Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand June 2008

LUNA'S 50e FILMPJE!
LUNA'S 50e FILMPJE!
Ja, op tlpizza is erg vaak een geil filmpje van luna te zien. Deze is alweer nummer 50 van deze groot bosrtige brunette. Ik denk dat ze toch een strakker lijf wil krijgen, want in dit filmpje zie je haar lekker fitnessen.

LUNA'S 50e FILMPJE!

VOTEN & EMOTICONS
VOTEN OP VIDEOS
Vanaf vandaag staat er onder elk item bij meer lezen, dus onder elke video of gallerie of iets dergelijks een boxje waar in je ons kan laten weten of je een post wel of niet waardeerd. Dat maakt het voor ons vooral een stukje inzichtelijker wat er wel veel bekeken wordt en wat niet en hoe de waardering is, wat uiteindelijk alleen maar de toekomstige content van de site ten goede kan komen.

VOTEN OP VIDEOS
Verder kan je nu ook emoticons gebruiken in je comments, hiervoor kan je de emoticon die je wilt gebruiken aanklikken en dan verschijnt er een code in je comment die later als smiley terug te zien is in je comment. Er wordt nog gewerkt aan een leukere emoticon set, dus nog eventjes geduld.

- Einde Dienstmededeling -
CAR WASH
CAR WASH
De gare Opel Corsa waar ik mijn pizza's mee rond breng ,was ik eigenlijk nooit. Hij mag eigenlijk wel een poetsbeurt gebruiken. En ik hoop dat te laten doen door een babe zoals in het volgende filmpje.

CAR WASH

DERDE HAND
Derde hand
Het volgende filmpje komt van het programma just for laugghs. Vaak zijn de grappen een beetje achterhaald maar deze is wel goed. we zien namelijk iemand die ze een derde hand geven en daar kan je leuke dingen mee doen.

DERDE HANDAIR PIANO
Air piano
In het volgende filmpje zien we weer een compleet nieuw en vaag instrument. het is de air piano. Een piano die je bespeeld zonder iets in te drukken. Ik vind het wel een kick ding.

AIR PIANOK1 WGP 2008 FINALE
K1 WGP 2008 FINALE, k1fight
Jaja, gisteren was het dan zover de K1 World grandprix finale in Fukuoka Japan waarin Jerome Le Banner het tegen onze eigenste kampioen Semmy Schilt moest opnemen. We hebben de beelden van deze finale partij die over 3 ronden werd uitgevochten en waar Semmy Schilt verdiend op punten wint.

K1 WGP 2008 FINALESPANJE EK 2008 KAMPIOEN
SPANJE EK 2008 KAMPIOEN
Mja, wie had dat gedacht dat Spanje eindelijk weer eens een grote titel zou pakken in het voetbal. Zo'n 40 jaar moesten ze daar op wachten daar in Spanje maar nu is het toch eindelijk zover, verdiend, JAzeker want de Duitsers lieten gisteren niet echt veel zien. De finale werd gespeelt in Wenen, en werd niet door iedereen gezien.

SPANJE EK 2008 KAMPIOENVIVA ESPAGNA
SPANISH BABE
Spanje is gisteren gelukkig Europees kampioen geworden door de winst op de Duitsers. Nu heb ik hier een lekkere Spaanse babe voor jullie om in de stemming te blijven. Ik had de Duitsers zeker niet willen zien winnen.

VIVA ESPAGNA

PIZZABABE SARA JEAN
PIZZABABE SARA JEAN
We beginnen deze Pizzababe week met een super lekker blondje. Er zijn maar weinig dames zo mooi als deze Sara Jean Underwood, gewoon het perfecte blondje met haar perfecte maten en super ogen daar zou ik me wel een tijdje mee kunnen vermaken denk ik.

PIZZABABE SARA JEANKIJK MA, ZONDER TANDEN
KIJK MA, ZONDER TANDEN
Hehehe je hebt ze erbij van die filmpjes waarin gasten echt zwaar op hun plaat gaan, de ene is wat heftiger dan de andere maar neem nou deze dwaas eens. Juichend denkt hij nog eventjes naar de camera te kunnen lachen alleen had hij dat bord niet zien staan. OWNED!

KIJK MA, ZONDER TANDEN


STANDUP HOSTAGE
STANDUP HOSTAGE
WTF ?! Ik dacht eerst dat het echt was deze gijzelingsactie maar het blijkt juist de act te zijn, wat een waardeloze act zeg. Mja, ik post het maar eventjes zodat jullie ook eens zien dat het niet alleen maar leuk is dat stand up comedian maar dat er ook een hoop rotzooi bij zit. Wie verzint nou zoiets ?

STANDUP HOSTAGEAMY WINEHOUSE vs FAN
Tis toch echt bij de kippe af he deze Amy Winehouse, man man man. Wijf ziet er niet uit kan niet zingen is zwaar verslaafd en slaat ook nog eens ongestraft haar fans die nietsvermoedend in het publiek staan te juichen. Mja, ik zeg gewoon afvoeren deze draak en nooit meer een podium geven.

AMY WINEHOUSE vs FANBERT VISSCHER
Bertje vis
Nou vooruit dan de laatste post hier over Bert Visscher want we hebben hem afgelopen maand wel genoeg gezien. in het volgende fragment heeft hij het over zijn mokkel en ja dat blijft mooi.

BERT VISSCHERGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag weer een gadget. persoonlijk denk ik dat het nep is maar dan nog als het kan is het wel erg kick. Ik hoop dat het er ooit nog van komt. Bij meer lezen kan je genieten van de holo sms.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 422
Gametime
Vandaag een game die er gewoon erg goed uitziet en het dus verdiend dat ie gespeeld wordt. Ik zeg ga er gewoon lekker voor ziiten en zet je highscore in de comments.

GAMETIME 422HOT BRUNETTE
HOT BRUNETTE
Zo'n visnet dat de volgende babe aan heeft is altijd leuk om te zien. Alleen staat er in dit filmpje buiten een bed, wat ik een beetje raar vind. Aan de andere kant is dit buitenbed het wel lekker met dit weer.

HOT BRUNETTE

WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Sommige babes hebben gewoon schijt aan wat iedereen zegt over webcamseks. Net zoals deze die met plezier een pikant filmpje stuurde naar een vriend van me. Omdat ze zulke lekkere tieten heeft kun je het filmpje hier zien.

WEBCAM BABE

100 HAMBURGERS
Mcdonalds
Kijk dit zijn nou filmpjes die origineel zijn. we zien namelijk een paar vrienden 100 hamburgers bestellen. Je kan er natuurlijk helemaal niks mee maar het is wel geweldig grappig om te zien en waarschijnlijk ook om te doen.

100 HAMBURGERSFAIL!
Er zijn zo van die mensen die eigenlijk nergens goed in zijn, wat ze ook proberen of wat ze ook aanpakken het gaat altijd ergens verkeerd. Neem nou deze overvaller die ook beter maar gewoon thuis op de bank had kunnen blijven zitten, hij maakt in ieder geval niet echt veel indruk met zijn bivakmuts en pistool.

FAIL!DOLPHIN LOVE
DOLPHIN LOVE
Toch al weer een tijdje geleden dat ik in het Hardewijkse Dolfinarium ben geweest, altijd leuk zo eens in de zoveel jaar. Nu is dit niet in Hardewijk zo te zien, maar dolfijnen hebben ze er wel. Een hele vriendelijk zo te zien, want er ontstaat meteen een band tussen dier en mens.

DOLPHIN LOVEDRUNK MIDGET
DRUNK MIDGET
Het lijkt me dat je als dwerg met minder alcohol dronken kan worden dan als je gewoon een normaal postuur hebt. Deze dwerg is in ieder geval zo dronken als een tor. Nou heb ik een hele leuke dronk over me heb ik me laten vertellen, maar sommige mensen worden dan vervelend en agressief zo ook deze uk, fijn is dan wel dat je m ff lekker kan aanpakken.

DRUNK MIDGET3X BABE
3X BABE 3X BABE 3X BABE
HOND OWNED
HOND OWNED
Nou ja of dit nou echt ownage is laat ik maar in het midden maar grappig is het wel om zo'n stoere hond zo onmundig ziet doen. Hehehe, wel een geluk dat je dan net eventjes aan het filmen was.

HOND OWNEDMYM DOET PARKOUR
MYM DOET PARKOUR
Mym wordt altijd helemaal blij als er weer een parkour filmpje hier op TLP opduikt. Vandaar ook dat Ruben en ik hem voor zijn verjaardag een cursus parkour hebben gegeven. Of Mym hier nou echt blij van wordt is een tweede blijkbaar is dat parkouren niet voor iedereen weggelegd.

MYM DOET PARKOURBIJZONDERE KLOK
Bijzondere klok
Het heeft er alle schijn van dat Pizzaman weer eens niet op komt dsagen dus ja dan zullen jullie het met mij en ruben moeten doen. Vandaag heb ik nog een filmpje met in de hoofdrol een bijzondere klok.

BIJZONDERE KLOKSTOUT AGENTJE
STOUT AGENTJE
Ik weet niet wat voor evenement dit is, maar het ziet er erg goed uit met de volgende babe die als agentje is verkleed. Ze stript terwijl een hoop gasten aan het kijken zijn. Ook geeft ze een geluksvogel een lapdance.

STOUT AGENTJE

OPTREDEN
Straatartiest
Straat artiesten zijn hier niet zo bekend. Tenminste we zien ze niet zo vaak. In het volgende filmpje zien we er wel een en die gast is heel bizar maar dat zorgt wel voor een goede show. Genieten dus.

OPTREDENGAMETIME 421
Gametime
Vandaag gaan we weer gamen en dus moet het iets zijn om even de aandacht er bij te houden. Ik zou zeggen ga er lekker voor zitten en zet je highscore in de comments.

GAMETIME 421
SLAYER
Slayer
Als ik zeg zondag dan moeten jullie concert zeggen. als ik metal zeg dan zeggen er een hoop mensen Slayer dus vandaag is het slayer wat de klok slaat.

SLAYERLEUKE BIKINI
LEUKE BIKINI
Als ik binnenkort weer op de Spaanse stranden lig met Pizzaman en MyM, hopen we natuurlijk zo min mogelijk babes te zien op het strand die te preuts zijn. We hopen natuurlijk babes met bikini's zoals deze te zien.

LEUKE BIKINI

AVONDJE UIT
AVONDJE UIT
Ik denk dat ik maar weer eens ga stappen vanavond. Gisteren was er al veel te doen hier in Rotterdam. Het leek toch echt veel hier op. Kijk maar eens maar naar deze snolletjes die alles doen voor een euro of 2.

AVONDJE UIT

GAMMA vs SPRINKLERS
GAMMA vs SPRINKLERS
Loool, dit volgende filmpje moet je echt eventjes afkijken want het is pas echt leuk zo vlak voor het einde (10:27) wanneer de medewerker denkt de boel opgelost te hebben. Watskebeurt ? Met een heftruck wordt een sprinkler geraakt zodat het ineens regent in de winkel, als er dan iemand zo slim is om er wat aan te doen, blijkt die toch niet zo slim.

GAMMA vs SPRINKLERSCONTAINERJUMP = FAIL
CONTAINERJUMP = FAIL
Ik kan me nog precies herinneren dat ik als klein jochie dit soort zaken uithaalde. Helaas hadden we toen nog niet van die soort groene bakken om overheen te jumpen, deze gast is goed bezig en pakt het ook verstandig aan, elke keer 1 container erbij en de aanloop ook elke keer wat langer. Toch gaat het niet helemaal zoals hij wilt.

CONTAINERJUMP = FAILFIRST MOTORRIDE
FIRST MOTORRIDE
Ik zat laatst nog te denken dat als toen ik 18 was en het internet was al zo populair als nu en iedereen zou altijd een camera bij de hand hebben al was het een mobiele telefoon er heel wat filmpjes op het internet van mij zouden circuleren zulke dwaze akties heb ik uitgehaald. Nu gaat deze John vandaag voor het eerst rijden op z'n motor.. Mja!

FIRST MOTORRIDE

MEET BIG LEE
MEET BIG LEE
Dat mensen zich opgeven voor allerlei datings programma's dat gaat erbij mij nog steeds niet in. Neem nou deze Big Lee, die een videogame designer is en het volgende filmpje insprak. Denkt hij nou echt dat hier dames op gaan reageren ?

MEET BIG LEELEGO HISTORY
Lego
Man o man wat heb ik vroeger veel met lego gespeeld. Ik kwam het volgende filmpje tegen en ja dat kan ik dan niet links laten liggen. we zien namelijk de history van lego en bijna alle lego pakketen in een dikke kluis. check het maar bij meer lezen.

LEGO HISTORY
THE AVERAGE HOMEBOY
THE AVERAGE HOMEBOY
Misschien is het door dit soort malloten dat ik me zo'n zorgen maak over wat er allemaal aan de andere kant van het grote water gebeurt. Neem nou deze gemiddelde middelclass Denny Blaze, zoals hij zichzelf beschrijft met een voorliefde voor rapmuziek die deze clip de wereld in stuurt. Ben je dan wappie of wat?

THE AVERAGE HOMEBOYJAIME HAMMER PLAYBOY
JAIME HAMMER PLAYBOY
De Playboy zal altijd blijven bestaan. De playmates zijn de laatste tijd ook erg lekker. Check deze Jaime Hammer maar eens. Geen blonde maar bruin harige babe met twee erg dikke tieten.

JAIME HAMMER PLAYBOY

3X BABE
3X BABE
CRUSHA - FEEL THE BURN
CRUSHA - FEEL THE BURN
Deze post moeten jullie eventjes met een korreltje zout nemen en toch eventjes helemaal afkijken want ik zeg je dat het nog niet eens zo slecht is. De muziek dan, want de clip die erbij hoort van de Kitten crew is wel grappig te noemen maar natuurlijk wel prutswerk, maar misschien is dat ook wel juist de charme.

CRUSHA FEEL THE BURNTOP 10 LOCAL ADS
TOP 10 LOCAL ADS
In het Amerika is het de normaalste zaak van de wereld dat ook kleine ondernemers adverteren door middel van commercials op de locale televisie zender. Nu zijn dit vaak spots met weinig budget en een echt doordacht script is er ook ver te zoeken, in deze compilatie zien we een paar van de meest bedroevende clips ooit, wat het dan ook wel weer grappig maakt.

TOP 10 LOCAL ADSI WANNA BE A POPSTAR
Ik ga er even van uit dat de meeste van jullie het nummer i wanna be a rockstar van Nickelback wel kennen. Ik het volgende filmpje zien we iemand die er een parodie op heeft gemaakt en dat is hem goed gelukt.

I WANNA BE A POPSTARTACOBELL
Taco Bell is in Nederland niet erg bekend maar in Amerika is het goed bekend. Maar ja hoe vier je op een goede manier de opening van een nieuwe vestiging. Check het bij meer lezen.

TACOBELL
GAMETIME 420
Gametime
Vandaag gaan we tennisSen want ja er is immers Wimbledon. Ik zou zeggen ga er van genieten en speel hem uit. zet natuurlijk wel even je highsciores in de comments.

GAMETIME 420MICHELLE
MICHELLE
Ik ben helemaal uitgeput van al die wilde examen-feestjes. Vanavond heb ik er weer een en ik hoop dat er weer babes zoal deze in het filmpje zijn. Gisteren was dit namelijk wel het geval. Alleen stripte de dames niet zo mooi als deze Michelle.

MICHELLE

BEACH BEAUTY
BEACH BEAUTY
Ik hou wel van het strand. Lekker op m'n stoeltje genieten van de zon. Vaak geniet ik ook van lekkere babes die voorbij lopen. En dan bedoel ik de babes die gewoon topless op het strand liggen.

BEACH BEAUTY

VAN PIZZABOY TOT PIZZAMAN
VAN PIZZABOY TOT PIZZAMAN
Sjah, jullie kennen mij natuurlijk alleen maar als Pizzaman, maar ooit heel lang geleden was ik nog maar een Pizzaboy en moest ik nog alle kneepjes van het vak leren. Nou dacht ik dat ik die kneepjes onderhand wel onder de knie had maar toch grappig om te zien hoe dat nu allemaal ging toen.. Kijk eventjes mee.

VAN PIZZABOY TOT PIZZAMAN

GEEF AAN GOEDE DOELEN
GEEF AAN GOEDE DOELEN
Wtf?! Ik altijd netjes mijn oude kleding hier in de kleding container gooien voor die arme kindertjes in Afrika, al betwijfel ik of ze er wat aan hebben want ik heb natuurlijk wel maat Pizzaman. Nou ja, in iedergeval komt het uit een goed hart, maar check nou eens deze dames die zichzelf maar tot het goede doel hebben uitgeroepen. Schande!

GEEF AAN GOEDE DOELENDOUTZEN KROES IN ELLE.BR
DOUTZEN KROES IN ELLE.BR
Die Doutzen toch he, ons neerlandse trots als het om schoonheid gaat reist nog steeds de hele wereld af als model en tegenwoordig ook als ambassadrice van Victoria's secret. Onlangs deed ze deze fotoshoot voor de braziliaanse Elle waar ik de foto's van gestuurd kreeg door ene Santiago, thnx! Hier meer Doutzen Kroes.

DOUTZEN KROES IN ELLE.BR

+ Bonus video

MOTOR SHOW
Motorshow
Ik kan het niet maar dit vind ik toch wel erg knap. We zien nam3elijk een hoop gele mannetjes op een motor die een hele kicke show weg geven. Dus kijken er naar en geniet van de beelden.

MOTOR SHOWFLAMING BAG OF DISPAIR
Soms zit het gewoon allemaal eventjes niet mee, je vrouw heeft je verlaten, je hebt geen Wii gewonnen in de daybreaker contest en dan zit je net lekker eventjes voor de televisie als er wordt aangeklopt. Wanneer je open doet ligt er een bruine zak voor de deur die in brand staat de rest kan je raden. Hij heeft het er echt eventjes moeilijk mee.

FLAMING BAG OF DISPAIRKNIGHT RIDER NAVIGATIE
KNIGHT RIDER NAVIGATIE
Hehehe, die Micheal Knight heeft David Hasselhof wel in eek keer op de kaart gezet, en nu er zelfs een nieuwe serie met daarin zogenaamd de zoon van de oude Micheal Knight die de nieuwe Knightrider is die strijd tegen het kwaad. Ben je altijd al een fan geweest dan is dit je kans om een echte K.I.T.T kit aanteschaffen en hij vertelt je ook nog es hoe je ergens komt.

KNIGHT RIDER NAVIGATIE

SHANNON ELIZABETH
SHANNON ELIZABETH
Deze Shannon Elizabeth prijkt op de cover van Maxim juni, erg mooie dame deze Amerikaanse dame van bouwjaar 1973 die we ook nog kennen uit de allereerste American Pie. Van de fotoshoot werd ook nog een clip gemaakt en die zien we bij meer lezen.

SHANNON ELIZABETHPIZZABABE CARINO
PIZZABABE CARINO
Soow en dan is het alweer vrijdag de laatste Pizzababe van deze week dus. Ga er maar eens goed voor zitten want deze Pizzababe is echt een lekker ding die Dokter Schumacher niet nodig heeft. Ik heb helaas geen achternaam maar als je haar Carino noemt vindt ze het prima.

PIZZABABE CARINOTREIN vs MAN
TREIN vs MAN
Hadden we een hele tijd terug al eens die auto over de treinovergang die volgens vele van jullie fake zou zijn. Wat denken we dan van deze gast die wat rondloopt op het spoor en als er dan een trein aankomt gaat hij gewoon op het spoor liggen. WTF ? Fake of echt ? [thnx]

TREIN vs MANTHE HARDSTYLE PROJECT 2
THE HARDSTYLE PROJECT 2
Kennen we nog het filmpje waarin eindeloos de melblourne shuffle voorbij kwam in een clip van The hardstyle project ? Naja, de makers waren zo vriendelijk om deel 2 in mijn brievenbus te droppen en daar gaan we dus nu eventjes lekker naar kijken.

