Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand May 2009

SEXY CATHY
SEXY CATHY
Ruben was weer nergens te bekennen gisteravond en ik denk dat hij toe is aan een vakantie ofzo want de laatste paar dagen laat hij het wel erg vaak afweten. Deze Cathy laat graag haar grote mukken aan ons zien en dat geeft ook niet want ze zijn 100% natural.

SEXY CATHY

GOLFDUIF SCHIETEN
GOLFDUIF SCHIETEN
Mja, je hebt zoiets als kleiduiven schieten maar het schijnt dat er ook een nieuwe variant is tegenwoordig en dat wordt meestal beoefend op een golfbaan. Je hebt daarvoor nodig een geweer en een paar argeloze golfers die net hun drive aan het oefenen zijn.

GOLFDUIF SCHIETENWIE VAN DE DRIE
Jewel Dido Mindy
Jewel | Dido | Mindy
TESSA WINT HOLLAND GOT TALENT 2009
TESSA WINT HOLLAND GOT TALENT 2009
Hmz ik weet het zo net nog niet hoor, als ik deze Tessa hoor en bijvoorbeeld eventjes vergelijk met wat er in de UK allemaal voorbij komt bij dit soort talentenjachten. Deze Tessa Kersten wint dit jaars Holland's Got Talent en de 2 nummers die ze zong in de finale alsmede de beelden van de finale kan je vinden bij meer lezen. Hier de UK!

TESSA WINT HOLLAND GOT TALENT 2009FC BARCELONA CL 2009
FC BARCELONA CL 2009
We zijn nu een weekje verder zowat en ik ben nu toch onderhand wel de klap te boven dat niet Man United maar Barca de CL 2009 gewonnen heeft. Terecht als je naar de wedstrijd kijkt en we kunnen wel blijven zeuren over die halve finale tegen Chelsea, feit is dat ze gewoon terecht winnaar zijn en vandaar dat ik hier nog eventjes een kleine compilatie heb met de road naar de finale.

FC BARCELONA CL 2009ZOOOOO, DIE IS LENIG
ZOOOOO, DIE IS LENIG
Straatartiesten hebben soms toch ook wel echt talent hoor. Zagen we vandeweek nog iemand op straat de meest toffe muziek maken slechts met behulp van een beatbox. Vandaag iemand die elastieke benen lijkt te hebben, en van mij toch zeker wel 50 eurocent had gekregen. Doe dit maar eens na!

ZOOOOO, DIE IS LENIGRUSSISCHE POLITIE - TOFFE JONGENS...
RUSSISCHE POLITIE - TOFFE JONGENS...
Als er een ding is wat je zeker in je oren moet knopen wanneer je afreist naar Rusland dan is dat wel dat je niet moet fokken met de plaatselijke politie aldaar. Toch lijken dat soort waarschuwingen een beetje overdreven als ik dit soort videos voorbij zie komen.

RUSSISCHE POLITIE - TOFFE JONGENS...FEMALE PREDATORS
FEMALE PREDATORS
Het wordt steeds gekker in deze wereld waar vrouwen die sex hebben met minderjarige ineens worden aangezien als predators. WTF?! Als schooljongen droomde ik juist altijd van die ene juf van frans die er toch wel heel erg geil uitzag in d'r zomerse outfit. Hier een Youtube channel met allemaal van dit soort vrouwen / heldinnen.

FEMALE PREDATORSGAMETIME 711
GAMETIME 711, Mario Forever Flash
Dit spel lijkt een beetje retro maar toch zit er een nieuw tintje aan. Het werd van de week ingediend door Kuro en de naam is Mario forever Flash. Lijkt me toch een beetje weg te hebben van Mario dus wie speelt er als eerste deze werelden uit.

GAMETIME 711SCHOOL GIRL KIMMY
SCHOOLGIRL KIMMY
Ik ga me steeds meer ergeren aan de lelijkerd waar ik mijn school mee moet delen. Liepen er maar babes als deze rond bij mij op school. Als dan elke lekkere babe nou ook zo'n pakje aan zou doen, zou ik tenminste naar school gaan met een glimlach.

SCHOOL GIRL KIMMY

FIRST LESBIAN EXPERIENCE
FIRST LESBIAN EXPERIENCE
Deze twee babes willen wel met elkaar experimenteren. Ze hebben namelijk nog nooit een lesbische ervaring gehad. Eens moet de eerste keer zijn, dus dan neem je het natuurlijk gelijk op zodat je het later rustig terug kan kijken.

FIRST LESBIAN EXPERIENCE

BEST OF HOCKEY FIGHTS
BEST OF HOCKEY FIGHTS
Het schijnt gewoon te mogen dat vechten tijdens het ijshockey en ik moet zeggen dat zijn ook de enige hockey filmpjes die het halen hier op TLP. Vandaag een vier minuten durende compilatie met allemaal vechtende gasten op schaatsen, kijk eventjes mee.

BEST OF HOCKEY FIGHTSSTIER NEEMT WRAAK
STIER NEEMT WRAAK
Ik had eigenlijk nooit wat tegen stierenvechten, ik bedoel een traditie is nu eenmaal een traditie en wie zijn wij om zoiets te gaan verbieden. Maar als ik zo eens deze clip bekijk dan krijg ik toch wel medelijden met die arme beesten, zeker nadat er al 2 dodelijk verwond weggesleept zijn. Toch moet je eventjes deze clip afkijken want de stier neemt uiteindelijk wraak.

STIER NEEMT WRAAKDE TV DRAAIT DOOR #4
DE TV DRAAIT DOOR #4
We hebben weer een deeltje van een compilatie van de "Tv Draait door" een vast onderdeel van de Wereld draait door. Vandaag alweer deeltje 4 dus en mocht je de vorige compilaties nog eens terug willen zien dan kan dat natuurlijk en dat doe je dan hierrrr.

DE TV DRAAIT DOOR #4X-TREME JUMPROPE
X-TREME JUMPROPE
Touwtje springen is niet alleen goede cardio het zorgt ook nog voor goede coordinatie en helpt je om snel fit te worden. Deze gast hoeft het niet te doen om fit te worden want dat issie zo te zien al. Ik vind het knap!

X-TREME JUMPROPEGIRLS KISSING GIRLS
MEISJES DOEN KISSING
Tijdje geleden al weer dat we hier nog een compilatie filmpje hadden staan van onze duitse vriend Daywalker. Maar vandaag is het dan toch weer eens zover! Meiden die lekker met elkaar aan het huigen zijn en wij mogen meekijken, enjoy!

GIRLS KISSING GIRLSWIE VAN DE DRIE
Kagney Rebecca Micaela
Kagney | Rebecca | Micaëla
A REAL MAN'S 4WD TRACK
A REAL MAN'S 4WD TRACK
Wanneer je een off the road auto bezit dan moet je die eigenlijk ook ten volle benutten door er afentoe ook eens van de snelweg mee te gaan, althans dat is mijn mening. Op de Maitland 4WD & Camping Show 2009 hebben ze een kleine ramp gebouwd die zo'n 5.5 meter boven de grond staat, met een Land Rover Defender checken we dat ding uit.

A REAL MAN'S 4WD TRACKSUCKER PUNCH
SUCKER PUNCH
Tijdens een opstootje gaat ineens een gast zich er mee bemoeien en dat had hij beter niet kunnen doen. Voordat hij er erg in heeft krijgt hij een aardige vuistslag op zijn kaak voelt zijn knietjes knikken en beland met zijn hoofd op de stoeprand. Ga daar maar eventjes liggen, jochie...

SUCKER PUNCHHOLLIE STEELE DOET HUILEN
HOLLIE STEELE DOET HUILEN
Het valt natuurlijk niet mee om als 10 jarige de bühne op te gaan en je act te doen voor miljoenen kijkers thuis en ook nog eens in een volle studio met een strenge jury voor je. Dat ondervond ook deze Holly Steele die in huilen uitbrak tijdsens haar performance in de halve finale, maar toch door mag naar de volgende ronde. Check!

HOLLIE STEELE DOET HUILENAUTO-TUNE THE NEWS #4
AUTO-TUNE THE NEWS #4, autotuned
Ik blijf het knap vinden hoe deze gasten dit soort clips maken en vandaar dat we dit nog maar eventjes blijven volgen al moeten ze wel met iets nieuws komen de volgende keer want dit begint nu wel wat eentoning te worden. Een paar nieuwe elementen dus in deze nieuwe AutoTune the News waarvan je hier nog eventjes voorgaande delen kunt zien.

AUTO-TUNE THE NEWS #4


GAMETIME 710
GAMETIME 710
Een beetje vreemde lift hierzo vandaag in de gametime. Een lift waar allerlei monsters / zombies naar beneden vallen dus, gewapend met een pistool is het de bedoeling dat je de lift vrijmaakt van dit soort tuig. De Elevator of Death dus, Game on!

GAMETIME 710BEAUTIFUL TITS
BEAUTIFULL TITS
De naam van deze babe weet ik niet. Ze komt me bekend voor, alleen ben ik haar naam even kwijt. Ze heeft 2 erg mooie borsten, dus moet ik haar naam wel even weten. Check die shit, weet je haar naam? Drop hem in de comments.

BEAUTIFUL TITS

BUSTY ALLI
BUSTY ALLI
Busty Alli is een babe waarvan we weten hoe netjes haar tieten er uit zien. Met dit weer heeft ze ook wat afkoeling nodig. Douchen is dan de oplossing. En wij vinden het ook nog eens erg lekker om naar te kijken natuurlijk.

BUSTY ALLI

PLAY GRAVITY
PLAY GRAVITY
We gaan eventjes kijken naar een toffe compilatie met echt vette speedflying scenes uit de film "PlayGravity". Vette shit als we de rijders / vliegers Ueli Kestenholz & Mathias Roten volgen terwijl ze afdalen van de hoogste bergtoppen.

PLAY GRAVITYDANCE BABY DANCE
DANCE BABY DANCE
Altijd fijn een babe die er eens lekker voor gaat staan en daarna ons blij maakt met wat sensuele moves zoals deze babe die toch wel een erg lekker lichaam heeft zo te zien. Ik snap nog steeds niet wat er mis is met onze Sasha van gisteravond maar hier is gewoon een nieuwe babe shaking that Ass!

DANCE BABY DANCE

PIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Omdat we gisteren een toch wat kleine gallerie hadden van onze Pizzababe van de dag, heb ik vandaag voor jullie een extra lekkere weekafsluiter. Het is deze Nicole Violet Albright geworden die met haar dubbele achternaam en haar dubbele D tetten mijn hartje toch wel kan bekoren en zo zorgt ze dat ik toch weer onbezorgd het weekend in kan. Raten maar weer!

PIZZABABE NICOLEAFKICKEN DOE JE ZO
AFKICKEN DOE JE ZO
Wtf?! In elke grote stad heb je wel een plek waar het wemelt van de junks en dealers wat dan meestal ook meteen een hoop overlast veroorzaakt. In Macedonie hebben ze daar een goed middel voor, in de afkickkliniek "Crna Reka Center" worden junks met harde hand bewogen vooral geen drugs meer tot zich te nemen. Of het werkt ?

AFKICKEN DOE JE ZO

HUMAN FOOSBALL
HUMAN FOOSBALL
Ik weet nog wel dat ik die zakjes orange juice van Sunkist vroeger helemaal niet lekker vond en er altijd van baalde als Di Mama daar weer een vooraadje van had aangelegd. Toch is dit merk schijnbaar bezig met een comeback want ze komen met deze nieuwe commercial helemaal in extreme sports stijl. Check it out!

HUMAN FOOSBALLPOV MOTORCRASH
POV MOTORCRASH
Het is beroerd om van de motor aftevallen wanneer je wat aan het stunten bent. Nog beroerder is het als je van de motor valt met 160km per uur in een bocht terwijl je alles zelf nog eens aan het filmen bent ook. Kijk eventjes mee.

POV MOTORCRASHJEFF DUNHAM does EUROPE
JEFF DUNHAM does EUROPE
En daar is onze held weer Jeff Dunham met zijn poppen Achmed en Walter en de rest van de gang en dit keer is hij op een Europese Tour en dat terwijl wij hier in NL nog helemaal niet verrast zijn met een bezoek. In London, Stockholm en Kopenhagen was hij al , uitverkocht in 5 dagen, wel en daar is dit een korte impressie van.

JEFF DUNHAM does EUROPERONDE van BELGIE [DEEL 2]
RONDE van BELGIE [DEEL 2]
Laten we hopen dat het bij deze beelden blijft uit Belgie, was het in de eerste etappe nog een zwarte kat die overstak. In de 2e etappe blijkt deze kat toch wel voor wat ongeluk te hebben gezorgd. Kijk eventjes mee naar de finish van de 2e etappe waar dit keer een aantal renners rollend over de finish binnenkomen.

RONDE van BELGIE [DEEL 2]GAMETIME 709
GAMETIME 709
Vandaag in de gametime een grappig spelletje met vrij veel levels, Oozing forever heet het en ik ben er nog niet mee uitgespeeld. Wie speelt deze toch iets wat vreemde game uit en zet zijn highscore in de comments ? Game on!

GAMETIME 709

SASHA on the BEACH
SASHA on the BEACH
Naja Ruben heeft er weer eens een potje van gemaakt en vandaar dat ik nog maar eventjes kom met deze Sasha die toch wel heel erg lekker is om zo eens op het strand tegen te komen. Kijk eventjes mee en laat maar horen hoe lekker ze is in de comments of ratings. [thnx]

SASHA on the BEACHFREESTYLE SOCCER - DON'T DROP IT
FREESTYLE SOCCER - DON'T DROP IT
Tijdje geleden alweer dat we hier een balkunstenaar hadden staan of je moet die gasten met de baskets ook meerekenen maar dat doe ik vandaar maar voor de gemakkelijkheid niet. Een balkunstenaar met zijn voeten dus deze Sven die toch wel enige skills heeft. Hier staan nog meer freestyle soccer filmpjes op TLP.

FREESTYLE SOCCER - DON'T DROP ITNETBOOK FIGHT
NETBOOK FIGHT
Ik zat toevallig gisteren eventjes op zo'n mini laptopje te spelen en ik moet zeggen dat die dingen best grappig zijn voorals je eventjes niet op de pc thuis kan werken. Vooral op het terras biedt zo'n apparaat gewoon veel uitkomst, bij Samsung hebben ze twee leuke claymation figuurtjes ingehuurd om hun laatste notebook te promoten.

NETBOOK FIGHT

SUPERCARS DO FRANCE
SUPERCARS DO FRANCE
In deze aflevering uit Topgear seizoen 7 gaan, Jeremy, James en May naar Zuid Frankrijk elk in hun eigen favoriete supercar. We zien de mannen rijden in de Pagani Zonda, de Ferrari F430 en de Ford GT naar het zuid Franse plaatsje Millau Bridge terwijl ze de auto's een aantal stevige tests laten ondergaan.

SUPERCARS DO FRANCELATINA WEBCAM
Omdat de Pizzababe van de dag gallerie vandaag iets korter was dan anders doe ik er ter compensatie nog een fijne video van deze latina webcambabe bij. Ik moet zeggen dat het er erg appetijtelijk uitziet allemaal en het stopt natuurlijk weer allemaal net op tijd.

LATINA WEBCAMPIZZABABE VIVIANE
PIZZABABE VIVIANE
We reisde vandaag af naar Brasilie waar ik deze Viviane Bordin tegen het o zo schone lijf liep en die we meteen maar eventjes tot de Pizzababe van de dag hebben gebombardeert. Erg mooie dame maar daar lopen er in Brasil wel wat meer van rond. Jammer dat het wat weinig foto's zijn, als iemand meer van deze dame weet mag ie dat in de comments droppen.

PIZZABABE VIVIANEVROUW ACHTER HET STUUR
VROUW ACHTER HET STUUR
Vrouwen en autorijden het wil maar niet goed gaan, dat kan je toch met enige regelmaat voorbij zien komen hierzo. Toch proberen deze Chanty en Steffy het maar weer eens, het loopt natuurlijk niet goed af en ze belanden al snel ergens in een greppel. Check!

VROUW ACHTER HET STUURZWARTEKAT vs RONDE van BELGIE
ZWARTEKAT vs RONDE van BELGIE
In de eerste etappe van de Ronde van Belgie verscheen er ineens een zwarte kat op het parcours, terwijl de meeste renners de kat konden ontwijken lukte dat renner Ben Hermans niet meer en reed er over heen. Krimpend van de pijn en vast gewond kroop de kat naar de overkant. Veel ongeluk bracht de kat niet, Hermans finishte als 9e.

ZWARTEKAT vs RONDE van BELGIETRACTOR in INDIA
TRACTOR in INDIA
India is een van de grootste landen, qua inwonertal maar tevens ook een van de armste landen ter wereld. In de grote steden lijkt het steeds beter te gaan maar op het platteland is het nog steeds armoe troef. De Indiase boeren hebben geen geld om een tractor te kopen maar die zijn in lageloon landen ook eigenlijk overbodig.

TRACTOR in INDIALIKE A VIRGIN, FAIL!
LIKE A VIRGIN, FAIL!
Het was alweer eventjes geleden dat Ruben voor ons een liedje heeft gezongen maar vandaag gaat hij het toch weer proberen met het klassieke nummer van Madonna, Like a Virgin. Ik moet zeggen dat het al een stuk beter klinkt als voorgaande keren maar ik zou nog steeds eventjes wachten met een inschrijving voor de Xfactor. FAIL!

LIKE A VIRGIN, FAIL!GAMETIME 708
GAMETIME 708
Iets later dan anders maar daar gaan we vanaf morgen verandering in brengen. Vanaf morgen hebben we namelijk elke dag voor 09.00 weer een verse gametime staan zodat jullie die rond het middaguur klaar kunnen hebben. Vandaag een Platform game die Balloon Headed Boy heet. Game on!

GAMETIME 708LUCY PINDER
LUCY PINDER
Hier is nog wat lekkers van de Britse babe Lucy Pinder. Ik kan echt uren naar die borsten van haar blijven kijken. Check dit filmpje even waar Lucy zoals gewoonlijk wat poseert en uiteraard uit de kleren gaat.

