Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand April 2008

PETRA VERKAIK
PETRA VERKAIK
Deze zomer verjaar ik weer. En ik reken er natuurlijk op dat Pizza en MyM me gaan verassen, met een babe bijvoorbeeld. Net als in dit filmpje waar Petra Verkaik op de foto gaat met de wel bekende decoratie ballonnen.

PETRA VERKAIK

BROOKE ADAMS
BROOKE ADAMS
Misschien heb je wel gemerkt dat ik de laatste tijd veel strandfilmpjes post. Dit doe ik natuurlijk omdat ik verlang naar zon, zee en strand. Deze keer zie je model Brooke Adams uit Texas naakt op het strand.

BROOKE ADAMS

VRAAG HET AAN JONATHAN
Buro renkema
Buro Renkema is weer eens terug en dit keer met de rubriek Jonathan hoe komt dat dan? Vandaag behandeld Jonathen Koninginnedag en dat blijkt toch een heel andere andere oorsprong te hebben als ik dacht.

VRAAG HET AAN JONATHAN41 UUR DIARREE
41 uur diarree
In het volgende filmpje zien we een parodie op het filmpje van de gast die 41 uur in een lift vast zat. we zien namelijk deze gast die ook 41 uur in de lift zat maar dan met diarree.

41 UUR DIARREE
KOPSTOOT
KOPSTOOT
Lig je net lekker in het water een beetje te spartelen op je vakantie adresje blijkt dat het zelfs daar nog oppassen blijkt voor types die je zomaar ineens een kopstoot durfen te geven. En ik dacht nog wel dat dolfijnen zo vredeliefend waren.

KOPSTOOTBOOTY SHAKING TIME
BOOTY SHAKING TIME
Gelukkig is het in Duitsland geen feestdag vandaag, anders had Day natuurlijk nooit tijd gehad om deze clip in elkaar te draaien. Mja, we zien een hoop konten schudden zoals we het fijn vinden. Nu maar hopen dat ze een beetje van deze muziek draaien daar op de korenmarkt.

BOOTY SHAKING TIME


PIZZABABE HEIDI
PIZZABABE HEIDI
Joehoeee, duurt nu toch niet lang meer dat ik zo'n beetje alles heb voorbereid voor vandaag en we er lekker op uit kunnen zo. Eerst stel ik nog eventjes deze Heidi Hansson aan jullie voor mochten jullie haar nog niet hebben herkend. Mja, deze Heidi heeft 2 mega lekkere mukken en mag voor mij altijd eventjes bukken..

PIZZABABE HEIDIDRONKEN FEESTEN
DRONKEN FEESTEN
We gaan vandaag zo dronken worden als een toeter dat is toch wel elke koniginnedag mijn grootste voornemen en om natuurlijk trix eens een kus op de wang te geven. Helaas zal dat 2e wel niet lukken dus kan ik extra mijn best doen om in iedergeval mijn eerste voornemen te laten slagen. Hier nog zo'n figuur die dat gelukt is!

DRONKEN FEESTENQUEENSDAY MP3 MIX 2008
QUEENSDAY MP3 MIX 2008
Net als vorige jaren heeft PJ ook dit jaar weer een lekkere muziek mix voor jullie in elkaar gedraaid. We gaan zelf natuurlijk ook vollop feest vieren zo, dus vandaar ook iets minder postjes vanmiddag. Anyway wederom een lekkere muziek mix dus waarvan de playlist bij meer lezen staat net zoals de download link.

QUEENSDAY MP3 MIX 2008WAKKER WORDEN
Als het een beetje meezit sneak ik er zo even tussenuit om even wat koninginnendag sfeer op te doen. Maar ja daar moet je wel goed voor in vorm zijn dus check even deze oefeningen die je zelfs op bed kan doen.

WAKKER WORDENYOUTUBE COMMENTS
Youtube
In het volgende filmpje horen we een gast commentaar op zijn video zingen. nu is dat op zich niet zo grappig maar het is wel mooi om te horen wat een dom volk er is op youtube.

YOUTUBE COMMENTSGAMETIME 361
Gametime logo
Vandaag gaan we een reactiesnelheid spel spelen want je het is koninginnendag en dus moeten we snel kunnen reageren. Mijn highscore was 11961. jullie highscores in de comments.

GAMETIME 361JELENA JENSEN
JELENA JENSEN
Jelena Jensen is een babe die je waarschijnlijk wel kent. De geile brunette met haar ondeugende blik en haar grote borsten. Check hier hoe ze van haarzelf geniet tijdens het maken van de video voor Twisty's.

JELENA JENSEN


KATIE
KATIE
De volgende blonde stoot heet Katie. Het is haar gelukt om naaktmodelletje te worden. Daarbij hoord natuurlijk ook de benodigde make-up e.d. Dat kun je in het volgende filmpje allemaal fijn zien.

KATIE

SOULJA PRINCIPAL
SOULJA PRINCIPAL
Soulja Boy is toch wel heel erg populair geworden, moet je maar eens invoeren op Youtube of gewoon hier rechts boven in het zoekvak dan kom je er toch wel een aantal tegen. Mja, zo afentoe probeert er iemand iets de jeugd bij te brengen en hoe kan dat beter door dat op een manier te doen die de jeugd ook begrijpt ? Juist, Soulja stylie! Hier nog een Soulja drummer!

SOULJA PRINCIPALIDA ENGBERG - DISCO VOLANTE
Zoals jullie weten ben ik meer van de rock en de metal hier maar ja soms moet je je smaak een beetje aanpassen en daarom kunnen jullie nu genieten van dit nummer. het is disco volante en ik vind het heerlijk.

IDA ENGBERG - DISCO VOLANTECHICK vs DEUR
CHICK vs DEUR
Dronken vrouwen zijn een engel in bed wordt er weleens vertelt maar dat is niet altijd zo. Ik bedoel als je babe meteen bij thuiskomst als een blok in slaap valt heb je er ook niet echt veel aan natuurlijk. In deze clip een dronken babe die gaat rennen waar ze eigenlijk niet mag rennen, mja dat moet fout gaan!

CHICK vs DEUR

HETE BRUID
HETE BRUID
Mja, ik moet altijd wel lachen hoor als ik weer een getrouwd stelletje voorbij zie komen, op de een of andere manier denk ik dan steevast, "zo is er weer iemand ingetrapt". Ach het is gewoon allemaal niets voor mij dat getrouwd zijn, en bovendien hou ik van alle vrouwen. Check eventjes deze erg hete bruid, slecht teken?

HETE BRUIDAFDINGEN
Afdingen
Ik heb nog even dit filmpje bekeken want ik heb een nieuwe tv nodig en ik wil niet het volle pond betalen. in het volgende filmpje zien we hoe je moet handelen volgens Monty Python. Altijd leuk om te zien.

AFDINGENGAYS ON ICE
GAYS ON ICE
Mja, of dit nou weer echt waar is vraag ik me dus zwaar af. Volgens deze clip is er een heuse homo ijshockey competitie, gekker moet het niet worden. Mja, only in Amerika zo te zien.

GAYS ON ICEPIZZABABE MEGAN
PIZZABABE MEGAN
Soow, vanavond lekker koninginnenacht vieren hier in Arnhem, er is van alles te doen zag ik net al dus dat komt helemaal goed. Jammer dat deze Megan Alexis niet weet wat koniginnenacht of dag is anders was ze vast meegekomen, mja we moeten het doen met een gallerie wat natuurlijk ook al erg lekker is.

PIZZABABE MEGANSHYLA
SHYLA
Deze babe Shyla diet mij denken aan Pamela Anderson. De wat jongere babe wel te verstaan. Dit komt natuurlijk door de prachtige boezem die deze blonde babe heeft. Volgens mij is dit Shyla Stylez.

SHYLA

MAXX
MAXX
Reclame je moet het wel haten, zo lang ze niet uit Apeldoorn komen of dat er een lekkere chick in meespeelt kunnen ze mij gestolen worden. Vooral reclame over maandverband en dergelijke vind ik als man totaal nutteloos. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op de regel, checken we eventjes deze toch wel grappige Maxx reclame!

MAXXBEAU ZOEKT N DATE
BEAU ZOEKT N DATE
Onze Mym is al tijden op zoek naar een leuke date voor in het weekend. Deze Beau is ook al een tijdje op zoek en probeert het nog maar eens met deze zelf introductie film, ik heb de band van Mym nog niet gezien maar die zal wel niet veel beter zijn. We hebben Beau's emailadres dus als er dames intresse hebben, gewoon eventjes een mailtje sturen naar mij.

BEAU ZOEKT N DATEROLMAAT HACK
Rolmaat hack
Ik wist niet eens dat je rolmaten kon hacken maar ja blijkbaar kan alles. Ik snap alleen niet wat je er aan heb maar ja dit stukje lompe toepassingen wil ik niet aan jullie voorbij laten gaan.

ROLMAAT HACK
BRITS TALENT
Brits talent
In het volgende filmpje zien we weer een fijn voorbeeld van brits talent. Normaal gesproken doet Pizzaman deze postjes maar ja deze kon ik niet laten liggen. We zien namelijk een zeer interessant stukje dans/toneel.

BRITS TALENTGAMETIME 360
Gametime logo
Hoppa en we hebben een cirkel( 360 graden enzo) maar goed terug naar de gametime. Vandaag gaan we een groen bolletje zo snel mogelijk naar het einde brengen. ik deed het in 97 seconden, jullie highscores in de comments.

GAMETIME 360
BABE ON THE BEACH
BABE ON THE BEACH
Die regen in Nederland vind ik maar niks. Het weer in het volgende filmpje zou het altijd moeten zijn in Nederland. Lekker zonnetje op het strand met een babe erbij. Blikje bier erbij en je dag is weeer geweldig.

BABE ON THE BEACH

LORENA GOT ASS
LORENA GOT ASS
Wat later op de avond zie je hier een erg lekkere ass. Net in de regen lopen voetballen voor de jeugd van Nac, dus die regen maakt me geen reed uit. Bovendien vrolijkt deze kont van Lorena me ook weer op.

LORENA GOT ASS

ROBOT SOCCER 2008
ROBOT SOCCER 2008
Dit weekend heeft Nederland het Europese voetbal toernooi voor robots gewonnen. Deze robots voetballen op geheel eigen kracht en naar eigen inzicht, al zijn dat soort dingen natuurlijk ooit weleens ingeprogrammeerd. Bij meer lezen wat beelden van voorgaande jaren, en het item uit het nieuws mocht je dat gemist hebben. Nu Marco en de jongens nog..

ROBOT SOCCER 2008KYLES MOM IS A BITCH
Kyles mom is a bitch
Jaja toch nog een stukje Southpark vandaag en wel een heerlijk stukje. het bekende liedje van Cartman namelijk Kyles mom is a bitch. Boxen aan en meezingen maar.

KYLES MOM IS A BITCHOME HENK - OP DE CAMPING
Ome henk - op de camping
Aangezien half Nederland op vakantie is vond ik dit wel een toepasselijk liedje. Het is het geweldige liedje van ome Henk die het enorm naar zijn zin heeft op de Camping.

OME HENK - OP DE CAMPING
FUN met SPORT
FUN met SPORT
Soms heb je echt van die dagen dat je alleen maar norse mensen tegen komt op straat, van de week had ik dat nog eens. Mja, snap je gewoon eigenlijk niet dat mensen het zichzelf zo moeilijk maken afentoe. Anyway vandaag gaan we gewoon eventjes lachen met deze leuke sportbloopers.

FUN MET SPORTLUNA
luna
Ja, hier is weer eens een leuk filmpje van Luna. We weten dat ze zich graag filmpjes maakt met een soort van thema. Hier speelt ze bijvoorbeeld weer een babe uit de Amerikaanse staat Texas. Met uiteraard de bijbehorende muziek.

LUNA

SAYID STAND UP COMEDIAN
SAYID STAND UP COMEDIAN
Iemand gister nog naar draadstaal gekeken ? Mja, ik heb het vorige week gezien en vond er geen zak an maar toen de serie draadstaal nog leuk was hadden ze daar ene Sayid die stand up comedian was. En laat nou net die clip vandaag in de linksubmit zitten. Helemaal top natuurlijk, dus nog es op herhaling Sayid

SAYID STAND UP COMEDIANPIZZABABE JO
PIZZABABE JO
Een nieuwe maandag een nieuwe week, die we meteen weer beginnen met een mooie latina. Deze Jo Garcia hebben we ook al vaker mogen aanschouwen maar ik ben toch altijd blij als er weer wat nieuwe foto's beschikbaar zijn van deze mooie dame. Het is zelfs een mega gallerie geworden met 20 pix, iemand nog verzoekjes ?

PIZZABABE JOWHEELIE vs CAR
WHEELIE vs CAR
Mij gaan ze gewoon nooit op een motor krijgen, die doodschuivers op 2 wielen zijn veelste gevaarlijk voor een bestuurder als ik. Nou moet je dus eigenlijk nog voorzichtiger zijn als motorrijder en nog meer anticiperen. Als je wheelies gaat maken dan is het einde zoek, vooral als er ineens een auto midden op de straat staat.

WHEELIE vs CARMICHEAL J GOT TALENT
MICHEAL J GOT TALENT
Het is toch wat met dat Holland got Talent en Britain's got Talent, ik hou helemaal niet van dat soort tv programma's maar ik moet toch eerlijk zeggen dat er afentoe wel hele toffe acts voorbij komen. Neem nou deze pakistaanse Micheal Jackson die er een leuke surprise act van maakt.

MICHEAL J GOT TALENTKEIN GELOEL
KEIN GELOEL
Gisteren heeft Feyenoord eindelijk een prijs binnen gehaald in het jaar dat tevens het 100 jarig bestaan wordt gevierd, verdiend natuurlijk en over een goede 6 weken gaat het EK 2008 van start. Natuurlijk moet er dan ook een oranje hit komen en die hebben we, namelijk deze Keil geloel, oranje maak een doel... van de 2 ballen!

KEIN GELOELMARK
Mark zwarte cross
In het volgende filmpje zien wij Mark. Mark is redelijk bekend op internet maar er zijn nog genoeg mensen die hem niet kennen. We zien namelijk een diepte interview met Mark die op wijven jacht gaat.

MARKGADGET VAN DE WEEK
Tengu
Vandaag weer een zeer bijzondere gadget die ook nog te betalen is. Het is namelijk de Tengu! Het is een rechthoekig blokje met een gezicht. In het volgende filmpje zie je de werking van de Tengu.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 359
Gametime logo
Vandaag gaan we een voetbal game spelen en dat heeft denk ik geen uitleg nodig heeft. We gaan dit keer hooghouden. Ik kwam tot 44 keer. Zoals altijd kunnen jullie je highscores in de comments zetten.

GAMETIME 359
SHAY LAREN SPECIAL
SHAY LAREN SPECIAL
Ja een soort van special vanavond met Shay Laren. Mag ook wel omdat Feyenoord zojuist de beker heeft gewonnen. Maar goed, hier is een pakketje te downlaoden waarin een hele mooie fotoshoot staat. HQ foto's natuurlijk. Ga hem snel downloaden!

SHAY LAREN SPECIAL
WEBCAMBABE CLARA
WEBCAMBABE CLARA
Als je wilt strippen voor de webcam moet je het goed doen. En niet een keer een fractie van een seconde je tiet laten zien. Nee, gewoon als deze brunette Clara al je kleertjes uittrekken. Terwijl ze danst op muziek natuurlijk.

WEBCAMBABE CLARA

DAT IS GELUK HEBBEN
Dat is geluk hebben
Sommige mensen hebben al geen hersens en dat blijkt maar weer uit het volgende filmpje. Helaas hebben die mensen ook vaak geluk want man o man waarom deze gast dacht dat het leuk was om voor de trein te lopen is me een raadsel.

DAT IS GELUK HEBBENASTON MARTIN DBS
Aston martin dbs
In het volgende filmpje zien we een Top Gear review van de Aston Martin DBS. Nu is Top Gear altijd leuk en ja er komt een Aston Martin in voor dus zeker waard om even te kijken.

ASTON MARTIN DBS4 BABES ONDER DE DOUCHE
4 BABES ONDER DE DOUHCE
Wat is er nou leuker om 4 geile lesbische babes onder de douche te zien. Ja, zelf onder handen nemen natuurlijk, maar dat gaat nu even niet. Alleen heeft er een iemand zo te zien een weddenschap verloren. Mag je 3 keer raden wie.

4 BABES ONDER DE DOUCHE

GRATIS MC DONALDS!
GRATIS MC DONALDS!
Er zijn wel meer truukjes om gratis wat te eten te scoren bij Mc Donalds maar deze vind ik eigenlijk toch wel weer best goed bedacht. Je gaat met je auto door de mcdrive besteld verder helemaal niets maar gaat toch met een paar zakken big macs en quarterpounders naar huis, hoe dit allemaal werkt zie je het volgende filmpje.

GRATIS MC DONALDS!PEEPING TOMS
PEEPING TOMS
Als je echt niets te doen hebt en je hebt ook nog eens ergens in een kast een verrekijker liggen dan kan je best lol hebben als je bijvoorbeeld tegenover een flatgebouw woont. Er valt eigenlijk vanalles te zien als je een peeping tom bent. Zo ook deze gasten dus die wel een heel erg lekkere overbuurvrouw hebben. Jammer dat er toch iets mis gaat...

PEEPING TOMSVICKY & NINA
VICKY & NINA
In het weekend is het hier meestal stilletjes aan het pizzababe front, goed Ruben is er natuurlijk altijd nog met z'n filmpjes maar als je van galleries houd dan verwijs ik meestal naar de babes van de buren. Zo ook op deze zonnige zondag ochtend waar we vandaag de dames van grote vriend freson hebben.

VICKY & NINA

SLOOP POOL
SLOOP POOL
Elke dag komen er meer oost europeanen ons land in die daarna voor een appel en een ei in de bouw gaan werken. Altijd fijn natuurlijk die goedkope arbeidskrachten maar of het werk net zo goed is als bij een nederlandse kracht valt te betwijfelen. Zo moest hier eigenlijk alleen een oude schoorsteen gesloopt worden.

SLOOP POOLKYLE MAYNARD
KYLE MAYNARD
Worstelen is een edele sport, vroeger al beoefend door de grieken en romeinen is het tegenwoordig een goeie opstap naar bijvoorbeeld K1 vechten. Nou zullen we deze Kyle Maynard voorlopig niet in een K1 gevecht zien want hij mist ziin onderarmen en benen, worstelen kan hij als de beste.

KYLE MAYNARDDODGE VIPER KAPOET
DODGE VIPER KAPOET
Ik kreeg deze fotos toegestuurd van iemand die beweerd dat dit de nieuwe Dodge Viper custom build was van zijn baas. Of nou ja is eigenlijk, want deze auto is dan wel total loss maar het is nog steeds een Dodge Viper natuurlijk. Ik moet eerlijk zeggen dat als het een BMW geweest was ik iets bedroefder zou zijn geweest. Blijft natuurlijk zonde!

DODGE VIPER KAPOETBIKINI POOLSHARK
BIKINI POOLSHARK
Poolen is altijd een leuk tijdverdrijf geweest, al doe ik het tegenwoordig niet zo vaak meer, op de een of andere manier vind ik het nog steeds leuker dan normaal biljart. In deze clip zien we een dame die er toch wel verstand van heeft en ze is nog lekker ook.

