Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand September 2008

KISSABLE KAYDIN
KISSABLE KAYDIN
Damn, al die babes showen zichzelf al te graag op het net. Deze ''Kissable Kaydin'' kende ik voorheen nog niet. Maar zij stript wel gelijk goed onder de douche. Kijken we even mee naar deze vreemdeling?

KISSABLE KAYDIN


SAVE MONEY
SAVE MONEY
Een euro kan je maar 1 keer uitgeven dat bedenken een heleboel bankiers zich nu opeens ook, nu ze tot aan de knieen in de stront staan. Het eind lijkt ook nog niet inzicht, sjah we wachten het allemaal wel af. Zaak is om te bezuinigen op de juiste zaken...

SAVE MONEYEMILY 18 ON BED
EMILY 18
Ja deze Emilly 18 die waarschijnlijk al geen 18 meer is kan je nu zien op haar eigen bed. Toch vind ik dat ze er nog erg jong uitziet. Als ze zo in mijn bed zou liggen zou ik haar er niet uitschoppen.

EMILY 18 ON BEDCHARICE & CELINE DION
CHARICE & CELINE DION
Een tijdje geleden konden we al eens zien dat ene Charice uit de Filipijnen bij Oprah te gast was en daar de sterren van de hemel zong. Inmiddels lijkt het allemaal in een stroomversnelling te gaan voor haar want ik kwam zojuist deze beelden tegen waarin die zelfde Charice ineens naast Celine Dion staat en 2 liedjes mee zingt. Geweldig!

CHARICE & CELINE DIONSCHUDDEN MET DIE BILLE
SCHUDDEN MET DIE BILLE
Jammie, altijd fijn om te zien hoe een dame haar kont weet te gebruiken op de manier die wij mannen fijn vinden. Kijken we eventjes mee ? Verdere tekst lijkt me eigenlijk overbodig.

SCHUDDEN MET DIE BILLEFUNNIEST HOME VIDEOS 154
FUNNIEST HOME VIDEOS 154
Altijd leuk om naar dit soort programmas te kijken eigenlijk, alleen jammer dat ik ze altijd schijn te missen. Gelukkig is er dan altijd nog het internet waar dit soort clips meestal wel weer opduiken. Nou heeft deze gast het er zijn missie van gemaakt om elke paar dagen een compilatie met de laatste funniest op youtube te zetten. Hier is de laatste in die serie.

FUNNIEST HOME VIDEOS 154SCHOTTEN en VLOEKEN
SCHOTTEN en VLOEKEN
Ik zat gisteravond nog met een Ier in de kroeg, Paddy echt een ierse naam ook. Was erg gezellig en drinken dat kunnen die jongens wel, beetje jammer dat ze niet geleerd hebben wanneer het ook echt genoeg is maar dat merk je vanzelf als ze op de bar in slaap vallen. Schotten zijn rare jongens met hun kilts, maar vloeken kunnen ze als de beste...

SCHOTTEN en VLOEKENPIZZABABE MONICA
PIZZABABE MONICA
Vandaag eventjes geen blondjes of meiden die net bij Robert Schumacher vandaan komen maar een heus nieuw vers meisje zo uit het grote Pizzababe blik getrokken. Naam : Monica Chairez, babe gehalte : 9+ , mja ik vind het echt een schatje deze Pizzababe van de dag, misschien iets later dan normaal maar erg erg mooi.

PIZZABABE MONICADRUNK HISTORY
DRUNK HISTORY
Iedereen wordt weleens dronken en vooral zo rond het weekend sterven er massaal hersencellen af als je de laatste berichten van de afgelopen tijd in de media over jongeren en drinken mag geloven. Toch is het intressant om te weten wat de geschiedenis van het dronken worden is, zoals we kunnen zien in deze ietwat grappige sketch.

DRUNK HISTORY

bonus: Beergoggles [thnx zakratje]


MAD TV - EXTREME HOUSE MAKEOVER
MAD TV - EXTREME HOUSE MAKEOVER
Mad Tv is altijd al sterk vertegenwoordigd hier op TLP, vandaag gaan we een kijken naar de Extreme Makeover Home Edition en dan daarvan weer de Deluxe Extreme Makeover Edition en dat is dan weer een Extreme Makeover Home Edition Parody. Kunnen jullie het nog volgen ? Nee, dus MADTV

MAD TV - EXTREME HOUSE MAKEOVER2 CHICKS vs 1 TRICK
2 CHICKS vs 1 TRICK
Best grappig gevonden dit en ik doe het ze zeker niet na. Deze meiden hebben een beetje fun na de turn of ballet klas of whatever ze daar hebben uitgespookt en toch lijkt het moeilijker dan het is volgends mij. Ik ga het verder niet proberen want ik heb al spierpijn als ik een biertje beneden moet halen.

2 CHICKS vs 1 TRICKWHAT EVER YOU LIKE [SIKE]
WHAT EVER YOU LIKE [SIKE]
Ah we gaan een klein beetje muzikaal doen met deze eigenlijke parodie clip van het gelijknamige originele nummer alleen is dit de arme man versie. Hehe, ach ja.. het origineel heb ik er ook nog eventjes bijgezocht ter vergelijking.

WHAT EVER YOU LIKE [SIKE]GAMETIME 492
gametime, the heist
Ook vandaag komt de gametime van mijn hand net zoals de aankomende 2 weken, en ik hoop dat het geen repost is deze game The Heist waarin je opzoek moet naar een buit en een manier om wegtekomen. Mochten jullie nog tips hebben voor de gametime dan hoor ik dat graag in de comments of anders op de linktiplijn.

GAMETIME 492SASHA
SASHA
Sasha is een babe die vroeger nog wel eens een filmpje maakte voor camwithher. Alleen is zij zo verstandig geweest om voor zichzelf te gaan beginnen.Ja, in die filmpjes laat ze tenminste wat meer vlees zien dan normaal.

SASHA


LORD OF THE FLIES
LORD OF THE FLIES
Hehehe toch wel knap hoe dit jochie deze vlieg in bedwang houdt alleen maar door zijn wilskracht en doordat hij de vlieg strak aankijkt met zijn linker oog. Ik bedoel willen we dat soort talenten wel verloren laten gaan ?

LORD OF THE FLIESTHE SECRETARY [ANIMATIE]
THE SECRETARY [ANIMATIE]
Vandaag nog maar es een animatie, dit keer een blondje die aan het solliciteren is als secretaresse. En ook al worden blondjes vaak voor domme wichten aangezien deze blonde lijkt het toch allemaal goed te begrijpen. Beetje flauw maar waarschijnlijk wel waarheid.

THE SECRETARY [ANIMATIE]HIGH SPEED TATTOO
HIGH SPEED TATTOO
Tattoos je moet er van houden, ik vind ze op bepaalde plekken wel mooi maar pijnlijk lijkt het me ook dus aan mijn lijf geen polonaise. In dit filmpje zien we het zetten van een tattoo maar dan in versneld beeld. Zou het dan ook minder pijn doen ?

HIGH SPEED TATTOOWII-STURBATION
WII-STURBATION
Ik roep al maanden dat ik eindelijk eens wil gaan gamen maar deze winter gaat het dan toch echt gebeuren. Of het nu de Wii gaat worden of toch een xbox of toch playstation daar ben ik nog niet helemaal uit. In iedergeval kan je met de Wii een hoop lol beleven zelfs met het andere geslacht al moet je afentoe wel een beetje opletten wat je doet.

WII-STURBATION

SLOPEN DOE JE NIET ZO
SLOPEN DOE JE NIET ZO
In China zijn de laatste tijd weer een boel schandaaltjes, dit keer omtrent melkpoeder wat werd aangelengt met water. Maar dat is nog niet alles, je zou er maar wonen en ineens valt er een flatgebouw op je stulpje, WTF. Mja, we kunnen het allemaal zien in deze clip als de sloop van een overliggend flatgebouw een beetje verkeerd uitpakt.

SLOPEN DOE JE NIET ZOLISA DERGAN
LISA DERGAN
Lisa Dergan is een Amerikaans model, actrice en mediapersoonlijkheid. Haar carrière begon al toen ze nog studeerde aan de San Diego State University. Naast haar studies Kunstgeschiedenis en Interieur Design werkte Lisa Dergan al vrij vaak als model. Uiteindelijk leidde dit haar in juli 1998 tot Playmate of the Month.

LISA DERGAN

FORM THE GROOVE
FORM THE GROOVE
Ik ben nooit een muzikant geweest en zal het ook nooit wel worden ook. Toch ben ik altijd wel een grote muziekliefhebber geweest of het nu hip hop, trance of gewoon top 40 muziek is, al deze muzieksoorten zijn ruim vertegenwoordigd in mijn collectie. Na live concertjes ga ik de laatste tijd niet meer zo veel, en dat terwijl een beetje jammen eigenlijk het mooist is.

FORM THE GROOVEANIKA IS SEXY
ANIKA
Het weekend zit er al weer op. Ik had zo'n mooi weekend totdat ik te horen kreeg dat ons clubje alweer verloren had van Groningen. Nou ja, ik probeer mezelf maar een beetje op te vrolijken met babes zoals deze blonde Anika.

ANIKA IS SEXYPIZZABABE CASSY
PIZZABABE CASSY
We beginnen deze week weer met een vers gezicht om daarmee weer een nieuwe week met Pizzababe te starten. Vandaag is het deze Cassy Keller die er toch wel weer uitziet als een snoepje hoor, haar blond mooie kont wat wil je nog meer. Check de check!

PIZZABABE CASSYROOMMATE OWNAGE
ROOMMATE OWNAGE
Lolz, deze gasten hebben het echt gezellig daar in het studentenhuis waar ze wonen. De een gooit smorgens de deur te hard dicht zodat de ander wakker wordt zodat die weer besluit zijn kamergenoot een klein pijnlijk lesje te leren. Door de vloer met boter intesmeren owned hij z'n maatje toch wel een paar keer flink hoor.

ROOMMATE OWNAGECHRIS ROCK - KILL THE MESSENGER
CHRIS ROCK - KILL THE MESSENGER
Zaterdagavond op HBO in Amerika en vandaag alweer hier bij ons op de site, de nieuwe show van Chris Rock die ik ook nog ergens in z'n geheel heb staan maar waarvan ik hier vast een 10 minuten durend voorproefje heb. Ik zal eens zien of ik de hele show ook nog ergens kan uploaden want hij is ijzersterk dit keer. Nieuwe show dus uit 2008!

CHRIS ROCK - KILL THE MESSENGERK1 FINALE SEOUL [27/09]
K1 FINALE SEOUL, k1fight
Ja mensen dit weekend was het weer zover, een K1 toernooi in Seoul waar wij als ollanders weer uitblonken door met 2 man sterk in de finale te staan. Peter Aerts dus tegen de reus en regerend wereld kampioen Semmy Schilt, dit keer maakt de reus uit brabant niet echt een kans tegen de Lumberjack en Aerts wint dan ook de partij op punten. Well done!

K1 FINALE SEOULTHE RAF GAME
THE RAF GAME
Okay satire is best leuk en dat weten ze ook in Duitsland maar om nu een action hero game te gaan maken van of over de Rote Armee Fraction dat is toch een klein beetje ziek, als bestaan dat soort games natuurlijk al wel veel langer van bijvoorbeeld Osama en zijn bende. Naja, het is in het duits dus spreek je dat niet of je ook niet te kijken.

THE RAF GAMEMASSA DOET CHRIS
MASSA DOET JOS
Felipe Massa van Ferrari heeft gisteren in Singapore de aktie van Christiaan Alberts een paar jaar geleden nog eens dunnetjes overgedaan toen ook hij met de tankslang nog bevestigd probeerde weg te rijden uit de pitstraat. Ook dit keer ging dat niet goed natuurlijk en mocht je het gemist hebben dan heb ik hier de beelden + fotos voor je.

MASSA DOET CHRISGAMETIME 491
Ohkee, onze grote kleine vriend Mym heeft ons eventjes voor een paar weekjes verlaten om het grote Amerika te ontdekken. Mja, nu maar hopen dat Amerika hem niet ontdekt want dan moet ik straks nog vroeger opstaan om de gametime elke dag klaar te zetten. We gaan vandaag in iedergeval Critical Mass spelen, ook niet verkeerd dacht ik zo.

GAMETIME 491ZUSANA
ZUSANA
Die internet-babe kom ik echt overal tegen. En dat mag ook wel als je ziet hoe lekker ze er uit ziet. Een blonde dame met 2 hele mooie grote borsten. De vraag is alleen of deze 2 schatjes echt zijn. Wie o wie...

ZUSANAWIE VAN DE DRIE
Christy Nicole Raylene

Christy | Nicole | Raylene
STEAL MY PLANTS ?!
STEAL MY PLANTS ?!
Het duurt nog eventjes en dan kan ik gewoon mijn wietplantje oogsten. Ik had er eventjes een hard hoofd in toen we midden in juni nog een flinke hagelbui hadden waardoor de boel toch ietwat gehavend er uit zag, maar inmiddels zijn we een paar maanden verder en ziet m'n schatje er super uit. Deze gast had ook een schatje maar is die nu kwijt, mja...

STEAL MY PLANTS ?!LIEGEN met LEVI'S 501
LIEGEN met LEVI'S 501
Een leugentje om bestwil mag best van de mensen bij Levi's. Helemaal als dat je ook nog eens een nachtelijk avontuurtje oplevert zoals in deze grappige commercial. Het verhaal gaat over Zane & Lucia die elkaar van alles op de mouw hebben gespeld.

LIEGEN met LEVI'S 501

SLOPEN op z'n POOLS
SLOPEN op z'n POOLS
Ik vraag me nog steeds af waarom wij zoveel Polen in NL aan het werk hebben, ik bedoel de bouw standaarden in Polen zijn toch echt heel erg anders dan die in NL. Goed er zullen ook heus wel Polen zijn die inmiddels een beetje zijn ingevoerd in de westerse bouwmethoden maar als ik naar dit soort beelden kijk dan kan ik alleen maar mijn hoofdschudden en maar hopen dat de buurman niet zo'n dwaas in huis haalt.

SLOPEN op z'n POOLSFIGHT!
FIGHT!
Ik weet niet precies wat de reden is dat deze tourist zo'n portie klappen krijgt maar hij krijgt ze wel aangemeten. Beetje zwak ook van de gast die het aan het filmen zijn want ze steken ook echt geen hand uit. Kijk eventjes mee..

FIGHT!TRAINSURF FAILURE
TRAINSURF FAILURE
Het is niet bepaald verstandig om aan een trein te gaan hangen toch zie je dat in landen als India bijvoorbeeld regelmatig gewoon omdat het openbaar vervoer daar overbelast is. Deze gast filmt terwijl het gruwelijk fout gaat.

TRAINSURF FAILUREGAMETIME 490
Pacman
Zo voorlopig even de laatste gametime. ik ga even op vakantie. Dus jullie zullen het dus zonder Mym moeten doen. maar ik kom terug tot die tijd kunnen jullie je vermaken met dit spelletje. Highscores in de comments.

GAMETIME 490

AMY SUE COOPER
AMY SUE COOPER
Deze Playmate Amy Sue Cooper heeft het allemaal wel erg goed voor elkaar. Ze is nog steeds in dienst bij onze grote vriend en alltime hero Hugh Hefner en ze ziet er ook nog steeds erg lekker uit. Kijk maar naar dit filmpje waar je haar weeral naakt kan bewonderen.

AMY SUE COOPERHET ZAL JE DOCHTER WEZEN
HET ZAL JE DOCHTER WEZEN
Mja, in deze tijden kinderen op de wereld zetten lijkt soms een beetje kansloos. Neem nou deze breezahs die het schelden zelfs nog slecht afgaat. Let eventjes op als deze blonde vmbo muts probeert het woordje opkankereren te vervoegen. Ja, dan krijg je dus al snel opgekankertert... toch altijd leuk om je dochter zo op het internet terug te zien.

HET ZAL JE DOCHTER WEZENREPORTER vs SANDCASTLE
Ja dan sta je er mooi op zeg, ben je net 16 dagen bezig geweest om een mooi zandkasteel te bouwen komt er een verslaggeeftster die die boel in 16 seconden sloopt. Mja, gelukkig hebben we de fotos nog zullen we maar zeggen.

REPORTER vs SANDCASTELGENTLEMAN'S DUEL [ANIMATIE]
GENTLEMAN'S DUEL [ANIMATIE]
Altijd leuk om naar een mooie animatie te kijken, tenminste dat vind ik. Daarom gaan we nu eventjes kijken naar deze animatie met in de hoofdrol 1 mooie dame en 2 heren die daar om vechten. En zoals het oude gezegde luidt : waar 2 honden vechten om een been, loopt de derde er mee heen. Knap gemaakt! Hier meer animatie...

GENTLEMAN'S DUEL [ANIMATIE]

BORN 2 TRANCE 4 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 4 [MP3 MIX]
Soow en we hebben ook nog een nieuw deel in de Born 2 Trance serie, ik had laatst al per ongeluk deel 5 geplaatst maar vandaag heb ik toch echt de goeie staan. Het is dus nummertje 4 terwijl nummertje 5 er dus ook al is, playlist staat bij meer lezen zoals je gewend bent. Enjoy!

BORN 2 TRANCE 4 [MP3 MIX]WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Ja, je dacht misschien waar al die mooie oude webcam filmpjes toch gebleven waren. Natuurlijk hebben we ze nog! Deze webcam babe is een lesbische dame die voor haar lover stript. Altijd leuk als zo'n filmpje dan publiek wordt zodat wij die hier kunnen delen met de rest van de wereld.

WEBCAM BABEWIE VAN DE DRIE
Jessica Rosalia Maria

Jessica | Rosalia | Maria
DE AMERIKAANSE KIEZER
DE AMERIKAANSE KIEZER
OMG! Je zou maar Obama of Mc Cain heten en als doel hebben de harten van de Amerikaanse kiezer te veroveren, damn. Als ik dit soort kiezers zo zie dan was ik denk ik allang geemigreerd. Maar ja, dit zijn dus wel de kiezers waar je het allemaal voor doet als presidentskandidaat. Laten we eventjes luisteren hoe deze rednecks over politiek denken.

DE AMERIKAANSE KIEZERDIESEL vs PORN [AMSTERDAM EDITION]
DIESEL vs PORN [AMSTERDAM EDITION]
Ach ja we konden deze Diesel XXX vande week als eerste hier zien en vandaag doen we daar ook nog eens de Amsterdam versie bij die ook wel weer snel bij onze concullegas zal staan. Tis een ietwat kortere versie maar ook wel weer grappig en dat allemaal in het kader van het 30 jarige bestaan van Diesel.

