Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand January 2008

FTV Candice
FTV Candice
Vroeger wilde ik altijd al automonteur zijn. Lekker sleutelen aan wagens en naar de radio luisteren. Toch ben ik hier bij TLP beland. Maakt niets uit natuurlijk. Hier zie je Candice van FTVgirls die eventjes voor ons stript in de garage.

FTVCandice

Anette Keys
Anette Keys
Bij TLP zie meestal wel babes schitteren in HQ filmpjes. Hier weer eentje waar je een babe met een piercing ziet. Deze keer niet in de face, maar gewoon lekker op het tongetje van Anette Keys, een babe met een lekker donker kleurtje.

Anette Keys

CARNAVAL in RIO 2008
CARNAVAL in RIO 2008
Ja mensen dit weekend gaat het al weer gebeuren, we gaan namelijk carnavallen. Nou is carnaval echt een feestje voor onder de grote rivieren maar wil je echt carnaval meemaken dan moet je toch wel naar Rio de Janeiro. Hier alvast het programma en nog mucho pix van voorgaande jaren.

CARNAVAL in RIO 2008

DE PIZZATRACKER
DE PIZZATRACKER
WTF, ik moest dit artikel gewoon eventjes lezen nu Mym en Ruben zo vaak afwezig zijn. Dit lijkt me een ideale oplossing om die twee uber nietsnutten eens goed in de gaten te houden. Wat je er verder aan hebt weet ik eigenlijk niet, of je moet bang zijn dat je pizza ontvoerd of gestolen wordt. Nou ja de Pizzatracker dus, iemand?

DE PIZZATRACKER

HOW TO MAKE CAIPIRINHA [TIP]
HOW TO MAKE CAIPIRINHA
Over een maandje of 5 dan liggen we met z'n allen weer langs de Costa zeer waarschijnlijk en nadat ik vorig jaar zo ziek ben geworden van de Sangria hebben we deze keer een nieuw lekker opper drankje gevonden. Je kan het ook wel krijgen bij de betere cocktailbars maar daar in Spanje maken ze 'm toch het lekkerst. Hier onthullen we het geheim!

HOW TO MAKE CAIPIRINHASEXY LYNX PIZZA
SEXY LYNX PIZZA
Mja, het schijnt dat als je een deo gebruikt van Axe of Lynx dat je dan ineens een soortement van babemagneet wordt. Nou heb ik daar toch echt al liters van opgespoten maar het lijkt toch niet te werken voor mij. In deze clip nog maar eens het lynx effect dus, voor mensen waar het wel bij werkt.

SEXY LYNX PIZZASTUNT BOWLEN
STUNT BOWLEN
Die chipannertjes ook he, moeten alles net weer iets anders doen. Vorige week hadden we al het backwards bowlen want dan wel weer door een amerikaan gedaan werd maar hoe kan het ook anders in Japan werd uitgezonden. Vandaag hebben we ook iets speciaal we gaan namelijk via 3 andere banen een strike gooien. Knap!

STUNT BOWLENBIG BROTHER USSR
BIG BROTHER USSR
Goddamn, dachten wij dat er in die Gouden Kooi echt veel sensatie te beleven viel ? Nou dat valt dus best wel tegen wanneer je deze beelden uit Rusland bekijkt van de russische versie van Big Brother. Ha, dat is pas sensatie dus!

BIG BROTHER USSRBECCY CRAVEN
BECCY CRAVEN
Ik denk dat ik die Ruben maar eens flink een pak op z'n donder geef als ie hier straks met z'n schooltasje onder z'n arm binnekomt sloffen. Mja, zal wel weer moeten nablijven ofzo, nou ja wij gaan gewoon snel door met dit babe filmpje van ene Becky Graven. Nice....

BECCY CRAVENPIZZABABE SAMANTHA
PIZZABABE SAMANTHA
Op de een na laatste dag van de week gaan we alvast knallen met deze Samantha Blake. Afentoe vraag ik me echt af hoe dit zo allemaal maar kan groeien in het wild. Mja, Samantha is een beauty dus! Vorige Pizzababes vinden we hier, super beeblog galleries hier!

PIZZABABE SAMANTHAANGELICA
ANGELICA
Goddamn, het lijkt wel of die Youtube talentjes echt ineens als paddestoelen uit de grond schieten. Nou kan Esmee wat mij betreft gewoon thuis blijven na het horen van deze Angelica. Mensen wat een stem heeft dit kind dan ? WTF! Anyway, deze video werd gemaakt door een fan, en we zien een digitaal duet met Christina Aguilera. MEGA!

ANGELICA

Net zoals Esmee heeft ook deze Angelica inmiddels haar eigen channel op Tube..BAD MINI ME
BAD MINI ME
Wie kent em niet meer, de kleine Mini me uit de Austin Power films. Eigenlijk heet deze Mini me dus Verne Troyer. Nou is deze Verne best een toffe gast, alleen een reporter in dit publiek denkt daar anders over. Die heeft namelijk een gesprek gehad met de ex vrouw van Mini me. Check!

BAD MINI MEVAAG BEEST
Vaag beest
Man o man er een paar vage beesten op deze planeet. maar ik denk dat deze alles slaat. Ik bedoel hoe hij je ook aankijkt als of hij water ziet branden. Kijk maar even mee naar dit verbaasde en vage beestje.

VAAG BEEST
DAT IS PAS SCHIETEN
Dat is pas schieten
Laatst had ik een filmpje van een gast die extreem snel kon schieten. Maar in het volgende filmpje zien we een gun die gewoon stukken metaal schiet. nee geen kogels maar gewoon hele staven. Het is echt uber vaag maar ja wel kick.

DAT IS PAS SCHIETEN
GAMETIME 275
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een game spellen en omdat ik midden in we tentamen week zit is het weer een spel om bij na te denken. Ik ben op het moment helemaal in de management termen dus was het een welkome afleiding. Mijn highscore was 5851. Jullie highscors in de comments.

GAMETIME 2752 Babes Douchen
2 Babes douchen
Net zag je 3 wijven lekker samen. Nu zie je twee erg hete babes. 1tje minder maakt het misschien minder gezellig, maar deze twee zijn samen wel erg heet onder die douche daarzo. Dit blijken ook vriendinntjes te zijn, want het kussen ontbreekt zeker niet.

2 Babes Douchen


3 Vriendinnetjes
3 Vriendinnetjes
Meerdere babes op film is meestal erg gezllig. Zeker als deze bababes wel houden van wat houden van wat spelletjes en camerageil zijn. Net zoals deze 3 vriendinnetjes die geil proberen te doen.

3 Vriendinnetjes21 SEXIEST COMMERCIALS
21 SEXIEST COMMERCIALS
Overzichtjes zijn altijd leuk, meestal zie je ze aan het eind van het jaar pas verschijnen maar dit keer is het een soortement van tussendoor overzichtje ofzo. We zien in ieder geval de 21 meest sexy commercials ever, tenminste als het aan de lezer van Playboy ligt. Kijk eventjes mee naar dit mooie overzicht.

21 SEXIEST COMMERCIALS

THE MANKINI MAN
THE MANKINI
Ha, ook al is onze Mym eventjes wat minder op kantoor natuurlijk is hij nooit te beroert om zo nu en dan een zelfgemaakt filmpje in te sturen. Nou gaat Mym dit weekend dus carnaval vieren en daarvoor heeft hij zich deze mankini aangeschaft. Voor mij hoeft het allemaal niet, ik ga gewoon in kiel. Ow in Zeeland is ie al verboden!

THE MANKINI MANDOE ES FF SLEPEN
DOE ES FF SLEPEN
Als je met pech staat ergens is het altijd fijn als er een barmhartige sameritaan zo goed is om je eventjes uit de brand wilt helpen. Nou is dit zo'n typisch van de regen in de drup filmpje, kijk eventjes wat er gebeurt als ie wil gaan slepen ozzie stijl!

DOE ES FF SLEPENSKATE SLOWPLOSION
SKATE SLOWMOTION
Ik had vandeweek al een gemotoriseerd skateboard gepost, en das wel leuk natuurlijk om boodschappies op te halen maar echt freestyle skaten kan je er natuurlijk helemaal niet mee. In deze clip zien we in slowmotion hoe dat freestyle skateboarden eruit hoort te zien.

SKATE SLOWPLOSIONABBA REPRISE [TIP]
ABBA REPRISE [TIP]
Tijdje geleden alweer dat we iets van Abba hoorde, goed een tijdje geleden was Madonna zo vriendelijk om een sampeltje te gebruiken van ze in het nummer "Hung Up", verder hoorde je er al tijden niets van. Maar niet getreurd ze zijn weer helemaal back, nu nog een nieuw platencontract. Echt een mega toffe clip dit overigens.

ABBA REPRISE [TIP]BOBBI BILLARD
BOBBI BILLARD
Ruben is in geen velden of wegen te bekennen maar hij had toch nog eventjes deze Bobbi Billard gespot. Ik hoop dat ie het bij iedereen gewoon doet want we hebben wel vaker probleempjes met dailymotion. Dus mocht ie niet marcheren gewoon eventjes een comment droppen dan kan die kleine wezel dat straks mooi fixen als ie er eindelijk is.

BOBBI BILLARDPIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Wow, ben ik dan toch weer verliefd op mijn oude dag ? Sjees wat een lekkere dame hier zeg, de naam is Nicole Lena en ze kan mij krijgen dat is een ding wat zeker is. Mja, mooie blondine dus met een lekker lijf en een lekker koppie, ach wat wil je nog meer in het leven.

PIZZABABE NICOLEDE TRUC met het EI
DE TRUC met het EI
Zo ik geef jullie deze truc om wat extra's bijteverdienen in de kroeg nu alvast zodat je alvast wat kan oefenen voor a.s. vrijdagmiddag bij de borrel. Wat hebben we nodig ? Een ei , een shooterglas en wat adem. Mja, ik vind het best een leuke truc en ik ga m zeker uitproberen.

DE TRUC met het EIFUCK THE PLANET
FUCK THE PLANET
Er zijn van de mensen waarbij het nooit goed genoeg is en die altijd lopen te klagen, hmz klinkt een beetje als mijn buurman eigenlijk. Nou wist ik helemaal niet dat er ook dieren zijn die daar last van hebben. Mja, we zien het allemaal in de volgende clip, check!

FUCK THE PLANET


F1 - HONDA
Formule 1
Jaja er kwamen nog foto's van formule 1 auto's. Ik heb er een paar overgeslagen want die waren niet zo boeiend maar ik moet zeggen dat de nieuwe honda echt uber is. ook sommige mensen zullen hem lelijk vinden maar ik vind hem kick.

F1 - HONDAVENDING MACHINE
Vending machine
In het volgende filmpje zien we een vending machine. Op zich is hier niks bijzonders aan was het niet dat er geen cola of snoep in zit maar verdovende middelen. Dit is echt een uitvinding die Pizzaman ook had kunnen doen.

VENDING MACHINEGAMETIME 274
Gametime logo
Vandaag gaan we een geheugen spelletje spelen. We gaan namelijk memory spelen. Nou is dat nog niet zo lastig maar deze is niet bepaald makkelijk.Ik kwam tot level 7 op hard. Highscores in de comments.

GAMETIME 274

Sofia from Hegre
Sofia
Hegre-archives komt altijd weer met goede shit aan zetten. Zo zien weer hier babe Sofia die tijdens haar fotoshoot haarzelf helemaal uitkleed en haar modellenlichaam voleldeg toont.

Sofia

Webcam Babe
Webcam Babe
Weer een webcamfilmpje hierzo. Ietsje later deze keer maar wel een lekkere babe met alweer wat piercings. Deze keer heeft deze babe net als popster pink, een pericing in haar tepel. ze heeft er zelfs twee. Ze heeft hiervoor een geschikt lekker lichaam.

Webcam Babe

RALLY CAR vs HUMAN
RALLY CAR vs HUMAN
Ik zou zelf niet zo snel naar een rally race gaan kijken peisk. Als ik al die filmpjes zo op het internet zie met rally auto's die pardoes het publiek in rijden of dat het allemaal maar net goed gaat. Hmz, nee mij niet gezien dan kijk ik wel lekker op de bank met een glaasje bier erbij.

RALLY CAR vs HUMAN

TAGGED IN MOTION
TAGGED IN MOTION, GRAFFITY
Grafitty vrolijkt naar mijn mening saaie muren alleen maar op, zo vind ik het altijd wel wat hebben als je met de trein een stad in rijdt en als eerste al die gekleurde wanden ziet. Nou kunnen we in deze clip zien dat het ook nog eens heel anders kan, we gaan namelijk 3d grafitty maken. Je hebt er wel wat voor nodig maar dan heb je ook wat. Hier meer..

TAGGED IN MOTIONCHEF DE TOURETTE
CHEF DE TOURETTE
De ziekte van la tourette is natuurlijk geen pretje, tenminste als je het hebt. Voor ons is het afentoe nog wel eens lachen, zo hadden we in het verleden Bart Boos al eens als Giel de la Tourette, dit keer een scene uit de serie Curb Your Enthusiasm waar de chefkok last lijkt te hebben van tourette. We doen gezellig allemaal eventjes mee!

CHEF DE TOURETTERISE of the FOOTSOLDIER
RISE of the FOOTSOLDIER
Ik heb gisteren The Situation gekeken echt een top film met weinig bekende sterren eigenlijk. Het gaat over een journaliste in Irak en moet je echt gezien hebben, nou heb ik vandaag voor jullie deze aanrader die ik vanavond ga bekijken als alles meezit. Het gaat over voetbal hoolies in de UK, en schijnt echt een goeie film te zijn. Hier alvast een kickass trailer!

RISE of the FOOTSOLDIER

JUMPEN MET LEGO
JUMPEN MET LEGO
Ik denk dat iedereen hier vroeger weleens iets van lego heeft gehad. Mja, wel geinig is dat er schijnbaar ook mensen zijn die op latere leeftijd nog steeds met lego uit de voeten kunnen. Zo kwam ik deze lego jumpstijl clip tegen, toch grappig gemaakt en ook nog een pens met werk zo te zien.

JUMPEN MET LEGOGHAMNAHME [TIP]
Sinds Esmee Denters proberen steeds meer gasten ineens populair te worden via YouTube. Of iedereen zomaar beroemd kan worden via Tube vraag ik me wel serieus af neem nou deze Rafsanjani, Khamenei en Ahmadinejad, goed de muziek is helemaal niet slecht en als je 2 of 3x hebt geluistert dan begint het ook nog best lekker te klinken. Maar of ze echt hiermee hun populariteit vergroten ? Ik vraag het me af..

GHAMNAHMEVOETBAL DOE JE ZO
VOETBAL DOE JE ZO
Wow, deze gasten hebben echt lauwe moves zoals Mym zou zeggen. Horen we al weken niets anders dan Alvez hier en Alvez daar, laten ze maar eens wat van deze gastjes opstellen dan wil ik nog weleens zien hoe lang die Alvez nog zo'n gewilde spits is. Of het nu trucage is of niet, kan ik niet zien, maar tof is het zeer zeker.

VOETBAL DOE JE ZOGIRLS GO WILD
GIRLS GO WILD
WTF?! Wat denkt die Patje nou ? Ha, normaal zien we Ruben met de camera ergens binnen stappen en dan gaan de Girls gewoon zwaar wild ja, maar dit keer probeert Pat dat te imiteren ofzo. Mja, dat kan eigenlijk alleen maar fout gaan, kijk eventjes mee wat er dan zoal mis gaat.

GIRLS GO WILD

PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
We gaan weer eventjes kijken naar wat vrouwelijk schoon met de naam Heather Nicole. Nou deze Heather is dus gewoon een babe van de bovenste plank, lekkere lange blonde met een mega figuur en ook nog een lekker bekkie. Check voorgaande pizzababes hier, en voor Heather klikken we hieronder..

PIZZABABE HEATHERSCHOEN BOEM
SCHOEN BOEM
Terwijl Mym dus tentamen week heeft als ik me niet vergis ga ik jullie dus ook s'middags voorzien van een paar leuke clips. Mymmert heeft het zo druk dat ik iemand anders moest vragen om wat overgebleven vuurwerk aftesteken, waarom dat nou in een schoen moest begrijp ik niet helemaal. Maar geeft wel een leuk effect.

SCHOEN BOEMCAUGHT IN THE ACT
CAUGHT IN THE ACT
Altijd lachen dit soort videos waarin plotseling iets gefilmd wordt wat eigenlijk niet gefilmd had moeten worden. Vandaag zien we een stel die tegen de baas heeft gezegd te moeten overwerken maar hele andere dingen aan het doen zijn op kantoor. Sja, dan sta je er dus mooi op!

CAUGHT IN THE ACTDRIFTEN IN EEN TANK
driften in een tank
Normaal gesproken zien we altijd auto's die alle kanten op driften maar dit keer in het geen auto maar een tank. Ik weet nog steeds niet hoe hij zo kan driften maar het is wel kick om te zien. Check dus die stuurmanskunsten.

DRIFTEN IN EEN TANKDE MUZIEK RUBRIEK
lele
Terwijl konijntje nu eindelijk is door gebroken bij het grote publiek ga ik gewoon verder met de volgende hype. Dat gaat in dit geval le le worden met het nummer hard. Ik kreeg hem getipt over msn dus Nickster bedankt.

DE MUZIEK RUBRIEK
GAMETIME 273
Gametime logo
Vandaag gaan we weer eens een keer Bloons spelen we zijn inmiddels aangekomen bij het 3de deel van deze geweldige games. ze zijn uber verslavend en lekker simpel. Highscores in de comments.

GAMETIME 273Terri Summers
Terri Summers
Toen dit filmpje begon dacht ik dat het echt iets was voor de fetish freaks. Maar dit valt reuze mee, want deze babe stript alleen uit haar leren pakje en heeft daarna alleen nog maar een erg geil pakje aan.

Teri Summers

PINNEN MET PAUL
PINNEN MET PAUL
Paul de Leeuw wie kijkt er nou niet afentoe naar deze relnicht pur sang. Mja, ik zap nog wel eens savonds en dan kom ik steevast zijn programma tegen waar hij toch soms wel erg grappige onderwerpen in heeft. Ik weet niet precies uit welke film deze scene komt, maar we gaan pinnen met Paul de Leeuw dus. Altijd lastig die vliegjes bij ouderen, haha!

PINNEN MET PAUL

QUB [ESMA]
QUBE [ESMA]
OMG! Die fransen zijn nog echt goed ergens in ook, wie had dat verwacht. Ik had het volgens mij al eens eerder gemeld dat fransen schijnbaar goed zijn in animeren. Nu kunnen we dat vandaag maar weer eens bekijken in deze mega mooie clip waarin een uitvinder de evolutie van de kubus wat wil versnellen. Hier de HQ versie!

QUB [ESMA]ELECTRISCH SKATEBOARD
ELECTRISCH SKATEBOARD
Kijk dit noem ik nou nog eens een nuttige uitvinding. Het komt uit Thailand en de beeld kwaliteit is niet al te best maar ik wil het jullie toch niet onthouden. Wat zien we hier, een electrieke motor gebouwd op een skateboard, de uitvinder heeft er al patent op aangevraagd en laat ook uitgebreid zien hoe het werkt. Coole gadget?

ELECTRISCH SKATEBOARDWHAT IS LOVE 2008
WHAT IS LOVE 2008
Man man man, zo afentoe kom je dus echt filmpjes tegen waarvan je denk WTF! Zo ook deze dus, we kennen allemaal natuurlijk de filmpjes van a night at the Roxburry met Jim Carry en collega's. Vandaag hebben we een Nederlands/vlaamse productie met ongeveer het zelfde verhaallijn maar dan toch iets anders..

WHAT IS LOVE 20081.4MILJOEN DOUCHE
1.4MILJOEN DOUCHE
In Amerika zijn ze echt van de pot gerukt, nu weet ik niet of ze met dit soort akties het stijgende overheidstekort proberen te dichten maar het slaat echt helemaal nergens op. De FCC zeg maar dus de amerikaanse mediawaakhond heeft besloten om deze scene uit NY PD een boete te geven van 1.4 miljoen dollars omdat er een blote kont te zien is. Schande!

1.4MILJOEN DOUCHE [filmpje waar het over gaat]THE WATER HORSE
THE WATER HORSE
We gaan nog eventjes naar het land van de rijzende zon want daar halen ze dus echt alles uit de kast he om een film te promoten. The Water horse is een soort van Monster van Lochness verhaal alleen speelt het zich af in Tokio, check eventjes deze uber toffe hologram die met behulp van het zorgvuldig sproeien van water en veel licht tot stand kwam. Hier de HQ trailer van deze film..

