Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand August 2009

STOUTE STUDENTES
STOUTE STUDENTES
De scholen zijn weer begonnen en overal zie je ineens weer babes lopen, fietsen en treinen om naar school te gaan. Voor diegene die niet meer op school zit is dat natuurlijk wel vervelend want dat betekent ook meteen minder babes aan het strand. Gelukkig hebben we altijd nog de foto's zoals in deze fijne gallerie.

STOUTE STUDENTES

IRINA SHEIK & ALEXANDRA AMBROSSIO
IRINA SHEIK & ALEXANDRA AMBROSSIO
Als dagafsluiter twee heerlijke meiden waarvan we Alexandra Ambrossio natuurlijk al kende van de talloze filmpjes hier op de site. Heerlijk chick dus al doet Irina Sheik er niet heel veel onder. Ik zeg goed en dat in maar liefst 2 filmpjes als jullie nog een voorkeur voor meer van een van de 2 hebben hoor ik het graag.

IRINA SHEIK & ALEXANDRA AMBROSSIOAXE LIMOUSINE
AXE LIMOUSINE
Er zijn maar weinig merken behalve Heineken en nog een paar biermerken die je toch elke keer weer weten te boeien met hun commercials. Axe is er daar één van, dit keer een muziekster die ondervind dat vrouwen niet alleen maar met bling bling te vangen zijn.

AXE LIMOUSINEMAN vs NATURE
MAN vs NATURE
De meeste Nederlanders zijn weer terug van vakantie uit Spanje of een ander warm land. Hele hordes landgenoten hebben deze zomer ook weer op de camping gestaan, lekker genieten van de natuur enzo. Doe mij maar een luxe hotel want ik ben niet zo één met de natuurlijk zoals sommige onder ons.

MAN vs NATURESPEEL METERKAST MAN
SPEEL METERKAST MAN
Het is nog best wel moeilijk om dit spel tot een goed einde te brengen in het donker. Wat is de bedoeling ? Je bent beland in een meterkast en het licht valt uit en aan de hand van geluiden moet je dan dit spel gaan spelen. Er is een leuke verassing voor de mensen die in de top 10 eindigen. Game on!

SPEEL METERKAST MAN

PIZZABABE CANDICE COOKE
PIZZABABE CANDICE COOKE
Voor de Pizzababe van de dag heb ik vandaag Candice Cook uitgenodig om eens lekker te komen spelen in de badkamer. Ik weet het niet bij deze babe, ze heeft een prachtig lichaam maar die kop zit toch niet helemaal mee. Wat vinden jullie ?

PIZZABABE CANDICE COOKEFIRE IN THE HOLE
FIRE IN THE HOLE
Met een aansteker een scheet laten ontvlammen. Ik dacht eigenlijk dat dat toch wel wat overdreven was altijd maar zoals we deze gast zien doen voor de webcam kan het dus wel degelijk. Hij is er zelf nogal trots op!

FIRE IN THE HOLE

MYSTERYLAND 2009 [VIDEO + LIVESETS]
MYSTERYLAND 2009 [VIDEO + LIVESETS]
Afgelopen zaterdag 29 augustus was het weer raak op het voormalige Floriade terrein in de Haarlemmermeer waar ik zelf ook regelmatig verdwaasd heb rondgedoold. Het zijn beelden vanaf de Q-dance stage gefilmd door Joris met een Nokia N82 en natuurlijk kan je ook gewoon de livesetjes downloaden bij meer lezen. [Thnx Joris]

MYSTERYLAND 2009 [VIDEO + LIVESETS]F1 GP SPA 2009 - FIRST ROUND CRASH
F1 GP SPA 2009 - FIRST ROUND CRASH
Ik moet dat toch eens beter in de gaten gaan houden, ik wil namelijk altijd al een keertje naar de F1 GP in België die dus schijnbaar dit weekend weer heeft plaatsgevonden. Het was meteen raak in de eerste ronde toen Jenson Button en Lewis Hamilton elkaar raakte en allebei uitvielen. De race werd gewonnen door Kimi Raikkönen.

F1 GP SPA 2009 - FIRST ROUND CRASH

Bonus: HD Gallerie! Grand Prix F1 Spa Francorchamps 2009


JOHN WILLIAMS doet BEYONCÉ
JOHN WILLIAMS doet BEYONCÉ
Als je zo de titel leest van deze post dan zou dat niet eens zo slecht zijn als je als John Williams, Beyoncé mag doen maar helaas is dat voor John niet het geval. Wel doet John Beyoncé NA in het programma "Let's Dance", geweldig gedaan en je moet het maar durven.

JOHN WILLIAMS doet BEYONCÉREDNECK WOMAN
REDNECK WOMAN
Rednecks worden nogal met de nek aangekeken in sommige delen van Amerika en in films meestal aangeduid als dommig, incestvolk. Als je nu naar deze clip kijkt dan bevestigd dat alleen maar wat we al dachten te weten over rednecks.

REDNECK WOMANGAMETIME 794
GAMETIME 794
We beginnen deze week zoals elke dag met een spelletje waar je vandaag je bevindt in een kasteel vol met mummies die ook nog eens bewapend zijn met zwaarden of in iedergeval lange messen. Je moet je zelf een wegbanen door de verschillende levels om deze Castle Quest uittespelen. Leuke game, dus game on!

GAMETIME 794KROPLEWSKA POWERRR
Adrianna Kroplewska is een heerlijk model uit de stal van held Hugh Hefner. Haar achternaam doet wat oostblokkig aan maar deze 29e jarige schoonheid is geboren in Amerika. Erg fijne Cybergirl clip dus die je kan gaan bekijken bij onze buurtjes van Xmissy.

KROPLEWSKA POWERRR

HANDSTAND NUTSHOT
HANDSTAND NUTSHOT
Ik kan nog steeds niet bedenken waarom je zo iets als een "nutshot" vrijwillig zou willen ondergaan maar de ontgroenings weken zijn natuurlijk hier en daar weer begonnen en zo kan het ineens gebeuren dat je de eerstkomende weken met een vreemde pijn in je zak rond loopt op school. OUCH!

HANDSTAND NUTSHOTTV INTERVIEW FAIL
TV INTERVIEW FAIL
Deze man heeft er 35 jaar over gedaan om een collectie mokken te verzamelen en als er dan een tv ploeg komt om daar opnames van te maken wil hij graag vertellen hoe het allemaal ooit begon. Wanneer hij zijn verhaal begint te vertellen moet de geluidsman de mic er bijhouden maar ziet de plafondventilator niet hangen. FAIL!

TV INTERVIEW FAILWIE VAN DE DRIE
Katej Belinda Aljena
Katej | Belinda | Aljena
NEUROSONICS AUDIOMEDICAL LAB.
NEUROSONICS AUDIOMEDICAL LAB.
Gisteren konden we eigenlijk al een mooie creatieve clip zien en vandaag doe ik daar gewoon nog een schepje bovenop. We gaan kijken naar de mannen van Neurosonics Audiomedical Lab. die deze kunstige geanimeerde clip in mekaar schoefde. Erg leuk om naar te kijken, dat vooral.

NEUROSONICS AUDIOMEDICAL LAB.THE WRONG GUNFIGHT
THE WRONG GUNFIGHT
Als ik zo eens naar buiten kijk lijkt de zomer al weer afgelopen en ik geloof dat morgen ook alle schoolvakanties op de meeste plekken in het land weer voorbij zijn. Dat betekent dat we dit soort beelden van onbezorgd spelende kinderen pas weer de volgende zomervakantie gaan zien. Behalve 1 jochie dan..

THE WRONG GUNFIGHTPOOLS JOURNAAL - STRIPPEN MAAR!
POOLS JOURNAAL - STRIPPEN MAAR!
Donderdag vlieg ik 3 daagjes naar Polen toe om daar es te checken wat de babes daar zoal bezig houdt. Blijft een beetje een vreemd land dat Polen met al die hooligans en vodkalisten. Toch heeft ook Polen zo zijn charmes, neem nou het journaal daar in Polen waar het vrij normaal is dat de presentatrice een kleine striptease weggeeft.

POOLS JOURNAAL - STRIPPEN MAAR!DIRT 2 - WORLD TOUR
DIRT 2 - WORLD TOUR
Tijdje geleden kon je al kijken naar de teaser en eerste beelden van Dirt 2 en vandaag is daar nog een vette world tour trailer bijgekomen. Terwijl de beste man Colin Mcrae helaas niet meer leeft na een heli crash 2 jaar geleden, is Codemasters gelukkig wel door gegaan met het ontwikkelen van dit spel. Ziet er puik uit, release 11 sept. 2009

DIRT 2 - WORLD TOURMJ TRIBUTE MOSCOW
MJ TRIBUTE MOSCOW
Gisteren was de verjaardag van Michael Jackson, die naar het nu blijkt dus is overleden aan een overdosis slaapmiddelen. We hebben de nodige flashmobs en tributes al gezien maar in Moskou deden ze er gisteren ter gelegenheid van zijn verjaardag gewoon weer een. Hier de beelden, het 2e filmpje is trouwens in St. Petersburg!

MJ TRIBUTE MOSCOWGAMETIME 793
GAMETIME 793
Je bent Guardian Rock en na 1000 jaar ben je al die archelogen zat die de tempels verwoesten en je moet ze daarom ook crashen en telkens naar een volgende kamer zien te komen. Om je doel te bereiken moet je in totaal zo'n 48 puzzles op lossen. Genoeg te doen dus deze zondag, game on!

GAMETIME 793SEXY MARIANA DAVALOS
SEXY MARIANA DAVALOS
We reizen vandaag af naar Medellin, Colombia waar ik jullie voorstel aan Mariana Davalos een van de Davalos tweelingzusjes die samen de Colombiaanse televisieshow "Rumbas de la Ciudad" presenteren, wat eigenlijk een soort van partyreport is. Ik moet zeggen dat deze Mariana echt mega hot is, geboren als een Amerikaanse overigens in het zuiderlijke Kentucky. In deze fijne videoclip showt ze wat lingerie!

SEXY MARIANA DAVALOSCOOL SCIENCE TEACHER
COOL SCIENCE TEACHER
Ik viel altijd in slaap tijdens de scheikunde les vroeger omdat ik eigenlijk geen saaier vak als scheikunde kan bedenken. Toch kan ook scheikunde leuk zijn zie ik nu ineens. Checken we eventjes deze leraar die vandaag een erg leuke les bedacht heeft. Wie legt er eventjes uit wat we precies zien ?

COOL SCIENCE TEACHERARMIN VAN BUUREN - BALEARIC MEMORIES
ARMIN VAN BUUREN - BALEARIC MEMORIES
Armin van Buuren is samen met Tiesto de meest succesvolle en best verkopende DJ van NL. Iets om trots op te zijn dus en wij volgen DJ Armin dan ook al jaren op de voet. Deze zomer was hij weer eventjes in Ibiza en tegenwoordig moet daar dan een reportage van gemaakt worden. Hier de beelden en muziek in vier delen.

ARMIN VAN BUUREN - BALEARIC MEMORIESBLURRY TUBE
BLURRY TUBE
Er komt een nieuw spel uit wat Blur heet en in deze clip allerlei korte fragmentjes uit welbekende YT clips in elkaar gezet als een promo voor dat spel. Erg grappige clip wel en vooral de laatste 20 seconden zullen altijd wel epic blijven.

BLURRY TUBEGISELE is BACK als SECRETARESSE [X2]
GISELE is BACK als SECRETARESSE [X2]
Nadat we eerder al afscheid namen van Mympje ziet het er naar uit dat ook Ruben voorlopig niet meer terugkomt als poster hier op TLP. Ik ben daarom zelf maar weer op zoek gegaan naar wat nieuwe bronnen waar ik wat fijne babefilmpjes vandaan kan toveren. Ik zag dat Gisele veruit favoriet was vandaar vandaag twee filmpjes van deze schoonheid die hier zo als secretaresse aan de slag kan.

GISELE is BACK als SECRETARESSE [X2]PIZZABABE BLAIR LINDSEY
PIZZABABE BLAIR LINDSEY
Okay doordat we er gister aflagen was er dus ook geen Pizzababe als weekafsluiter en dat kan natuurlijk niet, vandaar dat ik alsnog een Pizzababe voor jullie heb gevonden in de vorm van deze blonde Blair Lindsey daardoor komen wel de Wie van de Drie babes vandaag te vervallen. Blair Lindsey vandaag morgen gewoon Wie van de Drie!

PIZZABABE BLAIR LINDSEYMAGIC CHIMP
MAGIC CHIMP, magic trick
We hebben deze aap al verscheidene malen voorbij zien komen in altijd leuke filmpjes en vandaag wordt hij daarvoor beloond want hij mag mee naar een goochelshow. Terwijl wij allang weten dat goochelen eigenlijk een truc is en meteen gaan bedenken wat er achter zit, is dat voor een aap natuurlijk niet zo.

MAGIC CHIMPMECH BULL FACEPLANT
MECH BULL FACEPLANT
Helaas is het beeld niet al te best maar wat we zien is een "dame" die plaatst neemt op een mechanische stier die haar nog maar net kan houden en die ook snel besluit dat ze eraf moet. Slecht één beweging is daar voor nodig en ze gaat er wel héél mooi af!

MECH BULL FACEPLANTLIVE VIDEO MIXING
LIVE VIDEO MIXING
Deze clip werd me net aangedragen door Daz waarvoor dank en ik moet zeggen als echt mixfanaat kan ik ook dit live mixen met film fragmenten erg waarderen. Je gooit er een zware beat onder en laat in de fragmenten wat geluidsfragmenten terugkomen en je hebt zowaar iets leuks gemaakt.

LIVE VIDEO MIXINGMOST BACKFLIPS in a ROW [ALMOST]
MOST BACKFLIPS in a ROW [ALMOST]
Er zijn genoeg malloten op deze wereld die vanalles verzinnen en doen om maar een vermelding te scoren in het Guiness book of Records. Deze PogoTed probeert het door zo veel mogelijk backflips aan een stuk op zijn pogostick te doen, het record staat op 9. Helaas gaat het juist bij die 9e poging eventjes verkeerd.

MOST BACKFLIPS in a ROW [ALMOST]WHILE MOMMY WAS AWAY
WHILE MOMMY WAS AWAY
De opdracht leek zo simpel toen mammie eventjes boodschappen ging doen, of vader eventjes op de kinderen wilde letten zolang ze weg was. Deze vader ging na enige tijd toch maar eventjes kijken wat zijn kroost allemaal aan het uitspoken was in de keuken en vermoed dat mamma niet echt blij is als ze thuis komt.

WHILE MOMMY WAS AWAYGAMETIME 792
GAMETIME 792
Gisteren waren we het grootste gedeelte van de dag offline doordat er een uitzendkracht ergens in Amsterdam een glasvezelkabel uit de grond trok waardoor ons datacenter de hele dag onbereikbaar was. We zijn weer terug en het wordt vandaag dus een extra drukke dag, als jullie nu eens helpen met pizza's bakken dan kom het wel goed.

GAMETIME 792

++ ALISON ANGEL ++
++ ALISON ANGEL ++
We gaan de dag afsluiten met de altijd mooie en blonde Alison Angel. We hebben ons best weer gedaan om voor jullie er een mooie clip van te maken en dat is dan ook gelukt. Exclusief clipje dus voor de vaste TLP bezoeker, Weltrusten!

++ ALISON ANGEL ++


TARANTINO MIXTAPE
Quentin Tarantino bekend van onder andere Reservoir Dogs en Pulp Fiction zien we terug in deze mixtape met vanalles en nog wat aan informatie die je nog niet of wel wist over deze flimtopper!

TARANTINO MIXTAPE

THE OBAMA SEXTAPE
THE OBAMA SEXTAPE
Je kon er op wachten eigenlijk maar WIJ hebben hem als eerste, de Obama Sextape dus. Nou is dit natuurlijk niet echt en berust op een geintje maar toch die Mrs Obama is nog best wel te doen hoorde ik van Rubenz.

THE OBAMA SEXTAPENETTY MAJ [THE VIDEO]
NETTY MAY [THE VIDEO]
Vorige week konden jullie al kennis maken met de mooie en nog altijd natuurlijke Cybergirl Netty Maj in een mooie gallerie. Tegenwoordig laten ze ook nog eens een videocamera meelopen met dat soort shoots en vandaar dat we vandaag eventjes kunnen kijken naar Netty Maj op bewegend beeld. Nog steeds lekkerrrrr!

NETTY MAJ [THE VIDEO]

PIZZABABE AIMEE CHUHALOFF
PIZZABABE AIMEE CHUHALOFF
We hebben weer een babe met een achternaam waar je niet vrolijk van wordt. Gelukkig heeft deze Aimee Chuhaloff andere kwaliteiten buiten die moeilijke achternaam waar we wel erg vrolijk van worden. Gister hadden we nog een verlepte Carmen, deze babe heeft er wel wat weg van vind ik. Raten maar!

PIZZABABE AIMEE CHUHALOFFSTOER OP JE SCOOTER [FAIL]
STOER OP JE SCOOTER [FAIL]
Wanneer je net een nieuwe scooter hebt of gewoon voor het eerst op zo'n ding zit dan wil je natuurlijk aan je vrienden laten zien dat je zo'n machine gewoon onder controle hebt en raast wat op en neer over de parking. Dat hekje, stond die er net ook al ?

STOER OP JE SCOOTER [FAIL]OP EEN DAG WEET JE HET, CORNERVLAG
OP EEN DAG WEET JE HET, CORNERVLAG
Had ik maar een vak geleerd dan had ik nu niet dag in dag uit het internet hoeven afspeuren naar leuke filmpjes. Nog simpeler was het geweest als je een cornervlag bent ook al was het maar voor één dag.

OP EEN DAG WEET JE HET, CORNERVLAGBELKA doet DANSJE VOOR
BELKA doet HAKKUH
De tijden dan we hakte als een stel dwazen apen in een afgelegen fabriekshal met 'n aussie an hebben wij natuurlijk allang gehad en ook van een melbourne shuffle kijken wij allang niet meer op. In Rusland gaan hele volkstammen momenteel los op snelle house beats en deze Belka doet ons voor hoe daar op te dansen.