DIESEL vs PORN [AMSTERDAM EDITION]

Bonus: hier de Copenhagen editie..MARK WEBBER vs SINGAPORE
MARK WEBBER vs SINGAPORE
Morgen wordt de allereerste nacht F1 race gehouden, wat mij toch echt een spektakel lijkt. Ze starten daar in de nacht terwijl het hier gewoon dag is zodat wij de race gewoon overdags kunnen zien. Mark Webber die laat ons alvast zien hoe spectaculair dat er uit gaat zien in deze promo.

MARK WEBBER vs SINGAPOREKOEFNOEN vs T-MOBILE
KOEFNOEN vs T-MOBILE
Het blijft leuk dat Koefnoen, deze scene komt uit vorige weeks uitzending als ik me niet vergis en daar was dan dus te zien hoe Mr Spock problemen heeft met de teleporter die provided wordt door T-Mobile. Tijd dus om de klantenservice van T-Mobile eventjes te bellen en daar het probleem voor te leggen.

KOEFNOEN vs T-MOBILEMASTURBATED ON PALIN
MASTURBATED ON PALIN
Het is misschien niet echt gepast maar die Sarah Palin is schijnbaar goed fap materiaal als ik deze clip mag geloven wanneer we een kleine rondreis door Amerika maken en onderweg vragen aan de Amerikaanse man hoe het nu precies zit met het fap gehalte van deze vice presidents kandidaat.

MASTURBATED ON PALINFUCK OFF
FUCK OFF
Ik moet zeggen dat het echt al een hele tijd geleden is dat ik hier gelovige aan de deur heb gehad zoals bijvoorbeeld de mormonen. Eigenlijk best jammer want niets is leuker dan dat soort aan de deur komers eerst hun verhaal te laten doen en daarna de deur te wijzen, net zoals deze oudere dame die dat zeer duidelijk maakt.

FUCK OFFGAMETIME 489
Gametime 489
Vandaag gaan we een vleesetende plant spelen. Oftewel alles wat je tegen komt op eten. Zie ook de uitleg in de game zelf. Highscores in de comments.

GAMETIME 489
GGW - CAN'T TOUCH THIS
GGW - CAN'T TOUCH THIS
Sooow het is toch nog een beetje kort GGW weekje geworden eigenlijk, misschien omdat er gewoon weinig nieuws te vinden was. Naja, gelukkig hebben we dan altijd nog onze eigen creabea Day die voor ons deze Girls Gone Wild compilatie inmekaar draaide waarvan ik de muziek zwaar bout vind maar de video mega Jummie. Check!

GGW - CAN'T TOUCH THISJESUS 4 PRESIDENT [FIXED]
JESUS 4 PRESIDENT
Halleluja zullen er misschien een aantal mensen nu roepen al betwijfel ik of we wel zulke bezoekers hebben met al die ketter galleries etc. hier op de site. Maar goed, Jesus voor president dus, alleen dan moet hij wel tegen dit soort politieke spotjes van zijn tegenstander kunnen natuurlijk.

JESUS 4 PRESIDENTNO TOUCH BOOBIES
NO TOUCH BOOBIES
Ik vind katten echt helemaal geweldig en zou niet weten wat ik zonder m'n schatje zou moeten. Toch kunnen katten afentoe ook knap lastig zijn neem nou deze kat die het niet kan verkroppen dat een gast aan de tetten van z'n bazinnetje wilt zitten. Aardig fel ding ook!

NO TOUCH BOOBIESDOE ES BASEJUMPEN
DOE ES BASEJUMPEN
Je krijgt mij echt niet zo gek hoor om dit basejumpen eens te gaan proberen, het lijkt me namelijk echt helemaal niets. Als ik bij iemand moet zijn die in een flat woont dan kijk ik nog niet eens naar beneden vanaf die 2e verdieping. Mja, toch moet je er wel lef voor hebben hoor en om nou toch een beetje het gevoel te krijgen wat basejumpen precies inhoud kan je eens kijken hoe dat gaat in deze first person basejump video.

DOE ES BASEJUMPENBEST CATCH EVER
BEST CATCH EVER
Tijdens een partijtje college footbal maakt ene Edwin Baptiste een echt ongelovelijke vangbal voor zijn team Morgan State. Het beste kan ik het volgens mij beschrijven als een achterwaartse duik waarbij hij met een hand de bal vangt omdaarna naja.. kijk zelf eventjes, truly amazing!

BEST CATCH EVERSEXY REGIANNE
SEXY REGIANNE
Mja, op Mym en Ruben kan ik niet echt meer rekenen de laatste weken/maanden tijd dus voor wat vers bloed hier op Tastelikepizza dus mocht je zin hebben om te komen helpen posten schrijf dan eventjes een kort berichtje en mail dit naar Pizzaman. Wij gaan snel kijken naar deze Regianne Brunnquel, echt een babe!

SEXY REGIANNEPIZZABABE ASHLEY
PIZZABABE ASHLEY
Aaargh veels te laat allemaal maar het was dan ook erg gezellig gister op het openingsfeestje van Webmaster acces. Vandaag gaan we weer een week van Pizzababes afsluiten en dat doe ik graag met deze mooie Ashley Taylor toch ook geen onbekende op TLP. Erg mooie dame dus wees niet zuinig met je ratings.

PIZZABABE ASHLEYTWIN SISTERS vs TRAFFIC
TWIN SISTERS vs TRAFFIC
Deze twee zweedse tweelingzusjes hebben een deathwish ofzo, eerst wordt ternauwerdood voorkomen dat ze uberhaupt de snelweg opgaan, maar op de een of andere manier lukt het ze toch om los te komen van de politie en dan komt er een vrachtwagen aan die een van de twee raakt. Alsof het nog niet genoeg is probeert ook zuslief alsnog de drukke snelweg over te steken, ongeloveloos..

TWIN SISTERS vs TRAFFICHI SOCEITY, LAATSTE 06
HI SOCEITY
Er zitten 10 verstopte telefoon nummers in de Hi Society commercial. Van de 10 telefoonnummers zijn er 5 waarachter een prijs zit. Het laatste (verborgen 06) telefoonnummer is nog niet ontdekt vandaar dat elke eerste beller van het nummer een Samsung Omnia 900i telefoon wint met een jaar lang een gratis Hi abonnement t.w.v. 75 Euro. Ook krijgt de winnaar een jaar lang voor elk feest dat Hi sponsort 2 gratis tickets. De clip staat bij meer lezen, en op de site van Hi staat een HD versie zodat je het misschien iets beter kan zien. Omdat het schijnbaar toch moeilijk is staan er ook nog een paar hints onder de video. Veel succes en laat het eventjes horen mocht jij zo'n vette Samsung Omnia winnen!

HI SOCEITYUSE SEATBELTS
USE SEATBELTS
Veiligheidsgordels zitten niet voor niets in een auto, je kan er voor kiezen ze niet te dragen maar als je dan in een ongeluk verzeild raakt dan komt je dat meestal duur te staan. Ook hebben auto's tegenwoordig in erg irritant piepje als je ze niet om doet. In deze Russische campagne laten ze het van een andere kant zien, best hard.

USE SEATBELTSSARAH PALIN STORY
SARAH PALIN STORY
Sarah Palin is een nieuwkomer in de Amerikaanse nationale politiek maar heeft als gouveneur van Alaska toch al wel veel bereikt. Ze is zelfs zo populair schijnbaar dat er een heuse Disney film van haar verschijnt, wij hebben alvast de trailer.

SARAH PALIN STORYA MILLI VANILLI
A MILLI VANILLI
Milli Vanilli moet toch wel de geschiedenis ingaan als de nepperts van de jaren '80, goed de nummers waren lekker maar werden niet eens gezongen door het duo maar gewoon geplaybacked terwijl wel iedereen dacht dat zij het zelf waren. Het liep zelfs zo uit de hand dat een van de beide heren zelfmoord pleegde. Check eventjes deze Milli Vanilli 2008 die dan toch weer best tof is.

A MILLI VANILLIGAMETIME 488
Gameitme 488
vandaag gaan we weer gamen en dit keer een spelletje wat te moeilijk is voor mij. iets met logisch nadenken. Highscores in de comments.

GAMETIME 488GO MINIMAN GO
Gominimango
Hoppa we doen er gewoon nog eentje. Dit filmpje is gemaakt omdat het lego mannetje 30 jaar bestaat nou is dat al kick genoeg maar het filmpje is ook mega vet.

GO MINIMAN GOPOST ITS
Post it viral
Ik was helemaal vergeten dat ik voor pizzaman moest invallen dus nog even wat filmpjes van mijn hand. Als eerste de post it firal viral. Hij is kick en uber gevonden.

POST ITSDAS EEN MOOIE TATTOO ?!
DAS EEN MOOIE TATTOO ?!
Wtf, ik snap nog steeds niet waarom mensen zich een tattoo laten aansmeren he, mennn wat zonde toch al die plakplaatjes op zo'n mooi vrouwenlijf. Ach ja, je kan natuurlijk niet alles hebben in het leven maar dit slaat werkelijk alles, hadden jullie al eens gehoord van 3d tattoos ?

DAS EEN MOOIE TATTOO

DONGELEN DOE JE ZO!
DONGELEN DOE JE ZO!, Mobiel Internet, laptop, dongel, dongelen, KPN, goeiemoggel, goeiemoggel2, breedband internet, umts, hsdpa, goedemoggel, inktvlip
Niets is zo vervelend wanneer je ergens je laptop open slaat om dan Tastelikepizza.com te bekijken en je komt er achter dat er geen WiFi-hotspot in de buurt is. Maar geen paniek! Met KPN kan je namelijk dongelen. Dongelen is het razendsnel e-mailen en internetten op een laptop met behulp van een dongel. Zo kan je gemakkelijk een rondje IJsselmeer dongelen zoals Aad , Huug en Antoine, bekend van Goeiemoggel dat doen in deze Dongel commercial van KPN!

DONGELEN DOE JE ZO!


MUDFEST
MUDFEST
Ik heb het nooit begrepen eigenlijk waarom mensen vrijwillig een modderbad nemen of zelfs hele festivals in de modder organiseren zoals we hier kunnen zien in deze clip. Naja, het schijnt op de een of andere manier gezond te zijn voor je huid, en het levert ook altijd weer mooie beelden op. Check!

MUDFESTLINDSAY & INES
LINDSAY INES
Deze Lindsay en Ines zijn 2 Britse babes met erg grote borsten. als deze 2 babes besluiten te gaan zonnen, gebeuren er veel leukere dingen. Elkaars tieten bekijken is heel leuk, maar wat ze daarna doen is natuurlijk prachtig.

LINDSAY & INES

PIZZABABE TIFFANY
PIZZABABE TIFFANY
Vandaag begint de WebmasterAcces een beurs voor adultwebmasters, nou ben ik dat natuurlijk niet maar ik ga er toch altijd eventjes kijken al was het alleen maar om die webcambabes eens in levende lijfe te zien. Ik zal proberen wat piccas te scoren, maar voorlopig heb ik deze fijne Tiffany Ryan.

PIZZABABE TIFFANYBACKFLIPPEN
Een Backflip maken, ik heb het echt nooit gekunt toch zijn er mensen die dat gewoon voor hun plezier doen. Neem nou dit groepje duitsers die we terug zien in deze clip die al 2 jaar op het internet staat maar ineens toch weer opdook. [via]

BACKFLIPPENQUANTUM SOLACE vs COKE
QUANTAM SOLACE vs COKE
Volgende maand gaat de nieuwe James Bond film, Quantum Solace in premiere. Altijd tof natuurlijk al is het iedere keer weer afwachten of het wel een echte 007 film is. Meestal zie je rond dat soort kaskrakers uitgebreide reclame campagnes van de grotere merken. Deze komt alvast van Coke zero, niet onaardig dacht ik zo...

QUANTUM SOLACE vs COKETHIS IS HOW
THIS IS HOW
Zoals gezegd worden autoreclames steeds mooier en worden daar ook steeds meer animatie elementjes in gebruikt. Van de week konden we al zien hoe Mini Cooper en Honda het doen vandaag een clipje van de Ford Fiesta. Wederom netjes gemaakt dus kijk snel mee.

THIS IS HOWDIESEL vs PORN
DIESEL vs PORN
Bij Diesel weten ze al jaren dat je spijkerbroeken verkoopt door daar een lekkere babe met dito kont in te zetten. Nou was dat schijnbaar nog niet genoeg want ze gaan in deze commercials zelfs nog een stapje verder. Kennen we nog die bewerkte SFW porno clips, dit keer komen ze van Diesel.

DIESEL vs PORNMSN vs GOOGLE [RAPBATTLE]
MSN vs GOOGLE
De meest gebruikte zoekmachine is natuurlijk Google, het woordje google is zelfs een werkwoord geworden, dat is best iets om trots op te zijn vind ik. Naja, vroegah waren er ook nog zoekmachines als Ilse, Yahoo en Msn , maar die hebben wat mij betreft allang afgedaan. De mensen van MSN search denken nog een kans te maken en dagen Google uit tot een rap battle, wie wint ?

MSN vs GOOGLE [RAPBATTLE]GAMETIME 487
Gametime 487
Vandaag gaan we de dood in de ogen kijken., we moeten namelijk dit mannetje redden. pillen zorgen voor een slomo effect en voor de rest moet je alles ontwijken. Ik kwam tot 845. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 487GGW - BEST BOOBS EVER
GGW - BEST BOOBS EVER
Vandaag nog maar weer een filmpje van de Girls Gone Wild in het kader van de GGW week, ook deze stond al eens op TLP maar mag natuurlijk niet ontbreken voor de echt liefhebbers. We hebben een top 10 van beste boobs ever op GGW en ik moet zeggen het ziet er allemaal weer erg smakelijk uit.

GGW - BEST BOOBS EVER2 BLONDE BABES
BLONDE BABES
Ik heb het al zo vaak gezegd. Blonde lesbische babes zijn nou eenmaal geil als ze het goed doen. En dat doen deze babes zeker, ook al zijn het vriendinnetjes die verdacht veel op elkaar lijken. Zusjes ?

2 BLONDE BABESDIVE of DEATH
DIVE of DEATH
Ja die David Blaine is toch wel een fenomeen hoor en ik heb het idee dat een medium als het internet daar ook een stevig steentje aan bijdraagd. Als je nu bekend bent of een leuk kunstje kan dan ben je natuurlijk ook meteen op 1000e sites te bewonderen waardoor het allemaal meteen wat sneller gaat, carrieregewijs.

DIVE of DEATHBUST A MOVE
BUST A MOVE
Toen ik vroeger een jaar of 15 was, was het eigenlijk wel vrij normaal om een beetje stoer en afwachtend met je handen in je broekzak naar de dansvloer te turen want dansen op zich was natuurlijk helemaal niet cool. Mja, tegenwoordig noemen ze me nog steeds niet de Travolta van weblogland maar een beetje swingen op z'n tijd ach dat kan best. Voor deze gast dan ook niets anders dan respect, kijk eventjes mee.

BUST A MOVEAIR RACES vs CONTROLTOWER
AIR RACES vs CONTROLTOWER
Als je meedoet met de Red Bull airraces dan weet je wel hoe je een klein vliegtuigje moet besturen, of het nu laag is of met een korte bocht door allerlei obstakels, in zo'n race kom je van alles tegen. Grappig is het afentoe ook om de mensen die werken in de control toren van het vliegveld de stuipen op het lijf te jagen zoals we kunnen zien in deze clip.

AIR RACES vs CONTROLTOWERPIZZABABE JESSE
PIZZABABE JESSE
Iets later dan normaal, maar dat komt gewoon door al die mega toffe series die ze tegenwoordig over het grote water uitzenden, dan toch de Pizzababe van de dag in de vorm van deze Jesse Preston die toch ook wel weer een schatje is hoor al zeg ik het zelf. De gallerie is iets gewaagder dan je normaal van ons gewend bent maar daar zal verder niemand om treuren peisk.

PIZZABABE JESSEEVE ANGEL KISSING
EVE ANGEL KISSING
Eve Angel is zo'n brunette waar van echt veel te vinden is op het internet maar ook op TLP. Van mooie galleries tot nog mooiere videotjes je kan het allemaal hier vinden. Gelukkig voor ons is Eve Angel ook niet vies van een beetje lesbo 1 on 1, kijk maar eventjes mee naar deze clip.

EVE ANGEL KISSINGCARS, DRIFTS, BURNOUTS
CARS, DRIFTS, BURNOUTS
Een leuke compilatie video hier van een boel autos die een boel rubber op het asfalt achterlaten doordat ze bijvoorbeeld al driftend door de bochten gaan of met een fijne burn out de bandjes laten spinnen. Een minuut of 6 kijkplezier, dus check het uit.

CARS, DRIFTS, BURNOUTSA BUGS RACE [ANIMATIE]
A BUGS RACE [ANIMATIE]
Vandaag eindelijk weer eens een mooie animatie, dit keer een liefheersbeestje, een slak en een worm die een race houden. Wie gaat het winnen ? Check eventjes deze animatie en voor meer animatie op TLP klik je hier.

A BUGS RACE [ANIMATIE]I KISSED A DOG
I KISSED A DOG, Kate Perry
Aaaargh dit is toch echt de aller aller laatste keer hoor dat ik een remake post van dit nummer I kissed a Girl, menn. Onderhand is het liedje zelfs niet meer om aan te horen al is het dit keer wel leuk dat er allerlei beelden bij zitten van hondjes op Youtube. Naja, kijk eventjes mee...

I KISSED A DOGTHE FRINGE
THE FRINGE
Ik ben zojuist begonnen met een nieuwe amerikaanse top serie van Fox, de naam The Fringe. Een serie waarin de bloedmooie Anna Tory als FBI agente zaken voorgeschoteld krijgt die ze oplost met een verstrooide professor en diens zoon gespeeld door Joshua Jackson. Er zijn nu 3 episodes van uitgezonden in Amerika en ik hoop voor jullie dat het ooit nog eens naar NL overwaaid. Hier alvast de trailer.

THE FRINGESUPPORT JE CLUB
We zijn alweer eventjes begonnen met de voetbal competitie die we gewoon weer ouderwets bij de NOS kunnen bekijken of bij Eredivisie Live waar je alle goals, samenvattingen, interviews, reportages en live wedstrijden streaming kan volgen. Op de site staat ook een spandoek actie, waarbij diegene met het mooiste spandoek een jaar lang gratis Eredivisie live wint. Deze week gingen Luis Suarez en Gregory van der Wiel van Ajax op pad om de prijs uit te reiken aan de eerste winnaars. Hier de beelden.

SUPPORT JE CLUBGAMETIME 486
Z rox
Vandaag gaan we onze hersenen weer wat aandahct geven. we gaan namelijk t-rox spelen. Het is een beetje lastig uit leggen. Ik kwam tot level 11 jullie beste level in de comments.

