Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand February 2010

DIE ANDERE ARIEL
DIE ANDERE ARIEL
We hebben al een hele zooi mooie galleries van de roodharige Ariel voorbij zien komen de laatste jaren maar er zijn ook nog andere mooie dames die Ariel heten, net zoals deze wulpse Ariel die voor de webcam voor ons vanavond een showtje opvoert. Ik zeg goed!

DIE ANDERE ARIEL

DON'T FUCK WITH GRITS
DON'T FUCK WITH GRITS
Wederom een oude van de dagen die niet met zich laat sollen. We zitten in Cleveland Heights, Ohio waar ene Grits een brandweerman die al met pensioen is rustig wat aan de toonbank zit als er plots een overvaller opduikt die de zaak wil beroven. Hij bedenkt zich heel eventjes maar grijpt dan naar het mes en steekt de overvaller zelfs neer.

DON'T FUCK WITH GRITSWIE VAN DE DRIE
Dido Holly Estee
Dido | Holly | Estee
MOZART'S 40TH SYMPHONY in STOPMOTION
MOZART'S 40TH SYMPHONY in STOPMOTION
Best knap gedaan deze stopmotion animatie waarin iemand de 40ste symphonie van Mozart speelt op piano en dit een paar keer gedaan heeft om het daarna in een filmpje te showen. Het lijkt een beetje op de Mystery Guitarman uit de Applestore waarvan je hier nog wat videoclips van kan terugvinden.

MOZART'S 40TH SYMPHONY in STOPMOTIONGONE IN 60 SECONDS
GONE IN 60 SECONDS
De brutaliteit van het dievengilde loopt echt uit de hand en dat niet alleen in Nederland, ook in Japan loopt het de spuigaten uit. Als je je ooit afvroeg hoe je een motor steelt kijk dan eventjes naar deze bewakingscamera beelden waarop te zien is hoe dieven met bivakmuts en al er in zo'n 60 seconden vandoor gaan met een Honda CBR600.

GONE IN 60 SECONDS


EXCERSIZE BALL vs TREADMAIL [FAIL]
EXCERSIZE BALL vs TREADMAIL [FAIL]
Zo afentoe kom je filmpjes tegen waarvan je na het bekijken denkt waarom probeerde ze dat eigenlijk. Dit is er weer zo een van een gast die dacht dat het wel grappig zou zijn om met een excersize bal op een loopband te gaan. Wij lachen natuurlijk om zoveel domheid, en bedanken deze man voor deze hopeloze fail aktie.

EXCERSIZE BALL vs TREADMAIL [FAIL]EPIC BEARDMAN [THE DOCUMENTARY]
EPIC BEARDMAN [THE DOCUMENTARY]
Deze Epic Beardman werd een week of twee geleden in een klap wereldberoemd toen hij een gevecht met ene Michael niet uit de weg ging door zich niet te laten intimideren. Inmiddels staan er al diverse clips hier op TLP, de zogenaamde spoofs en parodieŽn. Vandaag het allerlaatste postje voorlopig of er moet een rematch komen, dit is een docu in 2 delen. Hier meer Epic Beardman!

EPIC BEARDMAN [THE DOCUMENTARY]KISS KISS KISS
KISS KISS KISS
Ook vandaag hebben we weer een muziekclip die toch best wel het bekijken waard is. We zien ene Laura Frison die een uiterst lekkere ass heeft een beetje door de clip heen huppelen. Het nummer heet Kiss Kiss Kiss en is van de Yes S Club waar ik verder nog nooit van gehoord had.

KISS KISS KISSPOOLSE NINJA SLOOPT AUTO
POOLSE NINJA
Het is altijd uitkijken met ninja's en zo ook met deze Poolse ninja die het opneemt tegen een auto die ergens op een parking staat. Een beetje humor dus op de vroege zondagochtend..

POOLSE NINJA SLOOPT AUTOGAMETIME 938 - THE SIMPLE GAME
GAMETIME 938 - THE SIMPLE GAME
Dit spel kan dan wel The Simple Game heten maar na een level of 4/5 is het toch echt niet zo simpel meer. Je moet de groene dozen van het scherm gooien zonder dat de paarskleurige objecten de grond raken. In het begin erg makkelijk maar zoals gezegd het wordt moeilijker. Highscores in de comments! Game on..

GAMETIME 938 - THE SIMPLE GAMEEMBER REIGNS
EMBER REIGNS
Het is een zware week geweest van onze eeuwige klagert Tokusman die alleen dames met muggebultjes zag langs komen de laatste dagen en daarom hebben we in deze vroege zaterdagavond eens een dame van stal gehaald die wel vooraan heeft gestaan op tietenuitdeel dag. Van de slager wel te verstaan! Hier meer Ember!

EMBER REIGNSSONG FOR THE LOVERS
SONG FOR THE LOVERS
De beelden uit de videoclip "Song for the Lovers" van Bark Bark Disco komen uit de 70er jaren film 'Six Swedish Girls in a Boarding School' met de Zweedse legendarische Brigitte Lahaie in de hoofdrol. De clip is een soort tribute aan haar, zet wel eventjes het geluid wat minder hard want het is nogal vrij hard opgenomen.

SONG FOR THE LOVERS


KEN BLOCK TESTS MONSTER FORD FIESTA
KEN BLOCK TESTS MONSTER FORD FIESTA
In de 2010 rally, The 100 Acre Wood te Salem, in Missisouri USA test de ons zeer bekende Ken Block de nieuwe door Monster energy drink gesponsorde Ford Fiesta en dat levert zoals altijd weer spectaculaire beelden op. Het is dit jaars 2e event op de Rally-America national championship calendar. Meer Rally filmpjes hier!

KEN BLOCK TESTS MONSTER FORD FIESTA

WIE VAN DE DRIE
Zafira Alexis Amy
Zafira | Alexis | Amy
TAHITA CORA op de XBOX 360
TAHITA CORA op de XBOX 360
Vorige week konden jullie nog zien waarom je eigenlijk nooit met je vriendin moet gamen al riekte dat filmpje wel naar fake doordat er geeneens kabels aan de Xbox bleken te zitten. Vandaag de opvolgster van Keyra Augustina, Tahita Cora die een racespelletje aan het doen is. Wij kijken graag eventjes hoe ze dat doet. Meer Tahita op TLP!

TAHITA CORA op de XBOX 360EVGENI PLUSHENKO is KING OF THE ICE
EVGENI PLUSHENKO is KING OF THE ICE
En dan zijn we gelukkig aanbeland in het laatste weekend olympische wintergames zodat we vanaf maandag eindelijk weer gewoon de normale tv programering kunnen oppakken wat voor mij toch wel een pak van m'n hart is. Het kunstrijden bij mannen wordt al jaren gedomineerd door deze Evgeni Plushenko die weet hoe hij met dat bijltje moet hakken.

EVGENI PLUSHENKO is KING OF THE ICEPOCAHONTAS vs AVATAR [MASH UP]
POCAHONTAS vs AVATAR [MASH UP]
Nog een paar dagen en dan gaan de 82e Oscars van start die dit jaar gepresenteerd gaan worden door niemand minder dan Sacha Baron. Zoals gezegd geef ik de film Avatar de beste kansen om te winnen en inmiddels zijn er al best veel spoofs van deze film gemaakt. Deze laatste is een mashup met de animatie film Pocahontas.

POCAHONTAS vs AVATAR [MASH UP]AMERICA'S FUNNIEST VIDEOS | ANIMALS
AMERICA'S FUNNIEST VIDEOS
Altijd grappig dit soort Funniest home videos waar we vandaag een speciale dieren editie van hebben en dat terwijl het nog lang geen dierendag of 4 oktober is. Er staan nog wat meer America's funniest op TLP en die kan je hier nog es terugvinden.

AMERICA'S FUNNIEST VIDEOS | ANIMALSESPC LIPDUB 2010 | FROM PARIS TO BERLIN
ESPC LIPDUB 2010
De ESCP is een van de beste internationale business scholen van de Europa van het prestigeuze Franse Management Grandes …coles. In deze Lipdub zien we beelden vanuit 5 van die campussen nl. Madrid, Londen, Turijn, Berlijn en Parijs. De nummers die je hoort zijn o.a. Infernal met From Paris to Berlin. Meer lipdub hier!

ESPC LIPDUB 2010 | FROM PARIS TO BERLINGAMETIME 937 - HIDE CEASAR
GAMETIME 937 - HIDE CEASAR
Een vrij easy spelletje om de zaterdag mee van start te gaan is dit Hide the Ceasar waarin het telkens de bedoeling is om de ceasar, een muntje zo te positioneren en zo aftedekken dat wanneer er met geld gestrooid wordt deze niet in aanraking komt met de andere munten. Game on!

GAMETIME 937 - HIDE CEASARBAILEY ROSE
BAILEY ROSE
Misschien komt het dan toch omdat ik op blondjes val ofzo dat ik ůůk deze Baily Rose weer een toppertje vind. Het concept van deze filmpjes ken je vast want het komt uit de Yes/Now serie. En ik kan maar 1 ding bedenken eigenlijk als ik deze topper zie, YES NOW.

BAILEY ROSEBREIEN was nog nooit zo COOL
Met een lekkere wolle trui kom je de winter wel door maar deze dames zijn bezig om kleding te breien voor hun teddybeertjes. Op de een of andere manier vinden ze de conventionele bh's niet zo tof en hebben een andere maar toch manvriendelijke manier gevonden om die fijne jetsers op hun plek te houden. What's up bra?!

BREIEN was nog nooit zo COOL

PARIS HILTON doet BRASIL
PARIS HILTON doet BRASIL
Je kan zeggen wat je wilt maar ik zou Paris Hilton gewoon doen al was het alleen maar om te kunnen zeggen dat ik ooit es in Paris geweest ben. In Brazilie, een land wat toch niet echt bekend staat om z'n preutsheid is er beroering ontstaan over een bier commercial waar de lekkere blondine in zit. Zwaar overdreven als je het mij vraagt.

PARIS HILTON doet BRASIL

PIZZABABE JENNIE REID
PIZZABABE JENNY REID
Aan het begin van deze maand hadden we al een mooie gallerie van deze Jenny Reid die half Thais is mijn hartje stiekum doet overslaan. Een van mijn favorieten Aziatische schonen is trouwens nog steeds deze Reon Kadena, maar eerlijk is eerlijk Jenny mag er zeker zijn en vandaag sluiten we met deze mooie cyberbabe de week af. Rate, plz!

PIZZABABE JENNY REIDELISHA CUTHBERT | HOT OR NOT
ELISHA CUTHBERT
Elisha Ann Cuthbert geboren in de olympische wintersport plaats Calgary te Canada kennen wij natuurlijk vooral doordat ze de dochter speelt van Jack Bauer in 24. Maar ze speelt in nog veel meer films mee waaronder The Girl next Door uit 2004, in deze toffe compilatie de lekkerste scenes nog eens op een rijtje. HOT or NOT

ELISHA CUTHBERT | HOT OR NOTPC REPAIR ?!
PC REPAIR ?!
Zonder PC en internet zou mijn leven er maar saaitjes uitzien en ik zou dan al helemaal niet weten hoe ik de dagen zou moeten doorkomen. Zaak is dus om erg zuinig te zijn op je computer en die regelmatig eens een aai over de bol te geven. Deze Russische bewaker heeft het helemaal gehad met de pc waar hij op zit te werken, wij bellen gewoon Ed!

PC REPAIR ?!CRAZY RUSSIAN CAR
CRAZY RUSSIAN CAR
Na al die verhalen over Toyota zou je haast gaan denken dat het hier om een auto van dat merk betreft maar dat is volgens mij toch niet het geval. Welk merk het wel is zou ik zo 1,2 3 niet weten wel is het knap dat deze auto op z'n solo rit helemaal niets weet te raken en dat terwijl er toch genoeg obstakels op die parking staan,

CRAZY RUSSIAN CARPARKOUR vs CAR [FAIL]
PARKOUR vs CAR [FAIL]
Al het begin is moeilijk zo ook beginnen met een sport als Parkour wat je rustig een sport mag noemen. Deze ietswat dikke gast doet toch een poging en is eigenlijk nog niet eens zo heel slecht bezig totdat hij over een auto probeert te springen.

PARKOUR vs CAR [FAIL]KATIE doet KESHA'S TIK TOK
KATIE doet KESHA'S TIK TOK
Kijk dat is nou eens lekker wakker worden met deze Katie die voor ons meteen maar een liedje zingt. Katie moest wat zachtjes aan doen om dat haar ouders al lagen te slapen maar dat weerhield haar er niet van om dit nummertje van Keisha in te zingen voor de webcam.

KATIE doet KESHA'S TIK TOKGAMETIME 936 - HOVERBOT ARENA 2
GAMETIME 936 - HOVERBOT ARENA 2
Een lekker schietspelletje om de vrijdag mee te starten is deze Hoverbot Arena 2. Schiet alles wat je tegenkomt kapot en probeer zoveel mogelijk punten bij elkaar te spelen om een vette highscore neer te zetten. Highscores mogen in de comments, game on!

GAMETIME 936 - HOVERBOT ARENA 2

SWEET TIFFANY, IS IT LOVE
Misschien had je het ondertussen al door en anders meld ik het nog maar eventjes onze Ruben is weer terug met dagelijks een fijne babe voor het slapen gaan. Na een jaartje sebitical en na zo'n 24 chickies versleten te hebben is hij toch weer terug op TLP om voor jullie en voor mij de dagelijkse afsluiting te zoeken. Sweet Tiffany, is it love ?

SWEET TIFFANY, IS IT LOVEHARDSTYLE in BRASIL [UNION DANCE COMPILATIONS]
HARDSTYLE in BRASIL [UNION DANCE COMPILATIONS]
Vorige week hadden we al een zeer mooie Hardstyle compilatie met vooral toffe party beelden en een nog coolere muziekmix van Lip DJ. Maar hardstyle is allang geen NL feestje meer en ook over het grote water zoals hier in Brazilie is deze vorm van muziek en feesten echt aangeslagen. In deze 2 mooie clips beelden en moves! [Thnx Manu!]

HARDSTYLE in BRASIL [UNION DANCE COMPILATIONS]THE VERY BEST OF 2009 CAR CRASHES
THE VERY BEST OF 2009 CAR CRASHES
Eindelijk weer een compilatie die top is en die ook nog eens gemaakt is door een echte racefan. Het zijn allemaal beelden uit 2009 als ik me niet vergis en daar zitten zoals altijd weer genoeg spectaculaire crashes tussen. Ik zou zeggen buckle up en ga er eventjes lekker voor zitten. Check!

THE VERY BEST OF 2009 CAR CRASHESWALL BACKFLIP [FAIL]
WALL BACKFLIP [FAIL]
Je kan met Engelse vooral lachen in de kroeg tot dat ze dronken zijn want dan is er echt geen land meer mee te bezeilen. Wat deze gast nou precies dacht toen hij de volgende stunt door z'n vrienden wou laten filmen is niet bekend. Dat hij het de volgende keer wel uit z'n kale kop haalt lijkt me logisch.

WALL BACKFLIP [FAIL]PIZZABABE MYA MATTHEWS
PIZZABABE MYA MATTHEWS
Gisteravond hadden we de mooie Coed van de maand februari 2010, Mya Matthews nog op bewegend beeld en vandaag hebben we haar te gast als Pizzababe van de dag. Mooie dame alleen kan ze wat mij betreft zo door naar Dr Schumacher om zich wat grotere boobs aan te laten meten. Jullie zijn het daar vast niet mee eens.. Raten maar! Hier de video!

