Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand December 2007

Jaime Hammer
Jaime Hammer
Wie wel echte tieten heeft, is hete babe Jaime Hammer. 2007 was een goed jaar voor haar en haar filmpjes. Ze stond dan ook vaak op TLP. Daarom sluiten we het jaar 2007 ook af met een mooi filmpje van haar. Iedereen alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Jaime Hammer

Amy Sue Cooper
Amy Sue Cooper
Dit is weer zo'n geil Playboy filmpje. Deze keer speelt Amy Sue Cooper de hoofdrol. En deze babe is lekker zeg. Lekkere tieten (wel nep), een leuk kontje en gelukkig niet zo'n 'plastic' gezicht dat sommige playmates hebben.

Amy Sue Cooper


Scooter op Snelweg
Scooter Op Snelweg
Stel voor je zit rustig in je autootje te cruisen op de snelweg en opeen haalt een scooter die op zijn achterste wiel rijdt je in. Als of scooters binnen de bebouwde kom nog niet irritant genoeg zijn. Alleen gaat deze scooter iets harder en blaast hij een paar auto's eruit op zijn achterwiel.

Scooter op Snelweg


Vuur Meloen
Vuur Meloen
Vandaag is natuurlijk de dag dat alle kids buiten zijn om hun vuurwerk af te steken. als je nu geen geld meer hebt, bestaan er natuurlijk ook wat alternatieven. Zoals een meloen te vullen met benzine en er tegn aan slaan. Leuk, maar het gaat wel mis.

Vuur Meloen

MyM Aan De Drugs.
Mym
Het gaat tijdens de feestdagen niet zo goed met MyM. Hij moet echt afblijven van de drugs. Hij neemt anders een webcamfilmpje van zichzelf op waar hij verteld over zijn problemen en zijn homoseksualiteit.

MyM Aan De Drugs.

Help Een Vrouw In Een Auto!
Vrouw in Een Auto
In het filmpje giervoor zag je al een gast die niet zo goed om kon gaan met een motrisch voertuig. Vrouwen zijn dan natuurlijk helemaal een ramp. Als je nog niet overtuigd bent, moet je echt hier even naar kijken. Ik wist niet dat het mogelijk was om zo slecht te kunnen rijden.

Help Een Vrouw In Een Auto!


Quad Rijden
Quad Rijden
Quad-Rijden is natuurlijk harstikke gaaf. Alleen moet je wel weten hoe je met zo'n ding om moet gaan. Deze gast probeerd namelijk een beetje stoer te doen d.m.v met zijn quad een trap op rjden. Dit probeerd hij tenminste. Allen moet deze sukkel nog goed oefenen.

Quad Rijden

Webcambabe Jenn
WebcamBabe Jenn
Als laatste webcamfilmpje van het jaar hebbenw e hier Jenn van Camwithher. Deze Jenn heeeft trouwens een erg lekkere kont die ze natuurlijk goed laat zien. De muziek de je hoort is een beetje in de style van dirty-dutch en is erug vet.

Webcambabe Jenn


LEUK VOOR THUIS
Leuk voor thuis
Leuk voor thuis oftewel LVT. Vaak zijn dit dingen die je totaal niet nodig heb maar wel leuk zijn voor thuis. Een van die dingen zien we in het volgende filmpje. Het blaast namelijk perfecte rookringen. Niet bijzonder handig wel leuk.

LEUK VOOR THUISGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag hebben we weer een gadget van de week zoals het hoort. Dit keer iets wat eigenlijk helemaal niet zon gek idee is alleen is de uitwerking nog al crappy. ik stel voor om dit te verbeteren en verplicht te stellen. Wie is het met me eens.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 249
Gametime logo
Vandaag gaan we als laatste spelletje van dit jaar arkanoid spelen. mijn highscore was 30788 Bovendien is dit spel reteverslavend en dus ben je lekker lang bezig met gamen. Ik zou zeggen highscores in de comments.

GAMETIME 249MODELS FROM BRASIL
MODELS FROM BRASIL
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, ik ga er zo eens lekker voor zitten met het laatste seizoen Family Guy een baal met wiet en een flesje Jack. Mja, zal morgen wel weer buikpijn worden maar dat kan me nu niets schelen. Ik laat jullie alleen met deze mooie dames uit Brasil...

MODELS FROM BRASILEMILY SCOTT - FHM
EMILY SCOTT - FHM
Onze Ruben is in geen velden en wegen te bekennen nu de vuurwerk winkels sinds gister zijn open gegaan. Achja, hij is natuurlijk wel de jongste hier op kantoor. Doen we eventjes deze Emily Scott die ik nog ergens in een lade had liggen, backstage bij de FHM,

EMILY SCOTT - FHMMR. OIZO - FLAT BEAT
Mr iozo
Ik heb nog steeds zin om muziek te posten en dit keer is het gewoon weg een stukje muziek met een geweldige clip. het is niemand minder dan Mr. Oizo met het nummer Flat beat. Top muziek maar ja dat blijft persoonlijk.

MR OIZO - FLAT BEATKAT WILLIAMS - BITCH NIGGAS
KAT WILLIAMS - BITCH NIGGAS
Super stukje stand up comedian hier van Kat Williams uit de American Hustle. Kat beschrijft hoe mannen zich tegenwoordig zouden moeten gedragen in de slaapkamer volgens hem dan. Ik vind het helemaal geweldig en het komt me ook allemaal zo bekend voor. Check!

KAT WILLIAMS - BITCH NIGGASMETAL OF OKUSENMAN
Metal of okusenman
Ik weet niet hoe het komt maar Zondags post ik meer muziek als doordeweeks. Ik denk dat het bij ome Johan van badmofo het zelfde is. Want hij heeft me nu toch echt weer een buitenlands muziekspektakel gevonden.

METAL OF OKUSENMAN
BODY IN A BAG
BODY IN A BAG
Behulpzaam zijn kan soms slecht voor je aflopen vooral als er een verborgen camera team in de buurt is. Zo ook deze keer als een lieftallig oud dametje je vraagt of je eventjes kan helpen met een vuilniszak buiten zetten. Dat gaat natuurlijk nog wel maar dan ligt er ineens een lijk tussen het vuil...

BODY IN A BAGCRAZY CAR STUNT
CRAZY CAR STUNT
Mja, blijkbaar zijn er nog altijd mensen die denken na het zien van the Dukes of Hazzard dat ze ook in de wieg zijn gelegd als stuntman. Nou gebeurt er verder niets ergs ofzo en de stunt lukt zelfs, maar hoe dom moet je nou zijn om zulke rare dingen te doen ?

CRAZY CAR STUNTTOP 10 NBA MOMENTS
TOP 10 NBA MOMENTS
Er is niet echt heel erg veel te posten in dezer dagen maar gelukkig duiken er nog steeds een boel lijstjes op. Dit keer een top 10 met de mooiste basketbal momenten uit de NBA van 2007. Het is niet echt mijn sport maar spectaculair is het dat kan je dan weer niet ontkennen.

TOP 10 NBA MOMENTSDESKTOP KALENDER 2008
DESKTOP KALENDER 2008
Nog twee daagjes en dan zeggen we 2007 alweer gedag! Maar 2008 kan natuurlijk niet beginnen zonder een nieuwe Getlogged Desktop Kalender. De laatste week zijn de boys er dan ook druk mee in de weer geweest. En we mogen wel stellen dat de superkoekblikken weer stukken gemakkelijker op de foto gingen als het vrouwelijk schoon. Genoeg gezeverd, De Getlogged Desktop Kalender van 2008 kun je hier vinden!

DESKTOP KALENDER 2008

3X BABE
3X BABE
Nou we hebben er weer een memorabele nacht op zitten, eerst nog National Treasure 2 gekeken met de babe en daarna nog wat sex voor het slapen. Mja, ben net wakker dus we gaan ook maar meteen door met de babes, het is nog steeds weekend dus we nemen nog eens een kijkje bij de buurtjes..

Busty Amateur & Blonde Amateur - Brunette 1 & Babe 2 - Sandy & Millie Jay

UBER HOLE IN 1
Uber hole in 1
Ik ben de laatste tijd bezig met golfen en ik moet zeggen dat ik het een leuke sport vind. ook je wordt er misschien niet zo moe van maar ja ik wil sporten omdat ik het leuk vond niet om moe van te worden. In het volgende filmpje zien we trouwens een hole in 1 zoals het hoort.

UBER HOLE IN 1
GAMETIME 248
Gametime logo
Vandaag weer gewoon een gametime. Ik had er gisteren we eentje klaar staan maar ja de server was gecrashed en dan willen dingen nog wel eens verdwijnen. ik weet in ieder geval nog dat mijn highscore 164 was.

GAMETIME 248NOG EENMAAL METALLICA
metallica
Omdat dit het laatste metal concert van het jaar is wil ik jullie graag mee terug nemen naar het concert waar het mee begon. Dit was het concert dat metallica gaf bij Rock am Ring. Ik zou zeggen ga nog een keer genieten.

NOG EENMAAL METALLICAKate - Tight
Kate Tight, Playgroundkate
Vriendinnetje Kate blijft ook gewoon filmpjes maken. Het geld zal wel op zijn, want ze is er weer flink mee bezig. Hier in zeer hoge kwaliteit een recent filmpje waar ze een spakje aanheeft wat ze erg strak trekt.

Kate - Tight

Nika
Nika
Meestal zie je babes op Tlpizza gewoon tussen 4 muren. Maar het kan natuurlijk ook zin dat het geqwoon lekker warm weer is en je neemt wat shit buiten op. Dat gebeurd hier met babe Nika die wat vrolijk rondloopt in de natuur.

Nika

BRA SIZE
BRAH SIZE
Als je nog niet weet waarom cupmaten niet gewoon cijfertjes zijn zoals elke andere maat maar in letters moet worden weer gegeven zien we hier een handige clip waarin het nogeens allemaal rustig uitgelegd wordt. Check!

BRA SIZE

CAZ END OF THE YEARMIX 2007
CAZ END OF THE YEARMIX 2007
Jahoor mensen daar staat ie dan weer, ik ben er altijd echt gek op die jaarmixen van de diverse radio stations. Nou heb ik er zelf nog niet zo heel veel voorbij zien komen, maar mocht jij ze ergens hebben zien staan dan mogen die linkies voor een keer allemaal lekker gespemt worden in de comments. Playlist staat bij meer lezen..

CAZ END OF THE YEARMIX 2007


ULTIEME WEDGIE
ULTIEME WEDGIE
Ik was vroeger eigenlijk nooit zo vaak de sjaak, ik weet niet of het komt omdat ik altijd al zo stoer, knap, sterk en niet bang ben geweest maar het was gewoon niet het geval. Nou ja, tegenwoordig is het met de komst van de tanga natuurlijk allemaal nog iets leuker danwel makkelijker geworden, kijken we eventjes mee naar dit voorbeeld.

ULTIEME WEDGIE

FUNKY BIRD TOWN
FUNKY BIRD TOWN
Het is eigenlijk nog steeds niet echt winter in NL als ik naar buiten kijk. Konden we vroegah rond deze tijd voor 90% zeker het ijs zo onderhand op de laatste jaren wordt het steeds zachter en zachter in ons kikkerlandje. Misschien dat daarom ook deze vogels zo vrolijk zijn..

FUNKY BIRD TOWNGHETTO WHOPPER
GHETTO WHOPPER
Dit is een vervolg op een postje die ik van de week al heb gezet over een nieuwe reclame campagne van de Burger King. Watskeburt, nietsvermoedende klanten wordt meedegedeeld dat vanaf heden de Whopper niet meer verkrijgbaar is bij BK. Nou viel het vande week nog wel mee, maar vandaag doen we hetzelfde Ghetto Style..

GHETTO WHOPPERHET ZUSJE VAN MYM
HET ZUSJE VAN MYM
Mym is de man van de metal muziek en er staan toch al heel wat mooie concert postjes hier op de site van hem. Morgen vroeg is het weer zover maar hij wil me nog niet verklappen wat het gaat worden. Erg leuk vond ik dit filmpje van zijn zusje die meteen de jongste metal drummer ter wereld is.

HET ZUSJE VAN MYMPENN AND TELLER
Penn and teller
Vandaag doen we weer een videootje van mijn grote vrienden penn and teller. Zij laten ons namelijk een kaart truuk zien met een heel bijzondere afloop en ik moet zeggen dat ik het weer eens iets anders vind als altijd dezelfde truuk.

PENN AND TELLER
Jennifer Emerson
Jennifer Emerson
Op Tlpizza worden vaak filmpjes gepost van de Playboy. Harstikke mooi natuurlijk, maar je hebt natuurlijk ook nog de Penthouse. Hier zie je namelijk Jennifer Emerson voor de Penthouse die net iets verder gaat.

Jennifer Emerson

3X BABE
3X BABE
Ok ok ik geef het toe zo met de feestdagen en er tussen door ook heb ik van alles te doen wat eigenlijk niet met loggen te maken heeft. Vandaar dat het de laatste dagen een beetje flauwtjes was hier op de site maar goed dan weet je ie geval waar het aan ligt. Na 2 januari gaan we gewoon weer met frisse moed er tegenaan. Hier de babes van onze buren!

Carmen & Morgan - Nikki & Valentina - Katie Fey & Karla Spice

THE MASKS
THE MASKS
We hadden al eventjes geen animaties meer gehad hier op TLP volgens mij was de laatste die Jungle Jail van maand of wat geleden. Nou is dit geen hoogwaardige animatie als die maar toch is ook deze best leuk gemaakt. Braveheart meets Care Bears in psychedelic battle with peace as final winner.. da dus!

THE MASKSVICTORIE & DEFEAT
VICTORIE & DEFEAT
Soow, vandaag maar eens beginnen met wat sport op de vroege morgen. Naja zo vroeg is het ook al niet meer natuurlijk, eigenlijk is het al weer middag. Een minuut of 5 met sport clips uit alle takken van de sport..

VICTORIE & DEFEATROKEN IS DODELIJK
Roken is dodelijk
In het volgende filmpje zien we een tapijt legger die zijn pakkie peuken kwijt is. Opzich nog niet zo erg maar als hij ze eindelijk gevonden denkt te hebben liggen ze onder het tapijt. Ach ja voor alles is een oplossing.

ROKEN IS DODELIJK
FAMILY GUY - OVER
Family guy - over
Family Guy is soms wel erg grappig. Ik vind deze scene bijzonder grappig. Het is typisch family guy humor en dat vind ik wel leuk. Dus ik zou zeggen kijk hem gewoon op deze zaterdag. en lach mee. Over.

FAMILY GUY - OVERBrianna Frost Topless Again
Brianna Frost
Hier bij Tlpizza zit je altijd goed op het gebied van webcamfilmpjes. Zo staan er al een paar ''verboden'' filmpjes op van Brianna Frost waar je normaal voor zou moeten betalen. Hier is er weer een waar ze meer van haarzelf laat zien.

Brianna Frost Topless Again

Asian Girl Got Ass
Asian Girl Got Ass
Babes vanuit het verre oosten oftewel Azie staan er toch wel om bekend dat ze niet veel rondingen hebben. Die mannen daar zijn trouwens ook niet zwaar geschapen. Maar als je daar nu wel dikke tieten en een lekkere kont hebt, dan krijg je daar natuurlijk veel aandacht. check deze babe die wel een erg lekkere kont heeft.

Asian Girl Got Ass

BATTLE BOTS
battle bots
Ik heb altijd al een zwak gehad voor battle bots. het blijft kick om te zien hoe robots elkaar killen. In het volgende filmpje zien we biohazard en megabyte die het tegen elkaar opnemen. Het ziet er goed uit al zeg ik het zelf.

BATTLE BOTS
PERSONAL YOSHI
Yoshi
Ik weet niet of jullie de segway kennen maar ik vind deze personal yoshi nog beter. Okee okee hij is niet echt maar ik vind het idee wel toppie. Dus als hij zou bestaan dan ging ik hem importeren.

PERSONAL YOSHI
BIER BOOM
BIER BOOM
Zo kerstmis zit er weer op, ik heb een zooi of 6 van die opkikkertjes naar binnen gewerkt maar het lijkt allemaal niet te werken. Naja kerst voorbij de boom kan van het balkon af getyft worden, maar als je nu een boom als deze had was je nu gewoon rijk aan statiegeld. Mja, misschien een idee, het hele jaar sparen en dan na de kerst het statiegeld inleveren..

BIER BOOMBabe En Een Banaan
Babe Met Een Banaan
Als babes bananen bij de hand hebben en ze verder niets te doen hebben, dan duwen ze die banaan in hun mondje en gaan er is lekker mee oefenen. Deze babe heeft zo te zien al veel geoefend want ze kan er wat van.

Babe En Een Banaan

PIZZABABE VICTORIA
PIZZABABE VICTORIA
Meteen ook maar door dan met de Pizzababe van de dag. Een beetje vroeger dan normaal maar ik post maar eventjes door dan lig ik des te sneller weer in mijn bedje. Vandaag dus deze fijne blonde Victoria, hier staan de rest van de Pizzababes..

PIZZABABE VICTORIAMONSTER TRUCKS
MONSTER TRUCKS
Elk jaar is er hier in het Gelredome het Monsterjam festival met allemaal van dit soort monstertrucks die over autos heeb crossen en andere spectaculaire zaken die de moeite van het bekijken waard zijn. Kijken we eventjes mee naar deze clip, monster trucks rule!

MONSTER TRUCKSDOE ES BOEM
DOE ES BOEM
Over een paar nachtjes is het weer zover en gaat er voor een vermogen vuurwerk de lucht in. Ik vind vuurwerk nog steeds een geweldig iets eigenlijk, maar dit soort dingetjes gebasseerd op chemicalien zijn natuurlijk ook altijd leuk om te posten. Wat het precies geweest is weet ik niet maar het knalt wel.

DOE ES BOEM100 VOICES
100 VOICES
Zo ik ben weer een heel klein beetje onder de levenden vandaag maar niet voor lang want alles doet me zeer en ik ga het liefst zo lekker weer onder de wol. Deze gast doet 100 stemmetjes na in 3 minuten ofzo. Geinig en knap natuurlijk!

100 VOICESKUT DAG
Soms heb je wel eens een kut dag op je werk. Soms heb je alleen maar kut dagen. Als dat bij jouw het geval is dan raad ik je aan om het volgende filmpje eens te kijken en vraag je na het zien nog eens af of je nou echt een kut dag heb.

KUT DAG
ATTACKING THE BASS
Attacking the bass
Ik weet nog niet wat er met de Pizzaman is maar daar kom ik snel genoeg achter. maar voordat het zover is gaan we eerst kijken naar een uber bass solo. Ik heb geen idee wie het speelt maar het klinkt wel erg lekker.

ATTACKING THE BASSGAMETIME 247
Gametime logo
Vandaag gaan we een zeer leuke game spelen die ik via de linktip lijn binnen kreeg. Het is namelijk een tower defence game. De tipgever was WreckleR en hij was benieuwd wie alle levels kon uitspelen.

GAMETIME 247Mindy Main
Mindy Main
Dikke tieten zijn leuk om te zien. Neptieten horen er nu eenmaal ook bij. Het hoeft ook niet lelijk te zijn. Kijk maar eens naar Mindy Main die ook neptieten heeft. Haar kont en haar poeni zien er ook netjes uit.

Mindy Main

KEEPERS
Keepers
Keepers zijn zeer belangrijk als je een goeie voetbal club wil hebben. maar ja hoe weet je nou of een keep goed is? Kijk mee naar dit volgende filmpje en dan zie je hoe het wel en hoe het vooral niet moet. Persoonlijk vind ik het eerste fragment echt top.

KEEPERSWILDE BEESTEN HUMOR
Wilde beesten Humor
Het doel van het volgende filmpje ontgaat me volledig maar ja het is dan ook van Japanse origine. Ik snap niet waarom ze twee kleine pandaberen in huis heeft maar ik vind het wel toppie dat ze die jap vol aanvallen en als speelmaatje zien. Kijken dus.