GAMETIME 486BABE IN JE TUIN
Ja, dat is zeker mooi. Zomaar opeens een lekkere babe in je tuin die naakt rondloopt. En die gigantische tuin heeft trouwens heel veel weg van het huis van ons. Als het mij zou overkomen, had ik wel wat anders gedaan dan alleen een camera pakken.

BABE IN JE TUIN
PACINO
PACINO
Een man is van nature geneigd te kijken naar de borsten en billen van een vrouw. Maar de benen vind ik ook belangrijk als ik kijk naar een lekkere babe. Bij deze babe Pacino is dat dik in orde zoals je kan zien.

PACINO

LIVE MATCH - FIFA 2009
LIVE MATCH
Coole aktie hier van Playstation als ze Wayne Rooney en Gonzalo Higuaín tegen elkaar laten spelen ter promotie van de nieuwe Fifa09 game. Mja, ik vindt die Rooney toch wel een geweldenaar moet ik zeggen en zo te zien kan hij het in deze game niet makkelijk winnen van zijn spaanse collega.

LIVE MATCHREAL LIFE MILFHUNTERS
REAL LIFE MILFHUNTERS
Het woordje MILF is de laatste jaren uitgegroeid tot een woord wat best vaak gebruikt wordt niet alleen op het internet maar ook in real life hoor je deze afkorting steeds vaker. Deze gasten zijn bezig om hun eigen milf hunters site op te richten en noemen zich de MILF Solicitors. Was alles maar zo makkelijk...

REAL LIFE MILFHUNTERS

WTF : EMBRACE CHANGE
WTF : EMBRACE CHANGE
Hmz, wat ik hier nu mee aanmoet weet ik ook niet maar het gaat in ieder geval niet over Obama met z'n change. Bij Embrace Change gaat het wel over de comics van Marvel, best grappig gedaan dus. Hier is de site en bij meer lezen een filmpje.

WTF : EMBRACE CHANGEFIRST BEATBOXERS
FIRST BEATBOXERS
De allereerste beatboxers waren helemaal geen negerts tenminste als we deze 2 malloten als beatboxers aanmerken. Het lijkt er toch veel op wou ik zeggen. Kijk eventjes mee naar deze Hambone brothers die iets doen waar ik verder geen idee van heb hoe het zou moeten heten.

FIRST BEATBOXERSGGW - LET THE LITE SHINE THRU
GGW - LET THE LITE SHINE THRU, GGWild
Omdat jullie er zo gek van zijn allemaal en ik deze filmpjes eigenlijk ook helemaal top vind gaan we een heuse Girls Gone Wild, springbreak week houden. Niet echt veel bijzonders alleen laten deze week elke dag een nieuwe of gewoon een goude ouwe clip van GGW voorbij komen. Vandaag deze zelf inmekaar geknutselde GGW compilatie van een jaartje geleden.

GGW - LET THE LITE SHINE THRUPIZZABABE STEPHANIE
PIZZABABE STEPHANIE
Vorige week waren het allemaal blondjes en ook gister was de blonde Jurgita de Pizzababe van de dag daarom doen we vandaag eindelijk weer eens een brunette. Het is Stephanie Strong geworden een erg mooie meid met zo te zien wat spaanse invloeden in haar bloed. Dit is trouwens de eerste keer dat zij ons komt verblijden hier op TLP.

PIZZABABE STEPHANIEFATHER OF THE YEAR [FAIL]
FATHER OF THE YEAR [FAIL]
Een kind opvoeden lijkt makkelijker dan het is er komt heel wat bij kijken, heb ik me laten vertellen. Mja, misschien dat deze vader niet helemaal heeft opgelet op ouderschool bij het hoofdstuk hoe laat ik mijn kind veilig spelen.

FATHER OF THE YEAR [FAIL]THE SHOW MUST GO ON
THE SHOW MUST GO ON
Tijdens een radiouitzending breekt er brand uit maar dat maakt deze presentator niet zo veel uit. Boodschap is dat de show gewoon door gaat no matter what. Toch wel lef...

THE SHOW MUST GO ONGREY'S ANATOMY
GREY'S ANATOMY
Ik volg veel series maar deze Greys Anatomy heeft me eigenlijk nooit zo kunnen boeien het is dan ook een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Voor het nieuwe seizoen hebben ze niemand minder dan Micheal Phelps ingeschakeld om de boel wat optevrolijken, mja ik blijf het een wijven serie vinden.

GREY'S ANATOMYTHATS HOW SCIENCE WORKS
THATS HOW SCIENCE WORKS
Bij Nationale Lampoon laten ze graag op een eenvoudige wijze zien hoe alles werkt zo ook in dit leerzame animatie filmpje waarin onder andere een beknopte versie van de evolutie theorie aan bod komt.

THATS HOW SCIENCE WORKSJOHN MC CAIN'S AGECARD
JOHN MC CAIN'S AGECARD
Het was weer eventjes geleden dat ik hier wat over de amerikaanse presidentsverkiezing heb gepost maar vandaag doen we er weer eentje. Dit keer is Mc Cain de sjaak want ik hoor nu toch steeds meer negatieve geluiden over zijn leeftijd, waardoor hij zelfs een kaart bij zich heeft die hij kan laten zien als hij in de war is. Een soort ouderen kaart.

JOHN MC CAIN'S AGECARDGAMETIME 485
Gametime 485
Vandaag gaan we een heel veld van het zelfde kleurtje voorzien. dit houd in dat we moeten gaan nadenken. Ik kwam tot 5101. Kan jij het beter? zet je highscore in de comments.

GAMETIME 486SEXY PINGPONG
Dat pingpongen vinden een aantal babes toch wel leuk deze 2 babes hebben een leuke strip variant bedacht. Ze bakken er in dit filmpje beide gelukkig geen reet van, maar wat ze na het spelletje doen kunnen ze beide uitmuntend.

SEXY PINGPONGIZABEL GOULART
Het Victoria's Secret model Izabel Goulart is geboren op 23 oktober 1984 in São Carlos, Brazilië. Goulart groeide hier op samen met 5 broers en één zus. Izabel Goulart werd toevallig ontdekt terwijl ze boodschappen aan het doen was met haar moeder. Het duurde dan ook niet lang voor ze naar São Paulo verhuisde om hier als model te gaan werken.

IZABEL GOULARTTHE SCREW UP
THE SCREW UP
Als je later groot bent en kinderen krijgen dan mag je toch hopen dat daar geen dochter bij zit, mennn stel je voor dat die straks afgehaald wordt door een af andere gladjakker van een jaar of 16 die alleen maar 1 gedachten door zijn lichaam voelt gieren. Zaak is het dan om hem in iedergeval op bepaalde zaken te wijzen zodat hij weet waar hij aan toe is.

THE SCREW UPREAL LIFE BAMBI
REAL LIFE BAMBI
Als je hele dagen op het internet surft om daar de leukste en laatste filmpjes te spotten, dan is het soms ook wel eens leuk als je een clip als deze tegenkomt zodat je eventjes ten ruste komt. Kijken we eventjes mee naar de enige echt Bambi die samen met zijn vriendje stampertje rustig leeft ergens in een afgelegen weitje.

REAL LIFE BAMBIPETRA NEMCOVA
PETRA NEMCOVA
Is een Tsjechische babe die vooral bekend is door haar modellenwerk én doordat ze in 2004 tot een van de vele slachtoffers van de Tsunami behoorde. Haar verloofde overleefde dat trouwens niet, naja vandaag een mooie clip van haar gemaakt in betere tijden zullen we maar zeggen. Check..

PETRA NEMCOVAPIZZABABE JURGITA
PIZZABABE JURGITA
Omdat het zo'n mooi weekend was en we weer aan een nieuwe week beginnen met nieuwe kansen en nieuwe babes, starten we vandaag meteen maar met een hele mooie dame. Haar naam is Jurgita Valts, en eerlijk is eerlijk Jurgita kan mij gewoon krijgen hoor. Check maar eventjes de eerste Pizzbabe van deze week uit, in een mega mooie gallerie.. 10 10 10 en hier meer Jurgita..

PIZZBABE JURGITAONE MAN vs AC/DC
ONE MAN vs AC/DC
Ik zat net al te kijken naar iemand die mega goed was met z'n viool maar deze gast is daarbij vergeleken helemaal een virtuoos. Kijk eventjes mee hoe hij een compleet nummer van Ac/Dc naspeelt als een mans bandje. Ik zeg RESPECT!

ONE MAN vs AC/DCAH L'AMOUR !
AH L'AMOUR !
Ik heb sinds kort echt een hele mooie pizzababe gescoord waar ik erg blij mee ben, goed het is allemaal nog wat pril maar je moet toch ergens beginnen natuurlijk. En ik maar denken dat het versieren van babes mij slecht afging, mja heb ik het mezelf misschien toch altijd iets te moeilijk gemaakt ofzo.

AH L'AMOUR !

STATUS QUO vs SCOOTER
STATUS QUO vs SCOOTER
Ik heb een concertje van Scooter bijwonen nog steeds hoog op mijn lijstje staan, ik bedoel dat lijkt me toch wel een zwaar feest zeg maar om daar bij te zijn. Naja, Status Quo is natuurlijk een legendarisch band, waar we helaas niet zo veel meer van horen de laatste tijd. Misschien dat ze daarom ja zeiden toen Scooter hun grootste hit "What ever You want", wilde verkrachten. Luister even mee!

STATUS QUO vs SCOOTERBRANDBLUSSER OWNAGE
BRANDBLUSSER OWNAGE
Nog zo'n goed idee, dit keer doe je het niet jezelf aan maar zorg je er wel voor dat je roommate de eerste paar dagen niet veel anders ziet dan wat wit schuim dat in zijn oog terecht is gekomen nadat je hem met een brandblusser voor z'n hoofd spoot. Sjah, of het slim is, who cares lachen is het zekers wel..

BRANDBLUSSER OWNAGEBARRELROL FAIL
BARRELROL FAIL
Het leek zo'n goed idee, in een ijzeren ton naar beneden rollen en dat allemaal filmen om op het internet te zetten en jezelf daarmee onsterfelijk te maken. Ja, het idee was niet slecht de uitvoering wel, check eventjes hoe deze gast 2 dagen later zijn knie alsnog moest laten hechten. FAIL!

BARRELROL FAILMUSICAL ROAD
MUSICAL ROAD
Er is een weg in Lancaster / California,USA die door dat het op een bepaalde manier geteerd is muziek maakt als je er over heen rijdt. Het is eigenlijk ooit eens aangelegd voor een commercial maar daarna nooit meer weg gehaald, best grappig allemaal totdat er wat mensen gingen zeuren en het nu weggehaald moet worden. Hier zo'n beetje de laatste beelden.

MUSICAL ROADGAMETIME 484
Gametime 484
Vandaag gaan we boogschieten dus ik hoop niet dat je met een kater zit want dan gaat het niks worden. ik kwam tot een scoren van 531. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 484GIRLS GONE WILD
GGWILD
We checken nu weer een hele erge lekkere babe van Girls Gone Wild die sprekend op Lindsay Lohan lijkt en die ook nog wat verlegen lijkt , maar toch met gemak die 2 heerlijke borsten van haar laat zien. Meer Girls Gone Wild? Laat het weten in de comments.

GIRLS GONE WILD3X BABE
Emma Heather Mina
Emma | Heather | Mina
WII WINTERGAMES
WII WINTERGAMES
Koukleumen was nog nooit zo leuk als met deze Wii Wintergames van Mintendo, en van koefnoen dus. Check...

WII WINTERGAMES17 YEARS in 2 MINUTES
17 YEARS in 2 MINUTES
Een tijdje geleden kon je al eens kijken naar iemand die 2 jaar lang elke dag een foto van zichzelf had genomen en dat dan in een soort van animatie achterelkaar had gezet. Vandaag iemand die het iets langer volhield en maar liefst 17 jaar lang elke dag een foto van zich zelf maakte. Dit is het resultaat in 2 minuten...

17 YEARS in 2 MINUTESHELLENDOORN RALLY 2008
HELLENDOORN RALLY 2008
Afgelopen vrijdag en zaterdag is er in de omtrek van Hellendoorn / Rijssen die kant op weer een rally vereden Erik Wevers & Jalmar van Weeren wisten die te winnen in hun Ford Focus WRC 06 (A8). Mja, mooie beelden gefilmt door ene Gert Jan hebben we voor jullie zodat je er toch nog een beetje bij was.

HELENDOORN RALLY 2008GTA 4 - INTELLIVISION
GTA 4 - INTELLIVISION
Intellivision is een oude gameconsole uit de tijd dat er alleen nog ataris waren. Je moest met een soort van cassette die je in het apparaat kon steken spelletjes spelen. In 1989 werd er voor het laatst een spel voor gemaakt maar naar wat nu blijkt is ook de laatste GTA 4 nu te verkrijgen voor deze console.

GTA 4 - INTELLIVISIONBLACK SABBATH
Black sabbath
Vandaag als nog een concert want me grafische aart werkt weer. Vandaag black sabbath. ik vind het leuk want het is toch een beetje oldschool.

BLACK SABBATH
STEVE BALLMER = PC
STEVE BALLMER = PC
Ik ben nu eenmaal een microsoft man, ik kan er niets aan doen ook al weet ik diep in mijn hart dat de Apple een betere machine maakt ik kan er gewoon niet aan wennen en feit is nog steeds dat de windows computers gewoon nog steeds het overgrote deel van de markt in handen hebben. Steve Ballmer de nieuwe CEO bij microsoft ging al eens helemaal uit z'n plaat en dat deed hij in dit kleine clipje nog eens. Gotta love him..

STEVE BALLMER = PC


TRAVIS BARKER CRASH
TRAVIS BARKER CRASH
Travis Barker de voormalige drummer van Blink 182 is gisteren gewond geraakt in een ongeluk met een privéjet, waarbij vier van de zes inzittenden om het leven kwamen. Ook Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, verkeert ook in kritieke toestand, zo is vandaag bekend gemaakt. Meer Info hier..

TRAVIS BARKER CRASHTEENS IN THE SHOWER [FIXED]
TEENS
Tienertjes zijn helemaal al experimenteel op het gebied van seks. Ze proberen zonder pardon de gekste dingen met elkaar. Onder de douche staan met zijn tweetjes is natuurlijk ook heel leuk. Daarom is het ook gefilmd.

TEENS IN THE SHOWER

3X BABE
Dani Woodward Lucynova & Katey Sandy Silver
Dani Woodward | Lucy Nova & Katey | Sandy Silver
GOTTA BAD DAY ?!
GOTTA BAD DAY ?!
Soms zit het allemaal eventjes niet mee, zo ook voor deze truck afsleepdienst zo te zien ergens in Amerika. Mja, ik vond het er allemaal veelbelovend uitzien tot op ongeveer het helft van het filmpje als het ineens helemaal mis gaat. FAIL!

GOTTA BAD DAY ?!SNAFU TOWERDEFENSE
null
Omdat Mym er vandaag ook nog eens een zooitje van gemaakt had met een niet werkende gametime zal ik ook dat maar eventjes op me nemen. Ik vond deze Tower Defense eigenlijk wel grappig waarin het de bedoeling is dat je waves van enemies tegenhoud door het bouwen van towers op strategische punten. Er zijn verschillende variaties.

SNAFU TOWERDEFENSE

ZUM KOTZEN
ZUM KOTZEN
Stefan Raab is eigenlijk Mym z'n held maar aangezien Mym als ik het goed heb a.s. maandag vertrekt naar de USA zal ik deze clip zelf eventjes zetten. Watskeburt ?! Bij de TVtotal show van Mr Raab was er een student die dacht dat het rijden met alcohol op wel mee zou vallen, ja als je het live op televisie eerst uitkotst misschien wel ja .. FAIL!

ZUM KOTZENRED ALERT 3 [REMIX]
RED ALERT 3 [REMIX]
Red Alert 3 is een real-time strategy computerspel in de Command & Conquer serie die wordt uitgegeven door Electronic Arts. Nou ben ik zelf niet zo van de spelletjes, althans nog niet maar dit lijkt me een instructievideo van dat spel geremixed. Wat dan toch eigenlijk weer best leuke beelden oplevert.

RED ALERT 3 [REMIX]DE LAMBO LIMBO
DE LAMBO LIMBO
Als je zo rijk bent dat je een lamborghini kan rijden zorg er dan ook voor dat je er uitziet als iemand die een lamborghini kan rijden en ga bijvoorbeeld eens langs bij de lokale vetafzuiging alvoren je je onsterfelijk belachelijk maakt op het internet als blijkt dat het wel in en uitstappen wel erg veel moeite kost. OWNED!

DE LAMBO LIMBOGROTE TETTEN
GROTE TETTEN
Tetten, Tetten en nog eens Tetten wat een geweldig iets eigenlijk al moet ik zeggen dat deze dames voor mij toch echt een maatje te groot zijn. Naja mag dr pret niet drukken natuurlijk al vraag ik me serieus af wat dan beter is, iets te klein of iets te groot ?

GROTE TETTEN

COMPUTER VIRUS ?!
COMPUTER VIRUS ?!
Een funktionerings gesprek kan 2 kanten opgaan, voor de werknemer wiens funktioneren beoordeeld wordt dan. Check eventjes deze chick die al 5 jaar op sales zit maar slechte omzet cijfers haalt en daarvoor nu op dr klote krijgt. Of het verstandig is om uit zo'n gesprek te lopen terwijl je net slecht nieuws hebt vertelt, lijkt me niet.

COMPUTER VIRUS ?!SAW 5 [TRAILER]
SAW 5
Nog een maandje en dan issie er weer de nieuwe Saw 5, en ik vraag me echt af welke afschuwelijke moorden ons nu weer te wachten staan. Zover is het nog niet, we hadden hier trouwens al een teaser gepost een tijdje terug maar de officiele trailer is er nu ook. Lijkt me een goeie film!

SAW 5 [TRAILER]

MAKE ME ALIVE AGAIN
Soms kom je van de platen tegen, of het nu in de mixen van DJ PJ is of gewoon op DI FM terwijl ik hier lekker aan het posten ben waarvan je dan denkt sjees dies wel erg lekker. Zo ook deze plaat die ik daarom eventjes met jullie wil delen, clip erbij en de makers heten Eide vs Aimar. Geweldige plaat om het weekend mee in te gaan!

MAKE ME ALIVE AGAINPIC DUMP
PIC DUMP
Galleries van babes vind ik tot daaraan toe, daar kan ik nog enigszins mezelf toe zetten maar om nu echt plaatjes te gaan posten dat heb ik nooit zo gedaan. Toch komen er regelmatig linktips binnen die dan verwijzen naar wel of niet leuke galleries, vandaag heb ik daar eens een selectie in gemaakt die je hier onder kunt bekijken.

