Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed 4 - !Danger Find Another Way

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand November 2007

ILLEGAAL BOOMPJE DOEN
Ja mensen we horen het meestal andersom, maar belgen zijn natuurlijk geen echte belgen als ze dit zouden snappen. Watskeburt, terwijl in de hele wereld bomen illegaal worden gekapt, hebben onze zuiderburen er weer helemaal niets van begrepen en zijn juist illegaal bomen aan het planten. Mja, kijkt u eventjes mee..

ILLEGAAL BOOMPJE DOENYOUP - RIJBEWIJS
Youp van t Hek is ergens briljant. Maar over sommige dingen denk hij niet na. Getuige het volgende filmpje. Hij vraagt het publiek namelijk om iets te noemen wat hij niet heeft en laat Youp nou net geen rijbewijs hebben.

YOUP - RIJBEWIJSDONKER & SEXY
DONKER & SEXY
Het is niet helemaal mijn smaak, maar ik krijg toch zat verzoeken altijd over wat donkerder dames hier op TLP. Maakt natuurlijk weinig uit verder, ik bedoel verder zit er alles op en aan. Deze dame van wie ik de naam eventjes niet weet doet eventjes sexy dansen voor ons. Kijkt u mee ?

DONKER & SEXYPIZZABABE JILLIAN
PIZZABABE JILLIAN
Deze Jillian Beyor stond hier al eens in een kort filmpje een tijdje geleden. Deze gallerie nog niet als ik me tenminste niet vergis, anyway met Jillian kan ik me zo een weekendje vermaken dat denk ik dan toch wel zekersteweten. Hier staan de rest van de Pizzababes netjes op een rijtje..

PIZZABABE JILLIANZOMBIE [ANIMATION]
ZOMBIE [ANIMATION]
Zo vlak voordat de Pizzababe van de dag zo haar entree maakt heb ik nog een klein animatie filmpje. Meningen verschillen over animaties, de een vind het geen zak aan terwijl iemand anders zich weer helemaal in kan leven in hoe de maker het allemaal bedoeld heeft. Mja, over zombies valt dan niet echt een verhaal te vertellen lijkt me.

ZOMBIE [ANIMATION]VISJE ADTEN ?
VISJE ADTEN ?
Dit is dan gewoon weer zo'n uber zinloos filmpje, ik bedoel dorst heeft ie waarschijnlijk geeneens. En die goudvis, mja die ziet pas over een dag of 2 weer daglicht waarschijnlijk om daarna meteen door de wc te worden gespoeld. Mja, het gebeurt allemaal in Delft lees ik erbij.

VISJE ADTEN ?299 KM PER UUR OP DE MOTOR
299 KM PER UUR OP DE MOTOR
Jihaa de laatste dag van de week alweer en vandaag neem ik jullie eventjes mee met deze gast die het voor me kaar krijgt om 299 kilometer per uur te rijden op een Suzuki GSX. Mja, gelukkig heeft ie zijn vriendin ook nog eens achterop zitten die een en ander aan het filmen is.

299 KM PER UUR OP DE MOTORCHERRY CHOCOLATE RAIN
Cheryy chocolate rain
Tay Zonday is terug. We kennen hem allemaal nog van het uber vage en nog steeds vreemde Chocolate Rain. Gelukkig heeft dit nummer hem geen windeieren gelegd en nu heeft hij het even geedit. Snel kijken naar Tay.

CHERRY CHOCOLATE RAIN
GAMETIME 219
Gametime logo
Vandaag weer een originele en leuke game in de gametime. Zoals gewoonlijk bakte ik er geen reet van maar ik vond het wel leuk. Ik ging namelijk al dood bij level 3 maar dat doen jullie vast beter. Highscores in de comments.

GAMETIME 219Luna
Luna
Als je nu echt van een babe houdt waar wat vlees aan zit, moet je bij Luna zijn. TLP staat al vol van haar filmpjes en dat mag ook wel. In de meeste filmpjes zie je haar strippen maar trekt ze soms niet alles uit. Maar in deze zie je haar na afloop helemaal naakt in haar bed liggen.

LunaWebcam Strip
Webcam Strip
Dit is toch alweer een webcamfilmpje. Ik dacht dat de hype van het strippen voor de cam al uit was, maar nee hoor. Niks gek natuurlijk, want het is altijd leuk om te zien. Hier zie je een leuke brunette strippen totdat ze niets meer aan heeft.

Webcam Strip

M6 vs GALLARDO
M6 vs GALLARDO
Als je een M6 kan rijden ben je wat mij betreft helemaal de man, een van de mooiere BMW's ooit als je het mij vraagt. Toch zijn er ookdan natuurlijk altijd nog auto's die nog een stukje sneller zijn, zo ook deze Lambo Gallardo. De twee testen het eventjes uit op de weg.

M6 vs GALLARDOLEUK VLIEGREISJE
Sommige mensen kunnen echt niet tegen vliegen, bij het minste geringste worden die dan ook zwak ziek en misselijk. Zo ook deze dame die dacht een leuke uitstapje te kunnen maken. Het wordt helemaal vervelend als de piloot niets in de gaten lijkt te hebben en vrolijk doorgaat met loopings maken.

LEUK VLIEGREISJE

ANIMAL VS BUDDY RICH
Animal vs buddy rich
We blijven nog even in de pokkeherrie sfeer als we Pizzaman mogen geloven. In het volgende filmpje zien we namelijk buddy rich en animal een battle of the drums houden. Geniet even van dit geweldige drumwerk.

ANIMAL VS BUDDY RICH
IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK LIVE
Iron maiden logo
Vandaag even een klein beetje metal hier. Ik ben weer verslaafd aan Iron maiden en ik moet zeggen dat fear of the dark erg goed is vooral live. Daarom bij meer lezen de live versie. Je mag ook meezingen in de comments.

IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK LIVENAAKT POSEREN
NAAKT POSEREN
Naakt poseren klinkt natuurlijk wel erg spannend, maar ja daar zit je dus helemaal in je nakie in een klaslokaal vol dames. Een paar items mag je gelukkig nog over je edele delen leggen maar verder zit je daar maar nakend. Verder geen probleem natuurlijk, als je dan maar niet opgewonden raakt.

NAAKT POSERENBAZOOKA vs GLASS
BAZOOKA vs GLASS
Hehehe, okay het is dan niet zomaar glas we hebben het hier over kogelvrij glas. Maar wacht eens eventjes kogelvrij is natuurlijk niet bazooka werend, hehe. Daarom zien we in het 2e filmpje een nog iets hardere glas wand en mja die is dus wel bazooka proof.

BAZOOKA vs GLASSSTREET VIBES
STREET VIBES
Hip hop is natuurlijk fijne muziek, iets moeilijker is dan wel weer het dansen op hiphop muziek. Tenminste voor mij dan, deze gasten in de volgende clip kunnen er wel wat van, het is een kleine compilatie van zogenaamde dance battles uit de UK. Kijken we eventjes mee ?

STREET VIBESLEGO DOE JE ZO
LEGO DOE JE ZO
Creatief met lego, door de jaren heen heb ik al heel wat lego bouwsels gezien, de een nog knapper dan de ander. In deze clip zien we zo'n beetje al die bouwwerken voorbij komen, van een auto gebouwd met lego stenen tot een heuse draak. Kijkt u eventjes mee ?

LEGO DOE JE ZOBlonde Babe
Blonde Babe
We zien nu weer een blonde babe die weer jong wilt zijn. Ze heeft namelijk een erg mooi Amerikaans schoolrokje aan. Die dingen zijn toch is sexy. Verder speelt ze wat met haar strakke poesje en pakt ze er een paarse dildo erbij.

Blonde BabePIZZABABE ANN
PIZZABABE ANN
Zo en we gaan vandaag gewoon weer vrolijk verder dit keer met deze Ann Poll die de eer te deel valt Pizzababe van de dag te mogen zijn. Het is overigens niet de eerste keer dat deze dame Pizzababe is, mja als je de fotos ziet snap je ook meteen waarom. Lekkere Ann kan dr wat van...

PIZZABABE ANNMARIO OP OLYMPIC 2008
MARIO OP OLYMPIC 2008
Mario en Sonic die gaan natuurlijk ook gewoon mee naar de Olympische spelen in Bejing, China. Vandaar ook dat we vandaag een tweetal filmpjes hebben, 1 trailer waar we mario en sonic ook nog eens zien strijden. En een interview met Mario himself. Kijken we allemaal eventjes mee..

MARIO OP OLYMPIC 2008SHOW THEM TO ME
Show them to me
Ik weet niet of jullie dit nummer nog kennen want hij is al een keer geweest. Maar ik moet zeggen dat deze versie ook wel erg leuk is. Hij zingt namelijk hetzelfde leuke nummer maar nu gaan bepaalde dames los.

SHOW THEM TO MERAAK 5
Raak 5
Jawel daar zijn we weer. Helemaal beter en direct terug met een raak post. Ik heb ze altijd leuk gevonden en ook deze is weer bijzonder. Kijk even mee hoe een trein vol in een vrachtwagen rijdt.

RAAK 5GAMETIME 218
Gametime logo
Vandaag weer gewoon een gametime van mijn hand. we gaan dit keer weer een tower defence game spelen. Wel in een ander jasje maar het idee is hetzelfde. Highscores in de comments.

GAMETIME 218Canizales
Canizales
Jezus, wat een klote dag was het vandaag. Veel te druk , maar goed. Deze babe kan me mischien een beetje opvrolijken. Ze komt volgens mij uit een vreemd land, want haar naam Canizales is niet bepaald een bekende naam.

Canizales

KYLIE
Kylie
Was gisteren niet helemaal lekker maar nu is weer alles goed. Als eerste wil ik pizzaman even bedanken voor het overnemen. Hij vroeg mij om het laatste postje te doen. Geen probleem want ik kwam dit lekker filmpje van kylie tegen. Dus kijk en geniet.

KYLIEBORN CITIZEN vs MEXICAN
BORN CITIZEN vs MEXICAN
Helemaal in de Apple vs Microsoft stijl is deze serie van 5 clipjes. Dit keer geen eindeloze discussie over welk besturings systeem nu beter is maar wel een Born Citizen vs Mexican vergelijkend waren onderzoekje. WTF?! Wel leuk gedaan, eerlijk is eerlijk.

BORN CITIZEN vs MEXICANMISS UNIVERSE 2007
MISS UNIVERSE 2007
Ah, dr zaten zomaar ineens een zooi Miss Universe 2007 pix in de linktip box. Altijd top natuurlijk zulke mooie dames alleen jammer dat dit waarschijnlijk de meest naakte fotos zullen zijn de we gaan zien. Jammer, maar waar. Ik ga voor miss Serbia en jullie ?

MISS UNIVERSE 2007HIP HOP KOMT UIT MONGOLIE
HIP HOP KOMT UIT MONGOLIE
Geinig gevonden reclame campagne hier van Nokia's N-series, mja doen ze toch goed hoor die Finnen. En terwijl ik nog steeds aan het twijfelen ben of ik nou wel of niet een I-phone moet aanschaffen beweert Nokia dus keihard dat hip hop helemaal niet uit de US of A komt maar uit Mongolie. Wie had dat gedacht ?

HIP HOP KOMT UIT MONGOLIE


DOE EENS HELPEN
DOE EENS HELPEN
Als je met pech langs de kant van de weg staat dan is het natuurlijk fijn als er iemand stopt om je een helpende hand te bieden. Dat deze barmhartige samiritaan daarna zelf bijna het haasje is zien we in deze Israelische video, die komt wel heel erg goed weg.

DOE EENS HELPENTOP 10 CL GOALS
TOP 10 CL GOALS
Zo we hebben gister weer kunnen genieten, ahum nou ja, van een wedstrijd van een NL club die ook eens gewonnen werd dus. Na 90 minuten spelen ging PSV dus als winnaar van het veld, om dit een klein beetje te vieren heb ik hier de top 10 met mooiste goals van het Champignons League toernooi, maand october/november 2007.

TOP 10 CL GOALSSEXY JENNA HAZE
SEXY JENNA HAZE
Nou ik sta er weer mooi op vandaag hoor, de hele bende zit in de ziekenboeg. Ruben was al een paar dagen aan het kwakkelen met de gezondheid maar Mym ligt nu half dood te gaan op z'n bedje. Zielig... Mja, natuurlijk wensen we hem alvast wat beterschap en doen we eventjes kijken naar deze sexy Jenna Haze. Als dat niet meer helpt..

SEXY JENNA HAZEPIZZABABE ANGELA
PIZZABABE ANGELA
Ik weet dat ik het vaker heb geroepen hiero, en dat iemand me dan toch weer eventjes wees op een miniscuul minpuntje van de Pizzababe van de dag. Maar vandaag gaat dat gewoon niet lukken bij deze Pizzababe Angela Mclin, goddamn wat een babe. Perfecte tetten en een mega lekkere kont, sjah daar sta je dan met de bek vol tanden.

PIZZABABE ANGELATONY HAWK CHEAT
TONY HAWK CHEAT
Hehe, lachen deze cheat codes die eventjes worden gepresenteerd door een super hete chick. Het gaat om het spel Tony Hawk wat een skateboarding game is als ik me niet vergis. Mja, doe mij die chick maar om mee te spelen, het spel mogen ze houden.

TONY HAWK CHEAT2 GIRLS 1 PUC
2 GIRLS 1 PUC
Als je de titel van deze post leest dan denk je meteen terug aan de ranzige filmpje van laatst die de internet ineens overviel. Niets is minder waar want dat soort ranzigheid doen we hier maar liever niet aan, dus wat is het dan wel ? Een parodie die het bekijken we waard is, Kermit de kikker ging u trouwens al voor.

2 GIRLS 1 PUC

MILJONAIRBEURS RUSLAND
MILJONAIRBEURS RUSLAND
Zo eens per jaar wordt er in ons eigen landje een miljonairbeurs gehouden, meestal gaan er dan ook altijd weer stemmen op dat het allemaal veels te decadent is en meer van dat gezeur. Onzin natuurlijk, wie het breed heeft mag het wat mij betreft ook breed laten hangen. Vandaag nemen we een kijkje op de Miljonairs beurs in Rusland waar toch wel wat mooie autootjes staan uitgestald.

MILJONAIRBEURS RUSLANDGET AWAY
GET AWAY
Als het volgende filmpje dus niet uit een film komt dan is dit toch echt een mega lachwekkend filmpje. Watskeburt ? We zien blijkbaar een aantal overvallers een bank of iets dergelijks uitrennen en op subtiele wijze ontsnappen. Laat dit nu niet echt zijn anders wordt ik gek.

GET AWAYGAMETIME 217
GAMETIME 217
Ja mensen, het kan maar zomaar gebeuren dat je wakker wordt beneden komt en er achter komt dat Mym helemaal vergeten is zijn postjes neer te zetten. Mja, ik ben niet zo van de spelletjes maar dit Guesthouse schijnt nog wel een leuk spel te zijn, vraag me niet om mijn highscore, maar die vanjezelf kan je in de comments kwijt.

GAMETIME 217

Alexis Texas
Alexis Texas
Je hoort men wel eens zeggen dat alles groter is in Texas. Mischien hebben alle babes daar wel een grote booty, want in het volgende filmpje zie je Alexis Texas met haar grote witte kont, geil doen voor de camera.

Alexis Texas

Natalie Cruze
Natalie Crize
Dit is wel weer een erg mooie brunette. Haar naam is Natalie Cruze en ze ziet er van top tot teen er ertg smakelijk uit. Zelf houd ze zich ook bezig om haarzelf te bevredigen en ze doet alsof ze het erg lekker vindt, want je hoort haar flink kreunen.

Natalie Cruze

ALFABET RAP
Alfabet rap
Ik kwam de volgende rap toevallig tegen en ik ben onder de indruk. Ik bedoel alles zit goed in elkaar en het klinkt nog goed. Bovendien rapt hij het hele alfabet al. Check het maar in het volgende filmpje.

ALFABET RAPTETTEN ZEG IK U!!
TETTEN ZEG IK U!!
Ik val persoonlijk niet op tieten ik ben meer wat je noemt een billenman, mja een goede voorgevel is natuurlijk nooit weg maar tegenwoordig met voor een paar pleuro gewoon te koop. Mja, het blijft natuurlijk wel altijd fijn om naar te kijken vandaar deze mega TETTEN post...

TETTEN ZEG IK U!

NIET ALLES IS WAT HET LIJKT
Niet alles is wat het lijkt
In het volgende filmpje zien we een heel lekkere dame en een gelukkige jongeman. Ten minste je zou denken dat hij gelukkig is. Gelukkig zit er een hele leuke twist in het filmpje en die zien we aan het einde.

NIET ALLES IS WAT HET LIJKT
LINGERIE 4 MEN
Geweldige reclame hier weer en het kan mij niet ontgaan dat de mannen van Snickers een knipoog geven naar die andere chocolade bar makert Nuts. Of het nu echt is of niet dat weet ik verder niet, dat dit mega origineel is lijkt me duidelijk.

LINGERIE 4 MENMOOI ZIJN HEERST
MOOI ZIJN HEERST
Hebben we vandaag gewoon weer spijtig nieuws voor onze Mym zeg. Sjees die jongen blijft ook niets bespaard, konden we eerder al allerlei prive opnamens zien van um vandaag niets van dat maar wel een verontrustend bericht uit Japan. Wat blijkt, mooie mensen hebben een streepje voor. Goh, dat was me nog nooit opgevallen, grin... We zien het allemaal in deze 3 clips uit het land van de rijzende zon.

MOOI ZIJN HEERSTTRAVIS PASTRANA
TRAVIS PASTRANA
Sommige mensen zijn echt goed met alles waar maar een motor inzit. Ik hou het liever bij de mountainbike dan kan je ook wel hard vallen maar lig je niet meteen op de intensive care. Deze Travis Pastrana is dus goed met motoren, erg goed. Kijken we eventjes mee naar deze kleine compilatie video.

TRAVIS PASTRANASARKOZY SPOORT NIET
SARKOZY SPOORT NIET
Die Fransen toch weer he, komen weer met de meest vreemde voorstellen. Nu gaan er dus geruchten dat Sarkozy wil dat een ieder die iets upload op het net wat niet helemaal copyright vrij is meteen maar helemaal geen gebruik meer mag maken van de digitale snelweg. Altijd al geweten dat die Fransen rare vogels zijn, daarom krijgt Sarkozy de taart!

SARKOZY SPOORT NIETPIZZABABES
Ik ben gister nog wel eventjes druk geweest om alle Pizzababes die de afgelopen 6 maanden gepost zijn in 1 categorie te zetten. Werkt dit keer dus gewoon echt perfect, alle pizzababes netjes op een rijtje en overzichtelijk onder 1 knop. Om toch nog ook wat mooie dames te presenteren vandaag hebben we de dames van Beeblog!

Monica | Inspiration | Blonde At BBQ

2 Lekkere Lesbo's
2 Lekkre Lesbo's
In de middag hebben we hier twee lekkere lesbo's. Het stukje komt volgens mij uit een film. Deze twee babes houden zeker wel van elkaar, want je ziet ze op verschillende plaatsen, verschillende standjes uitproberen.

2 Lekkere Lesbo's

HOCKEY FIGHTS
HOCKEY FIGHTS
Poeh, ik kon vanacht helemaal niet slapen joh. Damn, ging pas om een uurtje of 6 echt slapen eigenlijk. Nou ja, dan mag je wel iets later beginnen dacht ik zo. We gaan meteen maar vol dr in met deze hockey gevechten, check de check!

HOCKEY FIGHTSTOP GEAR VS ROLLERSKATES
Top gear vs rollerskates
Zoals jullie wel weten ben ik redelijk verslaafd aan Top Gear. Het is relaxt om naar te kijken en er worden de gekste dingen gedaan. Zo ook deze test. Ze gaan namelijk kijken of een Aston Martin sneller kan op trekken als iemand op rollerskates.

TOP GEAR VS ROLLERSKATES
HEIDI KLUM
Heidi klum
Ik heb totaal geen problemen met Heidi Klum. Ik bedoel ze ziet er goed, uit ze heeft veel geld en is nog redelijk grappig. Grappig ja je leest het goed. Kijk maar even naar het volgende filmpje waarin Heidi iets uitlegt over borsten.

HEIDI KLUM
GAMETIME 216
Gametime logo
Vandaag weer eens een relaxt spel. Tenminste zo lijkt het. Soms wordt je er goed ziek van. Gelukkig zijn er 99 levels om door te spelen dus hebben we weer wat te doen vandaag. Highscores in de comments. Via.

