Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand June 2009

BUSTY ALLI WEBCAM TEASE
Deze Busty Alli kennen jullie natuurlijk al. Deze babe heeft dus een geil koppie en 2 borsten die er erg goed uitzien. Het formaat is dan ook prima in orde. Kijken jullie even mee naar nog een filmpje van Busty Alli?

BUSTY ALLI WEBCAM TEASEHARRY POTTER 1 t/m 5 in 30 SEC
HARRY POTTER in 30 SEC
Nog een weekje of twee en dan is het 6e deel uit de Harry Potter serie alweer te bewonderen in de bios. Tijdje geleden al wel weer en wist je niet helemaal goed meer wat er in de voorgaande 5 delen gebeurde dan kan je in deze korte HP in 30 sec reenacted by bunnies zien hoe het ook alweer allemaal zover kon komen.

HARRY POTTER 1 t/m 5 in 30 SEC

SPEEDWAY FIGHT CARDIFF
SPEEDWAY FIGHT CARDIFF
Vanmiddag zagen we al een paar dames die er lekker op los sloegen maar ook op het sportieve vlak wil het nog weleens uit de hand lopen. In deze motorspeedway race in Cardiff gaan Scott Nicholls (in het wit) & Emil Sayfutdinov met elkaar op de vuist.

SPEEDWAY FIGHT CARDIFFPIZZABABE THEA
PIZZABABE THEA
Deze Thea Coleman heeft niet echt vooraan gestaan op de dag dat ze mukken aan het uitdelen waren. Beetje jammer eigenlijk want ze heeft verder wel een lekker lichaam. Snel een bezoekje brengen aan de wonderdokter dus want ik zie d'r toch echt liever met een cup C.

PIZZABABE THEA


BEACHBABE GALORE
BEACHBABE GALORE
Afgelopen zondag dus eventjes een lekker dagje naar het strand geweest en dat beviel me eigenlijk prima. Toch maar eens vaker doen dan en misschien dan ook eens naar een strandje waar wat meer vrouwelijk schoon te bewonderen valt. De boys van WLF hebben dat strandje zo te zien al gevonden en komen vandaag met deze fijne gallerie.

BEACHBABE GALORE

BITCHFIGHT
BITCHFIGHT
Altijd grappig om te zien hoe twee dames met elkaar op de vuist gaan, dit keer gewoon ergens op de stoep in een doorgaande straat zo te zien en de omstanders filmen graag eventjes voor ons wat er nou precies allemaal gebeurt. Helaas is er meestal wel een spelbreker in de buurt om de boel te sussen.

BITCHFIGHTMACBOOK vs JETFIGHTER
MACBOOK vs JETFIGHTER
Ik moet hele dagen op mijn msn horen hoe slecht mijn windows pc wel is en dat ik toch echt eens een upgrade moet gaan doen en dan het liefste naar zo'n rotte Apple wat helemaal de bom schijnt te zijn. Nou ja ik ben nog steeds niet om en het lijkt me heel erg lastig werken als je macbook ineens opstijgt.

MACBOOK vs JETFIGHTERBONG CITY SQUARE
BONG CITY SQUARE
We gaan eventjes downunder en dan belanden we op het World Square te Sydney waar dit weekend een soortement van freestyle skate event te zien was. Gewoon een aantal skaters dus die hun kunsten aan de wereld showen, je plakt er een grappig muziekje onder en je hebt een clip als deze.

BONG CITY SQUAREBUGATTI VEYRON - MCLAREN F1
BUGATTI VEYRON - MCLAREN F1
Van het weekend hadden we een filmpje van James May die es naar de maan wilde reizen en weten hoe dat zou zijn. Beetje saai want James May werd eigenlijk pas leuk om naar te kijken nadat hij zich bij TopGear aansloot. Vandaag hebben de mannen een Veyron naast een McLaren staan, wie wint er ?

BUGATTI VEYRON - MCLAREN F1GAMETIME 741
GAMETIME 741
Toen er een jaar of 15 geleden nog flipperkasten stonden hierzo in de plaatselijke arcadehal vond ik het flipperen echt een leuk tijdverdrijf totdat de gokkasten de overhand gingen krijgen en je als niet alteveel spenderende flipperaar langzaam werd weg gesaneert. Vandaag in de gametime, Law of the West Pinball, de spelregels bij u allen bekend.

GAMETIME 741ERICA CAMPBELL on the BEACH
ERICA CAMPBELL on the BEACH
Het was weer eens takke warm vandaag en daar worden we eigenlijk allemaal wel vrolijk van behalve als je je het zweet uit de naad moet werken zoals deze Erica Campbell die zich in allerlei nietsverhullende standjes manouvreert om het ons maar naar de zin te maken. Vinden wij dat fijn ?

ERICA CAMPBELL on the BEACHNEUK MAAR DOOR - THE MUSICAL
NEUK MAAR DOOR - THE MUSICAL
Altijd leuk die programma's van BNN waar van de week dit fragment te zien was bij het Verbond van Ongeleide Correspondenten die een heuse musical opvoeren aan argeloze voorbijgangers. De tekst staat er voor de makkelijkheid nog eens als ondertiteling bij.

NEUK MAAR DOOR - THE MUSICALSORRY, I'M LATE
SORRY, I'M LATE, STOPMOTION
Om echt een goeie stopmotion te maken heb je zeeën van tijd nodig en nog meer geduld. We hebben er in het verleden al diversen voor bij zien komen natuurlijk maar deze behoort toch zeker wel tot een van de creatiefste die ik tot nu toe gezien heb. Hier de making of en bij meer lezen het eindresultaat.

SORRY, I'M LATEPOLE DANCE INCIDENT
POLE DANCE INCIDENT
Een babe die kan paaldansen is op de toekomst voorbereid zullen we maar zeggen. Om een beetje te kunnen paaldansen moet je natuurlijk wel veel oefenen. De meeste babes doen dat gewoon thuis terwijl een camera de moves opneemt zodat ze het later nog eens terugkunnen zien en verbeteren. Hier gaat het eventjes mis...

POLE DANCE INCIDENTPATRICE HOLLIS
Ik val op alle soorten babes. Ik vind dat je van alle smaken een keer geproefd moet hebben. Check hier de donkere Patrice Hollis waar ik ook zeker wel een keertje een beschuitje mee wil eten, uit de kleren gaan. Meer?

PATRICE HOLLIS

PIZZABABE VIKTORIA
PIZZABABE VIKTORIA
Viktoria Metzer werd geboren op 30 mei 1987 in Budapest, Hongarije. Deze dame is deejay en in haar vrije tijd poseert ze graag haar mooie lichaam. Het zal allemaal wel weer zo fake zijn als het kunstgebit van m'n opoe maar dat mag de pret niet drukken. Een lekker begin van de week al zeg ik het zelf!

PIZZABABE VIKTORIAIN YOUR FACE
IN YOUR FACE
Altijd grappig om te zien hoe sommige mensen reageren op een teveel aan alcohol percentage in hun bloed. Neem nou deze dame die van te voren eigenlijk al aankondigd wat ze gaat doen, als ik het allemaal goed hoor. De pijn zal er de volgende dag niet minder om zijn. FAIL!

IN YOUR FACECONCERT AT SEA 2009
CONCERT AT SEA 2009
Het Concert at Sea 2009 werd ook dit jaar weer gehouden op de Brouwersdam te Zeeland, en wordt sinds 2006 georganiseerd door de band Bløf. Dit jaar dus voor de vierde keer en helaas kon de Mystery Guest MJ niet komen. Flauwe grap natuurlijk van presentator Peter Heerschop maar hij maakt het goed door de 40.000 bezoekers te laten moonwalken. In het eerste filmpje zie je Bløf spelen met Ed Kowalczyk van de band Live. TOP!

CONCERT AT SEA 2009TT van ASSEN 2009
TT van ASSEN 2009
Dit weekend werd de TT van Assen weer eens verreden en dan is het meestal erg druk in deze contreien op de weg. Hordes met Duitsers dus die elk jaar dit mega evenement willen bijwonen en met hele motorbendes die snelwegen rondom Assen onveilig maken. Rossi won zijn 100e GP wat natuurlijk aardig uniek is, en ja er waren ook nog wat pitspoezen, hier een aantal foto's!

TT van ASSEN 2009WONEN IN CHINA
WONEN IN CHINA
Ik was gisteren een dagje op het Blijburgse strand in de nieuwe wijk IJburg/Amsterdam en ik moet eerlijk bekennen dat dat echt heel erg relaxed is daarzo. Lekker kampvuurtje erbij, prima witbier en achteraf kan je nog lekker een hapje doen. Best een mooie wijk geworden dus dat IJburg, dit flatgebouw in China is van de een op het andere moment "omgevallen". Mja?!

WONEN IN CHINAINMATES DO JACKSON TRIBUTE
INMATES DO JACKSON TRIBUTE
We reizen eventjes af naar de Filipijnen waar onze zieke perverse gevangenisdirecteur ook bedroefd is om het verlies van de king of pop. Voor de gelegenheid laat hij zijn 1500 gevangen een tribute dansen met zo'n beetje de bekendste nummers van MJ.

INMATES DO JACKSON TRIBUTEGAMETIME 740
GAMETIME 740
We gaan riddertje spelen in dit vrij complexe spel waarin je ook nog eens 3 verschillende quests kan spelen. Je gaat op zoek naar je geliefde die door een soort van duivel is meegenomen. Het is een actie en puzzle spel ineen, wie bevrijd de schone dame uit de handen van de boze schurk ? Game on!

GAMETIME 740

LUNA
LUNA
Luna heeft blijkbaar ook last gehad van de financiële crisis, want ze is weer begonnen met nieuwe filmpjes te maken. Hier kun je haar zien hoe ze op de wasmachine zit. Ze mag mijn was wel komen doen.

LUNA

T.O. APOLOGIES
T.O. APOLOGIES
In Amerika lijkt het ineens mode te zijn en gewaardeerd te worden als sporters zo afentoe eens sorry zeggen. Zo konden we vandeweek al deze clip zien met daarin een aantal sporters Allan Iverson voorop die onder begeleiding van een lekker deuntje sorry zeggen. Deze Terrel Owens biedt alvast een heleboel excuses aan voor dingen nog moeten gebeuren, uit Tosh.0

T.O. APOLOGIESFIA GT3 VIDEO BATTLE
FIA GT3 VIDEO BATTLE
Ene Will Roegge kreeg de kans in een NFS Drivers Film project van Spitfire films om daar eens mee meetegaan. Deze Will Roegge is dus eigenlijk een cameraman die ze een highspeed camera in de hand hebben gegeven bij de Europeese GT van Italie. Dit is het resultaat, vet!

FIA GT3 VIDEO BATTLESPRINGBREAK
SPRINGBREAK
Springbreak staat voor veel drank en veel mooie dames die het niet zo nauw nemen tijdens dit jaarlijkse uitstapje naar meestal zonovergoten paradijsjes in bijvoorbeeld Mexico waar ze helemaal los gaan alvorens weer braaf terugtekeren naar de universiteit om hun bull te halen. Vandaag weer een fijne clip van dit festijn, hier staat nog veel meer Springbreak op TLP.

SPRINGBREAK

WIE VAN DE DRIE
Nikki BeachGirl Viva Brasil
Nikki | BeachGirl | Brasilian
CARSLBERG RESQUE SERVICE
CARSLBERG RESQUE SERVICE
Er zijn zoveel biermerken als dat er kerktorens zijn, zaak dus om te zorgen dat juist jouw bier goed onder de aandacht van de potentiele kopers gebracht wordt en dat doe je natuurlijk door coole commercials te maken. Mocht je ooit eens ergens op een onbewoond eiland aanspoelen, dan kan je maar beter van Carlsberg houden.

CARSLBERG RESQUE SERVICEGARRET REYNOLDS BMX MASTER
GARRET REYNOLDS BMX MASTER
We hebben in de afgelopen jaren al wel vaker dit soort bmx virtuozen voorbij zien komen en we kunnen rustig stellen dat deze Garret Reynolds daar toebehoort. We zien hem hier in een mooie compilatie video die ik toevallig net eventjes tegenkwam. Altijd leuk!

GARRET REYNOLDS BMX MASTER


IS HET EEN VROUW ? JAAAAA!
IS HET EEN VROUW ? JAAAAA!
Dit keer geen bewegende beelden van een dame die faalt bij het uitparkeren maar een kleine fotoserie bestaande uit vijf foto's. Deze dame heeft het gepresteert om een stenen afbakening die om een parkeervlak zat zo'n metertje of 20 onder haar auto mee tenemen. Ze dacht schijnbaar dat de handrem er nog opzat ?!

IS HET EEN VROUW ? JAAAAA!TOPGEAR ON THE MOON
TOPGEAR ON THE MOON
Dit jaar precies 40 jaar geleden was het Neil Amstrong die met de Apollo 11 missie als eerste een voet op de maan zette en sprak de legendarische woorden, That's one small step for a man, one giant leap for mankind. In het kader van de herdenking van deze mijlpaal wil Topgears James May zelf weleens ondervinden hoe het is om astronaut te zijn. Hier meer Topgear op TLP!

TOPGEAR ON THE MOONGAMETIME 739
GAMETIME 739
Na jaren zwoegen in de postkamer maak je eindelijk promotie en ben je die nieuwste cadet in het Metro Traffic control team. Na een korte inwerkperiode mag je aan de slag en is het jouw taak om het verkeer in goede banen te leiden. En dat voordat de anoyings level van de weggebruikers het toppunt bereikt. Do your thing, game on!

GAMETIME 739GISELE gaat in BAD
GISELE gaat in BAD
Voor de altijd mooie Gisele is zaterdagavond altijd de avond dat ze eventjes uitgebreid in bad gaat. Niets mis mee natuurlijk want zoveel schoonheid was je er toch niet af. Wij mochten eventjes meekijken en delen dat natuurlijk graag met onze bezoekers. Hier meer Gisele op TLP!

GISELE gaat in BADBAILEY KLINE is SEXY
BAILEY KLINE is SEXY
Deze Bailey Kline is een lekkere blondine die graag voor de cam zit en ons met fijne filmpjes verrast. Vandaag is het al niet veel anders en ik weet eigenlijk niet of Ruben al wel eens aandacht aan deze babe besteed heeft. Ik vin dr lekker, laat eventjes horen wat jij ervan vindt in de comments.

BAILEY KLINE is SEXYLOVE COUPON
LOVE COUPON
Ik vergeet steevast altijd de verjaardag van mijn vriendin mocht ik op die op dat moment hebben, en dat wordt meestal niet echt in dank afgenomen. Gelukkig is er dan altijd nog het laatste redmiddel, de Love Coupon. Een soort van waardebon die je op elk moment van de dag zo uit de mouw kan schudden. Of iedereen er altijd blij mee is ?

LOVE COUPONGREATEST BREAK UP
Grappige parodie op de clip die momenteel zo'n beetje de hele werel over gaat met een gast die van zijn moeder niet meer World of Warcraft mag spelen. Dit keer dus geen broertje die het allemaal voor ons filmt maar een vriendin die het net heeft uitgemaakt met haar vriend. Grappige parodie!

GREATEST BREAK UPREMI GAILLARD doet THRILLER
REMI GAILLARD doet THRILLER
De altijd gekke, dwaze fransman en vriend van onze site Remi Gaillard is zo van slag over de dood van MJ dat hij ook meteen maar een remake heeft gemaakt van de clip thriller. Nou kan natuurlijk niets tippen aan dit top nummer maar toch geeft Remi er weer een grappige draai aan. Lekkere chick trouwens!

REMI GAILLARD doet THRILLERAIR SEX CHAMPIONSHIPS 2009
AIR SEX CHAMPIONSHIPS 2009
We schakelen eventjes over naar de Air Sex kampioenschappen 2009 waar bierman Patje de bewegende beelden van heeft gescoord. Altijd lache om te zien hoe mensen zich uitsloven voor de vreemste prijzen.

AIR SEX CHAMPIONSHIPS 2009

WIE VAN DE DRIE
null null null
Verunka | Diana | Monica
JACKSON MOONWALK FLASHMOB
JACKSON MOONWALK FLASHMOB
Gisteren kon je al lezen dat de King of Pop is overleden, de eerste geruchten waren een zelfmoordpoging nu lijkt het erop dat hij aan een hartstilstand is overleden ten gevolge van overmatig medicijn gebruik. Je kan het nieuws niet aanzetten of het gaat erover en in London werd gister zelfs een flashmob georganiseerd waarbij het eigenlijk de bedoeling was met z'n alle de moonwalk te doen. Verder dan wat plaatjes luisteren kwamen ze helaas niet, hier trouwens nog de 911 .mp3 zum DL.

JACKSON MOONWALK FLASHMOBDOE ES SPRINGEN
DOE ES SPRINGEN
Altijd wel mooie beelden van die extreme sports waarvan ik eigenlijk zeg, nee voor mij toch maar eventjes niet. Ik zit net dus deze video te kijken en krijg al gewoon een erg vreemd gevoel in mijn maag als alleen al kijk naar de beelden laat staan als ik er zelf zou staan. Deze gasten doet het in Krimea, en dat ligt in de Ukraine.

DOE ES SPRINGENKOREA vs IRAN
KOREA vs IRAN
In Iran is het nu al een paar weekjes aardig onrustig en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen doordat het hoogste orgaan daar heeft besloten dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen. Via Twitter en andere nieuwe media komen massaal beelden naar buiten, en daar zijn ze in Noord Korea helemaal niet zo blij mee.

KOREA vs IRANDEFQON1 2009 [AFTERMOVIE]
DEFQON1 2009 [AFTERMOVIE]
Alweer twee weekjes geleden dat het Defqon1 2009 festival plaatsvond in Almere en een paar mensen die ik gesproken heb raken er maar niet over uitgesproken. Goeie poep daar dus in Almere alleen zul je een jaartje moeten wachten op de volgende. Ik had voor jullie al de livesetjes gepost en een video en vandaag doen we daar nog eens de officiele Q-Dance Aftermovie bij. Enjoy!

DEFQON1 2009 [AFTERMOVIE]GAMETIME 738
GAMETIME 738
Op deze zaterdagmorgen beginnen we dag zoals eigenlijk alle dagen, met een spelletje dus. Het is niet echt moeilijk deze variant op het spel Goldminer, met dit keer een echte Mario in de hoofdrol. Grijp zoveel mogelijk zilveren en gouden munten bij elkaar om door te gaan naar de volgende level. Game on!

GAMETIME 738ASHLYN BROOKE / STOPMOTION ?
Ashlyn Brooke kan mij nog krijgen als ze 60 is denk ik zo, ik bedoel wat kan er met deze babe nog misgaan zou je denken. Beetje jammer van het filmpje wat een soortement van stopmotion is geworden maar Rubenz had de boel weer opgefukt dus ik moest weer uit de kroeg komen om haar te posten. Ze is er niet minder lekker om...

