Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand May 2008

DANIELLE
DANIELLE
Deze babe filmt haarzelf al te graag. Deze blondine is dan ook bloedgeil als je zo naar dit filmpje kijkt. Als je niet kan slapen, neem je natuurlijk een filmpje voor ons op. Check hier wat scenes van haar.

DANIELLE


LAURA
LAURA
Ik ga binnenkort toch maar weer naar het strand om wat naakte babes te spotten. Dan film ik ze natuurlijk zonder dat ze het weten. Dat doe ik net zoals bij Laura als haar vriend net even weg is.

LAURA

HARDSTYLE DANCE REVOLUTION
HARDSTYLE DANCE REVOLUTION
En terwijl er in het land weer van alles te doen is , zoals Pinkpop en Emporium ben ik toch blij dat ik lekker thuis ben want als ik zo naar buiten kijk is het weer niet echt super. Sjah, gelukkig dan maar je zal maar weggeregend worden op zo'n festival. Om toch een beetje in de mood te komen, 10 minuten hakkennnnn!

HARDSTYLE DANCE REVOLUTIONSUPER SLOWMO COMPI
SUPER SLOWMO COMPI
Slowmotions worden met de dag slower zal ik maar zeggen, er komen steeds betere camera's die moeiteloos mega veel frames per second kunnen opnemen. Mja, altijd leuk natuurlijk en op z'n minst spectaculair. In de compilatie komen nog eens een hele zooi clips voorbij met allemaal slowmo beelden. Best leuk om nog eens terug te zien.

SUPER SLOWMO COMPITACO WORLD
TACO WORLD
Taco's zijn volgens mij nog niet zo populair in NL, tenminste ik ken eigenlijk nog geen Taco Bell of ik moet me vergissen. Anyway, een taco is een ingepakte tortilla vervaardigd uit mas- of tarwebloem en is een typisch Mexicaans gerecht. Nou kan je op een taco vanalles gooien net zoals op een pizza maar dit gaat toch een beetje te ver.

TACO WORLDDRIEWIELER DRIFT
Creiwieler drift
Ja sommige mensen hebben het nou eenmaal al toen ze geboren werden. andere mensen nou eenmaal niet. Deze gast in ieder geval wel en dus drift hij op een driewieler.

BRIEWIELER DRIFT3X BABE
RONALDO vs RONALDINHO
RONALDO vs RONALDINHO
Wat mij betreft momenteel de twee sterkste spelers die er op dit moment op de grasvelden rondlopen. Ronaldo gaan we gelukkig nog terugzien op het EK dat volgende week start, in deze compilatie een vergelijkend warenonderzoekje tussen de twee, ik ga voor Cristiano Ronaldo..

RONALDO vs RONALDINHOCAMERA LIGHTWAVE
CAMERA LIGHTWAVE
In het kader van een experiment en om de 125e verjaardag van de Brooklyn bridge te vieren hebben 700 personen vorige week meegedaan om een wave aan camera flitsers te creeren. Best wel een grappig effect geeft dat nog, behalve als je op die brug aan het rijden ben, dan denk je dat er 300 bekeuringen in de bus gaan vallen de aankomende weken.

CAMERA LIGHTWAVETAGGEN
Taggen
Ik weet niet of het de meeste mensen wat zegt. maar ja een tag is of was dus gewoon een ander wordt voor graffiti. In het volgende filmpje zien we hoe je een goede Tag kan zetten.

TAGGENMELISSA MIDWEST
MELISSA MIDWEST
Dit is echt mooi om te zien. Ene Melissa Midwest die het erg benauwd kreeg en daarom besloot om haar motorpak maar uit te trekken voor ons. Onder dat pak zit een erg lekker lichaam van de blondine.

MELISSA MIDWEST


LINE RIDER 2
Line rider 2
In het volgende filmpje krijgen we een voorproefje van Line rider 2. Ik vond de originele Line Rider al kick en Line rider 2 is misschien wel kicker. Kijk gewoon even naar een voorproefje van de nieuwe hype.

LINE RIDER 2WELKE VERGADERING
Lost
Soms zie je dingen dat je denkt wie heeft dit verzonnen. Dat is dus het hele punt achter deze Youtube serie. De serie heet namelijk id like to have been in that meeting. Vandaag gaan we kijken naar LOST.

WELKE VERGADERINGGAM ETIME 392
Gametime
Het is weekend nou ja voor jullie dan en dus tijd voor een game. Vandaag een escape game en de meeste van jullie zullen weten dat ik die niet spel want daar heb ik geen aanleg voor. Hints kan je aanvragen bij meer lezen.

GAMETIME 392PRESLEY MADDOX
PRESLEY MADDOX
Deze Presley Maddox heeft volgens mee geen webcam omdat ze de camera erbij heeft gepakt en haarzelf maar voor de spiegel filmt. Ze heeft namelijk een erg lekker lichaam. Alleen ik weet niet wat ik moet vinden van die piercings.

PRESLEY MADDOX

JORDAN CAPRI
JORDAN CAPRI
Van Wie zou dit schatigge kontje nou zijn? Van de kleine babe Jordan Capri. Kleine babes hebben vaak meer pit, maar ik vind Jordan Capri maar een klein lief meisje. Check haar hier uit de kleren gaan op bed.

JORDAN CAPRI


SERVER PLAT
Server plat
Gisteren ging het niet zo goed met sommige van onze linkpartners en dus werd er een ict gast bij geroepen. Nu weet ik niet of dat het beste plan was want nu ligt de server zeker plat.

SERVER PLATTHE BOOTYFULL GAME
THE BOOTY GAME
Voetbal burgers en lekkere wijfen, althans zo lijkt het. Mja wat wil je nog meer vraag je je dan af. We zien het allemaal in deze viral van Burger king die toch wel erg goed gelukt is. Check!

THE BOOTYFULL GAMEDANCE I SAY
DANCE I SAY
Ik weet niet wat voor een talentenshow dit nu weer is, maar dat deze gast kan dansen dat staat buiten kijf. Geweldige moves die ik hem in ieder geval niet nadoe. Check de check en misschien kan je dit weekend wel de blits maken met wat afgekeken moves.

DANCE I SAYLAGE MUSTANG
mUSTANG P51
Ik blijf oudere vliegtuigen kick vinden en ja een Mustang is daar een perfect voorbeeld van. In het volgende filmpje zien we er eeen die heel dicht over de langingsbaan vliegt.

LAGE MUSTANGKYLE CEASE - GEHANDICAPTEN
KYLE CEASE - GEHANDICAPTEN
Met gehandicapten moet je nie fukken, die mensen hebben het al zwaar genoeg. Nou doet deze Kyle Cease die we nog kennen van Comedy Central nu juist dat, love it or hate it dat ligt aan jezelf.

KYLE CEASE - GEHANDICAPTENPUBLIC FLASHING
PUBLIC FLASHING
Mja ik ben dit soort dames eigenlijk nooit tegengekomen op straat maar het schijnt toch echt te bestaan dat je zomaar deze Janka tegenkomt in eva kostuum terwijl je lekker aan het winkelen bent op een zaterdag middag. Waar het is weet niemand en das maar gelukkig anders zou Mym daar gaan posten waarschijnlijk.

PUBLIC FLASHING - JANKA

PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
Een beetje later dan anders maar niet minder lekker vandaag deze Heather Summers die totaal niet achteraan heeft gestaan op de dag dat er tieten werden uitgedeeld. Mja, verder gewoon een lekker ding waar ik wel eens een beschuitje mee zou willen eten en een iets langere gallerie dan jullie gewend zijn. Enjoy!

PIZZABABE HEATHERSKIER vs VAN
SKIER vs VAN
Als je gaat skieen dan kan je maar het beste gewoon normaal doen want dan loop je al risico's genoeg. Ga je ook nog eens salto's maken over geparkeerde busjes doe dan in ieder geval een helm op. Zo'n vooruit geeft nou eenmaal niet mee, Carglass?

SKIER vs VANROBOT FIGHT
Robot fight
Nog een stukje film deze ochtend. het is een stukje uit de film eurotrip. Dit filmpje blijft leuk want ja het is gewoon zo. geniet dus nogmaals van dit mooie stukje met vechtende robots.

ROBOT FIGHTKICKE FILM
Kicke film
Ik heb weer een stukje uit gevonden en ik wil deze film dus echt een keer zien. Dus Kijk even het fragment en vertel me uit welke film het komt want dan heb ik weer wat te kijken.

KICKE FILMGAMETIME 391
Gametime
Vandaag ook weer een gametime en jawel morgen duiken we weer vol in eht uitgaans leven. daarom gaan we vandaag een voorbereiding doen. We moeten namelijk zo lang mogelijk vallen. Highscores in de comments.

GAMETIME 391EMILY18
EMILY18
Emily18 is vandaag de dag natuurlijk niet meer 18 jaartjes oud. Hoewel ze nu nog steeds 18 jaar oud lijkt. Ze wilt nu ook volwassen zijn en begint gelijk goed. Namelijk, ze is lekker bezig met de stofzuiger wat door mijn ogen een prachtig beeld is.

EMILY18

SARAH AND DAISY
SARAH DAISY
Brazilie is een land waar ik altijd nog een keer naartoe wil gaan. Kijk maar eens naar deze 2 mega hete Braziliaanse babes. Hun gehele lichaam is dan ook gebruind. Hoe zou dat komen? Alle babes zonnen daar naakt. Deze twee zijn nog zusjes ook.

SARAH AND DAISY

LEGO FOTOS
Lego
Ik heb nog steeds een zwak voor Lego en dus was ik blij verrast toen onze vrienden van Useloos een kick gallery hadden. We zien namelijk lego versies van beroemde foto's.

LEGO FOTOSEVEN AARDE BELLEN [TIP!]
EVEN AARDE BELLEN [TIP!]
Ze doen het dan toch maar weer he, de gasten van Centraal Beheer en even Apeldoorn bellen. De marslanding van de week is nog maar net uit het nieuws of in Apeldoorn hebben ze er al weer een leuke commercial bij gemaakt. Het is niet de beste kwaliteit maar daar wordt nog aangewerkt.

EVEN AARDE BELLEN [TIP!]YOUNG HILLARY
YOUNG HILLARY
Hillary Clinton heeft vroeger altijd naar het programma 'Geef nooit op' gekeken geloof ik. Nu dat 90% van de stemmen getelt zijn en ze een straatlengte achter ligt op Obama weigert ze nog steeds de handdoek in de ring te gooien. Om toch eens te kijken hoe dit nu allemaal komt vond ik dit filmpje uit de jeugd van Hillary wat veel verklaart.

YOUNG HILLARYWATERBIRD
Waterbird
Het volgende apparaat hebben we al eerder gezien. maar nu zien we hem een keer goed in actie. Ik vind het nog steeds een kick apparaat dus geniet er van zou ik zeggen.

WATERBIRDWII FIT = SEXY
WII FIT = SEXY
Ik heb dus nog steeds geen fatsoenlijke spelcomputer hier in huis gehaald, ik schaam me kapot. Elke keer maar stukjes schrijven over die Wii en soortgenoten maar nog nooit zo'n ding in de handen gehad. Mja, als er hier een Pizzavrouwtje rond zou lopen zou ik deze Wii Fit toch zeker hier hebben staan. Wat een fijn apparaat zeg!

WII FIT = SEXY

300 EURO BONUS
STRIPPEN
STRIPPEN
Nog meer vakantievideos vandaag. Check deze bijvoorbeeld. Als je samen met je vriendinnetje op vakantie bent in een cheap ass appartementje ergens in Spanje, film je haar natuurlijk als ze stript.

STRIPPEN

PIZZABABE DIEM
PIZZABABE DIEM
Ik wilde eigenlijk vorige maand al naar Thailand gaan om daar de dames te verblijden met mijn aanwezigheid. Mja, het is er niet van gekomen, daarvoor in de plaats wel een weekendje naar Stockholm geweest, mja dat was ook leuk. Anyway, zo blond als ze in Zweden zijn zo geil zien die thais eruit, vandaag Diem Nguyen.

PIZZABABE DIEMFACEBOOK GANGSTER
FACEBOOK GANGSTER
Ik ben tegen al die sociale netwerken waar je je gegevens nietsvermoedend achterlaat vergezeld met een fotootje en je hele levensverhaal. Toch zijn netwerken als Facebook en Hyves mega populair bij het grote publiek, mja totdat die gegevens zodadelijk overal op het net opduiken. Nou ja deze facebook gangster is dan wel weer tof.

FACEBOOK GANGSTERSTEPBROTHERS
STEPBROTHERS
Gisteren heb ik Semi Pro gezien met Will Ferrel in de hoofdrol, normaal gezien ben ik altijd wel fan van zijn films alleen Semi Pro vond ik toch een beetje tegenvallen. Deze Stepbrothers lijkt me dan toch wel weer een goeie film, en komt uit eind oktober in Nederland.

STEPBROTHERSDIK BEEST
Dik beest
Aangezien het weer zomer wordt komen er allemaal beesten te voorschijn. Zo ook dit beestje. tenminste beestje zeg maar gerust beest. Dit beest wil ik niet in mijn slaapkamer hebben als ik aan het slapen ben.

DIK BEEST
BACKSEAT GAMER
Backseat gamer
Ik ben de enigste op dit kantoor die een beetje serieus gamed. Op de een of andere manier bemoeid de rest zich er altijd mee. Ik kan me dan ook compleet vinden in dit filmpje.

BACKSEAT GAMERGAMETIME 390
Gametime
Vandaag gaan we lekker kleuren. Ik vindt het een kicke game en dat is wel bijzonder voor een beetje kleuren. er zit goede dingen in en dat maakt hem dus zo goed. Laat even weten tot welk level je komt.

GAMETIME 390LESBO'S
LESBO'S
Ik mag weer gaan drinken en doen en laten wat ik wil, want mijn examens zitten erop. Nu nog twee weken in spanning afwachten of ik geslaagd ben. Maarja, door lekkere lesbische babes vergeet ik alles dus is hier nog zo'n filmpje.

LESBO'S

PEACHES & EVE
PEACHES & EVE
Als je op vakantie bent neem je uiteraard je camera mee om een hoop te filmen. Ook als je een babe bent. Dan film je natuurlijk als je plotseling geil wordt. Dat overkomt Peaches en Eve in hun vakantievideo.

PEACHES & EVE

PASKAMER LOL
PASKAMER LOL
Ik hou dus helemaal niet van winkelen, ik loop het liefst een winkel in kijk eventjes of het eventueel past en loop direct door naar de kassa. Een paskamer krijg je mij alleen bij hoogst uitzondering in, het zweet breekt me al uit als ik er aan denk eigenlijk. Nou ja, je kan natuurlijk weleens wat laten liggen in zo'n paskamer zo ook deze dame...

PASKAMER LOL

STUNT DOG
Honden zijn best slimme dieren, denk maar eens aan een blinde geleiden hond. Nou is je hond ook nog eens je beste maatje maar om je hond achter het stuur te zetten van een stuntteam dat gaat me dan toch wel een klein beetje te ver.

STUNT DOG

DUMB vs DUMBER
DUMB vs DUMBER
Bij televisie shows zie je soms kandidaten voorbij komen waarvan je denkt, Goddamn dat had ik toch zeker wel beter gedaan dan die oelewappert. Sjah, wellicht worden dat soort kandidaten op domheid geselecteerd wie zal het zeggen. In deze video's een compilatie met alleen maar van dat soort slimme mensen.

DUMB vs DUMBERMICROCAR
Microcars
Ik heb het al eens gehad over de Peel. Een heel klein autotje wat helemaal niks gebruikt kwa benzine. In het volgende filmpje zien we dat er nog meer zogenaamde Microcars zijn. Ik vindt ze wel kick. Al is het aleen maar om Pizza's mee te bezorgen.

MICROCARCHATTEN OP TLP
CHATTEN OP TLP
Sinds vandaag hebben we er ook nog eens een chatroom bij hier op TLP. Samen met bezoekers van Useloos en Biertijd kunnen we lekker met z'n allen niet alleen genieten van de postjes maar ook nog eens gezellig een beetje kletsen over van alles en nog wat. Een link naar de chat kun je op alledrie de sites in het menu vinden. Heel veel plezier!
CHATTEN OP TLP
18+ SCRABBLE
18+ SCRABBLE
Scrabble is een spel dat eigenlijk best wel eens leuk is om te doen met een paar vrienden en een kratje bier. Hoe later op de avond des te mooier worden de woorden meestal, dat op zich is al leuk maar zoals we kunnen zien bij dit tv programma bestaat er ook nog een 18+ versie. Mja, dan krijg je pas echt leuke woorden...

18+ SCRABBLEUFO PILOOT
Ufo Piloot
Man o man sommige zwervers hebben gewoon te veel gebruikt en zijn dus helemaal de weg kwijt. Zo ook deze gast. Hij gelooft daad werkelijk dat hij een ufo piloot is. Check het zelf maar even.

UFO PILOOTI AM NOT 2PAC
I AM NOT 2PAC
Tupack Shakur is al weer een tijdje dooit, beter bekend als 2pac maakte deze gangster rappert toch wel succesvolle albums al was Califonia love zo'n beetje zijn grootste succes, echt lang heeft hij er niet van kunnen genieten. Nou gaan er net zoals met Elvis allerlei verhalen de ronde dat hij nog zou leven. Deze gast ontzenuwd het gerucht dat hij 2pac is. De gelijkenis is treffend!

I AM NOT 2PACPIZZABABE JO GARCIA
PIZZABABE JO GARCIA
Soow, deze Jo Garcia hebben we nu al zo vaak gezien dat ik eigenlijk vind dat dit meteen maar eens de laatste keer moet zijn. Vers bloed willen we! Mja, toch eventjes afscheid nemen van Jo want Jo is lekker en Jo kan mij gewoon krijgen.. Laatste keer dus, hier staan meer galleries van deze Jo Garcia!

PIZZABABE JO GARCIADOUBLE KNOCKOUT
DOUBLE KNOCKOUT
Het komt niet al te vaak voor dat 2 vechters elkaar op hetzelfde moment knock out slaan, toch gebeurt het in deze clip wanneer 2 vuisten tegelijk op 2 kinnetjes komen. Mja, das dan eventjes liggen voor de boys, wie er uiteindlijk gewonnen heeft ie mij een onduidelijk.

DOUBLE KNOCKOUTFACEPLANT PRANK
FACEPLANT PRANK
Iemand onverwachts laten schrikken of zelfs keihard op hun bakkes laten gaan is schijnbaar leuk. Als je tenminste niet diegene bent die het moet ondergaan want dat kan nog wel eens harder gaan dan eigenlijk de bedoeling was. Check eventjes deze toch wel brute aktie ergens op het schoolplein over het grote water.

FACEPLANT PRANKROTTERDAM
Rotterdam
In het volgende filmpje zien we iemand die uit Rotterdam komt en volgens mij is het de vader van Steen. Ach ja echt logisch denken kan hij niet maar het zorgt wel voor bijzondere beelden.

ROTTERDAM
SEX EN GAMES
Sex en games
Ja ja het kan niet missen Sex en Games zijn aan elkaar gelinkt als midden in de nacht rick en humor. Het volgende filmpje is aan de lange kant maar wel interresant tenminste als je een gamer bent. Ik zou zeggen kijk gewoon oven.

SEX EN GAMESGAMETIME 389
Gametime logo
Vandaag weer een gametime en ik heb het niet naar me zin want me toetsenboard is verrot. Ik zit nu op een oud toetsenboard te tikken dus heb medelijden met me. BInnenkort dus even om laten ruilen. Vandaag moeten we een balletje stuiteren. Highscores in de comments.

GAMETIME 389WEBCAM BABE GIEDA
WEBCAM BABE GIEDA
Die langere camshows doen mij goed. Morgen zit het er voor mij alweer op met me examens, want dan heb ik mijn laatste eind-examen. Daarna heb ik gelukkig meer tijd om zo'n filmje van een uur als deze helemaal af te kijken.