WILDE BEESTEN HUMOR
Tatjana Compilatie
Tatjana compilatie
We kennen allemaal wel de kleine hete babe Tatjana Simic. Ze staat dan ook heel vaak in de Nederlandse Playboy. Hier zie je een compilatie van al die playboy-foto's. Fan van Tatjana? Dan is dit filmpje van 10 minuten zeker een aanrader.

Tatjana Compilatie

PIZZAMAN OP DE SCOOTER
Pizzaman op de scooter
Zoals jullie allemaal weten heeft het vorige week gevroren en ja ook tijdens de vorst moeten er pizza's gebracht worden. Zo nu en dan brengt de pizzaman zelf ook wat pizza's rond. Helaas is hij niet gewend om met vorst te rijden.

PIZZAMAN OP DE SCOOTERDERDE KERSTDAG
Derde kerstdag
Vandaag is het de derde kerstdag en ik vond op de valreep dit filmpje/nummer van Kevin Bloody Wilson. Ik kon er wel om lachen omdat ik vooral het einde erg toepasselijk vind voor deze tijd ach ja geniet van deze derde kerstdag video.

DERDE KERSTDAGGAMETIME 246
Gametime logo
Vandaag doe ik gewoon nog een kerstgame want ik vond deze wel goed in elkaar zitten. We gaan namelijk Handbell Hero spelen. Een soort van Guitar Hero maar dan met bellen. Gewoon lekker spelen.

GAMETIME 2463 Babes Vieren Kerst
3 Babes Vieren Kerst
Tot nu toe zagen we allemaal kerstfilmpjes met 1 babe er in. Kerst moet je met meerdere mensen vieren en niet in je eentje. Daarom zien we hier ook 3 lekkere babes die wel van wat lekker zuurstokjes houden.

3 Babes Vieren Kerst

Luna Kerst
Luna Kerst
Ook onze babe Luna heeft aan kerst gedacht. En dit laat ze zoals altijd zien met een erg mooi filmpje waarin ze lekker stript en haar hete lichaam aan iederee toont. En voor kerst trekt ze graag al haar kleren uit.

Luna Kerst

SANTA GAAT SHOPPPEN
SANTA GAAT SHOPPPEN
Zo tijdens de kerstdagen moet ook de kerstman zelf natuurlijk nog inkopen doen. Deze kerstman doet dat wel heel erg opzichtig, hij gaat namelijk een sexshop in. En mja, de kerstman heeft ook zo z'n behoeftes.

SANTA GAAT SHOPPENDRIFTEN
Driften
In het volgende filmpje zien we pas een echte drift. Ik bedoel als je kan driften op een rotonde dan doe je toch iets goed. Persoonlijk vind ik het even stom als stoer dus ik heb er van genoten.

DRIFTENSNOW LINE
SNOW LINE
Nou is Mym natuurlijk de man van de games maar na al die ellende tijdens de kerst is ie vandaag een beetje stilletjes. Nou ja geeft niks bij onze collegas van Kladblog vond ik dit best geinge kerst spelletje. Ik heb natuurlijk nog geen highscore maar die van jullie mag je in de comments droppen.

SNOW LINE

KERST MET MYM
KERST MET MYM
Mja, de kerstdagen zijn natuurlijk erg leuk als je een grote familie hebt of veel vrienden. Nou kennen we onze Mym als een echte einzelganger maar toen ik net deze kerstfotos van hem kreeg genomen bij zijn kerst diner moest ik toch eventjes een traantje wegpinken. Kerst voor 2 met Mym!

KERST MET MYM

MERRY XMAS MR. BEAN
MERRY XMAS MR. BEAN
Mocht je deze aflevering nog niet gezien hebben van Mr. Bean gespeeld door Rowan Atkinson dan zou ik zeggen ga er eventjes lekker voor zitten. Want het is de hele sketch opgedeeld in 4 delen. Kerst met Mr. Bean dus, ik zou niet weten met wie ik liever kerst zou willen vieren. Ahum!

MERRY XMAS MR. BEANBEST OF MARADONA
BEST OF MARADONA
Deze kleine dikke nummer 10 is volgens vele de beste voetballer ooit, nou heb ik ook weleens filmpjes gezien van deze argentijnse baltovenaar met de bijnaam pluisje. In Italie heeft ie jarenlang er voor gezorgd dat Napoli mee kon doen bij de top van de serie A. Vandaag een 8 minuten durende compilatie..

BEST OF MARADONAPIZZABABE TAYA
PIZZABABE TAYA
Zo het is 2e kerstdag, Ruben die heeft al een hele zooi mooie kerstdames in filmvorm gepost dus dan doen wij gewoon een lekkere Penthouse babe die de naam Taya Parker heeft meegekregen. Mja, lekkere lichaam dat sowieso, kijken we eventjes mee ?

PIZZABABE TAYAKerstbabe
Kerstbabe
Ook op de 2e kerstdag zijn er wat babes geweest die zich lekker in hebben gezet speciaal voor kerst. Net als gisteren is hier dus weer een filmpje van een babe met een erg mooi lichaam in een kerstpakje.

Kerstbabe


MATH MAGIC
MATH MAGIC, magic trick
Ik weet niet of jullie de serie Numbers kennen, maar dat gaat dus over een FBI unit die gebruik maakt van een wiskundige om via allerlei wiskundige formules een daderprofiel op te stellen om daar dan weer de dader mee te kunnen arresteren. Nou is dit net zoiets alleen deze Dr. Arthur Benjamin maakt er een grappige show van..

MATH MAGICTMF JAARMIX [2001]
TMF JAARMIX [2001]
Het is er gisteren niet meer van gekomen vandaar dat ik er vandaag maar meteen vroeg mee kom. De TMF jaarmix dus, en we zijn alweer beland bij het jaartal 2001. Naja, de voorgaande jaren weet je nu ongeveer wel te vinden neem ik aan en zo niet dan kan je ze hier nog eens vinden.

TMF JAARMIX [2001]KERSTLAMPJES
Kerstlampjes
Ik had ooit zon filmpje eens gezien en dat vond ik helemaal top maar deze is zo niet beter. Ik vind dat we met zijn alle even moeten kijken naar dit versierde huis anders betaald hij voor jan lul de energie rekening.

KERSTLAMPJESSUPER MARIO LEVEL
sUPER MARIO
Super mario is altijd leuk om te spelen vooral als je even vrije tijd heb. De gast uit het volgende filmpje had niet erg veel tijd om super mario te spelen dus deed hij het maar tering snel. Zo is er toch geen reet aan.

SUPER MARIO LEVEL
GAMETIME 245
Gametime logo
Vandaag gaan we gewoon nog een kerst spel spelen namelijk kerstgolf. Ik vind het wel een grappig spelletje maar ik hou het maar bij gewoon golfen. Ik zou zeggen highscores in de comments.

GAMETIME 245Kerst Met Carmen
Carmen
Van alle kerstpakjes die je vandaag hebt gezien die een aantal babes aanhadden, vind ik deze toch wel het mooist. Je ziet namelijk babe Carmen van camwithher met die 2 enorme tieten in haar erg leuke pakje ronddansen bij de kerstboom.

Kerst Met Carmen

De Kerstvrouw
De kerstvrouw
Het volgende kerstfilmpje is van hegre-art. Ken je waarschijnlijk wel als je vaak op deze site zit. Deze strakke babe heeft zich verkleed als de kerstvrouw. Ook gaat dit mooie pak snel weer uit tot ze niets meer aan heeft.

De Kerstvrouw

TOPSEXFILMS
TOPSEXFILMS
Gratis topsexfilms van Belgische en Hollande meiden die meer dan van wanten weten , ze willen al hun gaatjes gevuld hebben... Dat en nog veel meer kunnen we allemaal bekijken op de site Topsexfilms.be! Check de check!

TOPSEXFILMS

CRAZY KERSTMEDLEY
CRAZY KERSTMEDLEY
Wat fijn zeg dat zoiets als een msn gewoon werkt met kerstmis. Zodoende dat ik zonet van grote vriend Gill deze gestoorde kerstmedley in m'n handen gedrukt kreeg. Het betreft een fragment uit de kerstshow van Mike en Thomas, leuk gedaan dus ga er eventjes goed voor zitten.

CRAZY KERSTMEDLEYDON'T MESS WITH SANTA
DO NOT FUCK WITH SANTA
Twee gasten proberen het leven van een kerstman op straat zo miserabel mogelijk te maken. Maja, altijd lastig natuurlijk om te zien wie er nou onder dat pak zit, vooral als dat een of andere halve ninja blijkt te zijn. Check!

DON'T MESS WITH SANTADOE ES KLAPPEN DAN
DOE ES KLAPPEN DAN
Deze kerel heeft het wereld record "klap eens in je handje" met zo'n 12 klappen per seconde wat neer komt op 720 klappen in een minuut mag jij zich de snelste klappert van de wereld noemen. Mja, daar zou mijn moeder nu echt trots van worden, anyway kijkt u eventjes mee ?

DOE ES KLAPPEN DANDAS PECH AUTO WEG
DAS PECH AUTO WEG
Ja dan sta je er mooi op, heb je je auto netjes geparkeerd voor de deur van je werk kom je savonds bij je auto is ie zomaar ineens weg. Goddamn, weer een pool die er met je auto vandoor is ? Gelukkig is er dan altijd nog de bewakings video!

DAS PECH AUTO WEGTENACIOUS D - SAXABOOM
Jack Black
Tenacious D blijft erg grappig en dat wordt tijdens dit fragment weer eens bewezen. Tijdens een lijf show wordt er gevraagd om de saxaboom. En dat zorgt voor een leuk deuntje met een zeer bijzonder dansje.

TENACIOUS D - SAXABOOMJINGLE BALLS
JINGLE BALLS
Altijd fijn als er een babe voor de cam gaat staan, nog fijner is het eigenlijk als zo'n babe ook nog een boodschap te verkondigen heeft. Net zoals deze Victoria die ons allemaal een prettig kerstfeest wenst.

JINGLE BALLSPIZZABABE VERUNKA
PIZZABABE VERUNKA, VERUNKA
Ja mensen ho ho ho ook met kerst posten we door, mja het rijmt niet helemaal maar het lijkt me duidelijk. Net een overheerlijke brunch naar binnen zitten werken die een beetje uitliep naar lunch zelfs maar dat maakt natuurlijk niet uit. We zijn weer terug aan het front en beginnen meteen met een oude bekende Verunka.

PIZZABABE VERUNKAJaime Hammer - Christmas Wish
Het is weer kerst en daarom hebben we hier een babe die helemaal in de kerstsfeer zit. het is Jaime Hammer met die grote tieten die het kerstpakje aanheeft. Natuurlijk doet ze dat ook uit waardoor ze er nog lekkerder uitziet.

Jaime Hammer


KONIJNTJE UPDATE
Konijntje
Het mag dan wel kerst zijn maar dat betekend niet dat we niet naar vette nummers kunnen luisteren. Ik vond het vorige nummer erg mooi en ik moet zeggen dat ik dit nummer erg goed in elkaar vind zitten. Luister maar eens naar die beat.

UPDATE: Nu incl downloadlink

KONIJNTJEO HOLY NIGHT
O holy night
Hehe eindelijk kerst oftewel vreten op aarde. Ik heb natuurlijk net als iedereen een zwak voor kerst nummers maar damn dit is wel een heel goed kerst nummer. Geniet mee ban deze mooie versie van o holy night.

O HOLY NIGHTGAMETIME 244
Gametime logo
Vandaag gaan we een game spelen waar je lang zoet me kan zijn. Het is namelijk de game dont let go. het is de bedoeling om het bolletje te volgen zonder de muis los te laten. Zoals gewoonlijk highscores in de comments.

GAMETIME 244
Raven Riley
Raven Riley
Wat zie je daar nou op het plaatje? Het is de kont van Raven Riley. De babe die alles behalve preuts is. Ze bewijst het duidelijk in het filmpje, want ze trekt haar kleren erg makkelijk uit. Gewoon even checken.

Raven Riley

Zdenka Podkapova
Zdenka Podkapova
Toen ik deze naam zag, dacht ik WTF. Zal weer een babe zijn uit Rusland ofzo. Maarja, de babes in Rusland zijn erg heet hoor. Deze hier is ook erg lekker en ze trekt wat shit dat ze aan heeft lekker uit.

Zdenka Podkapova

JIB JAB on 2007
JIB JAB on 2007
Als je dan eindelijk klaar bent met al die lijstjes heb ik hier nog een overzichtje volgens de mannen van Jib Jab. Het komt aangeflabbert dus onze dank gaat uit. Kijken we eventjes mee dan kunnen we zo lekker een dvdtje opzetten!

JIB JAB on 2007

YEAR IN REVIEW 2007
YEAR IN REVIEW 2007
Zo aan het eind van het jaar wachten wij natuurlijk allemaal op de lijstjes. Je weet wel die lijstjes met de beste reclames, beste songs, beste art en ga zo maar door. Nu kan ik natuurlijk elke dag zo'n lijstje gaan posten maar dan ben ik over 2 maanden nog bezig. Vandaar dit handige overzicht waar je echt elke top 10 van 2007 kan vinden.

YEAR IN REVIEW 2007

X-MAS RAP
X-MAS RAP
Nog een paar uurtjes dan is het officieel kerstavond, nog een paar uur later is het dan officieel kerstmis 2007. We hadden eigenlijk nog een leuk kadootje voor jullie in de vorm van een eigen TLP kerstmix . Maar ja de hoesjes zijn nog niet klaar kreeg ik net te horen. Heel jammer natuurlijk maar wie weet gaat het nog lukken voor het nieuwe jaar. We gaan nu eventjes rappen over kerstmis!

X-MAS RAPTMF JAARMIX [2000]
TMF JAARMIX [2000]
En we gaan gewoon door natuurlijk met die fijne video jaarmixen van TMF, vandaag zijn wel alweer bij het jaar 2000 aangekomen. Het millenium wat ik toen nog gevierd heb op Ibiza, geweldig. Nog eventjes voor de duidelijkheid want ik krijg daar toch nog veel vragen over, mp3s en download linkies volgen later.. Playlist staat erbij!

TMF JAARMIX [2000]

[1995] [1996] [1997] [1998] [1999]


PAS OP RALLY
PAS OP RALLY
Als je bij een rally langs de kant van de weg gaat staan, dan heb je wel lef. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk kunnen die gasten wel goed sturen enzo maar uiteindelijk zit een ongelukje natuurlijk in een heel klein hoekje. Deze man staat nietsvermoedend te kijken tot er een auto op hem af komt, rennen dan maar, maar waarheen ?

PAS OP RALLY

THE HUMMING BIRD
The humming bird
The Humming Bird oftewel de Kolibrie. Deze kaart truuk vind ik erg indrukwekkend en ik ben erg benieuw hoe hij het klaar speelt. Als je het weet of denkt te weten meld het dan in de comments. En van mij alvast fijne kerstdagen toegewenst.

THE HUMMING BIRD3D WII
De Wii is ongekend populair en die dingen worden massaal kado gedaan in deze maand. Maar wat is nou leuker als echt 3d op je wii spelen. De gast uit het volgende filmpje weet hoe je dat voor elkaar moet krijgen.

3D WIIXMAS SONGS
XMAS SONGS
Soow na aldat TMF geweld willen we natuurlijk ook nog wat lekkere xmas songs beluisteren. Daarom heb ik deze selectie eventjes gemaakt met wat mij betreft de beste nummers. Heb jij nog een tip drop die dan met url (ofzonder) in de comments. Fijne Kerstdagen allemaal!

XMAS SONGSSTRIKING ELVES
STRIKING ELVES
Mja, het ziet er slecht uit voor de kerstman dit jaar want volgens deze clip waar Ashton Kutcher de hoofdrol in speelt zijn de elfjes allemaal aan het staken. De kerstman is zelf ook niet een van de vrolijkste zo te zien, kijken we eventjes naar de oplossing.

STRIKING ELVESWebcambabe Sarah
WebcamBabe Sarah
Gisteren zag je al een webcambabe vicky. Hier is er weer eentje in de middag. Dit is sarah die zelfs vaker op TLP staat. Hier zie je haar op haar bed een beetje voor de cam dansen. Gewoon weer van hetzelfde recept.

Webcambabe Sarah


PIZZABABE JULIA
PIZZABABE JULIA
De dag voor kerstmis, iedereen is nog eventjes de laatste spullen aan het inslaan voor de kerst. Vandaag hebben we de Pizzababe van de dag een toepasselijk pakje aangetrokken. Mja zou ik toch niet erg vinden om uit te pakken dacht ik zo, anyway kijken we eventjes mee. Hier staat de rest van het Pizzababe archief!

PIZZABABE JULIATIME OF YOUR LIFE [STOPMOTION]
TIME OF YOUR LIFE [STOPMOTION]
Vandaag een best mooie stopmotion filmpje met in totaal zo'n 2000 fotos die er gebruikt zijn om deze 2 minuut durende clip in elkaar te zetten. De muziek komt van Greenday, en eerlijk is eerlijk het duurt toch nog een beetje kort. Naja, stopmotion roeleert natuurlijk, dus kijk maar snel mee..

TIME OF YOUR LIFE [STOPMOTION]2 BECOME 1 [LIVE]
null
Mja de Spice Girls zijn weer helemaal terug, stonden ze van de week nog in Duitsland met een concert, hier heb ik nog een leuke opname van Strictly come Dancing een engels programma waar ze 2 become 1 live zingen. En eerlijk is eerlijk klinkt toch helemaal niet slecht dacht ik zo.

2 BECOME 1 [LIVE]CHECK YOUR NUTS
CHECK YOUR NUTS
Mannen zijn vanaf een bepaalde leeftijd nog al gevoelig voor allerlei kwaaltjes zoals bijvoorbeeld een prostaatkanker. Daarom is het van belang dat je afentoe eens je ballen in de hand neemt en die goed checkt, althans volgens dit leuk gevonden filmpje.

CHECK YOUR NUTSMENS vs AAP
MENS vs AAP
Het geheugen, mja daar moeten ze bij mij al helemaal niet mee aankomen daar ga ik het dan wel erg slecht van af brengen denk ik zo. Ten eerste vraag ik me serieus af of ik nog wel een kort termijn geheugen heb, ten tweede ik zou het nooit tegen een aap opnemen, stel hij doet het beter.. WTF!

MENS vs AAPIN YOUR FACE
IN YOUR FACE
Poeh ik heb echt een paar zware nachten weer achter de rug. Zo jammer dat je aan een meisje niet van te voren kan zien of het een droogneukert of een slopert is. Nou had ik dus een slopert te pakken waarvan ik de hele dag heb moeten revalideren gisteren. Wat deze blonde precies gedaan heeft da weet ik nie, het zal wel verdiend zijn..

IN YOUR FACETRY THIS AT HOME
Try this at home
Try this at home komt vandaag ook nog even langs. Omdat de kerstdagen er aan komen moeten we zorgen dat we iets hebben zodat we iedereen een beetje kunnen vermaken. Vandaar dat we een puzzel in elkaar gaan zetten.

TRY THIS AT HOMEDENK EENS EVEN NA
Denk eens even na
In het volgende filmpje zien weer een klassiek geval van mensen die vol zitten met vooroordelen. In het volgende filmpje zien we zo'n geval. Erg grappig natuurlijk als hij even later met zijn neus op de feiten wordt gedrukt.

DENK EENS EVEN NA
GAMETIME 243
Gametime logo
Vandaag gaan we gewoon weer een kerstspel spelen. We gaan namelijk een Mario kloon spelen maar in plaats van mario hebben we de kerst man. geweldig verzonnen en het loopt als een trein. Highscores in de comments.

GAMETIME 243Jazmin
Jazmin
Je kan altijd van Bangbors goede shit verwachten. Die gasten zijn ook gewoon geniaal. Geld verdienen om babes te neuken in hun bus en daarna ze gewoon eruit gooien. Dat soort filmpjes is niet het enige, want hier kwamen ze een babe op straat tegen die gelijk mee naar huis ging.

