Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand May 2007

Valentina Vaughn
Valentina Vaughn
En We hebben weer eens een filmpje ontvangen van hete brunette Valentina Vaughn. Je hebt haar mischien wel eens eerder gezien in de show van Howard Stern. Hier ligt ze op een blauwe bank.

Valentina Vaughn

Webcam Blondje
Webcam Blondje
Camwithher kennen we allemaal als je graag naar webcamfilmpjes kijkt. Maar ken je al NudeAdultCams? Tsjah, dat is ongeveer hetzelfde als CWH maar dan gaan de babes ietsje meer uit de kleren. Kijk maar naar deze blonde babe.

Webcam BlondjeWEG MET BELGIE!
WEG MET BELGIE!
Goddoeme dachten we toch echt dat we ons Balkie goed hadden geinstrueerd een tijdje geleej toen hij met de vlaamse minister van verkeer sprak. Volgens de laatste berichten hebben de belgen toch nog voor de zomervakantie een vervelende maatregel ingevoerd om ons NL geld uit de zak te kunnen kloppen. [via]

WEG MET BELGIE!

STREETVIEW
STREETVIEW
Mja die gasten van Google blijven gewoon vernieuwend bezig. Hadden ze met Google Earth al een mega succes deze laatste vinding lijkt het helemaal te worden. In plaats van naar een kaartje te kijken kan je nu gewoon op straat nivo mee kijken, lijkt me vooral handig voor die handheld gps systemen. De video staaterbij!

STREETVIEW

IK ZEG MAAR ZOO...
IK ZEG MAAR ZOO...
INDIAN STRIPTEASE
INDIAN STRIPTEASE
Okay okay we hebben net eventjes kunnen lachen met Mym en zo hoort het ook hier op kantoor. Beetje slaplullen is altijd goed natuurlijk, tijd om nu weer gewoon overtegaan naar de orde van de dag. Dat doen we dus met een echte striptease en daar hebben we vandaag deze Indiase Priya Ka voor uitgenodigd, kijken we eventjes mee.

INDIAN STRIPTEASEMYM STRIPTEASE
MYM STRIPTEASE
We weten nu allemaal wel dat Mym een super gast is, goed zo afentoe kan ie de vreemdste zinnen opschrijven maar dat jong bedoeld het allemaal goed. Toen Mym gister hoorde dat er wat problemen waren met de striptease van vandaag was hij zo sportief om het volgende filmpje zelf te maken. Respect! Kina & Jana kunnen er om lachen!!

MYM STRIPTEASEPIZZABABE MANDI
PIZZABABE MANDI
Vandaag hebben we een iet wat brave Pizzababe. Niemand minder dan Mandi Micheals die wel een heel lekkere voorgevel heeft, mja schijnbaar weet ze dat ook. Want verder dan die fijne jetsers laat ze ons vandaag niet zien, eeuwig zonde natuurlijk. Maar toch terecht Pizzababe van de dag!

PIZZABABE MANDIESMEE & JUSTIN
ESMEE & JUSTIN
Esmee Denters die YouTube dame uit Zevenaar die de hele wereld lijkt te veroveren met haar mooie stem zingt vandaag een liedje voor niemand minder dan Justin Timberlake. Leuk natuurlijk voor ons en nog leuker voor Esmee zelf, want zeg nou zelf welke dame van haar leeftijd wil er nou niet zingen voor Justin.

ESMEE & JUSTIN

MUPPETS vs AMERICAN IDOL
MUPPETS vs AMERICAN IDOL
Mja, vroegah hadden we geen American Idol of iets in die trent. De muppets waren gewoon cool en ontastbaar, maar hoe zou het zijn moesten de muppets ook eerst het hadden moeten proberen op een show als American Idol om ontdekt te worden ? We zien het allemaal in de volgende clip.

MUPPETS vs AMERICAN IDOLSNAKE vs RABBIT
SNAKE vs RABBIT
Soms kan de natuurlijk gemeen zijn. Vooral als je een konijntje bent in de buurt van een slang. Als er dan ook nog eens 100 school kinderen om heen staan lijkt dat konijntje natuurlijk helemaal een fijn apperatiefje.

SNAKE vs RABBITSHIT OR CHOCOLATE 2
Shit or chocolate 2
Gisteren konden jullie al genieten van shit or chocolate. Vandaag heb ik voor jullie deel 2. De kandidaat is wat aan de jonge kant maar dat maakt helemaal niks uit. Een ding weet ik zeker. Dit deel is stukken beter als het vorige deel.

SHIT OR CHOCOLATE 2RUBIK CUBE MAKEN
Rubiks cube maken
Dit is een soort halve try this at home. In het volgende filmpje zien we namelijk een rubiks cube die door iemand zelf gemaakt is. Hoe we deze rubiks cube maken kunnen we hier vinden maar eerst even kijken.

RUBIKS CUBE MAKENGAMETIME 38
Gametime 38
Vandaag weer een gewoon spel want ik heb genoeg van die escape games. Daarom gaan we vandaag lekker een schiet spelletje spelen. Voor mij is het nog een beetje vroeg maar een highscore komt er aan.

GAMETIME 382 Lesbo's
2 Lesbo's
En hier zijn weer eens 2 lekkere tieners die erachter zijn gekomen dat ze toch bi-sexueel zijn. Natuurlijk willen ze hun eerste lesbische ervaring voor ons filmen.

2 Lesbo's

Webcam Babe
Webcam Babe
En we hebben weer eens een lekkere babe die eventjes voor ons stript. Niet een meisje van camwithher ofzo, maar gewoon een babe die een filmpje maakt voor een of andere vriend.

Webcam Babe

DRONKEN KAT
DRONKEN KAT
Mja, toen ik net thuis kwam van het terras ontdekte ik dat mijn kat een omgevallen fles bier had opgedronken. Dat beestje snapt tenminste dat bier omgooien pas echt drankmisbruik is. Anyway, ze vondt het wel lekker zo te zien want echt recht loopt ze niet meer. Kijken we eventjes mee...

DRONKEN KATSHIT OR CHOCOLATE
SHIT OR CHOCOLATE
Over het grote water weten ze ook van gekkigheid niet meer wat ze moeten verzinnen. En sinds de chippannertjes tegenwoordig bekend staan om de ietwat extremere shows, kunnen ze in Amerika natuurlijk ook niet achterblijven, kijken we eventjes mee naar deze nieuwe gameshow. Is het poep of chocolade ?

SHIT OR CHOCOLATETHE HAZZARDS
THE HAZZARDS
Beetje vreemde meidengroep hier die net zulke vreemde teksten zingen als dat ze vreemd zijn. Checken we eventjes "dude, let's get boners' en "Gay boyfriend", mja aan de titel van de songs had ik het eigenlijk al kunnen weten. Check!

THE HAZZARDSTOP 10 PIMPS
TOP 10 PIMPS
Hehe, altijd wel lachen die mega overdreven gasten die de pimp uithangen. In de meest bizarre outfits lopen deze gasten meestal over straat, en wat is er dan leuker om hier eventjes een top 10 van te zien. Kijken we eventjes mee naar deze top 10 pooiers of all time. Iemand vergeten drop het dan ff in de comments.

TOP 10 PIMPS

ZIDANE SR.
ZIDANE SR.
WTF, wisten jullie eigenlijk al dat Zidane de kopstotert eigenlijk half Japans was. Damn, dat heb ik nooit geweten. Toch kunnen we dat zien in het volgende clipje waar we de moeder van Zidane in beeld zien. Ach zo moeder zo zoon.

ZIDANE SR.SWEET PEACHES
SWEET PEACHES
Zo ik was eventjes weg van kantoor, lekker ontbijten hier een hoekje verder op het terras. Helaas hadden ze daar ook witbier dus het duurde iets langer allemaal. Maakt natuurlijk niet echt veel uit, betekent alleen iets meer posten en iets minder tijd.

SWEET PEACHESPIZZABABE DAVIN
PIZZABABE DAVIN
Wow, vandaag is het ineens mega lekker weer het zonnetje schijnt balkon deurtjes staan open hiero. Lekker hoor, en zo is deze Davin Lexen sjees. De namen lijken steeds moeilijker te worden, want wie zoekt nu achter een naam als Davin een beauty als dit. Ik vind die voettattoo erg sexy trouwens!

PIZZABABE DAVINEENWIELER
Eenwieler
In het volgende filmpje zien we een klein chinees meisje op een eenwieler. Op zich hoeft dat niet zo speciaal te zijn. Maar als je ziet wat ze op die eenwieler doet dat is echt geweldig. Ik heb er eigenlijk geen andere woord voor als wow.

EENWIELERTRY THIS AT HOME
Try this at home
Ik heb vandaag weer een lekkere try this at home. we gaan vandaag namelijk leren hoe we overal vuur kunnen maken. Het enigste wat hier voor nodig is zijn een paar watten en 1 seconde lijm. Hoe we het allemaal in de fik steken kan je zien in het filmpje.

TRY THIS AT HOMEGAMETIME 37
Gametime 37
Speciaal voor de Pizzaman heb ik vandaag weer een escape game. Je zit zoals altijd opgesloten en het is de bedoeling om te ontsnappen. Ik waag me niet aan escape games want daar ben ik niet goed in. Gelukkig zijn jullie dat wel en dus gaan jullie wel ontsnappen. Toch?

GAMETIME 37
SEXY DENTIST
SEXY DENTIST
Poeh ik ben super bang voor de tandarts. Sinds ik die film The Dentist heb gezien is het eigenlijk nooit meer goed gekomen, het vervolg op die film heb ik ook nog ooit gezien. Mja, zelfs een speciale angst tandarts kan mij niet echt geruststellen. Totdat ik deze nieuwe methode zag, geweldig!!

SEXY DENTISTINSTANT TATTOO
INSTANT TATTOO
Damn dit is echt de shit, tenminste als je jezelf brandmerken cool vindt. Z'n vrienden vinden het echt helemaal geweldig, maar ik vraag me toch af hoe dit eruit gaat zien over een paar maandjes. Kijken we eventjes mee ?

INSTANT TATTOOWebcambabe Mikella
Webcambabe Mikella
Hier is weer eens een lekkere striptease van een babe Mikella. Ze heeft haar schooloutfit aangetrokken en daarna stript ze en laat ze wat van haar lichaam zien.

Webcambabe Mikella


Next Door Nikki
Next Door Nikki
We weten nu niet wie lekkereder is. Luna of Nikki. Hier is nog een filmpje van NextDoorNikki omdat je nu al 30 filmpjes van Luna kan bekijken. Hier is Nikki waar ze haar mooie kleren laat zien.

Next Door Nikki


CHINEES LEEDVERMAAK
Chinees leedvermaak
In China hebben ze een of ander programma waarin er verschillende hindernissen moeten worden overwonnen. In het volgende filmpje zien we een paar van die hindernissen. Ook zien we hoe we deze hindernissen voor al niet moeten nemen.

CHINEES LEEDVERMAAK
BOOB PRANK
BOOB PRANK
Op de kermis valt altijd vanalles te beleven toch ben ik al een tijdje niet geweest. Snap ik eigenlijk niet want het wordt daar met het jaar leuker, helemaal als er ook nog een filmcrew van een soortement van bananesplit aan het filmen is.

BOOB PRANK

IGGY POP @ PINKPOP 2007
IGGY POP @ PINKPOP 2007
Nou hier dan de beloofde beelden van Iggy Pop @ Pinkpop 2007. Het zijn ook meteen de enige beelden die ik ga posten, het is mij teveel werk allemaal. Als er echt veel verzoekjes komen voor andere artiesten dan zal ik het nog eens in overweging nemen. Anyway 1 klein uurtje Iggy Pop dus die er weer een show van maakt die ouwe Iggy!

IGGY POP @ PINKPOP 2007DE DRIFT BIJBEL
DE DRIFT BIJBEL
Okay ik dacht gister een super tof drift filmpje gevonden te hebben maar helemaal nix hoor. In de comments kwam ik deze tip tegen en ik moet zeggen best wel lachen deze Keiichi Tsuchiya die eventjes wat moves laat zien. Als bonus rijden we ook nog eventjes met deze driftlegende mee..

DE DRIFT BIJBELANA BEATRIZ
ANA BEATRIZ
Ana Beatriz is echt een babe, ik heb het hier al eens eerder over haar gehad. Maar ik zag net dat dat filmpje inmiddels alweer verwijdert is, ik word er afentoe een beetje moedeloos van. Daarom zijn we ook begonnen met het zelf hosten van de babe filmpjes dankzij Realroot! Dit filmpje staat op TLpizza dankzij Ryoni, thnx mate!

ANA BEATRIZPIZZABABE KRISTY
PIZZABABE KRISTY
Vandaag hebben we deze Pizzababe Kristy die tevens ook nog playboy girl is maar dat is natuurlijk minder belangrijk. Deze Kristy joe Muller is met haar blauwe ogen en donker haar best een mooie verschijning en daarom natuurlijk weer een terechte Pizzababe.

PIZZABABE KRISTYCOLD FUSION 33 [MP3 MIX]
COLD FUSION 33
Zo nu iedereen weer helemaal klaar is voor een nieuwe korte werkweek gooi ik er meteen nog maar een lekkere Cold Fusion mix tegenaan. Het is alweer nummer 33 en het beginnen ook echt collectors items te worden die kleine meesterwerkjes van onze eigenste DJ PJ! Vanmiddag heb ik nog wat beelden van PinpPop 2007 dus stay tuned!

COLD FUSION 33ONE RAT SHORT
ONE RAT SHORT
Het is vandaag net maandag deze derde pinksterdag. Iedereen weer fris en fruitig aan het werk en ik heb hier een super korte film van Alex Weil. Bekroond ooit op de Siggraph festival in 2006. Het is een zieling maar leuk liefdesverhaal van 2 ratten. Mooi gemaakt en zeker eventjes 10 minuten van je tijd waard.

ONE RAT SHORTGEEN JOOST, MAAR JOOX !
GEEN JOOST, MAAR JOOX !
Het kon natuurlijk niet uitblijven. Na het grote succes van Joost nu dan een stoute variant, Joox heeft een breed aanbod van films, tv-series, documentaires en muziek-video’s en meer. En je hebt geen invitatie of nix nodig, de filmpjes kan je meteen bekijken.

GEEN JOOST, MAAR JOOX !

WHATS WRONG WITH BROKEBACK MOUNTIAN (FIXT)
Whats wrong with brokeback mountain
Iedereen weet wat brokeback mountain is. Gelukkig komen we er dankzij het volgende filmpje ook achter wat er mis is met de film. Dus als je nou nog eens aan je babe moet uit leggen waarom je geen brokeback mountian wil kijken dan heb je hier het perfecte lijstje.

WHATS WRONG WITH BROKEBACK MOUNTAIN (FIXT)RETRO STAR WARS
Retro Star Wars
Ik ben zelf toch echt een star wars fan. Ik ken niet elk personage maar ik vind het wel altijd stoer om te kijken. Toch had Star wars ook erg kut kunnen zijn. Stel je voor dat ze Star Wars in de jaren 20 hadden gemaakt. Dan had het er ongeveer zo uitgezien.

RETRO STAR WARSGAMETIME 36
Gametime 36
Omdat ik gisteren ziek was doen we vandaag een extra gametime. We gaan deze ochtend lekker bumpcopter spelen. Ik kwam tot level 24 want ik werd gek van dat level. Meld bij de comments even tot hoever je kwam.

GAMETIME 36
Luna #30
Luna #30
Er staan nu al zo'n 30 filmpjes van onze vriendin Luna Op Tlpizza. Dit is dus de 30ste en we gaan natuurlijk voor de 50. Maarja, eerst dit filmpje nog waar ze lekker buiten is, en vervolgens een auto in gaat.

Luna #30Next Door Nikki Webcam
Next Door Nikki Webcam
Je kent waarschijnlijk NextDoorNikki wel als je Tlpizza dagelijks bezoekt. Ze zit trouwens al te graag achter haar laptop. Wat doet ze daar dan? Ze maakt webcamfilmpjes voor haar site. Kijk maar naar dit filmpje waar ze achter de cam zit.

Next Door Nikki Webcam

IRAKI ELLENDE
IRAKI ELLENDE
Zo nog eventjes op de valreep een heleboel ellende gefilmt door een amerikaanse soldaat in Irak. Wist je trouwens dat het die zelfde Gi-joe's voorlopig verboden is om nog film materiaal te posten op sites als YouTube. Hmzz, het zou in verband zijn met de veiligheid maar het lijkt mij persoonlijk andere redenen te hebben. Muziek is van Korn!

IRAKI ELLENDEMY BALLS ARE OK !
MY BALLS ARE OK !
Soms heb je van die dagen zo ook vandaag. Mym melde zich gisteren ineens ziek omdat ie verkouden zou zijn vandaag, mja kan gebeuren natuurlijk. Hij heeft het gelukkig nog niet zo slecht als deze gasten, die toch nog een leuke clip voor ons wisten te maken. Is dit dan de nieuwe zomerhit van 2007 ?

MY BALLS ARE OK !GAMER ROLEMODEL
GAMER ROLEMODEL
Deze gast presteerde het om voor een spelletje World of Warcraft zijn vriendin zelfs nog tijdens de bevalling nog te alleen te laten. Wat een perfect rolemodel voor alle gamers op deze wereld. Zijn vrouw stelt em nu een ultimatum!

GAMER ROLEMODELTANKI & KURTI
TANKI & KURTI
Vandaag werd me eventjes op deze leuke filmpjes gewezen door een oplettende buurman. Het komt van de Duitsert en laat maar weer eens zien dat automatiseren niet altijd verbetering hoeft te zijn. Vandaag hebben we Tanki die je zou moeten helpen bij het tanken en Kurti die het autowassen eenvoudiger zou moeten maken. Maar is dit nu werkelijk zo?

TANKI & KURTIVOMITRON
VOMITRON
Nou zag ik gisteren bij Patje al een leuke katapult staan die ik eigenlijk best wel eens zou willen uitproberen. Vandaag kwam ik deze vomitron tegen die je met een 4g kracht rondslingert, dat lijkt me toch iets minder leuk. Deze gasten kunnen er ook niet om lachen.

VOMITRONGONZO THE GREAT
GONZO THE GREAT
Gonzo moet samen met Animal toch wel mijn favorieten karakters van de Muppetshow zijn. In deze clip zien we Gonzo the Great als kanonsbal vanger en daarna nog samen met John Cleese. Geweldig!

GONZO THE GREATJOANNA KRUP
JOANNA KRUP
Deze Joanna Krup is te lekker om waar te zijn, toch is het echt waar en komt deze babe niet uit een of andere fotosoep kokert. Omdat te bewijzen geen fake galleries dus maar gewoon een video die toch iets moeilijker te faken is. Kalender shoot 2008 dus!

JOANNA KRUPPIZZABABE CORINNA
PIZZABABE CORINNA
Het is misschien dan wel half weekend zo op deze 2e pinksterdag maar toch hebben we een babe bereidt gevonden om vandaag als Pizzababe te fungeren. Ene Corinna dit keer zonder achternaam helaas maar wel met een erg mooi lichaam, kijken we eventjes mee ?

PIZZABABE CORINNA

Bonus gallerie : Tiffany Fallon


DRIFTEN OP MAANDAG
DRIFTEN OP MAANDAG
Ik heb gister met m'n kat zitten spelen, toen ik dus al meer dat 2 glazen alcohol op had. Gisteren leek het nog leuk, vandaag zit ik helemaal onder de krassen damn. Mja dan maar eventjes lekker driften op de maandag ochtend, deze gasten kunnen er wel wat van.

DRIFTEN OP MAANDAG2 GLAZEN PER DAG
2 GLAZEN PER DAG
Geen goed nieuws hier voor onze Zattevrienden uit patatland. Het is net ingevoerd in de UK maar het zal wel weer snel overwaaien over het kanaal schat ik zo. Na de waarschuwingen op een pakje sigaretten is daar nu ook een waarschuwings etiket voor sterke drank. Ja het moet echt niet gekker worden, 2 glaasjes per dag en anders.....

2 GLAZEN PER DAG

Hier nog een lijstje met de 100 meest invloedrijke vlaamse weblogs!

POWERED SUIT DUALIS
POWERED SUIT DUALIS
Tegenwoordig gebruikt elk automerk een van z'n assemblage robots in z'n commercials. Zo was volgens mij Citroën de allereerste maar moeten we deze filmpjes van Nissan niet onderschatten. Ik vind ze namelijk geweldig, nog niet gezien op de NL televee maar wel hier op Tastelikepizza!

POWERED SUIT DUALISBLADEBEAT GRAFFITI
BLADEBEAT GRAFFITI
Zo goedemorgen allemaal op deze 2e pinksterdag. Pinkpop 2007 is in volle gang en het weer valt weer super mee zo te zien. Nou we gaan eventjes ruw wakker worden dmv deze Japanse clip met allerlei hentai beelden en toch best wel geinige muziek, mja het is allemaal een beetje snel op de vroege morgen meteen. Maar ik ben wakker!!!