PIZZABABE MYA MATTHEWSAPPLE MACBOOK vs MICROSOFT WINDOWS 7
APPLE MACBOOK vs MICROSOFT WINDOWS 7
De eeuwige discussie tussen Apple en Microsoft gebruikers zal wel altijd blijven duren. Zo gooien deze gasten een Apple Macbook het liefst uit het raam en kan je in de video op onderstaande link zien waarom Windows 7 toch echt de bom is. Als nog geintresseerd bent in een kleine docu over Apple kan je hier nog terecht. Ik zit nog altijd op XP, mocht je het willen weten.

APPLE MACBOOK vs MICROSOFT WINDOWS 7

THE FUTURE OF MMA
THE FUTURE OF MMA
In het verleden hebben we hier zeer vaak K1 en MMA gepost en telkens als er nieuwe beelden voorhanden zijn van NL vechters proberen we die hier ook te plaatsen. In deze clip zien we 8 jarige jochies die al klaargestoomd worden voor een carriere in het MMA circus wat me toch iets te ver gaat eigenlijk.

THE FUTURE OF MMAVLIEGTUIG VERTRAGING ?!
VLIEGTUIG VERTRAGING ?!
Ik heb het gelukkig nog nooit meegemaakt maar je hoort weleens verhalen van mensen die door vertraging soms uren op een vliegveld moeten ronddolen voordat ze verder of zelfs kunnen beginnen met de reis. Deze gasten zitten niet bij de pakken neer en maken er maar het beste van. Bonus: At the Pittsburg airport!

VLIEGTUIG VERTRAGING ?!WINTEROLYMPIC WIPE OUTS
WINTEROLYMPIC WIPE OUTS
Nog een dag of 4 en dan volgt a.s. maandag nog de closing ceremony en dan zijn deze Vancouver wintergames voorbij. Sommige zullen het jammer vinden maar ik persoonlijk zal er geen traan over laten. Inmiddels is het wel duidelijk dat deze spelen vooral bekend zullen worden vanwege de vele missers en ongelukken. Hier een overzicht uit voorgaande winterspelen.

WINTEROLYMPIC WIPE OUTSGAMETIME 935 - I REMAIN
GAMETIME 935 - I REMAIN
Je bent een van de laatste overlevende op aarde en zit opgesloten in een verlaten boerderij en het is de bedoeling dat je daaruit gaat ontsnappen in deze toch wel weer grappige escpape game. Doorzoek het huis en gebruik de gevonden items om telkens een stukje verder te komen om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Tips mag je natuurlijk in de comments droppen maar liever geen complete walkthroughs. Game on!

GAMETIME 935 - I REMAINMYA MATTHEWS is HOT!
MYA MATTHEWS is HOT!
Dagelijks zien we de mooiste meiden voorbij komen hier van ome Hef en als dagafsluiting doen we altijd nog een leuke dame op video die de gordijntjes meteen eventjes dicht trekt. Vanavond is dat de mooie Mya Matthews geworden die coed of the week is bij Playboy en mij toch wel zeer kan bekoren.

MYA MATTHEWS is HOT!

[STEM & WIN] 2e HANDS AUTO VAN HET JAAR 2010
[STEM & WIN] DE TWEEDEHANDSE AUTO VAN HET JAAR!, 2010, ANWB
Wat is eigenlijk een goede tweedehands auto ? Eentje waarmee je veilig naar Spanje kunt rijden ? Eentje zonder roest ? Of eentje met genoeg ruimte voor al je vrienden? Britt is samen met de ANWB op zoek naar de Tweedehands auto van het jaar en testen 5 auto’s op de meest belangrijke punten en jij bepaalt welke auto wint. Stem op de auto die volgens jou als beste getest is en maak kans op een TomTom! Dus bekijk snel de filmpjes op de aktiewebsite en breng je stem uit. Check hier het aktiefilmpje met Britt!

[STEM & WIN] DE TWEEDEHANDSE AUTO VAN HET JAAR!PIZZABABE STORMY DANIELS
PIZZABABE STORMY DANIELS
Hadden we gisteravond nog de mooie en zeer sexy Ali als dagafsluiting vandaag een dame die minstens zulke grote jetsers heeft als Ali alleen een stuk minder mooi als je het mij vraagt. Als ze ligt zoals op de laatste foto's vind ik het nog wel lijken. Wat vinden jullie ? Raten maar!

PIZZABABE STORMY DANIELSTOUCH MY BASS
TOUCH MY BASS
Een klein stukje uit een film van Jenny McCarthy die toch echt wel een babe is en in een wel heel erg vreemde situatie beland. De film heet Dirty Love, is een comedie en stamt alweer uit 2005, ik had 'm gemist maar ga deze zeker nog eens opzoeken.

TOUCH MY BASSMICHAEL [EPIC BEARDMAN'S VICTIM] THE INTERVIEWS
MICHAEL [EPIC BEARDMAN'S VICTIM] THE INTERVIEWS
Aan elk verhaal zit een 2 kanten en zo ook aan het verhaal van Epic Beardman dat hij een veroordeelde moordenaar van de straat heeft gehaald. In dit interview met ene Michael op de Amerikaanse radiozender Wild 949 is te horen dat dit niet zo is en dat hij een law abiding citizen is. Hij biedt z'n excuus aan omdat hij wel begonnen is met vechten. Best ok!

MICHAEL [EPIC BEARDMAN'S VICTIM] THE INTERVIEWSLIPDUB MEDECINE MONTPELLIER 2010
LIPDUB MEDECINE MONTPELLIER 2010
En dan hebben we weer eens een mega cool lipdub produktie van de medicijn faculteit te Montpellier. De eerste 20 seconden zijn wat rukjes omdat die in het Frans zijn maar daarna gaat het echt los en hoor je het nummer Jerk it out van de Caesars waarop mee gedubbed wordt. Meer lipdubs vindt je hier!

LIPDUB MEDECINE MONTPELLIER 2010KEVIN RUDD SUCKS
KEVIN RUDD SUCKS
Op 9 juni mogen we allemaal naar de stembus om ons ongenoegen over de politiek kenbaar te maken en de politieke partijen inclusief onze eigenste draaideur premier Balkenende zijn alweer druk bezig met zieltjes winnen. In Australie heet de MP Kevin Rudd en iemand denkt zo het zijne over deze minister president. Herkenbaar ?

KEVIN RUDD SUCKSEERSTE REACTIE SVEN KRAMER..... [+ FUN-PIX]
EERSTE REACTIE SVEN KRAMER.....
Wat een teleurstelling gisteravond op de 10km voor Sven Kramer en de rest van schaatsminnend Nederland. Zet je de snelste tijd neer met ruim 3 seconden verschil op de 2e plek maar wordt je helaas gediskwalificeerd doordat je coach je de verkeerde kant op gestuurd heeft. Zuur, en dat blijkt ook wel aan deze eerste reactie van Sven.

EERSTE REACTIE SVEN KRAMER.....GAMETIME 934 - ZODIAC REACTOR
GAMETIME 934 - ZODIAC REACTOR
De Zodiac Reactor is een aparaat uit de oudheid die er mij toch wel wat modern uitziet maar die dus zorgt dat er sterren gemaakt kunnen worden. De bedoeling is dat je allerlei elementaire deeltjes verzamelt om de reactor op te starten. Game on!

GAMETIME 934 - ZODIAC REACTORJETSER ALI is BACK
Het was al weer 2 jaar geleden en het is dat Ruben me er net op attent maakte anders was het de babe zonder name geweest maar dit is sexy Ali met d'r lekkere jetsers weer eens. Zo te zien is er aan het figuur van deze dame weinig verandert want Ali ziet er nog net zo lekker uit als toen. Hier dat oudere filmpje! Thnx Ruben!

JETSER ALI is BACKSHALALIE SHALAMOSSELVLA
Wat een mooie tijd was dat toch toen de mosselman nog regelmatig voorbij kwam op de radio en we al hakkend in Aussies en met een kale kop op de Air maxjes door het leven gingen. Op het Eurosongfestival gaat de Nijmeegse Sieneke ons land vertegenwoordigen met het nummer Shalalie Shalala maar wij vinden deze versie eigenlijk beter.

SHALALIE SHALAMOSSELVLA

PIZZABABE ALISHA HUDSON
PIZZABABE ALISHA HUDSON
De week is nog maar net begonnen of we hebben al meteen twee knoerten van Pizzababes op de site. Hadden we gister nog de Poolse Monika Napieraj. Vandaag gaan we de week verder in met de mooie Alisha Hudson die echt erg erg lekker is. Mooie ogen en een lijf om van te smullen. Ik zeg habbaaa, en raten maar weer!

PIZZABABE ALISHA HUDSONSHAUN WHITE, SIMPLY THE BEST
SHAUN WHITE, SIMPLY THE BEST
Het viel wel een beetje te verwachten dat deze Shaun White ook wel bekend van de X-games, ook op de 2010 Olympische Winterspelen te Vancouver met het goud zou weglopen en dat deed hij dan ook in het Half Pipe event. Vandaag een kleine ode aan dit super Snowboard talent in High Def. Ook Shaun White maakt trouwens wel eens een foutje.. Had je dit event gemist ? Geen nood check hier het volledig event!

SHAUN WHITE, SIMPLY THE BESTA GIRLS NIGHT OUT
A GIRLS NIGHT OUT
Een avondje uit betekent voor mij al gauw 3 dagen in coma maar doen wij mannen natuurlijk altijd in Roxburry style! Vrouwen maken het eigenlijk nog bonter zoals we in deze clip zien. Ik heb al dat gegil eigenlijk nooit zo begrepen en om dan ook nog 1 uur te laat op je afspraak te komen is natuurlijk helemaal uit den boze. Sjah, vrouwen!

A GIRLS NIGHT OUTI GOTTA SKATE FEELING
I GOTTA SKATE FEELING
Zo'n beetje het meest gebruikte nummer in verschillende flashmob videoclips moet deze "I gotta Feeling" van de Black eyed Peas wel zijn maar vandaag geen flashmob gedoe. Gewoon een kickass skatefilmpje met dit lekkere nummer eronder van / door Younited Nations!

I GOTTA SKATE FEELINGEPIC BEARDMAN [ANIMATED]
EPIC BEARDMAN [ANIMATED]
We hadden deze Epic Beardman vorige week al zo'n beetje de hele week op de site staan, daarna nog eens de remixen en toen het interview en vandaag voegen we daar ook nog eens deze animated version aan toe. Tja, een levende legende dus deze Thomas Bruso, aka Vietnam Tom, aka Epic Beard Man!

EPIC BEARDMAN [ANIMATED]WE ARE THE WORLD [YOUTUBE VERSION]
WE ARE THE WORLD [YOUTUBE VERSION]
Vlak na de Haiti ramp was er al een initiatief met vooral Britse popmuzikanten die het nummer Every body Hurts inzongen voor de slachtoffers van Haiti. In Amerika moet dat natuurlijk met Amerikaanse artiesten maar er was ook nog een initiatief van een aantal Youtube gebruikers die met zo'n 57 mensen deze versie maakte. Het origineel staat er trouwens onder!

WE ARE THE WORLD [YOUTUBE VERSION]GAMETIME 933 - ONLY ONE LEVEL 1 & 2
GAMETIME 933 - ONLY ONE LEVEL 1 & 2
Dit schijnt een van meest wazige games van het moment te zijn de flashgame Onyl one Level dus ik heb er meteen maar es twee delen van opgezocht. Het spel kent dus maar 1 level maar die bestaat wel uit meerdere stages. Deel 1 kan je hier spelen en deeltje twee via onderstaande link. Game on!

GAMETIME 933 - ONLY ONE LEVEL 2

EMILY SCOTT at the CARNIVAL
EMILY SCOTT at the CARNIVAL
We hebben de mooie Emily Scott een tijdje moeten missen maar ze is gewoon weer terug met een mooi filmpje. Het betreft hier een shoot voor de Maxim jaar kalender als ik me niet vergis en Emily is natuurlijk weer mooi als altijd. Ze zet haar beste beentje voor en daarom kijken wij graag eventjes mee. Meer Emily Scott vindt je hier!

EMILY SCOTT at the CARNIVALZING ES EEN LIEDJE
ZING ES EEN LIEDJE
Wie kent het niet, je hoort je favoriete nummer op de radio of gewoon op je iPod en je hebt de behoefte om eens lekker mee te blťren. Dat dacht deze chick ook te doen maar het loopt toch net eventjes iets anders als ze eigenlijk gehoopt had.

ZING ES EEN LIEDJE

ASHLEY GREENE | HOT OR NOT
ASHLEY GREENE
Tijdje geleden alweer dat we een Hot or Not topic hadden hier op TLP maar vandaag is het dan toch weer zover. Deze Ashley Greene kennen we vooral van de film Twilight en ook in de muziekfilm Otis vertolkte ze een klein rolletje. Echt een babe van jewelste als je het mij vraagt maar ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ashley Greene, bodypainted! HOT of toch NOT?!

ASHLEY GREENE | HOT OR NOTOMA IS BOOS
OMA IS BOOS
Zagen we vorige week nog Epic Beardman die korte metten maakte met een veroordeelde moordenaar die nog maar net vrij was. Vandaag een oma van 75 die zelf eventjes ingrijpt als er een onverlaat besluit de supermarkt waar ze netjes haar boodschapjes staat te doen probeert te overvallen.

OMA IS BOOSFREERUNNERS BEKLIMMEN ZENDMAST OP A4
FREERUNNERS BEKLIMMEN ZENDMAST OP A4, voor MTV
TOP aktie hierzo van een aantal Freerunners die de telefoon / zend mast aan de A4 dit weekend beklommen en daar de vlag plante van de nieuwe mobiele telecom provider MTV Mobile wat inmiddels in heel Nederland verkrijgbaar is. Ze renden van het MTV gebouw aan de NDSM Werf, gelegen aan het IJ in Amsterdam-N naar de A4. Kick Ass!

FREERUNNERS BEKLIMMEN ZENDMAST OP A4PIZZABABE MONIKA NAPIERAJ
PIZZABABE MONIKA NAPIERAJ
Met deze Poolse Monika Napieraj trappen we deze nieuwe week met heerlijke Pizzababes af. Ik vind de gallerie persoonlijk wat minder maar dat komt eerder door de fotograaf dan Monika Napieraj zelf die gewoon een lekkere babe is, ietswat aan de magere kant wellicht. Ik hoor van jullie weer hoe of wat terug in de comments en ratings.

PIZZABABE MONIKA NAPIERAJATLETICO BILBAO vs ANDERLECHT [DE RELLEN]
ATLETICO BILBAO vs ANDERLECHT [DE RELLEN]
Na de Europa League wedstrijd Atletico Bilbao vs Anderlecht die eindigde in een gelijkspel (1-1) braken er ernstige rellen uit in het stadion te Bilbao. Anderlecht supporters waren het veld opgekomen en dat lieten de Bilbao fans zich niet welgevallen waardoor er een veldslag ontstond tussen zo'n 100 hoolies. Na een kwartier kon de politie pas ingrijpen. Foto's e.d. beginnen in de video op 1.20m

ATLETICO BILBAO vs ANDERLECHT [DE RELLEN]SCOOTER FAIL
SCOOTER FAIL
Beetje vreemd filmpje hierzo van iemand die achterop een scooter zit en zo uit het niets eigenlijk van die scooter af lijkt te vallen. Het gebeurde allemaal in Brasil in een winkelstraat en we hebben beelden van de bewakingscamera. Ziet iemand wat er precies voorvalt ? Check!

