Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand October 2007

Luna Halloween
Luna, LUNA, luna Halloween, LUNA
Zoals je mischien al wist is het vandaag weer Halloween. Het grote feest in amerika. Nu heeft onze babe Luna hier ook aan gedacht. Het volgende filmpje is namelijk een Halloween-special waar Luna een beetje freaky doet.

Luna Halloween


Tiffany Teen
Tiffany Teen
Het is weer tijd voor lekkere billen. Deze keer van blondine Tiffany, die haarzelf ook wel Tiffany Teen noemt. Deze Tiffany is nog niet zo bekend op TLP, maar als je meer van haar wilt, kan dat geregeld worden.

Tiffany Teen


VRIJE TRAP NEMEN DOE JE ZO
VRIJE TRAP NEMEN DOE JE ZO
Gisteren nog voetbal gezien ? Nee, ik ook niet.. Mja ik weet niet eens wie er vanavond spelen maar dat maakt ook helemaal niet uit want ik vond net dit ubergeile filmpje bij onze vriendjes van Getlogged met allemaal mooie momenten uit het voetbal. Een paar vrijetrappen en andere fraaie acties... check!

VRIJE TRAP NEMEN DOE JE ZO

TRICK OR TREAT
TRICK OR TREAT
Poeh valt toch helemaal niet mee dat Halloween als ik het zo bekijk. Je zou maar de hele dag dames aan de deur krijgen die dan om iets lekkers vragen en er zo uitzien als in deze gallerie. Mja een beetje lafjes dat wel, ik zie niet echt een heel mooi kostuum maar goed dat kan ook zijn omdat mijn favoriet nog altijd het Eva's kostuum is.

TRICK OR TREAT

BLUE MAN GROUP - PIPES
Blue man group blijf erg bijzonder om te zien en nog specialer om mee te maken. Helaas kunnen we het niet in het echt mee maken over internet maar dit komt redelijk in de buurt. Ik vind het in ieder geval weer eens iets anders.

BLUE MAN GROUP - PIPESDON'T JUDGE TO QUICKLY
Don't judge
Ze zeggen altijd dat de eerste indruk heel belangrijk is. Dat blijkt wel uit het volgende filmpje. Sommige hebben we wel eens eerder gezien maar in dit geval zijn het er 8 achter elkaar. Stuk voor stuk even grappig.

DON'T JUDGE TO QUICKLYSCOOTERS R US!
SCOOTERS R US!
We weten allemaal dat Mym hier onze scooterduivel is, door wind en weer gaat deze pizzakoerier elke dag tot het uiterste om jullie de laatste filmpjes te brengen of zoiets hehe. Nou ja, we gaan eventjes een scooter special doen, het ziet er allemaal een beetje erg veel oostblokkerig uit dus misschien zie je nog je gestolen scooter voorbij komen.

SCOOTERS R US!HAAI VANGEN DOE JE ZO
HAAI VANGEN DOE JE ZO
Het zal je overkomen lig je lekker te zonnen in de branding ligt er ineens een haai naast je. Goed het is geen 9 meter lange zusje van Jaws die wij kennen uit de film maar toch, haai = haai. Nou is deze haai waarschijnlijk de weg kwijt of iets dergelijks maar goed, pak jij die op ?

HAAI VANGEN DOE JE ZOPUMPKIN CARVING 2007
PUMPKIN CARVING 2007
Het is nog steeds Halloween dus gaan we ook nog eventje creadebea doen met wat pompoenen die van oudsher horen bij Halloween feest. Eerst de 2007 kampioenschappen dus en daarna gaan we er ook nog wat mee gooien, altijd leuk dus.

PUMPKIN CARVING 2007Erica Campbell Lapdance 2 !
Erica Campbell Lapdance 2
Al een hele tijjd terug zag je een erg fijn filmpje van Erica Cambell gecombineerd met een Lapdance. Nu zie je er weer eentje waarbij beide dames er erg lekker uitzien in die pakjes die ze aan hebben. Deze moet je dus ook weer zo vaak gaan kijken als de vorige.

Erica Campbell Lapdance 2 !

PIZZABABE JAZMINE
PIZZABABE JAZMINE
Iets later dan normaal dan ook nog eens de Pizzababe van de dag namelijk ene Jazmine Lyn die zowaar echt lekkere tetten heeft. De rest mag er overigens ook wel zijn, een waardige Pizzababe anders kan ik niet zeggen.

PIZZABABE JAZMINENINJA PARADE
NINJA PARADE
Vandaag is het officieel halloween de dag dat je je mag verkleden en in Amerika zelfs een hoop snoep kan scoren. In dit stadje is al 30 jaar een Ninja parade op Halloween alleen is er in die 30 jaar ook nog nooit 1 ninja te bekennen geweest. Ook dit jaar niet, sjah...

NINJA PARADETHIS IS HALLOWEEN
Halloween
Vandaag is het halloween. Eigenlijk zou ik op deze dag een Nightmare before christmass moeten kijken maar ik heb daar helaas getijd voor dus moet ik het bij een kort stukje houden. Kijk mee naar het intro nummer this is halloween.

THIS IS HALLOWEEN
GAMETIME 189
Gametime logo
Vandaag gaan we weer een leuke game spelen. We gaan namelijk Parachute springen. het is de bedoeling om zo dicht mogelijk bij het geplande vlak te landen. Ik kwam op 18FT. Doe jij het beter?

GAMETIME 189Simi Strips
Sims Strips
We hebben vandaag weer een babe met een afkomst uit het oosterlijke deel van Europa. Waar weet ik niet precies, maar haar naam vind ik eigenlijk wel grappig. Daarnaast is ze wel erg lekker hoor.

Simi Strips

Sloggi Contest België
Sloggi Contest Belgie
Gisteren heb je mischien al de Sloggi billencontest van Nederland gezien. Natuurlijk wil Belgie dit ook en doen ze er ook fijn aan mee. Ook hier gaat een lekkere babe haar vaderland vertegenwoordigen op de internationale wedstrijd. Toch vind ik de billen van de Nederlandse winnares een stuk lekkerder.

Sloggi Contest België

THE FALLGUY
THE FALLGUY
Hehe altijd weer lachen met deze filmpjes van kantoor, best een leuke site ook dat Trinilog waar alleen maar dat soort filmpjes staan. Vandaag een filmpje waarin er gegolft wordt op kantoor en waarom het altijd verstandig is om daarvoor iemand mee te nemen om de schuld te kunnen geven. En ja zo iemand noem je dan ...

THE FALLGUY

SHAO LIN XIAO ZI
Shaolin monks kunnen bepaalde dingen die ik niet kan geloven. In het volgende filmpje zien we een par jonge shaolin leerlingen en damn die krijgen dingen voor elkaar. Vooral dat eerste en laatste gastje zijn bijzonder.

SHAO LIN XIAO ZISTORM TROOPER
Strom Trooper
Storm troopers zijn echt kick. Bovendien vind ik Tokyo ook te gek dus dit filmpje moet het wel goed doen bij mij. Ik bedoel een storm trooper die midden in Tokyo staat te dansen. Hoe verzin je het!

STORM TROOPERFINAL GAG REEL - FRIENDS
FINAL GAG REEL - FRIENDS
Vroegah vond ik dit wel een goeie serie, en Monika gespeeld door Courtney Cox vond ik altijd al een babe. Tegenwoordig zien we alleen nog herhalingen omdat de serie niet meer draait. Mja de herhalingen zijn niet wat toch heb ik gister een uur lang zitten kijken naar deze bloopers en genoten. Dus heb je ff een uurtje niks te doen, cker eventjes dit checken!

FINAL GAG REEL - FRIENDS [1 uur bloopers]Heerlijke striptease
Heerlijke Striptease
Vandaag hebben we weer een heerlijke babe die gewoon weer even voor ons stript. Het doet me denken aan een soort webcamfilmpje, maar dan opgenomen met een camera. En deze babe ziet er hier toch wel erg lekker uit zeg.

Heerlijke striptease

PIZZABABE NICOLE
PIZZABABE NICOLE
Hmmz, ik wou dat de zon hier net zo scheen als in deze gallerie en dat die babe hier op mn schoot zat. Achja de meeste dromen zijn bedrog zong Frogert aleens. Deze Pizzababe Nicole is trouwens wel een lekker snoepje, zwaar pizzababe waardig dus.

PIZZABABE NICOLESOCCER FREESTYLE
SOCCER FREESTYLE
Ik heb altijd gedacht dat belgen niet konden voetballen. Niet zo raar natuurlijk want we zien die rooie duivels nooit op de grote internationale toernooien. Dat er toch nog hoop is voor onze patatetende medemens blijkt uit dit filmpje waar ene Neo zijn laatste moves toont. Check de Check...

SOCCER FREESTYLEJAMIROQUAI - DEEPER UNDERGROUND
>Jameroquai
Jameroquai is een bijzondere artiest die bijzondere muziek voortbrengt. Zoals jullie weten kan ik bijzondere muziek goed waarderen. daarom staan de gorillaz samen met daft punk en Jameroquai hoog op mijn favoriete lijstje. Vandaag gaan we kijken naar het nummer deeper underground want nog steeds een lekker nummer is.

JAMIROQUAI - DEEPER UNDERGROUNDTOP 25 HORRORKILLS
TOP 25 HORRORKILLS
Dat Halloween feest wil nog steeds niet echt doorzetten hier in Europa. Mja ik vind dat helemaal niet jammer want wij hebben gewoon carnaval 3 maanden later. Ik denk dat er onderhand wel een 1000 films zijn die over Halloween gaan, hier is de top 25 horror kills met dank aan.

TOP 25 HORRORKILLSTRAIN SURFING
TRAIN SURFING
Trein surfen is niet helemaal wat we hier zijn in deze clip het is meer trein skien als je het mij vraagt. Wat gaan we doen ? We binden een touw vast aan een trein net zoals bijvoorbeeld met waterskieen en we gaan er achter hangen, leuk ? Niet echt want het gaat niet zo snel, stoer ? Dat wel, want niemand anders durfde het..

TRAIN SURFING

IK VRIJ VEILIG OF IK VRIJ NIET
Ik vrij veilig of ik vrij niet
Bovenstaande kreet kent iedereen. Natuurlijk zijn er meer kreten die iedereen kent maar die paste niet bij dit filmpje. We zien namelijk 2 hitsige jongeren die er wel zin in hebben. Maar ja wat doe je met een condoom als pa en ma in eens binnen komen?

IK VRIJ VEILIG OF IK VRIJ NIETGAMETIME 188
Gametime logo
Vandaag gaan we nog een simpel vormgegeven spel spelen het zijn dit keer geen bellen die je naar hartenlust moet opblazen. Nee dit keer hebben we het over zwaartekracht. een leuk spel met een interessant thema.

GAMETIME 188
Veronika Zemanova
Veronika Zemonova Douche
Na al die lekkere billen is het nu weer tijd voor lekkere tieten. Die zie je in het volgende filmpje van Verkonika Zemanova. Ze neemt namelijk een hele lekkere douche waar wij van mogen meegenieten.

Veronika Zemanova

Sloggi Contest
Sloggi Contest
Je kent vast wel die billboards van Sloggi. Die borden waar de billen op staan van een aantal babes met een hele lekkere kont. Nu houd Sloggi ook een internationale wedstrijd waar een hoop landen aan meedoen om de babe uit te zoeken met de lekkerste billen. In het volgende filmpje zie je welke babe Nederland zal vertegenwoordigen.

Sloggi Contest

SHIFT HAPPENS
Shift happens
Vandaag doe ik als laatste een intelligent filmpje. Voordat je hier aan begint zou ik eens stevig gaan zitten en even een bak koffie naar binnen slurpen want sommige dingen zijn erg bijzonder om te lezen. Kijk maar mee naar een paar ontwikkelingen op aarde.

SHIFT HAPPENSSAMURAI VS SAMURAI
Samurai vs Samurai
In het volgende animatie filmpje zien we hoe 2 groepen samurai's met elkaar vechten om een extra stukje land. Het leukste vind ik dat je het kan vergelijk met de werkelijkheid. Soms wil je iets heel graag en dat gaat soms ten koste van iets dat je al heb.

SAMURAI VS SAMURAI
TRANCEMASTER 5008 - PJ MEGAMIX
TRANCEMASTER 5008 - PJ MEGAMIX
Euh nee nee dit is geen nieuw deel in de Cold Fusion reeks, althans die zit er wel aan te komen deze week, dit keer hebben we een remix van de cd Trancemaster 5008. De cd Trancemaster kan je gewoon hier kopen de remix van PJ downloaden we gewoon gratis en voor niets.

TRANCEMASTER 5008 - THE PJ MEGAMIX

DANSEN MET JORDAN
DANSEN MET JORDAN
Mja, Jordan Capri was ooit echt een van mijn favorieten dames tot dat ze bekent maakte dat ze helemaal genoeg had van het modellen werk en zich wilde storten op het universiteits leven. Wat daar van geworden is weet ik niet maar ik vond nog wel een leuk filmpje uit de tijd dat Jordan nog niets anders deed dan feesten met haar geile vriendinnetjes. CHECK!

DANSEN MET JORDANPIZZABABE THEKLA
PIZZABABE THEKLA
Wow, ik weet verder niet waar deze Thekla Roth vandaan komt maar het ziet er mij een beetje israelisch uit allemaal. Mja, nix mis mee natuurlijk behalve als je een palastijn bent. Vandaag trappen we af met deze Pizzababe Thekla dus. Hier meer Pizzababes...

PIZZABABE THEKLAHACK DE SNELWEG
HACK DE SNELWEG
Deze Max Cornelissen maakt zich echt onsterfelijk, goed het betreft natuurlijk een viral campagne voor itafstuderen.nl maar als je het mij vraagt is dit toch wel een van de beste viral campagnes die er ooit gemaakt zijn. We hebben Max al staan op de site maar dit is toch nog weer eentje die ik nog niet kende.

HACK DE SNELWEGAFTREK CHINEES
Aftrek chinees
Ik kwam het volgende filmpje per toeval tegen en ergens vind ik het heel bijzonder. We zien namelijk een Chinese man die midden op straat staat te rukken. Het meest bijzondere is dat ook niemand er wat van zegt. Ach ja zolang ik er maar geen last van heb. Via

AFTREK CHINEESPRIVE SEXOPNAME
PRIVESEXOPNAME
Geheime foto's en video's van amateurtjes die ongedeugende dingetjes doen voor de camera, wie wil dat nou niet! Een soort van Paris Hilton tapes, maar dan met minder bekende meisjes je vindt het allemaal op Privesexopname.nl

PRIVESEXOPNAME

MERCATOR BABE
MERCATOR BABE
Het is gewoon echt een zware last als je net zoals ik bij de eerste beste mooie blonde die voorbij komt meteen helemaal verliefd bent. Zo ook deze blonde in deze reclame van Mercator verzekeringen, de boodschap is dat dames voor zich zelf moeten kunnen zorgen. Maar neem van mij aan dat deze blonde dat nie hoeft. Weet iemand wie zij is ????

MERCATOR BABEBACKSTREET BIRD
BACKSTREET BIRD
Hehe beesten blijven natuurlijk cool hoe je het ook wend of keert. Neem nou deze papegaai die echt precies op de beat van de plaat Everybody van de Backstreet boys danst. Checken we eventjes deze lauwe moves dan, waar ik nog wat van kan leren.

BACKSTREET BIRDRAAF AIR SHOW 2007
RAAF AIR SHOW 2007
Altijd mooi die beelden van zo'n airshow. Dit keer de RAAF 2007 in Edinburg S.A, we zien onder anderede F111's en F/A-18s. Gelukkig gaat er dit keer niets mis en hebben we gewoon een mooie vliegtuigshow.

RAAF AIR SHOW 2007GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Het begint er op te lijken dat ik een rubiks cube fetish heb maar niks is minder waar. In het volgende filmpje zien we gewoon een hele toffe versie van de rubiks cube. Helaas is ie niet te koop maar dat maakt hem niet minder kick.

GADGET VAN DE WEEK
GAMETIME 187
Gametime 187
Vandaag gaan we een geniaal spelletje spelen. Het is niet lastig het is gewoon goed nadenken en vooral verzinnen en kijken. Heel simpel te maken maar lastig uit te voeren. Ik kwam in ieder geval tot level 8. Hoe ver komen jullie?

GAMETIME 187Tiffany Teen
Tiffany Teen
Next Door Nikki ken je nu wel denk ik zo maar. Van Teenkelly heb je mischien ook wel eens gehoord. Maar ken je babe Tiffany Teen? Dat is namelijk ook zo'n lekkere babe die hetzelfde doet als die andere babes die mooie filmpjes maken. Kijk maar eens.

Tiffany Teen

2 Babes
2 Babes
Amerikaanse films in Duitsland worden altijd wel nagesynchroniseerd. Ik vind het persoonlijk erg irritant, maar soms ook zelfs grappig. Net als in het volgende fragment met 2 babes waar ook op eens Duitse stemmen uitkomen.

2 Babes


SEXY FRENCH GIRL
SEXY FRENCH GIRL
Mja Ruben die is al weer een paar dagen nergens te bekennen dus moet pappa het zelf maar weer doen. Vandaag doen we dat met deze franse dame die het leuk vindt zich voor ons intespannen en smeren voor de camera.

SEXY FRENCH GIRLTHAT 70s SHOW BLOOPERS
THAT 70s SHOW BLOOPERS
Deze serie moet toch wel een van de weinige tv series die ik kijk op televisie. Meestal is het dan al wel erg laat op de avond als het er op is op Comedy Central maar dat maakt het niet minder leuk. Altijd leuk zijn ook de bloopers, vandaag een minuut of 10 bloopers van That 70s Show!

THAT 70s SHOW BLOOPERSRUBIKS CUBE OPLOSSEN
Rubiks cube oplossen
Het is mij nog steeds niet gelukt om een rubicks cube op te lossen. Waarschijnlijk had de gast uit het volgende filmpje daar ook last van dus heeft hij maar een apparaat gebouwd om hem op te lossen. leuk gedaan.

RUBIKS CUBE OPLOSSENNOORD-KOREAANS AMUSEMENT
Noord-Koreaans amusement
Noord-Korea is al tijden een beetje omstreden om het zo te zeggen. Wat ik wel erg kick vindt in Noord-Korea is dat ze er g goed zijn in atletiek en in choreografie. Dit komt het beste naar voren in hun grote voorstellingen.

NOORD-KOREAANS AMUSEMENTDAS PAS EEN AFRO
DAS PAS EEN AFRO
Mja, het is kaal of kammen en doe mij dan maar kaal. Heerlijk snel klaar smorgens en het scheelt ook nog eens een vermogen aan hairconditioners en weet ik wat niet allemaal. Als je een afro hebt kan je daar best leuke dingen mee doen, dit vind ik tot nu toe de origineelste.

DAS PAS EEN AFROROKEN GOED VOOR U
ROKEN GOED VOOR U
Altijd al geweten dat roken goed is voor je. Hier het bewijs nog maar eens. En we steken er nog maar eentje op.


ROKEN GOED VOOR U

3X BABE
3X BABE
Ook vandaag weer de babes van de buren kijken we eventjes allemaal mee..


Monica & Dorothy - Beachgirls & Marie - Shila & Monika

Amateurs komen vandaag van onze vrienden @ Girlfriendvids

MONSTER TRUCK CRASH
MONSTER TRUCK CRASH
Altijd wel een mooi gezicht die Monster trucks vooral als het nog eens hier dichtbij gebeurt, zo was er een aantal weken geleden hier in Arnhem in het Gelredome het zogenaamde Monster Jam een jaarlijks event waar dit soort grote trucks allerlei stunts uithalen. Dat het ook wel eens met deze grote jongens mis kan gaan zien we hier..

MONSTER TRUCK CRASHWE DIDNT START THE FIRE
WE DIDNT START THE FIRE
Tijdje geleden hadden we hier al deze Techo Viking staan die ergens op een rave een beetje stoer voorop loopt. Vandaag een iets andere versie van deze clip, nieuwe muziek eronder en wat nieuwe beelden erbij en dan krijg je zoiets als dit..

WE DIDNT START THE FIRE300 APPELS
300 APPELS
En we gaan nog eventjes verder met een parodie op 300 dit keer een versie waar zelfs de tandarts erg blij mee is. Een boel appels dus die de strijd aangaan.

