Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand March 2008

KATIE
KATIE
Dit is meer zo'n babe voor mij. Niet zo heel groot, donker haar, en een lichaam om van te smullen. Haar naam is Katie. Je kent haar van haar site Planet Katie. Het enige minuntje wat ik kan bedenken is dat ze niet alles laat zien, als je begrijpt wat ik bedoel.

KATIE

4 BABES STRIPPING
4 BABES STRIPPING
Meestal zet ik filmpjes op TLP waar 1 of 2 babes strippen. Maar stel dat je nou eens 4 babes zag strippen. Dat kun je hier zien. Dan zit er altijd wel eentje bij die je heet vind. Je kan dit ook zien als 4 halen 1 betalen. Aleen is dit natuurlijk gratis.

4 BABES STRIPPING

SPIEGELTJE SPIEGELTJE
SPIEGELTJE SPIEGELTJE
Een echte gentleman helpt een dame in nood uiteraard altijd. Nou wil het weleens verschil uitmaken hoe zo'n dame er dan uitziet alvorens we gaan helpen, dat wel. Maar als dit dan is goed bevonden en ze hebben ook nog een kort rokkie aan dan kan dat weinig kwaad. Als er dan ook nog wat lekkers te zien valt kan mijn dag eigenlijk niet meer stuk.

SPIEGELTJE SPIEGELTJE

HOT DORITO
HOT DORITO
Ik hou dus helemaal niet van spicy, ik krijg er zelfs pijn van in mijn buik. Deze hete Doritos lijken mij al helemaal niet goed voor je gezondheid je kan er maar zo een tong mee verliezen. Mja, daar zit je dan met een leuke dame op de bank..

HOT DORITOSLAMBALL ROCKS!!
SLAMBALL ROCKS!!
Slamball is een teamsport voor vier personen die sterk gebaseerd is op basketbal. Het wordt gespeeld op een combinatie van ondergronden, en vormt en combinatie van de kunst van het trampolinespringen, het harde spel van ijshockey en de techniek van basketbal, en dan voornamelijk de slamdunk. Echt een vette 9 minuut durende clip...

SLAMBALL ROCKS!!

DONNIE WIL EEN CAO
DONNIE WIL EEN CAO
Ach wat hebben ze het toch slecht die pliesie, nog steeds is er geen akkoord tussen de bonden en de minister over een nieuwe cao voor de politie dus. Nou zit ik deze clip eventjes te kijken, maar zo te zien hebben die het nog niet eens zo slecht. Deze plliesie Donnie rijd gewoon in een ferrari hoor. Leipe shit auwe! Hier nog wat..

DONNIE WIL EEN CAOVOSJE OP EEN TRAMPOLINE
Vosje op een trampoline
In het volgende filmpje zien we hoe een wilde vos reageert op een trampoline. Het is wel grappig omdat die vos werkelijk geen idee heeft wat hij er mee moet maar hij vind het wel erg interessant. kijk dus mee naar deze kennismaking tussen vos en trampoline.

VOSJE OP EEN TRAMPOLINEBIER RECLAME
Bier is iets uit alle landen. In het volgende filmpje zien we 3 reclame filmpjes van het biermerk Krolewskie. Nu is dat al grappig genoeg maar het blijkt dus dat bier een soort gezamenlijke taal is. Want deze Reclames zouden het in Nederland ook prima doen.

BIER RECLAME
LANA BROOKE
LANA BROOKE
Als je wat armer bent dan alle andere, moet je toch iets anders gaan verzinnen om aan je geld te komen. Dat probeerd deze babe met het maken van sexy fillmpjes. Ze is best heet, maar die kleren draagt mijn oma nog geen eens.

LANA BROOKE


PIZZABABE JO
PIZZABABE JO
Mja, ik heb nog steeds eigenlijk weinig steun betuigingen ontvangen. Jullie hebben waarschijnlijk geen medelijden met mij die elke dag 3x verliefd is op alles wat er zo'n beetje voorbij komt op TLP. Vandaag is het dus al niet veel anders we hebben namelijk deze Jo Garcia die wunderbar ist...

PIZZABABE JOBIERRRR
BIERRRR
Ik ben nog maar net opgedroogd of ik denk eigenlijk alweer aan bier terwijl het nog niet eens avond is. Nou is het meestal WEL Biertijd natuurlijk maar ik moet er nu nog helemaal niet aan denken. In deze compilatie een boel bierdrinkers en dit allemaal wordt ook nog een begeleid door een leuk liedje over bier.

BIERRRRLAWINE SKIEEN
LAWINE SKIEEN
Als je al dacht dat skieen moeilijk was, check dan eventjes deze commercial uit over skieen in New Zeeland. We gaan dus lawine skieen en dat gaan we zelf dus noooit na doen, 1 foutje en je bent volgens mij dooier dan dooit. Naja, tis wel spectaculair natuurlijk.

LAWINE SKIEENHOMEMADE TANK
Homemade Tank
Sommige mensen hebben nou eenmaal teveel tijd. daar kunnen ze zelf niks aan doen maar het is nou eenmaal wel zo. En als je dat nou heb dan kun je er maar beter gebruik van maken. Dus ga je een eigen tank in elkaar knutselen.

HOMEMADE TANKGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de Week
Hoppa en we zijn weer begonnen aan een nieuwe en lange week. ik weet niet wat er allemaal staat te gebeuren maar er gaat vast iets leuks gebeuren morgen. Maar goed vandaag hebben we een horloge wat ook een telefoon is.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 333
Gametime logo
Hoppa vandaag weer eens een gametime die uit 1 getal bestaat. vandaag gaan we een lekere game spellen. het is namelijk een grow game en dus moeten we de goede dingen maken op het juiste moment. Veel plezier.

GAMETIME 333TIENER STRIPT
TIENER STRIPT
Als je vandaag op de luie zondag op TLP hebt gezeten weet je misschien dat er allemaal tienertjes voorbij vlogen. En daar gaan we rustig mee verder. Check hier deze tiener die 2 erg lekkere borsten heeft.

TIENER STRIPT


2 SCHOOLGIRLS
2 SCHOOLGIRLS
Morgen moet ik gewoon weer naar school. Ja ik zit nog op school. En dan hoop ik dat die preutse wijven uit mijn klas eens met een verassing komen. Bijvoorbeeld wat hier gebeurd. 2 schoolmeisjes die elkaar aflikken in de wiskundeles.

2 SCHOOLGIRLS

IM A MAC
Apple
Im a mac reclame zouden bekend moeten zijn. Helaas merk ik steeds meer dat ze totaal onbekend zijn. daarom doe ik vandaag eentje. het is dan wel een spoof maar de insteek is erg leuk. geniet even van deze reclame.

IM A MACGELUK bij ONGELUK
GELUK bij ONGELUK
Sommige mensen zijn voor het geluk geboren, zo ook deze gast al lijkt het mij allemaal nogal fake. In iedergeval grappig gemaakt dat wel dan, maar als je zoveel geluk hebt als deze gast zou je eigenlijk in een Casino moeten gaan wonen.

GELUK bij ONGELUKVROUWEN !
VROUWEN !
Vrouwen je kan er niet meer leven maar soms toch zo van houden. Neem nou deze vrouw, goed ze overdrijft het een beetje maar het zou toch wel een vrouw naar mijn hart kunnen zijn. Lekker ontbijtje maakt ze en de afstandbediening kan je dr ook wel toevertrouwen... Waar zijn die vrouwen toch ? [thnx Zakratje!]

VROUWEN !HOLLAND GOT TALENT
HOLLAND GOT TALENT
Ik heb het niet gezien deze nieuwe show van Gerald Joling die de naam Holland got Talent draagt. Erg leuk concept natuurlijk die wij als echte internet nerds natuurlijk allang uit vele andere landen kennen. Nou moet ik zeggen dat wij dus echt niet onderdoen voor andere landen, neem nu deze 2 optredens van Clarissa die Beyonce doet en ene Mario die Andrea Botticelli doet. GEWELDIG!

HOLLAND GOT TALENTTOP GEAR KAJAK
Jullie weten dat ik gek ben van top gear. In het volgende filmpje gaat het over Kajaks. Nu zijn dat geen auto's maar de kajak uit het volgende filmpje heeft wel een motor. en dat zorgt voor het nodige spektakel.

TOP GEAR KAJAKKITTY KONG
KITTY KONG
Ach ja als je dus echt niets te doen hebt op een zondag middag kan je natuurlijk ook altijd nog een animatie gaan maken. Wat heb je nodig een hoop karton zo te zien en wat leger poppetjes en een kat. Sjah, dan zou je dus gewoon een soortement van King Kong kunnen maken. Net echt..

KITTY KONGSLETTEN
SLETTEN
Je hebt babes en je hebt sletjes. Sletjes zijn makkeljik om te praten op het gebied van seks. Dat weet iedereen. Kijk bijvoorbeeld naar dit, waar je twee sletten elkaar ziet aflikken als ik dat heel lief vraag. Jahaa, Deze sletten zijn ouder dan 18.

SLETTEN

SATURDAY NIGHT
SATURDAY NIGHT
Gisteren was het weer de ultieme stapavond van de week, de zaterdag avond dus. Ging ik vroeger alle dagen van de week stappen tegenwoordig beperk ik dat toch wel toch zo afentoe eens een zaterdagavond. Nou was ik nog nooit wezen stappen met onze vriendjes van Xmissy maar dat ga ik toch es vaker doen. Check!

SATURDAY NIGHT

OLISCHILDERIJ
OLISCHILDERIJ
Hmz, ik dacht altijd dat schilderen aardig moeilijk was behalve als je het op die manier met die cijfertjes doet. Na het zien van deze video ga ik toch maar eens een poging wagen denk ik zo. Want zoals je kan zien op deze toch wel iets wat amazing video kan zelfs een olifant nog een zelfpotret maken. ik vinnut knap!

OLISCHILDERIJTHOCKS
THOCKS
Als je met iemand naar bed gaat bestaat er altijd de mogelijkheid dat er bepaalde dingen je niet helemaal aanstaan. Voor vrouwen zouden dat bijvoorbeeld de sokken kunnen zijn van de man die voor een afknapper zorgen. Nu is daar gelukkig een oplossing voor gevonden een, een kruising tussen een thong en een sok.

THOCKSGUIDE TO METAL
guide to metal
Zondag is nou eenmaal de metal dag. Maar ja er zijn ook mensen die niet weten hoe of wat Metal werkt. Speciaal daarvoor is het volgende filmpje gemaakt. Ik vind het leuk en goed gemaakt. Dus genet er van.

GUIDE TO METALGAMETIME 332
Gametime logo
Vandaag gaan we een heerlijk spelletje spelen. We moeten namelijk alles verrot schieten wat we tegen komen. Ik vind het een heerlijk spel en ik verwacht nu ook weer eens highscores. Ik ga nog een keertje spelen voor dat ik hem post.

GAMETIME 332DISTURBED LIVE
Disturbed logo
Vandaag hebben we voor het eerst een keer disturbed om mee wakker te worden. Ik bij het lekker vinden en dus ga ik hem ook posten. Je reacties of favo bands kan je kwijt in de comments.

DISTURBED LIVE3X BABE
3X BABE
Ik ben vandaag niet zo lekker zoals ik al zei, dus ik ga zo lekker op de bank wat dvdtjes doen en wat uitzieken. We hebben nog wel wat babes van de buren en daar sluit ik dan meteen maar mee af.

Nikki & Eufrat <-> 3 Girls & Mixed <-> Amateur 1 & 2

OBAMA vs HILLARY [LENO]
OBAMA vs HILLARY [LENO]
Dit keer geen spelletje Obama vs Hillary maar een klein stukje uit de Jay Leno show van afgelopen 26 maart, best grappige parodie eigenlijk.

OBAMA vs HILLARYLESBISCHE BABES
LESBISCHE BABES
Wat geacteer in een erotische film zie ik graag. Zeker omdat het zo grappig is. Bekijk dit maar eens waar 2 franse dames als eerste even wat met elkaar spelen. Vervolgens gaat de ene vriendin weg en komt er een of andere gast om haar te palen.

LESBISCHE BABES


DE PEDO BAARD
DE PEDO BAARD
Deze pedofiel baard hoort wat mij betreft meteen thuis in het rijtje van nutteloze uitvindingen. Ik snap sowieso de begeleidende tekst niet helemaal maar dat zal wel komen omdat ik zo beroerd ben als een hond.

DE PEDO BAARDONLINE ADOPTEREN
ONLINE ADOPTEREN
Een kindje adopteren uit een land waar het minder gaat is natuurlijk erg nobel. Wel is het zaak om dat zo goed mogelijk te regelen, zo denk ik niet dat dit online adopteren ooit echt zal doorbreken na het zien van Matumbo's verhaal..

ONLINE ADOPTERENOWNED
OWNED
Sta je lekker op de zateravond een beetje te poolen met je maten als een daarvan je een trickshot wil laten zien. Met 1 bal twee anderen raken, beetje voorspelbaar wat er dan gebeurt..

OWNEDZONDER ZICHT
ZONDER ZICHT
Als het gevroren heeft dan moet je smorgens meestal je vooruit eventjes schoonkrabben voordat je je in het verkeer mengt. Deze oelewapper hoefde eigenlijk maar een metertje of 20 te rijden, alleen stond daar ineens die nieuwe lantaarnpaal. Dom!

ZONDER ZICHTBRIANNA FROST TAKES A BATH
BRIANNA FROST
Met de carriere van babe Brianna Frost gaat het steeds beter. Dankzij haar filmpjes over het internet is ze zelfs de nieuwe Miss Howard Stern. Ze was namelijk een keer te gast bij Howard Stern. Die beelden komen binnekort. Nu zie je hoe ze in haar bad aan het teasen is.

BRIANNA FROST TAKES A BATH


PINK FLOYD - THE WALL
Pink Floyd
Omdat het morgen zondag is en dus concerten tijd gaan we ons vandaag voor bereiden door naar Pink Floyd te luisteren. en wat is nou beter als The Wall . Een tijdloos nummer met een zeer grote achtergrond.

PINK FLOYD - THE WALLDIE IS GOED MET EEN FLESJE
Die is goed met een flesje
In het volgende filmpje zien ween een buitenlandse comedian die iets zeer bijzonders kan. Hij kan namelijk de meest bijzondere muziek krijgen uit een leeg flesje cola. kijk en geniet maar even mee van zijn kunsten.

DIE IS GOED MET EEN FLESJE2 x SUZANNE & BUFFY
2 X SUZZANE &BUFFY
Vanmiddag hebben we 2 lekkere babes die in de HowardStern show waren uitgenodigd. De Amerkaanse Howard Stern kwam met het plan om Suzanne Stokes vast te binden aan een ketting. Helemaal naakt natuurlijk. Dit keer zijn het zelfs twee filmpjes. Suzanne wordt ook nog eens gemept op haar kont.

2 x SUZANNE & BUFFY

ONTPLOFFEN
Ontploffen
In het volgende filmpje zien we een paar gasten die iets nieuws hebben ondekt. Namelijk dat als je 2 stoffen met elkaar mixt je weinig tot geen beweging nodig heb om het te laten ontploffen. Bewegende beelden in de onderstaande video.

ONTPLOFFEN
GASSEN MAAR
gASSEN MAAR
In het volgende filmpje zien we iemand die meedoet aan een hillclimb event. Iets wat we in Nederland helaas niet kunnen omdat we geen bergen hebben. Hoe dan ook deze gast geeft behoorlijk gas tijdens zijn trail en dat is gewoon kick.

GASSEN MAARGAMETIME 331
Gametime logo
Vandaag gaan we een lekker simpel spelletje spelen. We moeten namelijke alle grijzen ballen van de kaart of mikken. Op zich niet zo lastig tenzij je net wakker bent. Highscores in de comments.

GAMETIME 331Carmella Bing
Carmella Bing
Dikke tieten, dikke konten. Dit hebben de meeste babes van het Bangbros netwerk. Ziet er bijna altijd ook erg goed uit. Check deze Carmella Bing met haar rondingen eens. Haar kleren heb ik overigens ook voor mijn vriendin gekocht.

Carmella Bing

LUNA
LUNA
Je ziet misschien al aan het plaatje dat hier babe Luna weer is. We kunnen bijna gaan feesten, want filmpje nummero 50 zal binnekort verschijnen op TLP. Hier trekt ze haar kleren (weer) uit op (weer) wat muziek die ze heeft uitgekozen.

LUNA

CELINE
CELINE
Het is natuurlijk leuk om je vriendinnetje een keer naakt te filmen. Maar als die slet dan vreemd gaat, is het nog leuker om het filmpje om het net te zetten. Dat heeft deze gast gedaan bij zijn (ex)vriendinnetje Celine.

CELINE

KISSING 2000
KISSING 2000
Het was jullie misschien al wel opgevallen dat er steeds vaker zelfgemaakte filmpjes op TLP staan, en dan vooral met veel kussende dames. Nou kunnen wij exclusieve content natuurlijk alleen maar aanmoedigen en zijn er ook erg blij mee. Deze 5 clips zaten vandaag in de brievenbus en komen wederom van vriendje Day!

KISSING 2000ATARI KOPEN
ATARI
Man o man vroeger waren ze echt overal weg van. neem nou deze atai. Het dibg heeft geen grapfics maar wat zijn ze toch stoer. het mooiste vind ik het stukje met die basketballer maar goed dat ben ik.

ATARI KOPENRUBEN TRIPT
ruben tript
Normaal gesproken is het altijd Pizzaman die aan de semi-verboden middelen zit. Laatst vond Ruben een potje met paddenstoelen. Hij at er een paar en ja in het volgende filmje zien je het resultaat.

RUBEN TRIPTDOWN HILL OUCH
DOWN HILL OUCH
Met een board van een heuveltje af, of skaten is het zelfs geloof ik, is natuurlijk leuk maareh dat kan je maar beter niet doen als het zwaar geregent heeft zoals je kan zien in de volgende clip. Een bloederige kop hou je d'r maar zo aan over..

DOWN HILL OUCHHAGGER TRIPPY EP 3
HAGGER TRIPPY EP 3
Ook vandaag hebben we weer een aflevering van Hagger Trippy seizoen 3, het is alweer de 3e aflevering van 2008. We gaan nog eventjes lekker door dus met den Joeri en zijn vrienden. Ik vind het nog steeds leuk en sowieso stukken beter dan Tequilla! Pak het zakkie chips er maar weer bij en check! Thnx ZV!

HAGGER TRIPPY EP 3KATEY IS HOT
Hmz lekker ding hier die ik bij onze buurtjes van Getnudies zag staan ineens voor de webcam. Ene Katey die in rode bikini eigenlijk een boodschap had voor een andere website maar toch ineens daar staat. Het maakt ons natuurlijk allemaal niet uit zolang ze maar lekker is en erg hot!

KATEY IS HOT

PIZZABABE SHAWN
PIZZABABE SHAWN
Gisteren dus eindelijk die Wilders film online, naja ik vond het eigenlijk wel een beetje tegenvallen ik had toch op z'n minst een interview met Geert willen zien in deze korte film. Anyway deze Shawn Hector lijkt het allemaal weinig te kunnen deren, met haar blonde wiries en tetten voor ome Robert.

PIZZABABE SHAWNSLAAP LEKKER
SLAAP LEKKER
Ik kom net uit bed rollen, althans ook al weer een anderhalf uur geleden, en dat ging me prima af eigenlijk. Nou woon ik dan ook niet in een of ander half studenten huis dus ik hoef me om dit soort geintjes ook niet echt druk te maken. Check!

SLAAP LEKKERSTUUR EENS EEN KAARTJE
Stuur eens een kaartje
In het volgende filmpje zien we alweer een reclame. Dit keer zien we een reclame voor een bedrijf wat kaartjes stuurt. De clue komt pas op het einde dus gewoon even afkijken en dan ben je weer helemaal bij.

STUUR EENS EEN KAARTJE
TASTE LIKE PIZZA
In het volgende filmpje zien we een reclame van new york Pizza. Nu is dat op zich nog niet zo bijzonder maar hun slag zin is wel erg speciaal . het is namelijk damn fucking tasty en laten we hier nou op tastelikepizza.com zitten. Wij eten trouwens alleen Domino's pizza!

TASTE LIKE PIZZAGAMETIME 330
Gametime logo
Vandaag gaan we naar de 330ste editie van de gametime toe. Dit keer gaan we William Tell na spelen. We moeten namelijk een appel van het hoofd schieten. Mijn highscore was 80 ft. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 330LOLLY BABE
LOLLY BABE
Ik ben hier degene die het meeste zoetigheid naar binnen werkt. lolly's en ander snoepgoed is altijd welkom bij mij. Deze babe is ook dol op lolly's, want ze lijkt deze lolly erg lekker te vinden.

LOLLY BABE

FOUNTAIN SKIING
FOUNTAIN SKIING
Ach wat is dat toch een mooie uitvinding zo'n linktip lijn. Het beteft hier een leuke viral van een niet nader te noemen merk want dat zie je toch wel aan het eind van de clip, die es goed gelukt is denk ik zo. Best leuk gemaakt deze trucage over iemand die gaat skien in een fontein voor het Deense paleis van de koninging.