[Picdump 1] | [Picdump 2] | [Picdump 3] | [Picdump 4]

GATES vs SEINFELD 3
Tot nu toe nog niet echt succesvol deze campagne van Microsoft met Jerry Seinfeld en Bill Gates in de hoofdrollen maar het begint al leuker te worden in deze 3e clip die bedoeld was als tegenhanger van de welbekende mac vs pc commercials. Hier de voorgaande twee spots.

GATES vs SEINFELD 3BLONDE LESBO'S
BLONDE LESBO''S
Als ik aan lesbische babes denk, denk ik eigenlijk gelijk aan de kleur blond. Ik weet niet wat er met blonde dames is, maar het is erg geil om er 2 met elkaar bezig te zien. Kijken we eventjes mee naar deze bimbo's ? Hier staat trouwens nog veel meer lesbo op tlp!

BLONDE LESBO'SPIZZABABE MONICA
PIZZABABE MONICA
Het is de hele week blond geweest bij de Pizzababe van de dag en vandaag sluiten we dan ook af met een van de betere blondjes zeg maar uit de Playboy stal. Je kan deze dames trouwens ook nog eens allemaal terug zien natuurlijk in onze eigen gemaakte videocompilaties maar hou je meer van galleries dan moet je deze zeker ff checken. Ik zeg Monica Lee is een BABE!

PIZZABABE MONICANINJA KAT
NINJA KAT
Ik weet niet of je deze ninja kat al voorbij had zien komen deze afgelopen weken maar het is meteen een internet hit geworden, terwijl het toch niet echt speciaal is ik bedoel mijn kat besluipt me altijd zo als ie gaat attacken. Naja, kon het toch niet laten om eventjes te delen met jullie dus kijk maar eventjes mee.

NINJA KAT

BEDS 4 LESS
BEDS 4 LESS
Als er weer ergens een filmpje opduikt met tv presentatoren die de fout in gaan of gewoon blooper filmpjes in het algemeen dan zijn die meestal wel erg funny. Deze Paul van Beds 4 less dacht eigenlijk dat het allemaal we mee viel om zelf een commercial in te spreken. Laten we eventjes kijken hoe hij het er van afbrengt.

BEDS 4 LESSSHE SWALLOWED IT
SHE SWALLOWED IT
Vroegah hadden we geen drempels maar kuilen maar vroeger hadden we wel normale sexuele voorlichting en hoefde we dat niet van het internet te halen. Okay vroeger hadden we dus ook niet allerlei gekke geslachtsziekte, grappige viral.

SHE SWALLOWED ITPARKOUR PAIN
PARKOUR PAIN
Als je gaat parkouren of free runnen hou er dan ook rekening mee dat dit weleens erg pijnlijk kan aflopen, ik weet niet precies wat deze gast allemaal breekt maar als het een paar ribbetjes zijn dan zou ik daar niet vreemd van opkijken. Check!

PARKOUR PAINFACE vs CONCRETE
FACE vs CONCRETE
Het is weer later dan normaal omdat er weer allerlei figuren mij op msn vanalles te vertellen hebben, erg gezellig natuurlijk allemaal maar er moet ook gepost worden. Gaan we daarom snel mee beginnen, en dat met deze dame die toch wel een erg lelijke smakkert maakt wanneer ze struikelt over een opstapje.

FACE vs CONCRETEGAMETIME 482
Duck hunt
Vandaag duck hunt wat moet ik er nog aan toe voegen. highscores in de comments.

GAMETIME 482

LESBIAN LOVE
LESBIAN LOVE
Ik moet er niet te denken om naar een stelletje homos te moeten gaan kijken ook al heb ik er verder niets tegen en moet ieder zelf weten wat ze doen, toch hoef ik het niet te zien. Gelukkig geldt dat niet voor het kijken naar de versie van het andere geslacht, kijken naar dames die met elkaar knoeien werkt zelfs er rustgevend voor mij. Nieuwe therapie ?

LESBIAN LOVEBABE IN DE OCHTEND
BABE IN DE OCHTEND
In de ochtend zien we er met zijn alle nooit zo heel erg goed uit. Dat zou je denken, maar deze lekkere babe ziet er juist erg goed uit in de ochtend. Zo'n babe moet je nou naast je liggen 's morgens.

BLONDE BABE IN DE OCHTENDMATT HARDING [THE MAKING OFF]
MATT HARDING [THE MAKING OFF]
Matt Harding, van de internet hit "Where the Hell is Matt" waarin held Matt over de hele wereld reist om zijn dansje te doen met de lokale bevolking laat zien hoe deze video eigenlijk tot stand is gekomen. En al dachten jullie dat veel er van nep was, het is waar dat hij in het begin ansichtkaarten gebruikte maar hij is er ook daadwerkelijk later nog geweest. Matt legt uit!

MATT HARDING [THE MAKING OFF]

originele HD video hier!


MAGNEET TREINTJE
MAGNEET TREINTJE
Een zwevende trein is allang geen nieuws meer maar zo'n treintje op de modelschaal maken om gewoon thuis mee te spelen had ik eigenlijk nog nooit gezien. Best grappig eigenlijk om te zien hoe snel dat dit soort technieken eigenlijk doorontwikkelen in zo'n korte tijd.

MAGNEET TREINTJESLINGSHOT MAYHEM
SLINGSHOT SCREAMERS
Ik ben eigenlijk al in geen tijden meer naar een amusementspark geweest, en als ik deze clip zie dan weet ik meteen weer waarom dat was. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik kotsmisselijk uit een attractie als de slingshot ben gestapt. Naja, het levert wel leuk beeld en geluid op.

SLINGSHOT MAYHEMESCALATOR OVERLOAD
ESCALATOR OVERLOAD
In Japan wonen erg veel mensen als je het vergelijkt met het oppervlak waar ze op leven, eigenlijk net zoals in NL dus waar het volgens Geert Wilders ook steeds drukker wordt. Naja, deze roltrap trekt het allemaal niet meer en staat op instorten als er veel te veel mensen tegelijk gebruik van willen maken. En dat ziet er dan zo uit...

ESCALATOR OVERLOADBEACHBABES
BEACHBABES
Het is alweer bijna herfst aan het worden nog een paar mooie zonnige dagen en dan is het toch echt gebeurt met de zomer van 2008. Beetje jammer natuurlijk vooral omdat ik nog geen strand gezien heb dit jaar! Check eventjes deze fijne dames ergens op een warm strand spelend in het strand. YUMMIE!

BEACHBABES

PIZZABABE TYRAN
PIZZABABE TYRAN
Jaja deze Pizzababe Tyran Richards komt ons regelmatig verblijden met een bezoekje verkleed of ontkleed als Pizzababe. Geweldig natuurlijk en omdat het toch al blond is wat de klok slaat deze week doen we dr gewoon nog een mooie gallerie van haar bij. Ik zag gister trouwens ook nog deze Blonde vs Brunette video van Rubenz, echt een TIP!

PIZZABABE TYRANIT'S GUINNESS TIME
IT'S GUINNESS TIME
Volgens deze toch weer super mooie reclame van Guinness is het pas om 17:59 tijd om een biertje te drinken. Mja veels te laat volgens mijn buurman maar goed dat maakt de commercial niet minder mooi. Hier nog wat andere hoogstandjes van dit bruine bocht uit Engeland.

IT'S GUINNESS TIMEAIDS - BOY & GIRL [FIXED]
AIDS - BOY & GIRL
Mja, van aids wordt niemand echt vrolijk natuurlijk het is al wel behandelbaar maar op een genezing moet je niet echt rekenen vandaar ook dat er nog steeds miljoenen worden uitgegeven aan preventie campagnes zoals deze spotjes uit Frankrijk. Het zijn er 2 waarvan 1tje heel raar zonder sound. Kunstig gemaakte animatie, ik kan niet anders zeggen.

AIDS - BOY & GIRLNIKE - TUNED UP
NIKE - TUNED UP
Bij Nike weten ze wel wat reclame maken is, zo zie je ook erg vaak nike commercials in combinatie met bijvoorbeeld een winkel als Footlocker die zo'n 4000 fillialen wereldwijd heeft. Goeie combo dus en wederom een mooi geanimeerd stukje vakwerk.

NIKE - TUNED UPRACCOON DANCE PARTY
RACCOON DANCE PARTY
Ik had ooit eens een vriendinnetje in Texas die dierenarts was en die vaak te maken had met raccoons wat volgens haar toch wel erg valse beestjes waren. Nou wist ik toen eigenlijk niet eens wat een raccoon was maar dat ze vals zijn betwijfel ik toch ten zeerste als ik ze zo lekker zie relaxen en dansen op de muziek.

RACCOON DANCE PARTYDESEAN JACKSON FAIL
DESEAN JACKSON FAIL
Als je in de NFL debuteerd dan duurt het meestal voor je als "rookie" echt naam maakt voor jezelf. Dat geldt niet voor deze Desean Jackson die meteen wereldberoemd is nadat hij vrij de endzone in kan lopen om een touchdown te scoren maar omdat het "stoer" is denk ik dan maar dan, heel koeltjes de bal weggooit, voordat ie in de enzone is dus. FAIL!

DESEAN JACKSON FAILLIBRA HEROES
LIBRA HEROES
Ik moet eerlijk zeggen dat ik 2x moest kijken voordat ik zag wat hier aan de hand was, maar moet dan ook wel zeggen dat het leuk bedacht is. Een combinatie tussen een vrouwendingetje en guitar hero wie had dat gedacht ?

LIBRA HEROESGAMETIME 481
Gametime 481
Vandaag is het donderdag dus zijn we alweer over de helft van de week heen. terwijl ik stage aan het lopen ben gaan jullie lekker gamen. vandaag gust en het is de bedoeling om het balletje in de vortex te krijgen.

GAMETIME 481THE GIRLS OF PLAYBOY [FINAL]
THE GIRLS OF PLAYBOY [FINAL]
Ja mensen aan alle goede dingen komt een eind en zo helaas ook aan deze toch wel erg mooi geworden Girls of Playboy video serie. Dit is dus nummertje 6 en meteen de laatste maar niet getreurd er staan weer een aantal mooi compilatie filmpjes in de planning en mocht je verzoekjes hebben, van babe / babes waar ook nog eens redelijk materiaal van te vinden is dan hoor ik dat graag. Hier de rest van deze serie Girls of Playboy gemaakt door Day!

THE GIRLS OF PLAYBOY [FINAL]THE FORTUNE TELLER
THE FORTUNE TELLER
Dit filmpje heeft op Youtube zo'n beetje de meeste comments allertijden zag ik net, zo'n 18.000 mensen voelde zich namelijk geroepen om precies dat te doen wat deze toekomst voorspeller voorspelt. Geniaal bedacht eigenlijk wel..

THE FORTUNE TELLERTETTEN on the BEACH
SEX on the BEACH
Hmmz, ik weet niet precies waar dit strand is maar het ziet er een beetje Alanya achtig uit daarzo, en dat is toch echt wel een babe die daar zo lekker staat te pronken met d'r lekkers. Een beetje van dattum on the beach met deze blonde lijkt me dan ook niet echt een straf ofzo.. Habbaaa!

TETTEN on the BEACH

FACE FIIT
FACE FIIT
Tegenwoordig is het een koud kunstje om van alles te laten liften en moet je dus altijd uitkijken of die milf die net voorbij kwam geen strakgetrokken gilf was toevallig. Met de Wii kan je tegenwoordig gewoon thuis je gezicht trainen zoals we in deze video kunnen zien.

FACE FIITTRANCEMASTER 6002 [MP3 MIX]
TRANCEMASTER 6002 [MP3 MIX]
De trancemaster 6002 van grote vriend PJ is weer een feit, alleen heb ik 'm zelf nog niet kunnen beluisteren omdat de speakers alleen nog maar brommen. Zo eerst maar eens nieuwe halen dan of ff op een cdtje branden en op de stereo gooien naja de playlist staat gewoon weer bij meer lezen en de downloadlink ook. Enjoy!

TRANCEMASTER 6002NAKED ROLLERCOASTER
NAKED ROLLERCOASTER
Je moet wel origineel zijn elke keer als je een nieuw wereldrecord wilt verzinnen zo hadden we vorig jaar al dat mentos cola record en dit keer zijn er 32 mensen op het idee gekomen om naakt in een achtbaan te gaan zitten. Ik weet niet precies of ze er blij mee zullen zijn bij Six Flags maar grappige beelden levert het in iedergeval wel op.

NAKED ROLLERCOASTERSEXY DANA
SEXY DANA
De meiden van mcn kan je dagelijks bewonderen op onze zustersite Getnudies.com maar vandaag hebben we zelfs bewegende beelden van ene Dana die toch wel erg sexy is hoor.

SEXY DANA

PIZZABABE REBECCA
PIZZABABE REBECCA
Wow, ik had gister al een schatje gescoord maar deze Rebecca Lynn kan mij haar wel weer doen vergeten hoor. Gelukkig voor haar dan maar dat deze Rebecca een beetje buiten handbereik is want anders zou ik het wel weten. Naja mooie blonde voor deze woensdagmiddag, kijkt u eventjes mee.

PIZZABABE REBECCAHMMMM PIZZA
HMMMM PIZZA
We zijn altijd blij als hier de telefoon gaat en we kunnen weer een pizzatje bezorgen. Meestal stuur ik dan Ruben of Mym erop uit om dat te doen en door de jaren heen heeft dat eigenlijk nooit problemen opgelevert maar nu bijna iedereen over internet en belangrijker nog een camera beschikt kan dit nog al eens tegenvallen.

HMMMM PIZZAROLE MODELS
ROLE MODELS
Als role model is het eigenlijk de bedoeling dat je het goeie voorbeeld geeft. Dat kan je van deze 2 dus absoluut niet zeggen, en on top of that hebben ze ook nog een slechte dag. De film komt uit medio november en als die er net zo uit ziet als deze trailer dan beloofd het best een leuke film te worden.

ROLE MODELSTREE vs BALLS
TREE vs BALLS
Als je al dom genoeg bent dat je achter een auto gaat hangen op een plankje met wieletjes zorg er dan in iedergeval voor dat je dat doet op een weg waar verder geen bomen bij in de buurt staan anders kan je nog al eens voor vervelende verassingen komen te staan.

TREE vs BALLSREPORTER OWNED
Live televisie is eigenlijk pas leuk als er iets overwachts gebeurt, in deze reportage heeft de reporter verder eigenlijk niets door maar kijk eventjes wat er allemaal achter hem gebeurt als hij verslag doet van het failliet gaan van Lehman Brothers.

REPORTER OWNEDGAMETIME 480
Gametime 480
Jajaja weer een gametime en we gaan weer hard op weg naar de 500. we hadden de 470 al gehad toen ik een keer niet oplette dus ja nu weer verder met de 480 serie. Vandaag gaan we midgetgolfen. Highscores in de comments.

GAMETIME 480
BEACH BABES
BEACH BABES
Het wordt steeds kouder buiten, dus de dikke kleren gaan weer aan. Dit is natuurlijk minder omdat je nu niet meer kan genieten van de babes die er zomers altijd rondhuppelen op het strand. Het volgende filmpje is een erg goed voorbeeld.

BEACH BABES

BRUNETTE vs BLONDE
BRUNETTE VS BLONDE
Brunettes vind ik nu eenmaal erg lekker. DE volgende brunette die overigens helemaal naakt in het filmpje staat te schitteren, is dan ook erg heet. Maar omdat jij misschien toch meer van blonde dames houdt, zit er ook een blonde bij.

BRUNETTE VS BLONDE

LACHEN MET CEMENT
LACHEN MET CEMENT
Met cement hoor je te bouwen maar zoals je in deze clips kan zien kan je er ook goed mee lachen. Ik zocht er meteen een paar voor je op want ook na 1x blijft deze prank nog gewoon fun om te zien. Werk jezelf in de bouw dan verwacht ik binnekort een paar filmpjes op dit email adres : Admin@tastelikepizza.com

LACHEN MET CEMENTRICCARDO PATRESE vs WIFE
RICCARDO PATRESE vs WIFE
Riccardo Patrese is een ex F1 courreur uit de tijd dat grootheden als Senna en Prost ook nog hun rondjes meepikte op het circuit. Die tijden zijn voorbij dus wat doe je dan als ex formule 1 held juist ja je doet je vrouw een beetje pesten en wel op het circuit met een snelle Honda Civic Type-R.

RICCARDO PATRESE vs WIFEPOOL BABE JAMIE
POOL BABE JAMIE
Ik weet niet wat al die babes met pool-tafels hebben.Je ziet elke keer weer een filmpje waarin een erg lekkere babe zich aanstelt op zo'n tafel. Ik kan niet zeggen dat ik het niet mooi vind natuurlijk, want het ziet er weer erg leuk uit.

POOL BABE JAMIEPIZZABABE KELLY
PIZZABABE KELLY
Ik moest meteen denken aan die familie in Denver in dat grote huis, juist ja de familie Carrington dus die een jaar of 20 geleden met Dynasty de beeldbuis onveilig maakte. Helaas voor die serie speelde daar deze Kelly Carrington dus niet in mee anders zou die serie misschien nu nog draaien. Mooie babe!

PIZZABABE KELLYMEET SEBASTIAN
MEET SEBASTIAAN
Terwijl Mym op stage zit moeten Ruben en ik het maar gewoon doen met z'n tweeen al verzorgt Mym nog wel elke dag "zijn" gametime. Nadeel aan de afwezigheid van dat mannetje is dat zijn mailbox ook meteen overvol zit. Vandaag heb ik er toch maar eens ingekeken en kwam deze clip tegen geheel in Mym's stijl.

MEET SEBASTIANFOREVER YOUNG
FOREVER YOUNG
Ach waar is die onbezorgde tijd toch gebleven dat meisjes stom waren, je papa een held en het schoolhoofd een strenge oude meneer. Naja, die tijden waren eens maar zijn altijd voorbij en dat is best jammer vooral ook als ik dan deze clip zie van Vodafone die zich blijft vernieuwen tenminste ik denk dat dat de boodschap is. Leuk gedaan!

FOREVER YOUNG

JAPAN REPORTER FAIL
JAPAN REPORTER FAIL
Ik weet niet precies waar deze reportage over gaat maar volgens mij ging het niet om de voortplantingsrituelen van varkens op te nemen. En dat kan dus schijnbaar erg schokkend zijn, vooral voor deze japanse verslaggeefster die helemaal van slag lijkt.

