Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand January 2009

CALIA
CALIA
Ook al zijn de borsten van deze babe niet zo groot, ze zien er wel erg lekker uit. Je kan genieten van deze latina genaamd Calia. Er is gelijk een compilatie van gemaakt, dus ga maar even snel kijken.

CALIA

SASHA NURSE
SASHA NURSE
Vanavond begint de carnaval al in Noord-Brabant. Daar gaat het natuurlijk alleen maar om het bier zuipen. Maar goed, op deze zaterdag kan je gaan kijken naar Sasha als zuster voordat je uitgaat. Die mag mij wel verzorgen als ik te veel gezopen heb.

SASHA

DIRTY GIRLS
DIRTY GIRLS
Het is weer zaterdagavond ik doe het vanavond eens rustig aan want ik voel de alcohol van de rest van de week nog in mijn buik borrelen. Ik had een paar leuke dvdtjes dus ik ga me prima vermaken, Ruben komt straks nog eventjes binnen als het goed is om nog wat leuke dames te zetten in filmvorm hier nog een gallerie met allerlei vieze dames.. Bah!

DIRTY GIRLS

EXTREME SPORTS CRASHES
EXTREME SPORTS CRASHES
Als je aan extreme sport doet dan moet je ook niet raar opkijken als dat ook es een keertje extreem fout gaat. Nou is er hedentendage best goed matriaal dus daar hoeft het niet aan te liggen, wel aan de snelheid. Kijk eventjes mee naar deze compilatie van een minuut of 4.

EXTREME SPORTS CRASHESBIERTJE ?
BIERTJE ?
Tijdens het Preakness festival is het gewoonte dat een aantal gasten een zelfbedachte toiletrun doen. Dit betekent dus precies wat er staat je rent over een aantal wc units heen die midden in het publiek staan. Om het toch nog een klein beetje moeilijk te maken gaan we met blikjes bier gooien.. Das leuk!

BIERTJE ?TRAVIS PASTRANA
TRAVIS PASTRANA
De 25 jarige Travis Pastrana is echt een daredevil en dan vooral op voertuigen met 2 wielen en een motor. Maar ook met normaal kinder speelgoed kan deze Travis Pastrana goed uit de voeten. Onze zatte buurman volgt Travis al een tijdje en hier is de laatste clip van deze jackass op wielen.

TRAVIS PASTRANA

Bonus : Hier meer Travis Pastrana, incl Nitro Circus 4 [compleet!]

WIE VAN DE DRIE
Breanne Aria Eva
Breanne | Aria | Eva
THREESOME
Sex sells en dat weten ze als geen ander bij kledingmerken, trek een lekkere babe een strakke spijkerbroek aan en je zit gebakken met je kledinglijn zoals Levi's ooit eens bewees bij de herinvoering van de 501. Vandaag doet Calvin Klein jeans het nog eventjes dunnetjes over alleen veranderen de tijden dus kan het wat heter al werd deze commercial in de USA natuurlijk verboden.

THREESOMECRICKET vs TENNIS
CRICKET vs TENNIS
Een beetje een onbekende sport dat Cricket hier in NL. En dat terwijl het toch al een sport is die al eeuwen beoefend wordt en oorspronkelijk z'n komt uit Groot Brittanie. Deze 2 aussies Pat Rafter en Michael Clarke staan tegenover elkaar op een tennisbaan, de een met een racket de ander met een bat.

CRICKET vs TENNISZO DIE IS LENIG
ZO DIE IS LENIG
Hadden we net al de kunstjes van een paar voetballers gezien, we gaan meteen eventjes door met deze gast die echt super lenig is ofzo. Elastieke Gerrit zou ik 'm bijna willen noemen. Mja, hoe je het ook wilt noemen, gymnastiek of breakdancen, ik vind het er maar freaky uitzien.

ZO DIE IS LENIGFREESTYLE SOCCER SHOWDOWN 2009
FREESTYLE SOCCER SHOWDOWN 2009
Afgelopen 24 januari was er het NK freestyle football georganiseerd door Soufiane Touzani een van de betere straatvoetballers van NL waar ook nog wel hier en daar filmpjes van te vinden zijn hier op TLP. Vandaag beelden van de NK met o.a. Sean en Jermaine Vanenburg.

FREESTYLE SOCCER SHOWDOWN 2009


WHAT YOU GONNA DO, HOLLAND
WHAT YOU GONNA DO, HOLLAND
Sinds dat Al Gore de film Inconvenient Truth heeft gemaakt zijn er sommige mensen stellig overtuigd dat NL eens helemaal zal onderlopen door de stijgende zeespigel. Nou maken wij ons verlopig helemaal niet druk want we zijn niet voor niets de beste dijkenbouwers in de wereld. Hier een paar duitsers die ons uitlachen, schande...

WHAT YOU GONNA DO, HOLLANDGAMETIME 594
GAMETIME 594
Vandaag in de gametime ben je een one man army die als een soort van Rambo hele legers moet verslaan. Ik heb het zelf nog niet kunnen spelen maar dat ga ik zo zeker eventjes doen. Wie zet er alvast een highscore to beat neer ?

GAMETIME 594KORI KOETHER
KORI KOETHER
Er komen voortdurend babes voor een plekkie in de Playboy mansion solliciteren. Deze Kori Koether is aangenomen door haar strakke lichaam en knappe koppie. We kijken natuurlijk naar haar in HQ.

KORI KOETHER

BOXING TITTIES
BOXING TITTIES
Vreemd, ik had persoonlijk nog nooit van deze sport gehoord maar ik stel meteen maar voor om hier een officiele sport en misschien wel een olympische sport van te maken. Twee dames gaan de ring in met ontbloot bovenlijf en boxen met hun tieten tegen de ander aan. FUN!

BOXING TITTIES

THE HEIST
THE HEIST
Konden we vandeweek al kijken naar de Coca cola commercial Avatar die vooral gedurende de Superbowl 2009 te zien zal zijn. Dit animatie kunstwerkje "The Heist" hoorde daar ook nog bij eigenlijk. Naja. ik hoef denk ik niet al te veel te zeggen alleen dat het weer een top filmpje is geworden.

THE HEISTLINKDUMP VRIJDAG #2
LINKDUMP VRIJDAG
Vorige week hadden we de eerste linkdump vrijdag en vandaag dus de tweede. Het was een beetje rustig met de tip aanvoer maar dat mag de pret niet drukken, staat jouw tip er deze week niet bij, dan is er altijd nog een volgende week.

LINKDUMP VRIJDAGPIZZABABE JULIANA
PIZZABABE JULIANA
Gisteren ben ik dus de hele dag in Maastricht geweest op een horeca beurs, zelfs Robbie Smaakpolitie ben ik daar nog tegengekomen wat natuurlijk echt niet kon. De Pizzababe van vandaag is echt een lekker wild meisje, met wilde krullen en een heerlijk lichaam. Ik was haar nog niet eerder tegengekomen deze Juliana Reed.

PIZZABABE JULIANASASHA
SASHA
De afgelopen maand heb je kunnen genieten van een hoop filmpjes van Sasha. We kijken nu even terug naar het fimpje waarmee zij als het ware ''doorbrak''. Dit filmpje bleek iedereen wel mooi te vinden, dus kreeg ze haar eigen website. Meer?

SASHA

WAK SCHAATSEN
WAK SCHAATSEN
Echt bij elk weerbericht die we deze week konden horen werd gewaarschuwd om vooral nog niet het ijs op te gaan omdat het ijs daar nog niet stevig genoeg voor zou zijn. Helaas zijn er altijd mensen die dit soort goede adviezen in de wind slaan, neem nou deze gast die in totaal zo'n 10x door het ijs zakt, en dat in 4 minuten. Toch knap!

WAK SCHAATSEN

THE GREAT ESCAPE FAIL
THE GREAT ESCAPE FAIL
Deze 2 ontsnapte gevangen denken iedereen te slim af te zijn maar hebben niet door dat ze nog steeds gehandboeid zijn wanneer ze langs een paaltje lopen. Zo te zien maken ze echt een smakkert en ja dan je natuurlijk geowned door je echte dommigheid. Het gebeurde allemaal in New Zealand.

THE GREAT ESCAPE FAILLAKE JUMP FAIL
LAKE JUMP FAIL
Er gaat een hoop verkeerd vandaag zo te zien, alweer een filmpje waarin iets niet helemaal zo afloopt als van te voren gehoopt was. Deze gast op een bmx fietsje was van plan om via een schans een meer in te jumpen, toch pijnlijk...

LAKE JUMP FAILKITTEN JUMPS & FAILS
KITTEN JUMPS & FAILS
Jonge katten zijn best grappig ze moeten alles nog zelf ondervinden en dat gaat inden beginne nog weleens verkeerd. Checken we eventjes deze kitten die dacht dat de afstand die het moest overbruggen toch iets dichterbij was dan uiteindelijk het geval is.

KITTEN JUMPS & FAILSHARDROCK FAIL
HARDROCK FAIL
Ik ben niet zo van de rock maar zo heel afentoe komt er een plaat voorbij die ik best kan waarderen. Een beetje rockgroep heeft natuurlijk ook een stoere clip het liefst met wat wild heen en weer gespring of iets dat breekt. Nou breekt er wel iets in deze clip alleen kan dit toch niet de bedoeling zijn.

HARDROCK FAILGAMETIME 593
GAMETIME 593
In deze game is het de bedoeling om tanks te vernietigen. Best simpel al is voor mij vandaag niets simpel want ik heb me een kater over gehouden aan een nachtje stappen gisteren bah bah. Naja, game on!

GAMETIME 593SUNG HI LEE
SUNG HI LEE
Ik hou wel van een stukje fruit. Na al die vette pizza's is een stuk fruit immers van levensbelang. Deze babe denkt daar waarschijnlijk hetzelfde over. Want deze Aziatische Sung Hi Lee ligt lekker op Hawaii te genieten tussen al het fruit.

SUNG HI LEE

ERICA CAMPBELL
ERICA CAMPBELL
Ja, ik heb hier weer een lekker filmpje van Erica Campbell voor jullie. Bijna al haar mooie filmpjes staan al op TLP en er komen er misschien nog meer bij. Hier speelt ze als pin-up girl.

ERICA CAMPBELL


DEVI EMERSON
DEVI EMERSON
De volgende babe doet niet heel veel in het filmpje, maar dat vind ik eigenlijk niet zo erg. Ze verteld wat over een aantal neuk-machines die ze heeft uitgeprobeerd. Geheel zonder kleren natuurlijk

DEVI EMERSON

PEDIGREE
PEDIGREE
Ik kende eigenlijk alleen maar reclames van Pedigree met een hond in de hoofdrol maar dat is hier toch helemaal niet het geval. We zien allemaal vreemde huisdieren van struisvogels tot een neushoorn en er zijn ook nog wat filmpjes van behind the scenes. Erg mooi gemaakt op een beetje jumanji achtige wijze.

PEDIGREE

ASS SHAKERS
ASS SHAKERS
Vanaf volgende week gaan we een soort van verkiezingen houden met daarin dames die lekker voor de webcam met hun billen schudden. Ik heb er een hele lading verzamelt en die ga ik in groepjes van 3 aan jullie voorstellen. Vandaag een lekkere compilatie volgende week gaan we kiezen dus.

ASS SHAKERSHYPNO DOG
HYPNO DOG
Deze hond is beland in een of andere show waarin ze honden beter leren luisteren. Deze hond heeft zo te horen een probleem met het luisteren als het op eten aankomt, want hij lust vanalles en ook deze cupcakes zien er heerlijk uit. Check die blik wanneer hem vertelt wordt er van afteblijven.

HYPNO DOGERIN AVERY
ERIN AVERY
Af en toe een avondje poolen is zeker gezellig. Alleen moet ik dan voor de gezelligheid met m'n maten gaan. Want er loopt daar nooit zo veel vrouwelijks vlees. Babes zoals Erin zijn er helaas nooit. Zij laat zien dat ze ook kan poolen.

ERIN AVERYPIZZABABE JANIE
PIZZABABE JANIE
Ik heb wat met babes die donkere haren hebben en lichte ogen ik kan er niets aan doen maar dat vind ik echt prachtig. En deze Janie Andrews met d'r donkere krullen en licht grijze ogen heeft precies dat! Verder nog een lekker lichaam en een mooie fotoshoot, wat willen we nog meer.. raten maar!

PIZZABABE JANIEKERK OF MOSKEE ?!
KERK OF MOSKEE ?!
Gisteren hadden we al zanger B.O.B. die over zijn liefde voor vleeskrokketten zong in het kader van de aankomende carnaval festijnen. Nou is het volgende liedje niet echt een carnavalskraker maar het is uiteindelijk toch best een lollig lied. Uitgevoerd door het cabaret duo Mike & Thomas.

KERK OF MOSKEE ?!

SAD GIANTS FAN
SAD GIANTS FAN
Sommige mensen staan zo vierkant achter hun cluppie dat mocht zijn of haar club geen kampioen worden, ze helemaal depressief worden. Zo ook deze gast die toch zeker wist dat de Giants de beste waren in dit jaars NFL competitie. Kijk en luister eventjes mee naar dit watje. Of huilde hij nou toch om zijn mooie Porsche ?

SAD GIANTS FANAUDI - STREET SKIING
AUDI - STREET SKIING
Van Audi zijn we onderhand gewend om mooie commercials te zien, en ook dit keer zijn ze daar in geslaagd. De bedoeling is om reclame te maken voor de nieuwe Audi Quattro en dat doen ze door middel van een skiier die dwars door de straten van San Francisco heen skiet, dat zou dan het gevoel evenaren wat je hebt al rijdende in deze mooie bolide.

AUDI - STREET SKIINGGAMETIME 592
GAMETIME 592
Vandaag in de gametime gaan we de schietbaan op waar we met grof geschut symbolen gaan weg schieten. Ik kreeg niet eens het eerste symbool weggeschoten met 100 kogels dus ik ben wel benieuwd hoe jullie het er vanaf gaan brengen. Best grappig spel dus en ik ga nog wat verder oefenen. Game on!

GAMETIME 592BRIANNA FROST - PAALDANSEN
BRIANNA FROST - PAALDANSEN
Van een dame als Brianna Frost krijgen we natuurlijk nooit genoeg, een stuk of 10 filmpjes kan je hier ondertussen al vinden op de site maar daar kan er altijd nog wel eentje bij. Linktipper Namaste kwam met deze fijne clip aanzetten waarin we Brianna al paaldansent kunnen gaan bekijken. Echt een lekkere dame en een mooie clip..

BRIANNA FROST - PAALDANSEN2 LESBIANS
2 LESBIANS
Af en toe zie je op TLP wel een filmpje met 2 babes die samen gaan douchen. Alleen nu kun je gaan kijken wat die babes altijd daarna doen. Natuurlijk elkaar lekker insmeren met huid olie of iets dergelijks. Ziet er in ieder geval goed uit.

2 LESBIANSVLEESKROKET
VLEESKROKET
Hier in mijn stamcafe zijn ze ook al vollop met de carnaval bezig wat natuurlijk wel lachen is al was het alleen maar om gasten die normaal mega serieus aan de bar zitten 3 dagen uit hun dak te zien gaan. Bij carnaval horen natuurlijk ook carnavalskrakers in de vorm van een lied, deze zanger B.O.B trapt af met een lied over een vleeskroket.

VLEESKROKET

SKATE OR DIE
SKATE OR DIE
Ik ga jullie vandaag eventjes voorstellen aan deze Eric Johnsen die best goed is met een skateboard. Ik kon eigenlijk verder niet zo heel erg veel vinden over deze Eric maar het is best een leuk compilatie filmpje. De eerste 50sec is intro, kijk eventjes mee.

SKATE OR DIEWINTER RALLY 2009
WINTER RALLY 2009
Ook in de winter worden er rallys gereden en dat ziet er meestal nog spectaculairder uit dan door de modder of op de weg. Een beetje glijden door de bochten en heel afentoe gaat het ook mis in deze Honda Rally ergens in een Scandinavish land. Als bonus ook nog wat beelden uit Rusland in een tweede filmpje waar het er nog iets spectaculairder aan toeging.

WINTER RALLY 2009VEGGIES vs SEX
VEGGIES vs SEX
Het moet toch niet gekker worden met die reclamejongens van heden ten dage. Het belangrijkste wat er op mijn bordje ligt is toch echt wel dat stukkie vlees en nu komen er een paar wijsneuzen van de PETA mij vertellen dat dat slecht zou zijn voor de sex. Ik had er nog geen last van en ben al helemaal niet overtuigd, wel een leuke clip, dat dan weer wel.

VEGGIES vs SEXPIZZABABE CORIN
PIZZABABE CORIN
Omdat Aria Giovanni niet echt in de smaak viel gisteren met haar voluptueuse lichaam, heb ik vandaag voor jullie weer een sla etert gevonden. Mooie dame deze Corin Riggs en dat zie je eigenlijk pas goed van heel dichtbij, hmz omgekeerde wereld. Naja, we mogen weer braaf raten, en kom maar op met het commentaar.

PIZZABABE CORINBALLENJONGEN OWNT SUAREZ
BALLENJONGEN OWNT SUAREZ
In de slotfase van het duel Fc Groningen - AJax heeft Ajax haast om alsnog een gelijkmaker te forceren. Als FC Groningen een doeltrap krijgt, vindt Luis Suárez dat het te lang duurt voordat de bal weer in het spel wordt gebracht en vliegt in volle vaart op de ballenjongen af. De ballenjongen is niet onder de indruk en gooit de bal tergend langzaam net vóór de aanstormende Uruguayaan het veld weer in, achter zijn rug langs... OWNED!

BALLENJONGEN OWNT SUAREZASS-ISTANCE
ASS-ISTANCE
Porno is leuk porno is fun, maar om nou bij alles maar aan porno te denken. Ik denk dat het ook een beetje afhangt welke dame je voor je hebt staan wil je als man meteen aan porno denken. Deze chick heeft wat problemen met haar auto en rijd de eerst beste garage in. Ik kan het er wel op..

ASS-ISTANCEOCHTENDGYMNASTIEK
OCHTENDGYMNASTIEK
Elke morgen voordat ik hier zo aan mijn pc aanschuif doe ik natuurlijk eerst eventjes wat rek en strekoefeningen. En omdat jullie dat vast niet geloven heb ik het vandaag eens opgenomen zodat jullie er ook nog iets van kunnen leren. Kijk eventjes mee...

OCHTENDGYMNASTIEKCHICK + CHAIR = FAIL
CHICK + CHAIR = FAIL
Werken op een callcenter valt niet mee tenminste als dat allemaal serieus moet gaan de hele dag. Zelf heb ik ook weleens op een callcenter gewerkt en dat ging er ook ongeveer aan toe zoals bij dit spaanse kantoor. Een chick probeert over een stoel te jumpen aangemoedigd door haar collega's maar dat loopt toch anders af dan ze eigenlijk gehoopt had.

CHICK + CHAIR = FAILGAMETIME 591
GAMETIME 591
Vandaag in de gametime gaan we weer eens iemand wegschieten of nou ja iemand het zijn stunthamsters. De menselijke kanonskogel dus maar dan in hamstervorm, die je mag gaan afschieten. Nou ja wie ver komt mag dat eventjes melden in de comments, game on.

GAMETIME 591

BRANDY ROBINS
BRANDY ROBINS
Af en toe ben ik wel toe aan wat grotere tieten. Zo'n formaat als deze lekkere Brandy Robins heeft, kan nog net. Zij heeft namelijk al twee gigantische meloenen waar ze veel aandacht door krijgt. Erg lekker.

BRANDY ROBINS

SASHA
SASHA
Als je die naam Sasha ziet staan, denk je gelijk aan de webcam-babe Sasha, waar op TLP veel van te zien is. Dit is dus een andere babe die ook Sasha heet. Een andere overeenkomst is dat ze beiden lekkere grote borsten hebben.

SASHA

AVATAR WORLD
AVATAR WORLD
De mensen bij Coca Cola weten wel wat reclame maken is, netzoals Nike en meer van dat soort grote merken spenderen ze miljoenen aan advertising. Leuk voor ons natuurlijk want saaie spotjes belanden niet op TLPizza.com, anyway vandaag zien we een beetje vreemde wereld waarin vooral avatars schijnen te leven.

AVATAR WORLDSHOWER SHOCK
SHOWER SHOCK
Wat ben ik toch blij dat ik nooit in een studentenhuis of uberhaupt ergens waarbij je gemeenschappelijke ruimtes hebt, heb moeten wonen. Neem nou deze gast, staat niets vermoedend te douchen als er een grapjas op het geniale idee komt om stroom op het handdoekrek te zetten. OWNED 100%!

