Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand October 2009

GISELE & VIOLET vs HALLOWEEN
GISELE & IVET vs HALLOWEEN
Ook babes vieren Halloween al zie ik deze Gisele nog niet 1,2 3 hier voor de deur staan voor een lekkere lolly. Samen met vriendinnetje Violet heeft ze een stout kostuum aangetrokken en doet ze haar best om sexy te zijn. Gelukt! Bonus: Mooie mixed Halloweenbabes gallerie!

GISELE & VIOLET vs HALLOWEEN

WORLD'S BIGGEST INDOOR ROLLERCOASTER
INDOOR ROLLERCOASTER
Het kan wel 15 jaar geleden zijn dat ik nog in een achtbaan gezeten heb en dan tel ik die mega achtbaan die het leven heet maar voor het gemak niet mee. In West Edmonton, Canada regent het nogal vaak en daarom hebben ze daar maar een indoor achtbaan gebouwd. Ook meteen maar de grootste / langste indoor van de wereld.

WORLD'S BIGGEST INDOOR ROLLERCOASTERWIE VAN DE DRIE
Alba Vanessa Bianca
Alba | Vanessa | Bianca
Op een dag weet je het, Magazijnbediende
OP EEN DAG WEET JE HET, MAGAZIJNBEDIENDE
Ook werk in een magazijn kan leuk zijn wanneer ik me bedenk dat er ook vast ergens een Ferrari magazijn is maar je moet het natuurlijk wel treffen met je collegas. Neem nou deze twee heftruckchauffeurs waarvan er eentje toch niet helemaal heeft begrepen wat nu voor en achteruit is. Behalve een beetje overwerk liep het goed af.

OP EEN DAG WEET JE HET, MAGAZIJNBEDIENDECARTMAN doet POKERFACE
Ik heb het hele fenomeen Lady Gaga eigenlijk nooit zo begrepen maar die schijnt momenteel aardig populair te zijn. Southpark houden we natuurlijk wel gewoon wekelijks bij en daarin was in de laatste aflevering Cartman te zien die het nummer Pokerface van Lady Gaga performed terwijl ze rockband spelen. Download als MP3!

CARTMAN doet POKERFACERUSSIA : FIGHT!
RUSSIA : FIGHT!
Deze beelden komen "toevallig" uit Rusland maar hadden "natuurlijk" ook gewoon in eigenlandje opgenomen kunnen worden. Helaas ben ik dat soort filmpjes nog niet zo vaak tegengekomen en komt het merendeel van de clips waarom spontaan een vechtpartij uitbreekt midden op straat gewoon uit Rusland. Vandaag een stel, die mot krijgt met 2 dames, hier de beelden.

RUSSIA : FIGHT!HAPPY TREE FRIENDS [HALLOWEEN EDITION]
HAPPY TREE FRIENDS [HALLOWEEN EDITION]
De Happy Tree Friends is een Amerikaanse serie korte animatiefilms gemaakt met het webanimatieprogramma Adobe Flash door Kenn Navarro. Speciaal voor het Halloween feest was er deze grappige animatie.

HAPPY TREE FRIENDS [HALLOWEEN EDITION]REPORTER KNOCKED OVER
REPORTER KNOCKED OVER
Het leven van een reporter gaat niet over rozen en zo ook voor deze Spaanse reporter die als ik het goed gezien heb bij een voetbalwedstrijd verslag doet als ze plots uit het veld wordt geslagen door een speler die een vreemde move maakt.

REPORTER KNOCKED OVERGAMETIME 851 - POWER PINBALL
GAMETIME 851 - POWER PINBALL
En terwijl de verbinding van UPC al de hele dag zwaar ruk is gaan we toch maar eventjes de game van de dag spelen en hoe kan je nou beter jezelf afreageren als met een spelletje flipperen. Een toffe flipperkast dus deze Power Pinball en ik ben benieuwd of we hier echte flipperaars hebben. Highscores in de comments.

GAMETIME 851 - POWER PINBALLTRINA MARIE in PLAYBOY [HQ VIDEO]
TRINA MARIE in PLAYBOY [VIDEO]
Als dagafsluiting hebben we vandaag nog een fijne Playboy shoot van de altijd mooie Trina Marie die we natuurlijk al wel vaker zagen maar zich ook vandaag weer van haar goede kant laat zien. Wil je meer Playboy videos zien, check dan eventjes dit overzichtje met bijna alle Playboy vids op TLP op één rij!

TRINA MARIE in PLAYBOY [VIDEO]STRIPCONTEST RUSSIA 2009
STRIPCONTEST RUSSIA 2009
Jammer dat we geen betere beelden hebben van deze contest in Rusland want ik zie daar toch wel wat leuke babes bij staan die op hun beurt hun stinkende best doen om die felbegeerde titel van stripper van het jaar binnenteslepen. Er doet zelfs een tweeling mee, hoe mooi is het leven. Iemand beter beeldmateriaal gevonden ? Droppen in de comments!

STRIPCONTEST RUSSIA 2009DIT IS: TOWELL SURFING
DIT IS: TOWELL SURFING
Je moet er het lef maar voor hebben en je moet de mensen maar meekrijgen maar dat was schijnbaar geen probleem op Bondi Beach in Australie waar ineens 200 man stonden te dansen op hun badhandoek nadat 1 iemand daar spontaan mee was begonnen. Natuurlijk hebben wij de beelden voor jullie van deze leuke flashmob aktie!

DIT IS: TOWELL SURFINGHALLOWEEN GIRLFRIEND SCARE
HALLOWEEN GIRLFRIEND SCARE
Nog een nachtje slapen en dan is het Halloween 2009 en worden wij weer overspoelt met allerlei filmpjes van over het grote water waar Halloween echt een grote happening is. Deze gast heeft een lekkere chick gescoord maar lijkt er toch alles aan te doen om weer vrijgezel te worden.

HALLOWEEN GIRLFRIEND SCAREPIZZABABE LOREN GRACE
PIZZABABE LOREN GRACE
Een tijdje geleden alweer dat deze Loren Grace als Pizzababe fungeerde maar dat maakt het weerzien met deze mooie rondborstige blondine eigenlijk alleen maar leuker. Loren is tevens de afsluiter van deze week al hebben we morgen natuurlijk wel weer de Wie van de Drie verkiezing. Raten maar weer!

PIZZABABE LOREN GRACEMATHTEACHER vs HALLOWEEN
MATHTEACHER vs HALLOWEEN
Het lijkt erop dat leraren tegenwoordig echt begrijpen dat leerlingen behalve leren ook entertained willen worden en daarom bereide deze COOLSTE wiskundeleraar EVER een speciale halloween les voor.

MATHTEACHER vs HALLOWEENOP WEG in SLOVENIE
OP WEG in SLOVENIE
Ik heb sinds gisteren weer sinds lange tijd es de NL snelwegen mogen bewonderen en het viel me nog mee dat we niet in de file hebben gestaan opweg naar Amsterdam. Toch gebeuren er afentoe vreemde dingen op de snelweg maar het kan natuurlijk altijd nog ietsje gekker. Zoals hier op deze beelden uit Slovenie.

OP WEG in SLOVENIE

HALLOWEEN is voor SLUTS
HALLOWEEN is voor SLUTS
Zoals gezegd morgen is het Halloween dus we gaan de aankomende dagen een hoop postjes tegenkomen die met dat bepaalde feest te maken hebben. Deze meiden vinden dat je met Halloween er zo sletterig mogelijk uit moet zien, goed idee!

HALLOWEEN is voor SLUTSJUDIT doet YOUTUBE'S GREATEST
JUDIT doet YOUTUBE'S GREATEST
Beetje vreemde video hier maar wel heel erg knap gemaakt. We zien youtube's greatest videos nog eens voorbij komen maar dan met ene Judit & Judit in de hoofdrol. Het schijnt uit Zweden te komen en het lijkt toch wel verdacht echt allemaal, vooral Afro ninja Judit.

JUDIT doet YOUTUBE'S GREATESTTRANNY vs KID = 1 - 0
TRANNY vs KID = 1 - 0
Een paar opgeschoten knapen krijgen het aan de stok met een travestiet in de subway van New York. Het is eerst wat over en weer gescheld maar het loopt uiteindelijk toch uit de hand. De travestiet laat het niet op zich zitten en grijpt naar een busje traangas. PWNED!

TRANNY vs KID = 1 - 0GAMETIME 850 - AGH! ZOMBIES
GAMETIME 850 - AGH! ZOMBIES
Morgen is het officieel Halloween en vandaar dat we vandaag alvast op Zombies gaan jagen in deze Agh! Zombies. Het doel van deze game is natuurlijk simpel, kill zoveel mogelijk zombies om telkens naar een volgende level te gaan.

GAMETIME 850 - AGH! ZOMBIESROSIE JONES goes NUTS
ROSIE JONES goes NUTS
Ik was het bijna vergeten maar ook vandaag sluiten we de dag zoals gewoonlijk weer af met een babe. Deze Rosie Jones is een Engelse babe die in het mannenblad Nuts haar opwachting maakte. Wij kijken graag eventjes naar de videoshoot van deze mooie dame!

ROSIE JONES goes NUTSSTREET RACE gone WRONG
STREET RACE gone WRONG
We zagen vandeweek hoe ze straatracen in Rusland waar ze gewoon een stuk van de snelweg afzetten om hun races te houden. Waar dit precies is weet ik niet al klinkt de taal die ik hoor ook aardig oostblokkerig. Hier zijn ze dus vergeten dat het om een 2 baansweg gaat en dan is er plots een tegenligger. FAIL!

STREET RACE gone WRONGTRAVIS PASTRANA vs HELICOPTER
TRAVIS PASTRANA vs HELICOPTER
Travis Pastrana is zo gek als een mandje en dat bewijst hij maar weer eens in Melbourne Australie waar hij OVER een helicopter heen jumped die de propellor nog heeft draaien. Hij liever dan ik maar daarom is Travis ook een professionele waaghals. Bonus: beelden van de Redbull Romaniacs! [thnx Eli]

TRAVIS PASTRANA vs HELICOPTERJÄGERMEISJE doet DANSJE
JÄGERMEISJE doet DANSJE
Een beetje lafjes deze dame die met wel heel veel kleertjes aan een dansje doet maar lange benen en moves heeft ze dan toch wel weer. Het kan beter maar zeker niet slecht voor de donderdagmiddag, wij kijken eventjes mee.

JÄGERMEISJE doet DANSJE

PIZZABABE EWA WODZINSKA
PIZZABABE EWA WODZINSKA
We reizen eventjes af naar Polen waar behalve veel arbeidskrachten ook babes met mega mukken vandaag komen. Nou valt dat eigenlijk wel mee bij deze Ewa Wodzinska en het is dat de gallerie zo mooi is, want persoonlijk vind ik haar een beetje vreemd uit d'r ogen kijken. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden in de comments. Raten maar!

PIZZABABE EWA WODZINSKAKASABIAN FOOTBALL HERO
KASABIAN FOOTBALL HERO
Vet gedaan deze clip met in de hoofdrol een aantal freestyle voetballers die het nummer "Underdog" van Kasabian op een wel heel bijzondere wijze spelen op Guitar Hero. In plaats van met een controller de juiste kleuren te spelen, moeten ze de bal schieten tegen de juiste kleurtjes. Leuk bedacht!

KASABIAN FOOTBALL HEROSUPER MODELS vs CLIMAT CHANGE
SUPER MODELS vs CLIMAT CHANGE
We hoorde Hero Brinkman afgelopen maandag nog ons geruststellen dat het allemaal wel meevalt met de klimaatsveranderingen en dat het vooral niet aan de mens ligt. Een convenient truth zullen we maar zeggen. Gelukkig zijn deze supermodellen wel van mening dat het steeds warmer wordt op deze aarde en trekken daarom een en ander uit.

SUPER MODELS vs CLIMAT CHANGEDRIVE THRU FREESTYLE
DRIVE THRU FREESTYLE
Wanneer je bij de Mc drive komt weet je meestal al wel wat je wilt gaan bestellen en zo ook deze gasten die hun bestelling meteen maar in een freestyle rap gegoten hebben. Helaas moeten ze het een paar keer herhalen omdat het niet helemaal goed doorkomt. Wel origineel!

DRIVE THRU FREESTYLEGARAGE PARK FAIL
GARAGE PARK FAIL
Autorijden blijkt voor sommige mensen toch nog steeds een hele opgave en het verschil tussen de rem en het gaspedaal schijnt ook nog voor veel mensen een probleem te zijn. Zo te zien dit keer geen vrouw, wel de dombo's van de dag.

GARAGE PARK FAILGAMETIME 849 - BLOODSHADE
Je ben teen ninja warrior die het tegen duistere machten moet opnemen om het goede te verdedigen. Het gaat om behendigheid en uithoudingsvermogen in deze Bloodshade. Bescherm het goud tegen indringers en verstop je in bomen in deze ultieme survival game. Game on!

GAMETIME 849 - BLOODSHADE

IN BAD MET....
IN BAD MET....
Het wordt weer kouder en kouder en de dagen lijken ook nog eens steeds korter te worden. Als ik het koud krijg ga ik altijd eventjes lekker onder de douche of in een warm bad. Wat deze dame precies allemaal van plan was is mij niet helemaal duidelijk, het is een genot om naar te kijken en erg koud heb ik het niet meer.

IN BAD MET....

BEAT THE BABY
BEAT THE BABY
Ik sta er echt elke keer versteld van wat je kan maken met wat mix software en wat goede videobewerkingsprogramma's. We zagen vanmorgen al een leuke audio mix van Pulp Fiction. Hier is iemand creatief geweest met wat bekende baby videofilmpjes die we allemaal wel kennen en gezien hebben. Ik zeg wederom, Knap werk!

BEAT THE BABYPIZZABABE BRITTANY TAYLOR
PIZZABABE BRITTANY TAYLOR
De Pizzababe van vandaag zou maar zo je buurmeisje kunnen zijn zo gewoontjes ziet ze er eigenlijk uit. Toch komt er onder die kleren weer een super mooi lichaam vandaan en Pizzababe Brittany Taylor heeft haar haren ook maar meteen in neukteugel vorm gemodelleerd. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid, raten maar weer.

PIZZABABE BRITTANY TAYLORPULP FICTION AUDIO MIX
PULP FICTION AUDIO MIX
Laatste weken hebben we veel van dit soort coole mashup clips met daarin bekende films gemixed met vette video editting skills. Neem nou deze clip uit Frankrijk waarbij de de Tarantino klassieker Pulp Fiction hebben ontleed en deze audio mix van hebben gebrouwen. Ik zeg kunst!

PULP FICTION AUDIO MIXUCLA UNDIE RUN
UCLA UNDIE RUN
Sinds 2002 is er elke jaar een UCLA, 'Undie Run' waarbij het de bedoeling is dat alle studenten slechts gehuld in ondergoed over de campus rennen. Grappig natuurlijk om eens te bekijken, alleen moet je daarvoor wel student zijn. Gelukkig hebben we de foto's.

UCLA UNDIE RUN

WIE NIET LUISTEREN WIL...
WIE NIET LUISTEREN WIL...
De NL politie schijnt ook de beschikking te krijgen over tazers en daar ben ik persoonlijk helemaal geen voorstander van. Die apparaten worden maar te pas en onpas gebruikt en ik vraag me af of dit de toch al niet al te beste imago van de politie ten goede komt. Wij kijken nog eventjes mee hoe het er aan de overkant van het grote water aan toe gaat.

WIE NIET LUISTEREN WIL...OP EEN DAG WEET JE HET, PIZZABEZORGER
OP EEN DAG WEET JE HET, PIZZABEZORGER, Pizzaflash
Iedereen mag submitten hier op Tastelikepizza en dat kan gewoon op de linksubmitlijn en daarmee wordt je dan eigenlijk een soort van pizzabezorger en zeg nou niet dat dat een hondenbaan is. Dit filmpje bewijst maar weer dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Meer!

OP EEN DAG WEET JE HET, PIZZABEZORGERGAMETIME 848 - NEED 4 SPEED SNAIL
GAMETIME 848 - NEED 4 SPEED SNAIL
Oorspronkelijk is het een russische game maar als je weet dat de complete besturing gaat met de pijltjes toetsen op je toetsen bord weet je eigenlijk al genoeg. In deze variant op het bekende spel, Need for Speed maar dan met slakken, ik zeg alvast game on!

GAMETIME 848 - NEED 4 SPEED SNAIL

KATIE MARIE CORK is HOT
KATIE MARIE CORK is HOT
Katie Marie Cork is een rijzende ster aan de hemel van internetbabes en stond al eerder in bladen als Nuts. Vandaag heb ik zowaar wat bewegend beeld van deze dame weten te bemachtigen en nog een paar fotootjes uit haar Nuts reportage eronder gezet. Een waardige dagafsluiting dacht ik zo.

KATIE MARIE CORK is HOTDON'T WORRY BE HAPPY, LIPSYNC
DON'T WORRY BE HAPPY, LIPSYNC
Het is een aardig zooitje bij France Telecom nu de teller al op 25 zelfmoorden staat in de laatste 18 maanden. Er gaan boze geruchten dat het iets met de stressvole bedrijfscultuur binnen het bedrijf te maken zou hebben en een van de directeuren moest deze zomer al aftreden. Tijd dus voor een beetje humor met Souffrance Telecom!

