Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand October 2008

GIRLS GONE WILD
GIRLS GONE WILD
Ja, bijna elk filmpje dat er te vinden valt van Girls Gone Wild staat inmiddels op op Tlpizza. Natuurlijk blijf ik altijd nog doorzoeken naar nieuw materiaal. En ik kan jullie dus weer blij maken met nog een filmpje waar naar tieten gaan kijken.

GIRLS GONE WILD

FAK WERK
Mastermovie
Mastermovies is ook weer terug zie ik net en dit keer met een nieuwe serie namelijk fakwerk. oftewel doen als of je een beroep uitoefent en hier mensen mee irriteren. Dus Kijk gewoon even hoe je mensen kan irriteren.

FAK WERKZINGENDE DIKZAK
Zingende dikzak
Hoppa MYM is weer terug van weggeweest en dat komt omdat pizzaman er even een weekendeje tussen uitgaat. Maar genoeg over mij. vandaag gaan we kijken naar een dik gastje die blijkbaar nog kan zingen ook. Persoonlijk vond ik de tweede versie leuker.

ZINGENDE DIKZAK
MORTAL KOMBAT vs DC UNIVERSE
MORTAL KOMBAT vs DC UNIVERSE
Terwijl ik nu zo ongeveer land in Riga ga ik jullie verblijden met deze game trailer wat een mash up is tussen Moral Kombat en Dc Universe als ik het allemaal goed begrepen heb. Ik ben er nog steeds niet helemaal in thuis, maar volgende week heb ik mijn xbox 360 dus dan kan ik er hopelijk ook eens over mee praten.

MORTAL KOMBAT vs DC UNIVERSEPIZZABABE KIMBERLY
PIZZABABE KIMBERLY
Ik heb jullie gisteren al beloofd dat ik met een fijne weekafsluiter zou komen, en vandaar deze fijne gallerie van Kimberly Rogers waar toch echt weinig mis mee is zo op het eerste gezicht. Ik hoor het wel weer in de comments mochten er op of aanmerkingen zijn. Check de check!

PIZZABABE KIMBERLYVIBRA FOON
VIBRA FOON
Wat een gemak toch eigenlijk he zo'n mobieltje die je overal maar mee naar toe zeult. Vooral tof ook zijn al die extra opties al zit een vibra funktie er al zo'n beetje vanaf het allereerste begin op. Deze dame moet eventjes relaxen nadat ze net een stressvol moment heeft gehad alleen gaat er vanalles ineens verkeerd.

VIBRA FOONSCARE TACTICS OWNAGE
SCARE TACTICS OWNAGE
Ok ok voordat jullie allemaal tegelijk in koor roepen dat dit geen Scare Tactics is, het is dus inderdaad het programma Busted maar dat is zo ongeveer hetzelfde als Scare Tactics dus. We gaan eventjes kijken naar de Mexicaanse versie waarin een vrouw de stuipen op het lijf wordt gejaagd als ze denkt in een drugsafrekening verzeild te zijn geraakt.

SCARE TACTICS OWNAGEJASON GOT OWNED
JASON GOT OWNED
Een loopband thuis is net zoiets als een auto op zolder, ik bedoel waarom zou je thuis gaan lopen rennen op zo'n band als je dat ook buiten kan doen en dan meteen wat frisse lucht binnen krijgt. Erg vreemd allemaal en dat terwijl het ook nog eens levensgevaarlijk is indoors, kijk eventjes mee naar deze Jason.

JASON GOT OWNEDSTOP ROWING
STOP ROWING
Roeien is best een sport waar je veel op moet trainen vooral als je een beetje niveau wilt halen. Deze roeiers van St. Ignatius hebben nog niet helemaal begrepen dat je moet luisteren naar diegene die de aanwijzingen geeft. Luister eventjes mee hoe die toch echt zijn best doet om te voorkomen dat ze een paal raken.

STOP ROWINGGAMETIME 517
GAMETIME 517
Vandaag gaan we skieen in de gametime, erg leuk natuurlijk alleen moet je proberen om niet te vallen in dit agressieve ski spel. De highscores kan je in de comments plempen dan ga ik weer achter de dames aan hiero in Riga.

GAMETIME 517ABBEY BROOKES
ABBEY BROOKES
Ik ben nog steeds een beetje ziek, zwak en misselijk. Daarom laat ik me zo denk ik even masseren zo door de babes van het TLP-kantoor. Om me te vermaken kijk ik naar deze lekkere Abbey Brookes.

ABBEY BROOKES

WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Af en toe kom je babes tegen die je wel eens op de webcam wil zien strippen. Neem nou deze babe met haar lekkere tieten. Zulke babes kom je dagelijks tegen, alleen zie je natuurlijk niet dat ze strippen zoals hier.

WEBCAM BABE

ELISE, LISTEN 2 YOUR HEART
ELISE, LISTEN 2 YOUR HEART
Hmmz, de seizoenen met popstars, xfactor en weet ik het wat allemaal wel niet zijn schijnbaar weer van start gegaan want we worden weer om de oren geslagen met allerlei nieuw talent. Nou had ik deze Elise Talita nog helemaal niet gezien en was daarom blij met deze linktip waarin Elise bij popstars het nummer Listen to your Heart van Roxette ten gehoor geeft.

ELISE, LISTEN 2 YOUR HEARTDIORA BAIRD
DIORA BAIRD
De 25-jarige Diora Baird groeide op in Miami. Haar moeder was model en Diora wist als snel dat zij dit ook wilde, maar voordat ze als model aan het werk ging was ze een tijdje clown op kinderfeestjes. Uiteindelijk werd ze gecontracteerd als model en werkte een tijdlang voor Guess. In augustus 2005 sierde ze de cover van de Amerikaanse Playboy en daarna begon ze zich ook te richten op een acteercarrière. We stellen haar graag eventjes aan jullie voor.

DIORA BAIRD

PARKEREN DOE JE ZO
PARKEREN DOE JE ZO
Parkeren hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als we met z'n allen wel niet denken. En ook voor vrouwen is er nog hoop als ik naar deze beelden kijk. Het zijn namelijk 2 dames die deze smartjes op deze wijze inparkeren, mja knap of gewoon trucage ?

PARKEREN DOE JE ZO

NEVER VOTE BLACK
NEVER VOTE BLACK
Mja, het kan aan mij liggen maar de laatste paar dagen hoor ik toch weer wat racistische leuzen bij de campagne van de republikeinen. En ach misschien is het niet Mc Cain zelf die dit roept maar dan toch zeker zijn achterban. Het is allemaal een beetje eng als er iemand wordt geinterviewd die zegt dat wanneer Obama gekozen wordt de hel losbarst.

NEVER VOTE BLACKDOUCHEN met WHITNEY
Waarom sommige babes hun kleren aanhouden onder de douche is voor mij eigenlijk altijd al een raadsel geweest. Deze Whitney is ook weer zo'n dame die het blijkbaar ondanks het warme water toch altijd nog koud heeft onder de douche. Het filmpje is er niet minder om dus kijk maar allemaal eventjes mee.

DOUCHEN met WHITNEY

PIZZABABE AMBER
PIZZABABE AMBER
Vandaag een beetje kleine gallerie van deze Amber Elise die nog maar net komt kijken in de Playboy stal maar daarom niet minder lekker is. Een mini gallerie dus van deze schoonheid maar dat maken we morgen ruimschoots goed met de weekafsluiter. Voor nu dus deze Amber Elise, can i hear your votes.

PIZZABABE AMBERGANGSTAR TIGERS
GANGSTAR TIGERS
Katt Williams kennen wij natuurlijk al lang als een geniale standup comedian maar wisten jullie dat hij ook zijn stem uitleent voor tekenfilmpjes voor volwassenen? Mja, ik heb er hier eentje gevonden waarin Katt vertelt waarom je je kinderen beter uit de buurt kan houden van tijgers mocht je met je kroost op bezoek zijn in het lokale dierenpark.

GANGSTA TIGERSCRAZY BABY GYMNASTICS
CRAZY BABY GYMNASTICS
Wtf, ik kan niet geloven dat dit zomaar kan met een baby die amper 9 maanden oud is. Toch doet deze vader of er niets aan de hand is als hij zijn 9 maanden oude baby door de kamer slingert alsof het niets is. Naja, het lijkt mij nogal onverantwoordelijk maar goed wie ben ik.

CRAZY BABY GYMNASTICSWIN VRIJKAARTEN
WIN VRIJKAARTEN
Wat een feest vandaag konden we eerder al allerlei mooie Apple producten winnen door games te spelen vandaag heb ik ook nog vrijkaarten voor het Ex-Pornstar halloween feestje op 31 oktober en ook nog voor Wasteland op 8 november. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn maar het is toch echt zo. Je hoeft er ook niet echt veel voor te doen.

Check hier voor de Ex-Pornstar vrijkaarten en hier voor Wasteland tickets.

CAR vs CAT
CAR vs CAT
Katten houden vooral veel van warmte en slapen, niet zo gek dan natuurlijk dat katten het heerlijk vinden om op een warme motorkap te gaan liggen slapen. Wat wel irritant is, is dat je daar vaak wat krasjes van krijgt, deze gast is het helemaal zat en besluit om de kat een lesje te leren. Dat zal die niet snel meer doen peisk.

CAR vs CAT100% OWNAGE
100% OWNAGE
Whahaha, wat een goeie grap is dit dan al kunnen niet alle mannen dit waarderen. Er zitten er zelfs een paar bij die er aardig agressief van worden. Ik vond het erg leuk gevonden en zo makkelijk is het dus schijnbaar om een leuk filmpje in elkaar te flansen. Nu maar wachten tot jullie eens videos gaan insturen.

100% OWNAGEDICTATORS vs OBAMA
DICTATORS vs OBAMA
Nog een dag of 5 en dan weten we wie zich de nieuwe president van de Verenigde Staten mag noemen. Barack Obama of toch die dekselse Mc Cain, als het aan de dictators van de wereld ligt wordt het Obama en waarom zien we in deze korte videoclip opgenomen tijdens een vergadering van diezelfde dictators.

DICTATORS vs OBAMA2 SHOWER BABES
2 SHOWER BABES
Ik denk dat ik even ga douchen net als deze 2 babes in het filmpje en dat ik daarna weer in mijn bed kruip. Want ik heb weer eens de griep te pakken. Gelukkig kan ik nog altijd blijven kijken naar deze babes.

2 SHOWER BABES

HIPHOP-HONEY FELICIA
HIPHOP-HONEY FELICIA
Hehe, hiphop honey's is zomaar uit het niets uit de grond gekomen en ze maken al wat geinige filmpjes. Net zoals deze waarin een kleine Japanner achter de bar geluk heeft wanneer er een lekkere babe aan de bar komt zitten.

HIPHOP-HONEY FELICIA

FINGER GUN
FINGER GUN
Op kantoor een beetje lopen dollen zo afentoe dat moet gewoon kunnen al moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je regulieren werk er verder niet onder lijdt. Ik weet niet precies wat deze gast vanmorgen allemaal gegeten heeft maar hij blijkt ineens superpowers te hebben in zijn vinger. Hmz..

FINGER GUN

ERO DRAWINGS ?!
ERO DRAWINGS ?!
Gasten die in de erotiek zitten hebben het maar moeilijk om te adverteren en dat terwijl er eigenlijk niets mee aan de hand is. Iedereen doet eraan en 6 van de 10 huisvrouwen heeft een hulpmiddel in het nachtkastje liggen. Vandaar ook dat deze reclame van het duitse Beate Use best geslaagd is, het kan allerlei kanten op.

ERO DRAWINGS ?!EX-GIRLFRIEND
Mannen zijn jagers heb ik me weleens laten vertellen en het zit in de genen van een man om zijn zaad zoveel mogelijk te verspreiden dat is zelfs wetenschappelijk aangetoond. Beetje jammer dat er altijd nog vriendinnetjes zijn die dat op de een of andere manier niet kunnen waarderen. Neem nou deze meid die daarom besloten heeft dr mans heilige koe toetetakelen.

EX-GIRLFRIENDDON'T TOUCH
DON'T TOUCH
Als ik een vrouw eyeliner op zie doen dan kijk ik meestal eventjes de andere kant op, en ben ik weer blij dat ik een pielemuis heb. Mja, als vrouw zou ik allang een keer mijn oog eruitgestoken hebben met zo'n potlood. En dat is precies wat er hier gebeurt is alleen kwam dat niet persé door de vrouw zelf. Kijk eventjes mee...

DON'T TOUCHMOOIE BILLEN vs KREDIETCRISIS
MOOIE BILLEN vs KREDIETCRISIS
Mja, als je meedoet aan de verkiezing de mooiste billen van Nederland dan hoef je natuurlijk helemaal niet op de hoogte te zijn wat er zoal gebeurt in de wereld. Maar hoe dom moet je zijn wil je in deze tijden nog nooit van een kredietcrisis gehoord hebben. Prescilla vertelt het ons.

MOOIE BILLEN vs KREDIETCRISISPIZZABABE MONICA
PIZZABABE MONICA
Deze Monica Leigh is in de afgelopen weken al wel vaker voorbij gekomen en dat is helemaal niet vreemd want het is echt een babe naar mijn hart. Aan de comments en ratings te zien in de vorige galleries waren jullie het daar ook wel mee eens dus vandaag nog eens op herhaling in een verse gallerie. Hier meer Monica Leigh!

PIZZABABE MONICAGUITAR HERO FOUR
GUITAR HERO FOUR
Guitar Hero moet zo ongeveer wel het aller populairste spelletje ooit zijn waarvoor je ook nog eens allerlei toffe add ons kan kopen in de vorm van extra instrumenten en dergelijke en zo ontstaan dan vanzelf bands die zich baseren op het Guitar hero spel die je overigens hier gewoon online kan spelen. Checken we eventjes dit optreden van GH4 ?!

GUITAR HERO FOURCRAZY LEADERS
CRAZY LEADERS
Er zijn in deze wereld een hoop regeringsleiders waarvan je echt zo iets hebt hoe hebben ze die ooit kunnen kiezen. Nou heb ik het niet over een Poetin want die doet het bijzonder goed als je het mij vraagt maar meer om de leiders die schijnbaar moeiteloos worden gekozen in ons vrij westen. Naja, van Bush zijn we bijna af, ben benieuwd wie we nu krijgen.

CRAZY LEADERSFIAT on RALLY
FIAT on RALLY
De Fiat is door de de jaren heen best een leuke auto geworden, zo had je op een gegeven moment de Punto maar ook dat nieuwe kleine modelletje vind ik best een leuk ding. Deze Fiat is een rallyauto en ik vind het eventjes mooi om te zien hoe de samenwerking is tussen rijder en navigator check vooral eventjes het schakelwerk.

FIAT on RALLYSNICKERS vs TRANSFORMERS
SNICKERS vs TRANSFORMERS
Vet koele reclame hierzo van Snickers uit een of ander oostblok land waarin je verandert in een transformerachtig beest wanneer je een snicker eet. Mooi gemaakt al laat de beeld kwaliteit wel iets te wensen over, check!

SNICKERS vs TRANSFORMERSGARAGE vs RUS
GARAGE vs RUS
Een garage deur koppen doe je niet voor je plezier, gelukkig voor deze gast heeft hij z'n helm nog op al zal die heus wel de nodige koppijn hebben nadat hem dit overkomen is. Kijk eventjes mee en vraag je af hoe dom je wel niet moet zijn wil je dit overkomen.

GARAGE vs RUSGAMETIME 516
GAMETIME 516, sealed room
Op veler verzoek hebben we vandaag een escape game. Ik kan er nooit echt wijs uit worden dus doe mij maar gewoon de ouderwetse arcade games. Maar in dit spel Sealed Room is het dus de bedoeling dat je uit de kamer komt door spulletjes te vinden en op de juiste manier te gebruiken. Veel succes!

GAMETIME 516KATE'S PLAYGROUND
KATE'S PLAYGROUND
We weten van Kate dat ze altijd met goede shit komt. Ze heeft immers ook het geld om een kwaliteits-video te maken. Natuurlijk profteren wij daar met z'n allen lekker van. Dit hete stukje noemt ze ''purple sex''.

KATE'S PLAYGROUND

CHIKITA
CHIKITA
Chikita is een naam die ik bij een lekkere sappige negerin zou verwachten. Maar deze heerlijke blonde babe met haar prachtige tieten heeft deze naam gekregen. Deze blonde babe kun je volledig naakt checken in dit filmpje. Kijken we eventjes mee?

CHIKITA

AIR RACE HERO
AIR RACE HERO
Toch wel erg knap als je midden in de luch ineens een vleugel verliest maar daar gewoon maling aan hebt en je kist gewoon veilig aan de grond zet. Mja als dit geen viral is dan weet ik t niet meer, nu alleen nog uitvinden voor welke reclame campagne dit nu weer gemaakt is.

AIR RACE HEROMAX SLINKY
MAX SLINKY
Grappige reclame hier van Pepsi Max en dat terwijl die zooi helemaal niet te drinken is. Wij gaan hier op kantoor alleen maar voor de real thing en dat is natuurlijk Coca Cola. Mja, toch wel erg tof wat je allemaal kan en durft na het drinken van een flesje Pepsi Max.

MAX SLINKYDOE ES DOORTREKKEN
DOE ES DOORTREKKEN
Aankomend weekend ga ik met een stel maten naar Riga om daar de bloemetjes eens buiten te zetten. Nou kan ik me eigenlijk helemaal geen voorstelling maken van hoe het er daar aan toe gaat. Vandaag kreeg ik alvast dit filmpje toegestuurd van een toilet, mja... dat wordt hangen ben ik bang.

DOE ES DOORTREKKENDE TRUC met de TIETEN
DE TRUC met de TIETEN
Altijd fijn als een dame ook echt iets kan behalve mooi in de hoek zitten. Nog fijner is het als dat soort vaardigheden duidelijk gedemonstreerd worden voor een webcam bijvoorbeeld. Nemen we deze dame met paars truitje die een klein trucje kan met haar tetten, mja ik zou er bijna een bewegend gifje van maken en op repeat zetten.

DE TRUC met de TETTENMYM DOET DANSEN
MYM DOET DANSEN
Onze kleine grote vriend Mym zien we niet meer op TLpizza jammer genoeg, helaas voor ons maar natuurlijk ook voor Mym zelf. Omdat we hem toch niet 1, 2, 3 kunnen vergeten gaan we elke week een klein filmpje van Mym zetten hier op de site want aan materiaal geen gebrek. Deze week gaat onze Mym dansen ik weet niet voor wie, want ik word er niet echt blij van.

MYM DOET DANSENWINTER GOOD
WINTER GOOD
Als ik zo naar buiten kijk dan schijnt het zonnetje nog wel lekker maar toch daalt de temperatuur de laatste dagen erg snel. Ik ben benieuwd of we nog een beetje sneeuw krijgen dit jaar want zeg nou eerlijk dat is best leuk zo'n pak sneeuw voor de deur. Behalve natuurlijk als dat betekent dat je dagelijks je ruit moet schoonkrabben al vindt deze zeeleeuw dat minder erg.

WINTER GOODTILA TEQUILA SINGS
Hehe, Tila Tequila komt terug met nog een show op MTV waar ze weer opzoek is naar liefde. Maar ze heeft ook een track gedropt waarin ze zingt. Nou ja, de videoclip ziet er in ieder geval prima uit. Over haar zangkunsten kan ik beter niet beginnen. Gewoon je volumeknop uit draaien.

TILA TEQUILA SINGS

PIZZABABE KAYDEN
PIZZABABE KAYDEN
Deze Kayden Kross is al diverse malen voorbij gekomen hier op de site, was het niet in een filmpje dan wel in een gallerie. Mja, geeft ook niets want Kayden is gewoon een lekkere babe, alleen valt het me nu pas dat ze helemaal niet zo lang is als ik altijd dacht. Ik zou dr doen en zeker niet wegsturen, jullie ?

PIZZABABE KAYDENNETWORK is DOWN, KILLLL
NETWORK is DOWN, KILLLL
Gisteren was er in NL een hoop ellende met diverse netwerken, zo kon je als Alice klant vanaf een uurtje of 6 helemaal het internet niet meer op en waren er sowieso een hoop sites niet goed bereikbaar. Mja, als er hier iets aan de hand is bellen wij meteen met onze it-man, als je op kantoor zit heb je meestal een eigen it-man die dan al snel de sjaak is.

NETWORK is DOWN, KILLL20 BIER GRAAG
20 BIER GRAAG
Ik sta er al van te kijken in een restaurant als ze met een bord of 5, 6 tegelijk komen aanlopen om uitteserveren. Deze japanse ober maakt het helemaal bond en brengt 20 bier ineens zonder een dienblad te gebruiken, erg knap maar dat hij er jaren overgedaan heeft om dit te leren vertelt hij er niet bij.