SCOOTER FAILBEST OF KABOUTER WESLEY
BEST OF KABOUTER WESLEY
Er zijn tegenwoordig 2 kabouters Wesley, hadden we eerder alleen nog Wesley Sneijder de babe afpakker, uit Belgie komt het inmiddels beroemde kabouter Wesley van Jonas Geirnaert. Het altijd chagrijnige kaboutertje heeft nogal een grote mond en in deze compilatie zien we de leukste stukjes allemaal nog eens achterelkaar.

BEST OF KABOUTER WESLEY


DIGITAL GRAFFITY
DIGITAL GRAFFITY
Tijdens de Olympische spelen in Vancouver gebeuren er ook nog wat minder saaie dingen zoals deze digitale graffity perfomance van Chairman Ting's Tangible Interaction graffity muur technologie. Check de check!

DIGITAL GRAFFITYGAMETIME 932 - TOWER 100
GAMETIME 932 - TOWER 100
Een leuk spelletjes om de maandag ochtend mee te starten is dit Tower 100 wat weer eens een variant is op het aloude Tetris. Dit keer komen al de blokjes via een kraanmachine tot je en dat is wel handig want je ziet ze vrij lang aankomen alleen is het ook nog eens de bedoeling dat je boel stabiel houdt. Game on!

GAMETIME 932 - TOWER 100JAMIE BRADFORD is BACK
JAMIE BRADFORD is BACK
Vandeweek nog hier op TLP als Pizzababe van de dag en dat beviel wel goed aan de comments en ratings te zien. Vandaag een lekker filmpje van deze mooie dame met ronde vormen en ook al had ik toen iets te klagen over een beginnend buikje. Ze kan mij nog altijd krijgen. Meer Jamie op TLP, hier!

JAMIE BRADFORD is BACK

CHARLEROI, INDOOR SKATEPARK, FIGHT!
CHARLEROI, INDOOR SKATEPARK, FIGHT!, Gevecht
Terwijl we hier in NL angstvallig plaatselijke opstootjes zoals in Gouda en Culemborg proberen te sussen is dat bij onze zuiderlijke buren al lang niet meer het geval. In Brussel schijnt het normaal zijn om met een kalashnikov de sterke arm het leven zuur te maken en ook skaten is niet meer wat het geweest is. Is het.... JA! en Pwned!

CHARLEROI, INDOOR SKATEPARK, FIGHT!WIE VAN DE DRIE
Lilly Ariel Berry
Lilly | Ariel | Berry
WAT NOU, HUISZOEKINGSBEVEL ?
WAT NOU, HUISZOEKINGSBEVEL ?
We gaan nog eventjes terug naar Polen waar je maar beter niet de crimi kan gaan uithangen aan dit soort beelden te zien. Wellicht hebben ze in Polen ook een huiszoekingsbevel nodig, ook wel bekend als bevel van binnentreden maar daar lijkt dit arrestatieteam niet op te willen wachten. PWNED!

WAT NOU, HUISZOEKINGSBEVEL ?GIRLS GIRLS GIRLS [STUDENT SPECIAL]
GIRLS GIRLS GIRLS [STUDENT SPECIAL]
We hebben weer een leuke collectie met vrouwelijk schoon gevonden bij onze WLF buurtjes waar ze weer een hele lading "studenten" uit de kast hebben getrokken. Nou vraag ik me bij het zien van dit soort galleries mezelf altijd af waar die scholen zijn en waarom ik die chicks nooit op mijn school had zitten, vroegah!

GIRLS GIRLS GIRLS [STUDENT SPECIAL]

SARAH PALIN vs FAMILY GUY
SARAH PALIN vs FAMILY GUY
In de laatste aflevering van Family Guy heeft Chris een date met een meisje die down syndrome heeft en haar moeder zou de voormalige gouverneur van Alaska zijn wat dus op Sarah Palin slaat. Nou was Sarah Palin daar niet echt erg blij mee en zat bij Bill O'Reilly om dat kenbaar te maken. Seth McFarlane de bedenker van Family Guy zit bij Bill Maher om zijn verhaal te vertellen.

SARAH PALIN vs FAMILY GUYPSYCHO GIRLFRIEND vs XBOX
PSYCHO GIRLFRIEND vs XBOX
Dit is Tom en zijn (ex) vriendin die gezellig op de zaterdagavond aan het Xboxen zijn en dat loopt toch net eventjes iets anders af dan Tom gehoopt had. Niet alleen mag hij morgenochtend een nieuwe Xbox gaan kopen ook kan hij de eerste maand sex wel vergeten. Er is inmiddels ook een remix die er als bonus bijstaat!

PSYCHO GIRLFRIEND vs XBOXEXTREME SLEDDING
EXTREME SLEDDING
In Polen gaat alles net eventjes iets anders en zo ook het sleeŽn zoals we kunnen zien in deze video. Van een heuveltje af is natuurlijk lang niet zo leuk als achter een auto gaan hangen tot op de snelweg aan toe. Helaas is de beeldkwaliteit niet echt om naar huis over te schrijven. Don't try this at home!

EXTREME SLEDDINGCREATIEF HOUTBEWERKEN
CREATIEF HOUTBEWERKEN
Op een zaterdagmiddag met wat vrienden een boom omzagen gaat natuurlijk gepaard met wat biertjes en dan kan het wel eens lollig worden zoals we hier zien. De huiseigenaar zelf was eventjes weg maar toen hij thuis kwam zag hij tot z'n schrik dat de boom er ineens iets anders uitzag.

CREATIEF HOUTBEWERKENGAMETIME 931 - ALLIANT
GAMETIME 931 - ALLIANT
Het jaar is 3087 en de mensheid moet de aarde verlaten om een andere planeet te zoeken om te overleven. Na 5 jaar belanden ze op een nieuw planeet wat het nieuwe thuis voor de mensheid moet worden. Helaas is deze planeet al bewoond door Alliants een alien ras. Om de kolonie te verdedigen moet je defense towers plaatsen, game on!

GAMETIME 931 - ALLIANTPLAYBOY | WHAT'S TO COME in 2010
PLAYBOY
Van maandag tot vrijdag brengen we je sinds jaar en dag al de mooiste dames die ome Hef maar kan vinden voor je hier op TLP. In deze 4 minuten durende trailer komen alle bunnies voorbij die dit jaar verkozen zijn om de hoogst haalbare, namelijk cybergirl worden, eer voor een fotomodel te behalen. Het wordt een mooi jaar!

PLAYBOY | WHAT'S TO COME in 2010HET BUITENECHTELIJKE KIND van PRINSES MAXIMA
HET BUITENECHTELIJKE KIND van PRINSES MAXIMA
Na alle troubles met de regering is er alweer een nieuwe schandaal waarbij dit keer ons eigenste koningshuis betrokken blijkt te zijn. Het zou gaan om een buitenechtelijk kind van Prinses Maxima verwekt tijdens de bouw van het inmiddels afgeblazen project in Mozambique. Hier de beelden, en interview met de vermoedelijke vader.

HET BUITENECHTELIJKE KIND van PRINSES MAXIMAWIE VAN DE DRIE
Veronika Krystena Evi
Veronika | Krystena | Evi
DRUNK BILLY PASSED AWAY
DRUNK BILLY PASSED AWAY
Terwijl vanacht het kabinet dan toch echt gevallen is gebeuren er natuurlijk ook echt ernstige zaken zoals de dood van deze Drunk Billy van het Quahog live nieuws team die een dodelijk crash maakte. Hier een kleine overzichtje met beelden van Billy in "betere tijden!"

DRUNK BILLY PASSED AWAYLAST CHANCE
Meestal zijn het de reclames van concurrent Coca-cola die de Pepsi commercials doen verbleken maar deze is dan wel weer geniaal bedacht. Wat zou jij doen als je aan de bar staat met een mega babe en plots bereikt je het bericht dat de wereld vergaat en je nog zo'n 10 minuten hebt te leven. TOP!

LAST CHANCE

THE AWESOME THREESOME
THE AWESOME THREESOME
Zoals we dus deze week hebben kunnen zien tellen oudere mensen wel degelijk mee en ben je met je 67 jaar nog lang niet afgeschreven. Dit trio is +70 maar hebben nog steeds de moves als ze een act opvoeren op het nummer Billy Jean van MJ. Als bonus nog een epic vingerdansje op Thriller.

THE AWESOME THREESOMEEPIC BEARDMAN VERTELT ZIJN VERHAAL
EPIC BEARDMAN VERTELT ZIJN VERHAAL
Thomas Bruso, aka Vietnam Tom, aka Epic Beard Man is de held van de week en in een klap beroemd over de hele wereld met z'n aktie tegen een opgeschoten wannabe gangster die het net eventjes iets te bont maakte. Op de koop toe werd ook nog eventjes z'n tas gestolen maar echt aan het woord hebben we hem nog niet gehad. Tot vandaag!

EPIC BEARDMAN VERTELT ZIJN VERHAALZEBRA ON THE LOOSE
ZEBRA ON THE LOOSE
Ik moest eventjes denken aan Marty de Zebra van Madagascar toen ik deze beelden zag van een zebra die uit het Ringling brothers circus te Atlanta was ontsnapt en tijdens het spitsuur aldaar op de snelweg is beland waardoor er kilometers lange files stonden op de wegen rond Atlanta, Georgia te USA.

ZEBRA ON THE LOOSEGAMETIME 930 - SKI MANIACS
GAMETIME 930 - SKI MANIACS
Konden we gisterochtend nog vanalles op een snowboard vandaag is het toch echt de bedoeling dat je de ouderwetse skie's aanbindt en van alles en nog wat probeert te doorstaan zonder al te veel op je bakkes te gaan. Ik kwam er uiteraard niet al te ver mee maar gameplay is easy en helemaal van deze tijd natuurlijk. Game on!

GAMETIME 930 - SKI MANIACSBROOKES PERFECT ASS
BROOKES PERFECT ASS
Hmz ik was gisteren de deur uitgegaan en niet meer instaat bij terugkomst om nog een zinnig woord uit te kramen vandaar dat jullie eigenlijk de dagafsluiter nog te goed hadden. Dat is deze Brooke geworden dus waar we vandaag de dag dan maar eens mee starten voor de verandering. Een goed begin van de dag dus!

BROOKES PERFECT ASSDE BABES OF CARNIVAL in RIO de JANEIRO 2010
DE BABES OF CARNIVAL in RIO de JANEIREO 2010
Vorige week was de carnaval door de kou zo triestig dat ik voor het eerst maar es heb overgeslagen. En zelfs in carnavalstad bij uitstek Maastricht konden er niet eens geen praalwagens rijden doordat het gewoonweg te glad was. Gelukkig hebben ze daar in Rio de Janeiro te Brasil geen last van.

DE BABES OF CARNIVAL in RIO de JANEIRO 2010

THIS IS MY WIFE in HER CORVETTE [FAIL]
THIS IS MY CORVETTE [FAIL]
Daar rij je dan samen met je chickie, jijzelf in een zwarte Corvette en voor je babe heb je maar een witte gekocht want de kleur rose was uitverkocht. Van blijheid trapt ze maar eens overmoedig dat ze is het gaspedaal extra diep in en tja dan wil zo'n corvette best nog wel accelereren. Vrouwen ?!

THIS IS MY WIFE in HER CORVETTE [FAIL]

BACKYARD ICESKATING
BACKYARD ICESKATING
Ik ben er helemaal blij om maar sommige mensen vinden het hele wintersport gebeuren geweldig en dan heb ik het niet eens over het skieŽn ofzo maar gewoon over het oerhollandse schaatsen op ijs. We zagen al eerder mensen die van alles aan het bouwen waren in de achtertuin, in deze timelapse gaan we een schaatsbaan bouwen. Kick, thnx Jeroen!

BACKYARD ICESKATINGPIZZABABE IRINA VORONINA
PIZZABABE IRINA VORONINA
Het wordt weer tijd dat het zomer wordt en ik lekker smorgens naar het zwembad kan om wat baantjes te trekken want die buik van me blijft maar doorgroeien in de winter. Tennis is trouwens ook een leuke sport vooral als je dat doet met deze Irina Voronina die tevens als weekafsluiting hier op TLP staat. Raten maar weer!

PIZZABABE IRINA VORONINA


TRAIN vs TRUCK
TRAIN vs TRUCK
Ik snap best dat je je als vrachtwagenchauffeur onoverwinnelijk voelt in het verkeer en je best een stootje kan hebben maar om het op te nemen tegen een trein dat is toch echt geen goed idee. Kijk eventjes mee naar deze beelden als een trein vol een truck in de flank neemt.

TRAIN vs TRUCKPLAYMATE MEIKE SHULTE is NOT AMUSED
PLAYMATE MEIKE SHULTE is NOT AMUSED
Als je als Playmate uit de kleren gaat zoals deze mooie Vlaamse Meike Schulte dan weet je dat je foto's overal gaan opduiken maar dat een politieke partij er een slaatje uit zou gaan slaan, dat was eigenlijk niet voorzien. Toch deden ze dat bij de lokale Delfzijlse partij (A) Sociaal Delfzijl. Schande natuurlijk, en Meike is NOT AMUSED. Lees verder..

PLAYMATE MEIKE SHULTE is NOT AMUSED

DIT IS PAS EEN BURNOUT
Een burnout maken met je auto is natuurlijk cool maar slecht voor de bandjes. In dit geval hebben ze een Honda aan een blok beton vast geketend en dat hadden ze eigenlijk beter niet kunnen doen. Niet alleen burnen ze rubber, hier de beelden!

DIT IS PAS EEN BURNOUTWHEN FOOD STRIKES BACK
WHEN FOOD STRIKES BACK
Het belangrijkste wat er savonds op mijn bordje ligt is het stukje vlees en dat gaat door niet een milieu belasting of andere vormen van prijsverhoging voor vlees anders worden. Anders wordt het als dat zelfde vlees ineens besluit er zelf wat aan te gaan doen. Bitchslapped!

WHEN FOOD STRIKES BACKEPIC BUZZERBEATER
EPIC BUZZERBEATER
We hebben al vaker dit soort ongeloveloze 3 punters gezien van heel ver die wonder boven wonder nog raak gingen ook maar deze gast Isaiah Canaan een freshman guard van Murray State doet dat ook nog es terwijl hij half op de grond ligt en daarom is het EPIC!

EPIC BUZZERBEATER


GAMETIME 929 - BIG SNOW TRICKS
GAMETIME 929 - BIG SNOW TRICKS
Gisteren pakte Shaun White zoals verwacht het goud met het snowboard event in Vancouver en vandaar ook dat wij vandaag iets met sneeuw gaan doen in de gametime. Het spelletjes kwam tot ons via de collega's van Nietnuttig waarvoor dank en is ook nog eens in fullscreen te spelen. Snowboarden en freestyle skieŽn dus! Game on!

GAMETIME 929 - BIG SNOW TRICKS

KISSING NELLA
KISSING NELLA
Het is best jammer dat internet babe Nella, bij jullie vast wel bekend en anders moet je deze clips nog maar eens checken, niet zo van de mannen is wat natuurlijk eeuwig zonde blijft. Ze doet het liever met vrouwen wat dan ook wel weer leuke shots oplevert zoals we in deze keurige compilatie zien met muziek van Miss Duckin. Thnx Fred!

KISSING NELLAEEN TREKHAAK! HOEZO?
EEN TREKHAAK! HOEZO?
Als het team van Sbs6 programma Wegmisbruikers dit toch es zouden kunnen filmen dan zou ik het commentaar erbij graag gehoord hebben. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je dit gaat imiteren als je eens zonder trekhaak zit, maar het is wel grappig bedacht en ik vraag me af hoe lang dit goed gegaan is.