WEBCAM BABE GIEDA

SABRINA SATO
SABRINA SATO
Altijd leuk om een babe zoals Sabrina Sato te zien in een filmpje gemonteerd met een aantal shoots en beelden achter de schermen. Kijken we even mee naar deze vrolijke lekkere Sabrina Sato

SABRINA SATO

LINGERIE CHAMPIONSHIP 2008
Ik kan me wel voor mijn hoofd slaan, had ik eindelijk eens een uitnodiging om iets leuks te gaan doen zoals deze 2008 European championship in lingerie te gaan bekijken ben ik gewoon niet gegaan. Dom dom dom, nou ja gelukkig hebben we nog wel de beelden die Veronica volgende week ergens gaat uitzenden, kijken we allemaal eventjes mee naar een boel mooie dames in nog mooiere lingerie. Habba!

LINGERIE CHAMPIONSHIP 2008

DOE ES DIRIGEREN
DOE ES DIRIGEREN
Robots worden gemaakt om allerlei handelingen te verrichten die wij als mens niet willen of kunnen doen. Zo heb je robots die gebruikt worden in de medische wereld maar ook bij bijvoorbeeld het opruimen van verdachte pakketjes zijn robots uiterst handig. Bij Honda bouwde ze deze ASIMO die zelfs een orkest kan dirigeren, mja of we dit nou moeten toejuichen ?

DOE ES DIRIGERENSTRIPPERS vs AZZURI
STRIPPERS vs AZZURI
Op 9 juni speelt Nederland zijn eerste wedstrijd voor de EK tegen Italie, ik ben er nog niet helemaal uit wie ik nu ga supporteren ik denk dat ik de wedstrijd gewoon eventjes aankijk en dan de sterkste kies, hehe. Ach, in Italie doen ze dingen toch vaak net iets anders, neem nou deze dames die op geheel eigen wijze de squadra azzuri nog eventjes een hart on de riem steken.

STRIPPERS vs AZZURITHE KRUMPER
THE KRUMPER
De film Jumper heb ik in de bios gekeken en die viel me eigenlijk een beetje tegen. Gewoon te veel van verwacht denk ik dan maar, deze Krumper is een soort Jumper maar dan net iets anders. Kon Jumper zich zelf nog teleporten door te denken waar hij zou willen zijn, deze Krumper doet dat door een bepaalde dansbeweging.

THE KRUMPERAMATEUR STRIPTEASE
AMATEUR STRIPTEASE
Waar die Ruben toch de laatste tijd zit, niemand weet het. Sjah, het is moeilijk om goeie hulp te krijgen tegenwoordig dat blijkt maar weer eens. Vlug over naar het middag bloot filmpje die ik zelf maar eventjes van de plank heb gehaald het is ene Krystina uit Polen. Mja, niet zulke memmen als we gewend zijn van een poolse maar wel een lekker ding.

AMATEUR STRIPTEASEPIZZABABE KRISTI
PIZZABABE KRISTI
Ik ben nog een beetje in de ban van de blondjes vandaar dat we vandaag een fijn blondje hebben met de naam Kristi Lynn. Ze zal al wel een paar keer voorbij zijn gekomen maar dat is dan ook niet raar als je twee van die lekkere tetten hebt zoals deze Kristi. Mja, kijk zelf maar eventjes...

PIZZABABE KRISTIURBAN TENNIS
URBAN TENNIS
Ik heb vroeger zelf getennist en ik was nog best wel goed ook, vond ik zelf. Deze Remi Gallard heeft een soortement van tennis ontwikkeld wat zich op de tenniscourt afspeelt maar ook soms ergens midden in de stad of op het strand, you name it. Dat geeft natuurlijk afentoe grappige situaties.

URBAN TENNISUILEN
UIL
Ik heb behalve een fasiniatie voor kippen ook een enorme fasinatie voor uilen. Ik vind ze mooi en ze zijn ook harstikkek slim. kijk maar eens naar het volgende flash filmpje. leuk gedaan,

UILENROBOT
Robot
Op de een of andere manieren kunnen die fransen wel vaak creatief denken. En dat is in dit geval ook. We zien namelijk een paar gasten die als een Robot dansen en dat doen ze wel erg goed.

ROBOTGAMETIME 388
Gametime
Vandaag weer een gametime en dit keer is ie een beetje gepixelD. nou hoort dit want het is een soort van retro game. het is de bedoelling om je Dino in veiligheid te brengen en dit doe je door hard te rennen.

GAMETIME 388
BLACK BEAUTY
BLACK BEAUTY
Na dit weekend voor mij alleen nog maar blond waar mijn hartje sneller van gaat kloppen, en dan heb ik het niet over die geblondeerde suikerspinnen die hier op het terras voorbij komen drijven maar die ultieme babes daar in Zweden. Nou ja voorlopig zitten we weer gewoon in NL en op veler verzoek doen we vandaag weer eens een donkere dame.

BLACK BEAUTY

JEREMY LYNCH - FREESTYLE
JEREMY LYNCH - FREESTYLE
Okay, voetballen kunnen die engelse wel het is niet voor niets dat er zoveel engelse clubs in de champignons league meededen. Nou is freestyle voetbal natuurlijk een heel andere discipline, zo laat deze Jeremy Lynch zijn kunsten zien bij brittans got talent maar ik had er ook nog een andere video bij als bonus. Check!

JEREMY LYNCH - FREESTYLE SOCCER2 BABES
2 BABES
Met het mooie weer dat we gaan krijgen zitten alle babes buiten. Sommige trekken zelfs het weiland in om zich daar compleet naakt te laten filmen. Deze twee vriendinnetjes weten dus al wat ze heel de zomer gaan doen.

2 BABES

PIX MIX COLLECTION
PIX MIX
Galleries zijn altijd grappig om te zien, hier op TLP gaat het dan vooral om galleries met mooie babes maar een gallerie met allerlei gemixte pix is veel meer werk om te maken, maar wel super tof. Bij zusje Useloos staan er inmiddels een vijftal die echt de moeite waard zijn om eventjes te checken.

[1] [2] [3] [4] [5]

LOOKING ASS NIGGA
LOOKING ASS NIGGA
Best wel een grappig filmpje hierzo van Cornbread, er zijn wel meer filmpjes te vinden met deze titel op Youtube en het is een soort van strijd geworden wie het leukste looking ass nigga filmpje kan maken ofzo. Deze is bijzonder goed gelukt vandaar dat we m posten.

LOOKING ASS NIGGABEGRAFENIS
Begravenis
Gelukkig is Pizzaman weer terug gekomen uit het land van de mooie vrouwen. Anders hadden we namelijk een begrafenis gehad en ik ben heel erg bang dat hij ook van dit soort bizare wensen heeft.

BEGRAFENISDIT IS PAS LEF
DIT IS PAS LEF
Drinken en rijden gaat niet samen, vandaar ook dat deze gast eventjes aan de kant is gezet bij een routine controle. Hij brengt het er zo te zien niet echt goed vanaf, en sjah als je dan toch al mee moet naar buro, waarom dan niet eventjes wat fun hebben met de pisvingers die je hebben aangehouden. Toppunt van lef als je het mij vraagt!

DIT IS PAS LEF

Thnx Zakratje!


INDIANA THEME
INDIANA THEME
De download voor Indiana jones loopt, en die gaan we dus straks onder het genot van een flesje Heineken en een pizza van de buurt turk bekijken. Deze themesong medley is best grappig gemaakt en stond alweer een maandje op het wereld wijde web.

INDIANA THEMECRASHEN
rashes
Crashes kan je altijd naar kijken. Zo ook tijdens dit kut weer. In het volgende filmpje zien we voor ongeveer 200 seconden aan crashes. oftewel 3 minuten nog wat. Ga er even lekker voor zitten en geniet.

CRASHENBECKHAM van 64 METER
BECKHAM van 64 METER
David Beckham speelt al weer een tijdje bij LA Galaxy een voetbal club gecoached door onze eigenste Ruud Gullit in de VS. Dit weekend scoort David Beckham van 64 meter omdat de keeper van de Kansas City Wizard mee was gekomen voor de aanval. Kijken we eventjes mee ?

BECKHAM van 64 METERPIZZABABE CHARLENE
PIZZABABE CHARLENE
Mja, een weekend niets dan blondjes klinkt misschien wel goed en ik kan je zeggen dat is het ook. Stockholm is helemaal de bom en zo zijn die vrouwen daar ook damn. Mja, deze Charlene Fry is anders ook best lekker al zie je dit soort dames daar gewoon rondlopen hoor in grote getalen. Nouja, we zijn weer terug in NL dus doen we het weer met de Pizzababes...

PIZZABABE CHARLENEINDIANA vs KINGDOM OF WOMEN
INDIANA vs KINGDOM OF WOMEN
Ik ben het hele weekend niet hier geweest dus ik heb verder ook geen nieuwe films gekeken, Indiana Jones is inmiddels uit en ik heb de film nog niet eens gezien. Dat zal dan wel later op de dag worden! Deze trailer is waarschijnlijk van Indiana Jones 5 waar Indy het opneemt tegen een stel oversexde vrouwen. Hmz, piece of cake..

INDIANA vs KINGDOM OF WOMENBEYONCE KNOWLES
BEYONCE KNOWLES
Deze Beyonce heeft het gemaakt als zangeres, actrice, entertainer en model. Binnenkort mag ze producer ook aan haar CV toevoegen. Dit heeft ze o.a bereikt door haar looks. Daarom kun je hier weer een pakketje downloaden waarin haar slechtste foto's natuurlijk niet ontbreken

BEYONCE KNOWLES
DAVE CHAPPELLE
DAVE CHAPPELLE
Soow, ik ben weer terug uit het land van de blondjes, man man man wat een genot zeg dat Zweden waar gewoon 9 van de 10 vrouwen echt MOOI is. Voorlopig ga ik de deur maar gewoon niet uit in de hoop dat beeld van alleen maar mooie vrouwen buiten niet snel te vergeten. We beginnen vandaag met deze klassieker van Dave Chappelle, vrouwen!

DAVE CHAPPELLEJAAP BIJ KNEVEL EN VAN DEN BRINK
JAAP BIJ KNEVEL EN VAN DEN BRINK
We weten allemaal dat Jaap de gouden kooi heeft gewonnen. Ik vind het ook de terechte winaar. Hier bij Knevel en van den Brink legt Jaap even uit dat hij toch wel spijt heeft van de ranzige dingen die hij heeft gedaan. Maar voor een miljoen zou hij het zo weer doen.

JAAP BIJ KNEVEL EN VAN DEN BRINK

TECHNO KIP
Techno kip
Ik heb op de een of andere manier iets met kippen. Ik ga later ook echt kippen houden want die beesten zijn gewoon de bom. In het volgende filmpje zien we een echte techno kip.

TECHNO KIPGADGET VAN DE WEEK
GADGET VAN DE WEEK
Ook vandaag weer een gadget. Dit keer echt een product waar je niks aan hem maar ja het is een beter kado als een kadobon. Het is namelijk een dansende chipszak. Check de link voor het filmpje.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 387
Gametime
Vandaag gaan we een korte game spelen. Hij heeft namelijk maar een level. NU denk je nou dat is echt een uitdaging maar niks is minder waar. Als het je lukt zet je natuurlijk je highscore in de comments.

GAMETIME 387


TURK SAFETY DANCE
Turk safety dance
In het volgende filmpje zien we Turk van Scrubs de Safety Dance doen. Nu heeft Turk redelijk wat moves en het maakt hem nieyt uit waar hij moet dansen als hij maar kan dansen. Check het bij meer lezen.

TURK SAFERTY DANCEJET TRUCK
Jet truck
In het volgende filmpje zien we een truck die ook alleeen in Amnerika gemaakt kan worden. H3et is namelijk een truck met een jet motor die tijdens dit filmpje meer co2 uit stoot als alle gformule 1 teams straks.

JET TRUCKGSM'S ZIJN SLECHT
geen GSM
De meeste mensen willen ons het al doen geloven. GSM's zijn slecht voor de gezondheid. Nu is het niet alleen slecht voor de gezondheid. Het is ook slecht van binnen. dit blijkt uit dit filmpje. want dit kwam uit deze gast zijn GSM toen hij hem in de magnetron stopte.

GSM'S ZIJN SLECHTGAMETIME 386
Gametime
Vandaag gaan we een game spelen om helemaal van bij te komen namelijk de game FLOW. Het spel zal wel bekend zijn bij de PS3 bezitters en nu dus ook voor de PC. Geen highscores dit keer dus zet iets leuks in de reacties.

GAMETIME 386COLDPLAY
Coldplay
Dus vandaag geen metal ik ik vind het persoonlijk eigenlijk ook geen muziek maar ja een verzoek is een verzoek. Dus als iemand nu even kick ass metal aanvraagt dan kunnen we daar volgende week van genieten.

COLDPLAY
LESBO'S!
LESBO'S
In al die populaire lesbische filmpjes met bekende actrices is natuurlijk alles fake. Daar heb ik een hekel aan. Dan zie ik liever een filmpje zoals deze. Check deze 2 bloedgeile babes elkaar van top tot teen aflikken.

LESBO'S!

JENN
JENN
Ja, gisteren zag je al een filmpje van Nyli van een uur waar ze lekker voor de cam zat. En dit beviel me eigenlijk erg goed. En deze Jenn heeft toch eens een lekkere kont. En deze smeert ze dan ook graag in. Volgende keer doe ik 't.

JENN


Lamborghini LP 560-4
Lamborghini LP 560-4
Lamborghini heeft pas geleden de nieuwe Gallardo LP 560-4 op de markt gebracht. In korte tijd zijn er flink wat stuks verkocht, maar om nog meer mensen verliefd te laten worden op de Italiaan, heeft Lamborghini een promotie video vrijgegeven.

Lamborghini LP 560-4

DANSENDE LERAAR
Dansende leraar
Ik vermoed dat er best wat bezoekers zijn die nog hard aan het blokken zijn om hun examens te halen. Speciaal voor hun dit filmpje. Want jullie zijn straks blij dat jullie van school af zijn maar die leraren zijn er ook blij mee.

DANSENDE LERAARJAPANSE KUNST
JAPANSE KUNST
Je zal misschien wel denken. WTF is dat voor raar plaatje. Een hoop shit met spiderman in het midden. Dat is een typisch voorbeeld van Japanse kunst. Is best grappig hoe deze Japanners wat schilderijtjes in elkaar zetent.

JAPANSE KUNST


STEEN
STEEN
Alle kids zijn sinds de uitzending van URBNN over rapper Steen helemaal weg van deze mafkees. Ja, wie vind het nou niet leuk om raps te horen waar 20 keer kanker in voor komt. Hiphop in combinatie met hardcore is de style van Steen.

STEEN

GEEN BOETE
parkeer boete
De meeste Bezoekers zullen we eens een pakeerboete hebben gehad. ik nog niet maar ja ik scheur ook alleen rond op de Brommert. In het volgende filmpje zien we hoe je onder een bekeuring moet uitkomen.

GEEN BOETESTOER DOEN
STOER DOEN
Wat deze gast hier nou wilde doen is niet echt duidelijk. JA, hij is zo zat als een aap en wil van de trap springen. Maar de manier waarop is toch neit zo'n slimme actie. Wat doe je dan? telefoons erbij en filmen maar.

STOER DOEN

TIPS VOOR DE KERMIS
Tips voor de kermis
Binnenkort moet er wel weer ergens een kermis komen want ja het weer wordt steeds beter. Soms heb je ook wel eens van die kramen met allemaal van die grijp machines. In het volgende filmpje krijg je wat tips.

TIPS VOOR DE KERMISPIZZAMANS DATING TIPS
Pizzazamans love tips
Terwijl Pizzaman een dag eerder als gepland vertrokken is zullen jullie het dit weekend met Mij en Ruben moeten doen. Terwijl hij weg was hebbenn wij even zijn kamer doorgezocht en ja hoor ook hij heeft dating video's.

PIZZAMAN'S DATING TIPSGAMETIME 385
Gametime
Vandaag gaan we een game spelen die wat langer duurt als normaal. Het is de bedoeling om alle tonnen te raken. Er zijn intotaal 6 levels waar van er 1 geheim is. Highscores in de comments.

GAMETIME 385


4 BABES
4 BABES
Damn, wat zie ik dit nou toch graag. 4 babes die naakt rondhuppelen door het bos. 4 babes, dus het kan nooit mis zijn. Het mooiste vind ik nog dat ze nu niet hoeven te strippen. Ze zijn al naakt.

4 BABES

NYLI
NYLI
Soms zit ik geduldig naar een webcamshowtje te kijken die een babe opvoert. Alleen speol ik dan zoals iedereen door naar de beste stukjes die dan veel te kort duren. Nu duurt is het volgende filmpje geen 4 minuten maar een uur.

NYLI

FIFA STREET 3
FIFA STREET 3
Nu weet bijna iedere Nederlandse man dat het EK binnenkort van start gaat. Natuurlijk zijn er wel wat trucendozen bij met wat gave moves. ALlen weet ik zeker dat die niet kunnen tippen aan deze mannen van die de profs zijn oner het straatvoetbal. Hoewel toch het meeste fake is, bljift het leuk.

FIFA STREET 3

ROTJOCH'S CLUBTEST
ROTJOCH'S CLUBTEST
Elke zondag na het programma ''Spuiten en Slikken'' kom URBNN. Een tv-programma gemaakt met jongeren als doelgroep. Wat ik altijd het leukste vind is de clubtest van rotjoch. Deze rotjoch bezoekt dan een discotheek of festival en beoordeeld hem. Kijken we even mee naar deze clubtest?

ROTJOCH'S CLUBTEST

DAVID SIDES
DAVIS SIDES
Piano spelen heb ik vroeger altijd saai gevonden. Nu is deze David Sides toch wel erg leuk met zo'n piano. Hij weet namelijk hedendaagse popliedjes na te spelen. Hierdoor is hij op youtube erg bekend geworden. Check even hoe hij hier fijnloos ''You remind me'' van Usher speelt.

DAVID SIDES

MAGIC WHEEL
Magic Wheel, magic trick
In het volgende filmpje zien we weer een nieuw soort vervoersmiddel. Het zogenaamde Magic Wheel. Ik vind het wel kick maar ik ben bang dat het nooit hier in nederland komt maar dat mag de pret niet drukken.

MAGIC WHEELLACOSTE TOEKOMST
Lacoste toekomst
In het volgfende filmpje zien we de toekomst van sport. tenminste als we Lacoste mogen geloven. Ik vind het een mooi filmpje en beter verzonnen als dat filmpje van Puma. dus check het even.

LACOSTE TOEKOMST
EDDIE IZZARD - COMPUTER
Eddie izzard
Omdat ik vandaag bij me ander werk aan de slag moet krijgen jullie van mij een mooi filmpje van Eddie Izzard die niet met Computers om kan gaan. Ik ben bang dat ik dat nog genoeg ga zien vandaag.

EDDIE IZZARD - COMPUTERSLOWMO KLAP
Slowmo klap
Het is altijd leuk om te zien hoe mensen vol op hun bek geramd worden. tenminste dat vind ik. Dus check het volgende filmpje waarop we zien hoe mensen vol op der bek worden gerammed.

SLOWMO KLAPGAMETIME 384
Gametime
Omdat het vandaag vrijdag is ga ik het julie niet te moeilijk maken en dus krijgen jullie een simpel spelletje. het gele balletje moet naar het doel. ja veel meer kan ik er ook niet van maken. highscores in de comments.

GAMETIME 384
NAUGHTY DOCTOR'S OFFICE
NAUGHTY DOCTOR'S OFFICE
Je kent vast en zeker wel die tv-programma's met een verborgen camera waar iemand voor de gek wordt gehouden. Dit filmpje is best grappig als je ziet dat mensen nietsvermoedend aan het wachten zijn op de dokter terwijl er naakte mensen naast je komen zitten. En laat de doktor dan ook nog eens een lekkere babe zijn.

