Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand July 2009

CLUB BOOTY
Hmz, wij willen natuurlijk niet alteveel betalen voor onze dagelijkse portie booty e.d. en proberen de meeste filmpjes gewoon voor jullie hier te plaatsen zonder dat het je ťťn cent kost. Goede zaak natuurlijk maar of ze daar bij Club Booty blij mee zijn ?

CLUB BOOTYMICHELLE MOORE [PLAYBOY VIDEO]
MICHELLE MOORE [PLAYBOY SHOOT]
Michelle Moore kennen wij natuurlijk allang als een van die mooie Pizzababes die we elke dag mogen bewonderen. Vandaag heb ik wat bewegend beeld voor jullie gevonden bij onze lieve buurtjes van Xmissy, die wat probleempjes hadden gisteren maar vandaag gewoon weer in full effect aanwezig zijn.

MICHELLE MOORE [PLAYBOY VIDEO]

BMW STOPMOTION
BMW STOPMOTION
Best een coole stopmotion animatie hierzo voor BMW waar ik verder niet al teveel tekst bij heb want het was net veels te gezellig op het terras. En ik wil alleen nog maar naar bed!

BMW STOPMOTIONSHOPPEN MET MOEDERS
SHOPPEN MET MOEDERS
Ik had vroeger echt een gruwelijke hekel om met mijn moeder te gaan shoppen, winkel in winkel uit, en bij de ene winkel lijkt het nog langer te duren dan bij de vorige. Met de jaren komen uitvindingen en zo ook deze, waarbij je je kind gewoon aan een hondenriem mee sleurt. Handig!

MEEKOMEN JIJ!BIRD LOVES SKATING
BIRD LOVES SKATING
Ik ken een paar mensen die een vogel hebben en daar helemaal happy mee zijn. Beestje vliegt een beetje rond in huis enzo en das natuurlijk best grappig. Deze vogel heeft het niet zo op vliegen en waarom ook niet skaten is natuurlijk net zo cool.

BIRD LOVES SKATINGPIZZABABE KIRSTIN
PIZZABABE KIRSTIN
De afsluiter van de week is ene Kristin Dishner geworden die vandaag ook haar debuut maakt als Pizzbabe want ik had deze brunette met natuurlijke vormen eigenlijk nog helemaal niet voorbij zien komen. Mooie babe dus waar ik me wel eventjes mee zou kunnen vermaken. Check en Rate ! Hier de Pizzababe Achive direct link!

PIZZABABE KIRSTIN


BRUCE LEE WANNABE [FAIL]
BRUCE LEE WANNABE [FAIL]
Ik moet eerlijk bekennen dat ik vroeger ook een poster van Bruce Lee op mijn kamer had hangen en dat ik zelfs nog ooit es nunchaku's gemaakt heb van een bezemsteel wat zwarte tape en een dunne ketting. Als je jezelf dan een paar keer goed geraakt hebt gooi je ze snel bij het oude vuil. Toch zijn er mensen die blijven dooroefenen.

BRUCE LEE WANNABE [FAIL]TO BLEED OR NOT TO BLEED
TO BLEED OR NOT TO BLEED
Het is jammer dat Mympje echt helemaal nergens meer te bekennen is want die was van deze Metal Shakespear beslist helemaal fan geworden. De Metal Shakespeare Company dus die Act III, scene I van Hamlet, de "To be or not to Be" speech op geheel eigenwijze ten gehoor brengen.

TO BLEED OR NOT TO BLEED


SKATER vs BRANDPAAL [FAIL]
SKATER vs BRANDPAAL [FAIL]
Deze gasten hebben een schansje gebouwd voor een brandpaal en de bedoeling is dat ze daar met een skateboard overheen jumpen. Het lijkt in eerste instantie best goed te gaan allemaal, behalve voor een van de waaghalzen die vol tegen de brandpaal aanklapt. OUCH.

SKATER vs BRANDPAAL [FAIL]ULTIEME BASKETBALL FAN [RETRO]
ULTIEME BASKETBALL FAN [RETRO]
Een filmpje uit de oude doos, maar daarom niet minder leuk, deze gast die echt alles over heeft voor zijn favoriete basketbalploeg en zelfs een soortement van stripact opvoert om zo de tegenstander te beletten om te scoren. Geweldig natuurlijk en je lacht je kapot als je er naast zit.

ULTIEME BASKETBALL FANCHASERS WAR ON EVERYTHING [LAST EP]
CHASERS WAR ON EVERYTHING [LAST EP]
En dan zijn we alweer bij de laatste aflevering aangekomen van dit seizoens Chasers War on Everything van de Australische ABC. De hele uitzending heb ik maar weer gepost want ook in deze 8e aflevering zitten weer meerdere top sketches. Kijk eventjes mee!

CHASERS WAR ON EVERYTHING [LAST EP]GAMETIME 772
GAMETIME 772
Gisteren bijna verdronken toen ik probeerde te ontsnappen uit een scheepscabine en dat was toch wel eventjes schrikken. Vandaag daarom maar gewoon op het droge, en je mag proberen te ontsnappen uit een zwarte doos. Dit doe je door alle objecten te vinden en op de juiste wijze te gebruiken, game on!

GAMETIME 772FELICITY GOT ASS
FELICITY GOT ASS
Vroeger toen ik nog een jonge Pizzaman was vond ik babes met kleine kontjes altijd lekker maar nu ik wat ouder word en toch een beetje vergelijkend warenonderzoek kan doen, heb ik minder problemen met een wat stevige ass. Deze Felicity Von is zo'n dame met erg volle euh rondingen. Lekker of niet ?

FELICITY GOT ASSTHE ZED GIRLS doen DANSJE
THE ZED GIRLS
Ik had er nog nooit van gehoord maar de groep Zed & the Partybelts bestaat schijnbaar echt. Als ik zo eens naar de muziek luister die ze ten gehoor brengen snap ik wel waarom ik ze eigenlijk niet ken. Deze dames zijn grote fans en doen een dansje, gelukkig zijn het babes.

THE ZED GIRLS doen DANSJE7 YEAR OLD STEALS CAR
7 YEAR OLD STEALS CAR
Een sheriff ziet een auto wat slingerend en zonder te stoppen voor een stopbord voorbij komen en besluit de achtervolging in te zetten. Wanneer hij de auto tot stoppen weet te krijgen stapt er ineens een 7 jarig jochie uit, die snel naar z'n moeder toe rent. Het baasje had geen zin om naar de kerk te gaan, geweldig!

7 YEAR OLD STEALS CAR


BOWLEN DOE JE ZO!
BOWLEN DOE JE ZO!
Tijdje geleden alweer dat ik de plaatselijke bowlingbaan hierzo heb bezocht maar zo afentoe eens een balletje gooien is best grappig. In Japan moet alles natuurlijk weer net iets anders en hebben ze een soort van bowling met moeilijkheidsgraad verzonnen. De bedoeling is dat je bowlt en tevens acrobatische toeren uithaalt. Check!

BOWLEN DOE JE ZO!OWNED BY VODKA
OWNED BY VODKA
Het gevaarlijke van vodka is dat je het gewoon lekker door kunt drinken totdat ineens het licht uitgaat en je echt niet meer weet wat je doet of gedaan hebt. Deze gast heeft ook iets teveel op maar heeft gelukkig zijn vrienden bij zich die alle gebeurtenissen vastleggen voor het nageslacht.

OWNED BY VODKAPIZZABABE LAURA
PIZZABABE LAURA
Een van de mooiere Pizzababes die we hier ooit gehad hebben moet deze Laura Croft haast wel zijn, lange benen een mooi lijf en dito bekkie, echt smullen deze madam. In de vorige gallerie had ze al iets met boten en dat is vandaag niet veel minder. Comment & Rate!

PIZZABABE LAURAGIRLS of COMIC CON
GIRLS of COMIC CON
We hadden van de week al wat beelden vanaf de Comic Con 2009 beurs, en vandaag doen we daar nog een leuk gallerietje bij met daarin allerlei dames die zich indentificeren met superheldinnen. Grappig om te zien al is het jammer dat er niet wat jonger spul bij zit. We moeten het doen met deze milfs.

GIRLS of COMIC CON

OCHTENDGYMNASTIEK FAIL
OCHTENDGYMNASTIEK FAIL
Beweging is goed voor je lichaam en ik krijg daar de laatste weken weer iets te weinig van. Deze gast heeft thuis een trainingsapparaat neergezet maar verliest tijdens het gewichtheffen de stang waardoor die vol tegen zijn kin aanschiet, hij drie tanden verliest en knock out gaat. Gelukkig draait er een camera mee.

OCHTENDGYMNASTIEK FAILLIEV MEISJE
LIEV MEISJE
Deze videoclip slaat eigenlijk helemaal nergens op waren het niet dat ik deze chick gewoon lief vind. Ik weet het niet maar zoals ze lacht en doet, ik vind het een toppertje. Natuurlijk staat er weer geen naam bij dus als iemand weet wie dit is, drop het in de comments.

LIEV MEISJEAMAZING PEN TRICKSHOTS
AMAZING PEN TRICKSHOTS
Het valt blijkbaar niet mee om je te concentreren voor schoolzaken als je jezelf ook gewoon kan bezighouden met het maken van een filmpje waarbij je tigduizend pogingen nodig hebt wil je eindelijk een filmpje hebben die ook nog eens ergens op lijkt. Deze jongens zijn goed met pennen gooien, right.

AMAZING PEN TRICKSHOTSSCHEIDS RENT voor z'n LEVEN
SCHEIDS RENT voor z'n LEVEN
Uit China hoor je eigenlijk niets dan goeds op sportgebied al kan je je afvragen of daar ook altijd op een gezonde manier sport bedreven wordt. Tijdens een voetbalwedstrijdje, gebeuren er ineens zoveel overtredingen dat de scheids besluit een van de sterspelers het veld uit te sturen. Alleen zijn zijn medespelers het daar niet mee eens.

SCHEIDS RENT voor z'n LEVENGAMETIME 771
GAMETIME 771
Het heeft weer eventjes geduurd maar vandaag hebben we weer een heuse escape game. Het is de bedoeling dat je het zinkende schip verlaat voordat die tenonder is gegaan. Kom je niet verder, stel je vraag in de comments. Ga niet meteen walkthroughs posten, maar help elkaar daar waar nodig.

GAMETIME 771AJ ALEXANDER & MELISSA JEAN
AJ ALEXANDER & MELISSA JEAN
Altijd fijn om een Pizzababe ook nog es op bewegend beeld te zien. Deze AJ Alexander kwamen we vorige week al tegen als Pizzababe maar heeft nog meer kwaliteiten dan poseren. Hier zien we haar in een video met vriendinnetje Melissa Jean, die was spierpijn heeft. AJ is niet te beroert om eventjes een full body massage te geven.

AJ ALEXANDER & MELISSA JEAN


SHAKE THAT ASS
SHAKE THAT ASS
Het is een klein beetje jammer dat deze babe nog steeds dezelfde onderbroeken draagt als m'n opoe maar ik kan niet ontkennen dat het fijn is om eventjes te zien hoe ze met d'r kont draait zo voor de webcam. Ik kijk graag eventjes mee, en hoop van jullie hetzelfde.

SHAKE THAT ASS

AUSTIN and the SOLACE of BONDAGE
AUSTIN and the SOLACE of BONDAGE
We hebben weer een fan die zelf een mooie trailer heeft gemaakt voor een nietbestaande film. Dit keer is het een mix tussen hippie en geheimagent Austin Powers en de enige echte geheimagent James Bond 007. Quantum of Solace dus, maar dan anders.

AUSTIN and the SOLACE of BONDAGEZOMERHIT 2009 - DE ZON SCHIJNT
ZOMERHIT 2009 - DE ZON SCHIJNT
Lekker nummer hierzo van "De Kruimeldieve", die erg opmerkzaam hebben bemerkt dat de zon weer is gaan schijnen. Leuke clip zit erbij ook en dit zou best eens een zomerhit kunnen worden, lekker relaxte beat die me een beetje doet denken aan een oud plaatje waar ik zo eventjes niet op kom.

ZOMERHIT 2009 - DE ZON SCHIJNTPIZZABABE VERONICA
PIZZABABE VERONICA
Ik heb echt iets met ogen, en dan vooral de lichtere kleuren zoals blauw of zoals bij deze Veronica Ricci, licht grijs. Heerlijk als ze dan ook nog eens donkere haren hebben en als bonus een perfect lichaam. Deze Veronica heeft het allemaal en ik hoor graag jullie comments of ratings. Hier staat nog een mooie bonus gallerie!

PIZZABABE VERONICAJEREMY CLARKSON doet BEATBOXEN
JEREMY CLARKSON doet BEATBOXEN
Gisteren konden we al een stukje zien van TopGear terwijl ze weereens twee auto's aan het testen waren. Het programma TopGear heeft veel te danken aan de top presentatoren van het programma waarvan Jeremy Clarkson toch wel de grappigste is. Vandaag wat beelden van hem in de remix en dan lijkt het net of hij ook nog eens kan beatboxen.

JEREMY CLARKSON doet BEATBOXENKRAT LOPEN [FAIL]
Op de camping met een zooi maten een trap bouwen van lege bierkratjes, wie heeft dat vroeger nou niet gedaan. Nou zijn dit volgens mij geen bierkratjes maar een mooi bouwsel is het wel geworden. Een beetje hoog ook als je het mij vraagt en dat bemerkt deze gast ook als hij van de laatste tree naar beneden valt. AUW!

KRAT LOPEN [FAIL]

JOCHIE doet DANSEN
JOCHIE doet DANSEN
Tijdens een talentenjacht voor weeskinderen in Milwaukee kwam ineens dit jochie van 7 naar voren die een leuke dansact opvoerde. Nu maar wachten tot hij ergens met een landelijk talentenjacht zoals bijvoorbeeld de X-factor gaat meedoen, want hij maakt een goede kans denk ik zo.

JOCHIE doet DANSENOP EEN DAG WEET JE HET, SCHOORSTEENVEGER
OP EEN DAG WEET JE HET, SCHOORSTEENVEGER
We gaan nog eventjes door met onze serie, Op een dag weet je het! Vandaag een dame die in het dagelijkse leven stripper is maar eigenlijk graag schoorsteenveger was geworden. Geheel in stijl klimt ze op een schoorsteen maar helaas had ze geen schoorsteenveeg spullen mee.

OP EEN DAG WEET JE HET, SCHOORSTEENVEGERTRAMPOLINE GIRLS
TRAMPOLINE GIRLS
Ik wou dat ik een paar buurmeisjes had die lekker op de trampoline aan het springen waren zoals deze dames. Ik zou me de hele dag prima vermaken denk ik zo achter in de tuin inde zon met een biertje onder handbereik en dit uitzicht.

TRAMPOLINE GIRLSGAMETIME 770
GAMETIME 770
Een vrij eenvoudig spelletje vandaag en een ieder kent vast al de bedoeling van deze Bouncing Balls waarbij je dus ballonnetjes moet schieten naar gelijk gekleurde ballons zodat je ze weg kan spelen. Het is vandaag vrij makkelijk dus om eens een vette highscore neer te zetten. Game on!

GAMETIME 770SHYLA STYLEZ doet TIC TOC
SHYLA STYLEZ doet TIC TOC
Als je niet van dames houdt met een dikke kont en fake silliconen tieten dan vindt je deze Shyla Stylez ook niets. Ik heb er minder problemen mee moet ik zeggen maar dat zegt waarschijnlijk meer over mezelf dan over deze dame. DJ Tiesto maakte de remix van Klea's Tic Toc, en pornoster Shyla Stylez gaat daarop voor ons een dansje doen. Shyla kende we nog van deze clip!

SHYLA STYLEZ doet TIC TOCFIGHT!
FIGHT!
Als fietskoerier heb je het helemaal niet makkelijk in het dagelijkse drukke verkeer en vooral niet over het grote water waar ze nog nooit van fietspaden en dergelijke hebben gehoord. Als er dan ook nog eens voetgangers bijdehand gaan lopen doen moet je zo afentoe weleens van je afslaan.

FIGHT!HOLE IN ONE CARAMBOLE
HOLE IN ONE CARAMBOLE
Daar sta je dan op je 3e golfwedstrijdje je hebt net 19.000 kunnen verdienen als prof golfer en dan sla je deze bal waardoor je meteen de eigenaar bent van een Bmw Z4 roadster. Ik denk niet dat er iemand is die kan ontkennen dat dit toch echt puur geluk is maar goed, Lief Olson deed het toch maar even op de Canadian Open.

HOLE IN ONE CARAMBOLEMEISJE doet FACEPLANT
MEISJE doet FACEPLANT
Het valt niet mee om als vrouw nog een beetje optevallen wanneer je je in het rood op het strand waagt. Wij mannen vergelijken dat natuurlijk nogsteeds met de Baywatch dames en tja dat is moeilijk te overtreffen. Om toch een beetje mee te doen besluit deze babe om een backflip te maken, was die dubbele schroef iets te overmoedig ?

MEISJE DOET FACEPLANTPIZZABABE CARRIE
PIZZABABE CARRIE
We konden deze Łbermooie Carrie Minter vorige week ook al eens bewonderen in een mooie gallerie en dat was eigenlijk wel goed bevallen vandaar dat Carrie vandaag nog eens op herhaling komt. Ik heb d'r maar onder de douche gegooit en wat ik nooit heb begrepen is waarom dat met de kleren aan moet. Wat aan is kan uit, dat wel.

PIZZABABE CARRIEBMW Z4 vs NISSAN 370Z
BMW Z4 vs NISSAN 370Z
Daar zijn de mannen van TopGear weer met een filmpje die ik nog niet kende. Best tof trouwens dat ik laatst eigenlijk pas ontdekte dat je via je UPC mediabox gewoon de meeste afleveringen van TopGear terug kan kijken. Vandaag zetten de mannen een BMW Z4 tegenover een Nissan 370Z.