300 APPELSNIET BELLEN IN DE KERK
Niet bellen in de kerk
In het volgende filmpje zien we waarom je je mobiele telefoon uit moet zetten als je een kerk binnen gaat. Ik bedoel het kan toch niet dat je tijdens de preek zomaar opeens gaat lopen bellen. Ik vond het in ieder geval erg grappig.

NIET BELLEN IN DE KERKGAMETIME 186
Gametime 186
Vandaag gaan we het spel indestruct 2 tank spelen. Het is de opvolger van een spel indestruct tank. Nou vond ik dat al erg leuk en dit spel is nog beter. Na 13 levels mocht ik proberen on een high score neer te zetten lukt jouw dit eerder?

GAMETIME 186STONE SOUR
Stone sour
Vandaag weer eens een lekkere band voor op de zondag. Ook nog een band die ik ken een een hoop andere mensen ook wel zullen kennen. Het is namelijk Stone Sour en dit keer zien we hun concert van Rock am Ring.

STONE SOURSNEEUWPRET 3
Sneeuwpret 3
Vandaag gaan we alweer de sneeuw in en dit keer op de piste. Ik bedoel skiën is leuk en achteruit skiën is vast nog leuker maar zorg dan wel dat je het kan. Anders sta je wel een beetje voor lul als je hard op je bek gaat.

SNEEUWPRET 3LEKKER GELUIDJE
Lekker geluidje
In je auto heb je geluid nodig. Nou heb ik geen auto maar geluid is erg belangrijk. Dat wisten deze gasten ook en dus hebben ze maar even een paar speakertjes gekocht. Kost wat geld maar dan heb je ook wat.

LEKKER GELUIDJESPOOK SCHOMMEL
SPOOK SCHOMMEL
Hahaha ik moest wel weer lachen hoor om dit filmpje, dit filmpje is namelijk zelfs al op de televee geweest en kom op nou joh een geest die van schommelen houdt. Kom op zeg lolz, wat een klinkklare onzin. Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door trillingen van verkeer of bouwwerkzaamheden als je het mij vraagt.

SPOOK SCHOMMELTHE REAL CATWOMAN
THE REAL CATWOMAN
Mja, ik weet het niet helemaal hoor ik vind dit toch wel wat hebben eerlijk gezegd. Deze dame is een soortement van kruising tussen een tijger en een lekker wijf. Mja, ik zie er toch genoeg lekker wijf in eigenlijk..

THE REAL CATWOMANReon Kadena
Reon Kadena
Aziatische babes lunnenn ook erg lekker zijn. Natuurlijk heb je van die vreemde types die van die gekke dingen doen, maar gelukkig zijn er ook nog de hete modellen. Net zoals deze Reon Kadena die er hier erg lekker uitziet.

Reon Kadena


3X BABE
3X BABE
Zoals elk weekend gaan we ook dit weekend weer de babes van de buren hier posten. Een stuk of 2 per site keer 3 is dan toch al snel een gallerietje of 6 vandaag en morgen. Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe dvd speler dus die ga ik zo nog eens eventjes aan een paar tests onderwerpen.

Andrea & Nella - Monica & Andrea - Nicole & Sofia

Meer babes vinden we natuurlijk bij onze zustersite Beeblog.nl

FATBOY DANCE
FATBOY DANCE
Mja, ik weet niet precies hoe lang het gaat duren maar als ik zo door ga dan zie ik er over een jaartje of 2 ook wel zo uit denk ik dan. De moves heeft deze gast beslist maar dat ie te weinig moves heeft dat zien we ook weer terug in zijn gewicht. Anyway check m dansen dan.

FATBOY DANCETOUR DE FRANCE 2008
TOUR DE FRANCE 2008
Gisteren is het parcours voor de Tour de France 2008 bekend gemaakt. Heel erg fijn natuurlijk dan kan je nu vast een tentje reserveren langs de route. Zelf vind ik de Tour niet zo boeiend, ik ben meer van het voetbal maar goed het is toch elke keer een prestatie wat die gasten presteren. Met of zonder doping!

TOUR DE FRANCE 2008THNX 4 DINNER
THNX 4 DINNER
Als ik uit eten ga dan is het gewoon in een restaurantje of eetcafe. Het eten bij vrienden vind ik eigenlijk altijd maar een beetje saai, goed het is natuurlijk wel gezellig maar aan het eind van de avond kijk je mekaar dan aan wie de boel opruimt etc. Mja, niks voor mij dus, deze gast lijkt zich wel te amuseren.

THNX 4 DINNERHELP ZOMBIES
Help zombies
In het volgende filmpje zien we dat er een hoop zombies op komst zijn deze halloween. Maar hoe ontkom je er aan? Dat zien we in het volgende filmpje erg grappig gedaan vooral omdat het redelijk serieus is ingesproken.

HELP ZOMBIESSICKE DONUTS
Sicke donuts
Volgens mij is dit filmpje redelijk wat versneld afgespeeld maar dat maakt niet uit want het geeft wel een heel gaaf effect. Ik bedoel kijk hoe vaak en hoe snel deze gast donuts maakt. Niet normaal gewoon.

SICKE DONUTSGAMETIME 185
Gametime 185
Vandaag gaan we een spelletje spelen wat niet te makkelijk is en niet te moeilijk. We gaan namelijk dingen met elkaar wegen en vergelijken. Je mag er niet meer als 5 naast zitten. Highscores in de comments

GAMETIME 185Tyra's Tieten
Tyra's Tieten
nu we het toh over tieten hebben, is dit een filmpje dat wel erg overdreven is. Deze babe Tyra heeft namelijk 2 ongelofelijk grote jetsers. Met maarliefst de cupmaat van 32G. Toch vind ik dat ze er best goed uitzien. Gewoon kijken dus, hoe Tyra met haar borsten speelt.

Tyra's Tieten


CWH Femme Topless
CWH Femme Topless
Je zag laats Brianna Frost al op de webcam wat verder gaan dan alleen haar lekkere kont te laten zien. Ja, we hebben weer een filmpje waar een CWH-babe wat meer laat zien. Deze keer is het Femme. Een blonde babe met een prima kont laat onder de douche hier ook wat meer zien.

CWH Femme Topless


MEN IN PAIN
MEN IN PAIN
Geweldige show hier die je misschien wel kent van onze buurtjes. Ik heb een hele zooi afleveringen gevonden van Balls of Steel dus die gaan we jullie laten zien. Vandaag beginnen we met Men in Pain, altijd leuk voor in de kroeg dit soort spelletjes.

MEN IN PAINTRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag weer eens een try this at home. In het volgende filmpje leren we hoe we goedkoop een hologram effect maken. In dit geval is het voor halloween maar hoe dan ook vind ik het erg grappig.

TRY THIS AT HOME
VERUNKA VERUNKA VERUNKA
VERUNKA VERUNKA VERUNKA
Misschien had je het al gezien maar bij onze vriendelijke buurtjes van Xmissy.nl hebben ze al de hele week Verunka week. Elke dag gewoon een verse Verunka gallerie voor je snuffert, nou heb ik er maar eventjes een overzichtje van gemaakt zodat je snel en gemakkelijk bij dit lekkere meisje kan geraken.

Verunka 1 - Verunka 2 - Verunka 3 - Verunka 4 - Verunka 5 - Verunka 6

WHEEL OF STUPID
WHEEL OF STUPID
Nou weten wij allang dat Amerikanen niet de slimste zijn op deze aarde en in het Amerikaanse leger is dat al niet veel anders. Kijken we eventjes naar deze vrouwelijke korporaal die wel goed kan draaien aan het wieletje maar waarom ze meedoet weet verder niemand...

WHEEL OF STUPID

HET GAAT LEKKER
Het gaat lekker
In het volgende filmpje zien we dat iets niet helemaal goed. gaat. Beter gezegd de staart van het vliegtuig valt van het vliegtuig terwijl het vliegtuig aan het landen is. Weet iemand of het hier om een test gaat?

HET GAAT LEKKERSLAPEN DOE JE SNACHTS
Waar deze gast met z'n gedachten zit terwijl hij aan het tanken is mag Joost weten. Het lijkt erop dat hij gewoon verder is gegaan met slapen nadat hij de auto uitstapt. Mja, een beetje opletten mag dan ook wel weer..

SLAPEN DOE JE SNACHTSMUSTANG COBRA
MUSTANG COBRA
Auto's heb je in alle soorten en maten toch zien we steeds meer Amerikaanse bakken hier op de NL wegen. Qua luxe niets mis mee hoor, maar benzine slurpers zijn het wel. Deze Mustang Cobra is ook een slurpert met z'n 12 liter op de 100km, de beelden zijn dan wel weer spectaculair te noemen. Check!

MUSTANG COBRABabe In de Badkamer
Babe In De Badkamer
Je kan natuurlijk van die sexy filmpjes maken die helmaal over the top zijn. Maar ''amateurstyle'' is ook niet slecht hoor. Denk maar eens aan die leuke webcamfilmpjes. Maar goed, hier zie je dus gewoon een babe met een mooi lichaam haarzelf even insmeren.

Babe In de Badkamer

PIZZABABE AMBER
PIZZABABE AMBER
Een beetje later dan normaal maar het wat gisteravond dan ook wel erg gezellig. Nou ja snel verder met de Pizzababe van de dag, en die eer valt vandaag tendeel aan deze Amber Elise die als cowgirl verkleed gaat. Mja, helemaal niet slecht al zeg ik het zelf.

PIZZABABE AMBERDOE EENS DEEPTHROAT
DOE EENS DEEPTHROAT
Mja, deze babe heeft wel erg bijzondere kwaliteiten, ik bedoel als je een ballon te grote van een olifantenlul naar binnen kan werken dan heb je toch een talent. Mja waar het verder goed voor is weet niemand, maar dat ze weet hoe ze m in de mond moet nemen dat lijkt me duidelijk.

DOE EENS DEEPTHROATNIEUWE BROMMERT
Nieuwe brommert
Ja je leest het goed we hebben alweer een nieuwe brommert en ik moet zeggen hij is heel bijzonder. Kijk maar naar dit introductie filmpje. want toen ik dit zag heb ik hem meteen besteld. Ik zit er in ieder geval al op te wachten vinden jullie het ook leuk ?

NIEUWE BROMMERTGLIJBAAN HUMOR
Glijbaan humor
Sommige filmpjes krijgen me wel aan het lachen zo ook het volgende filmpje. Ik heb namelijk nooit geweten dat mensen zoveel moeite hebben met een glijbaan. Toch is het leukste als kinderen wat minder geluk hebben op een glijbaan.

GLIJBAAN HUMORGAMETIME 184
Gametime logo
Vandaag gaan we een pinball/puzzel game spelen. Erg grappig vooral omdat je dit spel op een hele hoop manieren kan doorlopen maar er is maar 1 oplossing die alle punten geeft. Ik zou zeggen highscores in de comments.

GAMETIME 184Luna Houd Van Soldaten
Luna Houd Van Soldaten
Je weet al dat Luna een hete babe is. Maar ze geeft ook om andere mensen. Dit bewijst ze door een filmpje te maken speciaal voor de soldaten die vechten in Irak. Je ziet een aantal fragmenten van haar filmpjes.

Luna Houd Van Soldaten

Pirates XXX
Pirates XXX
Natuurlijk bestaan er pornofilms de nageaapt zijn van een bekende Hollywood film. Zoals Cleopatra of Lord Of The Rings. Maar nu bestaat er ook een porno-film genaamd Pirates XXX. Hier is even een voorproeje ervan.

Pirates XXX

MYM TREKT HET NIE
MYM TREKT HET NIE
Die Mym toch he, wou die meedoen met de echte mannen gisteravond. Een stuk of 6 biertjes verder waren we hem ineens kwijt, naar enig speurwerk vonden we hem op de wc helemaal uitgeteld. Mja, Ruben maakte deze beelden zodat Mym het ook weer weet.

MYM TREKT HET NIE

SNEEUWPRET 2
Sneeuwpret 2
Inmiddels heeft het alweer een keer gevroren en dus is het officieel koud en dus ook kut weer. In het volgende filmpje denkt die gast ook zeker kut en waarschijnlijk nog wel meer. Ik bedoel hoe kut is dit wel niet.

SNEEUWPRET 2
PLAYSTATION 9
Playstation 9
In het volgende filmpje zien we alvast een reclame voor de Playstation 9. Ja je leest het goed de Playstation 9. Deze reclame is door Sony zelf gemaakt en ik vind het erg grappig om hun kijk op de toekomst te zien.

PLAYSTATION 9
CPR
CPR
Ook op de werkvloer komt het weleens voor dat iemand zo neervalt tengevolge van bijvoorbeeld een hartaanval. Nu is er natuurlijk niet meteen iemand die dan klaarstaat met z'n ehbo diplomaatje om in te grijpen. Volgens de makers van dit stukje software heb je echter genoeg tijd om de babe van de afdeling op cursus te sturen.

CPR

HELP RICK AAN DIE RING
Rick van Velthuysen is genomineerd voor de Gouden Radioring. Eindelijk wordt zijn programma, Midden In De Nacht Rick, echt gewaardeerd. De laatste maanden lijkt het alsof Radio 538 het Rick extra moeilijk wil maken. Zo moest als eerste Boer Teun het programma WeekendRick verlaten.

Afgelopen juni werd bekend gemaakt dat Erik-Jan Rosendahl, de motor achter MIDNR, door de directie van 538 werd ontslagen. En nu was vorige week te lezen dat 538 stopt met WeekendRick. Dag weekendprogramma van Rick! Daarom verdient Rick deze Radioring. Naast het feit dat hij één van de beste DJ’s is van Nederland, zou dit een enorme opsteker voor hem zijn! Stem daarom 25 en 26 oktober op Midden In De Nacht Rick!! Bel naar 0909-8850 en kies voor optie 2!! Meer info hier!!!

Kom op mensen allemaal eventjes stemmen, kennen we trouwens Rick en Prins Rasjied nog ?

2 Webcamtienertjes
2 Webcamtienertjes
Hier is weer een webcamfilmpje met 2 mooie babes. Je kan ze ook 2 tieners noemen want boven de twintig zijn deze 2 dames nog niet. Hier hebben ze in ieder geval wel veel lol en lijken ze elkaar ook nog is erg leuk te vinden.

2 Webcamtienertjes

PIZZABABE IN PARIS
PIZZABABE IN PARIS
Vandaag een lekkere blonde die ergens op een balkonnetje in Parijs geil loop te doen voor ons. Nooit verkeerd dacht ik zo, alleen jammer dat we genoegen moeten nemen met de fotos. Wie weet hoe deze fijne dame noemt mag dat natuurlijk in de comments droppen.

PIZZABABE IN PARISTHE TETRIS SONG
THE TETRIS SONG
Tetris heeft iedereen wel gespeeld vroeger of nu nog steeds dat maakt verder niet uit. In het rijtje Pacman, Donkey kong hoort Tetris ook gewoon thuis. Nou hebben deze 2 broers dit spel vroeger erg veel gespeeld en daarom heeft een van die broers besloten om er maar een liedje van te maken.

THE TETRIS SONGOINK BUSTED
OINK BUSTED
Engelse en internationale opsporingsdiensten hebben afgelopen dinsdag een einde gemaakt aan de activiteiten van BitTorrent-site OiNK, die gespecialeerd was in pre-releases van muziek. Mja, dit soort berichten gaan we waarschijnlijk vaker lezen, zelfs de stichting Brein is hierbij betrokken geweest. Nu hou ik zelf helemaal nie van torrent maar de arrestatie hebben we wel op film.

OINK BUSTEDGOODMOONING
GOODMOONING
Mja, als je dan al een show presenteert voor nationale televisie dan snap ik sowieso niet dat je dat vanachter een glaze wand doet die uitkomt op een drukke winkelstraat. Deze 2 gasten worden geinterviewd maar check eventjes die 3e gast die telkens voorbij komt en de show zwaar ownt.

GOODMOONINGWTF EEN GAT
WTF een gat
Ja nu denken jullie gohh leuk een gat boeiend !!! Ja dat is zeker boeiend want waar de fuck komt het vandaan en nog interessanter waar gaat al het water heen. Het is mij een raadsel. Misschien heeft een van jullie de uitleg?.

WTF EEN GATGAMETIME 183
Gametime 183
Vandaag gaan we een lekker lang en goede game spelen. Je moet je een weg zien te banen door deze boomstronk. Erg grappig vormgegeven en het houd je lang genoeg bezig. Highscores in de comments.

GAMETIME 183Barbara Borges
Barbara Borges
Er bestaan natuutuurlijk een hoop mooie babes. Sommige worden zelfs een naaktmodel en houden er ook van om gefilmd te worden. Net zoals deze Braziliaanse Barbara Borges die je in het volgende filmpje ziet.

Barbara Borges


Sexy Striptease
Sexy Striptease
We hebben weer eens een lekker filmpje van Met-Art, In het filmpje zien we een heerlijke babe met fantastische tieten erg goed strippen. Geen amateur webcam-gedoe maar professionele shizzle.

Sexy Striptease

SPEEDPAINT
Paintjam
Een tijdje terug zagen we allemaal photoshoppers die gingen speed tekenen. nou vind ik dat allemaal wel leuk maar wat deze gast doet is nog veel knapper. In ongeveer 6 minuten zet hij een heel schilderij in elkaar.

SPEEDPAINTLEKKER ZO'N BUFFET
LEKKER ZO'N BUFFET
Eens per jaar is er een uitje hier bij Tlpizza voor de medewerkers en zodat ik zelf ook eens de deur uitkom en na een jaar elke dag pizza wil je natuurlijk ook eens wat anders. Het leek Mym een leuk idee om eens van een lopend buffet te eten, mja wel eventjes zorgen dat je voor Ruben bij het buffet bent.

LEUK ZO'N BUFFETWATER DUMPEN
Water dumpen
Soms moeten er branden worden geblust. Vaak gebeurt dit gewoon met een een brandweer auto maar soms ook met een watervliegtuig. Maar je hoe zit het er uit als een 747 zijn sluizen oopenzet? Nou ongeveer zo.

WATER DUMPENDIE IS GOED MET EEN BAL
DIE IS GOED MET EEN BAL
Nou gaat werken op kantoor en sportief zijn meestal niet hand in hand of je moet net zoals een paar mensen die ik ken elke middag eventjes een uurtje gaan snowboarden, dus heeft deze kantoor medewerker maar wat skills geoefend. Kijken we eventjes mee hoe hij toch zeer sportief het balletje hooghoud, alleen die laatste move.. Tja?!

DIE IS GOED MET EEN BAL

Brianna Frost Topless
Brianna Frost Topless
Vandaag hebben we een vrij exclusief filmpje voor jullie. Ken je mischien Brianna Frost? Die babe met die superlekkere kont. Ze is zelf begonnen met filmpjes te maken, maar liet hier alleen haar billen zien en geen andere spannende dingen. In het volgende filmpje laat ze eindelijk wat meer zien.

Brianna Frost Topless


PIZZABABE LISA
PIZZABABE LISA
Vandaag een gallerie met wat minder naakt dan jullie gewend zijn. Toch vond ik het een Pizzababe vermelding waardig al zien we dan niet zo heel veel bloot. Deze Lisa Gleave is de gelukkige dus, mooie foto's en was je toch opzoek naar je dagelijkse portie nakend check dan eventjes hiero...

PIZZABABE LISAJOHN RAMBO -TRAILER-
JOHN RAMBO -TRAILER-
Yes yes yes, daar issie dan eindelijk de trailer van de laatste Rambo film. Goed Sly is een kilootje of 20 aangekomen en hij beweegd niet zo smooth meer als in First Blood maar dat maakt natuurlijk geen zak uit. Lekker maaien met die M16 en wat strotjes doorsnijden met z'n Ramboknife, zo willen wij Rambo zien. Hier alvast de trailer!

JOHN RAMBO -TRAILER-WHEELCHAIR CROSS
WHEELCHAIR CROSS
Deze gast oefent zo te zien al vast zo te zien hoe het is om verlamd te zijn en in een rolstoel te zitten. En als hij zo doorgaat kan het ook nooit lang meer duren voordat ie zelf echt in zo'n ding zit. Check vooral eventjes die klap die hij tegen dat hekje maakt, toch een aardige snelheid.

WHEELCHAIR CROSSBEROVEN DOE JE NIET ZO
BEROVEN DOE JE NIET ZO
Hehehe, altijd lachen als het helemaal misgaat wanneer een of andere paupert een overval probeert te zetten. Natuurlijk moet je helemaal niemand beroven maar als je het dan noodgedwongen om wat voor reden dan ook toch met zo'n plan in je hoofd loopt. Check dan eventjes deze beelden, en denk dan nog maar eens.