SHOWER SHOCKPIZZABABE ARIA
PIZZABABE ARIA
De altijd mooie en zeker onvergetelijke Aria Giovanni, waar ik soms badend in zweet snachts wakker van kan worden, valt vandaag de eer te deel om Pizzababe van de dag te zijn. Natuurlijk hadden we al veel vaker aandacht geschonken aan deze internetvamp toch vond ik dit echt een mooie gallerie die ik jullie niet wil onthouden. Raten maar !

PIZZABABE ARIASONNEMA COMEDY TOUR
Fuck the recessie, het is tijd om te lachen!! Sonnema Comedy Tour brengt de beste professionele stand-up comedians bij jou in de kroeg! Dus check snel wanneer ze bij jouw in de buurt zijn !!

Wil je nu al lachen?! Maak dan je eigen stand-up comedy met Harry & Jeffrey! Klik op de video en start als comedy regisseur. Dat wordt lachen!

BEAST OF THE EAST 2009
BEAST OF THE EAST 2009
Bij het jaarlijkse kickbox gala in Zutphen, Beast of the East stonden dit jaar Albert Kraus vs Warren Stevelmans op het programma die er een mooie partij van maakte. We zien 3 rondes van 3x3minuten in het gewicht tot 70kg. Albert Kraus staat in de rode corner en wint de partij uiteindelijk op punten.

BEAST OF THE EAST 2009RUGGED ORIGINAL
RUGGED ORIGINAL
Er zijn zo van die biermerken in het buitenland waar wij wel veel over horen maar eigenlijk nergens tegenkomen of je moet naar een specialistisch biercafe of iets dergelijks. Nou zijn er in Amerika nog steeds een heleboel kleine brouwerijen die langzaam maar zeker worden opgeslokt door de grote jongens als een Inbev bijvoorbeeld. De mensen van Rugged bier maken zich daar voorlopig nog niet zo'n zorgen over.

RUGGED ORIGINAL


FRESH PRINCE - GANGSTA STYLE
FRESH PRINCE - GANGSTA STYLE
Het was voor Will Smith zijn opstapje naar Hollywood en vanaf die tijd is het alleen maar beter gegaan met het acteren van Will. Zijn zoontje doet zelfs al mee in grote hollywoodproducties dus die zal onderhand ook wel zwaar gevult zijn. Vandaag gaan we eventjes terug naar de roots, en zien we The FreshPrince in Gangster stijl.

FRESH PRINCE - GANGSTA STYLETOP 10 GOALS
TOP 10 GOALS
Volgend jaar krijgen we weer een nieuwe trainer in Rotterdam en laten we dan maar eens hopen op betere tijden want het is dit seizoen dus echt knudde met Feyenoord. Gelukkig zijn er nog andere voetbalcompetities die wel de moeite waard zijn, neem nou deze top 10 van goals.

TOP 10 GOALSGAMETIME 590
GAMETIME 590
Vandaag in de gametime een ouderwetse 1st person shooter, je staat ergens op een binnenplaats en om je heen staan een aantal terroristen als sluipschutters opgesteld. Door op het lichaam te schieten, vertraag je ze alleen, een headshot doet het wel goed. Jammer dat je dan niet hoort "headshot", game on.

GAMETIME 590

JENNIFER WALCOTT
JENNIFER WALCOTT
Ik weet niet of je gisteren toevallig naar de film: ''not another teen movie'' hebt gekeken, maar daar zat toch een lekkere babe in. Volgens mij was dit Jennifer Walcott. Hier is ze op bezoek bij de Howard Stern Show. Ik zeg meer van deze babe. Wie denk er hetzelfde over?

JENNIFER WALCOTTRENATE DANINSKY
RENATE DANINSKY
Renate Daninsky is een geile Tsjechische babe met 2 joekels van borsten. Die babes uit het oost-blok van Europa gaan dan ook al snel uit de kleren voor een paar centen. Deze Renate laat haar heerlijke lichaam aan ons zien.

RENATE DANINSKYPIZZABABE JESSICA
PIZZABABE JESSICA
Deze Jessica Burciaga een halfbloedje uit een Ierse vader en Franse moeder mag er wezen en is ook niet voor niets Miss Februari 2009 geworden. Ooit brak ze door in de Maxim en vandaag is ze gewoon ook nog eens Pizzababe van de dag. Naja, ik zeg lekker snoepje en mooie foto's, dus raten maar weer.

PIZZABABE JESSICADANCING CATS, WTF!
DANCING CATS, WTF!
Deze videoclip kan natuurlijk alleen maar uit Japan komen, want daar nemen ze het schijnbaar toch minder nauw met dierenwelzijn als wij hier in NL. Check eventjes deze clip van MEG met "Precious", wat verder niet echt intressant is voor de muziekliefhebbers maar wat later in de clip zien we ineens een aantal katten op tafel dansen. Mja, vreemd op z'n minst.

DANCING CATS, WTF!


DOE ES LAAGVLIEGEN
DOE ES LAAGVLIEGEN
Tegenwoordig kan je in een flighsimulator best goed het effect van een eigen cockpit nabootsen en je kan zelfs op eenvoudige wijze leren vliegen. Maar netzoals met cola geld hier ook de regel nothing beats the real thing. Kijk eventjes mee naar deze gast die wel heel erg laag aan het vliegen is.

DOE ES LAAGVLIEGEN

BIER DOMINO
BIER DOMINO
Met dominostenen een heel parcour uitzetten is natuurlijk leuk en fun maar veel geiniger is het zeg maar als je zulke dingen doet met allerhande spullen die je in het dagelijkse ook gebruikt. Daarom gaan we het vandaag met bierflesjes proberen.

BIER DOMINOOWNED AT THE PIANO
OWNED AT THE PIANO
Wij hadden vroeger een piano thuis waar ik zo afentoe eens "altijd is kortjakje ziek" op zat te jengelen maar echt verder dan dat ben ik nooit gekomen. Als je echt goed wilt worden heb je dus wel wat lessen nodig, al kan dat voor omstanders erg irritant klinken.

OWNED AT THE PIANOCLOTHES OF THE FUTURE
CLOTHES OF THE FUTURE
Om de zoveel jaar zie je eigenlijk in de mode zaken van vroeger die ineens weer "in" worden of zijn, en in de toekomst is dat al niet veel anders. In de toekomst is ook tijdreizen de gewoonste zaak van de wereld en dat maakt het mogelijk om terug te gaan in de tijd om je vroegere ik instructies te geven welke kleren te kopen.

CLOTHES OF THE FUTUREBIG SKATEBOARD
BIG SKATEBOARD
De gasten uit het volgende clipje zijn volgens mij geinspireerd geraakt door de reclame van Suzuki, "It's a giant Suzuki". Ik weet niet precies waarvoor ze deze skateboard zo groot gemaakt hebben maar het zal iets met een bepaald feest te maken hebben. Nu nog een hellinkje vinden waar je vanaf kan gieren.

BIG SKATEBOARDGAMETIME 589
GAMETIME 589
In de gametime van vandaag hebben we een leuke side scrolling game met de naam Borsuk's Quest. Je bent een gnome em moet proberen je tegenstanders uit te schakelen en je mannetje door de verschillende velden te loodsen. Ik vond de besturing een beetje ruk en kwam niet echt ver. Wie zet er eventjes een highscore neer ?

GAMETIME 589

WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Die blonde babes achter de webcam blijven leuk. Deze geile blondine gaat hier uit de kleren en laat haar hete lichaam zien. Haar naam ben ik even kwijt, maar ze heeft wel een prima kont.

WEBCAM BABE

KARLA SPICE
Als ik een babe in bad zie, wil ik er gelijk bij springen. Ik wed dat jij dat ook zou doen als je da kans had bij deze babe. Deze babe noemt zich Karla Spice en lijkt verdacht veel op de bekende Selena Spice die we natuurlijk al kende van al die lekkere videos hier op TLpizza.com

KARLA SPICEDOUTZEN KROES - SEDUCE
DOUTZEN KROES - SEDUCE
Wat is ze toch mooi he, onze eigenste Doutzen Kroes die we hier een paar jaar geleden al eens introduceerde maar die tegenwoordig de hele wereld overreist voor Victoria's Secret. Vandaag had ze gelukkig toch wat tijd om een commercial op te nemen voor Repeat Cashmere een Zwitsers kledingmerk. Seduce your Skin, habbaaaa....

DOUTZEN KROES - SEDUCEWIE VAN DE DRIE
Aimee Justine Deni
Aimee | Justine | Deni
GOOGLE STREETVIEW
GOOGLE STREETVIEW
De gasten die rondrijden met zo'n google auto volgepakt met camera's om beelden te maken voor Google's Streetview maken toch wel erg vreemde dingen mee zo onderweg. Hier een klein overzichtje van wat er zoal voorbij komt.

GOOGLE STREETVIEW

Q DANCE AFTERMOVIE
Q DANCE AFTERMOVIE
Zo'n 25 dagen te laat eigenlijk maar we hebben toch nog wat beelden van de countdown voor het nieuwe jaar vanaf het Q Dance gala 2009 vanuit de Heineken Music Hall te Amsterdam. Het ziet er allemaal goed verzorgd uit trouwens misschien een leuk idee voor de volgende jaarwisseling.

Q DANCE AFTERMOVIETRANSFORMER STOPMOTION
TRANSFORMER STOPMOTION
Nooit geweten eigenlijk dat General Lee de auto die de Dukes altijd reden ook een lid was van de transformers. We zien het allemaal in deze supertoffe stopmotion animatie waar de general het opneemt tegen Jazz. Zeker eventjes kijken.

TRANSFORMER STOPMOTIONFEDOR vs ARLOVSKI
FEDOR vs ANDREI
Terwijl wij gisteren lekker aan het stappen waren werd er ook nog gevochten. Fedor Emelianenko die we van de week al hebben voorgesteld sloeg daar ene Andrei Arlovski nokkie en die ligt waarschijnlijk nu nog teslapen. Mja, niet echt een gast om ruzie mee te krijgen dus deze Fedor, er staat ook nog een mooie bonus bij.

FEDOR vs ARLOVSKIWHEN GUARDS ATTACK
WHEN GUARDS ATTACK
Hoe lang deze gast nog in zo'n rood tenue met hoge zwarte muts mocht lopen na deze actie is niet bekend maar ik schat niet zo heel erg lang meer. Best grappig is het als je als toerist deze engelse guards ziet staan, die normalitair geen krimp geven ook al ga je er naast staan om allerlei grappige zaken te doen om ze afteleiden. Deze guard trapt daar niet in.

WHEN GUARDS ATTACKGAMETIME 588
GAMETIME 588
Vandaag in de gametime gaan we wat doen met Monstertrucks. Het is de bedoeling namelijk dat je met een monstertruck de weg op gaat en je toch een beetje aan de verkeersregels houdt. Natuurlijk kom je ook gewoon verkeer tegen en daar kan je wel of niet overheen rijden. Ik heb nog geen idee hoe je aan punten komt maar toch game on!

GAMETIME 588SUSANA & ADRIANA
SUSANA & ADRIANA
Ik hou er wel van als vrouwen wat aan hun lichaam doen om in vorm te blijven. Natuurlijk niet overdreven. Babes horen zacht te zijn en niet hard van de spieren. Deze twee geile blondjes proberen ook met de fitness-apparaten bezig te zijn.

SUSANA & ADRIANA

SKIPPYBAL BABES
SKIPPYBAL BABES
Herinner je die tijd nog, dat je met je skippybal door de tuin aan het stuiteren was? Nou herinneringen worden opgehaald door dit filmpje waar een aantal busty babes aan het stuiteren zijn.

SKIPPYBAL BABES

PIZZA BLOOPERS
PIZZA BLOOPERS
Goede hulp is tegenwoordig bijna niet meer te vinden, hadden we vroeger Mym nog die afentoe een beetje deed posten. Tegenwoordig moet ik het nog alleen met gouwe trouwe Rubentjuh doen. Natuurlijk komen er ook afentoe mensen ons helpen en speciaal daarvoor hebben we een camera opgehangen zodat we ze een beetje in de gaten konden houden. Hier volgt een blooperreel waardoor julle hopelijk begrijpen waarom we nog steeds met z'n tweeën zijn.

PIZZA BLOOPERSWORKING LATE
WORKING LATE
Overwerken hoeft niet erg te zijn, tenminste als je dat met een sexy collega doet. Als dat dan ook nog een betweterige collega is die wel in is voor een kleine wedstrijd dan is het helemaal bingo. Deze gast vertelt erover de volgende dag tegen zijn collega. Naja, het slaat verder werkelijk helemaal nergens op, maar de babe is lekker.

WORKING LATEDON'T SKI THE DAM
DON'T SKI THE DAM
Sommige mensen zullen het wel nooit leren en moeten daarom ook niet raar staan te kijken om na het uitvoeren van wederom een domme stunt thuis te komen met schaven en builen. Deze gast gaat proberen op ski's van een water dammetje af te glijden en dat gaat de eerste keer nog redelijk goed, maar het lot moet je natuurlijk nooit 2x tarten.

DON'T SKI THE DAMFERRARI CALIFORNIA
FERRARI CALIFORNIA
Het stond laatst al eens in de comments toen ik de Scuderia aan jullie voorstelde, maar ik was er eigenlijk nog niet aan toegekomen om wat materiaal te zoeken van dit laatste pareltje uit de Enzo Ferrari fabriek. Voor velen voor ons waarschijnlijk alleen een droom maar wel een mooie droom. Onze dronken buurman heeft een leuk filmpje.

FERRARI CALIFORNIA

FEMALE DRIVERS [FAIL]
FEMALE DRIVERS [FAIL]
Vrouw achter het stuur is bloed aan de muur, dat wordt van kindsafaan eigenlijk al bijgebracht, handig natuurlijk want als je dan eens een vrouw ziet sturen dan kan je daar rekening mee houden. In deze compilatie zien we eigenlijk een heleboel dames voorbij komen die zo te zien het rijbewijs bij een pak waspoeder kado gekregen hebben.

FEMALE DRIVERS [FAIL]


SASHA
Vanavond is het natuurlijk weer de tijd om de kroeg in te duiken. De laatste tijd ga ik ook wel eens naar wat discotheken in Roterdam. Vorige week kwam ik daar namelijk een babe tegen die erg veel op onze eigen babe Sasha leek. Hier meer Sasha clips!

SASHAWIE VAN DE DRIE
Samantha Nella Monica
Samantha | Nella | Monica
QUEEN OF DA CLUB
QUEEN OF DA CLUB
Ik heb deze clip nu al aan een paar mensen laten horen en de reacties zijn toch wel divers. Vindt de een het wel grappig volgens een ander klinkt het voor geen hol, tijd dus om deze Mashup van Abba vs 50 Cents maar eens aan jullie te laten horen. Luister eventjes mee en laat even horen wat je er van vindt in de comments.

QUEEN OF DA CLUBTHE EYEBROW DANCE
THE EYEBROW DANCE
Geweldige commercial hierzo van Cadburry's jeweet wel dat engelse chocolade merk. Twee kids worden eventjes alleen gelaten voordat de eigenlijke shoot begint en laten dan wel heel erge toffe moves zien met hun wenkbrauwen, gelukkig stond de camera nog aan. Erg origineel gedaan dit. Check!

THE EYEBROW DANCEHUMAN PAINTBALL TARGET
HUMAN PAINTBALL TARGET
Programma's als Jackass hebben meteen een hele zooi mongolen het idee gegeven om domme dingen te doen en die dan ook nog eens te filmen. Deze gasten van Human Paintball target zijn daar een goed voorbeeld van, kijk even mee.

HUMAN PAINTBALL TARGETAUSSIE OPEN FIGHT!
AUSSIE OPEN FIGHT!
Het tennistoernooi de Australian open is al een weekje in volle gang zo'n beetje en naast de bekende namen spelen er in deze voorrondes ook spelers van minder allure mee. Was tennis altijd een nette sport in Australie lijken daar nu ook hoolies op aftekomen, kijk eventjes mee hoe fans van Novak Djokovic en Amer Delik elkaar na de match te lijf gaan.

AUSSIE OPEN FIGHT!CAREERBUILDING
CAREERBUILDING
Het leven van een blogger bevalt mij eigenlijk wel prima zo, dagelijks leuke filmpjes zoeken en de site onderhouden daar wordt je ook niet echt moe van. Sommige mensen zitten helemaal niet op hun plek in hun dagelijkse baan en dan rijst de vraag kan je niet beter iets anders gaan zoeken.

CAREERBUILDINGGAMETIME 587
GAMETIME 587
Voor veel vrouwen geeft chocolade hetzelfde gevoel als sex, tenminste dat heb ik weleens gelezen. Hebben ze natuurlijk nog nooit sex gehad met de Pizzaman maar dat eventjes terzijde. Het is een klein beetje een vreemd spel dit Chocolate or Sex maar biedt toch weer een paar minuten vermaak. Game on!

GAMETIME 587KARLIE MONTANA
KARLIE MONTANA
Schrik niet als je naar de naam van deze babe kijkt. Het is geen familie van Tony Montana ofzo. Deze Karlie is dus erg lekker. We kijken naar het hete lichaam van deze babe onder het genot van een lekker muziekje.

KARLIE MONTANA

BUYING A NEW CAR - FAIL
BUYING A NEW CAR - FAIL
Mensen zeggen weleens dat als je een nieuwe auto koopt je eigenlijk gek bent, zodra je de deur van de garage uitgereden bent dan is de auto al meteen een stuk minder waard. Nou had deze koper dat waarschijnlijk ook eens gehoord maar toch weet hij of zij aan dit gezegde een hele nieuwe betekenis te geven. Kijk eventjes mee...

BUYING A NEW CAR - FAILBLONDJE DOET KLIMMEN
BLONDJE DOET KLIMMEN
Wij hebben hier niet zo'n hoge pet op van blondjes of ze moeten fungeren als Pizzababe maar voor deze Olga Bibik heb ik dan toch wel weer respect. Ze beklimt hier een bergwand type Supernova 8À+, en dat is toch vrij pittig. Kijk eventjes mee naar deze mooie beelden uit Turkije.

BLONDJE DOET KLIMMENMEGA CRASH OP AUTOSTRADA
MEGA CRASH OP AUTOSTRADA
Dit ziet er allemaal niet zo jofel uit. Als een vrachtwagen ineens de berm inrijd en probeert te corrigeren beland hij toch nog op de andere weghelft. Er rijd nog een auto vol op zo te zien, mja schokkende beelden dus. Kijk eventjes mee.

MEGA CRASH OP AUTOSTRADALINKDUMP VRIJDAG #1
LINKDUMP VRIJDAG
Ik had het vandeweek al aangekondigd en de mailbox stroomde beetje voor beetje vol met een paar leuke linktips en / of filmpjes die hier nog niet hadden gestaan. Was eigenlijk van plan om hier een wekelijks terugkerend item van te maken dus staat jouw tip er deze week niet bij, dan is er altijd nog een volgende week.

LINKDUMP VRIJDAGTARYN
TARYN
Omdat die babes van de Playboy het erg goed doen, kan je hier weer een playmate checken. Deze keer de blonde Taryn die m'n maat Hef weer goed uitgezocht heeft. Wat hou ik toch van die man. HELD!

TARYNPIZZABABE JO
PIZZABABE JO
Ja mannen daar is ze weer in een supermooie gallerie onze eigenste Pizzababe van het Jaar, Jo Garcia. We hadden van de week al wat bewegend beeld van haar en er stond ook nog een linkje in die post naar alle andere galleries van Jo op TLP. Vandaag zien we Jo in de Garden of Eden, en je kan zeggen wat je wilt, Jo droogt mooi op.

PIZZABABE JOMAXIMA DOET CONDOOMRAP
Hmz, zo afentoe kom je toch wel vreemde zaken tegen hoor op Youtube. Neem nou deze clip van uitzendinggemist, ook nog eens, waarin Maxima zou gaan rappen over condooms, ik hoor het verder niet maar het is natuurlijk weleens grappig om te zien dat ook de publieke omroepen afentoe de mist in gaan. Eens zien hoe lang dit nog duurt. Hier de pic!