DON'T WORRY BE HAPPY, LIPSYNCPARANORMAL ACTIVITY | SNEAK PREVIEW
PARANORMAL ACTIVITY
Het is wel héél erg lang geleden dat er zo een spannende film als Paranormal Activity in de bios te zien was en aan de reacties van het publiek in Amsterdam waar deze film 2 weken geleden in de Sneak Preview te zien was blijkt ook waarom. De film gaat over een jong stel, Micah en Katie, die erachter komen dat hun huis bezeten is van een geest. Ze besluiten een camera te kopen en deze in hun slaapkamer te zetten om te filmen. Wil je Paranormal Activity in jou stad? Stem dan NU op de speciale aktiesite!

PARANORMAL ACTIVITY | SNEAK PREVIEWPIZZABABE RAQUEL GIBSON
PIZZABABE RAQUEL GIBSON
Schoonheid kan je tegenwoordig welliswaar gewoon bij die plastische chirurg kopen maar sommige dames worden er ook mee aangeboren. Een dame zoals deze donkere Raquel Gibson dus die we al een tijdje niet meer voorbij hebben zien komen. Raten maar!

PIZZABABE RAQUEL GIBSONRALLYCAR vs TOESCHOUWERS
Het gaat allemaal echt maar net goed wanneer een rallyauto uit de bocht vliegt en zowat een paar argeloze toeschouwers, die weliswaar achter een vangrail staan, raakt. Ik heb me voorgenomen wanneer ik ooit naar een rally ga kijken in iedergeval niet in een bochtje te gaan staan.

RALLYCAR vs TOESCHOUWERSEMMA & MARIEKE doen TIK TOK
EMMA & MARIEKE doen TIK TOK
Zo afentoe komen er best grappige clips binnen op de linksubmit lijn en zo ook deze van Xander die ons deze clip van eigenbodem stuurde. Het ziet er een beetje jong uit allemaal maar wel erg veelbelovend als je het mij vraagt de dames Emma & Marieke doen voor ons een dansje voor de webcam op het nummer Tik Tok van Kesha.

EMMA & MARIEKE doen TIK TOKCHAP HOP HISTORY
CHAP HOP HISTORY
We gaan eventjes kijken en vooral luisteren naar Mr.B the Gentleman Rhymer die een kleine hiphop medley ten gehore brengt al dan niet onder begeleiding van zijn banjo. Een Chap-Hop hoorah dus en ik moet zeggen dat deze Mr. B het leuk brengt.

CHAP HOP HISTORYOP EEN DAG WEET JE HET, VAKKENVULLER
OP EEN DAG WEET JE HET, VAKKENVULLER
Het schijnt helemaal niet zo goed te gaan in de uitzendbranche door deze onzekere tijden van crisis en andere economische rampspoed toch wordt er zo afentoe nog wel eens een beroep gedaan op de uitzenders. Zo ook in deze Russische supermarkt waar ene Tatjana bezig was wat flessen bijtevullen. FAIL!

OP EEN DAG WEET JE HET, VAKKENVULLEREPIC CARPARK TROUBLE
EPIC CARPARK TROUBLE
Het is afentoe echt onvoorstelbaar wat er allemaal gebeurt op parkeerplaatsen waar gelukkig nog wel bewakingscameras hangen zodat wij deze filmpjes kunnen posten maar waar je eigenlijk nooit je auto moet parkeren. Je zal een dwaas als deze tegenkomen die eventjes monstertruck wilt spelen.

EPIC CARPARK TROUBLEGAMETIME 847 - A DRALIEN DAY
GAMETIME 847 - A DRALIEN DAY
Van de makers van onder andere Bowja de Ninja komt vandaag een super leuk nieuw point n click spel. Dit keer ben je een soort van kruising tussen een adelaar en een alien en het is de bedoeling dat je je moeke bevrijd. Hier en daar in het spel moet je dus klikken op bepaalde zaken en ook nog in de goeie volgorde om verder te komen. Game on!

GAMETIME 847 - A DRALIEN DAY

MICHELLE MOORE in PLAYBOY
MICHELLE MOORE in PLAYBOY
We kennen deze Michelle Moore nu al een tijdje doordat er al wel wat filmpjes en galleries van deze mooie blondine op de site staan en vandaag heb ik weer wat leuk bewegend beeld. Uit de stal van Ome Hef natuurlijk en in High Quality, enjoy!

MICHELLE MOORE in PLAYBOYBMW M3 - LIVING THE LIGHTS in HD
BMW M3 - LIVING THE LIGHTS in HD
Als je eenmaal in een M3 gezeten of gereden hebt dan weet je wel wat ik bedoel met M-power en dat er eigenlijk geen andere auto bestaat, vooral niet als je sowieso al verliefd bent op BMW. Bij BMW maken ze nogal toffe short films en dit is er weer zo eentje, vandaag dus de M3 in de spotlight in deze Living the Lights gemaakt door een fan aldus Patrick. Je kan HD uitzetten door op het knopje HD te drukken.

BMW M3 - LIVING THE LIGHTS in HD

HOMEMADE FIREWORKS [FAIL]
HOMEMADE FIREWORKS [FAIL]
Je hoort de eerste knalletjes savonds alweer door de wijk gaan en dat betekent dat het alweer bijna vuurwerktijd is al mag die natuurlijk officieel alleen op de laatste dagen van het jaar afsteken. In deze tijd vallen er altijd veel gewonden door dat mensen gaan experimenteren met vuurwerk, net zoals deze redneck. DON'T TRY THIS AT HOME

HOMEMADE FIREWORKS [FAIL]CLUBBING WITH NELLA
CLUBBING WITH NELLA
Nella kennen wij allemaal als die lekkere babe uit Tjechie die het internet al jaren een tikkeltje heter maakt dan het al is. Deze 26 jarige vamp gaat natuurlijk ook weleens stappen en alhoewel ik haar niet persoonlijk ken, ken ik wel de maker van dit filmpje die samen met Nella op stap was, de muziek komt trouwens van Miss Duckin.

CLUBBING WITH NELLAPIZZABABE HEATHER SPYTEK
PIZZABABE HEATHER SPYTEK
We gaan over naar de orde van de dag en als we dan op de klok kijken zie ik dat het de hoogste tijd is voor de Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie blonde krullebol Heather Spytek geworden. Erg leuke dame en jullie mogen weer raten!

PIZZABABE HEATHER SPYTEKMONEY TRAIL
MONEY TRAIL
Eigenlijk is geld maar een vies iets als je bedenkt waar het allemaal geweest is voordat het jou bereikte. Zo hebben ze in Amerika weleens onderzocht dat 90% van de dollar briefjes sporen van cocaine bevatten. In deze clip zien we de weg die geld aflegt voordat het bij jou in de portemonnee beland.

MONEY TRAILROELERENT iPHONE KOSTUUM
ROELERENT iPHONE KOSTUUM
Ik ben zelf niet zo van de carnaval maar nog eventjes en het carnaval seizoen 2010 wordt traditie getrouw op de 11e van de 11e officieel geopend en mocht je nog geen kostuum hebben dit jaar dan heb ik goed nieuws en wellicht een ideetje. Deze gasten hebben het beste iPhone kostuum EVER bedacht, alleen telde ze daar wel 2000 dollar voor neer.

ROELERENT iPHONE KOSTUUMAMAZING TERMINATOR RAP
AMAZING TERMINATOR RAP
Wij hebben elke week onze eigenste Arjen Lubach die als Mc T-lex in het programma Koefnoen zijn keek op de week geeft maar je kan natuurlijk ook in rapvorm een film bespreken en dat is precies wat deze DJ Mayhem & Mouthmaster Murf doen endat natuurlijk voorzien van beelden uit de film Terminator 2 en zo afentoe een soundbite van Arnie.

AMAZING TERMINATOR RAPOP EEN DAG WEET JE HET, WEGENWACHT
OP EEN DAG WEET JE HET, WEGENWACHT
Een tankwagen met brandstof heeft een ongelukje gehad en ligt op z'n kant in de berm. Terwijl ze proberen de tankwagen weer op vier wielen te takelen explodeert ineens de inhoud van de tanks wat een aardige boem geeft. Dan wil je wel eventjes wegrennen.

OP EEN DAG WEET JE HET, WEGENWACHTGAMETIME 847 - GRAVESHIFT SEWERS
GAMETIME 847 - GRAVESHIFT 2
Verzamel telkens het goud dat je tegenkomt en breng dat naar je koning om weer toegelaten te worden in het kasteel. Als er mensen zijn die het nog eens willen uitleggen dan kan dat gewoon in de comments. Game on!

GAMETIME 847 - GRAVESHIFT SEWERSSEXY KELLY ANDREWS
SEXY KELLY ANDREWS
Vandaag een meisje die mij toch wel weer kan bekoren en waarvoor we niet eens zo heel erg ver van huis hoeven te gaan. We steken namelijk het kanaal over en vinden bij onze Engelse buren deze toch wel erg sexy Kelly Andrews die zichzelf in een korte video eventjes aan ons voorstelt. Meer Kelly Andrews op TLP hier..

SEXY KELLY ANDREWSMYTHBUSTERS - GOLFBAL vs CAR
MYTHBUSTERS - GOLFBAL vs CAR
Op zondagavond staat er natuurlijk steevast voetbal op het menu en dat begint zoals altijd om 19:00. Daarna nog wat Sbs6 sensatie met oa. wegmisbruikertjes die hun rose papiertje mogen inleveren aan oom agent en dan is het alweer bijna tijd voor studio voetbal. Vindt je dat allemaal niks an, dan heb ik hier een aflevering uit seizoen 7 van de Mythbusters voor je.

MYTHBUSTERS - GOLFBAL vs CARGIRLFRIEND SCARE PRANKS
GIRLFRIEND SCARE PRANKS
Wanneer je iemand eens goed laat schrikken en het lukt dan ben je tegenwoordig bijna verplicht daar een opname van te maken en die vervolgens op het internet te zetten. In deze mini compilatie een top 5 met videos van gasten die hun vriendin de stuipen op het lijf jagen.

GIRLFRIEND SCARE PRANKSWIE VAN DE DRIE
Peach Corin Adriana
Peach | Corin | Adriana
SEXINESS for EVERYONE
SEXINESS for EVERYONE
De islamisering van Nederland, Geert Wilders heeft het er altijd maar over maar is het nou allemaal wel zo slecht voor ons landje ? Na het bekijken van deze clip kan je eigenlijk maar tot 1 conclussie komen.

SEXINESS for EVERYONEV 2009 | FIRST 8 MINUTES
V 2009
Ik heb zulke hoge verwachtingen van deze remake van de tachtiger jaren serie V wat staat voor Visitors dat het eigenlijk alleen maar kan tegenvallen. Nog een weekje en dan gaat de allereerste aflevering uitgezonden worden door het Amerikaanse ABC en wij hebben voor jullie alvast de eerste 8 minuten weten te scoren. Kijk en huiver.

V 2009 | FIRST 8 MINUTESREMI GAILLARD - BAT
REMI GAILLARD - BAT
Ik zat gisteren nog te denken aan deze Remi Gaillard en bedacht me toen dat het toch al wel een tijdje geleden was dat we nog iets van deze geinige Fransman hadden vernomen. Hier kan je al zijn andere filmpjes nog es bekijken, en vandaag is Remi verkleed als een grote vleermuis om zo de mensen te laten schrikken. Kijk mee!

REMI GAILLARD - BATRAPSERVICE #7 - KOEFNOEN
RAPSERVICE 7 - KOEFNOEN
Ook deze zondag kijken we eerst nog eventjes terug op de week met Koefnoen's Mc T-lex en zijn rapservice waarin hij op ludieke wijze weer de week doorneemt. Deze week vooral Borsato en nogmaal de DSB bank die het nieuws overheersde en dat zien we ook weer terug in deze clip. Als het niet rijmt.. hier voorgaande afleveringen.

RAPSERVICE #7 - KOEFNOENBEST MASCOT SHOW EVER
BEST MASCOT SHOW EVER
Als teammascotte ben je er om je team aantemoedigen maar een goeie mascotte heeft wel wat meer in huis dan alleen een beetje schreeuwen en gek doen. Deze mascotte bij een basketbalwedstrijd voert als het eventjes rust is een geheel eigen show op. Geweldig!

BEST MASCOT SHOW EVERGAMETIME 846 - ZOMBIE TAXI 2
We gaan vandaag lekker racen in een karretje op een circuit waar allemaal zombies lijken rondtelopen. De bedoeling is dat je deze zombies uit hun lijden verlost door er lekker overheen te walsen. Ik zeg doe je best en game on!

GAMETIME 846 - ZOMBIE TAXI 2TAHITI CORA got BOOTY
TAHITA CORA got BOOTY
Ruben had in het verleden al eens aandacht besteed aan deze Tahiti Cora die ze ook wel de nieuwe Keyra Augustina noemen vanwege die lekkere kont die er opzit. Cristiano Ronaldo was dat ook ten ore gekomen en heeft dit schatje maar meteen tot zijn nieuwe vriendin gemaakt. Geef hem eens ongelijk. Hier staan nog wat meer van haar filmpjes op TLP.

TAHITI CORA got BOOTYI GOTTA FEELING
I GOTTA FEELING, lipdub
Je stopt twee lekkere dames in een auto, je zet het nummer "I Gotta Feeling" van Black Eyed Peas op en lipsyncen maar. Het is de zoveelste maar toch wel weer een leuke en dat de dames er goed uitzien helpt natuurlijk ook wel een klein beetje mee. Check het uit!

I GOTTA FEELINGDX11 TESSELATION | HEAVEN
DX11 TESSELATION
Het is in en in triest maar ik heb nog steeds geen gameconsole hier in huis staan en dat is toch wel echt schandalig. Het komt er telkens maar niet van al ben ik er al wel uit dat het de Playstation 3 moet worden. In de demo zien we de future of gaming als ik het bijschrift mag geloven. Dit is de nieuwe DX11 engine, een engine die alle andere engines overbodig maakt.

DX11 TESSELATION | HEAVENWIE VAN DE DRIE
Ariel Mony Monika
Ariel | Mony | Monika
START RUNNING
START RUNNING
Relaties, ja ach ik vind het allemaal wel prima zo. Geen vrouw geen gemauw en daar ben ik heel tevreden mee. Toch zijn er elk jaar hordes broeders die er intrappen en zo te zien in deze commercial staat er weer een man op het punt om ja te zeggen. Gelukkig geeft deze commercial op het einde toch nog een goed advies.

START RUNNINGNIGHTCLUB DOORPOLICY CHALLENGE
NIGHTCLUB DOORPOLICY
Schijnbaar is het voor bepaalse mensen moeilijk om een nachtclub in te komen door het deurbeleid wat bij sommige zaken geldt. Je moet zogenaamd lid zijn, of je hebt niet de juiste kleren aan, je smoel staat ze niet aan kortom de macht van de uitsmijter is op zo'n avondje stappen groot. Toch is er altijd een manier om binnen te komen.

NIGHTCLUB DOORPOLICY CHALLENGEPAALDANSEN in het PARK
PAALDANSEN in het PARK
Ja waarom niet, deze dame heeft allang door dat je met wat gitaar spelen in het park tegenwoordig geen droog brood meer kan verdienen en is maar gaan paaldansen om toch nog wat te verdienen. Helaas staat er geen paal in het park wel bomen.

PAALDANSEN in het PARK


GT-R R35 vs HAYABUSA GSX1300R
GT-R SWITZER P800 vs HAYABUSA
In Nederland is het allang niet meer leuk om eventjes het gas los te gooien want je bent maar zo je rijbewijs voor onbepaalde tijd kwijt. In Rusland liggen de zaken nog wat anders en kan je met een gerust hard lekker racen op de autosnelweg. Vandaag de ultieme challenge, we racen met een Nissan GT-R tegen een Suzuki GSX1300R Hayabusa.

GT-R R35 vs HAYABUSA GSX1300RTHE POWERS of RAMSAY
THE POWERS of RAMSAY
Gordon Ramsay is een lastpak in de keuken en kwam laatst zelfs erg slecht in het nieuws in Australie waar hij een vrouwelijke nieuwsreporter had geschoffeerd. Ik moet zeggen dat ik zijn kookprogrammas niet eens zo slecht vind alleen Gordon lijkt nogal snel over de kook te gaan. Kijk mee hoe dat komt..

THE POWERS of RAMSAYGAMETIME 845 - BLOODFIELD
GAMETIME 845 - BLOODFIELD
We gaan vandaag weer op moordpad in deze erg dynamische top down shooter met mooie graphics en veel features. Je kan kiezen uit mega veel wapen en mensen die Alien Shooter of Crimsonland tof vinden kunnen zich vandaag uitleven in deze Bloodfield, The Meat city. Game on!

GAMETIME 845 - BLOODFIELD

CRAZY HORSE STRIPPERS in ETALAGE
Strippers trekken nogal wat volk aan en dat weet de eigenaar van deze winkel ook die pardoes een aantal van de dames uit de beroemde Parijse stripclub Crazy Horse in de etalage zette. Ik heb voor jullie de beelden eventjes opgezocht en ook nog wat beelden uit de stripclub zelf.

CRAZY HORSE STRIPPERS in ETALAGE8 MILES WIDE
8 MILES WIDE
Beetje weinig mee aantevangen meer met deze dames die op een of andere manier ervoor hebben gezorgd dat alleen een reus ze nog kan bevredigen door dat ze een pussy hebben van 10 kilometer doorsnee. Naja, het liedje is dan nog wel leuk de dames kunnen er beter een nieuw elastiekje in laten zetten.