BIKINI POOLSHARKPAUPERS
Paupers
In het volgende filmpje zien we de oude truuk van geld vastlijmen met een seconden lijm. Nu is dat niet schokkend wat wel schokkend is is de hoeveel heid paupers die het gewoon blijven proberen. man o man.

PAUPERSGAMETIME 358
Gametime logo
Vandaag gaan we een spelletje spelen wat lekker verslavend is. Je moet namelijk een soort van snot weg slingeren. het klinkt smerig is het niet. Ik kwam tot 925 meter. Jullie highsocres in de comments.

GAMETIME 358HATEBREED
hatebreed
Vandaag gaan we luisteren naar hatebreed omdat ik geen concert van DOWN of van Epica kon vinden. Nou heb ik zelf geen problemen met hatebreed. Ook al is het wat harder als Epica is het ook beter tenminste als je het aan mij vraagt.

HATEBREEDSPELLETJE
SPELLETJE
Ik als tiener hou wel van een spelletje dat te maken heeft met seks. Bijvoorbeeld het populaire doen, durf, of de waarheid spel. Dat doen ze in het volgende filmpje ook en dan durven en doen de meeste toch wel leuke dingen.

SPELLETJE


CHRISTINA
CHRISTINA
Deze Christina werd 2 - 3 jaar geleden ondekt op het internet door haar grote tieten en haar tienergezichtje. Natuurlijk kreeg ze haar eigen website waar je uiteraard vandaag de dag voor moet betalen. Hier bij TLP ben je gewend dat dat dus niet hoeft, dus is hier Christina gratis.

CHRISTINA

COLLEGE
College
Nou heeft Pizzaman ze school nooit afgemaakt en Ruben zit er nog op en ja ik ben dus op het moment de slimste hier bij Tastelikepizza. maar ja als ik dit filmpje zie dan blijkt maar weer dat ik op de verkeerde school zit.

COLLEGEHOW TO BE AN ASSASIN
Een huurmoordernaar wordt je niet zomaar, meestal heb je dan al een gedegen opleiding achter de rug bij de mossad of een andere organisatie die gebruik maakt van huurmoordernaars. Hoe zo'n opleiding eruit zou kunnen zien, gaan we in deze video bekijken.

HOW TO BE AN ASSASINLACHEN DOE JE ZO
LACHEN DOE JE ZO
Lachen is gezond en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zeggen ze weleens. In Japan kan je zelfs op yoga lachen dat schijnt weer het nieuwste van het nieuwste te zijn. Mja het zal ook eens niet in Japan zijn.

LACHEN DOE JE ZOMIDNR - OLIFANTJUUUS
Olifanytjuuus
Ik ben inmiddels weer redelijk verslaafd aan Midden in de nacht Rik. en zo doende kwam ik ook dit filmpje tegen. ik vond het leuk in elkaar zitten dus ik denk even posten voor dat pizzaman me voor is.

MIDNR - OLIFANTJUUUSTRANSFORMER STOPMOTION
TRANSFORMER STOPMOTION
Sommige mensen steken zoveel tijd in het maken van een videoclip dat je er bijna bang van wordt. Neem nu deze clip waar in ze met stopmotion een hele transformer scene hebben nagebouwd. Ik vind het erg knap en is zeker eventjes die paar minuten van je leven waard.

TRANSFORMER STOPMOTIONHOT BABE
HOT BABE
Dit soort types babes vind ik helemaal geweldig. Dit is namelijk een babe met een mooi gezichtje met een lekker zomers kleurtje erop. Check haar hier met haar tieten schudden terwijl ze op haar bed ligt

HOT BABE


FLIRTEN
Flirten
Ja Pizzaman probeert me allemaal tips te geven want hij denkt dat ik net zo eindig als die gast uit the 40 year old virgin. maar ja dan probeer ik het soms en dan licht het dus echt niet aan mij dat het niks wordt.

FLIRTEN
TOP GEAR CARVER
Carver
De craver is een te gek vervoersmiddel wat hier in Nederland gemaakt wordt. Nu is hij een tijdje terug in top gear geweest en daar waren ze er helemaal weg van dus check de volledige review bij meer lezen.

TOP GEAR CARVERGAMETIME 357
Gametime logo
Vandaag gaan we ook weer gewoon gamen want ja dat hoort er bij. We gaan geniet van worms maar dan in een pinguïn variant. Highscores in de comments.

GAMETIME 357DUTCH DISCO GIRLS
DUTCH DISCO GIRLS
Eigenlijk toch wel blij dat ze weer terug zijn hoor die whiteliners, anders hadden we dit soort leuke collecties met hollands gleufdier vermaak moeten missen. Het zijn wel allemaal pix van Partyflock zo te zien, maar handpicked uitgezocht. We kijken graag eventjes mee wat we dit weekend zoal kunnen tegenkomen.

DUTCH DISCO GIRLS

DO NOT TRUST WOMEN
DO NOT TRUST WOMEN
Ik wist het al een tijdje maar voor de non believers hier nog maar eens voor eens en altijd het bewijs dat vrouwen echt niet te vertrouwen zijn.

DO NOT TRUST WOMENGOOD MORNING
Ik heb mijn slaapkamer zo relaxed voor mekaar nu dat ik voorlopig helemaal nergens meer ga logeren ook al is het nog zo verleidelijk, zeg nou eerlijk in je eigen bedje slaap je meestal het lekkerst. En vergeet niet die ongemakkelijke momenten als je dan wakker wordt met een odol in een vreemd huis. Of was het...

GOOD MORNINGSCHREDDIES
SCHREDDIES
In programma's als kassa zie je weleens dat ze mensen allerlei producten laten testen, nou verschillen smaken nog al maar meestal worden de artikelen die echt niet te vreten zijn of deugen er wel uit gehaald. In deze Schreddies commercial doen ze eigenlijk precies hetzelfde alleen dan met 2 dezelfde producten. Best hillarisch om te zien met welke conclussies de testpersonen komen.

SCHREDDIESSAVE THE HONEYBEE
SAVE THE HONEYBEE
Tegenwoordig is het voor merken schijnbaar helemaal in om begaan te zijn met het millieu. Zo maakt Haagen Dasz al jaren erg lekker ijs. Maar om dan nu ineens voorop te gaan lopen in om de honingbij te redden van zijn ondergang vind ik echt zwaar overdreven.

SAVE THE HONEYBEE21 RECUT
21 RECUT
Ook al ben ik de laatste tijd druk met van alles en nog wat, films blijf ik volgen en kijk ik het liefst zoveel mogelijk. Deze 21 gaat over 6 studenten die het tellen van kaarten helemaal onder knie krijgen en daarmee in casinos hun slag slaan. Deze trailer is een beetje anders want het is een mash up van 21 en Rain man, die ook aleens kaarten aan het tellen was. Wel goed gedaan ie geval!

21 RECUTMOVE THOSE HIPS
MOVE THOSE HIPS
Mosselen vang je doorgaans door met netten over de bodem van de zee te slepen. In Japan gebeurt het schijnbaar nog handmatig en dat dan ook nog op een geheel speciale wijzen. De jappen zouden de jappen niet zijn natuurlijk als ze ook dit in een gameshow weten te verweven. En dan krijg je dus dit...

MOVE THOSE HIPSHOW NOT TO PICK UP WOMEN
HOW NOT TO PICK UP WOMAN
Als je wat vaker hier op de site komt dan weet je dat Mym onze Benjamin is ook al is hij niet eens de jongste hij is nog wel natst achter de oortjes. Geeft verder natuurlijk niet, ik doe echt mijn best om hem met goede tips naar de vrouwtjes te sturen. Helaas gaat dat nog al eens fout ook, ergens snapt ie het nog niet helemaal. [via]

HOW NOT TO PICK UP WOMENPIZZABABE DANIELLE
Laatste dag van de week alweer ik was wat later vandaag maar dat kan allemaal zo op de vrijdag. Anyway vandaag hebben we dus deze Danielle Teal, waarbij toen ik die naam voor het eerst horen eigenlijk meteen aan een teelbal moest denken. Mja, vreemd.. Anyway Danielle is onze week afsluiter en kijk meteen eventjes naar die mooie ogen!

PIZZABABE DANIELLESLALOMMEN
Slalommen
Hallo Martin Gaus hier. Ik weet echt niet wat het is maar dit vind ik zo kick om te zien. we zien namelijk een hond door een paar paaltjes slalommen maar man o man wat doet dat beest het tering snel.

SLALOMMEN
3 BLONDE PLAYMATES
3 BLONDE PLAYMATES
je ziet misschien al dat in dit filmpje je gaat kijken naar 3 erg lekkere blonde dames. Deze blonde babes gaan vaak gezellig met z'n drieen op de foto. Dat zie je duidelijk in dit filmpje dat entjes in elkaar is gezet door Playboy.

3 BLONDE PLAYMATES

THUISWEDSTRIJD
Thuiswedstrijd
Zo te zien heeft Pizzaman weer ergens last van. ach ja in ieder geval beterschap van MYM en de bezoekers. In het volgende filmpje zien we een paar fans die eigenlijk in het stadion thuis horen. Tenminste dat vindt de commercial.

THUISWEDSTRIJDEARTH DAY
Earth day
22 maart was het earth day en eigenlijk heb ik daar helemaal geen aandacht voor gehad. maar ja het volgende filmpje is toch wel mooi. we zien namelijk 8 nuttige mogelijkheden voor een lege fles zonder statiegeld.

EARTH DAYLEUK HE DRIFTEN
Driften
In het volgende filmpje zien we iemand die vindt dat hij heel goed kan driften. Gelukkig ligt dat niet aan hem maar aan zijn auto. Want die neemt genadeloos wraak. Ach ja eigen schuld dikke bult.

LEUK HE DRIFTENGAMETIME 356
Gametime logo
We zijn er bijna nog een paar nummertje omdraaien en hoppa 1 jaar bezig. maar ja zover is het nog niet dus eerst even loggen. vandaag gaan we een bubbeltje naar het einddoel brengen. Highscores in de comments.

GAMETIME 356
2 BABES
2 BABES
Dure winkels hebben vaak erg mooie kleedhoKjes. Je zou ze eigenlijk beter kleedruimtes kunnen noemen door de ruimte die je hebt. Dat kun je zien in het volgende filmpje zien hoe 2 babes kleren passen. Later besluiten ze nu ze toch naakt zijn, met elkaar te spelen.

2 BABES


KILL TEDDIE
KILL TEDDIE
Ik kan me eigenlijk helemaal niet meer herinneren of ik vroeger een teddie beer heb gehad. Mym wel, die slaapt er nog steeds mee, maar zelf heb ik geen idee. Mja, deze 2 gasten hebben wel een teddie die ze op gruwelijke wijze aan het martelen zijn. Naja, het is best grappig en als je niets te doen hebt, nog een leuk tijdverdrijf ook.

KILL TEDDIEYOURE A WIZZARD, HARRY!
YOURE A WIZZARD, HARRY!
Over een maand of zes komt er al weer een nieuwe Harry Potter film in de bioscoop, zoals alle voorgaande 5 delen. Dit deel gaat Harry Potter en de Halfbloed Prins heten maar voordat die uit is zijn we dus al ergens achterin november. Een fan maakte de volgende clip, met het lekkere nummer I am a Wizzard eronder. Goed gedaan!

YOURE A WIZZARD, HARRY!NEOCUBE
Neocube
In het volgende filmpje maken we kennis met de Neocube. Het is een kubus met allemaal magnetische balletjes. En ja daar kan je je creativiteit in kwijt. Check het volgende filmpje maar voor een paar voorbeelden.

NEOCUBE
HEADBANGENDE KATTEN

Headbangende katten
Ik ben nu dus officieel de Martin Gaus van tastelikpizza maar ja zulke lieve katjes kan ik nou eenmaal niet negeren. We zien namelijk een paar katjes die op de maat van de muziek hun hoofd op en neer doen.
HEADBANGENDE KATTENF@#$ING MACBOOK
F@#$ING MACBOOK
Zo'n macbook van Apple schijnt helemaal geweldig te zijn, al zit er geen eens een cd-rom in en zitten er ook allerlei functies op die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, aldus deze Canadees die een grappig liedje zingt over zijn macbook die wel in een envelop past maar verder niet echt een van zijn allerbeste aankopen is.

F@#$ING MACBOOK

MESSI vs C. RONALDO
MESSI vs C. RONALDO
Gisteren allemaal nog gekeken naar de Champignons League? Man O man, wat was dat genieten zeg bij Barcelona vs Man. United, het bleef welliswaar 0-0 maar de wedstrijd was super. Het was tevens het treffen tussen 2 beste spelers die momenteel op de voetbal velden rondlopen als je het mij vraagt Messi en Ronaldo. In clip zien we ze allebei nog eventjes aan de bal, wat gewoon een genot is om naar te kijken!

MESSI vs C. RONALDOBOOTY SHAKING [!]
BOOTY SHAKING [!]
Konten zijn mooi, konten zijn lekker, en als ik zo op straat rondkijk dan zie ik de eerste dames in kort rokje alweer sporadisch voorbij huppelen vanuit mijn ooghoeken. Geweldig want dat is waarom we zo van die zomer houden natuurlijk. Check vooral eventjes deze clip met 6 minuten kontenwerk wat lekker aan het schudden is, laat die zomer maar komen!

BOOTY SHAKING [!]PIZZABABE ALEXIS
PIZZABABE ALEXIS
Ook vandaag weer een super fijne Pizzababe! Ene Alexis Love is de uitverkorene en ik moet zeggen deze donkerharige babe met volgens mij wat oosterse invloeden mag er best wezen. Echt grote mukken heeft ze niet maar wat niet is kan nog komen. Kijken we eventjes mee ?

PIZZABABE ALEXISINTERVIEW ROMAN STYLE
INTERVIEW ROMAN STYLE
Hehehe mooi is dat toch he eigenlijk, gewoon die ouderwetse fascistische televee uit landen die we binnekort of zelfs al hebben mogen verwelkomen in ons aller Europa. Deze presentator is echt uit een achtergebeleven tijd ofzo, gewoon op live televisie mept hij zijn gasten in elkaar. FIGHT! (met subs!)

INTERVIEW ROMAN STYLEMARLBORO TRANSFORMER
Marlboro transformer
Het lijkt er op dat ik blijf hangen in die transformers filmpjes maar ja deze is dan ook uber stoer. we zien namelijk iemand die een stop motion heeft gemaakt van allerlei gewone dingen die opeens robots worden.

MARLBORO TRANSFORMER

Bonus: Hot smoking Sex!


MOTOR VS VLIEGTUIG
Motor vs vliegtuig
In het volgende filmpje gaan we weer eens wat kick stunt werk zien. we zien namelijk een jump staan en even later komt er een motor in beeld. nog voordat je denkt wtf een motor komt er ook een vliegtuig in beeld. Check het zelf maar.

MOTOR VS VLIEGTUIG
GAMETIME 355
Gametime logo
Vandaag zijn we bijna een jaar bezig met de gametime maar ja dat is pas morgen. Vandaag is het dus de 355 editie en we gaan een relaxte kleuren combo game spelen. oftewel het goeie kleurtje bij bij de andere kleurtjes. Highscores in de comments.

GAMETIME 355BABE STRIPT
BABE STRIPT
Ik had laatst een babe een wondermiddeltje gegeven waardoor ze bloedgeil werd en vanzelf uit de kleren ging. uiteraard heb ik gefilmd hoe deze hete babe in haar eigen huis stript. Ziet er goed uit, al zeg ik het zelf.

BABE STRIPT


DOWN & DIRTY
DOWN & DIRTY
Alsof ik nog niet moe genoeg ben gaan we ook nog eens lekker fietsen op de mountainbike. Tenminste de gasten in dit filmpje dan, ik kan helemaal niets meer. Haal zo nog een pizza en dan is het bankhangen ben ik bang. Naja, deze gasten fietsen, springen en doen van alles op een fiets waar ik al moe van wordt als ik er naar kijk.

DOWN & DIRTYFALLING MODELS
FALLING MODELS
Als je als model op de catwalk de laatste mode van een of andere ontwerpen aan het showen bent, zijn natuurlijk alle ogen op je gericht. Als je dan ook maar een foutje maakt zal je dat de rest van je carriere altijd blijven achtervolgen. In deze toffe compilatie zien we dan ook het ene naar het andere model op haar lekkere bekkie gaan.

FALLING MODELSBABE IN BED
BABE IN BED
Ik ga zo weer mijn bedje inliggen, want ik heb de laaste dagen barstende koppijn. Toch zou ik nog bij deze babe in bed willen liggen. Kijk maar eens hoe geil ze naakt in haar bed loopt te kloten.

BABE IN BED

BOWLEN met BABES
BOWLEN met BABES
Zo heel afentoe dan organiseren we ook wel eens een leuk avondje uit na al dat harde werken. Dit keer gingen we bowlen met een paar fijne dames, ik ben ergens in het begin van de avond al de weg kwijt geraakt maar gelukkig hebben we de foto's nog.

BOWLEN met BABES

COLOR SHOW
Color show
in het volgende filmpje zien we een paar artiesten die een show op voeren. alleen is deze Show redelijk bijzonder omdat kleuren centraal staan. Eigenlijk is het gewoon licht maar dat mag de pret niet drukken.

COLOR SHOWVIRAL.COM
VIRAL.COM
Als je je altijd al hebt afgevraagd waar al die viral filmpjes toch vandaan komen zonder meteen allerlei mediaburos de schuld te geven die hele dagen onze linksubmit lijn aan het volspammen zijn. Dan heb ik hier voor jullie het antwoord, er is namelijk een bedrijf die Viralcom heet waar al deze filmpjes gemaakt worden. Bij meer lezen 3 filmpjes die een blik achter de schermen werpt.

VIRAL.COMVROUWEN vs RALLY
Mja, mijn opa zei vroeger altijd, 'Pizza een vrouw achter het stuur is bloed aan de muur'. Nou berust dat verder niet op feiten ofzo maar het rijmt wel lekker en misschien dat dan ook wel de reden dat het me altijd is bijgebleven. Anyway tijden veranderen uiteraard en dan is het maar zo mogelijk dat er ook vrouwen mee rijden in bijvoorbeeld een DTM.

VROUWEN vs RALLY

GEVAARLIJK TRUUKJE
gevaarlijk truukje
In het volgende filmpje zien we iemand die ons verteld hoe een bepaalde kaarttruuk werkt. nu is de truuk zelf al lastig genoeg maar ja dan moeten je huisgenoten je ook nog eens in de maling nemen.

GEVAARLIJKE TRUUKJEDOLE ANNANAS DILDO
DOLE ANNANAS DILDO
Als je je vrouw al vanalles gegeven hebt maar ze kan er nog steeds niet van genieten dan is het nu tijd om eens de Dole Annanas dildo uit te proberen. Volgens dit filmpje is het het nieuwste van het nieuwste maar aan het eind van de clip gaat voor deze dame toch niets boven the "real thing".

