Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand December 2008

LELA STAR
LELA STAR
Deze Lela Star is keurig bezig met haar filmpjes. Ze is zelfs een keertje Twisty's Threat of the month geworden. Ze ziet er ook lekker uit met die volle lippen waar ze heel wat leuks mee kan doen.

LELA STARJELENA MONICA
JELENA MONICA
Ik heb al mijn vingertjes nog gelukkig. Al dat illegale vuurwerk waar Pizzaman mee aan kwam zetten is natuurlijk erg mooi, maar zeer gevaarlijk. Ik zit liever binnen naar deze babes te kijken.

JELENA MONICA


SPORTMASSAGE
SPORTMASSAGE
Dit is mijn laatste post dit jaar, Ruben komt straks nog met een erg lekkere babe als jaarafsluiting maar dan is het ook voor ons oliebollen tijd. Dit is al een oudere spot maar wel een hele goeie dus ik zou zeggen bedankt voor jullie bezoek allemaal in 2008, en we hopen jullie in 2009 natuurlijk weer allemaal terug te zien . [TLP CREW]

SPORTMASSAGECHILLING ANTI SPEEDING
CHILLING ANTI SPEEDING
Wanneer je vanavond met de auto op stap gaat hou er dan weer rekening mee dat het weleens mistig kan zijn en glad en dat je dus vooral niet te hard moet rijden. Ik weet niet of dit een repost is maar ik raad je toch aan eventjes goed naar deze compilatie te kijken want het gaat niet altijd goed dat harder rijden.

CHILLING ANTI SPEEDINGNEIGHBOUR from HELL
NEIGHBOUR from HELL
Een goede buur is belangrijker dan een verre vriend is een wijs gezegde, maar je kan het natuurlijk ook helemaal niet treffen. Net zoals deze gast waarschijnlijk dus die net een lekkere date op bezoek heeft als er wordt aangebelt en er staat een nog betere babe voor de deur. OWNED!

BUURJONGEN UIT DE HELBEERCAP OWNAGE
BEERCAP OWNAGE
Hoeveel lol kan je hebben met een simpel bierdopje dat is de vraag. Mja, best veel dus want ik vind dit eigenlijk wel een geniale aktie, ik ga het in iedergeval vanavond eens uittesten op het feestje waar ik naar toe ga. Moest je ook nog ideeen willen opdoen dan zou ik deze video zeker eventjes checken.

BEERCAP OWNAGETOP GEAR GOES VIETNAM
TOP GEAR GOES VIETNAM
De mannen van Top Gear sluiten dit 12e seizoen af met een Vietnam Special. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May reizen naar Vietnam en moeten het hele land doorkruisen in amper acht dagen. Hilarische momenten wanneer blijkt dat de miljoenen Vietnamese dongs niet echt veel waard blijken te zijn.

TOP GEAR GOES VIETNAMLUNA IN BAD
LUNA IN BAD
De hete babe Luna is weer terug van weggeweest. Ze heeft al een paar nieuwe filmpjes gedropt. Dit is er weer eentje van waar ze in bad zit. Natuurlijk gaat ze zonder badschuim in bad zodat we volop kunnen genieten van haar lichaam.

LUNA IN BADXMISSY BABE VAN HET JAAR 2008
XMISSY BABE VAN HET JAAR 2008
Wij hebben gisteren de mooie Jo Garcia gezien die ik persoonlijk had uitgeroepen tot Pizzababe van het Jaar maar bij onze buurtjes gaat het er allemaal een stuk democratischer aan toe. Iedereen mag mee stemmen en het meisje met de meeste stemmen wint, mja ik ga voor de mrooie Ariel in dit geval.

XMISSY BABE VAN HET JAAR 2008

GOPHER BROKE [ANIMATION]
GOPHER BROKE
Een supertoffe animatie hierzo die ik eigenlijk nog niet kende. Het gaat over een mol die honger heeft maar tegelijkertijd ook blut is, op zijn tocht om toch nog wat food te scoren overkomt hem van alles. Kijk even mee!

GOPHER BROKEPRESENT OWNAGE
PRESENT OWNAGE
Ik heb dit jaar 0.0 kerstkados gehad van de kerstman, snif. Zeker dan toch niet zo liev geweest als ik altijd denk dat ik ben, naja volgend jaar beter. Deze gast heeft voor zijn vriendin wel wat kadootjes gekocht, alleen weet zij nog niet wat er inzit of komen gaat. OWNED!

PRESENT OWNAGEBRASILIAN SURPRISE
BRASILIAN SURPRISE
Wie heeft er niet de wens om ooit nog eens naar Brasilie te gaan als het carnaval is of beter nog gewoon om te bakken en babes te checken op het strand van Ipanima. Mja, voorlopig moeten wij het nog gewoon doen met de Nederlandse stranden en dat is maar beter ook als je ziet wat voor ellende je allemaal kan overkomen in een land in Brasilie.

BRASILIAN SURPRISESATISFACTION GUARANTEED
SATISFACTION GUARANTEED
Door de jaren heen hebben ze van Duracell zoveel reclame gemaakt dat ik zo 123 niet eens een ander merk voor batterijen kan opnoemen. Mja, goed gedaan dus van die gasten. Nou, schijnen sommige vrouwen grootgebruikers te zijn wanneer het op batterij gebruik aankomt en dan blijken er ineens toch nog andere merken te bestaan.

SATISFACTION GUARANTEEDGAMETIME 565
GAMETIME 565
Vandaag in de gametime gaan we de kerstman helpen om veilig zijn pakjes te bezorgen en hem naar de overkant te loodsen. Niet erg moeilijk deze Snowline maar toch wel goed voor een paar minuutjes vermaak, game on!

GAMETIME 565HARDROCK STRIPTEASE
HOT BLONDE
Voor de metal fans onder ons heb ik hier nog een geweldig filmpje. Als je nou helemaal niet van die muziek houdt, draai je gewoon je volumeknop dicht en geniet je van deze heerlijke blonde babe.

HARDROCK STRIPTEASE

DJ TAMARA SKY - LICK IT
DJ TAMARA SKY - LICK IT
Wat we dit jaar met oud en nieuw gaan doen is nog helemaal niet bekend en vandaar ook dat ik Ruben er maar op uit heb gestuurd om wat kaartjes te fixen voor morgenavond. Mja, Ruben zou Rubenz natuurlijk niet zijn als daar lekkere babes aan te pas komen, dit is de vrouwelijke DeeJay alvast. Sorry PJ!

DJ TAMARA SKY - LICK ITBMW Z4 PAINT
BMW Z4 PAINT
Met een BMW Z4 rondjes trekken op een groot wit laken terwijl er verf onder je banden zit en dat dan later kunst noemen. Mja, dat is wat er in deze clip aan de hand is wat toch nog best een leuk effect geeft. En zeg nou eerlijk het is toch alleen al een genot om naar die tweezitter te kijken ?

BMW Z4 PAINTWALK IN FRIDGE
WALK IN FRIDGE
Vrouwen hebben wat met klerenkasten, zo gaat schijnbaar elke vrouw helemaal uit d'r dak bij het zien van een inloop klerenkast. Bij mannen ligt dat toch iets anders, wij worden blij van andere zaken. Wel echt geniaal zeg zo'n inloop koelkast.

WALK IN FRIDGEGEARS OF WAR XMAS
GEARS OF WAR XMAS
Wees gerust dit is echt de laatste kerst gerelateerde post die je hier dit jaar gaat zien en misschien ook wel voor de rest van je leven. Watskeburt?! De kerstman is ten prooi gevallen aan een klein bloed dorstig meisje die wel raad weet met een kettingzaag. Tof gemaakt!

GEARS OF WAR XMAS

3 BABES ONDER DE DOUCHE
3 BABES
Als ik s'morgens onder de douche sta, voel ik me af en toe wat verveeld en zou ik willen dat er 3 babes bij waren die me van die verveling af kunnen helpen. Als ik naar deze 3 babes kijk die allemaal flinke borsten hebben, zouden hun zeker geschikt zijn.

3 BABES ONDER DE DOUCHE

PIZZABABE OF THE YEAR 2008
PIZZABABE OF THE YEAR 2008
Ja mensen, ik heb deze Jo Garcia zelf maar tot Pizzababe van het jaar 2008 uitgeroepen omdat ik dit echt een van de mooiere vrouwen vind die op deze aardbodem rondloopt. Er staan al veel Jo Garcia galleries hier op de site die je nog eens kan gaan bekijken, en mij gelijk zal geven. Vandaag een extra lange gallerie van deze schoonheid.

PIZZABABE OF THE YEAR 2008UNITED STATE OF POP 2008
UNITED STATE OF POP 2008
Beetje jammer want ik had deze al een paar dagen liggen maar door al die andere videomixen was ik deze eigenlijk een beetje vergeten en dat is zonde want het is echt een toffe videomix. Een mashup video is het eigenlijk van alle Top 25 billboard songs van 2008 gemixt door ene Dj Earworm.

UNITED STATE OF POP 2008CARTOON TIME
CARTOON TIME
Ik hou nog steeds van mooi gemaakte cartoons en dan heb ik het niet over die Japanse meuk die dagelijks op Jetix voorbij komt maar echt de ouderwets getekende veelal amerikaanse cartoons. Zo kon je met kerst al een hele zooi cartoons zien bij onze buurtjes, vandaag dus gewoon hier op TLP. Kijkt u mee ?

CARTOON TIMEWHAT THE FUCK ?!
WHAT THE FUCK ?!
In Japan gebeuren gewoon echt vreemde dingen ik kan er niets anders van maken. Neem nou deze scene uit een of andere film denk ik dan maar met wel hele vreemde huisdiertjes. Mja, ik kan er niets anders van maken eigenlijk dan een grote WTF! Misschien dat jullie er een betere tekst bij kunnen verzinnen ?

WHAT THE FUCK ?!WATERPLANE CRASH
WATERPLANE CRASH
Ik weet niet precies waar deze gast zijn vliegbrevet heeft gehaald maar landen kan hij niet. Volgens mij heeft hij nog aardig geluk ook dat het water is en niet een over andere landingsbaan want dan had het er nog wel slechter uitgezien. Dit keer parkeren we de Cesna gewoon op het strand, who cares.

WATERPLANE CRASHGAMETIME 564
GAMETIME 564
Vandaag een van de leukere online games nog eens als repost, tenminste ik dacht dat we deze ooit al eens gehad hadden. Je bent Rehman de caveman en loopt door de oertijd slechts gewapend met een stonezooka terwijl er dinosaurussen om je heen lopen. Game on!

GAMETIME 564PEACHES & GINA
PEACHES GINA
Lesbische babes zijn geil. Alleen hou ik er niet van als alles gespeeld is en het zaakje er nep uitziet. Dit is vaak het geval. Bij dit filmpje in ieder geval niet waar Peaches en Gina elkaar wel kunnen opeten. Deze moet je even checken.

PEACHES & GINA

LATINA STRIPT
LATINA STRIPT
Persoonlijk vind ik LAtina's zeer lekkere babes. Dat is ook niet gek omdat ik weet wat voor kunsten ze kunnen in bed. Deze babe stript hier in het zomerse weer. Was het maar weer zo lekker warm.

LATINA STRIPT


MINDBREAK
MINDBREAK
Het kost misschien iets meer moeite deze Mind over Matter shit van sensei Mike Capaldi maar aan de andere kant krijg je er ook geen vuile of zere handen van. Wat dus ook niet verkeerd is, kijk eventjes mee.

MINDBREAKSTELEN DOE JE ZO
STELEN DOE JE ZO
Mja ach, in deze zware tijden van voedselbanken en alsmaar stijgende kosten voor het levensonderhoud zijn er blijkbaar ook mensen die het wat minder nauw nemen met de wet. Zo ook dit echtpaar uit Maleisie die er toch mooi opstaat op deze bewakingsvideo. In totaal nemen ze een pak of 10 mee en wel op een erg sneaky manier.

STELEN DOE JE ZOMAAK EENS EEN VUURWERKBOM
MAAK EENS EEN VUURWERKBOM
Whaha, bij onze gabbers van de WLF zijn ze helemaal in de ban van vuurwerk. Net zoals ik zelf eigenlijk ook mijn hele leven al ben, alleen roepen ze daar op om vooral zelf een vuurwerkbom in elkaar te gaan sleutelen. Totaal onverantwoord natuurlijk maar wel leuk, er staan al wat ingezonden filmpjes dus checken maar.

MAAK EENS EEN VUURWERKBOM

HOW TO SLAP A WOMAN
HOW TO SLAP A WOMAN
Deze volgende clip hoort uiteraard thuis in de categorie "Don't try this at home" en is eigenlijk best wel flauw. Mja, ik weet eigenlijk ook niet goed wat te zeggen, alleen dat elke man die het nodig acht z'n vrouw te meppen de doodstraf verdiend.

HOW TO SLAP A WOMANCARD THROW MASTER
CARD THROW MASTER
Ik was gister nog eventjes in de kroeg, een biljartje leggen wat wel weer eens leuk was. Iets anders wat je in de kroeg kan doen is kaarten en meestal gaat het er wel stevig aan toe tijdens bijvoorbeeld een klaverjas toernooitje. Zorg in iedergeval dat je geen ruzie krijgt met deze gast, want die gooit zo een kaart in je nek. Uit Japan natuurlijk, waar anders..

CARD THROW MASTERYEARMIX 2008 GALORE [MP3]
We lopen nu echt op het eind van het jaar en de jaarmixen ploepen ineens allemaal als paddestoelen gelijk uit de grond alsof er geen paddo verbod bestaat. En zo zien we ineens oude bekenden als Ben Liebrand, Dj Sandstorm maar ook de mp3's van de JimTv hitmix 2008 en de Tmf jaarmix weer terug in dit lijstje. Thnx X.

YEARMIX 2008 GALORE [MP3]PIZZABABE JESSICA
PIZZABABE JESSICA
Na al die jaaroverzichten is het natuurlijk altijd fijn om eventjes stil te staan bij de Pizzababe van de dag. Vandaag is dat geworden Jessica de Carlo die we al wel een paar keer voorbij zagen komen maar waar ik eigenlijk geen genoeg van kan krijgen. Kijken we eventjes mee....

PIZZABABE JESSICA


BLONDE BABE
blonde babe
We checken vanmiddag nog even een fotoshoot van een blonde babe met 2 lekkere tieten. Haar naam ben ik even kwijt. Maar ze probeerd volgens mij door middel van deze fotoshoot een top-model te worden.
BLONDE BABEPRAATSTAAL 2008
PRAATSTAAL 2008
Ook de jongens van Draadstaal hebben een jaaroverzicht gemaakt en volgens de eerste berichten die ik zo links en rechts hoor moet dit een topaflevering zijn geweest. Naja, ik had m natuurlijk weer gemist maar ik ga nu toch eventjes kijken. Kijk even mee.

PRAATSTAAL 2008 [Draadstaal jaaroverzicht]TMF VIDEO YEARMIX 2008
TMF VIDEO YEARMIX 2008
Jajaja, gisteren hadden we al de JimTv Hitmix 2008 waar nu ook een download linkie bijstaat en vandaag gaan we lekker verder met de TMF videojaarmix 2008. Ik was er zelf nog mee bezig maar vriendje Boots was stiekum alzover. Bedankt maar weer voor de tip, playlists en downloadlinks volgen. Hier vindt je voorgaande jaren!

TMF VIDEO YEARMIX 2008

[alle jaarmixen 2008 in MP3 formaat]

TOP 10 FREAK OUTS 2008
TOP 10 FREAK OUTS 2008
De overzichtjes stromen weer binnen, dit keer een compilatie met allerlei gasten die helemaal uitflippen achter hun pc. Of het nu een game is die ze spelen of dat een pc vastloopt dat kunnen we helaas niet altijd zien. Maar dat deze gast helemaal gek worden dat zien we in deze clip.

TOP 10 FREAK OUTS 2008SANTA is een ZATTEVRIEND
SANTA is een ZATTEVRIEND
Net zoals met onze eigenste Sint Nieklaas is nu ook de kerstman op de terugweg naar zijn zomerverblijf. En ja ook de kerstman gaat met zijn tijd mee en rijd tegenwoordig in een automobiel. En kwam hij er vroeger nog weleens mee weg, vandaag de dag val je al snel door de mand als je in beschonken toestand achter het stuur kruipt.

SANTA is een ZATTEVRIENDSHAKE THAT BELLY
SHAKE THAT BELLY
Toen er allerlei filmpjes op het net opdoken van lekkere dames die wat met hun kont aan het draaien waren voor een webcam, had ik nog zoiets. Naja, dat moet kunnen en dat ziet er niet eens zo heel slecht uit. Vandaag een of andere Mc die de meiden graag met hun buik ziet schudden. Mja...

SHAKE THAT BELLYGAMETIME 563
GAMETIME 563
Net als met dancing on ice heb je schijnbaar ook War on Ice. De bedoeling is om met een helicopter over vijandelijk gebied te vliegen en daar ondertussen alles wat vijandelijk is te vernietigen. Het is niet echt moeilijk dus ik verwacht zeker een paar highscores. Game on!

GAMETIME 563SEXY TANYA
SEXY TANYA
Ruben heeft er weer een potje van gemaakt en moet denk ik maar eens een tijdje wat anders gaan doen ofzo. Sinds die jongen verkering heeft is het echt knudde met het posten van mooie babes. Naja, tis niet anders dan moeten we maar solo verder hoe we ook ooit eens begonnen zijn. De babe komt dit keer bij onze buurtjes vandaag, Check!

SEXY TANYA

FRIEND OWNAGE
FRIEND OWNAGE
Van je vrienden moet je het hebben, en van je beste vriend al helemaal. Man man man, wat een teringstreek is dit dan en komt nog vrij hard aan ook volgens mij. Helaas hebben we geen vervolg beelden of zelfs geluid maar ik denk dat na deze aktie nog de nodige klappen zijn gevallen. Hoe het met de vriendschap staat is onbekend.

FRIEND OWNAGEGLAD in SEATTLE
GLAD in SEATTLE
Dit jaar heeft het flink gesneeuwd in Seattle/USA, een witte kerst dus voor de inwoners van deze grote stad. Inmiddels heeft de dooi ingezet maar in deze video zien we nog wel een pak sneeuw liggen. En dat het niet altijd leuk is om te moeten autorijden in de sneeuw zien we in deze video. Good save, yeah right!

GLAD IN SEATTLEJIMTV VIDEO YEARMIX 2008
JIMTV VIDEO YEARMIX 2008, JimTv Hitmix 2008
Ik ben al de hele dag aan het encoden en decoden en uploaden en weet ik wat nog meer om voor jullie deze vette JimTv videojaarmix 2008 oftewel de JimTv Hitmix 2008 te kunnen posten. Maar het is dan toch eindelijk gelukt, ik vind deze persoonlijk beter dan de TMF 2008 Jaarmix maar die komt er wel ook nog aan. Hier vorige jaarmix 2007!

JIMTV VIDEO YEARMIX 2008

[alle jaarmixen 2008 in MP3 formaat]

MISS VENEZUELA
MISS VENEZUELA
Deze babe Ainett Stephens heeft in 2000 nog meegedaan aan de miss-verkiezingen van Venezuela. Hier eindigde deze babe helaas 4e en ging Vivian Urdaneta er vandoor met de eerste prijs. Het mooie is nog dat deze babe ook nog eens naakt-model is. Ze doet niet moeilijk om naakt te poseren. Als je kijkt hoe alles eruit ziet is dat ook niet zo raar.

MISS VENEZUELA

WIE VAN DE ZES
Angelina & Jenni Sintima & Ingeborga Jenni & Antea
Angelina & Jenni | Sintima & Ingeborga | Jenni & Antea
NO PANCAKE MIX
NO PANCAKE MIX
In Amerika heb je echt een heleboel gestoorde mensen die zich gelovigen noemen. Ik heb daar weleens documentaires van gezien en volgens mij komt deze dame ook uit zon religieuse sekte. Hier staat ze te protesteren bij een universiteit, maar wtf ze heeft helemaal geen pannekoekenmix. Scheer je weg!

NO PANCAKE MIXCHINEZE POPCORN
CHINEZE POPCORN
Popcorn maak je door een zakje mais in de magnetron te leggen en daarna een paar seconden te wachten tot je peep hoort. In China zijn ze nog niet zover, tenminste niet deze straatverkoper die popcorn op de ouderwetse manier maakt. Waarom die ontploffing weet ik eigenlijk niet ?

CHINEZE POPCORN2008 YEAR IN REVIEW
2008 YEAR IN REVIEW
Nog een paar daagjes en nog een paar afleveringen van Year of Playboy 2008, en dan zit het er weer op voor dit jaar. De mannen van Jib Jab blikken ook nog eventjes terug op het afgelopen jaar in deze grappig gemaakte animatie.

2008 YEAR IN REVIEWCYRIL RAFFAELLI
CYRIL RAFFAELLI
Gisteren konden we al een of andere freerunnende wankert zien bij onze altijd dronken buurman die aan parkour deed. Maar vandaag presenteer ik deze Cyril Raffaeli die in het dagenlijkse leven tevens stuntman is in films als bijvoorbeeld Die Hard 4 en Taxi 2. Hier een demonstratie filmpje, parkour doe je zo!

CYRIL RAFFAELLIMORTAR FAIL
MORTAR FAIL
Een mortier is een stuk artillerie met een zeer korte, rond een hoek van 45° geplaatste loop. Ik weet niet precies waar dit is maar het lijkt me Afghanistan en deze Amerikaanse soldaten bakken toch echt weinig van het afvuren van zo'n mortier. Of het projectiel (een) doel getroffen heeft is onduidelijk.

MORTAR FAILGAMETIME 562
GAMETIME 562
Een kleine shooter hierzo deze Cannons of Night waarbij je de waves met vijanden een voor een dient afteschieten. Best grappig spel en je kan je er zomaar een paar minuten mee vermaken. Wie zet er een highscore neer ? Game on!