ASHLYN BROOKE / STOPMOTION ?PSSSST, LOSGELD ?!
PSSSST, LOSGELD ?!
Je zal het meemaken loop je savonds totaal nietsvermoedend in de parkeergarage naar je auto komt er ineens een vaag figuur met een koffer vol losgeld op je aflopen. Of je haar toch maar echt niets wilt doen en haar zo snel mogelijk wilt vrij laten terwijl hij een koffer met geld naar je toe schuift, wat doe je ?

PSSSSST, LOSGELD ?!

BRUTAL MUAY THAI K.O.
Kyle Gallacher, knockout, k1fight
We zien ze wel vaker voorbij komen van die knock outs waarvan je denkt als ie maar niet dood is. De camera staat helaas een beetje ver af maar je kan het toch goed zien. Hier staat trouwens nog veel meer K1 en of Muay Thai op TLP.

BRUTAL MUAY THAI K.ODAVID JOHANSSON CRASH
DAVID JOHANSSON CRASH
De Zweed David Johansson rijdt hier zo te zien in een Peugeot 206s de rally van Melk in Oosterijk die uiteindelijk werd gewonnen door Michael Jernberg. Het loopt niet echt lekker af voor de Zweed die opgenomen moest worden in het ziekenhuis, hier de beelden!

DAVID JOHANSSON CRASHPIZZABABE CRYSTAL
PIZZABABE CRYSTAL
Crystal Klein had voorheen donkerhaar maar ik moet zeggen dat dit blonde haar ook zeer zeker niet misstaat. Erg mooie dame dus hier in een nog mooiere gallerie. En ik zag dat we Crystal ook nog in een filmpje hebben zitten hierzo. De weekafsluiter dus, maandag weer een nieuw blik Pizzababes.

PIZZABABE CRYSTALGOODMORNING HONEY
Wanneer je nog thuis woont en zo afentoe eens een vriendje of vriendinnetje mee naar huis neemt dan weet je vast hoe het is als je smorgens opeens de deur hoort open gaan en je ouders staan in ineens in je kamer. Toch zijn er ook ouders die met hun tijd meegaan en alles erg relaxed opvatten.

GOODMORNING HONEY

TRICKSHOT MASTERY
TRICKSHOT MASTERY
Vandaag stel ik jullie eventjes voor aan ene B. Manley die ook wel de trickshot master genoemd wordt. Waarom zie je in deze compilatie met daarin zijn beste shots. Helaas stond er ook dit keer weer niet bij hoeveel pogingen deze trickshot master telkens nodig had om zijn shots te maken.

TRICKSHOT MASTERY100% FACEPLANT
We zien twee dames die het leuk vinden om iets wat ze ooit eens 2 acrobaten hebben zien doen te imiteren. De bedoeling is dat de ene dame de andere een achterwaartse koprol laat doen maar de dames hadden schijnbaar met de zwaartekracht rekening gehouden. En het leek zo makkelijk...

100% FACEPLANTMICHAEL JACKSON TRIBUTE [1958-2009]
MICHEAL JACKSON TRIBUTE [1958-2009]
Gisteren kwam voormalig model Farrah Fawcett op 62 jarige leeftijd te overlijden na een lang ziektebed ze had kanker en alsof dat niet genoeg is besloot King of Pop en nu ook King of Flop Michael Jackson zich van het leven te beroven. Erg laf natuurlijk en sowieso egoistisch als je bedenkt dat hij kinderen achterlaat. Hier nog een fotospecial !

MICHAEL JACKSON DOODGAMETIME 737
GAMETIME 736
Een grappig platform spelletje wat tevens wat weg heeft van Mario maar wat eigenlijk een iets modernere versie is van de Mario bros. Highscores kan je kwijt in de comments natuurlijk. Game on!

GAMETIME 737


CATHY
CATHY
Dit is Cathy. Dit is een babe met 2 mooie ogen en 2 nog mooiere borsten. erg mooi om als plaatje te zien. Hier speelt ze lekker met haar borsten, wat ze volgens mij wel vaker doet. Check it out.

CATHY


HELENA KAREL is BACK
HELENA KAREL is BACK
Om een of andere onduidelijke reden is het echt al een hele tijd geleden dat we hier op de site nog iets hebben gepost van deze Helena Karel. Erg jammer natuurlijk want deze dame is toch echt een babe om U tegen te zeggen. Via deze link kan je nog veel meer filmpjes van haar vinden hier op de site.

HELENA KAREL is BACKRUBE GOLDBERG NUTSHOT
RUBE GOLDBERG NUTSHOT
Gisteren konden we al wat prutsers zien die het schijnbaar grappig vonden om met de familiejuwelen en vuurwerk te spelen. Vandaag een oude bekende die er wat meer werk van gemaakt heeft, een heuse Rube Goldberg machine dus die uiteidenlijk voor een nutshot moet gaan zorgen.

RUBE GOLDBERG NUTSHOTNIEUW: SKELTER SURFEN
NIEUW: SKELTER SURFEN
Deze gast is echt knettergek en dat terwijl deze stunt met een skelter die met een touw vastzit achter een auto, toch best goed lijkt te gaan. De politie is in iedergeval op zoek naar deze waaghaals, ik zeg don't try this at home.

NIEUW: SKELTER SURFENDON'T DRINK & DRIVE
DON'T DRINK & DRIVE
Weer eens een ijzingwekkende voorlichtingsspot, ditmaal uit Nieuw Zeeland waarin je toch echt op het hart wordt gedrukt om vooral niet te gaan rijden nadat je wat gedronken hebt. Wat waarschijnlijk helemaal geen overbodige waarschuwing is met dit terrasweer. U bent gewaarschuwd!

DON'T DRINK & DRIVEJENNI van METART [VIDEO]
JENNI van METART [VIDEO]
Ik denk dat ik ondertussen wel 100 galleries heb gezien van deze Jenni en meestal waren die dan of voor Metart of voor Mcn. Wat minder vaak kwam ik deze dame tegen op bewegend materiaal maar vandaag heb ik toch een clip voor jullie gevonden. Kijk eventjes mee naar deze clip en beslis zelf Yes or No!

JENNI van METART [VIDEO]PIZZABABE JENNIFER
De Pizzababe van de dag is vandaag Jennifer Walcott die toch ook al wel de nodige kilometers op de teller heeft staan maar ook als occasion een babe waarmee je nog best mee voor de dag kan komen. Talloze keren Playmate geweest dus deze name en ik dacht dat zit zelfs nog een nieuwe gallerie van haar was. Meer Pizzababes hier!

PIZZABABE JENNIFERSLOWMO BREAKDANCE
SLOWMO BREAKDANCE
Iets wat je eigenlijk altijd al eens hebt willen zien is deze gast die coole breakdance moves heeft en die we in slowmotion kunnen gaan bekijken wat een super leuk effect geeft. Check de check!

SLOWMO BREAKDANCE

SHOWTEK L.A. [AFTERMOVIE]
SHOWTEK L.A. [AFTERMOVIE]
De stijl van Showtek is hardstyle. Ze brengen hun platen uit op hen eigen label Dutch Master Works en tegenwoordig reizen de twee Einhovense broers de hele wereld over met hun hard dance act. In L.A. waren ze op 30 mei in het Hudson theater die al weken daarvoor uitverkocht was. Weer iets Nederlands waar we trots op mogen zijn.

SHOWTEK L.A. [AFTERMOVIE]LUCKY KID
Dit jochie heeft echt alle geluk van de wereld wanneer hij vol wordt geraakt door een auto die van de weg is geraakt. Het lijkt nog of hij wat lelijk neerkomt met zijn hoofd maar het jochie staat op en loopt zo weg dus dat het lijkt niet al te ernstig zijn. Hier de beelden van de bewakingscamera. Update: Interview jochie

LUCKY KIDTV MELTDOWN
TV MELTDOWN
Tegenwoordig is het niet zo moeilijk meer op de televisie te komen, je meld je aan voor een of andere talentshow, She got the look in dit geval, en voor het weet sta je op een podium voor een miljoenen publiek en een jury. Een zenuwinzinking krijgen op zo'n moment is niet zo'n heel goed plan en ziet er ongeveer zo uit.

TV MELTDOWNGAMETIME 736
GAMETIME 736
Een makkelijk spelletje vandaag want met dit warme weer moet het allemaal niet te moeilijk zijn of gaan. Je moet met blokjes gaan schuiven totdat je de blokjes waar een X op staat van het bord af kunt spelen. Klinkt makkelijk, wordt al snel moeilijker. Game on!

GAMETIME 736BOOTYSHAKER
BOOTYSHAKER
Waar Ruben de laatste uithangt is voor iedereen een mysterie, hij ging een nieuwe laptop kopen en daarna hebben we hem niet meer gezien. Vandaar dat er gisteravond ook geen dame was die die lichten op kantoor uit kon doen, deze bootyshakert mag trouwens altijd langs komen.

BOOTYSHAKER

FIREWORK NUTSHOT [EPIC]
FIREWORK NUTSHOT
Een van de allerbeste fails die ik de afgelopen tijd gezien heb, deze gasten die besluiten om een vuurpijl afteschieten richting iemands ballen. Op de een of andere manier blijft de pijl haken in de broek wat echt een grappige clip oplevert, kijk eventjes mee.

FIREWORK NUTSHOT2012 [HD MOVIE TRAILER]
2012 [HD MOVIE TRAILER]
Een man voorspelt het einde der tijden, maar niemand gelooft hem. Hij wordt als gek beschouwd. Nadat een Mayaanse profetie uitkomt, wordt de wereld bijna vernietigd. Jackson Curtis probeert om met zijn ex-vrouw te overleven. Dit alles gebeurt wanneer de Amerikaanse president bij de G8 zit, hij kondigt de noodsituatie af. Op 21/12/2012 eindigt de Mayakalender . Daarna begint de kalender weer met de 0 telling, spannende tijden dus voor mensen die in de acopolyps geloven. Hier alvast de HD Trailer, in de bios eind van het jaar.

2012 [HD MOVIE TRAILER]

RUSSIAN TALENT
RUSSIAN TALENT
Talent heb je niet alleen als je een paar noten kan zingen je hebt ook de zogenaamde X-factor nodig. Nou vind ik eigenlijk dat deze dame zeer veel van die factor heeft en wat mij betreft kan je gewoon de voorrondes overslaan bij de eerstkomende Russische talentshow.

RUSSIAN TALENTPIZZABABE NATASHA
PIZZABABE NATASHA
Ik krijg vaak te horen : die Pizzababes zijn allemaal dames die zwaar gefotoshopped zijn en met een abonnement op de plastische chirurg. Vandaag heb ik ene Natasha Anastasia die er toch wel weer aardig naturel uitziet als je het mij vraagt. Check & Rate!

PIZZABABE NATASHA


MANICURE OWNAGE
MANICURE OWNAGE
Het komt steeds vaker voor dat ook mannen hun nagels laten verzorgen bij een manicure, ik bedoel daar hoef je allang geen homo meer voor te zijn ofzo. Toch moeten de manicures her en der hier nog wat aan wennen, een man is toch wat grover gebouwd dan een doorsnee vrouw.

MANICURE OWNAGEWWF FAIL COMPILATION
WWF FAIL COMPILATION
Ik heb het niet zo op dat neppe worstelen al kwam ik er door de film "The Wrestler" wel achter dat het wel een topsport is ook waar zo afentoe ook echte ongelukjes gebeuren. In deze compilatie alleen maar van dat soort "ongelukjes" die er zo afentoe echt wel pijnlijk uitzien.

WWF FAIL COMPILATIONTHE SCRATCHOPHONE
THE SCRATCHOPHONE
Ik ben totaal niet muzikaal, al kan ik nog wel altijd is kortjakje spelen op de blokfluit iets wat ik heb overgehouden aan de verplichte muzieklessen op school. Hadden ze toen maar instrumenten zoals deze Scratchophone gehad wat niets anders is dan een portable turntable met scratch pad. Cool!

THE SCRATCHOPHONESYLAR doet VALLEN
SYLAR DOET VALLEN
Het is jammer dat series als Heroes en Lost echt totaal onvolgbaar zijn in het laatste seizoen want de eerste paar seizoenen waren wel degelijk heel erg tof. Deze Zachary Quinto speelt de rol van Sylar in Heroes en laat hier in deze clip zijn hond uit die iets te enthousiast aan de riem trekt waardoor Zach valt. Als je Sylar speelt is dat natuurlijk wereldnieuws.

SYLAR doet VALLENBLOED EENS UIT JE HOOFD
BLOED EENS UIT JE HOOFD
We beginnen de dag met een grap want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. De dames van Toren C worden momenteel herhaald bij de VPRO en kende je het helemaal nog niet dan staan hier nog wat meer. In deze sketch zijn de dames twee mannelijke portiers die wat moppen aan het tappen zijn om de tijd te doden.

BLOED EENS UIT JE HOOFDGAMETIME 735
GAMETIME 735, mikado
Het spelletje Mikado had ik zelf al heel lang niet gespeelt, terwijl ik daar nog wel zogoed in was. Nou is dat natuurlijk een beetje moeilijk spelen op je beeldscherm maar in deze variant die er wel sterk op lijkt is het de bedoeling dat je telkens 2 dezelfde stokjes aanwijst om ze wegtespelen. Game on!

GAMETIME 735INTHEVIP
INTHEVIP
In de zomer ga ik graag uit en bezoek ik graag veel discotheken. Nu de examens voorbij zijn, ga ik ook een hoop examenfeestjes langs. Die zijn af en toe erg wild. Maar ze kunnen niet tippen aan de club in het volgend filmpje. Check it out.

INTHEVIP

AMAZING BLONDE BABE
AMAZING BLONDE BABE
Als dagafsluiter heb ik vandaag een dame uit de stal van Playboy, het is een hele mooi blonde waarvan ik de naam helaas niet heb. Geeft verder niet want dat is ook het minst belangrijke aan dit filmpje. Check eventjes!

AMAZING BLONDE BABEBOOT + WATER = FAIL
BOOT + WATER = FAIL
Ja ach elk jaar zie je wel een filmpje als deze voorbij komen en vooral altijd in deze tijd als de bootjes hier en der weer te water worden gelaten of juist uit het water worden gehaald. Het gaat nogaleens mis en dat is niet zo mooi natuurlijk want het betreft toch meestal wel aardig dure bootjes, zoals hier.

BOOT + WATER = FAIL

FRONTFLIP BASKET AWESOMENESS
FRONTFLIP BASKET AWESOMENESS
Er zijn verschillende manieren om op school populair te worden. Je kan natuurlijk iedere dag iedereen omkopen of zorgen dat je het mooiste meisje van de school aan de haak slaat. Maar het kan ook allemaal veel eenvoudiger, je moet daarvoor wel eventjes dit shot beheersen.

FRONTFLIP BASKET AWESOMENESSDOWNHILL FAIL
DOWNHILL FAIL
Deze gast laat wel eventjes zien aan de boys hoe je downhill gaat, helaas gaat het niet altijd goed maar gelukkig hebben we de video nog.

DOWNHILL FAILPIZZABABE DAISY
PIZZABABE DAISY
We hebben al wel vaker van deze Daisy Marie gehoord en hier en daar staat ze ook al in fijne galleries hier op de site. Toch heb ik nog een leuke gevonden van deze donkere dame die welliswaar geen echte mukken heeft maar wel een mega lekker bekkie. Raten maar weer!

PIZZABABE DAISYPRESS HOP
PRESS HOP, STEVE PORTER
Ik heb het al vaker gezegd, iemand met een beetje teveel tijd over en een paar leuke softwarepakketjes om video en sound te bewerken kan in notime leuke clips maken. Kijk eventjes naar deze hiphop clip met allemaal aan elkaar gezette sportfragmentjes en uitspraken. Knap!

PRESS HOPSAMURAI vs BASEBALL
SAMURAI vs BASEBALL
Het lijkt zo makkelijk maar ga er maar eens aanstaan om met een samurai zwaard die nog in de schede zit een baseball te raken die wordt afgeschoten met toch wel een aardige snelheid. Deze dame, is het volgens mij, doet het 'm toch maar, best knap!

SAMURAI vs BASEBALL


BACKSTAGE @ SLEEPY
BACKSTAGE @ SLEEPY
Ik ga er maar eventjes uit dat dit een fotoshoot is voor het beddenmerk Sleepy, want ik zou zo niet weten wat er nog meer Sleepy heet. Als je aan een bed denkt dan denk je natuurlijk meteen aan wat je daar in kan leggen, een paar van deze dames zou niet eens zo verkeerd zijn peisk.

BACKSTAGE @ SLEEPYWOW FREAKOUT [THE REMIX]
WOW FREAKOUT [THE REMIX]
Je zal het maar meemaken ben je een jaartje of vier bezig om een beetje op nivo te komen in het meest gespeelde spel ter wereld World of Warcraft besluit je moeder ineens om je account te deleten. Gelukkig was er nog een broertje in de buurt die voor ons de reactie heeft gefilmt. Dit is de remix, hier het origineel!

THE WOW FREAKOUT REMIXKOPJE KOFFIE ?!
KOPJE KOFFIE ?!
Ik heb met Ruben de afspraak dat diegene die als eerste op kantoor is ook voor de koffie zorgt en meestal ben ik dan de Sjaak. Nou is koffie zetten natuurlijk helemaal niet moeilijk ofzo, maar je moet wel telkens eventjes opstaan om het te gaan fixen. Tot vandaag, want vandaag kwam onze eigen koffierobot binnen op kantoor. Mooi is het leven!

KOPJE KOFFIE ?!GAMETIME 734
GAMETIME 734
Vandaag ben je Jimmy de Robot en je wordt attacked door allerlei vreemde alien wezens in deze Robot Jimmy. Doel is zoals in elk spel om zo ver mogelijk te komen en er zijn wat verschillende disciplines. Game on, highscores in de comments.

GAMETIME 734

XXXL CLEAVAGE POST
XXXL CLEAVAGE POST
De boys van de Whitelinefirm hebben weer een mega gallerie bijelkaar gestoken en dit maal zijn het allerlei dames met nogal een bos hout voor de deur. Helemaal niks mis mee natuurlijk want daar houden wij wel van, het moet natuurlijk wel een beetje in het plaatje passen maar dat komt in deze gallerie wel goed.

XXXL CLEAVAGE POST

SAMMY BRADDY
Deze Britse babe heeft toch ook 2 mooie borsten. Daar worden dan ook een aantal mooie foto's van gemaakt in het volgende filmpje. Check hier hoe dat allemaal gebeurd. Hier staat nog een kalender van deze Engelse babe, Kijk en geniet.