BMW Z4 vs NISSAN 370ZRONALDHINO krijgt ROOD ?!
RONALDHINO krijgt ROOD
Ronaldhino is niet een speler die vaak een rode kaart ziet en dat heeft hij ook helemaal niet nodig want ik ken niet zoveel spelers die een zo sportieve uitstraling hebben als juist deze Ronaldhino. In een vriendschappelijke wedstrijd AC Milan Vs Inter Milan lijkt hij dan toch een rode kaart te krijgen. Onee het was dan toch een vergissing.

RONALDHINO krijgt ROOD ?!HOLLAND vs USA = 1 - 0
HOLLAND vs USA = 1 - 0
Die Amerikanen toch he, denken maar dat ze de wereld kunnen overheersen en anderen hun wil op leggen door meestal domweg de feiten te verdraaien. Check eventjes deze uitzending van Bill O'reilly waarin uit de doeken wordt gedaan hoe verrot ons landje wel niet is door ons drugsbeleid. Gelukkig heeft er iemand snel een antwoord klaar. WE RULE!

HOLLAND vs USA = 1 - 0ZWARTE CROSS 2009 [VIDEOCOMPILATIE]
ZWARTE CROSS 2009 [COMPILATIE]
Afgelopen weekend was er hier een eindje verderop in Lichtenvoorde weer eens het Zwarte Cross gebeuren. Ooit begonnen als een grap van de achterhoekse formatie Jovink is dit echt een event van formaat tegenwoordig. De boys van Skoften liepen er vrijdagavond al rond en maakte deze foto's voor ons [1] [2]. Ik vond ook nog een 10 minuten durende videocompilatie + de uitzending van TV Gelderland.

ZWARTE CROSS 2009 [VIDEOCOMPILATIE]MJ TRIBUTE HONG KONG
MJ TRIBUTE HONG KONG
Ach ja wat is een dag tegenwoordig nog zonder een tribute gezien te hebben aan de King of Pop Michael Jackson. Vandaag gaan we naar een ander werelddeel namelijk Azie, waar ze in Hong Kong in een soortement van Flashmob achtig iets MJ de laatste eer bewijzen. Ben benieuwd waar we morgen zitten.

MJ TRIBUTE HONG KONGGAMETIME 769
GAMETIME 769
We gaan vandaag weer een spelletje spelen en dat is vandaag het spelletje Oozing Forever geworden. Het valt allemaal niet mee maar ik wens jullie toch veel succes in deze toch wel aardige game. Game on!

GAMETIME 769

MEET SEXY HOLLIE
MEET SEXY HOLLIE
Deze Hollie kijkt een beetje ondeugend en dat vind ik wel lekker eigenlijk als ik heel eerlijk ben. Mooie dame Hollie dus, die het mag gaan proberen bij de mensen van CWH. Wij kijken natuurlijk gewoon stiekum eventjes mee hoe Hollie zich uitslooft voor de webcam.

MEET SEXY HOLLIEXXXL CLEAVAGE 3
XXXL CLEAVAGE 3
Ik geloof dat vandaag echt heel NL met vakantie is want op straat en zelfs in de supermarkt kan je een kanon afschieten. Komkommertijd dus de aankomende paar weken, waarin we wel gewoon blijven door posten maar het allemaal wat rustiger aan doen. Vandaag wederom een fijne gallerie met cleavage en voorgaande delen kan je hierzo vinden.

XXXL CLEAVAGE 3

WORLD'S FASTEST OFFROAD VEHICLE
Briljant idee hier zo van een paar gasten die maar es besloten om een snowmobiel zo om te bouwen dat deze niet langer alleen maar geschikt is om over sneeuw te razen maar zelfs over zandvlaktes zoals we hier kunnen zien in deze clip. Een samenwerking van Platune, een tuningbedrijf en het Zwitserse Sand-X, ATV bouwers.

WORLD'S FASTEST OFFROAD VEHICLEIN THE ROUGH [ANIMATIE]
IN THE ROUGH [ANIMATIE]
Wederom een geinige animatie die toch al wel wat ouder is maar die ik eigenlijk helemaal nog niet kende. Het is In the Rough een verhaal wat zich afspeelt in de oertijd en waar een man zojuist zijn hol wordt uitgekickt. Maakt natuurlijk allemaal niets maar als het gaat regenen en hij krijgt wat honger verlangt hij toch wel terug naar z'n vrouwtje.

IN THE ROUGH [ANIMATIE]DANGEROUS
DANGEROUS, FILIPIJN
Het was eigenlijk al een tijdje stil rond de Filipijnse gevangenis directeur en zijn 1500 dansende gevangen maar sinds dat Michael Jackson dood is verschijnen er toch weer wat filmpjes. Vandaag Dangerous wat weer tot in de puntjes precies wordt uitgevoerd. Kijk eventjes mee.

DANGEROUSBADCHIX @ CLUB ESCAPE
BADCHIX @ CLUB ESCAPE
De mensen van Badchix hebben een paar goeie camera's gekocht voor de zomer en zijn er op uitgetrokken om bij allerlei zomerse feestjes leuke kiekjes te schieten. Vriendje Ace deed dat onder andere bij Club Escape een tijdje geleden en die pix kan je hier gaan bekijken in een mega gallerie. Alle andere events van deze BC zomertoer 2009 kan je hier nog es terugvinden.

BADCHIX @ CLUB ESCAPE

PIZZABABE KAYLA
PIZZABABE KAYLA
We beginnen ook deze week weer met een blonde Pizzababe en dat is vandaag geworden ene Kayla Collins. Zwaar geblondeerd natuurlijk maar ik zou het er wel op kunnen. Het ziet er behalve die blonde kleurspoeling allemaal aardig natuurlijk uit, kijk eventjes mee. De Pizzababes van afgelopen weken vindt je trouwens hier!

PIZZABABE KAYLASUNRISE FESTIVAL 2009 [LIVESETS]
SUNRISE FESTIVAL 2009 [LIVESETS]
Ik ga volgende maand een weekendje richtig Polen met Ryan Air voor 12 euro om te zien of daar nog wat content te halen valt. Polen is inmiddels een volwaardig lid van de EU en feesten weten die Polen ook wel te organiseren. Kijk eventjes naar de beelden van helaas vorig jaar van het Sunrise Festival, de livesetjes van dit weekends 2009 editie heb ik wel voor je.

SUNRISE FESTIVAL 2009 [LIVESETS]RONALDO doet FAIL
RONALDO doet FAIL
Kennen we hem nog ? Ronaldo Luis NazŠrio de Lima, ex PSV'er en momenteel in dienst van de club Corinthians in zijn thuisland Brazilie , al ging hij de laatste jaren met bijnaam El Gordo, De Dikke door het leven en dat is nog niet echt veel beter zo te zien. In deze wedstrijd een ingestudeerde vrijetrap die niet helemaal gaat zoals gepland.

RONALDO doet FAILMINI MJ TRIBUTE TILBURG
MINI MJ TRIBUTE TILBURG
Nou we gaan nog maar eventjes door met de MJ tributes zolang ze tenminste net zo leuk zijn als dit initiatief uit Tilburg en dan ook nog eens op de Tilburgse Kermis wat met jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers de grootste kermis is van de Benelux. Kijk dat noem ik nog eens lef hebben en het is natuurlijk ook leuk als er ineens mensen uit het publiek mee willen doen.

MINI MJ TRIBUTE TILBURGFAMILY GUY CAST @ COMIC CON 2009
FAMILY GUY CAST @ COMIC CON 2009
Seth MacFarlane is de geestelijke vader van de zeer succesvolle animatie serie Family Guy en zelf doet hij de stemmen van onder andere Peter Griffin, Brian Griffin, Stewie Griffin, Glenn Quagmire en Tom Tucker. Als tijdens het Comic Con festival een journalist vraagt hoe gek de cast is met elkaar, maken ze dat graag eventjes duidelijk. Ik had niet anders verwacht eigenlijk van de makers van deze toffe serie.

FAMILY GUY @ COMIC CONMASCOTTE doet FAIL
MASCOTTE doet FAIL
Deze Bingo the Bee van de Binghamton Mets was iets te overmoedig nadat zijn team een homerun hebben geslagen en daardoor zelfs een grandslam kon halen wat wil zeggen dat op het moment van het slaan van de homerun alle honken bezet waren en je dus een maximale aantal punten kan halen. Mascotte Bingo dacht wel eventjes over een hekje te springen, OUCH!

MASCOTTE doet FAILGAMETIME 768
GAMETIME 768
Vandaag gaan we racen in de game Pro Rally 2. Je kan kiezen uit verschillende parcours met verschillende ondergronden en ook nog kiezen uit een aantal verschillende modellen rally auto. Ik vind het altijd moeilijk om met dit soort games de juiste stuurkunsten onder de knie te krijgen en zat bij de eerste bocht al tegen een boom, misschien gaat het jullie iets beter af.

GAMETIME 768HOT WEBCAMCHICK
HOT WEBCAMCHICK
Als afsluiter van de dag heb ik nog een fijne webcamdame bereidt gevonden om voor ons een kleine striptease te geven. Ik moet zeggen dat het geen onaardige dame is en ja ik weet het, het filmpje stopt te vroeg. Toch is het een filmpje van ruim zeven minuten dus ik zou zeggen, enjoy!

HOT WEBCAMCHICKGRAB THAT BOOBIES 1 & 2
GRAB THAT BOOBIES 1 & 2
Meiden die los gaan daar kan je eigenlijk uren naar kijken en dan vooral als ze ook nog eens flink handtastelijk zijn. Zoals deze dames in maar liefst 2 mega galleries bij onze lieve buurtjes van Xmissy. Grab that Boobies dus, voordat ik het doe.

GRAB THAT BOOBIES 1 & PART 2

GIRLTALK LIVE in NYC
GIRLTALK LIVE in NYC
Vandeweek heb je bij de VPRO, de documentaire RIP Manifesto Remix, kunnen zien en had je die gemist dan kon je die hier nog es in z'n geheel terug kijken. In die documentaire zie je eigenlijk continu een gast die zichzelf GirlTalk noemt en zijn muziek uitsluitend maakt aan de hand van samples gemaakt door anderen. Ik vind het echt helemaal geweldig en daarom heb ik hier een 10 minuten unedited optreden van 'm.

GIRLTALK LIVE in NYC100% BACKFLIP FAIL
100% BACKFLIP FAIL
Zo'n backflip maken dat valt nog niet mee en vooral niet uit stand, ook al is de grond waarop je gaat landen iets lager gelegen dan nog ga ik het niet eens proberen. Deze Pool is zo overmoedig dat hij toch een poging waagt, en sjah de afloop lijkt me duidelijk. FAIL!

100% BACKFLIP FAILWIE VAN DE DRIE
Leonara Krystine Francesca
Leonara | Krystine | Francesca
WU TANG LEGO
WU TANG LEGO
De Wu-Tang Clan is een uit New York afkomstige hiphopformatie. Deze Eastcoast formatie wordt gerekend tot de Old school hiphop en bestond uit 9 vaste leden. Vandaag zien we deze formatie in Lego stijl en gaan we het geheim van Chessboxing ontdekken. Leuk gemaakt!

WU TANG LEGOTRON LEGACY [TRAILER]
TRON LEGACY [TRAILER]
De laatste film van Walt Disney Pictures laat nog eventjes op zich wachten maar gaat naar verwachting eind 2010 in premiere. Tron Legacy is een 3D high tech adventure met o.a. Jeff Bridges in de hoofdrol en gaat over een zoon die op zoek gaat naar zijn vader die een gladiator is. Hier alvast de trailer.

TRON LEGACY [TRAILER]MASSA in COMA na CRASH
MASSA in COMA na CRASH
Nadat Ruben Barrichello een onderdeel verloor op het F1 circuit van Hongarije was Felippe Massa de ongelukkige die dit stuk metaal met een akelige snelheid tegen zijn hoofd kreeg waarna hij de macht over het stuur verloor en zijn bolide met een rotgang in de afrastering parkeerde. Na omstandigheden maakt hij het goed maar wordt nog wel in een kunstmatige coma gehouden. Hier de beelden!

MASSA in COMA na CRASHRIP REMIX MANIFESTO
RIP REMIX MANIFESTO
Ik heb vande week deze documentaire gekeken en moest die gewoon met jullie delen. Het gaat over copyrights en hoe daar mee om te gaan in deze tijd. Is een remix of mashup nou een nieuw plaat of toch puur plagiaat, je ziet het in deze anderhalfuur durende mega interessante documentaire.

RIP REMIX MANIFESTO

OP EEN DAG WEET JE HET, SCHOENPOETSER
OP EEN DAG WEET JE HET, SCHOENPOETSER
Voor de vaste TLP bezoeker is exloggert MYM natuurlijk geen onbekende, helaas is hij niet meer onder ons sinds hij zijn keyboard aan de wilgen hing en een nieuwe carriere begon na te jagen. Schoenpoetser dus, ik heb zo mijn bedenkingen.

OP EEN DAG WEET JE HET, SCHOENPOETSERGAMETIME 767
GAMETIME 767
In de gametime vandaag een klassieker onderhand want iedereen kent het spel Bejeweled wel. Toch is dit een net iets andere versie dan de gewone die je gewend bent. Er zit nog een extra puzzle element in namelijk, best leuk en een goede start van deze zondagochtend.

GAMETIME 767BEDROOM GODDESS
BEDROOM GODDESS
Deze dame wil ik ook wel een keertje in mijn slaapkamer aantreffen en als ze me dan ook zo probeert te teasen dan zal ik d'r. Maja, we moeten het doen met deze video die eigenlijk pas interessant wordt na zo'n 3 minuten. CHECK!

BEDROOM GODDESS


GERRY KARNEMELK
GERRY KARNEMELK
De tour zit er bijna op, het kan bijna niet anders of Alberto Contador gaat die winnen en vandaag op de voorlaatste dag was er dan ook eindelijk eens een Nederlands succesje doordat de Rabobank ploeg een van de zwaarste etappes van de tour won. Deze Gerry Karnemelk verslaat het peleton. Of zoals hij zelf zegt : "Een beetje van mezelf een beetje van MagNIE".

GERRY KARNEMELKSKATER vs GUN [OWNAGE]
SKATER vs GUN [OWNAGE]
Een paar gasten zijn wat aan het skaten als er ineens een wannabee gangstert op een van hun afkomt met een pistool in de hand, die het wel welletjes vindt met al dat geskate in zijn straat. Gelukkig laat deze skater zich niet echt vertellen wat te doen en slaat erop los. Goed gedaan man, aanpakken dat tuig!

SKATER vs GUN [OWNAGE]WIE VAN DE DRIE
Chiquita Radka Jenni
Chiquita | Radka | Jenni
JK WEDDING ENTRANCE
JK WEDDING ENTRANCE, wedding
Ik heb altijd gezegd ik trouw niet voordat ik veertig ben maar als het dan toch eens moet gebeuren dan kan je er maar beter meteen een groot feest van maken. Net zoals deze Jill & Kevin die zelfs van hun entree in de kerk een hele show maakte, we zagen iets dergelijks al eerder. Maar toch petje af!

JK WEDDING ENTRANCELASER + DOG = OWNAGE
LASER + DOG = OWNAGE
Ik moet hier nog ergens een laserpen hebben liggen uit vergeten tijden, want dat was een jaar of 10 geleden best wel een rage in NL. Totdat er allerlei verhalen in de media opdoken dat dit soort lasers wel eens gevaarlijk zouden kunnen zijn voor je ogen. Met zo'n laserpen en een hond kan je veel lol hebben, kijk maar eventjes mee.

LASER + DOG = OWNAGEMJ FLASHMOB TRIBUTE - C & C
MJ FLASHMOB TRIBUTE - C & C
Stockholm zagen we als eerste voorbij komen, toen een toch beetje jammere flashmob in Amsterdam en nu hebben we een groepje ergens uit NL, ik gok Groningen maar dat weet ik niet zeker die het nog eens dunnetjes overdoen. Ene Cherielle & Charlaine die van hiphopdansen houden, organiseerden de boel. Hier de beelden.

MJ FLASHMOB TRIBUTE - C & CWALLFLIP NUTSHOT
WALLFLIP NUTSHOT
Ah daar is onze dikke vriend weer die we nog kennen van diverse andere filmpjes op de site. Vandaag staat hij in de weg van een professionele parcour runner en wordt vol in de zak geraakt. Je zou denken dat je met de jaren slimmer wordt, helaas geldt dat niet voor deze jongeman.

WALLFLIP NUTSHOTWHIPLASH - RODEO MONKEY
WHIPLASH - RODEO MONKEY
Een filmpje uit de oude doos vandaag omdat het al een tijdje komkommertijd is maar wellicht kende je deze Whiplash de enige echte rodeo aap nog niet. Ontdekt door de commercie inmiddels deze 18 jarige cappuchino aap die samen met zijn trouwe vriend de border collie op menig rodeoshow de ster van de avond is.

WHIPLASH - RODEO MONKEYGAMETIME 766
GAMETIME 766
Ik heb de hele week al super pijn aan m'n rug, waarschijnlijk een van de oorzaken dat we zo laat beginnen de laatste dagen. Ook al is het iets later op de dag we beginnen zoals de laatste twee jaar elke ochtend met een game. Vandaag is het de bedoeling dat je je kasteel beschermt tegen oprukkende pinquins. Het valt nog niet mee...

GAMETIME 766SEXY HEIDI
SEXY HEIDI
Ik ga jullie verlaten en ben er morgen weer maar niet voordat ik jullie achterlaat met de wonderschone Heidi die ergens op een stukje verlaten bosrand staat te dansen voor ons. Ik vind het allemaal prima en prachtig en laat jullie alleen met deze toch wel erg sexy Heidi.

SEXY HEIDIADELE in de STOEL
ADELE in de STOEL
Jummie, we gaan vandaag nog eventjes genieten van deze Adele die zich prima lijkt te vermaken in deze toch wel comfortabel uitziende stoel. Ik zou d'r graag gezelschap houden, jij niet ?

ADELE in de STOELBRUTAL MMA KNOCKOUT
BRUTAL MMA KNOCKOUT
Ene Marius Zamomskis trad afgelopen weekend de ring in tijdens een MMA toernooitje in Japan waar hij het opnam tegen Jason High voor de Welterweight Belt. Het begint allemaal rustig maar zo rond de 2:40 krijgt Jason me een schop voor z'n hoofd waar je U tegen zegt. De lampjes gaan eventjes uit!

