Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand March 2007

Martina En Susan
null
Ik ben altijd al een groot fan geweest van lesbo's. 2 babes voor de prijs van 1 toch? Martina en Susan waren in een geile bui en hebben een mooi filmpjes voor ons gemaakt.

Martina En Susan

Ewa Sonnet
ewa sonnet
Heb je toevallig een keer iets gehoord of gezien van Ewa Sonnet? Een babe met 2 hele grote tetten. Dit is een filmpje van haar waar ze zich verkleed heeft als kantoorkutje en zich vervolgens uitkleed, 14 minuten lang.

Ewa Sonnet


SAVING PRIVATE RYAN LEGO STYLE
Saving Private Ryan Lego Style
Ik had jullie laatst al een fragment van Saving Private Ryan laten zien. Dit keer zien we een ander fragment maar dan helemaal van lego. Bij mij doen lego filmpje het altijd goed en deze dus ook.

SAVING PRIVATE RYAN LEGO STYLETRY THIS AT HOME
TRY THIS AT HOME
Tastelikepizza begint steeds meer te lijken op eigen huis en tuin met al die try this at home filmpjes. Toch houdt dat me niet tegen om dit filmpje te posten. Vandaag gaan we een kaart laten zweven. Dus pak je plakband er maar bij want we gaan weer creatief doen.

TRY THIS AT HOME
300 vs FEAT HAPPY FEET
Als echt film liefhebbers geilen we natuurlijk op beide films. Jammer genoeg gaan de 2 genres niet echt top met elkaar samen. Dat dacht ik ook tot dat ik het volgende filmpje zag.

300 vs FEAT HAPPY FEETAMATEUR STRIPTEASE
AMATEUR STRIPTEASE
Nou hadden we natuurlijk al gezien dat het een beetje hommeles is in Belgie bij onze zattebroeders maar volgens Gill valt het toch allemaal nog mee. Mja, gelukkig is er altijd nog Wadda die zo afentoe met een lekkere babe voor de proppen komt. Zo ook dit amateurtje die veel moeite doet om beroemd te worden op het internet. Helpen wij haar toch een handje?

AMATEUR STRIPTEASE

GOLDEN PEPSI CHILD
GOLDEN PEPSI CHILD
Hehe leuke scene hier uit de Golden Child een al wat oudere film van Eddie Murphy. In deze scene is het Golden Child gevangen genomen en speelt ie wat met z'n bewaarders. Echt mooie animatie zeker als je bedenkt dat deze film een jaar of 20 oud is.

GOLDEN PEPSI CHILDALLES OP GROEN
stoplicht groen
Nou hebben wij wel eens van die topix hier op TLpizza met de naam Try this at home. Nou dit ga ik zeker proberen dus, want een leuk handigheidje joh om voorjezelf een groene stroom te creeeren. Juist ja, in dit filmpje wordt je eventjes haarfijn uitgelegd hoe je die vervelende stoplichten op groen kan zetten.

ALLES OP GROEN

KIM POSSIBLE
KIM POSSIBLE
Mja Mym heb ik nog niet gezien vandaag op kantoor eigenlijk. Ruben zit wat te te patiencen dus dan zal ik het toch allemaal weer alleen moeten doen. Deze Kim Possible schijnt een bestaande cartoonheld te zijn waar ik eigenlijk nog niet gehoord had. Toch maar snel eens gaan kijken want dit is wel een heel leuk spelletje! [thnx]

KIM POSSIBLE

SOUTHPARK S11E4
southparks11e4
En we hebben weer een nieuw deel van Soutpark, jawel van het laaste seizoen. Nog maar net uitgezonden in de states of hij staat al weer bij onze collegas van Skoften. Geweldig natuurlijk, kijken we eventjes mee naar Kennie en consorten.

SOUTHPARK S11E4

PIZZABABE TARYN
PIZZABABE TARYN
Deze Taryn Terrel is niet voor niets Playboys coed van de maand, echt een mooie dame. Lekker bekkie en met het lichaam is ook helemaal niks mis. Pizza vindt dat ze mooie ogen heeft, mja en dat niet alleen.

PIZZABABE TARYNLEKKER NAAR HET STRAND
null
Vandaag is het echt mooi weer, zonnetje schijnt en ik zag zowaar zojuist het allereerste minirokje van het jaar voorbij komen. Erg tof natuurlijk, maar ik kan dan ook niet echt wachten op de zomer, voor mij kan dat eigenlijk niet snel genoeg gaan eigenlijk. Want in de zomer kan je lekker naar het strand, en daar loopt altijd wel wat moois rond.

LEKKER NAAR HET STRANDSPEEDY BRUCE LEE
null
Het leek een hele rage te zijn de laatste tijd. Speedpainten het zo snel mogelijk tekenen van een beroemdheid met behulp van photoshop. Mja leuk natuurlijk maar nog lang niet zo kunstig als wat deze gast doet, ok geen photoshop maar gewoon een emmetje met verf. Toch knap!

SPEEDY BRUCE LEEWE ZULLEN DOORGAAN
doorgaan van duin
Deze clip werd van de week al eens aangevraagd door iemand die zei, Pizza dat is echt een legendarische clip heb je die misschien nog ergens liggen. Nou om heel eerlijk te zijn had ik m zelf niet liggen, maar na een beetje te hebben lopen buurten kwam ik hem wel ineens tegen bij onze fijne collegas van Comedyclip waarvoor dank!

WE ZULLEN DOORGAAN - ANDRE VAN DUIN!FRENCH KISS
null
Zo het is weer heerlijk weekend, Pizza heeft zware porno gehad vanacht en zit hier met een bigsmile helemaal gelukkig te posten. Mja gelukkig voor jullie dus want ik ben in een goeie bui, daarom gaan we nu eerst eventjes wat kussen, en dan ook nog eens zware tongslag. Mym nu moet je dus eventjes opletten..

FRENCH KISSJEFF HOUDT VAN OLIFANTEN
null
Deze Jeff Corwin is een heuse natuurliefhebber, zo afentoe staat ie dicht op dieren voor een reportage. Nu ook met een olifant, en dat zijn toch gewoon lieve dieren. Ja Jeff als je die rolo niet had opgegeten misschien wel ja!

JEFF HOUDT VAN OLIFANTENJapanse Trio
null
Japan staat bekend om hun gekke maar soms ook wel grappige tv-spelletjes. Je zou dan mischien denken dat er ook van die gekke babes op tv te zien zijn. Dat zou goed kunnen. Maar ze hebben ook lekkere babes zoals dit triootje.

Japanse Trio

Nikki Nova Striptease
null
Een striptease is altijd wel lekker. Je ziet ze vaak op die webcamfilmpjes. Maar vroeger waren het meestal playmates die stripte voor de camera zoals Nikki Nova in haar tuintje. Was vroeger dus alles beter? Een ''old-school'' filmpje dus.


Nikki Nova Striptease


PIJNLIJK
Sporten is gezond en dat moeten we allemaal doen als ik het mag geloven. Ik zelf hou meer van een beetje thuis zitten en niks doen. De gasten uit het volgende filmpje zijn wel sportief. Toch kan dit niet gezond zijn.

PIJNLIJK
GAMETIME VRIJDAG
Het is weer weekend en dus gaan we genieten van een spelletje. Dit keer gaan me ballonnen kapot maken. Dus even klikken en mikken.

GAMETIME VRIJDAGFUCK HER HARD
tenacious d fuck her hard
Tenacious D zijn sinds die laatste film van ze echt mijn helden. Deze clip kwam net over de msntelex binnen waarvoor dank, zo'n msn messenger werkt soms net zo goed als de aloude linktip lijn. Nou ja leuke flashclip hier dus van Jack Black en die andere. Fuck her niet zo hard moet het eigenlijk zijn maar goed een romantisch nummer voor de dames dus.

FUCK HER HARDGTA 4 TRAILER
Vandaag is eindelijk de officiŽle trailer van GTA 4 uitgekomen. Zo zien we in deze trailer geweldige grafics, de nieuwe hoofdrol speler en het oude vertrouwde Liberty City. Kijken dus.

GTA 4 TRAILER

MYM OWNED
Jullie weten dat we sinds een tijdje een heuse pizza felecitatieservice hebben. Mym die stad en land afrijdt op zijn dagelijkse ronde, die gast doet echt goed werk eigenlijk. En terwijl Ruben en ik dan lekker hier op kantoor een beetje babes aan het zoeken zijn, heeft Mym toch wel weer pech. Kijken we eventjes hoe deze grapjassen ons Mympke opwachten, arm jong!

MYM OWNEDJISKEFET - HEMEL
null
Vandaag weer echt een klassieker in de Jiskefet reeks. Het is ook wat he als je al zo lang op zee zit, mja dan kan je wel een jeuk aan je pemel krijgen als je je bootsmaatje ziet voorbij komen. Mja Pizzaman niet natuurlijk, maar er zijn hier mensen op kantoor waarvan ik het nog niet helemaal zeker weet. Nee ik noem geen namen Mym!

JISKEFET - HEMELAMBER EASTON
AMBER EASTON
Mja voor de iets donkerder liefhebberts heb ik vandaag omdat het dan toch bijna weekend is nog deze Amber Easton. Mja mag me altijd bellen doen we niet moeilijk over..

AMBER EASTONRAMONA CHORLEAU
RAMONA CHORLEAU
Op deze vrijdag doen we eens een echte italiaanse babe uit der Heimat. Lekker ding deze Ramona, met de tepels afgeplakt en alles helaas. Gelukkig heeft deze bella donna genoeg voor de deur zodat er nog wat te zien valt. Mja, lekkah!

RAMONA CHORLEAUPIZZABABE ADRIANA
null
Vandaag hebben we weer wat oostblok materiaal en nee dan heb ik het niet meteen over onze Luba maar over ene Adriana Malkova. Lekker ding kan je nix over zeggen, alleen vind ik toch echt dat die dames allemaal hetzelfde hoofd hebben. Mja. ze mag hier aanbellen hoor!

PIZZABABE ADRIANAPIZZAMAN CHAMPIONS!
pizzaman champions
Vandaag schakelen we eventjes live over naar het Pizzaman Champions event. Jaja jullie dachten zeker dat Pizzaman maar een pauperig mannetje was die de gehele dag niks beters te doen heeft dan het internet vervuilen met z'n meuk. Mis dus, er zijn heuse Pizzaman kampioenschappen dus, helaas konden we dit jaar nog net geen afvaardiging sturen. Ruben moet nog 18 worden!

PIZZAMAN CHAMPIONS!

Bonus: Bij een lekker Pizza hoort natuurlijk een koud biertje!PARTY!!
En jahoor het is weer lekker vrijdag nog een paar uurtjes en dan is het weer weekend, geweldig natuurlijk als je gewoon van maandag tot vrijdag werkt. Natuurlijk is dat hier bij ons niet het geval, wij werken gewoon 24/7 door om te zorgen dat de boel hier door blijft draaien. Zo afentoe moet er natuurlijk wel stoom afgeblazen worden en dat gaan we vanavond doen, Ruben doet zoals gewoonlijk de vrouwen en ik had Mym de taak gegeven een bandje te zoeken. Of dit een goed idee was vraag ik me af, nu ik de demotape zit te bekijken..

PARTY!!

EVOLUTION OF BAARD
evoltion of the baard
Hehe dit soort filmpjes zie je ook steeds vaker sinds die ene chick die 3 jaar lang elke dag een foto van haarzelf maakte. Dit keer hebben we iemand die laat zien hoe je een baard kweekt, ik weet niet precies hoe lang hij er over gedaan heeft dat staat er namelijk niet bij maar geining om te zien is het toch zeker.

EVOLUTION OF BAARDASK A NINJA
ask a ninja
Vandaag hebben we Will Ferrel en Jon Heder die geinterviewd worden door een Ninja voor hun nieuwe film Blades of Glory. Mja die film heeft verder weinig met ninjas te maken, maar goed het is Will Ferrel dus ik voel me verplicht als Ferrel fan dit te plaatsen.

ASK A NINJA

Bonus: Die Ninja kende we natuurlijk nog uit het volgende postje uit het Pizza archief!FRIDAY
null
Ik kreeg laatst al eens de vraag van iemand wat er toch met Ice Cube gebeurt was deze icoon uit de Compton hip hop scene leek ineens van de aardbodem verdwenen. Muziek maakt hij volgens mij niet echt meer, acteren in films juist weer des te meer. Zo ook in deze serie, wanneer gaat die uitgezonden worden?

FRIDAYIn Bad Met Een Blondje
null
Na al dat gefitness is het tijd voor een lekker het bad. Ook dit doen we met een of andere blonde babe met een lekkere kont en 2 mooie tieten.

In Bad Met Een Blondje
GASSEN
Natuurlijk willen we allemaal wel eens te hard rijden. Jammer genoeg is er dan altijd politie in de buurt. Zelf mogen ze wel hard rijden want zij zijn van de politie. Jammer genoeg kunnen ook agenten niet hard en veilig tegelijk rijden.

GASSENFitnessen Met Een Blondje
null
Het is weer tijd om weer eens een keertje te fitnessen. Dit doen we natuurlijk met deze blonde babe. Ze raakt de apparaten alleen maar aan en meer niet. Maar, Who care's?

Fitnessen Met Een BlondjeGAMETIME DONDERDAG
Vandaag gaan we nog even een lekker spelletje spelen. Het spel heet boomshine en het is de bedoeling om zoveel mogelijk lampje aan te krijgen. Mijn score was 250. Kan je deze highscore verbeteren? Mail dan een screenshot naar de redactie.

GAMETIME DONDERDAGSTRIPPEN IN DE GOUDEN KOOI
striptease gouden kooi
Stripteasedanseres Wendy was weer eens actief in De Gouden Kooi. Deze keer moest iedereen er aan geloven en kreeg een chagerijnige gevoelloze Jaap een speciale behandeling. Meteen werd weer duidelijk dat er in hem niets zit qua spontaniteit. Huub gaat compleet uit zijn dak en vind het net als de rest geweldig. Zeker ook als hij samen met Eric een dubbele dildo naar binnen moet werken. Brian loopt zijn lul achterna, Amanda willen we haar tieten van zien, Natasia laat haar kinderen alleen en Silvia viert vrolijk carnaval. [thnx]

STRIPPEN IN DE GOUDEN KOOI

edit: De striptease begint op ongeveer 10min


SOCCER MOVES !!!
SOCCER MOVES !!!
Gisteren nog naar het voetbal gekeken allemaal braaf ? Wat een trieste bedoeling weer zeg het was dat Gio er een nog aan zat anders was het weer een troosteloze 0-0 geworden. Mja, wordt het toch eens tijd om misschien een van de gasten uit dit filmpje op te stellen. Super moves!

SOCCER MOVESDE MINUUT VAN RUUD MEGAPOST
Plaast Pizzaman vandaag een filmpje van Andre van Duin en ja dat moet ik even kijken. Terwijl ik nog wat andere video's bekijk kom ik opeens de minuut van Ruud tegen. Dit moet ik gewoon met jullie delen.

DE MINUUT VAN RUUD
WAAROM BRITTNEY KAAL IS
Misschien vraag jij je het ook al een paar weekjes af anders ik wel. Ik kon het maar niet begrijpen dat die Brittney Spears ineens uit vrije wil als een skinhead door het leven wou. Maar als we eventjes kijken naar deze beelden dan blijkt dus, dat ze dronken was en dan haar vrienden dit gedaan hebben. Ach waar zijn vrienden voor ?

WAAROM BRITTNEY KAAL ISARTISTIC NUDE
ARTISTIC NUDE
Gisteren werd me ineens dit filmpje zomaar in mijn schoot geworpen. Geweldig mooi filmpje eigenlijk ook nog, hij stond al wel al eventjes op Daily zag ik net maar dat maakt niet uit. Kwaliteit boven alles en nieuwigheid ofzo, nou ja deze Sarah mag er wezen en artistiek lijkt ze ook nog te zijn.

ARTISTIC NUDEALLEMAAL NAAR PARIJS!
ALLEMAAL NAAR PARIJS!
Sjesus ik dacht Frankrijk meer een land was van vervelende Fransen die geen andere taal willen spreken en Francaises die met de neus omhoog lopen. Maar als ik dan ineens deze clip zie live vanuit Pink Paradise dan gaat mijn volgende trip gewoon naar Parijs. Nu alleen dat taalprobleem nog.

ALLEMAAL NAAR PARIJS

SAD KERMIT
SAD KERMIT
Mja, ik dacht eigenlijk dat ie leuker zou zijn. Deze Sad Kermit die een nummer van Johnny Cash covert maar het valt eigenlijk best wel tegen allemaal. In iedergeval bedankt voor de linktip Marco!

SAD KERMITIK ZEG MAAR ZOO...
Vanaf vandaag gaan we elke week een strippie doen, het concept is een dierentuin waarin beetje de actualiteiten worden besproken dmv verschillende dieren personages.

ik zeg maar zoo

PIZZABABE ZOň
PIZZABABE ZOň
Beter laat dan helemaal niet deze Pizzababe ZoŽ die misschien niet het mooiste gezicht heeft maar een lichaam om van te watertanden. Echt zo afentoe heb ik echt zoiets van hoe kan het allemaal zo groeien, meer Pizzababes vinden we hier.

PIZZABABE ZOňIT'S MAGIC
IT'S MAGIC, magic trick
Vandaag ook nog maar wat kaarttrucjes, het is niet allemaal erg moeilijk ofzo dus je zou het kunnen leren om er dit weekend wat bier mee te scoren in je stamkroeg. Kijken we eventjes mee en ja er kan teruggespoelt worden.

IT'S MAGICHUILEN MET VAN DUIN
andre van duin huilen
Ik kan wel huilen zeg sjees, ben veels te laat op kantoor vandaag er staat nog geen postje. Damn dit kan echt niet hoor, dus ik ga nu als een speer eventjes alle postjes online zetten die hier in de wacht staan, en om te beginnen doen we dat met deze Andre van Duin die het ook om te huilen vindt.

HUILEN MET VAN DUINTiffany Teen
null
Er komen steeds meer babes die hun eigen sexy filmpjes willen maken en vervolgens op internet zette, Denk maar eens aan Next Door Nikki of onze Kate. Hier is een een filmpje van ene blonde Tiffany Teen

Tiffany Teen

Hoe koel je af?
null
Het is alweer lente en het word steeds warmer als je naar buiten gaat. Mooi natuurlijk. Maar je moet ook kunnen afkoelen met bijvoorbeeld een lekker ijsje zoals deze blonde babe.

Hoe koel je af?

