemaal in deze geweldige clip!

WHEN EVEN THE AXE EFFECT, FAILS!

CHATROULETTE PIANO IMPROV + KARAOKE
CHATROULETTE PIANO IMPROV + KARAOKE, CHATROULLETE
Wat een hit is dat Chatroulette toch geworden in zo'n korte tijd, damn dat ik dat zelf niet bedacht heb. Vandaag twee muzikale chatroulette clips met in de eerste een gast die al spelend op de piano telkens een liedje improviseert en in de tweede clip een karaoke versie van Don't stop believing. Meer Chatroulette hier!

CHATROULETTE PIANO IMPROV + KARAOKEINGLOURIOUS SLATE CLAPPER
INGLOURIOUS SLATE CLAPPER
Ik vind de films van Quentin Tarrantino persoonlijk niet allemaal even goed maar eerlijk is eerlijk, de film Inglourious Bastards was dan wel weer een voltreffer. Dat het ook gewoon lachen is bij Tarrantino op de set zien we in deze clip waar de zogenaamde slate clapper telkens op een originele manier het filmen start.

INGLOURIOUS SLATE CLAPPERGAMETIME 954 - ROBOT RUN
GAMETIME 954 - ROBOT RUN
We hadden gisteren eigenlijk al een toffe game die makkelijk te begrijpen was en daarom niet al te moeilijk en vandaag hebben we meer van dat. Je bent namelijk een robot en het enige wat je moet doen is de objecten ontwijken die op je afkomen rollen terwijl je ondertussen de sterren moet pakken voor punten. Besturing met de pijltjes, game on!

GAMETIME 954 - ROBOT RUN

BACKSTAGE met GISELE & VIOLET
BACKSTAGE met GISELE & VIOLET
De dames Gisele & Violet zijn bekend geworden van de Camwithher site en hebben daar tegenwoordig hun eigen stekkie. Dat deze dames het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden kon je al zien in deze video waarin ze samen Halloween vieren. Vandaag zijn we backstage bij een van de shoots, we kijken stiekempjes mee.

BACKSTAGE met GISELE & VIOLETHOW TO STOP A TOYOTA
HOW TO STOP A TOYOTA
Het is een beetje stil de laatste tijd rondom de perikelen met het Japanse automerk Toyota nadat de voorman tig keer z'n excuses aanbood en het valt me nog mee dat deze nog geen harikiri heeft gepleegd. Voor iedereen die toch nog in een Toyota rijdt vandaag een kleine tutorial hoe te stoppen zonder remmen. FTW!

HOW TO STOP A TOYOTA

JESUS | THE REVENGE
JESUS
Op 4 en 5 april wordt dit jaar het paasfeest gevierd en dit keer zal Jesus echt terugkeren op aarde en dan meteen korte metten maken met iedereen die hem zo'n 2000 jaar geleden dwars zat. We zien het allemaal in deze kickass trailer! Vrolijk Pasen, alvast!

JESUS | THE REVENGEPIZZABABE LESLIE SMITH
PIZZABABE LESLIE SMITH
Het is weer maandag en dat betekent dat we een verse Pizzababe week starten en we beginnen de week met sproetenkop Leslie Smith. Een lekker ding met mooie ogen en ietswat te kleine tetten maar die sproetjes maken veel goed. Ik hoor het weer van jullie in de comments en ratings. Raten maar!

PIZZABABE LESLIE SMITHBREAKDANCEN DOE JE ZO! [MONSTER WOO]
BREAKDANCEN DOE JE ZO! [MONSTER WOO]
Deze clip doet in eerste instantie een beetje denken aan de Evolution of Dance video van een paar jaar geleden alleen zie we deze Monster Woo slechts bezig met breakdancing. Wat hij dan ook wel weer erg goed kan, check!

BREAKDANCEN DOE JE ZO! [MONSTER WOO]

THE MOST ROMANTIC DANCE
THE MOST ROMANTIC DANCE
Ook kleine meisjes willen meedoen op het internet en vandaar ook dat we vandaag dit kleine ballerinatje hebben die de sterren van de hemel danst. Eerlijk zeggen wat je er van vond!

THE MOST ROMANTIC DANCEQUEENSGUARD POWNES TOURISTS
QUEENSGUARD PWNES TOURISTS
Als Queensguard ben je belast met het beveiligen van de Koninklijke onderkomens van het Engelse vorstenhuis in binnen en buitenland. Het is altijd leuk voor toeristen om eventjes een plaatje te schieten met zo'n guard of naast zo'n guard. Bonus: Mr Bean vs Queensguard!

QUEENSGUARD POWNES TOURISTSSCOOP VOLANTE [ANIMATIE]
SCOOP VOLANTE, ANIMATIE, ANIMATION
Tijdje geleden alweer dat we hier nog es een kickass animatie hadden staan maar vandaag is het dan toch weer zover. Een Alien bezoekt de Aarde en wordt ontdekt door een mens die naar een fototoestel grijpt om het bewijs dat Aliens bestaan wil vastleggen op foto.

SCOOP VOLANTE

CHARICE : A STAR IS BORN
CHARICE : A STAR IS BORN
Ik ga jullie eventjes voorstellen aan deze Charice Pempengco een Fillipijnse zangeres die net zoals onze eigen Esmee Denters bekend is geworden door haar filmpjes op Youtube. Net zoals Esmee werd ook deze Charice uitgenodigd bij Oprah en heeft ze inmiddels naast Celine Dion gestaan in het Newyorkse Madison Square Garden. Meer....

CHARICE : A STAR IS BORNGAMETIME 953 - ROBIN HOOD'S ADVENTURES
GAMETIME 953 - ROBIN HOOD'S ADVENTURES, BOWMAN
Afgelopen weekend hadden we al een spelletje met boogschieten maar die was wat lame en daarom hebben we vandaag een wat bekender figuur die we allemaal wel kennen namelijk Robin Hood. Je zit in het Sherwood Forrest en het is wederom de bedoeling dat je de bullseye raakt, rekening houdend met wind en snelheid. Game on!

GAMETIME 953 - ROBIN HOOD'S ADVENTURESASHLEY CANDY doet PAALLIGGEN
ASHLEY CANDY doet PAALLIGGEN
Ashley Candy zagen we vandeweek al eens voorbij komen in een super hete striptease video en vandaag komt ze ons nog een verassen alleen snap ik niet helemaal wat er hier nu gebeurt. Paaldansende dames genoeg gezien in m'n leven maar Ashley denkt dit liggend te moeten doen. Wij kijken mee en meer Ashley Candy op TLP vindt je hier!

ASHLEY CANDY doet PAALLIGGENBMX STUNT WENT WRONG
BMX STUNT WENT WRONG
Ja ach wij hadden vroeger ook een bmxbaan in de buurt waar je lekker wat kon rondfietsen en stunten met je bike. Tegenwoordig zie je dat soort fietsen niet zo heel erg veel meer op de weg maar wel de opvolger de mountainbike. Deze gast had een best mooie stunt in gedachte maar het gaat toch niet helemaal zoals hij gehoopt had.

BMX STUNT WENT WRONGFOREHEAD TITTAES
FOREHEAD TITTAES
Vrouwen met een flinke voorgevel kunnen steevast rekenen op genoeg aandacht van een man, tenminste mijn aandacht sowieso. Om toch serieus genomen te worden, en niet alleen in de bezemkast, heeft Oscar winnares Marion Cotillard een nieuw product ontwikkelt. Of het helpt?

FOREHEAD TITTAESWIE VAN DE DRIE (4)
Karina Anastasia Carina
Karina | Anastasia | Suzie Carina

Als bonus hebben we Anna [via Menno, thnx!]
DIT IS PAS EEN TYFUS STREEK [FACEBOOK PWNAGE]
DIT IS PAS EEN TYFUS STREEK [FACEBOOK PWNAGE]
Het lijkt erop dat undercover reporter Alberto Stegeman een heuse dubbelganger heeft die op het internet zit met de naam Robert Vist. Nou is deze Robert gewoon een man zoals elke andere man en toen hij in gesprek kwam met een super lekkere dame vergat hij eventjes dat hij nog een vriendinnetje had. Hier de screens! [thnx Alrincon]

DIT IS PAS EEN TYFUS STREEK [FACEBOOK PWNAGE]BOLSWARD DE GEKSTE!
BOLSWARD DE GEKSTE!
Je mag ook helemaal niets meer in dit koude kikkerlandje. Neem nou deze opgeschoten jeugd uit Bolsward die een geparkeerde politie- auto zien staan en van de gelegenheid gebruik maken om die als klimtoestel te gebruiken. Kattenkwaad?