SAMMY BRADDYDROOGNEUKEN DOE JE ZO!
DROOGNEUKEN DOE JE ZO!
Ik heb eigenlijk nooit goed begrepen waarom ze droogneuken, droogneuken noemen. Ik voel meestal bij dat droogneuken toch wel wat nattigheid achteraf maar misschien zijn dat gewoon mijn skills dat kan natuurlijk ook. Anyway, deze gasten maakte een liedje op de Engelse variant, waar het heel verrassend Dry Humping heet.

DROOGNEUKEN DOE JE ZO!REDBULL CLIFFDIVE ROTTERDAM [RECAP]
REDBULL CLIFFDIVE ROTTERDAM [RECAP]
Afgelopen weekend was het dus Cliff Diven in Rotterdam zoals je onderhand wel hebt gemerkt hier op de site. In deze post nog maar eens wat er allemaal dit weekend is gebeurt. Zo kan je alle foto's van de sprongen hier bekijken, had bierman Patje een erg mooie gallerie staan, en kon je hier op TLP nog een klein fotoverslag vinden. Daar deden we gisteren deden nog een video bij en die kan je hier bekijken.
EATING ICECREAM & FAIL
EATING ICECREAM & FAIL
Hoe moelijk kan het zijn om een ijsje te eten ? Dat kan je je dus serieus gaan afvragen wanneer je naar deze beelden kijkt tijdens de voetbalwedstrijd Italie - Brasilie die de laatste overigens won met 0-3. Dit jochie smeert zijn ijsje echt overal door zijn gezicht maar vergeet er ondertussen wel aan te likken.

EATING ICECREAM & FAILLUNA UPSKIRT
LUNA UPSKIRT
Van webcambabe Luna horen we eigenlijk nog maar mondjesmaat wat, terwijl ze eerder elke week wel een keertje bij ons langskwam. Vandaag hebben we een leuke clip waarbij we ook afentoe eventjes een blikje kunnen werpen onder haar veels te kort rokje en kijk daar word ik dan wel weer blij van. Hier ALLE videos van LUNA!

LUNA UPSKIRT

PIZZABABE EVA
PIZZABABE EVA
De Pizzababe van vandaag is de mooie Eva Cifrova een mooie Slowaakse die een keertje geen grote eigen mukken van d'r zelf heeft zo te zien maar zich er een paar heeft laten aanmeten. Ik laat er geen traan om want deze babe kan mij natuurlijk gewoon krijgen, ik hoor het in de comments en zie het terug in de ratings hoe jullie erover denken.

PIZZABABE EVASCARLET SAILS 2009 [WATERSHOW]
SCARLET SAILS 2009 [WATERSHOW]
Vette beelden hierzo uit St. Petersburg waar elk jaar de afsluiting van het school jaar wordt gevierd met een vette show van klassieke muziek en een heleboel vuurwerk en licht effecten. Ga er eventjes lekker voor zitten want het duurt zo'n 30 minuten in totaal en begint echt mooi te worden na het Russische gebrabbel van de eerste 70 seconden. We zien dirigent Isaac Osipovich Dunaevskiy en het fregat "Standard".

SCARLET SAILS 2009 [WATERSHOW]AUTO FASHION DAY 2009
AUTO FASHION DAY 2009
20 Juni is schijnbaar "Auto Fashion Day", weer een datum om in je agenda te prikken dus. We zitten nog steeds achter het ijzeren gordijn, dit keer in Moskou waar dit weekend dus dit evenement plaats vond. Allerlei geairbrushde voertuigen dus die je hier in NL niet zo snel ziet rondrijden. Kijk eventjes mee..

AUTO FASHION DAY 2009TOOTHPICK CITY
TOOTHPICK CITY
Deze Scott Weaver spendeerde de laatste 35 jaar elke minuut vrijetijd die hij had om met tandestokers de stad San Francisco na te bouwen in een Rube Goldberg stijl. Slechts, want dat valt mij dan eigenlijk nog wel mee, 100.000 tandestokers had hij nodig om zijn 2,70 meter hoge bouwwerk te bouwen die afgelopen week werd onthuld op de Sonoma County Fair in Northern.

TOOTHPICK CITYAND THE STIG IS....
AND THE STIG IS....
Het heeft lang geduurd en de geruchten waren er al een tijdje, dacht men eerst nog dat het stuntrijder Ben Collins was die schuil ging in het witte pak met dito helm. Gisteravond werd in het programma Topgear eindelijk ontmaskert wie The Stig nu werkelijk is. Ik verklap het nog niet!

AND THE STIG IS....GAMETIME 733
GAMETIME 733
Wordt de volgende Bmx freestyle kampioen door het doen van coole trucjes op je bmx fiets en zet je highscore in deze Bmx Champion V1. Hoe meer flips je maakt of des te levensgevaarlijker je stunts des te meer punten scoor je. Game on!

GAMETIME 733HITOMI
HITOMI
Aziatische babes staan er om bekend dat ze niet zo groot geschapen zijn. Ze hebben meestal ook kleine tietjes. Maar deze Aziaat Hitomi heeft twee jetsers waar je ''U'' tegen zegt. Hier Rina Akiyama!

HITOMI


REDBULL CLIFF DIVING ROTTERDAM [VIDEO]
REDBULL CLIFF DIVING ROTTERDAM [VIDEO]
We hadden gisteren al de exclusieve foto's van het Redbull Cliff diving event 2009 in Rotterdam al voor je en vandaag voegen we daar nog de video waarin o.a. negenvoudig wereldkampioen Orlando Duque uit Colombia de winnende sprong maakt aan toe. Ondanks de regen en harde wind op 26 meter een topprestatie natuurlijk en Duque gaat door deze overwinning samen met Andrey Ignatenko aan de leiding van het algemeen klassement Red Bull Cliff Diving 2009.

REDBULL CLIFF DIVING ROTTERDAM [VIDEO]SMACK MY BITCH UP [THE SAMPLES]
SMACK MY BITCH UP [THE SAMPLES]
Het nummer Smack my bitch Up van de Prodigy uit 1997 is bij iedereen wel bekend en ook de clip is echt tof, deze plaat bestaat zoals elke plaat in de hedendaagse popmuziek vooral uit veel samples die ingenieus in elkaar steken. In deze coole clip zie je hoe het maken van zo'n plaat eigenlijk in z'n werk gaat. Het origineel staat er natuurlijk ook gewoon bij.

SMACK MY BITCH UP [THE SAMPLES]WIE VAN DE DRIE
Chrissy Blonde Stunner  Olivia
Chrissy | Stunner | Olivia
WHEELIE [EPIC FAIL]
WHEELIE [EPIC FAIL]
Het moet bijna wel dat wanneer je een motor bezit je ook eens een wheelie gaat uitproberen. Een van de redenen dus dat je mij nooit op of met een motor zult zien. Deze gast maakt het echt heel erg bont wanneer hij lekker op het achterwiel aan het cruissen is en daarbij een geparkeerde auto frontaal raakt.

WHEELIE [EPIC FAIL]TAXI RACE
TAXI RACE
Ter promotie van Vodafone stapte de Vodafone McLaren Mercedes coureurs Lewis Hamilton & Heikki Kovalainen in de taxi om te gaan racen tegen elkaar in hun carriere na de Formule 1 sport als taxi chauffeur. Wie zal er winnen ?

TAXI RACEGYM IS LEUK
GYM IS LEUK
Toen ik vroeger nog een klein pizzamannetje was, moesten tijdens de gymles allerlei chicks altijd aan mij zitten op de een of andere manier. Wel grappig natuurlijk maar waarom dat nou precies was snapte ik toen nog niet. Vandaag de dag zijn we natuurlijk wat sneller van begrip.

GYM IS LEUKSUTIL vs SILVERSTONE CRASH
SUTIL vs SILVERSTONE CRASH
Tijdens de trainingsrondjes op Silverstone reed de duitse Formule 1 coureur Adrian Sutil met zo'n 290 km/h op een muur. Wat wel echt ongeloveloos is dat je dan gewoon uit de bolide kan stappen om te vertellen dat het aan de remmen heeft gelegen. De tweede vrije training voor de Britse Grand Prix is ten prooi gevallen aan Red Bull Racing en Sutil start gewoon vanaf pole.

SUTIL vs SILVERSTONE CRASHLITTLE GREEN WAGON CRASH
LITTLE GREEN WAGON CRASH
Tijdens een drag race competitie in Drachten, Friesland maakt drag race Little Green Wagon een aardige smak als die frontaal op een afscheiding knalt die in het midden van de baan staat opgestelt. De bestuurder komt er met een paar kleerscheurtjes goed vanaf.

LITTLE GREEN WAGON CRASHGAMETIME 732
GAMETIME 732
Een leuk geheugenspelletje waarbij ik zelf heel verassend een goeie score weet neer te zetten. Fleep is namelijk een soort van memorie maar dan met letters, zoek de juiste letters bij de juiste kaarten, spel het woord en je haalt de volgende ronde. Het wordt allemaal wat moeilijker als je eventjes bezig bent, maar leuk voor op deze zondag.

GAMETIME 732B O O T Y
B O O T Y
Gisteren was het allemaal laat, laat, laat geworden en is er eigenlijk weinig van een dagafsluiter gekomen. Vandaar dat ik die maar eventjes op deze zondagmorgen zet, als het ook al niet mee zit want de UPC ligt er telkens uit. Ik kon nog net deze Booty clip bekijken wat mijn dag in iedergeval weer goed maakt.

B O O T Y

REDBULL CLIFF DIVING 2009 / THE PICS
REDBULL CLIFF DIVING 2009 / THE PICS
Het was me het dagje wel hoor daar in Rotterdam waar we vandaag te gast waren bij het Redbull Cliff Diving event 2009, samen met Biertijd, Useloos en Dezekerweter. Vanaf een duikplank van 26 meter was het dus wereldkampioen Orlando Duque die in 3 heats de meeste punten haalde en daarmee dit event won. De foto's van zijn sprongen kan je zien bij meer lezen, en bij collega Biertijd staan nog meer foto's en als je er dan nog niet genoeg van hebt staan er op Useloos nog een aantal. Redbull bedankt!

REDBULL CLIFF DIVING 2009 / THE PICSTANDPASTA!
DRANK vs TANDPASTA
Altijd leuk om te zien hoe mensen toegetakeld worden en daarna vereeuwigd op het internet doordat ze eventjes in slaap gevallen zijn in het bijzijn van een camera en een paar "goede vrienden". Vandaag gaan we mensen onderkliederen met tandpasta wat dan ook wel eens een leuke afwisseling is.

TANDPASTA!TODAY
TODAY
Het was dus een gezellig dagje vandaag maar wel vermoeiend eventjes bijkomen dus met een nummertje van Skiggy Rapz ft Tienus en hun nieuwe nummer Today. Lekker chill nummer die het maar zo eens ver kan gaan schoppen in de top40, in een remix ofzo dan.

TODAYIT'S CATBIRD
IT'S CATBIRD
Deze vogel heeft waarschijnlijk een kat als maatje die het op hem gemunt heeft anders kan ik niet verklaren hoe deze vogel die geluiden ooit heeft kunnen leren. Een hongerig miauwtje als je het mij vraagt.

IT'S CATBIRDTERRA'S ASS
TERRA'S ASS
Deze babe Terra heeft een kont waarmee ze een hoop mannen gek maakt. Ze is er lekker mee aan het schudden in het volgende filmpje. We kijken hierna onder het genot van een leuk muziekje.

TERRA'S ASS

WIE VAN DE DRIE
Veronika Simona Banieahard
Veronika | Simona | Badmeisje
POST-IT LOVE
POST-IT LOVE
Ze mogen al die mensen die dit soort filmpjes maken met Post-it sticky notes weleens flink wat geld gaan betalen als ze dat al niet doen want het is me toch een pak gratis reclame. Vandaag wederom een leuk Post-it filmpje dus dit keer met 2 collega's die meer dan alleen collegiale gevoelens voor elkaar hebben.

POST-IT LOVEDARE DEVIL MOTORIST
DARE DEVIL MOTORIST
Zo afentoe zie je mensen stunten uithalen waarvan je denk, hmz dat ga ik 'm dus echt niet nadoen. Vandaag hebben we weereens zo'n filmpje waarvan ik denk uhu, das knap maar mij niet gezien. Kijk eventjes mee naar deze gast die met zijn motor echt levensgevaarlijke capriolen uithaalt tegen een steile bergwand.

DARE DEVIL MOTORISTGAMETIME 731
GAMETIME 731
We gaan vandaag escapen en dat is eigenlijk al wel weer eventjes een tijdje geleden. Meestal als ik er zelf helemaal niet uitkom dan betreft het een moeilijke, en bij deze schiet ik echt geen steek op dus ik ben benieuwd hoe jullie het ervan af brengen. Ik zeg game on en help elkaar in de comments in dit GongRoom.

GAMETIME 731DANSENDE CAMELTOE
DANSENDE CAMELTOE
Het begrip cameltoe hoorde ik een paar jaar geleden voor het eerst en houdt eigenlijk in : dat kleding zodanig strak om de schaamstreek van een vrouw zit dat de kleding zich tussen de schaamlippen wringt. In deze clip een dame die een aardig strakke legging aanheeft waardoor we goed kunnen volgen wat ze allemaal aan het fluisteren is met dr schaamlippen.

DANSENDE CAMELTOE

JUMMIE WEBCAMBABE
JUMMIE WEBCAMBABE
Ruben is er vandoor achter de wilde wiefe aan en daarom zitten jullie met mij opgescheept wat betreft de dagafsluiter en het fap materiaal voor het slapen gaan. Het is een dame geworden die een beetje aan het geilen is voor de webcam en daar kijken wij natuurlijk graag naar. Tjop tjop!

JUMMIE WEBCAMBABESPYKER C8 LAVIOLETTE LM85
SPYKER C8 LAVIOLETTE LM85
Een gewone Spyker is al exclusief maar de C8 Laviolette LM85 is nog een stuk exclusiever, slecht 24 exemplaren zullen er uit de fabriek rollen. De C8 Laviolette LM85 is een speciale editie van de normale C8 en is gebouwd vanwege de deelname aan de 24 uur van Le Mans. Fabriekscoureur Jeroen Bleekemolen mocht een rondje scheuren op het circuit van Zandvoort.

SPYKER C8 LAVIOLETTE LM85POOL JUMP = FAIL
POOL JUMP = FAIL
Ja ach op een gegeven moment kom je op een leeftijd en dan gaat alles wat moeilijker kost alles je net iets meer moeite en krijg je een bierbuik. Als het zover is moet je ook niet meer denken dat je dingen kan die je vroeger zo deed alsof het niets was, deze gast kwam daar ook achter.

POOL JUMP = FAIL

JONG GELEERD....
JONG GELEERD....
Voor alles en iedereen geldt eigenlijk jong geleerd oud gedaan ofzoiets, en dat geldt zeker voor dit knaapje die ik niet ouder dan een jaar of 8 schat maar die toch wel zijn weg weet met een graafmachiene. Best knap dus en ik doe het hem zeker niet na, kinderarbeid ?

JONG GELEERD....SUMMERLICIOUS 3
SUMMERLICIOUS 3
Morgen 20/6 reizen we dus af naar Rotterdam om daar het RedBull spektakel bij te wonen en ik hoop toch echt dat we daar ook nog es een pak babes gaan tegenkomen in de vorm van promomeisjes. Ik hou jullie op de hoogte natuurlijk en weiger naar huis te gaan zonder at least een fijne gallerie. De dames van vandaag genieten lekker van de zomer, habbaaa!

SUMMERLICIOUS 3

PIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Gisteren waren we allemaal nogal overstuur in de comments maar Tokus had zijn excuses netjes aangeboden dus we kunnen gewoon weer verder. Om het allemaal voor iedereen wat plezieriger te maken vandaag en omdat het tevens de weekafsluiter is heb ik een extra lekkere Pizzababe voor jullie gevonden. Kijk eventjes mee naar Nicole!

PIZZABABE NICOLEFART OF DEATH
FART OF DEATH
Wij hebben onze eigen Rafael van der Fart maar het kan natuurlijk ook nog altijd een tandje erger. Neem nou deze gast die de zogenaamde necrinomibeans heeft gegeten want zo'n beetje "the beans of the dead" betekent. Waarom ze die zo noemen zien we in deze CH clip.

FART OF DEATHBOOBS 4 BEER
BOOBS 4 BEER
Goed initiatief hierzo van deze dame die op een ofander Deens festival ronddoolt zonder een knoop opzak. Onderneemster dat ze is besluit ze met haar lichaam nog wat gratis bier te scoren. Kijk, dat zijn de betere oplossingen, dus dames...

BOOBS 4 BEER

FOTO "SHOOT"
FOTO "SHOOT"
Onze Ruben wil graag fotograaf worden dat roept hij altijd bij het zien van de fotoshoots met de Pizzababes hier op kantoor. Dat het leven van een fotograaf niet altijd over rozen gaat en zelfs afentoe wat gevaarlijk kan zijn zien we in deze clip waar een fotograaf naast de schietschijfen plaatsneemt om wat aktie fotos te maken. Hij liever dan ik.

FOTO "SHOOT"NBA PLAYOFFS HIGHLIGHTS 2009
NBA PLAYOFFS HIGHLIGHTS 2009
De Lakers hebben de Playoffs gewonnen en Lebron James is de MVP van dit jaar, zo dat was het nieuws dus over naar de video die erbij hoort met daarin de 10 beste momenten uit die 2009 playoffs van de Lakers. De Lakers zijn één van de meest succesvolle ploegen van de NBA, waarom zie je in deze video.

NBA PLAYOFFS HIGHLIGHTS 2009BORN 2 TRANCE 20 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 20 [MP3 MIX]
Ik kreeg laatst het verzoek van een bezoeker hier op TLP om nog eens alle mixen van onze huisdeejay PJ upteloaden. Maar dat gaat 'm niet worden helaas. Het meeste kan je gewoon HIERRR terug vinden en werkt het inmiddels niet meer dan heb je gewoon pech en moet je gewoon wat vaker TLP in de gaten houden. Vandaag een nieuw deel, playlist bij meer lezen.

BORN 2 TRANCE 20 [MP3 MIX]GAMETIME 730
GAMETIME 730
Een beetje later dan anders maar dat mag vandaag niet uitmaken want ik heb nu een mega game voor jullie gevonden. Het is Sift Heads 5 geworden die je vast wel kent van de vorige delen alleen is dit de mooiste en beste deel tot nu toe. Om het spelplezier niet teveel te bederven staat deze game trouwens in fullsize bij zusje Useloos.