LUCY PINDER


FART LIGHTNING GONE WRONG
FART LIGHTNING GONE WRONG
Je kent dat fabeltje wel dat als je een aansteker onder je achterste houdt terwijl je een scheet laat je een steekvlam zou krijgen. Nou is dat mij nog nooit gelukt maar toch schijn je jezelf daar aardig mee te kunnen verwonden. Kijk eventjes mee naar deze pauperts die toch echt hun best doen en hopeloos falen.

FART LIGHTNING GONE WRONGCHAMPIONS LEAGUE FINALE 2009
CHAMPIONS LEAGUE FINALE 2009
Het is dan eindelijk zover wat een droom finale is dit eigenlijk, de 2 beste teams van de wereld van dit moment als je het mij vraagt al had Barcalona er eigenlijk niet mogen staan na het akkefietje bij Chelsea, is mijn persoonlijke mening. Anyway vanavond is het zover dus Barca tegen Man. United in Rome voor de Champions League 2009. Hier alvast een voorproefje en ik zet mijn geld in iedergeval op Manchester United!

CHAMPIONS LEAGUE FINALE 2009AQUA QUADS - GADGET VAN DE WEEK
AQUA QUADS - GADGET VAN DE WEEK
Wauw zeg, ik heb weleens gezien dat ze quads en zo verhuren waarmee je dan kan gaan rondtuffen, wat zelfs op de openbare weg mag maar dit slaat toch wel alles zeg. Ik weet niet of ze al te huur zijn hier in NL en of je daar dan weer een vaarbewijs voor nodig hebt, feit is dat je met zo'n Aqua Quad zeker wel de blits maakt op het nabij gelegen plaatselijke baggergat deze zomer.

AQUA QUADS - GADGET VAN DE WEEK

PIZZABABE LUCY PINDER
PIZZABABE LUCY PINDER
Toen deze Lucy Pinder vanmorgen hierzo binnenkwam op kantoor om als Pizzababe van de dag te fungeren deed ze een beetje moeilijk en uit de hoogte. Daar houden we natuurlijk niet van dus heb ik haar maar eventjes aan het werk gezet tijdens de fotoshoot. Aan de schoonmaak dus deze mooie Engelse babe die zich eens nuttig maakt in deze shoot voor Nuts. Hier nog een mooie video van Lucy!

PIZZABABE LUCY PINDERSMOKING is DANGEROUS
SMOKING is DANGEROUS
We wisten het natuurlijk al wat langer dan vandaag, roken is niet goed voor de gezondheid, dat valt al tijden te lezen op allerlei pakjes rookwaar die tegenwoordig onbetaalbaar lijken te zijn. Betaalde je vroeger nog omgerekend 1 euro voor een pakje tegenwoordig begint het een beetje bij een euro of 5. Check eventjes deze gast die ook beter had kunnen stoppen met roken.

SMOKING is DANGEROUSVUURWERK + IJS = COOL
VUURWERK + IJS = COOL
Het moet nog zomer worden maar toch blijft dat vuurwerk lokken voor mij. Wij deden vroeger altijd wat rotjes in een drol en lieten die dan aansteken door een of andere sukkel die dan vaker dan eens onder de stront naar huis toe moest. Deze gasten schieten met wat vuurwerk over en onder het ijs wat best cool is. Dit is trouwens iets minder cool!

VUURWERK + IJS = COOLTHE GREEN LANTERN
THE GREEN LANTERN
Green Lantern is de naam van verschillende fictieve superhelden uit de strips van DC Comics. Een van de bekenste van deze helden is Hal Jordan die gespeelt gaat worden door Nathan Fillion in de gelijknamige film The Green Lantern die gepland staat ergens midden 2011. Deze trailer werd alvast door een fan gemaakt en ziet er echt knap uit, kijk eventjes mee.

THE GREEN LANTERN2CV TESTAROSSA
2CV TESTAROSSA
Gaaf deze clip waarin een afgedankte 2CV wordt gepimpt tot een soortement van Ferrari achtig racemonster. Je kan deze omgebouwde 2CV zelfs gebruiken als pickup. Welke melkboer zou nou niet gespot willen worden in deze blitse bak.

2CV TESTAROSSARALLYCAR vs TREE
RALLYCAR vs TREE
Deze rallyrijders hebben al het geluk van hun leven wanneer ze crashen en een afgebroken paal of boom beland precies tussen de rijder en de navigator in. Ik moet niet denken wat er was gebeurt als deze paal een centimeter of 20 naar links of rechts naar binnen was gekomen. Kijk eventjes mee op de onboard camera hoe snel dat gaat.

RALLYCAR vs TREEGAMETIME 707
GAMETIME 706
We gaan vandaag weer eens escapen en dat doen we uit een kamertje wat onder water staat. De Marine room escape dus, het spel duurt best lang om te laden dus daar moet je eventjes geduldig op wachten. Help elkaar verder met tips in de comments wie speelt deze escape room uit ?

GAMETIME 707


JESSICA CANIZALES
JESSICA
Deze babe zal waarschijnlijk een redelijk inkomen hebben. M'n oude maat Hef vond haar wel mooi genoeg voor Playboy. Hier doet Jessica een erg mooi filmpje voor Playboy. Die prammen van haar zien er ook erg smakelijk uit. Jessica Canizales dus, JOEPIE!!

JESSICA CANIZALES

NICE BOOBS
NICE BOOBS
De volgende babe zit een beetje krap bij kas en wil wat geld verdienen door middel van een sexy filmpje. Als ik er naast zou zitten, zou ik mijn hoofd tussen haar tieten willen stallen. Wat een joekels.

NICE BOOBS


BACKYARD WRESTLE FAIL
BACKYARD WRESTLE FAIL
De zomer is weer begonnen dus ben je meteen wat vaker in je tuin en het is niet voor niets dat er rondom en in je eigen huis de meeste ongelukken gebeuren. Je kan het lot tarten en extra je best doen om gewond te raken en dat doen deze fijne mensen dan ook als ze een soort van worstel manouvre vanaf het dak op een trampoline willen uitvoeren.

BACKYARD WRESTLE FAIL

MAKING OF CAPTIVITY - X-MEN ORIGINS
MAKING OF CAPTIVITY - X-MEN ORIGINS
Ik heb toevallig afgelopen weekend de film Wolverine gekeken en ik moet zeggen die viel mij niet eens tegen. Ik vond het jammer dat het verhaal niet verder ging met de rest van de X-men want juist daar stopt de film. Bij dit soort films horen natuurlijk ook vette videogames en vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Activisions, Xmens origins Wolverine en dan zie je dat er tegenwoordig wel iets meer komt kijken dan "slechts" een beetje animeren. De originele trailer van het spel staat eronder.

MAKING OF CAPTIVITYPIZZABABE ASHLYNN
PIZZABABE ASHLYN
Deze Ashlyn Letizzia is natuurlijk allang geen onbekende meer op de site toch vind ik dit een van haar mindere galleries. Ze lijkt hier een hele berg plamuur op d'r gezicht te hebben, dus ze heeft of een zware avond gehad of ze heeft haar beste tijd gehad. Haar lichaam is natuurlijk nog steeds om van te watertanden, check de check.

PIZZABABE ASHLYNSUSAN BOYLE - SEMI FINALE
SUSAN BOYLE - SEMI FINALE
Sinds dat Susan Boyle voor het eerst optrad in de nieuwe reeks van Britain's got Talent is er voor haar heel wat verandert. Zo heeft ze een heuse make over ondergaan en staat ze regelmatig in de kranten. Inmiddels zijn ze bezig met de halve finales in de UK en bij de WLF hebben ze een overzichtje met o.a. deze Susan Boyle en de andere overgebleven finalisten.

SUSAN BOYLE - SEMI FINALE

DORCEL AIRLINES
DORCEL AIRLINES
De fransman Marc Dorcel heeft het helemaal gehad met saaie vliegtuigmaatschappijen en zelfs van de prijsvechters moet hij niet zoveel hebben. Vandaar dat hij zelf maar een maatschappijtje is begonnen waarbij het vooral op platte sex neerkomt, helaas is dit maar een trailer voor een film en bestaat deze airliner niet. Er staat ook nog een making of bij.

DORCEL AIRLINESDWAAS vs BRANDBLUSSER
DWAAS vs BRANDBLUSSER
We gaan nog eventjes terug naar het voormalige oostblok waar we een of andere dronkaard zover hebben gekregen om een brand blusser tot ontploffing cq. te lanceren, door die met enig geweld op de grond te slaan. Ik zou zeggen "Don't try this at Home" want deze gast heeft volgens mij al het geluk van de wereld dat het niet mis gaat.

DWAAS vs BRANDBLUSSERBURGERMEESTER vs VRACHTWAGEN
BURGERMEESTER vs VRACHTWAGEN
De burgermeester van London Boris Johnson kreeg afgelopen week de schrik van zijn leven toen hij nietsvermoedend naar het werk fietste en er plots een vrachtwagen met openstaande deuren tegen een auto aanramt en er bijna voor zorgt dat Boris vroegtijdig met pensioen kon. Hier de bewakingscamera beelden.

BURGERMEESTER vs VRACHTWAGENCRAZY HELICOPTER STUNT
CRAZY HELICOPTER STUNT
Russen blijven gekke wezens, geef daarom nooit een Rus na het nuttigen van een fles vodka de stuurknuppel van een helicopter in zijn hand want dan kunnen er weleens dingen gebeuren zoals hierzo in St. Petersburg waar een piloot het presteert om onder een brug door te vliegen, totaal overantwoord natuurlijk.

CRAZY HELICOPTER STUNTGAMETIME 706
In het spel van vandaag ben je ene Romeo die zijn Juliet probeert te versieren, hiervoor breng je haar bloemen die her en der verspreid liggen in de levels. Je moet alle rozen vinden anders mag je niet door naar de volgende level. Beetje easy leek het mij de eerste 2 levels dus toen ben ik maar gestopt. Wie haalt het einde eventjes ?

GAMETIME 706

BABES ON THE BEACH - SPYCAM
BABE ON THE BEACH
Vandaag was het heerlijk weer. Ik had gelijk zin om naar het strand te gaan en wat babes te spotten met m'n zonnebril op. Ik hou van eht starnd omdat je babes zoals deze altijd kan tegenkomen. Ik zal mijn camera volgende keer ook eens meenemen.

BABES ON THE BEACH - SPYCAMZUSANA DRABINOVA [FIXED]
De naam van deze babe weet ik uiteraard wel. Dit is Zusana Drabinova en dat kun je misschien al in één oogopslag zien aan haar volle borsten. Natuurlijk laat die schatjes van haar met veel plezier zien.

ZUSANA DRABINOVA

TKO FIGHT!
Een beetje gaan lopen vechten ergens op een afgelegen stukje gras met een zooi toeschouwers eromheen, je moet er maar zin in hebben. Toch was dat het begin van de carriere van Kimbo Slice die tegenwoordig zelfs uitkomt in de MMA, toch zie ik dat voor deze Fransen nog niet zo gauw proberen. Ach ze doen een poging.

TKO FIGHT!KID vs RC CAR
KID vs RC CAR
Als klein kind moet je helaas sommige dingen vaak "The Hardway" ondervinden en zo is dat ook in het volgende filmpje. De kleine man is mee met Pa die verzot is op crossen en stunten met zijn remote controlled karretje. Wanneer zoonlief zich ietswat verkeer opstelt achter de schans krijgt hij de schrik van z'n leven. Aaaaaaaah!

KID vs RC CAR

POWERBOAT CRASH
POWERBOAT CRASH
Tijdens de vrije trainingen van de Europese Powerboat Class 0700 kampioenschappen gaat het voor de Oosterijker Anton Rosenleitner niet helemaal als gepland als zijn Powerboat omslaat en met een rotgang op het water klapt. Hoe hard dit gaat zie je achteraf nog eventjes op de foto's. gelukkig komt Anton met de schrik vrij.

POWERBOAT CRASHPARTYTIME in THE VIP
We waren al eventjes niet meer in de VIP geweest sinds dat Ruben daar es op hardhandige wijze werd uitgezet maar dat geeft niet want onze buurtjes van Xmissy hebben nog wel wat verse beelden voor ons opgezocht. Het moet niet heter worden op deze toch al warme dag...

PARTYTIME in THE VIP

PIZZABABE LINDSAY
PIZZABABE LINDSAY
Hadden we dit weekend nog een dame met de naam Lindsey met verder geen achternaam, dus niet zoekbaar. Vandaag heb ik voor jullie Lindsay Wagner die we al eerder voorbij zagen komen als Pizzababe maar vandaag in een nieuwe gallerie te bewonderen is. Nog eens een oproep als je mocht weten hoe die vorige Lindsey verder heet dat te posten in de comments.

PIZZABABE LINDSAY100% OWNED ON STAGE
100% OWNED ON STAGE
Deze gast dacht eerst nog dat het zijn geluksdag was toen hij onstage werd geroepen bij een Brasiliaanse meidenband waarvan ik zo de naam niet weet, maar schijn bedriegt. Nadat hij eerst op zijn knietjes wordt gezet volgt daarna de verassing en zo sta je dan toch nog eventjes lekker voor lul in een vol stadion.

100% OWNED ON STAGEBEATBOX DUB FX [TIP!]
BEATBOX DUB FX [TIP!]
Zo heel afentoe kom je van die clips tegen die je meteen wilt bewaren of in mijn geval posten. Deze "Dub FX" performed in de straten van Bristol met behulp van een beatbox het nummer 'Step on my Trip'. Ik heb er ook nog een ouder nummer bijgedaan, erg tof dit.

BEATBOX DUB FX [TIP!]MONKEY BUSINESS
MONKEY BUSINESS
Volgens mij komen deze beelden van Gibaltrar en anders uit een dierenpark ergens in het oosblok ofzo. Een aap surft mee op een auto en ligt wat lekker te liggen in het zonnetje als er ineens een lekkere vrouwtjes aap zich aanbied voor wat afternoon sex.

MONKEY BUSINESSPAOLO MALDINI
PAOLO MALDINI
Er zijn maar weinig spelers die zo beroemd zijn als deze Paolo Maldini die in zijn carriere al 126 interlands speelde voor Italie en vanaf zijn 16e al bij AC Milan in dienst is en waar hij 23 seizoen in het eerste speelde. Nu op 41 jarige leeftijd gooit deze vedette dan toch de handdoek, natuurlijk kijken we eventjes terug op zijn carriere met deze twee clips.

PAOLO MALDINIHS SUPERHELD 3
HS SUPERHELD 3
Bij de collega's van Hersenscheet loopt er al een tijdje een superheld rond op kantoor die we ook al eerder hebben kunnen zien. Vandaag is hij buiten allerlei vreemde dingen aan het doen, zo probeert hij bijvoorbeeld een trein tegen te houden wat niet echt een succes is. Grappig gedaan, en we kunnen dit soort initiatieven natuurlijk alleen maar aanmoedigen.

HS SUPERHELD 3

ROMAIN GROSJEAN CRASH
ROMAIN GROSJEAN CRASH
Tijdens de grand prix weekend in Monaco kon je ook nog een laagvliegende GP2 bolide zien van Romain Grojean. Die na een schermutseling met Andy Zuber een cameraman de schrik van zijn leven bezorgd. De kwaliteit van de beelden zijn prima trouwens. tijdens de F1 wedstrijd wist Jensen Button voor de 5e achtervolgende keer te winnen.

ROMAIN GROSJEAN CRASHGAMETIME 705
GAMETIME 704
In de gametime vandaag gaan we boogschieten en dat om ons kasteeltje te beschermen tegen indringers die proberen om de vlag te veroveren. Kijk uit voor de katapults want die moet je meerdere malen raken willen ze kapot gaan. Game on!

GAMETIME 705LUNA
LUNA
Luna heeft ook 2 flinke tieten. Ik heb gehoord dat ze weer volop bezig is met filmpjes maken. Erg mooi natuurlijk, want haar nieuwste filmpjes check je natuurlijk op Tlpizza.com. kijken we even mee?

LUNA

BLONDE BABE
blonde babe
Deze babe die waarschijnlijk door de meeste mensen barbi wordt genoemd, neemt hier de tijd om haarzelf even te wassen. Ook al heeft ze nep-tieten, ik zou haar toch nog steeds doen.

BLONDE BABE


WIE VAN DE DRIE
Kathy Isabel Danae
Kathy | Isabel | Danae

SURROGATES [HD TRALER]
SURROGATES [HD TRALER]
Zoals jullie misschien weten ben ik aardig verzot op films kijken. Gisteren nog de Pink Panther 2 en Star Trek gekeken die eigenlijk allebei meteen het labeltje Bfilm heb opgeplakt maar deze nieuwe film van Bruce Willis, Surrogates daar heb ik dan wel weer hoge verwachtingen van. We hebben alvast een trailer in HD formaat, check! 15/10/2009 in de bios

SURROGATES [HD TRALER]

ATV NUTSHOT
ATV NUTSHOT
Volgens mij kende ik deze gast nog doordat hij zich een tijdje geleden nog in de fik stak. Vandaag een nieuwe poging om zich onsterfelijk te maken op het internet en dit keer gaan we daarvoor met een atv een boksbal en een gewillig testsubject kijken hoever we komen. Lijkt me pijnlijk dat wel.

ATV NUTSHOTBASKETBALL vs FOOTBAL vs GYM
BASKETBALL vs FOOTBAL vs GYM
Deze gasten demonstreren eventjes hun skills op het aangelegen basketbalveldje bij hun in de buurt. Omdat ze niet echt konden kiezen welke sport ze nu wilde gaan beoefenen hebben ze maar een mix bedacht tussen basketbal, voetbal en gymnastiek. Ziet er erg cool uit.

BASKETBALL vs FOOTBAL vs GYMFIGHT THE POWER!
FIGHT THE POWER!
Dit soort beelden heb ik dus echt nog nooit gezien he. Een of andere Russische politieagent wordt eventjes duidelijk te kennen gegeven dat hij zich beter maar niet kan bemoeien met zaken die hem niet aangaan. Eerst ligt hij nog een robbertje te vechten op de grond, wat hij verliest en waarneer hij verhaal wilt halen trekt een oudere collega hem toch maar weg.

