Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand January 2010

SWEET KRISSY | IN THE KITCHEN
SWEET KRISSY
Vanaf morgen weer op TLP de babes van onze grote vriend Rubenz die ook nog eens net z'n rijbewijs heeft gehaald en dus voortaan de pizza's rond mag brengen met de TLP staffcar. Sweet Krissy heeft al een paar leuke filmpjes staan op TLP en vandaag doen we daar deze nog eens bij. Ze stript voor ons in de keuken, TOP! Meer hier!

SWEET KRISSY | IN THE KITCHENGLAASJE OP ? LEKKER VLIEGEN !
GLAASJE OP ? LEKKER VLIEGEN !
Als je een slokje op hebt mag je de auto niet meer in en zeker niet een vliegtuig besturen. Toch weet deze Kyle Franklin tijdens een airshow er met een gereedstaande vliegtuig vandoor te gaan. Geen paniek, het hoort allemaal bij de show maar toch sta je eventjes vreemd te kijken wanneer dit je overkomt. [thnx Tommie!]

GLAASJE OP ? LEKKER VLIEGEN !WIE VAN DE DRIE
Uliana Kyla Gitta
Uliana | Kyla | Gitta
WANNABE POPSTAR FAALT
WANNABE POPSTAR FAALT
Vrouwen, je kan beter kippen houden zei m'n vader altijd en daar kan hij best eens gelijk in hebben aan het aantal filmpjes te zien met dames die in van alles en nog wat falen. Dit keer een dame die eigenlijk popstar had willen worden en dat voor de webcam graag eventjes laat zien. Op die stoel gaan staan was "met de kennis van nu", niet zo'n goed idee!

WANNABE POPSTAR FAALTWTF?! KIDICOKE
WTF?! KIDICOKE
Kilo's coke gaan er hier wekelijks doorheen om maar een beetje bij de les te blijven en niet in slaap te sukkelen tijdens onze dagelijkse strooptochten over het www internet. De gewoonste zaak van de wereld dus eigenlijk! In Belgie hebben ze nu een speciale kinder cocaine op de markt gebracht, tenminste... een fragment uit Zonde van de Zendtijd!

WTF?! KIDICOKE

CHICK on SKATEBOARD = FAIL
CHICK on SKATEBOARD = FAIL
Dat vrouwen niet kunen autorijden of parkeren dat wisten we al maar ook op een skateboard is het eigenlijk hopeloos. Na een uitleg hoe ze deze ramp af moet skaten presteert deze dame het nog om vol op d'r smoel te gaan. FAIL!

CHICK on SKATEBOARD = FAILTHE ULTIMATE CARSOUNDS
THE ULTIMATE CARSOUNDS
De meeste auto's in deze clip zijn onbetaalbaar en zie je bijna niet op de weg rijden maar de geluiden die ze maken zijn echt super. Vandaar deze super mooie compilatie met carsounds waar je toch echt eventjes van gaat watertanden als echt autoliefhebber. Geluid aan!!

THE ULTIMATE CARSOUNDS

DIT IS SAM PARHAM | R E S P E C T
DIT IS SAM PARHAM
Freerunning, of te wel Parkour, is echt een sport en je ziet het steeds meer in films en dergelijke. Deze gast Sam Parham heeft er zo'n beetje z'n beroep van gemaakt en is een van de beste die ik ooit gezien heb en in deze video, wat eigenlijk een showreel is met zo'n beetje al z'n beste moves tot 2010, kan je zien hoe of waarom.

DIT IS SAM PARHAM | R E S P E C TARTIC LAPLAND RALLY 2010 | KIMI RIKKNEN
ARTIC LAPLAND RALLY 2010
De meningen zullen verdeeld zijn maar ik vind persoonlijk WRC rally een stuk spectaculairder dan de Formule 1. Top dus dat voormalig Formule 1 rijder Kimi Raikkonen besloot om in de rally sport verder te gaan nadat zijn contract bij Ferrari niet werd verlengd. Dit zijn beelden uit Fins Lapland waar hij helaas in de tweede proef van de weg ging maar ongedeerd bleef. Een kleine tribute!

ARTIC LAPLAND RALLY 2010 | KIMI RIKKNEN


GAMETIME 911 - PUZZLE DEFENSE
GAMETIME 911 - PUZZLE DEFENSE
Puzzle Defense is eigenlijk gewoon een defense game, alleen net even wat anders. Het scherm is in twee delen gesplitst. Aan de ene kant zie je een kaart, het echte defense gedeelte zeg maar, en aan de andere kant een puzzel spelletje. Door mooie 3 op een rij combinaties te maken kun je geld verdienen, welk je weer kunt gebruiken om towers te kopen in het andere scherm. Game on!

GAMETIME 911 - PUZZLE DEFENSE

PIZZADELIVERY bij HOT KARUNA
PIZZADELIVERY bij HOT KARUNA, Pizzaflash
Als Pizzaman maak je nog eens wat mee, dat hebben we al vaker kunnen zien. Maar wanneer je zo'n bestelling aanneemt weet je natuurlijk niet waar je gaat belanden. Dit keer hadden we geluk doen deze hete Karuna de deur open deed in niet veel meer dan een toppie. Heerlijk, laat die fooi maar zitten schat!

PIZZADELIVERY bij HOT KARUNA

OP VAKANTIE!
OP VAKANTIE!
Op vakantie gaan is leuk maar voor een weblogger niet echt weggelegd. Ik kan zo allerlei bestemmingen noemen waar ik morgen naartoe zou willen maar ook aan op vakantie gaan zit een minpuntje, je moet namelijk ook weer naar huis.. [thnx]

OP VAKANTIE!BOODSCHAPPEN DOEN, DOE JE ZO!
BOODSCHAPPEN DOEN, DOE JE ZO!
Via het internet boodschappen doen is wat mij betreft d uitvinding van de eeuw want wie wil er nou nog elke keer naar die saaie supermarkt om daar gangpad na gangpad aftestruinen om uiteindelijk thuis te komen met spullen die je eigenlijk helemaal niet wilde kopen. Gelukkig hoeft dat dus niet meer al heeft deze gast toch een originele manier bedacht om te shoppen.

BOODSCHAPPEN DOEN, DOE JE ZO!WIE VAN DE DRIE
Gigi Kassandra Emma
Gigi | Kassandra | Emma
KROKODIL GEPOWNED!
KROKODIL GEPOWNED!
Tijdens een middagje vissen van 5 vrienden in Australie vangt n van hen een heuse haai die dan wel niet zo groot is als de haai die we kennen van de Jaws films, maar haai = haai en uitkijken geblazen dus. Een krokodil heeft het allemaal gadegeslagen en denkt er met de vangst vandoor te kunnen gaan.

KROKODIL GEPOWNED!BOOBIES, IK ZIE JE BORSTEN!
BOOBIES, IK ZIE JE BORSTEN!
Als ik het woordje boobies zie of hoor moet ik toch elke keer weer denken aan die arme Eva Jinek die zonder het te weten live in een journaal uitzending zichzelf onsterfelijk maakte en sindsdien alleen nog maar het jeugdjournaal mag presenteren. De jongens van WLFirm hebben een paar lekkere boobies op een rijtje gezet. Wij kijken graag eventjes mee!

BOOBIES, IK ZIE JE BORSTEN!

BARCLAY CARD 2 | ROLLERCOASTER
BARCLAY CARD 2
Vorig jaar was er al een kick ass commercial van Barclay Card met een waterglijbaan en vandaag is daar een nieuwe versie van verschenen met een rollercoaster als middel om naar je werk toe te komen. Wederom super gemaakt en als je je afvraagt hoe ze nou zoiets filmen, heb ik er nog een making of bijgezet. Check!

BARCLAY CARD 2 | ROLLERCOASTERGUITAR HERO is SO MUCH FUN [NOT]
GUITAR HERO is SO MUCH FUN
Het enige wat ik nog mis hier op de Xbox is een setje instrumenten om spellen als Guitar Hero of Rock Band fatsoenlijk te kunnen spelen. Met de Xbox kan je via internet gewoon gamen met vrienden en dat is natuurlijk cool, je kan het ook met je iets oudere broer doen die er niets van bakt en zelfs een beetje agressief wordt.

GUITAR HERO is SO MUCH FUNKINDEREN voor KINDEREN 2010 | ALIMENTATIE
KINDEREN voor KINDEREN 2010
Zonde van de Zendtijd is een vlaams satire programma van de zender Canvas met Bert Gabrils en Henk Rijckaert die je eigenlijk moet gaan volgen. In de aflevering van vorige week maakt een nieuwe versie van Kinderen voor Kinderen hun opwachting met een tekst aangepast aan de huidige tijd. Hulde! Hier meer Zonde van de Zendtijd!

KINDEREN voor KINDEREN | ALIMENTATIEGAMETIME 910 - ZALOU ESCAPE
GAMETIME 910 - ZALOU ESCAPE
Het is zaterdagochtend er ligt weer een pak sneeuw voor de deur en wij gaan escapen uit deze toch warm ogende kamer. Je moet dus weer de nodige items verzamelen en die op de juiste manier gebruiken om verder te komen. Tips mag je droppen in de comments maar liever geen complete walkthroughs zodat het voor andere ook leuk blijft. Game on!

GAMETIME 910 - ZALOU ESCAPE


CAMERON in BLUE
CAMERON in BLUE
Het is een beetje een kort filmpje van deze Cameron maar ze is wel heeeel erg lekker. Wederom een filmpje dus van CWH waarin verder niet al teveel gebeurt behalve dat een babe wat staat te draaien met dr kont in een blauwe bikini. Nog veel meer langere CWH filmpjes kan je trouwens hier terugvinden.

CAMERON in BLUE

KUT MAROKKAAN WIL JODEN UITROEIEN [UPDATE]
KUT MAROKKAAN WIL JODEN UITROEIEN, WTF
Een geplande flashmob van een aktiegroep tegen Israel in de Utrechtse Albert Heijn werd op het laatste moment verhinderd en de mensen van GS waren daar toch een klein beetje verantwoordelijk voor. Eventjes buiten de Appie staat een "medelander" plaatselijk bekend als Kut Marokkaan die er zo z'n mening over heeft. Alle joden moeten dood en geprikt worden, OMG! Afvoeren graag! Update: Hij is opgepakt!

KUT MAROKKAAN WIL JODEN UITROEIEN, WTFGREENFUDGE | KLIMAAT HOAX of ECHT
GREENFUDGE
Na de mislukking van de Kopenhagen conferentie eind vorig jaar, de schandalen van Climate gate en nu recenter ook van Glacier gate beginnen we stilaan te twijfelen aan de waarheid van de klimaat verandering. Werkelijkheid of hoax? Bij twijfel doen we toch liever de lichten uit en zetten we de verwarming wat lager. En om op de hoogte te blijven check je regelmatig eventjes Greenfudge.org, de klimaatportaal bij uitstek. [thnx Murielle!]

GREENFUDGE | KLIMAAT HOAX of ECHT

PIZZABABE ADRIANNA KROPLEWSKA
PIZZABABE ADRIANNA KROPLEWSKA
Voor de onderstaande post mogen we 8inchert bedanken maar vervloeken kan natuurlijk ook. Wij gaan gewoon verder met de dagelijkse Pizzababe en tevens weekafsluiter Adrianna Kroplewska die erg weekafsluit waardig is. Een super chickie dus waar ik me zo een tijdje mee zou kunnen vermaken. Kijk eventjes mee!

PIZZABABE ADRIANNA KROPLEWSKAhot OR NOT
hot OR NOT
De jongens van Skoften hebben altijd al wat vreemdere dingen gepost dan andere NL blogs zo door de jaren heen en ook dit keer is het ze weer gelukt om mijn maag te laten omkeren. Zou je d'r doen is de vraag, tja... snel NOT invullen dus en de Pizzababe komt er zo aan want dit KAN echt niet! [Thnx Menno!]

hot OR NOT

OBAMA vs iPAD
OBAMA vs iPAD
Altijd grappig dit soort mashups, met vandaag president Obama die de iPad van Apple presenteert. We horen een montage van Obama's stem met beelden van de iPad presentatie die eergisteravond werd gepresenteert in Apple's 2010 keynote. In het 2e filmpje zien we Obama vertellen over de tot nu toe behaalde successen wat betreft werkgelegenheid.

OBAMA vs iPADMONSTERTRUCK MUD CRASH
MONSTERTRUCK MUD CRASH
Deze gast zat vlak voor hij z'n monstertruck crashed in iets te diepe modder nog gewoon lekker met z'n armpje uit het raam en valt dan zo te zien ook erg lelijk. Mooi om te zien hoeveel mensen er meteen inspringen om een poging te doen hem te redden wat overigens lukt. Bravo!

MONSTERTRUCK MUD CRASHOP EEN DAG WEET JE HET, BIJ DE SLEEPDIENST
OP EEN DAG WEET JE HET, BIJ DE SLEEPDIENST
Op deze berg in Chili is een vrachtwagen omgekiept en die zorgt voor een aardige file vorming op deze steil bergweg met ook nog aardig wat haarspeldbochtjes. Een tractor / graafmachine moet er aan te pas komen om het gevaarte weer op de weg te helpen en dat lukt ook.. Maar dan!

OP EEN DAG WEET JE HET, BIJ DE SLEEPDIENSTLUIKS GEVELTJE KOMT NAAR BENEDEN
LUIKS GEVELTJE KOMT NAAR BENEDEN
Ook in Belgie hebben ze huisjesmelkers al was het volgens de eigenaar van dit pand wat afgelopen maandag in Luik, Belgie instortte niet het geval dat er teveel mensen in de het pand woonde. Zo'n 20 slachtoffers zijn er te betreuren waaronder acht doden, op deze beelden zie je de gevel instorten na vermoedelijk een gasexplosie. OMG!

LUIKS GEVELTJE KOMT NAAR BENEDENGAMETIME 909 - MINISPORTS
GAMETIME 909 - MINISPORTS
Nog twee weken en dan gaan de olympische spelen van start tenminste als er nog wat sneeuw bij valt want er schijnt op een paar afdalingen nog niet genoeg sneeuw te liggen voor bepaalde disciplines. In deze Mini Games heb je daar geen last van en eerlijk is eerlijk het is ook niet echt moeilijk. Game on!

GAMETIME 909 - MINISPORTS

FAST & FURIOUS & SEXY DANICA PATRICK
FAST & FURIOUS DANICA PATRICK
De 27 jarige Danica Sue Patrick uit Beloit, Wisconsin, is een Amerikaans autocoureur. Ze is de eerste en tot nu toe enige vrouw die een IndyCar-wedstrijd won. Ik vond van deze beauty een mooie videoshoot voor Shape Magazine en ook in Sport Illustrated maakte deze snelle dame haar opwachting. Ik zeg HABBA!

FAST & FURIOUS & SEXY DANICA PATRICK

TANDEN TREKKEN | BRASIL STYLE
TANDEN TREKKEN
Vroeger had ik een tandarts waar ik echt doodsangsten voor had, de man had nog nooit van verdoving gehoord en dat kan toch echt niet meer in deze tijd. In Brazilie worden tanden nog steeds op de ouderwetse manier getrokken en is zelfs een tandarts een luxe als ik deze submitter moet geloven.. [thnx figueira]

TANDEN TREKKEN | BRASIL STYLESTEVE BALMER vs APPLE MACBOOK
STEVE BALMER vs APPLE MACBOOK
Bij Microsoft hebben ze gisteren waarschijnlijk met traantjes in de ogen gekeken naar de Apple Keynote van 2010. Ik, als Microsoft fanboy, heb in iedergeval likkenbaardend gekeken naar de presentatie van het nieuwste Apple speeltje de iPad. Steve Balmer, de huide CEO van MS is de beroerdste niet en zet desgevraagd zijn handtekening op alles wat je 'm aanlevert. Toch sportief van de beste man!

STEVE BALMER vs APPLE MACBOOK

PIZZABABE LEXXI TYLER
PIZZABABE LEXXI TYLER
Het was alweer ruim 2 jaar geleden dat we deze Lexxi Tyler voor het laatst als Pizzababe voorbij zagen komen en waarom dat is snap ik eigenlijk helemaal niet. Feit is dat deze Lexxi meestal voor ome Hefs concurrent uit de kleren gaat maar daar hebben wij verder geen boodschap aan. Lexxi Tyler, Pizzababe van de dag! Meer Lexxi hier!