BLADEBEAT GRAFFITIWebcam Jade
Webcam Jade
We weten van de meisjes van Camwithher dat ze nooit echt ver gaan met het strippen. Natuurlijk is dat een beetje flauw. Daarom bestaat Nudeadultcams. Dat is er een site met een paar dezelfde babes die nu ietsje verder gaan zoals Jade hier.

Webcam Jade3 Lekkere Babes
3 Lekkere Babes
En we hebben weer eens 3 lekkere babes. Dit keer geen Filmpje van DDG of Twisty's of iets in die richting. 3 Lekkere babes maken in dit filmpje een of ander resort onveilig.

3 Babes


GAMETIME 35
Gametime 35
Ik voel me vandaag niet helemaal top en dus doen we vandaag maar een escape game. Ik kom er zelf niet uit want escape games zijn niet echt mijn ding.Gelukkig vinden jullie het wel leuk en dat is belangrijk.

GAMETIME 35
FEESTEN MET PIZZA & THE GIRLS GO WILD
FEESTEN MET PIZZA, GGWild
Yeah, gisteren was Emporium ergens achter Nijmegen, vandaag hebben we Pinkpop volgende week de DaverDagen, waar je nog steeds kaarten voor kan winnen trouwens. Maar vandaag gaan we lekker feesten met een zooi dames, van girls gone wild! Ik zag het laatst al staan in de verzoeklijst en kwam deze twee tegen toevallig!

FEESTEN MET PIZZAFIRE IN THE HOLE
FIRE IN THE HOLE, FITH
Okay mensen we hebben hier dus een nieuwe sport, Fire in the Hole. Bestel een drankje bij de drive thru en gooi die dan net zo hard weer naar binnen. Wie gaat de eerste filmpjes insturen gemaakt hier in NL ?

FIRE IN THE HOLELACHEN MET BELGEN
LACHEN MET BELGEN
Met Belgen kan je lachen tenminste als ze in de fout gaan. Kijk eventjes mee naar deze compilatie bloopers uit de vlaamse serie het Eiland. Je gaat vanzelf mee lachen, ook al versta je het soms niet.

LACHEN MET BELGEN

WIN EEN NIER
donorshow
De media in het buitenland kan de Donor show van BNN niet echt waarderen. Door middel van een sms systeem kan je namelijk een nier winnen bij deze show. Uiterst smakeloos volgens de pers, nou ja had Bartje ook niet iets met z'n nieren ?

WIN EEN NIER

BABE ALI
BABE ALI
Op het eerste gezicht vond ik het nog wel meevallen het babe gehalte van deze Ali. Maar als je dan eventjes verder het filmpje in kijkt zie je toch wel 2 fijne jetsers. Kijken we eventjes mee naar babe Ali, gewoon op eigen servers tegenwoordig dus niks meer wachten klik en play!

BABE ALISKODA IS COOL
SKODA IS COOL
Vroeger waren ze niet vooruit te branden die Skoda's samen met de Lada was het echt de beroerdste bak die je je maar kon voorstellen. Elke winter stond weer dezelfde buurman te vloeken en te tieren als z'n knakebak weer eens niet wou starten. Tegenwoordig is een Skoda gewoon het zelfde als een Volkswagen, zelfs de reclames zijn vet cool.

SKODA IS COOL

LAUGHING GIRL
LAUGHING GIRL
Gisteren had Mym een webcam date, en ik moet eerlijk zeggen het was een mooie chick. Toen het allemaal wat intiemer werd en Mym z'n broek naar beneden deed reageerde ze wel een beetje vreemd. Diegene die niet mee hoef te lachen krijgt van mij een lolly!

LAUGHING GIRLSUPER SLOWMO
SUPER SLOWMO
Alles is mooier en alles is leuker in slowmotion. Daarom is dit ook een mooi compilatie beelden vol met dit soort beelden. Lekker muziekje eronder en kijken maar op deze saaie natte zondag.

SUPER SLOWMOSIZE MATTERS
SIZE MATTERS
In dit restaurant hebben ze een ober uitgerust met een grote salami in z'n broek. De dames kwamen eigenlijk om iets te eten te bestellen, maar lijken ineens niet zo veel oog te hebben voor de menukaart.

SIZE MATTERSAC/DC 1977
AC/DC 1977
Zondag is metaldag en dus ook vandaag weer een concert. Het volgende concert kreeg ik van de Pizzaman zelf. Het is van de heerlijke band AC/DC en die miste we nog in de lijst. Je kunt trouwens nog steeds aanvragen indienen in de comments. Maar eerst even kijken en luisteren naar AC/DC.

AC/DC 1977Beatiful Agony
Beatiful Agony
Naast de DGG hebben we ook nog steeds babes van Beautiful Agony op 't kantoor. Ze zijn een tijdje weggeweest maar nu zijn ze er weer. We beginnen met een brunette die haarzelf klaar vingert.

Beatiful Agony

DDg Cassia En Carli
DDg Cassia En Carli Banks
We hebben weer een filmpje van de Digital Dream Girls. Dit keer niet 1 babe, maar 2 babes. Dit zijn Cassia Riley en Carli Banks. een lekkere brunette en een mooi blondje die elkaar uitkleden.

DDg Cassia En Carli


TREIN vs TREIN
Trein vs trein
Het is niet vaak in het nieuws dat twee treinen botsen. Toch gebeurt het wel eens en vaak is het dan ook een groot ongeluk.In het volgende filmpje kunnen we zien hoe het er uitziet als 2 treinen tegen elkaar aan rijden.

TREIN vs TREINLEFGOZER
Lefgozer
Jullie hebben al kunnen zien dat ik geweldig kan stunten met een brommert. De gast uit het volgende filmpje doet ongeveer het zelfde alleen dan op een motor. Om het allemaal nog iets leuk te maken doet hij het ook nog midden op de snelweg.

LEFGOZER


GAMETIME 34
Gametime 34
Omdat jullie gisteren erg veel lol hadden met hersenloos knallen doen we vandaag nog zo'n soort spel. Dus ook nu weer lekker in het rond schieten. Het spel heeft de naam Holy War: Invasion. Highscores zetten we in de comments.

GAMETIME 34PINKPOP 2006 & 2007
pinkpop
Zo dit weekend is het dan weer zover we gaan weer Pinkpoppen. Op deze pagina van de vpro kan je alvast bekijken wie er allemaal gaan komen en wij gaan je op de hoogte houden dmv wat leuke optredens die je misschien al wel of niet gezien had. Hier kunnen we nog steeds een heleboel filmpjes van vorig jaar terug vinden.

PINKPOP 2006

3voor12 pagina naar Pinkpop 2007

BEEMSTER vs MELKUNIE
beemster
Mja, ik lees er al een paar weken over. Beemsterkaas zou die ene flippo van "bommetje" hebben ingezet voor een reclame campagne en daar zijn de mensen van bommetje niet zo blij mee. Nu ik het bewuste reclame filmpje heb gezien van Beemsterkaas kan ik de mensen van Melkunie wel begrijpen. Het lijkt wel heel erg op hun reclames, anyway ook een 2e poging van Beemster is dus mislukt valt hier te lezen.

BEEMSTER vs MELKUNIEUK TOKKIES
UK TOKKIES
Ik had al een tijdje niks meer van de tokkies gehoord je weet wel die familie die niet zo goed met z'n buren kon opschieten en een paar jaar geleden 6x per week op de televisie te zien was. Totdat ik net deze clip zag van Monty Python en er eigenlijk meteen weer aan moest terugdenken.

UK TOKKIESRONDJE TALKSHOWS
STEWART COLBERT
Gisteren heb ik nog eventjes naar de Dailyshow gekeken op Comedy Central. Ik wist trouwens helemaal niet dat CC nog niet overal in NL ontvangen kan worden. Anyway, Southpark en daarna de Dailyshow wat willen we nog meer. Jammer is natuurlijk wel dat het niet de laatste afleveringen zijn. Daarom zetten we die hier maar eventjes neer. Colbert & Stewart dus...

RONDJE TALKSHOWSCAROL
CAROL
Zo het zonnetje schijnt al weer en ik heb weer een zooi delen van 24 seizoen 6 binnengehaald. Die gaan we zo eens lekker kijken, ik hoorde al dat dit seizoen erg spannend gaat worden dus ik ben erg benieuwd zeg maar. Grote vriend Jerkov komt vandaag ook nog eens uit het ziekenhuis als het goed is. Dat gaan we eventjes vieren met deze lekkere Carol!

CAROLCRASH BOOM
CRASH BOOM
In NL kennen we gelukkig geen tolwegen, maar in Frankrijk bijvoorbeeld weer wel. Ik ben er een tegenstander van al die betaalpoortjes op de snelweg, en daar ben ik zo te zien niet de enige in. Deze knuppel stelt zich wel heel erg aan als hij zich gewoon te pletter rijdt op zo'n poortje.

CRASH BOOMTRY THIS IN JAIL ?
Try this in jail ?
Try this in jail. Dit is er eentje waarvan ik hoop dat het geen reeks word. Niet omdat het een slecht filmpje is maar omdat het gewoon niet hoort. Ook in de gevangenis zelf worden mensen vermoord. Natuurlijk moeten ze het dan doen zonder messen . Gelukkig besteden de cel gangers hun tijd nuttig en dus gaan ze zelf maar wapens maken.

TRY THIS IN JAIL ?
LOBIN HOOD
Lobin Hood
Natuurlijk kennen we allemaal Robin Hood. In Japan kennen ze dit als Lobin Hood. Ook hebben ze het verhaal iets aangepast. Kijk meer mee waar Lobin goed in is.

LOBIN HOOD
Lekkere Brunette
Lekkere Brunette
We hebben weer eens een Striptease. Niet dat amateur webcam gedoe, maar een iets duurder filmpje. Een Brunette met 2 grote tieten stript op bijpassende muziek

Lekkere Brunette

Sporten Met Een Blondje
Sporten Met Een Blondje
Het is lang geleden dat we gingen sporten, dus nu moeten we toch die bierbuik wegwerken. Dit keer doen we dat met deze lekkere blonde met 2 mooie tieten en natuurlijk een lekker strak kontje.

Sporten Met Een Blondje

GAMETIME 33
Gametime 33
Vandaag gaan we gewoon hersenloos schieten. Ik heb op het moment nog geen highscore maar die komt er nog wel. Jouw highscore mag in de comments.

GAMETIME 33BETRAPT IN SOHO
LONDON DAKNEUKERS
Heel Engeland is in rep en roer omdat er ergens midden in het centrum op een dak een stelletje met elkaar bezig is. Mja je ziet verder niet zo veel, en ik snap ook niet wat er helemaal aan de hand is. Ik bedoel wie heeft er nou nog nooit op een dakterras staan neuken dan? Iedereen toch..

LONDON DAKNEUKERSBROOKE BURK
BROOKE BURK
Wow deze Brooke Burk is het snoepje van de week wat mij betreft. Vrijdagmiddag dus dat betekent een lekkere bonus babe, kijken we eventjes naar Brooke Burk in deze mooie playboy fotoshoot video.

BROOKE BURKGoedkope PC's en laptops bij Dell
Goedkope PC's en laptops bij Dell

Gamefreak? Fanatiek internetter? Snelsurfduivel? Kortom, heb jij een snelle, krachtige PC of laptop nodig die doet wat jij wilt? Dell biedt uitkomst! Op bijna heel het assortiment krijgt u namelijk momenteel maar liefst kortingen tot EUR 100,- en gratis verdubbeling van het geheugen tot 2048 MB! Tevens krijgt u tot en met 29 mei uw PC of Laptop geheel gratis thuisbezorgd.

JUMPEN MET PJ [MP3 MIX]
JUMPEN MET PJ [MP3 MIX]
Konden we een tijdje geleden al jumpen met heer Nawijn of zien dat jumpen eigenlijk mega gay is. Vandaag komt PJ toch nog eventjes met een speciale TLpizza Jumpmix. Jumpen met PJ zeg maar, tracklist volgt later op de dag. Een nieuwe deel van Cold Fusion laat nog eventjes op zich wachten!

JUMPEN MET PJ

p.s. Ik kreeg er hoofdpijn van. Doe mij dan maar deze Beyonce - One Night only megamix!
IK ZEG MAAR ZOO...
IK ZEG MAAR ZOO...

MIDDAGBLOOT VIDEO
MIDDAGBLOOT VIDEO
Mja, ik had er eventjes geen andere naam voor. Het betreft hier een promo trailer voor een website die best wel leuk gelukt is, goed over de beeldkwali valt wat te zeggen. Toch is het materiaal zeker niet slecht, kijken we eventjes mee.

MIDDAGBLOOT VIDEOSTUKJE TAART IEMAND ?
STUKJE TAART IEMAND ?
En dan moet je nagaan dat ook deze chick ooit eens een heel lief klein meisje was. Dat was natuurlijk wel voordat ze een stuk of 12.000 appeltaarten naar binnen had gewerkt. Ja meid dan wordt het steeds moeilijk om je broek dicht te krijgen, ik dacht eventjes dat ze in dat bad ging zitten net zoals in die ene 501 reclame. Maar nee, ze neemt nog maar een taart!

STUKJE TAART IEMAND ?PIZZABABE TRISHA
Vandaag iets later dan anders, maar dat maakt deze Trisha Campbel dan wel weer ruimschoots goed eigenlijk. Ik drink zo nog een paar bakken zwarte koffie want ik heb mijn ogen nog niet helemaal open, maar meen toch hebben kunnen zien dat deze Pizzababe van de dag een lekker lang hert is.

PIZZABABE TRISHAMR T in IT
MR T in IT
MR T is natuurlijk iedereens grote held van vroegah, als B.A Baracus was hij elke avond te zien met nog 3 anderen die zich de A-Team noemde. Tegenwoordig is er geen A-Team meer en heeft onze held meer wat met IT. Kijken we eventjes mee hoe hij als vanouds orde op zaken stelt.

MR T in ITFRIENDS OR ENEMIES ?
FRIENDS OR ENEMIES ?
Wel vette clip hier eigenlijk, ik hou helemaal niet van die japanse cartoons maar dit vind ik dan toch wel tof gemaakt. Lekker muziekje eronder helemaal in Mym stijl, ik zou bij god niet weten wie de uitvoerende artiesten zijn. Klinkt wel stoer.

FRIENDS OR ENEMIES ?AL GORE & FAMILY GUY
AL GORE & FAMILY GUY
Family guy wat een geweldige cartoon serie is dat toch. Ik weet verder niet of dit een nieuwe aflevering ofzo is maar ik vond hem wel erg funny. Nou ja we hebben het ooit al eens kunnen zien bij de Daily show, hoe het had kunnen zijn als Al Gore gewoon tot president was uitgeroepen. Vandaag dus op Family Guy

AL GORE & FAMILY GUYSTEMPELEN DOEN WE ZO
STEMPELEN DOEN WE ZO
Zo we beginnn vandaag de dag met weer een filmpje uit Japan. Wat hebben we vandaag, vandaag hebben we een secretaresse die weet wat stempelen is. En dan bedoel ik ook stempelen, zo en nu eerst koffie.

STEMPELEN DOEN WE ZOLuna Schoolgirl
Luna Schoolgirl
Naast Jaime Hammer vind Luna het ook leuk om voor de webcam te zitten. Hier heeft ze weer eens haar oude schooloutfit aangetrokken. Als je Luna nu nog niet kent dan weet ik het ook niet meer. Zeker even kijken.

Luna Schoolgirl


Alle LUNA videos hier!


Webcam Jaime Hammer
Webcam Jaime Hammer
We kennen waarschijnlijk allemaal wel Jaime Hammer. Die brunette met die grote tieten. Maarja mischien heb je gehoord dat ze er ook van houd om webcamfilmpjes te maken. Hier is dus weer een webcamfilmpje van haar.

Webcam Jaime Hammer

FOODFIGHT
Foodfight
Pizzaman vertelde ons vandaag al over het land van de rijzende zon. Ik ga nog even een aanvulling geven. Japanners zijn namelijk meesters in het maken van vreemd eten. Soms is het niet lekker en dan loopt het uit op een foodfight.

FOODFIGHTSHREK SEXTAPE
SHREK SEXTAPE
Ik heb gister nog Shrek 3 zitten kijken en ik moet zeggen ik vond em echt tegenvallen. Misschien was het omdat er geen ondertiteling bij zat ofzo maar ik vond de andere delen toch een stuk leuker. Anyway nu blijkt er ook nog eens een sextape te zijn van onze groene vriend. Kijken we eventjes mee naar Shrek en Fiona met dank aan !

SHREK SEXTAPE

KATTEN IN JAPAN
KATTEN IN JAPAN
Die Japanners toch he, altijd wel wat leuks te melden uit het land van de rijzende zon. Nou ja, leuk zal niet iedereen het vinden de volgende beelden. Er zijn natuurlijk altijd mensen dat je een kat geen pet op moet zetten, of laten werken bij het locale tramstation. Wat dat doet deze kat namelijk, zwaaien doet ie ook nog. Of de kat het ook echt leuk vindt is niet bekend.

KATTEN IN JAPANONE PUNCH KNOCK OUT
ONE PUNCH KNOCK OUT
We kennen natuurlijk allemaal die sterke aziatisch vechtfilms waar ze door de lucht vliegen en over huizen kunnen springen. Nou is dat natuurlijk een fabeltje, maar wat wel echt bestaat is de legendarisch stoot op een bepaalde plek van het lichaam waardoor je instant nokkie gaat. Hoe, wat, waar ? Zien we in dit toch best handige filmpje.

ONE PUNCH KNOCK OUTDRONKEN & BELLEN
DRONKEN & BELLEN
Mja dat dronken vrouwen meestal een welwillend engeltje in bed is mag geen geheim zijn. Hehe ik vind het meestal wel lachen, vrouwen reageren zo anders als mannen op drank. Dat kunnen we dan ook weer zien in het volgende filmpje waarin we allerlei dronken vrouwen aan de telefoon zien. Hoe herkenbaar..

DRONKEN & BELLENPLAYMATE TALENTSHOW
PLAYMATE TALENTSHOW
Wie denkt dat Playboy's playmates meisjes zijn zonder enig talent die heeft het dus mooi mis he. Deze playmates laten eventjes zien dat ze ook nog hele andere talenten hebben behalve naakt poseren voor de camera. Zelfs onze Pizzababe van de dag Andie Valentino zien we nog eventjes als een heuse violiste voor bij komen.

PLAYMATE TALENTSHOWPIZZABABE ANDIE
PIZZABABE ANDIE
Damn het is alweer zulk lekker weer vandaag. De plantjes doen het goed hier op het dakterras dat wordt weer smullen in de nazomer. Soow vandaag gaan we ook nog eventjes smullen met deze Pizzababe Andie Valentino. Sjees wat een mooie dame, lekker natuurlijk zeg maar.

PIZZABABE ANDIEMILAN CHAMPION 2007
MILAN CHAMPION 2007
En alweer is AC Milan de sterkste ploeg van de Europa, met twee doelpunten van Filipo Inzaghi werd het gister 2-1 in het voordeel van Milan. Okay, ouwe trouwe feyenoordert Kuyt scoorde nog een tegentreffer in de laatste minuut maar dat mocht niet meer baten. Al was het een slechte wedstrijd de beelden hebben we toch nog maar eventjes opgezocht.

MILAN CHAMPION 2007FORMULE 1
FORMULE 1
De formule 1 ligt een weekje stil dit weekend, maar dat wil niet zeggen dat wij daar niet naar mogen kijken. Altijd mooi die ronkende motoren en afentoe een crash om het een beetje spectaculair te houden. Vandaag daarom deze fijne compilatie met mooie beelden uit dit en vorig seizoen.

FORMULE 15 JAAR GEEN MAROC
5 JAAR GEEN MAROC
Wat zegt U ? Ah het gaat hier slechts om het voetbal team uit Marokko, ik schrok me een hoedje. Mja, marokaanse voetbal supporters verstoren de afloop van NL - Maroc na een 0-2 zege. Onverwacht ? Ach, alleen voor de naievelingen onder ons denk ik dan maar.

5 JAAR GEEN MAROC

GAMETIME 32
Gametime 32
Vandaag hebben we denk ik een van de lekkerste spellen tot nu toe. In het volgende spel moet je zo snel mogelijk de doelen raken. Mijn highscore was 63917.5. Heb jij het beter gedaan? Maak dan een screenshot en plaats deze samen met je highscore in de comments.

GAMETIME 32
DDG Black Goddess
DDG Black Goddess
Net zoals gisteren heb ik alweer een mooi filmpje van de Digital Dream Girls voor jullie. Geen Aziaat deze keer, maar een donker meisje die ook wel ''The Black Goddess'' word genoemd.

DDG Black Goddess


Lesbische Trio
Lesbische Trio
Het is weer eens tijd voor een lekker trio-tje. Natuurlijk gebeurd dit met 3 lekkere babes. Deze keer 3 babes met een prima kont. Ze acteren mischien een beetje slecht, maar dat vinden we niet erg.

