Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand December 2009

HAPPY NEW YEAR 2010
HAPPY NEW YEAR 2010
Dit is de laatste post van het jaar 2009 en die sluiten we uiteraard af met een glaasje champagne en een babe in de badkuip die ons nog eens van alles toewenst in het nieuwe jaar. Ik zeg tot in 2010, en doe aub voorzichtig met je vingertjes!

HAPPY NEW YEAR 2010FEESTEN MET REMY GAILLARD
FEESTEN MET REMY GAILLARD
Half NL is momenteel bezig om de oliebollen, appelflappen en andere lekkernijen naar binnen te stouwen en dat gaan wij ook zo doen. Eerst wat drinken en dan is het FEEST! Onze favoriete Fransman Remy is nog aan het bijkomen van het feestje dat hij met de kerstdagen gaf, hier de beelden.

FEESTEN MET REMY GAILLARD

PIZZAMAN & VUURWERK
PIZZAMAN & VUURWERK
Vuurwerk is mooi en vuurwerk moet eigenlijk het hele jaar te koop zijn vind ik persoonlijk. Net zoals elk jaar laat ik jullie ook dit jaar weer mijn favoriete vuurwerk, La bomba zien! Heb je zelf nog leuke vuurwerklinkjes dan mag je die droppen in de comments, HAPPY NEW YEAR alvast!

PIZZAMAN & VUURWERKPIZZABABE MARIA MALKANOVA
PIZZABABE MARIA MALKANOVA
De laatste Pizzababe van dit jaar is de lekker sletterige Maria Malkanova waar je zo het nieuwe jaar es leuk mee in kan gaan. Ik wens jullie alvast een heel goed 2010 en ga vast aan de oliebollen en champagne!

PIZZABABE MARIA MALKANOVASLIM SHADY VIDEO YEARMIX 2009
SLIM SHADY VIDEO YEARMIX 2009
Om nog maar eventjes bij de 2009 videojaarmixen te blijven heb ik er vandaag weer eentje voor jullie inclusief tracklist dit keer afkomstig van ene Slim Shady en ik moet zeggen dat ook deze video jaarmix weer bijzonder goed gelukt is. Moesten wij ons de afgelopen jaren nog behelpen met de videomixen van Pancho, betere tijden komen er nu echt aan.

SLIM SHADY VIDEO YEARMIX 2009ONBOARD JETBOAT CRASH
ONBOARD JETBOAT CRASH
Dat het met een jetboat aardig snel kan gaan maar ook aardig mis zien we in deze video als bij een jetboat race tijdens de training de Hooters Jetboat van de baan raakt en bijna in een groepje officials stuurt. Het gaat echt maar net goed.

ONBOARD JETBOAT CRASHREDBULL CART BOX RACE JAPAN
REDBULL CART BOX RACE JAPAN
Bij Redbull organiseren ze altijd leuke evenementen dat hebben we dit jaar in overvloede kunnen zien aan de talloze Redbull events met daarbij horende video's. Vandaag gaan we eventjes naar Japan waar ze toch al alles net iets anders doen dan ons in de westerse wereld en hebben we beelden van Redbull's, Cart Box Race 2009.

REDBULL CART BOX RACE JAPAN20 JAAR voor SEX MET STUDENT
20 JAAR voor SEX MET STUDENT
Het is echt ongeloveloos wat er zo afentoe voor recht gesproken wordt in bijvoorbeeld een land als de USA waar wij al jaren als makke lammeren achteraan huppelen. Deze 38 jarige lerares, Ashley Beach, heeft 2 maanden een verhouding gehad met één van haar leerlingen en krijgt daar voor 20 jaar cel. WTF, only in America!

20 JAAR voor SEX MET STUDENTGAMETIME 881 - WORLD'S HARDEST GAME
GAMETIME 881 - WORLD'S HARDEST GAME
Jij bent zelf het rode blokje en je moet de blauwe balletjes proberen te ontwijken, terwijl je de gele balletjes juist allemaal moet pakken. Op die manier probeer je van het ene groene veld naar het andere groene veld te komen. Aldus de uitleg van onze vriendjes bij WLF die hun site ook nog eens in een nieuw jasje hebben gestoken. Game on!

GAMETIME 881 - WORLD'S HARDEST GAME

VERUNKA op het STRAND
VERUNKA op het STRAND
Het zijn een beetje vreemde dagen hier op TLP HQ en dat komt door al die drukte die deze tijd van het jaar nou eenmaal met zich meebrengt. Ik heb morgen nog een leuke videojaarmix voor jullie maar laat jullie vanavond achter met Verunka of Veronika Fasterova of welk naam je d'r ook wilt meegeven. Feit is, tis is een babe om U tegen te zeggen!

VERUNKA op het STRAND

BASEJUMPEN DOE JE ZO
BASEJUMPEN DOE JE ZO
We hadden vanmorgen al mooie beelden vanaf de skipistes met een mooi Quicksilver filmpje en vanavond gaan we alles nog eens bekijken vanuit de lucht met deze CJ Style Basejumpers. Goeie shit dus weer en zoals patje al zegt, dit moet je ooit es gedaan hebben in je leven. Hier nog eens vanuit POV!

BASEJUMPEN DOE JE ZO

PSSSST, HEY MEISJE....
PSSSST, HEY MEISJE....
Het is nog lang geen terrasweer, dus meisjes lonken met allerlei vreemde geluiden vanuit je luie terrasstoel onder het genot van een biertje zit er nog eventjes niet in. Daarom hebben deze gasten besloten om het vanuit de auto te doen alleen is dit meisje daar niet helemaal van gediend. Fake of Echt ? [thnx Karel!]

PSSSST, HEY MEISJE....PIZZABABE VAN HET JAAR 2009 | FINALE
PIZZABABE VAN HET JAAR 2009 PIZZABABE VAN HET JAAR 2009 PIZZABABE VAN HET JAAR 2009
Sylwia Romaniuk | Carrie Minter | Ashlyn Lettizia

De stemmen zijn getelt en deze drie babes zijn door jullie in de finale gestemd. Ashlyn Lettizia, Carrie Minter en Sylwia Romaniuk dus. Het is nu de bedoeling dat je uit deze 3 dames 1 favoriet kiest die zich dan de Pizzababe van het jaar mag gaan noemen. Van deze babe gaan we een uitgebreide special doen op TLP!
BACKFLIP GONE BAD
BACKFLIP GONE BAD
Dit meisje was eigenlijk goed op weg want de eerste backflip lukt feilloos. Voor de tweede poging probeert ze het de andere kant op en daar komt ze dan toch een stukje ondergrond te kort. De televisie heeft het trouwens wel overleefd.

BACKFLIP GONE BADIX35 | GRAAFMACHINE CARWASH
IX35
Je auto een wasbeurt geven door die te wassen met behulp van een graafmachine. Je moet er maar opkomen maar in deze tijden van viralvideos is niets onmogelijk. De Hyundai IX35 Tucson dus, doe dat maar eens zonder schade aanterichten.

IX35 | GRAAFMACHINE CARWASHEXTREME SNOWBOARDING
EXTREME SNOWBOARDING
Wanneer snowboard legende en X-games winnaar Travis Rice in een helictopter stapt om afgezet te worden op een berg die normaal niet bereikbaar is voor normale wintersporters dan weet je eigenlijk al dat er spectaculaire beelden aankomen. Voila!

EXTREME SNOWBOARDINGIK ZEI NOG, GEEN BOMMETJE! [FAIL]
IK ZEI NOG, GEEN BOMMETJE! [FAIL]
Het was 1997 dat Melkunie kwam met een commercial waarin een koe een bommetje maakt wat niet helemaal de bedoeling was en deze leus is nog steeds blijven hangen. Goeie reclame dus! Deze gast probeert een bommetje te maken, helaas voor hem kan je dat beter niet doen in de winter. Thnx Q!

IK ZEI NOG, GEEN BOMMETJE!GAMETIME 880 - FROST GARDEN
GAMETIME 880 - FROST GARDEN
Alweer een level platform game alleen vandaag zijn we in winterse buien. Je moet je tegenstanders namelijk uitschakelen door middel van sneeuwballen gooien en ze daarna uit het veld duwen. Highscores kan je weer in de comments kwijt.

GAMETIME 880 - FROST GARDENSASHA in RED [FIXED]
SASHA in RED
En zo zit je als webmaster nog braaf achter je pc naar babes te zoeken en zo zit je dan ineens in de kroeg bij een of andere vage oudejaarsborrel. Het gebeurde gisteravond dus vandaar dat er ineens geen avondafsluiter stond. Niks aan de hand want die hou je dan gewoon tegoed. Sasha dus, in een rood jurkje.

SASHA in REDUNITED STATES OF POP 2009 | DJ EARWORM
UNITED STATES OF POP 2009
Net zoals in 2008 komt DJ Earworm ook dit jaar weer met een kleine jaarmix / mashup die hij maakte met de top 25 billboard hits in de USA. Net als vorig jaar klinkt het ook weer helemaal top en er is zelfs een playlist die je onder de video kan terugvinden. Wil je deze mini mashup mix als mp3 downloaden, dat kan, Enjoy!

UNITED STATES OF POP 2009 | BLAME IT ON THE POPTHELMA & LOUISE 2 | AVATARS of PANDORA
THELMA & LOUISE 2
Geweldig gedaan weer deze trailer voor een niet bestaande film met daarin elementen uit de welbekende film met het vrouwelijke misdaad duo Thelma & Louise en de superfilm van 2009, Avatar. Echt heel erg strak gemaakt door de mensen van G4tv, die gewoon verder gaan waar ze in het vorige deel van T & L zijn gestopt. Kijk eventjes mee!

THELMA & LOUISE 2 | AVATARS of PANDORAPIZZABABE BRITTANY LEIGH
PIZZABABE BRITTANY LEIGH
Er kan nog steeds gestemd worden op de Pizzababe van het jaar 2009 daarvoor mag je een keuze maken uit 9 dames die je HIER terugvindt. Wij gaan vandaag kijken naar Brittany Leigh die in zomerse oorden vertoefd waar ik ook wel zou willen zijn met al die kou hier in ons kikkerlandje.

PIZZABABE BRITTANY LEIGHTHE MAN AND THE PORSCHE
THE MAN AND THE PORSCHE
Mooi beelden hier van Biense Dijkstra waar zelfs een van de Coronel broeders nog in voorbij komt en zeg nou eerlijk het is toch elke man's natte droom om ooit es met een snelle Porsche lekker op een circuit voluit rondjes te mogen rijden.

THE MAN AND THE PORSCHENOS JOURNAAL JAAROVERZICHT 2009
NOS JOURNAAL JAAROVERZICHT 2009
Misschien had je gisteravond het NOS journaal jaaroverzicht gemist maar geen nood want die hebben we vandaag gewoon eventjes op herhaling hier op TLP. Ga er eventjes lekker voorzitten want je bent wel een klein uur onderweg om dit in z'n geheel te bekijken. Check!

NOS JOURNAAL JAAROVERZICHT 20099 DARTER voor RAYMOND van BARNEVELD
9 DARTER voor RAYMOND van BARNEVELD
We mogen als klein landje echt trots zijn op de sporthelden die we hebben en zo ook deze Raymond van Barneveld die sinds een aantal jaren tot de top van de dartsport behoort. In het PDC WM toernooi gooide hij voor de 2e keer een 9 darter de vorige gooide Barny vorig jaar tegen Jelle Klaasen.

9 DARTER voor RAYMOND van BARNEVELDCHRISTMAS FLASHMOB ROTTERDAM
CHRISTMAS FLASHMOB ROTTERDAM
Met een groep van ongeveer 65 man ging de jeugdgroep Nehemia Ministries te Zwijndrecht de straat op om op het treinstation de Blaak in Rotterdam en die van Zwijndrecht wat meer kerstvreugde te brengen. Dat gebeurde allemaal vorige week de dag voor kerstmis en hier zijn de beelden van deze grappige kerstmedley.

CHRISTMAS FLASHMOB ROTTERDAMGAMETIME 879 - ROBIN THE MERCENARY
GAMETIME 879 - ROBIN THE MERCENARY
Je bent ene Robin en gewapend met een machinegeweer in deze platform shooter met maar liefst 15 levels om doorheen te komen. Besturing is een beetje wennen maar als je die eenmaal doorhebt moet het geen probleem zijn. Highscores, screenshots kan je weer droppen in de comments. Game on!

GAMETIME 879 - ROBIN THE MERCENARY

JANA DEFI in KERSTOUTFIT
JANA DEFI in KERSTOUTFIT
Deze clip had ik eigenlijk met de kerst al willen posten maar is op de een of andere manier blijven liggen ofzo in al de drukte die dat soort dagen nou eenmaal met zich meebrengen. Ik wou 'm je toch niet onthouden dus hier alsnog Jana Defi met een verlate kerstwens. Zo rond de kerstdagen is er vanalles te doen en zo was er ook een Erotica beurs waar onze buurtjes van Xmissy ene Teun op afstuurde. Reportage hier!

JANA DEFI in KERSTOUTFITJOBO VIDEO YEARMIX 2009 [FULL]
JOBO VIDEOYEARMIX 2009
Hey, ik zag al verschillende jaarmixen voorbijkomen op je site, dacht dat je mijne misschien ook wel zou willen posten, aldus John Boender die heel wat uurtjes in deze nette videojaarmix gestoken heeft die wij met jullie delen natuurlijk. Helaas issie in 7 stukken opgeknipt maar dat mag de pret niet drukken. Knap werk John! Mp3 DL + Playlist

JOBO VIDEOYEARMIX 2009TOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 6
TOPGEAR SEIZOEN 14
En dat is dan alweer aflevering nummertje 6 van dit seizoens Topgear en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik 'm nog niet gezien heb. De mannen gaan in iedergeval naar Bolivia en proberen daar met drie 4x4 auto's van kust naar kust te rijden waarbij ze onder meer over de El Camino de le Muerte, "Death Road" moeten. Meer afleveringen hier!

TOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 6PIZZABABE DANIELLE TRIXIE
PIZZABABE DANIELLE TRIXIE
Een beetje later dan gewoonlijk maar daarom niet minder lekker de Pizzababe van de dag. Jullie kunnen nog 2 dagen stemmen op 3 van deze dames die dan weleens in de finale kan komen te staan a.s. woensdag 30 december. Vandaag Danielle Trixie die ook niet verkeerd is zo op de maandagmiddag.

PIZZABABE DANIELLE TRIXIEKERSTMEISJES in de DISCO
KERSTMEISJES in de DISCO
Gisteren een klein feestje gehad en daar ben ik nu nog brak van maar we gaan gewoon door met deze meiden die ook lekker aan het feesten waren in de plaatstelijke discotheek waar het er erg gezellig aan toe gaat zo te zien. De mannen van WLF waren erbij en maakte deze kleine fotoreportage.

KERSTMEISJES in de DISCO

AMAZING HEADSPIN STRIKE
AMAZING HEADSPIN STRIKE
We konden laatst al bowlen met hindernissen zien van eigen bodem maar deze Ryan Conferido maakt het nog gekker door al draaiend op z'n hoofd een one in a lifetime strike te gooien. Best knap maar waarschijnlijk gaat 'm dat niet nog eens lukken.

AMAZING HEADSPIN STRIKEEAGLES vs 49ERS | SNOWBALLFIGHT
EAGLES vs 49ERS
Het is niet echt verstandig om als supporter in het verkeerde vak te gaan zitten en al helemaal niet als je dan ook nog de kleuren van je team draagt. Tijdens de American Footbal wedstrijd tussen de Philli Eagles en de SF 49ers worden een paar fans dan ook net zolang bekogeld met sneeuwballen tot ze het hazepad kiezen.

EAGLES vs 49ERS | SNOWBALLFIGHTMATADOR gets PWNED
MATADOR gets PWNED
Voor deze Octavio García die ook wel "El Payo" wordt genoemd was deze kerst niet echt een pretje. Toen hij tijdens de kerstshow in het Plaza des Toros in Santa Maria, Queretaro, Mexico het opnam tegen een stier bleek die toch iets te snel voor onze "El Payo" die met verwondingen aan z'n onderrug werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

MATADOR gets PWNEDPROPELLOR POWERED SKATEBOARD
PROPELLOR POWERED SKATEBOARD
De meeste onder ons hebben momenteel vakantie en dat betekent zeeën van tijd om bijvoorbeeld een gevaarte als dit te bouwen. Erg sportief is het al niet meer wanneer je een skateboard gaat motoriseren maar het ziet er wel tof uit.

PROPELLOR POWERED SKATEBOARDGAMETIME 878 - STARLIGHT
GAMETIME 878 - STARLIGHT
Zo we zijn weer wakker en het was allemaal weer mega gezellig dus we beginnen deze dag met een leuk spelletje waar je wel een klein beetje ruimtelijk inzicht voor moet hebben. Wonder boven wonder lukte het mij zowaar om verder te komen, het is namelijk de bedoeling om telkens een figuur te maken door je muis te bewegen. Game on!