NAUGHTY DOCTOR'S OFFICE

LEKKERE BRUNETTE
LEKKERE BRUNETTE
Dit is een filmpje dat toch wel geinig in mekaar is gezet. Leg een lekkere naakte babe op de grond, film haar en doe er vervolgens wat muziek onder wat er gewoon bij hoord. Kloot wat met de camera en je hebt wat leuks om naaR te kijken

LEKKERE BRUNETTE

DAVID COOK is IDOL USA
DAVID COOK is IDOL USA
Zo'n beetje alle seizoen van tv series en dergelijke lopen nu toch echt op z'n eind. Zo kan je de laatste 2 afleveringen van Lost bijvoorbeeld op 29 mei verwachten. Voor American Idols zat het seizoen er gisteravond al op, en deze David Cook is de winnaar. Het jury rapport en een optreden zie je bij meer lezen.

DAVID COOK is IDOL USABUS vs CAR
BUS vs CAR
Ik heb het al wel vaker gezegd dat buschauffeurs en vrachtwagen chauffeurs wat mij betreft allemaal psychopaten zijn. Onder het mom ik ben groot en jij bent klein denken dit soort bestuurders vaak dat ze belangrijker zijn in het verkeer dan een ander. Kijken we eventjes mee hoe deze bus gesneden wordt waarna de bus chauffeur eventjes op geheel eigen wijze wraak neemt.

BUS vs CAR


STARTREK XXX
STARTREK XXX
Ik heb er nooit zoveel aangevonden aan startrek, misschien komt het omdat ik op ben gegroeid met Battle star Galactica dat ik startrek een beetje als een kopie daarvan zag ofzo ik weet het niet. Anyway deze Startrek XXX lijkt me dan weer wel erg gezellig, jammer dat we niet meer te zien krijgen.

STARTREK XXXLEVIS AAP
Levis aap
Een tijdje terug had Cadburry een reclame met een aap en levi moet gedacht hebben dat kunnen wij beter. Daarom hebben ze gewoon een aap genomen en even een dikke reclame in elkaar geramd. Ik zou zeggen kijk even naar deze uber chille aap.

LEVIS AAPNIGGA WHAT
NIgga What
Nigga What dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik het volgende filmpje zag. We zien namelijk 2 negers in een vliegtuig die in hun eigen dialect praten. Sommige stewardessen begrijpen het niet helemaal maar gelukkig is er een oplossing.

NIGGA WHATMANUELA STRIPTEASE
MANUELA STRIPTEASE
En we gaan nog eventjes verder met een fijne stripact, dit keer ene Manuela uit Brazilie die voor ons uit de kleren gaat. Mja best wel leuke filmpjes eigenlijk, waarvan ik er elke dag eens een zal gaan plaatsen zolang Ruben moet nablijven op school deze week. Manuela dus.. Habbaaa!

MANUELA STRIPTEASEPIZZABABE TINA
PIZZABABE TINA
Vanacht weer als vanouds gelachen in een of andere duistere club, moet toch eerlijk zeggen dat daar erg lekkere babes rondliepen. Mja, das was gisteren, vandaag heb ik een leuke mixed gallerie van ene Tina Kovacevic. Mooi dame, lekkere tetten en een schoon poep! Klinkt echt voor geen meter dat vlaams...

PIZZABABE TINAMOTOR STUNT GONE BAD
MOTOR STUNT GONE BAD
Ik ga nog niet eens op een motor zitten als die op de openbare weg rijd, laat staan om er mee te gaan stunten. Deze gast denkt bijdehand te zijn, en wil weleens voor levende ramp spelen. Mja, toch beter hout kopen dan...

MOTOR STUNT GONE BADKYLE KINANE
KYLE KINANE
Stand up comedian is helemaal top vooral als je een topper als deze Kyle Kinane aan het werk ziet. Hij neemt niet echt een blad voor z'n mond en staat ook niet bekend om zijn vrouwvriendelijke shows. Deze appereance is in de show Last Call die ik eigenlijk nog niet kende.

KYLE KINANEYMCA
Village People
Iedereen kent het nummer YMCA en zoals jullie weten zitten daar altijd 5 gasten in die dit nummer opvoeren. Maar het kan ook anders. Dat bewijst de gast uit het volgende filmpje. Dus kijk en geniet.

YMCAEVOLUTIE
Evolutie
Vandaag beginnen we met een reclame filmpje van guinisse. We zien namelijk onegeveer 500.000.000 jaar terug in ongeveer 50 seconden. Zeer mooi gemaakt en zo ook wel het nodige gekost hebben.

EVOLUTIEGAMETIME 382
Gametime
Vandaag gaan we een redelijk simpel spelletje spelen. tenminste de opzet is simpel. We moeten namelijk de 6 verschillen zoeken. Mocht je hulp willen hebben dan kan je het vragen in de comments.

GAMETIME 382

WEBCAM BABE
WEBCAMBABE
Dit webcamfilmpje is net iets anders dan normaal. Deze babe vond het blijkbaar leuk om de cam op de zijkant te leggen, of ze is gewoon dom. Lekker is ze in ieder geval. En die tieten van haar zien er ook smakelijk uit.

WEBCAM BABE

LESBO'S
LESBO'S
Stel je bent een lekkere babe. Je zit in de zomer jezelf een beetje te vervelen met een andere lekkere babe bij je. Wat doe je dan? Natuurlijk, je hebt elkaar toch nog. Verveling is weg en je doet zelfs iets nuttigs.

LESBO'S

ASSFACE
Assface
Man o man wat is dit weer origineel verzonnen. we zien namelijk een neppe trailer voor een jongen die een kont heeft in plaats van een gezicht. en ik moet zeggen dat dat toch redelijk op je lachspieren werkt.

ASSFACEVLIEGENDE VIS
Vliegende vis
Hallo Martin hier. Ik was iets later maar ja ik heb dan ook een heel bijzonder filmpje voor je. We zien namelijk een vliegende vis. Nu is dat al bijzonder genoeg maar deze vis blijft gewoon 45 seconden vliegen en dat is behoorlijk lang voor een vis.

VLIEGENDE VIS
SCRATCHEN met TDK
SCRATCHEN met TDK
Hehe, dit is dan wel weer leuk gevonden. Ik wist niet eens dat ze nog bestonden deze cassetterecorders want zeg eerlijk wat moet je ermee in deze tijd van mp3 spelers en cdzut. Mja, schijnbaar zijn er dus toch nog mensen met zo'n ding en die willen ook weleens wat nieuws. Scratchen met je cassettedeck vind ik dan persoonlijk erg inventief.

SCRATCHEN met TDK

KID vs PEPPERSPRAY
KID vs PEPPERSPRAY
Wij deden dit vroeger gewoon voor de lol joh, telefooncel + traangas en dan maar zien wie het langste in die telefooncel kan blijven staan. Mja, tegenwoordig heet dat dan pepperspray omdat dat minder gevaarlijk zou zijn, of het is zwarte pepper spray of anders is deze gast een enorme aanstellert.

KID vs PEPPERSPRAYJAMMEN DOE JE ZO
JAMMEN DOE JE ZO
Als je een instrument kan bespelen dan is dat alleen maar tof, ik persoonlijk kom niet verder dan een beetje drummen op de drumkit van m'n iphone maar ik heb wel waardering voor mensen die muziek kunnen maken. Deze gasten laten eventjes zien wat de term jammen precies inhoud. Sjah!

JAMMEN DOE JE ZOLARA S. STRIPTEASE
LARA S. STRIPTEASE
Deze Lara S. is echt een kanjer damn, ze komt uit Zwitserland heb ik me laten vertellen en is een babe. Vandaag gaat ze voor ons uit de kleertjes en dat zien we altijd graag. Mja, Ruben was er niet vanmiddag dus daar zullen jullie eventjes op moeten wachten tot vanavond. Tot die tijd Lara...

LARA S. STRIPTEASEVLUGGERTJE ?
VLUGGERTJE ?
Ik weet niet of het door het weer komt maar ik wordt er altijd zo geil van als de zon schijnt en babes lopen in een miniscuul stukje stof. Wat is er dan fijner om eventjes midden op de dag een vluggertje te maken met een collega of een andere babe die toevallig voorhanden is ? Helaas gaat niet alles vlug genoeg..

VLUGGERTJE ?PIZZABABE TAILOR
PIZZABABE TAILOR
Uhu, deze Tailor James is toch wel een erg lekkere babe zeg. Het weer zit ook nog eens mee dus ik zie deze fijne Pizzababe zo al helemaal aan de zwembad rand liggen. Mja, het zal wel weer niet maar kijk gerust eventjes mee naar deze toch wel erg lekkere Pizzababe van de dag..

PIZZABABE TAILORIMPROVE EVERYWHERE
IMPROVE EVERYWHERE, IMPROV
De gasten die dit hebben verzonnen hebben wel lef, wat gaan we doen ? Je spreekt met een aantal mensen af om iets ludieks te doen, zoals bijvoorbeeld een liedje te zingen. De mensen op dit vliegveld zijn verrast maar kunnen het waarderen. Ik vlieg vrijdag mensen, eens zien of er dan ook wat geregeld is.

IMPROVE EVERYWHERESPECIALIZED
Specialized
Het volgende filmpje is redelijk bijzonder tenminste het idee is bijzonder. Het is een soort van happy tree friends maar dan zonder beestje. leuk vorm gegeven dus gewoon even kijken hoe deze animatie in elkaar zit.

SPECIALIZEDGOLFEN IN AUSTRALIE
Golfen in australie
Golfen is en blijft leuk tenminste als je het in een beetje lekker weer speelt. In Australie is het ook vaak lekker weer. En in Australie heb je ook kangeroes en die komen ook wel eens de baan op lopen en ja hij moest even met zijn eigen ballen spelen.

GOLFEN IN AUSTRALIEGAMETIME 381
Gametime
Vandaag gaan we een spelletje spellen waar we alleen maar de spatie voor nodig hebben. Je moet alleen maar een beetje combo's maken. dus ga aan het gamen en zet je highsocre in de comments.

GAMETIME 381ADRIANA LIMA
ADRIANA LIMA
Adriana Lima is toch wel een vanmij favorite babes. Ze heeft het natuurlijk ook gemaakt in de modellenwereld want zelfs jongetjes van 12 weten wie ze is. Daarom kun je weer een pakketje downloaden wat een hoop leuks van Adriana Lima bevat. Aanrader dus.

ADRIANA LIMA PAKKET
LEKKER POOLEN
LEKKER POOLEN
Poolen is een spelletje wat ik graag speel. Ik ben er dan ook best goed in en wed elke vrijdagavond voor geld dat ik iemand versla. De volgende 2 babes kunnen voor geen meter poolen. Wat doe je dan? Inderdaad, je kleren uittrekken.

LEKKER POOLEN

ONTPLOFFINGEN
Mushroom cloud
We hebben ze al een tijdje niet meer gezien. Ontplofifngen, explosies etc. Ik vind het nog steed mooi om te zien. Alles spat uit elkaar en vliegt in de fik. In het volgende filmpje hebben we (behalve kutmuziek) een hele hoop fragmenten van ontploffingen.

ONTPLOFFINGENKLAPPEN UITDELEN
Klappen uitdlen
Iets later als gewoonlijk maar zat weer even van het weer te genieten. IN het volgende filmpje krijgen we te zien hoe we klappen moeten uitdelen. Ik zou zeggen kijk er naar en sla het op in je hoofd. Wie weet heb je het ooit nog nodig.

KLAPPEN UITDELEN
NO NEWS
NO NEWS
Hele dagen wordt je overstelpt met nieuwsfeiten, je kan de televee niet aan doen of er is weer van alles gebeurt in de wereld waar je het fijne van moet weten volgens de verschillende nieuwsburo's. Zo las ik net dat ze in Putten eindelijk de dader hebben gevonden van de moord 15 jaar geleden maar stel je nou eens voor dat er eens een dag geen nieuws is.

NO NEWSWEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Ik heb zodadelijk examens en dan moet ik een beetje tot rust komen. En dat doe ik niet door middel van wat te roken, maar lekker naar een babe te kijken die stript en danst op wat reggeaton muziek.

WEBCAM BABE

PIZZABABE CARMEN
PIZZABABE CARMEN
Mooi rood is niet lelijk en daarom heb ik vandaag voor jullie deze Carmen verheven tot Pizzababe van de dag. Lekker bekkie en goed lichaam anders kan ik niet zeggen, ik heb helaas geen achternaam dus mochten jullie dat toevallig weten plemp het eventjes neer in de comments.

PIZZABABE CARMENFLYING DILDO vs KASPAROV
FLYING DILDO  vs KASPAROV
Hehe die Gary Kasparov kennen wij eigenlijk als schaakgrootmeester maar hij is tegenwoordig ook actief als politiek activist in Rusland. Terwijl hij een persconferentie houdt, komt er ineens een speelgoed helicopter in de vorm van een dildo voorbij vliegen, lol. Weet Poetin daar meer van ?

SEXCOPTER vs KASPAROVSTEVE BALLMER vs EGGS
STEVE BALMER vs EGGS
Steve Ballmer is de nieuwe topman bij Microsoft, deze Steve nam het stokje over van Bill Gates die Microsoft van de eerste steen heeft opgebouwd. Nou is deze Steve Ballmer bij sommige mensen op z'n zachts gezegd niet erg geliefd, waarom snap ik niet helemaal maar goed in Budapest kreeg hij onlangs een paar eieren om z'n oren. Hier de beelden...

STEVE BALLMER vs EGGSTROPIC THUNDER
TROPIC THUNDER
Mja, je kan ze eigenlijk niet serieus nemen de films van deze Ben Stiller. Het zijn meestal van die flauwe comedy films met nog flauwere humor al heeft ie ook nog wat goeie films gemaakt zoals, Meet the Focker of Night at the Museum. Anyway deze Tropic Thunder komt op 15 augustus van dit jaar uit. Ik kan niet wachten, uhu..

TROPIC THUNDER [TRAILER]HOME DEPOT GOLD
HOME DEPOT GOLD
Deze keten van doe het zelf zaken heeft een cd uitgebracht met allemaal bekende hits, die op de een of andere manier te maken hebben met doe het zelfen. Soms past de tekst niet helemaal en die hebben ze dan ook eventjes een beetje aangepast. Het filmpje is al wel wat ouder maar dat mag de pret niet drukken.

HOME DEPOT GOLDSTRIPPER TRICKS
Stripper tricks
Omdat er zometeen weer babes langs komen kan dit filmpje ook wel. We zien namelijk een stripper die blijkbaar redelijk wat goede tricks heeft. Ik zou zeggen ga er even naar kijken en er van genieten.

STRIPPER TRICKS
KICKE OMA EN OPA
Kicke oma en opa
In het volgende filmpje zien we een opa en oma die helemaal met de tijd mee gaan. Deze opa en oma hebben namelijk hun auto gepimpt en ze luisteren gewoon naar naar keiharde Gangsta rap. Check het filmpje maar.

KICKE OMA EN OPAGAMETIME 380
Vandaag weer een gametime en omdat het zomer is gaan we met een plant spelen. we moeten namelijk een zogenaamde geldboom laten groeien. Dus doe je best en zoals altijd je highscores in de comments.

GAMETIME 380JORDAN CAPRI
JORDAN CAPRI
Ook Jordan Capri kennen we als klein meisje dat meestal solo gaat. Toch heeft ze in dit vrij oude, maar lekkere filmpje ook een blonde vriendin meegenomen. Zo hoeft ze haarzelf niet meer te bevredigen.

JORDAN CAPRI

EMILY 18 AND GIRLFRIEND
Emily18 AND Girlfriend
Ja, normaal zie je Emily18 op TLP altijd in haar eentje schitteren in een video. Maar natuurlijk heeft deze babe ook vriendinnen die bereid zijn om even mee te spelen in een filmpje. Ook haar vriendin is erg lekker hoor.

EMILY 18 AND GIRLFRIEND

NWA - HELP THE POLICE
NWA - HELP THE POLICE
Het nummer Fuck da Police van NWA is legendarisch, ik denk dat iedereen ook al ben je dan geen rapfan dat nummer of anders sampels uit dat nummer weleens heeft gehoord. Als je eenmaal vader bent, wil je eigenlijk niet dat je kinderen naar dat soort teksten, luisteren en al helemaal niet als je ega erbij is. Gelukkig is deze vader erg vindingrijk. TIP!

NWA - HELP THE POLICE

WTF GAST
Normaal gesproken vindt ik die candid camera acties al erg mooi maar dit slaat wel alles. We zien namelijk een gast die mensen aan het schrikken maakt alleen mar door er naar te schreeuwen. En sommige mensen schrikken wel erg mooi.

WTF GAST
FREE CREDIT CARD [MAD TV]
FREE CREDIT CARD [MAD TV]
Ik ben nooit zo van de creditcards geweest, het is geld wat je niet hebt dus ook niet kan uitgeven. Nou is in Amerika iedereen schijnbaar verslaafd aan het kopen op krediet vandaar ook dat half amerika tot over z'n oren in de schuld zit. De mannen van Mad TV maakte er een parodie op.

FREE CREDIT CARDPEPPER + TASER + PAINTBALL
PEPPER + TASER + PAINTBALL
Deze gast wil stoer doen voor z'n vrienden ofzo, en denkt dat hij een beetje politie attack wel kan weerstaan. Nou is de doorsnee agent over het grote water uitgerust met pepperspray en een taser, waar ze die paintball vandaan halen weet ik niet maar ons watje kan het allemaal niet handelen, en barst in tranen uit.

PEPPER + TASER + PAINTBALLAMY WINEMOUSE
AMY WINEMOUSE
Het valt me nog mee dat onze eigenste Martin MYM Gaus hier nog niet meegekomen is maar ik kan me er iets bij voorstellen wat een freak is dat zeg die Amy Winehouse, damn! In de volgende 2 video's zien we haar namelijk samen met haar verslaafde vriendje en haar huismuizen. Mja, drugs niet goed voor U.

AMY WINEMOUSE

Bonus: De smurfen doen Amy Winehouse...


WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Overal wordt er gestript door tienertjes. Deze bijvoorbeeld woont nog bij haar ouders in huis. Dus daarom besloot ze om haar webcam in de badkamer te zetten zodat haar ouders haar niet kunnen betrappen.

WEBCAM BABE

PIZZABABE ALEXANDRA
PIZZABABE ALEXANDRA
Het lijkt wel of ik op maandag altijd de mooiste dame van de week tegenkom, neem nou deze Alexandra Penovich die toch echt een schoonheid te noemen is. Sjees wat een mooie ogen, lekker bekkie en de rest van haar lichaam, habbaaa! Mja, ik spring nog eventjes onder de douche, afkoelen!

PIZZABABE ALEXANDRADANCEHALL MP3 MIX
DANCEHALL MP3 MIX
Sooow, had ik jullie al vertelt dat onze huismixert PJ ook nog een zoonlief heeft die helemaal nie van de trance is ? Nee, nou bij deze dan! We hebben vandaag daarom ook geen trance wat de klokslaat in deze mix maar allemaal lekker dancehall muziek. Ook niet verkeerd zo vlak voor de zomer dacht ik...

DANCEHALL MP3 MIXCOPS GONE WILD
COPS GONE WILD
In Philladelphia zijn vorige week 3 donkere mannen aangehouden die verdacht werden van het doden van een politieman. Dat je dat beter maar helemaal niet kan doen zien we in deze clip, als 15 agenten deze 3 gasten eventjes flink onder handen nemen. Toch lullig dat het de verkeerde verdachten waren. Pliesiegeweld, only in Amerika!

COPS GONE WILDI GOT IT FROM OBAMA
I GOT IT FROM OBAMA
Nu het er steeds meer op gaat lijken dat Obama de democratische kandidaat gaat worden voor de aankomende presidents verkiezingen in Amerika komen er ook steeds meer parodieen op bekende platen met Obama op de een of andere manier in de hoofdrol voorbij. I got it from my Momma moet het volgens mij eigenlijk zijn..

I GOT IT FROM OBAMAHUMAN GIANT
HUMAN GIANT
Wanneer je naar de volgende sketch kijkt van Human Giant dan doet het je eventjes denken aan de eerste aflevering van de serie Lost. De crew is neergestort op een verlaten eiland en weet niet wat ze moeten doen, gelukkig heeft er iemand een cd collectie bij zich. Dat noem ik nou vooruitdenken!