20 BIER GRAAGLUCKY TIMBERLAND
LUCKY TIMBERLAND
Voor mij zijn er geen andere schoenen dan van het merk Timberland al moet ik er tegenwoordig half Nederland voor rond om ze te vinden ik hoef echt geen ander merk. Mja zo heeft iedereen wel z'n voorkeuren natuurlijk alleen in deze clip zien we waarom je beter schoentjes van Timberland kan kopen vooral als je de natuur in gaat. Leuke clip!

LUCKY TIMBERLANDEXTEME SURFING
EXTEME SURFING
Vandaag nemen we een kijkje samen met Quicksilver naar deze Kelley Slater die aan extreem surfing doet. Erg mooi en spectaculair om te zien en ik doe het hem zeker niet na. Kijken we eventjes mee naar deze Kelley die ons laat zien wat surfen nu eigenlijk wel niet inhoud.

EXTREME SURFINGPEANUT CAT
PEANUT CAT
Katten eten veel maar niet alles tenminste niet mijn kat die ook wel erg verwend is. Zo is het volgens mij een surinaamse kat want ze lust eigenlijk alleen maar maaltijden met kip. Deze kat in het volgende filmpje is niet zo kieskeurig want die eet zelfs pinda's ook doet ze er graag wat moeite voor. Toch knap!

PEANUT CATGAMETIME 515
GAMETIME 515
Soow, ik heb vanacht eindelijk eens heerlijk geslapen. Hoe het komt weet ik niet maar ik voel me helemaal uitgerust, meteen maar eventjes een leuk spelletje op gezocht. We gaan namelijk stuntvliegen net zoals in de redbull airrace, best grappig eigenlijk en mocht je een mooie scoren neerzetten plemp die dan in de comments. Prijzen win je hier!

GAMETIME 515RAQUEL GIBSON
RAQUEL GIBSON
Ik ben nog steeds rot van gisteren en heb nog steeds spierpijn. Om die pijn te verzachten kijk ik maar even naar deze Raquel Gibson die er erg fraai uitziet in het volgende filmpjes. Kijken jullie ook mee?

RAQUEL GIBSON


JARRETELS JA/NEE
JARRETELS JA/NEE
Mja, ik ben er gek van, alle kleuren alle soorten, een dame in jarretels of andere uitdagende lingerie vin ik prachtig om te zien. Naja, daar waren jullie natuurlijk al eventjes achter maar zoals we kunnen zien in deze clip zijn nog niet alle dames daar eigenlijk op voorbereid, wat vinden jullie jarretels ja of nee ?

JARRETELS JA/NEEANIMATRIX [ANIMATIE]
ANIMATRIX [ANIMATIE]
Vandaag een kleine geanimeerde scene met 2 zwaardvechters, een man en een vrouw. De vrouw lijkt er beter voor te staan aan het eind en als ik het goed heb dan komt de scene uit de film "The Flight of the Osiris". Naja, best leuk gedaan deze clip en voor meer animatie kijk je natuurlijk gewoon hier.

ANIMATRIX [ANIMATIE]INVALIDE SLAAN
INVALIDE SLAAN
Deze minder valide gast staat net eventjes te bellen als er een gastje luid de orde komt verstoren. Wanneer hij het jochie een schop geeft komt zijn vader eventjes hardhandig verhaal halen. Ik vraag me af of de vader in eerste instantie doorhad wie hij sloeg. WTF?!

INVALIDE SLAANKLEEDKAMER OWNAGE
KLEEDKAMER OWNAGE
Kijk dit zou mij dus nooit kunnen overkomen he, alleen al omdat ik nooit kleren wil passen en helemaal niet in de winkel. Want daar sta je dan hoor met je goeie gedrag. Nietsvermoedend ga je iets aan proberen en dan ineens zit je midden in een modeshow voor lingerie, het is helaas wel in het duits.

KLEEDKAMER OWNAGEPIZZABABE JAYME
PIZZABABE JAYME
Op maandag hebben we altijd een nieuwe Pizzababe waar we de week mee aftrappen, dit keer is dat ook alweer een echte knock out. Het is Jayme Langford wat toch echt een hele mooie meid is zonder plastiek en ook zonder plakplaatjes, Jayme heeft rood haar, en dat bewijst het maar weer eens. Mooi rood is niet lelijk!

PIZZABABE JAYMEGIRL OWNS BOY
GIRL OWNS BOY
Het principe kennen we vast allemaal wel, je gooit een bal en daar door valt iemand in een bak met iets smerigs. Nou is dat in dit geval helemaal niet zo heel erg smerig want het is namelijk een tank bier waar je invalt. Hmmz, ik ken toch een paar mensen die dit helemaal niet erg vinden, anyway meisje vindt dat vriendje nog niet dronken genoeg is en helpt een handje.

GIRL OWNS BOYBIERTJE ?!!
BIERTJE ?!!
Soow we hebben allemaal het weekend weer overleefd alhoewel ik nog steeds een beetje aan het opdrogen ben van gisteravond. Achja gezelligheid kent zijn tijd, en vandaag gaan we gewoon weer aan de slag. Heb jij ook zoveel bier gedronken dit weekend ? Deze gast kon er geen genoeg van krijgen en drinkt het zelfs van de vloer.

BIERTJE ?!!INDOOR BOARDING
INDOOR BOARDING
Snowboarden is natuurlijk erg grappig maar je hebt er wel sneeuw voor nodig of in iedergeval een gladde ondergrond. Deze gasten hebben dat dus niet en gebruiken daarom maar de trap in hun huis om ervan af te glijden. Dat dit niet goed is voor board en lichaam zien we in deze clip.

INDOOR BOARDINGWATERSLIDE OFFICE
WATERSLIDE OFFICE
Best handig zo'n waterglijbaar op kantoor ik bedoel dat maakt het werken op zich wel weer een stuk leuker. Wel gedurft natuurlijk van een creditcard maatschappij om in deze tijden van economische malaise deze reclame campagne te starten maar ach wie niet waagd die blijft maagd.

WATERSLIDE OFFICESUPERTALENT VANESSA
SUPERTALENT VANESSA
Gisteren al wat filmpjes gepost weer van de amerikaanse X factor 2008, allemaal leuk en aardig maar eigenlijk moet je nog meer respect hebben voor artiesten van wie de moedertaal geeneens Engels is. Zoals deze duitse Vanessa, menn wat goed zeg. Checken we het eventjes uit ?

SUPERTALENT VANESSAYOUR MAMMA
YOUR MAMMA
Your mamma is... vertelt door een 6 jarige. Het doet mij een beetje denken aan praatjesmakers maar dan de youtube versie dus met een amerikaans jochie die van allerlei verwensingen gooit naar je moeders hoofd. Mja, of dit nu een sterk staaltje opvoedkunde is vraag ik me af. Er zitten wel een paar leuke tussen.

YOUR MAMMAGAMETIME 514
GAMETIME 514
En we gaan weer een spelletje spelen hoor op de vroege maandag morgen. Dit keer 13 dagen in hell, een schietspelletje die geeneens zo onaardig is. Highscores plempen we in de comments neer. En kan je goed snaken of bijvoorbeeld pong spelen, geef je dan hier op om mooie Sony prijzen te winnen.

GAMETIME 514HIP-HOP BABE
HIP-HOP BABE
De Hip-hop van tegenwoordig is niks meer waard en het gaat alleen nog maar om de vrouwen en het geld. Al moet ik zeggen dat die vrouwen altijd erg geil zijn. Kijk maar eens naar deze hip-hop chick die los gaat.

HIP-HOP BABE9 MIN of SPEED
SPEED
Gisteren maar weer eens op de lange latten gestaan, dit keer in Landgraaf wat meteen mijn favorieten overdekte sneeuwbaan is. Echt gezellig weer al heb ik ook een paar flinke crashes gehad, ach ja niets gebroken gelukkig dus we kunnen er een dag later om lachen. Deze gasten doen het allemaal iets sneller en heftiger, mooi om te zien.

9 MIN of SPEEDEXTREME SPORTS
EXTREME SPORTS
Altijd mooi om te zien dit soort waaghalzen die het in het ook nog eens gewoon sport noemen terwijl ik het in 9 van de 10 gevallen heb over stunten. Mja, niet zon gevaar dus deze sporten en zeker niet thuis uit gaan proberen kinders!

EXTREME SPORTSCHRIS ROCK - RELATIONSHIPS
CHRIS ROCK - RELATIONSHIPS
Chris Rock rockt als je het mij vraagt ik heb hiero een paar van zijn shows op dvd en die zijn toch wel goed hoor. Ok ok het is geen Eddy Murphy maar toch echt een goeie vervanger dan toch. Vandaag gaan we het hebben over relaties en het bevredigen van vrouwen, laat dat maar aan Chris over.

CHRIS ROCK - RELATIONSHIPSSHAKE THAT ASS
SHAKE THAT ASS
Armand van Helden werd in Boston geboren uit een Nederlands-Indische vader en een Frans-Libanese moeder. Op zijn 13e kocht hij een drumcomputer en twee jaar later maakte hij zijn debuut als dj. Vandaag zijn laatste singel met toffe clip Shake that Ass above those tits.

SHAKE THAT ASSGEARS of WAR 2 [TRAILER]
GEARS of WAR 2 [TRAILER]
Nou ik ben eruit hoor voor mij gaat het gewoon een Xbox 360 worden waar ik hopelijk een hoop plezier van ga beleven deze winter. Dan nog eventjes laten ombouwen en spelen maar, deze Gears of Was 2, The last Day komt overigens 8 november uit, hier alvast de trailer.

GEARS of WAR 2 [TRAILER]SANDY
SANDY
We gaan weer kijken naar een lekker chickie die nog niet zo oud is. Ze is geloof ik net 18 jaartjes jong, maar wil al te graag op Tlpizza.com staan. Kijken we even mee naar Sandy en haar filmpje?

SANDY


WIE VAN DE DRIE
Nina Tia Lacey
Nina | Tia | Lacey
WOW vs SEX
WOW vs SEX
Volgens deze clip kan je gewoon stoppen met het gebruiken van voorbehoedsmiddelen als je een versie van World of Warcraft in huis hebt. Tenminste als je het spelen van een spelletje op de pc belangrijker vindt dan wat quality time met je vriendin. Mja, hoe erge nerd moet je dan zijn eigenlijk ?

WOW vs SEXANDERSON SILVA vs PATRICK COTE [MATCH]
ANDERSON SILVA vs PATRICK COTE [MATCH]
Jaja, van de week liet ik jullie al een promo zien voor dit UFC gevecht wat gisteren in Amerika plaatsvond vandaag de beelden. Ik heb helaas alleen ronde 1 en 3 kunnen vinden maarlanger had Anderson Silva ook niet nodig om korte metten te maken met uitdager Patrick Cote. Cote verliest een beetje ongelukkig maar ook dat telt, gaat ie door z'n enkel ?

ANDERSON SILVA vs PATRICK COTE [MATCH 25 oktober 2008]


INDIANA BOS
INDIANA BOS
Ik ben nooit zo'n voorstander geweest van Wouter Bos, maar eerlijk is eerlijk hoe hij nu met deze crisis omgaat als minister van financien doet hij prima. Uit alle hoeken en gaten komen dan ook allerlei mensen vertellen hoe goed Bos het wel niet gedaan heeft. De mannen van Koefnoen hebben zo hun eigen visie.

INDIANA BOSX FACTOR 2008 - HERO
X FACTOR 2008 - HERO
Oww menn, ik snap afentoe echt niet waar al die talentjes vandaan komen hoor. Checken we eventjes deze finalisten in de 2008 versie van de amerikaanse X Factor die Hero zingen. Geweldig en meteen een kippevel moment!

X FACTOR 2008 - HEROCHANTAL OWNED FATIMA
Hehehe, eindelijk eens iemand die die Fatima Moreiro de Melo eens de waarheid zegt, sjesus kan je een beetje hockeyen en heb je een lekker bekkie dan wordt je schijnbaar in NL meteen een bekende nederlander. Tenminste zo verging het Fatima, gelukkig weet de uber mooie Chantal Janzen hoe het zit en dat deelt ze dan ook met ons in de laatste 5 sec van dit zang (wtf) optreden van Fatima tijdens de uitreiking van de Televisier ring.

CHANTAL OWNED FATIMAMARIAH CAREY in CONCERT
MARIAH CAREY in CONCERT
Zoals jullie gewend zijn op zondag ook nog eventjes een lekker zondagochtend concertje deze keer verzorgd door Mariah Carey. Het is al een ouder concert uit 1993 maar tijdloos als je het mij vraagt, dus heb je eventjes niets te doen ga er dan lekker voor zitten want het concert duurt in totaal bijna 1 uur.

MARIAH CAREY in CONCERTSTUART TANNER OWNED NBA
Hehehe je zou nu maar Stuart Tanner heten, dan ben je op dit moment meteen eventjes de meest begeerde basketballer zonder contract denk ik zo. Checken we eventjes hoe deze engelsman Devin Harris van de New Jersey Nets dolt en zelfs door de benen speelt om daarna gewoon te scoren. OWNED!

STUART TANNER OWNED NBALISA'S BOOBS
LISA'S BOOBS
Ik weet nog steeds niet of ik een billen of borsten man ben. Ik verander steeds van voorkeur. Bijvoorbeeld na het zien van de tetten van deze Lisa ben ik een borsten-man omdat deze er errug lekker uit zien. Laten we het er maar op houden dat ik beide geweldig vind.

LISA'S BOOBS

STRIPPEN VOOR DE BAAS
STRIPPEN VOOR DE BAAS
Pizzaman blijft natuurlijk de grote baas hierzo. Natuurlijk is hij een goeie baas die wel een beloning verdient. daarom stript onze secretaresse in pizzaman's computer-kamertje. MyM en ik mochten natuurlijk filmen.

STRIPPEN VOOR DE BAAS

HOT BABE
HOT BABE
Met dit koude weer blijf je natuurlijk lekker thuis voor de open haard. Deze babe heeft doet daar iets nieuws mee. Ze wil namelijk marshmallows roosteren boven het vuurtje. Dan krijgt ze het toch wel warm en trekt ze haar kleertjes uit.

HOT BABE

WIE VAN DE DRIE
Italian Cutie Liza Sunny

Italian Cutie | Liza | Sunny
BORN 2 TRANCE 8 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 8 [MP3 MIX]
Het is weer weekend en vandaag heb ik voor jullie gewoon weer een verse trancemix van de hand van onze huisdeejay DJ PJ. De playlist staat zoals jullie gewend zijn bij meer lezen en ook deze keer issie weer echt de moeite waard om te downloaden. Check!

BORN 2 TRANCE 8 [MP3 MIX]DOE ES TANKEN
DOE ES TANKEN
Tanken schijnt best wel moeilijk te zijn, zelfs in de formule een maken ze daar nog regelmatig foutjes mee. In het dagelijks leven gaat het ook regelmatig fout zo zien we dat ook weer in deze clip als een paupertje vergeet de handrem aantetrekken. Sjah..

DOE ES TANKEN

DISCO MEISJES
DISCO MEISJES
Mja, ik voel me de laatste tijd een beetje te oud om nog in discotheken rond te hangen maar gelukkig hebben we de whiteliners nog die gewoon lekker doorstampen. Vandaag dan ook een fijne gallerie vanuit diverse locaties in NL met allerlei fijne discomeisjes. Ik zou bijna weer op stap gaan hier in de locale discotheek.

DISCO MEISJES

FOOTBALL
FOOTBALL
Comedy clubs zijn altijd grappig vooral als er een echt toffe standup comedian on stage staat. Deze Bob Nelson is zo'n komiek waar je echt eventjes voor gaat zitten. Dit keer gaat het over American football kijk eventjes mee.

FOOTBALLWASSUP 2008
WASSUP 2008
Wassup, wie kent het niet een paar jaar geleden hoorde je niets anders wat ik toen eigenlijk nog wel een beetje flauw vond klinken. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en zijn we ook wat ouder, is het nu misschien wel leuk ?

WASSUP 2008WIN MET GAMEN
WIN MET GAMEN
De zaterdag lijkt mij een uiterst geschikte dag om wat mooie prijzen in de wacht te slepen! En dat kan dus nu op onze gaming page waar je bijvoorbeeld Snake kan spelen en als je daar een vette highscore mee weet neer te zetten dan kan het maar zo zijn dat je een van de mooie Sony prijzen wint waaronder een mooie Bravia televee.

WIN MET GAMEN

ASHLEY CANDY
ASHLEY CANDY
Asley Candy is volgens mij zo'n babe die misschien nog wel bij pappie en mammie woont. Dit tienertje is wel al volop bezig met filmpjes voor ons te maken. En daar moet ze naar mijn mening zeker mee doorgaan.

ASHLEY CANDY

2 BABES IN BAD
2 BABES IN BAD
Ja, als ik met mijn vriendinnetje in bad zit ben ik natuurlijk op dat moment de gelukkigste vent die er bestaat. Altijd leuk hoor. Maar hier is het ook zeker leuk als je kijkt naar deze blondine en brunette.

2 BABES IN BAD

DOG vs AIRHORN
DOG vs AIRHORN
Als ik een onsje rosbief haal voor op brood dan weet mijn kat dat altijd meteen, of het nu de geur van de rosbief is of het kraken van het zakkie van de slager ze is dan niet meer wegteslaan. Deze hond heeft hetzelfde maar dan met rauw vlees wat ligt te ontdooien op aanrechtblad. Tijd voor een lesje, zou die het nog eens doen ?

DOG vs AIRHORN


LAMBO GALORE
LAMBO GALORE
Bij Patje van Biertijd gaan de zaken echt goed zo te zien, zo heeft hij net een aparte garage laten bouwen naast zijn riante villa om de lambo's te kunnen stallen die hij in het afgelopen jaar bij elkaar heeft gelogd. Mja, wat een feest moet je leven wel niet zijn wanneer je dit in je garage hebt staan.

LAMBO GALORE

VAKANTIEBAANTJE - FAIL
VAKANTIEBAANTJE - FAIL
Deze paupert heeft als vakantiebaantje winkelwagentjes in een vrachtwagen stoppen, erg relaxed natuurlijk en het werk wordt ook zo gewaardeerd. Wanneer je dan bijna klaar bent en het is vrijdagmiddag 15:15 denkt de chauffeur ineens hey, ik moet voor de spits thuis zijn. Wel jammer dat dan de laadklep niet dichtzit, naja..

VAKANTIEBAANTJE - FAIL

MC CAIN BELT 9-1-1
MC CAIN BELT 9-1-1
Wie wat waar, mja we hebben het hier niet over presidentskandidaat John Mc Cain maar wel over z'n bruur die omdat hij in een file staat besluit dat het tijd is om 911 te bellen. Mja, en daar is 9-1-1 natuurlijk niet voor, luister eventjes mee.

MC CAIN BELT 9-1-1PIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
De weekafsluiter deze week is Jennifer Hurt die me een beetje doet denken aan een oud buurmeisje van me. Al hoewel die band in haar haar me ook weer doet denken aan een tennis vamp uit vergeten tijden. Anyway Jennifer dus die vandaag de eer te deel valt Pizzababe van de dag te zijn. Hier meer Pizzababes!

PIZZABABE JENNIFERWEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Een webcam-babe met 2 mooie grote borsten is natuurlijk leuk om te zien. En deze babe heeft deze hele mooie rondingen. ook slaagd ze erin op haar kleren netjes uit te trekken. Check it out

WEBCAM BABE

REVERZE
REVERZE
In deze clip zien we een gast die een dag in zijn leven heeft gefilmt en dat nu in deze clip achteruit afspeelt. Nou hebben we wel vaker dit soort clips gezien, maar ik vond deze dan toch wel weer geinig. Kijk eventjes mee.

REVERZEMYM vs 50 PIZZA'S
MYM vs 50 PIZZA'S
Zo afentoe doen we hier bij Tastelikepizza ook aan promotie van onze site. Meestal is dat in de locale horeca maar zo heel afentoe gaan we ook de boer op. Zo hebben we Mym bereid gevonden om een heuse stunt uittevoeren op zijn bezorg brommert. Check eventjes hoe hij over 50 pizza's jumpt.