GAMETIME 562NERIAH DAVIS
neriah davis
We gaan weer naar een lekkere babe kijken en kijken of ze echt of neppe tieten heeft. De naam van deze babe is Neriah Davis en is al een keer Pizzababe geweest. Ik zeg dat ze neppe borsten heeft. Wat denk jij? REAL of FAKE ?

NERIAH DAVIS

LUCY PINDER & MICHELLE MARSCH
LUCY PINDER & MICHELLE MARSCH
Lucy Pinder en Michelle Marsch zijn 2 Britse topmodellen. Al hoewel ze in Nederland nog niet zo bekend zijn, weet TLP al lang wie ze zijn. Hier kan je ze beide checken in een mooi nieuw filmpje.

LUCY PINDER & MICHELLE MARSCH

DRIFT FAIL
DRIFT FAIL
Best zonde om zo je net nieuwe Volkswagen Golf IV tegen een stoeprand te parkeren als je heel stoer wilt gaan driften. Mja, zo te zien flink wat schade voor deze brokkepiloot en wat mij betreft een paar punten aftrek van z'n rijbewijs.

DRIFT FAIL


BEARDYMAN @ SUPERMARKET
BEARDYMAN @ SUPERMARKET
Hehe blijft toch wel echt erg geniaal hoor deze gast Beardyman die wij natuurlijk allemaal kennen als die ene beatboxert uit dat toffe keukenfilmpje [bonus]. Naja vandaag zit hij achter de kassa van een supermarkt creatief te wezen. Kijk even mee, thx!

BEARDYMAN @ SUPERMARKETFREERUNNING
FREERUNNING
Ja ach, parkour lopen is best tof om naar te kijken als je tenminste wat gasten hebt die er ook echt verstand van hebben. Deze gast heeft het niet helemaal begrepen nog maar ach je gooit er een leuke Rockysound onder en gaan met die banaan. Check vooral eventjes die laatste move, FAIL!

FREERUNNING

CHANGING THE NAME
CHANGING THE NAME
Ik sta er afentoe echt versteld van hoe er nog steeds met geld wordt gesmeten in de reclamewereld. Neem nou deze commercial voor een Engelse verzekeringsmaatschappij, toch een bedrijf die het niet bepaald makkelijk zou moeten hebben in deze kredietcrisis, tellen we eventjes het aantal bekende sterren die voorbij komen ?

CHANGING THE NAMEFUCKERS OUTLAND 2008 [29/11]
FUCKERS OUTLAND 2008 [29/11]
Hmz eerste keer dat ik hiervan hoor eigenlijk maar dit schijnt toch een feestje te zijn die regelmatig wordt gehouden. F*ckers Outland dus te Rotterdam, ik vond een leuke compilatie clip van 29 november 2008 dus ben je daar geweest check eventjes of je jezelf voorbij ziet komen.

FUCKERS OUTLAND 2008 [29/11]LOUISE
LOUISE
Ik vind borsten en billen beide erg mooi. Maar ik ben toch echt een borsten-man geloof ik. Deze babe Louise heeft toch wel 2 prachtige tieten. We kijken natuurlijk naar deze babe onder het genot van wat rustige muziek.

LOUISE

WIE VAN DE DRIE
Sasha Leoni Jessica
Sasha | Leoni | Jessica
NINE
NINE
Het is helemaal in om in deze nieuwe eeuw te trouwen op bijvoorbeeld 09/09/09 dat kan nog een paar jaartjes tot we in 2012 zijn en dan houdt dat op. Een datum dus waar op ook de animatie film Nine van director Tim Burton in premiere gaat. Echt iets om naar uittekijken als je zo deze trailer bekijkt. De wereld is vergaan en het lot van de mensheid staat op het spel.

NINE

SNOWMOBILE vs TREE
SNOWMOBILE vs TREE
Met een sneeuwmobiel moet je niet proberen om over water te knallen en al helemaal niet wanneer er aan de overkant een boom staat. Deze gast probeert het toch en knalt echt motherfucking hard tegen datzelfde boompje aan. FAIL!

SNOWMOBILE vs TREEFUNNIEST HOME VIDEOS
FUNNIEST HOME VIDEOS
Hmz, deze gast blijft ook maar doorgaan met afleveringen posten van America's funniest homevideos. We hadden er al een paar staan hier op de site maar zijn Tube channel kan je hier vinden zodat je echt niets meer hoeft te missen. Vandaag nummertje 204 zo van Sbs6 gejat zo te zien. Check!

FUNNIEST HOME VIDEOSRACE DRIFT LUCK
RACE DRIFT LUCK
Ik snap nooit zo goed dat als mensen naar een rally gaan kijken ze in een bocht moeten gaan staan. Je weet van te voren dat die racers houden van door de bocht heen driften en dat regelmatig verkeerd afloopt. Naja, deze gast heeft echt al het geluk van de wereld, als er een raceauto recht op hem afkomt stuiven.

RACE DRIFT LUCKSHOPLIFTING DOG
SHOPLIFTING DOG
Grappige video hier met een hond die besluit zelf maar voor de kerstman te spelen en een bot te stelen in een nabij gelegen supermarkt. Alles werd vastgelegd op de camera en de winkeleigenaar vertelt zijn verhaal aan CNN.

SHOPLIFTING DOGGAMETIME 561
GAMETIME 561
Als we er weer klaar voor zijn, opgedroogd en wel, gaan we tuinieren in de Gametime van vandaag. In dit spel de Farmer is het namelijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk omzet draait met je tuintje. En nou niet meteen denken om daar wietplanten in te gaan zetten want dat mag dus niet, whaha. Game on!

GAMETIME 561LUNA'S KERSTSPECIAL
LUNA'S KERSTSPECIAL
Tot mijn verbazing stuurde Luna mij vandaag weer eens een sexy filmpje van haar. Ze had al lange tijd niets meer van haar zelf laten horen. Nu komt ze gelijk met haar kerstfilmpje voor 2008. Kijken we eventjes mee? Hier alles van webcam LUNA!

LUNA'S KERSTSPECIAL

X-MAS COMPILATIE
X-MAS COMPILATIE
Pizzaman postte al een filmpje van Julia die in haar kerstoutfit voor de webcam stond te dansen. In het volgende filmpje check je verschillende babes van camwithher aan in een mooie kerst-compilatie

X-MAS COMPILATIE

STRIPPING SANTA
Ook de kerstman moet met zijn tijd mee en door alleen een beetje met een kerstbel te zwaaien haalt deze goede oude baas allang geen geld meer op. Sex sells en dat weet ook de kerstman. Geheel geinspireerd door de film The Full Monty gaat de kerstman aan het strippen om zo toch nog wat geld in het laatje te brengen.

STRIPPING SANTATHE MOMENT AFTER
THE MOMENT AFTER
Beetje herkenbare shit hiero. Je komt een meisje tegen, gaat er mee naar huis maar als het dan gebeurt is wil je eigenlijk ook zo snel mogelijk weer nokken. Naja we zien het allemaal in deze short movie die nog best wel gelukt is. Het ziet er trouwens allemaal spannender uit dan het in werkelijkheid is.

THE MOMENT AFTERTRUCK TOW FAIL
TRUCK TOW FAIL
Het rijden op het platteland is niet zonder gevaren, meestal rijd je dan op een verhard wegentje waar net 2 autos langs elkaar kunnen passeren en zal je zo afentoe eventjes de berm in moeten om een ander te laten passeren. Nou is dat niet zo'n heel groot probleem wanneer je dat doet met een personenwagen. Met een truck wordt dat al iets meer tricky en kan zo'n berm dus best zacht zijn. Wanneer dan ook nog de reddingsoperatie mislukt hebben we het over FAIL!

TRUCK TOW FAILPLAYBOY KERSTVERHAAL
PLAYBOY KERSTVERHAAL
Het is nog steeds Kerst en da is het gebruikelijk in Amerika om een kerstverhaal voor te lezen. Daar kun je nu fijn naar gaan luisteren. Alleen gaat dit verhaal wel over 3 babes van de Playboy.

PLAYBOY KERSTVERHAAL

KERST BABES
Elle Lisa Mindy
Elle | Lisa | Mindy

[ook de Pizzababes zijn met kerstvakantie]
ATTACK of the SANTAS
ATTACK of the SANTAS
De enige kerstman die ik dit jaar live gezien heb was hiero in de buurtkroeg tijdens de Geenzame Kerstquiz. Mja, je zal dit meemaken zeg, loop je nietsvermoedend op straat je nergens mee te bemoeien wordt je ineens aangevallen door een horde kerstmannen. Check!

ATTACK of the SANTAS8 YEARS OF GEORGE
8 YEARS OF GEORGE
Nog een paar weken en dan zit het er echt op voor de huidige president George Bush, Barack Obama neemt het van hem over en dat kan alleen maar beter zijn voor de Amerikanen. Toch kijken we vandaag eventjes terug op 8 jaar Bush, in deze kleine compilatie.

8 YEARS OF GEORGEREMI GAILLARD vs VISSEN
REMI GAILLARD vs VISSEN
Remi Gaillard is een van de helden van 2008 als je het mij vraagt. Ok ok hij is al wel langer bezig ook maar dit jaar kwam hij echt met een paar toffe clips die je hier terug kan zien. Vandaag verkleed hij zich als vis en gaat hij vissers plagen. Kijk even mee.

REMI GAILLARD vs VISSENGROETJES UIT DE SNEEUW
GROETJES UIT DE SNEEUW
Een speciale nieuwjaarswens, en een kleine waarschuwing voor iedereen die deze aankomende dagen in de sneeuw doorbrengt : Gele sneeuw is niet natuurlijk. Je kan deze kaart doorsturen trouwens aan iedereen die je maar kent wel of niet voorzien van je eigen naam. Alvast een super 2009 voor iedereen.

GROETJES UIT DE SNEEUW

FACEPLANT
FACEPLANT
Een van de populairste zoekwoorden in google dit jaar moet toch wel Faceplant zijn. Allemaal clips dus van mensen die op de een of andere manier op hun bakkes terecht komen wat er dan weer extreem pijnlijk uitziet. Neem nou deze gast die een beetje kan turnen maar zijn laatste move toch iets te kort maakt waardoor hij je raad het al..

FACEPLANTGAMETIME 560
GAMETIME 560
Op deze 2e kerstdag hoef je je ook al niet te vervelen hier op TLP want vandaag gaan er namelijk Jet boat Racen. De bedoeling is dus dat je het parcour sneller aflegt dan je tegenstanders die computer tegenstanders zijn. Game on!

GAMETIME 560KERSTBABES
KERSTBABES
Van elkaar houden is natuurlijk de hoofdgedachte van Kerstmis. Dit is het belangrijkste. Deze 3 babes houden zo veel van elkaar dat ze dat ook met kerst erg mooi laten merken.

KERSTBABES

CHRISTMAS BABE
CHRISTMAS BABE
Je hebt het waarschijnlijk al gezien. Heel de dag wenst iedere babe die vandaag te zien is je prettige kerstdagen. Deze Britse babe houdt ook erg van de gezellige feestdagen en ze zier er best sexy uit met zo'n muts op haar kop.

CHRISTMAS BABE

SANTA BABY
SANTA BABY
Ook op 1e kerstdag mag er gepaaldanst worden van meneer de pastoor, en dat doet deze Veena dan ook maar. Leuke performance op een lekkere zwoele kerstplaat, Santa baby. En zo slecht doet ze het geeneens, kijk eventjes mee.

SANTA BABYWEBCAM JULIA - XMAS 2008
WEBCAM JULIA - XMAS 2008
Ook voor de dames achter de webcam is het natuurlijk kerstmis. En om een beetje in kerstsferen te blijven heeft deze duitse Julia een fijne kerstoutfit aangetrokken en zingt ook nog eens een liedje voor ons. Mooier kan deze kerst bijna niet worden.

WEBCAM JULIA - XMAS 2008JINGLE BELL NOTES
JINGLE BELL NOTES
Er zijn veel manieren om het kerstlied bij uitstek, Jingle Bells, ten gehoor te brengen. En omdat het schijnbaar al jaren een sport is om allerlei filmpjes en geluidjes aan elkaar te plakken hebben ze dat ook es met dit oeroude lied gedaan. Ik weet niet precies hoeveel clips er gebruikt zijn maar als je je verveelt zou je dat kunnen gaan tellen.

JINGLE BELL NOTESSCHIET EENS OVER
SCHIET EENS OVER
In zeer uitzonderlijke gevallen wordt er inplaats van een strafschop ook weleens een vrijeschop gegeven in de 15 meter. Mja, meestal zie je dan dat er 10 spelers op de goallijn staan en een keeper ervoor. Al was dat in dit geval niet echt nodig...

SCHIET EENS OVER

7000 VOLTS LIGHTSWITCH
7000 VOLTS LIGHTSWITCH
In de categorie "Don't try this at home" en zeker niet voordat je 112 hebt gebelt, hebben we vandaag een paar gasten die een accu en nog wat andere zaken hebben aangesloten op een lichtknopje. Ze kwamen er later pas achter dat het iets van 7000 volt geweest moet zijn, wat volgens mij toch wel aardig dodelijk kan zijn.

7000 VOLTS LIGHTSWITCHSEXY CIKITA
SEXY CIKITA
Lekkere dame zoeven die Lena, vandaar dat we er snel nog maar eentje doen. Deze Cikita kennen we natuurlijk van mega veel galleries die je bijvoorbeeld hier kunt terug vinden. Vandaag gewoon op bewegend beeld wat ook weleens fijn is om te zien. Check de check!

SEXY CIKITA

PIZZABABE LENA
PIZZABABE LENA
Kerst of geen kerst een Pizzababe komt er! En vandaag heb ik voor jullie de blonde Lena Nicole gestrikt, ze heeft weinig tetten maar dat betekent dat er ook nog niet veel gesleuteld is aan dr. Wellicht hier en daar een beetje photosjop maar goed dat is de vloek van het internet. Lena Nicole dus, raten maar!

PIZZABABE LENAMISSING JESUS
MISSING JESUS
Overal waar je maar gaat en staat zie je kerstmannen, maar eigenlijk is het niet het feest van de kerstman. Maar draait het natuurlijk allemaal om Jesus, ik ga jullie niet vermoeien met het kerstverhaal maar deze aktie kan ik wel waarderen. Je kan er zelf ook aan meedoen alleen zijn er wel een aantal regeltjes die je moet volgen.

MISSING JESUS


ARMIN - VERLIEFDHEID
ARMIN - VERLIEFDHEID
De aktie met het Glazenhuis is al weer afgelopen wat ik eigenlijk helemaal niet zo erg vind want nu is er weer wat op nederland 3 snachts. En dat allemaal voor het goede doel. Van de week was Armin van Buuren op bezoek en die werd gevraagd om een remix te maken van het nummer Verliefdheid van Jordy van Loon. Kijk eventjes mee..

ARMIN - VERLIEFDHEID is een toverbalDON'T FORGET
DON'T FORGET
Ook voor huisdieren is het kerst en volgens deze commercial is het maar beter om dat niet te vergeten. Ik heb voor mijn kat een extra bakkie sheba in huisgehaald dus hier kan verder niet veel mis gaan, maar als je een hond hebt kijk dan uit die schijnen een ijzersterk geheugen te hebben.

DON'T FORGETMESSAGE OF HOPE
MESSAGE OF HOPE
Eigenlijk verdienen ze het niet, maar ook voor politici is het vandaag kerst. Nadat ze ons het hele jaar hebben bestookt met slechte vooruitzichten en allerlei verkiezingstaferelen over het grote water, is het nu tijd voor deze grootverdieners om ons een hart onder de riem te steken.

MESSAGE OF HOPECOCA vs PEPSI X-MAS
COCA vs PEPSI X-MAS
Ja mensen ook de frisdrankmerken gooien nog steeds met dollars tijdens deze kredietcrisis. Kijken we eventjes naar de reclames van Coca Cola en Pepsi Max en dan laat ik aan jullie over wie er dit jaar de mooiste commercial gemaakt heeft. Ik hou het op Pepsi terwijl ik alleen Coca Cola drink.

COCA vs PEPSI X-MASGAMETIME 559
GAMETIME 559
Of het nou kerst is of niet dat maakt eigenlijk niet zoveel uit, de gametime gaat gewoon door. En vandaag gaan we racen, das nog eens leuk. De bedoeling is om onderweg zoveel mogelijk punten te verzamelen terwijl je op moet passen voor olie op de weg. Erg leuke game en niet al te moeilijk, game on!

GAMETIME 559SANTA'S BITCH
SANTAS BITCH
Ik wil aller eerst alle bezoekers van TLP fijne kerstdagen wensen. Om in de kerstsfeer te komen, check je hier niet de kerstman, maar de kerstvrouw. Deze babe die makkelijk uit de kleren gaat is dus ''Santa's bitch''.

SANTA'S BITCH

IRINA SHAYK
IRINA SHAYK
Irina Shayk (1986) is geboren als Irina Shykhlislamova in Rusland. Irina Shykhlislamova bleek echter een nogal moeilijke naam te zijn voor buitenlanders, dus besloot Irina Shayk haar naam te veranderen in haar huidige om meer internationale ‘exposure’ te verkrijgen. En dat is haar gelukt hier een paar fijne foto's van deze schoonheid.

IRINIA SHAYK

REBEL PENIS
REBEL PENIS
Lijkt me een beetje lastig hiero wat deze gast overkomt, zijn beste vriend heeft namelijk een eigen willetje. Nou is dat sowieso natuurlijk al wel een klein beetje waar maar als je dan dit soort dingen gaan overkomen heb je echt een probleem.

REBEL PENISMAC vs PC 3000
MAC vs PC 3000
We kennen allemaal wel die spotjes van Mac vs Pc van Apple waarin de Pc een beetje wordt afgeschildert als een opgewaardeerde calculator terwijl je met een Mac vanalles en nog wat zou kunnen doen. Naja het zal allemaal wij zitten hier gewoon fijntjes allemaal op een PC te werken. En als je je afvroeg hoe die spotjes er in het jaar 3000 uitzien, check!

MAC vs PC 3000TLP TRANCE YEARMIX 2008
TLP TRANCE YEARMIX 2008
Jaja mensen ook onze huismixert PJ heeft niet stilgezeten de afgelopen weken, in het diepste geheim haalde hij er ook nog eens oude bekende Dirk oftewel Trancejunkie erbij en samen hebben ze een lekkere jaarmix voor ons inelkaar geknutselt. De playlist staat natuurlijk gewoon weer bij meer lezen en de totale playtime is 151:17 mins. ENJOY!

TLP TRANCE YEARMIX 2008ERICA HOME ALONE
ERICA HOME ALONE
Deze babe Erica was alleen thuis en verveelde zich verschrikkelijk. Daarom deed ze maar gek en ging ze in elk plekje van het huis voor de camera staan. De favoriete plekken de keuken en de slaapkamer ontbreken gelukkig niet.

ERICA HOME ALONE

PIZZABABE CRISTINA
PIZZABABE CRISTINA
Vandaag stel ik jullie meteen maar eventjes voor aan de Pizzababe met wie ik de kerstdagen ga doorbrengen. Het is deze Cristina Vlahakis die er nu nog wat onschuldig uitziet maar na de kerstdagen die onschuld zeker kwijt zal zijn. Mja, een beetje zwoele blik heeft deze dame wel en verder een lekker lichaam. Raten maar..

PIZZABABE CRISTINAHAPPY FLITSMAS
HAPPY FLITSMAS
Okay okay morgen is het pas officieel kerstmis maar vandaag is er al een hele ploeg van de kerstmans helpers op pad gegaan om overal in het land flitspalen onklaar te maken want zeg nou eerlijk dat past niet echt in de kerstspirit. Helaas voor ons zijn deze beelden niet opgenomen in NL dus pas op voor die nare flitspalen aankomende dagen.

HAPPY FLITSMAS


BEST BANNED COMMERCIALS 2008
BEST BANNED COMMERCIALS 2008
Zo zie je maar dat ook als je 24/7 op het internet zit er schijnbaar altijd nog clips zijn die je nog nooit gezien hebt. Zo is dat dus met deze top 5 van beste verboden commercials. Ik kende er misschien 1tje vaagjes en ik moet zeggen dat ze ook alle 5 even goed zijn. Kijk eventjes mee, hoeveel kende jij er ?

BEST BANNED COMMERCIALS 2008KOREAN BOY vs MARIAH
”Ñ“‡ˆ¤Ž€ vs MARIAH
Ja mensen, we hebben al zoveel mensen gehad die Mariah Carey probeerde te imiteren en altijd was er wel iets op of aantemerken aan dat soort optredens maar vandaag heb ik een Koreaantje gevonden die toch echt in de buurt komt. Hij zingt voor ons "All i Want for Christmas", luister eventjes mee.

KOREAN BOY vs MARIAHGREAT FAILS OF 2008
GREAT FAILS OF 2008
Het jaar zit er bijna op en de aankomende dagen gaan we vast nog een hele zooi fragmenten terug zien uit 2008. Vandaag heb ik alvast een compilatie met allerlei zaken die misgingen. De meeste clips kennen we natuurlijk wel dus niets schokkends wel leuk om het weer eventjes terug te zien in 3 minuten. Check!

GREAT FAILS OF 2008GLAASJE OP, LAAT JE RIJDEN
GLAASJE OP, LAAT JE RIJDEN
Zo en dan is het alweer 24 december de dag voor kerstmis. Ik weet niet of jullie al allerlei plannen hebben maar zorg er in ieder geval voor dat als je wat gedronken hebt dat je niet meer in de auto stapt. Deze gast is zo dronken als een tor en gaat met de bus naar huis, als dank voor het transport zingt hij voor iedereen een liedje.