HUMAN GIANTGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Ook vandaag weer een gadget die ik eigenlijk met toeval tegen kwam. Het is namelijk zounds/ dat is een soort apparaat waar mee je je mp3 kan mixxen. het idee is wel kick en check ook het filmpje in de link.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 379
Gametime
Vandaag gaan we een game spelen waar je goed wakker voor moet zijn. We gaan namelijk 4 games in 1 spelen. Het klinkt wat vaag maar het is wel leuk. Highscores in de comments.

GAMETIME 379CASSIA
CASSIA
Kijk naar deze babe haar sexy lichaam en vergeet heel even haar hoofd. Op wie lijkt ze dan sprekend? Op Luna natuurlijk. En deze babe gaat net zo snel als Luna uit de kleren ookal heeft ze niet veel aan.

CASSIA

LANA BROOKE
LANA BROOKE
Deze Lana Brooke heeft haar eigen website waar ze haarzelf natuurlijk verkoopt. Zo probeert dat in ieder geval met haar hete lichaam op video vast te leggen. En ik moet zeggen dat het haar ged lukt.

LANA BROOKE


BABY CAN DANCE
BABY CAN DANCE
Na al die talentenjachten gezien te hebben moeten er een paar oplettende managers hebben opgelet want die hebben nu bedacht dat je talent maar het beste zo jong mogelijk kan ontdekken. Vandaar ook deze talentenjacht voor baby's waarin die mogen laten zien al dan niet onder begeleiding van een ouder hoe goed ze kunnen dansen.

BABY CAN DANCEGIRL FIGHT
GIRL FIGHT
Yihaaa, we hebben weer 2 dames bereid gevonden om te gaan vechten om een gast die het allemaal weinig uit lijkt te maken. De beelden zijn een klein beetje donker maar we kunnen toch duidelijk de petsen zien en horen. FIGHT!

GIRL FIGHT

THE OFFICE [JAPAN]
THE OFFICE [JAPAN]
Geniale shit hier weer van SNL die laat zien dat de amerikaanse versie van The Office gewoon gekopieerd is van de engelse versie maar wat niemand nog wist die engelse is weer gebasseerd op de japanse versie. We zien het allemaal in deze super clip.

THE OFFICE [JAPAN]JENYA is EASY
JENYA is EASY
Kennen jullie allemaal het spel Jenya waarbij het de bedoeling is om een uit houten blokken bestaande toren zo lang mogelijk overeind te houden terwijl iedere speler elke beurt een blokje uit die toren moet pakken ? Naja, simpel spel natuurlijk zo simpel dat zelfs een aap het snapt.

JENYA is EASY3X BABE
Tiffany Toth Marie Heather Hanson
xMissyBabes | Babes@Biertijd | Babes@TasteLikePizza
GUERNICA 3D
GUERNICA 3D
Guernica is een schilderij van Picasso die hij maakte nadat de duitsers het gelijknamige plaatsje hadden platgebombardeerd in WW II. De Vancouver art school maakt er al eens een 3d animatie van maar deze is toch iets anders omdat we nu het echte schilderij helemaal in 3d kunnen bekijken. Naja, in iedergeval knap gemaakt.

GUERNICA 3DOLD SKOOL MONSTER TRUCKS
OLD SKOOL MONSTER TRUCKS
Gelukkig rijden dit soort monster trucks niet op de openbare weg, althans het zou wel meteen ons file probleem oplossen natuurlijk als je zon monster truck om een uurtje of 4 de weg opstuurt en vol gas over de a1 laat rijden. Goed een paar slachtoffers zullen er wel vallen maar de volgende dag een file vrije a1 staat daar dan tegenover.

OLD SKOOL MONSTER TRUCKSIF YOU CAN'T DO THE TIME
IF YOU CAN'T DO THE TIME
Deze chick is betrapt toen ze een vibrator aan het stelen was bij het plaatselijke winkelcentrum. Nu de handboeien om zitten en de politie is gebelt wil ze maar een ding, haar mammie. Maar ja, ze moet toch eerst ff mee met oom agent, if you can't do the time, don't do the crime...

IF YOU CAN'T DO THE TIMEGAMETIME 378
Gametime
Vandaag gaan we een game spelen die gemaakt is voor de zondag morgen. Het is nameijk een zeer simpel spel. Zoals altijd kan je je highscores in de comments zetten.

GAMETIME 378THE WHO - TOMMY
THE WHO TOMMY
Omdat het vandaag weer zondag is is het weer tijd voor wat metal.nu is het vandaag eigenlijk geen metal maar eeen voorloper er van. We gaan namelijk kijken naar Tommy.

THE WHO - TOMMYCALLGIRLS
CALLGIRLS
In Nederlands zie je altijd van die irritante wijven op de reclame die je vertellen dat ze je moeten bellen. In Engeland is dit anders. Hier kun je namelijk zien tegen wie je praat. Dat is in het volgende filmpje tegen Porsche en Donna.

CALLGIRLS

JAIME HAMMER SUNSET LOVER
JAIME HAMMER SUNSET LOVER
Zonsondergang is natuurlijk mooi om naar te kijken. Maar wat als er nou een babe bij is die bereid is om uit de kleren te gaan. Twee keer zo mooi dus. Check Jaime Hammer bij de zonderondergang.

JAIME HAMMER SUNSET LOVER

UEFA CUP RIOTS
UEFA CUP RIOTS
Naja afgelopen week was het dus dat Petersburg de UEFA cup won ten koste van de Glasgow Rangers. Klote natuurlijk als je een Rangers fan bent en je bent ook nog eens 400 km naar het zuiden afgereisd hebt om er in Manchester bij te kunnen zijn. Als je dan ook nog op een groot scherm de wedstrijd aan het volgen bent en het beeld valt uit.. Dan heb je een probleem als pliesie!

UEFA CUP RIOTS (14/05/2008)LSD VS NATUUR
Hoppa het lijkt wel spuiten en slikken hier op tastelikepizza.com. Ik ga er namelijk nog een drugs post tegenaan gooien. op de pagina die ik gelinkt heb zien jullie namelijk wat lsd doet met je gezichts vermogen. Nu zien we ook nog wat andere verdovende middelen bij en ik moet zeggen dat sommige zeer leuk zijn.

LSD VS NATUURRASTA OWNED
RASTA OWNED
Als echte rastaman heb je natuurlijk altijd een zakkie wiet op zak en luister je hele dagen naar Bob Marley. Maar er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden, deze bezorger heeft een best toffe move bedacht om met zijn pelletwagen onder een poort door te rijden zonder al te veel oponthoud. Toch brengt het hem hoofdpijn.

RASTA OWNEDCHARICE LIVE on OPRAH
CHARICE LIVE on OPRAH
Ik heb al eerder gezegd dat onze eigenste Esmee wel kan zingen maar dat er nog wel betere Esmeetjes te vinden zijn op de Tube. Toen had ik ook al eens een Aziatisch talentje gevonden, maar waar Oprah nu mee aankomt.. zo! Deze 15 jarige Charice uit de Fillipijnen doet echt een perfecte imitatie van Whitney Houston's , I have nothing at All... RESPECT!

CHARICE LIVE on OPRAHLOST
LOST
De laatste 3 delen van Lost zijn begonnen, ik heb gister zelf daar het eerste deel van gezien. Zoals al een beetje te verwachten zijn er dus uiteindelijk 6 overlevenden, baby aaron niet meegeteld. In deze scene zitten ze op het vliegtuig terug naar de bewoonde wereld, en dan duikt ook ineens een 7e overlevende op.

LOSTLSD TRIP
LSD trip
Ik kwam laatst weer een filmpje tegen van lasse Gjersten. Die gast duie bekend is geworden met het filmpje hyperactive. In het volgende filmpje zien we een LSD trip door de ogen van Lasse. Oftewel gratis trippen.

LSD TRIPWITTE WAAS
WITTE WAAS
Met drank op achter het stuur klimmen is natuurlijk nooit erg verstandig. Helaas gebeurt het nog altijd te vaak vandaar dat deze spotjes nog steeds nodig zijn. Ik vond deze wel grappig vooral als je je voorstelt om zelf geblindoekt in een botsauto te mogen rondrijden. Beetje overdreven maar de boodschap komt over..

WITTE WAASHOT BURNOUT
HOT BURNOUT
Een burnout met motor is vaak erg spectaculair een hoop rook en nog meer burning rubber maakt dat je het ziet en ruikt. Nou is dat natuurlijk al leuk, maar stel je voor dat er nog wat vlammetjes aan worden toevoegd dan krijg je pas echt een spektakel!

HOT BURNOUT3X BABE
Mya Diamond Marina Leopard Paloma

Meer Pizzababes
OVER DE ALPEN VLIEGEN
Over de alpen vliegen
Jullie zullen het vast wel gelezen of gezien hebben. er is een gast geweest die een soort miniatuur vliegtuig opzijn rug heeft gehangen en er mee is gaan vliegen. Dit was een groot succes dus bij meer lezen de beelden.

OVER DE ALPEN VLIEGEN
KUNG FU VS STRAATVECHTEN
Kung fy vs straatvechten
In het volgende filmpje zien we weer een paar gasten die aan het vechten zijn. Nu is dat opzich niet zo vreemd maar de ene kan kung fu en ja de andere niet. dus wie gaat er winnen? check het in het filmpje.

KUNG FU VS STRAATVECHTENGAMETIME 377
Gametime
Vandaag een spel voor de echte amsterdammers onder ons. Helaas kom ik uit Rotterdam dus ik heb deze overgeslagen maar het idee is leuk. je moet namelijk met je Helicoptertje op plekken binenne Amsterdam landen. highscores in de comments.

GAMETIME 377WIN KAARTEN VOOR HET EK
KARINE
KARINE
Hollandse namen komen bijna nooit in Amerika voor. Mieke wordt gezien als Mike en Jan als Jane. Nu is dat bij de volgende blonde babe misschien ook wel het geval. Ze heet Karine, maar heet in Nederland gewoon Karin.

KARINE

ROCKCHICK #2
ROCKCHICK  #2
Je kan weer gaan kijken naar een babe die meer houdt van stoere dingen, dan van barbie's. Dat kun je wel zien als je luisterd naar de muziek die deze babe erbij heeft gekozen. Toch blijft een ''meisjesachtige'' babe ook nog leuk hoor.

ROCKCHICK #2

OH WAT BEN IK VROLIJK
OH WAT BEN IK VROLIJK
Sjah hadden we net al wat jeugdsentiment in de vorm van een filmpje met in de hoofdrol Ciske de Rat, dit keer zijn het die kleine blauwe mannetjes die door een waterkraan passen, of waren dat nou weer de wuppies?! Anyway, ze zingen een liedje incl. videoclip "oh wat ben ik vrolijk" wat dan wel weer strak in elkaar steekt.

OH WAT BEN IK VROLIJKCISKE DE GNOOM
CISKE DE GNOOM
Ciske de Rat, ik kan me nog herinneren dat ik daar naar toe ben geweest in de bioscoop. Helemaal top die film destijds en Danny de Munk heeft er nog een leuke carriere aan overgehouden. In deze tijd kan dat hele Ciske gebeuren natuurlijk niet meer, vandaar deze gepimpte versie. Kijken we eventjes mee, Ciske in World of Warcraft stijl!

CISKE DE GNOOMNAAR DE CARWASH!
NAAR DE CARWASH!
Ik heb gister een nieuw rijbewijs opgehaald, echt een tof ding zo'n klein pasje. Dus ik mag weer autorijden, tis wat na al die jaren. Als klein kind vond ik het ook al prachtig om met papa pizzaman door de carwash te rijden, op de een of andere manier kon ik er nooit genoeg van krijgen.

NAAR DE CARWASH

BABY FIGHT
Babys
Mannen blijven mannen en moeten overal het beste van hebben. Zo is het dus ook met hun kroost. We zien twee vaders die elkaar uidagen om hun baby's te laten vechten. Maar wie gaat er winnen? Check het bij meer lezen.

BABY FIGHTVW BEATBOXEN
VW BEATBOXEN
Het werken in een fabriek valt niet mee, behalve als je bijvoorbeeld bij Volkswagen werkt zoals we kunnen zien in deze clip. Echt een toffe bedoeling lijkt het daar en de muziek die ze maken is ook nog niet eens zo slecht.

VW BEATBOXENYOGA
Yoga
Yoga is een sport voor vrouwen. Tenminste ik zie heel weinig mannen die aan Yoga doen. toch zien we in het volgende filmpje een man die mee doet. Dit zorgt voor een zeer mooi filmpje met bijzondere humor. Gewoon even kijken naar dit heerlijke filmpje.

YOGAZINGEN IN DE KERK
ZINGEN IN DE KERK
Heb je je altijd al afgevraagd wat er nu eigenlijk gezongen wordt op zondag in de kerkmis dan is dit je kans want in dit filmpje zit er gewoon een ondertiteling bij. Het is nog wel in het engels maar het zal je toch verbazen die teksten die ze daar uitkramen denk ik zo. Check!

ZINGEN IN DE KERK

PIZZABABE LANA
PIZZABABE LANA
De laatste dag van de week alweer en we daarvoor hebben we deze Lana Taylor voor weten te strikken. Lana is nog wel aan het sparen voor een bezoekje bij onze wonderdokter, maar dat zal er nu wel snel van komen. Anyway ze kan mij nu ook al krijgen..

PIZZABABE LANABETTIE LAPDANCE
BETTIE LAPDANCE
Je hebt vast wel gemerkt dat ik steeds kom met posts over verjaardagcadeautjes. Dit omdat ik natuurlijk omdat ik binnenkort weer verjaar. Check hier weer een lapdance van Bettie. Ze heeft goed naar Erica Campbell gekeken, want zij deed dit op dezelfde manier.

BETTIE LAPDANCE

SPIDER on XTC
Als superheld heb je vrijwel altijd een druk leven, je vliegt van de ene kant van de wereld naar de andere altijd op zoek naar een ramp of iemand te redden. Zo afentoe moet er ook wat stoom worden afgeblazen en dat doen we dan op een houseparty. Dat als die xtc niet goed is voor onze superhelden kan je hier zien, filmpje staat bij meer lezen.

SPIDER ON XTCGOOGLE GOOGLE
Google
Wat zou er gebeuren als je google zou googlen? Dat staat ook centraal in dit filmpje en ik vond de uitkomst wel erg bijzonder. Wie gaat het voor mij uitzoeken en neemt het risico van een totale meltdown?

GOOGLE GOOGLEASIMO
Asimo
Asimo is een robot die gemaakt is door Honda en ook heel erg geavanceerd. In het volgende filmpje zien we hem als dirigent van een koor. Check ook Asimo's wikipedia zeer kick om er wat meer over te weten.

ASIMOGAMETIME 377
Gametime
Vandaag gaan we weer een spelletje spelen en in dit spel zit een ongeloofelijke bug. Ik ga je niet zeggen wat maar hier mee zet je in ieder geval; een highscore. Dus zet jouw highscore in de comments.

GAMETIME 377GOLF IS SEXY
GOLF IS SEXY
Ik vind golf op zich best een geinige sport. Alleen is het soms een kak-sport wat totaal niks met babes te maken heeft. Toch wist de volgende babe het erg sexy te maken. Als er zo'n babe elke dag op de baan staat zal je me wel vaker op de golfbaan vinden.

GOLF IS SEXY

MARKETA
MARKETA
Deze blonde babe hierheet Marketa. Zij heeft meer weg van een modellenlichaampje. Tieten die wat minder groot en zijn en ze is wat slanker. Dit is natuurlijk ook leuk. Met dat koppie van haar erbij is het helemaal af.

MARKETA

THIERRY HENRY
THIERRY HENRY
Hebben we gisteren met z'n allen nog gekeken hoe onze eigenste Dick Advcocaat een super elftal neerzette in de finale voor de UEFA cup en die met 2-0 won van een beroerd en op de counter spelend Glasgow Rangers ? Ik vond het super! Anyway deze Thierry Henry is natuurlijk ook een super voetballer en die hebben we vandaag in een mooie special! [7min]

THIERRY HENRYWORST COMMERCIAL EVER
WORST COMMERCIAL EVER
Reclame maken is een vak logisch ook dat mensen die daar echt goed in zijn bakken met geld verdienen. Nou zien we dat niet terug in deze commercial voor een pandjesbaas die nog wel een klein beetje grappig is door het Arnold Swarznegger effect maar verder te triest voor woorden is.

WORST COMMERCIAL EVERTHE PRICE IS WRONG
THE PRICE IS WRONG
De price is right is een spelshow die hier ooit eens werd uitgezonden onder de naam prijs je rijk als ik me niet vergis. Nou is dat concept natuurlijk niet zo moeilijk, een artikel wordt geshowed en de deelnemers moeten dan de prijs raden, diegene die er het dichtst bij zit die wint. Zaak is dus om met een bepaalde tactiek te spelen, tot zover geen probleem totdat Kim op een avond meedoet. OMG!

THE PRICE IS WRONGBABA O RILEY
Wie o wie kent Baba o Riley niet? Als ik zeg the who, teenage wasteland begint er dan iets te dagen nee. Ga je dan maar schamen. Bij meer lezen krijgen we het totale nummer maar dan gemaakt met windows geluidjes.

BABA O RILEYHAND SOLO
Hand Solo
IN het volgende filmpje zien we een stukje uit Star wars. NU is dat niks bijzonders maar Han Solo die grijpt wel naar iets heel bijzonders. Wie let hier eigenlijk op terwijl ze die film zitten te kijken.

HAND SOLO
VICTORIA & KATIE
VICTORIA & KATIE
Ja, je kan inderdaad weer gaan kijken naar Victoria Styles. Maar deze keer heeft ze ene vriendinnetje meegenomen. Deze blondine wordt Katie genoemd. En deze twee lekkere babes maken met z'n tween een prima duo.

VICTORIA & KATIE

PIZZABABE BRITNEY
PIZZABABE BRITNEY
Ik moet er zo als een speer vandoor maar natuurlijk niet voordat ik jullie de pizzababe van de dag presenteer. Het is deze keer een babe met een dubbele naam die luistert naar Britney Arianne, mja best mooi. Britney was ook nog eens cybergirl van de week en we weten natuurlijk dat ome Hef goede smaak heeft dus kijk maar eventjes mee.

PIZZABABE BRITNEYPOOLSE HOOLIGANS
POOLSE HOOLIGANS
Bij de wedstrijd Wisla Krakau - Legia Warshau zijn zware rellen uitgebroken naar een 3-4 overwinning van de bezoekende club. Nou staan hier al heel wat hooligan filmpjes op TLP maar dat zijn dan meestal compilaties, vandaag live beelden van wat daar tijdens en na de wedstrijd allemaal gebeurde.

POOLSE HOOLIGANSOREILLY FUCKIT MEGAMIX
OREILLY MEGAMIX
Vandeweek liet ik al zien dat Bill O'Reilly niet helemaal blij was met de mensen die zijn teleprompter bedienen. Een hoop gescheld en een verhoogde bloeddruk was het gevolg. Nou was het internet het internet niet als daar een toffe megamix van gemaakt werd. Check! Hier het origineel...

OREILLY FUCKIT MEGAMIXSKATER
Skater
In het volgende filmpje zien we weer een skater. Ookal is het weer even over met het lekkere weer wordt het weer tijd om te skaten. Dus wordt het om even te gaan kijken naar een kicke skater.

SKATERDOOR RENNEN
Door rennen
Dit vind ik dan weer een leuke reclame van nike. we zien namelijk 2 renners die hard hun best doen om beter te zijn als de andere. En dit zorgt voor een hoop frustraties en gevechten. Leuk gedaan.

DOOR RENNEN
GAMETIME 376
Gametime
Vandaag gaan we een weer een game spelen. Dit keer iets om even bij na te denken. het is namelijk een wat lastiger platformspel. Zoals altijd kan je je highscores in de comments zetten.