MAXIMA DOET CONDOOMRAP

Update inmiddels is de video verwijdert van Youtube!
DA SILVA FT BOEF B - IN MIJN WIJK
DA SILVA FT BOEF B - IN MIJN WIJK
Nou we gaan nog eventjes lekker door met de neder hiphop clipjes die ik zo afentoe tegenkom op het internet. Vandaag ene Da Silva ft Boef B met een toch wel erg lekkere beat en dito plaat "In mijn wijk". Naja, gelukkig niet mijn wijk maar eerlijk is eerlijk deze plaat klinkt lekker checken we eventjes deze gangsters met een zachte G.

DA SILVA FT BOEF B - IN MIJN WIJKDANIEL ALBRECHT CRASH
DANIEL ALBRECHT CRASH
WTF?! Deze Daniel Albrecht maakt echt een lelijke val tijdens een training van de super afdaling gistermiddag. Hij was meteen knock out, en werd na 20 minuten overgebracht naar het ziekenhuis waar hij met hersenletsel in coma wordt gehouden. Ik heb de beelden van de crash en ook nog een compilatie gevonden van deze 25 jarige wereldkampioen voor wie de ski carriere over lijkt te zijn.

DANIEL ALBRECHT CRASHNEXT URI GELLER FAIL
NEXT URI GELLER FAIL
Hmz, dit soort shows zijn meestal niet zo spannend totdat er iets verkeerd gaat en dat was dus het geval in The Next Uri Geller show bij onze oosterburen de duitsers. En dan is er dus meteen spektakel als er iemand op het punt staat te verdrinken, naja gelukkig was er nog een betonschaar in de buurt zodat ze bevrijd kon worden. Kijk even mee..

NEXT URI GELLER FAILKITCHEN COUNTER vs BOY
KITCHEN COUNTER vs BOY
Wat dit jochie nou precies van plan was is me niet helemaal duidelijk maar het lijkt op een lauwe move die hij ons wil laten zien. Helaas voor hem staat het keukenaanrecht in de weg, het geluidje is echt priceless.. FAIL!

KITCHEN COUNTER vs BOYGAMETIME 586
GAMETIME 586
En dan is het alweer vrijdag, de werkweek zit er voor de meeste onder ons op en vanmiddag is er weer die vervloekte vrijdagmiddag borrel. Om de dag weer actief te beginnen heb ik voor jullie deze Ninja Climber waarin het de bedoeling is dat je via een touw omhoog klimt terwijl je de vallende objecten ontwijkt. Je jumpt van touw tot touw met de spacebar, game on!

GAMETIME 586JURGITA
JURGITA
Deze babe wil wel wat centjes verdienen met het werk dat ze doet. Ik geef haar groot gelijk. Ik zou hetzelfde hebben gedaan als ik er zo uit zou zien. Kijken we even mee naar Jurgita die een foto-shoot doet voor Playboy?

JURGITA

WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Een hoop babes verdienen de kost met het maken van sexy filmpjes. Deze babe wil dat juist niet. Ze wilde haar vriend blij maken, dus fixte ze een geinig filmpje in elkaar. Ze heeft er in ieder geval het juiste lichaam voor.

WEBCAM BABE

TRANCEMASTER 6004 [MP3 MIX]
TRANCEMASTER 6004
Onze huis DJ PJ zit natuurlijk niet stil en dat is maar goed ook want daardoor kunnen we jullie regelmatig voorzien van de laatste muziek op trance gebied. Vandaag hebben we weer een deeltje uit de Trancemaster serie, nummertje 4 zo te zien.

TRANCEMASTER 6004

EEN BRUG TEVER
EEN BRUG TEVER
Wij hebben hier in Arnhem de enige echte John Frost brug die ook werd gebruikt in de film "A bridge to far" , een oorlogsfilm met daarin de slag om Arnhem. Vandaag een brug die verder niet onder vuur ligt ofzo maar die al eng genoeg is om over te steken al was het op een zonnige dag.

EEN BRUG TE VER


LIVING IN TECHCOLOR 2
LIVING IN TECHCOLOR 2
Gisteren was een documentaire op televisie over wat het internet nu eigenlijk voor de muziekindustrie betekent. Is het de ondergang of mogen artiesten toch wel blij zijn met al die gratis publiciteit. De artiesten zelf houden het vreemd genoeg op dat laatste, en zo ook deze van oorsprong NL band Cold Play. Hier hun laatste promo, Living in techcolor 2.

LIVING IN TECHCOLOR 2OPERATIE SILENT STRIKE
OPERATIE SILENT STRIKE
Werken bij De Marine vergroot je wereld maar bij de Marine gaan ze ook met hun tijd mee. Zo kon je op tv de afgelopen weken al enkele commercials zien en vanaf vandaag is er ook een leuke interactieve applicatie waarin je alvast in de onderzeeboot kan rondlopen en verschillende films en foto's bekijken. Op 2 februari wordt het laatste deel van de Operatie Silent Strike bekend! Schrijf je nu alvast in en blijf op de hoogte van de afloop van Operatie Silent Strike. Bij meer lezen wat screenshots en een filmpje

OPERATIE SILENT STRIKEADULT ENTERTAINMENT EXPO
ADULT ENTERTAINMENT EXPO
Vorige week werd er in Las Vegas de jaarlijkse Adult Entertainment Expo 2009 gehouden. Er liepen daar zelfs wat mensen rond die ik ken en die mij dagelijks uptodate hielden van de gebeurtenissen daar. Nou had ik al wel wat beelden gezien maar in dit compilatiefilmpje krijg je zelf ook een goed idee hoe het er daar aan toe ging.

ADULT ENTERTAINMENT EXPO

PIZZABABE JESSICA
PIZZABABE JESSICA
Zo en dan is het alweer tijd voor de Pizzababe van de dag het is deze Jessica Jey geworden die toch ook weer van die mooie ogen heeft waar ik zo in zou kunnen verdrinken. Ik heb er ook nog een kleine video van gevonden die er als bonus bijstaat. Check de check!

PIZZABABE JESSICAFEDOR - BADEST MAN ON THE PLANET
FEDOR - BADEST MAN ON THE PLANET
Ik kwam deze bruut gisteren toevallig al tegen als dvdtje maar ik had eigenlijk nog nooit gehoord van deze Fedor. Toch is deze Fedor Emelianenko, zoals hij voluit heet WAMMA heavyweight champion en dat mag ook wel als je het tegen beren op wilt nemen. Helaas in 6 delen maar wel helemaal te kijken hier op Tastelikepizza.com

FEDOR - BADEST MAN ON THE PLANETPLANE vs RADICAL CAR - TOPGEAR
PLANE vs RADICAL CAR - TOPGEAR
Hadden we gister al die super toffe uitzending van Top Gear waarin de mannen kriskras door Japan reisde. Vandaag gaan we iets simpeler doen en we blijven er ook gewoon voor in de UK. De Radical Series zijn internationale kampioenschappen voor 'dichte' formule wagens. Het is een opstapklasse naar de Le Mans Endurance Series. Vandaag een race tussen een SR3 Radical car en een vliegtuig.

PLANE vs CAR - TOPGEARJUDO BABES
JUDO BABES
Deze twee stoeipoezen houden wel van wat fysiek contact. Deze twee judoka's oefenen hier sierlijk deze vechtsport uit. Nu snap ik echt niet meer waarom zulke sporten nou nooit op de olympische spelen zijn.

JUDO BABES

GUMMIEBEAR TETRIS
GUMMIEBEAR TETRIS
Volgens mij komt deze show eens een keertje niet uit Japan maar is dit wel gebasseerd op een Japanse gameshow waar we ooit al eens aandacht aan besteed hebben. Als ik zo kijk dan lijkt het me nog een leuke show ook, als ik me niet vergis is dit trouwens de Poolse versie.

GUMMIEBEAR TETRISBARACK DOET FISTEN
BARACK DOET FISTEN
Nu dat Barack Obama daadwerkelijk president is komen er ineens allerlei wetenswaardigheden over hem naar boven. Zo zou hij samen met Michelle aan fist sex doen. Geloof je het niet ? Luister dan maar mee naar deze nieuwsuitzending..

BARACK DOET FISTENF.E.A.R. 2 - PROJECT ORIGIN [HD TRAILER]
F.E.A.R. 2 [HD TRAILER]
F.E.A.R. 2: Project Origin is de langverwachte opvolger van de superhit F.E.A.R. uit 2005. Met verbeterde A.I. en wapens, nieuwe locaties, gedetailleerde levels en nieuwe tegenstanders zet F.E.A.R. 2: Project Origin het verhaal vol spanning, horror en actie dat in F.E.A.R. begon voort; Alma is weer helemaal terug! De nieuwe game zal beschikbaar zijn voor PC, Xbox 360 en PS3. F.E.A.R. 2: Project Origin begint kort voor het einde van F.E.A.R. (lees verder). Project Origin ligt pas vanaf vrijdag 13 februari in de winkel, maar vanaf vandaag kun je bij www.bol.com jouw exemplaar alvast reserveren.

F.E.A.R. 2 - PROJECT ORIGIN [HD TRAILER]

GAMETIME 585
GAMETIME 585
In de gametime van vandaag gaan we eens mountainbiken en dat is best leuk want er zijn allerlei verschillende levels waarin je ook nog eens kan verdwalen, tenminste ik wel. Onderweg kan je ook nog eens allerlei kleine stuntjes uitvoeren voor extra punten. Game on!

GAMETIME 585SASHA & ERIKA
SASHA & ERIKA
Normaal gesproken zie je hier een filmpje staan van Sasha die solo stript voor de cam. Nu heeft ze een goede vriendin meegenomen die ik ook wel zie zitten. Hier delen deze 2 hete babes samen een bad.

SASHA & ERIKA

DROMENLAND
DROMENLAND
We nemen je even mee naar dromenland. Zo heet het volgende filmpje ook, want er zit een babe in die ik wel eens flik onder handen zou willen nemen. Check even deze blonde stoot op het strand.

DROMENLAND

AAP OP STELTEN
AAP OP STELTEN
We gaan weer eventjes naar Japan waar we vandaag een aap hebben die op stelten kan lopen. Het kan bijna niet anders of het betreft hier telkens dezelfde aap, of ze moeten daar een heel legertje van dit soort slimme apen hebben. Naja, weer eens iets anders..

AAP OP STELTENI AM GONNA MIS YOU, GEORGE BUSH
I AM GONNA MIS YOU, GEORGE BUSH
Terwijl iedereen blij is dat hij eindelijk weg is uit het Witte Huis en van op de een op de andere dag helemaal niets meer te vertellen heeft, zijn er ook mensen die hem nu al missen. Neem nou deze kleuter die toch graag nog eventjes wat tegen onze George wilt zeggen.

I AM GONNA MIS YOU, GEORGE BUSHWORK OUT DAD
WORK OUT DAD
Deze Gavin Mcinnes zegt een manier te hebben gevonden, hoe je op een zeer low budget manier toch vanhuis uit een goede training kan doen zodat je er van de zomer weer goed uit ziet voor de babes. Je hebt er wel een kind voor nodig en een en ander is niet zonder risico, kijk even mee.

WORK OUT DADPIZZABABE ALEXA
PIZZABABE ALEXA
Omdat plastic toch maar plastic is hebben we vandaag een dame die nog helemaal puur natuur is. Het is de mooie Alexa Catherine die ook zo maar je buurmeisje had kunnen zijn. Naja, helaas is het niet mijn buurmeisje.. Kijk eventjes mee en dat ratingsgeval staat er natuurlijk ook niet voor niets.

PIZZABABE ALEXAPROTEST
PROTEST
Uit een sport als snowboarden komen best veel hippe merken, zo heb je bijvoorbeeld Burton die laatst ineens met een Playboy snowboard lijn kwam. Dit merk Protest Boardwear heeft een best toffe commercial gemaakt, en daar gaan we nu eventjes naar kijken. Op z'n minst origineel te noemen!

PROTESTOBAMA - THE SPEECH
OBAMA - THE SPEECH
Ik komt er eigenlijk niet onderuit om toch nog eventjes een klein beetje aandacht te besteden aan de inauguratie speech van president Barack Obama. Het duurt een minuut of 20 voor de geintresseerde en dit is dan hopelijk toch echt het laatste wat we voorlopig gaan horen.

OBAMA - THE SPEECHRACE ACROSS JAPAN [UPDATED]
RACE ACROSS JAPAN
Met Jeremy achter het stuur van een Nissan GT-R kan echt alles gebeuren en dat zien we ook in dit eerste deel van een 20 minuten durende special van Top Gear waarin ze kriskras door Japan rijden met als eindbestemming een klein eilandje net buiten Tokio. Richard en James gaan met het openbaar vervoer, wat in Japan natuurlijk ook gewoon snel is (bullettrain). Wie wint er?

RACE ACROSS JAPANSAFIN vs CORD LADY
SAFIN vs CORD LADY
De Hopman Cup is een internationaal landentoernooi voor gemengde tennisteams, die in een ontmoeting zowel een enkelspel als een dubbelspel afwerken. Het toernooi wordt al sinds 1989 jaarlijks in Perth / Australie gehouden. In de wedstrijd tussen Marat Safin en Dominik Hrbatý raakt Safin tot twee keer toe de dame die met de vinger aan het net zit. Tijd voor een verontschuldiging, sportief!

SAFIN vs CORD LADYBANDJE REPAREREN DOE JE ZO!
BANDJE REPAREREN DOE JE ZO!
Ik weet niet precies wat deze gast doet met een spuitbusje WD-40 en een aansteker maar als ik goed kijk dan zit in het begin de band los en na wat spray en een vlammetje zit die band ineens vast om de velg ? WTF?! Wie legt me eventjes uit wat hier gebeurt ?

BANDJE REPAREREN DOE JE ZO!YOUDA CONQUEROR
YOUDA CONQUEROR
De gametime van vandaag is een beetje later dan anders maar dat mag de pret verder niet drukken want het is een van de leukere bubbleshooters die ik in tijden gespeeld heb. Het speelt zich allemaal af in de tijd van Alexander de Grote al heb je daar verder niet veel mee te maken, game on!

YOUDA CONQUEROR

LINKDUMP VRIJDAG
LINKDUMP VRIJDAG
Ik heb al een hele zooi inzendingen binnen maar er kunnen er altijd nog meer bij natuurlijk, vandaar nog eens deze oproep om vooral je linkies in te sturen voor de linkdump vrijdag. Heb je een weblog, of gewoon een leuke link en je wilt es in de schijnwerpers staan hier op TLP dan stuur je je link naar dit adres : LINKDUMP
VALENTINA
Kleinere babes kunnen natuurlijk ook erg mooi zijn. Vooral als deze kleine meisjes grote borsten hebben. Deze blonde Valentina heeft namelijk 2 mooie borsten die ze graag laat zien voor de webcam.

VALENTINA

PORK AND BEANS 2009
PORK AND BEANS 2009
De clip van Weezer's 'Pork and Beans' was een regelrecht internet succes. Waarschijnlijk ook omdat half Youtube in de clip voorkomt. Onderhand zijn we al wat maanden en virals verder. Tijd voor een update bij onze fijne buurman.

PORK AND BEANS 2009

OBAMA DOET ZWEREN
OBAMA DOET ZWEREN
Zo het is officieel dus, Barack Obama IS president van de USA. Gelukkig maar want dan kunnen we er eindelijk ook eens over op houden en gewoon doorgaan met waar we gebleven waren voordat die hele verkiezingen begonnen. Hier de beelden als hij wordt ingezworen als 44ste president van Amerika.

OBAMA DOET ZWEREN


CRAZY RUSSIAN @ HAIRDRESSER
CRAZY RUSSIAN HAIRDRESSER
Russen zijn een apart slag volk dat is altijd zo geweest en zal ook altijd wel zo blijven. In dat soort landen geldt vaak nog steeds het recht van de sterkste of van de rijkste. Wat er precies gebeurt in deze Russische kapsalon is voor mij nog een raadsel maar de dame in kwestie lijkt niet zo blij te zijn met het haar aangemete kapsel.

CRAZY RUSSIAN @ HAIRDRESSER


F.E.A.R. 2 - PROJECT ORIGIN [HD TRAILER]
F.E.A.R. 2 [HD TRAILER]
F.E.A.R. 2: Project Origin is de langverwachte opvolger van de superhit F.E.A.R. uit 2005. Met verbeterde A.I. en wapens, nieuwe locaties, gedetailleerde levels en nieuwe tegenstanders zet F.E.A.R. 2: Project Origin het verhaal vol spanning, horror en actie dat in F.E.A.R. begon voort; Alma is weer helemaal terug! De nieuwe game zal beschikbaar zijn voor PC, Xbox 360 en PS3. F.E.A.R. 2: Project Origin begint kort voor het einde van F.E.A.R. (lees verder). Project Origin ligt pas vanaf vrijdag 13 februari in de winkel, maar vanaf vandaag kun je bij www.bol.com jouw exemplaar alvast reserveren.

F.E.A.R. 2 - PROJECT ORIGIN [HD TRAILER]PIZZABABE CASSIE
PIZZABABE CASSIE
Vandaag stel ik jullie eventjes voor aan deze 18 jarige Cassie Keller die toch echt wel erg lekker te noemen is. Ok ok het kan allemaal misschien een maatje meer maar ze is nog jong, dus veelbelovend. Alle andere Pizzababes kan je gewoon vinden in het Pizzababe Archief, vandaag Cassie. Please rate!

PIZZABABE CASSIETHE MATRIX CAT
THE MATRIX CAT
Deze kat heeft het maar zwaar, er zijn zojuist een hele zooi puppies geboren en net als Neo in de Matrix wordt deze kat achterna gezeten door deze puppies die ook nog eens allemaal erg opelkaar lijken. Een spannend muziekje eronder en we hebben weer een filmpje. Check!

THE MATRIX CATMOTORVATION 2009
MOTORVATION 2009
Elk jaar wordt er in Australie een toffe straatrace gehouden met hotrods en mooie custombuild cars, dit event wordt gehouden in het Motorplex stadion te Perth. Dit weekend was het weer zover voor de 23e keer en wij hebben voor jullie eventjes de beelden opgezocht. Hou je dus van burnouts of gewoon mooie auto's dan zou ik zeker eventjes kijken. Er was ook nog een afterparty trouwens, beelden bij meer lezen.

MOTORVATION 2009OBAMA & GIRL DUET
OBAMA & GIRL DUET
Vandaag is het zover de inauguratie van de 44ste president van de USA, Barack Obama. Wanneer je Joost Tv op je pc hebt geinstalleert kan je dat gewoon live online bekijken hier om 16:00 onze tijd. Tot het zover is kijken wij nog eventjes hoe Obama met de enige echte Obama girl een duet zingt.

OBAMA & GIRL DUET


AUSSIE vs OUTBACK REST.
AUSSIE vs OUTBACK REST.
Tijdens de Aussie show "The Chaser's War on Everything' testen ze graag allerlei zaken die met Australie te maken hebben. Zo gaan we dit keer naar een Amerikaans Outback Restaurant wat eigenlijk een Australisch restaurant moet voorstellen. Wie kan dat beter testen dan iemand van Down under ?

AUSSIE vs OUTBACK RESTAURANTCURIOUS CASE OF FORREST GUMP
CURIOUS CASE OF FORREST GUMP
Dit is wel weer heel erg toevallig, toen ik namelijk vorige week de film "The Curious case of Benjamin Button" keek, had ik meteen zoiets van, nou deze film past echt in het zelfde rijtje als bijvoorbeeld een Forrest Gump. Nou zijn er schijnbaar meer mensen die dat dachten want ik kwam vandaag deze mashup tegen.

CURIOUS CASE OF FORREST GUMP


GAMETIME 584
GAMETIME 584
In dit Blue Shift vliegen we met een ruimteschip over een landschap met daarin allerlei vijanden die proberen je te raken met hun afweergeschut of zelfs tegen je aan proberen te vliegen. Naja, ik vind dit soort spelletjes altijd erg leuk om te spelen dus ik zou zeggen Game on... zet een leuke highscore neer.

GAMETIME 584SASHA
SASHA
Hehe, je ziet het waarschijnlijk al. Er is weer een nieuw filmpje van Sasha waar je rustig naar kan kijken. Ze ziet er weer heerlijk uit. Net als haar borsten die ik ook wel eens onder handen wil nemen.

SASHA


ARIA GIOVANNI
ARIA GIOVANNI
Deze babe Aria Giovanni is in Amerika heel populair. Bij Tlpiza zijn wij natuurlijk ook fan van deze brunette. Daarom check je weer een filmpje van haar. Hier wordt ze weer eens gefotografeerd op het strand.