EEN TREKHAAK! HOEZO?100% OWNAGE
100% OWNAGE
Daar sta je dan met je goeie gedrag, denk je eindelijk een lange blonde aan de haak geslagen te hebben blijkt het toch net allemaal iets anders te zijn dan je gehoopt had. We hebben helaas alleen de foto's maar video zou ook leuk geweest zijn. Kijk eventjes mee en vooral na de reactie wanneer deze Don Juan doorheeft watskebeurt.

100% OWNAGEPIZZABABE JAMIE BRADFORD
PIZZABABE JAMIE BRADFORD
Ik heb zo'n idee dat de modellencarriere van deze Jamie Bradford een beetje op z'n einde loopt want op sommige foto's lijkt ze me er wat mollig uit zien en ik bespeur ook een beginnend buikje. Neemt niet weg dat ik d'r gewoon zou doen maar ik ben toch benieuwd wat jullie ervan denken. Raten maar weer! Ennn meer Jamie hier!

PIZZABABE JAMIE BRADFORDFF NAAR DE MCDRIVE met je TOYOTA SUPRA
FF NAAR DE MCDRIVE met je TOYOTA SUPRA
Het zit Toyota niet mee de laatste tijd en dat is best vreemd want het merk Toyota staat al jaren bekend vanwege z'n betrouwbaarheid en staat het minst langs de kant van de weg. De Toyota Supra is natuurlijk het ultieme speeltje voor de man en moet 100% kunnen rekenen op de techniek en remmen. Kijk eventjes mee naar deze beelden, met je Supra naar de mac!

FF NAAR DE MCDRIVE met je TOYOTA SUPRA

OPA WAS BOOS [THE REMIXES]
OPA WAS BOOS [THE REMIXES]
Gisteren konden we al genieten hoe deze 67 jarige opa korte metten maakte met een wannabe gangster die zich de eerste 3 jaar niet meer op straat kan vertonen en het internet zou het internet niet zijn als daar meteen een zooi remixen van gemaakt zouden worden. Zo zien we opa Mortal Combat style en nog een aantal andere remixen. Heb jij nog een leuke, droppen in de comments! Update: Het blijkt hier te gaan om Thomas Bruso, aka Vietnam Tom, aka Epic Beard Man!

OPA WAS BOOS [THE REMIXES]INSANE CARJUMP with MINI BIKE
INSANE CARJUMP with MINI BIKE
Is het mogelijk om met een getunede mini bike over 7 auto's heen te jumpen ? Wel als je Travis Pastrana heet natuurlijk, maar dat is hier niet het geval. We kijken eventjes mee en zoals er in de clip vooraf al vermeld staat. DON'T TRY THIS AT HOME!

INSANE CARJUMP with MINI BIKEOPA GETS TAZED
OPA GETS TAZED
Daar zit je dan als 67 jarige opa lekker naar een game te kijken met een flesje vodka verder niemand lastig vallend behalve dan dat je op de verkeerde stoel zit. In politiestaat Amerika komen er dan meteen een paar agenten die je tazen en je onvriendelijk verzoeken op te zouten. Only in the USA! REPOST ALERT!

OPA GETS TAZEDVADER ABRAHAM is een OPLICHTER
VADER ABRAHAM is een OPLICHTER
Vorige week stond heel NL op z'n kop door een liedje voor het aankomende eurosongfestival geschreven door Pierre Kartner die wij vooral kennen als vader Abraham die met z'n smurfenlied wereld beroemd werd in NL. Allemaal leuk en aardig natuurlijk maar was dat smurfenlied eigenlijk wel zo populair of gewoon in scene gezet ?

VADER ABRAHAM is een OPLICHTERGAMETIME 928 - SNIPER HUNTER 4
GAMETIME 928 - SNIPER HUNTER 4
Het is weer sluipschutter tijd en je staat ergens in een verlaten steegje door een telescoop te turen naar bad guys die je uiteindelijk moet afknallen nadat je ze gespot hebt. Het is niet echt heel erg moeilijk maar er zijn wel een paar levels. Zorg er voor dat je eerder schiet dan je tegenstander om te overleven. Game on!

GAMETIME 928 - SNIPER HUNTER 4WEBCAM LUNA is BACK
WEBCAM LUNA is BACK
We hadden al een tijdje niets meer van Luna gehoord die hier toch een tijd lang kind aan huis is geweest en waarvan ondertussen zo'n 50 filmpjes hier op TLP staat. Vandaag is ze terug met een Valentijns boodschap voor al haar trouwe fans. Wij kijken natuurlijk mee!

WEBCAM LUNA is BACK

FASHION SHOW FAIL
FASHION SHOW FAIL
Het leven van een topmodel gaat over rozen maar eer je aan de top bent moet er hard gewerk worden en vooral veel hindernissen doorstaan. Neem nou deze dame die tijdens een een cultuurfestival traditionele kleding showt en eventjes niet oplet. FAIL!

FASHION SHOW FAILPIZZABABE BECKY WUNDER
PIZZABABE BECKY WUNDER
Het is ein Wunder althans dat zou je zo denken als je die eerste pic ziet uit deze korte maar toch mooie gallerie van Becky Wunder die notabene aan een motorblok lijkt te sleutelen. Een mooie meid met een superass als ik dat zo eens bekijk. Becky kende we trouwens al van Howard Stern's TV. Raten maar weer!

PIZZABABE BECKY WUNDEROPA IS BOOS! [FIGHT + OWNAGE]
Hebben we gisteren nog Marokkaan gezocht gezien voorheen bekend als opsporing verzocht ? Deze opa heeft dat soort programma's iets te vaak gezien en is eigenlijk niet van plan om zich te laten intimideren door deze wannabe gangster. Nadat hij al van plaats gewisseld is blijft deze loser 'm toch lastigvallen. En tja dan wordt opa boos! Thnx Mym!

OPA IS BOOS! [FIGHT + OWNAGE]EMMELOORD DE GEKSTE!
EMMELOORD DE GEKSTE!
Ik ben van mijn leven nog nooit in Emmeloord geweest maar daar kan binnekort maar zo eens verandering in komen. Het schijnt in Emmeloord vrij normaal te zijn om in bikini s'winters een rondje door de sneeuw te doen zoals de dames Kim en Marije graag eventjes demonstreren. Niks mis mee met deze dames!

EMMELOORD DE GEKSTE!LIVE AVATAR ROLE PLAYING [L.A.R.P.]
LIVE AVATAR ROLE PLAYING [L.A.R.P.]
Zoals ik gisteren al zei denk ik dat Avatar erg hoog gaat scoren met de Oscar uitreikingen over een week op 7 maart en het is toch wel lang geleden dat er hele volksstammen gek werden gemaakt door ťťn film. Deze gasten uit Wisconsin hebben besloten een soort van Avatar cult groep te starten en rennen als echte Na'vi door het plaatselijke bos heen. OMG!

LIVE AVATAR ROLE PLAYING [L.A.R.P.]STEEK JE TONG EENS UIT !
STEEK JE TONG EENS UIT !
Het wordt er niet beter op met de giep die ik momenteel heb, naast keelp en koppijn heb ik nu ook een stevige verkoudheid en oorpijn op het lijstje kunnen aanvinken toen ik vanmorgen wakker werd. Niet zo best allemaal dus en dan steekte deze chick ook nog es haar uber lange tong naar me uit. Ik is zielig!

STEEK JE TONG EENS UIT !GAMETIME 927 - BATTALLION GHOSTS
GAMETIME 927 - BATTALLION GHOSTS
Het is weer tijd voor een spelletje die dit keer komt van onze altijd carnaval vierende vrienden van Getlogged. In de turn based war-fare game Battallion Ghosts is het de bedoeling dat je de vijand naar het hiernamaals schiet. En zo makkelijk is dat nog niet! Game on!

GAMETIME 927 - BATTALLION GHOSTS

SEXY TRIANA IGLESIAS
SEXY TRIANA IGLESIAS
Deze Triana Iglesias is allang geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker, we hadden Triana al tot 2 keer toe als Pizzababe van de dag en vandaag heb ik nog een kort filmpje van deze mega babe gevonden. Erg erg erg lekker allemaal en meteen onze dagafsluiter voor deze dinsdagavond!

SEXY TRIANA IGLESIASHOLLAND, WE RULE & THIS IS HOW WE PARTY
HOLLAND, THIS IS HOW WE PARTY
Als ik dit soort filmpjes zie met allerlei feestende mensen op hardstyle parties dan voel ik me meteen een stuk beter. Ik denk ook dat het niet echt mogelijk is om dit soort feesten niet tof te vinden. We gaan kijken naar een puike compilatie bij onze grote bierbroeder Patje, die zo'n 10 minuten duurt. WE RULE, TOP!!!

HOLLAND, WE RULE & THIS IS HOW WE PARTY

WIN EEN PHILIPS HOME CINEMA met de FILM OSCARS
WIN EEN PHILIPS HOME CINEMA met de FILM OSCARS
Wordt het Avatar of toch de Inglourious Bastards van Tarrantino die op de 82e editie van de Academy Awards oftewel de Oscars hoge ogen gaat gooien. Ik hou het zelf op Avatar maar de keus is aan jou en voorspel jij de juiste winnaar dan maak je kans op een vette Philips Home Cinema set waarmee je thuis je favoriete films op 21:9 cinema formaat kunt afspelen. Films zoals films bedoeld zijn dus. Check deze site maak je keuze en op 7 maart tijdens / na de Oscar uitreikingen kan jij in het bezit zijn van deze kekke Homecinema set van Philips!
PIZZABABE CANDICE RAE
PIZZABABE CANDICE RAE
Gisteren hadden we nog een mooie blonde en vandaag is het Candice Rae die met haar mooie krullen het zonnetje een klein beetje laat schijnen in huize Pizza. Ik ben nog steeds grieperig en hoest me de longen uit het lijf ondanks jullie beste wensen. Ik hoor het weer in de comments en ratings wat jullie van deze dame vinden!

PIZZABABE CANDICE RAESPY & PYRO do VALENTINE
We hebben vandaag nog wat valentijnspostjes waarvan dit er een is. De hoofdpersonen uit het spel Team Fortress en elkaars eeuwige tegenstanders Spy & Pyro hebben toch eindelijk mekaar gevonden in deze grappige parodie van Blacksheep!

SPY & PYRO do VALENTINE


TRIAL BIKE FUN in ARIZONA
TRIAL BIKE FUN in ARIZONA
Vette clip hier in High Def waarin ene Pat Smage, die een legende is in de trial bike wereld, laat zien wat de nieuwe RYP prepped 2010 Sherco 290 allemaal toe in staat is. Ik doe het 'm beslist niet na en voor de volledigheid vermeld ik nog eventjes dat de beelden zijn geschoten in Arizona ťn California. Thnx Ernie!

TRIAL BIKE FUN in ARIZONA

WORLD RECORD DODGE BALL
WORLD RECORD DODGE BALL
Dodge ball heet bij ons trefbal en zal zo'n beetje iedereen vroeger weleens met gym gespeeld hebben denk ik maar zo. Ik was er altijd redelijk goed in maar je kan sommige dingen ook overdrijven zoals we hier zien in de recordpoging waarin twee teams met 600 man van de University of Alberta tegen elkaar staan.

WORLD RECORD DODGE BALLTHIS IS WHY RUSSIANS RULE
Russen je moet gewoon wel van ze houden, ze brengen ons zoveel kijkplezier en dat kan je van onze eeuwige "bondgenoot" Amerika eigenlijk allang niet meer zeggen. In deze clip 2 mafketels in een auto die teveel naar de film zijn geweest, het lijkt wel leuk om eventjes uit het raam van een rijdende auto te gaan hangen. Of toch niet ?!

THIS IS WHY RUSSIANS RULENKOTB - BOKSBAL vs INDIANENTOOI
NKOTB - BOKSBAL vs INDIANENTOOI
Gisteren in de linktip via Xander en vandaag dus op TLP deze grappige scene uit het nieuwe seizoen van New Kids on the Block wat toch wel een hit is geworden tegen mijn persoonlijke verwachtig in. Ela verrekte mongol deze moet je zeker eventjes zien!

NKOTB - BOKSBAL vs INDIANENTOOI

GAMETIME 926 - SPACE KILLER
In het spel van gisteren zaten wat foutjes als ik de comments moet geloven en dat is natuurlijk jammer als je eenmaal ver bent en de boel crashed. Vandaag heb ik Space Killer voor jullie een top down shooter die zich afspeelt op een ruimte schip, bereik het einde door afentoe van wapen te wisselen en zorg dat je niet al te vaak geraakt wordt. Game on!

GAMETIME 926 - SPACE KILLERVALENTINE'S DAY WEBCAMBABES 2010
VALENTINE'S DAY WEBCAMBABES
Ook tijdens Valentijnsdag zijn er mensen alleen en gelukkig zijn er dan altijd nog babes op de webcam waar je je mee kan vermaken. In deze mooie compilatie met natuurlijk alleen de allermooiste van de mooiste dames een kleine terugblik op Valentijnsdag 2010 dus! Habbaaa!

VALENTINE'S DAY WEBCAMBABES 2010NANCY ELLIOT on GAY MARRIAGE [WIGGLE IT REMIX]
NANCY ELLIOT on GAY MARRIAGE [WIGGLE IT REMIX]
Nancy Elliot is de republikeinse afgevaardige uit New Hampshire, USA die het niet helemaal eens is dat homo's daar tegenwoordig mogen trouwen. Met een pemel in de kont van een man roeren vindt ze al helemaal not done. Dit legt ze dan ook op zeer grappige wijze uit aan haar collegea en daar is nu dus een nog grappigere remix van gemaakt, compleet met muziek en beeld. Origineel staat er ook bij!

NANCY ELLIOT on GAY MARRIAGE [WIGGLE IT REMIX]BRISTOL LIGHT SABER FLASHMOB
BRISTOL LIGHT SABER FLASHMOB
Ik had beloofd niet al teveel flashmobs meer te posten dit jaar maar dit is dan toch wel weer een leuke in het Engelse winkelcentrum te Bristol. De clip is naderhand nog wat bewerkt met wat Star Wars muziek en geluidseffecten wat het eigenlijk nog leuker maakt.

BRISTOL LIGHT SABER FLASHMOBWIN EEN AUDI QUATTRO WINTERSPORTWEEKEND !!
WIN EEN AUDI QUATTRO WINTERSPORTWEEKEND !!
De Audi quattro techniek bestaat 30 jaar. Om dit te vieren biedt Audi je de unieke kans deze techniek optimaal te ervaren in een volledig verzorgd quattro wintersport weekend. Samen met 3 vrienden vertrek je op vrijdag 26 februari in een Audi Q7, gewapend met skibox, ski-gear en winterbanden, naar Seefeld in Oostenrijk. Daar verblijf je in het 5-sterren Wellnesshotel Klosterbršu, train je je quattro driving skills op een heus ijscircuit en ga je skiŽn met de pro's van de Nederlandse Skivereniging.

Op maandag 1 maart brengt de Audi Q7 je weer naar huis. Kort, maar heel erg krachtig. Het enige wat je moet doen is jezelf tussen 5 en 23 februari inschrijven en je maakt kans op dit weekend. Check hier het kickass promotie filmpje! En schrijf je hier in!

IK VERWACHT VAN EVENTUELE WINNAARS UITERAARD FOTO'S!!! [VIDEO]


PIZZABABE KARIN NOELLE
PIZZABABE KARIN NOELLE
Over naar de orde van de dag met deze mooie blonde Karin Noelle die toch wel weer een goed begin van de week lijkt te zijn. Ik ben zo ziek als 100.000 man en ga zo lekker weer onder de wol na eerst eventjes een heet bad te nemen, jammer dat Karin mijn rug niet eventjes kan komen inzepen. Raten maar weer!