BRUTAL MMA KNOCKOUTLICHT ONTVLAMBAAR VROUWTJE
LICHT ONTVLAMBAAR VROUWTJE
Dat ze in zuiderlijke landen wat temperamentvoller zijn en lichter ontvlambaar dat hoef je de meeste mensen die in de zogenoemde Vogelaarwijken niet te vertellen. Toch is dat in deze clip niet het geval, deze Turkse dame kan namelijk ternauwernood nog ontsnappen uit een brandende auto. Gelukkig staat er iemand klaar met een brandblusser.

LICHT ONTVLAMBAAR VROUWTJETHE BOOK OF ELI [TRAILER]
THE BOOK OF ELI
De nieuwe film van Denzel Washington lijkt een beetje op de film met Will Smith waarin hij alleen op de aarde lijkt te zijn. In The book of Eli is ervan alles gebeurt op de aarde en zijn er nog maar heel weinig overlevenden een van die survivors is dus Denzel die een boek bij zich draagt die de mensheid kan redden, dit is de trailer / teaser van die film die ergens in januari 2010 in premiere gaat. Bierman Pat heeft de SAW6 trailer staan.

THE BOOK OF ELI [TRAILER]PIZZABABE MEGGAN
PIZZABABE MEGGAN
We gaan naar de Pizzababe van de dag kijken wat ook meteen de weekafsluiter is van deze week met overwegend blonde Pizzadames. De dame in kwestie luistert naar de naam Meggan Malone en heeft echt heel erge mooie ogen. Rest van het lichaam mag er natuurlijk ook wezen en ik hoor graag jullie mening in de comments of ratings.

PIZZABABE MEGGANMARRIAGE PROPOSAL FAIL
MARRIAGE PROPOSAL FAIL
Tijdens een speciale uitzending van de Australische Footy show heeft een man eindelijk de moed bij elkaar geraapt om zijn vriendin waar hij al 3 jaar iets meeheeft ten huwelijk te vragen, en dat voor duizenden mensen in het publiek en miljoenen voor de buis. Terwijl ze in paniek wegrent schreeuwt ze nog "You cannot do this Now". Gelukkig heeft z'n moeder alles op video opgenomen. FAIL!

MARRIAGE PROPOSAL FAILTHE SHWEEB
THE SHWEEB
Als je je altijd al hebt afgevraagd waarom er zoveel mensen de drang hebben om een tijdje Down Under door te brengen dan zou dit wel eens een goeie reden kunnen zijn. We gaan naar Agroventures in New Zealand waar ze de allereerste mensenlijk aangedreven monorail hebben gebouwd en nog meer vreemdsoortige extreme atracties.

THE SHWEEBBUNGEE JUMPING ELEPHANTS
BUNGEE JUMPING ELEPHANTS
Olifanten die uit een vliegende schotel bungee jumpen terwijl die schotel boven het Picadilly Circus in Londen zweeft. Het moet niet gekker worden, maar in de advertentie wereld kan natuurlijk alles zoniet veel. Ik hou het lekker bij mijn iPhone waar geen andere telefoon tegen op kan qua features.

BUNGEE JUMPING ELEPHANTSDRONKEN GELEIDENHOND
Dit noem ik nog eens een goed initiatief, in plaats van honden alleen maar opteleiden om blinden veilig op weg te helpen in een drukke stad zou je diezelfde honden natuurlijk ook kunnen inzetten in het uitgaansleven. Wie is er niet eens ergens beland met een dronkenkop wat achteraf helemaal niet zo'n goed idee bleek te zijn. Uit The Chasers war on Everything EP7, rest van de uitzending staat er ook.

DRONKEN GELEIDENHONDVECHTEN in het PARLEMENT
VECHTEN in het PARLEMENT
In NL is de hele kamer overstuur als je als parlementslid wegloopt of eens flapdrol tegen een staatsecretaris roept. In Korea zijn de dat station al lang gepasseerd en vliegen ze elkaar gewoon in de haren, het valt allemaal nog mee het is meer een beetje duw en trek werk maar dat ziet er toch wel vreemd uit.

VECHTEN in het PARLEMENTGAMETIME 765
GAMETIME 765
Vandaag in de gametime een spelletje wat mij een beetje doet denken aan het eeuwenoude tank wat ik zelfs nog op een horloge gehad heb vroeger. Best grappig spel, het is de bedoeling dat je zover als mogelijk komt met je tank terwijl je onder vuur wordt genomen van alle kanten. Game on!

GAMETIME 765MEIDEN OP HET STRAND
MEIDEN OP HET STRAND
De dames lopen en liggen lekker op het strand in betere oorden dan NL want het is hier al twee weken niet zulk mooi weer geweest. Gelukkig had ik deze clip nog liggen van dames die zich daar prima lijken te vermaken, wij kijken eventjes mee.

MEIDEN OP HET STRANDRISE OF LEGENDS [ANIMATIE]
RISE OF LEGENDS [ANIMATIE]
Eerlijk is eerlijk de graphics zijn niet door Michael Maksin van de Vancouver filmschool gemaakt maar werden gesponsord door een gamemaker en microsoft maar de rest van het filmpje dus wel en daarom alleen al een big respect. Check eventjes deze coole animatie.

RISE OF LEGENDSCOOL BUILDING PROJECTIONS
COOL BUILDING PROJECTIONS
Coole clip hier van NuFormer Digital Media die met deze high-skill 3D video mapping projections eventjes laten zien wat ze precies voor moois kunnen maken allemaal. Ik ben er aardig van onder de indruk en zou het graag eens van dichterbij , echt willen zien.

COOL BUILDING PROJECTIONSSOLLICITEREN DOE JE ZO
SOLLICITEREN DOE JE ZO
In deze tijden van recessie valt het niet mee om aan een baan te komen ook al beschik je over de juiste papieren. Dat ondervond ook deze Alex Biedrzycki die afgestudeerd en wel nu vier onbetaalde baantjes heeft. Vandaar dat hij het maar eens op deze muzikale manier gaat proberen. Ik vind het origineel!

SOLLICITEREN DOE JE ZOERIN ANDREWS NUDE SPYVIDEO
ERIN ANDREWS SPYVIDEO
Een of andere dwaas in Amerika heeft het weer aardig bont gemaakt door de kamer naast de ESPN reporter Erin Andrews in een hotel te huren en daar met behulp van een in de muur geboort gaatje deze opnames te maken. Vervolgens zette hij ze ook nog eens op het internet. Wij hebben voor jullie de videobeelden opgezocht.

ERIN ANDREWS NUDE SPYVIDEOPIZZABABE AJ ALEXANDER
PIZZABABE AJ ALEXANDER
Na al die blondjes van de afgelopen weken gaan we vandaag weer eens kijken naar een dame met een wat donkerder haarkleur. AJ Alexander dus waarvan we laatst al een videotje hadden staan en die ook al wel vaker Pizzababe van de dag is geweest. Check en Rate!

PIZZABABE AJ ALEXANDER


10 AWESOME PIXAR MASHUPS
10 AWESOME PIXAR MASHUPS
Mashups zijn helemaal in, niet zo verwonderlijk natuurlijk als je bedenkt dat videobewerken door de jaren heen ook steeds eenvoudiger is geworden. In deze post bij onze collega's een leuke verzameling Pixar clips die mashuped zijn met andere movie thema's zoals bijvoorbeeld Batman Dark Knight. Er zitten leuke tussen..

10 AWESOME PIXAR MASHUPS

WRESTLING IMPERSONATIONS
WRESTLING IMPERSONATIONS
Ik ken de worstelaars die hij doet niet in het echt met uitzondering dan van Hulk Hogan die hij toch wel op een goeie manier nadoet, de andere worstelaars die deze gast imiteert zijn : The Ultimate Warrior & Ric Flair waarvan de laatste iets probeert te bestellen in een broodjeszaak als ik het goed heb verstaan.

WRESTLING IMPERSONATIONS100% HELDENDOM!
100% HELDENDOM!
Als een auto na een botsing in brand vliegt zit de moeder en haar kinderen beknelt in de auto, omstanders bedenken zich geen moment en snellen te hulp met gevaar voor eigen leven. Het duurt toch nog eventjes voordat het laatste kind wat nog een baby is te redden. Het is allemaal echt en live, maar het lijkt net een film. HELD!

100% HELDENDOM!MEET ZEBRAMAN
MEET ZEBRAMAN
Deze gast heeft toch echt wel een tik van de molen gehad zou je denken. Hij vindt het namelijk leuk om zich te verkleden als Zebra en heeft al heel wat uurtjes op menig feestje doorgebracht in dit tenue. Het zal je zoon maar wezen, FAIL!

MEET ZEBRAMANGAMETIME 764
GAMETIME 764
Nog best wel een moeilijk spelletje dit Light Out v3, waarbij het de bedoeling is dat je heel simpel het licht uit doet maar je moet dat wel doen door de juiste combinaties aan te klikken. Ik kwam er zelf niet al te ver mee, dus ik wens jullie succes. Tips en suggesties kan je kwijt in de comments, help elkaar.

GAMETIME 764LANOLIA
LANOLIA
Deze babe heeft volgens mij een tikkel geslikt voordat ze hier naakt op het tafeltje aan het spelen is. Ze heet lanolia, wat ik al een rare naam vind. Zelf is ze ook een beetje vreemd, want ze doet een aantal gekke dingen.

LANOLIA

BANDSAW MAGIC
BANDSAW MAGIC, magic trick
Best knap wat deze gast allemaal met een electrisch aangedreven figuurzaag, zo lijkt het, kan. Het scheelt je in iedergeval best veel lamme armen als je zo machinaal kan zagen dat is zeker, maar hoe lang het duurt voordat je zo goed bent als deze Adam Sandoval die eventjes een demonstratie geeft, is onbekend.

BANDSAW MAGIC

BEST VOLLEYBAL RALLY EVER
BEST VOLLEYBAL RALLY EVER
Tijdens een wedstrijdje universiteits volleybal tussen de teams UBC Thunderbirds en de Alberta Golden Bears staat het 14-11 in de 2e set, wanneer deze spannende rally zich voordoet. Als je al niet van volleybal hield of net zoals ik je nooit zo hebt kunnen voorstellen wat mensen er leuk aanvinden, dan moet je zeker eventjes kijken naar deze clip.

BEST VOLLEYBAL RALLY EVERPIZZABABE BROOKE
PIZZABABE BROOKE
Vandaag wederom een blondine uit de stal van ome Hef en deze dame heet Brooke Erickson. Blond dus maar toch donkere ogen, misschien dat ze daarom eens lekker met de Gilette set is bezig geweest. Wil je nog een rustig kijken in ons mega Pizzababe Archief dan kan dat hier, wij gaan vandaag Brooke bekijken en raten!

PIZZABABE BROOKEROLLERBLADE ROLLERCOASTER
ROLLERBLADE ROLLERCOASTER
Deze Dirk Auer is een extreemsporter die het niet hard genoeg kan gaan. Hij besloot speciale skirollerblades te maken die hij kon bevestigen aan de 860 meter lange achtbaan the Mammoth in het Trips Drill theme park in Stuttgart. Na 1 minuut stond hij weer beneden en bereikte 3G krachten, hier de video en foto's.

ROLLERBLADE ROLLERCOASTERWK WATERSKI RACING GENT 2009
WK WATERSKI RACING GENT 2009
Op zondag 19 juli vond in Gent Belgie, de eerste manche van het wereldkampioenschap Waterski racen 2009 plaats. Een spectaculair evenement met raceboten die snelheden haalden tot 180 km/uur en skiŽrs die over het water zweven. Het werd gehouden aan de Rigakaai tegenover de Arsene Weba en ik heb voor jullie een klein compilatiefilmpje.

WK WATERSKI RACING GENT 2009JENS VOIGT CRASH
JENS VOIGT CRASH
Ik zat gisteren al te kijken toen het gebeurde en nu heb ik dit filmpje ook nog eens tig keer terug gespoelt maar ik kom er maar niet achter wat er nu precies misgaat bij de crash van wielrenner Jens Voigt (D) gisteren in de 16e etappe van de Tour de France. ZIet iemand wat er nou precies gebeurt ? Hier de foto's van de afloop in de Telegraaf.

JENS VOIGT CRASHTICKETS - REMI GAILLARD
TICKETS - REMI GAILLARD
Remi Gaillard is vandaag wederom met zijn spuitbusje onderweg maar dit keer is hij niet tegen haargroei maar maakt hij het leven van een politieman tot een hel. De agent staat net een bekeuring uit te schrijven als Remi besluit dat hij er alles aan gaat doen om dat te voorkomen. Een kort filmpje dit keer, maar hier vindt je alles terug van Remi Gaillard op TLP.

TICKETS - REMI GAILLARDSTEVEN GERRARD BARFIGHT
STEVEN GERRARD BARFIGHT
Steven Gerrard is al zolang ik me het kan herinneren de captain van SC LIverpool en een gewaard Engels international. Sinds zijn scheiding die niet al te vlotjes verliep komt hij regelmatig in het nieuws op een slechte manier. Dit keer was hij betrokken bij een caferuzie en dit zijn daarvan de beelden.

STEVEN GERRARD BARFIGHTGAMETIME 763
GAMETIME 763
Je bent weer eens een sluipschutter en je naam is Vinnie, in een soort Sift omgeving wat niet toevallig is want dit spel komt van de zelfde makers, loop je rond of hou je je schuil en is het de bedoeling dat je je tegenstanders een voor een uitschakelt. Game on!

GAMETIME 763MINIKINI SHOWTJE
MINIKINI SHOWTJE
Heerlijk weertje vandaag en dat vonden ook deze twee dames die in nietsverhullende minikini's het strand op zijn gedoken om zich daar eens van hun goede kant te laten zien. Gelukkig was er een camera in de buurt en dat leverde deze fijne beelden op.

MINIKINI SHOWTJE

TLPIZZA op TWITTER
Het heeft eventjes geduurd maar omdat iedereen het al heeft en schijnbaar ook doet hebben we besloten ook maar eens mee te doen aan dat hele Twitter gebeuren. Heb je dus een Twitter account of hou je graag Twitterfeeds in de gaten, neem dan ook eens een kijkje op de TLPizza TwitterFeed die als het goed is vanaf vandaag 100% werkt.

VOLG TLPIZZA op TWITTER
IT'S EVOLUTION BABY [ANIMATIE]
IT'S EVOLUTION BABY
Een grappige animatie van die andere school waar ze ook het een en ander leren van animatie de Vancouver Filmschool in Canada. Twee mannetjes in de oudheid lopen te slepen met een groot voorwerp en krijgen ruzie met elkaar, bij toeval ontdekken ze het wiel waardoor alles in eens veel makkelijker gaat. Evolutie of gewoon dom geluk ? Hier meer animatie op TLP!

IT'S EVOLUTION BABYIN SLAAP GEVALLEN ACHTER HET STUUR
IN SLAAP GEVALLEN ACHTER HET STUUR
Ach gut, dit jochie heeft net vast een 4x4 speelgoed auto met accu gekregen en is na een paar uur zo vermoeid dat hij langzaam maar zeker achter het stuur in slaap dommelt. Gelukkig gaan de Duracell batterijen langer mee en staat pa klaar om de boel te filmen voor het nageslacht.

IN SLAAP GEVALLEN ACHTER HET STUUR

PIZZABABE AMBER
PIZZABABE AMBER
Ik weet niet of het door de zomer komt maar we grosieren de laatste weken in de blondjes, vandaag net zo. Ik stel jullie voor aan Amber Jay die we natuurlijk al wel vaker hebben gezien als Pizzababe maar vandaag toch weer mooi voor de dag komt. Nogsteeds jammer van de plakplaatjes maar dat mag de pret verder niet bederven. Raten maar!

PIZZABABE AMBEREXTREMA OUTDOOR 2009 [THE VIDEO]
EXTREMA OUTDOOR 2009 [THE VIDEO]
Gisteren kon je hier al de livesetjes downloaden en kijken naar een fotoreportage van onze collega's van WLF. Vandaag heb ik ook nog de 72 minuten durende video voor je uitgezonden door BNN. Geweldig natuurlijk als je eventjes niets te doen hebt of je wilt jezelf nog eens terugzien. Bammetje en bakkie leut erbij en kijken maar!

EXTREMA OUTDOOR 2009 [THE VIDEO]FIRST RIDE ON JETSKI [FAIL]
FIRST RIDE ON JETSKI [FAIL]
Als je voor het eerst op een Jetski stapt kan het nogal lastig zijn om zo'n ding te besturen. Wanneer je het gas los laat dan kan je nogmaar moeizaam sturen. Dat ondervindt deze beste man wanneer hij voor 't eerst met zijn Jetski het water op gaat en een paar aangemeerde boten en een pier vol raakt.

FIRST RIDE ON JETSKI [FAIL]SHAQ doet BEAT IT
SHAQ doet BEAT IT
Dit weekend werd er in Amsterdam al een tribute flashmob voor MJ georganiseerd die helaas niet kan tippen aan de Stockholm versie. Basketbalspeler en reus van beroep Shaquille O'Neal deed zijn versie van Beat it met een aantal trainingsmaatjes, kijk eventjes mee.

SHAQ doet BEAT ITDE VIERDAAGSE 2009 - LIVE CAMS
DE VIERDAAGSE 2009 - LIVE CAMS
De vierdaagse is vandaag weer begonnen en traditiegetrouw ga ik daar vanavond eens een kijkje nemen als het weer een beetje meezit. Loop je niet mee, ga je niet of ken je het zelfs niet dan kan je er toch nog een klein beetje bij zijn via deze link naar de site van Sbs6 die 8 camera's langs de route heeft opgestelt.

DE VIERDAAGSE 2009 - LIVE CAMS

MALLORY PARK MOTO CRASH 19/07
MALLORY PARK MOTO CRASH 19/07
Afgelopen zondag werd op het Engelse Mallory Park motorcircuit in Leicestershire weer een wedstrijd voor de BSB, British Superbike Championship, gehouden. Een van de rijders probeert in de bocht een inhaalmanouvre te maken maar gaat onderuit en sleept daarbij nog een aantal andere racers mee. Hier de spectaculaire beelden!