ARIA GIOVANN
I

GOT MILK ?!
GOT MILK ?!
De enige melk die ik drink zit in een milkshake en dat is volgens mij ook alleen maar melkpoeder met wat toegevoegd water dus aan mij is deze Japanse commercial verder niet besteed. Wel zien we een grappige clipje over een meisje dat schijnbaar wel melk drinkt en het jochie niet, wat nu als ze een kusje wilt ?

GOT MILK ?!


GONE WITH THE WIND
GONE WITH THE WIND
Lijkt me best vervelend zeg als er zo'n harde wind staat zoals hier in Boulder, Colorado. Ik weet niet precies welke windkracht dit is maar het gaat er flink op, zo erg zelfs dat mensen over de straat weg worden geblazen. Lollig om te zien, lullig als het je overkomt. OWNED!

GONE WITH THE WINDNIKE - WAKE UP
NIKE - WAKE UP
Een zo te zien Zuid Amerikaans spotje van Nike hierzo waarin we een hele zwerm voetballers zien die tegelijk wakker gemaakt worden. Naja, zoals we gewend zijn van Nike is ook deze commercial weer aardig flitsend en ziet er lekker snel uit. Kijk eventjes mee...

NIKE - WAKE UPIEMAND VODKA ?
IEMAND VODKA ?
Ik vermoed dat dit gewoon een viral is maar ik plaats em toch maar, want het is dan wel een grappige viral. We zien namelijk iemand die echt zijn best heeft gedaan om op een zo moeilijk mogelijke manier een vodka cola of in dit geval een vodka met 7up ofzo te maken. Kijk eventjes mee..

IEMAND VODKA ?JO GARCIA
JO GARCIA
We hebben Jo Garcia natuurlijk niet voor niets uitgeroepen tot de mooiste Pizzababe van 2008. Al staan er ontelbaar galleries van deze schoonheid op de site, ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen. Vandaag hebben we wat bewegend beeld voor julie wat natuurlijk ook helemaal top is.

JO GARCIA

PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
Vandaag de altijd mooie en zeer lekkere Heather Rae die ons met een bezoekje komt verblijden. Ik moet zeggen dat dit echt een kanjer is vandaar ook dat er al meerdere galleries staan van deze babe op TLP. Willen we meer van haar ? Gooi het in de comments, vindt je Heather lekker ? Doe dan eventjes raten...

PIZZABABE HEATHERKOENIGSEGG CCX
KOENIGSEGG CCX
Zo, ik heb er lang op moeten wachten maar vandaag kwam die dan toch eindelijk mijn langverwachte Koenigsegg. Ik had 'm eigenlijk in kanariegeel besteld maar die kleur was niet op voorraad dus dan maar genoegen nemen met dees kleur. Helaas zijn de meeste dromen bedrog, check eventjes dit kanon!

KOENIGSEGG CCX


OBAMA vs LEGO
OBAMA vs LEGO
Zo'n beetje alles wordt tegenwoordig wel nagebouwd in Lego. In deze clip zien we hoe morgen zo ongeveer de inauguratie van Obama zal gaan verlopen. Compleet met secret service, helicopters en weet ik wat niet meer. Er staat ook nog een making of als bonus bij, check!

OBAMA vs LEGOWE ARE ONE 2009
WE ARE ONE 2009
Mja, dit weekend werd er een concert gehouden bij het Lincoln Memorial monument te Washington om alvast de komst van Obama te vieren. Barack was er zelf ook bij en zag daar hoe U2 live "In the name of love" ten gehoor bracht. Al ben ik niet zo'n fan van U2 dit klinkt live toch wel erg goed.

WE ARE ONE 2009GEHANDICAPT BLOKKEN
GEHANDICAPT BLOKKEN
Hebben wij in NL de Wereld draait door, bij onze vlaamse medemens hebben ze het programma "Zonde van de Zendtijd". Nou kennen wij Belgen als een volk wat afentoe best leuke televisie kan maken, wie herrinnert zich nog "In de Gloria" bijvoorbeeld. Vandaag gaan we blokken met gehandicapten en of dat nou zo'n goed idee is ? Rofl! Thnx Zakratje!

GEHANDICAPT BLOKKENSOCCER OWNAGE
SOCCER OWNAGE
Gisteren weer naar het voetbal zitten kijken maar dat is allang niet zo leuk meer als vroeger. Het niveau van de NL competitie is wel op een heel erg bedenkelijk nivo beland. Nee dan die wedstrijd van Barcalona zaterdag, dat was pas voetbal les. Deze amateurs doen hun best om ooit ook es op topnivo te kunnen presteren, alleen gaat dat nog niet van het leien dakje.

SOCCER OWNAGEGAMETIME 583
GAMETIME 583
Zo en dan is het alweer maandag wat gaat het toch snel die tijd. Vandaag in de gametime dit Buggy Run 2 waarbij het de bedoeling is je buggy over het onherbergzame landschap te guiden terwijl er bommen tanks en dat soort zaken zich op je weg bevinden. Game on!

GAMETIME 583MANDY
mandy
Deze babe houdt er duidelijk van om gefilmd te worden. Met haar borsten die helaas nep zijn staat ze lekker voor de cameraman te strippen. Alleen had ik meer gedaan dan alleen filmen, als ik die cameraman was.

MANDY

LUANA LANI
LUANA LANI
Aziatische babes kunnen erg mooi zijn. Veel van die Aziatische babes houden er ook van om voor te webcam te staan. Deze Luana Lani laat zien dat ze niet preuts is en trekt al haar kleren uit.

LUANA LANI

BIRDS vs ENDOFWAR
BIRDS vs ENDOFWAR
Online gaming is helemaal hot en dat is ook niet zo raar als je ziet wat voor een toffe games er tegenwoordig op de markt zijn. Dit Tom Clancy's End of War, is nog niet zo heel erg oud volgens mij maar deze 2 vogels zijn toch al fervente gamers. Met een beetje hulp lukt het zelfs om commando's te geven. Game on!

BIRDS vs ENDOFWARKNIFE ROULETTE FAIL!
KNIFE ROULETTE FAIL!
Officieel speel je roulette met één revolver en één kogel, natuurlijk kan je daar ook varianten op verzinnen. En dat heeft deze paupert dus gedaan, wat hebben we nodig ? 1 Mes, 1 ronddraaiende tafel, 4 bekers en een mongool die daarna met een kansbereking van 1 op 4 een mes door zijn hand jaagt. FAIL!

KNIFE ROULETTE FAIL!WTF, PARTYGIRL
WTF, PARTYGIRL
Ja mensen daar is ze weer hoor, die maffe Pequeña die we vandag terugzien als partygirl. Mja, ik vind het nog steeds een grote WTF waard, en als je nog nooit van deze dame of man wat het ook is gehoord had kijk dan hier eventjes voor meer WTF beeldmateriaal van dit geval.

WTF, PARTYGIRLTRANCE WEEKENDMIX
TRANCE WEEKENDMIX
Hmz, ik was deze mix eigenlijk helemaal vergeten die PJ met vrijdag al had gestuurd. Schaam, schaam! Dan nu maar aan het eind van het weekend, er zit trouwens geen playlist bij wat wel erg jammer is maar niet getreurd er komen deze weken meer mp3 mixen van zijn hand deze kant op heb ik me laten vertellen. Enjoy!

TRANCE WEEKENDMIX

WIE VAN DE DRIE
Niki Benz Danae Mackenzie
Niki | Danae | Mackenzie
SASHA
SASHA
Ik ben helemaal naar de kloten door gisteren-avond. De helft kan ik me niet eens meer herinneren en ik ik werd wakker met een pizza-punt op me gezicht. Als troost kijk ik dan natuurlijk naar deze heerlijke babe Sasha.

SASHA

NINJA CAT 2
NINJA CAT 2
Een tijdje geleden kon je al eens kijken naar ene Ninja Cat een kat die een meester was in het besluipen van zijn baasje. Dat vraagt natuurlijk om een vervolg vandaar dat we vandaag eens gaan kijken naar de klimtechnieken van dit speciale soort kat.

NINJA CAT 2MAGIC MICROWAVE
MAGIC MICROWAVE, magic trick
Een mega truc vandaag van deze Nathan Burton die zo te zien bij de USA X-factor zijn optreden doet. Dit past natuurlijk wel ook meteen in de categorie "Don't try this at home" want in een magnetron gaan zitten klinkt niet al te gezond. Naja, wat mij betreft mag deze gast door na de volgende ronde.

MAGIC MICROWAVEWE WILL ROCK YOU
WE WILL ROCK YOU
Vroeger had je zoiets als de Pepsi test waarbij je op straat werd aangesproken door vertegenwoordigers van Pepsico die je dan twee verschillende soorten cola lieten proeven. Schijnbaar leverde dat niet vaak genoeg het gewenste resultaat want tegenwoordig moeten ze sterren als Britney Spears, Beyonce en Pink inhuren om dat bocht te verkopen. Kijk even mee.

WE WILL ROCK YOU8 YEARS in 8 MINUTES
8 YEARS in 8 MINUTES
Aankomende dinsdag is het zover, we zijn dan eindelijk verlost van die George Bush die de geschiedenis wel in zal gaan als de slechtste president ooit. Nou had ik laatst al een overzichtje gepost met daarin al zijn blunders van de laatste 8 jaar, maar vandaag doet deze Olbermann dat nog eens dunnetjes over in een iets langere clip van 8 minuten.

8 YEARS in 8 MINUTESGAMETIME 582
GAMETIME 582
Vandaag in de gametime een spel met daarin weer allerlei spellen. Het is niet echt moeilijk maar je moet gewoon telkens eventjes goed de opdracht lezen en precies doen wat daar staat. Het lijkt moeilijker dan het is, wie speelt dit spel Hardboiled uit ?

GAMETIME 582

SEXY ANGELA
SEXY ANGELA
Om het dan maar meteen goed aftesluiten deze dag heb ik ook nog ene Angela die een partijtje sexy loopt te doen in het plaatstelijke vijvertje. Erg lekkere dame al zeg ik het zelf en ik zal eens aan Ruben vragen of die wat meer van haar kan vinden op zijn dagelijkse roof/ zoektocht op het internet.

SEXY ANGELAJAMIE & ISABELLA
JAMIE & ISABELLA
Het is weer zaterdagavond hoor, onze Ruben is weer in geen velden of wegen te bekennen dus die zal wel weer de hort op zijn met een of andere breezer babe. Sinds hij heeft uitgevonden dat breezers een prima ruilmiddel voor sex zijn zien we dat jochie steeds minder. Naja, dan maar eventjes naar de buurtjes die in de kleedkamer van deze Jamie en Isabella doken en daar de twee ondeugende handelingen zag verichten.

JAMIE & ISABELLA

ZE IS LELIJK
ZE IS LELIJK
Best een lekker nummertje hier van ene Don Desperado die ook nog een eigen myspace pagina heeft die je hier kan bezoeken. Het nummer heet "Ze is Lelijk" en dat is natuurlijk altijd lastig, de beat is echt erg lekker en voorzover ik weet vrij origineel. Check het uit!

ZE IS LELIJKWOMEN IN CONTROL
WOMEN IN CONTROL
Je hebt zo van die vrouwen die alles net iets beter willen doen dan een man. Ach ja zo gaat dat in deze tijden van emancipatie, wat dat allemaal te maken heeft met het merk Crystal Clear is mij verder niet zo duidelijk. Naja, deze vrouwen beklimmen de Mount Everest en hebben zelfs een ladder daarvoor meegenomen.

WOMEN IN CONTROLTHE DUREX OUTTAKES
THE DUREX OUTTAKES
Van de week konden we al zien dat je met een paar simpele ballonnetjes een vrij originele commercial kan maken voor condooms. Dat dit niet in 1 of 2 shots goed ging zien we in deze compilatie clip met daarin 3 outtakes uit de originele opnamens. Hier kan je nog eens het eindresultaat bekijken.

THE DUREX OUTTAKES

IK ZIE JE VAAGINA
IK ZIE JE VAAGINA
Je moet er van houden dat hele skihut gebeuren maar als je eens lekker wilt feesten is deze muziek zeker aan te raden. Vandaag ene Dick Treesie die toch es naar de opticieen moet want hij zingt over ene Ina die hij al tijden niet gezien heeft. Naja, grappig op z'n minst, ben je na deze plaat helemaal in de feeststemming gekomen dan kan je hierzo de laatste Ski Hut 26 downloaden.

IK ZIE JE VAAGINA

CARCHASE FAIL
CARCHASE FAIL
Spijkermatten zijn helemaal niet zo vreemd meer tegenwoordig om een achtervolging tot een abrupt einde te brengen. Alleen moet je dan natuurlijk wel je mat voor de juiste auto gooien en niet bij je collegas die aan het achtervolgen zijn. Toch maar weer aangiftes van fietsdiefstal noteren voor deze gast. FAIL!

CARCHASE FAILJESSICA CANIZALES
JESSICA CANIZALES
Deze Jessica Canizales vind ik persoonlijk een erg mooie babe. Vandaar dat je haar nu weer ziet in een filmpje waarbij ze zich zelf laat fotograferen. Naakt wel te verstaan. Kijken we even mee naar deze babe met haar prachtige borsten?

JESSICA CANIZALES

WIE VAN DE DRIE
Karla Peaches Megan
Karla | Peaches | Megan
HORSE DANCING
HORSE DANCING
In India hebben ze wat met dieren, zo kan je als toerist maar beter geen koe aanrijden want dat zijn daar heilige dieren. Tijdens feesten lopen er paarden mee in de parade die het hele jaar getraint worden om te dansen op de klanken van Dhoi, een lied. Ik moet zeggen dat ik het erg knap vind want dit paard danst echt perfect in de maat.

HORSE DANCING


DAKAR 2009
DAKAR 2009
Ze zijn al weer eventjes onderweg in dees jaars Dakar race en in deze 12 etappe is de Spaanse autocoureur Carlos Sainz naar beneden gestort met zijn rally auto waardoor voor hem de race voorbij is. Ik heb wat beelden gevonden als hij al gecrashed is en we kunnen ook nog net zien hoe hij een collega er voor behoed dezelfde fout te maken. De race wordt trouwens dit jaar gehouden in Argentinie en Chili waar ook nog eens een helicopter crashte waarvan er ook nog beelden zijn. Genoeg mayhem dus weer, bij deze legendarische race.

DAKAR 2009GIO, DE VERLOREN ZOON
GIO, DE VERLOREN ZOON
Ook al gaat het nog zo slecht met mijn cluppie en zijn ze nu zelfs trainerloos als je een echt Feyenoord hart heb dan steun je 010 door dik en dun. Wie ook een echt Feyenoord hart heeft is Giovanni van de Bronckhorst of zoals hij liefkozend wordt genoemd Gio, hier een kleine compilatie van deze ras Feyenoorder.

GIO, DE VERLOREN ZOON82FT BUZZER BEATER
82FT BUZZER BEATER
In deze school basketball game over het grote water staat de thuisploeg achter met 1 punt. Net voordat de buzzer gaat wordt er gemist en ene Jake Lee krijgt de bal. Zonder te aarzelen gooit hij die een metertje of 25 de andere kant op in de basket waardoor zijn team wint. Over een matchwinner gesproken, wat een held.

82FT BUZZER BEATERT-MOBILE FLASHMOB
T-MOBILE FLASHMOB
Hoe geniaal kan je een commercial maken daar hebben ze bij T-Mobile lang over nagedacht. En eerlijk is eerlijk, deze commercial is opgenomen op gewoon een doordeweekse dag op het altijd drukke Liverpool Street station te London en we gaan flashmobben dus, ik vind dit nu al de beste reclame van 2009.

T-MOBILE FLASHMOBGAMETIME 581
Zo en dan is het alweer weekend, en zoals elke dag beginnen we ook vandaag met een spelletje. Je bent in dit Elite Force Conquest lid van een seal team dat America moet verdedigen. Daarvoor is het zaak dat je cruciale steden versterkt samen met je partner zodat die niet in handen van de vijand vallen, best grappig spel al zeg ik het zelf.

GAMETIME 581

ERICA CAMPBELL
ERICA CAMPBELL
Damn, dat strand dat je in dit filmpje ziet er geweldig uit. Met deze babe erbij vormt dit een perfecte combinatie. Ik heb het dan over Erica Campbell die vertelde dat dit haar privé strand is.

ERICA CAMPBELL

MISS MAXIM UK
MISS MAXIM UK
Ik heb verder niks met ''the UK'', maar ik heb wel iest met het mannenblad Maxim. Die babes zijn altijd erg heet. Deze brunette mag trots zijn op haar titel als ''miss Maxim''. Kijken we even mee naar deze hete babe.

MISS MAXIM UK

P.A.I.N.
P.A.I.N.
Er komt een boel pain voorbij indeze clip met een top 5 zo te zien van Break. Naja, hij zat in de linktipbus en dat is leuk want vanaf volgende week gaan we elke vrijdag een linkdump doen. Wil je dus jouw link hier op Tastelikepizza.com zorg dan dat je voor elke donderdag 21.00 een mailtje met jouw tip hebt gestuurd naar dit adres!

P.A.I.N.DRUNK PARTY GIRLS
DRUNK PARTY GIRLS
Een dronken vrouw is een engel in bed behalve als de dame in kwestie bij het zien van een bed meteen in coma neervalt. Naja, we hebben een aantal filmpjes voor jullie gevonden bij onze vrienden van de witte lijntjes. Kijk eventjes mee.

DRUNK PARTY GIRLS

STOPMOTION REX THE DOG
STOPMOTION REX THE DOG
Vette shit, hierzo en dan heb ik het én over de clip én over het nummer wat er onder zit want dat klinkt best lekker. De clip is in iedergeval helemaal in stopmotion gemaakt wat opzich al knap is en heel veel werk ook, ene Geoffroy de Crecy was er verantwoordelijk voor. Knap!

STOPMOTION REX THE DOGEAST-EUROPEAN BABE
EAST-EUROPEAN BABE
Ik ben altijd wel geïnteresseerd in die babes uit het buitenland. Die Oost-Europeanen zijn dan ook geil als boter. Deze babe uit Ukraine toont hier op een mooie wijze haar lekkere lichaam

EAST-EUROPEAN BABEPIZZABABE TEAGAN
PIZZABABE TEAGAN
En dan is het alweer de laatste dag van de week wat gaat dat toch snel zo afentoe. Op de vrijdag hebben we altijd nog een fijne week afsluiter en dat is vandaag geworden deze Teagan Presley. Morgen hebben we wat babes van de buurtjes en mocht je eens lekker willen koekeloeren in het Pizzababe archief dan doe je dat gewoon HIER!

PIZZABABE TEAGANDISCO BALLERS
DISCO BALLERS
Waar zijn die tijden toch gebleven dat we gewoon nog op de vrijdagavond naar de disco gingen, en daar ook echt op disco danste. Naja, ik heb het niet helemaal bewust meegemaakt maar de tijden van Saturday Night Fever herleven weer heel eventjes in deze clip over 2 gasten die zijn blijven hangen in de 80er jaren.

DISCO BALLERS

NO PANTS SUBWAY
NO PANTS SUBWAY
Flashmobben is best grappig als er maar genoeg mensen komen opdagen. In Amerika is dat niet zo'n probleem want daar wonen toch genoeg mensen. Vandaag gaan we zonder broek de subway in, en dan niet de broodjeszaak maar gewoon de ondergrondse, wat dan weer leuke beelden oplevert van mensen die vol verbazing kijken wat er allemaal gebeurt.

NO PANTS SUBWAYHUDSON PLANE CRASH
HUDSON PLANE CRASH
Gisteravond heeft er in New York, vlakbij Manhattan in de Hudson rivier, een toestel van het Amerikaanse US Airways een noodlanding moeten maken. Er vielen geen gewonden en alles passagiers konden gered worden ondanks het koude water. De beelden hebben ik eventjes voor jullie opgezocht. Hier het nieuwsbericht.

HUDSON PLANE CRASHRYAN SEACREST FAIL
RYAN SEACREST FAIL
Ene Scott Macintye heeft in America als blinde zanger toch nog American Idol kunnen bereiken en mag als contestant deelnemen aan American Idol 2009. Deze presentator Ryan Seacrest is zo enthousiast dat hij hem een highfive wil geven. Alleen was Scott toch blind ? FAIL!

RYAN SEACREST FAILVOLVO SAFETY
VOLVO SAFETY
Bij Volvo zijn ze al jaren bezig met veiligheid. Zo was het Volvo die de eerste rollbars introduceerde en was het ook Volvo die met de airbags kwam. Vandaag de dag zijn ze meer bezig met de veiligheid van de mensen die niet in de auto zitten, althans wanneer er een aanrijding wordt voorkomen dan zijn de inzittende natuurlijk ook beter af. Kijk eventjes mee naar deze Pedestrian Protection Feature demo binnekort beschikbaar op de Volvo S60.