8 MILES WIDE

DRAGAN STOJKOVIC EPIC GOAL
DRAGAN STOJKOVIC EPIC GOAL
Ik dacht eerst dat het hier ging om de Stojkovic die ooit bij Barcalona speelde maar dit blijkt toch een andere te zijn. Dragan Stojkovic dus, ook wel Piksi genoemd is een voormalige Joegoslavische stervoetballer en momenteel trainer van het Japanse Nagoya Grampus. Als er een bal richting de bank geschoten wordt heeft Dragan hem een poeier en scoort op geniale wijze.

DRAGAN STOJKOVIC EPIC GOALACHMED THE DEAD STANDUP COMEDIAN
ACHMED THE DEAD STANDUP COMEDIAN
De figuurtjes van Jeff Dunham kennen we tegenwoordig allemaal wel en Achmed the Dead Terrorist is daarvan nog steeds een van mijn favorieten. Jeff doet het goed tegenwoordig en heeft nu zelfs zijn eigen tvshow waarmee hij met de figuurtjes buiten de studio gaat. In de pilot aflevering was Achmed te zien als Standup Comedian, of het aan gaat slaan vraag ik me af.

ACHMED THE DEAD STANDUP COMEDIANPIZZABABE AJ ALEXANDER
PIZZABABE AJ ALEXANDER
Na al die blondjes van deze week heb ik als weekafsluiter brunette AJ Alexander bereid gevonden om voor ons nog maar es te poseren. We hadden al eventjes niets gehoord van deze babe maar er stonden al wel wat meer galleries en zelfs een filmpje van deze mooie brunette op TLP. Raten maar weer!

PIZZABABE AJ ALEXANDERHUMMER ROAD SIGN RAMPAGE
HUMMER ROAD SIGN RAMPAGE
Het is een apart soort mensen die in een Hummer gaan rondrijden als je het mij vraagt. Deze auto's zijn namelijk ontworpen voor het Amerikaanse leger maar vonden al snel hun weg naar de consumenten markt. Een Hummer is gebouwd om door elke terrein te kunnen rijden of er nu wel of niet verkeersborden staan.

HUMMER ROAD SIGN RAMPAGESTEEKVLAMMETJE
STEEKVLAMMETJE
Wat hier nou precies misgaat of juist goed gaat weet ik niet maar dat er een mooi steekvlammetje onstaat na het aansteken van deze ton met wat oud vuil dat kunnen jullie zien in de volgende video. Het loopt allemaal goed af gelukkig. YEAH!

STEEKVLAMMETJETAZER | SELF TEST, FAIL
TAZER
Deze gast heeft net een nieuwe tazer gekocht en wil nou zelf ook weleens weten wat de uitwerking is wanneer je daar een schok van krijgt. Gelukkig doet hij het voor de webcam zodat hij later nog eens terug kan zien wat er nu eigenlijk gebeurde. FAIL!

TAZER | SELF TEST, FAILDODGE VIPER doet CRASHEN
DODGE VIPER doet CRASHEN
Ik kan me voorstellen dat wanneer je net een Dodge Viper uit de showroom hebt gereden je daar graag meteen eventjes mee wilt gaan gassen. Wel handig is het om dat niet te gaan doen in de spits zoals deze joker die na een paar minuten zijn mooie rode viper in de prak rijdt. Eeuwig zonde!

DODGE VIPER doet CRASHENGAMETIME 844 - A CROW IN HELL 3
GAMETIME 844 - A CROW IN HELL 3
Heel Amerika staat weer op z'n kop vanwege het Halloween feest wat ook steeds populairder wordt hier bij ons in Europa. Wij hebben vandaag een spelletje wat ook met Halloween vandoen heeft. Je bent namelijk een kraai die in de hel beland is en een weg moet zoeken om daaruit te ontsnappen. Game on!

GAMETIME 844 - A CROW IN HELL 3BIANCA BEAUCHAMP [VIDEO]
BIANCA BEAUCHAMP VIDEO
Deze dame kom ik nu al jaren tegen in allerlei sexy mooie galleries geschoten op exotische plekken maar echt veel videomateriaal is er van deze roodharige nimph niet te vinden. Nou lijken die galleries vaak super gefotoshopped maar ook op bewegend videobeeld is deze dame niet minder mooi.

BIANCA BEAUCHAMP VIDEOWYNNE ARBOLEDA is BOOS, FIGHT!
WYNNE ARBOLEDA is BOOS
Deze Wynne Arboleda komt uit voor het Burger King team in de Filipijnse Basketbal competitie en tijdens een wedstrijd tegen Smart Gilas krijgt hij het aan de stok met een supporter. Het gaat zover dat de basketballer de fan echt te lijf gaat. Schorsen voor het leven zou je denken.

WYNNE ARBOLEDA is BOOS, FIGHT!LEGO POPUP BOOK
LEGO POPUP BOOK
Uit Japan komen leuke tvshows dat weten we inmiddels en daar zijn ze nu bij RTL ook eindelijk achter. Leuk dat Hole in de Wall dus maar voor de vaste TLP bezoeker allang geen nieuws meer natuurlijk. Dit popup boek had ik eigenlijk nog nooit gezien en ziet er echt mooi en kunstig uit. Uit Japan natuurlijk!

LEGO POPUP BOOKRAIKONEN vs KOVALAINEN | FIRE INCIDENT
RAIKONEN vs KOVALAINEN
Ik had deze video van afgelopen weekend in Brazilie al eventjes liggen maar nog niet gepost. De Fin Heikki Kovalainen wilde iets te vroeg wegrijden na een pitstop en rukte daarmee de benzineslang van zijn bolide af. De brandstof die daardoor alle kanten opspoot, vloog in brand toen de Fin Kimi Räikkönen passeerde die er vervolgens gewoon doorheen reed en de race kon uitrijden. Het kostte het Mclaren team uiteindelijk 50.000 dollar boete.

RAIKONEN vs KOVALAINEN | FIRE INCIDENT

PIZZABABE KRISTEN LYNN GORANO
PIZZABABE KRISTEN LYNN GORANO
Kristen Lynn Gorano had zich verslapen op de dag dat er mukken werden uitgedeeld maar dat is ook echt het enige minpuntje wat ik aan deze mooie blondine kan vinden. Donkere ogen doen vermoeden dat ze niet altijd blond geweest is maar daar zeuren we niet om. Ik vind het een lekker ding en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

PIZZABABE KRISTEN LYNN GORANOCOPS TAZE NAKED DUDE, WTF
COPS TAZE NAKED DUDE
De Amerikaanse serie Cops draait alweer een tijdje maar als ik deze clip zie dan doet het me eerder denken aan de nwe Flashpoint serie waarin een tactisch response team centraal staat. Deze gast staat in z'n naakie wat met een revolver te zwaaien totdat de politie ingrijpt en hem neertazed. Just kill me jammert hij nog... en terecht. Thnx!

COPS TAZE NAKED DUDE, WTFTHE SPLINTER - WOODEN SUPERCAR
THE SPLINTER - WOODEN SUPERCAR
Hedentendage moet alles schoner en groener voor het millieu zijn ook zoiets millieuonvriendelijks als een supercar. Misschien dat ze daarom dachten laten we eens een supercar maken van hout en dat is schijnbaar nog gelukt ook. Deze Splinter haalt 700pk uit zijn 4.6 liter V8 motor en dat is 300pk meer dan bijvoorbeeld een Porsche 911.

THE SPLINTER - WOODEN SUPERCAR

MC TREBEK - TRONOVITCH MASHUP
MC TREBEK - TRONOVITCH MASHUP
Ik blijf het knap vinden dit soort mashups al dan niet meteen voorzien van een coole clip. Vandaag hebben we Mc Trebek die we al wel vaker voorbij zagen komen in een nieuw soort mashup met niet alleen coole muziek maar ook wat bijhordend entertaining beeldmateriaal.

MC TREBEK - MASHUPSHOPPINGCART FACEPLANT
SHOPPINGCART FACEPLANT
Het valt niet mee om de jongens van Jackass met succes te imiteren want dat gaat schijnbaar toch vaker fout dan gedacht aan al die fail filmpjes te zien die hier wekelijks voorbij komen. Deze gasten gaan met een winkelwagentje een heuveltje af, niet echt heel erg slim.

SHOPPINGCART FACEPLANTGAMETIME 843 - TRAPMASTER
GAMETIME 843 - TRAPMASTER
Je bent een soort van grote garnaal ofzo, meer kan ik er niet van maken en je zit een soort van platform game en mensen zijn je vijand. Door vuur te spugen, of is het een draak?, kan je je tegenstanders uitschakelen en de rest wijst zich vanzelf. Game on!

GAMETIME 843 - TRAPMASTER

VENUS BERLIN 2009 | 18+ EROTIEK BEURS
VENUS BERLIN
Het was alweer de dertiende keer dat de grootste vakbeurs voor de erotiekbranche in Europa te Berlijn werd georganiseerd en netzoals alle voorgaande jaren liep er ook dit jaar weer genoeg lekkers rond. Wij waren helaas niet uitgenodigd maar hebben toch een erg geyle videoreportage van het hele gebeuren. Kijk mee.

VENUS BERLIN | EROTIEK BEURS

BREAKDANCER OWNES CAT
BREAKDANCER OWNES CAT
Dit moet bijna wel echt zijn en een ongelukkige samenloop van omstandigheden want hier op TLP houden we evenveel van mensen als van dieren. Bij het oefenen van zijn dancemoves wil de kat van deze gast ook graag even meedoen maar valt net op het verkeerde moment in.

BREAKDANCER OWNES CATMC MARTIN - HET LEVEN
MC MARTIN - HET LEVEN
De winter komt eraan en dit weekend gaat zelfs de klok weer op wintertijd. Dat betekent dat er hele hordes Nederlanders last gaan krijgen van een winterdepressie wat te maken heeft met de aankomende donkere dagen. Mc Martin had er van de zomer al last van als ik zo eens naar z'n teksten luister. Deed me ook een beetje denken aan Mc Dark waar we helaas al een tijdje niets van vernomen hebben. W T F

MC MARTIN - HET LEVENPIZZBABE JESSA LYNN
PIZZBABE JESSA LYNN
Voordiegene die onderhand genoeg hebben vandeze babe heb ik slecht nieuws want ik kan van deze Jessa Lynn nog lang geen genoeg krijgen. We zien deze dame onderhand elke week weer eens terug hier op de site maar dat mag ook wel met zo'n lichaam en nog mooier gezichtje. Deze dame gaat hoge ogen scoren als Pizzababe v/h Jaar!

PIZZBABE JESSA LYNNNAKED PORN RUN in DEVON
NAKED PORN RUN in DEVON
Een groep naakte mannen wordt momenteel gezocht door de Engelse politie in het plaatsje Devon. Daar legde namelijk bewakingscamera's vast hoe ze al nakend een tankstation binnenwandelde en daar rustig door wat pornblaadjes bladerde. De manager kon er nog wel om lachen maar de kassiere was toch minder blij. Net zomin als de politie!

NAKED PORN RUN in DEVONDESIREE JENNINGS DYSTONIA [REMIX / UPDATE]
DESIREE JENNINGS DYSTONIA [REMIX]
Het is onvoorstelbaar wat deze aanstaande professionele cheerleader Desiree Jennings uit Washington overkwam toen ze een flu-shot liet zetten. Door een soort allergische reactie kreeg ze dystonie wat haar spierspanning aantast en waardoor ze zich op een speciale manier moet bewegen. Erg natuurlijk en het nieuwsreport zit erbij, de remix moest er ook bij, sorry! Update: Ze is genezen!!! WTF

DESIREE JENNINGS DYSTONIA [REMIX]TOO FUCKING DRUNK
TOO FUCKING DRUNK
Ik heb 'm van het weekend ook weer eens stevig geraakt maar zo dronken als deze Rus heb ik het dacht ik toch nog niet gemaakt al zijn mijn maten daar nog niet helemaal overuit. Deze gast komt net uit de kroeg rollen en had daarvoor nog een kleine boodschap gedaan waardoor hij een tasje bij zich heeft. Nu nog samen zien thuis te komen.

TOO FUCKING DRUNKJESSICA GIL ORTIZ GYMNASTIC FAIL
JESSICA GIL ORTIZ GYMNASTIC FAIL
Tijdens de finale van de grondoefening op het WK turnen in Londen kwam de Columbiaanse gymnaste, en tevens ook babe, Jessica Gil Ortiz zwaar ten val. Tijdens de uitvoering van een salto beland ze op haar hoofd en moest na de val op een brancard afgevoerd worden. Niet voor gevoelige kijkers al bleek het achteraf allemaal meetevallen.

JESSICA GIL ORTIZ GYMNASTIC FAILGAMETIME 842 - ESCAPEROOM MANIAC
GAMETIME 842 - ESCAPEROOM MANIAC
Je bent een klein meisje dat gevangen zit in een soort van Dutroux achtige kelder waar je uit moet proberen te ontsnappen. Je moet hiervoor de voorwerpen zoeken die daarvoor nodig zijn. Een erg leuk en entertaining spelletje al overleefd je vriendinnetje Lilly het helaas uiteindelijke niet. Helpen mag in de comments, game on!

GAMETIME 842 - ESCAPEROOM MANIACBIKINI GIRL vs SEAGULL
BIKINI GIRL vs SEAGULL
Het is allemaal niet even diervriendelijk maar toch wel een leuke truc van deze ook niet onverdienstelijke dame in bikini die met een simpele handdoek en wat een voer een zeemeeuw weet te vangen. Na eventjes wordt het geschrokken beestje natuurlijk weer gewoon vrijgelaten.

BIKINI GIRL vs SEAGULLDE GROTE BREEZAH PIC MIX
DE GROTE BREEZAH PIC MIX
Onze vriendjes van WLF doen afentoe echt veel moeite om fijne Picmixen bijelkaar te zoeken en ook vandaag is dat weer gelukt. We konden al eerdere delen zien met galleries vol stappende breezah babes en vandaag komt daar weer een deeltje bij. En zeg nou eerlijk daar zit echt veel heerlijks tussen! Ik ga meteen voor de eerste..

DE GROTE BREEZAH PIC MIX

SHOW US YOUR VIFIT DANCEMOVES
SHOW US YOUR VIFIT DANCEMOVES
Hoe lang hou jij het vol op de dansvloer? In deze game plaats je je eigen foto op de door jou gekozen character. Je kunt je (Hyves) profielfoto kiezen of er eentje zelf uploaden. Dansen is vooral leuk op je eigen favoriete nummer! Daarom kun je kiezen uit wel vier verschillende hits van o.a. Black Eyed Peas of David Guetta. Dansen doe je door precies op het juiste moment op de juiste pijltoets op je toetsenbord te drukken; namelijk als de van boven naar beneden vallende pijl over zijn eigen vorm onderaan het scherm valt. Dit moment is maar kort, dus je hebt maar weinig tijd!

Na je "eerste dans" ontvang je van Vifit een link in je Hyves-inbox. Via deze link kun je op Vifit.nl het unieke shirt van Daryl voor slechts tien euro direct bestellen. Normaal gesproken dien je, om gebruik te maken van deze actie, ook nog twee actiecodes in te voeren, die krijg je van ons. Natuurlijk kun je ook je vrienden uitnodigen om mee te doen en je kunt zo vaak dansen als je wilt en zo je highscore verbeteren. Dus:

Show us your Vifit Dancemoves and make your friends dance! Vifit keeps you going!
PIZZABABE VANESSA HOELSHER
PIZZABABE VANESSA HOELSHER
Vanessa Hoelsher werd geboren in Atlanta op 19 januari 1982 en was Playboy's Playmate of the Month in September 2005. Oude glorie vergaat niet en vandaar dat we deze gallerie die hier nog niet heeft gestaan, nog maar eens van stal hebben gehaald. Erg mooie dame en ik ben benieuwd hoe jullie er vandaag over denken.

PIZZABABE VANESSA HOELSHEROP EEN DAG WEET JE HET , BEZORGER
OP EEN DAG WEET JE HET, BEZORGER
Wij staan hier te springen om nieuwe pizzabezorgers en dat terwijl het eigenlijk zo'n mooie baan is. Zo kom je nog eens ergens en zo ook deze bezorger die de dag van zijn leven heeft als de dame in kwestie opendoet slechts gekleed in een handdoek.

OP EEN DAG WEET JE HET , BEZORGERDRUNK PARKING in RUSSIA
DRUNK PARKING in RUSSIA
Als je de berichten en ook de filmpjes die hier met regelmaat voorbij komen uit Rusland mag geloven dan is het halve land daar alcoholist en bezig omzichzelf naar de verdoemenis te helpen. Deze beelden van een beschonken automobilist die zijn wagen probeert te parkeren is daar weer een goed voorbeeld van. Hij probeert nog wegtekomen..

DRUNK PARKING in RUSSIA

I'M IN A BOX
I'M IN A BOX
Vorige week kwam "Balloon Boy" in het nieuws wat al snel een hoax bleek te zijn van een ietswat mediageile vader en je kon er natuurlijk op wachten en hier issie dan de parodie van Lonely Island Records helemaal in T-Pain stijl. Zoals we gewend zijn van deze gasten is het ook deze keer weer kwaliteit wat ze afleveren kijk eventjes mee.

I'M IN A BOXLUCKIEST MAN ALIVE
LUCKIEST MAN ALIVE
Je komt afentoe filmpjes tegen waarvan je echt denkt, Wow dat had echt heel anders kunnen aflopen. Deze man denkt rustig over te kunnen steken maar een buschauffeur denkt daar iets anders over en doet echt z'n best om de beste man te raken. Gelukkig loopt het allemaal goed af, voor de voetganger in ieder geval.