GAMETIME 376WIN KAARTEN VOOR HET EK
RAYLENE RICHARDS
RAYLENE RICHARDS
Voor de mannen of misschien wel vrouwen die toch meer blondjes aantrekkelijker vinden is hier nog een mooie. Deze babe heet Raylene Richards en staat al een paar keer met haar lekkere tieten op TLP

RAYLENE RICHARDS


14 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
VICTORIA STYLES
VICTORIA STYLES
Toch vind ik brunettes mooier dan blondines. Blondjes vind ik geiler. Maarja dat is mijn mening. Check deze Victoria Styles uit de kleren gaan. alhoewel ze er vanaf het begin al niet veel aan heeft.

VICTORIA STYLES

14 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 6 commentaren
ZONDER PARACHUTE
ZONDER PARACHUTE
Je moet eigenlijk wel gek zijn als je zonder parachute uit een vliegtuig springt. Travis Pastrana heeft het geflikt! Slechts gekleed in een korte broek en sneakers. Gelukkig had Travis Pastrana al aardig wat ervaring opgedaan met skydiven en basejumpen. Gelukkig had hij ook nog de hulp van twee parachutisten.

ZONDER PARACHUTE

14 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 5 commentaren
LIVE IS LIFE
LIVE IS LIFE
Misschien had je deze nieuwe Bavaria commerical al voorbij zien komen op de televisie, ik kende 'm eigenlijk nog helemaal niet en misschien was ie daarom wel extra leuk. Anyway, Opus had een hitje in 1985 met Live is Life een meezinger van jewelste. Alleen wat niemand wist is dat Bavaria heeft meegeholpen met de tekst.

LIVE IS LIFE

14 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
MEIDEN SPEELGOED
MEIDEN SPEELGOED
Er zijn van die winkeltjes waar ze speelgoed kopen voor meisjes, je moet dan wel 18+ zijn anders krijg je het niet eens mee maar ik vind dat elke vrouw wel een vibrator in huis zou moeten hebben. Zo afentoe een showtje voor manlief geven is natuurlijk nooit weg, zorg wel dat je 'm goed verstopt en niet overal laat slingeren.

MEIDEN SPEELGOED14 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
BUGE
Buge
De Buge is een alweer een concept model maar deze is wel erg kick. HIj ziet er gewoon goed uit en persoonlijk zie ik mezelf er wel pizza's mee wegbrengen. dus nu er voor zorgen dat dat ding snel op de markt komt dan kan ik er ook nog van genieten.

BUGE14 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
ROBOT KOK
Robot Kok
Kijk dit is nou echt kick. Het is namelijk een robot die kan koken. Ik vind dat we dit ook moeten hebben hier op kantoor. ik bedoel als die robot alle pizza's maakt dan kan ik nog langer blijven zitten.

ROBOT KOK
14 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
LEKKERE KONT
LEKKERE KONT
Een volle kont zien mannen nou eenmaal graag. Een platte kont kan dus echt niet meer. Dit is dus een voorbeeld wat erg lekker is om naar te kijken. Alleen denk ik dat voelen bij deze blonde babe nog leuker is.

LEKKERE KONT14 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 5 commentaren
PIZZABABE ANETTA
PIZZABABE ANETTA
Poeh, vandaag een hele mooie pizzababe die de naam Anetta Keys heeft meegekregen. Mja, het is echt een mooi kind deze donker harige vamp, alleen die tatoo hoeft van mij dan weer niet. Naja ik zeg er verder geen nee tegen en ik denk jullie ook niet. Check!

PIZZABABE ANETTA14 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 2 commentaren
OSAMA BIN DIESEL
OSAMA BIN DIESEL
Hehe, geniale sketch hier weer van Human Giant wat dan toch wel weer een leuk programma is van MTV. Deze Osama Bin Diesel is eigenlijk de acteur Van Diesel die gebeten is door een radio actieve Osama Bin Laden. Nouja, kijk zelf maar eventjes mee..

OSAMA BIN DIESEL14 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
SUGE KNIGHT KNOCKED OUT
SUGE KNIGHT KNOCKED OUT
Wie wat waar ? Deze Suge Knight mede oprichter van Death Row records die hij ooit eens met Dr Dre opstarte heeft het allang niet zo goed meer financieel en zakelijk. Wellicht is dat ook de rede dat hij dit weekend voor een club in L.A een portie makkes kreeg van iemand die zei nog geld tegoed te hebben.

SUGE KNIGHT KNOCKED OUT14 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
KAT VS TAPE
Kat vs Tape
Martin Gaus hier. In het volgende filmpje zien we een kat die tape heeft gevonden. Nu heeft hij alleen geen flauw idee wat ie er mee moet. Kijk dat zijn nou eens filmpjes die me nooit te veel kunnen worden.

KAT VS TAPE
14 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
SENNA VS HOND
Senna vs hond
Zoals jullie weten ben ik redelijk verslaafd aan Formule 1 en ja daar hoort GP2 nou eenmaal bij. In de laatste wedstrijd Reed Bruno Senna een hond aan die op het circuit liep. Bij meer lezen de beelden.

SENNA VS HOND
14 May '08 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
GAMETIME 375
Gametime
Vandaag gaan we weer een gametime spelen. we moeten de rode blobs ontwijken en met de grijze zo snel mogelijk naar het vierkantje. ik kwam tot 102. Jullie highscores kunnen jullie in de comments zetten.

GAMETIME 37514 May '08 in Games | MyM | link | 2 commentaren
REEF FOTOSHOOT
REEF FOTOSHOOT
Je kent REEF misschien wel als festival waar ze de lekkerste kontjes uitzoeken. Het is dus een competitie waar babes hun kont laten zien om te winnen. Omdat je hier waarschijnlijk niet bij was, kun je hier exclusief op TLP een hele shoot downloaden.

REEF FOTOSHOOT

13 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
CHRISTINE
CHRISTINE
De volgende babe is wat je noemt een blonde stoot. Zeer grote tieten en een lijf dat voorde wat grotere man prefect is. JE wilt als grote kerel toch niet een babe pijn doen. Haar naam is Christine en ze ziet er lekker uit op die boot.

CHRISTINE

13 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
SCHOONSPRINGEN
Schoonspringen
Sommige mensen zijn aandachtsgeil. Gelukkig gaan bij dat soort dingen vaak dingen mis. Zo ook deze gast. die zit te vertellen hoe goed hij kan schoonspringen. nou ik moet zeggen heb het zelden zo mooi gezien.

SCHOONSPRINGEN13 May '08 in Movies | MyM | link | 4 commentaren
CANS FESTIVAL
Cans festival
In het volgende filmpje zien we beelden van het cans festival. een festival voor allemaal mensen dier houden van graffiti. Nu vind ik het vaak mooi om te zien en in het filmpje zien we ook een paar kunstwerkjes langs komen.

CANS FESTIVAL13 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
METALLICA - I DISAPPEAR
METALLICA - I DISAPPEAR
Hmz eigenlijk is dit meer iets voor Mym maar ach ik ben de slechtste niet. Speciaal voor onze kleine Mym dan maar deze making of van de video I disappear wat tevens de soundtrack is van Mission Impossible 2. Het is alweer een tijdje geleden dat dit allemaal op MTV te zien was maar ach best grappig om nog eens terug te zien.

METALLICA - I DISAPPEAR13 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 4 commentaren
7.8 EARTHQUAKE
7.8 EARTHQUAKE
In China was er gister een aardbevinkje met de kracht van 7.8 op de schaal van richter. Het dodental staat op een chinees of 8000 ongeveer maar dit zulllen er nog wel meer worden. Deze video werd gemaakt door een student die ergens onder een tafel schuilt waarschijnlijk. Toch wel bizar die krachten die er dan vrijkomen. Check!

7.8 EARTHQUAKE13 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
ANTI PIRACY
ANTI PIRACY
Mja, we mogen in onze handjes klappen hier in NL waar het downloaden van films nog steeds legaal is zoals het ook hoort. Kijk als je ze gaat verkopen voor een paar eurie in de kroeg ofzo, dan vind ik het al minder okay, maar zolang het voor eigen gebruik is zie ik niet echt het probleem. Deze Christopher Mintz-Plasse die we kennen uit Superbad heeft er wel een probleem mee en dat legt hij eventjes haarfijn uit.

ANTI PIRACY13 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
ROCKCHICK
ROCKCHICK
Als ik aan rockchicks denk, denk ik aan babes die niet bepaald een barbie-type zijn. Toch vind de volgende blonde webcambabe rock helemaal geweldig. Check haar maar eens strippen op een stevig nummertje. Iets voor MyM misschien?

ROCKCHICK

13 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 6 commentaren
PIZZABABE LOUISE
PIZZABABE LOUISE
Deze engelse Louise Glover stond al eens eerder hier op de site en is nog steeds een babe. Dat mag ook wel met haar 25 lentes jong, naja ze is in iedergeval goed terecht gekomen want wis je dat deze Louise al op 15 jarige leeftijd op haar zelf ging wonen ? Sjah, kom je nu mee pizza...

PIZZABABE LOUISE13 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 1 commentaar
OWNED @ TRACK
OWNED @ TRACK
Ze zeggen wel eens dat sporten goed voor je is, althans bewegen. Nou is ateletiek altijd een sport geweest die ik echt geen zak aan vind, elke keer hetzelfde rondje rennen ik bedoel er zit geen spel element in behalve dan om als eerste over de streep te komen. Nou zal deze gast voorlopig wel niet meer meedoen want hij maakt een lelijke val.

OWNED @ TRACK13 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
LEUKE ADVERTENTIES
Jay leno
Jay Leno is neem ik aan wel bekend bij de meeste bezoekers. Hij zoekt altijd een paar leuke adverteties voor zijn show en in het volgende filmpje zien we de top 20 van de beste adverteties die hij kon vinden. even bekijken dus.

LEUKE ADVERTENTIES13 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
BOUW EEN IGLO
Iglo
Ondanks dat de mussen dood van het dak vallen kunnen jullie kijken hoe je een iglo moet bouwen. Ik kreeg het er in ieder geval koel van dus zal ik nog wel een paar keer kijken. Dus kijk even hoe je een iglo moet bouwen als je weer op wintersport gaat.

BOUW EEN IGLO13 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
O'REILLY FUCK IT
O'REILLY FUCK IT
Bill O'Reilly is samen met Steve Colbert en Jon Stewart een van Amerika's meest populaire talkshow hosts. Maar ook Bill zit het wel eens tegen, zo kan hij niet zien wat er op de teleprompter staat en flipt helemaal uit. Een aardig opgefokt mannetje dus. Meer hier!

O'REILLY FUCK IT13 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GAMETIME 374
Gametime
Als het goed is zijn er gisteren een hoop mensen naar pretparken geweest. ik niet maar ja ik mag helemaal niks hier. Maar goed terug naar de pretparken. Vandaag gaan we eeen achtbaan besturen. leuk spel. Highscores in de comments

GAMETIME 374

13 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
WIN KAARTEN VOOR HET EK
13 May '08 in Diversen | Pizzaman | WIN KAARTEN VOOR HET EK
"> link |
LAPDANCE
LAPDANCE
Ik ben toch bijna jarig en ik verwacht nog steeds dat Pizzaman en MyM mij een leuk cadeau geven. Bijvoorbeeld een babe die me even een lekkere lapdance geeft. Dat gebeurd netjes in deze video door een geluksvogel.

LAPDANCE

12 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 3 commentaren
HETE BRUNETTE
HETE BRUNETTE
Ik dacht eerst dat deze babe Jaime Hammer was. Maar als ik zo naar die boobies kijk is het toch iemand anders. Natuurlijk wel een erg lekekre babe. Check it out dan.

HETE BRUNETTE

12 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
MAKING OF BOEING VIRAL
MAKING OF BOEING VIRAL
Mja kennen we deze commercial nog, met die boeing die land op zee waarna er een paar gasten uitstappen om te zien of er nog een feestje is ? Geweldig gemaakt natuurlijk maar tevens een van de meest succesvolle virals die uit NL komen. In deze clip zien we hoe deze clip precies gemaakt werd.

MAKING OF BOEING VIRAL12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
DAD vs DRUGDEALER
DAD vs DRUGDEALER
Deze vader heeft een zak wiet van zijn zoon in beslag genomen. Nou was die zak waarschijnlijk nog niet betaald want een dealert komt het ff terughalen, tenminste dat denkt ie..

DAD vs DRUGDEALER12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
MATRASSENSPEL
Matrassen
Kijk dit vind ik nou een leuk spel. Je pakt twee matrassen en een gladde vloer en hoppa glijden maar. Helaas gaat het niet altijd goed. Hoe dan ook zorgt het wel voor leuke beelden.

MATRASSENSPEL12 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
MONKEY SERVICE
Het lijkt wel dierendag ofzo, allemaal dieren clips die ik tegenkom vandaag. Naja, deze is dan ook wel erg vreemd tenminste ik heb nog nooit gezien dat een aap in de bediening liep in een restaurant. Vraag me dan ook wel af wat de keuringsdienst van waren hier van vindt.

MONKEY SERVICE12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
RAAK
Raak
Weer eens een nieuwe video uit de raak serie. We zien Danica patrick iemand meenemen tijdens een pit stop. persoonlijk kan ik niet wachten tot Indycar in Nederland te zien is via de kabel want het blijft kick.

RAAK12 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
BORN 2 TRANCE [PJ MIX]
BORN 2 TRANCE [PJ MIX]
Jajajaja, terwijl wij allemaal hele dagen aan het zwembad liggen of op terrasjes vertoeven is er ook nog een DJ PJ die gewoon lekker doorgaat met mixen. We beginnen vandaag dan ook aan een hele nieuwe reeks die Born 2 Trance gaat heten. Deel 1 dus vandaag en later deze week doen we daarmeteen deel 2 bij. Enjoy!

BORN 2 TRANCE [PJ MIX]12 May '08 in Muziek | Pizzaman | link | Reageer
TERROR GANS
TERROR GANS
Nou ben ik best een dierenvriend en we hebben Mym hier ook nog die de Martin Gaus uithangt wanneer die maar kan, maar als deze gans dit bij mij zou flikken dan zou ik m toch wel heel snel een doodschop geven nou. Kijk eventjes mee hoe deze gans de hele boel terroriseert!

TERROR GANS12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
SANDRA EN PEACH
SANDRA EN PEACH
Met dit mooie weer ga ik bijna elke dag lekker zwemmen om afte koelen. Zelfs in de avond is maak ik nog een duik in het water. Dan zou ik eigenlijk tussen deze twee babes in het water moeten insrpingen. Kijk maar waarom.

SANDRA EN PEACH

12 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
PIZZABABE ASHLYN
PIZZABABE ASHLYN
Er is vanalles te doen hier in Arnhem vandaag weer dus we gaan zo snel de deur uit achter de wilde wieven an. Om alvast een beetje in stemming te komen heb ik voor jullie deze Ashlyn Brooke die toch wel een erg lekker lichaam heeft hoor. Die tattoo is volgens mij nog niet helemaal af maar zit wel op de goeie plek. Mij kan ze krijgen ie geval!

PIZZABABE ASHLYN12 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 3 commentaren
SPANKING CAT
SPANKING CAT
Katten zijn rare beesten, ik heb er zelf een dus ik weet er alles van. Zo vind deze kat het lekker om geslagen te worden, geloof je het niet kijk dan maar snel mee.

SPANKING CAT12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 4 commentaren
KUNG FU HORTON
KUNG FU HORTON
De film Horton hears a Who is echt geen zak aan, ik heb m zelfs uitgezet na een half uurtje. Anyway dit stukje uit de film heb ik dus niet gezien en eerlijk is eerlijk het is best grappig.

KUNG FU HORTON12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
PIJL EN BOOG
PIJL EN BOOG
Men neme een hoop alcohol een zooi dronken vrienden een pijl en boog een t-shirt gedoopt in alcohol die we ook nog eventje aansteken en dan schieten we die brandende pijl op iemand. Sjah, dat kan alleen maar een leuk filmpje worden zou je denken. Het huis fikt bijna af, maar wij hebben weer een filmpje... Yoehoe!

PIJL EN BOOG12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
VOETBAL MOMENTEN
Voetbal
In het volgende filmpje zien we dat voetbal best leuk kan zijn. Nou heb ik eigenlijk een hekel aan voetbal. Ik zie de sport er niet van in. maar goed check het filmpje.

VOETBAL MOMENTEN12 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
WIPEOUT
WIPEOUT
Een mooie compilatie met allemaal gasten die vallend of stuiterend ergens vanaf vallen. Altijd leuk, en daar gaan we deze 2e pinksterdag eens mooi mee van start.

WIPE OUT12 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Aangezien het al een week warm is moet je veel drinken maar ja met dit weer wil je natuurlijk niet uit een glas drinken maar gewoon met een rietje. Daarom kan je in de link een rietjes pimp set vinden. zeer bijzonder.

GADGET VAN DE WEEK
12 May '08 in Diversen | MyM | link | Reageer
GAMETIME 373
Gametime
Vandaag gaan we een leuk spel spelen wat niet lastig is. we moeten namelijk de ene ninja omhoog helpen door de andere te laten vallen. Ik kwam tot 125.000. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 37312 May '08 in Games | MyM | link | Reageer
STRIPPER
stripper, poledance
Natuurlijk zijn echte strippers het betere werk. Check deze blonde stoot maar eens rond zo'n mooie paal dansen. Ikzelf heb een keer een weddensachap verloren en moest midden in een discotheek rond zo'n paal gaan dansen. Dus ik heb er een slechte ervaring mee.

STRIPPER

11 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
BABE STRIPT
BABES STRIPT
Check deze blonde babe eens ronddansen op haar zolderkamertje. Ja deze babe woont nog bij pa en ma. Is niks mee. Zulk soort babes komen natuurlijk ook gewoon op internet te staan/

BABE STRIPT

11 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 7 commentaren
GYMNASTIEK
Gymnastiek
Kijk dit vind ik de betere filpjes. Het is namerlijk gymnastieken met light sabers. Ik vind het wel mooi in elkaar gezet. Ik zou zeggen kijk dit filmpje en dan snel naar buiten want het is al erg genoeg dat ik binnen zit in dit weer.

GYMNASTIEK11 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
CHICK FIGHT!
CHICK FIGHT!
Ik ben totaal niet van het vechten maar ja als ik een stel meiden zie klaar staan om te gaan vechten met elkaar ben ik ook de laatste die ze uit elkaar haalt. Ik vind dat wel wat hebben op de een of andere manier, in deze clip een beetje oneerlijk maar goed vrouwen zijn van nature natuurlijk gewoon gemeen.

CHICK FIGHT!

11 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
3X BABE
3X BABE
Het is vandaag moederdag zoals ik net heb vernomen van Ruben, dus ik zal zo es die kant op gaan, ff die ouwe verrassen met een bosje bloemen dat kan ze altijd wel waarderen. Tot die tijd laat ik jullie vandaag eventjes alleen met een zooitje amateur dames, ik heb er zelf niet zoveel mee met deze galleries maar goed wie ben ik.

Cutie Amateur - Amateur Blondie - Selfshot Amateur

Bonus: Pro galleries!

11 May '08 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
DOUBLE OWNAGE
Als je gepowned wordt dan is dat natuurlijk nooit erg leuk, nog minder is het eigenlijk als het echt totaal zinloos is. Zo komt deze gast aanrennen om iemand voor z'n hoofd te schoppen, naja dat zou ja als owned kunnen zien natuurlijk maar wat er daarna gebeurt dat is eigenlijk nog veel grappiger.

DOUBLE OWNAGE11 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
NIEUWSGIERIG ? TAART!
NIEUWSGIERIG ? TAART!
Curiosity killed the cat, en het is ook zo als je een kat nieuwsgierig maakt kan het eventjes duren maar op een gegeven moment kunnen ze zichzelf niet weerstaan en komt zo'n kat checken wat er aan de hand is. Bij mensen is dat al niet veel anders alleen hebben een paar voorbijgangers toch wel serieus een probleem met deze aktie.

NIEUWSGIERIG ? TAART!11 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
SPIDERMAN 2009
SPIDERMAN 2009
Ja mensen hier issie dan hoor, de nieuwste trailer van de laatste Spiderman movie. Het is The Beginning of Spiderman als ik het allemaal goed begrepen heb en het moet wel wat aan bijgeschaafd worden hier en daar maar dit is schijnbaar de ruwe versie ofzo. Anyway Spiderman 5 dus, de trailer...