THE HARDSTYLE PROJECT 2CALLCENTER
Callcenter
Ik heb een haat liefde verhouding met call center medewerkers. Sommige hang ik direct op en andere laat ik hun hele verhaal vertellen. Deze gast weet precies hoe of wat dat zit.

CALLCENTERMENTOS RAKET
Mentos raket
Nu is mentos en cola wel bekend bij iedereen maar wist je dat je daar ook een raket van kan maken? Nee nou check dan het volgende filmpje want dat ding kan redelijk hard en hoog vliegen.

MENTOS RAKET
GAMETIME 419
Gametime
Vandaag weer een game en we gaan terug naar de middeleeuwen. We moeten vandaag een kasteel neer knallen. ik zou zeggen vermaak je er mee en zet je highscore in de comments.

GAMETIME 419BITCH FIGHT
BITCH FIGHT
Vechtende babes vind ik altijd lachen om te zien. Toch kunnen sommige dames flink uithalen. Alleen doen deze twee babes dat helaas niet. Ik weet niet precies waar ze om vechten. Ze liggen beide op een bed. Dus waarom zouden ze nu vechten?

BITCH FIGHT

CHRISTINE SMITH
CHRISTINE SMITH
Sommige babes hebben lekkere volle billen of een boezem om op te eten. Maar deze Christine Smith heeft 2 ogen waar je u tegen zegt. Deze prachtige blauwe ogen staan haar erg goed als ze zonder kleren staat.

CHRISTINE SMITH

WAT ALS DE BAAS BELT
Wat als de baas belt
In het volgende filmpje zien we iemand die zich heeft ziek gemeld. Hij loopt lekker te shoppen tot dat de bass belt en ja wat doe je dan? Gelukkig weet hij er wel raad mee. Check het bij meer lezen.

WAT ALS DE BAAS BELTSKILL KRASSEN
SHAQ DIST KOBE BRYANT
SHAQ DIST KOBE BRYANT
Hehehe, de Shaq kan dus ook nog wat anders dan alleen maar een balletje in een basket gooien wie had dat gedacht. We zien hem hier namelijk een beetje freestylen over zijn vroegere maatje Kobe Bryant die vorige week op het nippertje de NBA finale verloor tegen Boston. Onsportief ? Wel leuk..

SHAQ DIST KOBE BRYANTNIET ROKEN
Niet roken
Inmiddels mag er nergens meer gerookt worden dus ik zou zeggen geniet er van zolang het nog kan. In het volgende filmpje zien we dat alleen roken verbieden niet genoeg is en dat er ook nog voorlichting nodig is. Wel kick verzonnen.

NIET ROKENNICOCALM
NICOCALM
Vrouwen worden steeds luier zo lijkt het, kunnen de meesten al geen fatsoenlijke maaltijd meer bereiden het is nu dus gewoon ook zover gekomen dat als hun man een erectie krijgt zij in plaats van hem daar op natuurlijke wijze van te verlossen een ofandere pleister ofzo plakt. WTF... Naja we zien het allemaal in deze commerical van Nicocalm.

NICOCALMSNELWEG FLASHEN
SNELWEG FLASHEN
Je ziet ze weleens staan van die nationale snelheids begrenzers ook wel nsb'ers genoemd die je het leven als autorijder nog zuurder willen maken dan het al is. Nou is deze clip opgenomen in Zweden waar ik laatst al eventjes was en daar staat er toch wat leukers langs de kant van de weg. Check eventjes deze aardige dame die je op spontane wijze een goeie reis wenst.

SNELWEG FLASHENGIRLS GONE WILD ULTIMATE RUSH
GGWILD
Ja, de Girls Gone Wild video's kun je nu zelfs op dvd bestellen. Verschillende soorten zelfs. Dit is een mooi stukje van de Ultimate Rush DVD die ik net al lekker besteld heb. Het gaat er heel erg wild aan toe.

GIRLS GONE WILD ULTIMATE RUSH

PIZZABABE KAYDEN
PIZZABABE KAYDEN
Het is wel weer een snoepje hoor vandaag deze Amerikaanse Kayden Kross goddamnit wat een lekker ding. Deze Kayden is trouwens niet vies van wat pornoacteer werk trouwens dus als je meer van haar wilt zien zou ik d'r naam sowieso eventjes in google gooien. Met haar 23 lentes is ze trouwens ook nog best jong.

PIZZABABE KAYDENIS THAT MY DAUGHTER ?
IS THAT MY DAUGHTER ?
Sean Penn werd eigenlijk pas een beetje bekend nadat hij met Madonna was getrouwd maar is eigenlijk een erg goede acteur. Zo vond ik destijds Colors al super maar ook in films als bijvoorbeeld Mystic River speelt hij een mooie rol. Zo goed eigenlijk dat hij een klein beetje in de zeik wordt genomen in de volgende clip. Voor het gemak heb ik die originele scene ook eventjes opgezocht.

IS THAT MY DAUGHTER ?TODAY IS THE DAY
TODAY IS THE DAY
Mja, die tieners van tegenwoordig ook he. Toen ik vroeger m'n eerste nummertje maakte zei ik in iedergeval niet tegen m'n moeke hey ouwe ik ga ff naar boven om m'n schatje uittewonen. Toch lijkt dit vandaag de dag de gewoonste zaak van de wereld, check even deze Jc Penny commercial.

TODAY IS THE DAYLAZY SUPERHEROES
LAZY SUPERHEROES
Superhelden zijn er om de wereld te redden dus op een stel luie superhelden zitten we helemaal niet te wachten. Toch geeft het wel een grappig effect wanneer er van alles gebeurt terwijl onze superheld net doet of z'n neus bloed. Mja, dat kan alleen maar een commercial zijn, in dit geval gaat het toch om het redden van de aarde kijk maar eens mee.

LAZY SUPERHEROESKUNGFU KONIJN
Kungfu konijn
Ik wist het niet maar blijkbaar kunnen konijn opeens kungfu. Ik dacht dat die beesten alleen maar konden neuken maar niks is minder waar. dus check hoe 3 kraaien het opnemen tegen een kungfu konijn.

KUNGFU KONIJNGAMER PWND
Zoals de meeste weten ben ik de grootste gamer van tastelikepizza. Wat de meeste ook weten is dat ik altijd de sjaak ben als het gaat om grapjes. En nu is het weer raak. check het volgende filmpje maar eens.

GAMER PWNDGAMETIME 418
Gametime
Vandaag gaan we weer gamen en dit keer gaan we gewoon keihard knallen. oftewel iedereen die we zien geven we de kogel. Zoals altijd de highscores in de comments.

GAMETIME 418JENNY
JENNY
Deze babe schijnt een rustige babe te zijn. Ze ligt lekker op haar bank met nauwelijks kleren aan. Toch vindt ze het leuk om met haarzelf te spelen. Ik had het zelfde gedaan als ik haar was. Op de bank zitten doe ik nu toch al dagelijks onder het genot van een pilsje.

JENNY


NIKKI NOVA
NIKKI NOVA
Deze Nikki Nova speelt graag in filmpjes waar ze haar hete lichaam laat zien. Dat kun je wel zien als je kijkt naar de volgende hoogtepunten van haar in één video. Solo ziet er lekker uit, maar met een vriendinnetje of twee is ze helemaal om op te eten.

NIKKI NOVA

HUMAN SLINGSHOT
HUMAN SLINGSHOT
Ik krijg meestal savonds vrij laat nog wel wat trek in iets lekkers, altijd kut natuurlijk want het enige want nog open is is de turk op de hoek. Wat zou het zijn als je savonds na 12uur gewoon nog een burgertje kon scoren bij de mac of in dit geval bij Denny's die met deze toch wel grappige commercial komen. Want na 12 uur gebeurt er niets dan slecht ofzo, behalve Denny's.

HUMAN SLINGSHOTCD DOOSJE
CD doosje
Stel je voor je gaat een heel leuk meisje verrassen met een cd. dan geef je hem natuurlijk niet in een of ander oud doosje. nee je maakt gewoon je eigen cd doos. Volg even deze how to en je ben weer klaar.

CD DOOSJE
DOEME BEATBOX
DOEME BEATBOX
Sjah, het blijft natuurlijk fantastisch dat sommige mensen al die geluiden weten te produceren slechts met behulp van een microfoon. Ik doe het ze in ieder geval niet na, deze Doeme schijnt een van de beste hongaarse beatboxers te zijn die in deze clip meedoet aan de duitse open beatbox kampioenschappen.

DOEME BEATBOXEMILY SCOTT in LINGERIE
LOUISE GLOVER in LINGERIE
Louise Glover staat erg vaak hier op TLP in diverse galleries en ook in diverse filmpjes maar vandaag heb ik toch weer een lekker filmpje van haar in lingerie gevonden. Nog steeds een mooie dame en zeker de moeite waard dit filmpje. Emily scott dus..

LOUISE GLOVER in LINGERIEHARDESCHIJVEN DOMINO
HDD domino
Sommige mensen sparen van alles en nog wat. soms zijn het welpies en soms iets totaal anders. Deze gast heeft een hoop harde schijven over dus ja dan ga je maar domino spelen. lijkt me logisch toch.

HARDESCHIJVEN DOMINOTELEFOONSEX
TELEFOONSEX
Telefoonsex heb ik eigenlijk nooit zo begrepen, ik kan daar niet echt opgewonden van raken ofzo als ik een hijgende chick aan de andere kant van de lijn heb die me vertelt wat ze allemaal voor geiligheid aan het uithalen is zonder dat ik erbij ben of het kan zien. Toch schijnt het erg populair te zijn denk maar aan al die 06 lijnen, het geheim is, hou het simpel!

TELEFOONSEXSKATEBOARD REVENGE
SKATEBOARD REVENGE
Als je gaat skateboarden dan neem je ook de risico's om eens wat botten te breken of schaafwonden optelopen. Als je echt heel erg je best doet kan je ook je skateboard breken maar of zo'n kapotte plank daar mee vrede heeft. Soms nemen ze ook wel eens wraak.

SKATEBOARD REVENGESTRIP DARTS
STRIP DARTS
Darten interesseert mij eigenlijk geen ruk. Maar als ik het woord stripdarts hoor, weet je natuurlijk al hoe laat het is. Kijk maar naar deze next door Nikki die pijltjes gooit en erbij stript.

STRIP DARTS

PIZZABABE JILLIAN
PIZZABABE JILLIAN
Als ik de naam Jillian hoor moet ik altijd aan die show van Eddie Murphy denken en aan een chick die ik nog ken van school. Naja, deze Jillian Beyor hebben we al vaker mogen bewonderen hier maar dit keer zie ik eigenlijk pas goed wat een grote mukken ze eigenlijk wel niet heeft. Naja, kijk snel mee...

PIZZABABE JILLIAN28 DAYS & 28 NIGHTS
28 DAYS 28 NIGHTS
Ik weet niet of jullie de film 40 days & 40 nights kennen maar in deze trailer zien we daar een soort parodie op want ik hoop niet dat dit echt een film gaat worden dat zou wel een beetje zonde zijn van je tijd. Anyway, als parodie trailer is het toch best wel grappig.

28 DAYS 28 NIGHTSTRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag gaan we weer iets doen en dit is wel kick om te maken. Het wordt je namelijk duidelijk gemaakt hoe je een goede opslag plaats moet maken dus ren naar de kringloopwinkel en zoek een dik boek en ga aan de gang.

TRY THIS AT HOMEHELIUM
Helium in je broek
In het volgende filmpje zien wer een gast die heluim in zijn broek doet en opeeens kan vliegen. nou is dat niet mogelijk dus is mijn vraag. van wie is in vredes naam deze viral.

HELIUMGAMETIME 417
Gametime
Vandaag gaan we een beetje kaartje gooien nou is dat niet zo lastig dus dit moet iedereen even keihard gaan lukken. Highscores in de comments.

GAMETIME 417BLONDE BABE
Deze blonde babe ziet er ook verschrikkelijk lekker uit. Ze komt blijkbaar uit de douche omdat ze een handdoek voor haar lichaam houdt. Natuurlijk laat ze haar hele lekkere borsten wel aan ons zien.

BLONDE BABE

TANYA LAPDANCE
TANTA LAPDANCE
Ik ben nog steeds kwaad op Pizzaman en MyM dat ze me geen babe cadeau hebben gegeven voor mijn verjaardag. Nee, Ruben moest het doen met een half leeg krat pils en een pizza waar MyM al een paar happen had uitgenomen. De volgende lapdance van deze babe is een goede cadeautip voor volgend jaar jongens.

TANYA LAPDANCE

E.T.A. [ANIMATIE]
E.T.A. [ANIMATIE]
Soow vandaag nog een animatie die er knap uitziet maar waar ik toch het een en ander in mis, snelheid. Mja, mooi gemaakt dat zeker gaat dit verhaal over een ruimte reiziger met wel een hele vreemde lading. Naja, kijk zelf maar eventjes, ik moest aan alien denken. [thnx]

E.T.A. [ANIMATIE]NUTTBAL WTF?
NUTTBAL WTF?
Ik ben toch wel blij hoor dat ik zelf nooit in het leger heb gezeten, ik heb er ook eigenlijk alles aan gedaan om er niet in te hoeven, wat schijnbaar toch gewerkt heeft want ik werd uitgeloot. Okay, het is nu dan wel "oorlogstijd" schijnbaar maar deze amerikaanse soldaten vervelen zich en hebben een nieuw spel uitgevonden.

NUTBALL WTF?STAR WARS FLOPPY
Floppy
Ik weet niet waarom maar ik vind heel vaak van dit soort nerd videos en vaak vind ik ze nog leuk ook. NU heb ik ook weer iets. Het is namelijk een floppy die het star wars muziekje makt. Check het zelf.

STAR WARS FLOPPYPROPELLORMAN 2
PROPELLORMAN 2
Konden we van de week al genieten van Mym's postje met ene propellorman die het leven van vrouwen zo veel makkelijker maakt, vandaag hebben we een follow up op deze clip. Het is een heuse commercial geworden voor een of ander viagra look a like als we het allemaal mogen geloven. Toch leuk gevonden...

PROPELLORMAN 2

DAYBREAKER TEST LAB
DAYBREAKER TEST LAB
Tijdens een serie hilarische experimenten in het Daybreakers test lab voert een onverstoorbare proefkonijn met minimale middelen de extreemste stunts uit. In dit experiment gaat hij aan de slag met elastiek om daarmee Horizontaal te gaan Bungee jumpen. Tijdens de 35 Dagen Chaos Breaker geeft Daybreaker 35 dagen lang bizarre prijzen weg, zodra je meespeelt voor een dagprijs maak je ook automatisch kans op de weekprijs en die gaat er elk weekend uit! [Doe mee en win!]

DAYBREAKER TEST LAB

[meer info over deze actie bij meer lezen onder de video]


BMX HERO
BMX HERO
Het fietsen wordt nogal overschaduwd door allerlei dopingsschandalen de laatste jaren. Mja, het lijkt toch echt te helpen die doping anders zouden ze het wel niet doen, toch jammer voor zo'n sport. Ik weet niet helemaal of het de bedoeling was van Gatorade om hier op in te spelen maar dat lijkt er toch wel op als ik een jochie van 6 zie winnen van topsporters na het drinken van een beetje Gatorade. Leuke viral!

BMX HERO

BEDRIJFSUITJE
Der untergang
Sommige organisaties plannen een berijfsuitje. en vaak moet er overlegd worden wat er gedaan wordt. gaan we bowlen of misschien mini-golf of karten? Ja Zelf Hitler had hier last van.

BEDRIJFSUITJE
MICK FARREL OWNED
MICK FARREL OWNED
Tegenwoordig kan je maar zo ineens beroemd zijn op het internet, neem nou deze Mick Farrel die net geslaagd is en van blijdschap voor 3000 man eens flink op z'n snuffert gaat. En ja, als er dan ook nog een lolbroek is die dat op het internet gooit dan ben je beroemd.

MICK FARREL OWNEDJENNI & FRIENDS
JENNI & FRIENDS
Ik heb een buurmeisje en die heet Jenni, lekker ding die Jenni en leuke vriendinnen heeft ze ook nog. Ik stond natuurlijk klaar met mijn ixus 40 om deze mooie sfeerbeelden te maken toen ze zojuist.. Ach ja, was het allemaal maar zo mooi, nee hoor gewoon van het net geplukt Jenni de perfecte buurvrouw met haar fijne vriendinnetjes. Check!

JENNI & FRIENDSPIZZABABE TASHA
PIZZABABE TASHA
Iets later dan gewoonlijk maar niet minder lekker deze Tasha Nicole die ik hierbij uitroep tot Pizzababe van de dag. Lekkere meid, iets te donker naar mijn smaak maar goed te doen zo op deze warme dinsdag middag.

PIZZABABE TASHAFLY RYAN AIR
FLY RYAN AIR
Hehehe, man man man wat een geweldige vliegmaatschappij is dat Ryan Air toch. Ik ben er laatst nog mee naar Stockholm gevlogen voor 8 tientjes maar als ik had geweten dat er ook accomodaties zijn te boeken waar je tijdens het vliegen kan genieten van een ouderwetse blowjob dan had ik misschien toch iets meer neergelegd. Officiele persconferentie!

FLY RYAN AIRTRY THIS AT HOME
Zonnebril
Stel je voor dat je een overval wil plegen dan wil je natuurlijk onherkeenbaar in beeld. Om dat voor elkaar te krijgen kan je ook zo'n brilletje in elkaar zetten. Wie gaat het proberen.

TRY THIS AT HOMENATTE POES
De meeste poezen en katten houden totaal niet van water maar deze poes is niet bang voor water. Ik vind het wel grappig om te zien. is er iemand die ook een kat heeft die van water houd.

NATTE POESGAMETIME 416
Gametime
Vandaag weer een gametime en dit keer gaan we egels schieten. ja het klinkt wat onaardig maar dit beest is er hardstikke blij mee. Tenminste aan zijn gezichtje te zien. Highscores in de comments.

GAMETIME 415WEBCAM BLONDE
WEBCAM BLONDE
Ook deze babe heeft twee mooie grote borsten. Ze probeert in het volgende filmpje haar zogenaamde vriendje te vermaken. Natuurlijk geniet die gast en zet het filmpje direct op internet. Toch mooi dat zulk soort dames niet bang zijn om op TLP te belanden.

WEBCAM BLONDE


KATY
KATY
Kennen we deze Katy nog? Deze babe met haar erg lekkere lichaam. Haar twee grote tieten zijn natuurlijk het mooiste van haar lichaam. Check haar hier weer lekker naakt in haar huis liggen.

KATY

SCOTT KALITTA CRASH
SCOTT KALITTA CRASH
Scott Kalitta is niet meer, deze NHRA racer reed zich dit weekend dood toen zijn auto explodeerde tijdens de 4e race in de Lucas Oil NHRA SuperNationals qualify rondes. Als hij met 300 mph over de racetrack zoeft ontploft er iets waardoor hij overleed en zijn auto een betonnen muur ramt.

SCOTT KALITTA CRASHROLTRAP FUN
ROLTRAP FUN
Ik weet niet helemaal precies hoe ze dit voor mekaar krijgt, of het nou aan d'r ass ligt of dat ze gewoon een bolle kont heeft zodat ze zo kan rondraaien maar grappig om te zien is het wel. Achja, toch vermaak zo op de maandag middag met deze toch niet onlelijke dame.

ROLTRAP FUN

CABRIO CARWASH
CABRIO CARWASH
Sommige mensen hebben gewoon heel erg weinig tijd denk ik dan als ik dit filmpje zie. Als je met je Suzuki samurai met de kap eraf door een wasstraat rijdt ben je namelijk ook meteen gedouchet. Of het allemaal gezond is vraag ik me af met al die chemicalien en 2e hands hergebruikt water maar je bent wel meteen schoon.