BEROVEN DOE JE NIET ZO10MIN JAPANSE GAMESHOWS
10MIN JAPANSE GAMESHOWS
Ik heb weer eventjes lekker liggen luieren vanochtend maar ben dan toch maar opgestaan, koppie koffie erbij en een croissantje, bah wat een rot leven toch. Naja, in Japan hebben ze de beste gameshows, ik vraag me serieus af of die ooit eens bij ons uitgezonden gaan worden. Tot die tijd, kan je gewoon hier een 10 minuten durende compilatie bekijken.

10MIN JAPANSE GAMESHOWSINTERNETHYPES
Internethypes
Het leukste aan Internet vind ik wel de hypes. OP het moment is er een hele smerige bezig en die laat ik dus ook maar achterwegen. In het volgende filmpje zien we een hele hoop hypes langskomen. Via

INTERNETHYPES
STEFAN RAAB - MCDONALDS
Stefan Raab
Stefan Raab is denken Mijn favoriete Duitser. Dat is op zich niet zo moeilijk maar dat terzijde. In het volgende filmpje neemt hij namelijk mensen in de zeik bij de Mcdrive. Door ze bijvoorbeeld hun bestelling te laten zingen.

STEFAN RAAB - MCDONALDSGAMETIME 182
Gametime logo
Vandaag een spelletje wat redelijk simpel is als je het truukje door heb. het is de bedoeling om de kat in te sluiten door middel van de donkere hokjes. Er zit een hele simpele manier in maar daar moeten jullie zelf achter komen.

GAMETIME 182Jenna Jameson Trio
Jenna Jameson Trio
Natuurlijk ken je pornoster Jenna Jameson wel. Die Amerikaanse blondine die rijk is geworden met haar films. Hier zie je een kort fragment waar ze gezellig samen is met 2 andere lekkere babes. Een mooi triootjes dus.

Jenna Jameson Trio

Amber Easton
Amber Easton
Mijn favoriete muziek is toch wel alles wat met hiphop te maken heeft. En sommige babes mogen er dus ook wel zijn. Net zoals deze Amber Easton die je mischien al kent. Hier is ze een echte hiphop-honey.

Amber Easton

GORILLAZ - FIRE COMING OUT OF A MONKEYS HEAD
Gorillaz
Ik heb nog steeds een zwak voor Gorillaz. De laatste tijd luister ik het non stop. Er is echter 1 nummer wat ik nog steeds heel bijzonder vinden. Van dit nummer krijgen jullie de clip te zien. EEn echt meesterwerk.

GORILLAZ - FIRE COMING OUT OF A MONKEYS HEADSNEEUWPRET
Sneeuwpret
In Nederland is er amper tot geen sneeuw te bekennen. Ik vind dat erg jammer want sneeuw zorgt voor een hoop plezier. Jammer genoeg kan je auto wel vast komen te zitten in de sneeuw. Gelukkig kan ook dat voor een hoop plezier zorgen.

SNEEUWPRETMONKEY KISSES
MONKEY KISSES
Mja, de laatste paar weken hebben we elke keer wel wat met apen. Vandaag een leuke compilatie met een hoop apen in verschillende vormen en gedaantes. Van drummer tot loverboys, blijven leuke dieren..

MONKEY KISSESSEX OP DE WERKVLOER
SEX OP DE WERKVLOER
Tegenwoordig mag je eigenlijk niks meer op het werk, ja werken. Roken mag niet meer een beetje internetten is er vaak ook al niet meer bij. Kijken we eventjes mee naar de keek op de week van van Kooten en de Bie, waar ze het dit keer hebben over sex op de werkvloer. Als bonus de legendarische alleenstaande Vandaal!

SEX OP DE WERKVLOERLuna
Luna
Het is weer eens tijd voor een lekker filmpje van Luna. Mischien wel vrij lang geleden dat je haar laatste filmpje zag. Hier zie je haar weer met haar prachtige borsten. Net zoals altijd stript ze op muziek.

Luna
PIZZABABE GEORGIA
PIZZABABE GEORGIA
Vandaag een lekkere Pizzababe in de vorm van deze Georgia Jones die weliswaar of helemaal achteraan stond toen er met tieten gesmeten werd of zelfs gewoon helemaal afwezig op die dag, maar toch een lekker deerne is. Nice ass, en mooie lange benen daar hou ik wel van, en die tetten ? Kopen!

PIZZABABE GEORGIABROHEMIAN RHAPSODY
BROHEMIAN RHAPSODY
Eindelijk een nieuwe versie van deze klassieker van Queen, maar dan gezongen door een zooi studenten die net aan een nieuw jaar studeren zijn begonnen. Echt vetjes gedaan, en eerlijk is eerlijk wie wil er nu niet terug naar school als je deze beelden ziet.

BROHEMIAN RHAPSODYDREAMS
DREAMS
Leuke parodie op het alom bekende nummer ?! Dreams van de enige echte Notorious B.I.G. Nou ja het zal het clippie ziet er niet slecht uit en de tekst begint ook leuk. Kijken we eventjes mee, en oja deze versie is van ene Fat Jax!

DREAMS


REACTABLE
Reactable
In het volgende filmpje zien we een heel cool mengpaneel. Ik bedoel het is gewoon een tafel die geluidsgolven laat zien en ook geluid kan uitzenden. Kijk even mee naar de geweldige mix die deze gast op het einde in elkaar zet.

REACTABLE
BRITSE ISLAM SPEECH
Britse islam speech
De gast uit het volgende filmpje heeft het volgens mij niet zo op moslims. Hiuj steekt het ook niet onder stoellen of banken. nee nog sterker hij zet het gewoon online. Ik post het maar omdat ik graag wil weten hoe jullie over dit onderwerp denken.

BRITSE ISLAM SPEECH
GAMETIME 181
Gametime logo
Ja nog maar 19 dagen en we zijn aan de 200ste gametime bezig. Maar voordat het zover is hebben we nog 19 gametimes te gaan. Dit is alvast de eerste in de serie. we gaan vandaag voor lift spelen. Highscores in de comments

GAMETIME 181White Booty Mix
White Booty Mix
Omdat Pizzaman en ik zoveel van billen houden hebben we hier een heel mooi filmpje voor jullie. Een mix van allemaal witte kontjes. Eerder gezegd dikke witte konten of te wel White Booty's.

White Booty Mix

ZEMANOVA ZINGT VOOR ONS
ZEMANOVA ZINGT VOOR ONS
Er zijn maar een paar vrouwen op het internet waar mijn pik hartje sneller van gaat kloppen. Deze Veronika Zemanova is er een van, deze tjechische schoonheid die mij al een paar jaar natte dromen bezorgd blijkt toch nog meer te kunnen dan alleen maar poseren voor de camera. Hier zingt ze een liedje voor ons..

ZEMANOVA ZINGT VOOR ONS

GOED GEDAAN
Goed gedaan
Ik zit hier nog bij te komen van de formule 1 race van gisteren want de uitkomst was geweldig. Terwijl ik na geniet zie ik dit filmpje voorbij komen. Het is me ook meteen duidelijk waarom de meeste dragauto's wheeliebars hebben

GOED GEDAANLEER DANSEN MET AD
LEER DANSEN MET AD
Naja, het is niet echt Adje van Paul de Leeuw maar het had zeg maar zo een broer van hem kunnen zijn deze dansleraar op een soortement van afstandbediening. Ik zou zeggen zet even Time to burn op en bewegen maar met die voetjes van de vloer, yihaa! [via]

LEER DANSEN MET AD

THE OFFICE - PAVLOV EXPERIMENT
The office - pavlov experiment
Hehe The Office heb ik altijd wel om kunnen lachen. helaas heb ik de laatste tijd wat weinig tijd om het te kijken. Gelukkig kom ik wel eens clips tegen op het internet. Zo ook dit filmpje waarin Jim Dwight weer eens loopt te fucken.

THE OFFICE - PAVLOV EXPERIMENT
SPEELGOED 2007
SPEELGOED 2007
Wist jij nog niet wat je aan de sint moest vragen en ben je helemaal uitgekeken op je huidige speelgoed dan moet je vooral dit moderne nieuwerwetse kinderspeelgoed gaan vragen aan de sint. Of het legaal is vraag ik me af, want het lijkt me nogal seksistisch allemaal, naja wie ben ik.

SPEELGOED 20072 Blondjes Onder De Douche
2 Blondjes Onder De Douche
Het is weer tijd voor een filmpje met 2 hete babes onder de douche. Het zijn 2 blonde tienertjes die elkaar even betasten. Een van de twee is volgens mij bekend pornosterretje, Alison Angel.

2 Blondjes Onder De Douche

PIZZABABE LINDA
PIZZABABE LINDA
Heel afentoe komt er een Pizzababe voorbij waarvan ik de naam helemaal niet weet. Altijd vervelend natuurlijk, maar goed niet zo'n heel erge ramp want zeg nou eerlijk want maakt een naam nou uit. Ik heb haar voor het gemak maar eventjes omgedoopt naar Linda maar mocht een van jullie haar echte naam weten dan graag eventjes melden in de comments.

PIZZABABE LINDATOE AAN VAKANTIE ?
TOE AAN VAKANTIE ?
Deze dames willen het misschien niet toegeven maar zijn wel zwaar toe aan vakantie. En sjah, als dan zelfs Ryan air te duur is dan blijven er niet zoveel mogelijkheden over. Of, mja je moet wel een beetje inventief zijn! Thnx Kees!

TOE AAN VAKANTIE ?IT'S MAGIC
It's magic time, mja altijd opletten geblazen dus. Vandaag een hele zooi kaart trucjes in een grote compilatie van een minuut of 9 geperst. Ik snap er sowieso geen zak van dus ik ga geeneens proberen om het uitteleggen aan jullie. Mja kijk wel eventjes mee want tis toch wel weer knap sommige dingen.

IT'S MAGICLEKKER! SMORGENS CHINEES
LEKKER! SMORGENS CHINEES
Smorgens vroeg kan je me eigenlijk niet wakker maken voor een normaal ontbijt ofzo. Bah, wat smerig de brood zooi als ik net wakker ben. Nee doe me dan maar een lekkere bord babipangang of zo net uit de magnetron opgewarmt van gisteravond. Ach chinees is best lekker, zo ook deze jonge dame die echt lekker kan dansen.

LEKKER! SMORGENS CHINEESKIMI RAIKKONEN KAMPIOEN
KIMI RAIKKONEN KAMPIOEN
Gisteren nog het formule 1 gebeuren gezien toevallig ? Dan had je dus geweten dat Kimi Raikkonen gisteren voor de eerste keer in zijn carriere wereldkampioen formule 1 2007 is geworden. En ik moet zeggen het was echt een spannende race waarin het gevaar Hamilton en Alonso pas in de laatste ronden definitief werden uitgeschakelt. Verslag vinden we bij onze vriendjes van Wadda, Raikonnen filmpjes bij meer lezen!

KIMI RAIKKONEN KAMPIOEN

RTL 7 samenvatting 2007...GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Een tijdje terug heb ik in deze zelfde rubriek de Picco Z helicopter behandeld. Ik heb het altijd een kicke gadget gevonden en nu hebben ze iets verzonnen om het te verbeteren. Ik vind het in ieder geval redelijk origineel.

GADGET VAN DE WEEKFUCK
Fuck
Fuck is een heerlijk word en is tegenwoordig heel gebruikelijk. Een tijdje terug vond ik een audio bestand met de uitleg van fuck. Bij dit stukje audio heeft iemand een filmpje gemaakt en dat loopt heel lekker bij elkaar.

FUCK
GAMETIME 180
Gametime logo
Vandaag gaan we een spel spelen met een hoge dosis humor. Je moet namelijk allemaal dingen af schieten meer te gelijke tijd neem je ook nog de nodige hoeveelheid drugs tot je. Ik kon vooral erg lachen om het effect van mushrooms.

GAMETIME 180
Hete Babe Stript
Hete Babe Stript
Webcamfilmpjes zijn natuurlijk wel leuk. Maar die filmpjes kunnen ook gewoon opgenomen worden met een camera. Net zoals in het volgende filmpje waar een hele hete babe afkoelt door een ijsje te eten. En ze stript er ook nog eens bij.

Hete Babe Stript

Goddlijke Tieten
Goddelijke Tieten
We hebben vanavond weer een hele mooie babe met 2 hele lekkere tieten voor jullie. In het filmpje met de hete brunette zie je dat ze haar leren schonen en rokje aanheeft. Natuurlijk krijg je meer dan alleen kleren te zien.

Goddelijke Tieten

CALL ME !
CALL ME !
Deze chick mag mij elke dag wel bellen, en dat ondergoed lijkt me ook best handig als je een chick bent. Nou ja, of het echt is of gewoon een leuke gadget dat weet ik zo niet, wel leuk gevonden.

CALL ME !

BAD DAY ?
BAD DAY ?
Mja iedereen heeft weleens een slechte dag. Ik weet niet goed wiens dag slechter is die van de man die een beetje doodziek wordt van het gefoetel van zijn vrouw of die van het kuiken. Mja, ik ga toch voor de laatste denk ik...

BAD DAY ?BEERBONG SONG
BEERBONG SONG
Ik hou van bier en van een jointje ben ik ook al helemaal niet vies. Nou heb ik een waterpijp eigenlijk nooit begrepen en al helemaal niet een beer bong, waar je in een paar minuten een liter bier na binnen krijgt. Mja, hier is in ieder geval het beerbong lied.

BEERBONG SONGGOED MET EEN SIGARET
GOED MET EEN SIGARET
Mja, er staan wel vaker filmpjes hier op de site waarvan ik denk hmz hoe zouden ze het toch doen. Vandaag iemand die naar het zich laat aanzien jaren geoefend heeft met een sigaret die lijkt te kunnen zweven. Mja, ziet er toch zekers stoer uit of niet dan.

GOED MET EEN SIGARETGEEN BEKEURINGEN MEER!
GEEN BEKEURINGEN MEER!
Zo dat klinkt lekker, nooit meer een bekeuring voor te hard rijden dat beloofd deze reclame campagne van Mini. Je moet dan wel eerst even een Mini kopen natuurlijk maar dan is het ook echt afgelopen met die vervelende eveloppen uit Leeuwarden.

GEEN BEKEURINGEN MEER!BOEM IS HO
BOEM IS HO
De laatste paar weken horen we niet echt veel meer over de oorlog in Irak en Afghanistan waar we ook eigenlijk deel van uitmaken. Of dat nou te maken heeft met het feit dat er binnekort een beslissing valt of we wel of niet blijven weet ik niet maar als ik dan dit soort aanslagen zie, met megabommen.. Sjah...

BOEM IS HOLapdance
Lapdance
Vandaag hebben we weer een bae-filmpje met een iets vollere babes er ij. Je moet er maar van houden. Deze busty blonde geeft hier namelijk een mooie lapdance weg. Haar naam is trouwens Dani.

Lapdance

3X BABE
3X BABE
Hmmm heerlijk geslapen vanacht zeg, doet me echt goed dat vroeger naar bed gaan. Ik was toch al niet zo lekker die laatste donkere dagen voordat het echt winter wordt. Mja, snel verder met de middag dames, ook vandaag weer bij onze vriendelijke buurtjes natuurlijk.

Denisa & Zdenka - Vickey & Melanie - Hot Katcha & Dayse Brucieri

Vandaag hebben we de amateurs van Coomgirls in de aanbieding!

SCHOONMAKEN
SCHOONMAKEN
Over schoonmaken wordt doorgaans wat minderwaardig gedaan. Maar zelfs schoonmakers of interieurverzorgers zo als die hedendaags heten blijken tegenwoordig een soort van opleiding nodig te hebben. Het ziet er naar uit dat deze medewerker net ziek was toen ze in de klas het schoonmaken van automatische deuren behandelde.

SCHOONMAKENLEUK ZO'N EILAND
Leuk zo'n eiland
Ja een eigen eiland is wel erg kick vooral als je ook nog een iets doet voor de mede mens. De gast uit het volgende filmpje heeft zijn eigen eiland gemaakt uit plastic flessen. Een grappig initiatief met een leuk resultaat.

LEUK ZO'N EILANDVENOM 1985
Venom 1985
Vandaag gaan we weer naar metal luisteren want dat hoort bij de zondag. Dit kkeer gaan we luisteren naar Venom. Dit keer een concert dat ze gaven in het jaar 1985. Je kunt trouwens nog steeds bands aanvragen en ik zal kijken of ik iets kan vinden.

VENOM 1985
GAMETIME 179
Gametime 179
Vandaag gaan we het spel slap the nerd spelen. Of te wel je mag lekker een paar kinderen in elkaar rossen. altijd leuk om te doen toch. Dat dacht ik nou ook. Oftewel ik wil eindelijk weer een highscrores in de gametime zien.

GAMETIME 179
Strippen In De Keuken
Strippen In De Keuken
Als ik op vakantie ben, hoor ik altijd de term ''effe neuken in de keuken'' van obers die daarmee een babe proberen lastig te vallen. In het volgende filmpje zie je een lekkere babe ook echt in de keuken. Alleen deze dame stript alleen voor ons. En deze babe heeft 2 verdomd lekkere tieten.

Strippen In De Keuken

Selena Spice
Selna Spice
De babes van vanovond zijn wat later door de pizzavond van ons. Hier is de lekkere babe Selena Spice die buiten voor ons poseerd. Natuurlijk heeft ze nog steeds die goddelijke kont, waar iedere vent op geilt.

Selena Spice

CRASH MIX
Crash mix
Ja op de een of andere manier vind ik een crash toch altijd wel iets hebben. Daarom vind ik het volgende filmpje ook er goed. We hebben namelijk iets meer als 4 minuten aan crashes te bekijken. Ik had sommige nog niet eerder gezien dus ik zou zeker kijken.

CRASH MIX
BIJZONDERE BAAN
Bijzondere baan
In het volgende filmpje zien we een hoogspanningsmedewerker. Op zich klinkt dat niet zo interessant maar na het zien van het volgende filmpje weet je wel beter. ik bedoel die gast klimt gewoon even over een stroomkabel als of het niks is.

BIJZONDERE BAANDRAADSTAAL 5
DRAADSTAAL 5
Check out de laatste aflevering van Draadstaal een satirisch programma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zich ergeren aan, verbazen over en lachen om tijdloze thema's. Deze uitzending is van gister, hier kan je ook nog eens draadstaal 4 bekijken.

DRAADSTAAL 5THE PHANTOMPOOPER
THE PHANTOMPOOPER
Hehehe, in deze wijk zijn ze op zoek naar iemand die de hele buurt vol kakt. Ze hebben zelfs een naam voor hem, de phantom pooper dus, lolz. Mja, het zal je maar gebeuren dat er zo'n viespeuk rondloopt in je wijk haha. Check eventjes deze reportage!

THE PHANTOMPOOPEROld School Porno
Old School Porno
De erotishe films van vroeger zijn zeer anders dan nu. Maarja, vroeger hadden ze natuurlik ook wat lekkere babes. In het volgende filmpje zie je een aantal stukjes uit zo'n oude pornofilm. Het zijn ook nog eens de lesbische stukjes.

Old School Porno

3X BABE
3X BABE
Het is weer weekend en dan gaan we altijd op rooftocht bij de buren. Geen Pizzababe dus vandaag en morgen ook niet, wel een rondgang bij onze vriendjes op zoek naar vrouwelijk vleesch. En ook vandaag is dat natuurlijk weer gewoon gelukt, vergeet zeker eventjes die bonus niet te checken, Pizza is verlieeeeefd!

Mony & Isadore - Zdenka & Daniela Gil - Denisa & Carolina

Bonus Galleries: CLAUDETTE (zusje van Keyra Augustina???)

HAPPY TREE FRIENDS
HAPPY TREE FRIENDS
Mja, ik heb die nieuwerwetse cartoons eigenlijk nooit zo begrepen. Neem nou deze Happy Tree friends die toch vrij populair schijnen te zijn, nee doe mij dan maar gewoon een southpark ofzo daar kan ik me dan wel weer mee vermaken. Anyway hier een nwe aflevering van de HTF.

HAPPY TREE FRIENDS - BOO DO YOU THINK YOU ARE?

hier nog veel meer afleveringen..