SPIDERMAN 200911 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
LESBO'S
lesbo's
Het is weer moederdag en daarbij zet ik mijn moeder lekker in het zonnetje. Misschien verwacht je nu een filmpje wat daar alles te maken mee heeft. Nee hoor, check hier gewoon 2 erg lekkre lesbo's.

LESBO'S

11 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
KATENDRECHT IS LEUK
KATENDRECHT IS LEUK
Prem is een advocaat die ook nog voor de NPS programma's maakt. In het kader van integratie probeert Prem o.a. het gesprek tussen allochtonen jongeren en autochtonen bewoners van bijv. de wijk Katendrecht in Utrecht op gang te brengen. Maar als je deze clip bekijkt blijkt dat die kloof inmiddels kilometers breed is. Alweer die Kutmarokkanen?

KATENDRECHT IS LEUK11 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 4 commentaren
IRON MAN ADVENTURES
IRON MAN ADVENTURES
De film Iron Man heb ik een paar dagen geleden gekeken en net als Transformers vond ik deze film ook best grappig om te zien. Mooie effects en knap animatie werk is wat je kan verwachten bij dit soort films. Natuurlijk zijn er nog veel meer Marvell superhelden en dat zien we in deze clip als Spiderman, Iron Man en de Hulk samenwerken om de stad voor onheil te behouden.

IRON MAN ADVENTURES11 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
ESMEE DOET STEVIE
ESMEE DOET STEVIE
Tijdje al niets meer gehoord eigenlijk van onze Esmee Denters, zo gaat dat meestal na ontdekking want dan duiken deze net ontdekte talentjes vaak de studio in met wat ervaren muziek mensen. Ik weet niet precies wat Esmee allemaal heeft gedaan het laatste jaar maar in deze nieuwe clip doet ze "As" van Stevie Wonder..

ESMEE DOET STEVIE11 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
STRAAT GOOCHELAAR
Straat goochelaar
In het volgende filmpje zien we een echte straat goochelaar. deze gast kan hans klok nog wat leren. want op een poduim een beetje mensen voor de gek houden is lang niet zo lastig als op straat. Check het maar bij meer lezen.

STRAAT GOOCHELAAR11 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
GAMETIME 372
Gametime
Ook vandaag weer een gametime. Normaal gesproken doen we op zondag de wat makkelijkere spellen. Nu is deze niet erg lastig maar ook niet makkelijk. Het is gewoon een goede platformer die lekker weg speelt. highscores in de comments.

GAMETIME
11 May '08 in Games | MyM | link | Reageer
WHITE SNAKE
White snake
Vandaag weer een band die we voor het eerst horen. Het is White Snake. Natuurlijk een zeer belkende band maar op de een of andere manier nog niet langs gekomen. Ik zou zeggen zet je geluid aan en genieten maar.

WHITE SNAKE11 May '08 in Muziek | MyM | link | 2 commentaren
WIN KAARTEN VOOR HET EK
11 May '08 in Diversen | Pizzaman | WIN KAARTEN VOOR HET EK
"> link |
BEACH BABE
BEACH BABES
Vorige week nog een daggie naar het strand geweest van Noordwijk, tot op het bot verbrand natuurlijk maar dat mocht de pret niet drukken. Deze dame heb ik daar niet gezien, daar moeten we toch iets verder een strand voor opzoeken. Of gewoon ff deze clip checken.

BEACH BABES10 May '08 in Babes | Pizzaman | link | 2 commentaren
SEXY BALLERINA
SEXY BALLERINA
Ook voor het slapen gaan is een beetje bewegen helemaal niet slecht. Het liefst doe ik dat natuurlijk met een gewillig vrouwtje die me dan de dag er na ook nog eens een lekker ontbijtje op bed brengt. Nou ben ik niet zo van het bewegen dus kijk ik er liever na.

SEXY BALLERINA10 May '08 in Babes | Pizzaman | link | 6 commentaren
FREE THE FINGERS
FREE THE FINGERS
Ik dacht gisterochtend toch echt eventjes voor een momentje dat ik mijn Iphone was verloren, gelukkig bleek dat toch niet zo te zijn en vond ik 'm een paar uur later toch nog tussen de bank. Ik zou eigenlijk ook niet weten welke andere telefoon ik zou willen dan deze, natuurlijk zijn er immitaties die ook op de Iphone willen lijken. Neem nou deze HTC.

FREE THE FINGERS10 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
3X BABE
3X BABE
Tis weer weekend en dan zijn we best wel lui eigenlijk, beetje vreemd want elke dag is eigenlijk net zoals de vorige maar goed op de een of andere manier is er op zaterdag een soort van automatisch klok die zegt : weekend. Naja, maandag weer een verse Pizzababe vandaag de dames van de buren.

Nina & Nicole - Jennifer & Cristal - Vendula & Ami

10 May '08 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
2 GIRLS vs 1 MONSTERBASS
2 GIRLS vs 1 MONSTERBASS
Een beetje stoere gast heeft natuurlijk ook een mega installatie in zijn auto het liefst met een paar fijne subwoofers achterin. Dat je dan eigenlijk niet eens gas hoef te geven maar alleen de bass hoog hoeft te zetten om van de plek te komen lijkt dan al vlug de normaalste zaak van de wereld. Deze 2 dames wilde het zelf nog eventjes horen..

2 GIRLS vs 1 MONSTERBASS10 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
LOBSTER GAME
LOBSTER GAME
Je moet het die Japanners echt nageven origineel zijn ze echt elke keer weer. Nu hebben ze weer een variant bedacht op de holy cranes die wij kennen van de kermis. Ipv pluche beesten of een horloge wat je kan winnen, is het nu de bedoeling om levende kreeften naar boven te hengelen. Welk visrestaurant wil dit nou niet ?

LOBSTER GAME10 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
MONICA LUCID
MONICA LUCID
The Girls van McNudes zijn allemaal geselecteerd door professionals. Daardoor komen ze steeds weer met erg lekkere babes aanzetten. Zoals deze Monica Lucid die eht modelletje in hetmooie filmpje speelt.

MONICA LUCID

10 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
COMEDY TRAIN - HENRY LOON
COMEDY TRAIN - HENRY LOON
Ik was gisteren in Hilversum waar een comedy festival was wat 3 dagen duurt, echt goeie shit dat je daar allemaal nwe talentjes kon bekijken waaruit zondag een winnaar wordt getrokken. Nou is het schijnbaar het weekend van de comedy ofzo want Comedy Train is te volgen op TV. Dat heb ik dus gemist vandaar nog eventjes deze Henry van Loon die goed is!

COMEDY TRAIN - HENRY LOON10 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
PIZZASCOOTER RACE
PIZZASCOOTER RACE
Dit jaar hebben we Mym opgegeven om mee te doen aan de pizza scooter race die eens per jaar wordt gehouden onder alle pizzabezorgers van NL. Er ging van alles mis voor onze Mym maar wat er nou precies misgaat en waar dat snoer vandaan komt weet ik nog steeds niet ? Heeft iemand een idee soms ?

PIZZASCOOTER RACE10 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
HAPPY MOTHERSDAY
HAPPY MOTHERSDAY
Morgen is het moedersdag hoor ik net voor het eerst naja, straks nog maar es zien of ik nog ergens een leuk bosje bloemen vandaan kan trekken. De volgende gast is het waarschijnlijk vergeten maar hij is wel voornemens om nog een bosje bloemen ofzo uittegraven voor z'n Mams want hij neemt wel een schep mee..

HAPPY MOTHERSDAY10 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
CEREAL KILLER
Cereal killer
In het volgende filmpje zien we een echte serial killer. NU denk je het het is toch serial killer en niet cereal killer. Dat klopt maar in dit geval niet. Ik vind het origineel verzonnen maar ja wie ben ik.

CEREAL KILLER
10 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
KICKE WETENSCHAP
Kick wetenschap
Gisteren had ik ook al een stukje wetenschap en dat snapte ik niet maar gelukkig zijn de bezoekers slimmer. Het volgende effect snap ik wel. Okee okee er staat uitleg bij maar dan nog blijft het kick.

KICKE WETENSCHAP10 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
GAMETIME 371
Gametime
Vandaag gaan we ouderwerst retro gamen. tenminste retrogamen? We gaan een variant van pong spelen. we moeten namelijk muziek maken met het pong balletje. Highscores in de comments.

GAMETIME 37110 May '08 in Games | MyM | link | Reageer
RAYLENE RICHARDS
RAYLENE RICHARDS
Net een biertje te veel op, dus ik typ nog al wazig. En deze babe lijkt erg lekker op het moment. En ik denk als ik hem morgen nog eens bekijk dat ze nog steeds mooi is. Raylene Richards is namelijk gewoon een blonde babe met dikke tieten.

RAYLENE RICHARDS


09 May '08 in Movies | Rubenzzz | link | Reageer
LUNA
LUNA
Ja, je kan alweer een nieuw filmpje gaan kijken van onze favorite babe Luna. Deze brunette ziet er in dit filmpje net zo heet als altijd uit. Ik weet gewoon dat je deze gaat checken.

LUNA

09 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 4 commentaren
TRANSFORMER-TASTIC
TRANSFORMER-TASTIC
Ja, toch weer eventjes geleden dat ik blij verrast werd door de film transfomers, die ik best goed vond. Maar die transformers doen het nog steeds goed in autoreclames zo te zien. Nou is deze echt cool gevonden want wat heb je nou aan een auto die zich kan omtoveren tot transformer als je alleen maar op je vrijdagmiddag naar de kroeg wil. Proost alvast!

TRANSFORMER-TASTIC

09 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
LION vs STEKELVARKEN
LION vs STEKELVARKEN
De leeuw is de koning van de jungle er zijn maar weinig dieren waar voor ze uit de weg gaan. Een stekelvarken is zo'n dier, best grappig om te zien hoe de volwassen leeuwen zich al helemaal niet druk maken om een passerende stekel terwijl die jongen nog een poging wagen.

LION vs STEKELVARKEN09 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
WETENSCHAP
Wetenschap
Ik ben eigenlijk niet zo thuis in de wetenschap. Tijdens natuurkunde lessen zat ik alleen maar te klooien en thuis deed ik er geen reet aan. Toch vind ik dit dan wel weer interessant. Wie kan me hier meer over vertellen.

WETENSCHAP09 May '08 in Movies | MyM | link | 6 commentaren
BIERTJE ?
BIERTJE ?
Als ik zo naar buiten kijk dan krijg ik gewoon een droge mond als ik daarna aan bier denk. Nou is het gewoon vrijdagmiddag dus we gaan zodadelijk sowieso de kroeg in en dan hoop ik eigenlijk ook dat de bar dame die opener niet kan vinden. Laat ze dan aub net zo inventief zijn als deze dame ..

BIERTJE ?

09 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
LEUK zo'n TRAMPOLINE
LEUK zo'n TRAMPOLINE
Trampolines zie je de laatste jaren ineens weer een come back maken, zag je die vroeger uitsluitend in een gymlokaal of op de sportclub, vandaag de dag lijkt iedereen zo'n ding in de achtertuin hebben staan. Grappig natuurlijk maar ook heel vermoeiend en ook nog eens niet ongevaarlijk.

LEUK zo'n TRAMPOLINE09 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
TERING ZON
Man o man ik hou wel van lekker weer maar het wordt dan zo takke warm op kantoor. Daarom heb ik dus eigenlijk een hekel aan de zon. gelukkig zijn er meer mensen met dit probleem en het filmpje geeft de oplossing.

TERING ZON09 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
ARIA GIOVANNI
ARIA GIOVANNI
Aria Giovanni is echt een busty babe. Dat wil zeggen dat ze een grote boezem heeft. De hoofdrolspelers in het volgende filmpje zijn dan ook de mooie tieten van deze brunette. De lingerie die ze aan heeft is ook prachtig.

ARIA GIOVANNI

09 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
PIZZABABE JAYDE
PIZZABABE JAYDE
Deze Jayde Lynn heeft echt een super mooi lichaam al zeg ik het zelf. Niet voor niets dat zij de playmate van 2008 is geworden, ome Hef heeft daar gewoon verstand van. Mja, de laatste Pizzababe van deze week en hier staan de vorige Pizzababes van deze week.

PIZZABABE JAYDE09 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 3 commentaren
CRAZY SUBWAY GIRL
CRAZY SUBWAY GIRL
Je zal de volgende persoon maar tegenkomen joh op je weg naar huis. Heb je net een hele werkdag erop zitten gaat er zo'n halve crackhead ineens een oude dame helemaal de grond in stampen met haar wacky battle stijlen. Mja, ze lopen hier in NL ook genoeg rond die gekken maar in Amerika lijkt het allemaal nog een stukje erger.. De vertaling kan op sommige punten wel wat beter trouwens, zo moet dat president charly volgens mij zijn I sue you.

CRAZY SUBWAY GIRL09 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
THE EMPIRE STRIKES BARACK
THE EMPIRE STRIKES BARACK
Het moet toch niet gekker worden daar in Amerika, zagen we gister Barack Obama ineens als stand up comedian vandaag speelt hij zelfs een hoofdrol in de Star Wars film The empire strikes Barack. Naja, zeer knap gemaakt deze clip en daar zullen wel wat uurtjes in zijn gaan zitten.

THE EMPIRE STRIKES BARACK09 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
SCHRIKKEN HE
Schrikken he
In het midden oosten weten ze blijkbaar niet wat een auto is. deze baard schrikt zich namelijk helemaal de tering als een auto even claxoneerd. altijd te leuk om te zien.

SCHRIKKEN HE09 May '08 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
WAT ZEG JE
Wat zeg je
Sommige mensen kunnen niet bellen met hun mobiel. Daar kunnen ze zelf niks aan doen maar je dat is nou eenmaal zo. Ze lopen te schreeuwen. en ik ben daar niet van gediend en de gast uit het volgende filmpje ook niet.

WAT ZEG JE09 May '08 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
GAMETIME 370
Gametime
Vandaag gaan we een zeer bijzondere versie van guitar hero spelen. Hij is voor iedereen te spelen. zoals altijd kan je je highscores in de comments zetten.

GAMETIME 37009 May '08 in Games | MyM | link | Reageer
WIN KAARTEN VOOR HET EK
09 May '08 in Diversen | Pizzaman | WIN KAARTEN VOOR HET EK
"> link |
EVA
EVA
Sommige mannen vallen nu eenmaal meer op vrouwen die wat ieler zijn. Daar heb je natuurlijk oko mooie babes van. Bekijk deze Eva maar eens goed dan. Ze is helemaal naakt en het filmpje heet dan ook: De naakte dans.

EVA


08 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 3 commentaren
LUNA
LUNA
We hebben inmiddels bijna 50 luna-filmpjes gepost. Toen ik dit haar zeI, was ze natuurlijk gevleid. Dus kan je nu een compilatie zien van de heetste filmpjes van haar. Check it out.

LUNA

08 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
CALL OF DUTY
Call of duty
toen ik gisteren nog even midden in de nacht rick aan het luisteren was hoorde ik opeens dit nummer. Het bestaat volledig uit sampels van call of duty. Check het bij meer lezen.

CALL OF DUTY08 May '08 in Movies | MyM | link | 5 commentaren
BAGHDAD GANGSTERS
BAGHDAD GANGSTERS
Hehe mja, gangsters zijn er natuurlijk overal, ook straatgangstertjes zoals we die kennen uit bepaalde wijken in Utrecht of bekender nog zoals de straat gangs in L.A. Dit mannetje roelt de straten van Baghdad zo te zien, ff een lekker gangster soundje er onder en we hebben een leuke filmpje..

BAGHDAD GANGSTERS08 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
NO HEALTHY BABIES
NO HEALTHY BABIES
Mja, ik sta nog steeds op het standpunt dat je moet mogen roken in bijvoorbeeld een horeca als je daar maar samen uitkomt. Vrouwen die in verwachting zijn moeten gewoon NIET roken vind ik, en daar zijn ook talloze filmpjes van hoe een baby dat dan meemaakt. In deze toch iets vreemde clip, vertelt een ooievaar dat hij toch liever heeft dat de aanstaande moeder flink doorpaft.

NO HEALTHY BABIES08 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
ISOS 7 [TIESTO]
ISOS 7 [TIESTO]
Elk jaar komt er wel een nieuwe deel uit in de In Search of Sunrise serie, we zijn nu alweer aangeland bij deel 7 waarvan we hier een leuke making of video hebben opgenomen in Thailand waar de cd inmekaar gemixt wordt. Kijk die Thijs het allemaal goed voor elkaar hebben dan.

ISOS 7 [TIESTO]

Beelden ISOS 6 Hier!
08 May '08 in Muziek | Pizzaman | link | Reageer
KUNGFU KEEPER
KUNGFU KEEPER
Heheh die duitsers toch he, hadden we in 1984 al Schumacher die de franse speler Battiston de wedstrijd uit schopte met een kung fu trap, ik vraag met toch sterk af wie de keepers trainer is daar bij die moffen. Check eventjes deze aktie van Oliver Kahn die ene Wiese met een kung fu kick vloert.

KUNG FU KEEPER08 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
TRACY
TRACY
Altijd leuk om te zien als babes worden gefilmd met een cameraatje van een paar euries. Toch scoort deze babe wel bij mij. Dit komt ook dat ze om een goede plek staat. Zelf mag ze er ook zeker wezen.

TRACY

08 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
PIZZABABE NIKKI
PIZZABABE NIKKI, Nikki Mitchell
Het blijft nog wel eventjes mooi weer volgens de weerberichten maar ik blijf toch maar es een daggie uit de zon. Ik verbrand echt niet snel als halve itakker maar dit jaar gaat het met toch wel allemaal erg snel eigenlijk. Moriaantje zo zwart als roet en pizzaman bijna ook, naja we gaan eventjes kijken naar deze fijne dame met de naam Nikki.

PIZZABABE NIKKI08 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 4 commentaren
VISWIJF
VISWIJF
Vrouwen zijn dol op parfum en mannen vinden dat dan weer lekker ruiken bij een vrouw, tot zover lijkt de circel rond. Maar deze Tammy Gobin heeft een ziekte met de moeilijke naam trimethyiamniuria wat een vislucht veroorzaakt. Ik had er nog nooit van gehoord, maar deze dame vertelt er over.

VISWIJF08 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
OBAMA - STAND UP COMEDIAN
OBAMA - STAND UP COMEDIAN
Het doek lijkt nu toch echt definitief gevallen te zijn voor Hillary Clinton, gister verloor ze een belangrijke staat en het lijkt nu ook theoretisch niet meer mogelijk om nog te winnen. Jammer natuurlijk want een eerste vrouwelijke president zat er toch wel in, wisten jullie dat Barack Obama trouwens ook een hele goede stand up comedian was ?

OBAMA - STAND UP COMEDIAN08 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
HOE PIK JE GEEN WIJVEN OP
Hoe pik je geen wijven op
In het volgende filmpje zien we een gast die een leuk chicky ziet. Hij spreekt er aan in het frans en het lijkt er op dat hij gaat scoren. Maar ja dan maakt hij een pijnlijke fout. Hoe herkenbaar.

HOE PIK JE GEEN WIJVEN OP08 May '08 in Movies | MyM | link | 11 commentaren
BROEK AAN
Knap hoor
Sommige mensen hebben niks beters te doen en dus gaan ze dingen oefenen. zo ook deze gast. Hij heeft zich namelijk gespecialiseerd in het broek aan trekken tijdens het springen. Kijk en verbaas je.

BROEK AAN08 May '08 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
GAMETIME 369
Gametime
Vandaag gaan we een keertje de ninja uithangen en dat is altijd leuk. het is de bedoelling om zo ver mogelijk te komen tenminste dat denk ik want ik kom niet erg ver. Highscores in de comments.