DOLE ANNANAS DILDOVANESSA gaat POOLEN
VANESSA gaat POOLEN
Tegenwoordig speel ik gewoon normaal biljart ipv het poolen wat ik vroeger veel deed. Gebrek aan tegenstanders en het feit dat ik tegenwoordig in de buurtkroeg zit in plaats van rond te hangen in die poolhal heeft me dat doen besluiten. Nou is poolen altijd wel leuk om te doen met wat babes, vooral omdat ze zo lekker bukken afentoe.

VANESSA GAAT POOLEN

PIZZABABE HOLLY ANN
PIZZABABE HOLLY ANN
Vandaag weer een lekkere blonde Pizzababe, die naar de naam Holly Ann Dorrough luistert. Ik vind het een lekker meisje en vooral het natuurlijke van deze Holly Ann maakt haar zo bijzonder. Naja, het kwijl loopt me hier uit de mondhoek, en aangezien Holly hier niet is ga ik maar eens een hapje doen. Eet smakelijk!

PIZZABABE HOLLY ANNSCUMMY MUMMY
SCUMMY MUMMY
Hehe het blijft maar doorgaan die geweldige clips uit de serie Balls of Steel. Deze Scummy Mummy kende ik eigenlijk nog niet maar na het zien van de clip, blijkt ook deze clip feilloos in het Balls of Steel concept te vallen. Scummy Mummy is 9.5 maand in verwachting en maakt dan toch wel vreemde zaken mee.

SCUMMY MUMMYTV BLOOPERS
TV bloopers
In het volgende filmpje zien we een paar presentatoren bloopers maken. Sommige zijn gewooon weg leuk maar er zitten briljante bloopers tussen. Gewoon even kijken naar deze bloopers.

TV BLOOPERS
VOGEL VS GEIT
Vogel vs geit
In het volgende filmpje zien we een berggeit rustig een beetje gras eten. Helaas woont de berggeit in het zelf leefgebied als deze roofvogel. en ja een roofvogel houd niet van gras maar wel van vlees. dus gooien we toch gewoon een berggeit naar beneden.

VOGEL VS GEITGAMETIME 354
Gametime logo
Vandaag gaan we een leuke game spelen die iedereen kan begrijpen. Moet je natuurlijk we de how to play even volgend maar dan is het je allemaal duidelijk. Zoals altijd highscores in de comments.

GAMETIME 354AVALON GIRLS
AVALON GIRLS
Zoveel platen zijn er niet die ik na jaren draaien nog eens opzoek, dit was er wel eentje. Deze legendarische plaat Avalon van het toen nog roemruchtige Roxy Music heeft misschien niet zo lang op 1 gestaan als 19 van Paul Hardcastle maar is toch echt een super plaat, gooi er wat mooie meiden bij en je hebt een super clip. CHECK!

AVALON GIRLSGIRLS GONE WILD [BEST OF]
GIRLS GONE WILD [BEST OF]
Sjah, de meiden die wild gaan, daar staan nogal wat filmpjes van hier op de site. Toch is het altijd geinig om daar dan een best of van te hebben en die is er nu dus in twee delen nog wel. Naja, kijken we allemaal eventjes mee want het gaat er weer heet aan toe zo te zien.

GIRLS GONE WILD [BEST OF]

ASTARTA'S DANCE [ANIMATION]
ASTARTA'S DANCE [ANIMATION]
Soow, het was al eventjes geleden maar dan zijn we er toch weer hoor met een mooie animatie. Net als vorige animaties is ook aan deze kleine minifilm een hoop aandacht besteed wat je terug ziet aan de details. Deze animatie werd trouwens gemaakt door gixen-p studios. [thnx]

ASTARTA'S DANCE [ANIMATION]DOVE GOED VOOR U
DOVE GOED VOOR U
Mja, we hebben hier nu al diverse commercials van Dove voorbij zien komen maar wist je dat om Dove zeep te maken er allerlei bossen moeten worden gekapt en ach, eigenlijk het bekende verhaal. Eigenlijk is dat onderhand met alles zo, is het goed of lekker dan is het of slecht voor het millieu en anders wel voor je gezondheid.

DOVE GOED VOOR U

KUSJE?
KUSJE?
Iemand vangt je net, houdt je voor een of andere camera en verwacht dan ook nog een kus. Ja dat gaat dus niet door, want deze vogel is daar helemaal niet van gediend en bijt er rustig op los. Ik kan er geen medelijden mee hebben trouwens.

KUSJE?ZWEMBROEK OF ONDERBROEK
Zwembroek of onderbroek
Wanneer wordt een strakke zwembroek een onderbroek in de ogen van de rest van de populatie? Dat antwoord zien we in een briljante reclame van een ijsmerk. heeft niks met ijs te maken maar wel een leuke reclame.

ZWEMBROEK OF ONDERBROEKCASEMOD
Casemod
In ben een beetje het sukkeltje van de afdeling en dat omt omdat ik nou eenmaal van computers houd. Ik vind de volgende ook zeer mooi. geen uber goede specificaties maar wel een zeer kicke behuizing.

CASEMODFABULOUS FABI
FABULOUS FABI
Deze Fabi wordt door hegre-archives Fabulous. Natuurlijk wil deze Fabulous Fabi ook zeker wel Famous worden. Dat zou best eens kunnen als je kijkt naar haar erg lekkere lichaam.

FABULOUS FABI


PIZZABABE JILLIAN
PIZZABABE JILLIAN
Sommige vrouwen hebben echt alles goed voor elkaar. Neem nou deze Pizzababe Jillian Beyor die we al eens voorbij hebben zien komen hier op Tastelikepizza maar toch zeker de moeite waard is voor een herplaatsing. Jillian heeft zover ik dat kan beoordelen nog alles lekker natuurlijk aan d'r lijf hangen maar kijkt afentoe wel wat boos, Wtf, nu al?

PIZZABABE JILLIANRIA TAMPONS
RIA TAMPONS
De enige soort commercial die eigenlijk nog vervelender is dan waspoederreclame moet haast wel reclame voor tampons of maandverband zijn. Mja, het kan mij sowieso niet boeien ik zap toch wel weg, al zijn er natuurlijk ook uitzonderingen. Neem nou deze commercial van Ria Tampons die toch echt meesterlijk is.

RIA TAMPONS

DAMES IN DE DOP EP1
Ik heb gister schijnbaar heel wat gemist want het eerste wat ik vanmorgen voor m'n kiezen kreeg op de msn was, Pizza heb je gister de nieuwe serie Dames in de Dop gezien. Uhm nee dus, maar gelukkig is er dan nog zoiets als uitzending gemist. Want het is toch wel leuk hoe een paar sloeries tot dame worden omgetovert. Kijkt u eventjes mee naar aflevering 1.

DAMES IN DE DOP

GOOGLOLOPOLY
Googlolopoly
Vandaag hebben we twee games de eerst kon je gewoon online spelen. en deze kan je beter met je online vrienden spelen. het is namelijk Monoploy gebaseerd op Google. je heb er niks aan maar het idee is leuk. [via]

GOOGLOLOPOLYMASCOTTES
Mascottes
Mascottes zijn zeker in Amerika erg belangrijk bij de sport hier in Nederland hebben we ze ook wel maar zijn ze minder belangrijk. In het volgende filmpje zien we enkelen mascottes op hun plaat gaan.

MASCOTTES
GAMETIME 353
Gametime logo
Vandaag gaan we genieten van een nieuwe sportieve en RSI opwekkende game. We gaan namelijk ballenwerpen of hoe het ook heet. mijn highscore was 1402. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 353
CAMP GIRLS
CAMP GIRLS
Schoolkamp is natuurlijk een groot feest voor de kids. Ben zelf een paar keer gegaan waarbij ik steeds naar huis werd gestuurd omdat ik niet van de wijven af kon blijven. Nou ja, deze 2 geile lesbische babes kunnen ook niet van elkaar af blijven.

CAMP GIRLS

CRAZY JAPAN
In Japan wonen zo veel vreemde mensen met nog eens zoveel vreemde gebruiken, zo is het helemaal niet vreemd schijnbaar om geschminked over straat te gaan. Het hele jaar carnavallen dus in Japan! Mja, je moet er wel wat voor over hebben om op te vallen natuurlijk...

CRAZY JAPANSANDY
SANDY
Dit geile tienertje met haar blonde haar moet je zeker eventjes checken. Ik heb zelfs gehoord dat ze nog maar pas 18 jaar jong is. Ook al ben je een stukje ouder, toch zou ik deze niet overslaan.

SANDY

PANDURA'S 80s VIDEOMIXEN
PANDURA'S 80s VIDEOMIXEN
Hehehe, het heeft wel eventjes geduurd maar we hebben gewoon weer van die fijne videojaarmixen uit vergeten tijden. Er stonden er al wel wat op TLP van Pancho toendertijd maar deze zijn zeker de moeite waard ook om te bekijken. Ik heb zelfs een playlist voor jullie en de videos zijn in 2 delen. Ik zou zeggen ENJOY!

PANDURA'S 80s VIDEOMIXENRS4 versus ARDENNEN
RS4 versus ARDENNEN
Hehehe, mja als je dan al zo'n vette Audi RS4 onder je kont hebt moet daar natuurlijk ook eens afentoe mee geblazen worden. En waar kan dat nou beter in het altijd rustige Ardennen gebied, mja ik denk niet dat de buurtjes erg gechameerd waren van dit brute v8 geweld maar wij hebben we weer een leuk filmpje.

RS4 versus ARDENNEN

TRANSFORMERS STOPMOTION
Transformers stopmotion
Nadat ik van de week eindelijk transformers heb gezien was ik weer helemaal verslaafd. In het volgende flmpje zien we optimus prime die de hoofdrol speelt in een persiflage op een bekend youtube filmpje.

TRANSFORMERS STOPMOTIONSTIKSTOF IN EEN ZWEMBAD
Stikstof in een zwembad
als vaste bezoeker ken je de rubriek try this at home wel. Vandaag hebben we iets wat je opzich wel kan proberen maar het is misschien iets duur. Daarom doen we er een video bij zodat je toch nog het resultaat kan bekijken.

STIKSTOF IN EEN ZWEMBADDRIFT LOSER
DRIFT LOSER
Driften is natuurlijk stoer en tof om te zien, maar er zijn ook altijd wannabees natuurlijk. Dat driften is nog helemaal niet zo makkelijk en al helemaal niet op een recht stukje weg, WTF? Driften doe je natuurlijk in de bocht en niet vlakvoor een stoeprand, losurrr!

DRIFT LOSERPINGPONG LESBIANS
PINGPONG LESBIANS
De volgende babes houden van een potje tafeltennis. Ze komen er achter dat ze het liever naakt doen. Dan komen ze er achter dat ze liever met elkaar spelen dan tegen elkaar. Dit geile gebeuren wordt natuurlijk gefilmd.

PINGPONG LESBIANS


PIZZABABE LIZA
PIZZABABE LIZA
Een nieuwe week een nieuwe ronde met lekkere pizzababes, we beginnen vandaag iets anders dan normaal want de babe komt niet uit de stal van ome Hef maar de iets minder plastic fantastic met art, we gaan er verder geen gewoonte van maken maar mocht je deze babes helemaal geweldig vinden dan zou ik toch zeker eventjes hier een kijkje nemen.

PIZZABABE LIZATHE POOTER
THE POOTER
Mja, ik snap wel dat express luide scheten laten in public geinige momenten kan opleveren maar om er dan een hele serie filmpjes aan te wijdden gaat me ook wel wat te ver. Deze Pooter doet dat dus wel, ik heb er eventjes de laatst uit de serie van uitgelicht maar er bestaat dus een heus Youtube channel van deze gast en die vindt je hier.

THE POOTERMILLITANT BLACKGUY
MILLITANT BLACKGUY
Ja mensen het is weer maandag dus gaan we weer een zooi leuke dingen zien, omdat er in het weekend toch nog wel wat leuks wordt uitgezonden op de buitenlandse televee. Zo hebben we op channel four het altijd leuke Balls of Steel waaruit deze clip komt uit de 18.04 aflevering. Check!

MILLITANT BLACKGUYBEAUTIFUL SONG
Het volgende nummer is een briljant parodie op het nummer Your Beautiful van James Blunt. Het gaat over James die nog geen vriendjes heeft behalve een bijzondere man. Luister en lach maar even mee.

BEAUTIFUL SONGGADGET VAN DE WEEK
Gadget
Vandaag een gadget die we niet kunnen kopen en eigenlijk is het gewoon een grote grap. maar wel een goeie grap dus daarom komt hij er toch op als gadget van de week. het is namelijk een nieuw product van apple.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 352
Gametime logo
Vandaag gaan we genieten van een bijzondere game. we moeten namelijk onze muis cursor behoeden voor het gevaar. Ik vond het weer eens iets anders. Ik kwam tot 65 seconden. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 352GIRLS GONE WILD ft SNOOP
GIRLS GONE WILD ft SNOOP, GGWild
Omdat het morgen weer maandag is en omdat ik weet dat jullie hier van houden is hier nog wat shit te zien van girls Gone Wild. Deze keer is het een special met rapper Snoop Dogg die wordt aanbeden door de babes.

GIRLS GONE WILD ft SNOOP

BABES ON THE BEACH
BABES ON THE BEACH
Zelf bezoek ik graag naaktstranden. Ik ben er alleen zo weer weg als er niks lekkers te zien valt. Als de volgende babes er waren zou ik zeker blijven. Deze 3 hete babes vinden het schijnbaar erg leuk om naakt rond te rennen op het strand.

BABES ON THE BEACH

DENEMARKEN WTF
Denemarken wtf
Het volgende filmpje gaat over Denemarken en is volledig is het Deens. Ondanks dat ik er geen reet van snap vind ik het wel erg bijzonder. Het lijkt er op dat Denemarken Japan achter nagaat.

DENEMARKEN WTFRIJKSWEG SKATEN
Rijksweg skaten
In Saudi arabie is alles koek en ei tenminste dat vermoed ik op te maken uit het volgende filmpje. we zien namelijk een paar van die baarden die aan een auto hangend gaan skaten op de rijksweg.

RIJKSWEG SKATENICEHOCKEY BEAR
ICEHOCKEY BEAR
Wanneer het pauze is bij een wedstrijdje ijshockey komt er wel een hele speciale gast een demonstratie geven. Het is namelijk een beer op ijsschaatsen. Helaas maar een paar seconde beeld, vraag me toch af of die nog gescoord heeft.

ICEHOCKEY BEARSKATER vs GLAS
SKATER vs GLAS
Als je gaat skaten of zo'n andere balbedreigende sport dan moet je er eigenlijk gewoon al rekening mee houden dat je zo afentoe zwaar gewond raakt. Nou lijkt me sowieso deze move niet al te slim, want hij kan niet zeggen dat ie die ruit niet gezien had ofzo.

SKATER vs GLASHOLLAND GOT TALENT EP4
HOLLAND GOT TALENT EP4
Ook deze zondag weer de beste acts van afgelopen vrijdag's uitzending van Holland Got Talent. Aflevering vier alweer! Voorgaande afleveringen en acts gaan we hier vinden, en ik moet zeggen dat ik het deze week minder getalenteert vond de deelnemers dan.

HOLLAND GOT TALENT EP44 BABES
4 BABES
Op de luie zondagmiddag checken we hier 4 Franse babes die stuk voor stuk model willen worden. Om op te vallen gingen deze babe maar gezamelijk naakt poserend voor de camera. Ziet er lekker uit.

4 BABES

3X BABE
Gisteren een keertje overgeslagen maar daarom heb ik er vandaag ook wat extra werk van gemaakt om de mooiste dames bij de buren te linken. Kijken we even mee naar de altijd mooie dames bij Freson of anders bij onze vlaamse vriendjes van Svdd.

Valencia & Bridget - Striptease van de dag 1 en 2 - bonus = Mindy Vega

DUST ART
DUST ART
Als je ergens woont waar het altijd stoffig is en er zijn veel zandwegen in de buurt dan weet je ook dat het bijna een onmogelijk zaak is om je auto goed schoon te houden. Om maar het beste van de situatie te maken heeft deze Scot Wade een nieuwe manier van kunst bedacht.

DUST ARTBIKINI CONTEST
BIKINI CONTEST
Soow gisteren had ik eventjes een snipperdag genomen want ik was zo beroerd als een hond. Naja kan gebeuren natuurlijk, daarom vandaag maar meteen verder met deze Bikini contest wat eigenlijk altijd wel erg leuk is om naar te kijken. Check de check!

BIKINI CONTESTKAT IN BED
Kat in bed
Ik weet niet waarom maar dit soort filmpjes vind ik altijd leuk om te zien. We zien namelijk een kat die het erg naar zijn zin heeft om onder de dekens van dit baasje te spelen. ik vind het leuk en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden.

KAT IN BEDGAMETIME 351
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een game spellen en het is een escape game. De regelmatige gamer weet dat ik niet van escape games houd dus heb ik ook geen highscore gehaald. Ik hoop dat jullie iets meer doorzettingsvermogen hebben. Highscores in de comments.

GAMETIME 351
AVENGED SEVENFOLD - GRASPOP 2006
Avenged sevenfold - graspop 2006
Vandaag gaan we kijken naar een aan gevraagde band namelijk Avenged Sevenfold. Het is niet helemaal mijn soort muziek maar ja dat hoeft ook niet altijd. Je kan nog altijd een band aanvragen. dit doe je door de naam van de band even in de comments te zetten.

AVENGED SEVENFOLD - GRASPOP 2006
BANGBROS BABE
BANGBROS BABE
Stel er staat plots een babe van BangBros aan je deur te kloppen. Dan mag ze natuurlijk binnenkomen. En vervolgens trekt ze maar wat kleren uit en laat zien dat ze geil is. En wat er vervolgens gebeurd kun je zelf al invullen.

BANGBROS BABE


AIMEE EN MONIQUE
AIMEE EN MONIQUE
Twee vriendinnetjes die lesbisch gaan viezerikken is altijd erg leuk om naar te kijken. Check maar eens deze Aimee en Monique fijntjes met elkaar spelen. Het zal wel uit een of andere erotischefilm komen.

AIMEE EN MONIQUE


SEXY BRUNETTE
SEXY BRUNETTE
Check hier weer een leuke brunette waar ik de naam weer eens niet van weet. De volgende is misschien niet geschikt als modelletje te werken, maar ze is wel lekker om in een filmpje te spelen.

SEXY BRUNETTE

DOOR FIETSEN
Door fietsen
In het volgende filmpje zien we iemand op een fiets. nu is dat niks bijzonders was het niet dat hij probeert om de politie af te schudden. Natuurlijk is het gewoon dom maar man als je zoveel geluk heb verdien je het om op internet te komen.

DOOR FIETSENSR 71
SR-71
In het volgende filmpje zien we eens sr-71 oftewel een blackbird. Het is een van de meest kicke vliegtuigen als je het aan mij vraagt en ik denk dat veel vliegtuig fanaten het met me eens zijn. Dit keer een videootje waarin hij zeer laag vliegt.

SR 71GAMETIME 350
Gametime logo
Vandaag de 350ste gametime we zitten dus al bijna op een jaar. maar ja nog even te gaan voor dat het zover is. vandaag gaan we een game spelen met ballen. je moet je ballen zo groot mogelijk krijgen ik kwam tot level 15 en had Juggernaut Balls. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 350DELTA
DELTA
Hier bij TLP hebben we talloze secretaresses gehad. Allen voldeden de meeste niet aan wat we zo graag zien. Ze moeten seks uitstralen en dat was niet het geval. Nu proberen we het bij deze sexy blondine. Het enige waar ik me nog aan stoor is haar vage naam Delta. Het zal toch geen robot zijn?