MALLORY PARK MOTO CRASH 19/07GAMETIME 762
GAMETIME 762
We beginnen de dag natuurlijk weer met een zinloos spelletje om de eerste uurtjes van de dag mee te verdoen. Ik ben zelf maar gestopt bij level 10 met 10.000 en nog wat punten. Het spel is Ice breaker en het is de bedoeling dat je telkens drie gelijke rijtjes maakt om met die stenen een huis te bouwen. Vrij simpel dus, wie zet de HIscore ?

GAMETIME 672LUNA in PINK
Ja, hier is weer eens een filmpje van Luna die uit de kleren gaat. In alle filmpjes die al op tlpizza staan, heeft ze weer een andere outfit aan. Ditmaal is ze in het roze. Kijk maar even naar die prachtige borsten van deze babe.

LUNA in PINK

WATER TRASHCAN PRANK
WATER TRASHCAN PRANK
Geweldige prank hierzo van wat gasten die een vuilnisbak hebben gevult met water en die half tegen de deur hebben gezet. Als ze aanbellen en iemand doet open valt natuurlijk die hele bak om met alle gevolgen van dien. Ik vind het super en de politie moet er zelfs aan te pas komen. Wie maakt er voor TLP es zo'n filmpje ?

WATER TRASHCAN PRANKEXTREMA 2009 OUTDOOR [PARTY PICS]
EXTREMA 2009 OUTDOOR [PARTY REPORT]
Afgelopen zaterdag 18 juli was het weer zover op het vertrouwde recreatiestrand van Aquabest in Best (Eindhoven). Extrema Outdoor 2009 ging vanstart, de jongens van de Whitelinefirm waren erbij en maakte een toffe fotoreportage. De livesets die ik tot nu toe heb gevonden en nog een videotje met de closingsact vindt je gewoon bij meer lezen.

EXTREMA 2009 OUTDOOR [PARTY PICS]DON'T EVEN REPLY
DON'T EVEN REPLY
De beheerder van deze site heeft er een sport van gemaakt om nietsvermoedende mensen die een oproepje hebben geplaatst op internetfora of in de krant te mailen met de meest bizarre vragen en voorstellen. Deze briefwisselingen kan je terug lezen op zijn site Don't even reply. En er zitten echt een paar super leuke bij, even niets te doen zeker even checken.

DON'T EVEN REPLY

LA BONITA "LELA STAR"
Dit is Lela Star, een pornoster uit de Verenigde Staten. Deze latina heeft al in behoorlijk wat films gespeeld. Hier check je een aantal scenes van haar waar ze haar strip-skills laat zien. Kijken we even mee naar deze latina?

LA BONITA "LELA STAR"PIZZABABE CARRIE
PIZZABABE CARRIE
We beginnen ook deze week weer met een Pizzababe om U tegen te zeggen. Ik liet mijn oog vallen op deze Carrie Minter en was eigenlijk meteen verliefd en dan vraag ik me dus af hoevaak je eigenlijk verliefd kan worden op ťťn dag. Echt een kanjer deze Carrie met haar twee stevige knoerten en echt super mooi gezichtje.

PIZZABABE CARRIEBILLY'S WATERMOBIEL
BILLY'S WATERMOBIEL
Met een snowmobiel over het water, het is mogelijk maar schijnbaar niet als je Billy heet. Check eventjes deze gast die wel heel erg ver probeert te komen met zijn snowmobiel over water. Het gaat mis en Billy moet nog een eindje terugzwemmen in wat mij erg koud water lijkt.

BILLY'S WATERMOBIELBODY HAIR - REMI GAILLARD
BODY HAIR - REMI GAILLARD
Remi gaat vandaag op bezoek in het Franse stadje Poil wat letterlijk vertaald lichaamshaar betekent. Remi heeft daar een gruwelijke hekel aan en is daarom vandaag verkleed als een soort van hair removal spray. Helaas treft hij vandaag iemand die zijn grappen niet kan waarderen. Hier meer Remi Gaillard op TLP!

BODY HAIR - REMI GAILLARDMOSCOW CITY RACING 2009
In Moskou willen ze al een tijdje een heuse F1 organiseren maar de faciliteiten ontbreken. De mensen van Bavaria hebben al een klein beetje op die wens ingesprongen door het Bavaria Moscow City Racing 2009 te organiseren. Hier wat beelden van dit weekend.

MOSCOW CITY RACING 2009SACHSENRING 2009 [CRASHES & BABES]
SACHSENRING 2009
Voor een Moto GP rijder is het bepaald geen pretje om aan de start te moeten verschijnen wanneer de baan nat is en de regen komt met bakken uit de lucht vallen. Op de Sachsenring werd dit weekend weer eens een wedstrijdje gereden en het was meer vallen dan rijden. Hier twee mooie clips met highlight, crashes en de babes.

SACHSENRING 2009LULU, SWIMMING MONKEY
LULU, SWIMMING MONKEY
Ik stel jullie vandaag voor aan deze Lulu, die hoe vreemd het ook klinkt wel van zwemmen houdt. Nou zijn er wel meer soorten apen die van zwemmen houden maar Lulu vindt ook allerlei waterspelletjes grappig. Zo laat ze zich graag een weggooien en onderwater zwemmen kan je ook als de beste.

LULU, SWIMMING MONKEYGAMETIME 761
GAMETIME 761
Een schietspelletje vandaag die ik zelf niet helemaal goed snap maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Je doolt wat rond in space en vanalle kanten komen ineens ufo's aangevlogen. Jouw taak om die te destroyen en de wereld te redden van deze indringers.

GAMETIME 761


SEXY ZELDA
De game Zelda ken je vast nog wel. Op een van de aller eerste game-consoles zoals Sega Master Systeem die in de jaren 80 uitkwam, kon je dit spel al spelen. Maar goed. Deze babe is dus door haar ouders Zelda genoemd. Een erg mooie brunette.

SEXY ZELDAWIE VAN DE DRIE
Jenni Sammy Jo Krystine
Jenni | Sammy Jo | Krystine
RUGBY REF K.O.
RUGBY REF K.O.
Tijdens een wedstrijdje rugby loopt scheidsrechter Tony De Las Heras eerst in de weg waardoor een speler hem omver duwt als daarna de aanstormende Tonie Carroll hem vol met zijn knie op de kin raakt gaan de lichtjes eventjes uit. Het gebeurde allemaal in de rugbywedstrijd Broncos V Rabbitohs.

RUGBY REF K.O.FORMULA ONE CRASHES 2008
FORMULA ONE CRASHES 2008
In het verleden hadden we vaak mooie crash compilaties staan vanuit het formule 1 gebeuren en dergelijke maar nadat YT de helft daarvan wegens het copyright gebeuren had verwijdert deden we er wat minder aan. Vandaag een 7 minuten durende compilatie met daarin allerlei crashes uit de F1. Enjoy!

FORMULA ONE CRASHES 2008RUSSIAN CARWASH
RUSSIAN CARWASH
Deze dames in Rusland werken bij de locale autowasstraat waar eens per maand ook motoren mogen komen voor een wasbeurt. Voor de gelegenheid trekken de dames dan ook nog eens een strak latex pakje aan. Altijd leuk natuurlijk maar ik heb toch liever een bikini carwash.

RUSSIAN CARWASH


DON'T DOWNLOAD THIS SONG
DON'T DOWNLOAD THIS SONG
Weird Al Yankovich kennen we van zijn diverse persiflages of parodieen op bekende nummers. Toch heeft ook Weird Al last van downloaders links en rechts vandaar dat hij dit nummer maakte met meteen een grappige animatie als videoclip.

DON'T DOWNLOAD THIS SONGIEMAND SPRITE ?!
IEMAND SPRITE ?!
Deze commercial voor het frisdrank merk Sprite is ondertussen alweer van de buis gehaald om begrijpelijke reden. Ik denk dat ik persoonlijk de rest van mijn leven Sprite ga associeren met iets anders, dus vrij begrijpelijk dat deze commercial gebanned is in Duitsland.

IEMAND SPRITE ?!GAMETIME 760
GAMETIME 760
Eindelijk een spelletje wat ik gewoon nog ken van vroeger, als bordspel dan wel te verstaan. Goed het ziet er wel allemaal wat futuristisch uit in de 3D omgeving waarin dit Mastermind bord zich bevind, maar toch. Dit spel hoeft hopelijk verder geen introductie of instructie, game on!

GAMETIME 760MEISJES DOEN LIEV
Twee lesbische babes zijn bij mij altijd welkom. Bijna iedere man is te verleiden met twee mooie vrouwen die elkaar opeten. Precies zoals de volgende babes die samen erg veel plezier hebben.

MEISJES DOEN LIEVWIE VAN DE DRIE
Kiki Isis Vika
Kiki | Isis | Vika
ESMEE DENTERS & ARMIN van BUUREN
ESMEE DENTERS & ARMIN van BUUREN
Ik zat gisteren eventjes te kijken naar de TMF awards toen ik bij de turk op mijn pizza zat te wachten en toen zag ik ineens deze clip voorbij komen wat de intro blijkt te zijn van de awards. We zien en horen vooral nachtegaaltje Esmee Denters en daarna nog Cris Jones als ik me niet vergis samen op het podium met Armin van Buuren.

ESMEE DENTERS & ARMIN van BUURENNIAGRA FALLS in MOTION
NIAGRA FALLS in MOTION
Ik ben zelf ooit eens bij de NIagra Falls geweest toen ik in Canada was en met de auto naar Amerika reed. Erg indrukwekkend allemaal dat moet ik zeker bekennen. Was je er zelf nog nooit geweest en ken je het alleen van naam of van plaatjes dan staat er bij Useloos deze mooie timelapse animatie van de nachtelijke uurtjes in die omgeving in Ontario Canada.

NIAGRA FALLS in MOTION

A NORMAL DAY
A NORMAL DAY
Sommige mensen zijn gewoon goed, daar kan je verder weinig aan doen daar wordt je gewoon mee geboren. Zo ook deze gast die speciaal voor ons, omdat hij zo goed is, een dag in zijn leven heeft opgenomen. Kijk eventjes mee hoe dat er zoal uitziet. De clip is van Patience productions en die naam zegt eigenlijk al wel veel.

A NORMAL DAYBMX BREEKT in 2
BMX BREEKT in 2
Tijdens het Freestyle NAS Bmx toernooi probeert deze Shaun Haddlington een super coole move te maken die ook helemaal goed lijkt te gaan totdat hij de grond weer raakt en zijn Bmx fiets in tweeŽn breekt. En dat is vrij pijnlijk zo te zien, het komt allemaal goed en hier zijn de beelden.

BMX BREEKT in 2SHAM WOW REMIX
SHAM WOW REMIX
De Sham Wow gast kent iedereen nu zo onderhand wel door de talloze parodieen of zelfs door de originele commercial zelf die ook al aardig weird was. Een Dj Steve Porter kwam op het idee om van de gast maar eens een remix te maken en eerlijk is eerlijk het klinkt nog best aardig ook.

SHAM WOW REMIXGAMETIME 759
GAMETIME 759
Een heuse politiemeneer ben je vandaag en het is tijd om af te rekenen met alle misdaad in de stad waar je aangesteld bent om de orde te handhaven. Kijk wel uit dat je geen onschuldige mensen raakt en zorg dat je de misdadigers altijd een stapje voor blijft in High Speed Pursuit.

GAMETIME 759SHAY & FRIENDS
SHAY & FRIENDS
Shay Laren is een babe waar we in het verleden een hoop aandacht aan besteed hebben. Helaas voor Shay heeft ze (N)ooit eens een boobjob ondergaan waardoor een van d'r boobs niet helemaal recht meer staat. Ik kan er wel mee leven hoor, maar wat vinden jullie er van REAL or FAKE ?

SHAY & FRIENDSSNOOP DOGS, WALK IN CLOSET
SNOOP DOGS, WALK IN CLOSET
Zo'n walk in fridge van Heineken is natuurlijk prachtig als je van een alcoholische versnapering houdt. Maar in deze tijden dat alcohol allang niet meer de nummer 1 manier is om jezelf van de wereld te helpen is er ook behoefte aan een walkin closet met andere geestveruimende middelen. Een spoof van Snoop doggy Dog!

SNOOP DOGS, WALK IN CLOSETBIER + FIETS + TRAP = FAIL
BIER + FIETS + TRAP = FAIL
Met je mountainbike thuis van de trap af fietsen is nooit een goed idee. Maar na een paar biertjes en met een paar gasten die je staan aantemoedigen danwel uittedagen ben je best bereid om het eens te proberen. Het gaat natuurlijk niet goed!

BIER + FIETS + TRAP = FAILMEISJE GEEFT WEBCAMSHOWTJE
MEISJE GEEFT WEBCAMSHOWTJE
Zo door de jaren heen zijn er hier op Tastelikepizza echt honderden verschillende webcamfilmpjes voorbij gekomen de een wat beter dan de ander dat natuurlijk wel maar dat is nu eenmaal zo. Je kan de meeste terugvinden via deze link en vandaag voegen we nog een dame aan dat enorme archief toe. Ik weet niet hoe ze heet, maar ze is sweet!

MEISJE GEEFT WEBCAMSHOWTJE

PIZZABABE AMY
PIZZABABE AMY
We hadden de hele week al blond en dus gaan we als weekafsluiting kijken naar de mooie brunette Amy Marie wat ook wel een snoepje is eigenlijk. Mooie dame, mooi lijf en maar 1 zichtbaar plakplaatje dus dat is goed nieuws. Kijk eventjes mee en doe maar commenten of raten..

PIZZABABE AMYCRUSH
CRUSH
Vandaag eens een anti alcohol spotje uit het land van het bier en de patat, BelgiŽ dus. Niet zo hard als we normaal gewend zijn uit landen als Australie of Engeland maar toch wel efficient denk ik zo. Ik vind 'm leuk gevonden en denk eraan wanneer je vanavond van huis afgaat.

CRUSHAUTOSTRADA MAYHEM
AUTOSTRADA MAYHEM
Op de snelwegen gebeuren nog al eens wat ongelukjes en zo ook in Italie op de autostrada. Zaak is om dan eigenlijk gewoon zo snel mogelijk te zorgen dat de baan weer vrij is voor het andere verkeer anders zouden er nog weleens wat meer ongelukjes kunnen voorvallen.

AUTOSTRADA MAYHEMHAMMER vs FIRE EXTINGUISHER
HAMMER vs FIRE EXTINGUISHER
Dit filmpje is zo oud dat ie nog wel een keertje voorbij mag komen, eerlijk zeggen als je 'm nog niet gezien had. Een gast denkt leuk te zijn door zijn maat met een hamer op zijn hand te slaan. Die slaat terug, met een brandblusser in zijn hand.

HAMMER vs FIRE EXTINGUISHERBARSTOOL TRICK
BARSTOOL TRICK
Als je dacht dat de dames van Hooters alleen maar konden serveren en mooi zijn dan heb je het dus goed mis. Om het allemaal zo origineel mogelijk te houden en entertaining heeft deze serveerster van Hooters de Rodeo barstool trick bedacht. Ik zeg goed!

BARSTOOL TRICKARRESTED FOR CALLING 911
ARRESTED FOR CALLING 911
Een 17 jarig meisje uit Amerika raakte lichtelijk in paniek toen haar vader lag te shaken op de grond en belde 911. Toen ze volgens de 911 medewerkers iets te vaak fuck zei, besloten die maar optehangen en de dame in kwestie te arresteren. Hier het nieuwsbericht.

ARRESTED FOR CALLING 911GAMETIME 758
GAMETIME 758
Wat ik van het spel van vandaag Shooter Guardian moet denken is een beetje vaagjes. Het is een mix tussen een schietspel en een tactiekspel, je moet namelijk een man beschermen die in de val zit in een verlaten stad met allemaal zombies die op hem af komen. Je hebt verschillende wapens en je kan ook nog met obstakels schuiven. Game on!

GAMETIME 758VIOLET TOPLESS
violet topless
De lekkerste babes van camwithher beginnen nu voor hun zelf. Denk maar eens aan Gisele of Carmen. Nu gaat Violet ook voor haar eigen beginnen en in de nieuwe filmpjes die ze maakt laat ze borsten wel zien. Dit filmpje is de primeur.

VIOLET TOPLESS

OP EEN DAG WEET JE HET, LOODGIETER..
OP EEN DAG WEET JE HET, LOODGIETER..
Sommige mensen weten op hun veertigste nog niet wat ze met hun leven willen doen vandaar dat de NS een tijdje geleden met de campagne op een dag weet je het en wordt je conducteur kwam. Bij het zien van deze beelden word ik toch liever loodgieter.

OP EEN DAG WEET JE HET, LOODGIETER..GERDA SMIT - ALLES IS WEG
GERDA SMIT - ALLES IS WEG
Het is een mooie soap deze nasleep van de scheiding van Jan Smit en Yolanthe van Kasbergen. Het schijnt dat Yolanthe de hele inboedel van Jan Smit heeft gejat. De moeder van Jan Smit, Gerda doet graag eventjes een boekje open en dit is de rapversie.

GERDA SMIT - ALLES IS WEGGOEIE BOOTY
GOEIE BOOTY
Jummie een babe met een goeie kont is toch wel belangrijk als je zo in de zomer eens goed om je heen kijkt. Konden de meeste dames in de winter die grote konten nog verbergen onder allerlei kledij, in de zomer lukt dat wat minder goed. Gelukkig zijn er genoeg vrouwen die wel gezegend zijn met een goeie booty.

GOEIE BOOTY

PIZZABABE TIFFANY
PIZZABABE TIFFANY
We gaan weer eventjes kijken naar de Pizzababe van de dag en dat terwijl de mussen buiten van het dak vallen zo warm is het. Pizzababe Tiffany Selby had het ook warm vandaag en is er lekker op uit getrokken met d'r beachbuggy en wij hebben daar deze mooie foto's van. Raten plz!