GLAASJE OP, LAAT JE RIJDENGAMETIME 558
GAMETIME 558
Vandaag een echt toffe game namelijk dit Alias 3, het is de bedoeling dat je met je mannetje de vijand verslaat en de hindernissen onschadelijk maakt. Schieten doe je met de muis en lopen met het keyboard, game on!

GAMETIME 558TANA [FIXED]
TANA
Heb je ook zo'n hekel aan babes die voor de camera niets anders doen dan houterig dansen en verder niets laten zien? Dan moet je dit filmpje maar eens checken. Deze blonde Tana doet maar al te graag al haar barbie-kleren uit voor ons.

TANA

REAL OR FAKE [FIXED]
REAL OR FAKE
Of borsten nep of echt zijn, zie ik meestal gelijk. In het volgende filmpje komen er een hoop babes voorbij die even willen flashen voor de camera van girls gone wild. Kijken we even mee of de tieten echt of nep zijn?

REAL OR FAKE

BREAK A LEG
BREAK A LEG
Ik heb eigenlijk nooit begrepen waarom mensen Break a Leg zeggen als soort van geluk toewensen, wie wens je dat nou toe ? Deze Southern Mississippi receiver DeAndre Brown overkomt het in de New Orleans Bowl gisteravond als hij verkeerd neer komt nadat hij de bal (of hoe dat ding ook heet in AF) probeert te vangen.

BREAK A LEGKERST MET DANIELLE
KERST MET DANIELLE
Onze vriendjes bij WLF hebben het aan de stok met een heel legertje advocaten omdat ze ons zonder toestemming verwend hebben met Nederlandse discomeisjes de afgelopen paar maanden. Beetje jammer natuurlijk dat er altijd wel van die pisvingers zijn die je als weblogger het leven zuur maken maar niet getreurd de boys hadden Danielle nog op de plank liggen en daar vieren we nu kerst mee. Hier nog wat gecachede discomeisjes

KERST MET DANIELLE

THE REAL HAYDN
THE REAL HAYDN
Joseph Haydn was een Oostenrijks componist die leefde in de 18e eeuw. Die Jahreszeiten was een van zijn beroemdste werken, en daar maakte hij zich onsterfelijk mee. Zo onsterfelijk dat hij nu anno 2008 gewoon weer terug is en laat horen waarom hij een groot componist en musicus is.

THE REAL HAYDNHOT BLONDE
HOT BLONDE
Voor de TLP bezoekers die nu vakantie hebben net zoals ik, is het mooi dat ze hier terecht kunnen zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Zeker als je kijkt naar babes zoals deze. Deze blonde heeft een keurig lichaam en 2 fantastische borsten.

HOT BLONDE

PIZZABABE BIANCA
PIZZABABE BIANCA
We lopen nu echt op het laatst van het jaar en we hebben nog een aantal Year of Playboy clips te goed en die komen er dan ook nog wel aan zo vlak voor het jaar. Maar deze Bianca Beauchamps is eigenlijk wel een verhaal apart, erg mooie dame wel ondanks die mega tetten van d'r. Terecht Pizzababe van de dag, hier voorgaande...

PIZZABABE BIANCARUDOLF
RUDOLF
Rudolf dat leuke rendier met zijn rode neus voorop. Trekt in zijn slee de kerstman over elke heuveltop. Dat zijn de eerste 2 regels van een kerstliedje over rendier Rudolf met zijn rooie neus, in rendieren land wordt Rudolf helaas nagewezen om zijn rode neus zoals we kunnen zien in deze grappige animatie.

RUDOLF


THE DEAD PARROT
THE DEAD PARROT
Een van de mooie dingen aan Monthy Pytons circus zijn de sketches waarin eigenlijk met helemaal niets, iets leuks wordt gemaakt. Neem nou deze scene waarin een klant, gespeeld door een jonge John Cleese, een dooie papegaai komt terug brengen. Het blijft geniaal!

THE DEAD PARROTOWNED BY DUCKHUNT
OWNED BY DUCKHUNT
De jongens van de site Collegehumor spijkeren nog steeds goed aan de weg, vorige week werd bekend dat ze zelfs een eigen programma mogen gaan maken voor MTV. Niet raar natuurlijk als je al die originele content ziet die ze zelf maken, vandaag kijken we mee naar een jager die geowned wordt door dat hondje uit Duck Hunt. Check!

OWNED BY DUCKHUNTFACEBOOK GIRL
FACEBOOK GIRL
Sociale netwerken zijn waarschijnlijk de meest succesvolle sites van 2008 als ik zo eventjes snel terugblik. Facebook, Hyves maar ook een relatieplanet schijnt goed te werken. Tijd dus voor een liedje al raak ik van de raptechnieken van deze gast niet echt onder de indruk.

FACEBOOK GIRLKETCHUP OP ?!
KETCHUP OP
Altijd irritant natuurlijk als je net een burgertje hebt gebakken voor jezelf en je bemerkt dan pas dat de ketchup op is. Een burger zonder ketchup is gewoon niet hetzelfde. Deze gasten zitten ergens op een weerstation op de noordpool ofzo en zitten ook zonder ketchup, tijd voor een reddingsoperatie.

KETCHUP OP ?!GAMETIME 557
GAMETIME 557
Iets later dan normaal deze gametime nummertje 557 alweer. We gaan vandaag met een motor over het ijs kunstjes uithalen in deze Bike Mania on Ice. Mja, ik ben er niet echt een ster in dus ik zou zeggen doe het in iedergeval beter dan mij. Highscores in de comments, game on!

GAMETIME 557ZUSANA
ZUSANA
Deze Zusana staat al een paar keer op TLP door haar dikke tieten. Natuurlijk wilde iedereen hier meer van deze lekkere babe. Hier check je haar in haar witte bont. Gelukkig is ze zo verstandig om hem uit te trekken.

ZUSANAVALARIE'S SLANGEN-ACT
VALARIE'S SLNAGEN-ACT
Ik ben doodsbang voor slangen en ik zou nooit durven wat de volgende babe hierzo doet. Deze hete brunette Valerie Mason laat hier haar sexy slangen-act zien. Dit gebeurd natuurlijk zonder kleren. Kijken we even mee?

VALARIE'S SLANGEN-ACT

GETAWAY in STOCKHOLM
GETAWAY in STOCKHOLM
Hmz, ik ga er maar eventjes vanuit dat jullie allemaal bekend zijn met het internet fenomeen genaamd "Ghostrider", je weet wel die dwaas die op de motor met 300km per uur door het normale verkeer raced terwijl hij skijt aan alles heeft. Vandaag hebben we een variant waar ze het met de auto proberen.

GETAWAY in STOCKHOLM

DE BAL IS IN
DE BAL IS IN
Hehe, wat was dat vroeger toch allemaal leuk om te kijken, tennis, toen John Mcenroe nog gewoon meedeed en er elke wedstrijd wel een scheldkanonade voor de umpire was. Dat waren nog eens tijden, tegenwoordig gaat het er allemaal wat netter aan toe en wordt er niet zo veel meer geprotesteert maar reageren de tennissers zich op een andere manier af.

DE BAL IS INMUCHO ACHTERVOLGINGEN
MUCHO ACHTERVOLGINGEN
Onze collegaatjes van Flebber hebben een leuke post verzameld met daarin allemaal toffe achtervolgingen uit verschillende films. Best een leuke collectie en als je van achtervolgingen houdt zou ik dit zeker eventjes checken want zeg nou eerlijk een beetje film staat of valt met een goeie achtervolging.

MUCHO ACHTERVOLGINGEN

CAT SCARE
CAT SCARE
Deze kat schrikt zich een hoedje als er ineens een kleine speelgoed kerstboom muziek begint te maken. Wel een mooie kat trouwens, kijk eventjes naar die staart das toch wel een aparte volgens mij.

CAT SCAREYASMIN BRUNET
YASMIN BRUNET
Yasmin (1988 Brazilië) is de dochter van Armando Fernandes en Luiza Brunet. Haar moeder Luiza Brunet was vroeger ook model en heeft 2 maal op de cover van Playboy Brazilië gestaan. In haar tienerjaren stond ze al op de catwalk terwijl ze toch veel liever een eigen band was gestart. Gelukkig voor ons was zingen voor haar geen optie en wil ze het nu helemaal gaan maken binnen de modellen wereld.

YASMIN BRUNET

LEKKER BADDEREN
LEKKER BADDEREN
Ik begreep vroeger eigenlijk nooit wat een zeepkisten race nou precies was, en als iemand mij toen vertelt had dat dat met een badkuip racen is, had ik dat maar zo gelooft. Deze gast heeft zijn badkuip omgetovert in een voertuig, kom dat tegen op de openbare weg dan. WTF!

LEKKER BADDERENPIZZABABE RHIAN
PIZZABABE RHIAN
Nu we zo op het eind van het jaar lopen krijgen we de kalenders weer om de oren geslingert. De ene kalender dame nog mooier dan de andere. Ik vond deze Rhian Sugden echt een snoepje en is daarom meteen maar de Pizzababe van de dag.

PIZZABABE RHIANAUDI Q5
AUDI Q5
Grappige commercial hierzo van de Audi Q5 een van de mooiere SUV's als je het mij vraagt. Ok ok de Cayenne van Porsche zou ik ook niet laten staan maar als je de Mercedes en Bmw er naast zet dan kies ik toch wel voor Audi. Naja, deze nieuwe commerical van ze ziet er tof uit, check!

AUDI Q5THIS IS THE INTERNET
THIS IS THE INTERNET
De IT-crowd is echt een geniale engelse serie, waar ik elke week weer naar uitkijk. Vorige week was Jenn de manager van Roy en Moss de employee van de maand en moest Jenn een speech geven voor de aandeelhouders. Roy en Moss bedenken een plannetje om Jenn voor schut te zetten bij deze vergadering.

THIS IS THE INTERNET

VW - WESTERN
VW - WESTERN
Het viel me laatst ook aleens op dat de autoindustrie wel aan het bedelen is om geld om zogenaamd te kunnen overleven maar dat je dat nog helemaal niet terugziet aan de commercials die ze maken omdat die alleen maar langer en duurder worden. Neem nou deze mini movie van Volkswagen wat er ook niet allerdaags uitziet.

VW - WESTERNRCA DOME IMPLOSION
RCA DOME IMPLOSION
Zo in het begin van december begint het al te jeuken voor de echte vuurwerkfans, langzaam maar zeker wordt er hier en daar al wat illegaal vuurwerk bijelkaar gesprokkelt om straks met oud en nieuw te kunnen afsteken. Erg leuke allemaal natuurlijk, maar voor het slopen van een gebouw heb je pas echt tof vuurwerk, check eventjes de sloop van dit sportcomlex in Indianapolis.

RCA DOME IMPLOSIONTANDJES SPUGEN
TANDJES SPUGEN
Skaten doe je voor je lol en niet om de rest van je leven met een gehavend lichaam of gelaat door het leven te moeten. Voor deze gast is of komt dat een beetje te laat want hij maakt in deze clip echt een lelijke smakkert op zijn gezicht en verliest daardoor meteen wat tandjes.

TANDJES SPUGENGAMETIME 557
GAMETIME 557
Joehoe en dan is het alweer maandag een nieuwe week en dat betekent automatisch weer een fijne gametime. Dit keer een schietspelletje waar allerlei vreemde weerwolven en mummies op je afkomen. Je hebt een shotgun dus knal er lekker op los maar probeer geen onschuldige voorbijgangers te raken. Game on!

GAMETIME 557JENNIFER ANISTON LOOK-A-LIKE
JENNIFER LOOK A LIKE
De volgende blonde stoot lijkt zeer veel op Jennifer Aniston. Alleen kan ik me herinneren dat die borsten van haar er echt niet uitzien. Deze babe heeft wel 2 mooie tieten. Kijken we even mee of hier aan gesleuteld is?

JENNIFER ANISTON LOOK-A-LIKE

HEATHER
HEATHER
Deze babe Heather is onlangs bij de chirurg langs gewest voor grotere borsten. Nadat de operatie gedaan is en het verband mag eraf, toon je de rest van de wereld je nieuwe tieten natuurlijk op internet.

HEATHER

TLP WISHES YOU HAPPY XMAS 2008
TLP WISHES YOU HAPPY XMAS 2008
Ja, mensen nog een paar nachtjes en dan is het weer kerstmis. Er ligt helaas nog niet echt veel sneeuw ofzo dus wat dat betreft is de kerst sfeer nog niet echt buiten te proefen. Wij van Tastelikepizza.com , Pizzaman, Rubenz en ook onze Mym bedanken iedereen weer voor het bezoeken van TLP in 2008 en hebben als dank een liedje ingezongen voor jullie geheel in Hawaiian stijl. HAPPY XMAS!

TLP WISHES YOU HAPPY XMAS 2008REDNECK DRAAIMOLEN
REDNECK DRAAIMOLEN
Rednecks hebben zo hun eigen maniertjes om zaken voorelkaar te krijgen. Zo staan er al wel genoeg voorbeelden hier op Tastelikepizza en vandaag gaan we daar iets nieuws aantoevoegen. Kijk eventjes mee naar deze simpele maar toch zeer effectieve Redneck draaimolen, die helaas wel voor 1 persoon is.

REDNECK DRAAIMOLEN100% CONTROLE
100% CONTROLE
Wanneer je op Schiphol aankomt uit landen als Suriname of de Nederlandse Antillen dan moet je sinds een tijdje alweer de zogenaamde 100% controle ondergaan. Alles wordt binnenste buiten gekeerd om te zien of er verboden middelen worden meegesmokkelt, erg vervelend natuurlijk voor de passagiers. Leuk voor ons!

100% CONTROLEAAP vs UIL
AAP vs UIL
Apen zijn maar vreemde dieren eigenlijk ze schelen maar 1% met ons dna en dat geeft toch wel te denken. Deze aap heeft het niet zo op uilen zo te zien en alhoewel de uil in eerste instantie nog een goede ontwijkmanouvre in huis heeft gaat hij de 2e keer wel down. OWNED!

AAP vs UILTATIANA
TATIANA
Hiphop is op zich wel vet. Als je kijkt naar de clips van de hiphop-sterren zie je de heetste babes voorbij komen. Deze Tatiana heeft besloten om hiphop-honey te worden. Check Tatiana op wat hiphop muziek.

TATIANA


WIE VAN DE DRIE
Adrianna Anna Justine
Adriana | Anna | Justine
BRANDI DOET LISTEN
BRANDI DOET LISTEN
De verkiezing tot Popstar van het Jaar in Nederland is ook alweer voorbij en dit is Brandi die net zoals als Alexandra vorige week het nummer van Beyoncé, Listen ten gehoor geeft. Ik moet zeggen dat ik het minstens even goed vind en mocht je willen vergelijken dan kan hier nog eens Alexandra terug vinden. Brandi, Steffie en Deon vormen de nieuwste popgroep van Nederland: RED!

BRANDI DOET LISTENQ-MUSIC SANTA RUN 2008
Q-MUSIC SANTA RUN 2008
Een beetje gejat van de Boston Speedo Santa run maar toch nog best leuk en niet te vergeten ook nog eens in ons eigen landje. Rotterdam 19 december de Q Music Santa run 2008, altijd grappig en het feest wat er na volgt is ook helemaal top. Hier een verslag ter plaatse.

Q-MUSIC SANTA RUN 2008VROUW OP HET WERK
VROUW OP HET WERK
Sinds er ooit eens iemand zo bijdehand is geweest om vrouwen gelijke rechten te geven is het eigenlijk allemaal alleen nog maar bergafwaarts gegaan. Neem nou die vrouwen die je op kantoor dagelijks tegenkomt en dan heb ik het niet over de Heidi's en Natascha's natuurlijk, naja..

VROUW OP HET WERKCAN'T WRAP THIS
CAN'T WRAP THIS
We worden weer overspoeld met allerlei remakes van bekende nummers maar dan met een kerstfeest tintje eraan. De meeste zijn niet om aan te horen maar deze remake van het nummer "Can't touch this" is best grappig. Kijk en luister eventjes mee.

CAN"T WRAP THIS


DICE STACKING
DICE STACKING
Dobbelsteentjes stapelen kan je eigenlijk zo moeilijk maken als dat je het zelf wilt. Deze gast kan het best goed al zeg ik het zelf en vandaar dat ik het ook eventjes laat zien. Ik vind het helemaal knap hoe hij die steentjes telkens op elkaar zet. Doet iemand dat na ?

DICE STACKING


GAMETIME 556
GAMETIME 556
De gametime van vandaag staat in teken van een game die gebaseerd is op de oude C64 game Global Resque. De bedoeling is om gijzelaars te redden en dat je ondertussen de vijand uitschakelt. Wie zet er een highscore neer voor dit spel ? Game on!

GAMETIME 556SHAY LAREN
SAHY LAREN
Ik begin me af te vragen of deze heerlijke babe Shay Laren wel eens rugklachten heeft. Als je kijkt naar het formaat van haar boezem kijk je daar waarschijnlijk niet van op. Hier neemt ze ene lekkere douche.

SHAY LAREN

SASHA
SASHA
Het is bijna kerst en dan maken alle babes van CWH allemaal een kerstvideo. Die shit ben ik wel een beetje zat en kijk liever naar Sasha die telkens ons maar weer verrast met haar prachtige filmpjes.

SASHA

SURPRISE!!
SURPRISE!!
Wanneer je jarig bent kan het zijn dat er een groep vrienden een surprise party voor je organiseren. Leuk natuurlijk want dat scheelt een boel heen en weer gebel, om iedereen zelf uittenodigen. Deze gast heeft best wel pech en dat op zijn 30ste verjaardag.

SURPRISE!!SANT AGATA LAMBORGHINI
SANTA GATA LAMBORGHINI
In het klein dorpje Sant Agata ergens in Italie werd ooit eens de eerste Lamborghini gebouwd en is de thuisplaats van dit wereld beroemde merk. Ik heb er nog nooit in gereden of gezeten maar ik denk dat dat ook alleen voor de happy few is weggelegd als ik die prijzen zo eens bekijk. In het dorpje is het leven danook aangepast aan het automerk.

SANTA GATA LAMBORGHINIJIM CAREY = YES MAN
JIM CAREY = YES MAN
Je houdt van de komiek Jim Carey of je haat hem er is eigenlijk geen tussenweg. Hier in huize Pizza kan deze super acteur eigenlijk niet meer kapot al sinds dat hij ooit eens als Pet Detective aan de slag ging. Op de set van zijn laatste film Yes Man [trailer] drijft hij de rest van de crew afentoe tot wanhoop door ze hopeloos aan het lachen te maken.

JIM CAREY = YES MAN


HEINEKEN IS COOL
HEINEKEN IS COOL
Ik heb het eigenlijk altijd al geweten maar loop al jaren te strijden met onze vlaamse medemens die Heineken maar bocht vinden. Mja, smaken verschillen zullen we maar zeggen, dat Heineken coole commercials maakt weten we wel al jaren. Ik kende deze nog niet maar ik kijk dan ook nooit televisie.

HEINEKEN IS COOLJUMMIE RENDIEROGEN
JUMMIE RENDIEROGEN
Kennen we deze Bam Margera nog, de skater, radiopresentator en daredevil bij uitstek ? Mja, deze Brandon Cole Margera zoals hij echt heet heeft nu dus een kerstfilm gemaakt waarin hij naar Finland afreist en daar geheel in JackAss stijl op zoek gaat naar de kerstman. In deze scene wordt hij gedared rendierogen te eten.

JUMMIE RENDIEROGENASIAN MASSAGE
ASIAN MASSAGE
Ik ben nog steeds brak van gisteren want ik kom net pas mijn bed uitrollen. Een lekkere massage van deze 2 babes zou bijvoorbeeld nu geweldig zijn. Helaas mag ik alleen toekijken hoe deze asian chicks elkaar erotisch masseren.

ASIAN MASSAGE

WIE VAN DE DRIE
Rosa Ariel Sasha
Rosa | Ariel | Sasha
GUERILLA MARKETING 2008
GUERILLA MARKETING
Guerrillamarketing is een marketingtechniek die probeert om met beperkte middelen een groot resultaat te bereiken zoals bijvoorbeeld door het lanceren van een viral video die dan door heel weblogland wordt overgenomen. De site Bloguerrilla.it maakte een overzicht voor 2008, kijk eventjes mee.

GUERILLA MARKETING 2008KAKA vs JAN MULDER
KAKA vs JAN MULDER
De Braziliaans profvoetballer Kaka is een van de betere spelers in de huidige Europese competitie tegenwoordig speelt hij bij Ac Milan en doet het daar niet eens zo slecht. Jan Mulder is een dinosaurus vergeleken bij deze Kaka maar heeft toch het zelfde kunstje in huis wat ik dan eerlijk gezegd toch wel weer cool vind. Goed gedaan Jan!

KAKA vs JAN MULDERARIANNA doet BEYONCE
ARIANNA doet BEYONCE
Konden we laatst al Xfactor winnares Alexandra zien die samen met Beyonce een mooi nummertje ten gehoor gaf. Vandaag is het de beurt aan 4 jarige Arianna om mee te dansen met het nummer Single Ladies van Beyonce. Erg leuk gedaan en wellicht een talent voor een van die danstalent shows.

ARIANNA doet BEYONCECHEAP SHOT
CHEAP SHOT
Pittsburg Penguin superster "Sid the Kid" Crosby geeft de speler Boris Valabik van de Atlanta Trashers een paar flinke klappen in een van de mannelijke regionen waar je als man liever niet geraakt wordt. En dat terwijl een andere Penquin speler de arme Boris in een wurggreep houden. Let ook eventjes op de andere spelers want er vallen weer rake klappen.