MYM vs 50 PIZZA'SMOVIE : BORN IN EAST L.A.
MOVIE : BORN IN EAST L.A.
Cheech en Chong zijn eigenlijk legendarische figuren, ze maakte in de 70er en 80er jaren diverse films die eigenlijk maar over 1 ding gingen. Blowen, drugs en booty, helemaal goed dus. Vandaag heb ik voor jullie een complete film dus heb je eventjes niets te doen, pak dan een zak popcorn erbij en ga er eventjes lekker voor zitten. Born in East L.A. dus!

MOVIE : BORN IN EAST L.A.LUCKY NUMBER
LUCKY NUMBER
Als je meedoet aan een lotterij dan speel je dat meestal met dezelfde nummers want statistisch gezien maak je dan de meeste kans. Sommige mensen hebben allerlei maniertjes om aan hun geluksgetallen te komen al kan ik de wijze waarop dat hier in deze video gaat niet echt aanraden, je krijgt er namelijk hoofdpijn van.

LUCKY NUMBERGAMETIME 513
GAMETIME 513
Sooow en dan is het alweer vrijdag wat gaat het toch weer hard zo'n week. Morgen gaan we een daggie naar Landgraaf skieen maar voor het zover is eerst nog een fijne gametime. Nummertje 513 alweer en vandaag is het Aznar een spel waarbij het de bedoeling in om door behendigheid verder te komen. Ik snap het nog niet helemaal..

GAMETIME 513SEXY ARIEL
SEXY ARIEL
De roodharige Ariel is al zo vaak hier voorbij gekomen dat ik me eigenlijk afvraag of dit niet stiekum een repost is. Mja, maakt eigenlijk niet uit verder want het is verder wel een lekker filmpje van dit schatje. Mja, hier staan er nog meer van Ariel op Tlpizza, Enjoy!

SEXY ARIELJANA & JENNI
JANA & JENNI
Deze Jana en Jenni spelen wat op een strand met zwart zand en dat doen ze lekker in hun nakie waar we dan weer erg blij van worden. Bij Ruben is het internet kapot en hij heeft me net met zijn laatste beltegoed gebelt om dat te melden.. Wij kijken gewoon eventjes naar deze 2 blondjes!

JANA & JENNI

MOTOR - FAIL
MOTOR - FAIL
Deze gast denkt nog snel eventjes voor een vrachtwagen langs te kunnen schieten en volgens mij heeft hij nog gelijk ook want zo te zien heeft ie gewoon voorrang. Alleen denkt de vrachtwagen daar anders over zodat onze motorrijder onmogelijk nog de bocht kan maken. Kijken eventjes mee.

MOTOR - FAIL

WTF?! AUTO in MIJNENVELD
WTF?! AUTO in MIJNENVELD
Het zal je gebeuren kom je smorgens nietsvermoedend bij je auto aan blijkt die ineens in een mijnenveld te staan. Erg ongeloofwaardig natuurlijk als je in Apeldoorn woont, maar niet zo ongeloofwaardig als je je auto voor de deur hebt geparkeerd in een voormalig Russiche provincie. Gelukkig zijn ze daar erg inventief!

WTF?! AUTO in MIJNENVELDMYM & RUBEN doen BOOM BOOM
MYM & RUBEN doen BOOM BOOM
Mja, beetje trieste vertoning weer van ons Mympje en Rubentjuh die zeker niets beters te doen hebben dan op zielige wijze clips inzingen. Naja, de Venga boys maar dan op z'n allerslechtst geimmiteerd zeg maar. Ach je houdt ze van de straat he.

MYM & RUBEN doen BOOM BOOMNUNCHAKU BASEBALL
NUNCHAKU BASEBALL
Hmm, dis dan wel weer apart we gaan namelijk zien hoe iemand met een nunchaku alla Bruce Lee baseballs gaat weg slaan alsof hij gewoon met een knuppel staat te swingen. Erg knap toch wel om zo precies die bal te kunnen raken als je het mij vraagt.

NUNCHAKU BASEBALLANDERSON SILVA vs PATRICK COTE
ANDERSON SILVA vs PATRICK COTE
Dit weekend gaat Anderson Silva in de UFC 90 zijn titel verdedigen tegen Patrick de predator Cote. Het beloofd veel goeds want het zijn allebei top vechters, waarvan Anderson voor mij nog steeds de favoriet is. Hier alvast het promotiefilmpje en ik hoop dat ik zondag de beelden heb van het gevecht.

ANDERSON SILVA vs PATRICK COTEPIZZABABE TRIANA
PIZZABABE TRIANA
Ook vandaag hebben we weer een heerlijke Pizzababe, dit keer is het een ver familielid van Julio Iglesias die de mooie naam Triana heeft meegekregen. Ik ben benieuwd of ze ook nog een beetje kan zingen al reken ik daar verder niet op. Kanjerrr!

PIZZABABE TRIANAMC CAIN vs OBAMA DANCE OFF
MC CAIN vs OBAMA DANCE OFF
Wat is een betere manier om te zien wie de beste kandidaat is dan dit te beslechten in een danswedstrijdje. Kijk eventjes mee naar de lauwe moves van Obama en ook Mc Cain in deze toch best knap gemaakte dance off clip.

MC CAIN vs OBAMA DANCE OFFSHIT HAPPENS
SHIT HAPPENS
Een beetje origineel zijn valt tegenwoordig helemaal niet mee, bijna alles is wel es gedaan en als je dan toch origineel wilt zijn moet je het soms over een heel andere boeg gooien. Wie kan raden waar deze clip over gaat zonder naar de laatste 10 seconden te kijken vind ik knap.

SHIT HAPPENSWILDPLASSEN IS GOED
WILDPLASSEN IS GOED
Ja mensen, hier hoor je ze dus niet over bij de millieu beweging he, beetje jammer natuurlijk want het is natuurlijk wel zo. Een beetje wildplassen kan je al snel een bekeuring van 100 eurie opleveren en dat terwijl je daarmee water bespaart wat weer erg kostbaar en steeds schaarser wordt deze eeuw als je de geleerden moet geloven.

WILDPLASSEN IS GOEDGUINNESS - FRIDGE
GUINESS - FRIDGE
Het bier is verder niet te zuipen ofzo, dat weten we nu wel maar de commercials van Guinness mogen er gewoon wel wezen. De een zit nog knapper in elkaar als de andere, vandaag gaan we met een vrachtwagen vol Guinness bier door een stadje rijden en kijk eens wat er dan gebeurt.

GUINNESS - FRIDGESTEM OP RICK
STEM OP RICK
Vandaag is het dan zover, er kan eindelijk gestemd worden voor de radio ring. Hoe je kunt stemmen? Sms Ring 3 naar 5200 vanaf 10:00 uur vandaag tot vrijdag 14:00 uur, of bel 0909-8850 en kies voor optie 3! RICK moet winnen! Dus allemaal eventjes bellen!!!! Bij meer lezen nog een filmpje ter ondersteuning, hier het useloos filmpje nog eens.

STEM OP RICKGAMETIME 512
GAMETIME 512
Goedesmoggus allemaal we gaan weer een spelletje spelen hoor, dit keer 3d Deathrace wat verder niets te maken heeft met de nwe film Deathrace die nu in de bios draait en een erg goeie film is. Naja, je kan ook nog steeds meedoen voor al die mooie Sony prijzen natuurlijk en dat doe je hier.

GAMETIME 512NEXT DOOR NIKKI
NEXT DOOR NIKKI
Next Door Nikki maakt al een tijdje veel filmpjes. Maar betalen doen we nog steeds niet. Tuurlijk niet, je kan ze gratis checken op tastelikepizza net zoals tig andere lekkere filmpjes.

NEXT DOOR NIKKI


JOINT STRIKE FIGHTER
JOINT STRIKE FIGHTER
Mja, er is een hele hoop te doen geweest met de komst van dit stukje oorlogsmateriaal maar het lijkt erop dat ie gewoon gaat komen al worden er weer allerlei budgetten overschreden de JSF komt er. En dat dit vliegtuig veel kan dat zochten de jongens van WLF eventjes voor ons op. Kijk even mee!

JOINT STRIKE FIGHTER

TOPGEAR BOTSWANA
TOPGEAR BOTSWANA
In sommige delen van de wereld wil je liever niet rijden met een auto en een van die plekken is Botswana. De mannen van Top Gear gaan in deze preview van 10 minuten ons vertellen waarom je daar beter niet kan rijden als je leven je lief is. Zelf doen ze dat natuurlijk wel, kijk eventjes mee. Hier deel 2

TOPGEAR BOTSWANAJUST GIRLS
JUST GIRLS
Bij bierbroeder Pat komen ze afentoe best lekkere chicks aan de bar voorbij, zo ook deze gemixte gallerie met allemaal lekkere dames in uitdagende posities. Mja, ik heb ze lelijker gezien maar daar ga ik jullie verder niet mee vermoeien, kijken we eventjes mee onder het genot van een biertje ?

JUST GIRLS

KAYAKKEN is STOER
KAYAKKEN is STOER
Als je aan watersport denkt dan denk je al gauw aan gemotoriseerde watersport en niet zo gauw aan kayakken toch is kayakken best een populaire sport. Deze gast wou eens iets nieuws uitproberen met zijn kayak maar of het allemaal goed is afgelopen betwijfel ik hij maakt echt een goede smakkert.

KAYAKKEN is STOERCHAIRMAN FAIL
CHAIRMAN FAIL
Hadden we gisteren al een lichttechnicus die ineens door het plafond naar beneden viel vandaag een opname van de Zuid Afrikaanse televisie waar een voorzitter hoe leuk ook "chairman" door zijn stoel zakt. Je hoort de stoel eigenlijk al een beetje kraken helemaal in het begin maar lijkt het te houden. FAIL!

CHAIRMAN FAILKORFBAL UITGELEGD
KORFBAL UITGELEGD
Korfbal heb ik eigenlijk nooit zo goed begrepen als sport behalve dan dat het een gemengde sport is en dat er dus ook gemengd gedoucht wordt. Mja, een goede reden om het eens te gaan proberen lijkt me, de spelregels waren me eigenlijk ook nooit duidelijk daarom legt Edgar van Debiteuren crediteuren het nog één keertje uit.

KORFBAL UITGELEGDRADIORING 2008 - MIDNR
RADIORING 2008 - MIDNR
Morgen begint het stemmen voor de Gouden Radio Ring 2008. Er zijn 3 genomineerden waaronder Rick van Velthuysen van het programma Midden in de nacht Rick. De concurrentie is moordend en dus zijn alle 3 genomineerden bezig met een heuse campagne. Wij steunen natuurlijk Rick hier op TLpizza die we nog kende van de geniale clip Prins Rasit, de muziek die je hoort in de clip werd trouwens ook nog eens gemaakt door onze eigenste DJ PJ!

RADIORING 2008 - STEM OP RICK - MIDNR

PIZZABABE MONICA
PIZZABABE MONICA
Vorige week konden we al eventjes genieten van deze Monica Leigh en omdat ze zo in de smaak was gevallen doen we nog een gallerietje van deze donkerharige schoonheid. Ik zeg babe gehalte van 100% dus laat het eventjes terugzien in de ratings.

PIZZABABE MONICAMOTORSTORM 2
MOTORSTORM 2
Gaming is helemaal hip en schijnt toch echt heel erg leuk te zijn al kom ik zelf niet verder dan wat simpele spelletjes op de pc ik heb met mezelf afgesproken dat ik deze winter toch echt een gameconsole ga aanschaffen waarop ik toffe games kan spelen. Misschien de playstation 3 wel waar dit vette spel net op uit is.

MOTORSTORM 2TOREN C - INVALIDE PARKING
TOREN C - INVALIDE PARKING
Toren C is een cabaret programma uitgezonden door de VPRO elke vrijdagavond op nederland 3. Geweldige show schijnt het te zijn alleen heb ik het nog nooit gezien. Het speelt zich allemaal af op kantoor en deze leuke sketch kwam ik net toevallig tegen op mijn dagelijkse speurtocht naar leuke filmpjes voor op de site. Check!

TOREN C - INVALIDE PARKINGELVIRA
ELVIRA, BLOOPERS
Elvira mistress of the Dark zoals ze zichzelf graag noemt krijgt net als iedere andere tv ster te maken met de onkunde van de mensen om haar heen en maakt zelf ook nog een blooper of 2 in deze blooper reel van deze dame die officieel ooit eens in een film werd geboren.

ELVIRABUSH @ MVA SPEECH
BUSH @ MVA SPEECH
Zoals elk jaar worden ook dit jaar de Music video awards uitgereikt en dit jaar hebben ze wel een erg grote verassing als het komt op wie de speech dit jaar houdt. Het is namelijk niemand minder dan George Bush, luister eventjes allemaal mee. Knap gemaakt!

BUSH @ MVA SPEECHGAMETIME 511
GAMETIME 511
We zijn een beetje laat vandaag maar dat mag de pret niet drukken, de eerste 10 postjes komen daarom vandaag in sneltrein vaart en we beginnen zoals gewoonlijk met een gametime. Ik weet niet of jullie die nieuwe Gametime battle al hadden gezien waar je vette prijzen kan winnen zoniet doe dat eventjes, in de gametime vandaag Naughty Hospital check!

GAMETIME 511CARMEN & LORA
CARMEN LORA
Ja, ik weet dat vanavond Juventus tegen Real Madrid te zien is op de buis. Op dat moment ziet je liever voetbal te kijken dan vrouwen. Maar in de rust van een kwartiertje kan je deze twee lesbische babes bewonderen.

CARMEN & LORA

NICE PAIR OF BOOBIES
NICE PAIR OF BOOBIES
Ja, wat later vandaag deze babe met 2 erg mooie tieten. Ja, Ik was weer eens te goed voor mijn baantje in de supermarkt om in te vallen voor die mafkezen. Nu wil ik lekker relaxen met een biertje en een babe met 2 erg lekkre tieten.

NICE PAIR OF BOOBIES

GAMETIME THE BATTLE
GAMETIME THE BATTLE
Op de nieuwe Gametime Battlepagina kan je gratis en voor niets deel nemen aan wedstrijden door je favoriete spelletjes te spelen. Naargelang je score maak je kans op mooiere prijzen. Hoe meer je speelt, hoe meer kansen je verzamelt. Momenteel zijn er 4 minigames beschikbaar : Snake, Pong, Buggin en Heli. Je kan met elk game deelnemen aan elke wedstrijd. Je kiest dus zelf je favoriete spel! Je score die je behaalt in een spel wordt gecategoriseerd als gold, silver of bronze. De grenzen voor deze categorieën verschillen per spel. Bekijk de uitleg over de spellen op de betreffende pagina's!

GAMETIME THE BATTLE

De wedstrijd die momenteel loopt is van Sony, en er worden nog 1 Sony Bravia, 3 PS3 en 5x GTA weg gegeven, dus doe nu helemaal gratis en voor nix mee!
STOPMOTION CHESS
STOPMOTION CHESS
Het schaakspel is een edelspel wat ik eigenlijk niet vaak genoeg meer speel. Eerder nam ik het nog weleens op tegen iemand in de plaatselijke horeca maar daar komt de laatste jaren eigenlijk niet zoveel meer van, en ach schaken tegen een computer is helemaal geen fun. Checken we eventjes deze mooie stopmotion schaakclip.

STOPMOTION CHESSW. - THE TRAILER
W. - THE TRAILER
Dit is nu echt zo'n film waar ik weer reikhalzend naar uitkijk, W. dus van Oliver stone over hoe kan het ook anders George W. Bush. En dat terwijl de man nog gewoon in leven is, naja de film is over het grote water op 17 oktober in premiere gegaan las ik net ergens maar ik heb er verder nog niet veel van gezien.

W. - THE TRAILERTHIS IS LIVE TV - FAIL
THIS IS LIVE TV - FAIL
Tijdje geleden alweer dat we een blooper van deze categorie zien gebeuren op live televisie beelden. Watskeburt, op een Zweedse zender zit een presentator net in gesprek als er wat gerommel klinkt en er opeens een lichttechnicus uit het plafond komt zeilen. Erg apart en ik moet zeggen dat ze aardig snel overschakelen naar een commercial.

THIS IS LIVE TV - FAILJOHNO VERITY vs LAWINE
JOHNO VERITY vs LAWINE
Snowboarden en skieen is allemaal leuk en aardig maar zo'n overdekte skibaan is nog niet eens zo gek als ik naar deze beelden van Johno Verity kijk die echt op het nippertje ontsnapt aan een lawine die plotsklaps opduikelt. Mja, don't try this at home kids..

JOHNO VERITY vs LAWINEPIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
Joehoee, onze Mym is weer terug uit Amerika maar houdt voorlopig nog eventjes lekker sabitcal. Ach ja dat arme jong zit er gewoon een beetje doorheen en dat is natuurlijk helemaal niet gek als je al die berichten uit Amerika moet geloven. Mja, wij gaan gewoon snel door met de pizzababe van de dag en dat is vandaag deze Jennifer Lewis. Habbaaa!

PIZZABABE JENNIFERJUST D-CUPS
JUST D-CUPS
Ik heb diverse baantjes gehad op kantoor en ach het is wel grappig om een zooi collegas te hebben waarmee je de hele dag koffie loopt te leuten maar uiteindelijk ben je toch weer blij als het 5 uur is en tijd om naar huis te gaan. Niet als je op dit kantoor aan het werk bent want alle dames hebben een D-cup, althans..

JUST D-CUPSBOOZE FAIRIES
BOOZE FAIRIES
Toch al weer eventjes geleden dat ik zo dronken als een tor ben geweest eigenlijk. En dat terwijl dat zo afentoe helemaal niet verkeerd is. Naja, vanavond anders maar eens een poging wagen want ik vind deze engeltjes best grappig alleen snap ik nog niet helemaal wat er precies aan de hand is hier, best leuk gedaan dat wel.

BOOZE FAIRIESWEDDING FAIL
WEDDING FAIL
Van trouwen komt rouwen dat roep ik nu al een jaartje of 20 misschien is het daarom dat ik nog steeds geen ring aan mijn vinger draag. Mja, voor sommige mensen wordt het al teveel als ze als getuige aan het altaar staan, zo ook voor deze gast die toch minimaal een hersenschuddingkje overhoudt aan deze val schat ik zo.

WEDDING FAILKEEPERTJE!
KEEPERTJE!
Een beetje voetbalploeg trekt tegenwoordig de keepers niet meer uit de eigen jeugd maar uit alle hoeken en gaten van de wereld en dat is ook belangrijk want een keeper kan afentoe best eens meevoetballen dat levert je dan gewoon een 11e veldspeler op. Deze keeper heeft dat goed begrepen en jast de bal ervan een metertje of 70 in.

KEEPERTJE!GAMETIME 510
GAMETIME 510
Goedesmorgens allemaal vandaag gaan we een vrij eenvoudig spelletje spelen, Blam blam waarin het de bedoeling is om de targets te schieten en niet op de bommen die ook door het beeld suizen. Vrij eenvoudig en daarom verwacht ik vandaag ook eindelijk eens wat scores van jullie te zien.

GAMETIME 510ARACELIS
ARACELIS
Babes zoals deze lekkere playmate Aracelis vind ik nou geweldig. Dit omdat Zuid-Amerikaanse babes altijd wel bij mij in de smaak vallen. En omdat ik een billen-man ben. Dit is ook wel een heerlijk filmpje hoor.

ARACELIS

MASCHA & MARINA
MASCHA MARINA
De natuur is een mooie plek om even met je wijf bezig te zijn. Maar 2 babes kunnen ook goed met elkaar overweg. Check deze Mascha & MArina maar eens. Lekker hoor, bij dat water.

MASCHA & MARINA

THINGS YOU DON'T SAY
THINGS YOU DON'T SAY
Hoe tactisch je ook bent er zijn soms van die dingen je beter niet kunt zeggen tegen vrouwen. Of het nu je vrouw is of gewoon een vriendin als je het echt wilt verkloten dan moet je eventjes naar deze gast luisteren die je precies vertelt wat je dan moet zeggen tegen haar op je eerst volgende date.

THINGS YOU DON'T SAY (to your wife)CHIMP vs SEGWAY
CHIMP vs SEGWAY
Ik moet zeggen dat ik die Segway dingen best cool vind al is het natuurlijk wel weer een stapje dichterbij naar helemaal niet meer bewegen als je eenmaal zo'n ding in de garage hebt staan. In deze clip kunnen we zien dat het besturen van zo'n ding helemaal niet moeilijk kan zijn tenminste als deze aap het kan dan kunnen wij het toch zeker ook ?

CHIMP vs SEGWAYKOEFNOEN - BATMAN
KOEFNOEN - BATMAN
Ik lijk het echt te kunnen presteren om elke week Koefnoen te kunnen missen op de televee, en dat terwijl ik het mezelf toch elke week weer voorneem. Wat een drama is dat toch, naja gelukkig is er dan nog zoiets als het internet waar we de leukste scenes makkelijk terug vinden. Robein doet de was bij Batman.