Lesbische Trio

LIVE 4 DANGER
LIVE 4 DANGER
Okay we weten dat Mym een brommert heeft maar weten we ook al dat het mannetje de vreemdste stunts uithaalt op dat ding. Hij heeft altijd al stuntman willen worden vertelde hij laatst al eens tijdens de lunch. Nou ja bedankt maar weer voor de beelden goos.

LIVE 4 DANGERAF GAAN DOE JE ZO
AF GAAN DOE JE ZO
Voor deze zangeres zal deze avond alleen maar nare herinneringen oproepen de rest van d'r leven. Ik bedoel, daar sta je dan op het ijs in een groot stadion mag je het volkslied zingen maar vergeet je de tekst. Snel ren je naar binnen om de tekst van een papiertje te zingen, maar WTF ijs dat is toch glad ? En ja hoor, we hebben een kneus van de week!

AF GAAN DOE JE ZOCLYDE'S ESCAPE
CLYDE'S ESCAPE
Vogels zijn eigenlijk best slimme beesten, als het hier koud begint te worden trekken ze bijvoorbeeld lekker naar het zuiden om van een iets warmer klimaat te kunnen genieten. Sommige vogels zitten gewoon in een kooitje, maar dat weerhoud deze Clyde niet om gewoon uittebreken. [via]

CLYDE'S ESCAPEGIF VIDEOMADNESS
GIF VIDEOMADNESS
Hehe, dit is dan toch wel weer leuk. Goed de kwali is niet van heb ik jou daar maar als je dan bedenkt dat het allemaal gifjes (bewegende plaatjes) zijn die in een video zijn gepropt dan vind ik het toch wel weer wat hebben. Zitten zelfs nog leuke fragmentjes tussen ook, en dit allemaal terwijl we luisteren naar de muziek van onze grote vriend Thijs Verwest.

GIF VIDEOMADNESSPAULA ABDUL NOG STEEDS ZV
PAULA ABDUL NOG STEEDS ZV
Hehe ik snap dat niet hoor, als je zo beroemd bent en je weet gewoon dat je op live televisie komt dan zorg je toch dat je er in ieder geval een beetje presentabel uit ziet. Niet onze zattevriendin Paula Abdul die we alleens op de korrel hadden, nee hoor ze heeft het over een trip de ze gemaakt heeft van 't weekend ? Paddo's ?

PAULA ABDUL NOG STEEDS ZVESREVER
ESREVER
Ook vandaag gaan we weer eventjes alles andersom doen. Het geeft altijd wel geinige effectjes al zeg ik het zelf. Mja ik ga zo eens de zon in, het is mij te warm. Kijken we eventjes mee naar deze esrever.

ESREVERLAPDANSEN DOE JE ZO
LAPDANSEN DOE JE ZO
Een paar maten van me zijn net terug uit Cannes van het filmfestival. De mooiste verhalen wederom maar beelden ho maar, Ja echt Pizza ik stond naast Pamela Anderson te dansen. En dan geen foto hebben, mja... Anyway, ze waren daar in een discotheek waar ook lapdances gegeven worden. Als het er een beetje zoals dit uitzag dan was het die ¤ 280 eurie waard gast!

LAPDANSEN DOE JE ZOPIZZABABE JURGITA
PIZZABABE JURGITA
Zo iedereen mag het bij deze weten, Pizzaman is helemaal verliefd. Gewoon tot over z'n oren! Checken we eventjes deze Jurgita Valts die ineens zomaar als Pizzababe van de dag hier staat. Sjonge jonge wat een beauty is dit dan zeg, damn. Dat worden toch zeker een paar slapeloze nachten ben ik bang. Overdrijf ik?

PIZZABABE JURGITAFUNNY COMPILATION
FUNNY COMPILATION
Allemaal geinige filmpjes van ownage tot kleine ongelukjes. Gewoon een minuut of 5 vanalles en nog wat in een filmpje gepropt. Kijken we eventjes allemaal mee ?

FUNNY COMPILATIONSEXTOYS FROM THE FUTURE
SEXTOYS FROM THE FUTURE
Ja mensen er is eindelijk hoop voor Mym. We hebben namelijk een vriendinnetje gevonden voor onze jongste telg hier op kantoor. Nou ja gevonden, een sponsor stuurde ze in een doos naar ons toe om te proberen. Natuurlijk hebben we Mym meteen aangesteld als proef- konijn. Checken we even deze nieuwe generatie sextoys voor de man.

SEXTOYS FROM THE FUTURE

GAMETIME 31
Gametime 31
Vandaag een lekker verslavend spel. Het is de bedoeling om je blokje op het scherm te houden. Niet te veel nadenken het is voornamelijk doen. Mijn highscore was 1706. Heb jij het beter gedaan? Zet dan je highscore in de comments.

GAMETIME 31BASEJUMPEN
Basejumpen
Pizzaman is helemaal gek van jumpen. Gek genoeg kon hij het volgende filmpje niet waarderen. Nou kan het ook komen omdat de gast uit het volgende filmpje jumpen iets te letterlijk neemt. Ik zou zeggen check het even.

BASEJUMPENHET LEVEN VAN EEN LOGGER
Het leven van een logger
In het volgende filmpje krijgen jullie een inside look in het leven van een logger. Zo zien we logger die op zoek zijn naar speciale filmpjes. Ook zien we hoe loggers ontspannen. Dit alles overgoten met de nodige onzin en we hebben weer een interessant filmpje.

HET LEVEN VAN EEN LOGGERDDG Asian Babe
DDg Asian Babe
Naast die webcamfilmpjes zijn er ook de laatste tijd veel filmpjes van Digital Dreamgirls. Nu hebben we weer een Aziatische babe. Dit keer niet 2 Japanse babes die elkaar masseren op een vage manier, maar gewoon een hete Oosterse babe.

DDG Asian BabeWebcam Babe
Webcam Babe
Gisteren zij ik al dat er veel webcamsletjes zijn die allemaal op het internet belanden. Natuurlijk klopt dit. Kijk maar eens hoeveel filmpjes er al op Tlpizza staan. Maarja, dit is er dus weer een.

Webcam BabeFEYENOORD 4EVER
FEYENOORD 4EVER
Ja mensen, het is erg slecht geweest dit seizoen voor Feyenoord maar dat geeft natuurlijk niks, volgend jaar gewoon een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Als je eenmaal Feyenoorder bent dan blijf je dat voor de rest van je leven. Zo ook Dirk Kuyt en Pi-Air van Hooijdonk daarom deze 2 prachtige compilaties gemaakt door een echte fan dat kan niet anders!

FEYENOORD 4EVERGAMETIME 30
Gametime 30
Vandaag de dertigste edite van gametime. Het spel is Galaxy en is getipt door de Pizzaman zelf. Pizzaman vertelde mij dat hij vroeger voor 1 gulden dit spel uitspeelde. Ik vraag me af of hij het ook nou uitgespeeld krijgt.

GAMETIME 30
HER HOLES
HER HOLES
Je hebt van die artiesten die draaien er om heen. Het gaat dan in de songteksten meestal over een lekkere chick waar ze van alles mee willen doen maar het komt er niet echt uit in de tekst. Deze Ponch & Estrada komen er gewoon eerlijk voor uit, respect!

HER HOLESJUMPEN vs STRUIKDUIKEN
JUMPEN vs STRUIKDUIKEN
Mja dat jumpen is wel lachen natuurlijk maar ik zag gisteren op het nieuws dat struikduiken toch echt het laatste van het laatste is. Ik bedoel als je nog nooit als een dwaas een struik bent ingedoken ben je gewoon niet cool meer tegenwoordig. Ik moet zeggen nu ik dit zie vind ik dat Jumpen maar gay. Ow het is ook gay zie ik net.

JUMPEN vs STRUIKDUIKENBRANDWEER STONED
BRANDWEER STONED
Hehe, lachen hier weer met de Jimmy Kimmel show. In San Diego is er brand uitgebroken in een woning en net zoals hier kan dat weleens de schuld zijn van een onvoorzichtige wietteler. De brandweer moet er dan opuit om het zaakje te doven dat dit niet altijd goed gaat zien we hier. Geweldig!

BRANDWEER STONEDSTRIPPARTY
STRIPPARTY
Echt vet mooie clips hier waar mijn grote vriendin mee aan komt zetten. Hey Pizza dit vindt jij mooi fluisterde ze in mn msn venster, mja en ja hoor. Kijken we eventjes mee naar deze 2 mooie strippers videos. Met dank aan mijn skatje Xmissy!

STRIPPARTY 1 & 2

PIZZABABE NERIAH
PIZZABABE NERIAH
Aaarg ik loop een beetje achter op schema. Altijd kloojen dan op weer een beetje op schema te komen, maar goed een paar minuten langer op deze Pizzababe wachten vind ik niet zo erg. Op een babe als dit wacht ik m'n hele leven al eigenlijk. Nou ja Neriah Davis is dus een babe van de bovenste plank. Terecht de Pizzababe van de dag dus!

PIZZABABE NERIAHRENAULT FISHERMAN
RENAULT FISHERMAN
Zo als we het over mooie reclames hebben dan hoort deze nieuwe viral campagne van Renault daar zeker bij. Die gasten zijn toch echt goed bezig daar in Frankrijk. Zo hadden we natuurlijk ook al die 3d Peugeot reclames, dit keer een visserman die met een renault als aas mensen vangt. Mja, beetje vreemd wel lekker.

RENAULT FISHERMANJACK BAUER & SIMPSONS
Zoals jullie misschien al weten of misschien ook wel helemaal niet ben ik zwaar verslaafd aan 24. Goed ik moet nog beginnen aan seizoen 6 maar dat staat voor later op de dag in de planning. Deze aflevring van de Simpsons is echt helemaal geweldig, kijken we eventjes mee naar 24 in Simpson stijl. Jack roeleert!

JACK BAUER & SIMPSONSLEK
LEK
Ik geloof dat Massie een paar daagjes op vakantie is. Nu zou Arif eigenlijk de plantjes water geven, maar dit is dan ook wel weer wat overdreven. Kijken we eventjes mee wat toch wel een mooi fonteintje is, nix mis mee dacht ik.

LEK

RIB BREAKERS
RIB BREAKERS
Een beetje rugby of australian football speler doet zijn sport zonder bescherming. Natuurlijk brengt dat wel wat risico met zich mee, maar dat is nou eenmaal de sport. Niet zeuren, doorgaan! [thnx]

RIB BREAKERS

THE VIKINGS
THE VIKINGS
Hehe improviseren is echt een kunst, kijken we eventjes mee in deze clip met sowieso Tom Greene en nog 3 andere in een geweldige sketch "The Viking"s" op Nbc. Mja een beetje amerikaans ofzo vandaag maar het is wel funny gedaan.

THE VIKINGSLIFE IN REVERSE
LIFE IN REVERSE
Soms zou je willen dat je de tijd kon terugzetten. Als je gewoon je videoplayer op reverse zet heb je ongeveer hetzelfde effect. Het geeft meestal leuke effecten en zo ook in deze video. Ach nix nieuws onder de zon, wel een leuk filmpje om met jullie te delen.

LIFE IN REVERSEStrippend Sletje
Strippend Sletje
En er is weer eens een babe die op msn een beetje aan het strippen is. Niet dat ik het erg vind, maar zijn er nu al niet genoeg van deze sletjes? Voor mij niet in ieder geval. Hier is weer een babe die het een beetje stiekem doet.

Strippend Sletje


Luna Schoolgirl
Luna Schoolgirl
Ja, we weten nu al dat Luna niet is gestopt met filmpjes voor ons maken. Maar nu wilt ze eigenlijk weer terug naar school. En natuurlijk staat de Amerikaanse schooloutfit haar prachtig.

Luna Schoolgirl

Alle LUNA videos hier!

SCREECH WORDT BEDREIGD
Schreech wordt bedreigt
Ik hoop dat jullie allemaal nog weten wie Screech is. Ja helemaal goed het is die nerd uit saved by the bell. Gelukkig is Dustin Diamond (de gast die Screech speelt) weer terug op tv. Maar of dat nou zo'n slimme zet was.

SCREECH WORD BEDREIGDGA EENS OP JE BEK
Ga eens op je bek
Soms ge je wel eens op je bek. Meestal valt het wel mee. De gast uit het volgende filmpje was niet zo gelukkig. Hij valt namelijk nogal hard. Dus volgende keer dat we vallen denken we even aan deze gast.

GA EENS OP JE BEK
GAMETIME 29
Gametime 29
Vandaag een lekker snel spel. We gaan een beetje schieten maar vooral racen. Het spel heet Jet speed en dat is een toepasselijke naam. Highscores zetten we in de comments.

GAMETIME 29GRATIS NAAR DE DAVER DAGEN
GRATIS NAAR DE DAVER DAGEN
Ook in 2007 zal er weer een Daver Dagen festival plaatsvinden en wel op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni 2007. Hiervoor zijn geboekt

Vrijdag 1 juni: Jan Smit, Jannes, Mooi Wark, Henk Wijngaard, Bonnie St. Claire, Edwin Jongman, Annet Nikamp, De Wuko en DJ Nijs.

Zaterdag 2 juni: Ilse de Lange, Di-Rect, The Animals (UK), I.O.S. (Is Ook Schitterend!), ABBA gold (UK), Seven, The Heinoos, Marieke & Band, Henkie Penkies Vinylshow, Clearwater (B), Chill Out, Kouwe Makkers, Six Senses en Theux.

Het volledige programma en meer details zijn te vinden op: daverdagen.nl.

Verzin een originele slogan waarom jij daar graag naartoe wil en WIN GRATIS 5 DUO TOEGANGSKAARTEN !
KETTING KOPEN ?
KETTING KOPEN ?
Zo eens in het jaar is het de bedoeling dat je iets leuks koopt voor je geliefde of dit nu op valentijnsdag is of op haar verjaardag dat maakt verder niet uit. In deze juweleriezaak hebben ze daar speciale verkoopmethodes voor ontwikkelt alleen kan je beter niet met je vriendin gaan shoppen.

KETTING KOPENBAD EMILY
BAD EMILY
Beetje een vreemde animatie hier eigenlijk, over een meisje die Emily heet en weinig vriendjes heeft. Emily gaat niet naar school en Emily speelt graag met messen. Mja een animatie met een hoog WTF gehalte zullen we maar zeggen, beslist niet voor kindernet dus.

BAD EMILYKATIE FEY
KATIE FEY
Nou het weekend zit erop gewoon weer een verse week in m'n agenda. Deze Katie Fey staat zich een beetje heel erg uit te sloven voor het raam zonder dat er een rood lichtje brand. Hmmz toch wel vreemd, zou ze het dan toch voor ons doen ?

KATIE FEYPIZZABABE DANIELLE
PIZZABABE DANIELLE
Ik vind dat echt wat hebben een vrouw die een beetje loenst. Nou deze Pizzababe van de dag doet dat dus een beetje, Deze Danielle Richardson pas nog cybergirl van de dag nu dus Pizzababe! Mja, lekker ding zo op de maandag ochtend, voorgaande Pizzababes kan je gewoon hier allemaal checken!

PIZZABABE DANIELLEREALITY PIZZA
REALITY PIZZA
Zo afentoe weten we echt niet wat we nu weer moeten verzinnen hier op de site. Net zoals zo'n beetje alle tv-zenders hebben we daarom besloten ook maar een reality show te maken. We stuurden Mym op pad en volgde hem op zijn dagelijkse rondje van ongemak en pizzabezorgen. Ergens ging er iets verkeerd...

REALITY PIZZAROMARIO 1000 GOALS
ROMARIO 1000 GOALS
Jaja, hij heeft het nu dan toch eindelijk voor elkaar die kleine sluipmoordenaar die wij allemaal kennen van zijn tijd bij PSV en later nog bij Barcalona. Inmiddels speelt Romario al weer een tijdje in zijn thuisland Brasil waar hij gister zijn 1000e doelpunt in het betaalde voetbal maakte. Weliswaar uit een penalty maar dat mag de pret niet drukken.

ROMARIO 1000 GOALSSPIDERMAN & LETTERMAN
SPIDERMAN & LETTERMAN
Wat gebeurt er als je zomaar een zooi spidermans een winkel in stuurt in New York. Nou ja niemand weet het dus gaan we dat eens testen bij David Letterman. Ze worden er een beetje onrustig van bij Jamba Juice, kijken we eventjes mee.

SPIDERMAN & LETTERMANETEN MET STOKJES
ETEN MET STOKJES
Mja wij hebben hier in de buurt een echt tof aziatisch restaurant, eten met stokkies is daar gewoon verplicht. Rijst hebben ze niet alleen allerlei lekkere kleine gerechtjes een soort van Chinese tapas ofzo. Anyway dat eten met stokkies is helemaal niet makkelijk, maar als deze aap het kan dan.... Mja totdat ie de peper ontdekt hehe!

ETEN MET STOKJESSLACKING 4 GOLD
SLACKING 4 GOLD
Slacking is een soortement van luieren als ik het een beetje goed begrijp. Iemand die het beter weet mag dat natuurlijk altijd eventjes melden, maar om hier nu een olympische sport van te maken ik weet het niet hoor. Mja kijken we eventjes mee naar de voorbereidingen van deze Canadees.

SLACKING 4 GOLDMichelle Torn
Michelle Torn
Een hete babe die de meeste van ons nog niet kennen is Michelle Torn. Het is een lekker blondje met 2 flinke borsten. Dit is een filmpje waar je haar met haarzelf ziet spelen.

Michelle Torn


2 Lesbo's In Bad
2 Lesbo's In Bad
Ja, er zijn weer 2 babes zo vriendelijk geweest om met elkaar in bad te gaan en het hele gebeuren te filmen. Niet slim voor hun. Want je kan van te voren weten dat het toch op het internet verschijnt. 2 Lesbo's in bad dus.

2 Lesbo's In Bad

GO AWAY PARIS HILTON
Paris Hilton
Paris Hilton heeft gevangenis straf gekregen. Nou vind zij dat erg maar de meeste mensen vinden het maar mooi. Daarom hebben een paar mensen een nummer opgenomen voor Paris. Luister even mee.

GO AWAY PARIS HILTONAB NORMAAL
Ab Normaal
Hehe vind ik zomaar een video van Ab Normaal. Het blijft een geweldig programma en dus ga ik hem even posten. De beste mop die zetten we in de comments.

AB NORMAALGAMETIME 28
Gametime 28
Ook vandaag weer een gametime. Het volgende spel kreeg ik van Johan over Msn. Het is de bedoeling de kat in zo min mogelijk schoten in de roos te krijgen. Besturen doen we met de muis. Je moet namelijk met de cursor achter de kat gaan staat en dan kan je de hoek bepalen. De kracht bepalen we door de afstand tussen de kat en de cursor te vergroten. Mijn Highscore was -4. Heb jij het beter gedaan maak dan even een screenshot en zet je highscore in de comments.

GAMETIME 28DROOMBAAN
Droombaan
Sommige mensen willen graag bij de politie. Het is mij een volslagen raadsel waarom je dat zou willen maar goed. Jammer genoeg is niet iedereen geschikt om agent te worden. Zo ook de gast uit het volgende filmpje.

DROOMBAAN
AAN BOORD VAN EEN SPACESHUTTLE
Aanboord van een Spaceshuttle
In het volgende filmpje zien we hoe het er voor de lancering van een spaceshuttle aan toegaat. De astronauten wachten geduldig tot de spaceshuttle gelanceerd wordt. Jammer genoeg kan je in de tussentijd wel eens honger krijgen.

AAN BOORD VAN EEN SPACESHUTTLENEGRO NINJA
Negro Ninja
Het volgende filmpje is weer geweldig. Het is een voice over die erg grappig is. Ze hebben namelijk een of andere Chinezen film helemaal gepimpt. Alle Chinezen praten nu als echte gangsters. Zeker even kijken dus.

NEGRO NINJAPIZZA EN BASEBALL
PIZZA EN BASEBALL
Onze vriendjes bij Afhakers stuurde me een meeltje dat dit volgende filmpje wel heel erg toepasselijk was voor TLpizza. Mja, beetje jammer dat er met zo'n lekker stuk pizza gegooid wordt natuurlijk. Luister even naar het commentaar, echt geweldig leuk gevonden thanks!

PIZZA EN BASEBALL

ANGEL DARK
ANGEL DARK
Bij Xmissy waren ze zo vriendelijk om zomaar een compilatie te maken van de welbekende Angel Dark. Wij hebben wel wat staan hier en daar op de site van deze Angel, maar op Xmissy kan je nog veel meer vinden van deze halve pronster. Anyway de compilatie hebben ze enigszins netjes gehouden en eerlijk is eerlijk is mooi geworden. Nu nog een andere sound eronder.. (!)

ANGEL DARK

3X BABE
3X BABE
Rustige zondag vandaag, we gaan zo eens wat dvdtjes kijken peisk. Ik heb nog wat leuke filmpjes liggen hier ergens, voordat we dat doen gaan we eerst nog eventjes langs bij onze buren voor wat vrouwelijk schoon. Gewoon 3x meteen zoals jullie gewend zijn in het weekend.