PIZZABABE KARIN NOELLEANDREA CATOZZI heeft THE MOVES
Ik had eigenlijk nog nooit van deze Andrea Catozzi gehoord maar deze gast heeft wel heel erg toffe moves. Of je het nog parkour kan noemen vraag ik me af want we zien hem hier vooral bezig op het strand van Montevideo in Uruguay. Dat het er allemaal erg cool uitziet moet je toch met me eens zijn.

ANDREA CATOZZI heeft THE MOVESVALENTINE PROPOSAL GONE BAD [FAIL]
VALENTINE PROPOSAL [FAIL]
Dit filmpje komt me zo bekend voor maar ik kon 'm zo 1-2-3 niet terugvinden op de site vandaar dat ik 'm toch maar gepost heb. Deze Nick wil zijn vriendin Melissa ten huwelijk vragen tijdens een New York Ranger vs Tampa Bay game maar dat gaat niet helemaal zoals gepland.

VALENTINE PROPOSAL [FAIL]BADR HARI vs MOURAD BOUZIDI [13/02/2010]
BADR HARI vs MOURAD BOUZIDI [13/02/2010]
We volgen K1 vechter Badr Hari al een tijdje hier op TLP en dat was niet altijd even positief voor Badr. Afgelopen weekend vocht hij in Showtime 2010 tegen de Tunesier Mourad Boudzidi die vrij weinig in te brengen had. Een clean fight waarin toch wel te zien is dat deze Badr iemand is om in de toekomst rekening mee te houden. Meer K1 gevechten op TLP vindt je hier!

BADR HARI vs MOURAD BOUZIDI [13/02/2010]


SURFS UP [100% OWNAGE]
SURFS UP [100% OWNAGE]
Eventjes een dag lekker naar het strand om naar een surfwedstrijd te gaan kijken klinkt opzich best leuk maar niet als er een waarschuwing is afgegeven vanwege wel erg hoge golven zoals dit weekend in California waar een aantal toeschouwers toch verrast werden en sommige met gebroken botten moesten worden afgevoerd.

SURFS UP [100% OWNAGE]GAMETIME 925 - ROMEO & JULIETTE
GAMETIME 925 - ROMEO & JULIETTE
Gisteren was het dus Valentijnsdag, dť dag om je geliefde te verassen met een leuke kaart of een bloemetje. Romeo en Juliette kent natuurlijk iedereen wel en in deze game ben je Romeo die op zoek gaat naar z'n schatje om haar bloemetjes te brengen. Onderweg zijn er allerlei vijanden die je willen tegenhouden, game on!

GAMETIME 925 - ROMEO & JULIETTEHOT SHAY MALONE
HOT SHAY MALONE
Shay Malone is zo'n beetje de perfectie zelve als ik zo eens goed kijk naar deze mooie blonde in 2 verschillende vids. Ze zit bij de Bumble Girls wat een beetje de tegenhanger is van Camwithher maar die toch vaak iets meer laten zien dan de meiden van CWH. Erg lekkere babe dus en de dagafsluiting voor vandaag!

HOT SHAY MALONEFREETHROW EPIC FAIL
FREETHROW EPIC FAIL
Voor ene Brady Morningstar van het Kansas Jayhawks college basketball team zat het afgelopen weekend niet echt mee toen hij een vrije worp kreeg in de wedstrijd tegen Texas. Wat er precies gebeurde is Brady zelf ook nog niet duidelijk wel lijkt me dit de slechtste vrije worp ooit. Kluns!

FREETHROW EPIC FAILWHEN RUSSIANS FAIL [THE COMPILATION]
WHEN RUSSIANS FAIL [THE COMPILATION]
Altijd grappig dit soort compilaties met daarin vanalles wat maar fout kan gaan met vandaag allerlei beelden van Russen die al dan niet onder invloed van net iets teveel vodka voor de camera failen. Het is een compilatie van een minuut of 10 geworden dus ga er eventjes lekker voor zitten.

WHEN RUSSIANS FAIL [THE COMPILATION]WIE VAN DE DRIE
Megan Fox Dominika Suzie Carina
Megan | Dominika | Suzie
BIKINI SNOWBALL FIGHT
BIKINI SNOWBALL FIGHT
Wij wisten het natuurlijk allemaal al lang en gisteren maakte Sven Kramer het dan ook waar en behaalde de gouden plak op de 5km op de winterspelen in Vancouver. Nu vind ik persoonlijk het kijken naar schaatsen behoorlijk saai en zou dit bikini snowball fighting wel een leuke olympische sport vinden, iemand ?

BIKINI SNOWBALL FIGHTBAD ROMANCE in POLKA
Het is een beetje een druk weekend nu de Olympische winterspelen zijn begonnen, de carnaval en het ook nog eens valentijns dag is vandaag. Het nummer van Lady Gaga, Bad Romance is al tig keer gecovered maar deze versie van Caro Emerald live bij Giel in de studio kickt toch wel ass. Luister eventjes mee!

BAD ROMANCE in POLKABEER LIPGLOSS
BEER LIPGLOSS
Handig met de valentijnsdag en ook handig voor de carnaval is deze lipgloss voor dames die naar bier smaakt en waardoor je meteen verlost bent van die smerige lippestift smaak wanneer je met je zatte harses een chickie aan het bekken bent. Altijd fijn als merken met je meedenken en dat doet Freddie natuurlijk al jaren.

BEER LIPGLOSSTHE AMAZING STREETDRUMMER
THE AMAZING STREETDRUMMER
Al wel wat ouder deze clip maar nog steeds erg goed en deze clip stond nog niet op TLP vandaar nu alsnog. Zoals je kan zien in deze clip is er niet veel nodig aan materiaal om toch de coolste sounds ten gehoor te brengen. Een paar omgekeerde emmers en een ijzeren schaal is voor deze gast genoeg om een toffe solo te geven. RESPECT!

THE AMAZING STREETDRUMMERCARNAVAL SHIT [ALLE 2010 HITS]
CARNAVAL SHIT [ALLE 2010 HITS]
Het is weer Carnavalstijd en dat betekent dat er ook weer een hele zooi nieuwe carnavals nummers zijn geschreven door diverse artiesten waaronder NKOTB en nog een zooi andere kansloze figuren. Op zusje Useloos hebben we de afgelopen weken al die hits opgespaard en die kan je via deze link allemaal terugvinden. Alaaf!

CARNAVAL SHIT [ALLE 2010 HITS]

GAMETIME 924 - KNUBS
GAMETIME 924 - KNUBS
Het is zondagmorgen je bent een grappig rood ventje die in een soort van Super Mario land zit waar je telkens de muntjes moet pakken en van level naar level loopt ondertussen uitkijkend voor allerlei vijanden die op de loer liggen. Highscores mogen in de comments, game on!

GAMETIME 924 - KNUBSSEXY MISSY TARRINGTON is BACK
SEXY MISSY TARRINGTON is BACK
Ik heb het helemaal gehad voor vandaag en ga jullie daarom ook maar es wat vroeger dan gewoonlijk verlaten en laat jullie deze zaterdag avond achter met deze fijne Miss Tarrington. Leuk speledingetje voor op de zaterdagavond dacht ik zo! Hier meer van deze schoonheid!

SEXY TARRINGTONBACKFLIP FACEPLANT
BACKFLIP FACEPLANT
Een beetje stoer doen met je vrienden en ze daarna vertellen dat jij wel eventjes een backflip zal maken eindigt niet echt fijntjes voor deze gast die volluit op z'n bakkes gaat. FAIL!

BACKFLIP FACEPLANTTV SMASHER REMIX
De politie heeft een man gearresteerd die in een vlaag van verstandsverbijstering zo'n 29 tv's kapot sloeg in de lokale wallmart. Hij pakte daarvoor eerst een honkball knuppel van de sportafdeling en sloeg toen zijn slag. Wat de man bezielde is niet helemaal duidelijk. Hier de remix!

TV SMASHER REMIXWIE VAN DE DRIE
Sasha Lindsay Donna
Sasha | Lindsay | Donna
DOE ES PLASSEN [FAIL]
DOE ES PLASSEN
Als je het echt te bont gemaakt hebt en het verschil niet meer weet tussen een wc en je klerenkast krijg je dit soort taferelen waar je niet bepaald trots op hoeft te zijn. Gelukkig is er dan altijd nog het internet die je er aan herinnerd de volgende keer toch wat minder te drinken.

DOE ES PLASSEN

REAL HERO SAVES THE DAY
REAL HERO SAVES THE DAY
We hadden laatst al die gast die met zijn heldhaftige handelen voorkwam dat een suicide terrorist een vliegtuig kon opblazen en daarmee dus echt instant heldendom verwierf. Deze gast verdiend wat mij betreft ook een medaille die zich geen moment bedenkt als er een auto stil staat op een treinwegovergang en dat bijna zelf moet bekopen met de dood.

REAL HERO SAVES THE DAYSNOW WARS 2010
SNOW WARS 2010
Sneeuw ik heb er echt een godsgruwelijke hekel aan en snap ook al die mensen niet die van dit jaargetijde kunnen genieten of het moet ergens op de piste zijn in Oosterrijk of Zwitserland ofzo. Toch kan je met een zooi gasten afspreken op de namiddag om een epic sneeuw gevecht te houden en dat is precies wat deze lui hebben gedaan.

SNOW WARS 2010MASCOTTE vs CHEERLEADER
Cheerleaders zijn meestal de mooiste meiden van de school die tijdens pauzes met hun elastieke benen allerlei leuke showtjes opvoeren. Tijdens deze show loopt er ook een mascotte rond die z'n oog op een van de meiden heeft laten vallen, hij bedenkt zich geen moment en lijkt wel trek te hebben in zo'n lekker hapje. Hier nog een coole mascotte!

MASCOTTE vs CHEERLEADERZATTE FAN vs WINDOW
ZATTE FAN vs WINDOW
Een zatte gast die wilt kijken naar een optocht probeert daarvoor op een standbeeld te komen zodat hij vrij uitzicht heeft op wat er komen gaat. Gelukkig staat er een auto geparkeert waarop hij klimt om vandaar af naar boven te klauteren. Als je dronken bent heb je ideeen die later toch iets blijken tegentevallen.

ZATTE FAN vs WINDOWGAMETIME 923 - CUBIKILL 3
CUBIKILL 3
Er zijn weer een zooi psychopaten ontsnapt en het is jouw missie om die optesporten en daarna in 2e te hakken. Het valt allemaal weer niet meer maar het is ook al weer het 3e deel in deze serie. Cubikill 3 dus, game on!

CUBIKILL 3

SADIE BELLE
SADIE BELLE
We gaan kijken aar Sadie Belle die ik eigenlijk al gisteravond had willen posten maar weer niet echt veel meer is van terechtgekomen. Leuk dame en ze beweegt ook leuk voor de camera en dat zien wij natuurlijk altijd graag.

SADIE BELLE


VRIJDAGMIDDAG FEESTJE
VRIJDAGMIDDAG FEESTJE
Het is vrijdagmiddag, de verhuizing is helemaal goed verlopen en daarom zijn we blij! Zo blij dat we meteen maar wat dames hebben uitgenodigd om dit te komen vieren en dat doe je natuurlijk in de badkuip met 2 dames er naast en een hoop bier. Hier kan je zien hoe dat er ongeveer uitgaat zien!

VRIJDAGMIDDAG FEESTJE

BAD DRIVER - THE MUSICAL
BAD DRIVER - THE MUSICAL
Het is natuurlijk van de gekke dat er nog steeds mensen zijn die er alles aan doen om maar op programma's als Wegmisbruikers of "op de bon" te komen maar speciaal voor die gevaren op de weg worden dit soort clips gemaakt, wat dan eigenlijk best wel weer cool is. Deze komt van het Australische AAMI. TOP!

BAD DRIVER - THE MUSICALPIZZABABE JESSICA JEY
PIZZABABE JESSICA JEY
Deze Jessica Jey hebben we al vaker voorbij zien komen en al vindt niet iedereen deze dame even geweldig ik valt toch echt voor die mooie blauwe ogen en dat donkere haar. Mooi lijffie ook deze Jessica Jey die de cybergirl van de maand is geworden en vandaag ook onze Pizzababe van de dag en tevens weekafsluiter. Raten maar weer!

PIZZABABE JESSICA JEYSNEEUWRUIMEN DOE JE ZO!
SNEEUWRUIMEN DOE JE ZO!
Ik geloof dat het een jaartje geleden was dat er een tankstation bezweek onder het pak sneeuw wat er op was komen te liggen dus het is zaak om te proberen een dak zoveel mogelijk sneeuwvrij te houden. Misschien kan iemand mij eventjes uitleggen wat hier nu precies gebeurt want ik snap het niet helemaal. Cool is het wel!

SNEEUWRUIMEN DOE JE ZO!TV HELICOPTER DOET CRASHEN in BRAZIL
TV HELICOPTER DOET CRASHEN in BRAZIL
Een Braziliaanse nieuws helicopter crashed neer nadat die stuurloos is geworden naast een drukke snelweg in Sao Paolo. Een heldendaad van deze piloot als je het mij vraagt want hij weet nog net de helicopter van de snelweg af te sturen waardoor vele levens gespaard zijn gebleven. Hij overleed ter plaatse en de cameraman is zwaargewond. Beelden!

TV HELICOPTER DOET CRASHEN in BRAZILOP EEN DAG WEET JE HET, BUSCHAUFFEUR WTF?!
OP EEN DAG WEET JE HET, BUSCHAUFFEUR
Deze buschauffeur uit Sydney, Australie vond het wel genoeg voor de dag en wilt voordat hij z'n rondje heeft afgemaakt vroegtijdig z'n enige passagier de bus uithebben, die dreigt dit rapporteren waardoor de chauffeur, Surya Narayan, hem toch echt probeert duidelijk te maken dit niet te doen. W T F ?!

OP EEN DAG WEET JE HET, BUSCHAUFFEURCOMMENTS & DNS CHANGE [SERVICE BERICHT]
COMMENTS & DNS CHANGE [SERVICE BERICHT]
Okay mensen we zijn vanacht verhuist naar een nieuwe server en vandaar dat er nog wat kleine dingetjes zoals hieronder het comment formuliertje en de emoticons nog niet helemaal goed werken. Helaas zijn de neergezette comments van de afgelopen 2 dagen ook verloren gegaan, maar verder zou alles perfect moeten werken. Mocht dat niet zo zijn dan hoor ik het graag! Emoticons en commentform werkt weer!

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt om alles in orde te krijgen, thnx Ed!
SPRINKHAAN GEPWNED
SPRINKHAAN GEPWNED
In het volgende filmpje zien we letterlijk een computerbug in de vorm van een bidsprinkhaan die in gevecht is met de cursor op het beeldscherm van deze gast die zo te zien ergens in Australie woont. Grappig en in mooie kwaliteit deze clip!

SPRINKHAAN GEPWNEDGAMETIME 922 | INVISIBLE RUNNER
GAMETIME 922
Een cool game deze Invisible Runner waarin je dus telkens van veld naar veld rent terwijl je ondertussen onzichtbaar wordt. Je moet de pillen pakken om weer zichtbaar te worden wat het spelen uiteraard een stuk makkelijker maakt. Ik ben benieuwd hoe ver jullie komen in het spelletje van vandaag. Game on!