GAMETIME 878 - STARLIGHT

KERSTMIS met IMOGEN THOMAS
KERSTMIS met IMOGEN THOMAS
Kerst vieren met Imogen Thomas ik kan me vervelendere zaken voorstellen. Een leuke videoshoot dus van deze mooie Engelse dame voor de Zoo onder de kerstboom en wij kijken weer eventjes mee.

KERSTMIS met IMOGEN THOMASPIZZABABE VAN HET JAAR 2009 | VERKIEZING PART 3
Ashlyn Letizzia, VHJR Hillary Fisher Aimee Chuhaloff
Ashlyn Letizzia | Hillary Fisher | Aimee Chuhaloff
THANK GOD FOR LIVE TELEVISION [FAIL]
THANK GOD FOR LIVE TELEVISION [FAIL]
Er zijn nog niet echt veel jaaroverzichten waarvan ik zoiets heb WOW dies goed behalve dan die van de F1 maar die zijn eigenlijk altijd wel goed om te bekijken. In deze compilatie allerlei gebeurtenissen die mis gingen op live televisie.

THANK GOD FOR LIVE TELEVISIONJISKEFET | EENZAME KERST
JISKEFET
De mannen van Jiskefet zijn al een tijdje gestopt en dat is best jammer want wie houd er nou niet van Edgar, Storm en Jos en hun belevingen op de debiteuren crediteuren afdeling. Terwijl wij allemaal een fijne kerst gehad hebben zingen ze bij Jiskefet over een Eenzame kerst. Ik kende 'm nog niet! Meer Jiskefet op TLP!

JISKEFET | EENZAME KERST

SNEEUW + AUTO = FLIPPERKAST
SNEEUW + AUTO = FLIPPERKAST
Zo te zien hebben ze over het grote water nog nooit gehoord van een weeralarm want deze moedige automobilisten proberen kosten wat het kost naar kantoor te komen. Ze hadden beter thuis kunnen blijven want ik zie me hier een korte tijd toch een schade voorbij komen. Kijk eventjes mee!

SNEEUW + AUTO = FLIPPERKASTLISSABON AIRPORT X-MAS FLASHMOB
LISSABON AIRPORT XMAS FLASHMOB
Ook tijdens de kerstdagen zijn er mensen die een flashmob organiseren en zo ook op het vliegveld van Lissabon, Portugal. De kerstman himself heeft een hoofdrol in deze flashmob met muziek van Mariah Carey en ik gok zo dat dit een van de laatste kerst postjes zal zijn dit jaar of er moet nog iets leuks langskomen.

LISSABON AIRPORT XMAS FLASHMOB


AERIAL WAR 3.0 with FIREWORKS
AERIAL WAR 3.0 with FIREWORKS
Een werkloze electricien verveelde zich wat en besloot dat het wel leuk zou zijn om een remote controlled vliegtuigje te bestoken met vuurpijlen en andersoortig vuurwerk. Terwijl hij het vliegtuig bestuurd mogen zijn zonen proberen die neer te halen. Only in the USA!

AERIAL WAR 3.0 with FIREWORKSHET GEENSTIJLTV JAAROVERZICHT 2009
HET GEENSTIJLTV JAAROVERZICHT 2009
Ik moet eerlijk bekennen dat ik Rutger van Powned toch wel een toffe peer vind zeker nadat ik eens een biertje met hem gedronken heb tijdens een kroegentocht in Belgie. In dit 2 delige jaaroverzicht komt hij ruimschoots aan het woord en zien we wat bekende figuren waar hij de draak mee steekt. Ik kan niet wachten tot ze met Powned op de buis komen!

HET GEENSTIJLTV JAAROVERZICHTGAMETIME 877 - SANTA SLEIGH BOMBER
GAMETIME 877 - SANTA SLEIGH BOMBER
Het is zondag de kerstdagen zijn voorbij al is het vandaag eigenlijk heel onofficieus de 3e kerstdag. De kerstman had het dit jaar helemaal gehad en bezorgt bommen in plaats van kadootjes, jullie gaan hem vandaag een handje helpen. Game on!

GAMETIME 877 - SANTA SLEIGH BOMBERKERST met de CAMPBELL TWINS
KERST met de CAMPBELL TWINS
Het kerstfeest is alweer bijna voorbij maar niet voordat ik jullie nog eventjes achterlaat met deze legendarische tweeling. De Campbell gezusters dus die we al vaker hebben mogen aanschouwen hier op TLP maar die vandaag ook in een kerststemming zijn. Zeg maar NEE dan krijg je er ..

KERST met de CAMPBELL TWINS

ICE SKATING FOR CARS
ICE SKATING FOR CARS
We konden net al een truckchauffeur zien die eventjes de tijd van z'n leven had op een gladde rotonde maar zo'n gladde ondergrond kan ook voor minder leuke taverelen zorgen. We gaan hier kijken naar een wel heel gladde weg waarop zelfs remmen niet meer lijkt te helpen.

ICE SKATING FOR CARSBANKROBBERS PWNED!
Het valt tegenwoordig niet mee om nog op een oneerlijke manier geld te verdienen. Kon je vroeger nog rekenen op een beetje respect als je gewapend was, tegenwoordig lijken mensen wel levensmoe. Deze fietser bedenkt zich geen moment als er 2 rovers zich op een motor uit de voeten willen maken. Strakke aktie!

BANKROBBERS PWNED!TRUCK DRIFTING
TRUCK DRIFTING
De kerstdagen zijn weer bijna voorbij en dat betekent dat we ons opmaken voor de jaarwisseling. Gelukkig vriest het al niet meer zo hard en zijn de wegen weer enigszins begaanbaar. Op deze rotonde een trucker die de verleiding niet kan verstaan en laat zien dat je ook met een truck lekker kan driften.

TRUCK DRIFTINGPIZZABABE VAN HET JAAR 2009 | VERKIEZING PART 2
Carrie Minter, VHJR Tiffany Selby Kristy Morgan
Carrie Minter | Tiffany Selby | Kristy Morgan

Deel 2 van de Pizzababe van het Jaar 2009 verkiezing, je krijg de aankomende dagen nog 3 Pizzababes om uit te kiezen, het is de bedoeling dat je elke dag één favoriet aanwijst. Die komt dan nog eens terug in de finale, de uiteindelijke babe met de meeste stemmen op 30 december wint en daar gaan we een spécial van doen. Choose wisely!
THE SANTA OLYMPICS 2009
THE SANTA OLYMPICS 2009
In Lapland het noordelijkste stukje van Zweden worden elk jaar de Santa Olympics gehouden. Acht Kerstmannen uit zeven verschillende landen strijden dan om de titel wie de beste kerstman van het jaar is. Ze moeten onder andere sleeën en pap eten kijk eventjes mee naar dit jaars beelden.

THE SANTA OLYMPICS 2009CHRISTMAS BEATBOXER
CHRISTMAS BEATBOXER
Zo rond de kerst hoor je meestal dezelfde liedjes voorbij komen en die kan je natuurlijk opzetten maar je kan ook proberen om een kleine medley te maken en dat doet deze Japnse Dachi al beatboxend. De eerst liedjes herken ik niet zo maar langzamerhand komen er wat bekendere deuntjes voorbij.

CHRISTMAS BEATBOXERPOPE ATTACKED & KNOCKED DOWN
POPE ATTACKED & KNOCKED DOWN
Nadat een week of twee geleden nog premier Berlusconi door een losgeslagen omstander werd aangevallen was het gister de beurt aan Paus Benedict die ineens door een vrouw aangevallen werd en zelfs ten val gebracht werd. Er springen meteen een aantal lijfwachten op maar het kwaad is al geschied. Is er dan niets meer heilig ?

POPE ATTACKED & KNOCKED DOWNQ-MUSIC SANTA RUN 2009
Q-MUSIC SANTA RUN 2009
Ook dit jaar was er in Rotterdam weer de jaarlijkse Q-Music Santa run wat toch elk jaar weer leuke plaatjes oplevert. Net de andere jaren hebben we vandaag voor jullie weer een kleine impressie. De Q koorts heeft nu dus ook Rotterdam bereikt ? Xtra: Boston's Naked Santarun.

Q-MUSIC SANTA RUN 2009GAMETIME 876 - CHING CHONG
GAMETIME 876 - CHING CHONG
Ik ben eventjes begonnen aan deze game waar het de bedoeling is dat je telkens met Ching Chong de finish haalt maar hoe of wat de bedoeling nu precies is heb ik nog niet kunnen ontdekken. Mocht je je geroepen voelen om nog wat meer uitleg te geven voor je medespelers doe dat dan in de comments. Game on!

GAMETIME 876 - CHING CHONG

KERST MET ALANNA
KERST MET ALANNA
Het buikje zit vol en we gaan nu aan de hard nodige alcoholische versnaperingen beginnen dus het zal wel niet lang duren voordat ik op 1 oor lig maar er is altijd nog een 2e kerstdag. Ik laat jullie vanavond achter met de mooie Alanna die nog een kerstboodschap voor jullie heeft en een kleine bonus.

KERST MET ALANNAFORMULE ONE 2009 by AE-F1
FORMULE ONE 2009 by AE-F1
We hadden al een aantal mooie Formule 1 overzichten laten zien maar deze topper mag daar zeker niet aan ontbreken. Een beetje dezelfde beelden als die we vorige week konden zien alleen nu wat meer beelden van de baan en bolides zelf. Zit erg mooi inelkaar deze compilatie dus zeker eventjes bekijken.

FORMULE ONE 2009 by AE-F1

UPULAR [TIP!]
UPULAR [TIP!]
Ene Pogo die we nog kennen van het nummer / videodub Bangarang die we een tijdje geleden al voorbij zagen komen, maakte met de vocals van de Disney Pixar film "Up" en wat coole sounds de volgende remix met beelden uit diezelfde film. Het zit weer fantastisch in elkaar zoals we gewend zijn van Pogo!

UPULAR [TIP!]PIZZABABE VAN HET JAAR 2009 | VERKIEZING PART 1
Jessa Lynn, VHJR Sylwia Romaniuk Crystal Harris
Jessa Lynn | Sylwia Romaniuk | Crystal Harris

We gaan beginnen met de Pizzababe van het Jaar 2009 verkiezing, je krijg de aankomende dagen nog 6 Pizzababes om uit te kiezen, het is de bedoeling dat je elke dag één favoriet aanwijst. Die komt dan nog eens terug in de finale, de uiteindelijke babe met de meeste stemmen wint en daar gaan we een spécial van doen. Choose wisely!
DRAMATIC CHIPMUNK BREAKOUT
DRAMATIC CHIPMUNK BREAKOUT
Kennen we allemaal die dramatic chipmunk nog die toen wereld faam behaalde alleen al met z'n look ? In Japan wilde ze weleens wat meer weten van dit beestje en nodigde ze wat schoolmeisje uit voor een bespreking. Het gaat niet helemaal lekker deze opnames en we weten nu meteen waarom dat beeste zooooo dramatic is.

DRAMATIC CHIPMUNK BREAKOUTBESTE TANDPASTA COMMERCIAL OOIT, ELMEX
BESTE TANDPASTA COMMERCIAL OOIT, ELMEX
De meeste tandpasta reclames zijn eigenlijk hetzelfde waarin het ene merk nog wittere tanden dan het andere merk beloofd. Bij Elmex dachten ze dat moet anders kunnen en kwamen met dit briljante idee, check vooral eventjes de reactie van de mensen. TOP!

BESTE TANDPASTA COMMERCIAL OOIT, ELMEX

PLASMA UITPAKKEN, FAIL
PLASMA UITPAKKEN, FAIL
Vanmorgen lag er een mega pakket onder de boom en ik had al snel geraden dat het een vette plasma moest zijn die stond immers op mijn lijstje. Bij het uitpakken kreeg ik al wat argwaan en wat blijkt er zat helemaal geen plasma in de doos, wel wat karton ? WTF!

PLASMA UITPAKKEN, FAILGLEE FLASHMOB ROME
GLEE FLASHMOB ROME
In la Galleria Alberto Sordi di Roma werd er vorige week een leuke flashmob gehouden met de muziek van de highschool serie Glee, Don't stop believing. Het ziet er een klein beetje chaotisch uit maar het is dan natuurlijk wel in Italie en dat zit nu eenmaal in die cultuur. Meer Flashmobs hier!

GLEE FLASHMOB ROMEGAMETIME 875 - TIGER BURGER
GAMETIME 875 - TIGER BURGER
2009 zal ook het jaar in gaan van de downfall van een van de grootste golfers die er ooit zijn geweest. Tiger woords dus die van zijn sokkel viel nadat bekend werd dat hij er nog wat buitenhuwelijkse relaties op na hield. Sponsoren lieten hem massaal vallen en zo kan het dus gebeuren dat je als Tiger Woods bij een hamburgertent moet werken. Game on!

GAMETIME 875 - TIGER BURGERBABES & CHRISTMAS
BABES & CHRISTMAS
We zijn tijdens de kerstdagen gewoon geopend dus als je tussen de vreterijen nog eventjes behoeft hebt aan wat lachen, gieren, brullen dan kan je gewoon terecht. We sluiten deze kerstavond af met babes die allemaal iets met kerstmis hebben, nogmaals Fijne kerstmis, Merry christmas, Joyeux noël, Feliz Navidad, Frohe Weihnachten.

BABES & CHRISTMASBUSTED! | KERSTBORREL
BUSTED!
We gaan zo naar de kerstborrel die tot een uur of 8 duurt en daarna zal er wel niet veel zinnigs meer uitkomen vrees ik. Deze 2 collega's dachten ongezien eventjes er tussen uit te kunnen knijpen richting magazijn om daar nog eventjes van bil te gaan. Helaas voor hun beide worden ze zelfs 2x gepwned, stay save! Thnx Menno!

BUSTED! | KERSTBORRELLINDSAY LOHAN TOPLESS, HOT OR NOT
LINDSAY LOHAN, HOT OR NOT
Het is jammer maar als je de berichten mag geloven is deze Lindsay zo lesbisch als het maar kan en dat terwijl ze mij best kan krijgen. Met de acteerprestaties van deze toch wel hete chick is het ook al niet zo best gesteld. Ik kwam net deze topless foto's tegen van Lindsay en ben benieuwd, HOT or NOT ?!

LINDSAY LOHAN TOPLESS, HOT OR NOTX-MAS 2009 PIZZABABES [EXCLUSIEF]
X-MAS 2009 PIZZABABES [EXCLUSIEF]
Zoals jullie misschien weten of onderhand wel was opgevallen hebben we een vaste sponsor hier op TLPizza en dat zijn de mensen van Webcamdames.nl die er elke keer weer in slagen om de lekkerste NL dames achter de webcams te zetten. Ook met de kerstdagen zit je daar natuurlijk goed en omdat we ze lief hebben aangekeken kregen we zomaar deze fijne gallerie gratuit en voor niets met de dames in kerstoutfit die jullie alvast een fijne kerst wensen.

X-MAS 2009 PIZZABABES [EXCLUSIEF]I'M ON A SLEIGH
I'M ON A SLEIGH
Het nummer I'm on a Boat van The Lonely Island was natuurlijk al erg cool maar nu zo met de kerstdagen onder handbereik is het ultieme vervoermiddel eigenlijk een slee en vandaar dat we vandaag deze versie hebben. Erg erg leuk gedaan door Mikey Needleman en deze mp3 kan je hier ook nog es downloaden.

I'M ON A SLEIGHBEST OF CRASH | MOTORS TV
BEST OF CRASH
Vanmorgen hadden we al een leuke compilatie met allerlei crashes en daar doen we deze gewoon nog eventjes bij. Het is de best of crash 2009 met niet alleen crashes van auto's maar ook andere voertuigen en zelfs vaartuigen. Kijk even mee!

BEST OF CRASH | MOTORS TVTHE KARATE KID 2010 [TRAILER]
THE KARATE KID 2010 [TRAILER]
Een kick ass trailer van de nieuwe Karate Kid film die volgend jaar juli in premiere gaat in onze NL bioscopen. Behalve de verhaallijn heeft deze film niets te maken met de eerdere Karate kid films en speelt zich dit keer ipv in de USA in China af. Jackie Chan is een van de hoofdrolspelers samen met het zoontje van Will Smith, Jaden, de film lijkt me een aanrader.

THE KARATE KID 2010DROP OUT [STOPMOTION]
DROP OUT [STOPMOTION]
Een stopmotion met allerlei horrorfilm elementen die toch wel weer erg knap in elkaar steekt. Deze shortfilm portretteert het leven in een Science Fiction wereld gecontroleerd door een vreemde kracht. Er is ook nog een making of van deze stopmotion animatie als bonus!