FIGHT THE POWER!DOE ES TACKELEN
DOE ES TACKELEN
Deze gast stond zich eigenlijk een beetje met zichzelf te bemoeien als een politieagent hem plotseling zo hard tackelt dat hij met zijn hoofd tegen een muur beland en in coma ligt. Het vervelende aan deze zaak is dat hij nog onschuldig was ook want een getuige had hem per abuis aangewezen als dader. Hoeveel pech kan je hebben ?

DOE ES TACKELENCHK CHK BOOM
CHK CHK BOOM
De 19 jarige Clare Werbeloff die er toch echt niet onaardig uitziet is in Australie een nationale bekendheid geworden omdat ze in een live interview voor de televisie slachtoffers en daders van een schietpartij aanduid met racistische namen, skinny Wog en Fat Wog. Dit nieuws bericht hebben we vandaag wat geremixed en dan krijg je dus dit.

CHK CHK BOOMGAMETIME 704
GAMETIME 704, Day of Valor
In vandaags gametime gaan we eventjes terug naar een oudere wereld waar ridders rondlopen en in dit platform game Day of Valor die beslist niet makkelijk is zijn er zo'n 20 levels die je moet doorlopen wil je die finish halen. Highscores kan je in de comments kwijt en kom je niet verder laat iemand je dan helpen.

GAMETIME 704

RENEE PEREZ
RENEE PEREZ
Ik weet niet waar Ruben gisteravond uitgehangen heeft maar ik had zelf een BBQ waardoor ik dus geen babe heb kunnen zetten. Hmz die kleine zal wel weer een of andere chick van de straat getrokken hebben en daar nu nog mee in z'n nest liggen. Ik heb een iets te late Renee Perez voor jullie!

RENEE PEREZ


POV - BUDDY'S WHEELY CRASH
POV - BUDDY'S WHEELY CRASH
Sinds het internet eris lijkt het wel of er hele volksstammen hele dagen met camera's rondzeulen of in dit geval zelfs een camera in de cockpit monteren om vooral alle capriolen op de weg vastteleggen. Als zijn maat een wheelie probeert te maken gaat het eventjes helemaal mis en als je daar dan enkele meters achter rijdt, ziet dat er zo uit.

POV - BUDDY'S WHEELY CRASHTHE SICK MUST DIE, WTF?!
THE SICK MUST DIE, WTF?!
Wat lopen er toch een vreemde mensen op deze aardkloot rond. Kijk eventjes mee naar deze beelden van een securitycam uit Amerika waarin we zien hoe een blinde dame totaal onverwachts een portie klappen krijgt van een negert die onderwijl "The sick must Die" schreeuwt. We hebben er geen geluid bij, maar geloof me als ik zeg dat het zo is. Gelukkig kan deze gek overmeestert worden door omstanders, maar WTF?!

THE SICK MUST DIE, WTF?!OPTICAL ILLUSION
OPTICAL ILLUSION
Heb je geen geld om naar David Copperfield of een van zijn collega's te gaan ? Dan heb ik goed nieuws, in deze video van Hardtimes gaan we gewoon zelf eventjes ons brein voor de gek houden. Je moet daarvoor wel eventjes je vinger op de rode stip in de video houden. Afijn het wordt allemaal haarfijn uigelegd!

OPTICAL ILLUSIONKATE BRENNER in PLAYBOY SHOOT 2
KATE BRENNER in PLAYBOY SHOOT
Voor het blad Playboy ging Kate Brenner weer eens uit de kleren en met deze wulpse dame kan ik me dit weekend toch echt wel vermaken. Er stond al wat meer van Kate op de site wat je hier kan terugvinden. Check eventjes deze nieuwe videoshoot.

KATE BRENNERWIE VAN DE DRIE
Mabelle Lindsey Olena

Mabelle | Lindsey | Olena
POLITIEGEWELD [USA]
POLITIEGEWELD [USA]
We schakelen eventjes over naar Amerika waar een gast zowat een politiemeneer tegen zijn voorruit rijdt om er vervolgens vandoor te gaan. Niet al teveel later vliegt hij uit de bocht en wordt meteen ook uit zijn auto geslingert. Voordat hij ook maar eventjes op kan kijken springen de collega's van de politiemeneer op hem.

POLITIEGEWELD [USA]TRACTOR PULL GONE WRONG
TRACTOR PULL GONE WRONG
Tijdens het jaarlijkse tractor pullen in Wierden, blaast de deelnemer met de tractor European Maid zijn motor op. Best schrikken lijkt me dat maar het lijkt allemaal nog aardig mee tevallen. De rijder komt ie geval met de schrik vrij, kijk eventjes mee.

TRACTOR PULL GONE WRONGLEKKER ZONNEN
LEKKER ZONNEN
Ik moet zeggen dat het echt heerlijk weer is buiten en zo te zien is de zomer nu dan toch echt begonnen. Op het strand lopen natuurlijk altijd genoeg lekkere dames rond maar je kan ze ook opzoeken. Bij de kleedhokjes zou bijvoorbeeld een goede plek zijn om te gaan liggen, je kan het natuurlijk ook op zeker spelen.

LEKKER ZONNEN


BACKFLIP met HINDERNISSEN
BACKFLIP met HINDERNISSEN
Altijd lastig als je aan het sporten bent en er loopt van alles en nog wat in de weg. In dit geval een kind dat als een ongeleid projectiel door de gymzaal rent. Of het skills zijn of gewoon puur geluk, mij lijkt het laatste vooral, het ziet er grappig uit.

BACKFLIP met HINDERNISSENSLO-MO BUSBLAST
SLO-MO BUSBLAST
In slowmotion lijkt alles toch net iets toffer dan wanneer je het op normale snelheid ziet puur omdat ons oog de informatie allemaal niet zo snel kan verwerken. In deze clip wordt er een bus geraakt door een of andere raket wat er toch wel heftig uitziet.

SLO-MO BUSBLASTGAMETIME 703
GAMETIME 702
De voetbal competitie in NL is afgelopen en zelfs de playoffs zijn voor ons Feyenoorders slecht afgelopen. Dan maar eventjes deze intergalicatische voetbalspel skillzone spelen wat dan weer wel erg leuk is. Highscores kan je kwijt in de comments, game on!

GAMETIME 703INDISCHE BABE
INDISCHE BABE
Babes uit het verre Oosten zijn vaak ook heel erg goed te doen. Deze Indische babe heeft 2 mooie dikke borsten, wat je eigenlijk niet zo heel erg vaak ziet bij Indische babe. Check it out.

INDISCHE BABE

JORDAN, TAYLOR EN ALY
JORDAN, TAYLOR EN ALY
Vroeger heb ik het spelletje alstwister veel gespeeld. Dat was iedere keer lachen, gieren, brullen. Nu zou ik het nog wel eens willen spelen met de 3 babes die in het volgende filmpje druk bezig zijn. Geheel zonder kleren natuurlijk.

JORDAN, TAYLOR EN ALY

DESERT RACE GONE WRONG
DESSERT RACE GONE WRONG
Tijdens een kleine race in Qatar gaat het echt helemaal mis wanneer 2 auto's zowat frontaal op elkaar klappen. Ze rijden vrij hoog en voordat een van de auto's beneden beland worden de bestuurders nog eventjes uit de auto geslingert. Ziet er niet al te best uit allemaal.

DESERT RACE GONE WRONGCAR vs CITY HALL
CAR vs CITY HALL
Toen de 33 jarige Marcus Johnson gevraagd werd om zijn autoradio wat zachter te zetten terwijl hij voor het gemeentehuis stond te wachten reageerde hij meteen, alleen niet zoals de agenten hadden gehoopt. Hij rijdt met zijn auto dwars door het gemeentehuis heen en remt voor niets of niemand. Deze aktie kost hem 10 jaar straf in de gevangenis!

CAR vs CITY HALLFUCK THE PLANET
FUCK THE PLANET
Ik ben zelf niet zo'n hele grote liefhebber van natuurseries of kanalen als Discovery bijvoorbeeld. Toch is het eigelijk wel allemaal erg mooi wat je daar aan documentaires voorgeschoteld krijgt. Vandaag een andere versie van Planet Earth...

FUCK THE PLANETSEXY LEXY
SEXY LEXY
Mooi filmpjes hierzo van ene Lexy die toch wel heel erg sexy aan het doen is in deze video van Twisty's. Toch nog een beetje blond dus vandaag en ik geloof dat Ruben vanavond zelfs een filmpje heeft met 3 blondjes. Nu moet je het nog eventjes doen met deze Lexy wat ook geen straf is zo op de vrijdagmiddag....

SEXY LEXY

PIZZABABE KAYLEIGH
PIZZABABE KAYLEIGH
De hele week brunettes dus die de klok slaan hier bij de Pizzababe van de dag. Vandaag al niet veel anders en daarmee is deze Kayleigh Richards ook meteen de weekafsluitert. Ik vind het een lekkere babe al is ze wel onder het mes geweest en zijn haar tetten net iets te groot uitgevallen.

PIZZABABE KAYLEIGHSPINNING BACKFIST K.O
SPINNING BACKFIST K.O
Deze Yahir Reyes slaat met een achterwaartse vuistslag zijn tegenstander Estevan Payan knock out in een MMA gevecht op 8 mei 2009. De lampjes gaan eventjes uit dus voor deze Estevan en de partij gaat naar Reyes.

SPINNING BACKFIST K.OTRICKS MIX
TRICKS MIX
Deze clip is een compilatie van allerlei grappige trucks waarvan ik toch afentoe zeg WTF hoe doen ze dat. Vooral die truck met de dobbelstenen vind ik knap en heb ik al wel eens zelf lopen proberen met weinig succes. Kijk eventjes mee!

TRICKS MIXMR TREE
MR TREE
Dames die wat lopen te klooien bij een boom, hmz nooit verkeerd natuurlijk alleen staan ze hier wel bij een hele vreemde boom. Waar het nu precies over gaat of wat de bedoeling is weet ik niet, ziet er allemaal wel erg spannend uit dat dan weer wel.

MR TREEBABY DISCIPLINE
BABY DISCIPLINE
Wanneer je kids hebt of krijgt is het eigenlijk zaak om die zo snel mogelijk een beetje discipline bij te brengen. Tenminste als we deze vader mogen geloven die druk bezig is om zijn kleine baby een beetje aan het drillen is. Of het werkt of helpt weet ik niet, wel een grappig filmpje.

BABY DISCIPLINENOTEBOOK ALIVE
NOTEBOOK ALIVE
Ik zat toevallig gisteren eventjes op zo'n mini laptopje te spelen en ik moet zeggen dat die dingen best grappig zijn voorals je eventjes niet op de pc thuis kan werken. Vooral op het terras biedt zo'n apparaat gewoon veel uitkomst, bij Samsung hebben ze twee leuke claymation figuurtjes ingehuurd om hun laatste notebook te promoten.

NOTEBOOK ALIVEJETSKI vs POOL
JETSKI vs POOL
Met een jetski in een opblaasbadje blazen zet niet echt zoden aan de dijk en is ook eigenlijk vrij nutteloos. Deze gasten hebben toch iets gevonden waardoor ze kunnen lachen met hun jetski. Kijk eventjes mee...

JETSKI vs POOLGAMETIME 702
GAMETIME 702
Ook vandaag hebben we weer een gametime en vandaag is dat Absolute Madness geworden dus. Je moet proberen om je door de levels heen te schieten en zo ver mogelijk te komen. Ik kwam zelf niet zo heel erg ver maar het is een leuke game dus als je hem uitspeelt zet dan eventjes je score in de comments.

GAMETIME 702

SARA STOKES
SARA STOKES
Als een wijf kort haar heeft, knap ik daar normaal gesproken gelijk op af. Denk maar aan Rihanna. Sara Stokes heeft ook geen lang haar, maar bij haar ziet het er allemaal erg geil uit.

SARA STOKESPIZZABABE JANA
PIZZABABE JANA
Ik ga zo eerste een eventjes een rondje maken hierzo over de markt maar natuurlijk niet voordat ik jullie hier achterlaat met deze mooie Pizzababe van de dag Jana Lysackova. Erg lekker bekkie al is het helaas wel een korte gallerie, beslist niet minder lekker.

PIZZABABE JANASLOW JAM
SLOW JAM
Wanneer je met een meisje lekker thuis op de bank bezig gaat is een beetje slow muziek in de vorm van R&B helemaal niet zo'n verkeerde keuze om zaken te bespoedigen. Ik had zelfs een aparte cd voor dat soort momenten, dat deze R&B artiesten er zelf verder niet veel van bakken zien we in deze animatieclip.

SLOW JAM

BORN2TRANCE #19 [MP3 MIX]
BORN2TRANCE #19 [MP3 MIX]
Bij een feestje hoort natuurlijk ook een nieuwe mix en die komt ook vandaag weer van onze huisdeejayert DJ PJ. Nummertje 19 dus alweer en die kan je vandaag downloaden van 10 verschillende servers. De playlist staat trouwens gewoon weer bij meer lezen. Enjoy!

BORN2TRANCE #19 [MP3 MIX]SUBWAY ROKERS [FAIL]
SUBWAY ROKERS
Terwijl minister Klink allerlei wetten verzint en gerechtelijke uitspraken naast zich neerlegt om toch maar het roken uitgebannen te krijgen in de kleinere horecazaken neemt dat niet weg dat personeel van dat soort zaken gewoon een behoefte hebben om door te roken. Deze medewerker van de Subway steekt een peuk op en dat gaat aardig verkeerd als het sprinklersysteem aanslaat. Leg dat maar eens uit.

SUBWAY ROKERSWEBCASTER FAILS
WEBCASTER FAILS
Deze Leo Laporte is iemand die al een tijdje internetradio maakt voor Twit en daarvoor zit hij meestal buiten beeld op een exercise bal. Wat er precies gebeurt weet ik niet maar deze bal begeeft het plots en dat is leuk als het op live tv gebeurt. Kijk eventjes mee.

WEBCASTER FAILS


GAMETIME 701
GAMETIME 701
En dan is het alweer hemelvaartsdag, er is hier vanalles te doen in Arnhem wat een beetje bekend staat als dé place to be op Hemelvaart. Maar ik laat jullie natuurlijk niet zomaar zitten vandaag met geen verse gametime. We gaan rekenen en het is volgens mij vrij makkelijk want ik had er zelfs 100% goed.

GAMETIME 701

TANGA STRIPT
TANGA STRIPT
Supertangas.com is de site waar je de mooiste billen kunt vinden. Grote konten, kleine strakke kontjes noem maar op. Voor ieder wat wils dus. Deze babe heeft niet alleen een prima kont, ze heeft ook 2 lekkere tieten.

TANGA STRIPT


LINDSAY ALVAREZ
linsay alvarez
Ik heb mijn fotografie-cursus net achter de rug. Mij lijkt het wel gaaf om fotograaf te zijn van modellen zoals deze Lindsay. Deze playmate ziet er namelijk erg verleidelijk uit in dit filmpje. Knap werk van Playboy.

LINDSAY ALVAREZ

RUSSIAN POLICE + CHASE = CRASH
RUSSIAN POLICE + CHASE = CRASH
In Rusland doen ze niet echt zachtzinnig waarneer je een stopteken negeert van de politie. Daar komen de inzittende van deze auto achter die na een wilde achtervolging met de plaatselijke sterke arm crashen en voordat ze iets kunnen zeggen eerst nog een paar schoppen voor het hoofd krijgen alvorens de auto uitgesleurt te worden. Korte metten noemen ze dat!

RUSSIAN POLICE + CHASE = CRASHWORLD OF CRASHES
WORLD OF CRASHES
Ik kom zojuist van de bekkenbeul en ik moet zeggen het viel me allemaal echt 1000% mee. Nou moest ik wel want m'n gebitje had een stevige opknapbeurt nodig en zeg nou eerlijk een paar mooie tanden in je bek staat gewoon goed. In deze clip zitten een aantal mensen die zonder tanden verder door het leven moeten gaan.

WORLD OF CRASHESPIZZABABE KRISTA
PIZZABABE KRISTA
Zoals gezegd zijn het de brunettes die deze week de boventoon voeren als het om de Pizzababes gaat en nu ik zo eens naar deze Krista Ayne kijk vind ik dat ook geen seconde erg. We hadden haar al eens op de site staan maar vandaag in een geheel nieuwe gallerie van de Penthouse. Check de check!

PIZZABABE KRISTAFERARRI ENZO vs MC LAREN F1
FERARRI ENZO vs MC LAREN F1
Je zal ze maar hebben staan in je garage dan ben je toch wel koning als je het mij vraagt. Voor het programma 5th gear testen we vandaan welke van de twee beter, sneller en gewilder is. Leuke reportage die niet echt nieuw is maar je wel weer 10 minuten van het werk houdt.

FERARRI ENZO vs MC LAREN F1DOE ES BOEM
DOE ES BOEM
Tijdens een zoekactie naar achtergebleven explosieven in Irak komen Amerikanen dit munitie depot vol met fosfor granaten en andersoortig wapentuig tegen. Omdat dit beter niet in de handen van terroristen kan vallen wordt het depot opgeblazen wat een beste boem geeft.

DOE ES BOEMDRONKEN vs TREIN
DRONKEN vs TREIN
We hebben weer een filmpje die je toch echt thuis niet moet gaan uitproberen. Best slim eigenlijk van deze gast die gewoon het spoor volgt naar huis, dan verdwaal je tenminste niet. Beetje dom is dan wel het gaan liggen op de rails als de trein er aan komt. Het gaat in dit geval goed, maar volgens mij ook maar net.

DRONKEN vs TREINPIZZAMACHINE
PIZZAMACHINE
Het lijkt erop dat wij pizzabakkers de langste tijd zo onderhand gehad hebben toen ik deze Pizzamachine zag die Mr T me tipte. Grappig apparaat en mag zo hier op kantoor geinstallleert worden dat scheelt namelijk weer lopen naar de pizzaturk.

PIZZAMACHINE

HAPPY STATION 2009
HAPPY STATION 2009
In 1983 had de groep Fun Fun een wereldhit met het nummer Happy Station wat toen echt een breakdance nummer was, wat op dat moment echt helemaal in was samen met het electric boogie dance gebeuren. Dj Ferry Corsten die vroeger nog zij aan zij stond met Dj Tiesto maakt al een paar jaar leuke plaatjes, dit is zijn laatste een remix van Happy Station en de titel is "We Belong", lijkt me een super nummer voor deze zomer trouwens. Ik heb het origineel ook nog eens erbij gezet.