KOEFNOEN - BATMANIN THE GHETTO
IN THE GHETTO
Ghetto rap, blabla vaak wordt vanalles wat uit de ghetto komt maar verheerlijkt en dat terwijl het gewoon een zooitje is in dat soort wijken. Vandaag nemen we een kijkje in de ghetto van Detroit waar ik nog niet eens dood gevonden zou willen worden. Kortom een zeer mooie impressie van hoe het er daar aan toe gaat. Kijk eventjes mee!

IN THE GHETTOANIMAL SEX
ANIMAL SEX
Minister van Justitie Ernst Ballin komt per 1 januari met een wet om seksuele handelingen met dieren te verbieden, nou neemt deze hond het niet zo nauw in zijn partnerkeuze en verkracht een speelgoed hond. Geldt dat verbod ook voor deze clips ?

ANIMAL SEXPAMPITA in BIKINI
PAMPITA in BIKINI
Ik heb het al zovaak gezegd de mooiste vrouwen komen gewoon uit Argentinie, zo ook deze Pampita die we ook al diverse malen hier hebben kunnen bewonderen. Vandaag showed ze wat bikini's voor Fashion tv en wij hebben natuurlijk weer de beelden in opperste kwaliteit, kijk eventjes mee naar deze Carolina Pampita Ardohain.

PAMPITA in BIKINIPIZZABABE TIFFANY
PIZZABABE TIFFANY
De maandag betekent ook dat we weer een vers blik met Pizzababes opentrekken en dat doen we deze maandag met Tiffany Joy, deze slanke blonde met cup c plastiek mag er best wezen al zeg ik het zelf. Hier kan je trouwens alle pizzababes nog eens terug zien.

PIZZABABE TIFFANYLAMA'S - LEKKER GEWOON [FIXED]
LAMA'S - LEKKER GEWOON
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nooit kijk terwijl iedereen om me heen me telkens weer inpepert hoe leuk het wel weer niet was. De jongens van de Lama's doen het goed en ook nog eens op mijn favoriete zender BNN, dit keer hebben ze een heuse song gemaakt die nog lekker klinkt ook. We zijn zo lekker gewoon gebleven...

LAMA'S - LEKKER GEWOON

Bonus: The making of...


STOP SPEEDING
STOP SPEEDING
Hoe zeer je ook je best doet als je in een lekkere snelle wagen rijdt dan rij je soms iets te hard. Om te laten zien dat ook een kleine snelheidsoverschrijding dramatische gevolgen kan hebben deze amerikaanse preventie clip die best hard is om te zien.

STOP SPEEDINGQUARTERBACK OWNAGE
QUARTERBACK OWNAGE
In de american footbal game South Carolina - LSU breekt een speler van South Carolina door de verdediging en kan zo doorlopen om een touchdown te maken alleen had hij er geen rekening mee gehouden dat de scheids een fan is van LSU. OWNED!

QUARTERBACK OWNAGEBRANDWEER vs BRANDWEER
BRANDWEER vs BRANDWEER
Wanneer er brand is dan is het voor de brandweer zaak om zo snel mogelijk op de plaats des onheils te komen. Hoe dat maakt vaak niet uit als ze er maar snel zijn, zo is het hier in de wijk gewoon wachten op ellende want een brandweer wagen kan hier bijna niet bij de huizen komen vanwege alle fout geparkeerde autos. De mensen in St. Louis die 911 gebelt hebben moeten ook iets langer wachten dan wenselijk.

BRANDWEER vs BRANDWEERTERRORIST FAIL
TERRORIST FAIL
Als terrorist of vrijheidsstrijder ligt er maar net aan, aan welke kant je staat ben je vaak afhankelijk van vrijwillegers die zich aanmelden om samen met jou voor de goede zaak te strijden. Dat het niveau van dit soort vrijwilligers soms op een bedenkelijk peil ligt zien we in deze video.

TERRORIST FAILGAMETIME 509
GAMETIME 509
Het is maandag morgen dat betekent wederom een week zonder al te veel zorgen en die kicken we af met deze alltime favoriet van mijzelf, Crash Bandicoot. Ooit heb ik eens zo'n allereerste playstation gehad met dit spel en die heb ik nog uitgespeeld ook. Vandaag dus gewoon spelen hier op Tastelikepizza.com. Enjoy!

GAMETIME 509CHERRY WINTERS
CHERRY WINTERS
Als ik zo naar deze Cherry Winters kijk, ziet ze eruit als een lief, verlegen meisje. Maar toch durft ze voor de camera uit de kelren te gaan. Dat is natuurlijk logisch als je kijkt wat voor lichaam ze heeft.

CHERRY WINTERS

BUSJE KOMT ZO!
BUSJE KOMT ZO!
Ja je zal hier maar nietsvermoedend staan te wachten voor het rode stoplicht als er ineens een bus inkomt schuiven. Daar wordt je niet echt erg vrolijk van en logisch ook want dat knalt er ook nog eens hard op. Ik heb verder geen info over het hoe en waarom dus als je daarover iets weet te vinden, plemp het in de comments.

BUSJE KOMT ZO!TERRY TATE vs PALIN
TERRY TATE vs PALIN
Kennen we hem nog Terry Tate de office linebacker uit de Reebock commercials van een hele tijd terug ? Mja, hij is weer dus terug en is eventjes van kantoor ontsnapt en komt dan ineens Sarah Palin tegen en daar heeft Terry schijnbaar nog een appeltje mee te schillen, kijk eventjes mee. Het is overigens niet bekend hoe het met Palin is...

TERRY TATE vs PALINPARAFAILING
PARAFAILING
Parasailen is leuk om te doen alleen moet je geen hoogtevrees hebben. Deze leerling was er eigenlijk nog niet helemaal klaar voor maar wordt toch door de leraar omhoog gestuurd en sjah dat gaat dan ook niet helemaal zoals het hoort. FAIL!

PARAFAILINGWIE VAN DE DRIE
Lea Melany Betty

Lea | Melany | Betty
PHONE SEX
PHONE SEX
Telefoonsex was een jaar of 20 geleden helemaal in toen de eerste 06 lijnen hun intrede deden. Tegenwoordig wordt je zelfs snachts nog lastiggevallen door allerlei dames die je schaars gekleed via televisie oproepen om vooral hun te bellen als je aan je trekken wilt komen.

PHONE SEXWORK IT OUT
WORK IT OUT
Deze Joey Garfield heeft waarschijnlijk zijn halve leven op krukken moeten lopen dat hij niet zo goed daar in is geworden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het erg knap vind mede omdat ik zelf maar altegoed weet hoe het is om op krukken te moeten lopen. Check de check en ik zeg respect.

WORK IT OUT

BMX vs BUURMAN
BMX vs BUURMAN
Crossfietsen, ik was er vroeger helemaal wild van. Mja, niet iedereen is er zo blij mee en vooral niet als het je ook nog eens jaarlijks je gazonnetje verpest. Deze buurman is het na het jaren aangekeken te hebben nu echt meer dan zat en besluit in te grijpen. Gelukkig is er een camera bij zodat wij mee kunnen kijken.

BMX vs BUURMANSLEEEN doet PIJN
SLEEEN doet PIJN
Wanneer je met een slee downhill gaat dan is het zaak van te voren eventjes de baan te checken of er niet onverwachte opstakels ergens onderweg naar beneden te vinden zijn. Daar heeft deze chick dus helemaal niet aangedacht en daarom faalt ze hopeloos. FAIL!

SLEEEN doet PIJNLANDMIJNEN zijn STOM
LANDMIJNEN zijn STOM
Mja, we hebben weer een aantal nederlandse millitairen gestuurd naar Afghanistan om daar te helpen bermbommen en andersoortige mijnen opteruimen. Nou was er in Amerika een tijdje geleden al een anti mijnen campagne maar die werd hoe kan het ook anders verboden door de amerikaanse regering.

LANDMIJNEN zijn STOMFAMILY FIGHT
FAMILY FIGHT
Altijd gezellig op de zondagmorgen lekker picknicken met de hele familie. Alleen wie zou nou ook alweer de aardbeie jam meenemen, deze familie weet het niet meer. Tijd dus om het uittevechten op de enige manier die ze schijnbaar kennen, met de vuisten dus. Check!

FAMILY FIGHTGREENDAY in CONCERT
GREENDAY in CONCERT
Sooow, deze zondag beginnen we zoals vanouds gewoon weer met een zondagochtend concertje. Dit keer is het Greenday die de spits afbijt vandaag met dit live concert van toch alweer een tijdje terug. Naja mag de pret niet bedrijven een goed uur Greenday dus op deze zondag.

GREENDAY in CONCERTROEMEENSE BABE
ROEMEENSE BABE
Roemenië is een erg vrij land. Je mag daar bijvoorbeeld al vanaf je 12e seks hebben. In Nederland is dat natuurlijk 16 jaar. Maar ik wist niet dat die Roemeense babes zo lekker waren. Kijk maar eens naar deze geilerd.

ROEMEENSE BABE

BUSTED!
BUSTED!
Als jong meisje gebeurt er vanalles met je lichaam en daar ben je erg nieuwsgierig naar. Zo begint er vanalles ineens te groeien en schijnbaar ook te vloeien en daar wil dit meisje weleens meer van weten. En ja met de hedendaagse techniek voorhande staat dat natuurlijk in een paar tellen op het wereld wijde web. BUSTED!

BUSTED!LA PLACE DU MORT [ANIMATIE]
LA PLACE DU MORT [ANIMATIE]
Joehoe, eindelijk weer eens een animatie die het bekijken waard is, zoals jullie weten staan er al bergen met animaties hier op de site en we gaan ook gewoon door om die te verzamelen. Vandaag weer eens een frans/canadese productie waarin het gaat over een plaats van delict en een argeloze tandarts. Check!

LA PLACE DU MORT [ANIMATIE]FORTIS PINAUTOMAAT
FORTIS PINAUTOMAAT
Het leek allemaal zo mooi toen klein duimpje Fortis bekendmaakte de reus ABN-Amro te zullen overnemen, oftewel de Belgen die eindelijk de Nederlanders hadden verslagen in "iets". Wat onze patat etende zuiderburen niet wisten was dat het meteen de ondergang zou zijn van hun nationale trots waarvan het aandeel inmiddels minder waard is dan een bekertje mayo van de frietboer.

FORTIS PINAUTOMAATAMNESTY
AMNESTY
Vette clip hier van Amnesty International waarin ze aandacht vragen voor het martelen van gevangenen in de USA zelf. Mja, we wisten het natuurlijk allang alleen ome Bush hield het allemaal geheim ik ben benieuwd of dat verandert straks na de verkiezingen.

AMNESTYTHE REMIX MANIFESTO
THE REMIX MANIFESTO
Er is altijd een boel ellende over waar nu precies de grensen liggen qua gebruik van media op het internet. Het is een zinloze discussie eigenlijk omdat door de komst van internet bepaalde verplichtingen allang niet meer te handhaven zijn en daar door hopeloos verouderd. Dat geldt ondermeer voor het remixen, want zeg nou zelf is dat niet een nieuwe vorm van artistieke uiting ? Of toch schaamteloos plagiaat, kopieerwerk ?

THE REMIX MANIFSTOWEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Ik heb Australië altijd wel mooi land gevonden. Maar na het zien van het volgende filmpje ga ik zeker naartoe. in het volgende filmpje zie je namelijk een lekkere Australische Webcambabe en wat andere lekkere babes.

WEBCAM BABE


BLOODY TOONS
BLOODY TOONS
Whahahaha, geweldig zeg deze bloody toons waarin de slechterikken ook eens winnen van de goeie zoals Roadrunner of Tweety. Nu is het alleen nog wachten op een remake van al die cartoons maar dan met Willy Coyote als winnaar in bewegend beeld. Eerst maar eens deze plaatjes...

BLOODY TOONS

WIE VAN DE DRIE
Sasha Nikki Sunny
Sasha | Niki | Sunny
CABBAGE PATCH KID
CABBAGE PATCH KID
Cabbage Patch Kids zijn een soort poppen die zich kenmerken door de bolle wangen die elke pop heeft. De poppen zijn voor het eerst op de markt gekomen in de 70er jaren en worden nu nog steeds gefabriceerd. In deze video zien we een jochie die maar zo een real life cabbage patch kind had kunnen zijn. Check!

CABBAGE PATCH KIDWOMEN vs CARS
WOMEN vs CARS
Het gaat ook echt niet samen he, vrouwen en auto's wat een trieste bedoeling is dat toch eigenlijk. In deze 4 minuut durende compilatie nog maar eens wat beelden van de afgelopen jaren die de auto verzekeraars schijnbaar nog niet gezien hebben want een vrouw betaald nog steeds minder premie dan een man. SCHANDE!

WOMEN vs CARSYOU SUCK IN BED
YOU SUCK IN BED
Het zal je maar gezegd worden, en dan nog helemaal door een ex-vriendin. Gelukkig heb ik nog nooit klachten gehad maar het schijnt zo te zijn dat sommige gasten er echt weinig van bakken. Voor al deze mannen zongen deze 2 dames een liedje in.

YOU SUCK IN BEDTABLE JUMP GONE WRONG
TABLE JUMP GONE WRONG
Mja, gisteren al een dame gezien die op een tafel stond te dansen en daarbij hopeloos faalde door op haar snuffert te gaan. Vandaag een dame die footbalfan is en een weddeschap heeft verloren, ze moet met een sprong op de tafel belanden maar faalt ook hopeloos. FAIL!

TABLE JUMP GONE WRONGGAMETIME 508
GAMETIME 508
Ook op zaterdag tegenwoordig een gametime al was dat volgens mij ook al toen Mym nog de man van de games was. We gaan vandaag Microbe combat spelen een spelletje wat lijkt op snake als ik het goed heb, maar minder moeilijk is zo te zien. Naja, misschien een beetje eenvoudig maar dat is misschien reden om es wat scores in de comments te zetten.

GAMETIME 508SHAY LAREN
SHAY LAREN
De babe die ook niet meer de jongste is, is Shay Laren. Ook al is ze geen tienertje meer, ze blijft in echt ieder filmpje dat ze maakt een heerlijke babe. Net als hier waar ze zoals gewoonlijk haar gevormde borsten laat zien.

SHAY LAREN

KATE DOET GLIJEN
KATE DOET GLIJEN
Het ziet er een beetje fakerig melodramatisch uit als je het mij vraagt, de glijpartij van Kate Perry gisteravond in het Mexicaanse Guadalajara bij de MTV Latin America Awards. Eerst springt ze op een taart nadat ze het liedje "I kissed a Girl" tot vervelendheids toe nog maar eens zingt waarna ze gaat glijen en niet meer overeind komt.

KATE DOET GLIJENKATE
KATE, Playgroundkate
Ja, van al die babes die het leuk vinden om zichzelf schaars gekleed op cam te zetten, vind ik kate nog een van de lekkerste. Deze Kate doet het al lang en zal binnenkort waarschijnlijk wel stoppen. Voor nu hier een recent filmpje van Kate. Hier een heleboel Kate's Playground filmpjes op TLpizza.com

KATE


FUCK THE WORLD
FUCK THE WORLD
Soms zit het mee en soms zit het tegen, voor deze dikzak zit het al een tijdje tegen zo te zien want hij heeft het helemaal gehad. Naja, kijk eventjes mee naar deze video en mocht je onderweg zijn naar dit figuur misschien zet dit je aan het denken om toch eens aftegaan vallen. Ik voel me ineens een stuk beter!

FUCK THE WORLDAPELDOORN vs ALIENS
APELDOORN vs ALIENS
Hij was al wat ouder maar daarom niet minder leuk, alweer een commercial van dat verzekeringsbedrijf met die leuke reclames uit Apeldoorn. Geweldig gedaan wederom al worden ze toch iets minder als je het mij vraagt, anyway hier staan er nog meer.

APELDOORN vs ALIENSWOMEN vs PARKOUR
WOMEN vs PARKOUR
Vrouwen kunnen niet parkeren of autorijden dat weet iedereen. Toch zijn er zaken die vrouwen minstens zo goed doen als een man, kijk maar eens mee naar dit filmpje waarin we vrouwen zien die aan parkour doen, en o ja dan heten ze ineens Traceuse. Jaja, weer wat geleerd vandaag...

WOMEN vs PARKOURVUURWERK vs "VRIEND"
VUURWERK vs "VRIEND"
Sjah van je vrienden moet je het hebben of betreft het hier nu toch de ultieme bully aktie. Mja, goed gek deze gasten die hun maatje aan een boom vastbinden om hem daarna te bestoken met baby vuurpijltjes. Ik kan alleen maar zeggen, don't try this at home.

VUURWERK vs "VRIEND"OMA vs LAPTOP
OMA vs LAPTOP
Dat ouderen moeite hebben met de hedendaagse techniek konden we laatst al eens zien daarom is het ook zaak te zorgen dat je bijv. je laptop of notebook uit het zicht houdt van deze hedendaagse dinosaurussen als het om techniek gaat. Check eventjes deze oma die vanalles doet met een laptop behalve waar die voor gemaakt is.

OMA vs LAPTOPSKATEN DOE JE ZO
SKATEN DOE JE ZO
Skaten, is moeilijker dan het lijkt. Ik kan er helemaal niets van omdat ik volgens mij net van een generatie later ben dan toen skateboarden echt populair werd. Mja, ik was eigenlijk meer van de fietscross tijd, anyway vandaag een leuk demonstratie filmpje op een toffe skate baan. Check!

SKATEN DOE JE ZOPIZZABABE JUSTENE
PIZZABABE JUSTENE
En dan is het alweer vrijdag dus, damn wat gaat zo'n week toch hard. Deze week wederom een fijne weekafsluiter als je tenminste van een tikkeltje aziatisch houdt. Mja, ik kan het altijd wel waarderen, beetje vreemd want ik dacht dat bij die aziaatjes de doos over dwars zat ?!

PIZZABABE JUSTENEASHLEY CANDY
ASHLEY CANDY
Ashley Candy is een babe die nog niet zo oud is, maar wel erg lekker is. Daarom heb ik haar e-mail adres gestolen en is ze bereid om nog meer filmpjes op te sturen die nog beter zijn dan deze.

ASHLEY CANDY

DOE ES EEN TRUCJE
DOE ES EEN TRUCJE
Afentoe sta ik echt te kijken hoe sommige mensen bepaalde dingen voor elkaar krijgen, of het nu een truc is of gewoon heel erg knap gedaan het is altijd wel leuk om te zien hoe iemand iets doet waarvan je denkt WTF. In deze compilatie alleen maar van dat soort beelden wat deze clip wel erg leuk maakt om eventjes naar te kijken.

DOE ES EEN TRUCJEWAKKER WORDEN
WAKKER WORDEN
Nu het wat kouder wordt buiten is het des te lekkerder om smorgens nog eventjes iets langer te blijven liggen in je warme bedje. Nou ligt deze oom te maffen op de bank en dat is niet zo verstandig als je een bijdehand neefje met stereo en een camera in huis hebt rondlopen. OWNED!

WAKKER WORDENHIGHSCHOOL STUNT FAIL
HIGHSCHOOL STUNT FAIL
School was vroeger zo slecht nog niet, elke week verplicht 4 uur gym zodat je in iedergeval genoeg beweging kreeg. Misschien goed om toch weer eens integaan voeren hier voordat ik helemaal dichtgroei. Naja, zover is het nog niet en gym is dan misschien wel lekker sportief er kan ook een hoop misgaan, check deze gast die toch weinig last lijkt te hebben van die karate kick in zijn edele delen.

HIGHSCHOOL STUNT FAILGAMETIME 507
GAMETIME 507
Zoo de laatste dag alweer van de week en die gaan we dan ook afsluiten met een leuk spelletjes Commando. Ik heb helaas nog niet de mogelijkheid gehad om het zelf te spelen maar zodra ik een highscore heb neergzet plemp ik die in de comments doen jullie hetzelfde ?

GAMETIME 507REAL GIRLS GO WILD
REAL GIRLS GO WILD
Mja, we hadden laatst al een GGW week die een beetje in het honderd liep door allerlei omstandheden. Nou heeft Day beloofd daar volgende week verandering in te brengen door een zooi vette GGW clips te maken maar tot die tijd nog eventjes niet dus. Wel heb ik deze dames die ergens in een toffe nachtclub uit de kleren gaan, goeie poep!