LUCKIEST MAN ALIVEGAMETIME 841 - THE BANKROBBER
GAMETIME 841 - THE BANKROBBER
De game van vandaag ziet er ingewikkelder uit dan die is in feite, je hebt alleen erg veel opties om uit te kiezen. Eenmaal bezig is het de bedoeling dat je de kluis kraakt met je maten en daarvoor moet je eerst de goeie tools kopen. Je moet ondertussen oppassen voor bewakers en lasers. Game on!

GAMETIME 841 - THE BANKROBBER

SEXY SHANELLE
SEXY SHANELLE
Vandaag weer een sexy video waarin verder niet al teveel gebeurd van CWH die toch telkens weer de mooiste babes bereid krijgen om voor de webcam allerlei sexy shit voor ons uittevoeren. Het is deze keer ene Shanelle die mij toch wel weer kan bekoren zo op de maandag. Check de check! Meer Camwithher ? Drop het in de comments!

SEXY SHANELLEHAL the MISINTERPRETIVE PORNSTAR
HAL the MISINTERPRETIVE PORNSTAR
Harry Partridge is een Engelse animator die cartoons maakt op bestelling, zo maakte hij korte cartoons voor bijvoorbeeld de BBC maar ook voor onze held Hugh Hefner kwam hij met een grappige animatie. Wanneer je als acteur in de pornoindustrie werkt moet je niet al teveel nadenken over dubbelzinnige teksten maar gewoon doen, iets wat deze Hal de mininterpretive pornstar niet helemaal goed doet.

HAL the MISINTERPRETIVE PORNSTARSTUCK IN A SKATEBOWL
STUCK IN A SKATEBOWL
Sjah dan sta je toch wel eventjes raar te kijken wanneer je in zo'n skatebowl als dit bent beland en er niet meer uitkomt. Het duurt nogal voordat hij er uiteindelijk uit is met dank aan de behulpzame omstanders. Maar niet meer doen dan...

STUCK IN A SKATEBOWLSPINNING POLEKICK OWNAGE
SPINNING POLEKICK OWNAGE
Een beetje klieren met maten onder elkaar is altijd leuk totdat iemand zich echt bezeerd en het al meteen een stuk minder leuk is. Deze gasten lopen wat te dollen met een bal en een van de twee had net een vechtfilm gezien, zo doe je dat dus die spinkick.

SPINNING POLEKICK OWNAGEPIZZABABE SHARAE SPEARS
PIZZABABE SHARAE SPEARS
Het is tijd voor de Pizzababe van de Dag en dat is vandaag weereens de altijd mooie Sharae Spears die verder geen familie is van Britney maar onderhand even bekend. Ik vind het een erg mooie babe en ben altijd blij als ze weereens voorbij komt hier op TLP. Hier staan de andere galleries van deze babe!

PIZZABABE SHARAE SPEARSCREDIBLE KUNST van TERRES des HOMMES
CREDIBLE KUNST van TERRES des HOMMES
Altijd al iets leuks aan de muur willen hebben, maar nooit genoeg geld om iets fatsoenlijks te kopen? Dan is dit je kans, want Terre des Hommes is in samenwerking met drie jonge illustratoren een actie gestart. Als je nu donateur wordt krijg je een genummerde en gesigneerde artprint van DED ass, Darrin Umboh of MAKI. Daarmee help je jezelf aan een uniek kunstwerk, en Terre des Hommes met het tegengaan van kinderuitbuiting. Meer info!

CREDIBLE KUNST van TERRES des HOMMES [video]


SUPER MARIO PROPOSAL
SUPER MARIO PROPOSAL
Het is nerdy maar wel super origineel deze manier van je meisje tot je vrouw te vragen door middel van een zelfgebouwde Super Mario level waarin dan ineens staat Will your Marry me. Gelukkig zegt de dame volmondig Ja en kijken wij eventjes mee tot het einde van deze clip.

SUPER MARIO PROPOSALWHAT HAPPENS IN ELEVATORS...
WHAT HAPPENS IN ELEVATORS
What happens in Vegas stays in Vegas dat is een ongeschreven wet. Maar dat geld helaas voor deze mensen niet voor wat er allemaal gebeurt in liften. Kijken we eventjes mee naar deze pikante hotel bewakingsbeelden waarop het er afentoe nogal heet aan toe gaat.

WHAT HAPPENS IN ELEVATORSWII DEMONSTRATION FAIL
WII DEMONSTRATION FAIL
Het is bekend dat er geeneen console bestaat waardoor meer tv's sneuvelen als met de Wii en dat is een van de minpunten denk ik om zo'n Wii uberhaupt aanteschaffen. Tijdens een demonstratie voor televisie gaat het wederom mis en ik vraag me af of ze nog iets hebben kunnen verkopen na deze aktie.

WII DEMONSTRATION FAILSUNDERLAND vs LIVERPOOL GOAL
Tijdens de wedstrijd Sunderland vs Liverpool in de Engelse premier league beland er een soort van skippybal op het veld waardoor een schot van Sunderland van richting verandert en in de Liverpoolse goal beland. Bizar ? De goal telt wel gewoon!

SUNDERLAND vs LIVERPOOL GOALGAMETIME 840 - GIBBETS
Je bent vandaag een soort van Wilhelm Tell en het is de bedoeling dat je met één welgemikt schot telkens het leven red van iemand die aan de galg hangt. Hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt uiteraard en ik ben benieuwd hoe jullie het ervanafbrengen. Levels genoeg voor deze maandagmorgen, dus game on!

GAMETIME 840 - GIBBETSEMILY SCOTT ZOO VIDEOSHOOT
EMILY SCOTT ZOO VIDEOSHOOT, ZOOMAGA
De altijd mooie Emily Scott dit keer in een fotoshoot voor Zoo magazine in een soortement van countryside shoot. Emily Scott is een Australisch fotomodel maar woont in het Engelse London. Naast modellen werkt heeft ze ook haar eigen badpak merk waarvoor ze ontwerpt. In 2007 werd ze tot "Sexiest Aussie Babe", uitgeroepen door FHM Australia.

EMILY SCOTT ZOO VIDEOSHOOTKISS FACE PAINT
KISS FACE PAINT
Best knap dit hoofd wat is beschildert met alle bandleden van de best rockgroep ever, Kiss. Afzonderlijk kan je ze ook nog bekijken en wanneer deze gast dan ook nog z'n tong uitsteekt lijkt het helemaal echt.

KISS FACE PAINTRED BULL'S GLORIOUS DAYS PROJECT
RED BULL'S GLORIOUS DAYS PROJECT
Bij Redbull hebben ze altijd vet coole extreme sports waar ze veel aandacht aan besteden en als het even kan ook maar meteen gesponsord wordt zo ook deze aktie van professioneel fotograaf Mark Watson, die hoorde dat er in Australie zoiets bestaat als de Morning Glory, een wolkenformatie die een paar keer paar jaar over bepaalde delen van Australie te zien is. Hangend aan een hanglider maakte hij deze vette beelden.

GLORIOUS DAYS PROJECTWIE VAN DE DRIE
Vanessa Tea Medea
Vanessa | Tea | Medea
RAPSERVICE 6 - KOEFNOEN
RAPSERVICE 6 - KOEFNOEN
Zondag dat betekent dat er gisteren ook weer een aflevering van Koefnoen is geweest met daarin de keek op de week van Mc T-lex. Deze week was het vooral de DSB bank die in het nieuws was en dat horen we natuurlijk terug in deze Rapservice nummertje 6. Hier staan alle voorgaande afleveringen.

RAPSERVICE 6 - KOEFNOENPAALDANSEN DOE JE ZO
PAALDANSEN DOE JE ZO
Ik ben nog wat aan het opdrogen van gisteravond wat toch wel weer een zware avond was en gezellig zoals altijd maar ook met de nodige koppijn gepaard gaat. Eventjes rustig bijkomen nog dus en dat doen we door het kijken naar deze dames die allemaal meedingen naar beste paaldanseres van de USA 2009. Hier een compilatie!

PAALDANSEN DOE JE ZOWONDERBABY vs TREIN
WONDERBABY vs TREIN
Als een moeder op het treinstation van Melbourne heel eventjes niet oplet rijdt de kinderwagen met daarin haar 5 maanden oude baby de rails op net als er een trein aankomt. De moeder probeert haar zoontje nog te redden maar wonder boven wonder mankeert het kereltje buiten een paar schrammetjes niets.

WONDERBABY vs TREINBUS vs AUTO = 1 - 0
BUS vs AUTO = 1 - 0
Over het grote water zijn de meeste bussen en zelfs ook taxi's uitgerust met allerlei camera apparatuur voor uw veiligheid uiteraard. Terwijl een bus gewoon z'n dagelijkse rondje doet door een wijk in, duikt erineens een wagen op die net bezig is met een inhaalaktie.

BUS vs AUTO = 1 - 0RECYCLEN volgens VOLKSWAGEN
RECYCLEN volgens VOLKSWAGEN
Ik geloof dat Mercedes het eerste merk was wat een prijs kreeg in Duitsland voor het "groen" produceren van auto's. Dat komt doordat die Duitsers een goeie manier hebben gevonden om oude materialen nog een keer te gebruiken, dmv recyclen. Nou is recyclen gewoon saai en niet leuk, maar dat kan natuurlijk ook anders.

RECYCLEN volgens VOLKSWAGENGAMETIME 839 - SHADEZ 2
GAMETIME 839 - SHADEZ 2
Gisteren is er van posten niet veel meer terecht gekomen nadat ik eenmaal van het eerste biertje geproefd had. Vandaag maar eventjes inhalen dus, en we beginnen de dag net als elke dag met een game. Shadez 2: Battle for Earth, is vandaag de game wie zet er alvast een mooie highscore neer?

GAMETIME 839 - SHADEZ 2WIE VAN DE DRIE
Zafira Nessa Paloma
Taylor | Nessa | Paloma
GOOGLE WAVE CINEMA | PULP FICTION
GOOGLE WAVE CINEMA
Ik ken eigenlijk niemand die Googlewave al heeft en ik had het eigenlijk al opgegeven om nog een invite te krijgen van iemand, hint hint. Toch schijnt het helemaal de bom te zijn en dat zien we terug in deze cool video met daarin de legendarische Tarantino film Pulp Fiction in de hoofdrol.

GOOGLE WAVE CINEMA | PULP FICTIONMUZIEK VOOR JE WEEKEND
MUZIEK VOOR JE WEEKEND
Als weblogger krijg je nu eenmaal veel mailtjes van mensen die graag eens hun werk op de site willen terugzien. Zo hebben we natuurlijk DJ PJ die al tijden zijn mixen opstuurt maar ook op andere sites zoals de vriendjes van WLF hebben ze elke week een lekkere mix. Een heleboel voer voor je iPod dus met onder andere DJ Ripper, en bij meer lezen staan de downloadlinkjes. Bonus: Onze vlaamse vriend en rapper Nfluenz heeft ook een nieuw album uit, direct downloadlinkjes bij meer lezen.

MUZIEK VOOR JE WEEKENDMORTAL KOMBAT vs DONKEY KONG
MORTAL KOMBAT vs DONKEY KONG
Altijd grappig dit soort mashups van games alleen lijkt deze Scorpion van Mortal Kombat die normaal tegenstanders als Sub-zero tegenover zich vindt, het wel heel erg makkelijk te hebben tegen good old Donkey Kong. Wat deze killer met het meisje doet lijkt me ook niet helemaal de bedoeling.

MORTAL KOMBAT vs DONKEY KONGROCK vs RALLYCAR, WTF
ROCK vs RALLYCAR, WTF
Rallyrijden is niet zonder risisco en wanneer je dit snachts doet is de beproeving eigenlijk alleen maar zwaarder. Als er dan ook nog eikels zijn die het lollig vinden om stenen op de baan te leggen maak je als rallycoureur niet veel kans meer om de finish te halen. Thnx Rosenfeldt!

ROCK vs RALLYCAR, WTFEMINEM'S WITHOUT ME in KLINGON [TIP!]
EMINEM'S WITHOUT ME in KLINGON [TIP!]
Kijk om origineel te zijn, heb je niet veel nodig, een goed idee en een goede uitvoering is wel een must en dat zien we echt terug in deze Klingon versie van Eminem's bekendste nummer, Who is back / Without me. In Klingon beter bekend als Klenginem met SuvwI'pu' qan tu'lu'be. GEWELDIG!

EMINEM'S WITHOUT ME in KLINGONGAMETIME 838 - SLING WARS
GAMETIME 838 - SLING WARS
In deze variant op het welbekende bordspel Risk is het niet de bedoeling dat je gaat dobbelen om een bepaald land te winnen maar je gooit eigenlijk van alles en nog wat naar het hoofd van je tegenstander om die uitteschakelen. Je kan met stenen en takken gooien en als je eenmaal snapt hoe het werkt is het best grappig. Game on!

GAMETIME 838 - SLING WARS

H O T | SHANNON TWINS
H O T
Hugh Hefner is natuurlijk sinds de oprichting van dit weblog altijd ons lichtend voorbeeld geweest en dat zal voorlopig ook wel blijven. Hij kwam Karissa & Kristina Shannon tegen en maakte deze tweeling maar meteen tot zijn vriendinnen. Held en koning, Heff geeft graag afentoe een kadootje aan deze dames. Wij weten wel waarom.

H O T | SHANNON TWINS

GET YOUR TITS OUT!, WTF
GET YOUR TITS OUT!
Altijd grappig wanneer je onderweg met een paar maten een auto tegenkomt met daarin wat babes die wel voor wat gein in zijn. Het klooien begint eigenlijk al op de snelweg net zoals bij deze 2 auto's, en de gasten willen wel wat boobies zien. Het gaat allemaal goed en de dames zijn gewillig, totdat...

GET YOUR TITS OUT!ALI LARTER (HEROES) - HOT OR NOT
Ali Larter doet al vanaf seizoen 1 mee met de serie Heroes waarvan net drie weken geleden seizoen 4 is begonnen. Ze heeft een aantal dubbelgangers maar dat is natuurlijk niet erg als je babegehalte zo hoog is als bij deze Ali. In Heroes speelt ze o.a. Tracy Strauss en Niki Sanders. Ali is inmiddels 33 en werd ergens op de beach gespot, ik vraag me af of jullie haar ook HOT vinden..

ALI LARTER (HEROES) - HOT OR NOTAUTOTUNE THE NEWS #9
AUTOTUNE THE NEWS #9, autotuned
Alles klinkt goed met het autotune geluidje van T-pain enzo ook het nieuws. Er stonden al een paar delen van deze serie op TLP en vandaag dus alweer nummertje 9. Ze zijn niet allemaal even goed maar deze was dan toch wel weer de moeite waard vond ik zelf. Hier meer Autotune op TLP!

AUTOTUNE THE NEWS #9MALENA ESPENSEN in de ZOO
MARLENA ESPENSEN in de ZOO
Omdat het vrijdag is vandaag weer es een lekkere fotoshoot zo in de middag en vandaag heb ik voor jullie een fotoshoot voor het Engelse blad Zoo waar deze blonde Malena Espensen in mocht staan. Ik snap volledig waarom want Malena mag er echt wezen, leuke shoot dus van deze sexy babe.

MALENA ESPENSEN in de ZOOPIZZABABE JESSA LYNN
PIZZABABE JESSA LYNN
We gaan over naar de weekafsluiting en dat is de blonde en inmiddels bekende Jessica Lynn weer eens geworden die vandaag iets zwarts aangetrokken heeft maar wat al snel uitgaat voor ons vermaak. Ik vraag jullie nog es om vooral te blijven raten want die ratings tellen straks allemaal mee voor ons nieuwe ratingsysteem op TLP 2.0.

PIZZABABE JESSA LYNNBALLOON BOY = HOAX
BALLOON BOY = HOAX
Een vreemd verhaal gister dat zelfs het journaal haalde als ik me niet vergis over ene Falcon Henne uit Colorado die zogenaamd in een ballon was gestapt en daarmee zou zijn weggevlogen. Toen de ballon weer op de grond terecht kwam ontbrak elk spoort van het 6 jaar oude jochie. Bij Larry King, blijkt het allemaal in hoax te zijn, op 40 sec.

BALLOON BOY = HOAXSERBIAN GANGSTA CAR
SERBIAN GANGSTA CAR
Het is jammer dat het in NL verboden is, auto's met hydraulische vering die je vaak in East L.A. videoclips ziet rondrijden. Bij wet verboden dus deze auto's maar zo te zien niet in het voormalige Joegoslavie. We reizen eventjes af naar Servie waar ze heel inventief zo hun eigen maniertjes hebben om toch gangsta overtekomen. Yeah nigga!

SERBIAN GANGSTA CARTEKKEN 6 VIRAL
TEKKEN 6 VIRAL
Ik heb hetzelf misschien ooit es een keertje gespeeld maar eerlijk is eerlijk Tekken is een populair spel en zo populair dat er inmiddels een deel 6 van gaat verschijnen. De game vind ik verder niet zo intressant maar er zit wel een leuke viral bij met schaarsgeklede dames in super slowmotion. Altijd leuk!