PIZZABABE TIFFANYDON'T TRY THIS AT HOME #561
DON'T TRY THIS AT HOME #561
Nu de vakantie overal is aangebroken gaan er natuurlijk weer hordes jongeren op pad om wel of niet gepland filmpjes te maken voor het www internet. Sommige dingen kan je beter niet proberen zoals we in deze clip zien. De titel zegt het al...

DON'T TRY THIS AT HOME #561SKATE SLALOM WORLDCUP
SKATE SLALOM WORLDCUP
We gaan eventjes terug in de tijd, vorig jaar namelijk werden er op 10 en 11 mei Skate slalom wereldcup wedstrijden gehouden in Parijs, Frankrijk. We hebben er toen niet echt aandacht aan besteed maar vandaag kwam ik deze toffe compilatie tegen van dat event en dat deel ik graag eventjes met jullie.

SKATE SLALOM WORLDCUPTHE PET SPA
THE PET SPA
Katten en water het gaat gewoon niet samen al zijn er natuurlijk wel een paar uitzonderingen op die regel. Om toch je huisdier te kunnen wassen hebben ze daarom deze Pet Spa uitgevonden. Het werkt wel maar of het allemaal zo diervriendelijk is vraag ik me af, volgens mij staat deze kat echt doodsangsten uit.

THE PET SPATOILET PAPER PRANK
TOILET PAPER PRANK
Best een leuke grap dit al moet je er wel een bepaald soort closet rolhouder voor hebben. Je bevestigd een rolmaat aan het toiletpapier zodat bij de minste geringste aanraking die zichzelf uitrolt. Dat geeft nog best een leuk effect ook.

TOILET PAPER PRANKJACKSON'S FIRE INCIDENT
JACKSON FIRE INCIDENT
In 1984 werkte Michael Jackson mee aan een commercial voor Pepsi Cola, terwijl MJ stond te dansen ontplofte een aantal effecten iets te vroeg waardoor MJ's haar vlam vatte. In deze clip beelden die IK in iedergeval nog nooit gezien had. Check de check!

JACKSON FIRE INCIDENTGAMETIME 757
GAMETIME 757
Echt een toffe game hierzo, Bubble Breaker, waar het mezelf telkens net niet lukt om alle bubbles wegtespelen. Ik ga het zo nog eens proberen want het moet natuurlijk wel gewoon mogelijk zijn neem ik aan. De bedoeling is om telkens op bubbles te kliken die gelijk van kleur en met minimaal 2 stuks aan elkaar gelinkt zijn tot er geen meer over is. Een score van 2,300 en nog iets is de score to beat, game on!

GAMETIME 757AMANDA DUNCAN
AMANDADUNCAN
De blonde babe heet Amanda Duncan. Ze was hier op tlpizza al eerder Pizzababe. Nu kun je haar checken in een clean filmpje van Playboy. Ze laat hier ook het interieur van haar huis zien. Check it out.

AMANDA DUNCAN


BITCH OWNED AT POOL
BITCH OWNED AT POOL
Deze chick is een beetje overmoedig geworden van alle joelers om haar heen en na een woordenwisseling besluit ze om haar drankje bij iemand in het gezicht te gooien. Deze gast is daar eigenlijk helemaal niet van gediend en geeft haar een stevige voetveeg. Kan dit ?

BITCH OWNED AT POOLPIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
De Pizzababe van de dag is zeker geen onbekende deze Nicole Violet Allbright hebben we namelijk al een paar keer als Pizzababe van de dag gehad maar een ding is zeker van deze dame krijg je beslist niet snel genoeg. Nicole dus, raten en comments maar weer....

PIZZABABE NICOLEDESPICABLE ME 2010 [TRAILER]
DESPICABLE ME 2010 [TRAILER]
We moeten er nog ruim 1 jaar opwachten maar zo te zien gaat deze nieuwe geanimeerde bioscoop film een knaller worden. Despicable me gaat over een bandiet waarna de hele wereld op zoek is, hij steelt en rooft alles bijelkaar totdat hij op een dag 3 weesmeisjes tegenkomt die hem zien als hun nieuwe vader. Hier alvast de trailer, release dat 10 augustus 2010.

DESPICABLE ME [TRAILER]HEAD vs WINDSHIELD
HEAD vs WINDSHIELD
Ook bij een bedrijf als Carglass verzinnen ze vanalles om de recessie voor te blijven en hun werknemers aan het werk te houden. Om in deze zware tijden toch lekker door te draaien hebben ze sinds vandaag een nieuwe werknemer aangestelt.

HEAD vs WINDSHIELD

ZOLDERKAMER SUPERSTER
ZOLDERKAMER SUPERSTER
Zelden een Nederlandse clip gezien die er zo professioneel uitziet en ook nog eens zeer vetjes klinkt. Het is de officiŽle Clip van EZG en het nummer heet ZolderkamerSuperster, de clip werd gemaakt door Aka-D productions. Deze plaat kan je trouwens ook nog eens downloaden als mp3 en dat doe je hierrrr! [right click as]

ZOLDERKAMER SUPERSTERINSTANT KARMA
INSTANT KARMA
Deze gast is eigenlijk zo irritant dat het ook wel weer grappig is. Maar als je zo irritant bent en andere mensen loopt te fukken moet je er natuurlijk niet raar van staan opkijken als karma je terugpakt. En zo komt boontje altijd om zijn loontje.

INSTANT KARMAARTURO GATTI R.I.P.
ARTURO GATTI R.I.P.
Arturo Gatti was van 1995 tot 1997 IBF-wereldkampioen bij de veder gewichten. In januari 2004 veroverde Gatti, die de bijnaam "Thunder" heeft, de WBC-titel bij de junior weltergewichten. Anderhalf jaar later verloor hij die titel aan de Amerikaan Floyd Mayweather Jr. Gatti won 40 van zijn 49 professionele wedstrijden. Gisteren werd zijn 23 jarige vrouw gearresteerd op verdenking van moord op de voormalige bokskampioen. Hier het verhaal, bij meer lezen een compilatie.

ARTURO GATTI R.I.P.GAMETIME 756
GAMETIME 756
We reizen eventjes terug naar het Wilde Westen toen het er niet om ging wat voor een soort wapen je had maar wel hoe snel je je wapen kon trekken. Out Draw dus een spelletje op leven en dood tussen jou en diegene met wie je het duel aangaat. Je kan ook wat oefenen op flesjes voordat je je met highnoon in de hoofdstraat waagt.

GAMETIME 756INES ALECSANDRA PLAYMATE
INES ALECSANDRA PLAYMATE
Bij Playboy hebben ze naast de mooiste galleries van de allermooiste babes natuurlijk ook nog allerlei videomateriaal van de maandelijkse playmates. Deze Ines Alecsandra was dat zo'n 5 jaar geleden maar ze kan mij nog steeds krijgen.

INES ALECSANDRA PLAYMATE

DIVE & FAIL
Ik ga es eventjes afkoeling zoeken in het zwembad nu het nog kan en voordat ik hier echt wegdrijf van de zweet. Vroeger moest je natuurlijk niets hebben van een zwembad en ging je naar het dichtsbijzijnde baggergat, hier zien jullie waarom ik daar tegenwoordig niet meer naar toe ga.

DIVE & FAIL

LARGEST FULL DRUM KIT ENSEMBLE
LARGEST FULL DRUM KIT ENSEMBLE
Ik vraag me af of bij deze wereldrecord poging om met zoveel mogelijk drummers tegelijk een deuntje te spelen nog mensen in de zaal gehoorbeschadiging hebben opgelopen want het gaat er stevig op. Zo'n 600 drummers dus kwamen gisteren samen in de Nationale Indoor arena in Birmingham. Een videoverslag en een video van het event na de break.

LARGEST FULL DRUM KIT ENSEMBLEPIZZABABE CASSANDRA
PIZZABABE CASSANDRA
We gaan eventjes overschakelen naar de babe modus want daar hebben we vandaag weer een schatje voor gevonden. De Pizzababe van de dag is namelijk deze Cassandra Lynn geworden die ergens in 2003 al eens Playmate werd en waar we nog wel meer van op de site hebben staan. Pizzababe van de dag dus, comment & rate!

PIZZABABE CASSANDRATOUGE HEROES [21MIN DRIFT VIDEO]
TOUGE HEROES [21MIN DRIFT VIDEO]
Vette shit hierzo in deze coole 20 minuten durende compilatie met alle hoogtepunten van de dvd Touge Heroes volume one, een video met daarin vette drift akties. Ga er eventjes lekker voor zitten en check deze video maar eventjes uit. Er kom trouwens binnenkort een nieuwe Touge Heroes dvd uit, we houden jullie op de hoogte.

TOUGE HEROES [21MIN DRIFT VIDEO]X FACTOR - ROCKING EGOR
X FACTOR - ROCKING EGOR
Sommige mensen worden gewoon geboren met de Xfactor, neem nou een Esmee Denters die misschien niet de allerknapste is maar door haar prachtige stemgeluid bijna niet onopgemerkt kon blijven. Helaas voor deze Egor is hij niet gezegend met diezelfde Xfactor, en dan krijg je dit.

X FACTOR - ROCKING EGORSYDNEY OPERA HOUSE FLAHSMOB
SYDNEY OPERA HOUSE FLAHSMOB
Om een goeie flashmob te organiseren heb je natuurlijk veel mensen nodig die allemaal hetzelfde dansje instuderen maar wat ook wel erg belangrijk is, is de muziek. Ik moet zeggen dat ze bij deze Australische Flashmob om aandacht voor klimaatverandering te vragen erg lekkere muziek hebben gebruikt, zo zien we 1500 man dansen op de muziek van o.a. Haddaway en C+C Music Factory.

SYDNEY OPERA HOUSE FLAHSMOBMICHAEL JACKSON [HD VIDEOMIX]
MICHAEL JACKSON [HD VIDEOMIX]
Ik had eigenlijk al beloofd dat het de laatste post was vandeweek al over MJ maar toen kwam oude bekende DJ Pancho vanacht eventjes aan m'n msn kloppen met deze leuke videomix van de King of Pop. Ik kan me niet voorstellen dat er na vandaag nog iets postwaardigs van MJ komt dus, enjoy. Hier meer videomixen van Pancho!

MICHAEL JACKSON [HD VIDEOMIX]GAMETIME 755
GAMETIME 755
Vandaag ben je een tankbediende die het nogal zwaar heeft met de veeleisende klanten die niet alleen komen om hun auto voltegooien met benzine maar soms zelf ook nog wel een snack lusten. Het is jouw taak om alles in goede banen te leiden zoals een goed werknemer betaamt. Highscores in de comments, game on.

GAMETIME 755JENNA NICKOL
JENNA NICKOL
Iedereen heeft wel eens van die vrije dagen waar men zich verveeld en echt niet weet wat hij of zij moet gaan doen. Dat had deze Jenna Nickol dus ook. Deze babe geeft even het goede voorbeeld waarmee je wat tijd kunt doden.

JENNA NICKOL

ROBBIE MADDISON BACKFLIPT TOWER BRIDGE
ROBBIE MADDISON BACKFLIPT TOWER BRIDGE
Ja ach als je Robbie Maddison heet dan is een backflipjump maken over een openstaande Tower Bridge in London natuurlijk een koud kunstje. Ongeveer een half jaar geleden flikte hij nog een soortgelijk stunt in Las Vegas, vandaag vereert hij ons met een bezoekje aan de Tower Bridge in London om voor Redbull deze jump te maken. HELD!

ROBBIE MADDISON BACKFLIPT TOWER BRIDGECARMEN STRIPT
CARMEN STRIPT
Carmen is samen met Gisele in mijn ogen toch echt de beste webcambabe. De filmpjes van beide babes zijn elke keer erg goed. Carmen heeft natuurlijk enorme borsten en toch is ze flinterdun. Welke Cup-maat gok je? Ik gok toch zeker wel een maatje E.

CARMEN STRIPT

PIZZABABE MISTY
PIZZABABE MISTY
Een nieuwe week, een nieuw en vers blik met Pizzababes. Helaas was de pizzababe van afgelopen vrijdag een repost daarom maak ik dat vandaag met jullie goed. Ik stel jullie graag eventjes voor aan deze Misty Rhodes die wel een beetje weg heeft van Simona die we gister konden zien in Wie van de Drie. Check en Rate !

PIZZABABE MISTYHIPHOP IN DUKETOWN 2009
HIPHOP IN DUKETOWN 2009
Terwijl er in het hele land housers on the loose zijn op nog meer outdoor festivals zijn er natuurlijk ook nog andere muziekstromen zoals het oeroude Hiphop gebeuren wat ik een jaar of 20 geleden zelf ook zeer interessant vond. In Den Bosch werd dit weekend dit jaarlijkse hiphopfestival gevierd met een groot aantal artiesten. Dit jaar o.a Zwartlicht, Kraantje Pappie, Jiggy Dje, Hef, Turk, FakkelBrigade.

HIPHOP IN DUKETOWN 2009LA VITRINE
LA VITRINE
Hoe lok je mensen juist naar jouw etalage toe in een toch al vaak drukke winkelstraat ? De mensen van La Vitrine in Montreal bedachten daar deze mega vette Interactieve Led Wall voor die toch echt wel de mensen eventjes laat stoppen voor je deur. Wat ze nou bij La Vitrine precies verkopen weet verder helemaal niemand, een asskicking etalage hebben ze wel.

LA VITRINEAMNESIA OUTDOOR 2009 [VIDEO]
AMNESIA OUTDOOR 2009 [VIDEO]
Omdat het zo goed bevallen was de vorige keer was er ook dit jaar een Amnesia Outdoor festival, slim om het tegenover Dance Valley te programmeren ? Dat kan je je afvragen, feit is dat dit een veel kleiner opgezet feest is en ook dit jaar werd dat gevierd op het evenementen terrein Loosbroek en hier een video die een goede sfeerimpressie geeft.

AMNESIA OUTDOOR 2009 [VIDEO]KOM ER MAAR EVENTJES IN
KOM ER MAAR EVENTJES IN
Gisteren kon je al zien dat niet alles op het eerste gezicht is zoals het is aan de video met Obama en Sarkozy in de hoofdrol en vandaag heb ik daar nog een voorbeeld van. Check eventjes deze video van een autoongeluk waarvan je op het eerste gezicht nog denkt, och wat blikschade. Totdat je hetzelfde ongeluk nog eens bekijkt uit een andere camerapositie. OUCH!

KOM ER MAAR EVENTJES INHET RIOOL MEISJE
HET RIOOL MEISJE
Het beste wat je kan overkomen wanneer je over het grote water in Amerika woont is een "ongelukje" krijgen doordat een groot bedrijf, of nog beter zoals in dit geval de gemeente nalatig is geweest. Het overkwam de 15 jarige Alexa Longeira die al sms'end over straat liep toen ze ineens in een onafgesloten rioolput viel. $$ Katsjing!

HET RIOOL MEISJEGAMETIME 754
GAMETIME 754
In de game Fat Fish, wat een beetje een vreemde besturing heeft, ben je een killer piranha en hongerig, zeer hongerig. Zo'n beetje alles wat voor je bek komt werk je naar binnen alleen ben je gezegend met een zwakke maag dus vergeet zo afentoe niet dat je ook naar het toilet moet na het eten van een bedorven maaltje. Game on!

GAMETIME 754THE VERY HOT TAMARA SKY
THE VERY HOT TAMARA SKY
DJ Tamara Sky kende we natuurlijk al van haar ubergeile clip "Lick It" en laatst zagen we deze schone ook nog eens in gallerievorm voorbij komen. Vandaag een zeer mooie clip in HD van deze dame die toch wel heel erg lekkere vormen heeft. Een erg hete afsluiter voor deze zondagavond, enjoy!

THE VERY HOT TAMARA SKY

VOLG TLPIZZA op TWITTER
Het heeft eventjes geduurd maar omdat iedereen het al heeft en schijnbaar ook doet hebben we besloten ook maar eens mee te doen aan dat hele Twitter gebeuren. Heb je dus een Twitter account of hou je graag Twitterfeeds in de gaten, neem dan ook eens een kijkje op de TLPizza TwitterFeed die als het goed is vanaf vandaag 100% werkt.

VOLG TLPIZZA op TWITTER

TRIGGER HAPPY [ANIMATIE]
TRIGGER HAPPY [ANIMATIE]
Ik ga toch weer eens wat vaker mooie animaties posten of jullie er nou bij mee zijn of niet, ik vind sommige echt prachtig leuk bedacht. Neem nou deze animatie van Javier Lopez-Duprey waarin de hoofdrol speler gaat solliciteren als beveiliger hij moet wel eerst eventjes een aantal tests afleggen en goed doorstaan. Meer hier en hier.

TRIGGER HAPPY [ANIMATIE]IT'S GUMBALL SUPERMAN
IT'S GUMBALL SUPERMAN
Grappig gedaan deze clip waarin we ineens de enige echte Superman zien. Dus niet de acteur Christopher Reeve maar iemand die schijnbaar echt kan vliegen. Het is allemaal ter promotie van de snelste race over normale wegen ter wereld de Gumball3000 race, we zien namelijk officiŽle Gumball fotograaf de heer Fly zijn naam eer aan doen terwijl hij van Los Angeles naar Miami vliegt.

IT'S GUMBALL SUPERMANFUNNY & EROTIC IMAGES
Grappige gallerie met allerlei funny maar toch erotische foto's omdat er nou eenmaal ťťn en al bloot te bespeuren is in deze grote fotoverzameling. Bij die allereerste foto met die chick in d'r oma badpak tussen al die lekkere konten schoot ik al in de lach. Check het uit..

FUNNY & EROTIC IMAGES

WIE VAN DE DRIE
Jana Simona Hayley
Jana | Simona | Hayley
FEDDE LE GRAND @ SENSATION WHITE 2009 [VIDEO]
FEDDE LE GRAND @ SENSATION WHITE 2009 [VIDEO]
Fedde le Grand begon zijn carriere als discjockey in de Danssalon in zijn geboorteplaats Eindhoven. Hij scoorde in 2006 een dikke hit met "Put your hands up 4 Detroit" en 2006 was tevens het jaar dat hij zijn debuut maakte op Sensation. Dit jaar dus bij de 10e editie, Wicked Wonderland, staat hij er weer en dit is de 1,5 uur durende livestream.