HAPPY STATION 2009YOLANTHE & WESLEY
YOLANTHE & WESLEY
Ja ach, daar sta je dan als Volendamse palingsound zinger met je goede gedrag mooi voor lul dus. Yolanthe van Kasbergen de gewezen vrienden van Jan Smit, is na een avondje stappen met de voetballer Wesley Sneijder in de parkeergarage beland en die twee vinden elkaar best lief zo te zien. Mocht je ze nog niet gezien hebben, hier de beelden van boulevard. Hier de mp3, "als haar string verdwijnt". Of gaat het hier om een viralcampagne van de serie voetvalvrouwen ? Of toch niet, wie zal het zeggen ?

YOLANTHE & WESLEYGAMETIME 700
GAMETIME 700, Captain Zorro
Wederom hebben we een mijlpaal bereikt hier op TLP, dit keer met het aantal games hier op de site wat er nu dan toch echt al weer 700 zijn. Elke dag een game dus om je dag mee te beginnen, dat is nog eens een uitdaging voordat je echt wakker bent. Vandaag ben je Captain Zorro's laatste hoop in dit labyrinth spel. Game on!

GAMETIME 700NELA
NELA
Deze babe Nela ziet er ook niet verkeerd uit. Ze heeft dan geen grote borsten, ze heeft wel een erg lekker lichaam. Voor de mannen die van de wat slankere babes houden, is dit een droomvrouw.

NELA

FEMALE DRIVER vs CARWASH
FEMALE DRIVER vs CARWASH
Het is algemeen bekend dat vrouwen het eigenlijk beter doen dan mannen in het verkeer, tenminste als je de verzekeraars moet geloven. Wij weten wel beter natuurlijk want wij zien immers met enige regelmaat die trieste filmpjes met vrouwen aan het stuur voorbij komen. Vandaag een dame die het heeft gemunt op de plaatselijke carwash.

FEMALE DRIVER vs CARWASHDIT IS PAS EEN JSF FIGHTER
DIT IS PAS EEN JSF FIGHTER
Er is al jaren van alles te doen over de vervanger van de huidige Nederlandse gevechtsvliegtuigen. Zo'n 10 jaar geleden werden de eerste stappen gezet om mee te doen met het JSF project wat miljarden heeft gekost en nog gaat kosten, en dat terwijl ik me niets kan bedenken waarvoor wij zulke machientjes nodig zouden moeten hebben in ons landje. Bij Saab hebben ze een tegenhanger maar wat dit voor starfighter is weet ik niet. Als de JSF dit kan, zeg ik KOPUH! [thnx Superzooi!]

DIT IS PAS EEN JSF FIGHTERWORST JOB EVER
WORST JOB EVER
Je hoort mij eigenlijk nooit klagen over de baan die ik heb gekozen en dat is ook wel terecht eigenlijk want hoeveel beter kan je het hebben als je gewoon lekker thuis kan werken. Checken we eventjes deze gast die masseur is van topmodellen en die daar toch wel wat over te klagen heeft. Arme man!

WORST JOB EVERPIZZABABE CRYSTAL
PIZZABABE CRYSTAL
En dan is het weer tijd voor de Pizzababe van de dag, een eer die vandaag ene Crystal Enloe ten dele valt. Hadden we voorgaande weken vooral veel blonde dames, deze week gaan we het met wat donkerharige doen. Mooie babe en een erg mooie gallerie dus ik zou zeggen, raten en commenten maar weer.

PIZZABABE CRYSTALGIRLS FIGHT - AFTERSCHOOL
GIRLS FIGHT - AFTERSCHOOL
Hmz, vanmorgen naar een bende vrouwelijke ijshockyers die met elkaar op de vuist gingen dit keer is het gewoon na schooltijd dat twee dames het aan de stok krijgen metelkaar. Het gaat er allemaal aardig op en meiden vechten natuurlijk per definitie al gemeen.

GIRLS FIGHT - AFTERSCHOOLITALY SNOWBOARD TRIP
ITALY SNOWBOARD TRIP
Bij het merk Head gaan ze zo afentoe met een paar snowboardfreaks de bergen in om wat leuke opnamens te maken. Vandaag zijn ze in Italie waar ze de volgende promo film maakten. Altijd spectaculaire beelden bij dat snowboarden en vandaag is het al niet anders.

ITALY SNOWBOARD TRIPJOHN RODGERS - FREESTYLE BMX
JOHN RODGERS - FREESTYLE BMX
We hebben al wel vaker dit soort gasten hier op de site staan die van alles kunnen met een bmx fietsje toch kende ik deze John Rodgers eigenlijk nog niet. We gaan eventjes kijken naar een grappige video van deze gast die toch wel kunstjes uitvoert op deze indoor bmx baan.

JOHN RODGERS - FREESTYLE BMX

FEMALE HOCKEY FIGHT
FEMALE HOCKEY FIGHT
Bij het ijshockey is het toegestaan om te vechten zolang je dat maar op een faire manier doet. En als je nou denkt dat het altijd kerels zijn die op het oorlogspad vertoeven wanneer er iets niet zint dan heb je het mooi mis. Dit vrouwen hockeyteam slaat er ook lustig op los, kijk eventjes mee.

FEMALE HOCKEY FIGHT


RUSSIAN ROOF JUMP
RUSSIAN ROOF JUMP
Van een dakspringen dat doe je wanneer je het helemaal niet meer ziet zitten of zoals in dit geval gewoon voor je "lol". Nou was deze gozer vlak voordat hij springt eigenlijk alweer vergeten dat het voor de lol was en zoals we kunnen zien op de camera die aan zijn helm hangt vindt hij het ook bepaald geen lolletje.

RUSSIAN ROOF JUMPGAMETIME 699
GAMETIME 698
Vandaag in de gametime een spel gesponsort door onze vriendjes van Escapegames. Niet verwonderlijk dus dat het de bedoeling is om te ontsnappen. Je staat in een labarotorium en je moet je weg naar buiten vinden in deze escapegame die Dokter Ku heet. Tips in de comments, game on!

GAMETIME 699BLONDJE IN BAD
BLONDJE IN BAD
Als ik zo naar dit filmpje kijken zou ik het liefste deze babe gaan vergezellen in bad. Deze babe waarvan ik de naam even kwijt ben, heeft het in haar eentje ook al erg naar zin.

BLONDJE IN BAD


DE MEGA KONTEN POST
DE MEGA KONTEN POST
Euh, en dan bedoel ik niet konten die mega groot zijn maar eerder konten die mega lekker zijn. We schakelen daarvoor wel eventjes over naar onze fijne collega's van de WLF die weer een hele collectie bij elkaar hebben staan. En dan vraag ik jullie meteen maar zijn we tieten of billenmannen ?

DE MEGA KONTEN POST

HORIZONTE FM
HORIZONTE FM
Het leukste filmpje van de dag heb ik bewaard voor het laatste voordat Ruben zo weer met z'n babes komt aanzetten. Het is een commercial die eigenlijk nog gemaakt is voor de moederdag al vraag ik me af of je echt trots moet zijn als moeder wanneer je binnekomt en je zoon ligt zich op bed afterukken. Geweldig gedaan ie geval!

HORIZONTE FMAINT GOT NO DOPE
Hmz, en toch komt er uit dit kleine landje veel talent. Checken we eventjes deze beelden gemaakt op het Northsea Jazzfestival waar ene Jason Mraz samen met Cheryl het toffe nummer "Aint Got no Dope" ten gehoor brengen, live uiteraard. Ik moet zeggen dat het echt lekker klinkt en mocht je meer willen weten over deze Cheryl ze heeft ook nog hyves.

AINT GOT NO DOPEDIMA BILAN FAIL
DIMA BILAN FAIL
Tijdens het eurosongfestival is er schijnbaar ook nog heel wat verkeerd gegaan. In iedergeval voor deze Rus Dima Bilan die in het begin nog heel stoer opkomt maar omdat hij aan kabels vast zit gebonden niet helemaal beseft dat hij niet zomaar vanalles van zich af kan gooien zonder daar ook de gevolgen van te moeten ondervinden. FAIL!

DIMA BILAN FAILBIKINI BOWLING
BIKINI BOWLING
Hmz, die Japanners zijn gek en blijven ook zo gek als een mandje en dan niet alleen bij de meest vreemde spelshows die ze al jaren daar verzinnen. Ook in het reclamegebeuren in het land van de rijzende zon gebeuren vreemde dingen, zo kwam ik net dit spotje tegen met een in bikini bowlende dame.

BIKINI BOWLINGBUSTY ALLI
busty alli
Busty Alli is die babe die al vaker te bewonderen is op TLP. Dit komt mede dankzij haar fantastische tieten. Nu kan je zelfs naar een geil fimpje van haar gaan kijken in wat hogere kwaliteit.

BUSTY ALLI

PIZZABABE CARLI
PIZZABABE CARLI
Nou ik kan echt een boek volschrijven over 1 weekendje Riga, sjonge jonge wat een veldslag. Weinig blond moet ik eerlijk bekennen, wel veel geblondeerde chickies, wat natuurlijk ook wel okay is. Ik heb voor jullie vandaag deze Carli Cristine gevonden om als Pizzababe te fungeren. Ik hoor het graag weer in de ratings en comments...

PIZZABABE CARLIGOLF HEADSHOT
GOLF HEADSHOT
Ik heb nooit zo begrepen waarom je dit soort dingen zou willen ondergaan, maar het blijken twee goeie vrienden te zijn en het gaat allemaal goed dus ze zullen nog wel eventjes vrienden blijven ook. Ik vermoed dat er wat alcohol in het spel is want er wordt in iedergeval flink om gelachen.

GOLF HEADSHOTJETPACK SPEED RECORD
JETPACK SPEED RECORD
Vandaag stel ik jullie voor aan Eric Scott een Go Fast JetPack pilot, die in Knockhill Schotland dit weekend een poging deed om het wereldrecord jetpack vliegen te verbeteren. Deze jetpack vliegt trouwens op stoom en Eric wist daar een snelheid van 68 mijl per uur mee te halen wat neerkomt op zo'n 100 km per uur. Best snel!

JETPACK SPEED RECORDPARKING OWNAGE
PARKING OWNAGE
Deze gast denkt eventjes heel bijdehand achter een auto aan te rijden terwijl die een parkeergarage uit rijdt. De hefboom komt precies op z'n gezicht terecht. Hoe dom ben je dan ?

PARKING OWNAGEWEGMISBRUIKERS - COOL
WEGMISBRUIKERS - COOL
Gisteren toen ik terugkwam uit Riga nog maar eventjes de hele dag op bed gelegen om uittezieken van al die vodka die ik daar naar binnen heb gewerkt. Poeh, savond nog wat televisie gekeken en daar zag ik toen ook nog weer eens het programma Wegmisbruikers wat altijd wel leuk is. Beelden zoals in deze spot heb ik trouwens nog nooit gezien.

WEGMISBRUIKERS - COOLNOORWEGEN wint EUROVISION 2009
NOORWEGEN wint EUROVISION 2009
Tijdens de 54e editie van het Eurovisie Songfestival 2009 in de Russische hoofdstad Moskou werd de Noor Alexander Rybak de overduidelijke winnaar met het nummer Fairytale. Een nummer die hij zelf begeleid op de viool. De toppers werden met hun nummer Shine 3e van onderen. Wat opviel was wederom het grote aantal oosteuropese landen in de finale.

NOORWEGEN wint EUROVISION 2009GAMETIME 698
GAMETIME 698
In Favela Heroes is het de bedoeling dat je indringers in je wijk tegenhoud door mannetjes op het dak te plaatsen en goed uit te kijken voor geboefte die je wijk willen overnemen. Je kan je invloed / firepower verhogen door afentoe mensen te promoten. Game on!

GAMETIME 698KATIE MARIE CORK
KATIE MARIE CORK
Zoals je waarschijnlijk al gemerkt heb, ben ik de laatste tijd steeds meer fan geworden van Britse babes. Ik had zo mijn vooroordelen over Britse babes, maar die kloppen nadat ik babes zoals Katie Marie Cork e.d gezien heb.

KATIE MARIE CORK

WIE VAN DE DRIE
Tyler Bogdana Jennu
Tyler | Bogdana | Jenny
DE TRUC MET HET BLIKJE
DE TRUC MET HET BLIKJE
Trucs zijn er om geheim te blijven eigenlijk anders wordt het gewoontjes en kan iedereen het. Toch vraag ik me af hoe deze gast dit voor elkaar krijgt met een cola blikje. Het enige wat ik kan bedenken dat er iets extras van metaal in dat blikje cola zit en een magneet aan de onderkant van de tafel.

DE TRUC MET HET BLIKJE


K1 - BADR HARI vs SEMMI SCHILT
K1 - BADR HARI vs SEMMI SCHILT, k1fight
Gisteren stond Badr Hari weer eens in de boksring tegen een tegenstander van naam. Semmy Schilt de reus die 2,12 meter lang is en 133 kilo zwaar en zelfs tot 3x toe K1 wereldkampioen werd. In Amsterdam gaat het voor Semmy in de eerste ronde al helemaal fout en krijgt hij een portie klappen.

K1 - BADR HARI vs SEMMI SCHILTPOOL FACEPLANT
POOL FACEPLANT
Deze 2 dames liggen lekker wat in hun zwembadje als een ervan bedenkt dat ze weleens een backflip kan doen vanaf de glijbaan in een of andere drijfende kubus. Net wanneer ze er zeker van is dat de camera loopt en ze haarzelf wilt afzetten gaat het vrij hard mis.

POOL FACEPLANTBELGISCHE LERAAR MISHANDELT LEERLING
BELGISCHE LERAAR MISHANDELT LEERLING
Een Belgische leraar maakt het wel heel erg bont op een school in Hoegaarden, wat mij vrij bekend voor komt van dat fijne witbiertje die ik in de zomer nog weleens wil bestellen op een warm terras. Een speciale school dus met minder begaafde kinderen waar een leerling door de leraar met zijn hoofd in het cement wordt gezet voor de ogen van de rest van de klas.

BELGISCHE LERAAR MISHANDELT LEERLING


MODDERSTROOMPJE
MODDERSTROOMPJE
WTF, een riviertje ofzoiets is eventjes buiten z'n oevers getreden en sleurt alles en iedereen mee. Een auto die er langs staat wordt meegetrokken en dat terwijl er nog mensen inzitten. Spectaculaire reddingsactie wat of net goed gaat of net fout gaat dat heb ik niet helemaal goed kunnen zien helaas.

MODDERSTROOMPJESILLICON MONSTER
Een beetje vreemde trailer voor een nog vreemdere animatieserie die de vreemde naam Sillicon Monster heeft gekregen. Ik kijk met spanning uit naar een volgend deel.

SILLICON MONSTERGAMETIME 696
GAMETIME 696
Jullie hebben de gametime eventjes een paar daagjes moeten missen vanwege een veldslag die ik in Riga, Letland heb geleverd dit weekend. Maakt verder niet zoveel uit we doen vandaag gewoon een extra tof spel. Checken we eventjes deze Knievels Wildride, een motor rijdspelletje.

GAMETIME 696

MADISON & KELLY
MADISON & KELLY
Deze 2 Britse babes zien er eg lekker uit. Ze gaan snel uit de kleren voor wat geld. Dit zijn tenminste niet van die zeurende wijven waar ik dagelijks mee te maken heb. Check Madison & Kelly out.

MADISON & KELLY

WIE VAN DE DRIE
Roxy Missy ???
Roxy | Missy | ???
BE YOUR SELF
BE YOUR SELF
Leuk gedaan dit vinger theather door een Canadese sketch comedy group uit Toronto. Het speelt zich alweer af aan de eind van de zomer en dat terwijl wij net een beetje gaan genieten van wat beter weer.

BE YOUR SELFLIGHT GUITAR ROCK
LIGHT GUITAR ROCK
Je hebt er verder niet veel aan maar het ziet er wel lekker uit en als je van rock houdt dan klinkt het vast ook nog goed.

LIGHT GUITAR ROCKBURNOUT
BURNOUT
Een fijne burnout net zolang totdat de achterband poef zegt. Ik ben er morgen weer, als het goed is gaat Ruben nog wat leuks voor jullie zoeken vandaag.

BURNOUTDE WRAAK VAN EEN MOEDER
DE WRAAK VAN EEN MOEDER
Het is nog maar net moederdag geweest maar schijnbaar vindt moeders het nu al tijd om wraak te nemen. Leuke animatie.

DE WRAAK VAN EEN MOEDER

GALLARDO vs SCUDERIA
GALLARDO vs SCUDERIA
Woensdag konden we kijken naar de Australische versie van TopGear maar daar moeten ze nog wel eventjes leren hoe je nu echt een autoprogramma maakt. Jeremy Clarkson van de Engelse TopGear test vandaar de Lambo Gallardo Superleggera vs de Ferrari 430 Scuderia. Altijd leuk!

GALLARDO vs SCUDERIA

THE BIGGEST BOOBS
THE BIGGEST BOOBS
Wie heeft de grootste tieten ter wereld, waarom hebben sommige vrouwen super grote jetsers en waarom vinden wij mannen dat nou mooi. Je hoort allemaal in deze aflevering van Manswers.

THE BIGGEST BOOBS

PIZZABABE NOEL
PIZZABABE NOEL
Als weekafsluiter eindelijk weer eens iets donkers in de Pizzababe stallen en dat ik geworden Noël. Mja, best een lekkere tante al doet ze met toch ergens vaagjes aan een andere babe denken. Ik zou zeggen maandag is er weer een nieuwe week met Pizzababes, van het weekend de dames van de buren. Tot dan

PIZZABABE NOELIN YOUR FACE
IN YOUR FACE
Ik heb eigenlijk nooit zo begrepen waarom ze honkbal ook weleens softball noemen. Kan er natuurlijk op wachten dat iemand mij dat zo eens haarfijn gaat uitleggen in de comments maar dat is dan wel te laat voor deze vrouwelijke pitcher die er op pijnlijke wijze achterkwam dat die ballen dus vrij hard zijn.