JAPAN REPORTER FAILAMY WINEHOUSE in PANICO
AMY WINEHOUSE in PANICO
Amy Winehouse is een dame die zich niet echt weet te gedragen, rehab in rehab uit en zelfs op het podium wil ze zich nog wel eens gedragen. En net zoals alle bekende sterren wil ze ook liever niet gefotografeert worden. In deze video zien we een Amy die helemaal overstuur ronddoolt ergens in een spaanstalig land en alles kort en klein slaat, check ze allebei!

AMY WINEHOUSE in PANICO


GAMETIME 469
Gametime
Vandaag gaan we weer gamen. Dit keer een echt psycho spelletje. Dus laat die paddo's maar gewoon staan want meer als dit spelletje heb je niet nodig.

GAMETIME 469ARIA GIOVANNI & NIKKI NOVA
Je weet van Aria Giovanni en Nikki nova dat ze biede hele lekkere babes zijn. Daarom kun je ze op TLp vrij vaak checken. Dit keer spelen ze samen in een filmpje dat erg goed is gelukt. Check it out.

ARIA GIOVANNI & NIKKI NOVA


Bonus: Meer Aria Giovanni hier!

BEST OF WRC
BEST OF WRC
Tijdje geleden alweer dat ik hier een mooi rally filmpje heb gepost maar daar komt vanaf vandaag verandering in want we gaan het World Rally Championship gewoon weer lekker volgen. Vandaag een iets ouder clipje met de mooiste beelden van Argentinie maar dat mag de pret niet drukken we rijden een stukje mee met Mills en Sölberg in de Subaru.

BEST OF WRCROLSTOEL PERSOON LIJKHEID
ROLSTOEL PERSOONLIJK HEID
Toren C is een mega leuk sketch satire programma van alweer jaja, de VPRO. Door de jaren heen heeft de Vpro toch altijd wel het voortouw genomen hoor met baanbrekende satire en andere humor zoals Jiskefet. Helaas heb ik nog geen uitzending kunnen zien maar ik wacht meestal toch wel op de dvd box. In deze sketch zien we allerhande problemen met een rolstoeler op kantoor.

ROLSTOEL PERSOON LIJKHEIDBIG ASTEROID
BIG ASTEROID
Wat gebeurt er precies als er een grote komeet op de aarde valt ? Dankzij Discovery channels, programma Miracle Earth kan je dit rustig bekijken in een mooie simulatie met muziek van Pink Floyd.

BIG ASTEROIDREDNECK WII
REDNECK WII
Ook rednecks spelen computer spelletjes en zo ook met de nintendo Wii, goed ze hebben natuurlijk heel andere voorkeuren als het om spellen spelen gaat. En het is eigenlijk ook wel een beetje voorspelbaar wat er in deze clip gaat gebeuren.

REDNECK WIIMICHELLE HUNZIKER
MICHELLE HUNZIKER
Wow, dit is wel een erg mooie babe zeg geboren op 24 Januari 1977 in Sorengo (Lugano) te Zwitzerland en Michelle groeide op binnen een meertalige omgeving. Haar moeder is Nederlands, haar vader was een Duitstalige Zwitser en ze werd opgevoed in het Italiaanstalige deel van Zwitserland. Tijd om eventjes voor te stellen aan jullie dacht ik zo.

MICHELLE HUNZIKER

THE SCIENCE of SEXY
THE SCIENCE of SEXY
Wie bepaalt er eigenlijk wat er wel of niet sexy is, heeft ooit iemand dat bepaalt in een laboratorium of hoe zit dat eigenlijk. Mja, smaken verschillen dus wat voor de een sexy is hoeft dat voor een ander geen eens te zijn, toch vind ik deze mooie reclame voor wunderbra super sexy.

THE SCIENCE of SEXYAUTOMATISERING ?!
AUTOMATISERING ?!
Ik kijk afentoe met argus ogen naar al die landjes die zich toch elke keer weer komen aansluiten bij Europa. Ik denk dat de motieven van dat soort ex sovjet staatjes om bij Europa te komen vaak worden door angst worden ingegeven. Angst om ooit weer onder russisch bewind te worden gesteld. Tot zover aardrijkskunde met Pizza check eventjes deze komkommer masjien!

AUTOMATISERING ?!

HI SOCEITY
HI SOCEITY
Hmmz, ik heb het echt niet zo op die reclameblokken van televisie en zapp die dan ook meestal meteen weg en dat hebben ze bij de Kpn schijnbaar wel goed begrepen want in plaats van een saai reclame spotje op televisie komen ze nu met het allereerste interactieve reclamefilmpje. Ik snap niet helemaal wat er zo interactief is trouwens want het enige wat je moet doen is de 06 nummers vinden in de clip en bellen voor je prijs. Simpel ? Probeer het eens zou ik zeggen! ps. Er zitten 10 verstopte telefoon nummers in de Hi Society commercial. Van de 10 telefoonnummers zijn er 5 waarachter een prijs zit.

HI SOCEITYKARI SWEETS GONE WILD
KARI SWEETS GONE WILD
Die gasten van Girls Gone Wild zjin natuurlijk elke week op zoek naar lekkere babes. Maar dan kom je natuurlijk ook babes tegen die op internet al bekend zijn. Net zoals deze hete Kari Sweets die gelijk met GGw meeging.

KARI SWEETS GONE WILD

PIZZABABE DIVINI
PIZZABABE DIVINI
Ik kon het toch niet laten om deze Divini Rae weer eens de Pizzababe van de dag te maken. Ze kwam al vaker voorbij maar het is ook wel een schatje deze blondine en het zijn mooie pics. De gallerie is gewoon weer van ome Heff al zie ik er dit keer geen bunny op staan. Hier kan je alle Pizzababes nog eens terug vinden...

PIZZABABE DIVINI1000CC GOLFKART
1000CC GOLFKART
WTF, ik sta er toch elke keer weer versteld van wat ze met golfkarts allemaal uithalen. Check eventjes deze hierzo die een nieuwe motor heeft gekregen waardaar er nu 1000cc in zit. Vet geluidje en in Amerika kan het schijnbaar allemaal, wie belt ome Koos eventjes om te vragen of het ook toegestaan is op de openbare weg ?

1000CC GOLFKARTTHE OLD PRINCE
THE OLD PRINCE
Will Smith brak eigenlijk pas echt door toen hij in de serie The Fresh Prince of Bell Air ging spelen. Eerlijk is eerlijk het was ook wel echt een top serie en daarom is deze spoof of remake hoe je het wil noemen ook wel aardig. Ik stel jullie voor aan de Old Prince of Bell Air die een liedje zingt.

THE OLD PRINCEKUNG FU COPS
KUNG FU COPS
Natuurlijk moet je helemaal niets met politie te maken hebben eigenlijk maar in Taiwan is dat allemaal nog een schepje erger. Zo leert de politie daar naast het gebruikelijk speurwerk ook nog kung fu om nog beter hun mannetje te kunnen staan in de strijd tegen de criminaliteit.

KUNG FU COPSUNNECESSARY CENSORSHIP #176
UNNECESSARY CENSORSHIP #176
Tijdje geleden al weer dat we hier nog wat van gepost hebben maar schijnbaar gaat Jimmy Kimmel hier nog gewoon mee door en is het dus een vast onderdeel van zijn show geworden. Mja, een "seen one, seen them all" gevoel krijg ik er een beetje van omdat het al zo lang geleden was doen we ervandaag weer eentje, nummer 176 dus.

UNNECESSARY CENSORSHIP #176SARAH PALIN vs TINA FEY
SARAH PALIN vs TINA FEY
Bij SNL was dit weekend een dubbelgangster te zien van Sarah Palin die echt als 2 druppels water lijkt op de aankomende vice president. In dit filmpje die dit weekend werd uitgezonden zien we Tina Fey die eigenlijk al afscheid had genomen van SNL maar speciaal voor Sarah een re appearance maakt.

SARAH PALIN vs TINA FEYPASTA PLAYER
PASTA PLAYER
De Pizzas van dominos zijn niet te vreten natuurlijk maar leuke reclame maken ze wel. Zo te zien gaat dit niet eens over de pizzas die ze verkopen want we hebben hier te maken met de pasta player die eigenlijk een soort van penne rigate is met hip hop skills.

PASTA PLAYERGAMETIME 468
gametime
Vandaag gaan we weer gamen en dit keer gaan we alle gele balletjes bruin maken. Uitleg krijg je ingame. Highscores in de comments.

GAMETIME 468KATERINA
KATERINA
Fotograaf zijn is echt geen slecht beroep als je daarbij babes mag fotograferen zonder kleren aan.Deze fotograaf heeft het vast naar zijn zin om Katerina los te zien gaan, in het zwembad waar even niemand in zit. Oh was ik maar!

KATERINA3X BABE
null null null

Nina | Victoria | Kanjerrr!
REAL KARATE KID
REAL KARATE KID
Sjesus wat is dit dan voor gastje hey, damn. Deze Tyler Weaver jr was dus bij Oprah Winfrey afgelopen week in een talentshow voor kids die daar te zien was en deze Tyler is op z'n minst gezegd handig met allerlei gevaarlijk wapens en denk dat ie ook nog es menigeen hier op de site helemaal in elkaar schopt. CHECK!

REAL KARATE KIDMC PALIN - MILF'08 ?
MC PALIN - MILF'08 ?
Leuke gallerie wel hierzo met allemaal gefotosjoepte fotos van de republikeinse vice presidents kandidaat Mc Palin. Het zijn er in totaal een stuk of 47 en als je er zelf ook nog wat weet of hebt kan je natuurlijk een linkje in de comments droppen.

MC PALIN - MILF'08 ?

GUINNESS - TORNADO
Van Guinness bier zijn we wel wat gewend als het om reclame maken gaat, kennen jullie deze Guinness nog waarin in een notedop de evolutietherorie werd uitgelegd ? In deze nieuwe commercial die er weer puik uitziet zien we wat er gebeurt als je een tornado vangt op een twister achtige manier.

GUINNESS - TORNADOBEST SNEL......
BEST SNEL......
Hmz, ik ben toch wel wat snelheid gewend, ik heb ook vaak genoeg in Duitsland eens het gas goed er op gegooid en ja het is me ook weleens overkomen dat ik ingehaald werd terwijl ik zelf al ruim over de 200 reed maar dit is me toch wel iets te gek. Check eventjes hoe hard deze, wie vult het in, voorbij komt scheuren.

BEST SNEL......KOEFNOEN - FAIZEL ALI ENAIT
KOEFNOEN - FAIZEL ALI ENAIT
Mohammed Faizel Ali Enait is een advocaat maar tevens een moslim die het niet zo heeft met handen schudden laatst zag ik hem al voorbij komen bij Knevel & Van den Brink waar hij met Rita Verdonk in discussie ging. Beetje zielige vertoning vond ik het eigenlijk maar de mannen van Koefnoen hebben daar een scherpe spoof op gemaakt.

KOEFNOEN - FAIZEL ALI ENAIT

Meer Koefnoen bij de buurman


BIERRRR
BIERRRR
Gisteren was het weer eens zo ver ik kwam uit mijn kluizenaarshol en ben lekker op stap geweest wat ook weer erg gezellig was eigenlijk. Dat is dan ook meteen de reden waarom ik zo laat ben vandaag maar dat mag de pret verder niet drukken, kijk eventjes mee naar deze mooie gallerie van die andere reden..

BIERRRR

GAMETIME 467
Gametime 467
Vandaag gaan we weer gamen en dit keer is het het vervolg op rocketcar. Het is namelijk rocketcar twee. Het is de bedoeling om bij het deurtje te komen. Highscores in de copmments.

GAMETIME 467METALLICA
Metallica
Jaja vandag kon het natuurlijk niet anders. Metallica. Death magnetic is uit., gelukkig een stuk beter als St. Anger. Toch gaan we dit keer kijken naar some kind of monster een docu over het maken van St. Anger.

METALLICACLEAVAGE FIELD
CLEAVAGE FIELD
Tegenwoordig word van elke grote film wel een porno versie gemaakt wat altijd leuke film titels oplevert zoals bijvoorbeeld Cliffbanger of in dit geval Cleavage Field een 18+ versie van de welbekede Cloverfield. Mja grappig gemaakt wel maar niet echt iets om over naar huis te schrijven.

CLEAVAGE FIELDADRIELLY 4 PRESIDENTE
ADRIELLY 4 PRESIDENTE
In Brasilie ziet de wereld er toch een stukje anders uit dan als bij ons neem nou deze Adrielly Fratal die campagne voert om presidente van een overkoepelende organisatie te worden voor gynecalogen. Mja, dat noem ik nou eens hart voor de zaak hebben. Kijk eventjes mee naar deze 2 videos ergens bij Fortaleza, Brasil

ADRIELLY 4 PRESIDENTE

GISELE
GISELE
Die babes van camwithher doen achter de rug van CWH stiekem dingen zoals hun eigen filmpjes maken waarin ze eens wat meer aan ons laten zien. Deze lekkere babe Gisele doet dat zelfs graag want dit is niet haar eerste filmpje.

GISELEDenise Lenka Ariel
Denise | Lenka | Ariel
DE BIJBEL in 60 SEC
DE BIJBEL in 60 SEC
Mja, ik heb vroeger dus gewoon doping en vormsel en al die onzin meegemaakt, ook nog es een kinderbijbel gelezen en kijk wat er van terecht gekomen is. Helemaal niets dus, ik ga niet naar de kerk en geloven doen we alleen Bill Gates en het NOS Journaal. Naja, voor diegene die toch iets meer willen weten over de bijbel hier de verkorte versie.

DE BIJBEL in 60 SECKANGOEROE
KANGOEROE
Kennen we Remi Gallard nog die mafkees waarvan we al eerder melding hebben gemaakt, naja die heeft dus een nieuwe clip gemaakt net zo goed eigenlijk als al zijn vorige clips alleen voetbalt hij dit keer niet maar jumpt hij rond in iets wat zo te zien een kangoeroe pak is. Naja, grappig natuurlijk en gewoon een erg leuke clip. Hier tennis!

KANGOEROE - REMI GALLARD


GERALDO RIVERA GEOWNT
GERALDO RIVERA GEOWNT
Hehehe mja, het is natuurlijk niet niks om met al dat natuurgeweld gewoon je werk te doen als verslaggever. Toch staat Geraldo Rivera zijn mannetje en staat hij daar wel weer midden in, dat het afentoe ook mis kan gaan zien we hier als hij plots kopje onder gaat.

GERALDO RIVERA GEOWNTFOKKING LENIG
FOKKING LENIG
Deze gast is toch wel erg lenig te noemen, hij weegt een pondje meer maar probeert toch sportief te zijn door te gaan skateboarden ik had niet gedacht dat hij zo'n spagaat kon maken maar de wonderen zijn de wereld dus nog niet uit. Kijk eventjes mee...

FOKKING LENIGGAMETIME 466
Gametime 466
Vandaag gaan we nadenken. Het is namelijk de bedoeling om de deur te openen. Hier heb je een sleutel voor nodig. Ik vond het leuk. Hulp kan je vragen in de comments.

GAMETIME 466GIRLS GONE WILD
GIRLS GONE WILD
Als ambulancebroeder heb redt je natuurlijk als het goed is veel levens. Dat is natuurlijk zwaar en goed werk. Dus dat mag wel eens beloond worden dacht deze babe die zich laat filmen door Girls Gone Wild.

GIRLS GONE WILD

POLITIE vs CARAVAN
POLITIE vs CARAVAN
Ik weet niet precies wat deze gast op zijn kerfstok heeft als hij in Frankrijk op de vlucht gaat voor de politie maar zoals het er naar uitziet maakt het hem niet echt veel uit dat hij ook nog een caravan achter zijn wagen heeft hangen. Ik vind dat ie ver komt maar weet helaas niet hoe het afgelopen is.

POLITIE vs CARAVAN10 MINUTEN EXTREME DOWNHILL
10 MINUTEN EXTREME DOWNHILL
Best een stoere clip hier van een aantal mannen die toch best hard downhill gaan en dat ook nog zonder te remmen en in kostuum. Erg kicke filmpje die je natuurlijk bij ons als een van de eerste kan bekijken. Check!

10 MINUTEN DOWNHILLMC CAIN'S LEUGENTJES
MC CAIN'S LEUGENTJES
Ik kon het toch weer niet laten toen ik net deze compilatie tegen kwam van spotjes die Mc Cain approved heeft en weinig te maken hebben met netjes campagne voeren. Ik vind het wel prachtig om te zien hoe ver deze campagnes nu werkelijk gaan. Kijk eventjes mee..

MC CAIN'S LEUGENTJESANNA BERGENDAHL
ANNA BERGENDAHL
Deze Anna Bergendahl deed auditie bij Idols Sweden en ik moet zeggen dat dit toch echt niet slecht te noemen valt. Wij hebben dan wel Esmee maar deze dame doet het gewoon uit volle borst live voor een jury en terwijl half Zweden kijkt. Erg goed dus, kijkt u eventjes mee...

ANNA BERGENDAHLWEIRDEST FITNESS EVER
WEIRDEST FITNESS EVER
Ik heb eigenlijk geen idee wat er in deze video allemaal gebeurt maar het zal wel, het is in iedergeval de vreemdste fitness video die ik totnu toe heb gezien. Kijk eventjes mee en doe het aub niet na..

WEIRDEST FITNESS EVERBLONDJE 4 TV
BLONDJE 4 TV
Dit blondje konden we laatst al eventjes bewonderen in een compilatie van vriendje Day die druk doende is om voor volgende week weer een paar clipjes klaar te hebben voor TLP. Zover is het dus nog niet en daarom moeten we het vandaag nog eventjes doen met deze blondie met mooie mukken alleen thuis.

BLONDJE 4 TVPIZZABABE TIFFANY
PIZZABABE TIFFANY
Geen onbekende hier op de site deze Tiffany Amber die er een beetje uit ziet als een lekker wulps buurmeisje die zomaar ineens naast je kan komen wonen. Achja, helaas is dat dus niet zo dus presenteer ik haar maar in gallerie vorm. Laatste babe van de week en hier kan je de voorgaande Pizzababes van deze week nog eens terug zien.

PIZZABABE TIFFANYALLO ALLO 18+
ALLO ALLO 18+
Dat Allo Allo was toch echt wel een toffe serie hoor maar nu de 2e wereld oorlog is afgelopen is ook bijvoorbeeld die fijne politieman met zijn vreemde accent weer naar huis gegaan waar hij nu de chef van politie is. Schijnbaar heeft hij toch iets te veel naar herr Flick gekeken want deze verhoormethodes zijn je reinste gestapo technieken.

ALLO ALLO 18+GIRL + BIKE = FAIL
GIRL + BIKE = FAIL
Vroeger zeiden ze altijd vrouw achter het stuur bloed aan de muur totdat bekend werd dat het eigenlijk wel meevalt met de stuurkunsten van een vrouw in de auto. Jammer genoeg geldt dat niet voor vrouwen die willen stunten op de fiets, kijk eventjes mee naar deze dame die toch een flinke smakkert maakt.