GAMETIME 36908 May '08 in Games | MyM | link | 6 commentaren
CHRISTINA MODEL
CHRISTINA MODEL
Christina Model is die babe met die grote borsten. Ze heeft vandaag de dag een hoop fans. Alleen willen die fans haar tieten ook daadwerkelijk zien en niet toevallig een glimp opvangen van een tepel. Voor die mensen heb ik goed nieuws want hier zie je ze toch overdudielijk goed.

CHRISTINA MODEL

07 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 6 commentaren
GIRLS GONE WILD
GGWILD
Bij Girls Gone Wild zoeken ze altijd een hete babe uit die dom genoeg is om voor de camera naakt te gaan. In ieder geval haar lichaam laat zien. Zal misschien wel om geld gaan, maar dat interesseerd me geen reed. Gewoon kijken dus.

GIRLS GONE WILD

07 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
JASON vs TANTE
JASON vs TANTE
Er zijn zo van die mensen die je liever niet aan de deur wilt zien, Jason uit de film Friday the 13th is zo iemand. Dit neefje dacht dat het leuk zou zijn om zijn tante de stuipen op het lijf te jagen door met een hockey masker op als Jason bij haar naar binnen te gaan. Zijn tante denkt daar toch iets anders over..

JASON vs TANTE07 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
ILlUSIE
Illusie
Ik blijf illusies leuk vinden om te zien en al helemaal om er achter te komen hoe ze werken. In het volgende filmpje zien we ook weer een illusie en hoe hij in elkaar steekt.

ILLUSIE07 May '08 in Movies | MyM | link | 4 commentaren
EEKHOORN OF KAT
Eekhoorn of kat
In het volgende filmje zien we iemand die een eekhorn als huisdier heeft. maar behalve een eekhoorn heeft deze knakker ook katten als huisdieren en ja die eekhoorn raakt een beeetje de weg kwijt.

EEKHOORN OF KAT07 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
MYM DOET MYM
MYM DOET MYM
Mja, het is echt ongeloveloos wat die Mym allemaal presteert als er een camera in de buurt is. Zo als altijd is het wel een beetje vreemd wat hij weer eens uitspookt maar goed zijn we anders van hem gewend ? Hij probeert een verhaaltje te vertellen maar ik kan er eigenlijk niet veel uit opmaken.

MYM DOET MYM07 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
LUNA
LUNA
Luna houdt zich steeds meer bezig met he maken van goede filmpjes. Niet dat ze simpelweg strit. Nee, in het volgende filmpje speelt ze weer een meisje die verdrietig is en haar frustraties kwijt wilt.

LUNA

07 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
PIZZABABE LYNN
PIZZABABE LYNN
Wow, dit is nou es een dame die ik weleens tegen zou willen komen hier op het terras van m'n buurtkroeg. Mja, het zal we niet 123 gebeuren maar goed, we blijven hopen. Een beetje oosters invloeden zo te zien en verder een lekker gezond lijf deze Lynn Thomas.. Habbaa!

PIZZABABE LYNN07 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 1 commentaar
CYCLE MANIA
CYCLE MANIA
Motoren, je krijgt er mij niet op. Zo heel afentoe wil ik nog wel eens op de bezorgscooter stappen als Mym en Ruben er niet zijn maar motoren, NEE. Deze gasten zijn helemaal wappie ofzo, want ze rijden eerst met 5 en daarna met 7 motoren in een bal. Bedankt Zakratje!

CYCLE MANIA07 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
MC CAIN = RAMBO ?
MC CAIN = RAMBO ?
We hadden het al een paar keer gehad over de verkiezingen in USA, tenminste over de democraten. Vandaag gaan we het eens hebben over John Mc Cain, deze 70 jarige vietnam veteraan maakt namelijk super veel kans om de volgende president te gaan worden. En deze John Mc Cain is niet bang, check eventjes dit bericht..

MC CAIN = RAMBO ?07 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
BUTT BASELBALL
BUTT BASELBALL
Wat zijn die jappen toch gek, dat denk ik dus echt elke keer als ik weer zo'n bizarre spelshow zie uit Japan. Nou is het dit keer al niet veel anders want we gaan namelijk baseball uitbeelden op een wel heel vreemde manier. Ik vraag me sowieso af of je zoiets wel legaal op de NL televisie kan krijgen maar goed in Japan kan het allemaal.

BUTT BASEBALL07 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
EXTREME SKI CRASHES
EXTREME SKI CRASHES
Hehe, mja ik heb gister een reisje geboekt naar Stockholm waar ik aan het eind van deze maand eens een weekendje de boel onveilig ga maken, lachen dus! Van wintersport is dit jaar eigenlijk niet veel gekomen, of dat nou door dit soort filmpjes komt met veel halz und beinbruch weet ik eigenlijk niet.

EXTREME SKI CRASHES07 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
FORMULE 1 CRASHES
Formule 1 crashes
Terwijl ik het nog steeds jammer vind dat Super Aguri niet meer meedoet gaan we toch kijken naar een paar crashes uit de formule 1. Sommige nieuw andere oud en dat is nou precies wat het leuk houd.

FORMULE 1 CRASHES07 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
DISCOVERY RECLAME
Discovery channel
Discovery channel blijft leuk ookal is het tegenwoordig iets meer entertainment en minder educatief ik blijf het kijken. In het volgende filmpje zien wen weer een typische discovery reclame. Leuk gedaan.

DISCOVERY RECLAME07 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
GAMETIME 368
Gametime
Hoppa vandaag gaan we nadenken. Tenminste dat denk ik want de meeste van de bezoekers zullen niet heel snel zijn met deze dingen denk ik. Maar ja je mag het altijd proberen.

GAMETIME 36807 May '08 in Games | MyM | link | Reageer
WIN KAARTEN VOOR HET EK
07 May '08 in Diversen | Pizzaman | WIN KAARTEN VOOR HET EK
"> link |
NEXT DOOR NIKKI
NEXT DOOR NIKKI
Wie zit daar nou were in mijn keuken? Next Door Nikki die me kwam verrassen. Ze kwam binnen toen ik even was gaan plassen. Maar dalijk wijs ik haar toch de deur om op te krassen. Maar eerst mag je teasen en afwassen. Moet toch maar eens wat gaan doen met die rijms van me.

NEXT DOOR NIKKI

06 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
KAREN DREAMS
KAREN DREAMS
Ik heb eigenlijk geen flauw idee wie dit is. Ik weet dat ze Karen heet en haar eigen website heeft gebouwd. Dat is tegenwoordig heel populair voor babes zonder geld. Heet is ze zeker. Check haar hier gek doen met een dildo op haar bed.

KAREN DREAMS

06 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 4 commentaren
IETS ZACHTER
Iets zachter
In het volgende filmpje zien we goed wat 5 kilometer per uur harder uit maakt. Nu vermoed ik dat het allemaal wel mee valt maar ja zo;n reclame kan je natuurlijk niet maken dus kijk even mee.

IETS ZACHTER
06 May '08 in Movies | MyM | link | 4 commentaren
WEDDING TOAST
WEDDING TOAST
Als je gaat trouwen komen er best veel dingen kijken die dan ineens de normaalste zaak van de wereld is. Zo wordt je beste vriend geacht om traditie getrouw een speech uit z'n mouw toveren met daarin wat leuke anecdotes bijvoorbeeld. Nu loopt dat wel een beetje uit de hand bij deze trouwerij maar das aan de andere kant ook wel weer origineel.

WEDDING TOAST06 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
DOCK 2 DOCK
DOCK 2 DOCK
White men can't jump als je dat nu nog niet weet dan verdien je gewoon om op het internet te belanden met je mislukte poging om van dock naar dock te jumpen. Het lijkt er op dat hij eventjes inhoud vlak voordat hij wil springen, sjah dat moet wel misgaan.

DOCK 2 DOCK06 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
JAMES (VAGE)BOND
JAMES (VAGE)BOND
Wij kennen 007 natuurlijk allemaal als een beschaafde engelse geheimagent die zijn drankjes shaken en not stirred drinkt maar wat als deze James Bond eigenlijk een dakloze was ? We zien het allemaal in deze clip..

JAMES (VAGE)BOND06 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
METH IN MONTANA
METH IN MONTANA
Crystal Meth is zo'n beetje de gevaarlijkste drug die er bestaat. Het is super verslavend en wordt gemaakt van allerlei chemische zooi net als speed. In sommige staten van Amerika is het een groot probleem en je gaat er helemaal van naar de klote. Vandaar dat deze reporter op onderzoek uitgaat.

METH IN MONTANA06 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GIRLS GONE WILD
GGWILD
Girls Gone Wild blijft nog steeds bestaan. Ze gaan er ieder jaar ook gewoon were mee door omdat ze zoveel fans heben. In die nieuwste filmpjes zie je zelfs een presentatrice die je wat info geeft. Net zoals in dit geinig filmpje.

GIRLS GONE WILD

06 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
PIZZABABE AMBER
PIZZABABE AMBER
Gisteren lekker geBBQT voor de eerste keer dit jaar en dat er nog maar vele mogen volgen. Over tot de orde vande dag gaan we meteen maar met deze Pizzababe Amber Jay die ik toch wel graag als buurmeisje wil hebben. Of het allemaal echt is dat laat ik aan jullie over, maar ik doe daar verder niet al te moeilijk over.

PIZZABABE AMBER06 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 2 commentaren
ONDERZOEK JOURNALISME
ONDERZOEK JOURNALISME
Als onderzoeks journalist is het de bedoeling dat je dingen aan het licht brengt die het daglicht niet kunnen verdragen. Je bijt je vast op een verhaal en zorgt ervoor dat je alle ins en outs hebt verzameld om dan iemand met jouw bevindingen te confronteren hoe pijnlijk dat ook is. Ene Miquel Tejada werd een maandje geleden betrapt op het jokken over zijn leeftijd en naam, vandaag doet Kimmel dat nog eens dunnetjes over.

ONDERZOEK JOURNALISME06 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
DIKKE TIETEN
Dikke tieten
Hoppa ik val meteen met de deur in huis. in het volgende filmpje zien we namelijk de olympische spelen voor dikke tieten. je heb er niet veel aan maar ja je moet ergens naar kijken. dus veel plezier er van.

DIKKE TIETEN
06 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
R2-D2 PROJECTOR
R2-D2
Eigenlijk valt deze meer onder gadget van de week maar ja die was gisteren dus doe ik er vandaag nog een. het is een projector in de vorm van R2-D2. Dus als je nou een echte Nerd ben dan is dit verplichte kost.

R2-D2 PROJECTOR06 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
LOMPE MENSEN
Lompe mensen
In het volgende filmpje zien we een verzameling lompe mensen en man o man er is niks beter als naar lompe mensen kijken. Tenminste als je het aan mij vraagt. Ik heb redelijk vaak gelachen tijdens dit filmpje en dat is altijd lekker wakker worden.

LOMPE MENSEN
06 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
GAMETIME 367
Gametime
Vandaag gaan we ook weer gamen en het is een soort van puzzelgame. Deze keer is moeten we onderwater naar schatten gaan zoeken. Zoals altijd moet je je highscore even in de comments zetten.

GAMETIME 367
06 May '08 in Games | MyM | link | 2 commentaren
STRIPPING BITCH
STRIPPING BITCH
Dit is een dag waarveel gestript wordt dor verschillende babes. Check hier weer deze lekekre hyper babe die 2 erg lekkere tieten heeft. Alleen is ze te preuts om naakt in de zon te gaan liggen terwijl ze zo'n filmpje met plezier opneemt.

STRIPPING BITCH

05 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 4 commentaren
WEBCAM BABES
WEBCAM BABES
Dit vind ik toch wel grappig. Die webcamcompilatie van me staat net online en er zijn meteen al fans. Vrouwelijke fans wel te verstaan. Volgens mij willen de volgende babes ook in het filmpje, want ze nemen ook en webcamfilmpje op.

WEBCAM BABES

05 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
WEBCAM BABE COMPILATIE (UPDATE)
WEBCAM BABE COMPILATIE
Sooo ik ga zo maar snel de zon weer in want als het dan mooi weer is moet je er ook van genieten natuurlijk. Ik denk dat Ruben dat ook aan het doen is maar gelukkig had hij deze zelfgemaakte compilatie alvast klaar gelegd. Tis goed werk, dus zeker ff checken!

WEBCAM BABE COMPILATIE

DOWNLOAD LINK HIER!05 May '08 in Babes | Pizzaman | link | 7 commentaren
LEAN LIKE A GRINGO
LEAN LIKE A GRINGO
Ik weet nog niet precies waar dit over gaat maar het schijnt een soort van promotiefilmpje te zijn ofzo. Het klinkt best grappig en ach het is 30 graden buiten ofzo dus we doen niet al te serieus vandaag.

LEAN LIKE A GRINGO05 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
DIKKE SHOTGUN
Shotgun
Hoppa gewoon nog een postje met die amerikanen in de hoofdrol. we zien een echte schietende amerikaan en ja die houd wel van een shotgun. dus waarom niet gewoon een hele dikke gun nemen?

DIKKE SHOTGUN
05 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
KAMPVUURTJE
Kampvuurtje
In het volgende filmpje zien we een paar rednecks die een kampvuurtje willen. maar ja zoals alles in Amerika geldt ook hier hoe groter hoe beter. Maar ja om zo'n vuurtje aan te krijgen heb je benzine nodig en ja dat kan voor problemen zorgen.

KAMPVUURTJE
05 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
BMW vs MENSEN MASSA
BMW vs MENSEN MASSA
Hehe of het nu toeval is of niet dat weet ik verder niet maar GTA4 is net uit en nu zijn er al mensen die met een auto dwars over mensen massa's heen rijden. In deze clip opgenomen in Zurich zien we hoe dat dus gebeurt, geen doden wel een zwaargewonde.

BMW vs MENSEN MASSA

05 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
PIZZABABE CASSANDRA
PIZZABABE CASSANDRA
Mja, we gaan weer beginnen met een week vol lekkere Pizzababes. En vandaag trappen we maar meteen af met deze Cassandra Lynn, die geen onbekende is hier op de site. Fijne gallerie van deze dame..

PIZZABABE CASSANDRA05 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 5 commentaren
HOLLAND GOT TALENT [UPDATE]
HOLLAND GOT TALENT [UPDATE]
Ik heb het vorige week moeten missen en we hadden ook nix geen talentjes vorige week vandaar dat ik vandaag eventjes de beste acts uit die 2 uitzendingen hier neer zet. Mocht ik er nog een gemist hebben dan kan je die natuurlijk altijd eventjes vermelden in de comments. Hier de vorige episodes..

HOLLAND GOT TALENT [UPDATE]05 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
BSOD IN DE ZEE
Windows
BSOD oftewel een blue screen of death. Ik denk dat de meeste windows gebruiks wel bekende zijn met blue screens. Zo ook deze duiker die gebruik maakt van windows. Helaas komt hulp te laat.

BSOD IN DE ZEE05 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
LEARNING 2 DRIVE
LEARNING 2 DRIVE
Terwijl gister bekend werd dat er heel wat consoles zijn waarop GTA 4 vastloopt gaan we vandaag eventjes kijken naar een voor mij onbekende videogame waarin iemand rijles krijgt. Luister vooral eventjes goed naar de tekst want ik vind het geheel best grappig.

LEARNING 2 DRIVE05 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
vandaag weer een gadget nou ja een gadget het zijn meerder gadgets. het zijn de hoogte punten van de CES 2008 en daar zit wat spul bij wat we nog niet hebben gezien.

GADGET VAN DE WEEK05 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
JORGE LORENZO CRASH
JORGE LORENZO CRASH
Het is weer maandag een nieuwe week en meteen weer een feestdag. Vandaag gaat het helemaal los in Wageningen vanwege de bevrijdingsdag die we vieren. Verder is er nog van alles gebeurt dit weekend, onder andere de Moto Gp van China, die Valentino Rossi won en waar deze Jorge Lorenzo een aardige crash maakt.

JORGE LORENZO CRASH05 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GAMETIME 366
Gametime logo
We gaan gewoon verder met de gametime want na 1 jaar kan je natuurlijk niet stoppen. Vandaag gaan we een lekker ingewikkeld spel spelen om je bij de les te houden. Highscores in de comments.

GAMETIME 36605 May '08 in Games | MyM | link | 2 commentaren
WIN KAARTEN VOOR HET EK
05 May '08 in Diversen | Pizzaman | WIN KAARTEN VOOR HET EK
"> link |
BOBBI BILLARD
BOBBI BILLARD
Met Bobbi Billard zit je 9 van de 10 keer altijd goed. Omdat deze babe met grote borsten al ene tijdje in het vak zit en al wat ervaring heeft opgedaan. Kijk hier bijvoorbeeld naar dit filmpje met wat stevige rock muziek.

BOBBI BILLARD

04 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
LUNA
LUNA
Luna is toch een abe die een hoop mannen graag zien. blijkbaar zijn er ook nog mensen die liever een anorexia freak willen inplaats van een lekkere volle vrouw. Check hier Luna weer. Binnekort zal er misschien een compilatie van haar verschijnen.

LUNA

04 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 4 commentaren
BOODSCHAPPEN DOEN
Boodschappen doen
Eigenlijk is boodschappen doen gewoon uber saai en gebeurt er helemaal niks leuks. Gelukkig kan je daar ook wat variatie in aan brengen doe maar wat inspiratie op van het volgende filmpje en leef je uit.

BOODSCHAPPEN DOEN04 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
WAAR KIJKEN WE
Waar kijken we
In dit filmpje zien we waar mannen nou precies kijken. De gasten krijgen namelijk een bril met lasers zodat we kunnen zien waar ze naar kijken. Ja als er dan een mokkel binnen komt dan is het wel weer erg duidelijk.

WAAR KIJKEN WE
04 May '08 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
HOW 2 MAKE A GIRL WET
HOW 2 MAKE A GIRL WET
Mja, ik heb dit gesprek al zo vaak gevoerd met Mym dat ik me echt afvraag of hij het ooit gaat snappen. Natuurlijk is het een best jong maar met de dames is hij echt hopeloos. Of het in deze video echt duidelijker wordt vraag ik me ook wel af.

HOW 2 MAKE A GIRL WET

04 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
BANGBROS BABES
BANGBROS BABES
De babes van Bangros zijn vaak erg lekker. Ze zorgen dan ook voor verschillende babes. Babes met dikke konten, tieners, met een kleurtje, of met dikke tieten. De volgende 2 babes hebben het erg naar hun zin met hun grote borsten.

BANGBROS BABES

04 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 4 commentaren
DOUTZEN - THE SLIDES
Mja, vorige week onthulde onze eigenste Doutzen Kroes haar standbeeld in Madamme Tussaud's dus daar gaan we binnekort maar es mee op de foto. Toch jammer dat die Doutzen zich tegenwoordig laat uitwonen door een of andere negert al blijft het natuurlijk wel een mooie vrouw. Hier een slideshow!

DOUTZEN - THE SLIDES04 May '08 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
DIT DOET PIZZAMAN MET BIER
Bier
In het volgende filmpje zien we een Japanner die in no time een liter water opdrinkt. nu weten Ruben en ik dat dit helemaal niet zo bijzonder is. Pizzaman doet dit namelijk iedere dag maar dan met bier. kijk dat is pas knap.

DIT DOET PIZZAMAN MET BIER
04 May '08 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
IRON MAN - TV REMIX
IRON MAN - TV REMIX
Ik heb m al zien staan om te downloaden deze Iron Man, alleen was dat met chinese ondertitels en het beeld zag er ook al niet best uit. Sample 1, 2, 3 , mja niet echt de moeite waard dus om nu al te gaan bekijken. Ik heb nog wel een toffe trailer mix van deze film gevonden.

IRON MAN - TV REMIX04 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
GYM BLOOPERS
GYM BLOOPERS
Zagen we net nog dat stoere gastje in zijn rolstoel. Mja, je komt natuurlijk niet zomaar in een rolstoel of je moet zo geboren worden, anyway vaak is er ergens iets mis gegaan. Een ongeluk zit in een kleine hoek natuurlijk, in deze clip gaat er ook vanalles mis we hebben namelijk allemaal stuntelaars die zich als gymmert voordoen.