PIZZABABE LEXXI TYLERTRUCK vs ISTANBUL BRIDGE
TRUCK vs ISTANBUL BRIDGE
Een Turkse vrachtwagenchauffeur in Istanbul had niet door dat zijn laadklep nog omhoog zat terwijl hij een voetgangersbrug over de snelweg naderde en die helemaal aan gort reed. Er liep zelfs nog een voetganger over die brug die wonder boven wonder het ongeval overleefde. Hier de beelden!

TRUCK vs BRIDGEINMATES doen THEY DON'T CARE ABOUT US
INMATES doen THEY DON'T CARE ABOUT US
Nadat we al een tijdje geleden de Jackson Tribute konden zien van onze altijd dansende Fillipijnse gevangenen hebben ze nu ook nog een filmpje gemaakt die zelfs door Sony is opgepikt en als ik me niet vergis gewoon op de This is It, DVD van MJ komt te staan. Tis weer geweldig als vanouds en mocht je meer willen zien dan doe je dat hier!

INMATES doen THEY DON'T CARE ABOUT USVROUWEN + PARKEREN = 100% FAIL
VROUWEN + PARKEREN = 100% FAIL
Waarom sommige vrouwen een rijbewijs hebben is mij nog steeds een raadsel eigenlijk en ik vermoed dan toch eigenlijk sterk dat ze die niet hebben gekregen om hun rijvaardigheid maar om hele andere skills. Ja ach, zo'n CBR examinator is ook maar een man en voor het mondelinge gedeelte was ze dus schijnbaar wel geslaagd. Tja, Hier meer..

VROUWEN + PARKEREN = 100% FAIL

WILDERS GEEFT ISLAM GELIJK, W T F!
WILDERS GEEFT ISLAM GELIJK, W T F!
Het proces tegen Geert Wilders is natuurlijk een lachertje en totaal niet relevant als je het mij vraagt maar gisteren gebeurde er toch wat vreemds toen Geert de president van de rechtbank vroeg eventjes te luisteren naar een speech die hij had voorbereid en toch vrij opmerkelijk was. Uit Joezjny!

WILDERS GEEFT ISLAM GELIJK, W T F!GAMETIME 908 - FORTRESS GUARDIAN
GAMETIME 908 - FORTRESS GUARDIAN
We gaan vandaag eventjes terug naar de middeleeuwen in dit Fortress Guardian waar een leger van Orc's de macht heeft en die jij moet gaan verjagen in deze coole adventure game. Kill zoveel mogelijk van deze Orc's met je kruisboog en wanneer ze je kasteel proberen te veroveren heb je ook nog een zwaard om ze tegentehouden. Game on!

GAMETIME 908 - FORTRESS GUARDIAN

DE WEBCAM ZUSJES
Ik krijg de laatste tijd veel verzoekjes of we weer wat webcammeisjes willen posten en daarom heb ik Ruben maar weer eens gevraagd de webcam aantezetten om met z'n looks meiden zover te krijgen vanalles te laten zien op de cam. Onze Ruben filmt dat natuurlijk meteen allemaal en gisteravond had hij er niet 1 maar meteen 2 op de cam. HELD! edit: Ruben gaat vanaf 1 februari weer zorgen voor de dagafsluiting hier op TLP!

DE WEBCAM ZUSJESEREDIVISIE CARD | 6 MAANDEN GRATIS EREDIVISIE LIVE!
Nieuw: De Eredivisie Card ICS is official sponsor van de Eredivisie en introduceert de Eredivisie Card! Met de Eredivisie Card heb je niet alleen wereldwijd betaalvoordeel. Je scoort ook nog eens allerlei interessante voetbalextra's zoals je kan zien in deze VIDEO! Vraag nu een Eredivisie Card aan en maak een keuze uit 1 van de drie welkoms cadeaus. Als je met de Eredivisie VISA Card betaalt, maak je kans op entreekaartjes voor interessante wedstrijden van je favoriete club. Betaal je met de Eredivisie Card, dan maak je kans op verzorgde arrangementen naar het WK Voetbal 2010! De Eredivisie Card, goedgekeurd door de Eredivisie! Lees er alles over op www.eredivisiecard.nl

EREDIVISIE CARD | 6 MAANDEN GRATIS EREDIVISIE LIVE!BOOTJE KWAM ZO [FAIL]
Op mijn verlanglijstje van zaken die ik altijd al gehad had willen hebben staat ergens helemaal onderaan een boot. Deze gast heeft er al een en wil met z'n bootje het strand opvaren en aan wal gaan. Het gaat niet helemaal zoals gepland zoals je in deze video kan zien. FAIL!

BOOTJE KWAM ZOPIZZABABE TRACI DANEE
PIZZABABE TRACI DANEE
Ik weet het niet helemaal zeker maar Traci Danee lijkt wat mij betreft sterk op deze Traci19 waar Ruben ooit nog eens een filmpje van had gepost terwijl ze in bad zit. Vandaag dus als Pizzababe van de dag en dat is helemaal niet verkeerd al vind ik die tattoo eeuwig zonde. Naja, plezier in het leven heeft ze schijnbaar wel!

PIZZABABE TRACI DANEENAAKT DOUCHEN op de CHAMPS ELYSEE
NAAKT DOUCHEN op de CHAMPS ELYSEE
Het is de droom van veel mannen: door Parijs slenteren en uit het niets stuiten op een naakt fotomodel in een doorschijnend douche hokje. Voor veel Parijzenaren kwam deze droom gisteren uit. Een bekende douchefabrikant was bezig met het opnemen van een reclamespotje en gebruikte daarvoor het hartje van Parijs.

NAAKT DOUCHEN op de CHAMPS ELYSEE


DOE ES SPUGEN op FRITS
DOE ES SPUGEN op FRITS
Ik moest van de week nog lachen om het plan van de PVV om in Almere waar ze meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen dit jaar stadcommando's in te zetten. Een soort van ordehandhavers die korte metten maken met dit soort gasten die eerst staan te wildplassen en als Frits Huis, lijsttrekker van Leefbaar Almere er iets van gezegd ook nog eens onderspuugd. Wat vinden wij hiervan ?

DOE ES SPUGEN op FRITSPARKOUR PRACTICE | REAL POWER
PARKOUR PRACTICE
We zien regelmatig parkour filmpjes voorbij komen hier op TLP met daarin gasten die halsbrekende toeren uithalen op straat maar ook die mensen blijken gewoon eerst te oefenen in de gymzaal. Kijk eventjes mee naar deze gast die zeer waarschijnlijk de film Avatar gezien heeft en het er toch niet echt slecht vanaf brengt.

PARKOUR PRACTICE | REAL POWERDAVID BECKAM'S BALLS
DAVID BECKAM'S BALLS
Terwijl David Beckam omringd was door allerlei beveiligingsmensen is er toch een verslaggeefster in geslaagd om David eens fijn bij de ballen te pakken om te checken wat hij daar heeft hangen. Je hoeft schijnbaar dus geen Rebecca Loos, of Posh Spice te zijn om ze in de handen te mogen houden. David kon er trouwens niet om lachen.

DAVID BECKAM'S BALLSGAMETIME 907 - ZOO ESCAPE 2
GAMETIME 907 - ZOO ESCAPE 2
In deze Zoo Escape 2 is het de bedoeling dat je met de dieren die in gevangenschap leven ontsnapt. Om in elke level verder te komen moet je de juiste puzzlestukjes vinden waarmee je kunt ontsnappen. Gebruik pompoenen, hooibalen, dozen, wielen etc om ze in vrijheid te krijgen. Game on!

GAMETIME 907 - ZOO ESCAPE 2

CORIN RIGGS is TERUG
Van deze Corin Riggs hadden we eigenlijk al een tijdje niets meer gehoord en dat is vreemd want Corin is gewoon een babe. Haar laatste filmpje dateert uit mei vorig jaar en ook als Pizzababe maakte ze al eens haar opwachting op TLP. Vandaag in een gloednieuwe cybervideo, Corin Riggs.

CORIN RIGGS is TERUGTACHAAAN! | HUMAN CANNONBALL [ANIMATIE]
TACHAAAN!
Niet alleen uit Frankrijk of Canada komen mooie animaties, zo heel afentoe komt er ook iets uit een Spaanstalig land voorbij zetten. Zoals van deze Daniel Martinez Lara oftwel Pepeland die de toffe animatie Tachaaan! maakte over een menselijke kanonskogel die het opneemt tegen een roze olifant. Klinkt vreemd ? Kijken maar! [Thnx!]

TACHAAAN! | HUMAN CANNONBALL [ANIMATIE]PIZZABABE SHAREA SPEARS
PIZZABABE SHAREA SPEARS
Het is niet zo vreemd dat deze Sharea Spears regelmatig voorbij komt als Pizzababe van de dag. Het is nu eenmaal een super lekkere babe! Ome Hef vond dat schijnbaar ook en gaf deze vamp maar meteen een leuk bontje omdat het toch nog wel een klein beetje koudjes was op de set. Wij kijken en doen raten! Meer Sharea Spears hier!

PIZZABABE SHAREA SPEARSTEACHER SCORES!
TEACHER SCORES!
We hebben dit soort clips al wel vaker gezien. Iemand wordt uit het publiek gehaald bij een basketbal wedstrijd en mag geblinddoekt proberen om te scoren. Meestal is er dan een grote prijs te winnen maar in dit geval hadden de leerlingen bedacht dat hun leraar 4 kaartjes zou krijgen voor de NCAA Final. Best knap!

TEACHER SCORES!TRAMSLEDDING 2
TRAMSLEDDING 2
We hadden vorige week al een soortgelijk filmpje met wat gasten in Polen die achter een tram aan het sleen waren en vandaag gaan we hiervoor naar het Franse Grenoble want daar ligt immers ook genoeg sneeuw. Niet ongevaarlijk dit tramsleen en daarom de waarschuwing. Don't try this at home!

TRAMSLEDDING 2ADULT PORN AWARDS
ADULT PORN AWARDS
In 18+ films hebben mannen meestal een ondergeschikte rol en gaat het vooral om het vrouwelijke lekkers wat je te zien krijgt in zo'n film. Toch wordt er elk jaar eventjes stil gestaan bij de mannen die dit volwassen vertier mede mogelijk maken. Vandaag een memoriam voor al die helden die stierfen in het harnas, met een knipoog uiteraard.

ADULT PORN AWARDSIN EEN FLITS
IN EEN FLITS
Ook over het grote water hebben ze Nationale Snelheids Begrenzers bij ons beter bekend als NSB'ers en terwijl deze politiemeneer langs de kant z'n werk staat te doen komt er ineens een motorrijder voorbij rollen, zonder motor welteverstaan. Wellicht zag hij deze flitsert staan en remde hij volluit, wat ik zeg levensgevaarlijk dat flitsen. Ga boeven vangen!

IN EEN FLITSGYMNAST FACEPLANT
GYMNAST FACEPLANT
Een beetje beweging is goed voor een mens en ik doe dat persoonlijk nog steeds veels te weinig. Je kan om een beetje in vorm te blijven bijvoorbeeld aan gymnastiek doen alleen moet je dan niet op je gezicht landen want dat doet pijn.

GYMNAST FACEPLANTGAMETIME 906 - ICESCAPE 3
Nadat je met je helicopter bent neergestort op de noordpool blijkt al snel dat je daar niet alleen bent. Aliens vallen je aan en je moet proberen om terug te komen in de bewoonde wereld om de rest van de wereld bevolking hiervan op de hoogte te brengen. Besturing gaat met de muis en met "i" open je de inventory, behaal alle awards om de USB evidence files te unlocken. Game on!

GAMETIME 906 - ICESCAPE 3

PRISCILLA SOL is SOOO HOT
PRISCILLA SOL is SOOO HOT
Ik weet niet of jullie allemaal nog de Captain Jack clips kunnen herinneren met dames in sexy soldatenpakkies die wat geil stonden te doen terwijl Captain Jack, Heyo stond te zingen maar daar deed deze Priscilla Sol mij eigenlijk meteen aan denken. Een erg mooie dame dus waarmee we vandaag de dagafsluiten.

PRISCILLA SOL is SOOO HOTHOOG NIVO - DE ROEM
HOOG NIVO - DE ROEM
Persoonlijk kende ik deze gasten van Hoog Nivo helemaal niet maar ze schijnen toch al een paar nummers gemaakt te hebben die je hier kan terugvinden. In dit nummer gaan we joggen met Adriaan, chillen met Bassie en zien we een hele reeks met bnn'ers voorbij komen in deze videoclip. De tekst is TOP!

HOOG NIVO - DE ROEMHULA HOOPEN met YURIZAN
HULA HOOPEN met YURIZAN
Het ziet er naar uit dat we voorlopig nog gewoon aan deze layout vastzitten en dat is jammer want dan kan ik jullie dus nog steeds niet verblijden met galleries en games op het juiste formaat. Wij gaan lekker hula hoopen met Sweet Yurizan om de pijn enigszins te verzachten. Thnx Menno voor de submit! Hier meer van Yurizan!

HULA HOOPEN met YURIZANMONTE CARLO 2010 - ANDREJ JEREB
MONTE CARLO 2010 - ANDREJ JEREB
De Monte Carlo rally van dit jaar werd verreden tussen 19 en 23 januari en werd gewonnen door Mikko Hirvonen & Jarmo Lehtinen. De Sloveen Andrej Jereb werd slechts 10e maar wij gaan vandaag in 2 filmpjes kijken hoe hij deze 78e editie heeft gereden. Een 9 minuten durende compilatie en nog wat "on board" beelden, check!

MONTE CARLO 2010 - ANDREJ JEREBPIZZABABE DEANNA MURPHY
PIZZABABE DEANNA MURPHY
Het is maandag en zo ongeveer lunchtijd dat betekent dat een nieuwe week met Pizzababes is begonnen en we starten deze week met de mooie Deanna Murphy. De cybergirl van de week dus deze dame en dat is niet voor niets, ik hoor graag in de comments of zie aan de ratings hoe jullie er overdenken. Alle Pizzababes hier!

PIZZABABE DEANNA MURPHYWEIGHT FOR IT [FAIL]
WEIGHT FOR IT [FAIL]
Wanneer je lekker aan het trainen bent dan is het niet eens een slecht idee om afentoe de vorderingen die je maakt te filmen om ook te kunnen zien of je het allemaal wel op de juiste manier doet en natuurlijk om later te showen aan het nageslacht. Jammer dat het dan toch nog fout gaat... [thnx]

WEIGHT FOR IT [FAIL]STEEK JEZELF MAAR IN DE FIK [FAIL]
STEEK JEZELF MAAR IN DE FIK [FAIL]
Ik begrijp nog steeds niet wat iemand bezield wanneer je jezelf in de fik steekt. Deze gast steekt z'n eigen broek in de brand en probeert dat vuurtje te doven met zijn katoenen t-shirt. Hoe dom kan je zijn, en kinders niet thuis proberen na te doen!

STEEK JEZELF MAAR IN DE FIK [FAIL]SCARY WALLMART CLOWN
SCARY WALLMART CLOWN
Clowns zijn allang niet funny meer en al helemaal niet meer nadat ik een of andere moordlustige clown aan het werk zag in de horrorfilm, Night of the Clown. Bij Wallmart hebben ze toch nog een clown bereid gevonden om mee te doen in de laatste commercial maar op de een of andere manier is hij totaal niet grappig.

SCARY WALLMART CLOWNGRENSRECHTER SCHOFFELEN [100% PWNAGE]
GRENSRECHTER SCHOFFELEN [100% PWNAGE]
Ik zat gisteren nog de wedstrijd te kijken van Ivoorkust tegen Algerije waarin in de laatste minuut van de verlenging nog een zuivere goal viel voor Ivoorkust maar die werd afgekeurt door de grensrechter als zijnde buitenspel wat het echt niet was. Niet zo raar dus dat grensrechters afentoe doelwit zijn aan dit soort akties.

GRENSRECHTER SCHOFFELEN [100% PWNAGE]GAMETIME 905 - JUMPIE 2
GAMETIME 905 - JUMPIE 2
Vandaag spelen we Jumpie 2. Er zijn in totaal 24 levels om te spelen dus je kan er eventjes tegenaan. De besturing is simpel Gebruik je muis om de smiley door de ringen te lanceren Zet je highscore in de comments. Game on!

GAMETIME 905 - JUMPIE 2

BOOOOBIEEEES
BOOOOBIEEEES
Waar dit blondje precies mee bezig is weet ik niet maar ze vindt het schijnbaar fijn om voor een spiegel wat met haar borsten te spelen die wat mij betreft wel wat ondermaats zijn maar wat niet is kan je kopen. Wat vinden jullie is dit de juist cupmaat of toch liever plastic fantastic ?!