GAMETIME 126Ass-traffic
Ass-traffic
In het filmpje hiervoor zag je mooie borsten. Nu is het weer tijd voor de billen. Dit blondje van ass-traffic stript maar al te graag en ze vindt het ook leuk om haar kont te laten zien. En ik moet zeggen dat het er erg goed uit ziet.

Ass-traffic

Keeley Hazel
Keeley Hazel
Mym wordt meestal wel in de maling genomen door Pizzaman of mij. Maar om iets terug te doen is hier een van zijn favoriete babes. Dit is de Britse Keeley Hazel. Natuurlijk is deze babe ook erg lekker en heeft ze ook een stel flinke tieten.

Keeley Hazel

SKITTLES RECLAME
Skittles reclame
Skittles vind ik persoonlijk niet zo heel lekker. Wat ik wel heel goed vind aan skittles zijn hun reclames. de volgende reclame is namelijk heel mooi gemaakt en heel goed uitgevoerd. Ik kan niet wachten op een vervolg.

SKITTLES RECLAME
TRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag gaan we een metaal detector maken altijd leuk. Ik heb geen flauw idee of ht werkt en het nut ontgaat me volledig maar het idee is leuk. Dus pak een radio, een rekenmachine en wat plakband en ga aan de slag.

TRY THIS AT HOMEAARDAPPEL WORSTELEN
AARDAPPEL WORSTELEN
WTF, ik had hier nog nooit van gehoord joh. Maar dit schijnt toch echt een officiele sport te zijn, als je tenminste in Barnesville, USA woont. Naja, het zal wel het aardappelstadje bij uitstek zijn ofzo want dit jaarlijkse Mushed potatoo event is er vrij populair. Beetje ranzig ziet het er trouwens wel uit!

AARDAPPEL WORSTELENDUIKEN DOE JE NIET ZO
DUIKEN DOE JE NIET ZO
Deze gast is de beste duikert van Frankrijk ofzo, heel fijn ook dat ie eventjes van te voren vertelt wat hij allemaal van plan is. Het gaat niet helemaal volgens plan volgende mij. Gelukkig stonden er niet zoveel mensen te kijken.

DUIKEN DOE JE NIET ZOMEIDEN ONDER ELKAAR
MEIDEN ONDER ELKAAR
Stappen met vrienden of leuke dingen doen met een paar maten, mja mannen onder elkaar kunnen dat gewoon zonder mekaar aftevallen en te koeieneren. Meiden onder elkaar kunnen een stuk valser zijn, checken we eventjes deze clip in het kader van een anti bully campagne. Gezellig hoor!

MEIDEN ONDER ELKAARMULTI CRASH [4 PARTS]
MULTI CRASH [4 PARTS]
Gisteravond nog eventjes op de Wii zitten spelen, echt da ding roeleert toch zwaar hoor. Meteen weer eventjes met mijn neus op de feiten gedrukt ook, ik moet echt wat aan mijn conditie doen. Na een half uurtje bowling en nog wat boxing er achter aan was deze jongen helemaal uitgeput. Dat zet je toch aan het denken...

MULTI CRASH [4 PARTS]Zusana
Zusana
Hier zie je een babe die een erg mooi lichaam heeft als je vooral kijkt naar die prachtige tieten. Daarnaast is haar kont ook niet mis. De naam van deze babe is Zusana en ik kan maar niet genoeg krijgen van die borsten.

Zusana

PIZZABABE MICHELLE
PIZZABABE MICHELLE
We zijn iets later vandaag met de Pizzababe dus ik hoop dat jullie de bammetjes nog niet op hebben, want van deze dame krijg je meteen weer honger. Of dat honger is naar meer bammetjes of iets anders laat ik eventjes in het midden maar eerlijk is eerlijk deze Michelle Marsch mag er wezen. Vandaar ook dat ze de Pizzababe van de dag is!

PIZZABABE MICHELLEEMI AND FATHER
EMI AND FATHER
Maandag morgen een nieuwe week zonder zorgen, heerlijk toch. We beginnen vandaag met een hele mooi animatie, goed niet zo mooi als laatst die gast die naar jail moest maar toch knap gemaakt. Vandaag een vader en dochter in een toch iets wat triestig verhaal.

EMI AND FATHERFUN MET VUURWERK
Fun met vuurwerk
Sommige mensen hebben met alles plezier dus ook met vuurwerk. De gasten in het volgende filmpje doen dit ook maar dan wel op een heel ander niveau. Ik zou zeggen probeer dit niet thuis. Ik herhaal probeer dit niet thuis.

FUN MET VUURWERKGADGET VAN DE WEEK
gadget van de week
Vandaag heb ik weer een gadget voor jullie. Dit keer weer iets wat wel te koop is ook hier in Nederland. Het is namelijk een r/c vorkheftruck erg grappig om te zien. En zo als vaak het geval is bij gadgets niet erg nuttig.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 215
Gametime logo
Vandaag gaan we weer eens een shoter spelen. Alluwel een shooter het is meer een sniper maar ja dat is geen genre. Ik vond hem in ieder geval leuk en ikm hoop dat jullie hem ook leuk vinden. Highscores in de comments.

GAMETIME 215Braziliaanse Billen
Braziliaanse Billen
Ik moet toch maar een keer naar Brazilie gaan, waneer financien het toelaten. Daar vindt je de heetste babes, hoor ik de laatste tijd. Nu zie ik hier ook weer een babe met een erg lekkere kont, die ook uit Brazilie komt.

Braziliaanse Billen

Brianna Frost Topless!
Brianna Frost
Er stond al een filmpje op TLP waar Brianna Frost voor het eerst topless ging op de camera. Was natuurlijk allemaal erg mooi, dus is er hier nog een waar ze een konijnenpakje aanheeft en die snel weer uitdoet. Als je nu nog niet weet wie Brianna Frost is, zou ik eerst maar de zoekfunctie gebruiken.

Brianna Frost Topless!


SPAM, SPAM AND SPAM
SPAM
Iedereen ken spam wel en inmiddels kan ik er ook alleen nnog maar om lachen. Dat heeft er mee te maken dat ik dan altijd aan dit fragment uit monty python moet denken. Bij meer lezen zien we spam, span and spam van monty python.

SPAM, SPAM AND SPAMVECHTEN OP DE SNELWEG
Vechten op de snelweg
Ik heb er geen problemen mee als je het nodig vind om iemand op zijn bek te slaan. maar wil je dat aub niet in de buurt van een rijksweg doen zoals de gasten in het volgende filmpje. Want dan sta ik dankzij jouw in de file.

VECHTEN OP DE SNELWEGBREEK DE DAG: TIK EEN RUITJE
BREEK DE DAG: TIK EEN RUITJE
Mja, kansloze beelden hier eigenlijk wel van een paar gasten die een ruit van een audi a4 proberen in te slaan. In totaal een mannetje of 7 die het gaan proberen. Mja, zo moeilijk kan dat toch niet zijn, probeer het anders eens met een oude stop uit de stoppenkast, zo eentje van porcelein weet je wel. Gegarandeerd succes!

BREEK DE DAG: TIK EEN RUITJE

45SEC OF FEAR
45SEC OF FEAR
In het volgende filmpje kan je maar beter geen hoofdrol spelen, een hoop dooie vuur en ander soortig destructieve beelden allemaal gepropt in een filmpje van slechts 45 seconden. Hmmz, check de check!

45SEC OF FEARCARTMAN als REPORTER
CARTMAN als REPORTER
Geweldig toch eigenlijk he, dat Southpark. Ik heb net weer een zooitje afleveringen gedownload van deze mega animatie serie. Over het grote water is deze serie natuurlijk helemaal zwaar populair, en ik kan ook niet anders zeggen dat ik helemaal hooked ben. Vandaag mijn favoriete karakter uit de serie die de introductie mag doen bij een belangrijke footbalgame!

CARTMAN als REPORTERIN YOUR FACE 1 & 2
IN YOUR FACE 1 & 2
Over een paar minuten begint zo de wedstrijd Ajax-Vitesse, nu ben ik dus wel een Arnhemmer maar dan met een Feyenoord hart. Dus wat er ook gebeurt Vitesse MOET winnen! Deze kerel staat eventjes lekker te luisteren naar een amerikaanse versie van Langs de lijn, van je vrienden moet je het hebben. Deel 2 staat er onder!

IN YOUR FACE 1 & 2WHAT THE BUCK ?
WHAT THE BUCK ?
Deze gast is lachen, lachen om dat ie een Aussie is. Momenteel zit er een goeie maat van me in Australie voor een jaartje en het is echt te hopen dat er ook nog normale gasten wonen daar. Anyway, check ff whats the buck!

WHAT THE BUCK ?3X BABE
Zo, ook vandaag hebben we geen galleries dat doen we immers alleen door de weeks. Dus ook nu weer nemen we een kijkje bij onze vriendjes en buren op het wereldwijde web. Check de check, ga je liever voor de Pizzababes dat kan natuurlijk ook, hier...

Policia Zoe & Sexy Morgan - Blonde Celine & Anastacia - Petra Ivkic & Linni Meister

Deze week zijn de galleries van ons zusje Beeblog wel heel erg mooi!

Ashley Brookes Douche
Ashely Brookes Douche
Deze babe is ook erg lekker hoor. Ik heb het natuurlijk over Ashley Brookes. Een schattig tienertje die hier helemaal naakt onder de douche haarzelf wast en wat met haarzelf speelt natuurlijk. zij is trouwens ook een goede vriendin van Teenkelly.

Ashley Brookes Douche

FASHION TV
FASHION TV
Vandaag een kleine kijk achter de schermen van FashionTV, hoe de dames worden beschildert enzo voor een show. Mja, altijd wel leuk om te zien dit soort dingen, maar doe mij toch maar de real thing. Blote dames zien we dus gewoon hier, voor de fashion freaks het volgende filmpje.

FASHION TVGAMETIME 214
Gametime logo
Vandaag gaan we weer eens een spelletje golfen. Maar niet zo maar golfen maar golfen in en om het kantoor. Ik had in totaal 45 slagen. Heb jij het beter gedaan? Zet dan je highscore in de comments.

GAMETIME 214PANTERA - MONTREAL
Pantera
Vandaag een concert van Pantera. Ik weet dat sommige mensen er helemaal op los kunnen gaan. ik persoonlijk niet maar goed vandaag dus Pantera. Ik zou je geluid aanzetten en vol open zodat de buren ook mee kunne luisteren. Bands kan je nog steeds aanvragen.

PANTERA - MONTREAL
NATHALIE KEEN
NATHALIE KEEN
Mja, sinds die Ruben dus een vriendinnetje heeft heb ik hier gewoon een vooraadje met lekkere babefilmpjes aangelegd. Als ie er dan eens niet is of nog ligt te douwen onder werktijd kan ik tenminste meteen iets neerzetten, nou ja deze had ik dus ook nog. Kijken we eventjes mee want het is echt de moeite deze Nathalie Keen!

NATHALIE KEENBARBARA CHIAPINNI
BARBARA CHIAPINNI
Verdoeme zeg zit ik vanmiddag nog eventjes met Rubentje te lullen, en poef ineens was ie ook zomaar weer weg. Geen postjes klaar gezet, grr afentoe zou je die kleine ook. Nouja, moet ik het zelf maar weer doen, eerst eventjes deze Italiaanse schoonheid in een fijne soortement van slideshow die zeker de moeite waard is.

BARBARA CHIAPINNIPIERCEN VOOR BEGINNERS
PIERCEN VOOR BEGINNERS
Ik vind het persoonlijk helemaal niets en als er ooit nog een kleine pizzaman of vrouw komt dan moet die ook niet denken om met een piercing thuis te komen. Mja, we hebben al een paar keer kunnen zien hoe je dus NIET moet piercen, vandaag een video hoe het wel moet. Let wel, er staat bij Dont try this at home!

PIERCEN VOOR BEGINNERS

En owja hier worden we dus niet vrolijk van!SOULJA BOY
SOULJA BOY
Mja, er staan echt duizenden clips op Youtube als je zoekt op soulja boy, vaak zien we dan een paar gasten een beetje chillen op die plaat. Zo ook deze gasten, wat het niet echt intressanter maakt ofzo, wat dan wel weer tof is is de zwaar gepimpte wagen die ik in die clip zie. En oja, als die pliesie komt is het ook wel eventjes schrikken!

SOULJA BOYCHUCK NORRIS
Chuck norris
Chuck Norris is nog steeds erg geliefd. Ook door ene Mike Huckabee. Mike wil graag president van de usa worden en dan heb je wel een celeb nodig om je te steunen. oftewel je regelt chuck en dat zorgt voor het volgende.

CHUCK NORRIS
LEKKER KLEURTJE
Sommige mensen doen er van alles en nog wat aan om er lekker bruin bij te lopen. Ik zelf niet maar goed. Voor die mensen die dat wel doen let aub op want voordat je het weet zit je met de grootste problemen. Kijk maar naar het filmpje. THX

LEKKER KLEURTJETHE GREEN TEAM
THE GREEN TEAM
Over global warming is al jaren wat te doen, zelfs Al Gore won er nog een nobel prijs mee. Toch zijn niet alle wetenschappers overtuigd dat deze klimaat veranderingen echt ook komen door diezelfde global warming. Dit green team gelooft er in ieder geval wel in, maar of we ze echt serieus moeten nemen ? Will Ferrel doet er ook aan mee !

THE GREEN TEAMKIJK MAM, ZONDER GLAS
KIJK MAM, ZONDER GLAS
Ook vandaag hebben we weer een filmpje met de verborgen camera, dit keer geen dames in blote billen of andersoortig bloot. Nee hoor vandaag iets simpeler vermaak, watskeburt ? Men, hale het glas uit de deur van een druk winkelcentrum en we kijken wat er dan zoal gebeurt. U kunt het allemaal zien in de volgende clip.

KIJK MAM, ZONDER GLASVW - BLUE MOTION
VW - 4MOTION
Reclames worden steeds mooier eigenlijk, en wat me ook opvalt dat steeds vaker het millieu er bij wordt betrokken. Mja, groen scoort blijkbaar. Nu kennen we allemaal die Sony Bravia reclame natuurlijk nog wel, maar deze reclame van VW mag er ook zeker wezen. Mooi animatie weeral dus, en dat allemaal om deze VW aan te prijzen.

VW - BLUE MOTIONBrooke Richards
Brooke Richards
Hou je nu echt van blonde babes met dikke tieten, zoals Pamala Anderson? Dan vindt je Brooke Richards zeker te weten ook erg geil. Dit is namelijk een playboy-profile van haar, die goed in elkaar gezet is.

Brooke Richards


3X BABE
3X BABE
Goddamnit, bij onze grote vrienden uit het zuiden van de Benelux is het zomaar 40 dagen helemaal afgelopen met de blote dames. Slechte zaak natuurlijk, vooral voor onse vlaamse vrienden die toch altijd met grote getalen eventjes langs de pizzaboer komen, niet getreurd wij maken dat natuurlijk goed. Check de check!

Petra & Abbey Brooks - Ivetta & Adrienna - Amateur Blonde & Brunette

Bonus: Webcamjuice.com, een nieuwe site met alleen maar webcam filmpjes!
SEX PISTOLS - LIVE IN WINTERLAND
SEX PISTOLS - LIVE IN WINTERLAND
Gisteren konden wij NL al een intervieuw zien met de lead zanger van de legendarische Sex Pistols die het helemaal geweldig leek te vinden dat hij na al die jaren nog eens 5x 25.000 man bij elkaar kon krijgen voor een optreden. Nou weten wij dat zelfs Paul de Leeuw 5x het Gelredome vol krijgt dus dat is geen prestatie. Dit optreden uit 1974 lijkt meer op de oude Sex Pistols, sorry Mym nu post ik eens een concertje!

SEX PISTOLS - LIVE IN WINTERLANDVRIJE TRAP
VRIJE TRAP
Ik heb het niet zo op voetbal maar ik vind dit filmpje dan toch wel meesterlijk. Ik bedoel hier zien we zoveel manieren om lekker te scoren uit een vrije trap. Ik moet zeggen ga er even voor zitten en geniet er van.

VRIJE TRAP
WHAT THE DUCK
What the Duck
Ik denk persoonlijk dat het volgende filmpje zo nep is al het maar kan maar het idee is prima. We zien namelijk een parade ballon die door de wind wordt opgepakt. Ik geloof er nog niks van maar zoals ik al zei vind ik het idee wel leuk.

WHAT THE DUCKGAMETIME 213
Gametime logo
Vandaag een bijzondere game. Het is namelijk een soort escape game. Het is namelijk de bedoeling om zo je verloren konijn terug te krijgen om eenmaal bij je konijn te komen moet je en aantal stappen doorlopen.

GAMETIME 213Jaime Hammer
Jaime Hammer
Er staan nu al een stuk of 10 filmpjes van Jaime Hammer op TLP. Het kunnen er nooit genoeg zijn vindt ik, dus is er hier eentje waar ze mooi poseerd voor de camera. Je kan dus ook nooit genoeg krijgen van die grote jetsers van haar.

Jaime Hammer

Webcam Sarah 2
Webcam Sarah 2
Omdat blijkbaar een gast helemaal verliefd is op deze babe, en zelfs zijn gsm nummer achterliet, is hier het vervolg van het filmpje. Ik heb het over een filmpje van een paar dagen geleden van een babe die een erg lekkere kont heeft. Meer is er natuurlijk mogelijk.

Webcam Sarah 2

COLD FUSION 43 [MP3 MIX]
COLD FUSION 43 [MP3 MIX]
Mensen mensen het is weer bijna weekend en wat is er fijner om het weekend in te gaan met een verse mix van onze huismixert PJ ,voor in de otoo! Ik hoef het niet te zeggen maar doet het toch nog maar eens, beter dan alle voorgaande delen presenteer ik u met trots Cold Fusion 43, playlist bij meer lezen!

COLD FUSION 43 [MP3 MIX]KLOTE BOCHT
Klote bocht
Of juist een goed standpunt voor de toeschouwers? Dat is een van de twee redenen om dit filmpje te kijken. De andere reden is een zeer fanatieke Zweed die de godganse tijd oi oi oi oi oi oi oi oi oi roept. En dat is na een tijdje erg grappig.

KLOTE BOCHTKOP KAPOT ? 5 DOLLAR!
KOP KAPOT ? 5 DOLLAR!
Sommige mensen kunnen echt de meest domme dingen doen voor geld, zo ook deze gast die het wel stoer lijkt om een bierflesje op zijn hoofd kapot te slaan. De beloning is immers 5 hele dollar wat zo ongeveer neer komt op 3 euri, mja...

KOP KAPOT ? 5 DOLLAR!Webcam Babe
Webcam Babe
Meestal zie je van die tieners of hele jonge babe op een leuk webcamfilmpje. Maar wat oudere babes kunnen ook lekker zijn. Zoals deze blonde dame op het volgende filmpje. Ze heeft wel 2 erg mooie tieten.

Webcam Babe

PIZZABABE LANA
PIZZABABE LANA
Vandaag hebben we gewoon weer een lekkere latina, de naam is Lana Lopez wat dan ook wel meteen erg latina achtig aandoet natuurlijk. Mja, ik vind ze echt wat hebben die dames uit Zuid Amerika, zo ook deze chick met uberlekker bekkie, haartje in de vlecht, habbaaa... Gelukkig is het bijna weekend!

PIZZABABE LANATAI CHI MASTERS
TAI CHI MASTERS
Ik dacht altijd dat Tai Chi was om te relaxen en dat hoor ik de referee ook wel zeggen elke keer bij start maar in dit parody filmpje gelden hele andere regels. Best geinig gemaakt maar zo nep als wat natuurlijk, nouja kijk maar eventjes mee!

TAI CHI MASTERSBORN READY
BORN READY
Deze blondine is er helemaal klaar voor, eindelijk na al die jaren is ze beland in de studio en ze mag een liedje gaan zingen. Natuurlijk moet dan wel eerst eventjes de mic getest worden, en een blondje is geen echt blondje als ook zoiets simpels niet tot problemen leidt.

BORN READYSUICIDE SWIMMER
SUICIDE SWIMMER
Dit is dan wel weer een erg originele manier om zelfmoord te plegen als je het mij vraagt. Beetje geluk heeft em wel dat er net toevallig iemand staat te filmen, hij duikt dus het water in om even later zich vol overgave van een waterval te storten. Mja, zeker geen flats in de buurt dan, want vedrinkingsdood ai...