SURFEN OP EEN RIVIER
Surfen is altijd leuk om te doen. Jammer genoeg kan je hier in Nederland rottig surfen. Wat je wel kan doen is surfen op een rivier. Dat doet deze gast dus ook, wel eventjes uitkijken voor haaien dan natuurlijk.

SURFEN OP EEN RIVIERF1 MOTOR TESTEN
Natuurlijk kan ik niet wachten tot Sepang begint maar tot die tijd moeten we het doen met de test is MaleisiŽ. Maar behalve de rijders gaat het ook om de motor. Hoe de motor er uitziet zonder sidepods zien we in het volgende filmpje.

F1 MOTOR TESTENREAL PRIZON KONJO
Iedereen heeft natuurlijk het nieuws gelezen over een gangsta clip die is opgenomen in de gevangenis van CuraÁaose. Na een beetje zoekwerk is ook dit filmpje gewoon te bekijken. Nu kan je dus zien waar de ophef over gaat.

REAL PRIZON KONJOTS - LEUTERLIJN
null
Ik ben vandaag een beetje in de theatersfeer lijkt het, wederom dus uit de oude doos presenteer ik vandaag een super clip van Tineke Schouten. Tineke zit op haar eerste dag bij een nieuwe baan als sexoperator, alleen zijn ze vergeten te vertelen aan Tineke dat het hier om sex gaat. Hilarie alom! OUD maar GOUD!

TS - LEUTERLIJNCYBERCLUB VAN
null
Hmm lekker zeg deze dames die met z'n tweeŽn gaan kamperen in de kampeer auto van hun oma. Nix luxe kampeerauto met schoteltelevisie en een bar, gewoon in deze ouwe VW bus uit de jaren 20. Daar is het natuurlijk veel gezelliger zoals we ook kunnen zien in deze club van Playboy's Cyberclub!

CYBERCLUB VAN10 MIN FUNNIES
null
Echt een leuke compilatie hier met 10 minuten waarin 't echt de meest leuke filmpjes zijn die voorbijkomen. Mja, er zitten dan natuurlijk altijd wel wat oudere clippies tussen, anyway mooie verzameling van funny clips in totaal een minuut of 10. Check!

10 MIN FUNNIESHOOLIGAN VAKANTIE
Geweldige act hier van Klaas van Eerden, heb jij ook zo'n hekel als je gaat stappen met een zooi vrienden dat er dan eentje baco drinkt ? Op het eind van de avond kom je dan tot de ontdekking dat we dus allemaal vier biertjes minder hebben kunnen drinken dankzij die #$% fokking bacolul. Daarna gaan we nog eventjes op vakantie SUPER!

HOOLIGAN VAKANTIE


GOLF IS LEUK
Golf is leuk
Als je met pensioen dan ga je ook golf spelen dat is gewoon een ongeschreven wet. Met allemaal bejaarden een beetje al die holes afsjouwen of met zon koel golfkarretje de golfclub onveilig maken. Maar waarom zou je eigenlijk zo lang wachten als er zomaar dit soort neukmateriaal gewoon vrij rondloopt spoken op de baan.

GOLF IS LEUK

PIZZABABE LACY
null
Vandaag een dame om U tegen te zeggen, deze Lacy Heart is namelijk officieel uitgeroepen tot kanjer van de dag. Damn wat een uberbabe hebben we hier weer gevonden. Ze heeft ook een leuke tatoo daar ga ik nog eens uitgebreider naar op zoek, voor de speurneuzen Lacy Heart is de naam.

PIZZABABE LACYSIFTHEADS 2
Vette game vandaag, deze Siftheads 2 het is allemaal uit te spelen dus wie gaat mij als eerste een screen sturen ? Doe het voor de veiligheid maar naar deze mailbox want die gametime lijkt een beetje overstuur.

SIFTHEADS 2

Bonus : Nog steeds mn favo, Crossover!


TRY THIS AT HOME
null
Mym was er eigenlijk al mee begonnen dit weekend, en ik vond het wel grappig dat zelf gemaakte kunstwerk met 2 batterijtjes zeg maar. Vandaag gaan we weer op de Mac Guiver tour en we doen dat door een vuurtje te maken met behulp van wat koperdraad een aardappel en zout. Kijken we eventjes mee?

TRY THIS AT HOMEHUMAN SKATEBOARD
null
Hehehe ze blijven maar komen ik zag dat deze ook al een tijdje op You tube stond met flink wat bezoek. Nou ja ik had 'em nog niet gezien, goed is ie zekers! Gaat wel een hoop werk inzetten denk ik zo, kijken we eventjes mee ?

HUMAN SKATEBOARDHET KNUT LIED
null
Ok ik kan er nu echt niet meer omheen, overal waar je kijkt zie je die verdammte polar beer weer opduiken. Nou ja lief is ie eigenlijk wel hehe, dat kleine rakkertje. Toen ik net een variant met Knut op het Snappie lied probeerde te verzinnen kwam ik plots dit tegen, het heeft hier nog niet gestaan en ik hoef dan ook verder geen moeite meer te doen met mn liedje.

HET KNUT LIED3 Skater-girls
null
Skater-girls hebben meestal een wat slecht zelfbeeld en zijn niet zelfverzekerd. Ze dragen vaak ook zwarte en veel make-up rond hun ogen. Maar deze 3 lekkere babes zijn het tegenovergestelde daarvan.

3 Skater-girls


Webcam Babe
null
Legerkleding schijnt weer helemaal weer ''in'' te zijn. Zo lopen Hiphoppers, maar ook gabbers in deze kleding. Zo heeft deze dame die voor de webcam zit, een kleine leger bikini aan.

Webcam BabeRAPCAT - MEOW MEOW
Pizzaman plaatste een maand geleden het eerste optreden van Rapcat. Gelukkig is Rapcat weer helemaal terug. Met zijn nieuwe single meow meow is hij hard op weg naar de top.

RAPCAT - MEOW MEOWNHL HOCKEY FIGHTS
null
Mja ik kijk nooit naar ijshockey echt never. Maar als ik dan eens kijk dan zie ik alleen maar vechtpartijen, hehe mja het schijnt er helemaal bij te horen. Ik zie een scheidsrechter er bijna nooit tussenkomen en de meeste hockeyspelers zijn vaste klant bij de tandarts. Nou ja echt een roelerende compilatie hier met NHL hockey fights!!

NHL HOCKEY FIGHTSCRUISE SHIP
Terwijl ik net lees dat de SS Rotterdam dit jaar niet meer naar Rotterdam komt vind ik een filmpje van een ander cruise ship. Dit cruise ship zit op open zee en daar wil het nog wel eens waaien. Ik ben blij dat ik op dat moment niet aan boord van het schip was.

CRUISE SHIP
WORSTELEN!!
null
We gaan vandaag weer een beetje bewegen ik heb mezelf er toe gezet elke dag eventjes een uurtje te gaan wandelen wat er eigenlijk op neer komt dat ik naar het Grand Cafe in het park sjok, daar dan neerplof en een cappuchino bestel terwijl ik mijn krantje lees.

Mja filmpjes met wandelende mensen doen het niet zo goed hier behalve dan als het wat naakte dames zijn, nix van dit alles we gaan gewoon worstelen. Weet iemand trouwens van wie deze uitvoering van "Land of Confusion" is.

WORSTELEN!!BART - HENNY THE MUSICAL
null
Vandaag zijn we gewoon weer terug hoor met weer een nieuwe aflevering in die reihe Bart de Graaf. Geweldig joch toch, maar goed kijken we eventjes mee hoe Bart een promo maakt voor de nieuwe musical van Joop van Ellende die over het leven van Henny Huisman gaat.

BART - HENNY THE MUSICALSOFIA van HEGRE
null
Mja, die Hegre heeft het toch maar mooi voor elkaar een dame als Luba als zijn vriendin en dan nog allerlei vriendinnetjes van deze Luba voor de camera de hele dag. Ach zo hebben we allemaal wel iets dat we leuk vinden, ik ga eventjes lunchen tot straks!

SOFIA VAN HEGRECOLOMBIAN AMATEUR
null
Mja, eigenlijk zet ik dit nooit hierzo neer. Maar omdat het dan toch nog enigszins exclusief materiaal is waag ik het er toch maar op. Ziet er naar uit dat iemand in Columbia een of andere babe van de straat heeft getrokken en haar een sexy bikini kado gedaan heeft. Dat moet natuurlijk gefilmt worden.

COLOMBIAN AMATEURPIZZABABE CRISSIE
null
Dinsdag Pizzababe dag, mja het begint steeds moeilijker te worden om de mooiste babes te vinden. Als iemand nog tips heeft dan hoor ik die natuurlijk graag, maar vandaag gaan we het gewoon nog eventjes doen met deze Crissie Moran. Een fijne brunette dus vandaag, kijken we eventjes mee ?

PIZZABABE CRISSIEPRISON BREAKERS
null
Mja ze zeggen wel eens dat je van een tijdje achter tralies geen beter mens wordt. Criminelen daarom maar vrij laten rondlopen kan natuurlijk ook niet, maar zorg er dan in ieder geval voor dat ze een beetje normaal hun tijd kunnen uitzitten. Je gaat mij niet vertellen dat de gasten uit deze beelden zich ooit nog gaan beteren, riots in de gevangenis!

PRISON BREAKERSLOT OF PIX
Wat ik altijd leuk vind zijn galleries met een hele hoop fotoos. Hoe gekker hoe beter, niet allemaal in dezelfde categorie maar gewoon een beetje mixed dus. Dit is een leuke, en hier staan nog een hele zooi strings in een MEGAgallerie van Stringbreak!

LOT OF PIX

DRIFTEN IN EEN EVO 7
Pizzaman begon vandaag met een filmpje over driften. Natuurlijk heb ik ook nog wel een drift filmpje. Wat deze gast uit die evo krijgt is erg knap. Jammer genoeg verliest hij de controle aan het eind van het rechte stuk.

DRIFTEN IN EEN EVO 7ZVMAGAZINE
null
Onze Belgische zatlappen lijken nu toch echt dronken te zijn geweest toen ze met de nieuwe layout kwamen van het nieuwe ZVmagazine. Ben ik dronken, zie ik dubbel of lijkt die nieuwe lay wel heel erg op die van onze grote bierbroeder Biertijd.com.

ZVMAGAZINE

DRIFTEN DOE JE ZO!
null
Goddamn, kijk eventjes hoe hard die motoren in de eerste paar seconden voorbij komen flitsen echt niet normaal meer zo hard. Hehehe dat is dus de reden waarom ik nooit op zo'n ding ga zitten, gewoon never! Daar ken ik mezelf weer te goed voor, nou ja echt een mooi filmpje met allerlei vette drift akties en snelle shit!

DRIFTEN DOE JE ZO!AMAZING SKILLS
null
Altijd erg tof dit soort filmpjes, lekker rondrennen door de hood en springen over alles en iedereen. De eerste filmpjes van dit soort kwamen ooit volgens mij uit de Franse Bannogwattes voorstadjes.. Mja altijd wel lekker de muziek ook onder deze clip van Fort Minor als ik me niet vergis. Wel grappig allemaal!

AMAZING SKILLSNice Ass
null
Hoewel ik een echte tietenliefhebber ben, is pizzaman helmaal gek op lekkere kontjes. Een mooie kont is natuurlijk nooit mis. Dus is hier 10 minuutjes lang een babe met een lekkere kont.

Nice Ass

Franse Agony
null
Als je beautiful agony nog niet kent zal ik zeker maar eens de site of dit filmpje eventjes checken. Hier is een franse wat aan het lullen totdat ze met haar vingertjes naar het zuiden gaat.

Franse Agony


Bonus: Deze 3 delen stonden eral Rubenz!

TRY THIS AT HOME
Het merendeel van de filmpjes die we je laten zien moet je vooral niet thuis doen. Het volgende experiment moet je juist thuis doen. Gewoon even lol om iets vreemd. Dus eerst kijken en dan maken.

TRY THIS AT HOMEVLIEGEN IS LASTIG
Ik kan amper brommer(t) rijden laat staan vliegen in een vliegtuig. Piloten kunnen dit wel maar dat betekend niet dat ze het makkelijk vinden. Kijk maar naar de volgende piloot die het even moeilijk heeft.

VLIEGEN IS LASTIGJUST BRUNETTES
JUST BRUNETTES
Vorige week had ik al een erg leuke compilatie gemaakt toen ik ff nix te doen had. Mja vandaag is het al niet veel anders, dit keer geen blondjes die de klok slaan maar een zooi brunettes netjes allemaal in een filmpje gepropt. Zitten toch wel weer wat lekkere dames bij, wat ik je zeg!

JUST BRUNETTESGAMETIME MAANDAG
Vandaag is het weer Maandag en ik heb er zin in. Zin in een gametime dan. Vandaag gaan we lekker scheuren met onze turkenbus. Dus hup lekker racen met die bak.

GAMETIME MAANDAGSANTA GOES SOUTH
null
Mja, altijd al willen weten wat Santa zo al doet wanneer hij niet op de straat staat te bellen of door schoorstenen probeert in te breken ? Het ziet er naar uit dat Santa net zoals de vogeltjes ieder jaar lekker naar het zuiden afreisd. Mja gelijk heeft die man!

SANTA GOES SOUTH

BUSH vs BIN LADEN
null
Ome Bush is nu toch al een jaartje of 6 opzoek naar Osama Bin laden maar nog steeds nix geen geluk. Hij schijnt zich nog steeds ergens tussen Pakistan en Afghanistan op te houden. Dat het eigenlijk vanaf het begin aan een ongelijke strijd is geweest illustreerd dit filmpje maar weer.

BUSH vs BIN LADENRAYLENE RICHARDS
null
Zo het is weer lunchtijd en al staan er hiervoor ook al 2 babe postjes een filmpje mag er nooit ontbreken. Sommige vanons vinden galleries nou eenmaal niet wat, mja vind ik geheel begrijpelijk. Kijken we eventjes naar de mcn girl Raylene Richards in een mooi filmpje.

RAYLENE RICHARDSPIZZABABE NANCY
Gisteren was het eventjes een rustdag in het Pizzababe gebeuren. Maar dat gaan we vandaag dan ook weer ruimschoots goedmaken met deze Nancy Ermina die zowaar Playboy cybergirl is. Niet raar met zo'n lichaam, kijken we eventjes mee?

PIZZABABE NANCYSEXY GIRL FILES
null
Mja een soort van X-files maar dan met Sexy girls die in imagevorm voorbij komen. Lekker plaatje eronder en kijken maar moet deze gast gedacht hebben. Het ziet er allemaal lekker uit en Tom Jones doet goed z'n best.

SEXY GIRL FILESHARDCORE CRASHES
null
De titel zegt het eigenlijk al een een hele zooi crashes dus met op de achtergrond wat hardcore zodat het allemaal lekker doorloopt. Mja, er zitten volgens mij wel wat nieuwe clips tussen maar veel kende ik toch wel. Kijk en oordeel zelf.

HARDCORE CRASHESVIOLENCE in MOVIES
null
Roelerende clip hier met allerlei geweldadige scenes uit beroemde film, zo zien we onder andere The Godfather en Pulp Fiction voorbij komen. Leuk natuurlijk, vooral als je de meeste films sowieso wel kent. Een en ander valt te zien terwijl we luisteren naar Sweet home Alabama.

VIOLENCE in MOVIESJORDAN & PETER ANDRE
null
Katie Price aka Jordan trouwde alweer een tijdje geleden met Peter Andre een soort van sprookjeshuwelijk dus. Voor deze erg lekkere sprookjesachtige babe, acht het kost wat maar dan heb je ook gewoon de looks van een barbiepop met een dd cup. Dat het niet altijd koek en ei is zien we in deze clip.

JORDAN & PETER ANDREEDDY vs STEVIE
null
Damn dit is toch ook alweer een tijdje terug het lijkt hier wel een retrosite aan het worden. Mja het is dan ook wel echt leuk, Eddy Murphey die Stevie Wonder vertelt dat hij toch iets aan zijn moves moet doen. Kijken we eventjes mee naar deze SNL sketch uit de oude doos.

EDDY vs STEVIETITANIC ANIMATED
null
Mja dacht ik er nu toch eindelijk vanaf te zijn komt deze Hentai versie van Titanic nog eens voorbij. Ik had hem nog niet gezien maar ik kijk ook nog niet zo lang naar dit soort filmpjes. Best wel leuk gemaakt, en eerlijk is eerlijk Celine zingt het na al die jaren nog steeds even mooi.

TITANIC ANIMATEDALLE ROCKY FILMS in 5SEC
null
Had je ze nog niet allemaal gezien, of alleen de laatste Rocky Balboa film nog niet. Geen nood, het is namelijk echt niet nodig om naar de videotheek te rennen of te gaan zoeken op het internet want ik heb hier een clip die alle 5 de films samenvat in een clip.

ALLE ROCKY FILMS in 5SECFORMULE 1 CARTOON
null
Ach dat waren nog eens tijden toen goeie ouwe Schumi nog mee reed. Mja, zijn opvolger doet het natuurlijk tot nu ook prima. Ik vond deze cartoon nog ergens in een verloren gewaande doos hier op kantoor, Schumi die het opneemt tegen David Coulthard die alles in de strijd gooit voor een overwinning.

FORMULE 1 CARTOONLeila in de zon
null
De zomer komt er aan! Dat betekend weg van die koude temperatuur en die dikke kleding en lekker buite liggen zonnen. Net zoals Leila van ''Hegre-art''.

Leila in de zon
SLANG VS NIJLPAARD
Soms heb je trek in iets anders. Dit geldt niet alleen voor mensen maar ook voor slangen. De slang uit het volgende filmpje had opeens trek in een stukje nijlpaarden vlees. Jammer genoeg voor het nijlpaard werd het niet een stukje maar gewoon het hele beest. Toch kreeg de slang het niet op en dus spuugt hij het dier weer uit. Kijken dus

SLANG VS NIJLPAARD
YOU KNOW JACK
null
Hehe vandaag gaan we toch nog maar snel een spelletje spelen. Mym is in geen velden of wegen te bekennen dus die zal wel met de brommert aan het touren zijn ofzo. Nou ja heeft da jong ook eens een daggie vrij, doen wij toch gewoon een quiz zonder Mym ?

YOU KNOW JACKDANE COOK
Stand up comedy is genieten. Gewoon gaan zitten en laat alles maar over je heen komen. Een beetje artiest zal er voor zorgen dat er geen seconde stilte valt en zo ook bij Dane Cook. Zo gek als een deur en heerlijk om anderhalf uur naar te kijken. Enjoy!