Jazmin

Webcambabe Vicky
Webcambabe Vicky
Het is trouwens al weer lang geleden dat je hier een webcamfilmpje zag waar een lekkere babe mooi voor ons stript. Daarom is hier een Franse webcambabe die vicky heet. Blijkbaar heeft ze moeite met praten want alles wat ze wilt zeggen schrijft ze op.

Webcambabe Vicky

TMF JAARMIX [1999]
TMF JAARMIX [1999]
Ik ben meer dood dan levend maar ik post toch nog eventjes de Jaarmix 1999, anders komen we niet helemaal goed uit met het posten van alle jaren. Ik zou zeggen geniet ervan morgen gaan we weer verder met het jaar 2000. [1995] [1996] [1997] [1998]

TMF JAARMIX [1999]MAT RICARDO
Mat Ricardo
In het volgende filmpje zien we komediant Mat Ricardo. Hij was ooit eens te gast mij Raymaan en ik moet zeggen dat ik deze gast wel grappig vindt. Ik zou zeggen ga er even voor zitten en lach mee met Mat Ricardo

MAT RICARDOTIJDOPNAME
Tijdopname
In het volgende filmpje zien we een paar hele mooie tijd opnames en ik moet zeggen dat ik het heel erg kick vond om te zien. Dus kijk mee naar dit leuke, knappe en zeer relaxte filmpje.

TIJDOPNAMECAMOUFLAGE
Inktvis
Camouflage is iets waar een hoop dieren veel baat bij hebben. een van die dieren is de volgende inktvis. ik moet zeggen dat dit beest wel erg goed is in zijn camouflage. Ik had hem echt niet gezien.

CAMOUFLAGEGAMETIME 242
Gametime logo
Vandaag gaan we een echte kerst game spelen. we hebben hem wel eens gespeeld in een grijs verleden maar ja we luisteren ook elk jaar het zelfde kerstliedje. Highscores in de comments.

GAMETIME 242A METAL CHRISTMAS
A metal christmas
Vandaag geen concert maar iets veel beters. Tenminste dat vind ik. het is namelijk de laatste zondag voor kerst en dus gaan we vandaag naar 2 metal/rock uitvoeringen van kerst nummers bekijken.

A METAL CHRISTMAS
Amber Fox
Amber Fox
Ja, nog een zwarte babe hierzo. Dit keer niet een met een overdreven booty, maar een babe met een wat knapper koppie. Dit is Amber Fox die erg heet is. Ze probeerd haarzelf af te koelen met ijs, maar ze blijft heet.

Amber Fox

Pinky
Pinky
Blijkbaar zijn er vele fans van donkere babes. En die ontbreken eigenlijk op TLP. Daarom hebben we hier Pinky van Bangbros die overigens in Amerika zeer bekend is. En 3 keer raden waarom.

Pinky

FLEX GIRLS
FLEX GIRLS
Zo het is weer zaterdagavond bijna, nog heel eventjes en dan gaan we er weer voor. Ik denk dat ik vanavond ook maar een flex test ga uitvoeren bij de dames alvorens ik iets mee naar huis neem. Want zeg nou eerlijk zo'n flex girl moet je toch een keer in je bed hebben gehad of nie dan..

FLEX GIRLSTALKING CATS
TALKING CATS
Dit filmpje schijnt al eventjes de ronde te doen op het internet, alleen had ik m nog niet gezien. Uiterst grappig gedaan dit, een katten filmpje overdubben en het dan zo goed doen dat het net echt lijkt.

TALKING CATSJAPANSE LOLITAS
Ja mensen dat klinkt natuurlijk wel spannend, lolitas. Maar niets is minder waar in Japan blijkt het woordje lolita voor iets heel anders te staan. Het zijn daar zeg maar de gothic en emos die het label lolita krijgen opgespeld. En sjah die zien er gewoon overal het zelfde uit, triest!

JAPANSE LOLITAS

BOOB SLAPPIN CONTEST
BOOB SLAPPIN CONTEST
Sjah, wat hier precies de bedoeling van is ontgaat me eigenlijk een beetje maar goed ik zie wel twee lekkere blondines in beeld en er wordt ook nog echt een tiet geraakt ook. Nou ja, beter kunnen we het natuurlijk niet wensen. Check de Check!

BOOB SLAPPIN CONTEST

GRAFFITI IS COOL
GRAFFITI IS COOL
Ik was vroeger eigenlijk nooit zo creatief, behalve dan als ik smoesjes moest verzinnen waarom ik mijn huiswerk niet had gemaakt. Naja, ook toen waren er al gasten die goed waren met de spuitbus of marker, hier een mooie compilatie wel met muug veel graffity in een leuke clip gepropt.

GRAFFITI IS COOLMAC HISTORY
Mac history
De laatste tijd is mac oftewel macintosh steeds positiever in het nieuws. omdat we een tijdje terug al de geschiedenis van Windows hadden wordt het nu hoog tijd om eens te kijken naar de geschiedenis van Macintosh.

MAC HISTORYTMF JAARMIX [1998]
TMF JAARMIX [1998]
Yihaa, ik heb zojuist deze Video Jaarmix van TMF eens goed bekeken en geluisterd en het ziet er naar uit dat dit gewoon mijn jaar is. 1998 dus vandaag, met o.a. Madonna, Venga Boys en nog vele vele anderen [playlist]. Morgen gaan we dus naar 1999, voorgaande jaren staan al hier.. [1995] [1996] [1997]

TMF JAARMIX [1998]CRASHES
CRASHES
Vandaag wederom een filmpje wat boordevol zit met auto's en crashes, vooral dat Nascar racing lijkt toch voor zeer spectaculaire crashes te zorgen telkens weer. Mja, hier en daar zal dr ook wel een dooie gevallen zijn en dat is natuurlijk altijd wel te betreuren.

CRASHESKERST met ACHMED
KERST met ACHMED
Deze Jeff Dunham hadden we al een tijdje geleden hier op de site staan met zijn poppen. Achmed de terrorist is een van de betere karakters die hij heeft, en nu het bijna kertmis is wil Achmed ook eens kerst vieren. Nou ja kijken we eventjes mee want het is natuurlijk weer geniaal gedaan allemaal..

KERST MET ACHMEDTiffany Teen
Tiffany Teen
Je ziet al een hele lekkere kont hierzo. Deze is van tienertje Tiffany, oftwel Tiffany Teen. Hier zie je hoe alle foto's worden gemaakt. Gewoon d.m.v een fotoshoot net zoals ze bij Next Door Nikki doen.

Tiffany Teen

3X BABE
3X BABE
Tis weer weekend, alles ziet er wittig uit als ik naar buiten kijk en toch schijnt de zon. Mja, niet slecht dus, alleen heb ik gisteren alles al gehaald wat ik nodig heb voor de aankomende kestdagen. Ik kom mooi niet meer buiten met deze kou, bah. Snel verder met wat lekkere dames, tis weekend dus ze komen van de buren vandaan..

Claudia & Carmen+Veronica - Lena & Chiara - Jana Jordan & Xmas Verunka

FELIX BAUMGARTNER
Basejumpen
Felix Baumgartner is een hele goede basejumper. In het volgende filmpje doet hij iets wat te kick is. Hij springt namelijk uit een helicopter op een gebouw en vervolgens basEjumpt hij weer van dat gebouw af. Kijk even naar de footage.

FELIX BAUMGARTNERTECHNIEK EN JAPANNERS
Techniek en Japanners
Techniek en Japanners gaan net zo goed samen als Pizzaman en Bier. Aluwel Pizzaman is soms iets te gretig. In die geval zien we dat een stelletje wetenschappers iets hebben uitgevonden wat je met je hersengolven kan bewegen. gekke shit.

TECHNIEK EN JAPANNERS
SLIM BEESTJE
Slim beestje
In het volgende filmpje zien we een beestje dat word opgejaagd door een arend. Op zich niks bijzonders was het niet dat het beestje een paar hele slimme truuks heeft. Check even dit filmpje van National Geographic.

SLIM BEESTJE
GAMETIME 241
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een puzzel game spelen het is de bedoelling om alle lampjes aan te rijgen ik had ze allemaal aan met 253 keer klikken. Jullie socres dorp je gewoon in de comments.

GAMETIME 241
Erica Campbell
Erica Campbell
Als ik aan lekkere tieten denk, denk ik toch echt wel aan een van mijn favoriete babes. Dit is de hete Erica Campbell en haar prachtige tieten. Hier het zoveelste filmpje van haar op TLP.

Erica Campbell

Kelly Monaco
Kelly Monaco
Playboy shit is altijd goed. Altijd lekkere babes. Hier zie je Kelly Monaco haarzelf lekker betasten en dansen op een verfijnd leidje dat Playboy weer keurignetjes heeft uitgezocht.

Kelly Monaco

SUPER COOLE [FREE] GADGET
SUPER COOLE GADGET
Start gadget is een gratis dienst waarmee gebruikers zelf een persoonlijkbureaublad kunnen maken in iGoogle. Deze start gadget had in de eerste weekal 1000 gebruikers! Kijk eens hoe super handig deze gadget is, vind jij het tastelikepizza icoontje? Natuurlijk gratis en in alle talen!

SUPER COOLE GADGET

TMF JAARMIX [1997]
TMF JAARMIX [1997]
Zo ook vandaag natuurlijk weer een TMF Jaarmix, we zijn aanbeland bij 1997 met bands als 2 Brothers On The 4th Floor en een T-spoon. Laten we allemaal eventjes blij zijn met Sevenload want daar staat namelijk alles gehost. Check de Check! [1995] [1996]

TMF JAARMIX [1997]WHOPPER FREAKOUT
WHOPPER FREAKOUT
Ik ben zelf meer een Mc Donalds gooz omdat je bij de Burger King altijd zo mega lang moet wachten en er ook nog eens een hoop groenvoer tussen je broodje zit. Mja, als we gezond willen eten dan gaan we natuurlijk niet naar een hamburger keten. Anyway, blijkbaar zijn de whoppers wel erg populair want in deze viral zien we wat er gebeurt als die er plots nimeer zijn.

WHOPPER FRAEAKOUTBOOBJOB
BOOBJOB
Ik had het net nog met iemand over tattoos en hoe gek je wel niet moet zijn om jezelf zo toetetakelen als deze gast bijvoorbeeld. Heel toevallig kom ik daarna deze tattoo boobjob tegen, natuurlijk is het leuk om een lekker wijf op je arm te hebben staan maar nog fijner is het als je ook aan d'r tetten kan zitten.

BOOBJOB

HIPHOP HONEYS
HIPHOP HONEYS
Nou die Ruben is meer dood dan levend, echt zielig! Da jong kotst en schijt het hele kantoor onder hiero dus we hebben hem maar naar huis gestuurd zodat ie met de kerstdagen weer beter is. Ik had jullie nog wat mooie dames beloofd die op de een of andere manier wat met hiphop te maken hebben. Check!

HIPHOP HONEYSTRY THIS AT HOME
try this at home
Vandaag gaan we iets doen wat leuk is voor oud en nieuw. Want wat is er nou leuker als je vrienden doen geloven dat je een geest heb gevangen. Wil je weten hoe je die geest vangt check dan het volgende filmpje.

TRY THIS AT HOME
PIZZABABE ROCCIO
PIZZABABE ROCCIO
Poeh door die uitspraak van de neus vanmorgen is alles een beetje opgeschoven. Dat ze daar 2 uur voor nodig hebben snap ik eigenlijk ook niet, nou ja snel door met de Pizzababe van de dag. Vandaag is dat deze Roccio Cooper die toch wel een lekker snoepje is om het weekend mee in te gaan.

PIZZABABE ROCCIO9 JAAR VOOR HOLLEEDER
Nou de kogel is door de kerk ik had het persoonlijk niet eens meer verwacht, maar het ziet er naar uit dat Willem Holleeder voor 9 jaar de bak in gaat. Zonet was de uitspraak en alle straffen zijn dus wel lager als geeist, maar het gaat nog wel eventjes duren voordat de neus weer over de wallen kan scooteren.

9 JAAR VOOR HOLLEEDER

SICKO - NOORWEGEN
sicko noorwegen
Ik weet niet of jullie de film sicko van Michel Moore kennen maar in het volgende filmpje zien we een land wat enorm goed om gaat met de gezondheid. Dit land is namelijk Noorwegen en ik zou zeggen kijk en pak je spullen want ik vertrek.

SICKO - NOORWEGENCONCORDE LAND NIET
Concorde land niet
Concordes blijven kicke vliegtuigen net als dat Corvette kicke auto's blijven maar goed. in het volgende filmpje zien we een Concorde die wil gaan landen met zijwind. maar ja er staat wel heel veel wind dus wordt er toch maar niet geland.

CONCORDE LAND NIET
GAMETIME 240
Gametime logo
Vandaag gaan we een goede remake spelen van de oude klassieker missle commando. Ik heb het altijd leuk gevonden dus zadel ik jullie er ook mee op. Highscores zoals gewoonlijk in de comments.

GAMETIME 240Next Door Nikki
Next Door Nikki
Hier nog een babe met grote tieten. De bekende Next Door Nikki met haar meloenen zie je hier op film. Deze babe heeft naast haar tieten ook een lekkere kont. Ik krijg trouwens erg zin in kersen nadat ik dit filmpje heb gezien.

Next Door Nikki

Jaime Hammer
Jaime Hammer
Van deze babe kan ik blijven genieten. Babe Jaime Hammer met haar grote tetten. Toch weer een zomerfilmpje, waar ik zo van hou. Ze zit namelijk lekker van het zonnetje genieten op zee. Ik moet trouwens ook zeggen dat die boot mooi is.

Jaime Hammer


TMF JAARMIX [1996]
TMF JAARMIX [1996]
Poeh was ik het nog bijna vergeten ook, er was wat misgegaan met het uploaden ook, maar het is toch nog gelukt. Niet klagen over de kwaliteit want ik zal het straks nog eens proberen. Anyway het is nu tijd voor de kroeg, hier de mooiste videoclips van 1996 allemaal weer netjes in een uurlange videomix! [1995]

TMF JAARMIX [1996]NICK GAAT NAAR VEGAS
NICK GAAT NAAR VEGAS
Het leven van een internetondernemer gaat niet over rozen, ten- minste wel voor onze Nick. Watskeburt, Nick zit zwaar in de porno, tenminste dat konden we vanacht op de radio horen bij het coole programma van Rick van Velthuysen. Oja Nick gaat ook nog naar Las Vegas, maar helaas niet met z'n vriendinnetje want de verkering is uit en de auto krijgt ze ook niet. Goed bezig Nick!

NICK GAAT NAAR VEGASNIEUWE BASSHUNTER
Kennen we allemaal Boten Anna nog, die hier vorig jaar zomer zo populair was. Nou was dat eigenlijk al een bijelkaar gejat liedje als ik het me nog goed kan herinneren en wij vonden de versie van de gebroeders Ko toch veel beter. Luisteren we vandaag eventjes naar z'n laatste nummertje dan. Tis gewoon weer meer van hetzelfde, klinkt het lekker ? JA!

NIEUWE BASSHUNTER (Now your gone)

TAAIEGASTEN - KERSTMEDLEY
TAAIEGASTEN - KERSTMEDLEY
Tot een paar weken geleden waren de rappers MC Kwadraat en Zachte G. a.k.a. De Taaie Gasten nog twee doodgewone vakkenvullers uit het 700 inwoners tellende plaatsje Gastel in Noord-Brabant. Nu leven deze jongens van de straat als echte rappers met mooie vrouwen en Crystal in overvloed. Wat hebben onder andere Rita Verdonk, Geert Wilders en comazuipen met elkaar te maken?

TAAIEGASTEN - KERSTMEDLEYVECHTEN MET KLEUTERS
vechten met kleuters
De volgende link vind ik wel grappig. op de site moet je een paar vragen in vullen en dan komt er naar voren hoeveel vijf jarigen jij kan verslaan. ik kwam op 21. Jullie scores in de comments.

VECHTEN MET KLEUTERS

SCHADUW FIGUREN
Schaduw figuren
In het volgende filmpje zien we een paar mensen die samen schaduw figuren vormen. ik vond hem goed in elkaar zitten en vroeg me bij sommige af hoe ze dat gedaan hadden. ach ja kijk zelf maar.

SCHADUW FIGURENMERRY KISS-MAS
MERRY KISS-MAS
Omdat we toch al in de kerstsfeer zitten doen we meteen dit kerstkadootje van grote vriend Daywalker er ook nog maar eventjes tussendoor. Zoals gewoonlijk zien we weer een zooi lekkere dames voorbij komen die mekaar lopen aftelebberen. Nooit vervelend om naar te kijken dacht ik zo..

MERRY KISS-MASSANT-A-CADEMY
SANT-A-CADEMY
Als je dacht dat iedereen zomaar als kerstman de straat op kan dan heb je het dus goed mis. Dat zien we dus in deze clip met een soortement van Santa bootcamp. Nou ja ik heb eigenlijk nooit de aspiratie gehad om kertman te worden, al gaat mijn dikke buik wel die richting op, nou ja ik heb alvast wat goede voornemens dus.

SANT-A-CADEMYDANCE COMPILATION
DANCE COMPILATION
Strakkies heb ik nog een TMF jaarmix voor jullie want we gaan er gewoon elke dag eentje doen en op 1 januari de nieuwe ofzo. Nou ja zover is het nog niet en bij muziek hoort natuurlijk ook dans, nu vind ik dit persoonlijk geen muziek nl. Van Halen's Hot for Teacher. Maar goed, de compilatie is goed inmekaar gezet, met allerlei moviebits..

DANCE COMPILATIONDRIFTEN DOE JE ZO
DRIFTEN DOE JE ZO
Vandaag gaan we weer eens wat driften met auto's, altijd lekker om die amerikaanse trapbakken over dwars de bocht door te sturen. Nou ga ik dat zelf natuurlijk niet doen, maar de gasten in dit filmpje hebben er wel kaas van gegeten, al zeg ik het zelf..

DRIFTEN DOE JE ZOAshley Brookes
Ashley Brookes
Een babe als Ashley Brookes, zie ik wel zitten. Nog erg jong en al helemaal rijp. En volgens mij wordt deze babe erg snel geil als ik zo een aantal filmpjes erbij haal. Nou ja, dat zie je hier in iedere geval ook.

Ashley Brookes

PIZZABABE TIFFANY
PIZZABABE TIFFANY
Zo, gisteren was dus echt wat je noemt een zwarte bladzijde in de Pizzababe geschiedenis. Helemaal geen Pizzababe op toch een normale doordeweekse dag. Slechte zaak, heel slecht. Vandaag ga ik proberen om het enigszins goed te maken met deze Tiffany Taylor die toch het snoepje van de dag is. Check!

PIZZABABE TIFFANYNIEUWE MUIS
NIEUWE MUIS
Dinsdag avond ging ineens mijn muis kapoet, het was al een paar weekies tobben met da ding maar dinsdag besloot ie om maar helemaal niets meer te doen. Dan kan je opeens bijna niet meer dus met je compjoetert, nu had ik gelukkig nog een oude muis liggen. Maar vandaag toch maar eventjes wezen shoppen en toen vond ik dees..

NIEUWE MUIS

SNEEUWSCHUIVERTJE
SNEEUWSCHUIVERTJE
Gisteren was het dus lekker skieen en snowboarden in Snow world, goh wat een sneeuw ligt daar en was het weer leuk. Toch maar eens een gewoonte van gaan maken, anyway dat sneeuw moet natuurlijk ook aangeschoven worden, nu is dit geen officiele sneeuwschuiver maar een trein die door de sneeuw rijdt, toch ziet het er wel tof uit.

SNEEUWSCHUIVERTJEHANCOCK TRAILER
Hancock trailer
Ik had nog nooit van de volgende film gehoord maar ik kon erg lachen om de trailer. Kijk mee naar de trailer van Hancock een mislukte superheld gespeeld door Will Smith himself.

HANCOCK TRAILERWIE IS HET WINNEN
>Wie is het winnen
Hoe kan je wie is het winnen in een beurt? Als je denkt dat je het weet dan heb je het wis. kijkk maar naar het volgende filmpje hier zien we namelijk hoe je er zo snel mogelijk achter komt wie het is.