THE WATER HORSEGirls Gone Wild
GGWILD
Girls Gone Wild is toch echt iets Amerikaans. Dat is ook de rede dat ik zo van amerika hou. Hier is weer een geil filmpje waar je 2 lekkkre (les)bi's ziet. En weer de simpele vraag; Meer van deze girls gone wild of niet?

Girls Gone WildPIZZABABE TRACY
PIZZABABE TRACY
Soow en we gaan dus gewoon gestaag door om de collectie Pizzababe aantevullen tot een mega groot archief. Vandaag voegen we daar namelijk deze Tracy Pina aan toen, mooie dame met een mega lekker figuur al zeg ik het zelf. Tattoo boven d'r kont kan er ook nog wel mee door trouwens, check!

PIZZABABE TRACYDERRECK & RAMON
DERRECK & RAMON
Goeiesmoggels allemaal op deze grauwe maandag morgen, we gaan d'r weer lekker tegen aan deze week. Deze Derreck & Ramon rappen over het leven op de straat. Snap je niks van de taal? Mja, dan heb je pech ofzo, het klinkt best leuk met dank aan David voor het indienen.

DERRECK & RAMONVOETBAL in 2178
VOETBAL in 2178
Mja, gisteren een hoop gelijkspelen maar toch wel spannende wedstrijden. Ach zo kan dat gaan, in het jaar 2178 ziet het voetbal er ook een stuk aantrekkelijker uit. Maar dat ligt niet zozeer aan de spelers maar meer aan het schoeisel wat ze dragen. Tenminste als het aan Puma ligt, mooi gemaakt..

VOETBAL in 2178

GUMMY BEER
Gummy beer
Gummy beren zijn niet alleen gevaarlijk lekker maar ook licht ontvlambaar. Tenminste als je er wat andere stofjes bij doet. het effect vindt ik persoonlijk wel uber vet. Ik zou graag wiLlen dat iemand dit nadoet en opneemt. Wie ohh Wie?

GUMMY BEER
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Het is maandag en op de maandag hebben we behalve de gametime ook een gadget van de week. Dit keer is het een autoduer die verdwijnt een erg kick ding vind ik persoonlijk. dus ik zou zeggen kijk e geniet van dit kicke ding.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 272
Gametime logo
Vandaag weer gewoon een gametime. We gaan verder waar we gisteren mee zijn begenonnen namelijk tekenen in het volgende spelletje moet je zo goed mogelijk het figuur na tekenen. Bij score was 86%. Kan jij het beter?

GAMETIME 272


DIVA FUTURA
DIVA FUTURA
In Italie weten ze wat televisiemaken is, en bij Xmissy weten ze toch elke dag weer iets leuks te vinden. Check nou eens deze clip uit, dan wil je toch meteen een schotel kopen gericht op Milaan ? Mja, we moeten het met deze preview/teaser doen!

DIVA FUTURA

Flashing Babe
Flashing Babe
Stel je eens voor dat je gewoon rustig in de trein zit en een babe die heeft haar verstand verloren. Ja, de babe gaat flashen en dan pak jij natuurlijk je camera erbij om dat even te filmen. Zie hier hoe deze babe haar lekkere tieten laat zien. Maar wat doet ze nou als ze uit de tren stapt?

Flashing Babe


KAT vs LION
KAT vs LION
Mijn trouwe vriendje El Cato ligt hier meestal te slapen op de rugleuning van mijn stoel. Best gezellig natuurlijk en het is meteen een klein verwarminkje in de nek zeg maar. Katten schijnen van leeuwen aftestammen en vandaar dat we dit eventjes gaan testen aan de hand van 4 kleine proefen.

KAT vs LIONBACKWARDS BOWLEN
BACKWARDS BOWLEN
Vandeweek al een klein filmpje gepost met een gast die maar beter gewoon kan stoppen met bowlen, maar vandaag toch iets geheel anders. We gaan vandaag namelijk iemand zien die goed strikes kan gooien, dat sowieso, maar wat hem nou zo bijzonder maakt is het feit dat hij dit ook nog eens achteruit doet. Nou ja kijken is geloven..

BACKWARDS BOWLENGRATIS BIER
GRATIS BIER
Hehehe, ik denk dat ik gewoon hetzelfde zou doen als er een truck van Heineken hier ergens op de snelweg omslaat en er 100.000 blikkies zomaar ineens op straat liggen. Een soort van strandjutten maar dan op de snelweg zeg maar, anyway deze truck was van Carlsberg maar geeft ongeveer hetzelfde resultaat!

GRATIS BIER

HANDSTAND DOWN
HANDSTAND DOWN
Mja, wat het nut hier van is of wat je er aan hebt als je het kan ontgaat mij eigenlijk volledig. Maakt natuurlijk niet uit want we hebben toch weer een seconde of 40 wat te doen. Ehm mocht je ook een kunstje kunnen dan kan je je filmpje natuurlijk altijd tippen via de linktiplijn.

HANDSTAND DOWNRUSTIG ZONNEN
RUSTIG ZONNEN
Lig je net lekker bij het zwembad te genieten van de zon, als er wat luidruchtige figuren de rust komen verstoren. Ach je kent het wel, geinig natuurlijk behalve als je echt eventjes rustig wilt gaan liggen. Deze babe lijkt de oplossing gevonden te hebben, wel een beetje rommelig..

RUSTIG ZONNENHAPPY DENT
HAPPY DENT
Soms zit je naar reclame te kijken en dan duurt het gewoon erg lang voordat je een beetje begrijpt waar het ze nu eigenlijk om te doen is. Nou had ik dat ook met deze reclame voor een of andere kauwgum die ook nog eens goed voor je tanden schijnt te zijn. Naja, je krijgt er ie geval blije tandjes van en het is ook nog eens knap gemaakt! [via]

HAPPY DENTHaley Wilde
Webcamfilmpjes zijn leuk dus zie je er hier weer eentje. In dit geval niet Kate, maar een iets donkerdere babe. Ze heet Haley Wilde. Heb er zelf nog nooit van gehoord. Eigenlijk moet ik me schamen dat ik haar niet ken als ik zo naar daar die lekkere tieten kijk.

Haley Wilde

3X BABE
3X BABE
Zo zondag betekent voor veel mensen rustdag, beetje surfen op het net een filmpje kijken die er al een tijdje lag. Mja, echt zondag dus, beetje hangen en niet veel doen.. Nou had ik nog wel wat babe linkies liggen dus die plof ik meteen maar eventjes neer hier, voor supergalliers check je gewoon Beeblog.nl!

Rimma & Ksusha + Poolparty - Amateur Brunnete & Curry's Amateur 9 - Sarah & Andrea

SPECIAL FX in JAPAN
SPECIAL FX in JAPAN
Hoe ze het elke keer flikken die Jappen mag Joost weten maar er komen toch wel heel erg veel leuke filmpjes daar vandaan. Nou hebben we vandaag deze clip waarin we wat leuke japanse special FX zien. Je moet er maar op komen, leuk gedaan!

SPECIAL FX in JAPANDE MUZIEK RUBRIEK
De muziek rubriek
Hoppa in het volgende filmpje hebben we een heel leuk meisje die een heel leuk nummer zingt. denk ik ik heb er eigenlijk helemaal niet opgelet. in ieder geval heeft ze er een fan bij. Word jij de volgende?

DE MUZIEK RUBRIEKWAKKER WORDEN MET MYM
WAKKER WORDEN MET MYM
Hehehe, nou ja zondag is het altijd metaldag ofzo bij Mym dus echt uitslapen zit er voor de rest voor ons niet echt in. Nou heeft Mym sinds kort ook een vriendinnetje die hij toch wel op zeer vreemde en ongebruikelijke wijze telkens weer probeert wakker te maken. Gelukkig had hij de camera bij zich want dan kunnen wij ook meegenieten.

WAKKER WORDEN MET MYM

PACMAN ATTACKS
Pacman attacks
Vorig jaar was er een filmpje van een gast die mario na deed helemaal de bomb op internet. In het volgende filmpje zien we pacman die even een college komt verstoren maar ja hij werd ook opgejaagd door een spook.

PACMAN ATTACKSGAMETIME 271
Gametime logo
Ook vandaag een gametime. We gaan namelijk paint wars spelen. een grappig maar zeer zenuwachtig spel. ik kwam tot level 12 voordat ik echt helemaal gek. misschien vanavond nog een keer maar eerst even wat andere filmpjes zoeken highscores in de gamtime.

GAMETIME 271


PINK FLOYD
Pink floyd logo
Vandaag niet echt snoeiharde metal maar wel een van de voor vaders van het huidige metal genre. aangezien we respect moeten hebben voor de voorvaders van metal vind ik dat Pink Floyd hier niet kan ontbreken.

PINK FLOYDKate
Kate, Playgroundkate
Als er meer vraag is naar Kate dan komen er vanzelf nieuwe filmpjes van haar op TLP. Hier heeft ze snel even een video opgenomen met haar webcam. Ze stript gewoon en ze laat haar kontje zien. Ze neemt hier ruim de tijd voor.

KateANNA BEATRIZ DIAZ
ANNA BEATRIZ DIAZ
Hmz, toch wel een lekker ding deze Anna Beatriz Diaz, een of ander topmodel uit Brasilie. Ik heb al eventjes zitten zoeken maar is volgens mij toch niet helemaal hetzelfde als mevrouw Barros, of vergis ik me nu zwaar ? Anyway leuke compilatie van deze uberbeeb!

ANNA BEATRIZ DIAZKARATE MASTER
KARATE MASTER
Hehe ik kan er eventjes niet opkomen maar op de c64 had je vroeger een best wel tof karatespel, nou ja de naam ben ik eventjes kwijt. Maar in de bonus ronde van dat spel moest je dus ook een zooi stenen kapoet slaan. Nou is dat bij een computerspel niet zo pijnlijk als in real life, voorals als je de plank ook nog eens volledig misslaat.

KARATE MASTERWATERGLIJBAAN STUNT TEAM
Glijbaan Stunt team
Stunt teams bestaan in alle vormen en maten. Zo zien we in het volgende filmpje een team dat stunts uithaalt op water glijbanen. ik wist niet dat het mogelijk was maar het ziet er leuk uit. Het is in ieder geval weer eens iets nieuws.

WATERGLIJBAAN STUNT TEAM
ACHTERVOLGING
ACHTERVOLGING
Je kent het wel van bijv. de amerikaanse televisie die high speed achtervolgingen waarbij de vluchtauto de rest van het verkeer geheel niet ontziet en zich een weg baant door alles en iedereen. Soms zijn het gasten die gewoon op de vlucht zijn voor de politie maar zo heel afentoe blijkt er toch een heel andere reden te zijn. Check!

ACHTERVOLGINGZUSANNA HOME ALONE
ZUSANNA HOME ALONE
Ach gut, deze Zusanna is helemaal alleen thuis en kan wel wat gezelschap gebruiken zo te zien. Erg lekker allemaal hoor en ze ziet er gezond uit, alles klopt zo'n beetje aan deze Zusanna. Mja nu nog weten waar we moeten aanbellen ..

ZUSANNA HOME ALONE3X BABE
3X BABE
Al hebben we geen Pizzababe voor je in het weekend toch hebben we altijd nog wat linkies klaarstaan van de buurtjes. Zo ook vandaag dus en dat is helemaal niet verkeerd. Er zitten echt weer een paar mooie tussen, en wil je meer van dit soort galleries zien, check dan zeker eventjes Beeblog met z'n supergalleries!

Erica & Michelle - Jenni & Maria - Sophie Howard & Bar Rafaeli

SNOWBOARD vs RALLY CAR
SNOWBOARD vs RALLY CAR
Mja, ik vraag me af in hoeverre dit een eerlijk strijd is, dat wel natuurlijk. Want de een gaat met een rally auto downhill terwijl de tegenstander het met een snowboard moet doen. Nou geeft dat snowboarden toch altijd wel erg spectaculaire beelden maar de Impreza doet het ook buitenverwachting goed.

SNOWBOARD vs RALLY CARSQUASH 4EVER
SQUASH 4EVER
Gaan we weer hoor met dat sporten, ik snap nog steeds niet waar dat nou goed voor is eigenlijk. Deze gast is helemaal een overdrijfert hij is zo hooked aan het spelletje Squash dat hij vindt dat het overal gespeeld zou moeten worden. Overal en op elk tijdstip van de dag..

SQUASH 4EVERTALE OF 2 BRAINS
Het brein van een man of een vrouw is totaal verschillend, misschien ook dat het daarom is dat mannen van mars komen en vrouwen van venus. In deze sketch met Mark Gungor wordt het voor ons nog eens eventjes allemaal op een lollige manier uitgelegd. Komt me bekend voor allemaal...

TALE OF 2 BRAINSTRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag weer een try this at home. We gaan onze vrienden verbazen met een kicke goocheltruc die je zo kan doen. Ik vond hem in ieder geval origineel en het zal er voor zorgen dat je vrienden met verbazing staan te kijken.

TRY THIS AT HOME
SNEL SCHIETEN
Snel schieten
In het volgende filmpje zien we iemand die nog sneller schiet als Lucky Luke. Nu ben ik altijd groot fan geweest van Lucky Luke dus ja dan moet ik deze vent eigenlijk ook supporten. en dat doe ik dus bij deze.

SNEL SCHIETEN
GAMETIME 270
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een race game spelen dit keer gaan we op oval's racen. ik vond het wel een leuk spel. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden en dus massaal jullie highscores in de comments zetten. nou ik ga nog even verder.

GAMETIME 270Anastasia
Anastasia
Russische dames zijn erg lekker. Sommige zeggen dat daarzo de heetste babes in de wereld zijn. dit is in ieder geval een lekker Russisch blondje die Anastasia heet. Ze heeft een erg mooi lichaam zoals je kan zien in het filmje waar ze helemaal naakt is.

Anastasia

GIRLS OF FHM
GIRLS OF FHM
Bij de FHM weten ze doorgaans wat mooie dames zijn, nou is dit volgens mij de Zuid amerikaanse versie van de FHM want die linker dame in deze thumb komt me wel heel erg bekend voor. Naja, kort filmpje lekker muziekje, Ruben waar ben je?

GIRLS OF FHMP A R T Y !!!
P A R T Y !!!
Ja mensen het is weer zo ver het weekend staat voor de deur nog eventjes snel de laatste dingetjes afraffelen en dan gaat het loos. Weekend dus, naja zo eerst ff een borreltje doen in de buurtkroeg hier, waar ik gelukkig niet met het vliegtuig natoe moet. Deze gasten hebben het goed bekeken, als dit geen partycrashers zijn dan weet ik het niet meer.

P A R T Y !!!FITNESS DOE JE ZO
FITNESS DOE JE ZO
Ik ben helemaal niet zo van het fitnessen, ik heb nl juist heel erg veel bierspieren. Nouja ook belangrijk natuurlijk moet er niet aandenken dat het gereedschap zomaar nat kan worden. Anyway, deze jongeman heeft besloten thuis wat te gaan fitnessen om van de zomer bij de babes wat geliefder te zijn. Mja, misschien een sm meesteres ?

FITNESS DOE JE ZOPIJL EN BOOG TANDARTS
PIJL EN BOOG TANDARTS
Ik hou nog steeds vol om gewoon niet naar de tandarts te gaan, mijn gebit heeft er zwaar onder te lijden maar ja jammer dan, koop wel wat implantaten straks als het echt niet meer gaat. Deze kleine meid heeft nog niet zoveel last van tandarts vrees en pa heeft een erg inventieve manier gevonden op de tand te trekken.

PIJL EN BOOG TANDARTS

BIER EN TIETEN
BIER EN TIETEN
HA, mijn twee favorieten bezigheden dus bier drinken en naar tieten kijken. Mja, zeer leuke combi hier dus, in deze volgende clip zien we namelijk een uitstekende truc om bier te drinken en daarbij tieten te bekijken. Wat gaan we doen, men lopen naar de bar haalt een paar drankjes, gooit die bij wat chicks over de tieten heen en filmen maar. Geweldig!

BIER EN TIETEN

Hier het Blik bier... (you are beautiful) lied..GA MAAR ZITTEN
GA MAAR ZITTEN
Euh neej dit is geen concert post, althans we zien wel een orkest in deze clip maar echt muziek maken horen we ze gelukkig niet. Een soortement van josti band dus maar dan net iets anders, al kan de dirigent daar zo in plaats nemen, want wie trekt er nu zomaar een stoel weg voor z'n muziekanten.

GA MAAR ZITTENLAATSTE KANS OP 5000 EURIE
LAATSTE KANS OP 5000 EURIE
Ja mensen paar weken geleden begon dan die Da Fusion Code competitie en vandaag is het dan eindelijk zo ver. De laatste challenge zal waarschijnlijk ook meteen de moeilijkste zijn maar niet getreurd in de comments kan je zo de de andere 5 antwoorden scoren. Laatste kans op die 5000 pleuro dus!

LAATSTE KANS OP 5000 EURIE

PIZZABABE ADEN
PIZZABABE ADEN
De laatste dag van de week sluit ik af met deze Aden Bianco die ook nog nooit bij dokter Schumacher is geweest, nee al met al is dit een vrij natuurlijk weekje geweest. Nou ja morgen hebben we weer de babes van de buurtjes die we gaan linken maar zover is het nog niet. Pizzababe Aden Bianco dus, habbaaaa!

PIZZABABE ADENHanna
Hanna
Damn, waar zou ik deze blonde Hanna is kunnen vinden. Ze ziet er namelijk erg geil uit met dat koppie. De babe heeft ook nog eens 2 flinke tieten en verder zie je deze blonde helemaal naakt onder de douche.

Hanna

FUN MET EEN PITBULL
FUN MET EEN PITBULL
Mja, pitbulls zijn verboden in Nederland, de een na de ander wordt gewoon zonder pardon afgemaakt. Nou zegt natuurlijk iedere pitbull eigenaar dat zijn hondje niet gevaarlijk is. Maar wat deze gast met een laserpen uithaald zou ik hem toch niet graag nadoen.

FUN MET EEN PUTBULLHEY SHIT FACE
Het leven van een reporter is zwaar heel zwaar. Zo staat deze gast nietsvermoedend een item op te nemen over vogels wanneer een van diezelfde vogels besluit gewoon skijt aan deze reporter te hebben. De eerste keer raken ze zijn jas, de tweede keer wordt het menens.

HEY SHIT FACESMOKE ON THE WATER
Smoike on the water
Smoke on the water blijft een goed nummer hoe vaak je het ook hoort. De japanners uit het volgende filmpje zijn dat helemaal met me eens. Daarom hebben z hem in het Japans opgenomen met Japanse instrumenten.

SMOKE ON THE WATER
GAMETIME 269
Gametime logo
Vandaag weer eens een gametime aan de hand van een linktip. We gaan namelijk een towerdefence game spelen die door caipirossi werd getipt. op het moment van schrijven ben ik bij lvl 23. highscores in de comments.

GAMETIME 269Veronika Watermeloen
Veronika Watermeloen
Fruit is gezond en ook nog eens lekker. Sommig fruit is sexy. Nou ja tenminste, dit kan je crearen door een lekkere babe erbij te zetten en die dan te fotgraferen. Dat zie je dus hierzo, Vernika met een zoet stuk watermeloen.

Veronika Watermeloen

Isabel
Supertangas heeft weer een erg hete babe weten te vinden. Je zag Keyra Augustina en Claudette Psico al van supertangas die beide uit Argentinie komen. Deze Isabel met haar lekkere kont komt ook uit Argentinie en laat graag haar kont zien.

Isabel

ONTMAAGD.NL
ONTMAAGD.NL
Gratis amateurfilmpjes van net ONTMAAGDE tienersletjes van 18 jaar, voor hun eerste maal slikken ze alles door. En je kan het allemaal bekijken op Ontmaagd.nl!


ONTMAAGD.NL

STEPUP 2
STEPUP 2
Ik heb 'm wel ergens liggen hiero maar ik heb 'm nog niet gezien. De dans film Step Up dus, nu had ik die nog niets eens gezien dus maar op 21 februari draait deel 2 dus alweer. Nou ja, deze clip ziet er echt veelbelovend uit dus misschien moet ik 'm toch eens aanzetten op een regenachtige zaterdagmiddag.

STEPUP 2LOW RIDER
LOW RIDER
Auto's verlagen is meestal wel cool maar natuurlijk moet je dat wel laten doen door iemand die er verstand van heeft. De gast die dit op z'n geweten heeft snapt er niet zoveel van of houdt gewoon heel erg van overdrijven.