DANE COOK - HARMFULL IF SWALLOWED

300 SPOOF - SNL
null
Mja ik had em vande week al gezien die 300 en vond het niet echt wat ik ervan verwacht had. In deze spoof van Saturday Night live spelen ze ook een beetje de draak met de film, mja misschien toch maar eens dit soort films op het grote doek kijken dat scheelt wellicht.

300 SPOOF - SNL

Update: 300 online bekijken doen we hier! [thnx]BABES BABES BABES
Vandaag ook weer drie fijne babes uitgezocht door onze Frankie Sterloggert die momenteel midden in een verhuizing zit. De bestrating ligt er in Frank zag ik vanmorgen netjes kerel, anyway Frank is druk en daarom ZOEKEN we er nog een LOGGER bij! Heb jij tijd teveel en zin om te posten laat het dan eventjes weten doormiddel van een kort mailtje. Tot die tijd..

ANGEL DARK - KYLA COLE - VICTORIA KRUZ

SUPERSEXY
null
Damn deze dame weet hoe ze zich zelf moet verkopen zeg, jammer van de kwaliteit maar dit is toch wel een heel erg lekkere striptease. Kijken we eventjes allemaal hoe deze lange blonde uit de kleren gaat, live on stage en dat allemaal voor ons Pizza eters!

SUPERSEXYBURN OUCHE
null
Mja een soortement van Burn Out maar dan iets anders en dat allemaal in claymation tenminste ik geloof dat ze dat zo noemen. Kijken we allemaal braaf eventjes mee, dank u!

BURN OUCHEVERVELEND VENTJE
null
Ook in Australie heb je vervelende gasten. Dacht ik nog dat het er in Aussieland laidback aan toe gaat als we deze clip zien dan zien we een adhderig jochie een beetje wild om zich heen springen en allerlei omstanders lastig vallen. Tot dat ie Rooie Bertus onze taxichauffeur tegenkomt.

VERVELEND VENTJESTEFAN RAAB FEAT ANGUS YOUNG
Stefan Raab is als eens eerder langsgeweest op tastelikepizza.com. Hij had toen een interview met Will Smith. Dit keer interviewt hij Angus Young de gitarist van AC/DC.

STEFAN RAAB FEAT ANGUS YOUNGDRONKEN EEKHOORN
null
En terwijl ze bij Skoften maar niet dronken te lijken worden, heeft deze eekhoorn van wat gefermerteerd fruit lopen snoepen. Mja, dan kan je er wel eens dronken van worden, zo ook deze eekhoorn die echt de boom niet meer in komt. Wel even lachen om te zien.

DRONKEN EEKHOORNBOND DAKLOOS ?
null
James is natuurlijk al generaties lang de enige echte held. Goed tegenwoordig hebben we ook nog Jack Bauer maar die is pas de laatste paar jaar bezig terwijl James ons al decennia lang beschermt tegen allerlei ongure types zoals Octopussy en Blowfeld. Nouja, kreeg net dit filmpje binnen over de linktip van Joris waaruit zou blijken dat James Bond ineens dakloos is geworden.

BOND DAKLOOS ?RISE AGAINST
null
Normaal is Mym de man hier van de Metal en of Rock maar omdat het vandaag toch alweer de 10e keer is dat Mym met deze concerten begon. Heb ik een kadootje voor die kleine man, Rise Against! Nou ja ik ken ze verder niet maar het klinkt best wel tof, ik hoop dat ik jullie er een plezier mee doe. Deze Rise Against dus!

RISE AGAINSTWebcamgirl Victoria
null
De babes van webcamsite cam-with-her blijven maar door gaan met mooie filmpjes maken. Hier is ene Victoria met een lekkere kont.

Webcamgirl Victoria

JUDAS PRIEST - LIVE IN MEMPHIS 1982
Zo het is weer Zondag dus tijd voor Metal. Dit keer gaan we luisteren naar Judas Priest een van de eerste metal bands. Bovendien wil ik jullie ook even bedanken voor de aardige reacties op de concerten. Dankzij de reacties ben ik concerten blijven posten en zo zijn we inmiddels aangekomen bij het tiende concert. Dus bij deze bedank ik iedereen die met plezier naar de concerten heeft geluisterd.

JUDAS PRIEST - LIVE IN MEMPHIS 1982GA JIJ OP VAKANTIE ?
Je had er vast al wel van gehoord van die No-Fly list die er in het kader van het anti-terrorisme bestrijding nu al een tijdje is. Best wel vervelend als je daar op staat want dan is het namelijk wel moeilijk om op vakantie te gaan dit jaar, want of je nu naar Griekenland wilt gaan of misschien toch Turkije als je op deze lijst staat dan kom je het vliegtuig niet in!

GA JIJ OP VAKANTIE ? [no fly list test]

DANCING
Leuke clip hier met nog leukere dames, als dit geen hit wordt dan weet ik het niet meer.


DANCING

CONCURRENTIE
De laatste tijd krijgen we steeds minder bestellingen. Ik zat net tv te kijken en toen zag ik dit filmpje voorbij komen als reclame. Ik weet niet wat jullie er van vinden maar volgens mij kan het nooit goed zijn voor de pizza's.

CONCURRENTIEBangBros Cassie
null
Je heb vast wel een gehoord van de pron-site ''Bang Bros''. Filmpjes zijn meestal wel lekker dus hier is ene babe, Cassie die zich helmaal uitkleed.

BangBros Cassie

SNIPER
Sniper is een van de beste rollen in een game. Lekker relaxt zitten en rustig schieten. Natuurlijk komt het ook terug in films. In Saving Private Ryan wordt een sniper gedood met een kogel die door zijn lens gaat. The Mythbuster gaan kijken of dit mogelijk is.

SNIPERVERONICA VERAKOVA
null
Zaterdagmiddag nooit zoveel te doen eigenlijk. Vandaag gaan we eens kijken bij deze wonderschone Veronica Verakova, lekkere babe en een evenzo lekker filmpje ergens op het strand ofzo. Jummie!

VERONICA VERAKOVASHELL & FERRARI
null
Iedere Formule 1 fan weet dat Shell Ferrari sponsort. Om te vieren dat ze al bijna 60 jaar sponsor zijn hebben ze een nieuwe reclame campagne gemaakt. Ik ga er niet te veel over vertellen gewoon kijken.

SHELL & FERRARIBRITTNEY vs BLUE
null
Mja, uit de tijd dat Britney nog gewoon zwaar fapbaar was hebben ze deze beelden gelukkig genomen want damn nu ziet ze er toch echt niet meer uit. Brittney neemt het vandaag op tegen Perfect Blue dat wil zeggen, dit is een mash up van allerlei Brittney Spears videoclips en de audio van de Perfect Blue trailer. Best wel leuk gedaan al zeg ik het zelf.

BRITTNEY vs BLUESPITTING IMAGE
null
Hehe dit is toch zeker een jaar of 20 geleden deze uber roelerende engelse serie Spitting Image. Toen menigeen van jullie nog in de zandbak zat was dit dť serie op de VPRO! Ik heb de allereerste aflevering gepost in deze post en zal er vandeweek nog eens wat doen mochten jullie het leuk vinden.

SPITTING IMAGEMELANIE GRIFFITH
null
Hehe toch wel lef deze Melanie Griffith die ooit nog getrouwd was met Don Johnsson onze Miami Vice held. Melanie speelt in een hele zooi films mee waaronder Fear City waarin ze zelfs uit de kleren gaat in een striptent. Mja, kleine tetten!

MELANIE GRIFFITHCORPSE BRIDE vs WEIRD AL
null
Hehe ik heb deze film ook nog ergens liggen. Ik heb 'm ooit eens voor een minuut of 10 aangezet maar vond het maar niets. Een animatie film dus, met als ik me niet vergis de stem van Johnny Depp. Mja, ongetwijfeld mooi gemaakt enzo, maar na het zien van deze paar minuten heb ik wel genoeg corpse..

CORPSE BRIDE vs WEIRD ALPIZZABABE ANITA
null
Vandaag eens een keer op tijd deze Pizzababe Anita, normaal zitten de Pizzababes al te wachten als ik aankom op kantoor. Maar deze Anita Dark kwam zojuist binnenwandelen. Jaja mensen die linktip werkt dus echt! Kijken we vandaag eventjes naar deze mini-gallerie dus van Pizzababe Anita! Die zou ik weleens mee willen nemen naar Spanje!

PIZZABABE ANITAHARD LIVING DEAD NIGHT
null
Binnekort komt er een film uit over de Beatles als ik me niet vergis. Lijkt me eigenlijk niet zo veel aan behalve dat het natuurlijk een stukje popgeschiedenis van de bovenste plank is. Wat wel geinig is dat ze in deze clip een mix hebben gemaakt tussen de Beatles en Night of The living Dead, altijd leuk dus.

HARD LIVING DEAD NIGHTBAD2THEBONE TRUCK
null
WoW, dit is toch wel een gaaf machientje. Deze mega bad2thebone truck dus met een straal aandrijving ofzo. Nou ja de vlammen slaan ervan af zeg maar en dan heb ik het niet over de paintjob op da ding. Nou ja kijken we eventjes mee ?

BAD2THEBONE TRUCKGHETTO CLOCK
null
Altijd lachen die reclames van VW al vond ik die ene polo reclame met die terrorist die later niet van VW bleek te zijn de beste. Mja, deze komt toch echt van VW, en ik vraag me af of we deze lang gaan zien. Yo, Motherfucka!

GHETTO CLOCKWAKKER WORDEN
Het is weer zaterdag en dus doen we vandaag helemaal niks tenzij we er zin in hebben. Dus gaan we de buren wakker maken met een leuk muziekje. Dus zet je Dolby 5.1 surround vol open en luisteren maar mee.

WAKKER WORDENLuna's cam
null
Het is nu definitief dat hete babe, Luna niet te dik is. Daarom is hier alweer een lekker filmpje van haar strippend bij een klein tafeltje op een leuk muziekje

Luna's camWEEKEND GAMETIME
De mannen van getlogged hebben weer een lekkere game voor ons. Het is een soort verbind de puntjes alleen dan met vierkantjes. Dit spel bestaat uit 18 levels dus genoeg te doen.

WEEKEND GAMETIMEPATRICIA FORD
Deze Patricia Ford is beslist geen familie van die goeie ouwe Henry Ford. Hij zou zich in zijn graf omdraaien als hij een van zijn nakomelingen zo op het net zag staan. Maar goed, we hebben hier een zeer mooie gallerie beschikbaar gesteld door Sjaak!

PATRICIA FORD

Bonus : Guiliani <--- Wat een babe!!!
SWORDFISH BOEM
null
Die gekke Mym had gister toch maar mooi een vette explosie gevonden. Dat was me het golfje wel, dat deed me meteen denken eigenlijk aan deze explosie gewoon echt de allerbeste explosie ooit in een film. En dat nog wel voor een film uit 2001, Swordfish dus met John Travolta als je hem nog niet gezien had. Huur 'em, one2watch ed!

SWORDFISH BOEMBART - TER LAND...
null
Ook vandaag zo vlak voor het weekend laat Bartje de Graaf nog eventjes van zich horen. Dit keer wel een korte clip helaas, we gaan vandaag Ter land ter zee en in de lucht doen op z'n Bnn's. Na al die vliegum erins en fietsum eruit is het vandaag tijd voor "Met je bed van de Flat". Als dat maar goed gaat?!

BART - TER LAND...SHUTDOWN DAY
Ik lees net dat het morgen shutdown day is. Dit houd in dat je morgen je pc niet aan mag doen. Ik mag niet mee doen met dit experiment want dat wordt Pizzaman boos.

SHUTDOWN DAY
PENIS POMP
Zo worden echt steeds beter die reclames. Hadden we vroeger alleen maar van die saaie Witte Reus reclames dag in dag uit op de televisie. Het lijkt wel of elke reclame maker tegenwoordig het leukse adje op z'n naam wil hebben staan. Mgoe, mooi voor ons dus, kijken we vooral eventjes naar deze mega goeie reclame, waarvoor ? Euhm.

PENIS POMP

ALS DE MONSTERS KOMEN
Jong geleerd is oud gedaan, maar deze kleuter is toch wel erg bijdehand voor z'n leeftijd lijkt het. Geweldig hoe hij praat over zijn plannen mochten er ooit monsters het in hun bolle hoofd halen naar zijn crib te komen. [thnx]

ALS DE MONSTERS KOMEN

ALIZEE
null
Dit is echt het laatste Alizee filmpje wat we ooit nog gaan zien op TLP, waarom? Omdat Alizee al een paar jaartjes niet meer zingt, moeder is geworden en zelfs lelijk. Mja moeilijk te geloven misschien maar tis toch echt, de gast die deze clip heeft gemaakt voor zijn Alizee weet dat waarschijnlijk nog niet. Zelfs de muziek maakt hij zelf, wel mooi gedaan!

ALIZEECALL ON ME
Het werkt natuurlijk aanstekelijk zo'n Mym en Rubenz die een leuk filmpje maken voor Pizzaman. Dit keer zijn het de mannen achter het Get-emperium. Je weet wel Get logged, nudies, porny en nog een hele zooi sites die daar weer aan hangen. Mja ome Ruud doet het goed zo goed dat hij en de rest van de crew tijd genoeg hadden om een clip te maken en in te sturen. Ik herken daar sowieso mijn goede vriend kaalkopje Siem..

CALL ON ME

[thnx Superzooi!]PIZZABABE ASHLEIGH
null
Vandaag een wat verlegen blondje deze Australisch Ashleigh. Mja geeft allemaal niks, een uurtje hier op kantoor met die 2 jonge honden die hier rondhuppelen de hele dag en ze is niet zo verlegen meer. Maar goed tot die tijd zullen we het dus moeten doen met deze toch wel ietwat brave fotos.

PIZZABABE ASHLEIGHTweelingen
null
Van tweelingen ben ik altijd al een fan geweest. Twee voor de prijs van 1 dus. Dit zijn er 2 van ''Hegre-Art'' die aardig kunnen dansen. Altijd goed zou je denken.

Tweelingen

MONT BLANC RALLY 1993
null
Vandaag gaan we eventjes terug in de tijd, het preciese jaartal is 1993. Wat hebben we dan, we hebben dus echt spectaculaire beelden van deze rally vereden in 1993 dus. De winnaar was damals, toendertijd Philippe Bugalski in een Lancia Delta Intťgrale dat waren nog eens tijden.

MONT BLANC RALLY 1993DJ DOMINATION
null
Hehe als we het over deejays hebben denken wij aan Armin van Buuren of Thijs. Mja, zo afentoe worden er ook nog echt DJ contest gehouden, ik zeg niet dat deze gasten goed zijn in muziek maken maar met een draaitafel omgaan dat kunnen ze wel. Kijken we eventjes mee met deze spinwizzard, Dj Domination!

DJ DOMINATIONHIPHOP SLETJES
null
In hiphop clips zien we altijd lekkere ruim bedeelde dames in weinig verhullende kledie voorbij komen. Vandaag kreeg ik zomaar deze clip in mijn schoot geworpen met allerlei dames in een fijn filmpje. Eye Candy heet het en zo zou je het ook rustig kunnen noemen. Kijken we mee?

HIPHOP SLETJESARNIE BELT MET GATEWAY
null
Hehe mja altijd geinig die Prank calls, zo heb je ook allerlei soundboards met geluidsfragmenten van beroemdheden. Met zo'n soundboard in de aanslag bellen we vandaag met Gateway een internet provider. Niemand minder dan Arnold Swarzneggert krijgt deze dame aan de foon. Leuk geanimeerd clipje erbij..

ARNIE BELT MET GATEWAYKLOTE PC
Op de een of andere manier had ik vroeger bijna altijd problemen met pc's. De laatste tijd niet meer want ik heb eindelijk een goeie gekocht. Toch kan ik me helemaal voorstellen dat het je soms allemaal even te veel word.

KLOTE PCSOUTHPARK
Mja, ik volg het al een tijdje niet meer maar zo heel afentoe wil ik nog weleens een aflevering bekijken van Southpark. Bij onze buren staan alle 3 de afleveringen van seizoen 11 netjes in een postje. Geweldig natuurlijk voor al die fans, ik vond dit vreemde soutpark filmpje ook nog ergens..

SOUTHPARK - MATRIXShay Laren
null
Hoewel Pizzaman meer op blonde babes valt en ik meer op brunettes vind hij Shay Laren ook helemaal geweldig zoals iedereen met een knuppel tussen zijn benen. Is Shay nu bruin of donkerblond?

Shay Laren


FIGHT!!!!!
null
Als ik zo afentoe die vechtfilmpjes bekijk ben ik toch blij dat ik niet zo'n vechtersbaas ben. Er valen weer raken klappen en het zijn niet alleen de mannen die vechten. Vrouwen zijn gemeen.. damn!

FIGHT!!!TJERNOBYL
Tjernobyl is altijd spannend. Er is van alles te doen in en rond Tjernobyl. Je kan ook gaan skaten in Tjernobyl. Dat doen doe gasten uit het volgende filmpje dus.

TJERNOBYLEXPLOSIE
Hehe na al dat dansen heb ik zin in wat dood en verderf. Jammer genoeg kan ik dat niet posten op tastelikepizza.com dus dan maar een explosie. In het volgende filmpje zien we hoe krachtig een bom is. Deze keer wordt de bom opgeblazen onder water en de golf die daar van afkomt is echt ongelofelijk.

EXPLOSIEJENNIFER
null
Het is een beetje rustig met de babes vandaag, Ruben zit nog op school en Mym mja die is nog steeds mensen aan het feliciteren. Gaan we eventjes kijken naar deze Jennifer die erg haar best doet om bij Pizzaman in de smaak te vallen..

JENNIFERUFC GIRLS
null
Vandaag maar eens wat dames die zich zelf ook nog eerst eventjes netjes voorstellen. De UFC girs dus, wie weet waar dat voor staat wint een prijs. Kijken we alvast eventjes mee?

UFC GIRLSBART - WIEKENT KWIS
null
Vandaag nog maar eens in de oude dozen gedoken. Wederom een aflevering gevonden dus met Bart de Graaf, dit keer speelt hij Fred Oster in een soortement van Weekend Quiz alleen heet het bij Bart de Wie Kent Kwis. Kom maar op met die caviabak!

BART - WIEKENT KWISTHONGS THONGS THONGS
null
Mja ik snapyte het vroegur nooit. Thongs, maar dat zijn dus dames slipjes van het formaat waar wij van houden. Hier hebben we een verzameling van dit soort thongs van een minuut of 8.

THONGS THONGS THONGSBRIAN'S SONG
null
Iedereen kent natuurlijk die legendarische film van Monthy Python "The life of Brian", ik vond dit nummer die verloren gegaan is in de originele film als ik het allemaal goed begrepen heb. Wat leuke backstage beelden erbij en we hebben weer een clip moet de maker gedacht hebben. Originele clip van Life of Brian staat er ook bij.