BOOOOBIEEEES

SPANISH POLICE vs OVERVALLER = 1 - 0
SPANISH POLICE vs TERRORIST = 1 - 0
Iedere Nederlander die weleens in Spanje op vakantie is geweest weet dat je dus niet moet fukken met de Spaanse politie en echt al helemaal niet met de Guardia Civil. Deze ETA terrorist heeft urenlang 2 gijzelaars vastgehouden en eiste geld, drugs en een motor, kijk eventjes mee hoe de Spaanse politie dit vakkundig afhandeld. YEAH!

SPANISH POLICE vs TERRORIST = 1 - 0100 CHEESIEST MOVIE QUOTES
100 CHEESIEST MOVIE QUOTES
Ik heb elke weer bewondering voor de mensen die de tijd nemen om dit soort compilaties in elkaar te draaien. Goed het is natuurlijk geen Golden age of Video clip maar die zijn op 1 hand te tellen. In deze compilatie de 100 slechtste movie quotes op een rijtje. Thnx Ernie!

100 CHEESIEST MOVIE QUOTES

WIE VAN DE DRIE
Gaya Alley Phylis
Gaya | Alley | Phylis
DANCE FAIL!
DANCE FAIL!
Om tegenwoordig aan de vrouw te komen is het helemaal niet vreemd om een filmpje op het internet te pleuren waarin je je zelf eens van je beste kant laat zien. Dat moet ook deze gast gedacht hebben alleen faalt hij daar toch wel hopeloos in. Kijk eventjes mee hoe het dus niet moet!

DANCE FAIL!EPIC WEDDING TRAILER 10-10-10
EPIC WEDDING TRAILER 10-10-10
Als je gaat trouwen dan kan je natuurlijk kaartjes rondsturen waarop de heugelijke trailer staat maar in deze tijd van internets en snelle computers met daarop nog snellere software om toffe videos in elkaar te knutselen moet je dat eigenlijk zo doen als deze Jeff Wong en Erin Martin die op 10-10-10 de stap wagen. EPIC!

EPIC WEDDING TRAILER 10-10-10SPINNETJE VANGEN, BE CAREFULL DADDY
SPINNETJE VANGEN, BE CAREFULL DADDY
Bij dit filmpje staat Don't try this at home maar daar denk ik ook geen seconde over na. Het gaat hier over een Huntsman spider die niet echt ongevaarlijk zijn als ik deze gast mag geloven. Gelukkig heb ik een kat die ik dat soort karweitjes laat opknappen. Deze pa doet even voor aan z'n kids hoe je als man een spin vangt. FAIL!

SPINNETJE VANGEN, BE CAREFULL DADDY


WAKKER WORDEN, SNEEUWDOUCHE !
WAKKER WORDEN, SNEEUWDOUCHE
Ik kan nog steeds lachen om dit soort akties bij stelletjes thuis die ook graag internetfaam maken. Neem nou deze chick die dacht dat het wel grappig zou zijn om nadat haar vriendje een lekkere warme douche gehad heeft hem nog eens te trakteren op een fijne koude sneeuwdouche. En bedankt schat!

WAKKER WORDEN, SNEEUWDOUCHEOP EEN DAG WEET JE HET, VRACHTWAGENCHAUFFEUR
OP EEN DAG WEET JE HET, VRACHTWAGENCHAUFFEUR
Ik vind het echt knap als ik soms de manouvres zie die vrachtwagen chauffeurs moeten maken in vrij nauwe straatjes hier in het centrum maar als ik zo es naar deze beelden kijk ergens in bergzaam gebied dan kan je daar toch echt alleen maar respect voor hebben. Check eventjes deze capriolen uit!

OP EEN DAG WEET JE HET, VRACHTWAGENCHAUFFEURGAMETIME 904 - BAZOOKA BATTLE
GAMETIME 904 - BAZOOKA BATTLE
Je bent lid van een bazooka team en samen met je maat neem je het op tegen de tegenstander wat eigenlijk gewoon de computer is. Je moet proberen om met je bazooka het andere team telkens weg te vagen. Erg simpel en misschien zelfs iets te simpel, game on!

GAMETIME 904 - BAZOOKA BATTLESEXY KIMBERLY HOLLAND
SEXY KIMBERLY HOLLAND
Het kan niet anders of het moet aan de achternaam van deze Kimberly liggen dat ze er zo heet uitziet. Ook deze babe Kimberly Holland was dus alweer gespot door ome Hef die haar maar meteen weer op de video zette als cybergirl. En met deze Kimberly sluiten wij dan maar meteen de dag af. Meer filmpjes van Kimberly hier, Enjoy!

SEXY KIMBERLY HOLLANDREDBULL CRASHED ICE REPORT
REDBULL CRASHED ICE REPORT
Omdat de mannen van Kladblog elke week hele traytjes met Redbull wegzuipen mochten zij mee met Redbull naar het Crashed Ice event wat vorige week gehouden werd in Mnchen. Morpheus himself was erbij en maakte deze kleine sfeerimpressie die wij vandaag met z'n allen nog eens gaan bekijken.

REDBULL CRASHED ICE REPORT

DE HUMMER van WESLEY
DE HUMMER van WESLEY
Een van de leukste dan niet ht allerleukste voetbalprogramma van tegenwoordig is Voetbal International met Willem Geene, Renee van der Gijp en Johan Derksen. In de laatste aflevering gaat het over de kleine Wesley Sneijder die een Hummer rijdt en daar wordt eventjes de spot mee gedreven. TOP!

DE HUMMER van WESLEY


WIE VAN DE DRIE
Tindra Bianca Esperanza
Tindra | Bianca | Esperanza
REMI GAILLARD LOVES PIZZA
REMI GAILLARD LOVES PIZZA
Als je in Frankrijk woont en ook nog eens in de buurt van Montpellier dan moet je oppassen dat je niet ten prooi valt aan een van de grappen van Remi Gaillard, de enige leuke Fransman. Vandaag bestelt hij wat pizza's en wij kijken mee wat er daarna allemaal gebeurt. Geweldig als altijd en meer Remi Gaillard vindt je hier!

REMI GAILLARD LOVES PIZZAFRESHPRINCE vs CHRISTIAN TV [PART 2]
FRESHPRINCE vs CHRISTIAN TV [PART 2]
Vorige week kon je al zien hoe de Fresh Prince ineens belde naar een cristelijke tv zender en daar de talkshowhost pwnde die schijnbaar nog nooit van de Fresh Prince of Bell-air gehoord had. Nou trap je daar niet nog eens in als presentator maar gelukkig hebben ze bij dit station meerdere hosts en zo was deze dame de volgende die kennis mocht maken met de Prince. Hier nog eens deel 1!

FRESHPRINCE vs CHRISTIAN TV [PART 2]EPIC HAND NINJA
EPIC HAND NINJA
Met een beetje creativiteit en wat filmapparatuur kan je tegenwoordig de leukste videos maken en op het www internet zwieren. Deze gast is een echte ninja master en weet mij toch wel eventjes 2 minuten dat het filmpje duurt te boeien. Leuk gedaan!

EPIC HAND NINJATIK TOK PARODY - KESHA
TIK TOK PARODY - KESHA
De linktip lijn staat wagenwijd open en daar vond ik vanmorgen deze parodie op het welbekende nummer tik tok van Kesha die voor de gelegenheid is omgedoopt tot Chick Kok. Ingediend door Bart Baker waarvoor we zeer erkentelijk zijn. Wil je ook es wat indienen en heb je echt een leuke video, doe dat dan hier!

TIK TOK PARODY - KESHAFLASHMOB RIO AIRPORT
FLASHMOB RIO AIRPORT
We hebben weer een flashmob op een vliegveld en dit keer gaan we daarvoor naar het Aeroporto Internacional Antnio Carlos Jobim in Rio de Janeiro waar ze een soort van remix hebben ingestudeerd. Hou je niet van flashmobs sla deze post dan gewoon over en ga niet lopen commenten hoe kut je ze vindt. Dank u!

FLASHMOB RIO AIRPORTGAMETIME 903 - MENTAL MOUSE
GAMETIME 903 - MENTAL MOUSE
Je bent een muis op een trialmotor en je begint je reis in de eetkamer op de eettafel waar je over allerlei food heen moet proberen te komen. Als je dacht dat de term motormuis verzonnen was dan bewijst deze mental mouse toch net iets anders. Game on!

GAMETIME 903 - MENTAL MOUSEKAT KOHLS is BACK
KAT KOHLS is BACK
We kennen Kat Kohls al een tijdje van haar galleries en er staat zelfs nog een filmpje van een tijd geleden hier op de site maar in deze nieuwe cybergirl video is ze weer helemaal terug en mooi als altijd. We sluiten de dag af met deze mooie stunning brunette uit het Amerikaanse Illinois. Meer Kat Kohls hier!

KAT KOHLS is BACKBIRDS & GUITARS
BIRDS & GUITARS
Voor een kunstvoorstelling in de UK maakte een Franse kunstenaar dit kunstwerkje met levende vogels die gitaar spelen. Naja, spelen er liggen wat gitaren in het vogelhok en de vogels lijken er wel aardig schrik mee te hebben. Leuk gedaan!

BIRDS & GUITARS

BEST CAR CRASH COMPILATION EVER
BEST CRASH COMPILATION EVER, compilatie
De allerbeste crash compilatie waarbij het soms niet goed afloopt heb ik voor jullie gevonden en kan je bekijken bij meer lezen. Het zijn vooral dragraces waar het vaak mis gaat en laten die nu in deze clip oververtegenwoordigd zijn. Vanavond dus weer lekker Monte Carlo rally kijken via de livestream, tijden kan je vinden op deze site.

BEST CRASH COMPILATION EVERFREESTYLE MX
FREESTYLE MX
Wij kijken altijd graag naar mannen als Travis Pastrana die meestal halsbrekende toeren uithaalt op de motor maar er gaat ook weleens wat mis zoals je in deze kleine compilatie met freestylers kunt zien. Meestal is het vallen en opstaan maar er zijn ook gevallen bekend dat het minder leuk afliep. Kijk even mee!

FREESTYLE MX

PIZZABABE NISSA HAIL
Ik had net ene Alexis Love tot Pizzababe gemaakt maar die gallerie stond al op TLP dus moest ik eventjes terugvallen op mijn 2e keus Nissa Hail die vandaag dus de Pizzababe van de dag is en daarmee tevens de week afsluit. Maandag is er weer een nieuwe Pizzababe en dit weekend doen we wat dames van de buren. Raten maar!

PIZZABABE NISSA HAILDOE ES POEPEN [100% PWNAGE]
DOE ES POEPEN [100% PWNAGE]
Wanneer je echt hoge nood hebt en er is geen toilet in de buurt dan kan het wel eens gebeuren dat je dat in de natuur moet gaan doen en dan is plassen het minst erge wat je kan overkomen eigenlijk. Als je moet poepen dan is het een ander verhaal en wanneer er dan ook nog es wat "vrienden" in de buurt zijn, sta je er helemaal lekker op.

DOE ES POEPEN [100% PWNAGE]DOE ES BOEM
DOE ES BOEM
Een paar soldaten in Irak vervelen zich een beetje en wanneer ze dan een gecrashte gastanker tegenkomen in de woestijn gebruikt een van de beide z'n granaatwerper om die tot ontploffing te brengen. Best cool!

DOE ES BOEMBESTE IPHONE APP EVER...
BESTE IPHONE APP EVER...
Het enige vervelende aan de nieuwe iPhone 3GS is dat ik daar een abonnement van T-mobile bij moest afsluiten want dat is echt een ruk provider als je gewoon Vodafone of Kpn gewend bent. Over de iPhone zelf heb ik niet te klagen en ook Apple's appstore is geweldig. Neem nou deze app die net nieuw is en waarmee je door kleren heen kan kijken. Update: In combo met deze app helemaal de bomb! [thnx Menno!]

BESTE IPHONE APP EVER...PURE RALLY - 10 MINUTES of MONTE CARLO
PURE RALLY - 10 MINUTES of MONTE CARLO
Ik heb gisteren genoten van de Monte Carlo livestream die het vandaag niet meer lijkt te doen dus heb ik maar een kleine tribute opgezocht van deze toch legendarische rally race. In deze 10 minuten durende clip zien we vooral wat oudere beelden maar die zijn niet minder spectaculair. UPDATE: Vanavond de nacht van Turin, LIVE!

PURE RALLY - 10 MINUTES of MONTE CARLOGAMETIME 902 - ENDLESS MIGRATION
GAMETIME 902 - ENDLESS MIGRATION
Endless Migration is een survival adventure game vanuit een vogel perspectief. Je begint als moedige, maar eenzame gans. Vlieg door de lucht en zoek de andere ganzen en eenden op om met je mee te vliegen. Hoe meer ganzen je kunt laten aansluiten, hoe meer levens je hebt. Ook scoor je zo veel punten. Let wel op voor alles wat in de lucht zit, zoals vliegtuigen en onweerswolken. Maak je kudde zo groot mogelijk en lever je verdiende punten in voor speciale upgrades. Een pittig maar erg leuk spelletje.

GAMETIME 902 - ENDLESS MIGRATION

MARKETA BELONOHA
MARKETA BELONOHA
Marketa Belonoha in de FHM tja daar kan je de hele dag wel naar kijken. Deze mooie Tjechishe die pas 27 lentes jong is heeft haar sporen al wel verdiend in de modellen wereld en kunnen we nu naakt bewonderen in deze fijne video van FHM. Meer Marketa Belonoha!

MARKETA BELONOHAMALE BONDING
MALE BONDING
Mannen komen van Mars vrouwen van Venus daar is zelfs een boek overgeschreven wat tevens een bestseller is. In deze video nog maar eens het bewijs dat daar echt niets aan gelogen is al gaat het in deze video wel een beetje erg ver en neigd zelfs naar homogedrag of overdrijf ik nu ? [Thnx Lou!]

MALE BONDINGLIVE STREAM | RALLY MONTE CARLO 2010
LIVE STREAM
Momenteel is de jaarlijkse rally van Monte Carlo in volle gang en met de huidige techniek zou je verwachten dat je dat gewoon vanuit je luie stoel kan volgen en verassing verassing dat kan ook gewoon. Via deze link kom je bij de livestream uit waar je om 14:45 naar etappe 8 kunt kijken. Zijn we er klaar voor ? (19 jan. t/m 24 jan.) [thnx Sean!]

LIVE STREAM | RALLY MONTE CARLO 2010

PIZZABABE SANDRA HUBBY
PIZZABABE SANDRA HUBBY
Tja, en dan ga ik jullie toch maar eens voorstellen aan de mooiste vrouw die momenteel op deze planeet rondloopt. Deze Sandra Hubby is echt een van de mooiste dames die ik ooit gezien heb. We hadden in een ver verleden al eens een gallerie staan van deze babe en vandaag voegen we daar es een gloednieuwe gallerie aan toe. 10 ?

PIZZABABE SANDRA HUBBYIMMER GERADE AUS, WTF!
IMMER GERADE AUS
Hoe het precies afgelopen is met deze autobestuurder durf ik niet te zeggen maar de beelden van deze bewakingscamera spreken voor zich. Een automobilist verliest om onduidelijke reden de macht over het stuur en knalt recht op een wegafscheiding. Hier de beelden!

IMMER GERADE AUSHOOLIES | PRIDE OF POLAND
HOOLIES
De Oekrane en Polen organiseren het Europees kampioenschap voetbal van 2012 en daar hoef je als supporter helemaal niet blij mee te zijn. De hoolies aldaar hebben al aangekondigd confrontaties met andere supporters niet uit de weg te gaan en als je dan dit soort filmpjes ziet vraag je je af of we er uberhaupt wel heen moeten gaan.

HOOLIES | PRIDE OF POLANDGIRL vs TRAMPOLINE FRONTFLIP [FAIL]
GIRL vs TRAMPOLINE FRONTFLIP [FAIL]
Leuk joh, zo'n spingtrampoline op je slaapkamer alleen is het wel zaak om pas te gaan filmen wanneer je het ook echt goed kan. Deze chick dacht eigenlijk dat ze al wel zo ver was maar faalt toch hopeloos als ze een frontflip doet. Vereeuwigd op de internets...