GAMETIME 730

JASMINE komt uit INDIA
jasmine
Deze donkere babe komt uit India. Ja, daar hebben ze babes met prachtige rondingen. Deze Jasmine bewijst het. Hier speelt ze met haar schatjes die puur natuur zijn. Lekker hoor.

JASMINE komt uit INDIAHI MY NAME is LOLLY BADCOCK
Ja, deze babe heet echt Lolly Badcock. Grappig als je het letterlijk vertaald. Deze babe heeft niet zulke grote borsten, maar ze heeft wel een erg strak lichaam, waar je nu naar kan gaan kijken. Wat een naam, dat verzin je toch niet ?

HI MY NAME is LOLLY BADCOCKLOVE IS PAIN
LOVE IS PAIN
Altijd vervelend als je er op de harde manier achter moet komen maar soms is dat wel de duidelijkste manier. Deze twee jongens zijn nog wel wat jong eigenlijk maar komen er toch vrij snel achter wanneer ze zich afvragen wat liefde nou eigenlijk is, het vooral heel veel pijn doet.

LOVE IS PAINUPD. STERRETJE GEZOCHT - HOAX ?!
STERRETJE GEZOCHT ?!
Stop maar mensen we hebben haar gevonden!! Gisteren kon je al lezen op zusje Useloos dat er een vlaams wicht zo dom was geweest om haar gezicht vol te laten zetten met sterretjes. Ene Kimberley Vlaeminck dacht dat het wel leuk was om drie sterretjes naast haar oog getatoeerd te krijgen. Haar vader was er minder blij mee en nu krijgt de Tattooshop de schuld. Of is het toch een HOAX ?!, thnx Jef!

STERRETJE GEZOCHT ?!

KART CRASHES COMPILATION
KART CRASHES COMPILATION
Gisteren hadden we een filmpje van een of andere dwaas die al bier drinkend met een kart een aardige stuiter maakte en vandaag doen we daar een compilatiefilmpje achteraan. Allerlei crashes dus met karts tegen kart en over karts in deze clip.

KART CRASHES COMPILATIONNUDE ART [MEGA GALLERY]
NUDE ART [MEGA GALLERY]
Ene Spencer Tunick die fotograaf én kunstenaar is heeft echt een relaxte baan, voor zijn dagelijkse kost fotografeert deze beste man namelijk naakte modellen. En dan nog het liefst ergens midden op straat met zoveel mogelijk tegelijk. Je noemt het kunst en je bent meteen kunstenaar, zo gaat dat dus. Hier de video!

NUDE ART [MEGA GALLERY]PIZZABABE MARY
PIZZABABE MARY
Aan de reacties en comments te zien viel de Pizzababe van gisteren toch wel enigszins in de smaak al blijf ik er bij dat het geen lolletje is om elke dag de borstkast te moeten intrappen om ie geval nog een beetje mukken te krijgen. Dan heeft deze Mary Piemonte toch wat meer hout voor de deur, en dat heeft in iedergeval mijn voorkeur.

PIZZABABE MARYLUCKIEST GOALS of ALLTIME
LUCKIEST GOALS of ALLTIME
Helaas is het voetbal seizoen momenteel afgelopen en duurt het nog een maand of 2 voordat we weer op zondagavond met een bordje op schoot naar Studio Sport kunnen kijken. De confederation cup met al dat lawaai op de achtergrond kan me al helemaal niet bekoren maar gelukkig zijn er dan altijd leuke compilatie filmpjes zoals deze met een boel luckie goals.

LUCKIEST GOALS of ALLTIME

SCHWINGGG
SCHWINGGG
Hmz in het kader van probeer dit zelf eens heb ik vandaag iemand die een leuk trucje kan met een baseball knuppel. Hoe die het precies doet zie ik echt niet maar het lijkt wat met de duimen te maken te hebben. Wie het weet of het zelfs kan mag dit melden dan wel laten zien door een filmpje te sturen naar onze linktipbus!

SCHWINGGGKAT OWNED ROTTWEILER
KAT OWNED ROTTWEILER
Gisteren nog een gesprekje met collega Massie die maar niet wilt geloven dat ik hier een tijger heb liggen die voor de duvel niet bang is. Nou komt mijn kat verder niet buiten maar een aktie zoals deze kat die een rottweiler owned midden op straat en zich niets aantrekt van de omstanders die het arme beest proberen te helpen, zie ik mijn kat zo doen.

KAT OWNED ROTTWEILERFLASHMOB KOREA
FLASHMOB KOREA
Flashmobs zijn meestal wel grappig vooral wanneer ze de niets vermoedende mensen aan het lachen maken zoals hier ergens op een terminial in Zuid Korea. Het zijn de dames van Girls Generation en het is een soort van viral campagne voor Samsung, kijk eventjes mee.

FLASHMOB KOREALIVE MAFFIA SHOOT OUT
LIVE MAFFIA SHOOT OUT
In sommige delen van Italie, vooral in het zuiden is de maffia nog steeds heer en meester op straat en dat zien we ook op deze bewakingsbeelden bij een metro station. Rivaliserende clans zitten elkaar al schietend achterna en door de schotenwisseling raakt een onschuldige omstander gewond die later overlijd in de metrohal.

LIVE MAFFIA SHOOT OUTGAMETIME 729
We beginnen dag zoals elke dag gewoon weer met een nieuwe gametime en vandaag is het spel zelfs erg simpel te noemen. Je bestuurt een katapult en de bedoeling is dat je alles naar beneden schiet wat er zoals voorbij komt. Klinkt niet moeilijk maar het richten gaat niet echt makkelijk, game on!

GAMETIME 729JUST GIRLS
JUST GIRLS
Je ziet ze niet zo heel vaak bij onze bierman Patje maar als hij dan weer eens een fijne gallerie plaatst met wat random dames dan is het ook meteen smullen natuurlijk. Vandaag is het al niet veel anders, mocht je ergeen genoeg van kunnen krijgen, kan je natuurlijk altijd nog eventjes een en ander op je gemak terug kijken in de eerdere galleries met Just Girls!

JUST GIRLS

WHAT IF PAMELA....
WHAT IF PAMELA....
Pamela Anderson kennen wij natuurlijk van Baywatch en is wat mij betreft nog steeds een habbaa habbaa babe. Door de serie Baywatch was ze in een klap beroemd en dat kwam nou niet bepaald door haar geweldige acteer prestaties, maar Pamela had natuurlijk hele andere kwaliteiten. Maar wat was er van haar geworden had ze niet deze kwaliteiten gehad ?

WHAT IF PAMELA....GO KART + DRANK = FAIL
GO KART + DRANK = FAIL
Don't drink en drive dat is een goude regel in het verkeer en dat geldt niet alleen als je in een auto zit maar ook als je bijvoorbeeld met een paar biertjes te veel op in een kart wat aan het stunten bent.

GO KART + DRANK = FAILREDBULL CLIFFDIVE ROTTERDAM 20/06/2009
REDBULL CLIFFDIVE ROTTERDAM 20/06/2009
Nog eventjes en dan is het zover dan gaat ondergetekende(!) naar Rotterdam om daar te proberen jullie te verassen met een mooie foto reportage en een klein live verslag van het event. Hier alvast een voorproefje op dit giga evenement dit jaar voor het eerst in R'dam. Orland Duque is gisteren namelijk al vanuit een Helikopter in de Zaanse Schans gesprongen als voorbereiding op de Red Cliff Diving series a.s. Zaterdag 20 juni in Rotterdam. Vanaf zaterdag dus live verslag en een leuke fotoreportage.

REDBULL HIGHDIVE ROTTERDAM 2009PIZZABABE SASHA
PIZZABABE SASHA
De Pizzababe van de dag is deze keer ene Sasha geworden waar ik helaas geen achternaam bij heb gevonden dus mocht je die weten krabbel die dan eventjes neer in de comments zodat we in de toekomst meer van haar kunnen bekijken. Erg mooie dame dus al heeft ze wat mij betreft toch echt 3 cuppen te weinig. Kijk mee en oordeel zelf!

PIZZABABE SASHANINJA OBAMA vs THE FLY
NINJA OBAMA vs THE FLY
Tijdens een interview wordt president Obama gestoord door een vervelend rondvliegende vlieg die hem niet met rust wilt laten. Obama blijkt een ware warrior en in ninja stijl slaat hij de vlieg live voor de camera dood, dat zie ik die John Mc Cain toch niet doen.

NINJA OBAMA vs THE FLY99 LUFTBALLONEN / 2009
99 LUFTBALLONEN / 2009
Het is werkelijk waar schande dat een klassiek nummer als Nena's 99 Luftballonen zomaar ineens in een soortement van metalversie opduikt met schaars geklede dames in overvloed. Ik had er nog nooit van gehoord, de muziek is ruk, maar de dames maken toch nog een hoop goed.

99 LUFTBALLONEN / 2009SOUL ROCK!
SOUL ROCK!
Terwijl in Amerika het grootste autobedrijf GM nog steeds in moeilijk weer zit gaan ze in Azie vrolijk door met goedkope autootjes op ons Europese vasteland te droppen. Omdat het toch wat slecht gaat met de verkopen komen ze bij Kia met deze grappige commercial.

SOUL ROCK!STERRETJE GEZOCHT - HOAX ???
STERRETJE GEZOCHT ?!
Stop maar mensen we hebben haar gevonden!! Gisteren kon je al lezen op zusje Useloos dat er een vlaams wicht zo dom was geweest om haar gezicht vol te laten zetten met sterretjes. Ene Kimberley Vlaeminck dacht dat het wel leuk was om drie sterretjes naast haar oog getatoeerd te krijgen. Haar vader was er minder blij mee en nu krijgt de Tattooshop de schuld. Of is het toch een HOAX ?!

STERRETJE GEZOCHT ?!HET DOET JE PIJN
HET DOET JE PIJN
Vandaag maar weer eens een voorbeeldje van een staaltje integratie waar je U tegen zeg. We reizen eventjes af naar het oosten van het land waar we deze DoGy tegenkomen die graag kleine meisjes pijn doet, als ze maar niet uit afkomstig zijn uit zijn eigen "vaderland" natuurlijk. De muziek is natuurlijk gewoon gejat van 50cent.

HET DOET JE PIJNGAMETIME 728
GAMETIME 728
Vandaag in de gametime een soort van Grand Theft Auto maar dan in een klein flashspelletje zodat het hier op de site past. Je hebt net een bankovervallen en je missie is om te ontsnappen aan de sterke arm die je op de hielen zit. Game on!

GAMETIME 728CARLIE CHRISTINE
Deze Carlie is gewoon een lekkere babe. Het is helemaal mooi als zo'n babe eenvoudig meegaat. Carlie Christine stript hier in ieder geval hier heel eenvoudig met een blanco achtergrond.

CARLIE CHRISTINEHEAVENLY APPEALS [ANIMATIE]
HEAVENLY APPEALS [ANIMATIE]
Wie zoet is krijgt lekkers en wie stout is gaat naar de hel of zoiets. Je bent er natuurlijk mooi klaar mee als je in de hel beland en daar tot in de eeuwigheid moet boeten voor al je slechte daden. Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als vergiffenis en eens in de zoveel jaar wordt je zaak heronderzocht. Deze Raymond maakt een kans om aan de hel te ontkomen door zijn zaak voorteleggen aan een hemelse reclaseringsambtenaar.

HEAVENLY APPEALS [ANIMATIE]CATFIGHT op LIVE TV [ITALIA]
CATFIGHT op LIVE TV [ITALIA]
Hoe zuiderlijker je gaat hoe meer temperamentvol de mensen lijken te zijn, daar kan ik zelf een klein beetje over mee praten. Toch zou je denken dat wanneer je op live televisie bent in een of andere realityshow, je jezelf wel kan beheersen. Deze twee Italiaanse dames bewijzen het tegendeel en vliegen elkaar in de haren terwijl ze zich aan het opmaken zijn.

CATFIGHT op LIVE TV [ITALIA]DYNO the PUP [THE VIDEO]
DYNO the PUP [VIDEO]
Een vier jarige Engelse kleuter dacht dat hij zijn moeder een plezier deed toen hij de cocker spaniel pup die thuis rond liep een bad ging geven. Hij stopte het arme beest in de wc en na een sopbadje spoelde hij de wc netjes door. Alleen spoelde hij daarmee ook de pup door, een reddingsactie moest eraan te pas komen.

THE DYNO PUPDAWSON MILLER
SAWSON
Dit is Dawson Miller. Een babe die wel vaker filmpjes maakt waar ze met de borsten bloot gaat. En haar borsten mogen er dan ook zeker wezen. Hier is ze een filmpje aan het kijken zonder haar kleren aan.

DAWSON MILLERPIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
Het was al weer eventjes geleden dat we deze Jennifer Korbin als Pizzababe op de site hadden staan, om precies te zijn in 2007. Destijds werd ze beschuldigd dat ze slagershanden had en zelfs lelijke tieten, nou vond ik dat toen al meevallen en ook vandaag zeg ik : Jennifer kan mij krijgen. Heb ik gelijk of heb ik gelijk ?

PIZZABABE JENNIFERTOUWTJE SPRINGEN DOE JE ZO
TOUWTJE SPRINGEN DOE JE ZO
Het lijkt zo makkelijk, toch geef ik het je te doen deze performance tijdens de halftime van zo te zien een basketball wedstrijd. De dames springen er aardig op los en het is perfect ingestudeerd en als je nou denkt dat dit iets voor vrouwen is, check dan eventjes de gasten op de tribunes die het ook wel schijnen te waarderen.

TOUWTJE SPRINGEN DOE JE ZOOWNED BY ROPE
OWNED BY ROPE
We hebben het al wel vaker gezien maar het blijft nog steeds grappig als je het mij vraagt. Sommige mensen trappen er ook echt geweldig in, nou lijkt het me ook wel verstandig om te stoppen voor zoiets wil je tenminste niet al te veel schade aan je auto oplopen mocht er werkelijk een touw zijn.

OWNED BY ROPETHE MP3 EXPERIMENT FLASHMOB
THE MP3 EXPERIMENT
De mensen van ImprovEverywhere hebben weer iets nieuws bedacht we gaan vandaag namelijk met een flashmob en één mp3 aan de slag. Iedereen mag een mp3 downloaden met daarop muziek en een stem die je instructies geeft en speelt dat tegelijk af. Dat geeft zoals altijd bij de filmpjes van IE weer een leuk effect.

THE MP3 EXPERIMENT FLASHMOBSEXY N97 NOKIA COMMERCIAL
SEXY N97 NOKIA COMMERCIAL
Sex sells, dat is wel duidelijk en zelfs in deze tijden van economische rampspoed zoals sommige het noemen blijft sex verkopen. Deze commercial zal je verder niet op de NL televisie zien maar is in Rusland dé manier om je telefoontjes aan de man te brengen. Kijk eventjes mee!

SEXY N97 NOKIA COMMERCIALDOG vs PLANE = 1 - 0
DOG vs PLANE = 1 - 0
Een hond loopt in de weg terwijl een vliegtuig wilt opstijgen van het Tanah Merah Airport in Papua. Ik weet niet precies wat voor hond het is, ziet er meer uit als een koe ofzo maar het vliegtuig moet uitwijken en daarna komt het niet meer goed. Er vielen geen gewonden zelfs de hond kwam er goed vanaf.

DOG vs PLANE = 1 - 0GAMETIME 727
GAMETIME 727
Stuur een mier door alle levels in dit Dig-Down door blokjes te vernietigen, platforms te activeren en dat allemaal terwijl de vijand op de loer ligt. De muziek is ook niet mis en begeleid je op de weg door de verschillende levels en omgevingen. Game on!

GAMETIME 727BLONDJE doet GEILIG
BLONDJE doet GEILIG
Van de site Youstrip hebben we al eens een mooie compilatie laten zien en vandaag pakken we daar gewoon één clipje uit met daarin een lekkere blondine die ons uitnodigd om bij haar in de slaapkamer een kijkje te komen nemen. Dat laten we ons geen twee keer vertellen en daarom kijken we snel eventjes mee.

BLONDJE doet GEILIGMEGAN FOX TOPLESS - HOT OR NOT
MEGAN FOX TOPLESS - HOT OR NOT
Whoehoee, deze Megan Fox kennen wij natuurlijk van films als bijv. Transformers waar in ze ook in het 2e deel een mooie rol heeft. Voor haar laatste film "Jennifer's Body" moest ze voor een scene uit de kleren en natuurlijk stonden er wat fotografen klaar om de volgende pix te schieten. Ik vind het echt een HETE madam, en jullie ?

MEGAN FOX TOPLESS - HOT OR NOTWATERPLANE CRASH
WATERPLANE CRASH
Een vader en zoon staan wat te filmen bij Lake Hood, hoe een watervliegtuig probeert op te stijgen maar het duurt nogal lang voordat het vliegtuig een beetje snelheid behaald. Ik zag het eigenlijk een klein beetje aankomen maar vaderlief kan nog maar net wegduiken.

WATERPLANE CRASHRUSSIAN GIRLS FIGHT
RUSSIAN GIRLS FIGHT
Het schijnt dat één van deze twee chicks met de kerel van de ander heeft lopen rotzooien en dat ze daarom elkaar in de haren vliegen. Ik had het er laatst nog over met iemand die zei dat ik wel overdreef toen ik beweerde dat ze in Rusland er allemaal met wel erg korte rokjes bijlopen. Maar ik zie hier toch zeker 1 van de 2 in een fijn maat rokje in de weer.

RUSSIAN GIRLS FIGHT

ECO CHIMP
ECO CHIMP
Hier in Nederland worden er al jaren verwoede pogingen gedaan om iedereen aan het recyclen te krijgen. We hebben hier in de wijk zelfs een weddenschap afgesloten met de gemeente om elk jaar een X aantal kilo plastic in te zamelen. En dat recyclen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn bewijst deze Japanse chimpansee maar weer eens.

ECO CHIMPBOOTY SHAKING BABE
BOOTY SHAKING BABE
En wederom hebben we een dame die graag met haar billen schud en dit keer heeft zo ook iets meer mukken dan de babe die we gisteren hier hadden staan. Goeie poep zoals onze vlaamse bezoekers zouden zeggen en er kan natuurlijk gewoon weer gerate worden op deze babe.

BOOTY SHAKING BABEPIZZABABE LINDSAY MARIE
We gaan weer kijken naar de Pizzababe van de dag en dat is geen onbekende voor de vaste TLP bezoeker. Lindsay Marie kennen we nu onderhand wel maar toch kon ik het niet laten om deze mooie nieuwe gallerie van haar te posten. Nog steeds jammer van dat plakplaatje en zo weinig kont...