CABRIO CARWASHPORNSTARS AND GAMES
Pornstars and games
Games worden vooral gezien als iets voor nerds. maar wat blijk er zijn redelijk wat pornstars die ook games spelen. Geloof je me niet? Nou dan check je toch even het filmpje bij meer lezen.

PORNSTARS AND GAMES
MUCHO BOEM
MUCHO BOEM
In deze compilatie van een stel vrienden zien we een hele boel boems en vuur voorbij komen. Ik raad je wel aan om dit thuis gewoon niet te gaan proberen maar mocht je toch zo'n idioot zijn film het dan tenminste eventjes dan hebben wij ook weer wat om te lachen als het misgaat.

MUCHO BOEMBAL IN HET ZAND
Bal in het zand
Ik hem me er nooit zo inverdiept maar ik vond dit wel erg kick om te zien. wat gebeurt er als je een ijzere bal in het zand land. Dat zie je allemaal in slowmotion in het volgende filmpje.

BAL IN HET ZANDGEORGE CARLIN 1937-2008
GEORGE CARLIN RIP
George Carlin de stand up komiek die nogal grof uit de hoek kan komen zo nu en dan is gisteren op 71 jarige leeftijd overleden. Omdat er hier en daar al wat stond van deze George op TLP heb ik nog maar eens wat clipjes bij elkaar gezocht die echt de moeite waard zijn om te bekijken. George Carlin RIP!

GEORGE CARLIN 1937-2008LINGERIE DANSEN
LINGERIE DANSEN
Mja, wij hebben eigenlijk maar saaie televisie in NL, daarom beperk ik het tv kijken dan ook tot een beetje de actualiteiten en nu dus met de EK. Jammer dat nu ook Italie naar huis gaat want juist in dat land is televisie helemaal geweldig kijken we eventjes mee naar deze show, wat shows als dancing with the stars overbodig maakt.

LINGERIE DANSENPIZZABABE LUNA
PIZZABABE LUNA
Soow tis alweer middag en dan heb ik voor jullie altijd een lekkere pizzababe, deze keer de ons allerbekende Luna van Luna's cam die in visnet voor ons poseert. Op stilstaand beeld kan je het allemaal toch net iets beter zien dan ik al die camfilmpjes. Er staan er trouwens een stuk of 50 van Luna op TLP dus als je je verveeld check je gewoon even hier.

PIZZABABE LUNAKLOTE TUIG
KLote tuig
Kijk dit soort filmpje maken het voor mij weer duidelijk hoe Wilders denkt. We zien namelijk een paar medelanders die het nodig vinden om een gast de sloot in te laten fietsen. Check maar even hoe stoer deze gastjes zijn

KLOTE TUIGGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag weer een gadget van de week en dit keer is het een mini beamer. HIj kost ongeveer 500 euro maar ja hij weegt geen reet en neemt ook geen ruimte in. Ik zou zeggen geniet even van dit kleine wonder.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 415
Gametime
Vandaag gaan we weer een nieuwe game spelen. dit keer geen escape game of een lastig spelletje maar gewoon point-and-click spelletje, Ik zeg highscores in de comments.

GAMETIME 415GINA LYNN GOT ASS
GINA LYNN GOT ASS
Sommige babes hebben echt een overdreven grote kont. Met al deze aandacht neem je natuurlijk een filmpje op. Dat gebeurt bij deze blonde Gina Lyn die er totaal geen moeite mee heeft om haar billen te laten zien.

GINA LYNN GOT ASS

ERICA CAMPBELL MILKY
ERICA CAMPBELL MILKY
In de ochtend is naast een kop koffie, melk ook wel lekker. Het zou nog lekkerder zijn als je Erica Campbell zomaar in je huiskamer aantreft, terwijl ze melk over haar hete lichaam giet. Alleen trekt het wel ongedierte aan.

ERICA CAMPBELL MILKY

BIERTJE
Bij mij is het op het moment redelijk warm. Bij Pizzaman flikkert de hagel om zijn oren maar goed. Met lekker weer lust iedereen wel een biertje en deze gast kan ze wel erg goed schenken.

BIERTJE

Bonus : Duits biertje ?


WIET vs WEER
WIET vs WEER
Motherfucker, zit ik gvd net gisteren nog mooie plaatjes te schieten van m'n schatjes die zo aan het eind van de zomer mij weer gaan voorzien van de nodige hoeveelheid buitenwiet zodat ik niet naar de coffeeshop hoef, gaat het me ineens hagelen net. Nana, niet te zuinig, en in plaats dat ik nu meteen m'n schatjes red sta ik het ook nog ff lekker te filmen. Naja, kijk eventjes wat er overbleef.

WIET vs WEERHIGHLIGHTS CANADA 2008
Vandaag Magny Course en er gebuerde te weinig dus vandaar dat we gewoon naar de highlight van de race in Canada vorige week gaan kijken. Ik vond dat namelijk wel een kicke race. Dus check deze highlights even.

HIGHLIGHTS CANADA 2008BMX PROFILE
BMX PROFILE
Terwijl Mym naar de Moto Gp zit te kijken gaan wij nog eventjes terug naar de crossbaan met deze compilatie die toch weer best grappig is. Wel 2 wielen maar geen motoren dit keer in deze bmx compilatie waar ik verder eigenlijk niets over te zeggen heb.

BMX PROFILEOMG MOTO CRASHES
OMG MOTO CRASHES
Bij het volgende filmpje heb ik toch een paar keer OMG geroepen toen ik aan het kijken was, goddamn wat maken er een paar een stuiters zeg. Het gaat echt helemaal niet goed en doden zullen er vast wel gevallen zijn, helaas. Maar toch vind ik dit soort compilaties van motor crashes altijd geweldig. Deze clips [1] [2] [3] moet je ook zeker eventjes bekijken.

OMG MOTO CRASHES3X BABE
3X BABE 3X BABE 3X BABE
BINGE BOY & GIRL
BINGE BOY & GIRL
Meer dan tien glazen alcohol achter elkaar voor mannen en meer dan zeven glazen voor vrouwen, en dat in zo kort mogelijke tijd ineens achterover slaan, dat noemen ze dus binge drinking. Mja, wij noemde dat vroeger gewoon eventjes stevig door tanken maar een nieuwe term als binge houden we erin.

BINGE BOY & GIRL2 GUYS vs 1 MOTORCYCLE
2 GUYS vs 1 MOTORCYCLE
Mja, je hebt ze erbij van die gastjes die ergens een goedkope oude motor op de kop tikken om dan daar mee de blits te gaan maken in de wijk. Stoer natuurlijk geen helm op en een beetje gas geven als er wat chicks staan te kijken. Deze motor is alleen iets te zwaar voor de prutsert die rijd en het gaat dan ook helemaal verkeerd. Owned?

2 GUYS vs 1 MOTORCYCLEORANJE NAAR HUIS
ORANJE NAAR HUIS
Goddamnit wat jammer zeg dat Oranje het toch net weer niet gehaald heeft, maar eerlijk is eerlijk de russen waren gewoon te sterk. Gelukkig hebben we nog wel een klein prijsje in de wacht gesleept, Sylvie van der Vaart is namelijk uitgeroepen tot meest sexy spelersvrouw. Mja, hadden ze de chick van Ronaldo zeker nog niet gezien ? Wil je het allemaal nog eens rustig terug zien in 3D video replay ?

ORANJE NAAR HUIS [fotoserie]

Extra : Sylvie meest sexy voetbalvrouw , en nog 2 videos bij meer lezen!

WTF : We zijn bestolen!


VERSLAAFD
vERSLAAFD
Sommige mensen zijn voetbal verslaafd. ik ben zelf formule 1 verslaafd dus ik denk dat ik ze redelijk kan volgen. in het volgende filmpje zien we ook een verslaafde gast en daar is zijn vriendin niet blij mee.

VERSLAAFDGAMETIME 414
Gametime
Vandaag gaan we weer eens een escpae game spelen. aangezien ik een hekel heb aan escape games mogen jullie het gaan proberem. Zoals altijd zet je je highscores in de comments.

GAMETIME 414SYSTEM OF A DOWN
Ook al is de oranje droom voorbij gaat de metal gewoon keihard door. vandaag weer een sytstem of a down. Ik heb het lang niet geluisterd maar het blijft kick. Als je een band wil horen kan je hem aanvragen.

SYSTEM OF A DOWN2 WEBCAM BABES
2 WEBCAM BABES
We gaan weer kijken naar 2 vriendinnetjes van elkaar. Deze keer 2 jonge babes die zich uitsloven voor de webcam. Deze babes ken ik natuurlijk helemaal niet, maar ze schijnen elkaar erg leuk te vinden.

2 WEBCAM BABES

PEACHEZ AND FRIEND
PEACHEZ AND FRIEND
Die babes zijn toch ook van die kleine kinderen als je kijkt naar het gedrag. Check bijvoorbeeld hier Peachez en een lekkere vriendin van haar met elkaar spelen. Alleen dan een spelletje dat niet voor kinderen bedoeld is.

PEACHEZ AND FRIEND

FUCK YOU ?
FUCK YOU ?
Elk land heeft zo zijn eigen gebruiken en gewoonten, zo eten ze in Belgie hele dag patat met mayo en wanneer je in NL woont dan is het de gewoonte om elke 2 jaar mee te doen aan een groot internat. voetbaltoernooi. Nou is Rusland eigenlijk een beetje vreemd land waar we lang niets over hoorde maar een ding kan je toch van me aannemen, steek in Rusland niet zomaar je middelvinger op.

FUCK YOU ?WHERE THE HELL IS MATT ? (2008)
WHERE THE HELL IS MATT ? (2008)
Kennen we hem nog deze Matt die de hele wereld over reist om dan een dansje te maken met nietsvermoedende omstanders. Naja, echt een held als je het mij vraagt dit keer een hele nieuwe video waarin hij onder meer Brussel en Lisse (NL) aan doet. Helemaal top en in HD kwaliteit!

WHERE THE HELL IS MATT ? (2008)PALMBOOM OVERVALLER
PALMBOOM OVERVALLER
Ik weet niet wat voor drugs deze gast precies heeft genomen dat hij denkt dat de palmboom die hij vast heeft een heus wapen is maar het zal wel iets hallucinerends zijn als lsd of iets dergelijks. Nou schrikt de bediende in eerste instantie niet echt maar hij blijft toch aandringen. Loser van de dag!

PALMBOOM OVERVALLERLIVE STREAM BASEL EK 2008
LIVE STREAM BASEL
Sjah, ik had er eigenlijk bij kunnen zijn daar in Basel maar toch maar niet voor Pizzaman. Toch wel erg leuk om dan deze beelden te zien, live uit Basel dus. Live vanaf het fanplein in Basel de hele dag optredens en artiesten die vanalles en nog wat doen on stage.

LIVE STREAM BASEL

Nu nog winnen vanavond!
MAX BIER
MAX BIER
Mja, wij gaan natuurlijk altijd voor die heerlijke groene flesjes van Heineken maar als je in het buitenland zit dan is het wel eens zo dat daar nog geen afgezant van Freddie is geweest om het goede bier aan de man te brengen. Dan kan het dus zijn dat je aangewezen bent op een ander biermerk, ik raad dan vooral dit merk aan Max. De vrouwen gaan dan nogal MAXimaal los.

MAX BIERMYM - THE EARLY YEARS
MYM - THE EARLY YEARS
Onze Mym heeft op zaterdag altijd een baantje in de lokale pc store waar hij op zeer vriendelijke wijze mensen helpt met allerhande van PC problemen. Nu stond zojuist Mym's moeke hier voor de deur om wat spulletjes van hem op te halen, ze had ook nog wat oud beeldmateriaal van Mym's jongere jaren bij zich. Sjah, ik sta er niet echt van te kijken ofzo.

MYM - THE EARLY YEARSME BUURT
ME BUURT
De sluipschutters uit Rotterdam kicken ass, kan niet anders zeggen. Natuurlijk hebben ze hun Feyenoord hart op de goeie plek en ook de liefde voor die stad daar aan de Maas schuiven ze niet onder stoelen of banken. Luisteren we eventjes naar deze vette track met de naam Me Buurt, mja ik vin het erg tof!

ME BUURTCHEFKOK
Chefkok
Ik vind deze reclame wel orgineel verzonnen. Het is namelijk een reclame van Heinz en blijkbaar wordt je vrouw een chefkok als ze dat spul gebruikt. ach ja houd het wel bijzonder.

CHEFKOKREPORTERS GONE WILD
REPORTERS GONE WILD
Hehe, het is ook wel een hondebaan hoor dat reportertje spelen, okay je komt nog eens ergens als ik de boeken van Kuifje mag geloven maar daar is ook alles mee gezegd. Altijd maar live verslag doen, terwijl miljoenen mensen alleen maar aan het opletten zijn of je een foutje maakt per ongeluk. Hier 2 compilaties met een hoop reporter fuck ups..

REPORTERS GONE WILD3X BABE
3X BABE 3X BABE 3X BABE
VERY VIOLET
VERY VIOLET
Dit is Violet. Een babe die dan oOk heel erg lekker is. En in het maken van filmpjes is ze ook goed. Webcam-filmpjes wel te verstaan. Kijk maar eens naar deze beelden van Very Violet.

VERY VIOLET

HOT ROD
Hot rod
Ik denk niet dat veel mensen de film hot rod gezien hebben maar hij is wel grappig om te zien. Ik heb even een fragmentje gevonden en ik zeg kijk het even en check die film.

HOT RODWERKEN
Werken
Soms moet je nou eenmaal werken zoals ik vandaag. Maar ja bij mij is werken eigenlijk spelen. toch kunnen ze bij mij nog wat leren van het volgende bedrijf. Ik zeg kijken even naar dit harde werken.

WERKENGAMETIME 413
Gametime
Vandaag weer een gametime die lekker lang duurt. het zijn oude games die bewezen zijn en ze zijn opgepimped zodat het er iets beter uitziet. Highscores in de comments.

GAMETIME 413

BIG ASS
BIG ASS
Grote konten, kleine konten, strakke kontjes. Degene die het meest opvallen zijn wel de grote billen. Net zoals bij deze lekkre babe. En het ziet er zeker niet verkeerd uit. Alleen wat zit er nou in haar borsten?

BIG ASS

JAPPEN OWNEN OBAMA
JAPPEN OWNEN OBAMA
Het is toch wat het met die gele rakkers daar in het verre oosten, altijd weten ze ons te verrassen met de meeste originele gameshows en ze lijken echt overal maling aan te hebben. Zo kwam ik net deze commercial tegen, lig het nu aan mij of is dit gewoon ownage van de grootste orde ?

JAPPEN OWNEN OBAMAWTF?! DUITSE VLAG
WTF?! DUITSE VLAG
Ja het is wel wat slecht beeld, waarschijnlijk met een telefoon opgenomen ofzo maar ik post em toch maar eventjes deze strakke aktie van ene Joorick die me tenminste dit filmpje toestuurde. Watskeburt, er staat gvd zomaar een Duitse auto met vlaggetje en al geparkeerd in Groningen, dat kan natuurlijk nie. Das pech, vlag weg! Filmpje waarin vlag verbrand wordt volgt ?

WTF?! DUITSE VLAG#@%*(&S MUZIKANTEN
#@%*(&S MUZIKANTEN
Als je ze eenmaal wat geeft die schooierts dan blijven ze je stalken tenminste dat is mijn eigen bevinding. En dat geldt eigenlijk wel voor alle schooiers, deze muzikanten die vragen niet echt geld van je maar ze zijn wel behoorlijk irritant. Hoe irrirant zien we in de volgende video van collegehumor.

#@%*(&S MUZIKANTENHOUSE OF THE FUTURE
HOUSE OF THE FUTURE
Revolutionaire gebouwen, waarvan we nu nog denken WTF?! Dat is wat ons te wachten staat in de toekomst. Eilandjes of skyscrapers waarvan je de top verdieping niet eens van kan zien. Mja hoe dachten ze daar jaren geleden over ? In deze clip zien we dat we toen dachten dat een pratend huis helemaal de bom zou zijn. Nou mij niet gezien!

HOUSE OF THE FUTUREFIETSEN IN DE SUPERMARKT
Fietsen
Soms komt het wel eens voor dat je een goed idee heb maar dat je het niet kan uitvoeren. Deze gasten wouden gaan fietsen in een supermarkt en je als hij dan leeg is moet je je kans grijpen.

FIETSEN IN DE SUPERMARKTBMW vs TREIN [VIDEO]
BMW vs TREIN
Een BMW is natuurlijk de heiligste der heiligen koeien, schoot me net te binnen zouden die gasten die toen het autoprogramma De heilige Koe maakte geweten hebben dat 20 jaar later de auto echt een melk koe is geworden. Anyway een BMW is sterk maar niet zo sterk dat ie een trein kan hebben, althans ik zie toch eigenlijk maar weinig beschadiging. Hier staan de foto's

BMW vs TREIN [VIDEO]

ZUZANA
ZUSANA
Vrouwelijke zwemsters zien er niet echt aantrekkelijk uit op Tv. In dit filmpje kan je een babe checken die er wel lekker uit ziet. Terwijl de andere liever baantjes trekt, gaat zij liever uit de kleren. En ze heeft toch een lichaam om van te smullen.

ZUZANA

PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
Zo al weer de laatste dag van de week en het ziet er naar uit dat we deze week gaan afsluiten met een erg lekker snoepje. De naam is Heather Summers en zeker geen onbekende voor de vaste tlpizza bezoeker. Ik ben geneigd om haar te raten met een 10 julllie ?

PIZZABABE HEATHERLG - MAKES LIFE EASY
LG - MAKES LIFE EASY
Hehehe, ja het mag gezegd worden als er eens een toffe reclame voorbij komt. Zelf heb ik eigenlijk helemaal niets staan van dit koreaanse merk LG wat staat voor Life is Good, maar reclames maken dat kunnen ze. Check eventjes deze laatste reclame die het leven inderdaad makkelijker maakt.

LG - MAKES LIFE EASY

THE VIOLATOR
THE VIOLATOR
Wtf, het moet niet gekker worden. We gaan eventjes kijken naar een ongewenste intimiteiten filmpje helemaal in Lego stijl. Mja, we gaan dus naar de kermis om een attractie met de naam The Violator te berijden, ipv zelf te rijden wordt je bereden. Lego is schijnbaar al lang niet meer voor kinderen ofzo.

THE VIOLATORPOPCORN TELEFOON 2
Popcorn telefopon
Nou we hebben die truuk inmiddels vaak genoeg gezien. We waren er ook al achter dat het niet echt is maar hoe is het dan wel gedaan. Zie het volgende filmpje voor een oplosssing.

POPCORN TELEFOON 2PROPELLERMAN
Propellerman
We hebben weer een nieuwe superheld. Het is propellerman en hij is zeer populair bij de vrouwtjes. Hoe dat komt zie je allemaal in het volgende filmpje.

PROPELLERMANGAMETIME 412
Gametime
Vandaag ook weer een gametime en de laatste voor deze werkweek. Als eerste wil ik Pizza even bedanken voor het invallen van gisteren. maar goed vandaag gaan we relaxen op een boot. Highscores in de comments.

GAMETIME 412SEXY LATINA
SEXY LATINA
Een getinte babe vind ik ook wel leuk. Als je bijvoorbeeld even kijkt naar deze hete brunette. Ze heeft wat kledij aan wat erg gemakkelijk weer af gaat. Dit gebeurd uiteraard al snel zodat je erg goed van haar lichaam kan genieten.

SEXY LATINA

HOT BLONDE
HOT BLONDE
Deze babe is erg heet. Ze heeft het volgens mij ook gewoon erg warm want ze gaat lekker voor de ventilator zitten. Of misschien wilde ze gewoon sexy doen. Daar heeft deze blondine die ventilator dus echt niet voor nodig.