CHEAP SHOTGRANDPA ABUSE - WTF!
GRANDPA ABUSE - WTF!
Ik hoop toch echt dat het volgende spotje niet als een humorig iets bedoeld is en dat er op de een of andere manier de boodschap uit is geknipt want dit is toch wel erg zieke shit als je er over nadenkt. Mja, het schijnt een echte campagne te zijn dus die uitgezonden werd op Lifetime network, kijk even mee.

GRANDPA ABUSE - WTF!GAMETIME 555
GAMETIME 555
Vandaag een vrij simpel spelletje, in deze soort van Star Wars schiet spelletje gaan we schieten op Jawa die telkens door het scherm heen komt lopen. Tja, misschien een beetje te simpel maar voor mij moeilijk genoeg tijdens het opdrogen.

GAMETIME 555DYLAN LAPDANCE
DYLAN LAPDANCE
Zo'n lapdance krijgen is erg leuk. IK herriner me nog die babe die mij een lapdance gaf voor mij verjaardag. Ik snap ook wel dat er nu geen babe op je bureaustoel zit dus kan je genieten van een virtuele lapdance van Dylan Ryder.

DYLAN LAPDANCE

PINK PARADISE
PINK PARADISE
Vandaag is voor mij de kerstvakantie begonnen, waar ik zeer blij mee ben. Nu nog even uitkijken naar het nieuwe jaar. Altijd gezellig oudejaarsavond bij TLP, want dan gaan er vele flessen champagne doorheen. Deze babes van het roze paradijs zijn er ook niet vies van en drinken gezellig in glaasje in bad.

PINK PARADISE


MR BEAN = SPIDER-PLANTMAN
MR BEAN = SPIDERMAN
Altijd leuk deze Rowan Atkinson, die we vooral kennen als Mr Bean maar ook als bijvoorbeeld een Black Adder al jaren op de buis te zien is. In deze super coole short movie uit 2005 alweer waar ik echt nog nooit van gehoord had zien we hem als Spider-Plant Man. Euh wie ?

MR BEAN = SPIDER-PLANTMAN

PETTER SOLBERG GE-OWNED
PETTER SOLBERG GE-OWNED
Petter Solberg is een Noors rallyrijder. Hij komt momenteel uit in het Wereldkampioenschap Rally met een Subaru Impreza WRC en in de Bettega Memorial 2008 in Italie viert hij iets te enthousiast feest na zijn overwinning dat hij van het dak van de auto valt. Hmz, dak ?

PETTER SOLBERG GE-OWNEDPOESJE MAUW
POESJE MAUW
Ik heb me ooit eens laten vertellen dat ik als kind zijnde een wilde kat bij de staart heb gepakt en die vervolgens heb weggeslingert. Mja, ik kan me daar eigenlijk niet veel meer van herinneren. Dit stel heeft net een kat opgehaald bij het asiel en willen die graag eventjes laten zien aan hun vrienden over de webcam.

POESJE MAUWBAD DAD
BAD DAD
Als nederlandse vader zijnde wil je natuurlijk graag dat je zoontje later prof voetballer wordt of iets dergelijks. In Amerika ligt dat weer iets anders want daar zijn anders sporten populair. Zo heeft deze vader de hoop zijn zoon ooit nog eens in de World Series te mogen bewonderen. Alleen of zoonlief daar veel voor voelt ?

BAD DADCINDY'S FASHION SHOW
CINDY'S FASHION SHOW
Ik vind dat de volgende babe zeker wel iets weg heeft van Katje Schuurman. Ze beweert hier dat haar naam Cindy is, maar wij kennen haar natuurlijk al als Sasha. Ze heeft weer haar best gedaan en toont al haar sexy lingerie die ze van mij heeft gekregen.

CINDY'S FASHION SHOW

PIZZABABE BRITTNEY
PIZZABABE BRITTNEY
Okay het koste wat meer moeite om deze Brittney Amber te vinden vandaag maar ik denk dat jullie het met me eens zijn dat dit weer een top weekafsluiter is. Mja, Brittney is een lekker blondje die zo afentoe ook nog es een fijne 18+ film opneemt voor de fappertjes onder ons. Naja, maandag weer een nieuwe Pizzababe en hier alle voorgaande dames nog eens op een rijtje.

PIZZABABE BRITTNEYTRAP TESTING
TRAP TESTING
Ik snap niet helemaal goed wat de bedoeling is van deze clips waarin ze wat vallen aan het testen zijn. Het geheel is gefilmd met een vette highspeed camera met 1000 frames per second. Die muizenval is trouwens nog wel grappig, hehe.

TRAP TESTINGDRINKEN DOE JE ZO
DRINKEN DOE JE ZO
Ik zit me eigenlijk al weer een beetje voortebereiden op de vrijdagmiddag borrel hier in het buurtcafé waar ik toch al een tijdje niet meer geweest was eigenlijk. Om alvast een beetje in de stemming te komen heb ik hier een filmpje met een stelletje Russen die ons leren hoe je een kopstootje drinkt. Best knap, probeer het maar eens.

DRINKEN DOE JE ZOI AM SO SORRY
I AM SO SORRY
Ik weet niet precies wat er nu is voorgevallen want door de tranen heen vertelt deze chick een toch wat onsamenhangend verhaal. Het heeft iets met sneeuw te maken en met haar vader maar spijt heeft ze in iedergeval wel. Mja, wie het volhoud om naar het gejank te luisteren mag een vertaling droppen in de comments.

I AM SO SORRY


MINI CAR CHASE
MINI CAR CHASE
Ik was er eventjes van overtuigd eigenlijk dat het hier kleine afstandbestuurbare autootjes betrof maar niets is minder waar. Het blijkt een stuntteam te zijn die een vette show opvoert in Eurodisney. Thnx Marten!

MINI CAR CHASESTORMBIRDS
STORMBIRDS
Eigenlijk word ik er elke keer toch weer bedroefd om als ik zie hoe mooi die games tegenwoordig zijn. Niet omdat het er zo levensecht uitziet, wel omdat ik geen gameconsole heb. Neem nou deze demo van een spelontwikkelaar die er toch weer echt helemaal top uitziet, het filmpje staat op looping dus je kan blijven kijken. Echt erg mooi gemaakt!

STORMBIRDS

GAMETIME 554
GAMETIME 554
Goedesmorgens maar weer, konden we gister tijdens ons gametime uurtje een mooie Wii uitrusting winnen, vandaag gaan we weer eens ouderwets onze behendigheid skills testen door downhill op een snowboard te gaan staan. De bedoeling is om heel beneden aan te komen, terwijl je al grindend naar beneden roetsscht. Game on!

GAMETIME 544I LOVE MY BOOBS
I LOVE MY BOOBS
Sommige babes zijn trots op hun tieten. Ze weten ook wel dat elke vent daar op geilt. En deze babe Alli vertelde me zelfs dat ze van haar tieten houdt. Dat is wel logisch als je kijkt hoe prachtig deze borsten eruit zien.

I LOVE MY BOOBSHOT BABE
HOT BABE
Natuurlijk verwachten jullie van mij dat ik ieder babe gelijk herken en dat ik er alles van af weet. Maar er zijn een hoop babes die ik nog niet ken. Bijvoorbeeld deze babe met haar fantastische lichaam.

HOT BABE

WAKKER WORDEN! OWNED
WAKKER WORDEN! OWNED
Als ik smorgens wakker word dan heb ik echt eventjes een paar minuten nodig om bij te komen alvorens ik echt ontwaak. Wekkers helpen niet echt en pas na een warme douche en 2 bakken koffie voel ik me weer enigszins mens. Ik moet er dan ook niet aan denken op deze manier wakker gemaakt te worden. Zware ownage als je het mij vraagt!

WAKKER WORDEN! OWNEDMILKY MOUSETRAP
MILKY MOUSETRAP
Een muizenval bouwen kan op verschillende manieren en zo afentoe kom je best vreemde creaties tegen op het net van gasten die het wiel nog eens proberen uittevinden. In deze viral spot zien we dat ook muizen melk drinken waardoor ze onoverwinnelijk worden. Better luck next time!

MILKY MOUSETRAPDO THE LIMBO
DO THE LIMBO
Kijken naar hoe mooie dames de Limbo doen is natuurlijk veel leuker dan het zelf doen. Vandaar ook dat deze gast op pad is gegaan slechts gewapend met een stick en een camera om daarmee argeloze voorbijgangers tot een limbo dansje te verleiden. Je moet wel lef hebben denk ik zo.

DO THE LIMBOFUCK CHRISTMAS
FUCK CHRISTMAS
Zo tijdens de kerst verveel ik me eigenlijk altijd wel een beetje. Elk jaar kan je dan weer de zelfde Sisi films zien en het ene jaaroverzicht na de andere komt ineens voorbij schuiven. Mja, deze Eric Idle is schijnbaar ook niet zo blij tijdens de kerstdagen en schreef daar een liedje over.

FUCK CHRISTMASINSTINCT
INSTINCT
Van Axe hebben we al diverse commercials voorbij zien komen zo door de jaren heen maar nog nooit zo goed als deze dacht ik. Een leuke animatie dus met oermensen die voor het eerst de deospray van Axe hebben ontdekt.

INSTINCTSHAKE THAT BOOTY
SHAKE THAT BOOTY
Tijdje geleden alweer dat we een dame hadden die eens lekker met de kont draait voor de cam, maar vandaag hebben we er weer eentje gevonden. Best lekkere remix trouwens ook van "Owner of a lonely Heart", weet iemand toevallig van wie deze remix is ?

SHAKE THAT BOOTYPIZZABABE DEANNE
PIZZABABE DEANNE
Mja, om maar aan jullie hoge verwachtingen te kunnen voldoen heb ik vandaag maar es het hele internet afgespeurt naar een volwaardige Pizzababe. En ik dacht dat ik die gevonden had in de vorm van deze Deanne Merryman, mja naam zal zo fake zijn als d'r tetten peisk zo maar dat mag de pret niet drukken. Raten maar!

PIZZABABE DEANNETHE NEW FORD KA
THE NEW FORD KA
Een hele tijd geleden had Ford Ka een paar super commercials, met onder andere een duif en een kat die door het lief ogende autootje totaal onverwachts gekilled werden. Vandaag een nieuwe commercial voor dit kleine boodschappenwagentje met een stuk uit de film "A Fish called Wanda" met John Cleese.

THE NEW FORD KASANTA vs DIABETES
SANTA vs DIABETES
Of ze nu ook nog echt aandacht vragen voor mensen met diabetes is me eigenlijk ontgaan maar ze geven wel 1 iemand de schuld van die type 1 diabetes die Stuckey heeft. Een muzikale clip dus van Stuckey en Murray die gezien de tijd van het jaar nog best grappig is ook.

SANTA vs DIABETESTHE MACTINI
Deze week waren er weer wat updates nodig voor mensen met een windows computer en dus heb je dan vanzelf al die apple lovers in je msn die proberen leuk te zijn. Mja, okay misschien zijn er dan geen virussen voor zo'n Apple en misschien werkt dat besturings systeem wel beter, maar waarom moet alles altijd zo klein zijn ?

THE MACTINIHAPPY FRINGEMAS
HAPPY FRINGEMAS
Ik weet eigenlijk niet of jullie de serie The Fringe kennen maar zoniet dan hou die serie maar eens in de gaten dan want die is best te doen. Allemaal vreemde zaken komen aan het licht en het is de taak van Professor Walter Bishop en zijn team om elke week weer een oplossing te zoeken. Hier een korte kerstboodschap helemaal in The Fringe stijl.

HAPPY FRINGEMASSLIDING CARS
SLIDING CARS
Men nemen een heuvelachtige weg, een hoop sneeuw, wat ijzel en een videocamera, je gaat er een dagje voor zitten en wanneer je klaar bent met filmen stop je het allemaal in een leuke compilatie met een Benny Hill achtig muziekje eronder. Kijk eventjes mee..

SLIDING CARSWIN EEN WII UITRUSTING
WIN EEN WII UITRUSTING
3 BABES
3 BABES
Het is bijna kerst en dat moet je natuurlijk niet in je eentje vieren. Ik raad alle babes aan om gewoon gezamelijk uit de kleren te gaan. Net zoals deze 3 bimbo's die ieder een fantastisch lichaam hebben.

3 BABES

TAILOR JAMES
TAILOR JAMES
De volgende babe waar we naar gaan kijken heet Tailor James. Deze blonde stoot doet erg haar best in dit filmpje waarbij ze rustig bijna haar hele lichaam laat zien. KLijken we evn mee naar Tailor James?

TAILOR JAMES

RACE TO WITCH MOUNTAIN
RACE TO WITCH MOUNTAIN
In de nieuwe Walt Disney film 'Race to Witch Mountain' wordt het leven van taxi-chauffeur Jack Bruno, gespeeld door Dwayne Johnson, volledig overhoop gegooid als twee kinderen bij hem in de taxi stappen. Deze kinderen blijken geen normale kinderen en paranormale gaven te bezitten, of zelfs aliens ? Hier alvast de trailer, de Nederlandse bioscopen hebben hem op 23 april 2009.

RACE TO WITCH MOUNTAIN

ESPACE vs TRAIN
ESPACE vs TRAIN
De jongens van TopGear halen toch altijd wel weer leuke stunts uit, en ook hun testen zijn zeker zeer nuttig. Neem nou deze test waarin ze een Renault Espace op een spoorweg overgang zetten om te zien hoe hard de impact is, geweldig toch.

ESPACE vs TRAIN

FEMJOY JENNI
FEMJOY JENNI
Net zoals Playboy of Penthouse hebben ze bij Femjoy ook al jaren lekkere babes in huis die je zo afentoe op het internet tegenkomt. Deze Jenni is een bekend gezicht die ik al in talloze galleries voorbij zag komen, vandaag hebben we bewegend beeld van deze lange blondine, kijk eventjes mee.

FEMJOY JENNIPIZZABABE CRISTINA
PIZZABABE CRISTINA
Gisteren hadden we de mooie Louise die volgens sommige gerust dagelijks een paar uurtje op de hometrainer kon gaan zitten al ben ik het daar helemaal niet mee eens. Naja, deze Cristina Nelutescu heb ik vanachter het voormalige ijzeren gordijn geplukt en is zo te zien geen natuurlijk blondje.

PIZZABABE CRISTINALISA LAVIE doet MARIAH
LISA LAVIE doet MARIAH
Sjah, eigenlijk is het ook wel geweldig ook wat een Youtube of een programma als de Xfactor allemaal voortbrengen aan nieuw talent. Deze Lisa Lavie is al wel eventjes bezig en die kennen we natuurlijk van Youtube waar ze in 60 uur 1 miljoen views had op haar internet debuut video Angel. Lisa heeft ook nog een eigen myspace pagina die je hier kan vinden. Habbaa!

LISA LAVIE doet MARIAHADULT GAME of TROUBLE
ADULT GAME of TROUBLE
Heb je de kadootjes al in huis gehaald om straks onder de kerstboom te leggen of moest je nog gaan kerstshoppen ? Misschien dat deze clip je op het idee brengt om de Adult versie van Game of Trouble in huis te halen, nog niet verkrijgbaar bij Bart Smit maar dat kan toch niet lang meer duren zou je zo denken.

ADULT GAME of TROUBLENERD RAGE
NERD RAGE
Tijdens het gamen wil het er nog weleens keihard aan toegaan bij deze 2 gamers die samen spelen tijden een lanparty zo te zien. De een verwijt de ander dat hij er niets van snapt en slecht is, de ander wil alleen nog maar naar huis. Gezellig joh, een spelletje spelen.

NERD RAGEHOCKEY FIGHT!
HOCKEY FIGHT!
Hockey doe je met een stokkie behalve op het ijs want dan heb je een stick. Wat ijshockey naar mijn mening een toffe sport maakt om te kijken zijn die vechtpartijtjes die je toch met enige regelmaat in zo'n wedstrijd kan zien. In deze game tussen de Atlanta Thrashers en de Ottawa Senators raken Jarkko Ruutu en Jim Slater slaags.

HOCKEY FIGHT!MADONNA DOET VALLEN
MADONNA DOET VALLEN
Terwijl Guy Ritchie, de ex van Madonna, zich aan het verrijken is aan een toch wel meer dan riante allimentatie regeling die hij kreeg van de Queen of Pop staat zij zelf gewoon op de planken. Dit keer in Brasilie waar ze ineens een smakkert maakt, maar Madonna zou natuurlijk Madonna niet zien als ze zich daar iets van aan zou trekken. De show must go on!

MADONNA DOET VALLENGAMETIME 553
GAMETIME 553
Vandaag beginnen we dag met een geweldadig spelletje, Drastic Plastic. Het is misschien niet zo bloedig als je zou willen omdat we vechten met en tegen robots maar het gaat er wel heftig aan toe. Je kan hier en daar ook nog upgraden wat het spel eigenlijk nog grappiger maakt. Game on!

GAMETIME 553RACHEL
RACHEL
We checken ook nog even snel deze amateur babe Rachel. En ik hoorde zelfs dat ze pas 18 jaar jong is. Dat valt af en toe wel te zien in het filmpje. Kijk bijvoorbeeld naar die oma-onderbroek die ze aanheeft. Ze mag natuurlijk geen string van papa.

RACHEL

CELINA
CELINA
Ik zei het jullie al eerder. Babes in bed zijn geweldig. Zeker als het gaat om deze Celina met haar lekkere borsten. Daar kan ik mijn ogen in ieder geval niet afhouden. Check it out.

CELINA

SLAPMONKEY
Sjah, ik denk dat deze aap mij precies 1x had moeten slaan en dan had ik hem het ook meteen eventjes voorgoed afgeleerd. In Japan natuurlijk niet want het is toch leuk om je door een aap te laten slaan ? Kijk eventjes mee...

SLAPMONKEYTHE "BUSH vs SHOE" MEGAMIX
THE "BUSH vs SHOE" MEGAMIX
Het zat er eigenlijk meteen al wel aan te komen natuurlijk, een creatieveling die de vreemdste aanslag (met een schoen) op een Amerikaanse president ooit, meteen maar omtovert in een megamix met ineens allerlei vreemdsoortige objecten die naar het hoofd van Bush gegooid worden. Best grappig gemaakt en zeker snel! Als bonus: What really happened!

THE "BUSH vs SHOE" MEGAMIXDON'T TRY THIS AT HOME
DON'T TRY THIS AT HOME
Hehe kijk dit is dan weer een gemiste kans voor de gasten van Will it Blend. Ik bedoel die filmpjes hebben we nu al gezien, altijd maar saai als je het mij vraagt. Nou zien we in het volgende filmpje wat er gebeurt als je een aansteker in de blender gooit. Zeer zeker niet thuis uit gaan proberen natuurlijk, en mocht je toch zo dom zijn, film het dan tenminste eventjes voor ons.

DON'T TRY THIS AT HOMEYEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 7]
YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 7]
Wederom strafpunten voor onze kleine babefixert Ruben omdat hij er weereens niet is. Gelukkig hebben wij nog 6 maanden te gaan met de Year Of Playboy Serie dus ik had nog wat liggen. Bij deze clip van Heather Smith zit trouwens de muziek van Dj the M omdat ik het zo'n mooie remix vond. Past eigenlijk niet bij de clip maar who cares.

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 7]PIZZABABE LOUISE
PIZZABABE LOUISE
Het einde van het jaar nadert en vandaar dat we nog eens de mooiste Pizzababes voorbij laten komen. Geen oude galleries ofzo nee wel gewoon in een verse gallerie natuurlijk met vandaag Louise Glover, die toch echt een van mijn mooiste schatjes is en blijft. De laatste keer dit jaar, Miss Glover!

PIZZABABE LOUISEFAIRY WARZONE
FAIRY WARZONE
Misschien een beetje vreemde titel maar ik kon zo snel niets anders bedenken na het zien van deze clip. We zien namelijk een heleboel sprookjesfiguren zoals bijvoorbeeld Roodkapje en Doornroosje die ineens in een warzone zijn beland zo lijkt het. Mja, en dan lopen sprookjes ineens minder goed af.

FAIRY WARZONEMICRO JINGLE BELLS
MICRO JINGLE BELLS
Het aloude wereldberoemde nummer Jingle Bells geschreven door James Piermont was eigenlijk bedoeld als nummer voor Thanks Giving. Nu 140 jaar later is het een van de beroemdste kerstliederen ter wereld, en deze uitvoering performed door magnetrons is best grappig bedacht. Kijk even mee.

MICRO JINGLE BELLSDRAADSTAAL AFL. 4
DRAADSTAAL AFL. 4
Ja ach, soms vergeet je weleens zo'n aflevering he van Draadstaal en daarom zetten we die gewoon nog eens hiero neer. Het is alweer aflevering nummertje 4 van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven dit seizoen, dus heb je eventjes niets te doen vooral eventjes kijken.

DRAADSTAAL AFL. 4AUDI R8 - THE HOSTAGE
AUDI R8 - THE HOSTAGE
Van Audi zijn we doorgaans mooie commercials gewend en ook voor deze Audi R8 is dat weer het geval. Het is eigenlijk een soortement van short movie met de titel "The Hostage". Doet mij een beetje denken aan die filmpjes van BMW van vorig jaar. Naja, kijk eventjes mee.

AUDI R8 - THE HOSTAGECS:S - SYNCED 2
Hmz, als ik dit soort demo's zie dan ren ik het liefst meteen naar de Bart Smit om een gameconsole te halen. We gaan vandaag eventjes kijken hoe iemand CS:S speelt dus, en dat ook nog eens best goed kan. Ze hebben er meteen een soort van filmpje van gemaakt die we nu eventjes gaan bekijken.

CS:S - SYNCED 2GAMETIME 552
GAMETIME 552
Een zeer verslavend spelletje dit ChargeBall al zeg ik het zelf. De bedoeling is om zoveel mogelijk ballen te verzamelen met je paddles. Zoals gezegd best een verslavend spelletje en dat zijn die spelletjes om Wii Nintendo Gear te winnen natuurlijk ook, competitie hierrrr. Wie zet er vandaag een highscore neer ?