DROP OUT [STOPMOTION]STREETCRASHES of 2009
CRASHES of 2009
Hoe dichter we bij de jaarwisseling komen des te meer overzichten komen er voorbij zeilen. Vandaag een crashcompilatie met situaties op de normale weg waarbij het toch net fout gaat, de beelden komen van overal uit de wereld en er zit een lekker soundje achter.

STREETCRASHES of 2009GAMETIME 874 - MATRIX RAMPAGE
GAMETIME 874 - MATRIX RAMPAGE
Leuk platform spelletje wat zich afspeelt in een huis waar diverse tegenstanders lopen die je moet uitschakelen. Aanvallen doe je met de A ttack toets en het valt niet eens heel erg mee. Laat eventjes weten als je deze game tot een eind hebt gebracht in de comments het gaat nogal snel. Game on!

GAMETIME 874 - MATRIX RAMPAGE

VIKKI BLOWS in de ZOO
VIKKI BLOWS in de ZOO
Het is een beetje jammer dat wanneer ik het over de Zoo heb sommige van jullie dat associëren met de dierentuin terwijl 'n beetje vent natuurlijk wel doorheeft dat het om het mannenblad Zoo gaat. Vandaag deze Vikki Blows die wat punkerigs heeft maar aan de andere kant ook iets lekkers. Kunnen jullie je met deze dame vermaken ?

VIKKI BLOWS in de ZOOLAST CHRISTMAS - LITERAL VERSION
LAST CHRISTMAS - LITERAL VERSION
In 1984 nam het Engelse popduo Wham het nummer Last Christmas op en dat was het beste wat ze ooit gedaan hebben. Ik denk dat de mannen alleen al van de royalties op dat nummer schatje rijk zijn geworden. In 2010 moet dat natuurlijk anders en vandaar ook dat we voor jullie die literal versie hebben opgezocht. Meer Literal vids hier!

LAST CHRISTMAS - LITERAL VERSIONX-MAS WIZZARDS 2009
X-MAS WIZZARDS 2009
Er zijn van die mensen die het hele jaar leven naar die ene laatste week van het jaar waarin ze zich lekker kunnen uitleven door hun huis te versieren met kerstverlichting. Dat is natuurlijk leuk, nog leuker is om maar meteen de hele straat te doen zoals hier het geval is. Als je dan nog niet in de kerstsfeer komt weet ik het niet meer...

X-MAS WIZZARDS 2009

PIZZABABE AMBER JAY
PIZZABABE AMBER JAY
Als je jaar in jaar uit voor een dagelijkse Pizzababe moet zorgen wil je nog wel eens verliefd worden en vandaag is weer eens zo'n dag. We zagen deze Amber Jay al eerder voorbij komen een tijdje geleden en vandaag is ze er weer in een verse gallerie. Ze heeft nog steeds die sticker op d'r rug maar dat mag de pret niet drukken, raten maar!

PIZZABABE AMBER JAYA MANLY CHRISTMAS
A MANLY CHRISTMAS
Als het aan de vrouw ligt zit je de hele kerst samen op de bank naar films als Home Alone te kijken maar wij mannen hebben eigenlijk een heel ander idee bij de kerstdagen. Dit jaar is het dus tijd voor een mannelijke kerstmis en die vieren WIJ het liefst zo!

A MANLY CHRISTMASFORMULA ONE HIGHLIGHTS 2009
FORMULA ONE HIGHLIGHTS 2009
Als we naar de diverse jaaroverzichten kijken is er altijd wel eentje die er uitspringt en dat is het formule 1 jaaroverzicht waarbij we dan toch altijd weer de meest spectaculaire beelden van het seizoen nog eens terugzien. Deze clip duurt zo'n 11 minuten en werd ingediend op de linktip submit lijn, bedankt! Update: Schumi is BACK in 2010!

FORMULA ONE HIGHLIGHTS 2009I GOTTA FEELING [PARODIE]
I GOTTA FEELING [PARODIE]
Gisteren hadden we weer een lipdub staan die nog best aardig was en een van de meest gebruikte nummers in deze lipdubs is deze "I gotta feeling" van the Black eyed peas. De mensen bij CH maakte er een grappige parodie op met een iets aangepaste tekst, leuk gedaan. Hier meer I gotta feeling.

I GOTTA FEELING [PARODIE]HUMAN DIGITAL CLOCK
HUMAN DIGITAL CLOCK
Met subsidie van het Rotterdamse Bureau Binnenstad ging de kunstenaar Mark Formanek aan het werk en bedacht deze levende digitale clock van 7 bij 14 meter en 7 meter diep die 24 uur heeft werd bemant door 36 werklui die zo de hele dag lang minuut voor minuut de clock bijstelde. En dat allemaal op het Rotterdam CS.

HUMAN DIGITAL CLOCKGAMETIME 873 - ESCAPE THE ANCIENT SHIP
GAMETIME 873 - ESCAPE THE ANCIENT SHIP
Eindelijk weer eens een escapegame die de moeite waard is om uit te escapen. Het is mij nog niet gelukt maar als je het JOU wel lukt gooi dan niet meteen een walkthrough in de comments want dat bederft het plezier van je medespelers. Heb je een vraag en kom je niet verder stel die dan in de comments, game on!

GAMETIME 873 - ESCAPE THE ANCIENT SHIPIT'S SHOWERTIME
IT'S SHOWERTIME
Deze babe waar ik eventjes geen naam van paraat heb gaat douchen en wij kijken graag eventjes mee. Echt een mooie dame die ik graag eventjes zou inzepen. Helaas moeten we het doen met deze video.

IT'S SHOWERTIME

ALPHABEAT LIPDUB
ALPHABEAT LIPDUB
Wanneer je afgelopen jaar op het internet had willen scoren dan had je dat moeten doen met een lipdub want wat mij betreft is 2009 het jaar van de Lipdubs. Voor de Adam Mickiewicz's University in Poznan, Polen maakte de studenten deze toffe lipdub video met muziek van Alphabeat - Fascination. Genoeg babes op deze school!

ALPHABEAT LIPDUBSELFMADE ROLLERCOASTER [FAIL]
SELFMADE ROLLERCOASTER [FAIL]
Zelf een rollercoaster maken valt niet mee maar is zeker niet onmogelijk. Deze gast pakt het echt helemaal verkeerd aan met z'n wasmand en ladder tegen een boom en je weet vantevoren eigenlijk al dat het mis zal gaan, toch kijken we eventjes.

SELFMADE ROLLERCOASTER [FAIL]PIZZABABE SARA LIZ
PIZZABABE SARA LIZ
Het zal toch niet zo zijn dat we hier dag in dag uit een Pizzababe plaatsen en dat de Pizzababe van het jaar pas in de laatste week van het jaar ineens langskomt. Toch lijkt dat er wel op want ik vind deze Sara Liz echt een schatje en ik gok zo dat jullie er net zo over denken in de ratings.

PIZZABABE SARA LIZUSHER vs GOAT [PWNED!]
USHER vs GOAT
Ook al haten we Youtube hier op TLP toch komen ze daar afentoe met leuke dingen aanzetten zo ook de Youtubedoubler een funktie waarmee je 2 of meerdere clips tegelijk afkunt spelen. Nou kan je hier de TV niet aanzetten of het gaat over geiten en daar heeft Usher schijnbaar ook iets mee.

USHER vs GOAT [PWNED!]F1 GRANDPRIX - REMI GAILLARD
F1 GRANDPRIX - REMI GAILARD
En daar issie weer die gekke Fransman uit het Zuid Franse plaatsje Montpellier die luistert naar de naam Remi Gailard en een beroemdheid is in weblogland. Dit keer heeft Remi een heus F1 wagen gecharterd en racet met argeloze automobilisten in wederom een super filmpje. Meer van Remi Gaillard hier!

F1 GRANDPRIX - REMI GAILLARDINTEL CANNONBELLS
INTEL CANNONBELLS
Het deed mij een beetje denken aan het Megawhoosh filmpje van een tijdje geleden maar daarom niet minder leuk wel wat voorspelbaar. We gaan het aloude intel geluidje nabootsen met behulp van een kanon, een mega klankbord en een stel vrijwilligers, de rest laat zich raden.

INTEL CANNONBELLSDEAR MR. TIMBALAND, MAKE ME FAMOUS
DEAR MR. TIMBALAND, MAKE ME FAMOUS
Ene Valentine uit de Ukraine heeft het goed begrepen, tegenwoordig stuur je als artiest geen tapes meer op naar de platenmaatschappijen maar plaats je gewoon video op Youtube waarin je ook nog es je talent laat horen aan in dit geval Timothy Z. Mosley ook wel Timbaland genaamd en tevens een van de grootste producers in de VS. Nekshot?

DEAR MR. TIMBALAND, MAKE ME FAMOUSGAMETIME 872 - CHRISTMAS CANONBLAST
GAMETIME 872 - CHRISTMAS CANONBLAST
In de gametime van vandaag moet je elfjes afschieten met een kanon en het is de bedoeling dat je telkens zo dicht mogelijk bij de bullseye uitkomt. De obstakels worden steeds lastiger maar wanneer je de hints goed volgt moet het eigenlijk geen probleem zijn. Game on!

GAMETIME 872 - CHRISTMAS CANONBLAST

KERST met SEPTEMBER
KERST met SEPTEMBER
We kunnen natuurlijk kijken hoe kansloze als bijv. Tiny en Lau de kerstboom opzetten maar we kunnen ook samen met deze September Carrino de piek opzetten. Ik ga toch voor die tweede optie en jullie snappen vast wel waarom. Met deze dame heb je geen kerstballen nodig en die piek komt ook goed. Check de check!

KERST met SEPTEMBERBUSJE KOMT ZO!
BUSJE KOMT ZO!
De 27 jarige Shane Oldroyd had een beetje haast om naar huis te komen en had weinig zin om op de bus te gaan staan wachten. Hij stal een single decks Arriva bus en begon zijn joyride die toch nog zo'n 50km duurde en waarbij hij voor zo'n 300.000 euro schade aanrichte. Hier de beelden!

BUSJE KOMT ZO!SANTA is een STALKER
SANTA is een STALKER
Terwijl ons moeder vroeger altijd zei nooit iets van een vreemde aan te pakken, gold die regel gelukkig niet tijdens de kerst zodat we toch elk kerstmis kado's mochten uitpakken die de kerstman had gebracht. Soms vraag je je af waar de kerstman het allemaal voor doet, deze clip maakt een hoop duidelijk.

SANTA is een STALKER

DE ROLMAAT KONING
DE ROLMAAT KONING
Het valt nog niet mee om in je eentje allerlei zaken op te meten met een rolmaat of je moet zo'n nieuwerwetse laser geval hebben. Er zijn mensen die met een normale rolmaat ook goed uit de voeten kunnen en dat zien we bijvoorbeeld bij deze gast die graag zijn skills eventjes aan ons showt. KONING!

DE ROLMAAT KONINGPIZZABABE HEATHER RAE
PIZZABABE HEATHER RAE
Het is weer maandag en dat betekent een nieuw blik met Pizzababes die we voor jullie opentrekken. Babe Heather Rae heeft helaas wat plakplaatjes op d'r mooie lichaam staan maar daar maak ik me niet echt druk om. Deze dame kan mij gewoon krijgen en ik hoor van jullie ook graag hoe er over gedacht wordt. Raten maar!

PIZZABABE HEATHER RAETOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 5 [FIXED]
TOPGEAR SEIZOEN 14
Vorige week was er eventjes geen nieuwe Topgear aflevering maar gister werd dan toch de vijfde episode uitgezonden door de BBC. Jeremy test de nieuwe Nobel supercar en de mannen verzamelen allerlei kunst voor een zelfbedachte tentoonstelling met de auto in de hoofdrol. Meer afleveringen van dit seizoen hier.

TOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 5POLITIE vs SNEEUWBALGOOIERS
POLITIE vs SNEEUWBALGOOIERS
Afgelopen zaterdag stonden wat kwajongens in Washington D.C. wat met sneeuwballen te gooien toen ene detective Baylor in z'n Hummer voorbij kwam rijden en niet echt blij was met de sneeuwbalregen op zijn benzine slurpende bolide. Hij stapte uit en trok zelfs zijn dienst wapen, check ook eventjes die voltreffer op 0:44 sec.

POLITIE vs SNEEUWBALGOOIERSDOOR HET IJS BLIJVEN ZAKKEN [EPIC]
DOOR HET IJS BLIJVEN ZAKKEN [EPIC]
Afgelopen week was er net genoeg ijs om de ijzers onder te binden om wat lekkere rondjes te schaatsen zoals we hier kunnen zien op beelden van vorig jaar uit Friesland waar een onfortuinelijke schaatser wel heel erg veel pech heeft en in zeer korte tijd zeer vaak door het ijs gaat. Retro is ok!

DOOR HET IJS BLIJVEN ZAKKEN [EPIC]KABOUTER WESLEY vs 3FM DEEJAYS
KABOUTER WESLEY vs 3FM DEEJAYS
Om het Rode kruis te helpen organiseerd 3FM elk jaar een aktie, dit jaar is het motto 'Stop malaria, play the music'. Het 3FM Serious Request glazen huis staat momenteel op de grote markt in Groningen en wordt wisselend gepresenteert door Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt. Kabouter Wesley denkt er het zijne over en is nogal hardhorend.

KABOUTER WESLEY vs 3FM DEEJAYSGAMETIME 871 - BLOSICS
GAMETIME 871 - BLOSICS
In de game Blosics is het de bedoeling dat je met een soort van sloopbal telkens de structuren kapot maakt door je sloopbal telkens met de juiste maat op de juiste plek te laten neerkomen. Voor elke level moet je een bepaald aantal blocks hebben laten vallen en de besturing gaat met de muis. Game on!

GAMETIME 871 - BLOSICSKIM ACOURT in de ZOO
KIM ACOURT in de ZOO, ZOOMAGA
Als dagafsluiter hebben we de altijd mooie Kim Acourt opgezocht die een mooie videoshoot voor de Zoo heeft gedaan. Een erg mooie dame deze Kim Acourt die 2008 nog de Miss Monkey magazine competition won. Vandaag dus in de Zoo en wil je meer Zoo shoots zien, klik dan even hier.

KIM ACOURT in de ZOOVOLGENDE HALTE UITSTAPPEN [INDIA STYLE]
VOLGENDE HALTE UITSTAPPEN [INDIA STYLE]
Een paar centimeter sneeuw en het hele treinverkeer in NL ligt gewoon plat en zie je savonds op het journaal niets dan gestrande reizigers die er maar het beste van maken. Nou kan het altijd slechter en dat zie je in deze clip uit India waar de treinstellen nogal volzitten en je blij mag zijn als je al hangend aan de trein op plek van bestemming aankomt zonder er aftevallen.

VOLGENDE HALTE ERAFVALLENKART BATTLE of the BLOGS 2009
KART BATTLE of the BLOGS 2009
Zo'n jaar of drie geleden toen de site Zattevrienden nog gewoon ZV heette was er al eens een kart battle of the blogs waar we helaas nog wel beelden van hebben. Gisteren was het weer eens zover en sites als : Badchix, Biertijd, Kladblog, Nietnuttig, MissLipgloss, Useloos de Zekerweter en ook TLP deed mee. De derde plek was voor ons als team 1, hier de fotos! De mannen van Autogespot aangevult met Miss Lipgloss gingen er met de winst vandoor! Bedankt Blogmij voor de leuke dag!

KART BATTLE of the BLOGS 2009

WIE VAN DE DRIE
Anna Sharon Sandra
Anna | Sharon | Sandra
VALET UNDERGROUND
VALET UNDERGROUND
Het is ongeloveloos maar waar Youtube heeft wederom een zooi videos van ons offline gehaald en ik raad iedereen maar gewoon aan om Youtube vooral niet te gebruiken want je kan er echt geen pijl optrekken. Deze clip staat er nog wel waarin iemand van de valet parking hele andere zaken met auto's van gasten uithaald dan je zou verwachten. YOUTUBE SUCKS!

VALET UNDERGROUNDTHE UNIQQ FUNK CREW
THE UNIQQ FUNK CREW
Als je vroeger naar de disco ging dan was het als stoere tiener natuurlijk not done om als man de dansvloer op te gaan en hing je maar een beetje aan de bar totdat er genoeg alcohol in je bloed zat en je ineens als een echte Michael Jackson de dansvloer onveilig maakte. Deze gasten van de Uniqq Funk crew laten zien dat het ook anders kan.

THE UNIQQ FUNK CREWDON'T DRINK and DRIVE [MEXICO]
DON'T DRINK and DRIVE [MEXICO]
We zitten volledig ingesneeuwd hier in Arnhem en volgens mij is het in het rest van het land ook pet zo te horen. Nog een reden om te zorgen dat je niet met een slok op achter het stuur gaat zitten zoals we maar weer eens zien in deze PSA uit Mexico die heftig is zoals we gewend zijn in dit soort mededelingen.

