Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand November 2008

CRISSY MORAN
CRISSY MORAN
Deze Crissy Moran probeert in het volgende filmpje een dame met klasse te spelen die ietwat ondeugend is. Altijd geil om te kijken naar zo'n fantastische babe. Kijken we even mee naar Crissy Moran?

CRISSY MORAN

RACHEL STAR
RACHEL STAR
We gaan lekker chillen en naar een fijne babe kijken. Deze babe heeft haar naam verandert en noemt haarzefl nu Rachel Star. Ja, met zo'n lichaam kun je natuurlijk ook een ster worden.

RACHEL STAR

STUNTMASTERS 2008
Hoewel de Stuntmasters hun best deden, kregen ze de Nekkerhallen ergens in Belgie toch niet vol. Het concept, blinkende moters en spectaculaire stunts. Enkel jammer dat het programma niet op al te veel volk kon rekenen. Een heel groot deel van de Nekkerhal was verbouwd voor de talrijke stunts, Badchix doet verslag en er zijn 2 fotoalums.

STUNTMASTERS 2008

FREE STRIPSHOW + 3 EURO
Ja ja ik heb weer wat leuks voor jullie want als je je nu aanmeld bij Roulette 69 krijg je een gratis stripshow kado. Je hoeft niet eens geld te storten want ook dat krijg je er zo gratis en voor niets bij. Ok ok het is niet echt veel maar 3 euro kon er wel vanaf, check eventjes dus dit buitenkansje en duik het casino eventjes in met een lekkere strippende babe. GRATUIT!

FREE STRIPSHOW EN 3 EURO

BRABUS POWERRRR
BRABUS POWERRRR
Zoals ze bij BMW de M-versie hebben zo is dat bij Mercedes dus De Brabus. Mja, vet opgevoerde machientjes dus die hier en daar wat aangepast zijn aan het vermogen wat onder de kap ligt. De Brabus Rocket is trouwens werelds snelste auto waarmee je legaal mee op de weg mag en is gebaseerd op de Mercedes-Benz CLS 500. Wij stellen dit 730PK monster graag eventjes aan u voor.

BRABUS POWERRRRHITLER GROET
HITLER GROET
Helmond speler Daniel Guijo-Velasco baarde vrijdag opzien door in het duel van RBC Roosendaal met Helmond Sport tot tweemaal toe een Hitlergroet te maken. Mja, dan ben je toch wel een mongool dacht ik zo, deze van Belgische afkomst speler van Helmond werd gelukkig wel door het bestuurd van zijn club voor 1 wedstrijd geschorst. Check de beelden!

HILTER GROETSHOWTEK @ QLIMAX 2008
SHOWTEK @ QLIMAX 2008
Vorige week was er weer een indoor Qlimax die dit keer gehouden werd zoals ook voorgaande jaren volgens mij in het Gelredome in Arnhem. Naast andere artiesten / dj's waren ook de mannen van Showtek daar aanwezig, ik zal nog eens opzoek gaan zo naar de livesets maar hier is alvast een 10 minuut durende video zodat je de sfeer alvast kan proefen.

SHOWTEK @ QLIMAX 2008

JACQUELINE
JACQUELINE
Deze Jacqueline is een babe die zonder topje er erg goed uitziet. Ik vind wel dat ze wat weg heeft van Mariah Carey. Alleen vind ik deze babe met haar geweldige tieten een stuk mooier.

JACQUELINE

WIE VAN DE DRIE
Sarah Ariel Natalia
Sarah | Ariel | Natalia
ANDY vs GUITAR HERO
ANDY vs GUITAR HERO
Wanneer je niet in het bezit bent van een gaming console en de daar bijbehorende Guitar Hero gear dan ben je al snel weer aangewezen op de ouderwetse houten gitaar. En met zo'n gitaar is het natuurlijk lang niet zo leuk spelen als met dat plastieke ding met al die kleurtjes, het enige voordeel wat je wel hebt is dat je die ouderwets op iemands hoofd kapot kan slaan.

ANDY vs GUITAR HEROTEQUILA 4
TEQUILA 4
Ergens hebben we schijnbaar een aflevering overgeslagen want hadden we vorige week nog aflevering 2 vandaag hebben we ineens aflevering 4 van dit seizoen Tequila. Ik heb het natuurlijk weer eens niet gezien en vandaar ook dat we vandaag nog eens kunnen terugkijken naar deze aflevering die afgelopen vrijdag werd uitgezonden.

TEQUILA 4HARDCORE PIET
HARDCORE PIET
Bij Snickers hebben ze nu al een tijdje de diensten van Mr T. ingeroepen om die lekkere chocolade bar vol met pinda's te promoten in commercials en op allerlei andere manieren. Vandaar ook dat ik eigenlijk een klein beetje teleurgesteld was toen ik zag dat het niet Mr T is die in deze laatste commercial van het merk zwarte Piet speelt.

HARDCORE PIETMARIO & LUIGI ZIJN GAY
MARIO & LUIGI ZIJN GAY
Ja, het zal wel een schrok zijn voor velen onder ons wat naar nu blijkt zijn Mario en Luigi helemaal geen broers maar zijn ze wel stapelverliefd op elkaar. Mja, het is voor mij zo ongeveer alsof ik hoor dat Sinterklaas niet bestaat zo'n shock. Naja, kijk maar eventjes mee.

MARIO & LUIGI ZIJN GAYGAMETIME 539
Zo ik kom net uit de kerk, weer een beetje meneer de pastoor lopen pesten door vals te zingen tijdens het zingen van de psalmen. Ja ach snel maar weer naar huis en het internet onveilig maken met deze online versie van het spel Doom. De eerste Doom was en is nog steeds enorm bekend, omdat mensen gratis een versie konden spelen, vandaag hier op TLP!

GAMETIME 539

KAREN BIJ DE KACHEL
KAREN BIJ DE KACHEL
Het wordt echt steeds kouder buiten en het enige wat ik nog wil doen, is lekker voor de kachel of openhaard zitten. Precies wat deze Karen doet. Hier krijgen we het ook spontaan heet van natuurlijk.

KAREN BIJ DE KACHEL

NICE ASS
NICE ASS
De volgende babe heeft een lekkere kont zoals je kan zien op de thumb. Zo'n kont is natuurlijk leuk, maar ze moet ook een paar fatsoenlijke tieten hebben. En dat heeft deze babe zeker. Check it out.

NICE ASS

DISCOMEISJES 4
DISCOMEISJES 4
Whoehoee het is weer weekend we maken ons weer op om naar de discotheken te gaan of ergens naar een leuk feestje en dat allemaal op deze koude zaterdagavond. Naja, gelukkig gaat het er in het uitgaansleven wel heet aan toe en dat zien we maar weer met deze fijne verzameling van Nederlandse discomeisjes.

DISCOMEISJES 4

DINAND DOET IN DE KANESCHIJN
DINAND DOET IN DE KANESCHIJN
Love him or hate him, ik doe vooral het laatste dus ik kan dit stukje satire wel weer waarderen waarin we ineens Dinand Woesthof van Kane kinderliedjes horen zingen, althans we horen de eerst paar seconde van de hele cd. Ik zou niet weten wie dit heeft ingezongen of uit welk programma het komt dus weet je dat meld het dan eventjes.

DINAND DOET IN DE KANESCHIJN

ZLATAN
ZLATAN, Ibrahimovic Il Genio
Mja, ik denk dat de titel al wel genoeg zegt want alleen al de voornaam van Ibrahimovic, of Ibracadabra zoals hij in Italie liefkozend wordt genoemt, is natuurlijk al genoeg om te weten over wie we het hebben. In deze zeer mooie compilatie in 4 delen een protret van de duurste speler te wereld die niet voor niets Il Genio heet.

ZLATANWTF! PISBAK DUIKEN
WTF! PISBAK DUIKEN
Ja, mensen als je je vanavond verveeld in de kroeg en je bent met een paar maten die wel wat euries over hebben voor een leuk spelletje op de wc dan volgen hier de instructies. Ow wacht eens, misschien kan je het beter eventjes zien in dit demonstratie filmpje ergens uit een Ierse pub voor 20 euries. OMG!

WTF! PISBAK DUIKENYEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 3]
JUILIANA MARINO
Zo vandaag weer een deel uit onze 2008 serie van Pizzababes op het witte doek, het is de altijd mooie Juiliana Marino die met haar bruine haren en blauw grijze ogen nog steeds mijn hartje doet overslaan. Erg mooie dame dus die je hier ook nog eens in gallerie vorm kan bekijken en bewonderen maar vandaag zoals gezegd in een super mooie clip.

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 3]WIE VAN DE DRIE
Lucy Jenny Miranda
Lucy | Jenny | Miranda
DOWNHILL BIKING CUZCO
DOWNHILL BIKING CUZCO
In Cuzco, Peru werden vorige week de Latin-American Urban Downhill kampioenschappen gehouden en wij waren daar niet bij voor jullie maar hebben wel de beelden. Altijd leuk om naar te kijken dit downhill gebeuren en dan vooral omdat er eigenlijk altijd wel wat spectaculaire ongelukken te zien zijn. Kijk even mee.

DOWNHILL BIKING CUZCOIN THE HEAD [ANIMATIE]
IN THE HEAD [ANIMATIE]
En we hebben weer een winnaar hoor, check eventjes deze mega vette animatie uit die zich afspeelt in oorlogstijd ene Antoine Betrand verlaat zijn vriendin Anna om het leger in te gaan. Na een dagje oorlogvoeren krijgt hij een kogel in zijn hoofd en beland hij voor de hemelpoort.

IN THE HEAD [ANIMATIE]SWING FAIL
SWING FAIL
Wie heeft er vroeger als klein kind niet Tarzan willen zijn, beetje stoer door de jungle lopen en Jane de hele dag vervelen. Mja, deze gast denkt toch echt Tarzan talenten te hebben en wilt via een lang touw het water in swingen, alleen was dat touw iets langer dan hij gedacht had. FAIL! Wel een mooie salto..

SWING FAILGAMETIME 538
GAMETIME 538
Ook op deze zaterdag starten we de dag weer met een leuk spelletje. Het is dit keer een variant op het welbekende Super Mario alleen hebben we deze keer allerlei vechtskills en heet het daarom ineens Mario Combat. Best leuk en mocht je nog mee willen doen voor die mooie Apple prijzen dan kan dat natuurlijk HIERRRR..

GAMETIME 538BLONDJE
BLONDJE
Ja, we checken vanavond nog een blonde babe die wat minder tiet heeft dan Candy. Deze amateur babe doet hier voor de camera keurig haar kleren uit en laat fijn haar heerlijke lichaam zien.

BLONDJE

CANDY
CANDY
Blond haar en dikke tieten. Daar bestaan natuurlijk een hoop vooroordelen over. Mijn mening blijft gewoondat ze vaak errug heet zijn. Check dit snoepje Candy maar eens uit de kleren gaan.

CANDY

BUSTED
BUSTED
Een beetje moderne dief loopt tegenwoordig al rond met speciaal geprepareerde jassen voorzien van een alluminiumfolie voering of een zelfde soort tas, dit om de alarm poortjes te omzeilen. In Amerika zijn ze schijnbaar nog niet zo ver en kan je dus nog op de ouderwetse manier iets stelen. Check eventjes hoe deze vrouw een hele kalkoen probeert mee te nemen onder haar kleren.

BUSTEDSTRETCHTUBE FAIL
STRETCHTUBE FAIL
Als je nog steeds in de veronderstelling bent dat je er goed uit moet zien voor de babes en je traint zo nu en dan eens, zorg dan in ieder geval dat je goed materiaal hebt. Deze gast probeert het met een Stretchtube waar hij ook nog eens reclame voor aan het maken is. Soms zit het mee, vaak zit het tegen.

STRETCHTUBE FAILFLASHBEER
Ik heb het nog nooit op dit Carlton Draught maar ik moet zeggen als ik het ergens ga zien staan dan neem ik er meteen wat van mee want de commercials van dit biermerk zijn echt fantastisch. Deze was al iets ouder volgens mij maar daarom zeker niet minder leuk. We gaan bier drinken en dansen, huh ?

FLASHBEERMUSIC PLEASE
MUSIC PLEASE
Gisteren had ik iemand op de msn die me tot mijn schrik vertelde nog steeds gebruik te maken van een peer to peer programma namelijk Limewire. Aaargh, ik dacht dat zo onderhand iedereen er wel achter was dat deze netwerken 1 grote broeiplaats is voor virusschrijvers én dat terwijl er zulke goede alternatieven zijn om bijvoorbeeld muziek te vinden.

MUSIC PLEASE

PIZZABABE BAILEY
PIZZABABE BAILEY
En dan zijn we alweer aanbeland bij de weekafsluiter en dat is ook deze week een erg lekkere dame. Ze luistert naar de naam Bailey Owens en haar favoriete drankje is, cassis. Naja, check dr eventjes uit en laat maar weten door te raten wat je van deze lange blonde schoonheid vindt.

PIZZABABE BAILEY


SHOWER BABE
SHOWER BABE
Die babes onder de douche zie je vaker bij tlpizza. Ik lieg als ik zeg dat dit de laatste is, want als het aan mij ligt komen er nog meer die nog zelfs nog beter zijn dan deze babe met haar lekkere tieten.

SHOWER BABE

BIGGEST RICKROLL EVER
BIGGEST RICKROLL EVER
Ja als je Rick Astley heet dan ben je het laatste jaar weer helemaal back in business doordat ze bij Youtube besloten om alle filmpjes op 1 april te laten verwijzen naar zijn nummer 1 hit "Never gonna give you up". Grappig natuurlijk en ook leuk voor Rick die we hier een kinder optocht zien verstoren.

BIGGEST RICKROLL EVERPADDOS VERBODEN
PADDOS VERBODEN
Ongeloveloos in wat voor een land leven we eigenlijk zeg, we mogen niet meer roken in de kroeg, coffeeshops worden ineens keihard aangepakt de ene naar de andere hoerenbuurt verdwijnt en nu gaan we ook nog eens de Paddo's verbieden per 1 december. Echt slechte zaak dus want wat hou je dan nog over in dit KUTLAND. Naja, Ab Klink bedankt maar weer.

PADDOS VERBODENESCALATOR JUMP FAILS
ESCALATOR JUMP FAILS
Sommige mensen doen echt hun best om op hun bek te gaan en doen dat dan ook nog eens op een plek waar normaliter veel mensen aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld in dit winkelcentrum. Helaas staat er niet bij hoe het verder afgelopen is, maar deze stoere boy gaat voorlopig wel vloeibaar eten peisk.

ESCALATOR JUMP FAILSTHE TASTY SONG
THE TASTY SONG
Deze gast hebben we weleens voorbij zien komen in een of andere vage clip en vandaag doet deze Trale Lewous dat gewoon nog eens over met een nieuwe song. Ik zou als ik Trale was trouwens wel eventjes mijn achternaam veranderen in Dewaus, maar goed dat eventjes terzijde.

THE TASTY SONGGAMETIME 537
GAMETIME 537
Vandaag gaan we weer iets zover mogelijk proberen te gooien, schoppen, slingeren, of eigenlijk toch schoppen. In dit "Enjoy the Flight" is het de bedoeling dat je iemand de straat overschopt en dat zo ver mogelijk, mijn highscore tot nu toe was 7706. Kan jij het beter ? Drop het in de comments.

GAMETIME 5372 TEENS
2 TEENS
Babes die alleen voor de webcam hun ding doen, hebben we nu al vaak genoeg gezien. Met een vriendintje die nog heter is, is natuurlijk veel leuker. Kijk deze sletjes maar eens die al veel doen voor een breezah.

2 TEENS

ZDENKA PODKAPOVA
ZDENKA PODKAPOVA
Het is natuurlijk duidelijk dat er bijna overal ter wereld lekkere babes te vinden zijn. Deze keer gaan we kijken in Tsjechië. En daar komen we natuurlijk Zdenka Podkapova. De blondine met haar sexy lichaam ziet er geweldig uit hier.

ZDENKA PODKAPOVA

IK ZEI: BIERRRRR GVD!
IK ZEI: BIERRRRR GVD!
Vrouwen je kan er niet zonder en je kan er niet van houden, mja ach deze gast is een leuke truc aan het filmen want hij kan namelijk heel snel zijn broek uittrekken. Geweldig natuurlijk en als dat lukt dan verwacht je natuurlijk een beloning van je vrouwtje, en ja als ze dan niet wil luisteren....

IK ZEI : BIERRRR GVD


KOKEN MET SNOOP
KOKEN MET SNOOP
Het is niet bekend of Snoop Doggy Dog heeft leren koken terwijl die in de gevangenis zat maar het zou maar zo kunnen. We gaan vandaag koken met Snoop en wel mashed potatoes, hoe moeilijk kan het zijn vraag ik me dan af. Best nog moeilijk zo te zien want kok Martha heeft alle moeite het Snoop allemaal uitteleggen.

KOKEN MET SNOOPTAKELEN DOE JE ZO
TAKELEN DOE JE ZO
Wij mogen maar blij zijn hier met onze Anwb die je zelfs waarschuwt als er sneeuw verwacht wordt. In andere landen is dat allemaal veel slechter geregeld, zoals we kunnen zien in deze clip als een paar mensen proberen een Jeep weer terug op zijn banden te zetten. Het valt allemaal niet mee maar als die dan staat dan ben je ook wel blij, of toch niet.. FAIL!

TAKELEN DOE JE ZOiPRINT
iPRINT
Jajaja, gekker moet het toch echt niet worden met die apple freaks. Bah, het is natuurlijk al erg genoeg dat die machientjes beter zijn dan windows pc's maar om dan een printer in te gaan bouwen in de laatste Mac Book. Mja, gelukkig berusten deze beelden niet op de waarheid wat dan de pijn enigszins verzacht.

iPRINTCOURTNEY O'CONNOR
COURTNEY O'CONNOR
Whoehoee wanneer het zo koud is als nu is het afentoe best lekker om naar de sauna te gaan om daar eens lekker uittezweten en natuurlijk loeren naar al die lekkere babes. Mja, ik weet niet precies waar deze sauna gesitueerd is want dan was ik er lang vaste klant, al was het allenig al om deze lekkere Courtney.

COURTNEY O'CONNOR

PIZZABABE LAYLA
PIZZABABE LAYLA
Ik weet het niet bij deze blonde, aan de ene kant vind ik het wel een lekker stootkussen maar aan de andere kant is ze ook zo plat als een dubbeltje. Nog maar eventjes het bewijs dat silliconen niet altijd lelijk hoeven te zijn want dat zou deze blonde Layla Taylor toch echt niet misstaan. Naja, raten maar weer.

PIZZABABE LAYLAHUMAN DARTBOARD
HUMAN DARTBOARD
Dit filmpje hoort thuis in de categorie "Don't try this at Home", goed deze gasten zullen wel eerst de nodige alcohol genuttigd hebben voordat ze op het briljante idee kwamen op pijltjes te gaan gooien op een maat, maar je zal niet de eerste zijn die een oog moet missen door een dartpijltje. Check!

HUMAN DARTBOARDLIFTEN OP SICILIË
LIFTEN OP SICILIË
Een filmpje uit de ouden doos van onze vaste linktippert Zakratje voert ons vandaag naar Sicilie het Italiaanse eiland waar mijn vader ook ooit eens werd geboren. Naja, in Sicilie zijn ze een beetje achtergebleven op de rest van Italie en zo zijn ook de gebruiken daar. Kijk eventjes mee.

LIFTEN OP SICILIËSCARY PUPPETS
SCARY PUPPETS
Vroeger weleens naar Jan Klaassen of Katrijn wezen kijken als klein kind ? Mja, dan weet je een beetje wat een poppenkast is tenminste, je ziet het bijna niet meer de ouderwetse poppenkast en na het zien van deze beelden is dat ook helemaal niet verwonderlijk. Trauma 4 life zou ik denken.

SCARY PUPPETSYOU TUBE LIVE [COMPLETE]
YOU TUBE LIVE [COMPLETE]
Vorig weekend was het dan eindelijk zover You Tube live, een concert met vooral veel artiesten met clips op tube. Het werd voor ons op een beetje laat uitstip uitgezonden en ik had ook al wat laten zien van Joe Satriani maar mocht je nog de tijd of zin hebben om het hele concert nog maals te bekijken (2 uur) dan kan dat bij meer lezen.