GAMETIME 922 | INVISIBLE RUNNERANNETTE SWARZ GOT BOOTY
Heerlijk meisje zeg deze Annete Swarz die in dito outfitjes graag ons laat zien dat ze een super fijn kontje heeft. De video is een soort van compilatie met de mooiste beelden van deze lekkere blonde die maar hoeft te knippen met haar ogen om mij te krijgen. Check de check!

ANNETTE SWARZ GOT BOOTYHORSE POWNED GIRL
Als je dacht dat autorijden al moeilijk was voor een vrouw dan zal dit ook niet echt als een verassing komen. Deze chick rijdt op een paard op een soort van dorpsplein als het paardje opeens besluit dat ze er af moet en wel vol met d'r gezicht in de mest die daar op de grond ligt. [100% OWNAGE]

HORSE POWNED GIRLBACK TO THE FUTURE [SEX EDITION]
De site Collegehumor is sinds het commercieel gaan lang zo leuk niet meer maar zo afentoe komen er nog wel hele toffe producties van ze voorbij. Zoals deze parodie op de klassieke Spielberg films van Back to the Future met Marty Mc Fly in de hoofdrol die in deze versie het niet zo nauw neemt met de zeden. Geweldig gemaakt! [TIP]

BACK TO THE FUTURE [SEX EDITION]

PIZZABABE LARA ANTONOVIC
Voor de Pizzababe van de dag reizen we vandaag af naar Kroatie waar toch ook een hoop schoons vandaan komt. Zo kan ik je een vakantie in de havenstad Dubrovnik van harte aanraden was het alleen al om al dat schoons wat daar vrij rondloopt. Wij hebben vandaag de mooie Lara Antonovic te gast, raten maar weer!

PIZZABABE LARA ANTONOVICVROUWEN vs PARKEREN [FAIL]
Het zal altijd wel zo blijven en zijn, vrouwen en parkeren gaat gewoon niet samen. Checken we eventjes dit parkeerwonder die het uiteindelijk wel voor elkaar krijgt om de auto in het parkeervak te krijgen maar wel met de grootste moeite. Tjah...

VROUWEN vs PARKEREN [FAIL]

SPRING EENS VAN EEN FLAT
Toen de WTC in de fik en op instorten stond kon je allerlei mensen zien die radeloos naar beneden sprongen in een laatste poging hun leven te redden. In Rusland hoeft dat allemaal niet en springen ze vrijwillig en voor de fun van een flat af waar een bult sneeuw onder ligt. DON'T TRY THIS AT HOME!

SPRING EENS VAN EEN FLATBODYPAINTING MELISSA SATA
In Italie is de nationale kleur van het elftal altijd al azurri blauw geweest en met trots wordt die kleur al jaren gedragen. Nou hebben we ooit al eens een klein filmpje gehad van deze Melissa Sata maar vandaag wordt ze gebodypant met het italiaanse nationaal elftal shirt. Babegehalte +10!

BODYPAINTING MELISSA SATAFILE ? NIET MET DEZE BUS!
Als je als buschauffeur elke dag weer in de file komt te staan kan het natuurlijk een keer genoeg zijn en dat was het voor deze Taiwanese buschauffeur waarschijnlijk ook die doodleuk plankgas de file in rijd en daarmee toch heel wat schade aanricht. Ik kan verder weinig vinden over de toedracht, iemand ?

FILE ? NIET MET DEZE BUS!OP EEN DAG WEET JE HET, OP DE TRAM!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een beetje baal als ik met de trein ga en er komt geen conducteur langs terwijl je natuurlijk altijd een geldig vervoersbewijs moet hebben. Deze gast heeft in de tram geen kaartje gekocht en rijdt dus zwart, wanneer de controleur hem daarop wijst. Flipt hij aardig uit! Beelden komen van Op de Bon!

OP EEN DAG WEET JE HET, OP DE TRAM!GAMETIME 921 | JUGGERDOME
Je bent een soort van wapenrobot en van alle kanten komen er gevangenen op je af gerent die je zonder pardon moet neermaaien. Je kan daarvoor je robot uitbreidden met allerlei addons. Een verslavend spelletje! Game on!

GAMETIME 921 | JUGGERDOME

QIANA CHASE
Deze Qiana Chase zou je maar zo kunnen kennen van de 50 Cents clip, PIMP of van haar tijd dat ze nog playmate was bij ome Hef. Ooit ging ze eens naar een Playboy scouts dag en werd meteen uitgenodigd om een shoot te doen. Wij kijken vandaag naar bewegend beeld van deze donkere dame.

QIANA CHASECHAT ROULETTE
Er is een nieuw fenomeen die de ronde doet qua cammen en chatten op het internet en dat heet chat roulette wat zeer grappige filmpjes opleverd zoals deze verzameling van clips in verschillende compilaties van reacties en cambeelden op wat er zich zoal afspeelt op die site.

CHAT ROULETTE

PIZZABABE KELLY BENSIMON
De Pizzababe van vandaag is een bekende ster en voormalig editor van het blad Elle Acessories ze doet mee in Bravo The Real Housewives of New York City en is een echte babe. Mega lange stelten een lekker bekkie en wat er tussen zit is ook niet mis. Ze is niet dom want deze mooie brunette heeft zelfs nog gestudeerd, raten maar weer!

PIZZABABE KELLY BENSIMONDUST IN THE WIND
DUST IN THE WIND
Het blijft gewoon geweldig die Muppetshow karakters waarin deze Beaker al jaren een ster is. Altijd een beetje verlegen en wat hij nu eigenlijk uitkraamt zal ook wel altijd een raadsel blijven toch probeert hij het nummer Dust in the Wind van Kansas tengehoor te brengen. Helaas voor meep meep Beaker zijn er tegenwoordig annotations!

DUST IN THE WINDMOVIE 2000 [THE COMPILATION]
MOVIE 2000 [THE COMPILATION]
Wederom een mooie compilatie met daarin allerlei films die in de afgelopen 10 jaar voorbij zijn gekomen verwerkt tot 1 masterlijke clip. Een hoop werk weer maar gelukkig zijn er nog filmfans die genoeg tijd steken om dit soort meesterwerkjes afteleveren. Ik wijs jullie nogmaals op het bestaan van DEZE compilatie, Golden age of video.

MOVIE 2000 [THE COMPILATION]


PSSST 50 EURO ? [100% OWNAGE]
PSSST 50 EURO ? [100% OWNAGE]
In het Thailandse Pataya lopen meer hoeren rond dan eerbare dames, niet zo gek dus dat hele hordes Europeanen en ook Amerikanen daar de vakantie van hun leven beleven. Deze Amerikaan dacht een hoertje mee te vragen naar z'n hotel alleen trof hij juist die ene chick aan die geen temeier was. Dit is het resultaat!

PSSST 50 EURO ?

WATER | THE AFV BLOOPERS
WATER
American's funniest videos is altijd om te lachen en zo afentoe hebben ze specials met allerlei bloopers betreffende 1 onderwerp. Dit keer gaat er vanalles mis met water en ik heb meteen maar alle compilaties van AFV er bij gezet zodat je eventjes flink kan lachen.

WATER | THE AFV BLOOPERSDEMONSTREREN DOE JE ZO!
DEMONSTREREN DOE JE ZO!
In Rusland en in dit geval de Oekraine gaat net alles eventjes wat anders. Demonstreren is tegenwoordig de normaalste zaak ik het nieuwe Rusland en deze dames maken van dat recht dankbaar gebruik en doen dat om het ook voor ons intressant te maken gewoon topless. We kijken mee!

DEMONSTREREN DOE JE ZO!GAMETIME 920 | POP
GAMETIME 920
We gaan vanmorgen ballonnetjes schieten en het is de bedoeling dat je met zo min mogelijk pijltjes telkens de ballonnen kapot schiet om naar de volgende level te gaan. Niet al te moeilijk dit keer maar wel fun om te spelen, game on!

GAMETIME 920 | POPJENNIFER CLARK GOES NUTS
De 22 jarige Jennifer Clark uit Durham, UK werd ooit bekend doordat ze meedeed met de 9e editie van de Engelse Big Brother. Deze moeder en tegelijkertijd MILF werkte daarvoor al als model maar pakte de draad weer op en ging naakt voor het magazine Nuts. Hier de videoshoot die wel wat kort is maar zeer zeker de moeite waard.

JENNIFER CLARK GOES NUTSMOBIELE EENHEID GAAT LOS!
Nou weten we dat guerrilla-actie's met de dag agressiever worden. Maar is dat hier wel het geval? Hebben we het hier over een stunt van MTV of gewoon een groep overenthousiaste mobiele eenheid?

MOBIELE EENHEID GAAT LOS!
PIZZABABE BRYLEIGH RAYNE
PIZZABABE BRYLEIGH RAYNE
Het was alweer eventjes geleden dat we deze Bryleigh Rayne hier op TLP hadden staan maar ze is weer terug hoor. Bryleigh Rayne dus de mooie blonde met natuurlijk tetten en die zien sommige van jullie toch liever zien dan de perfecte afgietsels van de wonderdokter. Raten maar weer! Hier meer Bryleigh!

PIZZABABE BRYLEIGH RAYNEZWAARDSLIKKEN voor GEVORDERDEN
ZWAARDSLIKKEN voor GEVORDERDEN
Vandaag stel ik jullie eventjes voor aan deze Chayne Hultgren, ook wel the Space Cowboy genoemd. Deze Aussie straatartiest uit Sydney, verbrak dit weekend het Guinness World Record zwaarslikken door 18 scherpe zwaarden te slikken, kijk eventjes mee hoe hij deze zwaarden van 72 centimer lang tegelijk inslikt.. WTF!

ZWAARDSLIKKEN voor GEVORDERDENSPIEGELTJE SPIEGELTJE aan de WAND
SPIEGELTJE SPIEGELTJE aan de WAND
Iemand met teveel tijd over maakte deze grappige compilatie met daarin allerlei scenes uit horror films waarin je de stuip op het lijf gejaagd wordt al kijkend of staand voor een spiegel. Erg leuk gedaan en ik herken toch niet alle scenes of films omdat ik niet zo'n hele grote fan ben van horror films, Iemand ?

SPIEGELTJE SPIEGELTJE aan de WANDTHE REGGAE GAY
THE REGGAE GAY
We gaan eventjes luisteren naar Gay Ray die een nieuwe vorm van reggae heeft ontwikkelt een soortement van reggae muziek voor homo's dus. Best funny gedaan maar uiteraard GAY!

THE REGGAE GAYVIOLENCE in SUPERBOWL ADS 2010
VIOLENCE in SUPERBOWL ADS 2010
Sommige mensen beweren dat door het toenemende geweld op tv en in bijvoorbeeld videogames dit ook weerspiegelt op de maatschappij en daar hebben ze misschien wel een punt. Ook in commercials komt er zo nu en dan wat teveel aan geweld voorbij, dit zijn de meest geweldadige momenten in commercials van de superbowl 2010.

VIOLENCE in SUPERBOWL ADS 2010GIMME BACK | RANSOM REMIX
GIMME BACK
We beginnen de dag meteen met een leuke clip van ene Mason die al vaker van dit soort videoremixen maakte met vandaag een scene met soundbites uit de film Ransom. Geweldige film met Mel Gibson en Gary Sinise in de hoofdrol die ook in deze clip de hoofdrol spelen.

GIMME BACKGAMETIME 919 - DUCK & HOVER
GAMETIME 919 - DUCK & HOVER
Knap spelletje hierzo met genoeg levels om je voorlopig van je werk aftehouden al kom ik er zelf niet al te ver mee. Je moet telkens van begin tot eind komen met daar tussen allerlei hindernissen. Het is niet echt heel moeilijk ofzo alleen moet je eventjes door hebben hoe je sommige dingen moet aanpakken. Game on!

GAMETIME 919 - DUCK & HOVER

HOT JENNIFER LANE
HOT JENNIFER LANE
We sluiten de avond af met de mooie blonde Jennifer Lane in een cybervideo van Playboy. Een beetje vroeger dan anders maar ik moet nog steeds een beetje bijkomen van het zware weekend dus ga ik er maar eens wat vroeger vandoor vandaag. Jennifer Lane dus, habbaa!

HOT JENNIFER LANE2 GIRLS & 2 TABLESPOONS
Een van deze dames was een tijdje geleden verantwoordelijk voor het kapot maken van haar vriendjes Xbox omdat ze wat te weinig aandacht kreeg. Vandaag is het payback time en heeft ze een vriendin bereid gevonden de martelingen mede te ondergaan. TOP!

2 GIRLS & 2 TABLESPOONS

AWESOME ALIEN RAP
AWESOME ALIEN RAP
Het jaar van de videobewerking gaat dit worden dat kan niet anders als je dit soort clips zo ziet. Het project heet juggernauth en die maken van film beelden en teksten best leuke dingen. Zo zien we hier een geniale bewerking van de film Aliens, Terminator en Robocop meer zien ? Dan moet je eventjes zoeken op THE ANOMALIES.

AWESOME ALIEN RAP


DORITO'S
DORITO'S
Tijdens de Superbowl worden altijd kick ass commercials uitgezonden die een fortuin kosten voor de bedrijven die zich dan aan een miljoenen publiek eens van de beste kant willen laten zien. Ik vond persoonlijk deze 3 dorito commercials het leukste, kijk eventjes mee! Hier meer 44 Superbowl commercials!

DORITO'SPIZZABABE JENNIE REID
PIZZABABE JENNIE REID
We beginnen deze week weer met een verse Pizzababe en dat is de mooie iets Aziatisch aandoende Jenny Reid wiens oma in een ver verleden met een bootje naar de USA kwam en aldaar ome Hef's cybergirl van de maand februari is geworden. Een erg mooi exemplaar al zeg ik het zelf. Ik hoor / zie het graag in de comments / ratings.

PIZZABABE JENNIE REIDWIE LOOPT DAAR OVER HET DAK
ROOFREPAIR FAIL
Als er een bal op het dak ligt dan is er altijd iemand de klos die het dak op moet om die eraf te halen. Deze gast zorgt er voor dat hij geen tweede keer het dak opgestuurd wordt. Met dank aan de oplettendheid van P.ool!

WIE LOOPT DAAR OVER HET DAKOP VAKANTIE met REMI GAILLARD [OUTTAKES]
Zoals gezegd kom ik net terug van een weekendje Ekeren, net boven Antwerpen en ben daar heerlijk in de watten gelegd wat best wel een luxe is voor een weblogger want het updaten van TLP gaat uiteraard gewoon door. Remi Gaillard de roelerende Fransoos gaat gewoon op vakantie in z'n eigen stadje. Meer Remi Gaillard hier.

OP VAKANTIE met REMI GAILLARD


MOST DANGEROUS CROSSROAD in RUSSIA
MOST DANGEROUS CROSSROAD in RUSSIA
In Rusland hebben ze echt nog nooit van een zebrapad gehoord hebben er schijnbaar nog steeds geen intrede gedaan. Dat er op dit kruispunt nog steeds geen stoplichten staan is een beetje vreemd zeker als je in het 2e filmpje ziet dat het wel vaker mis gaat op deze bewuste plek. WTF!

MOST DANGEROUS CROSSROAD in RUSSIADANICA PATRICK KNOWS HOWTO DRIVE
DANICA PATRICK KNOWS HOWTO DRIVE
Niet alleen is deze Danica Patrick een mega babe, ze is ook zo'n beetje de enige vrouw die ik ken en kan sturen. Tijdens haar debut in de Arca, Automobile Racing Club of America komt ze tijdens de race met haar stock car op het gras terecht en maakt echt een ongelovelijke save en rijdt vervolgens eigenlijk heel cooltjes de pit in. RESPECT!