FOUNTAIN SKIINGWTF PIX
WTF PIX
Hmz, fotosjoppen is natuurlijk erg leuk als je daar een beetje bedreven in bent. Ik moet zeggen dat het me de laatste tijd zelfs wat beter af gaat dan vroeger maar ik ben er nog lang niet wat dat betreft. Deze gallerie is door iemand gemaakt die daar zo te zien wel verstand van heeft, het is wel een grote WTF. Maar schoon gemaakt!

WTF PIX

OLDSKOOL DRIFTEN
Oldskool driften
Nu denken jullie allemaal dat driften iets is van de afgelopen jaren maar dat konden ze vroeger ook al. kijk maar naar het volgende filmpje. We zien namelijk iemand driften met een paard en wagen. Kijk dat zijn pas Skills.

OLDSKOOL DRIFTENEEN HEKEL AAN KAAS
Kaas
Als Nederlander moet je nou eenmaal van kaas houden. Persoonlijk heb ik er een tering hekel aan maar ja je kan niet alles hebben. de gast in het volgende filmpje heeft er ook een hekel aan en gaat zijn hekel te lijf. Leuk gedaan.

EEN HEKEL AAN KAASFIRST BLACK PRESIDENT
FIRST BLACK PRESIDENT
Het lijkt er toch sterk op dat Obama de democratische kandidaat gaat worden in de amerikaanse presidents verkiezingen. Hij zou dan de allereerste zwarte president kunnen worden van de USA. Nou kende ik deze plaat nog van een jaar of 20 geleden het is namelijk de rapper Blowfly die toen al dit voorzag. De tekst is echt funny, dus check het uit!

FIRST BLACK PRESIDENTHAGGER TRIPPY EP 2
HAGGER TRIPPY EP 2
We gaan vandaag weer eventjes lachen met de mannen van Hagger Trippy, dit keer deel 2 in de 2008 reeks. Ga er eventjes lekker voor zitten pak er meteen een zakkie chips bij want we gaan weer lachen met deze leuke vlaamse serie! Thnx ZV!

HAGGER TRIPPY EP 2Jaime Hammer
Jaime Hammer
Deze babe ken ik zeker wel en die ken jij waarschijnlook ook wel als je TLP wat vaker bezoekt. Dit is brunette Jaime Hammer met haar 2 lekkere borsten. De volgende 7 minuten kun je gaan bewonderen hoe Jaime Hammer in haar bikinie staat te poseren.

Jaime Hammer

PIZZABABE JANINE
PIZZABABE JANINE
Deze Janine Habeck is toch al wel vaker langs gekomen hier als Pizzababe maar sjah, zolang ze nog geen rollator nodig heeft blijven we dat denk ik ook wel gewoon doen. Checken we eventjes dit fijne lichaam en ook die licht bruine ogen komen een stuk mooier uit naar de fotosjop behandeling die ze gehad heeft. Het maakt mij verder nie uit, gewoon habba!

PIZZABABE JANINEGRATIS NAAR CLUBS
GRATIS NAAR CLUBS
Tegenwoordig kost het nog al een duit om binnen te geraken bij een nachtclub of discotheek. Dat kan tegenwoordig makkelijk oplopen tot een euro of 80 entree voor de betere feesten. Deze gasten van een Australische Sprite campagne besluiten binnen proberen te komen als een DJ. Scheelt toch geld....

GRATIS NAAR CLUBS

Bonus: We gaan kaarten verloten voor Antwerpen dance festival! Stay Tuned!FUCKING UR MOMS
FUCKING UR MOMS
Het is wel vaak raak de laatste weken met, ietwat grappige maar toch met rode oortjes veroorzakende teksten, muziekclips. Zagen we al een paar keer allerlei R&B nummers voorbij komen, dit keer een stel Milf hunters die het gaan proberen op de hip hop toer!

FUCKING UR MOMSMOOIE OGEN
Mooie ogen
Ik heb het volgende filmpje geen eens af gekeken maar het moest gewoon gepost worden. ik ben doel deze import babe heeft wel zulke mooie ogen. Ik weet niet welke van de twee ik het mooiste vind. jullie mening bij de comments.

MOOIE OGENDAT IS PAS ONTWIJKEN
Dat is pas ontwijken
In het volgende filmpje zien we een paar politie agenten een auto achtervolgen. Als ze er eindelijk bij zijn dan proberen ze heb aan de kant te rijgen door hem om te tikken. Gelukkig voor ons is deze dief goed met een auto en dus gooit hij het stuur gewoon om.

DAT IS PAS ONTWIJKENGAMETIME 329
Gametime logo
Vandaag gaan we ook gewoon weer gamen. Dit keer geen escape game maar juist een stay in game. oftewel we moeten in de kamer blijven want er zijn een paar gasten die je liever dood als levend zien. highscores in de comments.

GAMETIME 329HOT BABE
HOT BABE
Ik heb eigenlijk geen idee wie deze babe van Twisty's is. Wel weet ik dat ze 2 tieten heeft waar weer eens aan gerommeld is. Bij deze babe zien ze er overigens wel lekker uit. Ook haar kont ziet er uit om op te eten.

HOT BABE

COLD FUSION 50 (THE END ZONE MIX)
COLD FUSION 50 (THE END ZONE MIX)
Jaaa mensen daar issie dan, de allerallerlaatste Cold Fusion mix. We gaan gewoon stoppen na 50 delen gemaakt in de afgelopen 2 jaar met deze serie. Vandaar vandaag een toch wel speciale Cold Fusion want hij duurt maar liefst 2.5 uur. Handig voor op je mp3 speler, minder handig als je ze wilt branden op een cdtje. De playlist staat hier..

COLD FUSION 50 (THE END ZONE MIX)LUCKY TO BE ALIVE
Lucky to be alive
Waarom moest ik bij deze titel meteen denken aan Born to be alive van Patrick Hernandez. Maar goed genoeg over dat nummer. In het volgende filmpje zien we een paar mensen die een hoop geluk hebben gehad en daarom leven ze nu nog.

LUCKY TO BE ALIVETOBASCO SNUIVEN
TOBASCO SNUIVEN
Met enige regelmaat zie ik filmpjes voorbij komen waarin van alles en nog wat wordt opgesnoven of gegeten waarna diegene meestal half dood gaat van de smaak of gevoel in mond of neus. Vandaag is al niet veel anders alleen vind ik dit toch echt wel lef hebben, wie haalt het nou in z'n domme kop om tobasco te gaan snuiven ?

TOBASCO SNUIVENHAGGER TRIPPY EP 1
HAGGER TRIPPY EP 1
Okay, afgelopen maandag stonden voor een uurtje plots ineens alle afleveringen van het nieuwe seizoen Hagger Trippy online. Meteen maar eventjes allemaal gedownload en vandaag gooien we de eerste aflevering maar meteen online, deze is al uitgezonden maar mocht je m nog niet gezien hebben. Het is zeker de moeite waard! Thnx ZV!

HAGGER TRIPPY EP 1REON KADENA
REON KADENA
Je moet er wel van houden, dit kleine aziaatje die de naam Reon Kadena draagt is pas 22 lentes jong maar echt een idool in Japan. Ooit deed ze wat naakt fotografie, tegenwoordig showt ze alleen nog lingerie en dat soort zaken. Grote vriend Day knutselde deze mooie compilatie in elkaar waar ik dan toch wel weer erg blij mee ben. Check!

REON KADENAPIZZABABE ROSARIA
PIZZABABE ROSARIA
Deze Pizzababe Rosaria Cannavo is een Italiaanse schoonheid uit Sicilië. De 26-jarige brunette presenteert daar een spelshow op de televisie en Rosaria heeft dus echt lekkere tieten. Een kleine maar toch zeker de moeite waard deze gallerie, meer pizzababes vindt je hier!

PIZZABABE ROSARIAX-RAYED
X-RAYED
Met een X-ray apparaat kan je best afentoe leuke dingen maken. Zo kennen we allemaal die foto's met vreemde objecten op nog vreemdere plekken die ineens te zien zijn onder een x-ray apparaat. Maar wist je dat je er ook best wel een leuke videoclip mee kan maken ? Dat kunnen we zien in deze clip, met ook nog toffe muziek!

X-RAYED

LAKER RHAPSODY
LAKER RHAPSODY
De L.A. Lakers een basketball team over het grote water en tevens één van de meest succesvolle ploegen van de NBA. Met spelers als bijvoorbeeld Kobe Bryant halen ze keer op keer veel prijzen binnen. In deze toch iets wat gay achtige compilatie horen we een bewerking op het bekenden nummer van Queen met beelden van de Lakers. Origineel dat wel!

LAKER RHAPSODYRENNEN
Rennen
Stel je bent een militair en je maakt je klaar om een dikke raket af te vuren op een paar terroristen. Dan ga je er van uit dat de raket die je gaat afschieten wegvliegt. Maar wat als hij gewoon naast je op de grond pleurt. Juist zeer hard rennen.

RENNEN
TRIUMPH
Triumph
Triumph the puppet dog is een een hond die alleen maar schuine grappen maakt en mensen beledigt. En dat is nou leuk want een onbekende beledigen is altijd leuk. Of wordt ik nu weer voor gek verklaard.

TRIUMPHGAMETIME 328
Gametime logo
Vandaag gaan we ook gewoon weer gamen. en niet zomaar een spel maar het moeilijkste spel van de wereld. Tenminste als we de maker van deze game mogen geloven. Highscores in de comments.

GAMETIME 328BIG BOOBIES
BIG BOOBIES
Gisteren kon je al genieten van de grootborstige babe Jana. Nu kun je weer gaan kijken naar een babe die ook 2 flinke tieten heeft. En dit is wederom een babe die lekker in de keuken staat te strippen. Altijd mooi om te zien.

BIG BOOBIES

EROTISCH MASSAGE
EROTISCHE MASSAGE
Jullie weten wel dat ik net zoals bijna iedere andere gozer, erg hou van een heerlijke massage. Ernaar kijken is ook leuk, als ik al mijn geld al gespendeerd heb aan iets onzinnigs. Dat doen we hier met 2 lesbische dames die meer dan hun handen gebruiken.

EROTISCH MASSAGE

WHITE MEN CAN JUMP
WHITE MEN CAN JUMP
Ja dat hadden jullie niet gedacht he dat blanke mensen ook konden springen. In deze video zojuist vers aangeleverd door linktippert zakratje zien we anders wel het levende bewijs. Goed ze hebben wel wat "kleine" hulpmiddelen maar dan ziet het er ook meteen spectaculair uit. De conclussie is dus...

WHITE MEN CAN JUMPAT THE TLP HQ
AT THE TLP HQ
Hier op kantoor is het alijd tof vertoeven, rubennetje zit altijd met allerlei babes te cammen en mym speelt altijd z'n spelletjes. Ik zit hier vooral een beetje voor de kwaliteit bewaking en dat bevalt allemaal prima, nu is dat kwaliteit bewaken best een hele opgave vandaar dat we eventjes laten zien hoe dat in z'n werk gaat, check eventjes deze geniale commercial.

AT THE TLP HEADQUARTERSDANCING INTERNETS
DANCING INTERNETS
Om deze clip te maken is toch wel wat werk aan vooraf gegaan zo te zien. Ik zie sowieso een clip of 100 voorbij komen in deze 5 minuten en de muziek is van de global deejays - what a feeling. Kijken we eventjes mee want het is best kunstig in elkaar gezet.

DANCING INTERNETSOPA OP ZIJN BEK
Opa op zijn bek
Man o man het volgende filmpje is ergens wel zielig maar zo mooi om te zien. Opa staat er namelijk bij hoe zijn kleinzoon een auto test op een rollerbank. helaas vergeet opa dat er bewegende onderdelen op een rollerbank zitten. Dit zorgt dus voor een zeer mooie valpartij.

OPA OP ZIJN BEKMINI HILLARY
MINI HILLARY
OMG! Je mag er niet om lachen eigenlijk maar kom op heej, als dit niet grappig bedoeld is dan weet ik het niet meer. Checken we eventjes deze mini Hillary die nog wel helemaal in love is met Bill Clinton zo te zien. Anyway ik weet niet of het Hillary gaat helpen verder maar het is wel een grote WTF!

MINI HILLARYWIET vs BIER
WIET vs BIER
Ik geef het eerlijk toe, ik vind het namelijk allebei mega lekker. Een biertje in de kroeg en thuis lekker een jointje voor het slapen gaan. Toch beweren veel mensen dat het een kwaad is, zowel alcohol als softdrugs. Nou gaan wij dat vandaag gewoon eens bekijken in dit geinige engelse programma The root of all evil!

WIET vs BIERSEXUAL DYSFUNCTION
SEXUAL DYSFUNCTION
Mja, je zou het maar hebben daar ga je toch niet mee te koop lopen lijkt me. Deze Smoothe doet dat dus wel en heeft er zelfs een liedje overgeschreven. Niet zo tof als dat R&B nummer laatst maar tis om aan te horen. Tekst is funny!

SEXUAL DYSFUNCTIONZEMBLA DOES CHAR
Ik ga er voor het gemak van uit dat jullie weer eens geen zembla hebben gekeken. Nu doe ik dat normaal ook niet maar deze aflevering was wel leuk. Char het medium is namelijk een oplichtster en zembla is here to proof it.

ZEMBLA DOES CHARPIZZABABE KATIE
PIZZABABE KATIE
Alles is wat later vandaag omdat ik me ietswat verslapen heb, naja het was voor het goede doel zeg maar want het was erg gezellig ook. Anyway we gaan vandaag eens weer een blonde doen, want dat was toch al een tijdje geleden eigenlijk. Deze Katie Cannon is de gelukkige...

PIZZABABE KATIEERICA CAMPBELL
ERICA CAMPBELL
Dit zou postje nummer 9000 moeten zijn van TLP. En daarvoor is Erica Campbell een geschikte babe. Vandaar dat ze ook al zo vaak op TLP staat. Hier zie je haar zonder een cent te makken in een gaar pantje. Dan ga je natuurlijk uit de kleren om geld te verdienen.

ERICA CAMPBELLPPK - RESURECTION
PPK -Resurection
Man o Man wat heb ik het volgende nummer gemist. PPK is bekend geworden met het nummer resurection. Ik heb inmiddels hun album ook maar even gedownload want ja sommige dingen zijn verslavend. bij meer lezen de clip van resurection.

PPK - RESURECTION
DIE IS GOED MET YO-YO'S
Die is goed met yo-yo's
Ik weet niet waarom maar ik heb iets met Yo-Yo's. misschien heeft het iets te maken met de rage die er vroeger op en rond Yo-Yo's was. In het volgende filmpje zien we een gast met 2 Yo-Yo's tegelijk stunten. Kick gedaan.

DIE IS GOED MET YO-YO'SGAMETIME 327
GAMETIME 327
Vandaag gaan we een zenuwespelletje spelen. Het is wel grappig om te doen en ik ben er op de PC beter is als in het echte leven. Zoals altijd mogen jullie je highscore weer achter laten in de comments.

GAMETIME 327JANA
JANA
Hier is nog zo'n hete brunette met bijzondere tieten. Alleen zijn deze schatjes een stuk groter dan van de babe hiervoor. Dit is Jana met haar hele dikke borsten. Ze zien er zelfs zo slecht nog niet uit, ondanks de grootte. Je moet er maar van houden zeg ik maar.

JANA

SOPHIE HOWARD
Sophie Howard
Dit is de Britse Sophie Howard. Wat ik zo graag zie, is die mooie borsten van haar. In deze geinige compilatie worden deze boobies ook vaak in beeld gebracht. Dus ga maar snel dit lekkere naaktmodel checken.

SOPHIE HOWARD

BRING YOUR BIG WHEEL
BRING YOUR BIG WHEEL
Zo rond de paasdagen worden er natuurlijk ook altijd allerlei leuke evenementen georganiseerd. Zo kennen wij al jaren bijvoorbeeld Paaspop, waar het zelfs sneeuwt dit jaar. Over het grote water hebben ze een heus big wheel race waar je je eigen 3 wieler moet meenemen en daarna z.s.m. een parcour afleggen.

BRING YOUR BIG WHEEL

GOLFEN
Golfen
Zoals jullie kunnen weten ben ik nogal druk in de weer met golfen. Pizzaman vind het nog steeds niet kunnen maar ja iemand moet de zakenrelatie onderhouden. Nou klinkt dat leuk maar de echte reden dat ik golf kan je zien in het volgende filmpje.

GOLFENTHEME PLANET [ANIMATIE]
THEME PLANET [ANIMATIE]
Ik ben fan van animaties dat weten jullie ondertussen hopenlijk wel, en zo afentoe komt er ook echt een goeie voorbij. Zo ook weer vandaag als we toch ook nog eventjes bij het thema pasen blijven. We zien een of andere vreemde proffessor en een speelgoed bunny die samen de hoofdrollen spelen in deze knap gemaakt animatie. [site]

THEME PLANET [ANIMATIE]SHIT DISCO
SHIT DISCO
Het komt de laatste tijd niet echt meer vaak voor dat videoclips nog echt heel erg vernieuwend zijn zoals bijvoorbeeld toen met Take on me van A-ha, dat was nog eens een clip waar echt over gesproken werd. Nou vond ik dit toch ook wel aardig origineel maar het zal ook wel weer een imitatie zijn van iets anders.

SHIT DISCOEVERY 30 SEC
EVERY 30 SEC
Volgens statistieken wordt er elke 30 seconden wel iemand ergens aangereden. Nou heb ik eigenlijk weinig met statistieken want het zijn maar nummers die iemand verzameld heeft en berekent tot een nutteloos cijfer ergens in een rapport. Eigenlijk was ik wel beniewd of dit nu echt wel allemaal zo is, vandaar dat we die iemand gewoon eens hebben opgezocht.

EVERY 30 SECPEEPSHOW II
PEEPSHOW II
Bij de Washington post hebben ze elk jaar een wedstrijd wie de mooiste kijkdoos kan maken. Gisteren werden de winnaars bekend gemaakt en het thema was hoe kan het ook anders pasen. Hier kan je de 37 beste creaties nog eens terug zien in een slideshow! Thnx Freddie voor de tip!

PEEPSHOW II

KAREN
KAREN
Deze Karen doet mij erg aan Kate denken. Ook omdat ze wel eens samen filmpjes gemaakt, maar ok omdat haar tieten veel op die van Kate lijken. Erg lekker dus. Kijk hoe ze hier in haar huis haar hete lichaam laat zien.

KAREN

PIZZABABE NIKKI
PIZZABABE NIKKI
Eigenlijk is het nog een zondag deze 2e paasdag maar eigenlijk is het ook weer maandag, en zoals Mym vanmorgen al zei, weer een nieuw begin van de week. Dat betekent dus ook weer een vers blik met vrouwelijk schoon die we gaan opentrekken en vandaag beginnen we met ene Nikki Bischop die toch wel heel erg lekker is. Kijkt u mee ?

PIZZABABE NIKKITHE WEAKER SEX
THE WEAKER SEX
Al eeuwen vraagt men zich af wat nou de sterkste sexe is, zijn het de mannen of toch de vrouwen. Om toch een uitsluitsel te krijgen hier over dit programma waar ze het allemaal nog eens tot op de bodem uitzochten. Ik kan niet zeggen dat ik verrast was van het resultaat trouwens.

THE WEAKER SEXTRY THIS AT HOME
TRY THIS AT HOME
Nu we toch nog allemaal in paassfeer zijn en er waarschijnlijk eieren genoeg in huis zijn kunnen we meteen nog eventjes crea de bea aan de slag met deze zelfde eieren. Wat hebben we nodig, een simpele magnetron, eieren en eigeel als ik het goed vertaal. Wat gaan we doen, we gaan de eieren laten glowen, hoe dat moet zie je in de video.

TRY THIS AT HOMEMEAN BUNNY
MEAN BUNNY
Ik hoop dat jullie allemaal gisteren een beetje doorgekomen zijn, persoonlijk ben ik nog wat aan het opdrogen maar dat komt allemaal goed. Natuurlijk zijn er ook met Pasen nog mensen die proberen anderen de stuipen op het lijf te jagen, nou vond ik het idee erg goed, alleen de uitvoering is wat minder.

MEAN BUNNYGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag is het weer maandag en dus weer een gadget van de week. omdat het toch ooit weer eens zomer gaat worden vandaag een zomer gadget. het is een bal en een frisbee in een. Check de link voor meer uitleg.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 326
Gametime logo
Hoppa ondanks dat het pasen is en de helft van Nederland weer in de file bij Ikea gaat staan ga ik gewoon lekker gamen. vandaag een spel waar over nagedacht moet worden. We moeten namelijk het einde zien te bereiken maar dat is nog knap lastig.

