Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand September 2009

TETTEN, ZEG IK TOCH
TETTEN, ZEG IK TOCH
Ze komen in alle vormen en maten en we zijn er inmiddels achter dat een dieet van Fish & Chips zorgt voor een grote natuurlijke mooie borstomvang en nooit vervelend om naar te kijken. Daarom sluiten we vandaag af met deze kleine compilatie met alleen maar tetten, tieten, mukken, borsten en anders benoemde voorgevels. Meer tetten hier!

TETTEN, ZEG IK TOCHLAMBORGHINI MURCIELAGO SV TEASER in HD
Ik kan nog niet eens het ventieltje betalen van deze Lamborghini als arme bloggert maar het blijft natuurlijk wel leuk om te dromen ooit eens in zo'n bak te kunnen / mogen cruissen. Het zal wel een middagje huren worden want als je de prijzen van deze bak hoort dan gaan we dat niet redden door de zegeltjes van de Appie te sparen. Vandaag in full formaat HD de teaser!

LAMBORGHINI MURCIELAGO SV TEASER in HD

WTF ?! HOOLIGAN TRAININGSKAMP
HOOLIGAN TRAININGSKAMP
Ik begin me toch serieus zorgen te maken over het aankomende EK 2012 wat georganiseerd wordt in de landen Polen en Ukraine. Naast al die hooligan filmpjes die je zo afentoe hier tegenkomt blijken hooligans daar ook nog eens over eigen trainingsfaciliteiten te beschikken. Het moet niet gekker worden...

HOOLIGAN TRAININGSKAMP


PIZZABABE GIULIANA MARINO
PIZZABABE GUILIANA MARINO
Een van de zaken die ik echt koester is het sleuteltje van ome Hef's grote babekluis waaruit ik ook vandaag weer een babe om van te smullen heb getoverd. Omdat we gisteren een beetje zwak dagje hadden heb ik er ook meteen maar een mooie bonusvideo bij gedaan. Raten maar weer!

PIZZABABE GUILIANA MARINOLODI DODI - DER RUDY ft JENNY LANE
LODI DODI - DER RUDY ft JENNY LANE
Echt heel vet deze live perfomance van Der Rudy samen met Jenny Lane die de Snoop Doggy Dogg cover 'Lodi Dodi' ten gehoor brengen bij 3FM 90s Request 2009. Ik heb er voor diegene die het origineel niet kennen ook die clip erbij gezet. RESPECT!

LODI DODI - DER RUDY ft JENNY LANETRIBUTE 2 DEATH DRIVER
TRIBUTE 2 DEATH DRIVER, ayrton senna
De autosport kent z'n hoogtepunten en helaas ook dieptepunten. Het is altijd tragisch wanneer er een coureur om het leven komt en zo door de jaren heen zijn dat er nogal wat geweest. In deze ietwat oude compilatie een tribute aan hen die de finishlijn nooit haalde. Deze clip bevat uiteraard schokkende beelden.

TRIBUTE 2 DEATH DRIVERJET POWERED DRAAIMOLEN
JET POWERED DRAAIMOLEN
Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat je bij het zien van de titel bij deze clip een toch wat spectaculairder filmpje verwacht te zien dan wat we hier voorgeschoteld krijgen. Okay, deze draaimolen is dan wel jet aangedreven maar bijzonder hard gaat het niet echt.

JET POWERED DRAAIMOLENCLOUD by RON ENGLISH
CLOUD by RON ENGLISH
Kunstenaar Ron English heeft iets nieuws bedacht om zijn uitingen kwijt te kunnen. Hij bedacht dat je door skywriting met wolken ook gewoon woorden kon maken. Hij schrijft hier het woord Cloud in graffity stijl 5x boven de hemel van Manhattan, best cool!

CLOUD by RON ENGLISHWORLD RECORD ROBOT DANCE
WORLD RECORD ROBOT DANCE
De Robotdance waarbij je danst en beweegt op muziek kan eigenlijk iedereen en werd ooit geintroduceerd door Charles Washington, aka "Charles Robot" in de zestiger jaren. Nu 40 jaar later nog steeds populair dus en daarom proberen ze op de Melbournse Universiteit het wereldrecord simultaan robotdansen te verbeteren met 351 dansers. Er loopt daar een blonde met blauw trainigspak die het niet begrepen heeft, jammer.

WORLD RECORD ROBOT DANCEGAMETIME 821 - WHEN PENQUINS ATTACK
GAMETIME 821 - WHEN PENQUINS ATTACK
In de gametime vandaag is het de bedoeling dat je Penquins die bezig zijn met een invasie gaat killen. Je moet hiervoor de waves telkens proberen te stoppen door op de juiste plekken bijvoorbeeld guntowers neer te zetten. Het valt niet mee, game on!

GAMETIME 821 - WHEN PENQUINS ATTACKTANYA ROBINSON in FHM
TANYA ROBINSON in FHM
Een beetje later dan gewoonlijk maar zoals het gezegde luidt beter laat dan nooit, of helemaal niet, toch nog een dagafsluiting zoals je gewend bent op TLPizza. Een lekkere babe dus en die komt vandaag alweer uit de UK, en dit keer is het een shoot van FHM. Echt weer een plaatje deze Tanya Robinson en ik hoef verder niet uitteleggen wat op haar dagelijkse menu staat.

TANYA ROBINSON in FHMDANSEN met je HONDJE
DANSEN met je HONDJE
Een vrij nutteloze clip van een meisje die wat met haar kont staat te draaien in slowmotion en dat eventjes later nog es dunnetjes over doet met haar hondje. Ik moet er snel vandoor nu, vanavond laat volgt de dagafsluiter.

DANSEN met je HONDJEGOAAAAAAL in 8 SECONDEN
GOAAAAAAL in 8 SECONDEN
Deze Remi Mareval wist eigenlijk niet wat hem overkwam toen hij de bal meteen na de aftrap een hengst naar voren gaf en tot zijn eigen verbazing de goal in zag stuiteren. Ik heb eigenlijk nog nooit zo snel een goal zien vallen, het gebeurde allemaal in de Franse 2e klas competitie bij de wedstrijd Nîmes Olympique tegen FC Nantes.

GOAAAAAAL in 8 SECONDENPIZZABABE HOLLY ANN DOROUGH
PIZZABABE HOLLY ANN DOROUGH
Er is mij vandaag weer slecht nieuws ten ore gekomen waar je toch niet echt vrolijk van wordt zelfs niet na het zien van deze mooie Holy ann Dorough. Ik val jullie er verder niet mee lastig en dus gaan we gewoon over naar de Pizzababe van de dag die we vandaag hebben in de vorm van deze Holly Ann Dorough. Babe gehalte 9+!

PIZZABABE HOLLY ANN DOROUGHINSANE POGO TRICKS
INSANE POGO TRICKS
We hebben al vaker dit soort gasten voorbij zien komen die de meest vreemde pogo tricks lieten zien maar vandaag doen we daar nog een schepje bovenop want deze gasten zijn echt helemaal insane.

INSANE POGO TRICKS

FAMILY GUY by DISNEY
FAMILY GUY by DISNEY
Alle series zijn zowat weer begonnen deze week in Amerika en zo ook de serie Family Guy die aan z'n 8e seizoen is begonnen. Je moet er een beetje van houden maar ik kijk zelf bijna altijd de afleveringen van Family Guy en Southpark. In de eerste aflevering van Family Guy belanden Stewie en Brian in een parallel universe getekend door Disney.

FAMILY GUY by DISNEYI GOTTA FEELING - LIP DUB
I GOTTA FEELING - LIPDUB
Tijdens de introductie weken voor de UQAM een school in Quebec, Canada maakte 172 communicatie studenten deze viral video waarin ze met z'n allen het nummer "I gotta Feeling" van de Black eyed peas lipsyncen in deze leuke video.

I GOTTA FEELING - LIP DUBNATIONAL LEGENDS CRASH
NATIONAL LEGENDS CRASH
Het UK National Legends Car Championship event wordt jaarlijks gehouden op het circuit van Anglesly in de UK. Dit jaar was er een best wel heftige crash waarbij een auto gelanceert werd en als ik het goed getelt heb zo'n 6x over de kop sloeg. Doordat de ambulance er snel bij was vielen de verwondingen uiteindelijk mee.

NATIONAL LEGENDS CRASHBABE LOSES BET - WEG HAAR!
Wanneer je een weddenschap afsluit en je wint dan verwacht je van diegene waarmee je gewed hebt dat hij of zij een van te voren tegenprestatie nakomt en dat doet deze toch best leuke chick ook gewoon. Het gaat haar wel eventjes kosten voordat ze het aankijken weer waard is, maar toch respect.

BABE LOSES BET - WEG HAAR!GAMETIME 820 - MODERN SNIPER ZERO
GAMETIME 820 - MODERN SNIPER ZERO
Het duurt niet lang meer en dan kunnen we gewoon games in vol formaat spelen hier op TLP. Achter de schermen wordt er keihard gewerkt momenteel om de boel zsm af te krijgen. We gaan een hoop nieuwe features krijgen waaronder dus vol formaat videos, games en galleries. Vandaag nog eventjes bij ons zusje Useloos dus, Modern sniper Zero. Game on!

GAMETIME 820 - MODERN SNIPER ZERO

SEXY AMANDA PAIGE
SEXY AMANDA PAIGE
We hoeven de grote oceaan tegenwoordig helemaal niet meer over om mooie babes te scoren want ook deze Amanda Paige is gewoon afkomstig uit de UK waar hele kuddes dames ineens vandaan lijken te komen. Ik post ze vrolijk door want ook deze Amanda is weer een schatje en poetst ook nog graag auto's, ik zeg goed!

SEXY AMANDA PAIGEHIGH FIVE in NEW YORK
HIGH FIVING in NEW YORK
Zijn mensen in grote steden echt zoveel a-socialer als mensen uit een kleiner dorp ? Deze gast neemt de proef op de som in wereldstad New York en gaat al high fivend op zijn fietsje door de straten van The BigApple. Kijk dat is nog eens een leuk begin van je werkdag.

HIGH FIVING in NEW YORKPAINTBALL POPART
PAINTBALL POPART
We gaan eventjes kijken naar een filmpje van 7 studenten van de Pop Art Edición Limitada te Columbia ook wel bekend onder de naam Bonyurt als mijn Spaans niet al te roestig is en ik het allemaal goed begrepen heb. Gewapend met paintball guns en magazijnen vol verf balletjes maken zij de Marilyn Monroe afbeelding van Andy Warhol na. Eindelijke leuke kunst!

PAINTBALL POPARTFOR THE LADIES
FOR THE LADIES
Voor de mannen hebben we sinds jaar en dag, elke dag een fijne Pizzababe staan hier op TLP maar de weinig vrouwelijke bezoekers willen natuurlijk ook wel eens wat om naar te kijken. Al vraag ik me sterk af of we uberhaupt wel vrouwelijke bezoekers hebben. Mocht dat zo zijn dan is dit jé kans om je te laten horen, in de comments welterverstaan.

FOR THE LADIES

PIZZABABE NINA ADORNO
PIZZABABE NINA ADORNO
Ik kan met de beste wil niets geen extra info vinden over de Pizzababe van vandaag Nina Adorno. Haar naam klinkt me wat Italiaans in de oren maar zou ook maar zo Argentijns kunnen zijn. Wie maakt mijn dag goed en zorgt voor wat meer intel over deze eerste Pizzababe deze week. Raten maar weer!

PIZZABABE NINA ADORNOEXTREME FAST GOLFKART
Ik begrijp eigenlijk niet waarom deze gast nog de moeite doet om een helm optezetten want als je met deze extreem snelle golfkart toevallig een ongelukje maakt dan blijft er toch echt weinig van je over met snelheden van boven de 200km per uur. Wat er voor motor er e.d. in ligt is mij niet bekend, hard gaat het wel!

EXTREME FAST GOLFKARTAOTS RAP - STEVE PORTER REMIX
AOTS RAP - STEVE PORTER REMIX
Deze Steve Porter weet echt wat video editen is, helemaal voorzien van een beat met begeleidende teksten doet het mij een beetje denken aan de rapservice maar dan op hogeschool niveau. We zagen hem al eens voorbij komen in deze clip een tijdje geleden, dit is zijn laatste meesterwerkje.

AOTS RAP - STEVE PORTER REMIXFAKE LOTTERY TICKET
FAKE LOTTERY TICKET
Op deze wereld lopen echt mensen rond die ronduit evil zijn. Neem nu de bedenkers van deze nep kraskaarten waarbij je altijd de jackpot wint. Deze gast denkt dat hij 2 miljoen gewonnen heeft en zegt dan dingen waar hij op zeker spijt van gaat krijgen. Een American Funniest homevideoclip klassieker!

FAKE LOTTERY TICKETKANYE & TAYLOR SWIFT - HEARTLESS DUET
KANYE WEST & TAYLOR SWIFT - HEARTLESS DUET
Dit is het laatste topic wat we wijden aan het Kanye West & Taylor Swift incident op de Mtv VMA want hierna wil ik er echt nooit meer iets over horen of posten. We hebben vandaag iemand die creadebea is geweest met wat songs en clipjes van de beiden en al kende ik Taylor Swift eigenlijk nog niet deze aktie van Kanye heeft haar wel een berg publiciteit opgelevert en haar muziek klinkt niet eens slecht.

KANYE WEST & TAYLOR SWIFT - HEARTLESS DUETK1 - AERTS vs OVEREEM SEOUL
Lieten we jullie gisteren al de partijen van Semmy Schilt, Remy Bonyaski, Melvin Manhoef, en Badr Hari zien in hun aanloop naar de World Gp K1 finale. Vandaag heb ik ook nog held Peter Aerts waar we pas nog 'n mooie compilatie van hadden gemaakt tegen Alistair Overeem die toch een maatje te sterk was voor de Lumberjack dit weekend.

K1 - AERTS vs OVEREEM SEOULGAMETIME 819 - RAGDOLL CANNON
GAMETIME 819 - RAGDOLL CANNON
Dit soort spelletjes zijn vooral leuk wanneer je gewoon wat tijdverdrijf zoekt en niet echt voor de ingewikkelde games wilt gaan op de vroege morgen. We gaan weer schieten met een ragdoll en het is de bedoeling dat je zo ver mogelijk komt. Highscores mogen in de comments, game on!

GAMETIME 819 - RAGDOLL CANNON

SAMMY PENNINGTON
SAMMY PENNINGTON
Vandaag wederom een Engelse babe omdat we daar geen genoeg van kunnen krijgen. Ik las al in de comments dat we er voorlopig maar vanuit moeten gaan dat Fish & Chips goed is voor de ontwikkeling van een grote borstomvang. Deze Sammy Pennington is echt een knappe verschijning en voor vandaag de dagafsluiter.

SAMMY PENNINGTONGERMANS DRINKING [FAIL]
GERMANS DRINKING [FAIL]
Op vakantie doe je vaak dingen waar je later spijt van hebt maar je kan ook instant spijt krijgen van een domme aktie van jezelf. Deze Duitser op vakantie in Hongarije zal niet snel nog eens 9 glazen pure alcohol al dan niet voorzien van een ander kleurtje binnen 2 minuten achteroverslaan lijkt me zo. DON'T TRY THIS AT HOME!

GERMANS DRINKING [FAIL]VOOR ME KIDS - TRIPLE M.B.
VOOR ME KIDS - TRIPLE M.B.
We hebben weer wat hiphop mannen uit ons eigenste NL en ik moet zeggen dat deze beat fokking geniaal is eigenlijk. Ik heb verder geen kids maar met de tekst is verder ook niet echt veel mis maar zou misschien hier en daar nog wat anders kunnen. Verder gewoon dope shit van deze Triple M.B. met dito clip!

VOOR ME KIDS - TRIPLE M.B.WIE VAN DE DRIE
Bianca Beauchamp Zana Gisele
Bianca | Zana | Gisele
Wie verzint er een nieuwe naam voor dit topic?
YOUTUBE'S GREATEST in 4 MINUTES
YOUTUBE'S GREATEST in 4 MINUTES
Sommige vervloeken mijn naam bij het zien van alweer een compilatie hier op TLP maar ik hou er nu eenmaal van. Net zoals in muziekmixen zie of hoor ik graag alleen de hoogtepunten en hoef ik al die saaie passages /intro in muziek of video helemaal niet te zien / horen. In deze 4 min. durende compilatie zo'n 100 of Youtube's greatest hits. De muziek sucks, btw!

YOUTUBE'S GREATEST in 4 MINUTESK1 - BADR HARI vs ZABIT SAMEDOV
K1 - BADR HARI vs ZABIT SAMEDOV, k1fight
We volgen deze Badr Hari al een tijdje hier op TLP en dat was niet altijd even positief. Afgelopen weekend was er een K1 kwalificatie toernooi in Seoul voor de K1 finale 2009 in het Japanse Yokohama op 5 december. Badr Hari stond daar tegen de rus Zabit Samedov en won op vrij eenvoudige wijze in de eerste ronde op K.O. Natuurlijk heb ik de partijen van Schilt, Bonjasky vs Manhoef ook nog eventjes voor jullie opgezocht.