WIE IS HET WINNENGAMETIME 239
Gametime logo
Vandaag gaan we een echt Japans spel spelen oftewel vaag en verslavend. Het is de bedoelling om zoveel mogelijk bonen over te lepelen met je eetstokjes. Grappig om te spelen. mijn highscore was 15. Andere highscores in de comments.

GAMETIME 239
Jessica's Virtual Lapdance
Jessica's Virtual Lapdance
Misschien wist je het nog niet, maar de site van Danni produceerd ook filmpjes waar een babe een virtuele Lapdance geeft. Erica Campbelle heeft hier ook aan meegedaan en dat filmpje staat ook nog eens op TLP Hier is de hete Jessica die dit ook doet.

Jessica's Virtual Lapdance

Girls Gone Wild
GGWILD
Het is focking koud hierzo en ik verlang dus echt naar het zonnetje. Doet me gelijk denken aan de zomervakantie. Dat bestaat grotendeels natuurlijk uit feesten. Dat doen ze hier piekfijn voor. Maar dat kun je verwachten van Girls Gone Wild. Hier het gedeelte waar 2 lesbo's elkaar gevonden hebben.

Girls Gone Wild

UBER HOLE IN 1
Uber Hole in 1
Ik ben de laatste tijd bezig met golfen en ik moet zeggen dat ik dit daarom ook een leuk filmpje vind. We zien namelijk hoe je een hole in 1 moet maken. Het lijkt als of de bal stil ligt maar dat blijkt niet zo te zijn.

UBER HOLE IN 1DIGITAAL VERVEN
digitaal verven
Verven is iets wat iedereen kan maar waar weinig mensen succesvol in zijn. Dat is op zich niet erg. Wat wel leuk is is digitaal verven. En dan bedoel ik niet paint of photoshop maar gewoon met een kwast. Ach kijk zelf maar.

DIGITAAL VERVEN
HIPHOP MANIA
HIPHOP MANIA
Gisteren kreeg ik een verzoekje om wat meer hiphop babes te posten, nou is dit geen bloot ofzo wel een paar clips die aanmekaar zijn gezet zodat het een leuke compilatie is geworden. De hiphop babes zien we natuurlijk wel maar niet zoals jullie ze graag willen zien. Daarom vanavond een vers blik nude hiphop babes van Ruben..

HIP HOP MANIALekkere Massage
Lekkere Massage
Je ziet het al. Hier is eindelijk weer een erotische massage met 2 bloedhete babes. Toch al weer een tijdje geleden dat ik zoiets gezien had. Maar dit soort shit blijft goed hoor. Check maar hoe ze ervan genieten.

Lekkere Massage

PIZZABABE BEEB
PIZZABABE BEEB
We zijn een dagje skieen dus vandaag een keer geen Pizzababe helaas, wel kan je bij ons kleine zusje Beeblog terecht voor een paar fijne mega galleries. Morgen maak ik het goed...

PIZZABABE BEEB

ILLEGAL TREE PLANTING 2
ILLEGAL TREE PLANTING 2
We konden ze een tijdje geleden al aan het werk zien in Brussel waar plotsklaps ineens een zooitje bomen werden aangeplant bij onze belgische zuideburen. Vandaag zijn de boys nog wat verder gereden en hebben een boompje geplant in Parijs en ook maar in Amsterdam. De bijbehorende filmpjes staan natuurlijk bij meer lezen..

ILLEGAL TREE PLANTINGTMF JAARMIX [1995]
TMF JAARMIX [1995]
We gaan hier nu we bijna aan het eind van het jaar zijn beland beginnen met het posten van alle TMF jaarmixen. We beginnen bij 1995, en ik moet zeggen het is toch wel weer lekker hoor om al deze nummertjes zo een voor een voorbij te zien en horen komen. Helaas is het geluid wat gedownsampelt vanwege de mb size maar ja dat mag de pret niet drukken.

TMF JAARMIX [1995]GTA LEGO STYLE
lego logo
In het volgende filmpje zien we hoe het er uit zou zien al lego ooit een gta game zou maken ik vind het mooi gedaan en aan veel dingen is gedacht. Dus waar wacht je nog op sbnel checken.

GTA LEGO STYLEJAPANESE GAMES
Japanse games
Japanse tv programma's zijn een stuk beter. Kijk even mee naar het volgende voorbeeld. We zien een school voorbeeld van Japanse gameshows. We zien mensen op een loopband staan die tegelijk oom horde moeten lopen geweldig om iedereen op zijn bek te zien gaan.

JAPANSE GAMESGAMETIME 238
Gametime logo
Vandaag gaan we weer eens een arkanoid kloon spelen dit keer speel je online teg een tegenstander. Erg leuk gedaan. mijn highscore na 3 games was 33061. Jullie highscore's in de comments.

GAMETIME 2382 Babes Onder De Douche
2 Babea onder de douche
Zoals je weet, hou ik het meeste van jonge babes of tienertjes. Dat komt omdat ik ook nog jong ben. Maarja, deze tienertjes zijn echt niet preuts en willen best even met elkaar onder de douche. En met die camera bij de hand willen ze ook nog eens wat met elkaar doen.

2 Babes Onder De Douche

Peach & Gina
Pech & Gina
Ik blijf volhouden dat DDgirls altijd wat lekkers heeft. In sommige filmpjes komen zelfs 2 babes in voor. Net zoals in deze, waar babe Peach ook een rol inspeelt. Dat kan natuurlijk helemaal niet mis gaan.

Peach & Gina

ONTMAAGD.NL
ONTMAAGD.NL
Gratis amateurfilmpjes van net ONTMAAGDE tienersletjes van 18 jaar, voor hun eerste maal slikken ze alles door. Je kan het allemaal bekijken op Ontmaagd.nl!

ONTMAAGD.NL

CILLIT GANGBANG
Zo afentoe is het tijd om je hele keet uit te mesten, bij deze dame gebeurt dat wel vaker in de week naar al die gangbangs. Gelukkig is er dan een middel als Cillit Bang voor al uw gangbangs..

CILLIT GANGBANGBMW ELANDPROEF
BMW ELANDPROEF
Een paar jaar geleden kwamen de Baby Benzjes een beetje negatief in het nieuws toen bleek dat bij het minste geringste ze weleens om konden slaan. Nou is dat natuurlijk allang verholpen en rijden die Babies super lekker, maar hier toch maar eventjes het bewijs dat Bmw beter is dan Mercedes.. Checken we eventjes deze elandproef..

BMW ELANDPROEFHOTDOG BUSH
HOTDOG BUSH
Soow vandaag doe ik er gewoon nog een extra gametime bij omdat ie zo leuk is. Watskeburt, het is al 2008 en ome Sjors wordt uit het wittehuis gekicked. Mja, want moet den Sjors gaan doen dan vraag je je af, juist ja hotdogs maken. Leuk spelletje al zeg ik het zelf, je score kan je droppen in de comments.

HOTDOG BUSHMarketa
Marketa
Damn, de naam van deze babe is dan een beetje vreemd, maar ze heeft een erg lekker lichaam. Hier staat ze haarzelf lekker op te frissen en vanalles te doen en zie je die mooie kont van haar erg goed in beeld.

Marketa

Afentoe sta ik er nog van te kijken hoe wereldvreemd Ruben nog is eigenlijk, hier meer Marketa...


PIZZABABE LUCY
PIZZABABE LUCY
Deze Lucy Pinder is nu onderhand wel een bekende op het wereld wijde web, onze Ruben heeft er ook al een zooi filmpjes van gepost als ik me niet vergis. Vandaag zitten we ergens halverwege in december maar toch hebben we het Maxim nummer van februari 2008 al in onze bezit. En wat wil het geval daar staat onze Lucy Pinder in, check!

PIZZABABE LUCYMAN vs WOMAN
MAN vs WOMAN
Hehe in deze commercial van The Mail on Sunday zien we een heuse veldslag tussen mannen en vrouwen. Het komt er op neer dat mannen en vrouwen de hele week vechten behalve op zondag omdat dan deze krant op de deurmat valt. Mja...

MAN vs WOMANLION KING vs THE WALL
LION KING vs THE WALL
Mja in deze clip zien we een mix van beelden van de film de Lion King met de muziek van de Pink Floyd dvd The Wall. Ik had hem laatst toevallig nog eens gedownload, en mja die Pink Floyd dvd moet je eigenlijk wel hebben in je collectie. Dan ga ik zo maar eventjes de Lion King downloaden want die had ik nog niet gezien...

LION KING vs THE WALLPENDA MOTORSERIES
PENDA MOTORSERIES
Ik heb de laatste tijd echt de vreemdste dromen, echt ik ben gewoon blij dat ik wakker ben, sjees. Mja, gaan we meteen maar eventjes vol drin met deze grote trucks die voor niets of niemand aan de kant gaan. Best wel gaaf trouwens om eens te gaan bekijken.

PENDA MOTORSERIESSKILLS
Dance dance revolution skills
Ik weet niet of jullie het dansspel dance dance revolution kennen maar de gast uit het volgende filmpje wel. Nou heb ik het nooit leuk gevonden maar deze gast vond het zo leuk dat hij het hele nummer uit zijn hoofd kent en dus ook danst.

SKILLS
ULTIMATE PINGPONG
Ping pong
Ik ben zelf niet zo thuis in de wereld van tafel tennis maar dit vind ik dan wel een kick filmpje. Kijk eens mee hoe deze twee chinezen tegen elkaar pingpongen. Dat zijn pas skills als je het aan mij vraagt.

ULTIMATE PINGPONG
GAMETIME 237
Gametime logo
Vandaag gaan we een game spelen die je scherp houd. Je moet namelijk deze vragen beantwoorden. De vragen zijn vaak te vaag voor woorden en gok je maar wat. Mijn highscore was 7. Kan jij het beter?

GAMETIME 237MARIA SWAN
MARIA SWAN
Ik had het net al eventjes over retro, maar daar bedoelde ik eigenlijk dit filmpje mee van Maria Swann. Nou ja uit de oude pizzadoos zullen we maar zeggen. Beterschap Ruben!

MARIA SWANAMBER EASTON
AMBER EASTON
Onze Ruben is zo ziek als een hond en ligt al de hele dag op z'n bed te rotten. De postjes die die gezet had klopte ook niet helemaal dus in plaats van die arme jongen wakker te bellen grijp ik zelf dan maar eventjes in. Ik had deze 2 retro babe filmpjes nog liggen en we beginnen vanavond met deze donkere Amber.

AMBER EASTONHOMER in 39 DAYS
HOMER in 39 DAYS
Hehe best wel grappig stukje hierzo, als Homer zijn leven voorbij ziet schieten als ik het me goed herinner. Naja, uit de Simpsons natuurlijk die ik ook alweer een tijdje niet gezien heb.

HOMER in 39 DAYSTAFEL VOETBAL
Tafel voetbal
Tafel voetbal is leuk. Ik heb menig potje gespeeld en verloren. De gast uit het volgende filmpje verliest niets meer.. maar ja als je zulke skills heb dan is er ook niemand die tegen je wil spelen. ach ja kijk even mee naar dit truukje.

TAFEL VOETBAL
ITALIAANSE VOGEL
In het volgende filmpje zien weer een vogel die het heel goed zou doen bij ons op kantoor. Deze vogel kan namelijk het Italiaanse volkslied zingen en ja het blijft tastelikepizza.com he. Dus geniet mee van deze mooie vogel die dit mooie lied zingt.

ITALIAANSE VOGEL
TOP 10 WEBLOGS 2007
TOP 10 WEBLOGS 2007
Jaja, het is weer de tijd van het jaar dat het ene lijstje na het andere lijstje je ineens voorbij komt zeilen. Vandaag is het de top 10 weblogs van 2007, mja helaas staan wij er weer niet bij maja wat niet is kan nog komen natuurlijk. Onze grote vriend en beroepsalcoholist Patjuh Biertijd staat op nr 3. Gefeliciteerd maat! Proost! Check lijstje hier!

TOP 10 WEBLOGS 2007

HELD KESLER
HELD KESLER
Ik dacht dat het afgelopen zaterdag was dat Henk Kesler, directeur betaald voetbal van de KNVB zijn mening uitte over de verwende kereltjes bij de politie en gefrustreerde vakbondsbaasjes die zomaar zaterdagavond en gisteren belangrijke topduels in het betaald voetbal verziekte met hun acties. Kesler weigerde een dag later zijn geruchtmakende uitspraken terug te nemen. HELD!

HELD KESLER

Aria Giovanni
Aria Giovanni
Een filmpje kan nooit slecht zijn als babe Aria Giovanni er in speelt. Er staan al vele filmpjes van haar op TLP en die zijn dus allemaal erg mooi. Het houd gewoon niet op met die babe, daarom zie je haar hier in een gaar kamertje.

Aria Giovanni


PIZZABABE VICTORIA
PIZZABABE KATRINA
Een nieuwe maandag betekent automatisch weer een hele nieuwe batch aan Pizzababes. We beginnen vandaag rustig met dit blondje die ook zomaar je buurmeisje had kunnen zijn, ze heeft een natuurlijke schoonheid als je het aan mij vraagt. Naja kijken we eventjes mee naar deze eerste nakende beeb deze week!

PIZZABABE VICTORIALAAF IS BACK
LAAF IS BACK
Okay de mannen van LAAF verraste ons een beetje een paar weekies terug met een super "wees voorzichtig met vuurwerk" campagne. Zelfs het nieuws heeft het nog gehaald, knap natuurlijk als je bedenkt dat Laaf nix met sire te maken heeft. Willy kwam er toen al mee, en ook vandaag komt ie met het laatste filmpje van Laaf. Check de Check!

LAAF IS BACKLACHEN MET MOSLIMS
LACHEN MET MOSLIMS
In het kader van integratie gaan we vandaag lachen met onze moslim medeburgers. In een leuke compilatie zien we allerlei funny momenten waarin de moslim de hoofdrol speelt. Mja, kijk maar snel!

LACHEN MET MOSLIMSHOLOGRAM MODESHOW
HOLOGRAM MODESHOW
Ze verzinnen ook telken iets nieuws om mode aan te prijzen. Zo lopen de mooiste modellen deze kleren al te showen maar wat ik op deze modeshow zag heb ik eigenlijk nog niet eerder gezien. Watskeburt ? We hebben dus een paar creatievelingen die zo inventief waren om een heuse hologram show dwars door de modeshow te doen. Check!

HOLOGRAM MODESHOWSTOERE TOYOTA
STOERE TOYOTA
Ik moest eventjes een paar keer kijken toen ik deze commercial voorbij zag komen, ik dacht namelijk eerst dat het een trailer was voor een film ofzo. Mega mooie reclame uiting hier dus van onze chippanse vrienden van Toyota. En zeg nou eerlijk is dat een stoer ding of niet ?

STOERE TOYOTAVOGEL + JETMOTOR
Vogel + jetmotor
In het volgende filmpje zien we een jet vliegtuig. Met Jet motoren. maar wat gebeurd er als je een vogel tegenkomt als je in het desbetreffende vliegtuig zit? Daar kom je allemaal achter als je het volgende filmpje checkt.

VOGEL + JETMOTOR
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
De kerst komt er weer aan dus heb ik dit keer een echte kerst gadget. Het is namelijk een drummende Kerstman. Je sluit hem aan op de usb poort en check hoe santa helemaal los gaat op de drums.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 236
Gametime logo
Vandaag gaan we het spelletje zwingo spelen. De bedoeling is simpel zorg er voor dat alle zwarte ballen uit de buurt blijven van de middelste witte. Mijn highscore was 631. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 236Sylvia En Jo [FIXED]
Sylvia
Voor de mannen die nu echt van blonde babes houden, en dan ook echt alleen blond, is dit filmpje prachtig voor diegene. Je ziet hier barbie-achtige babes Sylvia En Jo lekker speels met elkaar in bed.

Sylvia En Jo

Shyla Stylez
Shyla Stylez
Zin in een geile blonde babe met een lekkere kont? Zeker zeg je dan. Hier kan je er naemlijk eentje bekijken waar Shyla Stylez (een of andere pornoster) zich laat filmen door de mannen van Bangbros.

Shyla Stylez

MERRY F^%@# XMAS
MERRY F^%@# XMAS
Nou hadden we gister al Inga from Sweden die een lekker kerstliedje voor ons zong, vandaag iets heel anders van ene Dennis Leary. Mja, ik vond die van gister dus veel leuker dus voor de liefhebber deze Dennis, die het voor mij niet hoeft te zingen.

MERRY F^%@# XMAS

STOER DOEN
STOER DOEN
Mja, er is een tijd van komen en een tijd van gaan, zo is dat trouwens ook met stoer doen. Je kan wel altijd stoer proberen te doen, maar uiteindelijk heb je daar alleen jezelf maar mee. Deze gast probeert ook heel stoer te doen op zijn motor, mja om dat nu in een bochtje te doen?!

STOER DOEN

BALLENDRAAIER
Ballendraaier
Ik had zo'n soort filmpje tijden terug gezien en was het eigenlijk al weer vergeten. Tot dat discovery het op eens liet zien en toen dacht ik er weer aan. In dit filmpje zien we een Jap die met een draaiende bal speelt.

BALLENDRAAIERCOLD FUSION JAARMIX 2007
COLD FUSION JAARMIX 2007
Soow en dan gaan we ook nog een Jaarmix doen die PJ me net toeschuift over de msn. Het zijn geen 100 platen in een mix wel de betere platen van 2007 allemaal in een grandmix gestopt. De tracklist kan je vinden bij meer lezen zoals je van ons gewend bent. Naja, ik zou zeggen lekker aanzetten en laat de buren mee genieten!

COLD FUSION JAARMIX 2007WATCH MY FEET
WATCH MY FEET
Mja, hier een dansfilmpje althans daar categoriseer ik het maar eventjes onder, het originele nummer is van Dude n Nem maar deze gasten uit Engeland kunnen er ook wat van. Check eventjes die vliegensvlugge dansmoves, of zou het versneld zijn afgespeeld ?

WATCH MY FEETWINDOWS vs MAC - XMASTIME
WINDOWS vs MAC - XMASTIME
Soow, deze miste we nog voor de aankomende kerstdagen. Een alleraardigste Windows vs Mac clip helemaal in Xmas stijl. Nou ja, mijn keuze kennen jullie ik ben nog steeds van de Windows, maar zit er sterk aan te denken om er nog een Apple naast te zetten. Leuke viral dus wel..

WINDOWS vs MAC - XMASTIMEGENIAAL : USB WIJN
GENIAAL : USB WIJN
Wederom een geniale uitvinding hier zeg, sjees. Meteen eventjes een tip voor Mym en Ruben waar ze me blij mee kunnen maken met de kerstdagen. Checken we eventjes deze usb stick waarmee je wijn kan downloaden van het net...

GENIAAL : USB WIJNCLARA MORGANE
CLARA MORGANE
En terwijl Ruben nog ligt te slapen gaan wij natuurlijk gewoon door met een fijn babe filmpje zoals je van ons gewend bent. Nu heb ik een voorliefde voor Zuid Amerikaans schoon, maar eigenlijk niet Brasiliaans. Toch is deze Clara Morgane een uber lekkere Franse schone die hier altijd mag aanbellen.

CLARA MORGANE3X BABE
3X BABE
Goddamn, ik moet daar geen gewoonte van maken om zo laat pas mn bedje uit te rollen. Tis al weer 12 uur hoog tijd voor wat vrouwelijk schoons, en zoals gewoonlijk doen we dat weer met de dames van de buurman. Morgen staat er natuurlijk gewoon weer een Pizzababe van de dag!

Amateur 1 & Amateur 2 - Sweet Blonde & ShowerGirl - Real Girls 1 & 2

Vandaag voeren de amateurs de boventoon, Enjoy!

MINI VUURPLAAT
Mini vuurplaat
In het volgende filmpje zien we hoe je een makkelijk mee te nemen en cheap te maken vuurplaat maakt. Ik weet dat het geen vuurplaat is maar het is wel eiets wat ooit nog van pas kan komen.