IN YOUR FACESHAMWOW JAIL
SHAMWOW JAIL
Er zijn van die mensen die blijven maar praten en praten ook al heb je er al lang genoeg van. Het beste voor dat soort mensen is om maar verkoper te worden ofzo en dat deed deze Shamwow gast ook. Inmiddels zit ie in het gevang maar ook daar gaat hij vrolijk verder. Echt eventjes afkijken deze clip want het beste zit op het eind.

SHAMWOW JAILEEN MOEDER OM TROTS OP TE ZIJN
EEN MOEDER OM TROTS OP TE ZIJN
Met je moeder de kroeg in daar denk je eigenlijk niet aan wanneer je jong bent. Toch zou je je met een moeke als bijvoorbeeld deze hier best kunnen vertonen in je stamcafe. Al was het alleen maar om wat gratis drank te verdienen met deze bartruc.

EEN MOEDER OM TROTS OP TE ZIJN


GAMETIME 695
Vandaag gaan we weer genieten van een spelletje met de naam Squareshifter. Je heb per level één minuut. De controls zijn uber relaxt dus het moet voor iedereen te spelen zijn. zet je highscore in de comments.

GAMETIME 428

SHAKE THAT BOOTY
SHAKE THAT BOOTY
We hebben weer wat beelden van een dame die lekker met d'r billen draait voor de cam voor jullie hoor. Ik moet zeggen dat deze dame fijne moves heeft en afgezien van dat vreemde metal riempje om d'r middel lijkt het me gewoon een goeie voor de donderdagavond. Zo ver is het nog niet dus kijk alvast mee.

SHAKE THAT BOOTY

BIKE STUNT GONE WRONG, WTF
BIKE STUNT GONE WRONG, WTF
Deze gast heeft twee raketwerpers op zijn motor laten monteren en het is de bedoeling dat hij op de roos schiet tijdens het rijden. Helaas komt het niet zover want vlak voor dat het aftellen is afgelopen gaat het vreselijk mis als de motor ineens ontploft. De stuntman heeft dit trouwens niet overleefd. [thnx]

BIKE STUNT GONE WRONG, WTFOVERSTEKEN - FAIL
OVERSTEKEN - FAIL
Zodra je een beetje ouder wordt en van je ouders verder dan het tuinhekje mag komen zonder begeleiding krijg je eigenlijk eerst nog een lesje in drukke straatwegen oversteken. Kijk eerst naar links en dan naar rechts alvorens je op de straat begeeft, deze gasten waren die dag schijnbaar ziek of hebben niet goed opgelet.

OVERSTEKEN - FAILPEPSI - I CAN'T HEAR YOU
PEPSI - I CAN'T HEAR YOU
In de jaren tachtig was er een heuse Cola oorlog gaande tussen Pepsi Cola en Coca Cola, Pepsi gooide er miljoenen tegenaan om met bijvoorbeeld de Pepsi test mensen te overtuigen dat hun cola toch echt beter was. Nou heeft Coca Cola daarna alleen nog maar mega vette commercials gemaakt en het staat denk niet echt ter discussie welke van de twee beter is. Toch komen ze bij Pepsi met aantal mega toffe commercials in een nieuwe media campagne. Hier de Pepsi Penquin..

PEPSI - I CAN'T HEAR YOUKIMMY het SCHOOLMEISJE
KIMMY het SCHOOLMEISJE
Ik ga morgen een weekendje richting Riga om te zien of daar nog wat content in de vorm van blonde babes met lange benen vandaan te trekken is. Een ontdek je plekje weekend dus zeg maar, heb er al echt zin in en het zoeken naar dit soort filmpjes helpen op zo'n moment ook niet echt. Als deze Kimmy bij me in de klas had gezeten vroeger dan, dan...

KIMMY het SCHOOLMEISJE

PIZZABABE BRANDI
PIZZABABE BRANDI
Deze Brandi Bryant is nu al diverse malen de Pizzababe van de dag geweest, maar echt ik vind deze dame zoooo mooi. Donker haar, lichte ogen een klein plakplaatje vlakboven de kont en tieten die nooit gaan hangen. Jummie ik vind het echt helemaal goed, ik hoor jullie mening graag weer in de comments.

PIZZABABE BRANDICOLDPLAY is ECHT KUT
COLDPLAY is ECHT KUT
Ik heb het nooit zo op de mannen van Coldplay gehad, goed je mag er trots op zijn dat een NL band het zo goed doet in het buitenland maar het is totaal mijn muziek niet. Live schijnen deze gasten er echt een potje van te maken, luister en huiver. Met een knipoog uiteraard.

COLDPLAY is ECHT KUT

VAN ONDEREN [FAIL]
VAN ONDEREN
Deze familie besloot maar eens een aannemer te bellen om de schuin gegroeide boom voor hun huis weg te laten halen. Dat je dan niet altijd de goedkoopste klussert in huis moet halen bewijst deze video maar weereens. Even Apeldoorn bellen ?

VAN ONDEREN [FAIL]FATMAN doet DANSEN
BATMAN doet DANSEN
Je hebt er altijd mensen bij die niet helemaal sporen en zelfs op latere leeftijd het nodig vinden om als een soort van Batman door het leven te gaan. Kijk eventjes mee naar deze kwast die net een dansje aan het oefenen is in de locale Bart Smit.

FATMAN doet DANSENGAMETIME 694
GAMETIME 694
In de gametime vandaag een variant op een spel dat we eigenlijk allemaal wel kennen, we gaan namelijk Bejeweled spelen met Sushi. Je staat in een sushi restaurant en jouw taak is om de juiste visgerechten bij elkaar te zetten om daar mee dit aloude spel te kunnen spelen. Highscores in de comments, Game on!

GAMETIME 694


SASKIA HOWARD - HOT OR NOT
Op de dag dat er mukken werden uitgedeeld hebben de zusjes Sophie en Saskia Howard bepaalt niet achteraan gestaan. Vandaag kijken we eventjes naar de vormen van zusje Saskia en vragen we ons af is deze dame met welgevulde boezem, nou HOT of zeg je toch NOT ?

SASKIA HOWARD - HOT OR NOT

EMBER STRIPT
EMBER PTSTRI
Dit is Ember Reign van CWH. Deze blonde babe die 2 grote prammen heeft, ziet er goed uit op de webcam en stript graag voor een paar centen. Kijken we even mee hoe Ember aan het teasen is?

EMBER STRIPT

TOPGEAR AUSTRALIE - EVO vs BMW
TOPGEAR AUSTRALIE - EVO vs BMW
Het engelse autoprogramma TopGear is met ruime voorsprong het beste autoprogramma wat er op televisie te vinden is. Laatst konden we al zien dat ze in Duitsland ook zoiets zijn begonnen onder de naam D-Motor, in Australie noemen ze het gewoon TopGear en daar is van de week seizoen 2 begonnen. In de eerste aflevering een test tussen de Mitsubische Evo en een BMW 135i.

TOP GEAR AUSTRALIE - EVO vs BMWBABY, BABY, BABY
BABY, BABY, BABY
We konden laatst al het duo Matt & Kim zien in een nieuwe videoclip waarin ze naakt door New York liepen om uiteindelijk opgepakt te worden door de politie. Nou staat Amerika een beetje bekend om zijn preutsheid, dat in tegenstelling tot Europa. Vandaar dat dit Parijse duo, Make the Girl Dance het nog eens dunnetjes overdoet. Zonder politie die de boel komt verstoren overigens.

BABY, BABY, BABYTAKELEN op z'n RUSSISCH
TAKELEN op z'n RUSSISCH
In Rusland moet alles net eventjes iets anders dan bij ons, zo hebben ze daar schijnbaar niet op elke hoe van de straat een Boels Verhuur zitten en moet je een klein beetje inventief zijn wil je niet al teveel hoeven sjouwen wanneer je gaat verhuizen naar een flat op 11 verdiepingen hoog. Deze gasten gebruiken hun auto als takel, slim...

TAKELEN op z'n RUSSISCHPIZZABABE MISSY
PIZZABABE MISSY
Deze Missy Robinson hebben we in een heel ver verleden al eens als Pizzababe gehad maar daarna nooit meer zien langskomen. Eigenlijk Onbegrijpelijk want ondanks haar fake tieten is het toch wel een echt babe, mooie ogen en een schoon gezicht daar houd ik wel van. Kijk en beslis zelf!

PIZZABABE MISSYREDBULL AIR RACE vs PELIKAN
REDBULL AIR RACE vs PELIKAN
Red Bull Air Race piloot Hannes Arch kon afgelopen zondag met gemak winnen in de eerste manche van de Air Race ware het niet dat hij vol een pelikaan raakt en daarmee schade aan zijn vliegtuigje opliep waardoor een stabalisator niet meer goed werkte en hij de race niet kon afmaken. Hier de beelden!

REDBULL AIR RACE vs PELIKANGORDON VERKRACHT
GORDON VERKRACHT
Terwijl de Toppers het weer bont maken in Moskou en Gordon zich druk maakt over homorechten in Rusland heeft hij ook meteen maar aangekondigd, mochten ze de finales niet halen, hij mee zal lopen in de Moskouse versie van de Gayparade. Misschien dat het komt door zijn grote mond, want vanacht werd hij door een X aantal russen verkracht op zijn hotelkamer. Hier het russische nieuwsbericht met ondertiteling.

GORDON VERKRACHT

KITTEN BOWLING
KITTEN BOWLING
Ik zou niet weten wat ik zonder mijn huisdier zou moeten, ik ben wat dat betreft best een kattenmens. Nou vinden sommige mensen het volgende filmpje misschien niet helemaal kunnen maar ik zie verder niet echt wat er mis aan zou moeten zijn. De dierenbescherming zit er al wel bovenop maar zeg nou zelf, dit is toch best grappig ?

KITTEN BOWLINGAAPJES KIJKEN
AAPJES KIJKEN
In dierentuinen zitten beesten opgesloten in kooien en dat is natuurlijk niet voor niets. Wanneer je dan zo'n kooi betreed zoals in dit geval een apenkooi moet je er niet raar vanop kijken dat daar dan apen in rondlopen. Dit meisje is een beetje angstig en weet niet hoe snel ze uit de kooi moet komen. Beetje onverantwoord aktie.

AAPJES KIJKENGAMETIME 693
GAMETIME 693
We gaan vandaag poolen in de gametime en dat is nog best 'n beetje ingewikkeld in deze Pool Frenzy. Waar het ook nog een beetje aankomt op skills die je wel of niet hebt. Ik hoor graag wat jullie voor scores halen in de comments.

GAMETIME 693GISELE BACK AGAIN
GISELE
Ik hou er wel van als een babe zich omkleed voor mij. Speciale pakjes zoals het zusterspakje of de outfit van 'n schoolmeid doen het altijd goed bij mij. Dit pakje wat Gisele aan heeft heb ik nog nooit gezien en is een beetje vreemd, maar wel erg sexy.

GISELE BACK AGAINPOLE DANCE CHAMPIONSHIP 2009
POLE DANCE CHAMPIONSHIP 2009
Voor de derde keer op rij wist Jenyne Butterfly een kleine blonde uit Washington de US Paaldans kampioenschappen 2009 te winnen in het Bleecker Street Theatre in New York City, USA. Deze contest wordt jaarlijks georganiseerd door The US Pole Dance Federation, ook wel de USPDF genoemd. De highlights kan je hier bekijken...

POLE DANCE CHAMPIONSHIP 2009

TASTELIKEPIZZA.COM is JARIG
TASTELIKEPIZZA.COM is JARIG
Zo mensen vandaag precies 3 jaar geleden besloot ik om dan ook maar eens zelf een weblog te starten. Na wat geklooi bij de Zattevrienden, Useloos en Getlogged uiteindelijk zelf maar met Tastelikepizza.com begonnen. Het bevalt nog steeds en daarmee schijnbaar nog 1 miljoen unieke trouwe bezoekers die we elke maand mogen verwelkomen hier op de site. Ruben en ik hopen dat we nog lang voor jullie dagelijks verse pizza's mogen bakken en gaan op naar nog een jaar vrolijk door posten!

Bedankt voor jullie bezoek allemaal en blijf vooral komen! :: Pizzaman & Rubenz ::
MOEDER HELPT BOKSER
MOEDER HELPT BOKSER
Whahaha, deze gast kan zich echt nooit meer vertonen in de buurt van een boksring. Als hij in de hoek wordt gezet door zijn sterkere tegenstander en de nodige klappen te verwerken krijgt, besluit zijn moeder zoonlief een handje te helpen en springt ook de ring in. Ownage ten top natuurlijk! Les van vandaag, neem nooit je moeder mee als je gaat vechten.

MOEDER HELPT BOKSERDRONKEN KITTENS ?!
DRONKEN KITTENS ?!
Voordat jullie zometeen denken dat onze dronken buurman iets dier onvriendelijks heeft uitgehaald zal ik maar meteen vertellen dat het hier niet gaat om katten met alcohol op maar betreft het hier katten met een aangeboren afwijking waardoor ze minder controle hebben over het motorieke gedeelte van hun geheugen. Zielig ? Nee, hoor deze twee broertjes vermaken zich prima.

DRONKEN KITTENS ?!PIZZABABE ALANNA
PIZZABABE ALANNA
We konden vorige week al eventjes kennis maken met deze Alanna Hensley en omdat ze toen al goed in de smaak viel doen we dat vandaag nog eens dunnetjes over met een nieuwe gallerie van deze blonde stoot. Dit maal bevind Alanna zeg ergens aan de rand van het zwembad, ik zou weleens willen weten waar precies.

PIZZABABE ALANNALITTLE MAC is BACK
LITTLE MAC is BACK
Kennen we Little Mac nog dat kleine boxertje die het altijd aflegde in de game Punch Out tegen King Hippo ? Nou ja het is ook al wel weer eventjes geleden, 15 jaar om precies te zijn. Maar voor de nieuwe release van dit spel voor de Wii bereid Little Mac zich dus voor op een comeback.

LITTLE MAC is BACKDE WEG KWIJT IN SPIJKENISSE
DE WEG KWIJT IN SPIJKENISSE
Als je afgelopen weekend om een uurtje of zes van het stappen in Spijkenisse was teruggekomen dan had je maar zo deze dwaas tegen kunnen komen die halfnaakt door de stad zwalkt. Gelukkig was er een camera in de buurt om het voorval eventjes vast te leggen voor ons. Dronken, space je zegt het maar, voorlopig sta je dus gewoon met je blote kont op het internet terwijl je opgepakt wordt door de politie.

DE WEG KWIJT IN SPIJKENISSEONBOARD REDBULL F1 RACING
ONBOARD REDBULL RACING F1
Altijd al eens hebben willen weten hoe het is om in een Formule 1 auto te zitten ? In deze Redbull Formule 1 bolide hebben ze voor ons een camera ingebouwd en daardoor kunnen we meekijken en dan niet eens in een race maar gewoon voor publiek een beetje burn outs doen en wat spinnen met de bandjes op de track. Zelf het geluid is origineel en gaat door merg en been.

ONBOARD REDBULL F1 RACINGBEAM ME UP HOTTIE
BEAM ME UP HOTTIE
Ik moet eerlijk bekennen dat buiten de serie uit 1978, Battlestar Galactica, latere scifi serie als Star Trek of films als Star Wars, mij nooit zo hebben kunnen boeien. Nou lijkt dit mij eigenlijk een leukere versie van Star Trek waar ik wellicht wel geboeid naar kan kijken.

BEAM ME UP HOTTIEFLASHGAMES HACKEN
FLASHGAMES HACKEN
We kennen de household hacker nu onderhand wel, een gast die op allerlei handige dingen iets verzint om het beter te maken of om te kunnen valsspelen. Vandaag gaan we vooral dat laatste doen, we gaan namelijk op kinderlijke wijze cheaten bij flashgames. Volgens deze gast zou het moeten werken bij de meeste flashgames je zou tijd en score kunnen aanpassen bijvoorbeeld. Je hebt daar wel deze software voor nodig! De rest wordt uitgelegd in de video bij meer lezen. Wie probeert het eventjes ?

FLASHGAMES HACKENGAMETIME 692
Vandaag eindelijk weer eens een leuke escaperoom game en door ruimte gebrek hebben we die vandaag van onze oude vriendjes & buurtjes van Getlogged. Het is dit keer een japanse escape met de mooie naam Rougoku, ik kom niet ver wie escpaped er en vertelt ook nog eens hoe die het gedaan heeft ?

GAMETIME 692

VIOLET TOPLESS
VIOLET TOPLES
Deze babe Violet gaat bijna nooit topless. Ze laat bijna nooit haar borstjes zien. In dit filmpje doet ze dat dan weer wel en ze danst er ook nog erg sexy bij. Kijken we even mee?

VIOLET TOPLESSRIHANNA NAAKT
RIHANNA NAAKT
Chris Brown, het ex-vriendje van Rihanna wilt wraak. Het begon allemaal toen hij Rihanna's gezicht had verbouwd. Rihanna deed aangifte en dumpte Chris. Gisteren nam Chris wraak door middel van naaktfoto's van de 21-jarige zangeres op het internet te zetten. Chris Brown beweerd dat er binnenkort een sex-tape zal verschijnen. Hier de naaktfoto's

RIHANNA NAAKT

MONSTERTRUCK doet BACKFLIP
MONSTERTRUCK doet BACKFLIP
Het schijnt de allereerste keer te zijn dat dit is gelukt, zelfs stunt held Travis Pastrana lukte het niet om met een monster truck een back flip te maken. Deze gast doet het dus wel en wij hebben voor jullie de beelden. Check de check!

MONSTERTRUCK doet BACKFLIPHUMAN POPCORN MAKER
HUMAN POPCORN MAKER
Fake of echt ? Ik geloof dit fabeltje niet zo met deze gast die door middel van het spugen van mais door een vlam instant popcorn te voorschijn tovert. Om het nog een beetje sterker te maken neemt hij op het laatst nog een handje mais in zijn mond en dooft daar een fakkel in. En kijk aan, een mond vol popcorn.. echt of Fake ?

HUMAN POPCORN MAKERDRAG CAR CRASHES
DRAG CAR CRASHES
Drag racing is een competitie waarbij verschillende auto's het tegen elkaar opnemen om in een race met vantevoren afgesproken afstand tegen elkaar te rijden. De bedoeling is om als eerste over de finishlijn te komen uiteraard. Tijdens dit dragracen wil het nogal eens misgaan hier een 8 minuten durende compilatie.