K1 - BADR HARI vs ZABIT SAMEDOVTHE BRONSON MANOUVRE [ANIMATIE]
THE BRONSON MANOUVRE [ANIMATIE]
Er is een nieuwe geheimagent in town met de naam Clifford Bronson die alle andere geheimagenten en hun akties doet verbleken, maar niet heus! Check deze supertof geanimeerde claymation clip en kijk eventjes mee naar dit knap staaltje van film maken gemaakt voor de CGChallenge 2009. Bonus: Behind the scenes / making of materiaal.

THE BRONSON MANOUVRERAPSERVICE #3 - KOEFNOEN
RAPSERVICE #3 - KOEFNOEN
En ja daar is nummertje drie dan alweer van die geweldige Rapservice waar Koefnoen dit seizoen meekomt. Vorige week was het een beetje minder al dan niet door het verwerken van een zo saai iets als de troonrede naar iets wat rijmt. Want als het niet rijmt hoef jij het niet te weten, vandaag deel 3 met Andre Hazes & Kiteman in een hoofdrol. Voorgaande Rapservices deel 1 en 2 vindt je hier!

RAPSERVICE #3 - KOEFNOENLSO - VLINDER voor STILTE-CENTRUM
LSO - VLINDER voor STILTE-CENTRUM
Gisteren waren we eventjes een dagje in Amsterdam en dat was weer mega gezellig. Kwam er nog ras Amsterdammer tegen die ons de rest van de avond als een soortement van gids langs de betere plekken in 020 loodste. Hij tipte me dit filmpje van ene LSO wat staat voor Leipe shittouwe. Vandaag brengt hij 'n vlinder naar Stilte Centrum de Roos.

LSO - VLINDER voor STILTE-CENTRUMGAMETIME 818 - SHIELD OF GEMS
GAMETIME 818 - SHIELD OF GEMS
Dit soort spelletjes op de zondagochtend zijn helemaal niet vervelend wanneer je met een kater wakker wordt. Nou valt het hier eigenlijk wel mee met de zondagochtend kwaaltjes en gaan we dus gewoon fijn een spelletje spelen. Lekker makkelijk dat wel, game on!

GAMETIME 818 - SHIELD OF GEMS

NICOLE GRAVES in BED
NICOLE GRAVES in BED
We hadden vandaag weer een heerlijke zonnige zomerdag en aan de voorspellingen te zien was dat ook meteen de laatste. Nog eventjes met z'n allen de BBQ aangooien dus en ik sluit alvast af met deze Nicole Graves die alvast in haar bedje is gaan liggen voor ons.

NICOLE GRAVES in BEDBURRIED ALIVE in AVALANCHE
BURRIED ALIVE in AVALANCHE
Wow, echt heftige beelden hierzo gemaakt met een zogenaamde helm camera van een gast die al skieend in een lawine terecht komt en een paar angstige minuten meemaakt wanneer hij onder het sneeuw ligt. Gelukkig zijn z'n vrienden erbij en graven hem snel uit, in de video op 6.06min. Hoeveel geluk heb je dan ?

BURRIED ALIVE in AVALANCHEVREDESDUIF FAALT
VREDESDUIF FAALT
Op 21 september was het de dag van de vrede en ook in Afghanistan werd dat gevierd. Bij dat soort gelegenheden worden vaak duiven losgelaten als teken voor /van vrede. Een van de genodigden die een duif mocht loslaten had schijnbaar niet veel geloof dat er op korte termijn vrede komt in zijn land.

VREDESDUIF FAALTWIE VAN DE DRIE
Sammy Siena Iveta
Sammy | Siena | Iveta
RAPPER METZ BEDREIGT GIEL BEELEN [UPDATE]
RAPPER METZ BEDREIGD GIEL BEELEN
Daar zijn ze weer hoor onze lieve medelanders die in plaats van praten liever meteen op de vuist gaan en daarbij ook nog eens je moeder allerlei vervelende ziektes toewensen. Het gebeurde allemaal live in het radio / tv programma van Giel Beelen en hier kan je het nog eens terugzien.

RAPPER METZ BEDREIGT GIEL BEELENSELF DEFENSE OWNAGE
SELF DEFENSE OWNAGE
In Rusland gaat alles net iets anders dan bij ons en zo ook deze training voor zelfverdediging. Terwijl de instructeur aanwijzingen geeft hoe je het best te verdedigen wanneer je aangevallen wordt mag de leerling proberen hem aantevallen.

SELF DEFENSE OWNAGEHEROES VOL. 5 REDEMPTION - INTRO
HEROES VOL. 5 REDEMPTION - INTRO
De serie Heroes is weer begonnen in Amerika en wat mij opviel is dat daar ineens onze grote vriend Teabag in rondloopt die wij nog kennen van de inmiddels afgelopen serie Prison Break en luistert naar de naam Robert Knepper. Ik heb inmiddels de eerste 2 afleveringen van Heroes vol 5 bekeken en ik moet zeggen dat het een stuk beter te begrijpen is dan vol 4. Hier alvast de intro van S5!

HEROES VOL. 5 REDEMPTION - INTROSINGER vs PARACHUTE
SINGER vs PARACHUTE
Tegenwoordig heb je allerlei programma's op de televisie waarin ze op zoek gaan naar mensen met talent. Natuurlijk kan je ook gewoon je demo inzingen en op een site als tube zetten of in dit geval break. Jammer is het wel dat schijnbaar niet iedereen je zangkunsten kan waarderen. OWNED!

SINGER vs PARACHUTEKEEPERTJE maakt GOAL KLEINER
KEEPERTJE maakt GOAL KLEINER
Wat een geweldige aktie is dit dan van de Zweedse keeper Kim Christensen die om de kansen van de tegenstander op een goal te verkleinen wel heel erg letterlijk neemt. Helaas voor hem heeft de scheidsrechter het wel door en hij komt er nog goed mee weg ook.

KEEPERTJE maakt GOAL KLEINERGAMETIME 817 - SOLDIER
GAMETIME 817 - SOLDIER
Ah eindelijk een game waar ik gewoon goed in ben en die ik nog herken uit de C64 tijd. Je bent vandaag Soldier die in een soortement van Commando / Who dares wins omgeving de vijand moet doden danwel uitschakelen en zo ver mogelijk op vijandelijk gebied moet door stoten. Game on!

GAMETIME 817 - SOLDIER


LINDSEY STRUTT in de NUTS
LINDSEY STRUTT in de NUTS
Ik kan geen genoeg krijgen van Engelse babes met hun natuurlijke voorgevel en vaak lichte ogen. Deze Lindsey Strutt is wel een bekend model in UK maar nog onbekend en daarom onbemind op TLP. Daar brengen we vanavond verandering in, check de check!

LINDSEY STRUTT in de NUTSSLA EENS 'N BLONDJE K.O.
SLA EENS 'N BLONDJE K.O.
We weten niet wat hier aan vooraf gegaan is maar dat maakt ook helemaal niet uit. Er is geen excuus om geweld te gebruiken en zeker geen excuus om een vrouw te slaan. Tis nog een uberbabe ook nog die ik best wil troosten.

SLA EENS 'N BLONDJE K.O.PETER "THE LUMBERJACK" AERTS
PETER "THE LUMBERJACK" AERTS, k1fight
Een tijdje geleden had ik jullie al eens verwend met een mooie K1-Compilatie en vandaag komt daar deze Peter Aerts ook wel "The NL Lumberjack" genoemd, compilatie bij. Het is een kleine tribute met slechts een fractie van het beeldmateriaal wat voorhanden was maar toch nog wel geslaagd. Hier nog veel meer K1 op TLP!

PETER "LUMBERJACK" AERTSPIZZABABE LESLIE WOOD
PIZZABABE LESLIE WOOD
Na zoveel blonde Pizzababes komt er natuurlijk vanzelf weer eens een brunette langs en dat is deze Leslie Wood geworden die met haar donkere haar en lichte ogen toch wel een apparte verschijning is. Ze kan mij krijgen, maar dat is niet zo moeilijk als de lat op plinthoogte ligt. Wat vinden jullie ervan ?

PIZZABABE LESLIE WOODPIZZAMAN GOES XMISSY
PIZZAMAN GOES XMISSY, Pizzaflash
Tegenwoordig in deze digitale wereld kan je natuurlijk veel vanachter je pc regelen maar voor een pizza moet je toch altijd eventjes de Pizzaman bellen. Nou weet je als Pizzaman natuurlijk nooit waar je uiteindelijk belanden zal maar dit adres heb ik toch maar eventjes bij mijn favorieten gezet. Helaas geen toetje..

PIZZAMAN GOES XMISSY

PRANK op THE BATHROOM
PRANK op THE BATHROOM
Mensen laten schrikken en tapen voor het nageslacht wat mooiers is er sinds de intrede van digitale camera's en telefoontjes uitgerust met vanalles en nog wat om te kunnen filmen of fotograferen. Deze gast dacht eventjes lekker op z'n gemak naar de wc te kunnen maar dat ging dus niet door.

PRANK op THE BATHROOM

TRANCE GENERATOR 3 [MP3 MIX]
TRANCE GENERATOR 3 [MP3 MIX]
DJ PJ is weer helemaal klaar voor het weekend en jij ook na het horen van deze geweldige 3e Trancegenerator die hij voor ons in elkaar draaide. De playlist staat natuurlijk zoals gewoon weer bij meer lezen en ik wens je alvast veel luisterplezier!

TRANCE GENERATOR 3 [MP3 MIX]BEST STEVIG ZO'N MINI COOPER
BEST STEVIG ZO'N MINI COOPER
Tijdens de Mini Challenge op de Sachsenring / Duitsland tijdens de ADAC Masters 2009 crasht Nico Bastian zijn gepimpte DSF Mini vol tegen de boarding doordat de remmen dienst weigeren. Hij stapt gewoon uit en er is niets aan de hand.

BEST STEVIG ZO'N MINI COOPEROP EEN DAG WEET JE HET : KANONSKOGEL [FAIL]
OP EEN DAG WEET JE HET : KANONSKOGEL [FAIL]
Als je echt helemaal niets kan in het leven en je hebt ook geen idee wat je nou eigenlijk met de rest van je leven moet beginnen dan kan je altijd nog carriere maken als levende kanonskogel in het circus. Zorg wel dat het vangnet juist staat opgesteld. FAIL!

OP EEN DAG WEET JE HET : KANONSKOGEL [FAIL]OCHTENDGYMNASTIEK : EROGA
OCHTENDGYMNASTIEK : EROGA
Beweging is goed voor een mens en vooral smorgens als je net je bedje uitkomt. Nou is ochtendgymnastiek op zich natuurlijk al goed, maar yoga is beter. Wanneer je dan ook nog het hele yoga improved met wat erotische bijkomstigheden wordt het helemaal leuk.

OCHTENDGYMNASTIEK : EROGAGAMETIME 816 - KOFFI ROADSTER
GAMETIME 816 - KOFFI ROADSTER
Altijd fijn zo'n internetstoring bij de UPC want dan weet je weer eventjes hoe vanzelfsprekend het internet eigenlijk al weer geworden is. Zat dus meteen met de handen over elkaar maar daardoor had ik wel alvast tijd om dit spelletje te spelen. Ik heb alvast een mooie highscore neergezet. Game on!

GAMETIME 816 - KOFFI ROADSTERBONUS: IN THE VIP met PIZZAMAN
Ach ja het zal wel altijd bij dromen blijven want naar verluid zijn dit soort feestjes gewoon opgenomen met een stelletje ingehuurde temeiers en een paar lucky gasten. Maakt voor ons verder nix meer uit natuurlijk want wij kunnen daardoor wel genieten van de beelden. Een minuut of 5! [uit het archief maar daarom niet minder lekker]

BONUS: IN THE VIP met PIZZAMANASIAN heeft BOOTY
ASIAN heeft BOOTY
Toen onze Ruben nog dagelijks voor de babes zorgde hier op TLP zaten daar verdacht veel Aziatische schoonheden bij waar toch hordes mannen een zwak voor lijken te hebben. Nou ben ik ook helemaal niet vies van een mooie Aziatische schone en ook met deze dame zou ik me prima een nachtje kunnen vermaken.

ASIAN heeft BOOTYSTREETSTYLE 2009 [COMPILATIE]
STREETSTYLE 2009 [COMPILATIE]
Gisteren was het dus zover, het Redbull streetstyle soccer event in Amsterdam waar we al eerder over hadden bericht. Niemand minder dan Edgar Davids was present en zag hoe de créme de la créme op NL balkunstenaar gebied in de Vondelkerk te Amsterdam zijn kunsten vertoonde. Hier een compilatie van die dag!

STREETSTYLE 2009 [COMPILATIE]COMBO - STOPMOTION STREETART
COMBO - STOPMOTION STREETART
Een erg mooi en kunstzinnige stopmotion animatie clip hierzo wat een samenwerking is tussen ene Blu and David Ellis die buiten erg handig met computers zijn zich ook prima kunnen redden met een kwast en wat emmers verf.

COMBO - STOPMOTION STREETARTHAZES 5 JAAR DOOD
HAZES 5 JAAR DOOD
WTF, ik moest het echt eventjes opzoeken of het al wel echt 5 jaar geleden was dat Hazes stierf, 23/09/2004. Wat gaat de tijd toch snel eigenlijk! Ter nagedachtenis van Neerlands beste volkszanger een eerbetoon die gisteren gehouden werd op de Albert Cuyp en een filmpje van de MP-showband die best een goede imitatie-act hebben van Andre Hazes!

HAZES 5 JAAR DOODWIN EEN REIS NAAR ORLANDO óf MOMBASA
WIN EEN REIS NAAR ORLANDO óf MOMBASA met MARTIN AIR
Martin Air heeft twee nieuwe vliegbestemmingen, Orlando in het zon overgoten Florida, en Mombasa in het altijd mooie Kenia. Omdat te vieren zoekt Martin Air elke week twee lucky bofkonten voor GRATIS VLIEGTICKETS naar Orlando óf Mombasa. Wat moet je daar nou voor doen ? Test je wereldkennis, en speel het spel op de aktiesite Martinair.nl/win2tickets en maak kans op 1 van de vele gratis tickets. Lees meer!
PIZZABABE HEATHER JO HUGHES
PIZZABABE HEATHER JO HUGHES
Het is vooral blond wat we deze week in de aanbieding hebben qua Pizzababe maar dat is helemaal niet verkeerd. Deze Heather Jo Hughes kwam al vaker voorbij maar zien we vandaag in een mooie gloednieuwe gallerie. Mooie babe maar er is iets mis met d'r mukken als je het mij vraagt. Graag jullie bevindingen.

PIZZABABE HEATHER JO HUGHESTHE FAILS OF SEPTEMBER 2009
THE FAILS OF SEPTEMBER 2009, twister
De maand september is nog niet helemaal om maar toch is er al deze Fail compilatie met allemaal leuke en minder leuke momenten die onder de noemer Fail vallen het duurt zo'n kleine 7 minuten. Met dank aan de maker natuurlijk die zo vriendelijk was dit met ons te delen.

THE FAILS OF SEPTEMBER 2009HUMAN SKATE TETRIS [COOL]
HUMAN SKATE TETRIS [COOL]
Tetris werd zo'n 25 jaar geleden gemaakt door de rus Alexei Pajitnov die er samen met een Amerikaanse partner schat en schatrijk van werd. Vandaag de dag is het spel eigenlijk nog steeds populair en daarom gingen deze groep Freeborders de straat op in San Francisco om op geheel eigenwijze een soortement van human tetris te spelen. Erg cool!

HUMAN SKATE TETRIS [COOL]2 EGGS, 1 STICK [NUTSHOT!]
2 EGGS, 1 STICK [NUTSHOT!]
Wat hier nou precies de bedoeling was vraag ik me nog steeds af maar het schijnt leuk te zijn om je maat uittedagen om met een stok 2 eieren kapot te slaan terwijl je hetzelfde doet bij hem, op een iets andere manier. Thnx Ryan voor de submit!

2 EGGS, 1 STICK [NUTSHOT!]SCHWINGGG FAIL
SCHWINGGG FAIL
Altijd grappig om met een paar man aan een touw te gaan hangen al kan je wel beter eerste eventjes checken of dat stuk touw ook echt meer dan 1 persoon kan dragen. Hier waren ze dat van te voren vergeten te checken. FAIL!

SCHWINGGG FAILWORLD'S LONGEST BASKETBALL SHOT
WORLD'S LONGEST BASKETBALL SHOT
Ik ga me vandaag niet eens vermoeien met de vraag hoe vaak ze deze shot gedaan hebben voordat het eindelijk goed ging maar het zullen er vast veel geweest zijn. Het uiteindelijke resultaat wanneer die er dan toch es ingaat is natuurlijk wel grappig om te zien.

WORLD'S LONGEST BASKETBALL SHOTGAMETIME 815 - CELEBRITY BASH
GAMETIME 813 - CELBRITY BASH
Beroemdheden als Paris Hilton, Lady Gaga en recentelijk Kanye West denken maar dat ze alles kunnen maken en jij kan vandaag eens laten zien hoe je daar over denkt door ze es lekker afterossen. In deze Celebrity Bash vind je ze allemaal één voor één in de boksring, game on!