YOU TUBE LIVE [COMPLETE]LEXUS ISF
LEXUS ISF
De laatste tijd lijkt er een beetje een revolutie plaats te vinden op het gebied van autocommercials waren het vroeger nog filmpjes met de familie in een auto om te laten zien hoe ruim en comfortabel ze waren. Tegenwoordig komt er in het hele filmpje misschien 2 seconden een auto voor, kijk eventjes mee naar deze kunstige Lexus reclame.

LEXUS ISFGAMETIME 536
GAMETIME 536
Vandaag is het de bedoeling dat je een mannetje door allerlei doolhoven stuurt terwijl je onderweg ook nog muntjes moet oppakken en rode vierkantjes moet mijden. Je kan ook nog door portals jumpen, Maze Man 2 , game on.

GAMETIME 536ANGELA IN HD
ANGELA IN HD
Door al die babes die camerageil zijn ontstaan er steeds nieuwere en betere filmpjes. Zoals dit filmpje dat in High Definition is zodat je elk detail goed kunt zien. Check it Out.

ANGELA IN HDMERCEDEZ
MERCEDEZ
Ik heb helemaal geen auto ofzo. Ik moet het nog steeds doen met mijn stationsfiets en mijn OV. Maar ik heb wel altijd alleen Mercedes gewild. Nou jah, deze babe heeft waarschijnlijk dezelfde mening als mij op dat gebied, want ze heeft zichzelf Mercedez genoemd.

MERCEDEZ

ANELKA KIDNAPPED
ANELKA KIDNAPPED
Mja, ik weet niet precies wat er aan de hand is in voetbalschoen land maar de een na de andere commercial komt ineens voorbij. Nicolas Sebastien Anelka is een Franse voetballer die speelt als spits bij de Engelse club Chelsea hij is in deze clip ontvoert door een langbenige schoonheid die helaas voor ons in het frans eist dat hij op roze Puma voetbalschoenen speelt in de Champions League wedstrijd tegen Bordeaux. Dit keer is het dus Puma! En natuurlijk is er ook een making of video die erbij staat als bonus.

ANELKA KIDNAPPEDASIAN POLE DANCER
ASIAN POLE DANCER
Aziaten weten vaak goed hoe ze met een paal om kunnen gaan. Daar hoort paaldansen bij de meeste bij de opvoeding. Ja, ze moeten toch ergens geld vandaan toveren. Natuurlijk zijn er ook een aantal gevlucht naar de VS om daar filmpjes op te kunnen nemen.

ASIAN POLE DANCER


PIZZABABE KRISTA
PIZZABABE KRISTA, gutterman
Omdat echte tetten toch wel gewaardeerd worden schijnbaar kom ik vandaag met deze Krista Guterman wat toch wel een schatje is al kijkt ze iets wat bozig. Naja, mag de pret niet drukken een erg mooie dame en wil je nog eventjes de voorgaande Pizzababes bekijken dan kan dat natuurlijk hier in ons Pizzababe archief.

PIZZABABE KRISTAICE AGE 3
ICE AGE 3
Whoeehoee er zit weer een nieuwe Ice Age aan te komen en wel nummertje 3 met de titel "Dawn of the Dinosaurs". Helaas gaat het nog een tijdje duren voordat we die kunnen zien, de premiere zal op 9 juli 2009 zijn voor de NL bioscopen. Naja, hier alvast een teaser / trailer in high def formaat.

ICE AGE 3

SECRET OF COKE
SECRET OF COKE
Het geheime recept van Coca Cola moet natuurlijk goed bewaard worden en daarom is die ook geschreven op een rijstkorrel die onderwater ligt in een schelp die weer bewaard wordt in.. Afin, je moet zelf deze grappige animatie maar eventjes bekijken om te zien hoe het zit.

SECRET OF COKEKLEIDUIF VOETBAL
KLEIDUIF VOETBAL
Mja, gisteren konden we eigenlijk al zien dat Ballack zijn kunstjes demonstreerde wat niet zo goed afliep voor zijn helper. Vandaag hebben we Steve Gerrard de Engelse international die gaat proberen om een kleiduif uit de lucht te schieten. En dat gaat nog lukken ook, knap of gewoon trucage ?

KLEIDUIF VOETBALATTACKED BY BAMBI
ATTACKED BY BAMBI
Dan sta je er mooi op, niets vermoedend ben je een beetje al dat natuurschoon aan het filmen en er komt zelfs een bambi eventjes polshoogte nemen. Op de een of andere manier kan bambi niet goed met de cameraman overweg want die wordt op een aparte manier gevraagd toch echt op te houden met filmen.

ATTACKED BY BAMBIEXTREME PETE
EXTREME PETE
Vandaag stel ik jullie graag eventjes voor aan de Jack Russel die blijkbaar alles kan, zijn naam is Pete en hij houdt van extreme sports. Zo zien we Pete op een skateboard voorbij komen maar ook het water schuwt deze alleskunner niet. Kijk eventjes mee.

EXTREME PETEJORDAN WANNABEE
JORDAN WANNABEE
Micheal Jordan zal dan wel de geschiedenis ingaan als een van de meeste succesvolle basketbal spelers allertijden. Natuurlijk zijn er ook altijd mensen die hun idool proberen na te doen. Neem nou deze gasten die besluiten dat het misschien wel tof zou zijn om es te kijken hoe zo'n basket er nou van dichtbij uitziet. Helaas gaat het niet helemaal goed.

JORDAN WANNABEEGAMETIME 535
GAMETIME 535
Een beetje later dan jullie gewend zijn maar daarom niet minder leuk deze Jungle Assasin waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk indianen te vermoorden zonder zelf gewond te raken. Naja, best een grappig spel en ik ben benieuwd hoe jullie het er vanaf brengen. Vergeet ook niet een score te zetten voor die mooie Apple prijzen.

GAMETIME 535SHAREA SPEARS
SHAREA SPEARS
Britney Spears is toch wel de meest idiote pop-ster die ik ken. Heel haar familie is trouwens niet goed wijs. Haar zusje van 17 heeft bijvoorbeeld al een kind en woont al alleen samen met het vriendje in haar riante villa. Maarja, Deze babe is hopelijk geen familie van dat tuig want ze is erg lekker.

SHAREA SPEARS

WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Tsja, die nieuwste webcams zijn vandaag de dag zo goed, dat de kwaliteit steeds beter word. Kijk maar eens naar deze lekkere brunette die ons op probeert te geilen met haar striptease.

WEBCAM BABE

PRISON BAKE
PRISON BAKE
Mja, ik ga zo weer naar een afleveringetje kijken van de nieuwe Prison Break maar ik moet eerlijk bekennen dat het lang niet zo tof meer is als in het eerste seizoen. Kookprogrammas zijn tegenwoordig erg populair dus je zou denken dat een mix tussen koken en een serie als Prison Break een top programma oplevert. Misschien een andere presentator ?

PRISON BAKENO UNDERWEAR
NO UNDERWEAR
Ja, ach als ik net zulke animaties kon maken zoals deze gasten dan had ik waarschijnlijk niet mijn dagen hoeven te vullen met het internet afstruinen opzoek naar leuke content. Mja, dan had ik maar een vak moeten leren. Helaas pindakaas, maar dat mag de pret verder niet drukken. Kijk eventjes mee naar deze uber animatie met in de hoofdrol een paaldanseres zonder...

NO UNDERWEARBALLACK vs BALZAK
BALLACK vs BALZAK
Michael Ballack is een Duitse voetballer, die heeft gespeeld bij onder anderen Bayer Leverkusen en Bayern München en staat thans onder contract bij de Engelse club Chelsea. Hoe goed je ook bent ook een ster speler als Ballack moet natuurlijk gewoon elke dag trainen en oefenen. Hier probeert hij door een hoepel heen te schieten, en bedankt!

BALLACK vs BALZAKOPENING OF ATLANTIS
OPENING OF ATLANTIS
Had ik het net nog over geinspireerd raken door de Olympische spelen ? Mja, als je zoveel geld hebt als een doorsnee inwoner van Dubai dan sta je hier misschien niet echt van te kijken, maar goddamn wat een spektakel zeg bij deze opening van het hotel Atlantis in Dubai. Vet vuurwerk en de rest van de show mag er ook wezen.

OPENING OF ATLANTIS

Bonus: Hier de Hd Pics!
AUDI Q5
AUDI Q5
De openings ceremonie van de olympische spelen in China 2008 was gewoon top en daar zijn ook reclame makers achter gekomen zo is deze nieuwe Audi Q5 commercial daar zeker wel op geinspireerd. Ik vind het een zeer geslaagde commercial en ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie ervan denken. Ik spaar nog eventjes door.

AUDI Q5


JORAN IS BACK
JORAN IS BACK
Jajaja konden we hem vorige maand nog zien als pooiert in Thailand gisteren maakte Joran in dit Amerikaanse interview bekend dat hij Natalee Hol-away heeft verkocht voor een zak pepernoten om het Arubaanse strand. Mja, wel 10.000 pepernoten welterverstaan, weten we meteen hoe meneertje in Thailand zo'n lekker leventje kan leiden.

JORAN IS BACK

PIZZABABE JAI
PIZZABABE JAI
Zo en dan moet het maar eens afgelopen zijn over dat gezeur van tieten die van plastiek zijn en ander werk van onze geliefde dokter Robert Schumacher. Naja, deze Jai Lin is in iedergeval zo natuurlijk als je maar kan zijn volgens mij en zeg nou eerlijk heb je dan niet liever een paar uitpuilende tetten die tevens lekker stevig zijn, jullie mogen beslissen!

PIZZABABE JAINIKES ZIJN SEXY
NIKES ZIJN SEXY
Deze financiele crisis lijkt nog niet echt te zijn doorgedrongen in reclame land want ik kom de laatste dagen alleen maar commercials tegen die een paar minuten duren en halve films zijn zo lijkt het. Neem nou deze nieuwe Nike commercial met in de hoofdrol niemand minder dan basketbal ster James Lebron die samen met een babe thuis zit en een leuke kadootje wegtegeven heeft. Ik zie haar toch liever op die rode pumps als ik eerlijk ben.

NIKES ZIJN SEXYTHE OFFICE PRANK
THE OFFICE PRANK
Op kantoor kan je je eigenlijk altijd wel vermaken want er zijn zoveel collegas die je in de maling kan nemen dat er elke dag wel een nieuw slachtoffer getarget kan worden. Vandaag nemen we de collega met astma en verwisselen we zijn inhaler, fun!

THE OFFICE PRANKNOBODY IS PERFECT
NOBODY IS PERFECT
Playbacken is erg populair geworden toen Henny Huisman zich daar nog wekelijks mee bemoeide en ach op internet is het ook altijd wel een hit geweest. Neem nou deze chick die zangeres, danseres en lichttechnicus in een is. Ga er maar aan staan.

NOBODY IS PERFECTA CHICKEN'S HEAD
A CHICKEN'S HEAD
Hmmz dit heb ik eigenlijk nooit geweten en zo zie je maar weer dat je elke dag wat kan leren hier op TLP. Vandaag zien we dat kippen precies weten waar hun lichaam is ook al beweeg je daar wat aan het hoofd van de kip blijft gewoon op een plaats. Best apart om te zien eigenlijk.

A CHICKEN'S HEADSTAR WARS PARROT
STAR WARS PARROT
Het is een beetje jammer dat het allemaal in het Japans is waardoor het misschien iets minder goed te verstaan is maar deze papegaai is helemaal fan van de film Starwars en als hij die tune hoort denkt ie ook meteen dat het Darth Father is. Toch wel weer apart zo'n papegaai.

STAR WARS PARROTGAMETIME 534
GAMETIME 534
Ook vandaag beginnen we de dag met een spelletje, dit keer is het de bedoeling dat je als groen mannetje door de velden loopt terwijl je rondjes pakt en daarmee punten scoort. Je moet wel eventjes oppassen voor de spijkers die her en der liggen. Succes met dit uitdagende spel Viridia!

GAMETIME 534LANNY BARBIE
LANNY BARBIE
Als ze de porno-industrie inrollen veranderen de meeste babes hun naam. De gekste namen komen voorbij, zoals deze babe Lanny Barbie. Lenny is volgens mij toch echt een mannen-naam. Nu maar hopen dat deze babe niet omgebouwd is. Hier nog een hele berg Lanny!

LANNY BARBIE

PAULINE ONDER DE DOUCHE
PAULINE ONDER DE COUCHE
Ik ben er laatst achter gekomen dat ik toch meer een tieten-man ben dan een konten-man. Ik weet dan natuurlijk ook wel hoe de beste eruit zien. Deze borsten van Pauline zijn bijvoorbeeld wonderschoon.

PAULINE ONDER DE DOUCHE

ZOOO DIES GOED MET STENEN
ZOOO DIES GOED MET STENEN
Werken in de bouw is geen lolletje met dit weer maar voordat je dan denkt in Afrika kan je lekker buiten werken de hele dag in de zon wil ik jullie toch eens kennis laten maken met de antieke Afrikaanse bouwmethoden. Neem nou deze gast die geen geld heeft voor een kruiwagen en geheel zijn eigen stijl heeft om stenen aan de oever te brengen. Jammer dat die plank niet breekt, ik zat er eigenlijk wel op te wachten. [via]

ZOOO DIES GOED MET STENENDRUNKEN FIST
DRUNKEN FIST
Drunken Boxing is een van de mooiste Kung Fu stijlen die er bestaat als je het mij vraagt. Toen ik het voor het eerste keer zag ooit eens in een Bruce Lee film dacht ik WTF wat zijn die karate films toch nep. In deze compilatie zien we dat het echt serieus is met deze stijl en zien we een hoop fragmenten langskomen uit diverse films.

DRUNKEN FISTTHE GROOMER
THE GROOMER
Deze poedel genaamd Cindy heeft dus echt een hondenleven, ze staat regelmatig model voor allerlei vreemde fotoshoots waarin ze de ene keer een Teenage Mutant Turtle is en de andere keer ineens een kameel. Wie belt er eventjes de Partij van de Dieren ?

THE GROOMERCANON FREECORDING
FREECORDING
In deze tijd van digitale revolutie is er weer iets nieuws namelijk Freecorden. Freecording heeft een speciale groep op Flickr waar je je zelfgemaakte filmpjes van maximaal 90 sec kan uploaden en de wereld jouw kijk op van alles en nog wat kan laten zien. Laat zien wat jij verstaat onder Freecording en maak kans dat jouw clip vertoond wordt bij alle vestigingen van de Media Markt. Je kan alvast een kijkje nemen naar de filmpjes geupload door Freecorders van over de hele wereld. Bekijk hier een demo clip!

CANON FREECORDING


KATLAIN RYAN
KATLAIN RYAN
Die kutsneeuw is gelukkig weg. Ik schrok gisteren wel hoor, toen ik naar buiten ging met mijn fietsje. Was net de hoek om en ging gelijk tegen de vlakte. Maarja, Deze Katlain Ryan maakt het allemaal goed met haar hete filmpje.

KATLAIN RYAN

PIZZABABE KAITE
PIZZABABE KAITE
Een nieuwe maandag een nieuwe week en meteen maar weer een nieuw blik met Pizzababes opentrekken dan maar. We beginnen deze week met Kaite Lane een blonde knappert die mij kan krijgen als ze zou willen. Mja, de meeste dromen zijn nog steeds bedrog.

PIZZABABE KAITESNOWBOARD & FAIL
SNOWBOARD & FAIL
Ik denk dat dit er eentje uit de oude doos is maar ik had hem persoonlijk nog niet gezien. We gaan snowboarden over verlaten weggetjes en dat ziet er allemaal erg spectaculair uit ik kan niet anders zeggen. Nou kan dat in de zomer natuurlijk wel makkelijk want dat is er ook niemand te vinden in de bergen maar als het seizoen begint kan je beter nadenken over een andere route om naar beneden te komen.

SNOWBOARD & FAILFROZEN PIZZA
FROZEN PIZZA
Wij hebben hier bij TLP natuurlijk een dealtje met de pizzaturk hier op de hoek dus bevroren pizza's komen hier de keet niet in. Toch smaken bevroren pizza's niet eens zo heel erg slecht meer tegenwoordig als je tenminste geen blondje in de keuken hebt staan die vergeet het plastic er af te halen, zucht! Naja, kijk even mee hoe die pizza's gemaakt worden.

FROZEN PIZZASTELENDE FLIKKEN
STELENDE FLIKKEN
Onze patatetende vlaamse medemens eventjes ten zuiden van ons andje waren vorige week in rep en roer omdat op beveiligingsbeelden duidelijk te zien was hoe 2 politiemensen na een inbraak melding zelf ook nog op rooftocht gingen in de winkel waar ze heen moesten. Kijk eventjes mee naar de bewakingsbeelden helaas zonder sound.

STELENDE FLIKKENTHE DOGHOUSE
THE DOGHOUSE
Als je net zo'n hork bent als ik dan zou je wat hier gebeurt in de clip zo maar eens kunnen overkomen aankomende feestdagen. Niets is zo vervelend voor een vrouw dan een kado te krijgen die ook nog eens nuttig is en waar ze iets aan heeft. Mja, we zien het allemaal in deze geweldige commercial van JC Penny.

THE DOGHOUSEGA TOCH SPORTEN
GA TOCH SPORTEN
Sporten is best vermoeiend dan kan je beter een beetje rondhangen en opgroeien voor galg en rat. Mja, volgens deze commercial van United Way is het eigenlijk net andersom, hmmz. Komen ze nu pas mee aan...

GA TOCH SPORTENGAMETIME 533
GAMETIME 533
Vandaag gaan we op missie naar Saturnus en het is de bedoeling dat je je vijanden uit de lucht schiet op de grond de obstakels ontwijkt en wanneer je genoeg earnings hebt kan je ook nog eens je voortuig upgraden. Joehoe, highscores in de comments, game on.

GAMETIME 533JENNY
JENNY
Deze blonde babe die je hier kan zien heet Jenny. Gewoon een leuke babe die een erg mooi lichaam heeft. In dit filmpje ligt ze lekker op bed, (waar ik nu ook op het moment lig) en haalt ze haar tieten tevoorschijn.

JENNY

SASHA
SASHA
Deze Sasha maakt vrijwel altijd goede filmpjes. Natuurlijk is het pas af als ze die meloenen van haar laat zien aan ons. En dat doet ze zelfs graag. Hier zuigt ze de hele tijd op een lolly.

SASHA

PARTYGIRL OWNED
PARTYGIRL OWNED
Dit meisje is zich aan het klaar maken voor een feest en denkt bijna klaar te zijn maar heeft er geen rekening mee gehouden dat iemand zo vriendelijk was om een kilo babypoeder in d'r haarföhn te doen. Toch geeft dat best een grappig effect al vraag ik me altijd af of dat geen vlam kan vatten.

PARTYGIRL OWNEDWHO LET THE DOG OUT ?
WHO LET THE DOG OUT ?
Hehehe een goed advies voor als je ooit nog eens wil gaan trouwen of een leuk trouwfeest wil hebben, zorg dat als je een hond hebt, dat die de hele dag ergens aan een ketting ligt want anders kan je feestje weleens in het water vallen.

WHO LET THE DOG OUT ?LESBIAN CONFESSIONS
LESBIAN CONFESSIONS
Ja wat moet je als de 2 lekkerste wijven in je studentenhuis ineens lesbisch zijn geworden. Op z'n minst eventjes checken hoe het zit dan maar, en dat doen deze gasten en doen zich meteen voor als de Mythbusters. Toch eeuwig zonde van deze twee fijne blondines.

LESBIAN CONFESSIONSDELGO [ANIMATIE]
DELGO [ANIMATIE], Trailer
Delgo speelt zich af in het land van Jhamora, dat bewoond wordt door de vliegende Nohrin en de Lockni, die op het land wonen. Door een stapel vooroordelen gunnen de 2 volkeren elkaar het licht in de ogen niet. Wanneer de Lockni-tiener Delgo aanpapt met een Nohrin prinses groeien de moeilijkheden tussen de rassen uit in een erg gevaarlijk conflict. Aan Delgo en zijn beste vriend Filo om een totale oorlog te vermijden. Aan deze animatie film werd trouwens 10 jaar gewerkt. Premiere begin 2009!

DELGO [ANIMATIE]WEIRD WORLD RECORDS
WEIRD WORLD RECORDS
Het is een bepaald soort mensen volgens mij die er echt alles en alles aan doen om maar in dat Guinness book of records te komen. Zo zijn er in de loop der jaren de vreemdste wereld records gevestigd. Bij meer lezen staan een top 10 te beginnen met iets met kakkerlakken en mja het wordt vreemder en vreemder. Kijk eventjes mee...