SUICIDE SWIMMERBLANKE RAPPER
Blanke rapper
Ik blijf rap gewoon weg kut vinden. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die rap erg leuk vinden. Wat ik wel leuk vind is als iemand een paar rappers na doet. Vooral als het een gast van in de 40 is.

BLANKE RAPPERBOLLYWOOD DOET THE MATRIX
Bollywood doet the matrix
Ik moet nog steeds een keer de gehele matrix trilogie bekijken. Ik heb deel 1 gezien toen het ook een keer op tv was en dat vond ik wel kick. Ik kon me het volgende stukje toch iets anders herinneren. Ah ja beter slecht gejat als niet gejat.

BOLLYWOOD DOET THE MATRIX
GAMETIME 212
gametime 212
Vandaag gaan we een bijzondere game spelen. we gaan namelijk dingen verzamelen die zich op mars bevinden. Er zit een leuk puzzel effect in en dat kan ik wel waarderen. Highscores in de comments.

GAMETIME 212Hete Blonde
Hete Blonde
Ja, dit is toch een mooi filmpje weer een gast zijn vriendin even mooi op amateuristische wijze filmpt. Hierdoor word de kwaliteit van het filmpje niet aangepast, want alles ziet er zeer goed uit. En dat heb ik het over deze geile babe.

Hete Blonde

Luna
Luna
We zien hier weer een luna-filmpje waar ze er zoals altijd er erg goed uitziet. Dit vrolijkt me wel op, want ik ben ook een beetje ziekjes. Ik kan je trouwens vertellen dat er bijna 50 filmpjes van de hete babe op TLP staan.

LunaLOVESONG 4 KHALILAH
LOVESONG 4 KHALILAH
De meeste liefdes op afstand zijn gedoemd om te mislukken, deze gast heeft een vriendin wonen in Bagdad. Nou ja gelukkig dat er nu dan internet is zodat het nog een beetje te doen is. Mja, je moet er wel van houden natuurlijk.

LOVESONG 4 KHALILAH

ALS NEP VECHTEN FOUT GAAT
Als een nep gevecht fout gaat
In het leven gaan er altijd wel dingen fout. Ook zal bijna iedereen wel eens een nep gevecht hebben gedaan. tel deze twee dingen bij elkaar op en dan krijgt je iets wat niet de bedoeling is. maar wel erg leuk om te zien.

ALS EEN NEP GEVECHT FOUT GAATTHE ORANGE BOX REVIEW
Orange box
The orange box is al een tijdje uit maar deze review is wel geweldig. Deze gast kan dingen echt geweldig snel en met humor vertellen. Ik zou zeggen zet je geluid aan neem nog een slokje koffie en ga er even voor zitten.

THE ORANGE BOX REVIEWASSTASTIC
ASSTASTIC
Mja, verborgen camera werk is eigenlijk alleen maar leuk als het ook nog eens iets met bloot of in iedergeval een sexy dame erbij is. Daarom hebben we vandaag deze clip, opgenomen in een trein waar een babe met iets te korte rok wat hulp nodig heeft. Goeie ASS!

ASSTASTICSTREET RACING
STREET RACING
Straat racen mag elemaal nie foeeei. Toch doen ze het in deze clip van ongeveer een minuut of 10, mja altijd natuurlijk wel spectaculaire beelden als je het mij vraagt. Kijken we allemaal eventjes mee en vooral niet zelf proberen!

STREET RACINGHelena Karel
Helena Karel
In de middag zien hier weer een lekkere videoclip waar Helena Ksrel in speelt. Dit is dus de babe, niet de persoon die de muziek maakt. Opzich een geienig nummer. Maar waar het natuurlijk om gaat is de lekkere videoclip.

Helena Karel

PIZZABABE TIFFANY
PIZZABABE TIFFANY
Vandaag voel ik me al een stuk beter als gister, damn wat was ik wasted zeg. Anyway we gaan snel door naar de orde van de dag met deze Tiffany Selby die ook al een beschuitje mag komen eten dit weekend. Kijken we eventjes allemaal mee naar deze blonde schoonheid.

PIZZABABE TIFFANYWEDDINGDANCE
WEDDINGDANCE
Er is nog steeds geen Pizzavrouw die mij heeft kunnen verleiden om te gaan trouwen. Helemaal niet erg natuurlijk want van trouwen komt toch meestal rouwen, en zoals mijn opa altijd al zei Alberto je kan beter kippen houden. Anyway, trouwfeesten zijn altijd wel leuk, veel eten en drank en dit keer ook nog een leuk trouwdansje.

WEDDINGDANCE


Dudes Gone Wild
Dudes Gone Wild
Je kent mij mischien als een babe poster die wel eens filmpjes post van Girls Gone Wild. Dit filmpje lijkt er heel veel op, alleen is dit een parodie erop. Je ziet bijv. gasten die pissen of meisjes die gedwongen zijn om los te gaan. Meer zeg ik niet, dus ga hem maar snel kijken.

Dudes Gone Wild

KILLERBEAN FOREVER
KILLERBEAN FOREVER
Voor de mensen die van animatie houden hebben we vandaag deze trailer van een project dat ongeveer 4 jaar geduurt heeft en gemaakt is door dezelfde mensen die de special fx deden van de Matrix reloaded. Nou weten we van die film dat da best mooie effects waren dus dan heb je hoge verwachtingen. En terrecht!

KILLERBEAN FOREVERMISTER T SPEELT WORLD OF WARCRAFT
MR t World of warcraft
Mister T is ons alle bekend en ook een echte jeugd held. Gelukkig blijft hij een held want hij speelt ook world of warcraft. hij prijst de game aan op zijn eigen manier. Ik zo zeggen snel kijken of je ben een FOOL.

MISTER T SPEELT WORLD OF WARCRAFT
The Oompa Loompa Song
The Oompa Loompa Song
Onze Mym moet toch is van de drugs afblijven. Hij doet de laatste tijd wat rare dingen. En als de verveling toeslaat bij hem, maakt hij maar een webcamfilmpje van zichzelf waar hij een oompa loompa liedje probeert na te doen.

The Oompa Loompa Song

WAKE UP CALL
Wake up call
Het volgende filmpje kwam binnen via de tiplijn via SneekyFrank en ik wil hem bedanken want damn dit filmpje is toppie. we zien een gast die wordt wakker gemaakt door 2 gas toeters. Hij schrikt zich helemaal de tering en dat zorgt voor een heel mooi plaatje. SneekyFrank bedankt.

WAKE UP CALLGAMETIME 211
Gametime 211
Vandaag een leuke puzzel game. we moeten de twee bolletjes op de op de uitsparingen zien de krijgen. zit leuk in elkaar en is niet al te moeilijk om te spelen. Highscores in de comments.

GAMETIME 211

Pamela David
Pamela David
Damn, deze hier is ook erg lekker. Pamela David met haar 2 machtige tieten. Waar ik ook op geil, zijn haar prachtige ogen. Dit is een beetje een vaag filmpje van haar, maar ze is op de meeste fragmenten erg lekker.

Pamela David


Karina Bacchi
Karina Bacchi
Gisteren zag je al 3 erg geile babes die zich als stewardess voordeden. Dat filmpje was natuurlijk van Playboy. Deze hier is ook van Playboy en je ziet hier playmate Karina Bacchi erg goed poseren.

Karina Bacchi

TRY THIS AT HOME
Try this at home
Gohh ik ben weer op dreef met the try this at homes. Vandaag laat ik jullie zien hoe je mountian dew oftewel 7up licht kan laten geven. Man o man dit moet ik gewoon zelf eens proberen.

TRY THIS AT HOME
WHAT'S THIS
What's This
Omdat Pizzaman mijn vorige post van een playbacker kut vond ga ik speciaal voor hem zijn grootste vriend weer posten. Vandaag zien we onze grote vriend die een stukje uit the nightmare before christmass playback op zijn eigen unieke wijze.

WHAT'S THISMANON THOMAS NAAKT
MANON THOMAS NAAKT
Mja een hele rel natuurlijk weer in NL over die milf vaneen Manon Thomas waar plotsklaps allemaal fotos en weinig verhullende filmpjes van op het net opduiken. Mja, hoe het precies zit weet ik niet maar echt blij is ze geloof ik niet. Je kan ze bekijken bij onze collegas van HS. Hier nog betere beelden!

MANON THOMAS NAAKT

PIZZABABE HEIDI
PIZZABABE HEIDI
Ik ga zo nog eventjes lekker uitzieken op de bank, goddamn wat voel ik me beroert zeg. Naja, eerst nog eventjes deze Heidi Rae voorstellen als de Pizzababe van de dag. Check de check!

PIZZABABE HEIDIKimberly Holland
Kimberly Holland
We kennen allemaal wel de bekende pornoster, Kim Holland. In het volgende filmpje zie je een Kimberly Holland. Dit is dus niet de Nederlandse pornoster, maar dit is gewoon een erg lekkere playboy-bunny.

Kimberly Holland

MOTO CRASHES COMPI
MOTO CRASHES COMPI
Mij krijgen ze van m'n lang zal ze leven niet op een motor, dat weiger ik gewoon. Ten eerste is het veels te koud op zo'n ding en het is nog gevaarlijk ook. Als ik mezelf op 4 wielen al bijna dood rijd ga ik dat dus al helemaal niet proberen op een voertuig met 2 wielen. [thnx]

MOTO CRASHES COMPINEUKEN DOE JE NI ZO
NEUKEN DOE JE NI ZO
Hehe, eigenlijk ook wel zielig natuurlijk voor dit rendier die een daggie vrij had gekregen van de kerstman en een leuke date gevonden had. Mja het blijkt nogal tegen te vallen ofzo, maar dat maakt dit rendier verder niet uit. Neuken die handel!

NEUKEN DOE JE NI ZOSNOWBOARD vs MODEL
SNOWBOARD vs MODEL
Das me ook wat sta je daar een beetje mooi te wezen als modelletje onderdaan de piste te wachten totdat ze je eindelijk eens wat vragen gaan stellen als er ineens een of andere paupert naar beneej komt die je vol van achteren raakt. Ja dan lig je dus op de grond, en sta je er mooi op.

SNOWBOARD vs MODELGROTE MOND
Grote mond
Ik zal jullie niet vertellen wie er in het volgende filmpje de hoofdrol speelt want dat weten we toch allemaal (he Pizzamanvrouw). Maar goed ondanks dat je een dragqueen ben betekend dat niet dat je zomaar alles goed vind.

GROTE MOND
DO IT LIKE THEY DO ON THE DISCOVERY CHANNEL
Do it like they do on the discovery channel
Do it like the do on the discovery channel. Ik denk dat bijna iedereen deze zin wel kent. maar ja nu is er dan eindelijk iemand op het idee gekomen om er eens wat discovery beeld materiaal bij te zetten.

DO IT LIKE THEY DO ON THE DISCOVERY CHANNEL
GAMETIME 210
Gametime 210
Vandaag Zijn we alweer toe aan de 210ste gametime het gaat steeds harder. Hoe dan ook we gaan vandaag een stier in een porselein winkel spelen. Wel leuk om eens te spelen. highscores in de comments.

GAMETIME 210Juliana ,Sabrina en Patricia
Juliana, Sabrina En Patricia
Playboy ken iedereen en is dus ook internationaal flink bezig. Zoals je hier ziet, waar de spaanse babes, Patrica, Juliana en Sabrina. Ik versta er geen zak van wat ze zeggen, maar ik weet wel dat ze er erg lekker uitzien in een stewardesspakje.

Juliana ,Sabrina en Patricia

Jenni
Jenni
Als ik dit filmpje bekijk, denk ik opeens weer terug aan een warme zomer. Dit omdat je erg goed ziet dat ''next door babe'' Jenni haarzelf lekker nat maakt in heerlijk blauw water. Natuurlijk draagt ze geen kleding.

Jenni

DOMPELEN MAAR
Dompelen maar
Sommige mensen doen ook echt de meest vreemde dingen met hun pc. zo ook de gasten uit het volgende filmpje. Ik bedoel wie verzint er nou om zijn pc onder te dompelen in sla olie? Ach ja ziet er leuk uit en het trek zo lekker de aandacht.

DOMPELEN MAARPLAYBACK JAZZ
Playback Jazz
Ik weet niet of jullie laatst mijn post cuban pete hebben gecheckt maar zelf vond ik hem top. IN het volgende filmpje zien we iemand die een zelfde soort insteek gebruikt maar dan met jazz muziek.l Ik vind het in ieder geval erg geslaagd.

PLAYBACK JAZZDAVE CHAPPELLE IS BACK
DAVE CHAPPELLE IS BACK
Deze Dave Chappelle blijft eigenlijk gewoon goed, zijn show is eigenlijk altijd wel goed maar ooit begon hij toch echt als standup comedian. Mja, ik kende deze beelden nog niet eerlijk gezegd waar hij optreed zo te zien in een engelse club. Check!

DAVE CHAPPELLE IS BACKLuna Shoot
Luna Shoot
Wie zien we hier weer eens voorbij komen. Ja, het is babe Luna. Al weer een tijdje geleden dat er het laatse lekker filmpje van haar op TLP stond. Hier zie je haar weer waar ze poseert voor de camera en erg geil wordt.

Luna Shoot


PIZZABABE AMANDA
PIZZABABE AMANDA
Wow, ook vandaag weer een schoonheid die Pizzababe. Deze Amanda Paige mag hier dag en nacht aanbellen om een beschuitje te doen de volgende morgen. Mja de fotos komen wederom van Playboy wat een mooi blad is da toch.

PIZZABABE AMANDAJASON KILLS
JASON KILLS
Ik heb eigenlijk nooit zoveel begrepen van die Friday the 13th films. Goed er zijn er een hele zooi gemaakt dus ergens zal het ook wel erg populair zijn. Deze Jason speelt er in iedergeval altijd een hoofdrol in, en dat ie alleen maar een beetje loopt te moorden zien we dan weer terug in deze 2 clips met een boel bloed en dooie mensen.

JASON KILLSDE WERELD SLAAT DOOR
DE WERELD SLAAT DOOR
Carlo Boszhard en Irene Moors doen nu al een paar jaartjes Life and Cooking op de zondagmiddag. Geweldig programma natuurlijk alleen zie ik nooit de hele show omdat ik na een paar keer reclame toch wel heb weggezapt maar gelukkig is er dan toch nog het internet om alles nog eens te zien. Vandaag 2x De wereld slaat door een persiflage natuurlijk op de Wereld draait door.

DE WERELD SLAAT DOORYOD'M 3D
Yod'm 3d
Yod'm 3d is een leuk en redelijk handig programmaatje voor je windows. Het zorgt er namelijk voor dat je van 1 naar 6 desktops gaat. Het programmaatje is gratis. Ik zou zeggen kijk even naar het volgende introfilmpje en download het programmaatje hier.

YOD'M 3DHENRY ROLLINS ON MUSIC
Hehehe geweldige act hier van ene Henry Rollins die het over muziek en drugs heeft. Dat die twee de laatste jaren samen gaan is volgens hem een logisch gevolg van de opkomst van de Deejay. Hij moet er niet zoveel van hebben en vind een DJ maar een overrated iets. Kijken we eventjes mee ?

HENRY ROLLINS ON MUSIC

GOOGLE HACKS
google hacks
Man o man wat ik nou weer heb gevonden is te kick om niet te delen. Dit is echt de perfecte tool tegen verveling. We kunnen namelijk door een simpel commando in te geven in google gebruik maken van webcam's over de hele wereld.

GOOGLE HACKSGAMETIME 209
Gametime 209
Vandaag een spelletje om de intelligentie iets om hoog te krikken. we gaan namelijk aanwijzen waar iets licht op de kaart. Hoe dichterbij hoe meer punten. Ik kwam aan 23194 punten. Zoals gewoonlijk highscores in de comments.

GAMETIME 209Heet Blondje
Hete Blonde
Damn, van zulke filmpjes hou ik nou erg graag. Gewoon een erg geile blonde babe die lekker gefilmd wordt terwijl ze stript en haar heerlijke lichaam laat zien. Ook twee erg mooi tieten trouwens.

Heet Blondje

Babe Eufrat
Babe Eufrat
De babe die je zo gaat zien ken ik echt niet. Ik ken natuurlijk wel wat babes. Maar van de meeste weet ik de naam geen eens. Jullie weten dan meestal wel wie het is. Ik weet dat haar voornaam Eufrat is, wat al een rare naam is. Maar ze is wel erg lekker zeg.

Babe Eufrat

MR & MRS SIMPSON
MR & MRS SIMPSON
Vandaag doen we ook nog eventjes deze Mr en Mrs Simpson. De Simpsons maar dan in Mr en Mrs Smith stijl, leuk gevonden maar of ze hier bij Fox blij mee zijn moet je je afvragen. Snel kijken dus voordat ie ineens foetsie is.

MR & MRS SIMPSONKANYE IS EEN HUILENBALK
KANYE IS EEN HUILENBALK
Mja, misschien is de titel een beetje overtrokken maar deze Kanye West barste zomaar in tranen uit toen hij het nummer Hey Momma wilde gaan zingen. Niet zo gek natuurlijk als je moeke nog maar net is overleden. Het gebeurde allemaal in Parijs en voor het gemak staat de clip van dit nummer er ook gewoon bij.

KANYE IS EEN HUILENBALKTRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag weer eens eens try this at home. We gaan leren hoe we een speciaal soort gas kunne maken waar mee je elke vlam uit krijgt. Leuk om te zien dat je het ook gewoon kan gieten. Zoals altijd zijn we dol op mensen die het zelf proberen en beeldmateriaal opsturen.

TRY THIS AT HOME
FUNNY VIDEOS
FUNNY VIDEOS
Ik blijf erbij dat dit soort videos gewoon leuk blijven ook al zitten er ook nu weer genoeg fragmenten in die we allemaal al 100.000 keer gezien hebben. Vandaag dus 9 minuten lang dingen die zoal kunnen misgaan als de videocamera aanstaat, kijkt u eventjes mee ?

FUNNY VIDEOSAMG vs AUDI
AMG vs AUDI
Wow, jammer dat er geen BMW voorkomt in dit filmpje maar goed met deze 2 auto's zou ik me ook wel kunnen vermaken. Checken we eventjes deze Mercedes C32AMG Vs Audi S4 AWE STG 3 in een echt tof en vermakelijk filmpje. Mja, toch die Mercedes dan maar denk ik.

AMG vs AUDIKont Op Webcam
Kont op de webcam
Ik hou, zoals als bijna iedere man, van kontjes. Grote konten. Kleine strakke kontjes. Allemaal mooi natuurlijk. Een lekkere kont in een webcamfilmpjes is ook nooit mis. Die zie je namelijk hierzo waar deze babe onder de douche staat.

Kont Op Webcam


PIZZABABE MARY
PIZZABABE MARY
Maandag betekend gewoon weer een nieuwe week vol met Pizzababes. Mja, altijd lekker natuurlijk zo rond het middaguur een lekkere babe voor bij de boterham. Vandaag een chick met een ultra geile uitstraling, of zijn het nu toch de tetten waar ik naar kijk.

PIZZABABE MARYHOT BOAT
HOT BOAT
Mja, racen over het water is bijna net zo spectaculair als formule 1 rijden lijkt het wel. Snelheden worden er echt wel gehaald en op het water lijkt het sowieso allemaal veel sneller te gaan. Vandaar dat we vandaag deze compilatie hebben met een boel snelle bootjes.

HOT BOATDRONKEN ?!
DRONKEN ?!
Soow hebben we allemaal weer een lekker weekend achter de rug ? Nou ja, ik wel eigenlijk, gisteren nog een super gezellige avond gehad in de buurtkroeg en het was weer kruipen naar huis. Deze twee gasten in het volgende filmpje gingen ook kruipen naar huis, of ze inmiddels thuis zijn is eigenlijk niet bekend.

DRONKEN ?!MARIAH CARREY
MARIAH CARREY
Mariah Carrey is altijd al mijn schatje geweest. Mooie stem en ook nog gewoon een mooie vrouw al wordt ze nu toch wel zichtbaar wat ouder. Mja, met haar cupsize is nog steeds niets mis. In deze clip van Spike Lee zien we hoe andere dames over Mariah denken en hoe het er aan toe gaat in het leven van deze Superster. Best geinig!

MARIAH CARREYSEXY TETRIS
SEXY TETRIS
Tetris, iedereen kent het. Volgens mij is dat na pacman en donkey kong toch echt het meest bekende spel wat er bestaat. Natuurlijk zijn er ook varianten die nog leuker zijn, zo ook deze versie van de italiaanse televisie waarin een paar mooie babes ineens als blokje meespelen. Erg leuk!