LOW RIDERPIC DUMP
PIC DUMP
We zien dit soort postjes nog veels te weinig op TLP als je het mij vraagt, altijd leuk van die picdumps met de meest bizarre foto's allemaal in een grote gallerie gepropt. Om het een beetje goed te maken doen we er vandaag maar meteen 4 tegelijk. Ik moet zeggen de galleries doen niet voor elkaar onder dus bekijk ze gewoon alle vier eventjes.

DUMP 1 - DUMP 2 - DUMP 3 - DUMP 4

SOMS WERKT IEDEREEN MEE
Soms werkt iedereen mee
Het gebeurt niet vaak maar soms werkt iedereen mee. En dat overkomt de vent uit het volgende filmpje ook. Hij wordt namelijk even gecontroleerd door zijn meisje. Gelukkig zit hij niet in de bar of toch?

SOMS WERKT IEDEREEN MEE
KENDO MASTER CHIMP
KENDO MASTER CHIMP
Hehe ja mensen we gaan nog eventjes naar het land van de rijzende zon. Dit keer hebben ze een aap kendo geleerd wat een oosterse vechtsport is. Of is het nu een verdedigingssport ? Anyway, je hebt wat wapens en ik heb me weleens laten vertellen dat iemand die kendo beoefend ook erg hoog kan springen, naja. Monkey see monkey do...

KENDO MASTER CHIMPEVE vs JO
EVE vs JO
Euh, had ik al verteld dat ik een heel lief vriendje had die hele mooie compilaties maakt. Nee, ow? Nou ja is dus wel zo, kijk maar eventjes mee naar deze soortement van wedstrijd tussen Eve en Jo. En de bedoeling is eigenlijk dat we er een van de twee kiezen zodat die doorgaat naar een volgende compilatie. Maar voor mij zijn het allebei winnaars.

EVE vs JOPIZZABABE MEGHAN
PIZZABABE MEGHAN
Het is alweer donderdag vandaag, wat gaat die week toch snel. Alvast plannen maken voor het weekend dan maar want ik ben de hele week de deur al niet uit geweest. Griep ofzo, nou ja in het weekend maar inhalen dan. Vandaag hebben we de playmate Meghan Allen bereid gevonden om als Pizzababe te fungeren. Check!

PIZZABABE MEGHANRAMBO DOOIT ?
WTF? Morgen komt dan eindelijk de nieuwe Rambo film uit maar in deze clip zien we dat dat eigenlijk helemaal niet kan. Watskeburt ? Voor het allereerste deel First Blood is ook nog ooit een altenatief einde gemaakt en daarin gaat Rambo gewoon dooit. Ik had het nog nooit gezien, nou maar hopen dat de nieuwe film morgen gewoon doorgaat..

RAMBO DOOIT ?LEUK DING
Leuk ding
In het volgende filmpje zien we een schoolbord wat toch wel erg kick is. Toen ik nog op school zat kwamen deze dingen net in opkomst. Ik blijf het kicke dingen vinden en ik denk dat dit zeker de toekomst is. Hier meer..

LEUK DINGSPANNEND HE
Spannend he
Nu denken jullie wat is er nou zo spannend. Ik kan het in een keer verklappen maar ik kan het ook gewoon niet zeggen. ik ga je wel vertellen dat het spannend een andere betekenis heeft als normaal. maar dat is duidelijk na het zien van de beelden.

SPANNEND HE
GAMETIME 268
Gametime logo
Vandaag zoals gewoonlijk weer een gametime. vandaag gaan we optrekken met een auto. Deze game kwam binnen via de linktip en ik wil de tipgever bedanken. Ik vond het een leuke game ondanks dat ik er niks van bakte. Highscores in de comments.

GAMETIME 268Kate - Red Lace
Kate - Red lace, Playgroundkate
De babe die ook bijna proffesioneel bezig is, is hete babe kate. Ze verdient namelijk al geeld met die filmpjes. Toen het geld op was, ging ze natuurlijk weer nieuwere filmpjes maken. Kate gaat nog wel een aantal jaartjes mee hoor.

Kate - Red Lace


Striptease
Striptease
Die webcamfilmpjes blijven natuurlijk leuk. Er wordt bijna altijd wel in gestript. Maar dit kan ook op professioneel niveau. Wat je bijvoorbeeld ziet in al die Amerikaanse stripclubs. Hier zie je een blonde babe die stript en erg goed kan paaldansen.

Striptease

SEXY and HOTMOVES
SEXY and HOTMOVES
Schudden met die billennn, mja dat zien we natuurlijk graag. Beetje jammer dat het geheel een beetje onderbelicht is maar je kan het allemaal nog prima volgen. Check de check dan ga ik eventjes lekker shoarma fixen..

SEXY AND HOTMOVES

GUZMAN over de CONSUMENT
GUZMAN over de CONSUMENT
Deze Javier Guzman staat ook regelmatig alleen op het podium met zijn onemanshow. Ik ken hem eigenlijk als Ab, want daar had hij een paar jaar geleden een leuk programma mee. Anyway vandaag heeft hij het over ons eigenlijk, de consument en hoe bedrijven daar mee omgaan.

GUZMAN over de CONSUMENT

HANDSONIC
Handsonic
Zoals sommige van jullie weten speel ik elektrische triangel. Daar ben ik redelijk goed in geworden en de uitdaging is er een beetje uit. Nu vond ik de net dit instrument en ik vind het wel een geil ding. Wat denken jullie kopen of toch maar niet?

HANDSONICFLITS U BENT DOOD
FLITS U BENT DOOD
Ik heb het altijd al gezegd, dat nationale snelheids begrenzen door middel van flitsen is echt levensgevaarlijk. Nou hebben we die palen in NL zo staan dat ze je van achter flitsen dus dan valt het schrikeffect nog wel mee. Kom je bij onze oosterburen dan wordt je ineens van voren geflitst en mja mensen dat is toch wel link, zoals we kunnen zien in deze clip. [Thnx zakratje!]

FLITS U BENT DOODEXTREME SKI
EXTREME SKI
Vandaag is eigenlijk mijn snowworld middagje maar deze middag slaan we maar eens over, ik voel me nog steeds niet helemaal 100% dus blijven we maar een paar daagies lekker binnenshuis. Om toch nog een beetje dat wintersport gevoel te hebben deze clip waar het er wel een beetje extreme aan toe gaat. Mooie clip!

EXTREME SKISNIJWERK
Snijwerk
In het volgende filmpje zien we snijwerk voor gevorderden. Nee nu moet je niet gelijk denken aan saw 4 maar aan een kok in een chinees restaurant. damn wat snijd die gast uber snel. Niet gewoon meer.

SNIJWERK
THE GIRL FROM IPANIMA
THE GIRL FROM IPANIMA
Hehe geweldige aktie hier op het strand ergens in Brasilie. Deze dame ligt nietsvermoedend te zonnen als er een brasiliaanse versie van Ruben op het strand op duikt om haar het leven zuur te maken. Ik vind het een geweldige aktie, dus kijk snel eventjes mee..

THE GIRL FROM IPANIMA2007 CRASH COMPILATION
2007 CRASH COMPILATION, compilatie
Altijd mooi dit soort compilaties vooral als ze ook nog eens echt elke crash die je maar kan bedenken in zich hebben. Deze compi duurt overigens een minuut of 9 en het enige wat ik persoonlijk jammer vind is de baggermuziek. Naja gewoon winamp aan met wat lekkers en gaan..

2007 CRASH COMPILATIONPIZZABABE SARA JEAN
PIZZABABE SARA JEAN
Ook vandaag heb ik weer een Pizzababe met zorg uitgeselecteerd en ik heb vandaag voor jullie deze blonde met groene ogen die de naam Sara Jean Underwood heeft meegekregen bij geboorte. Mja het is weer een lekker ding, en zeer zeker beschuitwaardig bevonden..

PIZZABABE SARA JEANRhian
Rhian
Britse babes kunnen zeker wel lekker zijn. Dat geloofde ik eerst niet,maar een aantal Britse babes hebben mijn gedachte veranderd. Hier zie je bijvoorbeeld de blonde Rhian die modellletje is voor Maxim.

Rhian

AMY DOET CRACK
AMY DOET CRACK
Ik denk dat wij zo'n beetje een van de eerste waren die berichten dat Amy zwaar aan de coke zat en zelfs aan het snuiven was op het podium. Nou waren er toen nog wat mensen die dachten dat het de otrivin was en dat ze een verkoudheidje had opgelopen. In deze clip zien we d'r lekker sucken aan een basepijp...

AMY DOET CRACKSCHILDEREN MET SAUS
Schilderen met saus
In het volgende filmpje zien we hoe je echt moet schilderen. ik bedoel ik weet niet hoe die gast het voor elkaar krijgt maar het ziet er echt toppie uit. Ik bedoel hij verft gewoon met saus. Ik doe het hem niet na.

SCHILDEREN MET SAUS
GOED SPUL
Goed spul
In het volgende filmpje zien we dat mcdonalds heel goed spul levert. We zien namelijk dat mcdonalds zeer goed eten levert. vooral de frietjes blijven uber lang goed. Ik bedoel wie had verwaacht dat ze na 2 maanden nog in prima staat waren?

GOED SPULGAMETIME 267
Gametime logo
Vandaag doen we een behendigheid spelletje wat eigenlijk gewoon zeer irritant is maar ja een highscore is zo gezet. De beste deed het in 10.50 seconden. Ik kwam maar tot de 03:45:45. Veels te lang maar ja. Highscores in de comments.

GAMETIME 267Webcam Strip
Webcam Strip
Deze webcambabe hier is erg lekker. Normaail kick ik niet zo op piericng. Maar bij deze brunette staat het wel geil. Leuk filmpje waar ze danst stript en allemaal lekkere dingetjes laat zien. Check It.

Webcam Strip

Ashley Brookes
Ashley Brookes
Hier zien we weer babe Ashley Brookes die je natuurlijk al kent. Een kleine schattige babe met 2 lekkere tieten dus. Hier staat ze tussen de waaiende gordijnen. Alleen meisje, zorg maar dat je geen kou vat.

Ashley Brookes

ATB LIVE @ POLAND
Nou ja gisteren Faithless live in concert, vandaag ATB mja laten we er dan meteen maar de week van de concerten van maken. We gaan dus elke dag eentje doen deze week en dan een beetje in deze muziek stijl zodat ik het zelf ook nog kan waarderen. Deze ATB kennen we natuurlijk van diverse hits hier 30 minuten beelden uit Polen. Check!

ATB LIVE @ POLANDVAGE RECLAME
Vage reclame
In het volgende filmpje zien we een paar slechteriken zoals Jason, Freddy en natuurlijk darth vader. maar tijdens de kerst slaan ze helemaal om. Erg grappig verzonnen. Maar desondanks blijft het gewoon een vage reclame.

VAGE RECLAMECRASH
Crash
Tijdens een echte air race en dus niet dat slappe aftreksel van red bull gebeuren er wel eens ongelukken. zo ook hier. We zien een vliegtuig wat er dus gewoon mee ophoud. Heel jammer maar wel kicke beelden.

CRASHBOWLING KINGPIN
BOWLING KINGPIN
Zo bowl je jaren niet en zo is het elke maand wel een keertje raak. Mja, dan heb ik het eventjes over mijn eigen bowling praktijken, wat eigenlijk best wel leuk is dat bowlen. Je bent eventjes van huis af, doet nog iets nuttigs en er kan ook gewoon gedronken worden. Kijk dasnou een sport naar mijn hart. Deze gast moet nog ff dooroefenen...

BOWLING KINGPINTE KORT
TE KORT
Mja, als stuntman voer je de vreemdste stunts uit, nu vind ik dit soort jumps altijd wel erg stoer. De berijder laat z'n motor los bij de jump en dan is het dus de bedoeling dat ie weer op de motor zit voordat hij neerkomt. Mja, had ie nu maar wat langere armen gehad.

TE KORTLuna
Luna
Hier is Luna weer. Luna is nog altijd heet en we zijn zijn bijna bij 50filmpjes van haar beland op TLP. Nu weet ik niet welk nummertje dit is, maar dat maakt geen zak uit want het draait hier alleen om dit filmpje.

LunaPIZZABABE FELICIA
PIZZABABE FELICIA
Vandaag een oude bekende die de naam Felicia Taylor draagt, gewoon een babe dus die eens een keer niet langs dr Schumacher is geweest maar een uber lekkere frisse natuurlijke uitstraling heeft. Nou ja we moeten het er vandaag maar mee doen, check hier voor het hele Pizzababe archief!

PIZZABABE FELICIABERT & ERNIE GO METAL
Ik heb er niets mee maar als ik dit zo bekijk dan zou ik het ook helemaal niet raar vinden mocht Mym met deze versie van Sesamstraat zijn opgegroeid. Ik bedoel het is helemaal zijn muziek en hij moet het toch ergens van hebben. Nou ja, kijken we eventjes mee naar deze Bert en Ernie die wat metal doen.

BERT & ERNIE GO METAL

HOOVERBOARD
HOOVERBOARD
Altijd lachen als ze weer iets nieuws verzinnen wat we eigenlijk al kennen uit de film. Neem nu dit hooverboard, die een jaar of 20 geleden zijn introductie had in de film Back 2 the Future. Dat ding schijnt nu ineens echt te bestaan, goed het is wel wat groter dan de skateboard waar McFly het op doet, maar stoer ziet het er toch zekers uit.

HOOVERBOARDOMA IS EEN PIMP
Oma is een pimp
Het volgende filmpje gaat helemaal nergens over maar ik vind het uber kick. Ik bedoel hoe kom je op het idee om een oma in een echte pimpmobiel te zetten. Ach ja kijk en lach maar even mee uit deze hele slechte scene uit een waarschijnlijk even slechte film.

OMA IS EEN PIMPSLOWMO DRAGRACE
Slowmo dragrace
In het volgende filmpje zien we hoe een dragrace er uitziet als je hem heel langzaam afspeelt. En ik moet zeggen dat dat echt uber vet is. Kijk eens naar die banden. dat is toch niet normaal meer zoveel kracht.

SLOWMO DRAGRACE
GAMETIME 267
Gametime logo
Het wordt steeds gekker met die gametime we gaan hoe langer hoe hoger en het duurt nog maar even en we zijn al een jaar aan het gamen. Vandaag gaan we fancy pants man 2 spelen. Een leuke en snel spel. nou ik ga verder met gamen.

GAMETIME 267MOOI ROOD = NI LELIJK
MOOI ROOD = NI LELIJK
Jammie, als je altijd had gedacht dat meisjes met rode haren goed kunnen kussen dan raad ik je sowieso deze Livia Andrade ten zeerste aan. Hmmz echt een lekkere redhead dus, die me meteen doet denken aan die film van Arnie, genaamd Sonja!

MOOI ROOD = NI LELIJKAlyssa
Alyssa
Vindt je die tieten van die babe hiervoort nou te klein (wat ik kan begrijpen) dan is hier Alyssa die een paar maatjes meer heeft. Ze is blond en heeft grote tieten. Ziet er meestal wel goed uit toch.

Alyssa

FAITHLESS LIVE @ LONDON
FAITHLESS LIVE @ LONDON
Soow dit concert had ik nog liggen, ik heb het een tijdje geleden al gezien en je kan zeggen wat je wilt die Rollo is toch wel een genie. Anyway super mooi live concertje hier dus opgenomen in Alexandra Palace te London en duurt iets langer dan anderhalf uur.

FAITHLESS LIVE @ LONDONMONICA BELLUCCI [SPECIAL]
MONICA BELLUCCI [SPECIAL]
Hmz, die Fritz weet wel wat ie aanvraagd hoor sjee. Lekker ding dat is zeker waar, maar niet echt veel van te vinden deze Monica Bellucci uit Italia. Er stonden nog wel wat nieuwe filmpjes hier en daar die je kunt bekijken maar echt veel spectaculairs heb ik nog niet kunnen ontdekken, anyway een stuk of 6 videos dus bij meer lezen en hier nog een archief met 1500 pix!

MONICA BELLUCCIPLAYLAND FUN
PLAYLAND FUN
Gisteren zagen we een mega toffe achtbaan door Mym gepost, waar deze zich bevind is nog eventjes een raadsel maar wat ook erg tof is over het grote water is dit Playland. Een soort van Disney World maar dan anders, hier zien we een toch wel ietwat grappige commercial voor dit gebeuren.

PLAYLAND FUNTOMMY COOPER
Tommy Cooper
Ik denk dat de meeste mensen Tommy Cooper wel kennen. Ondanks deze kennis ga ik dit filmpje gewoon posten want hij blijft grappig. Hier zien hier Tommy Cooper die 400 rollen tegelijk speelt volgens zijn eigen woorden.

TOMMY COOPERMONSTERTRUCK CRAZE
MONSTERTRUCK CRAZE
Ook vandaag een heleboel monstertruck geweld in deze clip met muziek van de Ramones als ik me niet vergis. De beelden komen van the Show Me Center in Cape Girardeau, MO on January 19, 2008. Een hoop spinouts en we zien wat jumps...

MONSTERTRUCK CRAZEHOTEL OPBLAZEN
HOTEL OPBLAZEN
In Houston, Texas werd gisteren het in 1911 gebouwde 'the Montagu, Hotel Cotton' gesloopt. Het gebouw heeft zijn 100 jarig jubileum net niet gehaald helaas. Voor deze sloop werd gebruik gemaakt van een implosie die we op deze video mooi kunnen bekijken.

HOTEL OPBLAZENPIZZABABE ELISHA
PIZZABABE ELISHA
Een nieuwe maandag morgen een nieuwe weer zonder zorgen en om dat te vieren beginnen we deze week met een mega uberlekkere pizzababe. We hebben straks ook nog een bonus special met Monica Bellucci in de hoofdrol.. Eerst deze Elisha Maybelle dus die niet voor niets de pizzababe van de dag is geworden. Check!

PIZZABABE ELISHAClara En Melanie
Clara En Melanie
Ja, vandaag op de eerste dag dat we weer met z'n allen aan het werk moeten of naar school moeten. Hebben we hier bij TLP om jullie op te vrolijken twee lekkere lesbische babes, Clara en Melanie die lekker in bad gaan.

Clara En Melanie

VREEMDGAAN
VREEMDGAAN
Deze gast heeft een beetje een vreemde manier van vreemdgaan ontdekt. Ik kan me er verder niet zo heel veel bij voorstellen maar daar gaat het nu eventjes niet om. Ze worden betrapt ergens op een hotelkamer en mja, je moet er maar op komen.

VREEMDGAANFORMULE 1 AUTO
Formule 1 logo
Zoals jullie weten ben ik redelijk gek op formule 1. Ik kan ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. In het volgende filmpje zien we namelijk hoe een formule 1 auto er uitziet als je hem uit elkaar zou halen kick om te zien. Maar je ik ben ook formule 1 verslaafd.

FORMULE 1 AUTOGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag weer een gadget en ook dit keer op computer gebied. Het is namelijk een uber vette monitor van Alienware. Deze monitor is gebogen zodat je echt een breed gezichtsveld heb. Natuurlijk is hij voor de meeste mensen niet te betalen maar he is wel leuk.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 266
Gametime logo
Vandaag gaan we een relaxt spelletje spelen. we gaan namelijk zoveel mogelijk blokjes weg halen. zo'n soort spelletje is niet bijster origineel maar wel leuk voor even tussen door. Dus highscores in de comments en game never over.

GAMETIME 266Tila Tequila
Tila Tequila
Net even die nieuwe show van Tila Tequila gekeken en het was echt veel beter als verwacht. Binnenkort zijn er zeker beelden te zien van de show op TLP en mischien wel wat extra materiaal.Voor nu is hier een filmpje waar ze samen met een andere babe een fotoshoot doet.

Tila Tequila

18 And Busty
18 And Busty
Deze babe hier schijnt dus 18 jaartjes jong te zijn. Ze ziet er zeker lekker uit. En die tieten zie je maar zelden bij zulke jonge meisjes. Natuurlijk moet daar trots op zijn en daarom zie je haar hier haar tieten wassen.

18 And Busty

GISELLE BUNDCHEN
GISELLE BUNDCHEN
Ik zat net nog ma eens te kijken naar wat ubermooie ZuidAmerikaanse schonen, en mja tis echt niet normaal meer hoor hoe die chicks daar zomaar in het wild te lijken te groeien. Mijn alltime favoriet kan niemand anders zijn dan Roccio maar ik moet eerlijk zeggen dat deze Giselle Bundchen die al wat op leeftijd (28) dreigt te raken me ook nog steeds kan bekoren.