GAMETIME 326EMILY 18
EMILY 18
Sommige mannen vallen op van die leuke tienertjes. de leeftijd van 18 is natuurlijk wel de grens. Allen lijkt deze Emily een stukje jonger dan 18. Voor mij maakt dit niet uit omdat ik die leeftijd ook nog niet bereikt heb. Check it out.

EMILY 18

LUNA
LUNA
Omdat Luna nu een ander baantje heeft dan alleen maar achter die cam te zitten heeft ze minder tijd om die lekkere filmpjes voor ons te maken. Maar toch heeft ze nu weer iets geinigs in elkaar gezet op een lekker muziekje van Kanye West.

LUNACARLTON DRAUGHT
CARLTON DRAUGHT
Er zijn reclames die je gewoon meteen bij de eerste keer dat je ze ziet indruk maken. Meestal zijn dat dan wel mega dure producties of is het juist iets heel simpels als een goedemoggel. Voor dit biermerk maakt geld niet zo veel uit lijkt het want deze mooie commercial zal wat gekost hebben. Het resultaat is er zeker naar, ckeck skytroop!

CARLTON DRAUGHTPIC DUMP
PIC DUMP
Wij deden het eigenlijk niet zo vaak, maar zo nu en dan kom je gewoon wat leuke pix tegen die ik toch graag met jullie deel. Ik zal er eens een gewoonte van maken om die zo afentoe met enige regelmaat terug te laten keren hier op TLP. Vandaag een ruim assortiment, van vreemd tot nog vreemder en ach kijk zelf maar ff...

PIC DUMPOBAMA vs HILLARY
Best wel vermoeiend zo zeg die paasdagen damn, ik ga zo nog wat Black jack spelen bij het paastoernooi van OC. Dit vechtspelletje is trouwens ook nog wel grappig, een beetje ontspanning na een drukke dag.

OBAMA bs HILLARYDOE ES SCHRIKKEN
DOE ES SCHRIKKEN
Altijd lollig om niets vermoedende mensen de stuipen op het lijf te jagen. Deze gast doet een zeer geslaagde poging door zich voor te doen als een of ander zeemonster, maar om dan van schrik het water in te springen lijkt me nou ook geen goede oplossing. Hij schrikt wel..

DOE ES SCHRIKKEN

DON'T TRY THIS AT HOME
DON'T TRY THIS AT HOME
Dit lijkt me niet echt heel erg slim om na te doen maar het ziet er toch wel allemaal weer spectaculair uit. We gaan experimenteren met magnetrons, altijd leuk wel erg gevaarlijk. Dus niet thuis na doen...

DON'T TRY THIS AT HOME


EXTRA SLIPJE
EXTRA SLIPJE
Als man wordt je weleens ergens wakker, waar je het liefst meteen wegsluipt na het zien van je laatste verovering. Schijbaar hebben vrouwen dat dus ook. De boodschap is dan om zo snel mogelijk je aan te kleden en weg te komen. Deze chick mist haar slipje..

EXTRA SLIPJE

AIRBAG SUIT
AIRBAG SUIT
Hmzz, dit is dan toch wel weer een geinige uitvinding waar ik nog nooit van gehoord had. Airbags kennen we allemaal, maar kende we ook al dit airbag pak voor motorrijders ? Lijkt me erg handig als je een beetje wilt stunten op je motor, nu nog iets verzinnen voor de benen

AIRBAG SUITWEBCAM BABE
WEBCAMBABE
Heb ook net lekker mjn paasontbijt op en naar paaseieren gezocht die Pizzaman verstopt had. Deze babe doet daar volgens mij niet aan, want ze vertelde me dat ze leiver voor haar webcam staat te sjansen met pasen. En deze babe heeft twee flinke joekels.

WEBCAMBABE


HAPPY EASTERN
HAPPY EASTERN
Geinige animatie met wat eieren die me wat bekend voorkomen eigenlijk, maar vandaag geheel in Pasen stijl. Met dank aan JibJab!


HAPPY EASTERNSAFE SEX met PASEN!
SAFE SEX met PASEN!
Terwijl half nederland op zoek is naar eieren ben ik toch wel blij dat ik lekker hier zit met een bakkie pleur en een peuk tussen m'n lippen. We gaan namelijk op jacht naar eieren voor volwassenen en dan is de boodschap iets van gebruik een condoom anders moet je volgend jaar eieren verstoppen voor een of ander kind.

SAFE SEX met PASEN!BUBBLE RACER
RUGBY GAME
Okay, allemaal allereerst vooral goede paasdagen, we gaan vandaag toch nog wat leuke postjes zetten want ik was eigenlijk helemaal vergeten dat Mym vandaag een snipperdag had. Zoals je gewend bent een gametime op de vroege morgen dus. Vandaar een rugby spelletje bubble racer, die ik van de week al eens aan het spelen was, highscores in de comments.

BUBBLE RACER

TIFFANY HOLLIDAY
TIFFANY HOLLIDAY
Check hier weer waar playboy deze keer weer mee komt aanzetten. Wat lekkers van Tiffany Holliday. De busty blonde babe. Dat wil zeggen dat ze groot geschapen is. En met haar koppie erbij kan zo'n filmpje bijna nooit mis gaan.

TIFFANY HOLLIDAY


STRIPPING NURSE
STRIPPING NURSE
Iedereen is wel eens ziek. Soms moet je zelfs naar het ziekenhuis. De verpleegsters zijn dan meestal niet zo lekker als deze hierzo. Als ik een keer iets mankeer wens ik deze te krijgen en die mag dan net zo strippen als hoe ze dat in het filmpje doet.

STRIPPING NURSESCI-FI MAKEUP
Als acteur moet je je vaak zo erg inleven in een rol dat je je eigenlijk steeds meer dat diegene gaat voelen die je speelt. Nou is dat bij science fiction series natuurlijk allemaal wat moeilijker want je zit ook altijd met een laag make up die je nodig hebt, vandaar misschien dat deze gast zich operatief heeft laten helpen. Wel kut, als dan de show gecancelled wordt..

SCI-FI MAKEUPPAAS BABE
PAAS BABE
Zo morgen is het dus pasen, ik ga er verder niet al teveel aan doen behalve vanavond eventjes de bloemetjes buiten zetten. Met pasen is het sinds mensen heugenis al traditie om eieren te eten, zoeken of beschilderen met van alles en nog wat, nu heeft deze babe iets anders bedacht. Nooit van eierenshampoo gehoord ?

PAAS BABEINDIANA JONES OP EEN VEILING
Indy op een veiling
Persoonlijk ben ik een groot fan van Indiana Jones en ik kan niet wachten op de nieuwe. Gelukkig kan ik er ook wel om lachen als indiana jones te grabbel wordt gegooid. In het volgende filmpje zien we hem op een veiling en hij reageert op zijn indy's.

INDINA JONES OP EEN VEILING.WHEELIE
WHEELIE
Met een motor een wheelie maken is eigenlijk alleen nog maar tof als je 280 rijdt en je wordt achterna gezeten door de pliesie zoals onze grote vriend ghostrider. Met een auto wheelies maken lijkt me toch iets moeilijk, vooral als het allemaal ook nog eens goed gaat.

WHEELIEMYM zingt voor MAM
MYM zingt voor MAM
Met onze Mym hier op kantoor is het altijd goed vertoeven, goed wij nemen hem vaak in de maling enzo, maar het is een gouwe gast. Het enige waar je bij Mym niet mee moet fokken, is zijn moeder, die is m erg lief, vandaar ook dit liedje die hij maakte speciaal voor moeders terwijl het niet eens moederdag is. Check!

MYM zingt voor MAMSCHOOLGIRL
SCHOOLGIRL
Schoolmeisjes vinden het natuurlijk geweldig om uit te gaan. Maar dan moet je je natuurlijk wel eventjes omkleden en die schoolkleren in de kast hangen. Hier zie je hoe een lief schoolmeisjes zich omkleed.

SCHOOLGIRL

3X BABE
3X BABE
Tis weer weekend, en dat betekent steevast dat ik te lui ben om zelf een gallerie te posten al komt er straks nog wel een kleine paasbonus. Nu eerst eventjes de mooie dames van onze vriendjes. Kijkt u ook eventjes mee ?


Phoenix & Niki & Cathy <=> Super amateurs & Flashing! <=> Raquel Gibson & Taylor James

I AM SORRY OFFICER
Deze gast zegt zo'n beetje alles wat ik zelf ook tegen een politieagent zou willen zeggen waren het niet dat ik geen zin heb om me daarna 100.000x te verontschuldigen om niet mee te hoeven naar het buro. Nou zegt deze gast wel gewoon de waarheid en dat komt hem natuurlijk duur te staan. Ja, de waarheid is hard!

I AM SORRY OFFICERZOEK JE RUZIE
Zoek je ruzie
Deze video moet in het nationaal archief. Het is namelijk een stukje uit de pulpshow met daarin een geweldige zin. Jammer genoeg blijkt dat bijna niemand hem kent. Daarom ga ik hem inburgeren. Snel kijken.

ZOEK JE RUZIE
MEATLOAF
Omdat ik morgen een vrije dag heb geroggeld geregeld doe ik vandaag toch nog een beetje rock. Dit keer niemand minder als Meatloaf. Ik blijf het leuk vinden. Bij meer lezen de klassieker paradise by the dashboard light.

MEATLOAFGAMETIME 325
Gametime logo
Hoppa het is zaterdag en dus weekend voorde meeste mensen. Niet voor mij maar ja. Gelukkig wordt ik betaald om spelletjes te spelen. Dus daarom vandaag een honkball spel. Niet te lastig. Alleen even de walktrough doorlopen. Game On.

GAMETIME 325
CAREN
Caren
Hier is weer zo'n lekkere babe die gewoon voor ons stript. Deze striptease gebeurd natuurlijk op een rustig achtergrondmuziekje. Deze babe heet Caren en ook al heeft ze zo een leuk pakje aan, deze moet natuurlijk wel uit.

CAREN


LAURA & KATRINA
LAURA & KATRINA
Ja, ik ben weer lekker thuis. En dat betekend dat er weer lekkere babes aankomen. Pizzaman heeft natuurlijk mijn werk goed ingevuld. We beginnen rustig met deze twee schattige jonge babes die goed met elkaar bevriend zijn.

LAURA & KATRINA

POWNED!
POWNED!
Ik heb ooit weleens een programma gezien dat hete toen worlds dumbest criminals, nou had ik eigenlijk deze 12 jarige stukken verdriet daar nog niet voorbij zien komen maar ze passen er zo in thuis. Watskeburt, de 2 dachten een politieburo te kunnen overvallen, hoe dom kan je zijn. Hier de beelden!

POWNED!ROBIN HOOD
Robin Hood
Robin Hood is bij iedereen bekend. En als ik iedereen zeg dan bedoel ik natuurlijk ook Monty Python. Maar ja ze zouden Monty Python niet zijn geweest als ze daar weer een persiflage van zouden maken.

ROBIN HOODPASFOTO CONTROLE
Pasfoto controle
In Nederland mogen we niet meer lachen op pasfoto's. Want stel je voor dat je een keer vrolijk ben. Bovendien kan je een terrorist beter herkennen als hij niet lacht. Het volgende filmpje laat zien hoe ver we inmiddels zijn.

PASFOTO CONTROLEGHOSTRIDER 5
GHOSTRIDER 5
Nog maar net uit of hij staat alweer online hoor, deze voorlopig laatste film van Ghostrider. De naam, back 2 basics, geweldig gewoon. Ok, hij is natuurlijk helemaal wappie en moet gewoon een of andere deathwish hebben, toch is het voor ons weer mooi om naar te kijken. Dus ik zou zeg pak er ff een zakkie chips bij en check deze 45minuten durende Ghostrider 5!

GHOSTRIDER 5GERMAN KID AGAIN
GERMAN KID AGAIN
Ik had hem al een tijdje niet meer voorbij zien komen deze angry german kid, hehe dat was een tijdje geleden toch wel een grappige clip. Nu is er een bijdehand geweest die van 2 girls 1 cup en deze boze duiste gast een mash up heeft gemaakt, ik vind het prachtig!

GERMAN KID AGAIN


LUNAAAAA
Luna hebben we nu al zovaak voorbij zien komen hierop de site dat ze eigenlijk gewoon bijna meubilair is geworden. Hier staan zo ongeveer alle Luna filmpjes die er op TLP staan. Maar toch had ik deze volgens mij nog niet voorbij zien komen, nou ja Luna zoals we Luna kennen, lekker dus!

LUNAAAAAA

PIZZABABE KRISTA
PIZZABABE KRISTA
Er wordt weleens beweerd dat italiaantjes alleen maar van blondjes houden, nou kan ik deze onzin maar beter meteen naar het rijk van de fabeltjes verbannen want dat is gewoon niet zo. Als ik nou eens kijk naar de Pizzababes van deze week bijvoorbeeld is het toch weer 5 van de 5 keer donker. Zo ook vandaag met deze Krista Kelly, habbaaa!

PIZZABABE KRISTATASTE LIKE PENIS
TASTE LIKE PENIS
De luitjes bij Collegehumor doen echt goeie zaken de laatste tijd, met veel leuke eigen producties. Mja dat is zo'n beetje wel de toekomst van de weblogs denk ik zo. Anyway ik vond er dit leuke filmpje van een nieuw condoom merk, naam Dumbledore's condoms. Je weet wel die gast van Harry Potter, naja geinig gedaan dat op z'n minst.

TASTE LIKE PENISWHO IS BAD
WHO IS BAD
Oh mijn god, naja misschien is het ook juist wel dit soort gasten die programmas als idols zo leuk maken. Want in deze Bulgaarse versie die Music idols heet hebben ze me toch een paupert gevonden damn. Hij probeert nog wat te maken van zijn creatie van MJ's Who is bad maar het tis gewoon niet om aan te horen. Zijn zusje doet Mariah Carrey, WTF?!

WHO IS BAD

Bonus: Without you (aka Ken Lee) house mix


WAT KOSTEN DIE CONDOOMS
Wat kosten die condooms
Volgens Pizzaman vind ik het volgende filmpje leuk omdat ik er zelf in speel. dat is helemaal niet waar maar ja weet hij veel. We zien namelijk een gast die condooms gaat kopen en ja dat oopt niet helemaal volgens plan.

WAT KOSTEN DIE CONDOOMSBIER RECLAME
Bier reclame
Jawel alweer een reclame. Bovendien is het een bier reclame wat volgens Pizzaman de leukste reclames zijn. Ik weet niet of ik het met hem eens ben maar ik vind de volgende wel mooi. Leuke uitwerking voor een leuke reclame.

BIER RECLAMEGAMETIME 324
Gametime logo
Aangezien het vandaag goede vrijdag is gaan we een lange en leuke game spelen. Het is namelijk het never ending level game. Nou is never ending overdreven maar ja 160 levels loop je niet even door. Highscores en help in de comments.

GAMETIME 324BEDTIME STORIES
BED TIME STORIES
Normalitair post ik nooit zo laat nog, maar zo voor het slapen gaan ga ik meestal nog eventjes op zoek naar wat leuks om de dag mee aftesluiten en dit keer deel ik dat met jullie. Bedtime stories kunnen we natuurlijk niet smorgens posten vandaar deze latert. Het verhaal van de prinses en de kikker, maar dan net iets anders! TOP!

BEDTIME STORIESNIKKI & ASHLEY
VICKEY & ASHLEY
Om toch een beetje de babes in Rubens stijl te maken had ik ook nog een fijn douche filmpje van deze Nikki en Ashley die het wel heel erg gezellig lijken te hebben zo saampjes. Eerst eventjes inzepen en daarna goed afdrogen natuurlijk! Hier nog veel meer babefilmpjes!

NIKKI & ASHLEYLOLA PONCE
LOLA PONCE
Wow, deze Lola Ponce van origine een Argentijnse die nog best lekker kan zingen ook is best wel een babe al zeg ik het zelf. Met haar 25 lentes jong mag ze hier alle dag van de week aankloppen. Hier een kleine special / videoshoot van deze dame, kijken we allemaal weer eventjes mee ?

LOLA PONCEBESTE FOTOS 2007
BESTE FOTOS 2007
Hmz, ik we hadden deze nog niet gepost maar er zitten zoveel toffe foto's in dat ik 'm toch maar eens ga linken. Allemaal mooie fotos dus, niet saai in een gallerie ofzo maar gewoon in een videoclip gegooid. Jaja, ons benne lui!

BESTE FOTOS 2007

SPRING EENS VAN EEN BRUG
Spring eens over een brug
Normaal gesproken is het niet zo positief als iemand van een brug afspringt. maar wees maar niet bang. alles is leuk in dit filmpje. hij gaat gelukkig niet dood en hij vindt het zelf ook leuk. Het had leuker gekunt als je het aan mij vraagt.

SPRING EENS VAN EEN BRUG
THE GRID [TIP!]
THE GRID [TIP!]
Goddamn die spellen worden echt steeds beter, ik zit hier fokking met een pc zonder fatsoenlijke video kaart en ook nog eens geen mogelijkheden om die in te pluggen. Blijft best kut natuurlijk als ze tegenwoordig dit soort spellen maken, deze The grid komt pas deze zomer 2008 uit, maar hier alvast een HD Trailer van deze mega game!

THE GRID [TIP!]

BOOTJE ZINKEN
BOOTJE ZINKEN
Een boot heb ik eigenlijk altijd al willen hebben, gewoon zo'n klein speedbootje waar je in de zomer zoveel plezier van kan hebben. Het valt me ook altijd op dat de mooiste babes op die bootjes vertoeven, zo ook op deze boot. Alleen gaat er ergens iets niet goed, voor lul sta je dan wel zwaar.

BOOTJE ZINKENLEUK ZO'N LEEUW
Leuk zo'n leeuw
Behalve leuke broers hebben we ook leuke beesten. Deze leeuw is bijvoorbeeld erg leuk. hij komt namelijk een fotograaf tegen en hij wil daar wel wat meer van weten. De fotograaf die schijt logischerwijs 7 kleuren. Maar ja hoe brengt hij het er vanaf.

LEUK ZO'N LEEUWLEKKERE BABE
LEKKERE BABE
Nou die Ruben staat volgens mij nog ergens in de file tussen Parijs en Rotjeknor ofzo want ik heb hem nog niet gezien op kantoor vandaag. Naja, eventjes een filmpje van de buurtjes nog maar dan. Vandaag doen we Getnudies waar ook altijd lekkere dames staan. En oja, live cammen met een lekkere dame kan je daar ook nog.

LEKKERE BABE

SMURF belt met 538
SMURF belt met 538
Leuk hoor zo'n smurfenaktie van de Appie Heijn waar ze een paar miljoen smurfen weg geven bij de boodschappies. Alleen is deze smurf daar helemaal niet zo blij mee, hij eist een ander pleeg gezin. Grappig!

SMURF belt met 538PIZZABABE AMBER
PIZZABABE AMBER
Wow, net zoals gisteren ben ik ook vandaag weer helemaal verliefd op de Pizzababe van de dag. Mooie dame deze Amber Campisi, ik heb van te voren nog eventjes gekeken in haar adressenboekje of ze onze vriend dokter Robert S. kent, maar dat is volgens mij niet het geval. Heerlijk dame deze Amber...

PIZZABABE AMBERPAASHAAS is EVIL
PAASHAAS is EVIL
Dit weekend is het weer pasen. Ik heb er verder niet zo veel mee maar de paashaas is dan dus ook weer in het land. En als ik deze video moet geloven is die helemaal niet zo lief als die er uitziet. Kijken we eventjes mee naar deze video die bewijst dat de paashaas slecht tot op het bot is.

PAASHAAS is EVILCOMPUTEREN bij STARBUCKS
COMPUTEREN bij STARBUCKS
Tegenwoordig sleep je je laptoppie overal maar mee naar toe, het zal dan ook niet lang duren denk ik voordat je overal ook gewoon gebruik kan maken van wifi. Als je geen laptop hebt dan kan je natuurlijk ook altijd nog met je desktop gaan slepen net zoals in dit filmpje wanneer de plaatstelijke starbucks ineens wordt omgetovert in een computerlokaal.

COMPUTEREN bij STARBUCKSWTF
WTF
Jawel een wtf filmpje. We zien namelijk een paar dingen die eerst geheel onafhankelijk van elkaar heen en weer gaan. maar dan zet hij ze op twee cola blikjes en opeens werken ze samen. Wie kan mij uitleggen wat er gebeurd.

WTFLEUK ZO'N BROER
Haardroger
In het volgende filmpje zien we een broer die zijn broertje in de maling neemt. Zijn broertje komt uit de douche en wil gebruik gaan maken van de haardroger. Helaas heeft zijn broer daar een zakje bloem in gedumpt. leuke uitwerking.

LEUK ZO'N BROER
GAMETIME 323
Gametime logo
Omdat ik gisteren een Philips Oddyssey gekocht heb gaan we vandaag een wat ouder uitzient spelletje spelen. Tevens raad ik dit spelletje af voor mensen met RSI want daar krijg je wel last van. Ik kwam tot 66. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 323
HOT PORTELLA
HOT PORTELLA
Ik denk dat Ruben morgen weer terug is uit Parijs, dus morgen hopelijk weer een vers blikkie met fijne internet babes. Zover is het nog niet dus gaan we met z'n allen kijken naar deze hete Roberta Portella. Kijkt u mee ?