SEXY TETRIS


DOGFIGHT
Dogfight
In het volgende filmpje krijgen we een verslag van een dogfight. Ik vond het een erg kick verhaal omdat ik dogfights altijd kick vind om te zien en nog kicker om te spelen. Ik zou zeggen ga er even voor zitten en geniet van dit uitgebreide verslag.

DOGFIGHTGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Het is maandag dus een gadget. Vandaag een gadget die ik zelf heb namelijk een airzooka. Ik vind het leuk speelgoed maar ik moet nog de juiste lokatie hebben. De airzooka is te koop voor ongeveer 20 euro.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 208
Gametime logo
Vandaag gaan we een leuke en tevens makkelijke game spele. Je moet namelijke rond rijden met je auto. Nou had ik na 4 racen als de beste auto gewonnen dus toen was er weinig meer aan. Ik zou zeggen Highscores in de comments.

GAMETIME 208Webcam Brianna
Webcam Brianna 2
Al een week geleden heb je mischien een webcamfilmpje gezien van ene Brianna. Niet Brianna met die ongelofelijk lekkere kont, maar een klein tienertje die er wel van houd om voor de cam te zitten. Dit is er dus nog een van haar.

Webcam Brianna

DDG Nicol
DDG Nicol
We hebben vanavond weer iets lekkers hierzo. Je ziet namelijk hier een filmpje van Digital Dreamgirls. Die blijven gewoon altijd lekker. Het geile blondje Nicol zie je hier namelijk lekker met haarzelf spelen.

DDG Nicol

COMEDY STREET 3X
COMEDY STREET 3X
Soow het zit er weer op voor vandaag, Ruben komt straks nog eventjes het kantoor afsluiten nadat ie wat avondschoons neer heeft geplempt. Voor mij is het nu echt weekend, mja we gaan nog 1x lachen vandaag en dat doen we met 3x Comedy street met in totaal zo'n 30 minuten verborgen camera werk. Check!

COMEDY STREET 3X


ANGRY BOSS
ANGRY BOSS
Will Ferrel is echt een held tenminste volgens iedereen hier op kantoor. Maar of Will Ferrel ook een goede bassie is valt nog te bezien als ik deze clip eens bekijk. Pierce Brosnan dus samen met Will Ferrel in deze SNL skit, waar hij een boze baas speelt. Het zal je gebeuren!

ANGRY BOSSDINO'S ARE US
DINO'S ARE US
Deze documentaire van de BBC heb ik zelfs nog op televee gezien in 1999. Best gaaf gemaakt en als je niet zou weten dat die diertjes echt uitgestorven zijn zou je toch tenminste zweren dat ze echt rondlopen in deze docu. Mega mooie animatie dus in deze documentaire met de naam Walking with Dinosaurs.

DINO'S ARE USLESBONIC WOMAN
LESBONIC WOMAN
Vandaag maken we kennis met deze Lesbonic Woman, beetje noodgedwongen eigenlijk want ergens is er iets mis gegaan bij het bouwen van deze dame. Ze komt uit het lab, en was helemaal perfect totdat ze een auto ongeluk kreeg, want er dan gebeurt kunnen we zien bij meer lezen.

LESBONIC WOMANMUCHO FOTOS
Eigenlijk hebben we hier helemaal niet zo veel linkies naar leuke galleries en dat soort dingen. Eeuwig zonde natuurlijk want ook daar zitten echt hele leuke postjes tussen. Vandaag toch maar eens op zoek gegaan en toen kwam ik bij de volgende galleries uit.

Gallerie 1 - Gallerie 2 - Gallerie 3 -

JANA COVA is NURSE
JANA COVA is NURSE
Zo ik wou dat deze Jana Cova hier was om mij te verzorgen zeg, poeh. Zwaar nachtje gehad wederom en het lijkt dat Ruben net zo brak is als mij want die heb ik helemaal nog niet gezien op kantoor vandaag. Nouja, ik zal dr ff langsturen.

JANA COVA is NURSE3X BABE
3X BABE
Ook vandaag nog eventjes een paar meiden van de buurtjes. Ik ben trouwens bezig om alle Pizzababes een eigen categorie te geven zo kan je straks alle Pizzababes nog eens wat makkelijker terugvinden en ook op datum enzo. Mja, zover is het nog niet vandaag eerst nog eens de dames van de buren. Check!

Ilona & Blonde Celine - Hannah & Paulina - Victoria Vanucci & Luciana Salazar

PORSCHE CARMA CONCEPT
PORSCHE CARMA CONCEPT
Porsche is een automerk dat niet snel van zijn design afwijkt met nieuwe modellen. Bij de Porsche Carma zie je naast enkele kleine overeenkomsten met de Porsche 928 wel een vervorming en evolutie in het design, doch de Carma is een conceptcar. Mooi of is het toch verschrikkelijk lelijk?

PORSCHE CARMA CONCEPT

LAWNMOWER vs COP
LAWNMOWER vs COP
Stel je auto is kapot en je moet nodig iets kopen voor je vrouw in de stad, lopen is te ver dus wat doe je dan ? Je pakt de grasmaaiert! Mja, het gaat wat langzaam dus een bvo'tje is dan wel gewenst. Totdat je dus deze coppert tegenkomt die je eventjes op hardhandige wijze vertelt dat da ni mag! Pliesiegeweld ?

LAWNMOWER vs COPCASH AMBULANCE
CASH AMBULANCE
Ja, mensen we hebben weer een nieuw televee spelletje. Na Cash cab is er nu dus Cash Ambulance waar je allerlei vragen krijgt voorgeschoteld terwijl je ligt dood te gaan. Mja, geinig gevonden maar of het echt wat wordt ?

CASH AMBULANCEGAMETIME 207
Gametime 207
Vandaag gaan we het spelletje shark attack spelen. De bedoeling is om iedereen met e zeil bootje te reden voor dat ze worden opgevreten. Zoals altijd zetten we de highscores in de comments.

GAMETIME 207
MEGADETH - LIVE IN LONDON
Megadeth
Vandaag weer een een concert van Megadeth ik vond van de week een album van ze en dat klinkt wel weer erg lekker. In het volgende concert spelen ze voornamelijk nummers van rust in piece. Band kan je nog steeds aanvragen.

MEGADETH - LIVE IN LONDON
Tweeling op de sybian
Sybian twins
Mischien zie je het al. Het volgende filmpje is een mooi fragment uit de Howard Stern Show. Waar het om gaat is natuurlijk de sybian die ze daar hebben. Deze keer gaan er 2 tweelingzusjes van elkaar er samen op zitten. Daarna gaat er nog een blonde babe erop

Tweeling op de sybian

Sarah
Nikki
Webcambabe Sarah is weer terug met een ander filmpje. Je kent haar denk ik nog wel van het vorige lekkere filmpje waar ze met die hele lekkere kont zat te dansen op haar kamertje.

Sarah

KIM SMITH [MEGAPOST]
Geinig wel weer dit, vandeweek kwam ik dus deze Kim tegen bij onze vriendjes van WLF, maar toen ik net in mijn favorieten lijstje zat te kijken stond daar ineens deze link nog tussen die ik waarschijnlijk ooit eens bij m'n favorieten heb gezet om later nog eens wat uit te posten. Anyway, zo'n beetje alles wat te vinden is van deze mooie Kim...

KIM SMITH [MEGAPOST]

TONY vs PAUL
TONY vs PAUL
We doen nog wat stopmotion voordat ik zo echt de kroeg in ga. Mja, alleen maar teleurstellingen in m'n leven en die gaan we zo gewoon lekker verdrinken. Mja, leuk gedaan wederom maar dat geldt eigenlijk wel voor de meeste stopmotions die hier voorbij komen.

TONY vs PAULMIJN VAGINA BIJT !?
MIJN VAGINA BIJT !?
Een film over een meisje dat tanden in haar vagina heeft? Wow, gevaarlijk om mee naar bed te gaan, tenzij je een besnijdenis wenst. Teeth lijkt een komische horrorfilm te zijn op het eerste zicht, doch de prent heeft een prijs gewonnen op het Sundance Filmfestival. Een welgemeende What The Fuck trailer staat bij onze vlaamse collegas te bewonderen.

MIJN VAGINA BIJT !?

XXX RINTONE PRANK
XXX RINTONE PRANK
Mja, zit net nog met iemand te praten over die nieuwe generatie mobiele telefoons en dat het schijnbaar populair is om elkaar ringtones te sturen op feestjes. Nou heb ik daar nooit zo de lol van begrepen gelukkig, maar als ik dan deze clip bekijk dan snap ik wel wat daar leuk aan kan zijn. [thnx]

XXX RINTONE PRANKCRASHTESTING FOOD
CRASHTESTING FOOD
Leuke reclame campagne hier toch wel weer dit keer komt het van automerk Renault die op een leuke wijze laat zien, dat Renault een veilig merk is aan de hand van een crashtest waar allerlei etenswaren uit diverse andere autolanden voorbij komen. Leuk gedaan en zeer zeker origineel!

CRASHTESTING FOODGORDEL OM !!
GORDEL OM !!
Toen ik nog een klein eigenwijze Pizzamannetje was weigerde ik steevast om een gordel om te doen. Ik bedoel dat is natuurlijk helemaal niet stoer, mja een zwaar ongeluk en een jaartje revalideren deed me dan toch op een gegeven moment besluiten om die verrekte gordels toch maar om te doen. Voor de twijfelaars hebben we deze clip!

GORDEL OM !!GEVOLGEN VAN BLIKSEM
GEVOLGEN VAN BLIKSEM
Hehe, dit filmpje is dan toch wel weer leuk, tenminste. Natuurlijk is het ernstig dat iemand wordt getroffen door de bliksem maar als je dan even later de reportage ziet, ik zeg het eerlijk ik lag strijk. Mja, kijken we eventjes mee de presentator weet het ook eventjes niet meer..

GEVOLGEN VAN BLIKSEMRound And Brown
Round And Brown
Vanavond hebben we ook billen te zien. 2 zwarte babes van RoundandBrown worden hier achtervolgt door een of andere gast. Deze babes houden wel van een stoeipartijtje want ze hebben blijkbaar zin om met elkaar te boksen.

Round And Brown

3X BABE
Yihaa, het is weer weekend vanavond gaan we lekker op stap maar nu gaan we eerst eventjes onze lieve buurtjes af voor wat gallerietjes. Het zonnetje schijnt trouwens wel erg lekker vandaag, misschien nog eventjes wat fietsen straks ofzo ?

Kim Smith & Carli - Viki & Chiara - Lizzy & Morgan

Bonus video: Allison Angel aan het schoonmaken!

DIT IS VUURWERK
DIT IS VUURWERK
Jaja, het jeukt nog alweer dat kinderlijke vuurwerk gevoel in mijn onderbuik. Mja, het blijft natuurlijk geweldig vooral als je vuurwerk als dit in huis hebt gehaald. Dan ben je de koning van de straat dat zeg ik je toch.

DIT IS VUURWERKPOWERRR
POWERRR
Mja, wat is nu vervelender dan wachten en dan helemaal bij een stoplicht. Nou is het natuurlijk goed dat ze er zijn en door rood rijden met een auto slaat ook echt helemaal nergens op. Om het wachten wat te verzachten en mensen een beetje op te beuren komt deze Powergast met een speciale service.

POWERRRIMMER GERADENAUS
Jaja Immer geradenaus jawohl. zo iets moet de piloot uit het volgende filmpje ook hebben gedacht toen hij door recht door deze opening ging. Ik doe het hem niet na maar ja ik ben ook geen piloot.

IMMER GERADENAUSIETS GEDRONKEN?
Iets gedronken
In het volgende filmpje zien we Pizzaman die iets te veel gedronken heeft. Opzich is dat nog niet zo erg maar hij komt er niet voor uit. Ach ja leren doen we door vallen en opstaan. Of in Pizzamans geval vallen en liggen.

IETS GEDRONKEN?
GAMETIME 206
Gametime logo
Vandaag gaan we monkey cliff diver spelen. een wat ouder spelletje maar daarom niet minder grappig. Mijn highscore was 2786 en ik heb er alle vertrouwen in dat dat te breken is. Dus highscores in de comments.

GAMETIME 206Gianna Michaels en Jelena Jensen
Gianna & Jelena
Vandaag hebben we weer 2 busty babes met flinke tetten. Het zijn deze keer Gianna Michaels en Jelena Jensen die je ziet in het filmpje. Al snel trekken ze hun kleren uit en doen ze wat leuke spelletjes met elkaar.

Gianna Michaels en Jelena Jensen

Met Art Babe
Met Art Babe
Ik ben altijd al een beetje lui geweest en hou er dus ook van om in mijn bed te liggen. Maar ik moest er toch echt uit om op tijd op het TLP kantoor te zijn. Deze babe van Met-art ligt hier ook erg graag in een ruim bed waar ze een beetje ronddolt.

Met Art Babe


WATERGEVECHT
WATERGEVECHT
Op vrijdagmiddag is het meestal wat rustig hier op kantoor, het weekend zit er aan te komen en er moeten dan meestal nog heel wat last minute dingetjes geregeld worden. Mja, dan is er dus geen tijd voor een watergevecht al ziet het er wel goed uit. Het blijkt toch te gaan om een autoreclame voor waterbrandstof.

WATERGEVECHTPRIVE SEXOPNAME
PRIVESEXOPNAME
Geheime foto's en video's van amateurtjes die ongedeugende dingetjes doen voor de camera, wie wil dat nou niet! Een soort van Paris Hilton tapes, maar dan met minder bekende meisjes je vindt het allemaal op Privesexopname.nl

PRIVESEXOPNAME
TIESTO HMH REMASTERED
TIESTO HMH REMASTERED
Wat zegt U, het geluid was kut gisteren bij die exclusieve Tiesto videoclip. Geeft toch niet dan doen we die gewoon nog eens over, volledig geremastered dus met goed geluid en nog vettere beelden. Wederom dankzij onze vlaamse vriend die m wel tipte maar dit keer niet maakte. Hulde voor diegene die dat wel deed, die man moet een medaille krijgen.

TIESTO HMH REMASTEREDHALLOWEEN HOTTIES
HALLOWEEN HOTTIES
Het was al weer eventjes geleden dat Halloween feest eigenlijk maar dat maakt natuurlijk niet uit als het om babes gaat. De babes worden er niet minder lekker door en nou ja zo'n masker is ook best wel eens leuk in bed lijkt me. Vandaag kijken we nog eventjes terug dus op halloween 2007 met deze fijne dames.

HALLOWEEN HOTTIESPIZZABABE BRIE
PIZZABABE BRIE
Toen ik deze naam zag staan dacht ik eerst dat zal wel niet veel wezen ik bedoel als je jezelf noemt naar een stukkie kaas, ik bedoel. Niets blijkt minder waar te zijn want deze Pizzababe Brie Anna is een babe van de bovenste (kaas)plank. Kijk snel eventjes mee..

PIZZABABE BRIEIN VOGELVLUCHT
IN VOGELVLUCHT
Mja, dieren en sport. Ooit schoot ene Eddy Treittel die keeper was van AZ'67 een vogel uit de lucht bij een uittrap. Dat maakte hem zowat legendarisch, vandaag de dag gebeurt het wel vaker dat een vogel eventjes in de weg zit. In deze clip zien we die 10 leukste vogel momenten in de sport.

IN VOGELVLUCHTDATEN MET MYM 2
DATEN MET MYM 2
Die Mym toch he, heeft de hele week al een halve dagen vrij vanwege zijn tentamenweek. Dat geeft mij mooi de gelegenheid om eens te kijken op zijn computer hier op kantoor. Ik vond vandaag een mapje "dating" hehe, nou ja ik hoop toch echt dat ie met deze niks heeft afgesproken. Maar ja hij is wel iet wat desperate, dus je weet het nie. Kijk snel eventjes mee...

DATEN MET MYM 2LASER PIZZA
LASER PIZZA
Ook wij van Tastelikepizza moeten natuurlijk gewoon met onze tijd mee. Goed Mym moet nog steeds met het brommertje de pizza's bezorgen elke dag maar voor ons hier in de keuken wordt het leven met het jaar makkelijker. Zo hoeft Ruben de pizza's tegenwoordig niet meer met de hand te snijden, want we hebben een nieuw masjientje daarvoor aangeschaft. Check !

LASER PIZZAORANGINA
ORANGINA
Gisteren best wel goed bevallen eigenlijk die reclame filmpjes dus dat gaan we vandaag ook nog eventjes doorzetten, althans dit is zo ongeveer de laatste die ik nog had liggen. We gaan vandaag naar de wonderen wereld van Orangina, best een lekker drankje trouwens alleen als ik er teveel van drink krijg ik buikpijn. Nou ja de reclame is leuk.

ORANGINARECLAME
Reclame
Reclame, reclame en nog eens reclame. Meer is er tegenwoordig niet op tv. Gelukkig zitten er toppertjes bij zoals deze, Ik had deze reclame nog nooit gezien en ik moet zeggen dat ik ook heel iets anders in gedachten had.

RECLAME
DERREN BROWN
Derren Brown
Derron Brown vind ik persoonlijk erg leuk. Hij houd mensen namelijk psychologisch voor de gek. Op zich nog niet zo erg maar dat doet hij wel erg goed moet ik zeggen. zo gaat hij kijken hoe goed mensen nou echt opletten op straat.

DERREN BROWNGAMETIME 205
Gametime logo
Vandaag gaan we een soort tetris meets breakout spelen. Het klinkt een beetje vaag maar heyt is een uber goed en verslavend spel. Ik kwam tot level 9 en toen werd het echt tijd om deze post te gaan schrijven, Highscore in de comments.

GAMETIME 205LINGERIE MODEL
LINGERIE MODEL
Je had het misschien al gemerkt want we zijn vandaag verwend met een nog snellere mediaserver door onze fijne host Realroot. Als het goed is moet alles nog sneller inladen en afspelen wat natuurlijk helemaal geweldig is, daarom snel door naar deze Anetta Keys want onze Ruben is vandaag missing in action ofzo.

LINGERIE MODELMUCHO ASS!
MUCHO ASS!
Wat is er mooier dan een mooie vrouwen kont ? Mja ik weet het eigenlijk zo 1 2 3 niet, vandaar eventjes deze clip er tussen door, de muziek vin ik gewoon lekker trouwens. Als iemand weet hoe dit nummer heet hoor ik het graag.

MUCHO ASS!JUNGLE JAIL [ANIMATIE]
Vandaag echt een mega mooie animatiefilm met een verhaallijn die zich afspeelt nadat er iemand voor het eerst in zijn leven z'n entree doet in de plaatselijke gevangenis. En dat het daar geen pretje is kunnen we daarna allemaal zien, werkelijk beestig goed gemaakt en zeker het aankijken waard. [thnx]

JUNGLE JAIL [ANIMATIE]TIESTO 3/11/2007 ISOS 6
TIESTO 3/11/2007 ISOS 6
Goddamn, daar ben ik dan weer niet bijgeweest helaas. Onze eigenste Thijsje dus op de releaseparty van ISOS6 in de Heineken Music hallen op 3 november 2007. Mja het was een heel goed feest zo te zien waar dj Phynn begint met draaien en in de clip zie je na een 12 minuten ongeveer Tiesto opkomen, we sluiten af met Dj Sam. Vanwege mbsize enzo misschien iets mindere kwaliteit maar zo lijkt het toch nog of we er heel eventjes zelf bij waren. We danken hiervoor onze vlaamse vriend Kitt!

TIESTO 3/11/2007 ISOS 6VLEKKENKAMPIOEN
Ik heb een bloed hekel aan reclame en dan helemaal aan wasmiddelen of andere schoonmaak reclames. Sjee, wat een nutteloze informatie is dat toch altijd over spullen die je toch wel koopt en het merk echt geen zak uitmaakt. Nou ja, deze reclame kan ik dan toch wel weer waarderen, zowat de beste wasmiddel reclame ooit durf ik te stellen.

VLEKKENKAMPIOENTHE OFFICE - PARODIE
THE OFFICE - PARODIE
Ik weet eigenlijk niet of jullie allemaal "the office" kennen maar dat is dus eigenlijk een hele leuke serie. Keek ik vroeger al naar de BBC variant tegenwoordig is het ook overgewaaid naar de USA en is daar nu ook steeds populairder aan het worden. Anyway, deze parodie daarop komt van een bedrijf genaamd Hayworth en is best funny.

THE OFFICE PARODIE

DANIEL COPPERFIELD
DANIEL COPPERFIELD
Hehe deze is dan wel weer uit de ouwe doos maar blijft geniaal. Zo te zien van Koefnoen maar dat weet ik niet helemaal zeker, ik heb die uitzending in iedergeval gemist. Mja, de wonderen wereld van Daniel Copperfield dus een bruur van David zo te zien.