FEDDE LE GRAND @ SENSATION WHITE 2009 [VIDEO]OBAMA KEEK NIET ! [VIDEO]
OBAMA KEEK NIET !
De laatste dagen is er veel te doen over een foto die genomen is op de G8 in ItaliŽ waarop te zien was hoe president Obama een 18 jarige Brasiliaanse babe aan het uitchecken was. Maar een foto is maar een momentopname en wanneer je dan ook naar de video kijkt krijg je ineens een hele andere kijk op de gebeurtenis. Foei Sarkozy!

OBAMA KEEK NIET !LIVESETS DANCEVALLEY 2009
LIVESETS DANCEVALLEY 2009
Gisteren was er alweer de 15e editie van Dance Valley en alhoewel ik nog niet echt veel beeldmateriaal gevonden heb zijn er toch al wel wat livesetjes te downloaden. Zo kwam ik de sets van Ferry Corsten, Marco V en Dj Jean al tegen en mocht je er zelf nog meer weten te staan, zet dan vooral eventjes de link in de comments. Ik kan de set van Dj Jean vooral aanraden, erg lekker.. [Thnx 1KING]

LIVESETS DANCEVALLEY 2009MICHAEL JACKSON - STOCKHOLM TRIBUTE
MICHAEL JACKSON - STOCKHOLM TRIBUTE
Dit gaat denk ik de laatste post voorlopig zijn over MJ, aangezien we toen hij levend was ook nooit zoveel aandacht aan hem hebben besteed en we geen andere artiesten op vreemde gedachten willen brengen. In Stockholm, Zweden hebben ze afgelopen woensdag op het bekendste plein en savonds in het drukste uitgaanscentrum aldaar, met een soort flashmob MJ de laatste eer bewezen.

MICHAEL JACKSON - STOCKHOLM TRIBUTENO PAY, NO CURE
GALBAK met GALSTEEN
Het zal je gebeuren, kan je je ziekenhuis rekening niet betalen net na het verwijderen van wat galsteen, wat een uiterst pijnlijke procedure is. Komen ze het je gewoon eventjes terug geven, no pay no cure ?

NO PAY, NO CUREGAMETIME 753
GAMETIME 753
Best nog wel een tricky spel dit Onfire waarin je eigenlijk een klein pyromaantje bent en alles achter je in de fik steekt. De bedoeling is dat je net zoals Mozes de struikjes hier en daar in de lichte laaien zet maar doe dat wel zonder jezelf in de brand te steken. Ik kwam niet verder dan level 2 dus mocht je tips hebben of een leuke highscore deel die dan met ons in de comments. Game on!

GAMETIME 753MURIEL
MURIEL
Deze babe Muriel heeft 2 prachtige borsten. Ze vind het zelf ook erg bevredigend als ze met haar tieten speelt. In dit filmpje zie je hoe dat gebeurd. Ze lijkt er in ieder geval erg van te genieten.

MURIEL

PLAS EENS OVER EEN POLITIEAUTO
PLAS EENS OVER EEN POLITIEAUTO
Kijk dit noem ik nou eens lef hebben, deze gast blijft gewoon lekker doorplassen ondanks dat het alarm van de politiewagen waarop hij staat is afgegaan. Het zal wel weer in een of ander oostblokland zijn want ik kan dit lettertype zo niet eens lezen. Zagen we laatst al een paar drifters die de politie ownde vandaag dus deze badgast.

PLAS EENS OVER EEN POLITIEAUTOR/C PLANE & FIREWORKS
R/C PLANE & FIREWORKS
Vet cool dit, deze gasten hebben namelijk om Idependence day te vieren een op afstandbestuurbaar vliegtuigje uitgerust met een camera en wat vuurwerk wat door een electrisch systeem onstoken kan worden. Wat muziek van Rammstein eronder en je hebt ineens een toffe clip. Check!

R/C PLANE & FIREWORKSLINDSAY ALVAREZ
LINDSAY ALVAREZ
Altijd lekker die dames met een ietwat latino inslag, zo ook deze Lindsay Alvarez waar ik me dit weekend vast en zeker mee zou kunnen vermaken. Helaas is het niet zo'n feest en moeten we vanavond weer gewoon op jacht om een babe te scoren. Dit lijkt me in iedergeval een mooi uitgangspunt. Hier staat nog een lekker filmpje van deze Playboy babe!

LINDSAY ALVAREZWIE VAN DE DRIE
Dido Kari Anna
Dido | Kari | Anna
RUNNING WITH BULLS
RUNNING WITH BULLS
In Spanje is het weer raak tijdens de stierenrun in Pamplona is er zelfs al 1 dode gevallen en meerdere zwaar gewonden. Ook niet zo vreemd natuurlijk als er een week lang wilde stieren in de straten van je stad ronddolen. Bierman Patje had deze mooie gallerie gevonden die ik graag eventjes met jullie deel.

RUNNING WITH BULLS

POOL BASKETBAL
POOL BASKETBALL
Op het gewone basketbalspelletje zien we de laatste tijd steeds meer varianten, zo hadden we al de acrodunkers en nu gaan we zelfs basketballen in een zwembad. Lijkt me prima te doen als het een beetje warm is en je krijgt ook nog eens je dagelijkse portie beweging. [thnx]

POOL BASKETBALDEMI MOORE in BIKINI - HOT OR NOT
Demi Moore wordt dit jaar alweer 47 jaartjes oud en nadat ze eerst met Bruce Willis getrouwd is geweest heeft ze nu een jongere man gevonden in Ashton Kutcher waar ze alweer een jaar of 4 mee neukt. In de film Striptease won ze in iedergeval mijn hartje maar dat is alweer 13 jaar geleden, wat denken we is Demi nog HOT or NOT ?

DEMI MOORE in BIKINI - HOT OR NOTKISS THE GIRL, CONTINUED
KISS THE GIRL, CONTINUED
Eindelijk weer eens een grappige sketch van CH met daarin een stelletje op een soort van boot tocht met daarom heen allerlei poppen die een liedje zingen voor dit romantische paar. Origineel op z'n minst.

KISS THE GIRL, CONTINUEDURBAN FREE RUN
URBAN FREE RUN
Ik stel jullie vandaag eventjes voor aan deze Vladimir Seredin die deze showreel beschikbaar stelde waarin hij zijn parkour kunsten aan de wereld toont. Ik moet zeggen dat hij het aardig kan, sowieso beter als ik natuurlijk, maar dat ik wel beter heb gezien. We geven hem vandaag de aanmoedigingsprijs.

URBAN FREE RUNGAMETIME 752
GAMETIME 747
Het is eindelijk weekend maar helaas zit het weer nog steeds niet echt mee, tijd dus voor een leuke game om de eerste paar uren te doden. We gaan schieten in deze Galactic star Shooter, een shooter van links naar rechts met zeer veel levels en nog meer tegenstanders die je uit de lucht moet knallen. Het is niet al te moeilijk, game on!

GAMETIME 752WEBCAM GIRL
WEBCAM GIRL
Natuurlijk worden er dagelijks door verschillende babes filmpjes gemaakt waar zij strippen voor de webcam. In de meeste gevallen krijgen de babes hiervoor betaald. Het kan ook wel eens voorkomen dat ze privť stript voor haar vriendje en dat het eigenlijk niet op internet mag belanden. Dat is bij deze babe het geval.

WEBCAM GIRL


BABE MET HOOFDDOEK
babe met hoofddoek
Ik heb niets tegen vrouwen met een hoofddoek op hun hoofd. Alleen ben ik toch van mening dat zo'n doek de vrijheid van de vrouw wegneemt. Maarja, ik heb eigenlijk nog nooit een babe gezien met een hoofddoek op. Hier is er dan eindelijk eentje te zien. Check it out.

BABE MET HOOFDDOEK

HUGE RALLY CRASH
HUGE RALLY CRASH
Tijdens een rally in iedergeval in een spaans sprekend land dat heb ik er uit kunnen halen klapt er een rally auto zodanig op een paar geparkeerde auto's dat die niet verder kan. Een paar omstanders proberen dan om deze auto van het parkour aftehalen als er een andere rally auto vol op knalt. Heavy Shit!

HUGE RALLY CRASHNORTON THE TRANSFORMER
NORTON THE TRANSFORMER
Met de nieuwste Transformer film zijn er ook een hele zooi nieuwe Transformers opgestaan zelfs uit voertuigen die allang uitgestorven leken. Neem nou het motormerk Norton die je bijna niet meer op de weg tegenkomt maar waaruit wel een Transformer tevoorschijn komt na een kleine botsing.

NORTON THE TRANSFORMERB2T 21 VOCAL AWAKENING [MP3 MIX]
B2T 21 VOCAL AWAKENING [MP3 MIX]
Onze Peter gaat op vakantie en dit is dus voorlopig de laatste mix van zijn hand deze zomer. Misschien dat hij daarom ook weer extra spacy en lekker is. Het nieuws dat Deejay Fokko Versloot is overleden bereikte ons ook vandaag, erg droevig allemaal, hier het bericht. RIP! Hier zijn laatste set op Awakenings 2009 samen met Koen Lebens.

B2T 21 VOCAL AWAKENING [MP3 MIX]WEBCAMBABE SCHOPT KONT
Wow, wat een lekkere kont zit er op deze chick dan, jummie. Een goed begin van deze vrijdagmiddag met het weekend in zicht kijk ik graag alvast wat er dit weekend zoal te beleven valt. Deze dame kan mij wel krijgen schat ik zo...

WEBCAMBABE SCHOPT KONT

PIZZABABE JASMINE
PIZZABABE JASMINE
En daar is ze weer, terug van weggeweest de altijd mooie en super knappe Jasmine Davis waar we vandaag helemaal onderaan de gallerie ook nog een bonusvideo van hebben staan. Geweldig natuurlijk en beslist een waardige afsluiter van deze Pizzababe week. Hier kan je alle voorgaande Pizzababes trouwens nog eens terugzien.

PIZZABABE JASMINEGEEF EENS GAS [FAIL]
GEEF EENS GAS
Op deze beelden vanaf een bewakingscamera in Botswana is te zien hoe een man na een dagje stevig doordrinken zijn vrouw aan het stuur zet om hem naar huis te vervoeren. Ik had het nog eventjes opgezocht maar het stuur in Botswana zit echt aan de rechterkant dus het klopt wel. Ik hoef niet uitteleggen dat vrouw aan het stuur bloed aan de muur betekent, check...

GEEF EENS GASDON'T SMOKE & DRIVE
DON'T SMOKE & DRIVE
Rijden onder invloed hoeft niet altijd te betekenen dat je een avondje in de kroeg hebt gezeten. Het is tegenwoordig natuurlijk ook heel goed mogelijk dat je wat geestveruimende middelen tot je hebt genomen waardoor je alles niet altijd even helder meer ziet. In deze Engelse campagne wordt daar aandacht voor gevraagd.

DON'T SMOKE & DRIVEBUS HOP HERO
BUS HOP HERO
Grappige video hier, die je beslist niet moet gaan uitproberen thuis, van een paar gasten die zich Streetheroes noemen maar wat toch echt op een viral voor een of andere game lijkt. Filmpje is volgens mij zo fake als wat maar het ziet er wel allemaal aardig cool uit. Kijk mee..

BUS HOP HEROCHASERS WAR ON EVERYTHING S3EP5
CHASERS WAR ON EVERYTHING S3EP5
Vorige week kon je al de leukste stukjes zien uit de 4e aflevering van de Chasers dit seizoen, maar waarom zou ik al die leuke stukjes er voor jullie uitzoeken als je zelf gewoon de hele aflevering kan bekijken. Je moet er waarschijnlijk wel snel mee zijn want je weet nooit hoe lang dit soort clips blijven staan op tube. Enjoy!

CHASERS WAR ON EVERYTHING S3EP5WORLDS STRONGEST VAGINA
WORLDS STRONGEST VAGINA
De Russin Tatiana Kozhevnikova mag haar vagina de sterkste van de wereld noemen en heeft vanaf heden het wereldrecord. Of dat een goede eigenschap is voor een vagina en of mannen daar echt blij mee moeten zijn vraag ik me af. In iedergeval lift ze deze 14kg zware glazen ballen van de grond door haar vaginale spieren te spannen en ze doet dat alsof het niets is.

WORLDS STRONGEST VAGINAGAMETIME 751
GAMETIME 746
Het is al niet veel zonniger vandaag en de voorspelling is dan ook regenachtig weer dus hebben we extra tijd om te spelen en dat moet ook wel want we gaan eventjes met Mario bezig in dit Mario's Adventure. Gids Mario door de verschillende levels en vergeet niet onderweg wat muntjes mee te nemen. Game on!

GAMETIME 751

AJ ALEXANDER & MELISSA
AJ ALEXANDER & MELISSA
Vanmiddag nog als Pizzababe van de dag hier op de site, deze AJ Alexander, en vanavond heb ik nog een leuk filmpje van d'r met vriendinnetje Mellisa. De dames lijken elkaar prima te vermaken en ik moet zeggen dat ik het niet echt vervelend vind om naar te kijken. Check!

AJ ALEXANDER & MELISSADIVE + POOL = FAIL
DIVE + POOL = FAIL
Altijd eventjes uitkijken en zeker weten dat een zwembad diep genoeg is alvorens je er in duikt. Deze gast dacht dat het wel diep genoeg zou zijn maar mist nu wel zijn voortanden. Ja ach, life's a bitch.

DIVE + POOL = FAILRUBENS EARLY YEARS
RUBENS EARLY YEARS
Ruben verzorgt al zo'n jaar of twee nu dagelijks een paar fijne babe videotjes en daar zijn we hem natuurlijk zeer erkentelijk voor. Op de een of andere manier kan die jongen het ook eigenlijk verder nergens anders over hebben. Niet zo verwonderlijk als je dit filmpje ziet uit zijn jeugd!

RUBENS EARLY YEARS

FIGHT!! [OWNAGE]
FIGHT!! [OWNAGE]
Een paar stoertjes lopen wat mensen te intimideren in een supermarkt en slaan er zelfs 1 tje naar de grond totdat de rest van de winkel zich er ineens mee gaat bemoeien en de stoere jongens een zwaar pak slaag krijgen. Dat zie ik nou eens graag, OWNED!

FIGHT!! [OWNAGE]PIZZABABE AJ
PIZZABABE AJ
Ruben was wat snel met de babe video voor in de middag maar ik zag dat het Gisele was dus dat mag dan voor deze ene keer. Deze AJ Alexander is ook een sweetie al zeg ik het zelf, een beetje rooiig haar een super strak lichaam en ogen om in te verdrinken. Ik hoor het wel weer in de comments en ratings..

PIZZABABE AJLOVE GISELE
LOVE GISELE
Love Gisele is een babe die de laatste tijd erg populair is geworden met haar filmpjes. Dat is makkelijk te verklaren als je een paar filmpjes checkt die op Tlpizza staan. Hier is er weer zo'n mooie. Hier meer!

LOVE GISELE

TRASHSCARE PRANK
TRASHSCARE PRANK
Het verhaal bij deze clip is dat degene die de stuipen op het lijf gejaagd wordt, een dag ervoor de politie heeft gewaarschuwd om zijn buurjongen aantegeven wegens overmatig vuurwerk gebruik. Tijd dus om deze brave henderik eens een lesje te leren en dat doe je dus zo.

TRASHSCARE PRANKFILE ? DOORRIJDEN!!
FILE ? DOORRIJDEN!!
Hier in Nederland houden we niet van files maar ook in Rusland hebben ze daar een broertje dood aan. Kijk eventjes mee hoe deze dame reageert als het voor haar niet al te veel opschiet en er zowaar een hele vluchtstrook leeg is. Only in Russia!

FILE ? DOORRIJDEN!!BIG OLD PUBES
BIG OLD PUBES
Het is momenteel eventjes wat minder met het zomerse weer maar dit weekend worden er al weer temperaturen boven de 30 graden voorspelt dus het komt helemaal goed met deze zomer. Als je gaat zwemmen of een dagje lekker naar het strand gaat wil je natuurlijk niet geconfronteerd worden met bossen schaamhaar, vandaar eventjes dit liedje.

BIG OLD PUBES

DOG vs DOG vs DOG
DOG vs DOG vs DOG
Altijd wel grappig dit soort video in een video in een video, videos. Deze hond snapt er niet zo heel veel van en dat maakt het natuurlijk weer grappig, kijk eventjes mee hoe simpel je een grappig video maakt slechts met behulp van een camera een laptop en een ietwat nieuwsgierige hond.

DOG vs DOG vs DOGRONALDO vs REAL FANS
RONALDO vs REAL FANS
Ik vind het nog steeds jammer dat Cristiano Ronaldo nu niet meer in de UK speelt en met mij nog een hele sloot Engelsen gok ik zo. Maar ja de macht van het geld dus waar ze in Spanje geen gebrek aan lijken te hebben. Bij de presentatie van Ronaldo in het Bernabeu stadion in Madrid wordt het de fans allemaal een beetje teveel en dan krijg je dit soort taferelen.

RONALDO vs REAL FANSGAMETIME 750
GAMETIME 750
We hebben weer een mijlpaal bereikt, gametime 750 dus en dat gaan we vieren met de super toffe game Hover Phoenix. Het is een schietspelletje wat voor mij toch eigenlijk altijd wel favoriet blijft. Game on en highscores kan je kwijt in de comments.

GAMETIME 750KIMBERLEY
KIMBERLEY
Deze babe Kimberley heeft ook een erg mooi lichaam. Ze houdt er dan ook van om te laten zien wat ze in huis heeft in ruil voor een paar knaken. Ik ga me denk ik ook maar uitkleden net als Kimberley.

KIMBERLEY

COKE SLETTEN
coke sletten
Af en toe naar de stripclub mag natuurlijk wel. Er zitten soms hele mooie optredens bij. Een optreden als van deze 3 babes heb ik nog nooit gezien. Juist, 3 strippende babes en een berg coke in het midden. interessant.