DARE DEVILS R US
DARE DEVILS R US
Mja, stuntmannen je moet wel gek zijn om dat te worden, ik bedoel wie stapt er nu vrijwillig in een brandende auto of iets soortgelijks, dat doe je als weloverwegend mens toch niet. In deze clip zien we dus een aantal van dit soort daredivils allerlei stunts doen die toch in de meeste gevallen niet echt lekker aflopen.

DARE DEVILS R USGIRLS JUST WANNA BE BOYS
GIRLS JUST WANNA BE BOYS
Hehe altijd al geweten dat meiden geen dames zijn als er geen kerels in de buurt zijn. Zo ook deze dames die je na het zien van deze clip toch een stuk minder sexy gaat vinden dat beloof ik alvast. Naja, kijk en huivert!

GIRL JUST WANNA BE BOYSDIKKE ROOKWOLK
Dikke rookwolk
Iedereen heeft wel eens een vuurtje gemaakt. Zo ook deze gasten. Alleen pakken zij het iets professioneler aan. Kijk mee naar de enorme grote en lang brandende rookwolken dier hier ontstaan. Erg kick om te zien.

DIKKE ROOKWOLK
VIDEOBEELD
Videobeeld
In het volgende filmpje zien we hoe je groenen vlakken kunt veranderen in mensen door middel van de computer. Er bijzonder om te zien hoe het er uit ziet en hoe echt het al lijkt. Of ligt dat weer aan mij ?

VIDEOBEELDGAMETIME 178
Gametime 178
Vandaag gaan we een grappig spelletje spelen namelijk hummer football. Leuk om een keer te voetballen met auto's. Zoals altijd highscores in de comments. De prijs is eeuwig trots dus doen je best.

GAMETIME 1784 Lekker Babes
4 lekkere babes
Wow, alweer zo'n lekkere lesbisch filmpje. Deze keer met 4 babes, waardoor het een mooi kwartetje is. Ik ken een aantal van de babes, maar ik kan serieus niet meer op hun namen komen. Het accent van de ene babe is trouwens wel sexy.

4 Lekker Babes

Penthouse Pets
Penthouse Pets
Natuurlijk heb je die bekende playboyfilmpjes. Maar wist je ook dat Penthouse ook van die lekkere filmpjes maakt. Hier zie je 2 blonde penthouse-pets. Een van de twee mooie dames is Julie K Smith.

Penthouse Pets

SHOW THAT YOU LOVE ME
SHOW THAT YOU LOVE ME
Mja, het volgende stukje clip komt zo te zien uit een film alleen ken ik die film niet. Waar het op slaat snap ik ook niet helemaal maar goed misschien kan iemand het mij uitleggen. Hier nog leuke bruidsmode..

SHOW THAT YOU LOVE ME

WIE EEN KUIL MAAKT..
WIE EEN KUIL MAAKT..
Ja ik weet dat het eigenlijk wie een kuil graaft voor een ander is, maar dat gaat in dit geval helaas niet op. Watskeburt, bij een of andere fashion show maakt iemand een klein gaatje in de buhne maar de show must natuurlijk go on en daarom stapt even later een niets vermoedend modelletje regelrecht in, u raad het al...

WIE EEN KUIL MAAKTI AM SORRY - DOGEZA
I AM SORRY
Die chippannertjes hebben weer iets nieuws denken ze, want was onze Bart niet al eerder met iets soortgelijks. Naja, wat gaan we doen, een hoop kattekwaad en daarna je er met een I am sorry proberen van af te maken. In Japan schijnen ze dat trouwens dogeza te noemen.

I AM SORRYPRIVESEXOPNAME
PRIVESEXOPNAME
Geheime foto's en video's van amateurtjes die ongedeugende dingetjes doen voor de camera, wie wil dat nou niet! Een soort van Paris Hilton tapes, maar dan met minder bekende meisjes je vindt het allemaal op Privesexopname.nl

PRIVESEXOPNAME

HISTORY OF MICROSOFT
Microsoft logo
Ja sommige mensen zien Bill Gates als held. Ik niet zo zeer maar ja zonder besturingssysteem werkt je pc niet en linux ondersteunt niet bijster veel oftewel je heb geen keus. Kijk even mee naar de historie van een bedrijf als Microsoft

HISTORY OF MICROSOFTADOLF BORN 2 BE ALIVE
ADOLF BORN 2 BE ALIVE
Mja, dat die Dolf nog zo'n zangcarierre zou krijgen na zijn dood had niemand kunnen denken zelfs Dolfje zelf niet denk ik. Maar eerlijk is eerlijk zo eens in de paar jaar komt ie dan toch weer met een nieuw nummer, de beelden worden wel een beetje eentonig maar de muziek is lekkerrrr!

ADOLF BORN 2 BE ALIVEJUMP PIET
JUMP PIET
Jaja ik had ze al weer ontdekt bij de warme bakker toen ik vanmorgen mijn brood ging kopen, de pepernoten zijn weer in het land wat betekent dat er ook al zwarte pieten moeten zijn om ze uittedelen. Nou gaat de Sint natuurlijk gewoon mee met zijn tijd en daarom vond ik deze Jumppieten ook zo geweldig. [thnx Patjuh]

JUMP PIET

STUDENTS 2007
STUDENTS 2007
Mja ik ben niet helemaal zeker wat ik hier nu zie precies, maar volgens mij is een samenzwering van allemaal studenten die samen iets te zeggen hebben. Ik vond het wel gaaf hoe je met 200 man tegelijk huiswerk schijnt te kunnen maken, nou ja kijken we evenjes mee naar deze boodschap.

STUDENTS 2007PIZZABABE HEATHER
PIZZABABE HEATHER
Laatste dag van de week alweer en die gaan we dan ook afsluiten met een erg lekker blondje. De naam is Heather Hanson en we hebben dr al eens gehad als Pizzababe als ik me niet vergis. Nou ja deze 21 jarige blondine uit de UK is dan ook wel een erg lekker ding. Kijkt u eventjes mee ?

PIZZABABE HEATHERTiffany En Cloe
Tiffany Cloe
Vandaag hebben we 2 lekkere babes die lesbisch zijn. Je ziet deze keer 2 lesbo's onder de douche. De namen van de hete babes zijn Tiffany En Cloe en ze worden nogal hitsig onder de douche als ze elkaar wassen.

Tiffany En Cloe

DAT IS PAS TV
Dat is pas TV
Touwtje springen vind ik een kansloze bezigheid maar ik zou het op tv direct bekijken. Vooral als het net zo gebeurt als in het volgende filmpje. Dus wie uw wie gaat dit voor mij uitzenden. Ik kan in ieder geval niet wachten.

DAT IS PAS TV
TOP 10 WAYS TO DIE IN VIDEOGAMES
Top 10 ways to die in videogames
Ik heb er de laatste tijd een beetje weinig tijd voor maar videogames staan nog steeds hoog in mijn hobby lijst. Maar ja wat zijn de ergste manieren om dood te gaan? Kijk naar het volgende filmpje en je weet het.

TOP 10 WAYS TO DIE IN VIDEOGAMES
GAMETIME 177
Gametime 177
Vandaag gaan we roadbolcks 2 spelen hret orgineel heben we in een ververleden nog eens gehad dus geen we gewoon verder met het vervolg. Zoals altijd highscores in de comments en natuurlijk Game On.

GAMETIME 177Jenna Kay Ricci
Jenna Kay Ricci
Van wie zouden die rode schoenen nou toch zijn. Ja, ze zijn van de hete blondine Jenna Kay Ricci. Ondanks hhaar naam is ze wel erg lekker hoor. In dit fillmpje zie je haar strippen en met haarzelf spelen.

Jenna Kay Ricci


Monica Farro
Monica Farro
Playboy is natuurlijk een tijdschrift waar altijd wel lekkere babes in staan. Je kan de babes ook natuurlijk op het internet bekijken. Maar je ook nog eens Plaboy TV. Dat zie je in het volgende filmpje waar Monica Farro de hoofdrol inspeeld.

Monica Farro

DIESEL DISCO DANCE
DIESEL DISCO DANCE
Zo juist kwam dit toch wel geinige spoof filmpje op de Diesel reclame binnen via de tiplijn, die daar natuurlijk ook voor bedoeld is. We hebben niemand minder dan Kees daarvoor te danken want het is nog een leuk filmpje ook. Checken we allemaal weer braaf eventjes..

DIESEL DISCO DANCEANTI TANK RAKET
Anti tank raket
Okee nog een explosie kan geen kwaad. Dit keer zien we hoe een anti tank raket vliegt en wat voor schade hij aanricht. Kick om te zien ook hoe dat ding weg vliegt maar nog kicker om te zien is de tank na de ontploffing.

ANTI TANK RAKET
FIRE ALARM
FIRE ALARM
Stel je bent een presentator van een mega bekende talkshow over het grote water. Dan heb je natuurlijk ook een studio waar je je programma opneemt, in het geval van Conan O'Brian is dat dus ergens in een skyscraper waar plotseling het brandalarm afgaat. Net terwijl je een show zit te presenteren, mja da maak je er maar het beste van.

FIRE ALARMDAVE CHAPELLE APPLE
Dave chapelle Apple
Dave Chapelle is wel bekend hier maar dit filmpje kende ik nog niet. Leuk om te horen en leuk in elkaar gezet. Hij prijst namelijk een Apple aan. Dat zou volgens hem namelijk de beste laptop zijn om porno op te kijken.

DAVE CHAPELLE APPLEDE BEATBOX POP
DE BEATBOX POP
Wat een geniaal filmpje hier zeg, we gaan namelijk een pop maken die kan beatboxen. We gaan er zelfs 2 maken een vrouwelijke pop en een mannelijke , wie zal dat nou gaan winnen ? Terwijl de makers dat samen uitvechten, gaan de poppen er vandoor. Geniaal!

DE BEATBOX POPTHE GLORYHOLE
THE GLORYHOLE
Ik weet niet of jullie al bekend zijn met het fenomeen Gloryhole ? Maar dat is dus een wand met een gat erin waar je dus niet je vinger in steekt maar een ander lichaamsdeel. Nu hebben wij dat soort xxx filmpjes natuurlijk niet hier op de site staan, maar dit is dan wel weer een leuke variatie erop.

THE GLORYHOLEPIZZABABE YANINA
PIZZABABE YANINA
Hehe komt zo m'n bed uit rollen en meteen maar deze zo te zien russische Yanina op m'n bordje. Naja weinig over te zeggen eigenlijk alleen dat ze blond is en enorme knoppen zo te zien. Het zou maar zo je buurmeisje kunnen zijn alleen moet je dan wel in de omgeving Minsk wonen. Pizzababa Yaninia, beetje minder wel stootwaardig..

PIZZABABE YANINAZemanova Compilatie
Zemanova Compilatie
Veronica Zemanova is een babe die vroeger erg veel filmpjes maakte. Nou jah, ze stond in ieder geval bloot voor de camera. Nu is het volgende filmpje een mooie compilatie van deze hete babe.

Zemanova CompilatiePERFECT PICTURES OF A IMPERFECT WORLD
Perfect pictures
Ik heb net nog een paar explosie geplaatst en explosies blijven kick zolang ze maar ergens gebeuren waar niemand woont. Soms gebeurt het ook waar wel mensen wonen. Het volgend filmpje laat zien hoe het er uit zou zien zonder geweld of andere narigheid.

PERFECT PICTURES OF A IMPERFECT WORLDATOOMTESTEN
Atoomtesten
In het volgende filmpje zien we een paar dikke explosies. Zoals jullie weten vind ik explosies kick dus dit filmpje is een soort van uberkick. Ik bedoel veel explosies hoe kan je mis gaan? Als je daar commentaar op heb dan mag je het bij de comments zetten.

ATOOMTESTENGAMETIME 176
Gametime 176
Vandaag een spel dat getipt werd door iemand. Bij deze wil ik hem of haar ook bedanken. We gaan namelijk Gunny Bunny spelen. Een simpele maar leuke 3d shooter. Zoals gewoonlijk highscores in de comments.

GAMETIME 176Sandee Westgate
Sandee Westgate
Hou je nu echt van neppe, maar grote tieten? Dan is Sandee Westgate een leuke babe voor jou. Want ze ziet er zeker lekker uit in het witte strakke pakje dat ze aanheeft. Owja, haar kont is ook machtig.

Sandee Westgate


Stoere Babe
Stoere Babe
Nu val ik op de meisjesachtige babes, maar natuurlijk zijn er genoeg mannen die een stoere babe willen palen. Net als mijn grote vriend Tarantino die ook op stoerdere vrouwen valt. Ik moet zeggen dat de babe in het volgende filmpje niet alleen stoer, maar ook erg lekker is.

Stoere Babe

BURJ DUBAI
Burj dubai
Ik hou van Dubai en Dubai houd van mij of zo iets. Hoe dan ook ik vind Dubai een van de beste en kickste landen. Ik ga er zeker nog een keer heen. Maar voordat het zo ver is zal ik nog redelijk wat geld moeten verdienen en zal er nog een hoop gebouwd worden. Over bouwen gesproken kijk even mee naar het hoogste gebouw in de wereld. De Burj Dubai.

BURJ DUBAI
EINDELIJK EEN GOEDE KETTINGBRIEF!!!
EINDELIJK EEN GOEDE KETTINGBRIEF!!!
Je kent ze waarschijnlijk wel van die eindeloze emails waarin je gouden bergen beloofd worden als je de email maar doorstuurt. Het al oude kettingbrief concept dus maar nu in deze electronische tijd wordt het gedaan met een email, nou delete ik die zooi meestal. Totdat ik vanmorgen deze kreeg, kijk hier kunnen we wat mee..

EINDELIJK EEN GOEDE KETTINGBRIEF!!!TETRIS IN RUSLAND
Tetris
In Rusland staan ze stijf van de ideeën. Niet alles is even nuttig maar dat maakt niet uit. Zo ook dit. Het is niet bepaald nuttig maar wel leuk om te zien. Vooral hoe het er achter de schermen aan toegaat.

TETRIS IN RUSLANDDAY IN THE OFFICE
DAY IN THE OFFICE
Sommige mensen hebben al het geluk van de wereld en zo ook deze gast dus. Natuurlijk wordt het op den duur een sleur als je elke dag weer naar kantoor moet met dezelfde mensen werkt en er verder niet veel intressants gebeurt. Toch zou ik zo willen ruilen met deze gast die wel hele fijne collegas heeft!

DAY IN THE OFFICE2 Hete Lesbo's
2 hete Lesbo's
In deze middag hebben we weer eens 2 hele geile lesbische babes. Ik zal je alvast vertellen dat dit niet zo’n filmpje is die stopt waneer het spannend begint te worden. Deze ga je gewoon weer kijken dus.

2 Hete Lesbo'sPIZZABABE DANA
PIZZABABE DANA
Vandaag heb ik een iets andere Pizzababe dan jullie gewend zijn, vandaag eens geen kokosnoten waar een kameel nog jaloers van wordt maar een bescheiden cupje heeft deze Dana eigenlijk. Maakt verder niet uit natuurlijk, ik zou dr doen! Pizzababe Dana zeker beschuitwaardig al zeg ik het zelf... Filmmateriaal van deze Dana hierrrrr..

PIZZABABE DANAMYM IS DE BROMMER KWIJT
MYM IS DE BROMMER KWIJT
Die Mym toch he, die gast kan je afentoe nog niet eens voor een zakje parmasaanse kaas naar de supermarkt sturen, alles raakt hij kwijt. Nu ook de Pizzabezorg brommert dus, mja wie niet horen wil moet maar voelen hoor. Een beetje hoofdpijn heeft ie wel.

MYM IS DE BROMMER KWIJTWALTER FOR PRESIDENT
WALTER FOR PRESIDENT
Nu bekend is geworden dat Al Gore definitief geen gooi gaat doen naar het presidentschap in 2008 heeft Jeff Dunham een nieuwe act met zijn pop Walter die vanavond bekend maakt wel een gooi te willen doen om president te worden van het machtigste land van de wereld. Nou ja, Ronald Reagan dit it, waarom Walter niet ?

WALTER FOR PRESIDENTIT'S A GIANT PYTHON
IT'S A GIANT PHYTON
Sinds die Steve Irwin er niet meer is zijn er natuurlijk al lang weer van dat soort waaghalzen opgestaan anders zouden zenders als Discovery of the National Geographic al snel door hun materiaal heen zijn. Deze twee gasten gaan een grot in waar net een mega Phyton z'n schuilplaats heeft gezocht, tot ie aanvalt.

IT'S A GIANT PYTHONDAG RALLYAUTO
Dag rallyauto
Die paar keren dat ik rally kijk vind ik er eigenlijk weinig aan. Ik bedoel een ze sturen een beetje over een gravel padje nou dat is lastig. maar het volgende filmpje brengt alles weer in perspectief dus respect voor die mannen.

DAG RALLYAUTONISSAN ROUNDBOX
Nissa Roundbox
Ja ik heb altijd al een voorliefde gehad voor concept cars. het zijn de meest vreemde auto's maar wel erg kick. Zo ook deze Nissan RoundBox. Een bijzondere vormgeving maar wel een uber dashboard.

NISSAN ROUNDBOX
GAMETIME 175
Gametime 175
Vandaag de game Storm Winds. Het is een nieuw soort tower defence game. We leuk om te spelen maar er gaat er veel tijd inzitten. Ik zou zeggen geef het een kans en zet je highscore in de comments.

GAMETIME 175
GOEDKOOP GEHEUGENCWH Gisele
CWH Gisele
Als webcamfilmpje van deze dag hebben we een camwithher-babe. Ondertussen zijn de CWH filmpjes flink met kwaliteit gestegen. Zo doen ze ook fotoshoots. Dit is er eentje waar Gisele heel mooi poseerd.

CWH Gisele

CHRISTY FIRST TIME
CHRISSY FIRST TIME
Zo ik zal het voor Ruben vandaag eventjes allemaal wat makkelijker maken, door middel van de eerste babe post er maar meteen op te zwieren. Het is Christy die een beetje verlegen lijkt, maar dat geheel niet is. Check!

CHRISTY FIRST TIMEHOLLEEDER GADGETS
HOLLEEDER GADGETS
We konden eerder al Rutger zien die een reportage maakte over al die mensen die bijwijze van spreken voor de lol een daggie Holleeder gingen kijken. Maar nu wordt het als maar gekker want er staan zelfs gasten met gadgets en souvenirs bij de ingang van de bunker. Kijken we eventjes mee..

HOLLEEDER GADGETSGPS TEKENEN
gps TEKENEN
Hehe soms is Jensen wel grappig. Zoals dit volgende filmpje. Het wereld kampioenschap GPS tekenen. Leuk verzonnen en een nog leuker filmpje. Kijk mee naar dit bijzondere format met een nog bijzondere uitslag.

GPS TEKENENRACEN MET EEN LAMBO GALLARDO
RACEN MET EEN LAMBO GALLARDO
Vandaag gaan we met een Lamborghini Gallardo racen op het Hockenheim race circuit in Duitsland. Machtig geluid en beelden van een on board camera voor een minuut of 3. Sjah, blijven dromen..

RACEN MET EEN LAMBO GALLARDOHET ZEVENDE ZEGEL
HET ZEVENDE ZEGEL
Leuke sketch hier waar een ridder probeert de dood te slim af te zijn, allemaal op z'n nederzweeds zeg maar. De clip komt trouwens uit Koefnoen want dat toch wel weer ietje leuker is geworden ten opzichte van vorig seizoen. Kijken we allemaal eventjes mee ?

HET ZEVENDE ZEGELHUMAN vs CHIMP
HUMAN vs CHIMP
Apen en mensen, mensen en apen. Nou ja, uit Japan lijken de laatste tijd een hele zooi leuke aapfilmpjes te komen. Dit keer neemt deze chimp het in 3 testen op tegen een heuse chippanner. Lijkt allemaal leuk, alleen maakt onze chippanner weinig kans tegen de chimp!

HUMAN vs CHIMPLuna
Luna
Het is weer eens tijd voor een filmpje van babe Luna. Die lekkeer brunette blijft maar filmpjes maken voor ons. Hier zie je haar ''Paris Hilton style'' voor de nachtcamerra zitten spelen met haarzelf.

Luna

PIZZABABE URSULA
PIZZABABE URSULA
Oooit een lange tijd geleden had ik een hele grote liefde. Laat de naam van dat meisje nou Ursula zijn geweest, mja na een paar jaar toch maar besloten dat verkering toch nix voor mij is. Veels te veel regeltjes, das nix voor mijm maar als ik dan naar deze dame kijk... Ach, we hebben de fotos nog..