DANIEL COPPERFIELDHERE IS MUDMAN
HERE IS MUDMAN
We waren al eventjes niet meer in Japan geweest terwijl daar toch altijd van alles aan de hand is. Zijn het geen vreemde gameshows dan hebben ze wel weer iets anders bedacht om hun chippanse medemens te pesten. Kijken we eventjes mee naar Mudman die in een park wordt losgelaten, fijn om die tegentekomen lijkt me.

HERE IS MUDMAN120FPS FLIPBOOK
120FPS FLIPBOOK
Altijd mooi dit soort dingen, ik vind het knap hoe iemand dit kan maken. Maar goed ik kan dan ook alleen maar posten en bier drinken, ach had ik maar een vak geleerd. Nou ja, erg kunstig gemaakt dus en zeer zeker de post waard.

120FPS FLIPBOOKMARTIAL ARTS
Voor deze gasten heb ik toch wel respect hoor. Waren het ooit alleen maar aziaten die de martial arts beheersen tegenwoordig zien je steeds meer dat die kleine aziaten worden ingehaald door ons westerlingen. Hier een leuke post met zo'n 13 martial arts filmpjes. Kijk maar eventjes mee..

MARTIAL ARTS

NASCARGOT RACE
NASCARGOT RACE
Hehehe geinig filmpje hier, ik weet eigenlijk niet of ie uit de oude doos komt maar het is dan toch wel grappig gevonden. Watskeburt, een soortement van slakkenrace in Nascar stijl maar dan met het geluid van een echte race eronder. Grappig gevonden en zeker erg origineel.

NASCARGOT RACE2 BECOME 1 - KISSING
2 BECOME 1 - KISSING
Vandaag gaan we weer eens naar een zooitje dames kijken die in een filmpje zijn gepropt door mij grote vriend Day! Helemaal top deze duitsert die gewoon elke maand sowieso 1 filmpje voor ons gaat maken, dit keer dus 2 become 1 van de Spice girls, al hoopte ik eigenlijk op een nummertje van Tiesto!

2 BECOME 1 - KISSING

Voor de Tiesto fans stay tuned er komt wat lekkers aan zo!


PIZZABABE BRANDE
PIZZABABE BRANDE
Beetje later dan normaal maar het wachten wordt wederom beloond met een super mooie blondine die luistert naar de naam Brande Roderick. Jammie, helemaal nix mis mee dus. Mooi gallerie natuurlijk mee en ik heb de rol beschuit al klaar liggen.

PIZZABABE BRANDEBUSTED BY DAD
BUSTED BY DAD
Ik heb geen kids aan de ene kant natuurlijk wel jammer maar aan de andere kant soms ook wel een zegen. Ik bedoel je zou maar een dochter hebben van een jaar of 16 die van breezah houdt dan ben je wel goed de sjaak natuurlijk. Elke zaterdag avond met een shotgun achter dr aan de stad in. Mja, huisarrest werkt tegenwoordig ook niet meer.

BUSTED BY DADBLIKSEM INSLAG
Blikseminslag
Ook in Nederland is het kut weer. Gisteren was het zo koud dat me kloten er afvroren op de brommert. Gelukkig ging het ook nog regenen dus dat zat weer mee. Maar goed in het volgende filmpje zien we een boom die even te grazen wordt genomen door de bliksem.

BLIKSEM INSLAGGAMETIME 204
Gametime 204
Vandaag gaan we een spelletje spelen wat me erg doet denken aan een spel wat ik speelde toen ik klein was. wie de naam weet mag het zeggen. Hoe dan ook deze zit beter in elkaar en ook is de muziek een stuk beter. Highscores en gamenamen in de comments.

GAMETIME 204Webcam Babe Nikki
Webcambabe Nikki
De babe in dit mooie filmpje is met iets erg mooi's aangeboren. Ze heeft namelijk een erg lekkere kont. Met deze kont heeft ze het talent om een mooie webcamfilmpje te maken. Dez babe Nikki danst namelijk lekker rond en smeert haar kont in. Van deze Nikki is trouwens nog meer verkrijgbaar.

Webcam Babe NikkiRebecca Linares
Rebecca Linares
Vanavond hebben we alweer een erg lekkere babe. Al heeft deze babe, wat ik noem een ''porno-kop'', ziet de rest er zeer goed uit. Haar kont is natuurlijk al meesterlijk, maar haar borsten zijn ook erg mooi. We hebben hier te maken met Rebecca Linares.

Rebecca Linares

DOE ES POEPEN
DOE ES POEPEN
Hehe die Japanse gameshows brengen schijnbaar meerdere televee makers op ideeen. Nou komt deze clip uit het programma the Dudesons maar het doet me toch sterk denken aan deze chippanse toilet prank. Anyway het blijft natuurlijk leuk, en van je vrienden met je het hebben.

DOE ES POEPEN

MC DONALDS IS COOL
MC DONALDS IS COOL
Mja ik heb het altijd geweten, laatst nog maar eens de proef op de som genomen door eens naar KFC te gaan maar niets kan op tegen een Big Mac of QP dat is nu wel duidelijk voor mij. En als ze dan ook nog eens van dit soort commercials gaan maken kunnen ze helemaal niet meer stuk voor mij.

MC DONALDS IS COOLSTOERE OTOO
STOERE OTOO
Dat je met een auto rare fratsen kan uithalen weten we natuurlijk nog van Cain die met zijn M5 allerlei rare stunts uithaalde. Maar dat daar helemaal niet zo'n dure auto voor nodig is dat kunnen we zien in het volgende filmpje, ik denk dat je voor een eurootje of 500 wel zo'n brikkie op de sloop kan kopen.

STOERE OTOO

RODEO DOE JE ZO!
RODEO DOE JE ZO!
Als je in Spanje bent moet je gewoon ooit eens een stierengevecht gaan bekijken. Nou weet ik dat een heleboel mensen dat zielig vinden maar net als bijvoorbeeld het ritueel slachten van dieren is dit nu eenmaal een traditie. En over dat helal slachten hoor ik eigenlijk ook niemand meer. De scene komt uit de Jackass movie als ik me niet vergis!

RODEO DOE JE ZO!BLAUW ?
BLAUW ?
Hmz beetje bizar dit al heb ik na het horen van de uitleg het gevoel dat het hier om een blauwe plastic tas gaat. Mja, voor de mensen onder ons die in geesten geloven enzo, vooral niet kijken want dan doe je dus geen oog meer dicht vanacht. Checken we eventjes deze blauwe ghost ?

BLAUW ?


HP & SEINFELD
HP & SEINFELD
Ik moet hele dagen aanhoren van bepaalde mensen dat windows kut is en dat apple veel en veel beter is. Onzin natuurlijk, want niet voor niets heeft 90% van alle computergebruikers gewoon een windows machine. Mja, dan komen ze met de commercials die veel beter zouden zijn. Mja, checken we eventjes deze commercial en dan zien we dat windows ook cool kan zijn.

HP & SEINFELDVeronica Saint
Veronica Saint
Als middagbabe hebben we een hete babe met een heel leker lichaam. Haar naam is Vertonica Saint. Ze houd wel van een spelletje want je ziet haar namelijk op en naast de biljarttafel strippen en met haarzelf spelen.

Veronica Saint

PIZZABABE TARA
PIZZABABE TARA
Ik heb vanacht om 03.00 toch nog maar de laatste aflevering van Prison Break gekeken, man man wat is dat toch een spannende serie zeg. Naja, deze Tara is ook erg spannend tenminste als ze naast je in bed ligt, voorlopig moeten we het nog doen met deze foto gallerie.

PIZZABABE TARASEXY SKELETON
skeleton
Mja, het blijft gewoon echt goed die stunts die ze afentoe bedenken voor de verborgen camera. Vandaag is het al niet anders zet ergens een skelet neer zet er een bordje bij wat visdraad en je lacht je helemaal het heen en weer [thnx]

SEXY SKELETON

VERMAAK OP DE WERKPLAATS
Vermaak op de werkplaats
Het maakt niet uit waar je werkt er zijn tijden dat je je de grond in verveelt. zo ook als je bouwvaker ben. Gelukkig hebben ze daar een heel leuk tijd verdrijf gevonden. Ik zou zeggen kijk en verbaas je over het feit dat hij nog leeft.

VERMAAK OP DE WERKPLAATS
JUMPPIET
Jumppiet
Als ik nou ergens een hekel aan heb dan is het wel jumpen echt een kansloze pauper hype. Helaas moet iemand weer verzinnen om sinterklaas te mixen met deze pauper hype. Ik presenteer u kutJumppiet.

JUMPPIETGAMETIME 203
Gametime 203
Man o man wat is deze game kick. het is space invaders maar dan de rag dol versie. Is lastig om goed te doen maar wel erg grappig om te spelen. Aangezien ik niet verder kwam als 2 schepen is dat niet echt een highscore maar goed.

GAMETIME 203Ass Compilatie
Ass Compilatie
Ik houd wel van ee stevige kont. Maar natuurlijk kun je ook overdrijven met die dikke booty's. Die zie je namelijk in deze compilatie waar een hoop babes met flink wat ''junk in the trunk'' hun ass laten zien.

Ass Compilatie

Jenni
Jenni
Ja ja, hier is weer eens een lekkere fotoshoot waar een klein, schattig ,maar ook geil blondje de hoofdrol in speelt. DEze blonde babe heet Jenni. Echt een mooie babe voor de gasten die van een slanker meisje houden.

Jenni

SANTANA GRANNY
SANTANA GRANNY
Hehe, altijd leuk om eens iets van vriendje Sjaak te horen. Of nou ja horen, hij post zo afentoe weer eens tussen het niksdoen door. Mja, Sjakie heeft altijd al een neusje gehad voor leuke filmpies en dat bewijst ie dan ook nu weer met deze oma die een nummer van de legendarische Carlos Santana ten gehoor geeft waarvan ik eventjes de naam niet meer weet. In de comments graag!!

SANTANA GRANNY

THIS IS WHY I AM HOT
THIS IS WHY I AM HOT
Altijd fijn zo'n regenachtige middag zoals vandaag, geen zin om dvd te kijken en opruimen stellen we ook nog maar een dagje uit. Tja, dan is er dus opeens tijd om een leuke clip in mekaar te draaien en ik dacht eigenlijk wel dat dit gelukt was met de volgende blondine. Jammie!

THIS IS WHY I AM HOTEROTICA BEURS 2007
Bij onze vlaamse vriendinnetjes hadden ze een tijdje geleden een prijsvraag waarbij je kaarten kon winnen voor de Erotica Body and Beauty beurs te Hasselt dit weekend. Het ziet er allemaal erg gezellig uit, de fotoreportage kan je dan ook gewoon bekijken bij ZM.

EROTICA BEURS 2007

ALLAH MADE ME FUNNY
ALLAH MADE ME FUNNY
Deze comedy groep tourt momenteel door NL heen met echt een geweldige show, ik zag ze gister al eventjes op televee en het is dat ik het liever op Dvd zie ooit anders was ik er echt wel heen gegaan. Deze gasten zijn echt goed, kijken we eventjes mee want dit is echt mega!

ALLAH MADE ME FUNNYBabe Stript
Babe Stript
In de middag is het weer tijd voor een lekkere babe die stript vor ons. Deze babe heeft trouwens ook nog een erg geinig pakje aan. Ze heeft een visnet om haar lichaam zitten. Deze doet ze al snel uit en daarmee toont ze haar prachtige borsten.

Babe Stript

PIZZABABE LUCIANA
PIZZABABE LUCIANA
Ik blijf er gewoon bij dat de mooiste vrouwen uit Zuid Amerika komen. Kijk nu allemaal eens eventjes mee naar bijvoorbeeld deze Luciana Salazar, ik bedoel mooier kan je ze toch niet vinden dacht ik zo. Het schijnt dat er daar in Zuid Amerika allemaal van dit soort dames rondlopen al zijn ze dan niet allemaal blond, ze hebben allemaal wel een mooie kont!

PIZZABABE LUCIANAPARKEREN ?
PARKEREN ?
Hehe meestal hebben we hier filmpjes staan van dames die het toch wel moeilijk lijken te vinden dat parkeren. Lachen natuurlijk maar in de praktijk blijken het ook steeds vaker mannen te zijn die er wat moeite mee hebben. Zo ook deze vent die moet denken zonder lakschade ben ik ook niet stoer...

PARKEREN ?WESTCOAST CUSTOMS
WESTCOAST CUSTOMS
Grote vriend Ace is van het weekend een kijkje gaan nemen op de Westcoast customs autobeurs. Hij had me nog meegevraagd maar was vergeten te vermelden dat daar ook nog een heleboel badchix rondlopen. Damn, die blonde is echt lekker, owja de autos zijn natuurlijk ook mooi. Checken we eventjes deze fotoreportage!

WESTCOAST CUSTOMS

VOETBAL = AUW
VOETBAL = AUW
Afgelopen zondag Feyenoord-Ajax nog gezien ? Damn wat kwamen die joden weer goed weg zeg, die 2-2 had wat mij betreft gewoon 4-2 moeten zijn voor dat cluppie uit Rotjeknor. Mja, voetbal kan zo mooi zijn daarom is het altijd jammer dat er nog steeds mensen rondlopen op het veld die daar niet thuis horen. Kijk eventjes naar deze clip!

VOETBAL = AUWGA MA FF LIGGEN
GA MA FF LIGGEN
Hehe ik heb vroeger ooit eens een film gezien toen ik nog een hele kleine mini pizza was over american footbal en ik moet zeggen ik was meteen verkocht. Zo'n stoer pak en ik was meteen een stuk breder met die beschermers, mja helaas is het eigenlijk nooit allemaal van de grond gekomen juist omdat het niet echt populair was in NL. Deze gast kan beter eventjes blijven liggen..

GA MA FF LIGGENBREEZAHS
BREEZAHS
Zo goedemorgen allemaal we gaan meteen maar vol drin met deze fijne post bij onze vriendjes van WLF. Een heleboel breezah gespuis gepropt in een grote mega post dus. Mja, ik zie dr toch wel weer genoeg bijstaan waar ik me toch een nacht mee kan vermaken, al is het soms ook een beetje jong. Nou ja, kijk maar eventjes snel mee dan.

BREEZAHS

BEST OF FREERUNNING
Best of freerunning
Freerunning blijft kick om te zien. Ik heb het zelf geprobeerd maar het werd helemaal niks. dus ben ik maar gaan loggen. Gelukkig kunnen sommige mensen het wel. Getuige het volgende compilatie filmpje. Ik zou zeggen kijk en geniet.

BEST OF FREERUNNING
GOOGLE ANDROID
Google android
Ja Google android, nee het is geen robot het is het nieuwe open source telefoon programma van Google. Het ziet er erg mooi uit al zeg ik het zelf. Geloof je me niet? Check dan zelf even het demo filmpje hieronder.

GOOGLE ANDROIDGAMETIME 202
Gametime 202
Pac-Man is iedereen bekend. daarom is hij nu op een nieuw avontuur namelijk een platform avontuur. zit leuk in elkaar en is makkelijk te spelen. Zoals gewoonlijk highscore's in de comments. Game on.

GAMETIME 202Bad Babe
Bad Babe
Ben net terug van een hele zware training en ga zo even in bad. Eigenlijk zou ik wel met de babe in het volgende filmpje willen gaan, maar volgend mij wilt de ze babe alleen met haar 2 beste vriendjes in het hete bad gaan zitten.

Bad Babe

MCnudes Jill
MCnudes Jill
Als ik dit filmpje zie, denk ik weer helmaal terug aan de somer. Lekker liggend aan het strand of zwembad. Deze babe ligt hier namelijk erg lekker bij het zwembad. Zelf ziet ze er nog beter uit. En het blijkt dat ze het ook nog luek vind om haarzelf te betasten.

MCnudes Jill

2 SKATEBOARDS
2 SKATEBOARDS
Sommige mensen denken echt dat ze goed zijn met skaten. Zo ook deze paupert die denkt dat ie zelfs goed is met 2 skateboards, vandaar deze truc denk ik dan. Mja, het gaat niet helemaal goed en hoofdpijn heeft ie ook nog wel voor de rest van de dag.

2 SKATEBOARDS

STEENSLAG ?
STEENSLAG ?
Rijd je net eventjes lekker op weg naar je vakantie adresje ergens in Zwitserland of Oosterrijk valt er ineens een steentje naar beneden. Mja watje natuurlijk als je je daar door laat tegenhouden ik bedoel een beetje steenslag, mja.

STEENSLAG ?

JE BENT EEN RUND
JE BENT EEN RUND
Het is weer vuurwerk tijd als ik afentoe eens hoor wat hier afgestoken wordt in de wijk. Maar met vuurwerk moet je natuurlijk altijd voorzichtig doen, zo heb ik een jeugdvriend die ooit een een strijkerbom bouwde in een tennisbal. Helaas voor hem ging die iets te vroeg af waardoor 10 bier bestellen nog steeds moeilijk is. De volgende gasten deden net zo.

JE BENT EEN RUNDWHAT IS THAT ?
Mensen fouilleren lijkt me niet wat, behalve als het een lekkere babe is natuurlijk maar ik geloof dat ze daar tegenwoordig zelfs dames voor hebben ingehuurd bij de pliesie. Deze gast, wordt ook eventjes gefouilleert en ja dat is natuurlijk lastig als je je broek op de knieen hebt hangen volgens de laatst Mtv raps mode.

WHAT IS THAT ?WINKELEN IS LEUK
WINKELEN IS LEUK
Ahum, als iemand weet waar dit winkelcentrum is dan hoor ik dat graag in de comments. Deze 2 dames gaan eens lekker los in het plaatselijke winkelcentrum wanneer ze besluiten om daar sowieso een topless rond te gaan lopen. Ik hou helemaal niet van winkelen maar dit lijkt me toch niet zo heel erg eigenlijk.

WINKELEN IS LEUKSUMO MOTOR
Die Jappen hebben weer wat hoor, kijken we eventjes mee naar deze SUper MOtor ook wel sumo genaamd wat een van de eerste motoren is uitgevoerd met een hybride motor. Het ding haalt ook nog eens een snelheid van 125km per uur en is mega zuinig. Het zal nog wel eventjes duren voordat het een succes wordt denk ik zo..

SUMO MOTORCLAUDIA SCHIFFER is een BABE
CLAUDIA SCHIFFER is een BABE
Er zijn maar weinig dames waar mijn pizzahartje sneller van gaat kloppen deze Claudia Schiffer is er een van. En jaar of wat terug nog te zien in volle glorie op de H&M posters is het toch nog steeds een babe. Vriendje Ryoni maakte er een mooi compilatie van en die kunnen we bij meer lezen uitschecken!

CLAUDIA SCHIFFER is een BABEFIGHT!!
FIGHT!!
Zo we hebben grote vriend Mym een weekje vrij gegeven, mannetje heeft tentamen week en das natuurlijk belangrijker dan onzin filmpjes vinden voor TLP. Naja, dan gaan we gewoon eventjes vechten toch, deze Kyle Neuber twijfelt nog of ie zal gaan hockeyen of toch maar boksen. Mja, kijken we eventje mee..

FIGHT!!VIBRATOR MOET TERUG
VIBRATOR MOET TERUG
Heb je eindelijk een toffe vibo gekocht of gekregen belt er even later iemand op dat da ding terug moet omdat er iets mis mee is. Eerst ontkent ze nog maar dan komt de aap toch uit de mouw, uit de ouwe doos maar wel geweldig.

VIBRATOR MOET TERUGSweet Adri
Sweet Adri
Sweet Adri is echt zo'n ''girl next door'' als je begrijpt wat ik bedoel. Ze maakt ook fijn filmpjes voor haar eigen website en het lukt haar truwens erg goed vind ik. Hier stript ze mooi op haar bed en laat alles van haar lichaam zien.

Sweet Adri


PIZZABABE IVETTE
PIZZABABE IVETTE
Het is weer maandag dat betekent gewoon dus weer een nieuwe Pizzababe. Gisteren was ik helemaal dood dus was er geen collegiale post maar dat gaan we later vandaag nog eventjes goed maken. Nu gaan we eventjes deze Ivette uitchecken en ja het is gewoon weer een babe van de bovenste plank. Checkdecheck!