COKE SLETTENROMAN CANDLE CANON
ROMAN CANDLE CANON
Ik moet eerlijk bekennen dat ik alweer een beetje de kriebels krijg bij het zien van dit soort zelfgebrouwen vuurwerk waarmee ze in Amerika afgelopen weekend de dag van de onafhankelijkheid vierde. 110 Romeinse kaarsen gingen er in deze coole vlammenwerper wat eigenlijk een vervolg was op het kanon uit 2007 die er 75 in zich had.

ROMAN CANDLE CANONTWILIGHT DVD NU BIJ BOL.COM
TWILIGHT DVD NU BIJ BOL.COM
Eindelijk is dť hitfilm van 2008, ondermeer bekroond met "Best Movie" & "Best actrice", bij de MTV Movie Awards, Twilight verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en Video on Demand. Vanaf vandaag kun je hem exclusief in huis halen via Bol.com. De disc's zijn voorzien van vele extra's, echt alles wat je van Twilight wilde weten staat er op en je krijgt nooit eerder vertoond materiaal te zien. Naast de Blu-ray en DVD is Twilight ook verkrijgbaar via Video on Demand via de digtale TV.

TWILIGHT DVD NU BIJ BOL.COM

PIZZABABE THEA
PIZZABABE THEA
Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze Thea Coleman echt te weinig tetten vind hebben maar dat zei ik vorige week ook al toen ik haar voor het eerst aan jullie voorstelde. Naja, in de reacties viel toen te lezen dat jullie er toch iets minder problemen mee hadden en zelfs perfect werd Thea genoemd. Vandaar vandaag een nieuwe gallerie, check en rate!

PIZZABABE THEARALLY vs CAMERA CRASH
RALLY vs CAMERA CRASH
Deze cameraman krijgt echt de volle lading wanneer een rally auto recht op hem afkomt stuiven. Door de goeie omheining vallen er verder geen gewonden en ook de rallyrijder klimt zelf uit zijn auto. Hier de beelden.

RALLY vs CAMERA CRASHDADDY HAS BEEN THE BEST FATHER
DADDY HAS BEEN THE BEST FATHER
Ik weet niet of jullie het allemaal gezien hebben die memorial voor Michael Jackson die gisteren zo'n beetje de hele avond duurde in Los Angeles. Erg indrukwekkend en vooral het stukje waarin dochter Paris vertelt over haar papa, was je nog niet verdrietig dan wel na het zien van dit filmpje.

DADDY HAS BEEN THE BEST FATHER


LEVEND STRIPPEN
LEVEND STRIPPEN
Een striptease is eigenlijk altijd wel leuk om naar te kijken behalve als je vrouw naast je zit. Toch zijn er nog meer situaties waarbij je zo'n striptease gestolen kan worden, dit is er zo een.

LEVEND STRIPPENVRACHTWAGEN vs PAALTJE
VRACHTWAGEN vs PAALTJE
Vette crash hierzo die werd opgenomen met bewakingscamera's. Een vrachtwagen klapt uit het niets ineens op een paal en lijkt daarmee in een klap total loss. Het is een beetje van ver af allemaal maar die klap is toch wel erg hard zo te zien.

VRACHTWAGEN vs PAALTJEGADGET VAN DE WEEK - RC HELI
GADGET VAN DE WEEK - RC HELI
Deze Mi-24 Assault helicopter is natuurlijk een must have deze zomer, je monteert er een camera aan en je kan bijvoorbeeld verkennings vluchten gaan uitvoeren boven de NL stranden. Deze heli is trouwens de grootste remote controlled heli die er op deze aarde rondvliegt, cool ding.

GADGET VAN DE WEEK - RC HELIGAMETIME 749
GAMETIME 749
Je wordt vandaag met een motor gedropt op Stunt Mountain en het is de bedoeling dat je die berg afkomt met de nodige stunts en dat terwijl je ook nog onderweg wat dingetjes oppikt. Aktie en skills dus in dit motor spelletje, game on!

GAMETIME 749CARIE MINTER as PLAYMATE [VIDEO]
CARIE MINTER
Van deze playmate Carie Minter had ik nooit eerder gehoord. Ze is blond en heeft twee volle borsten. Ze ligt eerst op de grond met haar jurk. We zien haar liever zonder jurk dus doet ze die af en gaat ze op bed liggen. Whoehoeee!

CARIE MINTERWEBCAMGIRL KYLIE
webcamgirl KYLIE
Dit is webcam-girl Kylie. Ze is al een tijdje bezig en heeft al ervaring in het strippen en dansen voor de webcam. Ze doet het her dan ook wel erg goed. Een strak lichaam met twee mooie tieten is nooit verkeerd natuurlijk.

WEBCAMGIRL KYLIE

MARDI GRAS - TILT SHIFT
MARDI GRAS - TILT SHIFT
Tilt-shiften is een proces waarbij foto's van gebouwen of levende objecten worden gemanipuleert zodat het net lijkt alsof het foto's betreft van een minatuur model. In deze tiltshift timelapse animatie het festival wat bij het Mardi Gras feest hoort. Respect!

MARDI GRAS - TILT SHIFTVROUW vs TREIN
VROUW vs TREIN
Vrouwen zijn meestal wat hardleers en moet je sommige dingen echt meerdere keren uitleggen voordat ze ook maar een benul hebben waar je het over hebt. Deze colombiaanse had nog nooit gehoord van treinrails dus loopt ze daar nietsvermoedend met haar boodschappentasje. Het getoeter en lawaai van een aankomende trein had ze waarschijnlijk ook niet gehoord.

VROUW vs TREINPIZZABABE SARAH
PIZZABABE SARAH
Vandaag hebben we wederom een Pizzababe om U tegen te zeggen. Het is de mooie Sarah Elizabeth in een nog mooiere gallerie van ome Hef. Ik zie het wel weer terug in de comments en ratings of jullie het wel of niet met me eens zijn. Habba!

PIZZABABE SARAHCRAZY AUSSIE CAR CHASE
CRAZY AUSSIE CAR CHASE
Dit filmpje is al wel wat ouder maar wel vet om nog een terugtezien. Een autodief denkt echt dat hij in het spelletje Grand Theft auto zit en trekt zich helemaal niets aan van de talloze politieautos die hem rammen en achternazitten. Let vooral eventjes op de politiemeneer die op een gegeven moment aan de deur hangt.

CRAZY AUSSIE CAR CHASEMAN vs TURTLE
MAN vs TURTLE
Een visser heeft per ongeluk een schildpad aan de haak geslagen en doet een poging om de schildpad ervan te bevrijden. Een aantal omstanders bemoeien zich er mee en een man waagt het om bij de schildpad in de buurt te komen die natuurlijk van zich afbijt. Man vs Turtle 0 - 1 ..

MAN vs TURTLEHEINEKEN SUMMERBREEZE
HEINEKEN SUMMERBREEZE
Als ik het goed begrepen heb is dit een zelfgemaakte Heineken commercial die nog best grappig is ook. We zien de walking fridge weer eens voorbij komen die vandaag mee mocht naar een picknick. De dames zijn ook eens mee en mogen ook best wel een koud biertje.

HEINEKEN SUMMERBREEZESAVING PRIVATE REMY [GAILLARD]
SAVING PRIVATE REMY [GAILLARD]
En daar is onze altijd vrolijke fransman Remy Gaillard weer die vandaag de mensen verrast met een invasie op het strand van Normandie. Een paar decennia te laat helaas maar dat mag de pret niet drukken, de reacties van de mensen zijn er niet minder om. Kijk eventjes mee en wil je meer zien van Remy Gaillard dan check je hier.

SAVING PRIVATE REMY [GAILLARD]WHEATHERMAN OWNAGE
WHEATHERMAN OWNAGE
Weerman Tim Bailey van Channel 10 News in Australie die op een soort van Piet Paulusma achtige wijze het weer verslaat, was dit keer te gast bij een koor toen er terwijl hij live bezig was zijn voorspelling voor te lezen, ineens 2 dames uit het publiek voor de camera sprongen. Helaas hoef je dit niet te gaan proberen bij Piet want die uitzendingen zijn niet live.

WHEATHERMAN OWNAGEGAMETIME 748
GAMETIME 748
Je bent vandaag de baas over een Emergency Response Unit (ERU) en je taak is om zoveel mogelijk mensen te redden daarvoor is er een Rode Kruis basiskamp ingericht. Dit spel komt trouwens van NL bodem en werd gesponsord door het echte rode kruis.

GAMETIME 748

JENNIFER & NATALIE JO
JENNIFER NATALIE JO
Toen ik Sarah en Daisy net zag, bevielen me die 2 zusjes wel. Daarom ben ik opzoek gegaan naar nog een filmpje met twee zusjes. Ik ben beland bij deze Jennifer en Natalie Jo na wat speurwerk. Ziet er weer prachtig uit.

JENNIFER & NATALIE JO

SARAH & DAISY
SARAH DAISY
Dit zijn Sarah en Daisy. Ze zijn 2 lekkere playmates die hier over straat lopen. Het mooiste is nog dat ze zusjes zijn. Sarah & Daisy worden in het volgende filmpje erg nat. Kijken we even mee hoe dat gebeurd?

SARAH & DAISY

KEN BLOCK doet TOPGEAR [Fixed]
KEN BLOCK doet TOPGEAR
Ken Block kennen we natuurlijk als de enige echte Driftkoning en TopGear als de koning van alle autoprogrammas bij elkaar. Tijd dus voor een ontmoeting tussen die twee. James May zoekt Ken op tijdens een training, kijkt u eventjes mee ?

KEN BLOCK doet TOPGEARWILD NASCAR COKE ZERO FINISH
WILD NASCAR COKE ZERO FINISH
Tijdens de Nascar 2009 race dit weekend was het eventjes dringen geblazen bij de finish toen ene Kyle Busch vlak voor de finish zelfs zijn auto er gewoon recht voor gooide en dat alleen om Tony Stewart te beletten over de lijn te komen. Vorig jaar won Mark Martin met z'n 50 jaar de oudste winnaar ooit dit jaar deed Tony Stewart hem dit na.

WILD NASCAR COKE ZERO FINISHSQUEAK IN THE NIGHT [ANIMATIE]
SQUEAK IN THE NIGHT, ANIMATION
Ik heb weer een grappige animatie voor jullie gevonden met een inbreker in de hoofdrol. Terwijl hij probeert een kluis leeg te halen wordt de hond des huizes wakker die denkt dat de er iemand is gekomen om met hem te spelen. Tja het leven van een inbreker gaat niet over rozen.

SQUEAK IN THE NIGHTMADONNA, STICKY & SWEET TOUR
MADONNA, STICKY & SWEET TOUR
En toch bewijst deze dame gewoon op respectabele leeftijd dat ze nog steeds een Diva is. Kijk maar eens naar deze openingsintro in Argentinie en eronder staat ook nog de openingsavond in de 02 Arena te London waar ze tevens nog eens stilstaat bij de dood van Michael Jackson. Deze dame verdiend nog steeds Respect!

MADONNA, STICKY & SWEET TOUR3 BLONDE BABES
3 BLONDE BABES
Blonde babes staan er om bekend lol te maken. Als ik dit filmpje zo zie met 3 blonde dames, kan dat zeker kloppen. Alle 3 de blondjes vermaken zich prima. En dan is het helemaal mooie als men het filmt.

3 BLONDE BABES

PIZZABABE ANDREEA
PIZZABABE ANDREEA
We gaan eventjes naar Roemenie een van de nieuwe Europese lidstaten waar je eigenlijk niet zo veel goeds over hoort. Gelukkig komt er zo afentoe wel wat goed nieuws naar buiten zoals deze Andreea Mantena die daar de playmate van de maand is geworden. Best een mooie dame al zeg ik het zelf.

PIZZABABE ANDREEACRACK OF FIRE [FAIL]
CRACK OF FIRE [FAIL]
Gelukkig dat dit soort gasten bestaan anders hadden wij dit soort filmpjes niet maar toch vraag ik me wel vaak af waar het mis is gegaan. Kijk eventjes naar deze paupert die het leuk lijkt om een vuurpijl vanuit zijn kont te laten opstijgen. Het gaat niet helemaal zoals gepland. [FAIL]

CRACK OF FIRE [FAIL]LOLRIO KARTING
LOLRIO KARTING
Altijd leuk die knutselaars onder ons, zo zat ik gisteren nog Flash of Genius te kijken een film over de uitvinder van de interval ruitenwisser, een uitvinding die in eerste instantie gestolen werd door Ford. Vandaag een gast die een winkelwagentje heeft omgebouwd tot een heuse kart. Cool!

LOLRIO KARTINGWATTS ZAP
WATTS ZAP
Bij Eurosport hebben ze altijd een vast wekelijks onderdeel wat Watts Sports heet en daarin zie je dan de hoogtepunten in sport nog eens in vogelvlucht voorbij komen, al dan niet voorzien van een stukje muziek. Bij meer lezen twee clips van dit Watts, check..

WATTS ZAPEXTREME FOOTBALL
EXTREME FOOTBALL
Tegenwoordig moet je wel een beetje skills hebben wil je je op het hoogste nivo in het voetbal staande kunen houden. Een balletje hooghouden tijdens een wedstrijd is natuurlijk leuk maar heb je verder niet echt veel aan. Nee dan kan je beter je voetbal kunsten met wat vechttechnieken mixen dan weet je zeker dat je ongestoord de bal kan aannemen.

EXTREME FOOTBALLHEADSHOT
HEADSHOT
Basketbal is een teamsport waarbij je het echt van je team maten moet hebben want in je eentje begin je helemaal niet tegen een goede defensie. Deze gast was wat aan het oefenen op zijn slamdunks als een van zijn team "maten" zich er eventjes mee bemoeit.

HEADSHOTGAMETIME 747
GAMETIME 747
We beginnen de dag zoals altijd met een spelletje wat vandaag dit Bumped geworden is. Het is eigenlijk vrij simpel de bedoeling van het spel is namelijk dat je niet door de andere ballen uit het scherm gebotst wordt. Wie zet er alvast een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 747LUCY PINDER
LUCY PINDER
Je kan weer een filmpje gaan checken van de Britse Lucy Pinder die al vaker op Tlpizza staat. Dat neemt natuurlijk niet weg dat deze babe elke keer er zo lekker uitziet. Meer van Lucy Pinder? Ja/Nee?

LUCY PINDER


DAKOTA doet WET T-SHIRT
DAKOTA doet WET T-SHIRT
Lekkere dame deze Dakota Black die ik al vaker heb langs zien komen als ik me niet vergis. In deze hitte heeft onze Dakota er maar eventjes een flesje water bijgepakt waarmee ze zichzelf lekker nat maakt. Wij kijken uiteraard graag eventjes mee.

DAKOTA doet WET T-SHIRTWIE VAN DE DRIE
Beth Keity Naomi
Beth | Keity | Naomi
SENSATION WHITE 2009 [THE VIDEO]
SENSATION WHITE 2009 [THE VIDEO]
Gisteren hadden we de livesetjes al via onze vriendjes bij Music in control vandaag doen we daar nog eventjes de BNN uitzending bij met vette beelden vanaf Sensation White zelf. Dit jaar was het thema Wicked Wonderland en het was tevens de 10e editie. Kijk eventjes mee naar deze spectaculaire muziekshow met performances, dans, acrobatiek, en vuurwerk.

SENSATION WHITE 2009 [THE VIDEO]BULL vs MAN
BULL vs MAN
In Pamplona, Spanje heb je elk jaar het traditionele stierenrennen. Ze laten een aantal stieren los die daar dan door de straten rennen en niets of niemand ontzien op hun weg. Gek genoeg vallen er nooit echt veel gewonden en in deze clip lijkt het wel of ze zo'n stier aan het trainen zijn voor dat festijn. De stier zit ook nog eens aan een touwtje vastgelijnt. Wat zal Marianne Thieme hier wel niet van vinden ?

BULL vs MANSTERRETJE GEZOCHT [DRONKEN PARKEREN]
STERRETJE GEZOCHT [DRONKEN]
De laatste 4 dames van Sterretje Gezocht hebben een stevige portie alcohol achter de kiezen en mogen nu een auto inparkeren. Nou hebben vrouwen nuchter al moeite om een auto in te parkeren en een pak alcohol maakt het er niet veel beter op. Kijk eventjes mee! [Thnx Gilles]

STERRETJE GEZOCHT [DRONKEN]PARKOUR FAIL
PARKOUR FAIL
Alweer een parkour filmpje alleen kunnen we hier ook eens zien dat het mis gaat. Deze gast maakt best een stoere move tegen een muurtje aan maar ziet daarna een of ander kastje wat aan de wand hangt niet hangen. FAIL!

PARKOUR FAILXXX MISTAKE
XXX MISTAKE
De 5e klas juf Crystal Defanti van de Isabelle Jackson Elementary, een Amerikaanse school in California maakte een beetje een domme fout toen ze een dvd met klasherinneringen meegaf aan haar studenten wat een huisgemaakte pornoclip bleek te bevatten. Grappig? Ja, en het kost haar niet eens haar baan...

XXX MISTAKEGAMETIME 746
GAMETIME 746
Het is de bedoeling dat je mensen gaat ontvoeren voor een of ander inter galactisch gezelschap. Je hebt daavoor een ruimteschip en een beam straal. Er zijn 3 verschillende moeilijkheidsgradaties, probeer voor de grap "hard" eens. Game on!

GAMETIME 746KENDRA WILKINSON is PLAYMATE
sloveense playmate
Overal ter wereld zijn er lekkere babes te vinden. Dus is Playboy ook in erg veel landen te vinden. Zoals in SloveniŽ. Deze Sloveense Playmate doet hier namelijk een filmpje voor Playboy.

KENDRA WILKINSON is PLAYMATE
LUNA'S WEBCAM #63
Luna staat al vele malen op Tlpizza. Dit komt natuurlijk door haar figuur en de mooie videos die ze maakt. Hier laat ze weer haar sexy lichaam zien en trekt ze het gene dat ze nog aanheeft, geleidelijk uit.