GAMETIME 552BLONDE TEEN
BLONDE TEEN
We checken vandaag gewoon nog een babe in haar bed. In dit filmpje zie je een geil tienertje die nogal camerageil is. Maar dat vinden we hier bij TLP helemaal niet erg. Integendeel zelfs.

BLONDE TEEN
ASHLEY
ASHLEY
Ik hou wel van babes die al voor je klaar liggen in bed. Als ik thuis kom van het kantoor wil ik gelijk genieten van een babe die me loopt op te wachten. Daarna mag ze gaan koken natuurlijk.

ASHLEY


BEST VIRALS 2008
De mensen van Videogum hebben alvast een compilatie gemaakt met wat hun de beste virals vinden van 2008. Ik moet zeggen dat ik de meeste wel ken al zit er hier en daar nog iets tussen waarvan ik denk hmmz, zeker gemist dan. Naja, de meeste van deze clips kan je gewoon terugvinden hier op de site in z'n geheel. Vandaag in een compilatie, 2009 here we come!

BEST VIRALS 2008SEXY FRENCH TV
SEXY FRENCH TV
Van die Fransen moet ik eigenlijk nooit zoveel hebben, allemaal kleine Napoleonetjes die denken nog steeds dat ze in de middeleeuwen leven qua belangrijkheid van hun France. Mja, doorgaans hebben we weleens wat beelden van de Italiaanse of zelfs Zuid Amerikaanse televisie vandaag beelden uit Frankrijk waar ze wel een heel leuk spel hebben bedacht + camerapositie!

SEXY FRENCH TVZEG ES BOEM
ZEG ES BOEM
Ik kan het helaas niet helemaal verstaan wat ik wel kan zien is dat er iemand zo gek geweest is om een rotje in een glazen vitrinekast te gooien die dan ook echt boem zegt. Mja, het zullen je vrienden maar wezen.

ZEG ES BOEMOWNED BY DOOR
OWNED BY DOOR
Vroeger heb ik eigenlijk nooit zo goed begrepen waarom je als leerling niet mocht rennen op de gang. Wat een onzin vond ik dat toen zeg. Mja, na het zien van dit filmpje ben ik dan toch wel iets van gedachten verandert want hij klapt er aardig hard op.

OWNED BY DOORDON'T JUMP EDWARD
DON'T JUMP EDWARD
Voor sommige kinderen is het een sport om zo min mogelijk te luisteren naar een ouder ook al hebben die toch wel vaak goed advies. Neem nou deze vader die zijn kleine zegt beter niet van een glijbaan te springen, en tja wanneer Edward dat dan toch doet dan loopt dat ineens verkeerd af. OWNED!

DON'T JUMP EDWARDPERFECTE WERKSTER
PERFECTE WERKSTER
Ik wil wel een werksters in huis, maar ik heb van alles geprobeerd en het lukt me maar niet om de juiste te vinden. Ze voldoen allemaal niet aan mijn eisen. Deze babe geeft een juiste indruk welke eisen belangrijk zijn. Ben je geïnteresseerd en bereid om ons kantoor schoon te maken en voldoe je aan de eisen? Neem dan contact met ons op.

PERFECTE WERKSTER

PIZZABABE KRISTINA
PIZZABABE KRISTINA
Deze Kristina Jarvis is al wel vaker de Pizzababe van de dag geweest maar dat maakt verder niet zoveel uit vind ik persoonlijk. Kristina is een babe en volgens mij heb ik van deze langbenige dame ook nog wel ergens bewegend beeld liggen. Nou ja, vandaag hebben we een gallerie dus, kijk eventjes mee.

PIZZABABE KRISTINAFREE MONEY ?
FREE MONEY ?
Je zou verwachten dat als je op straat gaat staan om geld uittedelen dat er dan hele hordes mensen om je heen staan om het in ontvangst te nemen. Niets is minder waar zoals we kunnen zien in deze clip waar 9 van de 10 voorbijgangers maar een beetje argwanend naar deze aktie kijkt.

FREE MONEY ?

ALEXANDRA vs BEYONCE
ALEXANDRA vs BEYONCE
In de finale van de X-factor 2008 UK staat deze finaliste Alexandra naast Beyonce om het mooie nummer Listen te zingen. Ik vind het helemaal geweldig en als deze Alexandra nog niet heeft gewonnen verdient ze dat in iedergeval wel. Luister eventjes mee.

ALEXANDRA vs BEYONCEBUSH vs SHOE
BUSH vs SHOE
Het kon nog net, deze actie van een Iraakse journalist wanneer hij oog in oog komt te staan met de aftredende president van de VS, George Bush. Ik moet toch zeggen dat Georgie die schoenen goed ontwijkt, kijk eventjes mee want hij gooit niet 1 schoen maar twee, volgens Bush maatje 10 ?!

BUSH vs SHOEGOLF MAYHEM
GOLF MAYHEM
De enige die ik ken die zo afentoe eens een balletje gaat slaan op de golfbaan is onze Mymert, dus ik weet verder ook niet echt veel wat nu niet of wat nu wel is toegestaan op zo'n golfbaan maar ik kan me voorstellen dat dit niet helemaal de bedoeling is.

GOLF MAYHEMDUELING BATHROOMS
DUELING BATHROOMS
Ken je dat sta je je smorgens te scheren en ineens hoor je een geluidje waar door je je mateloos irriteerd en plots gaat het scheren ook niet zo gemakkelijk meer eigenlijk. Meestal is daar dan een buuf met hoge hakken of een schreeuwende baby debet aan. Vandaag gaan we eens kijken of we daar een oplossing voor kunnen vinden.

DUELING BATHROOMSGAMETIME 551
GAMETIME 551
Zo het is weer maandag dat betekent dus ook weer een zooi nieuwe games op de site. We beginnen deze week met een behendigheidsspelletje namelijk Panda Fruit bounce, hou de Panda op de trampoline en probeer zoveel mogelijk fruit te scoren, game on!

GAMETIME 551SAMANTHA MARTINEZ
SAMANTHA MARTINEZ
Aan Ruben hebben we niet zo veel in het weekend, meestal ligt hij dan met een kater op bed en pas na een paar keer smsen is hij dan bereid om achter zijn computer te kruipen om nog wat vrouwelijk schoons met ons te delen. Vandaag bakte hij er ook weer weinig van en daarom gaan we nu eventjes kijken naar deze Samantha Martinez.

SAMANTHA MARTINEZ

LELA
LELA
Latina's zien er toch goed uit in de zomer. Ik ben er talloze tegengekomen op het strand in Amerika. Deze Lela laat keurig zijn wat voor lekker lichaam ze heeft. Ze is ook niet bang om haar borsten te laten zien.

LELA

BORN 2 BE WILD
BORN 2 BE WILD
Als je blind bent dan moet je echt veel mooie dingen in het leven missen. Niet alleen al die lekkere babes hier op TLP maar ook meer praktische dingen zoals eens motorrijden of zelfs op de fiets alleen is eigenlijk al niet te doen. Deze rijke blinde lotto miljonair trekt zich daar niets van aan, en koopt zijn eigen Harley!

BORN 2 BE WILDGEEF MIE MOAR PATAT
GEEF MIE MOAR PATAT
Zo op zondag of eigenlijk het hele weekend wel is het altijd makkelijk met het eten hier in huize Pizzaman. Geen pizza's natuurlijk want de woensdag is van oudsher al Pizzadag, nee vandaag gaan we maar es een patatje halen bij de turk. Deze studenten moesten voor een schoolopdracht een liedje maken over patat, luister en kijk eventjes mee naar deze zotten.

GEEF MIE MOAR PATATFIETSENREK 2008
FIETSENREK 2008
Ik heb dit principe weleens gezien met auto's, maar met fietsen kan het eigenlijk ook prima. En omdat wij fietslang bij uitstek zijn en tevens te maken hebben met veel fietsendiefstallen zie ik dit ook wel snel een Nederland gebeuren. Check eventjes deze volautomatische fietsenstalling uit Japan vooralsnog. [via]

FIETSENREK 2008RACE OF CHAMPIONS [LIVE STREAM]
RACE OF CHAMPIONS [LIVE STREAM]
In het Wembley Stadion wordt momenteel de Race of Champions 2008 gehouden, vette auto's ronkende motoren je vindt het hier allemaal terug. Vanmorgen is er al een wereldrecord gebroken, omdat wij graag naar dit motorgeweld kijken en luisteren heb ik voor jullie een live Stream gevonden waar je het hele event kan volgen. Live and Direct vanuit het Wembley Stadion.

RACE OF CHAMPIONS 2008 [LIVE STREAM]

Het programma en tijden hoe laat wat begint vindt je bij meerlezen. Hou rekening met 1 uur tijdverschil! Update: Het gaat tot 20.30 NL tijd door!

BLONDE STRIPTEASE
BLONDE STRIPTEASE
Tegenwoordig zie je sommige babes met baggy broeken lopen, als ze uit gaan. Deze broeken moeten ze evrbieden in het uitgaansleven. Een strakke skinny jeans ziet er vele malen beter uit. Kijk maar eens naar deze blonde die een striptease weggeeft.

BLONDE STRIPTEASE

WIE VAN DE DRIE
Kelly Marie Sophia Danae
Kelly Marie | Sophia | Danae
YURI LANE
YURI LANE
Mja, beatboxers het lijkt weer wat populair te worden de laatste jaren, was het vroeger vooral grondleggers als Doug E Fresh of de Skinny Boys vandaag de dag kan iedereen geluidjes maken met zijn mond. Deze Yuri Lane heeft er nog een extra moeilijkheidsfactor aan vast geknoopt door er ook nog een mondharmonica in te gooien. Hier meer..

YURI LANEDON'T OVER DO IT
DON'T OVER DO IT
Als ik hier in huis één kaarsje aansteek om in de kerstsfeer te komen is het veel, normaal doe ik aan al die onzin helemaal niet mee. Over het grote water is het elk jaar juist weer een soortement van wedstrijd met de rest van de buurt, wie de mooiste kerstversiering heeft. In deze spot wordt toch vooral gewaarschuwd het niet te overdrijven.

DON'T OVER DO ITPRESSURE WASHER
PRESSURE WASHER
Schijnbaar is het voor veel mensen toch moeilijk om een auto te wassen met een hogedruk spuit. In het verleden hebben we al diverse filmpjes hier kunnen zien waarin dat fout ging. Vandaag een commercial met daarin iemand die zich maar beter eventjes uit de voeten kan maken na zijn geklungel.

PRESSURE WASHERARMIN - YEAR OF TRANCE 2008
ARMIN - YEAR OF TRANCE 2008
Hij is nog maar net uit of je kan de nieuwe Year of Trance 2008 van Armin van Buuren al weer vinden op het internet. Mja, hij zat ik de linktip bus en daar danken we dit keer Erik voor. De playlist en mirrors staan bij meer lezen, enjoy!

ARMIN - YEAR OF TRANCE 2008 [A state of trance Yearmix 2008]SANTA WILL TAKE U TO HELL
SANTA WILL TAKE U TO HELL
WTF?! In Amerika zijn er toch wel grote verschillen hoor. Ik dacht dat ze juist pro Kerstmis waren over het grote water maar dat blijkt toch enigszins tegentevallen als ik naar deze clip kijk waarin de kerstman wordt afgeschildert als een of andere halve bandiet die ook nog eens de schuld krijgt van de kredietcrisis.

SANTA WILL TAKE U TO HELLGAMETIME 550
GAMETIME 550
Ook op deze saaie zondag hebben we weer gewoon een Gametime, alweer nummertje 550 en vandaag is het de bedoeling dat we als goldminer te werk gaan. De bedoeling is dus om goud te vinden en andere kostbaarheden maar let wel op hoe meer je meeneemt hoe zwaarder het wordt. Game on!

GAMETIME 550ALEXANDRA
ALEXANDRA
Normaal gesproken heb ik het niet zo op rood-harige babes en gaat mijn voorkeur uit naar brunettes. Maar deze babe maakt daar een flinke verandering. Deze babe Alexandra bewijst dat ''redheads'' even heet kunnen zijn als alle andere babes

ALEXANDRA

JANE
JANE
Donkere vrouwen doen het de laatste tijd erg goed bij mij. Als ik weer eens op stap ga, kom ik een hoop lekkere babes tegen die waanzinnig met hun ''booty'' kunnen dansen. Kijk maar eens naar Jane met haar prachtige figuur.

JANE

PARTY WITH CORNELIUS
PARTY WITH CORNELIUS
Het is weekend en dat betekent dat we vanavond weer helemaal uit ons dak gaan. In deze clip een klein voorproefje wat ons zo ongeveer allemaal weer gaat gebeuren vanavond al zal het voor sommige iets rustiger zijn maar voor andere nog niet dol genoeg. Kijk eventjes mee met Cornelius

PARTY WITH CORNELIUSDOE ES SCHILDEREN
null
Heb je een of andere saaie blinde wand aan je huis waar je verder weinig mee van plan bent maar waar je toch wel eens wat mee wilt doen ? Check dan eventjes deze gast Blu die tekeer ging op een muurtje in Berlijn.

DOE ES SCHILDEREN


OEMPA LOEMPA
OEMPA LOEMPA
De verfilming van Sjakie en de Chocolade fabriek vond ik maar zwaar tegenvallen, dan zag ik eigenlijk nog liever die versie met Gene Wilder uit 1972. Naja, het boek van Roald Dahl is natuurlijk wel tijdloos en misschien komt er ooit nog weleens een verfilming. Dat niet alleen kinderen weten van het bestaan van het oempa loempa volkje uit de film zien we bij deze leger oefeningen.

OEMPA LOEMPA

TEQUILA
TEQUILA
Gisteren weer een avondje Tequila moeten missen en ik schat zo dat ik niet de enige ben die op de vrijdagavond niet op de bank hand in hand met een vriendinnetje zit. Tequila aflevering 5 alweer en ach eigenlijk is het weeral meer van hetzelfde.

TEQUILACANNONBAL - NO RULES
CANNONBAL - NO RULES
Jeu de Boule is een oude sport die tegenwoordig vooral beoefend wordt door ouderen hier in Nederland. In deze geinige commercial zien we dat er ook nog varianten bestaan waarbij echte kerels nodig zijn. In plaats van de boule onderwaarts te gooien nemen we vandaag een kanon.

CANNONBAL - NO RULESTEEN LESBIANS
TEEN LESBIANS
Tieners vinden het geweldig om alles uit te proberen. Een lesbisch avontuurtje zeggen ze geen nee tegen. Kijk maar eens naar deze jonge babes die in de huiskamer van pa en ma elkaar betasten.

TEEN LESBIANS

WIE VAN DE DRIE
Evelyn Veronika Peaches
Evelyn | Veronika | Peaches
ONLY IN AMERICA
ONLY IN AMERICA
In Amerika heb je het recht om een vuurwapen in huis te hebben om jezelf te verdedigen. Dit stamt nog helemaal af uit het Wilde westen maar er is nog geen president geweest die wat aan het wapenbezit heeft willen doen. Nou ja, misschien Obama dan zodat we dit soort scenes niet meer de gewoonste zaak van de wereld vinden misschien.

ONLY IN AMERICA


FOKT OP!
FOKT OP!
Ik heb de Opposites altijd al wel goed gevonden, een paar lekkere nummers hebben die inmiddels wel op hun naam staan. Dit laatste nummer kende ik eigenlijk nog niet en heet "Fokt op". Ik zou zeggen ga er eventjes lekker voor zitten, speakers aan en check!

FOKT OP!UFC LEGBREAK
UFC LEGBREAK
In de UFC vechten is echt voor killers, tenminste dat gevoel krijg ik zelf altijd als ik naar dat soort wedstrijden kijk. Toen er gisteren een benefiet avond werd gehouden voor de Amerikaanse troepen overseas, vocht ene Dale Hartt tegen Corey Hill. Ik ga het zelf niet bekijken want ik krijg al kippevel als ik eraan denk hoe zo'n beenbreuk eruit ziet. Maar Corey breekt wat dus.

UFC LEGBREAK


DUITS PLIESIEGEWELD
DUITS PLIESIEGEWELD
Na een voetbalwedstrijd in Duitsland zijn er wat relletjes waardoor de politie moet ingrijpen om supporters groepen uit elkaar te houden. Een toeschouwer staat gewoon wat te bellen wanneer hij een kaakslag krijgt van weer eens een gefrustreerd politiemensje.

DUITS PLIESIEGEWELDSENATOR INTERVIEW
SENATOR INTERVIEW
Ach je kent ze wel die ouwe mannetjes die ergens verstopt zitten in de 2e of 1e kamer en die de halve tijd liggen te slapen terwijl ze geacht worden op te komen voor hun kiezers. Zo ook deze Italiaanse senator die zichzelf zo heeft getraint dat hij met de ogen open kan slapen, zodat niemand het in de gaten heeft dat hij slaapt. Totdat er een vraag wordt gesteld.

SENATOR INTERVIEWGAMETIME 549
GAMETIME 549
Opgepast de robots komen eraan en jij moet proberen je te verdedigen tegen hun aanvalllen. Bouw torens zodat de aliens de bosrand niet kunnen bereiken of bestrijd de aliens door ze te verpulveren. Controls zijn met de arrows en de muis, game on!

GAMETIME 549YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 6]
YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 6], YOP
Nou, Rubentjuh heeft dus een of andere schoolavond waar hij de grootse plannen heeft om een chickie te scoren vertelde hij mij vanmiddag, alleen heeft hij daardoor wel net 2 postjes helemaal opgefukt. Mja, de clips deden het niet en dankzij de oplettende commentgever Fizz kwam mij dat ten ore. Tijd voor Year of Playboy 6 dan maar, Nicole Voss.

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 6]ONE MAN ORCHESTRA
ONE MAN ORCHESTRA
Ik weet niet precies waar dit gefilmt is maar ik vind dat deze man wel een lintje verdiend met die optreden. Ik gok eigenlijk ergens in Brazilie waar deze straatmuzikant in zijn eentje wat instrumenten bespeelt en het klinkt nog aardig ook. Luister even mee.

ONE MAN ORCHESTRASOULPLANE [THE MOVIE]
SOULPLANE [THE MOVIE]
Ja, ach het is weer zo'n triestige dag, half donker buiten alweer bah van mij mag die winter weer snel voorbij gaan. Dan maar een filmpje kijken en dat kan vanmiddag hier op TLP want ik vond namelijk deze klassieker zo maar op Youtube. Tof natuurlijk want dan zijn we weer een anderhalf uur onder de panne. Kijk eventjes mee naar deze film uit 2004 met onder andere Snoop doggy Dog en Method Man.

SOULPLANE [THE MOVIE]I AM A GAMEADDICT
I AM A GAMEADDICT
Het begon ooit allemaal eens met de commodore waar de eerste echte spellen op verschenen, toen kwamen de eerste atari's en Nintendo's en nu zijn er zoveel verschillende gameconsoles dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Deze gast geboren in 1984 vertelt zijn verhaal hoe hij aan het gamen is geslagen.

I AM A GAMEADDICTABIGAIL CLANCY
ABIGAIL CLANCY
Abigail Clancy Rose, ook wel bekent als Abbey Clancy, werd geboren op 10 januari 1986 in Liverpool. Abigail is een Engels lingerie en catwalk-model en is de vriendin van voetbal ster Peter Crouch, je weet wel die lange slungel. In 2006 was Abigail Clancy een van de dertien finalisten in Britain's Next Top Model. Ze haalde het helemaal tot de beslissende catwalk show maar won niet het felbegeerde modellen contract.

ABIGAIL CLANCYBORN 2 TRANCE 11 [MP3 MIX]
BORN2TRANCE 11 [MP3 MIX]
Het is weer raak hoor, hadden we gisteren nog die fijne jaarmix van Dj the M! Vandaag, om nog eens extra lekker het weekend in te luiden heb ik ook nog een nieuw deeltje uit de Born 2 Trance reeks van onze eigenste huisdeejayert DJ PJ. Het klinkt allemaal weer als vanouds dus ik zou zeggen stamp eventjes lekker mee. [track list]

BORN2TRANCE 11 [MP3 MIX]PIZZABABE ASHLEY
PIZZABABE ASHLEY
Erg lekkere babe hier die meteen ook weer de weekafsluiter is, en ik denk dat ik niets te veel zeg bij deze Ashley Donahue die echt een leuk koppie heeft en dito lijf. Helemaal goed dus en dat op die toch altijd vrijdagmiddag. Het complete Pizzababe overzicht kan je hier trouwens vinden, mocht je er een paar gemist hebben.

PIZZABABE ASHLEYPAALDANSEN IN EEN JURK
paaldasnen in een jurk, Poledance
Vanavond is het voor de middelbare scholen het gala-bal. Vroeger vond ik dat het beste feest van het jaar en ging ik helemaal los in mijn pak maatje 46. Natuurlijk zagen die dames er geweldig uit in hun jurkjes. Maar geen een had een jurk zoals deze babe aan. Deze babe kan verschrikkelijk goed paaldansen en ziet er ook nog eens heerlijk uit.

PAALDANSEN IN EEN JURK

AMAZING BIKE RECOVERY
AMAZING BIKE RECOVERY
Dit kan gewoon niet echt zijn denk ik zo. Deze gast valt dus schijnbaar van zijn motor af net als hij uit de bocht komt, maar de motor blijft gewoon nog eventjes doorrijden. De coureur ziet dat en rent zijn motor achterna en springt er weer op, hmz. FAKE ?

AMAZING BIKE RECOVERYDOGFISH
DOGFISH
Een beetje vreemde combinatie het huisdier van deze gast, het is namelijk een kruising tussen een vis en een hond. Hmz, we kunnen het allemaal zien in een zuid amerikaanse reclame van Volkswagen. Ik vind hem grappig op z'n minst.