DANICA PATRICK KNOWS HOWTO DRIVEGAMETIME 918 | LIBRA
GAMETIME 918
Het is maandagochtend en dat betekent gewoon weer een week met nieuwe games die we aftrappen met die Libra een behendigheids spelletje waarin je een weegschaal in evenwicht moet proberen te houden en tegelijkertijd een soort van tetris speelt. Best moeilijk nog al zit er een goede tutorial bij die je eerst moet doorlopen. Game on!

GAMETIME 918 | LIBRADENISE MILANI in ACTION
DENISE MILANI in ACTION
Denise Milani is een babe daar waren we inmiddels al achter en staat al in diverse filmpjes hier op de site. Vandaag een fijn filmpje die wonder boven wonder gewoon nog steeds op via Tube staat. Vriend Freson heeft 'm ook op z'n site staan en daar sluiten we dag mee af. Enjoy! Hier meer Denise Milani op TLP!

DENISE MILANI in ACTION

SEXY BIKINI TEST 2010
SEXY BIKINI TEST 2010
Ik ga me zo klaarmaken voor de terug reis richting Nederland maar niet voordat ik nog eventjes deze sexy bikini test van Clint.be aan jullie laat zien. Een beetje jong spul allemaal maar wel boven de 18 dus gewoon legaal kijken naar babes in bikini die opzoek zijn naar de meest sexy bikini van 2010!

SEXY BIKINI TEST 2010

RAYMOND doet COLA LIGHT SONG
RAYMOND doet COLA LIGHT SONG
Mc Martin is nog steeds in leven en gespot in de bus, toch gewoon gebleven die jongen dus. Vandaag stel ik jullie voor aan Raymond die een liedje zingt over z'n favoriete drankje Cola Light. Erg pauperig uiteraard maar ja daardoor hebben wij weer een filmpje die de moeite waard is om te bekijken.

RAYMOND doet COLA LIGHT SONGWIE VAN DE DRIE
Jalila Veronique Sonya
Jalila | Veronique | Sonya
SNOWPOCALYPSE NOW
Weerman Jim Kosek van Accuweather wordt lichtelijk hysterisch als hij over de naderende sneeuwstorm bericht met neerslag tot wel een meter sneeuw in sommige delen van de USA. In het Canvas programma Zonde van de Zendtijd van deze week een minderheden journaal met ook een vreemd weerbericht.

SNOWPOCALYPSE NOWDESIREE JENNINGS ONTMASKERD
DESIREE JENNINGS ONTMASKERT
Een paar maandjes geleden was ik "een klootzak" omdat ik 'n geniale muziekvideo had gepost met daarin ene Desiree Jennings die na een griepprik ineens Dystonia had. Ik wist het toen al en hier is het bewijs, deze Desiree heeft iedereen in de maling genomen. SCORE!

DESIREE JENNINGS ONTMASKERDFERRARI 599XX | THE SHAKEDOWN
FERRARI 599XX
Op het Spaanse circuit Ricardo Tormo in Valencia was afgelopen week Felipe Massa eregast en mocht persoonlijk de nieuwe Ferrari 599XX met 12 cilinder motor testen. De Braziliaan was er erg content mee.

FERRARI 599XX | THE SHAKEDOWNICE SKATING achter een SNOWMOBILE
ICE SKATING achter een SNOWMOBILE
Het duurt niet lang meer voordat de Olympische winterspelen van start gaan maar dat lijkt niemand eigenlijk verder te boeien. Niet raar ook als er dit soort clips op het internet te vinden zijn die toch wat spectaculair zijn.

ICE SKATING achter een SNOWMOBILE

BURRIED ALIVE PRANK
BURRIED ALIVE PRANK
Wanneer je dronken en laveloos op de bank ligt en er zijn wat vriendelijke "vrienden" in de buurt is het altijd opgepassen geblazen. Daar komt deze gast ook achter wanneer hij op een wel heel vreemde manier wakker wordt.

BURRIED ALIVE PRANKLADY and the REAPER
LADY and the REAPER
De Disney film, Lady en de Vagebond kent iedereen eigenlijk wel maar in deze 2010 short film versie zien we Lady and the Reaper, juist ja Magere Hein. Deze animated short komt uit een spaanstalig land maar dat maakt in dit geval niet veel uit.

LADY and the REAPERGAMETIME 917 - CUBE COLOSSOS
Cube Colossos gameHet wordt keihard schieten, vliegen en special attacks toepassen in Cube Colossos. Zoals elk diepgravend verhaal gaat het om een aantal gevangen genomen verkenners, waarvan het leven op het spel staat. Jij wil dat natuurlijk niet laten gebeuren, dus schiet je te hulp

GAMETIME 917 - CUBE COLOSSOS

DE ECHTE VOETBALFAN!
DE ECHTE VOETBALFAN!
In het Mexicaanse Monterrey loopt heel wat lekkers aan babe rond en zo ook deze rondborstige voetbalfan die niet alleen meegekomen is om haar team aantemoedigen maar ook nog eens niet te beroerd is om haar collega supporters op iets lekkers te trakteren. Thnx Sjaak!

DE ECHTE VOETBALFAN!WIE VAN DE DRIE
Daniele Nessa Betty
Daniele | Nessa | Betty
BALANCING BABY
BALANCING BABY
Dit lijkt me niet echt verantwoordelijk gedrag om met je net 3.5 maand oude baby te balanceren omdat moeke zo graag een filmpje wilt maken van Pa met baby nu de vader van het kleine hummeltje er nog is.

BALANCING BABYREPORTER LIVE FAINT
Terwijl er in Amerika bakken met sneeuw valt tot plaatselijk wel 74cm is het in deze studio blijkbaar bloedje heet. Deze reporter heeft het er in iedergeval erg moeilijk mee en valt op live televisie ineens flauw.

REPORTER LIVE FAINTSUPER MARIO IS GANGSTER
SUPER MARIO IS GANGSTER
Wederom een clippie waarin de Nintendo icoon Mario een hoofdrol speelt en je de princes moet redden. Ook dit keer wordt Mario er uiteindelijk niet vrolijker van wanneer hij haar eenmaal gered heeft. Grappige muziek video!

SUPER MARIO IS GANGSTERWHEN GOOSE ATTACK
WHEN GOOSE ATTACK
Drew Gregory was eventjes lekker aan het kayakken toen hij een zwerm ganzen tegenkwam. Alles goed en aardig maar na een tijdje besluit toch een van de ganzen dat het genoeg is. Ganzen paren in het water, dat zal de reden geweest zijn. Pwned!

WHEN GOOSE ATTACKiFLIP [STOPMOTION]
iLFLIP [STOPMOTION], MYSTERYG
Inmiddels zijn er zo'n 100.000 iPhones apps te downloaden en dat is dan ook al zo'n 2.5 miljard keer gedaan. Als ik me niet vergis maakt deze gast gebruik van Gorillia Cam een gratis app te downloaden in de appstore. We kende 'm al van deze clip, maar iFlip is ook zeker de moeite van het bekijken waard.

iFLIP [STOPMOTION]FACEPLANT GALORE
FACEPLANT GALORE
Een faceplant wens je eigenlijk niemand toe en met een beetje pech kost het je meteen je voortandjes. Deze gast heeft wat maten bereid gevonden hem te helpen bij een backflip en de eerste keer gaat het ook nog best goed. De 2e keer iets minder en dat moet hij dus bekopen met een faceplant. Ik heb er nog een paar bijgezet!

FACEPLANT GALOREGAMETIME 916 - WHERE THE BOX
GAMETIME 916 - WHERE THE BOX
OK, we zitten vandaag te werken vanuit Belgie en er is gelukkig goed internet zodat ik jullie dit weekend gewoon kan blijven bestoken met fijne postjes. We beginnen de dag zoals altijd met een leuke game waarin het vandaag de bedoeling is dat je telkens de rode doosjes uit beeld speelt door jouw blauwe box in 'n bal te veranderen. Game on!

GAMETIME 916 - WHERE THE BOX

HAVE A LITTLE FAITH
HAVE A LITTLE FAITH
Het is nog steeds stervens koud buiten en van de dames in het postje hieronder krijg ik het ook niet bepaald warm maar toch is deze Faith zich al weer vollop aan het insmeren met lotion. Wij kijken natuurlijk graag mee en dit is tevens de dagafsluiter voor vandaag. ENJOY!

HAVE A LITTLE FAITH

BIKINI GIRLS LOSE BET!
BIKINI GIRLS LOSE BET!
Kijk dit is nou sportief! Deze dames hebben een weddenschap verloren en moeten ten overstaan van de halve school in bikini zogenaamde Snow Angels maken. Een Snow Angel maak je door op de grond te gaan liggen en je armen en benen op en neer te bewegen en dat ziet er aardig koud uit. Ik zeg klasse dames!

BIKINI GIRLS LOSE BET!BLONDJE maakt SANDWICH
BLONDJE maakt SANDWICH
Als ik blondje en sandwich in een zin zie staan dan denk ik eigenlijk aan heel andere dingen dan een leuke dame die een broodje smeert. Toch is dat het geval in deze clip al heeft ze daar wel een vreemde manier voor gevonden. Tja, verborgen talent ?

BLONDJE maakt SANDWICHWC PAPIER MAAK JE ZO!
WC PAPIER MAAK JE ZO!
Het wordt steeds duidelijker dat we weer eens voor het lapje zijn gehouden en dat het hele klimaatsverandering verhaal een grote HOAX blijkt te zijn om ons nog meer geld uit de zak te kloppen aan allerlei extra millieu belastingen. Toch zijn er mensen die hierdoor op bepaalde ideeŽn zijn gekomen. Neem deze Jap die een manier heeft gevonden om van oud papier super eenvoudig wc papier te maken. Intressant!

WC PAPIER MAAK JE ZO!PIZZABABE HOPE DWORACZYK
En dan is het al weer vrijdag tijd dus voor de weekafsluiter qua Pizzababes en dat is de mooie Hope Dworaczyk geworden. Ze kwam al een paar keer voorbij hier op TLP, op bewegend beeld en in gallerie vorm. Bij het zien van deze mooie nieuwe platen begrijp je meteen waarom, er is nog Hope! Raten maar weer...

PIZZABABE HOPE DWORACZYKINDOOR CARBID SCHIETEN [FAIL]
INDOOR CARBID SCHIETEN [FAIL]
Een paar studenten kwamen op het heldere idee om in hun studentenkamer carbid te gaan schieten om te zien hoe hard dat nou gaat. Je weet wel, carbid + melkfles + water = boem! Dat dit er best heftig aan toe gaat ontdekken deze studenten net iets te laat. Check!

INDOOR CARBID SCHIETEN [FAIL]EPIC: WILL YOU MARRY ME
EPIC: WILL YOU MARRY ME
Om nog een beetje op een originele manier je meisje ten huwelijk te vragen moet je van goede huizen komen. Deze John en Nikki hebben we al wel vaker voorbij zien komen want dit is ook weer zo'n stel die mekaar dagelijks het leven zuur maakt door elkaar op alle mogelijke manieren te pranken. Deze manier om haar te vragen vind ik EPIC!

EPIC: WILL YOU MARRY MEWIE IS DE NIEUWE TIESTO ?! | DJ SANDERO
We gaan vandaag een nieuw topic introduceren waar vooral trance liefhebbers blij van gaan worden. Wat gaan we doen ? Ik ga jullie elke week een nieuwe talentvolle DJ presenteren waarvan je mixen kan downloaden en die ik toevallig tegenkwam tijdens mijn dagelijkse strooptocht over het internet. Deze DJ Sandero is een Hagenees die perfect de ene lekkere track in de andere laat overlopen. Ik raad vooral de V-motions mixen aan die je op z'n site HIER kan downloaden. Ken jij een DJ of wil je iemand tippen dan kan dat natuurlijk gewoon via de TLP linktiplijn en wie weet staat jouw favoriete DJ dan volgende maand op TLP.

WIE IS DE NIEUWE TIESTO ?! | DJ SANDERO

BACKYARD ROLLERCOASTER
BACKYARD ROLLERCOASTER
Ik heb geen tuin helaas maar wanneer je dat wel hebt en handig bent met wat gereedschap dan zou je maar zo eens een heuse achtbaan in je achtertuin kunnen bouwen. Nou hebben we wel vaker dit soort bouwwerkjes kunnen bewonderen maar deze is dan toch wel weer erg cool al lijkt het meer op een soortement van treinspoor. [thnx Jeroen]

BACKYARD ROLLERCOASTERGAMETIME 915 - HITSTICK 5
GAMETIME 915 - HITSTICK 5
Je hebt vandaag maar weer eens een huurmoordenaar die ingehuurd is om afterekenen met allerlei badguys. Je hebt de beschikking over verschillende wapens en je moet telkens precies doen wat je opgedragen wordt. Er zijn in totaal 4 missies en richten doe je met de muis, herladen met de spacebar. Game on!

GAMETIME 915 - HITSTICK 5

HETE KELLY doet HEERLIJKE STRIPTEASE
HETE KELLY doet HEERLIJKE STRIPTEASE
Dit is Kelly en Kelly heeft een heerlijk lichaam die ze graag aan ons laat zien. Ze begint vrij rustig maar Kelly weet wel van wanten want alles gaat uit en daar komt me dan een heerlijk ass in beeld. Hmz, de dagafsluiter dus en ik kan er geen genoeg van krijgen. Raten maar!

HETE KELLY doet HEERLIJKE STRIPTEASE


SUPER GADGET | HUNTER 4.1
SUPER GADGET
Mannen het zullen altijd jongens blijven tenminste dat hoop ik voor mezelf toch zeker. En wat is er dan leuker dan met auto's te spelen ook al zijn het maar remote controlled autootjes. Deze Hunter 4.1 kan snelheden tot 100km per uur halen en is zelfs uitgerust met allerlei wapentuig mocht je onderweg de politie tegenkomen. HEBBE! [via]

SUPER GADGET | HUNTER 4.1WACK MC doet FREESTYLEN
WACK MC doet FREESTYLEN
We hebben hier een verloren gewaand lid van de in de tachtiger jaren populaire groep de Fat Boys die de naam van de band echt eer aan doet en de straten van L.A. onveilig maakt met z'n wack rhymes. Sjah, het is niet om aan te horen en daarom gewoon lachwekkend.

WACK MC doet FREESTYLEN

PIZZABABE VERONIKA ZEMANOVA
PIZZABABE VERONIKA ZEMANOVA
Het is een beetje jammer dat deze Veronika Zemanova het zelf nog niet weet maar ik heb haar jaren geleden al tot Pizzavrouw gedoopt maar zoals altijd zijn de meeste dromen bedrog. Echt een van de allermooiste vrouwen dus die op deze aardkloot rondlopen en vandaag in een gallerie van Penthouse. Hier meer Zemanova Powerrrr!

PIZZABABE VERONIKA ZEMANOVAMAGIC TRICK vs GIRLFRIEND [100% PWNAGE]
MAGIC TRICK vs GIRLFRIEND [100% PWNAGE], magic trick
Goochelen is gewoon een kwestie van veel oefenen en door hebben hoe bepaalde trucs werken. Ik heb al eens de wind van voren gehad van wat goochelaars toen ik een paar trucs probeerde uitteleggen in het verleden dus dat gaan we dit keer niet doen. Al lijkt me deze truc niet echt erg moeilijk, wel cool!

MAGIC TRICK [100% PWNAGE]

DIE ANTWOORD - TAXI JAM & ZEF SIDE
DIE ANTWOORD - TAXI JAM, dieantwoord
We gaan dit jaar naar Zuid Afrika voor het WK voetbal en dus wordt het een klein beetje tijd om ons wat te verdiepen in de Zuid Afrikaanse cultuur en dat doen we met deze band Die Antwoord waarvan we gisteren al het nummer Enter the Ninja konden zien / luisteren. Vandaag nog 2 clips waarvan eentje live uit de Taxi!