GIRL vs TRAMPOLINE FRONTFLIP [FAIL]WACK MC | MINI DADDY ADRIANSITO
WACK MC
Okay we hebben weer een gastje gevonden die denkt dat ie kan reppe maar er werkelijk niets van bakt. Hij heeft ook nog wat meisjes uit z'n schoolklas bereid gevonden om als achtergrond danseresjes optetreden in z'n clip en dat vind ik eigenlijk al een hele prestatie. Het klinkt verder nergens naar... Meer wack mc's hier!

WACK MC | MINI DADDY ADRIANSITOGEIT BREEKT IN BIJ STRIPCLUB
GEIT BREEKT IN BIJ STRIPCLUB
Vreemd nieuws hier uit Coachella, Californie waar een geit opzoek naar z'n baasje besluit een kijkje te nemen in de Lynx Gentlemen's Club, een locale stripclub aldaar. Hier is het nieuwsbericht en bij meer lezen vindt je de video. Toch een niet allerdaags gezicht zou ik zo denken.

GEIT BREEKT IN BIJ STRIPCLUBGAMETIME 901 - THE HERMIT
GAMETIME 901 - THE HERMIT
Ik heb vandaag een leuke point'n'click game en die heet The Hermit waarin het de bedoeling is dat je Kermit the Hermit door de verschillende kamers leidt ondertussen allerlei puzzles oplossend om verder te komen. Kom je er niet uit of heb je een vraag omdat je niet verder komt zet die dan in de comments. Game on!

GAMETIME 901 - THE HERMITTIFFANY TAYLOR is CYBERGIRL
TIFFANY TAYLOR is CYBERGIRL
Terwijl er bij de buurtjes vanaf 23:00 gegangbang chat kan worden gaan wij kijken naar de altijd mooie en volgens sommige de mooiste playmate ever Tiffany Taylor. We hebben ook wat galleries van Tiffany in de aanbieding en die kan je hier nog eens terugvinden. Enjoy!

TIFFANY TAYLOR is CYBERGIRLSURPRISE !!!
SURPRISE !!!
Er zijn een paar automerken die je dus eigenlijk blind kan kopen en waarvan je altijd zeker weet dat het werkt. Mercedes Benz is er zo'n automerk die het klokje wel rond rijdt. Behalve goede auto's maken ze tegenwoordig ook nog zeer leuke commercials. Dit is er zo eentje!

SURPRISE !!!

PIZZABABE JAIME FAITH EDMONDSON
PIZZABABE JAIME FAITH EDMONDSON
Vorige week kon je al eventjes kennis maken met deze Jamie Faith Edmondson wat ik toch wel weer een geweldige vondst vind van ome Hugh Hefner. Een mooie kanstanjebruin harige babe dus met een perfect figuurtje en zo een gooi kan doen naar de mevrouw Pizzaman positie. Raten maar weer!

PIZZABABE JAIME FAITH EDMONDSONBEST OF TOPGEAR SEIZOEN 14 - RECAP!!!
TOPGEAR SEIZOEN 14 - RECAP!!!
Ja mensen het is spijtig maar we moeten echt wachten op het nieuwe seizoen 15 van Topgear en ook al hadden we vandeweek die Duel van Jeremy Clarkson staan toch blijft het balen dat we zo lang verstoken blijven van nieuwe afleveringen. Gelukkig is er na elk seizoen Topgear ook nog een compilatie met daarin het beste van het afgelopen seizoen. Presto! Meer Topgear afleveringen vindt je hier!

TOPGEAR SEIZOEN 14 - RECAP!!!DE DUITSE VAN GAAL is GENIGAAL
DE DUITSE VAN GAAL
Louis van Gaal is de beste trainer van NL en dat heeft hij meerdere malen bewezen door landskampioen te worden. Momenteel is hij de trainer van Bayern Munchen en ook in Duitsland lijken satirische programma's de altijd grappig van Gaal ontdekt te hebben. Kijk eventjes mee hoe ze daar onze Louis portretteren. Bonus: Robben Fight!

DE DUITSE VAN GAALMACHINEGUN BOOBYTRAP
MACHINEGUN BOOBYTRAP
Altijd leuk om je vriendin eens goed te kakken te zetten en hoe kan dat tegenwoordig beter als op het internet. Deze gast heeft voor zijn vriendin een leuke verassing gebouwd. Wanneer zij de voordeur opent wordt ze ineens onder vuur genomen! Wij kijken mee...

MACHINEGUN BOOBYTRAPIT'S CAMELGIRL
IT'S CAMELGIRL
We gaan eventjes kijken naar een Australisch anti drugs filmpje die toch wel erg ver gezocht is als je het mij vraagt. Get that monkey from your back, is een uitdrukking waarmee bedoeld wordt dat je geen verslaafde moet zijn / worden maar om dan meteen een meisje een heuse kamelenbult te geven gaat me wat ver.

IT'S CAMELGIRLGAMETIME 900 - BUNKER DEFENSE
En dan zijn wel al bij Gametime nummertje 900 aanbeland wat gaat het toch snel. Nog een maand of 3 en we hebben zo'n 1000 games op de site staan waar vorige hulp bezorger, blogger Mym ooit eens mee begonnen is. Vandaag moet je je bunker verdedigen tegen allerlei voertuigen, easy... game on!

GAMETIME 900 - BUNKER DEFENSE

JENNIFER LEWIS is CYBERGIRL
JENNIFER LEWIS is CYBERGIRL
Wij kennen deze Jennifer Lewis al een tijdje vanwege haar hoge Pizzababe gehalte maar op bewegend beeld is deze dame ook niet vervelend om naar te kijken. Het is nog een recente video ook zo werd Jennifer vorige maand tot cybergirl van de maand uitgeroepen. Wij kijken graag eventjes naar het resultaat.

JENNIFER LEWIS is CYBERGIRL

PANTS ON THE GROUND | STEVE PORTER REMIX
PANTS ON THE GROUND
Ik had er eigenlijk geen aandacht aan willen besteden maar ook in Amerika hebben ze Idols en daar komt deze vreemde vogel vandaan die dacht een hit te hebben met het nummer Pants on the ground wat te triest voor woorden is. Het internet zou het internet niet zijn als hier weer allerlei remixen van gemaakt zouden worden en omdat we Steve Porter volgen vanwege zijn coole videoremixen ga ik jullie toch lastig vallen met zijn versie van Pants on the Ground. Het origineel van Larry Platt staat er ook bij!

PANTS ON THE GROUND | STEVE PORTERPIZZABABE AMANDA PARKER
PIZZABABE AMANDA PARKER
Over naar de orde van de dag met deze blonde Pizzababe, Amanda Parker. Erg mooie dame deze Amanda die aan d'r schaamhaar te zien geen natural blond is en vlak voor deze shoot zo te zien ook nog eens onder de zonnebank is geweest. Ik doe er niet moeilijk over en hoor graag wat jullie ervan vinden.

PIZZABABE AMANDA PARKEREPIC BOBSLED FAIL!
EPIC BOBSLED FAIL!
De voor de UK uitkomende Nicola Minichiello en Gillian Cooke stonden gisteren gewoon in de blote kont toen van een van de dames het pak uitscheurde bij de start van de eerste run bij de Bobslee World Cup competition in St. Moritz. Nou hebben bobslee dames meestal flinke konten en deze dames zijn geen uitzondering. FAIL!

EPIC BOBSLED FAIL!

MARTIN LUTHER KING gets AUTOTUNED
MARTIN LUTHER KING gets AUTOTUNED
Afgelopen week op 15 januari, was de verjaardag van Martin Luther King jr die op 4 april 1968 werd vermoord en over de hele wereld bekend is door zijn speech "I have a Dream". In 2010 is het eigenlijk not done om naar een normale speech te luisteren want dat is vrij boring, tijd dus om dat wat op te pimpen met wat autotuning. Check!

MARTIN LUTHER KING gets AUTOTUNEDBUSJE KWAM ZO, WTF!
BUSJE KWAM ZO, WTF!
Deze gast probeert lollig te zijn door vlak voordat er een bus aankomt daar voor te springen en de chauffeur de stuipen op het lijf te jagen. Wanneer deze dan probeert uittewijken gaat het helemaal mis. Echt of fake jij beslist het in de comments!

BUSJE KWAM ZO, WTF!UNLUCKY BURN OUTS | MOTORVATION
UNLUCKY BURN OUTS
Afgelopen zaterdag was er weer eens een Motorvation happening down under en tijdens de super cruise, een rondje circuit al slippend afleggen, hadden 2 deelnemers toch wel erg veel pech doordat de bandjes iets te warm werden en daardoor zorgde voor een echte burn out. Toch zonde!

UNLUCKY BURN OUTS | MOTORVATIONWTF ?! SCHEIDS!!!
WTF ?! SCHEIDS!!!
Een scheidsrechter heeft eigenlijk een ondergeschikte rol in een voetbalwedstrijd maar kan ook door een foute beslissing zijn stempel op de wedstrijd drukken. Nou stond het al 4-0 in de wedstrijd tussen Duisburg en FSV Frankfurt maar als je niet ziet dat deze bal nooit over de achterlijn is geweest kan je beter een ander vak zoeken.

WTF ?! SCHEIDS!!!GAMETIME 899 - PAC XON
GAMETIME 899 - PAC XON
In de game Pac Xon moet je proberen met je happertje een zo'n groot mogelijk gedeelte blauwe vakjes te maken. Maar pas op! Als je op een spookje loopt of die raakt je lijn voordat je veilig bent gaat er een leven af! Besturing: Gebruik de pijltjestoesten om te bewegen en gooi je highscore in de comments. Game on!

GAMETIME 899 - PAC XON

SEXY McKENZIE TAYLOR
SEXY McKENZIE TAYLOR
Deze Mckenzie Taylor is echt een uiterst prettige dame om naar te kijken en dat weet ook ome Hef die deze chick maar meteen tot student body van de maand heeft gebombardeerd. Wel al eventjes geleden maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Vanavond is ze onze dagafsluiter, kijk eventjes mee! Check hier meer Playboygirls!

SEXY McKENZIE TAYLORYOU HAVE BEEN FRAMED | MONTAGE
YOU HAVE BEEN FRAMED
Elk land heeft tegenwoordig wel z'n eigen America's funniest home videos program en ook in de UK hebben ze zoiets dergelijks. In de UK heet dit programma "You Have been Framed" van ITV en ik ga proberen wat meer van dit soort compilatie clips te posten in de toekomst. De leukste homevideos dus, dit keer uit Engeland.

YOU HAVE BEEN FRAMED | MONTAGEDRUM OFF 2009 CHAMPION | RAMON SAMPSON
DRUM OFF 2009 CHAMPION
De 19 jarige Ramon Sampson uit Cordova, Tennessee werd vorige week tot de meest veelbelovende nieuwe drummer van de USA uitgeroepen tijdens de Drum Off 2009 in The Wiltern Theater in Los Angeles. Of hij ook zo is begonnen als deze 2 jarige drummer is onbekend maar inmiddels drumt deze Ramon Sampson er aardig op los.

DRUM OFF 2009 CHAMPION | RAMON SAMPSON

PIZZABABE MICHELLE BASSI
PIZZABABE MICHELLE BASSI
De Pizzababe van de dag is iets later dan gewoonlijk maar zeker niet minder mooi dan we gewend zijn. Een erg mooie dame deze Michelle Bassi waaraan echt alles lijkt te kloppen. Maar ik ga ervan uit dat jullie toch nog iets weten te vinden aan deze dame wat minder mooi is. Ik hoor het in de comments en ratings!

PIZZABABE MICHELLE BASSIFRESH PRINCE vs CHRISTIAN TV
FRESH PRINCE vs CHRISTIAN TV
Wij zijn volgens mij nog niet zo ver hier in NL maar over het grote water hebben ze mega veel zenders waar gelovige hele dagen hun boodschap aan het grote publiek proberen over te brengen. Deze talkshow host krijgt een best apart bericht binnen uit Phillie wat mij toch iets bekend in de oren klinkt.

FRESH PRINCE vs CHRISTIAN TVTRANSPORT CANADA [TIP]
TRANSPORT CANADA [TIP]
Een jaar of 8 geleden ben ik een weekje in Canada geweest en dat was nog best een beleving. Ik kan me niet herinneren dat er toen ook al zulke strenge controles waren op het vliegveld van Toronto maar met de huidige terror dreiging zou dat nog best eens mogelijk kunnen zijn.

TRANSPORT CANADADJ PARTYCRASHER [FAIL]
DJ PARTYCRASHER [FAIL]
Wanneer je DJ bent dan heb je hordes met vrouwelijke fans achter je aan lopen als je de memoires van DJ Jean mag geloven maar zo afentoe mag er ook eens een maat mee. Of dat altijd verstandig is valt te bezien helemaal als er wat alcohol in het spel is. FAIL! [thnx Arjan]

DJ PARTYCRASHER [FAIL]ROOF FRONTFLIP
ROOF FRONTFLIP
Dit is Shaun Wood een bekende freerunner uit Sydney in Australie. Hier probeert hij van een dak aftespringen terwijl en wat publiek staat te kijken. Het gaat nog best goed alleen komt hij niet helemaal lekker neer. Ik heb er ook nog een compilatie bijgezet waarin het iets beter gaat met Shaun.

ROOF FRONTFLIPGAMETIME 898 - APPLE SHOOTER
Het was ene William Tell die om zijn zoon vrij te krijgen een appel van z'n hoofd moet schieten. Vandaag dis in de gametime deze Apple shooter waarbij je iets soortgelijks moet doen en wat best een bloederig spelletje is. Highscores in de comments, Game on!

GAMETIME 898 - APPLE SHOOTER

HET BETERE KONTEN WERK
HET BETERE KONTEN WERK
Je hebt mannen die focussen hun blik vooral op de vrouwelijke vormen aan de voorkant maar ik ga nog steeds voor de kont want tieten kan je tegenwoordig gewoon voor je babe kopen. Deze dame heeft beslist een lekkere booty en daar gaan jullie mij gelijk in geven. Kont of tieten ? Roept u maar!

HET BETERE KONTEN WERK

WAAROM JE NIET VAN EEN BRUG MOET JUMPEN
WAAROM JE NIET VAN EEN BRUG MOET JUMPEN
Ik geloof dat er zelfs doden zijn gevallen van de zomer hier in het Arnhemse toen er een paar lolbroeken dachten dat het wel fun zou zijn om van de Rijnbrug af te springen. We gaan eventjes naar Brazilie waar iets soortgelijks gebeurde en waar het bij de 3e keer ook akelig fout gaat. Helaas zonder subs maar de beelden spreken voor zich.

WAAROM JE NIET VAN EEN BRUG MOET JUMPEN

DUEL 2009 | JEREMY CLARKSON
DUEL 2009
Het is jammer maar we moeten nog eventjes wachten op een nieuw seizoen van Top Gear maar gelukkig zitten de mannen niet stil tussen de seizoenen. Zo maakte Jeremy Clarkson een dvd die op 2 november 2009 uitkwam met daarin ondermeer een test met een Lamborghini Murcielago SV om te zien hoeveel rook die al slippend produceert.

DUEL 2009 | JEREMY CLARKSONWIE VAN DE DRIE
Julia Joanna Amanda
Julia | Joanna | Amanda
A NINJA LOVE STORY [ANIMATIE]
A NINJA LOVE STORY [ANIMATIE]
Een Ninja kan natuurlijk niet op vakantie en moet eigenlijk altijd op z'n hoede zijn voor andere ninja die 'm een kopje kleiner willen maken. Deze Ninja zit lekker op een terrasje in de stad Parijs wanneer hij plots een vrouwelijke collega ninja spot, wat er dan gebeurt... Thnx Daniel!

A NINJA LOVE STORY1000 PAINTBALLS [FAIL]
1000 PAINTBALLS [FAIL]
Deze gast had nog van te voren tegen z'n vrienden gezegd om vooral niet te stoppen met het afvuren van paintballs op hem totdat er zo'n 1000 waren afgevuurd maar onderweg bedenkt hij zicht toch ietswat als hij chill begint te schreeuwen. Als ze dan eenmaal gestopt zijn vraagt hij waarom.... Kijk mee waarom!

1000 PAINTBALLS [FAIL]ONGELUKJE ?!
ONGELUKJE ?!
Een ongeluk zit in een klein hoekje en als je door rood rijdt dan vergroot je die kans x100 ofzo. Ik kan het mis hebben maar het lijkt me een taxi die hier vol in de flank geraakt wordt door een suv en ik heb zo m'n bedenkingen of hier nog iemand levend uit is gekomen. Wat een klap!