BOLSWARD DE GEKSTE!THE WALL OF DEATH, IN INDIA
THE WALL OF DEATH, IN INDIA
Om echt te kunnen genieten van daredevils die de meest halsbrekende toeren uithalen moet je toch echt eventjes over de grens want hier in NL zijn er zoveel veiligheidseisen en regeltjes dat mocht het toch fout gaan er eigenlijk nog niets aan de hand is. Dat is in India wel anders.

THE WALL OF DEATH, IN INDIATHE RING REENACTED
THE RING REENACTED
Ik ga er maar eventjes vanuit dat iedereen hier de Japanse The Ring horror trilogie gezien heeft en zo niet dat moet je dat toch maar eens snel gaan doen. Dit meisje staat ergens op een gallerij en doet helemaal niets behalve staan. Eng genoeg voor sommige mensen en niet iedereen kan er mee lachen.

THE RING REENACTEDOP EEN DAG WEET JE HET, BIJ DE ANWB [FAIL]
OP EEN DAG WEET JE HET, BIJ DE ANWB [FAIL]
Het valt niet mee om in crisis tijd een leuke baan te vinden maar mocht je die dan toch gevonden hebben bij bijvoorbeeld een soort van wegsleepdienst zoals in deze video zorg er dan ie geval voor dat je goed bent in wat je doet. Deze prutsers hebben echt geen idee met wat ze nu eigenlijk bezig zijn. Kijk eventjes mee...

OP EEN DAG WEET JE HET, BIJ DE ANWB [FAIL]GAMETIME 952 - SEASON OF WAR
GAMETIME 952 - SEASON OF WAR
Vandaag heb ik voor jullie een strategisch oorlog spelletje genaamd Season of War waarin je moet proberen om bepaalde werktuigen te bouwen en ook een sterk en groot leger. Die heb je nodig om het leger van je tegenstanders te verslaan. Het kan geen kwaad om eventjes de tutorial goed doortenemen, game on!

GAMETIME 952 - SEASON OF WAR


HOT KAYLEE RAIN STELT ZICH VOOR
HOT KAYLEE RAIN STELT ZICH VOOR
Okay okay de Wie van de Drie was vandaag een beetje magertjes maar ik heb beterschap beloofd ik zal er morgen iets moois van maken. Vanavond sluiten we af met deze Kaylee Rain die echt heel erg lekker is en zich in deze video eventjes aan jullie voorstelt. Habba!

HOT KAYLEE RAIN STELT ZICH VOORHUNGRY ? W T F ?!
HUNGRY ? W T F ?!
We hebben nog een groot WTF moment met een nog grotere Don't try this at home waarschuwing erbij in deze videoclip waarin ene Pascal na of zelfs al tijdens het stappen zo'n honger heeft dat hij na het legen van z'n glas bier niet kan wachten tot hij bij de snackturk is. Zoals gezegd: DON'T TRY THIS AT HOME!

HUNGRY ? W T F ?!

HADDAWAY LIPDUB | WHAT IS LOVE
HADDAWAY LIPDUB
Ik blijf ze toch echt tof vinden die lipdubs al komt er in deze clip niet echt veel van het lipdubben en is het meer een slapstick act wat we hier zien. Check eventjes deze Haddaway, "What is love" lipdub die wederom uit Frankrijk afkomstig is waar het lipdubben schijnbaar helemaal hét ding van dit moment is. Meer lipdubs op TLP hier!

HADDAWAY LIPDUB | WHAT IS LOVEWIE VAN DE DRIE
Franzeska Silias Sharon
Franzeska | Silias | Sharon
TOP 20 of 5 SECONDS MOVIES
TOP 20 of 5 SECONDS MOVIES
Wat kan je maken in 5 seconden aan leuke filmpjes dat is de vraag. Toch zit er een paar bekende bij die je vast al kent. Dit is een top 20 van de leukste 5 second movies die er op het moment zijn. Laat je verassen.

TOP 20 of 5 SECONDS MOVIESHORRIBLE ANDREA FISCHBACHER SUPER G CRASH
HORRIBLE ANDREA FISCHBACHER SUPER G CRASH
Tijdens de gister gehouden Super G finale wedstrijden in het Duitse Garmisch-Partenkirchen kwam de Oostenrijkse Andrea Fischbacher zwaar ten val. Dit zijn de beelden met nog eens een super slowmo op het eind zodat je goed kan zien hoe hard ze eigenlijk valt. Ze bleef gelukkig verder ongedeerd en kan morgen gewoon starten, OUCH!

HORRIBLE ANDREA FISCHBACHER SUPER G CRASHOP DE PIZZASCOOTER
Altijd lastig die stoplichten als ze op rood staan behalve als je je vriendin bij je hebt dan hoef je je tenminste niet te vervelen zoals we kunnen zien bij deze collega pizzabezorger die eventjes stilstaat in het verkeer.

OP DE PIZZASCOOTERLOOK AT HOW SLOW YOU RUN
LOOK AT HOW SLOW YOU RUN
Een beetje fun met video editing software kan je wel hebben zoals je hier ziet in deze clip waarin een van de presentatoren van een radio show het opneemt tegen profi hardlopers. Grappig gedaan en nog altijd sneller dan mijn oma van 83!

LOOK AT HOW SLOW YOU RUNJOB COHEN, DE VERBORGEN TALENTEN
JOB COHEN, DE VERBORGEN TALENTEN
Gisteren kon je geen actualiteiten programma aanzetten of het ging wel over Job Cohen, voormalig burgermeester van Amsterdam en nu de lijsttrekker en voorman van de PvdA. Behalve een stad besturen heeft deze Cohen ook nog hele andere kwaliteiten zoals we kunnen zien in deze 3 clips waarin hij zich van een sportieve kant laat zien.

JOB COHEN, DE VERBORGEN TALENTENGAMETIME 951 - BOWMAN 3
GAMETIME 951 - BOWMAN 3
We gaan als boogschieter op wereldtour en de bedoeling is dat je de target telkens zo dicht mogelijk in de roos raakt met behulp van de pijltjes toetsen en de spacebar. Zijn er nog scherpschutters zo op de vroege zaterdagmorgen of zitten we allemaal nog met trillende alcohol handjes achter de pc.

GAMETIME 951 - BOWMAN 3CHRISTINE SMITH CYBERVIDEO
De dagafsluiting is vandaag een welbekende babe hier op TLP namelijk Christine Smith die we al een paar keer eerder voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag en ook al eens op bewegend beeld. Ze heeft wat deze Christine maar aan de andere kant is het ook duidelijk een occasion met de nodige kilometers op de teller.

CHRISTINE SMITH CYBERVIDEOJESSICA SIMPSON DOET VIES, ZOU JE D'R DOEN ?!
JESSICA SIMPSON, ZOU JE D'R DOEN ?!
Ik heb deze Jessica Simpson eigenlijk altijd wel lekker gevonden en al helemaal toen ze het nichtje van de Duke gebroeders speelde in The Dukes of Hazard film. Maar wat blijkt nu, ze heeft een hele vreemde gewoonte! Ik zou d'r wel gewoon doen maar ik vraag me af wat jullie er van denken na deze schrokkende openbaring in een live tv-show.

JESSICA SIMPSON DOET VIES, ZOU JE D'R DOEN ?!

LAST DAY AT WORK [PWNED!]
LAST DAY AT WORK
Het is weer weekend en dat betekent dat heel NL zo lekker aan de vrijdagmiddag borrel gaat om dat te vieren. Deze gast heeft vandaag z'n laatste werkdag op kantoor en z'n collega's hebben een kleine verassing voor hem in petto. Wat nu precies de lol is weet ik niet eigenlijk maar het is wel een onvergetelijk afscheid. PWNED!

LAST DAY AT WORKPIZZABABE PEYTON MONROE
PIZZABABE PEYTON MONROE
Deze dame, Peyton Monroe is een goed voorbeeld van een plork. Een prachtig lijf maar niet zo'n heel erg mooi smoelwerkje vind ik zo. We moeten het er maar mee doen want deze Peyton Monroe is de Pizzababe afsluiting van de week. Ik hoor jullie mening of / en zie de ratings weer tegemoet. Alle Pizzababes op een rijtje? Hier!