WEIRD WORLD RECORDSREAL LIFE PLUTO & DONALD
REAL LIFE PLUTO & DONALD
WTF!? Ik kan niet precies lezen wat hier nou allemaal staat, maar ik begrijp zoiets dat dit hondje een vriendje vond in deze eend en toen de eend overleed hebben ze die laten opzetten. Helemaal begrijp ik het niet maar ik vind het wel een what the fuck waard. Wie vult dit verhaal eventjes aan ?

REAL LIFE PLUTO & DONALDWIE VAN DE DRIE
Veronika Belle Jenja
Veronika | Belle | Jenja
AND THE WINNER IS....
AND THE WINNER IS....
Vrouwen, je kan er niet mee leven maar zonder is ook maar zo allenig. Naja, deze dames hoeven voorlopig nog niet aan de man maar zitten samen te kijken naar de finale van American Idol en die finale loopt niet helemaal hoe de dames hadden verwacht. En dat is dan wel een beetje teleurstellend.

AND THE WINNER IS....CATAPULT FAIL
CATAPULT FAIL
Deze gasten hebben niet echt goed nagedacht lijkt het wanneer ze hun vriend op het dak proberen te schieten. Misschien komt het omdat een basket eigenlijk niet hetzelfde is als een katapult of misschien komt het omdat het dak net iets te ver is eigenlijk. Enige wat telt is dat deze gast echt wel pijn heeft. Dom ook!

CATAPULT FAILBIKE HERO [EXPERT MODE]
BIKE HERO [EXPERT MODE]
Vorige week konden we eventjes zien wat Bike Hero nu precies te maken heeft met Guitar Hero en ik moet zeggen het was een aardig origineel filmpje. In deze deel 2 zien we iemand die ook op het idee is gekomen om Guitar Hero en fietsen te mixen alleen doet deze dat toch ietjes anders. Hier het origineel!

BIKE HERO [EXPERT MODE]REAL GUITAR HERO
REAL GUITAR HERO
Gisternacht was er dan voor het eerst YouTube Live een live concert op Tube, met sterren die we vooral kennen van tube dus. Het was niemand minder dan Freddy Wong die samen met Joe Satriani dit optreden gaf wat ik vanacht eigenlijk nog mooier vond maar dat zal wel van de booze gekomen zijn dan. Kijk even mee!

REAL GUITAR HEROGAMETIME 532
De dag beginnen met een spelletje schijnt zelfs goed voor je te zijn omdat je daardoor scherp blijft. Dit spel is al zo oud als de weg naar Rome en ken ik eigenlijk nog van de commodore 64. Het is niemand anders dan Bomber Jack die je veilig door de levels moet loodsen , laat even weten hoe ver je komt.

GAMETIME 532TOPLESS WII
TOPLESS WII
Die Nintendo Wii is natuurlijk hartstikke geinig om met een paar man te doen als je een aantal biertjes op hebt. Maar deze babes van Nuts vinden het leuk om topless te gamen. Ziet er goed zeer goed uit.

TOPLESS WII

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 2]
YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 2]
Naja, Rubentjuh is er weer vandoor op de zaterdagavond wat ook niet zo raar is als je net 17 bent geworden en ach dan zorg ik zelf wel voor een fijne dagafsluiting. Dat doen we dan maar es met deze Brittany Binger die we natuurlijk al kende als Pizzababe maar die vandaag nog eens voorbij komt in de YOP serie, deeltje 2 dus.

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 2]DOWNHILL FREERIDE
DOWNHILL FREERIDE
Ik heb het helemaal gehad voor vandaag voel me nog steeds wat grieperig en zwak ziek en misselijk dus het gaat hem niet worden vandaag. Ik laat jullie achter met dit filmpje uit de oude doos althans nog niet hier voorbij gekomen maar zwierf al eventjes rond op het wereld wijde web. Ruben komt zo nog met de dagafsluiting!

DOWNHILL FREERIDEDISCOMEISJES 3
WLF DISCOMEISJES 23
De Nederlandse discomeisjes weten zich pas echt goed te gedragen zoals we heel duidelijk kunnen zien op deze fotos van onze vriendjes bij Whiteline. Mja, er zitten ook wel wat milfjes bij zo te zien maar dat mag de pret niet drukken, kijk eventjes mee naar neerlands best.

DISCOMEISJES 3

BURNING CALORIES
BURNING CALORIES
Ik weet niet helemaal zeker of deze gast snapt dat dit niet de bedoeling is als we het hebben over het verbranden van calorieën maar aan de andere kant het is wel een Amerikaan dus echt slim zal die niet zijn. Deze chubby lijkt het leuk zichzelf eens in brand te steken, don't try this at home! [thnx Zach]

BURNING CALORIESTEQUILA 2
TEQUILA
Gisteren heb ik dus wederom de uitzending van de 2e aflevering van Tequila gemist, ik moet dat gewoon in mijn agenda gaan zetten ofzo. Naja, ik was er gisteravond niet eens dus dan wordt het nog 'n beetje moeilijker. Goed we kijken 'm dan maar gewoon vandaag, hier staat de vorige aflevering.

TEQUILA 2WIE VAN DE DRIE
Mandy Monika Veronika
Mandy | Monika | Veronika
STRIPTEASE
STRIPTEASE
Met dit noodweer blijf je lekker warm achter je PC zitten om naar babes te kijken. Dat doe ik tenminste altijd wanneer het van dat kut-weer is. Dit is trouwens een babe die ik vorige heb leren kennen in Rotterdam.

STRIPTEASE

THIS DOG RULES
THIS DOG RULES
Met huisdieren kan je eigenlijk wel vreselijk lachen vooral ook als ze dingen doen die je helemaal niet verwacht. Zo heeft deze hond schijnbaar iets te vaak gekeken toen zijn baasje een webcamshowtje gaf want alleen een beetje dansen voor zo'n cam heeft natuurlijk weinig zin.

THIS DOG RULESCONTAINER JUMP FAIL
CONTAINER JUMP FAIL
Wij kunnen er eigenlijk wel weer om lachen maar feit is gewoon dat deze gast echt een lelijke smakkert maakt en dat zien zijn maten even later ook. Vandaar ook dat de camera uitgaat, en wij niet weten hoe het afloopt.

CONTAINER JUMP FAILMISSION DRUNKPOSSIBLE
MISSION DRUNKPOSSIBLE
Haha altijd lachen met die Russen en hun nationale drank de vodka, neem nou deze gast die zo lam is als een konijn en tot overmaat van ramp zijn hoed is verloren. Gaat het hem wel of niet lukken veilig thuis te komen, dat blijft de vraag.

MISSION DRUNKPOSSIBLEHONEST MAN
HONEST MAN
Het is weer zaterdagavond dat betekent dat velen van jullie vanavond op stap gaan om weer es een lekkere dame te scoren. Nou zijn er natuurlijk verschillende technieken om dit te bewerkstelligen, een van die tactieken is om eerlijk te zijn aldus deze "vriend" die advies geeft. Ik zou toch voor een andere techniek kiezen.

HONEST MANGAMETIME 531
GAMETIME 531
Jaja, we hebben de hele dag al een beetje last van oververhitte servers en dat terwijl het -6 graden buiten is. Naja, het kan gebeuren natuurlijk maar ik hoorde net van onze technische man dat alles weer zou moeten draaien en dat we dus gewoon verder kunnen met de gametime van de dag. Vandaag Dunces Dragons, ga er maar aan staan.

GAMETIME 531KATTIE
KATTIE
Normaal ben ik niet zo'n fan van die webcambabes die online hun centen proberen te verdienen d.m.v met gasten te praten en een beetje te strippen. Maar voor deze babe Kattie maak ik wel een uitzondering.

KATTIE

HOT SHOWER
HOT SHOWER
Net klaar met werken en ik ga mezelf even wassen denk ik. Natuurlijk mag deze babe mij daarbij helpen, als je dit filmpje bekijkt zie je waarom. Ik zou háár zelfs willen helpen.

HOT SHOWER

A WOMENS REVENGE
null
Vreemdgaan kan je alleen doen als je echt 100% zeker weet dat je vrouw er nooit en te nimmer achter zal komen. En dat is deze gast zo te zien niet echt gelukt, nadat hij alles over zijn buitenechtelijke relatie heeft opgebiecht vind vrouw lief het tijd om wat speelgoed van haar man kapot te maken. Eeuwig zonde!

A WOMENS REVENGE

HET LEVEN IS KUT
HET LEVEN IS KUT
Nu het het grootste gedeelte van de dag donker buiten is en voor de rest van de dag je ook niet echt vrolijker wordt van dit sombere weer schijnen er hele hordes mensen last te hebben van een winter depressie. Hmz, ik zeg altijd maar gewoon doorgaan en zo afentoe eens een nummertje luisteren van Jeroen van Merwijk.

HET LEVEN IS KUTBORN 2 TRANCE 10 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 10 [MP3 MIX]
Om het weekend helemaal stampend in te luiden hebben we ook nog een fijne mix voor jullie van onze huisdeejayert DJ PJ. Altijd geweldig en ook best te gebruiken als ipod vulling, de playlist staat gewoon weer bij meer lezen zoals jullie van ons gewend zijn. En ik zou zeggen ook namens PJ, enjoy the mix!

BORN 2 TRANCE 10 [MP3 MIX]I GOT MARRIED
I GOT MARRIED
OMG! Hoe desperate moet je eigenlijk zijn als je trouwt met een dame die er zo uitziet als deze sjees. Ok ik kan me voorstellen dat er niet veel dames zitten te wachten op een millitair die het nodig vindt om in gebieden als Afghanistan of Irak de vrede te bewaren maar dan nog. "Here we are on the way to our honeymoon, happiest day of my life!", OMG!

I GOT MARRIED

NICE SHOOT
NICE SHOOT
Kunst kan behoorlijk saai zijn en ik hou er ook totaal niet van. Alleen als het te maken heeft met erotiek, vind ik het natuurlijk geweldig. De makers van dit filmpje probeerden ook zo'n effect te creëren.

NICE SHOOT


PIZZABABE JESSICA
PIZZABABE JESSICA
De laatste dag van de week dat betekent weer een fijne week afsluiting van de Pizzababes en dat doen we deze week met ene Jessica de Carlo die mij toch echt op iedere moment van de dag mag bellen. Ook nog eens een extra lange gallerie dus leef je uit, hier staan overigens de andere Pizzababes mocht je er deze week een gemist hebben.

PIZZABABE JESSICAPASSED OUT
PASSED OUT
Er zijn van die mensen die kunnen gewoon niet zonder een beetje dagelijkse aandacht. Neem nou deze gast die bedacht heeft dat als je flauwvalt er misschien wel mensen zullen zijn die je komen helpen. Ja duh, dat mijn oma van 97 ook wel kunnen bedenken, niet echt inventief dus wel grappig om te zien wat er zoal gebeurt.

PASSED OUTROOMBA DRIVER
ROOMBA DRIVER
Als ik hier een stofzuiger aan zet dan rent mijn kat al weg, de meeste huisdieren moeten niets hebben van dit luidruchtige apparaat. Er bestaan ook zuigrobots die je in je kamer aan kan zetten en die automatisch de hele vloer afgaan en die schijnen wat beter met huisdieren samen te gaan. Neem deze kat die er zelfs op gaat zitten.

ROOMBA DRIVERINDOOR PAINTBALL
INDOOR PAINTBALL
We blijven nog eventjes in Rusland en we duiken een winkel in waar paintball gear wordt verkocht. Erg grappig natuurlijk behalve als er een dwaas ineens besluit om een paintball gevecht in de winkel te beginnen. Wel leuk als jij diegene bent met het geweer minder leuk als er op je geschoten wordt.

INDOOR PAINTBALLRUSSISCH VISSEN
RUSSISCH VISSEN
Mja, net als die Japanners hebben Russen ook zo hun eigen stijlen. Zo kunnen we in de videoclip zien hoe er gevist wordt in Rusland. Je wacht dus tot dat je beet hebt en dan probeer je de vis dood te slaan... Right...

RUSSISCH VISSENCARWASH FAIL
CARWASH FAIL
Hoe moeilijk kan het nou eigenlijk zijn om je auto met een hogedruk reiniger schoon te spuiten ik bedoel de kind doet de was toch. Nou ja, toch niet voor deze stoere Jeep rijders die toch wel heel erg de boel opfukken door die hogedruk spuit rond te slingeren wat niet echt een goed idee is.

CARWASH FAILGAMETIME 530
GAMETIME 530
En dan is het alweer vrijdag, bijna weekend en altijd eventjes leuk om dan aan een grappig spelletje te beginnen zodat je je de rest van de vrijdag niet meer hoeft te vervelen. Vandaag Pebble Dash waarbij het de bedoeling is dat we gaan gooien met een voorwerp en die zover mogelijk weg te slingeren.

GAMETIME 530YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 1]
YOP, YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 1], YOP
Vandaag het eerste deel in een 12 delige video serie met de dames die we s'middags graag voorbij zien komen als Pizzababe maar die we in deze serie nog eens voorbij laten komen in bewegend beeld. Zoals gezegd dit is deeltje 1 en vandaag beweegd Pizzababe Jayde Nicole zichzelf voor ons in deze fijne videoshoot.

YEAR OF PLAYBOY 2008 [PART 1]BABE COMPILATIE
BABE COMPILATION, SHAY LAREN
Meestal krijg je in een filmpje maar één of twee babes te zien per clip. Het volgende filmpje is echter een mooie compilatie van een aantal heerlijke babes. Babes zoals Shay Laren komen natuurlijk ook voorbij.

BABE COMPILATIE

TRAIN vs PORSCHE
TRAIN vs PORSCHE
We zien heel vaak filmpjes waarin auto's nog net eventjes voor een trein langs glippen maar dat is in dit filmpje niet het geval. Deze trein ging juist 20 nieuwe Porsches afleveren bij Engelse klanten alleen onderweg en zo te zien in Duitsland ging het helemaal fout. De trein crashed en de Porsches, mja... Heilligschennis!

TRAIN vs PORSCHE

COW vs PLANE
COW vs PLANE
Als je met een vliegtuigje land in een weiland mag je natuurlijk best eventjes kijken of er geen dieren in de weg staan. Ik kan niet precies zien wat er nu gebeurt maar ik dacht eigenlijk dat door de lucht verplaatsing de koe een salto maakt want echt raken doet het vliegtuig het arme beest niet.

COW vs PLANE2012 [TRAILER]
2012 [TRAILER]
We gaan de winter weer in en dat betekent haast automatisch dat er weer een hoop fijne films uitkomen. Saw 5, James Bond allemaal top titels eigenlijk. Zo ook deze 2012 waarin we weer eens het einde van de wereld tegemoet gaan, de beelden zijn echt heel erg top vandaar dat ik deze eerste trailer eventjes laat zien. In de bios, 16 juli 2009.

2012 [TRAILER]PIEMELGEZICHT
PIEMELGEZICHT
Een beetje lastig misschien voor onze bezoekers die geen Duits praten maar linktippert Zakratje lijkt dat verder niet uit te maken en mij eigenlijk ook niet als het filmpje maar leuk genoeg is. Deze agent staat eventjes in tweestrijd wanneer hij het rijbewijs van deze dame bekijkt, of heeft hij het toch goed gezien ?

PIEMELGEZICHTTHE COMPUTER EXPERT
Hier op Tastelikepizza weten we heel goed wat de laatste internet filmpjes zijn en waar we die kunnen vinden. Wanneer het op het technische gedeelte van de pc of het weblog aankomt wordt het al wat moeilijker, maar gelukkig heb je daar altijd wel een mannetje voor. En zeg nou eerlijk die is toch je allerallerbeste vriend op dat moment, vandaar dit lied.

THE COMPUTER EXPERT3 TEENS
3 TEENS
Dit is echt mooi om te zien als ik smorgens opsta. 3 lekkere babes die gezellig met elkaar onder de douche staan. Gaan jullie maar lekker genieten van dit filmpje, dan spring ik ook ever onder de douche.

3 TEENS

PIZZABABE GEORGIA
PIZZABABE GEORGIA
De Pizzababe van vandaag doet me meteen denken aan mijn huidige vriendin. Echt 2 druppels water scheelt het met deze Georgia Jones die ik misschien daarom ook wel een mega babe vindt. Check vooral eventjes die mooie ogen van deze dame, tetten mochten nog wat groter naar mijn mening.

PIZZABABE GEORGIA9000 STERRETJES
9000 STERRETJES
Hehehe je moet er wat voor over hebben maar dan ben je ook meteen de koning van de buurt wanneer je 9000 sterretjes tegelijk aansteekt. Check eventjes die steekvlam die dat geeft sjesus, naja kijk even mee hoe ze het gedaan hebben.

9000 STERRETJESLAST WILL
LAST WILL
Met een ziekte als aids valt natuurlijk niet te spotten, goed ze kunnen je nu goed behandelen mocht je hiv hebben maar echt genezen zal je wel nooit. In deze Portugeze spot wordt nog maar eens pijnlijk duidelijk hoe het eigenlijk allemaal zit met die nare ziekte.

LAST WILL100% OWNED
100% OWNED
In het voetbal vallen regelmatig blessures en dat is ook helemaal niet verwonderlijk want het gaat er nog al eens hard aan toe. Je tegenstander kan je natuurlijk op meerdere manieren uitschakelen maar ik vond deze aktie eigenlijk wel heel erg onverwacht. Wordt je dan geowned of niet ?

100% OWNEDMYM vs SINGLE LADY
Ja ja hij leeft nog wel hoor onze kleine vriend Mym die vervroegd met pensioen is gegaan deze zomer. Hij is al jaar en dag fan van Justin Timberlake en kon het daarom ook niet verkroppen dat hij niet mocht mee dansen samen met Beyoncé vandaar dat Mym een eigen clip heeft gemaakt. Kijk eventjes mee!

MYM vs SINGLE LADYBROTHER SAM
BROTHER SAM
Deze standup comedian heeft echt een leuke act en ik zie daar nu wel 1984 staan maar ik kan met niet voorstellen dat deze beelden al 25 jaar oud zijn bijna. Kijk eventjes mee als je van plan bent binnekort te gaan trouwen of als je gewoon een award winning sketch wilt zien.

BROTHER SAMGAMETIME 529
GAMETIME 529
Weer een nieuw spel vandaag in de gametime we gaan namelijk een strategisch spel spelen met deze Renegade Commander. Best tof spel en de graphics zien er ook nog eens aardig strak uit. Het valt me de laatste dagen trouwens op dat niemand meer een highscore zet , hmmz?

GAMETIME 529JASMINE
JASMINE
Lekkere tieten is één van de vele eisen waaraan een babe moet voldoen. Ze moet natuurlijk ook stil zijn en hard werken om even vrouw onvriendelijk te zijn. Deze babe Jasmine komt in de goede richting.

JASMINE

PYJAMA PARTY
null
Als je nog jong bent, ga je als meisje natuurlijk naar pyjama feestjes. Ik vraag me altijd af wat daar nou werkelijk gebeurd. Nou, daar kwam ik dus achter toen ik dit leuke filmpje tegen kwam.

PYJAMA PARTY


GENIALE VRIJETRAP
GENIALE VRIJETRAP
Het is niet echt goed te zien maar het gebeurt toch echt in de wedstrijd Catania vs Torino mag de speler Mascara een vrije trap nemen en let dan eventjes goed op wat de speler doet die vlak voor de keeper staat. Die trekt namelijk zijn broek naar beneden waardoor de keeper eventjes wordt afgeleid en Mascara makkelijk kan inschieten. GENIAAL!

GENIALE VRIJETRAPVIDA NOCTURNA [STOPMOTION]
VIDA NOCTURNA [STOPMOTION]
Altijd leuk om te zien hoe reclamejongens omgaan met de laatste trends op bijvoorbeeld het internet. Zo zijn de stopmotion filmpjes die je op het net kan vinden het laatste jaar niet meer te tellen en zien we deze techniek nu dus ook terug in commercials zoals hier bijvoorbeeld van het whiskey merk J&B.

VIDA NOCTURNA [STOPMOTION]KUNG FU CLOWNS
KUNG FU CLOWNS
In deze commercial voor Bell South zien we een zooi clowns die er niet voor terug deinzen om elkaar eens stevig afterossen in plaats van een poging te doen om ons aan het lachen te brengen. Naja, het zal allemaal wel...