DON'T DRINK and DRIVE [MEXICO]STARGATE STUDIO FX REEL 2009
STARGATE STUDIO FX REEL 2009
Ik heb vanacht nog de film Avatar zitten kijken en ik denk niet dat er nog films komen dit jaar die beter of duurder zullen zijn dan dit laatste meesterwerk van de maker van o.a. de Titanic. Super veel trucage dus waar ze tegenwoordig een groen scherm voor gebruiken, in deze reel zie je hoe ze sommige FX voor elkaar krijgen.

STARGATE STUDIO FX REEL 2009CLUB CHRISTMAS 2009 [X-MAS DANCE]
CLUB CHRISTMAS 2009 [X-MAS DANCE]
Wat we dit jaar ook diverse malen gezien hebben is een remake op de originele JK Wedding die echt ass kickte zo'n 6 maanden geleden. Dit is een de X-mas remake gefilmt op een school in Dallas, Texas. Een kerst dansje dus a la JK wedding die je trouwens HIER nog es kan terugkijken.

CLUB CHRISTMAS 2009 [X-MAS DANCE]GAMETIME 870 - PROFESSIONAL SNIPER 2
Je bent vandaag een professionele scherpschutter en je krijgt verschillende missies die je moet volbrengen. Het wordt pas lastig als er echt andere moordenaars op de loer liggen die het bijv. op jouw opdrachtgever voorzien hebben. Game on!

GAMETIME 870 - PROFESSIONAL SNIPER 2KLEINE ZUSJE van LUNA
KLEINE ZUSJE van LUNA
Webcambabe Luna is geen onbekende hier op de site, er staan inmiddels echt tig clips op TLP van deze dame. Nu kwam ik van de week deze video tegen van een meisje die toch wel wat weg heeft van deze bekende webcam dame. Ik heb verder geen naam maar ik zou me zo kunnen voorstellen dat het het kleine zusje van Luna is.

KLEINE ZUSJE VAN LUNA

DAD RUINS X-MAS
DAD RUINS X-MAS
Ik doe er niet aan mee maar hele hordes mensen hebben inmiddels al weer een kerstboom in de hut staan met alle gevolgen van dien. Konden we volkshelden Tiny en Lau een paar jaar geleden al gezellig de kerstboom zien opzetten vandaag deze gast die de rest van de kerstdagen zich beter gedeisd houdt.

DAD RUINS X-MASGRATIS STAATSLOT bij uw EROTIEK BESTELLING
GRATIS STAATSLOT bij uw EROTIEK BESTELLING
Was je toevallig al van plan om een staatslot te kopen voor die fijne eindejaarsknaller of was je nog van plan om voor je vriendin een leuk setje lingerie te kopen dan kan je nu mooi 2 vliegen in een klap slaan. Wanneer je in de Getnudiesshop een bestelling plaatst van minimaal 50 euro krijg je daar een 1/5 staatslot bij. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt en geldt niet bij achteraf betalen.

Gratis staatslot bij uw bestelling
WIE VAN DE DRIE
Marie Chantel Jayden
Marie | Chantel | Jayden
SHOREWOOD SEATTLE LIPDUB [BACKWARDS]
SHOREWOOD SEATTLE LIPDUB [BACKWARDS]
Okay, ik roep 2009 officieel uit tot het jaar van de lipdubs. Twee scholen uit Seattle dagen elkaar uit om de beste lipdub te maken en bij deze laatste productie van de Shorewood highschool doen ze dat achterstevoren. Hmz top dat maar es! De versie van Shorecrest "Hey ya" staat er ook bij. Welke vindt jij de beste ?

SHOREWOOD SEATTLE LIPDUB [BACKWARDS]KERSTBOOM STELEN [FAIL]
KERSTBOOM STELEN [FAIL]
Als je met de kerstdagen in zicht kerstbomen gaat stelen heb je niet echt begrepen wat de kerstgedachte nu precies inhoud. Deze gast probeert er toch met 2 kerstbomen vandoor te gaan nadat hij eerst eventjes de verkoper heeft geroepen. Niet echt heel slim en hij wordt dan ook gewoon gepakt. FAIL!

KERSTBOOM STELEN [FAIL]SUBARU pulls TRUCK out of SNOW
SUBARU pulls TRUCK out of SNOW
Dat de Subaru Imprezza een auto was met een aardig vermogen dat weet iedereen die een beetje de rally sport in de gaten houdt maar dat zo'n Imprezza ook heel goed als afsleepwagen kan dienen was mij eigenlijk nog niet bekend. Deze Subaru Imprezza rijder werd gevraagd eventjes te helpen bij een truck die vast is komen te zitten. ECHT ?

SUBARU pulls TRUCK out of SNOWAPPLE STORE VIVALDI
APPLE STORE VIVALDI, MYSTERYG
Een beetje muzikant is niet aan één instrument gebonden en zo ook deze gast niet die naar San Francisco ging zonder zijn gitaar maar zich toch niet kan bedwingen wanneer hij in de Apple store aldaar een klein keyboardje ziet. De vier seizoenen van Vivaldi dus, erg erg leuk gedaan!

APPLE STORE VIVALDICOOL GOLF PUT
COOL GOLF PUT
Wat te doen als je je op een vrijdagavond stierlijk verveeld maar wel van alles in huis hebt om een leuk filmpje te maken. Juist ja een leuke clip maken dus voor het internet, en dat is dit dan toch wel weer geworden al weet ik niet hoeveel pogingen hieraan vooraf zijn gegaan voordat het uiteindelijke goed ging, het ziet er zeker cool uit.

COOL GOLF PUTGAMETIME 869 - GUNROX XMAS
GAMETIME 869 - GUNROX XMAS
Vandaag ben je niemand minder dan de kerstman en je moet jouw kerstman HQ verdedigen tegen een rivaliserende kerstman die de volle aanval heeft ingezet. Vergeet niet onderweg te upgraden, game on!

GAMETIME 869 - GUNROX XMASJESSICA DE CARLO | DEEL 2
JESSICA DE CARLO
Deze maand konden jullie al eventjes kennis maken met deze Jessica de Carlo die ik echt erg erg lekker vind en regelmatig voor Ome Hef een videotje in mekaar steekt. Die eerste video kan je HIER nog eens terugkijken maar wij gaan vandaag naar deel 2 kijken van deze schoonheid.

JESSICA DE CARLO | DEEL 2VOLKOMEN KUT JAAROVERZICHT bij GIEL [TIP]
VOLKOMEN KUT JAAROVERZICHT [TIP]
Zo aan het eind van het jaar worden we helemaal doodgegooid met allerlei jaarmixen en jaaroverzichten en daar moet je van houden. Ik vind al die megamixen helemaal geweldig sinds ik ooit es voor het allerleerst de Grandminx van Ben voorbij hoorde komen en in dit Volkomen Kut jaaroverzicht bij GIEL lopen Veldhuis en Kemper nog eventjes het jaar door.

VOLKOMEN KUT JAAROVERZICHT

SEXTAPE FAIL
SEXTAPE FAIL
Tegenwoordig is het zo gemakkelijk om filmopnames te maken dat we ook regelmatig getrakteert worden op sextapes al dan niet bewust opgenomen en verspreid op het wereld wijde web. Mijn favoritet is nog steeds die van Pamela en deze gast denkt dat hij de ster kan zijn in een eigen gemaakte sextape. Helaas faalt hij hopeloos.

SEXTAPE FAILTHE DARK [ANIMATIE]
THE DARK [ANIMATIE]
Zo door de jaren heen hebben we al veel animaties gepost die meestal afkomstig waren van nog lerende studenten die een afstudeeropdracht te maken hadden. Op het Hollandse Animatie Film festival werd deze korte animatie "The Dark" al vertoond en buurman Patje heeft de heuse premiere van deze clip voor het internet. Leuk!

THE DARK [ANIMATIE]

PIZZABABE KRISTINA SCOTT
PIZZABABE KRISTINA SCOTT
Het is vrijdag en dat betekent helaas alweer de laatste Pizzababe voor de deze week en we sluiten deze week af met de mooie Kristina Scott met de mega boobies. Leuk lingerie setje heeft ze aan maar nog leuker is het als die uit gaat, raten maar weer.

PIZZABABE KRISTINA SCOTTZOOM & ENHANCE
ZOOM & ENHANCE
We hebben weer iemand gevonden met veelsteveel vrije tijd en dat is duidelijk zichtbaar in deze knap gemaakte mash up met wederom allerlei scenes uit welbekende films. De focus ligt op inzoomen en enhancen, wie raad eventjes uit welke films / series deze beelden allemaal komen ?

ZOOM & ENHANCEBMW versus BRANDWEERKRAAN
BMW versus BRANDWEERKRAAN
In L.A is een Bmw net in volle vaart tegen een brandweerkraan aangeknalt en dat geeft nogal wat wateroverlast. Iemand ter plekke maakte deze beelden waarop toch wel duidelijk te zien is hoe hard die klap geweest moet zijn.

BMW versus BRANDWEERKRAANNICOLETTE VAN DAM | LIVE BOOBJOB
NICOLETTE VAN DAM
Nicolette van Dam is een presenteer babe van RTL met naar mijn mening iets te kleine borsten. Geeft natuurlijk niet want de huidige techniek staat voor niets, moeten 2 editors bij Endemol gedacht hebben. Om een beetje te fukken hebben ze haar digitaal een heuse boobjob gegeven, helaas voor deze heren haalde deze beelden echt de buis.

NICOLETTE VAN DAM | LIVE BOOBJOBDATEN doe je in een YARIS
DATEN doe je in een YARIS
Ik wil er nog niet dood in gevonden worden maar toch blijkt elk jaar weer dat een Toyota de minste tijd langs de kant van de weg staat. De Yaris is een van de kleinste uit de Toyota familie maar schijnt het goed te doen bij de schoonfamilie.

DATEN doe je in een YARISGAMETIME 868 - ICE X-MAS
GAMETIME 868 - ICE X-MAS
Net zoals dat de babes ineens in kerstoutfit te bewonderen zijn hebben we ook een game die je weer iets meer in de kerstsfeer brengt. Je moet telkens een lijntje tekenen waar je ijsbeer overheen gaat rijden terwijl je onderweg ook nog zoveel mogelijk items mee pakt. Pas op voor de monsters, game on!

GAMETIME 868 - ICE X-MASKERST met CLAUDIA
KERST met CLAUDIA
We konden vanmiddag al de kerst in met Amanda die in kerstoutfit als Pizzababe fungeerde en vanavond sluiten we af met webcammeisje Claudia die speciaal voor ons een dansje doet en zicht daarbij ook nog eens uitkleed. Hoe mooi is het leven!

KERST met CLAUDIA

JACK BAUER vs SANTA CLAUS [MASH UP]
JACK BAUER vs SANTA CLAUS [MASH UP]
Het is jammer dat er momenteel geen afleveringen zijn van 24 want kijken hoe Jack Bauer telkens weer de wereld redt is toch telkens weer erg vermakelijk. Deze keer is de kerstman verdachte en de kenners van Jack Bauer weten dat het geen goed nieuws als je door Jack ondervraagd gaat te worden. TOP!

JACK BAUER vs SANTA CLAUSVJ MAGRAO VIDEO YEARMIX 2009
VJ MAGRAO VIDEO YEARMIX 2009
Soow en dat is dan alweer de 2e jaarmix die we presenteren dit jaar en dit keer wil ik toch wel wat meer waardering terugzien in de comments want er gaan toch wel wat uurtjes in het maken van zoiets zitten. Vorige week dus Philliz en dit keer ene DJ VJ Magrao die het probeert. Playlist is ook dit keer voorhanden bij meer lezen!

VJ MAGRAO VIDEO YEARMIX 2009AND THIS IS CHRISTMAS [THE FUNNIES]
AND THIS IS CHRISTMAS [THE FUNNIES]
Ja mensen je komt er nu echt niet meer omheen, er ligt een pak sneeuw buiten en overal waar je kijkt branden de gezellige kerstlichtjes in de etalages of zelfs in tuinen en dat terwijl ze in Kopenhagen juist proberen de CO2 uitstoot te verminderen. Dat er ook nog leuke elementen aan kerstmis zitten zien we in deze toffe compilatie met daarin de leukste video's van American Funniest videos. Hier meer AFV!

AND THIS IS CHRISTMAS [THE FUNNIES]

PIZZBABE AMANDA HANSHAW XMAS
PIZZBABE AMANDA HANSHAW XMAS
We gaan steeds dichter naar de kerstdagen toe en dat betekent dat we ook weer de nodige babes in kerst outfits voorbij gaan zien komen. Ik kan jullie alvast attenderen op een geweldige exclusieve gallerie met kerstbabes die er volgende week zo vlak voor de kerst nog aankomt. Vandaag Amanda Hanshaw, whoeehoeee!

PIZZBABE AMANDA HANSHAW XMASROCKET LAUNCHING MOTORCYCLE
ROCKET LAUNCHING MOTORCYCLE
Deze motor is behalve met de nodige pk's ook nog uitgerust met een rocketlaunch systeem wat natuurlijk erg handig is als er wat mensen onnodig links rijden en je wilt er snel voorbij. Vandaar dat deze gast zelf maar zo'n systeem bouwde, of het mag van de politie, ehrm nee dat lijkt me niet.

ROCKET LAUNCHING MOTORCYCLEJIMMY KIMMEL - STORY OF CHRISTMAS
JIMMY KIMMEL - STORY OF CHRISTMAS
De talkshow van Jimmy Kimmel we eigenlijk nog nooit op de NL tv kunnen bewonderen en dat is best jammer want die show is gewoon 10x beter als bijvoorbeeld de Dave Letterman show. Vandaag het verhaal van kinderke jesus vertelt door het Jersey Shore Theater.

JIMMY KIMMEL - STORY OF CHRISTMASCAR vs GIRL = FAIL
CAR vs GIRL = FAIL
We hebben al zoveel filmpjes voorbij zien komen met daarin vrouwen aan het stuur die er echt een potje van maken. Maar zoals we kunnen zien in deze clip hoeft een auto niet eens te rijden wil deze vrouw al hopeloos falen.

CAR vs GIRL = FAILWTF GEBEURT HIER ?
WTF GEBEURT HIER ?
Ik heb geen idee eigenlijk wat we hier zien op deze beelden maar het gaat er nogal heftig aan toe. 2 Groepen krijgen het met elkaar aan de stok waarbij een paar gasten naar een vuurwapen grijpen terwijl de andere zich met stokken proberen te verdedigen. Wij verzint / weet wat er hier in werkelijkheid aan de hand is mag dat melden.

WTF GEBEURT HIER ?GAMETIME 867 - DIAMOND VALLEY 2
Het spel van vandaag is weer eens megasimpel en hebben we al in meerdere varianten kunnen spelen. We gaan dus diamantjes met dezelfde kleur bij elkaar zoeken en er telkens 'n rijtje van 3 van maken. Besturing is met de muis ik zeg Game on!

GAMETIME 867 - DIAMOND VALLEY 2

MEGA BOOB WEBCAM CHICK
MEGA BOOB WEBCAM CHICK
Helemaal vergeten gisteravond om de dag afsluiter in babevorm te posten dus dat doen we nu maar eventjes. Deze dame heeft niet achteraan gestaan op tietuitdeel dag en is verder ook vrij gevuld. Wij kijken eventjes mee hoe ze voor de webcam een showtje geeft.

MEGA BOOB WEBCAM CHICKDE UNOX MUTS van '63
'Kou zit tussen je oren, dus je kunt maar beter iets warms opzetten.' aldus Reinier Paping de winnaar van de Hel van '63, die nu verfilmd is. Nu het kouder en kouder wordt en er zelfs al weer over een nieuwe elfstedentocht gesproken wordt wil jij natuurlijk ook zo'n coole UNOX '63 special edition muts want dat is dé musthave van 2009. DAT KAN! We mogen er 5 weggeven en de prijsvraag is : Noem 3 winnaars van de Tocht der tochten buiten de legendarische Reinier Paping, en mail je antwoord naar Pizzaman@Tastelikepizza.com. Hier kan je de trailer van de Hel van '63 bekijken en er is zelfs een 6 uur durende making of van De Muts van 63 te zien op deze aktiesite!

DE UNOX MUTS van '63

WINNAARS ZIJN : Oude Hilbert , Liesbeth V, Ever Hard, Nathalie H. en Peter L. | Jullie hebben allemaal een email! Check ook je Spambox!

BOSTON UNIVERSITY LIPDUB
BOSTON UNIVERSITY LIPDUB
Wat mij betreft kunnen er niet genoeg van dit soort lipdub clips het wereld wijde web opgeslingerd worden want ik vind de een nog beter dan de ander. We zijn vandaag op de universiteit van Boston en gaan lipdubben op het nummer "ABC, I want you Back" van de Jackson 5. TOP!

BOSTON UNIVERSITY LIPDUBPIZZABABE VALERIE MASON
PIZZABABE VALERIE MASON
Eindelijk weer eens een Pizzababe met te grote tieten zoals we eigenlijk gewend zijn van Playboy. Mooie dame deze Valerie Mason maar die mukken die ze zich heeft laten aanmeten zijn toch echt een paar maten te groot niet dat ik me er verder aan stoor ofzo. Raten maar weer!