PIZZABABE PEYTON MONROEFROM KIEV to MOSCOW [TIMELAPSE]
RONDJE KIEV [TIMELAPSE]
Tegenwoordig hoef je niet meer achter je pc vandaan te komen om op de vreemste plekken in de wereld te komen door programma's als Google Earth maar het is ook altijd leuk als iemand je op sleeptouw neemt terwijl je door een wereldstad als Kiev rijdt in de Oekraine naar Moskou in Rusland wat 1887km verderop ligt. Kijk even mee!

FROM KIEV to MOSCOW [TIMELAPSE]FEELING DOWN ? BOOBIES & KITTENS
FEELING DOWN ? BOOBIES & KITTENS
Gister weer een familie drama dit keer hier in het Arnhemse en daar wordt je toch echt niet vrolijk van. Vandaar dat we dus clip eventjes tussendoor doen met vooral veel boobies en kittens in de hoofdrol. Feeling down ? Nu niet meer!

FEELING DOWN ? BOOBIES & KITTENSDIT IS DE POOLSE JOHN TRAVOLTA [FAIL]
DIT IS DE POOLSE JOHN TRAVOLTA
Ook in Polen gaan ze mee met hun tijd en ook een populaire tvshow als You can Dance heeft daar inmiddels z'n intrede gedaan. Deze Jacek Januzko denkt dat hij de Poolse John Travolta is, wij checken.

DIT IS DE POOLSE JOHN TRAVOLTAMINDUB LIPDUB
MINDUB LIPDUB
Wanneer je als school een beetje serieus wilt overkomen heden ten dage dan moet er een lipdub komen voor op het internet waarin je de hele school eigenlijk laat zien en de leerlingen die er op zitten. Vandaag hebben we er weer eens eentje uit Frankrijk. Meer lipdubs op TLP vindt je hier!

MINDUB LIPDUBIRON MAN 2 | THE TRAILER REMIX
IRON MAN 2
Op 29 april komt de nieuwe Iron Man 2 film uit, trailer hier en ene Mike Relm maakte daar alvast een mooie trailer remix voor. Van dezelfde maker dus als de Upular mix en de Toy Story 3 remix. Een nieuwe trend misschien van de filmstudios om nog meer aandacht te vragen voor nieuwe films ?

IRON MAN 2 | THE TRAILER REMIXGAMETIME 950 - RICOCHET
GAMETIME 950 - RICOCHET
Het is een soort van bowlen dit Richochet waar je telkens de puntjes moet zien weg te spelen met een bal maar toch is het anders. Je mag gebruik maken van de zijkanten maar aan de onderzijde en bovenzijde zit een gat waar je in kan vallen. Easy spelletje wel, als je een beetje oplet en telkens binnen de daar voor gestelde pogingen alles weg speelt.

GAMETIME 950 - RICOCHETCOCO & LOLA [REPRISE]
COCO & LOLA [REPRISE]
Kennen we deze Argentijnse dames nog die wereldberoemd werden in een viral van Volkswagen terwijl ze het nummer "I gotta Feeling" aan het lipsyncen waren ? Ik vond nog wat meer clips van deze 2 babes en al gaan ze niet naakt het is toch een leuke clip geworden, hoop ik. Coco & Lola, heten deze babes en dit is een kleine compilatie..

COCO & LOLA [REPRISE]DRUMBAND [100% OWNAGE]
Het enige leuke aan een drumband zijn die sexy babemajorettes die erachteraan lopen in hun strakke pakkies en blote benen verder kan zo'n beetje elke drumband mij wel gestolen worden met dat lawaaiige gedoe allemaal. Deze gast vond het tijd om eens zelf wat meetespelen terwijl de drumband onder z'n balkon doorloopt. PWNED!

DRUMBAND [100% OWNAGE]

WIN een HYUNDAY i10 AUTO met je WK 2010 SLOGAN!
WIN een HYUNDAY i10 AUTO met je WK SLOGAN!
Het moet niet gekker worden hier op TLP, vandaag verloten we zelfs een auto voor diegene die de beste slogan kan verzinnen voor op de spelersbus van het Nederlands elftal op het WK voetbal 2010 toernooi van de FIFA strakjes in Zuid Afrika. Verzin een zo origineel mogelijke slogan, upload deze op de actiewebsite en de beste slogan komt dan op die bus waar ze in Zuid Afrika mee reizen. De winnaar krijgt een Hyundai i10 cadeau!

WIN EEN HYUNDAY i10 AUTO MET JE WK 2010 SLOGAN!

p.s. ben je een rode duivel? Dan mag je toch meedoen!
PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
Jullie geloven mij nooit als ik zeg dat ik ome Hef dagelijks aan de lijn heb maar na al dat gezeur van vorige keer over deze blonde Brittany Barbour's oren heb ik vandaag een gallerie zonder dat ze die gremlin oren van d'r laat zien. Ik ben benieuwd of jullie dit keer nog een minpuntje kunnen ontdekken aan dit schatje die mij gewoon kan krijgen.

PIZZABABE BRITTANY BARBOUREXTREME MTB CRASHES
EXTREME MTB CRASHES
Gisteren zagen we Danny Macaskill het nog eens voordoen op z'n fietsje maar er zijn natuurlijk altijd nog een hele zooi wannabe's die denken net zo goed te zijn dan niet beter dan de koning. In deze compilatie allemaal van dat soort gasten waarvan de een nog harder valt dan de ander. OUCH!

EXTREME MTB CRASHESDE WLF STUDENTSPECIAL #
En daar zijn ze weer hoor de handpicked studenten van de WLF jongens die weer hun uiterste best gedaan hebben om de mooiste van de mooiste vrouwelijke studenten in één gallerie te droppen. Er staat echt weer van alles bij waardoor ik me bijna geroepen voel om toch maar weer es een studie op te pakken.

DE WLF STUDENTSPECIAL

WHEN REINDEERS ATTACK [OMG]
We schakelen eventjes over naar onze Vlaamse onderburen en wel naar de Zoo van Antwerpen waar een verzorgster wordt aangevallen door een bronstig rendier die het niet pikt dat de verzorgster dicht in de buurt komt en haar op het gewei neemt. Het loopt redelijk goed af maar een andere verzorger moest gewapend met een schop te hulp schieten.

WHEN REINDEERS ATTACK [OMG]NUMA NUMA STILL ROCKS
NUMA NUMA STILL ROCKS
Het nummer Dragostea Din Tei van O-zone beter bekend als Numa Numa rockt nog steeds en wat is dan leuker om op het mega populaire Chatroulette argeloze chatters te verassen met dit goude nummer en meteen hun reacties te filmen. Je ziet het in deze leuke clip. Meer Chatroullete fun hier!

NUMA NUMA STILL ROCKSZING ES EEN LIEDJE [FAIL]
ZING ES EEN LIEDJE [FAIL]
Sommige mensen hebben de Xfactor maar andere ook helemaal niet deze gast doet een goeie poging maar ik vrees dat hij de voorrondes niet eens gaat doorkomen met z'n gekrijs. Zonde van de studiotijd dus maar wel leuk geprobeerd.

ZING ES EEN LIEDJEGAMETIME 949 - LOONDON
GAMETIME 949 - LOONDON
En toch hou ik van dit soort games die niet al te moeilijk zijn maar echt een leuk tijdverdrijf. In deze click adventure game ben je Jonah 'The Hunch' en je bevind je in de fantasie stad Loondon. Klik op de juiste items in de goede volgorde om telkens verder te komen. Game on!

GAMETIME 949 - LOONDON

ASHLEY CANDY is BACK!
ASHLEY'S CANDY is BACK!
Een hele tijd geleden dat we nog iets hadden staan van deze mooie Ashley maar ze is gewoon weer terug van weggeweest. Hier staan nog meer clips van Ashley op TLP maar vandaag doet ze voor ons een hele mooie striptease die jullie vanavond hopelijk niet uit je slaap gaat houden. Het nummer op de achtergrond is erg toepasselijk.

ASHLEY CANDY is BACK!22 Baco [Drunk Compilation]
22 BACO [DRUNK COMPILATION]
Oude beelden met een erg fijne remix van de hand van DJ Floww, waarvoor dank Danny, en we hebben zowaar weer twee minuten kijkplezier onder het genot van een lekkere song gebaseerd op een wat ouder nummer van Bange Frans en Baas B. Ik denk trouwens dat deze Russen iets meer op hebben dan 22 baco...