DELTA

CARMEN ELECTRA
CERMEN ELECTRA
Carmen Elctra is zo'n babe die gewoon niet kan ontbreken op TLP. Deze Playboy playmate en actrice heeft het gemaakt in het hele sexy wereldje. Hier kan je haar zien ''teasen'' op een hotelkamertje in Las Vegas of in een andere wereldstad.

CARMEN ELECTRA

TRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag gaan we een magische lamp maken. nu denken jullie aan de lamp van alladin maar daar heb ik het niet over ik bedoel gewoon een lamp. Je hebt een lamp, soldeerbout en een ledje nodig om dit te laten werken.

TRY THIS AT HOMEWAT TE DOEN MET 164 MILJOEN
Wat te doen met 164 miljoen
Zoals de titel al zegt gaan we kijken wat je doet met 146 miljoen. Nu moet je niet denken dat wij van TLP even flink gecashed hebben maar wel deze rednecks. Kijk dus even mee waar zij hun geld aan zouden verbrassen.

WAT TE DOEN MET 164 MILJOEN
HAGGER TRIPPY EP 9
HAGGER TRIPPY EP 9
Zo ook maar meteen aflevering 9 van Hagger Trippy die dit keer werd ingediend door DevFred himself! Mja, de rest hadden we al van onze Zattevrienden gekregen een tijdje geleden en kan je hier allemaal nog eens terug zien. Nu toch echt de op een na laatste aflevering en eerlijk gezegd heb ik er ook wel weer genoeg van zo. Overkill is nooit goed..

HAGGER TRIPPY EP 9THE JOB
THE JOB
De amerikaanse droom bestaat volgens mij niet eens meer zo onderhand tenminste niet voor de meeste amerikanen. Het gaat daar gewoon bergafwaarts met alles lijkt het, niet zo gek als 50% van alle amerikanen tot in de nek in de schulden zit. Mexicanen daarentegen doen het wel goed, check deze clip!

THE JOB

DMAX 4 MANNEN!
DMAX 4 MANNEN!
Altijd al geweten natuurlijk dat mannen de ubermenschen zijn op deze wereld. Wel een beetje voorzichtig zijn natuurlijk met deze uitspraken want zonder vrouwen geen mannen natuurlijk. In deze super toffe commercial die wel weer in het duits is zien we precies wat ik ongeveer bedoel.

DMAX 4 MANNEN!

BALLON vs HIGHSPEED CAMERA
BALLON vs HIGHSPEED CAMERA
Wat je allemaal mist met het blote oog wanneer je een waterbalon kapot prikt kan je zien in de ultra slowmotion opgenomen met een high speed camera. Moet toch wel zeggen dat zulke dingen er altijd erg spectaculair uitzien, tijd voor een oog upgrade ?

BALLON vs HIGHSPEED CAMERAJUST 4 LAUGHS
JUST 4 LAUGHS
Candid camera is volgens mij ooit door Ralph Inbar naar Nederland gehaald middels het programma Banana Split. Geweldig leuk en daar kennen we ook Patty Brard nog van, het programma Just 4 Laughs is de canadese tegenhanger die minstens zo leuk is. Kijken we eventjes mee naar deze 4 korte clips!

JUST 4 LAUGHSPIZZABABE STEVIE
PIZZABABE STEVIE
Soow en dan is het alweer bijna weekend, de laatste Pizzababe van deze week dus alweer. We gaan het weekend in met deze lang benige blonde die luistert naar de naam Stevie Scholes! Mooie dame, lange benen, zeer beschuitwaardig!

PIZZABABE STEVIEGIRLS GONE WILD
GGWILD
Je hebt altijd meisjes die meegaan naar een kamer, als je maar een camera bij de hand hebt. In ruil voor nog wat extra geld gaan ze zo uit de kleren. Misschien deed deze babe het zelfs gratis voor Girls Gone Wild.

GIRLS GONE WILD

THE BUZZING GAME
THE BUZZING GAME
Televisie spelletjes vind ik zelf wat minder om te kijken, ik zie zelf liever een goeie film ofzo. In deze aflevering van The Buzzing game, ook al een onderdeel van dat super programma Balls of Steel , gaan ze naar de USA. Een van de buzzers hebben ze gesaboteerd en dat levert best grappige momenten op.

THE BUZZING GAMEGYMNASTIEK
Gymnastieken
Sommige mensen kunnen het niet betalen om naar de sportschool te gaan en die doen dus thuis gymnastiek. Nu vond ik toevallig een band van Pizzaman en ik vond het weer zeer bijzondere oefeningen.

GYMNASTIEKPOULTRYGEIST TRAILER
Poultry geist
Eerlijk is eerlijk ik kwam dit stukje kunst tegen op flabber maar ik moets het gewoon met jullie delen. Het is namelijk een nieuwe cultfilm getiteld Poultrygeist night of the chicken dead. Allemaal even kijken naar de zeer smakeloze trailer.

POULTRYGEIST TRAILER
GAMETIME 349
Gametime logo
Vandaag gaan we gewoon gamen op het werk ik bedoel het is inmiddels al vrijdag dus tijd voor een pleziertje is er wel. Dit keer gaan we een vogel spelen en moeten we de rode dingen afschieten. highscores in de comments.

GAMETIME 349TRISH
TRISH
Camwithher is helemaal vernieuwd dankzij hun verdiensten van hun (domme) betalende klanten. Want ieder filmpje is natuurlijk gratis te verkrijgen. Ook op TLP. Kijk hier maar eens naar Trish die haar dansje doet.

TRISH

KONT
KONT
In sommige filmpjes van Bangbros is het overduidelijk dat ze duidelijk iets willen laten zien. Net zoals is dit filmpje waar je blind moet zjin als je geen kont ziet die lekker ingesmeerd wordt met olie.

KONT


JUIST JA
Juist ja
Sommige mensen zijn nou eenmaal niet zo heel slim. En in het volgende filmpje zien we daar een perfect voorbeeld aan. Want ja volgens deze gast is zijn computer toch echt keihard gecrashed maar ja daar denk de ict gast anders over.

JUIST JASHAKE IT BABY
SHAKE IT BABY
Nix mis met een lekkere voorgevel, ik bedoel een vrouw moet wel een beetje vormen hebben daar boven. Gelukkig kan je dat soort dingen tegenwoordig heel goed kopen bij onze grote vriend dokter Robert Schumacher maar toch zie ik ook graag de natuurlijke variant nog steeds. Deze chick begrijpt dat heel goed, en is goed bezig! MEEER!

SHAKE IT BABY

MADONNA ZUIGT
MADONNA ZUIGT
Wij houden natuurlijk van Madonna zoals iedereen zou moeten doen eigenlijk. Deze pop diva die nog steeds zwaar fuckable is bedankt iedereen die zelf een clipje heeft gemaakt op haar nieuwe nummer 4 minutes. Gewoon tof natuurlijk dat ze eventjes de moeite neemt om dit filmpje te maken. Check!

MADONNA ZUIGTSCHEIDING ?!
SCHEIDING ?!
Mja, je wenst het natuurlijk niemand toe, maar deze Tricia die zou ik ook wel het huis uit kicken. Wat een op geld beluste blonde bimbo is dat zeg damn. Haar man heeft iets van 60 miljoen op de bank staan en is 25 jaar ouder dan arme Tricia, die het toch wel heel erg slecht heeft zo te horen. Kijk eventjes mee..

SCHEIDING ?!TRY THIS AT HOME
tRY THIS AT HOME
Vandaag weer eens een try this at home. We gaan leren hoe we een goede verstopplek maken voor onze prive spullen. We hebben een lege spuitbus nodig en een blik opener. Dus als je nog iets prives heb heb je nu een verstopplek.

TRY THIS AT HOMESHE IS NINE
SHE IS NINE
Er zijn van die dingen die echt niet door de beugel kunnen, zo ook liedjes over minderjarige meisjes. Niet zo gek dus dat deze rockband het niet gehaald heeft in de tachtiger jaren. Volgens de tekst bij dit liedje gaat het over 9 jarige meisjes en ik hoop toch zo dat het hier om een hele flauwe mislukt grap gaat.

SHE IS NINECONDOOM BLOWEN ? WTF!
CONDOOM BLOWEN ? WTF!
Door het rookverbod in de horeca, wat per 1 juli ingaat, mogen er in de coffeeshops en alle andere horecazaken alleen nog pure joints gerookt worden. Dus geen sigaretten maar wel joints, want daar zit immers geen tabak in als je die puur draait. Belachelijk natuurlijk maar daar spelen de coffeeshops handig wel weer handig op in.

CONDOOM BLOWEN ? WTF!

PIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Ow, ik heb gisteren gewoon een stel nieuwe matrassen gescoord bij de IKEA, wat een genot zeg. Kom eindelijk weer eens uitgerust beneden, meteen maar eventjes een extra uurtje blijven liggen ook, wat een luxe. Gelijk maar eventjes door dan met de pizzababe van de dag, want ik zag dat zelfs Ruben op tijd was vandaag.

PIZZABABE NICOLEBIG BOOBIES
BIG BOOBIES
Gasten die van grote jetsers houden, zullen toch verplicht dit filmpje moeten bekijken. Waarom? Omdat er in het volgende filmpje 2 babes laten zien wat ze van moeder natuur hebben gekregen.

BIG BOOBIES


PUSSY ENJOYING VIBRATOR
Pussy enjoying vibrator
Ja eigenlijk doe ik normaal dit soort post nooit maar dit is wel een heel lekker filmpje. We zien namelijk een poesje wat heel erg van deze vibrator houd. Natuurlijk wel NSFW maar ja even kijken kan geen kwaad.

PUSSY ENJOYING VIBRATOR
MYM'S MOVIE BITS
Myms movie bits
Ik riep de vorige keer dat ik te weinig films keek. Daar heb ik heel even verandering in gebracht. Ik heb namelijk i now pronounce you chuck and larry gekeken. Zeer leuke film en bij meer lezen krijgen jullie een stukje te zien.

MYM'S MOVIE BITSGAMETIME 348
Gametime logo
Vandaag gaan we een game spelen waar we logisch bij moeten denken. Je moet namelijk de goede kleur balletje combineren met de juiste plaats. Zoals altijd zet je je highscore gewoon in de comments.

GAMETIME 348ERICA CAMPBELL
ERICA CAMPBELL
Erica Campbell zijn we nog zeker niet vergeten. Kan ook niet anders met die indrukwekende tieten van haar. dit filmpje verduidelijkt ook nog even wat voor lekkere kont ze heeft. Ik weet dat je weer gaat kijken.

Erica Campbell

2 LATINA'S
2 LATINA'S
Omdat ik zelf van Spaanse afkomst ben, vind ik latina's natuurlijk erg leuk. Deze latina's houden wel van wat experimentjes. daarom besluiten ze om lekker wat met elkaar te spelen. Check it out.

2 LATINA'S


TOPGEAR TAKES on the USA
Mja, meestal is het vriendje Mym die de TopGear uitzendingen voor zijn rekening neemt, maar schijnbaar had hij deze aflevering gemist ofzo. We gaan namelijk samen met de mannen van Top Gear een blikje werpen wat er zoal aan de overkant van het grote water rond rijdt. Toch wel intressant, in 2 delen totaal 20 minuten!

TOPGEAR TAKES on the USABROOKE BURK - THE WILD ONE
BROOKE BURK - THE WILD ONE
Deze Brooke Burke is een Amerikaanse televisie bekendheid en model. Ooi werd ze bekend als presentratrice van Wild One en Rock Star. Ze heeft 2x al in de Playboy gestaan en ook bij de FHM is ze geen onbekende, in deze mooie video zien we Brooke Burke in een mooie HQ fotoshoot voor een kalender.

BROOKE BURK - THE WILD ONE

PWND
Iemand pwnen doe je voornamelijk in games tenminste dat vind ik. nou is het volgende filmpje eens schoolvoorbeeld. We zien namelijk iemand die halo 3 aan het spelen is die op eens gepwnd wordt door een voertuig hoe kan het.

PWNDAUDI vs OLIE
AUDI vs OLIE
Wat er in het volgende filmpje gebeurt lijkt me je reinste nachtmerrie als je net eventjes lekker loos gaat op de duitse autobahn. Je rijdt een kilometertje of 180 zo te zien als er plots een plas olie op de baan ligt, hou dan de auto nog maar eens op de weg. Deze gast presteert het, RESPECT!

AUDI vs OLIE

IPOD TOUCH
Een ipod touch is natuurlijk wel erg slick om te zien. natuurlijk zitten er ook allemaal leuke functies an. zo kan je bijvoorbeeld je eigen screensaver instellen. Een gast heeft dat gedaan om een naam te spelen spellen. dus wie spelt er als eerste tastelikepizza?

IPOD TOUCHANN MARIE
ANN MARIE
Sinds Ruben een vriendinnetje heeft is ie ook meteen een stuk minder op de zaak, jammer natuurlijk maar goed gastje is nog jong natuurlijk en loopt elke keer met vlinders in de buik na het weekend. Van deze Ann Marie krijg ik ook wel vlinders in m'n buik, jammer dat ze niet in de camera durft te kijken.

ANN MARIE

PIZZABABE CANDICE
PIZZABABE CANDICE
Mja, ik moet misschien toch maar gewoon gaan pizza bakken, elke dag met een gebroken hart rondlopen is echt helemaal niets. Neem nou deze Candice Cardinele, die ik de rest van de dag gewoon niet meer van m'n netvlies ga krijgen dat weet ik nu al. Wat een ogen en wat een tetten, een 9 geef ik haar!

PIZZABABE CANDICESCHAT, JE BENT OP TV
SCHAT, JE BENT OP TV
Als je al jaren in een huisje boompje beestje situatie zit, dan wil je er weleens uit springen door es een daggie vrij af te nemen. Waar je dan wel voor moet uitkijken is dat je niet per toeval in een of andere live reportage op tv te zien bent. Of was het nu toch een misverstand, helaas in het duits. Ingediend door Zakratje!

SCHAT, JE BENT OP TVGOLF KART vs FIETS
GOLF KART vs FIETS
Ik blijf het zeggen, vrienden zijn leuk maar hou ze wel in de gaten. Check deze gasten nou weer eens, die op de golfbaan met het golfkarretje een beetje rijden terwijl er een maat van ze er achteraan fietst. Waarom ze ineens remmen snap ik niet, dat die gast er nog om kan lachen ook snap ik nog minder. Naja zal wel humor zijn dan!

GOLF KART vs FIETSLUIGI
Luigi
Had ik gisteren de moeilijke versie van super mario in het volgende filmpje hebben we een makkelijke en bijzondere versie van de game. maar ja dit keer speelt mario niet maar luigi. Kijk dus naar dit bijzondere level.

LUIGISPRINGEN MET JE AUTO
Jumping car
Jumpen is inmiddels al weer dood en laten we dat aub zo houden. in het volgende filmpje zien we wel iets springen of beter gezegd vliegen. Man o man wat legt deze rally auto een afstand af door de lucht niet gewoon meer.

SPRINGEN MET JE AUTO
GAMETIME 347
Gametime logo
Vandaag gaan we een simpel puzelspelletje spelen. we moeten namelijk met de bal slingeren om kleuren weg te halen. Nu is dit spel niet zo zeer spannend als wel verslavend. na 11000 vond ik het wel welletjes geweest maar jullie mogen jullie highscores in de comments zetten.

GAMEITME 347SPAANSE BABE
SPAANSE BABE
Spaanse babes vind ik altijd wel lekker. Ook leuk dat ik zelf erg goed de Spaanse taal beheers. Zou wel moeten als ik een babe wil regele als ik weer eens naar mijn huisje aan de kust van spanje ga. Hier is Rene Perez.

SPAANSE BABE

ANGEL LUV
ANGEL LUV
Weer een babe die zich Angel noemt. Angel Luv nota bene. Zie het maar als de gekleurde engel. Die staat natuurlijk bekend om haar booty. Oftewel een erg dikke kont. Check it out.

ANGEL LUV


SHELL + VUUR = BOEM
SHELL + VUUR = BOEM
Och och och afentoe toch he sta ik echt versteld van de domheid van sommige mensen. Ik bedoel, je mag er toch wel vanuit gaan dacht ik, dat een volwassen man weet dat benzine licht ontvlambaar is, vooral benzine damp. En dan werk je dus bij een tankstation, maar je kijkt toch eventjes of de tankwagen wel echt leeg is... met je aansteker! RUND!

SHELL + VUUR = BOEMRICK ASSHOLE
RICK ASSHOLE
Doordat Youtube op 1 april alle filmpjes had gelinkt naar een videoclip van Rick Ashley, never gonna give you up, lijkt dit nummer bezig te zijn met een revival. Overal hoor je het opeens weer onder filmpjes en weet ik wat niet allemaal. Deze Tay Zonday gaat het voor ons "zingen". OMG!

RICK ASSHOLE

CUT AND PASTE
CUT AND PASTE
Je kan natuurlijk overal wel een liedje van maken, maar daarme ben je er nog niet. Een videoclip hoort er minimaal bij en dan nog het liefst met een hoop fijne dames die in niets verhullende kleertjes voorbij huppelen. In deze Cut and Paste clip zijn ze daar toch wel in geslaagd. Check die tetten!

CUT AND PASTEIRON MAN -119 MIN-
IRON MAN -119 MIN-
Iron Man, ik zit er echt op te wachten. Nog een paar weekies en dan moet deze kaskraker er toch wel zijn in de NL bioscopen. De trailers waren zo populair dat ze nu van de trailers ook een film gaan maken aldus dit nieuwsbericht met een knipoog. In totaal zo'n 119 minuten lang zelfs.

IRON MAN -119 MIN-DAYS SLIDES
DAYS SLIDES
Die day is echt goed bezig de laatste weken, kwam hij eerder al met diverse compilaties met veel mooie meiden in film vorm. Vandaag heeft hij wat mapjes met pix voor ons netjes in een filmpje gepropt, de muziek komt van Robert Miles en ach het zijn toch weer vijf uiterst relaxerende minuten.

DAYS SLIDESWHITELINEFIRM IS BACK
WHITELINEFIRM IS BACK
Het was toch echt eventjes paniek een week of 3 geleden bij de boys van Whitelinefirm, mailtjes waren niet goed gelezen of in de spambox terecht gekomen en ja dan kan het maar zo gebeuren dat je site plots op wit staat. Het domein was inmiddels ook foetsie, maar na veel faxen, bellen, telexen, sms en een echte bombrief hebben ze de site toch weer in de lucht! Welcome back namens de hele TLP crew natuurlijk, en succes!

WHITELINEFIRM IS BACK

GUMMYBEER
Gummybeer
In het volgende filmpje zien we weer een overduidelijk voorbeeld van robot chicken humor. we zien namelijk een gummybeer zeer vrolijk rondlopen tot dat deze op eens een beren klem tegen komt. ja wat doen je dan als gummybeer.