DRAG CAR CRASHESSEXY MONIKA VESELA
Monika Vesela is een super heet modelletje uit Tjechie die we nog niet zo heel erg vaak op de site hebben zien staan. Maar dat deze schoonheid nog steeds sexy is dat lijkt me duidelijk. Valt me echt op trouwens dat er heel veel vrouwelijk schoon uit die contreien komt, misschien toch maar eens naar toe dan.

SEXY MONIKA VESELA

PIZZABABE VICKY
PIZZABABE VICKY
We gaan vandaag niet eens zo heel ver van huis voor onze Pizzababe van de dag. Deze Engelse Vicky Lloyd is namelijk UK Cybergirl van de maand april en vandaag dus onze keuze als Pizzababe van de dag. Een beetje aso bekkie maar daar hou ik wel van op z'n tijd. Kijk en rate eventjes mee!

PIZZABABE VICKYZWERVER GEOWNED
ZWERVER GEOWNED
Gelukkig zie je dit soort autoramen wassers niet zo heel vaak in het Nederlandse straatbeeld, maar over het grote water is dat wel anders. Nou schijn je best nog wel een leuke boterham te kunnen verdienen als autowasser alleen moet je dan wel andere klanten tegenkomen als deze.

ZWERVER GEOWNEDMMA CHOKE
MMA CHOKE
Wow, deze gast wordt eventjes in een beenklem gelegd terwijl hij zijn tegenstander anderhalve meter boven de grond heeft getilt en volgens mij zie ik zelfs zijn hoofd wat blauw aanlopen wanneer de scheids uiteindelijk besluit dat het genoeg is geweest.

MMA CHOKEYO MOMMA'SDAY
YO MOMMA'SDAY
Op moederdag worden er zelfs wat mildere Yo Momma's grapjes gemaakt dit uit respect voor alle moeders wereldwijd. De show van Jimmy Kimmel heeft er een filmpje van die we hier kunnen terugzien.

YO MOMMA'SDAYHAPPY MOTHERFUCKING MOTHERSDAY
HAPPY MOTHERFUCKING MOTHERSDAY
Iedereen heeft gisteren natuurlijk eventjes iets liefs voor z'n moeke gedaan en zo ook deze mannen die zelfs een liedje voor moeders hebben gemaakt. Of de boodschap helemaal aankomt vraag ik me af, wel origineel.

HAPPY MOTHERFUCKING MOTHERSDAYFITNESS in POLEN
FITNESS in POLEN
Sporten is goed voor je dat hoor je tot vervelends toe via allerlei reclamecampagnes en welbeschouwd is het natuurlijk ook wel zo dat wanneer je echt niets aan sport doet je zo dik als een ton wordt. Deze Pool laat zien dat het niet eens nodig is om de deur uit te gaan wil je lekker fitnessen.

FITNESS in POLENLISA WINT X-FACTOR 2009
LISA WINT X-FACTOR 2009
Gordon kon er helaas niet bij zijn vanwege verplichtingen in Rusland met de Toppers maar Lisa won dit weekend het programma X Factor 2009. In dit optreden het nummer Halleluja wat ook meteen maar haar eerste eigen singel wordt. Nou kan deze Lisa echt wel zingen.

LISA WINT X FACTOR 2009


GAMETIME 691
GAMETIME 691
Dit spel Monkey Mines is de game van de dag en ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen zak van snap. Je moet aapjes door een soort mijnenveld guiden ofzo, of het is toch een soort van zeeslag. Diegene die het snapt en zelfs een score op het scorebord krijgt mag het nog es uitleggen in de comments.

GAMETIME 691
CARLIE CHRISTINE
CARLIE CHRISTINE
Damn, dit is weer zo'n lekkere brunette die een fotoshoot doet voor de playboy. Carlie Christine kende ik voorheen helemaal niet. Toch zal ik meer van haar gaan opzoeken, want het ziet er allemaal wederom zeer smakelijk uit.

CARLIE CHRISTINE

EVE & ROSIE
EVE & ROSIE
Ik moet toch zeker nog een keer naar London om die Britse babes op te zoeken. De laatste tijd zie ik steeds meer lekkere babes uit Groot-Brittannië uit de kleren op het internet. Precies zoals de verrukkelijke Eve & Rosie.

EVE & ROSIE

DE ZANDKUNSTENAAR
DE ZANDKUNSTERNAAR
Deze gast is een echte kunstenaar. Hij mag dan misschien een beetje raar zijn, maar hij maakt de mooiste kunstwerken in het zand. Zelf kan hij het niet goed zien als hij er mee bezig is, maar als je wat hoger gaat staan zie je een imposant kunstwerk.

DE ZANDKUNSTENAAR


HOND DOET OMA
HOND DOET OMA
De Golden Retrivers staan bekend om hun vriendelijkheid en hun liefde naar het baasje toe. Maar deze hond toont wel een beetje te veel liefde naar oma. Oma wordt namelijk uit het niets besprongen door de liefhebbende Golden Retriever.

HOND DOET OMA

TE DRONKEN OM OP TE STAAN
TE DRONKEN OM OP TE STAAN
Na het stappen met een paar maten is er altijd wel eentje dronken en die is dan altijd de lul. Deze gast was met m'n maten op stap en werd thuisgebracht door hun. De vriendin van de dronkenlap vond het wel grappig om hem te filmen omdat hij niet meer kan opstaan.

TE DRONKEN OM OP TE STAAN

BEST BREAK UP EVER
best break up ever
Je kan op verschillende manieren worden gedumpt door je vriendin. Ik vind deze manier persoonlijk het allerbeste. Je vriendin wordt lesbisch en laat dit graag zien op de webcam. De reactIe van het vriendje is natuurlijk geweldig.

BEST BREAK UP EVER

LERAAR SCHOPT LEERLING
LERAAR SCHOPT LEERLING
De docenten hebben bij mij op school heel wat te verduren. Iedere dag krijgen ze weer een grote mond van al die kleine snotneuzen. De docent in dit filmpje heeft er helemaal genoeg van. Als een leerling van hem bezig is met karate, grijpt hij op brute wijze in.

LERAAR SCHOPT LEERLING

CARMEN TOPLESS again
CARMEN TOPLESS AGAIN
Deze babe Carmen was een tijd in dienst van camwithher. Daar mocht ze natuurlijk niet haar borsten laten zien. Dit deed ze stiekem toch wel. Hier is weer zo'n stiekem filmpje van Carmen die hier weer alles uitdoet op haar piercing na.

CARMEN TOPLESS again

BLACK SABBATH FAN
BLACK SABBATH FAN
Het is toch wat als je als allergrootste fan van heavy metal group Black Sabbath eindelijk je idolen ontmoet bij een signeer sessie in een muziekwinkel. Deze gast is er aardig van onder de indruk en iedereen moet dat weten.

BLACK SABBATH FAN


KIKKER vs SLANG
KIKKER vs SLANG
Beetje lastig als je als kikker met een hap wordt opgegeten door een slang, tijd dus om daar wat aan te doen. Deze kikker weet uit de maag van de slang terug te krabbelen en ook nog eens te ontsnappen. Kijk dat is nou een verhaal wat je aan je kleinkinderen kan vertellen.

KIKKER vs SLANGSWAFFELEN DOE JE (NI?!) ZO
SWAFFELEN DOE JE ZO
Een nieuw woord voor de dikke van Dale dit swaffelen als het er nog niet instaat het betekent zoiets als ergens tegen aan rijden of zoals in dit geval een school humpen.

SWAFFELELEN DOE JE ZOHOVER CAR
HOVER CAR
Het is nog maar een proto-type deze hover car maar ik zie het nog wel eens gebeuren dat we dit soort voertuigen op de weg gaan zien of moet ik zeggen in de lucht ?

HOVER CARGAMETIME 690
GAMETIME 690
Vandaag moet je proberen je GT auto op de weg te houden in deze Driving school, het valt niet meer maar je hebt zo'n 15 levels om door te komen. Game on!

GAMETIME 690CAROLEE
CAROLEE
Vroeger paste ik altijd in een groot huis op een paar kleine irritante snotjochies. Dat huis lijkt verdacht veel op dit mooie huis waar de brunette Carolee sensueel staat te bewegen voor de camera.

CAROLEE
EXTREME SPORTS
EXTREME SPORTS
Ik ben vorige week begonnen met dagelijks wat baantjes te trekken in het zwembad om toch nog een klein beetje beweging te krijgen. Best relaxed en ik vraag me eigenlijk ook af waarom ik niet al veel eerder weer wat aan sport ben gaan doen. Misschien is het omdat de meeste sporten die hier op TLP voorbijkomen er nog al heftig uitzien.

EXTREME SPORTSREDBULL CLIFFDIVE 2009
REDBULL CLIFFDIVE 2009
Het Redbull Cliffdive seizoen is weer begonnen zo te zien aan deze beelden van afgelopen vrijdag in La Rochelle, Frankrijk. Ik heb voor jullie 2 filmpjes waaronder een verslag van de Franse televisiezender TF1. Volgende maand komt dit festijn trouwens naar Nederland, in Rotterdam om precies te zijn.

REDBULL CLIFFDIVE 2009


SPRINGBREAK FRIDAY 3
SPRINGBREAK FRIDAY 3
Een dag te laat maar dat maakt dit filmpje niet minder lekker. We hebben vandaag een bootje gehuurd daar wat babes op geplant en zijn wat aan het varen geslagen. De drank was ruim aanwezig en de dames werden er alleen maar gezelliger van, kijk eventjes mee hoe het eraan toe ging. Hier meer Springbreak!

SPRINGBREAK FRIDAY 3WIE VAN DE DRIE
Brittney Linn Micaela
Brittney | Linn | Micaela
CORINTHIANS on FIRE
CORINTHIANS on FIRE
SC Corinthians Paulista is een Braziliaanse voetbalclub opgericht in 1910 en komt uit São Paulo. Tegenwoordig speelt daar zelfs El Gordo, die wij hier in Nederland gewoon kennen als de dikke PSV brasiliaan Ronaldo die toch echt wel een potje kan voetballen. Ze werden dit jaar kampioen van Brazilie 2009 en tijdens de feestigheden gaat het eventjes goed mis als slingers vlam vatten en de aanvoerder Wiliam in lichte laaien zetten. Het loopt met een sisser af!

CORINTHIANS on FIREBIKE vs BALLS
BIKE vs BALLS
Waarom, waarom denk ik altijd wanneer ik dit soort filmpjes zie met een paar opgeschoten gasten die schijnbaar geen prijsstellen op kinderbijslag later. Check eventjes hoe iemand vrijwillig over z'n ballen laat rijden. Ja ach..

BIKE vs BALLSBORN 2 TRANCE 18 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 18 [MP3 MIX]
Eigenlijk had ik het gisteren al beloofd maar door omstandigheden een dagje later dus deze nieuwe mp3 mix van onze grote vriend en huis deejay DJ PJ! Weer een boel tranceplaten dus die je op je ipod of andere mp3speler kan zetten. De playlist staat gewoon weer bij meer lezen, ENJOY!

BORN 2 TRANCE 18 [MP3 MIX]DOE ES STENEN ETEN
DOE ES STENEN ETEN
De grondstof voor een baksteen is klei en lijkt me niet echt heel erg gezond om te eten. Deze Indieër maakt het allemaal niet zoveel uit lijkt het. Heb je een muurtje in je huis te slopen ? Dan komt deze gast graag eventjes lang om dat muurtje op te eten. WTF!

DOE ES STENEN ETENFOUNTAIN OWNAGE
FOUNTAIN OWNAGE
Echt niet normaal meer deze gast die ineens geduwd wordt terwijl hij eigenlijk net op het punt stond om een lekkere duik te nemen in een fonteintje. Lijkt me dat deze gast gewoon zwaar pijn heeft want het gaat bepaald niet zachthandig. Beschouwen we dit als ownage of een aanslag ?

FOUNTAIN OWNAGEGAMETIME 689
GAMETIME 689
Vandaag is het in de gametime de bedoeling dat je een brug bouwt die stevig genoeg is om er allerlei ladingen over heen te transporteren. Niet gemakkelijk dus, wel een leuke bezigheid als je eventjes niets te doen hebt en er zijn ook nog eens een hele zooi levels. Game on!

GAMETIME 689

ZUSANA DRABINOVA stript weer
ZUSANA DRABINOVA
We weten van Zusana dat ze net als Erica Campbell 2 flinke jetsers heeft. Ook weet ik dat ze graag stript en het liefst voor de camera zodat iedereen over de hele wereld kan meegenieten van haar fantastische ontblote lichaam.

ZUSANA DRABINOVA stript weer


ERICA CAMPBELL
ERICA CAMPBELL
Erica Campbell is zeker te weten een babe met een erg mooi lichaam. Ze heeft genoeg om vast te pakken. Niet te veel en neit te weinig. Precies goed. Als ze dan ook nog 2 fantastische borsten heeft kan het niet meer stuk.

ERICA CAMPBELL

TROUW MET ME
TROUW MET ME
Nu we toch een beetje de stadions aan het afstruinen zijn kwam ik aan de andere kant van de oceaan ook nog deze dame tegen die wel over een erg strakke kwaliteit beschikt. Aan de thumb kan je wel raden wat er ongeveer gaat gebeuren, lijkt me trouw materiaal deze dame.

TROUW MET MEBEAR SCARE
Je moet een beetje geluk hebben en een toch ook nog wel wat skills wil je met de holy cranes op de kermis wat kunnen winnen. Vandaag win je altijd want de beer die erin zit is wat aan de grote kant.

BEAR SCARE

SUPPORTERS in RUSLAND
SUPPORTERS in RUSLAND
Gisteren zagen we al een tof compilatiefilmpje met daarin allerlei sportfans die het aan de stok kregen met hun idolen. Vandaag gaan we eventjes naar Rusland want daar gaat alles er toch wat vrolijker aan toe. Wat wil je ook als je vodka bij het ontbijt drinkt. Kijk eventjes naar deze vrouwelijke fan die helemaal door het dolle heen is. Hup Hup!

SUPPORTERS in RUSLANDDAMES doen BADDEREN
DAMES doen BADDEREN
Het is weer vrijdagmiddag de laatste loodjes voor dat het weekend weer begint en dat betekent dat deze dames zich alvast wat opfrissen alvorens ze de kroeg induiken. Tegenwoordig moet je zuinig aan doen met water en daarom gaan deze 2 schonen saampjes in bad. Wij kijken graag eventjes mee...

DAMES doen BADDEREN

PIZZABABE KRISTY
Na al dat mooie vrouwelijk schoon wat deze week als Pizzababe van de Dag voorbij is gekomen zou je eigenlijk verwachten dat de week afsluiter een klein beetje tegen zou vallen. Nou dacht ik persoonlijk dat ik er in geslaagd was om met een waardige weekafsluiter te komen in de vorm van deze Kristy Morgan die wel heel erg lekkere vormen heeft. Plz RATE!

PIZZABABE KRISTYBOWLING is NO FUN
BOWLING is NO FUN
Tijdje geleden alweer eigenlijk dat ik nog op een bowlingbaan gestaan heb en dat terwijl dat toch meestal wel fun is. Ik ben er niet zo'n ster in en misschien dat ik het daarom wat minder graag doe, vooral als het wat drukker is. Voor de bowlingpins is het ook geen pretje en dat zien we in dit grappige filmpje.

BOWLING is NO FUNMONEY LOVE [ANIMATIE]
MONEY LOVE
Animeren is een vak en ik moet zeggen dat de jongens van Optix dat toch aardig onder de knie hebben. Deze ietwat stoute commercial maakte ze voor geldbeheerder en belegger Bontrust die er denk ik niet op hoeft te rekenen dat deze ad wordt uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

MONEY LOVE [ANIMATIE]WHAT THE FUCK ?!
WHAT THE FUCK ?!
Wie kan mij eventjes uitleggen wat hier gebeurt want daar snap ik toch eigenlijk weinig van. Een helicopter heeft net wat mensen afgezet of wilt dit doen, wanneer plotseling de hele staart afbreekt. De piloten schijnen het er nog levend van afgebracht te hebben dus no worries.

WHAT THE FUCK ?!STUUR ZE WEG
STUUR ZE WEG
Ik schijn totaal geen smaak van muziek te hebben en heb al helemaal geen oog voor nieuwe nederlands talent. Checken we eventjes deze clip / plaat van [B]asement.ft.Chayo Smith uit Tilburg die ik toch wel weer fijntjes vind klinken. Vanmiddag heb ik trouwens nog een fijne Born2Trance mix van Dj PJ!

STUUR ZE WEGNO GUTS NO GLORY
NO GUTS NO GLORY
Toen ik vroeger nog een klein pizzamannetje was gingen we op de woensdag middag of in het weekend een balletje trappen ergens op een afgelegen veldje. Dat zit er allang niet meer in want tegenwoordig is het veel stoerder om bijvoorbeeld met je skateboard allerlei rare fratsen uittehalen. Dat je daar afentoe pijn van aan je ballen krijgen beseft deze moeder heel goed. En aangezien ze nog oma wilt worden, denkt ze mee!

NO NUTS NO GLORYGAMETIME 688
GAMETIME 688
In Broxel is het de bedoeling dat je alle radioactieve deeltjes verzameld en die door muurtjes te bouwen een bepaalde kant op te krijgen. Niet heel erg moeilijk maar wel heel erg verslavend. Wie zet er als eerste alvast een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 688SHAY LAREN
Ik heb eindelijk weer eens wat gevonden van de hete babe Shay Laren. Bijna al haar filmpjes die ze gemaakt heeft kun je al bekijken op TLP. Dit vrije lange filmpje stond er stom genoeg nog niet op dus bij deze maak ik dat eventjes goed. Hier meer filmpjes van Shay Laren op TLP!

SHAY LARENBOXING - GREATEST SPORT EVER
BOXING - GREATEST SPORT EVER
Je moet er van houden, vechtsporten, sommige mensen houden nu eenmaal niet van geweld en houden meestal niet van dit soort sporten. Toch kan ik er persoonlijk graag naar kijken. In deze super toffe compilatie zien we een aantal boksers en wat ze zoal denken / dachten tijdens het gevecht. Mooi gemaakt!