BRIAN'S SONGPIZZABABE EMILY
null
Yes ook vandaag gaan we onvermoeibaar door met weer een nieuw Pizzababe. Dit keer is het ene Emily Scott, leuk voor de statistieken en google enzo. Maar verder maakt die naam me niet zoveel, goed ik laat jullie met deze dame.

PIZZABABE EMILYCARELESS WHISPER
carelesswhisper
Ik was net een beetje opzoek naar wat oude nummertjes op het net. En kom ik daar nou net het eerste nummer tegen waarop Pizzaman voor het eerst geschuifeld heeft. Damn das toch al wel erg lang geleden allemaal, geinig dus. Dan ook maar meteen ff langs bij ome LL!

CARELESS WHISPERFACEBOOK STALKER
null
Stalkers, ik heb er ooit eentje gehad. Die griet woonde hier om de hoek en had na een beschuitje gegeten te hebben bij de Pizzaman ineens de nare gewoonte om op hetzelfde tijdstip smoggus naar de auto te lopen. Toch vreemd dat da daarvoor nooit zo was dan, mja.

FACEBOOK STALKERKLEINE ARTIEST
De man die tegenwoordig aan de speed zit, had er vroeger blijkbaar ook al plezier in. Een kleine Van Gogh zullen we maar zeggen.

KLEINE ARTIEST

MURPHY vs PRINCE
null
Vandaag weer een report van Charley Murphy op de Chapelle show, dit keer komt hij his holyness Prince tegen het teken himself. Mja, lachen weer natuurlijk. Charley daagt Prince uit tot een potje basketbal, of dat een goed idee was?

MURPHY vs PRINCE

Bonus : Prince & Purple RainPIZZA & SOUTHPARK
null
Dat we gister al konden zien dat Pizzaman eigenlijk geliefd is op de hele wereld wordt weer eens duidelijk na het zien van deze clip. Southpark dus, waarin weereens duidelijk wordt hoe belangrijk een goeie pizza is.

PIZZA & SOUTHPARKWebcamgirl Erika
null
Je zag Carmen vanmiddag al met haar strakke lichaam, maar nu is hier ''webcamgirl'' Erika die ook een spang lichaam heeft en 2 grote ballonnen in haar roze lingerie.

Webcamgirl Erika

JUST BLONDES
JUST BLONDES
Laatste tijd vind ik het weer leuk om compilaties te maken, zo ook de volgende Just Blondes. Van ongeveer 26 clips heb ik een seconde of 20 genomen, Armin van Buuren er onder en kijken wat het wordt. Mja, ik vind het best wel geslaagd ik heb die effectjes nog niet helemaal door, maar ik doe mn best. Kom maar met die comments..

JUST BLONDESTRAPPED
Sommige mensen vragen er gewoon om. Zo ook de dame uit het volgende nieuwsbericht. Ik vind het namelijk niet erg slim als je uitstapt terwijl je in de wasstraat staat. Hoe dan ook Weird Al staat vast in de drive thru en heeft er meteen een clip bij gemaakt.

TRAPPEDBOEKENWEEK
Het is boekenweek. Omdat de jeugd steeds minder boeken leest besloot de altijd sympathieke Vereniging Stichting Boek Instituut hier iets aan te doen. Het lespakket dat ze vorige week naar alle lagere scholen stuurden kwam dan ook als een boekenweekgeschenk uit de ontdekking van de hemel vallen. Getipt door Mark

BOEKENWEEKBABES BABES BABES
Beetje weinig dames vandaag hierzo, gaan we meteen maar eens verandering in brengen. Zojuist werd ik al gebelt met de vraag of er asjeblieft wat meer bloot kon komen, omdat het op kantoor allemaal weer saai is vandaag. Gaan we eventjes voor zorgen dan maar kijken we eventjes mee naar al het moois wat Frankie voor jullie verzameld heeft.

Luba & Marketta - Viola - Aeerus

meer babes vinden we hier!

JISKEFET - SPORTSCHOOL
null
Vandaag is het weer ouderwets lachen met de mannen van Jiskefet. Johnny en Willie zitten op kickboxen natuurlijk en zijn na de training nog een beetje agressief. Willie laat over zich heen lopen volgens Johnny en dat kan natuurlijk niet, aanpakken!

JISKEFET - SPORTSCHOOLI AM RICK JAMES BITCH
null
Hehehe geweldige shit hier rechtstreeks van de Chapelle show. Het Charley Murphy report, als broer van Eddie komt Charley moeiteloos bij alle beroemdheden over de vloer. Vandaag Rick James, beetje vergane glorie als je het mij vraagt. Wel grappig!

I AM RICK JAMES BITCH!TLPIZZA FELICITATIESERVICE
null
Sinds kort hebben we wat nieuws hier op Tlpizza.com. We hebben namelijk sinds kort een heuse felicitatie service, we hebben Mym erop afgestuurd om iedere jarige bezoeker van Tlpizza.com eens persoonlijk te feliciteren. Zie komt die brommert ook meteen weer goed van pas. Dat Mym dit op geheel eigen wijze doet, viel natuurlijk te verwachten. Bellen is ook zo jaren 90!

TLPIZZA FELICITATIESERVICEKLADBLOG WINT BLOGGIE
Mja wij waren geeneens genomineerd kan je nagaan. Helaas pindakaas volgend jaar beter, Patje Biertijd was nog wel genomineerd maar niemand minder dan Kladblog.com wist de prijs van best vormgegeven blog in de wacht te slepen. Geen Stijl had de publieksprijs, mja... Meer info hieronder..

KLADBLOG WINT BLOGGIE

EGOLAND - BNN
null
Het is al weer eventjes geleden en ik vond het toen niet echt geslaagd maar ik kon deze niet laten liggen hier op de plank. Maar liefst 3 delen van deze animatie serie Egoland met in de hoofdrollen Johan, Trix , Maxima en Lex! Geweldig natuurlijk om eventjes een half uurtje tijd mee te doden. Kijken maar!

EGOLAND - BNNPIZZABABE FABIOLA
Vandaag gewoon weer een Pizzababe, dit keer ene Fabiola vanwie ik de achternaam zowaar vergeten ben. Nou ja maakt niet zoveel uit, tetten heeft ze. Helaas zien we er niet al teveel van, check voor meer verse galleries hier!

PIZZABABE FABIOLACarmen
null
Ja,ja, Die carmen blijft echt lekker. Er staan onlangs al vele filmpjes op tlpizza van hete carmen. Maar nu heeft ze weer een nieuwe filmpje met haar strakke lichaam en grote tetten!

Carmen

ZATTEVRIENDEN IN UK
null
Hehe onze belgische zattevrienden zijn afgelopen weekend met de winnaar van een cashback aktie 2 dagen wezen feesten in London. Echt een tof filmpje hebben ze ervan gemaakt, na verluid gaan ze dit wekelijks invoeren. Mooi voor hun en lachen voor ons, kijken we eventjes mee?

ZATTEVRIENDEN IN UKMAKING OF AUDI RECLAME
Hehe ik vond het echt een vette clip die Audi reclame van een tijdje terug. Een Audi A6 rijdt een skischans op alsof hij gewoon de oprit bij jezelf thuis op komt rijden. Mja, hoe ze dat nou eigenlijk allemaal maken kunnen we zien dankzij de linktip van Mark waarvoor dank.

MAKING OF AUDI RECLAMEVLIEGTUIGJES
null
Damn, vroeger wou ik altijd pooier of piloot worden. Mja, helaas is dat laatste niet gelukt, maar naar het zien van het volgende filmpje gaat er dan toch wel weer wat jeuken hoor damn echt mooie clip. Nou ja, ik ben nu te oud natuurlijk, en te dik om behalve in een 747 als passagier ooit nog te vliegen.


VLIEGTUIGJESBEST OF BLOOPERS
null
Waarempel we hebben zomaar een nieuw blooper filmpje. En nog best wel een leuke ook nog, volgens mij zijn het een hele zooi nieuwe want ik ken er geeneen van. Nou ja, bloopers zijn natuurlijk altijd leuk. Kijken we eventjes mee?

BEST OF BLOOPERSJAMMIN IN AMSTERDAM
null
Vandaag hebben we weer een fijne aflevering van Jamming on Beat, hadden we laatst al Eindhoven. Dit keer gaan we naar Amsterdam voor wat heftige hiphop aus der reihe Jamming on Beat aus Holland.

JAMMIN in AmsterdamNext Door Niki
null
Next Door Nikki heeft al een tijdje niets meer van haar laten horen. Nu is ze er weer met een lekker filmpje. Alleen zie ik daar nu een kinderbedje en kinderspullen in haar huisje liggen?


Next Door Niki
Supertanga!
null
Lollly's zijn wel lekker. Vooral die zogenaamde wietlolly's. Chicks houden natuurlijk ook van lolly's. Dat zie bijvoorbeeld hier bij deze babe met een lekkere ass van supertanga's

Supertanga!

PIRATES OF THE CARIBBEAN 3 - TRAILER
Hier bij tastelikepizza houden we wel van films. Er gaat geen dag zonder dat Pizzaman een film heeft gezien. Gelukkig heb ik hier de trailer van Pirates of the Caribbean 3. Kijken dus naar deze spannende trailer.

PIRATES OF THE CARIBBEAN 3 - TRAILER
SEXY CLUBBING
null
Vanmiddag maar eventjes wat leuke clipjes bijelkaar in een filmpje gegooid. Het zijn allemaal filmpjes ergens in de club. Dit keer geen vip maar gewoon hier bij ons op de hoek. De beeldkwaliteit is helaas niet helemaal 100 pro maar de beelden zelf spreken voor zich zelf. Kijken we eventjes 5 minuten mee?

SEXY CLUBBINGARGENTINA MINI'S
null
Mja, ik blijf erbij daar in Argentinie zit iets in het water. Hoe kan het dat er zoveel mooie vrouwen vandaan komen ik heb er geen andere verklaring voor. Hier nog maar eens 3 stuks, dit keer in erg fijne minishorts.

ARGENTINA MINI'SSLIMME POLITIE
De politie is je beste vriend. Jammer genoeg denken een hele hoop mensen er niet zo over. Maar soms is de politie ook goed bezig. Kijk mee naar deze slimme agent die weet hoe je iemand moet oppakken.

SLIMME POLITIE
SCHRIKKEN
Soms kan je heel erg schrikken van dingen. Zo ook het kind uit het volgende filmpje. Hij is druk bezig met het nadoen van Britney en dan opeens komt zijn moeder binnen.

SCHRIKKENKATE OUTTAKES
null
Hehehe zelfs bij onze grote vriendin Kate wil er weleens wat fout gaan. Zo heeft zij ook een aantal takes nodig om ons de lekkerste filmpjes voor te kunnen schotelen. Kijken we eventjes mee, en ik beloof je dat je meelacht. Wat is het toch een schatje eigenlijk he, originele filmpje zonder lachen staat hier.

KATE OUTTAKES & LOLLIPOPGREASE - SUMMERNIGHT
Wat een gast toch eigenlijk die John Travolta, toen hij deze film maakt werd ie in een keer wereldberoemd. Danny en Sandy als ik het me goed herrinner, goed dit is dus een scene uit die film. Het nummer heet Summernight samen met Olivia Newton John. Altijd wel leuk om zo herrineringen op te halen, klassieker dus!

GREASE - SUMMERNIGHTSNAKE BOY
null
Hehe ik vind dat echt leuk hoor die stopmotion filmpjes. Echt geweldig wat je zoal tegenkomt op het web van gasten die zeggen zich te vervelen en dan vervolgens uren in de weer gaan om een filmpje als dit te maken. Ik vind het grappig, kijken we eventjes mee ?

SNAKE BOYCITY OF GOD REMIX
null
Toch al een wat oudere film deze City of God maar daarom niet minder goed. In het kort gaat de film over 2 jongens die opgroeien in de sloppenwijken van Rio, de een wordt fotograaf de ander drugdealer. Originele film is al uit 2002 maar we hebben hier een echt mooie remix hierzo gemaakt door Gez!

CITY OF GOD REMIXGUMP - WEIRD AL
null
Ik vond Forrest Gump indertijd echt een megafilm, ik heb laatst zelfs nog de dvd "gekocht" omdat ik het zo'n goeie film vind. Nu hoorde ik vorige week al dat er gewerkt wordt aan een 2e deel die Gump & Co gaat heten, super natuurlijk alleen hebben we daar nog geen beelden van. Wat ik wel heb is deze clip van Weird Al Yankovic, met je raad het onze eigenste Gump in de hoofdrol.

GUMP - WEIRD ALBLONDE WEBCAM
null
Ik kreeg al een beetje honger dus dat betekent tijd voor een fijne babe hierzo. Dit fijne webcam filmpje heb ik ergens vandaan maar ik weet alleen niet meer waarvandaan verdoeme. Want er stonden er nog een boel, mja ik zal zo nog eens de archieven of anders geschiedenis induiken. Lekker webcamfilmpje dus!

BLONDE WEBCAMPIZZA & PARTIES
Dat ik er altijd bij ben als het feest is lijkt me vanzelfsprekend, echt een feestnummer ben ik dus. Ik vond het dan ook helemaal niet vreemd toen ik opeens opdook in deze gallerie bij onze buren van Getnudies. Wel geinig natuurlijk om jezelf zo te zien tussen al die meiden, mja.

PIZZA & PARTIES

party girls 1 | party girls 2 | party girls 3

VERMEULEN WEET HET BETER
null
Op 4 september 2004 overleed cabaretier en schrijver van Nederlandstalige liederen Bram Vermeulen. Voor de RVU /// educatieve omroep maakte hij een aantal opzienbarende televisie- en internetproducties. Dit is er een van ga lekker onderuit gezakt achter je buro zitten en kijk eventjes mee naar deze 49 minuten durende show.

VERMEULEN WEET HET BETERWAT MANNEN DENKEN
null
Dit is een clip die elke man wel kan beamen denk ik. Ik hoor mezelf ook weleens dingen zeggen waarvan ik bij het moment van uitspreken al spijt heb. Mja wat mannen denken en zeggen is een verschillend iets.

WAT MANNEN DENKENQUADS & BIKES
Crash compilaties zien we regelmatig voorbij komen hier op Biertijd, puur omdat we er van kunnen genieten. Het is natuurlijk geen makkie om over een simpele boom te springen. Maar als je dan wat lastigere stunts en missers als deze ziet, begrijp je wel waarom wij er van houden.

QUADS & BIKES

Luna = Niet Dik
null
Luna blijft een lekkere babe. Er zijn wat kritieken op geweest dat ze te dik was. Ik vind persoonlijk dat ''dik'' overdreven is. Ze is tenminste beter is als zo'n magere anorexia-slet. Check dit filmpje maar en beslis maar of ze dik is of niet.

Luna = Niet Dik

Anna Nicole Smith
null
We weten ondertussen al dat Naakt model Anna Nicole Smith al een tijdje dood is. Daarom is hier een filmpje uit haar beste jaren. De jaren 90. Een oldskool filmpje van de 40 jarige babe.

Anna Nicole Smith

50 JAAR FORMULE 1
Nu zelfs Pizzaman Formule 1 leuk begint te vinden kan ik deze documentaire rustig plaatsen. In deze documentaire van ongeveer 40 minuten wordt de historie van de Formule 1 bekeken. Zo zien we behalve Schumacher ook Senna en Sterward langskomen.

50 JAAR FORMULE 1KERK HUMOR
Zo nu en dan gebeurd er ook iets leuk is de kerk. Kijk maar even mee met dit filmpje. Zo zien we dingen kapot gaan, dingen fout gaan en nog veel meer. Kijken dus.

KERK HUMORMAANDAG GAMEDAG
Het is tijd om te gamen. Vandaag lang genoeg op school gezetten dus tijd voor een geinig gamepje. het spel heet Desktop Tower Defense en de bedoeling is om zo veel mogelijk beestjes te vernietigen. Mijn highscore was 1734. Kan je het beter mail een screenshot naar Pizzaman

MAANDAG GAMEDAG

SPYKER F1 TEAM in MELBOURNE
Okay dit weekend kwam dan voor het eerst dit seizoen het Spyker Formule 1 team in aktie in Melbourne. Verslag van de grandprix kon je gister al vinden hierzo op de site, vandaag heb ik een fotoreportage van het Spyker team. Het zijn de persfoto's en het zijn er echt veel. Mja, kijken we eventjes mee?

SPYKER F1 TEAM in MELBOURNE [MEGAPOST]WET T-SHIRT
WET T-SHIRT
Mja toch weer een hoop te vinden vandaag op het net, zo kwam ik net deze wet t-shirt clip tegen. Er staat bij uit Rusland maar dat geloof ik niet helemaal. Mja de babes zijn wel blond en lekker, maar er wordt engels gesproken dus. Kijken we eventjes mee?

WET T-SHIRTMASTERMIND
null
Zo tussen de babes door heb ik vandaag nog deze geinige Monty Phyton, dit keer gaan we Mastermind spelen. Een soort quiz die vroeger best wel populair was, toen er nog gekeken werd naar televee that is. Mja, klassieker wederom. Ik zal er nog een bonus bijzetten.

MASTERMINDMADTV - IRACK
null
Alles is tegenwoordig I volgens deze clip. We gaan een presentatie zijn van Mr. Apple himself, en dit keer heeft ie toch echt een mega uitvinding gedaan. De I-Rack dus!

MADTV - IRACKOLYMPIC RALLY 2007
null
Ook deze maandag hebben we weer een report van wat er allemaal is gebeurt dit weekend in de rallysport. Kijken we eventjes naar deze Olympic Rally verreden op 17 en 18 maart in Griekenland nog wel. De meest spectaculaire beelden hebben we natuurlijk gewoon in een filmpje gepropt, komt ie!

OLYMPIC RALLY 2007JISKEFET - VLIEGTUIG
null
Ze zijn niet altijd even leuk onze helden van Jiskefet, maar ik hoop dat jullie deze wel kunnen waarderen. Ik kende deze zelf nog niet, maar het is een leuke sketch. Dat napraten snap ik niet helemaal.

JISKEFET - VLIEGTUIGCJ GIBSON IS HOT
null
Deze dame heeft eigenlijk verder geen introductie nodig dacht ik zo. Mega lekker deze dame dus gaan we maar snel kijken wat ze voor ons in petto heeft.