PIZZABABE LINDSAY MARIEFEDCON 2009 OPENING
FEDCON 2009 OPENING
Voor de grootste Sci-Fi beurs van Europa die elk jaar in Duitsland gehouden wordt werd een toffe openingsfilm gemaakt die je hier in HD formaat kan bekijken. Ik zeg erg mooi gemaakt!

FEDCON 2009 OPENING

BIKINI BULL RIDE , WTF?!
BIKINI BULL RIDE, WTF?!
Na aanleiding van het volgende filmpje wil ik graag voorstellen dat er een maximaal gewicht of een minimale schoonheids factor moet komen voor dames die in bikini op een mechanische stier plaats nemen. Ik geloof dat Ruben de 2e chick wel wat vond maar ik ga toch echt voor die eerste. Die Ruben toch met z'n vreemde fetishes...

BIKINI BULL RIDE , WTF?!GOBELINS - ANNECY 2009
GOBELINS - ANNECY 2009
Een beetje vreemd dat dit soort animatie ineens weer massaal opduiken maar toch is hetzo de laatste weken. De een na de andere coole animatie komt dus voorbij en die kan je hier nog eens allemaal terug zien. Vandaag Gobelins, Annecy 2009 vijf korte animatieclipje in een soort van showreel.

GOBELINS - ANNECY 2009ROSSI vs LORENZO in CATALUNYA 2009 GP
ROSSI vs LORENZO in CATALUNYA 2009 GP
In de MotoGP van Spanje konden we gisteren een bloedstollende laatste ronde zien waarin Valentino Rossi verwikkeld was in een gevecht om de eerste plaats met team maat Lorenzo. Rossi gaat er in de allerlaatst bocht voorbij en laat zien dat hij echt de beste is. Bierman Patje had de beelden in HD gelukkig nog bewaard voor het nageslacht, kijk even mee!

ROSSI vs LORENZO in CATALUNYA 2009 GP

BACKSTAGE @ DEFQON1 2009
BACKSTAGE @ DEFQON1 2009
We hadden de livesets al, een videoverslag en vandaag hebben we ook nog eens backstage beelden met de mannen van Headhunterz in de hoofdrol. Zo'n 10 minuten video dus van wat er allemaal voor hun en met hun afgelopen zaterdag te beleven viel in goede kwaliteit video.

BACKSTAGE @ DEFQON1 2009GAMETIME 726
GAMETIME 726
Op deze maandag morgen heb ik een leuke uitdaging voor jullie in dit spelletje Stackle. Het is namelijk een variant op het spel Tetris en Jenga of eigenlijk is het een mix van die 2 spellen in 1. Best nog wel moeilijk, dus ik ben benieuwd wie er vandaag een leuke highscore neerzet.

GAMETIME 726TAHITI CORA 2
TAHITI CORA 2
Dit is het tweede filmpje van Tahiti Cora. De opkomende babe met haar prachtige billen. Ze is nog niet zo lang bekend met haar filmpjes waar ze met haar kont staat te schudden, maar ze is nu al erg populair.

TAHITI CORA 2

BUSTY MARIA
BUSTY MARIA
Wie verstand heeft van borsten, moet dit filmpje even checken. We gaan namelijk de cup-maat raden van de volgende babe. Deze babe heet Maria en heeft 2 geweldig grote tieten. Ik denk dat het een E-cup is.

MARIA

VECHTEN in een SUPERMARKT
VECHTEN in een SUPERMARKT
Je kan natuurlijk overal op de vuist gaan met iedereen en alles om je heen maar je kan daar ook gewoon voor naar de plaatselijke supermarkt gaan met een groepje maten om dan daar de security uit te dagen. Dit gebeurt natuurlijk wel allemaal in Rusland waar het op sommige vlakken toch nog echt net het wilde westen is.

VECHTEN in een SUPERMARKTWORLD NAKED BIKE RIDE UK 2009
WORLD NAKED BIKE RIDE UK 2009
The World Naked Bike Ride is een demonstratie die jaarlijks over de hele wereld wordt gehouden. De demonstraties hebben de vorm van een fietstocht, waarbij de meeste deelnemers grotendeels naakt zijn. Niet overal zijn de autoriteiten gelukkig met deze actie. Op sommige plaatsen wordt de demonstratie oogluikend toegestaan, op andere plaatsten wordt het door de politie in de kiem gesmoord. In Londen mag de WNBR zich verheugen op honderden deelnemers en instemming van de politie.

WORLD NAKED BIKE RIDE UK 2009SHAKE THAT BOOTY
SHAKE THAT BOOTY
Ook vandaag vind ik het fijn om naar een dame te kijken die haar best doet om het ons naar de zin te maken. Een beetje schudden met de billen dus voor een webcam en andere geilige moves in dit net iets te korte filmpje van onze duitse buurman.

SHAKE THAT BOOTY

WIE VAN DE DRIE
Danae Iga Sasha
Danae | Iga | Sasha
AFRO NINJA 2009 - WEB REDEMPTION
AFRO NINJA 2009 - WEB REDEMPTION
Bij Comedy Central is er vorige week een nieuwe show begonnen die Tosh.0 heet en daar wordt het bloggen elke week besproken. Je ziet daar grappige clips voorbij komen die je hier natuurlijk allang hebt kunnen zien, maar elke week zoeken ze ook iemand op die door een Tube filmpje wereldberoemd is geworden. Deze week is dat de Afro Ninja, die stuntman blijkt te zijn en nog eens de kans krijgt om zichzelf te bewijzen.

AFRO NINJA 2009 - WEB REDEMPTIONBLIND SHREDDING
BLIND SHREDDING
Altijd mooi zo'n skateclip tussen door van het skatemerk Blind waarin we weer een hoop coole moves zien. Vette beelden dus in deze video wat eigenlijk een bonus clip is bij een promodvd van het skateboard merk Blind!

BLIND SHREDDINGWORLD CUP BID AUSTRALIA 2018
WORLD CUP BID AUSTRALIA 2018
Terwijl wij al helemaal naar het WK 2010 toeleven zijn ze bij de FIFA alweer bezig om het volgende WK-toernooi in te plannen en te organiseren. Je kan het bijna niet voorstellen maar ze zijn nu dus al bezig met de loting voor 2018 en 2022 waarbij Australie met deze promotie clip een goede kanshebber lijkt te zijn.

WORLD CUP BID AUSTRALIA 2018SEBASTAN LOEB WRC GREECE CRASH
SEBASTAN LOEB WRC GREECE CRASH
We hebben weer eens vette beelden vanuit het WRC toernooi waar ze dit weekend in Griekenland zijn aangekomen waar van 11 tot en met 14 juni de Acropolis Rally 2009 werd verreden. Fransman en huidig wereldkampioen Sebastian Loeb is met een mooie snelle ronde bezig wanneer hij zijn Citroën ineens ergens in de berm parkeert. Game over!

SEBASTAN LOEB WRC GREECE CRASHDEFQON1 2009 [LIVESETS + VIDEO]
DEFQON1 2009 [LIVESETS + VIDEO]
Gisteren werd in Almere het 7e Defqon1 Festival gehouden en het weer zat echt mee dit keer. Daar hebben ze erg veel geluk mee dus want vandaag is het allemaal een stuk minder. Gister kon je via Useloos de livesets al scoren en vandaag doen we daar nog een videoreportage bij. Thnx Joris!

DEFQON1 2009 [LIVESETS + VIDEO]GAMETIME 725
GAMETIME 725
In Bugs Buster is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk insecten doodslaat om naar de volgende ronde te mogen. En dat terwijl de zon niet eens schijnt vandaag en er een minimale insecten bevolking op de been is. Game on!

GAMETIME 725SARA STOKES
Deze brunette met haar grote borsten heet Sara Stokes. Ze is een playmate en werkt dus voor Playboy. Hef is weer eens slim geweest om haar een contract aan te bieden. Wil je meer van deze lieftallige playmate drop het dan in de comments? Playboy vids hier!!!

SARA STOKESBACKFLIP NUTSHOT
BACKFLIP NUTSHOT
Je moet er maar zin in hebben dit soort geintjes uittehalen met je familiejuwelen. Deze gasten draaien er de hand niet voor om zo te zien en presteren het om via een backflip en een wip de ballen van deze arme gast voorgoed te beschadigen. Hij liever als ik !

BACKFLIP NUTSHOTGUZMAN vs HANK = HOAX ??!
Javier Guzman is een cabaretier geboren uit een huwelijk van een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Hij komt nog al eens in het nieuws doordat hij wel eens verwikkeld raakt in een vechtpartijtje. Dit keer moest collega cabaretier Hank het ontgelden, maar vragen wij ons af is dit de zoveelste hoax of was Guzman echt opgefokt toen hij Hank van het podium afduwde ? Hier de beelden..

GUZMAN vs HANK = HOAX ??!

STOPMOTION SHAMING
STOPMOTION SHAMING
Wanneer je zo dronken als een tor op een feestje in slaap sukkelt kan je dat tegenwoordig duur te komen staan. Voor je het weet duiken er overal op het wereldwijde web ineens foto's van je op in allerlei comprimerende houdingen. Deze gast staat er nog slechter op want zijn maten hebben deze foto's tot een stopmotion filmpje verwerkt.

STOPMOTION SHAMINGWIE VAN DE DRIE
Daisy Marie Anju Lillian
Daisy Marie | Anju | Lillian
REAL TALENT [FAIL]
REAL TALENT
De talentenshows vliegen je om de oren tegenwoordig en ik moet zeggen dat behalve Brittain's got Talent er maar weinig landen qua niveau dit kunnen evenaren. Kijk eventjes mee naar deze 2 gasten die ook op auditie gingen maar wat toch niet helemaal goed afliep. Wie zag dit niet aankomen ?

REAL TALENT

SPRITE SLAMDUNK 2009
SPRITE SLAMDUNK 2009
Net zoals elk jaar hebben we dit keer weer de beelden van het Sprite Slamdunk festijn. Het is niet een verslag van het hele event maar wel de highlights en de top 10 slamdunks. Kijk eventjes mee naar dit dunk geweld!

SPRITE SLAMDUNK 2009AUDI R8 V10
AUDI R8 V10
We gaan nog eventjes naar het programma Fifth Gear waar ze dit keer de Audi R8 V10 aan een heuse roadtest onderwerpen. Gave bak natuurlijk maar voldoet deze Audi ook aan zijn verwachtingen ? Je ziet het allemaal in deze aflevering van het op 1 na beste autoprogramma ter wereld.

AUDI R8 V10ARMIN doet SOUTH AMERICA
ARMIN doet SOUTH AMERICA
Wij hebben al jaren de beste deejays in de wereld, eerst Tiesto en nu telkens Armin die tot beste DJ van de wereld wordt uitgeroepen. Best iets om trots op te zijn dus! Zij reizen dan ook de hele wereld af. Vandaag zien we Armin van Buuren die een tour maakt door Zuid Amerika.

ARMIN doet SOUTH AMERICAGAMETIME 724
In Ultimate Assasin 2 is het de bedoeling dat je geruisloos je slachtoffers vermoord zonder opgemerkt te worden door de mannen in het blauwe pak. In de eerste levels valt dit nog wel mee maar daarna wordt het toch echt steeds moeilijker. Eenmaal je slachtoffer vermoord moet je telkens eventjes wachten op de ontsnappingsroute. Game on!

GAMETIME 724

CAROLINA ROSE
CAROLINA ROSA
Het was weer lekker weer vandaag. Hier in de buurt heb ik zelfs een aantal babes zien zonnen. Jammer genoeg zagen die er niet zo uit als Carolina Rose die in het volgende filmpje van de zon geniet.

CAROLINA ROSE

KEN BLOCK vs PARTY RENEE, RIDE ALONG
Ken Block en z'n GYMKHANA driftkunstjes kennen we nu wel en dat ziet er natuurlijk nog steeds ubervet uit. Vandaag hebben we ene Party Renee die het aandurft om met Ken Block in de auto te stappen. Het is allemaal op een afterparty ter introductie van de dvd Gymkhana 2, kijk eventjes mee!

KEN BLOCK vs PARTY RENEE, RIDE ALONGEMBER doet ZONNEBANKEN
Dit is Ember. Ze maakt graag filmpjes waar ze in pikante pakjes danst. Om er mooi uit te zien verzorgd ze haarzelf ook erg goed. Ze gaat zelfs onder de zonnebank. Ze kwam op het idee om dit gebeuren te filmen en het idee pakte goed uit.

EMBER doet ZONNEBANKENPIZZABABE JESSE
PIZZABABE JESSE
Het is een beetje zonde van al die stickertjes op het lichaam van deze Jesse Capelli want verder is het wel een stootvaardig kind. Ik zou me er in iedergeval zo een paar nachtjes mee kunnen vermaken. Maar als je zelfs plakplaatjes op je onderbeen hebt staan en op plekken die normaal weinig zonlicht zien, krijg ik toch wat bedenkingen.

PIZZABABE JESSEPROJECT NATAL - LIVE DEMO [TIP!]
PROJECT NATAL - LIVE DEMO
Vorige week berichten we op zusje Useloos al dat er een hele nieuw manier van gamen aan zit te komen door een console die project Natal wordt genoemd en gaat werken op al de Microsoft Xbox 360s. Vergeet de Wii maar meteen want dit is echt de toekomst van gamen. Nu waren er een paar disbelievers die zeiden, Pizza dit kan nog jaren duren en dit bestaat nog helemaal niet. Speciaal voor die mensen heb ik vandaag deze demo live uitgevoerd bij de Jimmy Fallon show. Meer info hier!

PROJECT NATAL - LIVE DEMONASCAR PITTSTOP - TIMES SQUARE NY
NASCAR PITTSTOP - TIMES SQUARE NY
Ja dan sta je wel eventjes vreemd te kijken als je nietsvermoedend een beetje ronddoolt op Times Square te New York en daar komt ineens een vette Nascar wagen aangereden met niemand minder dan Brian Vickers aan het stuur. Er wordt snel eventjes een pittstop gemaakt die niet echt heel erg snel is maar wel op applaus uit het publiek kan rekenen.

NASCAR PITTSTOP - TIMES SQUARE NYTT ISLE OF MAN - HIGH MOTION
TT ISLE OF MAN - HIGH MOTION
Echt hele vette beelden hier uit de TT van de Isle of Man maar dan in super super slowmotion, zo'n 600fps dus. Mooi om te zien hoe die gasten echt continu met hun sport bezig zijn en dat het echt niet zo makkelijk is om zo'n gevaarte op de weg te houden. Kijk eventjes mee naar deze 2 mooie clips!

TT ISLE OF MAN - HIGH MOTIONDE KAM van LEGO
DE KAM VAN LEGO
Met Lego kan je echt vanalles maken en vandaar ook dat er vrouwen zijn die er hun allerhande zaken van maken. Neem nou deze chick die een bad hair day heeft maar dankzij Lego komt het toch allemaal goed. Of het werkt? Ik kan het niet uittesten met mijn gemillimeterde haardos.

DE KAM van LEGOVIDEO BLOOPERS
VIDEO BLOOPERS
Altijd leuk zo'n filmpje met een hoop grappige momenten in en rondom het huis. Niet voor niets dat er talloze shows zijn waar je dit soort filmpjes heen kunt sturen. Je kan ze natuurlijk ook gewoon naar ons mailen dan zetten wij t op de site. Deze compilatie komt van een tvshow maar dat maakt het allemaal niet minder pijnlijk leuk.

VIDEO BLOOPERS

GAMETIME 723
GAMETIME 723
Vandaag in de gametime een spelletje Type Down, de naam zegt het al. Het is de bedoeling dat je woorden gaat typen die omhoog scrollen in het scherm je kan de backspace niet gebruiken dus maak je een fout dan zal je echt op enter moeten drukken en het nog eens proberen en dat allemaal voordat de woorden uit het scherm verdwijnen, game on!

GAMETIME 723GOT BOOTY 1 & 2
GOT BOOTY 1 & 2
Ik weet niet of het door dat zonnetje komt die ik sinds vanmiddag toch weer voorzichtig te voorschijn zag komen of dat het gewoon komt omdat de temperatuur toch wel wat hoger ligt en de dames hier en daar weer in lekkere strakke niets verhullende kleding zich op straat begeven, dat ik me zo geilig voel. Feit is dat we eventjes lekker naar wat konten gaan kijken!

GOT BOOTY 1 & 2

BANANA ON FIRE
In het kader van retro is okay heb ik ook nog deze paupert, lang niet gehoord dat woord, die zichzelf eerst verkleed als een banaan en zich daarna als een soortement van flamming banana in fik zet. Dat dit niet goed afloopt valt te raden natuurlijk en deze aktie eindigt dan ook in het ziekenhuis. Ja ach, je moet er wel wat voor over hebben om hier op de site te belanden natuurlijk.

BANANA ON FIRELAURA AT THE POOL
LAURA
Dit zie ik nou graag in de zomer. Een lekkere babe met twee grote borsten bij het zwembad. Helaas moeten we nog eventjes wachten op de zomer. Het weer zat vandaag ook al niet mee. Ik denk dat ik maar ga emigreren.

LAURA AT THE POOLTHIS SIDE UP
THIS SIDE UP
Hoe lang is het nu alweer geleden dat jezelf je eerste PC aansloot op het wereldwijde internet en al snel doorhad dat alles wat je maar kon bedenken te downloaden was over dat geweldige internet. Software als Kazaa e.d. waren toen nog helemaal hip en dat terwijl je nu met google elke mp3 kan vinden die je maar wilt horen. Goede tijden!

THIS SIDE UPSTOPMOTION DEADLINE
STOPMOTION DEADLINE
Het blijft een heleboel werk maar dan heb je ook wat moet de maker van deze fantastisch mooie stopmotion gedacht hebben. Ik weet niet precies hoeveel post-it velletjes er dit keer gebruikt zijn maar het ziet er allemaal erg kunstig uit en is zeker eventjes de moeite van het bekijken waard.

STOPMOTION DEADLINE

PIZZABABE AMY
PIZZABABE AMY
We gaan weer over naar de orde van de dag en dan zien we ene Amy Green die het tot Pizzababe van de dag heeft geschopt op deze toch ietswat natte donderdagmiddag. Lekker ding en tevens ook nog een UK Cybergirl van de maand juni, goed nieuws dus voor deze dame die we vanmiddag onderwerpen aan het kritische oog van onze toch wel vakkundige jury. PLZ RATE!

PIZZABABE AMYCRAZY TRUCK DRIVER
CRAZY TRUCK DRIVER
En wij ons maar afvragen hoe het toch kan dat er zovaak een vrachtwagen is betrokken bij de meest heftige ongelukken. Nou is het natuurlijk niet vreemd dat wanneer je zo'n 8 uur per dag op de weg zit je soms een beetje overmoedig wordt, en dan krijg je dus dit soort taferelen. En dat kan soms ook helemaal verkeerd aflopen zoals we hier zien in deze fatale crash.