BOXING - GREATEST SPORT EVERSPORTFANS
SPORTFANS
Voor elke sport zijn er wel supporters te vinden en meestal is de een nog fanatieker dan de ander. Toch zijn er ook sportfans die afentoe wat aandacht nodig hebben van hun sporthelden. In deze compilatie een aantal fragmenten met sporters die het aan de stok krijgen met hun supporters.

SPORTFANS

SUPER SLOWMO SURF
SUPER SLOWMO SURF
Super vette beelden hierzo van de BBC waarin we een surfer zien die door een golf heen surft en dat allemaal in super hd slowmotion. Het programma heet SouthPacific volgens mij, dit is een promo!

SUPER SLOWMO SURFSASHA doet BODYPAINTEN
Deze babe Sasha (ook wel cindee genoemd) heeft 2 flinke prammen. Ze zou ook maar zo het zusje van Katja Schuurman kunnen zijn. Uit dit filmpje blijkt dat ze best wel speels is, want ze maakt een mooie bloem op haar voorgevel. Volgende keer laat ik mijn artistieke kant aan háár zien. Hier meer filmpjes van deze Sasha!

SASHA doet BODYPAINTENPIZZABABE JO
PIZZABABE JO
Ja mannen daar is ze weer, Jo Garcia de dame die we vorig jaar nog tot Pizzababe van het Jaar hebben uitgeroepen. Een geheel nieuwe gallerie van deze vamp die toch wel wat aan het verouderen is nu als ik de fotos eens bekijk. Nog steeds te doen dat natuurlijk wel, meer met o.a. video materiaal van Jo vindt je hier!

PIZZABABE JOPSYCHO WOLVERINE
PSYCHO WOLVERINE
Je hebt er altijd mafkezen bijzitten die moeten nadoen wat ze in de film gezien hebben en waar ik als ik dat zo eens bekijk toch wel ernstige vraagtekens bij heb. Deze gast is een of andere psychopaat die we binnekort terughoren in het nieuws als seriemoordenaar of hij kan prima acteren in de volgende Wolverine film.

PSYCHO WOLVERINECOCK TASTES GOOD
COCK TASTES GOOD
Hmz, ik ga volgende week een weekendje met Ryan Air naar Riga toe wat in Letland ligt en waar de dames overwegend blond zijn heb ik me laten vertellen. Goed vertoeven daar dus lijkt me en toen ik net wat aan het zoeken was naar woordjes om te leren kwam ik deze video tegen van een paar dames die ons vertellen was 12 maanden vertaald is in het Estoniaans, wat dan weer een buurland is.

COCK TASTES GOODNEED FOR SPEED op de IPHONE
NEED FOR SPEED op de IPHONE
Toen ik zo'n anderhalf jaar geleden mijn iPhone kreeg was ik als een kind zo blij en eigenlijk ben ik nog steeds uiterst tevreden over dit machientje. Tegenwoordig zijn er allerlei grappige applicaties voor dat ding te downloaden en kan je er zelfs bekende spellen zoals dit Need for Speed op spelen. Kijk eventjes mee..

NEED FOR SPEED op de IPHONEESMEE DENTERS bij 538
ESMEE DENTERS bij 538
Ja mannen daar is onze eigen Esmeetje weer die gister bij Evers staat op in de studio was om haar liedje "Outta Here" live ten gehoor te brengen. En dat te bedenken dat dit meisje op steenworp afstand van het TLP HQ woont! Nou ja, luisteren we allemaal eventjes mee ? Esmee, die komt er wel!

ESMEE DENTERS bij 538CHELSEA vs BENNY HILL
CHELSEA vs BENNY HILL
Ik weet niet of jullie gisteren de CL wedstrijd Chelsea - Barcalona hebben gezien, maar zoniet dan heb je echt wat gemist. Chelsea speelde namelijk tegen de 11 van Barca en tegen de scheidsrechter die tot 2x toe een zuivere penaltie niet geeft. Als dan Barca in de 94e minuut de gelijkmaker en voor hun het winnende doelpunt is het hek van de dam.

CHELSEA vs BENNY HILLGAMETIME 688
GAMETIME 688
Het is weer oorlog vandaag in de gametime, alleen heb je dit keer geen geweren of dergelijke maar loop je in een tijd rond waar je nog gewoon aangewezen bent op je vechtkunsten met een zwaard of stok. Journey to the East dus, wie speelt ook dit spel uit ?

GAMETIME 688


HET BETERE KONTENWERK
HET BETERE KONTENWERK
Zo afentoe kom je van die collecties met foto's tegen waar je U tegen zegt en zo is het ook met deze lekkere konten gallerie. Volgens mij is de kont die we in de thumb zien van niemand minder dan de mooie Argentijnse Keyra Augustina die na haar webcamfilmpjes ineens van de aardbodem verdween. Er staat nog veel meer lekkers tussen, dus echt zeker eventjes het bekijken waard!

HET BETERE KONTENWERK

[NEW] LUNA [30 APRIL 2009]
LUNA
Deze babe Luna laat gelukkig ook weer een keer van haarzelf horen. Er staan natuurlijk al talloze filmpjes van Luna op TLP, maar omdat ze zulke mooie filmpjes heeft, is er hier weer een. Check it out.

[NEW] LUNA [30 APRIL 2009]MAX HACKED MICROSOFT
Daar issie weer onze grote held Max Cornelisse die ook dit jaar weer vanalles aan het hacken is om maar zieltjes te winnen voor de viral campagne van ITafstuderen.nl, Eerder hackte hij de snelweg en de NS, vandaag is het NL kantoor van Microsoft aan de beurt want Windows heeft een cleanup beurt nodig.

MAX HACKED MICROSOFTMOTHERSDAY ?? M.I.L.F DAY !!
MOTHERSDAY ?? M.I.L.F DAY !!
Aankomende zondag 10 mei is het weer moedersdag, een dag waarop je doorgaans je moeder verrast met een leuk presentje. Dit jaar gaat het er iets anders aan toe dan gewoonlijk het geval is, deze video zegt eigenlijk al genoeg en ik wil daarom deze moederdag uitroepen tot M.I.L.F dag 2009.

MOTHERSDAY ?? M.I.L.F DAY !!GUMBALL 3000 [2009]
GUMBALL 3000 [2009]
Maximillion Cooper heeft weer een leuke rit geregeld voor de wat rijkere onder ons. De Gumball 3000, 2009 ging 1 Mei van start in Santa Monica Californië en zal op 8 Mei, overmorgen dus, eindigen in Miami. Onze bierdrinkende altijd dronken buurman heeft voor jullie alvast de beelden opgezocht van Gumball 3000 2009, Coast to Coast!

GUMBALL 3000 [2009]

PIZZABABE BRENDY
PIZZABABE BRENDY
Een heel stuk later dan dat jullie gewend zijn maar toch ook niet minder lekker dan jullie van mij verwachten. De Pizzababe van de dag is dit maal geworden Brendy Leigh, alweer een blondje dus. Lekkere jopen iets minder gezichtje maar overall toch nog zeker minimaal een 8,5 waard. Ik hoor jullie in de comments en ratings...

PIZZABABE BRENDYIDIOTEN DOEN DRIFTEN
IDIOTEN DOEN DRIFTEN
Dit is weer zo'n filmpje waarvan ik denk, doe het alsjeblieft niet na, ook al gaat het hier goed, het ziet er levensgevaarlijk uit. Kijk eventjes mee hoe deze dwazen met een oud bmwtje piroetjes draaien op een parking terwijl een van de inzittende ook nog eens op de motorkap gaat staan. Burning rubber, Dont try this at Home!

IDIOTEN DOEN DRIFTENRELLEN IN ROTTERDAM
RELLEN IN ROTTERDAM
Gisteravond was het hevig mis in Rotterdam waar de politie zelfs een paar keer in de lucht moest schieten om de menigte van zich af te houden. Zo rond 22.00 was het afgelopen met de pret en keerde de menigte zich tegen de politie, gelukkig raakte er niemand gewond bij de schermutselingen. De jongens van Whiteline waren er voor ons bij en hebben de beelden!

RELLEN IN ROTTERDAM

AUTO TUNE - OBAMA EDITION
Tijdje terug hadden weer hier al wat filmpjes met Auto tune the News wat ik persoonlijk nogal grappig vond en waarvan ik de mp3 van deeltje nummero 3 gewoon op m'n ipod heb staan. Vandaag meer van dat al speelt er vandaag vooral 1 persoon de hoofrol in dit deel, die persoon is President Obama.

AUTO TUNE - OBAMA EDITIONCAUGHT JERKING IN THE CAR
CAUGHT JERKING IN THE CAR
Afentoe heb je van die dagen dat je zo geilig bent als 100.000 man, je zal zien dat er net op dat soort dagen geen vrouw voorhanden is dus moet je het 'heft' maar in eigen handen nemen. Deze gast kon niet wachten tot hij thuis was en begint er in de auto alvast mee, jammer dat z'n zonnedak openstond. BUSTED!

CAUGHT JERKING IN THE CARGAMETIME 687
GAMETIME 687
Vandaag in de gametime wederom een spel waarbij je allerlei mensen moet afknallen in dit Modern Sniper. Een scherpschutter ben je dus en je moet de aangewezen targets proberen te raken. Valt niet echt mee volgens mij, dus wie komt er het verst laat het eventjes weten in de comments.

GAMETIME 687

CHRISTINA ON ICE
Je kan zeggen over deze babe wat je wilt. Bijvoorbeeld dat ze een beetje hangers heeft. Maar toch zou ik er niet aan twijfelen om haar te doen. Hier loopt ze lekker te kliederen met ijs. Deze babe is heet.

CHRISTINA ON ICE
EMBER STRIPT voor de WEBCAM
Deze blonde stoot zit ook lekker achter de webcam te chatten en stript ook nog fijntjes voor de cam. Dat mag ze van mij zeker vaker doen, want ze heeft 2 erg mooie borsten. Eigenlijk is het een perfect plaatje al is ze voor mij ietwat aan de oudere kant.

EMBER STRIPT voor de WEBCAMBELGEN + VOETBAL = FAIL
BELGEN + VOETBAL = FAIL
Het is niet vervelend bedoeld voor onze vlaamse bezoekers dat toch vooral niet, maar kijk nou eens eventjes naar deze beelden bij de wedstrijd Katelijne - Eendracht Zoersel twee clubs uit Belgie. De keeper van Zoersel gooit de bal uit na een blessure waarna tegenstander Katelijne de bal snel ingooit en scoort. Er moest de nodige politie aan te pas komen om de boel te kalmeren. Only in Belgie! [via]

BELGEN + VOETBAL = FAILSORCERERS APPRENTICE / FERRARI CRASH
SORCERERS APPRENTICE / FERRARI CRASH
Het leven van een stuntman gaat niet over rozen. Tijdens de opname van de nieuwe film met Nicolas Cage 'The Sorcerer's Apprentice' op Times Square New York City, verloor de stuntman de macht over het stuur van een Ferrari F430 op het gladde wegdek tijdens een wilde achtervolgings scéne. Hier de aftermath..

SORCERERS APPRENTICE FERRARI CRASHSUPER MARIO vs PRINCESS
SUPER MARIO vs PRINCESS
Super Mario kent iedereen zo'n beetje wel, of je moet 80 zijn en geen kleinkinderen hebben. In deze clip zien we dat Mario de princes gered heeft en het gesprek dat daarna plaats vind. Beetje jammer dat ze dit uit het originele spel geknipt hebben maar gelukkig hadden we deze beelden nog ergens rondslingeren.

SUPER MARIO vs PRINCESSPIZZABABE ASHLYN
PIZZABABE ASHLYN LETIZZIA
We gaan weer over naar de Pizzababe van de dag en ook vandaag is dat gewoon weer een babe om U tegen te zeggen. We hadden al eens wat vaker van deze Ashlyn Letizzia gepost en dat kan je hier nog eens terug kijken. Vandaag een gloednieuwe gallerie dus van deze babe die echt té mooi is..

PIZZABABE ASHLYNGAME OVER
GAME OVER
Als je wordt geboren in Afrika dan speel je als kind niet met een voetbal of crossfiets maar krijg je op 8 jarige leeftijd maar zo een AK-47 in de handen gedrukt. Stoer natuurlijk, want wij speelde vroeger ook wel een soldaatje. Alleen gaat het er in Afrika toch iets anders aan toe, mooie commercial.

GAME OVERDOUTZEN KROES bij TANTE ES
DOUTZEN KROES bij TANTE ES
Een vast onderdeel van de show Rayman is Laat is wanneer er een gast op de koffie komt bij Tante Es. Deze keer was dat het altijd mooie NL topmodel Doutzen Kroes die we vanaf zo'n beetje dag 1 van haar carriere hier gevolgd hebben op TLP. Ik kan niet zeggen dat het moddelwerk slecht voor dr is geweest, ze ziet er mooier dan ooit uit.

DOUTZEN KROEG bij TANTE ESLIFTEN IN IRAN
LIFTEN IN IRAN
Wannneer je dit soort beelden ziet uit Iran dan vraag je je eigenlijk af wat een land als Iran moet doen met technologie om de modernste wapens te maken terwijl het er binnenslands zo aan toe gaat. En dan te bedenken dat Iran een van de landen is met de grootste oliereserves. Kijk eventjes mee hoe het liften in dit achtergestelde land gaat.

LIFTEN IN IRANCOOL / NOT COOL
COOL / NOT COOL
Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel wat meer had verwacht van President Obama, sinds zijn aantreden lijkt er eigenlijk nog maar bar weinig veranderd te zijn in de buitenlandse politiek van Amerika. Een ding is dan wel weer waar hij is een stuk cooler dan zijn voorganger George W.

COOL / NOT COOLWANNABE EMINEM
WANNABE EMINEM
Ik weet niet van wie dit nummer is want deze gast doet zich voor als Eminem himself. Het nummer vind ik super relax dus als iemand weet wie het is, graag eventjes in de comments droppen. Het zou ook nog featuring Dre zijn, dus wie o wie vertelt mij eventjes wie het WEL is ?

WANNABE EMINEMGAMETIME 686
GAMETIME 686
In de gametime vandaag een bloedig spel althans de naam, BloodFire doet dat een beetje vermoeden. Bedoeling is dus om als 'n verdekt opgestelde sluipschutter de inkomende vijandelijke soldaten neer te schieten en dat zo lang mogelijk vol te houden. Game on!

GAMETIME 686BUSTY ALLI [AGAIN]
BUSTY ALLI
De tieten van Busty Alli zijn erg lekker. Dat zul je waarschijnlijk al weten als je vaker tlpizza bezoekt. Voor diegene die dat nog niet wisten moeten dan maar heel snel dit filmpje gaan checken waar Alli weer uit de kleren gaat. Hier meer van Busty Alli

BUSTY ALLISMOORVERLIEFD
SMOORVERLIEFD
Een beetje Golddigger probeert haar tegenprestaties natuurlijk tot het minimum te beperken. Vooral als je geliefde geldschieter niet meer één van de jongste is. Deze dame heeft dat goed begrepen en grijpt al op haar huwelijksnacht de eerste de beste kans om definitief af te rekenen. Maar helaas voor haar zal dat nog wel even duren.

SMOORVERLIEFDGINO PIETERMAAI
GINO PIETERMAAI
Wie zegt U ?! Ja, ik moest het zelf eventjes opzoeken maar deze Gino "Graapje" Pietermaai is dus een alter ego van rapper Fresku oftwel de Eindhovense Antiliaan Roy Michael Reymound. Erg grappige act van deze Fresku die onder contract staat bij het Nederlandse platenlabel TopNotch. Vandaag een studiosessie met dit enfant terrible.

GINO PIETERMAAI

STRIPPING IN NEW YORK CITY
STRIPPING IN NEW YORK CITY
Deze Matt & Kim hebben een nieuwe plaat gemaakt die best leuk is om te luisteren, het is echt zo'n plaat die je een paar keer gehoord moet hebben wil je er wat aan vinden. Misschien dat ze er daarom een clip bijgedaan hebben waar je ze strippend door New York City ziet lopen met als eindbestemming Time Square. De politie was niet zo heel erg blij met deze actie!

STRIPPING IN NEW YORK CITYMARRI MORRISON FOTOSHOOT
Marri Morrrison is een blonde stoot die vaak naakt voor de camera staat te poseren. Hier kan je even hoogtepunten van een aantal clip nog eens terugzien, en als ik dit zo bekijk dan ga ik toch maar eens 'n cursus fotografie volgen.

MARRI MORRISON FOTOSHOOTPIZZABABE ALANNA
PIZZABABE ALANNA
Een nieuw begin van de week en dat betekent dus ook automatisch een nieuwe reeks met Pizzababes die we toevoegen aan onze inmiddels inmens grote Pizzababe Archief! Vandaag valt de eer aan deze Alanna Hensley ten deel die met haar opper natuurlijke lichaam mij gewoon kan krijgen. Laat eventjes weten in de comments of ratings wat je ervan vindt.

PIZZABABE ALANNADRUNK GIRLS = NO FUN
DRUNK GIRLS = NO FUN
Ze zeggen weleens een dronken vrouw is een engel in bed maar dan moet die bewuste vrouw niet helemaal wasted zijn en als een blok in slaap vallen. In deze gallerie een aantal van die engeltjes dus waar je weinig meer aan hebt. Ja ach, je kan er nog leuke fotos van maken.

DRUNK GIRLS = NO FUNBREAKDANCE FAIL
BREAKDANCE FAIL
Breakdancen en Electric boogie bestaat al wel een tijdje maar blijkt nog steeds erg populair bij hele bevolkingsgroepen. In NL wat minder heb ik het idee maar in Azie bijvoorbeeld krijgt het langzamerhand ook een voetje aan de grond. Deze twee gasten hadden nog erg wel hard geoefend op hun act, maar toch gaat er iets mis.

BREAKDANCE FAILBRITAIN'S GOT TALENT [RECAP]
BRITAIN'S GOT TALENT [RECAP]
Terwijl wij hier de X-factor moeten kijken met Gordon in de jury hebben ze in Engeland de wonderschone Amanda Holden die er elke seizoen mooier uit lijkt te zien. Inmiddels kwam er in de eerste 4 uitzendingen al een Susan Boyle voorbij en nog meer aanstormend talent, in deze 4 delen een samenvatting van de 4 aflevering die totnutoe uitgezonden zijn.