BELKA doet DANSJE VOORWEGENWACHT RUSLAND
WEGENWACHT RUSLAND
We doen tussendoor weer eventjes een filmpje uit de oude doos met daarin vandaag een poging tot het afslepen van een Jeep met een soortement van Trabantje of dergelijk merk. Het gaat natuurlijk niet goed, had je anders verwacht ?

WEGENWACHT RUSLANDSTOP THE VIOLENCE
De laatste dagen / weken hebben we heel wat clipjes voorbij zien komen met daarin vechtende meiden dan wel niet op school en ondanks dat het mooi blijft om te zien willen we dat soort zaken natuurlijk niet aanmoedigen. Het leverde weer een aantal mailtjes op en daarom doen we vandaag deze Stop the Violence PSA.

STOP THE VIOLENCEGAMETIME 791
Vandaag een echt vet spel in de serie Siftheads. Hij zat vanmorgen in mijn mail deze Shorty Covers zal wel aardig nieuw zijn en ik heb het maar op USL gezet voor volledig gameplay plezier op vol beeld. Game on!

GAMETIME 791

BELGISCHE KAMP. BIKINI CARWASH 2009
BELGISCHE KAMP. BIKINI CARWASH 2009
Het leven van een blogger gaat niet over rozen behalve als je naam Ace is en je hebt een site die Badchix heet. Watskebeurt ?! Onze Acert is er eigenlijk altijd al als de kippen bij wanneer er babes te fotograveren zijn en dit keer was dat al niet anders. Zo'n 450 foto's van dees weeks Belgische kampioenschappen autowassen in BIKINI heeft hij gemaakt en hij gaat ook nog eens naar Lloret om de 6 winnaars daar nog eens op te foto te zetten. Hier alvast de gallerie van dit weekend vanaf Zolder, Belgie!

BELGISCHE KAMP. BIKINI CARWASH 2009

CARMEN ELECTRA in BIKINI [HOT OR NOT]
CARMEN ELECTRA in BIKINI [HOT OR NOT]
Deze Carmen Electra was al een babe toen ik nog een heel klein Pizzamannetje was en ze het liefje van Prince was als ik me niet vergis. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk deze Carmen door de jaren heen gewoon atlijd een babe gevonden heb, op deze foto's zonder make up en in bikini op 37 jarige leeftijd krijg ik toch een klein beetje twijfels, en jullie doen of niet ?

CARMEN ELECTRA [HOT OR NOT]PARKING ROADRAGE
PARKING ROADRAGE
Agressie in het verkeer komt niet alleen voor op de snelweg, zelfs in een parkeergarage kunnen de emoties zo hoog oplopen dat je dit soort tafarelen tegenkomt. We zijn eventjes naar Sao Paolo in Brazilie waar dit zich allemaal afspeeld. Man man!

PARKING ROADRAGEGET NAKED or DIE TRYING, WTF
GET NAKED OR DIE TRYING, WTF
Deze chick staat wat mee te drinken met wat gasten die het wel leuk vinden om terwijl ze wat drinkt haar kleren uittetrekken. Deze dame is daar niet van gediend en slaat één van de gasten met een bierflesje op z'n ei, dat had ze beter niet kunnen doen. [NSFW + OMG + WTF]

GET NAKED OR DIE TRYING, WTFPIZZABABE KAYDEN KROSS
PIZZABABE KAYDEN KROSS
Als er niet gecomment wordt of gerate wanneer er dan eindelijk eens babes staan met echte mukken dan gaan we gewoon weer over naar mijn type vrouw die er zelfs op haar 50ste waarschijnlijk nog strakke tetten heeft aangemeten door dokter Robert S. Vandaag Kayden Kross, raten maar weer!

PIZZABABE KAYDEN KROSSSAM PILGRIM - BMX MASTER
SAM PILGRIM - BMX MASTER
Deze Sam Pilgrim is niet de eerste de beste als het op BMX'en aankomt en dan in het bijzonder het freestyle bmx'en. Hij komt uit voor team Ashton en is al een tijdje bezig op naam te maken in dit wereldje. Natuurlijk zijn er nog genoeg andere die dit ook kunnen maar toch vond ik deze 3 videos de moeite om te posten. Check!

SAM PILGRIM - BMX MASTERMISS UNIVERSE 2009
MISS UNIVERSE 2009
Terwijl er gister te lezen viel in de Telegraaf dat onze Nederlandse deelneemster zwaar teleurgesteld de verkiezingen heeft moeten verlaten is deze Venezolaanse Stefania Fernandez tot Miss Universe 2009 verkozen en dat niet geheel onterecht. Ik heb er nog 2 filmpjes bijgezet zodat je alle kandidaten nog eens kan bekijken + de Heidi Montag perfomance die top is. Wie vind jij de mooiste ?

MISS UNIVERSE 2009KARATE CHOP SOCCER
KARATE CHOP SOCCER
We konden vande week al de Engelse voetballer Robbie Fowler zien die toch wel een aardige ninja kick in huis had en daar geeneens voor bestraft werd. Vandaag reizen we eventjes af naar het altijd heetgebakerde Bolivia waar ene Sergio Jauregui laat zien dat ook hij beschikt over skills die niet in het voetbalveld thuis horen. De politie moet er aan te pas komen om hem van het veld te halen.

KARATE CHOP SOCCER


PARKOUR POLAND
PARKOUR POLAND
Geeneens een hele slechte video deze demonstratie Parkour & Freerunning in Polen door ene 'Philipek' Stachowiak. Ik ga volgende week een paar daagjes richting Polen dus zaak om je een klein beetje voortebereiden. Vandaag deze beelden met wat acrobatische trucjes die ik hem in iedergeval niet nadoe. Hier meer parkour uit Polen!

PARKOUR POLANDGAMETIME 798
GAMETIME 798
En ook vandaag hebben we weer een grappig spel in de gametime, Space Bomber. Dit spel is een remake van het welbekende spel Bomberman, redt je planeet van de aliens. Wacht telkens het juiste moment af om een bom te plaatsen en hou rekening met de time bonus. Scores in de comments, game on!

GAMETIME 798

HETE STRIPTEASE
HETE STRIPTEASE
Tijdje geleden eigenlijk al wel weer dat we nog een filmpje hadden staan van de Youstrip site maar vandaag is er dan toch weer iets nieuws opgedoken. Een erg erg lekkere dame die uit Zwitserland schijnt te komen, ik zeg habba! Jullie ook? Meer van dattum hier..

HETE STRIPTEASEREDBULL X-FIGHTERS UK 2009
REDBULL X-FIGHTERS UK 2009
Afgelopen zaterdag werd in Londen / UK het Redbull X-fighters 2009 motorspektakel gehouden. Bij onze buurman kon je de livestream al bekijken maar het woordje zegt het al, als je daar niet live bij was dan heb je dat waarschijnlijk gemist. Geen nood want er is nu een kleine compilatievideo van het geheel, en als bonus nog een mooie gallerie! [thnx]

REDBULL X-FIGHTERS UK 2009SNOOP vs WIETPLANT
De gast die deze wietplant meenam naar het Lowlands festival om aan Snoop te geven verdiend een standbeeld en Snoop ook natuurlijk omdat hij het geheel wel kon waarderen en zelfs roept, Gimme that Tree waarna hij nog wat freestyled over zijn mooie kado. De plant gaat mee naar het hotel maar waarschijnlijk niet verder mee op toer.

SNOOP vs WIETPLANT

TABLEDANCE FAIL
DRUNK CHICK vs GLASS TABLE
Altijd lachen met een chick die zwaar onder invloed is zoals deze dame die zo overmoedig is om op een glazen tafel te gaan dansen. Dat ging misschien nog goed toen ze een jaartje of vier was maar dit keer gaat het toch niet zoals gepland. Wij kijken eventjes mee!

TABLEDANCE FAILPIZZABABE KAYLA COLLINS
Ik was gisteren eigenlijk een beetje teleurgesteld als ik kijk naar het aantal comments en ratings bij onze Pizzababe Sharea die toch echt echte tetten heeft. Misschien toch maar wat plastic fantastic maar weer dan ? Deze Kayla Collins heeft ook echt tetten, ik zie ze toch echt liever super strak, dan maar van de dokter!

PIZZABABE KAYLA COLLINSLOWLANDS 2009 [COMPILATIE]
LOWLANDS 2009 [COMPILATIE]
Het valt me altijd op dat er op festivals als Lowlands of Pinkpop eigenlijk nooit ellende is, hoe zou dat toch komen ? Dit Nederlands muziek- en cultuurfestival dat op 21, 22 en 23 augustus 2009 heeft plaatsgevonden in Biddinghuizen was alweer de 17e editie van het Lowlandsfestival. Gisteren hadden we aardig exclusieve beelden, vandaag een mooie compilatie.

LOWLANDS 2009 [COMPILATIE]HORSE vs CAR 2
HORSE vs CAR 2
Het lijkt wel paard aanrijd seizoen ofzo ?! En dat terwijl ik eigenlijk al niet begrijp wat deze paarden daar doen op de snelweg. Om daar dan met 140km per uur langs te vliegen dat is gewoon misdadig. En dat terwijl er nog iemand op de weg staat aanwijzingen te geven. Wat doen die paarden op de snelweg ?

HORSE vs CAR 2SPEEDBOAT EJECT
SPEEDBOAT EJECT
Met een boot over het water razen is niet eens zo ongevaarlijk als het lijkt en vooral niet als het deze zogenaamde fast boats betreft die met duizelingwekkende snelheden over het water razen. Het gaat hier fout waardoor de bestuurders allebei gelanceert worden.

SPEEDBOAT EJECTGADGET VAN DE WEEK: PYRO 2.2
GADGET VAN DE WEEK: PYRO 2.2
Dit is nog best wel link eigenlijk maar tegelijkertijd ook supercool wat deze Everet Bradford zelf heeft gefrabriceerd. Het is de Pyro System 2.2 wat hij gebouwd heeft voor halloween en waarmee je ineens over een vlammenwerper beschikt. In deze clip vertelt en demonstreert hij het aparaat.

GADGET VAN DE WEEK: PYRO 2.2SUPER DIVING MAN
SUPER DIVING MAN
Deze gast slaat werkelijk alles! Ik denk dat er de nodige alcoholische versnaperingen aan vooraf zijn gegaan maar dan heb je ook geen angst meer. Zoals deze idioot dus die van toch zeker een metertje of 15 in een opblaasbadje plonst. No worries deze clip is niet NSFW, het loopt allemaal goed af.

SUPER DIVING MAN

GAMETIME 797
GAMETIME 797
In de gametime vandaag een spelletje van onze buurtjes met de naam Building Blaster. Ik ben er niet aan begonnen nog maar ik daag een ieder van jullie uit een goede beschrijving in de comments te zetten. Ben benieuwd!

GAMETIME 797

S.I. SWIMSUIT SPECIAL 2009 [FULL 44MIN.]
S.I. SWIMSUIT 2009 [FULL 44MIN.]
Als dagafsluiter doen we vandaag een extra lange, extra lekkere special van de Sports Illustrated Swimsuit 2009 editie. De video duurt zo'n 44 minuten en is erg fijn om naar te kijken. Ik dacht een mooie afsluiter voor deze toch al warme dag.

S.I. SWIMSUIT SPECIAL 2009 [FULL 44MIN.]SHOW ME THOSE BOOBIES
SHOW ME THOSE BOOBIES
Dit filmpje zou eigenlijk best passen in de serie Op een dag weet je het, want worstelaar schijnt hét beroep te zijn. Niks moeilijk doen om een chick te versieren met moeilijke praatjes en liters breezer, als worstelaar wijs je aan en vertel je hoe het zit. Geniaal!

SHOW ME THOSE BOOBIES

BALLETJE BALLETJE in TORONTO
BALLETJE BALLETJE in TORONTO
Hmz ik heb ze weleens bezig gezien in Amsterdam op de wallen en eigenlijk kan je niet winnen met het spel balletje balletje. Veelal Joegos die het op argeloze toeristen hebben voorzien in steegjes net achter de wallen. Deze gast is een straat magician en heeft een leuke truc met een balletje en een beker, snap jij het ? Op het einde volgt er nog een verassing.

BALLETJE BALLETJE in TORONTOTHEM CROOKED VULTURES @ LOWLANDS 2009 [VIDEO]
THEM CROOKED VULTURES @ LOWLANDS 2009 [VIDEO]
Wanneer je de gitarist van de Queens of the Stone Age, Josh Homme, voorman Dave Grohl van de Foo Fighters en John Paul van Led Zeppelin bij elkaar zet krijg je Them Crooked Vultures. Een band waar tot nu toe best geheimzinnig over werd gedaan en slechts 2x eerder optrad. Dit weekend stonden ze ineens op Lowlands en wij hebben 14 minuten beeld met redelijke sound. Thnx John!

THEM CROOKED VULTURES @ LOWLANDS 2009 [VIDEO]BOOBIE AEROBICS
BOOBIE AEROBICS
Ik sta er soms verstelt van hoe sommige MILFS eruit zien 3 maanden na de geboorte van een kind. Net zo strak zien ze eruit als voor de zwangerschap al weten wij natuurlijk dat niet alles zo strak (!) meer is na een bevalling. Vandaag een aantal babes die goed bezig zijn met aerobics, wij kijken eventjes mee!

BOOBIE AEROBICSPIZZABABE SHAREA SPEARS
PIZZABABE SHAREA SPEARS
We gaan eventjes over naar de orde van de dag en dan is het weer tijd om het blikje deze week's Pizzababes open te trekken. We beginnen deze week met Sharea Spears wat weer een megababe is in een extra lange gallerie + bonus video. Ik hoor graag in de comments en ratings wat jullie er van vinden.

PIZZABABE SHAREA SPEARSMELANIE WALKER CELEBRATION [FAIL]
MELANIE WALKER CELEBRATION [FAIL]
Ik weet niet precies wat voor krachtvoer ze daar in Jamaica krijgen tegenwoordig maar de ene naar de andere kampioen staat daar op. Hadden we eerst nog alleen Bolt die het ene record naar het andere pakte. Dit weekend was het Melanie Walker die op de 400 meter horde lopen het goud pakte, terwijl ze het aan het vieren is krijgt ze een ritje op de rug van Berlino de mascotte van het event.

MELANIE WALKER CELEBRATION [FAIL]DARIUSZ "TIGER" MICHALCZEWSKI
DARIUSZ "TIGER" MICHALCZEWSKI
Deze Dariusz Michalczewski heeft best een indrukwekkende carriere achter de rug met 83 knock outs op zijn naam. Dat zijn er nogal wat! Deze voormalige Pool die al in 1988 overliep toen hij met het Poolse team bokste tegen het toenmalige West-Duitsland is inmiddels met pensioen en in deze kleine compilatie "Best of Tiger" zien we dus een aantal van zijn knock outs nog eens terug.

DARIUSZ "TIGER" MICHALCZEWSKIOP EEN DAG WEET JE HET, HELI PILOOT
OP EEN DAG WEET JE HET, HELI PILOOT
Toch wel een vette respect hierzo voor deze helicopterpiloot die met gevaar voor eigen leven een wandelaar die van een clif is gevallen redt. Check eventjes hoe dicht de bladen tegen de clif aan zitten. Lijkt wel een beetje op dat spelletje helicopter waar je mannetjes moet redden.

OP EEN DAG WEET JE HET, HELI PILOOTROBBIE FOWLER NINJA KICK
ROBBIE FOWLER NINJA KICK
Het gaat goed met mijn clubje en we zijn zelfs koploper (!) in de NL competitie met nog steeds 0 doelpunten tegen. Deze Engelse Robbie Fowler speelt tegen het Australische Goldcoast united en kan het niet helemaal hendelen dat zijn team wordt afgemaakt. Wanneer hij dan ook nog een duwtje in de rug krijgt van een tegenstander gooit hij er een ninja kick uit.

ROBBIE FOWLER NINJA KICKFIRST TIME SKATEBOARDER
FIRST TIME SKATEBOARDER
Op de Gamescom was er ook nog een skateramp te vinden waar jezelf een beetje mocht gaan stunten op een skateboard. Nou heb ik dat maar niet geprobeert want je zag de een na de ander op z'n snuffert gaan, en zo wil je toch niet vereeuwigd worden voor het nageslacht. Dit jochie doet het in een iets privatere omgeving, de pijn is er niet minder om.

FIRST TIME SKATEBOARDERGAMETIME 796
GAMETIME 796
Je bent vandaag wederom een sluipschutter en in dienst van de engelse SAS. Dit keer moet je geen gevangenen bevrijden maar neem je het op tegen zombies die uit alle hoeken en gaten schijnen te komen. Je hebt vette wapens en flink wat vuurkracht dus het moet allemaal te doen zijn. SAS: Zombie Assault 2, Game on!

GAMETIME 796BEDROOM STRIPTEASE
BEDROOM STRIPTEASE
Op de een of andere manier wat het toch weer een vermoeiend weekend en tijd dus om nog eventjes lekker te relaxen met een dvdtje erbij ofzo. Ik laat jullie vandaag achter bij deze mooie dame in haar slaapkamer waar ze nog een showtje opvoert.

BEDROOM STRIPTEASEWIE VAN DE DRIE
Jia Samantha Eufrat
Jia | Samantha | Eufrat
REAL LIFE GAMEHEROES @ GAMESCOM 2009
REAL LIFE GAMEHEROES @ GAMESCOM 2009
Nou gisteren was het dan zover, tasje ingepakt en op naar de Gamescom 2009 in Köln. Het was er megadruk en toen ik net goed en wel een paar fotootjes gemaakt had was mijn batterij op. Op dit soort beurzen tref ja altijd fans aan van games die zich ook zo uitdossen, dit jaar werd er een recordpoging gedaan om 350 van dit soort figuren bijelkaar te krijgen. Ik heb geprobeert met mijn iPhone nog wat plaatjes te schieten, die staan bij meer lezen. Excuses voor de kwali dus!