CRAZY TRUCK DRIVERAMFI-FIETS
AMFI-FIETS
Wij Nederlanders denken altijd wel dat we zo bijdehand zijn maar toch moest er een slimme Chinees aan te pas komen om deze multi functionele fiets te bedenken die over land en ook over water kan doordat er drijvers aan de fiets zijn gemonteerd. Erg handig lijkt me in ons met sloten en kanalen overgoten waterlandje.

AMFI-FIETSBASEJUMPEN - RUSSIAN STYLE
BASEJUMPEN - RUSSIAN STYLE
In Rusland gaat alles net eventjes anders en zo ook basejumpen. Bij gebrek aan afgronden in hartje Moskou besluiten deze hardcore basejumpers dat het misschien wel eens grappig is om van een 540 meter hoge televisiemast af te jumpen. Hoe dat gaat zien hierr.

BASEJUMPEN - RUSSIAN STYLEMITSUBISHI EVO X vs FORD FOCUS RS
MITSUBISHI EVO X vs FORD FOCUS RS
Vandaag eens niet de mannen van TopGear, maar wel van dat andere UK autoprogramma die toch best wel dicht in de buurt komt van Jeremy Clarkson en zijn mannen, Fifth Gear. Vandaag een vergelijkend warenonderzoek tussen de Mitsubishi Evo X en de Ford Focus RS. Kijk eventjes mee.

MITSUBISHI EVO X vs FORD FOCUS RS72 JARIGE OMA GETASERED
OMA GETASERED
Ik vind het altijd grappig als ik president Obama hoor praten over vrijheid in bepaalde landen in het Midden Oosten wanneer ik net weer dit soort beelden heb gezien uit politiestaat Amerika. Kijk eventjes mee hoe deze 72 jarige oma zonder pardon wordt getasered nadat ze 15mph te hard heeft gereden. Only in America!

72 JARIGE OMA GETASEREDGAMETIME 722
GAMETIME 722
We hadden gisteren een escaperoom die vooral makkelijk was doordat er na 3 minuten al een walkthrough voorhanden was en daarom hebben we vandaag weer een soortement van arcade spelletje zodat het aankomt op skills. Mars Buggy dus, zo heet dit spel waar het weer aankomt op behendigheid en je kan afentoe een upgrade doen.

GAMETIME 722SEXY KARIMA
Als ik denk aan de naam Karima denk ik aan een Islamitisch vrouwtje met een hoofddoek op alleen mogen die hier op kantoor niet komen van Pizzaman, en gelukkig is dat bij deze sexy Karima niet het geval. Je ziet wel een babe met een prachtig figuur die al helemaal ontbloot is, in dit fijne filmpje.

SEXY KARIMAQUEEN OF BOOTY
QUEEN OF BOOTY
Gisteren konden we al het betere kontenwerk zien op TLPizza en vanavond doe ik daar ook nog eens dit leuke filmpje bij van een dame die echt een goeie kont heeft. Een beetje aan de grote kant maar dan heb je ook meer vlees om je aan vast te grijpen terwijl je bezig gaat. Hier nog es een mooie Booty Compilatie!

QUEEN OF BOOTY

KILLER CHINCHILLAS
Je moet tegenwoordig wel een heel erg sterk verhaal hebben mocht je es een dagje vrij willen hebben wanneer je al door je vrijedagen heen bent. Deze gast spant daarmee de kroon wanneer hij zijn baas het verhaal vertelt van de killer chinchillas en de herdenking die elk jaar plaats vindt in zijn geboortedorp. Het werkt wel!

KILLER CHINCHILLAS

MOTORIST OWNAGE
MOTORIST OWNAGE
Op de een of andere manier moeten ze onze Ruben altijd hebben. Laatst had er al een kwajongen zand in zijn tank gegooid en vandaag zien we 2 grapjassen die een of andere rookbom op zijn helm plakken. Erg leuk natuurlijk alleen komen die pizza's zo natuurlijk nooit vers aan. Kijk eventjes mee!

MOTORIST OWNAGEPARTLY CLOUDED [PIXAR]
PARTLY CLOUDED
Van Pixar studios komen afentoe heel aardige animaties, zo zag ik van de week de film "Up" al wat ik zelf een minder succes vond maar deze short met in de hoofdrol een ooievaar die kindertjes rondbrengt is toch zeker wel alleraardigst te noemen. De ooievaar krijgt zijn vrachtjes van de wolk alleen treft niet elke ooievaar het zo te zien.

PARTLY CLOUDED [PIXAR]40 DAGEN ZONDER SEX - HYVES WIDGET
40 DAGEN ZONDER SEX HYVES WIDGET
Het TV programma 40 Dagen zonder Sex dat op 12 mei is gestart met het tweede seizoen heeft speciaal voor alle Hyves gebruikers een widget ontwikkelt zodat je zelf de uitdaging aan kan gaan. Met de widget, inclusief teller, videoblog en temptationmeter, kun je zelf een eigen aflevering van 40 Dagen Zonder Sex creëren op je eigen Hyves. Doe ook mee! Ik zeg doen. Klik HIERR voor de SPECIALE Hyves widget!

40 DAGEN ZONDER SEX - HYVES WIDGETPIZZABABE KATE
PIZZABABE KATE
Deze Kate Brenner is het lieverdje van Ruben en die komt dan ook regelmatig met wat filmwerk van deze schone. Wij hebben haar vandaag als de Pizzababe van de dag en dat betekent dus gewoon een mooie gallerie van een nog mooiere dame. Raten maar weer jongens..

PIZZABABE KATEVAN vs KID
VAN vs KID
Het eerste wat je van je ouders meekrijgt wanneer je met je vriendjes buiten een balletje mag gaan trappen is dat je niet achter de bal aan moet lopen wanneer die op een weg beland waar ook auto's op rijden. Dit jochie had daar wel aangedacht maar toen hij eenmaal terug liep met de bal wordt hij alsnog geschept.

VAN vs KIDMODEL doet PLONS
MODEL doet PLONS
Ook voor modellen gaat het leven niet altijd over rozen zo zijn er regelmatig filmpjes te vinden waar het mis gaat wanneer ze eenmaal op de catwalk staan. Nou moet ik zeggen dat deze catwalk er wel eentje is met hindernissen want deze is gesitueerd op het water van een zwembad. Als dat maar goed gaat. [thnx]

MODEL doet PLONSVAN DE KAAAAAART
VAN DE KAAAAAART
Het festival seizoen is weer begonnen en zo was er dit weekend ook het Free Festival in Almere. Beetje hakken en hard gaan daar natuurlijk en wanneer er dan eventjes zo'n kodak momentje is dan wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien. Kijk eventjes mee !

VAN DE KAAAAAARTWTF, GEBEURT HIER ??!
WTF, GEBEURT HIER ??!
Het zal je vrouw maar wezen die gisteren zwaargewond werd afgevoerd naar het ziekenhuis na een verkeersruzie ter hoogte van Rotterdam. Er werden ook nog wat mannen gearresteerd die het voorval hadden veroorzaakt. Wat er in deze clip allemaal aan de hand is laat ik aan de fantasie van jullie zelf over, en die mag je uitten in de comments.

WTF, GEBEURT HIER ??!ANOUK @ PINKPOP 2009
ANOUK @ PINKPOP 2009
Anouk is een van de grootste rocksterren die in ons kleine landje rondlopen. Toch heeft ze nooit echt kunnen doorbreken in Amerika wat natuurlijk wel jammer is voor iemand met zoveel talent. Op Pinkpop stond ze trouwens ook nog eventjes een paar dagen nadat ze een portie klappen had gehad in Amsterdam. Mooi filmpje, mooi optreden, Anouk is cool!

ANOUK @ PINKPOP 2009GAMETIME 721
GAMETIME 721, Doctor Ku
We gaan op deze woensdag proberen te escapen als ene Doctor Ku uit een zolder of te wel alienroom. Je moet om te ontsnappen eerst de aliens helpen in een nog best complexe opgave. Ik kwam er nog niet uit, lukt het jullie wel / niet, drop dan hints of je vragen in de comments.

GAMETIME 721TAHITI CORA
TAHITI CORA
Dit is de nieuwe Keyra Augustina. Van Keyra hebben we al een lange tijd niets gehoord. Deze babe komt dan niet uit Argentinië, maar uit Frankrijk. Haar kont is ook zo mooi en daarnaast heeft ze ook nog eens een mooie koppie. Meer?

TAHITI CORA


SASHA'S BOOTYSHAKE
SASHA'S BOOTYSHAKE
Altijd lekker om naar een dame die met glimmende billen staat te draaien voor de camera te kijken. Tenminste ik heb er geen problemen mee en ook Jerkov lijkt dat te beseffen alleen kan hij er wat moeilijker met zijn handjes van afblijven dan de gemiddelde fappert.

SASHA'S BOOTYSHAKE

20 BOTTLES OF BEER
20 BOTTLES OF BEER
Vanavond stel ik jullie nog eventjes voor aan deze Victor die je er best wel bij kan hebben zo bij een avondje stappen. Hij heeft zich namelijk gespecialiseerd in het openmaken van bierflesjes maar zonder een bieropener. Hij gebruikt daarvoor wel allerhande andere zaken maar ik moet toch zeggen dit zijn handige tips mocht je eens zonder opener komen te zitten.

20 BOTTLES OF BEERTHE BEATLES - ROCK BAND
THE BEATLES - ROCK BAND
Hmz, toch wel weer een heftig stukje animeer werk hierzo voor The Beatles, Rockband. Het spel dus van de popgroep uit Liverpool bestaande uit Paul McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr. De groep was actief van 1962 tot 1970 en wordt nu nog steeds beschouwd als de invloedrijkste band uit de geschiedenis van de popmuziek.

THE BEATLES - ROCK BANDPIZZABABE HEATHER JO
PIZZABABE HEATHER JO
En ja mensen we hebben het eventjes zonder deze Heather Jo Hughes moeten doen maar daar is ze dan toch weer. De laatste galleries van deze dame dateren ergens uit november 2008 maar vandaag hebben we een gloednieuwe gallerie die er weer super lekker uitziet. Raten maar weer en de comments zie ik ook graag tegemoet!

PIZZABABE HEATHER JO


GERI HALLIWELL - HOT OR NOT
GERI HALLIWELL - HOT OR NOT
Kennen we deze dame nog van de Spice Girls ? Geri Halliwell dus die ik altijd wel een leuke dame heb gevonden toen ze nog tussen de vier andere dames stond te springen en Viva Forever aan het zingen was. Geri is wat kilootjes aangekomen maar zou jij d'r nog doen of toch links laten liggen ?

GERI HALLIWELL - HOT OR NOTBMW M3 van CHROME
BMW van CHROME
Volgens mij is dit ook weer iets wat niet mag in Nederland en dat terwijl dit de allermooiste kleur voor een auto is die ik me kan voorstellen. Chrome dus, wat te veel zon zou spiegelen waardoor tegenliggers wel eens verblind zouden kunnen worden. Valt wat voor te zeggen natuurlijk, maar in Rusland mag dit wel natuurlijk. Check eventjes deze vette bak!

BMW M3 van CHROMEAUTOSLOPEN DOE JE ZO
AUTOSLOPEN DOE JE ZO
Ik las vanochtend in de krant dat de autosloop premie een groot succes is en dat daardoor slopers het werk bijna niet meer aan kunnen. Om toch aan de groeiende vraag te kunnen voldoen hebben slopers door het hele land nu dit soort mannetjes ingehuurd die een auto gewoon op de oude manier slopen. Met de hand dus, sjah...

AUTOSLOPEN DOE JE ZOBREAKDANCE 2ON2 [FINAL BATTLE]
BREAKDANCE 2ON2 [FINAL BATTLE]
We gaan eventjes naar Amsterdam waar dit weekend de Spin Off finals 2009 werden gehouden. Een breakdance battle dus, waar je 2 tegen 2 tegenover elkaar staat. In deze finale zien we Kido & Detail (Extraordinary Gentlemen) vs. Monier & Abdel (Vagabonds), de winnaars zijn uiteindelijk Kido & Detail (EXG) geworden.

BREAKDANCE 2ON2 [FINAL BATTLE]WEGSLEPEN op z'n BELGISCH
WEGSLEPEN op z'n BELGISCH
Duitse auto's genieten echt mijn voorkeur al rij ik alleen maar op een fiets hier door het Arnhemse heen, toch zou ik ooit graag een mooi bmwtje ofzo rijden. Wanneer dat echt niet gaat lukken zijn er natuurlijk ook nog alternatieven merken zoals bijvoorbeeld Audi. Je moet die niet fout parkeren in Belgie want van fatsoenlijk een auto wegslepen hebben ze daar nog niet gehoord.

WEGSLEPEN op z'n BELGISCH

CAR vs TRAIN
CAR vs TRAIN
Toen ik deze beelden zag moest ik eigenlijk meteen denken aan die middag in Apeldoorn op 30 april van dit jaar. Mja, raar maar waar, wat er hier aan de hand is snap ik trouwens ook niet helemaal goed. Een auto rijd met een slakkengangetje tegen een trein aan wat bedoelt is als een soort test ofzo ?!

CAR vs TRAINGAMETIME 720
GAMETIME 720, Strongest Truck
Je bent een vrachtwagen chauffeur en het is de bedoeling dat je dit kolossale gevaarte nl. de Volvo 700 bestuurd door allerlei vreemde landschappen en smalle weggetjes. En dat allemaal om je vracht veilig af te kunnen leveren in ook nog eens een grappige 3D omgeving. De World's Strongest truck part 3, doe je best.

GAMETIME 720ASIAN BABE
ASIAN BABE
Vrijdag is het Asian-night in discotheek Hollywood in Rotterdam. Geile Aziatische babes allemaal bij elkaar in een ruimte. Ik ga wel even kijken en dan hoop ik echt dat er zulke babes zoals de babe in dit filmpje zijn.

ASIAN BABE

BLONDE IN BAD
BLOND IN BAD
Een warm bad met een babe is nooit verkeerd. Deze Playmate houdt er nou eenmaal van om in bad te gaan. Ze wordt ook gefilmd terwijl ze aan het badderen is. Haar borsten zien er ook erg goed uit.

BLONDE IN BAD


HOUSEMEISTER - MP3 MIX
HOUSEMEISTER
Om de week eens lekker te beginnen heeft onze eigenste huisdeejay PJ weer een lekkere mix inelkaar gedraaid waarvan ik helaas nog geen playlist ontvangen heb. Geeft niet want met PJ weet je natuurlijk wel wie je in huis haalt. Ik zag trouwens deze fijne mixjes nog staan bij onze collega's, voor de verzamelaars dus, zullen we maar zeggen. Enjoy!

HOUSEMEISTER

DOE ES EEN REF TACKELEN
DOE ES EEN REF TACKELEN
Iets wat je toch niet elke dag op de voetbalvelden ziet is een speler die "zogenaamd per ongeluk" een scheidsrechter tackelt. Toch gebeurde precies dat in de wedstrijd tussen Tenerife en Xerez in de Spaanse 2 klasse, nadat ene Leon een kaart krijgt van de scheids.

DOE ES EEN REF TACKELEN
SUPER MARIO MEDLEY
SUPER MARIO MEDLEY
We hebben het al wel vaker gezien maar toch blijven dit soort live optredens met daarin allerlei elementen zoals visual en tunes uit het legendarische spel Super Mario funny om naar te kijken. Dit keer uitgevoerd door het JDLM classical guitar orchestra. Jammer dat de beelden niet sync lopen met de muziek, kijk eventjes mee!

SUPER MARIO MEDLEYSEXY BECKY RULE(S)
Dit is Becky Rule. Weer en Britse babe waar ik nog niet eerder van had gehoord. Deze blondine heeft een mooi lichaam dat er erg goed uitziet in dit filmpje en op de foto's die daar worden genomen. Check it out.

SEXY BECKY RULE(S)PIZZABABE NATASCHA
PIZZABABE NATASHA
Op de een of andere manier zijn dames die Natasha heten over het algemeen altijd blond en lekker. Hoe het komt weet ik niet maar ik ken eigenlijk geen lelijke meisjes die Natasha heten. Vandaag een dame die maar zo je buurvrouwtje had kunnen zijn en dan ook meteen eentje waar je graag eens een kopje suiker bij gaat lenen. Natasha Lane dus!

PIZZABABE NATASCHALAMA BOY
LAMA BOY
Terwijl de Dalai Lama in Nederland niet hoefde te rekenen op een handje van onze Minister President JP wordt hij in Frankrijk met alle toeters en bellen ontvangen en wordt de beste man zelfs nog ereburger van Parijs. Tijd dus voor de bhoedisten in ons land om het eens over een andere boeg te gooien om op een iets modernere manier nieuwe zieltjes te winnen.

LAMA BOY


BIJLMERBAJES BEAM
BIJLMERBAJES BEAM
Het hele beam gebeuren komt natuurlijk uit StarTrek, een film die ik laatst nog gezien heb maar die ik persoonlijk toch iets vond tegenvallen. Nou proberen deze gasten niet iemand uit de gevangenis te beamen wel zorgen ze ervoor dat de bewaarders in de Bijlmerbajes de schrik van hun leven krijgen door iets op de muur te beamen. Hoe het afloopt zie je in deze videoclip.

BIJLMERBAJES BEAMMONKEYLECTRIC PRO
MONKEYLECTRIC PRO
Best tof natuurlijk dit videosysteem wat je tussen de spaken van het wiel van je fiets kan steken zo te zien zodat je daarop dan weer allerlei tekeningen kan displayen. Het systeem werkt met ledlampjes en je kan ook nog je eigen figuurtjes ontwerpen. In Nederland uiteraard verboden maar daarom niet minder leuk.

MONKEYLECTRIC PROIT'S HER HOLES
IT'S HER HOLES
Het meest eerlijke liefdeslied allertijden, en dan heb ik het dus niet over al die zeikerige en slijmerige R & B nummers natuurlijk. Nee in deze song van Ponch & Estrada de beste 80s rockband allertijden. Kijk en luister vooral eventjes mee! Dit nummer kan je trouwens gewoon downloaden als mp3 op deze site.

IT'S HER HOLESNAZI'S vs CHOCO ?
WARME CHOCOMELK ?
Ik heb echt de hele nacht wakker gelegen met kiespijn en ik kan je zeggen dat is geen lolletje. Een stuk of 11 aspirientjes mochten niet baten en dat terwijl ik momenteel weer helemaal nergens last van heb. Morgen maar eventjes naar de bekkenbeul maar nu eerste een kopje warme chocolade melk.