22 BACO [DRUNK COMPILATION]PIZZABABE VALERIA MARINA
PIZZABABE VALERIA MARINA
De Pizzababe van de dag komt vandaag eens niet uit de stal van ome Hef maar wel uit het land van mijn voorvaderen Italie. Een mega babe deze Valeria Marina waar ik helaas geen mooie cybergirl gallerie van kon vinden maar hier en daar wat bij elkaar gesprokkelt heb. Heb jij meer van deze babe, zet het in de comments. Raten maar!

PIZZABABE VALERIA MARINADANNY MACASKILL doet CHAMONIX
DANNY MACASKILL doet CHAMONIX
Van de Schot Danny Macaskill staan inmiddels al meer clips op TLP en dat is niet zo verwonderlijk. Elke clip die deze gast maakt doet je weer versteld staan wat er allemaal mogelijk is op een fiets. Niet voor niets dat hij in team Inspired zit dus. Kijk eventjes mee naar deze beelden uit het Franse Chamonix-Mont-Blanc, gebied. RESPECT!

DANNY MACASKILL doet CHAMONIXTHE NEW DORK | EMPIRE STATE OF MIND [PARODY]
THE NEW DORK
We gaan nog eventjes door met muziek omdat ik verder niet al teveel kan vinden vanmorgen. Een tijdje geleden brachten Jay-Z en Alicia Keys het nummer "Empire state of Mind" ten gehoor tijdens de 2009 World Series in New York en dat was vet. Het internet zou het internet niet zijn als daar geen parodie op gemaakt zou worden.

THE NEW DORK | EMPIRE STATE OF MIND [PARODY]THEY DON'T CARE ABOUT US [BEATBOXED]
THEY DON'T CARE ABOUT US [BEATBOXED]
Zoals ik laatst al zei is het op een paar maandjes na al bijna weer een jaar geleden dat Michael Jackson overleed aan een overdosis pijnstillers en misschien is dat wel de reden dat er opeens weer een aantal remakes van z'n bekendste nummers voorbij komen. Deze gast beatboxed het nummer They don't care about us op een toch niet onverdienstelijke wijze.

THEY DON'T CARE ABOUT US [BEATBOXED]RUSSEN KENNEN GEEN KOU
RUSSEN KENNEN GEEN KOU
We hebben al vaken kunnen zien dat Russen gewoon bikkels zijn en nergens voor uit de weg gaan. Deze Rus heeft een klein ongelukje gehad met z'n auto maar past zich gewoon aan aan de situatie en piekert er niet over om met het openbaar vervoer naar z'n werk te gaan.

RUSSEN KENNEN GEEN KOUI'M ON A BOAT [METAL VERSION]
I'M ON A BOAT [METAL VERSION]
Kennen we het nummer I'm on a Boat nog van The Lonely Island, geweldig gedaan en eigenlijk vond ik het zelfs een goed nummer. Daar kregen we later nog een I'm on a Sleigh versie van en vandaag de metal versie die nog best aardig is als de gitaar er eenmaal inkomt.

I'M ON A BOAT [METAL VERSION]GAMETIME 948 - TEST PILOT
GAMETIME 948 - TEST PILOT
Maak elk voertuig wat je kunt bedenken in Test Pilot. Je kunt kiezen uit een grote verzameling motoren, waaronder raketmotoren, propellers en een reeks andere toebehoren. Stel je eigen controls in per autootje en haal het tot over de finish. Speel zo'n 20 levels in dit verslavende strategie spel! Verder zit er in het spel een multiplayer modus en een map editor. Game on!

GAMETIME 948 - TEST PILOT

SWEET MISS PRISS doet BOOTYSHAKE
SWEET MISS PRISS doet BOOTYSHAKE
Lekker poppetje deze skinny blondine met haar sexy matrozen pakkie an die ik zo van d'r lijf zou willen scheuren. Ze voert een leuk showtje op en is niet te beroerd om eventjes lekker met haar kont te schudden. Wij kijken gewillig mee!

SWEET MISS PRISS doet BOOTYSHAKE

SNOWBOARD EVOLUTION
SNOWBOARD EVOLUTION
Terwijl sommige mensen momenteel lekker aan het snowboarden zijn in de Franse Alpen moeten andere gewoon doorwerken want je hebt werkpaarden en luxepaarden. Helaas maar waar, gelukkig hebben we nog wel van dit soort beelden om van te likkebaarden en daar moeten we het dit jaar dan maar mee doen. Meer snowboard clips!

SNOWBOARD EVOLUTIONPIZZABABE ALLI STACY
PIZZABABE ALLI STACY, Allie Stacy
Deze Alli heeft niet zulke mooie tetten als Ali die we laatsts langs zagen komen in een fijne video, maar kan er wat mij betreft best mee door. Alli Stacy dus wederom een babe uit de Playboy stal en wel van de fresh faces. Lekkere frisse dame met een ietswat oosterse inslag als ik het zo eens bekijk. Mij kan ze krijgen, ik zie graag de ratings.

PIZZABABE ALLI STACYPLEASE COME BACK TO ME [EPIC]
PLEASE COME BACK TO ME [EPIC]
Je kent het wel, de verkering is uit en dat maakt de eerste paar weken niet uit, vrijheid blijheid, maar dan besef je toch dat je de liefde van je leven verloren hebt. Geen probleem natuurlijk want je kan altijd weer contact zoeken met die ene babe die je hartje gebroken heeft. Deze gast doet dat op een wel heel speciale manier. [Thnx J.]

PLEASE COME BACK TO ME [EPIC]LOST IN BAYWATCH [MASHUP]
LOST IN BAYWATCH [MASHUP]
Altijd weer grappig als mensen de moeite nemen om helemaal in stijl een mooie mashup te maken met dit keer een mengeling van clips uit Lost en de serie waar Pamela Anderson in eenklap wereldberoemd mee werd Baywatch. De babes van Baywatch kan je overigens in deze clip nog eens terug zien.

LOST IN BAYWATCH [MASHUP]REAL LIFE PORTAL GUN
REAL LIFE PORTAL GUN
Grappig gemaakt deze clip wel en ik doe het ze zeker niet na maar je kan dus dit soort spacetrek achtige geweren gewoon per mailorder bestellen. Als we de mannen in deze clip moeten geloven, sja alles voor een beetje aandacht schijnbaar.

REAL LIFE PORTAL GUNHONK FOR BREASTS
HONK FOR BREASTS
Borstkanker is niet iets om grapjes over te maken maar dit soort PSA's zijn uiteraard wel grappig bedacht en vinden hun weg vast wel over het internet wat uiteindelijk natuurlijk ook de bedoeling van de makers is. Grappig bedacht dat zeker.

HONK FOR BREASTS


BRAD KESELOWSKI | NASCAR CRASH
Ene Brad Keselowski vloog z'n auto afgelopen weekend in de boardings doordat Carl Edwards heel lichtjes de zij bumper aan de achterkant van de auto aantikte in de 4e ronde van de Nascar Sprint Cup 2010. Het loopt gelukkig allemaal goed af maar spectaculair zijn dit soort beelden natuurlijk altijd.

BRAD KESELOWSKI | NASCAR CRASHGAMETIME 947 - COUNTER KILL
GAMETIME 947 - COUNTER KILL
Vandaag sta je ergens voor een kerkplein en van alle kanten komen er vijanden die maar een doel hebben jou doodteschieten. Om je te verdedigen heb je allerlei wapentuig waaronder zelfs granaten. Dit spel is een stuk moeilijker dan gisteren omdat er vandaag ook daadwerkelijk op je geschoten wordt. Game on!

GAMETIME 947 - COUNTER KILLEN IK DOE DE GROETJES AAN...
EN IK DOE DE GROETJES AAN...
Tja, volgend jaar toch maar es afreizen naar Brazilie als ik dit soort beelden zie. We zijn nog eventjes terug bij het carnaval waar een willekeurige filmploeg, een dame die volgens mij aardig van de wereld is, tegenkomt die graag eventjes de groetjes doet aan iedereen die ze kent. Op z'n braziliaans natuurlijk! [via Hdclipsbr.com]

EN IK DOE DE GROETJES AAN...WAKESKATEN is ERG COOL
WAKEBOARDEN is ERG COOL
Wakeboarden is een coole nwe extreme sport te vergelijken met het snowboarden in de sneeuw, alleen is het nu op water. Meestal aangedreven door een kabel soms door een boot is dit een van de snelst groeiende watersporten van dit moment. Niet zo heel erg vreemd als je ziet hoe spectaculair de beelden zijn. [Thnx Jeroen!]