GUMMYBEERSLIMME KRAAI
Kraai
Sommige mensen denken dat kraaien domme vogels zijn maar niks is minder waar. kijk maar eens hoe ze hebben uitgevonden om een walnoot open te krijgen. Dit vindt ik echt een klasse voorbeeld dat ook dieren iets uit zichzelf kunnen leren.

SLIMME KRAAI
WILL FERREL 4 PRESIDENT
WILL FERREL 4 PRESIDENT
Will Ferrel hebben we al vaker gezien als George Bush maar dit keer doet hij dat via een satelite verbinding direct op de Dailyshow met Jon Stewart. Mja, ik verklap verder niets, maar Will Ferrel is en blijft gewoon een topper!

WILL FERREL 4 PRESIDENTPIZZABABE KAYDEN
PIZZABABE KAYDEN
Ik snap niet hoe het kan dat de ene week soooo snel gaat en de andere week sooo langzaam. Misschien komt het omdat ik gisteren voor mijn doen een hoop gedaan heb dat het nu net vrijdag lijkt. Sjah, beetje vreemd eigenlijk wel. We gaan gewoon door met Kayden Cross die in de penthouse stond en vandaag dus hier.

PIZZABABE KAYDENGENERAL MIRMAN
GENERAL MIRMAN
Deze Eugene Mirman is een Amerikaanse komiek die in deze toch best knap gemaakte clip de draak steekt met het congres en het Amerikaanse publiek wanneer hij verkleed als generaal zijn verhaal doet over de toestand van de amerikaanse troepen in Irak. Hier meer van deze komiek!

GENERAL MIRMANHONKBAL
Goodyear blimp
Het volgende filmpje is een filmpje over honkbal een andere favo sport van me. Ik moet zeggen dat ik het volgende filmpje erg leuk vind. we zien namelijk een paar kids spelen en opeens komt er een hele mensen massa om hun aan te moedigen.

HONKBALSUPER FUCKING MARIO
Suiper mario
In het volgende filmpje zien we iemand de uber moeilijke versie van super mario spelen. Nu is dat al kut genoeg maar er is iets wat het leuk maakt., en dat is zijn commentaar op die hele 2 levels. heerlijk hoe die gast de hele microfoon vol scheld.

SUPER FUCKING MARIOGAMETIME 346
Gametime logo
Vandaag hebben we eens soort van art shooter. we moeten namelijk allemaal voorwerpen verrot knallen die als verf uit elkaar spatten een leuke game die logischer wijs strak in elkaar zit. Highscores in de comments.

GAMETIME 346WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Nu is mijn Frans niet zo heel goed, maar ik kwam toch in contact met een fransman die het had over een Frans wijf die hyper in het naakt ronddanst in een filmpje. Nou snel dat maar op TLP zetten dacht ik.

WEBCAM BABE

BOOBIES
BOOBIES
Deze babe is dan wel onbekend Angel Dark, (voor mij in iedere geval) maar ze heeft toch een stel mooi tieten. Over haar peoeni punani ga ik geen mening geven. Kijk zelf maar hoe die er uit ziet.

BOOBIES

VLIEGTUIG OF VRACHTWAGEN
Vliegtuif of vrachtwagen
In het volgende filmpje zien we iets wat ik nu opeens wil hebben. het is namelijk een vliegtuig omgetoverd tot vrachtwagen. het is een uberlicht dingetje maar wel erg kick. Check het en geef je mening in de comments.

VLIEGTUIG OF VRACHTWAGENTESLAS EI
Teslas ei
Teslas is een wetenschapper van vroeger die iets met magnetische velden heeft uitgevonden. Dit principe is natuurlijk bewezen en we zien het aan het werk in het volgende filmpje. We zien namelijk een ei wat uit zich zelf gaat draaien.

TESLAS EIKOBE'S DUNKMIX
KOBE'S DUNKMIX
Kobe Bryant is een een van de betere basketballers in de NBA. Al toen hij begon werd hij meteen gezien als de enige opvolger van Micheal Jordan. Met zijn team de Lakers won hij ook al 3x het kampioenschap als ook de slamdunk competitie. In deze clip zien we zijn beste dunks in seizoen 2007/2008.

KOBE'S DUNKMIXNEUKEN ?
NEUKEN ?
Vrouwen worden hoe langer hoe brutaler door de jaren heen, en dat is helemaal geen vooruitgang als je het mij vraagt. Toch zijn daar natuurlijk ook uitzonderingen op te verzinnen neem nou deze chick, die zeker niet op d'r mondje is gevallen. Ik zeg, op de knietjes en aandouwen die handel!

NEUKEN ?GOLF met MYM
GOLF met MYM
Jaja, Mym is onze eigenste Tiger Woods hier op TLP. Verdiend het meest zeker dan ofzo dat ie alleen maar met die rijke gasten wil omgaan in het weekend. Anyway, golf is natuurlijk best wel grappig zeker ook als je dat doet met een kratje heinies achter in de golfkar. Dit is dan wel weer lef hebben...

GOLF met MYMPIZZABABE AMANDA
PIZZABABE AMANDA
Soow ik ben toch wel een beetje in love zeg met deze Amanda Corey, zagen we haar laatst ook al. Ik kan gewoon geen genoeg krijgen van deze blonde schoonheid met super mooie ogen. Mja, nog eens Amanda dus dit keer met een mooie Porsche op de achtergrond.

PIZZABABE AMANDAKONTJE
KONTJE
Een lekkere kont om naar te kijken is nooit mis. In het volgende filmpje zie je alleen maar de kont van deze babe. Deze wordt dan ook erg goed door de cameraman gefilmd omdat hij even flink inzoomt.

KONTJETHE LOVE PLUG
THE LOVE PLUG
Er zijn van die mensen die graag allerlei vreemde dingen nadoen van televee. Dat dat komt door programma's als bijvoorbeeld Jackass lijkt voor de hand liggend, toch had ik Steve-O dit nog niet zien doen. Naja, je moet ook wel erg maf zijn om je snikkel in een stopcontact te steken.

THE LOVE PLUGCANADIAN IDOLS | KHURRAM SHER
CANADIAN IDOLS
Sommige mensen snap je gewoon niet wanneer ze meedoen aan talentenjachten als bijv. American Idols. Nou is dit de Canadeze variant maar dat maakt Khurram Sher zeker niet minder slecht. Ga toch bommen gooien!

CANADIAN IDOLS | KHURRAM SHERHILL-ARITY
HILL-ARITY
Als ik de berichten goed begrijp ligt Hillary Clinton inmiddels zover achter in de verkiezingen dat het slechts een kwestie is van tijd tot dat Obama wordt verkozen tot dé democratische kandidaat voor de amerikaanse presidents verkiezingen. Dat Hillary gewoon doorgaat en lacht als een boer met kiespijn zien we in deze clip.

HILL-ARITYGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Ik had belooft om een gadget van de week te doen die te betalen is. Nou is hij te betalen want ik heb hem dus moet dat bij jullie ook wel lukken. Ik presenteer vandaag als gadget dan ook de Zune. Kleine kanttekening hij is nog niet uit in Nederland.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 345
Gametime logo
Vandaag gaan we weer eens een spelletje spelen en dit vind ik persoonlijk een erg leuke. We gaan namelijk autorace maar dan op de kaart van google maps. erg leuk verzonnen en uitgevoerd. Dus steun dit concept en speel het. Highscores in de comments.

GAMETIME 345NEXT DOOR NIKKI
NEXT DOOR NIKKI
Ik kan je horen denken, dat het plaatje hierzo er erg interessant uitziet. In het filmpje dat je nu gaat bekijken zie je Next Door Nikki in haar roze bikini. Gedurende de fotoshoot zie je ook nog eens wat voor lekkere kont deze babe heeft.

NEXT DOOR NIKKI

SIDNEY MOON
SIDNEY MOON
Als je gewoon van een blond geil wijf houdt, dan zit je op het moment hier goed. Check hier deze Sidney Moon die een lekkEr filmpje doet voor Twisty's. Kijk oko allemaal maar waar dat vingertje van haar naartoe gaat.

SIDNEY MOON

BUSJE KOMT ZO
Busje komt zo
Ik moest nog een postje doen omdat ik een oude filmpje had geplaatst dus bij deze krijgen jullie een nieuw filmpje van mij. Dit keer is het nummer busje komt zo. Het blijft een leuk nummer en zeker met dit weer. ik zeg busje komt zo.

BUSJE KOMT ZODAT IS PAS PITCHEN
Dat is pas pitchen
In het volgende filmpje zien we een pitcher die aan het oefenen is. Man o man wat kan deze gast gooien. het maakt niet uit welk effect de bal krijgt alles gaat recht op het doel af. kick om te zien.

DAT IS PAS PITCHENOUDE LIEFDE VERROEST
OUDE LIEFDE VERROEST
Als al al geloof dat die ene liefde die je ooit had echt de ware is en altijd zal blijven dan heb je het dus mooi mis. Check eventjes deze clip die ik van vaste linktippert Zakratje kreeg waarin het tegendeel wordt bewezen. Of je voor deze wijsheid eerst de lotto moet winnen laat ik in het midden.

OUDE LIEFDE VERROESTKAT MET 1000 GEZICHTEN
Kat met 1000 gezichten
In het volgende filmpje zien we een kat die heel goed is in gezichtsuitdrukkingen. Hij kan namelijk allemaal beroemd heden nadoen. Dit is nou een kat die ik wel zou willen hebben.

KAT MET 1000 GEZICHTENHOLLAND GOT TALENT EP3
HOLLAND GOT TALENT EP3
Alweer de derde aflevering van Holland Got Talent, en ja dat doen we toch een stuk beter dan denen moet ik zeggen. Vandaag 3 kandidaten bij meer lezen, en die heb ik op volgorde van meest kanshebbend wat mij betreft gezet. Waylon, is de favoriet als je het mij vraagt

HOLLAND GOT TALENT EP3ANNOYING DEVIL
ANNOYING DEVIL
Gisteren hadden we al een clip staan weer uit de show Balls of Steel, en vandaag hebben we er nog een. Het is wederom de annoying devil, die toch echt afentoe dingen flikt waarbij ik denk dat had ie niet bij mij moeten doen. Naja, kijk eventjes mee!

ANNOYING DEVILTIGER WOODS, GAY?
TIGER WOODS, GAY?
Op persconferenties kunnen soms vervelende vragen gesteld worden vraag maar aan Louis van Gaal. Dat dit niet alleen voorkomt bij voetbal zien we in deze persconferentie waar Mym's grote held Tiger Woods ineens een vreemde vraag krijgt voorgeschoteld van een dame..

TIGER WOODS, GAY?FUN met FOLIE
FUN met FOLIE
Ik sta weleens te kijken hoe sterk dat verpakkings materiaal is tegenwoordig. Neem nou dit plastic folie wat als je het een paar keer dubbel vouwd iemand kan tegen houden zonder te breken. Of die gast wat gebroken heeft staat er niet bij helaas.

FUN met FOLIEANGEL
ANGEL
De volgende babe heeft als bijnaam Angel. Dat is mij wel duidelijk waarom. Ze ziet er ook uit als een engeltje als ze zo naakt tussen de dekens loopt te rollen. Haar echte naam weet ik niet en boeit me op het moment ook niet. Gewoon kijken.

ANGEL


RAPED IN THA BUTT
In tha butt
Het volgende filmpje kwam ik tegen bij onze collega's van biertijd.com. IK moet zeggen dat ik dit filmpje echt geweldig vind want hij sluit heerlijk aan op de aflevering van Southpark. We zien namelijk een meisje wat een paar problemen krijgt als ze thuis komt.

RAPED IN THA BUTT
GAMETIME 344
Gametime logo
Vandaag gaan we een lastig spelletje spelen we moeten namelijk de vallende blokken ontwijken. nu kan ik je vertellen dat het een stuk lastiger is als dat het klinkt. Mijn highscore was 22671. highscores in de comments.

GAMETIME 344MUSE
mUSE
Vandaag gaan we genieten van de klanken van Muse. ik blijf het een kicke band vinden en de laatste tijd ben ik er weer helemaal aan verslaafd. Het concert duurt anderhalf uur dus ga er lekker voor zitten en geniet.

MUSEMILK THE WHITE GOLD
MILK THE WHITE GOLD
Ik lust al van kinds af aan geen melk, nooit lekker gevonden of binnen kunnen houden. Karnemelk vind ik dan wel weer lekker maar goed daar gaat het hier eventjes niet om. Ik kwam net een heel channel met toch wel erg vreemde reclame filmpjes voor melk en melkhoudende producten tegen. Check!

MILK THE WHITE GOLD3X BABE
3X BABE
Vandaag is de 3x babe ook echt 3x babe, ik ben nog steeds helemaal wasted van de booze gisteravond en nacht en wil het liefst weer snel in mijn bedje kruipen. Dus eventjes snel 3 babes van de buurtjes omdat het weekend is, hier de pizzababes van deze week en voorgaande weken.

LINDA & CAMILLA & VIVIAN

MAN vs VROUW
MAN vs VROUW
In deze sketch met Wim de Bie en Lenie Breederveld zien we hoe 2 verdieners de ondelinge taakverdeling qua huishoudelijke karweitjes hebben geregeld. Ik vind het persoonlijk best goed in beeld gebracht hoe het zou moeten zijn, helaas is dat niet vaak hoe het in werkelijk ook is.

MAN vs VROUWSTEEL TEETH
STEEL TEETH
Als je stalen tanden hebt dan heb je ook geen bieropener nodig, erg handig dus. En je kan ook maar zo ontdekt worden door een talenten scout en dat het gezegde 10 minutes of fame niet uit de lucht gegrepen is zien we in deze video. Ja, zo snel kan het dus gaan..

STEEL TEETHMISS PLAYA BLANCA 2008
MISS PLAYA BLANCA
Vandaag gaan we ook nog eventjes naar Panama waar van de week weer de Miss Playa Blanca verkiezingen zijn gehouden. Deze Evelyn Vizcaíno is de winnares en als ik zo naar die culo kijk dan weet ik ook meteen waarom. Ze poseert voor ons nog eventjes op een waterscooter, altijd leuk natuurlijk.. Hier de andere deelneemsters!

MISS PLAYA BLANCA 2008READY STEADY GO
READY STEADY GO
Toch wel weer een hele tijd geleden eigenlijk dat ik nog iets van rally of autos in het algemeen heb gepost. Dat viel me laatst al op en vandaag gaan we daar iets aan doen met deze toffe clip met een hele hoop burning rubber en rokende banden.

READY STEADY GO


MOBY vs CHICKEN
MOBY vs CHICKEN
Moby kennen we allemaal nog wel van hits als Go en Move (You make me feel so good), de laatste jaren is het wat rustiger met de hits voor Moby maar hij maakt nog wel elk jaar een nieuw album. Deze clip is uitermate kip vriendelijk en best geinig, van de muziek moet je wel houden natuurlijk.

MOBY vs CHICKENBIERTJE ?
BIERTJE ?
Een biertje op de juiste wijze inschenken is een hele kunst, behalve voor deze gast zo lijkt het. Moet wel trucage zijn haast maar als het dat niet is dan is het toch een knap staaltje inschenkwerk.

BIERTJE ?POCKET MACHINE GUN
POCKET MACHINE GUN
Als je in een slechte wijk woont of gewoon wat angstig bent aangelegd dan is er nu een oplossing. Checken we eventjes deze opklapbare machine gun die er op het eerste gezegd uitziet als een doodnormale zaklamp.

POCKET MACHINE GUNMR. INAPPROPRIATE
MR. INAPPROPRIATE
Wederom een clip uit de britse humor serie Balls of Steel, dit keer geen rare rode duivel maar ene Mr. Inappropriate. Geinige gast alleen moet je hem zeg maar niet in je winkel hebben staan, want dan kan er nog wel eens iets onverwachts gebeuren.

MR. INAPPROPRIATEBEKENDE FALERS
Bekende falers
Het volgende filmpje is echt een motiverend filmpje. We zien namelijk enkele bekende personen die blijkbaar wel eens gefaald hebben. van de meeste wist ik het niet eens. Ik vind het mooi want het motiveert als de tering.

BEKENDE FALERSCOMPUTER GESCHEIDENIS
Computer geschiedenis
In het volgende filmpje zien we hoe de geschiedenis van de computer in elkaar zit. We krijgen namelijk een rondleiding in het computer museum van Florida. leuk om het een en ander te zien. Nu weet je in ieder geval wat er vooraf ging aan jouw computer.

COMPUTER GESCHIEDENIS
LUNA IN BAD
LUNA IN BAD
Vandaag gaan we kijken hoe onze babe luna lekker naakt ligt te badderen. Ja, ze vertelde me dat ze toch redelijk veel geld uit haar filmpjes heeft gemaakt en dat ze dus een nieuw huisje heeft gekocht. Kijken we even mee?

LUNA IN BAD


LSD
LSD
In het volgende filmpje zien we iemand die een infomercial houd. Je weet wel zo TellSell reclame. Maar ja voor welk product zou hij nou reclame maken. nou in dit geval dus gewoon voor LSD. Kijk dat is pas een goeie reclame.

LSDGAMETIME 343
Gametime logo
Vandaag weer een gametime van mijn hand. Gisteren zat ik er even helemaal doorheen me energie was op en ja dan moet je gewoon even bij slapen. Vandaag gaan we een lekkere game spelen met een lekker techno nummer op de achtergrond. highscores in de comments.

GAMETIME 343
JAYME
JAYME
Lange tijd geleden eigenlijk dat ik een filmpje heb gezien van FTV videos. Daarom zet ik er nu maar snel eentje op. Er zit ook een erg mooie babe met een lekker lichaam in die Jayme heet. En besluit om met haar vriendin kleren te passen.

JAYME

CYNTHIA
CYNTHIA
Dit is Cynthia. Een grappig getint meisje dat er lekker uitziet. In het volgendefilmpje gaat ze uiteraard uit de kleren. Dit doet bij een mooi zwembad waar ik zeker met haar in zou willen zwemmen.

CYNTHIA

MARCO VAN BASTEN
MARCO VAN BASTEN
Mja, als ik naar het Nederlandse elftal zit te kijken dan denk ik vaak, Marco waarom ben je ooit trainer geworden. Ik bedoel als voetballer was het gewoon een van de betere spitsen ooit, maar als trainer bakt hij er toch weinig van als je het mij vraagt. Naja we zullen het zien deze zomer, hier alvast een compilatie van Marco's mooiste goals.

MARCO VAN BASTENHUNTING [ANIMATIE]
HUNTING [ANIMATIE]
Vandaag een iets wat kortere animatie dan je eigenlijk gewend bent, maar daarom niet minder schoon gemaakt. Ik vind vooral het 3d effect in deze animatie leuk gedaan. Voor meer animaties klik je hier..

HUNTING ANIMATIESEXY PIZZA
Als je hier wat vaker komt dan weet je ook dat er heleboel sexy dames op tastelikepizza staan. Nou word me weleens gevraagd wat sexy nou met pizza's te maken hebben. Je ziet het allemaal in deze clip, thnx Ace!

SEXY PIZZA

MYM en RUBEN
MYM en RUBEN
Mja, ze helpen je vaak van de wal in de sloot die twee ettertjes maar toch ben ik wel blij met ze. Mym en Ruben die dus ook allebei al langer dan een jaar dagelijks jullie van een paar leuke postjes voorzien waarvoor respect. Zo na 1 jaar wordt het es tijd om die twee aan jullie voor te stellen en dat doen we dan maar met deze clip.