REAL LIFE GAMEHEROES @ GAMESCOM 2009SCHIETPARTIJ SUNSET GROOVE
SCHIETPARTIJ SUNSET GROOVE
Ongeloveloos weer wat er zich gister op het Sunset Groove Festival in Hoek van Holland afspeelde. Twee groepen hooligans krijgen het met elkaar aan de stok waarna de politie waarschuwingsschoten lost in de lucht. De groep hooligans antwoordde met een koekje van eigen deeg, maar zij schoten liever horizontaal dan de lucht in. Jammer! Hier de videobeelden...

SCHIETPARTIJ SUNSET GROOVE190KM/H CRASH
190KM/H CRASH
Het kan niet altijd goed gaan met die hoge snelheden waarmee je afentoe rallywagens voorbij ziet komen in clips. Bij deze crash met een een snelheid van 190km per uur gaat het echt goed mis. Kijk eventjes mee!

190KM/H CRASHFROG + GIRLFRIEND = FUN
FROG + GIRLFRIEND = FUN
Wat kan je toch eigenlijk voor zeer weinig geld toch heel veel fun hebben. Je moet daar wel eventjes voor naar buiten om een kikker te zoeken die je daarna deponeert tussen de borsten van je vriendinnetje die net lekker rockband aan het spelen is.

FROG + GIRLFRIEND = FUNHEIDFELD vs ALONSO
HEIDFELD vs ALONSO
Tijdens vrijdags trainingsrondje voor de Spaanse Formule 1 wedstrijd die vandaag verreden wordt op het Circuit de Catalunya. Nick Heidfeld maakt zich klaar om een super snel trainingsrondje te gaan neerzetten als plots Alonso hem inhaalt via de binnenbocht. Een schadegevalletje zonder al te veel gevolgen dus.

HEIDFELD vs ALONSOGAMETIME 795
GAMETIME 795, Target Barbossa
Gisteren is er van het posten niets meer terecht gekomen na mijn reisje naar de Gamescom. Er was prima vermaak daar en onderweg en ik wist niet eens dat er zoveel gameblogs in NL bestonden. Wij gaan vandaag gewoon weer hier een spelletje spelen en dat is Target Barbossa geworden een schietspel waarin je een sluipschutter bent. Game on!

GAMETIME 795WIE VAN DE DRIE
Candice Astarta Gina
Candice | Astarta | Gina
WAT EEN HELD.....
WAT EEN HELD.....
Volgens mij is een rottweiler niet echt geschikt als schaapherders hond en dat blijkt maar weer uit dit filmpje waarin we Duke de rottweiler zien die een beetje geintimideerd wordt door een kudde schapen. Als het baasje een klein beetje helpt dan krijgt onze held weer wat moed. Held op schapensokken!

WAT EEN HELD.....ROUGH PATCH
ROUGH PATCH
Mannen versus vrouwen, het zal altijd wel een soap blijven want ze zeggen niet voor niets mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Deze man dreigt zijn huis uitgezet te worden maar kan nog net op tijd ingrijpen met wat hulp van zijn mannelijke broeders. Hoe het allemaal zover heeft kunnen komen zie je in de laatste 10 sec.

ROUGH PATCHOVERVALLER GEOWNED
OVERVALLER GEOWNED
Deze winkelier staat doodleuk te vertellen hoe hij een overvaller die hem gewapend met een revolver onder schot houdt uit zijn winkel heeft gejaagd. Tot 2x toe waagde hij zijn leven voor een paar miezerige dollar, hoe dom kan je zijn ? Het lukt overigens wel om de overvaller wegtejagen.

OVERVALLER GEOWNED

GAMETIME 794
GAMETIME 794, The Darkness Springs universe
Ik ga zo mijn spullen pakken en als de wiederweer naar Keulen toe want daar ga ik vandaag in het gezelschap voor nog een stel andere collega bloggers de Gamescom beurs uit checken. Ik ben benieuwd wat ik daar allemaal aan nieuwigheidjes ga tegenkomen en een verslag kan je morgen verwachten. Vandaag in de gametime heb ik voor jullie een super tof strategy spel genaamd "The Darkness Springs universe". Bouw een leger, muren en uitkijktorens om je dorp te beschermen tegen indringers.

GAMETIME 794CHRISTINA DEL BASSO [VIDEO + 2010 CALENDAR]
CRISTINA DEL BASSO [VIDEO + 2010 CALENDAR]
In Italie lopen babes rond die je hier in ons NL echt nergens gaat tegenkomen. Mooie volle dames met een hete uitstraling waar je U tegen zegt, zelfs de presentatrice van het journaal is daar nog een hete babe. Terwijl we net achterin augustus zitten is er ook al een mooie kalender van 2010 uit van deze Christina del Basso. Ik zocht de videoshoot er ook nog eventjes voor je bij, kom maar met die tienen, HABBAA!

CHRISTINA DEL BASSO [VIDEO + 2010 CALENDAR]ZWEMMEN in VENETIË [FAIL]
Ik kan me vergissen maar deze beelden lijken afkomstig uit Venetië, en al is het een mooie stad, het is tevens een viesuh stad. Wanneer je naar Venetië gaat in de zomer dan kan je het water waar deze stad door omringd is gewoon ruiken, niet zo heel erg fris om daar in te gaan zwemmen dus. [Het blijkt Las Vegas te zijn]

ZWEMMEN in VENETIË

IT'S WEDGIE TIME
Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat er ooit iemand zo dapper is geweest om mij 'n wedgie te geven. Niet dat ik zo breed of sterk ben ofzo, maar niemand is ooit om dat domme idee gekomen. Toch kom ik regelmatig filmpjes tegen waarin het raak is. Deze dames staan zich wat klaar te maken voor de avond die er aan komt, camera draait en dan is het Wedgie Time!

IT'S WEDGIE TIME


HEADKICK K.O
HEADKICK K.O
Bij World Victory Road's Sengoku 9 wat gehouden werd op 2 augustus schopte Dan "The Handler" Hornbuckle met een welgemikte highkick op het kinnetje van Akihiro Gono, "The Japanese Sensation" knock out. Een van de bruutste knock outs ooit en Gono blijft dan ook maar eventjes liggen.

HEADKICK K.OPIZZABABE NETTY MAJ
PIZZABABE NETTY MAJ
Deze Netty Maj is onze Pizzababe weekafsluiter en valt tevens in de categorie met babes met het betere kontenwerk. Erg lekker deze dame die ook aan mooi blonde krullen geen gebrek heeft. Maandag trekken we weer een nieuw blik open laat totdie tijd eventjes weten door te commenten of te raten wat je van Netty vindt.

PIZZABABE NETTY MAJ100 YEARS of VISUAL FX
100 YEARS of VISUAL FX
Echt een te vette video hierzo die ook nog eens op HD formaat kan kijken hier, maar die ik zelf ook gewoon moest posten. In deze compilatie met visuele effecten uit zo'n 26 films een reis door de tijd waarin in het begin met slimme cameratechnieken werd gewerkt wat later werd opgevolgd door het Blue screen gebeuren terwijl we nu zijn aangeland in het CGI tijdperk.

100 YEARS of VISUAL FXWOLFENSTEIN MOD.
Okay morgen dus de Gamescom in Keulen en hopelijk heb ik daar zondag een leuke reportage over voor jullie. Deze gasten hebben het spel Wolfenstein zo gemod dat je met behulp van een wii remote en een camera al lopen in de echte wereld je toch in Wolfenstein waant. Een soort van virtual reality maar dan anders, de software is hier gratis te downloaden.

WOLFENSTEIN MOD.PUT POCKETING
PUT POCKETING
In de meeste grote steden zie je wel bordjes hangen met daarop de tekst "pas op voor zakkenrollers" of iets van gelijke strekking. In London zijn ze met een pilot begonnen om in plaats van ongemerkt geld uit iemands zak te rollen daar nu juist geld in te doen. Leuk initiatief in deze moeilijke tijden.

PUT POCKETINGZET EENS 'N TOERIST in de FIK
ZET EENS 'N TOERIST in de FIK
Als je denkt alles al wel een keertje gezien te hebben en de meeste kwajongenstreken vroeger zelf ook wel uitgehaald hebt dan heet ik jullie graag welkom in het jaar 2009. Vandaag de dag is het namelijk schijnbaar "fun" om argeloze toeristen het leven zuur te maken. Kijk even naar deze onverlaat die het haar van een Zweedse toeriste in de fik zet in de Londense trein. WTF!?

ZET EENS 'N TOERIST in de FIKJIGGY DJÉ & PETE PHILLY - IK HEB JE !
JIGGY DJÉ & PETE PHILLY - IK HEB JE !
We hebben hier op de site regelmatig muziekclips van meestal wannabe NL rappers. Toch zit er tussen al die falers ook afentoe gewoon iets goeds. Nu is Jiggy Djé voor de meeste hiphop kenners zeker geen onbekende en hij maakte samen met Pete Philly deze fijne zomerplaat afkomstig van 'de Ark de Triomf', het tweede album van Jiggy Djé.

IK HEB JE !GAMETIME 793
GAMETIME 792
Vandaag in de gametime ben je een hamster die gek is op kersjes en die kan je te pakken krijgen door telkens een touwtje uittegooien en daarmee langs de platforms te swingen. Erg leuk en bij dit spel ben ik dan wel eens verder gekomen dan de eerste rond dus dat zou jullie ook moeten lukken. Ping Ping hamster is de naam, Game on!

GAMETIME 793

KENDRA heeft TETTEN
KENDRA heeft TETTEN
Goddamnit deze Kendra Ivy had ik echt nog niet voorbij zien komen in de filmpjes van Ruben of zelfs als Pizzababe al komt ze wel gewoon uit de stal van onze favoriete Hef. In dit filmpje showt ze eventjes haar tetten en ik kan je zeggen die zijn niet mis, een beetje laat vandaag maar dit is wel een mooie afsluiting van de dag!

KENDRA heeft TETTEN

SLINGSHOT ROBBER
SLINGSHOT ROBBER
Deze gast heeft echt een unieke manier gevonden om in auto's in te breken, tenminste ik had het zelf niet kunnen bedenken. Met een katapult, of zelfs simpelweg een elastiekje schiet hij de ruit van de auto waarin hij wilt inbreken kapot om vervolgens er snel vandoor te gaan met de buit. Check ook eventjes hoe de vele toeschouwers het schijnbaar de normaalste zaak van de wereld vinden.

SLINGSHOT ROBBERDOE DAT MAAR EENS NA
DOE DAT MAAR EENS NA
Bij het zien van dit soort clips vraag ik me eigenlijk altijd af hoeveel pogingen ze nu gedaan hebben om dit shot voorelkaar te krijgen. Ik denk erg vaak maar dat wil je eigenlijk ook helemaal niet weten, want dat maakt het filmpje er zeker niet leuker op. We houden het daarom op 1 keer!

DOE DAT MAAR EENS NA


AMBER ROSE TOPLESS - HOT OR NOT
AMBER ROSE TOPLESS - HOT OR NOT
Amber Rose is de vriendin van zanger en beroeps huilebalk Kanye West die meer staat te huilen dan te zingen bij zijn optredens. Gelukkig kan hij ook afentoe uithuilen bij zijn vriendinnetje Amber die gespot werd topless op het strand. Ze heeft een beetje vreemde haar stijl en vandaar dat ik me afvraag, is ze HOT of toch echt helemaal NOT

AMBER ROSE TOPLESS - HOT OR NOTPIZZABABE KATIE FAYE
PIZZABABE KATIE FAYE
Zo vandaag heb ik weer wat geleerd. Deze babe Katie Faye die we al vaker hebben gezien hier op de site heet eigenlijk Yevgeniya Diordiychuk. Sjah, dan kan je beter je naam veranderen in Katie Faye wil je echt bekend worden. Ik vind het een mooie dame ondank haar vreemde naam en het is ook nog eens een bijzonder mooie gallerie.

PIZZABABE KATIE FAYETOP 5 SOCCER FOULS
TOP 10 SOCCER FOULS
In het hedendaagse voetbal staan zoveel camera's opgestelt dat het bijna onmogelijk is om nog ongezien een overtreding te maken, althans voor de camera dan. Sommige spelers komen nog steeds goed weg doordat de scheids het domweg niet gezien heeft. Hier een opsomming van de top 5 overtredingen die op z'n minst donkerrood verdienen.

TOP 5 SOCCER FOULS

THE RACIST COMMENTATOR [KKK TV]
THE RACIST COMMENTATOR [KKK TV]
Ja je kan er om huilen zoals we gisteren weer konden horen bij Kneef en vande Brink waar er weer een stevig woordje werd gewisseld tussen vertegenwoordigers van joden en moslims. Maar ik zie de humor er altijd wel van in. Neem nou deze clip die gewoonweg opnieuw is ingesproken want dit lijkt me niet uitzendbaar.

THE RACIST COMMENTATOR [KKK TV]CARPULL BACKFLIP FAILURE
CARPULL BACKFLIP FAILURE
Gisteren konden we al kijken naar een truck die wel of niet express de vlam in de pijp had en vandaag kijken we naar een auto die zoveel vermogen lijkt te hebben dat die na het optrekken gelijk op z'n kant ligt. Ik vind het knap maar wat gaat er hier nou eigenlijk verkeerd, iemand een verklaring ?

CARPULL BACKFLIP FAILUREBMX vs AIRBAG
BMX vs AIRBAG
Airbags zijn bedoeld voor in een auto en zeker niet om allerlei stunts mee uittehalen. Toch proberen deze gasten een soortement van truc door over een airbag heen te rijden met een bmx fietsje. De kracht van een airbag is zeer groot en kan letsel toebrengen aan een persoon die daar onvoorzichtig mee omspringt.

BMX vs AIRBAG


GAMETIME 792
GAMETIME 792, Yoko
Vandaag ben je een of andere Yoko en beland in een soortement van platform game. Ik heb nog steeds geen tijd gehad om het spel van gister te spelen dus dat ga ik zo eerst maar eens doen. Onthou dat je elkaar probeert verder te helpen als het niet lukt en doe dat in de comments. Ik zeg Game on!

GAMETIME 792GISELE BLACK/WHITE
GISELE BLACK/WHITE
Dit is 'n beetje een laf filmpje van onze vriendin Giselle maar het is niet anders. Het geheel is ook nog eens gefilmd in het zwart wit wat ook nog eens jammer is maar jullie moeten het er maar mee doen. Giselle dus back by popular demand, er staan inmiddels tig Giselle filmpjes op TLP die je HIERRR nog es kan terug vinden.

GISELE BLACK/WHITEBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 [TRAILER]
BATTLEFIELD 2 [TRAILER]
Ik ga dit weekend naar de allergrootste gamebeurs van Europa de Gamescom in Keulen. Helemaal geweldig natuurlijk en ik ben toch wel benieuwd wat ik daar zoal ga tegenkomen aan nieuws op gamegebied. Ik zal mijn camera meenemen om voor jullie een en ander op plaat vastteleggen maar ik laat jullie nu alvast een vette trailer zien van BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 [TRAILER], de Gamescom trailer!

BATTLEFIELD 2 [TRAILER]

MET DE VLAM IN DE PIJP
MET DE VLAM IN DE PIJP
Onze Henk Wijngaard zong zo'n 25 jaar geleden al over het leven van de vrachtwagenchauffeur en zijn ontberingen onderweg naar zijn bestemming. Nou gaat dat eventjes niet op voor deze trucker die meedoet aan een fastpull wedstrijdje maar helaas al blijft hangen bij de start omdat hij de boel in de hens zet. FAIL

MET DE VLAM IN DE PIJPMEISJE DOET PAALDANSJE
MEISJE DOET PAALDANSJE
Je kan het alleen maar waarderen wanneer je babe ineens besluit om paaldans lessen te gaan nemen en er binnen notime zo'n paal in je slaapkamer staat waar ze elke avond voor het slapen gaan nog eventjes in oefent. Ik zou het ie geval geen slecht plan vinden! Deze dame laat haar kunsten zien, wij kijken mee.

MEISJE DOET PAALDANSJE

PIZZABABE ASHLYN
PIZZABABE ASHLYN
Tijdje niets van gehoord deze Ashlyn Letizzia en toch staan er al genoeg galleries van deze mooie dame hier op TLP. Vandaag staat ze net eventjes in de keuken in de spaghetti saus te roeren want ook al is ze een babe er moet natuurlijk wel gewoon gekookt worden voor Pizzaman. Raten maar weer! (+ bonus video)

PIZZABABE ASHLYNZEG MAAR DAG TEGEN JE TANDJES
ZEG MAAR DAG TEGEN JE TANDJES, Dildo vs Teeth
De vader van deze chick was een weekendje logeren en vond op de logeerkamer ineens deze mega dildo in het nachtkastje liggen. Toen hij zijn dochter daar mee confronteerde ontstond er een hevige schermutseling. Zo'n mega dildo is schijnbaar mega functioneel want ze slaat hem alle tanden uit z'n mond. En bedankt!

ZEG MAAR DAG TEGEN JE TANDJESWOMAN vs BULL
WOMAN vs BULL
Deze chick dacht ook wel eventjes heel stoer de straat op te kunnen gaan om de stier uittedagen maar dat loopt toch iets anders af dan ze zich eigenlijk had voorgesteld. Kijk eventjes mee naar de beelden, het komt uiteindelijk wel weer goed met haar trouwens.

WOMAN vs BULLREDBULL ENERGYDOUCHE
Van Redbull krijg je vleugels dat weet iedereen maar er schijnt nu ook nog een nieuwe toepassing te zijn in de vorm van een kutdouche. Je weet wel, als je tenminste een vriendin hebt die afentoe es lactacyd gebruikt. Helaas heeft deze Redull kutdouche wel wat bijwerkingen. Kijk mee!

REDBULL ENERGYDOUCHEPOWNING ANIMALS
POWNING ANIMALS
Deze gast heeft waarschijnlijk nog nooit van Bokito gehoord want hij is een dierentuin in gegaan om de dieren daar eens de vinger te geven. Beetje simpel natuurlijk maar eigenlijk ook wel weer grappig. Ik zit stilletjes te hopen dat er een neefje van Bokito zo bijdehand is om eventjes over een hek te klimmen en 'm een lesje te leren.