HOT BLONDE

TREINTJE KOMT ZO
TREINTJE KOMT ZO
Je hebt ze er altijd tussen zitten, van de gasten die denken toch nog net eventjes te kunnen oversteken als er een trein komt. Nou had deze gast dat dan toevallig wel goed, maar check eventjes hoe dicht bij die trein komt. Scheelt echt niet veel dus!

TREINTJE KOMT ZONEDERLAND vs DUITSLAND [STRIP]
click for gallerie Versus click for gallerie


NOS SPORT ZOMER LIEDJES
NOS SPORT ZOMER LIEDJES
Welke muziek hoort nu eigenlijk bij dit Nederlandse elftal dat is de vraag die gister gesteld werd in NOS sport zomer we horen o.a. What's going on, We are the world en Waanzinnig gedroomd. Van wie het nummer is wat er normaal altijd onder de eindcompilaties zit weet ik eventjes zo 1, 2, 3 niet.

NOS SPORT ZOMER LIEDJESMEDIA vs VAN DER VAART
MEDIA vs VAN DER VAART
Het zit onze Raphael van der Vaart echt niet mee dit EK 2008 en dan heb ik het niet over zijn prestaties op het veld want die zijn natuurlijk uitstekend. Nee, de pers schijnt een vete te hebben met van der Vaart! Werd zijn vrouw Silvie vorige week nog zomaar aangezien voor Mevr. van der Sar, gister doken er beelden op van een Ruftwaveel van der Fart. [via]

MEDIA vs VAN DER VAART

en we leven natuurlijk mee met Boulah!
WHEEL OF FAIL 2
WHEEL OF FAIL 2
We hebben alweer een Wheel of Fail, dit keer met toch allemaal vrij recente clipjes al zeg ik het zelf. De meeste clips heb je in de afgelopen weken voorbij zien komen namelijk maar wees gerust er zitten ook nog wat nieuwe bij. Naja, wat is er leuker om naar mensen te kijken die op een of andere manier gewoon hun dag niet lijken te hebben.

WHEEL OF FAIL 2BEST KNOCK OUTS 2008
BEST KNOCK OUTS 2008
De allerbeste knock outs van het seizoen 2008 in de UFC and EliteXC, starring Kimbo Slice, Chris Leben, Marcus Davis, Brett Rogers, en nog veel meer professionele slopers. De clip duurt een minuut of 6, en is van redelijke kwaliteit. Check!

BEST KNOCK OUTS 2008OLD PEOPLE TALKING DIRTY
OLD PEOPLE TALKING DIRTY
Je moet toch toegeven dat deze Pablo Francisco afentoe echt leuke acts heeft, zo stond ie al een paar keer op tlp, filmpjes gefixed, en we zullen hem in de toekomst ook nog wel verder volgen. Deze act kende ik dus nog niet waarin hij probeert duidelijk te maken wat het verschil is tussen jonge mensen die sex hebben en oudere van dagen.

OLD PEOPLE TALKING DIRTYBANGBROS STRIP
BANGBROS STRIP
We zijn gewend te kijken naar onschuldige tienertjes die even wat kleren uittrekken voor de webcam. Maar porno-sterren die strippen is een ander verhaal. Dit gebeurd natuurlijk met veel meer overtuiging.

BANGBROS STRIP

PIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Vandaag een oude bekende hier als de Pizzababe van de dag, we hebben namelijk niemand minder dan Nicole Graves nog eens van stal gehaald. Deze mooie dame die we al veel vaker hier op TLP hebben gezien, kan mijn hartje nog steeds doen overslaan. Naja, over tot de orde van de dag, Ruben komt er zo nog aan met een lekker filmpje zei die me net.

PIZZABABE NICOLEVROUW = FAIL
VROUW = FAIL
Ach ja gisteren zagen we al waarom je nooit bij een vrouwelijke chauffeur moet instappen, vandaag zien we waarom je nooit je Segway moet uitlenen aan een vrouw. Mja, of ze moet natuurlijk mega lekker zijn en je een kleine verassing hebben beloofd naderhand. Naja, mag de wel een kanjer zijn want zo'n segway is niet goedkoop.

VROUW = FAILGOEIE TELEFOON
Goeie telefoon
Terwijl ik van de week even me telefoon geupgrade heb zit ik toch te wachten op een nieuwe telefoon. De opa uit het volgende filmpje weet wel welke telefoon hij wil hebben.

GOEIE TELEFOON
GAMETIME 411
Gametime
Vandaag gaan we weer een rsi verhoogend spelletje spelen. we moeten weer van de grijze ballen af en dus moeten we schieten en ontwijken. Dus highscores in de comments.

GAMETIME 411
GOD IS A GIRL
GOD IS A GIRL
Misschien een wat oudere compilatie al maar ik vond em ineens weer terug ergens in de achterste hoeken van het internet en dacht ach waarom post ik die niet eens. God is a girl dus, wat op zich wel een lachwekkende uitspraak is maar goed, de clip is erg tof, veel naakte chickies die voorbij komen. En ach ik vin het nummer best leuk.

GOD IS A GIRLMEET THE SNIPER [ANIMATIE]
MEET THE SNIPER [ANIMATIE]
Vandaag wederom een animatie maar dit keer is het een trailer voor een game. Fortress team 2 dus, mja erg mooi gemaakt en als de rest van die game er ook zo uitziet nou nou dan ga ik janken want ik heb geeneens een degelijke videokaart om games te spelen, snif.

MEET THE SNIPER [ANIMATIE]

NIEUW SPEELTJE
Nieuw speeltje
Zoals jullie weten ben ik gek op gadgets maar ik ben niet de eenigste we hebben namelijk nog zo'n gast. Deze gast heeft ook een nieuw speeltje en ze ouders zijn niet zo blij met zijn nieuwe speeltje.

NIEUW SPEELTJE
ALLE DUITSERS OP HET STRAND
Man o man dit vind ik nou weer geweldig. we zien namelijk het vervolg op het nummer een bussie vol met Polen. oftewel alle Duitsers op het strand. Als dit geen zomer hit wordt.

ALLE DUITSERS OP HET STRANDNOG MEER BUSDRAMA
NOG MEER BUSDRAMA
Mja net al gelachen natuurlijk met die Franse spelersbus maar wat dachten jullie van deze vrouwelijke buschauffeur. LOL, je kan niet echt zeggen dat het een scherpe bocht is die ze moet nemen maar toch weet ze er uit te vliegen. "Gelukkig" land ze op een parkeerdek, mja zal je auto maar staan...

NOG MEER BUSDRAMAFRANSE SPELERSBUS
Oranje is zoals verwacht dus door naar de kwart finale, het was gisteren dan ook niet echt spannend te noemen de wedstrijd. Ik was eigenlijk eerder benieuwd naar die andere wedstrijd in de poule des doods. Frankrijk - Italie dus, en ja gelukkig is dat dus Italie geworden. Dat het de Fransen helemaal niet mee zat dat bleek al wel toen ze al vrij snel tegen een penalty + rode kaart op liepen. Voor de wedstrijd waren er ook al problemen voor Frankrijk zoals we kunnen zien in deze clip. Als dat geen bad Omen is.

FRANSE SPELERSBUSOWNED
OWNED
Soms kan je mensen ownen terwijl je het helemaal niet in de gaten hebt, en zelfs als iedereen aan het lachen is lijkt hij het nog niet door te hebben. De les die we vandaag hier uit leren is volgens mij dan toch dat je niet achter zo'n gordijn moet gaan staan als iemand daar ballen tegen aan staat te gooien.

OWNEDPIZZABABE CANDY
PIZZABABE CANDY
Goed deze Candy Cristensen heeft misschien dan wel een kilo of 5 aan plamuur op d'r bek gesmeerd en voordat de foto's op het net gingen zijn ze waarschijnlijk ook nog eens door een kliederaar bewerkt maar dat mag de pret niet drukken, mij kan ze gewoon krijgen. We hebben trouwens ook een Rating systeem vanaf vandaag dus stemmen maar..

PIZZABABE CANDYNIKKY
NIKKY, nikky case
Deze Nicky heeft ook al wat kleinere tietjes. Maar die kunnen af en toe ook fijn zijn. ZO is tenminste alles in verhouding. Een lekker strak kontje en een lichaam om van te dromen.

NIKKY

LITTLE HILLARY - GOODBYE
LITTLE HILLARY - GOODBYE
Hehe, sjah ze was toch echt eventjes wereld nieuws deze Pequeña Hillary Clinton wat gewoon betekent kleine Hillary Clinton als mijn leraar spaans destijds niet heeft gelogen. Naja, we hadden al eens aandacht besteeds aan haar hier op TLP maar nu Hillary geen presidentskandidaat meer is wil ze toch nog eventjes afscheid nemen. Slecht verliezer ?

LITTLE HILLARY neemt AFSCHEIDUFO OP DE HRO
Ufo
Ik volg zelf lessen op de Hogeschool te Rotterdam en ja echt werken doen we niet zo vaak. Nu werden er gisteren goodiebags uitgedeeld en daar zat een frisbee in en ja soms moet je mensen gewoon even pesten.

UFO OP DE HROWAAROM CRASHEN
Waarom crashen
In het volgende filmpje zien we iemand crashen. maar hoe komt dat precies. Dat vroeg de gast die het volgende filmpje gemaakt heeft zich ook af en jawel hij is er achter de bijzondere reden.

WAAROM CRASHENGAMETIME 410
Gametime
Vandaag gaan we weer een beetje sterren verzamelen. dit doen we door de rode bal te bewegen en de zwarte ballen te ontwijken. Zoals altijd highscores in de comments.

GAMETIME 410ROBERTA GEMMA
ROBERTA GEMMA
Check hoe lekker deze babe weer eens is. Deze Italiaanse babe heeft een erg leuk kontje en twee hele dikke jetsers wat haar zeker niet slecht staat. Ik zou haar zeker niet dat zwembad in duwen met dat lichaam.

ROBERTA GEMMA

CARDIO GOED VOOR U
CARDIO GOED VOOR U
Zoals gezegd ik ben niet zo van het sporten enzo maar deze Susanna kan mij toch wel bekeren denk ik dan. We gaan zo op de late middag alvast wat cardio fitness doen namelijk, Cardio fitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen. Het is maar even dat je het weet.

CARDIO GOED VOOR UKUNG FU PORNO
KUNG FU PORNO
Steve Byrne is een standup komedian en wordt ook weleens de karatekid van de standup komedian genoemd. Erg grappig is deze half koreaan half amerikaan toch wel te noemen. In deze sketch laat hij zien hoe Bruce Lee sex gehad moet hebben, hij heeft ook nog zijn eigen kanaal op youtube die je hier kunt vinden.

KUNG FU PORNOMET 1 DRUK DE RUIMTE IN
MET 1 DRUK OP DE KNOP DE RUIMTE IN
Het zou wat zijn eej als dit zomaar eens werkelijkheid zou zijn, lol. Met een druk op de knop de ruimte in zo vanachter je computertje zittend op je luie stoeltje. Een soort van Google earth maar dan net iets anders, naja de tekst is in een of andere russische taal ofzo maar wel erg mooi gemaakt.

MET 1 DRUK OP DE KNOP DE RUIMTE INWII FIT
Wii Fit
Voor het geval jullie nog niet voor Wii Fit zijn heb ik een extra filmpje om jullie over te halen. We zien namelijk nog een meisje die gaat snowboarden. Nou ik moet zeggen dat ik slechtere dingen gezien heb.

WII FIT

hier boxen!


ENERGY AUTO
Energy auto
Als we gaan kijken naar auts dan moeten we ook aan benzine denken. tenminste dat lijkt zo want het kan dus allemaal wel op energie. Kijk maar naar het volgende filmpje dat is nog eens een goedkoop autotje.

ENERGY AUTO
WHEEL OF FAIL
WHEEL OF FAIL
Mja, het gaat nog al eens mis in de filmpjes die je op het internet dagelijks tegenkomt. In deze compilatie zien we eigenlijk maar heel weinig goed gaan vandaar ook dat het het Wheel of Fail is geworden. Mja, wel grappig al had het natuurlijk reel of fail moeten zijn.

WHEEL OF FAILGETRAINDE VLIEG
GETRAINDE VLIEG
Wtf, ik zat naar het eerste filmpje (bij meer lezen) te kijken net en ik dacht jaja dat zal wel, maar toen ik dus in google het trainen van vliegen opzocht bleken er nog wel meer trained fly filmpjes te zijn. Echt of trucage het ziet er wel cool uit.

GETRAINDE VLIEGPIZZABABE TAILOR
PIZZABABE TAILOR
Zo vandaag ga ik punten scoren bij jullie dat kan gewoon niet anders, wederom een babe met een dubbele naam dit keer noemt ze Tailor Jane. Wat een snoepje is dat toch zeg, mooi blonde lokken, lekkere mukken en een goeie ass. Wat wil je nog meer in het leven..

PIZZABABE TAILORHOT LESBIANS
HOT LESBIANS
Ja, we gaan kijken naar twee erg sexy lesbische dames. Tenminste, het zijn gewoon vriendinnetjes die wat met elkaar afspreken en een hoop speelgoed erbij pakken omdat ze lpots erg geil werden. Een blonde babe en een brunette dus.

HOT LESBIANS

BEST FACEPLANT EVER
BEST FACEPLANT EVER
Een faceplant is geen plantje dat op iemands gezicht groeit maar zo noem je het als er iemand ongeloveloos hard op z'n bakkes gaat. Nou is Kite raften natuurlijk mega tof alleen moet je zorgen dat je niet te snel daalt, check eventjes deze gast die echt zo hard op z'n bek gaat.

BEST FACEPLANT EVERBROOKLYN ROMANCE
BROOKLYN ROMANCE
Ik ben niet zo'n romanticus heb ik me meerdere malen laten vertellen, naja dat duurt me gewoon allemaal te lang. Deze gast is net onze Mym als ik hem zo bekijk, net zijn eerste date gehad maar weet dan niet goed wat ie moet doen. Gelukkig is er dan altijd nog de altijd wijze mario de pizzabakker.

BROOKLYN ROMANCETOUWTJE TREK
Touwtje trek
Soms heb je gewoon niks te doen. Nou ja ik niet want dan wordt ik meteen aan het werk gezet. maar sommige mensen hebben we vrije tijd. En dat blijk maar weer uit het volgende filmpje want we gaan touwtrekken.

TOUWTJE TREKTRY THIS AT HOME
try this at home
Vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer eens een try this at home. we gaan er namelijk achter komen hoe je je dvd speler kan hacken. Kijk dat zijn de betere dingen. wie test het.

TRY THIS AT HOMEGAMETIME 409
Gametime
Vandaag gaan we een click and point game spelen. Ik kwam hem tegen bij onze collega's van getlogged tegen kwam. ik vond hem wel origineel dus geniet er van zou ik zeggen.

GAMETIME 409WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
De volgende babe heeft een erg bekend gezicht. Dit komt ook omdat ze erg lekker is. Alleen bewijst het weer eens dat die christenen niet zo netjes zijn. Kijk haar nou eens een kruisje dragen terwijl ze stript.

WEBCAM BABE

SEXY SOCCER 2008
SEXY SOCCER 2008
Wat is zo'n evenement als het EK toch leuk eigenlijk, erom heen wordt namelijk ook nog eens van alles en nog wat georganiseerd. Zo was er in Wenen het Sexy soccer 2008 toernooi. Waar hete topless pornobabes slechts "gehuld" in dun bodypaint laagje in verschillende teams te bewonderen waren. Daarvan hebben wij de piccas weten te bemachtigen en als bonus staat er ook nog een video in slechte kwali.

SEXY SOCCER 2008HOT SHOWER
HOT SHOWER
Ik ga maar eens douchen nadat ik een glas wijn over me heen heb gehad door een babe. Ik zou haar toch hel liesft mee nemen in douch of in het bad zoals in het volgende filmpje waar een babe lekker geniet.

HOT SHOWER


RUBEN & MYM OP KANTOOR
RUBEN & MYM OP KANTOOR
Ja ik was er weer eventjes een paar uurtjes niet en meteen is het weer een zooitje hier op kantoor, de muizen dansen weer op de tafel, so to speak. Muizen ik zou eigenlijk ratjes moeten zeggen, en druk dat ze het hebben gehad. Check maar eventjes deze webcam opnames die ik stiekum maakte en waar ik ze zo eens mee ga confronteren.

RUBEN & MYM OP KANTOORWORD GEEN DINGES
WORDT GEEN DINGES
Grappig om te zien dat spelers van het Nederlands Elftal geen goede sms-ers zijn (als we de commercial van Hi moeten geloven). Johan Cruijff vergeet gewoon de naam van .... tsja, van wie... wie is DINGES?. Sneijder, Kuyt, Van Nistelrooy? Ik zou maar snel gaan smsen met De Grote Meester als ik die DINGES was! Heb hem maar even aan de commercial van Hi 'Word geen Dinges' toegevoegd. Hier past El Salvador toch beter dan in de Postbank reclame, al zeg ik het zelf!

WORD GEEN DINGESCRASHES AND MAYHEM
CRASHES AND MAYHEM
Motorsport gaat meestal wel gepaard met allerlei zware ongelukken misschien dat het daarom net dat stukje extra heeft qua spektakel. In deze toffe compilatie zien we een hele zooi crashes en ander soortig ellende voorbij komen. Het duurt een minuut of 6, check!

CRASHES AND MAYHEMFEEST IN BERN
FEEST IN BERN
Het is echt zwaar feest daar in Bern, Zwitserland waar de oranje fans bivakeren. Wat wel altijd jammer is dat er dan weer duitsers zijn die niet kunnen hebben dat het zo goed gaat met oranje. Ze maakte dit liedje dat zoiets zegt van, alleen de vuilnismannen lopen in oranje. Schande... Check hier de clip!

FEEST IN BERNRUBEN AFRIJDEN
uben afrijden
Ruben is jarig geweest en ja inmiddels moest hij ook al afrijden. een speciale pizza spoed cursus gedaan maar op de een of andere manier slaagt hij maar niet. Kijk even mee met de verborgen camera.

RUBEN AFRIJDENNICOLE
NICOLE
De volgende babe is een lekkere brunette met een heel strak lichaam. Alles ziet er erg lekker uit alleen zijn haar tietjes wat kleiner dan normaal. Na dit filmpje kan ze natuurlijk naar de chirurg om grotere aan te schaffen.

NICOLE

PIZZABABE MIRANDA
PIZZABABE MIRANDA
Zo een nieuwe maandag betekent natuurlijk een vers blik met nieuwe pizzababes. We beginnen vandaag met deze babe met een dubbele voornaam Miranda Janine mja, mooie naam, mooie babe wat willen we nog meer op deze zonnige maandag middag. De Pizzababes van vorige week kan je hier bekijken.

PIZZABABE MIRANDABAD RALLY CRASH
BAD RALLY CRASH
Dat je maar beter niet in de bocht kan gaan staan bij een rally zien we in deze clip, de bestuurder neemt de bocht iets te wijd en rijdt vol in op een groepje toeschouwers. Mja, hoe het afgelopen is is niet bekend.

BAD RALLY CRASHI AM NOT GAY
I AM NOT GAY
In deze tijd kan je rustig er voor uitkomen als je homo bent, goed je omgeving zal het er misschien niet helemaal mee eens zijn, maar als dat zo is dan is het zo. Als een paar studiematen hun vriend betrappen terwijl die naar blote kerels zit te kijken blijft hij toch ontkennen. Collegehumor?

I AM NOT GAYBLACKADDER
Blackadder
Helaas is het waar ik ben gek op Blackadder ik kan er gewoon weg niet genoeg van krijgen. Daarom heb ik zo genoten van het volgende fragment. Blackadder blijft iedereen afzeiken en niemand heeft het door.

BLACKADDERGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Inmiddels is het maandag en dus moeten we weer aan het werk maar ja hoe zorgenw e er nou voor dat je het buiten je werk om ook leuk heb. Nou dit product kan daar wel voor zorgen. Ik zeg kopen die hap. Gebruiken en filmen.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 408
Gametime
Vandaag gaan we water rededen. Water is namelijk zeer belanrijk en het wordt bedreigd door allemaal beestjes. gelukkig hebben wij bloemen die ze op afstand houden. highscores in de comments.

GAMETIME 408SEXY DANCE
SEXY DANCE
Ja, duur weekje weer eerst Mym jarig en vandaag ook nog eens Ruben die weer een jaartje ouder is geworden, felicitaties kunnen in de comments. Mja, ik weet niet wie de Mike is voor wie deze lekkere babe een filmpje heeft gemaakt, maar Mike is wel een mongool dat ie dit filmpje online heeft gezet. Wat een babe, nou ja dan hadden wij ook nix gehad natuurlijk. Mike roelt!

SEXY DANCEWEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Ja, ik heb me cadeau's al ontvangen van Pizza en MyM. Ik heb zelfs een stripper cadeau gekregen waarvan de beelden plots kwijt zijn omdat MyM geen kopie had gemaakt. Maarjaa check deze babe lekker uit de kleren gaan.

WEBCAM BABE


SIAMESE CAR RACING
SIAMESE CAR RACING
Hehehe het moet toch niet gekker worden, kijk allemaal eventjes mee naar het Siamese car racing waarbij 2 auto's opelkaar geplaatst worden waarna de onderste bestuurder gas kan geven en de bovenste moet sturen. Dat dit mega leuke en spectaculaire taferelen oplevert kunnen we zien in deze clip.

SIAMESE CAR RACING

LEGO RAIDERS OF THE LOST ARK
LEGO RAIDERS OF THE LOST ARK
Ik snap niet helemaal waar deze beelden nou vandaan komen, of het uit een game is of echt allemaal zelf geanimeerd maar het ziet er echt heel strak uit allemaal. De film Indiana Jones, Raiders of the lost ark helemaal in lego nagespeeld. Ga er maar voor zitten het is in 2 delen.

LEGO RAIDERS OF THE LOST ARKTOCH GEEN PORN
Toch geen porn
Soms denk je dat je nou toch iets gaat zien maar dan uit eindelijk blijkt het tegen te vallen. Vaak is dit zo bij films. Bij Xmissy hadden ze een lijstje gevonden met bijzondere gesprekken in films.

TOCH GEEN PORNSOLDAAT GEOWNED
SOLDAAT GEOWNED
Dan sta je er mooi op zeg! Sta je je daar uit te sloven voor je sergeant die je nog eventjes probeert af te beulen zo op de vrijdagmiddag net voor het weekend begint wordt je ineens aangevallen in de rug.

SOLDAAT GEOWNEDUNDERWATER CIRCUS
UNDERWATER CIRCUS
Eerlijk is eerlijk soms zijn commercials zo mooi gemaakt dat als je net kijkt je helemaal niet in de gaten hebt dat het een commercial is. Zo ook bij deze verzekerings reclame voor Farmer helppoint, echt mooi gedaan.

UNDERWATER CIRCUSWELPIE IS KUT
Welpie is kut
Het zal wel weer aan mij liggen dat ik de welpie kut vind want de rest van Nederland is er op verliefd. Maar gelukkig heb ik medestanders gevonden. Kijk maar naar een fragment van de BBC die ook de Welpie nog even afzeiken.

WELPIE IS KUTPOETSEN GOED VOOR U
POETSEN GOED VOOR U
Tanden poetsen doen we eigenlijk voor het naar bed gaan en smorgens natuurlijk om die rotte smaak uit je bek te schrobben. Nou is een filmpje waarin iemand z'n tanden staat te poetsen eigenlijk helemaal niet intressant, maar dit filmpje van Arika willen we dan gek genoeg toch echt wel eventjes zien. Trust me!

POETSEN GOED VOOR U

3X BABE
Mandy Angelica Mixed Gallerie
EVEN APELDOORN BELLEN
EVEN APELDOORN BELLEN
Vier wat oudere mannen lopen de kerk in met een Maria beeld, als ze een bochtje naar links moeten maken gaat het helemaal mis en valt het Maria beeld te pletter. Een duidelijk gevalletje van even apeldoorn bellen lijkt me, had er zo ingekunt.

EVEN APELDOORN BELLENKUNG FU PANDA
KUNG FU PANDA
Soow gisteren was me het avondje wel weer zeg, eerst Drillbut Taylor gezien, daarna Kung fu Panda en als toetje een hele slechte camversie van de Hulk met koreaanse ondertiteling. Naja, een ouderwetse film marathon dus. Die Kung Fu Panda was trouwens best een grappige film, hier heb ik een scene waarin Shifu, Po's meester, ontdekt hoe hij Po Kung Fu kan leren.

KUNG FU PANDAORANJE HIGHLIGHTS
ORANJE HIGHLIGHTS
Het is wel een beetje jammer dat we zolang moeten wachten totdat we oranje weer aan de slag kunnen zien op het EK 2008. Zat gisteren nog eventjes kijken naar de wedstrijden maar dat was allemaal niet veel soeps. Gelukkig kunnen we altijd nog eventjes de beelden van afgelopen week terug halen. Hier alvast de highlights van Ned-Italie, Frankrijk volgt. Thnx Fratam!

ORANJE HIGHLIGHTSGAMETIME 407
Gametime
Vandaag gaan we weer genieten van een gametime waar bij het hem allemaal in de vinges zit. we moeten namelijk ninja's doden door de woorden die boven hun hoofd staan te typen. Highscores in de comments.

GAMETIME 407


MEGADETH
Megadeth
Vandaag heb ik niet zoveel te vertellen want ben nog een beetje brak dus geniet van megadeth.

MEGADETHI KISSED A GIRL
I KISSED A GIRL
Ruben die is druk met allerlei examenfeestjes waar de kleine casanova natuurlijk weer de nodige babes gaat roggelen. Naja, goed voor hem wij gaan eventjes kijken naar een leuke compilatie met allemaal kussende dames. En nu maar hopen dat Ruben met wat vers foto/film materiaal komt van die feestjes.

I KISSED A GIRLVEEL BABES
VEEL BABES
Hehe, zulk soort filmpje zijn altijd wel geinig. een babe die gaat zitten en waar telkens een babe voor komt zitten. Ik ben de tel kwijt hoeveel babes er nou in totaal achter elkaar zitten. Ze hebben allemaal een dildo in de hand dus dat belooft wat.

VEEL BABES

MERCEDES - OIL
MERCEDES - OIL
Automerken hebben doorgaans wel goeie commercials, of het nu de laatste concept car is van BMW of gewoon deze nwe commercial van Mercedes die nu zelf een olie merk op de markt hebben gebracht. Naja, knappe animatietechnieken en een strak filmpje, is deze Mercedes oil mini film.

MERCEDES OILBMX vs STOEP
BMX vs STOEP
Ik heb vroeger zelfs nog gecrossfietst op m'n allereerste Giant, nou was dit crossfietsen gewoon op een crossfietsbaan met wat kleine heuveltjes enzo, best leuk als je een jaar of 8 bent. Stunten was op het achterwielrijden of over een schans springen en dan was je al snel de man. Deze gast doet het gewoon op straat, en dan wil je nog weleens met je gezicht volluit de stoep raken.

BMX vs STOEPNEDERLAND 4 - FRANKRIJK 1
NEDERLAND 4 - FRANKRIJK 1
Man man man wat heb ik weer genoten van de wedstrijd Nederland - Frankrijk gisteravond. Alles liep weer op rolletjes al had ik er de eerste 10 minuten nog een hard hoofd in. Die Fransen waren gewoon te zwak voor het oppermachtige oranje. Als je je nou afvraagd vanwaar nu ineens dat verschil waarom is Nederland zoveel beter. Het volgende filmpje verklaart een hoop!

NEDERLAND 4 - FRANKRIJK 1FIREFOX 3 [UPDATE]
Man o man, ik heb hem sinds kort en ik vind het echt een grote verbetering ten opzichte van Firefox 2. Aanstaande dinsdag komt Firefox 3 uit en om Mozilla te helpen aan een wereld record kun je je hier inschrijven en dan krijg je een mailtje zodra je Firefox 3 kunt downloaden. Bij meer lezen een filmpje wat er allemaal wel niet zo goed aan is.

FIREFOX 3


hier staat de download

MEET A BLACK PERSON
MEET A BLACK PERSON
Er is maar een neger die ik liever niet tegenkom in het donker, zoals ook al in de comments werd gezegd en dat is natuurlijk Kimbo. Dit initiatief in Aspen, Colorado waar 90% van de inwoners blank is bevordert volgens mij wel de integratie, misschien een ideetje voor op de lijnbaan ?

MEET A BLACK PERSONALEX DECUNHA
Alex decunha
Alex is een klein gastje wat ongeloofelijk goed kan skateboarden. Tenminste hij is beter als de mensen die ik soms zie skaten hier op een plaatselijke skatepark. Bovendien is hij nog jong dus hij wordt er alleen maar beter op

ALEX DECUNHAGEWICHTHEFFEN, DOE JE ZO
GEWICHTHEFFEN, DOE JE ZO
Als je gaat bankdrukken is het erg belangrijk dat je een maatje naast je hebt staan voor als het een keer misgaat. En dat het weleens mis kan gaan met gewichtheffen zien we in deze fijne compilatie.

GEWICHTHEFFEN, DOE JE ZOIKEA, BAD IDEA
IKEA, BAD IDEA
Ik heb laatst nog een burostoel gekocht bij de Ikea waar ik nu op zit, en dit bevalt me prima. Toch is Ikea hét voorbeeld als het op globalisatie gaat en multinationals. Op elk werelddeel staat wel een blauw Ikea gebouw ergens midden in het landschap. Nou zijn er altijd protestgroepen die over van alles en nog wat protesteren, maar bij Ikea lossen ze dat op hun eigen manier op.

IKEA, BAD IDEA3X BABE
Becca Bridget Veronica
ASIAN BEAUTY
ASIAN BEAUTY
Aziatische babes kunnen ook heel mooi zijn. Net zoals deze babe die aan eht genieten is van het zonnetje op het strand. Ik denk dat ik opeens ''geelkoorts'' gekregen heb van deze babe met haar lekkere lichaam.

ASIAN BEAUTY

OP DE SCOOTER
Scooter
Jaja ik zit iedere dag weer op de Pizza scooter en ja dan heb je soms een themesong nodig en soms vindt je dat op de plaatsen waar je het niet verwacht zoals bijvoorbeeld Youtube. check het snel zou ik zeggen.

OP DE SCOOTERVAN FLOP NAAR TOP
van flop naar top
Stel je voor dat dingen die geflopt zijn op een helemaal top zijn en anders om. hoe zoe de wereld er dan uit zien. Check maar even het volgende filmpje om te kijken hoe of wat het er dan uit had gezien.

VAN FLOP NAAR TOPGAMETIME 406
Gametime
Vandaag gaan we drinken en gooien oftewel dat wat de meeste van jullie op een dag als vandaag toch al zouden doen. Ik zou zeggen ga voor die highscore en zet hem dan in de comments.

GAMETIME 406WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Het is natuurlijk leuk als je van een babe een webcamfilmpje krijgt opgestuurd. Die drop je na ontvangst gelijk op internet. Alleen als het een babe is met zo'n lekker lichaam, dan is het een beetje dom om het geluid onder het filmpje te vergeten.

WEBCAM BABE

SELENA SPICE
SELENA SPICE
Deze Selena Spice staat er om bekend dat ze erg mooie billen heeft. Alleen als ik het begin van het filmpje zo bekijk, knap ik toch een beetje af op die jongenskleren. Gelukkig doet ze deze al zeer snel uit.

SELENA SPICE

RABBIT vs PANTER
RABBIT vs PANTER
Een konijn die genetisch gemanipuleerd wordt om daarna gekruisd te worden met een panter waarna hij turbo engines krijgt waarna, uhm ik snap niet goed waar deze commercial over gaat maar mooi gemaakt is ie zeker. Het heeft allemaal te maken met internetsnelheid, naja...

RABBIT vs PANTERTHE FEAR [ANIMATIE]
THE FEAR [ANIMATIE]
Als kind kan je je druk maken over van alles en nog wat terwijl, of je bent bang in het donker of je hebt een vrees voor weet ik wat niet. Achteraf denk je dan ach waar heb ik me toen toch zo druk over gemaakt, in deze animatie meer van dat. Alleen ik had al wel door hoe het af zou lopen, jullie ook ? Hier meer animatie!

THE FEAR [ANIMATIE]AUTOWASSEN DOE JE ZO
AUTOWASSEN DOE JE ZO
Een vrouw achter het stuur is bloed aan de muur dat weet iedere man, maar wat nou als je je vrouwtje er op uit stuurt om eens je auto te wassen. Schoonmaken kunnen ze natuurlijk wel als de beste, maar ja dat verstand he. Of deze auto ooit nog aan het rijden is gekomen weet ik niet, maar grondig schoon van binnen én buiten issie wel.

AUTOWASSEN DOE JE ZODE AARDE ZONDER MENSEN
Aaarde
Hoe zou het de aarde vergaan zonder dat er mensen op wonen? Ik heb er nooit zo bij stil gestaan tot dat ik deze documantaire vond. Zeer interresant en uitgebreid. Dus als je nog anderhalf uur over heb er voor zitten en kijk.

DE AARDE ZONDER MENSENKIMBO SLICE - TRUE LEGEND
KIMBO SLICE - TRUE LEGEND
Kimbo Slice is een self made man, deze gast ken ik al van filmpjes die zo'n 5 jaar geleden op internet de ronde deden en toen dacht ik al damn, die gast moet de ring in. Nou ja, tegenwoordig is dat ook zo, en wint Kimbo het ene na het andere gevecht in de UFC competitie. Hier een tribute aan deze straatvecht legende.

KIMBO SLICE - TRUE LEGENDDARTH VADER KATHOLIEK
Darth Vader
Darth Vader is bij iedereen bekend maar blijkbaar heeft hij zich bekeerd tot het christendom en is hij katholiek geworden. Tenminste dat is wat ik opmaak uit het volgende filmpje.

DARTH VADER KATHOLIEK
SCHIJT AAN DUITSLAND
SCHIJT AAN DUITSLAND
Ach ja, voor een echte oranje supporter bestaat er natuurlijk maar een echte tegenstander / vijand. En dat zal wel altijd Duitsland blijven of dat nou aan de oorlog ligt of aan het WK van 1974 dat laat ik maar in het midden. Tom en Ted die we nog kennen van onze Heineken actie laten op ludieke wijze zien schijt te hebben aan Duitsland.

SCHIJT AAN DUITSLANDL.A. EROTICA 2008
En terwijl jullie dachten dat we hier zo'n beetje in slaap waren gesukkelt kan ik jullie melden dat we vanaf heden een samenwerking hebben met de mensen van LatenightDigital.tv die vanaf september gewoon via schotel te bekijken zijn. Vandaag de allereerste clip vanaf de L.A. Erotica beurs 2008, ik zou zeggen ga er ff lekker voor zitten en enjoy terwijl Sexy Lexi vraagt naar je favoriete sexuele herineringen.

L.A. EROTICA 2008PIZZABABE RACHEL
PIZZABABE RACHEL
Een beetje een korte gallerie vandaag van deze Rachel Schultz waarmee we meteen maar het weekend ingaan. Zoals jullie weten morgen en overmorgen geen pizzababe maar de babes van onze buurtjes. De pizzababes van deze week staan hier en we zijn volgende week weer terug met een nieuw blik dames.

PIZZABABE RACHELRICHARD HAMMOND - THE EDGE
Richard Hammond - The Edge
Richard Hammond weet wel hoe je dingen moet verkopen en aan elkaar moet lullen. kijk maar naar zijn optredes in Top Gear. Maar hij heeft laatst een boek geschreven en dat weet hij ook wel te verkopen.

RICHARD HAMMOND - THE EDGEDVDTJE KIJKEN
Ik ben weer Bert visscher verslaafd en ik vind het volgende fragment ook leuk. Hij heeft het er namelijk over dat hij graag een dvdtje kijkt. En ja soms blijkt het dat je nog wat fragmenten op je dvd recoder heb.

DVDTJE KIJKENGAMETIME 405
Gametime
Vandaag gaan we weer een irritant spelletje spelen. maar ja wel erg verslavend. je moet namelijk alle ballen en muren ontwijken en dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Highscores in de comments.

GAMETIME 405EVA
EVA
Dit is ook al zo'n lekkere brunette met 2 mooie tieten. Deze sexy babe met haar hoge hakken vindt het nog wel leuk om op een trampoline te springen. Ook altijd leuk te zien als je zulke borsten heb.

EVA

MARTA
MARTA
Je zou deze babe maar gewoon in je huis hebben. Naakt wel te verstaan. Natuurlijk maak je er dan een lekekre video van. Dat wordt hier keurig gedaan. Check deze brunette genaamd Marta.

MARTA

LAGE F18
F18
In het volgende filmpje zien we weer dat belastinggeld goed besteed wordt. We zien namelijk een paar F18's zeer laag overvliegen langs een vliegdekschip. Dus geniet van mooie beelden met mooie vliegtuigen.

LAGE F18FLUITENDE FLUIT
FLUITENDE FLUIT
Het festival Laughs in Montreal kennen we natuurlijk nog van de onvergetelijke Ursula Martinez waarmee TLP ineen keer op de kaart stond. Niet alleen waren wij zo ongeveer de allereeste met dat filmpje ook kregen we 18miljoen views op datzelfde filmpje. Dit jaar staat er een nieuwe act op toneel, die minstens de moeite waard is om te bekijken. Had jij weleens gehoord van een fluitende fluit ?

FLUITENDE FLUIT

NO MOLESTE
Als vrouw moet je natuurlijk wel op je hoede zijn als je in vage mexicaanse tentjes je stand up comedian act probeert te doen. Vage hotelletjes met nog vagere mexicanen en dan ook nog het altijd lastige taalverschil. Deze Tig Nataro is een vrouwelijke standup comedian, die eens een keer wel leuk is.

NO MOLESTE

TRALE LEWOUS
TRALE LEWOUS
Sommige mensen doen er echt alles aan om bekend te worden dmv bijvoorbeeld een commercial. Neem nou deze Trale LeWOUS die echt zijn best doet om in een Twizzlers reclame te komen. Nou ja, ik zou zeggen Trale je bent op de goeie weg maar oefen vooral nog eventjes verder jouw moment komt nog wel.

TRALE LEWOUSSENSUAL STRETCHING
SENSUAL STRETCHING
Een beetje beweging kan nooit kwaad misschien dat ik daarom helemaal aan het dichtgroeien ben want ik beweeg namelijk zo min mogelijk. Mja, als je dan toch gaat bewegen waarom dan niet meteen om een sensuele manier, dat schijnt veel leuker te zijn zoals we kunnen zien in deze clip.

SENSUAL STRETCHINGTHE GIRLS OF EURO 2008
THE GIRLS OF EURO 2008 THE GIRLS OF EURO 2008 THE GIRLS OF EURO 2008

Welk land heeft de mooiste babe ?
PIZZABABE DARIYA
PIZZABABE DARIYA
Vandaag een babe met een naam die ik niet kan uitspreken, ideaal dus om een koosnaampje te geven deze blonde. Naja, ik zou zeggen probeer het zelf eens, Dariya Snejenko is de naam dus. Mooie dame, moeilijke naam, maar who cares ?