PIZZABABE VALERIE MASONDE GROTE VUURWERK POST
DE GROTE VUURWERK POST
Zelfs overdag hoor je het eerste vuurwerk al weer knallen zo rond deze tijd en ik moet eerlijk bekennen dat ik vuurwerk nog steeds even leuk vindt als toen ik 12 was. Mijn favoriete vuurwerk is nog steeds deze BOMBA maar de jongens van WLF hebben ook wat leuk spul bijelkaar gezocht. Wie heeft er al het nodige knalwerkt in huis ?

DE GROTE VUURWERK POST

RUSTIG MAAR MEVROUWTJE
Ook al ben je zo schuldig als Willem Holleeder, als je onverwachts wordt aangehouden bij bijvoorbeeld een verkeerscontrole is het zaak dat je je zo veel mogelijk gedeisd houdt. Wat er hier precies voorvalt kan ik helaas niet verstaan maar deze dame flipt 'm helemaal uit.

RUSTIG MAAR MEVROUWTJEHOT CHICK KARATE CHOP [FAIL]
Best een lekkere chick deze blonde bimbo maar een beetje overmoedig is ze wel. Sinds vorige week zit ze op karate en dat wil ze desgevraagd graag eventjes demonstreren. Het gaat niet helemaal goed en ze maakt een lelijke smakkert, ze is wel sportief!

HOT CHICK KARATE CHOP [FAIL]AMAZING CAR IMPRESSIONS
AMAZING CAR IMPRESSIONS
Ene Steve is gespecialiseerd in het nadoen van carsounds en dat kan hij best goed. Met Steve als vriend heb je dus helemaal geen geluid nodig wanneer je een spel als Forza aan het spelen bent. Hij kan behalve auto's ook motoren en zelfs brommers nadoen. Top Steve!

AMAZING CAR IMPRESSIONSGAMETIME 866 - BIG AND SMALL
GAMETIME 866 - BIG AND SMALL
Net zoals gisteren hebben we ook vandaag een leuke game Big and Small. Los de puzzles op door blokjes te schuifen of mediteer om te te laten verdwijnen om telkens naar de volgende level te gaan. Ben je fan van Sven en wil je VIP naar het WK allround schaatsen 2010 in Heerenveen zet dan eventjes HIER de snelste tijd neer.

GAMETIME 866 - BIG AND SMALLBOOTYSHAKERZ | 8 MINUTE COMPILATION
BOOTYSHAKERZ
We waren eigenlijk nog maar net begonnen met de Bootyshakerz serie of er was al weer iemand zo vriendelijk om een leuke booty compilatie te maken die zo'n 8 minuten duurt. Helaas is de beeldkwali niet altijd even goed maar waar we naar kijken is over het algemeen niet slecht. De volgende Bootyshaker doet weer een solo aktie en kan je vrijdag verwachten! De meeste clipjes kan je via bovenstaand linkje in z'n geheel bekijken.

BOOTYSHAKERZ | 8 MINUTE COMPILATIONTRAIN vs TRUCK
TRAIN vs TRUCK
Bij elke treinovergang staat sinds jaar en dag een bordje dat je bij filevorming moet zorgen dat je niet op de rails staat met je voertuig omdat er dan weleens nét een trein aan zou kunnen komen. Deze vrachtwagen chauffeur had eigenlijk beter moeten weten maar zet zijn truck toch gewoon midden op de rails.

TRAIN vs TRUCK

PIZZABABE KASSIE LYN
PIZZABABE KASSIE LYN
We konden laatst al eventjes kennismaken met deze Kassie Lyn die wel vaker langs mocht komen als het aan jullie lag. Ik heb haar nog steeds niet zover dat ze onder de zonnebank alles eventjes egaal heeft gebruind maar ze is zeker een kanshebber voor de Pizzababe van het jaar. Laat eventjes weten door te raten of jullie er ook zo over denken.

PIZZABABE KASSIE LYNPIZZAMAN'S DIARIES | TRAUMA DELIVERIES
PIZZAMAN'S DIARIES
Als Pizzabezorger kom je nog eens ergens en na de vorige clip kreeg ik ineens allerlei sollicitaties binnen van mensen die graag eens een pizza zouden bezorgen. Helaas is het niet altijd oppertdetop, zo hield ik aan deze dame haast een traumatische ervaring over. ECHT TRAUMA!

PIZZAMAN'S DIARIES | TRAUMA DELIVERIES

ps. linkje onder ECHT TRAUMA stond niet helemaal goed, nu wel.. op eigen risico!

NOBEL PEACE PRICE AFTERPARTY met WILL SMITH
NOBEL PEACE PRICE AFTERPARTY
Om voor sommige mensen nog steeds onbegrijpelijke redenen won President Obama de Nobel vredes prijs 2009 en dat gaat natuurlijk gepaard met een feestje. Helaas was Obama al weg maar sterren als Will Smith, Toby Keith, Wyclef Jean en Natasha Beddinfield rockte de pan uit op de officiele afterparty. Hier de beelden!

NOBEL PEACE PRICE AFTERPARTYTECHNO JEEP
TECHNO JEEP
Ene Julian Smith dacht dat de sounds van z'n Jeep wel tof zouden klinken in een soortement van symfonie. Het koste zo'n twee weken oefenen en 7 uur filmen maar het eindresultaat mag er dan zijn. Kijk eventjes mee naar deze clip en voor de echte fans is er zelfs al een ringtone zum download.

TECHNO JEEPIRISH PARLEMENT | FUCK YOU
IRISH PARLEMENT
En wij dachten dat dit soort verharding van de politiek alleen in NL plaatsvond, mooi niet dus! We gaan eventjes kijken naar beelden uit het Ierse parlement waar ene Paul Gogarty het helemaal gehad heeft en zelfs de woordjes Fuck You gebruikt. Bonus: Retro beelden uit het Engelse parlement die zelfs EPIC zijn.

IRISH PARLEMENT | FUCK YOUANAL SUNSHINE
ANAL SUNSHINE
Ik heb het eigenlijk wel vaker dat ik een remix beter ken of vaker gehoord heb dan het origineel en als dan eens het origineel gedraaid wordt zing je bijna de verkeerde lyrics mee. Ik denk dat deze plaat "Ain't no sunshine, when she's gone" voorgoed verpest is door deze tekst die op zich wel weer goed gevonden is.

ANAL SUNSHINEGAMETIME 865 | ADVENTURES of BARNEY
GAMETIME 865
Een kick ass game deze Adventures of Barney en meteen de reden waarom ik zo laat ben. Het zijn maar 5 levels die je door moet maar dit is wel een super leuk verslavend spelletje. Een side scrolling platform game dus waar je vanalles en nog wat onderweg tegenkomt. Game on!

GAMETIME 865 | ADVENTURES of BARNEY

THE FABULOUS LIFE OF...
THE VODAFONE 360 HEROES
Wat hebben Daryl van Wouw, Club Zonder Filter, Nalden, La Roux en Joost van Bellen bijvoorbeeld met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal heroes in hun eigen wereld en ze zijn gevolgd in hun dagelijks leven waarin ze altijd wel iets bijzonders meemaken. Zo probeert Daryl zijn rijbewijs in China te halen, wil Club Zonder Filter hardcore DJ worden en regelt Nalden een one night stand. Kijk mee hoe dat gaat!

THE FABULOUS LIFE OF...

HEY, PANNEKOEK ?
HEY, PANNEKOEK ?
Ik kan er niets aan doen maar telkens als ik het woordje pannekoek lees of hoor dan moet ik denken aan dat opstootje met Marco van Basten. Vandaag toch iets heel anders, we gaan namelijk proberen ons geliefd te maken bij deze blonde chick door pannekoeken te bakken. Of het helpt ?

HEY, PANNEKOEK ?WIN 2 BIOS KAARTEN voor LAW ABIDING CITIZEN
WIN 2 BIOS KAARTEN voor LAW ABIDING CITIZEN
Wij waren een van de gelukkige die de film alvast mochten bekijken en ik kan je zeggen dat dit weleens DÉ film van het jaar 2009 kan worden. Als je van een sterke verhaallijn en top acteerwerk houdt dan mag je deze film zeker niet missen. Vandaar dat wij een kleine PRIJSVRAAG hebben georganiseerd. Wat moet je daar voor doen ? Heel simpel, noem 3 van de hoofdrolspelers uit deze film en mail je antwoord naar Pizzaman@tastelikepizza.com. We hebben 3x 2 setjes en vanavond maken we de winnaars al bekend. Helaas voor onze Vlaamse vrienden geldt dit alleen voor de NL bezoekers....

DE KAARTEN ZIJN GEWONNEN DOOR : SANDER, JELMER en MARTIN !! Jullie hebben allemaal een email ontvangen, ik ga voor de andere mensen die het juiste antwoord hadden nog een troostprijs proberen te regelen.. DE PRIJSVRAAG is DUS OVER!!!!!

troostpijs (dvd pakket) gewonnen door Paul!
PIZZABABE DESTINY MOODY
PIZZABABE DESTINY MOODY
We beginnen de week rustig en vrij netjes met deze Destiny Moody die toch wel weer een schatje is zo te zien. Na dat booty clipje van gisteravond ben ik me toch weer wat gaan verdiepen in de dames met een iets wat latijns amerikaanse achtergrond wat deze Destiny ook lijkt te hebben. Raten maar weer!

PIZZABABE DESTINY MOODYEEN OLIFANT als HUISDIER
EEN OLIFANT als HUISDIER
Je hoort weleens dat mensen aapjes thuis houden als huisdier en dat kan natuurlijk helemaal niet want die beesten horen gewoon in het wild thuis. Hoe ze erbij kwamen om dit baby olifantje genaamd Fantic in huis te halen hoor je in het nieuwsbericht wat erbij zit.

EEN OLIFANT als HUISDIER

DIT IS SAMBA JACKSON
DIT IS SAMBA JACKSON
Dit zijn beelden uit Nicaraqua waar Michael Jackson's grootste fan woont en die niet zo heel lang geleden te zien was op de VPRO televisie. Dankzij de linktiplijn en Jeroen kwam deze clip tot ons en ik moet zeggen deze gast heeft echt de moves, helaas geen X-factor, das dan weer jammer.

DIT IS SAMBA JACKSONAXL ROSE & KID CUDI | FIGHT
AXL ROSE & KID CUDI
Zijn zangstem is al tijden niet meer om aantehoren en misschien dat Axl Rose daarom dit weekend helemaal uitflipte tegen een fan op LAX airport en daardoor weer eens in de media was. Als je denkt dat Axl de enige is die z'n handjes los heeft dan heb je het mis! In het eerste filmpje zie je ene Kid Cudi die één fan z'n fans te lijf gaat tijdens een concert.

AXL ROSE & KID CUDI | FIGHTMT DEW | BATTLE OF SUPREMACY 2
MT DEW
Afgelopen weekend werd er in Melbourne, Australie het 2e Mountain Dew "Battle of Supremacy" freestyle skate event georganiseerd. Het ging er weer heftig aan toe met soms toch wat lelijke valpartijen, in deze video zien we de highlights nog eventjes voorbij komen.

MT DEW | BATTLE OF SUPREMACY 2GAMETIME 864 | BLOONS TOWER DEFENSE 4
Alweer het vierde deel van Bloons Tower Defense met de usual opdracht en grappig upgrade mogelijkheden, met als uiteindelijke bedoeling de ballonen te stoppen die op je neerdalen. Je kan ook nog zelf een game ontwerpen om je maandagochtend pas echt te verklooien. Game on!

GAMETIME 864 | BLOONS TOWER DEFENSE 4BOOTY SHAKERZ | ROMPE EL CULO
BOOTY SHAKERZ #001
Er staan natuurlijk al wel meer dames op TLP die lekker met hun kont voor de camera staan te draaien. Maar ik was toch van plan een kleine verzameling te gaan aanleggen onder deze noemer en vandaag bijten we de spits af met deze leuke chick die echt heel erg haar best doet en zich in allerlei moeilijke bochten wringt om op te vallen.

BOOTY SHAKERZ | ROMPE EL CULOPOKKIE wil LOEKI
POKKIE wil LOEKI
De KPN Hi-campagne Pokkie Foetsie is genomineerd voor de Gouden Loeki 2009, dé publieksprijs voor televisiecommercials. Tijdens de rust van FC Twente - NAC heeft Keshondra alle voetballers en supporters van FC Twente opgeroepen om te gaan stemmen op Goudenloeki.nl. Daarom vragen wij ook jou te stemmen! Het is heel simpel: ga nu naar Pokkiewilloeki.nl en stem! Hier de video van Keshondra's oproep tijdens FC Twente - NAC!

POKKIE wil LOEKI

MONTPELLIER PHARMA LIPDUB
MONTPELLIER PHARMA LIPDUB
Eigenlijk de enige Fransman die wij kennen komt uit Montpellier en dat is natuurlijk Remy Gaillard die misschien vroeger zelf ook wel op deze school voor apothekers heeft gezeten. Het nummer wat hier gelipdubbed wordt is wederom, "I gotta Feeling" maar dat maakt niet uit. Beelden zijn wederom leuk!

MONTPELLIER PHARMA LIPDUBWIE VAN DE DRIE
Angel Taylor Ann Mysterie ?!
Angel | Taylor Ann | Mysterie ?!
KOM JIJ OOK ?
KOM JIJ OOK ?
Het is ongeloveloos maar toch echt waar wat je meemaakt wanneer je uit het vliegtuig stapt in Stockholm, Zweden. Overal waar je kijkt zie je babes en dat is echt niet overdreven. Voor een festival in Zweden maakt deze blondine graag eventjes reclame door ons alvast te laten weten / horen dat zij zeker komt. Poeh! [via Clint]

KOM JIJ OOK ?CHRISTMAS LIGHT HERO [TIP!]
CHRISTMAS LIGHT HERO [TIP!]
Als de man des huizes een voormalig werknemer is van Disney en daar als specialeffects man werkte dan kan je erop wachten dat het huis er tijdens de kerstdagen er net iets anders uitziet als bij de buren. Deze Ric Turner verrast zijn familie met een soortement van mix tussen een kerstshow en Guitar Hero. EPIC!

CHRISTMAS LIGHT HERO [TIP!]DON'T GET PISSED
DON'T GET PISSED
Een dronken vrouw is een engel in bed dat is een waarheid als een koe, maar of dat ook geldt voor Engelse dames heb ik me eigenlijk altijd al afgevraagd. Het woordje pissed heeft in het Engels nogal verschillende betekenissen en dat wordt nog maar eens uitgelegd in deze PSA.

DON'T GET PISSEDTRAILER CUT | VOLUME ONE
TRAILER CUT
Ik blijf erbij dat iedereen met wat teveel tijd en de juiste software dit soort clips kan maken al is deze wel weer heel erg mooi gemaakt. Van 48 verschillende topfilms werden de trailers naast elkaar gelegd en dit is het geweldige eindresultaat. Bijna net zo mooi als deze compilatie!

TRAILER CUT | VOLUME ONEDOG vs LASERLIGHT
DOG vs LASERLIGHT
We hebben al vaker kunnen zien dat je met een laserpen en een huisdier best grappige shit kan uithalen maar dit gaat me toch wel een klein beetje te ver. Deze hond rent zich helemaal het apen lazerus omdat z'n baasje zo vriendelijk was een laserpen aan z'n halsband te bevestigen. Kan dit ?!

DOG vs LASERLIGHTGAMETIME 863 - HOBO PRISON BRAWL
GAMETIME 863 - HOBO PRISON BRAWL
Ik werd vanmorgen badend in het zweet wakker van een of andere nachtmerrie en ben net een beetje bekomen van de schrik. Deze gast wordt wakker in de gevangenis en heeft daar meteen allerlei vijanden gemaakt zodat het elke lunchtime weer vechten is met medegevangenen. Ik zeg game on!

GAMETIME 863 - HOBO PRISON BRAWL

LUNA voor de USA #51
LUNA voor de USA #51
De laatste keer dat Ruben alle Luna filmpjes van die inmiddels op TLP staan telde waren het er een stuk of 50 dus dan zal dit zo ongeveer 51 zijn. Ik heb niet echt veel zin om te tellen maar onze Luna heeft wel weer als vanouds zin om haar kleertjes uit te trekken. Wij kijken (nog steeds) graag mee!

LUNA voor de USA #51KERST met DENISE MILANI
KERST met DENISE MILANI
Ik word nooit zo vrolijk van deze dagen waarin het langer donkerder is dan licht en wat mij betreft mag het weer snel richting de zomer gaan. natuurlijk zijn er ook wat leuke feestjes in de wintermaanden en gaan we weer van allerlei lekkernijen met de kerst voorgeschoteld krijgen. Denise Milani doet alvast een poging ons in de juiste stemming te krijgen.