VOLVO SAFETYGAMETIME 580
GAMETIME 580
In de gametime vandaag gaan we mountainbiken met obstakels. Best grappig en moeilijk want je moet met je fietsje allerlei schansjes nemen en andere bouwwerken die op je weg komen ontwijken. Wie zet er zo vlak voor het weekend nog een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 580ALLISON ANGEL
ALLSION ANGEL
De tieten van deze babe zijn onbegrijpelijk lekker. Allison Angel de blonde porno-actrice. Check haar tieten even in deze korte compilatie. Die vriendinnetjes van haar zie ik trouwens ook wel zitten.

ALLISON ANGEL

REDHEAD
REDHEAD
Normaal gesproken kijken we altijd fijn naar een babe die blond haar heeft of naar een mooi brunette. We kijken nu weer eens naar een roodharige die er zeker niet verkeerd uitziet.

REDHEAD

THE NFL CHEERLEADERS
THE NFL CHEERLEADERS
Als ik in de USA zou wonen, en net zoals iedere andere Amerikaan helemaal in de ban zou zijn van het American Footbal dan zou ik daar alleen al heen gaan om naar die altijd fijne meiden die hun team aanmoedigen te kijken. Deze dames heten natuurlijk cheerleaders en zijn doorgaans de mooiere dames van de school, hier een overzicht van onze dronken buurman.

THE NFL CHEERLEADERS

[DEEL 1] | [DEEL 2]

TAYLOR MOMSEN vs PAPARAZZI
TAYLOR MOMSEN vs PAPARAZZI
Taylor Momsen is een bekende hollywoodster die we ondermeer nog kennen van The Grinch. Zoals elke celeb heeft Taylor ook last van de paparazzi, gelukkig heeft ze haar Nikeys altijd aan om aan die lastige fotografen en persmuskieten ten alle tijden te kunnen ontsnappen.

TAYLOR MOMSEN vs PAPARAZZIALL ON BOARD ?
ALL ON BOARD ?
Eigenlijk mogen wij in de handjes klappen met ons openbaarvervoer hier in NL. Als je zo afentoe eens die beelden ziet uit andere landen dan zie je pas echt hoe het dus ook kan gaan. Neem nou deze trein in Mumbai, India die meestal bomvol zit, zaak is dan om zo snel mogelijk in de trein te geraken. Don't try this at home..

ALL ON BOARD ?REAL LIFE SPACE INVADERS
REAL LIFE SPACE INVADERS
Echt een geweldige viral hierzo, die eigenlijk Urban Hack Attack heet. Ok ok het zal zo fake zijn als het kunstgebit van m'n oepoe maar dat mag de pret niet drukken. Kijk eventjes mee hoe deze schavuiten een flatgebouw omtoveren in een arcade kast met het legendarische spel Space Invaders.

REAL LIFE SPACE INVADERSHOT BABE
HOT BABE
Deze babe heeft tegen me gezegd dat ze nog een tiener is. Hier geloof ik dus helemaal niets van. Maakt verder ook geen reet uit natuurlijk, want ze ziet er geweldig uit in het volgende filmpje waar ze een douche neemt. Wij kijken graag eventjes mee...

HOT BABEPIZZABABE JASMINE
PIZZABABE JASMINE
Hadden we gisteren nog een babe die blijft drijven in het water zonder zwembandjes vandaag ene Jasmine Pavel die nog helemaal puur natuur is. Is ook wel te zien, aan de beginnende hangers die ze aan het ontwikkelen is. Verder is deze Jasmine best te doen op een doordeweekse dag. Raten maar weer!

PIZZABABE JASMINE


2 SECONDS TILL...
2 SECONDS TILL...
Eigenlijk haat ik dit soort clips maar aan de andere kant kan ik er ook wel weer om lachen. Deze gast zit nietsvermoedend wat aan de waterkant als een babe de tijd komt vragen. Nogal een onverwacht einde, moet ik zeggen.

2 SECONDS TILL...ARMIN - UNFORGIVABLE
ARMIN - UNFORGIVABLE
Armin van Buuren is een van de muziek ambassadeurs van NL. Naast Tiesto en Dj Jean is hij een van de bekendste Dj's van ons land en dat mag ook wel als je tevens ben uitgeroepen tot Dj van het jaar. In deze song die niet echt nieuw is ofzo, zit ook nog de zangeres Jaren en klinkt wel lekker verder. Check!

ARMIN - UNFORGIVABLEFUCK DA POLICE
FUCK DA POLICE
Baal er nog steeds van dat ik vorige maand het vliegtuig gemist heb naar Riga in Litouwen Letland. Echt een slecht aktie was dat, ik zou daar eigenlijk een weekendje gaan stappen maar daar is dus helaas niets van gekomen. Ik weet niet precies wat er hier aan de hand is, maar deze politiebus moet het ontgelden. HOOLIES!

FUCK DA POLICEDOWN ON MY KNEES
DOWN ON MY KNEES
Sex sells en niet alleen in de reclamewereld, ook in diverse videoclips straalt de sex er vanaf. Deze Melissa is een soort van Britney Spears maar dan toch anders, haar teksten zijn een beetje dubbelzinning maar in dit interview legt Melissa uit dat ze toch echt iets anders bedoeld dan wij graag willen denken.

DOWN ON MY KNEESE.T. 2008
E.T. 2008
Ja ik weet niet goed wat ik van deze animatie moet maken alleen dat het mij doet denken aan E.T. die achtergebleven is op de aarde en die er nu een stuk ouder uitziet. Misschien dat jullie er een betere tekst bij kunnen verzinnen, zo ja drop die dan eventjes in de comments.

E.T. 2008GAMETIME 579
GAMETIME 579
Vandaag in de gametime een echt tof spel, die ook nog eens net iets anders is dan voorgaande spellen. Het is namelijk dit Balloon Invasion, waarbij je ook nog eens kan overleggen met andere spelers doormiddel van een chatvenstertje aan de zijkant. Ziet er allemaal erg leuk uit, en ik ga het zelf straks ook nog eventjes spelen, dus mensen als je tips hebt.

GAMETIME 579

JESSICA KRAMER
JESSICA KRAMER
Als je nu opzoek bent naar dikke tieten, zit je hier in ieder geval goed. De volgende babe Jessica Kramer heeft namelijk 2 joekels van tieten. Deze babe is ook nog eens fotomodel en wordt hier gefotografeerd.

JESSICA KRAMER

EROTIEK
EROTIEK
Zo'n erotische scene uit die speelfilms die vroeger na 12 uur kwamen op rtl 5 waren pas mooi. Daar gaan we nu ook even naar kijken. Ik weet niet wie de actrice is, maar ze ziet er wel heerlijk uit.

EROTIEK

ATM OPBLAZEN DOE JE ZO!
ATM OPBLAZEN DOE JE ZO!
Deze gasten wilde ff pinnen maar waren hun pincode vergeten, altijd lastig natuurlijk. Dus komen ze even later terug met wat gereedschap als breekijzers en stangen en dergelijke. Helaas zijn de pinautomaten daar tegen wel bestand, gelukkig is er nog wat zwaarder materiaal aanwezig. Het is niet bekend hoeveel de buit was en of er uberhaupt nog wel een buit was. FAIL!

ATM OPBLAZEN DOE JE ZO!

O'NEILL EVOLUTION 2009
O'NEILL EVOLUTION 2009
Dit weekend was er het 6Star TTR O'Neill Evolution 2009 slopestyle snowboarding event in Davos, Zwitserland waarbij het vooral weer ging om het freestyle snowboarden met de hele wereldtop present. Het zijn 3 verschillende videos van dit event in totaal zo'n 10 minuten video ongeveer dus ik zou zeggen ga er eventjes lekker voor zitten. De beelden zijn zoals altijd weer super!

O'NEILL EVOLUTION 2009JUST FACEBOOKING
JUST FACEBOOKING
Ik heb het eigenlijk nooit zo begrepen al die social network sites, misschien komt het omdat ik een erg asociaal persoon ben ofzo dat ik daar verder niet zoveel van moet hebben. Toch lijkt de halve wereld op Hyves te zitten of zoals over het grote water op Facebook. Deze chick zingt er een liedje over..

JUST FACEBOOKINGPLASTIC FANTASTIC
PLASTIC FANTASTIC
Mega toffe reclame hierzo van Durex met een paar funballonnen, wat condooms natuurlijk ook gewoon zijn. Ze gaan flink tekeer en zelfs voor wat groepsex zijn deze figuurtjes niet vies. Erg origineel op z'n minst.

PLASTIC FANTASTIC

PIZZABABE BRANDI
PIZZABABE BRANDI
Vandaag hebben we een babe die iets te ver is doorgeschoten op het plastic fantastic vlak. Ik heb er verder geen problemen mee maar het ziet er toch wel enigszins onnatuurlijk uit allemaal. De lange stelten waar Brandi Bryant op staat zijn wel erg fijn te noemen en met die blauwe ogen is ook niets mis.

PIZZABABE BRANDIICE KARTING
ICE KARTING, Robertjansen
Zodra er in Nederland maar een beetje ijs ligt, is heel NL in extase en wordt er meteen over een elfstedentocht gesproken en weet ik wat al niet meer. Nou hebben we de afgelopen weken wel eventjes kunnen genieten van het ijs maar van een elfstedentocht is toch echt geen sprake. Naja, deze RJ Jansen laat zien dat je ook nog hele andere dingen kan doen op het ijs, karten dus daarvoor maakte hij wel spikes voor extra grip, kijk eventjes mee..

ICE KARTINGKID OWNED CAT
KID OWNED CAT
Als klein jochie doe je soms dingen die op het moment van plegen de normaalste zaak van de wereld lijken. Gelukkig is er altijd een ouder in de buurt die je kan vertellen dat sommige dingen toch echt anders horen dan je in eerste instantie gedacht had. Neem nou deze arme kat die voorlopig eventjes uit de buurt van dit jochie zal blijven.

KID OWNED CATNBA 2009 COMPILATION
NBA 2009 COMPILATION
Mja ik weet het had het al zovaak gezegd en het is ook echt een voornemen van me om ooit es een toffe gameconsole te kopen maar totdat het zover is kijk ik gewoon naar wat compilaties van games. Vorige week Halo 3 vandaag NBA 2009, al ben ik meer van de schietspellen peisk.

NBA 2009 COMPILATIONTRIPLE BREAK
TRIPLE BREAK
Toch wel knap wat deze gast hier doet. Met een welgemikte karatekick trapt hij namelijk in een keer 3 plankjes door die zich ook nog eens op verschillende hoogtes bevinden. Helaas is er geen slowmo beschikbaar, kijk eventjes mee.

TRIPLE BREAKBOXED OWNAGE
BOXED OWNAGE
Met een doos over je hoofd door de tuin heen lopen met een camera in de buurt lijkt best een leuk idee, behalve als je maten al eerder hebben besloten dat het een ownage video moet gaan worden. Kijk eventjes mee waarom je het van je beste vrienden moet hebben.

BOXED OWNAGEGAMETIME 578
GAMETIME 578, Jetfighter
Vandaag in de Gametime gaan we schieten, in een simpel arcade spelletje zoals ik het eigenlijk het liefst zie. Een shoot'em up dus deze Jetfighter waarbij het de bedoeling is alle aliens neer te schieten om zo je land te redden van een alien invasie. Scores in de comments, game on!

GAMETIME 578NIKKI STRIPTEASE
NIKKI STRIPTEASE
Nikki van Next Door Nikki geeft bij Tlpizza vandaag gratis en voor niks een striptease weg. Gelukkig hoeven jullie niet te betalen en kunnen jullie gewoon relaxed genieten van de groot-borstige babe

NIKKI STRIPTEASE

SASHA
SASHA
Ik ga jullie alweer blij maken met een mooi filmpje van Sasha . Er staan nooit genoeg filmpjes van deze babe op TLP natuurlijk. Als je het daar nou mee eens bent, zet je gewoon effe ''meer'' in de comments.

SASHA

TOPGEAR - CARS OF COMMUNISME
TOPGEAR - CARS OF COMMUNISME
In de laatste uitzending van seizoen 12 van 8 december j.l, gingen de mannen van Top Gear op zoek naar een degelijke auto gebouwd in het voormalige oostblok. Wij kennen vooral de Trabantjes maar was dat nou echt zo'n slecht auto ? We zien het allemaal in deze toffe TopGear special als de heren op geheel eigenwijze e.e.a testen. [Pt2]

TOPGEAR - CARS OF COMMUNISMEDOUBLE OWNAGE
Broederliefde gaat schijnbaar toch wel erg ver. Dit lieve broertje krijgt namelijk 2x op een dag een toch wel aardig vebrande hand denk ik zo want dat kan aardig heet worden met zo'n gasbrander. Eerst de rechterhand en eventjes later de linkerhand, don't try this at home.

DOUBLE OWNAGEEVOLUTION OF DANCE 2
EVOLUTION OF DANCE 2
Kende we deze clip nog, het meest bekeken filmpje uit 2006, The evolution of Dance. Judson Laipply degene die verantwoordelijk is voor deze clip heeft een vervolg gemaakt op zijn clip en die kunnen we vandaag bekijken in deze Evolution of Dance deel 2.

EVOLUTION OF DANCE 2

bonus: Hier Peter Griffin in Evolution of dance 3 ?


DRAADSTAAL - HELL'S KITCHEN
DRAADSTAAL - HELLS KITCHEN
Als je kok wilt worden en je gaat in de leer bij chef de cuisine Gordon Ramsey dan staat je heel wat te wachten. Niet alleen staat deze Gordon bekend om zijn scheldkannonades ook hebben we ooit eens een junior versie van deze engelse tv kok gepost. Vandaag doen ze bij Draadstaal een sketch gebasseerd op Hells Kitchen het programma van deze Mr Ramsey!

DRAADSTAAL - HELLS KITCHENPIZZABABE MINA
PIZZABABE MINA
Latina's zijn en blijven lekkere gleufdieren, neem nou deze Mina Morgan die we vandaag in een extra lange gallerie hebben. Ok ok, het gezicht had iets mooier gekunt maar dat lichaam daar zeg je toch U tegen. Naja, laat maar eens horen wat jullie ervan vinden, ik zie het wel terug in de ratings.

PIZZABABE MINAiPUSSY
iPUSSY
Laatste tijd zien we steeds meer applicaties of add ons voor bijvoorbeeld aparaten als de iPhone. Vandaag is het al niet veel anders met deze iPussy, helaas is het beeld een beetje wazig gemaakt zodat je het niet helemaal kan zien. Maar de boodschap lijkt me duidelijk.

iPUSSY

DIT IS PAS EEN SKELTER
DIT IS PAS EEN SKELTER
Wie heeft er vroeger nou niet een skelter gehad, ik wel tenminste. Alleen worden die skelters groter en mooier met het jaar, zo zag ik laatst al eens een skelter van Ferrari die ook een Ferrari prijskaartje had. Maar zelfs de haalt het gewoon niet bij deze skelter van een of andere redneck. Er zit een 650cc Yamaha motor in, wat voor de nodige power zorgt.

DIT IS PAS EEN SKELTERFERRARI DEBUT op MUGELLO
FERRARI DEBUT op MUGELLO
Felipe Massa heeft in de nieuwe wagen van zijn werkgever Ferrari op het circuit van Mugello de nieuwe ferrari F60 getest. De Braziliaan die vorig jaar nog bijna wereldkampioen werd op de laatste dag van het seizoen reed twee keer een installatieronde. Wij hebben natuurlijk videobeelden..

FERRARI DEBUT op MUGELLONICK DOET DANSEN
NICK DOET DANSEN
In weblogland lopen een paar bekende figuren rond die je altijd wel weer terug ziet als er ergens een feestje te beleven valt. Zo ook deze Nick waar ik verder niet van zal vertellen van welke site hij is maar die voor de ingewijden geen onbekende is, vandaag doet Nick voor ons een dansje. Ik word er niet erg warm van, jullie ?

NICK DOET DANSENTHE MATRIX - DOWNLOADED
THE MATRIX - DOWNLOADED
Vandaag een grappige animatie, we zien namelijk grote delen van The Matrix in een flash animatie nagebouwd. Ik ben eigenlijk nooit zo'n fan geweest van The Matrix maar kan hier toch wel de lol van inzien. Je hebt 5 keuzes dus 5 verschillende filmpjes die je kan bekijken.

THE MATRIX - DOWNLOADEDGAMETIME 577
GAMETIME 577
In de Gametime vandaag een leuk platform spel waar ik zelf nog niet aan begonnen ben want dit spel heeft 30 levels dus voordat ik daar mee klaar ben is de dag om en heb ik nog niets gepost. Naja, stuur de grizzly beer dus door de levels heen en je bent de man. Game on!

GAMETIME 577ERICA
ERICA
Deze Erica ziet er ook geweldig uit. een babe met een strak lichaam, volle reed en flinke jetsers ziet er 9 van de 10 keer altijd goed uit. De volgende babe is niet Erica Campbell, maar een andere die ook zo'n mooi lichaam heeft.

ERICA

CHARA
CHARA
Ik ken onderhand al een hoop hete babes met wat vreemde namen. Deze kende ik nog niet. Deze blonde stoot Chara ziet er verdomd lekker uit en straalt in de volgende video. Check hem uit!

CHARA

MUPPETS on SKATES
MUPPETS on SKATES
Je blijft lachen met die Muppets, al zijn het soms oudere sketches zo afentoe is er een nieuwe die in dit geval duidelijk geinspireert is op een aantal Tube filmpjes. Vandaag hebben de Muppets gezien dat er ook honden zijn die kunnen skateboarden, dat moet natuurlijk even geprobeert worden. Kijk mee...

MUPPETS on SKATESPOLEDANCE FAIL
POLEDANCE FAIL
Paaldansen is niet voor elke babe weggelegd, al is het natuurlijk leuk als je na een avondje flink stappen bij een babe op de slaapkamer beland en je krijgt eerst nog een fijne paaldans show te zien voordat de echte aktie begint. Zoals gezegd is het niet voor elke dame een geschikt tijd verdrijf, kijk eventjes mee.

POLEDANCE FAILA MAN'S FIRST FRIEND
A MAN'S FIRST FRIEND
Honden worden al jaren gezien als een mens z'n beste vriend maar hoe is dat eigenlijk zo gekomen. In deze kleine animatie zien we hoe dat zo ongeveer in het stenen tijdperk is ontstaan. Logisch ook.

A MAN'S FIRST FRIENDLOLA PONCE in MAX
LOLA PONCE in MAX
Mooie dame hier deze Argentijnse Lola Ponce die we vandaag in een fijne videoshoot zien voor het mannenblad Max. Deze dame is in Italie vooral bekend omdat ze meespeelt in een serie, en vandaag stel ik haar eventjes aan jullie voor. Check!

LOLA PONCE in MAXPIZZABABE REBECCA
PIZZABABE REBECCA
De Pizzababe van vandaag vind ik eigenlijk zelf een beetje een twijfel gevalletje. Goed ik zal d'r zeker niet laten staan bij de voordeur maar het is niet echt het Pizzababe materiaal wat je gewend bent. Naja, we beginnen de week rustig zeg maar, dan kan het de rest van de week alleen maar beter worden. Raten maar!

PIZZABABE REBECCA


DOOGIE HOWSER ORCHESTRA
DOOGIE HOWSER ORCHESTRA
Neil Patrick Harris ook wel bekend als Doogie Howser, uit de televisie serie Doogie Howser, M.D. die ooit eens te zien was in een ver verleden op de NL televee. In Amerika is deze show 15 jaar geleden gecancelled en onze Neil Patrick heeft er nog steeds moeite mee zo te zien. Hier speelt hij de themesong bij SNL onder begeleiding van een heus orkest.

DOOGIE HOWSER ORCHESTRAPAPIER VOUWEN
PAPIER VOUWEN
Een papiertje vouwen is moeilijker dan het is, tenminste als je die 7x probeert te vouwen volgens deze babe dan. Naja, ik zou zeggen probeer het eens en laat je niet afleiden door deze dame.

PAPIER VOUWEN


HAPPY MORNINGS
HAPPY MORNINGS
Mja, deze viral voor het koffiemerk Folgers is wel heel erg irritant zeg. Als de loden loekies nog niet voorbij waren dan had ik deze zeker opgegeven voor meest kansloze commercial ever. We zien hier een heleboel blije mensen die het leuk vinden om ons wakker te maken met een bakkie pleur. Mja, laat mij lekker slapen gvd..