Amber Campisi - Lola - College girl

More babes @ Beeblog.nl!

HEIMLICH IS HOMO
HEIMLICH IS HOMO
Zit je ff lekker te eten, stik je bijna in een of ander botje. Gelukkig ben je niet alleen en je maat roept al snel om hulp, natuurlijk zijn er dan altijd mensen die opstaan om je bij te staan met goede raad. Deze Australier overdrijft de boel een beetje, wel lachen.

HEIMLICH IS HOMOCRISTIAN TV EXPOSED
Wij kijken natuurlijk allang geen televee meer nu we Joost tv hebben op de pc. Maar over het grote water kennen ze Joost nog helemaal niet. Wel hebben ze dat 300 godsdienstige tv kanalen, de ene dominee nog gekker dan de ander. Tijd voor wat onderzoek kijken we eventjes mee ?

CRISTIAN TV EXPOSED

STAP MAAR IN BABE
STAP MAAR IN BABE
De titel hierboven lijkt me erg duidelijk. Babes moeten niet fietsen die kunnen zo instappen bij Pizza want zeg nou eerlijk, een meisje als deze hoort toch niet te fietsen.

STAP MAAR IN BABEBURN OUT
BURN OUT
Beetje rare dag vandaag, ik schrik net wakker uit m'n bedje. En nee nee ik heb geen last van een burn out, het zijn een zooitje autos in streetraces die wat rubber achterlaten op de weg.

BURN OUTTOOL - PINKPOP 2006
Tool
Dat zondag metal dag is weten jullie nu wel. Hopelijk weten jullie ook nog dat je concerten kan aanvragen. Zo vroeg Albeir vorige week Tool aan. Daarom hebben we vandaag Tool. Het is een opname van het concert dat ze gaven op pinkpop vorig jaar.

TOOL - PINKPOP 2006

Peach
Peach
Ja, ik heb al weer een filmpje van de Digital Dream Girls. Deze keer geen Erica Cambell, maar ene Peach. Heb er nooit eerder van gehoord, maar ze is wel heel lekker.

Peach


RC RAKET
RC Raket
Ik heb zelf een waterraket en dat blijft leuk. Toch wordt ik jaloers als ik het volgende filmpje bekijk. De gast uit het volgende filmpje heeft namelijk een echte raket.

RC RAKETGOLFEN IS GEVAARLIJK
Golfen is gevaarlijk
Golfen is een relaxte sport. De hele dag een beetje achter een balletje aan lopen en daarna weer het balletje slaan. Bij sommige golfbanen hoef je niet eens te lopen dar kan je gewoon rijden. Gelukkig zijn er ook mensen die niet met deze karretje om kunnen gaan en dat zorgt weer voor leuke beelden.

GOLFEN IS GEVAARLIJKGAMETIME 27
Gametime 27
Omdat het vandaag redelijk weer is doen we een korter spelletje. In het volgende spelletje heb je 43 seconden de tijd om alle 15 levels te door lopen. OP het moment van schrijven kwam ik tot lvl 12.

GAMETIME 2710MG
10MG
Alle kleine kinderen hebben ooit eens een knuffel gehad. En als zo'n knuffel kwijtraakt dan is er meestal heibel in de keet. Gelukkig kunnen knuffeldieren niet ziek worden, behalve dan in die filmpje van 10mg. Probeer daarom zo snel mogelijk te opereren, geinig gemaakt. [via Elgarbanzo]

10MG

DESPERATE GARDNERS
DESPERATE GARDNERS
Hehehe het zal wel weer een oudje zijn maar ik kende em nog niet. Ik vind het dan ook een leuke clip, kijken we eventjes mee als we op onderzoek gaan bij echte tuinmannen, en zij vragen of de serie Desperate housewifes een beetje op waarheid berust. Antwoord is, Real housewifes don't look like that, respect!

DESPERATE GARDNERSSARAH & DEISYH
SARAH & DEISYH
Soms heb je van die filmpjes die wil je gewoon koesteren, bewaren tot in de eeuwigheid. Mja ik ga het niet overdrijven maar dit komt toch wel in de buurt damn, wat een lekkere tweeling is dit dan eej. Sarah en Deisyh zijn kanjers, en dit is dan ook een erg fijn filmpje. We loaden trouwens geen babes meer up op dailymotion maar 123video. Duurt iets langer met laden misschien maar nu kan wel iedereen gewoon weer alles zien.

SARAH & DEISYH3X BABE
Verunka
Zo vandaag is het weer lekker weekend dat betekent dat ik 'ns geen Pizzababe hoef te toveren uit de hoge hoed en we gewoon een kijkje bij de buren gaan nemen. Gewoon weer 3 lekkere babes dus daar is niks mis mee, morgen nog meer van hetzelfde en maandag weer een verse week met verse Pizzababe.

Denise Platano - Nikki Blonde - Verunka

Meer babes hierzo!

NILF HUNTER
NILF HUNTER
Er zijn mensen die houden van een lekkere MILF zo op z'n tijd. En we zagen ook al in de comments bij Tatjana dat er ook BILF lovers zijn. Maar van NILF hunters had ik eigenlijk nog nooit gehoord. Kijken we eventjes mee...

NILF HUNTERHOT CHILLI
HOT CHILLI
Knappe animatie hier met in de hoofdrol een hete rode peper die ingehuurd is door Redcoon een electronica gigant uit Spanje. Mja geinige shit wel, en sowieso mooi gemaakt. Kijken we eventjes mee op de zaterdagochtend ?

HOT CHILLIFF BUIKEN
Mja, echt weer iets wat mannen onder elkaar doen. Hoe groot is jouw bierbuik of iets dergelijks. Mja, in dit geval zijn het dan wel 3 mannen te weten Tom Selleck , John Stamos en Conan O'Brien die checken wie er het meest heeft geinvesteerd in z'n buik. Maar om dit nu voor nationale televisie te doen ?

FF BUIKENRUUD vs MARCO
RUUD vs MARCO
Het is geen geheim dat Ruud van Nistelrooy en Marco van Basten mekaar in z'n geheel niet mogen. Toch zijn het allebei topspitsen en misschien is dat wel de reden dat ze niet met elkaar kunnen opschieten. Het lijkt me dat een echte goalgetter ook altijd haantje de eerste wil zijn. Mja en 2 hanen in een kippenhok dat gaat nu eenmaal niet. Checken we eventjes deze 2 clips..

RUUD vs MARCOFREE JUMPEN UITGELEGD
FREE JUMPEN UITGELEGD
Okay hier bij ons is het Jumpen helemaal hot, in Frankrijk hebben ze al een paar jaar free jumpen. Eigenlijk gewoon een urban sport dus als je het wel bekijkt. Deze 2 franse broers die al hun hele leven jumpen leggen eventjes uit hoe het allemaal werkt. Ow het is een parodie, nou lachen maar dan!

FREE JUMPEN UITGELEGDWebcam Babe
Webcam Babe
Ja, ik heb al eerer gezegt dat er maar webcamfilmpjes blijven komen. Dit betekent ook dat er steeds meer webcamsletjes erbij komen. Het is tenslotte 2007. Dus fuck de goede oude tijd.

Webcam Babe

TIESTO MUSEUMPLEIN 2007
TIESTO MUSEUMPLEIN 2007
Mja, het heeft eventjes geduurd en ik heb de boel echt zes keer vergeleken met de beelden uit 2006 maar we hebben hier nu echt de beelden van koninginnedag 2007. Op het museumplein dus in hartje Amsterdam voor radio 538. In totaal zo'n 48 minuten beeld, dus ben je er geweest check dan eventjes of je jezelf ziet. De eerste 126sec zijn zonder sound.

TIESTO MUSEUMPLEIN 2007

Bonus : Beelden van 2006 staan hierPIC DUMP
PIC DUMP
Toch wel een beetje raar deze dag ik denk telkens dat het gewoon weekend is ofzo. Mja, beetje rare dag zo deze vrijdag. Anyway we gaan eventjes wat pix bekijken, babe piccas, rare piccas , leuke piccas er zit voor iedereen wat bij.

1 - 2 - 3

Bonus : Beeblog Anna in Playboy NL juni 2007!

LITTLE LANDLORD - OUTTAKES
LITTLE LANDLORD - OUTTAKES
Tijdje geleden konden we al zien dat Will Ferrel uit z'n huis zou worden gezet door zijn huisbazin omdat hij achterliep met de huur. Gewoon een geweldig filmpje natuurlijk, maar zo'n filmpje maak je niet 123. Kijken we eventjes mee naar de outtakes, ik vind het echt geweldig. Go Pearl!

LITTLE LANDLORD - OUTTAKESFELI ! U BENT DE VADER
FELI ! U BENT DE VADER
Gefeliciteerd u bent de vader. Altijd leuk om dat soort dingen op nationale televisie te moeten horen. Dit keer geen Jerry Springer of Oprah maar ene Maury die de kersverse vaders bijna een spontane hartverlamming bezorgd. Je ziet ze gewoon in huilen uitbarsten dat wordt betalen mannetje.

U BENT DE VADERI NEED A HERO
I NEED A HERO
Best wel een toffe videoclip hier gemaakt door ene Josh. Gewoon een lekker plaatje gepakt van Bonny Tyler en daarop een videoclip gemaakt. Geinige shit met allerlei clips uit films geplakt tot een heuse videoclip dus.

I NEED A HEROBLOND AMBITION
BLOND AMBITION
Nou het lijkt toch weer wat beter weer te worden aankomende week. Ik kan toch echt niet wachten tot het weer lekker strandweer wordt. Daarom in dit filmpje een voorproefje op de warme zomer die er aan zit te komen.

BLOND AMBITIONPIZZABABE AMANDA
PIZZABABE AMANDA
Zo deze Amanda Duncan lijkt wel afgedaald te zijn gisteren uit de hemel. Damn wat een leuke dame zeg, zo onschuldig als ze er uit ziet zal ze vast wel niet meer zijn althans daar ga ik maar niet van uit. Een terechte Pizzababe deze Amanda al zeg ik het zelf.

PIZZABABE AMANDABLITZKRIEG CHAOS
BLITZKRIEG CHAOS
Poeh poeh, Mym zal dit wel weer mega mooie muziek vinden maar die had ik toch maar eventjes uitgezet. Damn, wat een takke herie, nou ja de beelden maken gelukkig veel goed. Kijken we eventjes mee naar een hoop gestunt en spectaculaire beelden met veel motoren en snelle otoos...

BLITZKRIEG CHAOSJACKED UP
JACKED UP
Ouch, normaal zou ik dit eigenlijk owned noemen, maar in dit filmpje gaat zoveel mis. Ok ok een hoop oudere beelden die iedereen nu toch wel tot in droefenis heeft kunnen zien. Toch had ik die salto op rollerskates niet echt zien aankomen, mja veel boem en auw dus.

JACKED UPGAMETIME 26
Gametime 26
Het weekend staat weer voor de deur en dus is het hoogste tijd voor een game. Dit keer een platform spel. Je bestuurd het mannetje met de pijltjestoets en aanvallen doen we met de spatie toets.

GAMETIME 26


CRISS ANGEL BIJ OPRAH
Criss Angel bij Oprah
Criss Angel is nog beter als Hans Klok. Sommige van zijn stunts zijn niet te geloven. Nou was hij laatst te gast bij Oprah. Natuurlijk moest hij ook daar laten zien dat hij een goede goochelaar is. Hoe hij dat liet zien kunnen we bekijken in het volgende filmpje.

CRISS ANGEL BIJ OPRAH
SOMS VERGEET JE WEL EENS IETS
Soms vergeet je wel eens iets
Soms vergeet je wel eens iets. Zo kan je vergeten waar je sleutels zijn. De gast in het volgende filmpje heeft een groter probleem. Hij vergat namelijk om een condoom om te doen. Gelukkig kan een vriend hem wel helpen om te kijken of ze zwanger is.

SOMS VERGEET JE WEL EENS IETS2 Blonde Babes In Bad
2 Blonde Babes In Bad
Damn, dit zijn 2 hete blonde Babes. Ik weet niet of het tweelingen zijn, maar zo lijkt het wel. Een er van is Kelly oftewel TeenKelly. Ze zijn in iedere geval niet te flauw om met elkaar te spelen.

2 Blonde Babes in Bad

Erica Campbell
Erica Campbell
Je kent hete brunette Erica Campbell misschien wel. Vorige keer stond er een filmpje met een andere babe samen met haar op Tlpizza. Dat filmpje was toen van Digital Dreamgirls. Nu Stript ze op een rode bank.

Erica Campbell


FUCK YOU
FUCK YOU
Zo ik kom net van de braderie af hier een straatje verders, de Hommelsemarkt. Poeh wat was het weer druk, goed dronken en niet bang zit ik dus hier nu. En ik ga lekker dvdtje kijken zo, ff geen zin om te posten. Dus dan zeggen we gewoon eens FUCK YOU!

FUCK YOU

VLIEGTUIGJE LANDEN ?
Vliegtuigje landen?
Zagen we dinsdag al hoe je wel een vliegtuig moet landen. In het volgende filmpje zien we hoe het zeker niet moet. Gelukkig overleeft de test piloot het hele gebeuren maar ergens is het zonde om zo met een vliegtuig om te gaan.

VLIEGTUIGJE LANDENVAN 100 NAAR 0
Van 100 naar 0
Kan je van 100 naar 0 tellen door alleen maar film fragmenten te gebruiken. Ja dat kan. In het volgende filmpje komen 100 films voorbij die allemaal aftellen van 100 naar 0. Het resultaat is ergens wel grappig

VAN 100 NAAR 0ROTTERDAM 2007
rotterdam010
In het kader van de herdenking van de duitse bombardementen op Rotterdam een jaartje of 67 geleden deze week. Er was van alles te doen dus afgelopen dinsdag daar in 010, nu maar hopen dat het het voetbal ook wat beter gaat. Vandaag kijken we eventjes naar een hele serie mooie fotos met dank aan.

ROTTERDAM 2007FELINA - MOUILLE
FELINA - MOUILLE
Sommige platen zijn zo slecht dat je er wel een videoclip bij moet maken met een hoop babes die een beetje geil lopen te zijn op de beat van de muziek. Daarom begrijp ik deze clip niet helemaal goed, de muziek is gewoon goed. Begrijp me niet verkeerd deze videoclip ROCKT gewoon. Kijken we even naar deze Felina met Mouille.

FELINA - MOUILLE

PIZZABABE PRESCILLA
PIZZABABE PRESCILLA
Vandaag dus weer een nieuwe Cold Fusion die hier al weer eventjes op repeat staat. Wat een geweldenaar die PJ toch, omdat ie zo lief is zou ik hem bijna deze Prescilla Bonato langs sturen. Nou ja zover komt het natuurlijk niet we houden haar lekker hier al Pizzababe van de dag. Habbaa!

PIZZABABE PRESCILLAIK ZEG MAAR ZOO...
IK ZEG MAAR ZOO...
GAMETIME 25
Gametime logo
Dus vandaag een vrije dag dus moet er gegamed worden. Ook vandaag gaan we lekker schieten. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk targets te raken. Highscores zetten we in de comments.

GAMETIME 25COLD FUSION 32
COLD FUSION 32
Damn, ik weet dat ik in herhaling val maar ook dit keer weer is ie beter dan alle vorige. Al was nummer 31 natuurlijk ook gewoon MEGA! Dit keer heeft onze huismixert Deejay PJ echt zijn beste beentje voorgezet en eerlijk is eerlijk IK bestempel dit officieel tot masterpiece. Ik was er gister helaas niet toen Peter dit op m'n buro plopte maar playlist zal hij er zeker bij zetten later op de dag.

COLD FUSION 32

HAPPY TREE FRIENDS
HAPPY TREE FRIENDS
Zo vandaag gaan we weer eventjes kijken naar de adult versie van de Teletubbies. Neen geen sex of iets dergelijks zo vroeg op de morgen, slechts een cartoon die nog geweldadiger is dan "The devils rejects". Mja er zijn er een hele hoop van deze Happy Tree Friends en dit wat de laatste die ik kon vinden. Meer Happy T friends hiero!

HAPPY TREE FRIENDSKUNG FU DOE JE NIET ZO
KUNG FU DOE JE NIET ZO
Leuk filmpje hier met allerlei zaken die mis kunnen gaan terwijl je je aan het uitsloven bent als een echte Bruce Lee'ert. En zeg nou zelf wie wil nou niet die skills hebben van die gasten. Ik moet zeggen dat er echte een lekker toepasselijke tune bijzit!

KUNG FU DOE JE NIET ZOJUMPEN MET NAWIJN
JUMPEN MET NAWIJN
Die Nawijn toch he, hij zegt zelf dat ie er maling aan heeft en het allemaal doet omdat hij het zelf gewoon erg leuk vindt. Nou ja een terugkeer in de politiek lijkt mij uitgesloten voor deze joker. Na het zingen in "I wanna be a Popstar", nu dan deze jumpstyle track. Nawijn op z'n best ?

JUMPEN MET NAWIJNFranse Webcambabe 2
Franse Webcambabe 2
Na het interessante interview met Luna kwam ik ook nog mijn goede vriendin uit Frankrijk tegen die al eens een lekkerfilmpje voor ons heeft gemaakt. Dus ik heb gevraagt aan haar of ze nog een filmpje voor me wilde maken. Check It.

Franse Webcambabe 2TRY THIS AT HOME
Try this at home
Eindelijk weer een try this at home. Vandaag heb ik 2 dingen gevonden die we kunnen doen. Ik ga niet verklappen wat het is maar het is wel grappig. Dus snel kijken naar een nieuwe editie van try this at home.

TRY THIS AT HOMEGAMETIME 24
Gametime logo
Ik durf het eigenlijk niet maar deze game is zo goed dat hij gepost moet worden. Vandaag kruipen we in de huid van een stickman. Je ben een sniper en het is de bedoeling om zo veel mogelijk stickman te killen.

GAMETIME 24TRUCK CRASH
Truck crash
Sommige mensen hebben geld over. Van dat geld kopen ze een truck van ongeveer 1 ton. Natuurlijk moet de truck ook worden getest. Natturlijk is het jammer als het ding over de kop gaat. Maar dat is het risico dat je neemt.

TRUCK CRASH118 FLASHDANCE
118 FLASHDANCE
We worden de laatste tijd helemaal doodgegooid met reclames over die beldiensten zoals het oeroude 118 die nummers voor je opzoeken en doorverbinden desgevraagd. Hier bij ons zijn het er onderhand een stuk of 5 verschillende die allemaal op hun eigenwijze reclame maken. In de UK hebben ze ook zo'n dienst en zo ziet daar de commercial eruit.

118 FLASHDANCEWHISKEY & WATER
WHISKEY & WATER
Als je verstand hebt van scheikunde en natuurkunde kan je eigenlijk best leuke filmpjes maken. Zo ook deze clip hoe iemand eventjes laat zien hoe je whiskey met water van glas kan laten verwisselen zonder zelf de glazen maar aan te hoeven raken. Geinig gedaan!

WHISKEY & WATERICE HOCKEY'S GREATEST
ICE HOCKEY'S GREATEST
Wat een verrassing zeg, meestal zijn die ijshockey clips een soort van freefight clips, maar dit keer dus niet. We zien de mooiste goals en saves zo te zien uit de Amerikaanse en Canadese competitie. Nou ja ook zonder vechten blijft het een spectaculaire sport, Rammstein op de achtergrond en gaaaan!

ICE HOCKEY'S GREATESTBEYONCE SWIMSUIT
BEYONCE SWIMSUIT
Ik zit al een paar dagen non-stop naar die plaat van Beyonce te luisteren Beautifull liar waar ik echt een vette remix van heb. Geinig dat dit nummer ook nog eventjes voorbij komt in deze clip van Sports Illustrated waar ze een fijne bikini aanpast. Mja toch wel lekker hoor die Beyoncé!

BEYONCE SWIMSUITPIZZABABE TARA
PIZZABABE TARA
Poeh zware nacht voor mij eigenlijk wel. Het was weer eem avondje ouderwets feest in huize Pizza, Neemt natuurlijk niet weg dat het gewoon tijd voor een verse Pizzababe is hier op TLpizza. Vandaag is het deze Tara Witner, lekker ding mooie fotoos, wederom smullen maar.

PIZZABABE TARAPAUL vs RUUD
bigbrother ruud
Ik heb ooit de eer gehad om Ruud van Big Brother te ontmoeten, dat was nog in de dagen dat ik bij een gsm provider werkte en we allemaal als kerstverrassing een knuffel van grote vriend Ruud kregen. Mja, vandaag neemt Ruud het op tegen Paul Elstak en dat terwijl Ruud alleen van knuffelen houdt. Hou loopt dat af ?