REAL GIRLS GO WILDZANGERES GEOWNED
ZANGERES GEOWNED
Ik mag toch aannemen dat als je als zangeres het nationaal volkslied mag zingen bij een ijshockey wedstrijd dat je dan op z'n minst de moeite neemt om dat volkslied dan uit je hoofd te leren. Niet deze dame dus, die daarna genadeloos wordt afgestraft doordat ze ook nog eens een smakkert op het ijs maakt. Mja, als je er dan geen zin meer in hebt begrijp ik, wel ownage!

ZANGERES GEOWNEDTABLE DANCE FAIL
TABLE DANCE FAIL
Tafeldansen is natuurlijk heel erg leuk dat wel maar niet iets voor iemand die 200kg weegt en dat had deze dame eigenlijk al wel moeten weten. Kijk eventjes hoe deze wannabee tafeldanseres volledig faalt in haar opzet een leuke show wegtegeven en toch wel een erg pijnlijke val maakt zo te zien.

TABLE DANCE FAILBIERTJE ?!
BIERTJE ?!
Om vier uur een biertje pakken kan wat mij betreft best, al kan dat je aan het eind van de avond wel lelijk opbreken. Niet alleen wij mensen drinken bier ook beesten lusten er soms wel pap van, deze pup vindt alleen de geur al heerlijk al vraag ik me af, dieren en alcohol gaat dat samen ?

BIERTJE ?!NICOLE LENZ
NICOLE LENZ
Habbaa habbaaa, wederom een lekker chick bij onze buurtjes deze week is het Nicole Lenz, Nicole Lenz is onder andere bekend van haar modellenwerk en enkele kleine filmrollen. Als model heeft ze op vele covers gestaan en was in 2000 zelfs Playmate of the Month. In 2003 maakte Nicole Lenz haar filmdebuut in Confidence waarin ze samen met Dustin Hoffman te zien was. Vandaag een paar mooie fotos van deze schoonheid!

NICOLE LENZ

DOMINO CITY
DOMINO CITY
Van Sony Bravia hebben we al diverse mooie commercials voorbij zien komen het afgelopen jaar. Vandaag een soortement van Domino city waarin we nog maar eens de mooie kleuren zien die een Sony Bravia televisie zou geven. Nou zie ik persoonlijk nooit zo goed het verschil tussen het ene merk en het andere, toch is dat er schijnbaar. Bonus : The making of!

DOMINO CITYPIZZABABE HANNAH
PIZZABABE HANNAH
Deze Hannah Fulcher is toch echt puur natuuur als je het mij vraagt en dat is ook weleens lekker om te zien. Geen plastikke mukken of ander soortig plastiek in deze dame dus. Mja, Hannah heeft erg mooie ogen en een lekker figuurtje kijken we eventjes mee ?

PIZZABABE HANNAHSENSUAL MASSAGE
SENSUAL MASSAGE
Een massage af en toe is niet verkeerd. Wat zeg ik. Een massage iedere dag is niet verkeerd. Kijk maar eens hoe deze babe Paulina volledig op bijna elk plekje wordt gemasseerd. En ja, als het zo lekker is krijg je vanzelf geile fantasieën zoals Paulina.

SENSUAL MASSAGE


LUCKY ?!
LUCKY ?!
Wow, check eventjes deze beelden waarin een motor het geluk van zijn leven heeft als ervoor hem een mega crash plaatsvind maar hij kan toch gewoon doorrijden. Hoeveel engeltjes moet je dan wel niet op je schouder hebben, oftewel hoeveel levens kost hem dit.

LUCKY ?!

MES IN VOET
MES IN VOET
Ik kende de variant eigenlijk al wel waar je met een mes tussen je vingers steekt en dat steeds sneller probeert te doen. Deze gast gaat het doen met een mes een zijn voeten, erg spannend alleen gaat het niet helemaal goed. Fake of niet ?!

MES IN VOETCOCONUT CHALLENGE
COCONUT CHALLENGE
Vorige maand zagen we al een of andere paupert die dacht wel eventjes een zooi kokosnoten kapot te kunnen slaan voor live televisie. Nou ging dat niet helemaal goed zoals we hier kunnen zien, vandaag hebben we iemand uit India die het nog eens overdoet maar dan met zijn elleboog. Ze zijn wel iets verser...

COCONUT CHALLENGEDOE MIJ DAT HAAR
DOE MIJ DAT HAAR
Mja, ik heb vroeger die shampoo gehad, Wash en Go waardoor ik nu eigenlijk best een handig kapsel heb. Kaal of kammen zeggen ze weleens als kan deze gast uit Vietnam zijn haar ook al jaren niet meer kammen. Hij heeft maar liefst 6.5 meter haar gespaard in de afgelopen jaren.

DOE MIJ DAT HAARGAMETIME 506
GAMETIME 506
Vandaag gaan we het verkeer regelen en dat kan je maar beter goed doen anders wordt het een zooitje op straat. Uhm het kan nog eventjes duren voordat onze Mymert terug is dus jullie zullen het nog eventjes met mij moeten doen qua games, heb je een tip gooi die dan even op de linktiplijn.

GAMETIME 506ERICA ACTION GIRL
ERICA ACTION GIRL
Erica Campbell staat toch in de top 10 lijst beste borsten babes. Alleen is ze niet zo'n klein lief meisje, maar een echte ''action girl''. Babes met geweren in hun handen zijn best geil eigenlijk. Helemaal bij een oranje Lamborghini.

ERICA ACTION GIRL

CANADA POLICE CHASE
CANADA POLICE CHASE
Mocht je ooit eens iets willen flikken waardoor de politie je achterna zou kunnen komen zorg dan in iedergeval voor een stel goeie banden anders zou het nog weleens slecht met je kunnen aflopen. Behalve natuurlijk als het gebeurt in Canada, zal wel een Amerikaans merk zijn.

CANADA POLICE CHASECRIPPLETRON
CRIPPLETRON
Altijd leuk dat Family Guy, al moet ik eerlijk bekennen dat ik South Park tegenwoordig weer leuker begin te vinden. Peter Griffin heeft het aan de stok met zijn kreupele buurman Joe, die Peter's restaurant niet in mag omdat hij in een rolstoel zit. Joe legt op subtiele wijze uit wat hij daarvan vindt.

CRIPPLETRON

FLY-A-BALLOON
Hehe, best toffe mini filmpje hiero op deze Belgische site uitgevoerd door Circo Ripollo. Ook erg leuke effectjes die ze gebruiken trouwens, die me eventjes deed denken aan een reclame laatst op Tube waarvan ik de naam eventjes kwijt ben. Naja, kijk maar eventjes mee want het is leuke filmpje en zeker origineel.

FLY-A-BALLOON

OFFICE MINIGOLF
OFFICE MINIGOLF
Nu Mym er niet meer is is het ook meteen een stuk rustiger op kantoor. Wel had hij zijn golfclubs laten staan ergens in een achteraf hoekje en vandaar ook dat we vandaag een soortement van mini golf baan hebben gefabriceerd hier ons hoofdkwartier en Rubenz laat eventjes zien hoe je dat dan doet.

OFFICE MINIGOLFOBAMA vs K.K.K.
OBAMA vs K.K.K.
Je hoort eigenlijk weinig over dat Obama ook nog eens van afrikaanse afkomst is deze verkiezingen. Natuurlijk zijn er wel de nodige steken onder water maar al met al valt het mij allemaal reuze mee. Wel is er dan altijd nog die onverbeterlijk Kluk Klux Klan, die wel nooit van hun standpunt afraken dat alles wat niet blank is fout is.

OBAMA vs K.K.K.WIN 500 EURO
WIN 500 EURO
Laat ons weten wat je van jouw vakantieadres vond en maak kans op een dikke reischeque t.w.v. 500,-! Dat is een mooi bedrag voor een volgende reis! Je kunt elk willekeurig hotel selecteren dan wel toevoegen en zowel een beoordeling over de accommodatie als je persoonlijke ervaring achterlaten. Optioneel kun je bovendien een leuke vakantiefoto uploaden. Wil je meer kans maken op de reischeque? Je mag zoveel accommodaties beoordelen als je wilt (zolang het niet dezelfde accommodatie betreft). Per maand wordt er onder alle inzenders een reischeque t.w.v. 500,- verloot.

WIN 500 EURO

PIZZABABE JANE
PIZZABABE JANE
Me Tarzan, You Jane, zo ging het er hier vanacht aantoe toen ik met mijn liaantje m'n vriendin aan het plagen was. Ach ja een beetje lolligheid in bed moet kunnen natuurlijk, slapen kan altijd nog. Met deze Jane zou ik ook nog weleens een avondje willen stoeien, was het alleen maar om zeker te weten dat alles á naturel is.

PIZZABABE JANEGABRIELLA
GABRIELLA
Een maandje terug stond er een leuk filmpje op van de babe Gabriella. Ik wist toen niet wie ze was, maar wilde natuurlijk meer van haar zien. NU weet ik er ook nog niet veel van. Alleen dat ze bij de Dubbel D Girls zit.

GABRIELLA


MOMMY CAN'T HELP YOU
MOMMY CAN'T HELP YOU
Ik hoop niet dat ik de enige ben die een beetje vreemd naar dit soort schoonheidswedstrijden voor kinderen kijk. Het zijn naar mijn mening 9 van de 10 keer de moeders die vroeger gewilt hadden de looks van hun dochtertjes te hebben gehad dat ze daarom hun kind van verkiezing naar verkiezing slepen. Ik zeg schande!

MOMMY CAN'T HELP YOUKUNG FU PEPSI
KUNG FU PEPSI
Mja, ik heb dat Pepsi cola eigenlijk nooit zo goed begrepen waarom een product maken terwijl er al tijden The real thing is. Naja, smaken verschillen waarschijnlijk en dat is maar goed ook anders hadden we allemaal dezelfde vrouw en dezelfde auto, maar om nu te gaan vechten om een blikje pepsi cola, beetje ongeloofwaardig.

KUNG FU PEPSII HATE NATURE
I HATE NATURE
Sommige mensen zweren echt bij zenders als Discovery of de Geographic Channel en dan vooral die natuur programmas. Mja, ik heb zoiets als je er eentje gezien hebt dan ken je ze allemaal wel en zo ook deze gasten van Olde English die commentaar geven bij een filmpje over koala beertjes.

I HATE NATUREMC CAIN TROMMELT
MC CAIN TROMMELT
Nu het er toch echt steeds meer gaat uitzien dat Mc Cain deze verkiezingen gaat verliezen tegen zijn democratische tegenstander is het misschien ook wel tijd dat John een ander vak gaat kiezen. En waarom zou dat geen drummer kunnen zijn, zo te horen / zien doet ie dat toch helemaal niet onverdienstelijk.

MC CAIN TROMMELTTROUWEN DOE JE ZO
TROUWEN DOE JE ZO
Van trouwen komt rouwen roep ik al een jaartje of 10 en ja hoor in de meeste gevallen heb ik ook wel gelijk gehad als ik naar mijn vriendenkring kijk. Nou zijn er natuurlijk nog dagelijks mannen die er gewoon weer intrappen, en als je toch op dat punt staat om je te binden zorg er dan in ieder geval dat je je meisje op een originele manier ten huwelijk vraagt.

TROUWEN DOE JE ZOALEXEI CHEREPANOV R.I.P.
ALEXEI CHEREPANOV R.I.P.
Wow, ze sterven echt steeds jonger in het harnas, neem nou deze 19 jarige ijshockeyende rus Alexei Cherapanov die al geselecteerd was om volgend jaar voor de Rangers in de NHL uit tekomen. Wat er precies gebeurt is weet ik niet maar hij sterft op de bank, de beelden + een tribute video van deze belofte waar we helaas niet meer van gaan zien bij meer lezen. RIP!

ALEXEI CHEREPANOV R.I.P.GAMETIME 505
GAMETIME 505
Ook vandaag beginnen we de dag weer met een leuk spelletje, dit keer is het Warlord the Heroes een vervolg op het spel Warlord. Ik ben er nog niet helemaal uit wat je precies moet doen in dit spel maar het is een adventure game dus daar kom je vanzelf achter al spelende.

GAMETIME 505BRIANNA FROST SHOWS OFF
BRIANNA FROST SHOWS OFF
Brianna Frost ken je natuurlijk al en is overal op het web te vinden. Maar dan zul je zien dat ze 9 van e 10 keer haar doos niet aan jullie laat zien. Natuurlijk stuurt Brianna Frost ons filmpjes van haar site waarvoor je normaal gesproken voor moet dokken. Heerlijk wijf.

BRIANNA FROST SHOWS OFF


BOOB COMPILATIE
BOOB COMPILATIE
Compilaties zijn vaak mooi om te zien. Vooral als het om babes gaat die er errug goed uitzien. Het volgende filmpje is precies zo'n compilatie. Het bevat een hoop mooie babes die allemaal graag hun borsten willen laten zien.

BOOB COMPILATIE

4X4 UPHILL
4X4 UPHILL
Toch wel erg hoor als je uit IJsland komt en je merkt van de een op de andere dag dat je bankroet bent omdat een paar clownen het nodig vonden om allerlei risicovolle beleggingen aantegaan met je spaarcentjes. Mja, gelukkig is het niet alleen maar ellende wat uit IJsland komt want in daar kan je namelijk ook heel mooi offtheroad racen. Check eventjes deze vid!

4X4 UPHILLZOO DIE KAN BEATBOXEN !!
ZOO DIE KAN BEATBOXEN !!
Uhu, afentoe kom je van die gasten tegen dan denk je waarom heb ik daar nog nooit van gehoord. Check eventjes hoe deze Beatboxert een versie van een nummer van Portishead, WanderingStar laat horen. Ik zeg mega awesome, en RESPECT!

ZOO DIE KAN BEATBOXEN !!TETTEN CONTROLEURS
TETTEN CONTROLEURS
Ik wilde vroeger altijd piloot worden, mja veel verder dan een vliegsimulator ben ik eigenlijk niet gekomen maar goed het idee was goed. Deze gastjes weten ook al precies wat ze willen worden en zijn er al vroeg bij, ik kan het initiatief alleen maar waarderen en wou dat ik vroeger zo bijdehand was. Kijk eventjes mee!

TETTEN CONTROLEURS

PIZZABABE KRISTA
PIZZABABE KRISTA
Ook vandaag gaan we weer gewoon door met een lekkere Pizzababe zo rond het middaguur. Vandaag is het deze lange Krista Kelly geworden die welliswaar al een bezoekje heeft gebracht aan een tietenknutselaar maar wat mij betreft de pret niet bederft. Mja, hoe gaan we deze raten ?

PIZZABABE KRISTAVAN DE KAAAAAAAART
VAN DE KAAAAAAAART
Wie kent hem niet onze grote vriend Superman die nu waarschijnlijk nog aan het recoveren is van zijn uitstapje naar Mysteryland dit jaar. Ja ach, moet je maar niet zoveel drugs gebruiken is dan mijn mening. Deze breezah is ook niet vies van een paar pillen of ghb als ze gaat feesten zoals we kunnen zien in deze clip, zou jij dr doen ?

VAN DE KAAAAAAART

GIRLS ON HOLIDAY
GIRLS ON HOLIDAY
Meiden op het strand, meiden op vakantie, ineens zijn het allemaal kleine slopertjes die zich misdragen op de playa of snachts in de discotheken. Altijd leuk om daar dan wat foto's van terug te zien, en dat is precies wat we vandaag gaan doen in deze gallerie van mijn altijd dronken vriend Pat!

GIRLS ON HOLIDAY

FUNNIEST HOME VIDS 163
FUNNIEST HOME VIDS 163
De allerleukste home video filmpjes worden nog steeds verzameld en uitgezonden op televee. Dit is alweer deeltje 163 van America's funniest videos en ach er zitten weer wat leuke bij hoor. Mocht je ze nog niet gezien hebben op televisie dan heb ik hier in iedergeval 8 minuten ownage en failing, dus lach even mee.

FUNNIEST HOME VIDS 163WHEN ELMO ATTACKS
Stel je rijdt nietsvermoedend op de snelweg met een gangetje of 120 als er plotsklaps een soortement van Elmo uit de lucht valt en op de voorruit beland. Dan schrik je wel eventjes, dat dit echt helemaal fout kan aflopen zien we in deze clip.

WHEN ELMO ATTACKSPARKOUR WANNABE
PARKOUR WANNABE
Een aantal jaren geleden was er eens een film die Banlieu heete en volgens mij een van de eerste films waar het parkour ruimschoots aanbod kwam. Volgens mij is het iets echt frans en erg spectaculair, natuurlijk zijn er dan ook altijd mensen die denken dit te moeten imiteren. Dat gaat vaak goed, maar ook weleens verschrikkelijk fout. Check!

PARKOUR WANNABEGAMETIME 504
GAMETIME 504
Vandaag weer een hele nieuwe gametime, ik had van jullie niet gehoord welke games nou het leuks waren dus ik hou het maar op point'n click games. Voor al die liefhebbers heb ik vandaag dan ook deze Tombscape die mij een beetje deed denken aan de horror film "the ruins". Highscores in de comments, graag.

GAMETIME 504TOPLESS ON THE BEACH
TOPLESS BEACH
Normaal gesproken moet ik niets hebben van neptieten en stuur ik gelijk zulke babes mijn huis uit. Maar als je naar deze lekkere babe kijkt, kan je toch niet zeggen dat het er allemaal lelijk uitziet. Integendeel zelfs. Heerlijk.

TOPLESS ON THE BEACH


ANDERSON SILVA
ANDERSON SILVA
Wie zegt U ? Ja dat dacht ik dus ook totdat ik deze ubervette clip zag van deze lean mean fighting machine uit Brazilie die al sinds 2006 de Ultimate Fighting Championship middleweight kampioen is. Goddamn wat een killer is dit dan, check eventjes deze top compilatie met al zijn mooiste momenten en beste gevechten van de laatste 2 jaar. Hardcore do you want more....

ANDERSON SILVAMONICA MILLER
MONICA MILLER
Deze Monica Miller was mij voorheen onbekend. Maar na dit filmpje zal ze wel wat vaker te zien zijn op TLP. Deze lekkere babe gaat hier mooi uit de kleren. Daarbij danst ze op wat blije muziek.

MONICA MILLER

BORN 2 TRANCE 7 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 7 [MP3 MIX]
Meestal komt ie vlakvoor het weekend maar door omstandigheden was dat niet helemaal gelukt vorige week daarom maar meteen op deze maandag zodat je 'm vast op je mp3 speler kan gooien. Dit deeltje van Born 2 Trance heet trouwens Vertigo en de playlist staat zoals gewoonlijk weer bij meer lezen. Have fun!

BORN 2 TRANCE 7 [MP3 MIX]HOW 2 PICKUP GIRLS
HOW 2 PICKUP GIRLS
Meisjes versieren gaat niet over rozen, linksom of rechtsom afentoe is het best moeilijk behalve als je het grote meiden versierboek in je bezit hebt. Nou ga ik er ff vanuit dat jullie dat grote versierders boek niet in jullie bezit hebben dus geef ik alvast deze video met daarin een demonstratie hoe je een meisje oppikt met je koelkast. Hmz?!

HOW 2 PICKUP GIRLSTHE LINGERIE BOWL
THE LINGERIE BOWL
American footbal is veel populairder over het grote water als hier in ons eigen kikkerlandje. Misschien dat als wij ook eens een versie als deze Lingerie bowl introduceren dat de kijkcijfers wat omhoog gaan. Kijk eventjes mee..

THE LINGERIE BOWLDJ BABY
DJ BABY
Zodadelijk komt er nog een fijne mix aan van onze eigenste huisdeejay DJ PJ. Maar ook PJ is klein geweest en volgens mij heeft hij toen iets van Philips in zijn wieg gehad. Kijk eventjes mee waarom.

DJ BABYGARBAGE FAIL
GARBAGE FAIL
Waarom mensen in vuilnisbakken willen jumpen is voor mij eigenlijk een raadsel, toch doet deze gast het echter zonder veel succes. Beetje jammer maar als het mis gaat dan gaat het ook mis.

GARBAGE FAILLEGO FATBOY
LEGO FATBOY
Met lego kan je echt van alles bouwen zo ook motoren van het legendarische motor merk Harley Davidson. Deze fatboy heeft zelfs een remote control, waardoor die op afstand bestuurbaar is. Hoe je het zelf moet bouwen kan je hier lezen, demonstratie filmpje staat bij meer lezen.

LEGO FATBOYARIA TAKES A BATH
ARIA TAKES A BATH
Aria Giovanni blijft een topwijf. Zeker nu dat ik weet dat ze ook van voetbal houdt. Na het voetballen ga je natuurlijke ven douchen en neem je effe een warm bad. En dat is precies wat deze babe doet.