GISELLE BUNDCHENEEN BUSSIE VOL MET POLEN
bussie
ja ja Johan Vlemmix is weer in het land samen met die andere pauper van de belspelletjes namelijk Nol Roos ook wel bekend als coolepiet. Dit keer komen ze met hun nieuwe nummer een bussie vol met Polen langs bij tastelikepizza HQ,

EEN BUSSIE VOL MET POLEN
ACHTBAAN
Achtbaan
Op het moment is het geen weer om met de achtbaan te gaan maar gelukkig zijn er nog video's te vinden van achtbanen met lekkerder weer. soms zitten er hele vage momenten in. in ieder geval is deze achtbaan uberlang.

ACHTBAAN
SCOTT MACARTNEY CRASH
SCOTT MACARTNEY CRASH
Wow, deze Scott Macartney maakt echt een vette crash zeg op de wk in Kitzbhel gisteren. Het was ook nog eens zijn 30e verjaardag en die zal ie voorlopig wel eventjes blijven herinneren. Met een kilometertje of 150km per uur crashed hij in de laatste bocht van zijn run, glijd nog een meter of 60 door en krijgt dan zelfs stuiptrekkingen. Gelukkig voor Scott is hij inmiddels buiten levensgevaar, hier de beelden.

SCOTT MACARTNEY CRASHZONDAG CONCERT
ZONDAG CONCERT
Op zondag kan je meestal genieten van een concertje van Mym, nou wordt ik daar zelf nooit zo heel erg vrolijk van en al helemaal niet als ik zwaar pijn aan m'n bakkes heb van een avondje stevig doorzakken. Nou kwam onze toch onderhand vaste tipgevert zakratje met het volgende concert aanzetten wat ik dan wel weer kan waarderen. Iemand een idee wie het zijn?

ZONDAG CONCERT3X BABE
3X BABE
Aan mijn maag te voelen moet het toch al bijna middag zijn, mja het is gisteren toch enigszins onder controle gebleven allemaal. Gelukkig maar want ik voel me niet zo brak als dat ik me normaal voel op een zondagochtend. Snel door met de babes die we zoals altijd op zondag bij de buurtjes vandaan halen. Fijne collectie vandaag moet ik zeggen..

Jana Cova & Nikki - SelfShots 1 & 2 - Very cute Amateur & Alexandra Penovich

Luna Schoolgirl
Luna SChoolgirl
Luna hoort nog gewoon bij de selectie van babes bij TLP die we gewoon blijven volgen in het nieuwe jaar. Daar was bijna iedereen het wel mee eens. Ook in 2008 blijft ze maar door gaan met ons te vermaken d.m.v haar filmpjes op haar site te zetten. Hier speelt ze een schoolmeisje.

Luna SchoolgirlHOI MAM
HOI MAM
Wat is er leuker dan iemand laten schrikken ? Je moeder de stuipen op het lijf jagen natuurlijk, diegene die elke dag zich uit de naad werkt om te zorgen dat alles tip top in orde is en zorgt dat de ruif dagelijks gevuld wordt. Nou, gaat het in deze clip niet helemaal goed want mams maakt een lelijke smakkert. Let even op, wie er meteen de schuld krijgt...

HOI MAMBEETJE VREEMD
Beetje vreemd
ja ja okee niet gewoon een beetje vreemd maar gewoon heel vreemd. Maar wel geweldig creatief. Ik bedoel wat moet je gerookt hebben om op dit idee te komen. Echt een tijdloos voorbeeld van creativiteit.

BEETJE VREEMDGAMETIME 265
Gametime logo
Vandaag ben ik er gewoon weer. Gisteravond was er weer een tlp meet maar ja MYM moest op kantoor blijven om te loggen. Vandaar dus weer een gametime en een metalconcert. ik denk dat pizzaman tegen de middag weer leeft dus.

GAMETIME 265DRAGONFORCE
Dragonforce
Omdat hij vorige keer twee keer werd aangevraagd ga ik hem toch maar nog een keer posten. vandaag dus dragonforce. Hij was al gepost maar ja het blijft leuk. Dus even genieten van dragonforce.

DRAGONFORCE
Babe Wast
Babe Wast
Dadelijk eventjes douchen en weer flink gaan stappen. Daarom zie je hier een lekkere babe die haarzelf ook lekker wast. Mischien douche ik morgenochtend wel met een nog lekkere babe. Voor nu kun je dit checken.

Babe Wast

Bangbros Billen
Bangbros Billen
Je ziet het mischien al, weer een heerlijk filmpje van Bangbros hier. En dit keer in de populaire categorie van lekker stevige billen. Deze babe laat haar achterse oko graag zien zonder verlegenheid. Camerageil dus.

Bangbros Billen

REDNECK RACING
REDNECK RACING
Wij lachen meestal om die rednecks vanwege de domme dingen die we ze vaak zien doen, maar eigenlijk zijn die gasten natuurlijk best relaxed. Skijt aan alles en gewoon doen waar je zin in hebt lijkt mij een beetje hun levensmotto. Hier wat beelden van een dagje redneck racing..

REDNECK RACINGSTRIPPOKER
STRIPPOKER
Wij gaan vanavond natuurlijk allemaal voor die hoofdprijs van 1500 eurie, maar als je niet kan blackjacken of geen doekoe hebt of zelfs nodig hebt kan je natuurlijk altijd nog gaan strippokeren. Eerste vereiste is dan natuurlijk wel dat je een babe aan je zij hebt, als dat allemaal geregeld is dan kan het loos gaan...

STRIPPOKERACTION NEWS
ACTION NEWS
Gisteren konden we eigenlijk al eventjes zien hoe zwaar het leven van een reporter is. Nu had vriendje Pat ook nog een leuk filmpje gevonden van een reporter van Action News , vast een of ander tv station over het grote water. En wederom kunnen we zien dat die gasten het echt zwaar hebben.

ACTION NEWS

TRUCKERS UIT POLEN
TRUCKERS UIT POLEN
Mja, aan de ene kant lijkt het me best wel wat hebben, beetje op zo'n vrachtwagen toeren door heel Europa. Lijkt me toch wel leuk aan de ene kant, dat je altijd van huis bent en nooit eens echt tot rust kan komen zijn dan natuurlijk wel de nadelen. Zo ook in deze clip met een vermoeide chauffeur...

TRUCKERS UIT POLENTIKKIE TERUG JAAP
TIKKIE TERUG JAAP
Voetbal is leuk voetbal is mooi, alleen als Excelsior van Feyenoord wint dan kan het wel wat minder leuk zijn. Nu had ik deze fijne compilatie eigenlijk al eventjes liggen met allemaal voetballerts die er niet zoveel kaas van hebben gegeten. Kijken we eventjes mee hoe ze de bal bij hun eigen keeper er in weten te schieten in een fijne compilatie..

TIKKIE TERUG JAAPFREE TLPIZZA WINTER CD
FREE TLPIZZA WINTER CD
Ja mannen het kon natuurlijk niet uitblijven, stilletjes waren we er al enige tijd mee bezig maar hier issie dan toch de eerste Tastelikepizza wintermix cd. Alle muziek is rechtenvrij en natuurlijk door onze eigenste PJ in mekaar gedraaid. De hoes komt van onze oude vriendje Nijnsel, Tracklist en hoes previews hier..

FREE TLPIZZA WINTER CDLesbische Babes
Lesbische Babes
Dit is weer zo'n heerlijk stukje uit zo'n erotische film. Speciaal voor de mannen die van de brunettes houden zien we hier twee lesbische dames die mega heet zijn. Ook al houdt je van blondjes zou ik toch even checken hoe de babes elkaar met olie insmeren,

Lesbische Babes


3X BABE
3X BABE
Jaja we lopen dus echt zwaar achter op schema voor zover we een schema hebben. Nou vind ik het wel fijn om te weten om hoe laat ongeveer de babes gepost worden tussen de normale postjes door vandaar dat we die meestal om het middag uur doen en savonds voor het slapen gaan nog eens. Naja, te laat maar niet minder lekker...

Monica & Melissa - Ivetta & Victoria - Cassandra & Sammy

Today's Bonus : Danae & Darsi

DESSERT RACE 2008
DESSERT RACE 2008
Er staat weer een nieuw seizoen met Dessert Races voor de deur en daarom hebben we vandaag deze preview alvast. Het duurt een minuut of 5 met allemaal beelden uit 2007. Naja, we gaan het weer volgen dit jaar en als er nieuwe clips zijn dan post ik ze hiero..

DESSERT RACE 2008SEXY ADS
SEXY ADS
Reclame en Sex gaan zo goed samen, en dat kan eigenlijk ook niet anders. Immers sex verkoopt, en de bedoeling van reclame is ook om te verkopen. Niet zo raar dus dat dit hand in hand gaat door de jaren heen. Nu wordt het de laatste jaren natuurlijk wel steeds gekker want deze affiches of posters hadden we toch echt niet in de 50er jaren.

SEXY ADS

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Hmz, ik heb 'm dus nog steeds niet he deze Wii, maatje van mij heeft er wel eentje staan dus daar is het afentoe wel eventjes lekker sporten met dat ding. Anyway, of ik er echt verdrietig om zijn vraag ik me dan ook wel weer af want ik kijk graag televisie....

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGWEN STEFFANI - ASIANS
GWEN STEFFANI - ASIANS
Hmz best een oudje dit eigenlijk al aan de timestamp te zien, maar ik kende em geeneens. Het is een parodie van de gasten achter MadTv en daar ben ik eigenlijk altijd wel een fan van. Dit keer geen R.Kelly die wordt geparodideert(?) maar deze Gwen Steffani die een liedje heeft over onze aziatische medemens.

GWEN STEFFANI - ASIANSFOURSECOND FURY
FOURSECOND FURY
Hmz ik was helemaal vergeten dat onze Mym vandaag een daggie vrij had. Niet zo overnagedacht eigenlijk, mja dan hebben we dus meteen een klein probleempje met de gametimes bijvoorbeeld. Nou had ik dit spelletje al evenjes bij m'n favorieten staan, waarom ? Het is snel en divers, en das wel geinig. Bedoeling is om te doen wat er staat in 4 seconden telkens. Suc6

FOURSECOND FURY

2 Lesbische Babes
2 Lesbische Babes
We zien hier weer 2 hele hete lichaampjes tegen elkaar. De 2 lekkere lesbische babes zijn zeker niet preuts en gaan beide helmaal naakt. Dus zeur niet dat ze meer uit moeten doen. Trouwens een lekker lang filmpje.

2 Lesbische Babes

Babe Gaat Zwemmen
Babe Gaat Zwemmen
Met mijn figuur op dit moment kan ik gerust gaan zwemmen zonder uitgelachen te worden. Ik zou zelfs graag in het zwembad willen zwemmen dat je hier ziet. Natuurlijk met die babe erbij die er wel erg lekker uit ziet.

Babe Gaat Zwemmen

INTERVIEW GONE WRONG
INTERVIEW GONE WRONG
Wij hebben het al vaker kunnen zien dat mensen die voor de televee werken niet altijd een toffe baan hebben. Goed ze komen vaak nog wel ergens maar dat filmen buiten met omstanders dat levert toch vaak problemen op. Neem nou deze gast die rustig iemand aan het interviewen is op het strand, maar gestoord wordt door het gezeik van een ander..

INTERVIEW GONE WRONG

VANESSA takes SHOWER
VANESSA takes SHOWER
Hehe deze gast heeft zojuist een nieuwe camera gekocht en wil die schijnbaar meteen aan zijn vriendin laten zien. Alleen staat zij onder de douche, nu vinden de meeste dames het niet zo leuk om zomaar gefilmt te worden maar dit slaat werkelijk alles..

VANESSA takes SHOWERKOELKAST BOE
KOELKAST BOE
Mja, in het kader 'van je beste vrienden moet je het hebben' vandaag iemand die een tijdje in de koelkast is gaan zitten om z'n beste vriend de stuipen op het lijf te jagen. Ik vraag me toch af wanneer jullie eens dit soort filmpjes gaan insturen.

KOELKAST BOESTRESS met PARKEREN
STRESS met PARKEREN
Mja, dit filmpje had ik al een tijdje geleden gezien op Trinilog, en vond het toen nog al nep eigenlijk. Maar goed ik zie het filmpje ineens overal opduiken dus misschien vinden jullie het wel geloofwaardig enof leuk. Naja kijk eventjes mee naar deze gestresste kantoormedewerker die het wachten voor de poort van de parking te lang vindt duren..

STRESS met PARKEREN

THE COREY SONG
THE COREY SONG
Als er een gast al beroemd is geworden in 2008 dan is het deze Corey Delaney wel. Haha, je geeft eens een feestje en je bent meteen wereld nieuws. Naja, we hadden al wat filmpjes van deze party animal maar nu heeft em ook nog zelf een liedje, geschreven door ene Scott Dooley..

THE COREY SONGPIZZABABE MICHELLE
PIZZABABE MICHELLE
Yihaa en we gaan weer verder met een hele mooi dame die luistert naar de naam Michelle Mclaughlin. Michelle is tevens de playmate van de maand februari en vandaag valt haar dus alvast de eer om de Pizzababe van de dag te mogen zijn. Lekker ding deze Michelle en voor de verandering zijn de tetten eens echt..

PIZZABABE MICHELLEChrista
Christa
Damn, dit is toch weer een superhete babe. Duidelijk Amerikaans als je kijkt naar de vormgeving in het filmpje. twee keer een mooi uitzicht dus. Die neptieten en die cowboyhoed staan gecombineerd erg goed hoor.

Christa

ORDINARY DAY
Beste een knap staaltje van knip en plakwerk hiero in deze clip met 2 gasten die geheel in stopmotion en volgens mij ook nog alles backwards hebben opgenomen. Poeh en terwijl ik mijn slaap nog eventjes uit mijn ogen wrijf, kunnen jullie mooi hier naar kijken.

ORDINARY PLAY

VEILIGHEID 2
Veiligheid 2
Man o man ik lijk wel een of andere moraal ridder maar de volgende reclame is zo fucking goed. Ik heb zo nog nooit tegen een reclame aangekeken. kijk maar even mee naar deze veiligheid reclame.

VEILIGHEID 2
KNUPPEL SCHOPPEN
Hehe, mja ik dacht eigenlijk dat dit soort dingen alleen in films voorkwamen maar dat blijkt toch niet geheel zo te zijn. Kijk allemaal eventjes mee naar deze gast die gewoon 10 honkbal knuppels in een keer door midden kickt. Hoe dat scheenbeen er nu uitziet wil verder denk ik niemand weten maar het zal zoiets als dit zijn..

KNUPPEL SCHOPPEN

I WANT MORE PRON
I want more porn
In het volgende filmje zien we opa die graag wat meer porno wil. Ik vind dat hij een bijzonder leuk nummer er van gemaakt heeft en ik denk dat het wel eens een hype kan worden.

I WANT MORE PORNGAMETIME 264
Gametime logo
Vandaag weer een gametime en dit keer gaan we golfline spelen. oftewel een golf variant van line rider. erg leuk gedaan. Highscores zijn er niet echt maar ik zou zeggen geniet er gewoon weg even van.

GAMETIME 264
Lapdance
Lapdance
Vanavond zien we weer een babe die een lapdance geeft aan een gelukkige gast. Deze babe stript natuurlijk ook nog totdat ze niets meer aan heeft Ze doet het erg goed maar ze lijkt wel een beetje erg blij te zijn, dus zit er ook een blij nummer onder.

Lapdance

Brazzer Babe
Brazzer Babe
Dit filmpje van Brazzers is best grappig. Zie hier hoe een babe zich lekker aan het uitkleden is en broertje Alex stiekem komt kijken. Deze babe heeft wel 2 dikke tieten. Als je daarvan houdt moet je deze eventjes checken

Brazzer Babe

BORD WEER OP SCHOOT
BORD WEER OP SCHOOT
Waar zijn die tijden nog gebleven dat je gewoon lekker op zondag avond met een prakkie Studio Sport kon kijken. Tegenwoordig kijkt niemand daar toch meer naar met al die reclames tussendoor, afentoe word ik wel eens een beetje moe van hoe alles maar moet wijken voor de knaken. Daarom steunen wij dit leuke initiatief van bordweeropschoot.nl. Wel even voor stemmen natuurlijk..

BORD WEER OP SCHOOT

2 filmpjes van Peer Mascini.. [!]SEXTEENS STARTPAGINA
SEXTEENS STARTPAGINA
Ben je opzoek naar sexy tienermeisjes dan is Sexteens de site om daar mee van start te gaan. Mega veel linkies dus naar allerlei geile tienermeisjes op deze Sexteens Startpagina!

SEXTEENS STARTPAGINA

PAULA ABDULS STALKER
PAULA ABDULS STALKER
Hehe, als je beroemd bent heeft dat natuurlijk vaak veel voordelen, maar helaas zijn er natuurlijk ook nog de schaduwkanten die daar aan kleven. Zo ondervond Paula Abdul tenminste deze week in een aflevering van American Idols waar zij in zit als een van de jury leden. Ik vind het geheel nogal erg creepie, en misschien is dat ook de reden dat ie eruit gegooit wordt?

PAULA ABDULS STALKERLITTLE MASTER OF HARDCORE
LITTLE MASTER OF HARDCORE
Mensen dit gastje is dus echt vanaf nu de master of hardcore qua gabberen jumpen of hoe het tegenwoordig ook mogen heten. Hehe geweldig dit ventje, zoals het gezegde luid jong geleerd is oud gedaan ofzoies.. naja gewoon eventjes kijken.

LITTLE MASTER OF HARDCOREP. DIDDY - PEPSI TRUCK
P. DIDDY - PEPSI TRUCK
Hehehe, ok eerlijk is eerlijk deze reclame van Pepsi is dan toch wel weer best leuk. We zien P. Diddy die met motorpech langs de kant van de weg staat ergens in de middle of nowhere. Natuurlijk komt er dan heel toevallig een Pepsi truck aanrijden die hem naar de Awards uitreiking brengt. En zo ontstaan dus rages..

P. DIDDY - PEPSI TRUCK99 BOOBS
99 BOOBS
Hehehe wie kent haar niet, Nena, met die geweldige super hit '99 luftballonnen'. Tijdje geleden alweer dat wel maar daarom niet minder mooi, tijdje geleden konden we haar ook nog eventjes horen samen met Kim Wilde met ook al zo'n super nummer. Dit keer een andere versie maar dan een soortement van 18+ versie zoals we gewend zijn van onze vriendjes bij Xmissy.nl

99 BOOBS

NEW - APPLE AIR
NEW - APPLE AIR
Ik moet eerlijk toegeven dat sinds ik die Iphone heb, ik toch wel wat nieuwsgierig raak naar de overige Apple producten. Als die allemaal zo vet zijn als deze ubergadget dan moet ik toch eens zien om er wat spul van in huis te halen. Neem nu deze nieuwe notebook van Apple, die ultradun is.. [demo video]

NEW - APPLE AIRBEST CELEB IMITATOR
Mensen nadoen is een kunst, vooral als je ze goed na wilt doen. Deze gast doet echt de meest uiteenlopende types na, zoals bijvoorbeeld de olsen twins. Hehe naja tis leuk om eventjes te checken.

BEST CELEB IMITATOR

BEST PARTY EVER [PART 2]
BEST PARTY EVER [PART 2]
Vorige week die gekke Australier nog gezien met z'n feestje waar het leger onderhand nog voor uitgerukt is om het te stoppen ? Hehe, nou ja inmiddels zijn z'n ouders terug en kan hij dus gewoon verder met het plannen van een vervolg feestje..

BEST PARTY EVER [PART 2]PIZZABABE PATRICE
PIZZABABE PATRICE
Ik heb die compilatie hieronder nu al de hele dag op repeat staan, sjesus wat een mega kwaliteit is da zeg. We hadden nog wat aanvraagjes liggen en daar gaan we morgen aan toe komen maar eerst nog een ander verzoekje namelijk een mooie donker dame als de Pizzababe van de dag. Nou lijkt me deze Patrice Hollis daarvoor vandaag de aangewezen persoon.

PIZZABABE PATRICESTICKY KISSING LIPS
STICKY KISSING LIPS
Gister een superdag gehad dus op de pistes van Snowworld, slechts 1x gevallen en dat was dan nog toen ik uit de lift kwam. Mensen ga er eventjes voor zitten want we hebben wederom een kwaliteits postje. Mijn grote vriend Daywalker zorgde ervoor vanacht toen ik nog eventjes op de msn zat, kwam hij met deze zelfgemaakte compilatie. GEWELDIG!!! [thnx bro!]