LUNA'S WEBCAM #63WIE VAN DE DRIE
Agnes Volleybal Babe Ashlyn
Agnes | Volleybal Babe | Ashlyn
SENSATION 2009 [LIVESETS 03/07/2009]
SENSATION 2009 [LIVESETS 03/07/2009]
De Amsterdam ArenA kleurt dit weekend compleet wit. Vrijdag en zaterdag wordt namelijk de tiende editie van dance-event Sensation gehouden. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit keer geen Black Edition, maar is het twee dagen Sensation White. Wij hebben alvast de livesets voor je die vanacht werden uitgezonden bij Giel, morgen meer.. [thnx]

SENSATION 2009 [LIVESETS 03/07/2009]MOTO GP - A DAY IN THE OFFICE
MOTO GP - A DAY IN THE OFFICE
Wat doen rijders als Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Colin Edwards en James Toseland als ze niet op de motor zitten in een GP wedstrijd ? In deze clip zien we dat ze dan gewoon aan het werk worden gezet bij Yamaha HQ , en dat ziet er best grappig uit. Kijk eventjes mee.

MOTO GP - A DAY IN THE OFFICEPLANET 51 [TRAILER]
PLANET 51 [TRAILER]
In de nieuwe animatiefilm Planet 51 van Pyro Studios, zien we hoe een astronaut landt op een onbekende planeet die verdacht veel weg heeft van Area 51. Eenmaal aangekomen op de planeet komt hij in aanraking met kleine groene mannetjes en vrouwtjes die leven als de Amerikanen deden in de jaren '50. Opeens is hij dť alien. Vanaf 20/11/2009 in de bios!

PLANET 51DIERENMISHANDELING
Deze hond zal het de volgende keer hopelijk wel uit zijn hoofd halen om aan de uitlaat van een stationair draaiende auto te gaan lurken. In het begin lijkt het allemaal mee tevallen maar als hij teveel uitlaat gassen binnen krijgt heeft ie het toch wel moeilijk. Zielig, en (bijna) natuurlijk via Superzooi!

DIERENMISHANDELING


OFFROAD UAV [VIDEO]
RC UAV [VIDEO]
De Ulyanovsky Avtomobilny Zavod oftewel UAV is een Russische Allterrain wagen wat een beetje zoiets als de Hummer van Rusland is. Er is geen terrein waar deze auto niet in kan rijden al zie ik toch dat hij eventjes aangeduwd moet worden. Hier de beelden in iedergeval.

OFFROAD UAV [VIDEO]AUSSIE FOOTBAL KNOCKDOWN
AUSSIE FOOTBAL KNOCKDOWN
Best een harde sport dit Australian Footbal wat eigenlijk een soort van American Footbal is maar dan zonder beschermers. Tja, down under zijn de mannen gewoon wat steviger ofzo lijkt het. Deze Joel Clinton wordt getorpordeerd door ene Jerome Ropati van de NZ Warriors en moet op een brancard het veld verlaten.

AUSSIE FOOTBAL KNOCKDOWNGAMETIME 745
GAMETIME 745
We gaan vandaag de boer helpen op deze varkensboerderij waar het de bedoeling is om varkens te vangen. Sommige varkens hebben iets bijzich hangen waardoor je sneller kan bewegen en sommige varkens hebben een klokje om de tijd stil te zetten. Game on!

GAMETIME 745HOT ASIAN
HOT ASIAN
Aziaten kunnen erg apart en creatief in bed zijn. Deze lekkere Aziaat met haar volle borsten laat in dit filmpje zien wat ze allemaal kan in bed. Het ziet er erg goed uit hoor.

HOT ASIAN

FROUKJE KAN EEN TRUCJE
FROUKJE KAN EEN TRUCJE
De Zomer draait door is lang zo leuk niet als de realthing de Wereld draait door, toch doen Froukje Jansen en Art Rooijakkers elke dag weer hun uiterste best. Vande week was Hans Kazan in de studio die Froukje uitdaagde om een flikflak te doen, we kijken eventjes mee wat er gebeurt.

FROUKJE KAN EEN TRUCJE

DRAG ME TO HELL [REVIEW + HD TRAILER]
DRAG ME TO HELL [REVIEW + TRAILER]
Vette film hierzo van Sam Raimi die we nog kende van ondermeer de Evil Dead films en de Spiderman triologie. A.s. donderdag 2 juli gaat zijn nieuwe film "Drag me to Hell" in premiere in de Nederlandse bioscopen. En we hebben voor jullie alvast de trailer en ook nog een filmreview van een aantal dames die de film alvast hebben mogen bekijken. Check hier de HD Trailer! Update: Ik ben geweest en vond hem TOP! 12watch!

DRAG ME TO HELL [REVIEW + TRAILER]DENISE RICHARDS - HOT OR NOT
Kent U Denise Richards nog de exvrouw van Charlie Sheen en (oud) Playboymodel ? Denise Richards dus, die inmiddels 38 jaar is maar er best nog wel mag wezen. Alwel gescheiden van Sheen is het een milf die mij nog steeds kan krijgen. Ik zeg dus HOT, jij?

DENISE RICHARDS - HOT OR NOTBANK + AIRBAG = LOL
BANK + AIRBAG = LOL
De meeste pranks worden eindeloos herhaald totdat ze gewoon niet meer leuk zijn tijd dus voor iets nieuws. Deze gasten bedachten dat het misschien wel leuk zou zijn om een airbag te verstoppen in een bank in de hoop dat die zou afgaan terwijl iemand daar op zou gaan zitten. Mission Accomplished.

BANK + AIRBAG = LOLSUPER SEXY LINDA
SUPER SEXY LINDA
Damn, ik ben verliefd hoor jongens. Check eventjes deze mega mooie Linda uit die echt super strak en lekker is in een mooie exotische videoshoot ergens op een mooi eiland. En dat terwijl het hier in Arnhem momenteel aan het hagelen is, whoehoee!

SUPER SEXY LINDA

PIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
Over naar de orde van de dag met deze mooie weekafsluiter die de naam Jennifer Pershing heeft meegekregen. Een mooie blonde babe dus met mega lange stelten en een lekker bekkie in een mooie gallerie wat willen we nog meer.

PIZZABABE JENNIFERJET POWERED ATV
JET POWERED ATV
Zolang we op deze aardkloot leven zullen we wel altijd dingen sneller, groter en beter willen maken. Ene meneer Carnett vond dat ook en bouwde een jetmotor op zijn All terrain verhicle zodat hij argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf kan jagen. Met een Polaris RZR begon hij te bouwen en dit is het eindresultaat.

JET POWERED ATV


1 KILOMETER BUNGEE
Bungee jumpen is iets wat je eigenlijk gewoon es meegemaakt moet hebben. Je kan het vanaf een brug doen of in een ravijn of zoals hier uit een hete luchtballon. De ballon is op 3300ft hoogte wat ik maar eventjes vertaal naar 1km als ik me niet vergis wanneer deze Koreaan eruit jumped. Respect!

1 KILOMETER BUNGEETHE CHASERS WAR ON EVERYTHING
THE CHASERS WAR ON EVERYTHING
Ze zijn weer terug de mannen van Chasers na een tijdje afwezigheid vanwege een iets uit de hand gelopen sketch over doodzieke kinderen die niet echt in goede aarde viel bij het publiek en waarna ze eventjes van de buis gehaald werden. Deze sketches komen uit de uitzending van 1 juli en ik heb voor jullie de beste eruit gehaald.

THE CHASERS WAR ON EVERYTHINGWTF?! CHINESE FERRARI ?
WTF?! CHINESE FERRARI ?
Na de mislukte introducties van eerdere chinezen auto modellen / merken op de Europese markt hoop ik toch echt dat deze sportauto die wat weg heeft van een Ferrari / Alfa / Fiat GT als je het mij vraagt, het wel gaat redden. Hier een demo filmpje vanaf een autoshow in China.

WTF?! CHINESE FERRARI ?KNOCKIE OUT
KNOCKIE OUT
Ik heb helaas geen naam van deze 2 boksers maar die gast in de zwarte broek kan er wel wat van. Tot twee keer toe slaat hij zijn tegenstander naar het canvas die niet echt lijkt te begrijpen dat je toch echt je kin moet beschermen wil je niet op eens met knikkende knietjes neer wilt gaan. Mooie K.O.!

KNOCKIE OUT


GAMETIME 744
GAMETIME 744
Het ene tennistoernooi naar het andere vindt plaats in de zomer, maar dat kan mij eigenlijk al een tijdje niet meer boeien. De sport op zich wel grappig maar wie er nu tegenwoordig in de top 10 staat en dergelijke dat hou ik niet echt bij. Vandaag gaan we gewoon tennissen vanuit de je luie stoel, met dit Tennis Champs!

GAMETIME 744HEIDI doet ZONNEN
HEIDI doet ZONNEN
Altijd leuk als het mooi weer is en er liggen links en rechts lekkere babes op handdoekjes bruin te bakken. Zo ook deze Heidi die mij toch ook wel kan krijgen, ze ligt hier ergens in een zandbak waar ik zo 1,2,3 geen water bij zie. Hete shit dus!

HEIDI doet ZONNENSO CUTE
SO CUTE
Lekkere babe hier in een kort rokje die wat aan het rondhuppelen is en wat bij mij bijna een hypnotiserende werking heeft zo lijkt het. Gebeurt verder niet al te veel want het blijft natuurlijk wel een Youtube clip maar tis wel een hele erge cutie.

SO CUTEREPORTAGE FAIL
REPORTAGE FAIL
Tijdens een live interview rolt er ineens een auto uit een aanhanger wat niet echt helemaal de bedoeling was. Een wat oudere man probeert nog met een snoekduik de auto tegentehouden maar dat mag niet baten. Sjah, dat is live televisie.

REPORTAGE FAILA TALE OF THE BLUES
A TALE OF THE BLUES
In de zomer wordt bijna niet gevoetbalt en dat gaat toch een beetje jeuken, daarom zocht ik deze super compilatie voor jullie op van wat mij betreft de beste club van de UK, Chelsea. Een 10 minuut duren compilatie dus met de mooiste beelden uit CL seizoen 2007/2008.

A TALE OF THE BLUESKONT ROSSEN [OWNAGE]
KONT ROSSEN [OWNAGE]
Na de nodige biertjes hebben deze gasten toch maar eens een poging gewaagd om een potje flesjesvoetbal te spelen. De verliezer moest staan voor kontje rossen! Helaas moest een gast het zwaar ongelden door een niet gerechtigde actie hehe. Waarom van afstand schieten als het van dichtbij kan!!! [Thnx Xander]

KONT ROSSEN [OWNAGE]CUPID SHUFFLE
Tis echt te warm om achter de pc te zitten, ik word er een beetje gek van zo heet is het hier. Tijd dus om een lekkere plons te gaan doen hierzo in het zwembad. Ik laat jullie achter bij deze 2 dames die fijntjes in bikini voor de webcam staan te dansen.

CUPID SHUFFLE

PIZZABABE COURTNEY
PIZZABABE COURTNEY
Deze Courtney Tyler is vandaag de babe van de dag en dat is ook wel te begrijpen want deze "all natural" is gewoon een lekkere babe. Helemaal natuurlijk dus, en alles mooi in proporties, doen jullie eventjes raten ?

PIZZABABE COURTNEYMUSICAL MARRIAGE PROPOSAL
MUSICAL MARRIAGE PROPOSAL
Wanneer je je geliefde ten huwelijk vraagt probeer je dat uiteraard op een zo origineel mogelijk manier te doen. Deze gast had zijn meisje leren kennen in Disney land en neemt haar daar mee naartoe op die ene vraag te stellen. Hij had wel een en ander voorbereid en dit lijkt me zo ongeveer de origineelste manier op een aanzoek te doen.

MUSICAL MARRIAGE PROPOSALSKATE COMPILATION 2009
SKATE COMPILATION 2009
Het is weer zo warm dat we zodadelijk maar weer es wat verkoelend water gaan opzoeken. Voordat het zover is natuurlijk eerst nog wat leuke vids en de Pizzababe van de dag. Skaten is altijd wel cool om naar te kijken vooral als het misgaat, de gasten in de clip kunnen er wel wat van dat moet gezegd worden. Kijk maar eventjes mee!

SKATE COMPILATION 2009DUNKING DEVILS 3
DUNKING DEVILS 3
Tijdje al niets meer gehoord van deze Dunking Devils en dat terwijl dit soort filmpjes er altijd vet spectaculair uitzien. Hier kan je nog eens de voorgaande delen terugzien en vandaag dus een nieuwe clip met daarin de Devils die dunken op de muziek van Tiesto.

DUNKING DEVILS 3A-HOLE vs B-HOLE
A-HOLE vs B-HOLE
Grappige commercial hier van Hardee's biscuits die de straat op gingen en de mensen vroegen wat ze van de A-hole vinden. Wat wel wat grappige momenten oplevert, Ja dan heb je aardig de asshole..

A-HOLE vs B-HOLEFIAT 500 TANK
FIAT 500 TANK
Met een Fiat 500 offroad gaan rijden is niet zo'n heel erg goed plan behalve als je dat autootje ombouwd tot halve tank. Je gooit er dus wat rupsbanden onder en je kan gaan en staan waar je maar wilt. Helaas gaat het allemaal nogal langzaam.

FIAT 500 TANKGAMETIME 743
GAMETIME 743
In deze adventure vol met aliens, wapens en nog meer bloed is het de bedoeling dat je het alien leger en de reusachtige robots verslaat en daarmee de aarde red. Beetje vreemde omgeving maar wel een grappig spel om eventjes te spelen. Game on!

GAMETIME 743I LOVE THE BEACH
I LOVE THE BEACH
Het was weer bloedje heet vandaag dus en niet alleen hier op kantoor maar ook op de stranden vandaar dat we nog eventjes een blikje werpen op wat zich daar zoal afspeelt. Op het strand dus, daar moet je zijn wil je dit soort babes tegenkomen.

I LOVE THE BEACHCITROňN GT [FIRST LIVE VIDEO]
CITROňN GT [FIRST LIVE VIDEO]
Ik ben nooit zo'n fan van de Franse automerken geweest maar dit paradepaardje van CitroŽn ontworpen door Polyphony Digital mag er toch echt wel wezen. De CitroŽn GT concept car dus in de straten van Londen voor de allerallereerste keer, wij kijken natuurlijk graag eventjes mee.

CITROňN GT [FIRST LIVE VIDEO]BALLS OF STEEL
BALLS OF STEEL
Het lijkt erop dat we als mens toch een uitstervend ras worden als ik dit soort beelden toch telkens weer zie voorbij komen. Je gaat me namelijk niet wijsmaken dat dit soort akties goed zijn voor de reproductie van het nageslacht. Kijk eventjes mee en vraag je net als mij af waarom je dit Łberhaupt zou willen proberen. OUCH!

BALLS OF STEELSPINNER 5000
SPINNER 5000
Ik kom net van het terras afrollen en ik moet zeggen dat het weer een lekker dagje was zo in de zon aan het water. Een tropenrooster dus zolang het zo warm is overdag want hier op kantoor is het echt niet te harden met die hitte. Deze spewspinner 5000 zou ik trouwens ook geen minuut volhouden.

SPINNER 5000


AZIATISCHE BIG TIT
AZIATISCHE BIG TIT
Het mooiste Aziatische dametje vind ik nog steeds Reon Kadena maar er loopt nog wel meer wild vlees rond daar zo in het land van de rijzende zon. Hoe deze dame heet is me eventjes ontgaan en is verder ook niet echt belangrijk. Ze heeft twee grote stuiters en dat vind ik interessanter. Update : Hitomi Tanaka, dus.. thnx ikke

AZIATISCHE BIG TIT

PIZZABABE LUCY
PIZZABABE LUCY
Het is echt ongeloveloos hoe sommige babes eruitzien, checken we eventjes deze Lucy Becker die mijn hartje toch wel een keertje sneller laat slaan. Echt een lekkere babe dus die we vandaag maar eens tot Pizzababe van de dag bombarderen. Ik hoor het wel in de comments en ratings.

PIZZABABE LUCY100% POLICE PWNAGE
100% POLICE PWNAGE
Okay het weer is natuurlijk zwaar klote in een land als Rusland maar de politie rijdt daar nog wel steeds in auto's die je bij ons tegenwoordig kan inruilen voor een slooppremie. Lachen dus met de wijkagent die je toch niet echt goed te pakken kan krijgen. Zo ook met deze gasten die tijdens een partijtje driften ineens de politie tegenkomen.

100% POLICE PWNAGEI DON'T LIKE THAT CAR
I DON'T LIKE THAT CAR
Als je ouders in een dikke vette Hummer rijden en je bereikt zelf de leeftijd dat je in een auto mag rijden dan verwacht je toch wel een leuke kado in de vorm van een auto op je verjaardag. Deze gast krijgt een truck waar die lekker mee kan rausen immers zo'n truck is zo 1,2,3 niet kapot te krijgen. Deze Steve is er niet zo heel erg blij mee.

I DON'T LIKE THAT CARDE iPHONE BIEROPENER
DE iPHONE BIEROPENER
Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat ik nog steeds zo blij als een kind ben met m'n iPhone, ook al is het nog maar de 2e versie en heb ik nog geen 3G toestel ofzelfs de laatste de 3Gs, voor mij valt elk ander toestel in het niet. Dat dit toestel echt mega functioneel is zien we wel weer in deze clip waar deze iPhone dienst doet als bieropener.

DE iPHONE BIEROPENERAUTO doet BRANDEN
AUTO doet BRANDEN
Ik heb het zelf pas 1x gezien dat er een auto zomaar vlam vatte op een warme zomerdag maar down under schijnt dat toch wat vaker te gebeuren. Meestal zijn dat soort beelden bijna niet live te vinden maar vandaag komt er toevallig net een politiewagen aanrijden met een dashcam aan boord.

AUTO doet BRANDENGAMETIME 742
GAMETIME 742
Echt weer een megaspel hierzo wat Hitstick 4 heet waarin je een huurmoordenaar bent en je op verschillende manieren je doelwit moet vermoorden. Verkleed jezelf of gebruik je stealth modus en dat allemaal terwijl je ook nog verschillende wapens kan kiezen op je weg om de beste hitman te worden die de wereld ooit gekend heeft. Game on!

GAMETIME 742