MINI VUURPLAATGAMETIME 235
Gametime logo
Vandaag gaan we weer eens airhockey spelen het bestaat uit zeven levels en ik vond het wel een grappig spelletje. Zoals we inmiddels gewend zijn laten we de highscores in de comments.

GAMETIME 235SYSTEM OF A DOWN
System of a down
Omdat ik laatst op eens het album van Serj Tankian vond dacht ik kom laat ik een System of a down neer zetten vandaag. We gaan terug naar het jaar 2005 want dat is het jaar dat ze dit speelde.

SYSTEM OF A DOWNAshley
Ashley
Zoals je mischien al weet, hou ik wel van 2 dikke tieten. Denk maar eens aan babes zoals erica campbell enzo. Maar natuurlijk kun je het ook een beetje overdrijven, zoals bij deze hete Ashley die haarzelf graag wast.

Ashley

LASTMINUTE.NL
Kate
Kate, Playgroundkate
Wat zien we hier nu weer? Kate is weer terug met een aantal nieuwe filmpjes. Hier heeft ze een lekker ordinair schoolgirl pakje aan. Natuurlijk heeft ze nog steeds die heerlijke tieten.

Kate

DRIVE BY MOSH
DRIVE BY MOSH
Mja dit is eigenlijk meer wat voor Mym als ik het zo bekijk alleen hoop ik niet dat ik hiermee ook meteen het mannetje op verkeerde gedachtes breng. Nou ja, het fenomeen het Mosh (?) en het betekent zo te zien een beetje nutteloos heen en weer springen op muziek waar ik verder niet warm of koud van wordt. Kijken we eventjes mee ?

DRIVE BY MOSHCOP vs PORSCHE
COP vs PORSCHE
De politie is al jaren je beste kameraad niet meer. Sinds de invoering van het bekeuren van mensen voor allerlei onzinnigheden en hier de nodige enveloppen uit Leeuwarden binnen kwamen rollen, ben ik dr eigenlijk ook wel klaar mee. Deze Porsche rijder heeft dan ook zo zijn eigen gedachten over de pliesie, HULDE!

COP vs PORSCHETRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag gaan we alweer eens iets thuis uitproberen. We gaan namelijk munt geld laten drijven op water. Ik wist niet dat het kon maar ja het is wel erg grappig om eens bij een paar vrienden te doen nadat je iets gedronken heb.

TRY THIS AT HOMEXXXMAS WITH INGA
XXXMAS WITH INGA
Yihaa, en we hebben de eerste kerst hit van 2007 te pakken hoor, jaja! En dan ook nog een of andere vamp die Inga heet komend uit hoe kan het ook anders met zo'n naam, Zweden. Mja, zingen we allemaal mee ? Dan kijk ik nog eventjes naar Inga!

XXXMAS WITH INGA

NEW ZEELAND COMEDY
Mja, ook in New Zeeland hebben ze comedy schijnt het, ik vind het allemaal maar zo zo, maar wil jullie toch dit filmpje niet onthouden. Beetje rare humor hebben ze daar al zeg ik het zelf..

NEW ZEELAND COMEDY REELTRUE POOPSTORY
TRUE POOPSTORY
Altijd een beetje vreemd als je die nacht ervoor iemand hebt meegetrokken uit het cafe en voor het eerst naast haar wakker wordt. Mja, deze gast doet verder vrij koel maar maakt zich toch snel uit de voeten, ja en dan heb je toch een vreemde in je huis. Als die zich maar gedraagd ?!

TRUE POOPSTORYFEARLESS MOUSE
FEARLESS MOUSE
In Japan zijn ze er onlangs ingeslaagd een muis zo genetisch te manipuleren dat de muis ineens niet bang meer lijkt te zijn voor zijn aartvijand de kat. Mja, snap niet helemaal waarom iemand een muis zo zou willen manipuleren eigenlijk maar het levert natuurlijk wel geinige beelden op. Zou de kat het ook weten ?

FEARLESS MOUSEEENWIELER ZONDER ZADEL
Eeenwieler zonder zadel
Ik had er nooit over nagedacht tot dat ik het volgende filmpje tegen kwam. Ik bedoel waarom heeft een eenwieler een zadel. De gast uit het volgende filmpje vond dat niet nodig en dus maakte hij een eenwieler zonder zadel. Kick ding

EENWIELER ZONDER ZADEL3X BABE
3X BABE
Poeh het was met het nachtje wel weer, altijd leuk als er een ex vriendinnetje opeens besluit je te komen afpokkelen. Mja, alles is daardoor wat verlaat maar dat maakt niet uit we gaan gewoon verder waar we gebleven waren en dat doen we in het weekend natuurlijk met de babes van onze fijne buurtjes.

Claudia & Susanna - Kristina & Blonde Hayden - Dawson Miller & Nikki

Peach
Peach
Babes onder de douche zie ik natuurlijk erg graag. Helemaal als een babe met grote tieten. zoals Peach van MCnudes eronder staat. Vervolgens zie je Peach lekker op haar bed liggen. Natuurlijk blijft ze helemaal naakt.

Peach

BRAVIA RECLAME BEHIND THE SCENE'S
Bravia reclame behind the scene's
Bravia reclames zijn inmiddels een klasse apart. Ik vind die met al die verf nog steeds erg mooi. Ik dacht altijd dat het allemaal nep was maar nee alles is echt. Kijk maar naar deze behind the scene's.

BRAVIA RECLAME BEHIND THE SCENE'SLOKULOKU
Loku loku
In het volgende filmpje zien we een loku loku tenminste dat neem ik aan. Ik zie namelijk een speelgoed varken wat op de grond beland en vervolgens uiteen spat. tenminste zo lijkt het want het beest vormt zich gewoon terug.

LOKULOKUGAMETIME 234
Gametime logo
Vandaag gaan we de game death worm spelen. Om het samen te vatten je bent een alles verslindend monster en dat moet dus ook alles vernietigen. Mijn highscore was 580. Jullie highscores in de comments.

GAMETIME 234
Erica Campbelll
Erica Campbell
Naast Shay Laren vinden we Erica Campbell ook erg lekker. Dus hier weer haar zoveelste filmpje op TLp. Deze keer een mooie fotoshoot waar ze een sexy maar ook geinig pakje aanheeft.

Erica Campbelll


Shay Laren
Shay Laren
De lekkere babe shay Laren is weer helemaal terug. Hier zie je een recent filmpje van haar waar ze haar haren rood heeft geverfd. In het filmpje gaat dit keer ook wat verder want ze begint wat met haarzelf te spelen.

Shay Laren


VW BUS
VW bus
Volkswagen bussen zijn ons alle bekend en weer helemaal in. Toch kunnen vw bussen iets wat ik niet vermogelijk hield. ja kan namelijk een stuk springen in die rammelbakken niet normaal. Kijk even mee naar dit filmpje met in de hoofdrol een vliegende vw bus.

VW BUSMARTELEN DOE JE ZO
MARTELEN DOE JE ZO
Martelen mag natuurlijk niet van de Paus, toch gebeurt het natuurlijk wel. Zo konden we een tijdje geleden zien hoe Amerikaanse soldaten allerlei gevangenen in Irak martelde, dus hebben ze om pottenkijkers buiten de deur te houden maar een stukje Cuba geannexeerd om daar hun gevangenen te martelen. Hier de beelden..

MARTELEN DOE JE ZO

JET SHOW
Jet show
Jullie weten dat ik van vliegtuigen hou. Ik was daarom ook uber blij toen ik het volgende filmpje vond. De muziek is namelijk goed en de vliegtuigen doen een paar hele kicke dingen. Dammn ik wil ook naar zo'n vliegshow.

JET SHOWMYM DOET O'DENNEBOOM
MYM DOET O'DENNEBOOM
Zo de kerstsfeer zit er al goed in hier op kantoor, vanmiddag nog eventjes een boompje halen en dan is het helemaal compleet. Nu hebben Ruben en Mym natuurlijk niet zoveel te doen als ik zelf, dus misschien vandaar dat bijvoorbeeld een Mym gewoon tijd teveel heeft. Anyway, vandaag doet ie O'Denneboom op een speciale manier.

MYM DOET O'DENNEBOOM

2 Geile Lesbo's
2 Geile Lesbo's
Soms kom je van die filmpjes tegen waar je 2 lesbische babes ziet. Leuk natuurlijk, maar sommige gasten klagen dan at er niet genoeg kleren uitgaan of dat het ee beetje aan de saaie kant is. Nou jah, hier is dus een filmpje met 2 volledig naakte babes die het erg naar hun zin hebben.

2 Geile Lesbo's

PIZZABABE SANDRA
PIZZABABE SANDRA
Wow, laatste dag van de week maar dat wil niet zeggen dat het ook meteen de minste Pizzababe zou moeten zijn. Damn kijken we namelijk eventjes mee naar deze Sandra Nilssen en we zien meteen waarom we morgen weer massaal op jacht gaan naar wat neukwerk. Naja, uberbabe natuurlijk en de Pizzababe van de dag!

PIZZABABE SANDRAWEBCAMBABE BUSTED!!
WEBCAM BUSTED!!
Wtf, het lijkt wel schering en inslag ineens dat er allerlei vaderfiguren ineens het nodig achten om hun dochters te betrappen terwijl die net voor ons een showtje aan het geven zijn. Nou, had ik al een paar van dit soort filmpjes gezien, maar deze dame laat niet echt met dr spotten. Check de check!

WEBCAMBABE BUSTED!DRIVING DOG PRANK
DRIVING DOG PRANK
Mja ik ben net wakker en dan kan ik het nog wel geloven dat je 2x moet kijken als er een hond achter het stuur voorbij komt zetten. Nou zijn deze mensen wel al wat langer wakker maar toch, als er dan ook nog mensen de weg gaan uitleggen wordt het wel een hele vreemde zaak. [via]

DRIVING DOG PRANK3 HYPES IN 1 RECLAME
3 hypes in 1 reclame
Mensen die in de reclame wereld werken zijn ook niet meer van gisteren., Waarom zou je niet gewoon 3 hypes in 1 reclame gooien. We zien namelijk: Don't tase me bro, leave britney alone en miss teen south carolina terug komen in deze reclame.

3 HYPES IN 1 RECLAMETRY THIS AT HOME
Try this at home
Hoppa gewoon nog een try this at home. Want zo gaat dat op tastelikepizza hewoon altijd maar vol gas. In het volgende filmpje zien we hoe we bloed kunnen laten verschijnen zonder te snijden. Misschien leuk als je ooit eens een film gaat opnemen.

TRY THIS AT HOMEGAMETIME 233
Gametime logo
Vandaag gaan we een lekkere auto cross game spelen. Hij deed mij een beetje denken aan midtown madness en dat spel vond ik toppie dus deze ook. Hij komt via de linkttip dus bij deze bedankt. Highscores in de comments.

GAMETIME 233DDgirls Extreme - Cody Milo
Cody Milo
Dit is toch weer een mooi filmpje met een erg lekkere babe. Je ziet Cody Milo in een filmpje van DDgirls. Maar dit is weer iets exclusiefs, want dit is DDgirl Extreme. Je ziet de blonde babe met een lekkere kont en 2 erg mooi tieten hier op bed.

DDgirl Extreme - Cody Milo

Veronika Actiongirl
Veronika Actiongirl
Sommige mannen houden van wat stoerdere babes. Zoals Angelina jolie als Tomb Raider. Als je hier nu echt op geilt, dan is actiongirls wel iets voor jou. Hier zie je Veronika Zemanova namelijk bloot met een aantal geweren in haar hand.

Veronika Actiongirl

CHOCO AXE
CHOCO AXE
De commercials van Axe staan erom bekend dat ze top zijn, of het allemaal werkt is natuurlijk weer een heel andere vraag. Voor deze choco man gaat het eigenlijk allemaal van het leie dakje. Top gemaakt!!

CHOCO AXE

LED ZEPPELIN - LIVE 2007
LED ZEPPELIN - LIVE 2007
Na zon beetje 25 jaar hebben de gasten van Led Zeppelin afgelopen weekend een eenmalig concert gegeven Led Zeppelin live, in O2 Arena 2007. Wie had dat ooit gedacht, mja het was een soort benefiet optreden wegens een recent sterfgeval van een van hun voormalige platenbazen. Hier alvast de 9 minuten durende beelden van Led Zeppelin's - Stairway to Heaven live in O2 Arena 2007!

LED ZEPPELIN - LIVE 2007BRITNEY IN 30 SECONDEN
BRITNEY IN 30 SECONDEN
Ook dit jaar is Britney weer vaak in het nieuws geweest zo vaak dat we een heuse Britney in 30 seconden hebben voor dit jaar 2007. Nou is het natuurlijk wel te hopen dat er verder niet veel meer gebeurt rondom madam, want dan klopt het natuurlijk niet meer. Nouja, in vogelvlucht is dit Ms Spears 2007!

BRITNEY IN 30 SECONDEN


DANCING WITH ROCIO
WTF!!! Mensen wat hebben wij toch een klote televisie zenders hier in NL, man man. Kijk nou eens naar het programma Dancing with the Stars, maar dan in Argentinie... Echt, ik zou geen seconden willen missen van dat programma, ik ga mijn Argentijnse vriendjes vragen om nog wat meer beelden want dit is echt da BOMB!

DANCING WITH ROCIO


ONDERWATER BRUG
Onderwater brug
Bruggen kennen we hier in Nederland wel. In het buitenland kennen ze ook bruggen maar ik vind deze toch wel bijzonder. De brug gaat namelijk niet omhoog maar juist omlaag. Zo het water in. Wanner kunnen we dit in Nederland verwachten.

ONDERWATER BRUG
TRY THIS AT HOME
Try this at home
In deze try this at home gaan we defender op een rekenmachine spelen. ik verwacht niet dat het werkt maar er zijn meer dingen die meer verbaasd hebben de afgelopen tijd. Dus ik zou zeggen probeer het op het werkt en vertel het in de comments.

TRY THIS AT HOME
FLY GIRLS
Meiden worden eigenlijk steeds bijdehandter en kan je eigenlijk helemaal niet meer vergelijken met hoe het ooit bedoeld was, zaadvragend en nooit moeilijk doenerts. Anyway, sinds de entree van de webcam hebben we al zo veel dames voorbij zien komen in eva kostuum dat deze gallerie wel weer heel erg leuk maakt. Kijk eventjes wat je ook nog zou kunnen doen in plaats van domweg je kleren uittrekken. (dat mag natuurlijk altijd nog!)

FLY GIRLS

NEW DUCATI 848
DUCATI 848
Ik houd gewoon niet van motors ik kan er niets aandoen, het is mij gewoon veels te link op zo'n tweewieler. Nou ja voor Ruben Xaus maakt het allemaal niet uit, of hij nu op een fiets zit of op een wegmonster die 300kmper uur rijdt, maakt voor hem geen verschil. Hier wat exclusieve beelden van de nieuwe ducatti 848, waar Ruben een testrondje op maakt.

NEW DUCATI 848KOSHA BOY
KOSHA BOY
Vandaag doen we nog eventjes een beetje reppen ook nog, het kan gewoon niet op. Dit keer Crank that Kosha boy, wederom helemaal niet slecht en het is ook nog eens lollig bedoeld allemaal. Kijkt u eventjes mee ?

KOSHA BOYPOSTBANK BASHEN
POSTBANK BASHEN
Wie haat ze niet die vervelende reclames van de postbank waarin notabene een blauwe leeuw probeert mensen te intreseren voor de zogenaamd laagste rente stand. Tijd voor een concurrent om die impasse eens te doorbreken moeten ze gedacht hebben bij Boober een nieuwe speler op de markt. [via]

POSTBANK BASHENALESSANDRA AMBROSIO
ALESSANDRA AMBROSIO
Ja mensen ik was heel eventjes van mijn geloof af gestapt maar het is toch echt zo dat de mooiste dames nog steeds uit Zuid Amerika komen neem nu deze Alessandra Ambrosio die toch voor menig man een droom in verweggistan is. Mja, hier is ze nog altijd welkom en ok ok bij het beschuitje kan ze ook een kop koffie krijgen.

ALESSANDRA AMBROSIOPIZZABABE KRISTEL
PIZZABABE KRISTEL
Soow, het valt me allemaal reuze mee ik kan nog steeds lopen en echt gevallen behalve op een paar milfjes na, ben ik gister eigenlijk helemaal niet. Mja toch altijd lastig op zo'n ski baan, je kan dus niet eventjes snel een pizzababe uit checken. Vandaag hebben we Kristel die een goed voorbeeld is wat onder een plork wordt bedoeld.

PIZZABABE KRISTELEXTREME SLIDING
EXTREME SLIDING
Gisteren was het dan zover, met de winnaars van de Snowworld kaarten een daggie wezen Skieen en snowboarden. Het was allemaal erg gezellig en ik stond er eigenlijk versteld van hoe goed ik eigenlijk nog steeds kon skieen. Helemaal niet gevallen en ook vandaag heb ik (nog) nergens last van. Daarom doen we nu eventjes glijden, extreem glijden dan wel.

EXTREME SLIDINGLEUKE WEETJES
Leuke weetjes
In het volgende filmpje komen een paar weetjes voorbij waar van ik niet wist dat het zo was. Ik kon er wel om lachen. Wist jij bijvoorbeeld dat Buzz Aldrin een kopie van een Playboy op de maan achter liet ? Ik dus ook niet.

LEUKE WEETJESBASEJUMPEN
Basejumpen
In het volgende filmpje zien we verschillende basejumpers. Het filmpje geeft volgens mij een goede indruk over de werkelijkheid en ik moet zeggen dat ik de laatste sprong nog wel het meest bijzonder vond.

BASEJUMPENGAMETIME 232
Gametime logo
Vandaag gaan we quatro spelen. Oftewel vierkant. Ik heb me er mee vermaakt maar ja ik deed het zelfde spelletje ook vroeger op school Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden en. Highscores in de comments.

GAMETIME 232
Webcam Girl [FIXED]
Webcam Girl
Soms klagen er wel eens mensen dat sommige webcammeisjes een te lelijk hoofd hebben. Kan soms ook wel kloppen, maar dan is vaak de rest wel in orde. Dat compenseerd dan altijd wel mooi. Hier heb ik een webcammeisje die wat kleiner geschapen is, maar wel een knap koppie heeft.

Webcam Girl

3 Babes [FIXED]
3 Babes
Hergre-Art ken je vast wel als je wle eens TLP bezoekt. Dan weet je ook dat hun altijd wel mooie babes habben. Ja, hier zie je 3 hele lekkere babes een beetje blij doen voor de camera. En dat kan ook leuk zijn om te zien. Het lijken net vriendinnetjes.

3 Babes


LEUK GEDAAN
Leuk gedaan
In het volgende filmpje zien we iemand die een doorkijk laptop heeft tenminste zo lijkt het. Ik kan jullie vertellen dat het nep is maar wat ik graag zou willen weten hou heeft hij het in elkaar gezet. ik vind het in ieder geval weer eens iets origineels.

LEUK GEDAAN
MOONBOY
Moonboy
Blijkbaar heet dit gastje Moonboy. ik weet niet hoe hij aan die naam komt. Ik weet wel dat dit gastje weet wat stampen is. Het is geen goeie muziek maar wel heerlijk om naar te kiken als er zo'n ventje oplos gaat.

MOONBOYMelicia & Taylor [FIXED]
Melicia & Taylor
Je ziet het misschien al wel weer. We hebben weer 2 lekkere lesbische dames voor je klaarliggen. Melicia en Taylor die elkaar wel erg leuk vinden. Zo lijkt het tenminste, want ze genieten er volop van.

Melicia & Taylor

PIZZABABE DANIELLE
PIZZABABE DANIELLE
Ja mensen ik moet haasten haasten haasten dus ik ben ook meteen weer weg maar niet voordat ik jullie achter laat met deze mega lekkere Danielle die cybergirl van de maand is en het ook nog eens tot Pizzababe van de dag heeft geschopt!