STICKY KISSING LIPSTRY THIS AT HOME
DVD brander
In het volgende filmpje zien we hoe we van een cd-lezer een dvd-lezer kunnen maken. nou wil ik niet zeggen dat ik alles van pc's weet maar dit kan niet waar zijn. Of zit ik er naast. Wie helpt me.

TRY THIS AT HOMEVEILIGHEID
Veiligheid
In het volgende filmpje worden we er op attent gemaakt dat het verkeer niet veilig is. We zien namelijk iemand die elke dag hetzelfde doet. Maar op een gegeven moment verandert er iets en dat loopt niet goed af. Indrukwekkende reclame.

VEILIGHEIDGAMETIME 263
Gametime logo
Vandaag hebben we zoals gewoonlijk weer een gametime. dit keer gaan we een game spelen die lijkt op een game uit een van de eerste gametime's. deze game is hopelijk net zo leuk. Highscores in de comments.

GAMETIME 263Sasha
Sasha
Ja, dit is babe Sasha met 2 grote tieten die o.a bij CWH werkt. Maar daar mag ze haar 2 jukels niet volledig laten zien. Dat vindt ze natuurlijk ook zonde en neemt ze zelf ook wat op met haar camera. Ook leuke kont heeft ze.

Sasha

Aria Giovanni
Aria Giovanni
Dit mooie lichaam hier op het plaatje is van niemand minder dan Aria Giovanni, die overigens al aan de oude kant is. Maakt geen zak uit, want hier ziet er nog wel erg lekekr uit hoor. Als haar tieten maar mooi blijven.

Aria Giovanni

TRAP GLIJDEN
Roltrap
Sommige mensen kunnen het. sommige mensen durven het gewoon weg niet. ik heb het zelf geprobeerd en het is wel grappig maar dat is ook alles. in het volgende filmpje zien we iemand van een roltrap glijden en dat gaat prima.

TRAP GLIJDENBEWEEGBARE STOEL
Vliegstoel
In het volgende filmpje zien we iemand die een volledig automatische stoel heeft ontworpen. Of hoe je dat ding ook mag noemen. Ik vind het kick en de genen die er thuis ook 1 heeft staan mag me gaan vertellen waar ik er 1 kan kopen.

BEWEEGBARE STOELMET RUBEN NAAR SCHOOL [NSFW]
MET RUBEN NAAR SCHOOL
Sjah, de laatste tijd heeft Ruben wel wat vaak dat ie moet nakomen op school. Ik vraag me dan altijd af wat ie dan weer geflikt heeft, laatst had ik een schoolmaatje van 'm op de msn die de volgende beelden maakte. [NSFW] Werderom kwam dit filmpje binnen over de linktiplijn, heb je iets leuks... TIP HET DAN!

MET RUBEN NAAR SCHOOL [NSFW]F1 - BMW SAUBER
Formule 1
Jaja hier dan eindelijk de foto's van de BMW Sauber f1.08. Ik vind hem persoonlijk erg mooi. maar ja hij moet voornamelijk snel zijn en niet zo zeer mooi. Bij meer lezen wat foto's van deze auto.

F1 - BMW SAUBER
Spin The Bottle Strip
Spin Ther Bottle Strip
Strippoker is altijd leuk geweest met wat babes. Maar er bestaan ook andere sptrip-spelletjes. Bijvoorbeeld Spin The Bottle strip. Hier gaat iedereen naakt op de winnaar na. Deze houdt nog n kledingsstuk aan. Dat wordt hier fijn gedaan.

Spin The Bottle Strip


PIZZABABE ANITA
PIZZABABE ANITA
Hmmz deze lekkere blonde mag me toch elke dag van de week bellen zeg, damn wat een cutie. Haar naam heb ik niet zo voorhanden 1,2,3 maar dat ze stoorvaardig is mag duidelijk zijn. Deze Anita zonder naam dus gewoon de Pizzababe van de dag, lekkah!

PIZZABABE ANITADE MUZIEK RUBRIEK
De muziek rubriek
He wat een suske en wiske titel hierboven. Maar goed de muziek rubriek dus. daarin valt elke soort muziek die gevonden wordt en waar met plezier naar geluisterd wordt. Vandaag heb ik voor jullie MSTRKRFT met het nummer The Looks.

DE MUZIEK RUBRIEK
BEST OF TOPGEAR SZ10
BEST OF TOPGEAR SZ10
We gaan nog eventjes terug naar afgelopen seizoen van Top Gear met deze compilatie met zeg maar gewoon echt het beste van Top Gear van het seizoen. Niets wordt overgeslagen en daarom duurt het ook bijna 1 uur, naja, genieten kan natuurlijk nooit te lang duren!

BEST OF TOPGEAR SZ10CARLSBERG - SQUIRELL
CARLSBERG - SQUIRELL
Haha, man man dit is echt een geweldige reclame. Ik verwachte eigenlijk een soort van mentosachtig iets eigenlijk toen ik die gast zo bij de fles zag staan. Maar dan uit het niets komt er ineens een eekhoorn die wat drinkt en daarna zijn kunsten vertoond. Misschien omdat ik het zelf niet verwacht had, maar ik vind em geweldig.. [Thnx Zakratje!]

CARLSBERG - SQUIRELLLEUK ZO'N INKTVIS
Inktvip
Vandaag zullen jullie het met mij moeten doen want Pizzaman ligt met zijn pik in de sneeuw. In het volgende filmpje zien we een inktvip intvis die zich door een zeer klein gaatje frommelt. Knap gedaan.

LEUK ZO'N INKTVIS
GAMETIME 262
Gametime logo
Vandaag gaan we geen ingewikkelde game doen nee we komen gewoon tot rust tijdens een lekker potje mahjong. Mijn highscore was 31020. Heb jij het beter gedaan> Zet dan jouw highscore in de comments.

GAMETIME 262
2 Playmates
2 Playmates
2 babes die op elkaar lijken en uit de kleren gaan is erg mooi natuurlijk. Dat zie je in dit erg mooie filmpje van playboy. Playboy weet ze trouwens altijd erg goed in elkaar te zetten. Erg lekker hoor.

2 Playmates

Luna
Luna
Lang geleden dat Luna hier met haar kont op TLP stond. Laatste filmpje was dacht ik nog in 2007. Hier zie je haar weer lekker strippen. En nu wil ik van jou weten; Mag Luna blijven, of is ze z 2007. Ik hoor het wel.

LunaCARNAVAL met KATASTROOF
CARNAVAL met KATASTROOF
Beste carnavalvrienden, in aanloop van carnaval 2008, wensen wij de leden van de katastrofale vriendenclub, u erop attent te maken dat Katastroof een nummer uitbrengt dat zich uitstekend leent tot volledige ambiance. Meer info alhier..

CARNAVAL met KATASTROOFDAT IS PAS KUNST
Dat is pas kunst
Sommige mensen zijn erg creatief. sommige mensen ook niet. de gast uit het volgende filmpje is volgens mij uber creatief hoe kom je anders op het idee om een schilderij met kauwgom te maken.

DAT IS PAS KUNSTTRUE OR FAKE
True or fake
In het volgende filmpje zien we iets wat zo in try this at home kan. Alleen ben ik er van overtuigt dat het nep is. Ik weet niet hoe het komt maar ja. Wat is eigenlijk jullie mening over het volgende filmpje.

TRUE OR FAKE
MAYOR NUTTER
MAYOR NUTTER
Ik heb Amerika eigenlijk altijd al een kutland gevonden. Alles moet er maar groter en met andere landen wordt eigenlijk weinig rekening gehouden. Gasten zoals Bush die nog te dom zijn om hun eigen veters te strikken maar wel de machtigste man van de aarde kunnen worden. Nee mijn land is het niet, toch vind ik deze burgermeester Nutter dan wel weer cool..

MAYOR NUTTERSTREETRACE gone BAD
STREETRACE gone BAD
Straatraces zijn illegaal en mogen niet van de pliesie, nou mag wel meer niet maar dat wil niet zeggen dat het niet gebeurt. In deze straatrace met 2 mustangs in de hoofdrol gaat het echt gruwelijk mis. Dus de les van vandaag, straatracen is illegaal, en gevaarlijk.. Poeh voel me net meneer de uil..

STREETRACE gone BAD4 Babes In Bad
4 babes in bad
Je ziet het waarschijnlijk al op het plaatje. 4 mooie en ook geile blonde dames in een lekker heet bad. Die bikini gaat erg snel af en de tieten worden graag geshowd door de 4 babes. Ja, de dames mogen ook wel trots zijn op hun lichamen

4 Babes In Bad


PIZZABABE JILLIAN
PIZZABABE JILLIAN
Ik ben nog steeds niet uitgespeeld met mijn fijne Iphone waar ik zo blij als een kind mee ben. Waar ik ook wel lichtelijk blij van wordt is deze Jillian Grace die vandaag voor ons een blauw setje lingerie heeft aangetrokken. Uit zeg ik U, UIT!!

PIZZABABE JILLIANMYM doet JACKIE CHAN
MYM is JACKIE CHAN
Hehe vanmorgen hadden Ruben en ik een stoel in de gang gezet gewoon voor de lol om eens te zien hoe ons Mym daar op zou reageren. Mja Mym zou Mym niet zijn als ie niet meteen weer met een spontane aktie kwam, kijken we eventjes mee naar deze Jackie Chan move!

MYM is JACKIE CHANNWE PIZZAKOERIER(STER)
NWE PIZZAKOERIER(STER)
Jaja mensen sinds Ruben verkering heeft is ie nog weleens afwezig wat natuurlijk jammer is, want met z'n drieen op kantoor was het net zo gezellig. Nu Mym alle secretaresses heeft weggejaagd had ik een nieuwe vacature bij de onze koppelbaas die normaal voor het personeel zorgt neergelegd, "dit keer een nieuwe pizzakoerier m/v." Mja, we houden het gewoon bij ons oude team zo te zien.

NWE PIZZAKOERIER(STER)COLD FUSION 45 [MP3 MIX]
COLD FUSION 45
En ja we gaan gewoon doooor in het nieuwe jaar met de Cold Fusion mixen, ik had nog geen suggesties gehoord voor een nieuwe naam voor de mix die onze huismixert DJ PJ elke 2 weken voor ons in elkaar draait maar goed. Hijs weer lekker zoals we van 'm gewend zijn en de playlist vinden we bij meer lezen..

COLD FUSION 45 [MP3 MIX]KUT KERST
Kutkerst
Okee okee ik weet dat kerst allang voorbij is maar deze reclame vond ik wel erg leuk. Het gaat er namelijk om wat je vooral niet moet kopen voor je vrouw. Orgineel gedaan vooral die laatste.

KUT KERSTBIERTJE
biertje 2
Hoe maak je nou precies een biertje open. De meeste mensen zullen dit doen met een flessen opener. Maar wat als je die niet voor handen heb? Ach ja, dan doe je het toch gewoon met een kettingzaag?

BIERTJEGAMTIME 261
Gametime logo
Zoals jullie inmiddels gewend zijn hebben we ook vandaag weer een gametime. we gaan dit keer het hokje op vullen. Ik kwam tot level 10. Heb jij het beter gedaan? Meld dan jouw highscore in de comments!

GAMETIME 261
Tila Tequila
Die Tila Tequila of officieel Tila Nguyen speelt een hoofdrol in een reality show. Kijk, hiervoor doen deze babes op TLP pizza voor. Dat showtje zal niet veel voorstellen en het zal ook wel zwaar commercieel zijn, maar deze Tila blijft lekker hoor. Hier zie je haar.

Tila Tequila

Kate - Still In Love
Die kate maakt de laatste tijd aardig veel waarvan wij natuurlijk mee van mogen genieten mits je betaald. Maar hier op TLP doen we er niet moeilijk over. Gewoon weer kijken hoe ze op haar slaapkamertje is.

Kate - Still In Love


GOOGLE DASHBOARD
SUPER COOLE GADGET
Start gadget is een gratis dienst waarmee gebruikers zelf een persoonlijkbureaublad kunnen maken in iGoogle. Deze start gadget had in de eerste weekal 1000 gebruikers! Kijk eens hoe super handig deze gadget is, vind jij het tastelikepizza icoontje? Natuurlijk gratis en in alle talen!

SUPER COOLE GADGET

JORAN vs PETER R DE VRIES
JORAN vs PETER R DE VRIES
Afgelopen vrijdag naar Pauw & Witteman gekeken toevallig ? Dan had je dus kunnen zien hoe de familie van der Sloot aantafel zat met Peter R de Vries. Best een goede uitzending eigenlijk, en ik ben zelf eigenlijk helemaal nog niet overtuigd dat Joran iets met die Holloway verdwijning te maken heeft, alleen deze aktie is natuurlijk niet zo slim. Vooral niet als het even later op het net staat. Check!

JORAN vs PETER R DE VRIES

MAGIC
In het volgende filmpje zien we weer eens iemand die gek is van magic. Een bijzondere show maakt hij er wel van. hij is namelijk aan het goochelen met spuitbussen. zo tovert hij overal verf vandaan en verandert hij kleuren.

MAGICJUST BREATHE
JUST BREATHE
Hmmz, in het kader van lekkere muziek in een videoclip met lekkere babes presenteer ik vandaag deze Just Breathe. Nou is het nummer niet nieuw ofzo maar wel erg lekker. De clip kan er ook mee door, dus postwaardig bevonden. Check de check!

JUST BREATHEDOE ES LIFTEN
DOE ES LIFTEN
Hehe het zal je maar gebeuren sta je niets vermoedend te liften langs de kant van de weg, stopt er eindelijk een auto blijkt er een of andere coureur in te zitten. Die probeert om je doodsangsten te laten voelen. We kunnen het allemaal zien in deze grappige clip.

DOE ES LIFTEN

TV BE GONE op CES
TV BE GONE op CES
Hehe wij kennen dat apparaatje nog van de EK toen er een paar vervelende Belgen die het niet konden verkroppen dat ze zelf niet mee mochten doen tijdens de EK, Nederland introkken met deze universele afstandbediening om hier en daar het beeld op zwart te zetten. Geinig natuurlijk, alleen moet je dat niet doen op een CES beurs, want dan wordt je dus verwijdert van de beurs.

TV BE GONEGOLDEN GLOBES met ALJAZEERA
Hmz, het schijnt dus dat zelfs een zender als Al Jazeera tegenwoordig verslag doet van een event als bijvoorbeeld de Golden Globes. Nou is dit natuurlijk een filmpje wat niet helemaal op waarheid berust althans dat hoop ik dan maar voor de kijkers van die zender, want het gaat niet helemaal goed daar.. Hier de originele beelden!

GOLDEN GLOBES met ALJAZEERAWEEKEND BABES
WEEKEND BABES
Soow, het weekend zit er weer op, Ruben is nog ergens aan het opdrogen zo te zien want die hebben we vandaag nog niet op kantoor gezien. Wel hebben we dit filmpje van ergens in een discotheek waar het er gezellig aan toe gaat. Ik wou dat ik eens mee mog met Ruben naar dit soort feestjes..

WEEKEND BABESPIZZABABE SACHA
PIZZABABE SACHA
Deze Sacha Rivera heeft wel een Spaanse achternaam maar als zij Spaans is is mijn oma Russisch. Naja ziet er een beetje oost blokkerig uit allemaal als je het mij vraagt maar dat mag de pret niet drukken. Ze kijkt niet echt vrolijk behalve dan op de laatste foto, naja ik sla dr niet weg bij de voordeur en ik denk jullie ook niet.

PIZZABABE SACHAJENNA JAMESON STOPT
JENNA JAMESON STOPT
Goddamn, deze Jenna Jameson blijft voor mij toch gewoon echt een stootkussen eerste klas. Ook al is ze geen 18 meer, fuck it, eens een lekker wijf altijd een lekker wijf wat mij betreft. Anyway ze kapt ermee en dat vertelde ze gister in Las Vegas op de AVN Award beurs. I'll never spread my leggs again, in this industry, aldus Jenna!

JENNA JAMESON STOPT

Wat vindt jij ? Jenna Hot or Not?GEEN MOOIE MENSEN
GEEN MOOIE MENSEN
Een tijdje geleden werd met veel bombarie de komst van de site mooiemensen.com aangekondigd, volgens mij had ik er zelf ook nog een postje aan gewijd. En ja als je op de site gaat kijken dan lijkt het inderdaad of daar allemaal mooie single mensen geregistreert staan, maar dat blijkt toch zwaar tegentevallen, afentoe. Om de profielen te bekijken moet je natuurlijk wel eerst eventjes eurie storten. Gelukkig is dat nu niet meer nodig dankzij deze linktip die in de meelbox zat, gratis browsen dus, check die mooierts eens... [thnx Japie!]

GEEN MOOIE MENSEN (op mooiemensen.com)

natuurlijk zijn er ook uitzonderingen.. hier, hier en hier
BIJZONDERE TOKO
Bijzondere toko
Zoals jullie weten wordt er redelijk wat gegeten op de afdeling. maar ja soms wil je wel eens iets anders dan je standaard hamburger. Daar weten ze in chicago wel raad mee. Je wordt namelijk gewoon uitgescholden.

BIJZONDERE TOKOGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag een gadget die wat duurder is maar wel eentje die ik al in huis heb gehaald. het is de Asus EEE pc. Een heerlijke ultra portable laptop die minder weegt als een kilo. Ik zou zeggen kijk er naar en wacht tot maart want dan is hij eindelijk verkrijgbaar in Nederland.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 260
Gametime logo
Vandaag gaan we een lekker irritante game spellen. lekker want hij is lastig maar tegelijkertijd ook uitdagen. Ik zou zeggen gaan lekker spelen en zet je highscores in de comments. Nou ik ga nog even verder.

GAMETIME 260Sexy Stewardess
Sexy Stewardess
Ik heb mijn reisje al geboekt en ik ga dus ook met het vliegtuig. alleen zal ik het niet zo naar mijn zin hebben tijdens de reis als deze gast hierzo. De stewardess heeft namelijk 2 ferme borsten die ze maar al te graag laat zien.

Sexy Stewardess


Lesbische Babes
Lesbische Babes
Net als de tennisbabes van gisteren zijn hier 2 geile lesbische babes. deze shit echt mooi om te zien. Geen gezeik over kelren want deze gaan allemaal uit en we zien ook de 2 mooie doosjes goed in beeld.

Lesbische Babes

DANGEROUS CATWALK
DANGEROUS CATWALK
In het verleden hebben we weleens filmpjes gepost van Fashion TV. Niets mis mee natuurlijk want er lopen altijd een hoop mooie dames op de catwalk, dat dit lopen op zo'n catwalk ook weleens anders kan uitpakken zien we in deze compilatie waarbij er toch een hoop dames op hun snuffert gaan.

DANGEROUS CATWALK

BUNKER BOM
Bunker bom
Tegenwoordig ben je nergens meer veilig. Zelf niet in een bunker want ook daar kan er een bom naar binnen komen. kijk maar mee naar het volgende demonstratie filmpje en geniet van een kicke explosie.

BUNKER BOMDOOR DE OGEN VAN EEN HOND
Door de ogen van een hond
Hoe zou het leven er uitzien als je een hond was? Ja ik weet het een beetje gekke vraag maar hij sluit wel direct aan op het volgende filmpje. we bekijken de wereld namelijk door de ogen van een hond.

DOOR DE OGEN VAN EEN HOND
PLANECRASH COMPILATION
PLANECRASH COMPILATION
Vliegen is zoveel keer veiliger dan autorijden althans dat wordt beweerd. Mja, klopt natuurlijk ook wel maar als ik dan dit soort videos bekijk dan denk ik daar ook onbewust aan te terug als ik deze zomer weer op het vliegtuig richting de zon stap. Naja, in deze compilatie vooral veel amateurbeelden, check!

PLANECRASH COMPILATIONMUSIC PLEASE
MUSIC PLEASE
Mja, ik ben helemaal gek van muziek en dan bedoel ik dus eigenlijk ook nog eens trance daarmee. Natuurlijk smaken verschillen en ik kan niet verwachten dat iedereen dat mooi vindt maar toch vind ik wel dat iedereen deze supermix van Elucidate moet hebben. Het is een samenwerking tussen Elucidate, GT en Project C en is echt helemaal geweldig.

Lucid Voices of Trance 2007 - Elucidate vs GT vs Project C [download right click save as]

Hier nog een nieuwe site van DJ theM, met nog meer lekkere muziek zum download!

CHOCOLADE BAD
CHOCOLADE BAD
Hehe, het zullen ook een keer niet die chippannertjes zijn he die weer iets apparts hebben bedacht. Het is allemaal in het kader van de a.s. valentijnsdag viering op 14 februari en de chocolade wordt 2x per dag vers in het bad gegoten. Nix voor mij denk ik dan..