GYM BLOOPERS04 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
WHEELCHAIR FLIP
WHEELCHAIR FLIP
Paar dagen geleden zagen we al dat het maken van een backflip best weleens fout kan gaan. Nou waren dat allemaal nog mensen die gewoon de beschikking hadden over zeg maar arm n benen. In de volgende video zien we een gast in een rolstoel de allereerste backflip maken die ooit is opgenomen. Natuurlijk hier te zien!

WHEELCHAIR FLIP04 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
SPELBREKERS
SPELBREKERS
Bedrijven als Coca Cola of Pepsico hebben natuurlijk meer drankjes dan alleen de cola. Zo is Sprite een merk van Coca en heeft Pepsi bijvoorbeeld een 7up als ik me niet vergis. Nou is het volgende drankje mij eigenlijk onbekend maar blijkt van Pepsico te zijn, daar hoort natuurlijk ook een toffe clip bij.

SPELBREKERS04 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
GHETTO AEROBICS
GHETTO AEROBICS
We gaan zo lekker naar het strand met een paar maten maar niet voordat er ook wat ochtend gymnastiek is gedaan. Een beetje bewegen zo smorgens kan helemaal geen kwaad al zeg ik het zelf. En dan heb ik het niet over van bed naar de pc sjokken. Mja, check eventjes deze ghetto dames, die toch wel lekkere moves hebben met die ass!

GHETTO AEROBICS04 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GAMETIME 365
Gametime logo
Hoppa behalve megadeth vandaag toch echt een verjaardag en wel van de gametime. we zitten inmiddels alweer een jaar elke dag van een game te genieten. Vandaag gaan we achtbanen maken. Highscores in de comments.

GAMETIME 36504 May '08 in Games | MyM | link | Reageer
MEGADETH
Megadeth
Hoppa het is weer zondag en dus tijd voor een concertje. Het is ooit begonnen met metal en inmiddels is het wat meer mainstream geworden maar vandaag gaan we gewoon weer naar metal luisteren en wel van megadeth.

MEGADETH
04 May '08 in Muziek | MyM | link | Reageer
WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Naast een volle kont is een grote boezem ook leuk om naarte kijken. Zeker baar zo'n dom blondje met dikke tieten als in dit webcam filmpje. Toch zou ik wel in dat bed van haar willen liggen.

WEBCAM BABE


03 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
SELENA SPICE
SELENA SPICE
Selena Spice is die lekkere babe met die grote kont. Die kont ziet er voor mij overigens erg goed uit. Deze sexy latina kan je hier een lange tijd weer bewonderen. Check haar hier voor de cam strippen. Meer van deze latina?

SELENA SPICE

03 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
125 JAAR TOTTENHAM HOTSPUR FC
125 JAAR TOTTENHAM HOTSPUR
Dit jaar was het 100 jarige bestaan van Feyenoord, mijn cluppie. Maar er zijn ook clubs die nog langer bestaan Tottenham Hotspur FC is zo'n club, deze legendarische club die als allereerste engels club ooit een europese beker pakte zien we in deze super compilatie van 8 minuten uitgebreid voor bij komen. Verplichte kost voor voetbal fans!

125 JAAR TOTTENHAM HOTSPUR03 May '08 in Sport | Pizzaman | link | 2 commentaren
FREERUNNER NAVID
FREERUNNER NAVID
Wow, zo afentoe kom je filmpjes tegen die je echt wilt bewaren of in ieder geval later nog eens op je gemak terug kijken. Wat mij betreft is dit er zo'n filmpje, we zien namelijk ene Navid Aminian die toch wel erg toffe shit uithaald... Check!

FREERUNNER NAVID03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
GTA 4 - KIDS VERSION
GTA 4 - KIDS VERSION
Afgelopen week is dan eindelijk de lang verwachte game GTA 4 uitgekomen, nou zag de trailer er een tijdje geleden al erg veel belovend uit maar nu de game er is blijken er ook leuke features als bijvoorbeeld comedy in te zitten. Natuurlijk hoor je ook veel mensen klagen over het vele geweld in de game, maar is dat wel zo ? Hier een wat bravere versie..

GTA 4 - KIDS VERSION03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
MALE vs FEMALE
MAN vs FEMALE
Het verschil tussen man en vrouw wordt nog eens haarfijn uitgelegd aan de hand van een animatie zo duidelijk dat ons Mym het nu ook eens zou moeten gaan begrijpen. Als je het zelf ook nog niet wist kijk dan eventjes naar deze italiaanse animatie in klare Jip & Janneke taal.

MALE vs FEMALE03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
BALLS OF STEEL [S3 FINAL]
BALLS OF STEEL [S3 FINAL]
Ik heb gister voor het gemak eens alle afleveringen van Balls of Steel gedownload, ik begrijp eigenlijk nu pas waar die show overgaat. Het is dus zo dat er 10 deelnemers zijn waaronder dus Neg, Annoying Devil en Mr. Innapropiate die in elke uitzending van B.O.S. moeten proberen het beste clipje van die week te maken. Het publiek beslist uiteindelijk wie er de winnaar van de week is en de felbegeerde Balls of Steel in ontvangst mag nemen. Hier de clips uit de laatste aflevering van seizoen 3 die nog niet op TLP stonden. Hier de rest van Balls of Steel..

Men in Pain - Bastard in Black - Neg Sports - Annoying Devil

03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
LIFE IS A GAME
LIFE IS A GAME
Het leven is een groot spel als je deze plaat mag geloven. Erg leuk gemaakt die videoclip dat moet ik zeggen in een soort van secondlife enviroment maar dan toch iets anders. Origineel ik kan niet anders zeggen, oja als bonus ook nog een clip dat je toch niet moet denken dat het leven echt een spel is. Don't drink en drive thailand stijl...

LIFE IS A GAME03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
3X BABE
3X BABE
Tis weer weekend het zonnetje schijnt er lekker op los, morgen gaan we het strand eens met een eerste verkennend bezoek van het jaar verblijdden. Eerst doen we nog wat leuke dames van de buurtjes die er ook vandaag weer helemaal niet slecht uitzien. Check!

Yasmine & Windy + Christel & Zafira + Nikki & Gwyneth

More nude models here...

03 May '08 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
DOMINO vs EPIC
DOMINO vs EPIC
Als pizzabezorger kom je nog eens ergens tenminste als ik de verhalen van Mym en Ruben moet geloven. Nou is dat natuurlijk helemaal niet vreemd ofzo, want iedereen eet wel eens een pizza. Voor mij is dat meestal op de woensdag want dan is het hier bij de plaatselijke pizzaturk Pizzadag!

DOMINO vs EPIC03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
EXTREME IRONING
EXTREME IRONING
Ik heb echt een godsgruwelijke hekel aan strijken volgens mij heb ik zelfs geen eens een strijkplank meer omdat ik het toch nooit doe. Toch zijn er schijnbaar mensen die er nog wel de lol van inzien, checken we eventjes deze super gallerie met extreem strijken pix, toch wel lollig!

EXTREME IRONING

03 May '08 in Diversen | Pizzaman | link | Reageer
DAN vs KITE
DAN vs KITE
Dat kitesurfen mega spectaculair is moge duidelijk zijn, maar deze soort van vlieger sport waarbij je ineens zomaar een paar meter door de lucht vliegt is ook erg gevaarlijk. Zo is de wind erg onvoorspelbaar bijvoorbeeld, kijk eventjes mee naar de Dan die echt een lelijke kwak maakt.

DAN vs KITE03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
THE PERFECT NIGHT
THE PERFECT NIGHT
Relaties kunnen maar zo ineens voorbij zijn, als een echte vriend sta je dan natuurlijk meteen klaar voor je net uit het huis gezette maat en je probeert zijn leed een beetje te verzachten. Toch krijg ik een beetje een raar gevoel als ik deze clip zie en beluister.

THE PERFECT NIGHT03 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
LUCY & MICHELLE
LUCY & MICHELLE
Het is natuurlijk nooit leuk als lekkere babes menen te zeggen dat ze gaan stoppen met ''modellenwerk''. Dat is bij deze Lucy en Michelle het geval. Alleen doen ze voor de laatste shoot voor de eerste keer hun top ook af.

LUCY & MICHELLE

03 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
DRUM ROBOT
Drum robot
In het volgende filmpje zien we weer eens een robot en robots bijven kick. dit keer zien we een robot die kan drummen. maar niet op een drumstel maar gewoon op huishoudelijke spullen.

DRUM ROBOT03 May '08 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
BUMA IN ME ZAK
BUMa in me zak
Kijk dit is nou een zeer lekker nummertje en dat moet ik met jullie delen. het is het nummer Buma in me Zak van de jeugd van tegenwoordig en je dit nummer springt er echt uit. geniet bij meer lezen.

BUMA IN ME ZAK03 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
GAMETIME 364
Gametime logo
Vandaag gaan we alweer rijden met google maps maar nu is het geen wedstrijd maar kan je gewoon op een weg rijden die je wil. je kan je eigen stad of een andere ingeven en lekker rondrijden. Nou als dat niet genieten is.

GAMETIME 36403 May '08 in Games | MyM | link | Reageer
WIN KAARTEN VOOR HET EK
03 May '08 in Diversen | Pizzaman | WIN KAARTEN VOOR HET EK
"> link |
CHRISTINA
CHRISTINA
Grote tieten zijn er om te showen, we kennen al een tijdje Ewa Sonnet maar deze Christina heeft schijnbaar vlak naast haar gestaan toen er met mukken werd gesmeten. Mja, je moet er van houden ik heb ze toch liever iets steviger en een maatje of wat kleiner.

CHRISTINA

02 May '08 in Babes | Pizzaman | link | 1 commentaar
GROTE IS VAN BELANG
Grote is van belang
In het volgende filmpje komen we er dan toch echt achter dat grote van belang is. ook zeggen sommig mensen van niet het is toch echt zo. kijk maar naar het volgende filmpje waar een blanke schrikt van het formaat van een neger.

GROTE IS VAN BELANG02 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
RETARDED POLICEMAN
RETARDED POLICEMAN
Deze serie schijnt het goed te doen over het grote water, helaas gelukkig hebben kennen wij dit niet en hopelijk gaan we dit ook nooit op de NL tv krijgen. Het lijkt mij een vervolg op die serie toen met Corky alleen is de mongool nu een pliesiemeneer. Hehe, hoe passend!

RETARDED POLICEMAN [Outtakes]02 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
RECLAME VAN BLACKWATER
rECLAME VAN BLACKWATER
Blackwater is een belangrijk bedrijf wat zijn geld verdient aan oorlog en moorden. Nu hebben de meeste mensen een hekel aan oorlog en moorden dus maken sommige mensen het bedrijf belachelijk door dit soort reclames.

RECLAME VAN BLACKWATER
02 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
MYM RIJK ?
MYM RIJK ?
Dit jaar hebben we Mym de vrij markt op gestuurd met nog wat oude spulletjes die hier nog in de voorraad kast lagen. Dan kan die jongen ook eens een rondje bier betalen als we weer eens met z'n allen in de kroeg staan. Rijk wordt je er niet van zoals we kunnen zien in deze korte impressie.

MYM RIJK ?02 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
MELGICIAN
MELGICIAN, magic trick
Volgens deze melvin de magician kan je met een paar tovertruukjes van alles versieren. Zo is het zelfs mogelijk schijnbaar om er een blowjob aan over te houden als je maar genoeg oefent. In dit filmpje laat de melgician himself een aantal truuks zien.

MELGICIAN02 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
SEXY ASIANS
SEXY ASIANS
Wist je dat aziatisch vrouwen de muts over dwars hebben ? Schijnt echt zo te zijn als we Ruben moeten geloven, mja ik weet het niet hoor. Wat ik wel weet is dat aziatisch dames best sexy kunnen zijn, zo ook deze chick waarvan ik de naam dus niet weet.

SEXY ASIANS02 May '08 in Babes | Pizzaman | link | 3 commentaren
PIZZABABE JACQUELINE
PIZZABABE JACQUELINE
Wat een vreemde week is het toch altijd als er van die feestdagen midden in de week vallen. Ik heb helemaal niet het gevoel dat het al weer vrijdag is maar toch is dat zo. Naja, dan de week maar goed afsluiten met deze Jacqueline Booth die zo te zien gelooft in plastic fantastic.

PIZZABABE JACQUELINE02 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | 3 commentaren
BACKFLIP IMPOSSIBLE
BACKFLIP IMPOSSIBLE
Met een backflip wordt bedoeld een salto achterwaarts in de lucht maken. Ik kan het niet en heb het ook nog nooit gekunt. Gelukkig voor mij zijn er nog veel meer mensen die daar schijnbaar moeite mee hebben, zo zien we in deze clip dat het wel erg vaak fout gaat.

BACKFLIP IMPOSSIBLE02 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
RUBEN OP SCHOOL
Ruben op School
Als Ruben engels was dan is dit hoe hij zijn dag zou door brengen op school. Nu is hij net engels maar Nederlands dus moet je het zelf even vertalen en dan weet je hoe Ruben zijn school dag er uit ziet. Nou kan slechter.

RUBEN OP SCHOOL02 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
WTF
WTF
Ik heb geen flauw idee wat iemand beweegt om deze stunt te doen maar dit is niet voor iedereen. Man o man ik heb hoogtevrees en ik heb hier met weinig plezier naar zitten kijken. kijk zelf maar hoe deze gasten een kraan bestormen.

WTF02 May '08 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
GAMETIME 363
Gametime logo
Hoppa we zijn bijna op een jaar maar ja eerst nog even wat gametimes maken. Vandaag gaan we een soort space invaders doen. Ik kwam tot 11397. Jullie highscores zoals altijd in de comments.

GAMETIME 36302 May '08 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
RAYLENE RICHARDS
RAYLENE RICHARDS
Ja, weer een grootborstige babe die je hier kan bewonderen. Dit is de blonde Raylene Richards. De cameraman mag weer blij zijn, want deze babe ziet er erg lekker uit hoe ze rond rolt door haar kamertje.

RAYLENE RICHARDS

01 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
JAIME HAMMER
JAIME HAMMER
Het weer zit maar niet mee, dus blijf je lekker binnen en TLP checken. Bijvoorbeeld naar deze hete brunette Jaime Hammer met haar zoveelste filmpje. Check haar,haar roze bikini en haar lekkere tieten bij het zwembad.

JAIME HAMMER

01 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
THE HARDSTYLE PROJECT
THE HARDSTYLE PROJECT
Ik ben zelf meer van de trance maar ik moet toch zeggen dat ik dit helemaal niet slecht vind klinken. Mja, het gaat eigenlijk om het dansen in deze clip wat mij eigenlijk alleen maar erg vermoeiend lijkt. Kijk en luisteren we eventjes mee ?

THE HARDSTYLE PROJECT01 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 7 commentaren
DRINKEN GOED VOOR U
DRINKEN GOED VOOR U
Terwijl ik een beetje opgedroogd raak eindelijk en mijn maag niet meer rond draait zien we in deze viral dat drinken zo slecht niet hoeft te zijn als je eigenlijk altijd gedacht had. Naja, eigenlijk wisten we het natuurlijk al dat na een paar drankjes de dames er plots ineens stukken beter uit zien.

DRINKEN GOED VOOR U01 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
DAVID GUETTA LIVESET 30/04
DAVID GUETTA LIVESET 30/04
Meestal ben ik er als de kippen bij als er livesetjes zijn zo een dag na koninginnedag maar ik heb nog niet echt veel voorbij zien komen dit jaar. Hier al wel vast de set van David Guetta op het museumplein gister die natuurlijk zwaar relaxed is. Mochten jullie wat linkies gevonden hebben drop ze dan ff in de comments..

DAVID GUETTA LIVESET 30/04

01 May '08 in Muziek | Pizzaman | link | 2 commentaren
KEELEY HAZEL
KEELEY HAZEL
Mja, deze Keeley Hazel is vooral bekend als engels fotomodel en is regelmatig te bewonderen in bijvoorbeeld een Zoo magazine. Maar ook modellen worden een stukje ouder en waarom zou je dan niet proberen om je naam op een andere manier te gelden te maken. Keeley is daarom maar een zangcarriere begonnen, clip goed en de zang minder.. Was dit de generale repetitie soms ?

KEELEY HAZEL

01 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
DRIFT KING
DRIFT KING
Er staan tonnen met drift filmpjes hier op TLP, en ook die gasten hebben het ooit moeten leren. Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat als je ergens goed in wilt worden je daar best zo vroeg mogelijk mee begint. Zo ook deze drift king in sp!

DRIFT KING

01 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
KAT MET LSD
Aangezien ik gisteren Fear and Loathing in Las Vegas heb gekeken zocht ik nog wat LSD. In het volgende filmpje zien we onderzoek van de Amerikaanse Regering over het effect van LSD.

KAT MET LSD
01 May '08 in Movies | MyM | link | 6 commentaren
PORSCHES
Porches
Vandaag een filmpje waarin we weer een paar mooie auto's zien. dit keer zijn het porsches en ja dat zijn toch zeer mooie autos. In het filmpje zie je een paar modellen en je krijgt er wat info over.

PORCHES
01 May '08 in Movies | MyM | link | Reageer
7YR OLD GANGSTA
7YR OLD GANGSTA
Het wordt hoe langer hoe gekker met die jeugd van tegenwoordig, neem nou dit ventje van nauwelijk 7 die samen met zijn maatje een suv stelen om daarmee tegaan joyriden. Je zal het maar tegenkomen in het verkeer damn, hier de reportage. Te veel GTA ?

7YR OLD GANGSTA01 May '08 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
SAFETY TIPS
SAFETY TIPS
Als mens kan je niet voorzichtig genoeg zijn als je niet goed uitkijkt kan het maar zo zijn dat je slachtoffer wordt van een ongelukje. Vandaar dat dit soort filmpjes met allerlei handige tips om de dag veilig door te komen eigenlijk bij iedereen bekend moet zijn. Je kan het ook overdrijven natuurlijk..

SAFETY TIPS01 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
PIZZABABE KRYSTAL
PIZZABABE KRYSTAL
De pizzababe van de dag vandaag is ene Krystal Lyne die niet zo goed bedeeld is als de babe van gister maar toch ook kan rekenen op een lekker ontbijtje hier in huize pizza. Ik ben nog helemaal niet opgedroogd dus dat ga ik zo eerst nog es wat doen en laat jullie eventjes met deze Krystal.

PIZZABABE KRYSTAL01 May '08 in Pizzababes | Pizzaman | link | Reageer
EXTREME BIKINIES
EXTREME BIKINIES
Weer een nieuwe dag, dus weer een nieuw zomers filmpje. Deze keer kan je gaan kijken naar deze mooie extreme bikini's. Deze zijn natuurlijk minuscuul klein/ Deze wil ik natuurlijk ook zien als ik op het strand lig.

EXTREME BIKINIES

01 May '08 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
BABE vs SKATEBOARD
BABE vs SKATEBOARD
Poeh ik zit er nog een beetje trillerig bij na gisteren, het was weer super gezellig natuurlijk en met Bea ging ook alles goed. Mja, gewoon weer over naar de orde van de dag dus met deze toch wel lekkere babe die probeert met een skateboard downhill te gaan. Ze wordt nog gewaarschuwd om niet te vallen, maar dat kreeg ze niet helemaal mee ofzo.

BABE vs SKATEBOARD01 May '08 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
UHMM JE ROK
Uhmm je rok
Het volgende filmpje is volgens mij een kopie van just voor laughs. NU vind ik deze wel mooi. We zien namelijk een dame die haar arm gebroken heeft. Helaas gaat de telefoon en als ze die wil pakken laat ze haar rok vallen.

UHMM JE ROK01 May '08 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
PRATENDE VIS
Pratende vis
Weinig te vertellen de tekst komt tot je in de link.

PRATENDE VIS
01 May '08 in Diversen | MyM | link | 4 commentaren
GAMETIME 362
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een simpel spelletje spelen want de meeste van jullie zullen wel brak zijn. We moeten een kettingreactie veroorzaken en dat is niet altijd even makkelijk. Ik kwam tot level 9. jullie highscores in de comments.

GAMETIME 36201 May '08 in Games | MyM | link | Reageer

Archief

Meer Aanraders

Archief