DIE ANTWOORD - TAXI JAMHOMELESS HERO
HOMELESS HERO
Niemand kijkt eigenlijk meer op of om bij het zien van een dakloze maar toch is het soms fijn om ze bij de hand te hebben Dat ondervond ook deze eigenaresse van een pompstation in Portland, Oregon toen daar iemand een flinke graai in de kassa deed. De dakloze bedacht zich geen moment en werkt de overvaller snel de deur uit. HELD!

HOMELESS HEROBARCA op een SKATEBOARD
BARCA op een SKATEBOARD
Skateboarden is leuk als je het tenminste kan en niet op de 100meter tandjes hoeft te spugen. Deze gasten gaan per skateboard een rondje Barca doen en al ben ik er meerderemalen geweest we gaan dit keer door wijken heen waar je als normale toerist eigenlijk niet komt. Zag daar nog een leuk balkonnetje voorbij komen trouwens!

BARCA op een SKATEBOARD


HAITI CHARITY SONG - EVERYBODY HURTS
HAITI CHARITY SONG - EVERYBODY HURTS
Het is al weer een paar weekjes geleden dat Haiti werd opgeschrikt door een alles verwoestende aardbeving waarbij tot nu toe al zo'n 200.000 doden vielen te betreuren en net als zo'n 30 jaar geleden met het nummer We Are the World is er ook dit keer een initatief onstaan door popsterren om met een liedje geld op te halen voor de velen slachtoffers. Met o.a. Robbie Williams, Mariah Carey en Kylie Minogue!

HAITI CHARITY SONG - EVERYBODY HURTSGAMETIME 914 - ROTATO PUZZLE
GAMETIME 914 - ROTATO PUZZLE
Om de dag eens te beginnen met een hersenbrekend spelletje is eigenlijk niet zo'n goed idee als je met koppijn opstaat maar werkt aan de andere kant ook best verhelderend. Je moet in Rotato Puzzle iedere keer proberen de puzzle zo te draaien dat de kleurtjes bij elkaar vallen. Klink easy tot je wat verder komt, game on!

GAMETIME 914 - ROTATO PUZZLE


KATE BOOTH is SEXY
KATE BOOTH is SEXY, ZOOMAGA
Als afsluiter gaan we nog eventjes over het kanaal waar ze er nog steeds niet helemaal uit zijn hoe het nou komt dat de dames daar schijnbaar allemaal cup d en + hebben. Wij klagen natuurlijk niet want dat zien we gewoon graag, dit is Kate Booth die weer extreem lekker is. Habba!

KATE BOOTH is SEXYEPIC BASEJUMP
Okay, je hebt basejumpen en basejumpen en wat deze gast doet is Epic Basejumpen. Men neme een elastiek een parachute en je zoekt een steile rots en een maatje die alles voor je wilt vastleggen voor het nageslacht en opeens ben je de koning van de basejump. Geloof je me niet, check dan eventjes deze video!

EPIC BASEJUMPENTER THE NINJA - DIE ANTWOORD
ENTER THE NINJA - DIE ANTWOORD, dieantwoord
Okay we gaan es een vreemde videoclip posten en dat is deze "Die Antwoord" geworden een Zuid Afrikaanse formatie die best vreemde muziek maakt en nog vreemdere clips. Ik moet zeggen dat ik het nummer trouwens niet eens zo heel slecht vind. Ik hoor graag hoe jullie erover denken in de comments.

ENTER THE NINJA - DIE ANTWOORDPIZZABABE JESSICA CANIZALES
PIZZABABE JESSICA CANIZALES
Ze is niet blond deze Jessica Canizales maar er zullen weinig mannen zijn die Łberbabe Jessica zo voorbij lopen. Echt een mooie babe dus waarvan we al diverse filmpjes hebben gepost in het verleden maar die het nog nooit tot Pizzababe van de dag had geschopt. Vandaag dus wel en er staat zelfs een bonus filmpje van deze vamp onder de gallerie. Raten maar!

PIZZABABE JESSICA CANIZALESPARKOUR WANNABE FAILS
PARKOUR WANNABE FAILS
Als je hier de deur uit loopt dan kom je meteen op een ijsbaan terecht zo glad is het hier op straat. Deze gast staat ergens op een besneeuwd muurtje en denkt een toffe move te maken wat je eigenlijk geeneens parkour mag noemen maar faalt toch nog hopeloos. Kijk mee!

PARKOUR WANNABE FAILS

12YR OLD BULL FIGHTER [FAIL]
12YR OLD BULL FIGHTER [FAIL]
Kinderen van 12 jaar oud horen thuis op het voetbalveld en zeker niet in een arena om stieren te bevechten. Toch probeert deze 12 jarige Mexicaanse bullfighter het in een Columbiaanse arena te Cali. De stier maakt korte metten met zijn aspiraties ooit de beste matador te worden. Hij had trouwens geen noemenswaardige verwondingen.

12YR OLD BULL FIGHTER [FAIL]LEROY MERLIN LIPDUB
LEROY MERLIN LIPDUB
Een beetje 2009 dat hele lipdub gebeuren maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het funny videos blijf vinden. Deze is trouwens bijzonder goed gemaakt door K53 Production met leuke after effects. Leroy Merlin is trouwens een soortement van Franse Gamma met vestigingen over de hele wereld behalve in NL. Meer lipdubs hier!

LEROY MERLIN LIPDUBMILF'S do have SOULS
MILF'S do have SOULS
Er gaat al een paar weken een filmpje over het internet met een roodharige Engelsman die beweert dat roodharige (gingers) ook gewoon een ziel hebben. Nu is dit een filmpje van een niet onaardige MILF die ook beweert een ziel te hebben, een soort parodie dus. Leuk gedaan, en ook al had deze MILF geen ziel, het blijft een MILF!

MILF'S do have SOULSGAMETIME 913 - ISOBALL
GAMETIME 913 - ISOBALL
Ook vandaag gaan we puzzelen in het spelletje Isoball waarbij het de bedoeling is dat telkens je balletje naar de uitgang dirigeert. Klinkt simpel en dat is het in het begin ook, hoeverder je komt hoe moeilijker het wordt dus ik ben benieuwd of er iemand is die het einde haalt. Screen mag in de comments, game on!

GAMETIME 913 - ISOBALLREGGAETON MEISJE doet BILLEN SCHUDDEN
REGGAETON MEISJE doet BILLEN SCHUDDEN
Ik zat laatst een beetje verkeerd toen ik een klein gastje die een kansloos reggaeton nummer had gemaakt een rapper noemde maar vandaag heb ik het wel bij het juiste eind want dit reggaeton meisje is gewoon lekker en schud vanavond nog eens extra lekker met haar billen. Kijk mee!

REGGAETON MEISJE doet BILLEN SCHUDDEN

URBAN SKIING
URBAN SKIING
We konden een tijdje geleden al een grapjas zien snowboarden door de straten van Amsterdam wat dus eigenlijk al super cool was en vandaag hebben we een Roemeen die iets soortgelijks probeert maar dan op skis door de straten van Boekarest. Het gaat nog aardig goed ook totdat de politie opduikt, die is not amused. BUSTED!

URBAN SKIINGPIZZABABE MELISSA JACKSON
PIZZABABE MELISSA JACKSON
Nee dit is niet het altijd verborgen gehouden zusje van Michael wel hebben ze dezelfde initialen. Ik stel u voor aan wederom een donkere dame vandaag die luistert naar de naam Melissa Jackson en voor onze donkere vrouwen liefhebbers wellicht een snoepje is, ik vind er weinig aan. Vandaar dat er morgen gewoon weer een blondje staat!

PIZZABABE MELISSA JACKSONDODO doet DANSJE
null
Ik dacht altijd dat de Dodo helemaal uitgestorven was maar er blijkt toch nog 1 exemplaar van overgebleven te zijn, althans. Ik kan zo eventjes niet bedenken of terugvinden wat dit nu precies voor vogelsoort is maar moves heeft dit jonge beestje wel. Check!

DODO doet DANSJE

SEXY PIZZA DELIVERIES
SEXY PIZZADELIVERIES
We gaan nog eens kijken naar beelden van een van onze Pizza bezorgers die gisteravond weer iets leuks meemaakte bij z'n dageijkse pizza bezorgronde. De dame in kwestie zag er ook dit keer weer heerlijk uit en zo zien we het graag. Helaas is de 2e Pizzaman wat verlegen en wilde niet met z'n gezicht op film. De dame daarentegen.

SEXY PIZZADELIVERIESBILLY JEAN - THE LITERAL VERSION
BILLY JEAN - THE LITERAL VERSION
Je kon er eigenlijk op wachten na al die andere Literal Versions is het dit keer de beurt aan een van Michael Jackson's greatest hits, Billy Jean die de literal version behandeling ondergaat. Erg cool natuurlijk en wil je die andere versies ook nog eens horen / zien dan kan dat natuurlijk hierrrrr.

BILLY JEAN - THE LITERAL VERSIONSINGAPORE ROAD RAGE
SINGAPORE ROAD RAGE
Je moet wel lef hebben om eerst iemand vanachter aan te rijden en daarna ook nog eens met het slachtoffer op de vuist te gaan. Toch gebeurde dat afgelopen weekend in Singapore midden op de snelweg waar deze onverlaat in plaats van de schade te checken die hij heeft aangericht ook nog eens in gevecht gaat met het slachtoffer.

SINGAPORE ROAD RAGEINFINITI FX als DUIKBOOT [FAIL]
INFINITY FX als DUIKBOOT [FAIL]
Als je een hele dag op het strand hebt doorgebracht met wat vodka en andere alcoholische versnaperingen dan wil je nog weleens overmoedig worden. Deze Russen denken dan ook dat hun auto ook geschikt is als duikboot en komen hopeloos vast te zitten in het water. Ik denk dat het einde oefening is voor deze auto, jammer!

INFINITI FX als DUIKBOOT [FAIL]GAMETIME 913 - TREASURE PUZZLE
GAMETIME 913 - TREASURE PUZZLE
Zo en dan beginnen we dag maar weer eens met een leuke puzzle. In deze Treasure Puzzle, wat eigenlijk een kloon is van het bekende en populaire spelletje Bejeweled is het de bedoeling dat je telkens rijtjes maakt met dezelfde symbolen alleen kan je nu lekker schuiven zodat je ruimte vrij maakt voor andere tokens. Game on!

GAMETIME 913 - TREASURE PUZZLE

ADRIANNA
ADRIANNA
Ruben is in geen velden of wegen te bekennen en daarom zorg ik vanavond zelf maar weer voor de afsluiter. We gaan kijken naar de mooie Adrianna van Camwithher die jullie wil bedanken voor de votes die ze kreeg in de CWH camgirl competitie. Ik vind het een babe en jammer dat ze voorlopig nog niet verder gaat dan dit.

ADRIANNASTRIKEFORCE MIAMI 2010 | MANHOEF - LAWLER
STRIKEFORCE MIAMI 2010
Afgelopen zaterdagavond was er weer eens een paar Strikeforce MMA gevechten die echt de moeite waard waren om te bekijken. De main event ging tussen Nick Diaz en Marius Zaromski voor de Strikeforce Vacant Welterweight Title en Melvin Manhoef maakte zijn debuur tegen Robbie Lawler. Hier de drie beste gevechten! Meer vechtsport!

STRIKEFORCE MIAMI 2010 | MELVIN MANHOEFPORNENMEER BESTAAT 5 JAAR = PORnOeNMEER
PORNENMEER BESTAAT 5 JAAR = PORnOeNMEER
Grote vriend en pornokoning van het eerste uur Mimic is al jaren bezig met het verzamelen van allerlei fijne dames die het altijd heet lijken te hebben waardoor ze wulps op z'n site zonder kleren staan te poseren. Vandaag bestaat Pornenmeer 5 jaar en gaan ze door onder een nieuwe naam, het wordt PornoEnmeer! Gefeliciteerd X!

PORNENMEER BESTAAT 5 JAAR = PORnOeNMEER

PIZZABABE ISIS TAYLOR
PIZZABABE ISIS TAYLOR
Belofte maakt schuld en daar helpt 8 inchert Menno mij wekelijks aan herinneren en eerlijk is heerlijk we gaan wat meer donkere dames posten als de ratings dat toe laten. Ik ben eigenlijk meer van de melkchocolade maar smaken verschillen nu eenmaal. Vandaag ene Isis Taylor, een donkere dame waarbij ze eigenlijk de plakplaatjes even hadden moeten wegsjoppen! Ik hoor het graag weer in de comments & ratings.

PIZZABABE ISIS TAYLORDE IDEALE VROUW | ZE BESTAAT!
DE IDEALE VROUW
Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven en had stiekum al wat navraag gedaan om een dienstige Thaise te importeren maar dat blijkt toch helemaal niet nodig te zijn. Kijk eventjes mee naar deze commercial voor een lingerie merk waarin de dame in kwestie naast goeie looks ook over heel andere belangrijke kwaliteiten blijkt te beschikken.

DE IDEALE VROUW | ZE BESTAAT!

BEER PONG SLAMDUNKS
BEER PONG SLAMDUNKS
Als buur en bierman Patje dit ziet dan heeft hij vast slapeloze nachten, bier is er immers om gedronken te worden en elke andere vorm van bierverspilling valt dan al gauw onder de noemer drank- misbruik. In deze compilatie allemaal gasten die gaan beer pongen met zichzelf. What a waste!

BEER PONG SLAMDUNKSSHAUN WHITE @ X-GAMES 2010
SHAUN WHITE @ X-GAMES 2010
Shaun White, ťťn van de grote sterren bij de jaarlijkse X-games, een event gesponsord door ESPN maakte afgelopen vrijdag een aardige smakkert toen hij een Double McTwist 1260 probeerde te maken. White ook wel de "Flying Tomato" genoemd zag eventjes sterretjes maar won de X-games 2010 en is daarmee de 1e die 3 jaar achter elkaar weet te winnen. Hier de beelden!

SHAUN WHITE @ XGAMES 2010THE FAILS of JANUARI 2010
De fail compilaties van Twister zijn altijd goed en zo ook deze mooie verzameling met fail filmpjes van de maand januari 2010. Het is vandaag 1 februari, de eerste maand van het jaar zit er op en het is weer een toffe compilatie geworden die in totaal zo'n 9 minuten duurt, dus ga er eventjes lekker voor zitten! Meer Twister compilaties hier!

THE FAILS of JANUARI 2010LOST the FINAL CHAPTER
LOST the FINAL CHAPTER
De serie Lost, geliefd in huize Pizza vanwege die mooie Kate Austin, gespeeld door de in Hawaii woonachtige BABE Evangeline Lilly gaat helaas aan het laatste seizoen beginnen. In de sneak preview van seizoen 6 die door zo'n 10.000 fans bekeken werd op het strand van Waikiki in HawaÔ (ep00) een soort samenvatting van het geheel tot nu toe. De eerste 4 minuten van ep01 lekte alvast uit op het internet... Bonus: Cast interview!

LOST the FINAL CHAPTERGAMETIME 912 | GO TO HELL
GAMETIME 912
Een grappige spelletje die er grafisch niet al te best uitziet maar wel een super gameplay heeft. In Go to Hell moet je proberen om je een weg te banen door allerlei grotten gevuld met water, lava en vijanden tot je uiteindelijk op 666 meter bent. Onderweg moet je munten verzamelen die je telkens een stukje verder brengen! Game on!

GAMETIME 912 | GO TO HELL