ONGELUKJE ?!TRAM SURFEN DOE JE ZO
TRAM SURFEN DOE JE ZO
Ik ben echt van de zomerse temperaturen en kom het liefst helemaal niet buiten met deze kou maar er zijn ook mensen die het eigenlijk wel prima vinden. Zoals deze studenten uit het Poolse Poznan die de kans grijpen om lekker te gaan hangen achter de plaatselijke tramdienst. Best cool, niet ongevaarlijk! DON'T TRY THIS AT HOME!

TRAM SURFEN DOE JE ZOBREAKDANCEN op MOTOR = FAIL
Deze gast had volgens mij echt een hele toffe move in gedachte. Hij wou namelijk een soortenment van breakdance move maken al rijdend wat toch niet helemaal goed gaat. Een korte video met herhaling..

BREAKDANCEN op MOTOR = FAILGAMETIME 897 - MOUNTAIN RESQUE
GAMETIME 897 - MOUNTAIN RESQUE
In Haiti is het momenteel slecht vertoeven door die aardbeving waar zo'n 20 reddingteams momenteel hun best doen om nog overlevenden vanonder het puin te halen. Bravo natuurlijk maar wij gaan mensen redden in de bergen in deze game time. Het gaat erom dat je geduld hebt in deze game en skill komen ook van pas.

GAMETIME 897 - MOUNTAIN RESQUERHIAN SUGDEN goes NUTS
RHIAN SUGDEN goes NUTS
Rhian Sugden hebben we al een tijdje niet meer voorbij zien komen hier op TLP en dat is eigenlijk best onbegrijpelijk. Eerder maakte ze al een fijn filmpje voor de Zoo en ook als Pizzababe heeft ze inmiddels hier gestaan. Vandaag gaat ze bloot voor het mannenblad Nuts. Habba!

RHIAN SUGDEN goes NUTSAVN AWARDS 2010 - THE PICTURES
AVN AWARDS 2010 - THE PICTURES
Afgelopen week was iedereen die wat betekent in de porno weer aanwezig op het 2010 AVN Awards festijn. In het Palms Casino resort te Las Vegas liep weer van alles rond aan lekkere huppelkutjes en in deze fijne gallerie kan je zien hoe het er dit jaar daar aan toe ging. Lekkah!

AVN AWARDS 2010

BLONDJE vs TELEFOON = FAIL
Blond zijn valt niet mee en ook al wordt je niet geboren met een blonde haardos wanneer je minder hersencellen hebt dan een koe dan wordt het aanbevolen om je haar toch maar blond te verven. Net zoals deze chick die helemaal wasted wat naar de muziek aan het luisteren is en besluit om iemand te gaan bellen. FAIL!

BLONDJE vs TELEFOON = FAIL


WIE VAN DE DRIE
Anna Chantel Pixie
Anna | Chantel | Pixie
RUSSISCHE HACKERS vs BILLBOARD
RUSSISCHE HACKERS vs BILLBOARD
Je kent ze wel van die grote reclamezuilen langs de snelweg die er elk jaar mooier uitzien en waar bedrijven graag reclame op maken. In Moskou hebben ze dit soort billboards ook en een groepje hackers besloot dat het weleens grappig zou kunnen zijn wanneer daar porno op te zien zou zijn. Geweldige aktie!

RUSSISCHE HACKERS vs BILLBOARD

COOLE GADGET | STAR TREK PHASER
COOLE GADGET
Wanneer je een beetje handig bent en van knutselen houdt kan je maar zo een heuse Star Trek phaser pistool bouwen wat ik toch wel een coole gadget vind. Je moet er wel eventjes geduld voor hebben want alleen de tutorial ziet er al ingewikkeld uit maar eenmaal klaar heb je dan wel iets wat verder niemand heeft.

COOLE GADGET | STAR TREK PHASERWILL IT BLOW UP | WINE BOX
WILL IT BLOW UP
De mannen van Will it blend zijn allang niet leuk meer en nu onderhand zo bekend dat iedereen die filmpjes wel kan dromen vandaar dat we vandaag iets anders gaan doen namelijk zien hoe lang een doos wijn het volhoud in de magnetron. Will it blow up dus wat je uiteraard thuis niet moet gaan nadoen. Wel cool!

WILL IT BLOW UP | WINE BOXIMPOSSIBLE HILL CHALLENGE
IMPOSSIBLE HILL CHALLENGE
Zo'n 28 motorcrossers proberen deze "impossible hill" vlakbij de Zwitserse grens te beklimmen en dat valt nog niet mee. Zoals je kan zien in deze clip wordt deze klim niet voor niets de Impossible hill genoemd.

IMPOSSIBLE HILL CHALLENGESKATEBOARD + FACEPLANT = EPIC
SKATEBOARD + FACEPLANT = EPIC
Skateboarden is alleen leuk als je het ook echt goed kunt en dat kan nog weleens tegenvallen zoals ook deze gast merkt wanneer hij zo te zien blijft hangen met z'n board en daardoor een toch wel epische faceplant maakt. Tandjes spugen ?

SKATEBOARD + FACEPLANT = EPICGAMETIME 896 - ULTIMATE FORCE 2
GAMETIME 896 - ULTIMATE FORCE 2
Terroristen hebben de overhand in deze Ultimate Force 2 waarin jij de enige good guy bent, zo lijkt het. Je hebt diverse wapens waaronder een AK-47 om de terrroristen te doden en er zijn ook nog eens verschillende levels die je kan spelen. Game on!

GAMETIME 896 - ULTIMATE FORCE 2

PLAYBOY GIRLS of ROMANIA
null
Ome Hef reist al jaren de hele wereld over om de mooiste dames te vragen of ze in zijn blaadje willen staan zo ook in Roemenie. In deze korte compilatie wat tevens de dagafsluiter is zien we dan ook allerlei Roemeense schonen voorbij komen en dat is helemaal niet verkeerd.

PLAYBOY GIRLS of ROMANIAWINTER in POLEN
WINTER in POLEN
Het is winter in Polen en dat betekent dat ook daar de gladheid heeft toegeslagen zoals we kunnen zien in deze video van iemand die es een tijd heeft lopen filmen bij een helling die aardig steil is. Check!

WINTER in POLENMONTA ELLIS doet AMAZING BASKETBALL SHOT!
MONTA ELLIS doet AMAZING BASKETBALL SHOT!
Deze Monta Ellis speelt point guard in het team van de Golden State Warriors in de Amerikaanse NBA. Dat hij ook best kan gooien wisten we eigenlijk dus al, hier laat hij zien dat hij het ook zonder te kijken kan. Hoe vaak hij heeft moeten gooien voordat het goed ging is niet bekend.

MONTA ELLIS doet AMAZING BASKETBALL SHOT!PIZZABABE AMANDA BARBARA
PIZZABABE AMANDA BARBARA
Gisteren werd er weer es geklaagd over de boobjobs die de meeste dames van Playboy inmiddels hebben ondergaan zodat ze er op hun 50ste nog strak uitzien en waar ik verder dus echt helemaal geen problemen mee heb. Daarom gaan we vandaag eens kijken naar deze Amanda Barbara met natuurlijke hangtieten. Zo das mooi!

PIZZABABE AMANDA BARBARADRINKEN DOE JE ZO!
DRINKEN DOE JE ZO!
Leuke videos zoeken met een kater is niet leuk maar gelukkig zijn er altijd nog die fijne collegas waar je dan op terug kan vallen. Zo vinden de vriendjes van Superzooi dat ik me niet zo moet aanstellen en gewoon moet doordrinken. Deze gast doet het vast voor... WTF?!

DRINKEN DOE JE ZO!Wii FAIL = HEADSHOT
Wii FAIL = HEADSHOT
Ik ben toch wel blij dat ik geen Wii heb gekocht een tijdje geleden want de televisie verkopen zijn sinds de komst van de Wii volgens mij echt omhoog geschoten. Nou sneuvelt er dit keer geen televisie maar wel alles wat er om heen staat.

Wii FAIL = HEADSHOT28 DRINKS LATER
28 DRINKS LATER
Ik ging gister eigenlijk alleen eventjes een biertje doen en meteen eventjes wat te eten halen maar dat liep toch heel anders af dan ik gehoopt had en vandaar ook dat ik hier vandaag zit met een knallende hoofdpijn. Zwaar ruk dus maar dat krijg je er van wanneer je teveel drinkt.

28 DRINKS LATERROBERT JAN JANSEN | ICE KARTING
ROBERT JAN JANSEN
Ik ben vorig jaar es wezen ijskarten in de Uithof in Den Haag en dat was best cool al werd het wel iets minder toen er wat water op de baan kwam te liggen waardoor een regenpak echt noodzakelijk was. Deze Robert Jan Jansen is eigenlijk best blij met de winter omdat er dan buiten geijskart kan worden. Hier de beelden, thnx Robert!

ROBERT JAN JANSEN | ICE KARTINGPOLITIE DOET SLEEN
POLITIE DOET SLEEN
De politie is allang je beste vriend niet meer en staan tegenwoordig zelfs met laserguns heel stiekum te kijken of je je wel aan de maximum snelheid houdt. In de UK is er wat beroering over deze politieagenten die terwijl ze "on duty" waren dit filmpje maakte waarin ze sleen op een oproerschild.

POLITIE DOET SLEENGAMETIME 895 - BLAST MASTER
GAMETIME 895 - BLAST MASTER
In de gametime van vandaag is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk trucks, vliegtuigen, helictopters en andere vijanden uitschakelt door op de juiste wijze bommen tot ontploffing te brengen. Leuk spel alleen kom ik er niet echt ver mee. Wie wel?

GAMETIME 895 - BLAST MASTERSEXY INDIA REYNOLDS is CYBERGIRL
SEXY INDIA is CYBERGIRL
Dit is geen dame uit India met een rode stip op het voorhoofd ofzo maar wel de mooie India Reynolds afkomstig uit het Engelse plaatsje Reading. Deze dame heeft echt lekkere maten en vandaar ook dat ze dit mooie filmpje mocht maken van ome Hef. Meer India Reynolds!

SEXY INDIA is CYBERGIRL

KAASHAPPEN in BIKINI
KAASHAPPEN in BIKINI
Kaashappen in bikini dat proberen deze dames en dat ook nog met de handicap dat dit allemaal gebeurt terwijl een elastiek ze terug trekt. Het gaat mij er meer om dat ze het in bikini doen, wat dan wel weer okay is.

KAASHAPPEN in BIKINI


GIRLS CAN'T FLY JETPACKS
GIRLS CAN'T FLY JETPACKS
Vrouwen kunnen geen autobesturen en in de toekomst vast geen jetpack vliegen. Tenminste daar gaat dit filmpje over, en het zou maar zo een toekomst kunnen zijn die niet ver van de waarheid afzit. Daar moet eventjes een liedje over gezongen worden.

GIRLS CAN'T FLY JETPACKSSCHAATSKOORTS in AMSTERDAM [FLASHMOB]
SCHAATSKOORTS in AMSTERDAM [FLASHMOB]
Om te schaatsen zijn er een paar verreisten waaronder een ijslaag die dik genoeg is om uberhaupt op te kunnen schaatsen. Nou lijkt heel Nederland momenteel de schaatskoorts te pakken hebben en zo ook in Amsterdam waar gisteren een heuse schaatskoorts flashmob op het Leidseplein plaatsvond. Check hier de beelden!

SCHAATSKOORTS in AMSTERDAM [FLASHMOB]

PIZZABABE BRANDI BRYANT
PIZZABABE BRANDI BRYANT
Deze Brandi Bryant is zeker geen onbekende voor de oplettende TLP bezoeker en dat is ook niet verwondelijk met zulke mukken en die mogen ogen. Eerdere galleries van deze babe kan je HIER nog eens terugvinden en voor meer Pizzababes klik je gewoon hier. Raten maar!

PIZZABABE BRANDI BRYANTEPIC JUGGLING SKILLS
EPIC JUGGLING SKILLS
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een circustent van de binnenkant gezien heb en dat terwijl dat toch eigenlijk best leuk is. Deze gast is thuis wat aan het oefenen geslagen met jongleren en dat gaat hem goed af, ik doe het in iedergeval niet na.

EPIC JUGGLING SKILLSTHE VERY BEST POLICE FAILS of THE DECADE
THE VERY BEST POLICE FAILS of THE DECADE
We hebben de afgelopen weken al de nodige compilaties gepost wat ik alleen maar toejuich want ik hou nu eenmaal van compilaties en mixen waarin je gewoon alle leuke stukjes snel opvolgend kan zien / horen zonder telkens te moeten wachten. Vandaag een compilatie met daarin allerlei zaken die verkeerd gaan voor de politie. TOP!

THE VERY BEST POLICE FAILS of THE DECADEKEEPERTJE KEEPERTJE
KEEPERTJE KEEPERTJE
Keepers hebben het maar zwaar eigenlijk want uiteindelijk sta je wel als enige in de goal terwijl het rest van het team probeert die goal te verdedigen. Deze keeper komt in principe goed uit maar laat in zijn aktie om een aanvallende speler te ontwijken de bal los, vreemde aktie ook.

KEEPERTJE KEEPERTJEC.O.D TWILLIGHT | MODERN WARFARE 2+
C.O.D TWILLIGHT
Sinds afgelopen december ben ik de trotse bezitter van een Xbox 360 en ik moet zeggen dat ik het spel C.O.D., Modern Warfare 2 echt helemaal top vind. Het was eventjes wennen aan de besturing en dergelijk maar dan heb je ook wat. Vandaag zien we een kleine mix van de weerwolf film Twillight en deze epic game.

C.O.D TWILLIGHT | MODERN WARFARE 2+GAMETIME 894 - WALL WALKER 3D
In deze 3d game, Wall Walker moet je dus zoals de naam al zegt proberen om niet te vallen van de muren waar je overheen loopt terwijl je onderweg de nodige sterren moet oppikken. Het scherm draait mee met de besturing die onder de toetsen wasp zitten. Best nog moeilijk, maar met wat gepuzzle kom je eruit! Game on!

GAMETIME 894 - WALL WALKER 3D

BARBARA BORGES
Waren we gisteren nog in de UK voor de dagafsluiter vandaag reizen we af naar Brazilie om daar van deze Barbara Borges te genieten die natuurlijk allang ontdekt is door ome Hef. Uit de Brasiliaanse Playboy getrokken dus deze Barbara die echt t lekker is. Meer cybergirl hier!

BARBARA BORGESSLOPEN DOE JE ZO!
SLOPEN DOE JE ZO!
Slopen valt niet mee, tenminste als je dat op een juiste en veilige manier doet. Nou lijkt het slopen met een kettingzaag me nou niet echt de meest verstandige manier om een dak te slopen maar het werkt wel lekker snel.

SLOPEN DOE JE ZO!PIZZABABE JORDAN MONROE
PIZZABABE JORDAN MONROE
De Pizzababe van de dag is de altijd mooie en verrukkelijke Jordan Monroe geworden vandaag en jullie snappen waarom. Een erg mooie dame met mooie vormen en een uiterst lekker bekkie. Geen familie van die andere Monroe maar zeer zeker het raten waard. Check!

PIZZABABE JORDAN MONROENUDIE BAR [WAAR IS DIT ?!]
NUDIE BAR [WAAR IS DIT ?!]
Ik ga er maar eventjes van uit dat elke man onderhand weleens bij Hooters of Teasers is geweest wat natuurlijk helemaal geweldig is want welke vent wil nu niet z'n drankjes bezorgd krijgen door een halfnaakte babe met lekkere mukken. Nou kan het altijd beter en dat blijkt maar weer uit deze beelden uit deze nudie bar. Iemand een idee waar dit is ?

NUDIE BAR [WAAR IS DIT ?!]

10 YEARS of REMI GAILLARD
10 YEARS of REMI GAILLARD
Een graag gezien gast hier op TLP is de Fransman waar iedereen van houdt behalve de Montpellier politie Remi Gaillard. Het levensmoto van Remi, het leven is al moeilijk genoeg dus laten we plezier maken staat mij wel aan. Nou staan er al tal van filmpjes op TLP met Remi in de hoofdrol en dit is een compilatie van 10 jaar Remi Gaillard clips.

10 YEARS of REMI GAILLARDTATTOO GLASSES, W T F
Hoe dom of oerstom moet je zijn om een bril op je gezicht te laten tattoeren dat vraag ik me serieus af. Nou heeft deze Matthew al meer tattoo's zo te zien maar dit is echt een lompe aktie als je het mij vraagt. Kijk eventjes mee hoe deze gast de rest van z'n leven door het leven gaat met een bril op z'n gezicht getekend. Foto's hier!