DOGFISHGAME OVER
GAME OVER
Ja ach, het zoveelste filmpje wat eigenlijk wil zeggen dat je er altijd goed voor moet zorgen dat je het polsbandje van je wii controller goed moet aansnoeren alvorens je gaat bowlen op de nieuwe flatscreen televisie in de woonkamer. Hoor hem nou eens kansloos zijn moeder roepen. Ik kan maar 1 ding zeggen eigenlijk en dat is FAIL!

GAME OVERROCKETLAUNCH BASEBALL
ROCKETLAUNCH BASEBALL
Bij het spelletje baseball gaat het erom de bal die een pitcher naar je toe gooit zo hard mogelijk te raken en weg te slaan . Om daarna via de honken uiteindelijk weer de thuisplaat te bereiken, in Japan hebben ze een iets andere variant bedacht omdat ze geen werper konden vinden. We binden de bal vast aan een raketwerper nu nog een speler zoeken die er durft te gaan staan.

ROCKETLAUNCH BASEBALL40 FILMS in 2 MINUTES
40 FILMS in 2 MINUTES
In 2 minuten 40 films voorbij laten komen dat is natuurlijk op zich al best knap. Nou gaat het hier eigenlijk om de speeches die gegeven worden elke keer, maar ik ben weleens benieuwd hoe ver jullie komen bij het raden van de films. Ik zal de eerste vast voorzeggen dat is namelijk Braveheart met Mel Gibson. Succes!

40 FILMS in 2 MINUTESGAMETIME 548
GAMETIME 548
Zo en dan is het alweer de laatste dag van de week. Vandaag beginnen we de dag meteen maar eens met wat stevige muziek want in dit spel gaan we namelijk Stage Diven en dat gebeurt doorgaans natuurlijk altijd op een concert. Pas wel op voor de security, wie komt het verst ?

GAMETIME 548ISABEL GOT BOOBS
ISABEL GOT BOOBS
Op TLP kun je alle soorten en maten borsten bekijken. Voor ieder wat wils natuurlijk. Voor de liefhebber van grote tieten is hier een zeer mooi filmpje van Isabel die 2 flinke borsten heeft en toch een smalle taille.

ISABEL GOT BOOBS


KIA
KIA
Als ik vrijgezel ben, ben ik constant opzoek naar babes waar ik wat mee wil experimenteren. Ik wissel natuurlijk steeds van verschillende babes af. Net zoals mijn filmpjes. Deze keer gaan we kijken naar een donkere babe die er zeker neit verkeerd uitziet

KIA

DJ THE M JAARMIX 2008
DJ THE M JAARMIX 2008
Joehoe de allereerste jaarmixen zijn weer in aantocht hoor, kondigde ik het gister eigenlijk al een klein beetje aan het is dit keer niet DJ PJ die mij zijn werk toestuurde. Maar ouwe bekende / admin op Zalana , Dj the M, ik heb helaas nog geen tracklist gezien maar downloaden doen we hier [right click save as]. Wil je de jaarmix eerst nog eens beluisteren, check dan onderstaande link.

DJ THE M JAARMIX 2008

ZELF PADDO'S KWEKEN
ZELF PADDO'S KWEKEN
Beetje irritant weer dat paddoverbod dat vanaf 1 december van kracht is gegaan eigenlijk, want zo afentoe eens een keertje trippen dat kan best leuk zijn. Doe het danwel ineen vertrouwde omgeving en nooit alleen dan kan er eigenlijk niets misgaan. Mja, je kan ze dus niet meer kopen tegenwoordig, maar wel op zeer eenvoudige wijze zelf kweken, kijk even mee.

ZELF PADDO'S KWEKENPUSSY vs PUSSY
PUSSY vs PUSSY
Katten zijn echt mooie beestjes, althans toen ik net mijn kat wilde aaien kreeg ik gewoon een optater omdat ik statisch ben ofzo. Haha, zielig voor da beestje want die was ook meteen foetsie, naja. Deze kat houdt niet echt van yoga en om haar baasje dat duidelijk te maken heeft ze daar een bepaalde manier voor bedacht.

PUSSY vs PUSSYEVIL DEAD - THE MUSICAL
EVIL DEAD - THE MUSICAL
De cult film Evil Dead was voor regisseur Sam Raimi, die ook bekend is van de Spiderman films, de grote doorbraak. De film kenmerkte zich eigenlijk doordat het een van de eerste low budget horror films ooit was. Na Evil Dead zijn er ook nog meer delen uitgekomen die een groter budget meekregen. Vandaag hebben we de musical versie!

EVIL DEAD - THE MUSICALSONIC UNLEASHED
SONIC UNLEASHED
Sonic the Hedgehog is natuurlijk een mega bekend figuur het allerlei computerspelletjes. Ik ga jullie niet nog eens uitleggen dat ik van de meeste games geen zak snap, oja toch wel. Maar ik heb dat nu eigenlijk ook met dit filmpje, ik heb geen idee waarhet vandaan komt of dat het een trailer of een intro is ofzo. Wie helpt!

SONIC UNLEASHEDAMANDA HARRINGTON
AMANDA HARRINGTON
Amanda Harrington is een professioneel model uit Liverpool. Alles begon op 16 jarige leeftijd toen Amanda Miss Liverpool verkiezing won. Sindsdien was Amanda Harrington onder andere deelneemster in de Miss Groot-Brittannië verkiezing, werd ze gekozen tot "sexiest new model" van Zoo Magazine Australië en werd ze door Maxim magazine opgenomen in de "20 hottest girls in the world" lijst.

AMANDA HARRINGTON

PIZZABABE MINA
PIZZABABE MINA
De Pizzababe van vandaag is echt een schatje en daarom heb ik er ook maar eens een extra grote gallerie van gemaakt. Het is de mooie Mina Morgan die we nog niet hebben zien langskomen hier op de site dus hebben we eigenlijk een kleine primeur. Mina Morgan dus de Pizzababe van de dag.

PIZZABABE MINACARLOS JUAN OENTELAAR
CARLOS JUAN OENTELAAR
Als ras Feyenoorder ben ik natuurlijk helemaal niet rauwig dat die spits van 020 vertrekt naar Real Madrid en eerlijk is eerlijk ik gun het hem wel al heb ik hem jaren met liefde Stuntelaar genoemt. Naja, bij een groot voetballer hoort tegenwoordig schijnbaar ook meteen een lied en die hebben we nu dus op de melodie van Wunderbar!

CARLOS JUAN OENTELAARUNC FLASHMOB RAVE
UNC CHAPEL FLASHMOB
Kijk dit noem ik nu eens een toffe flashmob niet zo'n laffe aktie als dat we laatst in Maastricht konden zien, die nog laffer private werd gezet dat filmpje. Nee vandaag hebben we wat opnamens uit een universiteits bibliotheek waar de bovenbouw heeft besloten een Rave party te houden. Tof!

UNC FLASHMOB RAVEHET BESTE IDEE VAN...
HET BESTE IDEE VAN...
Wij hebben hier nu al een aantal seizoen "Het beste idee van NL", althans ik dacht dat het programma zo heette waar ze uitvinders uitnodigen om daar hun creaties te showen. Nou in Amerika gaan ze nu ook met zo'n show beginnen en deze Vincent Dooley doet daar auditie voor.

HET BESTE IDEE VAN...FOOTBALL FAIL
FOOTBALL FAIL
O, o, o dit kan je tegen je kleinkinderen vertellen hoor als je straks oud en grijs bij de openhaard spannende verhalen aan het voorlezen bent. Deze American footbal speler wil een touchdown maken en hij heeft ook vrij baan maar door dat het gesneeuwd heeft ziet hij de achterlijn niet en legt de bal precies voor de lijn. FAIL!

FOOTBALL FAILDOUBLE FAIL
DOUBLE FAIL
De naam van deze post verraad het eigenlijk al een klein beetje maar ook weer een klein beetje niet. Goed die eerste fail zie je aankomen maar net als je je dan afvraagd waar de volgende fail blijft, gebeurt het eigenlijk al.

DOUBLE FAILBLONDE PLAYMATE
BLONDE PLAYMATE
Ik vind dat Playmate's van de Playboy gewoon blond moeten zijn en dikke tieten moeten hebben. Een goed voorbeeld is deze babe met haar 2 sappige borsten. Kijken we even mee of deze borsten nep of echt zijn?

BLONDE PLAYMATE


GIRLS OF SUMMER 2008
GIRLS OF SUMMER 2008
Ja mensen, of je moet nog naar Spanje gaan dit jaar of gewoon genoegen nemen met de kou die wij hier in ons kikkerlandje hebben rond dit jaargetijde, voor mij hoeft het in ieder geval niet al die kou. In de zomer is het toch wel beter vertoeven dacht ik zo, neem nu eens al die meiden die er in de zomer toch altijd wel 10x beter uitzien dan in de winter.

GIRLS OF SUMMER 2008

FUCK YOU
FUCK YOU
Ik moet zeggen dat ik vroeger best talent had om een goede tenniser te worden, ik heb het ooit zelfs nog tot jeugd c speler geschopt maar toen werd ik 16 en werden de meisjes ineens intressanter. Je hebt altijd wel een of andere idioot op zo'n vereniging die fanatieker is dan de rest, zo ook deze tennisleraar die toch een koekje van eigen deeg krijgt.

FUCK YOU

DRUNK ASTRONAUTS
DRUNK ASTRONAUTS
Kan je je nog herinneren dat een paar weken geleden een astronaute een hele toolbag verloor in space ? Nasa heeft allerlei onderzoek gedaan hoe dit nu toch kon gebeuren eigenlijk. Totdat ze deze zelfgemaakte videos vonden van de astronauten zelf waardoor ineens veel duidelijk wordt. [via]

DRUNK ASTRONAUTSRUINING XMAS
Op elke school heb je wel van die raddraaiers die echt alles op alles zetten om maar op te vallen. Mja, ik was zelf ook zo'n raddraaier en ik moet zeggen op de een of andere manier maak je je daarmee wel geliefd bij je medeleerlingen maar helaas niet bij de leraren. Deze gast heeft eigenlijk niets met kerstmis en besluit dan ook maar dat het afgelopen moet zijn met al die kerstversieringen.

RUINING XMASPLANET KATIE
PLANET KATIE
Een amateur babe is ook leuk om te zien. Zeker deze Katie van Planet Katie met haar fraaie koppie. Haar tieten zien er ook heerlijk uit. En volgens mij vindt ze het ook nog eens leuk om er aan te zitten.

PLANET KATIE


PIZZABABE CHRISTI
PIZZABABE CHRISTI
Wow, mooi blond is niet lelijk en mooi rond ook niet. Checken we eventjes de tetten van deze Christi Shake die heel wat te shaken heeft ja. Menn, dat het allemaal zo kan groeien! Mocht je weleens een Pizzababe gemist hebben dan kan je die in dit overzicht allemaal nog eens rustig terug zien.

PIZZABABE CHRISTI


NYMPHEA [ANIMATION]
NYMPHEA [ANIMATION]
Een beetje vreemde animatie als je het mij vraagt dit verhaal over een vrouw die Nymphea heet. Het speelt zich allemaal af in een Science Fiction omgeving en waar het precies om draait ben ik nog niet helemaal achter. Een beetje een weirde geanimeerde short film dus van Guillaume Zimmer & Vincent Girès.

NYMPHEA [ANIMATION]DON'T TRY THIS AT HOME
DON'T TRY THIS AT HOME
Mja, dit soort filmpjes waarin iemand zich zelf filmt terwijl er een trein over je heen rijd, zie je eigenlijk wel met regelmaat langskomen op het internet. Toch blijft het oerstom om dit soort dingen te gaan uitproberen, dus vandaar ook de waarschuwing : Don't try this at home.

DON'T TRY THIS AT HOMEJENNA JAMESON INTERVIEW
JENNA JAMESON INTERVIEW
Ik had 'm gister al zien staan dit interview met Jenna Jameson over door William Shatner maar toen was ik nog niet echt overtuigd of ik dit filmpje nou wel of niet zou posten. Maar goed, Jenna blijft natuurlijk gewoon een babe en wanneer ze echt te oud wordt dan hebben we altijd nog haar films. Ik zeg nog steeds HOT!

JENNA JAMESON INTERVIEWELEPHANT vs MAN
ELEPHANT vs MAN
Een olifant is een vreemd dier, zo staat ie ergens rustig z'n ding te doen en zo kan een olifant plots helemaal uit z'n dak gaan wat we al eens vaker hebben kunnen zien. Nou zou je denken dat een baby olifantje gewoon een lief beesje was, dat dacht deze oudere man ook totdat ie opgenomen werd in het ziekenhuis met al zijn ribben gebroken.

ELEPHANT vs MANTECH COACH OWNED
TECH COACH OWNED
In het Amerikaans footbal vallen soms echt rake klappen, niet in de zin van vuistslagen ofzo, maar een flinke bodycheck zo nu en dan is toch wel waar de sport omdraait eigenlijk. Als coach sta je natuurlijk veilig aan de kant en kan er eigenlijk weinig met je gebeuren. Totdat je eigen speler besluit je een hoek te geven.

TECH COACH OWNEDGAMETIME 547
GAMETIME 547
Okay vandaag hebben we weer een schietspelletje in de vorm van dit 3D Swat team. Het is de bedoeling dat je je zelf net zo goed traint als een echt lid van een swat team. Wie gooit er nog eens een highscore ofzo in de comments.

GAMETIME 547


DIRTY BABE
DIRTY BABE
Ik hou van vieze babes. Bijvoorbeeld de koelkast leeg graaien totdat je wat leuks heb gevonden om op je lichaam te smeren. Zo'n babe is natuurlijk helemaal geweldig. Deze babe laat dat piekfijn zien.

DIRTY BABE

SHOPPING KART RACER
SHOPPING KART RACER
A lot of people think i'm nuts. Mja, dat is ook niet zo verwonderlijk natuurlijk als ze je zien voorbij komen op een winkelwagentje die met 40km per uur downhill gaat. Kijk eventjes mee, we kunnen het allemaal zien in dit filmpje.

SHOPPING KART RACERTECHNO BEATBOX
TECHNO BEATBOX
Beatboxers heb je in alle kleuren en maten en ook in verschillende stijlen. Zo heeft deze beatboxer eigenlijk helemaal niet zoveel met traditionele hiphop nummers maar boxt hij liever mee met wat technobeats. Het klinkt niet onaardig maar echt een ster zal het wel niet worden. Thnx Zakratje!

TECHNO BEATBOXANNUAL RAIL JAM
ANNUAL RAIL JAM
Je hebt soms weleens van die dagen dat er echt weinig leuks te melden of te posten is. Vandaag is zo'n dag ik zit echt met de grootst mogelijke moeite vandaag de clips bijelkaar te schrapen. Mja, kan gebeuren natuurlijk. Ik vond deze clip wel aardig als een paar gasten zich opmaken voor hun jaarlijkse weekendje stunten met ramps en water.

ANNUAL RAIL JAMA DAY WITH THE DEVIL
A DAY WITH THE DEVIL
Nog eventjes en dan worden we weer van links en rechts om de oren geslagen met allerlei jaarmixen en video overzichten van het afgelopen jaar. Niets mis mee natuurlijk ik ben zelfs een grote fan van compilaties, of er dit jaar ook nog een hiphop mix gaat komen van Dj Timz is nog niet bekend. Mocht die er komen dan draag ik dit nummer aan die er zeker in moet.

A DAY WITH THE DEVILIT'S A GIANT KEBAB
IT'S A GIANT KEBAB
Ik eet voorlopig geen kebab meer althans niet waar ik het afgelopen vrijdag gehaaltd heb, goddamnit het hele weekend heb ik moeten rennen naar de wc als er weer es iets begon te borrelen in mijn buik en dat terwijl zo'n broodje best lekker is. In Noorwegen is een döner kebab inmiddels ook de normaalste zaak in de wereld alleen zijn ze wat groot.

IT'S A GIANT KEBABPIZZABABE MICHELLE
PIZZABABE MICHELLE
Het leven van een blogger gaat niet over rozen zo moet je er rekening mee houden dat je een keer of 6 verliefd bent per dag wegens al die mooie meiden maar dat je hartje ook net zo vaak weer wordt gebroken als ik zo afentoe de comments lees die jullie neerplempen. Vandaag heb ik de blonde Michelle Panzarella, ik zeg do able.

PIZZABABE MICHELLEMEET NINJA MOUSE
MEET NINJA MOUSE
Soms sta je er verstelt van wat je een dier allemaal kan aanleren, zo ging ik net eventjes naar de slager en die kat van mij weet dan precies dat er rosbief in huis is en blijft net zolang schooien totdat ie daar een paar plakjes van heeft weten te bemachtigen. Deze muis legt zelfs een heel parcour af, toch knap. [via]

MEET NINJA MOUSESICK CONDOMS
SICK CONDOMS
Mja, ik hoop dat je je eten al ophebt of zorg er in iedergeval voor dat je niet aan het eten bent bij het kijken naar de volgende clip. We zien namelijk het gevolg van het niet gebruiken van een condoom op een ietwat na mijn smaak te realistisch voorbeeld. Boodschap aan het eind van de clip is dus eigenlijk gebruik een condoom als je gaat sexen.

SICK CONDOMSBACKFLIP FAILS
BACKFLIP FAILS
Ene Philippe Petit liep in 1974 over een touw van de ene twin tower naar de andere twin tower en dat lukte hem ook nog. Deze gast staat ergens in een gymzaaltje 30 cm boven de grond op een touw en probeert een backflip te maken. Mja, dat gaat niet helemaal zoals hij eigenlijk bedoeld had.

BACKFLIP FAILSDRIVING ON GHB
DRIVING ON GHB
Wanneer je van een leuk feestje afkomt en je hebt op dat feestje aan allerlei geestveruimende spullen gezeten zoals bijvoorbeeld ghb dan kan je je maar beter laten rijden. Deze gast wordt aangehouden door de politie terwijl hij helemaal van de kaart is, en een ietwat vreemd onsamenhangend verhaal aan het ophangen is aan de politiemensen die hem zojuist hebben aangehouden.

DRIVING ON GHBGAMETIME 546
Vandaag in de Gametime gaan we weer ouderwets slingeren met iets. Het zijn de Crazy beavers en de bedoeling is dat je je bever maatje zover mogelijk over het ijs weg gooit. Eens zien hoever jullie komen, game on.

GAMETIME 546NICOLETTE
nicolette
Een lekkere babe vrij in de natuur doet het altijd goed. Kijk bijvoorbeeld weer naar deze ongelofelijk mooie Nicolette. Deze babe die het naturel houd, ziet er goed uit met een hoop groen.

NICOLETTE

A LOT OF ASS
A LOT OF ASS
Ja, je ziet het al. Veel kont in het volgende filmpje. Deze babes waren een beetje zenuwachtig om alleen op de foto te gaan zonder kleren. Daarom zijn ze met z'n alle maar voor die camera gaan staan.

A LOT OF ASS

QUAKE 2
QUAKE 2
Hmz, onze collega's van Skoften hebben een speciale server ingericht zodat weblog Nederland met z'n allen Quake 2 kan gaan spelen. De bedoeling in deze first person shooter, die eigenlijk iedereen al wel kent, is om te overleven in een science fiction wereld en dat kan je dus eigenlijk beter samen doen. Dus allemaal eventjes aanmelden met TLP in de naam, zodat je bij team TLP zit, dan hoeven we je niet afteknallen. Game on!

QUAKE 2

IT'S ALL ABOUT THE BABES
IT'S ALL ABOUT THE BABES
Bikes en Babes gaan goed samen dat hebben ze goed begrepen bij Bennetts verzekeringen, de grootste motor verzekeraar in de UK. We gaan eventjes kijken of de dames wel op hun motoren kunnen blijven zitten, in droog maar natuurlijk ook nat weer.

IT'S ALL ABOUT THE BABESWATERBALLOON AIR DROP
WATERBALLOON AIR DROP
Kijk dit is nou eens lachen. Watskebeurt? We hebben een remote controlled vliegtuigje en daar hangen we wat ballonnetjes aan gevult met water. Dan zoeken we een gebied op die dichtbevolkt is en Bombs Away. Whaha, grappige shit al vraag ik me wel af hoe hard zo'n ballon aankomt van een beetje hoogte. Don't try this at home!

WATERBALLOON AIR DROPNO MILK TODAY
NO MILK TODAY
Ik heb altijd een sloot koffie nodig om op gang te komen smorgens en van melk moet ik eigenlijk mijn hele leven al niets hebben. Okay karnemelk gaat dan nog wel, maar als ik daar een liter of 5 van in het jaar drink is het veel. Naja, de koffiemelk telt ook denk ik dan maar. Toch is een glaasje melk per dag helemaal niet verkeerd, check!

NO MILK TODAY

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 5]
YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 5], YOP
Toen ome Heff voor het eerst Janine Habeck zag lopen in zijn Mansion terwijl ze daar was voor een fotoshoot vanwege de EK die in Duitsland werd gehouden vroeg hij haar meteen Playmate te worden. Over de smaak van de Heff zijn we het natuurlijk allemaal eens, die is goed. Check eventjes deze lekkere Janine die voor ons een dansje doet, galleries van Janine hier. Meer Year of Playboy clips hier.

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 5]PIZZABABE ADEN
PIZZABABE ADEN
Mja, ik heb er gewoon iets mee op de een of andere manier. Als mijn opa het zou horen dat ik op dames met bruin haar val dan draait ie zich waarschijnlijk om in zijn graf want een beetje italiaan gaat natuurlijk alleen voor blond. En toch heb ik veel meer met zo'n Aden Bianco als deze hier dan bijvoorbeeld een Pizzababe als Nicole Violet.