PIZZABABE DARIYADE ALLEENSTAANDE VANDAAL
DE ALLEENSTAANDE VANDAAL
Mja, het is en blijft akelig rustig daar in Oosterrijk en Zwitserland. Er zijn nog helemaal geen rellen en of dat nou komt of dat de Engelse er niet bij zijn dat durf ik niet te zeggen. Natuurlijk heeft ieder land wel zijn herrieschoppers, neem nou deze legendarisch alleenstaande vandaal, geweldig toch.

DE ALLEENSTAANDE VANDAALINCREDIBLE RONALDO
INCREDIBLE RONALDO
Mja, gisteren hebben we weer eventjes kunnen genieten van bal tovenaar Cristiano Ronaldo, hij kwam niet echt aan spelen toe helaas want hij was meer met zich zelf bezig iets waar hij toch aan moet werken wil hij de beste voetballer ooit worden. Mja, dat ie goed is weten we nu wel, maar check nog eventjes deze 8 minuten durende video.

INCREDIBLE RONALDOVOTING REPUBLICAN
VOTING REPUBLICAN
Misschien moeten ze het hier ook maar es zo makkelijk maken. Gewoon een 2 partijen stelsel, alle rechtste partijen op een hoop en alle linkse partijen op een hoop en dan gewoon verkiezingen houden, het maakt het leven toch een stuk gemakkelijker als je het mij vraagt. Net zoals deze mensen die om begrijpelijke reden republican stemmen.

VOTING REPUBLICANJONG GELEERD
Jong geleerd
Na die fetishen ben je misschien wel toe aan iets anders. En daarom heb ik deze reclame voor je gevonden. we zien namelijk een paar kwajongens die helemaal weten hoe je dingen aan moet pakken. Vooral als de buurvrouw topless ligt te zonnen.

JONG GELEERD
VIND JE FETISH
Fetish
Er bestaan een hele hoop fetishen. Maar ja sommige komen heel veel voor en sommige bijna niet. Goed, regel 34 van het internet is, als het bestaat is er porno van en volgens mij geldt dit ook voor fetishen. In de link vindt je een paar bijzondere fetishen.

VIND JE FETISHGAMETIME 404
Gametime
Vandaag weer een gametime van mij hand omdat ik gisteren nog bij moest komen van me dikke party dus pizzaman bedankt voor het invallen. andaag meteen een spel waar bij je een vaste hand nodig heb. je mag namelijk de wanden niet raken. Highscores in de comments.

GAMETIME 404JACQUELINE
JACQUELINE
Ja, tieten zie ik nou eenmaal graag. Daarom check je hier nog een babe met 2 lekkere jetsers. Deze Jacqueline vindt het nodig om haar 2 vriendjes lekker in te smeren. Toch zou ik ze liever insmeren.

JACQUELINE

CAROL GOT BOOBIES
CAROL GOT BOOBIES
Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik geslaagd ben. Het feestseizoen kan dus eindelijk beginnen. Ik begin maar eens met een babe zoals deze uit te nodigen. Check deze blonde Carol met haar tieten-show.

CAROL GOT BOOBIES

B2T PART 2 [MP3 MIX]
B2T PART 2 [MP3 MIX]
Joehoe, ik was het helemaal vergeten maar ik had deze fijne trancemix van PJ ook nog liggen voor jullie. Het is dus een geheel nieuwe serie waarvan dit deel 2 is. Mja, jullie kennen PJ's werk zo onderhand wel dus ik wens jullie weer veel luister plezier de playlist volgt nog later als PJ zijn atari spelcomputer het weer doet.

B2T PART 2 [MP3 MIX]

LEE MACK @ THE APOLLO
LEE MACK @ THE APOLLO
Ik zat gister na het voetbal en alle voetbal nabeschouwingen nog eens wat te zappen en toen kwam ik uit op canvas, deze vlaamse omroep zend toch altijd wel kwaliteit uit altijd hoor. Zo zat ik toen plots te kijken naar ene Lee Mack die Live at the Apollo zijn grappen stond te vertellen als een stand up comedian. Ik vond het erg goed.

LEE MACK @ THE APOLLOSPRINGBREAK WHORES
SPRINGBREAK WHORES
Nou nou, kan het wat minder Pizzaman meteen die leuke meisjes hoeren noemen. Sjah het staat toch echt bij deze gallerie en volgens mij hebben deze dames ook al wat langer vakantie. Ik bedoel als je met deze leeftijd nog op school zit dan heb je misschien wel iets te veel vakantie gehad, beetje veel kilometers op de teller maar toch nog lekker dames.

SPRINGBREAK WHORES

PRECIOUS IS COMMING!
PRECIOUS IS COMMING!
Paintballen is best leuk als je dat met een paar maten gaat doen, na afloop is het natuurlijk ook altijd nog lachen met de nodige liters alcohol erbij. Deze gast doet precies smeagol na, uit de film Lord of the rings. Wat ie nou precies zegt, volgens mij iets van precious is comming. Het had een broer van Mym kunnen zijn.

PRECIOUS IS COMMING!ROLSTOEL vs ROLTRAP
ROLSTOEL vs ROLTRAP
Vragen jullie je soms ook weleens af hoe sommige mensen nou uiteindelijk in een rolstoel zijn terecht gekomen ? Mja, ik heb dat dus weleens, nou zal ik dat bij de volgende dombo niet zo gauw hebben denk ik want als je met je rolstoel achterstevoren van een roltrap denkt te kunnen gaan dan verdien je het om in een rolstoel te zitten.
ROLSTOEL vs ROLTRAPVOLVO V40 - LIVE CRASH
VOLVO V40 - LIVE CRASH
Een poolse filmcrew is onderweg naar huis als er een groene seat plots dwars over de wegstaat. Het enige wat overblijft is een uitwijk manouvre te maken waardoor ze ergens in een greppel eindigen. Dit gebeurt allemaal met 100 kilometer per uur in een Volvo v40, geen gewonden natuurlijk maar ik zie ook geen airbags... Foto's via BT!

VOLVO V40 - LIVE CRASHFOOT 2008 [TIP!]
FOOT 2008 [TIP!]
Geweldig filmpje hier met allerlei elementen van het huidige EK erin, maar ook nog een beetje weg heeft van Neg's urbansports. Ene Remi Gaillard schijnt de schuldige te zijn, en alleen al om die eerste actie is het voor mij een held. Kijk snel eventjes mee. Update: hier Deel 1

FOOT 2008 [TIP!]ERICA CAMPBELL
ERICA CAMPBELL
Naja, Ruben zal ook wel wat later weg zijn gegaan gister op de verjaardag van Mym dus die zal nog wel op z'n bed liggen die kleine luilak. Doen we gewoon eventjes een babe filmpje van de buurtjes lijkt me. Deze Erica Campbell staat al in tig galleries hierop TLP maar vandaag hebben we dus bewegend materiaal. Check!

ERICA CAMPBELL

PIZZABABE AMANDA
PIZZABABE AMANDA
Nou ja, door een misverstand alles vandaag een klein beetje later dan normaal dus vandaar ook dat ik met deze Pizzababe van de dag vandaag maar eens wat extra's geef. Het is niemand minder dan Amanda King, die hier vandaag staat in een mega lange gallerie. Lekker ding, beetje aso bek, maar daar hou ik eigenlijk wel van.

PIZZABABE AMANDACENSUUR ?
CENSUUR ?
Best een geinige clip hier die ik gisteren al was tegengekomen ergens maar vandaag bij onze collega's van Flabber staat. Een boel bloot zien we eigenlijk, maar toch weer niet. Volledig SFW dus deze clip en echt heel erg grappig gemaakt. Kijken we eventjes mee ?

CENSUUR ?

APPLE KEYNOTE in 60SEC
APPLE KEYNOTE in 60SEC
Mja, als je geen tijd hebt en al helemaal geen zin om naar die smurf Steve Jobs te kijken met zijn jaarlijkse O wat ben ik goed speech, die ook nog eens 107 minuten duurt dan heb ik hier een prima alternatief gevonden. Schijnbaar zijn er meer mensen die deze Steve Jobs niet lang kunnen verdragen en daarom is er nu een 60 sec versie van zijn keynote. Naja, belangrijkste nieuws is denk ik dat er een nieuwe umts Iphone komt en die ligt volgende maand in de winkel.

APPLE KEYNOTE in 60SECTRACKSTICK BE GONE
TRACKSTICK BE GONE
Een trackstick is een apparaatje dat kan worden gebruikt om bijv. personen of spullen te volgen. Uiterst effectief en dus best geinig bedacht deze apparaatjes die je ook gewoon in NL kan kopen. Minder leuk is als je ouders de trackstick gebruiken om je te kunnen volgen en zo zelfs kunnen zien of je te hard gereden hebt. Tijd om je van dat onding te ondoen.

TRACKSTICK BE GONEGAMETIME 403
GAMETIME 403
Helemaal vergeten dat onze Mym vandaag natuurlijk een daggie vrij heeft omdat hij gisteren jarig was. Das niet zo slim natuurlijk van me, naja snel er tegenaan dan maar. En dat doen we met dit spelletje dat Epilepsie heet, als je het nog niet had dan krijg je het nu wel ofzo.

GAMETIME 403

WEBCAM TEEN
WEBCAM TEEN
Ik heb weer een nieuw vriendinnetje en ze is een een erg leuk tienertje. Dansen kan ze ook erg goed met haar lekkere kont. Strippen doet ze ook maar al te graag voor haar webcam. Kijken we even mee naat dit schattige onschuldige tienertje?

WEBCAM TEEN

BABE ZELDA
BABE ZELDA
We gaan vandaag een babe genaamd Zelda checken. Denk dan niet gelijk aan een ventje met een groene muts op z'n kop, maar aan een lekkere brunette zoals op het plaatje. De pa van deze babe zal wel gek zijn op de game Zelda.

BABE ZELDA

WHITE MAN CAN'T DUNK
WHITE MAN CAN'T DUNK
Er is ooit eens een film gemaakt met de titel White men can't jump, dat leek me eigenlijk wel voldoende om het dan ook maar niet te proberen. Toch zijn er altijd mensen die dit toch allemaal eventjes zelf willen ondervinden, check eventjes deze prutser die denkt dat ie Micheal Jordan is.

WHITE MAN CAN'T DUNKVOETBAL MOMENTEN
Voetbal
Omdat er gisteren gewonnen is moet er gewoon nog wat voetbal bij. En dat doen we met dit filmpje waarin we van alles wat zien. Zo zijn er goals swalbes en nog meer gekke dingen.

VOETBAL MOMENTENNOKIA LEUGEN DETECTOR
NOKIA LEUGEN DETECTOR
Laten we hopen dat dit soort zaken nooit de waarheid worden want dan is het over met de pret. Deze vrouw heeft een kleine add on voor haar Nokia N95 gemaakt, met deze tool kan ze haar Nokia gebruiken als leugendetector. Best inventief zo'n vrouwtje, of we er blij mee moeten zijn?

NOKIA LEUGEN DETECTORVOGELGELUIDEN
Bert visscher
Man o man dit is echt een top filmpje. Het is namelijk de altijd drukke Bert Visscher die even wat vogelgeluiden uitlegd en dat doet hij wel zo meesterlijk mooi ik heb me echt gek gelachen.

VOGELGELUIDENJOHAN 20 JAAR = STRIPTEASE
JOHAN 20 JAAR = STRIPTEASE
Onze Mym is vandaag 19 jaar geworden, hiep hiep hoera! Mja, beetje jammer natuurlijk want als je 20 wordt dan is het pas echt feest zoals we kunnen zien bij deze Johan die 20 werd en een leuke verrassing tegemoet kon zien. Best een lekkere stripper ook, kent iemand haar ?
JOHAN 20 JAAR = STRIPTEASEBABES
BABES
In het volgende filmpje zitten dus uiteraard babes. Er zitten er ook best veel in. Het filmpje bevat een hoop lekkere konten en tieten. Als we hier naar kijken luisteren we natuurlijk naar DMX op de achtergrond.

BABES


PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
Sjah het is ook wel een schatje hoor deze Heather Nicole, al zo vaak voorbij gekomen hier als Pizzababe maar ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Vandaag ietwat gewaagdere pix dan we gewend zijn van haar en dat komt de feestvreugde weer tengoede. Hier meer pizzababes..

PIZZABABE HEATHERPIZZA 3-0 BESTELLEN
PIZZA 3-0 BESTELLEN
Ik zat gisteren in mijn Italia tenue in de kroeg als enige supporter voor de azzuri. Het was een beetje te verwachten natuurlijk maar goed, ik was er nog niet helemaal uit welk land ik zou gaan supporteren dit EK. Naja, oranje was gewoon beter dus waarom niet meteen de lokale pizzadienst opbellen om een pizza 3-0 te bestellen. [thnx]

PIZZA 3-0 BESTELLENDOE ES SCHOPPEN
DOE ES SCHOPPEN
Dit ziet er niet echt gezond uit, en van ownage kan je ook niet echt meer spreken. Laten we het op een ietwat ongelukkig voorval houden. Damn, deze gast staat tegen een betonnen muur aan te schoppen en presteert het om zelfs een deel er compleet uit te schoppen, dat had ie beter niet kunnen doen. WTF!

DOE ES SCHOPPENTOYBOIZE
TOYBOIZE
De houdbaarheid van muziek bandjes is tegenwoordig niet zo erg hoog meer, vroeger had je bands als Queen of de Rolling Stones die zich eigenlijk onsterfelijk hebben gemaakt door hun muziek. Maar wie herinnert zich nog een het eens zo populaire Take That bijvoorbeeld nog, mja, hoe het er 20 jaar later allemaal uitziet zien we in deze episode van Toyboize.

TOYBOIZEPARKOUR
Parkour
In het volgende filmpje hebben we weer eens echte goede parkour actie. Het filmpje duurt ongeveer 10 minuten dus het is in ieder geval niet te kort. genieten dus.

PARKOUR
WTF ONDERSCHRIFT
WTF 4
Eigenlijk wou ik hier niet aanbeginnen maar ja deze foto vraagt gewoon om een onderschrift. Dus kijk even naar de foto en verzin iets leuks want hoe deze gast daar gekomen is?

WTF ONDERSCHRIFTGAMETIME 402
Gametime
Vandaag ben ik jarig dus gaan we gamen en genieten. Vandaag gaan we unique spelen en daar moet je goed voor kijken. Ik kwam tot 284854. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 102LUNA LOOK A LIKE
LUNA LOOK A LIKE
Jep, deze babe lijkt echt verschrikkelijk veel op onze hete Luna. Deze brunette heeft ook wat meer houvast net als Luna. Ook stript ze gelukkig net zo als Luna. Wie ziet het verschil op haar gezicht na?

LUNA LOOK A LIKE

ABBY DIAZ
ABBY DIAZ
Deze babe heeft ook een lichaam om van te smullen. Of je moet echt van babes houden waar een hoop vlees aanzit. Deze mag toch echt wel zeker bij me langs komen. Check deze shoot met Abyy diaz.

ABBY DIAZ

STEMMEN OP SANNE
STEMMEN OP SANNE
Onlangs lanceerde PBSC TV Producties een oproep voor een screentest om daarmee 2 presentatrices voor diverse tv opdrachten te scoren en wij willen graag een kandidaat speciaal een handje helpen. Daarom de vraag : kunnen jullie ook even stemmen op Sanne Jacobs. Sanne die ooit nog eens badchick of the month was bedankt jullie alvast!

STEMMEN OP SANNE doen we hier

rechtsonder.. pizza wil een date met sanne...
OWNED BY TAPE
OWNED BY TAPE
Laatst konden we al zien hoe er een gamer werd geowned door een rolletje ductape. Vandaag net zo iets maar dan toch iets anders want vandaag is het de vader die besluit dat het eventjes genoeg is met al dat gegame en taped zijn zoontje in. Blijft grappig...

OWNED BY TAPE

ITALIE of ORANJE
ITALIE of ORANJE
De laatste dagen wordt ik veel gevraagd voor wie ik nu ben dit EK 2008. Is het Italie of toch Nederland, als je in zo'n luxe positie zit dat je voor 2 landen kan zijn als halfbloedje, dan wacht je het best eventjes af hoe de landen het doen. Mij persoonlijk lijkt vanavond na de wedstrijd een prima moment om mijn favoriet kenbaar te maken.

ITALIE of ORANJE

via onze bierbroeder kwamen deze strijdliederen nog binnen!

2 VLIEGEN IN EEN KLAP
2 vogels
2 vliegen in een klap is een nederlands spreekwoord. in het engels is dit te vergelijken met het spreekwoord Killing two birds with one stone. Maar is dat wel te doen. Dat zie je in het volgende filmpje.

2 VLIEGEN IN EEN KLAPHELP FOLIEMAYN
HELP FOLIEMAYN
Deze foliemayn zagen we laatst al eens een keer voorbij komen omdat mensen hem continu voor 2pac aanzien. Nou is dat natuurlijk vervelend en daarom gaat hij met z'n foliebadmuts vandaag opzoek naar 2pac. Mja, we zien het allemaal in de volgende video.

HELP FOLIEMAYNHAAI SURFEN
Kijk dit is nou iemand die graag dood wil. tenminste dat moet hij gedacht hebben anders ga je niet surfen met haaien. Ook al zal het wel nep zijn is het wel erg kick om te zien.

HAAI SURFEN
PARADIGIT ELE RALLY
PARADIGIT ELE RALLY
In zijn Ford Focus WRC 06 heeft Eric Wevers de 44e Paradigit ELE-Rally gewonnen. Bij meer lezen 2 mooie filmpjes geschoten door amateur filmers maar daarom niet minder mooi. De tweede is trouwens een compilatie van het hele weekend en hier kan je de site van de ELE RALLY zelf bezoeken.

PARADIGIT ELE RALLYCHEESE ROLLING 2008
CHEESE ROLLING 2008
Ik was het eerlijk gezegd vorige week helemaal vergeten te plaatsen dit Glouchester kaasrollen wat een jaarlijks terugkomend festijn is daar in het noorde van Engeland. Altijd wel grappig natuurlijk op een aantal kerels achter een rond stuk kaas aan te zien rennen, je raadt het de winnaar mag de kaas houden en vergaard eeuwige roem. [fotos]

CHEESE ROLLING 2008LATINA ASS
LATINA ASS
Deze babe mag dan niet zo'n hele grote borsten hebben. Kont heeft ze zeker wel. Dat heb je overigens vaak met latina's zoals deze. Natuurlijk staat er een neger bij om haar te filmen. Deel 2? Ja of nee.

LATINA ASS


PIZZABABE COURTNEY
PIZZABABE COURTNEY
En dan is het weer maandag, joehoee. Het mooie weer lijkt nog eventjes door te zetten dus dat is sowieso al goed nieuws. De eerst vakanties zijn ook nog eens begonnen dus die mensen hebben extra geluk. Vandaag doen we deze Courtney O'Connor die ook een boel geluk had toen er schoonheid werd uitgedeeld. Een schatje is het!

PIZZABABE COURTNEYSPAAR WATER
SPAAR WATER
Wetenschappers hebben weleens uitgerekend dat er over aan aantal jaren gewoon niet meer genoeg water is om de hele wereld bevolking van drinkwater te voorzien. Vandaar ook dat je steeds meer spotjes ziet waarin wordt opgeroepen om zuinig aan te doen met water. Deze 2 grappige voorbeelden kende ik nog niet.

SPAAR WATERF1 CANADA 2008
F1 Canada 2008
Gisteren lekker naar Formule 1 gekeken en man o man wat een te gekke acties gezien. Zo zagen we Massa een beweging maken die zeker in de geschiedenisboeken komt en natuurlijk de eerste overwinning van BMW. Bij meer lezen een korte slideshow.

F1 CANADA 2008
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Hoppa we gaan weer beginnen aan een nieuwe week. maar ja waar werk je nou precies voor? Daar is deze rubriek voor. We gaan namelijk kijken naar speakers in de vorm van rotsen die je gewoon buiten kan parkeren.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 401
Gametime
Vandaag gaan we nog even lekker stuiteren. Maar dan wel op een manier zoals breakout het bedoeld heeft. Dus geniet lekker van deze game en zet je HIghscore in de comments.