BRITAIN'S GOT TALENT [RECAP]BIRDHOUSE 3000
BIRDHOUSE 3000
Deze softdrink van Britvic, Robinsons juicedrink ken ik eigenlijk niet in NL maar het merk Britvic kende ik eigenlijk wel. Ik heb het al tijden niet meer gezien in de NL winkelschappen maar toch gaat er ergens een belletje rinkelen. Wat deze vogel of dit ultramoderne vogelhuisje met dat drankje vandoen heeft weet niemand, wel leuk gemaakt.

BIRDHOUSE 3000GAMETIME 686
GAMETIME 686
Vandaag een simpel spelletje, je hebt namelijk het commando over een tank in dit Tank Attack en er komen allerlei vijanden vanuit alle hoeken en gaten op je af. Schiet te kapot met de muis en er zitten nog wat leuke dingetjes in deze game. Wie zet er alvast een highscore neer ?

GAMETIME 686

SMOKING HOT CHICK in the WATER
SMOKING HOT CHICK in the WATER
Ik ben vandaag voor de 2e keer wezen zwemmen dit jaar en ik moet zeggen het valt me echt helemaal niet tegen. Toch wel verstandig als de enige beweging die je hebt van de slaapkamer naar de pc en van de pc naar het koffieapparaat is. Waar deze dame in het water gaat weet ik zo niet, maar lijkt me wel een goeie motivatie om van die luie bank aftekomen.

SMOKING HOT CHICK in the WATERSHAKE THAT BOOTY
SHAKE THAT BOOTY
Natuurlijk was de uitvinding van het wiel een grote doorbraak in de geschiedenis van de mens maar de uitvinding van de webcam was dat ook voor het internet. Talloze dames in net zoveel filmpjes die ons al jaren verblijden met hun kunsten voor de webcam, wat ik persoonlijk altijd leuk vind om te kijken zijn dit soort dames die wat lopen te draaien met hun kont.

SHAKE THAT BOOTY

STREAKER REWIND
STREAKER REWIND
Met enige regelmaat zien we plotsklaps streakers op sportvelden opduiken en dan niet eens alleen maar tijdens het voetbal. Het hoe of waarom iemand tot zo'n daad komt heb ik me eigenlijk altijd al een beetje afgevraagd, de volgende clip maakt een hoop duidelijk!

STREAKER REWINDSUMMERLICIOUS BADCHIX
SUMMER BADCHIX
Ik heb eigenlijk nooit zo begrepen waarom een chick slecht zou moeten zijn als ze er halfnaakt bij loopt, dat noem ik nou juist een goeie chick. Misschien is dat anders als het je eigen vrouw is die daar zo rondstruint ?! Nou vieren Badchix ook vakantie en daarom hebben we een aantal van die dames vandaag in gallerie vorm.

SUMMER BADCHIX

GLORY PONGSHOTS
GLORY PONGSHOTS
Ik weet niet precies hoeveel shots er nodig zijn geweest om het volgende filmpje te maken maar zoals gewoonlijk in dit soort clips zullen dat er wel weer heel erg veel geweest zijn. Neemt niet weg dat het verder een leuk filmpje is en ook al is het zovaak mis gegaan wanneer het dan toch lukt is dat toch mooi om te zien.

GLORY PONGSHOTSWIE VAN DE DRIE
Sweetie C. Katie Fey Laura Lee
Sweetie C. | Katie Fey | Laura Lee
TIESTO @ MUSEUMPLEIN 538 [30/04/2009]
TIESTO @ MUSEUMPLEIN 538 [30/04/2009]
Soow mensen de livesetjes konden jullie al meteen afgelopen vrijdag downloaden en vandaag hebben we ook nog een 10 minuten durende intro van het optreden op het 538 museumplein koniniginnedag 2009 van Tiesto voor jullie. De outtro zit er ook nog bij maar die duurt ietsje korter. Het klinkt allemaal weer erg lekker, dus check!

TIESTO @ MUSEUMPLEIN 538 [30/04/2009]TOTALLY WASTED
TOTALLY WASTED
Vandaag is het een rustdag en morgen staan overal de bandjes weer opgesteld om ons onder het genot van een biertje te trakteren op het bevrijdingsfeest / dodenherdenking gebeuren. En dat we nog eventjes bij moeten komen van de afgelopen dagen zien we ook aan deze Ian die nog helemaal de weg kwijt is. Proost!

TOTALLY WASTED

BAD DOGGY
BAD DOGGY
Je kan het een hond natuurlijk niet kwalijk nemen dat hij zich zo gedraagt waarneer die geilig is. Je kan het wel je buurvrouw kwalijk nemen die alles filmt en het filmpje vervolgens op het internet pleurt. En bedankt!

BAD DOGGYANIMATIE AANSLAG KONINGINNEDAG 2009
ANIMATIE AANSLAG KONINGINNEDAG 2009
We zijn inmiddels 3 dagen verder en de meeste van ons zijn onderhand een beetje bekomen van de schrik die de Huissenaar Kars T. op koninginnedag dit jaar teweeg bracht door een aanslag op onze geliefde Bea te plegen. De eerste zieke filmpjes zijn ook al gemaakt door wannabee lolbroeken, daar doen we niet aan mee. Wel een animatie hoe het allemaal kon gebeuren.

ANIMATIE AANSLAG KONINGINNEDAG 2009DAN MAGNESS kan HOOGHOUDEN
DAN MAGNESS kan HOOGHOUDEN
Deze Dan Magness is zeker geen onbekende voor de mensen onder ons die van records houden of die wat vaker het Guiness book of Records ter hand nemen. Eerder brak hij al het record voor de meeste Face rolls en Schoulder rolls vandaag gaat hij hooghouden en vertelt ons een aantal van zijn trucs.

DAN MAGNESS kan HOOGHOUDENPUKE IN MY MOUTH
PUKE IN MY MOUTH
Na Jizz in my Pants en I am on a Boat hebben we vandaag wat dames die op de muziek van Jizz in my Pant een nieuwe tekst hebben geschreven. Het schijnt in Japan zelfs populair te zijn om te overgeven tijdens sex al gaat dat voor mij toch echt een paar stappen te ver. Vandaag dus een liedje over dit fenomeen.

PUKE IN MY MOUTHGAMETIME 685
GAMETIME 685
Zondag alweer vandaag dat betekent de laatste loodjes voor een aantal voetbal clubs maar ook dat we weer een spelletje hebben. Dit keer iets Russisch zo te zien en het is hier de bedoeling om iemand weg te slaan net zoals met die penquins. Dit keer geen dieren maar een Amerikaan, ik kwam tot Cuba, wie komt er verder ? Game on!

GAMETIME 685CARMEN STRIPS
carmen strips
Dit is Carmen die ook filmpjes maakt voor camwithher. Maar zelf maakt ze ook filmpjes waar ze wat meer laat zien. Check hier hoe ze lekker stript totdat ze niets meer aanheeft. Ga maar lekker genieten van Carmen.

CARMEN STRIPS

ASTA WORDT WAKKER
ASTA WORDT WAKKER
Normaal gesproken zien lekkere babes er in de ochtend ook een beetje verlept uit. Ik zou willen dat ik voortaan naast een babe als Asta wakker word. Deze babe ziet er namelijk erg geil uit in het volgende filmpje. Check it out!

ASTA WORDT WAKKER

STELLA ARTOIS goes USA
STELLA ARTOIS goes USA
Er zijn bepaalde merken bier vooral Belgische bier waar ik als echte Heineken drinker m'n neus voor ophaal. Zo vind ik persoonlijk het bier van Stella Artois echt niet te zuipen en vergelijkbaar met het Aldi biermerk Schultenbrau. Het zal aan mij liggen maar smaken verschillen nu eenmaal, in de USA heet Stella schijnbaar Golden Shower Ale.

STELLA ARTOIS goes USAINFLUENZA SOCCER
INFLUENZA SOCCER
In Mexico is patient 0 te vinden als het gaat om de varkensgriep die nu pandenomische vormen aan neemt. Je kan dus rustig stellen dat daar de varkensgriep ontstaan is. Als er tijdens een voetbalwedstrijd een speler de rode kaart krijgt zorgt hij er nog eventjes voor dat zijn tegenstander besmet wordt met dit virus. Te erg!

INFLUENZA SOCCERFIRE ALARM JAMSESSION
FIRE ALARM JAMSESSION
Vroeger had je de Marlboro Classics jamsessies, maar dat is eigenlijk al wel weer een tijdje geleden. Lekker relaxed met een biertje in de hand luisteren naar wat aanstormend talent zoal wist te presteren. Deze gasten doet het gewoon lekker thuis en hebben wel een erg vreemde sound in hun plaat verwerkt.

FIRE ALARM JAMSESSIONBEACH GIRLS GALORE
BEACH GIRLS GALORE
Ik ben vanmorgen weer lekker wezen zwemmen en ik kom toch al tot een baantje of 15 voordat Pamela het water in moet duiken met een zuurstoffles op de rug en mij aan de kant hijst. Er waren nog niet zo heel veel babes te bekennen maar gelukkig stond er nog een fijn filmpje met strand dames bij onze buurtjes.

BEACH GIRLS GALORE

WIE VAN DE DRIE
Diana Liz Honey Nastia
Diana | Liz | Nastia
LEON VAN DER ZANDEN
LEON VAN DER ZANDEN
Ik moest eventjes opzoeken wie deze Leon van der Zanden nu precies ook alweer was, maar Leon van der Zanden geboren te Helmond is dus een Nederlands cabaretier en presentator. Om ook het weekend in te gaan met een lach hebben de whiteliners een aantal grappige stukjes cabaret van deze Leon bij elkaar gezocht.

LEON VAN DER ZANDEN

THE INVISIBLE CAR
THE INVISIBLE CAR
Altijd al een onzichtbare auto willen hebben of ben jij zo iemand die de auto ergens parkeert en daarna vergeet waar die ook al weer stond. Sarah Watson sprayde deze Skoda Fabia in een soort van camouflage achtige kleuren zo dat de auto bijna onzichtbaar is wanneer die geparkeert staat op deze parkeerplaats. Leuk gedaan!

THE INVISIBLE CARVALLEN & OPSTAAN
VALLEN & OPSTAAN
Leren gaat niet zonder vallen. Daarom is vallen én weer opstaan zo belangrijk. Deze gast op een bmx fietsje heeft die les echt ter harte genomen en ik moet zeggen dat je daar alleen maar respect voor kan hebben want hij valt niet bepaald zachtjes. Kijk eventjes mee!

VALLEN & OPSTAANTHE LOSER ACADEMY
THE LOSER ACADEMY
Deze Luizer, wat je dus uitspreek als loser, Academy is speciaal opgericht voor mannen die maar niet aan de vrouw kunenn komen en een vrouw al helemaal niet zo ver kan krijgen om zijn edele delen eens vast te pakken. In een paar simpele lessen zou het mogelijk moeten zijn dat ook de ergste loser succes heeft.

THE LOSER ACADEMYTARANTINO MIXTAPE
TARANTINO MIXTAPE
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit zo een grote fan ben geweest van Quentin Tarantino, ok hij heeft wel een paar goeie films op zijn naam staan, maar mij ook teveel super vage. Vandaag zien we allerlei werk van hem voorbij komen in een grappige mashup mixtape.

TARANTINO MIXTAPEPAINTBALL vs KNIFE
PAINTBALL vs KNIFE
Veel mensen hebben een bijbaantje op de zaterdagmiddag dit om elke maand toch nog wat extra centjes over te houden om wat leuks mee te doen. Natuurlijk zijn er ook mensen die zich op zo'n zaterdag vervelen en besluiten om hun vrienden te gaan pesten, of dat slim is omdat te doen bij iemand die een mes bij zich draagt is de vraag.

PAINTBALL vs KNIFEGAMETIME 684
GAMETIME 684
Vroeg naar bed en laat uit bed, de jaartjes gaan toch wel tellen wanneer je nog tot 5 uur snachts staat te springen ergens in een vage discotheek. Tijd dus voor een spelletje om eventjes wakker bij te worden samen met een bakkie pleur, vandaag gaan we Bloony Wheel spelen. Genoeg levels dus om je eventjes te vermaken.

GAMETIME 684

VROEG NAAR BED
VROEG NAAR BED
Zo brak als een haring dat wordt je van al dat gezuip en gefeest op dagen zoals koninginnedag en binnekort hemelvaart. Ik sprak Ruben vanmiddag nog eventjes en die was er al niet veel beter aan toe. Vanavond daarom maar eens vroeg naar bed en zeg nou zelf, met dat in je bed wil je er ook meteen nooit meer uit komen toch ?

VROEG NAAR BEDULTIMATE SPRINGBREAK CONTEST
ULTIMATE SPRINGBREAK CONTEST
Het is weer vrijdag en dat betekent automatisch dat we weer aandacht besteden aan onze Springbreak Friday voornemen om elke vrijdag iets van Springbreak te posten. Omdat het gister toch een beetje een trieste dag was en ik jullie graag blij het weekend in zie gaan heb ik vandaag voor jullie maar liefst 3 hete Springbreak filmpjes.

ULTIMATE SPRINGBREAK CONTESTSLOW LORIS SONYA
SLOW LORIS SONYA
Vorige week stond ineens overal op het internet een filmpje met een slow loris waar ik eigenlijk geen nederlandse benaming voor weet, wie helpt? In dat filmpje werd het beestje gekietelt en je zag het diertje gewoon zichtbaar genieten. Vandaag is het voedertijd en ook dat ziet er allemaal weer erg schattig uit.

SLOW LORIS SONYANAIL GUN PRANK
NAIL GUN PRANK
Een spijkerpistool wordt gebruikt in de houtbewerking en constructie om spijkers in werkstukken aan elkaar vast te schieten. Er bestaan kleine tot grote formaten van het toestel en de nagels die erin passen en ze werken meestal op luchtdruk. Wanneer je samen met een maat in de bouw werkt dan willen de geintjes onder elkaar nog al eens uit de hand lopen.

NAIL GUN PRANKPIZZABABE BRITTANY
PIZZABABE BRITTANY
Te groot, te klein, te dun, te dik, te veel plakplaatjes, te weinig plakplaatjes we hebben het allemaal weer kunnen horen en lezen de afgelopen weken in de comments van de Pizzababes. Vandaag maken we daar es een einde aan want we gaan namelijk kijken naar een super strak, echte tieten hebbende blondine met de naam Brittany Taylor. Kijk eventjes mee!

PIZZABABE BRITTANYCORIN RIGGS als PLAYMATE
CORIN RIGGS
Na een paar dagen achter elkaar iedere dag vol op bier drinken, ben ik een beetje ziek geworden. Ik ga dadelijk weer met koppijn terug in me bed liggen. Hier zie je Corin Riggs die stript voor Playboy.

CORIN RIGGS als PLAYMATECRUCIFICTION FAIL
CRUCIFICTION FAIL
Zo'n 2000 jaar geleden om precies te zijn 1976 jaar geleden, als ik goed gerekend heb, werd er ene Jesus aan het kruis gehangen die vervolgens stierf en de allereerste martelaar uit de geschiedenis werd. Tijdens feesten als pasen wordt dit ritueel weleens nagespeelt en dan pas blijkt dat dat kruisigen nog helemaal niet zo gemakkelijk is.

CRUCIFICTION FAILENGLAND vs GERMANY
ENGLAND vs GERMANY
Er kunnen maar weinig auto programma's tippen aan het Engelse auto programma Top Gear. Toch proberen de duitsers het met D Motor en wat is er dan leuker dan een wedstrijdje tussen deze 2 programma's. Uiteraard een super uitzending weer, en ik heb voor jullie de Engelse uitzending van Top Gear maar ook de duitse van D Motor. Kijk dat is leuk als je tenminste duits kan verstaan!

ENGLAND vs GERMANYQUEENSDAY ATTACK 2009
QUEENSDAY ATTACK 2009
Het was me gisteren het dagje wel zeg, net een beetje bekomen van de koninginnenacht werd ik gister opgeschrikt door dramatische televisiebeelden waarin te zien was hoe onze geliefde koningin Beatrix haar bustour door Apeldoorn maakte toen erineens een auto door alle omheiningen heen brak en een poging deed om de bus van onze vorstin te raken. Te erg voor woorden allemaal natuurlijk hier nog eens de beelden.

QUEENSDAY ATTACK 2009KONINGINNEDAG 2009 [LIVESETS]
KONINGINNEDAG 2009 [LIVESETS]
Ondanks dat er gisteren in een hoop plaatsen de festiviteiten werden afgelast vanwege één dwaas die volgens de laatste berichten zelf ook overleden is en daarmee ook nog 5 anderen meesleurde zijn er toch nog wat livesetjes te downloaden van onder andere Tiesto op het museumplein die te beluisteren was op Radio 538.

KONINGINNEDAG 2009 [LIVESETS]KLOTE TAZER
KLOTE TAZER
Met een tazer kan je hele vreemde dingen doen en misschien is het wel verstandig om helemaal geen weddenschappen aftesluiten wanneer er zo'n apparaat voorhaande is. Deze gast verloor zojuist een weddenschap en moet als tegenprestatie zijn ballen onder stroom zetten. Hij liever als ik!

KLOTE TAZERRENAULT VANS
RENAULT VANS
Van Mercedes is wel bekend dat ze het klokje rondrijden maar van een Frans merk als Renault ben ik daar nog niet zo zeker van. Neemt niet weg dat dit verder gewoon een toffe commercial is met een melkboer die eventjes zijn vrachtwagentje uit het jaar 0 komt inleveren voor een grote beurt.

RENAULT VANSGAMETIME 683
GAMETIME 683
Ik weet niet of het nu aan mij ligt of gewoon aan het spel van vandaag maar ik kom met dit Chinese bubble spelletje toch wel aardig ver moet ik zeggen. Zaak is dus om kleurtjes bij elkaar te krijgen en te zorgen op een soortement van tetris achtige wijze dat de stapel niet het dak raakt. Game on!

GAMETIME 683