PAUL vs RUUD

BAD DOG
BAD DOG
Sommige honden zijn echte dom, nou staat de poedel al niet bekend als een zeer slim ras maar deze slaat toch wel alles. Ik bedoel als je als hond niet kan zien dat een gans geen lekker kippetje is dan ben je toch wel een dombo. Mja, kijken we eventjes mee ?

BAD DOG

PENALTIES
PENALTIES
Had ik net al wat voetbal, nu kwam ik ook nog deze clip tegen. Echt een tof idee vind ik dit persoonlijk, dan kan zo een scheidsrechter ook eens wat meer penalties geven in een wedstrijd zonder dat dit meteen beslissend hoeft te zijn. We kijken eventjes naar een shoot out tussen Napoli en Juventus, wie meer intel heeft mag dit melden in de comments.

PENALTIESVOETBAL WEER
VOETBAL WEER
Het heeft een paar dagen geduurd dat ik weer aan voetbal wil denken na het debacle van m'n cluppie afgelopen weekend. Nou ja volgend seizoen nieuwe kansen zullen we maar zeggen, want meer dan kansen zullen het niet zijn als er niet heel erg snel wat gaat veranderen bij Feyenoord. Hier eventjes wat hoogtepunten uit de Champions Legaue waar ze in Rotjeknor voorlopig alleen nog van dromen.

VOETBAL WEERBEST MOTOR COMPI EVER
BEST MOTOR COMPI EVER
De gozer die deze compilatie heeft gemaakt heeft alle goede clipjes bij elkaar gezocht om er de ultieme motorcompilatie van te maken. Een hoop stunts zien we voorbij komen met daarbij nog een lekkere muziekale begeleiding, goed werk en we danken Biggie voor de linktip!

BEST MOTO COMPI EVERJAIME PRESSLY
JAIME PRESSLY
Hier is de zeer lekkere Jaime Pressly, jammie. Ik moet er nu meteen weer vandoor dus toedeledokie!


JAIME PRESSLYPool Babe
Pool Babe
Ik ga wel eens met een paar vrienden gezellig poolen, biertje erbij en van te voren een lekkere pizza. Maar wat er dan nog ontbreekt is een lekkere babe die ons vermaakt.

Pool Babe


GAMETIME 23
Gametime Logo
Eindelijk is het weer lekker weer dus eigenlijk moeten we naar buiten. Voordat jullie er nou allemaal vandoor gaan heb ik nog een game voor jullie. Vandaag is het een lekker lang vechtspel.

GAMETIME 23VISSEN MET DE AUTO
Vissen met de auto
Onze collega's van Getlogged zijn helemaal gek van vissen. Ze hebben ook nog een andere hobby. Hun ander hobby is het pimpen van auto's. Nou hebben ze laatst een auto zo gepimpt dat deze perfect is voor het vissen.

VISSEN MET DE AUTO
NIKE'S BEST 20
NIKE'S BEST 20
Grote bedrijven maken ook veel reclame, zo sponsort Nike al sinds jaar en dag allerlei grote sportevenementen. Daarvoor zijn natuurlijk grote sterren nodig die in oppervette commercials zich lenen voor het merk. Leuke verzameling hier met de 20 beste commercials van Nike, zelfs die met Jordan zit erbij.

NIKE'S BEST 20

VLIEGTUIGJE LANDEN
VLIEGTUIGJE LANDEN
Gisteren konden we al zien dat er met vliegtuigen van alles mis kan gaan. Lekkere info weer Pizza zo vlak voordat we met z'n allen de koffers pakken naar een warm land. Mja zo'n vliegtuig stort natuurlijk niet zomaar neer, en al gaat het dan eens mis er zijn genoeg piloten die een vliegtuig gewoon veilig aan de grond zetten.

VLIEGTUIGJE LANDENBBC vs SCIENTOLOGY
BBC vs SCIENTOLOGY
Zelden zie je een reporter helemaal flippen tijdens een interview en al helemaal als ie van de BBC is. Die keurige engelse omroep weet je wel. Dit keer gaat deze John Sweeney helemaal uit z'n plaat als ie al 4 dagen door een Scientology film crew is gevolgd en net allerlei vreselijke dingen heeft gezien. Mja, niet echt profi natuurlijk.

BBC vs SCIENTOLOGY

Wat is scientology ook al weer eens ? En waarom wat het ook al weer gevaarlijk, ohja!

BEEBLOG IS BACK
BEEBLOG IS BACK
Okay het heeft eventjes geduurd maar Beeblog.nl is weer helemaal back in business. Goed nieuws natuurlijk voor iedereen die van mooi dames houdt. Onze sterloggert gaat het wat rustiger aan doen, en samen met Mimic gaan we er iets moois van maken. Hier alvast een voorproefje van wat er de afgelopen dagen zoal is gepost.

Saving Water - Naked News - Gina & Paulina

PIZZABABE NATASCHA
PIZZABABE NATASCHA
Vandaag weer een wonderschone Pizzababe al zeg ik het zelf. Deze Natascha Marley die echt op geen enkele wijze familie is naar ik weet van onze grote vriend Bob, laat eventjes zien wat ze allemaal in huis heeft. Nou ja zo zien wij het natuurlijk graag. Pizzababe Natascha terecht babe van de dag!

PIZZABABE NATASCHASPEED ANIMATIE
SPEED ANIMATIE
Mja, zagen we al een zooi fotosoep artiesten voorbij komen de laatste tijd die de mooiste vrouwen in een handomdraai op je scherm tovert. Nou ja zo lijkt het natuurlijk, wel erg mooi natuurlijk maar heb je je weleens afgevraagd hoe ze die japanse tekenfilm figuurtjes tekenen dan? In dit 4 minuten duren filmpje zien we hoe dat gaat, best intressant.

SPEED ANIMATIESWITCH NU
SWITCH NU
Het wordt steeds gekker met al die callcenters die je tegenwoordig bellen met de vreemdste aanbiedingen. Stel je hebt al een jaar abonnementje bij de ene provider waar je eigenlijk super tevreden bent en dan wordt je zomaar uit het niets gebelt door een andere concurrent of je toch niet zou willen overstappen. Nou dan moeten ze toch een goeie aanbieding hebben!

SWITCH NUMYM HEEFT MOVES
MYM HEEFT MOVES
Jaja dames, Mym komt dan toch eindelijk uit de kast als een ladykiller. Mym is er een paar dagen niet de rest van de week omdat hij wat reactie heeft gekregen op z'n datingvideo die hij maakt met z'n homies. Met z'n allen gaan ze een paar dagen touren langs al die dames die zin hebben in een babi gangbang. Check hier de video!

MYM HEEFT MOVES90s FREESTYLE MIX v3
90s FREESTYLE MIX v3
Mja het wordt toch wel tijd dat Pancho met wat nieuws gaat komen. Zo hadden we natuurlijk al wel een hoop lekker materiaal uit El Paso TX ontvangen. Maar het kan altijd meer en beter natuurlijk, daarom ook deze verbeterde versie van de 90s freestyle mix, mja ik vinnem lekker. Helaas is door het compressen de beeldkwaliteit niet opper, excuses.

90s FREESTYLE MIX v3TREIN OVER JE HEEN
Trein over je heen
Wil je er een eind aan maken en zit je er over te denken om voor de trein te springen? Zo ja dan heb ik een preview voor je. In het volgende filmpje zien we namelijk hoe het zou zijn als een trein over je heen rijd.

TREIN OVER JE HEENFranse Webcambabe
Franse Webcambabe
Je hebt gisteren al een webcamfilmpje gezien van een of ander meisje. Nu heb ik weer een webcamfilmpje van een franse dame die ik ook wel eens spreek. Zij kan er meer maken als ik het vraag. Dus als je meer van haar wilt, zet je het in de comments.

Franse Webcambabe

3 Lesbo's
3 Lesbo's
Ja, elke week staan er wel een paar filmpjes op Tlpizza van 2 babes die niet van elkaar vies zijn. Dit wil zeggen dat er vaak lesbo's voorbij komen. 1 dame meer kan ook geen kwaad. Check dit filmpje maar eens.

3 Lesbo''sBIRD VS PLANE
Bird vs Plane
Je hoor wel eens dat er vogels tegen een vliegtuig aan komen. Zelf heb ik het nog nooit mee gemaakt en dat wil ik graag zo houden. De mensen die in het vliegtuig uit het volgende filmpje zitten hebben het wel mee gemaakt.

BIRD VS PLANEGAMETIME 22
Gametime 22
Vandaag gaan we lekker airhockey spelen. Ik heb het altijd een leuk spel gevonden dus moet ik hem gewoon plaatsen. Ik heb hem uitgespeeld dus moet jullie ook lukken toch?

GAMETIME 22
THE HOFF IS BACK
The Hoff
Ik kreeg vandaag een linktip van Roog3r. Hij had een nieuw filmpje van David Hasselhof. Hij is nu zo dronken geworden dat hij daddy cool ging zingen. Het filmpje heeft wel een hoog WTF gehalte maar dat is niet erg. Nogmaals dank aan Roog3r

THE HOFF IS BACK
CONSPIRACY ISLAND
CONSPIRACY ISLAND
Geinige animatie hier over het leven van 2 rapperts. Het zijn 2pac en Biggie zo te zien en het speelt zich allemaal af op een eiland. Lekkere muziek afentoe en een leuk dialoog, kijken we eventjes mee ?

CONSPIRACY ISLANDLebische Trio
Lesbische Trio
Ja, ik kan er in ieder geval niet genoeg van krijgen. Ik heb het dan natuurlijk over niet 2 maar 3 lesbische babes die met elkaar een beetje aan vrijen zijn.

Lebische Trio

CURSUS SEXY ZIJN
CURSUS SEXY ZIJN
Veel vrouwen hebben er moeite mee om sexy door het leven te gaan, zelfs uberbeeb Evangeline Lilly zoals we gister konden lezen in de comment van Pinda. Toch hoeft dat helemaal niet moeilijk te zijn, zelfs huisvrouwen kunnen er immers sexy uitzien. Kijken we eventjes mee naar deze instructie film.

CURSUS SEXY ZIJNPIZZABABE KATHY
PIZZABABE KATHY
Oei oei oei wat een lekkere dame zeg deze Pizzababe van de dag. Ik ben weer helemaal verliefd en dat op deze sombere maandagmorgen. Ach maandag is ook meteen de start van weer een verse lading postjes hier op TLpizza.com, dus vervelen hoef je je in ieder geval niet. Vandaag dus deze Kathy zonderachternaam, wie o wie ?

PIZZABABE KATHYNEW RULES 11/05
NEW RULES 11/05
Ik kan vandaag eigenlijk niets van de Daily show vinden wat een beetje geinig is, dan maar een andere talkshow. Pakken we vandaag eens de show van Bill Maher, ook best funny. Zo heeft Bill elke week weer wat nieuwe regels als hij de wekelijkse newsitems doorneemt. Best leuk dus!

NEW RULES 11/05ADOPTEER EEN TIJGER
ADOPTEER EEN TIJGER
Het lijkt wel of elke dierentuin dit jaar iets speciaals heeft. Zo hadden we de Duitsers natuurlijk en ook in Zweden hadden ze iets speciaals in de dierentuin. Kunnen die Jappen natuurlijk niet achterblijven, watskeburt. Een baby tijgertje is verstoten door z'n moeke maar in Japan zijn ze niet gek. Niet een verzorger zorgt nu voor de welp maar een franse bulldog. Check!

ADOPTEER EEN TIJGERIK ZEG MAAR ZOO...
IK ZEG MAAR ZOO...

Afgelopen donderdag door het 1 jarige bestaan een beetje in het gedrang gekomen, daarom nu deze Ik zeg maar Zoo!

F1 GP SPANJE 2007
Felipe Massa heeft de Grote Prijs van Spanje op zijn naam geschreven. De Braziliaan reed van begin tot einde aan de leiding van nogal een incidentrijke en spannende race. Lewis Hamilton behaalde nog een tweede positie, op zeven seconden van de winnaar. Persconferentie met Massa vinden we bij meer lezen, verslag van het F1 spektakel vinden we hier.

F1 GP SPANJE 2007 [persconferentie]JISKEFET - AUF DEUTSCH
JISKEFET - AUF DEUTCH
Legendarisch aflevering hier, dit keer niet met Edgar maar met Uli. Best lachen deze persiflage op de duitse serie Derrick, check vooral eventjes wat ze op de brödchen hebben zitten deze morgen. Mja het blijft gewoon goed, duits of niet. Meer Jiskefet hier!

JISKEFET - AUF DEUTSCHWebcam Slet
Webcam Slet
Als ik wel eens ga stappen, ga ik meestal naar Rotterdam. Laats kwam ik daar een of ander meisje tegen waar ik meer van wilde weten. Maarja werd toch maar niks. Maar vanochtend kwam ik dus er achter dat ze graag webcamfilmpjes maakt. Toch maar weer contact opnemen.

Webcam Slet

2 Lesbische Babes
2 Lesbische Babes
Op de luie zondagavond is hier nog een lekker filmpje van 2 hete babes Lebische Babes die elkaar wel mogen. Het lijkt mischien een overdreven geacteerd filmpje, maar het is altijd leuk om te zien, toch?


2 Lesbische Babes


GAMETIME 21
Gametime 21
Omdat er vandaag formule 1 was heb ik zin in een racespel. Het is de bedoeling om je autootje zo goed mogelijk door het parkoers te sturen. Ik had hem uitgespeeld dus moet voor jullie ook te doen zijn.

GAMETIME 21
DR PHIL
Dr Phil
Iedereen kent Dr Phil. Nou vond ik laatst weer een filmpje over hem. Blijkbaar is Dr Phil gewoon een moordenaar. Geloof je me niet? Dan kijk je toch gewoon naar het volgende filmpje. Het filmpje is trouwens van dezelfde makers als de rijbewijsgrap.

DR PHILMIDGETS FROM SPACE
MIDGETS FROM SPACE
Toen ik deze clip net zat te kijken dacht ik eerst WTF gaan we nu weer krijgen. Toen ie afgelopen was dacht ik WTF slaat dit op, nou ja watskeburt ? Een of andere goocheme reclameswansel dacht schijnbaar dat de combinatie, dwerg + ongedierte bestrijding + star trek wel geining zou zijn. Ik snap het niet helemaal, maar wie ben ik.

MIDGETS FROM SPACEPARIS & PRISON
PARIS & PRISON
Vorige week konden we al lezen dat Paris Hilton een paar maandjes naar het gevang moet vanwege het overtreden van wat regeltjes die te maken hadden met haar borgtocht. Erg flauw natuurlijk allemaal, maar laten we nu eens horen wat Paris daar zelf over te zeggen heeft.

PARIS & PRISONRONDJE SUSHI
RONDJE SUSHI
Geinig filmpje hierzo in een sushi tent in Tokio. Als toerist wil je natuurlijk zoveel mogelijk vastleggen van de nieuwe indrukken die je in zo'n wereldstad krijgt. Zo ook in de sushi tent op de hoek in de straat van het hotel, we zetten de camera eens op de band en kijk wat een leuk resultaat.

RONDJE SUSHIWITHOUT A PADDLE (2004)
WITHOUT A PADDLE
Volgens PJ moet dit toch echt de filmtip van de dag zijn, hij heeft in een deuk gelegen zegt ie. Ik ga 'm nu kijken en ik zal jullie wel even laten weten of die PJ behalve smaak van muziek ook nog smaak qua films heeft. Als het maar niet weer zo'n jank film is gast, trailer ziet er trouwens wel geinig uit.

WITHOUT A PADDLE (2004)

DOLLAR BILL GREENBURG
DOLLAR BILL GREENBURG
Beetje flauw deze Scad Shortfilm waarin politie inspecteur Greenburg beroofd wordt van z'n auto ofzo en er nog een stukkie achteraan rent. Gelukkig heeft ie zijn dienstwapen in de zak, weer een stukje politiegeweld ?

DOLLAR BILL GREEENBURG3X BABE
3X BABE
Ik krijg me toch ineens een honger, de automatisch lunchtijd wekker in mijn maag lijkt aftegaan ofzo. Zo maar ff wat pannekoeken in de magnetron gooien maar dan. Das zo'n beetje een vast ritueel geworden hiero, die dingen zijn snel klaar en met genoeg stroop ook nog best te eten. Lunchtime betekent altijd babes, komtie dan!

Raquel Gibson - Marketta in sexy Lingerie - Amy Reid

Bonus video : Bellisima [NSFW]
LOST in LOST
LOST in LOST
Gister waren er weer 4 nieuwe afleveringen van Lost beschikbaar in huize Pizza. Super natuurlijk want ik ben helemaal hooked aan Lost, en Kate natuurlijk. Kate is echt de babe van Lost, wat een beauty toch zeg. Een andere hoofdrolspeler is deze John Locke waar ik net deze clip van tegenkwam. Nou ja voor de Lost liefhebbers dan maar..

LOST in LOSTMOEDERDAG 2007
MOEDERDAG 2007
Okay vandaag is het dus moederdag, ik ben het natuurlijk weereens helemaal vergeten zoals gewoonlijk. En dat terwijl di Mamma altijd zo goed voor Pizzaman is, nouja dan maar een liedje zingen dacht ik zo. Alleen wie zingt daar nu wtf, gelukkig is mijn mamma geen roodharige milf.

MOEDERDAG 2007HEB JIJ ZE AL STAAN ?
HEB JIJ ZE AL STAAN ?
Zo morgen is het dan zover. Ja ik geef het toe ik ben er zeker een maand te laat mee, en baal ook als een stekker dat ik al dat mooie weer al gemist heb. Maar ja, het is gewoon zonde om ze niet neer te zetten natuurlijk. Let op 5 stuks maar natuurlijk, ik zal eens proberen om daar ook een fotoverslag van te maken. Kijken we eventjes naar deze time-lapse!

HEB JIJ ZE AL STAANMEGADETH - THAT ONE NIGHT
Megadeth
Nee jullie worden niet gek Megadeth is al eens geweest. Natuurlijk is dit wel een ander concert. Maar Megadeth staat dit keer in het zonnetje omdat er 15 mei een nieuw album uit komt. Het album heet United Abominations. Speciaal voor jullie heb ik ook een download link. Dus kijken en downloaden. Het concert is trouwens That one Night en is gespeeld op 9 oktober in 2005.

MEGADETH - THAT ONE NIGHTStriptease Van Blonde Babe
Striptease Van Blonde Babe
Van 2 grote borsten ben ik zeker niet vies. Dit lekkere blondje heeft namelijk 2 grote (waarschijnlijk neppe) borsten. Daarnaast heeft ze een prachtig lichaam. Hier doet ze in een tuintje een striptease voor ons.

Striptease Van Blonde Babe


Sexy Angel 2
Sexy Angel 2
Een paar dagen terug op de verjaardag van tlpizza was er een filmpje te zien van de Sexy Angel. Mischien merkte je dat het filmpje nog niet helemaal afgerond was. Hier is namelijk het vervolg van het webcamfilmpje.

Sexy Angel 2

PROMISC GIRL
PROMISC GIRL
Verdammt ik wil de hele dag al naar die nieuwe lost delen kijken maar het komt er maar niet van. Nou nog eventjes deze en dan mag Ruben het overnemen hoor, ik moet echt weten wat er nu gaat gebeuren daar op dat eiland. Promisc girl is een geinige parody, check eventjes goed de tekst.

PROMISC GIRLDREAMLAND
DREAMLAND
Ik snap afentoe niet waarom het leven zo moeilijk moet zijn. Neem nou deze gast die het leven gewoon neemt zoals het is, kijken we eventjes mee ? Is ie nou aan het dromen of wat , geniale shit!

DREAMLANDANIMAL WHISPERERS
ANIMAL WHISPERERS
Als ik naar een programma als opgelicht kijk dan vraag ik me soms weleens af hoe graag mensen opgelicht willen worden. In de UK hebben ze het programma Bullshit Detective waar ze dit keer een stel oplichters aanpakken die met dieren claimen te kunnen praten. En ja, ook jij kan het leren, let maar eens op!

ANIMAL WHISPERERSGAMETIME 20
Gametime 20
Vandaag alweer de 20st gametime. Dit keer gaan we een behendigheid spelletje spelen. Het is de bedoeling om de bal door het grijze vierkantje te krijgen. Highscore melden we in de comments.

GAMETIME 20CLUBBING MET JESSICA
CLUBBING MET JESSICA
Je kan zeggen wat je wilt maar deze Jessica Simpson is en blijft gewoon een babe. Die zou ik toch weleens willen tegenkomen hoor in snachts goed dronken en niet bang. Mja, de mannen van Mediabom kwamen haar tegen en maakte deze fotos.

CLUBBING MET JESSICA

SEXY TACHA
SEXY TACHA
Tijdje geleden dat we hier nog iets hadden staan van Hegre, nou ja vandaag is het dan toch weer zover met deze wonderschone Tacha. Kijken we allemaal eventjes mee hoe foto kunstenaar Hegre er weer een mooie clip van heeft gemaakt!