KERST met DENISE MILANI

RWANDA GRAND PRIX
RWANDA GRAND PRIX
Matt Harding kennen we natuurlijk allemaal nog van zijn fantastische "Where the hell is Matt" dans clip wat zo'n beetje tot allerbeste viral filmpje ooit is uitgeroepen en vandaag de dag is Matt wat aan het videoproducen geslagen en reist nog steeds de hele wereld rond. Tijdens een cursus voor wezen in een school in Kigali, Rwanda maakte hij deze stoere stopmotion clip!

RWANDA GRAND PRIXWIE VAN DE DRIE
Anna Julia Jodie
Anna | Julia | Jodie
20 YEARS of DRUNK DRIVING TAC
20 YEARS of DRUNK DRIVING TAC
Met de feestdagen in aantocht is het weer glaasje op laat je rijden en eigenlijk is het jammer dat dat er nog steeds niet standaard bij elke bestuurder in zit. Al 20 jaar maken de mensen van TAC elk jaar zo rond de feestdagen een soortgelijke PSA om de mensen te waarschuwen. Hier een huiveringwekkende short met 20 jaar PSA's.

20 YEARS of DRUNK DRIVING TACCHRISTINA CURRY vs MOEDER PAAY
CHRISTINA CURRY in FHM
We konden gisteren eigenlijk al horen wat Theo Maassen van het naakt poseren van Patricia Paay in het nieuwe Playboy nummer vindt maar die dochter van La Paay is toch wel eventjes hele andere koek. Checken we eventjes de 19 jargie Christina Curry die naakt gaat voor de FHM in deze teaser. HOT: De shoot van Paay staat er ook bij ter vergelijking, in 2 delen!

CHRISTINA CURRY in FHMTV SHOT TO DEATH BET
TV SHOT TO DEATH BET
Ene Wayne was zo zeker dat zijn team de Redskins het zou winnen van The Saints dat hij een weddenschap afsloot met z'n vrienden. Bij winst van de Saints mogen zijn vrienden zijn TV kapot schieten. Helaas voor hem wonnen de Saints in de extra tijd met 33-30. Toch zonde!

TV SHOT TO DEATH BETMUPPETS | THE RINGING OF THE BELLS
Ik heb gisteren de Merry Madagascar kerstfilm gezien en die was best nog wel grappig als je tenminste van die animatie reeks houdt. De Muppetshow is door de jaren heen ook legendarisch geworden en hebben voor dit jaars kerst een kleine Christmas Carrol opgenomen.

MUPPETS | THE RINGING OF THE BELLSOMG! DRUNK DRIVING
OMG! DRUNK DRIVING
Het is weer weekend en dat betekent helaas dat er vanavond weer heel wat mensen dronken in hun auto stappen na een avondje flink door tetteren. Deze gast is zo dronken dat hij eerst nog eventjes wat aftankt voordat hij in z'n auto stapt. Het lijkt erop of dat deze wouten om de hoek stonden te wachten...

OMG! DRUNK DRIVINGGAMETIME 862 - ASTROBASE
GAMETIME 862 - ASTROBASE
Er zijn weer allerlei vijanden onderweg en het is jouw missie om de thuisbasis te verdedigen tegen de indringers. Je moet daarvoor weer allerlei artillerie opstellen in deze space omgeving en dat moet je telkens op de juiste plek doen. Een goed begin van deze zaterdagochtend, game on!

GAMETIME 862 - ASTROBASE5 OP EEN RIJ
5 OP EEN RIJ
Sjah, beetje moeilijk kiezen zo als er ineens 5 knoerten op een rijtje staan maar echt medelijden met deze fotograaf heb ik niet. Een klein paradijs voor onze Tokus denk ik bij het zien van al die DD mukken helaas moeten wij het slechts doen met deze beelden.

5 OP EEN RIJGIRLS OF THE ESSEN MOTORSHOW 2009
GIRLS OF THE ESSEN MOTORSHOW 2009
We hadden al eens mooi beeld van de Essen Motorshow uit 2007 met dames en zelfs een stripact en ook dit jaar was er weer genoeg moois te zien behalve de uitgestalde bolides. Buurman Pat heeft vast twee filmpjes klaarstaan met daarin de mooiste dames voor jullie nog eventjes op een rijtje.

GIRLS OF THE ESSEN MOTORSHOW 2009

TIGER WOODS in EYE OF THE TIGER
TIGER WOODS in EYE OF THE TIGER
Konden we vorige week al een slowjam remix horen met daarin Tigers originele voicemail berichten over zijn buitenechtelijke relaties. Vandaag een remake van het welbekende nummer Eye of the Tiger van Survivor waarin Tiger nogeens de hoofdrol krijgt toebedeeld. Ik vraag me af hoe lang dit nog gaat duren.

TIGER WOODS in EYE OF THE TIGERPIZZABABE JAMIE RAY
PIZZABABE JAMIE RAY
De weekafsluiter is deze Jamie Ray geworden die toch echt wel de moeite waard is al zeg ik het zelf. Erg mooie dame die ook gek is op Gilette zo te zien en dat zien we toch wel graag dacht ik zo. Ik zeg raten maar weer en maandag is er natuurlijk gewoon weer een nieuwe Pizzababe van de dag.

PIZZABABE JAMIE RAYSCHAT WAS JIJ DE AUTO EVEN ? [FAIL]
SCHAT WAS JIJ DE AUTO EVEN ? [FAIL]
Als ik zo die beelden afentoe voorbij zie komen met vrouwen aan het stuur dan zou ik me wel 2x bedenken voordat ik een vrouw mijn bolide zou meegeven. De dames geven het woord ramptoerist een hele nieuwe betekenis. Neem nou deze dame die alleen maar eventjes de auto door de wasstraat moest rijden. FAIL!

SCHAT WAS JIJ DE AUTO EVEN ? [FAIL]SIMPSONS INTRO [LIVE]
SIMPSONS INTRO [LIVE]
Tegenwoordig komen The Simpsons voor Southpark waardoor ik zo afentoe nog eens de laatste minuutjes van ze meekrijg. Ook al bestaan Bart & Homer en de rest van de familie al tijden toch was er ook voor het hele cartoon gebeuren al een soortement van Simpsons waar dit de intro voor was.

SIMPSONS INTRO [LIVE]CATCHING a HOMELESS PERSON
CATCHING a HOMELESS PERSON
Een man in NYC verdenkt zijn vriendin ervan dat ze snachts zijn koelkast plundert al dan niet bewust en besluit een verborgen camera met nachtvision op te hangen om haar te betrappen. Wanneer hij dan de volgende dag de band terug kijkt blijkt het niet zijn vriendin te zijn maar een dakloze die al maanden boven z'n keuken leeft.

CATCHING a HOMELESS PERSONCHAINSAW ANIME
CHAINSAW ANIME
Ik heb dit soort artiesten weleens aan het werk gezien en ik moet zeggen dat het wel een stukje kunst is wanneer je uit een blok hout ineens een houtsnijwerk kan toveren met zoveel detail. Deze gast is gespecialiseerd in het maken van Anime figuurtjes en doet dat nog aardig rap ook.

CHAINSAW ANIMENASCAR CRASH
NASCAR CRASH
Tijdens de Nascar race voor het ARCA 2009 tikt een van de auto''s een ander aan waardoor die een crash van een wagentje of 10 verzoorzaakt. Het ziet er allemaal best grappig uit wanneer je ze in slowmo over de baan ziet gaan. Echte gewonden vielen er gelukkig niet.

NASCAR CRASHGAMETIME 861 - HR MAGEDDON
Vrijdag is van oudsher de zwaarste dag op kantoor en vanaf een uurtje of 12:01 zit je dan al te kijken of het weekend is. In dit spel wat zich afspeelt op de HR afdeling van een kantoor is het stressen geblazen. Een verkoper, receptionist, IT'er en manager. Iedere speler heeft zijn specialiteiten, dus het is zaak je ultieme team samen te stellen.

GAMETIME 861 - HR MAGEDDON

CRISTINA DEL BASSO
CRISTINA DEL BASSO
Poeh de eerste nieuwsrecepties en borrels zijn begonnen hoor en de eerst die ik had was gisteravond waardoor ik hier nu als een zombie er bij zit. Niet echt leuk dus en ik denk niet dat het vandaag een latertje gaat worden. De afsluitbabe was ik vergeten maar had je nog wel tegoed. Cristinal Del Basso dus... jummie!

CRISTINA DEL BASSO


DOE ES TANDJES SPUGEN
DOE ES TANDJES SPUGEN
Het is niet helemaal duidelijk wat deze chick nou precies in gedachten had toen ze als een bezetene op de basket afkwam rennen maar het loopt wel vervelend voor haar af. Vlak voordat ze bij de basket is struikelt ze namelijk en faalt hopeloos, epic bijna zelfs.

DOE ES TANDJES SPUGEN

DANSEN met de RUSSISCHE POLITIE
DANSEN met de RUSSISCHE POLITIE
Met de Russische politie kan je beter niet fukken maar je kan er ook tegenkomen die in een goeie bui zijn al dan niet door overmatig gebruik van een alcoholisch goedje wat ze daar kennen onder de naam vodka. Het levert afentoe leuke taferelen op die je kan terug zien in deze kleine compilatie.

DANSEN met de RUSSISCHE POLITIEBITCH FIGHT @ BUS TERMINAL
BITCH FIGHT @ BUS TERMINAL
Wat er precies is voorgevallen bij dit gevecht tussen een aantal "dames" is mij eigenlijk niet bekend. Dat deze dames niet voor de eerste keer een gevecht aangaan lijkt me duidelijk als je sommige karate chops ziet die uitgedeeld worden. Uiteraard was er iemand met een camera in de hand die het voorval heeft gefilmd.

BITCH FIGHT @ BUS TERMINALPIZZABABE CANDICE GUERRERO
PIZZABABE CANDICE GUERRERO
Ook in huize Pizza moet afentoe het huishouden gedaan worden en zo is donderdag altijd wasdag. Omdat ik zelf te beroerd ben om dat soort huiselijke taken te doen heb ik daar vandaag deze Candice Guerrero voor ingehuurd en tis een beetje jammer van die rotkop want het lijf van deze dame is om te smullen. Ik hoor jullie mening graag in de comments.

PIZZABABE CANDICE GUERREROTHEO MAASSEN gaat los tegen PAAY [DWDD]
THEO MAASSEN gaat los tegen PAAY [DWDD]
Het is altijd eventjes uitkijken geblazen wanneer je Theo Maassen live in de studio haalt en dat bleek gisteravond maar weer in de live uitzending van De Wereld draait Door. Patricia Paay is te gast bij Mathijs en vertelt waarom ze op haar zestigste nog wel in de Playboy wilt staan. Theo vertelt zijn ongezouten mening zoals we van hem gewend zijn.

THEO MAASSEN gaat los tegen PAAY [DWDD]PHILIZZ VIDEO YEARMIX 2009
PHILIZZ VIDEO YEARMIX 2009
Net zoals elk jaar komen wij ook dit jaar weer als eerste met de Video Yearmix compilaties. Het is nog eventjes wachten op die van TMF en JIMtv maar mochten ze voorhanden zijn dan kan je ze hier gewoon verwachten. Ene Philzz dus die met de eerste videomix komt die zo'n 60 minuten duurt en waar ook nog een playlist van aanwezig is. ENJOY!

PHILIZZ VIDEO YEARMIX 2009SCHIET EENS MIS
SCHIET EENS MIS
Deze Rocky Baptiste is een Engelse aanvaller die uitkomt voor Harrow Borough F.C., hij speelde ooit bij de Chelsea jeugd maar wist niet doortebreken naar het eerste. Op deze beelden is te zien waarom al maakt hij het later in de wedstrijd nog wel goed met een wonderschone goal. Over die eerste, hoe kan je 'm missen ?!

SCHIET EENS MISLOST SEIZOEN 5 | THE BLOOPERS
LOST SEIZOEN 5
Niet alleen de kijkers van de serie Lost zijn afentoe de weg kwijt ook de cast kan er wat van. Ze zijn daar ondertussen aangeland bij seizoen 6 en in deze clip zien we de bloopers uit seizoen 5. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Evangeline Lilly een van de mooiste dames vind die momenteel op deze aardkloot rondloopt.

LOST SEIZOEN 5 | THE BLOOPERSGAMETIME 860 - DAWN OF THE CELEBS
GAMETIME 860 - DAWN OF THE CELEBS
Zombies hebben Hollywood veroverd en celebrities als Al Pacino, Angelina Jolie of een Eminem en nog vele andere bekendheden zijn ten prooi zijn gevallen aan de zombies. Jij bent uiteraard de enige die ze kan tegenhouden en hiervoor heb je verschillende wapens. Game on!

GAMETIME 860 - DAWN OF THE CELEBS

MEGA MUK WEBCAM MEISJE
MEGGA MUK WEBCAM MEISJE
Ik zit vanaf vanmiddag alweer te klooien met m'n pc en daar wordt je echt niet vrolijk van. Dit filmpje had ik nog staan dus daar kan ik jullie nog mee verblijden en verder ga ik morgen eens grondig dat ding opknappen anders wordt het niet meer wat. Ik laat jullie achter met deze chick en d'r twee mega mukken.

MEGA MUK WEBCAM MEISJEPING PONG met een GRANAAT
PING PONG met een GRANAAT
Je kon gisteren al een nieuwe vorm van bowlen zien op TLPizza en vandaag doen we daar gewoon nog een nieuwe extreme sport bij. We gaan ping pongen met een granaat en het is de bedoeling dat je niet in de buurt bent wanneer die granaat afgaat. In deze variant op het normale ping pong kan er maar 1 overlevende de winnaar zijn.

PING PONG met een GRANAATHET NOS JOURNAAL AUTOTUNED 1 & 2
HET NOS JOURNAAL AUTOTUNED 1 & 2
Alles klinkt beter als het geautotuned is dat weten we inmiddels en daar zijn ook ondertussen genoeg voorbeelden van te zien op TLP. Autotune the news bestaat al eventjes en leuk is het als er dan iemand in NL opstaat die hetzelfde kunstje flikt met nieuws wat gewoon bij ons op de buis is geweest. Vandaag presenteren we alvast deel 1 en 2!

HET NOS JOURNAAL AUTOTUNED 1 & 2

PIZZABABE KIARA DIANE
PIZZABABE KIARA DIANE
De Pizzababe van de dag is deze Kiara Diane geworden die es een keer niet van die grote mukken heeft maar gewoon nog borsten heeft die a naturel in de wei hangen. Erg mooie dame en ik hoor graag weer hoe jullie er over denken. Raten maar!

PIZZABABE KIARA DIANETHE TWITTER CHICKS
THE TWITTER CHICKS
Er zijn zo van die mensen die hele dagen alles maar dan ook alles wat ze doen moeten twitteren en zo heeft ook Tastelikepizza z'n eigen twitterfeed wat eigenlijk niets anders is dan een soort van rss waar alle topics nog eens voorbij komen. Als de dames ook nog eens gaan twitteren is het tijd om daar een liedje over te maken, door L.A.F.A .

THE TWITTER CHICKSMASSALE VECHTPARTIJ op VOETBALVELD
MASSALE VECHTPARTIJ op VOETBALVELD
Nadat de wedstrijd tussen Couto Pereira - Fluminense eindigde in een 1-1 eindstand gaan de supporters elkaar en de spelers te lijf op het voetbalveld. Er moet zelfs een heel legertje politie aan te pas komen en er vallen raken klappen. Hier de beelden uit Brazilie!

MASSALE VECHTPARTIJ op VOETBALVELDBOHEMIAN RHAPSODY OVERDUB
BOHEMIAN RHAPSODY OVERDUB
Het tijdloze nummer van Queen, Bohemian Rhapsody staat weer vollop in de aandacht nu de Muppets laatst al een toffe remake maakte en vandaag komt daar nog eens deze toch wel vreemde versie bij. Een paar grapjassen hebben het nummer overgedubt en dat klinkt afentoe best grappig.

BOHEMIAN RHAPSODY OVERDUBBUSJE KOMT ZO, WTF!
BUSJE KOMT ZO, WTF!
Een kleine mini bus is het spoor bijster en schiet ineens een druk kruispunt op waar op dat moment voetgangers lopen. Het gebeurde allemaal in Beskitas, Turkije en helaas viel er 1 dode te betreuren. Hier de bewakingsbeelden!

BUSJE KOMT ZO, WTF!POKERFACE ACAPPELLA
POKERFACE ACAPPELLA
We hebben de diverse Pokerface versies al voorbij zien komen de laatste weken maar voor mij geldt nog steeds de versie van Cartman als favoriet. Nou is het altijd knap als mensen iets zonder instrumenten doen en zo ook deze studenten van UC Berkeleys Noteworthy die Lady Gaga's "Poker Face" nog maar eens doen.