KUNG FU CLOWNSDOMBO VAN DE DAG
DOMBO VAN DE DAG
En dan is het nog niet eens zo laat maar dommer dan deze gast gaan we vandaag niet meer tegen komen peisk. Schijnbaar heeft deze domoor teveel naar westerns gekeken ofzo dat hij denkt zomaar een fles kapot te kunnen slaan op zijn hoofd. Let vooral eventjes op het geluid, FAIL!!!

DOMBO VAN DE DAG

PIZZABABE JAYME
PIZZABABE JAYME
Mooi rood is niet lelijk en dat geldt zeker voor deze Jayme Langford die met haar rode haren mij toch wel aardig gek krijgt. Erg mooie dame die al wel vaker is langsgeweest bij ons maar vandaag in een fijne gallerie van Penthouse te zien is. Kijk eventjes mee.

PIZZABABE JAYMEBLONDE BABE
blonde babe
Op deze koude dag checken we weer een blonde babe die heet genoeg is om je op te warmen. Mooi voor in het weekend, want piet vertelde gisteren dat het zou gaan sneeuwen.

BLONDE BABE

TREIN vs VROUW
TREIN vs VROUW
Het is zo fijn he als je smorgens je mailbox opengooit en er staan allemaal bruikbare linktips in. Neem nou dit filmpje wat toch al eventjes op het wereldwijde web staat maar die ik eigenlijk nog nooit gezien had. Een vrouw met een baby in een buggy komt vast te zitten tussen de deuren van de trein die ook nog eens gaat rijden. Kijk eventjes mee.

TREIN vs VROUWGERALDINE HOT OR NOT
GERALDINE HOT OR NOT
Deze Geraldine Bazan is voor mij eigenlijk een onbekende, ik heb haar nog nooit gezien en het schijnt ook geen familie te zijn van onze grote kindervriend Hans Kazan. Mja, ik wil vandaag wel eens weten of jullie deze dame Hot or Not vinden, ik twijfel zelf nog een beetje eerlijk gezegd.

GERALDINE HOT OR NOT

SEXTAPE GONE WRONG
SEXTAPE GONE WRONG
Tegenwoordig een camera de slaapkamer in nemen dat vinden veel dames toch niet echt tof, ze zijn dan meestal bang om op het internet terecht te komen en dat is ook niet zo heel erg raar als je ziet wat voor filmpjes er allemaal op het net opduiken. In deze clip een gast die zijn hete vriendin met ons wilt delen, alleen gaat er op het laatst toch iets helemaal fout.

SEXTAPE GONE WRONGEVERYBODY IS RONALDO
EVERYBODY IS RONALDO
Echt weer een geweldige reclame hier van de jongen bij Nike met in de hoofdrollen Cristiano Ronaldo en nog een paar van zijn maatjes bij Manchester. Ronaldo laat zijn shirt per ongeluk hangen in de kleedkamer en een van de verzorgers trekt die aan en wat er dan gebeurt...

EVERYBODY IS RONALDOEXTREME KAYAK
EXTREME KAYAK
Toen ik van de zomer in Stockholm was stond ik toch eventjes raar te kijken toen bleek dat er midden in die stad een soort van wildwaterbaan is waar mensen op kayakken. In Wales heb je meer van dit soort banen en deze kamikaze kayakkers wagen zich daarop en gaan met een vaartje van 45km per uur door het water heen.

EXTREME KAYAKJAIME HAMMER
JAIME HAMMER
Als ik voldoende gespaard heb voor mijn eigen boot, trek ik natuurlijk zomers het water op met een aantal lekkere babes. Jaime Hammer zou zeker goedgekeurd zijn. Kijk maar eens hoe ze hier op de boot zit te genieten.

JAIME HAMMER

JELENA vs ADRIANA
JELENA VS ADRIANA
Deze Adriana en Jelena zijn 2 top babes. Jelena Jensen staat al wat vaker op TLP en Adriana Sage kende we eigenlijk nog niet. In het volgende filmpje vinden ze het fijn om lekker aan elkaar te zitten.

JELENA VS ADRIANAWOMANIZER [PARODY]
WOMANIZER [PARODY]
Britney Spears kwam een tijdje geleden met een nieuwe single die Womanizer heet maar niet echt tot de verbeelding sprak al was de clip die erbij zat best aardig. Deze Venetian Princess doet het nog eens dunnetjes over met een iets wat aangepaste tekst in een leuke parodie. Lekker ding trouwens die Princess en de tekst is ook niet verkeerd. Check!

WOMANIZER [PARODY]KOELVLOEISTOF - TOREN C
KOELVLOEISTOF - TOREN C
Ik baal er een beetje van dat ik het elke week weer presteer om Toren C te missen op de vrijdagavond. Gelukkig is er dan nog wel uitzendig gemist waar die afleveringen terug te kijken zijn maar het is toch anders als je dat doet met een biertje en een zakkie chips op de bank. In deze scene lekt er iets, de koelvloeistof ?

KOELVLOEISTOF - TOREN CBLONDJE DOET TANKEN
BLONDJE DOET TANKEN
Blondjes je moet er van houden, ook al zijn ze oliedom een fijne blondine op z'n tijd is helemaal niet verkeerd. Deze jongedame staat bij het tankstation als er een behulpzame man haar probeert een paar tips te geven hoe te tanken. Gelukkig snapte ze dat allemaal wel en kwam ze voor iets anders. [thnx Zakratje]

BLONDJE DOET TANKENELVIS & MARTINA MC BRIDE [2008]
De huidige techniek staat dus echt voor niks he, man man man wat tof gedaan weer dit. We zien een oude opname van Elvis die het nummer Blue Christmas ten gehoor geeft en daar hebben ze speciaal voor dit jaars kerst de country zangeres Martina Mc Bride digitaal in gezet zodat het net lijkt of die nu samen een duet zingen. Echt vette shit!

ELVIS & MARTINA MC BRIDE [2008]PIZZABABE ASHLEY
PIZZABABE ASHLEY
Poeh, ik hoop dat ik mezelf snel weer een beetje beter ga voelen want deze griep duurt me wel een beetje lang. Naja deze Ashley Sey kan daar eigenlijk ook niets aan doen. Wel is ze de Pizzababe van de dag en zeer zeker een lekker snoepje. Voorgaande Pizzababes vindt je overigens hier.

PIZZABABE ASHLEYROOMMATE OWNAGE
ROOMMATE OWNAGE
Wanneer je ver van huis studeert dan ga je meestal in een studentenhuis wonen wat natuurlijk erg gezellig was vroeger voordat er internet was want tegenwoordig lijkt het een sport om je mede studenten te laten schrikken om daarna het filmpje op het wereld wijde web te uploaden. Deze prank is trouwens vrij aardig gelukt.

ROOMMATE OWNAGETHE PERFECT FACEPLANT
THE PERFECT FACEPLANT
En toch elke keer als ik een aktie zoals deze zie dan denk ik wat moeten ze gedacht hebben toen ze het gingen proberen. Neem nou deze gast op zijn bmxje die ergens in het bos een schans hebben gebouwd die naar mijn mening iets te hoog is waardoor deze gast een lelijke smak vol op zijn gezicht maakt.

THE PERFECT FACEPLANTTREADMILL STAND FAIL
TREADMILL STAND FAIL
Sommige dingen lijken leuk als je er over nadenkt maar kan je in de praktijk eigenlijk nooit uitvoeren zonder eens flink op je snuffert te gaan. Zo ook deze knuppel die dacht dat het wel grappig zou zijn om een handstand op een lopende band uittegaan proberen. Ik zei het al, het kan niet goed gaan.

TREADMILL STAND FAILWELCOME BACK
WELCOME BACK, IMPROV
De gasten van Improv Everywhere hebben weer wat nieuws bedacht dit keer geen opera op het vliegveld of met z'n allen stilstaan midden in de stad. Vandaag gaan we naar het vliegveld met 20 man om daar een volstrekte vreemdeling welkom terug te heten, kijk eventjes mee.

WELCOME BACKMODDERWORSTELEN
MODDERWORSTELEN
Ik heb het eigenlijk nooit zo begrepen dat modderworstelen tussen vrouwen maar hele hordes met gasten vinden dat schijnbaar wel helemaal geweldig want er zijn zelfs bars waar ze dit soort vermaak als top attractie aanbieden over het grote water. Vandaag 2 dames die gewoon een beetje in de openlucht met elkaar stoeien terwijl er een hoop mensen ze aanmoedigen.

MODDERWORSTELENGOLFCAR vs MOM = FAIL
GOLFCAR vs MOM = FAIL
Het is al wel vaker gezegd en daarom denk ik wel 3x na voordat ik bij een vrouw in de wagen stap, of ze moet gewillig op de achterbank liggen natuurlijk. Deze aardige dochter en schoonzoon proberen moeders het rijden in een golfwagentje te leren mja toch misschien eerst eens op een fiets gaan oefenen ofzo.

GOLFCAR vs MOM = FAILGAMETIME 528
GAMETIME 528
We beginnen vandaag weer zoals vanouds met een fijne gametime met vandaag daarin een schietspelletje. Het is de bedoeling dat je samen met je gang overleefd in deze Backyard shootout wanneer daar een rivaliserende gang opduikt.

GAMETIME 528BLONDE BABE
blonde babe
Ik was laatst weer eens in Amsterdam en ik wilde wel eens een geile stripclub bezoeken met Pizzaman. Gelukkig lieten ze me eens binnen ondanks mijn jeugdige leeftijd en mocht ik ook nog eens filmen, en wat die lekkere babes allemaal deden voor ons.

BLONDE BABE

CANDY & VELICITY
CANDY VELCITY
Hehe, ja die blonde lesbo's proberen altijd zo geil te doen voor de camera en ook dit ziet er zeker niet verkeerd uit. Deze 2 babes zitten graag aan elkaars borsten en daar genieten ze zeker van en wij stiekum ook.

CANDY & VELICITY

OBAMA WORLD
OBAMA WORLD
Volgens deze Bill Maher die een talkshow host is over het grote water zijn de aantallen van verkochte wapens nog nooit zo hoog geweest dan sinds de verkiezingswinst van Obama. Veel mensen hebben dus angst dat er weleens wat gedaan zou kunnen worden aan het wapenbezit in Amerika. Kijk eventjes mee wat er zoal zou kunnen gebeuren in Obama World.

OBAMA WORLDTHUIS BIJ JOHN CLEESE
THUIS BIJ JOHN CLEESE
Een van de allerbeste en allerberoemdste komieken die nog leven moet dan wel de Engelsman John Cleese zijn. Al woont hij tegenwoordig in Zuid Californie hij heeft zijn gevoel voor humor nog lang niet verloren. Vandaag gaat er een reporter bij hem thuis op bezoek wij kijken graag eventjes mee.

THUIS BIJ JOHN CLEESE

LEGO CATWALK
LEGO CATWALK
Met Lego kan je nog steeds vanalles maken ook al besliste vorige week een rechter dat Lego niet meer het alleenrecht heeft op het maken van de gekleurde bouwsteentjes, het blijft entertainment voor jong en oud. De Franse ontwerper J.C. de Castelbajac showed zijn collectie 2009 door middel van deze in Lego geanimeerde modeshow. COOL!

LEGO CATWALKWRC ONBOARDS
WRC ONBOARDS
Ik voel me al een weekje zwak ziek en misselijk, een beetje grieperig dus net als de rest van Nederland als ik zo eens om me heen hoor. Naja, gewoon doorbikkelen maar er zit niets anders op, het WRC seizoen is nog in volle gang en vandaag rijden we mee met Loebe in de rally van Japan. Hier vindt je nog een veel meer onboard WRC cams.

WRC ONBOARDSWOMAN + BOWLING = FAIL
WOMAN + BOWLING = FAIL
Bowlen is niet echt een vrouwensport volgens mij, en waarom je je vrouw of vriendin nooit mee moet nemen naar de bowlingbaan zien we nog maar eens in deze retro clip.

WOMAN + BOWLING = FAILTRAIN vs TRUCK
TRAIN vs TRUCK
Als treinmachinist maak je nogal wat mee onderweg, al valt dat tegenwoordig in Nederland nog wel mee want hier zijn niet zoveel onbewaakte spoorovergangen meer. In landen in Zuid Amerika is dat allemaal heel anders zoals we kunnen zien in deze clip waarin 2 trucks nog net eventjes voor de trein langs glippen.

TRAIN vs TRUCKSEXY TV ITALIANO
SEXY TV ITALIANO
Ik heb gister sinds lange tijd weer eens een avondje lekker televisie gekeken en dat was niet eens zo'n heel erge straf. Maar stel je nou eens voor dat je in Italie woont en allemaal van dit soort babes dagelijks over de buis ziet rollen, dan heb je dus echt geen dvd speler of andere zenders meer nodig. Wie zoekt eruit hoe deze twee dames heten ??

SEXY TV ITALIANOPIZZABABE STEPHANIE
PIZZABABE STEPHANIE
We beginnen deze week van nieuwe Pizzababes met deze Stephanie Strong die zich niet echt weet te kleden maar als de kleding dan even later uitgaat ben je dat eigenlijk al weer snel vergeten. Zo te zien vrij natuurlijk allemaal en daar houden we ook wel van, Stephanie is vandaag voor het eerst dus geef haar een warm welkom.

PIZZABABE STEPHANIEREFU PLANT
REFU PLANT
Daar ben je dan eindelijk, jaren heb je gedroomd om met een bootje de middelandse zee overtesteken naar het beloofde land Europa en dan ga je zo op je bek bij de allereerste aanraking met dat nieuwe continent. Mja, owned zou ik zeggen.

REFU PLANTZIGGY DOET DEEPTHROAT
ZIGGY DOET DEEPTHROAT
Nou nou het is me allemaal wat zo op de vroege maandag morgen, fuck dit en nu weer deepthroaten. Toch is het allemaal wat onschuldiger dan het allemaal klinkt neem nou deze duitse Rod Stewart die ergens op een bruidsfeestje zorgt voor wat muziek maar nog niet gegeten had en zeg nou eerlijk zo'n microfoon lijkt toch wel een beetje op een bratwurst. OWNED!

ZIGGY DOET DEEPTHROATMR P. WANTS 2 FUCK YOU
MR P. WANTS 2 FUCK YOU
Altijd weer leuk om terug te zien deze oude clips uit vergeten tijden van van Kooten en De Bie. Dit keer alleen de Bie die een lied ten gehoor geeft wat een klein beetje verkeerd vertaald wordt naar mijn mening maar ik ben niet zo heel erg goed in Engels. Uit de oude doos dus!

MR P. WANT 2 FUCK YOUDAS SUPERTALENT 2008 [H/F]
DAS SUPERTALENT 2008 [H/F]
Mja, zowat in elk land zijn er tegenwoordig wel talentenjachten die op televisie worden uitgezonden onder de naam The Xfactor of bijvoorbeeld in Duitsland als Das Supertalent. Elk seizoen is het eigenlijk maar weer afwachten wat het brengt maar bij onze buurtjes zijn ze inmiddels aangekomen bij de halve finales en die heb ik voor jullie op een rijtje gezet. Ik ga voor de zusjes en jullie ?

DAS SUPERTALENT 2008 [H/F]GAMETIME 527
Bloons Tower Defense 3, GAMETIME
Joehoe weer een nieuwe maandag, weer een nieuwe week en dat betekent ook weer automatisch een nieuwe week met gametimes. Mja, er vallen ook nog steeds prijzen te verdienen op onze gametime gamingpage waar je nog mee kan doen voor mooie Apple producten wij gaan nu Bloons Tower Defense 3 spelen. Doe je best!

GAMETIME 5274 LESBO'S
4 lesbo's
Daarnet zag je al 2 babes die elkaar aan het vermaken waren. Nu kan je kijken naar 4 lesbische babes die een huisje binnen stappen om een flink los te gaan. Ze te zien en te horen hebben ze het erg naar hun zin. Ik zou er zo tussen springen.

4 LESBO'S

ADRIANA VS MONICA
ADRIANA VS MONICA
Normaal gesproken check je op TLp een babe die solo even stript voor de camera. Maar hier pakken we het anders aan. 2 babes houden een wedstrijd om te kijken wie het lekkerst is. Daarbij betasten ze elkaar ook gelukkig. Ik zeg de brunette is de winnaar. Wat zeg jij?

ADRIANA VS MONICA

KLEIDUIVEN SCHIETEN 2008
KLEIDUIVEN SCHIETEN 2008
Is een sport beoefend sinds 1822 op een groot open veld buiten de bebouwde kom alwaar men met geweren kleine bordjes uit de lucht probeert te schieten. Aldus wikipedia, mja dat hele schieten op bordjes is hedentendage natuurlijk allang niet meer cool vandaar ook dat deze gasten een andere variant hebben bedacht en schieten op rc vliegtuigjes.

KLEIDUIVEN SCHIETEN 2008BUD LIGHT - ARM EXTENDER
BUD LIGHT - ARM EXTENDER
Een van de merken die altijd wel met goeie commercials en nieuwe innovatieve ideeën komt is het Amerikaanse biermerk Bud Light neem nou deze vernuftige arm extender die het mogelijk maakt om helemaal je stoel niet meer uit te hoeven komen wanneer je een vers koud biertje wilt pakken. Wel eventjes de gebruiksaanwijzingen lezen voor gebruik natuurlijk.

BUD LIGHT - ARM EXTENDERONE SICK PUPPY
ONE SICK PUPPY
Ik ben nooit zo'n voorstander van dit soort auto's geweest vooral niet als je er achter rijd, maar ik moet toch zeggen dat deze Dodge Caliber wel een erg stoere auto is. En als je in een stoere auto rijdt mag je natuurlijk ook stoer doen.

ONE SICK PUPPYKUNGFU FIGHTING FAIL
KUNGFU FIGHTING FAIL
Ik blijf erbij dat het altijd leuk blijft om te zien hoe andere mensen hopeloos falen. Dit filmpje zat in de linktip bus die weer vollop openstaat voor uw tips en leuke filmpjes voor op de site. Dit keer allerlei filmpjes over vechten en vechtsporten aan elkaar gebreidt tot een grappige compilatie, kijk eventjes mee.

KUNGFU FIGHTING FAILWIE VAN DE DRIE
Tawny Ariel Jenny
Tawny | Ariel | Jenny
IRAANS POLITIE GEWELD
IRAANS POLITIE GEWELD
Man man man, je zal maar in Iran wonen dan ben je toch wel goed de sjaak als je daar opgepakt wordt door de politie. Kijk eventjes mee naar deze beelden die stiekum werden gefilmt terwijl een verdachte gestript en geslagen wordt en natuurlijk beroofd van zijn geld. Check!

IRAANS POLITIE GEWELDBESTE MOEDER OOIT
BESTE MOEDER OOIT
Kijk dan kan je dus echt trots zijn op jezelf he, als je je 3 jaar oude dochter Fuck Obama kan laten zeggen. Mja, ik begrijp niet helemaal wat hier nu de educatieve les van is voor vandaag maar ok ok het zeggen van Fuck Obama gaat haar goed af. Gelukkig heeft mama ook nog een eigen mening over de nieuwe president anti christ, luister eventjes mee.

BESTE MOEDER OOITGRENSRECHTER OWNEN
Ik weet niet precies wat er bij deze wedstrijd vooraf gegaan is dat ze met zo weinig publiek in het stadion spelen, feit is dat je in zo'n half leeg stadion nog best lol kan hebben. Wat dacht je ervan om de grensrechter eens lekker te gaan pesten met een mannetje of 40. Check het in deze clip, OWNED!

GRENSRECHTER OWNENPIXAR - BURN E
PIXAR - BURN E
Op de dvd van Wall E staat ook nog een bonus film van zo'n 7 minuten het gaat over een robot die Burn E heet en zijn naam te danken heeft omdat hij altijd aan het lassen en solderen is. Best een geinige clip dus die als je Wall E gezien hebt zeker ook eventjes moet bekijken.

PIXAR - BURN EACHMED on XMAS 2008 [FIXED]
ACHMED on XMAS
Jeff Dunham en zijn poppen zijn inmiddels onsterfelijk en ik weet eigenlijk niet helemaal zeker of dat nu wel of niet door het internet komt of dat hij toch echt eerst op televisie is doorgebroken. Voor de kerstmis heeft hij in iedergeval een nieuwe dvd uitgebracht die ik hier ook ergens heb liggen maar hier alvast een voorproefje met Achmed de terrorist.