HOT PORTELLA

MONIKA
Monika
Sommige mannen houden van zulk soort babes. Lekkere volle melk-tieten, een mooi lichaam, maar een kop dat ietsje minder is. Voor mij kan hij er net mee door okdat ik al mijn aandacht besteed aan die tetten.

Monika

LOOK @ MOM
LOOK @ MOM
Mja, ik weet niet precies wat deze dame nou probeert te bewijzen het enige wat ik kan bedenken eigenlijk is dat het vroeger wel een ontzettende stoephoer geweest moet zijn moet je dit soort trucjes uberhaupt kunnen bedenken. Een stripper met pensioen zou ook nog kunnen trouwens.

LOOK @ MOMDIT IS PAS VOETBAL
Dat is pas voetballen
In het volgende filmpje zien we een trainer die weet hoe je moet voetballen. ik bedoel hij weet precies hoe hard hij moet schieten om keer op keer doel te raken. Kijk dat vind ik nou knap.

DIT IS PAS VOETBALVAGE VOGEL
Vage vogel
Ook vandaag weer een lekker vaag beestje. We zien namelijk een vogel die enorm goed kan dansen. Nou is dat al leuk om te zien. maar de muziek die ze er na ongeveer 35 seconden onder hebben gezet maakt het filmpje nog beter.

VAGE VOGEL
THE CALLCENTER SONG
THE CALLCENTER SONG
Ik heb ooit eens in een callcenter gewerkt, en dat was eigenlijk best leuk. Het is eigenlijk een soort van tijdelijke baan als je het echt eventjes niet meer weet. Nou zijn er allerlei leuke filmpjes over callcenters maar vandaag heb ik een heuse song die nog niet eens heel erg slecht is. De tekst is sowieso leuk om eventjes te horen.

THE CALLCENTER SONG

FUN met MIDGETS
FUN met MIDGETS
Hehe, ik mag er van m'n moeke eigenlijk niet om lachen maar dat doe ik stiekum toch maar. Over het grote water doen ze dus schijnbaar ook aan worstelen voor midgets, leuk om naar te kijken natuurlijk. Maar als ik in die zaal had gezeten en dit voor me neus had zien gebeuren had ik het toch wel in de broek gedaan van het lachen peisk..

FUN met MIDGETSNYLI
NYLI
De babe die het bij mij erg goed doet van camwithher is toch wel deze Nyli. Ze heeft tenminste niet van die neppe goedkope water meloenen. Wel heeft ze een strak lichaam wat ze graag aan ons laat zien.

NYLI

PIZZABABE MONICA
PIZZABABE MONICA
Jullie mogen wel eens medelijden hebben met mij, goddamn ik zit hier elke dag gewoon met een gebroken hartje. Neem nou deze Monica Leigh die best wel eens voorbij gekomen is hier op de site, maar deze gallerie is extra mooi ofzo. Man man wat een chick, wederom verliefd dus.. Check!

PIZZABABE MONICAFINDERS KEEPERS
FINDERS KEEPERS
Ja, kom je dus net uit je werk helemaal klaar met de dag, nog maar een wens, naar huis gaan, als je plots allerlei vreemde zaken ziet liggen op straat. En wat je vindt mag je houden zijn mijn opa altijd, dat dit toch vreemde avonturen leid zien we in deze geinige clip.

FINDERS KEEPERSELVIS LEEFT!
ELVIS LEEFT!
Elk jaar gaan er wel geruchten van mensen die zeggen Elvis gezien te hebben. Nou moet dat wel in Madamme Tussaud of iets dergelijks geweest zijn, want Elvis is natuurlijk zo dooit als een pier. Wat is er dan ook leuker om mensen de stuipen op het lijf te jagen in een wax museum. Kijk mee..

ElVIS LEEFTVLOEKEN IS AANGELEERD
VLOEKEN IS AANGELEERD
Oh mennn, wat heb ik een koppijn zeg. Het was niet een beetje laat gisteravond maar een heleboel. Een hoop schelden op mezelf dus al de hele morgen, en dat is helemaal niet erg. Want iedereen doet toch wel eens schelden ? Hier geven een aantal celebs het goede voorbeeld in ieder geval.

VLOEKEN IS AANGELEERDDAT IS PAS EEN PUT
Dat is pas een put
Iedereen kent Tiger Woods wel. Nu ik zelf al een tijdje aan het golfen ben (ja lach maar) moet ik natuurlijk up to date blijven om een beetje mee te praten. In het volgende filmpje zien we hem een ongelooflijk lange put maken. en dat is ook erg knap als je het aan mij vraagt.

DAT IS PAS EEN PUTMYM IN EEN AUTO
MYM in een auto
Man o man ik ben weer betrapt. Ik zat lekker Queen te luisteren en natuurlijk moe dat hard staan. Gelukkig was ik in een parkeergarage dus dat klonk al lekker. Maar ja toen kwam de solo en toen ging het helemaal mis. Check het maar.

MYM IN EEN AUTOGAMETIME 322
Gametime logo
Vandaag een echte hersenkraker. We moeten namelijk alle balletjes gaan vangen van de zelfde kleur. Klinkt makkelijker als het is. Mijn highscore was 10757. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 322VERONIKA!
VERONIKA!
Toch behoren de tieten van Veronika Zemanova (die erg populair is) in de top 10 bij mij. Als je kijkt naar al die filmpjes van haar op TLP, dan snap je dat waarschijnlijk wel. Hier gaat ze weer uit de kleren op haar bed.

VERONIKA!


DOUCHEN met CAROLINE
DOUCHEN met CAROLINE
Hehe Ruben is een paar daagies naar Parijs toe, las ik hier net op een briefje. Hmz die gast neemt het er maar van, doet ie goed. Wij gaan gewoon eventjes kijken naar deze Caroline die gaat douchen, met de camera op haar gericht. Hmmz, altijd fijn!

DOUCHEN met CAROLINE

HANS KLOK & PAMELA
HANS KLOK & PAMELA
Eergister was Pamela Anderson samen met onze eigenste Hans Klok te gast bij de duitse ZDF. Leuk allemaal vooral als je Pamela dan voorbij ziet komen in een lekker geil pakkie. Mja, die Pamela kan hem nog steeds zwaar hebben, dat zeg ik je toch. Anyway ze kan mij echt nog steeds krijgen, zou ze Hans al bekeerd hebben ? De foto's staan bij onze Zattevrienden.

HANS KLOK & PAMELADAUGHTER 2 WAR DAY
DAUGHTER 2 WAR DAY
WTF, is hier allemaal aan de hand, zijn die amerikanen nu echt helemaal van de pot gerukt of gaat het hier om een spoof. Nou denk ik dat het het laatste is, want als je goed kijkt dan lijkt het allemaal wel verdacht veel op videomontage. Mja, het zal toch niet waar zijn he, deze breng je dochter naar een warzone dag mja?!

DAUGHTER 2 WAR DAYEN ZUIGEN MAAR
En zuigen maar
Ik had laatst een filmpje geplaatst van iemand die van een gebouw pleurt. Nou is dat al bijzonder genoeg maar de manier waarop we hem hadden kunnen reden is nog veel bijzonderder. Kijk maar naar het volgende filmpje.

EN ZUIGEN MAARHONDJE APPORT
Hondje apport
Kijk het volgende ding vind ik nou handig. het zorgt er namelijk voor dat je hond zelf apport kan spelen. Nou is dat al slim genoeg maar dit beestje vind het helemaal top. ik vind het leuk om te zien dus mogen jullie er ook van genieten.

HONDJE APPORTPAZ SIN FRONTERAS
PAZ SIN FRONTERAS
Tijdje geleden dat er wat commotie was ineens in Zuid Amerika over grenzen. Het ging in dit geval om Colombia en Equador die ineens op voet van oorlog leken te staan met elkaar. En wat doe je dan, juist je organiseert een groot spektakel, in dit geval een groot concert wat afgelopen zondag 16/03 plaats vond. Hier de beelden van wat daar zoal gebeurde..

PAZ SIN FRONTERASOH MY GOD ?!
OH MY GOD ?!
Het lijkt de laatste tijd steeds erger te worden al die godsdiensten die zich in eens roeren in de samenleving. Was het eerder alleen de islam die 8x in de week in het nieuws kwam vandaag de dag horen we ook al dat cristenen boos zijn en weet ik wie niet allemaal. Doe toch eens allemaal normaal, check deze video.. en geloof gewoon in jezelf!

OH MY GOD ?!SEXY JADDE
Sexy Jadde
Deze babe heeft misschien niet zo'n erg sexy naam, maar haar lichaam is verdomme wel prachtig. Eigenlijk perfect, voor mij althans. Ik hou namelijk van een stel flinke tieten en een strak buikje. Deze ga je dus ook checken.

SEXY JADDE

PIZZABABE DANA
PIZZABABE DANA
Ja mensen, blond is lekker maar donker kan ook erg lekker zijn. Deze Dana Dicillo bewijst dat maar weer eens vandaag. Ik ben helemaal verliefd en dat is ook niet zo vreemd als je ziet hoe deze Dana er uit ziet. Mennnn, wat verlang ik toch naar de zomer als dit soort dames weer strak en kort gekleed langs mijn terrasje drijven.

PIZZABABE DANAJUNO = JEWNO
JUNO = JEWNO
Tijdje geleden had ik Juno gezien, een film over een tienermeisje die zwanger raakt en zelf besluit om daar pleeg ouders voor te vinden. Best een leuke film die ook nog wat film prijzen op festivals binnen wist te slepen. Deze Jewno is een spoof daarop die eigenlijk alleen leuk is als je Juno gezien hebt dus. Voor diegene dan maar..

JUNO = JEWNOZEKER BLOND ?
ZEKER BLOND ?
Wat moet je doen als je een lekker blondje bent en je denkt ook nog eens lenig en sportief te zijn ? Juist ja, dan ga je voor wat dollars leuke dingen doen in een paal ofzo. Ik bedoel paaldanserers is een door mij zeer gewaardeerd beroep alleen zo als deze blonde het doet kan het me niet echt bekoren. Hier nog zo'n stuntelaar!

ZEKER BLOND ?DIDGERIDOO TECHNO
Didgeridoo techno
Ik weet niet of jullie weten wat een didgeridoo is maar daar kom je vanzelf achter als je het volgende filmpje bekijkt. Het mooiste is dat het dus eigenlijk uber goed klinkt met techno muziek er onder. Daar komen we namelijk ook achter in het volgende filmpje.

DIDGERIDOO TECHNOI WANT IT THAT WAY
Ik denk dat onze 2 chinezen vrienden redelijk populair zijn met hum imitatie van de Backstreet Boys. in het volgende filmpje doen ze het I Want it. Persoonlijk vind ik die nog veel beter. Echt uber droge humor in het volgende filmpje.

I WANT IT THAT WAYGAMETIME 321
Gametime logo
Vandaag gaan we kijken of we slimmer zijn als een aap. Nu denk je is dat een game? Nou ja het is niet echt een game meer een experiment. Het is wel grappig om te zien. Probeer het gewoon even. Highscores in de comments.

GAMETIME 321WEBCAM WERK
WEBCAM WERK
Veel vrouwen werken hard en krijgen vaak minder goed betaald dan de man. Daarom doen vrouwen soms ook wel eens werk voor erbij. Zoals lekker achter de webcam zitten. Dat doet deze hardwerkende vrouw en ze neemt het ook voor ons op. Haar naam is trouwens Kiera Sky.

WEBCAM WERK

ASIAN BABE
ASIAN BABE
Je moet er van houden. Aziatische babes. Er zijn vaak vooroordelen over ze. Bijvoorbeeld kleine tieten. Deze babe heeft daar duidelijk geen last van, want haar boobies zijn van een lekker formaat. Check hoe ze een douche neemt.

ASIAN BABE

COLD FUSION 49 [MP3 MIX]
COLD FUSION 49 [MP3 MIX]
De week is nog maar net begonnen of ik heb alweer iets leuks voor jullie zum download. Het is de op een na laatste mix in de reeks die Cold Fusion heet. Erg jammer natuurlijk maar aan alles komt een eind, misschien dat er nog een nieuwe serie aan zit te komen, maar daar moet ik PJ nog eventjes lief voor aankijken. Anyway hijs weer erg goed, dus enjoy!

COLD FUSION 49 [MP3 MIX]ANGELS on EARTH
ANGELS on EARTH
Hmz, ik ben dus helemaal niet zo'n voorstander van rock music, meestal krijg ik er een knallende hoofdpijn van. Maar als je er maar de juiste beelden bij hebt dan valt het allemaal nog wel mee. In deze clip een fashion show, waar het toch echt net lijkt of het echt engeltjes zijn die neergedaald zijn. Naja, hou je niet van engeltjes dan hier ook alvast wat bunnies...

ANGELS on EARTH

BENDABLE GIRL
BENDABLE GIRL
Ik moet er toch niet aan denken wat voor een standjes je met deze bendable girl kan doornemen op een regenachtige zondagmiddag, damn. Of je het red in een middagje is nog maar de vraag eigenlijk. Anyway we zien hier bendable girl op een Japanse TvShow, alles flex ?

BENDABLE GIRLAUGUST RUSH
AUGUST RUSH
August Rush is best een grappige film over een wees die een muzikaal wonder blijkt te zijn. Nadat hij is ontdekt blijft hij altijd het gevoel hebben dat hij zijn ouders wil ontmoeten, maar door allerlei omstandheden lijkt dit allemaal gedoemd te mislukken. In deze clip zien en horen we de gitaar solo's die top klinken. [site]

AUGUST RUSHASHLEY
Ashley
Net als gisternmiddag gaan we weer naar een babe kijken met twee grote borsten. Femjoy kwam met dit filmpje aanzetten. Je ziet babe Ashley in een mooi huis lekker naakt rondlopen. Als je er het lichaam voor hebt, waarom niet.

ASHLEY

PIZZABABE TRINA MARIE
PIZZABABE TRINA MARIE
Hmz, ik had nog noooit van gehoord deze Trina Marie om heel eerlijk te zijn. Maar ome Hef natuurlijk wel, wat een grootheid is die man toch eigenlijk. Naja, snel over dus naar deze fijne gallerie van een mooie dame die de pizzababe van de dag is!

PIZZABABE TRINA MARIEOOH GIRL! [TIP!]
OOH GIRL!
Konden we net al eventjes zien dat niet alles altijd zo mooi hoef te zijn als het lijkt. In deze clip doen we dat nog een dunnetjes over, ik moet er meestal namelijk wel om lachen die RenB songs, net alsof dat allemaal echt zo gaat in het echte leven. Anyway in deze eerste echt eerlijke RenB song, horen we hoe het werkelijk zit.

OOH GIRL!GIRLS GONE WILD NY
GIRLS GONE WILD NY
Hehe, Girls gone Wild is natuurlijk altijd top. Hete meiden veel blote tieten die met z'n allen springbreak vieren. Nou hebben we hier een video van een paar gasten die er met de camera op uit gaan, niet in het zonnige cancun ofzo maar gewoon in New York city, zou het uitmaken ?

GIRLS GONE WILD NYVIAGRA IS EVIL
VIAGRA IS EVIL
Of het zo is kan ik jullie helaas niet vertellen maar volgens deze Lewis Black is Viagra de wortel van al het kwaad in de hedendaagse samenleving. Ik vind het wel geinig eigenlijk hoe hij daar bij komt zo, maar of het werkelijk zo is ik vraag het me af. Zou het toch wel fijn vinden hoor mocht het oooooit nodig worden.

VIAGRA IS EVILDOE ES NIEZEN
DOE ES NIEZEN
Ik heb een mega hekel aan opruimen en het moet hier echt 30 cm hoog liggen wil ik er eens aan beginnen. Schijnbaar kan ik goed tegen stof ofzo want ik heb er pas last van als de televisie donkerder begint te worden van de stoflaag die er over heen ligt. Nou kan niet iedereen goed tegen stof zoals we in deze video kunnen zien.

DOE ES NIEZENLEUKE WEETJES
WTF
De mensen in mijn omgeving zeggen altijd dat ik vol zit met zinloze informatie. dat ben ik helemaal met ze eens maar ja waar haal ik al die ongein vandaan. Een van mijn bronnen is de volgende site. Bekijk een paar dingen en zet je favoriete feite bij de comments.

LEUKE WEETJESGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
We hadden een tijdje terug al een mini bestuur bare helicopter. Nu hebben ze die flink gepimpt want dit keer is het geen heli maar een vleermuis. hoe kick wil je het hebben. bij meer lezen een filmpje van deze gadget.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 320
Gametime logo
En helaas het weekend is weer voorbij. We gaan eens kijken of Ruben vandaag weer komt of dat hij nog steeds druk bezig is. Hoe dan ook vandaag een spelletje om de dag mee door te komen. Niet lastig maar gewoon leuk. Highscores in de comments.

GAMETIME 320AMY SUE COOPER
AMY SUE COOPER
Ook vanavond laat Ruben het weer afweten, mja ben toch wel echt benieuwd welke uber chick ie nu weer het hele weekend al loopt aftepokkelen. Feit is wel dat ie er gewoon niet is, dus ik verwacht of mega materiaal morgen of anders een excuus in 3 fout geschreven grmbl. Anyway, Amy Sue Cooper is een babe dus..

AMY SUE COOPER

DE MOSSELMAN
De mosselman
Zeg ken jij de mosselman? Ik in ieder geval wel want die woont in Scheveningen. Oftewel de geweldige tekst van het gabber nummer Mosselman. Ik moest er direct aan denken na dit postje van Pizzaman. Bij meer lezen de clip.

DE MOSSELMANNIET DE BEDOELING
Niet de bedoeling
In het volgende filmpje zien we een gast die denkt dat hij goed is in parkour. Helaas moet hij nog redelijk wat leren. Ach jij hij is wel de enigste die we van een gebouw zien pleuren zonder dat hij op een matras land.

NIET DE BEDOELINGGOEIE PILLUH
GOEIE PILLUH
Iemand gisteren nog wezen springen op een of andere party ? Mja deze kerel staat al sinds vorig jaar de loveparade langs kwam te springen op wat wel hele goede pillen moeten zijn. Damn, naja.. Hakkuh!!!

GOEIE PILLUHTERA PATRICK
Tera Patrick
Grootborstige babes ziet bijna iedere echte vent graag. Behalve als de operatie te goedkoop was en het resultaat uitermate slecht is. Gelukkig is dat bij deze Tera Patrick niet het geval, want haar boobies zijn van haar eigen, beweerd ze. Toch denk ik dat er hier en daar wat aan gesleuteld is.

TERA PATRICK

SARAH UNDERWOOD [VID]
SARAH SILVERSTONE [VID]
Vande week stond deze Sarah Underwood al bij onze vriendjes van GG, in een mooie gallerie, maar ik zie dan toch ook altijd nog graag de bewegende beelden erbij. Vandaar dat ik maar eens ben gaan graven in mijn archieven en toen kwam ik dit filmpje dus tegen van diezelfde fotoshoot. Altijd leuk om eventjes te bekijken natuurlijk..

SARAH UNDERWOOD [VID]DIEF OWNED
DIEF OWNED
Ooit weleens iets gekocht dat van de vrachtwagen gevallen was ? Vast wel! Nederlanders staan er nu eenmaal bekend om afentoe de andere kant op te kijken als het maar goedkoper is. Anyway, dingen vallen natuurlijk niet echt van de vrachtwagen maar worden daar gewoon uit geroofd. Mja, toch maar es een lesje leren dan die gasten.

DIEF OWNED2 BABES onder 1 DOUCHE
2 BABES onder 1 DOUCHE
Ik zag tot mijn schrik net pas eigenlijk dat onze kleine vriend Ruben het gisteravond helemaal heeft laten afweten. Mja, zaterdagavond, nieuw neukertje, ik had het ergens wel een beetje kunnen verwachten. Snel over naar wat vrouwelijk schoon op bewegende beelden.

2 BABES onder 1 DOUCHEPRICELESS OWNAGE
PRICELESS
Eigenlijk was het plan heel erg goed van deze gozer die z'n pa ergens mee wou gaan insmeren in het holst van de nacht. Alleen wis hij niet dat pa schijnbaar een potje viagra naast zijn bed heeft staan want em was nog bezig met moeders. Mja, dat lijkt me nou geen leuk gezicht. Wel priceless!

PRICELESSAWARENESS
Sommige dingen vallen niet op als je er niet op let, vandaar deze test die ik zelf ook maar eventjes gedaan heb. Ik zag het niet, misschien jullie wel. Wat ik dan weer heel erg knap zou vinden natuurlijk. Probeer het es..