WAKESKATEN is ERG COOLLEG DE LAT en WIN EEN APPLE iPAD
LEG DE LAT en WIN EEN APPLE iPAD
Dit is echt te simpel: Wil jij de nieuwe Apple iPad winnen ? Dat kan! Daarvoor moet je op deze actiewebsite de Lat uitprinten en die dan op een zo'n originele manier mogelijk op de foto of film zetten. Deze Dennis doet het voor door de Lat op een dure Audi A8 te plakken van een bekende Nederlander maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. De eerste prijs is een Apple iPad de tweede prijs een maatkostuum. De inzending met de meeste stemmen WINT! GAAAAAAAAAN! [Check hier de video!]

LEG DE LAT en WIN EEN APPLE iPADPIZZABABE GRACIE PROSSER
PIZZABABE GRACIE PROSSER
Net zo goed als dat je weet dat 1+1, 2 is weten we onderhand ook dat zo'n beetje elke Britse dame gezegend is met een mooie voorgevel en deze Gracie Prosser is daar eigenlijk geen uitzondering op. Een zeer mooie dame dus die ook nog eens UK Cybergirl van de maand is. Raten maar weer!

PIZZABABE GRACIE PROSSERSTOP KICKING THE WINDOW [POLICE VIOLENCE]
STOP KICKING THE WINDOW [POLICE VIOLENCE]
We kijken weer eventjes mee op een politiecam waar je een geboeide arrestant achter in een politiewagen ziet zitten die oost-indisch doof lijkt te zijn. Ondanks herhaalderlijk waarschuwen van de pliesiemeneer blijft hij toch tegen het raam van de pliesieauto aanschoppen. En dat had hij beter niet kunnen doen.

STOP KICKING THE WINDOW [POLICE VIOLENCE]REGEN [SHORT FILM]
REGEN [SHORT FILM]
Zelden zo'n mooie short film gezien als deze Regen van Mediocre Films met geanimeerde elementen en echte filmbeelden die daarna weer gedigitaliseerd zijn. Veel aktie met een top achtervolging met een auto en een vrachtwagen en een dame die de politie te slim af lijkt te zijn. Check!

REGEN [SHORT FILM]KLASSIEK VAN BUUREN [NNO]
KLASSIEK VAN BUUREN [NNO]
Afgelopen weekend deed het Noord Nederlandse Orkest hun eigen interpretatie van de muziek van Armin van Buuren en dat klinkt nog best wel tof zoals je kan horen in deze live registratie van zo'n anderhalf uur. Zo kan klassieke muziek toch nog tof zijn dus!

KLASSIEK VAN BUUREN [NNO]SHOPPEN BIJ DE H&M in LYON
SHOPPEN BIJ DE H&M in LYON
Bij de H&M laten ze soms een collectie maken door bekende modeontwerpers zoals bijvoorbeeld Karl Lagerfeld in het verleden ook eens deed. Dat dit goed voor de verkoop is zien we in deze clip waarin een dolle menigte met vrouwen het modehuis te Lyon bestormen alsof het allemaal gratis is.

SHOPPEN BIJ DE H&MGRANT LANGSTON in HORRIBLE CRASH
GRANT LANGSTON in HORRIBLE CRASH
Wij kennen Daytona vooral van de Daytona 500 races maar er wordt daar ook nog geracet met motoren in de Daytona SX waar ene Grant Langston dit weekend ernstig ten val kwam. Hij werd met onbekend letsel meteen naar het ziekenhuis overgebracht, hier de beelden die ik alvast kon vinden.

GRANT LANGSTON in HORRIBLE CRASHGAMETIME 946 - PROFESSIONAL ASSASIN
GAMETIME 946 - PROFESSIONAL ASSASIN
Je gaat vandaag weer als huurmoordenaar aan de slag en zoals altijd moet je weer je targets uitschakelen die dit keer gelukkig niet terug schieten, althans in de eerste paar levels. De gameplay is fun en het richten doe je met de muis. Game on!

GAMETIME 946 - PROFESSIONAL ASSASINDE WAS OPHANGEN MET TAMARA WITMER
DE WAS OPHANGEN MET TAMARA WITMER
Als er huishoudelijke klusjes gedaan moeten worden in huize Pizza ben ik er altijd zo snel mogelijk vandoor. Niet dat dat verder helpt ofzo want als ik thuiskom moeten die klusjes natuurlijk nog steeds gedaan worden. Jammer maar helaas! Tijd dus om een babe als deze Tamara Witmer te scoren die dat zo te zien met veel plezier doet.

DE WAS OPHANGEN MET TAMARA WITMERVROUW doet BILLY JEAN
VROUW doet BILLY JEAN
Michael Jackson is alweer bijna een jaartje dood, 25 juni, maar hele hordes met fans kunnen nog steeds geen genoeg krijgen van de muziek van de king of pop. Ik heb zelf de film nog niet eens gezien en was dat eigenlijk ook niet van plan. Deze dame gaat los op de plaat Billy Jean en dat op de vroege morgen.

VROUW doet BILLY JEAN

WIE VAN DE DRIE
Natalie Dora Chiara
Natalie | Dora | Chiara
FROSTY MUST DIE
Ik denk dat iedereen het onderhand wel een beetje gehad heeft met al die sneeuw en verlangd naar die allereerste zonnestraaltjes die langzaam lijken door te breken in ons koude kikkerlandje. Deze gast heeft er in ieder geval helemaal genoeg van en besluit dat die vervelende sneeuwman ook maar es dood moet.

FROSTY MUST DIEBOOMPJES OMZAGEN, FAIL
BOOMPJES OMZAGEN, FAIL
Wanneer je een boompje gaat planten zoals ik elke vrijdagmiddag doe in de kroeg dan kan je daar dagen later nog last van hebben, zoals ook dit keer weer het geval is. De mensen uit deze clips hebben nog wat langer last want bij deze akties waarin bomen omzagen centraal staat wil het nog eens fout gaan.

BOOMPJES OMZAGEN, FAILHEADBANGED [FAIL]
HEADBANGED [FAIL]
Daar sta je dan op de veranda met je bandje, je een beetje uittesloven om muziek te maken wat ik geeneens muziek kan noemen en dan faal je ook nog eens hopeloos. Gelukkig was er iemand bij om het allemaal vast te leggen voor ons.

HEADBANGEDLIPDUB WSB-NLU
LIPDUB WSB-NLU
Langzaam maar zeker worden er weer wat meer lipdubs op het internet geslingerd en dit is dan wel weer een grappige uit Polen waar ze ook een business school hebben en uiteraard niet achter kunnen blijven op hun concurrenten uit Europa. Meer lipdubs op TLP vindt je via deze link.

LIPDUB WSB-NLUKIMI RAIKKONEN CRASH MEXICO
KIMI RAIKKONEN CRASH MEXICO
Misschien had Kimi Raikkonen toch beter in het F1 circuit kunnen blijven want in de WRC bakt hij er tot nu toe nog niet echt veel van. Zagen we hem laatst al crashen in de rally van Finland, afgelopen vrijdag crashte hij ook op dag 1 van de Rally van Mexico. Hier zijn de onboard beelden!

KIMI RAIKKONEN CRASH MEXICOGAMETIME 945 - TURRET TAKEOVER
GAMETIME 945 - TURRET TAKEOVER
Zet je wapens op de juiste plekken en match de kleuren van de aanvallende tanks om ze te vernietigen in deze Turret Takeover een grappig spelletje die ook nog eens uiterst verslavend is. Game on!

GAMETIME 945 - TURRET TAKEOVERWET & SLIPPERY
WET & SLIPPERY
Gisteravond vond UPC het ineens nodig om het internet in de hele wijk uittezetten waardoor ik dus niet online kon gaan om de dagafsluiter hier neer te gooien. Natuurlijk had ik 'm nog wel gewoon bewaard voor jullie en het is een dame die met een fles olie in de weer is geweest. Jummie!

WET & SLIPPERY


SIGN LANGUAGE
SIGN LANGUAGE
Mensen die gebarentaal kunnen verstaan zijn meestal doof of hebben een andere reden waarom ze dit zouden willen leren. Ik moet echt es afleren wat minder te zuipen op de vrijdagavond en ga zo weer lekker naar bed. Check eventjes deze shortfilm over sign language.

SIGN LANGUAGE

WIE VAN DE DRIE
Little Eve Medden Scarlett
Eve | Medden | Scarlett
SQUASH is LEUK
SQUASH is LEUKl
Waarom is de sport leuker dan een andere sport waarmee je een balletje moet wegslaan ? Je ziet het in deze trailer voor een nieuw sportmagazine van ene Jacques.