HAPPY MORNINGSGABBER LATINA
GABBER LATINA
Mja, nog maar eens het bewijs dat mijn voorliefde voor latina vrouwen echt niet zomaar uit de lucht komt vallen. Latina's kunnen als geen ander met hun lekkere bolle kontjes draaien, en wanneer je dat dan mixed met gabber muziek dan krijg je zo ongeveer een clip als dit. Hij zat in de linktip bus van iemand die helemaal verliefd is op dit kontje, thnx X!

GABBER LATINA


CAMERON DIAZ @ GOLDEN GLOBES 2009
CAMERON DIAZ @ GOLDEN GLOBES
Mja, ik heb dit altijd zo'n mega lekkere chick gevonden he, deze Cameron Diaz. Poeh, wat een babe is dat toch, en ze lijkt ook steeds mooier te worden heb ik het idee. Naja, gisteren stond ze dus samen met Mark Wahlberg de Golden Globes 2009 te presenteren waarbij trouwens Mickey Rourke de grote winnaar was met zijn vertolking in The Wrestler. Cameron is nog steeds smoking Hot!

CAMERON DIAZ @ GOLDEN GLOBES 2009MS SONGSMITH SPOOF ?!
MS SONGSMITH SPOOF ?!
Vorige week dook er ineens een filmpje op van het nieuwe Microsoft Songsmith een programma om op zeer eenvoudige en ook wel erg pauperige wijze een liedje in elkaar te knutselen. Nou dacht ik eigenlijk meteen dat dit gewoon niet waar kon zijn omdat in dit Microsoft filmpje op Apple laptops wordt gewerkt maar nu kwam ik vandaag ineens deze link tegen waar je gewoon een demo kan downloaden van dit Songsmith.

MS SONGSMITH SPOOF ?!GAMETIME 576
GAMETIME 576
Op deze maandagmorgen is het tijd voor Scooby en Shaggy om op een snowboard te gaan staan en op deze U-ramp de nodige kunstjes te vertonen. Ik kwam zelf best hoog volgens mij met 4108 meter, wie verbetert dat eventjes ? Game on!

GAMETIME 576HOT ASIAN
HOT ASIAN
Die Aziatische babe zien er ook vaak geil uit. Zeker deze die volgens mij een halfbloedje is. Één van de weinige Aziaten die zulke grote borsten hebben. En wat ook mooi is, is dat ze alles doen voor geld.

HOT ASIAN

VANESSA GUERRAO
VANESSA
We checken nog een Braziliaanse babe met dit koude weer. Ik krijg het hier in ieder geval wel warm van. Deze latina heeft Vanessa en ze houdt er erg van om haar lichaam te showen, whoehooeee.

VANESSA GUERRAOSNOWBOARDEN DOE JE ZO
SNOWBOARDEN DOE JE ZO
De meeste snowboard filmpjes zien er altijd strak en vrij spectaculair uit en in deze clip is dat eigenlijk al niet anders. We zien enkele fragmenten uit de show "That's it, That's all" met daarin 3 freestyle snowboarders die in toch vrij ongerept gebied hun kunsten aan ons vertonen gesponsort door Quicksilver en Redbull.

SNOWBOARDEN DOE JE ZOSICILIAN BLOOD
SICILIAN BLOOD
Deze Raymond Goedemondt heeft wel een beetje gelijk wanneer hij vertelt, dat als hij zegt siciliaans bloed te hebben hij dan meteen wordt aangezien voor maffioso. Dat overkomt mezelf namelijk ook altijd, of dat nu komt door mijn ongure voorkomen of door de Mercedes Brabus, met panter leren bekleding uit '77, die rijd kan ik niet vertellen. Ray legt het nog eens uit..

SICILIAN BLOODRUDE TUBE 2009
RUDE TUBE 2009
Het programma Rude Tube wordt jaarlijks uitgezonden op Channel 4 en is een countdown van de Top 50 meest populaire virals van het internet. Ik had er nog nooit van gehoord maar heb het gisteravond eens zitten kijken en vond het vooral leuk dat je nu ook soms de mensen die in de virals ziet voorbijkomen zelf aan het woord hoort. Het duurt zo'n 48minuten!

RUDE TUBE 2009WIE VAN DE DRIE
Angelica Johanna Kitty
Angelica | Johanna | Kitty
HIEROGLIEFEN UITGELEGD
HIEROGLIEFEN UITGELEGD
Hiërogliefenschrift is de naam voor een van de soorten schrift die door de Egyptenaren in de oudheid werden gebruikt. De naam is afgeleid van twee Griekse woorden: hiëros 'heilig' en glypho 'in steen gebeiteld'. Vandaag gaat Ronnie Barker van de Two Ronnies ons met hedendaagse woorden uitleggen, hoe dat precies werkte.

HIEROGLIEFEN UITGELEGDTOWING FAIL
TOWING FAIL
Als je eens een keer met pech langs de weg staat dan kan je eindelijk eens je Anwb kaart gebruiken om de wegenwacht te bellen. Als die beste man het euvel niet meteen kan verhelpen sleept hij je naar de dichtsbijzijnde garage, alleen blijven die bus sluizen lastige obstakels. Ik denk zo, dat er nog wel wat meer reparaties aan zitten te komen.

TOWING FAILFACEPLANTING ACROBATS
FACEPLANTING ACROBATS
Een acrobaat wordt je niet zomaar dat zit meestal in de familie of wordt je van kleins af aan bijgebracht. Sinds de val van de Sovjet Unie zijn er ook veel artiesten uit die regionen naar het westen gekomen om hun kunsten te vertonen in circussen endergelijke. In deze compilatie een aantal gasten die beter nog eventjes hadden kunnen door oefenen voordat ze zich onsterfelijk belachelijk maakte.

FACEPLANTING ACROBATSLAPTOP SALE gone WRONG
LAPTOP SALE gone WRONG
Dit soort beelden hebben we al wel vaker gezien eigenlijk. Een winkel in Moskou, Rusland adverteert met 80% korting op alle laptops die ze in voorraad hebben. Alleen stond er niet bij dat er maar 10 op voorraad waren, een soort van Media Markt praktijken dus. Russen zouden geen russen zijn als daar geen gewonden zouden vallen. Kijk mee..

LAPTOP SALE gone WRONG


THE WIRE in 5 MIN
THE WIRE in 5 MIN
Okay dit is dus een van de beste series die ooit gemaakt is, van dezelfde makers als The Sopranos. Helaas is de serie stopgezet vanwege te veel geweld maar mocht je ooit tijd teveel hebben dan zou ik zeker deze serie nog eens gaan kijken. In deze 5 minuten durende clip zie je eigenlijk alle 5 seizoenen in vogelvlucht voorbij komen.

THE WIRE in 5 MINGAMETIME 575
GAMETIME 575, Guitar Geek
Sinds Mympje niet meer onder ons is hier op TLP hebben we eigenlijk ook niet meer het zondag ochtend concert wat hij wekelijks altijd verzorgde. Jammer natuurlijk, vandaar meteen maar een oproepje aan een ieder van jullie : Heb je nog een leuk concert liggen dat je wilt delen met de rest van de bezoekers hier, mail die link dan eventjes naar me en dan kijk ik wat ik kan doen. Om toch een beetje in de muziek te blijven heb ik vandaag een grappige Guitar Hero kloon gevonden die Guitar Geek heet, game on!

GAMETIME 575

SASHA
SASHA
Het is gelukkig weer weekend en omdat ik in zo'n vrolijke bui ben, kunnen jullie nog een heerlijk filmpje van de bekende Sasha checken. Hier speelt ze zoals gewoonlijk weer met haarzelf. Check it.

SASHALUNA
LUNA
Luna staat graag onder de douche en zit vaak in bad. Daarbij filmt ze het ook nog eens graag voor ons. Zo krijgen wij deze babe weereens helemaal naakt te zien en is dit dus weer een splinter-nieuw filmpje van onze Luna.

LUNAHALO 3 - LANDFALL
HALO 3 - LANDFALL
Games zijn tegenwoordig geen spelletjes meer die zomaar eventjes in een paar weekjes of maanden worden gemaakt. Zo werd er aan Halo 3, jaren gebouwd door onder andere deze Neill Blomkamp die tevens deze kleine film in elkaar sleutelde. Mja, misschien had je 'm al eens gezien maar omdat ie zo mooi is doen we hem gewoon nog es.

HALO 3 - LANDFALLCASINO ROYAL [FULL MOVIE]
CASINO ROYAL [FULL MOVIE]
Het lijkt wel een videotheek hier vandaag, de een na de andere vriend belt ineens op of ze wat filmpjes kunnen lenen op deze koude zaterdagavond. Helemaal geen slecht idee natuurlijk, lekker onder een warme deken kruipen wat snaaierij binnen handbereik leggen en filmpjes kijken. Had je niets in huis dan heb ik hier voor jullie ie geval de James Bond film Casino Royal uit 2006.

CASINO ROYAL [FULL MOVIE]BOY vs TRAIN
BOY vs TRAIN
Het zal voor mij altijd wel een raadsel blijven waarom sommige gasten het blijkbaar leuk vinden om met hun leven te spelen. Neem nou deze gast uit Mombai, India die echt op het allerlaatste moment wegspringt voor een tegemoet komende trein. Nou bravo hoor, goed gedaan joh!

BOY vs TRAIN


MAROKAANSE DUIF
MAROKKAANSE DUIF
Vogels komen in alle soorten en maten, zo heb je dus ook allerlei verschillende soorten duiven. Deze Johan van Gulik is alleen niet zo erg blij met de Marokkaanse duif en van de Surinaamse duif heeft hij al helemaal geen hoge pet op. Gelukkig zijn er nog een hele zooi andere vogels waar hij minder problemen mee heeft. Toffe act!

MAROKKAANSE DUIFSUNBATHING PSA
SUNBATHING PSA
Je huid te lang blootstellen aan de zon brengt tegenwoordig de nodige gevaren met zich mee. Allerlei schadelijke stralingen kunnen huidkanker veroorzaken. Zaak is om je altijd goed in te smeren of het nu op een zomervakantie is of op de wintersport. In deze clip zien we wat fijne dames en een reppert die ons vertellen waarom zonnebaden slecht is voor je.

SUNBATHING PSAWIE VAN DE DRIE
Lanny Barbie Jenya Nessa
Lanny | Jenya | Nessa
GAY MARRIAGE EXPLAINED
GAY MARRIAGE EXPLAINED
Vroegah hadden wij geen drempels maar hadden we kuilen, sjah vroeger bestond er ook nog geen homo huwelijk. Maar tijden veranderen en zo ook de mensen. In deze voorlichtings spot met een knipoog wordt uitgelegd wat het homo huwelijk nou precies inhoud.

GAY MARRIAGE EXPLAINED


GAIJIN STREET SUMO
GAIJIN STREET SUMO
We blijven nog eventjes in Japan want in de straten van de stad Osaka neemt Dave Eastgate, in een street sumoworstel wedstrijd het op tegen Scott Gregory. Grappige shit en zelfs de Japanners lijken het te kunnen waarderen.

GAIJIN STREET SUMOLOUIS AMSTRONG [JAPAN]
LOUIS AMSTRONG [JAPAN]
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, die Jappen zijn zo gek als een deur echt. Kijken we eventjes naar deze eigenlijk super leuke act van de Japanse Louis Amstrong die op geheel eigen wijze het nummer "What a wonderfull world" vertolkt. Ik geef hem zeker een 10 voor uitvoering!

LOUIS AMSTRONG [JAPAN]


ALESSANDRO DEL PIERO
ALESSANDRO DEL PIERO
Een speler die al jaren op top niveau presteert is deze Alessandro del Piero. Toch echt niet meer een van de jongste met zijn 34 jaar deze italiaanse international die voor Juventus uitkomt in de serie A. Ik vond een leuke compilatie van 'm waarin we van zijn specialiteit mogen genieten, de vrije trap.

ALESSANDRO DEL PIEROMODERN BEATBOX
MODERN BEATBOX
Je hebt van die gasten die zijn toch ergens blijven hangen in een jaartal dat ver achter ons ligt. Neem nou deze rus die nog steeds denkt dat de plaat "You're my Heart, You're my Soul" van Modern Talking kont schopt, wij weten natuurlijk wel beter maar luisteren toch graag eventjes mee hoe hij het er vanaf brengt.

MODERN BEATBOXLE NOUVEAU [ANIMATION]
LE NOUVEAU, ANIMATION, ANIMATIE
Hmmz ze blijven maar komen die animaties de laatste weken, en de een ziet er nog gelikter uit dan de ander. Vandaag wederom een animatie van Franse bodem met engelse subs eronder. Het gaat over Cristiaan een nieuwe stagaire in een bejaardentehuis die voor de eerste dag op zijn werk komt en ingewerkt moet worden door de beheerder die hij op den duur moet gaan vervangen. Alleen lijkt deze beheerder niet echt te willen meewerken.

LE NOUVEAU [ANIMATION]DOE ES LANDEN
DOE ES LANDEN
Ik denk dat iedereen zo'n beetje weleens heeft liggen klooien met een flightsimulator wat natuurlijk ook gewoon leuk is. Zonder een druppeltje kerosine te verspillen vlieg je zo de hele wereld over. Deze piloot doet het gewoon allemaal in het eggie en heeft de grootste moeite om zijn Boeing 747 te landen wanneer er een vervelend zijwindje staat. Best knap!

DOE ES LANDENGAMETIME 574
GAMETIME 574
Joehoe, we zijn er vandaag eens extra vroeg bij, want ik heb nog bergen werk te doen vandaag. Naja, om eventjes de ogen te openen en rustig wakker te worden met een kop koffie heb ik voor jullie een soort van Tetris maar dan anders. Het spel heet React en je moet nadat je de blokken op een tetris achtige manier naar beneden hebt laten vallen zorgen dat die blokken reacten met andere blokken. Game on!

GAMETIME 574MAUD & KATSUMI
MAUD & KATSUMI
Als ik naar sommige lesbische babes kijk, dan kan ik me echt irriteren aan de manier waarop ze soms met elkaar omgaan. Het is dan meestal overduidelijke fake en het lijkt dan alsof ze vies van elkaar zijn. Gelukkig zijn de volgende twee babes dat in ieder geval niet, want ze eten elkaar bijna op.

MAUD & KATSUMIHOT PEPPER
HOT PEPPER
Ik heb vroeger weleens gelachen hier op de markt toen er een oude kale Turk wel eventjes zou demonstreren dat de pepers die je in Nederland kon kopen slechts een lachertje waren met wat hijzelf gewend was in Turkije, totdat deze vriendelijke medelander ineens het toch wel wat warmpjes begon te krijgen. Hilariteit allom, dat wel natuurlijk en de beste man maakt zich maar snel uit de voeten. Deze gast hier gaat de Jolokia peper proberen, nooit van gehoord maar zo te zien wel vrij pittig.

HOT PEPPER

DE TV DRAAIT DOOR 2008 [PART 2]
DE TV DRAAIT DOOR 2008
Konden we vorige week nog terugblikken op de leukste momenten uit seizoen 2008 van de Tv draait door, vandaag lijkt het vooral de maand oktober te zijn waar deze fragmentjes uit komen, het blijft leuk.

DE TV DRAAIT DOOR 2008 [PART 2]RED BULL vs CAMEL
RED BULL vs CAMEL
Mja, als ze dit soort dingen leren maken op de Hogeschool van Rotterdam dan heb toch echt vanaf heden geen hoge pet meer op van het onderwijs in NL. Krijgen we maandelijks wel een mega mooie animatie van een of andere Franse school, vandaag dus het bedenkelijke nivo van onze eigen studenten.

RED BULL vs CAMEL


HALO 3 COMPILATION
HALO 3 COMPILATION
We begeven ons weer al schietend door een virtuele wereld, de wereld van Halo 3. Best een toffe game al bak ik er natuurlijk niet zo veel van, maar gelukkig deze gast wel die ons meevoert tijdens het gamen. En dit alles onder begeleiding van de plaat "It's a beautifull day".

HALO 3 COMPILATIONTHE MAC CHICKS
THE MAC CHICKS
Alsof het nog niet genoeg is na onze Dasha van zo even hebben de buurtjes van Xmissy een super mooie gallerie gevonden met allemaal dames die iets hebben met een rotte appel. Hmz, jammer van die appel is beeld telkens dus maar verder zeker een zeer mooie gallerie. Check de check!

THE MAC CHICKS

PIZZABABE DASHA
PIZZABABE DASHA
En dan is het alweer tijd voor de afsluiter van de week en daarvoor heb ik deze week ene Dasha Astafieva. Dit modelletje uit de Oekraine laat mijn hartje toch stiekum eventjes overslaan. Mja, een mooie dame dus en een waardige weekafsluiter al zeg ik het zelf. Raten maar please...

PIZZABABE DASHATHE WAL-MART VIRUS
THE WAL-MART VIRUS
Supermarktketens hebben wij hier in NL natuurlijk ook, met name de Appie Heijn of de Aldi kan je in de meeste wijken of steden wel vinden. In Amerika is dat sinds 1967 de Wal-Mart die met 3200 vestigingen de grootste is over het grote water. In deze animatie kan je zien hoe deze keten zich heeft ontwikkelt in de laatste 30 jaar. Best indrukwekkend!

THE WAL-MART VIRUSTOPGEAR - THE BLOOPERS
TOPGEAR - THE BLOOPERS
Top Gear zal wel de geschiedenis in gaan als het beste, populairste autoprogramma dat ooit bedacht en gemaakt werd. Jaar in jaar uit laten o.a. Jermey Clarkson, Richie Hammond en de Stig zien wat zij van bepaalde auto's vinden en testen die dan ook op geheel eigen wijze. Tijdens de opnamens hebben deze gasten zoveel lol, dat er ook van alles fout gaat.

TOPGEAR - THE BLOOPERSLACTACYD
LACTACYD
Hmz, voor de mannen onder ons die nog nooit van Lactacyd gehoort hebben zal ik eerst even kort uitleggen wat dat is. Het is dus eigenlijk niets anders dan een kutdouche, een flesje met een of andere vloeistof erin die de zuurgraad reguleert dacht ik te weten. Naja, best een toffe commercial hierzo voor dat goedje bij onze buurtjes van Usl.

LACTACYD

WHO'S BONERS
WHO'S BONERS
In deze tijden van geslachtziektes die op elke hoek van de straat liggen te loeren is het natuurlijk zaak om altijd een condoom te gebruiken. Nou kan het natuurlijk wel eens zijn dat je zonder komt te zitten, gelukkig zijn er dan altijd nog vrouwen die helemaal voorbereid zijn om zo'n situatie. Kijk even mee..

WHO'S BONERSPOGO STICK vs TREADMILL
POGO STICK vs TREADMILL
Sommige mensen moeten gewoon echt alles in het leven een keertje geprobeert hebben, ik hou het bij veel maar enkele onder ons gaan voor alles. Zo als deze gast dus die probeert al stuiterent op z'n pogo stick een treadmill op te jumpen. Dat kan gewoon niet goed gaan natuurlijk.

POGO STICK vs TREADMILLGAMETIME 573
GAMETIME 573
In dit Nuclear Eagle ben je een reusachtige adelaar die zijn jongen voedt met mensen. Taak is dus om je jongen in leven te houden in dit best wel leuke spel. Ik heb nog geen fatsoenlijke highscore kunnen neerzetten maar wellicht kunnen jullie een poging doen.

GAMETIME 573JESSICA CANIZALES [9 MIN]
JESSICA CANIZALES
Ja, herinner je je die babe die Barcelona-fan was nog? Een hoop van jullie wilden meer van deze babe. En dat krijgen jullie dan ook gewoon. Alsof het niets kost. Maarja, dit is wel een heerlijk filmpje van zo'n 9 minuten, die je echt gezien moet hebben.

JESSICA CANIZALESWHITNEY
WHITNEY
Om je studie te betalen doe je vaak de dingen waar je een hoop geld mee kan verdienen. Bijvoorbeeld met je poes in de playboy. Dit studentje uit Amerika is nog maar eerstejaars en ik gun het haar natuurlijk als je zo'n mooi filmpje maakt.

WHITNEY

SHAKE THAT ASS GIRL
SHAKE THAT ASS GIRL
Ook alweer een tijdje geleden is het dat we een leuke webcamdame hadden die eens voor de camera met d'r billen loopt te schudden. Vandaag dan toch weer eindelijk eentje die het aandurft en eerlijk is eerlijk het ziet er niet al te beroert uit. Check de check!