SEXY TACHA


3X BABE
babe babe babe
Hehe die Mym toch met z'n Pizzaman in shock ik krijg 'm straks nog wel. Naja het is vandaag weer erg triest weer en wat ook triest is dat er geen Pizzababe is vandaag. Helaas helaas, minder triest is dat ik weer wat afleveringen van Lost ga kijken zo en jullie hier alleen laat met deze 3 fijne babe galleries.

KRISTA AYNE - ALEXA - NAYRA

We zijn ook Beeblog.nl weer aan het opstarten, ik hou jullie uiteraard op de hoogte !!

FINGERBOARDEN
FINGERBOARDEN
Hehe ik kan me niet eens staande houden op een skateboard laat staan dat ik dit ga proberen met m'n vingers. Stel je voor straks breek ik ze en kan ik niet meer typen, wat een rust zouden jullie dan hebben. Mooi niet dus, nou ja het ziet er best wel leuk uit dat fingerboarden eerlijk is eerlijk.

FINGERBOARDENSONJA BAKKER in 15MIN
SONJA BAKKER in 15MIN
De zomer komt eraan dus we moeten er allemaal weer strak uitzien, naar het schijnt. Sonja Bakkerren schijnt het helemaal te zijn dezer dagen. Maar waarom zo moeilijk doen eigenlijk als je met Adobe Photoshop in een handomdraai een babe tevoorschijn tovert. Adobe Powerrrrr!

SONJA BAKKER in 15 MIN

IT'S A DUMMY WORLD
IT'S A DUMMY WORLD
Dankzij onze grote vrienden bij Superzooi.com komt ineens dit echt geinige filmpje voorbij waaien over het dragen van autogordels. Dit keer geen heftige beelden ofzo van allerlei ongelukken met fatale afloop maar een echt geinig filmpje hoe het zou zijn als de mens zelf een dummie zou zijn. Vanuit een dummie's point of view dan, euh snappen we het nog?

IT'S A DUMMY WORLD

[thnx]PIZZAMAN IN SHOCK
Pizzaman in shock
Normaal gesproken is het mijn taak om op de brommer de pizza's te bezorgen. Gelukkig is Pizzaman niet te lui om te helpen. Nou was het gisteren erg druk en dus moest ook hij een paar pizza's bezorgen. Op een gegeven moment kwam hij na een bestelling helemaal geschrokken terug. Wij vroeg nog of er iets aan de hand was maar hij gaf geen antwoord. Het is me nu duidelijk waarom hij zo geschrokken was.

PIZZAMAN IN SHOCKTELLSELL
Tellsell
Ergens blijf ik tell sell altijd leuk vinden. Want het maakt niet uit wat ze verzinnen ze weten er altijd de mooiste verhalen mee te vertellen. Maar wat je nou in vredesnaam met het volgende product moet. Ik heb geen idee. Als jij het wel weet vertel het dan even in de comments.

TELLSELLBeach Girl
Beach Girl
Het is dan op dit moment kutweer, maar natuurlijk komt na regen zonneschijn. En als de zon er dan eindelijk is, gaan we naar een mooi strand waar ik een hele mooie babe fotografeer.

Beach Girl

2 Brunettes In Bad
2 Brunettes in Bad
Het is weer tijd voor een lekker warm bad. natuurlijk doen we dat met 2 babes die elkaar goed kennen en elkaar wel eventjes goed willen wassen.

2 Brunettes In Bad


TRY THIS AT HOME
Try this at home
Het is weer tijd voor try this at home. Vandaag gaan we onze rokende mede mens beetnemen. We gaan ze namelijk een ontploffende sigaret geven. Denk er wel aan dat ik niet voor de gevolgen insta.

TRY THIS AT HOMEGIRLS GIRLS GIRLS
GIRLS GIRLS GIRLS
Het vrijdagmiddag bonus babe filmpje van vandaag is een compilatie met allemaal leuke chickies voor de cam. Dit keer niet echt strippers ofzo, maar hier en daar wat bloot kan ik toch wel ontdekken. Zo en nu de kroeg in voor de vrijdagmiddag borrel.

GIRLS GIRLS GIRLSTWO TRIBES
TWO TRIBES
Voordat ik zo dadelijk echt de kroeg induik voor de vrijdag middag borrel nog eventjes een gouwe ouwe. Frankie goed to Hollywood dus met Two tribes. Zo'n lange versie van deze clip had ik eigenlijk nog niet gezien, blijft een goeie plaat. Uit de tijd dat Ronnie Reagan nog president was dus.

TWO TRIBESGAMETIME 19
Gametime 19
Het is vandaag kut weer dus doen we een wat langer spel. Dit keer is het de bedoeling om de balletjes door de gekleurde poortjes te krijgen. Highscores zetten we in de comments.

GAMETIME 19ROXBURRY 2 [REPRISE]
ROXBURRY 2 [REPRISE]
Iedereen kent natuurlijk die geweldige film Night at The Roxburry en de bijbehorende SNL clip starring Jim Carrey. Mja nu kreeg ik vandaag een leuke compilatie met allerlei clips van die Roxburry en daar zat een clip bij die ik helemaal niet kende. Het is dan wel zonder Jimbo maar funny as hell, de 9 minuten durende compilatie staat eronder.

ROXBURRY 2 [REPRISE]EASYLOVER WEBCAM
EASYLOVER WEBCAM
Vandaag eventjes een tripje gemaakt naar die Heimat en daar vond ik toch zomaar eventjes dit fijne webcam dametje. Tis weer lunchtime tijd voor een webcam dame dus. Kijken we eventjes mee ? [thnx]

EASYLOVER WEBCAMPIZZABABE TAMARA
PIZZABABE TAMARA
Poeh ik begin een beetje optedrogen eindelijk, had het vanmorgen toch echt eventjes zwaar toen ik al dat overgbleven gebak zag staan. Snel verder met deze Tamara Vasquez die echt weer een fijne Pizzababe van de dag is. Vrijdagmiddag dat betekent een babepost extra vanmiddag. Nu eerst Tamara!!

PIZZABABE TAMARATRIBUTE TO DAN OSMAN
TRIBUTE TO DAN OSMAN
Wie zegt U ? Mja Dan Osman dus de snelste klimmer ter wereld. Gestorven in 1998 tijdens een klim de ironie wil dat de dag van zijn val hij wel beveiligd was maar de koorden waren een dag eerder al aangebracht en het had de hele nacht geregend waardoor de beveiligingskoorden braken.

TRIBUTE TO DAN OSMANPAINTBALL IS LEUK ?
PAINTBALL IS LEUK ?
Toen er nog geen internet was, was ik eigenlijk best wel aktief in sport andere vermoeiende bezigheden. Paintball was toen helemaal in, ik kan me de laatste keer nog goed herrinneren. Wij verstopte ons altijd voor de tegenstander en lokte die op laffe wijze in de val. Mja dat was vroegah, tegenwoordig paintball je face 2 face. [thnx]

PAINTBALLEN IS LEUK ?

JESUS SEES ALL
JESUS SEES ALL
Damn ik ben nog echt brak van gisteravond, draaierig gevoel in m'n buik en een houten kop. Dat schijnt normaal te zijn na een verjaardag dus allez ik kijk het nog ff aan en anders gooi ik zo een aspro 500 in m'n koffie. Ach had ik maar, mja zo denken deze gasten ook als ze ineens gestoord worden tussens het fappen. Door niemand minder dan Gsus!

JESUS SEES ALLGRATIS DRINKS
GRATIS DRINKS
Geweldige uitvinding hebben ze weer gedaan in Japan zeg. Sjesus die gasten lopen echt zwaar voor op ons, watskeburt ? In Japan kan je binnekort gewoon gratis frisdrank en koffie uit een machine trekken als je maar eventjes naar een 30 seconden durende reclame boodschap kijkt. Wanneer krijgen wij dit ?

GRATIS DRINKS

ZWAARTEKRACHT GOLF
Zwaartekrachtgolf
Ik voel me niet helemaal top want het ging er toch iets te wild aan toe. Daarom begin ik met een lekker rustig filmpje. Als ik er naar kijk dan lijkt het als of de lucht golft maar dat zal wel iets met gisteren te maken hebben. Toch?

ZWAARTEKRACHT GOLF
TASTELIKEPIZZA 1 JAAR [STICKY]
null
Zo vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we zijn begonnen met Tastelikepizza.com. Inmiddels zijn we de 4000 postjes voorbij wat dus wil zeggen een gemiddelde van 11,657 postjes per dag wat niet slecht te noemen is. De laatste maanden zijn we overgegaan op 15 postjes per dag omdat dit precies 1 pagina vult. Natuurlijk zijn er ook mensen die we willen bedanken, lees verder bij meer lezen.

TASTELIKEPIZZA 1 JAARLuna
Luna!
En hoe kunnen we de verjaardag vieren zonder een lekker filmpje van onze lekkere vriendin, Luna! uiteraard heeft zij ook een uitnodiging gekregen. Ze is zelfs wat afgevallen omdat ze wat nare reactie kreeg. Nu laat ze weer eens zien dat ze kan dansen.

Luna!

Lesbische Babes
Lesbische BabesJ
a, lesbische babes blijven gewoon lekker. Dat is een feit. Je hebt vast wel het hele jaar gemerkt dat er veel lebische babes eventjes voorbij kwamen. Nu alweer een filmpje van 2 babes die elkaar heel graag mogen.

Lesbische Babes

Next Door Nikki Compilatie
Next Door Nikki Compilatie
Naast de webcamfilmpjes die het afgelopen jaar voorbij zijn gekomen, kwam Next Door Nikki ook gezellig langs. Darrom heb ik even een compialtie van Nikki gemaakt met een heleboel foto's.

Next Door Nikki Compilatie

GAMETIME 18
Gametime 18
Ook vandaag gaan we een spelletje doen. We gaan namelijk honkbal spelen. Na Formule 1 is dit toch wel mijn favoriete sport. mijn Highscore was 16035. Heb jij het beter gedaan? Maak dan een screenshot en zet je highscore in de comments.

GAMETIME 18
HAPJES EN DRANKJES
Hapjes en Drankjes
We zijn jarig en wie jarig zorgt voor hapjes en drankjes. Zo gezegd zo gedaan en dus kon ik eten gaan halen. Jammer genoeg was het budget niet zo groot dus moest er het zo voordelig mogelijk. Ik kan met zekerheid zeggen dat het voordelig is want verstandig was het in ieder geval niet.

HAPJES EN DRANKJESPIZZABABE JORDON
PIZZABABE JORDON
Vandaag is dus een speciale dag dat vraagt natuurlijk ook om een speciale Pizzababe dan. En die heb ik gevonden in de vorm van deze Jordon Monroe, wat een babe zeg damn. Een mooi gezichtje en een figuur om van te watertanden. Checken we eventjes die ass, habbaaa habbaaaa!

PIZZABABE JORDONROGER FEDERER THE BEST ?
null
Toen ik nog een kleine Pizzaman was waren er eigenlijk maar twee toptennissers, dat waren Ivan Lendl en John McEnroe. Vooral die laatst was altijd leuk om naar te kijken. Gooien met rackets en altijd kankeren op de scheids dat waren zijn handelsmerken. Tegenwoordig is er dan Roger Federer, volgens deze clip is hij de beste, mja mooie beelden zijn het wel.

ROGER FEDERER THE BEST ?JAPANS KUSSEN
JAPANS KUSSEN
Meestal vind ik dit soort filmpjes met aziatische dames niet om aan te zien. Het zijn dan ook meestal chippanertjes die je hier ook bij de plaatselijke chinees de borden afwassen. Nou ja dit filmpje is daar toch zeker een uitzondering op, best wel lekkere dames die ik zeker niet bij de voordeur laat staan. Gaat daar nu de bel?

JAPANS KUSSEN

Hier de Ultieme Babeskissing compilatie EVER!! [repost]GA EENS DOOD
GA EENS DOOD
In deze clip zien we een clips uit een stuk of 6 films. Het zijn de funniest movie death scenes ofzoiets. Nou ja ik moet zeggen dat sommige scenes echt nepper dan nep zijn. Maar goed misschien is dat juist het leuke eraan, kijken we eventjes mee naar deze compilatie.

GA EENS DOODVOETBAL BLOOPERS
VOETBAL BLOOPERS
Eigenlijk was ik van plan om vandaag de hele dag een soort van best of 1 jaar TLpizza postjes hier neerzetten. Maar ik kan het niet over mn hart verkrijgen om te gaan reposten. Daarom gaan we maar gewoon door waar we gebleven waren gisteren. Deze voetbal bloopers zijn leuk, en had ik nog niet voorbij zien komen.

VOETBAL BLOOPERSCYBERCLUB BABE MAY
null
Mja Ruben is nog steeds niet boven water, smsjes nergens reageerd ie op. Mja tot die tijd moet ik het zelf dan maar weer doen denk ik dan maar. Nou ja ie geval bestaan we morgen ook nog eens 1 jaar, dus morgen speciale content op Tastelikepizza.com.

CYBERCLUB BABE MAYTAYLOR TWINS
TAYLOR TWINS
En terwijl Joost overleden lijkt te zijn, gaan wij gewoon weer over tot de orde van de dag. En dat doen we dit keer met volgens mij maar een van de Taylor twins of ze moeten stiekum hebben gewisseld tijdens het filmpje. Nou ja maakt niet uit, en tis natuurlijk erg lekker als je bedenkt dat er nog zo eentje rondloopt ergens.

TAYLOR TWINSZONNEBRIL
Zonnebril
Er zijn mensen die kunnen alles overgooien en opvangen. De gasten uit het volgende filmpje doen dat met zonnebrillen. Dat is op zich niet zo knap was het niet dat die gast ze opvangt met zijn hoofd. Geloof je me niet? Kijk dan maar naar het volgende filmpje.

ZONNEBRILKONINGINNEDAG
Buro Renkema
Inmiddels is Koninginnedag allang afgelopen. Gelukkig brengen Buri Sinkson en z'n broer van Buro Renkema verslag uit. dus ga er even voor zitten en kijk naar de Buro Renkema versie van Koninginnedag.

KONINGINNEDAGVIRTUELE VROEDVROUW
VIRTUELE VROEDVROUW
De Belgische 'virtuele vroedvrouw' is een wereldprimeur. Sophie Dewaele van Bobolino belooft dat alle zinvolle vragen vertrouwelijk en binnen 24 uur door een vroedvrouw, gynaecoloog of andere expert beantwoord worden. Nou ja het is maar dat jullie het weten, ingediend door Sanne!

VIRTUELE VROEDVROUW

LADY KILLERS
LADY KILLERS
Ik heb het al eerder gepredikt en zal het ook nu weer doen, vrouwen zijn gemeen. Of kunnen heel erg gemeen zijn, en dan nog meestal vrouwen onder elkaar. Waar je blijkbaar helemaal niet mee moet fucken zijn vrouwen die rolschaatsen. Op de een of andere manier blijken dat allemaal boksers te zijn ofzo. Kijk maar mee!

LADY KILLERSBUM ROCK
BUM ROCK
Zo afentoe kom je van de reclame uitingen tegen waarvan je denkt WTF denken ze nu echt iets te verkopen ofzo. Nou ja dat geldt dus ook voor het volgende product een collectie rockmuziek ingezongen door zwervers onder de naam Bum Rock. Mja gelukkig blijkt het hier dan om een spoof te gaan.

BUM ROCKKAN JIJ OOK KOKEN?
KAN JIJ OOK KOKEN?
Mja gisteren maar weer een advertentie gezet voor een nieuwe secretaresse. De vorige is wederom huilend weggelopen toen Mym voor de 23e keer een gaatje had geboort op de damestoilet. Waar blijven die beelden trouwens gast ? Anyway, de dame die zojuist op gesprek kwam kan ook koken, zegt ze. Nou ja meteen maar eventjes de proef op de som genomen natuurlijk!

KAN JIJ OOK KOKEN?PIZZABABE INES
PIZZABABE INES
Wow vandaag een babe die er erg Spaans uitziet als je het mij vraagt. Nou ja dr naam is natuurlijk ook Spaans dus het kan maar zo zijn dat we vandaag te maken hebben met een Spaanse schone. Ach nog een maandje of anderhalf en dan zitten we weer met z'n alle aan de costa. Toppertje deze Inez Alecsandra ?

PIZZABABE INESGAMETIME 17
Gametime 17
Ook vandaag weer een gametime. Dit keer hebben we Luminara oftewel astroids on steroids. Ik heb geen idee wat er gebeurt in dit spel maar het is wel erg leuk. Mijn highscore was 36385. Was jouw highscore hoger? Zet deze dan in de comments en maak ook even een screenshot.

GAMETIME 17FILMTIP - SUBLIME
FILMTIP - SUBLIME
Vandaag een leuke filmtip inclusief trailer. Ik had em gister bekeken en hij is echt de moeite waard hoor deze horror/thriller gemaakt door Tony Krantz. Mja echt een aanrader dus, hij komt verder niet in de bios maar ligt vanaf gisteren in de videotheek. De trailer staat hier dus, en nu die film binnehalen hop hop.

SUBLIME TRAILERBRAUN MTV APRIL 2007
BRAUN MTV APRIL 2007
Hehe ik weet niet hoeveel van jullie je deze serie nog kunnen herinneren. De Braun Mtv eurocharts waren toch echt wel dé cd's in de tijd. Zwaar illegaal natuurlijk en alleen te koop bij de plaatstelijke sjacheraar. Ik verkocht er altijd 4 aan wat vrienden en dan had ik em zelf gratis. Vanaf deze maand dus gewoon hier op Tastelikepizza.com gratis en voor nix te downloaden. Hoera!

BRAUN MTV APRIL 2007

[met dank aan MP3wereld]


THE HOFF & WENDY'S
Zagen we vorige week al David Hasselhof als echte Zattevriend zittend op de grond zichtbaar genieten van een hamburger. Het zou ook echt onAmerikaans zijn als dit niet meteen commercieel uitgebuit moest worden. En ja de hamburgerketen Wendy's maakte al meteen deze reclamespot. Wel lachen natuurlijk, thnx Superzooi.com!

THE HOFF & WENDY'SJOOST INVITATIES
null
Ik weet niet of jullie er al van gehoord hadden inmiddels maar Joost tv lijkt het internet snel te veroveren. Wat is Joost? Joost is een soort van online tv kanaal waar je kan kiezen wat je wilt kijken, je kan er zeer eenvoudig je favoriete channels samenstellen en er is zelfs een hele community om heen gebouwd waar je kan chatten etc.

Om Joost tv te downloaden moet je een invite krijgen hoor ik net van iemand, gelukkig had ik er nog een stuk of 500 liggen. Dus wil jij ook Joost tv beleven op je eigenste pctje mail dan eventjes een lief verzoekje met een geldig emailadres en ik zorg ervoor dat je vandaag nog op Joost zit! Als het mailen niet lukt, ik invite me helemaal gek hier, dan heeft Dree deze link gevonden waar je jezelf kan uitnodigen.

GeT JooST tv HERe - GeT JooST tv HERe - GeT JooST tv HERe

ps. het kan 30 minuten duren voordat je een invite krijgt, meerdere malen mailen heeft dus geen zin.


TATTOO REMOVEN
TATTOO REMOVEN
Als je jong bent doe je weleens domme dingen, zoals de naam van je meisje tattoeren op je borstkast. Jaren later dan is dat natuurlijk helemaal niet cool meer, al helemaal niet als die chick inmiddels 6 kinderen met een andere gast heeft. Laseren is een dure optie om de boel nog een beetje toonbaar te krijgen, dan maar de Black & Dekkert.

TATTOO REMOVENERIKIA IS TERUG!!!
ERIKIA IS TERUG!!!
Mja volgens mij heeft Ruben tegenwoordig een vriendinnetje ofzo. Zo heel afentoe komt ie het kantoor binnengestormt, plaatst z'n ding en is weer weg. Je kan er geen pijl op trekken, toch maar snel eventjes het internet op gedoken om deze Erika te vinden die vriendje Ruben ook al eens had gevonden. BABE ALERT!

ERIKA IS TERUGDDG Babe
DDG Babe
Ja, ik heb hier weer een lekkere babe van Digital Dreamgirls. Dat betekent weer een lekkere filmpje zoals we die gewend zijn van bijvoorbeeld Shay Laren. Zeker even kijken dus.

DDG Babe


VREEMDE HEUVEL
Vreemde Heuvel
Ik hoe van dingen die vreemd zijn. Waarschijnlijk hou ik daarvan omdat ik zelf ook een ebeetje vreemd ben. Maar goed terug naar vreemde dingen. In het volgende filmpje zien we een hele vreemde heuvel. Kijk maar mee.

VREEMDE HEUVELGAMETIME 16
Gametime 16
Ook vandaag weer een gametime. Dit keer gaan we kaartspelletjes combineren. Een soort van solitaire dus maar dan iets afwisselender. Mijn highscore is 32930. Kan jij het beter? Zet je highscore dan in de comments.