PIZZABABE URSULASTAND UP on XTC
STAND UP on XTC
Eind 2005 was er een experiment: Vier stand-up comedians van de Comedy Explosion treden eerst nuchter op, nemen vervolgens elk een andere drug, en spelen na de pauze nog een set, maar dan onder invloed. Dit is deel 2 in een reeks van 4, met Jeroen Pater; eerst nuchter en dan: XTC!!! Standup op Paddo's vindt je Hierrr!

STAND UP on XTC

HALVE AUTO
HALVE AUTO
In deze tijden dat de euro nog maar de helft waard lijkt te zijn tov onze oude vertrouwde gulden moeten steeds meer mensen de broekriem nog maar eens stevig aantrekken, ik ging gister een half brood kopen, koste me omgerekend toch een 3 gulden. Belachelijk, terwijl je in de gulden tijd daar gewoon een heel brood voor kon kopen. Met auto's gaat dat iets moeilijker..

HALVE AUTOWONDERFULL KISSING
WONDERFULL KISSING
Ook vandaag heb ik een filmpje van mijn nieuwe vriend Daywalker. Altijd wel leuk hoe je dan ineens weer met mensen contact hebt aan de andere kant van de wereld die het schijnbaar ook grappig vinden om hun zelfgemaakte filmpje op deze site terug te zien. Vandaag weer een boel kussende dames, check de check..

WONDERFULL KISSING

Bonus: Katja Schuurman & Sophie Hilbrand doen ook wat huigiehuigieZO KAN JE HET OOK VERTELLEN
Zo kan je het ook vertellen
Ja er zijn sommige dingen die moeilijk zijn om te vertellen. een van die dingen die moeilijk kunnen zijn om te vertellen is dat je homo ben. Gelukkig heeft de gast uit het volgende filmpje daar de perfecte oplossing voor.

ZO KAN JE HET OOK VERTELLEN
GAMETIME 174
Vandaag gaan we een lekker spelletje spelen. Het is namelijk de bedoeling om alle vlakjes weg te krijgen. Ik kwam tot level 14. Heb jij het beter gedaan? Zet dan jouw highscore in de comments.

GAMETIME 174DIGITENNE VAN KPNBusty Babe
Busty Babe
Laatst stond er een mooi filmpje van Bangbros op, met een hete babe met 2 flinke tieten. In het volgende filmpje zie je weer een babe met twee dikke tieten. Natuurlijk worden deze twee goed gefilmd door middel van een mooie close-up.

Busty Babe

Webcam Babe
Webcam Babe
Het is weer een nieuwe dag voor een webcamfilmpje. En deze is gemaakt door een erg lekkre webcambabe. Ze heeft dan ook een prachtig lichaam en lekkre kont. Je gaat dus gewoon kijken hoe deze lekkere babe stript.

Webcam Babe

WILL IT EXPLODE ?
WILL IT EXPLODE ?
Sommige mensen moet je gewoon niet in de keuken laten, zo ook mannen. Deze gasten zijn ik weet niet precies wat aan het doen maar het geeft wel een leuke boemetje, of heeft ie de deksel er gewoon niet goed opzitten ?

WILL IT EXPLODE
TOURETTES GUY vs ACDC
TOURETTES GUY vs ACDC
Ik heb die Tourettes gast altijd maar een neppert gevonden, ook al heeft ie het misschien echt het is mij net iets teveel acteer werk wat die gast afentoe ten toneel brengt. Dit nummer Thunderstruck van ACDC had ik al een tijdje niet gehoord maar blijft altijd een gouwe ouwe, vandaag Tourettes guy op de muziek van ACDC dus.

TOURETTES GUY vs ACDC


RUSSISCH & LESBISCH
RUSSISCH & LESBISCH
Ik ook altijd met mn grote bek, damn. Had ik zomaar met vriendje John uit Roemenie gewed zeg dat NL het wel eventjes zou winnen afgelopen zaterdag avond. Nou was niets minder waar en dus mag John de hele week voor een extra beeb zorgen hier op TLpizza.com. Vandaag dus russisch en lesbisch, wat een goede combinatie...

RUSSISCH & LESBISCH

WONEN IN EEN VLIEGTUIG
WONEN IN EEN VLIEGTUIG
Deze gast die luistert naar de naam Bruce Campbell heeft wat met bomen en kan het dan ook niet aanzien dat er bomen gekapt zouden moeten worden om dat hij zonodig een dak boven zijn hoofd moet hebben. Daarom besluit hij maar om in een vliegtuig te gaan wonen, ik snap de logica niet helemaal.

WONEN IN EEN VLIEGTUIG

LOL INTERNET
Lol internet
Het internet zit vol gevaren. zoals spyware, malware,dailers,virussen etc. Gelukkig zijn er ook nog gewoon weg oplichters. soms kom je daar pas te laat achter. zo ook in het volgende filmpje.

LOL INTERNETGADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag heb ik een bijzondere gadget die zowaar een prijs kan opleveren. Ik heb het over de Isis. Als je deze cryptex oplost dan krijg je een code met deze code kan je nog een raadsel oplossen en als je deze oplost dan kan je een geldprijs ophalen die ergens verstopt ligt.

GADGET VAN DE WEEK
Hailey
Hailey
De volgende babe is ene babe Hailey. Voor de rest weet ik niets meer van haar af ofzo, maar ik weet wel dat ze eerder op TLP heeft gestaan met die 2 lekkere tieten. Hier zie je haar in een fotoshoot op een bank.

Hailey
PIZZABABE BIANCA
PIZZABABE BIANCA
Hoera, het is gewoon weer maandag dus we hebben weer een vers blik met Pizzababe voor jullie deze week. We beginnen deze week met ene Bianca Beauchamps die met een flesje olie heeft lopen kliederen. Mja, grote mukken dat heeft ze wel deze Pizzababe Bianca, kijkt u eventjes mee ?

PIZZABABE BIANCAPUNCHED
PUNCHED
Deze nieuwe show zal waarschijnlijk niet zo heel lang op de televisie zijn want de presentator Andy schijnt het leuk te vinden om mensen totaal onverwacht neer te slaan voor de camera. Of zou het toch een sketch van SNL zijn ?

PUNCHEDMELK GOED VOOR U
MELK GOED VOOR U
Melk is natuurlijk al jaren de witte motor, ik lust het niet hoor daar niet van. Natuurlijk zijn er altijd mensen die dat ook weer moeten overdrijven. Zo ook deze gast die probeer 3 gallons met melk achterover te slaan, alleen komt het er net zo snel weer uit.

MELK GOED VOOR U


MY DOCUMENTS
My documents
Ja hoe ga je iemand die nieuw is met een computer uitleggen hoe hij werkt? Het is soms al lastig genoeg om het voor elkaar te krijgen laat staan om het uit te leggen. Dit zelfde probleem ondervind ook de gast uit het volgende filmpje.

MY DOCUMENTSUITMAKEN
Uitmaken
Soms moet je het wel eens uitmaken met een meisje (niet dat ik daar iets van weet maar dat roept Ruben altijd). Nou weet ik niet wat de beste manier is maar dit is zeker de leukste. Dus Ruben leer er iets van.

UITMAKEN
GAMETIME 173
gametime 173
Vandaag gaan we een flashbased game spelen namelijk portal. deze game is enorm uitgebreid en dus kan je er wel even voor gaan zitten. Zorg er voor dat de baas koffie heeft en daarna even lekker gamen.

GAMETIME 173

SIM STUNTS.NL
Webcam Babe Sarah
Webcam Sarah
De webcamfimpjes komen langzaam weer terug en dat zien we met zijn alle natuurlijk heel graag. Nu zie je een lekkere babe die Sarah heet. Ik vin dat ze wel een beetje lijkt om zo'n babe van camwithher.

Webcam Babe Sarah

DDG Jazmine
DDJ Jazmine
Vandaag hebben we weer een heele hete babe van DDgirls voor jullie. Deze bruentte Jazmine heeft 2 goddelijke tieten en een prachtig lichaam. Gewoon even kijken hoe ze stript en met haar zelf speelt.

DDG Jazmine

STUURMANSKUNSTEN
stuurmanskunsten
Sommige mensen vertonnen goede stuurmanskunsten. zo ook deze piloot. ik bedoel dit is echt niet de meest makkelijke landingsbaan en ook niet de meest brede en toch zet hij hem netjes neer.

STUURMANSKUNSTEN
MOOIE BACKFLIP
Mooie backflip
In het volgende filmpje zien we hoe je wel een backflip moet maken. Maar het geluk is dat hij vanuit een boom in het water springt. Ik heb er het lef niet voor maar hij gelukkig wel. dus kijk even mee naar zijn bijzondere sprong.

MOOIE BACKFLIP
SLIMME MEEUW
SLIMME MEEUW
Sommige dieren zijn slimmer dan je zou verwachten. Deze meeuw heeft het helemaal door, waarom zelf op jacht gaan of wachten totdat mensen je wat te eten geven als er gewoon winkels bestaan die afgeladen vol liggen met allerlei lekkernijen. Wel lachen dat ie steevast voor cheetos gaat.

SLIMME MEEUWAMBROSSIO
AMBROSSIO
Gisteren had ik al een kleine compilatie van Adriana Lima gepost en vandaag heb ik nog een uber babe uit Zuid-Amerika namelijk deze Alessandra Ambrossio. Mja helaas is de kwaliteit van het beeld materiaal niet helemaal 100% maar dat maakt Alessandra natuurlijk niet minder mooi.

AMBROSSIOVAN DUIN - RAAMSCENE
VAN DUIN - RAAMSCENE
Andre van Duin blijft altijd wel leuk om naar te kijken. Persoonlijk vind ik zijn nieuwe shows niet zo leuk maar ik kan me voorstellen dat er nog steeds mensen elke keer in de lach schieten van zijn grappen. Toen hij nog een trio vormde met Corry van Gorp en Frans van Dusschoten vond ik hem persoonlijk leuker, en Corry en Frans moesten er ook vaak zelf om lachen. We gaan eventjes terug in de tijd.

VAN DUIN - RAAMSCENE

Nog meer Andre van Duin op Tastelikepizza.com

ORANJE VERLIEST
ORANJE VERLIEST
Wat een tyfus zooi gisteravond zeg damn. Windkracht 7 en niets dan regen daar in Roemenie, het zat oranje echt niet mee toen ze ook nog eens in de laatste minuut een schot van Bouma op de paal terecht kwam. Mja, we misten toch mensen als bijvoorbeeld een van Persie die misschien wel met een mooie aktie door de ijzersterke verdediging van de Roemenen was gekomen. Nou ja niets aan de hand verder nog natuurlijk, woensdag winnen en we zijn ook geplaatst. John you MTF!

ORANJE VERLIEST & VAN PERSIE COMPILATIEGET THE FUCK OUT
GET THE FUCK OUT
Een reporter uit Zweden stelt een boel domme vragen aan een persvoorlichter in de states over de presidentskandidaten Hilary Clinton en Osama Barak, heet die andere geloof ik. Anyway, op typisch amerikaanse wijze wordt deze reporter en haar crew uit het kantoortje van ene James Oddo gewerkt.

GET THE FUCK OUTDOUCHEBAG SONG
DOUCHEBAG SONG
De laatste tijd zie je steeds vaker van dit soort liedjes ineens op het net staan. Best wel lachen natuurlijk vooral als ze ook nog gewoon goed gemaakt zijn. Vandaag het douchebag lied, oja bytheway douchebag betekent zoiets als lul of klootzak.

DOUCHEBAG SONGKILL HIS ASS
kill his ass
Ja de oorlog in Irak is nog steeds bezig en niet dat ik het er mee eens ben maar het zorgt wel voor bijzondere beelden. Zo ook het volgende filmpje. we zien namelijk iemand hoe je een eind aan een auto maakt met een apache.

KILL HIS ASS
GAMETIME 172
Gametime 172
Vandaag gaan we een makkelijk speeltje doen met een nieuwe twist. Je moet namelijk de 5 verschillen zoeken maar dit keer is er een flash animatie van gemaakt. leuk gedaan en niet al te makkelijk.

GAMETIME 172ILL NINO
Ill Nino
Vandaag een concert van Ill Nino. Ik ken de band allen van naam dus ik heb er redelijk wienig over te vertellen. Ik hoop in ieder geval dat jullie het leuk vinden. Bands zijn nog steeds aan te vragen.

ILL NINOSMARTPHONES HIER!
Bangbros Babe
Bangbros Babe
Onze vrienden van Babgbros zijn ook weer terug en hebben weer een lekker filmpje voor jullie klaarliggen. Een hele mooie brunette die even laat zien wat zed allemaal in huis heeft. Gewoon even kijken dus.

Bangbros Babe


Babe Stript
Babe Stript
Vanochtend om 10 uur werd ik al uit mijn bed gesleept en in de auto gepropt door een maat van me.Ben nu pas thuis en zet er gelijk maar even weer een babe op. Een meisje die gewoon in haar woonkamer strip terwijl e tc ook nog is aanstaat.

Babe Stript

BELGIE KIEST
BELGIE KIEST
Ik had deze al eventjes liggen, binnengekomen op de linktip lijn helemaal uit Belgenland. Als je het nieuws een beetje volgt dan zou je kunnen weten dat die belgen als 100 dagen of langer geen regering meer hebben. Nou ja, deze vrienden uit Tienen (B) hebben toch een leuke kijk op de regeringsonderhandelingen. [Thnx Pixkes]

BELGIE KIESTDOLLAR VOUWEN
Dollar vouwen
Het blijkt dat een hele hoop mensen geloven dat 11 september door de VS zelf is gedaan. Persoonlijk geloof ik er geen reet van maar goed. Het leukste vind ik altijd om zogenaamd bewijs te zien. Zoals dit volgende filmpje

DOLLAR VOUWENKONTEN of TETTEN
KONTEN of TETTEN
Persoonlijk ben ik een kontenman, ons Mym niet die gaat echt voor de tetten. Dat komt waarschijnlijk omdat hij zijn moeders nog zo goed kan herinneren, naja. Vandaag hebben we van allebei wat lekkers, dus kijk eventjes mee..

KONTEN of TETTEN

ADRIANA LIMA
ADRIANA LIMA
Ons Rubentjuh is vandaag naar 100% tuning als ik zijn moeder mag geloven. Had haar net maar eens gebelt want die kleine was nog steeds niet op kantoor. Nou ja, dan maar een compilatie van een van swerelds mooiste dames.

ADRIANA LIMAAL GORE IS EEN LEUGENAAR
al gore is een leugenaar
Ja u leest het goed Al Gore is een leugenaar tenminste als ik mijn goede vriend Sjaak van leukisanders.com mag geloven. hij heeft namelijk een interessant stukje getypt over de film van Al gore en zijn leugens.

AL GORE IS EEN LEUGENAAR3X BABE
3X BABE
In het weekend altijd de dames van de buren en zo ook dit weekend kijken we eventjes mee naar weer een boel schoons!


Carolina & Carmen - Priscilla & Adela - RedHead Iga & RedHead Laura!

En een heleboel amateurdames in deze gallerie!

DIE IS GOED MET KAARTEN
DIE IS GOED MET KAARTEN
Dit hebben we denk ik allemaal weleens gedaan. Of in de kroeg of gewoon thuis, iets bouwen met speelkaarten net zo lang dat je geen kaart meer in huis hebt en de boel zo wankel is dat het eigenlijk al op instorten staat. Nou hoeft deze gast niet bang te zijn dat de kaarten opraken want hij heeft er een stuk of 22.000 en om het allemaal nog iets leuker te maken bouwt hij voor de grap Capitol hill maar eens na.

DIE IS GOED MET KAARTENDEMOTIME
DEMOTIME
Vroeger heel lang geleden toen computers nog gewoon 64k hadden en even later zelfs 512k werk geheugen toen waren er ook allerlei groepen van liefhebbers die samen spelletjes kraakte of demos maakte de een nog mooier dan de ander. Mja, dat dit vaak best mooie animaties waren laat ik jullie eventjes zien bij meer lezen waar ik een paar van dat soort filmpjes heb verzameld gemaakt in deze tijd.

DEMOTIMEGRATIS MAKE-UP
Stel je voor je komt het plaatselijke winkelcentrum in lopen en daar wordt je een gratis make-up laag beloofd. Het ziet er allemaal vertrouwd uit, met een stand wat make-up rommel en een iemand die het eventjes aan gaat brengen. Totdat je je ogen open doet en blijkt dat je ineens voor lul loopt.

GRATIS MAKE-UP

MAGIC MUSHROOMS : HOW TO
MAGIC MUSHROOMS : HOW TO
Vandaag gaan we eens een erg uitgebreidde cursus Paddo's kweken posten, nu bekend is geworden dat trippen op psilocybine binnekort verboden wordt. Eerder was er al een verbod op de verkoop van gedroogde paddo's van kracht. Aan de ene kant wel jammer natuurlijk want what is next, als er iemand met een joint op van een viaduct springt wat dan ? Nou ja maakt verder niet uit, we gaan gewoon zelf paddo's kweken, hoe dat moet zie je in deze instructiefilm.

MAGIC MUSHROOMS : HOW TOFIETS OP JE HOOFD
fiets op je hoofd
Ja soms zit het mee en soms zit het tegen. bij de gast uit het volgende filmpje zat het in ieder geval niet mee. Ik bedoel hij had al geluk dat hij de sprong in een keer goed had maar ja een fiets op je hoofd lijkt mij minder prettig.

FIETS OP JE HOOFDGOHH DAT IS SCHRIKKEN
Gohh dat is schrikken
In het volgende filmpje zien we hoe je echt moet schrikken. Ik bedoel dit is niet meer normaal. dat mens flipt 360 graden. Nog mooier is het om het in slowmotion te zien. Ik bedoel dit is echt de perfecte schrik reactie.

GOHH DAT IS SCHRIKKENGAMETIME 171
Gametime 171
Vandaag een leuke en verslavende gametime al zeg ik het zelf. Het is een spelletje waar je bij moet nadenken maar het is niet heel moeilijk. Ik zou zeggen ga er eens voor ziten en vermaak je er mee. Highscores in de comments.

GAMETIME 171FTV Marlena
FTV Marlena
De filmpjes van FTVgirls vind ik altijd wel er goed uit zien. Dat komt ook mede dankzij de lekkere babes die in de filmpjes voorkomen. Hier kleed een babe Marlena zich om. Altijd mooi om te zien natuurlijk.

FTV Marlena


Selena Spice
Selena Spice
We weten al dat Selena Spice 2 lekkere billen heeft. Soms lijken ze wel nep. Echt of niet, ik vind het een van de beste konten die er zijn. Hier zie je haar met een erg strakke broek aan, die ze natuurlijk ook weer uitdoet.

Selena SpiceONLINE GOKKAST WIN $$$
COLD FUSION 41 [MP3 MIX]
COLD FUSION 41 [MP3 MIX]
Jaja mensen daar issie dan weer de laatste Cold Fusion mix nog snel eventjes stuiterend het weekend in met PJ's laatste creatie. De playlist staat natuurlijk gewoon bij meerlezen net zoals de downloadlink. Vandaag nog een bonus in de vorm van een heuse R&B/hiphop mix gemaakt door Dj Mike! Yihaaaaaa, thnx Mike!

COLD FUSION 41 [MP3 MIX]

+ bonus R&B/hiphop mix12 Oct '07 in Muziek | Pizzaman | link | 2 commentaren
SEX IN DE OTOO
SEX IN DE OTOO
Sexen kan je overal dat konden we vandeweek al zien met dat stelletje op die brug. En ook op het dak kan je gewoon rustig een chickie afpokkelen zonder enige gene. In de auto is het meestal wat lastiger omdat je daar wat minder ruimte hebt, gelukkig is er een beschrijving hoe je dat het beste kan doen! [thnx]

SEX IN DE OTOO

12 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
BURN OUT!!
BURN OUT!!
Een beetje rubber verbranden mja, altijd lekker wel. Alleen die geur al, mja als ik zo naar deze compilatie kijk dan kan ik het rubber toch bijna ruiken. Minuutje of 4 rook, gierende mannen en nogwat guns op de achtergrond.

BURN OUT!12 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
NL vs ROMANIA
NL vs ROMANIA
Morgen is het zover, door een overwinning morgen op Romania kunnen we ons rechtstreeks plaatsen voor het EK. Nou moet dat volgens mij helemaal niet zo moeilijk zijn, dus ik heb meteen maar wat weddenschapjes afgesloten. Vele van jullie zijn waarschijnlijk nog nooit in Roemenie geweest daarom bij meer lezen een indruk van het land. Na het weekend hebben we nog een exclusieve reportage van een vaste tlpizza bezoeker die nu al ter plaatse is.