PIZZABABE IVETTERONN LUCAS RULED
RONN LUCAS RULED
Laatst hadden we al Jeff Dunham die met zijn pratende pop toch een aantal vette sketches had. Nu is dat sowieso al heel erg knap natuurlijk als je dat kan maar Jeff is niet de enige die goed is met z'n pop. Deze Ronn Lucas kan er namelijk ook wat van, we hebben er een zooi gevonden en die staan dus gewoon onder de link..

RONN LUCAS RULED

RON DOET BRITNEY
RON DOET BRITNEY
Deze gast moet toch wel zowat de held zijn van iedere man, ik heb het natuurlijk over Ron Jeremy. Deze onderhand bejaarde pornoster doet nog steeds van alles om zich in de kijker te spelen. Vandaag doet ie Britney Spears na, mja lijkt nog ook..

RON DOET BRITNEYLIEKE LEXMOND in PLAYBOY
LIEKE LEXMOND in PLAYBOY
Wie wat waar ? Lieke Lexmond who the fuck is da ? Ik had er in ieder geval nog nooit van gehoord, bij enige navraag blijkt ze dus al jaren te acteren in Goede tijden Slecht tijden. Mja, ik sta er toch elke keer verbaasd van dat er schijnbaar nog steeds mensen die bagger serie volgen. Anyway, Lieke Lexmond staat in hét mannenblad van NL.

LIEKE LEXMOND in PLAYBOY

SPICE GIRLS & TESCO
SPICE GIRLS & TESCO
Zo de Spice Girls zijn weer helemaal terug van weggeweest, ergens achter in december komen ze al in Keulen met een concertje waar ik nog ergens kaarten van moet hebben liggen. Misschien ga ik er wel heen, is toch een beetje jeugdsentiment. Anyway ze zijn weer terug en kunnen weer uitgemolken worden, hier de eerste commercial.

SPICE GIRLS & TESCOPIZZAMAN SHOW OFF
PIZZAMAN SHOW OFF
Er kan maar een echte pizzaman zijn natuurlijk en als je pizzaman googled dan kom je ook gewoon hier uit zoals het hoort. Nou zijn er natuurlijk nog wel pizzamannen waar ik respect voor heb, zo ook deze uitslovert die er echt een showtje van maakt, dus in het kader van zo die is goed met een pizza deze clip. [thnx]

PIZZAMAN SHOW OFFFAITHLESS - 2007
Faithless
Tommes had faithless aangevraagd en dat vind ik eigenlijk wel een goed idee. Het volgende filmpje is niet al te lang maar wel erg goed. Ik zou zeggen ga luisteren en genieten. Je kan trouwens ook andere bands/concerten aanvragen.

FAITHLESS - 2007
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag weer gewoon een filmpje want ik heb een verse voorraad gevonden. In het volgende filmpje zien we iemand die zijn ventilator heeft uitgerust met LED's en dat geeft een heel kick effect. check het zelf.

GADGET VAN DE WEEKGAMETIME 201
Gametime logo
En zo zijn we alweer met bij de 200 met de gametime. maar genoeg over vroeger. Terug naar vandaag. We gaan schedels rondlieden met de muis klinkt kut is het niet. dus heb even geduld en zet door dan is die highscore van jouw.

GAMETIME 201Kyla Cole
Kyla Cole
Ik hou persoonlijk meer van de wat slankere babe en daarbij behoord ook deze Kyla Cole. Deze bloedgeile babe zie je hier in haar bed. Ze lijkt okk verdacht veel op Erica Campbell. En kijk ook eens naar die lekkere tieten.

Kyla Cole

Bea Flora
Bea Flora
Deze avond hebben we een filmpje voor de liefhebber van wat stevigere babes. Je ziet hier namelijk Bea Flora die haarzelf lekker heeft in geolied. Ze glijdt wat over de vloer en speelt met haarzelf waarbij je een hoop gekreun hoort.

Bea Flora

ONDERWATER EXPLOSIE
Onderwater explosie
Vandaag weer eens een ontploffings filmpje. Zoals jullie weten vind ik die altijd bijzonder leuk dus kan ik hem gewoon niet overslaan. Ik hoop dat jullie het ook een leu filmpje vinden. BTW dat zwarte is koraalrif.

ONDERWATER EXPLOSIE
DAFT PUNK SET
Daft Punk set
Was ik jullie helemaal vergeten. Om het goed te maken nog een concert en wel van daft punk. We zien een film die een gast zelf in elkaar heeft gedraaid aan de hand van daft punk filmpjes erg goed gedaan al zeg ik het zelf.

DAFT PUNK SETKaty Wordt Wakker
Katy Wordt Wakker
Babes die naast je wakker worden zien er vaak opeens anders uit dan de avond ervoor. Maar goed, deze babe Katy wordt ook net wakker en het eerste wat ze doet, is lekker met haarzelf spelen en haarzelf uitkleden om gewoon lekker in bed te blijven.

Katy Wordt Wakker

HONKBALL KNUPPEL
Honkball knuppel
In het volgende filmpje zien we een honkball knuppel. Op zich niks bijzonders zou je denken en dat ben ik nog met je eens ook maar deze honkbal knuppel blijft gewoon recht op staan. en dat vind ik wel bijzonder.

HONKBALL KNUPPEL
GAMETIME 200
Gametime 200
Jawel daar is ie dan de 200ste gametime. Dat betekend dat we al 28 en een halve week elke dag een gametime hebben. Ik hoop dat er nog vele komen en ook nog vele highscore. Vandaag gaan we click maze 2 spelen. Leuk spelletje voor op de zondag. Highscores in de comments.

GAMETIME 200TRIVIUM - DOWNLOAD 2006
trivium
Vandaag hebben we Trivium op de metal zondag. Ik heb laatst even hun albums gedownload gekocht en dus vond ik het wel goed om ze eens te plaatsen. Btw Bands kan je nog steeds indienen..

TRIVIUM - DOWNLOAD 2006Aria Giovanni Slideshow
Aria Giovanni Slideshow
Aria Giovanni kennen we natuurlijk allemaal van de filmpjes die er allemaal op TLP staan. Maar sommige filmpjes zijn van haar toen ze iets jonger was. In het volgende filmpje ziet ze er nog steeds heerlijk uit. Het zijn namelijk een aantal recente foto's van haar.

Aria Giovanni Slideshow

Heidi Cortez On The Sybian
Heidi Cortez On Howard Stern
De Howard Stern show is erg bekend in de VS. Dat komt met name door de babes die er komen. Veel ervan worden ook even op de sybian gezet. Hier is weer een nieuwer filmpje waar Heidi Cortez de sybian uitprobeerd. En wat een lekkere babe zeg.

Heidi Cortez On The Sybian


MAGNEET GEHEUGEN
Magneet geheugen
Toen ik het volgende filmpje bekeek dacht ik wtf en daarna dacht ik direct hoe kan het? Mijn vraag aan jullie is. kijk de video en vertel mij aub hoe dit mogelijk is. Ik ben er erg nieuwsgierig naar.

MAGNEET GEHEUGEN
TECHNO GRANNY
Techno granny
Hadden we laatst Techno Viking die alles en iedereen er uit danst nu hebben we techno Granny. Het is waarschijnlijk de moeder van Techno Viking want hij moet het toch ergens vandaan hebben?

TECHNO GRANNYHERT vs HOND
HERT vs HOND
Herten zijn van nature best schuwe beesten, ik bedoel normaal als je zo'n beest spot dan rennen ze er vandoor. Behalve natuurlijk in een park als bijvoorbeeld hier in sonsbeek waar je ze gewoon kan voeren. Dit filmpje komt niet uit sonsbeek maar we zien een hond die aan het spelen is met een hert. Die eventjes later ook nog even naar de camera komt lopen.

HERT vs HOND

Lesbian Dorm Room Fantasies
Lesbian Dorm Room Fantasies
Hier is weer even een erg mooi filmpje van Girls Gone Wild, waar we 2 erg hete en geile lesbo's met elkaar zien in de zogenaamde ''Lesbian Dorm Room Fantasies. Deze moet je dus ook weer gezien hebben.

Lesbian Dorm Room Fantasies

3X BABE
3X BABE
Tis weer weekend geen verwende Pizzababes aan de deur maar gewoon eventjes koffiedrinken bij de buurtjes. Vandaag daarom een leuke mix met mooie dames die we kunnen gaan bekijken door gewoon eventjes op onderstaande gallerietjes te drukken.

Ebony Mirjam & Lisa - Amateur girl & 2 Girls - Sabina & Jenni

Verder staan er op Beeblog een paar mega galleries!

HEROES
HEROES
Zo voor diegene die nu nog steeds geen een aflevering van Heroes heeft gezien is er nu dan uitkomst mede dankzij deze compilatie van een minuut of 10 waar beelden uit het afgelopen seizoen voorbij komen. Mja ik ben helemaal hooked aan deze serie al moet ik zeggen dat ik persoon The 4400 nog ietje beter vond.

HEROES24 in 1994
Las van de week nog dat de productie van 24's seizoen 7 stil is gelegd en zelfs uitgesteld door allerlei stakingen die momenteel aan de gang zijn over het grote water. Maar wat als een serie als 24 nu al in 1994 op de buis was, ik bedoel toen was er nog niet zo veel techniek en shit. Mja dat ziet er dan ineens wel heel anders uit.

24 in 1994THE BETA PLANE
THE BETA PLANE
Hmz, het verschil tussen programeurs en vliegtuigbouwers kunnen we goed zien in het volgende filmpje. Een programmeur maakt zijn stuff zeg maar on the fly terwijl een vliegtuig vliegt in plaats van alles eerst netjes op de tekentafel klaar te hebben gemaakt, het is natuurlijk een commercial en een mooie..

THE BETA PLANEALLI the ALIGATOR
Toen ze op een gegeven moment begonnen met japanse tekenfilms en een paar jaar later ook nog eens met de teletubbies heb ik kinderprogramma's helemaal afgezworen. Ik bedoel dat soort programma's kunnen toch niet op tegen een roadrunner of donald duck. Mja, vandaag nog zo'n triest voorbeeld Alli the Aligator.

ALLI the ALIGATOR

4 DJ'S TE GELIJK
4 DJ's te gelijk
Het volgens filmpje vond ik terwijl ik iets heel anders zocht. Des al niet te min was ik erg onder de indruk van het filmpje. We zien namelijk 4 dj's die samen 1 nummer maken. Goed gedaan en het klinkt nog goed ook.

4 DJ'S TE GELIJKHANG DRUM
Hangdrum
Een Hang Drum is een heel vaag instrument wat we al eerder gezien hebben hier op tlp. Okee het was in een ver verleden maar hij was er wel. Vandaag een nieuw filmpje over de hang drum.

HANG DRUMGAMETIME 199
Gametime 199
Morgen is het dan eindelijk zo veer dan zijn we namelijk toe aan de 200ste gametime. Als we het redden in ieder geval. Over redden gesproken. In de volgende gametime is het de bedoeling om mensen te redden met je helicopter.

GAMETIME 199Sophie Moone
Sophie Moone
En na dat webammeisje van daarnet is hier ook nog een blonde babe die Sophie moone heet. Het is een geile blondine die net zoals de babe hiervoor ook echt weer alles van haar mooie lichaam laat zien.

Sophie Moone

WebcamGirl Brianna
Webcamgirl Brianna
Vandaag zien we brianna weer op ed webcam. Niet de brianna met die goddelijke kont, maar een of ander webcamsletje die stript op haar kamertje en alles erg goed laat zien. En dan bedoel ik ook echt alles.

WebcamGirl Brianna


DOUG THE NAZI HUNTER
DOUG THE NAZI HUNTER
Sommige shows op televisie zijn het aankijken niet waard, nou kijk ik niet zo heel veel televisie en ben ik momenteel de kipkluifjes al aan het roosteren voor mijn wekelijkse Prison break update, maar check nou eens deze show uit. Gewoon te triest voor woorden, nouja als je je echt verveeld dan vin je het misschien nog wat.

DOUG THE NAZI HUNTER

VOICE-OVER MAN
Voice over man
Voice overs die reclame campagnes voor films inspreken klinken altijd heel kick. Maar hoe zou het zijn als deze een dagje met je mee loopt? Dat zien we in het volgende filmpje. Grappig idee met een goede uitwerking.

VOICE-OVER MAN
BIKINI GIRL
BIKINI GIRL
Onze grote fapfilmpjes postert Ruben had schijnbaar een fautje gemaakt bij het uploaden van het middag filmpje daar straks want meer dan een beetje zwart beeld heb ik eigenlijk niet gezien. Nou ja dan moet papa het zelf maar eventjes doen en dat doen we dan ook met deze Bikini girl scene die uit een bekende film komt, weet alleen niet meer welke ?

BIKINI GIRLHEEFT BELGIE TOEKOMST ?
HEEFT BELGIE TOEKOMST ?
Het is nog steeds ellende bij onze zuiderburen en terwijl er steeds meer stemmen opgaan voor afsplitsing komt de Volkskrant ineens met deze commercial die helemaal inspeelt op de huidige situatie. Dus maak je niet druk we gaan niet aan politiek doen hier op TLP wel een origineel filmpje ingezonden door linktippert Roog!

HEEFT BELGIE TOEKOMST ?


CHINESE GAMESHOW
Chinese gameshow
Man o man wat heb ik weer een kick chinees filmpje voor jullie. Echt uber gewoon. We zien namelijk een paar chinezen in een sauna die zo met stoel en al uit de sauna gelanceerd worden. Geweldig.

CHINESE GAMESHOW9 NOV = GOEDNIEUWS DAG
9 NOV = GOEDNIEUWS DAG
Hmz, nou ja dat zal dan wel weer nieuw zijn dan, ik had er in iedergeval nog nooit van gehoord deze Goed nieuws dag. Anyway de mannen van Extrafris gingen de straat op om te polsen of mensen nog goed nieuws hebben. Heb jij nog goed nieuws dan weet je waar je dat kwijt kunt..

9 NOV = GOEDNIEUWS DAGAria, Mason & Swan! [FIXED]
Aria, Mason en Swan
Damn, Danni zet toch altijd zeer geslaagde filmpjes in elkaar. Zwe weten dan ook altijd de juiste babes uit te kiezen en/of te combineren. Net zoals in dit filmpje waar je Aria Giovanni met Mason Marconi en Swan ziet. Het is namelijk een erg hete trio en ze genietn er uitermate van.

Aria, Mason & Swan!

PIZZABABE SASKIA
PIZZABABE SASKIA
Goddamn wat een lekkere babe is dit dan zeg sjeee. Ze doet me een beetje denken aan die spaanse chick die Jantje Smit momenteel aan het pompen is, mja. Deze Saskia Porto is echt een lekkere Pizzababe als zeg ik het zelf, kijken we eventjes mee ?

PIZZABABE SASKIATRUCKING NIGHTMARES
TRUCKING NIGHTMARES
Wij hebben hier in NL maar een echte trucker en dat is natuurlijk Henk Wijngaard. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar die langzame vrachtwagens zijn echt een bron van ergenis op de snelweg. Toch moeten ook deze mensen gewoon hun werk kunenn doen, en dat het niet altijd even eenvoudig is om met de vlam in de pijp wat centjes te verdienen zien we in deze mega post met allerlei ongelukken gebeurt met vrachtwagens. In totaal 8 clips dus ga er ff lekker voor zitten..

TRUCKING NIGHTMARESGIANT SPINNEWEB
GIANT SPINNEWEB
Hmz, ik moet er echt helemaal niks van hebben van dat 8 benige ongedierte bah. Maar eigenlijk zijn het erg nuttige diertjes natuurlijk dat vond ik trouwens ook voordat ik de film Arachnafobia had gezien. Best wel cool eigenlijk dit, een hele zooi spinnen heeft de handen ineens geslagen om samen een mega web te maken. Slecht nieuws voor Maya en consorten..

GIANT SPINNEWEBJOKELA DAYS AFTER
JOKELA DAYS AFTER
Zo, het was me het weekje wel weer, een of andere Finse grappenmaker vond het schijnbaar leuk om zijn gameskills ook in de praktijk te gaan brengen. Erg kloten natuurlijk allemaal en heel erg, de beelden hadden wij hier niet staan maar vandaag nog wel een kleine samenvatting in film vorm wat daar nu pcies is gebeurt.

JOKELA DAYS AFTERGHETTO DANCER
GHETTO DANCER
OMG! Ik hoop niet dat deze gast echt denkt dat ie kan dansen want door het geschreeuw van het publiek lijkt het of ie alleen nog maar meer zin krijgt. Mja, hij doet wel erg hard zijn best dat wel, maar eerlijk is eerlijk bij deze lutser is zelfs Mym nog een sterdanser.

GHETTO DANCERRUKKENDE LAMP
Rukkende lamp
Ja je leest het goed een rukkende lamp. Het betreft een animatie filmpje die natuurlijk iets weg heeft van Pixar want die hebben een lamp in hun logo. Ik zou zeggen ga even kijken en lach mee als de lamp komt.

RUKKENDE LAMPBOLLYWOOD
Bollywood
In het volgende filmpje zien we een nummer uit een bollywood film. Gelukkig zijn er onder titels bij geplaatst. Okee het zijn niet de echte ondertitels. Het is namelijk een interpretatie van het nummer in het engels. Er komen we erg bijzondere dingen uit.

BOLLYWOODGAMETIME 198
Gametime 198
Vandaag weer gewoon een gametime. Dit keer geen we weer een blokken spel spelen. Ik ben zowaar alle 50 levels door gekomen in een tijd van 697 seconden oftewel 11+ minuten. Kan jij het beter? Spel dan de game en zet je highscore in de comments.

GAMETIME 198Jaime Hammer
Jaime Hammer
Van de volgende babe kan ik gewoon niet genoeg krijgen. Ik heb het natuurlijk over Jaime Hammer. Hier zie je dezd hete babe met die lekkere kont en vooral mooie tieten, haarzelf lekker bevredigen.

Jaime Hammer

Partygirls
Partygirls
Een paar dagen terug zag je mischien al een mooie compialtie van webcamgirlsdie ik in elkaar had gezet. Maar nu heb ik gewoon nog even iets gemaakt. Namelijk een compialtie van verschillende partygirls. Kijken dus.

Partygirls

DAT IS PAS SNEL DRUMMEN
Dat is pas snel drummen
In het volgende filmpje zien we een gast die zich erg vermaakt heeft met een drumstel. Die gast drumt echt fucking snel. Ik heb er eigenlijk geen worden voor gewoon kijken en luisteren.

DAT IS PAS SNEL DRUMMENX-WING LAUNCH
X wing launch
De X-Wing kennen we natuurlijk uit de geweldige film serie star wars. Ik vind het nog steeds leuk al zou ik eens een keer een vrije dag moeten nemen en ze gewon allemaal achter elkaar moeten kijken. Maar genoeg over mijn plannen. Ik zou zeggen. Kijk naar het filmpje want daarin zien we een X-Wing replica die gelanceerd wordt.

X-WING LAUNCH2 GUYS IN 1 CUP
2 GUYS IN 1 CUP
Mja, de laatste paar weken zal iedereen al wel kennisgemaakt hebben met dat uber ranzige filmpje van die 2 meiden die allerlei ranzigheden uithalen om maar genoeg kijkcijfers te halen. Nou staat dat filmpje natuurlijk niet hier op de site, maar Jimmy kwam net met een hele nieuwe variant om dat filmpje. Kijken we eventjes mee ? [thnx]

2 GUYS in 1 CUPPlaymate Caroline
Als middag babe hebben we deze keer een playmate. Deze playboybunny heet Caroline. In het volgende filmpje zie je twee mooie fotoshoots van haar en zie je dus hoe die foto's genomen worden die in het blad komen.

Playmate Caroline

PIZZABABE LINDY
PIZZABABE LINDY
Deze Lindy staat wel erg mooi op de foto, helaas heb ik wederom geen achternaam ofzo dat is toch wel minder hoor want dan kan je er weinig meer over vinden. Mja, het is wel een schoonheid al heeft ze er wel al wat kilometertjes op de teller staan. Pizzababe Lindy op deze donderdag dus!

PIZZABABE LINDYOLD SKOOL DAFT
OLD SKOOL DAFT
Old skool, mja dat ben ik zo onderhand wel met m'n 35 jaartjes. Ik moet ook niets hebben van al die nieuwe hip hop soorten, behalve dan natuurlijk de nederhip hop die is dan wel weer cool. Anyway leuke ouderwetse clip met die muziek van Daft Punk eronder.