TATTOO GLASSES, WTFTHE UNBREAKABLE PHONE [FAIL]
THE UNBREAKABLE PHONE [FAIL]
Je zal maar als verkoper ergens op een L.A. beurs staan en daar verkondigen dat je een telefoon hebt gemaakt die niet kapot te krijgen is. Het doet mij een beetje denken aan die Tonka autotjes waar een olifant op zou kunnen staan maar wat ook niet echt goed ging toen dat eens werd uitgetest. Vandaag een reporter die eigenlijk sloper had willen worden.

THE UNBREAKABLE PHONE [FAIL]5YR OLD DRUMMER | JONAH ROCKS
De meeste 5 jaar oude kleuters slaan wat op een emmertje of zijn bezig met videogames als rockband of guitar hero maar niet deze vijf jarige Jonah Rocks die al echt een ster is op een drumstel. In deze clip speelt hij System of a Down's, Toxicity en ik kan er maar een woord voor bedenken. Respect!

5YR OLD DRUMMER | JONAH ROCKSGAMETIME 893 - NOM NOM ADVENTURES
GAMETIME 893 - NOM NOM ADVENTURES
Je bent vandaag een klein eekhoorntje die z'n eikels is kwijt geraakt en die je in dit grappige platform spelletje moet helpen die eikels terug te krijgen. Veel rennen en springen dus om uiteindelijk zoveel mogelijk eikels te verzamelen en het eind te halen. Game on!

GAMETIME 893 - NOM NOM ADVENTURES

ALICE GOODWIN in de ZOO
ALICE GOODWIN in de ZOO
Ook in 2010 blijven we de dames van over het kanaal volgen en blijven we ons afvragen wat ze daar toch allemaal in het water doen waardoor menig UK babe gezegend is met een aardige borstomvang. Vandaag de beeldschone Alice Goodwin waar we vast nog wel meer van gaan zien in de nabije toekomst. Meer Zoo babes hier!

ALICE GOODWIN in de ZOOSKYNET SYMPHONIC [TIP!]
SKYNET SYMPHONIC
We hebben weer iemand gevonden die zeer veel tijd over had en in die vrije uurtjes met alle soundjes en beelden uit de 'Terminator 2: Judgement film deze toffe remix maakte. Erg goed gedaan wederom en ik begin me eigenlijk aftevragen waar dit soort clips gaan eindigen want ze worden echt telkens weer een stukje beter. Vandaag dus deze Skynet Symphonic! RESPECT!

SKYNET SYMPHONICTHE VERY BEST of KEN BLOCK
THE VERY BEST of KEN BLOCK
Het afgelopen jaar is het jaar van Ken Block geweest die in z'n Subaru de meest toffe filmpjes maakte en het internet op slingerde. Nou kan je natuurlijk al die clips nog es terugzien hier op de site maar er is nu een super deluxe compilatie van al die mooie momenten met bepaalde scenes nog eens in slowmotion en HD die je hier kan bekijken.

THE VERY BEST of KEN BLOCK

PIZZABABE ALANA HENSLEY
En daar is Alana Hensley weer eens, die we toch al een tijdje niet meer gezien hadden maar zeker geen onbekende is op TLP. Vandaag dus in een splinternieuwe gallerie die er wat minder nep uit ziet als de vorige fotosoep gallerie. Het ziet er allemaal weer vrij natuurlijk uit dus laat maar eens horen wat je ervan denkt door te raten!

PIZZABABE ALANA HENSLEYWINTER FAILS 2009/2010
WINTER FAILS 2009/2010, twister
Ik was net nog eventjes buiten en er ligt hier nog steeds een pak aangevroren sneeuw in de straat waar je gewoon niet vrolijk van kan worden. Nou vallen de glijpartijen de laatste dagen wel mee maar er zijn al diverse videos de afgelopen weken gepost met daarin allerlei mensen die op hun snuffert gaan. Dit is een compilatie van dattum!

WINTER FAILS 2009/2010PAPER MARIO BROS | STOPMOTION
PAPER MARIO BROS
Dit soort clips blijven gewoon fantastisch om naar te kijken en je moet er maar de tijd voor nemen om ze te maken. Verder helpt het ook nog als je wat artistiek talent hebt zoals deze gast die welliswaar een korte stopmotion maakte met Super Mario, maar dat wel op een leuke manier doet.

PAPER MARIO BROS | STOPMOTION


GIRL + CLIFFDIVE = FAIL!
GIRL + CLIFFDIVE = FAIL!
Je zou het vriendje maar zijn van deze chick die de eerste 3 weken vast niet meer op d'r rug gaat, dan ben je mooi fucked. Deze chick zou wel eventjes voordoen hoe je van een clif afduikt maar beland uiteindelijk vol op haar rug, FAIL!

GIRL + CLIFFDIVE = FAIL!

CIVIC SPEEDWAY [FAIL]
CIVIC SPEEDWAY [FAIL]
Uiteraard zijn er ook mensen die intens blij worden van al die sneeuwval en meteen allerlei parkings opzoeken waar ze eventjes lekker los kunnen gaan in een auto. Zo ook deze gast in z'n Honda Civic die best lekker bezig is totdat er ineens een paaltje in de weg staat en de auto toch wel flinke schade oploopt. FAIL!

CIVIC SPEEDWAY [FAIL]GAMETIME 892 - LEGO CROSS TOWN RACE
GAMETIME 892 - LEGO CROSS TOWN RACE
Vandaag een easy race spelletje als je eigenlijk spellen als Forza 3 gewend bent om te spelen. Je zit in een lego racebak en je moet telkens een race afleggen tegen verschillende tegenstanders waarvan de eerste 3 eigenlijk al erg simpel gaan. Daarna wordt het iets moeilijker. Besturing met de pijltjes, game on!

GAMETIME 892 - LEGO CROSS TOWN RACE

AMY HEEFT BOOTY [+BONUS BOOTY]
AMY HEEFT BOOTY [+BONUS BOOTY]
De afsluiter van vandaag is deze Amy met nog een kleine bonus clip waarin we ineens 2 welbekende babes uit de 18+ wereld waaronder de altijd mooie Alexis Texas met hun kont zien draaien. Ik ga toch voor Amy omdat die er nog wat strakker uitziet in z'n geheel. Leuke dame dat zeker en wil je meer booty zien, klik dan hier even!

AMY HEEFT BOOTY [+BONUS BOOTY]SPORT GOED VOOR U, WTF?!
SPORT GOED VOOR U, WTF?!
Ik heb het altijd al geweten en daarom sport ik misschien ook wel niet zoveel als ik eigenlijk zou moeten. Sport is niet goed voor een mens! Je ziet het nog maar eens in deze video als een powerlifter zo maar ineens neer valt. WTF!?

SPORT GOED VOOR U, WTF?!SNL | ALICIA KEYS BOOTY CALL
SNL
Tijdje geleden alweer dat we hier iets van Saturday Night Live hebben neergezet en dat terwijl ze daar afentoe toch best leuke sketches hebben. Neem nou deze laatste uit dit weekends uitzending met Alicia Keys die 's avonds wat alleen thuis zit en besluit dat het tijd is voor een Booty Call.

SNL | ALICIA KEYS BOOTY CALLFACEBOOK MANNERS
FACEBOOK MANNERS
Een van de meest populaire social network sites is het Amerikaanse Facebook momenteel waar inmiddels ook veel Europeanen op te vinden zijn. Ook op Facebook bestaan er wat basisregels die in deze Polygoon nieuwsachtige clip nog maar eens worden uitgelegd.

FACEBOOK MANNERS

PIZZABABE JANESSA BRAZIL
PIZZABABE JANESSA BRAZIL
Vandaag een dame die niet uit de gebruikelijke schatkist komt maar al een eigen site heeft. Deze Janessa Brazil heeft waarschijnlijk nog nooit echte sneeuw gezien als Braziliaanse maar voor deze shoot hebben ze dat toch zo goed mogelijk nagebootst. Een erg mooie dame waar jullie het vast eens mee zijn, raten maar!

PIZZABABE JANESSA BRAZILJOCKEY FIGHT DURING RACE
JOCKEY FIGHT DURING RACE
Tijdens een race met paarden in het Philadelphia Park krijgen twee jockeys het met elkaar aan de stok en er vallen raken klappen. Het zou iets te maken hebben met uitspraken in de pers of een van de jockey's moeder. Normaal slaan ze de paarden nu elkaar, old skool!

JOCKEY FIGHT DURING RACEDAS PECH, KETTING WEG
DAS PECH, KETTING WEG
Een 5 jarig jochie wordt beroofd en bijna gekeeld wanneer hij niets vermoeden voor een restaurant staat te wachten tot z'n ouders naar buiten komen. Een dief die voorbij komt op een fiets grijpt z'n gouden ketting beet en sleurt het jochie nog eventjes mee voordat de ketting breekt. LAF!

DAS PECH, KETTING WEGSOEPLEPEL ICE SURFING
SOEPLEPEL SURFING
De dooi heeft hier ingezet zo te zien want ik zie de sneeuw nu toch echt minder worden. Aan de ene kant wel jammer maar aan de andere kant betekent dat het warmer wordt dus, goed nieuws! We gaan eventjes kijken naar wat ijspret met een surfplank. In de eerste video met een soeplepel als bassis, voor de 2e clip was iets meer werk nodig.

SOEPLEPEL ICE SURFINGSUPERMAN AANGEREDEN
SUPERMAN AANGEREDEN
Je zal het maar meemaken, niets vermoedend loop je op straat en plots wordt je van achteren aangereden en meters meegesleurd. Goed er ligt dan wel wat sneeuw en ijs op de weg maar echt pijnloos zal het niet zijn. Als een echte bikkel sta je daarna op en vervolgd je weg of er niets aan de hand is. Hmz, Superman?

SUPERMAN AANGEREDENGAMETIME 891 - CAVE ESCAPER
GAMETIME 891 - CAVE ESCAPER
Je bent vandaag een soort van Indiana Jones die opgesloten zit in een grottenstelsel waar ook de lava rijkelijk aanwezig is. Slinger jezelf me behulp van je zweep van rots naar rots en volg telkens de pijltjes om het einde te halen. Game on!

GAMETIME 891 - CAVE ESCAPER


JO GARCIA in WARME OORDEN
JO GARCIA is WARME OORDEN
Als ik zo eens naar buiten kijk dan kan deze koude winter mij niet snel genoeg voorbij zijn en hopen we maar weer op een zonnige zomer. Deze Jo Garcia, die vorig jaar nog Pizzababe van het Jaar 2008 was heeft het goed bekeken en gaat uit de kleren terwijl het zonnetje vrolijk schijnt. Meer Jo Garcia hier!

JO GARCIA in WARME OORDENKUNT U EVENTJES HELPEN DUWEN ?!
KUNT U EVENTJES HELPEN DUWEN ?!
Niets vermoeden loop je over straat als ineens 2 bloedmooie dames je vragen te willen helpen met de auto aan te duwen die met pech langs de kant staat. Geheel "belangenloos" biedt je je hulp graag aan alleen blijken de dames er wat vreemde plannetjes op na te houden.

KUNT U EVENTJES HELPEN DUWEN ?!

HARBIN BEER SCULPTURE
HARBIN BEER SCULPTURE
Het Chinese biermerk Harbin is naast het merk Tsingtao beer het populairste biermerk van China. Om het nieuwe jaar in te luiden maakte ze deze mooie sculptuur met bier terwijl het buiten -34 graden celsius is in de gelijknamige stad Harbin. Drankmisbruik ?

HARBIN BEER SCULPTURELIVINGROOM BOULDERING
LIVINGROOM BOULDERING
Om lekker te klimmen hoef je tegenwoordig je huis niet meer uit want je kan dat gewoon thuis doen, tenminste. Ene Maximo Kausch heeft een heuse klimroute aangelegd in z'n huis om bij z'n geliefde bankstel te komen. Helaas niet in een keer gefilmt maar met wat knip en plakwerk lijkt het net echt.

LIVINGROOM BOULDERINGWIE VAN DE DRIE
Ivetta Loreen Marianne
Iveta | Loreen | Marianne
MERCEDES SLS AMG
Voorlopig moeten we eventjes geduld hebben voor een nieuwe Topgear aflevering maar dir je altijd nog Top Gear op TLP kijken. Het valt mij op dat Duitse auto's er bij TopGear altijd bekaaid vanaf komen, vandaar misschien dat Mercedes zelf maar met een ubercoole clip komt die zo uit een TopGear reportage zou kunnen komen. Update!

MERCEDES SLS AMGGOED OP DE FIETS
GOED OP DE FIETS
Ik heb helaas geen naam van deze fiets kunstenaar voor jullie maar deze clip is zeker eventjes het bekijken waard. Zonder problemen fietst deze gast over smalle muurtjes en zelfs een houten reling lijkt voor deze evenwichtmeester geen probleem.

GOED OP DE FIETSHOT GIRLFRIEND PWNAGE
HOT GIRLFRIEND PWNAGE
Dit soort clips blijven eigenlijk leuk en n ding is zeker je relatie wordt er zeker niet saaier op. Ene John dus die zijn vriendin het leven zuur maakt door te pas en te onpas met wat bloem aan te komen zetten, al dan niet in combinatie met wat water. Meer Pwnage hier!

HOT GIRLFRIEND PWNAGECHEDDAR MOUSE
CHEDDAR MOUSE
Deze commercial komt me heel erg bekend voor maar ik kan 'm zo 1,2,3 niet terug vinden op TLP en funny issie wel. Een muis is gek op kaas maar niet op muizenvallen, behalve deze muis dan want die maakt van de gelegenheid gebruik om maar meteen z'n wekelijkse oefeningentjes te doen.

CHEDDAR MOUSEGAMETIME 890 - DIRT BIKE FUN
Op deze zondagmiddag ga ik jullie het in deze gametime jullie niet echt moeilijk maken want deze Dirt Bike Fun gaat niet op tijd of degelijke. Je kan lekker wat rondcrossen en spelen met de obstakels die je onderweg tegenkomt zonder echt veel moeite te doen. Game on!

GAMETIME 890 - DIRT BIKE FUNCRYSTAL HOUSTON doet DOUCHEN
CRYSTAL HOUSTON doet DOUCHEN
We nemen een duikje in de schatkamers van ome Hef en daar kwam ik deze Crystal Houston tegen die lekker staat te douchen. De camera's draaien vrolijk mee en daardoor kunnen wij fijn genieten van deze mooie lange brunette. Een gallerie van deze dame kan je hier vinden!

CRYSTAL HOUSTON doet DOUCHEN

SUPERSIZED SNEEUWPOP
SUPERSIZED SNEEUWPOP
Er lijkt nog steeds geen einde te komen aan alle sneeuw die deze kant op komt en dat betekent sneeuwpret. Je kan gaan schaatsen of zelfs snowboarden achter een auto maar ouderwets een sneeuwpop maken blijft ook een leuke bezigheid. Deze vader en zijn zoon maakte deze 4m hoge sneeuwpop.

SUPERSIZED SNEEUWPOP

WIE VAN DE DRIE
Kayden Sasha Nicca
Kayden | Sasha | Nicca
CHAINLINK | DIT IS PAS 4x4
CHAINLINK
In dit voertuig wat de Chainlink wordt genoemd zit een 5.0 V8 motor afkomstig uit een '93 Cobra en heeft een vette 2.10 hoge vering waardoor deze geweldenaar door elk terrein kan komen. Weg dus met die Hummers en stuur eens wat van deze Chainlinks naar gebieden als Afghanistan of Irak!

CHAINLINK | DIT IS PAS 4x4SOCCER BLOOPERS of 2009
SOCCER BLOOPERS of 2009
En zo kom je nog steeds overzichtjes tegen uit 2009 die we nog niet voorbij hebben zien komen. Dit zijn de slechtste momenten voor keepers / spelers in het voetbal van 2009. We kijken weer eventjes mee!

SOCCER BLOOPERS of 2009KOM VAN DAT DAK AF! [FAIL]
KOM VAN DAT DAK AF! [FAIL]
Peter Koelewijn zong er zo'n 30 jaar geleden al eens over en deze gast lijkt dat nummer nog nooit gehoord te hebben. De bedoeling was om in het zwembad te plonsen maar zo ver komt het geeneens. HIj zakt pontificaal door het dak! FAIL!