SQUASH is LEUKNEWSROOM FIGHT
NEWSROOM FIGHT
De presentator van dit nieuwsprogramma lijkt niet echt door te hebben wat er zich achter hem allemaal afspeelt. Twee van zijn collegas krijgen het behoordlijk aan de stok te hebben met elkaar.

NEWSROOM FIGHTBUS versus TRAIN
BUS versus TRAIN
Heftig filmpje hierzo met een bus die nog net eventjes voor een aanstormende trein denkt door te kunnen rijden. Het gaat niet goed en er vallen zelfs gewonden.

BUS versus TRAINGAGA WONDERLAND
GAGA WONDERLAND
Een trailer Mashup met Lady Gaga in de hoofdrol dat is dus echt iets waar we met z'n allen op zaten te wachten. Naja het idee was grappig de uitvoering goed maar je hebt er verder niet zo veel aan.

GAGA WONDERLANDTRAMPOLINE GIRLS
TRAMPOLINE GIRLS
Een stel meiden die lekker wat op de trampoline staan de springen hoe simpel kan het zijn zou je denken. Toch weet een van deze het toch nog op te fukken. Kijk maar eens mee!

TRAMPOLINE GIRLSGAMETIME 944 - HOME SHEEP HOME
GAMETIME 944 - HOME SHEEP HOME
In het spel Home sheep home moet je telkens zorgen dat je je schaapjes veilig aan de overkant brengt. Klinkt simpel en dat zijn de eerste levels ook gewoon. Ik er me er een goeie 20 minuten mee kunnen vermaken en ben benieuwd hoe jullie het er van af gaan brengen. Game on!

GAMETIME 944 - HOME SHEEP HOME

KENDRA IVY is TERUG
KENDRA IVY is TERUG
Kendra Ivy was vroeger het mooiste meisje van de klas en dat is zo ook gebleven ook zo te zien. We konen vorig jaar al eens kennismaken met deze blonde schoonheid en vandaag is ze gewoon weer terug in een nieuw filmpje. Hier meer Kendra Ivy!

KENDRA IVY is TERUG[EPIC] TERRY FATOR PERFORMANCE
EPIC TERRY FATOR PERFORMANCE
Alle video's van Jeff Dunham kan je op TLP gewoon nog eens rustig bekijken maar er zijn natuurlijk nog veel meer buiksprekende kunstenaars zoals Jeff, die het momenteel wat druk heeft met z'n eigen tv show die verder geen zak aan is. Een overkill aan Achmed de Dead terrorist deed 'm wat mij betreft de das om. Deze Terry Fator is KONING! Check! Hier nog een ouder filmpje van Terry Fator op TLP!

[EPIC] TERRY FATOR PERFORMANCE

A GOOFY MOVIE | REAL LIFE CARTOON
A GOOFY MOVIE
Grappig hoe dit soort clips toch altijd mijn aandacht trekken en dat terwijl deze video toch al eventjes online staat. Een stel studenten spelen een stuk na uit een van de goofy cartoons waarin Max Goof het zoontje van Goofy zijn laatste schooldag van het jaar beleefd. De cartoon die nagespeeld wordt kan je volgen linksonder in de hoek. RESPECT!

A GOOFY MOVIE | REAL LIFE CARTOONPIZZABABE SHAREA SPEARS [+BONUS VIDEO]
PIZZABABE SHAREA SPEARS
En daar is de altijd mooie en lief aandoenende Sharea Spears weer als Pizzababe. Ik blijf het een mooie verschijning vinden en dit is dan ook weer een super mooie gallerie van deze lekkere brunette. Omdag het vrijdagmiddag is heb ik er ook nog een bonusvideo bijgezet van Sharea en maandag gaan we weer verder met een nieuw blik Pizzababes!

PIZZABABE SHAREA SPEARSPUCH MAXI ICE RACING [EXTREME WINTERSPORTS]
PUCH MAXI ICE RACING [EXTREME WINTERSPORTS]
Grappige video hier die gemaakt is door een stel amateurs en dat kan ook maar zo want ik kan bij deze clip met geen mogelijkheid een verborgen reclameboodschap ontdekken. Met een Puch Maxi op het ijs en dan maar hopen dat het goed gaat. [Thnx Superzooi!]

PUCH MAXI ICE RACING [EXTREME WINTERSPORTS]DUNKEN DOE JE ZO, NET NIET...
DUNKEN DOE JE ZO, NET NIET...
Je kan zeggen wat je wilt en misschien kan je er nog mee lachen dat deze fan tijdens deze toffe jump met z'n kin uiteindelijk de basketring raakt maar de slamdunk die hij maakt is wel erg cool. Als een heuse Michael Jordan jumpt deze gast naar de basket toe en dunked de ball feilloos door het netje. Afwerking -1...

DUNKEN DOE JE ZO, NET NIET...PRO QUICKSILVER TOUR 2010
PRO QUICKSILVER TOUR 2010
Terwijl wij hier in ons koude kikkerlandje nog steeds met sneeuw en kou te maken hebben is het aan de andere kant van de aardbol beter toeven. Deze beelden uit Australie van de Pro Quicksilver tour 2010 spreken voor zich! Ik heb een highlights video van de kwartfinales voor jullie gevonden en de winnaars van de semi finale!

PRO QUICKSILVER TOUR 2010STREETROBBER PWNED!
STREETROBBER PWNED!
Het valt niet mee om op een oneerlijke manier geld te vinden als ik zo eens naar deze beelden kijk. Een straatrover probeert iemand van z'n geld te beroven maar dat loopt toch anders dan hij aanvankelijk gedacht had. Geld stinkt!

STREETROBBER PWNED!


LOOPING AROUND
En daar issie weer hoor de Mystery GuitarMan bekend geworden van z'n onetake video's in de Apple store maar die hier gewoon thuis zit en laat zien / horen dat hij en z'n huisgenoten met minimale instrumenten en zelfs allerdaagse apparaten nog best grappig klinkende muziek kan maken. Wij kijken/luisteren vooral eventjes mee!

LOOPING AROUNDGAMETIME 943 - SHURIKEN SHOWDOWN
GAMETIME 942 - SHURIKEN SHOWDOWN
Je bent vandaag een ninja met werpsterren en je moet telkens proberen om met zo min mogelijk sterren je doelen te raken. De engeltjes die je ziet moet je gewoon met rust laten en niet raken, besturing met de muis en ik zeg game on!

GAMETIME 943 - SHURIKEN SHOWDOWN

FRANNY doet BOOTYSHAKE
FRANNY doet BOOTYSHAKE
We vinden het nog steeds leuk als dames zoals deze Franny eens fijntjes voor de camera gaan staan draaien met hun kont. Meer bootyshake filmpjes op TLP vindt je trouwens via deze link en met Franny staat voor vandaag meteen de laatste clip. Check het uit!

FRANNY doet BOOTYSHAKE

MOLLY GAAT KNOCKOUT [STREET FIGHT]
Straatvechten is in sommige Engelse steden zoals hier in Hartlepool schijnbaar vrij normaal, aan deze beelden, die helaas met een of andere pauperige camera zijn opgenomen, te zien. Het is ook niet vreemd om als man een vrouw knock out te meppen, dit is Mad Molly die toch over een glazen kinnetje blijkt te beschikken.

MOLLY GAAT KNOCKOUT [STREET FIGHT]BIKE + TREADMILL = FAIL
BIKE + TREADMILL = FAIL
Het leek opzich een goed idee om toch nog wat te bewegen zonder naar buiten te hoefen gaan. Deze gast zet z'n bmx fiets op de loopband en fietst zich een ongeluk maar toch gaat het ergens hopeloos en pijnlijk fout. FAIL!

BIKE + TREADMILL = FAILPIZZABABE SHANDA MICHELLE
PIZZABABE SHANDA MICHELLE
Het moge nu toch onderhand wel duidelijk zijn dat je voor de Metart galleries en dergelijke toch echt niet op TLP moet zijn en dat de Pizzababe van de dag meestal door Playboy of Penthouse gesponsord wordt. Vandaag blonde dolly, Shanda Michelle die eens geen siliconen heeft maar die d'r zeer zeker niet zouden misstaan. Raten maar weer!