TEKKEN 6 VIRALDARK BLACK KNIGHT vs BLADE
DARK BLACK KNIGHT vs BLADE
Het blijft toch erg knap dit soort mashups van trailers waarvan we vandaag toch weer een trailer / kunstwerkje in de collectie mogen verwelkomen. Zagen we eerder al bijvoorbeeld Henderson's Eleven. Vandaag zien we footage uit de film Batman Begins, The Dark Knight, Blade & Blade Trinity tot één trailer verwerkt.

DARK BLACK KNIGHT vs BLADEGAMETIME 837 - KABAN SHEEP
GAMETIME 837 - KABAN SHEEP
Vandaag heb ik een vrij moeilijk spelletje voor jullie uit de hoed getovert, althans ik vond 'm moeilijk. We gaan namelijk schapenherdertje spelen en dat valt eerlijk gezegd helemaal niet mee. De bedoeling is om de schapen per kleur naar de desbetreffende schuur te leiden, het valt niet mee. Game on!

GAMETIME 837 - KABAN SHEEPCAMERON & VIKKI
CAMERON & VIKKI
Van de filmpjes van CamwithHer weten we onderhand dat ze nooit helemaal tot het naadje gaan en dat maakt het eigenlijk ook wel weer wat spannender en zo raak je ook niet zo snel uitgekeken op een babe. Vandaag 2 babes die goede vriendinnen zijn en samen voor de cam allerlei lekkers aan ons laten zien.

CAMERON & VIKKIVOORDAT DE BANK VALT
VOORDAT DE BANK VALT
Wat een ellende deze hele week over de DSB Bank en het faillisement wat al wel of niet is uitgesproken. Het is triest voor alle werknemers en gedupeerde van de Dirk Scheringa bank maar het is niet anders. Gelukkig kan Radio Veronica's DJ Sven er nog mee lachen en maakte deze remake op het aloude nummer "De Bom" van DoeMaar uit 1982.

VOORDAT DE BANK VALTPIZZABABE HEATHER RENE SMITH
PIZZABABE HEATHER RENE SMITH
We zagen deze babe vandeweek nog op de tennisbaan staan in nogal een klein gallerietje maar vandaag komt ze weer eens langs in vol ornaat in een mega lekkere gallerie. Ik heb het over Heather Rene Smith die natuurlijk al wel eerder op de site stond in diverse galleries die je hier nog es kan terug vinden. Raten maar weer!

PIZZABABE HEATHER RENE SMITHHAND FROM ABOVE
HAND FROM ABOVE
Erg grappig gedaan deze stunt van ene Chris O'Shea die op een BBC billboard in Liverpool een Augmented Reality art project genaamd "Hand From Above" presenteert aan argeloze voorbijgangers. Erg grappig gedaan dit, en zeker erg origineel.

HAND FROM ABOVEHAPPY BIRTHDAY TO YOU, WTF
HAPPY BIRTHDAY TO YOU, WTF
Terwijl moeders met de taart binnenkomt en vader zich klaarmaakt om de kaarsjes uitteblazen hebben de kids nog een "leuke" verrassing voor pa in petto. Afgesproken is om terwijl Pa de kaarsjes uitblaast met een soort van confetti te spuiten. Helaas is dit goedje zo ontvlambaar als de pest, Don't try this at home!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, WTFPIMP MY RIDE | SAUDI ARABIA
PIMP MY RIDE
In NL is de maximale breedte voor een personenauto vastgesteld op 2.50m maar is Saudi Arabie lijken er toch andere wetten te gelden. Check eventjes deze auto met iets te lange achteras, het ziet er niet uit. ps. Wanneer je niet voor een stiekume moslim terrorist aangezien wilt worden zet je nu eventjes je speakers uit.

PIMP MY RIDE | SAUDI ARABIASNOOKER COMEDY COMMENTARY
SNOOKER COMMENTARY
Bij de sport Snooker zit altijd een commentator die rustig vertelt wat er gebeurt of gebeuren gaat terwijl hij dan ondertussen ook nog eens allerlei weetjes over de spelers zelf vertelt. Deze Adam Buxton heeft dat niet helemaal begrepen en verslaat de wedstrijd tussen Ronnie "Snookie" O'Sullivan en Stuart 'Bingo' Bingham op geheel eigen wijze. Humor!

SNOOKER COMMENTARYGAMETIME 836 - MUSHROOM MADNESS
GAMETIME 836 - MUSHROOM MADNESS
Je staat in een bos en moet paddestoelen beschermen tegen egels en ander soortige paddestoel etend tuig. Je hebt een soort van keukergerei en andere wapens om de paddestoel dieven tegen te houden en hoe verder je komt des te moeilijk wordt het. Game on!

GAMETIME 836 - MUSHROOM MADNESS7 MINUTES of ZUZANA DRABINOVA
7 MINUTES of ZUZANA DRABINOVA
Van het weekend konden we deze Zuzana Drabinova nog bewonderen in een mooie gallerie en vandaag gaan we weer eens kijken naar mooi bewegend beeld van deze Tjechische schone. Wanneer je nog niet genoeg hebt aan deze 7 minuten durende ode dan vindt je hier meer filmpjes van Zuzana.

7 MINUTES of ZUZANA DRABINOVASTYLOPHONE BEATBOX
STYLOPHONE BEATBOX
Een tijdje geleden konden we al een meisje zien en horen die leuke muziek maakte met behulp van een zogenaamde stylophone en deze dame deed dat zo goed dat ze ook meteen een paar miljoen hits op Youtube had. Vandaag 2 Engelsen die met zo'n zelfde soort stylophone uitgerust met heuse hiphop sounds deze Hiphopmedley maakte.

STYLOPHONE BEATBOXOLI LEMIEUX | TRAMPOLINE HELD
OLI LEMIEUX
Cirque de Soleil is legendarisch en we hadden in het verleden al eens wat shows gepost die het helaas niet meer doen zag ik zojuist. Deze Oli Lemieux heeft zijn kunsten daar dus jarenlang uitgeoefend en wanneer je bij Cirque de Soleil gezeten heb dan kan je wel wat. Hier zijn demo video.

OLI LEMIEUX | TRAMPOLINE HELD

PIZZABABE ALISHA KING
PIZZABABE ALISHA KING
En dan is het alweer tijd voor de Pizzababe van de dag die vandaag eens niet uit de stal van ome Hef komt maar zowaar van zijn eeuwige concurrent Penthouse. Het is de mooie Alisha King die dan wel geen echte blonde is, maar toch wel een erg smakelijk lichaam heeft. Ik zeg habba, raten maar weer!

PIZZABABE ALISHA KINGHIDDEN CAM SNIPER PRANK
HIDDEN CAM SNIPER PRANK
Deze Japanse reporter weet niet wat hem overkomt als er tijdens een interview ineens iedereen voor zijn ogen wordt doodgeschoten door een sluipschutter. Echt hilarische beelden waarvan ik me afvraag of dit niet net iets te ver gaat. Uit Japan natuurlijk!

HIDDEN CAM SNIPER PRANK100% PWNAGE @ BUSSTOP
100% PWNAGE @ BUSSTOP
Het is lame ik weet het maar ik moet eerlijk bekennen dat ik toen ik net mijn rijbewijs had ook eens zo'n aktie heb uitgehaald. Goed dat is natuurlijk al tijden geleden en eigenlijk gewoon kinderachtig toch is mensen nat maken bij een bushalte wel pwnage. Of niet ?

100% PWNAGE @ BUSSTOPMISS PLASTIC 2009
MISS PLASTIC 2009
Wat zijn er afentoe toch fantastische initiatieven van mensen. Neem nou dit Miss Plastic 2009 dat dit jaar voor het eerst in Boedapest, Hongarije werd gehouden en waar allerlei creaturen, van collega's van onze eigenste wonderdokter Robert S., over het podium liep. Bij meer lezen een videoreportage en enkele foto's.

MISS PLASTIC 2009A HUSBANDS REVENGE
A HUSBANDS REVENGE
Wie niet luisteren wilt moet maar voelen en in dit geval moet maar eens goed schrikken. Deze echtgenoot heeft zijn vrouwtjelief verboden om met z'n wapen te spelen maar dat is aan dovemansoren gericht. Tijd voor een lesje.

A HUSBANDS REVENGEHEAD vs HELMET - OWEN SCHMITT
Als je aan rugby doet dan kan je weleens wat verwondigen verwachten maar met een sport als American Football is die kans door de beschermende kleding die je draagt toch wat kleiner. Deze Owen Schmitt van de Seattle Seahawks test hoe hard zijn hoofd is door er met een helm op te beuken. Niet slim!

HEAD vs HELMET - OWEN SCHMITTGAMETIME 835 - THE VILLAGE ESCAPE 1
GAMETIME 835 - THE VILLAGE ESCAPE 1
We hebben vandaag weer een grappige Escape game gevonden waarin je moet proberen uit een dorp te komen. In dat dorp is geen gebrek aan slangen en andere wilde dieren en je moet afentoe door een berg heen om verder te komen. Verzamel alle objecten om verder te komen in het spel en uiteindelijk te ontsnappen, game on!

GAMETIME 835 - ESCAPE THE VILLAGE 1AJ ALEXANDER [CYBER VIDEO]
AJ ALEXANDER [CYBER VIDEO], AJ
Een van de mooiste Pizzababes als je het mij vraagt is toch wel deze AJ Alexander die we al diverse malen in gallerij vorm en zelfs met vriendinnetje Melissa al eens voorbij zagen komen. Vandaag een super mooie HD video van deze dame uit de Cybergirl video reeks. Check de Check!

AJ ALEXANDER [CYBER VIDEO]

AFDEKZEIL-GAT-KNOPER FAIL
TRUCKCLEANING FACEPLANT
Voordat een vrachtwagen de grote weg opgaat met z'n lading is het de bedoeling dat het afdekzeil wordt vastgemaakt en dat zie je hier gebeuren. Als je het filmpje helemaal afkijkt dan zal je zien dat één van de twee heren een lelijke val naar beneden maakt. Dan maakt zo'n helm ook niet meer uit. Thnx Truckdriver!

TRUCKCLEANING FACEPLANTBACKSTREETBOYS LIPDUB
BACKSTREETBOYS LIPDUB
Op sommige kantoren gebeurt schijnbaar toch minder dan bij de meeste waar mensen gewoon aan het werk zijn. Op dit kantoor besloot men dat het misschien wel leuk zou zijn om met z'n alle het nummer "I want it that Way" te gaan lipsyncen. Ik moet zeggen het resultaat is best grappig.

BACKSTREETBOYS LIPDUBSPRAYCAN EXPLOSION
Schijnbaar zijn er nog steeds mensen die denken dat je zomaar ongestraft een spuitbus in een vuurtje kan gooien en er daarna nog in gaan staan roeren ook. Deze paupert probeert het nog eens en beland uiteindelijk in het ziekenhuis terwijl "z'n vrienden" de grootste lol hebben.

SPRAYCAN EXPLOSIONBIGGEST BMX SLAMS
BIGGEST BMX SLAMS
Op een bmx fietsje stunts uithalen is natuurlijk knap maar je kan jezelf er ook lelijk mee bezeren. In deze toffe compilatie zien we niet dan dat. De grootste fails, de meeste pijn allemaal verwerkt tot een video, checken we de Biggest Bmx Slams!

BIGGEST BMX SLAMS

PIZZABABE MICHELLE McLAUGHLIN
PIZZABABE MICHELLE McLAUGHLIN
Pizzababe Michelle McLaughlin is zeker geen onbekende hier op de site en zagen we al verscheidene keren voorbij komen. Vandaag dus in een geheel nieuwe gallerie deze blonde schoonheid die mijn hartje toch wel doet overslaan. Ik hoor van jullie graag weer wat jullie mening is.

PIZZABABE MICHELLE McLAUGHLINWTF - SUPER SLOWMO JAPPEN
WTF - SUPER SLOWMO JAPPEN
Uit Japan komen wel vaker vreemde clips maar deze slaat toch wel alles maar is daarom ook wel weer funny. We luisteren naar een best lekkere hiphop track die ik zo 1,2,3 niet kan thuisbrengen en kijken naar Jappen in super slowmotion die gekke bekken trekken. WTF!

WTF - SUPER SLOWMO JAPPENTURKISH ICECREAM MAN RETURNS
TURKISH ICECREAM MAN RETURNS
Deze ijsco man is ondertussen een legende op het internet maar hij moet toch wel es opschieten met dat ijsmaken. Je zal daar staan en echt zin hebben in een ijsje en zo'n etter zit je een beetje te vervelen met z'n kunstjes. Het blijft natuurlijk wel een knappe act, kijk even mee..

TURKISH ICECREAM MAN RETURNSPINNEN DOE JE ZO
PINNEN DOE JE ZO
Nou de DSB bank is dus zo goed als failliet na dat Lakemannetje van een dag of 10 geleden en mocht je toevallig klant zijn bij de DSB dan kan je al geeneens meer pinnen bij je eigen bank. Deze oplichters hebben echter een truc bedacht om geld uit de pinautomaat te halen zonder bankpas slechts met behulp van een plakbandje of een extra klepje. U bent gewaarschuwd. DSB klant maar toch pinnen ? Tutorial!

PINNEN DOE JE ZOCONAN the WARRIOR CAT
CONAN THE WARRIOR CAT
Kittens zijn altijd grappig en hebben nog zoveel te ontdekken en te leren terwijl oudere katten 22 uur van de dag zo ongeveer slapen en alleen eventjes wakker worden om te zeuren om eten is de wereld van een kitten nog vreemd en lijkt vol gevaren. Deze Conan heeft wel een stoere naam, maar komt toch minder stoer over.

CONAN THE WARRIOR CATGAMETIME 834 - TANK DESTROYER
GAMETIME 834 - TANK DESTROYER
Vandaag ben je een tankcommandant en je missie is om andere tanks uitteschakelen die met velen tegelijk op je afkomen. Best een moeilijk spelletje dus maar na dat makkie van gisteren moet dat juist een uitdaging zijn. Ik zeg zoals elke dag, game on en je eventuele highscores kan je in de comments kwijt.

GAMETIME 834 - TANK DESTROYERNICE WEBCAMCHICK
NICE WEBCAMCHICK
We hebben weer een heerlijk meisje bereid gevonden om voor de webcam een showtje voor ons optevoeren. Helaas niet zo heel erg lang, een kleine 2 minuten maar in die korte tijd doet ze toch wel erg haar best in de smaak te vallen. Geen slechte voor de maandagavond dacht ik zo.

NICE WEBCAMCHICKBEER RUN GONE WRONG
BEER RUN GONE WRONG
Ik heb het persoonlijk nog nooit in m'n bolle harses gehaald maar vooral bij busreizen met "voetbalminnende" hooligans wil er nog weleens een tankstationnetje onderweg geplundert worden. Deze gasten zijn maar met een man of vijf en proberen er met wat biertjes vandoor te gaan, zonder te betalen uiteraard. Helaas gaat dat niet helemaal zoals gepland.

BEER RUN GONE WRONGHOW TO GET GRANDMA DRUNK
HOW TO GET GRANDMA DRUNK
Altijd leuk die filmpjes van programma's als AFV al komt deze clip daar volgens mij niet vandaan. We kijken eventjes naar een videoreportage waarin een zekere oma op een gegeven moment toch echt iets teveel gedronken heeft. Het wordt alsmaar gezelliger en gezelliger maar helaas voor oma eindigd deze avond uiteindelijk op de wc vloer.

HOW TO GET GRANDMA DRUNKPIZZABABE LINDSEY VUOLO
PIZZABABE LINDSEY VUOLO
We gaan eventjes terug in de tijd voor de Pizzababe van de dag want deze dame was Playmate in 2002 en dat ik toch al weer een hele tijd geleden. Dat maken de plaatjes natuurlijk niet minder mooi wel vraag je je af hoe Lindsey Vuolo er hedentendage uitziet. Raten maar weer!

PIZZABABE LINDSEY VUOLOTRUCK FAIL COMPILATION
TRUCK FAIL COMPILATION
Het leven van een vrachtwagen chauffeur valt niet mee wanneer je met zo'n 10 tonner op de weg rijdt en allerlei malloten proberen je links en rechts intehalen. Niet zo vreemd dat er zo afentoe ongelukken gebeuren waarbij het dan ook meteen goed mis is. Hier een mooi gelukte compilatie.

TRUCK FAIL COMPILATIONWIN 'N OPTREDEN van DIGGY DEX bij JE THUIS
WIN 'N OPTREDEN van DIGGY DEX bij JE THUIS
Diggy Dex kennen we natuurlijk van hits als Slaap Lekker en hij is hét talent van de NL hiphop scene. Om de nieuwe interactieve muziekzender Xite te promoten gaf Diggy Dex afgelopen week voor de deur van Paradiso een straatconcert. Via Xite TV, te vinden op UPC kanaal 618, kun je clips aanvragen zoals dat vroeger bij The box ook kon alleen zie je ze nu meteen. Tussen alle clips zit nu ook een Gouden Winclip. Als je die vindt, kan het zomaar zijn dat Diggy Dex, of een andere artiest, opeens bij jou thuis komt optreden.

WIN 'N OPTREDEN van DIGGY DEX bij JE THUISWHERE THE GIRLS GONE WILD THINGS ARE
WHERE THE GIRLS GONE WILD THINGS ARE, GGWild
Je komt zo afentoe trailers tegen op het internet van films waarvan je eigenlijk hoopt dat ze nooit in werkelijkheid gemaakt gaan worden. Nu heeft deze film wel een paar leuke elementen maar ik zet toch vraagtekens bij het concept. Omdat elke jongen wel eens natte dromen heeft, een parodie op Where The Wild Things Are, Thnx!