GAMETIME 401JANA
JANA
Daarnet kon je al genieten van een dikke kont. Nu kan je gaan kijken naar een grootborstige babe die Jana heet. Ze ziet er verdomd lekker uit. Alleen zijn die borsten misschien iets te groot voor haar.

JANA

BENDOVERBABE
BENDOVERBABE
Ja, de bendoverbabes zijn weer terug. Dit wil zggen dat de babes terug zijn die voor wat geld vooroverbuigen om natuurlijk die mooie kont te laten zien. En natuurlijk is het formaat groter dan de gemiddelde bips.

BENDOVERBABE

WATERGLIJBAAN
Waterglijbaan
We eindigen de dag met een zeer kick filmpje want we gaan namelijk kijken naar een waterglijbaan met een Looping. Dit ding wil ik ook in Duinrell.

WATERGLIJBAANAANRIJDING
Aaanrijding
In het volgende filmpje zien we een aanrijding live gebueren. nou ja live is misschien overdreven maar het gebuert in ieder geval wel. Het slechste is nog dat die gene ook gewoon door rijd.

AANRIJDINGROBOTIC MONKEY ARM
ROBOTIC MONKEY ARM
Een aap met een robotarm gekker moet het toch niet worden of het zou zijn om ter testing ofzo. Mja, het is een filmpje van funny or die dus het zal allemaal wel niet zo'n vaart lopen. Toch neemt de aap revenge, ik ben de zon in!

ROBOTIC MONKEY ARM3X BABE
Strandbloot Desire Boxing Marina
DUDE, THERE IS A CAR
DUDE, THERE IS A CAR
Het gevaarlijke wanneer je met de motor van je vader een beetje stoer probeert te doen is dat als het mis gaat je heel wat uitteleggen hebt. Als je het dan ook nog doet als pa, eventjes weg is heb je helemaal een probleem. Gelukkiger is er dan een maat die alles opneemt en op het internet plempt. Owned!

DUDE, THERE IS A CARKANE in de KUIP
KANE in de KUIP
Sjah, ik was er zelf nog bij maar stond eigenlijk schuin achter het podium waar Kane stond te zingen voor de wedstrijd Nederland - Wales vorige week. De beelden zijn van goeie kwaliteit en ach hij doet het toch niet slecht, ik heb volgens mij ook nog ergens een aardig concertje liggen van Kane die zal ik nog eens opzoeken.

KANE in de KUIPAUTOBALL EK - STEFAN RAAB
AUTOBALL EK - STEFAN RAAB
Ja heus het bestaat echt al lijkt het me een goede publiciteits stunt van Volkswagen, dit Autoball dat zoals de naam al eigenlijk doet vermoeden, wordt gespeeld met 2 auto's en natuurlijk een levensgrote bal. De bedoeling is dat je met de auto de bal in het doel van de tegenstander krijgt. Wie hadden ze voor Duitsland nou beter kunnen laten rijden als Stefan Raab! Check de finale Duitsland - Ierland (2-1)

AUTOBALL EK - STEFAN RAABMOOG GITAAR
Moog Gitaar
Omdat het vandaag toch een beetje muziek dag is is het tijd om deze gitaar te posten. het is namelijk de Moog Gitaar en dat ding is echt te kick. Dus check hem bij meer lezen.

MOOG GITAARGAMETIME 400
Gametime
Hoppa hij gaat lekker want we zijn inmiddels bij de 400ste gametime. Wie had ooit verwacht dat ik het zolang zou volhouden. vandaag gaan we the epilepsy game spelen. Ik kwam tot 43. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 400U2
U2
Vandaag een echte klassieker die er gewoon bij hoort. Oftewel U2. Ik ga er van uit dat er wel wat fans aanwezig zijn dus speciaal voor hun de U2 live in Milaan.

U2BILLEN
BILLEN
We gaan lekker kijken naar dikke billen. En daarmee bedoel ik niet van die billen waar ik tussenpas, maar echt lekkere billen. De naam van deze hete babe ben ik helaas kwijt. Maar ze showt toch wel graag haar ass.

BILLEN

FLASHING @ MARDI GRAS
FLASHING @ MARDI GRAS
Girls Gone wild ken je natuurlijk. Waarschijnlijk ken je ook wel het spectaculaire feest Mardi Gras. Daar krijg je als babe een geinige ketting als je, je tieten laat zien.Natuurlijk wordt dat ook gefilmd.

FLASHING @ MARDI GRAS

LIFTED [ANIMATIE]
LIFTED
Je zal maar examen af moeten leggen voor alle knopjes in een vliegende schotel. Het zijn er zo ontzettend veel dat er wel iets mis moet gaan. Meer animatie filmpjes vinden we hier, en ik ben er nu echt vandoor.

LIFTED

BIKINI VISSEN
BIKINI VISSEN
Het programma naked and funny kan je tegenwoordig elke avond op comedy channel zien. Best grappig afentoe al kan het ook wel eens erg flauw zijn. Vandaag gaan we vissen op bikini's, het klinkt iet wat vreemd maar als je dan zo'n bikini te pakken hebt krijg je meestal ook een beloning. Check!

BIKINI VISSENEK 2008 van START
EK 2008 van START
Ok mensen nog 2 uurtjes en dan wordt er afgetrapt in Basel, om alvast een beetje in stemming te komen heb ik nog wat Oranje clips bijelkaar gezet en wat linkies die uiterst handig zijn de aankomende weken. Zo hebben we hier een mooi overzicht zonder al te veel poes pas over wie wat wanneer en waar en hier staan zo'n beetje alle Ek liedjes met clip die je maar kan bedenken. Alvast mooie voetbalbeelden bekijken dat kan natuurlijk ook in het verleden zijn er vrachten met mooie compilaties hier op TLP gezet, die je hier allemaal kan terugvinden. Ik zeg alvast fijn toernooi!

MC HENK - WAT ZEG JE ?
MC HENK - WAT ZEG JE ?
Het kan maar zo zijn dat iedereen deze Mc Henk allang kent maar ik had er nog nooit van gehoord. Best een grappige remake hier van Can't touch this, met een iets andere tekst. Onze vlaamse bezoekerers zullen er wel niet veel van verstaan, denk niet dat we allemaal zo praten dus. Wat zeg je ? Uit MIDNR!

MC HENK - WAT ZEG JE ?RED SOX TAMPA FIGHT!
RED SOX TAMPA FIGHT!
Hehehe wij denken weleens dat het alleen hier in Europa uit de hand kan lopen tijdens een sportwedstrijd maar over het grote water is het al niet veel anders. Natuurlijk kennen we de beelden uit de zuid amerikaanse voetbal competitie maar dat het met baseball niet veel anders blijkt te zijn zien we in deze video waarin pitcher Dioner Navarro slagman Coco Crisp raakt met de bal waarna er een veldslag plaats vindt. FIGHT!

RED SOX TAMPA FIGHT!SPINNING WHEEL CHALLENGE
SPINNING WHEEL CHALLENGE
Daar zijn ze weer hoor onze altijd originele aziatische gameshow vriendjes. Dit keer hebben ze wederom iets bedacht wat bijna onmogelijk is om uittevoeren. Grote draaiende schijven omgeven door een bak water waar de deelnemer zich door heen moet zien te werken. Het lijkt makkelijker dan het is.

SPINNING WHEEL CHALLENGESKATER vs FENCE
SKATER vs FENCE
Dit volgende filmpje begint heel erg veelbelovend als deze skater toch een mooie move maakt over een reling heen. Het is een lange reling en misschien dat het daarom verkeerd gaat. Anyway, een hek geeft doorgaans niet mee en dat is ook niet het geval bij de volgende skater die toch vol met z'n bakkes tegen en hek klapt.

SKATER vs FENCESTARTREK RAP
STARTREK RAP
Ik weet niet wat het is de laatste tijd maar het lijkt wel of iedereen ineens een onzinnig rapliedje wil maken ofzo, vandaag dus al niet veel anders met deze StarTrek rap. Mja, misschien zijn dat mensen met gewoon veels te veel tijd ofzo, ik snap het in iedergeval niet helemaal.

STARTREK RAP3X BABE
Marketa Brymova Danielle Richardson Beatrix
BEACH BABE
BEACH BABE
Ik word gewoon chagrijnig van het weer. als ik zo naar buiten kijk zie ik geen zon, babes lopen in warme lelijke kleren. Het zonnetje komt er gelukkig weer aan. dus dan is het weer tijd voor momenten als deze.

BEACH BABE

KICKE FOTO'S
Foto's
Op de een of andere manier vind ik foto's soms wel erg kick om te zien. Ik ben nog steeds aan het sparen voor een digitale spiegel reflecs camera dus tot die tijd moet ik genieten van iemand anders zijn foto en als je de link volgt dan vind je er een hoop.

KICKE FOTO'SI WANT TO BE LIKE YOU
I want to be like you
Vandaag doen we gewoon even het swingende nummer i want to be like you uit Jungle Book. het filmpje kwam naar voren tijden een van de vorige posten en het blijft een lekker nummer.

I WANT TO BE LIKE YOUGAMETIME 399
Gametime
Hoppa nu we een game button hebben bovenaan de site kun je alle gametimes terug vinden. Morgen zitten we al aan de 400ste maar dat is pas morgen. vandaag gaan we onderwater snake spelen. Highscores in de comments.

GAMETIME 399RAYLENE RICHARDS
RAYLENE RICHARDS
Dit vind ik nog al grappig. Deze Raylene Richards bewijst maar weer eens dat blondjes niet erg slim zijn. Ze weet natuurlijk ook van hert EK dat Nederland gaat winnen. Alleen is ze voor Amerika die helaas niet mee mag doen. Sorry Raylene.

RAYLENE RICHARDS

ALYSSA
ALYSSA
Tieners zijn altijd zo schattig en leuk. Daarmee bedoel ik wel de babes van 18 jaar en ouder wel te verstaan. Net zoals deze Alyssa die schijnbaar ook nog de 20 nog niet gehaald geeft. Ze heeft in ieder geval een leuke oufit aan.

ALYSSA


ROMANIA, IT'S ALL GOOD!
ROMANIA, IT'S ALL GOOD!
Roemenie is volgende week de tegenstander van Oranje, mja dit land hoort al zo lang bij Europa dat ik het haast vergeten was. Nou is dat ook niet zo vreemd wat Roemenie is altijd al een achtergesteld land geweest. Neem nou de metro in Roemenie waar je niet raar moet staan kijken als er op een toch wat ongebruikelijke wijze extra frisse lucht de metro in komt.

ROMANIA, IT'S ALL GOOD

Bonus: Metro Striptease! [thumb]SOCCER & BABES
SOCCER & BABES
Morgen gaat het dan eindelijk van start, het EK dus, met de wedstrijd Zwitserland - Tsjechië, in Basel gaat officieel de EK 2008 beginnen. Ik heb ondertussen verschillende poultjes hier en daar ingevult dus dat wordt weer spannend allemaal. In deze supertoffe clip zien we twee dames die ook helemaal klaar lijken te zijn voor aankomende weken.

SOCCER & BABES

EK VOETBALPOULE WIN ¤ 5000 ** LAATSTE DAG **
EK VOETBALPOULE
** LAATSTE DAG ** Soow daar issie dan eindelijk hoor, de allereerste en beste EK Voetbal poule die ik tot nog toe ben tegengekomen. Vul met je voetbalkennis bij voorspellingen de uitslagen in die jij verwacht. Je kunt dan de uitslagen invullen en wijzigen tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Deelname aan de EK voetbalpoule op www.ekjackpot.nl is geheel GRATIS. Schrijf je in op deze site en klik na inschrijving op de bevestigingslink in het mailtje. Pak die 5000 eurie!

EK VOETBALPOULE WIN ¤ 5000

Vandaag de laatste dag mannen, ik heb Nederland - Italie op 0-0 staan...
TELEFOON POPCORN
Telefoon Popcorn
Wie o wie wil dit voor me proberen. Want volgens dit filmpje kan je Popcorn maken door een paar telefoons tegen over elkaar te leggen en dan te bellen. Dus laat me aub jullie ontdekkingen weten in de comments.

TELEFOON POPCORN
JONATHAN FIN
Jonathan Fin
In het volgende filmpje zien we Jonathan Fin die bekend is van zijn vele liedjes. Nu kwam ik toevallig dit filmpje tegen en we zien hem een keertje niet zingen. Toch blijft hij grappig.

JONATHAN FINTHE FUXEDO
THE FUXEDO
Met een pak aan lopen is met dit weer echt geen lolletje, vandaar dat deze Fuxedo zo geweldig bedacht is. Al het gemak van de dagelijkse kleding maar toch het voorkomen van een nette zakenman. Het lijkt me vooral handig als je eventjes een vluggertje wil maken ergens op een cocktailparty maar je wilt niet dat je kleding kreukelt.

THE FUXEDOBEACH BABE
BEACH BABE
Deze babe is ook al zo heet. Check haar met haar erg lekekre borsten om het strand liggen. Als babe ga je dan met je zelf spelen als niemand aanwezig is. Toch was er hier een gluiperd die zijn camera erbij pakte.

BEACH BABE

PIZZABABE CRYSTAL
PIZZABABE CRYSTAL
Ik weet niet of jullie het al gezien hadden maar in het menu hierboven kan je behalve meteen naar de chat ook met een druk op de knop alle gametime postjes tevoorschijn toveren. Sjah, de wonderen wereld van het internet staat voor niets. Snel over naar deze Crystal Houston die wel een erg lekker schatje is zo op deze vrijdag voor het weekend.

PIZZABABE CRYSTALTIESTO - ISOS 7 [DOWNLOAD]
TIESTO - ISOS 7 [DOWNLOAD]
Volgende week op 10 juni komt de nieuwe Dj Tiesto cd uit, de serie In Search of Sunrise wordt dan namelijk uitgebreid met deel 7. Dit keer is het overigens een dubbel cd opgenomen in Azie, waar we hier al mooie videobeelden van hadden. Vandaag dus de cd zum download. Sorry Thijs maar het hele internet staat er al vol mee, dan kunnen wij niet achterblijven. [playlist]

ISOS 7 [In Search of Sunrise 7]

SNELLE HOND
Snelle hond
In het volgende filmpje zien we een klein klote hondje. Nu is dat niks bijzonders maar dit beest heeft een kut heken aan ballonen en dus gaat hij als een raket door een hoop ballonen heen.

SNELLE HONDBUGS BUNNY RACIST?
Bugs bunny rasict
Ik heb het nooit geweten maar blijkbaar is Bugs Bunny een enorme Rasict. Kijk maar naar dit filmpje want blijkbaar heeft Bugs Bunny wel verstand van slavenarbeid. Check het maar even.

BUGS BUNNY RACIST?
GAMETIME 398
Gametime
Vandaag gaan we een echte trivia game spelen en dus is het wel interessant. Ik kwam tot 6 goede antwoorden dus wie doet het beter. Highscores in de comments.

GAMETIME 398
WEBCAM SHOW DESI 1 UUR
WEBCAM SHOW DESI 1 UUR
Check alweer hier exclusief bij TLP een webcam filmpje van ongeveer een uur. Van camwithher natuurlijk. Dit keer checken we Desi die er ook al zo lekker uitziet. Voor meer kun je natuurlijk de zoekfunctie gebruiken.

WEBCAM SHOW DESI 1 UUR


LUBA IN AFRIKA
LUBA IN AFRIKA
Ja, je kent misschien wel de babe Luba. Dat lekkere modelletje die in veel filmpjes te zien is van Hegre-Art. Ze is naar Afrika gevlogen om daar wat materiaal te filmen. Ze heeft ook nog haar vriendinnetje meegenomen omdat ze niet alleen met die slang wilde staan.

LUBA IN AFRIKA

HAAIEN VOEREN DOE JE ZO
HAAIEN VOEREN DOE JE ZO
Haaien zijn eigenlijk helemaal nog niet zulke slechte beesten, dat zou je niet denken na het zien van een film als bijvoorbeeld Jaws. Veel aanvallen van een haai zijn namelijk het gevolg van een vergissing van de haai, die een zwemmende mens voor bijvoorbeeld een zeehond of ander prooidier aanziet. Vandaar ook dat je die beestjes rustig uit de hand kan voeren.

HAAIEN VOEREN DOE JE ZOREAL LIFE GTA
REAL LIFE GTA
Sjah, als je al dacht dat computerspelletjes de laatste tijd alleen maar geweldadiger en geweldadiger worden, op de een of andere manier heeft dat ook zijn uitwerking op de "real world" zoals we kunnen zien in deze korte maar wel geweldige clip!

REAL LIFE GTAGIMME SOME SUGAR. BABE!
GIMME SOME SUGAR. BABE!
Als reporter heb je het maar zwaar, door weer en wind sta je altijd om de juiste tijd op de juiste plaats. Zo afentoe gebeuren er weleens vreemde dingen maar ach als je dat niet zou willen had je wel een kantoorbaantje genomen. Deze vrouwelijke reporter wordt door een worstelfan zeer vriendelijk begroet.

GIMME SOME SUGAR. BABE!OPBLAZEN
Opblazen
Bij mythbuster blazen ze altijd wel wat op en dit keer is het niks anders. maar ja nu gaat het wel iets hoger als normaal. Dus check het volgende filmpje om te kijken hoe hoog iets kan vliegen.

OPBLAZEN20X MC DONALDS
20X MC DONALDS
Ik ga nog steeds voor Ronald McDonald, ik vind die Burger King met al dat groen voer op m'n vlees maar helemaal niks. Nou was McDonalds sowieso al de eerste in NL en alleen daarom laat ik de Big Mac en Quarterpoundertjes niet in de steek. Met een telefooncentrale kan je veel lol beleven, helemaal wanneer je daarmee 20 McDonald's vestigen tegelijk belt en deze dan met elkaar doorverbind. Dan krijg je ietwat van een babbelonische spraakverwarring.

20X MC DONALDSGLIJBAAN
Glijbaan
Ook al lijkt het er momenteel niet op binnenkort gaat de zon weer schijnen en dus wordt het tijd om een dikke waterglijbaan te maken. De glijbaan uit dit filmpje is wel erg dik om te zien.

GLIJBAAN
BAD WHEELIE
BAD WHEELIE
Ik blijf me toch nog steeds weer verbazen hoeveel gasten het presteren om een in perfecte staat zijnde motor op een zo'n onhandige manier total loss te rijden. Jaja mensen we hebben namelijk weer een of andere lutser die denkt stoer te doen voor de camera door een wheelie te maken. En dat gaat niet helemaal goed...

BAD WHEELIELUNA LUNA LUNA
LUNA LUNA LUNA
Euhm, nee ik ben niet dronken en ik stotter ook niet, de titel verraad het al een beetje. We hebben namelijk 3 fijne filmpjes van Luna voor je zomaar gevonden bij onze fijne buurtjes van Xmissy! Volgens Jerkov zijn het 3 nieuwe filmpjes maar daar steek ik mijn hand niet voor in het vuur, Ruben kennende zou het maar zou kunnen dat ze al in de grote Luna collectie te vinden zijn. Ik zou zeggen check het even uit.

LUNA 1 - LUNA 2 - LUNA 3

PIZZABABE ROSALYND
PIZZABABE ROSALYND
Als je al eventjes op zoek was naar Miss Perfect net zoals ik, dan heb ik echt goed nieuws vandaag. Deze Rosalynd Joyce komt daar toch echt dicht bij in de buurt namelijk. Het enige minpuntje dat ik zelf heb kunnen ontdekken zijn haar tenen, maar goe dat is nog te overzien. Ik zeg nagenoeg perfect, en jullie ?