CJ GIBSON IS HOTPIZZABABE PALO
Hoi hoi vandaag heb ik echt een hele lekkere Pizzababe gevonden. Nee nee, ik heb haar niet in mijn bed gevonden helaas, wel ergens op het wereld wijde web wat ze ineens willen gaan veranderen, aargh?! Nouja voorlopig is het natuurlijk nog lang niet zo, Palo pizzababe van de dag!

PIZZABABE PALOTOPLESS SKYDIVE
null
Mja, maatje van me ging van de week nog indoor skydiven. Daar had ie beter nog eventjes mee kunnen wachten tot deze dames van de FHM het gingen proberen. In bikini nog wel, mja jammer dat die dan uitgaat door de luchtdruk.

TOPLESS SKYDIVENO WANKING
null
Afentoe moet je gewoon hard optreden zo ook vanmorgen hier op kantoor. Het hangt al een paar weken een vreemde geur hier op kantoor en Mym die lijkt altijd ergens mee bezig te zijn als ik het kantoor binnenkom. Mja, tijd voor wat harde maatregelen dus, no more wanking at the office... Dat geldt dus zeker voor jou Mym!

NO WANKINGMELKWEG 17 MAART 2007
null
Zo, zijn we allemaal weer helemaal fris en fruitig van het weekend ? Iemand toevallig nog in de Melkweg geweest dit weekend voor een lekker hip hop avondje met deze T la Rock ? Ach, U heeft het gemist, geen nood de beelden hebben wij natuurlijk gewoon voorhanden.
T la Rock in de Melkweg dus, old school!

MELKWEG 17 MAART 2007SCHEIDS JUICHT VOOR 020
null
Scheidsrechter Eric Braamhaar leek tijdens PSV - Ajax te juichen voor het vijfde doelpunt van Ajax. De arbiter maakte na de goal van Kenneth Perez met de linkerarm een vreugdegebaar in de richting van zijn assistent. Mja, het zullen die joden ook eens niet zijn die een scheidsrechter mee hebben.

SCHEIDS JUICHT VOOR 020

VREEMDE BLOOPERS
null
Hehehe blooperfilmpjes zijn natuurlijk altijd leuk. Nog leuker is het om dat soort filmpjes nog eens te bewerken, ok ok het is geen proffesional die dit gemaakt heeft. Maar ik vind het toch uiterst grappig hoe dit gemaakt is. Iemand een idee welke programmas hiervoor gebruikt zijn toevallig ?

VREEMDE BLOOPERSKING OF QUEENS
null
Ik kijk bijna nooit naar de commerciele zenders, ik kan gewoon niet tegen al die reclame. Dan ga ik zappen en weet ik op een gegeven moment al niet eens meer wat ik nu precies aan het kijken was. King of Queens is een van mn favorieten sitcoms, op rtl5 als ik me niet vergis. Mja, Talpa gaat er mee stoppen als ik de laatste berichten mag geloven.

KING OF QUEENSTOMTOM
Pizzaman heeft me vandaag een tomtom kado gedaan. Hij mompelde iets over te late bestellingen enzo. Maar hoe werkt zo tomtom eigenlijk. Terwijl ik aan het zoeken was naar het antwoord kwam ik dit filmpje tegen.

TOMTOM
2 Lesbo's
null
Een lesbian filmpje voor de luie zondag. Gewoon een Lesbo scene uit een pron film geknipt wat er zeker niet slecht uit ziet. Een blondje en een brunette. Kies maar wie de heetste is.

2 Lesbo's

CHEATERS
Cheaters ken je misschien al, het reality tv programma waarin ťťn van de partners een detective en cameraploeg inschakelt om de vreemd gaande partner op heterdaad te betrappen. Wel, we hebben al veel gezien maar dit slaat echt alles!

CHEATERS

JACK RUSSEL SOCCER
Geinig filmpje hier, benodigheden een beamer een voetbalspel en een Jackrussel. Hehe daar kan je je toch wel eventjes mee vermaken zo op de zondagmiddag dacht ik zo! [thnx]

JACK RUSSEL SOCCERFLASHEN IN DE PIZZAHUT
null
Mja, ik heb voor de hele week weer genoeg Pizza's, bier en andere geestveruimende middelen ingeslagen zodat ik de deur eigenlijk helemaal niet uit hoef. Erg fijn natuurlijk, vooral als je dan hoort dat er alleen maar regen voorspelt is. Toch kan je buiten ook wel allerlei leuke dingen meemaken, zo vindt deze dame het leuk om een beetje geilig te lopen doen in de Pizzahut!

FLASHEN IN DE PIZZAHUTSPAREN VOOR TETTEN
null
Deze Angie Savage moet echt heel snel naar de tetten dokter, sjesus wat heeft dit meisje lelijke tetten zeg. Het is gewoon bedroevend enige reden waarom ik kan bedenken waarom ze hier op deze fotos staat is om dat ze aan het sparen is voor nieuwe mukken. Want dit kan toch niet!

SPAREN VOOR TETTENONGELUK
Laatst konden jullie zien hoe ik op een brommer rijd. Inmiddels heb ik al mijn certificaat dus mag ik officieel de weg op. Dat kwam goed uit want we hadden gisteren een spoedbestelling. Dus ik op weg remt die auto voor me opeens. Kijk maar even mee zou ik zeggen.

ONGELUK

RAIKONEN WINT EERSTE GP
Vanacht was het dan zover, eindelijk weer eens een Grand Prix in de Formule 1. Australia was aan de beurt, ik ben er niet voor opgestaan en lag al om 23.30 in bed gisteravond. Mja, wederom Ferrari dus die aan de leiding gaat in het klassement voor teams. Hier staat een zeer compleet verslag van vriendje Pipola!

RAIKONEN WINT EERSTE GP!

Bonus: Crash van Coulthard staat er bij!

Bonus 2 : Nieuwe regels seizoen 2007 handig in 1 filmpje

COLBERT OWNS
null
Steven Colbert is echt geniaal, begonnen ooit bij The Dailyshow heeft hij nu al toch al een tijdje zijn eigen show. Hier heb ik een clip met zijn beste interviews, echt geniaal hoe hij de meest bizarre uitspraken weet te ontlokken. Vooral die laatste, congressman what do you think about throwing kittens in a woodchipper..

COLBERT OWNSBART - GIEL DE LA TOURETTE
null
Ook vandaag weer een echte klassieker uit de kluis van BNN. Dit keer maakt Bart een nieuwsprogramma voor zijn nieuw te starten omroep BNN. Giel de la Tourette doet het weer..

BART - GIEL DE LA TOURETTESLIPKNOT - DISASTERPIECES
Het is weer Zondag dus tijd voor Metal. Binnenkort zijn we alweer toe aan het 10de concert. Maar voor dat het zover is gaan we eerst genieten van Slipknot.

SLIPKNOT - DISASTERPIECES
Webcam Blondje
null
Voor de zaterdagavond is hier nog een webcamfilmpje van een lekker blondje! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar brunettes maar deze vind ik ook geweldig!

Webcam Blondje

Shay Laren
null
Shay Laren is een uber-babe. Dit vooral onder de spaanse liefhebbers als je kijkt naar het vorige filmpje. Dit valt natuurlijk wel te bergrijpen, dus hier is er weer een Shay Laren!

Shay Laren

ZATERDAG AVONDGAME
Het is weer zaterdagavond dus gaan we nog even gamen. Dit keer een lekkere online tank game die je tegen andere mensen kan spelen. Dus gewoon lekker knallen op andere tanks.

ZATERDAGAVOND GAMEGOT ASS ?
null
Yoehoe, Pizza is er weer. Goddamn vandaag nog eventjes een maatje geholpen met wat sloopwerk, ik word da echt te oud voor hoor. Vroegah was het echt geen probleem om een dagje als een dwaas door zon keet te rausen, en dan om een uurtje of 2 klaar. Mja die tijden zijn voorbij, ik kwam zojuist naar binnen strompelen hierzo, en meer dan wat tikken kan ik ook echt niet..

GOT ASS ?KARTEN
Karten is altijd leuk om te doen. Met een paar vrienden over een baan scheuren kan niet fout gaan. Er zijn ook mensen die professioneel karten. Bij elke sport gaat wel eens iets mis dus ook bij karten.

KARTENWINTER IN LONDEN
Hier is het lekker weer en in Engeland ook. Je heb dan natuurlijk enorme pech als je van skiŽn houd. Toch wist de gast uit het volgende filmpje hoe je de winterpret wat dichter bij brengt.

WINTER IN LONDENDEAD NOVEMBER
null
Dit is zonder meer de beste Guns n Roses immitatie die ik ooit heb gezien. Gewoon geweldig hoe die gast kan zingen, de groep in kwestie heet Dead Flowers. Ik zag laatst een optreden van die Axl van de Guns maar dan doet deze gast het toch echt stukken beter.

DEAD FLOWERS - NOVEMBER RAINSNACK OUT
null
Ik moest eerst een paar keer kijken voordat ik pas goed zag wat hier aan de hand was. Een soort Arkanoid voor de echte kenners, of break out maar dan anders. In plaats dat je met een balletje iets wegkaatst moet het niet gegeten worden. Geinig! [thnx]

SNACK OUTLUNA GAAT DANSEN
null
Mja ik laat Ruben meestal de Luna filmpjes posten hierzo op de site maar zelf heb ik haar natuurlijk gewoon in mijn msn staan. Gisteravond ging ze uit dansen, mja voordat ze ging vroeg ik haar nog eventjes de cam aan te zetten. Met dit filmpje tot gevolg..

LUNA GAAT DANSENLUBA POOL
null
Volgens sommige de mooiste vrouw van het web, ik vind het persoonlijk maar zo zo. Goed ik laat haar niet in de regen voor de deur staan natuurlijk, maar echt warm word ik er niet van. Lekker filmpje met Luba in de hoofdrol dus!

LUBA POOLPIZZABABE ZUZANNA
null
Mja deze dame heeft dan misschien een iets minder mooi gezicht maar een lichaan, habbaaaa. Erg lekker allemaal, als huisvrouw is ze niet erg geschikt zo lijkt het. Ze knoeit een beetje met melk..

PIZZABABE ZUZANNAALICE IN WONDERLAND
Vandaag gaan we eventjes terug in de tijd naar een klassieker die eigenlijk iedereen zou moeten kennen. Dan heb ik het natuurlijk over het meesterlijke verhaal van Alice in Wonderland. Een en ander is hier erg mooi in een soort van fotoverhaal te lezen/bekijken.

ALICE IN WONDERLAND

STOPMOTION = COOL!
null
Hehe gaaf gedaan dit, gaat toch wel erg veel tijd in zitten om een soortgelijk filmpje te maken denk ik zo. Een hele hoop stopmotion en geanimeerde 3d shit in een leuke videoclip gepropt!

STOPMOTION = COOLBART - BAKSTEEN
null
We gaan nog eventjes terug in de tijd met Bart de Graaf dit keer een verzoeknummertje. Mym heeft de hele morgen weer allerlei oude dozen door zitten snuffelen, Ruben heeft de boel daarna nog afgestoft maar hij kwam dan toch te voorschijn dit geinige filmpje van Bart de Graaf die met een soort 06-11 weekend reportage bezig is, alleen gebeurt er niet zoveel.

BART - BAKSTEEN100 DOLLAR WEEKEND!
Vandaag gaan we POKEREN, want het is weer 100 dollar bonus weekend!

null

Nieuwe spelers ontvangen een $100 bonus
Luna's Cam
null
Ja, die filmpjes van hete brunette ''luna''' bljven gewoon maar komen. Gewoon weer een damn lekker filmpje van de babe met het perfecte lichaam!

Luna's Cam

LULI FERNANDEZ
null
Vandaag toch nog maar eventjes naar Argentinie toe, en dat gaan we doen met deze wonderschone Luli Fernandez. Erg smakelijk allemaal zo op de vrijdagmiddag, ik ga de kroeg in.

LULI FERNANDEZHET DORP
null
Dit is pas echt nostalgie, Wim Zonneveld die "Het Dorp" live uitgevoerd in zwart witte televeebeelden. Wim en Toon de nestors van de NL televee humor! Mja, toch lichtelijk een kippevel moment.

HET DORP

Bonus : Speciaal voor Patje de Ali Osram versie er ook bij!VRIJDAG GAME DAG
Het is alweer vrijdag. Het is al 3 uur geweest dus hoogste tijd voor een game. Vandaag gaan we rode neuzen naar de overkant over stuiteren. Highscores inclusief screenshot kunnen worden gestuurd naar de redactie.

VRIJDAG GAME

BIG BROTHER
null
Camera's we kunnen niet meer zonder eigenlijk, hele gebieden worden er dag en nacht mee in de gaten gehouden. Dat dit nodig is blijkt bijvoorbeeld in het Utrechtse wijk Ondiep waar de hele week eigenlijk relletjes waren totdat er een camera werd geplaatst om de boel in de gaten te houden.

BIG BROTERAUDITIE
Het is weer zover, Mym en Rubenz hebben de secretaresse helemaal overstuur gemaakt en die zit nu dus thuis. Tijd om maar weer eens met het uitzendburo te bellen dus, gelukkig was het meteen raak bij de eerste dame die ze stuurde. Ze past gewoon goed bij het interieur, hier de auditie. [thnx]

AUDITIEMUHAMMED ALI 1962
null
Vandaag gaan we eventjes terug in de tijd met Muhammed Ali in 1962! Best wel gave beelden hierzo van een erg jonge Ali in zijn beste jaren pratent met verschillende verslaggevers. Historische beelden dus.

MUHAMMED ALI 1962BELGJE PLAGEN
Wat is er leuker dan belgje pesten op de vrijdagmiddag. Zo ook deze gasten die het grappig vonden om de Smart mobiel van een van hun klasgenoten op te tillen en ergens anders te parkeren. Hehe nou ja het is ook best wel grappig! [thnx]

BELGJE PLAGENZEMANOVA in de PENTHOUSE
null
Ik wou haar eerst tot de Pizzababe van de dag bombarderen deze Veronica Zemanova, maar goed iedereen kent haar dus al. En niet onterecht, had ik gister nog een leuke videoclip van deze dame, vandaag zijn het een boel plaatjes..

ZEMAVOVA in de PENTOUSEVUURTJE?
null
Ik ben gisteren uitgebreid wezen stappen, eerst lekker wat gaan eten en daarna volle porties stappen. Mja, ik ben niet echt vooruittebranden vandaag, de gasten in het volgende filmpje wel. Die zijn zelfs een beetje onvoorzichtig met vuur!

VUURTJE?CRISTIANO RONALDO OWNED
null
Hehehe, tja ik vind het wel een goeie voetballer die Cristiano Ronaldo uit Portugal. Spelend in de UK nu al weer een paar jaartjes maakt hij er ook weleens een potje van, zoals te zien is in de volgende clip! Hehe, die muziek komt me bekend voor!

CRISTANO RONALDO OWNEDGRATIS DOWNLOAD VAN HEINEKEN
Toen Pizzaman laatst de linktips door liep zat er op eens deze link tussen. Als je naar deze site van Heineken gaat kan je een spelletje spelen. Als je dit spelletje goed oplost kan je de nieuwe singel van Bastian downloaden. Gewoon de flesjes 4 6 7 15 19 22 opendraaien als zo en hoppa we kunnen downloaden. Thx to Arjan

GRATIS DOWNLOAD VAN HEINEKEN

SECOND LIFE GETS DISSED
Hier bij Tastelikepizza houden we wel van een gamepje. Gelukkig hebben we ook allemaal een ontzettende hekel aan Second Life. Daarom zijn we blij met de linktip. Kit Kat kan Second Life ook niet uit staan en nemen het dus mooi in de zeik in hun nieuwste reclame.

SECOND LIFE GETS DISSED
Naakte Sportschool
null
Ik heb al eerder gezegt dat wat lichaamsbeweging totaal geen kwaad kan. Als je de vorige keer nog niet overtuigd was moet je zeker deze eventjes checken met Susana in de sportschool.

Naakte Sportschool

Babyolie Babe
null
Babyolie kan zeer toepasseljk zijn met een aantal dingen. Voor Baby's, maar ook voor de baby's als ze opgegroeid zijn! Dan heeft de olie een andere functie gekregen. Kijk maar naar deze babe met een prachtig lichaam.

Babyolie Babe

STERKE GOZER OP BEZOEK BIJ JOHAN
Johan kennen we van Badmofo.nl. Een site met veel historie. Ook heb ik er mijn opleiding tot logger gevolgd. Zo nu en dan post Johan weer een filmpje waar je van staat te kijken. Zo ook dit filmpje.

STERKE GOZER OP BEZOEK BIJ JOHANDE PINT NIET LAUW
Natuurlijk kennen we allemaal het nummer Ze Maken Mij De Pis Niet Lauw van Theo Maassen. Gelukkig kwam er via de linktip een video binnen van een remake. Dit keer maken ze de pint niet lauw.

DE PINT NIET LAUWSATURN V LIFTOFF
Vroegah toen de regenboog nog zwart wit was gingen ze met Saturn raketten de ruimte in. Natuurlijk is dit allemaal van voor mijn tijd. Gelukkig kan ik via Youtube als nog de lancering van een Saturn zien.

SATURN V LIFTOFF
DANSEN
Op elke feest word gedanst. Vaak word dit gedaan door lekkere dames met zo min mogelijk kleren. Zo ook op het volgende feest. Toch kan ik niet aan het idee ontkomen dat ze niet erg slim is.

DANSEN
50 BEST UK BOOBS
null
De 50 mooiste borsten van de UK zien we natuurlijk bij vriendje Ruud, maar op Beeblog is Sterloggert ook helemaal losgeslagen. Elke dag verse babes in verse gallerietjes. Kijken we eventjes mee danku !

50 BEST UK BOOBS

GEKLOOND
null
Waar is die tijd toch gebleven dat deze Bart de Graaf op de televee was te zien. Even terug in de tijd dus met dit leuke filmpje van BNN. Uit de ouwe doos!


GEKLOOND - BART DE GRAAFJISKEFET - DE DATE
null
Vandaag hebben we weer een aflevering van Jiskefet op het programma staan. De heer Zalfman heeft een date, maar heeft ook een beetje jeuk. Dat moet natuurlijk eerst opgelost worden, wederom een geweldige sketch van deze helden.

JISKEFET - DE DATETESCO IS CHEAPER
null
Beetje jammer dat ik deze nu tegenkom voor die gasten bij Caz radio. Wat een neppers, dacht ik dat ze daar ook eens origineel waren met die Aldi is goedkoper prank, blijkt het gewoon een goedkope imitatie te zijn van wat we hier kunnen horen op de Engelse radio. In the UK hebben ze geen Aldi of Appie Hein dus doen ze het daar met ASDA en Tesco. Mja de grap blijft natuurlijk hilarisch.