ACHMED on XMAS 2008TRIPLE X
TRIPLE X
Sportlui zijn altijd gewilt door reclameburos om in hun commercials te fungeren. Zo ook deze Steve Nash die zichzelf zo goed vind dat hij het ook helemaal niet vreemd vindt dat hij constant gevraagd wordt om artikelen te promoten. Hij vertelt zelf eventjes waarom.

TRIPLE XGOLFCAR vs FATGUY
GOLFCAR vs FATGUY
Als je wat meer gewicht hebt dan de gemiddelde medemens dan ben je eigenlijk meteen wat instabieler mocht er iets onverwachts gebeuren. Deze gasten waren aan het golfen totdat hun golfkarretje vast kwam te zitten onze dikke vriend denkt de oplossing te hebben door er aan te gaan hangen maar dat pakt toch iets anders uit.

GOLFCAR vs FATGUYGAMETIME 527
GAMETIME 526
In de gametime vandaag een super toffe game waar ik zelf al weer eventjes mee bezig ben. Het is de opvolger van Bowja de Ninja waar het me ook meteen aan deed denken. Dit keer is het Retardo die je door de verschillende velden moet loodsen door middel van het klikken op allerlei spullen. Er zit een walkthrough bij voor de ongeduldige.

GAMETIME 526

JENNY MILSTEAD
JENNY MILSTEAD
Toen ik op vakantie was, zag ik een hoop babes met mooie kleine bikini's. Deze latina draagt hier ook een geinige bikini die ze gelukkig nog wel uitdoet. Kijken we even mee naar Jenny Milstead

JENNY MILSTEAD

GISELE
GISELE
Deze blonde babe Gisele kan er ook wat van voor de webcam. Ze heeft haar heerlijke lichaam natuurlijk ook mee. Ze was vroeger ook modelletje bij Camwithher, maar nu is ze voor haarzelf begonnen.

GISELE


KINKY KAREN
KINKY KAREN
Meestal heb ik het niet zo op leer, kettingen en alle die andere SM troep. Maar het volgende filmpje bewijst maar weer eens dat het best geil kan zijn. Deze Karen heeft namelijk een erg leuk pakje aan.

KINKY KAREN

NOTHING ELSE MATTERS vs IPHONE
NOTHING ELSE MATTERS vs IPHONE
Ik had het zelf ook aleens uitgeprobeert deze iphone applicatie waarmee je in notime een guitaar op je schermpje tovert. Alleen ben ik nu eenmaal geen muzikant en als je niets te spelen hebt dan is een gitaar dus ook niet leuk. Naja, deze gast kan wel spelen en laat ons Nothing Else matters van Metallica horen. Knap!

NOTHING ELSE MATTERS vs IPHONEHUMAN WRECKING BALLS
HUMAN WRECKING BALLS
In de bouw werken is kut en al helemaal in hartje winter net voordat het gaat vriezen en vorstverlet gaat gelden. Het enige wat ik dan wel weer leuk vind aan de bouw is dat je soms in plaats van te bouwen eerst wat moet wegslopen en zeg nou eerlijk een beetje met een voorhamer door een woning heen rausen das natuurlijk wel fun. Deze gasten hebben overigens geen gereedshap nodig bij het slopen. Van National Lampoon!

HUMAN WRECKING BALLS18 SEXY GIRLS
18 SEXY GIRLS
Ik heb niet meegeteld maar in deze clip komen schijnbaar 18 lekkere meisjes voorbij. Mja, ik zag er wel een paar voorbij komen waarvan ik dacht jummie maar of het er dus 18 zijn, geen idee. Heb je ff niets te doen dan verwacht ik wel dat iemand een officiele telling doet en het resultaat in de comments pleurt.

18 SEXY GIRLSWIE VAN DE DRIE
Saffron Casey Linda
Saffron | Casey | Linda
ATTACK FROM CANDY
ATTACK FROM CANDY
Om de volgende clip te maken was ongeveer 50 dollar aan snoep nodig en een heleboel geduld. De opdracht was om een metoriet inslag na te bootsen in een animatie maar dit lijkt meer op een aanval van een candybar als je het mij vraagt. Naja, het ziet er nog best grappig uit ook en er hebben vast wel wat uurtjes ingezeten.

ATTACK FROM CANDYDE VOGELAARSONG
DE VOGELAARSONG
De mannen van MIDNR hebben dan welliswaar kansloos de Televisier ring aan ze voorbij zien gaan toch maken ze daar afentoe grappige dingen. Nog maar net is Ella Vogelaar op gevogelt van het ministerie wijk, gezin en intregratie of er is al een heuse song overgemaakt. Het klinkt best aardig en de melodie kennen we nog van het nummer Wassenaar!

DE VOGELAARSONGTRY THIS AT HOME
TRY THIS AT HOME
Vandaag in de Try this at home gaan we iets heel tofs maken. Ik wist niet eens dat het bestond maar een vingertelefoon maken schijnt niet eens zo moeilijk te zijn. We hebben wel wat zaken nodig zoals een bluetooth headsetje maar die koop je tegenwoordig voor een paar knaken op de Albert Cuyp. Wie knutselt er een in mekaar ?!

TRY THIS AT HOMETEQUILA
TEQUILA
Gisteren misschien gemist geeft niets want vandaag kan je dit gewoon nog eens terugkijken op TLP. Juist ja de Tequila aflevering van gisteren dus die toch wel weer wat leukker is dan de voorgaande seizoenen. Ik heb zelf gisteren al gekeken alleen moet die dikke gast es een keertje ophouden met meedoen ofzo. Die herkent toch iedereen ?!

TEQUILAGAMETIME 526
GAMETIME 526
Vandaag is het in de Gametime de bedoeling dat je balonnetjes neerschiet voordat ze buiten bereik zijn. Klinkt allemaal vrij simpel en dat is het eigenlijk ook wel. We kunnen nog steeds meespelen trouwens voor die mooie Ipods of Iphones in de gametime competitie zet een highscore neer en win. Vandaag hier Balloon Hunter.

GAMETIME 526SASHA
SASHA
De babe die ook 2 hele grote tieten heeft is natuurlijk de geliefde Sasha. Deze ex-camwithher babe is natuurlijk voor haarzelf begonnen en laat graag zien wat ze van haar ouders meegekregen heeft.

SASHA

WEEKEND MIXEN [MP3]
WEEKEND MIXEN [MP3]
Soow, het is weer weekend de jongens hebben alweer gebelt waar ik blijf voor de vrijdagmiddag borrel dus daar ga ik me zo eens naartoe begeven. Voordat ik dat doe laat ik jullie nog eventjes achter met maar liefst 2 nieuwe mp3 mixen om het weekend in te gaan. De eerste komt van PJ himself en zoonlief DJ TRaxxx deed er nog een dancehall mix bij. Enjoy!

WEEKEND MIXEN [MP3]MOM SMASHES LAPTOP
MOM SMASHES LAPTOP
Deze gast moet eigenlijk afwassen maar zit nog wat te surfen op Tastelikepizza voordat hij zich daar aan wilt wagen. Mama is daar niet zo heel erg blij mee en besluit zoonliefs laptop maar es tegen de grond te smashen. Sjah, dan had ie toch beter ff de afwas kunnen doen peisk. OWNED!

MOM SMASHES LAPTOPMUCHO GOALS
MUCHO GOALS
Het weekend staat weer voor de deur met toch wel een paar spannende voetbal wedstrijden. Ach de eredivisie is allang niet meer wat het geweest is helaas vandaar dat we ons heil vandaag eventjes opzoeken in de wat sterkere competities van de wereld. Ik zie een heleboel mooie doelpunten voorbij komen alleen geen nederlandse clubs, best jammer.

MUCHO GOALSOMG FORMULA ONE
OMG FORMULA ONE
Als het in de motorsport verkeerd gaat dan gaat het meestal ook meteen goed mis. In deze fijne compilatie zien we waartoe dat allemaal kan leiden. De muziek die eronder zit vind ik persoonlijk hoogst irritant dus je bent hierbij gewaarschuwd. Kijk eventjes mee.

OMG FORMULA ONEFERRARI SCUDERIA SPIDER
FERRARI SCUDERIA SPIDER
Mja, we zijn er nog niet helemaal uit welke kleur Ferrari we kiezen dus hierbij een oproep aan jullie, welke kleur Ferrari vinden jullie de mooiste ? Gewoon rood, geel of toch grijs, hou er wel eventjes rekening mee dat het Tlpizza logo er nog opgeplakt moet worden en een Feyenoord sjaaltje achter de voor ruit.

FERRARI SCUDERIA SPIDERAMY
AMY
Deze Amy kende ik voorheen eigenlijk nog niet, maar nu dat ik weet wie ze is, kun je natuurlijk meer van haar verwachten. Dit omdat ze het erg goed doet in dit filmpje waar ze geen eens haar best voor hoeft te doen.

AMY

PIZZABABE HILLARY
PIZZABABE HILLARY
Het is weer vrijdag dat betekent dat we weer een hele fijne week afsluiter hebben. Dit keer moest ik wel eventjes zoeken naar deze Hillary Fisher maar ik moet zeggen het was het zoeken meer dan waard. Echt een lekker ding dus, al zijn die borsten mij wel iets té rond. Wat eigenlijk ook wel weer erg erg lekker is.

PIZZABABE HILLARYROYAL DANCE
ROYAL DANCE
Je huisdier een beetje trucs leren valt niet mee of je moet Martin Gaus heten. Goed een hond kan je nog wel wat bijbrengen maar een kat is zo eigenwijs dat je dat meestal wel op je buik kan schrijven. Niet voor deze kat want die danst zelfs op commando. Erg cool gemaakt.

ROYAL DANCEGHETTO GOSPEL [TIP]
GHETTO GOSPEL [TIP]
Kennen we deze plaat nog van Eminem ?! Vandaag doet dit gospel koor een goede poging om daar hun eigen versie van ten gehoor te geven. Ze slagen er niet helemaal in als je het mij vraagt maar het klinkt toch best grappig allemaal. Het is een soort mix van allerlei bekende rapsongs, echt eventjes de moeite waard om te checken!

GHETTO GOSPEL [TIP]CAT vs MIRROR
CAT vs MIRROR
Katten zijn mooie dieren, hadden we gisteren nog een kat die zo geil was dat ze alleen nog een beetje kon miauwen. Vandaag een kat die niet bang is voor zijn spiegelbeeld en de frontale aanval kiest. Mja, dat doen ze 1x en daarna ook niet meer.

CAT vs MIRRORWEBCAM DANCE = FAIL
WEBCAM DANCE = FAIL
Een beetje dansen voor de webcam voor een vriendje dat je alleen van de msn kent is schijnbaar toch niet zo makkelijk als het klinkt. Neem nou eens deze dame die voortvarend aan de slag gaat maar toch ergens een foutje maakt wat dan snel een einde maakt aan haar kleine show. Gelukkig was ze wel zo sportief om het online te zetten.

WEBCAM DANCE = FAIL2 POINTS FOR KISSING
2 POINTS FOR KISSING
Boksers zijn geen mietjes en vechten net zolang in een ring totdat een van de twee K.O is of wint op punten. Wat je echt niet moet doen als bokser is je tegenstander een kusje geven, ook al is het heel stiekum in zijn nek. Deze Trenton Titsworth doet het bij zijn tegenstander Jesse Vargas die daar niet echt blij van wordt.

2 POINTS FOR KISSINGGAMETIME 526
GAMETIME 526
Vandaag een vrij simpel spel maar die verder wel erg grappig is om te doen. Het is Bucketball en skill game die mij persoonlijk niet eens zo heel slecht afgaat. De bedoeling is om de bal in het mandje te krijgen.

GAMETIME 526TASHA
TASHA
Die Playboy-bunnies doen het altijd goed. Tenminste, de filmpjes zijn altijd puik werk. Dit komt natuulijk door de babe die er in speelt. Dit keer is dat Tasha die haar lekkere lichaam even wast.

TASHA

HOT MILF
HOT MILF
Ja, van deze lekkere moeder staat al het een en het ander op TLP. Hier zie je haar met haar erg lekkere lichaam van alles doen. Zo'n Milf is natuurlijk helemaal geweldig voor zo'n jonge gast als ik.

HOT MILF

TABLE + JUMP = FAIL
Ja, ach het blijven stakkers denk ik dan maar als ik naar deze video kijk. Waarom in hemelsnaam is het leuk om op een tafel te springen als je het van te voren eigenlijk al wel kan bedenken dat het niet goed kán gaan. Naja, deze paupert probeert het toch maar es en dat kan alleen maar resulteren in een nieuw fail filmpje.

TABLE + JUMP = FAIL

PUSSISME
PUSSISME
Deze poes is zo krols dat ze gewoon ligt te wachten om gedekt te worden. Best grappig altijd alleen maakt mijn poes nog wel wat meer lawaai dan dit. Ze keek trouwens wel eventjes op bij het horen van deze geluiden. Het lijkt wel een baby trouwens als je goed luistert.

PUSSISMEDIRTY MINDS
DIRTY MINDS
In principe kan je wel van elk onschuldig gesprek een ranzige pornobende maken natuurlijk maar in deze clip van een spel zo te zien maken ze het wel heel erg bont. Ook als je het niet wilt dan nog hoor je dat ondertoontje, of ligt het nu toch aan mezelf ?

DIRTY MINDSJILLIAN BEYOR
JILLIAN BEYOR
Er zijn maar weinig vrouwen die al zo vaak voorbij zijn gekomen als Pizzababe van de dag als deze Jillian Beyor. Echt een snoepje voor het oog dus, ik geloof dat er ook nog wel ergens een filmpje tussen staat maar onze vrienden van Xmissy hebben wel een heel erg tof filmpje gevonden van Jillian in een Playboy videoshoot. Habbaa zeg ik!

JILLIAN BEYOR

PIZZABABE SPENCER
PIZZABABE SPENCER
Jaja daar is ze weer onze grote vriendin Spencer Scott die ik toch zo graag eens naast me vind als ik wakker wordt op een zondagmorgen. Mja, gaat niet lukken ben ik bang maar daarom kan ze nog wel langs komen hier op de site natuurlijk. Deze geverfde blonde schoonheid konden we al een paar keer bewonderen hierzo en vandaag in een extra lekkere gallerie.

PIZZABABE SPENCERWAKE ME UP ON HOLD
WAKE ME UP ON HOLD
Als je weleens callcenters belt dan weet je ook hoe het is om es in de wacht gezet te worden. Dat geeft natuurlijk niet zo heel erg met de moderne techniek want meestal krijg je dan een bandje met wat muziek te horen. Deze gast is eigenlijk nooit uit de 80er jaren gekomen want bij het horen van het nummer Wake me up befor you go go van Wham gaat hij los.

WAKE ME UP ON HOLDKEN BLOCK RACING
KEN BLOCK RACING
Deze Ken Block is een alleskunner hij verdiende ooit zijn geld door een schoenenmerk te beginnen en was ooit ook nog goed in sporten als skateboarden, snowboarden en motorcross. Tegenwoordig vermaakt Ken zich in een ralley auto en wel de Subaru Impreza WRX kijk eventjes mee naar deze demonstratie video in high quaility.

KEN BLOCK RACINGLEBRON DOET DUNKEN
LEBRON DOET DUNKEN
Lebron James is een speler van de Cleveland Cavaliers en tevens een van de meest talentvolle spelers van de huidige NBA. Deze 23 jarige basketballer weet dus van wanten, in deze game weet hij het te presteren om te dunken vanaf de vrijworp lijn en dat is best nog een afstand namelijk 15 feet een metertje of 5.

LEBRON DOET DUNKENTIESTO - ALONE IN THE DARK
TIESTO - ALONE IN THE DARK
Ah onze grote vriend Thijs Verwest heeft zich nu op de gaming markt geworpen met zijn muziek. Ik moet zeggen dat het op het eerste gehoor niet eens zo'n heel slecht nummer is en de videoclip is ook best aardig al zijn dat beelden uit de videogame Alone in the Dark waar Tiesto dus de muziek voor maakte. Kijk eventjes mee..

TIESTO ALONE IN THE DARKFUCK YOU MR BUSH
FUCK YOU MR BUSH
Een van de speerpunten in het programma van Obama is de gezondheidszorg en dat blijkt wel erg nodig te zijn als je dit soort figuren voor de camera krijgt terwijl je nietsvermoedend een beetje staat te filmen op straat. De dame steekt niet bepaald onder stoelen of banken hoe ze over de huidige regering denkt, gelukkig draagt ze Obama een warm hart toe.

FUCK YOU MR BUSHCOLLEGE BABES
COLLEGE BABES
Studerende babes willen tijdens hun studie zo veel mogelijk lol maken door flink te feesten. En daarbij hoort tegenwoordig ook naakt voor de webcam staan en je lichaam laten zien aan je mede-studentjes van het dispuut.

COLLEGE BABES

WEBCAM BABE JANA
WEBCAM BABE JANA
Ja, deze Jana is zeker niet preuts als je eventjes dit filmpje bekijkt. Jana rockt er hier even op los voor haar webcam. En ze heeft groot gelijk want ze heeft een mooi lichaam.

WEBCAM BABE JANA

ESPN OWNAGE
ESPN OWNAGE
Als je live een televisie programma aan het presenteren bent dan is het aardig vervelend als je daarin gestoord wordt door van alles en iedereen. Ter promotie van het programma Mayne Street doet deze gast dat wel en wil daarna niet geloven dat er live televisie wordt gemaakt. Mja, beetje té gemaakt allemaal.

ESPN OWNAGEWORLD SERIES BABY
WORLD SERIES BABY
Als je als klein jochie naar grote evenementen mee mag van je ouders maakt dat meestal wel een grote indruk op je. Alles lijkt zo massaal en zo groot maar dat komt dan natuurlijk omdat je zelf nog maar een ukkie bent. Deze uk krijgt grootheidswaanzin als hij denkt dat hij de mensen kan laten juichen. Wel grappig!

WORLD SERIES BABYOZZY vs SAMSUNG
OZZY vs SAMSUNG
Ozzy Osborne is een legendarische rocker die zichzelf weer helemaal in de picture bracht door met een live soap van zijn familie op de buis te gaan. Altijd lachen daar in huize Osbourne alleen is het zo jammer dat Ozzy bijna niet meer te verstaan is. Hij mompelt maar wat en wij worden geacht te weten waar het over gaat, gelukkig is daar dan de moderne techniek.

OZZY vs SAMSUNGBLONDE BABE
BLONDE BABE
Ja, die blonde babes met grote tieten kun je genoeg vinden op tastelikepizza. Hier kun je nog zo'n filmpje even checken van een babe waarvan ik de naam even kwijt ben.

BLONDE BABE

PIZZABABE CHELSEY
PIZZABABE CHELSEY
Soow vandaag een nieuwe Pizzababe die de naam Chelsey Medley draagt, lekkere babe in een mooie gallerie al zeg ik het zelf. Ook vandaag komt de dame weer uit de stal van ome Hef waar ik toch weleens een daggie zou willen rondneuzen ook. De vorige Pizzababes ga je hierzo vinden, vandaag dus Chelsey.

PIZZABABE CHELSEYTIME SCULPTURE
TIME SCULPTURE
Zo heel afentoe kom je commercials tegen waarbij je denkt, hmmz dat ziet er dan toch wel weer tof uit. Zo ook in deze mooie nieuwe commercial van Toshiba waarin verschillende technieken werden gebruikt (zie the making of) om dit staaltje van stopmotion voor elkaar te krijgen. Allemaal filmpjes die door elkaar lopen eigenlijk dus en dat ingepakt in een gelikte commercial.

TIME SCULPTUREYACHT LAUNCH FAIL
YACHT LAUNCH FAIL
Als je een nieuw bootje besteld hebt dan wil je er graag bijzijn als die eindelijk te water gaat. Het heeft een aardige duitje gekost nl. een slordige 1.5 miljoen dollar maar dan heb je ook iets apart. Volgende keer alleen een andere bezorgdienst inhuren want dit gaat niet helemaal zo als het hoort.

YACHT LAUNCH FAIL

BRENDON BURNS is RACIST
BRENDON BURNS is RACIST
Whahahaha ik snap die mensen niet hoor die gaan dan kijken naar een standup comedian maar als het een beetje te heet onder de voeten wordt of het betreft grapjes over jezelf dan zijn ze ineens beledigd. Ik had dit filmpje al eens gezien maar heb 'm toen niet gepost volgens mij, maar kijk eventjes mee naar dit schaap die hoogst beledigd de zaal uitloopt.