POKERFACE ACAPPELLAGAMETIME 859 | BADASS BUILDER
GAMETIME 859
De opdracht van dit spelletje is erg simpel, schiet op alle aanvallende vijanden die van alle kanten komen en pick afentoe nieuwe wapens op die je helpen je beter te verdedigen. Het is niet al te moeilijk dus highscores in de comments. Game on!

GAMETIME 859 | BADASS BUILDERDEBBIE BEAL in PLAYBOY VIDEO
DEBBIE BEAL in PLAYBOY VIDEO
Ik moet die videos van Ome Hef toch eens wat beter in de gaten gaan houden want ook deze Debbie Beal hebben wij nog helemaal niet als Pizzababe van de dag voorbij zien komen. Vandaar meteen maar een video moeten de beste mensen van Playboy gedacht hebben die Debbie de cybergirl van de maand maakte. En terecht!

DEBBIE BEAL in PLAYBOY VIDEO

DIT IS BREAK BOWLEN
DIT IS BREAK BOWLEN
Een nieuwe variant op het welbekende bowlen of kegelen is dit break bowlen met hindernissen. Je gaat dus eerst op de grond zitten maakt je move en gooit daarna gewoon ijskoud een strike. Ik stel jullie voor aan de bedenker van dit nieuwe spelletje. Je moet er maar opkomen.

DIT IS BREAK BOWLENCHUMP & CLUMP [ANIMATIE]
CHUMP & CLUMP [ANIMATIE]
Een grappige animatie over twee fantasiefiguurtjes die met de bus mee moeten maar de bus hebben gemist. Het lastige is dat deze bus maar eens per week komt dus besluiten de twee om maar te wachten tot de volgende komt. Leuk gemaakt door ene Konrad Wolf wat best duits klinkt. Meer animatie hier!

CHUMP & CLUMP [ANIMATIE]PIZZABABE CHRISTINE SMITH
PIZZABABE CHRISTINE SMITH
Deze Christine Smith is een dame die we al vaker voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag en het is niet heel erg vreemd waarom dat zo is. Deze babe is geen sloper maar meteen een heel slopersbedrijf met d'r DD mukken. Ik zeg niet verkeerd en hoor van jullie graag wat de ratings voor deze Pizzababe zijn.

PIZZABABE CHRISTINE SMITHIMAGINE | THERE IS NO GLOBALWARMING
IMAGINE
Een van de allerbeste nummers ooit geschreven moet wel John Lennon's Imagine zijn en dit is eigenlijk niets anders dan een remake van datzelfde nummer met een tekst aangepast op de hedendaagse tijd. Vet gedaan!

IMAGINE | THERE IS NO GLOBALWARMINGPIZZAMAN'S DIARIES | JAPAN
PIZZAMAN'S DIARIES
Ik weet nog goed dat iedereen mij vroeger uitlachte toen ik tegen de decaan vertelde dat ik later pizzaberzorger wilde worden maar nu jaren later hoor ik toch sommige van mijn vrienden die hele dagen op kantoor zitten wensen dat ze ook die keuze gemaakt hadden. Gisteren moest er een pizza naar een of ander Japanse chick, hier de beelden.

PIZZAMAN'S DIARIES | JAPANKLEUTERSCHOOL of HORROR [SHOCKING]
KLEUTERSCHOOL of HORROR [SHOCKING]
Gisteren was er al eventjes discussie over een filmpje die als schokkend ervaren kon worden en wil je dat soort niet zien dan moet je deze post beslist niet bekijken. We kijken eventjes mee naar beelden vanuit een Italiaanse kinderopvang waar de directrice zo te zien wat losse handjes heeft. WTF!

KLEUTERSCHOOL of HORROR [SHOCKING]THE YEAR 2009 [AUTOTUNED]
THE YEAR 2009 [AUTOTUNED], autotune
Het jaar loopt ten einde en de allereerste compilaties komen zachtjes aan voorbij hier op het TLP hoofdkantoor. De linktip lijn staat nog steeds open dus heb je zelf wat leuks gefrabriceert of gewoon een leuke link aarzel dan niet om die intedienen. Wij kijken alvast naar het jaar 2009 in autotune.

THE YEAR 2009 [AUTOTUNED]GAMETIME 858 - SINTERKLAAS
GAMETIME 858 - SINTERKLAAS
Jullie dachten natuurlijk dat de Sinterklaas alweer naar Spanje was vertrokken om daar lekker te luieren tot het volgende Sinterklaas feestje maar niets is minder waar. Hij is nog een hele stad vergeten en daarom gaan WIJ vandaag de sint helpen de kado's te bezorgen. Game on!

GAMETIME 858 - SINTERKLAASAZIATISCH BOOTY GEWELD
AZIATISCH BOOTY GEWELD
Meestal hebben Aziatische dames maar een platte voorgevel en een nog plattere kont, enkele uitzonderingen daargelaten. Deze dame heeft een kont om van te watertanden en die laat ze graag eventjes aan ons zien voor de cam. Ik kan me vervelender kijkvoer voorstellen zo op de maandagavond.

AZIATISCH BOOTY GEWELDHOT GIRL BODY SPRAY
HOT GIRL BODY SPRAY
De reclames van Axe kennen we nu onderhand wel en dit is daar een kleine variant op. De spray heeft welliswaar een andere naam maar heeft wel hetzelfde effect. Zoals wel vaker in commercials is niet alles zoals het lijkt en dat merkt deze Don Guan dan al snel wanneer hij iets te populair wordt bij de dames. Doe mij die Libertyspray maar!

HOT GIRL BODY SPRAYPIZZABABE IVY NEDKOVA
PIZZABABE IVY NEDKOVA
Deze Ivy Nedkova is weer zo'n typisch voorbeeld van een chick die je graag als buuf zou willen hebben. Niet supermooi maar wel superstrak vormgegeven deze dame met oostblokachtige achternaam. Ze was de Cybergirl van ome Hef in september van dit jaar en vandaag dus de Pizzababe van de dag. Raten maar!

PIZZABABE IVY NEDKOVATOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 4
TOPGEAR SEIZOEN 14
Het is weer maandag en dat betekent dat er gisteravond wederom een nieuwe aflevering van TopGear is uitgezonden op de BBC en die aflevering staat natuurlijk meteen de volgende dag online. Ik zocht 'm eventjes voor jullie op maar moet 'm zelf nog kijken. Ik wens je alvast veel plezier bij deze nieuwe aflevering. Meer van dit seizoen? Hier!

TOPGEAR SEIZOEN 14 | EPISODE 4RAMMSTEIN in GELREDOME 6/12/2009
RAMMSTEIN in GELREDOME 6/12/2009
Zoals gezegd was Rammstein hier gisteravond in het Gelredome helemaal te gek en iemand was zo snel om daar meteen een kleine 1 minuut durende impressie van te maken. Ik heb zelf ook nog wat materiaal maar dat is allemaal van een beetje verraf gefilmt en daardoor onduidelijk. Was je er niet bij, check dan eventjes deze leipe show.

RAMMSTEIN in GELREDOME 6/12/2009REAL LIFE GTA
REAL LIFE GTA
Wanneer je in een land als Amerika achtervolgd wordt door de politie zijn er meestal meteen was nieuwszenders die er met een eigen heli achteraan gaan om live verslag te doen van de pliesie achtervolging. Dit leverde in het verleden nogal spectaculaire beelden op en ook deze gast maakt het heel erg bont. Hij denkt dat ie in GTA zit.

REAL LIFE GTABURNED ALIVE in PERM RUSSIA [SHOCKING]
BURNED ALIVE in PERM RUSSIA [SHOCKING]
Tijdens een feest ter ere van het 8 jarige bestaan van een nachtclub in Perm, Rusland. Doordat er wat mis gaat met vuurwerk in de club willen de 200 aanwezige allemaal tegelijk naar buiten. Naar verluid zijn er zo'n 100 slachtoffers te betreuren. Dit zijn beelden vanuit de club en kunnen als schokkend worden ervaren.

BURNED ALIVE in PERM RUSSIA [SHOCKING]BABY SPICE doet ABBA
BABY SPICE doet ABBA
Emma Bunton ook wel baby spice genoemd was ook ooit jong en toen deze dame klein was wist ze al precies wat ze later wilde worden, een superster. Zonder enige gene bedenkt ze zich dan ook geen moment wanneer in haar early years een straatartiest een nummer van Abba speelt, en showt haar moves. Helaas stopt deze vid iets te vroeg.

BABY SPICE doet ABBAGAMETIME 857 - EENIE BOUNCE
GAMETIME 857 - EENIE BOUNCE
Gisteren was Rammstein helemaal top en ik heb straks nog een kleine impressie van het concert hier in Arnhem maar niet voordat we een leuke game gespeelt hebben. Je moet een balletje hooghouden als ik het goed begrijp alleen bak ik er niet al te veel van. Ik ga er vanuit dat jullie het beter doen, game on!

GAMETIME 857 - EENIE BOUNCE

MISS REEF 2009 [+ VIDEO]
MISS REEF 2009 [+ VIDEO]
Ik hoorde dat de dames van Victoria Secret zo'n 20 lagen makeup op hun konten gesmeerd krijgen voordat ze de catwalk opgestuurd worden en dat is toch een kleine desillusie als je het mij vraagt. Gelukkig zijn er dan altijd nog de dames van Reef die wel van nature een mooie kont hebben. Miss Reef contest 2009 dus, met hier nog een bonus video van het event. Voorgaande Miss Reef edities hier..

MISS REEF 2009 [+ VIDEO]RACHEL BILSON DELETED SEX SCENE
RACHEL BILSON DELETED SEX SCENE
Deze Rachel Bilson ken ik vooral van de serie The O.C. waar ze Summer Roberts speelde het vriendinnetje van Seth. Best een lekker ding deze dame die in The O.C. een paar keer te bewonderen is een stoute Catsuit, helaas kan ik die beelden niet meer vinden maar wel deze deleted sex scene.

RACHEL BILSON DELETED SEX SCENEK1 FINALE 2009 WORLD GRAND PRIX [5/12/2009]
K1 FINALE 2009 WORLD GRAND PRIX  [5/12/2009], k1fight
Ook dit jaar waren het weer overwegend Nederlandse vechters die het K1 World Grand Prix domineerde met daarin een hoofdrol van de 3 voudige kampioen Sem Schilt die met de winst dit weekend het WGP titel record van Ernesto Hoost evenaart met 4 titels. Beelden van Badr Hari, Remy en Alistair staan er bij als bonus. Meer K1 hier!

K1 FINALE 2009 WORLD GRAND PRIX [5/12/2009]WIE VAN DE DRIE
Terry Pavlina Lucky
Terry | Pavlina | Lucky
PAMELA ANDERSON doet in DOMEINEN
PAMELA ANDERSON doet in DOMEINEN
Als ik de naam Pamela Anderson zie dan staat dat voor mij gelijk aan het woordje BABE want je kan zeggen wat je wilt van deze Pamela ik denk niet dat er veel mannen zullen zijn die deze dame snachts bij de voordeur laten staan. Met zo'n naam en sexappeal kan je natuurlijk alles verkopen, ook domeinen schijnbaar.

PAMELA ANDERSON doet in DOMEINEN

OP EEN DAG WEET JE HET, POSTBODE [WTF!]
OP EEN DAG WEET JE HET, POSTBODE [WTF!]
Er zijn van die zaken die je nooit zou geloven als je de beelden niet zelf gezien had. Dit is zo'n aktie! Een postbode vergeet zijn truck op de handrem te zetten bij een tankstation langs een drukke doorgaande weg. De truck rolt weg maar op miraculeuse wijze komt toch alles goed. Zien, is geloven!

OP EEN DAG WEET JE HET, POSTBODE [WTF!]COLBERT'S NUCLEAR EXPLOSION
COLBERT'S NUCLEAR EXPLOSION
Ik heb mede door de funny bits die we hier weleens tegenkomen een tijdje de shows van onder andere deze Steve Colbert bekeken. Maar als je dan zo'n hele show kijkt dan valt dat toch wel tegen omdat het meestal over nieuws gaat waar je als European geen weet of benul van hebt. Daarom posten we gewoon de leukste stukjes, dit is er een.

COLBERT'S NUCLEAR EXPLOSIONHANUKKAH FLASHMOB
HANUKKAH FLASHMOB
En jawel daar is weer eens een grappige flashmob die zich deze keer afspeelt in het Israelische Jeruzalem waar de non profit group Nefesh B'Nefesh een flashmob bedacht op de klanken van Smooth E's "Hanukkah Hey Ya". Of was dat toch Outkast ?!

HANUKKAH FLASHMOBCORINTHAS TRAINING FIGHT!
CORINTHAS TRAINING FIGHT!
Het gaat er nogal heftig aan toe tussen de spelers Marcinho & Denis van de Brasliaanse voetbalclub Corinthas waar ook de Ronaldo die wij nog kennen van PSV inmiddels in zijn nadagen speelt. Tijdens een traningspartijtje loopt het uit de hand.

CORINTHAS TRAINING FIGHT!GAMETIME 856 - SHRINK IT
GAMETIME 856 - SHRINK IT
In de gametime van vandaag moet je telkens een level verder komen door jezelf te krimpen of de objecten om je heen. De eerste paar levels zijn echt easy maar dan begint het toch wat moeilijker te worden. Game on!

GAMETIME 856 - SHRINK ITDIT is de SEXY NEPHAEL
DIT is de SEXY NEPHAEL
Er zijn op het internet eigenlijk maar een handjevol babes die hun eigen webcamsite hebben en daar grof geld mee verdienen. Kate is denk ik een van de meest bekende en zo afentoe zien we een nieuwkomer het zelfde kunstje proberen te flikken. Deze sexy Nephael is afkomstig uit Frankrijk en lijkt op de goeie weg.

DIT is de SEXY NEPHAELDE GROTE SINTERKLAASPOST 2009
DE GROTE SINTERKLAASPOST 2009
Elk jaar is het eigenlijk wel hetzelfde en zie je dezelfde clipjes weer voorbij komen op de diverse weblogs. Ik had er dit jaar es geen zin in want ik heb ook geen kadootjes gekregen van de goedheiligman maar bierbroeder Pat heeft er een hele zut bijelkaar gesprokkelt. Zit jouw favoriet er niet tussen, gooi 'm in de comments.

DE GROTE SINTERKLAASPOST 2009

THE SNOWMAN [ANIMATIE +1]
THE SNOWMAN [ANIMATIE +1]
Net als elk jaar houden wij voor jullie bij of er nog toffe afstudeer projectjes gemaakt worden bij de Vancouver School voor Animators. Laatst hadden we dus al een klein overzichtje met 5 animaties uit 2009 maar deze Snowman is een geval apart. De grafix komen namelijk van Duck Soup en een student werd gevraagd daarvan een clip te maken. TOP!

THE SNOWMAN [ANIMATIE +1]WIE VAN DE DRIE
Codi Lynn Sabrina
Codi | Lynn | Sabrina
DOE ES SCHAKELEN
DOE ES SCHAKELEN
Ik ben zo blij als een kind met m'n Xbox en het spel Forza wat echt kickass is. Gelukkig kan je bij die spellen ook allerlei assists zoals schakelen en brake help inschakelen wat het rijden best een stuk makkelijker maakt. Deze dragracer was net lekker op weg als hij hopeloos vergeet te schakelen en er iets boem zegt. WTF!

DOE ES SCHAKELENCOOL PAPERPLANE TRICK
COOL PAPERPLANE TRICK
Men hebben nodig : 2 ventilators en een a4tje papier om deze truc natedoen en ik vraag me sterk af of dit echt is of wederom weer een getrukeerde videoclip. Het ziet er in iedergeval erg cool uit, kijk mee.

COOL PAPERPLANE TRICKMINI MOTO JUMP [FAIL]
MINI MOTO JUMP
Vroeger toen ik nog een kleine Pizzaman was heb ik me weleens gewaagd op een crossfiets want dat was toen helemaal de bom en gezond voor lijf en leden. De crossbaan was in de buurt en toen ik 16 werd moest ik die baan natuurlijk ook met de Puch Maxi berijden. Dat liep minder goed af net zoals bij deze gast met z'n mini motor.

MINI MOTO JUMPTIGER WOOD'S VOICEMAIL JAM
TIGER WOOD'S VOICEMAIL JAM
Tiger Woods was de hele week zo'n beetje in het nieuws omdat hij vreemd was gegaan en zijn vrouw er voor gezorgd had dat hij zijn auto tegen een brandkraan parkeerde. Het ging allemaal om voicemail berichten die zijn lover aan de media gaf. Een creatieveling maakte daarop deze toch wel toffe Voicemail Jam.

TIGER WOOD'S VOICEMAIL JAMI'M NOT A SEXOFFENDER
I'M NOT A SEXOFFENDER
Het valt niet mee om aan de oudere generatie bepaalde nieuwerwetse zaken uitteleggen en al helemaal niet iets populairs als Facebook. Deze gast krijgt de wind van voren als zijn oma hem bijna smeekt om niet meer online te gaan want oma wil haar kleinzoon niet in de gevangenis bezoeken.