PIZZABABE DANIELLEHARDCORE FANS
Als je fan bent van een ploeg dan ga je tot het uiterste om die aantemoedigen. Ook al staan er allerlei cameraploegen allerlei opnames te maken, als echte fan heb je daar skijt an. Net zoals deze gasten dus..

HARDCORE FANS

LAND VERSCHUIVING
Land verschuiving
In Nederland komt het niet voor maar in het verre oosten gebeurd het wel degelijk. Land verschuivingen. In het volgende filmpje zien we zo even een heel bos voorbij komen. Heel bijzonder om te zien.

LAND VERSCHUIVINGSLOWMO SHARK ATTACK
Shark
Haaien zijn na het zien van het volgende filmpje toch wel erg kick. Okee okee het is wel zielig voor die zeehond maar ja als er gewoon een torpedo op je afkomt dan is er geen kans tot ontsnappen. Kijk dus meer naar slowmo opnames van dit moordbeest.

SLOWMO SHARK ATTACK
GAMETIME 231
Gametime logo
Vandaag gaan we een variant spelen op het al oude lemmings. nu heb ik een voor liefde voor lemmings gekweekt want dat was de eerste game die ik ooit speelde. Maar goed ik zou zeggen highscores in de comments.

GAMETIME 231Lucy Becker
Lucy Becker
Van deze bloedmooie babe weet ik natuurlijkwel de naam. Dit is niemand anders dan Lucy Becker. Een erg knap model met 2 lekkere tieten. Hier zie je een aantal leuke fotoshoots van haar.

Lucy Becker

DDgirls
DDgirls
Net als gisteren is hier weer een filmpje van DDgirls. Normaal weet ik de naam meestal wel van de babe. Maar deze babe herken ik dus niet. Ik weet wel dat ze een erg lekker lichaam heeft. Dus als iemand weet wie het is, zou het mooi zijn al degene even de naam wilt geven.

DDgirls

PEST CONTROL
PEST CONTROL
Deze heersende animatie stond al een paar daagjes bij onze grote dronken vriend Patjuh, maar is echt nog het posten waard. Check vooral eventjes de getekende details van die vervelende bugs, erg mooi gedaan allemaal.

PEST CONTROL

REAL TRANSFORMER
In het volgende filmpje zien we een echte transformer. Zoals jullie al verwachten kom ie uit Japan maar ja iemand moet het uitvinden. Ik vind het bijzonder kick om te zien en ik hoop dat jullie het ook kick vinden.

REAL TRANSFORMERBOWLEN DOE JE ZO
BOWLEN DOE JE ZO
Mja, ik had het eigenlijk al een paar jaar niet meer gedaan dat bowlen. Eigenlijk sinds die Wii er is ook maar weer eens naar een echte bowlingbaan geweest en dan merk je toch dat het voor het eggie allemaal nog net iets moeilijker is. Deze gasten lijken er wat minder moeite mee te hebben, nou ja het is dan ook een compilatie van een paar wereldtoppers.

BOWLEN DOE JE ZOAUTO EN MEER VAN DA
AUTO EN MEER VAN DA
Er staan onderhand een paar honderd van dit soort filmpjes hier op de site dat kan bijna niet anders. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niet uit, blijft eigenlijk altijd wel mooi om naar te kijken. Watskeburt ? We hebben hier dus een filmpje met allemaal motor aangedreven machientjes die op de een of andere manier in beeld moeten komen.

AUTO EN MEER VAN DATRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag weer een try this at home. Voor de volgende truuk heb je niet veel nodig. Zolang je maar een appel heb en een beetje goede motoriek komt het helemaal goed. We gaan namelijk een appel in tweeŽn splitten met onze blote handen.

TRY THIS AT HOMETAFEL KOPPEN
TAFEL KOPPEN
Sommige mensen doen echt alles om op het internet te komen, zo ook deze gast die het stoer lijkt om een achterwaartse salto van een tafel af te maken. Dat dit niet altijd goed gaat zien we in het volgende filmpje, check vooral eventjes de slomotion.

TAFEL KOPPEN

MAROKAANSE GABBERS
MAROKAANSE GABBERS
Ja mensen, het zal misschien voor jullie ook als iets volslagen nieuws uit de lucht komen vallen maar het blijkt toch echt zo te zijn. Het hele Lonsdale en gabbergebeuren is eigenlijk een marokaans gebruik, tenminste als je deze 2 troetel marokaantjes mag geloven. Thnx MB!

MAROKAANSE GABBERSEmily Scott
Emily Scott
Naast Playboy, is Maxim natuurlijk ook een top-blad. Dan is henatuurlijk vrij logisch dat filmpjes maken erbij hoort. Hier zie je blonde babe Emily Scott. Het is een soort compilatie van haar waar ze wat photoshoots doet voor Maxim.

Emily Scott

PIZZABABE CAITLIN
PIZZABABE CAITLIN
We gaan nog eventjes door op de blonde toer met vandaag deze Caitlin Fergusson die ook al vaker hier te bewonderen was. Nou ja vanadaag gewoon weer een verse gallerie van deze blondine die altijd welkom is om een beschuitje te komen doen.

PIZZABABE CAITLINGO KART SALTO
GO KART SALTO
Karten is leuk, maar wij kennen karten eigenlijk alleen indoor of op een verharde kart baan, deze gast is aan het outdoor karten en komt een best wel leuk heuveltje tegen. Tijd om eventjes een beetje te showen wat je nu onderhand allemaal geleerd hebt. Salto time!

GO KART SALTOBIJNA DOOD ERVARING
Bijna dood ervaring
Sommige mensen hebben een bijna dood ervaring gehad. Ik gelukkig niet ik weet iemand die dat wel gehad heeft. namelijk de mensen die de hoofdrol spelen in het volgende filmpje. Gelukkig blijft het bij een bijna dood ervaring.

BIJNA DOOD ERVARING
ZELDA OP DE BASS
Zelda op de bass
Vandaag doen we nog een bass filmpje. Hadden we gisteren al Vitcor Wooten die echt geweldig is op de bas vandaag zien we enen Jean Baudin en hij speelt de zelda theme song op een 11 snarige bass. En dat is pas bijzonder.

ZELDA OP DE BASS
GAMETIME 230
Gametime logo
Vandaag gaan we een echt oldschool 2d shooter spelen. Ik heb me er mee vermaakt ook al was er ik Er nog al slecht in. Mijn highscore was namelijk 38315. Dat kunnen jullie beter dus highscores in de comments.

GAMETIME 230Jaime Doucht
Jaime Doucht
Deze Jaime is dit keer een DDgirl. Mischien zag je al eens een filmpje van haar wat ze ook wat deed voor DDgirls. Maar nu is er hier weer een nieuw filmpje van deze Jaime Hammer waar ze lekker staat te douchen.

Jaime Doucht

Alexa Texis
Alexa Texis
Voor dit soort filmpjes komt een hoop lui naar TLP om ze even te checken. Dit is Alexa Texis met haar geweldige kont. Toch wel grappig hoe deze babe met haar overweldigende kont doet alsof ze erg geil is. Dit is overigens het tweede filmpje van haar op TLP.

Alexa Texis

BASS VS GUITAR
Bass vs guitar
In het volgende filmpje zien we een paar bandleden die het tegen elkaar opnemen en ik moet zegen dat ze het erg goed doen. Ik heb ik tijden niet zo iets gezien en gehoord. damn wat klinkt het toch top. snel luisteren zou ik zeggen.

BASS VS GUITARDE TREIN NAAR ALLICANTE HEEFT VERTRAGING
de Trein naar allicante heeft vertraging
Hadden we een tijdje terug al beelden van een trein die naar allicante ging. vandaag doet onze vriend Max het nog eens rustig over. Hij maakt namelijk Utrecht cs onveilig. Ze blijven grappig die reclame's.

DE TREIN NAAR ALLICANTE HEEFT VERTRAGINGMISS FRANCE 2008
MISS FRANCE 2008
Zo aan het eind van het jaar komen er altijd mega veel compilaties en zijn er altijd ook nog een aantal miss verkiezingen. Zo ook deze Miss France 2008, ik weet bij god niet hoe het kind heet want ik versta geen woord frans, maar mijn vooroordelen over fransen zijn toch wat getempert nu ik dit zo zie. Lekkere smoeltjes hebben die chicks..

MISS FRANCE 2008Sasha
Webcambabe Sasha
Camwithher heeft meestal wel goede shit. Alleen is het streng verboden om alleen al een tepeltje te laten zien. Nu staan op TLP al wat filmpjes met CWH babes die zeker wel wat meer laten zien. hier zie je er weer een van. En dit keer is het babe Sasha

Sasha

PIZZABABE JONESY
PIZZABABE JONESY
Een nieuwe maandag betekent ook weer een verse lading met Pizzababes. Deze maandag beginnen we meteen met een lange blonde die wel van het boerderie leven lijkt te houden. Voor het gemak hebben we haar maar Jonesy genoemd maar als je weet wat haar echte naam is mag je die spammen in de comments. Enig minpuntje : die tattoo's!

PIZZABABE JONESYBURO DENHAAG
De mannen van Buro Renkema hebben weer een filmpje op de site geplaatst, erg leuk allemaal natuurlijk maar nu zag ik tot mijn schrik dat er ineens een verplicht reclame blokje voor de video zit. Natuurlijk gaan wij daar niet aan mee doen, want dan checken we de televee wel. Fracties staakt uw wild geraas, en renkema die lelijke reclaam!

BURO DENHAAGPACMAN X-MASTREE
PACMAN X-MASTREE
Ik was gisteren eventjes in de buurtkroeg en zag tot mijn schrik de kerstboom alweer staan in vol ornaat. Mja, kosten nog moeite hebben ze gespaard om de kerstboom zo mooi mogelijk op te tuigen. Toch heb je natuurlijk altijd baas boven baas, neem nou deze kerstboom helemaal in Pacman stijl. Cool!

PACMAN X-MASTREEHATTON vs MAYWEATHER
HATTON vs MAYWEATHER
Ah zaterdagnacht onze tijd was er weer een world championship welterweight title gevecht geweest tussen ene Ricky Hatton en Floyd Mayweather. Mja, het gebeurde allemaal in L.A en Floyd Mayweather wint in de 10e ronde, beelden bij meer lezen!

HATTON vs MAYWEATHERRODNEY CARRINGTON
RODNEY CARRINGTON
Als je dan toch muzikant wordt zorg er dan voor dat je in de country muziek gaat. Deze Rodney Carrington laat eventjes zien waarom.. De een na de andere chick gaat namelijk uit de kleren bij het horen van deze toch wel erg grappige redneck.

RODNEY CARRINGTONMEDIA MARKT
Media markt is eigenlijk een enorme rot winkel. het enigste wat goedkoop is is wat in de aanbieding is en voor de rest is alles even duur of duurder. De reclames zijn wel leuk. vooral deze uit ons buurland incl vertaling.

MEDIA MARKTGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Het is maandag en dus hebben we een gadget van de week. Dit keer geen usb paaldanser maar iets wat wat meer vrouwvriendelijk is. Het is namelijk een dansende speaker bloem. Ja je leest het goed ach ja kijk maar.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 229
Gametime logo
Vandaag gaan we een race game spelen met in de hoofdrol monster trucks. Is een lekkere acarde racer waar je niet te veel bij moet nadenken. Zoals gewoonlijk highscores in de comments.

GAMETIME 229Webcam Babe Sarah
Webcam Babe Sarah
Als je naar een webcamfilmpje kijkt op TLP, zie je meestaal een babe wat strippen en wat dansen. Nu kan dit ook anders. Net zoals hier waar babe Sarah al helemaal naakt is. Mooi toch. Van deze Sarah staat trouwens ook al een hoop op TLP.

Webcam Babe Sarah

Luna
Luna
Luna heeft al een tijdje helemaal niets meer van haarzelf laten horen. Het werd dus weer eens tijd, dus heeft ze hier weer een nieuw filmpje voor de liefhebber. En het lijkt dus erg veel dat van roze te houdt als je kijkt naar het filmpje. Meer LUNA HIER!

LunaTRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag gooi ik er gewoon nog een try this at home tegenaan en dan zit het er voor vandaag weer op. We gaan deze keer magic milk maken. oftewel pak een beker melk, zeepsop en kleurstof en ga aan de slag.

TRY THIS AT HOMEDAS PAS EEN SHOTGUN
DAS PAS EEN SHOTGUN
Wapentuig heb je in alle soorten en maten, kleiduif schieten zou ik eigenlijk ook weleens willen doen in het eggie. Mja, weet eigenlijk niet waar zoiets zou kunnen en of dat zomaar mag zonder vergunning. Anyway, je hebt natuurlijk altijd baas boven baas, zo ook met deze shotgun die wel heel erg groot is..

DAS PAS EEN SHOTGUNSTUURMANSKUNSTEN
Stuurmanskunsten
In het volgende filmpje zien we een bus die op een veel te smal weggetje moet zien te keren. nou is dat niks speciaals maar dit weggetje is te klein voor zijn bus toch weet hij het heel mooi op te lossen.

STUURMANSKUNSTENSUPER FIETSENMAKER
SUPER FIETSENMAKER
Wederom een filmpje van het legendarische Monty Pyton. Dit keer geen John Cleese in de hoofdrol maar een van zijn collegae die als super fietsenmaker het leven van de burgers in London wat makkelijk zou moeten maken. Of dit ook echt zo is zien we in deze clip..

SUPER FIETSENMAKERSULTANS OF SWING LIVE
SULTANS OF SWING LIVE
Ik krijg vaak te horen, Pizza die trance meuk van jou das geen muziek. Mja, ieder zijn smaak natuurlijk, maar ik ken natuurlijk ook mijn klassiekers. Deze Sultans of Swing van Dire straits hoort daar zeker bij. Vandaag een live registratie van een het tijdloze nummer in totaal zo'n 10 minuten..

SULTANS OF SWINGBOOTAY SONG 2007
BOOTAY SONG 2007
Eigenlijk zijn er al zoveel van dit soort liedjes dat ik het eigenlijk niet meer kan bijhouden. Natuurlijk is de vrouwlijke kont het ook waard om zo bezongen te worden. Vandaag een clip van Bangers & Cash die het nog een keertje overdoen. De 2007 versie dus...

BOOTAY SONG 2007PC RECYCLING
PC RECYCLING
Ik heb van de week nog een kleine opruiming gehouden hier, wat oude pc spulletjes netjes naar het kringloop inzamelingspunt gebracht. Mja, voelde me gewoon een brave burger, toch kun je nog veel leukere dingen doen met je oude pc. Checken we eventjes..

PC RECYCLINGSTICKS & BALLS
STICKS & BALLS
Golf is en blijft voor mij maar een vreemde sport, goed het schijnt dan wel erg rustgevend te zijn en het is natuurlijk fijn als je van wandelen houdt. Maar voor een beetje bierdrinker valt golf al snel af als tijdverdrijf. Wat deze viral clip met golf te maken heeft vraag ik me trouwens af, het liedje is wel geinig...

STICKS & BALLSWebcamBabe Charlotte
Webcam Babe charlotte
Deze Franse webcambabe Charlotte staat al met een aantal filmpjes op TLpizza. Dat komt omdat ze van die lekkere billen heeft. De rest ziet er natuurlijk ook leuk uit. Hier danst ze en stript ze op haar oude vertrouwde plekje.

WebcamBabe Charlotte


3X BABE
Door de winterslaap waar ik gister ineens in beland leek hebben we gister dus geen 3x babe post gehad. Schande natuurlijk alleen gaan we dat wel goed maken. Vandaar nu alvast deze 3x babes en dan doen we er straks gewoon nog eentje.

Lola & Valerie - Sarah & Sharra - Marta & Nikky

Natuurlijk staat er ook genoeg bij ons kleine zusje Beeblog.nl

SNOWBOARDEN in 2 MIN.
SNOWBOARDEN in 2 MIN.
Ik ben zelf van het skieen althans dat was ik vroegah voordat mijn knie helemaal in de puin lag. Naja, van de week gaan we dus eens lekker naar Snow World om daar het es te gaan proberen op een snowboard. In de volgende clip zien we de geschiedenis van het snowboarden in 2 minuten voorbij komen.

SNOWBOARDEN in 2 MIN.K1 FINALE
Ik ben gistermiddag ergens op de bank gaan liggen en pas savonds om een uur of 12 weer wakker geworden. Poeh ik ben dat gewoon niet meer gewend hoor dat stappen, mja laten we zeggen dat de dame in kwestie wel de moeite waard was. Anyway, toen ik wakker werd was er dus K1 Fight op televee. Hier alvast de finale, en hier moet nog meer staan...

K1 FINALEMAAIMACHIEN PARKING
MAAIMACHIEN PARKING
Mja, sommige mensen zijn gewoon erg dom van nature of zo, op een andere manier kan ik soms die acties niet anders verklaren. Neem nou deze gast die eventjes heel stoer zijn maai machine denkt te kunnen parkeren in z'n truck. Ik vond het al een beetje stijl, zo niet te stijl...

MAAIMACHIEN PARKINGSURF'S UP DEMO-REEL
SURF'S UP DEMO-REEL
Een paar weken geleden heb ik deze film al gezien en ik moet zeggen het is natuurlijk geen Ice Age dat niet maar verder is Surf's Up best een grappige film. Ene David Stodolny is een van de animators van deze film en maakt deze demo reel van de film. Check de check!

SURF'S UP DEMO-REELVOET GITAAR
Voet gitaar
Ik kan niet eens normaal gitaar spelen maar de gast in het volgende filmpje kan gewoon gitaar spelen met zijn voeten. Ik vind dat persoonlijk zeer bijzonder en dat past dus prima bij de metal zondag.

VOET GITAAR
GAMETIME 228
Gametime logo
Vandaag weer eens een nieuwe game uit de studio's van armor games. oftewel een innovatief en goed game. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk blokjes geel te krijgen. highscores in de comments.

GAMETIME 228GAMETIME 248
Gametime logo
Vandaag gaan we een echte game spelen waar vooral pc gamers goed in zullen zijn. Het is namelijk de bedoeling om alle groene ballen kapot te poppen. in het begin gaat het nog wel maar het laatste level is kut. Mijn highscore was 164.

GAMETIME 248
SLAYER - DOWNLOAD
sLAYER - DOWNLOAD
Vandaag ga ik eindelijk een keer overstag. we gaan namelijk genieten van de klanken van Slayer. Vaak aangevraagd nog vaker geweigerd maar nu kan ik er niet meer om hun dus bijdeze Slayer.

SLAYER - DOWNLOADIsabella Camille
Isabella Camille
Als iemand een geil koppie heeft, dan is het deze babe wel. Isabella Camille heb ik het deze keer over. Gewoon een ouderwetse striptease in een hotel-kamer met natuurlijk het bijpassende liedje.

Isabella Camille

Can I Have Your Number?
Can I Have Your Number?
Stel je zit in de bioscoop en een of andere gast valt je lastig. Toch wel geinig hoe deze gast dat doet bij een onschuldig braaf teefje. Maar deze gast geeft echt niet zo maar op na een keer, dus hij blijft gewoon door gaan.

Can I Have Your Number?


Lachen Is Gezond
Lachen Is Gezond
Mym heeft laatst gezegt dat ik hem niet meer voor gek moet zetten en die filmpjes van hem dus niet meer posten. Daar houden we hier ons allemaal aan. Maarja, dan zal ik maar iets van zijn vriendin posten, die hier het wel heel erg naar haar zin heeft.

Lachen Is Gezond

Bange Moslim
Bange Moslim
Dit soort spul is altijd leuk om te zien. Een islamitische man op een lopende band. Alleen heeft hij nog nooit zoiets gezien en probeerd het hier voor de eerste keer. Hij schrikt hij door de werking van het aparaat en moet hij zelfds zijn jurk op trekken om niet te vallen.

Bange Moslim

PIMP VS KARATE
Pimp vs karate
Persoonlijk vind ik een pimp echt een van de meest lage mensen in de wereld. Beetje doen als of je stoer en rijk ben terwijl je gewoon in hoeren dealt. Gelukkig krijgt de pimp in het volgende filmpje een koekje van eigen deeg als hij een karate meester tegen komt.