AWARENESS

COP OWNED
COP OWNED
Haha, deze gasten hebben op campus een of ander tentje opgezet die daar niet thuis hoort. Natuurlijk komt dan meteen de campus politie eventjes poolshoogte nemen. Ik vind 'm leuk!

COP OWNEDKNOCKED OUT
KNOCKED OUT
Afentoe heb je van die freefigters die meer op de grond liggen met hun worstel technieken dan voor spectaculaire momenten te zorgen. Erg jammer natuurlijk van deze toch zeer mooi om naar te kijken sport, gelukkig zijn er dan altijd nog vechters die zo inventief zijn dat ze toch nog op spectaculaire wijze het gevecht weten te beeinden.

KNOCKED OUTMETAL PUP
METAL PUP
Op zondag heeft Mym nu al bijna een jaar lang elke week een metal concert staan. Leuk natuurlijk als je daar van houdt, nou is het geen geheim dat ik helemaal niet van die muziek houd. Deze hond lijkt het allemaal wel erg tof te vinden want die zingt gewoon mee.. Net echt!

METAL PUPRAAK JEZELF
Raak jezelf
Normaal gesproken als mensen zich zelf beschieten met een Glock 18 dan denk je aan zelfmoord. In het volgende filmpje kan de gast niet om gaan met de automatische stand en mikt zo een paar kogels in zijn hand. niet erg ranzig wel erg apart.

RAAK JEZELFGAMETIME 319
Gametime logo
Vandaag gaan we gewoon verder met de 319 editie van de gametime. het gaat steeds harder. Vandaag gaan we een shooter spelen met stickman. jullie weten dat we gek zijn op stickman dus games met stickman zijn altijd goed. Highscores in de comments.

GAMETIME 319IRON MAIDEN - DOWNLOAD
Iron maiden
Vandaag gaan we weer genieten van Iron Maiden. nou vind ik Iron Maiden altijd genieten. in dit geval gaan we kijken naar het concert wat ze gaven op het downlaod festival. Kijken. Luisteren en natuurlijk helemaal los gaan.

IRON MAIDEN - DOWNLOAD253 KM PER UUR
253 KM PER UUR
We laten jullie graag nog eens beelden zien van de televisie voorals als het gaat om een mooie achtervolging ofzo. Dit komt een keer niet uit wegmisbruikers volgens mij, maar rechtstreeks van omroep Fryslan. Naja misschien dat het daarom ook bijna niet te verstaan is. Anyway ze hebben een Deen op de korrel die met 253km per uur over de weg raast. Foei!

253 KM PER UUR

URBAN NINJA 2
URBAN NINJA 2
Hmz, deze komt misschien dan wel uit de oude doos, ik had hem persoonlijk nog niet gezien en wil hem jullie zeker niet onthouden. Top filmpje dus van een gast die in Ninja pak de straten onveilig maakt. En zeg nou eerlijk, in eerste instantie schrik je wel ff van zo'n dwaas. Oud maar goud!

URBAN NINJA 2DAMN BOOTS
DAMN BOOTS
Hmz, bij deze eerst reclame ontgaat me een beetje de clou volgens mij, maar volgens de begeleidende tekst gaat het er hier om altijd je beste beentje voor te zetten. Voor alle duidelijkheid heb ik er ook nog maar de laatste Nike reclame bijgezet. Hmz lijkt wel een reclame blokje ofzo ?!

DAMN BOOTSKOTEX BEAVER
KOTEX BEAVER
Mja, reclames voor maandverband slaan we meestal over, tenminste ik dan. Samen met waspoeder reclames zowat de minst populaire reclames kan je ze wel noemen. Nou vond ik deze nieuwe reclame van Kotex best grappig, en ook zo leuk dubbelzinning.

KOTEX BEAVERINTERNET DELETED ?!
INTERNET DELETED ?!
Kijk dit vind ik nou toch weer een geinige video, watskeburt ? Met een druk op de knop wist iemand per ongeluk alle filmpjes van het internet. Wat te doen ? Zelf al filmpjes na spelen en weer uploaden natuurlijk, TOP! Alleen schijnen de porno filmpjes ook gewist te zijn, was jetzt?

INTERNET DELETEDREPORTER vs SLEE
REPORTER vs SLEE
Gisteren hadden we al beelden van een reporter die door een mannetje of 6 helemaal in mekaar wordt gerost. Vandaag een reporter die iets meer geluk heeft. Hij neemt het niet op tegen een woedende menigte zoals we gisteren konden zien, maar gaat wel heel slim onder aan de piste staan om live verslag te kunnen doen van deze sleetjes race.

REPORTER vs SLEEBILLY CRYSTAL 60
BILLY CRYSTAL 60
Billy Crystal kennen we uit films als When Harry met Sally en City Slickers, nou was onze Billy gisteren dus jarig en werd hij alweer 60 jaar oud. Voor deze speciale gelegenheid mocht hij eventjes mee slaan met de NY Yankees, tof natuurlijk. Hier zijn de beelden.

BILLY CRYSTAL 60PIZZA POPS
PIZZA POPS
Uhmz ik kende ze helemaal niet deze kleine Pizzasnacks maar ze lijken me best lekker. Anyway ze schijnen ook boordevol met tomatensaus en andere ingredienten te zitten, tenminste dat maak ik op uit deze video. Kijk eventjes wat er gebeurt als je zo'n ding in de woodchipper gooit.

PIZZA POPS3X BABE
3X BABE
Soow ik ben een beetje laat vandaag maar dat mag de pret niet drukken, ik zag dat ruben al een leuk babe filmpje gepost had en ik ga er nog een schepje boven op doen met deze galleries van de buurtjes. Mocht je een Pizzababe gemist hebben van de week dan kan je die hier nog eens terug vinden.

Zoë & Lena <-> Jenni & Gabrielle <-> Veronika & Slava

JAIME WESTENHISER
Jaime Westenhiser
Dit is zo'n typisch Playboy-filmpje. Je ziet een heerlijke babe traag bewegend op een bijpassend muziekje. Het is playmate Jaime Westenhiser. Ze was haar mooie lichaam in slow-motion. Ik hoorde trouwens net dat dit filmpje zeldzaam zou zijn.

Jaime Westenhiser

LEUKE ACT
Leuke act
Sommige mensen zijn helemaal gek van het toneel. Ik heb dat nooit gesnapt tot dat ik het volgende filmpje zag. man o man wat zit dit goed en leuk in elkaar. Ik heb me echt een paar keer bijna doodgelachen. man o man wat een leuke act.

LEUKE ACTDIE IS GOED MET EEN STOEL
>Die is goed met eens toel
Vandaag gaan we als eerste kijken naar een gast die goed is met een stoel. hij gaat namelijk niet gewoon zitten. nee hij schopt zijn stoel net als een skateboard de lucht in om er voor te zorgen dat hij goed komt te staan. Dat noem ik nou creatief.

DIE IS GOED MET EEN STOEL
GAMETIME 318
Gametime logo
Vandaag een game voor de architecten en puzzelaars onder ons. we moeten namelijk door de deuren om bij het kruisje te komen wat naar een volgende level leid. helaas is het niet allemaal even makkelijk. highscores in de comments.

GAMETIME 318LEKKERE ASS
Lekkere Ass
Yes, genoeg kleine sanka's gehad deze week. Het is weer weekend en met deze blonde dame met haar biggie bakka gaat dat weekend alvast goed van start. Sanka of Bakka betekend natuurlijk kont. Check nu maar hoe die kont er uit ziet in dat geile pakje.

LEKKERE ASS

LEGEND OF BORUTA [ANIMATIE]
LEGEND OF DORUTA [ANIMATIE]
Deze Legend of Doruta doet me een beetje denken aan voorbije Indians Jones films alleen zonder Indiana dan. We zien wel een duitsert die zich in de graftombe van deze Boruta waagt, en ja dat had ie beter niet kunnen doen. Mooie animatie alleen had het geheel wat sneller mogen zijn, als je het mij vraagt. [thnx]

LEGEND OF BORUTA [ANIMATIE]GELUID MANNETJES
Geluiden mannetjes
In het volgende filmpje zien we de umbilical brothers. Deze broers zijn enorm bekend omdat ze allemaal geluiden kunnen namaken. Nu denk ja dat is bijzonder nou dat is het ook. Enorm knap om alles zo na te kunnen doen.

GELUID MANNETJESREPORTERTJE SLAAN
Reporters zijn net mensen, tenminste dat beweren ze. Op mij komen ze vaak over als schaamteloze lijkenpikkers en dan vooral als we het over reporters hebben van over het grote water die voor uber commerciele televisie stations werken. Nou stond deze reporter blijkbaar in de weg ofzo want ze krijgt me toch een portie klappen.

REPORTERTJE SLAANFORMAL SEX
FORMAL SEX
Man man wat hou ik toch van stand up comedian, neem nou deze gast waar nog nooit iemand van gehoord heeft waarschijnlijk maar hij luistert naar de naam Eddie Gossling komt uit de UK en heeft echt een leuke act. Hij is namelijk het recht op neer gaan sex helemaal zat en vertelt daarom dit verhaaltje over formal sex. TOP!

FORMAL SEXROKEN MOET MOGEN!
ROKEN MOET MOGEN!
Toch alweer een tijdje geleden zeg, dat ik iets gehoord had van deze Rokersrevolutie.nl site, maar hij zat in de mail dus ik dacht waag er weer eens een postje aan. Het duurt nog maar eventjes namelijk en dan is er een algeheel rookverbod in de horeca, super kut natuurlijk daarom zijn ze op Rr een aktie gestart waar je je eigen foto voorzien van rookwaar kan insturen. Allemaal leuk natuurlijk maar wij willen gewoon roken, en de dames in dit filmpje ook.. Schijnt een fetish te zijn ofzo, mja?!

ROKEN MOET MOGENBIJZONDER BEESTJE
Bijzonder beestje
In het volgende filmpje zien we een bijzondere uil. Deze uil doet er namelijk van alles en nog wat aan om geen prooi te worden van andere roofvogels. Gelukkig weten de japanners dit en die geen een paar mooie voorbeelden.

BIJZONDER BEESTJEHOT LIA
HOT LIA
Hmz deze Lia, heeft echt mooie tieten. Zeg maar wat Crystal daarnet miste heeft deze Lia des ter meer en ja mooie tetten mogen best geshowed worden daar doen wij verder niet moeilijk over. Bring them on, zou ik zeggen!

HOT LIA

PIZZABABE CRYSTAL
PIZZABABE CRYSTAL
Laatste dag van de week alweer en die besluiten we deze keer met de mooie Crystal Klein. Mja het enige kleine aan d'r zijn misschien haar mukken maar ja dat mag de pret verder niet bederven. Erg lekker dus allemaal en zeker zeer beschuitwaardig.

PIZZABABE CRYSTALHOOKER vs SPITZER
HOOKER vs SPITZER
Mja, je moet het van de week haast wel gezien hebben. Deze Spitzer, gouverneur van de staat NY die moet aftreden wegens een sex schandaal. Onze eigen Rob Oudekerk zeg maar dus! Beetje vreemde video die ik vond hier van de call girl die nu zelf ook ineens een persconferentie geeft waarin ze aangeeft onslag te nemen.

HOOKER vs SPITZERHOE WERKT HET INTERNET
Hoe werkt het internet
In het volgende filmpje zien we een lekkere meisje uitleggen hoe het internet precies werkt. Nu zeg ik niet dat ik het eens ben met haar uitleg maar ja er zijn slechtere dingen om naar te kijken. Dus check even hoe het internet werkt.

HOE WERKT HET INTERNETDE TLP CREW OP EEN BEGRAFENIS
De tlp crew op een begrafenis
Ohh ohh ohh we hebben weer iets gedaan waar Pizzaman niet blij mee was. we gingen namelijk naar een begrafenis alleen vergaten we dat we niet meer achter de PC zaten. Zo riep iedereen pwnd, first etc. Dus nogmaals onze excuses Pizzaman.

DE TLP CREW OP EEN BEGRAFENISGAMETIME 317
Gametime logo
Het is inmiddels bijna weekend alleen vandaag nog doorkomen. Daarom gaan we vandaag extra lang gamen. Het spel wat we gaan spelen heeft namelijk meer als 160 levels. Highscores in de comments.

GAMETIME 317ALISON ANGEL
Alison Angel
Vandaag checken we de blonde Alison Angel. Je ziet haar dit keer geen extreme dingen doen, maar je ziet haar gewoon een een simpele fotoshoot, wat minstens zo mooi kan zijn. Haar schatkistje ziet er ook weer toppie uit.

Alison Angel

VROUW vs DRANK
VROUW vs DRANK
Sommige dingen in het leven gaan gewoon niet samen! Zo gaan vrouwen en sturen niet samen, maar ook vrouwen en drank kunnen weleens helemaal verkeerd uitpakken. Toch kut, heb je je babe helemaal vol gegooit krijg je d'r daarna niet meer van de plee af... Echt koele bier behang vinden we trouwens hier!

VROUW vs DRANK

VEGA STREAKER vs BOEREN
VEGA STREAKER vs BOEREN
Ik kon er gisteren nog net een glimps van opvangen want normaal zap ik altijd meteen door als ik die vervelende kop van Jensen zie. Gister was daar dus die maffe vega streaker te gast die tijdje geleden al bij Paul de Leeuw voor lul stond. Het gaat hem niet veel beter af, als hij het opneemt tegen 2 no nonsense boeren.

VEGA STREAKER vs BOEREN

MONTHY PYTON - FILOSOCCER
MONTHY PYTON - FILOSOCCER
Wederom een klassieker hier dit filmpje van Monthy Pyton wat toch al weer een paar jaartjes oud is. Toch weer de genialiteit om zoiets origineels te bedenken was eigenlijk mijn eerste gedachte toen ik dit filmpje voor het eerst bekeek. We gaan terug in de tijd met.....

MONTHY PYTON - FILOSOCCERTINY, LAU & GORDON
TINY, LAU & GORDON
Tiny en Lau je weet wel dat stel uit Rotterdam waar het elk jaar weer super gezellig kerstfeest vieren is, die zaten gisteren ineens in het programma Gillend naar huis met Gordon. Lachen natuurlijk want voor Lau was het allemaal weer een grote kankerpest pleuris bende. Naja, hier de uitzending en bij meer lezen nog een kleine Tiny en Lau remix

TINY, LAU & GORDONBRO SEARCH
BRO SEARCH
Zoals jullie weten is Mym hier zo'n beetje de benjamin en daarom ook meestal de lul. Vraag me niet waarom want het is echt een best jong en ik zou niet weten wat ik zonder hem moest. Anyway zo afentoe kijken Ruben en ik op zijn pc, zo ook vandaag. En waar hij zich nu weer voor opgegeven heeft, WTF! Naja, bro's before hoes, dat wel!

BRO SEARCHZO DIE KAN GOED SPRINGEN
Zo die kan goed springen
In het volgende filmpje zien we een gast die gewoon een beetje rustig zit. Om vervolgens een goede meter in de lucht te springen. ik weet niet wat je er aan heb maar het ziet er wel kick uit of licht dat aan mij?

ZO DIE KAN GOED SPRINGENSWEET KISSING
Ja, ik zei het net al, er kwam nog wat lekkers aan van grote vriend Day, die me heeft toegezegd wat regelmatiger materiaal toetesturen. Naja helemaal geweldig natuurlijk, dit keer had ik zelf de muziek eens uitgekozen en het klinkt allemaal weer erg lekker. Kussende dames, wat wil je nog meer ? Habba!

SWEET KISSINGPIZZABABE MAGEN
PIZZABABE MAGEN
Hmmz lekker weertje buiten, daar word ik altijd toch wel wat vrolijker van. Van deze Magen Lugo word ik anders ook wel vrolijk, wat een fijne dame is dit zeg. Mja, zodadelijk volgt nog wat lekkers van grote vriend Day als het goed is. En meer pizzababes vindt je gewoon in ons archief!

PIZZABABE MAGENGOTTO GO
GOTTO GO
Wat zegt een kakker als hij klaarkomt ? Ik arriveeeer! Hmz, oude grap natuurlijk maar die zien we zo'n beetje terug in deze clip uit de Man stroke Woman show. Leuke show, leuke clip, kijken dus!


GOTTO GOWALRUS DANCE
WALRUS DANCE
Ik kan me eigenlijk niets meer herinneren van de laatste keer dat ik in het Dolfinarium ben geweest in Hardewijk. Maar dat je je daar best een daggie kan vermaken weet ik nog wel. Altijd mooi natuurlijk hoe ze dieren allerlei kunstjes kunnen leren, althans als je niet op die rare Tieme gaat stemmen want van Marianne mag het natuurlijk nie...

WALRUS DANCEOBAMA KAN DANSEN
Obamam kan dansen
Jaja ook ik ga een postje wijden aan Obama. Ik denk dat hij beter is als Hillary maar goed. In het volgende filmpje zien we dat hij bij de Ellen Show langs gaat en daar gaat hij even helemaal los op de dansvloer.

OBAMA KAN DANSEN
BUIK INHOUDEN
Buik inhouden
Sommige vrouwen krijgen nou eenmaal wat weinig aandacht. Vaak omdat ze gewoon iets minder lekker zijn als onze niet bestaande droomvrouw. Maar ja wat als je aandacht wil. nou dan moet je gewoon je buik inhouden.

BUIK INHOUDENGAMETIME 316
Gametime logo
Vandaag een redelijk irritant spelletje maar wel uber versalvend. je moet zowel het groene als het rode blokje naar de goede teleport brengen. De eerste levels zijn makkelijk daarna wordt het kut. Mijn highscore was 259190. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 316Veronika Zemanova
Veronika Zemanova
Veronika Zemanova is ook een babe die al een tijdje geen filmpjes meer maakt. Jammer natuurlijk. Maar er is nog genoeg shit van haar op het net. Hier ziet er weer overheerlijk uit als je haar zo ziet voor de spiegel.

Veronika Zemanova
Lesbische Scene
Lesbische Scene
Lesbische scnees uit erotische of pornofilms zjin een genot voor 't oog. Het acteerwerk van die sterretjes kan zelfs grappig zijn door de uitermate slechte kwaliteit. Maar goed, check hier us een scene uit een of andere film.

Lesbische Scene


KUT MAROKKANEN
KUT MAROKKANEN
Het is weer zover hoor, wederom een incident met die, zoals Geert zou zeggen, marokkaanse straat terroristen. Dit keer niet op straat maar in de trein waar ze met een mannetje of zes heel stoer twee skinheads in mekaar meppen. Waarom ? Omdat het kutmarokkanen zijn, Geert kom maar op met die film.

KUT MAROKKANEN

Update: In het filmpje zien we deze helden met een capuchon over hun hoofd, maar het gaat om deze gasten uit Delft!

Bonus: Dj ownt moslim op live radio!HET IS ZO DIEP
Het is zo diep
Man o man weer een heerlijk owned filmpje en dit keer van mijn eigen Campus. ik ken het hele wijf net maar ja je ben wel verdomde stom als je op school in de vijver pleurt. Ach ja het zorgt voor leuke beelden.

HET IS ZO DIEPAMERICAN IDOLS
AMERICAN IDOLS
Okay Idols is dus een hit geworden over de hele wereld, geweldig weer een NL product wat het goed doet in het buitenland. Nou was ik vandaag een beetje aan het zoeken naar de amerikaanse kandidaten en daar zitten toch wel wat nachtegaaltjes bij hoor, ik heb mijn 2 favorieten er eventjes uitgepikt.

AMERICAN IDOLSWATER BEVRIEZEN DOOR TE KOKEN
Water bevrienzen door te koken
Het volgende filmpje is iets te gevorderd voor een try this at home maar het is nog steeds leuk om te kijken. Een chemie leraar laat ons namelijk zien hoe we water kunnen bevriezen door het te koken. Het is net zo bijzonder als zijn haar.

WATER BEVRIEZEN DOOR HET TE KOKEN
CHOPSOCKYCHOOKS
CHOPSOCKYCHOOKS
Euh dit is een nieuwe tekenfilm serie die deze week ergens in premiere is gegaan op het Cartoon network. Het woord chook is een verbasterd woord voor chicken dus, het zullen kippen zijn deze chopsockychooks, maar kom op het lijkt wel of tekenfilms steeds slechter getekend worden ipv beter. Anyway, bij een cartoon hoort een game en die kan je hier spelen.

CHOPSOCKYCHOOKS [THE GAME]

HOW2 PICK HANDCUFFS
HOW2 PICK HANDCUFFS
Dit lijkt me nou eens een handig instructiefilmpje voorals je s'morgens aan het bed geketend wakker wordt en de babe is in geen velden of wegen te bekennen. Ach natuurlijk zijn er vast ook nog andere gelegenheden waar het handig zou kunnen uitpakken maar daar gaan we maar eventjes niet van uit. Handboeien openmaken voor dummies dus, check!

HOW2 PICK HANDCUFFSBIKE vs COPS
BIKE vs COPS
Het lijkt de week van de achtervolgingen wel, zagen we maandag een gast met gestolen merceders ervandoor gaan bij wegmisbruikers. In Amerika kan het natuurlijk allemaal nog veel gekker, zo zien we in deze clip een fietser die achterna wordt gezeten door de pliesie en nog wegkomt ook.. Leuke reclame stunt! Hier ratemycop, nwe site!