TESCO IS CHEAPERNOOO!
null
En heleboel Noooo's zien we in het volgende clipje dat getipt werd wederom via de linktiplijn. Hier nog een heleboel flauwe strippies in een open directory die Mark nog stuurde.. Laat ze maar doorkomen die tips, we bekijken alles..

NOOO!FILM EDITTEN DOE JE ZO
null
En we hebben zowaar weer een instructie video, dit keer niet hoe we wiet of hasj kunnen fabriceren. Dit keer iets nog leukers eigenlijk, tenminste als je van films houdt. Nou ja Pizzaman wel dus, daarom is het ook wel leuk om te zien hoe dit soort zaken in z'n werk gaan. Anderhalf uur moet je er wel voor over hebben..

FILM EDITTEN DOE JE ZOMARIO KART LIVE
Zo afentoe zien we dit soort filmpjes opduiken, real life Mario dus. Dit keer gaan we real life Mario Kart spelen, leuk filmpje met dank aan onze vriendjes bij Kladblog.com

MARIO KART LIVE

PIZZABABE ELENA
null
Vandaag heb ik echt een hete gevonden, Pizzaman is meteen weer helemaal verliefd. Echt wat een kanjer deze Elena zonder achternaam, mja een lollie voor wie dit eventjes weet te achterhalen. Voorgaande Pizzababes vindt je natuurlijk gewoon hierzo!

PIZZABABE ELENANASCAR LAS VEGAS 2007
null
Ha we hebben weer verse beelden van over het grote water. Dit keer de Nascar races in Las Vegas van maart dit jaar, volgens mij zelfs van dit weekend. Mja het is een 5 minuten durende compilatie geworden met de leukste momenten uit deze race, en ja daar horen dus ook crashes bij.

NASCAR LAS VEGAS 2007HOT STRIPTEASE
null
Zo en dan is het alweer bijna middag, tijd dus voor een lekkere striptease. Er komt nog een heleboel online zodadelijk dus stay tuned vandaag. Nu dus eerst deze lekkere dame in een lingerie setje wat ik helemaal geweldig vind. Kijken en kwijlen we eventje mee ?

HOT STRIPTEASEFUCKING GAME
null
Heeft Mym dan vanmorgen eindelijk een shooter neergezet voor mij zodat ik ook eens een gooi naar de highscore kan doen. Is het niet helemaal het soort schietspel dat ik bedoel, geeft ook niet natuurlijk, want ons Mym is nog niet zo heel erg wereldwijs. Nou ja, ik bedoelde dus zo schieten Mym.. kijken en spelen we eventjes mee?

FUCKING GAMERALLY CLINIC
null
Tegenwoordig zijn er zoveel vliegvelden waar je goedkoop op een vliegtuig kan stappen. Zo hebben wij hier onder Nijmegen het vliegveld Niederrhein. Dat daar dus ook Rally Clinics worden gehouden konden we afgelopen zaterdag zien toen daar een heleboel teams de gelegenheid hadden om dit jaars auto te testen. TLpizza was er voor u bij!

RALLY CLINICMODEL SEARCH
null
Vanochtend gaan we op zoek naar een paar mooie modellen. Waar ze vandaan komen maakt mij verder niet zo veel uit, dat ze mooi zijn is het belangrijkste. Gelukkig hebben de makers van dit filmpje er al een paar voor ons gevonden. Check de check!

MODEL SEARCHDONDERDAG GAMEDAG
Het weekend staat al weer voor de deur. Dit keer gaan we een game spelen die Pizzaman ook kan waarderen. We gaan namelijk een paar poppetjes ombrengen. Gewoon weg leuk knallen.

DONDERDAG GAMEDAGBusty Babe
null
Houd je van flinke tetten? Dan moet dit ''busty'' filmpje van ene Poolse babe zeker eventjes checken waar ze eerst in bad gaat en vervolgens haar haartjes FŲhnt

Busty Babe

RIDE & DIVE
Etnies kennen we uit de skateboard wereld. Etnies heeft ook vaak evenementen voor skaters. Dit keer een filmpje van ride & dive. Een soort ter land, ter zee en in de lucht alleen dan voor skaters.

RIDE & DIVE
Striptease
Striptease
Een striptease op de woensdag na-middag is mooi toch? Vooral als je net van je werk afkomt. Gewoon een lekkere babe met een lekkere kont in een sexy lingerie-setje die stript.

Striptease

CASINO WEG
Natuurlijk doen wij hier ook mee aan de poker hype. Zo nu en dan gaan we zelfs naar het casino toe. Toen ik gisteravond in mijn eentje naar het casino ging kon ik het niet meer vinden. Na het bekijken van dit filmpje weet ik waarom.

CASINO WEGANETA SMRHOVA
Frankie wil weten of deze Aneta wel of niet fuckable is. Mja ik dacht van wel, wat vinden jullie ?


ANETA SMRHOVA

AMATEUR STRIP
null
Kijken we eventje mee naar deze dame die ons een minuut of 10 bezig houdt met allerlei geiligheden voor de cam. Een leuke blonde dus die voor ons d'r best doet..

AMATEUR STRIPT 10 MINUTENSAXON IN BELGIE
null
Afgelopen weeken gemist dit optreden van Saxon ? Geen nood natuurlijk als je je weg weet te vinden naar TLpizza. Een beetje in stijl van Mym die nu op school zit als ik het goed zag zojuist. Saxon dus een metalband die dit weekend dit concert gaven met de nummers Crusader en Princess of the Night.

SAXON IN BELGIEPONCHO GEAR TEST
null
Deze had ik beter ergens in novenmber kunnen plaatsen want als ik nu naar buiten kijk zie ik alleen maar zon. De poncho test dus, altijd wel erg handig om te weten of je regenjackie bestand is tegen water en andere weersinvloeden. Of zo'n poncho ook melkdicht moet zijn vraag ik me af.

PONCHO GEAR TESTPLAYBOY MODEL UK 2007
null
Mja wij hadden laatst al een beetje aandacht besteed aan de NL Playboy competitie, waarin je buurmeisje zomaar een keer op de front van de Playboy kon komen te staan. Uiteindelijk heeft onze Bianca het niet kunnen redden helaas. In Engeland hebben ze nu ook zo'n competitie, hier het filmpje. Wie kiezen we dit keer ?

PLAYBOY MODEL UK 2007YVETTE LOPEZ IN PLAYBOY
null
Zeer mooie fotovideoshoot in de zanderige vlaktes van Arizona. Deze Yvette Lopez mag mij anytime wakker maken, of hiero aanbellen wat een lekkere deerne. Mja, kijken we eventjes mee hoe al dit lekkers zomaar voor de cameralens staat mooi te wezen.

YVETTE LOPEZ IN PLAYBOYUGLY GIRL
null
Ik vond het origineel best wel leuk destijds, mja deze zal wel ergens uit een oude doos getovert zijn. Ugly girl dus op de beat van Barbie girl, funny kijken dus.

UGLY GIRLPIZZABABE LUCY
null
Ook vandaag gewoon weer een lekkere dame die de Pizzababe gelederen komt versterken. Dit keer ene Lucy Zara met wat fijne fotootjes. Alle andere Pizzababes kan je hier terug vinden. Vandaag dus Pizzababe Lucy!

PIZZABABE LUCYHET BIER SPEL
Goh wat ben ik blij dat alles weer netjes werkt hier op de site. We hadden eventjes was email probleempjes maar die zijn weer verholpen door onze held Jonas. Gelukkig maar want anders had Mark dit spel niet kunnen tippen via de linktip lijn, helaas is het Grolsch, maar het spel is echt machtig leuk. De bedoeling is om zo snel mogelijk bier naar je maten te brengen. Thnx Mark voor de tip!

HET BIER SPEL

STRIP DODGEBALL
null
Dodgeball, is wat wij eigenlijk gewoon kennen als trefbal. Laatste keer dat ik dat speelde zat ik volgens mij nog op school en vond ik het altijd maar een saai spelletje. Dit is dan wel weer een leuke variant op dat spel, elke keer als je geraakt wordt dan moet je een kledingstuk uittrekken. Goed dat er wat babes mee doen.

STRIP DODGEBALLDIKSTE MAN VAN MEXICO
Okay ik heb een bierbuik(je) daar is niet veel aan te doen als de enige beweging die je hebt een dagelijkse wandeling naar de Pizzeria is en de enige sport die ik leuk vind op zondagavond op televisie te volgen is. Toch vraag ik me af wat je allemaal moet eten en drinken voordat je zo dik bent als de volgende gast. De dikste man van Mexico, filmpjes staan er ook bij.

DIKSTE MAN VAN MEXICO

BUSH EN GOD
null
Zo gisteren heb ik dan de laatste delen van 24 gekeken. Echt wel een goede serie al moet ik zeggen dat als je 4 seizoenen in 2 weken kijkt, het toch een beetje saai gaat worden. Okay Jack is gewoon de beste en hij wist ook in het 4e seizoen Amerika te redden van een nucleare ramp. Als Jack echt was dan zou George Bush misschien niet met God hoeven praten.

BUSH EN GODTHIS IS WHY I AM HOT
Zeer vette echt mooie remix van het nummer "this is why i am hot" maar dan met een Jamaicaanse inslag. Leuke gedaan, klinkt goed, bedankt Mims, niet te verwarren met Mimic natuurlijk.

THIS IS WHY I AM HOTTHE STIG
Vandaag doen weer een filmpje over The Stig. Je weet van Topgear. Niemand weet wie de Stig is maar er zijn veel speculaties. Wat we wel weten is dat The Stig kan praten. Geloof je me niet? Kijk dan maar even naar het volgende filmpje.

THE STIG
BLONDE NUDISTE
Gisteren was lekker weer om naar buiten te gaan. Het was zelfs zo warm dat sommige mensen naakt over straat gingen. Dit fenomeen werd niet alleen gesignaleerd bij Tastelikepizza maar ook bij onze collega's van Wadda.be. Kijk mee naar hun filmpje.

BLONDE NUDISTEMXX feat. Greis Rasco Curse
null
Ik heb vanmorgen iets gepost wat niet echt in de smaak viel bij menigeen. Beetje te commercieel zou de hiphop zijn in dit filmpje, en waardeloos hoorde ik net ook nog iemand roepen. Om te bewijzen dat Pizza gewoon down met OPP is, de volgende hiphop clip van Mxx met City of Gold

MXX feat. Greis Rasco Curse


HEEL VEEL RECLAME
null
Toch maar weer een hele zooi reclame in een filmpje post vandaag. Had er nog eventjes mee willen wachten maar zat em net te kijken en er zitten toch wel weer wat hele leuke tussen, ook wat oudere natuurlijk maar het zijn wel allemaal leuke..

HEEL VEEL RECLAMEDEAD RINGER CLASSICS
null
Vandaag gaan we een rondje engelse humor doen en dan maar meteen een hele hoop. Kijken we eventjes mee naar deze mega serie waar ik al eerder clips uit gepost heb. Gewoon geniale televisie, misschien lijkt het een beetje overdone en ken je het inmiddels als bijvoorbeeld een koefnoen ofzo. Vergeet niet dat deze gasten al een paar jaartjes langer bezig zijn..

DEAD RINGER CLASSICSDADARA & JESSE
null
Had ik zojuist deze Dadara al staan bij dat kunstobject wat opgeblazen werd, althans dat bleek de kunst te zijn. In de volgende filmpjes zien we deze gast samen met ene Jesse Glimmen opeens als VJ's aan het werk. Leuk natuurlijk vooral als we het eventjes allemaal hier neer gaan zetten, lekker muziekje eronder space beelden.. Was het alweer weekend?

DADARA & JESSEDINSDAG GAMETIME
hehe het is al bijna 4 uur tijd om te relaxen dus. Speel eens een spelletje waar je behendigheid een must voor is. Probeer het groene mannetje in zo min mogelijk sprongen naar alle groene blokjes te helpen.

DINSDAG GAMETIME
YOU SEXY THING
null
Hehehe echt geinige shit hier. You sexy thing van Hot chocolate starring een soort van Speedy Gonzales die toch niet zo speedy blijkt te zijn. Ik kende em niet, misschien was ie oud who cares, leuk is ie !

YOU SEXY THINGONTPLOFFING IN 020
null
Ik heb het altijd al geweten, ik had gewoon kunstenaar moeten worden. Lekker beetje rotzooien de hele dag, en wachten tot er wat oorlog en zo in de wereld is om daar dan een kunstproject aan te wijdden. Wat gaan we doen, we gaan iets opblazen in de naam van kunst. Kunstenaar is btw Dadara!

ONTPLOFFING IN 020IN DE SAUNA 2
null
Vorige keer een hoop geklaag gehad, het saunafilmpje was wel leuk maar er zou verder niet veel gebeuren en echt veel naakt viel er ook niet te zien. Vandaag pakken we dat eventjes anders aan met het volgende sauna filmpje. Kussende babes en we zien zo ook nog in de blote muts, waag het eens te klagen..

IN DE SAUNA 2Striptease
null
We houden hier natuurlijk allemaal van voetbal. Maar waar we ook heel veel van houden zijn de babes. daarom een filmpje van allebei door elkaar

Striptease

PIZZABABE CRISTAL
null
Vandaag niet zoveel fotootjes van de Pizzababe van de dag maar wel hele lekkere fotoos. Mja, echt een mooie verschijning dus deze Cristal Houston. Mja, t zal d'r eigen naam wel niet zien, en aan die tieten twijfel ik ook..

PIZZABABE CRISTALGO FASTER
null
Vandaag weer wat hip hop voor de masses, best wel commercieel maar toch heeft het nummer wat. Mja, ik ken ze verder niet maar ik ben dan ook niet van de mtv ofzo. Nou ja mooie autos, paar beebs en je hebt een clip, wij zijn er blij mee..

GO FASTERBMX IS AUW
null
Vroegah toen werd dat ineens helemaal in, spontaan zag je ineens overal fietscrossbanen als padestoelen uit de grond schieten. Toen was het een tijdje wat minder allemaal in de BMX wereld maar het schijnt nu toch wel weer heel erg leuk te zijn allemaal, dat het afentoe ook auw doet zien we hier..

BMX IS AUWWASSEN IS NIET ALTIJD EVEN VEILIG
Wel eens een wasmachine tegen je hoofd aangehad. De gast uit het volgende filmpje wel. Het deurtje schiet open op het moment dat iemand er tegenaan trapt. Dus als je volgende keer weer de was gaat doen denk om je hoofd

WASSEN NIET ALTIJD EVEN VEILIGFLASH FLASH FLASH
null
Zo vanavond gaan we nog eventjes de straat op, en dat doen we nakend, tenminste we, deze dame dan. Nakend over straat waar het precies is kan ik zo niet 123 zien, maar het lijkt met niet erg ver hier vandaan. Duitsland dus!

FLASH FLASH FLASHTaylor Twins
null
Tweellingen zijn altijd wel leuk als het tenminste ''babes'' zijn. Zo heb ik hier de ''Taylor Twins''. Uiteraard zijn ze lekker en ze zijn ook nog verkleed als schoolmeisjes.

Taylor Twins

Luna's cam
null
Ik heb er weer een hoor. Een leuk filmpje van onze eigen Luna. Deze zou ik zeker checken. Ze gebruikt bijvoorbeeld Babylotion en meer zeg ik niet.

Luna's cam

MAC vs PM
null
Mja, gasten met een mac hebben altijd de mond vol over hoeveel beter een mac wel niet is ten opzichte van een normale pc. Ach ik laat ze altijd maar in de waan, zo ken ik ook nog een gast die zowat vertegenwoordiger lijkt van alles wat maar niet onder windows draait. Kijken we eventjes mee hoe de mac het hier denkt optenemen tegen de prime minister van UK!

MAC vs PMPIZZABABE ASHLEY
null
Een beetje laat vandaag misschien maar beter laat dan helemaal niet deze Ashley Massaro. Damn wat een babe, het zal hier en daar wel een beetje bij gesoept zijn maar dat maakt ons vandaag helemaal niks uit. Pizzababe Ashley dus!

PIZZABABE ASHLEYMESSED UP!
null
In het kader van dude dit is echt fucked up gaan we eventjes deze videoclip er tussen door gooien. Ik ben net pas thuis dus het is allemaal wat rustig vandaag, maar dat mag de pret verder niet bederven. Een heleboel messed up dus, hier!

MESSED UPLAAGVLIEGERS
null
In het leven heb je hoogvliegers en laagvliegers. Nu wordt er vaak gedacht van onze arabische medelanders dat het geen hoogvliegers zijn wat natuurlijk onzin is. Toch zien we in dit filmpje wat laagvliegende arabieren voorbij komen.

LAAGVLIEGERSLIFT
Hier op kantoor hebben we liften. Ook hebben we een overschot aan secretaresses. Vaak gaan ze samen dingen in de lift doen. Om er achter te komen wat ze doen in de lift heb ik een cameratje geplaatst. Kijk even mee naar de beelden

LIFTTOP 50 SEXY
null
Deze top 50 van de meest sexy vrouwen komt echt dicht in de buurt van de waarheid. Goed, naar mijn smaak iets te weinig latinas maar verders helemaal goed. Kijken we eventjes mee naar de 50 mooiste vrouwen van deze aardbol..

TOP 50 SEXYWRC CORONA MEXICO 2007
null
En we hebben weer wat spectaculaire beelden van het WRC gebeuren. Dit keer de Corona cup hoe kan het ook anders vereden in Mexico. Veel zand en stof dus voor de mannen, het zijn 3 filmpjes in totaal zo'n 25 minuten WRC beelden dus. Enjoy!

WRC CORONA MEXICO 2007PIZZA TRIVIA
Ok ok Mym is tegenwoordig de gamemaster hier op TLpizza maar goed zo afentoe kom ik weleens iets leuks tegen. Zo ook deze Pizza Trivia, een spel met allerlei vragen over Pizza. Dacht jij alles te weten speel dan en stuur je highscore in naar gametime@tastelikepizza.com.

PIZZA TRIVIA

NIGGER GUY
Southpark is weer terug op tv en wat een geweldige start. Pizzaman stuurde me deze door of ik hem even wou posten. Natuurlijk wil ik dat doen. Nou snel kijken naat Southpark. Thx 2 Skoften

NIGGER GUY
TOUWTJE SPRINGEN DOE JE ZO
null
Als ik er naar kijk voel ik me al moe worden, nou deze gasten weten dus echt wat touwtjespringen is. Checken we eventjes deze moves en dan weer vlug over na de orde van de dag..