MYM EN RUBENPIZZABABE ALICE
PIZZABABE ALICE
Wat gaat het toch snel voorbij zo'n nieuwe week, een nieuw zusje erbij in de vorm van Useloos, en al weer 5 lekkere Pizzababes. Sjah, morgen weer lekker weekend dan doen we het wat rustiger an, vandaag heb ik ene Alice waar ik eventjes de achternaam van kwijt ben, maar minder lekker is ze er niet om. Habbaaa!

PIZZABABE ALICENO MORE VIDEOGAMES
NO MORE VIDEOGAMES
Volgens de makers van deze clip, moeten we allemaal onze videogames in de vuilnis gooien en met vrouwen gaan spelen. Naja, niet eens zo'n heel slecht plan natuurlijk zeker als je bedenkt dat ik geeneens een spelcomputer heb. Scheelt me toch weer een trip naar de vuilnisbak. Naja, wederom een geinige song dus met dito lyrics...

NO MORE VIDEOGAMESDYNASTY 2
DYNASTY 2
Soow das dus alweer lang geleden dat ik deze intro tune hoorde damn. Ik weet nog wel dat dit elke middag werd uitgezonden net voor of na Oprah Winfrey. We hebben nu dus een hele nieuwe Dynasty met een hele nieuwe cast, hier alvast de intro!

DYNASTY 2DOE ES RAPPEN
DOE ES RAPPEN
Als je een negert bent en je kan een beetje rappen dan zou het maar zo kunnen zijn dat je een rooskleurige toekomst tegemoet gaat. Voorbeelden te over zoals bijvoorbeeld een Snoop of Dre die het helemaal gemaakt hebben dankzij hun muziek. Nou denkt deze Eli ook in dat rijtje thuis te horen, alleen geef ik hem niet zo veel kans.

DOE ES RAPPENICY CANDY
ICY CANDY
Mym heeft zich ook eens ziek gemeld, hij zat er helemaal doorheen dat arme jong. Mja, dan doen we zelf maar een spelletje. Nou ben ik eigenlijk niet van de al te moeilijke spelletjes, het moet wel een beetje makkelijk blijven. Vandaar deze ivy candy waar het de bedoeling is dat je kleurtjes bij kleurtjes zet. Kijk dat snap ik zelfs nog..

ICY CANDY

DOUTZEN & VICTORIA
DOUTZEN & VICTORIA
Omdat Ruben er weer een zooitje van heeft gemaakt met zn postjes, en ik geen genoeg van Doutzen Kroes kan krijgen heb ik hier nog een kleine gallerie van deze mooie dame. Volgens mij nog steeds de mooiste van NL, maar ach wie ben ik. Vande week stond er trouwens ook al een uber lange compilatie, mocht je die gemist hebben.

DOUTZEN & VICTORIA

REAL TUBE
REAL TUBE
Wij denken eigenlijk allemaal dat al die Youtube filmpjes worden ingezonden door amateurs zoals jij en ik. Maar in deze clip zien we eigenlijk een inside look bij Youtube waaruit blijkt dat al die filmpjes uit een grote studio komen, kijk eventjes mee..

REAL TUBEBABE IN BAD
BABE IN BAD
Check hier weerdeze verukkelijke babe die haar lekkere lichaam aan het bekijken is in de spiegel op haar badkamer. Vervolgens springt ze leuk in bad. Ook hier zou ik gerust bij willen springen.

BABE IN BAD


IRON MAN [HD TRAILERS]
IRON MAN
Ik ben helemaal gek van film en probeer dat ook zo goed mogelijk bij te houden. Momenteel kijk ik weliswaar een serie (The Deadzone) maar naar een goede film gaat toch wel altijd mijn voorkeur. Deze mei komt dus Iron Man uit waar ik smachtend op aan het wachten ben. Hier alvast 2 high definition trailers voor de film in high defintion format!

HD teaser trailer en De exclusieve clip 'Run before you can walk'

FIGHT!
FIGHT!
Dit schijnt een van de betere vechtscenes te zijn die ooit voor een film is gemaakt. De film heet trouwens Flash Point en is uit 2007 ook wel bekend als City Without Mercy. Dit is de eindscene in ieder geval.

FIGHT!SPIN vs MOEDER
SPIN vs MOEDER
Hehehe, iemand wakker maken terwijl je aan het filmen bent is al leuk, maar om iemand wakker te maken die bang is voor spinnen met een hele grote spin naast z'n kussen is natuurlijk nog leuker. Of je dit bij je moeder moet doen is dan weer een ander verhaal, maar ja anders hadden wij deze video nu ook niet gehad.

SPIN vs MOEDERPOLITICS of DANCING
POLITICS of DANCING
Dansen en de politiek dat ligt wat mij betreft toch wel erg ver uit elkaar. Toch was er iemand zo inventief geweest om toch nog best een aardige clip in elkaar te draaien met een hoop amerikaanse politici en het nummer politics of dancing van Re-flex. Kijkt u eventjes mee ?

POLITICS of DANCINGTRANCEMASTER 6000
TRANCEMASTER 6000
Sjah, echt lang heeft onze grote vriend PJ dus niet kunnen stil zitten. Ach het bloed kruipt waar het niet gaan kan zeggen ze weleens! We gaan gewoon weer verder met een nieuwe serie trance mixen van de hand van onze eigenste huisdeejay PJ! Playlist staat bij meer lezen zoals je van ons gewend bent.

TRANCEMASTER 6000911 - TERMINATOR
Whitest kids u know
Het volgende filmpje laat ons een noodoproep zien aan 911. deze gast waant zich helemaal in de film terminator 2. Ik vind het weer origineel verzonnen. Wie zich druk maakt dat het echt is maak je niet druk het is van de whitest kids u know.

911 - TERMINATORTANK BOEM
Ik wist niet eens dat deze raket bestond maar wat is dat ding toch uber kick. Hij komt namelijk in een keer een tank binnen en daarna steek hij dat hele ding in de fik. Kijk daar wil ik wel belasting voor betalen.

TANK BOEMSEXY GIRL
SEXY GIRL
Ik snap de laatste paar dagen niet veel meer van het weerbericht volgens het KNMI heeft het al de hele week geregent terwijl als ik naar buiten kijken ik niets anders dan zon zie. Mocht je niet naar buiten kunnen kijken om de een of andere reden, werk ofzo, dan niet getreurd want deze dame brengt het zonnetje in huis. Kort maar krachtig..

SEXY GIRLPIZZABABE SYDNEY
PIZZABABE SYDNEY
Zoo, deze Sydney heeft dus echt niet achteraan gestaan toen het tieten uitdeel dag was. Mja, zo zien we ze graag natuurlijk die knoeperts, verder ziet Sydney Moon er trouwens ook erg lekker uit. Ik vind het persoonlijk altijd wel lekker zo'n zonnebril, alles uit schat behalve de zonnebril hou die maar op..

PIZZABABE SYDNEYMY COLLEGE SEXTEACHER
MY COLLEGE SEXTEACHER
Och och toen ik vroeger op school zat was ik volgens mij net zo groen als deze gast. Als meiden naar me toe kwamen was ik meestal wel een beetje verlegen laat staan als er een lerares avances maakt. In deze clip zien we het allemaal gebeuren, oh kon ik nog maar eventjes terug naar school.

MY COLLEGE SEXTEACHERLOST in LOST ?!
LOST in LOST ?!
Ik volg nu al alle seizoenen van Lost, en goed in het begin had ik weleens m'n twijfels over deze serie want er leek maar geen schot in de komen. Nou zijn we inmiddels al bij seizoen 4 aangeland en sowieso vind ik het elke aflevering al fijn om Kate weer eens te zien, maar er zijn ook mensen die er niets van begrijpen van deze serie.

LOST in LOST ?!OUDJES VS CLOWNS
Oudjes vs Clowns
Ik kwam het volgende filmpje gewoon tegen en toen dacht ik al WTF. Het blijkt te gaan over clowns in opleiding. ze gaan naar een bejaardentehuis en ze krijgen nog een paar tips. Ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken.

OUDJES VS CLOWNSDRUMMEN OP ZIJN KOREAANS
Drummen op zijn koreaans
In het volgende filmpje zien we een Koreaanse band. Nu is dat op zich niet zo bijzonder maar ja er zit altijd wel een buitenbeentje bij. En dat is dit geval de drummer man o man wat is die gast lekker lomp bezig daarachter

DRUMMEN OP ZIJN KOREAANSGAMETIME 342
Gametime logo
Vandaag hebben we weer gewoon een lange game. We gaan vandaag een 2d flight shooter spelen waarin we een fee zijn die een vogeltje moet reden. Wat is het ook een goede wereld in die game. Highscores in de comments.

GAMETIME 342VERONIKA ZEMANOVA
VERONIKA ZEMANOVA
Je ziet het goed. Weer wat shit komt hier binnen gerold van Veronika Zemanova. Hier lijkt ze erg van haarzelf te genieten. Zou het zelfde doen hoor. (Als ik een wijf was tenminste. Ook krijgen we een beeld van haar punani

VERONIKA ZEMANOVA

ASHLEY TAKES A SHOWER
ASLEY TAKES A SHOWER
Ik kan me herrineren dat Ashley Brookes vaker onder de douche heeft gestaan en het gebeure heeft gefilmd. Hier kun je haar weer lekker zien hoe ze haar hele lichaam voor de camera voor ons wast.

ASHLEY TAKES A SHOWER

RETURN of the MILITANT BLACK GUY
RETURN of the MILITANT BLACK GUY
Hij is weer terug deze Militant Black guy die we nog wel kennen van Balls of Steel. Schijnbaar is daar dus een nieuw seizoen van begonnen ofzo, want er komen ineens weer een hoop nieuwe filmpjes van. Ik zal eens op zoek gaan naar de hele uitzending das misschien ook wel leuk, of als je die al ergens hebt liggen, tip 'm ff dan!

RETURN of the MILITANT BLACK GUYBUIKLOOP SONG
BUIKLOOP SONG
Doen we allemaal eventjes inhaken, en gezellig meezingen dan want we hebben een bewerking op het liedje van Frans Bauer, heb je even voor mij. Alleen dan toch ietjes anders, want de tekst is namelijk herschreven.

BUIKLOOP SONGHAGGER TRIPPY EP 8
HAGGER TRIPPY EP 8
Hmz ik dacht toch echt dat we het gister helemaal hadden gehad met Hagger Trippy voor 2008. Maar blijkbaar zijn er nog 3 delen dus, namelijk 8, 9 en 10. Hier alvast aflevering 8 mocht je er nog niet genoeg van hebben inmiddels. Hier de voorgaande delen..

HAGGER TRIPPY EP 8

WAT DACHT JE DAN
Wat dacht je dan
Het volgende filmpje heet wat dacht je dan. Het is namelijk een verzameling van een hoop bijzondere filmpjes van mensen die redelijk geowned worden of die juist uber veel geluk hebben. Ik zou zeggen check het even.

WAT DACHT JE DAN
3X TAILWHIP
3x Tailwhip
Een tailwhip is een bekende stunt binnen de bmx wereld. Normaal gesproken doe je dit een keer maar de gast uit het volgende filmpje doet er gewoon drie achter elkaar. Niet normaal tenminste als je het aan mij vraagt.

3X TAILWHIPDOUTZEN KROES
DOUTZEN KROES
Zo eens in de zoveel tijd besteed ik graag wat aandacht aan de mooiste vrouw van NL. Dat dit Doutzen Kroes is lijkt me duidelijk, dit friese model heeft hier in de loop van de tijd al wat vaker aandacht gehad op tlpizza. Deze compilatie van 170mb ooit eens gemaakt door Ryoni doen we daarom nog maar eens. Hier staat ook nog wat uit Dwdd!

DOUTZEN KROESPIZZABABE AMANDA
PIZZABABE AMANDA
Wow, ik ben net eventjes lekker een uurtje wezen mountain biken, echt lekker nu het zonnetje fijn schijnt zo smorgens vroeg. Mja, goed begin van de dag is het halve werk ofzo.. Deze Amanda Corey is echt een lekker meisje, en volgens mij ook nog vrij natuurlijk.. Kijk eventjes mee!

PIZZABABE AMANDADUREX vs GRANDMA
DUREX vs GRANDMA
Als er een merk is wat echt iedereen wel kent behalve Coca Cola dan moet dat volgens mij wel Durex zijn. Als je een jaar of 15 bent is het tegenwoordig ook al verplicht om zo'n Durex condoom bij je te hebben maar wat als je oma op bezoek komt en ze vind ineens het laatste speeltje van Durex. Mja, opnemen dan maar ?

DUREX vs GRANDMANIET ZINGEN
Niet zingen
In het volgende filmpje zien we aan gast die alleen maar kan zingen. Dit leid tot een hoop irritaties en ik snap direct waarom. Ik vind het wel grappig omdat het totaal nergens over gaat maar toch verwacht je het eind niet.

NIET ZINGENDRIFTEN OP SPA
Driften op spa
Man o man driften blijft kick om te zien. maar nu gebeurt het ook nog op de mooiste baan in Europa. Het gebeurt namelijk op Spa-Francorchamps. Nou als dat geen mooi circuit meer is dan weet ik het ook niet meer.

DRIFTEN OP SPA
GAMETIME 341
Gametime logo
Vandaag misschien we de meest vreemde game tot nu toe. Het spel heet namelijk burn the rope. Het durrt ook heel lang. Persoonlijk denk ik dat het meer een persiflage is maar goed. BTW als je alleen muziek krijgt moet je even je flashplayer updaten. Klik op Play this game

GAMETIME 341

SHY GIRL
SHY GIRL
Ruben belde net helemaal in paniek op dat hij de juiste programmas niet kan opstarten. Dus hopen dat hij dit nog eventjes kan fixen voor morgen middag 12.00. Anyway, dit verlegen ogend meisje die luistert naar de naam Venus is echt een schatje, kijk eventjes mee hoe zij zich langzaam voor ons uitkleed. Habbaaa!

SHY GIRL

DATING RUSSIAN STYLE
DATING RUSSIAN STYLE
We kennen allemaal nog wel die reclame van Dove met dat gefotosjop enzo die natuurlijk geweldig was. Maar het kan natuurlijk ook nog anders, en dat gaan we zien in deze commercial voor een russisch dating buro. Echt geweldig gevonden en sjah russische vrouwen zijn natuurlijk wel erg mooi.

DATING RUSSIAN STYLETHE SHOW MUST GO ON
deense xfactor
Oh mijn god zeg, wat is dit erg. Nou hoorde ik van de week al in Southpark dat de Denen zeg maar de Canadezen van Europa zijn. Niemand die eigenlijk wat met ze te maken wil hebben. Nou dacht ik dat dat wel overdreven was maar na het zien van deze Deense versie van de X-factor weet ik het zeker, de Denen hebben geen X-factor... OMG!

THE SHOW MUST GO ONOUCH!
OUCH!
Sjee, ik weet niet precies wat de kans is om de pitcher te raken tijdens een baseball game, maar in deze wedstrijd gebeurt het. Nou is zo'n baseball dus echt wel harder dan een tennisbal en heeft ook nog wat meer vaart denk ik zo. In dit geval 160km per uur dus, ja dan ga je wel eventjes liggen denk ik.

OUCH!GRAPNA
GRAPNA
Hmz, na Fitna versie 1 en versie 2 is het dan nu de tijd voor deze Grapna. Een filmpje met muziek origineel ooit eens voor Jan Maat geschreven maar die volgens de makers ook best wel eens voor Geert van toepassing zou kunnen zijn. Naja, het is weer meer plak en knipwerk maar de tekst van de song is goed. Luister maar..

GRAPNAHAGGER TRIPPY EP 7
HAGGER TRIPPY EP 7
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een leuke serie vind deze Hagger Trippy maar dat het na 7 afleveringen toch wel weer eventjes genoeg is ook. Naja, voorgaande afleveringen vindt je dus gewoon hier.. Voorlopig de laatste aflevering van seizoen 2008. Check!

HAGGER TRIPPY EP 7PUSH UPPEN DOE JE ZO
PUSH UPPEN DOE JE ZO
Ik weet niet of het komt doordat ik al een tijdje geen vaste vriendin heb gehad of dat dit gewoon echt het nieuwste van het nieuwste is. Maar deze manier van push uppen kende ik nog helemaal niet, het is wel nep maar o zo lekker. Iemand bezwaar als we dit gewoon wettelijk verplicht maken voor hangerts?

PUSH UPPEN DOE JE ZOBIJZONDER VERHAAL
Bijzonder verhaal
In het volgende filmpje krijgen we niet zo zeer iets te zien als wel te horen. Natuurlijk is de animatie mooi maar het verhaal is eigenlijk nog mooier. Tenminste het houd je langer bezig want ik heb nu nog geen idee over hoe of wat.

BIJZONDER VERHAAL
UITDAGEN ?
UITDAGEN ?
Het uitdagen van tegenstanders kan grote gevolgen hebben, zo bleek weer eens in Brazilië. Juventude-aanvaller Thiago kreeg klappen en schoppen nadat hij Grêmio op een 3-0 achterstand had gezet en zijn doelpunt vierde met de bekende vinger voor de mond voor het vak van de fanatieke aanhang van Grêmio. Begint na 1.30m ongeveer...

UITDAGEN ?FIREFOX
Ik ben een echte firefox aanhangen. natuurlijk lang niet alles is er 100% goed aan maar het zelfde geld ook voor andere browsers. In het volgende filmpje zien we Firefox dat vergeleken wordt met andere browsers op een humoristische wijze.

FIREFOX
WEBCAM STRIP
WEBCAM STRIP
Ja, Wie zou deze webcambabe nou toch zijn. Ik heb geen flauw idee. Heb ik trouwens nooit bij al die sletten. Deze babe heeft wel 2 mooie tieten en srtippen doet ze maar al te graag. Check it out.

WEBCAM STRIP

PIZZABABE ALLY
PIZZABABE ALLY
Yoehoe, nou de lancering van Useloos is dus een feit, goeie zaak. Snel door met de orde van de dag, een Pizzababe dus zo rond lunchtijd. Vandaag hebben we deze Ally Baggett waar ik verder nog niet veel gezien van had maar zeker een beschuitje kan komen halen hiero. Check de check!

PIZZABABE ALLYUSELOOS IS BACK
USELOOS IS BACK
Enige tijd geleden heeft Tastelikepizza samen met xMissy en Biertijd, het bekende weblog Useloos.com geadopteerd. Achter de schermen zijn we er de afgelopen periode mee aan het klussen gegaan, en na een grondige makeover kunnen we je vandaag met gepaste trots ons nieuwe broertje presenteren. Welke kant we met Useloos opgaan is nog even aftasten, hier op Tastelikepizza gaan we gewoon door op de ingeslagen weg natuurlijk!

USELOOS IS BACK

3D KUBUS
3d kubus
Eigenlijk had dit ook een goede gadget van de week gemaakt maar ja die is al geweest. we zien namelijk een kubus voor gepompt met LED's. Door een programmaatje lijkt het net of er 3d dingen plaats vinden binnen de kubus. Kick idee.