PIZZABABE SHANDA MICHELLEJAGUAR DOET CRASHEN, OMG!
JAGUAR DOET CRASHEN
Jaguar maakt eigenlijk best tijdloze auto's, dat komt ondermeer omdat er zo door de jaren heen niet veel is vernieuwd aan het uiterlijk van modellen zoals de XJ-S. Tegenwoordig ziet het er allemaal wat meer gestroomlijnd uit bij bijvoorbeeld de Jaguar XF. Op deze beelden uit Spanje ziet een Jaguar rijder een bocht te laat en beland in een slip.

JAGUAR DOET CRASHENOPPOSITES ft TRIJNTJE OOSTERHUIS
OPPOSITES ft TRIJNTJE OOSTERHUIS
Bij Giel komen afentoe echt erg toffe live optredens voorbij en zo was dat deze week bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis die samen met The Opposites live het nummer, Brief aan jou doet. Echt heel erg cool en Trijntje bewijst gewoon maar weer eens dat ZIJ toch echt Neerlands beste zangeres is. Check de Check!

OPPOSITES ft TRIJNTJE OOSTERHUISMONSTERTRUCK BACKFLIP
MONSTERTRUCK BACKFLIP
We hebben dit soort akties al wel vaker gezien maar dat liep toch meestal nooit zo goed af. Dit keer gaat oude bekende Travis Pastrana het proberen in the Nitro Circus en meestal is hij wel succesvol in wat hij doet. Het gebeurde allemaal tijden de Monster Jam in Jacksonville, Florida. Hier de beelden! Iemand anders was 'm voor!

MONSTERTRUCK BACKFLIPTABBY [THE LIPSYNC COMPILATION]
TABBY [THE LIPSYNC COMPILATION]
Kennen we Tabby nog, het meisje die ineens miljoenen views had op d'r Youtube kanaal maar plots deleted werd omdat ze nog minderjarig zou zijn ? Nou Tabby is dus gewoon weer terug en nu schijnbaar met toestemming van haar ouders, mocht je dit allemaal gemist hebben dan is dit een compilatie met de leukste stukjes uit haar clips.

TABBY [THE LIPSYNC COMPILATION]A TRIBUTE TO FILM NOIR
A TRIBUTE TO FILM NOIR
Ik zit hier nog steeds een beetje optedrogen na een heftig avondje biertanken en dat valt nog niet mee. Eventjes rustig aan beginnen dus met deze film compilatie met allemaal fragmenten van zwart wit films uit vervlogen tijden en de muziek van Massive Attack. Niet zo goed als The Golden Age of video jammer genoeg maar zeker de moeite waard.

A TRIBUTE TO FILM NOIRGAMETIME 942 - STARMAGEDDON
Eindelijk een spelletje die ik zelfs snap en mij toch sterk doet terugdenken aan de legendarische game Galaga waar ik vroeger heel wat uurtjes druk mee ben geweest in de plaatselijke amusementhal. Je zit in een starship en je moet alles wat er aan alien voorbij komt neerknallen. Simpel!

GAMETIME 942 - STARMAGEDDON

HUISWERK MAKEN MET ZDENKA PODKAPOVA
HUISWERK MAKEN MET ZDENKA PODKAPOVA
Ik ben gisteren blijven hangen in de kroeg en was dus vergeten de dagafsluiter voor jullie neertezetten. Het is al weer een tijdje geleden dat ik op school zat maar ik kan me nog wel herinneren dat ik een godsgruwelijke hekel had aan huiswerk maken. Met deze Zdenka wordt zelfs huiswerk maken gewoon iets om naar uit te kijken.

HUISWERK MAKEN MET ZDENKA PODKAPOVAGOAAAAAAL!
GOAAAAAAL!
Je kan op veel manieren op een ongelukkige wijze een goal tegen krijgen maar deze Duitse keeper heeft wel heel erg pech als door een krachtige wind de bal in het netje beland.

GOAAAAAAL!PIZZABABE KAMILA SULWESKA
PIZZABABE KAMILA SULWESKA
Na regen komt zonneschijn en naar blond komt brunette al wil dat verder niet zeggen dat we de rest van de week geen blondines meer hebben want ik zag er net alweer een paar mooie voorbij komen. Vandaag dus deze Oost Europees aandoende Kamila Sulweska die weer een goede keuze is geweest van ome Hef. Wij kijken en raten weer!

PIZZABABE KAMILA SULWESKATOY STORY 3 [THE REMIX]
TOY STORY 3 [THE REMIX]
Het is nog eventjes wachten tot 28 juli 2010 maar dan verschijnt de nieuwe Toy Story 3 hier in de NL bioscoop en de echte fans kunnen daar natuurlijk nauwelijks op wachten. Tijd dus voor een Remix á la de remix Upular uit december van vorig jaar. Wederom een knap staaltje werk.

TOY STORY 3 [THE REMIX]REMI GAILLARD - FINAL CUP & BUNNIES
REMI GAILLARD - FINAL CUP & BUNNIES
Daar is onze grote Franse vriend Remi Gaillard weer met een nieuwe clip. Een jager wordt te pakken genomen door de konijnen waarop hij aan het jagen is. Maar, en om het iets leuker te maken kan je bij meer lezen de clip zien hoe Remi ook alweer beroemd werd nadat hij het kampioenschap van Lorient vierde en daarbij zelfs de Franse president een handje mocht schudden. Meer Remi op TLP hier!

REMI GAILLARD - FINAL CUP & BUNNIESTHE FORCE UNLEASHED
THE FORCE UNLEASHED
Er zijn al meer van dit soort Star Wars versus Lego animaties voorbij gekomen de laatste jaren maar niet een zo goed als deze. In The Force Unleashed neemt Luke het natuurlijk weer op tegen zijn eeuwige vijanden en er zitten erg coole lightsaber effecten in deze stopmotion die naderhand erin gezet zijn met photoshop.

THE FORCE UNLEASHEDHOMEMADE FLYING HOOVERCRAFT
HOMEMADE FLYING HOOVERCRAFT
Als je dacht dat alles al uitgevonden was en je alles al gezien hebt, heb je het dus mis. De New Zeelander, Rudy Heeman, heeft wel iets heel ergs tof gebouwd in zijn garage om deze zomer mee te varen / vliegen. Check eventjes deze hoovercraft die bij een snelheid van boven de 70km per uur opstijgt zodat je ermee kan vliegen. HEBBEN!

HOMEMADE FLYING HOOVERCRAFTWORLD RECORD HARLEY DAVIDSON JUMP
WORLD RECORD HARLEY DAVIDSON JUMP
De Amerikaanse stuntman Seth Enslow brak gister tot twee keer toe het wereldrecord afstands jumpen met een Harley Davidson motor. In de haven van Sydney stond een schans opgesteld waar hij een sprong van zo'n 56 meter op maakte. Hij raakte een klein beetje geblesseerd bij die sprong maar dat mocht de pret niet drukken.

WORLD RECORD HARLEY DAVIDSON JUMPGAMETIME 941 - MOGO MOGO
GAMETIME 941 - MOGO MOGO
En terwijl we langzaam maar zeker naar de 1000ste Gametime aangaan zijn we vandaag beland in Mogo-Mogo Land een point en click adventure game waarin je telkens de buttons moet unlocken om een level verder te komen. Het is niet echt heel moeilijk dus ik ben benieuwd wie van jullie deze game uitspelen. Game on!

GAMETIME 941 - MOGO MOGOTIFFANY SELBY
TIFFANY SELBY
De mooie blonde Tiffany Selby konden we al een paar keer mogen bewonderen als Pizzababe van de dag en stond zelfs nog genomineerd om Pizzababe van het jaar te worden. Ook in deze compilatie clip met mooie bunnies kwam ze al eens voorbij maar vandaag is ze solo in deze mooie cybervideo van ome Hef die gelukkig nog steeds verstand van vrouwen heeft. Meer Tiffany Selby op TLP hier!

TIFFANY SELBYWIE IS DE NIEUWE TIESTO ?! | DJ FRANKY2K
Net zoals vorige maand heb ik ook voor jullie deze keer weer een fijne DJ gevonden die een gooi wilt doen om de nieuwe Tiesto te worden. Het is dit keer geen Nederlander en voor de vaste DI luisteraars ook geen onbekende. Franky2K is een Duitse DJ die al weer eventjes meedraait in de DJ scene en heeft al heel wat fijne mixen op z'n naam staan. De Resonance of Voice mixen zijn echt een aanrader en ook de 2009 Jaarmix is een juweeltje. Heb jij een favo DJ aarzel dan niet om die te tippen op de linktiplijn. De Mix download pagina van Franky2K vindt je hier!