ARIA TAKES A BATH

PIZZABABE KAYDEN
PIZZABABE KAYDEN
Joehoe maandagmorgen een nieuwe week zonder zorgen en we gaan deze Pizzababe week beginnen met de mooie Kayden Kross die welliswaar in plastic fantastic geloofd maar dat maakt ons natuurlijk helemaal niets uit. Mooie gallerie dus van deze blonde schone, check!

PIZZABABE KAYDENLOVE & MARRIAGE
LOVE & MARRIAGE
Joehoe we hebben weer een animatie dit keer van de mensen bij Aniboom die toch ook elke keer met mooie animaties komen alleen moet je ze wel eventjes zoeken. Gelukkig hebben jullie daar mij voor en ik vond deze Love & Marriage wel erg toepasselijk of zou dat komen omdat ik elemaal in love ben. Naja, kijk eventjes mee.

LOVE & MARRIAGECROSSOVER
CROSSOVER
Ik zei het laatst al eens dat de meeste automerken ineens allemaal commercials met allerlei toffe animatie maken, wat wij natuurlijk niet erg vinden wat dat is altijd wel mooi om te zien. Vandaag gaan we naar het japanse automerk Nissan die wel een heel toffe animatie maakte met de nieuwe modelletjes. Check!

CROSSOVERADIDAS LEFT RIGHT
ADIDAS LEFT RIGHT
Adidas werd ooit eens opgericht door 2 broers en veroverde langzaam de wereld met hun 3 strepen. Nu is Nike eigenlijk het merk met de meeste sterren in dienst en kan Adidas daar alleen maar achteraan lopen, toch was het Adidas die ooit eens met Run Dmc een toffe hit had met my adidas, vandaag een nieuwe commercial van dit duitse merk.

ADIDAS LEFT RIGHTGRANNY vs BABY
GRANNY vs BABY
Een paar jaar geleden ging die al in de rondte een omaatje die haar kleindochter als voetbal gebruikte. Erg leuke trucage natuurlijk maar ik had deze compilatie eigenlijk nog nooit gezien waarin je diezelfde oma nog op meerdere manieren haar kleindochter ziet mishandelen. Kijk eventjes mee.

GRANNY vs BABYGAMETIME 503
null
Soow vandaag gaan we dus weer een leuk spelletje spelen al zeg ik het zelf we gaan namelijk met een all terrain vehicle oftwel een ATV racen. Helemaal top natuurlijk op de maandag morgen dus ik zou zeggen zet snel een highscore neer en plemp die in de comments.

GAMETIME 503PIXIE STRIPS
PIXIE STRIPS
Ook al ken ik deze babe niet en heeft ze wel een hele originele naam, is deze babe die stript errug lekker. Voor de afwisseling een babe die wat minder tieten heeft dan Luna, maar wel een strak lichaam heeft. Check it out.

PIXIE STRIPS

LUNA IS BACK
LUNA IS BACK
Ja hoor, de sexy Luna is weer terug van vakantie en ze heeft weer iets moois opgenomen voor ons. Je ziet haar in verschillende outfits met haar zaadvragende ogen ons zeer goed te vermaken.

LUNA

WIE VAN DE DRIE
Iveta Agnes Clara
Iveta | Agnes | Clara
SMART MODS
SMART MODS
Wie nog steeds denkt dat Smarts helemaal geen toffe wagentjes zijn die moet dus echt eventjes deze uber vette gallerie checken met gemodificeerde Smarts die echt kont schoppen. Ik vind die Ferrari uit die thumb echt helemaal cool, nu nog eventjes uitvinden HOE je uberhaupt een Smart kan omtoveren tot Ferrari. [thnx zakratje]

SMART MODSBEST OF RALLY
BEST OF RALLY
Rally rijden is iets wat ik nog weleens zou willen doen eigenlijk, maar dan wel in een halve tank zodat ik niet weer zes maanden hoef te revalideren na een auto ongeluk. Mja, in deze 8 minuut durende compilatie alleen maar de mooiste en beste beelden van vroeger tot nu. Kijk eventjes mee...

BEST OF RALLYJAPAN - EXTREME CHALLENGE
JAPAN - EXTREME CHALLENGE
In Japan hebben ze raarste tv shows die je maar kan zien op televisie. Wie al die challenges bedenkt verdiend echt een of andere prijs want je moet er maar opkomen. Meestal zijn er veel bewegende onderdelen en ook een zwembadje hoort tot de standaard attributen bij deze gameshows, vandaag is het al niet veel anders.

JAPAN - EXTREME CHALLENGEMAGIC PANTS [TIP]
MAGIC PANTS [TIP], magic trick
Wtf, zo afentoe zie je echt van die clips en dan weet je dat het nep is maar toch vraag je je dan af hoe de fuck ze het gedaan hebben. Zo ook met deze clip dus waarin we ene Ben zien die leven in zijn jeans heeft geblazen waardoor die er vandoor gaat en zelfs een auto ongeluk veroorzaakt. Wie legt mij eventjes uit wat hier nu echt gebeurt ?

MAGIC PANTSOZZY OSBOURNE - FAIL
OZZY OSBOURNE - FAIL
Wanneer je een bekende artiest covert zorg er dan in iedergeval voor dat het tenminste een heel klein beetje op het origineel lijkt. Dat heeft deze zanger niet helemaal begrepen en daarom is dit de allerslechste covereraar van Ozzy Osbourne, check!

OZZY OSBOURNE - FAILKID SHOOTS FATHER
KID SHOOTS FATHER
In sommige landen is het gebruikelijk om bij het feesten vooral veel in de lucht te schieten met van alles wat maar voorhanden is. Deze vader doet dat met zijn pistool die hij heel eventjes aan zijn jonge zoon geeft om vast te houden terwijl hij nog wat drankjes aanpakt. Dat had hij alleen beter niet kunnen doen, kijk eventjes mee.

KID SHOOTS FATHERGAMETIME 502
GAMETIME 502
Vandaag een spelletje waar bij het de bedoeling is om uit de handen van de enemy te blijven die je op elk mogelijk manier probeer te attacken. De naam is dan ook heel toepasselijk Run n Gun, misschien dat jullie eventjes een hint kunnen achterlaten in de comments welk soort spellen jullie nou echt het leukst vinden, arcade, point n click, etc...

GAMETIME 502STOUTE BIRGIT SCHUURMAN
STOUTE BIRGIT SCHUURMAN
Die Birgit Schuurman vind ik ook een leuke babe. Vooral in filmpjes zoals dit waar ze stript voor wat maffia-bazen. Tim Haars en een hoop Nederlandse acteurs. Een heel vet in elkaar gezet filmpje dat wel wat weg heeft van een quintin tarentino scene. Birgit Schuurmans als stripper. Wie kan de verleiding weerstaan?

STOUTE BIRGIT SCHUURMAN

ARIA LOVES SOCCER
ARIA LOVES SOCCER
Vanavond gaat Nederland natuurlijk winnen van de mannen van Ijsland. Zo'n saaie wedstrijd kijk je natuurlijk met je vrienden in de kroeg. En dan hoop je dat een babe als Aria Giovanni ook aan het kijken is. Hier laat Aria even zien dat ze ook van voetbal houdt. Topwijf.

ARIA LOVES SOCCER

GIRLS GONE WILD
GGWILD
Check op deze lekkere dag nog een heet Girls Gone Wild filmpje. Dit is er niet zomaar eentje, maar een gedeelte van een volledige DVD. Cehck al de babes weer los gaan. Deel 2, ja of nee.

GIRLS GONE WILDWIE VAN DE DRIE
Jessica null null
Jessica | Girlfriends | Danae
WEDDING RING FAIL
WEDDING RING FAIL
Van trouwen komt rouwen en zeg nou eerlijk als er bij je trouwerij al vanalles misgaat wat zijn dat dan voor voortekenen voor de rest van je huwelijk. Deze ringdrager maakt zich onsterfelijk op het internet door de hele bruiloft in het water te gooien.

WEDDING RING FAILSKATER vs CAR
SKATER vs CAR
Met een skateboard over een tegemoetkomende en rijdende auto heen springen dat is wat deze stoere gast als idee had om eens op tastelikepizza.com te komen. Mja, het is dan wel gelukt, maar het had ook zo maar fout kunnen gaan. Toch een stoere stunt als je het mij vraagt.

SKATER vs CARNEW ALU MACBOOK
NEW ALU MACBOOK
Okay okay, ik kan niet ontkennen dat een Apple Mac gewoon een goed apparaat is maar of het iets voor mij is dat laat ik eventjes in het midden daar gaan we het vandaag ook niet over hebben eigenlijk. Wel heb ik hier voor jullie de allereerste beelden van de nieuwe Mac Brick die helemaal uit alumunium is vervaardigd.

NEW ALU MACBOOKNAILING ARIA
NAILING ARIA
Aria Giovanni is een mega lekker wijf, waar we hier op TLP meerdere malen aandacht aan besteed hebben. Vandaag doet ze mee in een soortement van comedy clip die nog best leuk is ook al had ik dit niet geplaatst als Aria er niet in gespeeld had. Nailing your wife dus, wat in dit geval de enige echte Aria Giovanni is.

NAILING ARIALA PEQUENA HULK
LA PEQUENA HULK
Wat zijn er toch veel gekke mensen op deze wereld, neem nou deze la Pequena die bekend werd als Hillary maar toen die geen presidents kandidaat werd snel uit het zicht verdween. Vandaag is ze gewoon weer terug en dit keer gewoon als senator Hillary die ook wat van de hulk in d'r heeft. 100% GEK!

LA PEQUENA HULKGAMETIME 501
GAMETIME 501
Voor de gametime vandaag gaan we eventjes naar ons kleine zusje Useloos. Ik wilde dit Samurai spel eigenlijk eerst gewoon hier in de gametime zetten maar vanwege de groote van het speelveld toch maar ff op Useloos geknalt. Naja, het is een spel waarin je een samurai vechter bent, en tevens zo snel als het licht.

GAMETIME 501

THE CANDY GIRLS
THE CANDY GIRLS
Ruben is alweer spoorloos en ik sta er dus weer in mn eentje voor, wat een personeel heb ik toch tegenwoordig. Mja, vrijdagavond dus dat kleine ettertje zal wel weer de locale vrouwelijke bevolking aan het lastig vallen zijn met z'n doorzichtige praatjes. Naja, wij gaan gewoon kijken naar een fijne bikinishoot met een hoop engelse dames. Jummie!

THE CANDY GIRLSNADINE VELAZQUEZ
NADINE VELAZQUEZ
Tijdje geleden alweer eigenlijk dat we aandacht hebben besteed aan de meiden van Maxim, mja zoveel updates zijn daar natuurlijk ook niet. Vandaar dat ik maar eventjes deze Nadine Velazquez heb weggekaapt en die ziet er toch weer erg lekker uit moet ik je zeggen. Ik zal eens zien of ik nog meer van haar kan vinden!!

NADINE VELAZQUEZHALLE BERRY MEEST SEXY
HALLE BERRY MEEST SEXY
Deze vrijdag hebben we ook nog een gallery met 54 verschillende foto's van Halle Berry. Dit omdat deze 42-jarige dame onlangs door Esquire is gekozen tot Sexiest Woman Alive. Nou vind ik dat persoonlijk nog een beetje overdreven want bij Esquire magazine weten ze dan waarschijnlijk niet waar Argentinie ligt, of waar Keyra tegenwoordig uithangt maar eerlijk is eerlijk Halle Berry is een snoepje.

HALLE BERRY MEEST SEXY

SOW DIES LENIG !!!
SOW DIES LENIG !!!
Mja, ik weet het niet hoor aan de ene kant zijn het natuurlijk wel skills die van pas komen bij vrouwtjes maar aan de andere kant lijkt het me ook niets als je vrouw ineens als een spin de woonkamer in komt kruipen zo als op de thumb. Anyway, ik vind het knap, ik ben blij dat ik m'n veters kan strikken.

SOW DIES LENIG !!!


DURACELL PARCOUR
DURACELL PARCOUR
Ook het Duracell konijntje gaat met zijn tijd mee, je kan een commercial natuurlijk ook niet eindeloos blijven herhalen. Daarom laten ze in deze nieuwe Duracell commercial het roze konijntje een parcourtje lopen waardoor die ineens veel stoerder is.

DURACELL PARCOURPOTATO GUN vs ASS
POTATO GUN vs ASS
Ik weet niet precies wat er gebeurd is dat deze punkert beschoten wordt met een aardappel geweer maar schijnbaar heeft hij het verdiend ofzo. Zou zo ook zo een twee drie niet weten wat ze daar nou voor aardappel gebruiken want die ziet er groot en heavy uit. OUCH!

POTATO GUN vs ASSHALLOWEENDOW
HALLOWEENDOW
Halloween is een amerikaans feest wat langzaam maar zeker ook onze kant op komt en wordt gehouden op 31 oktober a.s. tijdens dit feest verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen "trick or treat". De bewoners geven de kinderen dan snoepjes, als je lekker zelf je snoep wilt opeten dan kan je nu dus een raam als deze plaatsen dan weet je zeker dat er niemand aan de deur komt.

HALLOWEENDOW

HOT LATINA DANCE
HOT LATINA DANCE
Latinaatjes je moet er van houden, lekkere bolle kontjes en meestal ook een geile blik in de ogen wat wil je nog meer als man zijnde. Mja, deze latina doet voor ons een dansje op de vrijdagmiddag maar trekt helaas verder niet veel uit. Ik zeg het betere konten werk komt uit Zuid Amerika!

HOT LATINA DANCEPIZZABABE TASHA
PIZZABABE TASHA
Alles loopt een beetje in het honderd deze week doordat ik op en af naar het ziekenhuis moet om daar iemand een hart onder de riem te steken. Geeft allemaal niet natuurlijk maar daardoor loopt het schema hier wel een beetje in het honderd, om het een beetje goed te maken heb ik op deze vrijdag een mega lekkere weekafsluiter. Tasha Nicole.. HABBAAAAA

PIZZABABE TASHACAT vs SLEEP
Mijn kat kruipt snachts meestal wel ergens onder de dekens of gaat op bed liggen slapen. Nou heb ik daar eigenlijk nooit veel last van het is wel een vaste slaper volgens mij, maar wat als je een kat hebt met insomnia die je dus de hele nacht wakker houdt. Deze gast maakte een timelapse video, die best grappig is om naar te kijken maar ook zeer vermoeiend.

CAT vs SLEEPFUCK THE POLICE
FUCK THE POLICE
Ik zit weleens naar wegmisbruikers te kijken wat gewoon een top programma is en dan zie je weleens gasten die het helemaal niet eens zijn met de bekeuring die ze krijgen. Nou moet ik zeggen dat het ook wel erg vaak lijkt of het een kwestie is van bmw rijdertje pesten maar zo gek als deze gast kenbaar maakt het niet eens te zijn met zijn boete heb ik het nog niet meegemaakt. Kijk even mee..

FUCK THE POLICEWHEN BABIES ATTACK
WHEN BABIES ATTACK
De jongens en meisjes van MADtv zijn allom vertegenwoordigd hier op de site zo door de jaren heen en daar kan ik eigenlijk alleen maar blij mee zijn. Leuke sketches zo nu en dan waarvan we er vandaag ook weer eentje hebben, een beetje scary zelfs maar dat mag de pret niet drukken.

WHEN BABIES ATTACKBLACK PRESIDENTS
BLACK PRESIDENTS
Barack Obama lijkt toch echt op een ruime overwinning aftestevenen en in het kamp van Mc Cain worden ze daar aardig nerveus van. Toch kan je ook lachen om politiek en dan vooral in de wereld van de stand up comedie als bijvoorbeeld een Eddy Murphy of Dave Chappelle en Richard Pryor on stage staat.

BLACK PRESIDENTSTHE GLOAMING [ANIMATIE]
THE GLOAMING [ANIMATIE]
Via onze vriendjes van Hoempa kreeg ik deze animatie net onder mijn snuffert gedrukt die zeker eventjes de moeite van het bekijken waard is. Het gaat over een it'er die denkt te hallucineren doordat hij overwerkt is, klinkt aardig bekend in de oren dacht ik zo. Kijk eventjes mee..

THE GLOAMING [ANIMATIE]GAMETIME 500
GAMETIME 500
Sooow een mijlpaal is bereikt hoor, gametime 500... Maar we gaan natuurlijk gewoon door ook met het posten van een dagelijks spelletje want was is er nu leuker dan je dag te starten met een geinig spelletje. Vandaag zitten we opgesloten in de badkamer en het is de bedoeling dat je een weg eruit vind. Succes!

GAMETIME 500CARMEN
CARMEN
Camwithher is die website met al die lekkere babes die graag voor de webcam staan. Nu heb ik een aantal favoriete babes. En Carmen is er daar een van. Kijk maar eens naar die slanke taille en haar erg grote borsten.

CARMEN

WILL IT BLEND ? NOOOOO!
WILL IT BLEND ? NOOOOO!
Cheers is een van de beste series ooit, ik ben vorige week begonnen met seizoen 1 en kan nog wel maanden hiermee doorgaan zo top vind ik deze serie nog steeds. Het draait allemaal om de bar cheers, waarin Sam, Coach, Diana, Carla, Norm en ook Cliff de hoofdrol spelen. Deze aflevering uit seizoen 2 zag ik gister en moest meteen denken aan Will it Blend.. Check!

WILL IT BLEND ? NOOOOOO!

thnx 2 Witbroad, je weet waarom!LINDSEY LOHAN [HOT OR NOT]
LINDSEY LOHAN [HOT OR NOT]
Lindsey Lohan vind ik echt een lekker trashy wijffie, helemaal goed eigenlijk alleen is het jammer dat ze lesbisch is. Naja, dat mag de pret niet drukken en daarom vandaag de vraag is deze Lindsay nou wel of niet Hot. Hier staan de plaatjes alvast en natuurlijk hebben we ook nog de bewegende beelden. Ik zeg Hot!

LINDSEY LOHAN [HOT OR NOT]

Pics or ClipSUPERFREAK
SUPERFREAK
Rick James had ooit eens een hit met het nummer Superfreak, helemaal goed nummer en ik heb er zelf ook ooit nog es op gedanst. Nou zijn sommige nummers natuurlijk gewoon tijdloos en zo ook dit nummer Superfreak. Checken we eventjes deze uitvoering... [via]

SUPERFREAKDIGITAAL vs OUD
DIGITAAL vs OUD
Je kent het vast wel, oudere mensen die helemaal niets snappen van de digitale revolutie. Mja probeer dat maar eens uitteleggen. Ik word zo vaak aangesproken he door mensen die eventjes dit gefixed of eventjes dat willen weten. Ik ben er maar mee gestopt omdat er gewoon geen beginnen aan is. Kijk eventjes mee...

DIGITAAL vs OUDEMMA TWIGG
EMMA TWIGG
Deze Emma Twigg is compleet nieuw voor mij, maar deze babe zou ik ook zeker doen als je kijkt hoe ze hier lekker aan het chillen is. Daarnaast heeft deze Emma ook 2 erg lekkere jetsers.

EMMA TWIGG

KEEPERTJE!
KEEPERTJE!
Wij hebben gewoon onze nationale trots Edwin van de Sar weer in de goal staan de eerstkomende interlands wat natuurlijk een goeie zaak is want hij is nu eenmaal de beste keeper ter wereld ook als is het een neus. Deze aktie van de keeper van Olympic Lyon kan ik trouwens ook wel waarderen kijk eventjes mee hoe hij de bal uit z'n goal haalt.

KEEPERTJE!SAY NO TO DRUGS
SAY NO TO DRUGS
Drugs zijn zo langzaam op hun terugweg lijkt het, zoals ik het inschat wordt er eigenlijk steeds minder geslikt en gesnoven in het weekend of ik wordt gewoon te oud voor al die onzin dat kan natuurlijk ook. Vandaag een anti drugs clip uit Zweden die toch wel een beetje vreemd te noemen is. Kijkt u eventjes mee!

SAY NO TO DRUGSPIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
Jennifer Hurt is vandaag de pizzababe van de dag, mooie dame van onze grote vriend Hugh Heffner weeral. Kijk hier voor meer Pizzababes..

PIZZABABE JENNIFERWEIRD AL - WHATEVER YOU LIKE
WEIRD AL - WHATEVER YOU LIKE
Weird al is back en dit keer met een toch wel lekker nummer al zeg ik het zelf. Ik moet eventjes opschieten want ik moet zo weg dus ik kom zo nog met de pizzababe en daarna moeten jullie eventjes geduld hebben tot ik terug ben, hier alvast Weird Al.