PIMP VS KARATE
Scooter Crash
Scooter Crash
Scooters zijn irritante dingen op de rijbaan. Er gebeuren dan natuurlijk ook veel ongelukken. In Azie rijden ze er ook op en hier zie je dus hoe dit gruwelijk fout gaat. Kan niet geleloven dat deze gast het overleefd.

Scooter Crash

Betrapt!
Betrapt!
Pizzaman had gisteren weer eens een wilde nacht, dus neem ik het gewoon van hem over. Laatst op het kantoor hadden we een nieuwe secretaresse aangenomen, dus maakte Pizza daar gelijk gebruik van, d.m.v even onder haar rokje te kijken. Helaas heeft hij nog wat problemen met zijn evenwicht.

Betrapt!

TRY THIS AT HOME
Try this at home
Heb jij ook problemen met je draadloze verbinding? Nou dat kan je dan nu oplossen. Als ik het volgende filmpje mag geloven. Als je alvast een koperdraadje een rietje en een stift zoekt dan kan je aan de slag.

TRY THIS AT HOMETawnee Stone
Tawnee Stone
Babes onder elkaar zijn altijd gezllig. Ze zijn ook niet bang om samen gewoon even wat dingetjes te passen terwijl ze worden gefilmd. Dat zie je hier van een filmpje van Tawnee Stone. Ook zien we babe Jordan Capri hier.

Tawnee Stone

SOMS HEB JE PECH
Soms heb je pech
Er zijn wel eens van die momenten dat alles tegen zit. Nou is dat vaak al kut genoeg maar ik denk dat het erg meevalt in vergelijking met het volgende filmpje. We zien namelijk hoe hele boten verdwijnen. Kijk maar mee.

SOMS HEB JE PECHILLUSIE
Illusie
In het volgende filmpje zien ween een optische illusie. nee het is geen schrik filmpje dus wees maar gerust. het is erg leuk om uit te voeren voor al als je thuis zit op de zaterdag want ja je moet toch wat doen.

ILLUSIE
GAMETIME 227
Gametime logo
Om alvast in de metal sferen te komen gaan we vandaag een crowsurf game spelen. ik heb er erg om kunnen lachen ook al kwam ik niet voorbij het tweede level. Hoppelijk doen jullie het beter.Highscores in de comments.

GAMETIME 227
Webcam Babe
Webcam Babe
Dit is weer zo'n webcambabe die geld probeerd te verdienen met haar maken van haar eigen filmpjes. Met dat lichaam van haar red ze het wel mischien. Maar ik denk dat ze waarschijnlijk wat kritiek krijgt op haar koppie. Kijk nu maar gewoon dit vrij lange filmpje.

Webcam Babe

Heet blondje
Heet Blondje
Blonde babes met grote tieten zijn erg mooi. Denk maar eens aan Pamela of Tatjana Simic die trouwens gisteren bij Jensen te gast was. Hier zie je een blondje die erg ligt te genieten van haarzelf in bed.

Heet blondje


KERSTMAN LUST GEEN PIZZA
Het is toch wat he, zit je ff lekker met de kerstman te chatten via msn blijkt dat de kerstman helemaal geen pizza lust. Wat een neppert die Santa bot, nu blijkt het te gaan om een msn bot van Microsoft terwijl wij al jaren onze Santa op de msn hebben. Nou ja hier het verhaal, en hier kan je de goeie gewoon santa toevoegen! (santalivechat@hotmail.com)

KERSTMAN LUST GEEN PIZZA

Natuurlijk lust deze Santa wel gewoon Pizza, vul het maar eens in!
A-10 THUNDERBOLT
A-10 Thunderbolt
Een a-10 thunderbolt heeft pas een echte gun. In vergelijk met deze gun valt alles in het niets. Ik bedoel dat ding schiet sneller als lucky luke met meer precisie. De keerzijde is dan wel dat het een hele hoop geld kost maar toch.

A-10 THUNDERBOLTTHE EVOLUTION OF MAN
THE EVOLUTION OF MAN
Als je dus in de bijbel geloofd dan geloof je weer niet in de evolutie immers dan stammen we namelijk af van de apen. In deze clip zien we hoe het allemaal begint met de visjes om uiteindelijk te eindigen bij de mens. Kunstig gemaakt en toch leuk om eventjes 2 minuten naar te kijken.

THE EVOLUTION OF MANDAT IS HOOG
Dat is hoog
Sommige mensen zitten graag zo hoog mogelijk. Andere mensen hebben een hekel aan hoogte en blijven liever met beide benen op de grond. De motorrijder behoort in ieder geval tot de eerste categorie want hij springt wel heel erg hoog.

DAT IS HOOGSPEEDRACER [TEASER]
SPEEDRACER
Eindelijk weer een film om naar uit te kijken zeg, een soort van Cars maar dan anders is deze nieuwe Warner bros film gebasseert op de gelijknamige animatie. We moeten helaas nog eventjes wachten tot media mei voordat ie hier in de bios is, maar ik kan alvast niet wachten. Hier alvast de trailer..

SPEEDRACERJAY & SILENT BOB BLOOPERS
JAY & SILENT BOB BLOOPERS
De bloopers van een film zijn vaak nog leuker dan de film zelf, nou is dat niet het geval bij de film van Jay en Silentbob maar toch blijven bloopers leuk om naar te kijken. Vandaag een minuutje of 9 met de outtakes en andere funny shit!

JAY & SILENT BOB BLOOPERSLUKE JACKSON
LUKE JACKSON
Wacko Jacko, mja de laatste tijd komt hij niet zo positief meer in het nieuws. Toch mag je Micheal Jackson toch wel tot de een van de grootheden van de hedendaagse popmuziek. Nou was Micheal ook nog een geweldige danser, zo goed dat hij voor veel mensen een heus voorbeeld is. Zo ook voor deze Luke, die het helemaal niet slecht doet...

LUKE JACKSONDDGirls Donna
DDGirls Donna
DDGirls vindt ik altijd mooi. Het staat voor Digital Dreamgirl ofzo, maar al deze babes zijn altijd zwaar geschapen. Mischien staat het wel voor dubbel D girls ofzo. Maakt verder niet uit, want hier zie je Donna die een leuke piercing heeft.

DDGirls Donna

PIZZABABE ADRIENNE
PIZZABABE ADRIENNE
Ook vandaag nog eventjes een oude Pizzababe bekende, namelijk deze Adrienne Manning die ik ook aleens voorbij zag komen in het Pizzababe archief. Naja, een mooi lichaam en mooie ogen wat wil je nog meer..

PIZZABABE ADRIENNENIKE - LONG RUNNING
NIKE - LONG RUNNING
Mja, dan hebben we hier toch wel weer een coole commercial van Nike al zeg ik het zelf. Hiervoor zijn ze eventjes terug gegaan in de tijd want ik zie zelfs een paar viking boten. Anyway eerlijk is eerlijk, een erg mooie clip van de mannen van Nike!

NIKE - LONG RUNNINGBEATBOX
BEATBOX
Vroegah toen ik nog een kleine Pizzaman was had je al ene Doug E Fresh die de meester van de beatbox was. Nou is dat al een hele lange tijd geleden en ik schat dat onze Doug inmiddels wel opa moet zijn of iets dergelijks toch is hij voor mij de vader van alle beatboxers. Deze gast is overigens ook niet slecht..

BEATBOXVOGEL DOET MOONWALK
Vogel doet moonwalk
Ja ook in de natuur zijn er echte danser. Een van deze echte dansers zijn de manakin. Dit zijn bijzondere vogels die een dansje uitvoeren om een vrouwtje te paaien. En natuurlijk hoort daar een moonwalk bij. BTW let niet op die pratende vogelverschrikker die zat er nou eenmaal bij.

VOGEL DOET MOONWALK
FREERUNNING
freerunning
Vandaag gaan we weer eens naar een freerunning filmpje kijken. Ik heb er met plezier naar gekeken want het blijft kick om te zien. Persoonlijk vind ik die gast van het begin (op dat dak) het beste maar ik ben benieuwd naar jullie mening.

FREERUNNINGGAMETIME 226
Gametime logo
Vandaag gaan we een echte vrijdag ochtend game spelen. we moeten namelijk de bal door verschillende levels heen loodsen. Let er wel op dat je er even mee bezig ben. Highscores in de comments.

GAMETIME 226Tetten!
Tetten!
Van zulke filmpjes zie ik ook graag. Gewoon een simpele babe die gefilmd wordt in de badkamer. En kijk is naar die mooi tetten van haar. Heerlijk formaat en ze zijn dus precies goed, zegt een babeposter. Gewoon kijken hoe je eens een babe ziet aankleden voor de verandering.

Tetten!

Jamie
Jamie
FTVgirls heb ik altijd al mooi gevonden. Ze komen ook steeds weer met andere shit. Zo zie je hier Jamie die even laat zien dat ze goed overweg kan met een roze dildo. Toch wel grappig dat ze haar dildo wegzet naast haar andere badkamerspulltjes.

Jamie

DJ NETEK - DMC [VIDEO]
DJ NETEK - DMC [VIDEO]
Wow, deejayen is toch wel moeilijker dan sommige mensen dachten (he ed!), kijken we eventjes mee naar deze Dutch Mix club beelden waar ene DJ Netek de sterren van de tafel draait. Juist ja draaien, want we zien hier gewoon de ouderwetse plaatjes spinnen.

DJ NETEK - DMCKAARTENHUIS
Kaartenhuis
In het volgende filmpje zien we een kaartenhuis waar je jaloers op zou kunnen zijn. tenminste als je op kaartenhuizen geilt. Ik zelf vind het eerder erg knap gemaakt en bovendien doe ik het hem niet na.

KAARTENHUISLIVE TETRIS
lIVE TERTIS
Tetris is een spel dat iedereen wel kent en door de meeste mensen wel geliefd. Aangezien ik iemand ben die tetris ook nog steeds leuk vind heb ik er weer een filmpje over gevonden. Dit keer tetris op een gebouw.

LIVE TETRISRAPPER PIMP C DOOIT
RAPPER PIMP C DOOIT
Wie, wat, waar ? Mja, ik kende um eerlijk gezegd niet deze Pimp C een van de twee rappers van het rap duo Underground Kingz (UGK) werd gisterochtend dooit gevonden in zijn hotelkamer. Doodsoorzaak is nog niet veel over bekend volgens mij, wel heb ik al vast een tribute video gevonden. Naja, another one bites the dust ofzo..

RAPPER PIMP C DOOITTania Wordt Wakker
Tania Wordt Wakker
Op TLP komen regelmatig wat Spanjaarden langs. Nu heb ik ook nog eens een Spaans filmpje met een Spaanse babe gevonden. Het lijkt een beetje om dat populaire filmpje van Katy in bed. Want deze babe wordt hier ook heerlijk wakker en ze heeft dos tetas grandes, oftwel 2 grote tieten.

Tania Wordt Wakker

PIZZABABE MONICA
PIZZABABE MONICA
De winter lijkt nu toch echt te zijn begonnen, trieste grauwe dagen en veel nattigheid staan weer voor de deur. Mja, dan heb ik toch liever een ander soort nattigheid, een plaatselijke zeg maar. Deze Monica Leigh is al eerder Pizzababe van de dag geweest maar dat lijkt me verder geen probleem.

PIZZABABE MONICADOG vs GAMER
DOG vs GAMER
Hehehe, ik heb dat hele gamen nooit zo begrepen maar dat komt denk ik omdat ik een mega pauperige videokaart heb waardoor ik met pijn en moeite nog net Age of Empires kan spelen maar dan houdt het ook echt op. Naja, deze gast zit dus een soort van Doom te spelen, als ik het goed heb. Totdat de hond 'em in de gaten krijgt. Owned!

DOG vs GAMERKOFFIETIJD
KOFFIETIJD
Zo in de eerste uurtjes op kantoor elke dag drink ik altijd wel een hoop koffie. Zo'n 15 minuten na het eerste bakkie gaan dan mijn ogen langzaam open en voel ik me weer een beetje mens worden. Na het 3e kopje neem ik altijd eventjes 5 minuten pauze en spoed ik me naar de wc. Wie heeft deze kat koffie gegeven ? Japanse koffie hier!

KOFFIETIJDDAT IS EEN LEUK STOFJE
Dat is een leuk stofje
In het volgende filmpje zien we de stof Sulphur Hexafluoride. Op zich niks bijzonders aan op het eerste gezicht. Maar het leuke is dat Sulphur Hexafluoride 6 keer zo zwaar is als lucht en daar kan je dus leuke dingen mee doen.

DAT IS EEN LEUK STOFJE
RC CONCORDE
Rc concorde
De concorde man o man wat is dat een kick vliegtuig. Helaas zullen we het nooit meer in actie zien. Ach ja dan zullen we het maar moeten doen met een miniatuur versie van de door mij zo geliefde concorde.

RC CONDORDEGAMETIME 225
Gametime logo
vandaag een game die me geheel onduidelijk is maar wel lekker weg speelt. Het is volgens mij de bedoeling om de zelfde hoeveelheid nummers te krijgen als het nummer zelf. Mijn highscore was in ieder geval 17530. Jouw highscore kan je in de comments vertellen.

GAMETIME 225
Hanna Hilton
Hanna Hilton
Nu kwam ik nu toch een hete babe tegen. Hanna Hilton is haar naam is ze heeft blond haar. In dit filmpje dat je moet zien doet ze iets voor Twisty's. Dat is ook zo'n site waar een hoop babes op staan. Deze babe trekt al haar kleren uit en dan zie je erg goed dat ze haar schatkistje erg goed bij houdt.

Hanna Hilton

Denise Milani
Denise Milani
Deze babe hierzo heeft echt een prachtig lichaam. En strak buikje en 2 machtige tieten. Ook haar achterste ziet er goed uit. Alles klopt gewoon aan deze babe. Het is Denise Miliani. Alleen jammer dat ze een beetje preuts is

Denise Milani

FEYENOORD 4 EVER
FEYENOORD 4 EVER
Omdat er maar een echte club is in NL, deze mega COMPILATIE van de laatste 99 jaar, meer Feyenoord op TLP hier..

FEYENOORD 4 EVER

Update: Hier staan nog meer tributes.. Check eventjes die van Tovenaar Jozef!!MENSELIJKE SUPER SOAKER
Menselijke super soaker
Sommige dingen zullen je altijd blijven verbazen. Zo ook dingen die mensen kunnen. In het volgende filmpje zien we namelijk iemand die iets buiten gewoons kan. Hij is namelijk een menselijke super soaker.

MENSELIJKE SUPER SOAKER
TATTOO FAUTJE
TATTOO FAUTJE
Engelse humor je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Meestal kan ik er wel om lachen maar deze show ken ik eigenlijk helemaal niet. Armstrong and Miller heet het zomaar, mja, beetje afgezaagd en voorspelbaar wel deze clip. Maar ach, voor op de woensdag middag..

TATTOO FAUTJEGRATIS STONED WORDEN
GRATIS STONED WORDEN
Je hebt van die beroepen waar je zo wat overal komt. Journalisten zijn er een van, nou is het meestal oorlogsgebied waar een hoop journalisten zijn maar sommige hebben het toch iets beter begrepen. Zo doet deze journalist verslag als ze wiet velden aan het verbranden zijn. Zo te zien is het goeie wiet want hij heeft het wat moeilijk op het eind...

GRATIS STONED WORDEN

GIRLS OF MCN COMPILATION
GIRLS OF MCN COMPILATION
Vriendje Jerkov van Xmissy.nl heeft het dan toch weer voorelkaar hoor, stond er vorig jaar al een roelerende compilatie met allemaal dames van MCN. Vandaag hebben we gewoon deel 2 met nog meer mooie dames en voor 1 keer ook nog eens passende muziek bij het geheel. Goed werk!!

GIRLS OF MCN COMPILATION

PIZZABABE LEA
PIZZABABE LEA
Vandaag een iets wat gewaagder Pizzababe, het is namelijk ene Lea waar we verder geen achternaam van hebben maar die niet echt verlegen is zeg maar. Nou ja, mooie gallerie van een mooie babe, check de ubercheck!

PIZZABABE LEANO BACKSEAT
NO BACKSEAT
De mensen van Smart kijken een beetje te veel naar films als je deze commercial mag geloven. De reden dat er in de Smart 2 namelijk geen achterbank zit komt volgens dit reclame filmpje namelijk omdat er van allerlei vervelends op die achterbank te vinden is.

NO BACKSEATPOETSERT
POETSERT
Mja, zojuist eventjes een soortement van grote opruiming gehouden. Wat je dan allemaal niet tegenkomt is ook niet normaal eigenlijk, zo zat er nog een oude 486 bij en nog meer van die zwaar verourderde computer rommel. Zo af en toe een beetje poetsen is dan ook helamaal niet erg. Let wel afentoe....

POETSERTROBOT SLANG
Robot slang
Het nut ontgaat we van de volgende robot maar hij is wel erg kick. Ik bedoel slangen zijn zelf al kick en robots ook dus voeg ze samen en huppa dubbel kick. Ik denk niet dat dit model snel in de winkel zal liggen maar hij blijft leuk.

ROBOT SLANGSUPER MARIO
super mario
We kennen altemaal super mario. De meeste mensen zullen dan ook wel super paper mario kennen. Als ik nou uit een paper mario moest kiezen dan werd het wel deze. Want dit filmpje ziet erg leuk in elkaar en is ook nog eens origineel.

SUPER MARIOGAMETIME 224
Gametime logo
Vandaag een game die goed te spelen is zo lang je een goedE muis heb. het is namelijk de bedoeling om alles op zijn plek te houden. Ik heb alle 7 levels tot een goed einde gebracht. Highscores in de comments.

GAMETIME 224

Shay Laren
Shay Laren
Erica Campbell is natuurlijk een top-babe, maar deze Shay Laren mag er ook zeker wezen. Erg goede concurentie tussen de twee hete babes. Hier zie je Shay in een visnet wat je wel wat vaker ziet. Zo'n ding zit volgens mij helemaal niet lekker, dus doet ze hem al snel uit.

Shay Laren


Webcam Babe
Webcam Babe
Van zulke filmpjes hou ik eigenlijk wel van. Gewoon een lekkere babe die simpel voor haar webcam staat te dansen in haar lingerie en vervolgens ook wat uittrekt. Daarnaast maakt ze het ook niet al te lang.

Webcam Babe

TRY THIS AT HOME
Try this at home usb koelkast
Vandaag alweer een try this at home want ik vond deze erg kick. Te minste het is iets waar ik het nut van in kan zien. Het is namelijk een usb koelkast. Zo kan je dus je drankje koel houden terwijl je achter je pc zit.

TRY THIS AT HOMEBIERRRRRRRR
BIERRRRRRRR
Hehehehe, geweldig filmpje hier van onze oosterburen waarin eventjes verteld wordt hoe het nu werkelijk zit met bier. Ja je weet wel dat lekkere pilsje waar ik zo weer van ga proeven met een uurtje of wat. Anyway de waarheid doet soms pijn, maar dat mag de fun niet drukken.

BIERRRRRRRRZO DIE KAN ZINGEN
ZO DIE KAN ZINGEN
Na onze eigenste Esmee is het vandaag de beurt aan deze Nick, die toch echt wel kan zingen al zeg ik het zelf. Hij doet zelfs een vrouwenstem moeiteloos na, mja dat stukkie Disney wat ie zingt klinkt eigenlijk nog beter. Luister maar eventjes mee..

ZO DIE KAN ZINGEN

DRIFTING SESSIONS
DRIFTING SESSIONS
Driften is moeilijker dan het lijkt, het ziet er natuurlijk allemaal zwaar spectaculair uit maar als je niet geoefened bent kan je het maar beter aan de proffesionals overlaten voordat je met je otoo ergens in de berm staat. Hier een demonstratie filmpje..