CHOCOLADE BADSWEET REVENGE
Wat doe je als een roommate van je je zomaar met een lege fles voor je kop slaat ? Mja, dan sla je m dus gewoon eens terug met een fles zou ik zeggen. Niet deze gast dus, die vindt dat wraak zoet moet zijn. De laptop moet kapot en owja hij heeft ook nog een plank in de gang staan die door midden moet.

SWEET REVENGE

MELITA TONIOLO
MELITA TONIOLO
Vandaag neem ik jullie mee naar het land van mijn voorouders, wel te verstaan Sicilia. Mja, ik spreek geen woord italiaans en mijn favoriete vakantie land is Spanje maar als ik deze Melita Toniolo zo zie dan krijg ik toch een beetje het gevoel dat ik misschien iets te voorbarig ben geweest. Anyway mooie dame en dit is een backstage video..

MELITA TONIOLO

Bonus : Melita Toniolo kalender 2008 hier!SIMPSONS bij IDOLS
SIMPSONS bij IDOLS
Mja de Simpsons zijn toch eigenlijk gewoon de voorlopers van Family Guy en Southpark als je het mij vraagt. Bartje zal wel altijd een kwajong blijven en Homer wel altijd een oetlul. Naja, vandaag zijn ze op bezoek bij American Idols kijken we eventjes mee ?

SIMPSONS bij IDOLSDANSEND SKELET
Dabnsend skelet
Ons bekendste skelet is natuurlijk Achmed the dead terrorist. Maar de concurrentie is nooit ver weg. hier zien we een straat artiest die op la rambla zijn geld bij elkaar verdient met deze geweldige act.

DANSEND SKELETGAMETIME 259
Gametime logo
Vandaag weer een gametime zoals we hem kennen een lekkere game die pefect is voor de zondag. Hij duurt namelijk lang en heeft veel mogelijkheden. Zoals gewoonlijk de highscores in de comments.

GAMETIME 259STONE SOUR
Stone sour
Vandaag weer een metal concert. ik ga jullie nogmaals vragen om jullie band in de comments te zetten want ik heb bijna alle bands gehad. Dus zet je bands in de comments of misschien is de metal zondag zoals we hem kennen voorbij. (concert begint na 3 mintuen)

STONE SOURTennis Babes
Tennis Babes
Sporten is wel geinig zoals een partijtje voetbal. Maar tennis hou ik niet echt van. Alleen heeft de tennisclub hier in de buurt geile babes die lid zijn. Zie hier 2 babes die tennisen maar laten achterwegn en iets veel leukers in gedachte hebben. Ik ga me toch maar inschrijven.

Tennis Babes


FTVgirls Renna
Renna
FTVgirls heeft toch altijd goed spul. Zo is hier een babe Renna die haar hete naakte lichaam heerlijk insmeerd. Daar zou je haar vast wel wel ene keer mee willen helpen. Okk nog eens goede beeldkwaliteit.

FTVgirls Renna

BOOORING
BOOORING
Ik vertelde jullie van de week al dat het leven van een logger vaak over rozen gaat. Maar eerlijk is eerlijk zo afentoe heb je het ook weleens gezien hoor met al die naakte chick filmpjes. Ik bedoel het is vaak natuurlijk meer van hetzelfde, en ja wat dat voor gevolgen heeft zien we in het volgende filmpje..

BOOORING

RONALDO vs BUGATTI
RONALDO vs BUGATTI
Hehe geniale reclame hier weer, wederom van Nike natuurlijk. Dit keer zien we niemand minder dan Manchester United speler Cristiano Ronaldo het opnemen tegen een Bugatti Veyron. Het is de bedoeling om als eerste de 100 meter vooruit en daarna weer terug afteleggen. Natuurlijk wint Ronaldo op zijn Nike Mercurial Vapor IV schoentjes..

RONALDO vs BUGATTITRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag weer een try this at home en we gaan dit keer een vuurbal maken. nu zul je denken wat heb ik er aan. zoals gewoonlijk bij try this at home heb je er niks aan maar is het wel uber kick om te zien. Dus snel aan de slag.

TRY THIS AT HOME
OLD SPICE
OLD SPICE
Vroeger zag ik het nog wel eens in de badkamer staan aan de kant waar pappa pizzaman z'n geurtjes had staan. Tegenwoordig ken ik eigenlijk niemand meer die Old Spice gebruikt. Het klinkt ook een beetje oudbollig zeg maar, deze commercial zou daar eigenlijk verandering in moeten brengen. Ik ben nog niet overtuigd..

OLD SPICECHRISTINA LOKEN
CHRISTINA LOKEN
Deze Christina Loken kennen we uit films als de Terminator en is echt een lekkertje. De compilatie komt van onze grote vriend en meester compilatie maker Ryoni. Dus ik zou zeggen geniet eventjes lekker van deze schone dame uit Noorwegen.

CHRISTINA LOKENHOLIDAY RAP
Holiday rap
Vandaag doen gewoon een echt oud en redelijk kansloos muziekje. namelijk de holiday rap man o man wat is dit toch lekker slecht. Geniet mee van de MC Miker G & DJ Sven want zij gaan op summer holiday.

HOLIDAY RAP
3X BABE
3X BABE
Ik ben helemaal in de wolken sinds gisteren nu mijn iphone hier gewoon binnen is. Man man wat een tof ding zeg, ben d'r weer helemaal blij mee. Maar tis ook weer tijd om jullie blij te maken met een mandje lekkere dames. Meer hier..

Lilliane & Magdalena - Claudia & Eva - Andrea & Altea

FIAT, VESPA & DUCATI
FIAT, VESPA & DUCATI
Altijd mooi dit soort beelden natuurlijk van vroegah. Ik ben eigenlijk meer van de auto's die afkomstig zijn uit Duitsland maar goed eerlijk is eerlijk het waren wel mijn voorouders die van oudsher af met de snelste sportautos en motoren kwamen aanzetten. Leuk stukje geschiedenis dus van 3 grote merken.

FIAT, VESPA & DUCATIDAG VLIEGTUIG
Dag vliegtuig
Hadden we de net nog een ventje wat weg ging nu is het een heel vliegtuig wat we niet meer terug zien. tenminste niet in nieuw staat. Ach ja dan moet je maar niet crashen. kicke beelden van een wat minder kick ongeluk.

DAG VLIEGTUIGDE GROETEN
De groeten
In het volgende filmpje zien we een klein mannetje wat er over nadenkt om uit huis te gaan. zowel zijn vader als zijn moeder denken dat hij een grapje maakt. En op het einde lijk dat in der daad het geval of toch niet?

DE GROETENGAMETIME 259
Gametime logo
Vandaag gaan we een lekker irritant spel spelen. Dit houd dus in dat het wel leuk is om te spelen maar wel lastig is om goed te spelen. we moeten namelijk zo ver mogelijk lopen met het mannetje en dat is niet altijd even makkelijk.

GAMETIME 259Angela
Angela
Hier op TLp zie je heel vaak babes strippen. Maar dat kan ook anders. Gewoon in een keer uit de kleren net zoals deze Angela. Dat soort shit zie ik ook graag. En nog een geinig muziekje erbij ook. Even mijn hasjpijpje pakken voor dit nummertje

Angela

Nicole Graves
Nicoel Graves
Dit is Nicole Graves. Een klein geil meisje die goed is voor een avondje. Misschien wel meerdere avondje. Hier staat ze bij een mooie motor. wat wil je liever hebben? De Motor gaat mischien wel langer mee en die zeikt niet zo, maarja.

Nicole Graves

SJAAK BRAL - VAARWEL 2007
SJAAK BRAL - VAARWEL 2007
Deze show heb ik zelf gisteravond zitten kijken en echt tis SUPER. Het is dus de oudjaarsconference van Sjaak Bral die Hagenees die over alles wel een mening heeft. Echt geniaal gedaan dit en het kan niet anders of we zien Sjaak volgend jaar gewoon terug met oud en nieuw op een van de commerciele zenders. Het duurt wel 2 uur, maar pak een zakkie chips erbij wat biertjes en kijken echt... Grandioos zijn de stukjes over Maxima en Verdonk!

SJAAK BRAL - VAARWEL 2007NIET ALTIJD ZO NEGATIEF
Negativiteit
Sommige mensen zijn altijd negatief. kijk hier bij Tastelikepizza zijn we nooit negatief want het is hier altijd gezellig. in het volgende filmpje zien we dat niet alles wat je overkomt per definitie slecht hoeft te zijn.

NIET ALTIJD ZO NEGATIEF
LACHEN MET BUSH
LACHEN MET BUSH
Ik voel me zo beroerd als ik me maar kan voelen en duik zo lekker mn bedje weer in, wacht nog steeds op de iphone die ze vandaag komen bezorgen, nou misschien maakt dat mijn dag nog een beetje goed dan. Of anders eventjes lachen met ome Sjors die toch bijna weggaat onderhand maar nog een ontmoeting met Arnie heeft.

LACHEN MET BUSHTOPLESS WII
TOPLESS WII
Hehe mja je kon erop wachten natuurlijk maar nu is het dan ook nog eens zover. De Wii console kennen we natuurlijk allemaal maar dat je die spelletjes ook nog eens topless kan spelen daar was ik nog niet opgekomen. Gelukkig was er iemand wel zo slim en daarom kunnen wij nu kijken naar topless wii.

TOPLESS WII

FUNNY UPSKIRT
FUNNY UPSKIRT
Ik blijf het zeggen verborgen camera filmpjes blijven gewoon leuk, goed het is soms bij het flauwe af maar als er dan een lekker kontje wordt ingezet dan moet het haast wel goed komen.

FUNNY UPSKIRTRECLAME RECLAME
RECLAME RECLAME
In de loop van de jaren zijn er ook veel vreemde reclames voorbij gekomen, bij meer lezen staat een gallerie met een paar vreemde oude commercials zoals bijvoorbeeld die van Pakistan airlines waar je een vliegtuig de twin towers ziet invliegen. Mja, das wel vreemd te noemen..

RECLAME RECLAMEDIGITALE KUNST
Digitale kunst
Vandaag hebben we weer kunst maar geen gewone kunst maar digitale kunst. het klinkt heel vreemd en dat is het ook maar het is tegelijk ook zeer boeind. Klik wat in het rond en verbaas je over de vormgevng of het concept.

DIGITALE KUNST
FUNKPHONIC
FUNKPHONIC
In het kader van mooie animaties vandaag deze funkphonic wat toch wel weer mooi gemaakt is en wat ook niet onbelangrijker is, de muziek klinkt ook nog lekker. Lekkere bass.. Check!

FUNKPHONICBIGGEST HOCKEYFIGHT
BIGGEST HOCKEYFIGHT
Het was weer raak hoor afgelopen dinsdagavond als ik me niet vergis in de Russian Superleague. Kazan. Tatneft-Arena. Ak Bars vs. Traktor speelde toen tegen elkaar. En in de wedstrijd werden in totaal 378 strafminuten uitgedeeld, een gezellige bedoeling dus. Wij hebben de beelden..

BIGGEST HOCKEYFIGHTPIZZABABE LYNN
Iets later dan je gewend bent maar beslist niet minder lekker is de Pizzababe van de dag. Vandaag is het deze Lynn de la Rosa die het geschopt heeft tot de babe van de dag. Naja, het is ook wel een schoonheid al is ook weer niet helemaal mijn type. Sla d'r ook niet weg bij de deur hoor..

PIZZABABE LYNNSophie Howard
Sophie Howard
Deze babe is weer net als gewoonlijk erug lekker. een mooi brunette met een geil kapsel Die Pony staat namelijk erg geil bij haar. Dat komt ook door haar leuk gezichtje. Ik heb het hier trouwens over Sophie Howard Haar lichaam is ook erg mooi afgemaakt.

Sophie Howard

F1 - TOYOTA
F1 - Toyota
Jawel alweer nieuws uit de formule 1 hoor ik je denken. En jawel er is alweer nieuws. Dit keer is het Toyota die hun auto hebben gepresenteerd. Ik kijk persoonlijk meer auto naar de volgende onthulling want die is namelijk van BMW dus binnenkort weer nieuws.

F1 - TOYOTA
HONGER
honger
De kat uit het volgende filmpje heeft honger dat zie ik zo. nu heb ik op het moment ook een kat in huis en ik moet zeggen dat zij beste moment van de dag toch wel met eten te maken heeft.

HONGER
GAMETIME 258
Gametime logo
Ten eerste sorry dat er gisteren geen game time stond. Ik had hem geschreven en hij stond er ook bij maar goed er is dus iets mis gegaan. Ten tweede wil ik Pizzaman bedanken voor het plaatsen van een game. en als laatste gaan we vandaag auto's parkeren. highscores in de comments.

GAMETIME 258Caro
Caro
Dit is Caro. Een roodharige babe die je trouwens niet vaak ziet op TLP. Maarja, sommige mannen vinden rood nou eenmaal geil dus is hier Caro van hegre-archives die er zeker wel lekker uit ziet.

Caro

Asian Babe
Asian Babe
Ik weet niet of je discotheek Hollywood in Rotterdam kent? De grootste discotheek van NL met 7 zaaltjes. Er lopen daar alleen een hoop kids rond omdat je maar 16 jaar hoeft te zijn. Maar goed, morgenavond is daar dus weer een speciaal thema. Dat is morgen I Love Asian. Hier is alvast een lekker Aziatische babe om in de stemming te komen.

Asian BabeGRATIS SEXFILMS DOWNLOADEN
Gratis bijna verboden sexfilms downloaden van hollandse tienersletjes die aan vulgaire sex doen , een must voor de liefhebber. En de tip van de dag hier op tastelikepizza.com!

GRATIS SEXFILMS DOWNLOADEN

THE WONDER of WONDERBRA
THE WONDER of WONDERBRA
Ik vind eigenlijk dat elke vrouw verplicht een push-up of wonderbra moet dragen. Ik bedoel dat maakt het leven van ons mannen toch een stuk aangenamer want ik word toch echt niet warm van een tepel op kniehoogte, al weet ik natuurlijk niet hoe het met jullie zit. Check eventjes deze geniale wonderbra reclame..

THE WONDER of WONDERBRAVEILIG ZAGEN
Cirkel zaag
In het volgende filmpje zien we de veiligste cirkel zaag ter wereld. Nu denk je wat is daar zo bijzonder aan nu als je ziet hoe fucking snel dat blad zakt dat is bijna nog enger als je vinger er af snijden.

VEILIG ZAGENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
Ja dit is inderdaad een vreemde titel maar ik denk kom ik doen eens origineel. in het volgende filmpje zien we namelijk een vrouw die zich een ongeluk schreeuwt als ze thuis komt. Wil jij weten waarom check dan even het volgende filmpje.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH
BILL GATES is GUITAR HERO
BILL GATES vs SLASH
Geweldige shit hier weer van mijn grote held Bill Gates. Bill doet nie zo moeilijk en neemt het eventjes op tegen Slash als hij guitar hero gaat spelen omdat hij de presentator nog 20 dollar schuldig is. Geweldige shit weer van ome Bill, respect!

BILL GATES is GUITAR HEROBrazilian Dancer
Brazilian Dancer
Gisteren had ik het al over Amerika. Nu gaat het om Brazilie. Als ik daar aan denk, denk ik aan Rio. Als ik aan Rio denk, denk ik aan wat alles met seks heeft te maken. Hier zie je een professionele braziliaanse stripper/paaldanseres

Brazilian Dancer

PIZZABABE IRENNE
PIZZABABE IRENNE
Soow en dan is het alweer donderdag, morgen komt ie dan eindelijk hoor mijn eigenste I-phone ik kan echt niet wachten tot die koerier aan de deur staat. Mja, zover is het natuurlijk nog niet dus vandaag moet ik nog maar eventjes geilen op wat anders, neem nou deze hongaarse Irenne das toch ook appetijtelijk... iphone iphone iphone

PIZZABABE IRENNESTRAND EZEL
STRAND EZEL
Ja daar lig je dan met je goeie gedrag, het hele jaar hard gewerkt en er dan eindelijk een weekje tussen uit om lekker kunnen te bakken op het strand. Dat dan de eerste de beste ezel die voorbij komt voor je valt is dan natuurlijk wel minder..

STRAND EZELKONING HAMILTON
KONING HAMILTON
Man man als je kan surfen zoals deze Laird Hamilton dan mag je met recht de naam koning dragen. Zagen we gister van Mym al iemand die een soortement van Tsunami aan het besurfen was, nou blijkt dit niemand minder te zijn dan deze Laird Hamilton dus. Kijken we eventjes naar deze compilatie waarin die Tsunami beelden ook nog eventjes voorbij komen..

KONING HAMILTONTHE COMPUTER MAN
the computer man
Nu alvast sorry voor dit filmpje. Maar dit retro reclame filmpje kon ik toch niet laten liggen. Ik bedoel het is al erg genoeg dat hij scatman John nadoet maar windows 95 plug and play. Als je me niet gelooft moet je het zelf maar checken.

THE COMPUTER MANLANDEN OP EEN VLIEGDEKSCHIP
landen op een vliegdekschip
Jaja vliegdekschepen zijn gewoon cool. oke oke ze zijn mischien niet de snelste maar het is zo kick om er op te landen. Ik bedoel net als je denk dat je er af flikkert sta je toch stil. Kijk maar even mee.

LANDEN OP EEN VLIEGDEKSCHIPKOFFIE TIJD
Mympje, is helemaal vergeten om een gametime neer te zetten vanmorgen dus ben ik voor dag en dauw maar opgestaan om de volgende game neer te plempen. Eigenlijk ook nog eens heel erg toepasselijk want wat gaan we namelijk doen, we gaan koffie zetten voor slaperige mensen die voorbij komen. Grappig, en nu eerst koffie! [via]

KOFFIE TIJD

Babe Stript
Babe Stript
Dit is weer zo'n vriendinnetje die mooi gefilmd wordt door een of andere gast. Natuurlijk stript deze babe op muziek waarbij ze wat danst. Ja, ze is lekker. Maar ze moet oppassen dat papa niet ineens thuiskomt.

Babe Stript

Andie Valentino Speelt Viool
Andie Valentino
Amerika is zeker een mooi land en heeft echt alles. Ze hebben ook late-night shows waarin grootborstige babes je proberen te vermaken. En dat doen ze met wat spelletjes enzo. Hier zie je bijvoorbeeld Andie Valentino viool spelen met de strijkstok tussen haar benen.

Andie Valentino Speelt Viool

TOBASCO WAKE UP
TOBASCO WAKE UP
We hebben het al vaker gezegd hier maar van je vrienden moet je het hebben, deze "vriend" vond het schijnbaar nodig om zijn slapende maat wakker te maken door hem wat tobasco in de mond te gieten. Mja, als je daar niet wakker van wordt?

TOBASCO WAKE UPXTREEM SURFEN
Xtreem surfen
In het volgende filmpje zien we iemand die gaat surfen op de pool wateren. op zich nog niks bijzonder was het niet zo dat er even een stuk ijs naar beneden pleurt en zorgt voor een ongelooflijke golf.

XTREEM SURFEN
WHY DID YOU LEAVE ME ?
WHY DID YOU LEAVE ME ?
Love songs ik heb er eigenlijk niet zo veel mee. Nou is dit dan wel weer eentje om serieus te nemen natuurlijk want ene Jon Lajoie vraagt zich namelijk af waarom zijn vriendin hem heeft verlaten. Mja, uit de tekst blijkt het eigenlijk wel, better luck next time Jon..

WHY DID YOU LEAVE ME ?THIS PORN IS SFW
THIS PORN IS SFW
Hehe, ja het is niet anders niet op alle bedrijven is Tastelikepizza zomaar te bekijken, aldus een mailtje die ik gister kreeg. Toch jammer natuurlijk want juist op het werk heb je natuurlijk zeeen van tijd om te surfen, naja. Voor al die mensen die nu wel op het werk zitten hebben we deze porno die je gerust op het werk kan bekijken. Trust me!

THIS PORN IS SFW part 1 - THIS PORN IS SFW part 2

BREAKDANCE BATTLE
BREAKDANCE BATTLE
Ik heb deze clip vanacht gekeken en toen vond ik m erg leuk, ik ben nu waarschijnlijk nuchter dus ik zal zo nog eens zien of het echt zo leuk was. Watskeburt, paar gasten komen een mascotte tegen en gaan een heuse breakdance battle aan. Best geinig toch ?