GAMETIME 815 - CELEBRITY BASH

COURTNEY CULKEY
COURTNEY CULKEY
Als dagafsluiter heb ik vandaag een extra lange Playboy video van deze mooie Courtney Rachel Culkey die verder geen banden heeft met Home Alone Culkey althans niet dat ik weet. Een erg mooie dame deze Courtney die we helaas nog niet als Pizzababe voorbij hebben zien komen. Wordt aan gewerkt!

COURTNEY CULKEYWAKKERRR WORDEN! [100% OWNAGE]
WAKKERRR WORDEN!
Van dit stel staan er al diverse clips op TLP en vandaag komt daar deze meesterlijke nieuwe prank bij. Jesse want zo heet deze gast besluit vandaag zijn vriendin wakker te maken met behulp van een pop / masker die hij naast haar neerlegd in bed. Ik vind het weer meesterlijk gevonden en de reactie is weer subliem.

WAKKERRR WORDEN!SUBWAY YEARBOOK FOTOS
SUBWAY YEARBOOK FOTOS, IMPROVE EVERYWHERE, IMPROV
Het heeft eventjes geduurd maar ze zijn weer terug de mensen van Improv Everywhere die dit maal een fotostudio hebben opgebouwd in de metro en de mensen wijs maken dat ze een fotojaarboek aan het maken zijn in opdracht van het metrobedrijf. Gewillig gaat men op de foto...

SUBWAY YEARBOOK FOTOSPULLING A KANYE
PULLING A KANYE
Die Kanye West toch, hij zou denk ik graag willen dat z'n videoclips net zo veelbesproken zouden zijn als die ene kansloze aktie bij de VMA's. Nou heb ik al tig plaatjes voorbij zien komen met daarin telkens die ene beroemde uitspraak. Tijdens een interview van de film Under Great White Northern Lights doet ene Jack White, een live Kanye!

PULLING A KANYEPIZZABABE ERIN LEIGH
PIZZABABE ERIN LEIGH
We gaan over naar de Pizzababe van de dag en dat is ook vandaag weer een sweety geworden. Ik dacht haar al eens eerder voorbij gekomen te hebben gezien maar ik kan die galleries of filmpjes zo 1, 2 ,3 niet terugvinden. Mooie babe waar we vast nog wel meer van te zien gaan krijgen in de nabije toekomst.

PIZZABABE ERIN LEIGHHARLEY DAVIDSON WRECKER [FAIL]
HARLEY DAVIDSON WRECKER [FAIL]
Een geoefende motorrijder moet natuurlijk lachen om dit soort oenen die voor veel geld een Harley Davidson kopen die 6 dagen in de week in de garage staat. Wanneer er dan toch op zondag een ritje gemaakt wordt gaat deze onfortuinlijke motorist al bij de eerste beste keer afremmen hard onderuit.

HARLEY DAVIDSON WRECKER [FAIL]CLOVERBRAWL [18min MINI MOVIE]
CLOVERBRAWL [18min MINI MOVIE]
Deze door vlaamse gamers gemaakte mini movie, die mij eigenlijk sterk deed denken aan What's in a Box van NL talent Tim Smit, zal als er genoeg animo voor is verder gaan als een soort van serie. In deze eerste 2 delen die in totaal 18 minuten duurt maakte ze gebruik van game karakters en de verhaal lijn van de film Cloverfield. Het ziet er best grappig uit!

CLOVERBRAWL [18min MINI MOVIE]THEY CAME FROM [BLOOPER REEL]
THEY CAME FROM [BLOOPER REEL]
"They came from" is een geweldige snowboard dvd zoals er eigenlijk al zoveel zijn met allerlei freestylers die hun kunsten vertonen in deze aankomende nieuwe film van Factor Films. Ook deze keer weer alleen de beste snowboarders en freestyle skieers bijelkaar, hier alvast de blooper reel. En als bonus de Teaser in HD!

THEY CAME FROM [BLOOPER REEL]

ODST
ODST
Gisteren is dan eindelijk het langverwachte nieuwe deel van Halo 3 - ODST uitgekomen in NL en dus verkrijgbaar bij de lokale gamedealer in jouw buurt. We ontvingen nog een mooie teaser / clip die ik graag nog eventjes met jullie deel. Meer info!

ODSTGAMETIME 814 - MAX CONNECT
GAMETIME 814 - MAX CONNECT
Vandaag in de gametime een vrij makkelijk spelletje althans de levels die ik zo eventjes speelde waren tot nu toe niet echt moeilijk. In Max Connect is het de bedoeling dat je de stations zo instelt dat je je met een beam de stations aan elkaar kan verbinden door bepaalde punten goed te zetten. Game on!

GAMETIME 814 - MAX CONNECTSEXY SELFSHOTS
SEXY SELFSHOTS
Meisjes die zichzelf en hun vriendinnen op de foto zetten in allerlei sexy outfits en daarna het internet opduiken zijn ware heldinnen. We hebben al wel vaker van dit soort galleries voorbij laten komen en we voegen daar nog eens eentje aan toe. Bonus: Girls of IAA 2009!

SEXY SELFSHOTS

FRONTAALTJE ?!
FRONTAALTJE ?!
Het is alweer twaalf jaar geleden dat ik zelf een autoongeluk had waar ik daarna nog zeker 1.5 jaar last van heb gehad. Deze beelden komen volgens mij uit Zuid Korea aan de wegbelettering te zien en zo zie je maar je hoeft zelf niet eens vreemd te doen om je auto in de prak te rijden. edit: dit schijnt in Japan te zijn! [thnx patty]

FRONTAALTJE ?!QUIQUE THE HEAD
QUIQUE THE HEAD
Grappige viral hierzo van Diesel volgens mij over ene Enrique Carboni jr een Argentijn die geboren is zonder lichaam. Nu 27 jaar later zijn doktoren eindelijk zover om Enrique ook wel Quique genoemd een nieuw lichaam te geven, nu nog een donor. Leuk gemaakt, dat zeker!

QUIQUE THE HEADPIZZABABE SHAREA SPEARS
PIZZABABE SHAREA SPEARS
Deze Sharea Spears is allang geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker en vandaag hebben we deze uberbabe nog maar eens op herhaling. Een mooie gallerie dat moet ik eerlijk bekennen en ik hoor natuurlijk zoals altijd weer graag jullie op en aanmerkingen.

PIZZABABE SHAREA SPEARSEPIC NUTSHOT
EPIC NUTSHOT
We hebben weer iemand bereid gevonden die zijn kans op kinderen krijgen aanzienlijk heeft verminderd na het doen van deze stunt met zijn skateboard waarbij hij toch wel erg hard op een stang knalt met zijn edele delen.

EPIC NUTSHOTGIRLFIGHT
GIRLFIGHT
Wat er hier gebeurt is staat er verder niet bij en dat mag je daarom zelf bedenken. Wel worden er rake klappen uitgedeeld door vooral de blondine die zich ook niet schaamt om afentoe es een knietje op haar tegenstanders kin te plaatsen. FIGHT!

GIRLFIGHTWORLD'S SLOWEST WALKER
WORLD'S SLOWEST WALKER
Met de leeftijd komen ook de gebreken zo ben ik tegenwoordig 3 dagen ziek na een avondje stappen waar ik vroeger pas na 3 dagen uitgefeest was. Deze oude man gaat een wandelingetje maken of hij ooit op de plaats van bestemming is aangekomen blijft een raadsel.

WORLD'S SLOWEST WALKERDRET & KRULLE - VERDER
DRET & KRULLE - VERDER
We gaan eventjes naar de Bijlmer / Amsterdam waar je eigenlijk nooit veel goeds over hoort. Vandaag brengen we daar verandering in want ik stel jullie eventjes voor aan deze Dret en Krulle die onder andere de finale van de Grote Prijs van Nederland haalde met dit Verder. De mp3 kan je natuurlijk gewoon gratis en voor niets downloaden!

DRET & KRULLE - VERDERGOOOOAAALL
Ze zeggen wel eens dat de supporters de 12e man op het veld zijn en dat is ook eigenlijk wel zo. Hoevaak heb je al niet kunnen zien dat een ploeg vleugels kreeg nadat fans massaal achter hun club gingen staan. Deze supporters van Spartak Moskou nemen dat 12e man gebeuren wel heel erg letterlijk. Wel een mooi doelpunt!

GOOOOAAALLGAMETIME 813 - ARUBA THE ALIEN
GAMETIME 813 - ARUBA THE ALIEN
Ik moet zeggen dat ik dit soort point'n click adventures echt super leuk vind. Misschien omdat ze lekker makkelijk zijn om uittespelen en er verder ook altijd leuk uitzien. We hadden van deze zelfde makers al eens Bowja the Ninja en vandaag dus Aruba the Alien. Uitspelen is niet zo moeilijk, welke tijd zet jij neer ?

GAMETIME 813 - ARUBA THE ALIEN

BRIANA LEE is HOT
BRIANA LEE is HOT
Ik kom net de kroeg uitrollen en het was weer gezelliger dan goed voor me is. Geeft natuurlijk niet want dat wil niet zeggen dat ik voor jullie geen nachtmuts heb. Dat is vandaag de onderhand welbekende Briana Lee geworden die mij gewoon anytime mag wakker maken.

BRIANA LEE is HOTNEW AUDI R8
NEW AUDI R8
Bij Audi hebben ze en mooie auto's en mooie commercials én dat bewijzen ze wel weer met deze laatste commercial voor de mooiste Audi ooit gemaakt. Ik heb het natuurlijk over de R8, kijk even mee!

NEW AUDI R8

MOTOR vs MOTOR
MOTOR vs MOTOR
Als je een kruispunt oversteekt is het natuurlijk zaak om eventjes goed opteletten of er geen verkeer van beide kanten komt en dat valt helemaal aan te raden wanneer je op een motor zit. Deze 2 gasten hadden daar nog nooit van gehoord en knallen op elkaar.

MOTOR vs MOTORRUSSIAN WEDDING
In Rusland doen ze alles net iets anders en zo ook trouwen. Nu vraag ik me wel af of dit verder normaal is of dat dit een of andere halve maffia trouwerij is met strippers en ander soortige vrouwmensen waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Het ziet er allemaal erg gezellig uit in ieder geval.

RUSSIAN WEDDING

PIZZABABE ATHENA LUNDBERG
PIZZABABE ATHENA LUNDBERG
De Pizzababe van de dag is de pas 23 jarige Athena Lundberg die vooral bekend is om haar vele verschijningen in de Girls gone Wild videos. Mooie blondine dus die anders dan haar Zweedse achternaam doet vermoeden gewoon born en raised in de USA is. Raten maar!

PIZZABABE ATHENA LUNDBERGBRAINSPOTTING
BRAINSPOTTING
Altijd knap dit soort mashups van trailers waarin we vandaag een zeer knappe mashup hebben van de geniale film Trainspotting en 28 days later een soortement doomsday film uit 2002 waarin iedereen in de UK besmet wordt door een vreemd virus en sterft. Ik moet zeggen dat ook deze mashup er weer levensecht uitziet en knap gemaakt is! Choose your future. Choose life.

BRAINSPOTTINGTHE MILLION DOLLAR HOLE IN ONE
THE MILLION DOLLAR HOLE IN ONE
Tijdens het Mark Eaton Utah Diabates golf toernooi in Salt Lake city wist ene Jason, die restauranthouder is, met één welgemikte slag het golfballetje in de hole te krijgen. Een zogenaamde "Hole in One" dus, normaal win je een auto of iets dergelijks dit keer was de hoofdprijs 1 miljoen dollar. Lekkah!

THE MILLION DOLLAR HOLE IN ONEGP2 PORTUGAL - START & CRASH
GP2 PORTUGAL - START & CRASH
Tijdens de GP2 race in Portugal dit weekend liet Vitaly Petrov zijn motor afslaan waardoor Michael Herck, die achteraan moest starten na zijn diskwalificatie op zaterdag hem niet meer ontwijken en gelanceerd werd. Het viel allemaal mee want Petrov klom al gauw zelf uit de auto waarna de race alsnog gestart werd.

GP2 PORTUGAL - START & CRASHBANKROBBER OWNED
BANKROBBER OWNED
Let wel op dit soort akties worden door de politie en zelfs door de bank stevig afgeraden maar dat hield deze held die een bankovervaller het leven zuur maakt niet tegen. Wanneer hij ziet dat een overvaller het op de bank z'n geld heeft gemunt bedenkt deze zich geen moment en valt hem aan. HELD!

BANKROBBER OWNEDJULIA doet MICHEL @ PARADISO
JULIA doet MICHEL @ PARADISO
Daar sta je dan als 16 jarige met je moeke op de eerste rij tijdens een concert van onze eigenste Anouk en als die dan eventjes een kleine pauze wilt nemen spring je snel het podium op om vriend en vijand te verassen met een vertolking van Anouk's nummer Michel. Bravo!

JULIA doet MICHEL @ PARADISOGAMETIME 812 - DONKEY DILLEMA
GAMETIME 812 - MONKEY DILLEMA
Om de week makkelijk te beginnen en omdat jullie er waarschijnlijk als een zombie bijzitten op deze maandagmorgen, de eerste werkdag van de week. Heb ik voor jullie een easy spelletje uitgekozen. Het is de bedoeling dat je telkens met de ezel de finish haalt door tegels te verschuiven. Eerste 5 levels zijn een piece of cake, game on!

GAMETIME 812 - DONKEY DILLEMASEXY INDIA REYNOLDS
SEXY INDIA REYNOLDS
Een Page Three girl is een meisje die bij een aantal Britse boulevard bladen dagelijks topless op pagina 3 verschijnt en waar de NL kranten dus nog iets van kunnen leren. Deze sexy India Reynolds met haar 18 jaartjes is toch wel weer een mooie Engelse babe hoor met stevige mukken. En daarmee tevens de 3e Engelse babe op bewegend beeld deze week.

SEXY INDIA REYNOLDS


EPIC TOMATO LAUNCHER
EPIC TOMATO LAUNCHER
Altijd fijn broers onder elkaar en al helemaal als een ervan een duivelse soort van humor heeft. Met wat elastiek in elkaar geknusteld deze uiterst effectieve tomato launcher die toch echt wel hard gaat aankomen. Misschien heeft broerlief een hekel aan neefjes en / of nichtjes, wie zal het zeggen ? EPIC!

EPIC TOMATO LAUNCHERKOEFNOEN - RAPSERVICE #2
KOEFNOEN - RAPSERVICE #2
Vorige week konden we al genieten van de allereerste Rapservice bij het programma Koefnoen, een soort van grappige blik op de week in muziekvorm van MC T-lex die niemand minder blijkt te zijn als Arjan Lubach een van de drijfende krachten achter Buro Renkema. Een stuk minder dan de vorige editie maar dat zal zeker te maken hebben met de geniale sample van Toots Thielemans die er vorige keer in zat. Vandaag deel 2!

KOEFNOEN - RAPSERVICE #2WIE VAN DE DRIE
Nataly Aimee Faye
Nataly | Amy | Faye
URBAN WAVEBOARDING - SICILIAN STYLE
URBAN WAVEBOARDING - SICILIAN STYLE
Er schijnt heel wat water te liggen in de straten van Mondello een plaatsje op Sicilië, Italie. Dan kan je je natuurlijk verschuilen achter de zandzakken maar je kan ook gewoon gebruik maken van de situatie en lekker gaan waveboarden door achter een auto te gaan hangen.

URBAN WAVEBOARDING - SICILIAN STYLEMY HUMPS
MY HUMPS
Ik hoorde Cartman van de week nog zoiets zeggen als, ik ben niet te dik ik heb alleen een andere levensstijl. Ja ach, als je dan toch zo gevuld bent dan maar het beste ervan maken en dat moet deze gast ook gedacht hebben die op YT bekend staat als Fatboy Getdown. Check de check!

MY HUMPSMEXICO UNDERGROND SHOOTOUT
Mexico wordt al jaren geteisterd door allerlei drugsgerelateerde moorden en ander soort van geweld van anti regeringspartijen. Op een super druk perron in Mexico City breekt ineens een vuurgevecht uit met fatale gevolgen voor een omstander die de revolverheld nog probeert tegen te houden. De beelden zijn NSWF, en niet voor mensen met een zwakke maag, je bent gewaarschuwd.

MEXICO UNDERGROND SHOOTOUTFAYE BRAY heeft de X-FACTOR
FAYE BRAY heeft de X-FACTOR
Bij sommige mensen weet je eigenlijk meteen of ze wel of niet de X-factor hebben. Zo ook bij deze Faye Bray die wat mij betreft al gewoon de X-factor heeft zonder haar mond open te doen. Deze lerares in een gevangenis beschikt ook nog over een gezonde dossis humor en zingen kan ze ook nog. Go Faye!

FAYE BRAY heeft de X-FACTOR65 JAAR, TRILLEND OP M'N BENEN
65 JAAR, TRILLEND OP M'N BENEN
Het is niet mijn partij de SP al vond ik Jan Marijnissen altijd wel een goede politicus. Van de legendarische band Doe Maar worden we natuurlijk wel vrolijk en zo ook in deze remake van het nummer 32 jaar, trillend op m'n benen. Het is de 65 jaar versie wat nu actueel is door de pensioenleeftijd verhoging waar het kabinet mee bezig is.