BIKE vs COPSBOOTY TIME
BOOTY TIME
Ruben die kleine verzakert was er vanmorgen niet dus vandaar deze link naar onze fijne buurtjes van Xmissy. We hebben een lekker filmpje wat kont schopt en die wil ik daarom graag eventjes delen met jullie.

BOOTY TIME

PIZZABABE REGINA
PIZZABABE REGINA
Hmmz deze Regina Deutinger mag hier toch op elk moment van de dag een pizza bestellen, ik zal die dan ook eigenhandig bezorgen. Hmmz wederom een lekker ding dus die Pizzababe van de dag. Regina is tevens ook nog eens een dame afkomstig bij onze oosterburen die het helemaal aan het maken is in amerika, bouwjaar '82.

PIZZABABE REGINAL.A to NY
L.A to NY
Hmm geinige video hier van iemand die een camera op zn auto heeft bevestigd ofzo, ik zou eigenlijk niet anders weten hoe hij deze opnames anders had kunnen maken. Anyway de reis gaat van Los Angeles naar New York en dat is best wel een aardig ritje, om precies te zijn 3932,8 km. Dat geeft dan toch leuke beelden...

L.A to NY

WAT EEN HOERENGRAP
Wat een hoerengrap
Hehe weer een stukje van de whitest kids u know. We zien Trevor als pimp van een verongelukt hoertje. helaas is trevor een pimp met humor en ik kan er wel om lachen. ik hoop dat jullie het ook leuk vinden.

WAT EEN HOERENGRAPSLIMME MEID
Slimme meid
Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Deze meid is wel zeker voorbereid en weet dus enorm goed hoe ze om moet gaan met casanova 's. Ik vind haar oplossing zeer gepast en goed uitgevoerd.

SLIMME MEID
GAMETIME 315
Gametime logo
Ook op de woensdag gaan we weer gamen want ja van werken zal het toch niet komen. Vandaag gaan we wel opzoek naar het grote geld want we gaan namelijk goed verzamelen. Mijn highscore was 3600. jullie highscores in de comments.

GAMETIME 315Babes On The Beach
Babes On The Beach
Muziek waarop je een beetje op kan dansen valt bij mij altijd goed in de smaak. Zoals de muziekstyle reggaeton. Hier kun je namelijk de ass van een hete babe ''kapot schuren''. In het volgende filmpje zie je wat ''chicas'' met hun billen schudden.

Babes On The Beach

FASTCARDS
N'IMPORTECKY is BACK
N'IMPORTECKY is BACK
Deze N'importecky kennen we nog van urban sports als het goed is, ik kon het me eigenlijk al niet meer herinneren maar ja mijn geheugen is net een zeef afentoe. Geinig filmpje hier dus van die gast die terug schijnt te zijn.

N'IMPORTECKY is BACK

I AM LEGEND [ALTNERNATE]
I AM LEGEND [ALTNERNATE]
Hmz, deze film heb ik een tijdje geleden al gezien en ik vond het persoonlijk allemaal een beetje tegenvallen gewoon om het feit dat Will Smith in deze film bijna geen tegenspelers heeft en dat is nou juist wat hem zo goed maakt in zijn andere films. Anyway we hebben hier een alternatief einde die ik eigenlijk beter vind dan het originele einde van de film.

I AM LEGEND [ALTNERNATE ENDING]DIE ZIJN GOED MET BLIKJES
Die zijn goed met blikjes
Man o man ik kan er niet bij met mijn verstand. hoe fokking vaak hebben ze dit geoefend? Ik bedoel die gasten mikken zo in een keer een blikje in een vuilnisbak. Kijk daar is nou oefening voor nodig. Maar ja het zorgt wel voor kicke beelden.

DIE ZIJN GOED MET BLIKJES
ORKA ATTACK
Otrka attacks
Vorig jaar was het jaar van Bokito. man o man wat blijft dat toch een top actie. Ik vraag me af wat dit jaar gaat gebeuren. In amerika is er een tijdje terug ook iets kuts gebeurt een orka ging namelijk even iemand aanvallen. beelden bij meer lezen.

ORKA ATTACKWEIRD NOISE GUY
WEIRD NOISE GUY
Als je het goed bekijkt kan eigenlijk iedereen wel iets wat een ander niet kan. Zo kan ik.... uhm lama.. Anyway deze gast kan allerlei vreemde geluiden maken en ja wat moet je dan als je een aandacht zoekende engelsman bent die ook nog eens Jona heet. Juist je maakt een video en zet dat online, mja misschien dat Mym het mooi vindt ?

WEIRD NOISE GUY4 Babes
4 Babes
Vriendinnen onder mekaar is altijd erg gezellig. Dit kan oko nog eens erg sexy worde. Bijvoorbeeld als ze een leuk stripspelletjes gaan doen. Dat wordt hier gedaan door 4 lekkere babes die steeds verder uit de kleren gaan en daarna gaan feesten

4 Babes


PIZZABABE JENNA
PIZZABABE JENNA
Uhm de naam van deze babe kan niet toevallig zijn. Nou zie je dat wel vaker natuurlijk dat aankomende sterretjes de naam overnemen van een bekende ster en daar dan 1 letter in de naam veranderen. Zo ook bij deze Jenna Jamison die nog niet eens in de schaduw kan staan van de echte Jenna, maar goed. Toch Pizzababe van de dag!

PIZZABABE JENNASCARY LANDINGS
SCARY LANDINGS
Boeh, ik vind het wel tof altijd dat vliegen behalve als we gaan landen, dan krijg ik altijd zwaar pijn aan m'n ogen en hoofd op de een of andere manier. Gelukkig is dat het ergste wat mij is overkomen, want als ik zo naar de volgende compilatie kijk met allemaal filmpjes waarin vliegtuig toch wat last hebben van o.a. zijwind dat vraag ik me af of ik nog wel WIL vliegen.

SCARY LANDINGSBRENDAN JENNINGS vs REST
BRENDAN JENNINGS vs REST
Euh deze Brendan Jennings kan dus echt zwaar goed basketballen, okay het is dan nog geen NBA star onze Brendan maar de scouts hebben hem al wel ontdekt. Nu nog voor highschool Oak Hill Academy (Mouth Of Wilson, VA) maar over een paar jaartjes wellicht te bewonderen in de NBA. Ik geef jullie alvast dit voorproefje....

BRENDAN JENNINGS vs RESTCHICKI CHICKI WINT!!!
Jaja, ik had het eigenlijk al wel weer voorspelt ongeveer een maandje geleden dat deze inzending van de spaanse Rodolfo het weleens zou kunnen gaan redden als spaanse inzending voor het Eurosong festival. Wat dus begon als een ludieke aktie uitgelegd in de comments door een van onze spaanse bezoekers eindigt nu dus in een heuse inzending! SUPER!

CHICKI CHICKI WINT!!!ROWAN ATKINSON ALS MIME
Rowan atkinson als MYM
Jaja Rowan Atkinson oftewel mr Bean. Ik blijf hem geweldig vinden. Het volgende stukje is ook zeer mooi. Hij speelt namelijk doventolk/mime. Het grappigste vind ik het stukje over Iran. Het blijkt dus dat er altijd al problemen zijn geweest met Iran.

ROWAN ATKINSON ALS MIME
TOYOTA RECLAME
Toyota reclame
Normaal gesproken vind ik Toyota reclames niet zo bijzonder maar gelukkig zijn ze soms ook goed bezig. de volgende vind ik persoonlijk leuk verzonnen. We gaan namelijk tetris spelen met auto's. Origineel verzonnen als je het aan mij vraagt.

TOYOTA RECLAME
GAMETIME 314
Gametime logo
Ook vandaag weer een gametime. We gaan dit keer een step uit de garage halen. En dat allemaal met een knikker. oftewel veel klikken en proberen. Ik heb hem uitgesppeeld lukt het jullie ook?

GAMETIME 314Busty Brunette
Busty Brunette
Deze brunette heeft dus overduidelijk lekker veel rondingen. Volle billen, mooie tieten en een leuk gezicht. In Amerika wordt er wel ins gezegd: More cushing for the pushing. Natuurlijk weet jij oko wat dit betekend. Maar goed, ga snel dit hete filmpje checken.

Busty Brunette


Shay En De Wii
Shay En De Wii
Als je een hete babe bent verdien je natuurlijk ook geld. Deze Shay Laren heeft namelijk een Nintendo Wii gekocht. De manier hoe zer mee speelt is geweldig. Uiteraard staat ze zich naakt uit te sloven met het bowlen. Ik zou zeker mee willen spelen Shay.

Shay En De Wii


PLIESIE vs BRANDWEER
PLIESIE vs BRANDWEER
In deze video zien we nog maar eens hoe fijn het is om achteraf de video beelden nog bij de hand te hebben. Watskeburt? In 2003, is er een ongeluk, de politie en brandweer schieten beiden te hulp. Maar een of andere niet al te snuggere pliesiemeneer besluit dat het nodig is om de brandweer te arresteren omdat hij z'n zin niet krijgt. WTF?! Anyway $17.500 was de schadevergoeding die de brandweer kreeg voor deze laffe actie.

PLIESIE vs BRANDWEERTHERE WILL BE BUD
THERE WILL BE BUD
Ah, ik dacht dus eerst serieus dat het hier om een nieuwe film ging die binnekort nog moest uitkomen maar het is een mash up als ik het nu wel goed begrepen heb van een aantal andere trailers. De beelden komen namelijk uit 2 verschillende trailers van "There Will Be Blood". Naja leuk gevonden natuurlijk dat wel, smoke weed everyday!

THERE WILL BE BUDSOCCER COMPILATIONS
SOCCER COMPILATIONS
Dit weekend was het weer eens zo ver, wilde stakingen bij de pliesie om ons weekendje sport te vernaggelen. En bedankt maar weer he stelletje pisvingers, bah. Mja, om toch een beetje aan de wekelijkse portie voetbal te komen heb ik maar es wat geinige compilaties bij meer lezen gezet. Mja, tis beter dan nix!

SOCCER COMPILATIONSBEST OF MAD TV
BEST OF MAD TV
Mad TV roeleert al jaren vandaar ook dat ik deze compilatie van 9 minuten met de beste momenten van Mad Tv meteen maar eventjes bij m'n favorieten zet. Geweldig gewoon, alleen weet ik niet waar dit wordt uitgezonden in Europa.. Iemand ?

BEST OF MAD TVKAKKERLAKKEN
KAKKERLAKKEN
Mja, dat jappen gek waren weten we nu al een tijdje, de ene na de andere vreemde clip komt er voorbij uit het land van de rijzende zon. In deze commercial zien we hoe ze daar dus reclame maken voor een ongedierte bestrijdings middel. Of het gaat werken deze reclame weet ik niet, lachen issie wel.

KAKKERLAKKENHOT MARIA
HOT MARIA
Mja, Ruben heeft er weer een zooitje van gemaakt vandaag, filmpjes van Shay posten die niet werken aargh. Nou ja, dan deze maar die ik ook nog vond op z'n computer maar die het wel doet. Straks maar weer eens een vermanend woordje spreken met die kleine prutsert. Anyway the girls of mcn dus met deze Maria die heet is!

HOT MARIAPIZZABABE FELICIA
PIZZABABE FELICIA
Wow, deze Felicia Taylor is dan wel flink bij gefotosjoept zo te zien, maar is niettemin toch een babe waar je U tegen zegt. Ik had haar al weleens voorbij zien komen hierzo, maar dit is dan toch weer een fijne nieuwe gallerie van deze mooie blonde. Voor het Pizzababe archief kijken we gewoon hierzo!

PIZZABABE FELICIAWEGMISBRUIKERS 09/03
WEGMISBRUIKERS 09/03
Naja, nu we toch al eventjes bij de achtervolgingen waren, doe ik ook meteen maar eventjes deze achtervolging die gisteravond te zien was in wegmisbruikers. Een gast in een gestolen mercedes gaat er vandoor voor de pliesie en dat wordt echt een dodemans rit. Toch wel respect voor de koelbloedigheid van de pliesiemeneeren, alleen die Koos Spee, aaaargh!

WEGMISBRUIKERS 09/03STUNT ACHTERVOLGING ?!
STUNT ACHTERVOLGING ?!
Als je bij de pliesie zit dan schijnt het dat je ook wel eens een achtervolging meemaakt en dan vooral als je pliesie meneer bent over het grote water. Meestal kunnen ze dit soort achtervolgingen wel beeindigen met een paar keer rammen tegen de vlucht auto, maar dat wordt natuurlijk wel wat lastiger als er een van de Duke boys achter het stuur lijkt te zitten.

STUNT ACHTERVOLGING ?!DOE ES SCHEREN
Soms heb je van die reclame die ik eigenlijk best wel geweldig vind ook, zo ook deze die ingestuurd werd door vaste tipgevert Zakratje. Hij zei nog, Pizza , deze ga je 2x bekijken. En eerlijk gezegd heb ik dat ook gedaan, al wist ik na 1x kijken al wel de uitkomst. Toch is het geheel zeer kunstig gemaakt, en zet je zeker op het verkeerde been.

DOE ES SCHERENAFPAKKEN DIE BAL
Afpakken die bal
Kijk dit vind ik nou een leuk plan en een goeie uitwerking. We zien namelijk een American Football fan het veld op rennen en gewoon die football jatten. Helaas wordt hij nog geen 15 seconden later gebodycheckt door een beveiligingsmedewerker maar hij heeft zijn roem.

AFPAKKEN DIE BALGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Ja wel het is maandag en dus hebben we weer een gadget. Vandaag is het meer een prul maar wel grappig verzonnen. het is namelijk air guitar hero. nu kan je air guitar spelen terwijl je geluid produceert. erg grappig verzonnen.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 313
Gametime logo
Vandaag gaan we voor het eerst zins lange tijd weer een escape game spelen. Ik kan er nog steeds geen reet van dus verwacht van mijn geen Highscore. Je kan de andere mensen helpen door tips in de comments te zetten.

GAMETIME 313
Kyra On Cam
Kyra On Cam
Kyra van camwithher heb ik altijd wel een lekekre babe gevonden. Ze is zelfs ook erg aardig. Heb er namelijk een keer gratis mee gecamd. Hier zie je haar weer haar best doen voor de cam. Alleen blijkt dat truitje te klein zijn.

Kyra On Cam

EX PORNSTAR PIX
EX PORNSTAR PIX
Gisternacht was er weer eens een ExpornStar feest in de Outland te Rotterdam met thema Golddigger, lekkere club muziek of wat hip hop je hoort het allemaal op dat soort avondjes. En niet te vergeten de lekkere chicks die er ook nog eens rondhuppelen, onze grote vriendin van Xmissy liep er gewapend met een fotocamera en dan krijg je dit soort pix!

EX PORNSTAR PIX [1] en [2]

MENTOS - TRASHMAKER
MENTOS - TRASHMAKER
Als een merk de laatste 2 jaar veel genoemd is op het internet dan is het Mentos wel. Of het nu echt geholpen heeft de verkoopcijfers omhoog te krikken is niet bekend zo ver ik weet maar aan naams bekendheid hebben ze toch een flinke slag geslagen. Anyway vandaag geen spuitende flessen, maar gewoon weer een normaal mentos filmpje.

MENTOS - TRASHMAKERFUNKY OPA
Het volgende animatie filmpje is wel geweldig grappig. We zien namelijk een opa die zijn glorie tijd nadoet. Tenminste dat probeert hij. Het gaat allemaal niet meer zo soepel maar ja. Helaas is er weer iemand die er niet tegen kan.

FUNKY OPAGEEN HANDDOEK
Geen handdoek
Het volgende filmpje valt erg in de categorie van je vrienden moet je het hebben. Er belt namelijk iemand aan terwijl er een dame in alleen een handdoek staat. hij bied haar geld om even te kijken. Dan komt de aap uit de mouw.

GEEN HANDDOEKTV BRIL
TELEVEE BRIL
Zo mensen dit is nou nog eens een uitvinding waar ik echt meteen helemaal warm voor loop, watskeburt ? Met deze Myvu personal Media Viewer kan je gewoon al je video en televisie beelden bekijken zonder een beeldscherm. Het enige wat je er wel voor nodig hebt is deze Myvu media viewer die er uitziet als een bril. Uhm, bekijk het anders zelf eventjes in deze video!

TV BRIL

HORTON HEARS A WHO!
HORTON HEARS A WHO!
Jaja mensen deze film gaat pas volgende week wereldwijd in premiere maar we hebben nu al een 7 minuten durende sneak peak. Hehe, van de makers dus van Ice Age ism met 20th Century fox deze nieuwe animatie film die mij toch wel weer de moeite waard lijkt. Stemmen zijn onder andere van Steve Carrel bekend van The Office!

HORTON HEARS A WHO!PANDA SCOFIELD
PANDA SCOFIELD
Tegenwoordig zie je overal televee schermen hangen wat natuurlijk helemaal niet erg of vervelend is. Maar toch zouden ze daar wat mee op moeten passen, zo volgde ze in de dierentuin waar deze panda zit opgeloten steevast prisonbreak. Mja, misschien dat deze panda daar zijn kunstje geleerd heeft ?

PANDA SCOFIELD3X BABE
3X BABE
Poeh, ik ben gister met een nieuwe serie begonnen en die heet Invasion, best tof gemaakt deze serie van ABC uit 2005 begint met een grote storm waarna er ineens onverklaarbare zaken gebeuren die te maken lijken te hebben met buitenaardse wezens. Naja, ik ben nog niet zo heel ver in de serie, maar ehm eerst de babes van de buurtjes..

Amateur Blonde & Amateur Mix <=> Sabrina & Kelly Norton <=> A. Ambrosio & Linda!

Bonus Video : Big Brother Poland!

Veronika Zemanova
Veronika Zemanova
Je zag laatst Aria Giovanni weer op TLP. Deze Veronika Zemanova lijkt wel een beetje op die babe. Het postuur is ongeveer hetzelfde. Lekkere kont dikke tieten en een mooi plat buikje. Check her maar wat voor pakje ze aanheeft.

Veronika Zemanova

DOWN HILL SANFRANCISCO
DOWN HILL SANFRANCISCO
Heej, dit is nog eens leuk bedacht want of het echt zo is weet ik eigenlijk niet maar volgens het filmpje gaan we met 150mph downhill in San Francisco. De stad is gebouwd op zo'n dan 43 heuvels waardoor dit filmpje wel een erg leuk speciaal effect krijgt.

DOWN HILL SANFRANCISCOHONDEN in SLOWMO
HONDEN in SLOWMO
Ik ben zelf meer een katten mens maar okay toegegeven een hond is een mans beste vriend. Katten zijn meer opzich zelf terwijl je met een hond toch een heel ander soort van kameraadschap kan opbouwen. Genoeg van dat want daar gaat het verder niet om in deze clip, wel zien we een hoop honden in slowmotion voorbij komen.

HONDEN in SLOWMOYOUTUBE ALS MUZIEK
Youtube als muziek
Soms zie je filmpje op youtube staan die een geweldig muziekje hebben. maar ja je kan dit nummer nergens vinden. Nou geen probleem want MYM heeft de oplossing. je gaat naar deze site je pleurt je link er in en je selecteert mp3.

YOUTUBE ALS MUZIEK
GAMETIME 312
Gametime logo
Vandaag gaan we astroids on coke spelen tenminste dat is waarschijnlijk de beste vergelijking. We moeten namelijk zoveel mogelijk object vernietigen en de hoeveelheid objecten nemen zeer snel toe. Highscores in de comments.

GAMETIME 312SYSTEM OF A DOWN
Soad
Vandaag hebben we weer gewoon metal. En niet zo maar metal maar gewoon keiharde metal. Dit keer is het de beurt aan System of a down. Zoals altijd kan je je mening of je favo band in de comments droppen en dan zal ik voor volgende week eens kijken of ik iets kan regelen.

SYSTEM OF A DOWNARIA GIOVANNI 2
ARIA GIOVANNI 2
Dat deze Aria Giovanni een babe is, dat hoef ik verder niet uitteleggen ofzo dat is wel algemeen bekend. Nou staat er al genoeg lekkers op TLPizza.com van deze dame maar deze clip had ik nog niet voorbij zien komen. Mja, het is een mooie en zo zien we ze graag. Check de Check!

ARIA GIOVANNI 2

SUPERZOOI IS BACK
SUPERZOOI IS BACK
Het was me wel een weekje voor Steve en de rest van het zooitje bij Superzooi.com deze week, eerst alleen maar server problemen en daarna ook nog eens een paar daagies offline. Bah! Dat kan toch niet voor een weblog dat gewoon al weer 10 JAAR bestaat. Damn, en ik dacht dat ik al lang bezig was, anyway ze zijn er dus weer en zeker een bezoekje waard.