NL vs ROMANIA12 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | link | 2 commentaren
PIZZABABE KATIE
PIZZABABE KATIE
Iets later dan normaal maar zeker niet minder lekker deze Katie Lohman die hier een tijdje geleden ook al eens als Pizzababe hier stond. Die gallerie vinden we hier. Vandaag hebben we een gallerie van Katie als playboy pin up en zeg nu zelf, dit is toch wel bijna Miss perfect. Mij kan ze in iedergeval krijgen, meteen!

PIZZABABE KATIE12 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | 5 commentaren
Webcam Babe
Webcam Babe
Vandaag hebben we weer een leuk webcammeisje gevonden. Natuurlijk stript deze webcambabe voor ons. Toen ze het filmpje voor ons op nam, wilde ze het denk ik net iets sexy-er maken, door middel van een ventilator te gebruiken. Helpt niet echt, maar deze babe ziet er wel verdomd lekker uit.

Webcam Babe

12 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
GEEST KOPEN ?
GEEST KOPEN ?
Psst wil je mischien een geest kopen, zo wordt deze gast in de val gelokt. Nou lijkt het misschien wel leuk om zo'n geest voor je zelf alleen te hebben. Maar het blijkt toch allemaal iets minder leuk te zijn dan de koper zich had voorgesteld.

GEEST KOPEN12 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
DESSERT RACE 2007
DESSERT RACE 2007
Vandaag gaan we weer eens lekker racen in de woestijn. Het is de Primm 300 Desert racing waar we vandaag een compilatie van hebben in 2 delen. Echt vet die geluiden van die machines... Check de check!

DESSERT RACE 200712 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
FRĝLAND - LAATSTE AFL.
FRĝLAND
De laatste aflevering van Frĝland die deze zomer niet herhaald is door de NPS door een programmeringsfout, geupload voor iedereen die hem nooit gezien heeft of het gewoon weer wil zien. Geweldig staaltje acteerwerk natuurlijk van Ruben van der Meer en Horace Cohen. Thnx2Yannick!

FRĝLAND12 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GAMETIME 170
Gametime 170
Terwijl ik van mijn vrije dag ga genieten mogen jullie dit spelletje spelen. Het is een mix van Megaman, snake en geometry wars. Erg leuk en lastig om te spelen. Zoals gewoonlijk zetten we highscores in de comments.

GAMETIME 170
12 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
GSM STUNTS.NL
12 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | GSM STUNTS.NL
"> link |
Jenn Hilton
Jenn Hilton
Een babe die het goed doet bij TLP is natuurlijk Luna, maar deze Jenn Hilton is ook op de goede weg. Alweer 4de filmpje ofzo van haar. In de video zie je deze babe in een aantal scenes. Een soort kleine compilatie dus.

Jenn Hilton


11 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
Stripping Babe
Stripping Babe
Vandaag is het weer tijd om te kijken naar een babe met 2 hele mooie tieten. Deze lekkere brunette heeft daarnaast ook nog eens een lekkere kont. Ik heb alleen geen idee wie het is. Nu herken ik haar tenminste nog niet. Gewoon even kijken.

Stripping Babe

11 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
SUPERKANGEROO
Super kangeroo
Ja ik heb iets met kangeroos. Altijd al gehad trouwens. daarom vind ik dit filmpje ook zo kick. Ik bedoel we zien namelijk een kangeroo die gewoon allemaal raceauto's ontwijkt. Nou dan moet je toch wel erg veel geluk hebben.

SUPERKANGEROO
11 Oct '07 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
VECHTEN IN KOREA
Vechten in korea
In Korea wordt tenminste nog echt gevochten. Hier roepen we een beetje je moeder en lopen we een beetje tegen elkaar aan. Maar in Korea ga je gewoon midden op straat met elkaar op de vuist. Alleen jammer als je k.o. gaat.

VECHTEN IN KOREA11 Oct '07 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
JUMPER TRAILER
JUMPER TRAILER
De laatste tijd worden er niet echt veel topfilms meer gemaakt als je het mij vraagt, had je vroeger echt een stuk of 10 kaskrakers per jaar tegenwoordig mag je al blij zijn met een stuk of 5. Nou kijk ik daarom noodgedwongen allerlei series omdat die steeds beter lijken te worden. Toch heb ik hier een aanrader voor jullie, wel eventjes wachten tot februari 2008!

JUMPER TRAILER11 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 5 commentaren
BEAM ME UP SCOTTY
BEAM ME UP SCOTTY
Nou is het ene filmpje leuker dan het andere dat kan natuurlijk niet anders. Ik bedoel iedereen heeft andere humor en de een vind iets leuker dan een ander. Maar naar het zien van deze clip hoop ik toch dat jullie het met me eens zijn dat dit een toffe clip is. En ook nog heel onverwachts een commercial voor ...

BEAM ME UP SCOTTY11 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
Sunny, Kim En Kelly
Sunny kim Kelly
Ja lesbische babes zijn toch altijd leuk om te zien. Maarja,2 babes is leuk ja. 3 Babes is natuurlijk geweldig. Net zoals deze Sunny, Kim en Kelly die hartsvriendinnen zijn. En deze vriendinnen zijn wel heel erg open.

Sunny, Kim En Kelly

11 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 27 commentaren
PIZZABABE PETRA
PIZZABABE PETRA
Met deze Pizzababe Petra Sunshine zou ik toch zeker wel een keer een nachtje leuke dingetjes willen doen. Goed ze mag de zonnebril ophouden maar checken we eventjes dit lekkere lichaam zeg. Sjees, nou ja terrecht de pizzababe van de dag dacht ik zo.

PIZZABABE PETRA11 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | 4 commentaren
LOGEREN BIJ XMISSY
LOGEREN BIJ XMISSY
Gisteren was het dan eindelijk zover, al weken op lopen verheugen, maar gister was ik dan eindelijk te gast op Xmissy HQ. Gezellige bedoeling natuurlijk en Missy zelf kon weer niet van me afblijven, naja. Vanmorgen een ontbijtje op bed en de vraag of ik lekker had geslapen, mja.. Het kan aan het matras gelegen hebben....

LOGEREN BIJ XMISSY

11 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
300 CATS
300 CATS
Da istie weer hoor Pizzaman de kattenliefhebber. Dit keer een toch echt leuke spoof op de 300 trailer maar dan voor katten! Ik vond em zeer zeker geslaagd maar mocht jij vinden dat katten rotbeesten zijn drop dat dan eventjes in de comments, niet allemaal tegelijk..

300 CATS11 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
NIEUW GETPORNY!!
NIEUW GETPORNY!!
Grote vriend Ruud van Getlogged.nl is weer begonnen met een nieuw projectje. Na het succes van Getlogged en Getnudies gaan we nu de jongste telg van de Get-Familie voorstellen. Het is Getporny geworden dus, met allemaal verse galleries dagelijks uitgezocht door ene Bart, die als ie slaapt best lief is.

NIEUW GETPORNY!!

Ruud bouwde ook nog eens Muchasbabes.com en Beeblog.nl

11 Oct '07 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
ULTIMATE LIMBO CHALLENGE
ULTIMATE LIMBO CHALLENGE
En ja hoor uit de het land van de rijzende zon komt weer een leuk spelletje. Natuurlijk komt het ook weer uit een televisie show maar dat zijn we wel gewend van onze chipannertjes. Dit keer gaan we limbo-en, met hindernissen zeg maar.

ULTIMATE LIMBO CHALLENGE11 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GOED SPUL
Goed spul
In het volgende filmpje zien we een nieuw soort goedje wat voor veiligheid zorgt. Ik vind het kick want het is nieuwe en handig. Ik bedoel helm en zo kunnen nu veel lichter worden lijkt mij. Ach ja kijk maar even naar het filmpje.

GOED SPUL
11 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
DAT IS PAS SNEEUWRUIMEN
Dat is pas sneeuwruimen
In Amerika daar valt pas sneeuw en ook daar moeten de treinen gewoon rijden dus moet er sneeuw geruimd worden. En als dat gebeurd dan ziet het er uit als in het volgende filmpje. Bijzonder om te zien.

DAT IS PAS SNEEUWRUIMEN11 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
GAMETIME 169
Gametime logo
Vandaag gaan we het spel Rollball spoelen. Het is niet zo zeer lastig maar wel verslavend. Ik verwacht dus weer eens een keer highscores in de comments want die hebben we lang niet gehad. Dus als je een highscore heb zet het er gewoon bij.

GAMETIME 16911 Oct '07 in Games | MyM | link | 1 commentaar
TRAVEL KIDS
11 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | TRAVEL KIDS
"> link |
Blondje Paaldansen
Blondje Paaldansen
Paaldansen kunnen de babes op TLP wel. Check dit paaldansfilmpje met een lekkere blonde babe die bij het paaldansen ook nog eens stript voor ons. En deze babe heeft daarbij ook nog eens 2 hele mooi tieten. Owja, ze heeft ook bruine haren.

Blondje Paaldansen


10 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
Kari Sweets Compilatie
Kari Sweets compilatie
Kari Sweets is een lekkere babe die oook filmpjes opneemt, zoals luna enzo. Natuurlijk zet ze die, net als andere babes op haar site, waar je voor moet betalen. Dat betalen is dus natuurlijk de grootste onzin. Dit filmpje is een mooie compilatie van de lekkere babe.

Kari Sweets Compilatie

10 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
PLANKENKOORTS
PLANKENKOORTS
Sommige mensen zijn zo nerveus dat ze maar beter nooit het toneel op kunnen gaan staan. Maar wat als je ineens een camera in je gezicht gedrukt krijgt en een liedje moet gaan zingen. Dan krijg je dus zoiets als dit!

PLANKENKOORTS10 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
AUDI S5 vs BMW 335I
AUDI S5 vs BMW 335I
Zoals jullie misschien al wisten ben ik helemaal wappie van BMW. Okay ik kan nog niet eens een ventiel betalen van zo'n uberbabemagneet maar goe, we blijven er van dromen en er komt een dag, maar goed. Vandaag gaan we eventjes een vergelijkend warenonderzoekje doen tussen een Audi s5 en Bmw 335i, geweldige auto's allebei!

AUDI S5 vs BMW 335I

10 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
SPRING TIJGER SPRING
Spring tijger spring
Ja tijgers willen soms wel eens iets eten en of dat nou meen gazelle is of een mens dat makt niet uit. wat wel kick is als het op film staat. kijk dus even mee naar deze aanvallende tijger die wel trek had in een hapje mensen vlees.

SPRING TIJGER SPRING10 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
G-KRACHTEN
G-krachten
Vandaag gaan we even kijken naar de spannende wereld van g-krachten. In dit filmpje zien we hoe G-krachten je lichaam beïnvloeden. Op het ene moment staat die gast helemaal strak en even later is hij weer erg relaxt. kijk maar mee.

G-KRACHTEN10 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
SENATOR CRAIG IS GAY
SENATOR CRAIG IS GAY
We hebben weer een nieuwtje uit het land waar meer idioten wonen dan normale mensen. Amerika dus, ene senator daar, Larry Craig schijnt wel/niet homo te zijn. En dan is er altijd wel een of ander programma die daar een leuke sketch van maakt. Ik vond deze persoonlijk wel goed gevonden, kijken we eventjes mee ?

SENATOR CRAIG IS GAY10 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GOED MET EEN EENWIELER
 GOED MET EEN EENWIELER
In de categorie zo die is goed met een ... hebben we vandaag een filmpje met zo'n eenwieler. Ik heb het ooit zelf eens geprobeerd maar dat was helaas niet zo'n succes. Na een paar keer flink op je muil te zijn gegaan is natuurlijk niks meer echt leuk. Ach ja oefening baart kunst.

GOED MET EEN EENWIELER10 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
PIZZABABE JENNIFER
PIZZABABE JENNIFER
Deze Jennifer hebben we al eens gehad als Pizzababe, vandaag komt ze gewoon nog een keertje voorbij is het niet geweldig. Mja mooie babe, met mooi ogen alleen die handen, sjah zou ze misschien vroeger bij pa in de slagerij gewerkt hebben ? Jennifer Korbin Pizzababe van de dag!

PIZZABABE JENNIFER10 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | 4 commentaren
Sophie & Kylie
Sophie & Kylie
Twee lekkere lesbische babes zien we natuurlijk graag, hier bij TLP. Deze keer zie je twee hele geile blonde babes. De namen zijn Sophie en Kylie. en deze babes houden ook van speeksel. Het zal wel, maar ze zijn wel erg lekker zeg.

Sophie & Kylie

10 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
SEX OP DE BRUG
Het is een feit dat sommige mensen het opwindend vinden om te sexen op de meest gekke plekken. Zo ook deze man en vrouw die op het idee zijn gekomen om een wippie te maken bovenop de boog van een brug. Flesje drinken mee, en wat eten en we kunnen zelfs nog een pick-nick houden.

SEX OP DE BRUG

10 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | link | 4 commentaren
DAT IS LEKKER
Dat is lekker
Nederland in beweging is een van de meest mislukte tv programma's op tv. Toch zijn er elke dag een hele hoop mensen die er naar kijken. Ik snap het niet er gebeurt nooit iets leuk zoals in het volgende filmpje wel gebeurt.

DAT IS LEKKER10 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
ANDRE VAN DUIN OP SCHOOL
Andre van Duin op school
Ik was gisteren even aan het kijken of ik een filmpje kon vinden van André van Duin en op eens kom ik deze tegen. Dit filmpje is wel zo goed gemaakt en ik heb echt dubbel gelegen. Dus kijk zeker even mee naar André van Duin op school.

ANDRE VAN DUIN OP SCHOOL


Hier nog veel meer Andre van Duin!

10 Oct '07 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
GAMETIME 168
Gametime 168
Vandaag gaan we genieten van een vecht spel. Dit spel kwam binnen via de linktip en zit erg goed in elkaar. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik en highscores zetten we in de comments.

GAMETIME 168
10 Oct '07 in Games | MyM | link | Reageer
JUBILEUM VEILING, DOE MEE!
10 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | JUBILEUM VEILING, DOE MEE!
"> link |
Jaime Hammer
Jaime Hammer
Babes zoals Erica Campbell, Aria Giovanni hebben allemaal erg mooie ronde tieten. Als man houd je daar natuurlijk van. Jaime Hammer is een babe die ook 2 grote en mooie borsten heeft. In het volgende filmpje stript ze op een grote roze stoel.

Jaime Hammer09 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 9 commentaren
Sweet Victoria
Sweet Victoria
De laatste tijd zjn er eigenlijk niet zo veel nieuwe webcamfilmpjes voorbij gekomen. Toch maar weer ssn aan beginnen denk ik. Hier zie er eentje van camwtihher met Sweet Victoria, die op haar bed stript.

Sweet Victoria

09 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
BAD BREATH
BAD BREATH
Die Mym toch ook he, kan niet normaal op de pizzascooter blijven zitten. Ramt ie niet een of ander paaltje dan heeft ie wel een ander smoesje. Tanden poetsen gooz! [via]

BAD BREATH09 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
TECHNO VIKING
TECHNO VIKING
Zo sta je ergens in Duitsland de straten onveillig te maken met je techno brol en zo sta je op het wereld wijde internet waar iedereen kan zien wat voor een linkert je eigenlijk niet bent. Dat geluk valt dit keer toe aan deze toch wel stoer uitziende duitse viking ergens op een prive technofeestje.

TECHNO VIKING09 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
PIZZABABE ASHTON
PIZZABABE ASHTON
Hopeloos te laat vandaag deze Pizzababe Ashton Taylor damn. En meteen weer de laatste keer dat ik een maat help om een pc te pimpen sjees dat kost je gewoon weer een paar uur van je leven. Nouja, tis niet anders. Deze Ashton Taylor en de biertjes die ik ga krijgen, maakt weer een hoop goed.

PIZZABABE ASHTON09 Oct '07 in Babes | Pizzaman | link | 1 commentaar
TOUWTJE SPRINGEN
Touwtje springen
Sommige mensen vervelen zich nogal snel en gaan dan maar iets doen. zoals bijvoorbeeld touwtje springen. Het is niet mijn eerste keus maar deze gast laat welk mooie dingen zien. Dus snel kijken en genieten van die springwerk.

TOUWTJE SPRINGEN09 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
RAAK 4
raak 4
We gaan gewoon door met raak. Dit keer toch wel een mooi filmpje. Ik bedoel hoe kan je nou zo op je bek gaan. Ohh Ohh wat heb ik gelachen. Jammer genoeg had ze wel een hersenschuding maar dat mag de pret niet drukken.

RAAK 4
09 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
Lekkere Babe
Lekkere Babe
Ik houd zelf van babes met een lekker kleurtje of gewoon donkere babes. Pikzwart bedoel ik dus niet. Kijk maar eens naar de babe in het volgende filmpje, en dan zie je een hele mooi donkere babe met twee mooie tieten.

Lekkere Babe

09 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 27 commentaren
BOEM!
BOEM!
Dit schijnt de allergrootste nucleare ontploffing ooit te zijn ofzo. Mja, de Tsar bom ofzoies, nou houden wij hier altijd wel van een flinke boem dus vandaar dat we hem eventjes meepakken.

BOEM

09 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
HOLLEEDER REKENT AF ?
HOLLEEDER REKENT AF
EUh, dit kan toch geen toeval zijn zou je denken. Deze Bram Zeegers was namelijk kroongetuige in de zaak tegen Willem Holleeder maar wat blijkt nog geen 7 dagen nadat deze voormalige advocaat en vriendje van Willem Endtra een hoop belastende verklaringen aflegde is ie dooit. Toeval ?

HOLLEEDER REKENT AF ?

09 Oct '07 in Nieuws | Pizzaman | link | Reageer
K1 -THE MAX- 2007
K1 -THE MAX- 2007, k1fight
En ja hoor, we hebben weer succes bij de K1. Ditmaal is het de Nederlander Andy Souwer die een grote wedstrijd weet te winnen. Het K1 World Max 2007 toernooi. Naast Andy Souwer deden ook de Nederlander Albert Kraus en Gago Drago (Nederlandse/Armeense) mee.. Thnx Schumpie!

K1 -THE MAX- 2007

09 Oct '07 in Sport | Pizzaman | link | 1 commentaar
AUTOALARMEN
Auto alarmen
In het volgende filmpje zien we hoe een toren opgeblazen wordt. Allemaal leuk en aardig maar het merkwaardigste was wel dat er op eens 10tallen auto alarmen afgaan. Erg grappig om te zien/horen.

AUTOALARMEN09 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
NIET ALLES KAN GOED GAAN
Niet alles kan goed gaan
Ja niet alles kan goed gaan soms wel maar soms ook niet. Niet voor mij maar ja een nieuwe monitor geeft ook een hele andere kijk op het leven. Springen van de roltrap geeft ook een andere kijk op het leven vooral als het mis gaat.

NIET ALLES KAN GOED GAAN09 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
GAMETIME 167
Gametime 167
Vandaag voor het eerst sinds lange tijd gaan we weer een escape game spelen. Er zijn namelijk redelijk wat escape games spelers dus deze is voor jullie. Ook deze escape game komt weer van mijn vrienden van escapegames.nl

GAMETIME 16709 Oct '07 in Games | MyM | link | Reageer
OP REIS ? PAK DIE GRATIS REISCHEQUE"> link |
2 Babes
2 babes
Hier zie je weer eens twee babes die wel erg goede vriendinnetjes van elkaar zijn. De cameraman stelt ze een paar nutteloze vragen, maar ja. Ze duwen beide even een banaan in hun mond en vervolgens spelen ze met elkaar.

2 Babes

08 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 5 commentaren
Luna
Luna
Ja, hier is Luna weer. Met weer een sexy filmoje, vers van de pers. Natuurlijk zie je haar weer mooi strippen op wat muziek op de achtergrond. Deze keer beland ze vervolgens ook in bed.

Luna

08 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 8 commentaren
DE DONUTGEK
DE DONUTGEK
Het zal je gebeuren, nou ja ons kunnen dit soort dingen natuurlijk minder snel gebeuren omdat we hier niet zulke dwazen zijn als over het grote water. Watskeburt, een hongerige shopper heeft een donut gestolen ter waarde van 30 eurocent en dreigt daar 30 jaar voor de gevangenis in te draaien. Only in America!