3D KUBUSBERT VISSCHER - KAMPEREN
Bertje vis
Bert Visscher blijft leuk. het maakt niet uit hoe vaak je het ziet hij blijft origineel. Zo ook in dit stukje over kamperen. Veel dingen zijn erg herkenbaar. tenminste voor mij wel. Misschien voor jullie ook.

BERT VISSCHER - KAMPERENGAMETIME 341
Gametime logo
Vandaag gaan we alweer een defence game spelen. we moeten namelijk de aarde bescheremen tegen een kometen regen. leuk verzonnen en zoals altijd kan je je highscores in de comments zetten.

GAMETIME 341ADRIANA LIMA
ADRIANA LIMA
Adriana Lima is een babe die hier natuurlijk ok thuishoord. Zij is natuurlijk de droom van iedere vent. Ze is zelfs nog maagd ook. Check haar hier weer lekker zijn waar ze lekker in het zonnetje op het strand gefotografeerd wordt.

ADRIANA LIMA


LESBISCHE BABES
LESBISCHE BABES
Check dit filmpje ook even. Twee bloedgeile lesbische dames die elkaar lekker aflikken. Dit lijken ze ook nog lekker te vinde. Maar schijn bedriegt, want meestal is dit soort shit geacteerd natuurlijk. Maar dat boeit mij geen reed.

LESBISCHE BABES

GEILE SCHILDPAD
Geile schildpad
In het volgende filmpje zien we een schildpad die zeer geil is. Hij is zo geil dat hij alles maar dan ook alles aan het berijden is. Zo komt hij thuis een wok tegen. Zoals ik al zei is hij geil dus ja die wok krijgt er van langs.

GEILE SCHILDPADTRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag weer eens een alom gewaardeerde try this at home. Dit keer niet iets wat je kan maken maar het zijn een paar instructies die je moet opvolgen. Bij mij werkte het prima en ik hoop bij jullie ook.

TRY THIS AT HOMEHAGGER TRIPPY EP 6
HAGGER TRIPPY EP 6
Mja, ik begin nu toch een beetje optedrogen. Poeh wat had ik het vanmorgen zwaar zeg, tijd voor wat vermaak dus eigenlijk en dat gaan we gewoon weer doen met onze vlaamse vrienden van Hagger Trippy! Aflevering 6 alweer, morgen nog eentje en dan moeten we weer wachten op het volgende seizoen. Voorgaande afleveringen hier..

HAGGER TRIPPY EP 6SLIMME HOND
SLIMME HOND
Ik weet niet precies hoe ze dit allemaal aan een hond kunnen leren, want het lijkt mij toch niet dat een hond het verschil kan zien tussen pepsi of jus d'orange. Anyway je kan het allemaal zien in de volgende clip, iemand ook zo'n hond?

SLIMME HONDFITNA -THE MOVIE- V2
FITNA -THE MOVIE- V2
Als je de media een beetje gevolgd hebt de laatste weken dan mag je ook niet ontgaan zijn dat Geert Wilders op bepaalde punten de film Fitna moest wijzigen. Nou is deze nieuwe versie al weer een paar dagen online, en volgens mij zitten er wel wat verschillen in. Wie zoekt de 10 verschillen ?

FITNA -THE MOVIE- V2TIBET is van CHINA
TIBET is van CHINA
Althans als we deze video moeten geloven, voor het gemak zit er ondertiteling onder want dit is naar het lijkt gewoon een video gemaakt door zo'n gele rakker die vindt dat Tibet gewoon van China is. We zien beelden en horen volgens mij chinese hip hop, eerlijk is eerlijk het klinkt gewoon lekker. Check eventjes de boodschap ook..

TIBET is van CHINARAVEN
Mja, Ruben is schijnbaar ook helemaal nog de weg kwijt van het weekend want die heb ik ook nog niet gezien vandaag. Daarom doen we eventjes een clipje van onze buurtjes, we zien baby girl Raven lekker dansen op fijne muziek. En ja die kleertjes gaan uit..

RAVEN

PIZZABABE LEIGH
PIZZABABE LEIGH
Ik ben zo beroerd als 100.000 man, sjees die 2e fles rosé had ik gisteravond dus waarschijnlijk beter niet kunnen open maken. Mja, ik had vanmorgen eventjes 1 postje gezet maar was daarna meteen weer naar bed toe, bah wat heb ik het slecht. Naja, hier alvast de Pizzababe Leigh Rayne..

PIZZABABE LEIGHFOR YOUR EYES ONLY
FOR YOUR EYES ONLY
De laatste tijd krijg ik een hoop filmpjes in de linktip van volgens mij engelse series ofzo want ik ken er geen een van. Hier zien we een gast die zich zit te verlekkeren aan ene Sheila op de laptop van z'n maat. Maar goed dan moet de echt verrassing nog komen..

FOR YOUR EYES ONLYBLUETOOTH BELLERS
Bluetooth
Sommige mensen die denken dat je met een bluetooth handsfree set extra hard moet praten. Nu heb ik er zelf een schurft hekel aan als mensen in een telefoon lopen te schreeuwen. daarom vind ik deze oplossing wel mooi.

BLUETOOTH BELLERSGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag gaan we kijken naar een preview van Windows Surface. Ik vind het een geil programma alleen al omdat er een Zune in voor komt. Maar goed genoeg over de Zune. Deze week dus windows surface.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 340
Gametime logo
Hoppa de 340ste gametime vandaag. We zitten bijna op een jaar maar voordat het zover is zijn de twee beste spellen gemixt namelijk defence games en space invaders. Nou als dat niet geil is Highscores in de comments.

GAMETIME 340TANYA DE STEWARDESS
TANYA DE STEWARDESS
Check hier Tanya ons een virtuele lapdance geven. Van te voren heeft ze natuurlijknog iets aan. En dat is een leuk pakje wat je altijd ziet bij die stewardessen in het vliegtuig.

TANYA DE STEWARDESS


PUMA,CANDY & TRINA
Puma
Ja, deze 3 babes zijn babes met lekkere dikke tieten. Ik heb ze stuk voor stuk al eens solo zien coorschjinen in een video. Hier zie je samen waarze wederom gefotografeerd worden door een oude viespeuk.

PUMA,CANDY & TRINA

MOUNTAIN DEW LIGHT
Mountain dew logo
Hier in Nederland kennen we Mountain Dew eigenlijk niet. In Amerika is het juist ubergroot. Gelukkig maken ze daar ook mooie reclames. Zoals deze waarin Jo-Jo's de hoofdrol spelen. Leuk verzonnen als je het aan mij vraagt.

MOUNTAIN DEW LIGHT
MUPPETS - NEVER GONNA GIVE YOU UP
Beaker
In het volgende filmpje zien we hoe beaker van de muppets blijbaar toch kan praten. hij zingt namelijk het nummer never gonna give you up van Rick Ashley. leuk gemonteerd als je het aan mij vraagt.

MUPPETS - NEVER GONNA GIVE YOU UP180MPH CRASH
180MPH CRASH
Deze Michael McDowell heeft wel erg veel geluk bij deze crash ergens op een baan in Texas. No worries hij stapt dus echt gewoon uit alsof er niets aan de hand is en loopt zelf naar de ambulance. Vraag me niet hoe het kan maar het valt mij toch echt op dat deze sporten steeds veiliger worden.

180MPH CRASHSERGIO LEONE SEASON
SERGIO LEONE SEASON
Sergio Leone kennen we als een legendariche Italiaanse filmregisseur. Hij is vooral bekend geworden door de regie van klassiekers als The Good, the Bad and the Ugly. Deze promo clip die aangeeft dat er een aantal Sergio Leone films aankomen in een soort van Sergio Leone filmweek is echt heel erg knap gemaakt. Let vooral op het geluid!

SERGIO LEONE SEASONGIRL vs EXTACY
GIRL vs EXTACY
Hehehe, altijd lachen op zo'n houseparty om ook eens naar mensen te kijken die helemaal aan het flippen zijn op de drugs die ze nemen. Deze chick heeft zo te zien erg goeie pillen gehad, want ze gaat helemaal loos in d'r eentje. Naja, altijd leuk om eventjes naar te kijken natuurlijk. Check!

GIRL vs EXTACY

HOLLAND GOT TALENT EP2
Goddamn, vorige week al wat talentjes laten zien die een gooi doen om uitverkoren te worden tot diegeen met de meeste talent in NL. Nou hadden we vorige week al een paar goeie kandidaten als je het mij vraagt en daar doen we vandaag nog eventjes deze 13 jarige Tander aan toevoegen. Had jij nog iemand gezien die ik gemist heb, zet dan even de naam of link neer. Hier de talentjes van vorige week..

HOLLAND GOT TALENT EP2Kate Booth
Kate Booth
Ibiza is een plek waar ik ook nog een keertje naartoe wil gaan. Ik zie me al helemaal liggen met mijn drankje en 3 andere babes naast me op het strand. Hier zie je Kate Booth die lekker in Ibiza is.

Kate BoothROXY GIRLS - SHIMMER
Hmz, ik had nog nooit gehoord van deze Roxy Girls maar die kunnen dus gewoon surfen als de beste deze dames. Mja, meteen maar eventjes twee clips gedaan dan. In de eerste clips zien we de dames in een clip die heet Shimmer 47minuten, het 2e filmpje is een kleine fotoshoot op Tahiti. Ow was ik maar...

ROXY GIRLS - SHIMMERTHE ANNOYING DEVIL
THE ANNOYING DEVIL
Balls of Steel dat is nog wel een programma die ik nog ooit eens op de NL televee wil gaan zien. Vroeger deed de VPRO niets anders eigenlijk dan dit soort programmas naar NL halen, misschien toch maar eens induiken weer. Gewoon een klasse programma natuurlijk, en mijn favoriete onderdeel is dan ook deze Annoying devil die dit keer een hekel aan sport heeft.

THE ANNOYING DEVILDON'T TAZE ME
DON'T TAZE ME
Hehehe, ik had er ooit zelf eentje zo'n tazer, nooit gebruikt verder maar een beetje mee kloten was altijd wel leuk. Deze collegas kunnen wisellen elkaar af met leuke grapjes al wordt deze laatste grap waarbij een tazer onder een stoel wordt gemonteerd niet echt op prijs gesteld. Raar?!

DON'T TAZE MESTAR TREK VS MONTY PYTHON
Star trek vs monty python
jaja weer een Monty Python filmpje. Ik blijf het leuk vinden hoe vaak ik het ook kijk. In het volgende filmpje hebben ze het nummer Camelot van Monty Python gemixt met beelden uit Star Trek. Erg grappig gedaan.

STAR TREK VS MONTY PYTHON
GAMETIME 339
Gametime logo
Na het concert van breaking benjamin gaan we kijken hoe sterk we zijn. tenminste we gaan kijken hoelang we een neushoorn kunnen tegenhouden. het is de bedoeling om op elk poppetje te klikken en zijn stipjes vlo te houden. Ik kwam tot 1:41. Highscores in de comments.

GAMETIME 339
BREAKING BENJAMIN
breaking benjamin
Omdat Tommes hem heeft aangevraagd ga ik hem direct posten. Ik bedoel we moeten Tommes te vriend houden. Hoe dan ook vandaag dus Breaking Benjamin ik ken ze niet maar Tommes wel. Jouw favoriete band kan je in de comments zetten en wie weet zie je ze volgende week terug.

BREAKING BENJAMINNatalie
Natalie
Deze geile donder heet Natalie. En zij vindt het heel leuk om voor de camera haar lekkere lichaam te laten zien. Ook word er soms geplaybackt door deze babe. Zo'n hopeloos geval dat beroemd wilt worden maar niet kan zingen. Ja dan belandt je op TLP.

Natalie

FOTOSHOOT
FOTOSHOOT
Dit is even een voorbeeld van een fotoshoot. Al die mooi plaatjes moeten natuurlijk wel professioneel worden gemaakt. Dat lukt goed in het volgende filmpje zeker omdat dit blonde modelletje erg lekker is.

FOTOSHOOT

LE TRIPPIN is FINE
LE TRIPPIN is FINE
Sjah, videos maken is toch wel een vak hoor, kijk eventjes mee naar deze combinatie van video editing, photoshop, stopmotion en animatie allemaal in een toffe videoclip gepropt door niemand minder dan Mr. Andras Ketzer. Zeer mooi gemaakt!

LE TRIPPIN is FINEDAT IS EDITTEN
Cowboy Sandstorm
In het volgende filmpje zien we een gast die rustig zijn krantje lees. na een tijdje doet hij de radio aan en hoort hij wat lekkere muziek. maar ja er verschijnt iets precies met de beat van de muziek. Ik vind het knap ge-edit en dat is een bekijkje waard.

DAT IS EDITTENVIRTUAL TUNING
VIRTUAL TUNING
Het tunen van autos is natuurlijk leuk maar kost wel een aardige duit wil je een beetje uptodate blijven. Gelukkig is er dan weer de pc want met Adobe kan je natuurlijk ook prima tunen alleen heet het dan virtueel tuning. Okay kijken we eventjes mee want er zitten wel heel erg mooie plaatjes bij. Het filmpje is gemaakt door ene grzes en het materiaal komt van Deviantart.com waarvoor credits!

VIRTUAL TUNINGVOGEL VS SPACESHUTTLE
Vogel vs spaceshuttle
Jaja je zou maar een vogel zijn op cape canaveral. Dat is natuurlijk een kut leven maar ja. In het volgende filmpje zien we dus een vogel die vol gepakt wordt door een space shuttle. helaas is het zo aan de andere kant kan die astronaut wel goed mikken.

VOGEL VS SPACESHUTTLEBIJ DE BRANDWEER ?
BIJ DE BRANDWEER ?
Sommige kinderen weten van vroeg af aan al wat ze willen worden later, zo wist ik al sinds dat ik 3 jaar oud was dat ik piloot wilde worden. Ach helaas lukt niet alles in het leven daarom ben ik maar pizzabakker geworden. Dit ventje in de volgende clip weet ook al wat hij wil worden, brandweerman!

BIJ DE BRANDWEER ?

LUCY PINDER [EXCLUSIVE]
LUCY PINDER [EXCLUSIVE]
Jajaja, ik ben echt gek van compilaties op de een of andere manier is dat net zoals met muziek mixen voor mij altijd beter dan gewoon het origineel allenig. Misschien is het omdat je in compilaties gewoonlijk de beste stukjes voorbij ziet komen dat ik daar gewoon meer mee heb. In deze mooie compilatie van Day gaan we smullen van niemand minder dan Lucy Pinder, je weet wel die chick van the most beautiful all-natural pair in Britain! Hier nog meer Lucy Pinder op TLP!

LUCY PINDER [EXCLUSIVE]3X BABE
3X BABE
Tis weer weekend dus ik ben te lui om ook maar een pizzababe te plaatsen vandaar dat we wederom een kijkje bij onze lieve buurtjes gaan plegen. De deze week geposte Pizzababes kan je hier vinden en hieronder een leuke mix van amateur en pro!

Nikki & Zafira <-> Beach Nudies & Mixed <-> Sexy Lette & Blonde Amateur

VICTORIA SECRET 2008
VICTORIA SECRET 2008
Afgelopen woensdag was er in New York de presentatie van de nieuwe Victoria secret's badmode 2008. Allemaal erg leuk natuurlijk vooral omdat we weten dat ze bij Victoria de mooiste modellen van de wereld in dienst hebben. Als bonus heb ik er ook nog een best of Victoria 2007 bij gezet. Altijd lekker zo op de zaterdagochtend!

VICTORA SECRET 2008DELL ENVELOPE
DELL ENVELOPE
Een tijdje geleden toen Steve Jobs zijn presentatie hield over wat apple allemaal ging doen de komende jaren introduceerde hij ook gelijk een nieuwe Apple Macbook air die zo plat is als nooit tevoor. Nou moesten ze daar bij Dell schijnbaar iets aan doen want die komen nu met een nog plattere pc, die zo in een envelope past. Bye bye Steve!

DELL ENVELOPELINUX RECLAME
Linux reclame
Ondanks dat ik geen fan ben van Linux is deze reclame wel toppie verzonnen. Ik had laatst de vliegende pinguïns en Linux heeft hier zeer slim op ingespeeld. ik vind het bijzonder mooi verzonnen dus geniet er van.

LINUX RECLAMEMYM'S MOVIE BITS
Mym's movie bits
Nu ik dit postje maak valt het me eigenlijk op dat ik te weinig films kijk en daar moet ik verandering in aan gaan brengen. Hoe dan ook gaan we vandaag kijken naar een stukje uit Austin Powers.

MYM'S MOVIE BITSGAMETIME 338
Gametime logo
Ook vandaag weer een gametime en deze is wat lastiger. we moeten namelijk rekening houden met een paar natuurkundige weten. zo is onder andere zwaartekracht erg van belang bij in dit spel highscores in de comments.

GAMETIME 338CARMEN COCKS
CARMEN COCKS
Carmen cocks is echt een goede porno-naam. Als je met die naam geboren wordt, dan weet je natuurlijk al wat je later voor de kost moet gaan doen. Deze naam is natuurlijk wel verzonnen. Hier staat Carmen lekker in keuken te strippen.

CARMEN COCKS

BRIANNA FROST
brianna frost
Ja Brianna frost heeft ook haar eigen website, waarvoor je moet betalen om de filmpjes te bekijken. Deze stond er gratis op, dus die plukte ik er even snel af. Natuurlijk staan er op TLP veel andere videos van Brianna.


BRIANNA FROST


JAKE SHIMABUKURO
JAKE SHIMABUKURO
In het volgende filmpje zien we Jake Shimabukur. Ik had nog nooit van hem gehoord maar hij kan in ieder geval een goed stukje spelen op een gitaar. ik zou zeggen ga er even voor zitten. doe je geluid aan en geniet.

JAKE SHIMABUKURO
SPRINGBREAK MASCOTTE
SPRINGBREAK MASCOTTE
Wij kennen springbreak als een feest met altijd mucho babes in bikini die helemaal niet te beroert zijn om hun mukken te showen voor de camera. Nou is er ook een heuse springbreak mascotte, alleen is deze mascotte de boel aan het terroriseren.

SPRINGBREAK MASCOTTEBUTTERS goes VIRAL
BUTTERS goes VIRAL
Sinds de makers van Southpark gewoon alle afleveringen van Southpark online hebben gezwengeld heeft het dus eigenlijk helemaal geen zin meer om nog langer Southpark episodes te posten als je het mij vraagt. Toch zitten er afentoe wel wat leuke scenes in, zo ook deze waarin Butters besluit een viral te maken.

BUTTERS goes VIRAL

Hier kan je alle afleveringen online bekijken!

Bonus : Hier Southpark Internet Heroes06 LIJN
06-lijn
In het volgende filmpje zien we een fragment van de mannen van de radio. Er belt een gast op voor een erotisch gesprekje en deze twee mannen weten wel hoe ze er mee om moeten gaan. Let niet zo op het beeld want het gaat vooral over de audio.

06 LIJN
HAGGER TRIPPY EP 5
HAGGER TRIPPY EP 5
Wat is het toch mooi dat internet, want ook vandaag hebben we weer gewoon een verse aflevering van de serie Hagger Trippy. Misschien is het wat minder leuk als je dit elke dag voorgeschoteld krijgt vandaar dat we na het weekend de laatste 2 afleveringen pas doen. Hier alvast episode 5 dus! Have Fun! Thnx ZV!