WHATEVER YOU LIKEVEGETARIANS 4 LIFE
VEGETARIANS 4 LIFE
Mja, ik snap mensen die geen vlees eten nooit, vegatarisch eten wat doe je jezelf aan. Mensen zijn van nature carnivoren dus sjah, hoe ze erbij komen dat geen vlees eten gezond zou zijn ik weet het niet voor mij blijft het gewoon het belangrijkste van m'n bord. Kijk eventjes mee naar deze neppert!

VEGETARIANS 4 LIFESOOOOO GAY
SOOOOO GAY
Soow vandaag gaan we een klein beetje aan opvoeding doen. Hillary Duff is een zangeres en actrice die het erg goed doet bij de jeugd als ik haar wikipedia pagina mag geloven, misschien dat ze daarom haar ingehuurd hebben om je dit te zeggen.

SOOOOO GAYDOWN WITH PALIN ?
DOWN WITH PALIN ?
You down with OPP, Yeah you know me... joehoee dat was toch wel een lekker blij nummer een jaar of tig geleden. Vandaag doen we het nog eens dunnetjes over maar dan geheel in verkiezingsgeil amerika stijl. Een versie dus met Sarah Palin in de hoofdrol, terwijl het er nu toch echt uitziet dat Obama/Biden het gaat winnen.

DOWN WITH PALIN ?GAMETIME 499
GAMETIME 499
Nog eentje en we hebben er 500 gedaan hier op TLP dat betekent dus ook meteen automatisch dat er nu 500 spelletjes staan op Tastelikepizza die je gratis online kan spelen. Vandaag gaan we freestyle snowboarden de bedoeling is dat je mooie figuurtjes maakt en zorgt dat je een goede landing maakt in de sneeuw. Wie o wie..

GAMETIME 499HELENA KAREL
HELENA KAREL
In Nederland is Karel een doodgewone mannen-voornaam. Maar in een aantal andere landen wordt Karel als achternaam gebruikt. gelukkig ziet deze babe er zeker niet uit als een man, hoewel ze wel neptieten heeft.

HELENA KAREL

NAOMI RUSSEL
NAOMI RUSSEL
Ik ben nogal kieskeurig als het gaat over wijven die ik in de kroeg tegenkom. Natuurlijk is dat bij babes op internet hetzelfde geval. Alleen nu mijn vaste bitch de deur uit is, moet ik een vervanger zoeken. Deze Naomi Russel zou ik zeker een paar keer doen.

NAOMI RUSSEL

ZEG EENS BOEM
ZEG EENS BOEM
Als je een beetje auto rijdt dan wil je daar ook een vet soundsysteem voor hebben, nou zijn er tal van voorbeelden van allerlei kick ass soundsystems te vinden maar deze gast heeft net 2000 dollartjes geinvesteerd en laat aan z'n maten horen hoe dat ongeveer klinkt. Totdat het ergens echt boem zegt.

ZEG EENS BOEMTAKE ON ME - LITERAL
TAKE ON ME - LITERAL
Tegen sommige mensen kan je echt geen grapjes maken, ze nemen namelijk alles veels te letterlijk. En ja als ik dan in dit geval alles zeg dan bedoel ik ook echt letterlijk alles. Nou ja, deze clip van Take on me (origineel) is natuurlijk top, alleen in deze remake nemen ze zelfs de tekst uit die clip letterlijk en dat ziet er dan ongeveer zo uit.

TAKE ON ME - LITERALIK BEN VERLIEFD
IK BEN VERLIEFD
En het is nog echt zo ook, ik heb me een schatje gescoord echt niet normaal. Goeie zaak natuurlijk kom ik eindelijk eens in wat rustiger vaarwater. De lullo's van Jiskefet kunnen meepraten over verliefdheid en dan doen ze in deze legendarische sketch die ik zojuist over de msn kreeg van Huibmans, thnx!

IK BEN VERLIEFDPIZZABABE MONICA
PIZZABABE MONICA
We gaan nog maar eens kijken naar Monica Leigh die ik voor jullie heb in een extra lekkere gallerie. Deze dame zijn we al wel vaker tegengekomen hier op TLP maar dat maakt verder natuurlijk niet uit. Wat lekker is mag terugkomen zeg ik altijd maar. Check de check!

PIZZABABE MONICAI SEE ELEPHANTS
I SEE ELEPHANTS
Als je bij een psych komt of loopt dat is je ook vast weleens gevraagd wat je in bepaalde plaatjes ziet. Voor deze gast lijkt dat niet zo moeilijk te zijn want hij ziet overal een olifant in. Overal ? YEP!

I SEE ELEPHANTS

EEN SCHEET LUCHT OP
EEN SCHEET LUCHT OP
Soms kan het voorkomen dat je net op het verkeerde tijdstip bent op de verkeerde plek bent. Net zoals deze sollicitant die komt solliciteren voor een baan als bedrijfsadministrateur. Hij heeft de pech dat zijn interviewer vanmorgen bruine bonen soep opheeft en het daar nog een beetje zwaar mee heeft. Uit Toren C.

EEN SCHEET LUCHT OPHOLOGRAM CARSAFETY
HOLOGRAM CARSAFETY
Wanneer je teveel gedronken hebt of gewoon moe bent dan zou het maar zo kunnen gebeuren dat je in slaap sukkelt terwijl je aan het rijden bent wat natuurlijk erg gevaarlijk is. Daarvoor is er nu de Drivers Assistance connect, een hologram die je op alle mogelijke manieren helpt om je auto veiliger te maken. Kijk eventjes naar deze demo filmpjes.

HOLOGRAM CARSAFETYEERLIJKHEID KENT ZIJN TIJD
EERLIJKHEID KENT ZIJN TIJD
Eerlijkheid in een relatie of zelfs in het leven is erg belangrijk, en een leugentje onthouden is sowieso moeilijker dan de echte waarheid. Nu zijn er natuurlijk wel grenzen aan het eerlijk zijn zo als we kunnen zien in deze clip waarin iedereen een beetje té eerlijk is, als dat al bestaat.

EERLIJKHEID KENT ZIJN TIJDHEADSHOT
HEADSHOT
Tijdens een footbal game krijgt een van de partijen een fieldgoal toegewezen om daarachter dan een of ander spelletje te gaan doen is niet zo slim. Toch neemt diegene het goed op want hij staat ook meteen weer op, terwijl de bal toch uit onverwachte hoek komt. Owned?

HEADSHOTGAMETIME 498
GAMETIME 498
Vandaag weer een nieuwe gametime en zelfs een hele toffe we gaan namelijk in een soort van commando achtige omgeving oorlog voeren door met een Mercenarie de boel onveilig te maken. Schieten en richten doen we met de muis en lopen met de pijltjes, check snel eventjes deze mercenarie 2.

GAMETIME 498WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Ik hou van een cambabe die wat van haarzelf laat zien. Dan bedoel ik dus dat ze veel uit moet trekken. Deze webcam-babe die per ongeluk op het internet is gekomen doet dat erg goed. En ze is nog maar 19 jaar oud.

WEBCAM BABE

SIMON [FIXED]
SIMON
In Nederlandse films zit altijd eEN hoop seks. Altijd mooi als ik op school een film meeneem die we kijken in de Nederlandse les. Een film als ''Simon'' bijvoorbeeld. Check hier de hoogtepunten uit de film met Nadje Hupscher en Maria Kooistra.

SIMON

HEAVY METAL FARMER
HEAVY METAL FARMER
Ook op de boerderie wordt gewoon muziek gemaakt, nou ja muziek. Ik heb er persoonlijk niet zoveel mee, maar ons Mymke des ter meer. Daarom, kijk eventjes mee naar deze heavy metal boer, die toch echt iets aan zijn teksten moet doen als je het mij vraagt.

HEAVE METAL FARMERBORN 2 TRANCE 6 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 6 [MP3 MIX]
Hey pssst, we kunnen weer heel fijn een mooie trance mix downloaden van onze grote vriend DJ PJ. Ja mensen we gaan gewoon gestaag verder in deze nieuwe serie Born 2 Trance, dit keer nummertje 6 alweer die hij Solid Grip noemt. De playlist staat gewoon weer bij meer lezen evenals de download link. Ik zeg, enjoy!

BORN 2 TRANCE 6 [MP3 MIX]COCONUT CHALLENGE - FAIL
COCONUT CHALLENGE - FAIL
Mja, wanneer je je bij een programma als bijvoorbeeld een Wedden Dat opgeeft, dan mag je toch aannemen dat je ook echt iets kunt anders kan je beter gewoon meteen thuis blijven en de rest van je familie de schande besparen. Daar dacht deze Deen eigenlijk toch iets anders over en besloot mee te doen aan deze record poging kokosnoten kapotslaan, FAIL!

COCONUT CHALLENGE - FAILWACKEST RAPPER EVER
WACKEST RAPPER EVER
Als ik dit soort gasten bezig zie dan denk ik steevast hebben ze nu echt niet door dat je door dit uittebrengen alleen maar jezelf voor lul zet. Ik bedoel je kan mij toch echt niet wijsmaken dat ze echt denken hier plaatjes van te verkopen ? Nou ja, hij is te vinden in de Itunes store dus voor de liefhebbers. Ik zeg, WTF!

WACKEST RAPPER EVERTREINTJE KOMT ZO
TREINTJE KOMT ZO
Het openbaar vervoer in NL is zo slecht nog niet, je hoort niet of nauwelijks van ongelukken en dat is in andere landen wel anders. In landen als Rusland is eigenlijk nooit zoveel gedaan aan het onderhoud van het openbaar vervoer en dat zou de reden zijn dat deze electrishe tram ontspoort. Stiekum zijn het gewoon filmopname voor een russische film.

TREINTJE KOMT ZOBRUTE PAPERBOY
BRUTE PAPERBOY
Sjah, als jij al dacht dat jouw krantenwijkje vroeger zwaar was dan moet je vooral deze gast eventjes uitchecken die een krantenwijkje heeft ergens in een stad met veel flats in India. Ik weet niet precies hoe lang hij deze ronde al heeft maar hij zal het heus niet in een maandje geleerd hebben. Kijk eventjes mee...

BRUTE PAPERBOYPIZZABABE JUSTINE
PIZZABABE JUSTINE
Een lekker bekkie mooie ogen en een perfect lichaam dat is wat deze Justine Jaro ons te bieden heeft. Echt een geweldige meid en daarom mag ze vandaag de Pizzababe van de dag zijn. Het filmpje van Simon wordt trouwens vanavond opnieuw geupload en dan hopen we meer succes te hebben.

PIZZABABE JUSTINEWINDOWS 7
WINDOWS 7
Ja mensen na lang wachten gaat het dan toch eindelijk gebeuren de introductie van windows 7. Wij hebben alvast een promotiefilmpje gevonden van de ad agency die de campagne gaat verzorgen. Of het een succes wordt is nog eventjes afwachten.

WINDOWS 7THE ASTRONAUT
THE ASTRONAUT
Remi Gallard is natuurlijk een held, we hebben al diverse filmpjes van hem geplaatst en die zijn eigenlijk allemaal top. Vandaag gaat hij als astronaut proberen een vlag te planten op de planeet aarde, alweer geweldig bedacht dacht ik zo. Bonus: Remi Gallard als alpine skier.

THE ASTRONAUTESCALATOR FAIL
ESCALATOR FAIL
Op een roltrap staan is voor sommige mensen schijnbaar moeilijker dan voor andere. Hoe het precies zit weet ik niet maar het schijnt iets te vandoen te hebben met je evenwicht. Deze dame valt wel erg hard van de roltrap af en haar tas komt er ook nog eens achteraan.

ESCALATOR FAILGAMETIME 497
GAMETIME 497
We zijn bijna bij de 500ste gametime aangekomen en dan is het eigenlijk wel jammer dat onze vaste gameman Mym er niet bij is. Mym moest ons verlaten toen hij op de vliegtuig naar Amerika stapte waarna er alleen nog maar ellende uit Amerika onze kant opkwam. Anyway vandaag gaan we spelen met een magneet, highscores in de comments.

GAMETIME 497BOBBIE
BOBBIE
Gisteren zag je die babe die op Mariah Carey leek. Haar tieten vond ik vooral lekker dus heb ik hier een babe gevonden die ook twee erg lekkere tieten heeft. Haar naam is Bobbie. Nu maar hopen dat ze niet omgebouwd is.

BOBBIE

FAIL!
FAIL!
Playbacken gebeurt vaker dan je denkt, vroeger kon je het eigenlijk wel goed zien maar tegenwoordig krijgen die gasten stuk voor stuk les in het playbacken ofzo. Nou heeft deze gast schijnbaar ook al niet goed opgelet in die playback les want als je van het podium afflikkert terwijl je aan het playbacken bent dan is het eigenlijk allemaal niet zo geloofwaardig meer als je daarna vrolijk verder doet.

FAIL!

JACKASS COMPILATION
JACKASS COMPILATION
De gasten van Jackass daar hoor je de laatste tijd niet zoveel meer van, gelukkig zijn er altijd nog de compilatie filmpjes dan waar we nog eventjes van kunnen genieten. Zo ook deze clip, met de boys weer op hun best !

JACKASS COMPILATIONHUMAN WRECKING BALLS
HUMAN WRECKING BALLS
Deze gebroeder Pumphrey zijn niet echt bang te noemen, en vandaar ook dat ze er een soort hobby van gemaakt hebben om zoveel mogelijk dingen kapot te maken met zo min mogelijk bescherming om het lichaam. Kijk eventjes naar dit korte filmpje waarin ze echt hun best doen om op te vallen.

HUMAN WRECKING BALLSPAUPERT vs M3 = FAIL
PAUPERT vs M3 = FAIL
Man man man wat zijn er toch een prutsers op de wereld zeg, neem nou deze paupert eerste klas die dacht dat het wel leuk zou zijn om met zijn m3 wat rondjes te rijden en wat te driften op een verlaten parkeerplaats. Verlaten, nou ja er staan in totaal zo'n 4 auto's en ja je raad het al.. Och och, wat een kluns!

PAUPERT vs M3 = FAIL

UKELELE SPELEN DOE JE ZO
UKELELE SPELEN DOE JE ZO
Een instrument leren bespelen doe je niet zomaar daar gaat meestal jaren van oefenen aan vooraf. Daarom kan ik alleen maar respect hebben wat dit kleine orkestje dat uit 7 personen bestaat en onder de naam Ukelele Orchestra of Great Brittain opereert, presteert als ze met deze geniale act komen die je echt eventjes moet afkijken.

UKELELE SPELEN DOE JE ZOLISA LOVES ICECREAM
LISA LOVE ICECREAM
Deze Lisa ken je misschien ngo wel van een ander filmpje hier. Deze babe heeft zelfs meerdere filmpjes. Hier eet ze een lekker ijsje. Niet omdat ze het warm heeft. Nee man, omdat het er geil er uit ziet.

LISA LOVES ICECREAM


PIZZABABE LINDSEY
PIZZABABE LINDSEY
Zoo we gaan weer beginnen met de eerste Pizzbabe van deze week en dat is deze Lindsey Marie geworden die wel scheve mukken heeft maar desondanks mij gewoon kan krijgen. Ik kan me ook niet voorstellen dat iemand haar bij de voordeur zomaar wegstuurd.

PIZZABABE LINDSEY


HOOLIGANS POLEN!
HOOLIGANS POLEN!
Ik heb ooit al eens een hele serie met hooligan filmpjes hier op TLP gezet, maar ik zag net al dat de meeste ook al weer zijn verwijdert van Youtube wat natuurlijk eeuwig zonde is. Toch heb ik er vandaag weer eentje voor jullie namelijk de hoolies uit Polen wat eigenlijk gewoon voor 99% neo nazi's zijn.

HOOLIGANS POLENELECTION STREET POLL
ELECTION STREET POLL
Nog een maandje en dan weten wie de volgende 4 jaar de machtigste man op aarde is, althans dat denken ze zelf. Voor het zover is eerst nog verkiezingen en een hele hoop tvshows die op een leuke manier verslag doen van deze verkiezingen. Zo ook deze Spike die de straat opgaat om aan de gewone man een aantal vragen te stellen.

ELECTION STREET POLLKIMBO SLICE gaat KNOCK OUT
KIMBO SLICE gaat KNOCK OUT
Poeh gister was het voor mij een zware dag, nogal een feestje gehad hierzo zaterdagnacht en ja dan ben ik de volgende dag meestal aardig wasted. Nou was het voor onze grote vriend Kimbo Slice ook een zwaar weekend want hij had zijn eerste knock out te pakken in de MMA als hij neergaat in de partij tegen Seth Petruzelli in slechts 14 seconden.

KIMBO SLICE gaat KNOCK OUTWHERE'S MY CHIPS
WHERE'S MY CHIPS
Hehehe, mja wat wil je nou nog meer blond, dikke tieten en oerdom. Check eventjes deze chick die net een hamburger met patat heeft besteld maar er achter komt dat ze helemaal geen patatjes heeft gekregen, of toch wel ?

WHERE'S MY CHIPSBIDEN vs PALIN [SNL]
BIDEN vs PALIN [SNL]
De presidentiele debatten in Amerika zijn begonnen dus, Palin en Biden deden het allebei goed en een lichte overwinning voor de republikeinen was het eigenlijk toch wel omdat Palin het boven verwachting goed deed. De mensen bij Saturday Night Live doen het allemaal nog eens rustig over in deze sketch.

BIDEN vs PALIN [SNL]GAMETIME 497
GAMETIME 497
Een nieuwe maandag een nieuwe week waarin weer van alles gaat gebeuren en op ons afkomt maar we beginnen deze week met een wiskundig spelletje die the Eyeballing game heet. De bedoeling is om precies te doen wat er gevraagd wordt en er wordt gekeken hoever je ervan afzit en daar krijg je puntaftrek voor. Best moeilijk nog.

GAMETIME 497

MARIAH LOOK-A-LIKE
MARIAH LOOK-A-LIKE
Mariah carey heb ik altijd wel een topbabe gevonden die het ook erg goed zou doen in de playboy. Nu heb ik een Mariah look-a-like gevonden. Check het filmpje even en check haar lekkere tieten.

MARIAH LOOK-A-LIKE

OLYFKA
olyfka
''The girls of MCN'' zijn zeker niet verkeerd. Ze zijn stuk voor stuk allemaal lekekre babes. Alleen somiige babes hebben een beetje een vage naam. Neem nou deze brunette deze Olyfka heet. Maar het is wel een klasse filmpje.

OLYFKA


SARAH PALIN SEXTAPE
SARAH PALIN SEXTAPE
Sarah Palin is dé vice presidents kandidaat van de republikeinen, gouveneur van Alaska en moeder van 3 kinderen. Toch heeft ook deze Sarah Palin een sextape die wij NU in ons bezit hebben. Kijk allemaal eventjes mee.

SARAH PALIN SEXTAPEOMA IS EEN ZATTEVRIEND
OMA IS EEN ZATTEVRIEND
Hehe, deze oma is helemaal niet bang uitgevallen dat zie je zo, en wat ze hier flikt doe ik de 83 jarige zeker niet na. Check eventjes, zo'n oma willen we toch allemaal ?

OMA IS EEN ZATTEVRIENDROCKBAND 2
ROCKSTAR 2
Nog steeds geen nieuwe gameconsole maar de games worden mooier en mooier check nou eens eventjes deze trailer voor het spel Rockband 2. Ik wil niet eens weten voor welke console dit gemaakt is want ik heb er toch geen.

ROCKBAND 2TWINS BROOKE & VIKKI
TWINS BROOK & VIKK
Tweeling zusjes kunnen erg leuk zijn als ze sprekend op elkaar lijken en natuurlijk lekker zijn. Ja, waarom zou je niet met z'n tweetjes voor de webcam jezelf blootgeven. Check deze twee blonde zusjes Brooke en Vikki

TWINS BROOKE & VIKKI


SELENA SPICE
SELENA SPICE
Latina's kom ik best vaak tegen als ik een avondje uit ga. Wat me opvalt is dat deze babes erg lekkere billen hebben. Zoals je dus ook kan zien bij Selena Spice ze ligt ook al klaar op bed. Moederrrrrrrr...

SELENA SPICESHY MOONERS
SHY MOONERS
De laatste keer dat ik gemooned heb was volgens mij toen es op de battle of blogs kartwedstrijden in Antwerpen toendertijd, waarvan het filmpje helaas spoorloos is. Deze gasten moonen zelfs oude vrouwtjes in het park, maar wat nou als je eigenlijk te verlegen bent om te moonen ? Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

SHY MOONERSSBK 2008 - CRASH
SBK 2008 - CRASH
Bij het World Superbike Championship 2008 was er een heftige crash te zien waarbij een aantal rijders echt flink onderuit gingen. Ik kan er op een ofandere manier geen nieuwsbericht bijvinden dus mocht jij die ergens tegengekomen zijn plemp dan eventjes de link in de comments waarvoor bedankt.