PIZZABABE ROSALYNDCITY OF EMBER [TRAILER]
CITY OF EMBER [TRAILER]
Ik heb gister "Be kind, Rewind" gekeken met Jack Black en Danny Glover ondermeer bekend van de Lethal Weapons films. Best een grappige film maar niet echt een aanrader. Vol spanning wacht ik momenteel op deze City of Ember waarvan de trailer er op z'n minst veelbeloven uitziet. Al voor generaties lang leven de inwoners van de City of Ember in een wonderbaarlijke wereld vol lichten. De bron van het licht begint er echter sterk op achteruit te gaan. Twee tieners proberen de stad te redden en beginnen een strijd tegen de klok. Ze moeten de bevolking helpen te ontsnappen voordat het licht voorgoed dooft. Release date 15 oktober 2008.

CITY OF EMBER [TRAILER]

OFFICE MELTDOWN 2
OFFICE MELTDOWN 2
Vandeweek had je al op een diverse blogs waaronder die van onze bierdrinkende kameraad Pat, kunnen zien dat het leven op kantoor soms ruw verstoord kan worden als er een medewerker plots helemaal uitflipt. Nou waren die beelden van een bewakingscamera en in zwart wit. Vandaag hebben we de gsm filmpjes waar we alles nog iets duidelijker kunnen zien.

OFFICE MELTDOWN 2LAMZAK
Lamzak
In Amerika zijn ze helemaal weg van spellingswedstrijden. Zoals je al raad heb ik hier nooit aan meegedaan. Het ventje in het volgende filmpje krijgt wel een heel bijzonder woord, tenminste dat denkt hij.

LAMZAKLEUKE FILMPJES
Leuke filmpjes
In het volgende filmpje zien we een paar crashes en andere leuke dingen. bovendien is het erg goed gemonteerd qua muziek dan. Dus geniet even lekker van dit filmpje en begin je dag met een lach.

LEUKE FILMPJESGAMETIME 397
Gametime
Vandaag gaan we een Mech shooter spelen. Ik vond deze wel kick om te spelen. Dus strt de game even op want anders moet je miscchien gaan werken. en zoals altijd mag je je highscore in de comments zetten.

GAMETIME 397
LESBIAN BABES
LESBIAN BABES
Dit vind ik altijd erg mooi om te zien. Twee babes op een boot lekker aan het genieten van het zonnetje. Het wordt helemaal geweldig als de twee geilerds besluiten om damen een douche te nemen.

LESBIAN BABES

MANUELA SAADEH
MANUELA SAADEH
Vandaag checken we weer een Braziliaanse schoonheid die natuurlijk lekker gebruind is door de zon. Alleen heeft deze babe wel eens last van pottenkijkers, want ze durft blijkbaar niet topless te zonnen.

MANUELA SAADEH

WONDERFUL UNDERWORLD
WONDERFUL UNDERWORLD
Zoals ons logo al een klein beetje doet vermoeden zijn wij er niet vies van zo afentoe ook eens wat speciale pizzasaus te importeren from the homecountry, mja familie blijft familie natuurlijk ook al zitten ze dan bij de maffia. Daarom is het ook zo fijn dat de godfather dit liedje voor ons inzong die voor het gemak ook nog eens helemaal is ondertiteld.

WONDERFUL UNDERWORLD [ANIMATIE]

Bonus: Getting stoned again!

PALMS PLAYBOY POOLSIDE PARTY
PALMS PLAYBOY POOLSIDE PARTY
En terwijl onze Mym het nog eventjes heeft over magnetische velden en hamertjes van de Ikea gaan wij gewoon kijken naar de toch ietswat belangrijkere dingen in het leven. Ik heb het natuurlijk over fijne bikini dames die ergens langs een zwembad sexy voor ons staan te wezen. Check de check!

PALMS PLAYBOY POOLSIDE PARTYDE IKEA HAMER
Altijd leuk samen met de rest van de familie een Ikea kast in elkaar zetten, alleen die Zweedse bouwpakketten lijken toch makkelijker in elkaar te schroeven dan in werkelijkheid het geval is. Check het volgende filmpje maar eens.

DE IKEA HAMERMAGNETISCHE VELDEN
Magnetische velden
Magneten blijven kick. tenminste dat vind ik. Er bestaan ook nog eens magnetische velden. Dit is bijkans nog kicker maar ja je kan die koele magnetische velden niet zien? Of toch wel. Kijk maar eens naar het volgende filmpje.

MAGNETISCHE VELDENLOUISE GLOVER
LOUISE GLOVER
Ik weet niet of Ruben dit filmpje al gepost had ik kon het in ieder geval niet zo snel vinden, we zien de babe Louise Glover in een mooie fotoshoot. Er staan nog wat gallerietjes van deze Louise Glover op TLP die je hier kan vinden. Kijkt u eventjes mee naar deze HQ clip!

LOUISE GLOVERPIZZABABE JAMIE
PIZZABABE JAMIE
En dan is het alweer woensdag wat gaat de week toch snel, vandaag hebben we als Pizzababe ene Jamie Bradford die er nog lekker vers uitziet. Nog geen bezoek aan de dokter zo te zien, en dat is voorlopig ook nog helemaal niet nodig. Voorgaande Pizzababes checken we hier uit, vandaag Jamie...

PIZZABABE JAMIEGIRLFRIEND FLIPS OUT
GIRLFRIEND FLIPS OUT
Je moet onderhand beter weten dan zomaar een filmpje op het internet te pleuren. Dat dacht deze vriendin ook van haar vriend, maar toch heeft deze een of ander filmpje waarin zijn vriendin staat te dansen op het internet geplempt. Mja, als je dat dan ook nog zonder enig gevoel van schaamte aan je vriendin laat zien, kan je weleens de wind van voren krijgen.

GIRLFRIEND FLIPS OUTLEKKERE RECLAME
Batavia stad
Batavia Stad ik ben er een keer geweest en dat was al te veel van het goede. Toch ben ik toch wel heel erg benieuwd geworden want deze reclame is wel erg goed. Vooral de beelden dan.

LEKKERE RECLAMEVIRAL LEARNING CENTER
VIRAL LEARNING CENTER
Virals zijn meestal wel erg grappig anders zijn het eigenlijk geen geslaagde campagnes, maar wie bedenkt nu eigenlijk al deze virals. In dit opleidings instituut kan je leren virals maken, een gat in de markt zou je zeggen nu er dagelijks wel ergens een viral opduikt op het internet lijkt er werk genoeg.

VIRAL LEARNING CENTERUNHUGGABLES
UNHUGGABLES
Het EK staat voor de deur en daarmee ook meteen een hele batterij aan nieuwe reclame spotjes die we de komende week vast weer vaak voorbij gaan zien komen. Deze van Coca Cola vind ik bijzonder geslaagd, het zijn dan wel erg korte spotjes maar als je die eventjes achterelkaar in een filmpje zet dan geeft dat toch best een grappig effect.

UNHUGGABLESWEEZER PORK AND BEANS
Weezer
Hehe na zo'n drukke gametime gaan we nu genieten van een muziekje. Tenminste ik heb genoten van de clip want werkelijk elke bekende internet viudeo komt langs. Kijk dus even welke jij allemaal kent.

WEEZER PORK AND BEANS
GAMETIME 396
Gametime
Vandaag gaan we een RSI verhoogend spelletje spelen. we moeten namelijk gaan scrollen. Er staat precies of je omhoog of omlaag moet scrollen. Mijn highscore was 1004. jullie highscores in de comments.

GAMETIME 396VERONIKA ZEMANOVA
VERONIKA ZEMANOVA
Ik denk dat ik maar eens in bad duik. Dat dacht deze Veronika Zemanova, nadat ze klaar was met fitnessen. Natuurlijk moet alles strak blijven. En dat lukt haar tot heden erg goed. Na dat bad trekt ze haar jurkje aan om weers met mij te gaan uiteten.

VERONIKA ZEMANOVA

ARIA GIOVANNI
ARIA GIOVANNI
Die Ariai giovanni heeft een lekker huisje. Maarja, wat wil je als je succesvol naaktmodel bent. En de vriendin van een looger op TLP. Check haar weer strippen met haar prachtige borsten in haar huis.

ARIA GIOVANNI

INGOOI OWNAGE
INGOOI OWNAGE
Als je iemand eens lekker wilt ownen dan kan je natuurlijk gewoon een bal voor iemands bakkus gooien. Leuk, effectief en doet het altijd goed in een filmpje. Nog leuker is om dat te doen, terwijl je meteen eventjes een klassieke inworp aktie nadoet van iemand van wie ik eventjes de naam kwijt ben.

INGOOI OWNAGEKINDERSPEELGOED
Kinderspeelgoed
Het is belangrijk voor kinderen om te spelen maar ja wat moet je nou vooral niet kopen voor je zoontje. Want er zijn wat bijzondere dingen in de aanbieding. In het volgende filmpje zien we de top 10 speelgoedspullen die je zoontje homo maken.

KINDERSPEELGOED10 JAAR K3 in ZWOLLE
10 JAAR K3 in ZWOLLE
Mja, ik ben er geen fan van maar toch zijn deze beelden gemaakt door een fan afgelopen week in Zwolle toen K3 daar optrad wegens het 10 jarige bestaan. Weinig spectaculairs dus verder, we zien de dames een paar liedjes doen maar het is toch wel grappig om eens te posten omdat het nog nergens staat en wie weet heb je een klein nichtje die helemaal weg is van K3.

10 JAAR K3 in ZWOLLEEK LINGERIE - BACKSTAGE
EK LINGERIE - BACKSTAGE
Vorige week hadden we al een postje gewijd aan Veronica's Ek lingerie, wat nog niet eens is uitgezonden op televee. En vandaag doen we dat nog eens dunnetjes over door backstage te gaan en een paar van deze lingerie Babes te interviewen. We deden dit helaas niet zelf, maar Wannahaves was er wel bij.

EK LINGERIE - BACKSTAGE

WATERPARK SKATEN
Skaten is natuurlijk altijd wel vrij spectaculair om te zien, ik begin er niet eens aan want als ik naar zo'n board kijk dan breek ik al m'n been maar je kan natuurlijk ook niet in alles de beste zijn. Deze gasten gaan skaten in een waterpark die gesloten is ofzo, want ik zie verder weinig water. Altijd leuk zo'n glijbaan...

WATERPARK SKATEN

FEEDBAGS
FEEDBAGS
Gisteren voor het eerst de nieuwe BBQ uitgetest en dat ging prima, wel een beetje langzaam maar dat is niet eens zo erg anders zit je toch maar snel vol. Voor Amerikanen kan eten niet vlug genoeg gaan en die hebben daarom deze Feedbag uitgevonden zodat je niet meer hoeft te stoppen om wat te eten maar gewoon door kan gaan met wat je deed en ondertussen je lunch kan veroberen.

FEEDBAGSALTIJD DE SJAAK
ALTIJD DE SJAAK
Sommige mensen zijn altijd de Sjaak of dat nu op het werk is of thuis het blijft opletten voor deze mensen. Wij hebben hier natuurlijk Mympje lopen die bij ons altijd de Sjaak is, toch komt Mym nog goed weg als ik zie wat ze allemaal met deze gast uithalen.

ALTIJD DE SJAAKPIZZABABE CRYSTAL
PIZZABABE CRYSTAL
Soow we zijn weer terug met een verse Pizzababe, gisteren niets van gekomen omdat ik dus zonder internet zat het grootste deel van de dag. Daarom vandaag een extra mooie Pizzababe, ze luistert naar de naam Crystal Eloe en is echt een schatje. Mja, lekker bekkie lekker lichaam gewoon helemaal goed dus. Check!

PIZZABABE CRYSTALCARS & BABES
CARS & BABES
Auto's en babes blijft een leuke combinatie. Vandaar al die babes op die tuning-evenementen. Zie hier bijvoorbeeld een aantal babes voor deze lekkere Bentley Continental GT strippen.

CARS & BABES


DOUBLE NUTSHOT
DOUBLE NUTSHOT
Laatst konden we al zien hoe 2 freefighters tegelijk een klap op de kin kregen waarna ze allebei onderuit gingen. Nou komt dat al niet zoveel voor maar deze aktie had k eigenlijk ook nog nooit gezien. In een klap nooit meer recht op kinderbijslag, sjah...

DOUBLE NUTSHOTZOUT STROOM
Zout stroom
Nou ik heb weer iets geleerd vandaag, het blijk namelijk dat Zout over stroom beschikt. Wil je ook weten hoe je hier gebruik van kan maken. Check dan het volgende filmpje.

ZOUT STROOMCONTACT JONGLEREN
Contact jongleren
Ik blijf dit kick vinden om te zien. Namelijk contact juggeling. Ik had deze trend al eerder aan zien komen en gelukkig zet deze trend door. Contact juggeling komt naar je toe deze zomer.

CONTACT JONGLERENGAMETIME 395
Gametime
Hoppa we gaan lekker met die gametimes. binnekort de 400ste editie alweer. maar goed even terug naar vandaag. We gaan Bubbel spelen en mijn highscore was 1769. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 395
TLP 10.000e POST!
TLP 10.000e POST!
Ja, alweer postje nummer 10.000. Pizzaman, MyM en ik, hebben er dus elke dag voor gezorgd dat er een hoop te zien was zodat jullie aan jullie trekken konden komen. We blijven natuurlijk door gaan met posten. Voor nummertje 10.000 heb ik weer een leuke compilatie in elkaar gezet met een hoop lekkere konten. Je kan natuurlijk de lekkerste konten van het net op TLP vinden. Geniet van de 10.000e post!

TLP 10.000e POST!

Download Link (Hogere Kwaliteit)

ALLISON EN PEACHEZ
ALLISON EN PEACHEZ
Ook dit ziet er erg aantrekkelijk uit. 2 bloedgeile blonde babes die naakt een beetje met elkaar aan het elkaar aan het klooien zijn. Dit zijn trouwens Allison en Peachez als je dat nog niet gezien had.

ALLISON EN PEACHEZ

GIANNA MICHAELS
GIANNA MICHAELS
Blijkbaar Die Gianna Michaels met die grote tieten cup G. Als dit werkelijk haar eigen borsten zijn vind ik het toch kanp. Check haar hier met BangBros op het balkon doen alsof ze haarzelf aan het inspannen is. Meer?

GIANNA MICHAELS

AYGO vs FOX
AYGO vs FOX
Een beetje met autootjes scheuren en er nog voor betaald krijgen, daar hadden de makers van Top Gear zelf ook niet van kunnen dromen, toch maken ze al een paar jaar elke keer weer het beste automagazine programma die er bestaat. Vandaag gaan we voetballen met de Toyota Aygo en de Volkswagen Fox, hmmz ben benieuwd wie er wint.

AYGO vs FOX

SWEET REVENGE
SWEET REVENGE
Bouwvakkers staan er om bekend zich nog al eens onbeschoft te gedragen tegen niets vermoedende vrouwelijk passanten. Nafluiten of naroepen is dan de normaalste zaak van de wereld, in deze clip zien we het allemaal net eventjes door een andere bril. Grappig!

SWEET REVENGEVAN DE KAAAAAART!
VAN DE KAAAAAART!
Hehe, afgelopen zaterdag was het dan weer springen in Wijchen op Emporium, gister nog een uitje met Unibet om de wedstrijd Nederland - Wales te bekijken, hmz het was me het weekend wel weer. Deze gozer is helemaal van de kaart na afloop van Ravers Religion in Groningen en dat delen we graag eventjes met jullie.

VAN DE KAAAAAART!EUROPEAN MAID CRASH
EUROPEAN MAID CRASH
Soow, ik ben er weer zeg, afgelopen zaterdagnacht gewoon ff vet de bliksem in mijn netwerk kaart geslagen. Dat betekent dan al snel dat je 2 dagen zonder internet zit, gelukkig waren de mensen van UPC uiterst vriendelijk en behulpzaam en konden heel goed begrijpen dat ik niet zonder internet kan. Dus we zijn er weer, en dan knallen we er meteen maar goed in.

EUROPEAN MAID CRASH3X BABE
GTA 4 HET SPEL
GTA 4 logo
Nu GTA 4 uit is voor de consoles wordt het tijd voor een nieuwe wending. GTA 4 wordt namelijk een bordspel. In het volgende filmpje zien we een preview. Check hem bij meer lezen.

GTA 4 HET SPELCHRIS ROCK - GUNS
Chris rock
Chris rock is bij iedereen wel bekend. Het is namelik een zeer kicke comedian waar ik om kan lachen. Waar ik ook om kan lachen is onze enige echte Pizzaman. Hij heeft nog steeds geen internet want hij kocht een verkeerd netwerkkaartje. Maar goed Chris Rock weet wel wat hij tegen pistolen zou doen.

CHRIS ROCK - GUNSGIRLS GONE WILD ON JAMAICA
GGWILD
Zelfs op Jamaica zijn er een hoop babes die los gaan voor de camera van girls gone wild. Er werd hier op Jamaica blijkbaar een feestje gegeven waar ik ook eigenlijk bij had moeten zijn.

GIRLS GONE WILD ON JAMAICA

LAAT JE TIETEN ZIEN
Laat je tioeten zien
Ja ik val maar gewoon met de duer in huis want dat is namelijk de strekking van Pizzaman zijn nieuwe rap video. bij meer lezen kan je de redelijk kansloze clip zien. dus geniet er van dat heb ik namelijk ook gedaan.

LAAT JE TIETEN ZIEN
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de Week
Vandaag hebben we weer eens een helicoptertje. Dit keer niet de standaard Picooz maar de Chinook versie er van. Persoonlijk houd ik van Chinooks dus deze kan er ook nog wel in.

GAGDET VAN DE WEEK
GAMETIME 394
Gametime
Ook vandaag weer een nieuwe gametime en om de week goed te beginnen gaan we beginnen met een bijzondere game. het is namleijk sonar en zoals de titel al zegt moet je werken met een sonar. leuk concept.

GAMETIME 394SNELLE VERLIEZER
SNELLE VERLIEZER
Die shows waar je in een keer millionair kan worden kijk ik eigenlijk nooit. Maar het volgende fragment vind ik zeker wel grappig. Stel je hebt de kans om als studentje wat geld te winnen. Al is het maar een beetje. Bij deze knaap gaat dit gruwelijk mis.

SNELLE VERLIEZER

GIANNA
gianna
Als je nu houft van een wijf met genoeg rondingen dan zit je hier voorlopig goed. Check deze roodharige Gianna met haar dikke tieten die ze graag laat zien. Of deze joekels echt zijn? Ja.

GIANNA


TOYOTA HILUX
Toyota Hilux
De Toyota Hilux is een echte pick-up truck maar ja hoe maakt je dat nou zo goed mogelijk duidelijk? Ik denk dat het volgende filmpje daar redelijk goed in slaagt.

TOYOTA HILUX
RAP FIGHT
RAP FIGHT
Ja, in Amerika heb je een hoop donkere gasten die graag willen battlen in de vorm van het rappen. Ik vind het altijd geweldig om te zien als verbaal geweld uitloopt tot fysiek geweld. Net als hier waar de kleinste net iets te dicht bij komt. Let ook eens op al die petjes.

RAP FIGHT

BUBBELBAD
Bubbelbad
Ik moest laatst weer denken aan dit nummer. het blijft namelijk een zeer relaxt nummer en dus mnoet het weer eens in de spotlight staan. Dus mij meer lezen het geweldige nummer bubbelbad.

BUBBELBADGAMETIME 393
Gametime
Vandaag gaan we genieten van een lekker lastige game. we moeten namelijk elke keer een schermpje verder komen. En het gaat niet altijd even makkelijk. Hints/highscores in de comments.

GAMETIME 393ROADRUNNER RECORDS
Roadrunner records
Ik was op zoek naar 3 inches of blood maar die kon ik helaas niet vinden. Wat ik wel vond is een video van Roadrunner records waar in verschillenden bands langs komen waaronder 3 inches of blood.

ROADRUNNER RECORDS