BREAKDANCE BATTLE

ATARI 2600 RECLAME
ATARI LOGO
Man o man wat hadden ze vroeger toch een gekke reclame kijk maar eens naar deze reclame. ik bedoel die gast wil alleen maar een spelletje voor zijn atari 2600 kopen maar waarom doet hij daar zo druk over?

ATARI 2600 RECLAMEKate Lion Tamer
Kate Liontamer, Playgroundkate
Je ziet het mischien wel dat hier alweer een lekker filmpje van Kate te zien is. En daarbij bedoel ik dus Kates Playground. Ik vind dat ze altijd wel een mooi pakeje voor haarzelf weet uit te zoen. Gewoon even kijken dus

Kate Lion Tamer
PIZZABABE TISHARA
PIZZAMAN TISHARA
Goddamn, vandaag weer zo'n babe waar je gewoon je linkerarm voor zou willen laten afhakken voor een nachtje plezier. Het is Tishara Cousino een playmate uit 1999 die toch erg lekker is opgedroogd al zeg ik het zelf. Ze is een jaar of 30 onderhand maar ja mij kan ze krijgen dat is zeker..

PIZZABABE TISHARATHE FROGFATHER
THE FROGFATHER
Geweldige clip hier bij onze collegas van Flabber deze parodie op The Godfather maar dan helemaal in muppetstijl. En voor de mensen die de film The Godfather niet kennen, he ed. Hebben we hier nog een overzichtje over deze legendarische film die je MOET gezien hebben van wikipedia!

THE FROGFATHER

DOE ES SCHEREN
DOE ES SCHEREN
Dit is eigenlijk zo'n filmpje waarvan je denkt als je het gezien hebt, wtf waar heb ik nu eigenlijk naar gekeken. Mja, dat vroeg ik mij dus ook af, feit is wel dat het een zooitje mongolen bijelkaar zijn. En owja er wordt ook nog iemands kop geschoren die daar wel/niet blij mee is. Thnx Wreckler...

DOE ES SCHERENTHE MORNING AFTER
THE MORNING AFTER
Mja, een maatje van me overkwam het laatst nog al viel het naderhand nog mee, ik zal verder geen namen noemen en nee dat doe ik dit keer ook echt niet. Maar het zal je maar gebeuren wordt je smorgens wakker blijkt je meisje zich ineens niet zo goed te voelen, tijd voor een cocktail of toch niet.. Erg sterk!

THE MORNING AFTERHANDIG TRUUKJE
handig truukje
ik weet niet of jullie wel een american footbal kijken maar daar gaat het er vaak hard aan toe. gelukkig kan je in die sport nog wel eens een leuk truukje proberen zoals in het volgende filmpje.

HANDIG TRUUKJE
PEPSI RECLAME
Pepsi
In het volgende filmpje zien we een briljante pepsi reclame. Ik ben zelf meer van de coca cola maar deze is ook erg kick. Het is echt een japans stijltje wat ik wel erg kan waarderen. Dus klik en kijk.

PEPSI RECLAMEGAMETIME 257
Gametime logo
Vandaag gaan we LOLfighter spelen. nu denken julie WTF is LOlfighter. LOlfighter is een game waarbij je alles wat beweegt moet killen. het klinkt raar maar dat is het niet. Nou waar wachten jullie nog op snel LOLfighter spelen

GAMETIME 257
Bangbros Jayden
Bangbros Jayden
Bangbros is erg bekend. Jij kent het vast ook en je hebt er mischien al wel eens een filmpje van gezien. Hoe ze aan de bekendheid komenis wel duidelijk als je naar dit filmpje kijkt. Een lekkere babe Jayden met 2 dikke tieten. Haar kont is ook niet mis hoor.

Bangbros Jayden


Lux Cassidy
Lux Cassidy
Lang, blond, getatoeerd, geil en mooi. Dat is deze babe Lux Cassidy dus. Altijd leuk om de tatoo van een babe te zien. soms ziet het er niet uit maar het kan ook erg sexy zijn. Deze is alleen leuk.

Lux Cassidy

WTF
wtf
Ik kwam dit volgende filmpje spontaan tegen en ik weet werkelijk niet waar het overgaat. Ik weet niet of ik het leuk vind of stom maar het is in ieder geval erg bijzonder. Laat even weten wat je er van vindt.

WTFLEUKE DOLFIJNEN
Leuke dolfijnen
Okee okee deze video is eigenlijk iets te soft voor tastelikepizza.com maar het is zo leuk. We zien dolfijnen die spelen met lucht ringen. Leuk om te zien en het lijkt er op dat ze weten wat ze doen.

LEUKE DOLFIJNENANIMAL FUN
ANIMAL FUN
Het ziet er weer grauw en triestig uit als ik naar buiten kijk. Maakt natuurlijk niets uit als je binnen zit de hele dag zoals ik, maar toch je wordt er ook niet echt vrolijker van ofzo. Daarom gaan we kijken naar iets wat eigenlijk altijd wel leuk is, leuke filmpjes met dieren in de hoofdrol.

ANIMAL FUNPERFECT SILENCE 18+
PERFECT SILENCE 18+
Mja vandaag gewoon weer een sexy videoclip want Ruben moest nablijven op school en is er dus nog niet. We doen het met deze lekkere plaat van volgens mij Blank & Jones. Fijn modelletje trouwens, heeft er iemand een naam ?

PERFECT SILENCE 18+PIZZABABE QINA
PIZZABABE QINA
Jaja mensen jullie dachten natuurlijk dat Claudette ook meteen de Pizzababe van de dag is maar niets is minder waar. Hier op TLpizza.com luisteren we (heel afentoe) naar wat er zoal wordt aangevraagd. Zo was dat een tijdje geleden wat meer donker op de site, nu had ik deze gallerie nog liggen van Qina Chase, hmz.. lekker of niet?

PIZZABABE QINACELINE DION
CELINE DION
Deze Celine Dion maakte ooit een plaatje waarmee ze mega beroemd werd. De uit Canada afkomstige Celine werkt momenteel in Las Vegas waar je elke avond van haar een show kan zien. In deze clip zien we Celine Dion eens niet aan het zingen, het schijnt een soort van viral te zijn..

CELINE DIONCLAUDETTE HAS ASS
CLAUDETTE HAS ASS
Soms, nou ja eigenlijk best vaak gaat het leven van een loggert over rozen, zo ook vandaag toen ik deze email van de Argentijnse Claudette ontving. Mja, meteen maar eventjes gevraagd of ze soms familie van Keyra is maar dat blijkt niet zo te zijn. Wel weer Argentinie dus, damn! Checken we eventjes deze Ass mensen, ikke verlieftttttt...

CLAUDETTE HAS ASS


BEERBENDER
BEERBENDER
Hehe, soms heb je van die dingen die je het liefst zo snel mogelijk zelf ook in huis haalt. Deze beerbender is er zo een, alleen zijn ze volgens mij nergens te koop ofzo. Bram kwam met deze instructie site hoe je zelf zo'n ding in mekaar kan knutselen, ik zag ook nog ergens een oude 1541 floppy drive voorbij komen. Tof ding!

BEERBENDER

100 DINGEN DIE WE IN 2007 HEBBEN GELEERD
idee
Jawel inmiddels ben ik er alweer aangewend dat het 2008 is. Tenminste gewend. Ik ben me ervan bewust. Waar ik me niet van bewust was van de dingen die we vorig jaar hebben geleerd. De BBC heeft er een mooi lijstje van gemaakt.

100 DINGEN DIE WE IN 2007 HEBBEN GELEERDF1 - MCLAREN 2008
f1 - mclaren
Ook vandaag weer foto's van formule 1 wagens. Dit keer is het de beurt aan mclaren om hun auto te onthullen. Ik vind het een mooie auto maar persoonlijk ben ik meer benieuwd naar de auto's van BMW en van Honda. Dus tot die tijd blijft het even wachten.

F1 - MCLAREN 2008
GAMETIME 256
Gametime logo
Vandaag weer een gametime en dit gaan we gyroball spelen een lastig spelletje die toch wel erg grappig is om te spelen. ik zou zeggen zet je highscore in de comments. Ik ga nog even verder spelen.

GAMETIME 256DE ELECTRISCHE SIGARET
Rene Perez
Rene Perez
Hier is weer een filmpje van Rene Perez. Dit is volgens mij een Spaanse babe. dat zullen die geile Spanjaarden op TLP ook weer fijn appreciren. Ze geeft trouwens wel een geinig optrekje. Ten minste, dat huisje in de video.

Rene Perez

DA FUSION CODE [TIP]
In de volgende korte videoclips zit een verborgen boodschap verstopt die je moet proberen te vinden. Het zijn er in totaal 6, ben jij de eerste die ze alle 6 gevonden heeft dan win je zomaar pats boem 5000 euries... Damn das niet gek, mekaar helpen in de comments mag natuurlijk maar dat lijkt me niet erg slim.

DA FUSION CODE [TIP]

Veronika Zemanova Actiongirl
Veronika Zemanova
We weten al dat veronika Zemanova een actiongirl is. Ze heeft namelijk al een aantal leuke actiefilmpjes. Hier zie haar weer lekker actief bezig met een mooie auto. Een Porsche dacht ik. Een vrouw en een auto. Bier erbij en het is een perfecte combinatie, lijkt mij.

Veronika Zemanova Actiongirl

BILL GATES NEEMT AFSCHEID
BILL GATES NEEMT AFSCHEID
Mja, voor mij zal ie wel atijd de grootste held blijven. Bill Gates, die met niets begon en een wereld imperium opbouwde met zijn bedrijf Microsoft, vaak verguisd maar onze Bill heeft het gewoon goed gedaan. Hoe oud is ie nu eigenlijk, jaartje of 50 ofzo en meneer kan met pensioen. Wij gunnen hem dat natuurlijk en als je dan ook nog met zo'n afscheidsfilmpje komt maak je jezelf onsterfelijk! Bill Gates 4 president! [thnx]

BILL GATES NEEMT AFSCHEIDF1 - FERRARI 2008
F1 logo
Het is weer zover. de ene na de andere formule 1 auto wordt inmiddels onthuld. Dit keer is ferrari als eerste klaar met hun auto. Bij meer lezen staan de zeer mooie foto's van deze zeer mooie auto.

F1 - FERRARI 2008
WHO IS YOUR DADDY ?
WHO IS YOUR DADDY ?
Mja deze Bennie Benassi is ook best goed bezig met z'n clips. Al had ik deze versie nog niet voorbij zien komen op MTV, maar ja dat is natuurlijk ook niet vreemd als je daar nooit naar kijkt. Anyway ik vond eigenlijk dat deze clip hier gewoon thuis hoort dus luisteren en kijken we vooral eventjes naar deze Who is your daddy van Benassi

WHO IS YOUR DADDYTHREE STOOGES
THREE STOOGES
Mja, deze gasten zijn toch wel legendarisch. Het zal voor mijn tijd zijn want ik heb het eigenlijk nooit op televee gezien, behalve dan allerlei verwijzingen in hedendaagse films ben ik eigenlijk nooit verder gekomen. Misschien daarom wel leuk om eens een compilatie te kijken van deze komieken van het eerste uur. Hier alvast deel 1!

THREE STOOGESJESSICA WHITE
JESSICA WHITE
Ok ok op veler verzoek hier een iets wat donkerder modelletje die luistert naar de naam Jessica White maar dat elemaal nie is. Nou ja, volgens mij is het ook geen dochter van Barry White maar dat het een schoonheid is zeker. Kijkt u eventjes mee ?

JESSICA WHITEBMW X6 - SPY PICS
BMW X6 - SPY PICS
Mja ik kan nog niet eens het ventieldopje betalen van deze nieuwe BMW X6, en al zou ik het kunnen dan vind ik het persoonlijk geen mooie BMW. Poeh dat dat ooit nog uit mijn mond komt, mja.. Geef mij maar een mooie 3 serie of een fijne M, anyway kreeg net deze pix binnen van Patrick die in Munchen deze foto's en zelfs een filmpje maakte voor ons.

BMW X6 - SPY PICSRene & Jana
Rene Jana
Dit zijn Rene en Jana. twee geile lesbische babes die graag aan elkaar zitten. Echt een leuke video die echt wel goed in elkaar is gezet. Alleen zijn deze babes niet zo groot geschapen. Maar dat kan natuurlijk ook leuk zijn.

Rene & Jana

PIZZABABE AMBER
PIZZABABE AMBER
Een nieuwe week betekent meteen een nieuw blik met Pizzababes die we eventjes opentrekken. Deze maandag beginnen we meteen maar weer met wat schoons van ome Heffner. Mja, je kan zeggen wat je wilt, maar dat zijn en blijven toch echt de mooiste meiden die ze daar keer op keer weten te strikken. Hier Amber Elise..

PIZZABABE AMBERJONG GELEERD
JONG GELEERD
Dit weekend eindelijk eens met mijn grote kroegmaat Patjuh afgesproken om een biertje te gaan drinken, en ja het was mega gezellig. Ik weet er verder niet veel van meer maar gelukkig was er iemand met een camera die de volgende beelden maakte...

JONG GELEERDGMAIL ALS HARDESCHIJF
Gmail logo
Toen ik gisteren Boinc op tastelikepizza zette moest ik opeens denken aan een ander programmatje wat erg handig is. Als je een gmail account heb dan kan je het volgende programmatje gebruiken. het zorgt er voor dat je gmail gezien wordt als hardeschijf in je computer. Extreem handig als je sommige bestanden altijd bij je wil hebben.

GMAIL ALS HARDESCHIJF
GADGET VAN DE WEEK
gadget van de week
Jawel de eerste gadget van het jaar. Dit keer is het niet zo zeer iets kick's of bijzonders maar het id wel erg makkelijk vooral als je kinderen heb., het is namelijk een licht kraan. En zo weet je het verschil tussen warm en koud water. Om het wat duidelijker te maken heb ik er een filmpje bijgedaan.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 255
Gametime logo
Vandaag gaan we een echte japanse game spelen. Maar ondanks dat hij Japans is hij wel erg leuk. het is namelijk de bedoelling om op de 16 verdieping te komen. mijn highscore was 162. Julie highscores in de comments.

GAMETIME 255B9 - INTERNETWIJZER
2 Busty Babes
2 Busty Babes
Hou je nu van grote tieten? Maar dan echt van grote tieten? dan moet je hier even op klikken en rustig genieten van deze 2 babes van Bangbros met flinke tetten. Nog mooier is dat ze elkaar ook erg graag mogen.

2 Busty Babes

Dansende Babe
Dansende Babe
Webcamvideos zijn meestal geinig om te zien. Je kan natuurlijk ook gewoon een camera pakken zoals deze babe. Deze babe met haar lekkere lijf stript daar mooi bij op een lekker muziekje.

Dansende Babe

LIFTEN DOE JE NIET ZO!
LIFTEN DOE JE NIET ZO!
Als je wil meeliften moet je dat niet onder de wagen doen. Een WTF filmke van het ongeval bij onze collegas van Wadda! De dame hier in kwestie heeft overigens enorm veel geluk gehad dat ze het er zonder al te veel kleerscheuren vanaf gebracht heeft. Gelukkig ligt hier trouwens tegenwoordig niet zo veel sneeuw meer..

LIFTEN DOE JE NIET ZO!

MUSIC MAKER
MUSIC MAKER
Hehe echt geinig deze site waar je zelf een lekker houseplaatje kan maken met een multi functioneel keyboard. Ik heb er zelf best wel lang mee lopen pielen en mja ik vond het eigenlijk best tof klinken, sampeltjes zitten onder de letters en check ook eventjes de special features. Je kan het ook nog eens recorden allemaal, insturen doe je hier... [via]

MUSIC MAKER

FORMULE 1
FORMULE 1
Mja, 2007 was eigenlijk toch nog geheel onverwachts een spannend formule 1 jaar. In dit overzicht wat is uitgezonden door rtl 7 zien we nog eens allerlei spectaculaire momenten van afgelopen jaar voorbij komen. Altijd mooi om te zien natuurlijk..

FORMULE 1FLATOUT 2
FLATOUT 2
Ik moet toch eens een pc gaan kopen met een degelijke videokaart zodat ik ook eens kan gaan gamen. Die spelletjes worden nu wel heel erg tof, kijken we eventjes naar deze demonstratie hoe Flatout 2 te spelen. Er zit lekkere muziek onder van de Foo Fighters, dus check eventjes...

FLATOUT 2SEXY BEACHVOLLEYBAL
SEXY BEACVOLLEYBAL
Ow yes, hier ga je toch gewoon voor je plezier supporteren of zie ik dat nu verkeerd. Nou ja, het kan natuurlijk elke zomer op het strand dit beachvolleyballen maar het is natuurlijk helemaal fijn als we gewoon een filmpje hebben met de beste asses van het beachvolley circus..

SEXY BEACHVOLLEYBALGEZELLIG DAGGIE PARK
GEZELLIG DAGGIE PARK
Zondag om een uur of tien dan mag ik atlijd de kinderen zien, mja dat zong Andre al een jaar of 15 geleden. Dus we gaan lekker naar het park op zondag moet deze vader gedacht hebben, alleen jammer dat er dan ineens een vliegtuig crasht een paar honderd meter verderop. Ach ja, anders hadden wij dit filmpje niet gehad natuurlijk..

GEZELLIG DAGGIE PARK3X BABE
3X BABE
Soow we hadden vandaag niets dan problemen met de servert dus als je eventjes een time out had vandaag bij het bezoeken van de site dan is dat nu verholpen dankzij de goede zorgen van onze provider Realroot die ook op zondag gewoon doorwerken. Anyway, snel over naar de orde van de dag met deze dames van de buurtjes. Morgen weer een verse Pizzababe!

Danae & Amelie - Naughty Latina & Red Selfshots - Sexy Claudia & Mucho Amateurs!

Als bonus hebben we vandaag een mega lekker filmpje van Erica Campbell, thnx Wietboer!

HANDIG PROGRAMMAATJE
Boinc
Tenminste handig is misschien het verkeerde woord maar het is wel een slim programmatje. Het Programmaatje heet Boinc en het zorgt er voor dat je pc mee helpt met het oplossen van vraagstukken. Zo help ik op het moment mee met de zoektocht naar buitenaards leven. Zelf ook helpen. download dan even het programmaatje.

HANDIG PROGRAMMAATJEKate - Oh Baby
Kate - Oh Baby, Playgroundkate
Ja, wat later vandaag is hier weer Kate. Nieuwe filmpjes van Kate dus. Haar bed is een mooie plek om dit op te nemen. Hier gebeurd het dus allemaal. Gisteren zag je Kate. En vandaaag gewoon weer.

Kate - Oh Baby

TRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag gaan we een zeer klein robotje maken. Tenminste ik roep wel vandaag. Ik weet niet of je alle spullen in huis heb dus het kan ook morgen. je heb een tandenborstel, een batterijtje en een motortje nodig uit een pager. Als je alles heb dan is het tijd om te kijken.

TRY THIS AT HOME
GAMETIME 254
Gametime logo
Vandaag weer een leuk spelletje om bij na te denken. Tenminste bij mij ging het niet altijd even makkelijk. Ik kwam tot level 16 voordat ik echt niet meer verder kwam. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 254TRIVIUM - ROCK AM RING
Trivium
Ja vandaag hebben we weer een trivium. ik wil jullie dit keer ook vragen om jullie bands aan te vragen want zonder jullie hulp kan ik niet elke zondag een concert posten. Dus geniet van trivium en vraag je band aan.

TRIVIUM - ROCK AM RING
HOT LINGERIE MODEL
HOT LINGERIE MODEL
Nou onze Ruben is weer eens spoorloos, dus we hebben vandaag weer een paar filmpjes uit mijn eigen vooraad. Beginnen we eventjes met deze lingerie model zodadelijk nog een filmpje van onze grote vriendin Shay Laren en dan ga ik er maar vanuit dat hij er morgen gewoon weer is...

HOT LINGERIE MODELHET KONTJES LIED
HET KONTJES LIED
Hehe mja, de plaat die er onder zit is sowieso al mega natuurlijk maar de tekst kan er ook mee door. Tenminste ik zie mezelf al zitten deze zomer op het terras met een paar maten dit te zingen. Goed er zullen wel wat biertjes aan te pas moeten komen maar die komen er sowieso wel. De zomerhit van 2008 ?

HET KONTJES LIEDMEET THE SPARTANS
MEET THE SPARTANS
Meestal sla ik dit soort films over maar als er dan eens echt niets te doen is op kantoor dan kijk ik toch maar stiekum. Een soortement van Scary movie maar dan anders gebasseert en met in de hoofdrol de film 300. Mja, 25 januari schijnt ie in premiere te gaan, hoi hoi ik kan niet wachten.