DE DONUTGEK

-Americans are idiots-

08 Oct '07 in Nieuws | Pizzaman | link | 1 commentaar
KINDERLIJKE ONSCHULD
Kinderlijke onschuld
Normaal gesproken heb ik het niet zo op kleine kinderen die gekke dingen doen maar deze is toch wel grappig. Ik bedoel hoe mooi is het om te zien dat een kind tegen een geparkeerde auto aanloopt.

KINDERLIJKE ONSCHULD08 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
RAAK 3
Raak 3
Ja ik vind raak video's altijd erg leuk. Nou is deze misschien iets minder omdat ze er zelf niks aan kan doen maar hij is wel erg pijnlijk. Ik bedoel als je vol tegen een toren aanvliegt dan moet dat pijn doen.

RAAK 3
08 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
MYM'S MINNEZANG
MYM'S MINNEZANG
En ja het was weer eens zover Mym had weer een date dit weekend. Na al die ellende was het dan toch weer eens gelukt om een dame te strikken, dit keer nam ie gelukkig wat goede tips tot zich en besloot het op de oude manier te doen. Ik had persoolijk voor o sole mio gekozen maar goed mym zou mym niet wezen.

MYM MINNEZANG08 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
IN BAD MET LENKA
IN BAD MET LENKA
Lenka kennen we natuurlijk al als een van de mooiere dames op in diverse galleries maar van Lenka zijn natuurlijk ook gewoon bewegende beelden. Daarom gaan we vandaag met haar in bad, wat een straf!

IN BAD MET LENKA

08 Oct '07 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
PIZZABABE KRYSTAL
PIZZABABE KRYSTAL
Ik snap eigenlijk niet helemaal wat nu de bedoeling is van de volgende fotoshoot. Het enige wat ik me kan bedenken dat er behalve het showen van een uberlekkere kont er ook nog een reclame campagne loopt voor mooie panties. Nou ja, de dame mag er wezen. Wel een beetje magertjes begin van deze Pizzababeweek i know.

PIZZABABE KRYSTAL08 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | Reageer
SUPERCROSS MONTREAL
SUPERCROSS MONTREAL
In Canada/Montreal werd was er vorige week weer een Supercross te bewonderen. Veel stunts en motorgeraas in een overdekte hal bedekt met een hoop modder en zand. Natuurlijk hebben wij de beelden, en hier is een 4 minuut durende compilatie.

SUPERCROSS MONTREAL08 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
RICO MAMBO
RICO MAMBO
Mja, dit is toch wel vreemd te noemen op zn minst. Ik zat er gisteren nog aan te denken namelijk over deze gevangenen en of ze eigenlijk al weer een nieuw nummer hadden ingestudeerd. Nou ja, kijk ik vanmorgen in mijn meelbox en ja hoor zit er eentje in. Vandaag gaan we de Mambo doen, thnx Will!

RICO MAMBO08 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
KEVIN FERDELINE SPEAKS
KEVIN FERDELINE SPEAKS
Het heeft eventjes geduurd en zijn ex was wel veelvuldig in het nieuws de afgelopen week, maar dit weekend gaf Kevin Federline zelf ook nog een interview. Of we het serieus moeten nemen lijkt me sterk wat het is allemaal van SaturdayNight live.

KEVEN FEDERLINE SPEAKS08 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Vandaag een wat duurdere gadget maar wel erg stoer. Het is namelijk de Micro Mosquito. Het is een van de kleinste indoor helicopters met een aparte vormgeving. Dus kijk mee en verzin of je er misschien toch wel eentje wil hebben.

GADGET VAN DE WEEK08 Oct '07 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
GEEN GELD
Geen geld
Ja ik ben er nog nooit geweest maar het is gebruikelijk om met geld te smijten in een stripclub. Dat is precies wat de vent uit het volgende filmpje doet maar de stripper neemt het niet aan ach ja dat is weer voordelig.

GEEN GELD
08 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
GAMETIME 166
Gametime 166
Vandaag gaan we voetballen. Niet mijn favoriete sport maar ja het spelletje was wel uitdagend. Zoals je inmiddels weet zet je je highscore gewoon in de comments en dan komt het helemaal goed. Dus hup snel spelen.

GAMETIME 16608 Oct '07 in Games | MyM | link | Reageer
Alison Angel
Alison Angel
Jaja, Feyenoord staat weer eerste in de eredivisie. Nu maar hoopen dat ze het volhouden. Hier even een mooie blondine Alison Angel is haar naam. Ze mag er zeker zijn en ze gaat helemaal naakt voor ons.

Alison Angel


07 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 3 commentaren
FTV Lizzie
FTV Lizzie
Op de zondagavond is hier een lekker filmpje filmpje van FTVgirls. Even snel posten want dalijk gelijk voetbal kijken natuurlijk. In dit filmpje zie je ene babe Lizzie met 2 grote tieten. Ze mag alleen wel even maaien zeg.

FTV Lizzie


07 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 3 commentaren
FLARES
Flares
Vliegtuigen schiet flares om verschillende redenen. Flares geven namelijk licht en laten dus heel duidelijk de positie van het vliegtuig zien. Maar hoe zit dat er nou uit als dat wordt afgeschoten? kijk naar het volgende filmpje en je weet het.

FLARES07 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
BIJNA TARZAN
Bijna tarzan
Sommige mensen denken echt dat ze Tarzan zelf zijn. niks mis mee maar ja dan moet wel alles goed gaan. natuurlijk gaat het bij de volgende gast niet goed. Maar het gaat lang niet zo erg als zijn vriendin ons wil doen geloven.

BIJNA TARZAN07 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
Belén Lavallén [FIXED]
Belen Lavallen
Belén Lavallén is echt serieus een babe waar ik nog nooit gehoord van heb. Ik heb dan ook geen idee uit welk land ze komt. Maar het wat erg opvalt bij haar, is natuurlijk haar lekkere kont en haar knappe gezicht.

Belén Lavallén

07 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 165 commentaren
3X BABE
 3X BABE
Gisteren konden we allerlei mooie pin ups bekijken bij onze vriendjes en collegas, vandaag gaan we daarom eens wat amateurtjes doen. Ze zijn niet allemaal naakt maar wel allemaal lekker, en check ook zeker eventjes het bonusfilmpje uit.

Tavia & Celine - Nubian Princes & Hot Chick - Natasja Marley & Hunter Royce

Bonus Filmpje van vandaag is High Quality en NSFW!
07 Oct '07 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
AAP IN BAD
AAP IN BAD
Tijdje geleden had ik hier al een ander deel staan van die experiment waarin een aap mee gaat in de gewone wereld. Werd onze aap vorige keer nog jaloers gemaakt, vandaag gaan we naar een badhuis. En, mja als je deze beelden ziet dan wil je toch ook zo'n aap?

AAP IN BAD07 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
PORSCHE
PORSCHE
Mooi compilatie filmpje hier met in de hoofdrol allerlei typen Porsche. We gaan een beetje rally rijden met die dingen en ook nog eventjes over de ijsbaan. Kijken we eventjes mee naar 4 minuten Porsche geweld.

PORSCHE07 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
GREAT GYMNASTICS
GREAT GYMNASTICS
Ik moet van de dokter meer bewegen, nu heb ik vanacht wel wat beweging gehad maar dat is volgens mij niet helemaal wat ie bedoelde. Deze Daniele Hypolito is echt een crack als het om gymnastiek gaat, ik word al moe van het kijken.

GREAT GYMNASTICS07 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
LUISTEREN NAAR PAPA
LUISTEREN NAAR PAPA
Okay ik geef het eerlijk toe, ik was vroeger eigenlijk nooit zo'n goede luisteraar. Misschien is dat wel de reden dat het enige wat ik nu een beetje kan is filmpjes zoeken op het internet en ze daarna hierneer pleuren. Mja, voor dit kind is het nog niet te laat, als hij hierna toch echt beter gaat luisteren naar papa.

LUISTEREN NAAR PAPA


07 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
CHILDREN vs BRITTNEY
CHILDREN vs BRITTNEY
Dit is eigenlijk Mym's terein en gelukkig dat hij er net ook eventjes was om me uitteleggen dat het hier gaat om een mash up van Britney Spears en Children of Bodom. Ik wist er ook nog eens 2 bijelkaar te vinden en die kan je dus bekijken bij meer lezen.

CHILDREN vs BRITTNEY


07 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
TRY THIS AT HOME
Try this at home
Vandaag weer eens een Try this at home. we gaan vandaag leren hoe we een flesje moeten lanceren. Leuk om te zien. Ik zou het zelf wel eens willen proberen maar ik heb niet alle spullen hier liggen. Als jij dat wel maak even een videootje en stuur hem op.

TRY THIS AT HOME07 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
GAMETIME 165
Gametime 165
Vandaag een goede game van de mannen van armor games. Bij dit spel draait alles om muziek en het doet me het meeste denken aan dance dance revolution. erg leuk om te spellen maar wel lastig. Highscores in de comments.

GAMETIME 16507 Oct '07 in Games | MyM | link | Reageer
NIGHTWISH - END OF AN ERA
Nightwish
Vandaag gaan we genieten van de muziek van Nightwish. We hebben ze kort geleden al gehad maar hij werd aan gevraagd. Bovendien waren er weinig andere concerten te vinden. Dus daarom vandaag Nightwish. concerten kunnen nog steeds worden aangevraagd.

NIGHTWISH - END OF A ERA07 Oct '07 in Muziek | MyM | link | 2 commentaren
SIMSTUNTS
07 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | SIMSTUNTS
"> link |
Selena schoolgirl [FIXED]
Selena Schoolgirl
Hier is toch weer een filmpje van de lekkere latina Selena Spice. Mischien is zij nog wel heter als de welbekende pizza-babe Luna. En dat komt voornamelijk door die goddelijke billen van haar Daarom komen er steeds meer filmpjes van Selena op TLP. Hier zie je haar als schoolmeisje.

Selena Schoolgirl06 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 315 commentaren
Blondje Stript
Blondje Strip
Als je nou een babe tegenkomt op vakantie of ergens anders buiten, dan filmp je haar natuurlijk. Net zoals deze gast heeft gedaan bij een hele lekkere blonde babe, die voor de camera stript.

Blondje Stript

06 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 8 commentaren
HELICOPTER STUNT
Helicopter stunts
Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik gek van helicopters en stunts. Daarom is dit filmpje natuurlijk uber kick. Ik bedoel hoe kick is het om een helicopter over de kop te zien gaan. juist ja er is niks beter. Dus waar wacht je nog op.

HELICOPTER STUNT
06 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
UBER BODYCHECK
Uber bodycheck
Ja ik blijf ijshockey leuk vinden. Het is een hele hoop actie en geweld en dat is altijd leuk. Kijk even mee naar het volgende filmpje we zien namelijk een gast die een uber bodycheck krijgt. die bodycheck is echt te erg.

UBER BODYCHECK06 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
KLOOT VOGEL
KLOOT VOGEL
Mja sommige mensen hebben gewoon teveel tijd, dat blijkt wel weer uit het volgende filmpje van ene Rolf van Slooten. Ik bedoel als je dan zo kan animeren maak dan een filmpje wat nog een beetje ergens op slaat. Naja, Rolf heeft schijnbaar iets met vogels en klootzakken.

KLOOT VOGEL06 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
Tamara Witner
Tamara Witner
Ik ben echt serieus net wakker, dus ik kom net stinkend me bed uit rollen om even wat te posten. Weer eens filmpje van Playboy. Een vrij lang filmpje met het profiel van de mooie blondine Tamara Witmer.

Tamara Witner

06 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
3X BABE
En dan is het ineens weer weekend, weg met de Pizzababes want vandaag nemen we zoals gewoonlijk een kijkje bij onze buurtjes. Altijd leuk om te weten dat er nog meer sites zijn met mooi babes zeg ik terwijl ik bijna wegfik hier van de zon.

Suzy & Kylie - Chiara & Billy - Amateur Blonde & Brunette

More babes@Beeblog

06 Oct '07 in Babes | Pizzaman | link | Reageer
SURPRISE STRIPACT
SUPRISE STRIPACT
Sjesus wat een tof filmpje hier toch weer, kan maar zo uit de oude doos komen maar ik ken em niet. We nemen een kijkje in een stripclub waar een dame wel een hele toffe act heeft, of was het toch geen dame? Wtf, wie vertelt het me..

SUPRISE STRIPACT06 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
MEXICO vs USA
MEXICO vs USA
Over het grote water is er weer commotie ontstaan omdat een nette Mexicaanse ondernemer in het kader van integratie een amerikaanse vlag onder zijn mexicaanse vlag heeft gehangen. En geloof het of niet dat is zo illegaal als wat, als ze andersom gehangen waren was er eigenlijk geen probleem. Maar nu, gaat zelfs de plaatselijke Rambo zich er mee bemoeien.

MEXICO vs USA

-only in America-06 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
LEKKER KRIJTJE
LEKKER KRIJTJE
Mja, sommige mensen hebben gewoon een steekje los en eten de vreemdste dingen. Nu kan ik me niet echt voorstellen dat het eten van een krijtje echt heel erg gezond is maar deze dame doet het dan toch maar eventjes.

LEKKER KRIJTJE06 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
MOOI HE ASFALT
Mooi he asfalt
Sommige mensen doen er van alles aan om asfalt van dichtbij te bekijken. Zo ook deze gast. hij had namelijk verzonnen om op zijn skates achter een auto te gaan hangen. ja dat is natuurlijk vragen om problemen.

MOOI HE ASFALT
06 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
AUW ME BALLEN
Auw me ballen
Ja me ballen je. ik bedoel wat bezielt iemand om te gaan grinden je weet namelijk dat het totaal verkeerd kan aflopen. zo ook bij deze gast. Die heeft namelijk een tijd last gehad van zijn ballen. Ach ja direct wat geleerd.

AUW ME BALLEN06 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
GAMETIME 164
Gametime logo
Vandaag gaan we proberen om de witte ballen gelijk te krijgen aan de ballen zoals ze op het plaatje staan. Geen lastig spel maar wel grappig om te spelen. Mijn dank gaat uit naar getlogged want daar vond ik deze game.

GAMETIME 16406 Oct '07 in Games | MyM | link | Reageer
Frans Nieuws
Frans Nieuws
Ik spreek een hoop talen. Is ook wel nodig als je kijkt wat voor werk ik doe. Maar de taal die m'n nek uitkomt, is toch Frans. Nou jah, in het volgende filmpje zie je een franse mademoiselle die het nieuws verteld en daarbij ook stript. Probeer maar is te vertalen wat ze allemaal zegt.

Frans Nieuws

05 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 3 commentaren
Jen Hilton
Jen Hilton
Jen Hilton is een lekkere babe met mooie ronde billen. Dat heb je mischien wel gezien bij de andere lekkere filmpjes die op de site staan. Als je dat nog niet gedaan hebt, zou ik dat maar eens snel gaan doen. Hier zie je haar met een mooie roze paraplu.

Jen Hilton

05 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
RUBEN IS SLIM BEZIG
Ruben is slim bezig
Ja Ruben is de jongste hier op kantoor maar misschien ook wel de gekste. Ach ja hij doet in ieder geval stomme dingen. Zo ook op dit filmpje. Hij zou wel even in het vliegtuigje in het winkelcentrum springen. Ja de uitkomen deed hij wat minder galant.

RUBEN IS SLIM BEZIG
05 Oct '07 in Movies | MyM | link | 5 commentaren
DE HOLLEEDER FANCLUB
DE HOLLEEDER FANCLUB
Ik ken Rutger nog van de tijd dat ie bij tv Rijnmond zat en heb ooit ook nog eens een biertje met hem gedronken op een meeting met mijn belgiche drinkbroeders. Tegenwoordig zit Rutger bij GeenStijl televee waar hij deze geniale reportage maakte even buiten de rechtbankzaal waar Willem Holleeder terechtstaat. En we hebben een foto van zo'n Free-Willem tshirt?

DE HOLLEEDER FANCLUB

05 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
AAAUWW
AAAUWW
Stel je mocht ooit een kind krijgen dan heb je natuurlijk moment dat je mee moet naar de speeltijd. Is tegenwoordig allemaal niet zo erg meer met al die MILFs maar ja je moet wel blijven opletten.

AAUWW05 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
PADDO STAND UP
PADDO STAND UP
Heb je je altijd al afgevraagd wat de effecten zijn van paddo's voor een standup comedian ? Nou ja, we kunnen het gewoon gaan bekijken dus in dit filmpje waar ene Lambert Jan eerst nuchter en daarna onder de invloed van paddo's op het toneel gaat staan.

PADDO STAND UP

05 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
NEW DANCE MOVES
NEW DANCE MOVES
Op de vrijdagmiddag willen Mym en Ruben mij nog wel eens verrassen met een leuk initiatief. Goed het gaat niet altijd goed maar dit keer hebben ze er toch een leuke video van gemaakt. We gaan namelijk wat nieuwe danspasjes oefenen voor het aankomende weekend, een beetje onconventioneel maar wel leuk.

NEW DANCE MOVES05 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
BRITNEY SPEARS - GIMME MORE
BRITNEY SPEARS - GIMME MORE
Deze clip schijnt per ongeluk uitgelekt te zijn op YouTube, yeah right. Hehe wij weten natuurlijk wel beter, tenminste ik vermoed dat het hier om een publiciteit stunt gaat. Alsof Madam Spears nog niet genoeg in het nieuws is. Ach het nummer is natuurlijk ruk maar ja dat was te verwachten.

BRITNEY SPEARS - GIMME MORE05 Oct '07 in Muziek | Pizzaman | link | Reageer
Luna Outdoor
Luna Outdoor
Luna zit vaak binnen. Dat heb je mischien wel gemerkt in al die filmpjes die hier allemaal te zien zijn. Maar deze keer ligt ze toch wat te spelen in haar tuintje. Natuurlijk word haar lichaam weer gefilmd.

Luna Outdoor

05 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
PIZZABABE KATE
PIZZABABE KATE
Gisteren was ik de hele dag niet op kantoor dus was er ook geen pizzababe. Slechte zaak natuurlijk maar goed dat maken we vandaag ruimschoots goed met deze Kate Brenner die ook een Miss October is. Mooi gallerie en een erg mooie kont!

PIZZABABE KATE05 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | 43 commentaren
DOVE IS MOOI
DOVE IS MOOI
Dove maakt meestal wel mooie commercials, zo ook in deze campagne waar de nadruk ligt op zelfbewustzijn en eigenwaarde. Mja waar een stukkie zeep al niet allemaal goed voor is tegenwoordig.

DOVE IS MOOI

05 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
EINDELIJK
EINDELIJK
Nou is het mij persoonlijk nog niet zo vaak gelukt natuurlijk omdat ik nu eenmaal niet zo goed ben ik spelletjes spelen. Maar als je er dan toch ingeslaagd was vroegah op je nintendo om een spel uit te spelen dan moeten dit toch wel echt de lameste speleindes zijn van die tijd. Ik zie het helemaal voor me, heb je de hele dag zitten spelen en dan zie je zo'n scherm.

EINDELIJK05 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
HAND VAGINA
HAND VAGINA
Kinderen spelen tegenwoordig niet meer genoeg op straat hoor je iedereen roepen. Nou is dat in dit tijdperk van reality shows ed. misschien niet een zo erg wat ook kinder spelletjes worden alleen maar echter en echter. Zo speelde wij vroeger soldaatje met plastik geweertjes, deze kids spelen gynacoloogje. Dat deed ik pas veeeeel later...

HAND VAGINA05 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
BOOGSCHIETEN
Boogschieten
Boogschieten is erg stoer maar toch heb ik een zwakte voor een kruisboog maar goed daar gaat het niet over. In het volgende filmpje zien we iemand een ballon kapot schiet van achter zijn rug. Is weer eens iets anders.

BOOGSCHIETEN05 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
DAT IS PAS DOM
Dat is pas dom
Ja sommige mensen kunnen er niks aan doen dat ze gewoon weg lomp zijn. andere mensen kunnen er heel goed iets aan doen. Zo ook de mevrouw uit het volgende filmpje. Luister even mee naar dit waargebeurd verhaal.

DAT IS PAS DOM.05 Oct '07 in Muziek | MyM | link | 2 commentaren
GAMETIME 163
Gametime 163
Vandaag hebben we een bijzondere game in de gametime. We hebben namelijk een rude goldberg game in de aanbieding. Het is de bedoeling om alles samen te laten werken. Misschien iets te makkelijk maar wel erg leuk.