KOM VAN DAT DAK AF! [FAIL]SCOOR DAN OOK!
SCOOR DAN OOK!
Een Indonesische voetbalfan heeft het helemaal gehad als zijn ploegje maar niet de gelijkmaker weet te scoren en besluit het heft in eigen handen te nemen. Hij komt ver en zelfs de keeper van de tegenpartij lijkt mee te willen werken, helaas scoort hij niet.

SCOOR DAN OOK!CHAINGANG ESCAPE
CHAINGANG ESCAPE
Er stond een hele rij camera's buiten om deze crimi's te filmen toen ze uit de rechtzaal werden afgevoerd maar dat weerhield de 22 jarige Naquan Thompson niet om toch een ontsnappingspoging te ondernemen. Ik snap niet helemaal hoe hij los komt maar gelukkig werd hij 9 minuten later alweer opgepakt. FAIL! [Thnx Q]

CHAINGANG ESCAPEGAMETIME 889 - AIRPLANE
GAMETIME 889 - AIRPLANE
Je zit vandaag in een klein vliegtuigje waarmee je allerlei stunts moet uithalen maar ondertussen is het ook de bedoeling dat je door de ringetjes vliegt. Besturing gaat met de muis en het is niet echt heel erg moeilijk maar wel leuk om je dag mee te beginnen, game on!

GAMETIME 889 - AIRPLANEJESS DONCKERS in PLAYBOY VIDEOSHOOT
JESS DONCKERS in PLAYBOY VIDEOSHOOT
Franky Molnar is een BB'er, een bekende Belg dus en voornamelijk bekend geworden door het Belgische Big Brother maar heeft ook een uiterst appetijtelijke vriendin, Jess Donckers die in februari de cover van de Belgische Playboy gaat versieren. Vriendje Ace vond alvast beelden van de videoshoot die pas a.s. zondag op Gunktv te zien zijn.

JESS DONCKERS in PLAYBOY VIDEOSHOOT

VUURWERK vs GEBIT
VUURWERK vs GEBIT
Het is niet helemaal bekend hoe laag je IQ moet zijn om een domme stunt als een knal erwt tussen je tanden tot ontploffing te brengen maar deze gast was toch schijnbaar benieuwd naar de gevolgen daarvan. Lijkt me niet dat ik hoef te melden dat je dit beter niet thuis kan gaan nadoen.

VUURWERK vs GEBITCLEAN YOUR BALLS | AXE
CLEAN YOUR BALLS
Al dat gespray onder je oksels om je 24 uur fris te houden in de commercials van Axe is natuurlijk wel grappig maar over verdere hygiene hoor je ze niet zo vaak. Tijd dus voor Jaime Pressly en Denese Saintclaire om de heren uit te leggen hoe je nou de rest bijhoudt met de Axe detailer.

CLEAN YOUR BALLSXXX PIZZA DELIVERIES 2
XXX PIZZA DELIVERIES 2, delivery, bezorgen, Pizzaflash
Ook dit jaar gaan we weer al die keren dat er bij de Pizzabezorging plots een halfnakende chick de deur open doet hierzo posten. Van de week zagen we al een chick die de rekening niet kon betalen en vandaag een dame die in niets verhullende lingerie de deur open doet. Er staat nog een vacature pizzabezorgen open! [via]

XXX PIZZA DELIVERIES 2PIZZABABE KATY MARIE
PIZZABABE KATY MARIE
De Pizzababe van de dag en tevens de weekafsluiter is deze mooie zonder plastic fantastic naturel Katy Marie geworden. Erg leuke dame waar ik me wel een paar uurtjes mee zou kunnen vermaken. Kijk eventjes mee en laat horen door te raten of commenten wat je er van denkt. Meer Pizzababes hier!

PIZZABABE KATY MARIECONDOM MOB MILANO
CONDOM MOB
Okay okay ik zal wat minder flashmobs plaatsen, alleen als ze heel erg leuk zijn of zoals in dit geval voor een goed doel. Om de strijd tegen aids nog maar eens in de media te krijgen besloten deze studenten dat het wel cool zou zijn om eens een feestje te vieren in een mega condoom. Nou doe ik dat eigenlijk elk weekend, maar niet zo..

CONDOM MOB MILANOPARKOUR met HINDERNISSEN
PARKOUR met HINDERNISSEN
De afgelopen dagen hadden we weer wat Parkour filmpjes die de moeite waren maar vandaag heb ik de Koning van de Parkour gevonden die ook nog eens allerlei kunstjes uithaald tijdens dat freerunnen. Een soort parkour met hindernissen dus, het lijkt soms vreemd maar doe het maar eens na.

PARKOUR met HINDERNISSENCHRISTMAS TREE ROCKET
CHRISTMAS TREE ROCKET
Voor de meeste mensen is het allang weer business as usual en ook de kerstversieringen zijn weer naar zolder en de kerstboom staat al weer naast de container. Je kan natuurlijk ook nog proberen iets met zo'n oude kerstboom aantevangen zoals bijvoorbeeld deze gasten die er een raket van hebben gemaakt. TOP!

CHRISTMAS TREE ROCKETBURJ KALIFA DUBAI SKY DIVE
BURJ KALIFA DUBAI SKY DIVE
Nog maar net geopend deze Burj Kalifa Dubai wat bekend staat als het hoogste gebouw ter wereld en nu zijn er al mensen die een skydive doen van 650 meter wat nog niet eens de officiele hoogte is van dit gebouw. Kicken natuurlijk als je verder geen last hebt van hoogte vrees en van een mooi uitzicht houdt. Totale hoogte 828 meter!

BURJ KALIFA DUBAI SKY DIVEGAMETIME 888 - THE STRANGERS 4
GAMETIME 888 - THE STRANGERS 4
De Strangers 4 is een spel waarin het aankomt op je skills en een goeie strategie. Je moet telkens missies uitvoeren op vijandelijk gebied en je hebt daarvoor sluipschutters en grondtroepen tot je beschikking. Vette game, dus game on!

GAMETIME 888 - THE STRANGERS 4

SEXY ELENA ARKIS [FIXED]
SEXY ELENA ARKIS
We reizen nog eventjes af naar Roemenie waar de Playboy dames ruim vertegenwoordigd zijn en waar vandaan ik vandaag deze Elena Arkis aan jullie voorstel. Een erg lekkere dame en ik zal zeker nog es op zoek gaan naar een mooie gallerie van deze vamp. Vandaag een leuke video van deze schone!

SEXY ELENA ARKIS


GET OUT [ANIMATIE]
GET OUT [ANIMATIE]
Ik ga zo eens proberen om met het openbaar vervoer naar Amsterdam te komen maar of dat gaat lukken valt nog te bezien. Ik laat jullie achter met de animatie "Get Out", van Charlotte Boisson die ook nog eens verkozen is tot Best Animated Short van het 2009 Animarte Film Festival. The making of staat eronder en meer Animatie vindt je hier!

GET OUT [ANIMATIE]SNOWBOARDEN in MOKUM / AMSTERDAM
SNOWBOARDEN in MOKUM
Er is hier in de wijk alweer een pak met sneeuw gevallen en dat is best verrot als je in een oude wijk woont met klinkers die ook nog eens half op een heuvel ligt. Deze gasten uit Amsterdam pakte de snowboards erbij en deden een paar rondjes al hangend achter de auto door de Staatsliedenbuurt in 020. COOL! [thnx Gunnar]

SNOWBOARDEN in MOKUM++ GRATIS SVENERGY FAN PAKKET ++
++ GRATIS SVENERGY FAN PAKKET ++
De schaatskoorts is weer losgebarsten in NL en we gaan straks met z'n allen natuurlijk Sven Kramer aanmoedigen tijdens de XXIe Olympische spelen in Vancouver. Thuis voor de buis of in het stadion met dit GRATIS Svenergy pakket met fanartikelen zoals, tattoos een gekke schaatshoed en nog veel meer, kan jij laten zien dat je een echte fan bent. Wie zich aanmeldt als fan van Sven maakt bovendien kans op vele prijzen, zoals een VIP-trip naar Vancouver of toegang tot de Svenfan-dagen met kaartjes voor de finale van de Essent ISU World Cup. Dus meld je nu aan als Sven Fan en klik hier.

ps. Je kan je tot 1 februari 2010, aanmelden!
PIZZABABE TIFFANY TOTH
PIZZABABE TIFFANY TOTH
Vandaag hebben we weer eens een super lekker blondje met mooi figuur en erg mooie blauwe ogen. Tiffany Toth, afkomstig uit L.A. stond voor het eerst in 2006 in de Playboy en wij begrijpen heel goed waarom ome Hef deze schone nog eens op herhaling heeft laten komen. Raten maar weer!

PIZZABABE TIFFANY TOTHBABY vs PAPER = LOL
BABY vs PAPER = LOL
Een baby bezighouden was nog nooit zo makkelijk als bij deze baby Ethan die zich prima lijkt te vermaken met het aan gort scheuren van wat kranten. Misschien uit de oude (kranten) doos, maar ik kende 'm nog niet. Aaaaaaah!

BABY vs PAPER = LOLWTF! ROCK SLIDE
WTF! ROCK SLIDE
We blijven nog eventjes bewegen bij een sport die wat makkelijker is dan dat touwtje springen van net want we gaan namelijk wandelen. Nou lijkt wandelen op zich niet zo gevaarlijk behalve als je dat doet in een landschap waar afentoe es een rotsblokje naar beneden komt. Hoeveel geluk heb je dan als filmer ?

WTF! ROCK SLIDECOOL TIGHTROPE TRICKS
COOL TIGHTROPE TRICKS
Ik moet van de dokter wat meer beweging want hele dagen pizza eten en op het wereld wijde web surfen is niet zo goed voor de lijn. Nou lijkt me dit eigenlijk wel leuk om te gaan doen alleen vraag ik me af of ik ook zo goed m'n evenwicht kan houden. Deze gasten lijken er niet al te veel moeite mee te hebben. Cool!

COOL TIGHTROPE TRICKSBOURKE ST. FLASHMOB | SUMMER in the CITY
BOURKE ST. FLASHMOB
Terwijl het bij ons winter is kan je aan de andere kant van de wereld in Australie gewoon nog met je t-shirtje over straat omdat het daar nu zomer is. In de Melbournse winkelstraat Bourke Street werd gisteren een flashmob gehouden op een kleine muziekcompilatie. Het ziet er weer gezellig uit. Meer Flashmobs op TLP hier!

BOURKE ST. FLASHMOB | SUMMER in the CITYGAMETIME 887 - SPACE COMMANDO
GAMETIME 887 - SPACE COMMANDO
Je bent vandaag een Space commando en je missie is om de universe te beschermen tegen het alien tuig dat daar rondwaart. Je hebt hiervoor coole wapens en je moet natuurlijk weer zo ver mogelijk proberen te komen met een zo'n hoog mogelijke score. Game on!

GAMETIME 887 - SPACE COMMANDOBLONDE KATRINA is HOT
BLONDE KATRINA is HOT
Als dagafsluiter heb ik de blonde Katrina voor je klaar staan waar ik me graag eens wat meer in zou verdiepen. Katrina is een van de Glamourgirls wat een nieuwe site is met nog veel meer lekkers. Ik zal eens zien of ik de rest van de week nog wat dames kan porren om hier te komen staan al is het maar in bikini.

BLONDE KATRINA is HOTXXX PIZZA DELIVERY [NSFW]
XXX PIZZA DELIVERY [NSFW], Pizzaflash
Ook in 2010 brengen we dagelijks de heetste topics voor je hier op Tastelikepizza en zo afentoe maken we tijdens de pizzaberzorging ook nog vanalles mee. Zo had deze dame net iets te weinig geld en mocht ze het resterende bedrag in natura voldoen door een kleine show te geven. Wij kijken weer mee!

XXX PIZZA DELIVERYSUPERZOOI.COM WENST U EEN GOED 2010 [TIP]
SUPERZOOI.COM WENST U EEN GOED 2010
Een paar dingen in het leven zijn zeker zo komt de zon dagelijks op en gaat ook weer onder, draait de aarde om z'n as en hebben ze bij Superzooi.com elk jaar een daverende vuurwerkshow waar de hele wijk blij van wordt. Dit is helaas maar een fractie van de hele show, maar tis wel weer KICK ASS! [thnx Steve!]

SUPERZOOI.COM WENST U EEN GOED 2010PIZZABABE KARLEE ROSE
PIZZABABE KARLEE ROSE
De Pizzababe van de dag is vandaag de kontloze Karlee Rose die verder wel een mooi figuurtje heeft. Ik moet eerlijk bekennen dat ik die staafjes door d'r tepel wel erg sexy vind, ik hoor graag weer wat jullie ervan vinden. Raten dus!

PIZZABABE KARLEE ROSEPARKOUR | HEARTBEAT
PARKOUR
Gisteren hadden we een stel Fransozen die in hun "vrije tijd", dus niet op kosten van de staat halsbrekende toeren uithalen wat ook wel bekend staat als free running of parkour. De Engelse kunnen dan natuurlijk niet achterblijven en vandaar dat we vandaag een filmpje uit Engeland hebben, die nog net iets beter is.

PARKOUR | HEARTBEAT


FREESTYLE SOCCER | ROCCO
FREESTYLE SOCCER
Een van de beste freestyle voetballers van Nederland is de Marokkaan Soufiane Touzani die we al meerdere malen tegenkwamen hier op de site. Vandaag nemen we een kijkje in het voormalige oostblok waar er nog genoeg mensen zijn met een hele hoop tijd te veel, en die hele dagen balletjes staan hoogtehouden. Toch Knap!

FREESTYLE SOCCER | ROCCORUSSIAN COPS RULE
RUSSIAN COPS RULE
Ik ben wel eens in Rusland geweest en ik kan je echt op het hart drukken om nooit te fukken met de politie aldaar, maar je kan natuurlijk ook een coppert treffen die gewoon in een goeie bui is en om warm te blijven lekker in beweging blijft.

RUSSIAN COPS RULEEPIC SKATEBOARD TRICKS | QUICKSILVER
EPIC SKATEBOARD TRICKS
Vorige week hadden we nog een coole video van Quicksilver met een paar snowboarders die de bergen in Franrijk onveilig maakte en vandaag gaan we dat zelfde nog es doen maar dan op een skateboard. Niet door de sneeuw ofzo, maar gewoon op straat waar ene Yusik de nodige tricks nog eens laat zien.

EPIC SKATEBOARD TRICKS | QUICKSILVERGAMETIME 886 - SPLATMAN
GAMETIME 886 - SPLATMAN
Een soort Pacman maar dan anders is de game van vandaag Splatman dus niet al te moeilijk en voor iedereen speelbaar. Beetje saai misschien maar deze variant is wel een stuk leuker dan de originele Pacman, game on!

GAMETIME 886 - SPLATMAN

SEXY ALINA GEORGE | BEHIND THE SCENES
SEXY ALINA GEORGE
Ik baal er nog steeds van dat ik niets heb kunnen vinden van Sylwia R. terwijl ik jullie dat toch beloofd had. Gelukkig vatten jullie het nog sportief op en kijk ik voortaan uit naar alles wat met die babe te maken heeft. Vandaag gaan we ene Alina George inspecteren die toch ook echt een schatje is uit de stal van ome Hef.

SEXY ALINA GEORGE


WRC HIGHLIGHTS of 2009
WRC HIGHLIGHTS of 2009
We hadden eigenlijk nog geen WRC Rallychampionship 2009 highlights overzichtje geplaatst dus die krijg je vandaag gewoon alsnog. Ik zou zo snel geen sport weten die spectaculairder is dan de rallysport en dat zien we terug in deze twee clips met een totale speelduur van zo'n 17 minuten. Ga er eventjes lekker voor zitten en geniet! Thnx Rallyman.

WRC HIGHLIGHTS of 2009EEN DUWTJE in de RUG ? [100% OWNAGE]
EEN DUWTJE in de RUG ? [100% OWNAGE]
We zijn net koud een weekje onderweg in 2010 of ik heb de aller allerlompste aktie van aankomend jaar al weer gezien, sjeetje het zal je maat maar zijn. Deze gast wil een duikje nemen in een zwembadje ergens midden op het plein, alleen vond een van z'n maten het allemaal niet vlug genoeg gaan. En bedankt!

EEN DUWTJE in de RUG ? [100% OWNAGE]

PIZZABABE JAIME FAITH EDMONDSON
PIZZABABE JAIME FAITH EDMONDSON
Hoevaak je per dag als weblogger verliefd kan worden is niet bekend maar ik haal dat gemiddelde vast naar boven. Checken we eventjes deze opperbabe Jaime Faith Edmondson die echt een toppertje is of zoals andere ons zullen opmerken, een lekker visje. Ik hoor graag hoe jullie erover denken in de ratings, 10 10 10!