65 JAAR, TRILLEND OP M'N BENENGAMETME 812 - BATTLE GEAR 2
We zijn vandaag erg laat maar het was dan ook mega gezellig met al die Engelse, Amerikanen en Polen gisteravond in de stad die daar waren ter gelegenheid van de Market Garden herdenkingen. Wij gaan ook een klein oorlogje spelen en het komt er op aan om vooral de juiste tactiek te gebruiken. Leuke game, dus game on!

GAMETME 812 - BATTLE GEAR 2

AMY GREEN in ZOO
AMY GREEN in ZOO, ZOOMAGA
Ook bij Zoo magazine hebben ze door wat mooie dames zijn. Nou zijn de meeste dames die ik ken van over het kanaal meestal niet echt het aanzien waard maar net zoals gisteren is ook deze Amy Green zeker eventjes de moeite waard. Wederom de videoshoot dus voor de Zoo!

AMY GREEN in ZOOANDER PERRON ?! SALTO!
Altijd lastig als je op het perron staat te wachten op de trein en er wordt ineens omgeroepen dat je op het tegenoverliggende perron moet zijn. Meestal zie je dan iedereen rennen naar het andere perron om de trein maar niet te missen. Deze gast heeft daar zo zijn eigen maniertjes voor gevonden.

ANDER PERRON ?! SALTO!ROLLERCOASTER INJURY
ROLLERCOASTER INJURY
Mag je in NL blij zijn met een gratis toegangkaartje de volgende keer als je het pretpark bezoekt. Ik denk dat dit jochie voor de rest van zijn leven niet meer hoeft te werken na dit kleine ongelukje in de 'Xcelerator' rollercoaster bij Knott's Berry Farm in Orange County / USA. Meer dan een paar schrammen houdt hij er niet aan over.

ROLLERCOASTER INJURYWIE VAN DE DRIE
Katya Veroda Erica
Katya | Veroda | Erica
HOOTERS WAITRESS of the YEAR 2009
HOOTERS WAITRESS of the YEAR 2009
We konden laatst al een toffe video preview zien van de Hooters 2010 kalender en vandaag heb ik daar nog es een leuke gallerie bij met de een swimsuit contest waaraan zo'n 130 Hooters serveersters aan meededen. Ik ben zelf weleens in Hooters Toronto geweest en ik moet zeggen dat het een geniaal concept is.

HOOTERS WAITRESS of the YEAR 2009TIME LAPSE over SAN FRANCISCO
TIME LAPSE over SAN FRANCISCO
Er staan echt ontelbare timelapse videos op YT maar zo afentoe kom ik er toch eentje tegen die de moeite is om met jullie te delen. Deze time lapse over San Francisco is er zo een. Mooie beelden en in HD gefilmt zo te zien.

TIME LAPSE over SAN FRANCISCOINBREKER doet FAIL
INBREKER doet FAIL
Deze twee inbrekers moeten toch eens wat beter afspreken hoe ze gaan inbreken. Want terwijl de een al bijna binnen is komt degene die op de uitkijk staat ook eventjes kijken of het al opschiet. Deze laatste had eigenlijk beter bij een sloopbedrijf kunnen gaan werken.

INBREKER doet FAILELECTRIC SOCKETS ANIMATED
ELECTRIC SOCKETS ANIMATED
Waarom ziet een stopcontact eruit als een stopcontact ? Nou gaat het volgende filmpje niet helemaal op voor ons Europeanen want volgens mij hebben ze dit soort 110v stopcontacten alleen in Engeland en de VS maar het is wel leuk bedacht. Kijk eventjes mee.

ELECTRIC SOCKETS ANIMATEDWACK MC / TOM O C
WACK MC / TOM O C
En ik maar denken dat het enige wat je nodig hebt om een beetje plaat te maken, een hoop babes en dat t-pain effect zou zijn. Mooi niet dus! Deze Tom O C bewijst dat maar eventjes en wat ie verder wilt bewijzen met deze clip is mij eigenlijk een raadsel, wack klinkt het in iedergeval wel!

WACK MC / TOM O CGAMETIME 811 - BLACKBEARDS GOLD
GAMETIME 811 - BLACKBEARDS GOLD
Je bent samen met de schrik van de 7 zeeën, Blackbeard die vergeten is waar hij zijn schat verstopt heeft. Het is de bedoeling dat je als Captain Pete telkens eerder de schat vind dan Blackbeard. Game on!

GAMETIME 811 - BLACKBEARDS GOLDSAMMY BRADY in ZOO
SAMMY BRADY in ZOO
We gaan eventjes kijken bij het Engelse blad Zoo waar deze Sammy Brady in te zien was. Deze brunette met licht groene ogen en een killer body mag er toch wel wezen dacht ik zo. Het is een mooie videoshoot voor Zoo dus en ook deze Engelse babe heeft gewoon de mukken van Moeder natuur gekregen.

SAMMY BRADY in ZOOBARBEQUEN DOE JE ZO
BARBEQUEN DOE JE ZO
Het BBQ seizoen is hier in NL helaas alweer voorbij dit jaar al schijnen we morgen nog een laatste mooie dag qua weer te krijgen. Zo aan het begin van de zomer ben je nog een beetje aan het uitvinden wat ook alweer de beste bbq set up is waarmee je de bbq het best goed aan krijgt. Volgend jaar weet ik wel beter..

BARBEQUEN DOE JE ZOARMPIT EXPLOSIONS
ARMPIT EXPLOSIONS
Je mannelijkheid bewijzen door vuurwerk aftesteken onder je oksels, je moet er maar opkomen. Toch is deze gast volgens zijn vrienden "de Man", omdat hij dit aandurft. Lijkt mij trouwens nog een vrij pijnlijk iets ook.

ARMPIT EXPLOSIONSDROOGNEUKEN DOEN WE ZO
DROOGNEUKEN DOEN WE ZO
Ik snap dit soort feesten nog steeds niet helemaal maar het ziet er altijd wel erg spectactulair en sowieso weird uit. We hadden er al wel eens aandacht aan besteed maar vandaag hebben onze collega's van WLF een paar clipjes voor ons op een rijtje gezet. Gaat er iemand nog droogneuken dit weekend ?

DROOGNEUKEN DOEN WE ZO

PIZZABABE HEATHER VANDEVEN
PIZZABABE WEEKAFSLUITER ??
Het valt niet mee wanneer je zo snel verliefd bent als ik en al helemaal niet als je dan ook nog dagelijks het internet moet afstruinen naar een geschikte Pizzababe. Ik heb nog geen naam kunnen ontdekken van deze babe, maar ik vind dus dame dus echt helemaal super. Heeft er iemand een naam ?

HEATHER VANDEVENNINJA GAIDEN 2 [TRAILER]
NINJA GAIDEN 2
Hehe erg coole commercial hier uit hoe kan het ook anders, het land van de rijzende zon. Het is de officiele trailer voor de game Ninja Gaiden 2 zelfs en ja ach het hoeft natuurlijk niet altijd super gameplay te zijn waardoor wij als kleine jongetjes ons hele dagen kunnen vermaken met games.

NINJA GAIDEN 2ASDA WERKNEMER van de MAAND
ASDA WERKNEMER van de MAAND
Je zat zo'n malloot maar in dienst hebben. Kijk eventjes mee naar deze video van een Asda supermarkt medewerker in de UK die echt maling heeft aan de spullen van zijn baas en die de voedselwaren die klanten kopen eerst eventjes lekker aflebbert en er zelfs allerlei vreemde sporten mee beoefend.

ASDA WERKNEMER van de MAANDPOOLSE HOOLIGANS
POOLSE HOOLIGANS
Van alle hooligans staan de Poolse toch wel bekend als een van de gewelddadigste van Europa. Er zijn diverse filmpjes in omloop en ook nog wel op TLP te vinden met waarbij je complete veldslagen tussen rivaliserende hooligans van Poolse clubs kan zien en waar het er niet al te vreedzaam aan toe gaat. Vandaag nog eens een compilatie.

POOLSE HOOLIGANSHAMISH & ANDY - GHOSTING
HAMISH & ANDY - GHOSTING
Hamish Blake en Andy Lee zijn twee Australische komieken die vrij populair zijn down under en waar jullie vandaag mee gaan kennis maken. Ze waren bij de Jay Leno show en ik heb er nog wat eerdere filmpjes bij gezocht. Bij ghosting is het de bedoeling dat je zo lang mogelijk ongemerkt achter iemand aanloopt, de beste tijd telt. Nieuwe sport ?

HAMISH & ANDY - GHOSTINGGAMETIME 811 - TWIN SHOT 2
GAMETIME 811 - TWIN SHOT 2
Omdat het toch al bijna weekend is gaan we vandaag de eerste uren van de dag onze kostbare tijd verdoen met het spelen van dit super grappige Twin Shot 2 waar toch wel genoeg levels te spelen zijn om je een tijdje zoet te houden. Je moet telkens de vijand met pijl en boog te lijf en hoe verder je komt hoe leuker het spelletje eigenlijk wordt. Game on!

GAMETIME 811 - TWIN SHOT 2KITTY LEA is ALL WET
KITTY LEA is ALL WET
En toch hebben die Engelse dames wat lekkers over zich al was het alleen maar dat bekakte engelse accentje. Deze Kitty Lea heeft behalve een accent ook nog een stel super mooie prammen en een heerlijk brutaal bekkie. Mooi videoshoot van dit jonge glamour model die nog 22 moet worden!

KITTY LEA is ALL WETIT'S A FLYING LAPTOP
IT'S A FLYING LAPTOP
Volgens de begeleidende tekst die bij deze video zit is dit geen trucage en zijn er ook geen bijen gewond geraakt tijdens het maken van deze clip. Hoe ze het dan wel gedaan hebben is mij een raadsel, iemand een idee ?

IT'S A FLYING LAPTOPDE BEER VAN REAL VALLADOLID
DE BEER VAN REAL VALLADOLID
Ik kan me de keeper Piet Schrijvers van vroeger nog wel herinneren, zijn bijnaam was de beer van De Meer omdat hij onder de lat stond bij Ajax. Toen hij later in zijn carriere naar Pec Zwolle ging werd dat al gauw de bolle van Zwolle. Bij het Spaanse Real Valladolid hebben ze tegenwoordig een eigen beer, maar dan als mascotte. Hij kan nog kunstjes ook!

DE BEER VAN REAL VALLADOLIDPHILLY BALL TOSS [AAAWWWW]
PHILLY BALL TOSS [AAAWWWW]
Dit zijn dan toch wel weer de mooie momenten in het leven als vader zijnde. Je gaat met je vrouw en 2 dochters naar een baseball game en vangt een foutslag op best knappe wijze. Je dochter staat erbij en kijkt erna en wil de bal, wat een leuke souvenir is ook eventjes vasthouden. Voor je het weet ben je de bal kwijt maar dat mag de pret niet bederven.

PHILLY BALL TOSS [AAAWWWW]PAALDANSEN met PRUIK OP
null
Tijdje geleden eigenlijk alweer dat we een dame hadden die met pruik en al voor ons een leuk showtje thuis weggeeft vanachter de webcam. Deze dame heeft een paal staan waar ze graag eventjes haar kunsten aan vertoond. Wij kijken zoals altijd graag eventjes mee.

PAALDANSEN met PRUIK OPPIZZABABE AMANDA EWELL
PIZZABABE AMANDA EWELL
Na regen komt zonneschijn en na donker komt weer blond! Het gaat vandaag eigenlijk allebei op want het is lekker weer en wij gaan genieten van de blonde en altijd mooie Amanda Ewell wat echt een juweeltje is. Fijne perky tietjes voor de liefhebber(s) + een mooie bonusvideo. Raten maar weer!

PIZZABABE AMANDA EWELLREDBULL STREETSTYLE & EDGAR DAVIDS
REDBULL STREETSTYLE & EDGAR DAVIDS
Afgelopen maandag is Redbull samen met Ajaxcied Edgar Davids de schoolpleinen en straatveldjes van Amsterdam afgelopen en daarbij zijn 3 talentvolle balkunstenaars van de straat geplukt die alle drie een wildcard kregen voor de Red Bull Street Style National Qualifier die op woensdag 23 september om 17:00 wordt gehouden in de vondelkerk te Amsterdam. Meer info hier.

REDBULL STREETSTYLE & EDGAR DAVIDSPEUGEOT BB1 ELECTRIC
PEUGEOT BB1 ELECTRIC
Nu de grootste autobeurs van Europa in Frankfurt van start is gegaan worden we ineens overspoeld met cips van nieuwe concept cars en dan vooral electrische. Gisteren was al in het nieuws te horen dat er inmiddels her en der in NL oplaadpunten zijn geplaatst. Peugeot is zo'n beetje de eerste die met een goeduitziend electrisch alternatief komt, de BB1.

PEUGEOT BB1 ELECTRICFF WACHTEN, OVERVAL!
FF WACHTEN, OVERVAL!
Het is echt niet meer normaal wat je zo afentoe tegenkomt aan bewakingsbeelden op het wereldwijde web. Neem nou deze beelden uit Australie waar een man die rustig aan het wachten op de trein ineens met een fles vol in z'n gezicht geslagen wordt alleen maar om de tas die hij bijzich heeft.

FF WACHTEN, OVERVAL!BRIGHT EYES
BRIGHT EYES
Ik heb het altijd een mooie clip gevonden, Bright Eyes van Simon & Garfunkel wat tevens zo'n beetje de allereerste videoclip ever was. In deze clip zien we dat een van die konijnen gevangen is genomen en beland in een proefdiercentrum. Als je al niet tegen dierenproeven was dan wel na deze 3d geanimeerde spot.

BRIGHT EYESGAMETIME 810 - OLYMPIC GEMS
GAMETIME 810 - OLYMPIC GEMS
Het oeroude zoek ze bijelkaar spelletje maar dan in een Olympische vorm gegoten. Het maakt het spelletje wat leuker en uitdagender en ik heb het spel ook maar meteen bij zusje Useloos gezet zodat we 'm in vol formaat spelen kunnen. Game on!

GAMETIME 810 - OLYMPIC GEMS

THE GIRLS of MAC & BUMBLE [VIDEO]
MAC & BUMBLE GIRLS [VIDEO]
Grote vriend Jerkov was weer eventjes creadebea afgelopen week en maakte in zijn vrij uurtjes tussen het updaten door, deze fijne babe compilatie met daarin de dames van de Mac&Bumble site. Genoeg schoons in deze clip en het is allemaal net op het randje voor TLP.

THE GIRLS of MAC & BUMBLE [VIDEO]

BACON is GOOD FOR ME [REMIX]
BACON is GOOD FOR ME [REMIX]
Dit mannetje was ineen klap beroemd toen er ongeveer een maandje terug een video opdook op het internet waarin hij verkondigde dat Bacon goed voor hem was terwijl het jochie in kwestie toch duidelijk last van overgewicht heeft. Je kon er op wachten en hier issie dan, de remix. Klinkt niet eens slecht!

BACON is GOOD FOR ME [REMIX]MERCEDES BENZ SLS-AMG
MERCEDES BENZ SLS-AMG
Er staat heel wat te gebeuren aankomende week op de autobeurs in Frankfurt. Kondigde eerder Audi al aan met iets speciaals te komen, Mercedes introduceert hun nieuwe super sportwagen. Het is de SLS-AMG met 6.3 liter V8 motor die zo'n 571pk oplevert. Hier alvast beelden, moooooooi!

MERCEDES BENZ SLS-AMGARE YOU OKAY ?
ARE YOU OKAY ?
Wanneer je moet nekken dan doe je dat het liefst alleen en zonder pottenkijkers. Helaas zijn er altijd mensen die net op zo'n moment een camera bij de hand hebben en alles willen gaan filmen. Als dan ook nog een deur wordt ingetrapt lijkt me oeps het juiste woord.

ARE YOU OKAY ?PIZZABABE BETH WILLIAMS
PIZZABABE BETH WILLIAMS
Deze Beth Williams is zeker geen onbekende hier op de site want er staan nog wel wat meer galleries van deze mooie lange brunette op TLP. Vandaag dus een nieuwe gallerie en ik vind het een mooie babe voor op de woensdagmiddag. Doen we allemaal weer braaf raten ?

PIZZABABE BETH WILLIAMSSAVE THE BOOBS
SAVE THE BOOBS
In Nederland krijgt één op de negen vrouwen borstkanker en het is daarmee de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen. Zaak dus om er snel bij te zijn, helemaal als je eventjes naar deze fijne clip kijkt. Je moet er toch niet aan denken dat er met deze mukken iets vervelends gebeurt ? Er is ook nog een Making of met Aliya Jasmine!

SAVE THE BOOBSJEEP doet VLIEGEN [FAIL]
JEEP doet VLIEGEN [FAIL]
Een beetje crossen met je jeep over een zandvlakte is natuurlijk tof maar afhankelijk van hoe diep het zand is en hoe zwaar je auto kan dat ook weleens goed misgaan. Deze gast komt met zo'n klap neer dat hij met z'n hoofd het stuur raakt. En dat doet AUW!

JEEP doet VLIEGEN [FAIL]DON'T FUCK WITH ME!
DON'T FUCK WITH ME!
Deze bully komt van een koude kermis thuis wanneer de gast die hij probeert te intimideren hem ineens een pak slaag geeft waar zelfs z'n vriendin bijstaat. Een beetje verdwaasd zit hij daarna op de grond om zich heen te kijken.