POWNING ANIMALSTHE FUNE SMARTPHONE
THE FUNE SMARTPHONE
Het ziet er voor microsoft de laatste tijd steeds minder rooskleurig uit. Apple wint steeds meer terrein en ook de aloude internet explorer verliest terrein. Qua telefonie lopen ze bij Microsoft ook hopeloos achter en dat blijkt maar weer met deze introductie van de Fune een combinatie van telefoon en de Zune.

THE FUNE SMARTPHONEGAMETIME 791
GAMETIME 791
Vandaag ben je beland in Mafia Land en het is de bedoeling dat je je een weg baant door de diverse levels door te rennen springen en zo afentoe een puzzel oplossend. Leuk spel, dus ik zou zeggen doe je best. Heb je hulp nodig of gewoon een mooie score, zet die dan in de comments. Game on!

GAMETIME 791


HOLLEY ANN DOROUGH
HOLLY ANN DOROUGH
We gaan weer eventjes de dagafsluiter doen en ook vandaag heb ik daarvoor weer een fijne babe gevonden uit de stal van ome Hef. Deze Holley Ann Dorough loopt al een tijdje maar mag er nog steeds wezen. Deze videoshoot is uit 2007 en ik heb er als extraatje nog een ietswat oudere clip bijgezet, in totaal bijna 15 minuten kijk plezier.

HOLLEY ANN DOROUGHHORSE vs RALLY CAR [O M G]
Ik dacht eigenlijk dat ik klaar was voor vandaag en dat er geen filmpjes meer te posten waren totdat ene Frank mij deze clip stuurde die eigenlijk te wreed is om te posten maar het is nieuws dus laten we het toch maar doen. In de rally van Argentinie steken er plots een kudde wilde paarden over... - Niet voor paardenliefhebbers -

HORSE vs RALLY CAR [O M G]HOOOOOLIES
HOOOOOLIES
Het voetbalseizoen is weer begonnen mijn clubje doet het nog niet eens zo slecht en de voetbalvandalen zijn ook weer terug van vakantie. Nou valt het de laatste tijd hier in NL nogal mee maar over de grens en met name in het oostblok is het echt vaak raak. Checken we eventjes deze beelden! Dit is geen voetbal, dit is oorlog!

HOOOOOLIES10 DINGEN : VREEMDGAAN
10 DINGEN : VREEMDGAAN
Het internet wordt momenteel overspoelt met dit soort "10 dingen" filmpjes die uit een duitse tv show schijnen te komen die wordt uitgezonden op Sat1. Ze zijn niet allemaal even grappig maar laatst konden we al zien dat drugs en autorijden niet samen gaan vandaag 10 dingen die je niet moet zeggen wanneer je betrapt wordt door je vrouw bij het vreemdgaan.

10 DINGEN : VREEMDGAANPIG RIDE
PIG RIDE
Altijd lachen met die chippannes die toch alles weer geheel in eigen stijl moeten en willen te doen. Neem nou het aloude rodeo fenomeen wat over het grote water nog steeds op massa's bezoekers kan rekenen. In Japan doen ze het net iets anders en hebben ze de stier ingeruild voor een varken. Marianne Thieme kom er maar eventjes in.

PIG RIDEPIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Ik zag dat Bieah weer terug was vandaar dat ik ook meteen maar weer die goeie ouwe potloodtest kit uit de kast gepakt heb en ik moet zeggen dat deze Nicole Lenz deze test glansrijk heeft doorstaan. Goed ze heeft nog niet van Gilette gehoord maar zo is er eigenlijk altijd wel wat. Ik vind het in iedergeval gewoon een babe, raten maar!

PIZZABABE NICOLE


BARCLAYCARD FREERUN 2009
BARCLAYCARD FREERUN 2009
We hebben weer mooie spectaculaire beelden vanaf de Barclaycard Freerunning World Championships in Trafalgar Square, London. Voor de fans van dit soort acrobatische stijlen is er trouwens nu een nieuw deel uit de franse reeks Banilieu 13 die aanteraden is. Wij kijken hoe Tim "Livewire" Shieff winnaar wordt van dit 2009 kampioenschap.

BARCLAYCARD FREERUN 2009WHY ?????????
WHY ?????????
Elke dag zie je wel filmpjes waarvan je denkt waarom toch, wat bezield iemand om een dergelijk aktie met gevaar voor lijf en leden te doen. Vandaag weer zo'n gast die beroemd wil worden op het internet, wij helpen graag een handje mee.

WHY ?????????


PRANK + REVENGE + PRANK
PRANK + REVENGE + PRANK
Ja ach tegenwoordig kan je zoveel verzinnen om je relatie toch altijd spannend en intressant te houden. Neem nou dit stelletje wat we al diverse keren voorbij hebben zien komen en die het toch elke keer weer goed maken met elkaar. Ik vind het echt geweldig, vandaag een simpele maar toch effectieve grap en de wraak aktie.

PRANK + REVENGE + PRANKWHAT DOES VIRGIN MEAN ?
WHAT DOES VIRGIN MEAN ?
Ik heb geen kinderen dus ik hoef dit soort vervelende vragen straks ook niet te gaan beantwoorden. Want hoe leg je namelijk uit aan je 8 jarig oude dochter wat een maagd is ? Lijkt me een toch nog best een vrij moeilijke opgave al doet deze moeder ontzettend haar best om het op een duidelijke en begrijpelijk manier uitteleggen.

WHAT DOES VIRGIN MEAN ?NAAKT RADIO MAKEN
NAAKT RADIO MAKEN
Deze Veronika Nagrova heeft in haar radioshow een weddenschap verloren en moet daarom naakt radio maken. Niks bijzonders zou je denken want dat zie eigenlijk nog niets. Gelukkig zijn er tegenwoordig webcams die je kan ophangen in zo'n radio studio. Nou ja gelukkig, van mij mag ze zich weer aankleden.

NAAKT RADIO MAKENGAMETIME 790
GAMETIME 790
We zijn een beetje laat vandaag met de gametime maar dat mag de pret verder niet bederven want we gaan namelijk plaatsnemen in een monstertruck en het is de bedoeling dat je telkens de finish haalt met een monstertruck die nog enigszins intact is. 4 Wheel Madnes, Game on!

GAMETIME 790SEXY MISSY TARRINGTON
SEXY MISSY TARRINGTON
Ik slaap al maanden erg slecht snachts en ik schat dat deze Missy Tarrington daar nog een extra dimensie aan toe zou kunnen voegen. Omdat wij het zo fijn vinden is ze eventjes onder de douche gaan staan en sopt Missy er aardig op los. Wij kijken zoals gewoonlijk weer graag eventjes mee.

SEXY MISSY TARRINGTONOF JE WORST LUST
OF JE WORST LUST
Pornosterretjes genoeg op het internet en nog meer wannabe's al heeft deze Joanna Angel haar sporen allang en breed verdiend in de biz. Joanna komt er eerlijk voor uit dat ze gek is op worst en valt daarom een onschuldige Duitse slager lastig met haar praktijken.

OF JE WORST LUST

BAVARIA CITYRACE 2009 [VIDEO + UPDATE]
BAVARIA CITYRACE 2009 [VIDEO]
Gisteren was het dan weer zover de Bavaria / Redbull City race 2009 met onder andere Redbull rijder David Coulthard die in zijn bolide de straten van Rotterdam weer eens onveilig maakte. We hebben een zeer mooie compilatie en het rondje van David Coulthard himself, voor de rest van de beelden verwijs ik je naar SBS6. En de eerste foto's!

BAVARIA CITYRACE 2009 [VIDEO]

Ook Patje heeft zijn filmrolletje laten ontwikkelen en dit is het resultaat. 1 | 2 | 3 TOP!

HUMANOID AUTOMONOUS POLICE ROBOT
HUMANOID AUTOMONOUS POLICE ROBOT
Hmz als ik dit soort beelden zie van hoe het Amerikaanse Pentagon de nabije toekomst ziet, dwz gecontroleerd door een gerobotosieerde politiemacht dan huiver ik toch wel een beetje en waan je je tevens eventjes in de film Terminator. Toch worden aan dit soort projecten gewerkt en verwacht men dat dit in 2025 werkelijkheid is.

HUMANOID AUTOMONOUS POLICE ROBOTTOCH MAAR HANDSFREE DAN ?
TOCH MAAR HANDSFREE DAN ?
Het is echt ongelovelijk met wat voor soort postbus 51 spotjes ze in het buitenland telkens weer komen. Neem nou deze spot om het handsfree bellen en zeker sms'en terwijl je auto rijdt te ontmoedigen. Bij mij werkt het!

TOCH MAAR HANDSFREE DAN ?PIZZABABE KIMBERLY
PIZZABABE KIMBERLY
Het zou maar zo een verloren achterkleinkind van onze eigenste Frits Philips kunnen zijn deze Kimberly met dezelfde achternaam. Ik weet niet of jullie nu al eens wisten dat ik ogen zeer belangrijk vind bij een babe, dat geeft namelijk meteen de nodige uitstraling. Deze Kimberly heeft zeegroene ogen en de rest is ook niet verkeerd, jummie!

PIZZABABE KIMBERLYSTRIKEFORCE : CARANO vs CYBORG
GINA CARANO vs CRISTIANE SANTOS
Gina Carano is een 27 jarige Amerikaanse MMA vechter. De tot afgelopen zaterdag ongeslagen Carano nam het op tegen de blonde Brasliaanse Cristiane Santos die de onheilspellende bijnaam "Cyborg" heeft. Het gevecht is afgesloten over 5 rondes maar Santos heeft slechts één ronde nodig om de toch best mooie Gina te slopen.

GINA CARANO vs CRISTIANE SANTOSAUTOMATIC DOOR FAIL
AUTOMATIC DOOR FAIL
Wanneer je voor het allereerst in de grote stad bent zie je natuurlijk allerlei nieuwe en vreemde zaken. Zoals bijvoorbeeld dit chique nieuw gebouw ergens in Iran. Het valt niet mee om dan de weg naar buiten te vinden zeker niet als je nog nooit van je leven van automatische schuifdeuren hebt gehoord. Gelukkig is er altijd nog de ouderwetse kop door de ruit manier.

AUTOMATIC DOOR FAILKEN BLOCK vs LADA CLUB
KEN BLOCK vs LADA CLUB
Het kan niet missen dat we door al dat Formule 1 geweld bij de Rotterdamse Straatrace de aankomende dagen veel aandacht besteden aan autosport. Zo verwacht ik eigenlijk nog wel wat mooie fototjes van vriendje Pat die daar gister hoogstpersoonlijk aanwezig was. Driftkoning Ken Block zien we terug bij de jongens van de Lada club.

KEN BLOCK vs LADA CLUBGAMETIME 789
GAMETIME 789
Nog een weekje ofwat en we zitten tegen de 800 games aan die je in dit overzicht en natuurlijk door het games knopje boven nog eens allemaal op een rijtje terug kan vinden. Vandaag het oeroude arcade spel Blast wat nieuw leven ingeblazen is door nieuwe graphics en verbeterde game play. Game on!

GAMETIME 789

SARAH UNDERWOOD POWERRRRR
SARAH UNDERWOOD POWERRRRR
Op de zoektocht naar de Pizzababe van het jaar kom ik alweer genoeg kanshebbers tegen waarvan ik nu alweet dat ze het in december ver gaan schoppen in de uiteindelijke verkiezing. Deze Sarah Underwood is zo'n meisje die hoge ogen gooit in mijn boekje. Wat vinden jullie ervan maakt Sarah Jean een beetje kans ?

SARAH UNDERWOOD POWERRRRRALS JE HAAR MAAR GOED ZIT
ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT
We gaan eventjes over naar een of andere ghetto in een grote stad over het lange water, Amerika dus land of the free en waar het recht van de sterkste nog altijd geldt. Waar deze dames om vechten is niet duidelijk dat ze ook oog blijven houden voor hun uiterlijk blijkt uit het feit dat ze op tijd eventjes stoppen om het haar weer in model te brengen. FIGHT!

ALS JE HAAR MAAR GOED ZITFILMPJE ? DISTRICT 9 ONLINE KIJKEN
Zondagmiddag niets te doen dus waarom niet gewoon eventjes lekker een filmpje kijken vanachter je PC. En dan heb ik het niet over die oude rotzooi wat in de videotheek ligt, nee via deze überlink kan je gewoon de allerlaatste bioscoopfilms direct op je scherm toveren. Zo staat bijvoorbeeld de kaskraker District 9 die pas in oktober uitkomt er ook al tussen. Zakje chips erbij en gaan, Graag gedaan hoor!

FILMPJE ? DISTRICT 9 ONLINE KIJKEN

WIE VAN DE DRIE
Deni Hannah Crystal
Deni | Hannah | Crystal
KUNST & BROOD
Ik heb alweer een paar liter koffie op en dat begin ik wel te voelen in mijn maagje tijd dus om zo eens wat te eten te pakken in de vorm van een broodje ofzo. Je kan met brood ook creatief zijn zo creatief zelfs dat het zonde is om het op te moeten eten, een paar voorbeelden.

KUNST & BROOD

THE GOAL THAT WAS NEVER SCORED
THE GOAL THAT WAS NEVER SCORED
Het zal je gebeuren als bezoekende partij dat je een zuivere goal scoort die ijskoud wordt afgekeurd. Het gebeurde allemaal in de wedstrijd Bristol City vs Crystal Palace toen aanvaller Freddie Sears van Palace deze goal maakte die ruim een meter over de achterlijn gaat maar toch afgekeurd wordt. FAIL!

THE GOAL THAT WAS NEVER SCOREDWEG WERKZAAMHEDEN
WEG WERKZAAMHEDEN
Als er in Rusland iets fout gaat dan gaat het ook meteen goed fout zo lijkt het. Tijdens wat wegwerkzaamheden waarbij de halve snelweg is afgezet let één automobilist helemaal niet op en rijd vol de wegafzetting in. Wat ze daar precies aan het doen zijn weet ik niet maar het geeft wel een flinke boem.

WEG WERKZAAMHEDENC.R.I.S.T.A.L. [GADGET v/d WEEK]
C.R.I.S.T.A.L. [GADGET v/d WEEK]
Vanaf vandaag staat dit C.r.i.s.t.a.l. systeem wat, Control of Remotely Interaced Systems using Touch-based Actions in Living spaces betekent boven aan mijn verlanglijstje van wannahaves. Ik zit elke avond met een zooi afstandsbedieningen te worstelen waar ik me blauw en geel aan erger. Dit is de ultieme oplossing, kijk mee!

C.R.I.S.T.A.L. [GADGET v/d WEEK]JANKEN OM RUNESCAPE
JANKEN OM RUNESCAPE
Deze gast is net 74 miljoen kwijt geraakt in het spel Runescape en moet er eigenlijk een beetje om huilen. Het schijnt nogal veel te zijn en een paar medespelers tonen hun medeleven maar dat mag niet echt baten. Deze gamer is ontroostbaar, check.

JANKEN OM RUNESCAPEGAMETIME 788
GAMETIME 788
Op de zondagmorgen de aarde beschermen tegen vijandige invaders, is een goed begin van de dag dacht ik zo. In dit Gummy War vallen de Gummies uit de hemel nadat de mensheid door het de ruimte in sturen van ons afval een klein roze planeetje heeft verwoest waar deze Gummies totnutoe leefde. No Mercy!

GAMETIME 788

BRIANA LEE is SCHOOLGIRL
BRIANA LEE is SCHOOLGIRL
We gaan nog eventjes een kijkje nemen in huize Briana Lee want ik vind deze Briana eigenlijk toch wel een erg lekker dame. Vorige week hadden we al een fijne clip van haar in de badkamer en daar komt vandaag deze nog eens bij. Briana dus in een schooluniformpje.

BRIANA LEE is SCHOOLGIRLFORMULA DRIFT
FORMULA DRIFT
Terwijl er dit weekend in Rotterdam het Bavaria city race gebeuren plaats vindt gebeuren er in de rest van de wereld ook allerlei leuke events. Zoals bijvoorbeeld deze Formula Drift Competitie waarin de superautobacs telkens een andere stad aan doen om daar hun driftkunsten te vertonen. Ik heb alle filmpjes eventjes bij elkaar gezocht.

FORMULA DRIFTSCHWINGGGG!
SCHWINGGGG!
Sommige mensen hebben toch wel lef al zou ik dit misschien zelf ook nog wel eens willen uitproberen. We gaan hangen aan een kraan die je vervolgens een zwiepert geeft, het water is wat ondiep zo te zien maar dat mag de pret niet drukken. Check deze lauwe move!

SCHWINGGGG!900cc MONSTER GO KART
900cc MONSTER GO KART
Het kost wat tijd en voorbereiding en je moet de nodige handigheid hebben maar de gasten bij J&D Fabrications hebben het dan toch voor elkaar gekregen om hun eerste Monster Go Kart prototype rijklaar te krijgen. Deze kart beschikt over een Honda CBR 900 motorstuk en dat zorgt voor de nodige power. Check eventjes deze vette beelden.

MONSTER GO KARTWIE VAN DE DRIE
????? Altea Deni
Shawna | Altea | Deni
DE OPLOSBARE BIKINI [VIDEO]
Wat een geweldige uitvinding deze oplosbare bikini die je eigenlijk gewoon onopgemerkt aan je babe moet geven natuurlijk. En dan maar afwachten tot ze het water in gaat waarna het de bedoeling is dat de bikini helemaal in het niets oplost. Bij Clint waagde ze de proef op de som en filmde ze al dit lekkers ook nog eens voor het nageslacht, goeie aktie!

DE OPLOSBARE BIKINI [VIDEO]

9MM vs iPHONE
9MM vs iPHONE
Er zijn sommige mensen die het helemaal gehad hebben met het toelatingsbeleid van Apple wat betreft de iPhone apps die verkrijgbaar zijn in de online Apple store. Voor deze revolverheld was het weigeren van de Google Voice app de laatste druppel, via deze app kan je dus gratis bellen iets waar Apple's partner At&t niet echt blij mee is. De iPhone moet dood!