GIRL + BIKE = FAILFENCE FACEPLANT
FENCE FACEPLANT
Hmz, ik wil van jullie graag weten wat hier nu precies gebeurt want ik begrijp het niet helemaal, een gast valt van zijn fiets rent daarna met zijn hoofd tegen een paaltje op en rent daarna weg omdat hij bang is voor zijn achtervolger. WTF, gebeurt daar ?? Wie het weet mag het droppen in de comments.

FENCE FACEPLANTGATES vs SEINFELD 2
GATES vs SEINFELD 2
Bill Gates is tegenwoordig lekker met pensioen maar kon het toch niet laten om samen met de komiek Jerry Seinfeld een reclame campagne te doen voor nieuwe Microsoft producten en een stabiele vista. De eerste konden we vorige week al zien en vandaag is er een tweede spot waarvan dit de lange versie is.

GATES vs SEINFELD 2GAMETIME 465
Gametime 465
Vandaag gaan we weer gamen en dit keer is het destructie. We moeten namelijk alle tanks verrot makken met deze slinger. Highscores in de comments.

GAMETIME 465VERUNKAAAAAAA
VERUNKA, VERUNKAAAAAAA
Hmz altijd lekker om Verunka weer eens voorbij te zien komen en dat is dus ook het geval met deze mooie video van haar ergens aan het strand waar ik ook wel zou willen zijn toen deze video werd opgenomen. Naja, zo'n feest is het helaas niet dus ga ik maar weer verder met de serie Dexter en laat jullie met deze mooie droom van Verunka.

VERUNKAAAAAAAIMOGEN THOMAS
IMOGEN THOMAS
Ik weet niet precies waar Ruben nu weer uithangt maar ik had m de hele dag nog niet gezien op kantoor en daarom heb ik zelf maar eens wat filmpjes bijelkaar gezocht voor de dagafsluiter. Deze Imogen Thomas is een babe en stond al vaker hier op TLP alleen nog niet in deze kwaliteit kijk even mee naar de Zoo videoshoot van deze kanjer.

IMOGEN THOMASLEARNING SPANISH
LEARNING SPANISH
De gast in het volgende filmpje spreekt ongeveer even goed spaans als ik en dat wil dus niet echt helpen als je een serenade voor een mooie spaanse wilt zingen om zo haar hart te veroveren. Gelukkig is daar dan Erika Estrada die een handje helpt..

LEARNING SPANISHWILD ZWIJN vs LEEUW
WILD ZWIJN vs LEEUW
Hmz ik weet niet precies wat deze koning van de jungle gedacht heeft toen dit wilde zwijn opeens last kreeg van grootheidswaanzin en de leeuw attacked. Hij gaat er zelfs een blokje voor om.. WTF?!

WILD ZWIJN vs LEEUW

9/11 - 7 YEARS LATER
9/11 - 7 YEARS LATER
Vandaag precies 7 jaar geleden besloten Mohammed Atta en nog eens 13 anderen om met 2 vliegtuigen het WTC in te vliegen en met een 3e vliegtuig het pentagon. Ik zag het allemaal live gebeuren toen op de televisie en was aardig onder de indruk van wat daar allemaal gebeurde op die zwarte dag. De wederopbouw is inmiddels al vrij ver gevordert maar omdit toch niet te vergeten heb ik nog eens een compilatie erbij gepakt met wat daar toen allemaal ook alweer gebeurde.

9/11 - 7 YEARS LATERCHRISTINA HOT or NOT
CRISTINA HOT or NOT
Christina María Aguilera is een amerikaanse zangeres die sinds 1999 zo'n beetje elk jaar weleens in de top40 staat of in iedergeval in het nieuws is. Zo speelde ze niet echt in een film maar leende ze haar stem wel voor een film als bijv. Shark Tale. Vandaag gaan we eens kijken of Christina Hot of NOT is... Ik zeg alvast HOT!

CHRISTINA HOT or NOT

PAIN-O-RAMA
PAIN-O-RAMA
De meest populaire filmpjes op het internet behalve die met porno zijn toch wel de filmpjes waarin vanalles mis gaat en mensen veel pijn hebben. Zo ook indeze compilatie waarin ook weer van alles misgaat, wat het filmpje dan ook wel weer tof maakt.

PAIN-O-RAMADEANNE
DEANNE
Exotische namen doen mij niet zo veel, het is niet zo dat elke vrouw met een speciale naam gelijk een lekkere babe is. Maar dat is bij deze Deanne dus wel het geval. Het filmpje is ook erg mooi in elkaar gezet

DEANNE


PIZZABABE TYRAN
PIZZABABE TYRAN
Sooow, gisteren hadden we wat minder postjes dan gebruikelijk en dat komt omdat we graag nog eventjes willen genieten van de laatste dagen zon van deze zomer. De Pizzababe van de dag is vandaag Tyran Richards waarmee ik het minder posten toch een klein beetje mee goed wil maken. Kijk eventjes mee...

PIZZABABE TYRANREAL LIFE RAPPER
REAL LIFE RAPPER
Deze gast is best grappig hij loopt over straat spreekt mensen aan en doet dit allemaal al rappent. Grappige shit van deze Real life rapper die eigenlijk gewoon Derrick heet.

REAL LIFE RAPPERTALKING MUSIC
TALKING MUSIC
Grappige commercial hier van Sony Ericsson voor een walkman waarin plotsklap iedereen muziek praat en het dus een talkman is geworden. Je moet er maar opkomen.

TALKING MUSICGIRLS GONE WILD LESBIANS
GIRLS GONE WILD LESBIANS
Wat is het toch heerlijk om twee dronken wijven te zien die na een avondje uit meegaan naar huis om vervolgens op de camera gezet te worden. Ja, vandaag hebben we dus 2 lekkere bi's om naar te kijken.

GIRLS GONE WILD LESBIANS


FAKING TALENT
FAKING TALENT
Sommige mannen doen echt alles om een vrouw te versieren en uiteindelijk in bed te krijgen. Je voordoen als iemand met veel talent kan een goede manier zijn zoals ik deze clip eventjes gedemonstreerd wordt.

FAKING TALENTAXE SHOWERGEL
AXE SHOWERGEL
We kennen de commercials van Axe nu onderhand wel waarin je kan zien dat wanneer je Axe spuit je meteen alle vrouwen waar dan ook achter je aan krijgt. Deze reclame is iets anders want inplaats van vrouwen komen er dieren te voorschijn maar wacht dat ligt dan weer aan de zeep die je gebruikt, kunnen jullie het nog volgen?

AXE SHOWERGELSKEEBALL OWNAGE
SKEEBALL OWNAGE
Ik wist niet eens dat deze machientjes Skeeball heten maar schijnbaar is het zo, maar ik kende ze nog wel van vroegah op de kermis. Ik denk dat dat kleine jochie die daar zo zijn hoofd in de weg legt het ook niet meer vergeet, let vooral eventjes op de woorden van pa die de aktie van zijn kleine meteen goed praat.

SKEEBALL OWNAGEMAN vs BULL
MAN vs BULL
Als je op een stier gaat zitten dan weet je eigenlijk dat het niet goed met je gaat aflopen want je wordt er vroeg of laat toch ooit eens van afgegooid. Maar deze stier speelt eigenlijk een beetje vals wanneer die deze Cadillacman al voordat die mag rijden knock out slaat tegen de boarding, Owned!

MAN vs BULLGAMETIME 464
Gametime 464
Ook vandaag weer een gametime en dit keer is het iets met ballen. We moeten namelijk doe goede ballen in de goede bekers krijgen. Is nog niet zo makkelijk. Highscores in de comments.

GAMETIME 464
CAT vs DOG
CAT vs DOG
Ik heb zelf een kat maar nu ik wat vaker naar buiten ga om wat te bewegen lijkt me een hond eigenlijk ook wel leuk. Of dat samen gaat met mijn tijger vraag ik me serieus af als ik naar dit soort filmpjes kijk.

CAT vs DOGWEBCAM BABE RUBIA
WEBCAM BABE RUBIA
Rubia is een lekkere webcambabe die duidelijk te zien echt niet verlegen is. Ze houdt er schijnbaar ook erg van om haar zelf aan te raken en ze geniet daar met volle teug van. Want kreunen kan ze wel ja.

WEBCAM BABE RUBIAPIZZABABE ADEN
PIZZABABE ADEN
We gaan vandaag eens kijken bij Aden Bianco die alles nog van haar zelf heeft en dat ziet er helemaal niet verkeerd uit. Voor meer Pizzababes klik je hier eventjes en als je deze dames nog eens op film wilt bekijken dan moet je deze filmpjes maar eens checken.

PIZZABABE ADENMOZES VERDWAALD ?
MOZES VERDWAALD ?
In deze clip gaan we eventjes een jaar of 2000 terug in de tijd als het niet langer is, we zien namelijk Mozes die een schoolreisje had georganiseerd wat men ook wel Exodus noemt, maar die de weg is kwijt geraakt. Gelukkig is er dan altijd nog...

MOZES VERDWAALD ?MAC vs MC CAIN
MAC vs MC CAIN
Ik ga er vanuit dat Mc Cain de verkiezingen toch weer gaat winnen maar om jullie elke dag lastig te gaan vallen met politieke spotjes dat zie ik niet echt zitten daarom doen we vandaag de laatste of ze moeten echt te leuk zijn om niet te posten. In deze clip zien we een spoof op de welbekende commercial van Apple versus de PC alleen nu met Mc Cain in de hoofdrol.

MAC vs MC CAININAPPROPIATE REPORTER
INAPPROPIATE REPORTER
Als je een reporter bent dan is het zaak de juiste vragen te stellen aan de juiste mensen. Deze reporter draait het om en vraagt gewoon wat hij wilt vragen en ook nog eens aan mensen die er eigenlijk niets mee te maken hebben.

INAPPROPIATE REPORTERLIVE ON BOARD
LIVE ON BOARD
Ik moet zeggen dat ik dit seizoen nog geen een formule 1 wedstrijd gezien heb. Beetje jammer eigenlijk want het is een van de mooiste sporten die er zijn, Hamilton en Raikonnen doen het volgens verwachting goed en deze beelden gemaakt met de on board camera zijn dan ook echt tof. Het zijn beelden van afgelopen weekend in het belgische Francorchamps.

LIVE ON BOARDWEIRDEST GOALS
WEIRDEST GOALS
Hmz, vanavond is het weer zover en mag Oranje weer aantreden voor een kwalificatie wedstrijd voor het WK. Hopen dat ze het beter doen dan tegen die australiers afgelopen weekend want dat was zwaar bagger. Kijk eventjes mee naar deze top 5 van de vreemdste goals ever, er zitten een paar leuke tussen.

WEIRDEST GOALSGAMETIME 463
Sniper
Vandaag gaan we weer eens sniperen. Dit keer is het iets lastiger als de standaard sniper games maar wel mooier. Dus geniet en voor hulp kan je het in de comments vragen.

GAMETIME 463GIRLS GONE WILD
GGWILD
Ja, ik verras Pizzaman en jullie nu natuurlijk helemaal met wat lekkers. Girls Gone wild is altijd lekker geweest en dat is het nu nog steeds. Jullie mogen besluiten of er meer ''GGW'' moet komen. Check elke dag TLP en wie weet staat er een lekker filmpje voor je op. Hier meer!

GIRLS GONE WILD

MELK GOED VOOR U
MELK GOED VOOR U
De geleerden zijn er nog niet helemaal over uit of melk nu wel of niet goed is voor het menselijke lichaam. Het schijnt namelijk zo te zijn dat uit onderzoek is gebleken dat fatale hartziekten het meest voorkomen in landen waar de grootste hoeveelheden melk wordt gedronken. In Japan denken ze daar heel anders over en komen ze met deze ubercoole commercial!

MELK GOED VOOR USAMUEL JACKSON vs TITANIC
SAMUEL JACKSON vs TITANIC
Toen ze de film Titanic gingen maken hebben ze toch eventjes getwijfeld wie er nu het beste Jack Dawson kon spelen. Zoals we weten is dat Leonardo Di Caprio geworden maar wisten jullie dat Samuel Jackson ook voor die rol een screentest heeft gedaan ? In dit filmpje kan je dat eventjes terug zien.

SAMUEL JACKSON vs TITANICKWIJT ?!
KWIJT ?!
Ik heb zelf geen contactlensen maar heb weleens de eer gehad om die te mogen zoeken toen die kwijt waren. Nou zijn ze niet echt goed zichtbaar natuurlijk en daarom bedacht deze gast een best handige truc waar ik zelf niet was opgekomen. Benodigheden een stofzuiger, een sok en een elastiekje.

KWIJT ?!PIZZABABE ELIZABETH
PIZZABABE ELIZABETH
Ik dacht toch echt dat ik gister een lekkere Pizzababe voor jullie gevonden had maar niet dus. Vandaag doe ik gewoon een nieuwe poging met deze Elizabeth Taylor die ook donkerharig is maar misschien toch wat vrouwelijker dan Raquel gister. Mja, ik vraag me toch echt af wie van jullie een Pizzababe voor de deur zou laat staan mocht er een aanbellen.

PIZZABABE ELIZABETHSKATER FAILS HARD!
SKATER FAILS HARD!
Owwww deze gast valt echt hard op z'n muil als die een of andere stunt wilt doen vanaf een stang die 2 meter van de grond af zit. Vraag me ook echt af of dit goed is afgelopen want dit gaat ie sowieso niet snel nog eens proberen... Kijk eventjes mee!

SKATER FAILS HARD!OWNED ON TV
OWNED ON TV
Lolz, deze gast is dan toch wel mijn held van vandaag hoor. Samen met zijn vriendin zit ie lekker naar wat collage footbal te kijken wat ook nog eens wordt uitgezonden op televisie. Maar wat hij niet weet is dat de camera vol op 'm staat net terwijl zijn vriendin hem een handje geeft. HELD!

OWNED ON TVBARTENDER vs WOMEN
BARTENDER vs WOMEN
Sommige vrouwen hebben een zwak voor mannen die achter de bar staan, vandaar ook dat ik dat jaren gedaan heb hiero op de korenmarkt maar ook als je achter de bar werkt heb je soms recht op rust. Check eventjes dit filmpje waarin een barman dit toch eventjes heel erg duidelijk maakt.

BARTENDER vs WOMENGYMNASTICS FAIL!
Als je gaat sporten dan is het belangrijk dat je in ieder geval goed materiaal voorhanden hebt. Vooral als je afhankelijk bent van allerlei toestellen zoals hier in dit filmpje met een ongelijke brug die schijnbaar is neergezet door een paar uitzendkrachten ofzo. Naja, kijk eventjes mee wat er gebeurd als Natalie Foley haar best wilt gaan doen.

GYMNASTICS FAIL!OASIS ATTACKED
OASIS ATTACKED
Tijdens een optreden van Oasis op het Virgin music festival in Toronto Canada klimt er plots een fan on stage die de zanger van Oasis, Noel Gallagher ineens aanvalt. Dit gebeurde dus allemaal afgelopen zondag en wij hebben natuurlijk voor jullie de beelden er eventjes bij gezocht.

OASIS ATTACKEDGAMETIME 462
Gamriytme 462
Vandaag gaan we gamen. en dit keer gaan we office gamen. we gaan namelijk het kruisje uit excel bevrijden . Hij wil er van door en het is aan ons om hem te helpen. Ik kwam tot level 20. wie komt verder.

GAMETIME 462
ALEXIS TEXAS
Jammie, gisteren hadden we al een Alexis maar dat doen we vandaag nog eventjes dunnetjes over. Erg lekker mokkel hier al zeg ik het zelf en die batterij van d'r is zeker niet verkeerd. Alexis laten we eventjes los bij het zwembad want dat geeft toch altijd mooie beelden.

ALEXIS TEXAS

LESBIAN BABES
LESBIAN BABES
Met het kasteel van Pizzaman, MyM en mij hebben we de laatste tijd veel voordelen. Er komen steeds meer babes langs om even te chillen in onze relax ruimte. Ook lesbische babes zijn welkom en die worden natuurlijk wel eventjes mooi gefilmd.

LESBIAN BABES


SLIMME HOND
SLIMME HOND
Honden luisteren beter dan katten, sterker nog mijn kat luistert helemaal nergens naar en gaat gewoon lekker d'r eigen gang de hele dag. Toch lijkt ook een hond me best grappig om te hebben zo ook deze hond die wel heel erg goed afgericht is. Geluid loopt helaas niet helemaal sync.

SLIMME HONDMC CAINS WAR
MC CAINS WAR
Ik heb de hele Mc Cain speech van bijna 1 uur in totaal bekeken en beluistert en ik moet toch eerlijk bekennen dat mijn overtuiging dat Obama het wel zal gaan halen en de volgende president van Amerika wordt toch ietwat aan het dalen is. Deze oude oorlogsheld is echt geliefd en zijn speech en verhaal is gewoon goed. Ik heb eventjes het gedeelte waarin hij voor het eerst over zijn vietnam verleden praat voor jullie eruit geknipt. En hier kan je de hele speech (1 uur) beluisteren.

MC CAINS WARIT'S CIGARET TIME
IT'S CIGARET TIME
Toen ik vorige week mijn laatste peuk uitmaakte had ik eigenlijk verwacht toch best wat problemen te krijgen met dat niet roken. Niets is echter minder waar het is zo eenvoudig als wat, of het nu slim is om dit soort clips te bekijken vraag ik me wel af. Ik eet me trouwens wel helemaal rond de laatste dagen.

IT'S CIGARET TIMEEGG PRANK
EGG PRANK
We kennen allemaal wel die geniale mop met 3 eieren waar je dan 100 euro krijgt als je 3 eieren op je hoofd kapot laat slaan en er dan maar 2 krijgt echter deze variant kende ik eigenlijk nog niet waarbij je een ei in je mond moet doen. De gast die het zou moeten ondergaan kende 'm schijnbaar wel en dat is lachen. OWNED!

EGG PRANKHOW NOT TO PICK UP WOMEN
HOW NOT TO PICK UP WOMEN
Dames versieren, de een is er wat beter in dan een ander en hoe dat nou precies komt weet eigenlijk niemand. Eigenlijk de beste tip die je wat dat betreft kan krijgen is gewoon jezelf zijn en vooral het heft in eigen hand houden. In deze clip een paar schoolvoorbeelden van hoe het vooral niet moet. Weet iemand welk programma dit is van de BBC3

HOW NOT TO PICK UP WOMENFREE KEMPI
FREE KEMPI
Ja ik baalde er dus al een beetje van dat ik deze documentaire over Kempi een van de betere repperts van Nederland moest missen afgelopen weekend. Maar gelukkig waren onze vriendjes van WLF wel oplettend en kan je daar ook nog eens de hele documentaire terugzien. Zeker eventjes doen...