DON'T FUCK WITH ME!KIMBO vs CATERPILLAR
KIMBO vs CATERPILLAR
Van Kimbo Slice hebben we al een tijdje niet zo veel gehoord sinds hij tenonder ging in de UFC. Toch timmert deze voormalige straatvechter nog altijd goed aan de weg. Zo is hij te zien in deze commercial van Norton anti-virus waarin hij het opneemt tegen een onschuldige rups.

KIMBO vs CATERPILLARGAMETIME 809 - ROBOKILL
GAMETIME 809 - ROBOKILL
Gisteren kon je bij de buurtjes het spel Robokill spelen wat niet super moeilijk was om uittespelen maar wel heel erg leuk. Ik deed zelf ook maar weer eens een poging en slaagde zowaar. Zal voor jullie dan ook wel een eitje zijn, game on!

GAMETIME 809 - ROBOKILL

SWEET KRISSY
SWEET KRISSY
We hadden al eens een filmpje staan van deze Sweet Krissy maar die is op de een of andere manier verwijdert en vandaar dat we haar nog eens voorbij laten komen. Krissy doet een beetje strippen en een dansje voor de camera zodat wij wat beter slapen vanavond.

SWEET KRISSYKIEZEN IS LEUK
Vlaming en grappenmaker Henk Ryckaert laat zien dat naar school gaan best leuk kan zijn. Maar dan wel als je zelf kan kiezen wat voor vakken je volgt. Want wie wil er nou geen biologieles van een frisse jongedame met cup C, lange benen en niet teveel kleren aan. Kijk op de actie site van Kiezenisleuk.nl om te zien wat volgens Henk nog meer leuk is om te kiezen.

KIEZEN IS LEUKADEBAYOUR vs van PERSIE
ADEBAYOUR vs van PERSIE
Afgelopen weekend stond de topper Manchester City Arsenal op het programma. Leuk affiche was de confrontatie met Adebayour voor Arsenal. Uiteindelijk ging de overwinning naar City, maar echt vriendelijk ging het er niet aan toe. Kijk hier maar eens naar het duel tussen Adebayour en van Persie.

ADEBAYOUR vs van PERSIE

DUITS PLIESIEGEWELD
DUITS PLIESIEGEWELD
Bij een duitse demonstratie voor Vrijheid in plaats van Angst krijgt de politie het aan de stok met een groep demonstranten. Het gaat er aardig op los en het loopt best wel uit de hand, wat er precies aan voorgevallen is weet ik zo 1,2,3 niet maar ik een fietser in het begin waardoor het allemaal begint. Als je het weet dan mag je het droppen in de comments.

DUITS PLIESIEGEWELDPIZZABABE JENYA D.
PIZZABABE JENYA D.
Het ziet er naar uit dat voor sommige TLP bezoekers de verzoekjes om meer Metart babes toch eindelijk zijn doorgekomen bij de directie. Ware het niet dat ome Hef natuurlijk ook gewoon meekijkt hier op TLP en de mooie Jenya D. van Metart uitnodigde voor een Playboy shoot. Het is een extra mooi geworden... Meer Jenya!

PIZZABABE JENYA D.WEGMISBRUIKERS - MOTOR CHASE
WEGMISBRUIKERS - MOTOR CHASE
Nadat we de hele zomer herhalingen hebben kunnen zien van het programma wegmisbruikers zijn er dan toch eindelijk weer wat nieuwe afleveringen. In de aflevering van afgelopen zondag een motorrijder zonder kenteken die er vandoor gaat voor de politie. Hier beelden!

WEGMISBRUIKERS - MOTOR CHASEANT'S SCHOOLTRIP
ANT'S SCHOOLTRIP
Mieren zijn grappige beestjes en kunnen een veelvoud van hun eigen gewicht met gemak dragen. In het programma Walk on the Wildside van de BBC wat een soort animalcrackers is, deze keer een groep mieren die op schoolreisje gaat en dat kan nog best wel eens lastig zijn als begeleider.

ANT'S SCHOOLTRIPRIP PATRICK SWAYZE [TRIBUTE]
RIP PATRICK SWAYZE [TRIBUTE]
Nadat zo'n 20 maanden geleden alvleesklierkanker werd geconstateerd bij Patrick Swayze ging het snel bergafwaarts maar gaf hij de strijd nooit op. Hij begon zelfs nog aan een nieuwe sitcom maar is gisteren toch nog onverwacht gestorven aan de gevolgen van die vreselijke ziekte. We staan eventjes stil bij de carriere van deze icoon van de jaren '80 die op 57 jarige leeftijd natuurlijk veels te jong is gestorven.

RIP PATRICK SWAYZE [TRIBUTE]KANYE'S APOLOGIES VIDEO
KANYE'S APOLOGIES VIDEO
Schandalig natuurlijk wat Kanye deed bij de VMA awards en daar moeten uiteraard verontschuldigingen voor gemaakt worden. Hij deed dit op zijn website met een tekstberichtje maar dat kan natuurlijk beter. Vandaar dat iemand op het briljante idee kwam om deze verontschuldiging in een liedje te gieten.

KANYE'S APOLOGIES VIDEOBUS vs PORSCHE
BUS vs PORSCHE
Wanneer je een auto koopt van boven de 100k euro dan mag je daar wat mij betreft gewoon hard meerijden en parkeren waar je maar wilt, immers je hebt net 40k euro aan allerlei extra belastingen moeten betalen wat ze in NL ook wel bpm noemen. Deze Porsche eigenaar dacht er ook zo over alleen wekt dat de irritatie van een buschauffeur. ZONDE!

BUS vs PORSCHEGAMETIME 809 - APOCALYPSE WARRIOR
GAMETIME 809 - APOCALYPSE WARRIOR
Een vergelijkbare game als Maffialand die we vorige week al voorbij zagen komen maar die nog best wel moeilijk was omdat je erg veel gangsters moest killen voordat je naar de volgende missie door ging. Vandaag niet de straten van Chicago maar een battlefield en je zit achter wat rubberen banden. Game on!

GAMETIME 809 - APOCALYPSE WARRIORHEIDI KLUM - HOT OR NOT
De über milf Heidi Klum heeft als bouwjaar 1973 maar ziet er wat mij betreft nog steeds erg HOT uit. Getrouwd met zanger Seal heeft ze inmiddels 2 kinderen en presenteert het duitse "Next topmodel". Hier een mega grote gallerie van dit duitse model en de vraag luid is Heidi nog steeds HOT of inmiddels NOT ?

HEIDI KLUM - HOT OR NOTKANYE WEST vs TAYLOR SWIFT
KANYE WEST vs TAYLOR SWIFT
Wat een kansloze gast deze Kanye West die ik al eens jankert heb genoemd en vandaag dus kansloos door deze aktie bij de MTV awards afgelopen weekend. Countryzangers Taylor Swift kreeg een award in de handen gedrukt waarna Kanye West het podium op sprong om haar te vertellen dat HIJ vond dat Beyoncé moest winnen. Lees meer.

KANYE WEST vs TAYLOR SWIFT

DUCKHUNT EXTREME
DUCKHUNT EXTREME
Ik denk niet dat ik hier iemand nog hoef uitteleggen wat het spel Duck Hunt nou eigenlijk is. Je moet de laatste 20 jaar wel ergens in een grot geleefd hebben wil je deze oude NES klassieker voor het eerst geintroduceerd in 1984 niet kennen. Het spel is ondertussen zwaar verouderd maar een stuk boeiender in deze extreme versie.

DUCKHUNT EXTREMEGO TOPLESS
GO TOPLESS
Terwijl wij denken dat in Amerika alles maar mag mogen vrouwen in sommige staten echt niet zomaar topless zonnen laat staan zich topless vertonen op straat. Slechte zaak natuurlijk en vandaar ook dat deze dames daartegen in protest komen. We gaan eventjes naar Venice beach in California waar deze Raelians, een UFO cult groep, protesteren.

GO TOPLESSPIZZABABE LINDSEY GAYLE EVANS
PIZZABABE LINDSEY GAYLE EVANS
Het is weer maandag en dat betekent dat we net zoals elke week weer een vers blik met Pizzababes openen en vandaag beginnen we met Lindsey Gayle Evans die tevens miss oktober is geworden op verder begrijpelijke redenen. Jammer dat het maar een kleine gallerie is maar wie het kleine niet eert...

PIZZABABE LINDSEY GAYLE EVANSOUT OF TIME [FREERUNNING]
OUT OF TIME [FREERUNNING]
Een toffe clip komt vandaag uit Rusland waar deze groep vrienden / freerunners hun best doen om wat leuke akties te filmen al dan niet onder invloed van een alcoholische versnapering. Mooi gefilmt in hd formaat zo te zien en behalve toffe akties hebben deze gasten vooral erg veel FUN!

OUT OF TIME [FREERUNNING]

OVERVAL met een HONKBALKNUPPEL
OVERVAL met een HONKBALKNUPPEL
Dit is toch niet meer normaal hé. Daar sta je dan voor 5 euro per uur in een Texaco tankstation te werken en dan besluit er een of andere dwaas je van een paar dubbeltjes te beroven en daarbij bijna je kop van de romp af te slaan. Oppakken en nooit meer vrijlaten lijkt me zo.

OVERVAL met een HONKBALKNUPPELRAPSERVICE #1 - KOEFNOEN
RAPSERVICE #1 - KOEFNOEN
Het programma Koefnoen is weer van start en alweer begonnen aan het achtste seizoen. Een geheel nieuwe opzet dit keer lijkt het al bespreken ze natuurlijk ook nu weer wat er allemaal zoal in het nieuws gebeurt op wekelijkse basis. In deze eerste aflevering een top stukje van MC T-Lex met Toots Thielemans. Als het niet rijmt hoef jij het niet te weten! De hele uitzending kijk je hier terug!

RAPSERVICE #1 - KOEFNOENIN YOUR FACE
IN YOUR FACE
Op je snufferd gaan is eigenlijk nooit leuk behalve als het op video wordt vastgelegd want dan kunnen wij er tenminste nog om lachen. In deze compilatie met faceplants en andere zaken die mensen in het gezicht krijgen meer van da..

IN YOUR FACEHO SCHOOL MUSICAL
HO SCHOOL MUSICAL
Waarschijnlijk wel een goed initiatief deze school voor hoeren waar ze ook eenmaal per jaar een musical opvoeren. Om deze toch nog educatief te maken zitten daar nummers in zoals "The Hand Job Jive" of "Who Do I Have to Blow" of zelfs "Where My Tooth At." Kijk mee..

HO SCHOOL MUSICALGAMETIME 808 - MEDIEVAL ESCAPE
GAMETIME 808 - MEDIEVAL ESCAPE
Op deze maandagmorgen daag ik jullie uit om te ontsnappen uit dit Middeleeuwse kasteel waarin van alles mis is én mis gaat. Je moet weer de nodige voorwerpen vinden en die op de juiste wijze toepassen in deze Medieval Escape game. Help elkaar waar nodig, kom je er niet uit, zet je vraag in de comments. Game on!

GAMETIME 808 - MEDIEVAL ESCAPE


CAMERON & VIKKI SUPERHEET
CAMERON & VIKKI SUPERHEET
Ik ben helemaal kapot van de wereldreis die ik vandaag heb afgelegd want de NS vond het juist vandaag nodig om aan het spoor te gaan werken tussen Meppel en Hoogeveen, zodat daar bussen moesten worden ingezet. Daar sta je dan met je goede gedrag! Tijd dus om voor een fijne dagafsluiter te zorgen. Sweetdreams alvast!

CAMERON & VIKKI SUPERHEETRC KEN BLOCK @ JAF 2009
RC KEN BLOCK @ JAF 2009
Behalve auto's kijken was er dus ook nog vanalles te doen op de JAF 2009, zo was er een plekje in de pits waar het team van RCdriftNL lekker aan het stoeien waren met rc autotjes. Ik zat toevallig op de eerste rij te filmen en toen konden ze het niet laten om eventjes een kleine show ála Ken Block optevoeren. Kijk eventjes mee!

RC KEN BLOCK @ JAF 2009WIE VAN DE DRIE
Sarah Iga Anya
Sarah | Iga | Anya
GHETTO TENNISTER
GHETTO TENNISTER, SERENA WILLIAMS
Ik heb John McEnroe wel is een tekeer horen gaan tegen umpires in tenniswedstrijden maar die had het schijnbaar toch nog nooit zo bont gemaakt als Serena Williams afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Kim Clijsters op het US Open toernooi. Ze maakt een voetfout die ik overigens niet zie en bedreigd daarna de lijnofficial. Serena Williams wordt gediskwalificeerd, terecht of onterecht ?

GHETTO TENNISTERJAF 2009 te ASSEN [FOTO GALLERIE]
JAF 2009 [FOTO GALLERIE]
We zijn vandaag op pad geweest met 10 gelukkige winnaars naar het Japanse Auto Festival 2009 op het circuit van Assen. Het weer zat niet echt mee maar we hebben toch nog wat leuke foto's en videotjes kunnen schieten. Met de clips ga ik nog eventjes aan de slag om er een mooie compilatie van te maken. Hier alvast de foto's!

JAF 2009 [FOTO GALLERIE]GOT BOOTY ? MASTERCLASS
GOT BOOTY ? MASTERCLASS
Helemaal niet verkeerd om je babe eens bij deze Svetlana langs te sturen die in Moskou les geeft in hoe je kont te schudden. Goed initiatief natuurlijk want dat zijn wel belangrijke zaken voor ons mannen. Kijk eventjes mee naar deze fijne beelden!

GOT BOOTY ? MASTERCLASSRABBI vs SHOFAR DOG
RABBI vs SHOFAR DOG
Tijdens de Rosh Hashana wordt er door een rabbijn op een speciale ramshorn, een zgn. Shofar, geblazen wat te maken heeft met het verhaal van Isaac die door zijn vader op een offer altaar werd vastgebonden. Volgens de joodse legende zal er een tweede horn klinken die het tijdperk van de messiah zal inluiden. Deze hond doet vrolijk mee...

RABBI vs DOGFUNNY COMMERCIAL MIX
FUNNY COMMERCIAL MIX
De meeste zullen al deze commercials en of virals wel kennen maar toch zaten er clips bij die ik al jaren niet gezien had en toch weer even leuk om nog eens te bekijken waren. Van het gemene broertje van de Ka Sport tot John West allemaal komen ze nog eventjes voorbij in deze leuke compilatie.

FUNNY COMMERCIAL MIXULTIMATE STARWARS FAN
ULTIMATE STARWARS FAN
Je zou zweren dat dit het huis van George Lucas zelf was zoveel Star Wars gadgets zijn er te vinden. Het betreft hier iemand die al jaren fan is en verzamelaar en ik moet zeggen dat deze verzameling er erg indrukwekkend uitziet. Ach ja ieder z'n hobby!

ULTIMATE STARWARS FAN

GAMETIME 807 - SECURE the DECK
GAMETIME 807 - SECURE the DECK
Je bent vandaag de piloot van een Seahawk helicopter en je missie is om de troepen die je vervoerd zo snel mogelijk op het dek van een schip die vaart op een woelige zee te zetten. Je moet dit wel doen op de daarvoor aangegeven landingsplekken. Grappig spelletje en niet al te moeilijk een mooi begin van deze zondag.

GAMETIME 807 - SECURE the DECKBABE doet STRIPPEN
BABE doet STRIPPEN
Als afsluiter van de dag heb ik nog deze mooie Playboy babe voor jullie die een beetje loopt te draaien met dr kont en mooie tieten. Ik slaap alvast goed vanavond.. Morgen zijn we aanwezig op het JAF2009 in Assen, waar we hopelijk wat leuke content gaan schieten!

BABE doet STRIPPENVUURSPUWER [FAIL]
VUURSPUWER [FAIL]
Met een beetje alcohol op kan je de hele wereld aan tenminste dat dacht deze gast nog voordat hij besloot te gaan vuurspuwen op het verjaardagsfeestje van zijn buurman. Het loopt natuurlijk verkeerd af!

VUURSPUWER [FAIL]MJ MEDLEY ACAPELLA
MJ MEDLEY ACAPELLA
Erg leuk gedaan deze Michael Jackson medley geheel in acapella vergezeld door een grappig video waarin het net lijkt of dit allemaal live gezongen wordt door verschillende mensen. Origineel dat op z'n minst!

MJ MEDLEY ACAPELLAWIE VAN DE DRIE
Casia Nikki Christine
Cassia | Nikki | Christine
WAAR / WIE IS MIJN PAPA [FIXED]
WAAR IS MIJN PAPA
Een deense Karen heeft zich zo'n anderhalf jaar geleden laten vol blaffen door een of andere gast en is nu op zoek naar de vader van het kind dat daar uit voortgekomen is. Bizarre shit natuurlijk en of het waar is vraag ik me dan ook tenstelligste af. Ze heeft nog een eigen website ook, video bij meer lezen.

WAAR / WIE IS MIJN PAPABEST MAN, PANTS DROP [FAIL]
BEST MAN PANTS DROP
Als beste vriend sta je natuurlijk als beste man naast je maatje wanneer die gaat trouwen. Deze beste man is schijnbaar vergeten om een riem aan te doen want het als de ceremonie goed en wel opgang is zorgt hij voor een hilarisch moment, vastgelegd op video natuurlijk.