WHERE THE GIRLS GONE WILD THINGS ARE


EXCLUSIEVE IAA 2009 GALLERIE
EXCLUSIEVE IAA 2009 GALLERIE
De jaarlijkse Internationale Automobile Austatung in Frankfurt is weer voorbij en ondanks dat wij er zelf niet bij waren hebben we toch een mooie gallerie met exclusieve foto's op de kop weten te tikken. Deze zijn door vriendje Ace van Badchix gemaakt. Hij had er een paar over en die hebben wij gekregen, en denk maar niet dat ze daarom minder mooi zijn.

EXCLUSIEVE IAA 2009 GALLERIEDOWNHILL FACESMASH
Het leek zo'n leuk idee met de speelgoed autootjes van hun kroost van die steile heuvel af fullspeed. Het gaat lang goed totdat ze bijna beneden zijn en een van de twee autootjes omslaat. Fail!

DOWNHILL FACESMASHGAMETIME 833 - INCRIMINATI
Een vrij simpel spel op de maandagochtend omdat dat toch van oudsher de moeilijkste dag is om op te starten. Je hebt een wild weekend gehad en je ouders staan zo voor de deur dus moet je snel allerlei zaken verbergen die niet voor bemoeiallerige ouders ogen bedoeld zijn. Een soort memories op tijd dus, game on.

GAMETIME 833 - INCRIMINATI

INDIA REYNOLDS - HOT OR NOT
INDIA REYNOLDS - HOT OR NOT
We konden laatst al eventjes genieten van de Engelse babe India Reynolds en dat doen we vandaag gewoon nog eventjes dunnetjes over. De jongens van de WLF vragen zich namelijk af of deze India Hot or Not is... Lijkt me duidelijk! HOT!

INDIA REYNOLDS - HOT OR NOT

SHAUVON TORRES BOOB POP
SHAUVON TORRES BOOB POP
Tijdens opnames v/d MTV show "The Real World" waarin deelnemers en deelneemsters allerlei vreemde opdrachten moeten uitvoeren plonste de blonde Shauvon Torres van een metertje of vijf het water in waardoor ze een van haar silliconen borsten verloor. Das pech boobie weg, maar zo gewonnen, zo geronnen! Wij leven met Shauvon mee.

SHAUVON TORRES BOOB POPRC VLIEGEN doe je ZO
RC VLIEGEN doe je ZO
Dit ziet er echt mega vet uit, een remote controlled vliegtuigje in een gymzaal die de meest toffe stunts doet zonder ook maar één keer te falen. Het lijkt zo mooi maar blijkt toch niet waar te zijn, dit remote controlled vliegtuigje is namelijk uitgerust met een chip die de stunts uitvoert. De bestuurder hoeft alleen nog maar minimale handelingen te verrichten. Toch cool! [thnx Zakratje]

RC VLIEGEN doe je ZOWIE VAN DE DRIE
Sabrina Zuzana Heather Rene
Sabrina | Zuzana | Heather Rene
RAPSERVICE #5 - KOEFNOEN
RAPSERVICE #5 - KOEFNOEN
Het is zondag en dat betekent dat er gisteren weer een nieuwe uitzending van Koefnoen is geweest met daarin natuurlijk het vaste onderdeel de Rapservice van Mc T-lex. Deeltje 5 alweer en helaas is het deze week kinderboeken week wat het allemaal wat kinderachtig aan doet klinken. Voorgaande afleveringen van de rapservice hierrr.

RAPSERVICE #5 - KOEFNOENCOOLE POWERMAT WIRELESSLY
COOLE POWERMAT WIRELESSLY
Nooit meer ergens draden in de toekomst want de ondergrond waarop je het apparaat wat je wilt gebruiken neerzet zorgt voor de stroomtoevoer zonder dat je zelf onder stroom komt te staan. In de eerste clip zie je een commercial waarin draadloos, slechts door het neerleggen van bv je foon op het apparaat de boel wordt opgeladen, hoe cool is dat? Niet cool genoeg ? Check dan de wireless keuken!

COOLE POWERMAT WIRELESSLYWHAT HAPPENED TO BAZ [ANIMATIE]
WHAT HAPPENED TO BAZ [ANIMATIE]
Geweldige animatie hierzo met een paar Australische padden in de hoofdrol die een "leuk" avontuur beleven. Tenminste 1 van hun kan het nog maar navertellen en naar zijn verhaal gaan we eventjes luisteren. Kijk mee wat er met zijn maatje Baz gebeurde.

WHAT HAPPENED TO BAZ [ANIMATIE]BEST POLISH GOALS
BEST POLISH GOALS
Hier in Europa zijn de Spaanse, Italiaanse en Engelse competities eigenlijk altijd de sterkste geweest en jammer genoeg hoort daar onze eigen voetbal competitie niet bij. Dat komt vooral omdat in die landen de voetbal TV-rechten zó hoog zijn dat de clubs zakken met geld hebben om de beste spelers te kopen. In Polen heet de hoogste divisie "Ekstraklasa" en vandaag een compilatie met de mooiste goals uit die competitie.

BEST POLISH GOALSSTEVE PORTER - COMMUNITY REMIX
STEVE PORTER - COMMUNITY REMIX
Community is een nieuwe Amerikaanse tvshow van NBC met oa. Chevy Chase in de hoofdrol en deze Steve Porter kennen we nog van zijn originele digitale videoremixen voorzien van toffe beats en moviebits / parts. Vandaag dus de serie Community op z'n Steve Porters, check het uit. Meer van Steve Porter hier!

STEVE PORTER - COMMUNITY REMIXGAMETIME 832 - PINCH HITTER
GAMETIME 832 - PINCH HITTER
In Pinch hitter ben je slagman en is het de bedoeling dat je de bal een zo hard mogelijke zwiepert geeft en hem zo ver mogelijk wegslaan. We gaan de highscores in de comments zetten! Erg simpele game dus ik wil echt wat scores zien vandaag.

GAMETIME 832 - PINCH HITTERFRANSE PIF PAF STREAKER is HOT
FRANSE STREAKER is HOT, PIF PAF
Tijdens het Franse praatprogramma Pif Paf stapt ineens een bekende notoire streaker op uit het publiek en begint naakt door de studio heen te rennen. Nou heb ik slechtere streakers gezien en durf ook nog wel te beweren dat deze blonde streaker gewoon hot is.

FRANSE PIF PAF STREAKER is HOTVIDEOGIOCO
VIDEOGIOCO
Best knap stopmotion werk hierzo van Donato Sansone die er toch wel wat uurtjes werk in heeft zitten zo te zien. Het verhaal is een beetje vreemd maar daarom des te origineler.

VIDEOGIOCOYOUNG COUPLE PRANKS
YOUNG COUPLE PRANKS
Ik kan altijd wel lachen om dit stelletje wat echt met ontelbare filmpjes ondertussen op het internet staat. Hij heet Jesse dat weet ik onderhand omdat die chick die naam weleens noemt hoe zij heet is mij niet bekend maar tis geen slechte babe ofzo. Hier een kleine compilatie, Fake of Real jullie mogen het zeggen.

YOUNG COUPLE PRANKSWIE VAN DE DRIE
Heather Gia Dido
Heather | Gia | Dido
THEM WEBCAM GIRLS
THEM WEBCAM GIRLS
Mooie compilatie hier met meisjes meer meisjes en nog meer meisjes die onder andere voor de webcam allerlei leuke en grappige en vooral ook sexy poses voor ons aannemen. Het is een mooie clip geworden!

THEM GIRLSTSUNAMI vs AUTO'S
TSUNAMI vs AUTO'S
De ene tsunami na de andere is momenteel in het nieuws en op deze bewakingsbeelden bij het FBI kantoor op Pago Pago op Amerikaans Samoa is goed te zien met welke enorme krachten dat gepaard gaat. De auto's die hier geparkeerd staan zijn rijp voor de sloop lijkt me.

TSUNAMI vs AUTO'SBLONDJE DOET PARKEREN
BLONDJE DOET PARKEREN
Als je sommige vrouwen ziet parkeren dan denk je echt dat ze het rijbewijs bij een pak wasmiddel kado gekregen hebben. Wanneer ze dan ook nog blond blijken te zijn dan wordt het pas echt triest.

BLONDJE DOET PARKERENHIDDEN CAM PRANK GOES WRONG
HIDDEN CAM PRANK GOES WRONG
Tijdens de opnames van de tv show Camera Caché, een Belgische hiddencam show, in Charleroi treffen ze toch echt de verkeerde wanneer ze iemand in een net proberen te wikkelen. Het slachtoffer zelf schopt nog mis maar wanneer de acteur wil wegrennen blijkt daar ineens een soort van JC van Damme te lopen die met één welgemikte schop de acteur vloert. Filmpje is trouwens van een maand of wat geleden!

HIDDEN CAM PRANK GOES WRONGDE ONDERGANG VAN BUMA
DE ONDERGANG VAN BUMA
Je kon er op wachten eigenlijk deze versie van die ene scene uit de film Der Untergang die iedereen onderhand kan dromen. Dit keer dus de Buma in de hoofdrol die gisteren bakzeil haalde met hun belachelijke voorstel om webloggers te gaan laten betalen voor Youtube embeds. Erg leuk gedaan dit!

DE ONDERGANG VAN BUMA

GAMETIME 831 - RED BALL 2
GAMETIME 831 - RED BALL 2
Een zeer coole game heb ik voor jullie vandaag waarin je een rood balletje bent en je een weg moet banen door de levels. Erg leuk maar tevens erg verslavend ! Wie zet er een score to beat neer ? Game on!

GAMETIME 831 - RED BALL 2MURIEL MORENO [2 SEXY]
MURIEL MORENO [2 SEXY]
Zelden zo fijn het weekend in gegaan als vandaag en dat gaan we vieren met twee mega mooie videos van het nieuwe schatje van de baas, Muriel. Van de week konden jullie al kennis maken met deze mooie Argentijnse en vandaag doe ik daar nog es 2 sexy videos bij. Proost!

MURIEL MORENO [2 SEXY]THE GOLDEN AGE OF VIDEO
THE GOLDEN AGE OF VIDEO
Als je van video editten houdt zoals ik dan zal je het met me eens zijn dat dit weer een meesterwerkje is met allerlei filmclips verwerkt tot een groot geheel en een aanstekelijk techno deuntje eronder. De maker heet Ricardo Autobahn en daar neem ik graag mijn pet voor af. RESPECT!

THE GOLDEN AGE OF VIDEOSAN FRANCISCO BUS FIGHT
SAN FRANCISCO BUS FIGHT
Altijd gezellig met het openbaar vervoer op stap en vooral in San Francisco zo blijkt uit deze videobeelden waarop te zien is hoe twee vrouwen vechten om een zitplaats. Het gebeurt allemaal in het San Franciscose Chinatown en echt veel meer dan wat Fuck You van de Chineze dame komt er dan ook niet uit. Chick Fight!

SAN FRANCISCO BUS FIGHT50 FACEPLANTS in 3 MINUTES
Dit soort compilatiefilmpjes vind ik persoonlijk altijd leuk, meteen straight to the point naar de aktie waar het dus om gaat en daar draait het uieindelijk allemaal om. Vandaag dus weer een grappige compilatie met daarin allemaal mensen die lelijk op hun snuiter gaan, de een iets harder dan de ander.

50 FACEPLANTS in 3 MINUTESPIZZABABE SUZANNE STOKES
PIZZABABE SUZANNE STOKES
Ik hoorde gisteren al mensen in de comments die dachten dat we de allermooiste Pizzababe van deze week al gezien hadden maar niets is natuurlijk minder waar. De mooiste Pizzababe bewaren we traditie getrouw tot de vrijdagmiddag en ook vandaag is dat weer een lekker snoepje geworden Ik presenteer de blonde Suzanne Stokes die hier ook nog te zien is op de Symbian van Howard Stern.

PIZZABABE SUZANNE STOKESSQUIRREL FENCE FAIL
SQUIRREL FENCE FAIL
Niet alle dieren zijn even slim, al vind ik het al erg bijdehand dat deze eekhoorn eigenlijk meteen inziet dat verder proberen zinloos is en maar meteen om het hek heen loopt na de eerste mislukte poging. Met wat muziek eronder ziet het er allemaal nog leuker uit.

SQUIRREL FENCE FAILTUINTJE IN MIJN HUIS
TUINTJE IN MIJN HUIS
Damaru scoorde een mega hit toen hij samen met onze eigenste Jan Smit, Tuintje in mijn hart zong en daarmee meteen de nummer 1 spot behaalde in NL. Vandaag doen deze Henk en Gier het nog eens dunnetjes over met hun versie ik heb een tuintje in mijn huis. Let wel dit is opgenomen vlak voor de politie inval.

TUINTJE IN MIJN HUISEPIC POLE DANCE FAIL
EPIC POLE DANCE FAIL
Als paaldanseres zijn altijd alle ogen op je gericht als je eenmaal met je routine begonnen bent. Extra lullig is het dan als er iets gebeurt, geheel buiten jouw schuld om zodat je wel moet falen. Kijk eventjes mee.

EPIC POLE DANCE FAILWACHTEN = RUKKEN
WACHTEN = RUKKEN
Als je moet wachten op iemand dan is dat altijd vervelend vooral als dat moet in een auto en er valt verder weinig te beleven. Gelukkig heb je altijd je beste vriend bij waarmee je wat kan gaan spelen. Minder leuk wordt het als iemand zo bijdehand is om de boel optenemen. Owned!

WACHTEN = RUKKENGAMETIME 830 - SPIN THE BLACK CIRCLE
GAMETIME 830 - SPIN THE BLACK CIRCLE
Een vrij veslavend spelletje dit Spin the Black Circle, waarbij het de bedoeling is dat je door middel van het gebruiken van de pijltjes toetsen het doolhofje zo draait dat de bal het gaatje in gaat. Erg makkelijk eigenlijk, en wie kent dit soort spelletjes nou niet uit z'n jeugd. Er zijn 43 levels en het gaat er niet alleen om het uittespelen maar ook om een goeie tijd neertezetten. In de comments!

GAMETIME 830 - SPIN THE BLACK CIRCLESEXY AMALIA GRANATA
SEXY AMALIA GRANATA
Alle bommen en granaten wat hebben we nu dan aan de fiets hangen. Ik weet niet precies op hoeveel de kilometerstand van deze milf staat maar ze mag er nog steeds wezen. Afkomstig uit het verre Chili, deze Amalia Granata die mij gewoon kan krijgen en tevens de dagafsluiter is voor vandaag!

SEXY AMALIA GRANATAFLITSPAAL | BOEM!
Ik denk dat er weinig mensen hier te vinden zijn die dit GEEN mooi filmpje vinden of zelf ooit es op het punt heeft gestaan om met een hakbijl zo'n akelige flitspaal naar beneden te halen. We hadden dit soort akties al eerder gezien natuurlijk maar het blijft mooi. Vandaag fitscamera vs vuurwerk, in Belgie doen ze da natuurlijk anders, bonus!

FLITSPAAL | BOEM!OWNED BY TRANSVESTITES
OWNED BY TRANSVESTITES
Tijdens een avondje stappen in het Engelse stadje Swansea raken de gemoederen aardig verhit en wat dronkaards worden een nachtclub uitgezet. Als ze even later een stel travestieten tegenkomen wil een van de dronken gasten die te lijf gaan. Alleen hadden ze er niet op gerekend dat juist deze travestiet een of andere vechterbaas zou zijn die voor een of ander feest toevallig in vrouwenkleren rondliep. OWNED!

OWNED BY TRANSVESTITESSCHOP DIE KOP VAN Z'N ROMP, OUCH!
SCHOP DIE KOP VAN Z'N ROMP
Voor de mensen die zelf vroeger gevoetbald hebben wellicht geen vreemde uitspraak de titel van deze post want wie heeft er nou niet op de vroege zaterdagochtend allerlei fanatieke vaders hun kroost zien aanmoedigen alsof het om de volgende Marco van Basten zou gaan. Tijdens de wedstrijd Universidad de Chile tegen het Brasiliaanse Sport Club Internacional, probeert verdediger Osvaldo Gonzalez de bal in paniek weg te schieten alleen lag daar het hoofd van Gonzalo Sorondo nog voor. Aauw, uitslag 1-0.

SCHOP DIE KOP VAN Z'N ROMP, OUCHPIZZABABE AMANDA COREY
PIZZABABE AMANDA COREY
Een tijdje niets van gehoord van deze Pizzababe Amanda Corey, die toch alweer een aantal keer langs gekomen is hier als de Pizzababe van de dag. Schande eigenlijk want het babegehalte van deze dame is erg hoog en ik blijf erbij dat zo'n tattoo boven de kont helemaal niet lelijk hoeft te zijn. Raten maar weer!

PIZZABABE AMANDA COREYTROUWEN ? OKAY!
TROUWEN ? OKAY!
Mijn vader zei altijd, trouwen is houwen en daar werd je op 18 jarige leeftijd natuurlijk niet echt erg vrolijk van met zoveel mooie meiden om je heen om uit te kiezen. Of die ouwe gelijk heeft gehad valt te bezien als ik naar deze gallerie kijk waar dan toch wel heel weer wat lekkers aan bruiden tussen zit.

TROUWEN ? OKAY!