FREE KEMPI

TETTEN!
TETTEN!
Ik vraag meestal aan Ruben of hij wat postjes wil klaar zetten zodat ik die alleen maar hoef te activeren zeg maar en jullie weer kunnen genieten van een van zijn fijne babes. Vandaag zag ik ineens dit filmpje staan die hij zelf gefrabiceert heeft zo te zien, tetten zeg ik U!

TETTEN!PIZZABABE RAQUEL
PIZZABABE RAQUEL
Op de maandag wil ik altijd een mega mooie Pizzababe om de week mee te starten en dat is ook deze maandag gewoon weer gelukt want deze Raquel Mattieus is echt een kanjer van de hoogste orde. Meer Pizzababes vindt je hier!

PIZZABABE RAQUELMC CAIN SPEECH HACKED ?!
MC CAIN SPEECH HACKED ?!
Wtf, is dat onze grote vriend soms die we nog van de NS hack acties kennen die hier tijdens de Mc Cain speech opeens zorgt dat Obama zijn liedje kan zingen op de republikeinse conferentie ? Kijk eventjes mee en oordeel zelf.

MC CAIN SPEECH HACKED ?!


FIGHT OWNAGE!
FIGHT OWNAGE!
Als je vecht moet je er niet raar van staan te kijken als je ook eens wat klappen moet incasseren. Nou is dat natuurlijk nooit echt heel erg leuk maar om dan maar te gaan janken als een klein kind gaat mij een beetje te ver.

FIGHT OWNAGE!GIANT WAVE JUMPING
GIANT WAVE JUMPING
Ik zat dit filmpje nog eens terugtekijken net maar wat deze gasten doen is dus echt wel levensgevaarlijk en ik denk dat jullie het daar wel mee eens zijn. Ik heb het weleens meegemaakt op vakantie daar er 3 meter hoge golfen tegen de branding aan beukte en daar zit toch best kracht achter en dit lijkt mij een vrij heftig stormpje.

GIANT WAVE JUMPINGBUBBLE THEATER
BUBBLE THEATER
Gisteren was er een maatje van me hierzo die een tijd in Australie heeft vertoefd, leuk natuurlijk want in Australie hebben ze programmas waar wij nog nooit van gehoord hebben. Zo ook dit thought bubble theater, een soort van home funnies maar dan ietje anders. Zal eens zien of ik er nog wat meer van kan vinden.

BUBBLE THEATERBRAINTEASERS
BRAINTEASERS
Het is weer maandag morgen en ik hoop dat jullie je net zo fris en fruitig voelen als ik want we gaan meteen eventjes wat grappige hersenkrakers bekijken. Ik weet niet helemaal zeker of het ook nog de bedoeling is dat er oplossing komt op de vragen maar het wordt allemaal leuk gepresenteerd.

BRAINTEASERSGAMETIME 461
Vandaag gaan we weer gamen en dit keer gaan we 21 minigames doen. Oftewel wie kan er het langste doorgaan zonder gek te worden? Vertel even hoe ver jij kwam in de comments.

GAMETIME 461SANDRA SHINE
SANDRA SHINE
Sandra Shine is zo'n babe waar iedere man op geilt. Het type meisje dat vroeger van ieder jonge pikkies aandacht kreeg op school. NA het kijken van dit filmpje zal je daar niet van opkijken wat ze is bloedheet.

SANDRA SHINE

GIRLS HAVING FUN
GIRLS HAVING FUN
Wat is er leuker dan naar mooie dames te kijken die ook nog eens plezier hebben, het is dan wel geen bewegend beeld maar ach met foto's neem ik dit keer ook wel een keertje genoegen. Mooie pics!

GIRLS HAVING FUN

SCHELDEN DOET WEL PIJN
SCHELDEN DOET WEL PIJN
Ik heb vroeger altijd geleerd dat schelden geen pijn deed dus heb ik flink wat afgescholden als kind zijnde. Nou kan je in dit filmpje zien dat schelden wel degelijk pijn doet want een persoon kon de scheld kannonades van een pestkop vanuit een auto niet echt waarderen en grijpt hardhandig in. OWNED!

SCHELDEN DOET WEL PIJNTIGER WOODS vs RUBIX
TIGER WOODS vs RUBIX
Tiger Woods is voorlopig nog steeds de beste golfer van de wereld en dat zal hij voorlopig ook wel blijven ook denk ik zo. Laatst zagen we al dat hij over water kon lopen vandaag een video waarin hij een kubus als golfbal gebruikt wat mij eigenlijk best moeilijk lijkt.

TIGER WOODS vs RUBIXBOOZE PARTY
BOOZE PARTY
Als je es wat te veel gedronken hebt dan weet je ook dat dat meestal de volgende dag zo zijn uitwerkingen heeft op je lichaam. Buikpijn, koppijn, misselijkheid we hebben er allemaal weleens last van gehad. In deze animatie vertelt een komiek hoe dat precies allemaal in zijn werk gaat.

BOOZE PARTY3X BABE
frismeisje Audrina Patridge Evelyn Lorry
Fris meisje - Audrina - Evelyn
1 PUNCH KNOCKOUT
1 PUNCH KNOCKOUT
De UFC is een competitie waar je je ergste vijand nog geen 3 minuten in de ring wilt zien. Als je daar neer gaat dan moet je er ook niet raar van staan te kijken dat het gevecht gewoon doorgaat al geldt dat niet voor deze Chuck Lidell die na een goed gemikte kaakslag nokkie gaat. Hier meer UFC!

1 PUNCH KNOCKOUTRAGE AGAINST MACHINE - ACAPELLA
RAGE AGAINST MACHINE - ACAPELLA
Momenteel is er echt de ene demonstratie naar de andere daarzo over het grote water, en dat terwijl ik gisteren nog naar die speech van Mc Cain heb zitten te luisteren waarvan ik straks nog een stukje ga posten omdat die erg goed is. Anyway, de band Rage against machine wou dus optreden voor de demonstranten maar in politiestaat Amerika mocht dat dus niet want ze worden tegen gehouden door de politie. Gelukkig liet de band zich daardoor niet tegenhouden en performed gewoon acapella!

RAGE AGAINST MACHINE - ACAPELLAPUT A DONK ON IT
PUT A DONK ON IT
Ik zit al weer een paar daagies met de nieuwe mixen van PJ in mijn winamp maar ik moet toch zeggen dat ik die graag eventjes uitzet om deze gasten van de Blackout crew te beluisteren. Het nummer heet Put a donk on it en die beat is erg lekker. Naja luister zelf maar eens.

PUT A DONK ON ITALCOHOL + DRUGS
ALCOHOL + DRUGS
Alcohol en drugs gaan prima samen alleen moet je daar wel eerst eventjes aan wennen, de eerst paar keer is het niet echt een lolletje ofzo en dat merkt deze gast in Zweden ook. Ik weet niet precies wat hij op heeft maar hard gaat ie wel, kijken we eventjes mee?

ALCOHOL + DRUGSHOLLAND vs AUSTRALIE
HOLLAND vs AUSTRALIE
Gisteren was het weer een debacle hoor toen Nederland verloor van Australie met 1-2. Man man goeie start voor Bert van Marwijk kan niet anders zeggen, NOT. Naja, ik had de wedstrijd eigenlijk gemist maar dan is er gelukkig nog het internet waar je die nog es kan terug kijken. Mocht je 'm ook gemist hebben dan kan de samenvatting nog eens terugkijken hierzo.

HOLLAND vs AUSTRALIEGAMETIME 460
GAMETIME 460
Vandaag weer een gametime en dit keer gaan we balletjes aan elkaar zetten. het is bedoeling om alle balletjes te pakken. door een klik op de muis verander je van kleur en dus kan je dan andere pakken. Highscores in de comments.

GAMETIME 460ABBY CLANCY in FHM
ABBY CLANCY in FHM
Abby Clancy is een mooie dame die in het Oktober nummer van de FHM staat reden dus om haar ook hier eventjes voorbij te laten komen. Kijken jullie eventjes mee ?

ABBY CLANCY in FHMPUPPETS in the HOOD
Vorige week werd bekend dat er zeer waarschijnlijk weer een Muppetshow nieuwe stijl komt. Dus het oude concept maar dan met hedendaagse sterren en Kermit en Miss Piggy. Leuk natuurlijk, maar deze Puppets in de Hood zijn ook best leuk. Ik weet niet of het de goeie naam is, of op welke zender dit wordt uitgezonden maar ik heb hier 20 minuten voor jullie. Enjoy!

PUPPETS in the HOODPALLE SOCCER FREESTYLE
PALLE SOCCER FREESTYLE
Rickard"Palle"Sjolander is een zweed die toch wel zeer behendig met een voetbal kan omgaan. Volgens de makers van dit filmpje is hij zelfs legendarisch nou wil ik dat niet meteen beweren maar wat wel leuk is is om te zien hoe die Palle zich door de jaren heen ontwikkelt. We starten in 2004 en eindigen in het heden.

PALLE SOCCER FREESTYLECENTRAAL BEHEER - UFO
CENTRAAL BEHEER - UFO
Hmmz, ik heb ze weleens beter gezien de commercials van die verzekeraar uit Apeldoorn, al had ik deze spot nog niet eens voorbij zien komen op televisie. Aliens komen onze aarde veroveren alleen gaat er ergens wat mis.

CENTRAAL BEHEER - UFOSEXY SYLVIA
SYLVIA
Sommige babes hebben momenten dat ze gewoon plotseling erg geil worden.Net zoals deze Sylvia die haarzelf erg graag betast. Volgende keer kan ze mij gewoon bellen en doe ik het voor haar.

SEXY SYLVIA3X BABE
Monique Alexander Evelyn Vicotoria

Monique - Evelyn - Victoria
JESUS IS MY FRIEND
Minister André Rouvoet voor Jeugd en Gezin stuurt alle pasgeboren kindjes voortaan een cd met ,,het Nationale welkomstliedje''. Met de cd wil hij ouders ondersteunen bij de opvoeding in het 1e levensjaar, het moet niet gekker worden of zie ik dat nou verkeerd. Luister maar eventjes naar deze Cristelijke Ska muziek, snif

JESUS IS MY FRIENDZWEMMEN OP KANTOOR
ZWEMMEN OP KANTOOR
Geweldig filmpje hier ergens op een kantoor in Rusland als ik de begleidende tekst mag geloven. Wat gaan we doen we gaan zwemmen op kantoor en dan niet normaal zwemmen maar kunstzwemmen. Nou zal je denken hoe moet dat dan met al dat water op kantoor, maar daar is verder geen sprake van. Het gebeurt allemaal op het droge, checken we eventjes die benen! Dit zijn de betere kantoren...

ZWEMMEN OP KANTOORREAL LIFE RESIDENT EVIL
REAL LIFE RESIDENT EVIL
Het spel Resident Evil heb ik ooit eens gehad op de playstation en is zelfs verfilmt in 2002. Ach ja na de real life mario en de real life tetris kon deze eigenlijk niet uitblijven. Toch lijkt deze game iets minder bekend aan sommige reacties van voorbijgangers te zien. Kijkt u eventjes mee...

REAL LIFE RESIDENT EVILLEVI vs MC CAIN
LEVI vs MC CAIN
Levi Johnston is het vriendje van de zwangere ongehuwde dochter van senator Palin de running mate van Mc Cain. Dat je in Amerika een klein schandvlekje bent als je ongehuwd zwanger bent dat konden we de afgelopen week horen in de Amerikaanse media toch lijkt deze Palin er goed uit gekomen te zijn. Beetje jammer dan dat Mc Cain deze Levi toch nog een lesje moet leren door hem condooms te geven.

LEVI vs MC CAINL.E.D.
L.E.D.
Staat voor Low Energy Drink en is dus zo'n beetje het tegenovergestelde van bijvoorbeeld een Red Bull. Toch snap ik het niet helemaal want als je gewoon naar de klote wilt kan je natuurlijk ook gewoon alcohol drinken want dan ook een soort van L.E.D. is.

L.E.D.GAMETIME 459
Gametime 459
Vandaag gaan we weer gamen en dit keer is het een game die wel erg kick is. het is namelijk de bedoeling om door alle poortjes te vliegen. Ik vond het kick. Highscores in de comments.

GAMETIME 459


SWEET ARIEL
SWEET ARIEL
Ariel kennen we nu onderhand wel van binnen en buiten maar wisten jullie dat die roodharige babe ook van dames hield ? Day zocht het eventjes voor ons op en maakte met die beelden deze compilatie van de altijd mooie Ariel.

SWEET ARIELBEACHVOLLEY BABES
BEACHVOLLEY BABES
Nu snap ik eigenlijk pas waarom die Mimic aan beachvolleybal doet motherfucker wat een megababes lopen daar rond dan. En nu begrijp ik ook ineens waarom ik nooit mee mag, het is echt een vervelend egoistisch mannetje hoor bah. Gelukkig zijn er dan altijd nog je echte maten die gewoon de fotos beschikbaar stellen. Thnx Gap!

BEACHVOLLEY BABES

LEVI'S KNOCKOUT
LEVI'S KNOCKOUT
De reclame's van Levis waren vroeger echt tof en zorgde er toen zelfs voor vergeten platen ineens weer hits werden. De laatste jaren is het merk een beetje verzwakt mede door de opkomst van nieuwe denim merken die onderhand een groot deel van de markt hebben verovert. Tijd dus voor een stel goeie commercials dus waarvan dit er een is, is ook een megababe trouwens!

LEVI'S KNOCKOUTALISON ANGEL
ALISON ANGEL
Alison Angel is ook een lekkere babe die graag haar tieten laat zien. Natuurlijk doet ze dat omdat ze 2 prachtborsten heeft. In de video komt er een babe die ik niet ken even erbij om die tieten van haar eens onder handen te nemen.

ALISON ANGEL

THE HUMAN GOOGLE
THE HUMAN GOOGLE
Vandaag heb ik es een filmpje in het Duits niet omdat er zoveel duitsers hier op de site komen maar omdat ik er voor het gemak maar eventjes van uit gaat dat jullie allemaal wel een klein beetje sauerkraut en bratwurst taal verstaan. Het is ene Johannes Schlooter die persoonlijk google zoekacties beantwoordt, tja das een drukke baan.

THE HUMAN GOOGLEI PICKED A GIRL
I PICKED A GIRL, Kate Perry
Ik weet niet precies hoeveel mensen er nog meer op het geniale idee gaan komen om een remake te maken van Kate Perry's 'I Kissed a Girl' maar we hebben er weer eentje. Dit keer gaat het over de nieuwe vrouwelijke vice presidents kandidaat in de USA die nogal onder vuur ligt over een en ander. Nouja, kijk en luister maar eventjes mee.

I PICKED A GIRLJOANNA KRUPA
JOANNA KRUPA
Voordat we het weekend ingaan heb ik ook nog deze poolse Joanna Krupa voor jullie die toch wel echt een mooie meid is hoor, geboren in Polen en opgegroeid in Amerika kan deze 27 jarige blondine mij zonder moeite krijgen. Er staan bij meer lezen nog wat extra mooie plaatjes en de rest kan je hier bekijken.

JOANNA KRUPAGOTCHA!
GOTCHA!
Die reclamejongens maken afentoe toch echt erg leuke commercials dat moet ik dan toch wel zeggen nadat ik deze commercial voor een soortement van Unox worst achtig product heb gezien.

GOTCHA!

TREADMILL RACING
TREADMILL RACING
Het enige wat ik eigenlijk nog niet gefixt heb is om regelmatig eens wat aan sport te doen, ik heb zelfs geen loopband of andere fitness aparatuur ofzo. Deze gasten zijn schijnbaar uitgekeken op hun loop band want ze hangen die achter een auto ofzo om daarna de straten in de wijk onveilig te maken. Het gaat trouwens lang goed, tot dat het verschrikkelijk mis gaat, wel eventjes afkijken!

TREADMILL RACINGPIZZABABE IGA
PIZZABABE IGA
Deze dame heeft dan toch weer eindelijk haar borsten van d'r zelf en niet van een of andere kwakzalfer gekocht. Het is de Poolse Iga Wyrwal die naakt ging voor het blad van ome Heff, naja wij hebben de piccas van deze laatste Pizzababe van de week, check de check.

PIZZABABE IGAEET EENS POEP
EET EENS POEP
Jaartje of wat geleden ofzo was er al een mafkees uit Assen die voor wat geld om wiet te kunnen halen een drol op at, mja goed toen ging het nog ergens om zeg maar. Deze gast doet het meer uit verveling en om zijn maten versteld te doen staan. Ik heb zelf het filmpje trouwens niet afgezien het werd me een beetje te ranzig, ma goe...

EET EENS POEPNUTSACK & FACEPLANT
NUTSACK & FACEPLANT
Hoe slecht kan je het hebben als skater zeg, sjees. Met een domme aktie raak je eerst kinderloos om daarna ook nog eens keihard op je bakkes te gaan, zo hard dat je het toch eventjes nodig vindt om naar het ziekenhuis te gaan. Hoe het allemaal gebeurde zien we op het eind van het filmpje.

NUTSACK & FACEPLANTJEUK ?!
JEUK ?!
Ook kangeroes hebben weleens jeuk aan hun ballen, ik weet niet precies of deze kangaroe sm gevoelens heeft want om nou te gaan boksen met je eigen klootzak dat begrijp ik niet helemaal maal.

JEUK ?!DRONKEN vs VUUR
DRONKEN vs VUUR
Vanacht dus de zwaarste nacht tot nu toe gehad in mijn strijd om te stoppen met nicotine en thc. Hmz, kon er helemaal niet van slapen dus pas om een uur of 6 vanmorgen in slaap gesukkelt ofzo vandaar dat ik vandaag zo schandalig laat ben. Naja, als je dronken bent zorg er dan in iedergeval voor dat je ergens gaat liggen slapen waar geen "vrienden" van je in de buurt zijn.

DRONKEN vs VUURSTRIPPEN IN LAS VEGAS
STRIPPEN IN LAS VEGAS
Las Vegas is natuurlijk helemaal geweldig. Als je in Amerika bent moet je er gewoon naartoe. Ik ben er ook al meerdere malen geweest en Las Vegas is echt de ''party' stad'' van Amerika. Ook zijn er overal strippers zoals deze.

STRIPPEN IN LAS VEGAS

GAMETIME 458
GAMNETIME 458
Vandaag weer een nieuwe gametime het is vrijdag oftewel bijna weekend. Dat betekend dat we tijd over hebben en dus kunnen we weer gaan gamen. Vandaag epic waren highscores in de comments.