MEET THE SPARTANSPORSCHE PIJP
Jullie weten dat ik van Top Gear hou. Nu kwam ik dit filmpje tegen en ik kon er erg om lachen. We zien namelijk dat ze een Porsche Pijp hebben gekocht en dat nemen ze even met elkaar door. Erg leuk onderwerp al zeg ik het zelf.

PORSCHE PIJP
MODESHOW ASIA-STYLE
MODESHOW ASIA-STYLE
Wtf, die Jappen moeten ook echt alles net iets beter doen he. Zijn wij de dames gewend uit Milaan die zorgvuldig worden geselecteerd uit duizende wannabee modelletjes. Nee, in Japan zijn het zo te zien allemaal dames uit de lokale stripbar om de hoek. Kijken we eventjes mee naar een modeshow die alle andere modeshows overbodig maakt.

MODESHOW ASIA-STYLENO LOVE SEXY
NO LOVE SEXY
Deze Helene Rask uit Noorwegen heeft het tenminste goed begrepen, zingen kan ze niet echt en het klinkt weer meer van hetzelfde maar een ding snapt ze dus wel goed wij willen nakende babes zien. Goed ze gaat niet helemaal nakend maar toch zo goed als, en ja dan klinkt het ineens een stuk beter allemaal.

NO LOVE SEXYHANDIG ZO'N HOND
handig zo'n hond
De hond is de man zijn beste vriend als je het allemaal mag geloven. Ik weet niet of het waar is maar ik vind honden wel erg leuk. Bovendien heb je soms wel eens iets aan een hond als ik het volgende filmpje mag geloven.

HANDIG ZO'N HONDFUNNYCAR DRAGRACING
FUNNYCAR DRAGRACING
Het ziet er maar grauw en somber uit eigenlijk als ik naar buiten kijk. Zo nog maar eens extra de kachel opstoken en wat fijne muziek opzetten. Eerst maar eens dit filmpje waar we gaan dragracen met auto's die er iets anders uitzien dan die we normaal gewend zijn. Echt vette graffity trouwens op die avenger..

FUNNYCAR DRAGRACINGDRONKEN GIRLS [MEGAPOST]
DRONKEN GIRLS [MEGAPOST]
Mja ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik vind een dronken vrouw altijd wel leuk in bed. Niet voor niets is er het gezegde dat een dronken vrouw een engeltje in bed is. En laat ik mezelf ook niet in de maling nemen zo'n dronken vrouw zit natuurlijk ook heel handig meteen op dezelfde golflengte als ik zelf. Naja, hier een hele zooi filmpjes met dronken dames!

DRONKEN GIRLS [MEGAPOST]

3X BABE
3X BABE
En toen was het weer weekend, mja. Ik ben gister begonnen met een nieuwe serie Criminal Minds, ik weet niet of het aan mij ligt maar ik vind er eigenlijk nog niet zoveel aan. Ik heb nu 2 afleveringen gezien, en ach misschien moet ik er nog inkomen, in de volgende dames zou ik ook weleens willen, van de buurtjes vandaag... Check!

Phoenix & Monica - Natalia & Ambra - Sussane & Cristina
Jennifer
Op deze zaterdag-middag hebben we hier een leuk filmpje van de oude vertrouwde Playboy. En met als inhoud een mooie fotoshoot van deze Jennifer met haar mooie lichaam en lekkere tieten.

Jennifer

MICHELANGELO AND THE POPE
Michelangelo and the pope
Jullie weten dat ik van Monty Python hou. Persoonlijk vind ik het volgende filmpje echt het beste stukje. We zien de Paus en Michelangelo die ruzin over het schilderij van Michelangelo namelijk het laatste avondmaal. Gewoon kijken.

MICHELANGELO AND THE POPESMOOTH MOVES
Smooth moves
Niet iedereen kan zo maar met een lekker meisje praten. De gast uit het volgende filmpje heeft daar ook wat last van. Gelukkig komt het meisje direct over de brug. Tenminste zo lijkt het. Een pijnlijk herkenbare situatie.

SMOOTH MOVESGAMETIME 253
Gametime logo
Vandaag gaan we een racespel spelen. Het is de bedoeling om te ontsnappen aan de gasten die je achter na zitten. Een leuk spel wat binnen kwam via de linktiplijn. Dus Caipirossi bedankt voor deze leuke game.

GAMETIME 253COLD FUSION 44 [MP3 MIX]
COLD FUSION 44 [MP3 MIX]
En ja ook in het nieuwe jaar gaan we natuurlijk gewoon door met de serie Cold Fusion van onze eigenste DJ PJ! Het is nummertje 44 alweer en ik wil hierbij meteen een oproep doen voor het verzinnen van een nieuwe naam want bij nummertje 50 wordt het weleens tijd voor een nieuwe naam voor onze huismix vind ik eigenlijk. De nieuwe titel drop je in de comments, playlist hier!

COLD FUSION 44 [MP3 MIX]AFRICAN POLEDANCER
AFRICAN POLEDANCER
Sjees sommige mensen die hebben toch wel of veels te veel tijd of veels te veel van een talent waar je gewoon geen zak aan hebt. Neem nou deze afrikaanse paaldanser die wel de moves heeft maar ja wie gaat dit voor een tweede keer bekijken. Nee doe mij dan maar gewoon de paaldanseresjes die Ruben post..

AFRICAN POLEDANCER

SINGING WITH SYLVANA
Singing with Sylvana
Sylvana Simons wie kent haar niet. Van tv-makkelaar tot dancing with the stars ze weet wel hoe ze op tv moet komen. Laatst was ze ook weer op tv. Ach ja ik kan alleen maar hopen dat Singing with de stars straks zonder Sylvana is. Man o man wat zingt dat mens slecht.

SINGING WITH SYLVANAGUIDE 2 MARSHALLING
GUIDE 2 MARSHALLING
Ik moest eigenlijk eerst opzoeken wat het nu betekende dat marshalltje spelen, ik dacht eigenlijk dat het wat met westerns te maken had ofzo. Nou ja het blijkt dus het binnenhalen van vliegtuigen te zijn, nu gebeurt dat over de hele wereld op verschillende wijze maar deze engelsen maken het wel heel erg bont en dat allemaal voor de strijd tegen kanker..

GUIDE 2 MARSHALLINGDOGGYSTYLE
DOGGYSTYLE
Ik denk dat iedereen het broodje aap verhaal wel kent van een chick die jarig was, thuis komt en als eerste zich uitkleed, pindakaas op d'r fluit smeert en eens lekker met de herdershond van bil gaat. Niet ? Nou ja het volgende filmpje komt zo ongeveer op het zelfde neer, ik vind het ranzig en jullie ?

DOGGYSTYLENIKE - NO EXCUSES
NIKE - NO EXCUSES
Deze commercial van Nike werd met oud en nieuw voor het eerst uitgezonden als ik me niet vergis. Mja, in de states dan natuurlijk want wij kennen deze held die hier in meespeelt helemaal niet. Naja het is gewoon weer een top commercial geworden, had je eigenlijk anders verwacht?

NIKE - NO EXCUSESKate Silky
Kate Silky, Playgroundkate
Ik heb je al eerder verteld dat ik een aantal vrij recente filmpjes van Kate voor jullie hebben. Hier zie je dus weer die mooie kont en prachtige tieten van haar. Die heb je zeker wel gemist.

Kate Silky

PIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Zo thank god its friday zullen wel veel mensen denken, al die zware dagen van vorige week gaan nu pas eigenlijk hun tol eisen. Nou ja, het is weer weekend dat betekend dat we zijn aangeland bij de laatste Pizzababe van deze week en dat doen we met deze Nicole Davis, die wel heel erg appetijtelijk eruit ziet. Check!

PIZZABABE NICOLEBANNED IKEA
BANNED IKEA
Dit is al iets ouder maar daarom niet minder leuk, misschien dat ze daarom ook niet meer uitgezonden mochten worden ofzo. Nou ja, waarschijnlijk komt een van de filmpjes je al wel wat bekend voor misschien ook niet, ik vond die spaghetti echt super maar ja wie ben ik. Uit de oude doos dus..

BANNED IKEAOUDEJAARS CONFERENCES
OUDEJAARS CONFERENCES
Ik mis dit soort uitzendingen meestal omdat ik wanneer dit wordt uitgezonden meestal ergens in de kroeg zit of in een vreemd bed lig. Alleen zijn die ouderjaars conferences eigenlijk super grappig goed er zitten ook saaie stukjes in en die kan je dan niet doorzappen, maar dat kan nu dus wel! Hier kunnen jullie genieten van de show van Joup Vant Hek en van nieuweling Jan-Jaap Van Der Wal die allebei terug kijken naar 2007 op geheel eigenwijze.

OUDEJAARS CONFERENCES

TE HERT GEREDEN
TE HERT GEREDEN
Zoals gezegd een nieuw jaar, een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Toch niet helemaal voor deze ree, die niet helemaal begreep dat ie aan de kant moest toen het in de koplampen van deze bmw keek die er met 240km per uur aankwam stuiven. Mja, dat motorblok lijkt me ook niet echt bruikbaar meer, iemand een pizza reerugreepjes?
Thnx Zakratje!

TE HERT GEREDENBEATBOX
Beatboxert
Inmiddels is het wel weer een een keer tijd geworden voor een lekkere beatbox. De gast uit het volgende filmpje gaat daar voor zorgen. Ik vind hem 1 van de betere en ik hoop jullie ook.

BEATBOXSKATE SLALOM
Skate Slalom
In het volgende filmpje zien we hoe je moet slalommen op skates. ik heb wel eens eerder slalom filmpjes gezien maar dat komt niet in de buurt van dit filmpje. ik vond het in ieder geval erg knap.

SKATE SLALOM
GAMETIME 252
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een echte shooter speler. niet een of andere slechter 2d shooter nee gewoon 3d. Hopaa als of het niks is. deze game kwam binnen via de linktip lijn en ik wil graag AmoreGirl83 even bedankten.

GAMETIME 252
Lyla Dee
Lyla Dee
Van deze babe weet ik toevallig wel de naam. Deze donkere babe heet Lyla Dee. Een kleine schattige babe waar ik persoonlijk wel van hou. Ze is mischien dan wel klein, maar haar tieten zijn gewoon dik in orde hoor.

Lyla Dee


Beach Girl
Beach Girl
Ik heb weer zin in de zomer, als ik dit filmpje hier zo zie. Je ziet namelijk een hete babe lekker op het strand. Nu weet ik de naam niet van deze beach babe. Maar ik weet wel dat ze erg lekker is.

Beach Girl

COMEDY ON DRUGS
Drugs
Zoals jullie weten heeft ome Johan van badmofo iets met comedy en met drugs. Voor hem is dit dus een goede combinatie. We zien Patrick meijer. Eerst is hij nuchter en daar na is hij aan de Coke en dat allemaal voor de wetenschap.

COMEDY ON DRUGSDOOLHOF
Doolhof
Iedereen is wel eens in een doolhof geweest. eigenlijk is er geen reet maar sommige dingen worden spontaan leuk als je ze vanuit de lucht bekijkt. En zo is het ook met doolhoven. Kijk maar mee naar een kleine verzameling.

DOOLHOF
GIRLIE DANCE
GIRLIE DANCE
Zo we hebben weer 2 dames bereid gevonden hoor om voor ons een dansje optevoeren in toch wel een lekkere outfit. Dit keer geen ouders of een oudere broer die ineens binnekomt, dus we kunnen het allemaal goed zien. Mja, nu nog het telefoon nummer!

GIRLIE DANCE

OBAMA GIRL
OBAMA GIRL
Over het grote water is het nu toch echt verkiezingstijd, de verkiezingen zijn pas eind van dit jaar maar in de USA lijkt het nergens anders meer over te gaan. Eerder nam Oprah het al op voor Obama waardoor die nu voor ligt in de polls op Hillary Clinton maar schijnbaar is dat nog niet genoeg ofzo, want hier is Obama's geheime wapen.

OBAMA GIRLWebcam Babe
Webcam Babe
Het volgende webcammeisje is een babe die toch een beetje preuts lijkt te zijn. Je kan namelijk zien dat ze niet met haar tietjes in de zon hebben gelegen. Ook best sexy vind ik.

Webcam Babe

PIZZABABE SPENCER
PIZZABABE SPENCER
Deze Spencer Scott was al eens eerder de Pizzababe van de dag maar dat geeft helemaal niet. Het is wel een beetje een barbie type maar goed dat moet ook niet echt uitmaken. Dit keer een gallerie van Playboy ze is namelijk ook nog een playmate van de maand october 2007.

PIZZABABE SPENCERMOM IS SANTA
MOM IS SANTA
Ik kan geen rendier, kerstboom of oliebol meer zien en al die jaaroverzichten komen me ook de strot uit. Toch vond ik dit nog wel een geinig clipje van een greetingscard bedrijf, mja. Je zal d'r maar zo achter moeten komen joh, dat je moeke eigenlijk degene is die op 25 dec de kadootjes onder de kerstboom legt. Trauma 4 life

MOM IS SANTANIEUWE JASJE voor MEDIABOM
Mja, grote vriend Gill en vriendje Lestat hebben het toch maar weer goed voor elkaar. Vroeger logde ze allebei bij onze dronken vrienden uit het zuiden maar tegenwoordig hebben ze gewoon een eigen site met de laatste nieuwtjes in medialand. Altijd goed natuurlijk helemaal als je ook nog een mooie site kan laten zien, veel succes boys met Mediabom 2.0!

NIEUWE JASJE voor MEDIABOM

IEMAND IN DE ZEIK NEMEN
iemand in de zeik nemen
Ik weet niet wat het is maar die gasten van CollegeHumor worden met de dag beter. Ik het volgende filmpje zien we hoe je iemand moet terug pakken. Het slaagt voor 110%. Echt even kijken zou ik zeggen.

IEMAND IN DE ZEIK NEMENASFALT SKIN
Asfalt Skien
Ik heb zelf no nooit geskied maar goed voor alles is een eerste keer. De gast uit het volgende filmpje je alleen niet wachten tot er sneeuw lach dus ging hij skin op het asfalt. Ach ja als je dan op je bek gaat doet het in ieder geval pijn.

ASFALT SKINGAMETIME 251
Gametime logo
Vandaag weer een game time met dit keer een bijzonder thema namelijk het milieu. Het klinkt saai dat is het niet. het is een grappig spelletje en een goede timekiller. highscores zoals gewoonlijk in de comments.

GAMETIME 251Michelle Marsh
Michelle Marsh
Michelle Marsh is ook zo'n babe met 2 lekkere grote tieten. Het is een blondje die ook erg lekker is. Natuurlijk staan er dan ook nog andere filmpjes van haar op TLP. Hier zie je haar in een autogarage.

Michelle Marsh

ActionGirls Trailer
Je zag een tijdje geleden mischien al Veronika Zemanova als Actiongirl. Nu is Erica Campbell ook zo stoer om in zo'n filmpje te schitteren. Hier zie je de officiele trailer van actiongirls waar een aantal bekende babes in voorkomen.

ActionGirls Trailer


XXX COMICS
XXX COMICS
Altijd geinig die erotische strips tenminste ik vond ze vroeger gewoon echt tof toen ik nog de sex stripverhalen van Lucky Luke of een Kuifje bijvoorbeeld las. Vandaag daarom een leuke collectie met allerlei ondeugende strips, ik zet er een stuk of 10 neer dus had je eventjes niets te doen dan is dit je kans..

[1] - [2] - [3] - [4] - [5] - [6] - [7] - [8] - [9] - [10]

TELEFOON
Telefoon
Jaja inmiddels heeft iedereen een telefoon. Maar gelukkig heeft ook iedereen de zelfde ringtone., deze japanner heeft dat slim opgelost. Alleen is zijn ringtone soms wat minder geschikt. Ach ja kijk zelf maar.

TELEFOONBIJ DE PLIESIE
BIJ DE PLIESIE
Nog maar weer eens een voorbeeld van de politie in aktie, dit keer geen NL pliesie maar Tjechische. Het ziet er naar uit dat er niet echt veel criminaliteit is in Tjechie als ik deze 2 politie mensen een potje zie tennissen ergens langs de weg. Naja, beter tennissen dan flitsen das natuurlijk ook wel weer zo.

BIJ DE PLIESIEALLE JAARMIXEN 2008
ALLE JAARMIXEN 2008
Mja de afgelopen dagen zijn er weer genoeg jaarmixen voorbij gekomen, ik ga ze hier niet allemaal posten want het zijn er wel een stuk of 30. Van de 3fm tot aan de tmf jaarmix in mp3 formaat kan je gewoon allemaal vinden via deze link.

ALLE JAARMIXEN

SYNTH GUITAR
Synth Guitar
In het volgende filmpje zien we een Synth Guitar. oftewel een gitaar en een synthesizer in 1. Je hebt er helemaal niks aan maar het effect is wel erg grappig. kijk maar even mee naar de voorbeelden.

SYNTH GUITARFIREWORKS AROUND THE WORLD
FIREWORKS AROUND THE WORLD
Ook allemaal zo'n lol weer gehad met dat vuurwerk gisternacht ? Mja, het was hier in Arnhem aardig mistig met de nieuwjaarsnacht, dus volgens mij waren er wat mensen die alles pas vanacht hebben afgestoken. Nou ja maakt natuurlijk niet uit, wij kijken gewoon eventjes mee in Sydney, London en Tapei!

FIREWORKS AROUND THE WORLD100M JUMP
100M JUMP
Met oud en nieuw was er een show op ESPN namelijk, "New Year No Limits". Deze Australische Robbie Maddison is helemaal fan van de enige echte Evil Knievel, en doet daarom een stunt waar hij een jump maakt van precies 322 feet wat volgens mij neerkomt op een metertje of honders.

100M JUMPGYM GEZOND ? DUH!
GYM GEZOND ? DUH!
Ja das ook lekker dan, krijg je voor de kerst een gymbal om meteen na 1 januari te kunnen gaan sporten maar in plaats van eens lekker rond te gaan springen op die bal kan je eerst ff naar de tandarts voor een nieuw gebitje. Mja, altijd al geweten dat sport niet gezond kan zijn.

GYM GEZOND ? DUH!FEYENOORD VERKOCHT??!!
FEYENOORD VERKOCHT??!!
WTF, moet toch niet gekker worden. Ik kreeg zojuist dit filmpje toegestuurd van ene William waarin te zien is hoe een stel russen Bert van Marwijk en Chris Woerts van Feyenoord een koffer vol (Russisch?) geld aanbieden. Ze bedanken beleefd, maar mocht dit waar zijn dan gaat Feyenoord de Chelsea van NL worden. Dat lijkt me toch niet verkeerd...

FEYENOORD VERKOCHT??!!PIZZABABE NIKOL
PIZZABABE NIKOL
Soow een nieuw jaar, meteen mijn allereerste post in dit nieuwe jaar. Als ik het nog niet gezegd had beste wensen allemaal, en om dit nieuwe jaar inteluiden hebben we ook meteen een mega lekkere pizzababe. Deze Nikol zou ik graag eens avondje mee dammen..

PIZZABABE NIKOLMelissa Lauren
Melissa Lauren
Deze babe is pas begonnen met filmpjes maken dus ik gelijk contact met haar opnemen omdat ze heel erg lijkt op babe Luna. Zij vertelde dat 2008 een goed jaar voor haar zou gaan worden. hier dus het eerste eigen filmpje van Melissa Lauren op TLP.

Melissa Lauren


WEETJES
Weetjes
Omdat we vandaag weer moeten werken ga ik jullie eens vermaken met wat feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist. Okee eerlijk is eerlijk je heb er niks aan maar het is wel grappig. Dus leer er wat van zou ik zeggen.

WEETJES
2008 METAL
2008 metal
Hoppa weer een nieuw jaar. Ik zit inmiddels te wachten op mijn 1 jarig jublieum maar dat laat nog even op zich wachten. Wat ook belangrijk is in een nieuw jaar is muziek en laat Occhio daar nu nog genoeg van hebben.

2008 METALGAMETIME 250
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een game spelen en dit keer gaan we een triatlon doen met een pingun. in vond het wel grappig maar soms was het erg makkelijk ach ja. highscores in de comments.

GAMETIME 250HAPPY NEWYEAR 2008
HAPPY NEWYEAR 2008
Allemaal een goed nieuwjaar gewenst van onze Pizzabakkers,

Mym - Ruben - Pizzaman!

Happy Newyear - Abba!Archief

Meer Aanraders

Archief