SETH GREEN doet FLIPPEN
SETH GREEN doet FLIPPEN
Seth Green kennen we uit diverse films als Enemy of the State en Italian Job, maar hij doet ook al sinds jaar en dag de stem van Chris Griffin van Family Guy. Wat er precies is voorgevallen bij dit incident is mij niet helemaal duidelijk, erg blij lijkt Seth niet te zijn. Kan gewoon als je een ster bent natuurlijk!

SETH GREEN doet FLIPPENLAMBORGHINI STAMPEDE
LAMBORGHINI STAMPEDE
Florida en California zijn de 2 Amerikaanse staten waarin de meeste Lambo bezitters wonen en vandaar ook dat er elke jaar een soort van bijeenkomst wordt gehouden onder de noemer OC Lamborghini Cruise and Chat in Orange County. Dit jaar zo'n 50 mooie lamborghini's waar de meeste van ons alleen maar over kunnen dromen.

LAMBORGHINI STAMPEDE

PUFF
PUFF
Zo afentoe komen ze toch wel met toffe apps hoor voor de iPhone waar je soms een paar eurie voor moet neertellen maar wat meestal gewoon gratis is te downloaden. Nou zit ik nog heel pauperig op een oude firmware dus aan mij is deze app helaas niet besteed. Toch vind ik 'm cool en voor slechts 79ct!

PUFFGAMETIME 829 - SIFT RENEGADE 2
GAMETIME 829 - SIFT RENEGADE 2
Van de makers van Siftheads komt deze nieuwe episode uit het leven van een huurmoordenaar. Vandaag heb je niet de beschikking over een vuurwapen maar mag je ouderwets gaan hakken met een samurai zwaard. Game on!

GAMETIME 829 - SIFT RENEGADE 2

SEXY OPHÉLIE MARIE
SEXY OPHÉLIE MARIE
Aan de comments te zien bij de laatste paar babevids heb ik mijn draai weer gevonden qua babes zoeken maar vandaag gaan we toch eventjes naar onze lieve buurtjes van Xmissy want deze franse Ophélie Marie was ik nog niet tegengekomen. Ophélie deed mee aan een tv show "Secret Story", hier een mooie compilatie van deze dame.

SEXY OPHÉLIE MARIE

LOVE IS A BATTLEFIELD - LITERAL VERSION
LOVE IS A BATTLEFIELD - LITERAL VERSION
De allereerste litteral versie van een welbekend liedje was volgens mij van A-ha en toen volgde er nog een paar die allemaal stuk voor stuk minder waren. Vandaag presenteer ik jullie echter wel weer een klein meesterstukje we gaan namelijk luisteren naar de litteral versie van de uberplaat Love is a Battlefield van Pat Benatar.

LOVE IS A BATTLEFIELD - LITERAL VERSIONROMAN POLANSKI bij CATCH A PREDATOR
ROMAN POLANSKI bij CATCH A PREDATOR
To Catch a predator is een beetje als Undercover in Nederland alleen richten ze zich daar echt alleen op pedofielen en kinderlokkers. Nu is de bekende regisseur en filmmaker Roman Polanski onlangs opgepakt in Zwitserland op verzoek van Big Brother USA omdat hij zo'n 32 jaar geleden een 13 jarig meisje heeft verkracht. Dan kan je natuurlijk wachten op een soortement van mashup. Vandaag dus Roman Polanski in gesprek met Chris Hanson van Catch a Predator.

ROMAN POLANSKI bij CATCH A PREDATORPARTY BOXER KNOCKED OUT
PARTY BOXER KNOCKED OUT
Deze gasten zaten even hiervoor nog lekker wat te bieren op een verjaardagsfeestje totdat 1 van de 2 op het briljante idee kwam om een partijtje te gaan boxen in de woonkamer. Er lagen nog wat oude bokshandschoenen in de kast en dan hebben we ineens een heuse wedstrijd.

PARTY BOXER KNOCKED OUTSPACEHOPPER INVASIE [FLASHMOB]
SPACE HOPPER INVASIE
Het is al begonnen en jij kan ook meedoen met 's werelds eerste online invasie! Kijk hier wat er gebeurde toen 500 space hoppers in Barcelona werden losgelaten Nu ben jij aan de beurt. Word deel van 's werelds eerste online flash mob. Dit begint bij het ontwerpen van je eigen hopper. Kies een kleur. Welke ogen neem jij? Een lachende mond? Wat dacht je van een paar tattoos? Ga los en zie hier op deze actiewebsite hoe de strijd begint. Meer info hier!

SPACEHOPPER INVASIE [FLASHMOB]PIZZABABE KRISTEN SMITH
PIZZABABE KRISTEN SMITH
Ik snap nog steeds niet helemaal wat er nou precies mis was met de Pizzababe van gisteren maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk. Vandaag nog maar eens blond proberen dan en misschien valt deze Kristen Smith wel in de smaak. Ik hoor het graag weer aan jullie comments. Raten maar weer!

PIZZABABE KRISTEN SMITHOP EEN DAG WEET JE HET, DIEF
OP EEN DAG WEET JE HET, DIEF
Het is echt ongeloveloos hoeveel lef sommige gasten hebben. Kijk eventjes mee naar deze dief die gewoon naast iemand gaat staan die eventjes zit te genieten van de lunch en haar portomonee naast haar heeft gelegd. Wanneer het niet lukt om die te snatchen pakt hij gewoon de tas van d'r buurman die echt niets in de gaten heeft.

OP EEN DAG WEET JE HET, DIEF

TAXI WAR in NEW YORK
TAXI OORLOG in NEW YORK
Wij hebben ook al eens een taxi oorlog gehad hier in NL en dat was toen in Amsterdam waar het nogsteeds niet echt veilig is om een taxi te bestellen. In New York heb je fietstaxi's en normale taxi's, wat hier precies aan vooraf ging is niet echt duidelijk maar er wordt wel met koffie gesmeten waardoor er een worsteling ontstaat.

TAXI WAR in NEW YORKEPIC ANTWOORDAPPARAAT
EPIC ANTWOORDAPPARAAT
Ik belde vroeger altijd zelf de school op om mezelf ziek te melden en dan deed ik me voor als een van m'n ouders. Dat werkte altijd prima eigenlijk en wellicht heeft mijn generatie dat voor alle volgende generaties verpest ofzo, luister maar eventjes naar dit bericht op een antwoordapparaat van een school.

EPIC ANTWOORDAPPARAATCARS MAKE DOG SPIN CIRCLES
CARS MAKE DOG SPIN CIRCLES
Ik kan alleen maar bedenken dat deze hond een of andere vette trauma heeft opgelopen waarbij een auto betrokken is geweest want dit soort gedrag bij honden is niet echt normaal lijkt me. Telkens als er een auto aankomt rijden gaat deze hond in de rondte rennen. Strange!

CARS MAKE DOG SPIN CIRCLESGAMETIME 828 - CHAINTRIX
Het spel van vandaag is een mix tussen Tetris en de welbekende chain block spellen waarbij je telkens kleurtjes bijelkaar moet zoeken. Het ziet er moeilijker uit dan het is en is nogal verslavend. Speel lekker mee en zet je highscore in de comments, game on!

GAMETIME 828 - CHAINTRIXMURIEL MORENO STRIPTEASE
Goeie zet van die Willem Alexander om zijn bruid in Argentinie op te halen want sinds die "Best Ass of the Internet EVER" video van Keyra Augustina weet iedereen dat de mooiste babes daar gewoon wonen. Deze dame van wie ik de naam eventjes kwijt ben heeft een mega lekker lijf en die brutale kop erboven scoort hier ook punten. Meer!

MURIEL MORENO STRIPTEASEBUNGEE JUMP FAIL
BUNGEE JUMP FAIL
Een gast van Turkse komaf ging bungeejumpen in Thailand en op de een of andere manier breekt het bungeecord waar hij aan vast zit en valt hij zo'n 50m naar beneden. Don't worry hij heeft het wel overleefd, hier de originele beelden.

BUNGEE JUMP FAILPAPER PLANES | CATS & DOGS REMIX
PAPER PLANES
Ik blijf dit toch wel een lekker nummertje vinden hoor die hierin zit verwerkt en ja de clip is ook leuk in elkaar gezet. Het nummer is van M.I.A. en we hebben vandaag een speciale dierendag Cat & Dog remix. Je moet er maar op komen.

PAPER PLANES | CATS & DOGS REMIX5 DOLLAR PIZZAMAN
5 DOLLAR PIZZAMAN
Ik weet niet of jullie hem allemaal nog kennen maar zo te zien heeft onze Mym dus echt carriere gemaakt toen hij besloot hier maar te stoppen met bloggen en zijn studie op te pakken. Natuurlijk kruipt het bloed niet waar het gaan kan en ook voor deze trouwe pizza disciple. Rock on!

5 DOLLAR PIZZAMANPIZZABABE MICHELLE McLAUGHLIN
PIZZABABE MICHELLE McLAUGHLIN
Gisteren hadden we al een babe die het erg goed deed in de ratings en ik ga vandaag eens kijken hoe deze Michelle McLaughlin bij jullie valt want ik vind het namelijk een überbabe. Goed, die cupmaat mag van mij gewoon nog 1 maatje groter maar verder zie ik weinig wat mis is of aan verbetering toe. Raten maar!

PIZZABABE MICHELLE McLAUGHLINOP EEN DAG WEET JE HET - SCREENWRITER
OP EEN DAG WEET JE HET - SCREENWRITER
Dit is dan toch wel weer een geweldige commercial voor Canal+ wat natuurlijk veelsteduur is voor wat ze bieden maar wat ook weer erg verwonderlijk is als je deze nieuwe commercial van ze ziet. Kijk hem helemaal af want de clou komt op het einde!

OP EEN DAG WEET JE HET - SCREENWRITERCHARLIE SLOTH MIXTAPE
CHARLIE SLOTH MIXTAPE
De laatste paar dagen heb je een paar keer wat nederhop music voorbij zien komen wat natuurlijk allemaal best leuk klinkt enzo maar wanneer je heel eventjes het kanaal oversteekt dan ligt het niveau daar toch wel stukken hoger. Ik ga jullie voorstellen aan ene Charlie Sloth die een dope mixtape heeft en er staan ook nog leuke goodies op z'n website.

CHARLIE SLOTH MIXTAPETL-BUIS SLAMMEN [UPDATE]
TL-BUIS SLAMMEN, LIGHTFIGHT
Er komen regelmatig clipjes hier voorbij uit Japan en in de loop der jaren hebben we kunnen zien dat zaken daar in het verre oosten toch net iets anders gaan dan wij gewend zijn. Zo hebben ze daar dit TL buis slammen wat ik toch ten sterkste afraad en mij ook niet helemaal ongevaarlijk lijkt. Bonus: videobeelden!

TL-BUIS SLAMMENINVISIBLE DOGS
INVISIBLE DOGS, IMPROVE EVERYWHERE
Daar zijn de mensen van Improv Everywhere ook weer en ik kan nou niet bepaald zeggen dat het er leuker op wordt. Vandaag hebben ze besloten om met z'n alle rond te gaan lopen met onzichtbare honden. Zoals gezegd het wordt er niet beter op, hier beter gelukte grappen van Improv Everywhere.

INVISIBLE DOGSSTOFZUIGEN, NEEEEE!
STOFZUIGEN, NEEEEE!
Deze gast heeft straf en moet de woonkamer en de trap stofzuigen van z'n moeder. Wanneer plots de stofzuiger er mee kapt heeft hij het helemaal gehad en slaat het ding van nijd kapot. Pa zat net eventjes lekker football te kijken en stuurt de hond er maar op af. Natuurlijk was broerlief er weer bij om de boel voor ons te filmen.

STOFZUIGEN, NEEEEE!GAMETIME 827 - AGE OF CASTLES
GAMETIME 827 - AGE OF CASTLES
Vandaag een iets wat ouder spelletje maar wel heel erg verslavend. Ik was vroeger zelf altijd al een beetje verslaafd aan de game "Age of Empires", en al kan je dit daar niet echt mee vergelijken je moet ook hier aan een samenleving werken en zo snel mogelijk proberen rijk te worden om te groeien. Game on!

GAMETIME 827 - AGE OF CASTLES

LONG LEGGS BROOKE
LONG LEGGS BROOKE
Wanneer je van lange benen houdt moet je zeker eventjes deze Brooke gaan bekijken die stelten tot aan mijn schouders heeft, zo lijkt het. Wederom weer uit de CWH stal dus er gebeurt verder niet al te veel. Mooie benen heeft deze Brooke in iedergeval!

LONG LEGGS BROOKE


COOL WATERCAR
COOL WATERCAR
Meestal zijn auto's waarmee je tevens het water op kan maar lelijke voertuigen maar dat kan natuurlijk ook anders. Checken we eventjes deze Amerikanen uit die het concept Watercar opnieuw hebben uitgevonden zo lijkt het. Topsnelheid 100km per uur!

COOL WATERCARTHE BIRD SONG
THE BIRD SONG
Men neme wat ouderwetse telefoon / electriciteits kabels wachten tot er wat vogels op gaan zitten en gaan daarna aan de slag met wat muzieknoten en een video edit programma. Wanneer je daar dan een beetje handig mee bent maak je al snel een video als deze.

THE BIRD SONGTALKING KITTY
TALKING KITTY
Gisteren was het dus dierendag maar mijn kat heeft de hele dag gewoon liggen maffen die luiaard. Ja ach, katten hebben ook helemaal geen benul van tijd natuurlijk, behalve deze kat die zelfs een praatje maakt met z'n eigenaar.

TALKING KITTYPIZZABABE JANINE HABECK
PIZZABABE JANINE HABECK
Janine Carmen Habeck geboren op 3 juni 1983 in Berlijn, Duitsland is een van Duitsland's mooiste modellen. Haar vader is Duits en haar moeder is Italiaans. Janine Habeck is al diverse malen Playmate van de maand geweest bij ome Hef en vandaag is ze gewoon Pizzababe van de dag, met een bonusvideo! Raten maar weer!

PIZZABABE JANINE HABECKHEINEKEN - RASTAMAN
HEINEKEN - RASTAMAN
Een commercial kan je zo duur maken als je maar wilt en bij Heineken hebben ze daar eigenlijk nooit zuinig over gedaan. Nou zijn de meeste commercials van Heineken natuurlijk gewoon ijzersterk en deze toch iets wat simpele met een Rastaman in de hoofdrol doet daar niet aan af. Ik kende 'm nog niet!

HEINEKEN - RASTAMAN

T-PAIN AUTOTUNES OBAMA
T-PAIN AUTOTUNES OBAMA, autotuned
Bij de Jimmy Kimmel show komen afentoe echt leuke sketches voorbij zeilen en dit weekend was het al niet veel anders. Er schijnt een nieuwe app te zijn in de iPhone store waar mee je instant tekst kan autotunen en waarmee je ook ineens allerlei gesprekken veel intressanter kan laten klinken. Vandaag is Obama weer eens aan de beurt. Meer autotune hier!

T-PAIN AUTOTUNES OBAMALIVE DINO in TV SHOW
LIVE DINO in TV SHOW
Dit weekend in de duitse variant op Wedden Dat sprongen er ineens Dinosaurusen de tv studio binnen die er toch wel heel erg levensecht uitzien. Leuk gedaan dus en tevens een leuk pak voor de carnaval ?

LIVE DINO in TV SHOWVALPARTIJ NCK 2009
VALPARTIJ NCK 2009
Afgelopen zaterdag vond het Nederlands Club Kampioenschap Wielrennen plaats in Hoogezand. Toen de begeleider op de motor afremde om een bidon van de weg te schoppen reden de renners vol op hem in wat een lelijke valpartij oplevert. Gelukkig bleef het bij wat schaafwonden voor de renners van WV Randmeren.

VALPARTIJ NCK 2009GREEN GANG ft EBON E - DOOFPOT
GREEN GANG ft EBON E - DOOFPOT
We gaan eventjes naar de Bijlmer want daar wordt volgens deze Green Gang ft Ebon E van alles in de doofpot gestoken. We zagen de beelden aleens met deelraadvoorzitter Elvira en die komen ook in deze clip nog eventjes terug. De clip ziet er echt strak uit en het nummer is echt niet slecht.

GREEN GANG ft EBON E - DOOFPOTGAMETIME 826 - BLOOD RED
GAMETIME 826 - BLOOD RED
In Blood Red ben je wederom een zombie killer en ook hier is het weer de bedoeling dat je daar korte metten meemaakt. Ze komen uit alle hoeken en gaten en met 1 headshot kill je ze instantly. Game on!

GAMETIME 826 - BLOOD REDFEMME gone BAD
LEKKER DIERTJE
Omdat het vandaag dierendag is heb ik voor jullie een extra lekker gleufdiertje gevonden als avondafsluiter. Het is ene Femme en die net zoals Cameron die we al eerder voorbij zagen komen deze week van CWH is. In deze video doet ze zich nogal stout voorkomen maar uiteindeljk gebeurt er helaas niet zoveel.

FEMME gone BADMAMA WANTS TO BE FAMOUS TOO
MAMA WANTS TO BE FAMOUS TOO
Beetje lastig als je eigenlijk alleen maar een liedje wou gaan zingen voor je YT kanaal en je moeke loopt in de weg. Deze Russische moeder lijkt d'r kans op haar 15 seconds of fame zich dan ook niet zomaar te laten afpakken.