HAGGER TRIPPY EP 5

hier aflevering 1 t/m 4


BRUCE PENIS R.I.P.
BRUCE PENIS
Mja, als je ooit eens een auto ongeluk heb meegemaakt dat weet je dat dat geen pretje is. Deze gast wordt wakker in zijn auto nadat hij in een auto ongeluk zat, en wat blijkt dan, de nummer 1 gayporn star Bruce Penis is in dat zelfde ongeluk betrokken en heeft minder geluk. Dan gebeuren er in eens vreemde zaken, een scene uit de MTV show, Human Giant.

BRUCE PENIS R.I.P.WEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Dit vind ik altijd leuk om te zien. Tienertjes die toch een filmpje opmaken vdat voor 1 iemand bestemd is. Maarja, je moet van te voren weten dat zulke shit gelijk op het net komt te staan. Alleen vind ik het jammer dat pappie en mammie neit binnenkomen.

WEBCAM BABE


PIZZABABE CARLI
PIZZABABE CARLI
Thank god it's Friday, yihaa. Laatste dag van de week alweer en ook vandaag hebben we dan gewoon weer een lekkere Pizzababe voor je! Vandaag deze Carli Luv, die mij toch wel kan bekoren al zeg ik het zelf. Lekkere babe hier op de vrijdagmiddag, en voor meer pizzababes check je gewoon hier!

PIZZABABE CARLIDE ALIENS KOMEN!
DE ALIENS KOMEN!
WTF, okay een jaar of 50 geleden ging er een gerucht dat er in Roswell USA een ufo was neergestort en dat er op de aliens een sectie was verricht. Daar waren dan ook jaren later ineens beelden van, zo nep als was als je het mij vraagt. En wat wil nu het geval er is weer zo'n video opgedoken. Mja, ik vraag me af wat het dan wel is, een alien zal het wel nie zijn.

DE ALIENS KOMEN!

NOG EEN GOLFVIDEO
Nog een golfvideo
Man o man Pizzaman gaat me vermoorden want hij vind golf een sport voor paupers. nou geniet ik er zelf erg van dus ga ik gewoon dit filmpje plaatsen. we zien deze gast namelijk een uber lange put maken en dat is zeer bijzonder.

NOG EEN GOLFVIDEOKIJK DAT IS PAS VERVELING
Dat is pas verveling
Nu denken jullie vervelen is al erg genoeg dus waarom zou ik naar een filmpje over vervelen gaan kijken. nou het gaat niet over verveling maar meer over dingen die je kan doen ipv vervelen.

KIJK DAT IS PAS VERVELINGGAMETIME 337
Gametime logo
Vandaag gaan we een dikke flash game spelen. het is een trail versie van ikaruga. Het is een echte ouderwetse 2d vliegshooter. Een kicke game die wel wat geheugen weg vreet. highscores in de comments.

GAMETIME 337SEXY STRIPTEASE
SEXY STRIPTEASE
In het volgende filmpje gaan we eens de aandacht een goed richten op de kont van deze sexy dame. Ik weet niet hoe deze heet, maar ze heeft een erg mooie kont. Kijken we eventjes mee?

SEXY STRIPTEASE

VETTE PICS
Mja ik had eigenlijk aangekondigd een tijdje geleden wat meer toffe pix te gaan posten maar ja waarom zou ik dat doen als ik weet dat er her en der op het internet al hele mooie verzamelingetjes staan.
Meer hier ... [1] [2] [3]

VETTE PICS

PLIESIEGEWELD [AGAIN]
PLIESIEGEWELD [AGAIN]
Zagen we laatst nog underkaffer Donny die de straten onveilig maakte Miami vice stijl en tevens streed voor een betere cao. vandaag hebben we weer wat bewakingsbeelden waarop je kan zien dat de pliesie toch niet altijd even lief is. Deze dame zou haar tong hebben uitgestoken en in het gezicht van de pliesiemeneer hebben gespuugd. Foei, gaat u maar even liggen!

PLIESIEGEWELD [AGAIN]MYM vs RUBEN
RUBEN vs MYM
Hehehe je kan die gasten ook niet eventjes alleen laten op kantoor he. Naja, dit keer is het dus Mym die het voor elkaar heeft gekregen om met wat oude pizzadozen die hier nog rond slingerden en een rolletje ducktape Ruben op de wc optesluiten. Leuk allemaal, want nu weet ik meteen waar Rubentje is.. Thnx Friso voor het filmen!

MYM vs RUBENOUDJES ACHTER DE PC
oudjes achter de pc
Ik vond deze tekenfilm wel erg toepasselijk en hij komt me ook redelijk bekend voor. We zien namelijk hoe een ouder iemand reageerd op het internet. Okee okee het is allemaal nep maar ik vind de insteek wel leuk.

OUDJES ACHTER DE PC
DE LIFT 2, 3, 4 en 5
DE LIFT II
Wie kent deze horror film nog uit 1983, toch alweer, geregiseerd door Dick Maas en waar Huub Stapel ooit nog zijn filmdebuut mee maakte. Damn, toch alweer zo'n 25 jaar geleden dat we met z'n allen in de ban waren van deze uber spannende film. Nou zijn er dus plannen voor een vervolg op deze film in het kader van het 25 jarig bestaan van deze film. Het is uitendelijk de bedoeling om er nog 4 delen bij te maken!

DE LIFT 2, 3, 4 en 5

DIE IS SOEPEL
Die is soepel
Jaja geef maar toe je dacht dat hier om een soepel vrouwtje zou gaan. Helaas helaas niks in minder waar het gaat namelijk over een gast die wel heel makelijk kan bewegen. Ik vind het knap want voor mij is bewegen uberhaupt al moeilijk.

DIE IS SOEPELSEXY ARGENTINA
Die Ruben toch he, moet weer de hele week nablijven op school ofzo. Voor 14.00 is ie tegenwoordig niet meer op kantoor, een schande natuurlijk. Gelukkig had ik nog deze sexy girls of argentina compilatie liggen van vriendje Day, met een heleboel moois uit het land waar gewoon de mooiste vrouwen wonen. Argentinie dus!

SEXY ARGENTINAPIZZABABE DAKOTA
PIZZABABE DAKOTA
Mooi rood is niet lelijk en meisjes met rood haar schijnen ook nog eens geweldig te zijn in bed. Reden te meer om van deze Dakota Rae maar eens de Pizzababe van de dag te maken. Mooie gallerie dus en aardig natuurlijk zo te zien.

PIZZABABE DAKOTABORAT = BRUNO
BORAT = BRUNO
Voordat Sacha Baron ook nog maar had gedacht aan Borat ging hij in de Ali G show al als de oosterrijkse reporter Bruno door het leven. Deze Bruno is zo gay als wat, maar dus nog een totaal onbekend typetje en vooral over het grote water. Niet verwonderlijk dus dat Sacha Baron daar de nieuwe film met Bruno in de hoofdrol aan het opnemen is. Hier zet hij een vliegveld op stelten.

BORAT = BRUNOPII PII BROTHERS
PII PII
Hmz, ik heb dus nog steeds geen vette spelcomputer van de laatste generatie en mijn playstation 1 ligt ergens in een hoekje weg te rotten. Het wordt dus echt tijd dat ik es een Wii of Playstation 3 aan ga schaffen. Nou weet ik niet of echt alle spelletjes leuk zijn die ze tegenwoordig maken, want dit Japanse plas spelletje sla ik dan toch liever over. WTF!

PII PIIPISTOOL VERSTOPPEN
PISTOOL VERSTOPPEN
Man o man als ik er achter kom wie mijn pc heeft gemolt dan kan hij een pistool verwachten. In het volgende filmpje zien we hoe je volgens de Amerikanen het beste je gun kan verstoppen. BTW ik log nu dus vanaf een laptop dus verwacht iets meer spelfouten.

PISTOOL VERSTOPPEN
CRYSIS HAAIEN
Crysis haaien
We weten inmiddels dat zelfs Pizzaman soms geilt op games. 1 van de games die Pizzaman geil vind is Crysis. In het volgende filmpje zien we een paar haaien uit crysis die helemaal de weg kwijt zijn.

CRYSIS HAAIENGAMETIME 336
Gametime
Vandaag gaan we een verzalvend spelletje spelen. Teminste dat was het volgens de link tip en dar ben ik het wel mee eens. Je moet elke keer een ster vinden of maken. Highscores in de comments.

GAMETIME 336LEXY
LEXY
De volgende babe kan bij je in de smaak vallen, of juist niet. Ik noem het een beetje een puur natuur babe. Als je kijkt naar haar gezicht die eens niet met 5 lagen bedekt is met make-up en natuurlijk naar haar echte tieten.

LEXY

WEBCAMBABE
WEBCAMBABE
Ja, op deze donderdag zie je nog een leuk webcamfilmpje. Weer een hele mooie waar een babe natuurlijk voor ons stript. Deze slet ken ik niet, maar het is typisch zo'n webcambabe.

WEBCAMBABE

MEISJES SLAAN ?
MEISJES SLAAN ?
Mja wat een paupert ben je toch eigenlijk als je je eigen vriendin een paar meppen moet geven. Gelukkig staan er een paar helden langs de kant die er heel anders over denken. Meisjes plagen, klappen vragen!

MEISJES SLAAN ?

Miss Belgie 2009
Miss Belgie 2009
We zitten nog maar net in 2008 of die patat etende zuiderburen van ons hebben al weer een Miss Belgie verkiezing georganiseerd. Ik ga je verder niet vermoeien met details ofzo, alleen kan ik melden dat onze vriendjes van Badchix er waren om een fotoreportage te maken. Zie hier een uitgebreid fotoverslag!

Miss Belgie 2009

RALLY CAR vs HUIS
RALLY CAR vs HUIS
Het was ook alweer eventjes geleden dat we hier iets van rally hadden gepost. Hmzz, en dat terwijl het nieuwe rally seizoen gewoon begonnen is. In deze rally ergens in Tjechie vliegt een auto zo uit de bocht dat hij eerst een schutting om ploegt en daarna ook nog eventjes tegen het huis aan knal. Mja, race over..

RALLY CAR vs HUISTERRORSINT
terrorsint
Eigenlijk is dit een sinterklaas filmpje maar fuck maar het is te leuk om niet te posten. Het is namelijk terrorsint. Het komt uit de Pulpshow en ik moet zeggen dat dit filmpje echt uber kick is. Dus gewoon even genieten van terrorsint.

TERRORSINTLEUK DAT TENNIS
LEUK DAT TENNIS
Als je denkt dat tennis een sport is waar geen bloed vloeit dan heb je het mooi mis. Goed het is natuurlijk geen contact of vechtsport als bijvoorbeeld Freefighting ofzo maar als je echt goed je best doet kan je ook op de tennisbaan een hoofdwond oplopen. Kijk maar eventjes mee..

LEUK DAT TENNISVLIEGENDE PINGUÏNS
Vliegende pinguins
Pinguïns zijn een beetje bijzondere beesten. Ze wonen namelijk daar waar het koud is en ze kunnen ook niet vliegen. tenminste dat dacht ik tot dat ik het volgende filmpje zag. Man o man wat kick.

VLIEGENDE PINGUÏNSWEBCAM BABE
WEBCAM BABE
Toch al wel een hele tijd geleden dat hier nog een normaal webcam filmpje stond. Daarom gaan we die vandaag maar weer eens doen! Deze chick heeft zeker niet achteraan gestaan toen ze mukken aan het uitdelen waren en dat is maar goed ook want dan was dit filmpje een stuk minder lekker.

WEBCAM BABE

PIZZABABE MELISSA
PIZZABABE MELISSA
Altijd zonde als ze in sommige galleries wat teveel fotosjop gebruiken, zo is het ook bij deze Melissa Puente eigenlijk wel. Toch wil ik daar niet aan denken, want da bekkie van deze chick is echt heel erg lekker, naja de rest dus met dank aan Dokter S. en adobe. Mja..

PIZZABABE MELISSARED CARPET RUN
RED CARPET RUN
Jullie kennen vast nog wel dat geinige urban sports, nou komt dat uit het programma Balls of Steel wat verder helemaal geweldig is. Vandaag hebben we dan ook een nieuwe clip in deze serie, we gaan namelijk kijken hoe lang we over rode lopers kunnen rennen voordat je wordt opgepakt. Sta er toch versteld van dat dat soms toch zomaar goed gaat.

RED CARPET RUNAL QAEDA SPEAKS
AL QAEDA SPEAKS
Sinds de aanslagen op 11 september van Al Qaeda op de WTC torens een paar jaar geleden gaan er allerlei geruchten dat en theorieen over betrokkenheid van bijvoorbeeld de amerikaanse regering zelf. In dit interview zegt een Al Qaeda spokesman dat dit toch echt niet het geval is, eindelijk duidelijkheid ?

AL QAEDA SPEAKSCONTROLE
Controle
In het volgende filmpje zien we Colin Edwards en eerlijk is eerlijk die gast weet hoe je een motor onder controle moet houden. het lijkt er namelijk op dat hij gaat crashen. of toch niet. Zeer knap gedaan Colin.

CONTROLEFOUT CODES IN WINDOWS
Windows
Iedereen is bekend met de fout codes die Windows heeft. maar na het volgende filmpje is me duidelijk geworden hoeveel dingen in de wereld Windows gebruiken om te functioneren. Kijk maar eens mee naar enkele apparaten die fout codes geven.

FOUT CODES IN WINDOWSGAMETIME 335
Gametime logo
Vandaag een vervolg op een puzzle game die we in een ver verleden als eens gespeeld hebben. Ik blijft het leuk vinden en dus is hij ook prima geschikt voor de gametime. Highscores in de comments.

GAMETIME 355ARIA GIOVANNI
ARIA GIOVANNI
Er staat onlangs al een hoop shit op TLP van Aria Giovanni. Dat heeft natuurlijk wel een rede. Een belangrijke rede is bijvoorbeeld haar borsten. Die twee joekels zijn gewoon perfect, daar zijn we al lang acher. Ook zij heeft zich verkleed als bouwvakster.

ARIA GIOVANNI

DASHA
DASHA
Sasha, Natascha enzo ken ik allemaal wel. Maar ik heb nog nooit gehoord van Dasha. Deze babe ziet er wel lekker uit. ook als is ze verkleed als een bouwvakker. Deze outfit gaat natuurlijk wel uit gedurende het filmpje.

DASHA


GAME TRAILERS
GAME TRAILERS
Jajajaja, we hebben weer een heel pak verse nieuwe game trailers gevonden. En omdat ze bij Sevenload nog steeds niet helemaal up zijn vandaag weer geen Hagger trippy maar niet getreurd die afleveringen lopen niet weg. Anyway we hebben 3 toffe trailers te weten GTA IV en Gran Turismo 5. Het is allemaal even mooi eigenlijk..

GAME TRAILERS

LATÉ ART PRINTER
LATÉ ART PRINTER
Hehehe dit is weer een super leuke gadget eigenlijk, al zie ik die maar niet zo hier in mijn keuken staan. Er komt dan ook wel wat vernuft bij kijken. Men nemen een oude plotter gekocht op Ebay en een boek voor inkjet printers en dan zou je dus zo iets kunnen bouwen.. Misschien wat voor int grand cafe ?

LATÉ ART PRINTER

LEKKER BIJDEHAND
LEKKER BIJDEHAND
Mijn motto is als dames in korte rokjes op een truck willen dansen, laat ze dan ook. Ik bedoel wat is daar nou mis mee ? Mja, een of andere overmoedige dronkaard die lijkt het een goed plan om ook mee te doen in de feestvreugd. Of ze al uit het ziekenhuis is en hoe het staat met haar verwondingen werd helaas niet gemeld.

LEKKER BIJDEHANDFAIL
FAIL
Fail is inmiddels een kreet die weer lekker is ingeburgerd op het internet. In het volgende filmpje zien we een paar mooie voorbeelden van mensen die failen. Leuk om te zien als je het aan mij vraagt.

FAILVAN GAAL LEGT UIT
VAN GAAL LEGT UIT
Ik had dit afgelopen zondag al gezien en ik vind het toch echt elke keer geweldig om deze Louis van Gaal bezig te zien. Die man moet gewoon met oud en nieuw een eigen oudenjaarsconference krijgen op de commerciele zender ofzo. Geweldig, hier alle hoogtepunten uit die persconferentie.

VAN GAAL LEGT UITCONFESSIONS OF A PORNSTAR
Confessions of a pornstar
Pornosterren zijn altijd wel in voor een lolletje. Dat blijkt maar weer uit het volgende filmpje. We zien namelijk een pornoster (iemand een naam toevallig?) die een nieuw speeltje uit probeerde. Terwijl ze het uit probeerde werd ze aangehouden. Een bijzonder verhaal.

CONFESSIONS OF A PORNSTAR

MANDY
MANDY
Deze babe kende ik voorheen nog eigenlijk helemaal niet. Is best raar want deze babe is duidelijk heet. Haar naam is Mandy en dit is een fijne compilatie van haar heetste momenten. En voor MyM en alle andere roclers zit er deze keer een rocknummertje onder.

MANDY

PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
En we gaan gewoon weer verder met de volgende Pizzababe die toevallig 2 voornamen heeft. Deze Heather Nicole is een fris gezicht misschien als je vaker naar onze galleries kijkt maar toch is ze volgens mij weleens bij Dokter S. geweest. Maakt allemaal niets uit voor mij want ze kan mij gewoon krijgen.

PIZZABABE HEATHERAKON vs TPAIN
AKON vs TPAIN
Ik moet zeggen dat ik die zeurderige stem van Akon best lekker vind klinken in z'n songs. Het lijkt wel een beetje op elkaar natuurlijk maar tis best een relaxte sound. Ik deze kleine cartoon zoekt Akon ene Tpain op om samen wat te gaan eten, dit gaat allemaal op toch wel erg zingende toon. Best grappig gemaakt..

AKON vs TPAINMYM IS FUN
MYM IS FUN
Ik heb het eigenlijk altijd al een vreemde naam gevonden dat Mym, goed hij is mijn steun en toeverlaat samen met Ruben maar hoe die nou aan die naam komt is me nog altijd een raadsel. Nou heb ik hier een filmpje over mime, misschien dat Mympje dat ooit eens bedoelde. Mime is ie geval wel fun..

MYM IS FUNJONGLEREN
Jongleren
Sommige mensen kunnen jongleren en sommige mensen willen het kunnen. De gast uit het volgende filmpje die kan het en niet zo'n beetje ook. Ik heb menige acts gezien die slechter waren. Daarom bij meer lezen een jonglerende gast.

JONGLERENPOESJE WIL ETEN
Poesje wil eten
Inmiddels ontkom ik er niet meer aan ik ben de Martin Gaus van TLP. In plaats van er tegen te vechten kan ik er maar beter gebruik van maken. In het volgende filmpje zien we een poesje wat graag wil eten. En hij gaat tot grote hoogte om dat voor elkaar te krijgen.

POESJE WIL ETENGAMETIME 334
Gametime logo
vandaag gaan we een arkanoid koon spelen dit keer bewegen de onderdelen ook dus dat maakt het wat lastiger als de standaard arkanoid. Highscores in de comments.

GAMETIME 334