BEST MAN, PANTS DROP [FAIL]PING PONG, FIGHT!
PING PONG, FIGHT!
Altijd leuk die zelfgemaakte clips en dan te bedenken hoe veel beter die zijn geworden met de jaren. Neem nou deze grappige mix tussen Streetfighter en de welbekende clip waarin Bruce Lee pingpong speelt met zijn nunchackus.

PING PONG, FIGHT!MOHAWK GASSTATION CRASH
MOHAWK GASSTATION CRASH
In BC, Canada bij een tankstation van Mohawk reed een auto na een vreemde manouvre een pompinstallatie kapot terwijl er net iemand staat te tanken. Door een vonkje die bij de aanrijding vrij komt vliegt meteen de hele boel in de brand, 'n oplettende Mohawk tankstation medewerkster voorkomt erger.

MOHAWK GASSTATION CRASHTROONREDE 2009, UITGELEKT
TROONREDE 2009, UITGELEKT
Net als elk jaar is ook dit jaar weer de troonrede uitgelekt maar dit jaar is het niet alleen de papieren versie, de hele repetitie werd stiekum opgenomen en daar hebben we beeld van. Nu we in een crisistijd leven roept Beatrix ons op om vooral boodschappen te gaan doen bij Dirk, grappig gedaan.

TROONREDE 2009, UITGELEKTGAMETIME 806 - ESCAPE the DARK OFFICE
GAMETIME 806 - ESCAPE the DARK OFFICE
Je zit nog op kantoor en net toen je weg wilde gaan vielen de lichten uit. Zaak is om uit je kantoor te komen met de objects die je hier en der kan vinden. Een leuk begin van deze dag al zeg ik het zelf. Kom je er niet uit zet je vraag duidelijk in de comments, ben je ontsnapt help dan andere een stukje verder zonder meteen een walkthrough te posten. Succes!

GAMETIME 806 - ESCAPE the DARK OFFICESUPER SEXY PERLA
SUPER SEXY PERLA
Ik voel me al de hele dag beroerd en ga dan ook maar eens vroeg naar bedje toe. Ik laat jullie achter in goede handen want deze Perla heeft een super mooi lichaam. Geniet nog maar eventjes zou ik zeggen en laat eventjes horen wat je er van vindt.

SUPER SEXY PERLABELLISIMO BABE
BELLISIMO BABE
Wanneer sommige vrouwen hun mond open doen en beginnen te praten dan zou je willen dat ze dat nooit gedaan hadden zo groot kan dan de deceptie zijn. Deze babe hoeft niet eens wat te zeggen maar had toch beter haar mond kunnen houden.

BELLISIMO BABECRIPS - STRAPPED N STRONG
CRIPS - STRAPPED N STRONG
Van de week kon je bij BNN een vette documetaire zien over het gewelddadige leven van een Haagse gang, de Crips. Een groep Antillianen en Surinamers die zich bezighoudt met gewapende overvallen, drugshandel en gangsta rap. Mocht je het gemist hebben dan kan je het hier nog es zien.

CRIPS - STRAPPED N STRONG

FIRST ROLLERCOASTER RIDE
FIRST ROLLERCOASTER RIDE
Wanneer je als kind voor het eerst in een pretpark of op de kermis komt dan sta je te trappelen om alles uittegaan proberen en ben je voor de duvel niet bang. Eenmaal "on board" wil zo'n eerste ervaring nog weleens tegenvallen.

FIRST ROLLERCOASTER RIDE9/11 in BEELD
9/11 in BEELD
Ik denk dat iedereen nog wel weet wat ie aan het doen was toen het nieuws over de 9/11 attacks in New York bekend werd. Vandaag precies 8 jaar later kijk ik naar deze compilatie van RTL die nog steeds diepe indruk om me maakt.

9/11 in BEELDGUITAR HERO 5, BEHIND PLAYBOY'S SCENES
GUITAR HERO 5, BEHIND PLAYBOY'S SCENES
Van de week kon je al kennis maken met de nieuwe Guitar Hero 5 campagne die al tof was maar naast die clip is er ook nog een mooie sexy versie opgedoken, gefilmt in de Playboy Mansion met ome Hef zelf. Deze making of duurt zo'n 6 minuten en is eigenlijk nog toffer.

GUITAR HERO 5, BEHIND PLAYBOY'S SCENES

PIZZABABE HILLARY FISHER
PIZZABABE HILLARY FISHER
Het is alweer vrijdag en dat betekent dat we de Pizzababe week afsluiter hebben en dat is deze week Hillary Fisher geworden die eigenlijk gewoon té mooi is. Ik denk dat je met deze babe niet echt rustig ergens kan gaan zitten zonder dat er allerlei gasten met kwijl in de mond toekijken. Raten maar weer!

PIZZABABE HILLARY FISHERGUY DUPUY - BEST DUNKS 2009
EASY J - BEST DUNKS 2009
Ene Guy Dupuy die ook wel Easy J wordt genoemd draait er zijn hand niet voor om, over auto's over mensen het maakt allemaal niet uit Guy dunkt de bal gewoon in de basket. Guy is lid van Team Flight Brothers een soort van show basketball groep en dit zijn de mooiste beelden van 2009.

GUY DUPUY - BEST DUNKS 2009MYSTERYLAND Q-DANCE [AFTERMOVIE]
MYSTERYLAND Q-DANCE [AFTERMOVIE]
Ik zag het al een paar keer in de comments staan bij de Mysteryland 2009 post met beeld en geluid, waar zijn de beelden van Q-dance. Dit is de officiele aftermovie gereleased door Q-Dance met nog eventjes wat vette beelden van dit jaars event. Was je er zelf bij ? Misschien zie je dan jezelf wel voorbij komen in deze vid!

MYSTERYLAND Q-DANCE [AFTERMOVIE]HONOREZ vs PAALTJE
HONOREZ vs PAALTJE
Rik Van Steenbergen oftewel "Grote Rik" is een wieler legende in Belgie en jaarlijks wordt er een speciale wielerronde gehouden om deze sportman in hart en nieren te eren. Tijdens de Memorial Rik Van Steenbergen 2009 was wielrenner Jeremy Honorez zeer onfortuinlijk toen hij in volle vaart tegen een paaltje op knalde en zijn fiets in 2e brak.

HONOREZ vs PAALTJELAMPJE OPHANGEN ? [FAIL]
LAMPJE OPHANGEN ?
In elk huis moet nog wel ergens een lampje opgehangen worden een plankje gemonteerd of een gaatje geboord worden. Echt zo'n klusje die je met een maatje en een kratje Heineken op de zaterdagmiddag klaart. Helaas is niet iedereen even handig.

LAMPJE OPHANGEN ?GAMETIME 805 - JUMP 'N BUMP 3D
GAMETIME 805 - JUMP 'N BUMP 3D
Grappig spelletje deze 3d versie van Jump & Bump. Je bestuurt een klein rollend geval waarmee je in iedere level telkens de sterrertjes moet grijpen om naar de volgende level te gaan. Best moeilijk nog maar er zijn genoeg levels waar je toch eventjes bij na moet denken. Game on!

GAMETIME 805 - JUMP 'N BUMP 3DHOOTERS 2010 CALENDAR [VIDEO]
HOOTERS 2010 CALENDAR
Ik ben er zelf ooit eens geweest en dat was in Toronto al hebben ze hier in 020 ook een soort van Hooters al heet het daar dan Teasers. Helemaal top dus, babes in gewaagde outfits die je ook nog eens te eten brengen en alles wat je maar wilt drinken. Kijk daar teken ik voor, hier alvast de fijne preview van de Hooters babe kalender 2010. Heerlijck en we houden je natuurlijk op de hoogte.....

HOOTERS 2010 CALENDARWHERE EAGLE EYES DARE
WHERE EAGLE EYES DARE
Who dares wins en zo kennen we natuurlijk al vanaf ons 12e jaar en uitgespeeld done that been there etc. Tegenwoordig is het echt cool als je Tilt shift animaties kan maken, de kunst is eigenlijk om het er dan zo echt mogelijk uit te laten zien. Dat is zeker gelukt in deze Bloody Revenge 2 - Where Eagle Eyes Dare, check het uit!

WHERE EAGLE EYES DARE

LG CRYSTAL - VUURTJE ?
LG CRYSTAL GD900 - VUURTJE ?
Als je dacht alles al gezien te hebben qua mobiele telefoons dan heb ik nieuws voor je want deze LG Crystal zit echt boordevol met nieuwe snufjes. Zo kun je met het touchpad in en uitzoomen, navigeren over websites en dankzij Finger Writing Recognition zelfs ook schrijven via het touchpad. Met deze eerste transparante design telefoon kan je zelfs een sigaret aansteken, GEWELDIG!

LG CRYSTAL - VUURTJE ?PAMELA ANDERSON vs STEVE O
PAMELA ANDERSON vs STEVE O
Een beetje dezelfde tijdgeest maar totaal geen collega's dat waren Pamela Anderson en Steve O voordat ze aan deze commercial voor het goede doel begonnen. Ik zie Pamela eigenlijk hoe ik haar het liefst zie, Steve O speelt gewillig mee, wie niet ?

PAMELA ANDERSON vs STEVE OPIZZABABE LANA KINNEAR
PIZZABABE LANA KINNEAR
De Pizzababe van de dag is dan toch weer een blonde schoonheid geworden waarvan we nog maar weinig van gezien hebben op TLP. Ik kon zelfs nog helemaal geen filmpje vinden van Lana Kinnear dus vandaar een extra lekkere gallerie van deze schone dame. Meer...

PIZZABABE LANA KINNEARVOETBALLEN met STIEREN
VOETBALLEN met STIEREN
In Frankrijk heb je een soort vermaak met een stier in een arena een zwembadje en een hoop overmoedige dronkaards die denken de stier te slim af te zijn. Cool natuurlijk, maar niet zo cool als gewoon een potje voetballen met een stier, in deze viral van Sony meer van da...

VOETBALLEN met STIERENHELD VAN DE DAG
HELD VAN DE DAG
Het advies van de politie als er een overvaller in je winkel staat is : Geef het geld af en onthou een signalement, ga vooral niet zelf voor held spelen en bel z.s.m de politie. Deze gast wist dat helemaal niet en gaat gewoon zelf de overvaller te lijf. HELD!

HELD VAN DE DAGTOPGEAR - ALFA ROMEO 8C
TOPGEAR - ALFA ROMEO 8C
Bij Topgear vragen ze zich af of een auto ook een kunstvoorwerp kan zijn. Bij Alfa Romeo weten ze dit al langer en dat ontdekt ook Jeremy Clarkson die helemaal lyrisch is over het design van deze Alfa Romeo 8C. Op geheel eigen wijze reviewen ze ook weer deze supercar waar ik best eens een paar rondjes in zou willen maken. Meer Topgear!

TOPGEAR - ALFA ROMEO 8CGOAAAAAAL van 50 METER
GOAAAAAAL van 50 METER
Toch wel een knappe goal hier zo vanaf een metertje of 50 in de wedstrijd Andorra - Rusland voor jeugdteams onder de 21. Het werd uiteindelijk 0-4 wat wel een beetje te verwachten viel eigenlijk. Deze goal van middenvelder Gorbatenko, Spartak Moskou, is er in iedergeval eentje om in te lijsten!

GOAAAAAAL van 50 METERRUNAWAY BOAT
RUNAWAY BOAT
Nadat de bestuurder overboord is geslagen is deze boot er in volle vaart vandoor gegaan. Een andere boot achtervolgd de opholgeslagen boot die even later op de klippen slaat. De schade lijkt nog enigszins mee tevallen zo op het eerste gezicht.

RUNAWAY BOATGAMETIME 804 - PEPE PILLZ 2
GAMETIME 804, Pepe Pillz 2
Vandaag ben je ene roelstoel Pepe die je helpt ontsnappen uit het ziekenhuis en aan de zorg van overbezorgde zusters. Met je rolstoel jump je uit het raam en probeert te ontkomen aan de pillendraaiers. Wie zet een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 804 - PEPE PILLZ 2

CELESTE STAR 2008 [FIXED]
CELESTE STAR 2008
Deze clip had ik vorig jaar al eens gepost maar deed het ondertussen om onduidelijke redenen niet meer. Dankzij de zeer oplettende TLP gebruiker Han kunnen we vanaf vandaag gewoon weer van deze mooie Celeste Star clip genieten. Weet jij nog een leuke naam voor kutje, raad /denk mee en win een T-shirt !

CELESTE STAR 2008THE HUMPING GUY
THE HUMPING GUY
We schakelen eventjes over naar Denemarken om te precies te zijn het plaatsje Aalsborg waar ene Humping Guy de eerstejaars van de aldaar gelegen universiteit het leven wat probeert op te vrolijken. Waar ze ook maar lopen of om zich heen kijken tijdens een eerste jaars excursie komen ze de beste man tegen.

THE HUMPING GUYGEORGE CLOONEY, WILL YOU MARRY ME
GEORGE CLOONEY, WILL YOU MARRY ME
Als filmster ben je natuurlijk heel wat gewend en zeker als je een superster als George Clooney bent. Tijdens een persconferentie ter promotie van zijn laatste film "Men who Stare at Goats" vraagt een reporter of Clooney homo is. Een andere reporter vraagt hem vervolgens ten huwelijk. Clooney vat het allemaal nogal sportief op en dat is dan ook wel weer cool.

GEORGE CLOONEY, WILL YOU MARRY MELUCKIEST BIKER ALIVE
LUCKIEST BIKER ALIVE
Altijd fijn om op een zonnige zondagmiddag de tweewieler eventjes uit de schuur te trekken om daarmee lekker wat te touren. De huidige techniek staat voor niets en als je een maat hebt dan kan die mooi alles voor je filmen. Natuurlijk mag het vrouwtje ook mee zodat ze met eigen ogen kan zien dat er altijd voorzichtig gereden wordt.

LUCKIEST BIKER ALIVEHALO 3: ODST
HALO 3: ODST
Exclusief voor de Xbox 360 ontwikkeld door de veelgeroemde game ontwikkelaar Bungie is de nieuwe Halo game, "Halo 3: ODST" waarmee je de gebeurtenissen die voorafgaan aan het epische verhaal van "Halo 3" kunt beleven door de ogen van een Orbital Drop Shock Trooper oftwel ODST. Op de site staan alvast 2 vette trailers in HD formaat, lees meer and let's play!

HALO 3: ODST
PIZZABABE DYLAN JAMES
PIZZABABE DYLAN JAMES
We zijn weer aangekomen bij de Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie Dylan James geworden. Ik kende haar nog niet en kan ook niet veel vinden in google over haar dus of de naam verder klopt blijft nog eventjes onzeker. Ik ben benieuwd naar jullie ratings voor deze dame!

PIZZABABE DYLAN JAMESDON'T STEAL BIKES BRO [FIXED]
DON'T STEAL BIKES BRO
In Amerika worden fietsen steeds populairder en zo ook het stelen van fietsen. Heb je hier in NL onderhand 7 sloten en een volwaardig alarmsysteem nodig om de eigenaar te blijven van je fiets. In New York hebben ze ook nog zoiets als "street justice". Of deze gast hierna nog es op het dievenpad gaat valt te bezien.

DON'T STEAL BIKES BRONOVAK doet McENROE
NOVAK doet MC ENROE
Nadat Novak Djokovic de Tsjech Radek Stepanek afdroogde in zijn partij in de US Open daagde hij tennislegende John McEnroe, die tegenwoordig sportcommentator is voor de BBC, uit om een balletje te slaan. Novak die eerder al een goeie McEnroe imitatie liet zien krijgt toch een klein lesje van de inmiddels 50 jarige Mac!

NOVAK doet McENROEROY JONES JR
ROY JONES JR
Vorige week kon je kijken naar beelden vanuit de MMA en sommige mensen vonden dat toch een ietwat te geweldadige sport vandaar dat we vandaag mooie highlights hebben uit de bokswereld. Deze Roy Jones jr is een levende legende met 40 knock outs op zijn naam en met 42 jaar nog steeds wereldkampioen in de NABO light heavyweight klasse.

ROY JONES JRMEXICO SOCCER FIGHT
MEXICO SOCCER FIGHT
In Latijns Amerikaanse landen gaat het er op voetbalgebied altijd wat heftiger aantoe dan hier bij ons in Europa. Zijn het niet de spelers dan zijn het wel de trainers die heetgebakerd het veld opstormen als ze het ergens niet mee eens zijn. Zo ook in deze wedstrijd tussen Estudiantes vs. Santos Bronca dit weekend, waar ze in het veld stoppen gaan ze op de tribunes vrolijk verder.

MEXICO SOCCER FIGHTBACKFLIP vs TREE [FAIL]
BACKFLIP vs TREE [FAIL]
Het lijkt me best stoer als je zo uit het niets een backflip kan maken tegen een willekeurige boom in het park. Ik kan het niet en met mijn anti aerodynamische lichaam ga ik het ook niet eens proberen. Deze gast heeft het waarschijnlijk vaker gedaan maar toen wel met het juiste schoeisel aan.