MAMA WANTS TO BE FAMOUS TOOTRIPPEN OP SALVIA DIVINORUM
TRIPPEN OP SALVIA DIVINORUM
In sommige grensplaatsen is het inmiddels niet meer mogelijk om nog langer softdrugs te scoren, dit door de overlast die dit veelal veroorzaakt. Voor het plantje Salvia Divinorum hoef je gelukkig niet naar de coffeeshop en kan je gewoon bij je buren uit de tuin plukken. In plaats van stoned te worden beleef je een vrij heftige korte trip van een minuut of 10.

TRIPPEN OP SALVIA DIVINORUMWIE VAN DE DRIE
Katrin Sassi Victoria
Katrin | Sassi | Victoria
RAPSERVICE #4 - KOEFNOEN
RAPSERVICE #4 - KOEFNOEN
En dan is het weer zondag en dat betekent de keek op de week maar dan van Koefnoen op rijmbasis. Deze week vooral veel aandacht voor de mislukte AOW gesprekken en natuurlijk de DSB perikelen. Eerdere delen van de Rapservice vindt je hier.

RAPSERVICE #4 - KOEFNOENGASTANK EXPLOSIE
GASTANK EXPLOSIE
Nadat er een ongeluk is gebeurt en de auto / busje in lichtenlaaie staat hoor je een sissend geluid wat volgens mij de gastank moet zijn. Eventjes voordat de boel ook echt ontploft wil er nog iemand achterlangs lopen. Niet echt een van de slimste...

GASTANK EXPLOSIEHOT CHICK vs XFX
HOT CHICK vs XFX
Deze dame is net lekker met zichzelf bezig wanneer de batterijen van haar genotsstaaf opzijn. Inventief als ze is pakt ze de XFX game experience set erbij, grappig bedacht.

HOT CHICK vs XFXPICKUP GIRLS FAIL
PICKUP GIRLS FAIL
Vrouwen en auto's het zal wel nooit echt iets worden. Zitten ze niet achter het stuur dan ook geen bloed aan de muur maar zoals in dit geval waar ze achter in de bak van een pickup truck zitten / staan kan het misgaan. FAIL!

PICKUP GIRLS FAILDAVE LETTERMAN SCANDAL
DAVE LETTERMAN SCANDAL
Wanneer je wat bekender bent dan de doorsnee burger kan je maar beter zorgen dat je niet al teveel zaken doet waar je later mee gechanteerd kan worden. David Letterman kwam deze week in het nieuws omdat hij een tijd terug aangifte had gedaan wegens chantage. Hij had met wat showmedewerkers sex gehad.

DAVE LETTERMAN SCANDAL


GAMETIME 825 - ICE BREAKERS
GAMETIME 825 - ICE BREAKERS
Hij kwam me heel erg bekend voor deze Ice Breakers maar ook al is het een spel dat we al eens voorbij zagen komen, leuk blijft het wel. Het oeroude kleurtjes bijelkaar zoeken dus. Game on!

GAMETIME 825 - ICE BREAKERSJULIA SCHOPT KONT
JULIA SCHOPT KONT
Ik ga jullie deze zaterdagavond achterlaten met deze babe, ene Julia, die weer een waardige afsluiter is al zeg ik het zelf. Ik heb verder geen details maar mocht je je geroepen voelen aanvulling op dit verhaal te geven dan kan dat natuurlijk in de comments.

JULIA SCHOPT KONTT4 vs BACK2THEFUTURE
T4 vs BACK2THEFUTURE
We gaan vandaag zien hoe Terminator 4, die ik nog steeds niet gezien heb, eigenlijk had moeten eindigen en dat dan wel in animatiestijl. De Terminator móét dus wel in de toekomst terug gaan om zijn doel te verwezelijken.

T4 vs BACK2THEFUTUREBITS DON'T LIE
BITS DON'T LIE
Ik weet nog goed dat ik uit Spanje terugkwam en het nummer Hips dont Lie, van Shakira, daar helemaal de bom was en ik ineens deze clip tegenkwam. Helemaal top natuurlijk en daar moest ooit eens een remake van komen natuurlijk. Door de mannen van Net Neutrality die er naar streven het internet veilig te stellen van boeven als de BS.

BITS DON'T LIEWIE VAN DE DRIE
Carlie Lada Anna
Carlie | Lada | Anna
2012 - 5 MINUTE TEASER
2012 - 5 MINUTE TEASER
De gelovers weten het zeker in 2012 zal onze aarde vergaan en vandaar dat er op 12 november deze nieuwe film van Roland Emmerich met oa. John Cussack in de hoofdrol in premiere gaat. Het einde van de wereld dus met vandaag een exclusieve 5 minuten durende teaser.
2012 - 5 MINUTE TEASER100% SKINHEAD PWNAGE
100% SKINHEAD PWNAGE
We hebben al vaker dit soort filmpjes gezien van gasten met een iets te grote mond die dan eventjes later zielig naar hun moeke toe kruipen. Vandaag weer zo'n gevalletje en ik zou bijna zeggen dat deze Epic is want nadat deze skinhead vanalles naar het hoofd van zijn buurman heeft geslingerd weet hij niet hoe snel hij moet wegkomen na een knockdown.

100% SKINHEAD PWNAGECAUGHT FUCKING in POOLROOM
CAUGHT FUCKING in POOLROOM
Konden we gisteren nog de Zwitserse Anti-aids campagne zien bij de buurtjes van Xmissy dit koppeltje had die blijkbaar eventjes gemist. Toen ze in Atlanta een tattooshop in liepen en eventjes werden verwezen naar de wachtruimte konden ze het niet laten en begonnen voor de bewakingscamera's met elkaar in de weer.

CAUGHT FUCKING in POOLROOMEPIC FAIL COOLNESS
EPIC FAIL COOLNESS
Wanneer je met wat vrienden lekker aan het skaten bent en er wordt gefilmd dan hoop je natuurlijk maar dat alles goed gaat voordat je op je snuffert gaat en op het internet beland. Natuurlijk is er altijd wel iemand die al falend toch nog de beste move van z'n leven maakt. Epic coolness!

EPIC FAIL COOLNESSGADGET - TALKING BLUE TOOTH BEAR
GADGET - TALKING BLUE TOOTH BEAR
Als dit NIET dé gadget of hét kado van het jaar wordt de aankomende feestdagen dan weet ik het echt niet meer. Check eventjes deze beer met ingebouwde sensors waardoor bijvoorbeeld de mond van de beer mee beweegt wanneer iemand aan de andere kant van de lijn iets zegt. Ik vind het echt geniaal!

GADGET - TALKING BLUE TOOTH BEARTIMELAPSE TYPHOON NANGKA
TIMELAPSE TYPHOON NANGKA
Het was alweer eventjes geleden dat Typhoon Nangka over HongKong trok en iemand was toen zo slim om z'n fototoestel 14 uur aan te laten staan waardoor hij met zo'n 5000 foto's deze mooie timelapse video kon maken. Best indrukwekkend natuurgeweld.

TIMELAPSE TYPHOON NANGKAGAMETIME 824 - BLADE STRIKER
GAMETIME 824 - BLADE STRIKER
Je wordt vandaag ergens in de Zuid Amerikaanse jungle gedropt met je helicopter en je moet je 10 levels lang verdedigen tegen de troepen van een drugsbaron. De bedoeling is dat je door te vechten uiteindelijk de kingpin uitschakelt. Game on!

GAMETIME 824 - BLADE STRIKERCAMERON ROCKS
Mooie dame deze Cameron en het is jammer dat ze niet al teveel laat zien van d'r zelf. Ze zal vast nog weleens voorbij komen en ook dan zijn we er natuurlijk als de kippen bij om een nieuwe clip te posten. Minpuntje, ze heeft nogal een vreemde smaak van muziek.

CAMERON ROCKSBIKE vs PARKING FAIL
BIKE vs PARKING FAIL
Ook al fietsen de meeste Nederlanders al vanaf een jaartje of vier toch kunnen er soms onverwachte gebeurtenissen op je pad komen waardoor je lelijk onderuit kan gaan. Neem nou deze fietser die nog net onder een parkeer slagboom dacht door te kunnen rijden maar op het laatste moment toch maar afremt. FAIL!

BIKE vs PARKING FAILVERHUIZEN DOE JE ZO!
VERHUIZEN DOE JE ZO!
Toen ik een paar jaar geleden es een nieuw bankstel kocht was die te breed om gewoon hier door de voordeur naar binnen te brengen. Tijd dus voor een liftje en die zal ik ook wel nodig hebben wanneer ik ooit nog eens ga verhuizen. Wanneer je gaat verhuizen kan je daar een verhuisbedrijf voor inhuren maar je kan het natuurlijk ook zelf doen.

VERHUIZEN DOE JE ZO!PIZZABABE JESSA LYNN
PIZZABABE JESSA LYNN
En dan is het alweer vrijdagmiddag tijd dus voor de Pizzababe weekafsluiter en dat is een erg lekker blondje geworden dit keer. Ik stel jullie eventjes voor aan Jessa Lynn die ook nieuw is op de site, althans we hadden haar nog niet voorbij zien komen als Pizzababe en dat is zonde. Check de check! Hier alle voorgaande Pizzababes!

PIZZABABE JESSA LYNNBESTE ANTI AIDS CAMPAGNE EVER
BESTE ANTI AIDS CAMPAGNE EVER
Een van de betere Public Service Announcements mbt tot aids moet toch wel deze Zwitserse campagne zijn met vier toch wel erg toffe filmpjes. De bedoeling is dat we altijd en overal waar we gaan een condoom op zak hebben, dus je bent gewaarschuwd.

BESTE ANTI AIDS CAMPAGNE EVER

JIMMY KIMMEL vs RICKY GERVAIS
JIMMY KIMMEL vs RICKY GERVAIS, Dressingroom
Wanneer je in de showbizz werkt dan gaat schijnbaar alles heel gemoedelijk onder elkaar. Zo kent Jimmy Kimmel kennelijk geen gene wanneer hij in zijn haast zich om moet kleden in het bijzijn van de altijd grappige Engelse office held Ricky Gervais. Ricky denkt er zo het zijne van.

JIMMY KIMMEL vs RICKY GERVAISBILLY - REAL LIFE HERO
BILLY - REAL LIFE HERO
Ik hoorde gister bij Pauw dat er binnekort een nieuwe tv-show gaat komen gepresenteerd door Hennie Huisman met de titel Noord Hollandse Helden. Het is dat deze gast uit de Bronx komt anders had hij daar zeker ingemoeten. Wanneer hij vlammen ziet in een woning bedenkt hij zich geen moment en klimt via de brandtrap naar boven om een kind het leven te redden. HELD!

BILLY - REAL LIFE HEROONDER DE DOUCHE met MARLOUS
ONDER DE DOUCHE met MARLOUS
OMG! We worden helemaal bedolven onder talentenjacht shows als de X-factor e.d. maar op Youtube is natuurlijk ook genoeg NL talent te vinden. Brak eerder Esmee Denters al door via dit nieuwe medium, de volgende zangeres die wel eens hoge ogen zou kunnen gooien is deze Marlous. Als we linktipper Jonas tenminste moeten geloven.

ONDER DE DOUCHE met MARLOUSJACKASS in OIRSBEEK
JACKASS in OIRSBEEK
Het zal er ongetwijfeld mee te maken hebben dat deze jongens zo dicht aan de grens met Belgie wonen dat ze dit soort video's online zwengelen maar wij laten graag eventjes zien hoe gek ze wel niet zijn in Oirsbeek. Ongetwijfeld geinspireerd door het programma Jackass hebben we hier dus de zoveelste wannabe's. Oirsbeek de gekste,JWT!

JACKASS in OIRSBEEKGAMETIME 823 - TORTUGA 3
GAMETIME 823 - TORTUGA 3
We beginnen deze dag met een grappige point'n click adventure met de naam Tortuga 3. We gaan eventjes terug in de tijd en je bent een piraat op het zuid amerikaanse eilandje Tortuga. Bedoeling is dat je met de te vinden items telkens een stapje verder komt. Wie speelt dit spel uit ? Game on!

GAMETIME 823 - TORTUGA 3ELISABETTA CANALIS
ELISABETTA CANALIS
Als dagafsluiter heb ik ook vandaag weer een kanjer voor jullie die dit keer eens een keertje niet uit de UK komt maar wel van een ander Europees eiland, namelijk Sardinie. Deze Italiaanse schoonheid laat mijn hartje toch echt wel wat sneller kloppen. We hadden nog weinig van haar gehoord hier op TLP maar daar gaat vanaf vandaag toch echt verandering in komen. +10

ELISABETTA CANALISCRASH CARNAGE
CRASH CARNAGE
We gaan weereens ouderwets genieten van wat er allemaal mis kan gaan in de autosport zonder verder ernstige gevolgen ofzo. Onze altijd bierdrinkende vriend Patje heeft maar liefst 21 clips bijelkaar verzameld met daarin niet anders dan crashes, crashes en nog meer crashes. Wij kijken eventjes in 3 delen mee...

CRASH CARNAGE [1] | [2] | [3]

DISNEY - IT'S A SMALL WORLD
DISNEY - IT'S A SMALL WORLD
Tiltshift is cool, ik bedoel dat zijn we gewoon met elkaar eens of niet en als je nog niet weet wat tiltshift inhoud dan kan ik het met deze korte zin samenvatten : Tiltshift videos of images is iets waarbij de illusie van een miniatuurwereld gecreëerd wordt en er daarom per definitie cool uitziet. Hier staan inmiddels veel Tiltshift clips en vandaag gaan we naar Disney World.

DISNEY - IT'S A SMALL WORLD

RUSSIAN vs BOTTLE = FAIL
RUSSIAN vs BOTTLE = FAIL
Het leek allemaal zo makkelijk in de film, maar in real life valt het toch wat tegen ontdekt deze Rus wanneer hij een lege bierfles op zijn hoofd probeert stuk te slaan. En dat terwijl ze zo goed zijn in het leegdrinken van flessen vodka. FAIL!

RUSSIAN vs BOTTLE = FAILBOOTY SHAKE #9212
BOOTY SHAKE #9212
We hebben weer een dame bereid gevonden om voor de camera met d'r kont te gaan staan draaien en ik moet zeggen dat ook dit kante lingeriegevalletje mij wel aanspreekt. We kunnen verder weinig van de babe zelf zien behalve dat ze een niet onaardig kontje heeft, aan haar moves moet ze nog eventjes werken.

BOOTY SHAKE #9212

PIZZABABE DIANA DAGOTA
PIZZABABE DIANA DAGOTA
We gaan eventjes kijken naar een oude bekende en tevens een babe die we toch al een tijdje niet meer voorbij hadden zien komen hier op TLP. Ik heb het dan over Diana Dagota die precies een setje draagt in deze shoot waar ik van hou. Simpel maar sexy, ik hoor jullie mening in de comments.

PIZZABABE DIANA DAGOTARADICAL STREAKER
RADICAL STREAKER
Je moet het lef er maar voor hebben maar als je de moed eenmaal verzameld hebt dan kan je natuurlijk een hoop leuke filmpjes maken zoals deze Ben Sinclair die in het zonnige Williamsburg, NY slechts zijn stoute schoenen aantrok om deze clip te maken. Let's get radical!

RADICAL STREAKERMAD MEN - MUPPETS STYLE
MAD MEN - MUPPETS STYLE
Ik heb ooit eens wat afleveringen van de serie Mad Men gedownload maar ben eigenlijk na de 3e aflevering afgehaakt. Toch schijnt het een vrij populaire serie, over reclamemannen uit de 60er jaren, te zijn die inmiddels ook in NL is te zien. Vandaag gaan we deze serie in Muppet stijl bekijken.

MAD MEN - MUPPETS STYLESAMUEL - FOK HIP HOP, IK RAP
SAMUEL - FOK HIP HOP, IK RAP
Okay dan altijd leuk zo'n muziek clipje tussendoor van aankomend Nederlands talent en dan met name uit de hiphop scene wat ik altijd wel leuk vind om te volgen. Vandaag ene Samuel uit de Vechtstreek die gewapend met honkbal knuppel en een blikkie bier in z'n andere hand ons komt vertellen dat hiphop de fok kan krijgen en hij gewoon rapt. Dikke beat en knallen maar, Ni slegt!

SAMUEL - FOK HIP HOP, IK RAPWORST BACKFLOP EVER
WORST BACKFLOP EVER
We hebben weer een filmpje uit de categorie "Don't try this at Home", en vandaag is dat iemand die probeert een backflip te maken met niet al te beste gevolgen. Als ik het goed zie hangen de vellen er onderhand bij en is zijn rug aardig rood. FAIL!

WORST BACKFLOP EVER10 THINGS NO TO DO WHEN IN HOSPITAL
10 THINGS NO TO DO WHEN IN HOSPITAL
Deze duitse gast kende we eigenlijk al want hij verzint telkens weer een nieuwe top 10 met dingen die je beter niet kan doen. Vandaag een nieuwe clip met 10 zaken die je beter niet kan doen wanneer je in het ziekenhuis ligt. Voor de mensen die geen Duits spreken zitten er Engelse ondertitels bij.

10 THINGS NO TO DO WHEN IN HOSPITALGAMETIME 822 - KILL H1N1
GAMETIME 822 - KILL H1N1
Terwijl wij nog steeds in afwachting zijn van de griepepidemie die ons voorspelt is heb ik allang het gevoel dat die hele Mexicaanse griep is verzonnen door de farmaceutische industrie om toch nog wat meer pillen te kunnen verkopen. Vandaag gaan we dan ook gewoon deze ziekte zelf te lijf in deze leuke game Kill H1N1. Game on!

GAMETIME 822 - KILL H1N1