9MM vs iPHONEAUDI RS6 EVO vs YAMAHA R6
AUDI RS6 EVO vs YAMAHA R6
Dit soort videos zijn eigenlijk altijd kicken om te zien maar raad ik toch ten zeerste af om zelf te gaan proberen. We gaan namelijk racen met een Audi RS6 Evotech tegen een Yamaha R6 motor, mooie beelden en sjah wie er sneller is lijkt me duidelijk. Ze behalen in iedergeval snelheden van over de 330 km per uur! Don't try this at home...

AUDI RS6 EVO vs YAMAHA R6CHASE GONE WRONG
CHASE GONE WRONG
Wanneer de politie je op de hielen zit dan kan je maar beter stoppen vooral als dat gebeurt in Amerika waar ze je meteen met de halve politiemacht + nieuws helicopters volgen. Deze gast dacht toch te kunnen ontkomen maar raakt verwikkelt in een ernstig ongeluk. OMG!

CHASE GONE WRONGPARALLEL PARKEN DOE JE ZO
PARALLEL PARKEN DOE JE ZO
We zien zo afentoe dames die hun rijbewijs bij een pak wasmiddel gekregen lijken te hebben als je tenminste naar de parking skills kijkt. Nou kan je als vader eigenlijk wel trots zijn met een zoon als deze die met z'n amper 7 jaar toch eventjes zijn autootje erg strak parkeert. Kijk dames zo makkelijk is het toch niet ?

PARALLEL PARKEN DOE JE ZOGAMETIME 787
GAMETIME 787
Het aloude zoek de kleurtjes bijelkaar spelletje maar dan met een extra moeilijkheidsgraad. Het zijn er namelijk niet zo heel erg veel en ze liggen afentoe best moeilijk bijelkaar. Je kan schuiven maar doe dat zo min mogelijk en snel mogelijk wat anders kost het je punten. Game on!

GAMETIME 787CHRISTINA met BONTJAS
Als je zo weinig aan hebt als deze Cristina dan wil je het nog wel eens koud krijgen en daarom een fijne bontjas aan doen. Ik wil dit keer niets horen over dat bont ondiervriendelijk is en dat soort dingen, ik zie deze dame graag zo rondlopen in mijn huis.

CHRISTINA met BONTJASJDM ALLSTARS 2009 DRIFTERS
JDM ALLSTARS 2009 DRIFTERS
We gaan eventjes over het kanaal naar het Wembley stadion waar aldaar op de parking het JDM Allstart Drift Festival 2009 werd gehouden op 9 augustus jl. Zoals in eigenlijk elk drift filmpje ook in deze clip weer spectaculaire beelden en dat in HD Formaat!

JDM ALLSTARS 2009 DRIFTERS

IDIOT + FIRE = FAIL
IDIOT + FIRE = FAIL
Er zijn zo van die mensen die je vooral als ze dronken zijn extra goed in de gaten moet houden omdat er dan meestal vreemde zaken gebeuren. Zo ook eigenlijk deze gast die het briljante idee kreeg om vuur te gaan spugen, helaas gaat het niet helemaal zo als gepland.

IDIOT + FIRE = FAILRUSSIAN STREET FIGHT
RUSSIAN STREET FIGHT
Als ze afentoe die Russische filmpjes bekijkt dan lijkt het net of dat de meeste mannen gewoon hele dagen op straat staat te zuipen ofzo. Regelmatig breken er vechtpartijtjes uit zonder dat we eigenlijk de aanleiding weten. Deze gast vecht een beetje min en slaat zijn tegenstander uiteindelijk met een paal naar de grond.

RUSSIAN STREET FIGHTWOMAN OF PLAYBOY 1
WOMAN OF PLAYBOY 1
Net zoals vorig jaar zomer sluiten we ook deze zomer af met een serie filmpjes met fijne Playmates. Het zijn er in totaal 4 geworden waarvan vandaag de eerste. Mocht je de compilaties van Girls of Playboy van vorig jaar nog eens terug willen zien dan kan dat, en doe je hierrrr. Enjoy!

WOMAN OF PLAYBOY 1PIZZABABE CASSIE
PIZZABABE CASSIE
Vorige week konden we nog een filmpje zien van Cassie Keller en vandaag doen we daar nog een leuke gallerie bij al stond er eigenlijk al eentje van deze blonde babe. Een beetje magertjes naar mijn zin maar natuurlijk gewoon zwaar do-able. Gisteren vielen de comments bij de Pizzababe wat tegen door de vlaamse schone die ineens voorbij kwam, dat kan vandaag beter.

PIZZABABE CASSIEWO BIN ICH ? [100% OWNAGE]
WO BIN ICH ? [100% OWNAGE]
Op dit jaars Nature One festival, wat sinds 1995 tijdens het eerste weekend van augustus plaatsvind op de voormalige Amerikaanse raketbasis Pydna was "Smile is the Answer" het thema. Dus toen deze duitser compleet de wegkwijt voor de tent van een aantal NL partyganger neerklapte besloten ze wat te lachen met hem. OWNED!

WO BIN ICH ? [100% OWNAGE]

Update: Hier de videos van het feest!
IK BEN JE BITCH NIET
IK BEN JE BITCH NIET
Geweldig nummer hier eigenlijk wel van 'Het Monica Da Silva Trio' wat o.a. bestaat uit Tim Kamps en Arjen Lubach die we nog kennen van Buro Renkema. Er zat ooit ook es ene Monica bij maar die haakte dit jaar eigenlijk af. Het nummertje gaat over journaal voorleesheld Philip Freriks, en de mannen maken een duidelijke statement lijkt me. Leuk gedaan!

PHILIP FRERIKS, IK BEN JE BITCH NIETCHICK FIGHT !
CHICK FIGHT !
Vrouwen kunnen om de vreemdste zaken ruzie krijgen met elkaar en ook dit keer is dat niet anders. Een van de meiden beschuldigd de ander ervan aan haar telefoon gezeten te hebben en dat vraagt om een gevecht. Die met de zwarte haren kickt toch wel aardig ass.

CHICK FIGHT !ZO DAT IS SCHRIKKEN
ZO DAT IS SCHRIKKEN
Deze chick heeft echt alle geluk van de wereld als ze tijdens een rally het parcour wilt oversteken, uitglijd in de modder en ternauwernood aan de dood kan ontsnappen door zich op het laatste moment tegen aan auto aantedrukken. Slaap nog niet uit ? Wel na het zien van dit.

ZO DAT IS SCHRIKKENDAS PECH, AUTO WEG
DAS PECH, AUTO WEG
Ik ken persoonlijk mensen die dit is overkomen dus zo raar is het eigenlijk niet. Okay niet helemaal zo, maar je handrem bijvoorbeeld vergeet je maar zo es een keertje wanneer je op een heuveltje geparkeerd staat. Deze beste man heeft echt helemaal niets door totdat hij toch maar es gaat kijken waar al die tumult om tedoen is.

DAS PECH, AUTO WEGGAMETIME 786
Een vrij simpel spelletje eigenlijk dit Wizzard & Wizzard maar daarom niet minder leuk. Je bestuurt twee tovenaars die met toverkunsten proberen het kasteel vrij te houden van een ballonaanval. Naja, vuren doe je gewoon met de muisknop en highscores kan je kwijt in de comments. Game on!

GAMETIME 786ALISON ANGEL wast VRIENDINNETJE
ALISON ANGEL wast VRIENDINNETJE
De babe Alison Angel is allang geen onbekende meer voor de altijd oplettende TLP bezoeker en zo hoort dat natuurlijk ook. Vandaag heeft Alison voor ons een vriendinnetje meegenomen en alvorens ze op stap gaan met z'n tweeën zorgen de dames er eerst voor dat ze fris en fruitig voor de dag kunnen komen door saampjes onder de douche te stappen. Wij kijken natuurlijk graag weer mee. [REPOST]

ALISON ANGEL wast VRIENDINNETJEWHILE I WAS AWAY
WHILE I WAS AWAY
Wat een geweldige video is dit! Je moet wel een klein beetje geduld hebben want het duurt in totaal bijna 8 minuten maar ene JD ging dus backpacken in Europa, vertelde dat zijn vriendin en nam zijn telefoon niet mee. Mevrouw was het vergeten en probeerde tevergeefs haar vriendje 2 weken lang te bellen en emailen etc. Lees mee! [TIP!]

WHILE I WAS AWAYFLAUWVALLEN tijdens STRIPACT [FAIL]
FLAUWVALLEN tijdens STRIPACT
Haha wat een held is deze gast zeg, tijdens een stripshow wordt hij uit het publiek gehaald om zo de strippende dame Milly D'Abbraccio van dichtbij wat beter te kunnen bewonderen. Als Milly op het punt staat het echt spannend te maken wordt het voor deze heldhaftige Italiaan allemaal teveel en valt hij flauw. FAIL!

FLAUWVALLEN tijdens STRIPACT [FAIL]BARBARA STEEMAN NAAKT - HOT OR NOT
BARBARA STEEMAN NAAKT - HOT OR NOT
Wat leven wij toch eigenlijk maar in een saai landje met z'n allen. Checken we eventjes onze vlaamse zuiderburen namelijk daar is de politiek wel wat heter eigenlijk. Gemeenteraadslid van de Open VLD, Barbara Steeman uit Lokeren is gewoon een BABE en dat heeft de Ché ook ontdekt en vroeg haar te komen poseren. HOT!

BARBARA STEEMAN NAAKT - HOT OR NOTPIZZABABE TESS
PIZZABABE TESS
De Pizzababe van vandaag is ene Tess Taylor geworden die een paar heerlijke borsten heeft als je het mij vraagt. Dit zijn de tetten zoals ik ze graag zie en verder ziet Tess er trouwens ook niet verkeerd uit. We hadden nog niets staan van deze babe dus het is eigenlijk haar debuut. Laat maar horen wat we vinden!

PIZZABABE TESSTURK 4 LIFE
TURK 4 LIFE
We gaan weer eventjes naar wat kansloze gasten kijken en luisteren die maar weer eens aangeven hoe goed de integratie van deze 2e of 3e generatie nieuwkomers wel niet gelukt is. Sjah, je moet echt niet fokken met deze jongens schijnbaar, kansloos!

TURK 4 LIFEGA ES DEAUD [!]
GA ES DEAUD
Deze Poolse gast verdiend echt de doodstraf omdat hij een kat zo mishandeld dat het diertje bijna het loodje legt. Hij stopt de kat in een extractor fan, wat dat ook mogen zijn, waardoor de kat meters wordt weggeschoten. Gelukkig was een van de omstanders zo sportief om dit filmpje in te sturen naar een Poolse nieuwszender. De dieren mishandelaar zit momenteel voorlopig vast!

GA ES DEAUDXXX SCENES of BRUNO
XXX SCENES of BRUNO
Als je al twijfelde om naar Bruno te gaan laat mij je dan vertellen dat je net zo goed kan wachten tot deze film op dvd uit is want je mist er niet zo veel aan. Mocht je toch nieuwsgierig zijn waar al die fuzz toch om te doen is dan kan je in deze clip alle XXX scenes uit die film wat tevens ook het enige stukje is waar ik nog een om kon lachen.

XXX SCENES of BRUNOBEROOFD in de METRO
BEROOFD in de METRO
Ik heb nog maar net de slaap uit en zit hier net aan een koppie koffie om echt wakker te worden. Deze gast had eigenlijk ook eventjes een sloot koffie moeten drinken voordat hij in de metro stapte. Terwijl hij lekker ligt te meuren komt er een duister figuur naast hem zitten die hem professioneel van zijn tas en andere waardevolle spullen beroofd.

BEROOFD in de METROBREAKDANCEN doe je NIET ZO
BREAKDANCEN doe je NIET ZO
Een allereerste vereiste wanneer je gaat breakdance is een glade ondervloer en wat ruimte om te bewegen. Helemaal geen slecht idee dus van deze gast om dan maar je moves in de keuken te showen. Jammer dat er toch nog iets in de weg staat.

BREAKDANCEN doe je NIET ZOGAMETIME 785
GAMETIME 785
Het is een topweek qua games als je het mij vraagt want ook vandaag heb ik weer een leuke uitdaging voor je gevonden. Het spel heet Gravetee 2 en het is de bedoeling dat je in de ruimte wat gaat spelen met de zwaartekracht en wiskunde. Ik hoor graag hoe jullie het er vanaf brengen.

GAMETIME 785HEGRE'S BEACHBABES
HEGRE'S BEACHBABES
Petter Hegre verblijd het hele wereldwijde internet al jaren met zijn mooie galleries en nog mooiere vrouwen. Ik meen dat hij zelf met model Luba getrouwd is wat tevens verklaard waarom deze Luba een paar jaar geleden zoveel overal te zien was. Petter is met zijn tijd mee gegaan en maakt tegenwoordig ook mooie clips. In deze clip zien we Krysta, Lysa & Ruslana gezellig met z'n drietjes op het strand. Sweet dreams alvast!

HEGRE'S BEACHBABESTHE SEXY KARINA MARQUES
THE SEXY KARINA MARQUES
Eindeloos lange benen, lange blonde krullende haren en een voorgevel om U tegen te zeggen. Zo zou je deze Karina Marques eigenlijk met een zin kunnen bechrijven. Een schatje dus deze dame waar bij de buurtjes een mooie video van staat. Check de check!

THE SEXY KARINA MARQUES

DANCE PARADE 2009 [DE FOTO'S]
DANCE PARADE 2009 [DE FOTO'S]
Door die hakkende omaatjes en de normale dagelijkse gang van zaken was ik toch bijna vergeten deze ubermooie foto's van vriendje Ace te posten. Voor de fijnigheid heeft hij er ook nog een lekker stukje muziek bij gezet, zo kom je door het kijken luisteren weer helemaal in het feestgevoel.

DANCE PARADE 2009 [DE FOTO'S]

REDBULL FLUGTAG 2009 [THE VIDEO]
REDBULL FLUGTAG 2009 [THE VIDEO]
Helaas worden er door de Tros geen nieuwe afleveringen meer gemaakt voor "Ter land Ter zee en in de Lucht". Niet getreurd want Redbull Rusland lijkt dit concept gewoon schaamteloos te hebben gekopieerd. Althans daar lijkt deze Flugtag 2009 toch een beetje op. Er is ook nog een uitgebreide HD gallerie beschikbaar..

REDBULL FLUGTAG 2009 [THE VIDEO]K1 WGP TOKYO 11/08/2009 [FULL 3HR]
K1 WGP TOKYO [11/08/2009 FULL], k1fight
Love it or Hate it, feit is dat er gister weer een K1 WGP toernooitje was in Tokyo. Meestal lopen er op die toernooitjes overwegend veel Nederlanders rond maar dat was dit keer wel anders. O.a. Peter Aerts was er om de Nederlandse eer te verdedigen. Of dat hem goed afging zie je in deze twee video's van het gehele event. YW!

K1 WGP TOKYO 11/08/2009 [FULL 3HR]PIZZABABE COURTNEY
PIZZABABE COURTNEY
Deze Courtney Tyler konden we eigenlijk pas één keer eerder hier zo op de site bewonderen en dat is best een beetje weinig voor een dame met zo'n lekker koppie. Ik vind het helemaal goed al lijken haar tetten een beetje twee verschillende kanten op te staren. Ik kan het er op en denk dat jullie ook niet veel te klagen hebben.

PIZZABABE COURTNEYASHLEY GREENE NUDE - HOT OR NOT ?
ASHLEY GREENE NUDE - HOT OR NOT ?
De 22 jarige Amerikaanse actrice Ashley Michelle Greene die we o.a. kennen uit de film Twilight is de volgende in het rijtje met celebs die onvoorzichtig is met naaktfoto's. De nietsverhullende plaatjes doken gister op het internet op en vandaar dat ik meteen maar eventjes aan jullie vraag : wat vinden wij van deze Ashley Greene, HOT or NOT ?

ASHLEY GREENE - HOT OR NOT ?LAPTOP THROWING
LAPTOP THROWING
Ik kwam van de week al een filmpje tegen van Ice T, die een Apple Macbook met een hamer aan het slopen was en vandaag een groepje gasten die het grappig vinden om met laptops te smijten. Het wordt nog gekker want zijn maatje vangt de laptops elke keer tussen zijn bilnaad op. Ga d'r maar aan staan.

LAPTOP THROWINGVINH BUI doet IMAGINE
VINH BUI doet IMAGINE
Het Idols seizoen is in sommige landen weer begonnen en zo ook in Australie waar ze momenteel met de voorrondes bezig zijn. Tijdens een van die voorrondes kwam deze Vinh Bui het nummer Imagine van John Lennon zingen, het flowt helaas niet echt zoals het origineel maar de jury is de beroerdste niet en hij krijgt nog een herkansing.

VINH BUI doet IMAGINEFORKLIFT vs BOTTLES = FAIL
We hebben vandaag een uitzendkracht die zo te zien zijn langste tijd wel weer gehad heeft bij deze baas. De opdracht was om een pallet vol met glazen flesjes uit het schap te tillen en niet om er maar meteen glasbakvoer van te maken. In het tweede filmpje zie je dat het ook al weleens fout gaat bij het uitladen van de vrachtwagen.

FORKLIFT vs BOTTLES = FAILHUMANTHESIZER
Ene Calvin Harris performt in deze clip zijn nieuwe single "Ready For The Weekend" op een wel heel bijzondere wijze. Aanwezig zijn 15 mooie bikini modellen die een Bare Conductive bodypaint behandeling krijgen, dat is een soort inkt die een electriciteit geleidende stof bevat waardoor je dus een levende synthesizer nabootst. Check!

HUMANTHESIZERGAMETIME 784
GAMETIME 784, Ambulance Rush
Ook vandaag weer een grappig spelletje want je bent vandaag namelijk de bestuurder van een snelle ambulance. Vandaar ook de naam Ambulance Rush, pik zoveel mogelijk patienten op en doe dat zo snel mogelijk is denk ik de bedoeling. Al slaag ik er alleen nog maar in om ze dood te rijden, misschien kan jij het beter ? Game on!