SHAKE THAT ASS GIRL

FAILED TURKEY SPORTS
FAILED TURKEY SPORTS
Gisteren konden we al zien dat je met een bevroren kalkoen best kan gaan bowlen bij de buurtsuper. Vandaag komen daar nog een heleboel varianten bij, zoals basketball en bijvoorbeeld baseball. Nou lijken deze sporten niet zo heel erg geschikt om met een kalkoen te beoefenen maar we kijken toch eventjes hoe deze mannen het ervan afbrengen.

FAILED TURKEY SPORTSSEXY TIFFANY from NY
SEXY TIFFANY from NY
Vakantieliefdes zijn eigenlijk ideaal, je hebt een leuke tijd met elkaar in een vaak zonnige omgeving en alles lijkt koek en ei. Als je dan naar huis toe gaat is het heel eventjes moeilijk maar eenmaal aangekomen in NL pak je de draad vaak snel weer op, leuk is het dan om een kaartje te krijgen van je geliefde. Of toch niet ?

SEXY TIFFANY from NYHARBIN - CITY OF ICE
HARBIN - CITY OF ICE
Ik zag toevallig gisteren nog net een glimps op televisie van deze Chinese stad, Harbin wat helemaal van ijs is gebouwd. Aardig speciaal dus kan je wel zeggen. Het is een jaarlijks terugkomend fenomeen waarmee de lokale bevolking zoveel mogelijk toeristen wil lokken naar hun stadje. En terecht want dit lijkt mij zeker SUPER om eens live te gaan zien.

HARBIN - CITY OF ICE


KORTNIE IS LEKKER
Deze Kortnie O'Connor hebben we al vele malen voorbij zien schuivelen hierzo op de site en dat geeft ook helemaal niet want van mooie dames krijgen we natuurlijk nooit genoeg. Vandaag een iets wat verlate nieuwjaarswens, die we gewoon nog in ontvangst nemen. Kijken we eventjes mee ?

KORTNIE IS LEKKER

PIZZABABE AMY LEIGH
PIZZABABE AMY LEIGH
Ook vandaag gewoon weer een Pizzababe al is het iets later dan gewoonlijk. Deze Amy Leigh Andrews heeft zo te zien al wel wat kilometers op de teller staan maar ook als occasion is ze nog prima te doen. Het ziet er allemaal vrij natuurlijk uit, al kunnen er wel een paar pondjes af.

PIZZABABE AMY LEIGHSEXY BUBBLEGUM
SEXY BUBBLEGUM
Een retro commercial hierzo, tenminste hij was al stiekum iets ouder dan je gewend bent te zien doorgaans hierzo op TLP, maar daarom niet minder leuk. Dit meisje kijkt met verbazing toe hoe je schijnbaar van het kauwen van kauwgum grote tetten kan krijgen, dus nix geen Dr Schumacher meer gewoon kauwen is de boodschap. Hoe simpel ook...

SEXY BUBBLEGUMTHE BIRTH
THE BIRTH
Hmz, een klein beetje vreemd filmpje hierzo als er een man geboren wordt uit een koe ?! WTF?! Hmz, het blijkt hier te gaan om een viral campagne van een bekend zonnebrillen merk en dat in de winter. Kijk eventjes mee, wie verzint er nu zoiets ?

THE BIRTH

FIRE HELICOPTER FAIL
FIRE HELICOPTER FAIL
Eerlijk is eerlijk hadden ze vorig jaar nog een geweldig commercial toen er een Boeing lande in zee om onze partygangers op de plek van bestemming te brengen. Dit jaar worden deze onverbeterlijke feest beesten per ongeluk geschept door een blus helictopter, gelukkig komen ze ook dit keer toch weer op de juiste bestemming aan.

FIRE HELICOPTER FAILSKIIER SUFFERS EXPOSURE
SKIIER SUFFERS EXPOSURE
Skieen is mega fun, en kan je tegenwoordig ook gewoon thuis leren met de Wii wat natuurlijk al een stuk veiliger is dan in real life. Neem nou deze gast die best wel kan skieen maar toch wat probleempjes heeft met de ski lift waar hij zojuist half uitgevallen is. OWNED, FAIL, mja noem het maar.

SKIIER SUFFERS EXPOSUREDIT IS SLIMMEN
DIT IS SLIMMEN
Hmz, wat slammen is weet ik al sinds dat ik alcohol drink maar van dit slimmen had ik eigenlijk nog niet gehoord. Het principe is vrij simpel; doordrenk de tampon met wodka en breng hem in! Wat zijn de voordelen? Je bent sneller dronken en je adem blijft fris, dus de pakkans is klein! Eén tampon kan tot drie glazen wodka opnemen. Doordat de alcohol direct in het bloed wordt opgenomen, zou je je er niet dik van worden. Slimmen, mja of het slim is ? Bonus: Op 3FM deden ze een test!

DIT IS SLIMMEN3G WORK
3G WORK
Werken en leven gaan steeds vaker samen, dat moet ook wel want we gaan zo langzamerhand naar een 24 uurs economie toe. Thuiswerken is al jaren een optie waar veel mensen dankbaar gebruik van maken, maar ook als je thuis werkt dan wil je er afentoe uit. Ik ga dan meestal eventjes een rondje doen in het park, maar deze gast doet dat net iets anders.

3G WORKGAMETIME 572
GAMETIME 572
Het is weer zover we gaan oorlogje voeren althans spelen. De bedoeling is dat je als een echte Gi Joe met je parachute over vijandelijke gebied vliegt al vijanden dodend en zorgend dat je parachute niet in brand vliegt. Game on!

GAMETIME 572

SASHA [AGAIN]
SASHA
Sasha is een babe die ik elke dag wel kan zien. Ze maakt goeie shit, dus zal je haar misschien wel de komende tijd vaker zien verschijnen op TLP. Dat is natuurlijk aan jullie. Hier laat ze eens goed zien hoe lekker haar borsten zijn en gaat ze met een stuk speelgoed aan de slag, natuurlijk allemaal nog netjes. Hier nog veel en veel meer Sasha..

SASHA [AGAIN]SATISFACTION
SATISFACTION
Hmz, een beetje laat misschien maar daarom niet minder leuk deze toch wel iets aparte versie van het nummer Satisfaction van Benny Benassi, en dan bedoel ik niet het nummer op zich maar wel de clip die erbij zit. Nou ja, het origineel kan je natuurlijk altijd nog hier terug kijken.

SATISFACTIONGETLOGGED DESKTOP CALENDAR
Als je nog niet voorzien bent van een mooie nieuwe desktop kalender voor het nieuwe jaar dan is dit je kans want de jongens van Getlogged hebben een paar mooie piccas verzameld en die in kalendervorm omgezet. Mooi voor op je desktop al hou ik het gewoon bij een lekkere Pizzababe op de achtergrond.

GETLOGGED DESKTOP CALENDAR

FLORA AMORE
FLORA AMORE
Hmz, ik weet niet precies voor wat voor een soort product deze fotoshoot dient van de Italiaanse fotograaf Luciano Carvari. Maar het ziet er best geinig uit deze 2 clips en ik had ze nog nooit gezien, naja kijken we eventjes mee naar hoe het er daar zo ongeveer aan toe gaat op zo'n set.

FLORA AMORESHARON OWNED MEGAN
SHARON OWNED MEGAN
Yihaa, altijd leuk een bitchfight, en nog leuker is het als het op live televisie gebeurt en nog leuker is het als het ook nog eens bekende personen zijn. Checken we eventjes Sharon Osbourne die een voor mij onbekende Megan op haar nummer zet, nadat Megan wat onaardige opmerkingen heeft gedaan over de man van Sharon, Ozzie Osbourne. Check!

SHARON OWNED MEGAN


KAYDEN KROSS [FIXED]
KAYDEN KROSS
Als de dames hebben goeie voornemens. De meest voorkomende is dat ze meer gaan sporten om af te vallen. Deze babe heeft dat al gedaan want alles ziet er lekker strak uit. Kijken we even mee?

KAYDEN KROSSPIZZABABE CHARLOTTE
PIZZABABE CHARLOTTE
De heerlijk Charlotte Stokely heb ik vandaag maar eens uitgeroepen tot Pizzababe van de dag. Al komt ze niet eens uit de stal waar we doorgaans de Pizzababes vandaan trekken, toch is het een lekker beesie deze blonde Charlotte. Naja, ik zal jullie vandaag zelf eens voorgaan met het raten, van mij krijgt deze dame namelijk een dikke 9. Raten maar!

PIZZABABE CHARLOTTE


TURKEY BOWLING
TURKEY BOWLING
Bowlen is best leuk zo afentoe, alleen hebben deze gasten eigenlijk een nieuwe variant bedacht. Wat gaan we doen, zo na de feestdagen liggen er nog genoeg kalkoenen in de vrieser van deze supermarkt zodat we kunnen gaan bowlen met een kalkoen. Dan zullen er wel weer mensen zijn die zeggen, maar in Afrika hebben ze niets te eten en blabla... maar dat maakt nu eventjes niet uit, kalkoen bowlen dus!

TURKEY BOWLINGTRAIN SURFING
TRAIN SURFING
In de categorie "Don't Try this at Home" hebben we vandaag een commercial van Mountain Dew, waarin we toch wel een gevaarlijk stunt zien. Snap eigenlijk niet dat ze met zo'n commercial komen want je kan er gewoon op wachten tot dat er een gek is die dit gaat uit proberen. Naja, het ziet er wel heel cool uit.

TRAIN SURFINGWHEELCHAIR STUNTTEAM
WHEELCHAIR STUNTTEAM
Een soortgelijk filmpje staat al ergens op de site maar omdat je toch wel respect mag hebben voor dit soort gasten die dus niet bij de pakken neer gaan zitten maar gewoon het beste van een slechte situatie maken. Watskeburt, het rolstoel stunt team dus, goed het gaat afentoe verkeerd maar daar lijken deze gasten zich niet druk over te maken.

WHEELCHAIR STUNTTEAMHANG UP THE PHONE
HANG UP THE PHONE
Met deze gast kan je eigenlijk alleen maar medelijden hebben. Vol goede moed zit deze presentator een soort van EO lijn vragen te beantwoorden van bellers als er plots een beller is met wat minder goeie bedoelingen. Meestal worden dit soort bellers al snel afgekapt alleen lijkt de telefoon opeens niet meer te werken want hij kan niet ophangen. Hilarisch!

HANG UP THE PHONEOWNED BY BOOZE
OWNED BY BOOZE
Na een avondje flink stappen ben je meestal blij als je eindelijk je bedje in kan. Behalve als je net iets te veel gedronken hebt want dan wil het nog weleens draaien om je heen, zaak is dan om een wc in de buurt te hebben of een goeie maat die je een helpende hand aanreikt. Helaas is deze gast al te ver heen...

OWNED BY BOOZEGAMETIME 571
GAMETIME 571
Vandaag een spelletje waarin je eigenlijk een beetje voor god speelt. Het is namelijk de bedoeling dat je je basis verdedigd tegen hooligans en vervelende bullies. Je kan daarvoor kids inschakelen die je kan inhuren via een menu, het lijkt allemaal moeilijker dan het is. Game on!

GAMETIME 571

SEXY STUDENT 2008
SEXY STUDENT 2008
Mja, het is moeilijk maar niet onmogelijk, watsekburt ? De jongens van de witte lijntjes hebben een hele berg fijne plaatjes verzameld en die in 2 postjes gedropt met daarbij de vraag. Wie is volgens jullie de meest sexy student van 2008, naja ik vond de dames in de thumb wel geschikt eigenlijk om als TLP promotie team ingezet te worden.

SEXY STUDENT 2008 [Part 1] + [part 2]

BORN 2 TRANCE 12 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 12 [MP3 MIX]
Na al dat jaarmix geweld van afgelopen weken is het nu weer tijd voor een lekkere maandmix van onze grote vriend en huisdeejay vanaf het eerste uur, DJ PJ! Nummertje 12 alweer in de Born 2 Trance serie waarvan je de tracklist hier kan bekijken. Check de check en laat ook eventjes weten wat je ervan denkt.

BORN 2 TRANCE 12 [MP3 MIX]CRAZY COPPER
CRAZY COPPER
Hier in NL zijn die pliesies maar watjes als ik dit soort beelden bekijk. In NL durft de politie niet eens bepaalde wijken in of een woonwagenkamp op te rijden, maar in Amerika daar zijn er nog steeds van die cowboys die toevallig ook nog eens een badge hebben. Check eventjes deze dwaas, die op een rijdende auto springt om zo de bestuurder tot stoppen te dwingen.

CRAZY COPPERCALIFORNIA LOVE [ANIMATIE]
CALIFORNIA LOVE, ANIMATIE, ANIMATION
Animaties ik kan er geen genoeg van krijgen! Een Franse school heeft een aantal leuke animaties vrijgegeven wat waarschijnlijk afstudeer projectjes zijn en ik moet zeggen het ziet er allemaal fantastisch uit. Ik zet deze California Love hierzo neer en ik had nog 2 andere in hd die gaan naar Useloos.com. Enjoy!

CALIFORNIA LOVEPORN STRIPCLUB
PORN STRIPCLUB
Mannen vergeten weleens wanneer ze een stripclub binnenstappen dat de meiden die daar aanwezig zijn gewoon hun werk doen en niet zitten te wachten op allerlei liefdesbetuigingen ofzo. In deze stripclub is het al niet veel anders, alles kost geld en de zaken die gratis zijn kan je maar beter wantrouwen.

PORN STRIPCLUBPIZZABABE JANINE
PIZZABABE JANINE
Van deze Janine Habeck ben ik na al die jaren nog steeds onder de indruk. Een lekker lijf en echt hele mooie ogen doen mijn hartje nog steeds smelten. Deze van oorsprong Duitse dame met Italiaanse moeder was al vaker playmate en er staat ook nog wat bewegend materiaal her en der op de site. Raten maar!

PIZZABABE JANINEBIKE + CAR = FAIL
BIKE + CAR = FAIL
Dat er altijd mensen zijn op deze aarde die domme dingen doen zal wel altijd zo blijven. Maar ik sta er toch elke keer van te kijken hoevaak op dat soort momenten een camera mee draait. Neem nou deze gast die denkt wel eventjes te kunnen jumpen uit de laadbak van pa's truck. Je hoort gewoon iets breken, FAIL!

BIKE + CAR = FAILLIGHT BULB
LIGHT BULB
In dit toffe nieuwe spotje van het Wereld natuurfonds wordt nog maar eens opgeroepen om toch vooral minder electriciteit te gebruiken omdat dat zo slecht voor het millieu is. Mooi gemaakt in miniatuur, alleen laat ik mijn pc er geen seconden minder lang voor aan.

LIGHT BULBEVERYDAY NORMAL CREW
EVERYDAY NORMAL CREW
Hadden we gisteren nog gasten die zongen over het tuig van de straat, vandaag gaan we over het grote water en luisteren we naar wat wiggers die zichzelf de Everyday Normal Crew noemen. Ze hebben skijt aan NWA en D12 dus pas uit, en kijk op je rug neger.

EVERYDAY NORMAL CREWSLIP 'N SLIDE
SLIP 'N SLIDE
Met Japanners kan je echt lachen zo komt al jaren lang de ene na de andere vreemde gameshow voorbij waarin deelnemers nog vreemdere dingen moeten doen om te winnen. Vandaag een gameshow waar ik mezelf ook wel voor zou willen opgeven we gaan namelijk glijden over Japanse dames. Kijk dat zijn de betere berichten!

SLIP 'N SLIDEWORST PORN SCENE EVER
WORST PORN SCENE EVER
Ik word allang niet meer warm of koud van een pornofilm, zoveel porno kom je dagelijks al tegen al surfende op het net. Natuurlijk zijn er ook wel goeie pornofilms maar het overgrote deel is echt te slecht om aan te zien. Checken we eventjes deze film waarvan ik de naam niet weet waar ze nog een poging doen om een beetje monoloog in de film te krijgen maar wat wellicht de geschiedenis in zal gaan als de slechtste porno scene ever!

WORST PORN SCENE EVERGAMETIME 570
GAMETIME 570
Poeh, ik ben wat ziekjes vandaag ik denk dat ik gister een klein griepje heb opgelopen. Mja, vandaag dan maar eens lekker binnen blijven, we beginnen de dag zoals altijd met een gametime. Vandaag is dat World of Dungeons, wie zet er een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 570CHRISTINE
CHRISTINE
Het is best wel gaaf om een babe als in zwart-wit te zien. Alleen als we we overschakelen naar het spannendste moment, moet alles weer in kleur veranderen. Zo'n filmpje kan je hier checken met Christine in de hoofdrol.

CHRISTINE

INTHEVIP
INTHEVIP
Ik kijk al weer uit naar het weekend. Dan ga ik natuurlijk weer met mijn maten op stap en opzoek naar wat vrouwelijk vlees. Ik moet deze discotheek ook nog eens zien te vinden, want het gaat er zeer wild aan toe.

INTHEVIP


DRANK vs VUURWERK
DRANK vs VUURWERK
Mja, hoe dom kan je zijn. Goed er zal heus de nodige alcohol al vooraf geweest zijn maar hoevaak ik niet een babyvuurpijltje heb zien klappen en dan doet deze gast het ook nog op 20 cm van zijn gezicht. Mja, levensmoe of gewoon dommigheid, Sire zal er niet blij mee zijn.

DRANK vs VUURWERKHORROR CHICKEN
HORROR CHICKEN
We kende eigenlijk al de Dramatic Squirrel een nietsvermoedend eekhoorntje die op een beetje vreemdachtige manier in de camera kijkt en daarmee 20 miljoen views scoorde op Youtube. Vandaag hebben we een haan of kip wat is het die zich op een soortgelijke manier probeert onsterfelijk te maken.

HORROR CHICKENSLAM DUNK
SLAM DUNK
Basketbal is een van de snelste sporten die er bestaat, motorsport niet meegerekent, de spelers rennen van links naar rechts over de court en springen halve wereldrecords om bij de basket te komen. Niet gek dat deze beelden vaak te zien zijn in reclamespotjes. Sprite sponsort al jaren de NBA, zo kennen we bijvoorbeeld de Sprite Slam & Dunk challenge. Vandaag de laatste commercial van dit frisdrank merk.

SLAM DUNKSNOWTUBE FAIL!
SNOWTUBE FAIL!
Hehehe, ik krijg er bijna zin in de wintersport van al die filmpjes hierzo vandaag. Ook van het weekend kon je al zien dat met een sleetje de berg af mega fun kan zijn. Vandaag doen we dat nog eens dunnetjes over alleen gaan we dit keer met een rubbere band wat nog iets sneller lijkt te gaan.

SNOWTUBE FAIL

SUZANNE
SUZANNE
Deze babe geeft vandaag geen striptease weg. Dat is nu ook niet nodig want ze is al helemaal bloot in dit filmpje. Zeker Met de slow-motion effecten maakt dit een erg fijn filmpje.

SUZANNEPIZZABABE DANA
PIZZABABE DANA
We beginnen dit jaar echt goed met de Pizzababes hadden we afgelopen vrijdag op 2 januari nog de mooie Marie Morgan vandaag heb ik een donkere schoonheid voor jullie namelijk deze Dana Dicillo. Echt een plaatje als je het mij vraagt en ook lekker natuurlijk zo te zien. Ik zou zeggen, raten maar weer...

PIZZABABE DANAHONEYBUNS
HONEYBUNS
Gister hadden we eigenlijk al een toffe commercial met een Nieuw Zeelands biermerk, en vandaag gaan we dat nog es doen maar dan met een Amerikaanse. Het is een light bier waar je hier in NL niet meer mee hoeft aan te komen sinds het Buckler debakel maar deze reclame is dan toch wel weer grappig. Kijk eventjes mee..

HONEYBUNSHOCKEY FIGHTS
HOCKEY FIGHTS
Mja, ik had het al eens eerder vermeld, ijshockey is alleen maar leuk om naar te kijken als er zo afentoe wat gevochten wordt onderling. Afgelopen zaterdag was er weer eens een lekkere hakpartij toen Sidney Crosby het tegen Brett McLean opnam. Dat het ook verkeerd kan aflopen zie je in de 2e video waar bekend wordt gemaakt dat Don Sanderson is overleden ten gevolge van een val op het ijs na een soortgelijk gevecht.