OLD SKOOL DAFTKAMIKAZE MUIS
KAMIKAZE MUIS
Ik las net dat er een of andere terrorist gewoon via een banensite werk probeert te vinden in Polen. Mja, hoe dom kan je zijn vraag ik me dan af. Anyway terrorisme is natuurlijk een groot probleem en lijkt tegenwoordig overal voor te komen. Deze katten staan totaal niets vermoedend een beetje te kletsen als er ineens een Al Qaida muis voorbij komt. Zou het een van deze muizen zijn?

KAMIKAZE MUISGOEDEMOGGEL VISTRANSPLOFT ?
GOEDEMOGGEL VISPLOFT
Zo afentoe word ik eventjes gewezem op een reclame die zo leuk is dat ie gepost moet worden. Meestal zijn dat reclames uit Apeldoorn, maar vandaag hebben we er zelfs een van de KPN. Mja, ik moet zeggen ik vind hem reuze origineel en erg toepasselijk, ten eerst omdat ik nooit met een t9 woordenboek sms en ten tweede omdat ik die foon wil op het eind! [thnx]

GOEDEMOGGEL VISTRANSPLOFT ?ZWEVEN IS COOL
ZWEVEN IS COOL
Deze Romano als ik het goed heb verstaan blijkt nog een nederlander te zijn ook die zomaar aan het zweven is voor het witte huis in Washington. Naja ik had nog nooit van hem gehoord maar hij schijnt een tijdje in India te zijn geweest. Wie meer weet van deze knakker kan dat gewoon in de comments droppen.

ZWEVEN IS COOL2 GIRLS 1 CUP REACTIE
2 girls 1 cup reactie
Ik weet niet of jullie 2 girls 1 cup al gezien hebben (ZWAAR nsfw). Ik raad het je in ieder geval niet aan. De wijven uit het volgende filmpje kijken in ieder geval wel. En wat roep je dan? Uit welk land komen ze want misschien is het een delicatesse daar? Juist.

2 GIRLS 1 CUP REACTIE
TRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag geen bijzondere gadget die je zelf kan maken maar een truuk die je zelf kan uithalen. Je heb alleen wat ducktape en een vislijn nodig. Heel bijzonder effect als mensen iets niet verwachten.

TRY THIS AT HOMEGAMETIME 197
Gametime 197
Vandaag gaan we de game mindbender spelen. Het spel zit goed in elkaar en is niet te moeilijk en niet te makkelijk. Eigenlijk is de moeilijkheidsgraad precies goed. Ik hoop op wat highscores in de comments.

GAMETIME 197Zustertje Jana
Zustertje Jana
Zustertje spelen is altijd mooi als een babe bereid is om dit te doen. Bloedgeile blondine Jana doet dit erg graag voor ons. Je ziet haar natuurlijk het pakje ook uit doen. Haar borsten zijn dan mischien niet zo groot als babes zolas Jaime Hammer, maar ze zien er toch erg goed uit. Dit geld trouwens voor heel haar lichaam.

Zustertje Jana


Girls Gone Wild
GGWILD
Ja, Girls Gone Wild blijft voor mij toch altijd zeer heet. Daarom is hier Girls Gone Wild ''Girl Power''. Ook al is de naam een beetje gaar, het is een heel mooi filmpje met een blondje en een brunette in de hoofdrol.

Girls Gone Wild3 MINUTEN SLOWMO
Slowmo
In het volgende 3 minuten durend filmpje zien we verschillende slowmo opnames van een hele hoop dingen. Indrukwekkend om te zien wat er eigenlijk allemaal gebeurd als je een kers in de martini gooit.

3 MINUTEN SLOWMOBNN TOPLESS
BNN TOPLESS
Bnn vind ik over het algemeen maar een vage zender maar soms hebben ze wel eens iets leuks. Zo ook dit. We zien namelijk ene Marleen van 101 Topless voor het gebouw van sociale zaken in den haag staan. Nieuws bericht

BNN TOPLESS
COLBERT 4 PRESIDENT
COLBERT 4 PRESIDENT
Stephen Colbert is een van de betere talkshow hosts die ze hebben aan de andere kant van het water. Cool natuurlijk want als je eenmaal op de televee bent in de USA dan maak je ook zomaar kans om president te worden. Natuurlijk gaat het hier om een grap maar dat maakt het niet minder leuk. Luisteren we eventjes naar zn speech!

COLBERT 4 PRESIDENTHALLOWEEN SCHAAP
HALLOWEEN SCHAAP
Geweldig filmpje hiero, tenminste ik had eerst niet helemaal door wat er aan de hand was maar eerlijk is eerlijk gewoon geniaal bedacht dit. En dat die schapen zo bang zijn haha, mja filmpje van de dag wat mij betreft!

HALLOWEEN SCHAAPDON'T TRY THIS AT HOME
DON'T TRY THIS AT HOME
Wow, sommige dingen moet je dus echt niet gaan uitproberen. Deze Rus was net een filmpje aan het maken voor een of andere competitie als de pen waar hij dat mee doet plots vast komt te zitten in een burolamp. Om die er dan maar gewoon uittehalen zonder eerst de stroom er af te zetten is een beetje dom.

DON'T TRY THIS AT HOME

Brianna Frost
Brianna Frost
Vandaag hebben we weer een erg mooi filmpje van onze lieftallige babe Brianna Frost. Ze zit als gewoon weer lekker voor de webcam en laat die kont een aantal keer zien en maakt ze wat erg sexy bewegingen.

Brianna Frost

PIZZABABE ANDREA
PIZZABABE ANDREA
Wow, deze Pizzababe Andrea heeft op een wel heel erg fijne plaats een piercing zitten. Gewoon een extra knop zeg maar, mja dat kan niet verkeerd zijn. Anyway beetje oosters ziet ze er uit als je het mij vraagt, we hebben helaas geen achternaam of telefoon nummer maar pizza waardig is ze.

PIZZABABE ANDREANATUURLIJK EEN VROUW?!
Vrouwen kunnen nie parkeren iedereen weet dat, het gezegde vrouw achter het stuur bloed aan de muur komt natuurlijk ook niet uit de lucht vallen. En al helemaal niet als je dan deze coureur aan het werk ziet, damn..

NATUURLIJK EEN VROUW?!

F1 CRASHCOMPILATION
F1 CRASHCOMPILATION
Het F1 seizoen is helaas voorbij voor dit jaar dus de enige beelden die we nog te zien krijgen zijn herhalingen van dit of voorgaande jaren. Gelukkig heb ik nog deze crash compilatie liggen met een hele boel crashes eigenlijk wel. Zo zien we verstappen langs komen maar ook haikkinen en.. nou ja kijk maar eventjes het zijn er nogal veel.

F1 CRASHCOMPILATIONESMEE OP OPRAH
ESMEE OP OPRAH
Van de week had ik het er al eventjes over dat Esmee Denters bij Oprah langs zou gaan om een liedje te zingen. Nou heb ik dat optreden nog niet gezien, maar ik heb wel wat beelden hier van na de show wanneer Oprah nog eventjes met Esmee babbelt. Nou kunnen wij natuurlijk alleen maar respect hebben voor Esmee, en daarom kijken we eventjes mee..

ESMEE OP OPRAHNO MORE WEDGIE
NO MORE WEDGIE
Na jaren van getreiter is er dan echt eindelijk goed nieuws voor onze Mym. Minstens 2x in de week was hij hiervoor minstens de Sjaak, maar dankzij deze twee jochies is dat nu dus afgelopen. Watskeburt, deze 2 jochies waren het schijnbaar ook zat om elke keer aan de onderbroek getrokken te worden dat ze iets uitvonden. Mja, slim!

NO MORE WEDGIEMAKING OF TWISTED REALITY
Twisted reality
Gisteren heb ik twisted reality gepost en daar bestaat ook een making of van dus die doen we nu. Erg grappig om te zien dat je met wat tooltjes een heel bijzonder filmpje in elkaar kan zetten. Dus eerst twisted reality kijken dan dan de making off.

MAKING OF TWISTED REALITYCUBAN PETE
Cuban pete
Gisteren was de mask weer eens op tv en toen kwam ook mijn favoriete stukje langs namelijk Cuban Pete. Zit ik iets later even te googlen kom ik opeens dit filmpje tegen. Deze gast playbackt Cuban Pete op zijn eigen bijzondere manier.

CUBAN PETEGAMETIME 196
GAMETIME 196
Vandaag zijn we toe aan de 196 editie van de gametime die in het teken staat van bejeweled. De game werd aangevraagd door de baas zelf en ja dan zal ik wel moeten luisteren. PIzza ik verwacht een highscore in de comments.

GAMETIME 196Webcamgirl Sophie
Webcamgirl Sophie
Natuurlijk blijven we gewoon door gaan met webcamfilmpjes posten op 't kantoor. En je hebt mischien al gezien dat Pizzaman ook steeds meer fans krijgt. Nou ja, hier een babe Sophie met een erg lekkere kont die stript.

Webcamgirl SophieMichelle & Lucy
Michelle & Lucy
Damn, tieten vind ik altijd leuk om te zien natuurlijk. Maar als de babe ook nog eens mooie ogen heeft, is het helmaal geweldig. Net zoals bij Michelle Marsch en ene Lucy die hier samen poseren voor de camera.

Michelle & Lucy


CHECK OUT JASMIN
CHECK OUT JASMIN
Zin in live sex met geile tieners, amateurs en huisvrouwen? Kom eens kijken en geniet van de lekkerste mokkeltjes! Webcam sex was nog nooit zo ontzettend spannend! Check hier!!!

CHECK OUT JASMIN

SLIMME KAT
Slimme kat
Katten zijn slimme beesten. Soms zelf iets te slim. vooral als ze eten nodig hebben. Zo ook deze kat. Hij weet namelijk donders goed dat hij de fles moet open draaien om bij het eten te komen.

SLIMME KATTWISTED REALITY
Twisted reality
Twised reality is een project van een paar studenten in Duitsland. We hebben hier te maken met een bijzonder filmpje wat goed ge-edit is. Een bijzonder filmpje wat vraagt om wat meer aandacht.

TWISTED REALITY
DIALOOG BOM
DIALOOG BOM
Wat is die linktiplijn toch een geweldig iets eigenlijk. Televisie is vluchtig, maar heeft grote impact. Daarom is het van groot belang media en publiek eraan te herinneren hoe het debat de afgelopen jaren gevoerd is. Met deze aaneenschakeling van abominabele dialogen wil Kosmopolis een rol spelen als het geheugen van het publieke debat.

DIALOOG BOMHelena Karel
Helena Karel
In de middag hebben we hier een hele mooie videoclip waar Helena Karel in speelt. De lekker brunette in de clip met een erg mooi lichaam. Het liedje zelf is ook niet verkeerd dus kijken zou ik zeggen.

Helena KarelPIZZABABE JADE
PIZZABABE JADE
Altijd toch wel leuk die fanmail, alleen krijg ik er veels te weinig van lijkt het wel. Nou ja snel door met de Pizzababe van de dag en die hebben we vandaag in de vorm van deze Jade Regiera een mooie dame met dito tetten. Mja, lekker bekkie hebt ze ook wel, zeer pizzawaardig dus.

PIZZABABE JADEFanMail voor Pizzaman! [DEEL 3]
Kijk dit is nog eens een goede aktie, gewoon mijn allereerste fanmailtje dus. Wie volgt zou ik bijna zeggen... De foto komt van een anonieme afzender, wie kent herkent de volgendeFanMail

UPDATE 6/11/2007: Er zat ineens weer een Pizzafan in de mailbox, ze is een nieuwe bezoeker op tlpizza, dus raden zal wel niet lukken deze keer... check!

Update : 19/07 Het blijkt onze goede vriendin Xmissy te zijn op de foto! Hulde voor de allereerste fanmail die ik heb mogen ontvangen. Natuurlijk gaan we vrolijk verder met het plaatsen van fotos die ineens zomaar mijn meelbox instromen, helemaal geweldig natuurlijk.

Raden we allemaal weer eventjes mee?

De winnaar krijgt de gebruikelijke prijs!

Deze dame is trouwens wel een hele serieuze melding... Wie O Wie? is deze dame??


Update : 20/07 het was dit keer schijnbaar niet zo moeilijk want pizza eter Giovanni wist het al meteen te raden... ANNA dus... hier meer..

Heb jij ook zo'n foto voor het Pizza archief dan kan je die sturen naar Pizzaman@tastelikepizza.com
STRANGE ART
STRANGE ART
Wat voor de een kunst is is voor de ander maar zooi. Zo ook deze foto's waar ik het kunstige niet echt van inzie, okay ik kan het niet maken. Maar waarom zou ik ook, nou ja voor de mensen die er wel wat in zien de foto's zijn afkomstig van Benedetta Bonichi en het heet "To see in the dark"

STRANGE ART

MAFFIBAAAH
Maffiabaaah
Toen ik gisteren even wat werk van mastermovies aan het checken was kwam ik opeens dit filmpje tegen. Erg goed gedaan. Verhaal is misschien iets minder maar er zitten wel goede grappen in.

MAFFIBAAAHFREE CONDOMS
FREE CONDOMS
Geniale reclame hiero die ik nog helemaal niet kende eigenlijk. Je kan nog echt gratis condooms krijgen ook als je tenminste in Amerika woont. Nou ja daar laten wij ons natuurlijk niet door ontmoedigen dan maar geen gratis condooms, wel een tof filmpje!

FREE CONDOMSSPICE GIRLS COMEBACK
SPICE GIRLS COMEBACK
Je kan zeggen wat je wilt, maar die Spice Girls kunnen mij toch gewoon krijgen. Al was het dan voor old times sake hehe, naja in ieder geval zijn de 4 dames een stukje rijker ouder en wijzer nu ze weer bij elkaar zijn. Ze maakte deze nieuwe singel "Headlines" in het kader van het goede doel. Bravo!

SPICE GIRLS - HEADLINESVOETENWERK
Voetenwerk
Autoracen is leuk om naar te kijken. Maar ja gas geven doe je met je voeten en remmen ook. na het zien van het volgende filmpje zie ik pas hoeveel techniek er eigenlijk in om gaat. Erg leuk om te zien.

VOETENWERK
GAMETIME 195
Gametime 195
Nu we nog 5 games te gaan hebben voor de 200ste game time gaan we ons nog eens vermaken met een moto cross game. een grappig spelletje wat niet al te moeilijk is. Highscores in de comments.

GAMETIME 195Jaime Hammer
Jaime Hammer
Jaime Hammer is ook een Hiphophoney geweest en dus had ze ook zo'n mooi filmpje. Die staat overigens ook op de site, maar hier zie je haar gewoon lekker strippen op een bed. En die tieten blijven altijd heerlijk zeg.

Jaime Hammer

Aliyah & Kai
Aliyah & Kai
Vandaag hebben we weer een filmpje van Hiphophoney's. Dit keer zijn het 2 hele hete babes die elkaar wel mogen. Je ziet Aliyah en Kai lekker op een mooie bank met elkaar aan spelen en likken. Altijd mooi om te zien.

Aliyah & Kai

BLING BLING VELGEN
BLING BLING VELGEN
Wow, dit heb dan nog nooit gezien eej. Led velgen, gewoon een velg met een schermpje erin holy fuck. Het was allemaal te zien op de Sema 2007 en hier staat een mooie reportage kijken we eventjes allemaal mee ?

BLING BLING VELGEN

10 UUR in 1 MINUUT
10 UUR in 1 MINUUT
We gaan weer een beetje tekenen vandaag, deze gast stelt zich voor als The Artist, en euh ja dat is ie ook wel eigenlijk. Damn kijk eventjes mee naar deze versnelde opname van 10 uur tekenwerk in iets meer dan 1 minuut, koel klokkie ook best wel. [via]

10 UUR in 1 MINUUTHALF-LIFE IN 60 SECONDS
Halflife in 60 seconds
Half-life is een game die door iedereen is geprezen en nog steeds wordt geprezen. altijd leuk als iets wat iedereen goed vind even in de zeik wordt genomen. Oftewel half-life in 60 seconds.

HALF-LIFE IN 60 SECONDSWHAT IS EMO?
What is Emo?
Ik ga weer even terug naar een leuk onderwerp namelijk emo's. Ik snap ze nog steeds niet en in het volgende filmpje worden je ze lekker in de zeik genomen. Oftewel eens even lekker lachen om emo's.

WHAT IS EMO?PIZZAGIRL OR PROSTITUTE
PIZZAGIRL OR PROSTITUTE
Ik weet niet of jullie de film Chuck and Larry al hadden gezien maar zoniet snel ff doen dan. Niet alleen speelt daar de King of Queens in mee, nee ook Adam Sandler die ik toch wel in veel goeie films zie de laatste jaren. In Chuck en Larry spelen de twee een homo paar omdat dat allerlei voordelen oplevert,deze Pizzagirl komt geen pizza brengen.

PIZZAGIRL OR PROSTITUTEESMEE BIJ OPRAH
ESMEE BIJ OPRAH
Eventjes niets van gehoord deze Esmee Denters maar nu is ze toch weer terug en morgen is ze zelfs te gast bij Oprah Winfrey. Geweldig natuurlijk voor dit Gelderse meisje met die mooie stem, we hebben alvast een preview van het nummer dat ze morgen gaat zingen in de Oprah show.

ESMEE BIJ OPRAHGISELLE BUNDCHEN
GISELLE BUNDCHEN
Brasil dames, mja echt veel mooie dames komen daar vandaan. Deze Giselle is daar een mooi voorbeeld van , ik dacht eerst dat ze uit bratwurst land kwam maar in de comments wees iemand me er al snel op dat dit niet het geval was. Anyway, mooie beelden mooie vrouw, kijken dus!

GISELLE BUNDCHENPIZZABABE FRANCINE
PIZZABABE FRANCINE
Jihaa, gisteren wat laat in de kroeg blijven hangen maar het was er dan ook extra gezellig. Paar leuke babes aan de bar en de sterke verhalen vloeide weer rijkelijk. Nouja, deze Francine Dee is me wel een dame waar we rekening mee moeten houden. De tetten zijn zo nep als mijn oma's tanden maar dat mag de pret niet drukken.

PIZZABABE FRANCINECARL COX KNALFEEST
CARL COX KNALFEEST
Een drama tijdens het optreden van de Britse dj Carl Cox afgelopen zaterdag in Caracas, in Venezuela. Een man begon in het publiek om zich heen te schieten. Er zouden doden zijn, hoeveel is onduidelijk. Verschillende ooggetuigen zeggen op internet dat er twee mensen zijn omgekomen, anderen zeggen dat het er acht zijn. Natuurlijk hebben we de beelden, CHECK!

CARL COX KNALFEESTSNELLE FIETS
Snelle fiets
Nu ik het volgende filmpje heb gezien ben ik van mening dat wel dit ding moeten aanschaffen voor de bezorgingen. Ook je loopt wat meer risico maar het gaat wel verdomde hard. Snel kijken dus.

SNELLE FIETS
GADGET VAN DE WEEK
gadget van de week
Vandaag weer een nieuwe gadget van de week. Dit keer filmpje maar een linkje. Ik wil jullie namelijk kennis laten maken met de MP4 Watch. Erg grappig. Ik heb ooit een MP3 watch gehad en dat was echt een een bijzonder ding (in die tijd).

GADGET VAN DE WEEK
Tlpizza Girls
Tlpizza girls
Omdat heel veel volk bij tlpizza van webcamfilmpjes houd, heb ik weer een compilatie in elkaar gezet. Een jaartje terug maakte ik ook al compilaties van webcamgirls die stripte voor de cam. Nu is het een slideshow geworden van plaatjes. Natuurlijk zitten er een aantal afbeeldingen tussen die je normaal gesproken op de CWH site niet zou zien.

Tlpizza GirlsGAMETIME 194
Gametime 194
Vandaag gaan we lekker een spelletje pinball spellen altijd leuk om te doen als je het aan mij vraagt. Ook al heb ik er niet altijd tijd voor. Jammer dat het een wat klein formaat is maar erg grappig dat het twee kasten in een zijn.

GAMETIME 194
HipHop Honey Kitana
HipHop Honey Kitana
Hiphop is natuurlijk een muzieksoort waar je van moet houden. Maar bij HipHop horen natuurlijk ook hele hete babes. Oftewel ubergeile Hiphophoney's. Dit is er dus weer eentje waar je babe Kitana een bad ziet nemen.

HipHop Honey Kitana

Claudette Psico
Claudette
Bij Tlpizza houden we wel van een elkkere kont. Dat heb je al gezien aan die lekkere kont-filmpjes die vaak voorbij komen. Denk maar eens aan Brianna Frost of Keyra Augustina. Maar nu hebben we weer een nieuwe babe met een bloedmooie kont. Hier zie je namelijk de goddelijke billen van Claudette Psico. In het filmpje zie je een slide-show van de heerlijke billen die erg veel op die van keyra lijken.