GAMETIME 16WWAR 2 FOR NERDS
WWAR 2 FOR NERDS
Eindelijk heb ik dan een geschiedenis filmpje gevonden die zelfs Mym snapt. We gaan de 2e wereldoorlog eventjes uitleggen op een manier dat internetters en ja zelfs gamers het kunnen begrijpen. Erg leuk gevonden en origineel. En nu eventjes opletten Mym, er was eens..

WWAR 2 FOR NERDS2 Babes onder de Douche
2 Babes onder de douche
Ik heb al eerder gezegt dat water besparen erg leuk kan zijn. Dat doe je natuurlijk met 2 leuke lesbische babes die met elkaar weer eens onder de douche staan.

2 Babes onder de Douche


PIZZABABE DEANNA
PIZZABABE DEANNA
Vandaag zelfs een keertje op tijd, net voor de middaglunch dus deze Pizzababe Deanna McCarver. Lekkere dame al vind ik haar gezicht persoonlijk iets minder, maar dat lijf habba! Anyway volgens mij dacht de fotograaf er ook zo over want er zit ook een foto bij zonder hoofd.

PIZZABABE DEANNAFRANKRIJK ROCKT
FRANKRIJK ROCKT
De verkiezingen zijn nog maar net voorbij in Frankrijk of de eerste relletjes barsten al weer los. Auto's gaan weer in vlammen op en hier en daar vallen er arrestaties. Mja, dan toch maar lekker naar wat franse hip hop luisteren. Ik heb er een paar uitgekozen en die staan bij meer lezen. Enjoy!

FRANKRIJK ROCKTWINDOW FLASHER
WINDOW FLASHER
Ik hou helemaal niet van shoppen. Als ik kleding nodig heb dan koop ik het gewoon en pas thuis wel, of het moet echt niet anders kunnen. Ik vind zo'n binnenstad maar saai, je kan nergens internetten en die etalages zijn er ook al jaren hetzelfde uit. Totdat ik deze etalage zag, kijk daar zou ik de stad nog wel ff voor willen inlopen.

WINDOW FLASHERPUSH UPPEN DOE JE ZO
PUSH UPPEN DOE JE ZO
Elke morgen doe ik eerst eventjes 100 push ups voordat ik me naar kantoor begeef. Dan krijg ik toch nog wat beweging zeg maar. Ik doe dit nu al een maandje of 2 en het bevalt me prima, m'n Pizzabuik ben ik er nog niet door kwijt geraakt maar wat niet is kan nog komen. Hoe deze gast het voor mekaar krijgt om zo push ups te doen verdiend alleen maar respect!

PUSH UPPEN DOE JE ZOGEVOELIGE LAMP
GEVOELIGE LAMP
Ook lampen hebben gevoelens zo is te zien in deze Ikea commercial. Het werd gemaakt door Spike Jonze en is toch ook wel echt knap gemaakt eigenlijk. Dus mensen 2x nadenken voordat je een nieuwe lamp koopt en je oude bij het vuil gooit. [thnx]

GEVOELIGE LAMPKISSING COMPILATION
KISSING COMPILATION
Hier een hele zooi clips uit allerlei films en televisie series waarin we dames zien die lopen te huigen met elkaar of gewoon vluchtig een kusje achter het oor. Mja, is wel lachen natuurlijk vooral omdat dit dan weer geacteerd is door dames die in het dagelijkse geen pot zijn, of dit in ieder geval nog niet wisten.

KISSING COMPILATIONFUNNY CLIPS
FUNNY CLIPS
Leuke compilatie hierzo van een minuut of 8 met een hele zooi leuke clippies. Het begint met Family Guy wat natuurlijk al een pluspunt is. Een hoop leuke scenes dus die in een filmpje gestampt werden altijd goed dus eigenlijk. En volgens mij gaan we het vandaag weer droog houden. Daar gaat m'n dvdmiddag!

FUNNY CLIPSEXTREME ACCIDENTS
EXTREME ACCIDENTS
Atoombommen zijn natuurlijk niet fun, die dingen zijn gemaakt om de mensheid te vernietigen. Gelukkig zijn er (nog) niet zoveel echt daadwerkelijk tegen mensen gebruikt. Wel is er veel getest en je kan zeggen wat je wil maar dat zijn toch altijd wel spectaculaire beelden. Mja daar begint deze clip dus mee, daarna nog wat ongevalletjes.

EXTREME ACCIDENTS34D NATASCHA
34D NATASCHA
Mja ze woont niet op nummer 34d, dat lijkt me duidelijk. Het betreft hier natuurlijk de cupsize van Natascha een big natural zoals ze da noemen. Mgoe, ik hoop dat die Ruben er morgen weer is om de avondbabes te zetten. Want om Mym nou zo'n belangrijke taak te geven ik weet het niet.

34D NATASCHASEXY BLONDJE
SEXY BLONDJE
Mja bij Ruben zal wel weereens de internet verbinding eruit liggen ofzo. Op kantoor ook nog niet gezien dat mannetje, mja dat wordt morgen weer nablijven. Zelf maar eventjes op zoek gegaan, en toen kwam ik met deze blondine. Ik geloof dat er ook nog iets in de wachtrij staat dus het komt allemaal goed vanaaf.

SEXY BLONDJESNOOKER FLUKES
SNOOKER FLUKES
Mja snooker vond ik zelf nooit veel aan, ik speelde liever pool of normaal carambolen ofzo. Op zo'n grote tafel is het bijna ondoenlijk om te potten daarom is het zo knap wat die gasten vaak presteren. Er kan natuurlijk ook weleens wat mis gaan, en dat zien we dan weer in dit filmpje.

SNOOKER FLUKES

FULL METAL Wii
FULL METAL Wii
En we gaan gewoon door hier met het promoten van Wii games. Ik weet dat Patje er nog steeds geen heeft weten te bemachtigen, dus altijd eventjes leuk wat je dan zoal moet missen. Dit is een Stanley Kubric game en het gaat hier dus om een Wii versie van Full metal Jacket. Wederom geinig gedaan natuurlijk. Meer Wii hier!

FULL METAL WiiBARCLAY'S & PETER SELLERS
BARCLAY'S & PETER SELLERS
De laatste tijd is de Barclay's bank veel in het nieuws in verband met de overname van de oerhollandse bank Abn-Amro. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken eerlijk gezegd maar goed. Kan je een bank die zaken doet met de Pink Panther wel vertrouwen ? Hier een aantal oude commericals van de Barclays bank met Peter Sellers.

BARCLAY'S & PETER SELLERSDEF LEPPARD VIDEOMEGAMIX
DEF LEPPARD VIDEO MEGAMIX
Def Leppard is een Britse rockband uit Sheffield, Engeland opgericht in 1977 en behoort tot de categorie New Wave Of British Heavy Metal. Het was heel eventjes stil rondom Dj Pancho Reyes maar gelukkig niet voor heel erg lang want dit keer komt ie dus met een Def Leppard videomegamix. Luister ook eventjes aan het begin van de mix.

DEF LEPPARD VIDEOMEGAMIXGEZELLIGE LESBO'S
GEZELLIGE LESBO'S
Wie denkt dat lesbo's alleen maar van die kenaus zijn heeft het toch echt goed mis. Hier op Tlpizza staan toch echt genoeg filmpjes die bewijzen dat dit echt niet het geval is. Zo ook weer in deze clip waar eigenlijk niet zo heel veel gebeurt behalve dat de dames zich klaarmaken voor een gezellig avondje op de bank met z'n tweetjes. Voor het vervolg op dit soort filmpjes check je gewoon eventjes hier!

GEZELLIGE LESBO'SPIZZABABE MERRITT
PIZZABABE MERRITT
Een beetje later dan anders deze Pizzababe, ik had me enigszins verslapen ofzo. Nou ja kan een keertje gebeuren natuurlijk, en vooral nu die vervelende bouwvakkers me niet meer wakker maken om 07.00 smorgens. Anyway deze Merritt Cabal is dus terecht de Pizzababe van de dag. Lekker snoepje hoorrr..

PIZZABABE MERRITTSEX JOKES
SEX JOKES
Geinige clip hier met allerlei sexuele handelingen tenminste zo lijkt het vanuit een bepaalde camerapositie. Gelukkig zien we daarna ook nog hoe het werkelijk zit, en valt het allemaal nog mee. Het zo bijwijze van spreken zo uitgezonden kunnen worden om 4 uur smiddags. Kijken we eventjes mee...

SEX JOKESFIREHOSE RODEO
jackass
Nou ja we blijven nog maar eventjes bij de films. Ik heb gister een best wel redelijke versie van Spiderman 3 bekeken en ik moet zeggen het was echt 2.5 uur veel aktie en drama, goeie film dus. Jackass heeft ook weer een nieuwe film, waar we hier een leuke clip van kunnen bekijken. Brandslang rodeo dus.

FIREHOSE RODEOWATER MOVES
WATER MOVES
Het is vandaag eens niet zo warm, helemaal niet zo erg eigenlijk. Kunnen de plantjes wat drinken boven op mn dakterras. Jaja ze staan er weer hoor, in volle glorie, 5 stuks waar ik deze winter weer heel blij mee ga zijn. Heb jij al bedacht wat je deze zomer een beetje gaat doen ? Nou ja als je nog geen moves had, dan kan je die in de volgende clip leren.

WATER MOVESPOOLGIRL
POOLGIRL
Ha die Mym die heeft net een film geplaatst die ik dit weekend nog gezien heb. Hot Fuzz vond ik eigenlijk best wel een grappige film, en dat zien we dan ook meteen weer terug in deze reclamecampagne. Waarin sommige dingen alleen maar in de film gebeuren ofzo. Nou ja de reclame is best wel geinig, snel kijken.

POOL GIRLGAMETIME 15
Gametime 15
We kijken inmiddels al weer naar de 15de editie van gametime. Ik heb speciaal voor deze editie een bijzonder spel. Het is de bedoeling om het beestje een gelukkige avond te bezorgen. Highscores in de comments.

GAMETIME 15
HOT FUZZ
Hot Fuzz
Ik ga gewoon een film plaatsen want het is klote weer. Vandaag gaan we kijken naar Hot Fuzz. Deze film zou erg goed moeten zijn als ik de reviews mag geloven. Dus pak even snel wat eten en drinken en lach mee.

HOT FUZZ2 Lesbische Babes
2 Lesbische Babes
Gisteren hadden we la een lekkere Lesbische scene met Aria Giovanni. Dit keer hebben we weer zo'n lesbo-scene, maar dan uit een of andere film. Ook kijken dus.

2 Lesbische Babes


I Feel Myself
I Feel Myself
Masturberen vooor de camera is natuurlijk altijd wel leuk om te zien. dat vinden de mannen van IFeelMyself ook. Kijk maar eens naar deze babe die er ook wel zin in heeft.

I Feel Myself

BROMMERTJE....
BROMMERTJE
In het verkeer moet je meestal goed uitkijken, dat zeg ik ook altijd tegen Mym als die op pad gaat met z'n Pizzabrommertje. Ja die brommers zijn best wel duur. Uitkijken is de boodschap dus, en dat willen ze met deze clip nog maar eens duidelijk maken, tot het pijnlijke aantoe. Ouch!

BROMMERTJE...GAMETIME 14
Gametime 14
Ook vandaag een gametime. Dit keer gaan we lekker motor crossen. Of te wel beetje saltos maken en in her ravijn vallen. Highscores in de comments.

GAMETIME 14
TRY THIS AT HOME
Try This At Home
Eindelijk weer een try this at home. In het volgende filmpje zien wee hoe je rook kunt maken met je vingers. Gegarandeerd een hit op welk feestje dan ook.

TRY THIS AT HOMETO ALL THE GIRLS
TO ALL THE GIRLS
Wie kent het nummer niet van Julio Iglesias en Wille Nelson. To all the girls i loved before dus, zingt die spaanse playboy samen met cowboy bij uitstek Willy. Nu is zo'n duet natuurlijk niet echt makkelijk na te doen, vooral niet als je alleen bent. Deze Kip Attaway doet toch een komische poging, best funny.

TO ALL THE GIRLSFOTOSHOP IS LEUK
fotosjop
Als je je weleens afvraagd wat er zoals gebeurt met een foto als die eenmaal op het internet staat dan is dit je kans dus. In het volgende filmpje zien we dus wat er zoals allemaal kan gebeuren, een hele zooi fotoshop wedstrijdjes en andere shit happens. Ach je bent in iedergeval wel meteen beroemd.

FOTOSHOP IS LEUK

GT CARS
GT CARS
Vandaag geen wrc racing of formule een als ik me niet vergis dus gaan we gewoon eventjes naar Canada voor deze fijne Autocross racing compilation met allerlei allerdaagse autos. Een soort Gumball 3000 voor armoedzaaiers ofzo dus.

GT CARSHARDCORE KNOCKOUTS
HARDCORE KNOCKOUTS
Gisteren nog eventjes de nieuwe UFC dvd gedownload, damn wat een geweld staat er toch op zo'n schijfje. En dat allemaal in de name of sport. volgens sommige mensen dan. Ik vind het niet zoveel met sport te maken hebben, spectaculair is het wel, dus kijken maar als je verder geen zwakke maag hebt ofzo.

HARDCORE KNOCKOUTSWEBCAM BABE #7162
WEBCAM BABE
En we hebben weereens een nieuwe webcam dame. Ik moet zeggen deze dame heeft toch echt wel een figuurtje, checken we eventjes die fijne jetsers en dat strakke middeltje wat toch altijd wel voor lekker staat. Deze dame komt uit Frankrijk als ik me niet vergis, nee nee niet door PJ het land ingesmokkelt hoor.

WEBCAM BABE #71623X BABE
3X BABE
Gisteren hadden we al eventjes wat mooie dames bekeken bij de buurtjes en vandaag doen we dat gewoon nog eens dunnetjes over natuurlijk. Wederom 3 mooie dames dus op deze lekkere zondagmiddag.

BROOKE - SONIA - ANNETA KEYS

Bonus Gallerie hier!
COLD FUSION 31 [MP3 MIX]
cold fusion 31
Het heeft eventjes geduurt maar hij is er dan toch gewoon weer hoor. Ons Dj PJ, is back from France, YESSS! En meteen komt ie dan weer aankloppen op m'n msn met weer een nieuw deel aus der reihe "Cold Fusion". Nummer 31 alweer, de tracklist staat natuurlijk gewoon bij meer lezen.

COLD FUSION 31NL vs USSR
NL vs USSR
Wat the fuck hadden we laatst al dat incident in Irak of was het nu toch Iran waar die Engelsen werden gearresteerd. Dit keer zijn het een stel Russen die schijnbaar ergens in de Waddenzee zijn opgepakt ofzo. Natuurlijk hebben wij de exclusieve beelden, die volgens mij nog niet eens op het nieuws te zien waren. Russische invasie in NL, bedankt voor de tip r00g!

NL vs USSRHEINEKEN GAME
HEINEKEN GAME
Ok mensen via de linktip bereikte me eigenlijk al afgelopen vrijdag dit leuke spelletje van Heineken. Je kan je eigen foto uploaden of zelfs een filmpje zodat je met bewegend beeld en al afgeschoten kan worden als een menselijke kanonskogel. Mja sorry Gerson voor het late plaatsen, evengoed bedankt voor de linktip!

HEINEKEN GAME

TERROR - THE LIVING PROOF
Terror
Zondag en alweer een metal concert. Je kan nog steeds concerten aanvragen. Het volgende concert werd door Nijnsel aangeleverd over MSN. Ik heb het bekeken en dit is gewoon post waardig. Dus Nijnsel bedankt.

TERROR - THE LIVING PROOF
Aria En Sunny
Aria Giovanni
Je kent hete brunnette Aria Giovanni mischien wel. Dan weet je dat ze voornamelijk lesbische filmpje voor ons maakt. Zo is ze hier samen met Sunny Leone op de rand van een heet bad

Aria En Sunny

2 Hete Babes in Sauna
2 Hete Babes in Sauna
Ik ga wel eens naar een lekkere sauna. Ik ga dan ook naar een vast adresje, waar je ook gemasseerd kan worden. En laatst kwam ik daar 2 hele lekkere babes tegen die er ook graag komen. Kijken we eventjes mee?


2 Hete Babes in Sauna


LEKKER SLIM
Lekker Slim
Sommige mensen zijn niet erg slim. Sommige kunnen er niks aan doen maar de meeste doen als of ze er niks aan kunnen doen. Zo ook de dame uit het volgende filmpje. Zou die nou echt niet door hebben dat ze iets fout doet?

LEKKER SLIMFAKE OF NIET
Fake of niet
Er staan op internet genoeg filmpjes die fake zijn. Waarschijnlijk is het volgende filmpje ook fake. Toch hebben ze erg goed hun best gedaan met het editten. Toch vraag ik me nog steeds af of het wel fake is. Vertel me jouw mening in de comments.

FAKE OF NIETFRISBEEN
Frisbeen
Gisteren zijn we met het hele TLPizza team bij de Pizzaman zelf wezen barbecuen. Natuurlijk heel gezellig maar na een paar biertje gaan we gekken dingen doen. Zo gingen we midden in de nacht frisbeen. Gelukkig had Rubenzzz een slimme manier gevonden om de frisbee zichtbaar te maken. Kijk maar even mee.

FRISBEEN
GAMETIME 13
Gametime 13
Ook vandaag een gametime en dit keer gaan we voetballen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te krijgen. Mijn Highscore is 13. Kan jij het beter? Zet je highscore dan even in de comments.

GAMETIME 13RECLAME
Samsung
Reclames zijn van groot belang. Er gaan enorme bedragen om in de reclame wereld. Maar wie heeft nou de beste reclame. Ik vind de reclame van centraal beheer altijd erg goed. De volgende reclame van samsung is ook erg goed

RECLAME3X BABE
babes
Zo vandaag en morgen eventjes geen Pizzababe dus. We gaan weer een rondje doen bij onze linkpartners, altijd gezellig en zo zie je ook nog eens andere dames dan alleen die Pizzababes. Nou goed, kijken we eventjes mee..

ELENA DANIELS - MARLIE MOORE - JANA

GAME OVER MARIO
GAME OVER MARIO
Na Donkey Kong is Mario toch wel een van de bekendste computer spel figuren. Niet raar natuurlijk dat er dan allerlei mensen zich geroepen voelen om als een soortement van Mario door het leven te gaan. Maar goed ook dan kan het ineens Game Over zijn. [via]

GAME OVER MARIOMAC vs PC [SP STYLE]
MAC vs PC [SP STYLE]
Mja, ik hoorde net van iemand die in het ziekenhuis lag maar niet helemaal windows compatible te zijn. Dus weer dichtgenaaid en over een maandje nog eens terugkomen, als die fokking Apple aparatuur binnen is. Anyway leuke clip hier in de serie Mac vs Pc vandaag in Southpark stijl.

MAC vs PC [SP STYLE]MANUEL IS IN LOVE
MANUEL IS IN LOVE
Checken we ff deze Manuel een van de vetste mensen van deze aardbol. Ik weet niet precies hoeveel big macs en burritos deze Manuel gegeten heeft, maar het lijkt hem er niet van te houden verliefd te worden. En ja, de dame moest huilen toen ze hem voor het eerst zag, medelijden?

MANUEL IS IN LOVE3X BEEGEES
BEEGEES
Je kan echt zeggen wat je wilt maar deze gasten zijn gewoon goed. Ik heb in totaal een dvd of 3 van deze legendarische BeeGees, kijken we eventjes mee naar de 3 bekendste, beste nummers van de BeeGees op deze zaterdag ochtend. Staying Alive, How deep is your love en Night Fever. Enjoy!

3X BEEGEESIRAK
Irak
Op dit moment word er nog gevochten in Irak. Er zijn een hele hoop soldaten die allemaal hun belevingen mee nemen. Een soldaat heeft hier een filmpje van gemaakt. Het is erg mooi gemaakt en erg indrukwekkend.

IRAKBlondje In Bad
Blondje In Bad
Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe een lekkere babe zich wast onder de douche of in een lekker warm bad. Deze keer is het een blonde babe die het wel erg gezlig heeft in bad.

Blondje In BadWebcam Blondje
Webcamblondje
Steeds meer meisjes zijn dom genoeg om een webcamfilmpjes te maken voor een of andere vriendje. Net zoals dit lekkere blondje met een geweldig lichaam en 2 lekkere tieten met een tepelpiercing.

Webcam BlondjeWILL FERRELL : STRENGTH COACH
Will Ferrell
Will Ferrell is een wel geziende gast hier bij Tastelikepizza.com. Hij staat weer op het internet met een nieuw filmpje dus dat moeten we even delen. Dit keer stap hij in de rol van strength coach.

WILL FERRELL : STRENGTH COACHDE FILM VAN OME BOS
De film van ome Bos
Wouter Bos is bij iedereen bekend. Jammer genoeg is de pvda niet zo blij met Wouter Bos. Toch heeft hij een manier gevonden om zich zelf weer onder de aandacht te brengen. Kijk dus even mee naar de film van ome Bos.