SUPERZOOI IS BACK

DRONKEN BREAKDANCEN
DRONKEN BREAKDANCEN
Als je al dacht dat breakdancen moeilijk of ingewikkeld was dan moet je dat eens proberen als je dronken bent. Nou heeft niet iedereen daar schijnbaar veel moeite mee want deze wino die naar wat breakdancende gasten aan het kijken is krijgt ineens die ontzettende drang om zijn kunsten te vertonen. Kijken we eventjes mee ?

DRONKEN BREAKDANCENNIEUWE BANDJES
NIEUWE BANDJES
Wederom een filmpje in de categorie van je beste vrienden moet je het hebben, dit keer een paar gasten die besluiten dat het leuk is om een carjacking te imiteren bij hun maat. Mja, wel leuk natuurlijk en ook dat het lukt, dat ie er achter aan rent is ook nog leuk. Maar als de bestuurder vergeet om de handrem eraf te halen, kost dat wel een paar centen.

NIEUWE BANDJESPURE MARK II MAGIC
PURE MARK II MAGIC
De Ford RS 2000 Mark II was een mega goeie rallycar die vele prijzen heeft gewonnen in deze 2 compilaties zien we een hoop fotos en videobeelden van deze legendarisch Ford. Hmz, echt veel meer kon ik er niet over vinden dus als er nog autoliefhebbers zijn die zich nog geroepen voelen om iets toetevoegen be my guest!

PURE MARK II MAGICPUPPIE REVENGE
PUPPIE REVENGE
Vandeweek dat schandalige filmpje nog gezien met die marinier die een puppie het ravijn ingooit ? Nou, vandaag hebben we een filmpje waar de rollen juist omgedraaid zijn, goeie zaak natuurlijk want wat die gast flikte kan dus echt niet.

PUPPIE REVENGEINTERNET PENIS
Ohh ohh iedereen kent het wel. Spam met daarin Viagra. ik kan er altijd wel om lachen vooral omdat de helft niet kan spellen maar goed. In het volgende animatie filmpje gaat het over spam en dus internet penissen. Geweldig in elkaar gezet.

INTERNET PENISVOGEL VLIEGTUIG
Vogel vliegtuigje
In het volgende filmpje zien we een test van de TU in Delft. Ze zijn daar namelijk bezig om een vliegtuigje te maken met flexibele vleugels. Deze kunnen namelijke terug klappen voor hogere snelheden en dat is zeer knap verzonnen.

VOGEL VLIEGTUIGHELEEN IS STOUT
HELEEN IS STOUT
Heleen van Royen je weet wel dat vage wijf die toen de bedenker van het woordt kutmarokkaan in de val lokte met een trieste aktie zodat Rob Oudekerk moest aftreden als wethouder, wordt bezongen in dit lied wat de spijker op de kop slaat. Heleen is een triest mediageile slet, maar ik sla d'r niet weg uit m'n bed.

HELEEN IS STOUTCANDLE CANNON
CANDLE CANNON
Hehe dit is toch wel een heel erg leuke video al zeg ik het zelf, watskeburt ? Wegens het 20 jarig bestaan van ene Erbert & Gerbert besluiten z'n maten een super luchtdruk kanon te bouwen of iets dergelijks. Best tof als je op 180 feet een kaars kan uitblazen al zeg ik het zelf. Als bonus hebben we ook nog de making of!

CANDLE CANON3X BABE
3X BABE
Poeh, ik kon helemaal niet slapen vanacht joh, gewoon over mn slaap heen ofzo denk ik. Mja, om een uurtje of 6 toch maar in slaap gesukkeld maar allesbehalve uitgeslapen voel ik me nu eigenlijk. Maar we gaan gewoon over op de orde van de dag natuurlijk en dat doen we ook in het weekend gewoon met een paar babes van de buurtjes.

Petra & Peach <-> Jenni & Clara <-> Zelda & Rachel

Bonus: Meer striptease alhier!

Babe Stript
Babe Stript
Leuk om te zien dat een babe in een old-school style filmpje haar kleertjes uittrekt. Dit wordt natuurlijk gedaan in mijn eigen woonkamer. Je moet trouwens ook even letten op de spannende muziek op de achtergrond.

Babe Stript

EL NINO
El nino
Hehe ik vind Bart de Graaf toch wel toppie en vooral als Giel de la tourette. In het volgende filmpje speelt hij weer Giel en verteld hij over El Nino. man o man wat had deze gast toch een geweldige vorm van humor.

EL NINO

Bonus: hier nog veel meer Bart de Graaf!DE NEPPE SHIT SHOW
Mastermovies
MasterMovies heeft weer iets nieuws gemaakt de zogenaamde Neppe Shit Show. En het is echt zeer mooi in elkaar gezet. Het is toppie in elkaar gezet en zoals altijd gaat het nergens over. Vooral vanaf 1:20 is het bijzonder mooi in elkaar gezet.

DE NEPPE SHIT SHOWGAMETIME 311
Gametime logo
Vandaag gaan we ook gewoon gamen het is immers weekend. Dat betekend voor jullie lekker relaxen en voor ons alle uber hard werken. hoe dan ook. In het volgende spelletje was mijn highscore 624. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 311Aria Giovanni
Aria Giovanni
Het is al een tjdje terug dat Aria Giovanni op de voorpagina van tlpizza stond. Dus het is weer tijd voor Aria giovanni met dit keer 2 andere lekkere babes die haar gezelschap houden. Ze hebben alle 3 een geinig pakje aan.

Aria Giovanni

Vivian Victorette
Vivian Victorette
Ik heb iets met Braziliaanse babes. Waarschijnlijk omdat ze een getinte huidskleur hebben met een bos bruine haren. Dit ziet er erg goed uit. Net zo als bij deze Vivian victorette die houdt van dansen voor de Playboy.

Vivian Victorette

HOLLOWAY TERECHT ?!
HOLLOWAY TERECHT ?!
WTF?! Vanmorgen nog dat interview gepost op de antillen met onze beroeps oplichter en nu blijkt ineens dat Natallee Holloway gewoon terug gevonden is samen met grote vriend Dauri en zijn boot. Groot nieuws dus lijkt me, nu alleen die sportschoenen nog en alles is opgelost.

HOLLOWAY TERECHT ?!SUPERHERO [THE MOVIE]
SUPERHERO [THE MOVIE]
Helemaal in stijl van bijvoorbeeld een Naked Gun is deze Super Hero film die eind maart overal in premiere gaat. Nu is het wel eventjes wachten of het een succes gaat worden, want gisteren is bekend geworden dat kaskraker Fitna ook omstreeks die tijd zal verschijnen.

SUPERHERO [THE MOVIE]SPAANSE LES
Spaanse les
In het volgende filmpje zien we een paar verwende huisvrouwen ze doen namelijk helemaal niks en ze hebben voor alles de werkster. Maar ja die spreekt Spaans en dat is soms wat lastig om te communiceren. Gelukkig krijgen ze les en geeft de lerares graag antwoord.

SPAANSE LESWAKE UP CAT DEEL 2
Wake up cat deel 2
Een tijd terug had een een zeer leuke en herkenbare animatie gepost. Namelijk Wake up cat. ik kwam er achter dat er een deel 2 van is wat even briljant en herkenbaar is. Dit keer wil de kat naar binnen en dat regelt hij op zijn eigen manier.

WAKE UP CAT DEEL 2
HILLARY @ AMERICAN IDOL
HILLARY @ AMERICAN IDOL
Toch zijn er mensen die in dit soort filmpjes gewoon zeeen van tijd stoppen. Of het leuk is, is dan wel weer een ander verhaal maar toch een pens werk zal het zeker geweest zijn. Checken we eventjes deze geanimeerde Hillary Clinton bij de American Idols.

HILLARY @ AMERICAN IDOLPIZZABABE NIKKI
PIZZABABE NIKKI, Nikki Mitchell
Soow en dan is het ineens alweer vrijdag, wat gaat het toch hard zo'n week eigenlijk. We sluiten deze fijne Pizzababe week af met ene Nikki Mitchel die een beetje lijkt op een buuf van me hier een paar deuren verder. Hmz, misschien is het dr wel, anyway wat vinden we van deze ? Plastic of Fantastic?

PIZZABABE NIKKITienertje
Tierntje
Dit is toch altijd schattig om te zien, vind ik. Een jogn tienertje die op haar kamertje wat kleertjes aantrekt en weer uitdoet om vervolgens het volgende pakje aan te trekken. Ja, ze is boven de 18, mannen.

Tienertje

OPLICHTER VAN DE EEM
OPLICHTER VAN DE EEM
Hahaha, wij hadden het eigenlijk al voorspeld maar het blijkt nu dus toch zo te zijn dat pantoffelheld Patrick van de Eem de heleboel heeft opgezet om er zelf een slaatje uit te slaan. In dit interview voor de Antiliaanse TV met Peter R. Castro vertelt hij dat hij Joran al jaren kende, theorie : Joran kwam terug in NL en Patrick speelt onder een hoedje met J. om er een slaatje uit te slaan. Als er mensen zijn die dit kunnen vertalen graag in de comments.

OPLICHTER VAN DE EEM

vertaling alhier


TOYOTA SPACE
TOYOTA SPACE
Uhm ik snap deze reclame niet helemaal, de verkoper zegt iets over dat er maar weinig mensen zijn die een ritje into space kunnen betalen en nog geen 3 sec. later zie je iemand daadwerkelijk opstijgen into orbit ofzo. Nou ja beetje vreemd wel lekker!

TOYOTA SPACEZANGER BOB IS EEN PIMP
Zwanger Bob
Zanger Bob liefkozend ook wel Zwanger bob genoemd is een echte pimp. hij heeft het gehad met een Nederlandse levenslied en hij gaat voortaan alleen nog maar rappen. Bij meer lezen als vast een exclusief voorproefje van zijn nieuwste nummer.

ZANGER BOB IS EEN PIMP
KIDS ROCK
Kidsrock
Zoals we weten zijn kinderliedjes zeer irritant. Ze zijn te vrolijk en er is geen kick elektrische gitaar in te vinden. Gelukkig is daar nu verandering in gebracht. Geniet mee van Kids Rock. Ik raad je aan om zeker het laatste fragment te kijken want dat is echt top.

KIDS ROCKGAMETIME 310
Gametime logo
Vandaag gaan we lekker verder met een gametime. het is dit keer niet de bedoeling om te overleven maar juist om dood te gaan. Een grappig concept met een leuke uitwerking. Highscores in de comments.

GAMETIME 310Lesbische Babes
Lesbische Babes
Als we met het team van tlpizza gezamelijk gaan fitnessen, dan doe ik erg mijn best. Maar Pizza vindt het belangrijker om naar de babes te kijken die dan aanwezig zijn. Als hij twee van zulke babes ziet, zal hij zeker die bierbuik eraf trainen. Hier een compilatie van lesbische babes waar je o.a lesbische in de fitnessruimte ziet.

Fitness Babes

Hegre Art
Hegre Art
Je weet dat Hegre Art altijd leuke modelletjes heeft. Echt iets voor de man die van de wat ielere vrouw houdt. Net als deze brunette die erg slank is. Het mooiste is dat ze zich niet meer hoeft uit te kleden, van dat is ze al.

Hegre Art

SEXY STOCKS
SEXY STOCKS
Hmz, ok sex verkoopt dat weet iedereen maar om dan op deze schandalige manier reclame te gaan maken voor je aandelenplan lijkt me nou ook weer wat overdreven. Anyway, reclame werkt.. Doe mij die aandelen!

SEXY STOCKSLET IT BE
LET IT BE
Hmz, deze clip is misschien al wel wat ouder maar ik had 'm nog nooit gezien. Vandaar dat ik deze super uitvoering van Let it Be met begleidende videobeelden toch maar eventjes post. De sound komt uit allerlei musical uitvoeringen van Let it be across the world.

LET IT BETHE WALDO ULTIMATUM
The Bourne trilogy is natuurlijk helemaal geweldig al vond ik de 3e wel een klein beetje afgezaagd worden. Nou ben ik eigenlijk altijd wel dol op spoofs oftewel, een goede parodie die ook nog eens goed gemaakt is, kan ik altijd wel waarderen. Vandaag dus deze Waldo Indentity, waar toch wel wat uurtjes in zijn gaan zitten.

THE WALDO ULTIMATUMSTREAKEN OP BIERTIJD
STREAKEN MET PATJUH
Ik weet niet precies wat er aan de hand is op Biertijd maar ik zie daar toch wel ineens veel streakers staan op de frontpagina. Zo konden we vande week nog zien hoe een streaker zwaar geowned werd bij Paul de Leeuw vandaag heeft hij iemand gevonden die in z'n nakie in de plaatstelijke shoppingmall van de roltrap af wilt glijden. Hehehe ook al owned!

ROLTRAP STREAKER & PAUL DE LEEUW STREAKER

HANDIGE BIKE
HANDIGE BIKE
Deze mountainbiker want dat is volgens mij de sport die we hier zien valt van zijn fiets af ergens in de bocht. Maar heeft een of andere speciale fiets ofzo want die rijd namelijk gewoon door, zelfs over de schans gaat ie nog verder. Hoe ongeloveloos is dit dan?

HANDIGE BIKESUPER MONK
Normaal doet Pizzaman de animatie maar deze is te mooi om zomaar voorbij te laten gaan. Het is namelijk super monk. Ik vind sommige dingen erg doordacht en het overall stijltje is er leuk. Gewoon even kijken en genieten.

SUPER MONKLisa Coda
Lisa Coda
Halfbloedjes zijn vaak erg lekker. Weet niet waarom, maar het zij zo. Dat zie je namelijk erg goed bij deze babe die Aziatisch bloed heeft. Haar naam is Lisa Coda en hier ligt ze lekker op haar bedje te rollebollen.

Lisa Coda
PIZZABABE KIM
PIZZABABE KIM
Soow en dan is het al weer tijd voor de Pizzababe van de dag, deze keer een toch wel iets meer bekende babe dan normaal. We hebben namelijk Kimberly Noel Kardashian, voornamelijk bekend van haar sextape. die we bereid hebben gevonden om voor ons uit de kleren te gaan. Check de check!

PIZZABABE KIMCHARLIE BIT ME [SPOOF]
CHARLIE BIT ME [SPOOF]
Het origineel van deze clip heb ik er ook nog maar eens bijgezet want dat maakt deze clip nu juist zo leuk. In het origineel zien we namelijk twee baby broertjes waarvan de jongste de iets oudere in zijn vinger bijt. Leuk natuurlijk, maar de spoof die 2 engelse drinkmaten daarop maakte is eigenlijk nog leuker. Beetje gay, wel leuk!

CHARLIE BIT ME [SPOOF]MOZES WAS STONED
MOZES WAS STONED
Hehe laten ze het in Staphorst en omstreken maar niet horen anders krijgen we hier ook nog eens te maken met een boycot van pizzarias want er zijn een paar israelische geleerden die zomaar plots beweren dat Mozes zo stoned als een garnaal was toen hij met de 10 geboden naar beneden kwam. Foei!

MOZES WAS STONEDDE MUZIEK RUBRIEK
De muziek rubriek
Hoppa vandaag weer een lekker muziekje om de dag mee door te komen. het is het nummer Over and Over van Hot Chip. ik vind het wel kick omdat het een mix is van verschillende soorten muziek die top in elkaar overlopen.

DE MUZIEK RUBRIEKFILE
File
Vanochtend lekker in de file gestaan? Toen dacht je vast dat het allemaal gewoon op te lossen was. Niks is minder waar. Files komen van nature voor zoals blijk uit dit experiment. Zeer grappig om achter te komen.

FILEGAMETIME 309
Gametime logo
Ook vandaag weer een gametime en dit keer gaan we Harvey Lee Oswald naspelen oftewel de schutter van President John F Kennedy. Het is een interessante game want we moeten hem zo snel mogelijk uitschakelen. highscores in de comments.

GAMETIME 309Raylene Richards
Raylene Richards
Raylene Richards is typisch zo'n babe die het wel gezien heeft met die webcams. Gewoon een dom blondje uit op geld. Geen baan, geen studie, wel een lekker lichaam, dus geniet maar van deze lekkere Amerikaan. Ik kan godver nog rijmen ook.

Raylene Richards

Strippen bitch!
Strippen Bitch!
Altijd leuk om te zxien als babe speciaal voor jou willen strippen. Dat had ik namelijk met deze babe. Ze was onder de indruk van tlpizza en wilde er ook graag op staan met haar actje. Ook erg vriendelijk dat ze de cam van haar zusje mocht lenen. Alleen zet ik volgende keer zelf de muziek eronder biatch.

Strippen bitch!

CHUPA WOO ?!
CHUPA WOO ?!
WTF, tijdje terug had ik al eens gemeld dat vriendje Mimic van Pornenmeer ook nog een eigen amateur site was begonnen met daarop allerlei zaken die we normaal pas na een uurtje of 11 savonds gaan bekijken. Anyway die site heete Chupatolly, maar daar waren de mensen van Lollyfabrikant toch niet helemaal blij mee. Al snel stond er een legertje advocaten klaar om vriendje Mimic het leven zuur te maken. Mja, zover is het niet gekomen want inmiddels is de site omgetovert in deze MovieHoo! [NSFW]

succes maat!

AUTO KOPEN ?
AUTO KOPEN ?
Mja, in sommige landen weten ze pas echt hoe je bepaalde dingen moet aanpakken. Neem nou Rusland zo'n land waar nog steeds alles te koop is als je maar genoeg geld hebt. Nou gaan we vandaag shoppen voor een nieuwe Jeep, krijgen we die dame erbij ? Thnx Zakratje!

AUTO KOPEN ?EXPLODE
Explode
Ik kom er steeds meer achter dat de wat oudere filmpjes amper tot niet bekend zijn. In het volgende filmpje zien we dan ook wat oudere filmpjes met explosies er tussen door. Dat alles op een lekker nummer. Wie kan mij trouwens vertellen welk nummer het is?

EXPLODE
ZIN IN FORMULE 1
Man o man ik kan niet wachten tot het weer zo ver is. Eindelijk weer formule 1 maar ja ik zal nog moeten wachten. daarom gaan we eerst even kijken naar een filmpje van formule 1 zoals het hoort. Oftewel dikke motoren en dikke inhaal acties.

ZIN IN FORMULE 1ASP ME [ANIMATIE]
Om een perfecte video voor het internet te maken heb je wel wat verschillende ingredienten nodig. Okay als je al een klein beetje kan animeren helpt dat natuurlijk wel heel veel, maar als je er ook nog voor kan zorgen dat er passende muziek bij zit dan wil het al snel iets moois worden. Zo ook deze clip, een gothic tale over liefde, angst en de dood.

ASP ME [ANIMATIE]HOT BEATRICE
HOT BEATRICE
Mja, we blijven nog eventjes bij de mooie dames want deze Beatrice ziet er ook wel erg appetijtelijk uit. Kijken we eventjes allemaal mee ?

HOT BEATRICE

PIZZABABE JANINE
PIZZABABE JANINE
Deze Janine Habeck heeft dan wel een paar koplampen die nog lichtelijk bijgesteld moet worden maar is toch nog steeds erg beschuitwaardig dacht ik zo. Mja, ze kan mij krijgen! Voor meer Pizzababes check je gewoon hier het hele Pizzababe archief!

PIZZABABE JANINEMINI VS FIAT 500 [5TH GEAR]
Er is weer een nieuw seizoen van 5th Gear begonnen, halleluya! Daarom gaan we vandaag meteen kijken naar deze toffe shoot out tussen de BMW Mini en de nieuwe Fiat 500 wat ik echt een toffe bak vind. Ik zag er toevallig gisteren eentje rijden, en dat lijkt me nou een ideale pizza bezorg wagentje voor Mym. Nu nog z'n rijbewijs!

MINI VS FIAT 500 [5TH GEAR]CARLA BRUNI & LANCIA
CARLA BRUNI & LANCIA
Ik vroeg me eigenlijk al af wanneer deze president van Frankrijk ook echt franse trekjes zou gaan vertonen. En dat is dus nu het geval wat een bekrompen reactie is dit namelijk van Sarkozy, die vindt dat zijn nwe vrouw de italiaanse Carla Bruni, als presidents vrouw niet meer in reclame spotjes mag. Uhu ja, in Frankrijk dan! BOER!!

CARLA BRUNI & LANCIASTUNTMAN
Stuntman
In het volgende filmpje krijgen we een inside look in het leven van eens stuntman. we zien wat hij zoal doet om geld te verdienen en om in vorm te blijven. Ik vind het erg knap en hij is in ieder geval een stuk beter in vorm als Pizzaman.

STUNTMANLANZINGER BREAK
LANZINGER BREAK
Deze Matthias Lanzinger, gaat voorlopig eventjes niet meer op de lange latten naar beneden. De 30 jarige oosterijker crashte zo hard dat hij een been brak, en dus voorlopig niet meer mee doet voor klassement om de wereld titel. Check ook eventjes hoe ver hij eigenlijk vliegt voordat ie neerkomt.