Claudette Psico


WIND ENERGIE
Windenergie
In het volgende filmpje zien we een nieuwe manier van wind energie die eigenlijk erg slim is en ook nog goedkoop. het hoeft niet enorm groot te zijn. bovendien is het niet duur om te maken. Neem even een kijkje in de toekomst zou ik zeggen

WIND ENERGIE10 JAAR KREZIP [SPECIAL]
10 JAAR KREZIP [SPECIAL]
Het is niet mijn muziek maar ben toch wel een beetje trots op deze oerhollandse band met de naam Krezip. Wat het betekend weet niemand, maar muziek maken ze nu toch al weer een jaar of tien. Vandaar deze special die gisteravond werd uitgezonden en vandaag te zien is bij onze vrienden van Mediabom!

10 JAAR KREZIP [SPECIAL]

JONGLEREN
Jongleren
Jongleren is leuk om te zien maar ik vind het erg lastig om zelf te doen. In het volgende filmpje zien we iemand die gaat jongleren met bowlingballen. Lijkt mij niet erg slim wat jullie ?

JONGLERENULTIMATE FREEFIGHTER
ULTIMATE FREEFIGHTER
Ik ben niet zo van het vechten maar dat weten jullie als het goed is nu onderhand wel. Toch zijn het wel altijd vrij spectaculaire videos, vooral als het om Freefighten gaat. Vandaag ongeveer een 40 minuten freefighten op de zondag. Oke dan!

ULTIMATE FREEFIGHTEDWARD BLENDERHANDS
EDWARD BLENDERHANDS
Hmz best geinig deze Edward Blenderhands een parodie natuurlijk op de film met Johnny Dep van een jaar of 17 geleden al weer die noemde Edward Scissorhands. Zo te zien iets van SNL ofzo, maar dat maakt het er alleen maar leuker op. Check!

EDWARD BLENDERHANDS

GEKKENWERK - VERPESTEN
GEKKENWERK - VERPESTEN
YEsss , Rotterdam in da House! Wat gaan we doen, we hebben hier de mannen van Gekkenwerk Producties uit Rotjeknor natuurlijk, en eerlijk is eerlijk de sound is gewoon TOP! Naja ze komen ook nog eens uit de beste stad van NL dus dat kan gewoon niet missen. In het zonnetje de mannen van Gekkenwerk!!

GEKKENWERK - VERPESTENBobbi Billard
Als middag-babe hebben we Bobbi Billard. Nee, het is geen man, maar een blonde hete babe die wel wat weg heeft van Pamela Anderson. Hier is ze een beetje camerageil en spleet ze wat met haar tieten en haar andere edele delen.

Bobbi Billard

3X BABE
3X BABE
Ook vandaag net zoals gisteren nemen we weer een kijkje bij de buurtjes. Hadden we gister nog wat leuke amateur dames erbij vandaag gaan we het echt eventjes houden bij de dames die vaker voor de camera staan. Ook leuk dus!

Bridget & Mashja - Outdoor Girl 1 & Girl 2 - Barbara Borgess & Latex Girl

More Babes @ xMissyBabes | Babes@Biertijd | Babes@TasteLikePizza
CRAZY JAPAN ATM
Ga eens in Japan bij de geldautomaat geld halen, damn. Alleen van al die rare tekens zou ik het al benauwd krijgen. Vandaag gaan we dus ook nog eens pinnen tijdens deze Japanse spelshow. Gelukkig heeft Mym voor ons de boel ondertiteld, kijk dat kan ie dan wel weer..

CRAZY JAPAN ATMFASSSSSST
FASSSSSST
Poeh ik moet nog een beetje wakker worden hoor, het was weer een zware nacht. Hoe wat waar weet ik niet helemaal meer maar, het zal wel gezellig zijn geweest als ik zo al die lege flessen zie staan. Mja, snel eventjes over naar de orde van de dag en dat doen we met deze compilatie van zeer snelle autos... Kijken we eventjes mee!

FASSSSSTMANAU - LA TRIBU DE DANA
Manau - La tribu de Dana
Soms vind je wel eens wat en is dat internet nog lang zo slecht niet. zo ook dit nummer. Ik wist van het bestaan maar was de naam kwijt gelukkig heb ik een collega met een hoop verstand die me de naam zo kon vertellen.

MANAU - LA TRIBU DE DANAGAMETIME 193
Gametime 193
Vandaag zijn we alweer toe aan de 193 editie van de gametime oftewel er zijn al 193 verschillende games geweest. Hoe dan ook nu is het tijd om te gaan genieten van mammoet racing. Een erg grappig spelletje.

GAMETIME 193

HATEBREED - DOWNOAD
Hatebreed - download
Jaja na een hele lange tijd wachten dan toch eindelijk een concert van Hatebreed. Het geluid is van redelijk niveau en de muziek is altijd goed. Bands kun je nog steeds aanvragen door jouw favoriete band in de comments te plaatsen.

HATEBREED - DOWNLOADBrianna Frost
Brianna Frost
Brianna Frost ken je mischien al wel. Die lekkere babe die sexy filmpjes is gaan maken omdat haar vriend het aanbood. De reden is overduidelijk. Haar kont en haar lichaam is dus perfect als je van de slankere babes houd. Gewoon checken dus, hoe ze hier haar kleren uitdoet

Brianna Frost

Sexy Agente
Zoals bijna iedere andere gast zie ik de politie niet zo graag . Maar natuurlijk kunnen de pakjes van de vrouwelijke agente erg sexy zijn. Kijk maar eens naar deze babe waarmee ik zeker wel een beschuitje mee wilt eten.

Sexy Agente

LACH CAMERA
LACH CAMERA
Hehe vette gadget hier eigenlijk toch wel, een fototoestel die zelf kan zien of er gelacht wordt en pas bij een brede smile automatisch een foto maakt. Toch een leuke uitvinding al zeg ik het zelf! Lees hier meer over de Smile Shutter!

LACH CAMERA

SLOWMO POPCORN
Slowmo popcorn
In het volgende slowmotion filmpje zien we hoe popcorn uit elkaar spat. Opzich niks speciaals aan maar toch heeft het iets bijzonders om het te zien. Ik zo zeggen klik even op verder lezen en kijk hoe een popcorn zich ontvouwd.

SLOWMO POPCORNGOUDEN KOOI [UPDATE]
GOUDEN KOOI [UPDATE]
Het is eindelijk weer eens volledig uit de hand gelopen in de Gouden Kooi. RTL heeft het voor elkaar gekregen dat het 2 maanden redelijk rustig is gebleven. Maar de afgelopen 2 dagen is het weer compleet los gegaan. Gelukkig zitten onze vrienden van Whiteline er altijd boven op en hebben we deze update voor jullie.

GOUDEN KOOI [UPDATE]

Erica Campbell Feat Jelena Jensen
Erica Campbell Feat Jelena Jensen
De filmpjes van Erica Campbell houden gewoon niet op. Hier is er toch weer een hele lekkere waar ze samen met hete babe Jelena Jensen elkaar uitkleden, likken enzovoorts. 2 uber hete babes dus.

Erica Campbell Feat Jelena Jensen

3X BABE
3X BABE
Ah, tis weer zaterdag en een beetje kutweer ook nog maakt allemaal niet uit de muziek van de enige echte DJ PJ pompt hier door de speakers en we gaan weer wat dames posten. Vandaag een paar mooie dames uit Spanje en contreien plus amateurs, check!

Hot Janate & Jana Jansen - Amateur Collection 1 & Collection 2 - Singola & Veronika!

MAMA MIA & BIER
MAMA MIA & BIER
Abba is natuurlijk een band die wereld beroemd is, over de hele wereld kennen ze die 4, die een jaartje of 30 geleden de ene hit naar de andere scoorde. Dat je dit nummer ook heel erg creatief ten gehoord kan brengen bewijzen deze gasten die met onder andere behulp van wat bierflesjes Mama Mia ten gehoor brengen.

MAMA MIA & BIERTHE PANDA DANCE
THE PANDA DANCE
Yeah, ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er mensen zijn die een Panda beer er bedreigend uit vinden zien. Ik bedoel dat lijkt toch net een grote knuffelbeer ? Dat panda's kunnen dansen demonstreert deze panda in een dierentuin.

THE PANDA DANCE

WANKTASIA
WANKTASIA
Reclame makers worden steeds inventiever dat kunnen we toch wel geruststellen zo door de jaren heen. Vandaag een commercial voor Australisch nummer 1 mannen blad. Cool!

WANKTASIAGAMERS GOT OWNED
Dan sta je er dus mooi op, sta je ff lekker een spelletje te spelen jumped er ineens een sumo worstelaar door de muur heen. Dat is wel eventjes schrikken natuurlijk, altijd leuk dat soort reacties op film met dan aan Sven voor het indienen!

GAMERS GOT OWNEDPLEASE SUCK MY BALLS
Deze gast heeft toch wel lef of Amerikanen zijn gewoon allemaal mietjes. Ik zie het al dat zo'n gast op kanalen eiland in Utrecht dit gaat roepen tegen een paar marokkaantjes. Dat zou natuurlijk wel lachen zijn, maar waarschijnlijk ook meteen zijn laatste clippie. In Amerika kan het allemaal wel en dan krijg je dus zoiets.

PLEASE SUCK MY BALLS

LACHEN OP ZATERDAG
LACHEN OP ZATERDAG
Mja misschien een beetje afgezaagd zo onderhand al die funniest home videos maar ze blijven gewoon tof als het mij vraagt. Een aanstekelijk muziekje eronder en gaan met die banaan wat mij betreft. Een minuut of 4 vermaak, om de dag mee te beginnen.

LACHEN OP ZATERDAG [RETRO]LEKKERE SLIDING
Lekkere sliding
Dikke auto's doen het bij mij altijd goed dus dit filmpje zal het ook zeker goed doen. We zien namelijk een funnycar die een dikke wheelie trek. Helaas komt hij op zijn kan terecht. Gelukkig krijg hij zo'n auto weer overeind.

LEKKERE SLIDINGSLIMME VOGELS
Slimme vogels
We gaan nog even door met de vogel postjes. Ik vond namelijk deze reclame en ik vond het wel origineel verzonnen. Ik bedoel die vogels hebben geen reet met glassex te maken maar ja het adverteert zo leuk.

SLIMME VOGELSGAMETIME 192
Gametime 192
Vandaag een game gemaakt door de mannen en vrouwen van Redd Bull. het is een game die te maken heeft met de Red Bull X fighters en dus is het een kicke game. Highscores in de comments.

GAMETIME 192Babe Stript
Babe Stript
Als je op vakantie bent, wil je natuurlijke elka avond nadat je uit ben gegaan, een lekkere babe in je hotelkamertje. Dat zie je hier in dit filmpje waar een dronken babe even stript terwijl ze mooi gefilmd word.

Babe Stript


Luna Fotoshoot
Luna Fotoshoot
Zoals je mischien al ziet, is hier weer een mooi filmpje van onze babe Luna. In het volgende filmpje is ze niet zomaar aan het strippen, maar zie je een leuke fotoshoot van haar. Hierbij trekt ze al haar kleren nog eens uit totdat ze volledig naakt is.

Luna Fotoshoot

WD40
WD40
Jawel de enige echte WD40 is aan de beurt. Ook al heb ik het meer op andere smeermiddelen teflon bijvoorbeeld is WD40 toch wel echt een koning als het om smering gaat. Helaas is het niet de bedoeling op zo'n fles in te deuken.

WD40DIE IS GOED MET VOGELS
Die is goed met vogels
Hadden we vanochtend al techno bird nu kunnen we genieten van een echt goed getrainde vogel. Hij luistert en praat en bovendien doet hij wat leuke kunstjes. Ik zou zeggen ga er lekker voor zitten en geniet van deze vogel.

DIE IS GOED MET VOGELSLITTLE MISS SUNSHINE
LITTLE MISS SUNSHINE
Ik heb zo een begravenis en daarna ben ik ook weg dus ik zal zo nog wat postjes klaar zetten en vanmiddag is Mym nog eventjes hier op kantoor dus dat komt allemaal goed. Deze Bobbi Billiard is ook erg goed, lekker zelfs, kijken we eventjes mee waarom ze Little Miss Sunshine wordt genoemd.

LITTLE MISS SUNSHINEPIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
Deze Jennifer heeft hier nou al een paar keer gestaan maar ik vind het nog steeds Pizza waardig. Dit keer geen slagershanden in beeld maar wel 2 mooi blauwe kijkers die deze Jennifer Korbin toch rijk is. Uhm, morgen weer een heleboel dames van de buren vandaag deze Jennifer.

PIZZABABE JENNIFERNIKITA
NIKITA
Damn ik was net eventjes bij onze buurtjes van Xmissy op kantoor en wat blijkt hebben ze daar gewoon een nieuwe logster namelijk ene wulpse Nikita. Mja ik was op slag verliefd, vandaar dit filmpje helemaal speciaal voor haar om d'r toch een beetje welkom te heten in weblogland. Leuk clip met lichtgevende condooms vinden we hier...

NIKITASTOER PAARD
Dit paard moet zo ongeveer het stoerste paard zijn van het internet. De naam is Patches en ze eet cheeseburgers neemt de telefoon op, haalt bier uit de koelkast en slaapt gewoon in een bed onder een deken. Geweldig!

STOER PAARDDE LEGENDE : PELE
DE LEGENDE : PELE
Gisteren allemaal naar het voetbal gekeken natuurlijk en gezien hoe FEYENOORD grandioos won van Groningen. Mja, volledig terecht ik kan niet anders oordelen als onpartijdig toeschouwer, hehe. Vandaag een man die nog steeds leeft dacht ik, een levende legende dus deze Pele. Hier nog wat achtergrond info!

DE LEGENDE : PELEDEAD GIRLS GONE WILD
DEAD GIRLS GONE WILD
Het staat hier onderhand helemaal vol met Girls Gone Wild of soortgelijke filmpjes met allerlei dames die wild huppelend hun tetten willen laten zien, maar vandaag hebben we net iets anders. Necrofielen houden natuurlijk ook van de wilde meisjes, alleen zijn ze dan dood. Check!

DEAD GIRLS GONE WILDTECHNO BIRD
Techno bird
Zoals we weten zijn papegaaien en parkieten muzikaal aangelegd. Zo weten we dat ze naar metal kunnen luisteren maar naar techno? Blijkbaar wel als ik het volgende filmpje moet geloven.

TECHNO BIRDLOLCATS HISTORY
LOLcats history
In het volgende filmpje zien we de geschiedenis verloop van lolcats. Ik heb altijd al een zwak gehad voor lolcats dus dit filmpje vraagt om een post. Dus snel kijken en let op want Ceiling Cat is watching you masturbate.

LOLCATS HISTORY
GAMETIME 191
Gametime logo
Vandaag een echt armor game spelletje., Het is niet bijzonder moeilijk heeft een hoop kleuren en goede muziek. Ik kan niet veel meer verzinnen wat er mis is met dit spel. Highscores in de comments

GAMETIME 191

Jana Cova Striptease
Jana Coca Striptease
Naast al die goedkope webcamfilmpjes zijn er ok nog de filmpjes waar ze wat meer geld in steken, zoals in het volgende filmpje waar je een hete blondine Jana Cova ziet strippen. Ze heeft trouwens wel een erg leuk pakje aan.

Jana Cova Striptease

Webcam Dansje
Webcam Dansje
ja, de lekkere amateuristische webcamfilmpjes zijn weer helmaal terug. We beginnen weer met een babe die voor haar goedkope webcam van de wall-mart lekker staat te dansen met een lange harde paal.

Webcam Dansje

MUCHO NIPSLIP
MUCHO NIPSLIP
Dronken vrouwen wie houdt er niet van, engeltjes zijn het. Zo ook chickabee van ZM die ineens met deze gallerie komt vol met dames die eventjes per ongeluk iets meer laten zien dan dat de bedoeling eigenlijk is. Check!

MUCHO NIPSLIP

SMALLEST CAR
Kleine auto's kunnen erg grappig zijn. Vooral als mijn vrienden van Top Gear hem geen reviewen op hun eigen bijzondere manier. erg Grappig autootje en een nog leukere review. Dus snel kijken en lachen om deze achterlijke beelden.

SMALLEST CARWANTED [TRAILER]
WANTED [TRAILER]
Hey dit lijkt me dan wel weer een toffe film die op 3 april 2008 in NL gaat draaien. Morgan Freeman en Angeline Jolie hebben we in de hoofdrol en meer info over deze film vindt je hier. De trailer staat bij meer lezen en we hadden nog wat lesbische beelden van Angelina Jolie hiero.

WANTED [TRAILER]MICHAEL WINSLOW
In het volgende filmpje zien we Micheal Winslow and he makes noises volgens hem zelf dan. Ik snap niet hoe die gast het voor elkaar krijgt maar die gitaar die hij nadoet klinkt tering goed. en dat allemaal met zijn stem.

MICHAEL WINSLOW
QUOTE 500
QUOTE 500
Mja de site van onze Jort is meer down dan alive nu de nieuwe Quote 500 weer actueel is, maar als je het een paar keer probeert dan zou je er eigenlijk wel op moeten kunnen komen. En er is ook meteen weer een heleboel om te doen, zoals elk jaar. Foei Jort!

QUOTE 500

Lekker Bad
Lekker Bad
Babes die een lekker bad nemen is altijd sexy om te zien. Zeker als de babe 2 lkkere grote tieten heeft. Net zoals het blondje in het volgende filmpje. De naam van deze babe is volgens mij Peach. Dit is althans hoe ze haarzelf noemt.

Lekker Bad

PIZZABABE SUSANNA
PIZZABABE SUSANNA
Vandaag een beetje sportieve babe, als je tenminste rollerschaatsen tot de sport rekent. Deze Susanna komt uit Hongarije zotezien en eerlijk is eerlijk ik ben daar ook wel eens geweest en er wonen echt mooie dames in Boedapest daar valt niets over te zeggen. Vandaag dus deze Susanna in Rollerskate outfit.

PIZZABABE SUSANNACOLD FUSION 42 [MP3 MIX]
COLD FUSION 42 [MP3 MIX]
Jajajaja daar issie weer hoor een super vers deel van Cold Fusion, nummertje 42 alweer. En ja ook dit keer, ik durf het niet meer te zeggen haast, maar is het weer een meesterwerkje die alle voorgaande delen overtreft. De playlist staat zoals je gewend bent van PJ gewoon bij meer lezen. Enjoy mensen!

COLD FUSION 42 [MP3 MIX]BBQ RUSSIAN STYLE
BBQ RUSSIAN STYLE
Het BBQ seizoen zit er weer op voor dit jaar helaas. Alles weer ingepakt de schuur in om er over een maand of 5 weer uit getoverd te worden. Nou kan je in sommige landen gewoon het hele jaar de BBQ gebruiken, zo niet in Rusland maar daar krijg je dan wel weer gratis vlees. Toppie!!

BBQ RUSSIAN STYLE

FAKE OF NIET
Fake of niet
In het volgende filmpje zien we een auto bijna recht omhoog gaan tegen een berg. Volgens de titel van het filmpje is het echt maar ik denk dat we te maken hebben met wat bewerkte beelden. Wat denken jullie er van?

FAKE OF NIET
1e VUURWERK FILMPJE
1e VUURWERK FILMPJE
Zo mensen, ik weet niet hoe het bij jullie zit maar het begint bij mij nu al weer een beetje te kriebelen hoor als ik deze beelden zie. Juist we komen weer in het vuurwerk seizoen, nou ja seizoen het zijn natuurlijk maar een paar daagjes dat je het mag afsteken of zelfs uurtjes.. Anyway, vreemd genoeg krijgen we in de aanloop naar het nieuwe jaar altijd wat leuke filmpjes binnen op de linktiplijn. Vandaag een klein knalletje uit omgeving Veendam.

1e VUURWERK FILMPJEDAG PC
Dag pc
In het volgende filmpje zien we hoe je een pc moet opblazen in samenwerking met vuurwerk. Ik heb het zelf ook wel eens gedaan en ik moet zeggen het is erg leuk om te doen. Ik zou zeggen veel plezier met het opblazen van spullen.

DAG PCGAMETIME 190
Gametime 190
Nog tien gametimes te gaan en we zitten aan de twee honderd!!! Maar ja dat duurt nog 10 dagen. Tot die tijd zullen we ons gewoon moeten vermaken met de gewone games zoals altijd. Vandaag een lekker klik spelletje. Leuke timekiller.

GAMETIME 190