PIZZABABE ADENDRAADSTAAL AFL. 3
DRAADSTAAL AFL. 3
Ik had hem als vanouds weer gemist natuurlijk en daar baal ik altijd wel een beetje van. Ik kon trouwens geen aflevering vinden van Tequila van deze week dus we doen het met Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge in weer een nieuwe episode van Draadstaal
DRAADSTAAL AFL. 3FATAL RALLY ACCIDENT [06/12]
FATAL RALLY ACCIDENT [06/12]
OMG! In de ralley van Tjechie ging het afgelopen zaterdag flink mis toen de Peugeot 307 WRC van de britse Co-piloot Craig Perry en de poolse rijder Leszek Kuzaj van een nat wegdek vol het publiek in reed en daarbij zes omstanders raakte waarvan er 1 inmiddels dood is en 3 waaronder een 8 jarige meisje zwaar gewond zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. De toeschouwers stonden overigens in een gebied waar ze niet mochten staan dus de bestuurder treft geen blaam. R.I.P.

FATAL RALLY ACCIDENT [06/12]GONZALO GARCIA
GONZALO GARCIA
Heeft er gisteren iemand toevallig nog naar het voetbal gekeken ? Mja, dan heb ik het natuurlijk niet over mijn clubje Feyenoord want dat is in en in triest, nee ik heb het over de wedstrijd Psv - Groningen die trouwens gewonnen werd door Psv na een achterstand van 0-2. Deze Gonzalo Garcia leide het eerste doelpunt in op wonderschone wijze. Check!

GONZALO GARCIAMOVIE BITS
MOVIE BITS - SPIES LIKE US
Ook alweer zo'n topic die Mym ooit eens verzon voor hier op de site. Grappige scenes dus uit oudere films maar die iedereen eigenlijk wel kent. Vandaag een stukje uit Spies Like us, met in de hoofdrollen Chevy Chase en Dan Akroyd. Een geweldige film eigenlijk waarin ze 2 spionnen spelen die als afleidingsmanouvre worden opgeleid. Hier zitten ze bij het examen om spion te worden.

MOVIE BITS - SPIES LIKE USKERSTMAN vs DIEF
KERSTMAN vs DIEF
Sinterklaas is nog maar net weg of we storten ons alweer op filmpjes die met kerst te maken hebben. Deze dikke Santa hoeft geen twee keer na te denken als hij een bewaker houdt de dief hoort roepen. De dief spartelt nog eventjes tegen maar als hij het gewicht voor de gulle goedzak voelt geeft hij dan toch snel op.

KERSTMAN vs DIEFGAMETIME 546
GAMETIME 546
Net zoals elke andere dag hier op TLP gaan we ook vandaag weer de dag beginnen met wat hersenoefeningen door middel van het spelen van een simpel spelletje. Althans simpel, het is de bedoeling dat je eieren gaat uitbroeden waar monsters uitkomen in dit Monster Hatch. Broed ze allemaal tegelijk uit en je haalt de volgende level. Game on!

GAMETIME 546BLONDE HANNAH
BLONDE HANNAH
Bedrijfjes die filmpje produceren zoals deze schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond. Er is natuurlijk niks mis met babes bekijken voor geld. Deze Britse babe poseert hier voor de camera.

BLONDE HANNAH

BRANDY ROBINS
BRANDY ROBINS
Borsten zijn er in allerlei soorten en maten. Van grote meloenen zoals deze babe Brandy Robins kijk ik altijd op. Mijn voorkeur gaat uit naar een volle C-cup. Maar ik kan echt niet zeggen dat er dit er nou zo verschrikkelijk uitziet.

BRANDY ROBINS

DISCOMEISJES 5
DISCOMEISJES 5
Het weekend zit er helaas weer bijna op. Ben jij gisteren niet naar de plaatselijke zuipkeet of discotheek geweest ? Niet getreurd want onze vrienden van WLF zijn wel op stap geweest en hebben met de camera natuurlijk weer flink hun best gedaan om echt zoveel mogelijk lekkere discomeisjes op de foto te zetten. Kijk eventjes mee.. [meer hier]

DISCOMEISJES 5

ANIMAL ORCHESTRA - ITS XMAS
ANIMAL ORCHESTRA - ITS XMAS
De goedheilig man is nog maar net terug naar zijn warme woonplaats Spanje en meteen rent iedereen alweer naar de tuincentra om daar kerstbomen en andere kestversiersels in te slaan. Mja, ik zelf sta er eigenlijk elk jaar weer versteld van wat mensen zich toch een drukte op de hals halen voor 2 van die dagen. Mja, dit dierenorkest is ook vast begonnen met het instuderen van kerstliedjes.

ANIMAL ORCHESTRA - ITS XMAS

OPEN YOUR MOUTH
OPEN YOUR MOUTH
Naar de tandarts is natuurlijk helemaal al nooit een pretje maar als je daar op die stoel ligt en je hebt het zweet in je handen staan en je hebt ook nog eens van alles meegemaakt in je korte leventje en als volwassenen bemerk je dat. Hou dan niet je mond dicht maar spreek, dat is wat deze boodschap tegen kindermisbruik wilt overbrengen. Indrukwekkend!

OPEN YOUR MOUTHMENTOS KISS
MENTOS KISS
Altijd fijn als er een of andere babe de zee uitkomt lopen en op een super sexy manier je al aankijkend op je af komt lopen. Als je dan ook nog een rolletje mentos in je broekzak hebt doe je goede zaken met deze babe althans zo lijkt het. Het is een campagne van Mentos, waarvan ook nog een mannelijke versie bestaat, dus vóór de vrouwen. Site hier.

MENTOS KISSK1 WGP 2008 FINAL
K1 WGP 2008 FINAL, k1fight
Gisteren, 6 dec. werden in Yokohama, Japan weer eens de K1 World grandprix toernooi gehouden. In de finale stonden hoe kan het ook anders twee Nederlanders, Bonjasky en Badr. De Amsterdammer van Marokkaanse afkomst werd terecht gediskwalificeerd wegens het uitdelen van twee stoten en een trap in het gezicht van Bonjasky, toen die al op de grond lag. Wij hebben de beelden van dit finale gevecht natuurlijk voor jullie eventjes opgezocht. Weer een Marokkaan, hoe kan het ook anders. Hele finale hier

K1 WGP 2008 FINALNAJIB - ZORG DAT JE ERBIJ KOMT
NAJIB - ZORG DAT JE ERBIJ KOMT
Eindelijk dan weer een nieuwe show van de altijd leuk en grappige Nederlandse marokkaan Najib Amhali. De show heet "Zorg dat je erbij komt" en werd gisteravond uitgezonden bij de Vara. Ik heb helaas zelf het eerste stuk moeten missen dus die ga ik nu meteen maar eventjes terugkijken. Ik wens jullie ie geval veel kijk plezier met dit top optreden van Najib.

NAJIB - ZORG DAT JE ERBIJ KOMTSEXY LEAH LIVINGSTONE
SEXY LEAH LIVINGSTONE
De Livingstone's zijn een vooraanstaande familie in de Verenigde Staten die van oorsprong uit Schotland komen. Nou heeft die familie allerlei bekennde namen groot gebracht maar deze Leah is daar niet een van. Helemaal onterecht vinden wij en Leah is met ons eens, als bedankje doet ze voor ons een vreugdedansje. Wat is ze lief he...

SEXY LEAH LIVINGSTONE

WIE VAN DE DRIE
Sarah Lina Nyx
Sarah | Lina | Nyx
STAGE DIVE FAILS
STAGE DIVE FAILS
Hmz wat een knuppel is die presentator Beau van Erven Dorens van dat 'Deal or no Deal' programma op RTL. Op een studenten reunie haalt onze Beau het in zijn stomme hoofd, waarschijnlijk nog onder invloed van een of ander, dat hij weleens van een soort balkonnetje afkan jumpen. Hij verwacht dat hij dan wel opgevangen gaat worden. Ai... FAIL!

STAGE DIVE FAILS

JIZZ IN MY PANTS
Hehehehe, het blijft toch wel een grappig programma dat SNL waar deze clip origineel uitkomt al zijn deze gasten die zich The Lonely Island's noemen serieus voornemens om met een debut album te komen aankomende januari 2009. In dit lied gaat het eigenlijk over vroegtijdige zaadlozingen wat altijd lastig uitleggen is wanneer je met een meisje bent.

JIZZ IN MY PANTSDREAD TACKLE
DREAD TACKLE
Ik wist niet eens dat het was toegestaan eigenlijk maar in de College Footbal wedstrijd Louisville tegen Rutgers werd ene Jourdan Brooks aan zijn dreads, die tot onders zijn helm reiken, naar de grond getrokken. Is dit regelementair ? Ja hoor dat mag gewoon in het American Footbal moet je maar je haren knippen.

DREAD TACKLEEATLIZ - HEY [ANIMATION]
EATLIZ - HEY [ANIMATION]
Sinds ik weer alleen met Ruben samen alle postjes verzorg hier op TLP moeten we op de zondagochtend wel het zondagochtend concert missen die Mym elke week voor een jaar heeft verzorgd. Nou heb ik vandaag wel een lekkere stukje muziek met meteen ook een leuke geanimeerde videoclip over een meisje met een vreemsoortig huisdier. De muziek is van Eatliz en hun site kan je hier vinden.

EATLIZ - HEY [ANIMATION]GAMETIME 545
GAMETIME 545
Ook op zondag een gametime en in dit "Fleabag vs Mutt" is het de bedoeling om botten te gooien naar een kat die aan de andere kant van de schutting staat! Je kan dit spel samen spelen of alleen tegen de computer wat wel iets minder leuk is. Game on!

GAMETIME 545KORTNIE O'CONNER
KORTNIE O CONNER
De nieuwste playmates van Playboy zijn zeker niet mis. Deze Kortnie o'Conner ziet er in dit fimpje er dan ook geweldig ut. Ik denk dat ik ook maar zo'n sauna neem, met precies een babe als Kortnie.

KORTNIE O'CONNER

18 BABES
18 BABES
18 babes zijn natuurlijk helemaal geweldig. Daarom check je in het volgende filmpje 18 verschillende babes die voor de webcam staan te dansen en te strippen. Tellen we eventjes mee?

18 BABES

DUREX PLAY O
DUREX PLAY O
Hmz ik had er eigenlijk nog niet van gehoord, maar deze Durex Play O is een nieuwe gel gemaakt door vrouwen, voor vrouwen en schijnt voor de dames orgasme verhogend te werken. Mja, deze vrij korte commercial die er bij zit is best aardig al zijn we beter gewend van Durex. Ow wacht er is ook nog een parodie op deze clip, die staat er dan ook bij als bonus.

DUREX PLAY OBEST OF MATRIX TRILOGY
BEST OF MATRIX TRILOGY
Ja ach, als je de films van The Matrix niet kent dan heb je wellicht de afgelopen 10 jaar onder een steen geleefd ofzo want deze trilogy is toch wel een van de meest bekende films van het afgelopen decennium. In deze compilatie van een kleine 3 minuten zien we alle drie de delen nog eens in rap tempo voorbij komen, althans de beste stukjes daaruit.

BEST OF MATRIX TRILOGYFIRSTTIME ROLLERCOASTER
FIRSTTIME ROLLERCOASTER
Een rollercoaster is niets anders dan bij ons een achtbaan alleen heb je in Amerika veel meer amusementsparken die puur en alleen maar rollercoasters hebben staan. Dit jonge jochie Mario gaat de uitdaging aan en zit vandaag voor de eerste keer in zo'n gevaarte, hij kijkt wat verschrikt onderweg maar als de rit voorbij is wil hij toch nog meer.

FIRSTTIME ROLLERCOASTERPOLEDANCE vs KITTEN
POLEDANCE vs KITTEN
Deze paaldanseres heeft net een nieuwe kitten maar is tevens haar nieuwe routine aan het instuderen. Nieuwsgierig als katten zijn komt het jonkie natuurlijk ook eventjes poolshoogte nemen. Ik weet niet goed waar ik nu naar moet kijken naar de kat of naar de act.

POLEDANCE vs KITTENFLASHMOB - PILLOWFIGHT [04/12/08]
FLASHMOB - PILLOWFIGHT [04/12/08]
In Maastricht werd afgelopen donderdag 4 december een zogenaamde flashmob georganiseerd een flashmob is een grote groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. In dit geval dus op de markt midden in Maastricht en het duurde precies 3 minuten. Hier de beelden...

FLASHMOB - PILLOWFIGHT [04/12/08]

Bonus: Je kan het natuurlijk ook alleen proberen.

VICTORIA SECRET 2009 [FULL SHOW]
VICTORIA SECRET 2009 [FULL SHOW]
Op 3 december werden in Miami Beach Florida de Victoria's Secret Fashion Show 2009 gehouden wat zoals elk jaar gewoon weer een heleboel uberbabes bewonderen op de catwalk betekent. Dit jaar is ook onze eigenste Doutzen Kroes van de partij die een prominente rol vervult in deze mooie video reportage van de hele show die ongeveer 42 minuten duurt.

VICTORIA SECRET 2009 [FULL SHOW]

WIE VAN DE DRIE
Dani Anastacia Georgia
Dani | Anastacia | Georgia
PREHISTORIC TRADING
PREHISTORIC TRADING
In de prehistorie, dat is de periode van de menselijke geschiedenis waarvoor men geen geschreven bronnen heeft terug gevonden, bestond er natuurlijk ook gewoon handel. Nou is er uit deze periode zoals gezegd niet zo heel erg veel bekend maar toch vond ik een "videotje" over hoe het er toen aan toeging.

PREHISTORIC TRADING

POLYGAMIST GANGSTA RAP
POLYGAMIST GANGSTA RAP
Ik heb wel eens zitten prakkezeren waarom ik nou eigenlijk tegen Polygamie moet zijn en de enige reden die ik tot nu toe heb kunnen bedenken is dat je dan niet 1 vrouw hebt die tegen je loopt aan te zeiken maar meteen een hele kudde. Mja, aan 1 vrouw heb je natuurlijk al je handen vol, toch zijn er mensen die heilig geloven in Polygamie. "We've got teen sex slaves, what the fuck YOU got ?" Check!

POLYGAMIST GANGSTA RAPANTI ALCOHOL PSA
ANTI ALCOHOL PSA
Afentoe wat alcohol drinken daar is niets mis mee, maar je moet natuurlijk wel je tax weten. Ik maak er afentoe zelf ook een zooitje van hoor daar niet om, maar eigenlijk, genoeg is genoeg. In dit anti alcohol spotje uit New Zealand zien we een man die de tijd van zijn leven lijkt te hebben op de jaarlijkse buurt BBQ, tot dat er iets vreselijks gebeurt.

ANTI ALCOHOL PSACAT vs SLIDE
CAT vs SLIDE
Honden en katten worden steeds meer beschouwd als volwaardig lid van het gezin aldus dit nieuwsbericht op Nu.nl. Mja, wij kunnen er vooral mee lachen want vandaag heb ik weer een clippie waarin dit keer een stel katten de hoofdrol speelt. Als kitten heb je nog niet zulke lange nagels en dan is zo'n glijbaan net een loopband.

CAT vs SLIDEGAMETIME 544
GAMETIME 544
Zo daar zijn we dan weer op de zaterdagmorgen met een nieuwe gametime. Ik zag dat ik trouwens de highscores vergeten was te melden van onze Gametime competitie maar goed daar zijn toch niet zo heel veel veranderingen in. Volgende week vrijdag dus weer een highscore overzichtje. Vandaag gaan we mini golfen, niet moeilijk, gewoon richten en schieten.

GAMETIME 5442 LESBO'S
2 LESBO'S
Misschien wel tijdje terug dat er 2 geile lesbische babes op Tlpizza stonden. Maarja, als je nou eens kijkt hoe lekker dit er allemaal uitziet, was dat misschien wel een fout geweest. Check hier in ieder geval 2 heerlijke lesbo's.

2 LESBO'S

NEXT DOOR NIKKI
NEXT DOOR NIKKI
Next Door Nikki is ook nog altijd een topwijf. Ze staat natuurlijk bekend als het ''next door'' meisje met de dikke prammen. Haar billen zijn ook niet mis. En ik zie ook een geinige piercing op een leuke plek.

NEXT DOOR NIKKI


VROUW ACHTER HET STUUR
VROUW ACHTER HET STUUR
Ja, ach moet ik eigenlijk nog meer zeggen onderhand? Een auto, een parkeerplaats en een vrouw achter het stuur. Die er weer voor zorgt dat de plaatselijke garage weer wat uitdeuk en spuitwerk heeft. Kijkt u eventjes mee.

VROUW ACHTER HET STUUR

MILOW vs SNOOPDOG
MILOW vs SNOOPDOG
Echt een erg mooie uitvoering hier van het nummer 'Drop it like it's hot' van Snoop Dog die ik vind bij onze nieuwe linkpartner Zalana.be, ene Milow dus die dat moeiteloos naspeelt op zijn gitaar bij Giel Beelen in de radiostudio. Mja ik heb er voor het gemak ook nog maar eventjes het origineel van Snoop bijgezet.

MILOW vs SNOOPDOGSMOSH - SEX ED ROCKS
SMOSH - SEX ED ROCKS
Om ons kleine Mympje toch nog afentoe een pleziertje te doen heb ik vandaag voor jullie en hem deze herrie clip van Smosh. Wat iets te maken zou hebben met sexuele voorlichting alleen begrijp ik dat niet helemaal. Naja, herrie alert dus.

SMOSH - SEX ED ROCKSBALLONNETJE BLAZEN
BALLONNETJE BLAZEN
Er is er een jarig hoera, hoera en daarom blazen wij ballonnetjes op, alleen we met een moeilijkheidsfactor. We gaan die namelijk opblazen op een andere manier dan je gewend bent, ik wil er trouwens niet bij zijn als die ballonnen allemaal knappen straks.

BALLONNETJE BLAZENBESTE NINJA EVER
BESTE NINJA EVER
Wie heeft er als klein jongetje na het zien van een vette Ninja film nou niet zelf Ninja willen zijn. Ikke toch echt wel, mja gelukkig dat er toen nog geen internet was anders hadden we nu om de NinjaPizza kunnen lachen. In deze tijden van gratis videosites vindt je zo afentoe weer eens een dwaas die zich vereeuwigt op het internet. Zo ook deze beste Ninja ever die een bezoekje brengt aan een radiostudio!

BESTE NINJA EVERJESSICA BURCIAGA
Deze latina Jessica Burciaga neemt in het volgende filmpje een lekker bad. En ze is zo lief geweest om ons te laten meekijken. Deze bruin-harige babe heeft een verrukkelijk lichaam en mooie lippen.

JESSICA BURCIAGAPIZZABABE JESSICA
PIZZABABE JESSICA
De weekafsluiter is deze week wederom een dame die niet echt achteraan heeft gestaan op de dag dat er met borsten gesmeten werd. Naja, Jessica Jey is gewoon een lekkere babe met mooie ogen al vraag ik me af of die niet gefotosjoept zijn. Alle voorgaande Pizzababes check je natuurlijk gewoon hierrrr.

PIZZABABE JESSICAGIRLS OF FLEGGAARD
GIRLS OF FLEGGAARD
Dit Fleggaard is een soort mediamarkt maar dan in Denemarken ze verkopen er echt van alles en reclame maken kunnen ze ook. Check eventjes deze mega chille reclame uit met mucho lekkere babes die nakend uit een vliegtuig springen. Ik zeg echt helemaal geweldig deze reclame dus kijk snel mee.

GIRLS OF FLEGGAARDMONOPOLY MAN BANKRUPT
MONOPOLY MAN BANKRUPT
De beurzen staan nog steeds in de min en elk 8 uur journaal begint nog steeds met 10 minuten nieuws over de kredietcrisis. Niet zo gek dus dat ook oude bekende zoals deze Monopoly man nu financieel in de problemen komen. Mrs Monopoly is er helemaal niet blij mee en ach als zo vaak is het geld weg dan volgt het schatje meestal snel. [via]

MONOPOLY MAN BANKRUPTBEER BENCH
BEER BENCH
Tegenwoordig is het vrij gewoon voor een hondenbezitter om ook een bench in huis te hebben waar de hond zo nu en dan opgesloten kan worden of gewoon lekker in kan gaan liggen als de hond zich eventjes wil afzonderen. Een erg goedkope variant van zo'n bench zie je in deze clip want deze bench kost maximaal wat lege blikjes bier.

BEER BENCHOPIUM - THE MOVIE
OPIUM - THE MOVIE
Hmz, ik kende eigenlijk alleen maar die ene meidengroep K3 bij onze patatetende vlaamse medemens, maar deze dames van Opium hebben ze schijnbaar al 10 jaar voor ons verborgen gehouden want dit ziet er echt veel en nog veel beter uit. Ik stel jullie eventjes voor aan Joyce, Katja en Inge van de meidengroep Opium die gewoon een of andere 18+ versie van K3 blijken te zijn. Doe maar heet, doe maar goed, uhuh.. Ik zeg habbaaa!

OPIUM - THE MOVIEGAMETIME 543
GAMETIME 543, Rebound 3
Vandaag echt een leuk spelletje namelijk Rebound 3. Een schietspel met verschillende modes, zo is er een arcade mode maar bijvoorbeeld ook een headshot mode. Best leuk dus en ik ben benieuwd of iemand een highscore gaat neer zetten, er zijn maar liefst 12 verschillende highscores to beat. Game on!

GAMETIME 543JANINE HABECK
JANINE HABECK
We checken vanavond nog een babe met een lekker vol lichaam en 2 prachtige borsten. Deze babe Janine Habeck is niet zo weg van de webcam en pakt het wat groter aan d.m.v fotoshoots te doen. Naakt wel te verstaan.

JANINE HABECK

SASHA
SASHA
Elke keer weer blijft Sasha me verbazen met een nieuw filmpje. En het lukt haar dan ook om onze aandacht te trekken als ze weer eens een nieuw filmpje heeft gemaakt. Dat is ook niet gek met zulke jetsers.