I'M NOT A SEXOFFENDERGAMETIME 855 - BUBBLE SIFTER
GAMETIME 855 - BUBBLE SIFTER
We hebben hier al diverse delen staan uit de Sifthead reeks en vandaag doen we daar nog es een gloednieuwe game bij. Het is een soort van bubble bobble game maar dan met een soortement van Sifthead bubbles. Niet moeilijk wel erg leuk. Game on!

GAMETIME 855 - BUBBLE SIFTER

PHAT BOOTY SHAKE
PHAT BOOTY SHAKE
We sluiten de dag af met een dame die wat staat te schudden met d'r heerlijke kont en daar hoort natuurlijk ook muziek bij. Ik ben nog steeds op zoek eigenlijk naar de maker van de muziek bij deze Booty clip dus als iemand het weet graag eventjes in de comments droppen.

PHAT BOOTY SHAKEHAMS OFF [ANIMATIE]
HAMS OFF [ANIMATIE]
Ene Denis Constantinou maakte voor zijn afstudeerproject in 3D Computer Animation Programme 2009 van de Engelse Bournemouth University deze kickass animatie. Een slager heeft een prijswinnende ham gemaakt die hij met zijn leven verdedigd. Naast Denis werkte ook Gareth Bell, Nicholas Lee, Antony Magdalinidis, Ed Olive & Wuxuan Shi mee aan deze animatie.

HAMS OFF [ANIMATIE]

STEEK JEZELF ES IN DE FIK
STEEK JEZELF ES IN DE FIK
Ik heb dit soort akties echt nooit begrepen en toch staan er al talloze filmpjes als deze op TLP onderhand. Terwijl hij al aardig in de fik staat besluit "een vriend" om er nog wat brandbare vloeistof bij te gooien en ondanks de sneeuw kan ik me niet voorstellen dat deze gast er zonder brandwonden vanaf komt.

STEEK JEZELF ES IN DE FIKDRONKEN in de SPEELTUIN [100% OWNAGE]
DRONKEN in de SPEELTUIN [100% OWNAGE]
Er is me weleens vertelt de volgende dag dat ik allerlei vreemde dingen gedaan had in een dronken bui maar dit zie ik mezelf toch niet zo 1,2 3 doen. Het moet dan ook wel finaal fout gaan, zo erg zelfs dat deze dronkenlap nokkie gaat.

DRONKEN in de SPEELTUIN [100% OWNAGE]PLAYBACK | EPIC FAIL
PLAYBACK
Het leven als artiest valt niet mee en lijkt best wel zwaar met al die groupies en luxe om je heen. Deze gast heeft nog niet echt last van groupies maar valt wel heel erg door de mand met deze performance. Of het live is ? FAIL!

PLAYBACK | EPIC FAIL

PIZZABABE SHEENA LEE
PIZZABABE SHEENA LEE
Als weekafsluiter heb ik deze mooie Sheena Lee uitgenodigd met super mooie ogen en rondingen. Ik vind het een waardige afsluiting van weer een mooie week met mooie dames en morgen en overmorgen hebben we weer de Wie van de Drie dames. Vandaag Sheena Lee, raten maar!

PIZZABABE SHEENA LEELIPDUB - WE ARE GOLDEN
LIPDUB - WE ARE GOLDEN
Als aftrap van de grote actie voor KWF Kankerbestrijding is er op Interconfessionele Scholengroep Westland Gasthuislaan een heuse lipdub opgenomen. Dit keer niet gewoon voor de fun maar voor de strijd tegen kanker. Omdat er hier zo'n 2 pakjes marlboro per dag doorheen gaan steunen wij deze aktie natuurlijk graag. Kijk even mee!

LIPDUB - WE ARE GOLDENGRANDMA LIKES ICECREAM
OMA doet vreemd met IJS
Nooit geweten maar het schijnt zo te zijn dat oudere mannen van vanille houden. In deze grappig gemaakte en bedachte promo van Science World is dat tenminste de boodschap. Ik ken Science World verder eigenlijk niet maar deze commercial wou ik jullie niet onthouden.

GRANDMA LIKES ICECREAMFENERBAHCE vs TWENTE, DE RELLEN!
FENERBAHCE vs TWENTE, DE RELLEN!
Bij voetbal horen tegenwoordig jammer genoeg ook relletjes en zo ook bij de wedstrijd Fc Twente tegen Fenerbahce die afgelopen week werd gespeeld. De sympathieke voetbalfans maakten sfeer op hun eigen manier die vanmiddag op de Oude Markt, het mocht niet deren. FC Twente verloor later die dag met 0-1 van Fenerbahce.

FENERBAHCE vs TWENTE, DE RELLEN!GAMETIME 854 - EFFIN TERRORIST
GAMETIME 854 - EFFIN TERRORIST
Gisteren hadden we echt een schijtspel met dat eieren vangen maar niet elk spel kan even leuk zijn natuurlijk. Vandaag heb ik voor jullie wel weer een toffe game want we gaan namelijk terroristen neerknallen die het lef hebben om op je af te komen lopen terwijl jij ze met een gun staat op te wachten. Game on!

GAMETIME 854 - EFFIN TERRORISTHOT DANNI WELLS
HOT DANNI WELLS
Dat Danni Wells hot is wisten we al maar toch moet ze zich in deze videoclip opnieuw aan ons voorstellen en laten zien dat ze echt een babe is. Wij kijken graag mee natuurlijk.

HOT DANNI WELLSRAW ENERGY
RAW ENERGY
Je hoeft tegenwoordig de TV maar aan te zetten en je vraagt je al snel af waar al die agressie bij mensen vandaan komt. Wij zijn er achter en jullie ook na het zien van deze clip.

RAW ENERGY

WIN een 6 DAAGSE VIP-TRIP naar VANCOUVER 2010
WIN een VIP TRIP naar VANCOUVER 2010
Schaatsen is één van de sporten die beoefend zal worden tijdens de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver. Van oudsher roeleren wij Nederlanders de schaatssport en heel Holland staat daarom ook achter onze Sven. Word ook fan van Sven en meld je nu meteen aan op Svenergy.nl, daardoor maak je automatisch kans op een 6-daagse VIP-trip naar het schaatsen in vancouver 2010. DOE MEE en WIN!

WIN een VIP TRIP naar VANCOUVER 2010

PIZZABABE SCARLETT EASTLAND
PIZZABABE SCARLETT EASTLAND
Deze Scarlett Eastland hebben we een hele tijd terug al eens kunnen bewonderen als Pizzababe van de dag en dat doen we vandaag gewoon nog eens in een extra lange gallerie. Ze heeft net voor deze shoot een zware nacht gehad zo te zien maar ziet er nog steeds zeer stootvaardig uit. Ik zeg, raten maar weer!

PIZZABABE SCARLETT EASTLANDKLEIDUIF SCHIETEN, JUMBO STYLE
KLEIDUIF SCHIETEN, JUMBO STYLE
De enige kleiduiven die ik een mijn leven heb geschoten is op de playstation en dat is al jaren geleden. Toch lijkt het me best eens leuk om te doen. Nou zijn die kleiduif bordjes vrij klein en dus moeilijk om te raken, gelukkig zijn er ook nog andere varianten.

KLEIDUIF SCHIETEN, JUMBO STYLEWIE DE SCHOEN GOOIT....
WIE DE SCHOEN GOOIT....
George Bush kreeg in 2008 op een persconferentie in Baghdad een schoen naar zijn hoofd geslingerd door ene Muntadhar al-Zaidi die het niet eens was met zijn eerdere arrestaties door de US forces. Tijdens een persconferentie in Parijs waar hij zijn aktie nog eens uitlegd krijgt hij zelf een schoen naar z'n hoofd.

WIE DE SCHOEN GOOIT....POLICE LAMBO GALLARDO CRASH
Kunnen jullie je nog die beelden herinneren van een tijdje geleden bij Peter R. de Vries met die pliesiemensen die een Lamborghini Gallardo van de Italiaanse politie te leen hadden en daarmee Nijmegen en omstreken onveilig maakte ? Hier beelden van deze zelfde Gallardo nadat die gecrashed is.

POLICE LAMBO GALLARDO CRASHPERU WEDDING | FIGHT!
PERU WEDDING
Wanneer je gaat trouwen hoort dat een heugelijke dag te zijn die je van de rest van je leven koestert want je trouwt immers maar 1x. Niet deze gast uit Peru die uitgerekend op zijn trouwdag de schoonfamilie uit zijn huidige huwelijk tegenkomt.

PERU WEDDING | FIGHT!ROY JONES JR vs DANNY GREEN
ROY JONES JR vs DANNY GREEN
We hebben deze Roy Jones Jr al eens in een toffe compilatie gehad en ook al is hij niet meer de jongste met z'n 42 jaar toch kruipt hij zonder aarzelen de ring in. Dit keer tegen Danny Green wat hij in de eerste ronde met een TKO moet bekopen. Misschien toch tijd om de handschoenen in de wilgen te hangen ?

ROY JONES JR vs DANNY GREENGAMETIME 853 - CHICKEN MATE
GAMETIME 853 - CHICKEN MATE
Een makkelijker spel dan deze Chicken Mate heb ik eigenlijk niet kunnen vinden en dat blijkt nodig want de meeste spellen schijnen toch iets te moeilijk te zijn voor de doorsnee TLP bezoeker. Daarom gaan we eieren vangen, andere games ? Drop je verzoekjes in de comments. Game on!

GAMETIME 853 - CHICKEN MATEJAZMIN doet ons TEASEN
JAZMIN doet ons TEASEN, CWH
Een beetje jammer dat de dames van CWH maar heel zelden echt uit de kleren gaan of zoals Gisele maar voor zichzelf beginnen. Deze Jazmin houdt er wel van om je te teasen daar hebben we al wat voorbeelden van kunnen zien. Vandaag doet ze het weer, foei!

JAZMIN doet ons TEASENGIRL, MIRROR, FAIL
GIRL, MIRROR, FAIL
Vrouwen, je kan er eigenlijk wel om blijven lachen maar eigenlijk is het natuurlijk in en in triest. Jullie kennen vast wel de reactie van een kat wanneer die voor het eerst een spiegel ziet. Van dit vrouwmensch zou je toch eigenlijk verwachten dat ze inmiddels weet wat een spiegel is. Niet dus, FAIL! Ja ach, we lachen er maar weer om

GIRL, MIRROR, FAIL

THE CLEVER HAMSTER JAZZ BAND
THE CLEVER HAMSTER JAZZ BAND
Een BIG aaah voor deze Clever Hamster band, swerelds allereerste muziekband die bestaat uit alleen maar hamsters en hun miniatuur instrumenten. Leuk gemaakt dit en het ziet er zeker erg grappig uit en dat allemaal door dat lekkere bronwater.

THE CLEVER HAMSTER BANDPIZZABABE LAURA FRAMENT
PIZZABABE LAURA FRAMENT
Het is weer tijd voor de Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie rossige Laura Frament geworden die ik eigenlijk nog nie terug kon vinden in het grote Pizzababe archief. Ik moet eerlijk bekennen dat sinds de rooie Ariel ik weer helemaal into roodharige babes ben. Dit is er zo een, raten maar!

PIZZABABE LAURA FRAMENTRAIL SURF GONE WRONG
RAIL SURF GONE WRONG
Vorige week kon je al een chick zien die ineen soort van wasmand de trap af wilde surfen wat helemaal mis ging. Vandaag een dame die daar nog een schepje bovenop doet door over de trapleuning te surfen. Dat moet misgaan en daarom blijf je kijken. Thanks Superzooi!

RAIL SURF GONE WRONGAXEL F | HUMAN VERSION
Dé film waar Eddy Murphy definitief mee doorbrak moet wel Beverly Hill cop zijn geweest in de jaren 80. Themesong van deze film was het nummer Axel F van Harold Faltermeyer wat daarna nog eens 10x gemixt en opnieuw uitgebracht werd. De versie van deze gast is accapella en daarom erg knap.

AXEL F | HUMAN VERSIONBACKFLIP GONE WRONG
BACKFLIP GONE WRONG
Dit soort stunts uithalen loopt 9 van de 10x verkeerd af als je het aantal filmpjes op YT mag geloven. Toch probeert deze gast het op een zelfgebouwde schans met een fietsje. Bij dit soort zaken is timing natuurlijk essentieel en daar had deze gast nog niet van gehoord als hij halverwege de schans al met zijn backflip begint.

BACKFLIP GONE WRONGNEUTRAFACE | GAGA SPOOF
NEUTRAFACE, POKERFACE
Een homage aan het typefont / face Neutra en dat allemaal op de bekende Poker Face melodie van Lady Gaga. Ik luister trouwens nog steeds naar Cartman's versie die echt stukken beter is dan het echte origineel. Vandaag dus met een ietswat andere tekst.

NEUTRAFACEGAMETIME 852 - DYNAMITE BLAST
GAMETIME 852 - DYNAMITE BLAST
Zorg ervoor dat je de voertuigen naar beneden vallen om daarmee een nieuwe contructie te bouwen met een gelimiteerd aantal dynamiet explosies. In sommige levels moet je ook voorwerpen opblazen zodat je voertuig de vlag kan halen. Ik zeg alvast game on!

GAMETIME 852 - DYNAMITE BLASTJESSICA de CARLO voor PLAYBOY
JESSICA de CARLO voor PLAYBOY
Terug van weggeweest is deze Jessica de Carlo die we al een paar keer als Pizzababe van de dag konden bewonderen en nu in een mooie video als cybergirl lekker wat staat te kliederen met wat water. Een erg mooie babe en tevens de dagafsluiter voor vandaag.

JESSICA de CARLO voor PLAYBOY

HOLLYWOOD vs NEW YORK
HOLLYWOOD vs NEW YORK
Toen ik deze clip voor het eerst bekeek vanmiddag had ik nog vollop DI pompen hier zodat ik niet de muziek heb gehoord waarop de clip eigenlijk gemaakt is. Een stukje klassieke muziek, Rhapsody in Blue van George Gershwin dus. We zien hoe in 40 jaar Hollywood films, de stad New York het steeds weer moet ontgelden.

HOLLYWOOD vs NEW YORKPIZZABABE KASSIE LYN
PIZZABABE KASSIE LYN
Ook deze Kassie Lyn heeft weet nog niet van het bestaan van wonderdokters die maar zo voor een paar cuppen meer kunnen zorgen, en dat voor weinig. Toch heeft deze Kassie al meer hout voor de deur dan de Pizzababe van gisteren. Alle andere Pizzababes vindt je hier, wij raten vandaag Kassie Lyn!

PIZZABABE KASSIE LYNPSYCHO GIRLFRIEND | PAYBACK TIME
PSYCHO GIRLFRIEND
Eindelijk heb ik een Xbox360 kunnen bemachtigen en ik heb net al eventjes Forza gespeeld en echt petje af hoor wat een kwaliteit. Vorige week lieten we een chick zien die het nodig vond om de Xbox van haar vriendje met een golfclub te bewerken omdat ze niet genoeg aandacht kreeg. Vandaag neemt haar vriendje wraak!

PSYCHO GIRLFRIEND | PAYBACK TIME

GIRLS vs GUN [FAIL]
GIRLS vs GUN [FAIL]
Toen ik laatst in Riga was zou ik ook eigenlijk eventjes langs de schietbaan maar door de vodka van de dag ervoor was daar helaas niets meer van gekomen. Deze chick staat gewoon buiten op de schietbaan en is zo bezig met goed richten dat ze de terugslag eventjes vergat.

GIRLS vs GUN [FAIL]GUNDAM FIGHT [STOPMOTION]
GUNDAM FIGHT [STOPMOTION]
We gaan eventjes kijken naar een dragonball fight met de Gundam modellen. Het is pas de 6e video van de gast dus niet meteen gaan lopen afschieten. Ik vind het best grappig gedaan allemaal, dus kijk eventjes mee.

GUNDAM FIGHT [STOPMOTION]WHERE'S ROB ?
WHERE'S ROB ?, IMPROV
De mannen van Improv Everywhere maakte weer eens een nieuw filmpje in dit keer deden ze dat in het New York Knicks stadion tijdens een basketbal wedstrijd. Ene Rob is zogenaamd vermist en vandaag krijgen ze het halve stadion mee, opzoek naar Rob. Waar issie toch ?

WHERE'S ROB ?GAMETIME 851 - PRISON THROW
GAMETIME 851 - PRISON THROW
Vandaag komt het spel van de dag bij onze vriendjes van HS vandaan en gaan we gooien met gevangenen. Je moet met je katapult de gevangenen zover mogelijk wegzwiepen en het is niet de bedoeling dat je in de buurt van de politie neerkomt want dan is het snel afgelopen. Game on!

GAMETIME 851 - PRISON THROW