LANZINGER BREAKEN SPRING
En spring
In het volgende filmpje zien we een sportman waar bij het niet zo goed gaat. hij wil namelijk net van de springplank springen gaat dat ding opeens verrot. gelukkig vliegt hij wel lekker ver. dus even kijken en lachen van dit mooie stukje videomontage.

EN SPRINGGAMETIME 308
Gametime logo
Ook vandaag weer een spelletje. Dit keer gaan we een game spellen waar je in verdwaald. niet omdat hij zo groot is maar hij is zo ontzettend verwarrend. Ik ben nog steeds op zoek naar de uitgang. Highscores in de comments.

GAMETIME 308Kate On Webcam
Kate On Webcam, Playgroundkate
Natuurlijk is het leuk als kate van kate's playground een filmpje opneemt met een fatsoenlijke camera. Maar filmpjes tussendoor geschoten met een webcam, vind ik ook vermakelijk. Dat gebeurd precies hier allemaal.

Kate On WebcamSPLIT THE RISK
SPLIT THE RISK
Een ongeluk zit in een klein hoekje en gebeurt vaak in een fractie van een seconde, zo snel dat er niets meer valt te redden. In deze leuke videogame "Split the Risk" kan je je eigen reactiesnelheid als ook je concentratie vermogen testen. Snel eventjes doen dus, en laat ook eventjes weten hoe je het gedaan hebt in de comments.

SPLIT THE RISK

Rene & Jana
Rene & Jana
Wat zien we hier nu weer. Weer 2 lekkere lesbische babes. Weer een blonde en een brunette. Weer zjin ze erg heet. Maar deze hebben iets kleinere tietjes, wat ook wel eens leuk kan zijn.

Rene & Jana

COLD FUSION 48 [MP3 MIX]
COLD FUSION 48 [MP3 MIX]
Zo mensen en dan is dus ineens gewoon tijd voor wederom een zeer fijne mix van de hand van onze ouwe trouwe huisdeejay PJ. Het is nummertje 48 alweer en is de een na een na laatste in de serie heb ik me laten vertellen. Nou ja zover is het nog niet, dus voorlopig genieten we nog lekker van deze Cold Fusion! Playlist bij meer lezen..

COLD FUSION 48 [MP3 MIX]JACK AND HILL [PARODY]
JACK AND HILL [PARODY]
Hij was er nog maar net die Jack Nicholson clip die wel heel erg pro Hillary Clinton was. Want vandaag hebben we al een parodie op die clip, die ik eigenlijk nog leuker vindt ook. Nou ja het origineel kan je dus hier kijken en de parodie bij meer lezen. Geniaal!

JACK AND HILL [PARODY]ALCO BASHING
ALCO BASHING
Wat een gekke huis hier al de hele dag, sjees. Mensen komen af en aan de msn knippert ook al vanaf vanmorgen, aaargh! Deze gasten hebben schijnbaar niets te doen, dat ze daarom deze alcoholist die niet verder komt dan een beetje over de vloer kruipen aan het pesten zijn. Mja, stoer!

ALCO BASHINGSTICKFIGHT
Stickfight
Stickman animaties blijf ik altijd kick vinden. Pizza trouwens ook want die is nog steeds weg van Crossover Stickfight. Toch vind ik het volgende filmpje ook erg kick gemaakt. Alles loopt vloeiend door en dat vind ik een plus punt snel checken dus.

STICKFIGHT
REDNECK TEST EEN BOOT
Redneck test een boot
Als echte redneck moet je natuurlijk een boot hebben om mee te jagen. maar ja hoe test je die boot nou goed. In het volgende filmpje komt dat allemaal naar voren en ik moet zeggen dat het inderdaad een sterke boot is.

REDNECK TEST EEN BOOTVEYRON vs KNIGHTRIDER
VEYRON vs KNIGHTRIDER
Ik heb vorige week de pilot van de nieuwe Knight Rider gezien, en mja mja ik moet eerlijk zeggen. Knight Rider is gewoon niet meer de Knight Rider van vroeger zonder die Transam daar blijf ik bij. Okay ze hebben nu ook wel een leuke mustang maar het blijft toch behelpen. En tegen een Bugatti Veyron maakt de nieuwe Kitt helemaal geen kans dus.

VEYRON vs KNIGHTRIDERWebcam Blondje
Webcam Blondje
Natuurlijk is die shit waarmee camwithher elke keer komt aanzetten leuk. Maar als webcammeisjes zelf hun cam pakken en zelf iets opnemen is dit ntuurlijk veel leuker. Waar? Ze laten simpelweg meer zien. Check it out.

Webcam Blondje

PIZZABABE SANYA
PIZZABABE SANYA
Hmmz ik had in een heel ver verleden zelf ook eens een vriendinnetje die Sanya heete, toch een aparte naam die je niet vaak tegenkomt. Nou is deze Sanya Grohar wel een mooiere babe dan wat ik toendertijd had gescoord dus kijk maar snel eventjes mee waarom ze de Pizzababe van de dag is geworden.

PIZZABABE SANYACLOWN SURPRISE
CLOWN SURPRISE
Uit onderzoek is gebleken dat kinderen clowns eng vinden, hoe zou dat nou toch komen? Geen toekomst meer voor de kliniclowns binnekort dus. Misschien komt het doordat we ook geen echte nationale clown hebben zoals Bassie of Pipo de clown vroeger waren. Wat clowns met bier te maken hebben zien we in deze clip.

CLOWN SURPRISEJACK BLACK RUBIKS CUBE
jack black rubiks cube
Jack Black en Rubiks Cube oftewel iets wat ik wel moest posten. hij daagt Michel Gondry uit die blijkbaar een rubiks cube kan oplossen met zijn voeten. Gelukkig kan Jack iets veel beters en dat laat hij maar al te graag zien.

JACK BLACK RUBIKS CUBE
MARLEEN NAAKT
Marleen naakt
Jaja jullie lezen Marleen naakt en jullie denken hup klaar. Nee zo simpel is het niet. het is namelijk een actie van 101.tv. Ze hebben te presentatrice Marleen en bij elke 50.000 views trekt ze iets uit. Dus even klikken en binnen no time is ze naakt.

MARLEEN NAAKTGAMETIME 307
Gametime logo
Vandaag gaan we een behendigheidsspel spelen met smileys of emoticons. Hoe je ze wil noemen. Het is de bedoeling om er op zo veel mogelijk te stuiteren. Mijn highscore was 6129. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 307
Lesbische Babes
Lesbische Babes
Ja, we gaan hier weer 2 lesbische dames bekijken. Een blonde babe en een zwartharige babe. Staat er ook goed bij elkaar. Gaat goed bij elkaar. Prima kont, prima lichaam, checken dus.

Lesbische Babes


Zusana
Zusana
Deze Zusana is lekker alleen thuis. Ik vind het dan erg leuk om te zien dat ze de keuken in stapt en daar haar kleren uitdoet. Heb al eerer gezegd dat ik babes graag in de keuken zie. Bekijk die borsten maar eens even goed.

Zusana

FUN MET DE ISLAM
In het volgende filmpje zien we een paar gasten die wel lol kunnen maken met moslims. Ze vonden het namelijk bijzonder dat kerken wel altijd tekst voor hun kerk hadden maar moslims niet en dat hebben ze opgelost.

FUN MET DE ISLAMGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Omdat ik gisteren niet zo lekker was viel pizza even voor me in deze ochtend. Nogmaals bedankt. Maar ja het is maandag en dus is het tijd voor een gadget van de week. Deze week is het I-Buddy een gadget die werkt met msn messenger.

GADGET VAN DE WEEKLIEF KLEIN LIJNTJE
LIEF KLEIN LIJNTJE
Ik was afgelopen zaterdag nog op een bruiloft waar we het origineel van dit nummer "lief klein konijntje had een vliegje op z'n neus" nog uit volle borst aan het zingen waren. Maar vandaag heb ik dus een iets andere versie, mja een echte hit zal het wel niet worden. Thnx Frank!

LIEF KLEIN LIJNTJEMYTHBUSTERS vs MACGUYVER
MYTHBUSTERS vs MACGUYVER
Wie heeft er vroeger nou niet naar Macguyver gekeken, die gast kon echt alles bouwen met minimale benodigheden. Of het allemaal waar is en theoretisch mogelijk zien we in deze Mythbusters MacGuyver special.


MYTHBUSTERS vs MACGUYVER

BASEJUMPEN met WINGSUIT
BASEJUMPEN met WINGSUIT
Hmmm, als er iets cooler is dan basejumpen dan moet dat wel basejumpen in wingsuit zijn. Als je dan ook nog eens het lef, of het gebrek aan gezond verstand van deze gasten hebt dan kan je een kicken filmpje maken. Wat gaan we doen, we gaan dus vliegen met een kilometertje of 100 per uur met hindernissen. Kijkt u eventjes mee..

BASEJUMPEN met WINGSUITPUPPY MOORD
PUPPY MOORD
Man man man dit is toch echt niet meer normaal he, als het tenminste echt zo is. Deze amerikaanse soldaat gooit namelijk een puppy ergens een ravijn in. Mja, er staat dan wel viral boven in de hoek, maar ik vraag het me toch af. Mocht het zo zijn, dan verdiend hij de doodstraf natuurlijk, Partij van de Dieren wat zegt u ?

PUPPY MOORD HOND PLAGEN [SCHOKKENDE BEELDEN]

update: filmpjes is verwijdert hier een mirror.

TILA TEQUILA - STRIPPERFRIENDS
TILA TEQUILA - STRIPPERFRIENDS
Uh, we zien grote vriendin en sexbom Tila Tequila toch wel met een sexie optreden in deze videoclip. Hmz, klinkt verder nog best lekker ook maar doe mij de clip maar. Mym is trouwens zo ziek als een hond dus mocht je 'm missen drop dan eventjes iets in de comments..

TILA TEQUILA - STRIPPERFRIENDSPIZZABABE LYNN
PIZZABABE LYNN
Soow een nieuwe week een nieuwe Pizzababe dat lijkt me een goede start van deze wat er naar uitziet toch weer zonnige week. Deze Lynn Nealy heeft misschien niet zo'n heel mooi bekkie maar de rest van d'r lichaam is des te lekkerder. Check eventjes die fijne koplampen op dees... Meer Pizzababes hier!

PIZZABABE ANNSTARBUCKS DICHT ?
STARBUCKS DICHT ?
Persoonlijk heb ik helemaal niets met dit soort amerikaanse koffie ketens. De koffie kost er een fortuin en om nou te zeggen dat het zoveel lekkerder is dan bij tante leen in het koffie kaffeetje nee, dat kan ik ook niet zeggen. Mja, ik zal er dan ook verder geen traan om laten mochten ze dicht gaan. In Amerika ligt dat toch iets gevoeliger allemaal.

STARBUCKS DICHT ?

ANTI ACCENT KIT
ANTI ACCENT KIT
Met deze anti accent kit ben je in een klap van je accent af aldus dit promotie filmpje. Lijkt me erg handig om dit gelijk maar mee te geven bij elke inburgerings cursus. Al passen chinesen zich eigenlijk altijd wel aan.. Sambal bij?

ANTI ACCENT KITEVOLUTION OF OPTIMUS
EVOLUTION OF OPTIMUS
Je kon er op wachten natuurlijk, een parodie op The evolution of Dance. Dit filmpje was vorig jaar als ik me niet vergis het meest bekeken filmpje volgens allerlei mensen die dat kunnen weten. Deze parodie met Optimus Prime in de hoofdrol kan er best mee door, en is sowieso eventjes 2 minuten van onze tijd waard.

EVOLUTION OF OPTIMUSGAMETIME 306
Gametime logo
Vandaag gaan we 2 games in 1 spelen. we kunnen zowaar een keer kiezen de eerste die ik gespeeld heb is een gewelddadige vorm van snake. de tweede ben ik nog mee bezig en die is ook toppie. Highscores in de comments.

GAMETIME 306Hanna Hilton
Hanna Hilton
Alweer een blonde stoot met twee erg sappige boobies. Alleen dit doet me meer denken aan een geile pornoster dan een mooi playboy modelletje. wat deze babe nog meer gemeen heeft met de vorige is dat de voonaam begint met een H.

Hanna Hilton


Heidi Hanson
Heidi
Wat later deze avond is hier een babe die Heidi wordt genoemd. Heidi doet me denken aan een babe met dikke tieten en blond haar. Nou, dat is ze ook. Hier kun je haar checken hoe ze een filmpje doet voor Playboy.

Heidi Hanson

SEX AND FOOD
SEX AND FOOD
Dat sex en eten goed samen kunnen zien we in deze clip met als uiteindelijke boodschap dat een ieder zelf moeten weten wat je met je boodschappen doet. Lijkt me duidelijk!

SEX AND FOODAANDACHT VRAGEN
AANDACHT VRAGEN
Kijk dit vind ik dan wel weer erg leuk bedacht, niet meteen met taarten gooien of andere manieren om jouw standpunten onder de media aandacht te krijgen. Nee, je gaat gewoon naast een celebrity staan met wat a4tjes met daarop je tekst. Nu maar hopen dat elke celebrity dit ney kan waarderen als Tom Arnold!

AANDACHT VRAGENSUPER PARKOUR
Je kent die filmpjes wel met dat rennen door en over allerlei gebouwen etc, met veel spectaculair jumpwerk. Mja, die zijn wel aardig om zo afentoe eens te zien, alleen zijn er wel altijd nog wat grappenmakers die denken het ook te kunnen. Kijk eventjes mee, met deze 2 pauperts.

SUPER PARKOURDORSTIGE KAMEEL
COCA COLA vs CAMEL
Natuurlijk is dit gedaan voor de toeristen maar het is toch wel een leuk gezicht, een kameel die een flesje coca cola leeg drinkt. Erg gezond voor het beestje kan het niet zijn denk ik, maar ja alles voor de knaken natuurlijk.

DORSTIGE KAMEELBEST OF SIMPSONS
BEST OF SIMPSONS
Toen Family Guy en Southpark nog bedacht moesten worden waren de Simpsons al een paar seizoenen bezig. Eerlijk gezegd vind ik FG en SP veel leuker maar toch blijven de Simpsons ook altijd nog wel leuk om te zien. In deze compilatie van 10 minuten mucho veel leuke stukjes uit voorbijgaande seizoenen.

BEST OF SIMPSONSJACK AND HILL
JACK AND HILL
Nu de voor rondes van de presidents verkiezingen in Amerika vooral bij de democraten steeds spannender en spannender lijken te worden, staan er ook steeds meer bekende amerikanen op die hun voorkeur middels allerlei spotjes kenbaar maken. In deze clip zien we allerlei stukjes film van Jack Nicholson die het opneemt voor Hillary Clinton!

JACK AND HILLOPVOUW KAT
Opvouwkat
In het volgende filmpje zien we een opvouw kat. Het is een heel handig beest want als je hem even niet nodig heb dan bergt hij zich zelf heel handig op. Ik vind het wel grappig dat het beest er in past. kijk even mee.

OPVOUW KATCAN MAN
Can man
Sommige mensen verzinnen de meest gekke manieren om mensen te overtuigen. Zo iemand is can man. Can man verzamelt allemaal spul om er een pak van te maken. dat trek hij vervolgens aan en dan gaat hij er op uit. Bijzonder.

CAN MANNyli
Nyli
De website van camwithher is weer eens vernieuwd. Ook zijn de webcam-modellen nog erg heet. Net als deze Nyli die een visnetje aanheeft. Die netten staan toch altijd leuk. Natuurlijk is dit een pakje wat ze graag laat zien. Meer van deze babe?

Nyli

GEKKE PLAATJES VAN HET INTERNET
Gekke plaatjes van het internet
Op het internet zijn er allemaal hypes en bij hypes horen plaatjes. In het volgende filmpje zien we een paar fan die plaatjes. Sommige zijn grappig sommige gewoon dom en andere weer een compleet raadsel.

GEKKE PLAATJES VAN HET INTERNETGAMETIME 305
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een game spellen. een tijdje terug hadden we een spelletje dat je kabouters moest vinden. Vandaag het vervolg. Highscores in de comments.

GAMETIME 305GUNS AND ROSES
Ook vandaag weer een metal concert. Nou ja metal laten we het op rock houden. Het is Guns and roses een van de bekenste rockbands van de afgelopen tijd, helaas horen we weinig van ze maar ze blijven goed.

GUNS AND ROSES
Trixie Teen
Trixie Teen
Wie zien we hier nou weer? Het is Trixie Teen met haar schattige tietjes. Tienertjes gaan graag in bad. Dus dacht deze Trixie om te laten zien hoe graag ze in bad gaat. Ik zou er zo bij willen springen om een duik te nemen.

Trixie Teen


Erotische Massage
Erotische Massage
Ja, we gaan weer kijken naar een lekkere massage. Toch altijd geil om te zien als 2 babes elkaar eens lekker masseren. Deze blonde babe wordt helemaal in de olie gezet. Natuurlijk gebeurd deze erotische massage volledig naakt.

Erotische Massage

WE ARE JAPAN!
WE ARE JAPAN!
Ongeloveloos afentoe wat je allemaal tegenkomt op het wereldwijde web, kijken we eventjes mee naar deze Japanse versie van "We are The world" die ik echt helemaal geweldig vind. Sjonguh jonhuh wat zijn die Jappen toch gek, lol! Let vooral eventjes op de japanse versie van The Boss!

WE ARE JAPAN!

LEGO BOYCOT ?!
LEGO BOYCOT ?!
Wtf, konden we gister al de trailer zien van Geert Wilders z'n film Fitna. Vandaag is het meteen raak want er staat weer een boycot op handen uitgeroepen door een of ander moslim opperhoofd. LEGO, de Deense speelgoedfabrikant die bekend is geworden met gekleurde kunststof blokjes moet het dit keer ontgelden. [thnx Jeroen!]

LEGO BOYCOT ?!HOERRRRRRRRR!
HOERRRRRRRRR!
Bij het Amerikaanse programma 'The Moment of Truth' was ineens de waarheid van de week wel heel erg hard. Lauren Cleri werd aan een leugendetectortest onderworpen. Ze bekende vreemd te gaan en dat ze liever met haar ex was getrouwd. En dat allemaal voor nationale televisie, tsk!

HOERRRRRRRRR!CHICKEN EVOLUTION
CHICKEN EVOLUTION
Ik hoop dat jullie die reclame van Dove nog kennen van een tijdje geleden want daar is deze commercial eigenlijk een soortement van remake van. Alleen hebben we vandaag geen lekkere babe die gesjopt wordt maar een heuse kip. Leuk gevonden deze reclame al zeg ik het zelf.

CHICKEN EVOLUTIONWIE EEN KUIL GRAAFT
Mja, wederom een zeer vriendelijke aktie van deze vriedin die het leuk lijkt om zo ineens uit de bosjes te springen om iemand de stuipen op het lijf te jagen. Geweldige aktie natuurlijk, maar wie een kuil graaft voor een ander valt er vaak zelf in.

WIE EEN KUIL GRAAFTCHAD vs ALIENS
CHAD vs ALIENS
Snel door met deze toch wel weer grappige video gemaakt door 3 gasten in een studentenhuis. Zoals jullie weten moet je van je vrienden altijd het slechtste verwachten, en dat zien we ook weer terug in deze clip. Scared ?

CHAD vs ALIENSPRAWNED
PRAWNED
Het kan natuurlijk aan mij liggen maar de laatste paar dagen lijkt het wel ineens moeilijker om leuke filmpjes te vinden. Veel ouwe meuk wordt er hier en daar gepost, mja het wil niet echt lukken dus. In deze clip wil het ook niet echt lukken, juist we hebben weer een ownage compilatie..

PRAWNEDBlonde Babe
Blonde Babe
Vandaag checken we weer een erg mooie babe om het strand. Eeen Pamela-achtige babe, maar zonder de dikke laag make-up en natuurlijk is de voorgevel wat kleiner.De tieten van Pamela zijn natuurlijk bijna niet te overtreffen. Alleen vind ik deze babe er toch lekkerder uitzien.

Blonde Babe

RECLAME AANPASSEN
Reclame aanpassen
Op zich is het volgende filmpje niet zo zeer leuk als wel gewaagd en bijzonder. we zien namelijk een paar gasten een billboard aanpassen. Ik vind het een bijzonder geslaagde actie maar ja ik ben ook een beetje bijzonder.

RECLAME AANPASSENIPHONE OP 1000 UUR
Iphone op 1000 uur
Ik weet toevallig dat Pizzaman een iphone heeft en dat hij er nog steeds uber blij mee is. Nou weet ik niet of hij ooit de stopwatch functie gebruikt maar de gast uit het volgende filmpje wel. hij wou namelijk weten wat er gebeurt als hij de 1000 bereikt. check het in het filmpje.

IPHONE OP 1000 UURGAMETIME 304
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een spelletje spelen. we gaan namelijk kijken hoeveel ninja skills we hebben. Blijkbaar ben ik geen goede ninja want ik kwma maar tot 66%. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 304Meer Aanraders