PIZZABABE JAIME FAITH EDMONDSONAMG BURNOUT [FAIL]
AMG BURNOUT [FAIL]
Wat er hier nou precies misgaat bij deze burnout kan ik je eigenlijk niet vertellen maar het klinkt niet helemaal gezond wat deze gast doet met z'n mooie Mercedes. Tijdens een burnout gaat het eventjes echt goed mis als je het mij vraagt. Wie legt er eventjes uit wat hier precies gebeurt.

AMG BURNOUT [FAIL]WORLD RECORD | PAPER PLANE THROW
WORLD RECORD
Sommige mensen zijn goed in vliegen en sommige zijn goed in iets laten vliegen. Deze J-Rod is zo iemand en toen hij op het balkon stond van het MGM Grand hotel in Las Vegas gooide hij een papieren vliegtuigje zo ver dat de camera 'm bijna niet kan volgen. One in a Million kans waarschijnlijk dat het nog eens lukt, maar toch cool!

WORLD RECORD | PAPER PLANE THROWBURJ KHALIFA DUBAI OPENING CEREMONY
BURJ KHALIFA DUBAI OPENING CEREMONY
Terwijl er zelfs in Dubai een financiele crisis is en er momenteel bijna niet meer gebouwd wordt in dit kleine oliestaatje zonder olie moest de opening van het hoogste gebouw ter wereld uiteraard wel met veel show en vuurwerk gevierd worden. In dit report uit Taiwan wat tot voor kort het hoogste gebouw ter wereld had staan kan je het allemaal nog eens bekijken.

BURJ KHALIFA DUBAI OPENING CEREMONYPARKOUR | KING of the STREET
We gaan eventjes naar Frankrijk waar het volgens mij ooit allemaal begon met Parkour door de films van Banlieu 13, een achterstands wijk in Parijs waar de bevolking regelmatig al parkourent op de vlucht moest voor de politie. Vandaag deze Kings of the Street clip waarin we getrakteerd worden op de nodige coole moves.

PARKOUR | KING of the STREETGAMETIME 885 - DAMN BIRDS 2
GAMETIME 885 - DAMN BIRDS 2
Je bent vandaag een standbeeld en zoals je weet worden die meestal ondergescheten door vogels. Het voordeel van dit standbeeld is dat je een geweer hebt waarmee je die vervloekte vogels eindelijk kan neerschieten. Highscores mogen in de comments, game on!

GAMETIME 885 - DAMN BIRDS 2


SYLWIA ROMANIUK | PIZZABABE VAN HET JAAR 2009
SYLWIA ROMANIUK
Ik heb me weer iets op de hals gehaald hoor door deze mooie Sylwia Romaniuk voor te dragen als kandidate voor de Pizzababe van het Jaar 2009 verkiezing. Ik ben al 4 dagen het hele internet aan het afspeuren naar meer materiaal van deze babe wat er dus echt niet is. Sylwia Romaniuk is afkomstig uit Polen en streed in 2001 nog mee om de titel Miss Polen waar ze 3e werd, ze is 27 jaartjes jong en wie meer materiaal heeft of weet te staan mag dat gewoon droppen in de comments. Bedankt STEMMERS!

SYLWIA ROMANIUK | PIZZABABE VAN HET JAAR 2009SLINGERZWAAIEN, DOE JE NIET ZO [FAIL]
SLINGERZWAAIEN, DOE JE NIET ZO [FAIL]
Wanneer je gaat slingerzwaaien is het de bedoeling dat je op tijd los laat maar dat hadden ze deze gast vergeten te vertellen. Moedig houdt hij vast maar komt op een gegeven moment toch een vrij groot obstakel tegen op z'n reis. Laat dan ook LOS!

SLINGERZWAAIEN, DOE JE NIET ZO [FAIL]

FIREWORX JETPACK
FIREWORX JETPACK
Je moet er maar opkomen maar als het dan werkt dan is het natuurlijk ook weer erg cool. Deze gasten hebben met een zooi vuurwerk een heuse jetpack gebouwd en we gaan kijken of dat een beetje wil vliegen. Helaas hebben ze het niet helemaal goed doorgedacht, fake maar leuk gedaan.

FIREWORX JETPACKPIZZABABE ERIKA MARCATO
PIZZABABE ERIKA MARCATO
Erika Marcato is een topmodel uit Italie en staat al meteen deze eerste maand van het nieuwe jaar in de Italiaanse Playboy. We hebben alvast een kleine sneak preview van 10 foto's voor je en een kleine impressie video van een andere shoot zo'n 2 jaar geleden. Ik zeg habba!

PIZZABABE ERIKA MARCATOTOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 7
TOPGEAR SEIZOEN 14
De mannen van TopGear hebben vorige week in Bolivia zoveel geld uitgegeven dat er niet echt veel budget over was om deze laatste Topgear van het jaar 2009 te maken. Toch weten ze er weer een feest van te maken, met onder andere de beste auto van de decade verkiezing volgens Topgear. Meer afleveringen hier!

TOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 7DE DOCHTER VAN MICK JAGGER | HOT OR NOT
DE DOCHTER VAN MICK JAGGER
Ik sta niet eens te kijken dat deze Georgia May Jagger, dochter van Rolling Stone Mick Jagger en fotomodel Jerry Hall, erg erg HOT is, ik bedoel dat viel wel een beetje te verwachten. Ik heb een paar foto's van deze sexy blondine met spleetje tussen de voortanden opgezocht en hoor graag jullie bevindingen. [thnx]

DE DOCHTER VAN MICK JAGGER | HOT OR NOTBEST FAILS of 2009
BEST FAILS of 2009, Twister
We hadden al wat compilaties van deze Twister hier op TLP staan en vandaag voegen we daar nog een leuke fails of 2009 aan toe. Het is een beetje jammer dat de meeste filmpjes van dumpert komen en dus van slechte kwaliteit zijn met 7 logo's overelkaar heen, maar goed we moeten het er maar mee doen.

BEST FAILS of 2009OMG!, MOMMIE WANTS TO RAVE
MOMMIE WANTS TO RAVE
Oud en nieuw vieren op het Field Day festival 2010 in Sydney en dan je moeder meenemen, sjah je moet er maar opkomen. Moeders lijkt zich prima te vermaken op dit feest, dat dan weer wel.

MOMMIE WANTS TO RAVEWORLD'S MOST DANGEROUS BRIDGE
WORLD'S MOST DANGEROUS BRIDGE
De meest gevaarlijke brug ter wereld is deze Siberia Vitim River crossing die zo'n 15 meter boven het water staat en wat eigenlijk een oude spoorbrug moet voorstellen. Er zitten geen relingen of niets aan en ik denk dat ik liever ga zwemmen dan met 'n auto over deze brug.

WORLD'S MOST DANGEROUS BRIDGEGAMETIME 884 - SQUARE GO HOME
De vakantiedagen zijn weer op en bijna iedereen is gewoon weer aan het werk vandaag en dat betekent dat we rustig beginnen met een leuk spelletje al heb ik nog niet helemaal door hoe het werkt. In deze puzzle game moet je telkens de vierkantig gevormde aliens veilig naar hun spaceship loodsen. Spaar kristallen om speciale levels te unlocken!

GAMETIME 884 - SQUARE GO HOME

SEXY ANTOANELA SAMOILA
SEXY ANTOANELA SAMOILA
Op mijn zoektocht naar meer materiaal van de aankomende Pizzababe van het Jaar Sylwia Romaniuk, dat kunnen we nu rustig melden al, kwam ik deze fijne video tegen van Antoanela Samoila die toch ook niet mis is. We kijken eventjes mee naar de videoshoot achter de schermen. Mooi!

SEXY ANTOANELA SAMOILATRIPLE FACEPLANT KNOCK OUT, WTF
TRIPLE FACEPLANT KNOCK OUT
Deze gast dacht het nieuwe jaar eens goed in te gaan door op nieuwjaarsdag met een toffe driedubbele salto van een rots indruk te maken op de strandbabes. Hij komt alleen een beetje verkeerd terecht met z'n voorhoofd op het water, is meteen knock out en heeft echt mazzel dat er een maat van 'm goed oplet.

TRIPLE FACEPLANT KNOCK OUTSALSA BOOBIES
SALSA BOOBIES
Daar sta je dan eindelijk in de schijnwerpers bij een of ander nieuwjaars gala en je mag laten zien dat je er niet staat om die mega boobies maar omdat je ook nog echt kan salsa dansen. Tja, dan is het natuurlijk erg jammer als je dan toch niet geherinnerd gaat worden om die lauwe dansmoves. Beeld is helaas niet van superkwaliteit!

SALSA BOOBIESWIE VAN DE DRIE
Aurea Peach Lizzie
Aurera | Peach | Lizzie

Tot vanavond 0:00 kan er nog gestemd worden op de Pizzababe van het Jaar 2009 maar het moet erg raar lopen wil Sylwia Romaniuk niet de Pizzababe van het jaar worden.
Wil je nog stemmen, doe je dat hier!
LEKKER JOGGEN in MAROKKO
LEKKER JOGGEN in MAROKKO
Ook in Marokko zijn er mensen die met nieuwjaar goede voornemens maken zoals deze gast die heeft besloten elke dag wat te gaan joggen om toch in beweging te blijven. Dat sporten eigenlijk helemaal niet goed voor je is en zelfs gevaarlijk zie je op deze bewakingsbeelden wanneer er ineens een vrachtwagen uit het niets opduikt. LUCKY!

LEKKER JOGGEN in MAROKKOPSYCHO GIRL TABBY is BACK!!!
PSYCHO GIRL TABBY is BACK!!!
Deze dame ziet er echt niet onaardig uit maar heeft wel ergens een steekje los als je het mij vraagt. Haar naam is Tabby en echt erg oud zal ze nog niet zijn. Toch maakt ze zich onsterfelijk op Youtube met haar video's waarvan dit de 3 leukste zijn uit 2009. Kijk eventjes mee!

PSYCHO GIRL TABBY is BACK!!!

STATE FARE ROLLERCOASTER PARKOUR
STATE FARE ROLLERCOASTER PARKOUR
Het is natuurlijk al leuk om wat door de buurt te gaan parkouren maar het is nog leuker als je dat mag doen op / in een bouwwerk zoals deze State Fare rollercoaster op de 2009 New Jersey State Fair. De heren Ilabaca / Livewire / Doyle doen het dan toch maar eventjes, hier de beelden met muziek van de Beastie Boys!

STATE FARE ROLLERCOASTER PARKOURMASHUP TIME | NIRGAGA
In deze eerste maand van het nieuwe jaar luister ik meestal alle jaarmixen die elk jaar talrijker lijken te worden. Wanneer je van remixen houdt dan vindt je mashups ook leuk, en deze kruising tussen Nirvana en Lady Gaga zit dan ook puik in elkaar. Zag Kurt Kobain dit soms aankomen ?

MASHUP TIME | NIRGAGACHINESE DEMOLITION FAIL
CHINESE DEMOLITION FAIL
Op de vooravond van ons nieuwe jaar, 30 december, werd er in de Chineze provincie Guangxi in het plaatsje Liuzhou gepoogd een oud kantoren gebouw op te blazen. Het wilde niet echt lukken en een van de kolommen bleef gewoon staan. Deze ruine blijft ook gewoon staan tot volgende maand tot er weer geld is voor nieuwe springstof. Only in China! Het Chinese nieuwejaar begint overigens op zondag 14 februari 2010.

CHINESE DEMOLITION FAILGAMETIME 883 - ORBITAL
GAMETIME 883 - ORBITAL
Een beetje vreemde game die toch nog verrassend leuk is wanneer je eenmaal door hebt wat je moet doen. Lanceer de ballen en probeer die zo klein te houden terwijl je ze gebruikt om te richocetten en ze laat verdwijnen om punten te verzamelen. Game on!

GAMETIME 883 - ORBITALHIPHOP BOOTY
HIPHOP BOOTY, BOOTY
Het schijnt zo te zijn dat Rubennetje die we al 6 maandjes moeten missen in 2010 een kleine comeback gaat maken en voor ons weer wat babes gaat zoeken om de dag mee aftesluiten. Goede zaak natuurlijk want het babe archief van Ruben is onuitputtelijk. In het verleden kon je veel hiphop booty zien, kijk even mee waarom ook alweer.

HIPHOP BOOTYDOE ES LEKKER HIJGEN
DOE ES LEKKER HIJGEN
Zo en ik heb ook meteen maar een nieuwe ringtone voor dit jaar op m'n telefoon want ik vond de soundtrack bij deze nieuwe Durex commercial uit China daar uitermate geschikt voor. We horen dames hijgen op allerlei verschillende manieren, hoe hoor jij ze het liefst ?

DOE ES LEKKER HIJGENTMF VIDEO YEARMIX 2009 [TIP]
Zeg maar nee dan krijg je er twee! Ik beloofde jullie vanmorgen al meer goodies uit 2009 en dit is die andere video yearmix waar we zo naar uitkeken. De TMF Videoyearmix 2009 dus, daar waar het allemaal begon en sjah, tis toch wel weer erg geslaagd moet ik eerlijk bekennen. Zit super strak in elkaar, hier de voorgaande TMF video jaarmixen!

TMF VIDEO YEARMIX 2009 [TIP]

WIE VAN DE DRIE
faith jessica cristina
Faith | Jessica | Cristina

Er kan nog steeds gestemd worden op de Pizzababe van het Jaar 2009 en dat doe je HIER!
RUSSIAN COP vs BOOM = 0 - 1
RUSSIAN COP vs BOOM = 0 - 1
Ik heb gisteren de hele dag onder de dekens gelegen na een zwaar oud & nieuw feest maar we leven nog en gaan ook in 2010 weer vrolijk door om voor jullie de leukste filmpjes die op het internet rondzweven te verzamelen. Vandaag een Russische agent die net op de verkeerde plaats op het verkeerde moment stond. Lachertje voor deze copper!

RUSSIAN COP vs BOOM = 0 - 1CINEMA 2009, THE YEAR IN MOVIES
CINEMA 2009, THE YEAR IN MOVIES
Als je dit soort meesterwerkjes eens goed bekijkt dan kan je toch niet onderkennen dat wij Nederlanders maar een uiterst innovatief volkje zijn. Ene Kees van Dijkhuizen dus die met let op, 342 films in 12 maanden dit 7 minuten durende masterpiece neerzette. 2009 in film, door Kees van Dijkhuizen! TOP!

CINEMA 2009, THE YEAR IN MOVIESPOV SNOWMOBILE CRASH
POV SNOWMOBILE CRASH
Dat je met een snowmobile snelheden van boven de 100km per uur kon halen wist ik helemaal niet maar het schijnt zo toch te zijn. Dat het niet echt verstandig is om met zo'n snowmobile te gaan racen om de openbare verharde weg zien we in deze video uit eerste persoon perspectief gefilmd.

POV SNOWMOBILE CRASHJIM TV VIDEO YEARMIX 2009
JIM TV VIDEO YEARMIX 2009
Net zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer een videoyearmix van het Belgische Jim TV die weer erg puik is. Helaas is er nog geen playlist voorhanden maar dat mag de pret niet bederven. De laatste goodies van 2009 ga je dus gewoon hier op TLP vinden, enjoy!

JIM TV VIDEO YEARMIX 2009TRAVIS PASTRANA 269 FEET JUMP
TRAVIS PASTRANA 269 FEET JUMP
Elk jaar zo rond de jaarwisseling heeft deze dare devil meestal een weergaloze stunt voor ons in petto. Sprong hij vorig jaar nog in Las Vegas op een casino, dit jaar jumpt hij zo'n 269 feet wat neerkomt op 82 meter over een stuk water. Natuurlijk ook dit keer gesponsord door Red Bull. Meer Travis Pastrana stunts hier!

TRAVIS PASTRANA 269 FEET JUMPGAMETIME 882 - KITCHEN ESCAPE
GAMETIME 882 - KITCHEN ESCAPE
Je zit vandaag opgesloten in een keuken en de bedoeling is dat je daar uit gaat escapen. Het valt niet mee maar als je de goede voorwerpen in de goede volgorde gebruikt dan moet dat voor jullie geen probleem zijn. De eerste game van 2010, game on!

GAMETIME 882 - KITCHEN ESCAPE