GAMETIME 784DRABINOVA POWERRR
DRABINOVA POWERRR
Omdat Ruben de laatste 2 jaar de babes heeft verzorgd is het voor mij weer een beetje zoeken naar de juiste kanalen met de juiste babes. Deze Suzanna Drabinova bijvoorbeeld staat al een paar keer hier op TLP maar dit filmpje uit de YES NOW serie kende ik eigenlijk nog niet. Hier staan alle andere clips van Suzanna Drabinova op Tastelikepizza!

DRABINOVA POWERRRDRUGS & DRIVING
DRUGS & DRIVING, 10 THINGS
Wanneer je met drank achter het stuur gaat zitten ben je bij bijvoorbaat al verkeerd bezig. Je hoeft niet eens teveel gezopen te hebben of een ongeluk te veroorzaken, met drank op achter het stuur is sowieso fout. In NL willen ze nu ook gaan controleren op drugsgebruik in het verkeer omdat dat ook gevaarlijke situaties kan opleveren. Kijk maar eens mee..
HOUSE OF LOVE
HOUSE OF LOVE
Er zijn van die momenten dat je het liefst meteen eventjes je tanden poetst als je wakker wordt. Een avondje daarvoor stevig doorzuipen kan zo'n reden zijn. Je wordt dan wakker met zo'n smaak in je bek of er de hele nacht een dooie rat ofzo in heeft liggen slapen. Doe je het niet voor jezelf dan wel voor een ander misschien ?

HOUSE OF LOVEBUROSTOEL FACEPLANT
BUROSTOEL FACEPLANT
Altijd wel leuk dit soort stunts waarbij iemand zo hard mogelijk op een burostoel van een heuvel afgaat. Je hebt zelfs officiele burostoel racewedstrijden, zelfs in Nederland. Deze chick was wat aan het oefenen maar had dat beter op een iets beter geasfalteerde weg kunnen doen. [Thanks Zach!]

BUROSTOEL FACEPLANTPIZZABABE SYLWIA
PIZZABABE SYLWIA ROMANIUK
Ook vandaag heb ik na veel zoeken weer een mega babe voor jullie gevonden die ik tot Pizzababe van de dag promoveer. Het is de Poolse Sylwia Romaniuk in een zeer mooie gallerie ergens aan de zeekust. Ik zeg habba en ik denk dat jullie het met me eens zijn vandaag. Ik zie het wel weer in de comments en ratings, doe je best.

PIZZABABE SYLWIACHRIS MARTIN INCRED. CRASH
CHRIS MARTIN INCRED. CRASH
Echt ongelovelijk dat de Britse Supersport racer Chris Martin aan deze crash op het Engelse Brand Hatch "slechts" een gebroken pols overhoud. Want als je hem zo ziet stuiteren door de lucht en zelfs van het parkour af met een driedubbele salto en schroef vrees je toch het ergste. Kijk eventjes mee.

CHRIS MARTIN INCRED. CRASHPAALDANSEN DOE JE dus ZO
PAALDANSEN DOE JE dus ZO
Het valt nog niet mee dat paaldansen al wordt het wel steeds populairder en hebben wij met ons kleine landje al jaren een heuse wereldkampioene in huis. Deze dame in het volgende filmpje kan er ook wat van en geeft voor ons eventjes een leuke show weg. Kijk dat is nou topsport!

PAALDANSEN DOE JE dus ZOCROSSDRESS + BASS
CROSSDRESS + BASS
Als je denkt dat je alles al een keer gezien hebt op het internet dan ga ik je vandaag uit die nattedroom helpen want zelfs ik heb nog nooit een Aziaat in een rose jarretel pakje op een bass gitaar zien spelen. Ik krijg bij dit soort clips altijd zo'n, waarom toch ?!, gevoel.

CROSSDRESS + BASSPEÑAROL SOCCER FIGHT
PEÑAROL SOCCER FIGHT
Het was aardig raak dit weekend in Uruquay waar de teams Penarol en Newells tegenover elkaar stonden en erna een schermutseling bij een kopbal stevige klappen worden uitgedeeld. De andere spelers van beide teams bemoeien zich er ook mee en zo ontaard deze wedstrijd in een massale vechtpartij.

PEÑAROL SOCCER FIGHTGAMETIME 783
GAMETIME 783
Grappig spelletje vandaag deze Warp shoot wat een klein beetje lijkt op golf, want ook bij deze punten telling kan je zogenaamd par spelen. De bedoeling is dat je telkens met het balletje warpt naar de finish en dan kan je onderweg nog wormholes tegenkomen of andere zaken die je kunnen helpen of soms erg lastig zijn. Game on!

GAMETIME 783UBERSEXY BRIANNA LEE
UBERSEXY BRIANNA LEE
We nemen een kijkje in de badkamer van Brianna Lee die zich net aan het verkleden is zote zien. Ik moet zeggen dat ik het best een lekker snoepje vindt deze dame en het kan bijna geen toeval zijn dat alle Brianna's er op een of andere manier wel goed uitspringen. Hier nog wat meer van haar sexy naamgenoten.

UBERSEXY BRIANNA LEEEPIC OWNAGE
EPIC OWNAGE
Epic zijn eigenlijk alle filmpjes die de gewone en alledaagse filmpjes ruimschoots overstijgen, zo kon je gister bijvoorbeeld al die mega nutshot tegen een boom aan zien. Vandaag een chipanner die niet helemaal heeft nagedacht over de gevolgen mocht het misgaan bij zijn "ik zet mezelf in vuur en vlam" aktie. Zijn vrienden helpen / ownen hem graag eventjes.

EPIC OWNAGEVISSEN DOE JE ZO
VISSEN DOE JE ZO
Elke zomer moet ik de verhalen van onze PJ aanhoren over zijn visavonturen in Frankrijk waar hij zogenaamd de grootste karpers weet te vangen. Klinkt altijd wel spannend maar als ik dan dit soort beelden zie van een meisje die hoogstens een jaar of 8 is dan vraag ik me af hoe moeilijk dat vissen nu eigenlijk is. WTF?!

VISSEN DOE JE ZOTRANSFORMER MAIL
TRANSFORMER MAIL
Een grappige Franse commercial met ondertiteling, wat wel zo fijn is. We zien iemand uitleggen hoe je een brief kan versturen via een website. Je stuurt je tekst, zij printen het voor je uit, gooien de brief in een envelop en sturen die weg. Handig maar helaas alleen nog in Frankrijk.

TRANSFORMER MAILBUI YAH KAH
BUI YAH KAH
Het was een beetje een druk weekend voor me en dat voel ik best wel, eventjes een paar daagjes rustig aan doen dan maar. Wat ik altijd erg relaxend vind is een mooie babe die wat met haar kont aan het draaien is voor een webcam. Vandaag heb ik weer eentje gevonden voor jullie, check de check.

BUI YAH KAHPIZZABABE JESSICA
PIZZABABE JESSICA
Het is weer maandag en dat betekent dat we weer een nieuwe serie Pizzababes klaar hebben staan. We beginnen deze week met de mooie maar toch iets oudere Jessica Joy. Ik kan het erop daar niet van maar er zullen wel weer comments komen over d'r mukken die wel héél erg fake zijn. Raten maar!

PIZZABABE JESSICAGABBER OMA'S
GABBER OMA'S
Gisteren kon je al een verslag zien van de danceparade in Rotterdam dit weekend en vandaag heb ik daar nog een kleine toevoeging op. Terwijl de B2S truck ergens eventjes geparkeerd staat gaan deze 2 oma's helemaal los op de muziek. Geweldig toch!

GABBER OMA'SJOHN ZAPPIA CRASH
JOHN ZAPPIA CRASH
Gisteren tijdens een dragster race op de Willowbank Raceway in Australie reed John Zappia met zijn auto met zo'n 170km per uur vol op de ballustrades nadat hij een klapband kreeg. Gelukkig kon John Zappia ongedeerd de auto uitstappen en hij maakt al plannen om zijn auto te herbouwen voor de volgende race in Sydney.

JOHN ZAPPIA CRASHTYPHOON vs HOTEL
TYPHOON vs HOTEL
Waar ze in Taiwan de afgelopen week al bang voor waren is nu ook echt werkelijkheid. Typhoon Morakot, de 8e typhoon al dit jaar heeft het Taiwanese vasteland bereikt en richt aardig wat schade aan door de intense regenval en vernietigende windsnelheden. Hier kan je zien hoe een hotel ten gronde gaat aan dit natuurgeweld.

TYPHOON vs HOTELMONKEY'S REVENGE
MONKEY'S REVENGE
Hoe klein en lief dit aapje er ook uitziet wanneer deze dame het aapje per ongeluk omver schopt neemt die gelijk wraak en begint aan d'r enkel te kluiven. Leuk hoor zo'n "apart" huisdier.

MONKEY'S REVENGELUCHTBALLON vs PUBLIEK
LUCHTBALLONETJE ?
Een luchtballon in het Groningse had afgelopen zaterdag moeite met opstijgen en vliegt vervolgens het publiek in, hierbij is 1 vrouw met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Een klein jongetje kwam niet op tijd weg en kwam onder het hek terrecht dat omviel, hij kwam gelukkig met de schrik vrij. Hier de beelden!

LUCHTBALLON vs PUBLIEKGAMETIME 782
GAMETIME 782
Grappig spelletje hierzo deze Fragger waarbij je granaten moet schieten op zo'n manier dat je daarmee ook meteen je tegenstanders wegspeelt. Best grappig en ik was er toch wel een half uurtje zoet mee. Wie zet er een highscore neer of speelt dit spel eventjes uit ?

GAMETIME 782

STOUT MEISJE TORY
STOUT MEISJE TORY
Ook voor schoolmeisje Tory is het gewoon vakantietijd en wat is nou een betere manier dan die tijd lekker door te brengen achter de webcam. Lijkt mij gewoon een prima tijdverdrijf voor deze dame waarvan we nog wel wat meer gaan zien schat ik zo.

STOUT MEISJE TORYZIPLINE NUTSHOT [EPIC]
ZIPLINE NUTSHOT
Okay okay, we hebben eigenlijk al meer dan genoeg "Nutshots" hier op de site staan en je komt ze ook te pas en onpas tegen maar deze is toch wel weer epic te noemen. Kijk eventjes mee naar deze gasten die een kabelbaantje hebben maar nog niet helemaal door hebben wanneer los te laten. OUCH!

ZIPLINE NUTSHOTDISCOBOWLEN, DOE JE ZO
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een bowlingbaan heb gezien maar ik zag laatst toevallig dat ze hier in de kelder van het bowlingcentrrum ook zo'n discobowling baan hebben. Grappig alleen zie je niet echt veel, gelukkig staat deze move van deze chick wel gewoon duidelijk op de camera. Best knap!

DISCOBOWLEN, DOE JE ZOWIE VAN DE DRIE
Karla Zafira Aneta
Karla | Zafira | Aneta
BERGEN AAN ZEE, FIGHT
Bergen aan zee, Fight
We schakelen eventjes over naar onze buurtjes van de witte lijntjes want die kwamen deze schermutseling tegen op het strand van ons eigenste Bergen aan Zee. En dat terwijl het altijd zo goed toeven is in deze Noord Hollandse badplaats net boven Alkmaar. Er gaat wat mis lijkt het tijdens een beachtennis spelletje, kijk eventjes mee.

BERGEN AAN ZEE, FIGHT

GUITAR HERO + RUBIKS CUBE
GUITAR HERO + RUBIKS CUBE
WTF, terwijl ik nog niet eens een fatsoenlijk liedje op Guitar Hero zonder fouten kan spelen doet deze gast er nog een schepje bovenop door tevens een Rubiks cube optelossen. Ik geef het je te doen al koste het deze gast niet meer dan een paar uurtjes oefenen aldus zijn eigen woorden.

GUITAR HERO + RUBIKS CUBEOP EEN DAG WEET JE HET, BUSCHAUFFEUR
OP EEN DAG WEET JE HET, BUSCHAUFFEUR
Deze buschauffeur in het Koreaanse Seoul zat vorige week nog op de metro en dat was te merken toen hij met de bus een metrotunnel probeerde in te rijden. We zien beelden vanuit de chauffeurs oogpunt, kijk eventjes mee naar de ravage die hij aanrichte.

OP EEN DAG WEET JE HET, BUSCHAUFFEURHEADSHOT
HEADSHOT
Deze gast staat net eventjes wat te lezen op een papiertje als hij vol door een golfbal geraakt wordt die geslagen werd door Sergio Garcia op de Bridgestone Invitational 2009. Hij mag nog van geluk spreken denk ik dat hij een petje draagt, de onfortuinlijke toeschouwer kreeg trouwens een gesigneerde bal van Sergio als goedmakertje. Sportief!

HEADSHOTDANCE PARADE 2009
DANCE PARADE 2009
Gisteren was er in Rotterdam weer de jaarlijkse danceparade met o.a. Ferry Corsten die op een van de wagens die door de stad reed. Het weer was prima en voor de mensen die niet in de buurt van Rotterdam wonen heb ik hier een verslag van TV Rijnmond zodat je er toch nog een beetje bij bent geweest.

DANCE PARADE 2009GAMETIME 781
GAMETIME 781
Vandaag in de gametime is het de bedoeling dat je ontsnapt uit een kelder, het is een soortement van Dutroux kelder schijnbaar waar je van moet wegkomen en dat voor het Monster je gevonden heeft. Je hebt hiervoor tot middenacht, game on!

GAMETIME 781

THE HOT DANIELLE SOBREIRA
Ik heb gewoon wat met dames die uit Zuid Amerika komen, die dames kunnen mij echt helemaal waus maken met een bepaalde blik in de ogen. Deze Danielle Sobreira kost het ook weinig moeite om mij om haar mooie vingertje te winden. Een voormalig playboypet deze mooie Brasiliaanse waar we vandaag twee filmpjes van hebben.

THE HOT DANIELLE SOBREIRAMOTOR MADNESS
MOTOR MADNESS
Je zal als babe maar getrouwd zijn met een waaghals als deze gast die het zelfs met de babe aanboord waagt om wheelies te maken met zo'n 100km per uur. Het is natuurlijk wachten tot zoiets verkeerd gaat en daarom druk ik jullie nog maar eens op het hart : Don't try this at Home!

MOTOR MADNESSBRIAN vs BOTTLE NUTSHOT
BRIAN vs BOTTLE NUTSHOT
Dit jochie probeert een fles tot ontploffing te brengen althans te laten spuiten of iets dergelijks want wanneer dit uiteindelijk lukt knalt die door de druk nog al hard een bepaalde richting op. Helaas voor deze Brian de verkeerde kant op.

BRIAN vs BOTTLE NUTSHOTFIETSEN VOOR BANDBREEDTE
FIETSEN VOOR BANDBREEDTE
Dit is misschien wel iets voor onze vlaamse medemens die qua hele internet gebeuren nog steeds in het jaar 0 leven. Zo hebben ze daar volgens mijn bronnen nog steeds download limieten en van snelheden als 120mbit kunnen ze alleen maar dromen. Er is nu een oplossing gemaakt door Matt Gray en Tom Scott, hoe harder je namelijk fiets op de Webcycle hoe sneller je internetverbinding is.

FIETSEN VOOR BANDBREEDTEWIE VAN DE DRIE
Pernilla Dora Sabina
Pernilla | Dora | Sabina
BIKE vs ROOF = FAIL
BIKE vs ROOF = FAIL
Je snapt eigenlijk niet dat er nog steeds mensen zijn die met een levensgevaarlijke stunt zichzelf willen vereeuwigen op het internet. Deze gast denkt wel eventjes een coole jump te maken terwijl hij op het dak staat met zijn bmx fietsje. Ook dit keer gaat het fout en het ziet er aardig pijnlijk uit allemaal.

BIKE vs ROOF = FAILSTEVE TYLER DOET VALLEN
STEVE TYLER DOET VALLEN
De 61 jarige rocker en voorman van de legendarische band Aerosmith, Steve Tyler is bij een valpartij van het podium in South Dakota lelijk ten val gekomen en kwam daarbij op zijn hoofd terecht. Behalve enkele hechtingen in zijn hoofd en een gebroken schouder bracht hij het er nog redelijk goed van af. Bij meer lezen twee filmpjes met herhaling natuurlijk.

STEVE TYLER DOET VALLENBEROOF ES EEN RAPPERT
BEROOF ES EEN RAPPERT
Je kan als rapper niet eens eventjes naar de kapper toe zonder beroofd te worden, althans als je Brisco heet. Het gebeurde allemaal afgelopen donderdag in een kapperzaak in Miami terwijl hij net in de stoel zat voor een nieuwe coupe. Tijdens de overval kreeg Briscoe die we nog kennen van zijn hitje met Lil Wayne zelfs nog wat klop met een pistool op zijn hoofd. Weg BlingBling, hier de beelden!

BEROOF ES EEN RAPPERTAMAZING 70YARD GOAL
AMAZING 70YARD GOAL
David Beckham deed het al een keertje en evenzo Alonso maakte ooit een fantastische goal tegen New Castle vanaf eigen helft. Deze Koreaanse Kazumasa Uesato maakt een goal van zo'n 70 meter die loepzuiver onder de lat valt. TOP!

AMAZING 70YARD GOALLUCKIEST COP ALIVE
LUCKIEST COP ALIVE
Vandaag een pliesiemeneer die al het geluk van de wereld heeft wanneer een vrachtwagenband, die net is losgekomen van een passerende truck, hem maar rakelings mist terwijl hij iemand assisteert die een wiel aan het verwisselen is op de snelweg. Hij lijkt in het begin nog niet helemaal te beseffen hoeveel geluk hij wel niet heeft gehad.

LUCKIEST COP ALIVEGAMETIME 780
GAMETIME 780
In het spelletje Pocorno is het de bedoeling dat je de zo snel mogelijk de finish bereikt. Om de finish telkens te kunnen bereiken moet je over een pad met blokjes en getallen. De getallen geven aan hoe vaak je er over heen mag, er zijn 20 levels game on!