TOUWTJE SPRINGEN DOE JE ZOMAANDAGOCHTEND GAMETIME
Dus het is weer maandagmorgen en dus gaan we weer een spelletje spelen. Vandaag gaan we in 7 dagen de wereld rond. Elke keer moet je weer een nieuwe stad invullen. antwoorden delen we in de comments.

MAANDAGOCHTEND GAMETIMEELEMENTS OF LIFE - TIESTO
Deze week is er ergens op een uiterst geheime locatie een cd release party van het nieuwe album van Tiesto. Ik weet het niet helemaal zeker want ik kan er eigenlijk maar weinig over vinden maar volgens mij betreft het hier gewoon het album "Elements of Life". Erg fijn dat ie in de linktip zat, ik luister er nu naar, pak em zolang die erstaat!

ELEMENTS OF LIFE - TIESTO

tracklist staat hier natuurlijk..

FLASHEN IN DE BOETIEK
null
Kan ik nou nergens eventjes rustig komen zonder dat vrouwen meteen uit de kleren moeten gaan ? Ik zit al de hele dag blote beebs te zoeken op het net, dus als ik dan eventjes om de hoek ga om wat shirts aan te passen waarom meteen weer.. Mja thnx 2 Freson!

FLASHEN IN DE BOETIEKZIJN ZE ECHT?
null
Het lijkt wel of elke vrouw die net nieuwe mukken heeft wil dat je er eventjes aan zit. Om voor zichzelf bevestigd te krijgen dat ze mooier en lekkerder zijn dan voorheen waarschijnlijk. Nou ja de volgende dame heeft daar niet echt last van want die zijn zo echt als maar kan, toch wil ze het zeker weten.

ZIJN ZE ECHT?NOG EENS SPEEDPAINT
null
Die gast van vorige keer was echt goed met dat speedpainten, vandaar dat ik nog maar eens verder op zoek ben gegaan naar dit soort filmpjes. Blijken er dus nog veel meer van op het internet te staan, vandaag een hele speciale, en neee dit is niet MYM aan het tekenen.

NOG EENS SPEEDPAINTBABY
Zo nu en dan is het tijd voor opvoeding. Daar kwam Pizzaman op de moeilijke manier achter. Laatst vroeg er namelijk iemand aan hem hoe je kinderen maakt. Gelukkig voor Pizzaman was er een pc in de buurt. Dus zocht Pizzaman even een filmpje op. Kijk mee naar zijn vondst

BABYBABE OP BED
null
Net nog eventjes naar buiten geweest damn wat een lekker weer zeg. Was het gisteravond nog zo koud dat ik een muts op deed toen ik ff naar de snackturk liep, vandaag lijkt de lente dan toch echt begonnen te zijn. En als ik dan denk aan lente dan moet tevens denken aan de ogen van die ene tandartsassistente. Deze dame heeft ook mooie ogen..

BABE OP BED45 TERRORIST
null
Ik zit nu al een paar weken 24 te kijken, gewoon begonnen bij aflevering 1 van seizoen 1 en ik zit nu ongeveer op de helft van seizoen 4. Geweldige serie, lekker lui op de bank met wat alcohol en kipkluiffies kijken hoe Jack Bauer die wereld redt van allerlei terroristen. Mja, hier wat rappende terroristen uit Frankrijk.

45 TERRORIST

Bonus: De mp3 op verzoek...


STOP DISASTERS
Jaarlijks gaan er heel veel mensen dood aan natuurrampen. Om beter te begrijpen wat we tegen natuurrampen kunnen doen is er een simulatie spel. In dit spel kan jij zelf proberen om een stukje eiland te reden.

STOP DISASTERSMEGA STAND UP COMEDIAN
null
Hehe echt een mega vette compilatie hier met allemaal leuke stukjes uit allerlei stand up comedian shows. Mega, ik zag Kris Rock in de vluggigheid voorbij komen, mja kijk eventjes mee 8 minuten lachen met de leukste stukjes uit standup comedian!

MEGA STAND UP COMEDIANLESBO DAG
WTF?! Kijk ik eventjes een dag niet op Beeblog.nl en staat het dus meteen helemaal vol met allemaal lesbiennens. Onze Sterloggert vond het nodig om 10 maart 2007 uit te roepen tot lesbodag bij uitstek. Kijken we eventjes mee naar,

Gallerie 1 - Gallerie 2 - Gallerie 3

Nog veel meer galleries hier!

RAMMSTEIN - LIVE AUS BERLIN 1998
Rammstein is bekend binnen de metal wereld. Toch had ik nog geen concert van Rammstein gepost. Daarom is Rammstein vandaag aan de beurt. Kijk mee naar het concert live aus berlin uit 1998.

RAMMSTEIN - LIVE AUS BERLIN 1998Next Door Nikki 23 Minutes
null
Heb je nog eventjes ongeveer een half uurtje de tijd op de zaterdagavond? Dan moet je zeker dit filmpje van ''Next Door Nikki" zien. Vooral als je vooral een kontenliefhebber bent! Je ziet niet alleen Nikki 23 minuten lang, maar haar vriendinnetjes zijn er ook gezellig bij!

Next Door Nikki 23 Minutes!

SAW MEDLEY
Hoppa doen we er nog een filmpje tegen aan. Dit keer met saw in de hoofdrol. Saw is natuurlijk een geweldige film met nog betere acties erin. Gelukkig kunnen we deze film ook leuk maken met een muziekje.

SAW MEDLEYWebcam slet
null
Er komen steeds meer webcamsletjes te voorschijn hier en daar. Maar ze moeten ermee starten toch? Dit is een filmpje van een of andere babe die haar eerste filmpje met ons deelt.

Webcam slet

SCARY SHIT
Iedereen kent de concentratie spelletjes waar je druk mee bezig bent en dan opeens komt er iets heel anders te voorschijn. De gast uit het volgende filmpje niet en hij schrikt zich ook werkelijk de tering.

SCARY SHITANIMATIE
Ik kijk niet graag naar reclame's. Maar soms zijn er reclames die het bekijken waard zijn. Zo ook de volgende. Waar het overgaat is me onduidelijk maar de reclame is wel mooi.

ANIMATIECRASH COMPILATIE
Mooie beelden hier, elke dag zie ik eigenlijk wel een crashcompilatie langskomen, maar dit is dan toch een van de betere. Kijken we eventjes mee hoe ze weer op hun bakkus gaan, in deze videoclip!

CRASH COMPILATIE

TV KIJKEN MET OME SJORS
null
Het duurt nu toch echt niet lang meer die regeerperiode van George Bush, eindelijk zou je denken. Gisteren nog een documentaire gekeken hoe slecht het eigenlijk wel niet gaat daar over het grote water. Maar het lijkt ome Sjors allemaal niks uit te maken, zo zag ik hem net weer op televisie. Kijken we eventjes mee?

TV KIJKEN MET OME SJORSSWEET KRISSIE
null
Dit schijnt de heetste dame van het net te zijn. Nou ja ik weet het zo net niet, wel houdt ze van allerlei felle kleurtjes zoals we kunnen zien in het volgende filmpje..

SWEET KRISSIEBRUTALE PAPAGAAI
null
Hehe, ik vind het toch altijd moeilijk te geloven hoor een papagaai die allerlei woordjes na zegt. Deze papagaai zegt niet zomaar wat na, nee hij beperkt het tot scheldwoordjes. Erg geinig, luisteren we eventjes mee?

BRUTALE PAPAGAAIQUAD SKI
Okay en we hebben weer een gadget, een echte wannahave voor deze zomer. Checken we eventjes dit apparaat uit, zo wil jij toch ook dit jaar over de Loosdrechtse plassen klappen. Dit keer eens niet aangedragen door Mym!

QUAD SKI

WARNING EXPLICIT
null
Ik weet niet goed wat ik met deze clip aan moet, een grote waarschuwing staat er wel bij. Waarom eigenlijk weet ik niet, misschien omdat je in het begin Charlie Manson de serial killer ziet. Charlie is trouwens nog steeds public enemy no 1 over het grote water.

WARNING EXPLICITZATERDAG
Hehe het is weer Zaterdag. Eindelijk een goed excuus om lekker voor de tv te hangen. Mischien hang je liever achter de pc. Wat ook je keus is kijk even mee hoe de volgende gozer zaterdag viert.

ZATERDAGTERINGDAG
Had ik vorige week al een filmpje uit mijn jeugd gepost doe ik het nu nog even dun over. Dit filmpje komt uit de tijd dat ik 15 was en ja dan doe je wel eens dingen waar je later spijt van krijgt. Gelukkig werd het ook nog opgenomen. Ach ja kijk maar mee met een enorm kutdag uit mijn leven.

TERINGDAG
Tera Patrick
null
Brunettes do it better! Dat hoor je meerdere mensen zeggen en het blijkt nog waar te zijn waar als ik kijk naar al mijn (ex)vriendinnetjes. Net zoals Tera Patrick die helaas geen ex is, maar wel damn lekker! Check it!

Tera Patrick

Babe In De Lucht!
null
Heb je toevallig wel eens een stringetje uit de lucht zien vallen? Dan weet ik waar hij vandaan kwam! Namelijk van een hete babe die haar stringetje uit een luchtbalon gooide. Dit filmpje verklaart het.

Babe In De Lucht!

WEBCAM HOTTIE
null
Hadden we deze al gehad hierzo eigenlijk, ik weet het helemaal niet meer ik ben de tel kwijt geraakt. Nouja in ieder geval een leuke show, zo op de vrijdag namiddag!

WEBCAM HOTTIEDAVID COPPERFIELD
De hele dag zijn we bezig om elkaar in de zeik te nemen hier bij tastelikepizza. Zo nam Pizzaman me laatst in de zeik met een goocheltruc. Maar Pizzaman bakt er niks van in vergelijking met David Copperfield.

DAVID COPPERFIELDJISKEFET - ADOLF
null
Jullie dachten misschien dat ik het vergeten was maar niets is minder waar. Ook nog net in deze week weer een legendarische sketch van Jiskefet. Deze keer nemen we jullie even terug naar een film beschouwing van een film over Adolf Hitler. Natuurlijk weer geniaal uitgevoerd door onze vrienden.

JISKEFET - ADOLFBOOB BOXING
null
Mja zo wil ik eigenlijk wel elke dag knock out geslagen worden, sjesus wat een jetsers heeft deze dame. Wat zal ik lekker slapen daarna zeg damn.


BOOB BOXINGLOVE TOILET
null
Als je van iemand houd schijnt het zo te zijn dat je al je tijd met zo iemand wil delen. En met alle tijd bedoel ik dan ook alle tijd, zo is er nu deze duo zit liefdes toilet om toch altijd maar samen te kunnen zijn.

LOVE TOILETSTRAKS IN HET NIEUWS
null
Geweldige nieuwsreportage die zojuist werd ingediend op de linktip lijn. Deze gast is wel erg vaak aanwezig als er iets aan de hand is lijkt het op het eerste gezicht. Eerst als buurman daarna als pyromaan, kijken we eventjes mee naar dit geweldige nieuws gesponsord door ome Freddie!

STRAKS IN HET NIEUWSVRIJDAG GAMETIME
Het is vandaag alweer vrijdag. Dat moet gevierd worden met een game. Dit keer gaan we Chain Reaction spelen. Gewoon op goed geluk klikken en wachten maar. Mijn highscore was 1548. Kan jij het beter mail een screenshot naar gametime@tastelikepizza.com ovv highscore screenshot.

VRIJDAG GAMEDAGLINDA, MARINA & YANA
Wacht eens eventjes zo rond het middaguur doen we meestal 1 Pizzababe toch, klopt helemaal. Die zit er ook nog aan te komen alleen iets later vanmiddag. Ik kwam net eventjes bij de buurman en kwam daar deze 3 lekkere babes tegen, kijk snel eventjes mee wat er nu weer voor lekkers in de lunchtrommel zit.

LINDA , MARINA & YANA

Heb je nog meer zin in lekkers dan is het op Beeblog vandaag Amateurdag dus ook leuk vertoefen!

NUKE EDUCATION
null
In de tachtiger jaren, kan ik me nog wel al die stickers en demonstraties herinneren tegen kernernergie en kruisraketten. Nu 25 jaar later, hebben we kruisraketten en kernenergie uit Frankrijk. Alles wat je ooit hebt willen weten over atoombommen en/of aanval zien we gewoon in dit clipje.

NUKE EDUCATIONMICHEAL JACKSON
null
Ok okay ik had vorige week al een leuk filmpje staan met wat livebeelden van Micheal Jackson in een leuke mix, maar dit keer heb ik toch echt de enig echte megavideo mix van deze King of Pop gevonden. De ultieme videoclipmix dus van een minuut of 10! Echt eventjes kijken..

MICHEAL JACKSONJARIGE MIEP
null
Zoals beloofd hier dan het filmpje van het kleine feeste hier op kantoor. Onze Miep was dus jarig vandaag en daarom zingen wij blij, nou ja Ruben mocht het dit jaar verzinnen. Waarschijnlijk volgend jaar ook!

JARIGE MIEPJAMMIN IN EINDHOVEN
null
Leuk filmpje hierzo, jamming on beat in Eindhoven ergens achter in februari. Altijd wel lachen dit soort freestyle rappende gangstarrs. Mja, uit Eindhoven komt wel een groep die ik ken, 24K maar goed das toch al wel weer een tijdje geleden.

JAMMIN IN EINDHOVENNIET FUKKEN MET EL CATO
null
Precies dezelfde kat als in dit filmpje ligt hier de hele dag naast mij op de printer te slapen. Afentoe valt ze me lastig dan wil El Cato d'r portie Sheba voor de dag maar verder is het een vredelievend diertje. Denk je, want er hoeft hier maar een hond ofzo binnen te komen of het huis is te klein. Een soortgelijke reactie zien we ook bij deze kat!

NIET FUKKEN MET EL CATO

OCHTENDGYMNASTIEK
null
Zo vandaag zijn we vroeg uit de veren want we hebben een feestje op kantoor. Wat is er aan de hand, onze secretaresse is namelijk jarig, speciaal daarvoor hebben we straks dan ook een leuk filmpje. Maar eerst gaan we nog wat ochtengymnastieken om goed wakker te worden.

OCHTENGYMNASTIEKLuna's cam
null
Of je nu op blondines valt. Of juist of brunettes. Luna van Luna's cam vind bijna iedereen lekker. In ieder geval ik en pizza. Maar MyM twijfelt nog op welk geslacht hij nu eenmaal valt Hier is er dus weer een!

Luna's camCOLD FUSION 29 [MP3 MIX]
Binnekort moeten we onze huismixert een paar weekies missen want dan is ie vissen. Mja wat een leven heeft die beste man toch, plaatjes draaien op vakantie gaan en 1x in de 2 weken een verse mix afleveren hier bij de pizzabakker. Mja goede zaak natuurlijk, ik durf het bijna niet te zeggen maar hij is wederom beter dan alle vorige.
Tracklist hier!

COLD FUSION 29 [MP3 MIX]PIZZABABE REBECCA
null
Soow een nieuwe dag een nieuwe Pizzababe, wat een mooie uitvinding toch. Vandaag heb ik een sportieve dame, althans ze ziet er erg sportief uit voordat ze uit de kleren gaat. Goeie zaak natuurlijk en een mooie meid deze Rebecca Lynn.

PIZZABABE REBECCAALDIES GHOET-KOPHER
Natuurlijk doen we hier ook boodschappen. Want Pizzaman word helemaal gek als er geen bier meer is. Wij hebben nooit problemen met de Albert Hein maar dit fragment kan ik natuurlijk niet achterhouden. Lach even mee.

ALDIES GHOET-KOPHERBEST OF BLOOPERS
null
Dit soort clips vind ik echt altijd geinig, bloopers dus. De ene uitglijder naar de andere, J-Lo geeft blowjobs en nog meer van dat soort uitspraken. Mja, waar het hart vol van is loopt de mond van over zeg ik dan altijd maar. Leuke video van een minuut of 8!

BEST OF BLOOPERSPUMPING 4 LOVE
null
Nee he, hadden we vande week al Mym en Ruben die dachten leuk te zijn om mij eens te verrassen met een webcamfilmpje a la xfactor stijl. Nou vandaag moest sterloggert Frank ook even laten weten dat hij nog alive is. Nu moet het echt ophouden gasten, aan die arbeit en posten ipv deze filmpjes insturen!

PUMPING 4 LOVEPOLE POSITION
Heel lang geleden plaatste Pizzman dit postje. Toen ik vandaag weer over het net zwierf kwam ik een ander filmpje tegen. Deze keer beelden ze het spel pole position van activision uit.

POLE POSITIONFUNNY ADS COMPILATION
null
Okay okay ik dacht dat slaat wel aan zo'n compilatie met leuke reclame filmpjes elke maand. Mja mooi niet dus, hieronder staat al ergens mijn eigen creatie maar ik vraag me af waarom ik de moeite nog doe als er gewoon compilaties als deze online staan. Mja, meteen ff pluggen dan maar..

FUNNY ADS COMPILATIONEMILIA ATTIAS
null
Lingerie is mooi en mooie lingerie moet. Wat is er mooier dan een lekkere babe met sexy lingerie aan. Nou ja deze Emilia Attias is dus een lingerie model en showt wat mooie setjes voor ons. Geweldig en de doet het ook nog een minuut of 4!

EMILIA ATTIASAMANDA TAYLOR SAMBA
null
Mja ik moet zo eventjes weg, beetje weinig tijd vanmorgen gehad. Mym en Rubenzzz zitten weer netjes in de schoolbanken en ik moet het weer alleen doen hier. Mja, gelukkig is er dan nog altijd de linktip lijn. Wat dit verder met samba te maken heeft mag Joost weten trouwens.

AMANDA TAYLOR danst de SAMBAEAT IT WHEN IT'S HOT
Natuurlijk kennen we Weird Al met zijn parodieŽn. De gozers uit het volgende filmpje kunnen er ook iets van. Geweldige tekst met een net zo geweldige clip. Daarom presenteer ik jullie met trots:

EAT IT WHEN IT'S HOT
RECLAME MAART
null
Vandaag weer een nieuw filmpje met allerlei leuke reclamefilmpjes in een clip. Een stuk of vijf dit keer, grappig dus kijken we eventjes mee. Dit keer Twix, Gouden Gids en nog een paar andere..

RECLAME MAARTDONKEY KONG vs HALO
null
Geweldig gedaan deze clip die zomaar via de telex kwam binnenrollen zojuist. We kennen natuurlijk allemaal Donkey Kong van vroegah toen je nog vol beladen met ouderwets houten guldens de arcadehal in sloop. Deze Donkey kong had dan een meisje ontvoerd en die moest je bevrijden. Mja zwaar ouderwets natuurlijk, kijken we eventjes mee hoe Halo zoiets aanpakt.