BRENDON BURNS is RACISTI HATE NATURE 2
I HATE NATURE 2
Vorige maand hadden we al een aflevering van David Attenboroughs programma "I hate Nature" en vandaag is het tijd voor deel 2. In dit programma vertelt David hoe zeer hij de natuur verafschuwd en gaan we een kijkje nemen op de Serenghetti vlakte in Afrika.

I HATE NATURE 2BIGGER BOOBS ?!
BIGGER BOOBS ?!
Heb je een vriendin met toch ietwat te kleine borsten maar je wilt haar niet volpompen met silliconen dan is er nu misschien een oplossing in de vorm van deze Curvemaster waarmee je op natuurlijke wijze borsten en ook hele andere zaken tot grotere proporties kan laten groeien. Kijk eventjes mee...

BIGGER BOOBS ?!EVOLUTION OF DANCE 2
EVOLUTION OF DANCE 2
Kennen we hem nog dit filmpje van de evolutie of dance wat meteen een van de best bekeken filmpjes van het internet werd ? Ja, een topper dus maar volgen jullie ook Family Guy dat is de vraag eigenlijk want dan kan je deze clip misschien net zo waarderen als ik. Peter is nog steeds helemaal in de ban van het nummer The bird.

EVOLUTION OF DANCE 2GAMETIME 525
GAMETIME 525
Vandaag in de gametime een adventure game waar je een piraat bent, en kan vechten traden varen. Je moet alles doen om te overleven op de woeste 7 wereldzeeen, in dit Master of the Secret Sea. Good luck!

GAMETIME 5252 ZUSJES
2 zusjes
Ja, als ik een wijf was en ik zag er ook nog eens goed uit, dan zou ik zeker in veel filmpjes te bewonderen zijn. En zou ik met mijn jongere zusje ook schijnen in de clips. Net als deze Cameron met haar blonde zus.

2 ZUSJES

BRANDI DOET MARIAH
BRANDI DOET MARIAH
Goddamnit, dacht je dat je alles zo'n beetje wel gehoord had op die talenten shows, komt daar ineens deze Brandi voorbij die Esmee meteen doet verbleken. Sjeetje wat een stem zeg, ze doet het nummer "Can't live without you" van Mariah Carey bij Popstars, echt helemaal geweldig. Luister en kijk eventjes mee...

BRANDI DOET MARIAHDRONKEN vs HORSE
DRONKEN vs HORSE
Mensen die dronken zijn kan je eigenlijk altijd wel leuke dingen laten doen. Zo vond de vriendin van deze 2 gasten het wel leuk om een foto te nemen met een van haar vrienden op een standbeeld van een paard. Probleem is hoe kom je in beschonken toestand op het paard. Gelukkig was er een beveiligingscamera om het vast te leggen.

DRONKEN vs HORSEVIDA GUERRA
VIDA
Vida Guerra is een babe met een prachtige kont. en een mooi lichaam. Ze is natuurlijk al een keer gevraagd voor de Playboy. Nu kun je haar hier checken hoe ze een bikini-shoot doet.

VIDA GUERRAPIZZABABE LAUREN
PIZZABABE LAUREN
Onze Pizzababes komen in alle kleuren en maten en daarom hebben we vandaag eens een dame met een kleurtje wat dan ook weleens lekker is. De eer is vandaag ten dele gevallen aan Lauren D'Marie wat echt een schatje is hoor, lekker bekkie en dr figuurtje mag er ook echt wezen. Voorgaande Pizzababes check je natuurlijk gewoon hier.

PIZZABABE LAURENCRAZY CARJUMP
CRAZY CARJUMP
Een beetje stuntman neemt een voorbeeld aan grootheden als Evil Knievel die helaas niet meer onder ons is zoniet deze Peter die zo te horen ergens uit Limburg komt. Hmmz, PJ ? Naja, hij gaat proberen een vrij moeilijke stunt uittevoeren wat niet helemaal lijkt te lukken, mja betreft hier dus een viral voor de Nissan Qashqai.

CRAZY CARJUMPQUAD STUNTS
QUAD STUNTS
Onze Ruben heeft een quad maar dit soort trucs heb ik hem nog nooit zien doen eigenlijk. Best wel tof zon 4 wielerig apparaat waar je gewoon mee op de weg mag als ik me niet vergis. Je moet dan wel eventjes een nummerbord aanvragen en een helm dragen.

QUAD STUNTSNHL SHOOT OUTS
NHL SHOOT OUTS
Er zijn maar weinig sporten waar het er zo hard aan toegaat als bij het ijshockey. Er is volgens mij dan ook geen speler meer in de NHL die nog zijn eigen tanden heeft en dat is ook niet verwonderlijk als je ziet hoe erg daar op elkaar ingehakt wordt. Vandaag geen vechtpartijtjes ofzo maar de beste shoot outs in een compilatie filmpje.

NHL SHOOT OUTSTHE BLACK HOLE
THE BLACK HOLE
Dit was eigenlijk wel een goeie geweest voor onze verzekerings vrienden uit Apeldoorn. Misschien een hint ofzo, dat ze nu toch eens een ander reclameburo moeten gaan gebruiken want persoonlijk vind ik de commercials uit Apeldoorn minder worden. Nou ja erg leuk verzonnen deze, alleen mist er een zinnetje als, even Apeldoorn bellen op het eind.

THE BLACK HOLEVROUW AAN HET STUUR
VROUW AAN HET STUUR
Hadden we gisteren nog een dame die goed kon parkeren vandaag gaan we gewoon weer over naar de orde van de dag en zien we een dame dwars door een garage deur rijden. Wat er precies gebeurt is weet niemand het enige zekere is dat het wederom een vrouw is die de boel vernaggeld.

VROUW AAN HET STUURUMBILLICAL WANNABEE
UMBILLICAL WANNABEE
Hehehe best toffe aktie hier van een gastje die iets te veel heeft gekeken naar de Umbillical brothers. Ik vind het sowieso tof gedaan maar dat komt omdat ik het origineel ook lachen vind. Naja kijk maar eventjes mee..

UMBILLICAL WANNABEEHET HYVES LIED
HET HYVES LIED
Johan Vlemmix, bij iedereen wel bekend als koningshuis freak en van die overheerlijke Mora Snacks heeft weer een nieuw nummer gemaakt. Dit keer niet over voetbal of het koningshuis, maar over Hyves! Ik moet toegeven hij klinkt best lekker in de oren.

HET HYVES LIED

GAMETIME 524
GAMETIME 524
In de Gametime vandaag gaan we bouwen, en niet zomaar bouwen we gaan bouwen aan een fabriek en dat doen we met ballen. Mja het klinkt misschien een beetje raar maar zo is het toch, Factory Balls 2 dus. En je kan nog steeds meedoen voor de Iphone of de Sony Bravia en dat doe je hierrrrr. Succes!

GAMETIME 524

SOPHIE HOWARD
SOPHIE HOWARD
Ik hou wel van een babe die een beetje houvast heeft. Net als deze busty Sophie Howard. Ja Sophie komt uit Engeland en doet daar natuurlijk modellenwerk. Bijna alle kids in Engeland kennen haar al en geilen allemaal op haar tieten.

SOPHIE HOWARD


HANNAH HILTON
HANNAH HILTON
Hannah Hilton wordt steeds meer succesvoller in de porno-industrie. Ze speelt dan ook regelmatig in zo'n geweldige film. Ook vindt ze het leuk om in filmpjes zoals deze te spelen, waar ze trouwens heel erg goed in is.

HANNAH HILTON


BAD KITTY
BAD KITTY
Mja, gister een of andere russische versie van Madagascar 2 zitten kijken en ik moet zeggen het is wederom weer een leuke film geworden van de jongens bij Dreamworks. De penquins hebben een klein rolletje maar zijn door de film genoeg aanwezig, het verhaal gaat dit keer over een leeuwenjong die als welp in New York is beland en nu zijn weg terug heeft gevonden naar Afrika.

BAD KITTYROMME OP EEN BEEN
En ik had van de zomer nog wel zulke goeie voornemens, stoppen met roken minder drinken gaan sporten. Mja, er is weer niet zo veel van terecht gekomen ben ik bang, ja ach. Deze Gianni Romme kennen we natuurlijk nog van de ijsbaan waar hij toch heel wat succesjes heeft behaald, nu dat hij met pensioen is heeft ie een nieuwe hobby gevonden.

ROMME OP EEN BEENPARKEER HOERRR
PARKEER HOERRR
Vrouwen, mja je hebt er meer ellende mee dan plezier van neem nou deze trut die probeert ons te ownen door een auto superstrak in te parkeren. Mja je bent natuurlijk sowieso al een paupert als je niet kan file parkeren maar om het dan door een vrouw te laten doen ?!! Echt goede bedoelingen heeft ze ook niet zo te zien. Thnx Zakratje!

PARKEER HOERRR1ST AVE MACHINE
1ST AVE MACHINE
Hmmz als je ff nix te doen hebt dan raad ik je zeker eventjes aan om naar deze site te gaan kijken. Het is de site van 1st ave machine, reclame makers voor onder andere Top Gear en Adidas die dus zelf een kicke site hebben gebouwd. Tenminste ik vond 'm mooi, maar dat blijft nogal persoonlijk natuurlijk. Kijk eventjes mee...

1ST AVE MACHINE

SNEEUW BABES
SNEEUW BABES
Het wordt steeds kouder en dan ga je gekke dingen doen als je op een zaterdagavond dronken bent. Zoals naakt in de sneeuw springen voor 5 euro. Deze babes kleden zich uit in de kou. Ik zou ze met genoegen op willen warmen.

SNEEUW BABES

PIZZABABE HEATHER JO
PIZZABABE HEATHER JO
Ja ach soms moet je gewoon es wat langer wachten, maar dat wil niet zeggen dat je voor niets hebt gewacht. Zo is het vandaag een beetje met de Pizzababe van de dag Heather Jo Hughes wat echt een Babe der Babes is. Dus kom maar op met die hoge ratings ik zeg 10 - 10 - 10

PIZZABABE HEATHER JOKLEUTERTJE PESTEN
KLEUTERTJE PESTEN
Whahahaha, het zijn toch weer die Jappen he! Man man man, geheel voor ons amusement hebben ze weer iets bedacht dat als je het mij vraagt dicht tegen kindermishandeling aan zit. Watskeburt, een kleuterrace waarin elke kleuter een rugzakkie om krijgt met daarin 5 kg aan gewichten. Is dat leuk ? JAAAA!

KLEUTERTJE PESTENMORE WII DAMAGE
MORE WII DAMAGE
Ik ben driftig op zoek naar een xbox 360 dus mocht je er nog eentje in de kast hebben staan die niet onder het stof vandaan komt gooi ff een emailtje mijn kant op wellicht kunnen we wat regelen. Anyway de keuze welke console het nu moest worden was niet makkelijk maar als ik dan al dit soort filmpjes met de Wii zie waarin het weereens vreselijk fout gaat is voor mij de keus toch snel gemaakt.

MORE WII DAMAGEGOED MET BLIK
GOED MET BLIK
Eventjes een gouwe ouwe tussendoor en ja ik weet dat aan deze clip misschien wel 1000 takes aan voorafzijn gegaan maar dat maakt eventjes niet uit. Het is toch altijd weer eventjes leuk om te zien. Een van de allereerste filmpjes in dit soort als je het mij vraagt, check de check.

GOED MET BLIKHALLOWEEN TRAIN 2008
HALLOWEEN TRAIN 2008
De Yamanote trein is burucht in Japan, en dat komt omdat de Japanners zelf helemaal niet blij zijn dat er eens per jaar een hele groep buitenlanders hun trein in beslag leggen om daar tot in de vroege uurtjes Halloween in te vieren. Ondanks dat ze het dit jaar verboden hebben, reed de Yamanote trein toch. Deze tuber vertelt over zijn ervaringen dit jaar.

HALLOWEEN TRAIN 2008MEGAMAN 9
MEGAMAN 9 in Paper
We gaan vandaag ook eventjes creatief bezig met papier wat ze in deze clip aardig onder de knie hebben. We hebben net old skool spel Megaman namelijk helemaal nagebouwd met papier en dat weer in een soortement van stopmotion filmpje gedouwd. Leuk effect ? Jazeker! Kijk eventjes mee...

MEGAMAN 9PROUD VOTER
PROUD VOTER
Er zijn nog nooit zoveel zwarte stemmers geweest als bij deze verkiezingen waarbij Barack Obama meteen ook de favoriete keuze was van de meeste zwarte stemmers. Deze trotste stemmer vertelt op wie hij gestemd heeft en hoe vaak, WTF hoe vaak ? Stem ongeldig dus... FAIL!

PROUD VOTERPRANKSTER OWNED
PRANKSTER OWNED
Vorige week was het halloween en toen zijn er vast weer een heleboel mensen zich een hoedje geschrokken want dan ook de bedoeling is van het feest daarniet van. Deze gast dacht zijn collegas de stuipen op het lijf te jagen alleen kan je dat beter niet doen als je zelf bij de beveiling werkt. Ik zeg goeie hoek!

PRANKSTER OWNEDGAMETIME 524
GAMETIME 524
We zijn weer eens te laat vandaag en daarom beginnen we meteen maar met de eerste Gametime van de week. We gaan motorracen met in deze 3d motormadness. Het is de bedoeling dat je ver komt en de graphics en sounds zijn geeneens onaardig.

GAMETIME 524SASHA
SASHA
Ik ben van deze Sasha de laatste tijd steeds meer fan van aan het worden. Ze komt namelijk altijd weer met een goed filmpje waar ze haar strakke buikje en haar volle borsten laat zien. Meer? Zet het in de comments.

SASHA


ALYSSA DOET AUDITIE
ALYSSA
Ja, als je een Playboy bunny wilt worden, moet je natuurlijk eerst auditie doen bij ome Hef. Deze lekkere Alyssa is het volgens mij wel gelukt om ons een goede auditie te bezorgen. Ik zeg gelijk aannemen die babe. Wat zeg jij?

ALYSSA DOET AUDITIETRANCEMASTER 6003 [MP3 MIX]
TRANCEMASTER 6003
Soms zit het mee soms zit het tegen, ik had persoonlijk een beetje kut weekend maar dat mag de pret verder niet drukken. Gelukkig zijn er dan altijd nog mensen waar je op kan vertrouwen dat ze je met raad en daad terzijde staan. Onze Peter heeft altijd hele andere manieren om mij op te vrolijken, dit keer geen born2trance maar een mix uit de Trancemaster serie. Enjoy!

TRANCEMASTER 6003HONDA ACCORD
HONDA ACCORD
De auto's van hedentendage belanden niet zomaar op de weg, daar is meestal allerlei testing en proefrijden aan vooraf gegaan waardoor auo's een stuk veiliger zijn geworden. Bij Honda laten ze in deze toffe commercial zien wat er zoal allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van de nieuwe Accord, best een toffe bak eigenlijk.

HONDA ACCORDDISCO MEISJES 2
DISCO MEISJES 2
Een tijdje geleden kon je al kijken naar een leuke gallerie met allemaal meisjes her en der in de discotheken van NL, vandaag gaan we daar nog eventjes mee door met een hele reeks nieuwe piccas. Erg lekker natuurlijk allemaal en daarom klikken we snel eventjes allemaal op onderstaande link.

DISCO MEISJES 2

LAMBO vs PORSCHE vs FERRARI
LAMBO vs PORSCHE vs FERRARI
Chris Harris van Drivers Republic heeft voor de afwisseling eens drie lekkere supercars aan de tand gevoeld. Hij liet de Lambo, Porsche en Ferrari het o.a. tegen elkaar opnemen in een dragrace. De beelden staan bij onze vriendelijke buurtjes van Getlogged.

LAMBO vs PORSCHE vs FERRARI

SOCCER FREESTYLE 2008
SOCCER FREESTYLE 2008
Altijd leuk om te zien iemand die extreem handig is met een voetbal. Jaja, daar hoeven we geen studio sport voor te gaan kijken, dat is me te triest dit seizoen. Vandaag hebben we ene Lory Calcio dus die laat zien wat hij allemaal kan met een bal, check!

SOCCER FREESTYLE 2008GOD MADE PAIN
GOD MADE PAIN
De reden waarom wij graag kijken naar clips waarin mensen pijn lijden is volgens mij omdat je het zelf niet bent en er daarom wel om kan lachen al weet je dat het soms ook weleens vreselijk verkeert afloopt. Mja, dat noemen ze dus leedvermaak en precies dat hebben we in deze clip die een kleine 5 minuten duurt.

GOD MADE PAINWIE VAN DE DRIE
Lenka Redhead Diamonde
Lenka | Redhead | Diamonde
GIRLS GONE WILD
GIRLS GONE WILD
We gaan weer lekkere babes achterna op een heus festival die bereid zijn even te flashen. En deze keer krijgen de mannen van Girls Gone Wild het weer erg simpel voor elkaar. Check it out!

GIRLS GONE WILD

BIG BALL OWNAGE
BIG BALL OWNAGE
Nietsvermoedende mensen een bal tergroote van een skippy bal naar hun hoofd gooien dat is leuk. En als je me niet geloofd dan moet je toch echt eventjes deze kleine compilatie bekijken waarin precies dat gebeurt.

BIG BALL OWNAGEWASHED UP WANNABEE
WASHED UP WANNABEE
Ik heb het eigenlijk nooit zo gehad op Kane en die zanger Dinand, waarom weet ik eigenlijk niet maar ik heb het nooit echt tof gevonden. De jongens van KoefNoen hebben er ook niet zo veel mee en maakt deze parodie, mja...

WASHED UP WANNABEEARBY'S
ARBY'S
De liefde van een man gaat natuurlijk vooral door de maag ik bedoel je kan nog zo'n mooie babe gescoord hebben als ze je jaar in jaar uit pannekoeken met stroop of een omeletje voorschoteld dan heb je het ook wel snel gezien. Deze fastfoodketen kende ik trouwens nog niet maar de hamburgers zien er niet eens zo slecht uit.

ARBY'SDEAL or NO DEAL [FAIL]
DEAL or NO DEAL [FAIL]
Ik heb weleens van gasten die mee hebben gedaan aan een tv spelletje gehoord dat je dan eerst door allerlei voorrondes moet en meer van dat soort selecties. Daarom is het mij ook een raadsel hoe deze gast daardoor heen is gekomen, kijk eventjes mee hoe dom kan je zijn.

DEAL or NO DEAL [FAIL]TANKEN IN JAPAN
TANKEN IN JAPAN
Ik woonde vroeger in een dorp met 1 cafe , 1 kerktoren en paar huisjes, we hadden er ook nog een klein tankstation waar je in de watten werd gelegd ging je daar tanken. Nou doen ze in Japan alles een beetje overdreven zo ook het tanken, kijk eventjes mee naar dit fullservice tankstation in Japan.

TANKEN IN JAPANGAMETIME 523
GAMETIME 523
Vandaag in de gametime die iets later is dan normaal een spel waarin je een kleine ninja bent en je vijanden moet proberen te verslaan. 3 Foot ninja heet het spel dan ook en highscores droppen we in de comments.

GAMETIME 523HOT WEBCAM BABE
HOT WEBCAM BABE
Babes voor de webcam zijn leuk, maar zijn vaak slecht gefilmd en de babe probeert een beetje sexy te zijn door houterig te dansen. Deze babe heeft een lichaam om van te smullen en het is ook nog eens in HQ.

HOT WEBCAM BABE


FLASH BABE
FLASH BABE
Girls Gone Wild is natuurlijk leuk en elke keer als ik het zie zou ik het zo na willen doen. Dat kan natuurlijk ook als je een goede camera hebt. Kijk maar wat deze vrouw heeft gedaan. En dat gebeurd natuurlijk in het vrouwentoilet.

FLASH BABE

WIE VAN DE DRIE
Lindsay Naomi Hot Amateur

Lindsay | Naomi | Hot Amateur
BEZOPEN !! [FAIL]
BEZOPEN !! [FAIL]
Als je gedronken hebt dan maakt het eventjes niet uit of je nu in de auto stapt op op een fiets stapt. Het is eigenlijk allebei toch even gevaarlijk al is de kans met een auto dat je het er ook nog eens levend vanaf brengt na een ongeluk miniem. Deze oude dronkelap gaat met de fiets naar huis, hoe laat hij daar is aangekomen is niet geheel duidelijk. Proost!

BEZOPEN !! [FAIL]BUSH 3
BUSH 3
In Amerika kan een president maar 2x verkozen worden en daardoor maximaal 8 jaar president blijven. Gelukkig maar anders had het ook zo maar gekunt dat we nog eens 4 jaar Bush hadden gehad. Deze domme Amerikaan die net heeft gestemd was niet echt op de hoogte hoevaak een president verkozen kan worden. Hoe dom kan je zijn ?