NAZI'S vs CHOCOGAMETIME 719
GAMETIME 719, Black Jack
Ik ben zelf niet zo van de casino spelletjes maar hele hordes mensen natuurlijk wel en vandaar ook dat je vandaag eens voor helemaal niets kan spelen in dit Black Jack spelletje waar je met een gerust hart je inzet kan verdubbelen zonder dat je de rest van de week op een droog crackertje hoeft te kauwen.

GAMETIME 719ROOMS OF REDBULL - RED LIGHT DISTRICT
ROOMS OF REDBULL - RED LIGHT DISTRICT
Op de Amsterdamse Wallen zijn gisteravond de deuren geopend van Rooms of Red Bull. Creatief talent uit de hele wereld is hier op de juiste plek om het beste uit zichzelf en elkaar naar boven te halen. Deze zomer zijn alle cultuur projecten gebundeld onder één dak en wordt muziek- kunst- en fotografie talent geïspireerd het beste van zichzelf te laten zien achter de ramen van de Rooms of Red Bull. Check hier voor de laatste updates van Rooms of Red Bull en download de widget of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Of kijk bij meer lezen naar de video en enkele foto's.

ROOMS OF REDBULL - RED LIGHT DISTRICTKELLE MARIE VS SUNNY LEONE
KELLE MARIE VS SUNNY LEONE
Weer 2 hele lekkere babes te zien tijdens een erg mooie videoshoot. Je kan gaan kijken naar de twee heerlijke babes Sunny Leone en Kelle Marie. Ze trekken elkaar de kleren uit terwijl jij luistert naar een rustig muziekje.

KELLE MARIE VS SUNNY LEONEWIE VAN DE DRIE
Amanda Alvez Nancy Mcn Lizzy
Amanda | Nancy | Lizzy
AIRBAGS vs NUTS
AIRBAGS vs NUTS
Als je je altijd al hebt afgevraagd waarom de autoindustrie geen airbags hebben gemaakt om je mannelijkheid te beschermen dan kan je in deze video precies de reden daarvoor zien. Ik bedoel hoe dom moet je zijn om met je zak boven een tot ontploffen te brengen airbag te gaan hangen.

AIRBAG vs NUTSARLOVSKI vs ROGERS - STRIKEFORCE 2009
ARLOVSKI vs ROGERS
Het lijkt erop dat Andrei Arlovski zijn langste tijd als vechter gehad heeft. Zagen we hem een tijdje geleden nog knock out gaan tegen Fedor Emelianenko, op het Strikeforce 2009 toernooi nam hij het op tegen Brett Rogers en houdt het nog geen 30 seconden vol. Is dit het laatste wat we horen van van de voormalige UFC kampioen ?

ARLOVSKI vs ROGERSBMW X5 vs DE ZEE
BMW X5 vs DE ZEE
Wanneer je een Bmw 4x4 rijdt dan wil je natuurlijk zo afentoe eens offroad gaan rijden maar beter doe je dat niet op een strandje waar zo afentoe eens wat hoogteverschil te bespeuren valt. Deze gasten zitten best wel in de problemen en ik vraag me ook af hoe goed dat zoute water voor de carrosserie is.

BMW X5 vs DE ZEEJAS DICHT, OR ELSE
JAS DICHT, OR ELSE
Wij gaan er altijd maar vanuit dat je niet moet fukken met de politie in oostbloklanden en dat raad ik verder ook niet aan ofzo maar toch valt het mij op dat er steeds vaker allerlei filmpjes opduiken van over de oceaan met daarop amerikaanse coppers die het niet zo nauw nemen met de burgers die ze eigenlijk zouden moeten beschermen.

JAS DICHT, OR ELSETHE REAL STAR WARS R2D2
THE REAL STAR WARS R2D2
Altijd al zelf een echte Star Wars R2D2 robot willen hebben ? Dat is mogelijk als je daar teminste 10.000 dollar en 2 jaar wachten voor over hebt. De Bay Area R2 Builders Group maakt ze namelijk voor je op bestelling, met afstandsbediening en al. Kijk eventjes mee naar dit demonstratiefilmpje.

THE REAL STAR WARS R2D2CAT vs MINI CHOPPER
CAT vs MINI CHOPPER
Van het weer buiten wordt je vandaag niet zo vrolijk dus blijven we vandaag eventjes lekker een dagje binnenshuis. Ik heb helaas niet zo'n mini chopper als in deze videoclip maar ik denk dat dit toch wel het ultieme kattenspeeltje is vooral omdat deze chopper schijnbaar onverwoestbaar is. De kat lijkt zich te vermaken.

CAT vs MINI CHOPPERGAMETIME 718
GAMETIME 718, Target V1
Op de deze vroege zondagochtend gaan we schieten op vanalles wat door het scherm komt zeilen. Het is allemaal vrij makkelijk wat je moet doen hier in dit Target V1 maar dat maakt verder niet uit het speelt lekker weg en er zijn genoeg levels om je te vermaken. Ook hier geldt weer, zet je highscore en eventuele screenshots in de comments. Game on!

GAMETIME 718LOVE GISELE COMPILATIE
Dit is niet weer zo'n standaard filmpje waar Gisele aan het strippen is. Er staan al heel wat filmpjes van Love Gisele op TLP. Het werd eens tijd voor een compilatie van haar. Haar borsten zijn natuurlijk een genot om naar te kijken, iemand behoefte aan meer spul als dit? Drop het maar in de comments.

LOVE GISELEWIE VAN DE DRIE
Iga Sandra Tara
Iga | Sandra | Tara
MINI KRAAN [FAIL]
MINI KRAAN [FAIL]
Het valt niet mee om in en rondom het huis zelf wat te klussen, het beste is gewoon om daar vaklui voor in te huren maar toch heb je hier en daar een onverlaat die het toch zelf wilt gaan proberen. Net zoals deze hopeloze klussert die een kuiltje ging graven maar er zelf in viel, met mini kraan dan wel te verstaan. Hopeloze FAIL!

MINI KRAAN [FAIL]

U2 - MAGNIFICENT [OFFICIAL VIDEO]
U2 - MAGNIFICENT
De video Magnificent van U2 is opgenomen in Marokko en ziet er best tof uit en dat terwijl het luisteren naar de muziek die deze mannen maken niet echt tot mijn favorieten bezigheden behoort. Het nummer is afkomstig van het album No Line On The Horizon, en U2 is 20 en 21 juli te zien in de Amsterdam Arena dat je het eventjes weet!

U2 - MAGNIFICENTSTEEK ES EEN DISCO IN DE FIK
STEEK ES EEN DISCO IN DE FIK
Sjah, waar gaat de wereld toch naar toe vraag ik me af als ik dit soort beelden zie uit Polen waar twee gasten een discotheek zijn uitgezet maar terug komen met hakbijlen en als dat geen effect heeft, eventjes later ook nog met molotov cocktails. En dat allemaal in onze eigenste Europa, joehoeee!

STEEK ES EEN DISCO IN DE FIKHAMMERTIME FLASHMOB
HAMMERTIME FLASHMOB
Het nummer "U Can't Touch This" van rapper MC Hammer is afkomstig van zijn derde album "Please Hammer Don't Hurt 'Em", en dit album werd met zo'n 10 miljoen verkochte exemplaren het best verkopende rapalbum aller tijden. Bij dit nummer hoort ook nog een dance en die verschrikkelijke glimmende broek die Hammer draagt in de videoclip. Vandaag in flashmob stijl ergens in een kledingwinkel.

HAMMERTIME FLASHMOBTELL ME LIES
TELL ME LIES, FILIPIJN
Er gaan de vreemdste geruchten de ronde over de praktijken in deze Filipijnse gevangenis waar de directeur zijn gasten graag entertained met een soortement van dansshow uitgevoerd door zijn gevangenen. Eerder konden we al wat filmpjes zien van deze mannen en vandaag voegen ze daar Tell me Lies met de Wondergirls nog eens aantoe. Ziet er weer strak uit, Barry Stevens zal jaloers zijn.

TELL ME LIESCOOL GUYS don't LOOK @ EXPLOSIONS
COOL GUYS don't LOOK @ EXPLOSIONS
De jongens van The Lonely Island zijn echt goed bezig als je het mij vraagt. Bekend geworden van de CH site maken deze gasten nu zelfs cd's en zo afentoe best een leuk plaatje. Vandaag gaan ze in op het fenomeen dat coole gasten schijnbaar niet kijken naar explosies, wat een trend lijkt te zijn in films.

COOL GUYS don't LOOK @ EXPLOSIONSSICK KID JOKES
SICK KID JOKES
Ook een satire programma kan weleens te ver gaan met de grap die ze uithalen. Dan ondervonden de mannen van het Australische Satire programma The Chaser's War On Everything nadat ze een sketch hadden uitgezonden met daarin doodzieke kinderen waarmee de spot gedreven werd. Er moest 'n officiele spijtbetuiging aan te pas komen om de gemoederen tot bedaren te brengen en voorlopig zijn ze 2 weken van de buis.

SICK KID JOKESGAMETIME 717
GAMETIME 717
We gaan vandaag Prisonbreak the Game spelen, je bent in dit spel 4 karakters tegelijk te weten Micheal Scofield himself, Lincoln, Sara, and Sucre. De missie is, hoe kan het ook anders ontsnappen uit de gevangenis. Elk karakter heeft zo zijn eigen eigenschappen die je nodig hebt om te kunnen ontsnappen. Ik zeg game on, en zet eens wat highscores in de comments.

GAMETIME 717WIN EEN SONY ERICSSON HYVES TELEFOON!
WIN EEN SONY ERICSSON HYVES TELEFOON!
Met de Hyves-applicatie op Sony Ericsson telefoons houd je nu veel makkelijker contact met je vrienden. Eindelijk kun je direct kwekken, even je WWW updaten of een foto uploaden vanaf je telefoon. Kijk snel voor meer informatie! Ga naar de hyves actiesite en nodig nu een of meerdere vrienden uit voor een spelletje 'WieWatWaar ben ik?'. Jij bepaalt wat en waar je af wilt spreken en je vrienden moeten er achter komen door wie ze zijn uitgenodigd. Goed geraden? Dan heb je een date en maak je kans op een Sony Ericsson Hyves telefoon. Doe mee! Of lees nog eventjes verder bij meer lezen.

5 BEACH BABES
5 BEACH ABES
Het zal binnenkort wel weer bloedheet worden en dan lig ik het liefst met m'n luie reed op 't strand naar babes te kijken zoals jullie weten. Deze 5 babes genieten ook van het lekkere weer. Jammer dat ik zulke babes nog niet op het strand van zeeland ben tegengekomen.

5 BEACH BABES
SPRINGBREAK FRIDAY 4 [THE PIX]
SPRINGBREAK 2009 [THE PIX]
Een tijdje geleden had ik jullie beloofd om elke vrijdag aandacht te besteden aan het sexy fenomeen Springbreak, maar de vooraad fijne springbreakfilmpjes bleek toch eerder op dan gedacht. Jammer maar dat is nu eenmaal niet anders, het is niet het hele jaar springbreak natuurlijk. Toch vond ik nog deze fijne gallerie met allemaal fijne dames die lekker aan het rond springen zijn.

SPRINGBREAK FRIDAY 4 [THE PIX]

BAKING POWDER EXPERIMENTS
Nooit geweten eigenlijk dat je met bakpoeder zoveel lol kunt beleven maar dit vriendengroepje dat schijnbaar unlimited toegang heeft tot enorme vooraden bakpoeder, proberen allerlei zaken uit waarbij het de bedoeling is om met dat bakpoeder toch enige vorm van boem te creeeren. Don't try this at home, als je tenminste geen zooitje thuis wilt hebben.

BAKING POWDER EXPERIMENTSWORLD OF CHEMISTRY
WORLD OF CHEMISTRY
Ik vond scheikunde vroeger niet echt bijster interessant en was eigenlijk meer van de pretvakken, maar dat hadden jullie aan mijn gebrekkige kennis van de Nederlandse taal natuurlijk nog helemaal niet gemerkt. Ik had misschien wel beter opgelet was het allemaal niet zo langdradig geweest en gewoon wat meer van deze tijd.

WORLD OF CHEMISTRYCHICK vs FIRECRACKER
CHICK vs FIRECRACKER
Niemand weet eigenlijk waarom maar deze chick besluit dat het nodig is om een vuurpijl in d'r kont te stoppen en dat loopt allemaal maar net goed af. Natuurlijk had ze het niet met een lawine pijl of een strijker moeten proberen, maar de vraag blijft natuurlijk wel, waarom zou je dit eigenlijk uberhaupt willen doen.

CHICK vs FIRECRACKER

PIZZABABE MIA
PIZZABABE MIA
Als weekafsluiter hebben we toch weer een babe van Ome Hef omdat die toch wat ongeduldig stonden te trappelen vanwege het feit dat ze deze week eigenlijk niet vertegenwoordigd waren in de Pizzababes. Vandaag dus wel, ene Mia Philips die fijne natuurlijke jetsers heeft zo te zien en mij toch wel het weekend kan vermaken.

PIZZABABE MIAREMI GAILLARD - FOOT 2009
REMI GAILLARD - FOOT 2009
Dit filmpje lijkt welliswaar sterk op het vorige voetbalfilmpje van Remi Gaillard FOOT 2008 maar toch schijnt dit een nieuwe van hem te zijn waarin hij meteen zijn clubje Montpellier op de kaart zet, en we zien Remi nu eenmaal graag terug op TLP. Had je nog nooit van deze gekke fransman gehoord dan kan je hier nog eens al z'n filmpjes terug zien.

REMI GAILLARD - FOOT 2009ANDY SAMBERG MEDLEY
ANDY SAMBERG MEDLEY
Terwijl na de Mtv awards de aandacht eigenlijk alleen nog uitging naar de stunt die Bruno & Eminem uithaalde bleven er dus nog act over die we eigenlijk allemaal gemist hadden. Neem nou dit top optreden van o.a. Leann Rimes en Chris Isaak die op een heel serieuse manier een medley zingen van nummers die wij eigenlijk kennen van de Lonely Island clips als Jizz in my Pants en I'm on a boat.

ANDY SAMBERG MEDLEY99 DODGY SLIPS
99 DODGY SLIPS
We gaan eventjes kijken naar een toffe animatie met daarin allemaal tekeningetjes van blote figuurtjes getekent met het programma Colors op een Nintendo DS als ik het allemaal goed begrepen had. Gemaakt door de heren Greg Broadmore and Christian Pearc, toch knap!

99 DODGY SLIPSGOOOOOAAAAL! - FAIL
GOOOOOAAAAL! - FAIL
Tijdens een voetbalwedstrijd van Egypte tegen oliestaatje Oman valt er een goal en zoals altijd springen de spelers elkaar daarna om de nek. Alleen is het dan natuurlijk niet de bedoeling dat je elkaar een kopstoot geeft waardoor je eigenlijk je team maat zwaar blesseert. Toch gebeurt dat deze Amr Zaki die nu met 6 hechtingen rondloopt.

GOOOOOAAAAL! - FAILNBA PLAYOFFS 2009
NBA PLAYOFFS 2009
Elk jaar wanneer het basketbal seizoen er opzit spelen 8 teams uit 2 verschillende leagues in de USA nog de playoffs waarvan deze clip een kleine compilatie is. Spectaculair als dit soort videos altijd zijn wou ik jullie deze clip zeker niet onthouden. Kijk eventjes mee. Meer zien ? Op de officiele site van de NBA.

NBA PLAYOFFS 2009VREEMDSTE PIZZACOMMERCIAL OOIT
VREEMDSTE PIZZACOMMERCIAL OOIT
Uit Japan komen doorgaans vreemde zaken als eigenaardige spelshows en vreemde modeverschijnselen maar ook op reclamegebied wijken ze in het land van de rijzende zon toch wel iets af van de gebruikelijke reclameboodschappen die wij hier dagelijks voorgeschoteld krijgen. Kijk eventjes mee naar de vreemdste pizzacommercial die je van je leven gaat zien.

VREEMDSTE PIZZACOMMERCIAL OOIT

GAMETIME 716
GAMETIME 716
We beginnen de dag zoals altijd met een spelletje en dat is vandaag het welbekende Street Fighter waar dit de flashversie eigenlijk van is. Iedereen zal dit spel wel kennen dus ik verwacht zeker wat highscores in de comments. Game on!

GAMETIME 716

HOT ASS
HOT ASS
Ik ben een bortsenman, een billenman, ik hou gewoon van vrouwen. Deze babe heeft dan een kont waar je ''u'' tegen zegt. Ik weet verder niet hoe deze babe heet. Wat een kont zeg. Damn.

HOT ASS

JELENA is HOT
JELENA
Dit is Jelena. Deze babe die zichzelf naar de top heeft gewerkt, heeft daar een hoop moeite voor moeten doen. Elke keer kwam ze weer met een filmpje waar iedereen van genoot. Hier masturbeert ze voor ons.

JELENA is HOTROGER FEDERER is COMEDIAN
ROGER FEDERER is COMEDIAN
Tenniser Roger Federer staat momenteel de sterren van de hemel te slaan op het toernooi van Rolland Garros oftewel de Franse Open. Aartsrivaal Nadal is al uitgeschakelt dus niets lijkt een overwinning van deze Zwitser nog in de weg te staan. Over een gezond portie humor beschikt deze sportman ook nog eens en dat kunnen we hier bewonderen.

ROGER FEDERER is COMEDIAN

SPRING EENS OP EEN BBQ
SPRING EENS OP EEN BBQ
Die reclamefilmpjes die voor het internet bedoeld zijn worden als maar leuker en leuker. Vandaag een vleesmerk uit Noorwegen die het BBQ'en wat hier in huize Pizza doorgaans een BBQknoei is een stuk gemakkelijker maakt. Vlees in een soortement van aludoosje dus wat je zo op de BBQ kan leggen. Nu nog een vrouw die het erop springt.

SPRING EENS OP EEN BBQPIZZABABE ALEXIS
PIZZABABE ALEXIS
Jongens, dit is de mooiste vrouw die ik ooit gezien heb. Ik weet dat jullie dat wel vaker horen van mij en goed het had misschien een cupmaatje meer gekunt maar verder ziet deze dame er echt perfect uit. Ik heb deze Alexis Winston wederom dus eventjes niet uit de gebruikelijke vijver gevist maar uit een slootje niet ver daarvandaan. Check + RATE!

PIZZABABE ALEXISPOLICE BRUTALITY - STOP THE VIOLENCE
POLICE BRUTALITY - STOP THE VIOLENCE
Het lijkt de laatste tijd wel schering en inslag dat we filmpjes te zien krijgen van politiemensen die buitensporig geweld gebruiken tegen verdachten. En dat terwijl je nog steeds onschuldig bent totdat je bent veroordeeld door een rechter, ook al spring je uit een gestolen auto en zet je het op een rennen. Hier een kleine compilatie.