SASHA

AUDI S4 POWERRRR
AUDI S4 POWERRRR
Zagen we van de week nog een filmpje met een Mercedes Brabus vandaag een ander Duits automerk en wel het merk Audi. Bij Audi hebben ze namelijk ook een getunede versie van alle modellen en die heten daar S of RS. En deze S staat zeer zeker voor snel want check eventjes hoe snel deze Audi de auto die er in volle vaart langsopkomt bijgehaald heeft.

AUDI S4 POWERRRR

ICE COLD FALCON BEER
ICE COLD FALCON BEER
Bier moet je koud drinken en het is al zo koud buiten. Naja pas als je ergens in Siberie woont dan begrijp je eigenlijk wat kou betekent. Temperaturen van -30 zijn daar eigenlijk heel gewoon. Lastig als je gaat barbequen maar ach als er bier is, is er fun!

ICE COLD FALCON BEERDAPPERE HOND
DAPPERE HOND
Hmz, dit zijn dan toch wel weer heftige beelden ergens op een snelweg in Santiago in Chilie waar een hond wordt aangereden door een vrachtwagen als hij oversteekt. Meer dood dan levend ligt hij daar klaar voor de volgende aanrijding, maar zijn beste kameraadje ook een hond! redt zijn leven door hem van de snelweg afteslepen.

DAPPERE HONDPARROT LOVES CAT
PARROT LOVES CAT
Een beetje een ongewone combinatie hier deze papegaai en kat die elkaar zo te zien erg lief vinden. Ik denk dat deze papegaai het precies 15 seconden overleefd met mijn kat maar goed das ook gewoon een brute moordenaar. Kijk eventjes mee naar deze toch wel schattige clip.

PARROT LOVES CATPLAYING FOR CHANGE
PLAYING FOR CHANGE
Playing for change is een award winning documentaire waarin het gaat over vrede door middel van muziek. Hierbij is het de bedoeling dat iedereen over de hele wereld het nummer Stand by me van Ben E. King covered en dat instuurd naar youtube die overigens toch al erg met muziek bezig is de laatste tijd. Check eventjes deze clip dan snap je wat de bedoeling is, leuk initiatief. Hier vindt je meer info.

PLAYING FOR CHANGEGIRLS ON BULLS
GIRLS ON BULLS
Ja, als je kijkt naar het succes van Girls Gone Wild, is het natuurlijk slim om zelf ook programma te maken met zo'n soort concept. Zo zie je hier Girls On Bulls. Natuurlijk met veel blote tieten en wilde shit erbij. Meer? Laat het weten in de comments.

GIRLS ON BULLS

PIZZABABE NICOLE VIOLET
PIZZABABE NICOLE VIOLET
Hmz, deze babe heeft een dubbele voornaam en dat is niet het enigste wat deze Nicole Violet Albright dubbel heeft. Check eventjes die dubbel D TETTEN, jummie je zou er dorst van krijgen. Mja, of ze echt zijn laat ik weer aan jullie over mij boeit het echt helemaal niets of ze nu wel of niet nep zijn. TETTEN zeg ik U!

PIZZABABE NICOLE VIOLET100MPH TRAINCRASH
100MPH TRAINCRASH
Om te bewijzen dat de containers waar nuclear afval in vervoerd worden onverwoestbaar zijn laten ze in Engeland een trein met 160 kilometer per uur tegen zo'n container aan crashen. Het is al een tijdje geleden gebeurt, namelijk in 1984, maar het blijft wel spectaculair om te zien. Check!

100MPH TRAINCRASHKARTEN MET REMI GAILLARD
KARTEN MET REMI GAILLARD
Wat is ie toch gek he deze Remi Gaillard waar zo onderhand al een hele zooi leuke filmpjes van op TLP staan die je hier kan bekijken. Vandaag gaat hij met een kart de straat op als een echte Mario en al die achtervolgers moeten natuurlijk worden afgeschud dat kan door het gooien van bijvoorbeeld bananenschillen. Check!

KARTEN MET REMI GAILLARDDOG OLYMPICS
DOG OLYMPICS
In Japan is er weinig ruimte om eens lekker te gaan rennen met je hond. Parken kennen ze er bijna niet en verder is de ruimte ook erg beperkt in een land als Japan. Speciaal daarom hebben ze de Dog Olympics in het leven geroepen zodat honden eens per jaar kunnen strijden / spelen met elkaar. Kijk eventjes naar dit verslag.

DOG OLYMPICSTHATS NOT MY WIFE
Wanneer je op een feestje bent en daar helemaal niemand kent dan is het misschien maar beter om ook maar helemaal geen woord te wisselen met niemand. Wanneer je dat wel doet kan het wel eens een zijn dat je jezelf in een vervelende situatie manouvreerd.

THATS NOT MY WIFEGAMETIME 542
GAMETIME 542
Vandaag een game waarin je weer upgrades is armour kan kopen door goud optepakken terwijl je door de velden loopt. Het spel heet Hands of War en is een grappige flashgame. Wie speelt hem uit of zet er een highscore neer ?

GAMETIME 542WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Van de fotoshoot van Maria gaan we verder met een webcam-babe die graag anoniem wil blijven. Ook al gaat ze gemakkelijk uit de kleren en laat ze niets meer aan, ze wil haar gezicht toch niet in beeld brengen.

WEBCAM BABE

MARIA PRITO
MARI PRITO
Je hoort vaak verhalen over modellen die anorexia hebben of wel eens een lijntje snuiven. Ik hou me daar totaal niet mee bezig en het interesseert me echt geen reet. Die babes zien er toch geweldig uit. Kijk maar eens naar deze Maria Prito.

MARIA PRITO


SINTERKLAAS 2008
SINTERKLAAS 2008
Ik had het er gister nog met Patje Biertijd over, eigenlijk kunnen we gewoon de filmpjes van 5 december 2006 en 2007 kopieren naar de 5 december van 2008 eigenlijk komen dan toch weer dezelfde filmpjes jaarlijks voorbij. Mja, een leuk overzicht met sowieso alle beste filmpjes van Sinterklaas of zoals Toon Hermans zei Snieklaas vindt je dan ook bij onze dronken buurman.

SINTERKLAAS 2008

Bonus: De club van Sinterklaas 2008 mp3 download --> pass = sharedmp3.net
TOOTH
TOOTH
Mijn angst voor de bekkenbeul zal wel nooit overgaan al heb ik er de laatste maanden minder last van zo heel afentoe dan verga ik wel van de pijn maar niet zo erg dat een goeie fles cognac dat niet kan verhelpen. Grappige animatie hier over een meisje die liever ook niet naar de tandarts gaat en het heft in eigen hand neemt.

TOOTH5YR OLD BASKETBALL STAR
5YR OLD BASKETBALL STAR
Wtf, ze worden toch wel steeds jonger hoor die talentjes van tegenwoordig. Meestal zijn het kinderen die een instrument goed kunnen bespelen maar vandaag hebben we de 5 jarige Milan een meisje die heel erg goed kan basketballen, nou ja dribbelen en dergelijke dan toch. We zetten alvast een kruisje in onze agenda en kijken over een jaartje of 11 nog eens.

5YR OLD BASKETBALL STARSNOWBOARDEN IS VOOR MIETJES
SNOWBOARDEN IS VOOR MIETJES
Ik ga zelf weleens skieen en das natuurlijk allang niet zo leuk meer sinds de invoering van de snowboard. Stoere gasten die toffe stunt uithalen op zo'n plankie hebben er voor gezorgd dat het skieen een beetje een oude lullen sport is geworden. Gelukkig laat deze gast zien dat eigenlijk ook gewoon snowboarden voor mietjes is.

SNOWBOARDEN IS VOOR MIETJESYEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 4]
YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 4]
Rubentjuh heeft het weer aflaten weten vanmiddag al was hij net al wel heel eventjes op kantoor om wat spullen te pakken. Daarom gaan wij gewoon door met een nieuw deeltje in dit overzicht op bewegendbeeld van de Playboy dames van 2008. De meesten hebben we natuurlijk al in gallerie vorm voorbij zien komen zo ook deze Tiffany Selby. Jummie!

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 4]

Hier voorgaande YOPs!

PIZZABABE JO
PIZZABABE JO
Deze Pizzababe Jo Garcia is natuurlijk een bekende hier op de site want ze staat al diverse malen in diverse galleries die je hier allemaal kan terug vinden. Nou is Jo gewoon een babe maar ze wordt wel een jaartje ouder en dat kan je wel zien als je naar die andere galleries kijkt. Nou maakt mij dat verder niet zo erg veel uit, ik kan het er nog steeds op.

PIZZABABE JOBREAK UP SERVICE
BREAK UP SERVICE
Zoals gezegd worden we de laatste dagen overspoeld met clips gerelateerd aan voetbalschoen merken zoals bijvoorbeeld een Adidas die natuurlijk flink aan het sponsoren is zo tijdens de Champignons League. In deze Aziatische clip een gast die wel een heel erg leuk bedrijf heeft opgezet hij moet er helaas wel vaak voor op de vlucht.

BREAK UP SERVICEARJAN ROBBEN - MAGIC BOOTS
ARJAN ROBBEN - MAGIC BOOTS
Er zijn maar weinig speler uit het Nederlands elftal waar ik me zo aan erger als aan deze Arjan Robben. Goed hij heeft afentoe een mooie aktie in huis maar verder vind ik hem zwaar overschat. Een paar jaar geleden noemde iedereen hem nog de nieuwe Cruijff maar dat was voordat hij besloot dat hij van glas was en bij het minste geringste naar de grasmat dook. Hier een reclame van hem voor Adidas.

ARJAN ROBBEN - MAGIC BOOTSSTOP, LOOK, THINK
STOP, LOOK, THINK
Als klein kind wordt je al geleerd dat voordat je de straat oversteekt je eerst naar links dan naar rechts moet kijen en alleen om safe te spelen voordat je daadwerkelijk de straat op stapt nogmaals naar links. In deze animatie uit de UK wordt gepoogd dat nogmaals de engelse jeugd bijtebrengen.

STOP, LOOK, THINKTIESTO JAARBEURS 29 NOV 2008
Wij volgens onze grote vriend Thijs Verwest oftewel Tiesto nu al een paar jaartjes en als er ergens wat videomateriaal opduikt dan zijn we er meestal als de kippen bij omdat met jullie te delen. 10.000 scholieren kwamen afgelopen zaterdag bijeen in Jaarbeurs Utrecht voor het Dance4Life Event 2008. Hier 30 minuten beeld van dit feest!

TIESTO JAARBEURS 29 NOV 2008STRICTLY SEXUAL
STRICTLY SEXUAL
Ik moet zeggen dat de laatste maand toch wel weer wat goeie films uitkomen. Zo gaat deze film meteen de videotheek in maar is toch een aanrader als je het mij vraagt. Het gaat over 2 wat rijkere dames die het leuk lijkt om een boytoy in huis te nemen en wat begon als een sexuele fantasie eindigt in verliefdheid. Grappige romantische komedie dus waar ik alvast een trailer van heb.

STRICTLY SEXUALDAWSON MILLER
DAWSON MILLER
Deze Dawson Miller zie ik normaal altijd in heftige porno-films die er nooit verkeerd uitzien. Hier check je haar als ze tijden een film-avond heel makkelijk uit de kleren gaat. Ging het altijd maar zo makkelijk.

DAWSON MILLER

2 WEBCAM BABES
2 WEBCAM BABES
TLP krijgt steeds meer vrouwelijke fans. Hierdoor worden er vanzelf filmpjes van babes naar ons gestuurd die ook erg graag op de site willen gezien worden. Net als deze 2 blonde tieners die even doen alsof ze lesbisch zijn.

2 WEBCAM BABES


TOP GEAR - BUS RACE
TOP GEAR - BUS RACE
In London moet de gemeenschap nieuwe bussen aanschaffen. De mannen van Top Gear zijn niet te beroerd om in een en ander alvast te testen. Kijk mee naar wederom een grandioze reportage van dit super auto programma.

TOP GEAR - BUS RACEFIRESTARTER 2008
FIRESTARTER 2008
Geweldig nummer natuurlijk dit Firestarter wat ooit eens door The Prodigy werd uitgebracht maar nu 15 jaar later ofzo in een nieuw of was het toch oud jasje gestoken is. Deze gasten heten The Zimmers en ze hebben dit nummer ook heus uitgebracht op hun nieuwe cd 'Lust For Life'. Kijk en luister mee.

FIRESTARTER 2008GALACTIC MAIL [ANIMATIE]
GALACTIC MAIL [ANIMATIE]
In deze geweldige animatie zien we 2 postbedrijven die half verwikkeld zijn in een postoorlog als het op pakketjes bezorgen aankomt. Het speelt zich allemaal af in de toekomst en is erg mooi gemaakt. In widescreen HD bij ons zusje Useloos.com

GALACTIC MAIL [ANIMATIE]

HANDSFREE BELLEN DOE JE ZO!
HANDSFREE BELLEN DOE JE ZO!
Als je belt in de auto kan je dat al gauw op een boete komen te staan van een 180 euro. Zonde geld natuurlijk en dat terwijl je voor een paar tientjes een carkit hebt tegenwoordig. Nu zijn er natuurlijk altijd mensen die het financieel wat minder hebben en ook zo'n carkit niet kunnen betalen. Mja, dan moet je inventief zijn. [via]

HANDSFREE BELLEN DOE JE ZO!2 BABES BETRAPT
2 BABES BETRAPT
Normaal krijg je op TLP filmpjes te zien die vaak ingestudeerd zijn. Girls Gone Wild hoort daar dus niet bij. Maar deze helemaal niet. 2 babes vinden het erg leuk met elkaar en de camera. Maar wat gebeurdt er als ze betrapt worden?

2 BABES BETRAPTPIZZABABE NATALIE
PIZZABABE NATALIE
Over op de orde van de dag, de Pizzababe dus. Gisteren viel de Pizzababe volgens sommige van jullie een beetje tegen vandaar dat ik er vandaag een extra mooie dame tegenaan gooi. Het is Natalie Marie die ook een gilette thuis heeft en die ook regelmatig gebruikt. Ik vind het een snoepje, raten maar weer.

PIZZABABE NATALIEBEAR vs WOMAN
BEAR vs WOMAN
Ik vind het eigenlijk al schande dat deze beer aan de ketting zit terwijl hij gevoerd wordt door een vrouw en vindt het al helemaal niet verwonderlijk dat de beer deze vrouw dan ook grijpt. Kijk eventjes mee, niet voor de mensen met een zwak hart of maag.

BEAR vs WOMANHAMERTJE BOEM
HAMERTJE BOEM
Ik weet niet precies wat dit voor Mexicaans feest is maar het schijnt de bedoeling te zijn een soort hamer te bouwen met aan de voorkant explosieven of vuurwerk. Deze gast heeft daar precies iets te veel vuurwerk aangehangen zo te zien wat het geeft een fijne knal. Wie zoekt er eventjes uit wat dit voor feest is ?

HAMERTJE BOEMSECURITY GUARD OWNED
SECURITY GUARD OWNED
Daar sta je dan nietsvermoedend een beetje sneeuw te ruimen terwijl er eventjes niets te doen is en zo lig je de eerste 6 maanden in het ziekenhuis. Het overkwam deze beveiligings beamte allemaal die dit echt niet zag aankomen, ik ook niet trouwens.

SECURITY GUARD OWNEDSAFE SEX
SAFE SEX
Tegenwoordig ligt er op elke hoek van de straat wel een soa op de loer. Vorige week nog werd bekend dat er heel veel jeugd besmet is met chlamidia. Mja, dat krijg je er van als je het zonder rubbertje doet, bij MTV vertellen ze nog een keer hoe het wel moet.

SAFE SEXEVOLUTION OF MINIMAN
EVOLUTION OF MINIMAN
Lego is en zal altijd wel tof speelgoed blijven en ook voor Lego is de december maand een van de belangrijkste maanden van het jaar vanwege alle kado's die in de december maand over de toonbank gaan. In deze clip zien we weer eens wat er allemaal wel niet mogelijk is met Lego als Miniman een reisje maakt langs allerlei scenarios.

EVOLUTION OF MINIMANGAMETIME 541
GAMETIME 541
In deze game moet je zorgen voor ene Mr Johnson want het is de bedoeling dat Mr Johnson in leven blijft terwijl je hem door de velden loods al uitkijend voor rose monsters en pakjes verzamelend. Best moeilijke game en zelf kwam ik dus ook niet zo heel ver. Game on!

GAMETIME 541SANURA
SANURA
Een naturel babe is vaak ook erg mooi en leuk. Dit is zeg maar het tegen overgestelde van een porno-actrice. Deze babe met de naam Sanura is zo'n babe. Ze is te bewonderen tussen veel groen.

SANURA

JENNA HAZE
JENNA HAZE
We gaan weer naar een performance kijken van een hete pornoster. Deze Jenna Haze kom ik toch regelmatig tegen als ik zo'n erotische film bekijk. Hier laat ze zien wat voor geweldige kont ze heeft.

JENNA HAZE

BLOND EN OLIEDOM
BLOND EN OLIEDOM
Mja, mooi zijn is ook niet alles zoals deze blonde dame elke dag weer ondervind. Als je blond bent dan heb je eigenlijk een excuus om dom te zijn veel erger is het nog als je gewoon dom bent. Anyway deze dame wil wegrijden en ach vrouwen en sturen dat gaat gewoon niet samen.

BLOND EN OLIEDOMDRAADSTAAL S3
DRAADSTAAL S3
Er is ook weer een nieuw seizoen van Draadstaal begonnen en omdat we vorige week de eerste aflevering gemist hadden hebben we die vandaag gewoon erbij gezet als bonus. De 2e aflevering is dus het onderste filmpje, check eventjes de nieuwe avonturen van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge die hun verrassende kijk op Nederland geven.

DRAADSTAAL S3WEBCAM DANSJE
WEBCAM DANSJE
We zien dames altijd graag voor de webcam allerlei dingen doen, of het nu strippen is of een dansje het is altijd wel vermakelijk om eens te bekijken. Vandaag een dame die flink met haar kont loopt te schudden slechts gekleed in wat lingerie. Nou ja niet verkeerd toch ?

WEBCAM DANSJE

BEST NUTSHOT PRANK EVER
BEST NUTSHOT PRANK EVER
Iemand een klap tussen zijn ballen geven is natuurlijk niet zo heel erg moeilijk maar om hem dat zelf te laten doen dat vergt toch nog wel wat voorbereidingswerk. Check eventjes deze gast die daar de geniale opstelling voor bedacht heeft.

BEST NUTSHOT PRANK EVERSKIEER vs DOG
SKIEER vs DOG
Tijdens de Slalom in Aspen California besluit een hond ineens dat het es tijd wordt voor een sprintje. Zo de hele dag stilstaan in de sneeuw gaat je ook al hond niet in de kouden kleren zitten natuurlijk. Het gaat allemaal nog net goed en de hond wordt aangelijnt, kijk eventjes mee.

SKIEER vs DOGOLGA KURYLENKO
OLGA KURYLENKO
Deze 29 jarige schoonheid uit de Oekraine speelt de nieuwe bondgirl in Quantum of Solace en dat vinden wij helemaal niet erg. Erg mooie verschijning en daar zijn ze ook bij Maxim achter vandaar dat Olga zich vandaag in deze fijne videoclip aan ons voorstelt.

OLGA KURYLENKOPIZZABABE ERIN
PIZZABABE ERIN
Deze Erin Cornish is net dat ene nette meisje van vroeger uit de klas die altijd voorin zat samen met de meester. Mja, zo als wel vaker blijkt deze Erin niet zo'n heel net meisje want ze ligt voor ons vandaag nakend ergens op een trap mooi te zijn. Vinden wij niet erg dus check snel de Pizzababe van deze maandag.

PIZZABABE ERINMETAL HEART
METAL HEART
In deze kunstige clip zien we dat niet alles zo groot is als het altijd lijkt. Ene Keith Loutit bouwde een arena na met daarin een monstertrucks gala. Het ziet er allemaal echt uit maar is het toch echt niet. Het blijkt hier te gaan om Tilt photography meer info alhier.

METAL HEARTTERMINUS [ANIMATIE]
TERMINUS, animation
De animaties vliegen je weer om de oren de laatste dagen hier op de site, hadden we dit weekend nog die geniale oorlogsanimatie vandaag speelt deze clip zich af op een schoolbus waar een jochie geplaagd wordt door de school bully. Hij en zijn zusje besluiten onderweg wraak te nemen.

TERMINUS [ANIMATIE]OWNED BY STREAKER
OWNED BY STREAKER
Whahaha, dit moeten hele nieuwe regels zijn die deze Griekse scheidsrechter invoert. Een streaker is het veld opgekomen en loopt wat te rennen tussen zijn favorieten spelers in de wedstrijd Pao - Asterias Tripolis als een speler het wel genoeg vindt en hem tackeled zodat hij overmeestert kan worden. De scheids trekt meteen de rode kaart!

OWNED BY STREAKERROMANIAN TV BRAWL
ROMANIAN TV BRAWL
In Roemenie zijn binnen kort verkiezingen en die dikkige meneer in het midden is een voormalige bodybuilder die tot senator is verkozen en in het midden van de strijd als de gemoederen een beetje oplopen een glas water in het gezicht van zijn tegenstandster gooit. OWNED!

ROMANIAN TV BRAWLGAMETIME 540
GAMETIME 540
Joehoe een nieuwe maandag betekent een nieuwe week vol kansen en die kicken we af met wel een heel leuk spelletje. In deze Night Exorcist is het de bedoeling dat je alles wat je tegenkomt killed, niet zo moeilijk dus. Wel erg grappig, er kan ook nog steeds gespeeld worden voor Apple iPods en iPhones en dat doet je HIERRR!

GAMETIME 540