BACKFLIP vs TREE [FAIL]GAMETIME 803
GAMETIME 803
Vandaag ben je beland in maffialand waar je de godfather helpt om een andere rivaliserende maffiagang uitteroeien. Je bent dus een hitman voor een beruchte maffia familie en voert je opdrachten gewillig uit. Geinig spelletje, wie zet er eventjes een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 803


GISELE #19
GISELE #17
En daar is Gisele weer die voor ons vandaag danst in een leuke pakkie met hoge witte laklaarzen. Ik zag de vorige keer toch wat lager wordende ratings voor onze Gisele en ik bespeur dat de liefde een beetje over is. Meer Gisele of hebben we die onderhand wel gezien ?

GISELE #19EXPLOSION in SLOWMOTION
EXPLOSION in SLOWMOTION
Een goede gecontroleerde explosie is én blijft machtig mooi om te zien. Tegenwoordig kunnen ze met speciale camera's zoveel meer frames per seconde filmen dat zo'n explosie er ineens eigenlijk nóg spectaculairder uitziet, zoals in deze video.

EXPLOSION in SLOWMOTION

REDBULL STREET STYLE TRICKS 2009
REDBULL STREET STYLE TRICKS 2009
In de Vondelkerk te Amsterdam kan je op woensdag 23 september zelf meedoen aan de Red Bull Street Style Tricks contest want dan komen de beste balkunstenaars van NL bijelkaar om een plaats in de Red Bull Street Style 2009 finale in Kaapstad te winnen. Je kan dus zelf ook meedoen maar dan moet je je wel eventjes inschrijven op de site en dat doe je hier.

REDBULL STREET STYLE TRICKS 2009PIZZABABE ALI CAMPBELL
PIZZABABE ALI CAMPBELL
We gaan voor de Pizzababe van de dag vandaag naar de UK waar deze Ali Campbell Cybergirl van de maand is geworden en niet zomaar. Het is het buurmeisje dat je altijd al hebt willen hebben en als bonus staat ervandaag ook nog een kleine video bij waarin ze zich voorstelt. Ik zeg raten maar!

PIZZABABE ALI CAMPBELLBOOBS ANIME
BOOBS ANIME
Ik heb zelf het hele manga en hentai gebeuren nooit zo gesnapt maar ik weet dat er massa's mensen zijn die daar fan van zijn. Zo hadden we ooit eens de 90s mangamix die ik zeer kon waarderen en vandaag kwam ik deze grappige animated compilatie tegen met niets anders dan boobies. Leuk gedaan!

BOOBS ANIME

COMA ZUIPEN DOE JE ZO 2
COMA ZUIPEN DOE JE ZO 2
Een hele tijd geleden deed iemand al eens voor wat comazuipen nou eigenlijk is en vandaag hebben we iemand uit NL bereid gevonden dat nog eens dunnetjes over te doen. Er geldt nog steeds een "Don't try this at home" waarschuwing natuurlijk voor dit soort filmpjes en aan het eind van deze clip zie je ook waarom.

COMA ZUIPEN DOE JE ZO 2REDBULL X-RAY 2009
Vanmiddag hebben we nog meer Redbull nieuws en filmpjes maar eerst deze vette beelden uit Australie waar deze week het X-ray 2009 event plaatsvond waarbij waaghalzen op motoren allerlei halsbrekende toeren uithalen om het publiek en ons te entertainen.

REDBULL X-RAY 2009DUDES GONE NUTS
DUDES GONE NUTS
Wij zien natuurlijk veel liever de Girls gone Wild videos maar die zijn wat schaars de laatste tijd. Vandaar dat deze gasten zelf maar een feestje zijn begonnen het ziet er lachen uit maar toch mis ik de dames in sexy kledij die we normaal in dit soort clips zien.

DUDES GONE NUTSMAN vs MOUSE PRANK
MAN vs MOUSE PRANK
Altijd leuk die vrienden die je op de meest overwachte momenten een loer draaien. Deze gast zit net eventjes zijn dagelijkse oefeningentjes te doen wanneer er plots "een muis" voorbij komt zeilen. Ik zou er zelf ook wel van schrikken denk ik maar je kan het ook overdrijven.

MAN vs MOUSE PRANKGAMETIME 802
GAMETIME 802
Op veler verzoek gaan we vandaag gewoon weer lekker escapen en ik heb me laten vertallen dat dit "Escape the Room" een extra moeilijke is. Ik begin er niet meer aan wat ik kom er toch 9 van de 10x niet uit. Dus heb je tips of kom je er zelf eventjes niet uit zet het in de comments.

GAMETIME 802HOT PRISCILLA SOL
HOT PRISCILLA SOL
We gaan nog eventjes kijken naar Prescilla kijken met wie we het bed in duiken vandaag als nachtafsluiter. Een mooi dame in een mooie video en daar gaan we maar mee slapen dan, bis morgen.

HOT PRISCILLA SOLPLIESIE ACHTERVOLGING
PLIESIE ACHTERVOLGING
In Amerika zijn er iedere dag wel achtervolgingen. Volgens mij worden die gewoon 24 uur per dag live op een speciale zender uitgezonden. Natuurlijk is het voor de betrokkenen redelijk gevaarlijk. De agenten spelen bij zijn achtervolging met hun leven. Zo ook de agent die probeerde een sprike-strip voor de verdachte te gooien. Dit kost hem bijna het leven, en dat uitten de rest van de agenten dan weer op hun verdachte...

PLIESIE ACHTERVOLGING

GUITAR HERO 5 - DIRECTORS CUT
GUITAR HERO 5
Op 11 september ligt er weer een nieuw deel van het spel Guitar Hero in de winkels en we zijn inmiddels aangeland bij Guitar Hero 5. In dit deel speel je net als in de voorgaande Hero games in een band die uit vier leden bestaat die je dit keer zelf kan samenstellen. Verder bevat Guitar Hero 5, 85 nummers van 83 bands en kan je onderling tegen elkaar spelen of online wedstrijden houden. Meer info hier!

GUITAR HERO 5 - DIRECTORS CUTPIZZABABE STEPHANIE EMMA
PIZZABABE STEPHANIE EMMA
We beginnen deze nieuwe week met lekkere Pizzababes met deze Stephanie Emma die toch wel weer een lekker begin van de week is al zeg ik het zelf. Mooie dame waaraan ik zo 1,2,3 niets kan ontdekken wat niet mooi is, jullie vast wel. Raten maar weer!

PIZZABABE STEPHANIE EMMAKIP doet SKYDIVEN, WTF?!
KIP doet SKYDIVEN
WTF?! Deze kip die de toepasselijke naam Colonel Sanders heeft meegekregen vernoemd naar de oprichter van KFC schijnt van Skydiven te houden. Nou kan ik me daar helemaal niets bijvoorstellen en volgens mij hebben we hier dan ook gewoon te maken met een gevalletje dierenmishandeling.. Wat vinden jullie ?

KIP doet SKYDIVENFERNANDO ALONSO @ OVIEDO ROADSHOW 2009
FERNANDO ALONSO vs 125cc KART
Fernando Alonso is dé Formule 1 held van Spanje en vandaar ook een graag gezien gast op allerlei evenementen in binnen en buitenland. Op de Oviedo Roadshow laat hij zijn kunstjes eventjes zien in o.a. een 125cc kart. Wij rijden mee..

FERNANDO ALONSO @ OVIEDO ROADSHOW 2009LION vs REPORTER
LION vs REPORTER
Een leeuw is geen huiskat en zal zich ook nooit zo gedragen ook al is hij door mensen opgevoed. Kijk eventjes mee hoe deze reporter zijn lijf en leden waagd voor een reportage waarin een aan de weg gevonden leeuw de hoofdrol speelt. Behalve een paar kleine schrammetjes valt het trouwens wel mee.

LION vs REPORTERPORSCHE 911 GT3 vs BOEING 747
PORSCHE 911 GT3 vs BOEING 747
Wanneer je je altijd al hebt afgevraagd wat nu sneller op de eerste 1000 meter is, een Boeing 747 of een Porsche 911 GT3, dan heb ik nieuws. De Porsche 911 GT3 is namelijk net iets sneller zoals je op de video kan zien. Het gebeurde allemaal op het Changi vliegveld in Singapore.

PORSCHE 911 GT3 vs BOEING 747NO REFUNDS in BANG KNOCK
NO REFUNDS
Wanneer je in het buitenland bent dan is het zaak om je te gedragen. Nou lijken Engelsen daar doorgaans toch wat meer moeite mee te hebben dan wij van het vasteland. Deze Engelsman wilt als ik het goed heb verstaan zijn geld terug maar daar hebben ze in Thailand nog nooit van gehoord.

NO REFUNDS in BANG KNOCKGAMETIME 801
GAMETIME 801
Vandaag de gametime spelen we On the Edge, een leuke game met waarbij je telkens het rode bloke op rode tegel moet krijgen. Daarbij moet je andere tegels afentoe opzij schuiven. Met de blauwe tegel teleporteer je jezelf, game on.

GAMETIME 801

WIE VAN DE DRIE
Aimee Tanya Jenni
Aimee | Tanya | Jenni
FOUAD DJAOUBLIA doet MARIAH [FAIL]
FOUAD DJAOUBLIA doet MARIAH [FAIL]
Je snapt afentoe niet waarom mensen meedoen met programma's als de X-factor en Simon Cowell heeft daar ook zo zijn gedachtes over. Neem nou deze Fouad Djaoublia die het nummer Vision of Love komt zingen van Mariah Carey. Kansloos uiteraard, en ik heb het origineel live in Tokio er ook nog maar eens bij gezet, ter vergelijking.

FOUAD DJAOUBLIA doet MARIAHTUPAC ALIVE in KAZAHKSTAN
Sterren als Michael Jackson en Elvis zullen altijd wel doorleven in de muzikale erfenis die ze achterlaten maar ook 2pac heeft natuurlijk de nodige nummers gemaakt. Niet te vergelijken met die eerste twee maar toch nog wat grote hits gehad. In Kazahkstan kennen ze Tupac's nummer "That's just the way it is", schijnbaar ook!

TUPAC ALIVE in KAZAHKSTANEXTREME KITE JUMP
EXTREME KITE JUMP
Het was deze week erg waaierig en dat is perfect weer om als kitesurfer de waaghals uit te gaan hangen zoals deze Eddy Lansink afgelopen donderdag dan ook deed in Scheveningen. Er stond een windkracht 9 en dat betekent windsnelheden van meer dan 80km per uur. De camera stond net aan toen hij deze mega hoge jump maakte. Don't try this at home!

EXTREME KITE JUMPPUB 2 PUB CLASSIC op SKIES
PUB 2 PUB CLASSIC
Australie is zo groot dat je aan de ene kant woestijn hebt maar het is ook mogelijk om te skieen in bijvoorbeeld het grootste Australische skioord Perisher Resort wat zo'n 600km van Sydney afligt. Jaarlijks organiseren ze daar een kroegentocht die je al skiënd aflegd. Of ik de finish zou halen weet ik niet maar het lijkt me wel helemaal top!

PUB 2 PUB CLASSIC op SKIESPOOL DOG
POOL DOG
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik poolbiljart gespeeld heb en dat terwijl ik daar vroeger toch best goed in was. Als ik ooit nog eens genoeg ruimte heb zou ik best wel zo'n tafel thuis willen hebben. Deze hond heeft goed opgelet terwijl zijn baasje aan het oefenen was en kan er zelf inmiddels ook wat van. Goed voor het laken ?

POOL DOGGAMETIME 800
GAMETIME 800
We zijn een jaar of 2 geleden begonnen met een dagelijks spelletje om de dag te beginnen en vandaag zijn we aangeland bij Gametime nummertje 800. Vandaag de game Block Drop waarbij het de bedoeling is dat je een diamant droog houdt door die over de juiste blokken te manoeuvreren. Game on!

GAMETIME 800CASSIE KELLER [VIDEO]
CASSIE KELLER [VIDEO]
Van Pizzababe Cassie Keller hebben we al meermaals mogen genieten en heeft de stempel OKAY wat mij betreft ruimschoots verdiend. Vandaag zien we deze babe nog eens terug maar dan op bewegend beeld en dat valt helemaal niks tegen. Hier kan je haar nog eens terug zien in 3 galleries.

CASSIE KELLER [VIDEO]GOAAAAAAL ?! [PWNED]
GOAAAAAAL ?! [PWNED]
Als er tijdens een voetbalwedstrijd iemand zich blesseert dan wordt de bal heel sportief door de tegenstander uit het veld getrapt zodat er eventjes verzorging het veld in kan komen. Na zo'n pauze speelt de ander de bal dan uiteraard weer terug en kan de wedstrijd hervat worden. En dát was nou precies wat deze Fernando De Moraes deed!

GOAAAAAAL ?! [PWNED]GYMKHANA 2.1, BLOCK vs DYRDEK
GYMKHANA 2.1, BLOCK vs DYRDEK
Op MTV is het tweede seizoen van Rob Dyrdek's "Fantasy Factory" begonnen en in deze 2e aflevering krijgt hij les in de kunst van het driften van niemand minder dan drift koning bij uitstek Ken Block. Helemaal in Gymkhana stijl en op geheel eigen wijze in een zelfde Subaru WRX STI, op schaal, doet hij z'n best Ken Block bij te houden.

GYMKHANA 2.1, BLOCK vs DYRDEKWIE VAN DE VIER
Tea Liza & Veronika Lucie
Tea | Liza & Veronika | Lucie
CARS & CRASHES
CARS & CRASHES
De clips met daarin snelle auto's die crashen zijn onderhand ontelbaar geworden hier op TLP maar ze blijven maar komen en daarom blijven we ze posten. Vandaag wederom een mooie compilatie met auto's die de finish net niet haalde. Weet iemand van wie deze muziek is ?

CARS & CRASHESBANGARANG
BANGARANG
Ik sta er nog steeds versteld van hoe goed sommige gasten zijn met bepaalde videomix apparatuur / software. Neem nou deze Pogotracks die met geluiden uit de Spielberg klassieker "Hook" de volgende track maakte met beelden uit de film zelf. Het nummer heet Bangarang en ik vind het knap.

BANGARANG

TIMATI'S BIRTHDAYPARTY ST. TROPEZ [UPDATE]
TIMATI'S BIRTHDAYPARTY ST. TROPEZ
Deze Timati is een Russische rapper die het aardig gemaakt heeft als ik zo eens naar dit verjaardagsfeestje kijk die hij voor wat vrienden en bekenden heeft georganiseerd in Saint Tropez. Het gaat er aardig op los en de champagne vloeit rijkelijk, wij kijken voor een keertje mee en feliciteren Timati met zijn 26e verjaardag.

TIMATI'S BIRTHDAYPARTYHOW 2 DRINK BEER
Bierdrinken moet je leren en er zijn maar weinig mensen die de kunst van het bierdrinken volledig beheersen. Op tijd stoppen hoort dat natuurlijk ook bij maar wat deze gast nou allemaal presteert is me een raadsel. In plaats van een gebruiksaanwijzing hoe bier te drinken is dit meer een gebruiksaanwijzing voor drankmisbruik. Retro = ok!

HOW 2 DRINK BEER


GAMETIME 799
GAMETIME 799
Een erg verslavend spelletje heb deze escaperoom die ik niet krijg uitgespeeld. Hulp is daarom dan ook weer meer dan welkom in de comments want ook uit deze escaperoom is het weer moeilijk ontsnappen!

GAMETIME 799BRIANNA FROST *NEW VIDEO #16
BRIANNA FROST *NEW VIDEO
Deze Brianna Frost hoef ik allang niet meer aan jullie voortestellen en na Luna is zij zo ongeveer de meest bekeken babe hier op de site. Er stonden al 15 filmpjes van Brianna op de site en dit is dus nummertje 16. Ze is nog steeds net zo strak, net zo gepierced en net zo lekker!

BRIANNA FROST *NEW VIDEOTHIS is WHY WE LOVE MMA
THIS is WHY WE LOVE MMA, k1fight
Hier op TLP houden we wel van wat MMA of K1 zo op z'n tijd en daar hoef je zelf niet eens een vechter voor te zijn. Zo afentoe zijn er van die compilaties die ik graag met jullie deel en zo ook deze met deze toch wel toepasselijke naam, erg mooi gemaakt.

THIS is WHY WE LOVE MMAGRATIS KAARTEN voor JAF 2009 in ASSEN
GRATIS KAARTEN voor JAF 2009 in ASSEN
Op zondag 13 september vindt het Japanse Autosport Festival 2009 plaats en wij mogen daarvoor 5x 2 GRATIS KAARTEN uitdelen. Op dit grootste Europese evenement voor Japanse auto's kan je o.a. genieten van prachtige showcars op de paddock en Time Attack rijders vanuit Engeland die de Nederlandse deelnemers het leven zuur maken. Wat moet je hiervoor doen ? Gewoon een mailtje sturen met daarin tenminste 5 Japanse automerken, de eerste 5 inzenders gaan naar Assen met een vriend of vriendin. Ik ben daar natuurlijk ook om leuke foto's of video's te maken voor TLP. Meer info hier.