GAMETIME 780

KATE LIKES SPANKING
KATE LIKES SPANKING
Ik hoop niet dat we deze ooit al gehad hebben maar ik had geen zin om ook nog eens alle Kate filmpjes die Ruben hier in het verleden van Kate heeft gepost na te gaan kijken. Kate van Kate's playground dus die zich vandaag laat spanken, wij kijken natuurlijk gewoon mee.

KATE LIKES SPANKINGIVY BLACK, ONE NIGHT
IVY BLACK, ONE NIGHT
Deze Ivy Black staat een beetje wulpsig met haar kont te draaien voor de camera terwijl we luisteren naar een oud plaatje met als titel One night. Nou zou ik me zeker langer met deze dame kunnen vermaken maar we houden het eerst maar eens bij een nachtje.

IVY BLACK, ONE NIGHT

DOUCHE OWNAGE [100%]
DOUCHE OWNAGE
Deze babe ging met goede bedoelingen eens wat aan de tuin doen op haar vrije zaterdagochtend maar dat is natuurlijk geen filmpje waard. Leuker werd het toen manlief besloot dat zijn vrouwtje wel een onverwachtse douche kon gebruiken. Van die tuin komt niet veel meer peisk.

DOUCHE OWNAGEOUT OF CONTROL BUGGY
OUT OF CONTROL BUGGY
Deze bestuurder klapt zo hard op zijn stuur terwijl hij deze zware beproeving probeert te volbrengen met zijn buggy dat hij buiten westen raakt. Helaas voor het publiek heeft hij nog wel zijn voet stevig op het pedaal staan.

OUT OF CONTROL BUGGY


BORN 2 TRANCE 22 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 22 [MP3 MIX]
Onze DJ PJ is weer terug van vakantie en is maar meteen weer aan het mixen geslagen ondanks de warme temperaturen. Geweldig natuurlijk want die kan weer mooi op m'n ipod, en mee naar het strand morgen. Check 'm uit! Playlist staat bij meer lezen!

BORN 2 TRANCE 22 [MP3 MIX]PIZZA'S NIEUWE ZWEMBROEK [NSFW]
PIZZA'S NIEUWE ZWEMBROEK
Morgen ga ik ook eens naar het strand toe om eens lekker te relaxen en uittewaaien. Hopen dat het dan nog een beetje mooi weer is want ik heb net een nieuwe zwembroek gekocht. Beetje gay deze post, maar ik vond ze te grappig om niet te posten. Nieuwe trend ?

PIZZA'S NIEUWE ZWEMBROEK [NSFW]SHAKE THAT ASS BABY [X3]
SHAKE THAT ASS BABY [X3]
Okay als half italiaantje gaat de voorkeur natuurlijk uit naar blond dat is er van jongs af aan ingepepert. Toch zijn mijn meeste vriendinnen gewoon dames met donker haar geweest. Van een negerinnetje heb ik eigenlijk nooit zo gehouden behalve dan de manier waarop die met die kont draaien. Check dit eventjes! Ik ga voor die in de legging!

SHAKE THAT ASS BABY [X3]PIZZABABE KAYLA
PIZZABABE KAYLA
Het leven als blogger is zwaar, zo zit je gewoon het wereldwijde web aftespeuren naar leuke clips of babes terwijl de rest van NL lekker bij het zwembad ligt. Wat het nog zwaarder maakt is dat ik zo'n 6x per dag verliefd wordt op een of andere babe die ik tegenkom, vandaag Kayla Collins die daarmee een waardige weekafsluiter is geworden.

PIZZABABE KAYLAFAN GETS TASERED
FAN GETS TASERED
Ja ach, Amerika is natuurlijk al lang niet meer het land van de vrijheid daarvoor kan je beter naar Europa komen al wil Barosso en zijn bende daar eigenlijk ook een eind aan maken. Deze fan zit waarschijnlijk op de verkeerde stoel en wordt vriendelijk verzocht optestaan. Wanneer hij dit niet doet, doet de tazer zijn werk. WTF!

FAN GETS TASERED


MOTORS & BABES
Sjah, wat wil je als man nog meer, ronkende motoren en babes in nietsverhullende kledij. We reizen vandaag af naar Rusland waar ik zomaar deze fijne carwash tegenkwam. Check de check!

MOTORS & BABESMATT vs BEYONCE
MATT vs BEYONCE
Ik vraag me af of dit wel echt Matt Harding is die wij natuurlijk kennen van de geniale Where the Hell is Matt clips. Vandaag een commercial met All the Ladies van Beyonce en het dansje van Matt in de hoofdrol, best grappig.

MATT vs BEYONCEBOYNTON DEATHPLOT
BOYNTON DEATHPLOT
Het zal je vrouw maar wezen, snachts heb je dr nog lekker een veeg gegeven en smorgens staat ineens de pliesie aan de deur om haar te arresteren omdat ze een huurmoordenaar heeft proberen in te huren. Deze 26 jarige Dalia Dippolito ziet er liever uit dan ze in werkelijkheid is, haar man vertelt zijn verhaal bij CNN. HOERRR!

BOYNTON DEATHPLOTRUNAWAY CAR
RUNAWAY CAR
Dit heb ik echt nog nooit van mijn leven gezien, een auto die uitzich zelf op hol geslagen is. Deze dappere dodo's van het politiekorps Baltimore in de USA zien geen andere mogelijkheid om deze auto tot stoppen te krijgen dan door de banden lek te schieten. Durf je wel ?!

RUNAWAY CARGAMETIME 779
GAMETIME 779
Het spelletje Blockade schijnt erg verslavend te zijn alleen snap ik er geen zak van. Je moet op blokjes drukken met dezelfde nummertjes volgens mij en zo komen er steeds meer cijfertjes te voorschijn. Wat je er mee moet doen? Al sla je me dood, wie legt het nog eens goed uit ?

GAMETIME 779LARA LYNN is HOT
LARA LYNN is HOT
De mensen bij CWH hebben ons vroeger nog weleens een advocaat op ons dak gestuurd maar tegenwoordig hebben ze gewoon een eigen channel op de diverse gratis webhost sites zodat we daar de filmpjes makkelijk vandaan kunnen halen. Vandaag stel ik jullie voor aan Lara Lynn die echt heel erg lekker is.

LARA LYNN is HOTSARAH'S SECRET KOMKOMMER
SARAH'S SECRET KOMKOMMER
Met komkommer kan je natuurlijk heerlijk salades maken maar als je een beetje veel op het net zit zoals ik dan weet je dat vrouwen met komkommers ook voor hele andere zaken kunnen gebruiken. Deze Sarah is er ook zo eentje, arme komkommer.

SARAH'S SECRET KOMKOMMERHET GOEDE VOORBEELD
HET GOEDE VOORBEELD
Vorige week konden jullie al zien hoe een 7 jarige aan het joyriden was met de auto van zijn oma terwijl zijn ouders naar de kerk waren voor de zondagmis. Vandaag een familie die rustig op de achterbank plaatsneemt om hun 7 jarig zoontje naar huis te laten rijden. Dit keer eens niet uit Amerika maar uit Canada, WTF!

HET GOEDE VOORBEELDATTENTIE : BBQ ALARM
ATTENTIE : BBQ ALARM
Dit is dan toch wel weer een geniaal concept hoor. Op de site Grillmeister.nl kan je namelijk een automatisch BBQ alarm instellen om bijvoorbeeld je vrienden uittenodigen. Het systeem checkt voor je of het BBQ weer is en verstuurt dan automatisch een bericht naar je vrienden. Telkens als je je vrienden uitnodigt maak je kans op een volledig verzorgde barbecue voor 10 personen in Bloemendaal aan Zee. Mooi is het leven!

PIZZABABE REBECCA
PIZZABABE REBECCA
Het is zo warm hier op kantoor dat ik bijna wegdrijf hierzo, tijd dus om zo eens lekker naar buiten te gaan om nog eventjes van de zon te genieten. Deze Rebecca di Pietro lijkt een beetje verlegen zoals ze daar zo staat achter dat gordijntje maar geeft zich hier en daar toch bloot. Mooie dame!

PIZZABABE REBECCABUSDRIVER vs DRUNK HOOLIE
BUSDRIVER vs DRUNK HOOLIE, Hooligans
Wij hebben hier in Arnhem zogenaamde nachtbussen die elke vrijdagnacht en zaterdagnacht nog mensen vanuit het uitgaansleven met de bus naar huis brengen. In Engeland hebben ze dat schijnbaar ook maar deze gast is met zijn dronkenkop achter in de bus in slaap gevallen en de chauffeur is niet van plan om hem nog thuis aftezetten. FIGHT!

BUSDRIVER vs DRUNK HOOLIESPRING ES OP DAT PAARD
SPRING ES OP DAT PAARD
Ik zag vandeweek nog een video van een kat die te dik was om dr zelf nog te kunnen likken wat al best zielig was en dit is eigenlijk net zoiets. Deze dame is zo zwaar en dik dat je in eerste instantie al medelijden hebt met het paard wat er onder staat maar gelukkig voor het arme dier lukt het bestijgen niet echt.

SPRING ES OP DAT PAARDMJ UNDERWATER TRIBUTE
Het was al eventjes stil rond de tributes van MJ maar vandaag heb ik er toch weer eentje gevonden. We zitten in Seoul, Zuid Korea waar een paar leden van het nationale schoonzwemteam hebben besloten om in een onderwatertank deze MJ routine uittevoeren op de muziek van Billy Jean. Meer MJ tributes.

MJ UNDERWATER TRIBUTEPRO DRIFTING
PRO DRIFTING
Wij zijn natuurlijk een beetje verwend omdat we de driftkoning Ken Block al weleens aan het werk hebben gezien maar ook deze jongens uit het verre Rusland kunnen er wat van. Kijk eventjes mee naar dit 4 minuten durende drift filmpje.

PRO DRIFTINGBMX DEMO
BMX DEMO
Deze jongens hebben een leuke demonstratiefilmpje gemaakt waarin ze hun BMX kunstjes tonen. Het is niet spectaculair allemaal maar daarvoor is het ook komkommertijd. Ze kunnen het altijd nog beter dan ik en ik peisk ook de meesten van jullie.

BMX DEMO


GAMETIME 778
Dood aan de zombies in deze shootergame waar je op zombies gaat jagen. Het spel heet Dead Zombies dus dat lijkt me verder duidelijk. Dood er zoveel mogelijk voordat ze jou kunnen besmetten en loop zo door van level naar level. Game on!

GAMETIME 778

16 AUGUSTUS BAVARIA CITYRACE ROTTERDAM
BAVARIA CITY RACE
Op 16 augustus is het zover, de Bavaria City Race gaat dan gehouden worden in Rotterdam. Formule 1 legendes Fernando Alonso en David Coulthard komen hun kunstjes tonen in de straten van Rotterdam. Jij kan daar bij zijn samen met 3 vrienden, als een V.I.P. !! OPGELET: Je kan tevens je favoriete Gridgirl ontmoeten.

BAVARIA CITY RACE

16 MINUTES with ANGELINA
16 MINUTES with ANGELINA
Ja mensen, Rubentje is er zowat niet meer en daarom zorg ik zelf elke avond weer voor de babes als dagafsluiter. Het zou kunnen dat we daardoor afentoe eens een dubbele post gaan krijgen maar ik probeer dat te minimaliseren. Omdat Truusje net toch wat tegenviel met haar tattoos heb ik voor jullie Angelina uit de kast getrokken. BONUS!

16 MINUTES with ANGELINATATTOO TRUUS
TATTOO TRUUS
OMG, wat zonde is dit toch. Kijk eventjes mee naar deze dame die er niet eens zo heel slecht uitziet qua figuur maar die gek is op allerlei tattoeages zo lijkt het want haar hele lichaam staat er mee vol. Echt eeuwig zonde als je het mij vraagt, maar wat vinden jullie. Wel of niet mooi ?

TATTOO TRUUSMEGAWOOSH WATERSLIDE
MEGAWOOSH WATERSLIDE
Als je tegenwoordig nog een béétje waterslide wilt maken dan ben je al vlug verplicht om daar allerlei moeilijkheidsfactors in te bouwen anders is het ook maar zo saai. Voor de volgende waterslide bouwde ze aan de achterkant een schans waardoor deze stunter zo'n 48 meter door de lucht vloog maar toch veilig in zijn badje terechtkomt.

MEGAWOOSH WATERSLIDEPUISTJE ?
PUISTJE ?
Volgens mij heb ik de mexicaanse griep te pakken ofzo, want ik voel me al een paar daagies niet helemaal top. Hoofdpijn, keelpijn en dat met deze temperaturen. Geen lolletje dus en dat is het bekijken van deze clip ook niet, dus je bent gewaarschuwd.

PUISTJE ?DOE ES BOEM
DOE ES BOOM
Deze gasten zijn zo gek als een deurmat. Na een paar biertjes besluiten de helden om een spuitbus in de openhaard te gooien, als het dan een beetje lang duurt voordat de spuitbus ontploft besluiten ze er ook nog eens op te gaan schieten met een buks. Don't try this at home!

DOE ES BOEMPIZZABABE MICHELLE
PIZZABABE MICHELLE
Vandaag een Pizzababe waar jullie al zolang op hopen, Michelle Moore de babe die nog helemaal puur natuur is en die we laatst ook aleens op bewegend beeld voorbij zagen komen. Vandaag dus als Pizzababe van de dag en ik moet zeggen dat ik haar vorige gallerie iets mooier vond. Neemt niet weg dat Michelle gewoon een babe is natuurlijk.

PIZZABABE MICHELLECLASS CLOWN OWNAGE
CLASS CLOWN OWNAGE
Ik moet eerlijk bekennen dat ik vroeger best een ettertje was in de klas en dat menig leraar zich mateloos geergerd moet hebben aan mijn gedrag. Hadden ze maar geen leraar moeten worden natuurlijk, hehe. Deze gast loopt een chickie te klieren en denkt dat zijn leraar het allemaal niet ziet. OWNED!

CLASS CLOWN OWNAGEHORSE vs CAR
HORSE vs CAR
Deze clip komt uit Israel waar blijkbaar gewoon nog paarden in het wild rondlopen en anders zijn het wellicht wat ontsnapte paarden. Deze 3 paarden lopen dus op de snelweg en één van die paarden lijkt een gruwelijke hekel te hebben aan auto's.

HORSE vs CARAUTOWASSEN ? [FAIL]
AUTOWASSEN ? [FAIL]
Ik weet niet precies welke slimmerik bedacht heeft dat dit wel eens een mooie manier zou kunnen zijn om zeer snel je auto te wassen want als je een lading water van zo'n hoogte laat vallen kan je natuurlijk net zo goed een paar betonblokken gooien. Het resultaat is dan ook niet helemaal zoals verwacht, kijk eventjes mee.

AUTOWASSEN ? [FAIL]ASTON MARTIN VANTAGE V12
TOPGEAR, ASTON MARTIN VANTAGE V12
De mannen van TopGear zijn weer op hun best terwijl ze de nieuwe Aston Martin 6.0L Vantage aan een stevige test onderwerpen. Het is de 510pk, V12 versie en Jeremy wordt er eigenlijk een beetje triest van, kijk mee waarom...

ASTON MARTIN VANTAGEGAMETIME 777
GAMETIME 777
Vandaag in de gametime een behendigheidsspel die nog best wel moeilijk is om te spelen. Ik wens je weer veel plezier en mocht je een mooie highscore neerzetten gooi die dan eventjes in de comments. Game on!

GAMETIME 777KARLA SPICE @ BEACH
KARLA SPICE @ BEACH
We gaan vandaag het strand op met Karla Spice die niet echt van vliegen houdt. Geeft niet want wij zien Karla natuurlijk ook gewoon liever op het strand met zo min mogelijk kleertjes aan. Check de check!

KARLA SPICE @ BEACHGROTE TETTEN zijn HANDIG!
GROTE TETTEN zijn HANDIG!
Je hoort vrouwen met grote mukken vaak klagen over rugpijn en dat mannen altijd naar hun koplampen lopen te staren. Slaat natuurlijk nergens op want wij houden nou eenmaal van wat bos hout voor de deur. Dat geklaag over rugpijn moet sowieso afgelopen zijn want dat blijkt hele andere oorzaken te hebben. Nog van da..

GROTE TETTEN zijn HANDIG!

BMX BREAK 2
BMX BREAK 2
Zoals in elke sport hangt ook in de bmxsport succes vaak af van het juiste materiaal. Ik weet niet precies wat voor merkfietsen dit zijn maar dit lijken wel zelf aan elkaar gelaste bouwsels. Dan is het natuurlijk vragen om moeilijkheden al houd deze gast er slechts een bloedneus aan over. Hier nog een bmx die breekt!

BMX BREAK 2MUIS ETEN VOOR $15
Bah, eerder konden we al eens een dwaas zien die voor een paar eurie hondenpoep at wat natuurlijk al mega smerig was maar deze gast heeft zo hard geld nodig dat hij een bevroren muis naar binnen werkt. Ranzige shit natuurlijk, maar je ziet het toch allemaal in deze videoclip.

MUIS ETEN VOOR $15

RALLY ESTONIA 2009 [+CRASHES]
RALLY ESTONIA 2009 [+CRASHES]
Op de diverse sportzenders krijg je tegenwoordig best veel rallysport te zien, in iedergeval een stuk meer dan vroeger. Heel erg relaxed natuurlijk als je van motorsport en spektakel houdt want daar staat deze sport voor. In Estonia werd afgelopen maand een rally gereden waar we 10 minuten beeld van hebben inclusief alle crashes die zo'n beetje op 5:50 beginnen. [thnx]

RALLY ESTONIA 2009 [+CRASHES]PIZZABABE JAMIE
PIZZABABE JAMIE
Deze Jamie Graham heb ik een tijdje geleden al eens aan jullie laten zien in een mooie gallerie en vandaag is ze gewoon weer terug van weggeweest. Weer een mooie gallerie dus van deze dame die nog nooit bij een wonderdokter onder het mes heeft gelegen dacht ik zo. Raten en commenten maar weer!