SBK 2008 - CRASHWIE VAN DE DRIE
roxy nataly ula

Roxy | Nataly | Ula
GINA LYNN
GINA LYNN
Van deze Gina Lynn hebben we nog niet zo heel veel materiaal van gezien. Toch vind ik het een erg lekkere babe. Blond haar, blauwe ogen, dikke tieten en een leuk muziekje op de achtergrond. Kan niet mis toch?

GINA LYNNRACHEL DOES CORN PORN
RACHEL DOES CORN PORN
Hehehe, zo afentoe moet je als presentratrice toch echt beter opletten dan deze Rachel Ray die voorlopig wel door het leven zal gaan als Rachel Corn. Een of andere uitleg over hoe je het beste mais kan schoonmaken zorgt ervoor dat ze die bijnaam heeft. Check vooral hoe fanatiek ze ineens wordt.

RACHEL DOES CORN PORNLAUGH YOUR ABS AWAY
LAUGH YOUR ABS AWAY
OMG! Volgens mij denken al deze mensen dat het nog echt werkt ook dat trainen door alleen maar te lachen, mja het zou mij niet eens zo slecht uitkomen want mijn moto is m'n hele leven al een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Naja, kijk eventjes mee naar deze heuse conferentie en ik vond het originele filmpje er ook nog eventjes bij.

LAUGH YOUR ABS AWAYBAD MONKEY
BAD MONKEY
Ik weet niet of het komt doordat deze apen tegenwoordig Americas home funniest videos kunnen ontvangen in hun apenverblijf zodat dit stoute aapje op het idee kwam zijn kleine zusje in het water te duwen maar check vooral eventjes hoe snel moeders erbij is om haar kroost van een verdrinkingsdood te redden.

BAD MONKEYPLASSEN vs ELECTRO
PLASSEN vs ELECTRO
Het kan weleens gebeuren dat je plotsklaps ineens zo nodig moet plassen dat je dat ergens buiten moet doen om niet in je broek te plassen. Wanneer je dan kiest om tegen een hek aan te plassen zorg dan dat je zeker weet dat er geen spanning op staat want dat kan nog al verkeerd aflopen. Kijk eventjes mee..

PLASSEN vs ELECTROGAMETIME 496
GAMETIME 496
Sooow en dan is het alweer weekend, hele week hard gewerkt tijd dus voor wat ontspanning. Ik krijg van dit spel goed de zenuwen dus als je echt ontspanning wilt weet ik niet of dit het juiste spel wel is, we gaan namelijk contraptions maken, met deze fantastic contraption al weer bij het 500e spel hier op TLP.

GAMETIME 496MINDY VEGA got ASS
MINDY VEGA got ASS
De altijd mooie Mindy Vega doet heel fijntjes strippen voor ons, en laat daarmee meteen zien over een mega lekkere kont te beschikken. Ik zeg helemaal goed, en meteen de afsluiter van de dag. Ik ben helemaal kapot en ga es snel m'n mandje opzoeken, veel plezier met Mindy!

MINDY VEGA got ASSWET T-SHIRT CONTEST
Deze dame doet binnekort mee met een wet t-shirt contest wat natuurlijk helemaal goed en leuk is en dat soort initiatieven zien wij natuurlijk echt graag. Alvorens ze het podium op gaat wil ze nog wel eventjes thuis oefenen, onze buurtjes waren erbij.

WET T-SHIRT CONTESTANTI STIERENGEVECHT PROMO
ANTI STIERENGEVECHT PROMO
Mja, ik ben op mijn vakanties naar Spanje ook weleens naar een stierengevecht wezen kijken en ik moet zeggen het is dan wel traditie maar zielig is het ook. Nu zijn er al jaren allerlei groepen die bezwaar maken tegen dit oneerlijke gevecht in de arena, maar nu gaan zelfs in Spanje stemmen op om dit eens te gaan verbieden.

ANTI STIERENGEVECHT PROMOLEXUS vs CHEETAH
LEXUS vs CHEETAH
Lexus kwam een jaar of 15 geleden met een auto op de markt waar merken als mercedes en bmw eigenlijk alleen maar om konden lachen. Tegenwoordig is ze dat lachen wel een beetje vergaan want eerlijk is eerlijk bij toyota maken ze mooie lexusjes. Nou zie je dit soort beelden steeds vaker in de sport in een autoreclame had ik dit nog niet gezien.

LEXUS vs CHEETAHNOT TO PRESIDENTIAL
NOT TO PRESIDENTIAL
De presidents debatten over het grote water zijn nu echt begonnen, gisteren was het de beurt aan Mc Cain en Obama vanacht mogen hun vice presidentskandidaten een poging doen om elkaar onder de tafel te lullen. Nou zijn dat zo debatten meestal oersaai en daarom hebben we voor jullie een andere versie voor jullie die ineens een stuk minder saai lijkt.

NOT SO PRESIDENTIALTEMPLE TECHNO
TEMPLE TECHNO
Er bestaat volgens mij nog echt een techno soort die je tempel techno kan noemen met een heleboel kerkelijke gezang etc. maar dat is toch niet helemaal wat er hier in deze clip te zien valt. We hebben namelijk een compilatie met kerkbeelden op techno muziek, kijk eventjes mee.

TEMPLE TECHNOONE MAN FLASHMOB [TIP!]
ONE MAN FLASHMOB [TIP!]
Flashmobben is een fenomeen wat ooit eens begon op internet je spreek dan met een zooi gasten af en doet allemaal hetzelfde op hetzelfde moment, vaak de argeloze voorbijgangers verstelt staan. Grappig natuurlijk maar wat als je dat gewoon es in je eentje gaat doen. We zien het in deze clip!

ONE MAN FLASHMOB [TIP!]PIZZABABE RACHEL
PIZZABABE RACHEL
De laatste dag van de week en mijn meisje komt zo, dus ik moet echt gas geven ook nog. Ik hou echt van babes met donker haar en blauwe ogen al zijn groene ogen eigenlijk nog mooier. Vandaar ook dat we deze week afsluiten met deze Rachel Richards met zeeblauwe ogen.

PIZZABABE RACHELSEX VERKOOPT
SEX VERKOOPT
Sex verkoopt dat weten we nu wel, en een babe met dikke tieten die smeert mij makkelijker iets aan dan een strijkplankie. Daar zijn ze dus nu ook in verzekeringsland achtergekomen, zo ook bij deze engelse verzekeraar die een hoop lekkere dames en dito mukken in de strijd gooit om zijn product te verkopen.

SEX VERKOOPTDOE ES BOTSEN
DOE ES BOTSEN
Je ziet het eigenlijk al van verre aankomen hoe deze 2 motoren mekaar gaan raken, toch lijken de bestuurders niets in de gaten te hebben want geen van de 2 maakt een uitwijk manouvre. Hoe kwetsbaar je dan wel niet bent zie je in deze clip want ze worden toch echt allebei een eindje weg geslingert.

DOE ES BOTSENBMX BACKFLIP FAIL
BMX BACKFLIP FAIL
Op je snuffert gaan terwijl je een achterwaartse salto maakt is al pijnlijk maar deze gast doet er nog een dimensie bij door het op een bmx fiets te proberen en ook nog eens op een crossbaantje. Of hij al zijn tanden nog heeft betwijfel ik want ik kan je zeggen dat hij echt een harde stuiter maakt, kijk even mee.

BMX BACKFLIP FAIL911 - PENIS CALL
911 - PENIS CALL
Hehehe, of we dit nu wel of niet serieus moeten nemen dat laat ik aan jullie over feit is dat je echt lef hebt als je 911 belt en daar vertelt dat je vriendin aan het stikken is terwijl ze je aan het pijpen is. Mja, op de vraag van de operator om je lul uit haar mond te halen, ontken je want het voelt zo lekker. LEF!

911 - PENIS CALLGAMETIME 495
GAMETIME 495
Hopeloos te laat vandaag doordat mijn internet het niet deed ofzo, naja maakt allemaal niet uit we zijn er nu en beginnen ook al is het al middag gewoon met de gametime van vandaag nummertje 495 alweer dus ook dat schiet op. Vandaag Ninja Quest 2 en hier vindt je een overzicht met nog meer games...

GAMETIME 495REGIANE & PRESCILLA
REGIANE & PRESCILLA
Wanneer Feyenoord moet voetballen is onze Ruben nooit in geen velden of wegen te bekennen beetje jammer natuurlijk maar hij moet er altijd bijzijn als 12e man vooral nu dat het zo slecht gaat met ons cluppie. Ik zag daarnet dat ze voorstonden dus wellicht komt hij ons later nog eventjes verblijden met een bezoek, voorlopig kijken wij naar Regiane Brunnquell en Priscila Cardoso.

REGIANE & PRESCILLAVROUW AAN HET STUUR
VROUW AAN HET STUUR
Afentoe is het echt verschrikkelijk hoe je ziet wat een vrouw met een auto kan uitspoken, je zou er gewoon verdrietig van worden. Nou hebben deze gasten de grootste schrik als ze deze video voor ons opnemen maar wie kan mij nou eens vertellen wat ze hier nou eigenlijk precies aan het doen is ?

VROUW AAN HET STUURNIKKI ZENO
NIKKI ZENO
Een tijd geleden dat we nog iets hoorden van onze vriendjes van LatenightDigital toch gaan we vandaag weer eens een filmpje van ze doen. Het is de altijd mooie Nikki Zeno die zichzelf in dit filmpje aan ons voorsteld, niet verkeerd dacht ik zo.

NIKKI ZENOLEVEN IN EEN LIFT
LEVEN IN EEN LIFT
Ik kende dit eigenlijk al uit de serie van Trigger Happy en alle remakes die daar op gemaakt zijn, maar deze dame pakt het nog wat beter aan eigenlijk. Ze gaat gewoon echt 24 uur in een lift leven, dat dit af en toe vreemde situaties oplevert zien we in deze clip maar ik zou gewoon ff op de koffie zijn gaan.

LEVEN IN EEN LIFTYOU LOSE !
YOU LOSE !
Hehehe, toffe viral hier van een niet nader te noemen boekverkoop punt die een toch ietwat onverwacht einde heeft. Misschien was ook deze alweer maanden geleden te zien op televee dat weet ik dus niet wat ik wel weet is dat ie tof gemaakt is en zeker origineel!

YOU LOSE !LITTLE BILL OREILLY
LITTLE BILL OREILLY
Bill O'reilly is in republikeinse kringen nogal populair omdat dat eigenlijk een schoolvoorbeeld is van een havik. Hij komt altijd recht voor zn raap voor zijn mening uit en dat kan ik afentoe ook wel waarderen. Toch geeft hij een slecht voorbeeld aan de jeugs neem nu deze kleine Bill die er toch een paar vreemde opvattingen op nahoud.

LITTLE BILL OREILLY


MENTOS vs PSYCHO
MENTOS vs PSYCHO
Wat krijg je als je een amerikaanse Psycho een mentos geeft ? Mja we kunnen het zien in deze mixup van de film American Psycho en de welbekende Mentos freshmaker tune.

MENTOS vs PSYCHOROOFSURFER OWNED
ROOFSURFER OWNED
Ja als je eventjes goed nadenkt dan weet je eigenlijk al dat dit gewoon niet goed kan gaan. Surfen van het dak dus wat ook niet goed zal zijn voor de dakpannen denk ik zo. Naja, natuurlijk is het wel koel mocht het gelukt zijn, maar dan toch misschien eerst wachten op de tsunami ofzo.

ROOFSURFER OWNEDPIZZABABE TIFFANY
PIZZABABE TIFFANY
Soow vandaag heb ik een hele fijne Pizzababe die hier ook al eens eerder in de spotlight gestaan heeft namelijk de altijd mooie Tiffany Taylor. Een echte babe zeg ik jullie deze Tiffany dus, die heel erg fijn voor de spiegel poseert zodat het ook nog eens lijkt of ze een tweelingzus heeft. Habbaaaa!

PIZZABABE TIFFANYBLONDJE DOET STRIPPEN
BLONDJE DOET STRIPPEN
Joehoe eindelijk weer eens een lekkere blondine die voor ons uit de kleren gaat. Ik heb helaas geen naam voor jullie maar goed die kan je er zelf natuurlijk eventjes bij verzinnen. Het lijkt mij een Linda dus daar hou ik het op.

BLONDJE DOET STRIPPENWORLD WAR [ANIMATIE]
WORLD WAR
Animatie zijn en blijven vet koel, tenminste dat is mijn mening en daarom staat er ook al zoveel animatie hier op Tastelikepizza. Vandaag heb ik weer een hele mooie bij onze kleine zusje Useloos gevonden, het is een afstudeeropdracht van ene Vincent Chai en ik mag wel zeggen knap werk. Hij deed me wel een beetje denken aan Code Guardian.

WORLD WARFILMS vs CELLPHONES
FILMS vs CELLPHONES
Eigenlijk is het maar beter hoor dat er in films zo weinig gsm telefoontjes voorkomen. Goed in de laatste film van de Xfiles dan bijvoorbeeld weer wel, maar stel je voor dat Forrest Gump of die gasten van The Blairwitch project gewoon mobieltjes in de zak hadden gehad dan waren het toch heel andere films geworden.

FILMS vs CELLPHONES360 SWING FAIL
Schommelen is natuurlijk al wel leuk maar leuker is het als je 2 gasten hebt die je zo hard duwen dat je een 360 graden looping maakt zaak is dan wel om goed vast te houden. "Gelukkig" stond er nog een auto om de val te breken.

360 SWING FAILT-PAINS VOCODER
T-PAINS VOCODER
In R&B platen hoor je vaak zo'n robotachtig vervormd stemmetje zo ook in de platen van T-Pain. Vraag is dan luisteren we nu naar een vervormde stem die uit een machine komt of is het toch echt nog steeds de stem van T-Pain. Ik moet zeggen dat ik het altijd wel lekker vind klinken die sound maar het moet natuurlijk niet overdreven worden.

T-PAINS VOCODERTHE PERSONAL BANK
THE PERSONAL BANK
Het is deze dagen afzien als je bankier bent of een hoop geld gestashed hebt bij een van de banken die in problemen is geraakt door de krediet crisis. Vandaar ook dat de beste oplossing misschien wel is om je eigen persoonlijke bank te starten, hoe is niet moelijk en wordt nog eventjes fijntjes uitgelegd in deze clip.

THE PERSONAL BANKGAMETIME 494
GAMETIME 494, Subzero
Soow vandaag gaan we vliegen in een vliegtuigje en net als in een echte shoot em up mogen we alles neerknallen wat je maar tegenkomt. We vliegen van rechts naar links in deze Sub zero en zet je een score neer die je denkt noemenswaardig is, gooi m dan beslist in de comments.

GAMETIME 494LISA
LISA
Sommige webcambabes zijn gewoon erg lekker en kunnen zo alle mannen-bladen in met wat te photoshoppen. Bijvoorbeeld deze blonde Lisa die ik persoonlijk erg lekker uit vind zien. Kijk maar en beoordeel zelf.

LISA


600HP vs DAD
600HP vs DAD
Hehehehe, zoonlief heeft net een nieuwe auto met 600pk, en dan vraag ik mezelf nog niet eens af wat voor een auto dat zou kunnen zijn. Hij neemt pa mee voor een proefritje en dat kost pa meteen een paar jaar van zijn leven. Mja, beetje jammer dat pa vantevoren wist dat er een camera meeloopt. Iemand een idee wat voor een auto dit zou kunnen zijn ?

600HP vs DADPAINTBALL IS VET KOEL
PAINTBALL IS VET KOEL
Jah, het is alweer een tijdje geleden dat ik zelf gepaintbalt heb maar als ik dit soort beelden zie in deze uberkicke trailer dan begint het meteen te jeuken. Eigenlijk een van de belangrijkste lessen die ik uit voorgaande paintball spelletjes heb geleerd dat het zaak is om in iedergeval altijd genoeg munitie bij je te hebben. Kijk eventjes mee hoe deze gasten het doen!

PAINTBALL IS VET KOELTHE GOOD, THE BAD....
THE GOOD, THE BAD....
Geweldige compilatie hierzo met daarin een aantal zeer mooie fragmentjes waar in het zeg maar erg voorspoedig verloopt allemaal en andere fragmenten waar het net eventjes tegenzit lijkt het. Naja, ik vind em leuk en de muziek erbij is ook niet verkeerd dus checken maar...

THE GOOD, THE BAD...VOETBAL IS VOOR MIETJES
VOETBAL IS VOOR MIETJES
Ja ach ik vind dat er momenteel eigenlijk veels te veel gefloten wordt door de scheidsrechters in het betaalde voetbal van vandaag de dag. Zelfs de Engelse competitie lijkt steeds minder hard te worden wat het spel niet altijd ten goede komt, niet zo raar dan mensen die rugby spelen zeggen.

VOETBAL IS VOOR MIETJESBRASIL vs HAWAII
BRASIL vs HAWAII
Wat krijg je als je met een vrachtje Brasiliaanse babes naar Hawaii afreisd ? Juist ja, een hele mooie reportages met babes in bikini en op witte stranden. We gooien er nog een spannende tune onder en er is plots weer een clip geboren. Kijkt u eventjes mee naar dit toch wel teaserige filmpje.

BRASIL vs HAWAIIBIG BROTHER BULGARIA FIGHT!
BIG BROTHER BULGARIA FIGHT!
Hier in dit Bulgaarse Big Brother huis gebeurt tenminste wat. De bulgaarse versie van Terror Jaap zit iedereen uittedagen tot een van zijn medebewoners het echt helemaal zat is en hem een lesje komt leren. Ik moet zeggen dat die gast echt harde klappen krijgt en het duurt toch ook nog eventjes voordat iemand van security hem komt redden.

BIG BROTHER BULGARIA FIGHT!PIZZABABE CAPRI
PIZZABABE CAPRI
Deze Capri Anderson heeft echt mooie ogen, ik was haar nog niet eerder tegengekomen en dat komt misschien omdat ik deze Capri niet uit de gebruikelijke stal van ome Heff gehaald heb want daar schijnt het nu ook kommer en kwel te zijn dankzij de krediet crisis. Naja, babes genoeg en vandaag is het deze Capri Anderson dus geworden, check!

PIZZABABE CAPRIMUGSHOT HERO
MUGSHOT HERO
Ik stel jullie vandaag voor aan deze Henry Earl die maar liefst 1332x gearresteerd werd in zijn leven. Nou is dat best wel veel als je het uitrekent want dat zou namelijk betekenen dat hij in de laatste 20 jaar elke week wel een keertje in aanraking kwam met de sterke arm van de wet. Mja, voordeel is dan wel dat je ook echt 1332 fotos hebt waar je dan weer een leuke montagevideo van kan maken.

MUGSHOT HEROBIL OEFENINGEN
BIL OEFENINGEN
Ik ben echt een billenman, hoe het komt weet ik niet maar dat vind ik nu eenmaal het belangrijkste lichaamsdeel van een vrouw. Lekker strak in het vel is natuurlijk ook een vereiste maar met de juiste oefeningen kom je een heel eind. Net zoals deze dames dus, die zo te zien een perfecte oefening hebben gevonden om de kont in tiptop conditie te houden.

BIL OEFENINGENTHE TASER CHAIR
THE TASER CHAIR
Collegas zijn er om in de maling genomen te worden, nou weet ik niet precies wat deze collega eigenlijk heeft uitgehaald om te verdienen dat hij getasert wordt maar het is wel leuk gedaan. Het is ook eigenlijk best simpel te maken, benodigheden een taser, een stoel en een collega die er in trapt. Check!

THE TASER CHAIROVERWERKEN ?!
OVERWERKEN ?!
Mja, Mym is er snel vandoor gegaan richting Amerika zodat ik alleen nog met Rubentje hier op kantoor zit en dan moet er wel afentoe iets langer doorgewerkt worden. Gisteravond was Ruben de sjaak eigenlijk, toch had die kleine rat weer een maniertje gevonden om er onderuit te komen.

OVERWERKEN ?!GAMETIME 493
GAMETIME 493, helipopter
Nog steeds geen linktips naar games in mijn mailbox dus gaan we vandaag helipopter spelen, juist ja geen helicopter dus maar we gaan ballonnetjes etc poppen met de heli. Grappig spel, alleen heb ik eventjes geen tijd om een highscore neer te zetten. Jullie wel ?

GAMETIME 493