Update: De kaarten zijn vergeven, winnaars hebben mail ontvangen! (check je spambox)
ELECTRICITY UNTAMED by AUDI
ELECTRICITY UNTAMED
Er gaan geruchten dat Audi z'n nieuwe EV concept gaat showen op de IAA Frankfurt 2009 die van 17 september tot 27 september plaats zal vinden aldaar in de Messegelände. Er staat ons heel wat te wachten als je deze viral mag geloven die dan toch weer erg origineel is. Zoals we van Audi gewend zijn.

ELECTRICITY UNTAMED

PIZZABABE MERRIT CABAL
PIZZABABE MERRIT CABAL
Het is de hele week al weer kommer en kwel in de comments, bij de ene babe is het hoofd niet goed, bij de ander de mukken en bij een derde mocht ik het nog es de volgende dag proberen. Vandaag doen we Merrit Cabal in de uitverkoop dus kom maar weer met alle kritiek.

PIZZABABE MERRIT CABALTOUR DE FRANCE - REMI GAILLARD
TOUR DE FRANCE - REMI GAILLARD
De Tour de France is natuurlijk allang afgelopen en momenteel wordt er vollop gefietst in Spanje tijdens de Vuelta. Helaas heeft niemand dat aan onze held Remi Gaillard vertelt die dus samen met een hoop vrienden nog langs de kant van de weg staat om argelozen fietsers zogenaamd aan te moedigen. Hier meer Remi op TLP!

TOUR DE FRANCE - REMI GAILLARDPATRICK
Op Nederland 3 kon je de hele week kijken naar Tv Lab en dat kan hier ook nog eens online. Deze gast kwam daar van de week ook voorbij en vertelt een verhaal over een bootje, ene Patrick en een achtervolging in de Amsterdamse grachten. Erg leuk aan elkaar gepraat deze sketch van een voor mij onbekende standup comedian. Iemand ?

PATRICKWHITNEY'S COME BACK
WHITNEY'S COME BACK
Whitney Houston heeft het helemaal gehad met haar ex-man Bobby Brown en alle rottigheid die bij dat huwelijk hoorde en is dit keer vastbesloten om een comeback te maken. Geweldig natuurlijk maar of dat nog mogelijk is na een jarenlange afwezigheid ? Oordeel zelf..

WHITNEY'S COME BACKSLOT OPENMAKEN, DOE JE ZO!
SLOT OPENMAKEN, DOE JE ZO!
In films zie je altijd allerlei helden die wanneer geconfronteerd met een dichte deur binnen no time zo'n deur zonder sleutel of dergelijke openmaken. Nou is dit geen deurslot maar gewoon een simpel slot maar toch wel eventjes de moeite waard om te bekijken. Zo gemakkelijk gaat het dus, wie probeert het eventjes uit?

SLOT OPENMAKEN, DOE JE ZO!GAMETIME 798
GAMETIME 798
Vandaag ben je de piloot van een verkennings helicopter en ben je alvast vooruit gestuurd om te zien waar de vijandelijke troepen gelegerd zijn. Eenmaal gevonden moet je ze snel uitschakelen voordat ze jou onder vuur nemen. Ik werd meteen al uit de lucht geschoten bij het eerste contact met een tank. Recon Copter, Game on!

GAMETIME 798GERMAN BUNNIES 2005-2008
GERMAN BUNNIES 2005-2008
Het koste weer bloed zweet en tranen maar dan heb je ook wat en zo ook vandaag. De hele middag mee verpest maar het resultaat mag er wezen in deze German Bunnie compilatie met voornamelijk dames die tussen 2005 en 2008 in de duitse Playboy hebben gestaan. Enjoy!

GERMAN BUNNIES 2005-2008DOWN TO EARTH [ANIMATIE]
DOWN TO EARTH [ANIMATIE]
Echt een geweldige animatie, deze Down to Earth, ik durf zelfs te zeggen in de categorie Jungle Jail en Aspme. Een crimineel heeft het te bont gemaakt en wordt uit een vliegtuig gegooid. Onderweg naar beneden beleefd hij allerlei avonturen en denkt het nog te kunnen overleven. Meer animatie op TLP!

DOWN TO EARTH [ANIMATIE]TRANCE GENERATOR
TRANCE GENERATOR
Hij was de hele zomer vissen in Frankrijk maar hij is weer terug onze eigenste DJ PJ. Hij is begonnen aan een nieuwe serie mixen die we Trance Generator gaan noemen. En omdat de beste man echt niet stil kan zitten in zijn laatste vakantiedagen bracht hij vandaag zomaar meteen 2 fijne mixen voor ons mee. Playlist en Downloadlinkjes...

TRANCE GENERATORMEISJE doet STOELENDANS
MEISJE doet STOELENDANS
Als je dan toch een video maakt voor de webcam trek dan in iedergeval wat uit en ga niet heel lafjes in je eentje een stoelendans doen. Beetje jammer dus eigenlijk maar wel een goed advies voor een volgende poging want verder ziet deze babe er niet onaardig uit ?

MEISJE doet STOELENDANS

PIZZABABE NADIA MOORE
PIZZABABE NADIA MOORE
Een beetje later dan gewoonlijk maar daarom natuurlijk niet minder lekker, de Pizzababe van de dag. En vandaag is dat geworden ene Nadia Moore, wat net als alle andere Pizzababes gewoon een snoepje is. Erg mooie dame dus en ik hoor graag hoe jullie hierover denken. Raten en commenten maar weer!

PIZZABABE NADIA MOOREDUDE PERFECT - SUMMER EDITION
DUDE PERFECT - SUMMER EDITION
Bij dit soort trickshot filmpjes vraag je je natuurlijk al lang niet meer af hoe veel takes er nodig zijn geweest om het uiteindelijke resultaat te halen. Feit is dat deze gasten er gewoon een super leuke dag op hebben zitten op zomerkamp naar keuze, een beetje aan beweging hebben gedaan en een coole video afleveren.

DUDE PERFECT - SUMMER EDITIONSPIDERMAN in KUALA LUMPUR
SPIDERMAN in KUALA LUMPUR
Alain Robert die ook wel bekend staat als de enige echte Spiderman liet weer eens van zich horen door de Twin Petronas Towers in Kuala Lumpur te beklimmen. Hij probeerde het al eens eerder in 1997 en 2007 zonder succes maar dit keer is het hem dus wel gelukt. Hij deed er zo'n 2 uur over om dit 452 meter hoge gebouw te bedwingen.

SPIDERMAN in KUALA LUMPUREURO DUNKFEST 2009
EURO DUNKFEST 2009
We gaan eventjes naar Roemenie wat tegenwoordig natuurlijk ook gewoon deel uitmaakt van de EU en waar afgelopen weekend de allereerste European Dunk Contest plaats vond. In de Kadour Ziani sport arena ging het los en we zien diverse Europese toppers met o.a. Vincent van Sliedregt, voorbij komen in deze clip.

EURO DUNKFEST 2009AMAZING GOAT GIRL
AMAZING GOAT GIRL
Als je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde hoef je helemaal niet naar de EO te luisteren maar moet je echt eventjes naar deze video kijken. Een Afrikaans meisje bij een geit voor een waar wonder zorgt. Dit meisje kan namelijk de baard van een geit laten groeien waar je bijstaat.

AMAZING GOAT GIRLRUSSIAN SOCCER
RUSSIAN SOCCER
We gaan eventjes naar Rusland waar er toch wel vreemde zaken gebeuren zo in de bossen rondom Moskou. Een stel vrienden die waarschijnlijk eerst een paar flessen vodka achterover geslagen hebben gaan voetballen, op z'n russisch natuurlijk.

RUSSIAN SOCCERGAMETIME 797
Vandaag het vervolgdeel van het geinige spelletje Pyro 2 waarin je een onverbeterlijke pyromaan bent die met zo min mogelijk vuurballen fakkels probeert te laten ontbranden. Ik kwam zelf in de vluggigheid niet veel verder dan level 6 waar het al best wel tricky wordt. Pyro 1 speel je hierzo, game on!

GAMETIME 797

ARIEL & FRIENDS @ THE BEACH
ARIEL & FRIENDS @ THE BEACH
We zijn er nog steeds niet achter waar we dit soort strandjes kunnen vinden en dat is maar goed ook eigenlijk anders lagen we daar de hele dag ook echt op de loer. De roodharige Ariel is altijd al een lekkere chick geweest en vandaag gaat ze samen met haar vriendinnetjes lekker op stap. Meer Ariel hier!

ARIEL & FRIENDS @ THE BEACH

XTRA LANGE STRIPTEASE van SARAH
XTRA LANGE STRIPTEASE van SARAH
Een beetje amateuristisch maar daar schijnen hele hordes internet gebruikers gek op te zijn dus laten we deze Sarah Elizabeth Adams vandaag haar kleertjes uitdoen voor de webcam. Beeld is niet echt super de super maar dat mag de pret verder niet drukken.

XTRA LANGE STRIPTEASE van SARAHEPIC SWING SHOT [FAIL]
EPIC SWING SHOT [FAIL]
Elke volwassen man zou eigenlijk zo afentoe nog eens dat kleine jongetje weer willen zijn. Vandaar dan ook, dat mocht er zich dan zo'n mogelijkheid aandienen, zoals hier in een speeltuin, ze zo'n kans met 2 handen beetgepakken. Het ziet er allemaal erg stoer uit en het gaat lang goed, maar dit moest wel fout aflopen. Epic dat dan weer wel!

EPIC SWING SHOTTEZCATLIPOCA [ANIMATIE]
TEZCATLIPOCA
Als je van knappe animaties houdt dan moet je zeker deze clip eens bekijken van ene Robin & George die heel goed hebben begrepen wat animeren nou eigenlijk is. Het verhaal gaat over een panter en het heelal ik verklap niet al teveel maar deze clip heeft de vreemde titel Tezcatlipoca.

TEZCATLIPOCA

PIZZABABE KIMBERLY PHILIPS
PIZZABABE KIMBERLY PHILIPS
We konden eventjes geleden al kennis maken met Kimberly Phillips het verloren gewaande achternichtje van onze eigenste Frits Philips. Door Playboy is ze uitgeroepen tot Cybergirl van de maand september, ik snap wel waarom want deze Kimberly is echt een schatje. Raten maar weer!

PIZZABABE KIMBERLY PHILIPSDECOLLETÉ & ACHTBAAN = NÉ
DECOLLETÉ & ACHTBAAN = NÉ
Je moet er wat voor hebben om beroemd te worden en zo te zien heeft deze dame dat ook. Wat moet je daarvoor doen ? Je gaat naar een of ander pretpark, trekt een shirt aan met een super lage decolleté en je hoopt dat de boel gefilmd wordt. Het overkwam deze blonde die meteen overal op het internet staat.

DECOLLETÉ & ACHTBAAN = NÉ

POLITIEMOTOR vs AUTOMOBILIST [UPDATE]
POLITIEMOTOR vs AUTOMOBILIST
Toen er op de A7 ter hoogte van het Noord-Hollandse Wognum gistermiddag een rijbaan afgezet moest worden zag een onoplettende automobilist een motoragent die op de rijbaan stond helemaal over het hoofd. Hij maakt nogal een smak maar schijnt toch in stabiele toestand te liggen nu. De automobilist is aangehouden. [Thnx Frank]

POLITIE MOTOR vs AUTOSCOOTER STUNT gone WRONG
SCOOTER STUNT gone WRONG
In Polen houden ze elke jaar een soort van stunt GP waarbij allerlei soorten 2 wielers hun stunten mogen vertonen aan het grote publiek. Ik had het eigenlijk nog nooit gezien met een scooter maar deze gast weet zijn tweewieler toch op het voorwiel te krijgen. Helaas loopt dat niet goed af.

SCOOTER STUNT gone WRONGCARJACKING NIEUWE STIJL
CARJACKING NIEUWE STIJL
In Belgie was het een tijdje de normaalste zaak van de wereld als je gecarjacked werd. Dat wil zeggen iemand sleurt je uit je auto terwijl je stilstaat en gaat daar dan mee vandoor. Tegenwoordig kan je in de meeste auto's met één druk op de knop alle deuren sluiten. Tijd dus voor een nieuwe aanpak.

CARJACKING NIEUWE STIJLGAMETIME 796
GAMETIME 796
Het lijkt me vrij lastig als je de hele dag gewerkt hebt maar niet meer weet hoe je nou uit dat vervloekte kantoor moet komen. Toch is dat je missie vandaag in deze gametime in het spel Escape the Office. Leuk alleen kom ik er zelf natuurlijk weer niet uit. Hulp is welkom in de comments maar liever geen walkthroughs meteen!

GAMETIME 796ADRIANA in VISNETJE
ADRIANA in VISNETJE
Ik ben eigenlijk nooit zo'n voorstander van dit soort visnetjes waar vrouwen zich in kunnen wurmen om er sexy uittezien en hou meer van mooie lingerie met veel kant het liefst. Toch is het niet echt onplezierig om naar deze Adriana te kijken die voor ons haar visnetje uitdoet.

ADRIANA in VISNETJEMASSIVE VUELTA CRASH
MASSIVE VUELTA CRASH
De Vuelta oftewel de ronde van Spanje is dit jaar gestart in onze eigenste provincie Drenthe en inmiddels zijn ze op weg naar Spanje in Belgie aangekomen. Tijdens de laatste kilometers als het vrij hard gaat en het peleton zich op maakt voor een massasprint is er een mega valpartij waarbij tientallen renners naar het asfalt gaan.

MASSIVE VUELTA CRASH20 YEARS of RALLY [TIP!]
20 YEARS of RALLY [TIP!]
Zelden zo'n mooie rally compilatie gezien als deze 20 Years of Rally die begint in de jaren '80 en eindigt bij waar we nu zo ongeveer zijn aangeland in de rallysport. Check vooral eventjes hoe de diverse mensen in het publiek elke keer weg moeten springen. De muziek is ook nog eens very entertaining en komt van Scooter.

20 YEARS of RALLY [TIP!]R1 - REAL BEAT PLAYER
R1 - REAL BEAT PLAYER
We gaan eventjes kijken naar een super mooie video wat eigenlijk niets anders is dan een promovideo is voor de nieuwe R1, Real beat player van Samsung. Ziet er leuk dit apparaat wat eigenlijk niets anders is dan een portable multimedia device met een 16gb HD. Ergens is september te koop in NL maar hier alvast een voorproefje.

R1 - REAL BEAT PLAYERPIZZABABE MONIQUE HAJKOVA
PIZZABABE MONIQUE HAJKOVA
Ik zag gisteren wat ongelovige comments toen ik zei dat ik vandaag met een betere Pizzababe zou komen maar hier is dan toch maar weer het bewijs. Pizzababe Monique Hajkova dus, super lichaam en een goed hoofd. Ik zeg habba, jullie ?

PIZZABABE MONIQUE HAJKOVACAUGHT MASTURBATING
CAUGHT MASTURBATING
Het was een beetje vreemd dat een werknemer altijd zo vroeg op z'n werk kwam en ook als laatste weer wegging vandaar dat ze in dit kantoor maar eens een camera hadden opgehangen. Het bleek dat meneertje behalve werken ook nog wat anders deed achter zijn pc. Tijd om hem daar maar eens mee te confronteren dan. Pwned! thnx!

CAUGHT MASTRUBATINGEXTREME LOW FLY-OVER
EXTREME LOW FLY-OVER
Hmz, volgens mij is dit nog niet eens echt zonder gevaar ook wat deze soldaat hier doet. Hij gaat op de landingsbaan staan en dan komt daar een F-18 Hornet laagscherend overheen vliegen op amper een paar meter. Het geluid is een beetje hard dus zit je ergens waar men daar last van kan hebben, zet 'm vast zachter.

EXTREME LOW FLY-OVERFAN FIGHT
FAN FIGHT
Het is allang niet leuk meer om met je kleine zoontje naar het voetbal te gaan op zondagmiddag met al die agressievelingen langs en op het veld. Uit Amerika hoor je eigenlijk nooit zoveel als het gaat om hoolies of iets dergelijks, toch gebeurt daar ook afentoe wat op de tribunes.

FAN FIGHTBEATRIDERS C-WALK MIXTAPE
BEATRIDERS C-WALK MIXTAPE
Met zo'n cool glowkostuum ben je er nog niet natuurlijk je moet ook de moves hebben en dat hebben deze gasten van Beatriders, een Australisch dansgroepje wel. De C-Walk wat staat voor Cripwalk hebben deze gasten aardig onder de knie, kijk even mee.

BEATRIDERS C-WALK MIXTAPEGADGET van de WEEK - GLOWMAN COSTUME
GADGET van de WEEK - GLOWMAN COSTUME
Je hebt er wel wat speciaal licht voor nodig en voor een maximaal effect moet het er pikdonker zijn maar dan heb je ook wat. Check eventjes deze coole Glowman kostuums uit waarmee je 100% de blits maakt in de plaatselijke disco's.

GADGET van de WEEK - GLOWMAN COSTUMEGAMETIME 795
GAMETIME 795
Motorrijden gaan we vandaag in deze Manic Rider waar je de meest vreemde parcours moet proberen te overleven met je motor. Wanneer je van de motor valt, zoals ik, dan val je nogal dramatisch. Ik kwam zelf niet echt ver dus, misschien brengen jullie het er beter vanaf. Game on!

GAMETIME 795