PIZZABABE JAMIEWEBCAMMEN met HINDERNISSEN
WEBCAMMEN met HINDERNISSEN
Webcammen is leuk en je ontmoet nog eens wat leuke gekke babes onderwijl. Gisteravond verveelde ik me wat en besloot wat lol te hebben met de dame waarmee ik aan het cammen was. Ik besloot haar wat opdrachtjes te geven, en maakte dit filmpje.

WEBCAMMEN met HINDERNISSENHAKKUH! met DJ GOSTOSA
HAKKUH! met DJ GOSTOSA
Hmz deze dame kende ik nog niet en dat is best wel jammer want naast een beetje muziek maken is deze DJ Gostosa ook nog eens een babe. Van oorsprong een Brasilaanse als ik het net goed gelezen heb want dr site is zwaar ruk in flash gebouwd en werkt van geen kant. Ik heb in iedergeval eventjes 3 filmpjes van dr gevonden dus alles aan de kant en hakkuh maar!

HAKKUH! met DJ GOSTOSAWHITE MAN CAN JUMP
WHITE MAN CAN JUMP
Ik weet niet wie van jullie ooit de film White men can't Jump heeft gezien maar dat blijkt dus je reinste onzin te zijn. Kijk eventjes mee naar deze junior die nog niet oud genoeg is om een drankje in een bar te bestellen maar zeker wel kan jumpen danwel dunken. Nieuw talent ?

WHITE MAN CAN JUMPMARIO & PRINCESS SEXTAPE
MARIO & PRINCESS SEXTAPE
Als Mario eindelijk iedereen verslagen heeft en de princess bevrijd heeft krijgt hij dan toch nog eindelijk zijn beloning. Hij mag met de princes naar bed maar in deze tijden dat er overal cameras op de loer liggen, is er schijnbaar iemand zo slim geweest dat optenemen.

MARIO & PRINCESS SEXTAPEGAMETIME 776
GAMETIME 776
Een beetje later dan gewoonlijk de Gametime van met vandaag Monkey Math balance. Zorg dat het aapje in balans blijft anders ga je af, wie zet er een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 776CASSIE KELLER
CASSIE KELLER
Net eventjes lekker gebarbeknoeit en de wijn vloeide daarbij weer rijkelijk. Goed dus, net zoals deze Cassie Keller die we al een paar keer hier op de site hadden als Pizzababe Cassie maar die we vandaag terug zien in een mooi filmpje. Wie wilt er nu niet eventjes rollebollen in deze hangmat met de mooie Cassie Keller.

CASSIE KELLERLIZ FULLER TOPLESS - HOT or NOT
LIZ FULLER TOPLESS - HOT or NOT
Deze Elizabeth "Liz" Fuller is alweer 33 en wordt dit jaar zelfs 34 maar ziet er nog steeds erg strak uit al zeg ik het zelf. Deze dame is in de UK bekend als TV host en speelt ook nog eens in de Engelse speelfilm "The Operative : Red Dawn". Ik vind het een hete tante en neem die extra kilometertjes op de teller voor lief, jullie ?

LIZ FULLER TOPLESS - HOT or NOTRAPPER DRAKE doet VALLEN
RAPPER DRAKE doet VALLEN
Rapper Drake die nog maar net herstelt was van een blessure aan zijn archillespezen mocht een liedje meezingen met Lil Wayne and the Young Money crew, "Best I Ever Had". Het ongeluk zit in een klein hoekje en na een paar seconden optreden gaat Drake onderuit en wordt triest afgevoerd. Little Wayne, schiet te hulp.

RAPPER DRAKE doet VALLENCHINEES vs STEEN
CHINEES vs STEEN
Het valt niet mee om in het grootste leger van de wereld te dienen. Ze noemen het daar het Volksbevrijdingsleger en is met 1,6 miljoen gewapende krachten, het grootste landleger in de wereld. Als Chinese soldaat wordt je getraint voor de meest uitlopende zaken maar waarvoor deze oefening dient is mij een raadsel, iemand een verklaring ?

CHINEES vs STEENSNEEKWEEK 2009 [THE PIX]
SNEEKWEEK 2009 [THE PIX]
Dit jaar is de 74e editie van de Sneekweek en het hele festijn begon afgelopen vrijdag 31 juli en gaat nog de hele week door. Erg leuk allemaal dus als je een beetje in de buurt zit, vooral eventjes naar toe gaan. Als je toch liever gewoon vanachter je PC een kijkje neemt, dan staat hier een leuke fotoreportage van onze buurtjes.

SNEEKWEEK 2009 [THE PIX]

BAVARIA CITY RACE
BAVARIA CITY RACE - ROTTERDAM
Op 16 augustus is het zover, de Bavaria City Race gaat dan gehouden worden in Rotterdam. Formule 1 legendes Fernando Alonso en David Coulthard komen hun kunstjes tonen in de straten van Rotterdam. Jij kan daar bij zijn samen met 3 vrienden, als een V.I.P. !! OPGELET: Je kan tevens je favoriete Gridgirl ontmoeten.

BAVARIA CITY RACE - ROTTERDAM

PIZZABABE MARKESA
PIZZABABE MARKESA
De mooie Markesa Yeager vereerd ons vandaag weer met een bliksem bezoekje. Ik denk niet dat er nog veel echt is aan deze babe maar als je van een barbiepop houdt dan is deze Markesa misschien wel iets voor je. Ik doe er niet moeilijk over verder, mij kan ze krijgen.

PIZZABABE MARKESALUCKIEST KID ALIVE
LUCKIEST KID ALIVE
Wtf, dit kleine jochie wordt toch wel met een gangetje of 40 geraakt door een truck denk ik zo. Terwijl je wacht tot de camera laat zien hoe het jochie ligt doodtebloeden komt ie er doodleuk aanlopen alsof er niets aan de hand is. Pas als omstanders vragen of het wel allemaal okay is, lijkt hij wat te voelen.

LUCKIEST KID ALIVEITALY vs CANADA BASKETBRAWL
ITALY vs CANADA BASKETBRAWL
Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen Canada en Italie raken de spelers Doornekamp en Mancinelli in gevecht nadat de eerste van die 2 een overtreding maakt die niet bestraft wordt. Al gauw staan beide teams recht tegenover elkaar en gaat het er stevig op los, zelfs de staf laat zich verleiden om mee te doen.

ITALY vs CANADA BASKETBRAWLSLOPEN [FAIL]
SLOPEN [FAIL]
Een gebouw slopen is moeilijker dan het lijkt, je moet de explosieven op de juiste plekken plaatsen en zorgen dat de hele omgeving ontruimd is. In de Turkse plaats Cankiri proberen ze een gebouw uit 1928 te slopen door hem te laten omvallen, alleen het metselwerk is iets steviger dan gedacht.

SLOPEN [FAIL]3 SECOND MMA K.O.
3 SECOND MMA K.O.
Daar sta je dan eindelijk in de MMA ring, je vriendinnetje en de rest van de familie in het publiek en je zal ze weleens laten zien dat je gewoon asskicked. Dat moet deze Darvin Wattree zo ongeveer gedacht hebben, alleen had hij niet gerekent met Steve Ramirez die hem met de eerste de beste klap nokkie slaat. Dit gebeurde op 25 juli en is tot op heden de snelste MMA knockout ooit!

3 SECOND MMA K.O.GAMETIME 775
GAMETIME 775
Je zit vandaag opgesloten in een groot landhuis en je moet wederom een weg naar buiten zien te vinden. Escape the Mansion is de naam en deze is wat moeilijker dan de escapegames van vorige week. Ik kwam niet echt ver, dus kom je er niet uit drop het in de comments, en laat je helpen door iemand die het wel allemaal kan vinden. Game on!

GAMETIME 775O'CONNOR
O'CONNOR
We gaan nog eventjes een blik werpen op Kortny O'Connor je weet wel dat meisje dat eigenlijk Courtney heet maar dan toch iets anders. Mooie clip wel al snap ik eigenlijk niet waarom daar telkens YES/NO bij moet staan. Zeg je hier NO dan moet je haast wel gay zijn.

O'CONNORMOTO HILLCLIMB 2009
MOTO HILLCLIMB 2009
Het valt schijnbaar niet mee om deze steile heuvel op te rijden met een motor, ik zie welgetelt 1 motorrijder de top bereiken de anderen falen allemaal jammerlijk. Dat er tijdens zo'n hillclimb zelfs gewonden kunnen vallen lijkt me niet zo raar, voor je het weet lig je namelijk onder je motor. De beelden komen uit Tääksi, in Estonia.

MOTO HILLCLIMB 2009KIMI CRASHED in WRC FINLAND
KIMI CRASHED in WRC FINLAND
Tijdens de Nestle Oil Rally van Finland crashte de Fin Kimi Raikkonen zijn wrc rallyauto door uit een bocht te vliegen en daarbij een paar keer over de kop te gaan. Raikkonen en co-piloot Kaj Lindstrom bleven ongedeerd bij de crash, maar konden hun weg niet vervolgen. Bij meer lezen de crashbeelden en beelden van de 1e dag vanuit de heli toen het ook al niet zo best ging.

KIMI CRASHED in WRC FINLANDWIE VAN DE DRIE
Jenni Luani Heather
Jenni | Luani | Heather
TRAVIS PASTRANA - TOILETPAPER ROLL [FAIL]
X-GAMES 15 - TRAVIS PASTRANA - TOILETPAPER ROLL [FAIL]
Gisteren was er weer een livewebcast van de X Games, nummertje 15 alweer. Aanbod kwamen onderandere de motorrijders, Todd Potter, James Stewart, Ricky Carmichael, Josh Grant, Miles Richmond en Ronnie Renner. In de bonus video doet Travis Pastrana een poging om een 360 backflip te maken met schroef de zogenaamde toiletpaper roll, en faalt helaas. No worries, alles gaat goed met hem.

TRAVIS PASTRANA - TOILETPAPER ROLL [FAIL]SHOWTEK @ DANCEVALLEY 2009 [AFTERMOVIE]
SHOWTEK @ DANCEVALLEY 2009 [AFTERMOVIE]
We hebben al diverse filmpjes van de mannen van Showtek hier op de site staan en vandaag voegen we daar nog eens deze mooie officiele Dancevalley 2009 Aftermovie aan toe. Niets zulke goeie reclame als gratis reclame zullen de mannen van Showtek gedacht hebben toen ze hun YT kanaal begonnen. Wij waarderen dat tenzeerste!

SHOWTEK @ DANCEVALLEY 2009 [AFTERMOVIE]GRYGERA vs C. RONALDO
GRYGERA vs C. RONALDO
Sjah dan kan je bijna 100 miljoen euro waard zijn maar wanneer je tegen een club als Juventus speelt met de spijkerharde Tsjechische verdediger Grygera in de basis is het uitkijken geblazen. Dat bemerkt ook wonderkind Cristiano Ronaldo als hij de schoen van Grygera op kniehoogte voelt aankomen. Minimaal Rood, maar Grygera komt met geel weg, Juventus won trouwens met 2-1. Bonus: de Highlights Juventus - Real Madrid

GRYGERA vs C. RONALDOPANCAKE BREAKFAST PRANK
PANCAKE BREAKFAST PRANK
Ik heb altijd al met verbazing toe gekeken hoe sommige mensen smorgens vroeg hele bergen met voedsel naar binnen kunnen stouwen terwijl ik niet verder kom dan een bak koffie en een peuk. In Amerika kunnen ze er ook wat van daar zijn pannekoeken als ontbijt de normaalste zaak van de wereld. Deze man verrast zijn vrouwtje met een lekker ontbijtje.

PANCAKE BREAKFAST PRANKFERRARI F430 als DUIKBOOT
FERRARI F430 als DUIKBOOT
Als een auto eenmaal te water is geweest valt er eigenlijk niet veel meer mee te beginnen of je moet echt alles wat electrisch is eruit slopen en vervangen. Wanneer je dit niet doet blijf je problemen houden en dat wil je echt niet wanneer je in een dure bolide als deze Ferrari F430 kan rijden. Deze Ferrari, is nadat er een jongeman mee is gaan joyriden ter water geraakt en op deze beelden is te zien hoe die er na één week wordt uitgetakelt, het blijft eeuwig zonde en waarschijnlijk ook een dure grap.

FERRARI F430 als DUIKBOOTGAMETIME 774
GAMETIME 774
We gaan op deze vroege zondagmorgen natuurlijk weer beginnen met een spelletje en ik moet zeggen dat het een aardig verslavend spel is. Je hebt 1 leven, dus wees er zuinig op! Het gaat allemaal vrij snel en het is een perfect spel om eens een mooie highscore neer te zetten. Game on!

GAMETIME 774MILF doet SUPER STRIPTEASE
MILF doet SUPER STRIPTEASE
Ik ben zo langzamerhand in een leeftijdscategorie beland dat je eigenlijk alleen nog maar occasions tegenkomt bij het uitgaan. Zijn ze al vrijgezellig dan is het al helemaal niet vreemd als dan de dame in kwestie ook al een kind heeft. Geeft natuurlijk niks, want daarvoor is de term MILF bedacht. Check eventjes deze dame, die daar een puik voorbeeld van is.

MILF doet SUPER STRIPTEASEGISELLE & JANESSA
GISELLE & JANESSA
Giselle kennen jullie natuurlijk onderhand maar wisten jullie dat deze blonde schoonheid met dr big boobs ook allerlei leuke vriendinnetjes heeft? Vandaag stelt ze haar boezemvrienden Janessa voor in deze miniclip, en ik begrijp gelijk waarom die twee boezemvriendinnen zijn.

GISELLE & JANESSAJE KLEINE ZUSJE OWNEN
JE KLEINE ZUSJE OWNEN
Meiden zijn wat angstiger aangelegd dan jongens, en zo ook dit meisje die graag eens van een rots wou afjumpen maar eenmaal bovenaan heeft ze toch haar twijfels. Gelukkig staat haar grote broer naast haar die d'r graag eventjes een handje helpt. En bedankt!

JE KLEINE ZUSJE OWNENEXTREME SKI - WHAT ELSE ?
WHAT ELSE ?
Extreme afdalingen, daar draaien deze Franse extreme skieers hun handje niet voor om. Meestal worden dit soort gasten ergens hoog op de top van een berg gedropt met een helicopter en mogen ze zelf zien hoe ze naar beneden komen. In deze trailer / teaser van de film "What Else" vette beelden.

EXTREME SKI - WHAT ELSE ?TURKEY'S LEADER giving SPEECH
TURKEY'S LEADER giving SPEECH
Deze clip heeft niets met Turkeije te maken of het moet in het Turks zijn wat deze gast brabbelt tegen zijn kalkoenen. Maar ik vond het wel grappig, hoe de kalkoenen lijken te reageren op deze donder speech.

TURKEY'S LEADER giving SPEECH


DANCE PARADE MIDDELBURG 2009
DANCE PARADE MIDDELBURG 2009
Op de 9e editie van de Dance Parade in Middelburg waren de jongens van WLF weer aanwezig met fotocamera in de aanslag. In deze mega gallerie met zo'n 265 partypics een hoop dames en feestende jeugd die het allemaal prima naar de zin lijken te hebben. Misschien wordt het tijd dat wij ook eens wat stickers laten maken ?

DANCE PARADE MIDDELBURG 2009WIE VAN DE DRIE
Alexis Monika Lenka
Alexis | Monika | Lenka
KEVIN RANDLEMAN COMPILATIE
KEVIN RANDLEMAN COMPILATIE
Deze Kevin Randleman loopt al eventjes mee in het vechtcircuit, hij begon zijn carriere als een worstelaar op de universiteit waar hij tot twee keer kampioen werd. Verder vocht hij nog in de UFC en PRIDE competitie, zijn MMA record is 17-13-0. In deze toffe compilatie zien we hem eventjes aan het werk.

KEVIN RANDLEMAN COMPILATIEJK DIVORCE ENTRANCE [SPOOF]
JK DIVORCE ENTRANCE [SPOOF]
Je kon er eigenlijk op wachten, zagen we vandeweek nog de geniale JK Wedding entrance, vandaag zien we hoe Jill & Kevin die vorige week nog zo gelukkig waren al weer gaan scheiden.

JK DIVORCE ENTRANCE [SPOOF]YELLOWBIRD 3D PARTY VIEW
YELLOWBIRD 3D PARTY VIEW
Ik hou altijd wel van een goede videoreportage vooral als dat ergens op een leuk feest is opgenomen. Zo ook deze clip met wel heel speciale beelden, je kan namelijk in de video zelf schuiven met het beeld en dat in 360 graden. Het is een hele nieuwe 3D filmtechniek, vergelijkbaar met Google Streetview, die de manier van film kijken enorm kan veranderen. Meer info!

YELLOWBIRD 3D PARTY VIEW

TAKE YOUR PUNISHMENT
TAKE YOUR PUNISHMENT
Ik weet niet precies wat deze gast gedaan heeft maar het schijnt wel erg te zijn want de straf die hij krijgt is wel zeer extreem. Eerst wordt hij met een strijkijzer bewerkt en daarna volgen er nog wat andere sadistische lijfstraffen. Van je vrienden moet je het hebben [Thnx Zach!]

TAKE YOUR PUNISHMENTMEET MONKEYMAN
MEET MONKEYMAN
Deze gast geeft een hele nieuwe betekenis aan het woordje "speed climbing", het is de Keniaan Jyoti Raju die zichzelf ook wel de Monkey King noemt. Check eventjes hoe snel en gemakkelijk hij tegen een muurtje aanloopt. Ik doe het hem niet na.

MEET MONKEYMANGAMETIME 773
GAMETIME 773
We beginnen de dag weer met een spelletje en ik moet zeggen dit is best een grappig spel. In het begin moet je de vijand met de hand de baas maar later krijg je ook nog wapens. Schakel dus al je vijanden uit en je gaat naar de volgende level. Portal Defender, Simpel!

GAMETIME 773