POLICE BRUTALITY - STOP THE VIOLENCEHAN SOLO P.I.
HAN SOLO P.I.
Han Solo is een personage uit de originele Star Wars-trilogie. Hij werd gespeeld door Harrison Ford en binnekort komt er zelfs weer een nieuwe Star Wars game uit waarvan je hier de trailer kan bekijken. De serie Magnum P.I. was in de tachtiger jaren ook mega populair met acteur Tom Selleck, in deze mashup een filmpje van die 2.

HAN SOLO P.I.


HARDCORE TETRIS ORGIE
HARDCORE TETRIS ORGIE
Je moet er maar opkomen om van een tetris spelletje iets van 18+ harcore porno te maken. Toch is het de makers van deze videoclip gelukt door een tetris karakter te laten kijken naar een pornofilm met daarin allerlei andere tetris figuurtjes die stoute dingetjes doen. Geloof je me niet, kijk hier maar eens naar dan.

HARDCORE TETRIS ORGIE

SURPRISE WEDDING FLASHMOB
SURPRISE WEDDING FLASHMOB, IMPROV
De mensen van Improv Everywhere zijn al wel een tijdje bezig met mensen te verassen op de meeste vreemde plekken. Zo zagen we ze al eens op een Centraal station en zelfs bij een begravenis, hier allemaal terug te zien. Vandaag gaan ze langs bij een trouwerij en verzorgen kostenloos en voor niets een trouwreceptie.

SURPRISE WEDDING FLASHMOBCAFE SERRE [ANIMATIE]
CAFE SERRE [ANIMATIE]
Het ene afstudeerproject naar de andere komt me momenteel om de oren vliegen en dat is natuurlijk helemaal niet erg want wij houden namelijk van mooi gemaakte animaties die afentoe ook nog eens heel erg grappig kunnen zijn net zoals deze hier zo over een agent die lekker aan het lunchen is in een zaak die net overvallen wordt. Deed me een beetje denken aan de onhandige inspecteur Clousseau.

CAFE SERREGAMETIME 715
GAMETIME 714
We gaan vandaag op penquins jagen, je bent namelijk een scherpschutter die regelmatig een penquin in het vizier krijgt. Schiet ze af in dit Pinquin Arcade en zet je highscore in de comments, game on!

GAMETIME 715KARLA SPICE speelt met BAL
Ik vind latina's er altijd erg sexy uitzien. Vooral in de zomer op het strand kijk ik mijn ogen uit. Deze Karla Spice zou ik ook wel eens tegen willen komen. Een heerlijk strak lijf, een mooi achterwerk en 2 lekkere tieten om aan te sabbelen.

KARLA SPICE speelt met BALKEN BLOCK DRIFTING - PART TWO
KEN BLOCK DRIFTING - PART TWO
Het is toch alweer een halfjaartje geleden dat ik jullie verblijde met deze Ken Block die wel weet wat het is om te racen en driften met een sportwagen. Dat deel kan je hier! nog eens terugzien maar ik zag dat onze grote bierdrinkende vriend nog een tweede deel gevonden had met nog meer kunsten van deze tovenaar op wielen. Kijk eventjes mee..

KEN BLOCK DRIFTING - PART TWO

BEDROOM MONSTERS [ANIMATIE]
BEDROOM MONSTERS [ANIMATIE]
Als kind haal je je soms de raarste fantasieën in je hoofd en menig kind zal vroeger met de deur op een kier en de lamp aan op de gang naar bed zijn gegaan. Jullie eigenste Pizzaman natuurlijk niet maar het meisje in deze grappige en mooi gemaakte animatie wel. Meer van dit soort coole animatie op Tastelikepizza.com vind je gewoon hier..

BEDROOM MONSTERS [ANIMATIE]DE PIZZA ROLLERGIRLS
DE PIZZA ROLLERGIRLS
Vergeet de pizzakoeriers op hun jankende brommertjes: hier zijn de Pizza Rollergirls. Alleen daarvoor zou je er nog één bestellen. En nog één, En nog één!! Dit kan zomaar eens de nieuwste trend voor deze zomer worden. Damn hot en Tasty dus!

DE PIZZA ROLLERGIRLSGANGSTERS PARADISE
GANGSTERS PARADISE
Hoevaak je de film Scarface kijkt maakt eigenlijk niet zoveel uit, deze film over het leven van de Cubaanse vluchteling Tony Montana die tot een van Amerika's grootste drugslords uitgroeide is legendarisch en was voor Al Pacino zijn grote doorbraak. Michelle Pfeifer speelde er ook nog een geile rol in en vandaag blikken we eventjes terug met deze compilatie van dé film der films.

GANGSTERS PARADISEPIZZABABE ALEXIS
PIZZABABE ALEXIS
Voor de Pizzababe van vandaag stap ik eventjes van mijn geloof af en laat de babes van ome Hef vandaag maar eens met rust. Ik presenteer U deze Alexis Texas die toch echt wel héél erg lekker is, mooi gezichtje en evenzo lichaam. Kijk mee en doe maar weer raten.

PIZZABABE ALEXISLUCKIEST SNOWBOARDER EVER
LUCKIEST SNOWBOARDER EVER
Je ziet gasten wel eens lekker bezig met hun snowboardje op de berg, wat springen links en rechts wat eigenlijk wel spectaculair is maar verder eigenlijk zinloos. Behalve natuurlijk als je ineens onverwachts een sneeuwschuiver tegenkomt op de berg, dan komen die skills wel van pas.

LUCKIEST SNOWBOARDER EVERITALIANS vs SUPER MARIO
ITALIANS vs SUPER MARIO
In deze clip zien we twee boze itakkers die helemaal niets met Super Mario hebben en het spel nogal stereotypevormig vinden en vandaar ook beledigend voor het gehele italiaanse volk. Nou heb ik er als half itakker helemaal geen moeite mee en wanneer het er in deze clip op aankomt de held te spelen zien we dat er eigenlijk in elke italiaan wel een kleine Super Mario schuilgaat.

ITALIANS vs SUPER MARIOPOLICE vs GOD = 0 - 1
POLICE vs GOD = 0 - 1
Deze gast wordt door 2 politieagenten tegen de grond gehouden en begint allerlei versen uit de bijbel op te noemen terwijl zijn vrouw het geheel filmt voor het nageslacht. Hij wil echt niet meewerken en wanneer een van de agenten een tazer te voorschijn tovert gaat hij er ook nog eens als een speer vandoor. FAIL!

POLICE vs GOD = 0 - 1RAID OVER ROSENDAHL
RAID OVER ROSENDAHL
Dit weekend zijn er de landmachtdagen waar je natuurlijk niet eens dood gespot wil worden maar toch zijn er mensen die voor een baan in het leger kiezen, om daarna de rest van de familie in angst achter te laten eenmaal uitgezonden naar oorlogsgebied. Om de boel een beetje te promoten heeft Rick van MogguhRick gezorgd dat Erik-Jan Rosendahl werd opgepikt om een daggie mee te drillen. Hij liever als ik, het bewuste audiofragment kan je hier terugluisteren.

RAID OVER ROSENDAHLVETTE TENNIS AKTIE MONFILS
VETTE TENNIS AKTIE
Tijdens de Franse open, Roland Garros, speelt ene Jürgen Melzer tegen Gael Monfils, een partij die Melzer verliest wat niet zo raar is als je dit soort akties ziet. Kijk eventjes mee naar deze geniale ralley die Monfils toch wel erg mooi wint. Doet me een beetje denken aan de legendarische Yanick Noah deze speler.

VETTE TENNIS AKTIEGAMETIME 714
GAMETIME 714
Vandaag in de gametime een behendigheidspelletje die niet eens zo heel erg moeilijk is als je maar goed van te voren nadenkt wat je gaat doen. Wie speelt dit Ball go Home, uit of zet er alvast een mooie highscore neer in de comments ?

GAMETIME 714

RHIAN SUGDEN VIDEOSHOOT
Het was vandaag weer es bloedheet. Hier was het heel de dag een graadje of 26 met vollop zon. Deze babe heeft het er ook warm van gekregen want ze staat er van te zweten. Owja, ze doet ook alsof ze bezig is met een work-out met wat gewichtjes.

RHIAN SUGDEN VIDEOSHOOTARIA VALENTINO
We gaan met dit warme weer kijken naar een babe die 2 gigantische borsten heeft. Aria Valentino speelt hier met haar tieten en laat ze flink schudden voor de camera.

ARIA VALENTINOPRIMITIVE LOVE
PRIMITIVE LOVE
Relaties met een huisdier kunnen heel ver gaan, zo ver zelfs dat menig huisdier voor vol gezinslid wordt aangezien. Nou is dat verder geen probleem wanneer het een hond of kat betreft maar wanneer je je Dinosaurus moet gaan uitlaten wordt dat toch een heel ander verhaal. Kijk eventjes mee...

PRIMITIVE LOVETANK vs AUTO = BOEM
TANK vs AUTO = BOEM
In Irak is er nog steeds vanalles aan de hand en wil je liever niet komen vooral niet als millitair. Amerikanen patrouileren daar door de straten opzoek naar verzetsstrijders en allerlei bommen die bedoeld zijn om de gealieerden het leven zuur te maken. Als deze tank een verdacht autowrak tegenkomt, besluit men hierover heen te moeten rijden...

TANK vs AUTO = BOEMG.I. JOE - RISE OF THE COBRA
Ik heb gisteren de nieuwe film van Pixar Studios bekeken, UP, en ik moet zeggen dat die toch wel weer echt grappig is hoor al haalt deze nieuwe animatie film het zeker niet bij een film als Ice Age bijvoorbeeld. Een film om naar uittekijken is deze G.I. Joe waar bij de Mtv awards een trailer / teaser van werd uitgezonden.

G.I. JOE - RISE OF THE COBRA

PIZZABABE KAKI
PIZZABABE KAKI
Na regen komt zonneschijn en na de brunette van gister heb ik vandaag een blonde dame voor jullie die luistert naar de naam Kaki West. Beetje vreemde naam dat Kaki, maar daarom is deze dame niet minder lekker. Al wat kilometertjes op de teller staan deze dame zo te zien maar ze kan mij nog steeds krijgen. Raten maar weer!

PIZZABABE KAKIBOOT DOPEN [FAIL]
BOOT DOPEN [FAIL]
Wanneer een nieuw schip te water wordt gelaten dan is het traditie om er een dure fles champagne tegen aan te zwieren om het schip zo een behouden vaart te wensen. Daar worden meestal bekende mensen voor gechartert die weten hoe het werkt. Dit keer hebben ze schijnbaar een of andere nitwit daarvoor ingehuurd die het niet helemaal begrepen had.

BOOT DOPEN [FAIL]LOOK I'M FUNNY [FAIL]
LOOK I'M FUNNY [FAIL]
Deze gast dacht lollig te zijn terwijl er een huis zwaar op instorten staat en de muren letterlijk naar beneden komen. Hoe het afgelopen is met hem na het instorten van dit huis terwijl hij nog net eventjes stond te zwaaien voor een raam, is onbekend maar lijkt me niet al te best. Kijk eventjes mee..

LOOK I'M FUNNY [FAIL]CRISTIANO RONALDO - DESTINY
CRISTIANO RONALDO - DESTINY
Ik vind het nog steeds jammer dat Cristiano Ronaldo met Man United de CL niet heeft gepakt maar goed er komt altijd weer een volgend jaar. Feit is wel dat deze portugees momenteel tot een van de beste voetballers ter wereld gerekent mag worden. Talloze compilatie filmpjes met zijn kunsten zijn te vinden op het internet maar geen één zo mooi als deze waarin hij zelf ook nog veelvuldig aan het woord komt.

CRISTIANO RONALDO - DESTINYDOE ES LANDEN in het WATER
DOE ES LANDEN in het WATER
Tijdens een landing op de toch al kleine landingsbaan op St. Barts komt een piloot ietswat te snel aangevlogen bij de landing en beland daardoor in het water. Of er gewonden zijn gevallen is mij verder niet bekend dus mocht je nieuwsgierig zijn en dat eventjes willen opzoeken laat je bevindingen even weten in de comments.

DOE ES LANDEN in het WATERGAMETIME 713
GAMETIME 712
Vandaag gaan we leven in een soort van mieren kolonie en het is de bedoeling dat je je kolonie beschermt tegen indringers in een soort risk achtig spelletje. Best grappig en je kan ook nog allerlei torens of versterkingen bouwen om indringers buiten te houden. In totaal zo'n 10 levels in dit Bug War, game on!

GAMETIME 713LOUISE CLIFFE in MILKBATH
louise cliffe
Een glas melk iedere ochtend gaat er bij mij wel in. Alleen zou ik er niet aan moeten denk om er in te gaan badderen. Maxim nodigde Louise Cliffe uit voor een melkbad en zij accepteerde het aanbod.

LOUISE CLIFFE


BRUCE SPRINGSTEEN @ PINKPOP 2009
BRUCE SPRINGSTEEN @ PINKPOP 2009
40 jaar Pinkpop dus dit jaar en daarmee hadden ze ook meteen een vet grote act naar Landgraaf gehaald dit jaar namelijk niemand minder dan The Boss, Bruce Springsteen + band met daarin onder andere Little Steve. Geweldig natuurlijk en het is helemaal mooi als Bruce het publiek in het nederlands eventjes toespreekt. Duurt 17 minuten!!

BRUCE SPRINGSTEEN @ PINKPOP 2009BRUNO OWNED EMINEM @ MTV AWARDS [FIXED]
Tijdens de uitreiking van de MTV Awards komt gekke Sasha "Borat" Cohen, oftewel Ali G, of nu in zijn laatste karakter als Bruno de Austrian Reporter aanvliegen aan een touwtje en beland zeer "toevallig" precies met zijn blote kont voor het gezicht van rapper Eminem die het geheel niet echt kan waarderen en meteen opstapt.

BRUNO OWNED EMINEM @ MTV AWARDSDE COME BACK van RUUD BERNARD
COME BACK VAN RUUD BERNARD
Kennen we hem nog mensen, deze Ruud Bernard die zo'n 10 jaar geleden landelijke bekendheid verwierf door mee te doen met de allereerste uitzending van Big Brother ? Tijdje niets meer van deze beste man gehoord eigenlijk die ouwe knuffelaar. Maar voor de fans niet getreurd Ruudje is helemaal terug en dat zien we onder andere in deze trailer voor een zelfbedachte film. Geniaal!

DE COME BACK van RUUD BERNARDBOOBIES @ THE BEACH
BOOBIES @ THE BEACH
De boys van WLF sprokkelen echt uit alle hoeken en gaten foto's bijelkaar van dames die nietsvermoedend topless liggen te zonnen op het strand. Zo eens in de zoveel tijd levert dat dus een fijne gallerie op zoals deze. Voorgaande deel staat hier!

BOOBIES @ THE BEACH

PIZZABABE DAISY
PIZZABABE DAISY
Ook al is het tweede pinksterdag en heeft half NL vrij, wij gaan op de deze maandag natuurlijk gewoon weer van start met een vers blik met Pizzababes. Deze week beginnen we met ene Daisy waar ik helaas geen achternaam bij heb maar wat ik toch zeker wel een schatje vindt. Jammer van de plakplaatjes maar toch zeker de moeite waard.

PIZZABABE DAISYGUY STARTS DANCEPARTY
GUY STARTS DANCEPARTY
Vorig jaar hadden we nog Superman die helemaal wasted ergens op MysteryLand ronddoolde en vandaag hebben we een gast die toch wel voor 99% zeker aan de verboden middelen heeft gezeten en op dit Sasquatch music festival 2009 in zijn eentje helemaal uit zijn dak gaat. Het duurt niet lang of een hele groep mensen springt met hem mee..

GUY STARTS DANCEPARTYMOSCOW SLAMDUNK FEST 2009
MOSCOW SLAMDUNK FEST 2009
We schakelen eventjes over naar Moskou waar er deze week ook nog eens een slamdunk straatfeestje werd gevierd waarbij we wat lange russen voorbij zien komen die nog eventjes laten zien dat ook zij kunnen jumpen. Het is geen Sprite slamdunk festijn maar ik zag toch wat leuke acties voorbij komen.

MOSCOW SLAMDUNK FEST 2009AUTO in DRIEËN
AUTO in DRIEËN
Ik weet niet of jullie nog die foto's kunnen herinneren van een Audi RS6 die frontaal en met zo'n 170km per uur een boompje meepakte en daarna de politie uitlegde wat er gebeurt was ? Dit weekend in Sellingen Noord Holland hadden de bestuurders minder geluk en werden met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis toen zij ook een boom frontaal raakte en van hun auto weinig overbleef. TERING!

AUTO in DRIEËNMENCHOV CRASH GIRO
MENCHOV CRASH GIRO
Deze Dennis Menchov rijdt in de rose trui en is vlakbij de finish van deze tijdrit in de 2009 Giro D'italia wanneer hij opeens de fiets onder hem vandaan voelt glijden op de natte gladde cobblestones onder hem. Gelukkig voor hem rijdt er een wagen van zijn ploeg vlak achter hem en voordat hij goed en wel stil ligt op de straat heeft hij al een nieuwe fiets en wint de etappe. Hulde!

MENCHOV CRASH GIROEMPORIUM 2009 - LIVE REPORT
EMPORIUM 2009 - LIVE REPORT
Dit weekend was er ook weer het hardstyle feest Emporium bij de plassen van Beerendonck hier vlak achter Nijmegen. Ik heb helaas nog geen livesetjes kunnen vinden maar mocht je die al wel tegen zijn gekomen dan mogen die uiteraard gedropt worden in de comments. Hier alvast een videoverslag van ene Dj Lip, kijkt maar eventjes mee.

EMPORIUM 2009 - LIVE REPORTWALLENBERG 2009 [FIXED]
WALLENBERG 2009
Op een school in San Francisco is deze Wallenberg Gap zoals het officieel genoemd wordt gesitueerd en is eigenlijk een soortement van trap die 1.80m hoog is en zo'n 6 meter ver. Elk jaar komen er skaters bijeen om een contest te houden wie er het beste / mooiste over heen kan jumpen. Dit jaar won Chris Cole, hier de beelden!

WALLENBERG 2009GAMETIME 712
GAMETIME 712
In de gametime vandaag een spel waar ik eigenlijk niet zo heel erg veel van snap maar goed daar heb ik jullie ook voor om de boel eerst eens lekker uittetesten. In dit blocksquad kan je dus blokken verschuiven waardoor er wel wat gebeurde maar of het de bedoeling was, ik weet het niet. Game on!

GAMETIME 712