WIE IS DE NIEUWE TIESTO ?! | DJ FRANKY2K

PIZZABABE ELISABETH KING
PIZZABABE ELISABETH KING
We gaan weer over naar de orde van de dag met deze mooie blonde Pizzababe Elisabeth King die wel al wat kilometers op de teller heeft staan maar nog steeds niet afgeschreven is als je het mij vraagt. Erg mooie blondine dus die ook al met kleren en in bad is gaan zitten. Dit keer zonder spijkerbroek trouwens, raten maar weer!

PIZZABABE ELISABETH KINGTED'S BIRTHDAY
Het valt niet mee om nog origineel te blijven met dit soort filmpjes van Improv Everywhere en ik geloof zelfs dat dit een remake is maar toch doet deze Chris ofzoals hij hier ineens "Ted" heet gewoon mee alsof z'n neus bloed. Terwijl hij samen met een vriend in het cafe zit komen er ineens allerlei mensen op 'm af die speciaal voor zijn verjaardag daar gekomen zijn en dat terwijl hij nieteens jarig is. Jammer dat hij niet even z'n nieuwe nummer aan die "ex",blonde geeft.

TED'S BIRTHDAY

WE ARE THE WORLD | SNL SPOOF
WE ARE THE WORLD
Eigenlijk kan het niet na alle ellende van afgelopen weekend in Chili waar inmiddels ook weer honderden mensen vastzitten onder het puin na een nieuwe aardbeving die dit keer zelfs krachtiger was dan in Haiti een paar weken geleden. Maar de mensen van Saturday Night Live kwamen toch met deze spoof... Best treffend!

WE ARE THE WORLD | SNL SPOOFSALT SHAKER PRANK
SALT SHAKER PRANK
Nee, deze dame is niet blond maar laat zich toch wel erg makkelijk in de maling nemen zo op de vroege morgen. Manlief heeft een vreemd experiment gevonden op internet en zijn vrouw mag dat eventjes uittesten terwijl hij de boel filmt. En dat levert onverwacht toch nog grappige beelden op.

SALT SHAKER PRANKMR. GREEN doet TOKYO
Leuk gemaakte animatie hierzo met een het groene mannetje uit het stoplicht die een nachtelijke wandeling maakt door Tokio met mooie beelden en leuke animatie. Deed me een beetje denken aan deze clip..

MR. GREEN doet TOKYODE VVD HEEFT HUMOR
DE VVD HEEFT HUMOR
Gisteren was er wat verwarring rondom de flashmob die in Rotterdam dit weekend plaatsvond om maar te zorgen dat zoveel mogelijk mensen morgen hun stem uitbrengen. Ik refereerde toen aan deze spot van de VVD waarvan inmiddels ook een vrouwvriendelijke versie is opgedoken dit na klachten van vrouwenorganistaties. Humor dus!

DE VVD HEEFT HUMORGAMETIME 940 - DUKATEERS BLING BLING
GAMETIME 940 - DUKATEERS BLING BLING
Een leuk spelletje weer is dit Dukateers Bling Bling waar je je eindeloos mee kan vermaken. Het concept is bekend zorg dat je telkens drie dezelfde schatten op een rij krijgt om ze te laten verdwijnen. Er zitten wat leuke bonus rondes in, ik zeg game on!

GAMETIME 940 - DUKATEERS BLING BLINGVIOLET SCHOPT KONT
VIOLET SCHOPT KONT
Ik ben niet echt heel erg gek op dames die helemaal onder de tatoos zitten en dat is bij deze Violet eigenlijk niet veel anders. Toch is deze collega van webcambabe Gisele alweer eventjes onderweg met haar eigen site en timmert daarmee aardig aan de weg. Kan ook niet anders als je zo'n lekkere ass hebt eigenlijk! Meer Violet op TLP hier!

VIOLET SCHOPT KONTTHE INVISIBLE CHAIR [COOL]
THE INVISIBLE CHAIR [COOL]
Met de KLM en ons nationaal vliegveld gaat het al een tijdje niet zo heel erg goed en dat is ook niet verwonderlijk als je voor een paar tientjes eurie met een prijsvechter als Ryan air kan vliegen vanaf bijvoorbeeld vliegveld Dusseldorf wat voor de meeste Nederlanders ook nog eens dichterbij huis is. En dat terwijl ze toch best coole stoelen schijnen te hebben.

THE INVISIBLE CHAIR [COOL]PARKEER DIE X5 DAAR MAAR HOOR, SCHATJE
PARKEER DIE X5 DAAR MAAR HOOR, SCHATJE
Tijdens een interview voor een Russische zender rijdt er plots een BMW X5 dwars door het beeld heen en komt uiteindelijk tot stilstand in de etalage van een winkel. Het blijkt ene Ksenia te zijn, dochter van de burgermeester van St. Petersburg en zo'n beetje de Russische Paris Hilton. Habbbaaa? Jazeker!

PARKEER DIE X5 DAAR MAAR HOOR, SCHATJE


PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
PIZZABABE BRITTANY BARBOUR
Het is maandag en dat betekent weer een nieuwe week met allemaal fijne handpicked Pizzababes en deze week beginnen we met de mooie Brittany Barbour die voor de allereerste keer voorbij komt als de Pizzababe van de dag. Mooie ogen en zo te zien borsten die van d'r eigen zijn, ow was het maar alvast zomer. Raten maar weer!

PIZZABABE BRITTANY BARBOURFAILS of FEBRUARI 2010
FAILS of FEBRUARI 2010
En daar is Twister weer met een fijne compilatie met de fails van de maand februari 2010. Ga er maar weer lekker voor zitten want in deze ruim 7 minuten durende compilatie zien we weer een hoop pijnlijke momenten maar ook grappige momenten voorbij komen. Meer coole compilaties van Twister op TLP vindt je hier nog eens allemaal terug!

FAILS of FEBRUARI 2010IT'S TRAMPOLINE DOG
Van alle hondenrassen zijn boxers eigenlijk de meest grappige soort hond die je maar kan bedenken. Ze zijn speciaal gefokt met de intentie een hond te fokken die goed kon springen en zeer snel was. De boxer staat bekend om z'n speelsheid en in deze clip zien we een boxer die zich prima lijkt te vermaken op een trampoline.

IT'S TRAMPOLINE DOGKIM, KRISTEL & DEWI doen EN VOQUE
KIM, KRISTEL & DEWI doen EN VOQUE
Hmz ik kijk dit soort programma's eigenlijk nooit maar deze dames stonden dus in de halve finale van Sbs6 Popstars 2010 wat ze net niet wonnen, maar hebben wel degelijk talent. Zo doen ze hier in deze clip het nummer "Don't let go" van En Voque, en dat klinkt helemaal niet onverdienstelijk en de dames zelf mogen er ook wezen.

KIM, KRISTEL & DEWI doen EN VOQUEFLASHMOB in ROTTERDAM
FLASHMOB in ROTTERDAM
Aankomende woensdag is het dan zover en kan je je stem uitbrengen voor de gemeenteraads verkiezingen zoals hier in Rotterdam. Om daar aandacht voor te vragen kan je natuurlijk zoals de VVD een naakte dame bij de gemeentegrens van Enschede neerzetten of zoals hier in Rotterdam een flashmob organiseren op de Lijnbaan.

FLASHMOB in ROTTERDAMWHEN KILLER WALES ATTACK [VIDEO + UPDATE]
WHEN KILLER WALES ATTACK [VIDEO]
Dit zijn niet de beelden van het tragische ongeluk afgelopen week met een trainer die helaas kwam te overlijden toen ze in Seaworld een show gaf met de orka Shamus maar beelden van iets langer geleden waarop eens te meer duidelijk wordt dat dit soort beesten zich niet laat temmen en wel altijd een eigen willetje zullen blijven houden. [Thnx Nothingtoxic] Hier uiteindelijk de beelden. [shocking]

WHEN KILLER WALES ATTACK [VIDEO]GAMETIME 939 - ESCAPE THE LIVINGROOM
GAMETIME 939 - ESCAPE THE LIVINGROOM
Je zit opgesloten in een woonkamer. Al snel klik je jezelf door het huis heen. Maar hoe snel kom je een volgende stap verder en weet je te ontsnappen uit deze toch wel grappige escapegame. Natuurlijk kunnen jullie elkaar weer helpen via de comments maar zet niet meteen de oplossing neer zodat een ander ook speelplezier heeft. Game on!

GAMETIME 939 - ESCAPE THE LIVINGROOM