HOCKEY FIGHTSDON'T MOVE
DON'T MOVE
Kinderen moeten spelen het liefst de hele dag, dat is goed voor een kind dat door spel inzicht in zijn eigen emoties maar ook in die van anderen krijgt. Vandaag 3 broertjes waarvan de jongste de sjaak is zotezien, want die krijgt een bal vol op z'n bakkes, en bedankt.

DON'T MOVESNOWBOARD FAIL
SNOWBOARD FAIL
Het is winter dus we blijven eventjes hangen in het wintersport gebeuren. De meesten van jullie gaan misschien nog eventjes een paar daagjes naar de sneeuw aankomende maanden maar ben je niet zo gelukkig dan kan je natuurlijk altijd nog de beelden checken van hoe het er daar aan toe gaat. En dat dat niet altijd even leuk is zien we in deze clip.

SNOWBOARD FAILHET TELEGRAAF MEISJE
HET TELEGRAAF MEISJE
Ja mensen, het was nog maar net 2009 of jullie eigenste Pizzaman was al weer helemaal verliefd. Vandaar dat ik ook maar meteen een abonnement heb genomen op de Telegraaf want zeg nou eerlijk wie wil er nou niet wakker worden met zo ene babe op de deurmat. Naja, inmiddels blijkt het de 17 jarige Luca Prins te zijn, die mij gewoon kan krijgen. Habbaaa! [thnx]

HET TELEGRAAF MEISJEGAMETIME 569
GAMETIME 569
Het zonnetje schijnt lekker en dat betekent eigenlijk automatisch dat ik een goed humeur heb. Ok ok het is nog wel koud buiten en er ligt een pak sneeuw maar zolang de zon maar schijnt. Vandaag in de gametime gaan jullie Papa Louie helpen om pizza's te bakken en niet zomaar pizza's, deze zijn namelijk gemuteerd. Game on!

GAMETIME 559BRITTANY
BRITTANY
Een paar dagen geleden stond er al een filmpje van deze babe op TLP. Omdat ik die tieten zo geweldig vind, zet ik er gewoon nog een mooi filmpje bij, waarin ze deze keer ook nog eens haar borsten lekker insmeert.

BRITTANYBIG TITTIES
BIG TITTIES
We gaan kijken naar een babe die verdacht veel op Shay Laren lijkt. Volgens mij is het een andere babe die net zulke grote tieten heeft. Altijd mooi om dat te zien, maar wie weet er nu eigenlijk wie ze wel is ?

BIG TITTIESNOTEBOOK STOPMOTION
NOTEBOOK STOPMOTION
Erg mooi en kunstig gemaakt dit door ene Evelien Lohbeck, een stopmotion animatie met in de hoofdrol een notebook. Het geheel draait zelfs nog op het besturingssysteem van grote vriend Bill Gates. Ik moet eerlijk zeggen dat dit erg, erg mooi is gemaakt!

NOTEBOOK STOPMOTION

MAKE A WISH
MAKE A WISH
Wat kan het leven toch mooi en makkelijk zijn als je kan genieten van de kleine dingetjes zoals samen met je maten een lekker koud biertje drinken onder een strakke hemel na een warme zomerdag. Als er dan een ster valt mag de eerstmelder natuurlijk een wens doen, en wat wens je dan. JA!

MAKE A WISH


SILLY ARMY DRILLS
SILLY ARMY DRILLS
Ik heb nooit in het leger gezeten, uitgeloot hete dat toen nog. Vandaag de dag is er geeneens dienstplicht meer, maar het zou misschien nog niet eens zo gek zijn om de jeugd van tegenwoordig een beetje te drillen. De mannen van Monty Python hebben zo te zien ook niet echt veel op met het leger en nemen het allemaal niet zo serieus.

SILLY ARMY DRILLSSATURDAYNIGHT STRIPPER
SATURDAYNIGHT STRIPPER
Ik was gisteren sinds lange tijd weer on the loose hier op de korenmarkt en ach het is wel leuk maar ik wacht toch liever eventjes tot de terrasjes er weer staan. Deze dame ben ik helaas niet tegengekomen, deed me wel meteen weer denken aan oude tijden.

SATURDAYNIGHT STRIPPER

WIE VAN DE DRIE
Cikita Nathaly Zdenka
Cikita | Nathaly | Zdenka
BRUTAL BAILS
BRUTAL BAILS
Mja, dit filmpje heet wel Brutal Bails maar het had maar zo Brutal Fails kunnen heten ook. Als je er niet tegen kan om te zien hoe mensen botten breken kan je beter niet kijken trouwens want volgens de maker zijn het allemaal clips waar in wel iets breekt. Of het nu een pols, arm of enkel is...

BRUTAL BAILSTRICKS & GOALS
TRICKS & GOALS
Ik ben voor dit seizoen echt helemaal klaar met het voetbal, sterker nog ik wil de uitslagen niet eens meer weten en al helemaal niet met het bord op schoot voor de televisie om 19.00. Mja, dat krijg je ervan als je clubje het slecht doet. Gelukkig zijn er altijd nog beelden terug te vinden met voetballers die het wel goed doen, kijken we eventjes mee naar deze compilatie.

TRICKS & GOALSBALTOVERNAAR
BALTOVERNAAR
Hmz, ik heb al vaker dit soort gasten bezig gezien zo hadden we ooit eens ene Abdullah of een groepje freestyle voetballers of anders nog deze John Farnsworth. Maar ook op straat kom je soms ware bal - kunstenaars tegen, neem nou deze straatartiest.

BALTOVERNAARDE TV DRAAIT DOOR 2008
DE TV DRAAIT DOOR 2008
In deze compilatie van De Tv draait door, een vast onderdeel van het tv programma De wereld draait door, met presentator Matthijs van Nieuwkerk, zien we allerlei leuke fragmentjes nog eens terug. Ik kwam er een paar tegen die ik nog niet gezien had, dus kijk vooral eventjes mee.

DE TV DRAAIT DOOR 2008


TUIG VAN DE STRAAT
TUIG VAN DE STRAAT
Mja, verdere woorden lijken me eigenlijk overbodig. Ene Lil G dus die de straten onveilig lijkt te maken met zijn gangster raps, naja ik denk er verder het mijne over. De beat is trouwens wel erg lekker, klinkt een beetje Dre achtig zelfs! Gejat van Dre dus, tuig!

TUIG VAN DE STRAATJET TRAVOLTA (16) DOOD
JET TRAVOLTA (16) DOOD
Een van de beste acteurs aller tijden moet toch wel John Travolta zijn, en zeker voor mensen van mijn generatie. Films als Swordfish, Pulp Fiction, Phenomenon staan al op zijn naam. Hij heeft/had ook een zoon die helaas op 16 jarige leeftijd dit weekend is overleden, hier het nieuwsbericht en bij meer lezen een paar clips. R.I.P.!

JET TRAVOLTA (16) DOODGAMETIME 568
GAMETIME 568
Vandaag neemt de gametime je eventjes mee naar vergeten tijden namelijk het Egypte van de farao's. Je ben een gelukzoeker ala Indiana Jones in deze Catacombs 2 en je moet proberen al waardevollen objecten oprapend om telkens de uitgang van de schatkamer te vinden. Game on!

GAMETIME 568VERONIKA GETS VICTORIAN
VERONIKA
Deze Veronika Zemanova heeft een 2 hele lekkere tieten. Dat wisten we allemaal al. Hier laat ze die ook met een hoop enthousiasme zien. Ik verklap alvast dat ze alles wat ze op het begin aan heeft, allemaal uitgaat.

VERONIKA GETS VICTORIANPINK LESBIANS
LESBO'S
Die lesbische babes blijven nog steeds geil. Normaal gesproken zie je vaker 2 blonde babes elkaar aflebberen. Nu zie je een brunette en een blonde babe beide in een roze outfit buiten met elkaar spelen.

PINK LESBIANSBARNEY doet 9 DARTER
BARNEY doet 9 DARTER
Daar staat ie dan toch maar weer he, onze eigenste Barney oftewel Raymond van Barneveld die een mooie 9 darter gooide tegen Jelle Klaasen gisteren in de kwart finale van het PDC-WK. Voor het eerst in dit toernooi werd er dus een 9 darter live voor televisie gegooid, had je die gemist dan kan je dit meesterstukje van Barney hier nog eens zien.

BARNEY doet 9 DARTER


WHEN MELONS ATTACK
WHEN MELONS ATTACK
OMG! Dit kan je toch gewoon niet meer serieus, of sterker nog mooi vinden. Check eventjes deze dame met cupmaat dubbel F ofzo, die de uitdaging aangaat om met "haar" meloenen één arme watermeloen te crushen. Verbazingwekkend genoeg slaagt ze daar ook nog eens vrij makkelijk in, kan je nagaan watvoor slopert het is. Nix voor mij!

WHEN MELONS ATTACKNONKEL WIM [FAIT D'HIVER]
NONKEL WIM [FAIT D'HIVER]
Geniale short film hierzo die eigenlijk Fait D'hiver heet maar omdat ik niet weet wat dat betekent houden we het maar op nonkel Wim. Een man staat ergens in de file en belt naar huis, daar krijgt hij zijn kleine dochtertje aan de lijn die vertelt dat mama vreemde dingen aan het doen is met ene ome Wim. Het een leidt tot het ander. [thnx Patje]

NONKEL WIM [FAIT D'HIVER]VROUW ACHTER HET STUUR
VROUW ACHTER HET STUUR
Meestal wordt je als man en tevens autoliefhebber niet zo vrolijk van een vrouw achter het stuur. De meest mooie bolides lijken ineens gedegradeerd tot botsautootjes en van fileparkeren hebben de meeste vrouwen ook nog nooit gehoord. Deze Alexis gaat voor ons proberen een auto te starten, gelukkig doet ze dat wel in bikini.

VROUW ACHTER HET STUUR


WIE VAN DE DRIE
Verona Nancy Sandy
Verona | Nancy | Sandy
FORKLIFT MAYHEM
FORKLIFT MAYHEM
Om een vorkheftruck te mogen rijden heb je een certificaat nodig, maar dat stelt niet zoveel voor, een middagje je best doen en je hebt 'm. En dat is ook wel te zien, want deze uitzendkracht maakt er echt een potje van, het is nogal nauw allemaal waar hij door heen moet rijden maar om dan meteen het hele magazijn te verbouwen. FAIL!

FORKLIFT MAYHEM


FREESTYLE SLEDDING
FREESTYLE SLEDDING
Konden we zojuist nog een gast zien die voor de rest van zijn wintersport vakantie met pijn in zijn nek rondloopt. Deze gasten hebben wel iets leuks bedacht om te doen tijdens de wintersport. Sleetje rijden maar dan freestyle tot het extreme aan toe, we zien salto's, dubbele salto's en meer van dat soort zaken in deze vette video. Check!

FREESTYLE SLEDDINGBACKFLIP FAIL
BACKFLIP FAIL
Eigenlijk alweer een tijdje geleden dat we iemand een backflip zien proberen maar wat dan helemaal mislukt. Deze gast denkt dat het wellicht wel meevalt wanneer dat misgaat met een besneeuwde ondergrond, dus niet!

BACKFLIP FAILSPERM - WINNER
SPERM - WINNER
Je kan natuurlijk op 100.000 manieren reclame maken voor een soortement van lottospel. Deze variant lijkt me eigenlijk helemaal niet zulke goeie reclame want het implicieert dus eigenlijk dat slechts 1 van de miljoenen deelnemers (sperma cellen)er vandoor gaat met de hoofdprijs wat me nou niet echt bemoedigend lijkt. Wel grappig gedaan.

SPERM - WINNERDON'T DRINK & DRIVE
DON'T DRINK & DRIVE
We weten allemaal dat we beter niet achter het stuur kunnen kruipen na het nuttigen van enkele alcoholische versnaperingen maar toch gebeurt dat nog steeds op grote schaal. Vandaar dat het nog steeds nodig is om commercials als deze te maken, vandaag uit Israel!

DON'T DRINK & DRIVE


INVISIBLE ROPE HOLIDAY EDITION
INVISIBLE ROPE HOLIDAY EDITION
De truc met het onzichtbare touw is natuurlijk al zo oud als de weg naar Rome en we hebben al een paar keer gasten voorbij zien komen die dat op een hilarische manier ten uitvoer brachten. Vandaag wederom zo'n filmpje alleen doen we vandaag de vakantie editie.

INVISIBLE ROPE HOLIDAY EDITION


GAMETIME 567
GAMETIME 567
Eindelijk weer eens een spelletje die ik zelf ook gewoon snap. Een soort van Bejeweled dus maar dan net iets anders, Jewel Quest dus ook helemaal niet een naam die er op lijkt dus. Naja ben je goed in bejeweled dan kan je hier 100% een highscore gaan neerzetten. Game on!

GAMETIME 567JESSICA CANIZALES
JESSICA CANIZALES
We beginnen het nieuwe jaar met een hele lekkere Braziliaanse babe. Deze chica is duidelijk te zien, fan van Barcelona. Je kan ook zien aan de borsten van deze babe hoe ze op de Braziliaanse stranden ligt. We kijken wederom of het echte of nepperts zijn. Gelukkig nieuw jaar allemaal!

JESSICA CANIZALES


ARIA GIOVANNI
ARIA GIOVANNI
Deze Aria Giovanni blijft mij steeds in ieder filmpje van haar mij verbazen. Iedere keer ziet ze er verrukkelijk uit. Hier schittert ze dus weer in een tropisch filmpje waar ze alles laat zien aan ons.

ARIA GIOVANNI

ROBBIE MADDISON
ROBBIE MADDISON
Mja, je hebt daredevils en je hebt daredevils, damn wat deze gast hierzo uithaald is echt ongelovelijk en dat schijnt hij zelf ook te beseffen als hij eenmaal neer is gekomen. Robbie Maddison dus de Australier die de Arc de Triomphe in Las Vegas eerst opjumpt en er even later ook af. En dat is dan ongeveer 10 etages hoog. HULDE!

ROBBIE MADDISON

MONKEY vs UFO
MONKEY vs UFO
Mja, we schakelen eventjes over naar Japan want daar komt toch altijd wel weer leuke televisie vandaan. Zo ook vandaag dus als we een aap kennis laten maken met een UFO. Zelfs wij mensen schrikken ervan dus de eerste reactie is niet zo verwonderlijk al hij lijkt wel in de gaten te hebben waar de controls voor dienen.

MONKEY vs UFOREMI GAILLARD vs AARDBEI
REMI GAILLARD vs AARDBEI
Wat issie toch gek he deze Remi Gaillard die we nu al verscheiden malen hebben voorbij zien komen. Dan weer als Mario dan weer als een voetballer of kangaroo, hij blijft ons verbazen. Vandaag gaat hij een aarbeien kweker lastig vallen door als aardbei verkleed de arme man onder te spuiten met een of ander goedje. Kijk even mee.

REMI GAILLARD vs AARDBEISUPERZOOI CHAINTHUNDER
SUPERZOOI CHAINTHUNDER
De dames en heren van Superzooi maken er elk jaar zo'n beetje een sport van om een zo'n groot en mooi mogelijk vuurwerk spektakel te fabriceren zo rond oud en nieuw. Ook dit jaar was het weer raak en gingen er in een paar minuten zo'n 23000 nitraten en verscheidenen 3" to 6" shells de lucht in, dit is de finale. Superzooi bedankt voor de oliebollen afgelopen jaar!

SUPERZOOI CHAINTHUNDERSEXY LITTLE THING
SEXY LIL THING
De volgende babe mag dan niet zo groot zijn, sexy is ze wel. En dit staat ook duidelijk op haar t-shirt. Voor de rest is bijna alles aan haar lichaam wel lekker groot. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de mooie borsten van deze Brittany.

SEXY LITTLE THING

PIZZABABE MARIE
PIZZABABE MARIE
En om maar meteen goed aftetrappen qua Pizzababes in dit nieuwe jaar ga ik jullie vandaag verblijden met deze Marie Morgan. Lekker blondje die er lekker natuurlijk uitziet en ook nog es aardig skinny is wat favoriet schijnt te zijn bij een aantal. Mja, doe mij toch maar wat meer stootvlees al vind ik deze Marie toch ook wel erg lekker. Raten maar!

PIZZABABE MARIEVUURWERKBOM vs AUTO [FIXED]
VUURWERKBOM vs AUTO
Hier in Arnhem was het flink raak met oud en nieuw, zo sneuvelde ongeveer 500m hemelsbreed van mijn huisje ineens 100 ruiten door een iets te heftige vuurwerkbom waar we helaas geen beelden van hebben maar wel een verslag naderhand. Check ook eventjes die dwazen uit het zeeuwse Yerseke die, zotezien een Duitse Audi, de stuipen op het lijf jagen. Voor meer van dit soort filmpjes kijken we natuurlijk bij de grote poldervuurwerkpost van onze whitelinefirm vriendjes! Xtra: Hier Dynamite Tom!

VUURWERKBOM vs AUTOAIRBALL 100K CHALLENGE FAIL!
AIRBALL 100K CHALLENGE FAIL!
Deze gast krijgt tijdens de pauze van de AIR BALL All Star Game in Bercy 2008 de kans om vanaf de middenlijn te scoren en daarmee 100.000 euro te winnen. Nou zie je dat soort akties weleens in een echte wedstrijd maar zoals we kunnen zien moet je daar wel echt op geoefend zijn, deze gast bakt er echt heel weinig van. FAIL!

AIRBALL 100K CHALLENGE FAIL!K1 DYNAMITE 2008 - BADR K.O
K1 DYNAMITE 2008 - BADR Knocked Out, k1fight
Kunnen jullie die vervelende natrappert nog herinneren van laatst. Medelander Badr Hari schopte zowat Remy Bonanski's hoofd eraf en werd daardoor terecht gediskwalificeerd tijdens de vorige K1 WGP Finale in Japan. Tijdens oud en nieuw was er ook nog een klein K1 toernooitje. Badr Hari neemt het op tegen Alistair Overeem en gaat in de eerste ronde KO, een mooier begin van 2009 kan ik me niet wensen.

K1 DYNAMITE 2008 - BADR K.O


FIREWORKS AROUND THE WORLD
FIREWORKS AROUND THE WORLD
Zoals elk jaar kijken we ook dit keer eventjes naar de grotere vuurwerkshows in London en Sydney Australie. In Sydney zijn ze altijd het eerste met het nieuwe jaar als ik me niet vergis dus die beelden zijn ook het mooist. Naja, in totaal zo'n 15 minuten siervuurwerk dus had je nog niet genoeg gehad gisternacht dan kan je hier eventjes checken. Bonus: NY

FIREWORKS AROUND THE WORLDGAMETIME 566
GAMETIME 566
De allereerste gametime van 2009 en dat er nog maar een hoop mogen volgen. We beginnen dit keer met ene Lucy die de Sleepless Knight assasin is en ontsnapt van een eiland slechts gewapen met pijl en boog. Wie komt er het verst of sterken nog wie speelt deze game uit ?

GAMETIME 566GRANDMIX 2006
null
We gaan verder met een fijne mix van de enige echte Ben Liebrand. Na de Tmf jaarmix en de Fresh fm mix is het nu tijd voor de mix der mixen. De Grandmix 2006 dus, 3 uur lang de beste hits van 2006, ENJOY! Met dank aan Dennis!

GRANDMIX 2006

LUANA LANI
LUANA LANI
We kennen Luna natuurlijk al, waar binnenkort weer dagelijks nieuwe filmpjes van te zien zijn. Deze babe heeft bijna dezelfde naam en ziet er ook erg lekker uit. Ze heeft een lekker lichaam, dus gaan alle kleren uit.

LUANA LANI


ARIA LAPDANCE
ARIA LAPDANCE
Een hoop babes van TLP zijn erg goed in het geven van een lapdance. Deze Aria die al vaak genoeg te zien is op TLP geeft hier een lapdance weg aan een andere babe. Dit is nou een mooi verjaardagscadeau.

ARIA LAPDANCE

GRANDMIX 2008 - BEN LIEBRAND
GRANDMIX 2008 - BEN LIEBRAND
Hmz, ik kom net mn bedje uit en ik ga zo naar de eerste recepties maar ik wil jullie toch nog eventjes blijmaken met deze grandmix die vanmorgen in mijn brievenbusje lag en die ik ondanks dat er al een Jaarmix 2008 post staat toch eventjes een apart topic geef. De mix duurt 3 uur en er is zelfs een playlist beschikbaar, enjoy!

GRANDMIX 2008 - BEN LIEBRANDHAPPY NEW YEAR
HAPPY NEW YEAR