GAMETIME 15305 Oct '07 in Games | MyM | link | Reageer
BESTEL BESTEL BESTEL MAAR
05 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | BESTEL BESTEL BESTEL MAAR
"> link |
Selena Spice En Bier
Selena Spice En Bier
Bier en Babes. Een zeer goede combinatie. Vooral met een mooie voetbalwedstrijd. Nu kun je het voetbal laten achterwegen, want hier ligt de lekkere Selena Spice op een opblaasbaar bierblikje, waar die perfecte kont ook naturlijk in voorkomt.

Selena Spice En Bier


04 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 51 commentaren
Lap Dance
Lap Dance
Vandaag is de avond post wat later, maar dat wil niet zeggen dat hij slechter is natuurlijk. Een lekkere Lapdance geeft ene Kira Kenner. Zeker een lekkere babe met 2 lekkere dikke tieten.

Lap Dance

04 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
CILLIT BANG SONG
Cillit Bang song
Hallo, ik ben Thomas Klop en dit is Cillit Bang. Cillit Bang Bang en het vuil is weg. Zo gaat de reclame als ik het goed zeg. Als ik eerlijk ben vind ik deze versie van Cillit Bang stukken leuker als de originele versie. Kijk en luister even mee.

CILLIT BANG SONG04 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
SAFETY FIRST
Safety first
Ja dat is belangrijk tegenwoordig veiligheid. in je baan in je werk en onderweg. De meeste mensen die hier langskomen zijn niet erg veilig bezig. Ik bedoel wie gaat er in de mijnbouw werken met een honkbal petjes op en een T-shirts aan?

SAFETY FIRST04 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
Mandy Michaels
Mandy Michaels
Hier is weer eens een mooi filmpje van een babe die nog eigenlijk niet bekend is. Ik ken haar tenminste niet. Dit wil niet zeggen dat ze niet lekker is. Deze brunette heet mandy micheals en heeft een erg mooie kont.

Mandy Michaels

04 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
JA DAT DOET PIJN HE
Ja dat doet pijn he
Sommige mensen zijn blijven hangen in het jackass tijdperk. Ik vind dat niet erg want dan heb iets om te posten en mensen om uit te lachen. Zo ook deze gasten ik bedoel wie laat zich vrijwillig met een stok op zijn knieën slaan?

JA DAT DOET PIJN HE04 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
NAPALM MAKEN
Napalm maken
Ja of het nou echt napalm is kan ik niet zeggen want ik heb nog nooit napalm gezien. wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat het erg plakt. Dus wou je nog ergens iets in de fik steken gebruik dit spul want dat plakt.

NAPALM MAKEN04 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
GAMETIME 162
Gametime 162
Vandaag een minder moeilijk spelletje maar je krijgt er geheid RSI van tenminste als je te lang speelt. Bovendien zullen je collega's je een beetje raar aankijken. Ach ja je moet er iets voor over hebben Highscores in de comments.

GAMETIME 16204 Oct '07 in Games | MyM | link | 2 commentaren
50 EURO GRATIS


SPEEL NU, en ontvang 50 euro
04 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | 50 EURO GRATIS
"> link |
Katie Price
Katie Price
Wie kent de mooie Britse babe nou niet. Ik heb het over Katie Price. Ja, die babe die zichzelf Jordan noemt. Het is niet zo maar een fotoshoot. Maar een compilatie van een hoop fotoshoots van haar.

Katie Price


03 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
PAALDANSEN 4
PAALDANSEN 4
Ik ben Ruben vandaag een keertje voor met de babes, dus dat scheelt weer voor em. We hebben namelijk al zoveel paaldans filmpjes staan hier op tastelikepizza dat we deze zeker niet kunnen vergeten om bij de collectie te voegen.

PAALDANSEN 4

03 Oct '07 in Babes | Pizzaman | link | 1 commentaar
LEIDEN ONTZET
LEIDEN ONTZET
Gisteren ging onze breezah verslindende reportert Davide op pad gewapend met een viltstift en een fotocamera terwijl erin Leiden het jaarlijkse Leiden Ontzet werd gevierd. Het heeft hem wat breezer Ananas en Lime gekost maar de fotoreportage mag er dan ook wel wezen. Kijken we eventjes mee wat hij zoal daar tegenkwam er staat ook nog een verslag!

LEIDEN ONTZET03 Oct '07 in Nieuws | Pizzaman | link | 2 commentaren
PHOTO BOOTH @ L.A FAIR
PHOTO BOOTH @ L.A FAIR
Hadden we zojuist al Conan met een leuke sketch, meteen er achteraan dan ook nog maar iets uit de Tonight Show van Jay Leno. Mja, het blijft leuk om te zien hoe mensen reageren als er onverwachts iets gebeurd.

PHOTO BOOTH @ L.A FAIR03 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
PERSVRIJHEID ME REET
Persvrijheid me reet
Ja ik ga het hebben over vrijheid en dat is scoren geblazen. De vrijheid waar ik eht over ga hebben is persvrijheid. Nou ik kan je aan de hand van die filmpje vertellen dat ze dat niet hebben in Japan (kan ook Birma zijn). Want als je lastige vragen stelt dan ga je gewoon dood.

PERSVRIJHEID ME REET
03 Oct '07 in Movies | MyM | link | 6 commentaren
CONAN - THE ROCK EDITION
CONAN - THE ROCK EDITION
Conan O'Brien is net als Jon Stewart en Steven Colbert een van mijn favoriete talkshow hosts. Dit keer is ook nog eens de enige echte Rock aanwezig als ze samen eventjes het nieuws doornemen en een kijkje in de toekomst.

CONAN - THE ROCK EDITION03 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
AVRIL LAVIGNE
Avril Lavigne
Ja Avril is inmiddels redelijk fout als je het aan mij vraagt maar ze is en zeker was erg lekker. Gelukkig was ze ook nog redelijk gek en ja dan krijg je dus filmpjes waarin je je kont laat zien aan iedereen.

AVRIL LAVIGNE03 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
Shay Laren
Shay Laren
Vandaag toch maar een filmpje van de hete babe Shay Laren. Dit keer zie natuurlijk weer met haar 2 knappe tieten en lekkere kont. Ze hangt en ligt hier wat bij het zwembad en op een luchtbed.

Shay Laren

03 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 5 commentaren
PIZZABABE SPENCER
PIZZABABE SPENCER
Hmmz een dame die Spencer heet, mja dat zou je toch niet verwachten als je deze blonde nimpf zo voor het eerst ziet. Toch is niets minder waar deze blonde die door het leven gaat als Spencer Scott mag er wezen. Alleen kan ik me de slaapkamer gesprekken niet echt voorstellen, oh Spencer oh Spencer.. Hmmz niets voor mij!

PIZZABABE SPENCER03 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | 21 commentaren
CAVEMAN
CAVEMAN
Over het grote water hebben ze weer iets nieuws nou ja nieuw Holbewoners bestaan natuurlijk al veel langer. Maar volgens deze gast zijn er nog veel meer hedendaagse Cavemannen. Zo was Neil Diamond er ook een, mja gelukkig blijkt het allemaal te gaan om een nieuwe comedy serie die op 2 oktober de eerste uitzending had. Bij meer lezen staan 5 clips check it out!

CAVEMAN03 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
OMG! BOMB NY
OMG! BOMB NY
Ik hoop toch zo zeer dat dit een hoax is, maar het heeft toch alle schijnt tegen. We kennen natuurlijk allemaal projecten als "We are the World" of andere liedjes die ten goede komen aan mensen die het slechter hebben dan wij. Nu zijn er een paar country zangers opgestaan om het volgende liedje voor de slachtoffers van NY te maken. OMG!

OMG! BOMB NY03 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
ALIEN ANT FARM
Alien ant farm
Ik weet niet wat ik heb de laatste tijd maar ik blijf maar naar oudere muziek luisteren. Eerst hadden we al Spacekees en nu dus ook alien ant farm. Ik vond het toen al een goed nummer en ook nu is het nog steeds goed.

ALIEN ANT FARM
03 Oct '07 in Muziek | MyM | link | 2 commentaren
PLEZIER MET BIER
Plezier met bier
Jaja weer een bijzondere titel voor zo vroeg in de ochtend. We gaan namelijk zien hoe je van een leeg bier flesje een vlammenwerper maakt. Ja je leest het goed een vlammenwerper. Snel kijken dus.

PLEZIER MET BIER
03 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
GAMETIME 161
Gametime 161
Vandaag gaan we een race spel spelen het is de bedoeling om of zoveel mogelijk criminelen te pakken te krijgen of zo lang mogelijk uit de handen van de politie te blijven. Highscores in de comments.

GAMETIME 161
03 Oct '07 in Games | MyM | link | Reageer
Playboy
Playboy
Het volgende filmpje is een filmpje van playboy. Er zit een babe in die ik niet ken. Ik herken haar tenminste niet in het filmpje. Ze is in ieder geval wel heet dus de naam doet er niet toe. Als je haar naam toch weet, zet je het even in de comments.

Playboy

02 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 3 commentaren
Michelle Marsh
Michelle Marsh
Als je nou helemaal verliefd bent op blonde babes, dan is Michelle Marsh wel waat voor jou. Een bloedmooie babe die je ziet in het volgende filmpje wat ook nog is leuk in elkaar is gezet. Gewoon even kijken

Michelle Marsh

02 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 3 commentaren
CAMCORDER WARS
CAMCORDER WARS
De ene camcorder is de andere camcorder niet maar eigenlijk is elk merk tegenwoordig wel goed ook al komt het van de Aldi filmen kan je er mee. Deze camcorders vechten het zelf wel uit, mooi gedaan!

CAMCORDER WARS02 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
ONBREEKBARE BELLEN
Onbreekbare bellen
Iedereen weet wat Bellen blaas is. maar als je hier iets aan toevoegt dan krijg je onbreekbare bellen. Met deze bellen kan je de gekste dingen doen. Kijk mee naar deze bijzondere bellen en probeer het daarna zelf.

ONBREEKBARE BELLEN02 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
AANGEREDEN OP TV
Aaangereden
We zien vaak genoeg ongelukken op tv toch is deze wel bijzonder. Ik bedoel als je bezig met een verslag uit brengen en je wordt dan aangereden dat gebeurt niet iedere dag. Ach ja kijk even mee naar dit ongeluk.

AANGEREDEN OP TV02 Oct '07 in Movies | MyM | link | 3 commentaren
VETER STRIKKEN DOE JE ZO
VETER STRIKKEN DOE JE ZO
Nu schijnt dit al een iets ouder filmpje te zijn maar daarom niet minder goed. Kijken we eventjes mee hoe deze gast zijn veters strikt, jammer dat het een truc is anders had em van mij een medaille gekregen.

VETER STRIKKEN DOE JE ZO02 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
Webcam Babe
Webcam Babe
We hebben vandaag weer eens een mooi webcamfilmpje. Weer zo'n tienertje die zich wat sletterig gedraagd. Het is wel een lekkere babe met een erg mooie kont die even stript voor ons.

Webcam Babe

02 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | Reageer
PIZZABABE KARA
PIZZABABE KARA
Vandaag een dame die in 2006 playmate van het jaar is geworden. Ze is naar mijn weten niet van adelijke komaf maar met zo'n lichaam kan het maar zo zijn dat ze dat ooit nog gaat worden. Anyway het is dus de blonde stoeipoes Kara Monaco geworden die vandaag de eer heeft de hele dag Pizzababe van de dag te zijn.

PIZZABABE KARA02 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | 2 commentaren
KREZIP THE GAME
KREZIP THE GAME
De Nederlandse band Krezip speelt de hoofdrol in een nieuw internetspel. Het is de bedoeling Krezip te laten zingen en spelen in het juiste ritme van 'Play this game', een van de nummers op het album 'Plug it in'. Iedere dag zijn er prijzen te winnen van een mp3 van de laatste nieuwe single van de groep tot kaarten voor een concert van Krezip op 29 december in de HMH. [via]

KREZIP THE GAME

02 Oct '07 in Muziek | Pizzaman | link | Reageer
YOLANTHE LAPDANCE
YOLANTHE LAPDANCE
Ik heb het natuurlijk weer gemist want ik kijk maar heel sporadisch televee. En als ik dan eens kijk is het toch zeker geen BNN want als daar iets leuks op komt dan staat het de volgende dag wel op het net. Zo ook vandaag, watskeburt Yolanthe het nieuwe neukertje van Jan Smit doet eventjes geilig een lapdance geven. Check!

YOLANTHE LAPDANCE

02 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 1 commentaar
JAPAN OLYMPICS
JAPAN OLYMPICS
Die Japanners toch he kunnen het gewoon weer niet hebben dat buurland en aartsrivaal China de Olympische spelen hebben binnen gesleept. Daarom hebben ze waarschijnlijk deze alternatieve spelen georganiseerd, mja echt Japans weer.

JAPAN OLYMPICS02 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
COLD FUSION 40 DEEL 2 [MP3 MIX]
Ik had jullie vorige week een Cold fusion 40 beloofd in 2 delen, nu hadden we vorige week dus al deel 1 en vandaag gaan we daar eventjes fijn deel 2 bijzetten. Playlist gewoon weer bij meer lezen.

COLD FUSION 40 DEEL 2 [MP3 MIX]02 Oct '07 in Muziek | Pizzaman | link | 1 commentaar
LEUK ZO'N KERKKLOK
Leuk zo'n kerkklok
Jaja de kerkklok een typerend geluid voor een typerend iets. Maar ja om een kerkklok te luiden moet er iemand aan een touwtje trekken. Maar ja niet iedereen kan dat. Iemand die het iig niet kan is de gast uit het volgende filmpje.

LEUK ZO'N KERKKLOK02 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
MET JE HOOFD OP HET BETON
Met je hoofd op het beton
Ja sommige mensen hebben ook altijd pech. Zo ook deze emo. Hij denkt namelijk stoer te zijn door lekker de gaan skateboarden en ik ik moet zeggen dat die manual tering lang is maar die landing daar moet nog aan gewerkt worden.

MET JE HOOFD OP HET BETON02 Oct '07 in Movies | MyM | link | Reageer
GAMETIME 160
Gametime logo
Hehe voor vandaag weer een leuk spel. Ik heb me er een goeie 2 uur meer vermaakt. Dus ik weet niet of mijn highscore echt op zijn plaats is maar ik ga hem toch vermelden. Mijn highscopre is 299809. Kan jij het beter?

GAMETIME 160
02 Oct '07 in Games | MyM | link | 4 commentaren
LAST MINUTE OP VAKANTIE ?

02 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | LAST MINUTE OP VAKANTIE ?
"> link |
Angela Taylor
Angela Taylor
Je ziet wel eens van die paybo filmpjes met wat bekende playmates. Altijd leuk natuurlijk, maar wat minder bekende babes hoeven niet slecht te zijn. Net als deze brunette Angela Taylor die haar lekkere lichaam laat zien.

Angela Taylor

01 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 5 commentaren
Carmen & Jennifer
Carmen & Jennifer
Je kent lekkere babe Carmen Electra zeker wel. Als je haar nu nog niet kent, dan is er toch iets mis met je waarschijnlijk. Je z kent haar natuurlijk als naaktmodel. Maar naast al het poseren, kan ze ook nog eens goed met een camera overwerg. Want in het volgende filmpje zie je hoe ze Jennifer Walcot fotografeert!!!

Carmen & Jennifer

01 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 2 commentaren
TOPLESS CARWASH
TOPLESS CARWASH
Deze gast lijkt het helemaal voor elkaar te hebben als hij als eerste in de rij staat om zijn auto eens mooi te laten oppoetsen door de dames van de Topless Carwash. Helaas gaat het hier op een promotiestunt van de locale brandweer, mja.

TOPLESS CARWASH01 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
IMMER GERADEN AUS
Immer geraden aus
Ja altijd rechtdoor. Leuk om te roepen maar lastiger om te doen. maar ja daar had deze crimineel iets slim op verzonnen. je jat gewoon een truck dan kom je er wel door heen. zo gezegd zo gedaan.

IMMER GERADEN AUS
01 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
BUIKSPREKEN DOE JE ZO
BUIKSPREKEN DOE JE ZO, JEFF DUNHAM
Deze Jeff Dunham is echt een van de betere buiksprekers die er maar zijn. Ik vond vandaag deze compilatie waar je toch zeker eventjes wat tijd voor vrij moet maken. Heel erg leuk gedaan dus.

BUIKSPREKEN DOE JE ZO01 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 3 commentaren
THEREMIN 2
Theremin 2
Omdat jullie dachten dat het nep was heb ik een verzameling theremin filmpjes zodat ik het hopelijk kan ontkrachten. Ik weet niet of het lukt maar ik kan het proberen. In ieder geval veel kijk en luister plezier.

THEREMIN 201 Oct '07 in Muziek | MyM | link | 1 commentaar
IRAN volgens SNL
Sinds vorige week de iraanse president de USA verblijdde met een bezoekje, is hij natuurlijk meteen onderwerp op allerlei talkshows zo konden we hem al zien als een van de onderwerpen bij de dailyshow. Vandaag doen ze ze het bij Saturday night Live nog eens dunnetjes over met dit lied Iran so Far!

IRAN volgens SNL01 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
MAD MAX POLICE
MAD MAX POLICE
Mja, iedereen hier heeft vast ooit weleens de film Mad Max gezien. Nou heb je natuurlijk altijd mensen die helemaal geobserdeerd raken van zo'n film. Zo ook deze gast die deze muscle car helemaal namaakte in Madmax stijl. Best cool!

MAD MAX POLICE01 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
L'ENGRENAGE
L'ENGRENAGE
Mja wat dit nou weer betekent weet ik helaas niet mijn frans is nooit echt goed geweest. In ieder geval is het een best wel mooie animatie al zeg ik het zelf. Als iemand dus weet wat de titel betekent graag eventjes in de comments droppen.

L'ENGRENAGE01 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | 2 commentaren
MASTER of JUGGLE
MASTER of JUGGLE
Zo deze gast is echt goed met een paar ballen in de lucht houden zeg. Niet voor niets dat deze man de master of juggle noemt dus. Mja ik doe het nog niet eens na met 3 balletjes dus laat staan wat hier allemaal te zien is.

MASTER OF JUGGLE01 Oct '07 in Movies | Pizzaman | link | Reageer
PIZZABABE SABRINA
PIZZABABE SABRINA
Het is weer maandag dat betekent dus dat we een vers blik met Pizzababes opentrekken. Vandaag doen we dat met ene Sabrina Maree die net als afgelopen vrijdag een redhead is, en ook al zo'n mooie. Mja, beschuitwaardig is dees toch zeker!

PIZZABABE SABRINA01 Oct '07 in Pizzababes | Pizzaman | link | 30 commentaren
Luba Strijkt
Luna Strijkt
Natuurlijk moet je als je een vriendin hebt, wel er even op letten dat ze, na een tijdje, als je samenwoont, wel het huishouden doet. Bijvoorbeeld het stijken van je overhemd. Ook moet dit topless of naakt worden gebeurd. Net als Luba in het volgende filmpje.

Luba Strijkt

01 Oct '07 in Babes | Rubenzzz | link | 1 commentaar
B52 CRASH
B52 crash
Er zijn bepaalde vliegtuigen die ik speciaal vind. 1 daar van in de B52. Ik bedoel op zich is het ding niet mooi maar de kracht en de motoren zijn zo geweldig bruut. Helaas zien we in het volgende filmpje er 1 crashen. Wel een kicke explosie.

B52 CRASH01 Oct '07 in Movies | MyM | link | 1 commentaar
GADGET VAN DE WEEK
Gadget van de week
Het is maandag en het is weer tijd voor een nieuwe gadget. dit keer staat de powerizer in de spotlight. Het is niet echt betaalbaar maar het resultaat is wel meesterlijk grappig. Gewoon even kijken en genieten van deze powerizers.

GADGET VAN DE WEEK01 Oct '07 in Movies | MyM | link | 2 commentaren
GAMETIME 159
Gametime 159
Vandaag een flashbased schietspel. Het spel werd ons toegezonden over de tiplijn dus dan word er naar gekeken. In dit geval gaat het over een spel dat iedereen kent. Counterstrike. Nu snel spelen en highscores in de comment. Frankmann bedankt

GAMETIME 15901 Oct '07 in Games | MyM | link | 1 commentaar
MOVIEMILE.COM

01 Oct '07 in Diversen | Pizzaman | MOVIEMILE.COM
"> link |

Archief

Meer Aanraders

Archief