BUSH 3HEAD AND NUTS
HEAD AND NUTS
Om iemand eens lekker te ownen heb je wel wat zaken nodig zo is een eerste verreiste dat je een camera klaar hebt staan mocht er iets gebeuren. Deze vrienden zitten wat te gamen als de eerste maat het slachtoffer een bal voor zijn hoofd gooit waarna er een tweede maat nog eens vanachter zorgt dat de familie juwelen nog wat extra stress hebben.

HEAD AND NUTSBARNEY owns REPORTER
BARNEY owns REPORTER
Elke president neemt een hondje mee het Witte Huis in, zo had Bill Clinton een Labrador Retriever en Geroge Bush een schotse terrier genaamd Barney. En deze Barney is niet zo blij met de aandacht die hij krijgt van de pers vandaar ook dat hij dat eventjes kenbaar maakt door te bijten.

BARNEY owns REPORTERVOETBAL ROBOT
VOETBAL ROBOT
Voetbal is natuurlijk geweldig om naar te kijken en voor de sportieve onder ons om uit te oefenen. Maar nu heeft een Universiteit van Nederland samen gewerkt om een voetbal robot in elkaar te fixen. Check hem even.

VOETBAL ROBOT

KOBE BRYANT VS JACKASS
KOBE BRYANT VS JACKASS
Ja, de wereldberoemde basketballer Kobe Bryant sprong in het verleden over ee rijdende auto. Nu stellen de mafkezen van Jack-ass hem op een wat zwaardere proef. Hij moet over een bak water met giftige slangen springen. De Jack-ass maloten doen het even voor.

KOBE BRYANT VS JACKASS

SCOOTMOBIEL
SCOOTMOBIEL
Ja, ze verzinnen de gekste dingen in Nederland. Je kent bijvoorbeeld wel die scootmobiels waar ik Pizzaman ook el eens in zie rijden. Check hier een wedstrijd van deze snelheidsmonsters.

SCOOTMOBIEL

ERICA CAMPBELL
ERICA CAMPBELL
Het is gelukkig weer weekend en ik vanavond denk ik toch lekker de stad in. Voor nu kan je Erica Campbeel zien die gewoonlijk weer lekker aan het strippen is. Het ziet er allemaal nog steeds goed uit.

ERICA CAMPBELL

PARTY @ PLAYBOY MANSION
PARTY @ PLAYBOY MANSION
Ik zei het gister al eventjes, we hebben weer contact hebben met onze Amerikaanse vriendjes van LND, die tevens een of andere nieuwe sexpil hebben geintroduceerd en waar kan je die nou beter uittesten dan bij ome Heffner thuis. En dat is precies wat ze deden op een 72 urig durend feest. En ik maar wachten op die uitnodiging!?!

PARTY @ PLAYBOY MANSIONNICOLE SCHERZINGER
NICOLE SCHERZINGER
Nicole Scherzinger is een dame die wij eigenlijk allemaal kennen van de Pussycat Dolls. Ze werd geboren op 29 juni 1978 in Honolulu, Hawaï. Nadat ze twee jaar geleden lid werd van de meiden band Eden’s Crush en daarmee deelnam aan het TV-programma Popstars brak ze door, de band kende echter geen lang bestaan en in 2003 werd het ineens de Pussycat Dolls.

NICOLE SCHERZINGER

TASER JE BAAS EENS
TASER JE BAAS EENS
Met een taser kan je van allerlei leuke geintjes uithalen, zo zagen we laatst al iemand die een tasergun aan de stoel van een collega had bevestigd waar die collega niet zo heel erg over te spreken was maar je kan het natuurlijk nog gekker maken. Hoe ?! Je neemt je baas te grazen, wat moet die dan...

TASER JE BAAS EENSON THE BEACH
ON THE BEACH
Het gaat weer eventjes duren voordat we met z'n allen weer het strand op duiken. Het jaar 2008 was niet echt een strandjaar voor ons Nederlanders, in Spanje ligt de playa er natuurlijk wel zonnig bij, en dat nog steeds. En dat je op het strand van alles kan beleven zien we in deze compilatie.

ON THE BEACHADOLF BALLMER
ADOLF BALLMER
Mja, wij hier op Tastelikepizza zijn allemaal van de windows pc's er komen hier gewoon geen rotte Apples het kantoor in. Laten ze die brol maar lekker houden, mja Steve Ballmer die huidige topman bij Microsoft heeft zich in het verleden niet echt populair gemaakt bij sommige mensen, om hem dan meteen als Adolfje af te gaan beelden. DEMONISERING!

ADOLF BALLMERARK [ANIMATIE]
null
De arke van noach was nog eens iets wat me bij is gebleven uit de bijbel. Deze animatie gaat over een man die, nadat de wereld zo goed als vergaan is, met de overlevende op een groot schip zit opzoek naar een nieuw bestaan. Het einde is zeer verrassend.

ARK [ANIMATIE]

BEACH BABE
Als je nou eens kijkt naar deze babe, denk je gelijk weer terug aan de heerlijke zomer. Ik verlang er al weer naar. De winter is niks voor mij. Check deze kleine beach babe lekker spelen in de zee, heerlijk!

BEACH BABE


PIZZABABE BROOKLYN
PIZZABABE BROOKLYN
Als je van dames houdt met echt lekkere lange benen dan is deze Brooklyn Bradshaw een geschenk uit de hemel. Qua tettenwerk is het niet helemaal wat maar die benen maken voor mij tenminste een hele hoop goed. De afsluiter van de week dus en mocht je nog een paar fijne Pizzababes gemist hebben dan kan je hierrrr terecht.

PIZZABABE BROOKLYNRICHARD PRYOR = PRESIDENT
RICHARD PRYOR = PRESIDENT
Het begint eindelijk een beetje rustiger op televee met al die beelden uit Amerika. Ik had er eigenlijk ook al een beetje de buik van vol hoor, ik bedoel het is niets anders dan Obama voor of Obama achter. Mja, vandaag hebben we een hele andere zwarte president namelijk de komiek Richard Pryor in zijn gouden tijd op SNL.

RICHARD PRYOR = PRESIDENTEVOLUTION OF TECH
We hebben al diverse evolutie filmpjes voorbij zien komen door de jaren heen of het nu dansen is of de evolutie van de mens volgens een bepaald biermerk het waren eigenlijk allemaal toffe filmpjes. Deze evolutie of technologie is al niet veel anders, een erg mooie animatie dus kijk eventjes mee.

EVOLUTION OF TECHKIKKER vs KID
KIKKER vs KID
Kinderen en dieren zijn meestal een goeie combinatie wanneer je een filmcamera in de hand hebt. Zo ook dit jochie die net heeft ontdekt dat je best leuk kan spelen met kikkers. Alleen waar laat je al die speelkameraadjes als je alleen gewapend bent met een luier.

KIKKER vs KID

OP VAKANTIE
OP VAKANTIE
Op vakantie is een korte film van Steffen & Flip voor het 48 hour film project Utrecht 2008. Met onder andere Jiggy Dje en Spacekees die we kennen als neerlands beste hip hoppers. Mja, best grappig deze korte film die zo'n 7 minuten duurt dus ik zeker eventjes bekijken.

OP VAKANTIETV BLOOPERS
TV BLOOPERS
Compilaties komen in alle soorten en maten, of het nu filmpjes zijn met babes of allerlei dingen die mis gaan ik ben altijd een fan van dit soort kleine overzichtjes. Vandaag presenteer ik jullie een hele zooi Tv Bloopers waarvan deze compilatie eigenlijk al nummertje 11 is. Wil je die andere ook nog es terugzien check dan dit Youtube kanaal.

TV BLOOPERSFAIL!
FAIL!
Sommige mensen kunnen het gewoon niet laten of ze nu thuis zijn of op het werk overal vinden ze wel een mogelijkheid om eens iets doms te doen. Zo ook deze gast die bedenkt dat het misschien wel leuk is om over een archiefkast te jumpen. Mja, die was dan toch iets hoger als hij dacht. FAIL!

FAIL!GIRLS OF PLAYBOY [REPOST]
THE GIRLS OF PLAYBOY [FINAL]
Ja mensen aan alle goede dingen komt een eind en zo helaas ook aan deze toch wel erg mooi geworden Girls of Playboy video serie. Dit is dus nummertje 6 en meteen de laatste maar niet getreurd er staan weer een aantal mooi compilatie filmpjes in de planning en mocht je verzoekjes hebben, van babe / babes waar ook nog eens redelijk materiaal van te vinden is dan hoor ik dat graag. Hier de rest van deze serie Girls of Playboy gemaakt door Day! [Ruben had weer es een date vandaar deze repost]

THE GIRLS OF PLAYBOY [REPOST]

SEXY LILLIAN
SEXY LILLIAN
Als ik de naam Lillian hoor moet ik op de een of andere manier altijd denken aan Eddy Murphy ik weet niet hoe dat komt maar schijnbaar heeft er ooit es een dame in een van zijn standup shows Lillian geheten ofzo. Deze Lillian is trouwens erg relaxed en de clip ook, check de check!

SEXY LILLIAN

CHOCOLATE PILLOW
CHOCOLATE PILLOW
Sommige commercials zitten zo kunstig in elkaar dat ik ze een paar keer kijk, zo ook deze commercial voor een of ander chocolade snoepje die ik verder helemaal niet ken ofzo maar wel erg lekker lijkt. Er zijn een paar dames voor nodig en een heleboel special fx maar dan heb je ook een toffe commercial. The making of heb ik er ook maar es bijgezet.

CHOCOLATE PILLOWNIPPLE SLIP GALORE
NIPPLE SLIP GALORE
Altijd lachen als er een of andere preutse celebrity zo dom is om een tent aan te doen in plaats van een strakke jurk zoals wij het graag zien want dan wil het nog weleens gebeuren namelijk dat er een tiet zomaar uit de boot valt. Mja, vinden wij verder niet erg natuurlijk en in deze video zien we daar een compilatie van. Check!

NIPPLE SLIP GALORE

DUCK IN ACTION
DUCK IN ACTION
Nog eventjes en dan is ie er de nieuwe James Bond film waar ik hier nog ergens wat leuke goodies van heb liggen. Mja, voor morgen dan maar dat ga ik vandaag niet meer redden. Natuurlijk spelen reclamemakers vaak op populaire films in zo ook met deze action duck die eigenlijk op de badkamer thuis hoort.

DUCK IN ACTIONMIS DE BUS NIET
MIS DE BUS NIET
Toen ik vroeger nog een klein mini pizzaatje was miste ik regelmatig de bus puur om het feit dat ik altijd te laat was met opstaan. Mja, kan gebeuren natuurlijk althans toen, tegenwoordig heb je natuurlijk zaken als parcour. Als je dan nog de bus mist dan kan je het alleen jezelf kwalijk nemen.

MIS DE BUS NIETLEXI BAXTER
LEXI BAXTER
Wie wat waar, mja er zat vandaag weer eens een leuk mailtje van onze vrienden bij Latenightdigital in de bus met deze fijne filmpjes van ene Lexi Baxter dus daar hebben we vandaag 2 mooie filmpjes van. We gaan backstage en de rest van de videoshoot kan je ook zien in deze 2 delige ode aan Lexi Baxter.

LEXI BAXTERPIZZABABE CHELSEY
PIZZABABE CHELSEY
Vandaag een extra lange gallerie van deze Chelsey Medley die op het eerste oog niet zo'n heel lekker bekkie heeft maar als je dat nog es bekijkt in de latere gallerie blijkt dat toch allemaal best mee te vallen. Ik maak jullie nog maar eens attent op al onze mooie eigen Playboy compilaties die je hierrrr kan bekijken mocht je ze deze zomer gemist hebben.

PIZZABABE CHELSEYWORLDS WORST DRIVERS
WORLDS WORST DRIVERS
Vaak denken we dat vrouwen de slechtste bestuurders zijn in het verkeer maar volgens de statistieken van diverse verzekeraars is dat al jaren een fabeltje. Of je nou rijdt in een Ferrari of in een Volkswagen slechte bestuurders kom je overal tegen zoals we kunnen zien in deze clip met alleen maar auto's die je niet tegen wilt komen op de weg.

WORLDS WORST DRIVERSINTERACTIVE MIRROR
INTERACTIVE MIRROR
Wow, dit is nog es cool heeej. Ik weet nog niet helemaal zeker of dit echt is of weer eens een internet hoax maar dit ziet er toch wel erg tof uit zeg. Watskeburt, een interactieve spiegel dus waarom je figuurtjes kan tekenen en weet ik wat niet allemaal en dat slechts met je vinger. Hoe het werkt ? Wie vertelt het mij ?!

INTERACTIVE MIRRORSTRIP / RAPPER
STRIP / RAPPER
Hmmz deze gast snapt het volgens mij niet helemaal, hij is een stripper en een rapper. Nou heb ik altijd gedacht dat die 2 niet echt samengingen, althans wel rappers en strippers maar een rapper die stript ?!! WTF?! Nou ja we zien het allemaal in deze clip die van pauperigheid eigenlijk niet hier mag staan, maar goed...

STRIP / RAPPERFOOTBAL COACH OWNAGE
FOOTBAL COACH OWNAGE
Daar sta je dan een beetje je team te coachen langs de lijn zoals alle goeie kapiteins wanneer je opeens vreselijk geowned wordt door een van je spelers of die van de tegenstander dat is niet helemaal duidelijk. Anyway coach maakt een lelijke faceplant want dan weer leuk is voor ons.

FOOTBAL COACH OWNAGETOUCH MY BODY WANNABEE
TOUCH MY BODY WANNABEE
Ik weet dat er veel mensen zijn die mij een watje vinden omdat ik nou eenmaal de plaatjes van Mariah Carrey mooi vind maar goed dan maar een watje. Deze aziaat is een Mariah wannabee als hij Touch My body zingt wat echt voor geen meter klinkt, naja leuk geprobeerd en wij kunnen de site weer vullen met een filmpje.

TOUCH MY BODY WANNABEEGAMETIME 522
GAMETIME 522
Heb je altijd al voor god willen spelen ? Dat kan in dit spel waarin je mieren kan bekijken en besturen met een vergrootglas waardoor je je echt god voelt. Wat de bedoeling is van het spel Antcity is me nog niet helemaal duidelijk maar mocht je daar achter zijn dan hoor ik het graag.

GAMETIME 522WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Die webcam-filmpjes blijven leuk, vandaar dat je er nog een te zien krijgt. Dit keer zie je een babe die stiekem voor de webcam stript op msn terwijl pa en ma even de deur uit zijn.

WEBCAM BABE

CASSIE
CASSIE
Deze babe heeft ook al eens eerder filmpjes gemaakt waar ze voor de webcam zonder kleren staat. En dat mag ze zeker vaker doen als je kijkt hoe ze er uit ziet. Hier had ze mijn t shirt aangetrokken die toch te groot is voor haar.

CASSIE

THE MOMENT [ANIMATIE]
THE MOMENT
This is the moment, lalalalaaa. Niet helemaal dus, ik heb zelf ooit eens een vet autoongeluk gehad zo'n 10 jaar geleden en daarna is het eigenlijk nooit meer helemaal goed gekomen. Lange tijd revalideren en meer van die ongein waar je eigenlijk niet vrolijk van wordt. In deze animatie zien we nog eens goed wat er zoal bij een ongeluk met je kan gebeuren. Check!

THE MOMENTWTF ?! VAKANTIEBAANTJE
WTF ?! VAKANTIEBAANTJE
Mja, je kan het schijnbaar toch nog slechter treffen als uitzendkracht in Afrika. Ik weet niet precies wat ie nou aan het doen is maar het lijkt mij echt een schijtbaan. Dus mocht je deze aankomende vakantie weer aan het balen zijn terwijl je deze feestdagen de post aan het sorteren bent denk dan nog eventjes terug aan deze gast.

WTF ?! VAKANTIEBAANTJEHEIDI KLUM = THUNDERSTRUCK
Heidi Klum is het laatste model ingehuurd door de mensen van Guitar Hero die een geinig filmpje maakt terwijl ze op zo'n gitaar loopt te jengelen. Natuurlijk kan je met dat soort beelden ook een echte clip maken en dat heeft iemand voor ons gedaan want in deze clip speelt Heidi gewoon Thunderstruck van Ac/Dc geweldig toch ?!

HEIDI KLUM - THUNDERSTRUCKRAS TRENT
RAS TRENT
Klinkt nog best lekker ook nog deze plaat van Ras Trent een grappig bedoelde clip van een blanke die zich tot rasta heeft bekeerd. Zijn ouders weten er van en vinden het zo te zien allemaal wel best. Luister en kijk eventjes mee.

RAS TRENTANGEL
ANGEL
ik vind Angel een erg leuke naam voor een babe. Natuurlijk krijgt die babe dan wel een hoop hopeloze opmerkingen voor haar kiezen. Nou jah, Deze tieten of moet ik zeggen meloenen zien er hemels uit.

ANGEL


PIZZABABE SPENCER
PIZZABABE SPENCER
Deze Spencer Scott heeft wat meer tiet dan de Pizzababe van gisteren. Erg mooie dame deze blonde Spencer die mij zeker kan krijgen als ze hier voor de deur staat en aanbelt. Mja die tieten zijn trouwens wel van het formaat dat ik ze erg lekker noem. Kijk en rate eventjes mee...

PIZZABABE SPENCERMONSTERS vs ALIENS [TRAILER]
MONSTERS vs ALIENS [TRAILER]
Wanneer een jong meisje wordt getroffen door een meteoriet verandert ze in een reusachtig monster. De regering neemt haar gevangen en brengt haar naar een verblijf waar nog meer van dit soort monsters zit verzameld over de jaren heen, het is de nieuwe animatie film van Dreamworks die begin 2009 in premiere gaat. Hier de trailer.

MONSTERS vs ALIENS [TRAILER]STIMUROL
STIMUROL
Een beetje achterhaald dit Stimurol nu er viagra is natuurlijk alleen is dit een soortement van kauwgom in plaats van een tabletje. Mja, ik heb het zelf nog niet uitgeprobeert maar het schijnt toch echt te helpen kijken we eventjes mee naar deze commercial.

STIMUROLHOLOGRAM TV
HOLOGRAM TV
Wow, dit is dan toch wel weer erg tof bij CNN die de reporter Jessica Yellin door middel van 35 high def camera's van allerlei verschillende hoeken filmen en haar zo de studio in beamen. Het ziet er nog niet eens slecht uit al kan je wel een kleine licht gloed om haar heen zien. Voor het eerst op live televisie dus, check de check!

HOLOGRAM TVFORMULA 1 - 2008 COMPILATION
FORMULA 1 - 2008 COMPILATION
Dit weekend werd Lewis Hamilton in een zinderende race in de allerlaatste bocht dan toch wereld kampioen terwijl de rest van de wereld nog dacht dat Massa het was geworden. Erg knap natuurlijk van deze nog relatief jonge racer die wel de geschiedenis in gaat als jongste wereldkampioen ooit. Hier een compilatie van RTL van het formule 1 seizoen 2008.

FORMULA 1 - 2008 COMPILATIONSUPER BARACK OBAMA
SUPER BARACK OBAMA
Zo het is eindelijk officieel, ik ben er vanacht nog heel eventjes voor opgestaan en toen stond Barack Obama al voor met 175 kiesmannen tegen 52, en dat heeft Mc Cain dus niet meer kunnen inhalen. Jammer voor de Maverick maar Obama was supermachtig en dat is ook niet zo raar want Obama blijkt een broertje van Superman te zijn. Kijk even mee.

SUPER BARACK OBAMATHRILLOGY 2008
THRILOGY 2008
Afgelopen weekend was er weer een Thrillogy 2008 hardhouse feest. Ik heb er eigenlijk niet alteveel informatie over kunnen vinden maar toch hebben we de beelden. Dj's waren onder andere Paul Elstak en the Prophet, we hebben ongeveer 30 minuten beeld met best goed geluid. Enjoy!

THRILLOGY 2008GAMETIME 521
GAMETIME 521, Basket Wild
In deze gametime is het de bedoeling dat je de dieren die in de kooi zitten in de buurt van de bal houdt die je in de basket moet krijgen. Beetje vreemde combinatie misschien en daarom noemen we het Basket Wild een grappig spel dus waarbij ik zelf helaas niet erg ver kom. Misschien zet jij een highscore neer ?