DE FILM VAN OME BOS

BABES vs WHALE
BABES vs WHALE
Hehe nog maar een filmpje van Theync.com, dit keer zien we 2 babes die het opnemen tegen een amerikaanse sumo worstelaar. Of nou ja ik weet niet of hij ook echt een sumo worstelaar is, het figuuur van zo'n gast heeft hij in ieder geval wel.

BABES vs WHALEARIAN NATION
ARIAN NATION
Deze gasten zijn echt vet ziek, i am a proud racist and a proud nazi. Met een soortgelijke tekst begint dit filmpje, nou ja okay dat hebben we weleens vaker gehoord natuurlijk. Maar wat als dit soort mensen kinderen krijgen, kijken we eventjes mee naar dit schokkende filmpje.

ARIAN NATIONLOVE STORIES
LOVE STORIES
Mja ik vind het zelf eigenlijk nooit zo intressant cartoons met een beetje sexistische inslag zeg maar. Toch is er zat materiaal te vinden, neem nou al die xxx strips bijvoorbeeld die bij onze collega's van Xmissy staan. Nou ja als ik dan toch er naar moet kijken dan in ieder geval in een filmpje dan. Net zoals deze love stories bijvoorbeeld, das nog wel leuk.

LOVE STORIESDANSEN NOG NOOIT ZO LEUK
DANSEN NOG NOOIT ZO LEUK
Mja ik ben eigenlijk niet zo'n dansert. Ruben wel, dat is zeg maar de John Travolta van het TLpizza team. Ach ik kan het wel, maar heb er eigenlijk nooit zo'n zin an, al dat uitgesloof. Toch zou ik me voor deze dames best wel eventjes in het zweet willen werken. Eventjes dan..

DANSEN NOG NOOIT ZO LEUKPIZZABABE PAOLINA
PIZZABABE PAOLINA
Zo vrijdag alweer zeg, de laatste dag voor het weekend. Zo rond een uurtje of 3 begint het meestal al, eerst kriebels in de buik en daarna een enorme dorst, tijd voor de vrijdagmiddag borrel dus. Met dit weer zal dat zo wel een terrasje worden hier een eindje verderop. Maar zover is het natuurlijk nog niet, eerst nog eventjes deze Pizzababe van de dag PAOLINA!

PIZZABABE PAOLINEHOFF IS 'N ZATTEVRIEND!
HOFF IS 'N ZATTEVRIEND!
Goed ik ken een aantal Zattevrienden, aardig gasten kan je nog eens een leuk biertje mee drinken zonder dat ze daarna meteen op de grond liggen. Deze David Hasselhoff denkt ook een Zattevriend te zijn, maar ligt ook aan het eind van de avond zijn hamburger van de grond te eten. Stem die je hoort is van zijn dochter, die (het) zat is.

HOFF IS 'N ZATTEVRIEND!EXPLOSIE
Explosie
Ik krijg nooit genoeg van explosies. Jammer genoeg vallen er wel gewonden in het volgende filmpje. Niks schokkendst te zien behalve de ontploffing.Toch is de ontploffing wel zo mooi dat ik hem gewoon moet posten.

EXPLOSIETHE FASTER THE SPEED
THE FASTER THE SPEED
The faster the speed, hoe sneller thuis ofzo ? Mja eventjes zonder gekheid, er gebeuren echt rare dingen in het verkeer tegenwoordig. Zo zijn er blijkbaar maloten die het leuk vinden om stenen door autoruiten te gooien en daarmee dodelijke slachtoffers te maken. Andere rijden alsof er niemand anders op de weg zit, best wel heavy beelden hier. [thnx]

THE FASTER THE SPEED

ROBIN VAN PERSIE
ROBIN VAN PERSIE
Eigenlijk hebben wij in NL gewoon best wel veel goede voetballers rondlopen. Zo zat ik vande week nog te kijken naar Liverpool - Chelsea, eerlijkheids halve moet ik bekennen dat ik voor Chelsea was maar als ik dan onze eigenste Dirk dan daar zie lopen in zo'n "reds" shirt dan ben ik toch trots om Feyenoorder te zijn. Van Persie is er nog zo een, kijk maar.

ROBIN VAN PERSIENIET ALLES IS WAT HET LIJKT
Niet alles is wat het lijkt
Niet alles is wat het lijkt is een veel gehoorde uitspraak. Toch is deze waar. Tegenwoordig is namelijk alles te bewerken. Door dit bewerken goed te doen krijg je een heel ander verhaal. Geloof je me niet kijk dan maar naar het volgende filmpje.

NIET ALLES IS WAT HET LIJKTGAMETIME 12
The Grey Room
Het is nog vroeg maar toch staat er al een game. Vandaag doen we alweer een escape game omdat de erg gewaardeerd werd. De naam van het spel is The Grey Room en we vinden deze Grey Room bij lees meer.

GAMETIME 12Blonde Tiener
null
We hebben hier alweer een webcambabe. Dit keer een lekker blondje die nog vrij jong is. Je kan beter vroeg beginnen toch? Maar goed, deze tiener trekt gewoon eventjes haar kleertjes uit.


Blonde Tiener


GEENSTIJL - REDDING IS NABIJ
Geenstijl
Geenstijl is al een tijdje slecht in het nieuws. Zo zijn ze laatst aangeklaagd omdat ze de video van een steek partij in Den Haag online hadden staan. Ook zijn al een paar geenstijl medewerkers opgepakt omdat ze vrouwen lastig vielen. Daarom is Geenstijl nu uit de lucht. Toch laat Geenstijl zich niet kennen en ze vinden wel een andere manier om te webloggen.

GEENSTIJL - REDDING IS NABIJGAMETIME 11
Gametime 11
Dus een beetje later als anders toch nog een gametime. Vandaag een tankgame. Dus lekker rijden en schieten wat wil je nog meer op een dag als vandaag.

GAMETIME 11
BABY IEMAND ?
BABY IEMAND ?
Ik heb vandeweek nog eens die Belgische ouders van Baby Donna gezien op Nova, en ik moet zeggen ze hebben echt een punt. De Belg blijkt gewoon de natuurlijke vader, terwijl zijn dochter dus nu bij een NL echtpaar verblijft. Schande natuurlijk, maar goed adoptie en adopteren blijft toch een beetje vaag als je het mij vraagt. In Japan, hebben ze een manier gevonden om geheel anoniem je baby te dumpen.

BABY IEMAND ?STRIPTEASE OP BED
STRIPTEASE OP BED
Vandaag gaan we eventjes naar het voormalige oostblok, Tjechie om precies te zijn. Want daar komt deze blonde stoeipoes die zich langzaam voor ons uitkleed vandaan. Het maakt me eigenlijk helemaal niet uit waar ze vandaan komen, als die kleren maar uitgaan.

STRIPTEASE OP BEDPIZZABABE JAMIE
PIZZABABE JAMIE
Sommige vrouwen die hebben gewoon iets wat ik natuurlijke schoonheid noem. Zo ook deze Jamie Lee Thomas, sjesus wat een mooie babe is dit dan zeg. Super mooie ogen en een lekker lijf zorgen er voor dat Jamie de Pizzababe van de dag is. Jam(m)ie!

PIZZABABE JAMIESHIFTY STAND UP
SHIFTY STAND UP
Ik ga jullie eventjes voorstellen aan deze Shifty die op 26 maart zijn debuut maakte in The Puchline club in Atlanta. Eerlijk is eerlijk het is echt geen slecht debuut of zo. Goed hij moet het hier en daar nog een beetje bijschaven maar talent heeft ie zeker, kijk en lach maar eventjes mee.

SHIFTY STAND UPIK ZEG MAAR ZOO...
IK ZEG MAAR ZOO...
NHL KNOCK OUTS
NHL KNOCK OUTS
Wtf Pizza, NHL is toch de hockey leagaue, hoe bedoel je knock outs. Mja, dat ijshockey vind ik echt geen zak aan om te gaan kijken, behalve als er allerlei relletjes uitbreken op het ijs. Omdat ik dit soort filmpjes altijd plaatst moet je trouwens niet denken dat het in elke wedstrijd zo gaat. Daarom deze clip met dat soort stukjes in 1 videoclip gepropt.

NHL KNOCK OUTSCATFIGHT
CATFIGHT
Altijd wel leuk om te zien eigenlijk 2 dames die aan het vechten zijn. Het heeft wel wat net zoals modderworstelen voor dd-girls. We zitten vandaag in Japan waar ze er toch ook een geheel eigen vechtstijl op na houden, dat mannetje aan het eind van de clip is een rare snoeshaan trouwens.

CATFIGHTSEXITUDE
SEXITUDE
Als jullie de boel een beetje volgen hierzo, dan weten jullie ook dat Mym een beetje contact gestoord is. Goed hij zit bij een vereniging als je de scouting een vereniging kan noemen maar verder komt da jong niet veel buiten. Dus hebben we hem laatst maar op een soort van zelfverzekerheids cursus gestuurd, of het geholpen heeft ?

SEXITUDETORNADO ALARM
TORNADO ALARM
Vet filmpje hier wat er kan gebeuren als een orkaan een stad als Dallas in de USA op z'n weg tegenkomt. Het zijn deels echte beelden en deels geanimeerde beelden, mooi gemaakt. En nu maar hopen dat het bij fictie blijft.

TORNADO ALARMijsje Zuigen
ijsje Zuigen
Het word weer zomer en dan leggen we weer wat lekkere ijsjes in de vrieskast. Toch wel lekker met dat warme weer. Op een of andere manier vinden een aantal dames ijsjes ook heerlijk. Kijk maar naar deze babe die aan een ijsje zuigt.

ijsje ZuigenLekkere Brunette
Lekkere Brunette
Damn, dit is wel een hele lekkere babe. Een lekkere brunette verkeed als schoolmeisje die aan haar bureautje een mooie striptease voor ons doet totdat ze niets meer aan heeft.

Lekkere Brunette
CAZ WEEKENDMIX 27/04
cazmix
Mja ik kende de jaarmix van Caz natuurlijk wel, wat voor mij de beste jaarmix van vorig jaar was. Maar ze hebben ook nog weekendmixen, en die zijn gewoon echt goed. Ze duren ook nog eens 5 uur wat ik een beetje teveel van het goede vond, maar toch kan je ff twee cdtjes branden omdat er 2x 80minuten uitgeript is. Lekkere mix zeker de download waard.

CAZ WEEKENDMIX 27/04 part One - part Two

4MAX
4max
Toch wel weer leuk zo'n linktiplijn. Zo kwam er zojuist deze binnen van een clubske Belgen die het leuk vinden "Vier op een Rij" te spelen maar dan in het eggie. Grappig ziet het er zeker uit, maar wat als het spelletje afgelopen is, klappen die dan allemaal van de steiger af of wat ? Inschrijven doen we hier, filmpje kan je bij meer lezen vinden.

4MAX25 yr LAMBORGHINI
LAMBORGHINI
Beetje vaag filmpje hier uit Japan, met een rode Lamborghini Cavallino en een dame, het schijnt een reclamespot te zijn alleen heb ik nog niet kunnen ontdekken waarvoor. 25yr Lamborghini zie ik wel voorbij komen, nou ja auto is niet onaardig toch maar even posten.

25yr LAMBORGHINIRASTAS HEBBEN MEER FUN
RASTAS HEBBEN MEER FUN
Ik heb het altijd al geweten en ik zweer er dan ook al jaren bij. Een joint in de morgen is een dag zonder zorgen, kijken we eventjes mee naar de geweldige rastatourguide in Jamaica. Echt alleen om deze gast te ontmoeten zou je er al heen gaan, het is niet zijn gewoonte om een jointje te roken onder het werk, maar vandaag maakt hij een uitzondering. Meer van dit soort videos hier!

RASTAS HEBBEN MEER FUNSIZE DOES MATTER
SIZE DOES MATTER
Kreeg net dit leuke filmpje over de msn van iemand, en waarrempel het was deze keer eens geen repost maar echt een mooi gemaakt filmpje. In dit filmpje wordt maar eens duidelijk dat grote echt uitmaakt, in dit geval gaat het om millimeters. Nice! [thnx]

SIZE DOES MATTERJUDITH STRIPTEASE
JUDITH STRIPTEASE
Vandaag hebben we ene Judith bereid gevonden om voor ons uit de kleertjes te gaan. De zoveelste lunch striptease alweer hierzo op Tlpizza.com. Bij deze wil ik meteen nog maar eens aangeven dat de linktiplijn openstaat voor een ieder met een leuke linktip! Nu eerst een broodje pakken want van Judith krijg ik een beetje honger.

JUDITH STRIPTEASEPIZZABABE ALEKTRA
PIZZABABE ALEKTRA
Elke dag pindakaas op brood is helemaal niet lekker daar moet iedereen toch wel mee eens zijn. Daarom hebben we ook elke dag een hele andere pizzababe. Ik hoor weleens dat italianen op blondjes zouden vallen, nu vind ik die blondjes meestal ook wel zwaar porno, maar donkerharig en lichtkleurige ogen vind ik toch nog net ietje mooier. Zo ook deze Alektra Blue, Pizzababe van de dag!!

PIZZABABE ALEKTRATHE SIMPLE LIFE
stopmotion simplelife
Zo vandaag hebben we weer een leuk stopmotion filmpje. Ik kan het nog steeds waarderen deze vorm van kunst zou ik toch bijna zeggen. Ik weet nog steeds niet helemaal hoe ze het doen, dus wie gaat me dat nou eens uitleggen ? Anyway dit alles kwam zo maar aanwaaien via Brainblog waarvoor dank.

THE SIMPLE LIFESHAUN THE SHEEP
SHAUN THE SHEEP
Zo ik ben net ontwaakt uit een heerlijke nachtrust, ik zie dat Mym tegenwoordig steeds vroeger op het kantoor is. Dus de ochtendpostjes stonden al weer toen ik aankwam. Nouja altijd wel eventjes fijn ontwaken met Mym, alleen mag dat nog iets rustiger allemaal. Zo kijk ik eerst eventjes naar deze animatie met Shaun het schaap van Aardman prod!

SHAUN THE SHEEPHYDROFOIL BOARDEN
HYDROFOIL BOARDEN
Met het weer van de laatste dagen zie je steeds meer watersporters over het water glijden. Alleen dat windsurfen en waterskiën kennen we nu onderhand wel. Hydrofoil boarden schijnt daarentegen helemaal in te zijn, kijken we eventjes mee naar deze beelden.

HYDROFOIL BOARDEN

Bonus: Nog eens!

POLITIE
Politie
De politie is nog steeds niet mijn beste vriend. Toch is het soms knap waar ze mee weg komen. Zo ook de agent uit het volgende filmpje. Als normaal persoon hoef je zo iets niet te flikken maar als agent mag blijkbaar alles.

POLITIE
GAMETIME 10
Escape Room
Nu al weer tijd voor de tiende editie van gametime. Gisteren vroeg The legend om een escape room. Het is niet helemaal mijn genre maar ik ben ook de slechtste niet. Dus daarom vandaag een escape room.

GAMETIME 10HAPPY
Happy
Soms moet je jezelf motiveren. Dit is vaak al moeilijk genoeg. Om dit wat gemakkelijker te maken heb ik het volgende filmpje voor je. Als het goed is ben je aan het einde van het filmpje weer vrolijk en zo niet dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

HAPPYLuna Danst
Luna Danst
En ja. Naast die webcamfilmpjes die blijven komen, is Luna ook nog niet uitgekeken om filmpjes voor ons te maken. Luna van Luna's Cam laat ons nu zien dat ze ook goed kan dansen op wat reggaeton.

Luna Danst


Webcam Girl
Webcam Girl
Ja ik ben alweer de tel kwijt. Er staan al zoveel webcamfimpjes op het wereld wijde web. We mogen natuurlijk niet klagen, maar er komen elke dag gewoon weer een aantal sletjes bij. Kijk maar naar deze babe die eventjes voor ons stript

Webcam Girl


BORN WITH 2 PUSSIES
BORN WITH 2 PUSSIES
Ja mensen ze zijn er hoor, die vrouwen die geboren zijn met twee poessies. Helemaal geweldig, deze chick vertelt hoe dat nu zo is op 60 seconds. De meeste mannen vinden het wel leuk, lollig gedaan. [thnx]

BORN WITH 2 PUSSIES

MISDAAD LOONT NIE
MISDAAD LOONT NIE
De gast in het volgende reclamefilmpje denkt echt de perfecte misdaad bedacht te hebben, een bank overvallen om er daarna op een zeer inventiefe manier vandoor te gaan. De politie heeft mooi het nakijken, so far so good. Eenmaal thuis aangekomen blijkt al snel dat misdaad wederom niet loont.

MISDAAD LOONT NIEMY SWEET LOLLIPOP
MY SWEET LOLLIPOP
Geweldig mooie anti-aids campagne hier uit Frankrijk.

MY SWEET LOLLIPOPEXTREME GOLF
EXTREME GOLF
In Amerika weten ze ook goed hoe je een sport moet vergallen. Ze hebben aleens van het eeuwen oude worstelen een show weten te maken nu proberen ze het dus ook met golf. Al moet ik zeggen dat ze het deze keer iets beter aanpakken, zo staan er in ieder geval een zooi babes op de baan. Dat is altijd goed natuurlijk.

EXTREME GOLFPULP MUPPETS
PULP MUPPETS
Van alle remakes van Pulp Fiction is dit toch echt een van de beste. Kijken we eventjes mee naar de Pulp Muppets juist een aflevering van de Muppet show met daarin het meesterwerk van Quinten Tarrantino. Echt koel gedaan dit!

PULP MUPPETSHUILEN IN JAPAN
HUILEN IN JAPAN
Hehe het zal ook eens een keertje niet in Japan zijn he. Ze hebben daar toch echt de vreemdste zaken hoor, nu dit weer. Het Japans open 2007 baby huilen. Wat is de bedoeling, je houdt 2 babies tegen elkaar omhoog en de winnaar is de baby die het hardst huilt. Helaas hebben we nog geen videobeelden, een image gallerie hebben we wel. Only in Japan!

HUILEN IN JAPANTALLADEGA 2007
TALLADEGA 2007
Zondag had ik hier al een crash geplaatst in de Talladega 2007 Nascar race. Vandaag heb ik de hele race samengevat in een clip van 8 minuten. Altijd mooi dat racen op een groot circuit met zoveel autos, er moet wel wat fout gaan zou je zo zeggen.

TALLADEGA 2007BOBBI BILLIARD
bobbi billiard
Deze Bobbi Billiard die eigenlijk Barbera heet zou ik elke dag wel willen posten in een ander filmpje dan natuurlijk. Wat een babe, hoe ze aan de achternaam komt mogen jullie raden. Anyway Bobbi is zwaar okay, en who cares dat ze niet echt slim is met zo'n lichaam.

BOBBI BILLIARD

PIZZABABE TINA
PIZZABABE TINA
Zo naar de koninginnedag moet ik meestal een dagje opdrogen. Dat is vandaag dus, beetje in de zon liggen zo al doe alcohol en andere gifstoffen uit m'n lijf zweten. Mja, ik zou liever een uurtje actief zweten met deze Tina Le, wat een babe. Niet voor niets is deze Tine Pizzababe van de dag.

PIZZABABE TINABEATBOXEN BIJ DE XFACTOR
BEATBOXEN BIJ DE XFACTOR
Sommige gasten komen echt met de raarste acts aan bij programmas als de Xfactor. Zo ook deze gast bij de Xfactor Zweden, nee nee dit keer geen half naakte zweedse blondines maar een lutsertje die denkt dat ie kan beatboxen. Goed ik doe het hem niet na, maar of hij nou echt de Xfactor heeft, ik betwijfel het.

BEATBOXEN BIJ DE XFACTORIN DE KLAS
IN DE KLAS
Vandaag is het voor veel mensen gewoon een vrije dag. Niet voor een stelletje bouwvakkers die hier een paar huizen verder aan de gang zijn. Gvd, wat een assholes om om 07.45 te beginnen met allerlei lawaai. Naar school moeten er ook weer een hoop, zo ook deze gasten die dan ook nog slecht nieuws krijgen. From Whitest Kid!

IN DE KLASTETRIS LIVE
Tetris
Iedereen kent het filmpje van mario live. Nu heb ik een filmpje waar in we tetris live zien. Je moet wel even je hoofd draaien maar dan heb je ook wat.

TETRIS LIVE


GAMETIME 9
Paratrooper
Het gaat hard met de gametime. Ook vandaag weer een schiet game. Het is de bedoeling om de paratroopers weg te houden met zo min mogelijk kogels. Ik ben nog niet helemaal wakker dus is mijn highscore nog erg slecht, maar jullie kunnen het beter. Dus zet je highscore in de comments

GAMETIME 9

GEWELDIG UITZICHT
Natuur
Als je op vakantie bent moet je natuurlijkst van de natuur genieten. De gast uit het volgende filmpje is ook op vakantie en gaat dus van de natuur genieten. In het volgende filmpje zien we van uit een first person view hoe de natuur er uit ziet.

GEWELDIG UITZICHT