DRIFTING SESSIONSPENN AND TELLER
Penn and teller
Penn and Teller zijn een paar goochelaars uit de USA. Daar is op zich niks vreemd aan maar de truuk uit het volgende filmpje wordt uitgelegd waar de kijker bij is en dat maakt het toch wel erg grappig.

PENN AND TELLER
SKILLS
SKILLS
Sommige mensen zijn goed met de dames, sommige met filmpjes zoeken op het internet en sommige met een balletje. Nou ja. deze gast is dus goed met een balletje al vraag ik me wel af hoeveel opnamens er in totaal nodig zijn geweest om het volgende filmpje in elkaar te schroeven. Mja, blijft natuurlijk wel leuk om naar te kijken..

SKILLSGOED MET EI
GOED MET EI
Al eens in een Japans restaurant geweest, waar je eten klaar wordt gemaakt door een halve acrobaat die ook nog eens kok blijkt te zijn. Mja, het lijkt er bij te horen in de Japanse keuken dat geshow, natuurlijk erg tof allemaal als je eventjes niks te zeggen hebt tegen je partner. Immers er is altijd wat te zien, deze kok is goed met ei. Check!

GOED MET EIUSB PAALDANSERES
USB PAALDANSERES
Mja, altijd leuk natuurlijk om de baas te zijn. Als er dan kadoos gegeven worden krijg je natuurlijk altijd de mooiste shit. Mym en Ruben hebben al hun spaargeld bijelkaar gelegd om mij dit ding kado te doen, waar ik dan weer erg blij mee ben. Check we eventjes deze uber gadget in de vorm van een paaldanseres die je kan aansluiten op je usb of mp3 speler.

USB PAALDANSERESTATTOO SINT
TATTOO SINT
Morgen is het weer zover, of misschien vanavond al zelfs wordt er op diverse plekken in het land al pakjesavond gevierd. Tegenwoordig blijkt het echter nodig om voor personeel een antecedenten onderzoek intestellen, en wat blijkt ook de sint heeft een verleden. Nou ja je kan het allemaal zien op deze site, en bij meer lezen staat de viral.

TATTOO SINTPIZZABABE SARA LEE
PIZZABABE SARA LEE
Wtf, ik schrik net pas wakker ineens niet normaal zeg wat een tijd sjees. En ik was nog wel enigszins vroeg naar bed gegaan dacht ik zo. Anyway we gaan snel over na de orde van de dag en dat doen we met deze Sara Lee Underwood die de Pizzababe van de dag is. Mja, blond is wel leuk maar doe mij toch maar liever donkerharig...

PIZZABABE SARA LEEErica Campbell
Erica Campbell
Hier is toch maar weer een filmpje van Erica Cambell, die we hier zo gaarg zien. We zien haar dan ook erg graag zonder kleren natuurlijk. In dit filmpje heeft ze nog altijd dat geile koppie en die 2 prachtige dingen waar we zo van houden.

Erica Campbell

GOEIEMOGGEL REMIX
Goeiemoggel remix
Goeiemoggel is bekend dat moge duidelijk zijn. Er zijn heel weinig mensen die nog niet van goeiemoggel gebruik maken laat staan die er van gehoord hebben. Inmiddels is er dus ook een remix van.

GOEIEMOGGEL REMIXGAMETIME 223
Gametime logo
Vandaag hebben we weer een origineel Japanse gametime namelijk een grow game. Ik had op een gegeven moment een stuk of 6 van die beestje maar na die geest ging ik dood. Als je antwoord zoekt op vragen kan je altijd in de comments te recht.

GAMETIME 223SEXOPNAME.NL
PRIVESEXOPNAME
Geheime foto's en video's van amateurtjes die ongedeugende dingetjes doen voor de camera, wie wil dat nou niet! Een soort van Paris Hilton tapes, maar dan met minder bekende meisjes je vindt het allemaal op Privesexopname.nl

PRIVESEXOPNAME

Alexa Ass Traffic
Alexa Ass-Traffic
Je hebt Bangbros, Boobsquad en nog een aantal andere sites met wat leuke filmpjes. Zo heb je ook Ass-Traffic, wat ik opzich al een geinige naam vindt. En de filmpjes zijn ook al goed, want Alexa heeft hier echt een superkont.

Alexa Ass Traffic

Katy Doucht
Katy Doucht
Ik heb gehoord van Pizzaman dat een hoop gasten echt geilen op die ene Katy die je in bed zag, in een filmpje van een tijdje terug. Nou ja, hier is deze babe dus weer en nu is ze toch maar uit bed gekropen om lekker te douchen.

Katy Doucht

HAMILTON OP TOPGEAR
HAMILTON OP TOPGEAR
Topgear is een van mijn favorieten programmas, ik lijk de televisie uitzending altijd te missen op de een of andere manier. Maar gelukkig is er dan altijd nog het wereldwijde web. Mja, heb je hetzelf ook gemist dan hebben we hier het rondje wat Louis Hamilton doet in een normale allerdaagse otoo...

HAMILTON OP TOPGEAR

Op verzoek de complete aflevering online kijken!BIER IS SEXY
BIER GOED VOOR U
Op maandag heb ik altijd zoiets van, voor mij geen bier meer voorlopig. Maar na het zien van deze reclame ben ik net eerst maar eventjes snel naar de slijter gelopen voor een kratje van dit spaanse bier. Damn, dat werkt nog beter dan Axe zo te zien. Altijd al geweten, bier is goed voor je...

BIER IS SEXYBOXER POWNED
BOXER POWNED
Boksen is een edele sport, ooit hadden we een paar limburgers die zowaar op wereldnivo konden meedoen. De laatste jaren is het wat minder lijkt het wel, nou ja waar deze boxer mee bezig is mag joost weten maar als je niet een de ring in komt dan hoor je er ook niet thuis.

BOXER POWNEDLAAF - ANTI VUURWERK ?
LAAF - ANTI VUURWERK ?
Hmz, de linktip lijn staat weer vollop open hoor, en vandaag wist Willy ons weer eens te vinden. Volgens hem is het een soortement van anti vuurwerk campagne ofzo, mja niet helemaal volgens mij en die muziek trekt ook nergens op. Mja, toch maar eventjes kijken dan..

LAAF - ANTI VUURWERK ?

ZOENEN
Zoenen
De mensen in het volgende filmpje worden gevraagd om een bepaald merk lipgloss te testen. Hier na moeten ze vertellen hoe ze de kus vonden gaan. Helaas weten ze alleen niet dat je een aap gaan zoenen in plaats van een lekkere gast.

ZOENEN
MINI COOPER PINBALL
MINI COOPER PINBALL
Ik heb het al zovaak gezegd dat reclames alleen maar toffer en toffer worden, zo ook deze reclame van Mini cooper die zich afspeelt in een real life flipperkast. Een beetje op het idee gekomen waarschijnlijk door al die japanse spelshow spelletjes misschien ?

MINI COOPER PINBALLSAFE SEX DOE JE ZO
SAFE SEX DOE JE ZO
Vroegah toen er nog geen drempels waren maar we gewoon kuilen hadden in de weg bestond er zoiets als safe sex nog elemaal niet. Those where the days natuurlijk, tegenwoordig kan je maar beter een boterhamzakkie om je leuter doen als je m ergens in steekt. Hier een paar goeie tips..

SAFE SEX DOE JE ZOTRY THIS AT HOME
Try this at home
Ja vandaag weer een try this at home. we gaan namelijk een digg it shirt maken. Dig-it kennen we als de knop om leuke filmpje meer naar voren te halen op het internet. Maar gelukkig kan je nu zelf gediggt worden.

TRY THIS AT HOMEFABULOUS 2007
FABULOUS 2007
Dit weekend was het ook nog eens Fabulous 2007 in de Brabant hallen. Ik ben er zelf niet geweest maar vriendje Frank dus wel, de fotos volgens hoop ik nog, wel hebben we alvast een kleine compilatie van een minuut of 8. Wil je precies weten wat je gemist hebt dan kan je hier ook nog eventjes de line up zien.

FABULOUS 2007ESSEN MOTORSHOW 2007
ESSEN MOTORSHOW 2007
Van 1 december tot 9 december is er in Essen vlak over de grens hier bij Arnhem een motorshow. Helaas waren wij er ditkeer niet bij op de opening van de show maar we hebben al wel deze beelden. Kijken we eventjes mee wat er zoal te zien is en mocht je er naar toe willen dan vindt je hier wat meer informatie.

ESSEN MOTORSHOW 2007

Bonus: Stripact op Essen motorshow!!!

THE POPCORN POPPER
THE POPCORN POPPER
Hehe, bij een leuke film of goede wedstrijd hoort natuurlijk wat te knabbelen, hebben wij hier in NL een voorliefde voor een zakkie chips bijvoorbeeld, over het grote water is al jaren de popcorn favoriet. In deze commercial zien we dat een zakkie chips uit de kast pakken een stuk eenvoudiger is.

THE POPCORN POPPERSEXY BADMINTON
Nou ja dit soort clips kennen jullie vast wel, het is namelijk een clippie uit de sexy sports serie. Vandaag gaan we badmintonnen met een sexy dame, nog nooit was deze sport zo boeiend dus check maar snel..

SEXY BADMINTONPIZZABABE LEONA
PIZZABABE LEONA
Wat heb ik eigenlijk toch een kutleven damn. Elke dag opnieuw weer verliefd worden op de Pizzababe van de dag is natuurlijk geen pretje, ik praat dan de hele dag tegen zo'n foto op mijn desktop maar sjah ik hoef jullie niet te vertellen dat dit nog als eenzijdige gesprekken zijn. Mja, deze Leona Rajacic is het snoepje van de dag!

PIZZABABE LEONATHIS IS WHY I AM HOT 2
THIS IS WHY I AM HOT 2
Vandaag weer een clip met dat uberlekkere nummer van Mims niet te verwarren met onze eigen Mym. Nou ja tijdje geleden had ik zelf al eens een compilatie gemaakt op dit nummer met een hete dame, maar vandaag hebben we een variant waarin Spongebob en consorten de hoofdrol spelen. Kijkt u eventjes mee...

THIS IS WHY I AM HOT 2MISS WORLD 2007
MISS WORLD 2007
Hadden we hier van de week al wat fotos staan van de Miss Universe verkiezingen, gister zag ik op televee dat de Miss World verkiezingen inmiddels ook geweest zijn en dan de Miss uit China heeft gewonnen. Mja, ze was niet mijn favoriet maar mooi zal ze ongetwijfeld zijn. Hier is een filmpje van de kroning..

MISS WORLD 2007WEER EEN TROUWDANSJE
WEER EEN TROUWDANSJE
Ja mensen, dit ziet er zo cool uit dat je bijna zou gaan trouwen om eens in je leven een zaal plat te krijgen. Dit aziatische koppeltje maakt wat mij betreft echt helemaal de blits met deze eerste trouwdans. We hadden er laatst ook al een staan, dus laten we hopen dat dit een trend wordt.

WEER EEN TROUWDANSJE3,2,1 BETON
3, 2, 1 BETON
Ja wel skater zijn stoer. Skaters zijn gek en ze gaan ook vak genoeg op hun bek. toch heeft deze skater het nog niet vaak genoeg gedaan. Ach ja anders ga je toch op een sprong van niks even lekker beton koppen.

3,2,1 BETON
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag is het maandag en dus is het weer tijd voor een nieuwe gadget. Vandaag een zeer overbodige gadget maar wel grappig. namelijk een deurbel waar je zelf muziek op kan zetten. Oftewel geen ding-dong meer.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 222
Gametime logo
Vandaag gaan we lekker caravans wegschieten oftewel sleurhut werpen. Het is niet zo zeer een goed spel als wel een humoristisch spel. Mijn highscore was 146.01 meter. Heb jij het beter gedaan? Zet dan jouw highscore in de comments.

GAMETIME 222
Webcam Compilatie Voor TLP
Webcam Compilatie
Toen ik nog maar net bij TLP zat kwam ik wel eens met zo'n eigengemaakte webcamcompilatie speciaal voor TLP. Dat waren allerlei filmpjes door elkaar. Ik heb er weer eentje, maar dit zijn allemaal mooie plaatjes van een aantal geile webcambabes

Webcam Compilatie Voor TLP

FIETS ROTONDE
Fiets rotonde
Fietsers hebben altijd voorrang en dus ook op een rotonde. Heel leuk als iemand verzint om met een paar mensen de rotondes bezet te houden en het ook nog op te nemen. Met dank aan de Pilspiet.

FIETS ROTONDESCHRIKKEN
sCHRIKKEN
Krijg ik net te horen dat Pizzaman ziek is en daar schrok is redelijk van. Daarom kom ik zo meteen even terug om u jullie nog te vermaken met een paar post. Maar goed in het volgende filmpje zien we mensen die schrikken.

SCHRIKKEN
EVIL KNIEVEL TRIBUTE
Evil knievel tribute
Evil Knievel is natuurlijk bekend van zijn vele stunt., Helaas is hij kort geleden overleden. Gelukkig hebben we nog genoeg naslag werk van het. In het volgende filmpje zien we een tribute aan Evil Knievel.

EVIL KNIEVEL TRIBUTEPIPE DREAM
Pipe dream
Nee dit is geen vunzig filmpje. Ook al is de titel daar perfect voor maar goed terug naar het filmpje. Pipe dream is een stukje van de animusic dvd. Op animusic vind je muziek en daar stukken filmpje bij gemaakt en Pipe dream is mij persoonlijke favoriet.

PIPE DREAMGAMETIME 221
Gametime logo
Vandaag gaan we een echte oorlogsgame spelen we moeten namelijk d-day na spelen en dus gaan we een paar moffen ombrengen. Let wel op je effectiviteit want als deze zeer slecht is dan kom je niet verder. Verder wil ik de tipgever bedanken.

GAMETIME 221IRON MAIDEN - ROCK IN RIO
Iron maiden - Rock in Rio
Hij was te verwachten na fear of the dark. Vandaag presenteer ik u met trots Iron Maiden Rock in Rio. Een geweldig concert van een geweldige band. Zet je geluid vol open en headbang mee.

IRON MAIDEN - ROCK IN RIO
2 Babes Scheren
2 Babes Scheren
Dit is een erg mooi flmpje van de bekende lightspeed girls. Dat zijn allemaal lekkere babes waaar Jordan Capri ook bij zit. Hier zie je 2 babes die zichzelf scheren. Moet ook gebeuren toch. En dan kan je het net zzo goed eventjes filmen.

2 Babes Scheren

DE GSM VAN VERONIQUE DE KOCK
DE GSM VAN VERONIQUE DE KOCK
Haha, het is eigenlijk ongelovelijk dat mensen nog steeds allerlei prive omstandigheden achtige fotos op hunne gsm zetten. Zo ook Frank Slaets, den (ex)vriend van Veronique die blijkbaar zijn gsm is kwijtgeraakt, nouja het zat in de mail vandaag dus kijken we allemaal eventjes mee ? Of ze het echt is ??? Hier nog een oude P-Magazine reportage (thumb)

DE GSM VAN VERONIQUE DE KOCKKIJK MA, ZONDER DEUREN!
KIJK MA, ZONDER DEUREN!
Hehe kie vet dit eigenlijk eej. Ik ken eigenlijk maar 1 auto die dit standaar heeft en dat is natuurlijk een BMW, om precies te zijn de Z1, een van de mooiste in de Z-serie als je het mij vraagt. Anyway het is nu dus mogelijk om je auto te pimpen met deze wel hele speciale autodeuren.

KIJK MA, ZONDER DEUREN!RALLY JUMP
Rally Jump
In het volgende filmpje zien we een echte rally stunt. Ik bedoel die gast neemt gewoon een jump met een rally auto en wat zegt ie: Rally rijden is enger. Ach ja ieder zijn vak zullen we maar zeggen.

RALLY JUMP
GOED MET ELASTIEK
GOED MET ELASTIEK
Dit soort filmpjes zijn altijd wel geinig omdat je het thuis kan proberen na te doen. Verder is het natuurlijk ook altijd geinig als je een trucje kan in de kroeg voor at gratis biertjes. Mja, ik ga nog eventjes oefenen want deze gast is wel heel erg goed met elastiek.

GOED MET ELASTIEKHONKBAL + TENNIS
Honkball + tennis
Honkbal vindt ik een leuke sport om te kijken en om te doen. Tennis daarin tegen kijk ik alleen en dan kijk ik niet omdat ik de sport zo leuk vindt ;). In het volgende filmpje zien we een paar gasten die gaan tennissen met honkbalknuppel.

HONKBAL + TENNIS
MUSTANG TIME
MUSTANG TIME
Volgens sommige autoliefhebbers is dit de ultieme auto, dat het een klassieker is dat staat vast. Ik moet zeggen dat ik die nieuwe types ook erg mooi vind trouwens. Ik zag er dit jaar eentje in Spanje, en dat was me een plaatje damn. Nou ja, vandaag deze kleine eerbetoon aan de Ford Mustang.

MUSTANG TIMEDE ALIENS KOMEN !!
DE ALIENS KOMEN
Hehehe, altijd lachen natuurlijk. Door al die films en geruchten over een Roswell bijvoorbeeld geloven mensen nog steeds dat er aliens bestaan. Mja, grote onzin als het mij vraagt maar goed. In deze clip is er een Ufo geland, en dat kan best nog eng zijn, gelukkig blijken de aliens ongevaarlijk...

DE ALIENS KOMENSMART TEST
SMART TEST
Als ik deze auto zie dan moet ik altijd denken aan een Belg die ik ken genaamd Lestat. Inmiddels schijnt hij een andere auto te hebben en dat is maar goed ook, want laatst heeft em een ongeluk gehad. Nou ja, deze Smart komt ook niet eens zo slecht uit de test volgens mij..

SMART TEST


HOT FRANCESCA
HOT FRANCESCA
Wooow, in het kader van nog mooier dan mooi hebben we vandaag deze Francesca die wel heel erg appetijtelijk is. Damn, ik zou het er wel op kunnen hoor. Mja, we zullen eens zien wat we vanavond mee kunnen trekken uit de stad, op vast een beetje op te warmen deze zeer mooie dame. Zelfs die tatoo vin ik sexy...

HOT FRANCESCA

WAKKER WORDEN!!
WAKKER WORDEN!!
Ik heb er de laatste paar weken sinds het zo koud is erg veel moeite om smorgens een beetje op tijd mijn warme bedje uit te komen. Nu zijn er natuurlijk altijd wel wekkers die als ze afgaan je meteen naast het bed staat, maar een wekker als deze vind ik dan ook wel weer erg overdreven.

WAKKER WORDEN!!1040 UUR ?
1040 UUR ?
We hebben het allemaal al dagen kunnen volgen de studenten van NL zijn helemaal losgeslagen en demonstreren er maar op los. Nu had ik een klein rekensommetje gemaakt en wat blijkt, leraren werken dus 36 weken per jaar, en in die 36 weken hoeven ze dus maar 28 uur les te geven om aan die 1040 uur te komen. Ik zet dan ook mijn vraagtekens bij dit protest!

1040 UUR ?WAKE UP CAT
Wake up cat
Een hele hoop mensen hebben katten. Ik niet maar als hij soms komt logeren dan maakt hij me altijd wakker want ja dat beestje moet ook eten. Kijk daarom naar de volgende animatie die dicht bij de werkelijkheid licht.

WAKE UP CATBUDDY RICH VS ED SHAUGHNESSY
BUDDY RICH VS ED SHAUGHNESSY
We hadden kort geleden een filmpje van animal en Buddy Rich op de site staan. Sindsdien ben ik even wat videotjes afgegaan van Buddy en toen vond ik dit legendarische filmpje. We zien namelijk hoe Buddy even Ed afmaakt.

BUDDY RICH VS ED SHAUGHNESSYGAMETIME 220
Gametime logo
Vandaag de tweehonderd en twintigste gametime. Een bijzonder getal en dus ook een bijzondere game. Bijzonder leuk dan. We is namelijk nog een hoe goed ken jij de wereld spel. Ik zou zeggen geef het de volle honderd procent en highscores in de comments.

GAMETIME 220
Meer Aanraders