GAMETIME 521GIRLS GONE WILD
Met dit fragment van Girls Gone Wild kijken we naar een blonde babe die heel vrolijk en makkelijk haar borsten laat zien. Ze doet zelfs een hoop uit. Met die kleding ren je dan weg natuurlijk.

GIRLS GONE WILD


HOT TEEN
HOT TEEN
Natuurlijk is het geinig om te zien hoe eeen babe rustig haar kleren uittrekt, maar is het ook mooi om te zien hoe een tienertje als deze verschillende pakjes aantrekt omdat de baas dat zegt.


HOT TEEN

SCARY TRICK OR TREAT
SCARY TRICK OR TREAT
Halloween zit er weer op en dat heeft ook dit jaar weer een hoop leuke videos opgelevert. Deze kende ik eigenlijk nog niet en is een pratical joke van een aantal gasten die een pop hebben vermomd als een soortement van geest en kijken hoe mensen daarop reageren.

SCARY TRICK OR TREATTHE PALIN PRESIDENCY
THE PALIN PRESIDENCY
Het lijkt nu toch echt 99% zeker dat Mc Cain en Palin het niet gaan halen deze verkiezingen. Misschien maar beter ook want we hadden er natuurlijk niet aan moeten denken dat Mc Cain president was geworden en tijdens zijn ambtstermijn was komen te overlijden. Kijk eventjes mee want ons dan zo ongeveer te wachten had gestaan.

THE PALIN PRESIDENCYTOYOTA COCONUTS
TOYOTA COCONUTS
Tja, als je helemaal afgesloten leeft van de buitenwereld dan sta je wel eventjes te kijken als er ineens een Toyota truck komt aanspoelen op je eilandje. En dan ook nog zonder benzine, dus eigenlijk waardeloos al hebben deze eilandbewoners er toch een geschikte manier voor gevonden om de auto te gebruiken.

TOYOTA COCONUTSWEIGHTSMASHERS
WEIGHTSMASHERS
Weightwatchers is vrij bekend omdat je dat op allerlei pauperige autoruiten ziet staan. Mja, je moet er maar in geloven! Voor deze Don heeft het goed uitgewerkt al heette dat programma dan Weightsmashers, Don is er zo blij mee dat hij het aan iedereen wil laten zien. Misschien een beetje te gretig.

WEIGHTSMASHERS


VENUS BERLIN 2008
VENUS BERLIN 2008
Op deze leuke beurs in Berlijn gaan de dames uit de kleren en van een beetje paaldansen zijn ze ook niet vies. Mja een erotische beurs dus die 16 tot 19 oktober in deze duitse stad werd gehouden. Onze lieve buurtjes hebben de beelden, check de check.

VENUS BERLIN 2008

PIZZABABE CRISTINE
PIZZABABE CRISTINE
Deze Cristine Renee heeft niet echt vooraan gestaan op de dag dat er tieten werden uitgedeeld maar wat niet is kan je nog kopen natuurlijk dat is dan wel weer zo. Mja, een lekkere blondine dat wel maar geef mij toch maar wat meer mukken.

PIZZABABE CRISTINETHE FUCK BANK
THE FUCK BANK
In deze tijden van economische crisis lijkt het mij toch helemaal niet verstandig om een nieuwe bank te openen. Toch is dat precies wat ze doen bij The fuck bank een bank gespecialiseerd in het afhandelen van betalingen door middel van sex. Ideaal ? Kijk eventjes mee...

THE FUCK BANKGAYMAN'S EAR
GAYMAN'S EAR
Naar vrouwen luisteren kan vermoeiend zijn is vermoeiend vooral als het je eigen vrouw is en je bent al een paar jaartjes getrouwd. Altijd maar dat gezwets aanhoren wat ze nu weer beleefd hebben terwijl ze aan het winkelen waren, het is echt vermoeiend. Gelukkig is er nu een oplossing namelijk deze Gayman's Ear, kijk eventjes naar dit demonstratie filmpje.

GAYMAN'S EARBORN 2 TRANCE 9 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 9 [MP3 MIX]
Onze huisdeejay PJ heeft het weer voor elkaar een nieuwe aflevering van zijn Born 2 Trance mixen waar we weer vrolijk en blij van worden. Plemp 'm lekker op je mp3 speler en vertel aan iedereen die het wil horen waar je 'm vandaan hebt en enjoy! Playlist staat overigens bij meer lezen zoals je gewend bent.

BORN 2 TRANCE 9 [MP3 MIX]FREEDOM [ANIMATIE]
FREEDOM [ANIMATIE]
Meteen nog maar een animatie omdat het al een tijdje geleden was dat we daar aandacht aan hadden besteed. Dit keer gaat het over de griekse mythologisch figuur Icarus die net zijn vleugels heeft gekregen en die voor het eerst uitslaat. Kijk eventjes mee.

FREEDOM [ANIMATIE]HEAD OVER HEELS [LITERAL]
HEAD OVER HEALS [LITERAL]
Mja, het schijnt dan toch een hele nieuwe rage te worden ofzo, want hadden we dit weekend nog de RHCP in letterlijke vertaling van Under the bridge vandaag gaan we door met Tears for Fears die ooit eens het nummer Head over Heels maakte maar die we vandaag terugzien in een letterlijke videoclip vertaling van het nummer.

HEAD OVER HEELSGREED [ANIMATIE]
GREED [ANIMATIE]
Toffe animatie over een mannetje die een of andere magische knop op z'n bakkes heeft waardoor die snel over contanten kan beschikken. Alleen wordt het kereltje gierig en wil steeds meer of hij is gewoon erg nieuwsgierig en blijft maar drukken op de knoppen en dat loopt niet goed af. Erg mooie animatie.

GREED

GAMETIME 520
GAMETIME 520
Ook vandaag beginnen we met een game en dat terwijl je ook nog gewoon mooie Sony en Apple prijzen gratis en voor niets kan winnen in onze gametime competitie. Dat even terzijde gaan we vandaag ontsnappen aan fbi agents in deze escape game Nice Day.

GAMETIME 520JANINE HABECK
JANINE HABECK
Op TLP zie je babes over de hele wereld. Braziliaanse, Amerikaanse, Poolse, Russische en meer. En nu hebben we een keer een Duitse mokkel die indruk maakt op ons. Kijk maar naar deze videohoot.

JANINE HABECK

HOT BLONDE
HOT BLONDR
Na die lekkere brunette met haar prachtIge voorgevel is hier een blonde babe die ook 2 lekkere prammen heeft. Deze zijn zeker niet te klein en volgens mij pronkt ze er graag mee. Dat mag ook wel natuurlijk.

HOT BLONDECOLBERT REPORT BLOOPERS
COLBERT REPORT BLOOPERS
Ik heb het echt een tijdje gevolgd op de amerikaanse televee maar moet eerlijk zeggen dat er geen zak aan is, en al helemaal niet met al die onderbrekingen. Zelfs de Dailyshow met Jon Stewart is op televee helemaal niet zo leuk als de fragmentjes die wij afentoe op internet tegenkomen. Nouja, dan maar een kleine blooperreel van de Steve Colbert Report!

COLBERT REPORT BLOOPERSRALPHIE MAY
RALPHIE MAY
Geweldig deze gast en er is ook zoveel om van te houden, kijken allemaal eventjes naar deze stand up comedian Ralphie May in een toffe show van zo'n 50 minuten.

RALPHIE MAYCAR SURF FAIL
CAR SURF FAIL
Okay op het eerste gezicht ziet het er best stoer uit als je zo staand op een auto de straat in komt rijden. Maar deze gast valt toch wel erg lelijk op zijn nek, en het gerucht gaat zelfs dat hij na deze actie verlamd is geraakt. Naja, toch eventjes je 30sec fame op het internet meepakken dan.

CAR SURF FAILLINGERIE met GPS
LINGERIE met GPS
Voor je meisje koop je natuurlijk afentoe iets leuks zoals bijvoorbeeld een lekker lingerie setje. Maar wanneer je echt zeker wilt weten dat ze die lingerie alleen aan heeft als jij daar bij bent dan kan dat vanaf nu want daar is namelijk een oplossing voor bedacht, lingerie met een gps ontvanger. Uiterst handig dacht ik zo.

LINGERIE met GPSHOT BRUNETTE
Deze babe is toch wel een heel goed voorbeeld hoe een lekkere babe er uit moet zien. Kijk maar eens naar dit strakke lijf en haar grote borsten die ze van haarzelf heeft. Check je deze clip van Kate ook even?

HOT BRUNETTE


PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
Mooie Pizzababe deze Heather Jo Hughes voor op de maandag morgen dacht ik zo, een fijn begin van de week. De blonde Heather is echt een snoepje voor het oog want een babe, en alles klopt ook gewoon qua maten aan deze blondine. Kijk eventjes mee!

PIZZABABE HEATHERBIERTJE ?!!
BIERTJE ?!!
Ik weet niet precies hoe deze gast het doet maar snel bier drinken kan die zeker. Ik weet ook niet wat de hoeveelheid bier is trouwens wat er in dit glas past want zo'n glas heb ik nog nooit gezien. Anyway, met deze gast geen drinkspelletjes doen dat lijkt me duidelijk.

BIERTJE ?!!KLUSSEN FAIL
KLUSSEN FAIL
Niets leuker om met je pa op zondag wat klussen te gaan doen voor het huis. Mja, de ene vader is natuurlijk niet de andere vader en vandaag dat er ook programmas zijn als help mijn man is een klusser. Vandaag dus een domme aktie van deze vader die schijnbaar geen opa wilt worden.

KLUSSEN FAILTRY THIS AT HOME
TRY THIS AT HOME
Hele tijd geleden eigenlijk dat we hier nog wat aangedaan hebben, maar de Try This at Home filmpjes zijn weer terug. Mym niet want die heeft tegenwoordig schijnbaar betere dingen te doen. Vandaag gaan we een draaimolen maken van papier wat je er allemaal voor nodig hebt kan je zien in het filmpje, veel succes!

TRY THIS AT HOMEPOLICE vs HOOLIES
POLICE vs HOOLIES
Bij de wedstrijd DAC - Slovan Bratislava afgelopen zaterdag braken zo hier en daar relletjes uit op de tribunes van DAC. Terwijl er zo'n 8000 fans waren meegereisd stonden er ook 1100 politiemensen klaar om ongeregelheden in de kiem te smoren. Mja wat er hier nu precies aan vooraf ging ?

POLICE vs HOOLIESPALIN vs SARKOZY
PALIN vs SARKOZY
OMG! Hoe dom moet je zijn om hier in te trappen ?! Twee gasten van een Canadees radiostation besluiten om gouverneur Palin eens goed voor de gek te houden en bellen haar op en doen zich voor als president Sarkozy die de gouverneur uit Alaska een hart onder de riem wil steken. Beslist geen presidents materiaal dus deze Palin!

PALIN vs SARKOZYSKATERDOG
SKATERDOG
Mja, als ik dit soort filmpjes zie zijn het toch meestal trucage filmpjes ik bedoel welke hond haalt het nou in zijn hoofd om echt op een skateboard te gaan staan. Nou ja deze dus, kijk eventjes mee want hij heeft ook nog een paar toffe tricks.

SKATERDOGGAMETIME 519
GAMETIME 519
Een nieuwe maandag een nieuwe week met games, funny clips en babes. Vandaag starten we met ene Caveman die weliswaar bewapend is met een kanon maar wat zich verder allemaal afspeeld in de oertijd. Loods de Caveman door de verschillende levels heen en plemp je highscore eventjes in de comments. Succes!

GAMETIME 519TAFELDANS
TAFELDANS
Ja, in Nederland kent iedereen de stoelen-dans vast wel. Zo'n kutspel, leuk voor die kinderen. Maar in Amerika kennen ze de tafeldans. En die is zeker niet voor die kleine koters. Deze babe doet voor wat de tafeldans is.

TAFELDANS

GIRLS GONE WILD
GGWILD
Ja, Girls Gone Wild zou ook in Nederland moeten komen. Als je alleen al kijkt naar het succes ervan in Amerika. En die gasten maken hun geld d.m.v een beetje babes te filmen. Droombaan toch?

GIRLS GONE WILD


OBAMA'S YOUTH
OBAMA'S YOUTH
Ja, het is natuurlijk al duidelijk dat Obama de verkiezingen gaat winnen. Nu maar hopen dat hij geen kogel in z'n lijf krijgt. Al die goede presidenten worden aak neergeknald. Hier zien we Obama in zijn jongere jaren.

OBAMA'S YOUTH


JANA MRHACOVA
null
We gaan eventjes kijken naar een Tsjechische babe die het geschopt heeft tot pornoster. Wat zullen haar ouders trots zin. Maarja, dat is ook niet zo moeilijk als je zo heet als haar uitziet.

JANA MRHACOVA

WIE VAN DE DRIE
Jenny Nastika Evelyn
Jenny | Nastika | Evelyn
HOMESHOPPING FAIL
HOMESHOPPING FAIL
Ik kende ooit een gast die bij zo'n homeshopping kanaal spullen liep aanteprijzen de hele dag. Mja, het zou echt niets voor mij zijn toch probeert deze gast op een engels homeshopping kanaal er het beste van te maken. Toch jammer dat de zenders dan niet willen meewerken.

HOMESHOPPING FAILTHUGS OF WAR
THUGS OF WAR
Mja, ze zijn zo gek dat je wel van ze moet houden. Ik heb het natuurlijk over onze chipanse medemens die toch echt elke keer weer met de meest vreemde tv spelletjes aankomen. Zo ook dit thugs of war waar het de bedoeling is om met je hoofd touwtje te trekken, mja...

THUGS OF WARTARANTULA PRANK
TARANTULA PRANK
Films zijn afentoe niet goed voor mensen zo heb ik ooit eens the Dentist gezien en heb nu nog angst voor tandartsen, ook de spinnen film Arachnofobia deed z'n werk goed en daarom kan ik deze grap ook niet echt waarderen. Ook de mensen die het overkomt hebben zo'n zelfde gevoel.

TARANTULA PRANKWILL FERREL = CAPTAIN COMPETE
WILL FERREL = CAPTAIN COMPETE
Hehehe daar issie weer hoor onze nutcase Will Ferrel, dit keer niet in een nieuwe bioscoop film maar gewoon in een kleine mini movie voor het internet. In deze clip speelt hij Captain compete een held die er voor zorgt dat mensen het altijd tegen elkaar opnemen en niet ruste voor ze de beste zijn.

WILL FERREL = CAPTAIN COMPETEOFFICE vs PALIN PORN
OFFICE vs PALIN PORN
Ricky Gervais de held die de Office groot maakte zit samen met de lekkere Thandie Newton in een talkshow waar ze het script van de Sarah Palin porno film bij de hand hebben. Wat is er dan leuke om Ricky en Thandie dat script te laten spelen, wat dan weer hilarische momenten oplevert.

OFFICE vs PALIN PORNOLD LADY FACEPLANTS
OLD LADY FACEPLANTS
Ik kreeg van de week nog een folder in de bus of ik iets te klagen had over de gemeente met betrekking tot het onderhoud van de stoepen en dergelijke. Nou ben ik niet echt een klagert dus ik heb dat stukje papier meteen in de container gegooid maar als ik in deze straat zou wonen zou ik toch wel wat te klagen hebben denk ik.

OLD LADY FACEPLANTSEROTISCH GOOCHELEN
EROTISCH GOOCHELEN
Klein voordeeltje van zo'n weekendje thuis is dat je dan wel allerlei leuke programmas kunt zien die je normaal mist. Zo heb ik gisteren sinds lange tijd ook weer eens Koefnoen kunnen zien en daar was deze erotisch goochelaar Harry de Lange aanwezig kijken we eventjes mee.

EROTISCH GOOCHELENLEKKER BADDEREN
LEKKER BADDEREN
Ik vind het zo kut he dat we vrijdag het vliegtuig gemist hebben naar dat mooie Riga man man man, hoe corky ben je dan. Naja, niet meer aan denken al is dat wat moeilijk als ik dan dit soort oostblok filmpjes zie. Mja, o was ik maar in Rigaaaaa!

LEKKER BADDERENKNIGHTRIDER CCCP
KNIGHTRIDER CCCP
Die Knightrider toch he, Micheal Knight werd er groot mee maar de serie die nu speelt is echt een aanfluiting. Nou ja in Rusland hebben ze zo hun eigen versie die dan wel weer tot de verbeelding spreekt want in dat soort landen kan iedereen Knightrider worden.

KNIGHTRIDER CCCPGAMETIME 518
GAMETIME 518
Ik had Mym gevraagd wat extra te posten dit weekend en ook Rubenz maar dat is er schijnbaar niet van gekomen veel verder dan een repostje en nog 1 andere post is onze Mymert niet gekomen. Zou die dan toch een vriendin hebben tegenwoordig ? Wij gaan snel over naar een leuke game, we gaan namelijk honkballen met zombies. Als dat niet fun is!

GAMETIME 518HOT LATINA
hot latina
Een lekkere latina met lekkere tieten is altijd goed. Zo kom ik ze vaak tegen in de discotheek. Natuurlijk zitten ze wel allemaal in Latin zaal en moet je oppassen dat je geen verassingen krijgt als je haar uitkleed. Bij deze is dat in ieder geval in orde.

HOT LATINA

DOE ES AANKLEDEN
Meestal kunnen we genieten van een lekkere dame zo rond dit uur die zich uitkleed. Vandaag gaan we dat eens ietjes anders doen want deze dame kleed zich namelijk aan in plaats van uit. Naja, toch nog best vermakelijk om te bekijken al had ik de paar minuten voor dat dit filmpje werd opgenomen ook graag gezien.

DOE ES AANKLEDENUNDER THE BRIDGE [LITERAL]
UNDER THE BRIDGE [LITERAL]
Laatst konden we al een versie van Take on Me zien die ietswat letterlijk werd ingezongen vandaag een andere goude oude namelijk Under the Bridge van de Red Hot chillipeppers. Best leuk gedaan weer al was die Aha natuurlijk wel de bom en is dit een beetje een slap aftreksel.

UNDER THE BRIDGE [LITERAL]CAITLIN GETS OWNED
CAITLIN GETS OWNED
Mja, beetje jammer altijd als dit soort dingen net gebeuren als er een paar maten of in dit gevallen vriendinnen je staan aantemoedigen met een videocamera in de hand. Ach, voor het nageslacht dan maar bewaren of zoals deze vriendinnen deden uploaden op het internet. Caitlin couldnt do it!

CAITLIN GETS OWNEDTHE VOLLEYCHUTE
THE VOLLEYCHUTE
Eigenlijk kan ik het principe wel begrijpen je komt met een parachute aangevlogen en wil een zachte landing maken. Wat is er dan beter als een volleybal net die je val een beetje breekt en de snelheid uit je vlucht haalt. Mja, ik vraag me af of deze gast het nog eens gaat doen hij raakt er aardig verstrikt in zo te zien.

THE VOLLEYCHUTEWIE VAN DE DRIE
Barbara Zora Sarah
Barbara | Zora | Sarah
MASTRUTARZAN
MASTRUTARZAN
Hmmz, tegenwoordig mag ook helemaal niet meer he. Konden we vandeweek al lezen over die irritante Sarkozy die het nodig vond om op hem gelijkende voodoo poppen te verbieden. Dit keer is het Hollywood zelf die deze mastrutarzan uit de schappen heeft laten halen. Beetje jammer natuurlijk, humor is ver te zoeken tegenwoordig.

MASTRUTARZANINFINITY SOCCER
INFINITY SOCCER
Ik moet eerlijk bekennen dat het echt heel erg slecht gaat met mijn cluppie uit 010. Goddamn als je niet eens van je kleinere stadsgenootje kan winnen dan moet je je toch de ogen uit de kop schamen. Goed het zal niet allemaal mee maar dan nog, mja kijken we hoe het wel moet in deze compilatie van zo'n 7 minuten.

INFINITY SOCCERI WANT MY MTV
I WANT MY MTV
Mtv was de allereerste zender die 24 uur per dag alleen maar clips uitzond en daarmee de jeugd eigenlijk meteen aan zich bond want dat was natuurlijk ongekend. Tegenwoordig is het meer reclame dan wat anders wat je er ziet en vandaar ook dat ze een site zijn begonnen waar je gewoon weer naar videoclips kan kijken. Het staat er bijna allemaal dus mocht je nog een favorieten clip hebben die nog eens terug wilt kijken check dan vooral eventjes de nieuwe site.

I WANT MY MTV