GAMETIME 458
GABRIELLA
GABRIELLA
Deze babe met het donkere haar vind ik toch ook erg lekker hoor. Ik weet alleen dat haar ouders de naam Gabriella hebben gegeven. Verder weet ik niets van deze babe. Ik ga toch maar eens uitzoeken of ik meer van haar kan krijgen.

GABRIELLAPLAYBOY'S SEXY WIVES
PLAYBOY'S SEXY WIFES
Bij Playboy snappen ze heel goed dat niet iedere man gaat voor een meisje van 18 die net bij een wonderdokter vandaan komt. Vandaar dat er ook een afdeling bestaat waar allerlei Sexy huisvrouwtjes uit de kleren stappen, mja ik zeg erg lekker allemaal al is het wel iets ouder. Hier staan trouwens nog meer mooie Playboy compilaties van TLP!

PLAYBOY'S SEXY WIVESBORN 2 TRANCE 5 [MP3 MIX]
BORN 2 TRANCE 5 [MP3 MIX]
Grote vriend Dj PJ is weer terug uit Frankrijk en heeft niet eens wat visjes voor ons meegebracht wel kwam hij net al meteen weer met een nieuwe mix het kantoor instuiven. Wij zijn hem weer dankbaar voor de gedane moeite, playlist staat bij meer lezen zoals gewoonlijk en ik zou zeggen Enjoy van de aankomende 92 minuten.

BORN 2 TRANCE 5 [MP3 MIX]AMSTERDAMNED 2 ??!
AMSTERDAMNED 2 ??!
Ik mag het eigenlijk niet eens in de mond nemen dat 020 maar goed 020ned 2 was een beetje onduidelijk waarschijnlijk. Watskeburt, omdat het Nederlandse openlucht filmfestival weer voor de deur staat binnekort is er een soortement van Amsterdamned 2 gemaakt alleen is het budget van de film opgegaan aan hoeren en sloeren ofzo... Naja toch leuk gemaakt zo zonder budget!

AMSTERDAMNED 2 ??!MYSPACE THUG
MYSPACE THUG
Er zijn een heleboel social network sites tegenwoordig waar je ook videos kan uploaden enzo. Myspace is daar een van de grootste van en op dat Myspace zitten ook veel wannabee rapperts vandaar deze song die er op neer komt dat normaal doen vaak gek genoeg is.

MYSPACE THUGCRAZY CLIFFJUMP
CRAZY CLIFFJUMP
Mennn, ik sommige gasten hebben toch wel lef hoor, ik weet niet precies hoe hoog dit is of waar het is maar deze bink maakt met een salto toch wel een van de vetste jumps die ik ooit gezien heb. Kijken we eventjes mee, en dont try this at home lijkt me niet overbodig.

CRAZY CLIFFJUMPLITTLE GORDON RAMSEY 3
LITTLE GORDON RAMSEY 3
Ik kijk afentoe nog weleens naar kookprogrammas gewoon om es wat nieuwe ideeen op te doen of om eens te zien hoe die chefkoks hun leerlingen genadeloos afstraffen. Gordon Ramsey is er een die zich totaal niet lijkt te storen hoe hij andere mensen behandeld en dat zien we dus ook terug bij deze little Gordon Ramsey van wie hier de andere 2 delen staan.

LITTLE GORDON RAMSEY 3STRIPPERTJE
STRIPPERTJE
Hmz deze strippert heeft niet echt achteraan gestaan ofzo toen ze mukken aan het uitdelen waren zo te zien. Sjees wat een grote meloenen, naja we krijgen ze toch wel eventjes goed in beeld al had ik ze liever in mijn handen gehad. Ach je kan niet alles hebben in het leven, wel veel..

STRIPPERTJEPIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
Sooow, alle problemen die we gisteren hadden lijken in iedergeval opgelost te zijn heel mooi natuurlijk want anders hadden we ook niet kunnen genieten van deze Pizzababe van de dag die de naam Heather Rae heeft meegekregen. Ik ben op slag verliefd eens zien hoe jullie het ervan afbrengen.

PIZZABABE HEATHERPEDOFIEL vs SCHOOL
PEDOFIEL vs SCHOOL
Als je pedofiel bent moet je gewoon verplicht gecastreert worden als je het mij vraagt ik bedoel dat is gewoon een ziekte waar je niet vanaf komt en het is ook bekend dat de meeste pedofielen ondanks eerdere straffen meestal weer in de fout gaan eenmaal op vrije voeten. Deze pedofiel is nerveus voor zijn eerste dag op school, WTF!

PEDOFIEL vs SCHOOL

BMX FACEPLANT
BMX FACEPLANT
Hehe, zelden iemand zo hard op z'n snuffert zien gaan als deze gast die een dubbele schans wilt nemen alleen vergeet hij dat eenmaal onderweg. Mja, hoe het afgelopen is weet ik niet , maar ziet er toch niet echt gezond uit.

BMX FACEPLANTHEIN OP VAKANTIE
HEIN OP VAKANTIE
Soow, alles lijkt weer te werken hier op de site, nadat we gisteren in totaal zo'n 7 uur offline zijn geweest hoop ik toch echt dat het vandaag wat beter gaat. Wat er precies aan de hand is weten we helaas niet dus we houden de vingers crossed en dat er geen servers uitvallen vandaag. Naja, vakantietijd is nu toch echt voorbij ook voor magere Hein.

HEIN OP VAKANTIE

GAMETIME 457
Blooons
Vandaag gaan we bloons tower defence spelen. Blijkbaar is het verslavend want na een half uur was ik nog niet klaar. Ik kwam trouwens tot 47 op easy van de eerste map. Ik wil jullie highscores in de comments hebben.

GAMETIME 457BURGERS, BABES & BEER
Momenteel laat ik vriend en vijand verstelt staan, ok mezelf eigenlijk ook wel. Watskeburt ik ben sinds afgelopen zondag een heuse healthfreak geworden. Zo drink ik overdags alleen nog maar water, ben ik met roken en jointjes helemaal gekapt en let ik ook nog eens op wat ik eet, in Amerika hoef je daar niet meer aantekomen en maken ze het toch wel wat bont. Ze hebben daar een Grill restaurant waar je een bypass kan bestellen in het geval je die nog niet had. Wel een geweldig concept trouwens, Babes, Burgers en Bier! BBB!

BURGERS, BABES & BEER

LACHEN GOED VOOR U
LACHEN GOED VOOR U
Vande week was er een toch niet onaardig uitziende chick ineens wereldnieuws omdat ze een beetje overdreven lachje had. Mja, lijkt mij niks zeg maar omdaar iets mee te hebben, stel je voor dat je een kind krijgt samen met d'r die net zo lacht.

LACHEN GOED VOOR UKAYDEN KROSS
KAYDEN KROSS
Ook deze Kayden is al een paar keer Pizzababe van de dag geweest maar vandaag hebben we zelfs bewegend beeld. Het laatste minuutje van deze shoot is wel wat NSFW dus zit je op je werk dan zou ik 'm daar ongeveer afkappen. Verder is het gewoon een mega mooie meid natuurlijk met dito mukken!

KAYDEN KROSS

PIZZABABE JO
PIZZABABE JO
Deze dame is nu al zo vaak voorbij gekomen dat dit voorlopig ook maar meteen de laatste gallerie is die ik van haar doe. Jo Garcia dus, mega lekker maar nu onderhand wel op uitgekeken, naja toch nog een mooie mega gallerie van d'r met mucho mooie foto's bij meer lezen.

PIZZABABE JOCARAVAN CHALLENGE
CARAVAN CHALLENGE
Die gasten van TopGear hebben het echt goed voor elkaar met dat programma, wat een lol hebben die gasten toch. Ook vandaag is het weer een leuke uitzending als ze met een caravan op stap gaan, nou kennen we de boys onder hand en het zou Topgear niet zijn als die caravan heel mee terug kon.

CARAVAN CHALLENGEPRISON BREAK S4 - SPOILER
Hehehehe, voor de mensen die nog niets gezien of gehoord hebben over het nieuwe seizoen Prison Break is dit misschien wel een beetje lullig omdat het meteen wat dingen duidelijk maakt en laat zien welke kant de serie opgaat. Kan je de verleiding toch niet weerstaan om eventjes een sneak peek van seizoen 4 te bekijken. Check dan dit!

PRISON BREAK S4 - SPOILER

BLOEMETJE ?
BLOEMETJE ?
Je zou maar een hippie zijn in een politiestaat zoals Amerika, sjah dan heb je het zwaar. Tijdens een demonstratie wil een meisje een bloemetje aanbieden aan de oproer politie, maar wat ze niet weet is dat de betreffende pliesie meneer hooikoorts heeft. Dat maakt ie toch eventjes op niet miskenbare wijze duidelijk. Aaaaaaaaaah...

BLOEMETJE ?PROFESSIONALS
PROFESSIONALS
Als je aan het graven gaat dan kan je dat tegenwoordig eigenlijk het eenvoudigst doen met zo'n klein graafmachientje die zijn helemaal niet zo duur en waarom zou je je rug daarvoor naar de knoppen helpen. Als je dan al zo'n ding huurt zorg dan in iedergeval dat je de handleiding eventjes rustig doorneemt dat scheelt je toch weer een douche.

PROFESSIONALSGAMETIME 456
gametime 456
Vandaag gaan we met een truckje missies doen. het is de bedoeling om steeds van alles af te leveren. Ik kon er wel om lachen vooral omdat het niet zo makkelijk is als het lijkt.

GAMETIME 456
SAUNA LESBIANS
SAUNA LESBIANS
Als ik naar de sauna ga, kom ik helaas nooit lekkere babes tegen. Daarom wil ik graag het adres weten van deze, want deze babes zijn letterlijk en figuurlijk heet. Kijken we mee naar deze blonde dames?

SAUNA LESBIANSJEUGD vs INVALIDE
JEUGD vs INVALIDE
Mja, dit soort shit ik weet het niet hoor, ik hoop dat de daders zwaar gepakt worden dus. Watskeburt opa is vervelend, opa heeft een invalide karretje, opa heeft geen karretje meer. Mja, zo kan dat gaan schijnbaar in Almere als je een iets te grote mond hebt tegen de lokale hangjeugd. Stoere mannen!

JEUGD vs INVALIDE
BEST OF DUNHAM
BEST OF DUNHAM
Jeff Dunham is een van de betere buiksprekers en zeker iemand die het laatste jaar op internet definitief is doorgebroken met onder andere het karakter Achmed. Nou heeft de beste man ook al wat dvds op zijn naam staan en in deze 10 minuut durende compilatie kan je het beste daarvan terugzien.

BEST OF DUNHAMDOWNLOADEN = DOODSTRAF
DOWNLOADEN = DOODSTRAF
Ik hoorde dat Belgie gisteren een zooitje oorlogsmateriaal en vooral luchtmacht personeel naar Afghanistan heeft gestuurd. Maar in Afganistan moet je niet denken dat je kan gaan lopen downloaden wat je zelf wilt en al helemaal niet als je een 23 jarige afghaanse student bent want dat mag niet van de Taliban.

DOWNLOADEN = DOODSTRAFCASTLE HIGHSCHOOL
Zo'n beetje alle scholen zijn weer begonnen en zelfs ons Mympje heeft een stage adres gevonden al gaat ik over 2 weken eerst nogmaals op vakantie, ik doe iets faut kan gewoon niet anders. Anyway, ik ben blij dat ik van school af bent zodat ik deze onzin niet hoef mee te maken.

CASTLE HIGHSCHOOLSEXY NIKKY
NIKKY, nikky case
Ik weet niet of jullie het kunnen zien, maar deze Nikky is nog maar 18 jaartjes jong. Op die leeftijd is het nog allemaal spannend om een foto-shoot zonder kleren te doen natuurlijk. Maar deze babe lijkt alles gewoon leuk te vinden.

SEXY NIKKYPIZZABABE STEPHANIE
PIZZABABE STEPHANIE
Ze deed me vanmorgen al een beetje denken aan Katja Schuurmans en ik dacht dat Patty het was die melde dat ze de krullen van Katja had en het gezicht van Beyonce naja ik weet het niet precies meer, kut database ook. Maar goed hier is ze nog eens Stephanie Emma!

PIZZABABE STEPHANIEBLOB FAIL
BLOB FAIL
Ik snap eigenlijk niet waarom er niet meer van dit soort blobs in Nederland te vinden zijn. Op elke natuurplas of recreatie gebied lijkt me dit een groot succes. Je moet dan wel zorgen dat je goed terecht komt natuurlijk.

BLOB FAILINSANE OFFROAD RACING
INSANE OFFROAD RACING
Helaas zijn ook de comments verdwenen en heb ik eigenlijk niet zo heel veel zin om dezelfde tekst er nog eens bij te verzinnen dus we hebben hier beelden uit de woestijn van een offroad rally met spectaculaire beelden uit een onder anderen een helicopter.

INSANE OFFROAD RACINGHOUSE OF KNIGHT
HOUSE OF KNIGHT
Door een foute server zijn alle postjes van vandaag verdwenen maar die ga ik er nu in snel tempo terug op zetten, binnen nu en 30 minuten zou alles er weer moeten staan. Sorry voor het ongemak!

HOUSE OF KNIGHTENERGY DRINK
Red bull
Ik kwam dit toevallig tegen tijdens mijn zoektocht naar vage websites. het is een website waar energy drinks beoordeeld worden. Ik zou zeggen neem er eens een kijken en deel met ons wat jouw lievelings energy drink is.

ENERGY DRINKVLOEKEN
Vloeken
Vloeken is eigenlijk niet nodig maar het is soms wel erg lekker. Tenminste zo lijkt het. Dat doet deze gast ook. Ik kan er wel om lachen en ik hoop jullie ook.

VLOEKENGAMETIME 455
gametime 455
Vandaag gaan we weer gamen en dit keer moeten we weer gaan snipen. Ik blijf snipen kick vinden dus deze game is ook kick. highscores in de comments.

GAMETIME 455CARLIE IN PANTIES
CARLIE IN PANTIES
Babes als Carlie zie ik erg graag. Een babe met 2 prachtige tieten die je probeert op te geilen. Natuurlijk gaat dat niet zo makkelijk via zo'n camera, maar het lukt haar toch echt goed hoor.

CARLIE IN PANTIES

NIET ALLES IS BLUF
NIET ALLES IS BLUF
Poker is tegenwoordig helemaal hot net zoals eigenlijk alles wat met gokken te maken heeft, ik zelf geef er niet zo om maar er zijn toch hele volksstammen die maandelijks hun loon naar het casino brengen. Een paas speltips zijn dan natuurlijk nooit weg en ik vond dit wel een grappige met Yolanthe en Lieke van Lexmond in de hoofrollen.

NIET ALLES IS BLUFBLIKSEM GELUK
BLIKSEM GELUK
Bliksem is een elektrische ontlading in de atmosfeer. Het is het hoofdverschijnsel van onweer en het heeft donder als bijverschijnsel. Niet altijd is er bij bliksem een zichtbare vonk zichtbaar maar in dit filmpje heeft een gast toch echt alle geluk van de wereld als de bliksem vlak naast hem inslaat.

BLIKSEM GELUKYOUR ON FIRE
YOUR ON FIRE
Mensen die met vuur spelen zijn minder slim dan ze lijken want je moet toch wel echt een randdebiel zijn om het uberhaupt te doen. Kijken we eventjes naar deze kansloze gasten die een of andere brandbare vloeistof willen wegslaan met een knuppel.

YOUR ON FIRECOCA COLA ZERO
Coca cola zero
Zero is inmiddels wel bekend maar blijkbaar wordt er nog steeds reclame voor gemaakt. Een van deze reclames is deze. Ik snap hem niet maar hij is wel grappig. Dus kijk even.

COCA COLA ZERODIVE & FAIL
DIVE & FAIL
Als je ergens vanaf duikt dan is de boodschap echt dat je eerst moet checken hoe diep het is waar je in gaat duiken. Zo stond een maatje van me eens in een kuil toen ie dook waardoor hij zijn nek brak wat gelukkig wel weer goed gekomen is maar deze Rus heeft ook niet echt goed opgelet en faalt daarom verschrikkelijk.

DIVE & FAILWEBCAM BOOBS (update)
webcam boobs
Soms snap ik echt niet hoe een aantal babes het voor elkaar hebben gekregen om zulke grote tieten te krijgen. Neem nou eens deze webcambabe met haar erg dikke borsten. Toch vind ik het niet geheel onprettig om te bekijken natuurlijk.

WEBCAM BOOBSPIZZABABE MISTY
PIZZABABE MISTY
Het is weer maandag dat betekent dat we weer een week ingaan met lekkere Pizzababes. Vandaag heb ik voor jullie een vers bekkie met een lekker lichaam van de blonde Misty Rhodes die misschien wel wat kleine mukken heeft maar wat niet is kan nog zeker komen. Een goed begin van de week dacht ik zo!

PIZZABABE MISTYKILLER KARTS
KILLER KARTS
De Mini cooper is echt een toffe wagen geworden de laatste jaren, was het vroeger nog een klein doodschuivertje, met de huidige techniek en motor van BMW is het een topper in z'n segment. Ook de commercials worden steeds toffer want in deze clip neemt een Mini het op tegen een stel winkelwagentjes die schijnbaar jaloers zijn ofzo.

KILLER KARTSBOEM GONE WRONG
BOEM GONE WRONG
Als je iets wilt slopen zorg dan in iedergeval dat je een paar slopers hebt ingehuurd die verstand hebben van zaken en niet de eerste de beste jojos want dan zou dit weleens kunnen gebeuren.

BOEM GONE WRONGGA ES UNDERCOVER
GA ES UNDERCOVER
Menn, als je dit filmpje bekijkt dan moet je toch wel blij zijn met ons eigenste kikkerlandje hoor. Ene Rachel Hoffman wordt 2x aangehouden met een gebruikershoeveelheid wiet en wordt daardoor gedwongen om mee te werken aan een undercover operatie die vervolgens helemaal uit de hand loopt. WTF!

GA ES UNDERCOVERSHREK KARAOKE DANCEPARTY
SHREK KARAOKE DANCEPARTY
Hmz Shrek was leuk in zijn eerste film al de delen erna vond ik het echt een stuk minder maar goed zo gaat dat wel vaker met films behalve met de Fast en de Furious want dat ziet er dan wel weer goed uit in het laatste en 4e deel. Naja, voorlopig moeten we het nog eventjes doen met deze Shrek die een karaoke party heeft georganiseerd in het moeras.

SHREK KARAOKE DANCEPARTYGAMETIME 454
gametime 454
Vandaag gaan we weer nadenken want we gaan een rts spelen. Ik vind hem mooi gemaakt maar ja hij is te moeilijk voor mij. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 454