DONKEY KONG vs HALO2 Webcambabes
null
Na al die lekkere konten is hier weer een mooie webcamfilmpje van een blondje met lekkere tieten. Omdat ik 1 webcamfilmpje niet genoeg vind zit er nog 1 bij! Deze kleed zich van top tot teen volledig uit.

2 Webcambabes

2 hot asses
null
Zo had ik gisteren webcambabe, Kyra met die lekkere kont. Maar nu heb ik 2 babes met hun lekker konten in ''fishnets'' Check it en beslis welke ass jij beter vind.

2 hot asses


ALONA WITH ADRIANA
Eventjes wat fijne gallerietjes om de vooravond mee door te komen. We hebben 2 galleries van Alona en dan nog een blonde Adriana, mja ik ga voor Adriana kijken we eventjes mee ?

ALONA 1 & 2

ADRIANA

Nog meer fijne gallerietjes vinden we vandaag hier!

HEERSENDE BEATBOX
HEERSENDE BEATBOX
Okay okay, er hebben er al meer gestaan hier op TLpizza maar deze gast is toch wel erg goed. Beatboxend doet ie een liedje of 5 / 6 beginnend met Billy Jean. Kijken we even mee naar deze heersende Mexicaan, met dank aan Pancho voor de linktip!

HEERSENDE BEATBOXTENNIS
Natuurlijk houden we bij Tastelikepizza van sport. zo kijken we voetbal, Formule 1 en ja ook tennis. Als we naar tennis kijken zijn er vaak vrouwen aan het tennissen. Zo nu en dan kijken we ook wel eens naar een mannen wedstrijd. Hier iets heel bijzonders tijdens zo'n wedstrijd.

Speciaal voor de heren ook nog een filmpje met tennis babes.

TENNIS

G-UNIT
null
Nog maar wat muziek, dit keer geen Mym of Ruben die die mic in een spontane bui op hebben gepakt. Of het nu een carnvals liedje is of gewoon echt als serieuse hit weet ik niet. Lachen is het wel en het klinkt ook nog..

G-UNITJEANNY
null
Dit is een van mijn allereerst singeltjes op 45 toeren toen nog. Deze Falco stond in een klap op de kaart met dit beestachtig goede nummer Jeanny. De tekst is toendertijd geschreven nadat er een meisje werd ontvoerd en ergens in een bos werd terug gevonden, vermoord. Goeie tekst dus, berustend op een waargebeurd verhaal.

JEANNYARGENTIJNSE WEDSTRIJD DUIF
null
Deze show heb ik eigenlijk nooit gezien op de NL televisie. Gewoon super engelse humor door deze twee Ronnies, een van de Ronnies heeft een argentijnse wedstrijd duif gekocht in de kroeg. Zijn naam is Donald, zou dat een voorteken zijn?

ARGENTIJNSE WEDSTRIJD DUIFPIZZABABE VANESSA
null
Ook vandaag gaan we weer gewoon verder met een Pizzababe zo rond het middag uur. Iets later dag gewoonlijk dat wel maar goed deze Vannessa Marie wordt er niet minder lekker van. Kijken we eventjes mee ?

PIZZABABE VANESSARALLY CAR
Zo nu en dan gebeuren er ongelukken waar je om kan lachen. Zo is het ook met het volgende ongeluk. De mensen in dit filmpje zijn wel zo lomp. Hoe dan ook kijken even mee hoe ze geowned worden door een rally auto.

RALLY CARKICK IN THE NUTS
null
Ouch, alleen het lezen van bovenstaande titel zorgt bij mij al voor een raar soort onderbuik gevoel. Leuke animatie hier waar ik verder niet veel over hoef te vertellen kijk gewoon maar eventjes mee.

KICK IN THE NUTSJAPAN TEASE
null
Meestal zijn het vreemde televisiebeelden die we te zien krijgen uit het land van de rijzende zon. Of het zijn vreemde ranzige praktijken die ze daar wellicht geil vinden ofzo. Anyway deze clip is eens heel wat anders, vandaag een leuke tease van een paar dames zelfs.

JAPAN TEASEBOOTY CONTEST
null
Mja het is niet echt super ofzo, maar zat weer in de linktip deze morgen. Een bootycontest dus midden op straat ergens maar dat maakt niet uit, hebben wij weer beter beeld. Want de kwaliteit van de beelden laat ietwat te wensen over.

BOOTY CONTESTANAKIN TRIBUTE
null
Ik moet jullie eerlijk bekennen film liefhebben die ik ben dat ik nog nooit 1 Star wars film heb gezien. Of ja de laatste geloof ik, die dan wel weer. Maar het heeft me eigenlijk nooit zo getrokken, over de hele wereld zijn er fans die het daar totaal niet met mij over eens zijn maar goed een leuke compilatie voor deze diehard fans dan!

ANAKIN TRIBUTELYRICAL UNION
null
En dan dacht ik toch wel veel muziek te kennen, ik heb tegenwoordig ook nog een prive deejay die overdag de muziek zit te pushen door m'n speakers, maar dit kende ik toch nog niet. Zo te zien niet echt nieuw ofzo, wel erg lekker deze gasten van Lyrical Union. Meteen maar eventjes de megamix geplugd!

LYRICAL UNIONWRC CRASHES 2
null
We blijven nog eventjes bij de crashes zagen we net vliegtuigen niet helemaal landen zoals het hoort. Nou in het volgende filmpje zien we nog eens van het zelfde maar dan met autootjes. Rally autos dan wel te verstaan. Mooi beelden!

WRC CRASHES 2VLIEGTUIGJE CRASHEN DOE JE ZO
null
Hmz, dit jaar ga ik toch echt weer naar Spanje en dan ga ik ook gewoon met een vliegtuig. Ik bedoel ik heb het 1x met de bus geprobeert maar daar heb ik nu nog een fobie voor. Vliegtuigen schijnen ook veel veiliger te zijn dan enig ander vervoermiddel, of dat waar is ?

VLIEGTUIGJE CRASHEN DOE JE ZOCOPS GET OWNED
Zo nu en dan mag je van mij best agentje pesten graag zelfs. Zo dacht de volgende buschauffeur er ook over. De politieagent zal er minder blij mee zijn.

COPS GET OWNED
SCARLETT JOHANSON SPEED
null
Mja volgens Mym is hier nix leuks of nieuws aan ofzo. Ik vind het wel knap hoe dit gedaan is en blijkbaar nog wat mensen want dit filmpje had in 1 dag 100.000 hits. Mja, ook wel terecht eigenlijk kijk maar eventjes mee hoe deze gast speed tekent.

SCARLETT JOHANSON SPEEDAPPLE FUN
Tegenwoordig zit iedereen op Apple te geilen. Apple dit, Apple dat. Windows sucks enz. Bij Apple gaat ook niet altijd alles goed. Toch weten ze het goed op te lossen. Kijk maar naar Steve Jobs die het een beetje moeilijk heeft.

APPLE FUNWATTS
Eurosport is een kanaal wat ik maar voor een reden heb. Eurosport heeft namelijk het programma watts. De meest vreemde en leuke dingen uit de sport komen in dit programma naar voren. Kijk mee naar watts.

WATTSWebcam ass
null
Damn. Deze webcambabe, Kyra van cam with her heeft pas een kont. Nu is pizzaman meer van de konten, maar deze vind ik natuurlijk ook lekker!

Webcam AssKRISTINA
null
Het is een beetje rustig vandaag op het internet met coole filmpjes of het ligt gewoon aan mij. Deze Kristina wist ik nog net mee te pakken voordat ik zo eens ga avondeten. Smakelijk alvast!

KRISTINAK-1 GP YOKOHAMA
Vette beelden hier helemaal uit Japan van het laatste K-1 toernooi. Wez was erbij en heeft maar liefst 8 filmpjes staan met in totaal zo'n 60 minuten K-1 geweld, kijk er naar zo lang het er op staat. Want ik heb zo'n gevoel dat dit weleens gewist kan worden op YouTube. Bedankt Wezkaz!

K-1 GP YOKOHAMA

PIZZABABE DANIELLA
null
Poeh er ging zojuist eventjes wat mis hier met de voorgaande postjes. Ik had niet helemaal goed opgelet schijnbaar, gelukkig is alles weer gefixt en kunnen we dus verder met de Pizzababe van de dag. Vandaag deze blonde Daniella Bae, erg mooi allemaal weer. Voor jullie gemak kan je hier alle andere pizzababes terugvinden! Ge-wel-dig!

PIZZABABE DANIELLADATEN MET ARIANE
null
Vandaag gaan we deze middag een beetje werken aan je versier skillz. En dat doen we met een virtual date met Ariane, een spelletje waarbij je de loop van het verhaal zelf bepaalt door de keuzes die je maakt. Natuurlijk verwachten we wťl een comment+screenshot van de eerste die haar uit de kleren heeft. [via]

DATEN MET ARIANE

RUBEN EN MYM op CAM
null
Vanmorgen was ik zomaar te laat op kantoor! Nix aan de hand dacht ik nog toen ik wakker werd, Mym en Rubenzzz zijn er toch al wel. Maar ja eenmaal op kantoor aangekomen, was het een grote bende en geen Mym of Ruben te bekennen. Dan maar eventjes de webcam beelden terugkijken, zingen ze dat liedje nu voor mij of wat ?

RUBEN EN MYM op CAMVIDEODATEN WERKT NIET
null
Als je echt niet aan de vrouw kan komen dan bestaat er nog zo iets als videodaten. Zeg maar een beetje de voorloper van het internet daten, geinig natuurlijk dat nu niemand meer video heeft er opeens allerlei oude videodating boodschappen op het internet opduiken. Mja dit is een van de banden, wie vertelt deze gasten even dat ze er maar beter mee kunnen stoppen.

VIDEODATEN WERKT NIETNATHALIE PARIS FTV
null
Dacht ik nog dat er uit Columbia alleen maar wonderpoeder en koffie kwam, nou mooi niet dus. Deze Nathalie Paris komt daar ook gewoon vandaan, mooi 5 minuten durend filmpje behind the scenes van Fashion TV.

NATHALIE PARIS FTVCAROLINA PAMPITA ARDHORAIN
null
Mja, sommige vrouwen mogen gewoon niet zomaar los over straat lopen. Deze Pampita is er daar eentje van, als dat mijn meisje zou zijn zou ik haar in een gouden kooitje stoppen en de hele dag naar kijken. Wat een Babe (10)! Dit erg mooie filmpje zat vanmorgen in de linktipbus!

CAROLINA PAMPITA ARDHORAINWILL SMITH
Will Smith was natuurlijk grappig in the fresh prince of bel air. Dit keer blijk dat hij samen met een Duitser ook grappig kan zijn. Dit is toch wel een redelijke must see.

WILL SMITHFAMILY GUY vs JESUS
FAMILY GUY  vs JESUS
Nou het is wel raak, gisteren konden we al een leuk filmpje bekijken met allerlei kloons van JC vandaag heb ik een leuke verzameling clips van Family Guy mbt Jesus. Erg funny en ik kende nog niet alle clips, kijken dus!

FAMILY GUY vs JESUSCLINT IS PHILO BEDDO
null
Hey punk, you wanna make my day? Dat zijn de woorden van Clint Eastwood in de film Dirty Harry, legendarische films gewoon van een jaar of 20 geleden. Hier hebben we wat beelden van Clint als straatvechter die zo zijn geld verdiend, hij speelt hier ene Philo Beddo. Ken je de film niet, geen nood hier een filmpje met alle vechtscenes..

CLINT IS PHILO BEDDOWebcam Gieda Topless
null
Een aantal dagen terug heb ik een filmpje gepost van ene hete babe gieda (van camwithher.com) die in haar kleine roze stringetje wat rondhuppelde, maar verder niets bloots liet zien. Nu heb ik een filmpje gevonden van haar die erop lijkt, maar nu heeft ze haar handjes niet voor haar tepeltjes!

Webcam Gieda Topless

Sexy school
null
School is best klote. Maar als je terugdenkt aan de goede tijden die je hebt gehad wil je eigenlijk best wel weer terug. Kijk maar eens naar de leraren en lessen van tegenwoordig

Sexy school

KUTLEVEN
Natuurlijk hebben wij als loggers niks te klagen. beetje de hele dag naar de secretaresse kijken en zo nu en dan even een logje online zetten. Er zijn ook mensen die minder geluk hebben. Zo zal het jochie uit het volgende filmpje ongetwijfeld een kutleven krijgen.

KUTLEVEN
TOP GEAR LIMO
Gisteren was Top Gear weer op tv en ik heb weer gelachen. Dit keer was de opdracht om een limo te maken. het begin kunnen we bekijken op Flabber. Het einde staat bij lees meer.

TOP GEAR LIMOWHAT IS LOVE - SOUTPARK STYLE
null
Dit is door de jaren heen nog steeds een van mijn favorieten platen. Ik weet niet waarom, of het de herinneringen zijn aan vervlogen tijden of sjah. Wat ik wel weet is dat ik dit de ultieme What is love clip vind, perfect geanimeerd door Joe Horan! Kijken we eventjes mee en geven we Pizza gelijk in de comments, ja dank u.

WHAT IS LOVE - SOUTHPARK STYLEPIZZABEZORGSTER
Het is nog helemaal niet pizzadag vandaag maar Attu gaat toch gewoon vandaag alweer pizza eten. Niet raar natuurlijk als je de nieuwe pizzabezorgster ziet die ze daar bij Dominos hebben. Krijg meteen trek!

PIZZA BEZORGSTER

CYBERCLUB
null
Vandaag nog niet zoveel babes hier op Tastelikepizza, komt misschien omdat Rubenzzz weer terug is en die heeft van het weekend al een zooitje babes gepost. Maar goed, voor de trouwe bezoeker die dat allemaal allang gezien heeft, heb ik hier nog een leuke Playboy cyberclub! Lekkah

CYBERCLUB


IRAK SLAAT TERUG COMPI.
null
Mja, twijfel geval of ik dit nou wel of niet plaats. Hoop ellende natuurlijk daar in Irak en deze beelden maken het er laat maar zeggen niet echt beter op. Kijken we eventjes mee hoe irakezen amerikaantjes pesten.

IRAK SLAAT TERUG COMPI.EMINEM EVOLUTION
null
Een hoop Eminem beelden, met wat lekkere muziek eronder. Of is het de originele clip, mja ik weet het niet precies zal het zo eens aan de alwetende hiphop goeroe vragen. Tot die tijd kijken wij gewoon eventjes naar de Slim shadert!

EMINEM EVOLUTIONTRANCE ENERGY 2007
null
Afgelopen zaterdag was het weer zo ver in de jaarbeurs in Utrecht. Ik kon nog wel aan kaarten komen maar ben helaas toch maar niet gegaan. Gelukkig komen de beelden net binnen dus voor de saaie thuisblijvers klikkerdeklik en je bent erbij!

TRANCE ENERGY 2007HALO 1 & 2
null
Ik moet toch eens een betere videokaart kopen om dit soort games te kunnen spelen. Ziet er echt goed uit dit zeg, Halo dus waar zelfs ik als non-gamer van gehoord heb ziet er echt mega vet uit. Mooie compilatie ook hier, in totaal een minuut of vier, kijken we eventjes mee allemaal?

HALO 1 & 2GIRLS GIRLS GIRLS
null
Ik kreeg net al een rommelig gevoel in mijn buik, honger dus. Dat betekent doorgaans dat het zo rond het middag uur is, oven meteen maar eventjes aangezet. Tevens tijd voor wat mooie dames dacht ik zo, ik heb nog een hele lekkere video liggen maar eerst eventjes deze slideshow!

GIRLS GIRLS GIRLSHELEBOEL OWNAGE
null
Sjesus en dan bedoel ik niet een van zijn klonen. Sommige beelden zal je kennen maar er zitten ook wat beelden bij die zelfs Pizza nog niet gezien had. Check vooral eventjes die motorrijder die z'n eigen motor voor z'n hoofd krijgt. AUW!

HELEBOEL OWNAGEJACKO MEDLEY
null
Je kan zeggen wat je wil maar Micheal Jackson zal altijd de King of Pop blijven. Ook al bekeerd ie zich tot moslim, ziet hij er niet meer uit, hangt hij zomaar zijn kind uit het raam. Een entertainer zal hij altijd blijven, okay dit zijn wel beelden van een jaar of 10 terug toen hij nog enigszins normaal was. Mooie show!

JACKO MEDLEYJESUS CLONES
null
Nou ik hoop toch niet dat dit waarheid word. Aan een JC hebben we wel genoeg dacht ik zo, zodadelijk hebben we een hele epidemie met waterlopers. Damn, wel leuk gevonden deze clip.

JESUS CLONESBRITTNEY ZINGT EEN LIEDJE
null
Wat ziet ze eruit die Britnney nou nou nou. Tis net een of andere heroine hoer op de baan in Utrecht. Maar goed, ze kan nog wel steeds zingen al vindt ze het niet zo leuk dat ze telkens gepest wordt om haar haar. Luisteren we eventjes mee waar ze zoal mee zit.

BRITTNEY ZINGT EEN LIEDJE

Update: Pas op Brittney is de Anti-Crist.. altijd al geweten.


PIZZABABE COURTNEY
Ook vandaag hebben we weer een Pizzababe, dit keer is deze Courtney Storm aan de beurt. Lekkere chick ik zal nog eens zien of er nog ergens wat fotos rondslingeren op Mym z'n buro want ik kon er maar 5 terug vinden. Mja de moeite waard dat wel.

PIZZABABE COURTNEYKINDEREN AAN DE DRUGS
Mja toch wel weer schokkende beelden hier van over het grote water. Wat zien we, we zien een newsitem waarin er net een inval is geweest in een drugspand waar nog 2 jochies van een jaar of 6 rondlopen. Met een joint op de lip..

KINDEREN AAN DE DRUGS

HOGESNELHEIDS CAMERA
De hogesnelheidslijn is alleen maar doffe ellende, wat wel gaaf is en ook met hogesnelheid gaat is deze camera. Echt mooie opnames zijn dan al snel het gevolg, erg mooi filmpje hierzo.

HOGESNELHEIDS CAMERA

TELE ESPAGNA
Het lijkt wel of ze overal betere televisie hebben dan in NL. Echt overal waar je kijkt zie je blote babes op de televee, en dan nog niet eens een of andere achterbuurtslet, nee echt de mooiste dames komen voorbij. Vandaag gaan we naar Spanje waar ze erg mooi tv maken, John de Mol let U even op ? Dit willen wij dus op Talpa!

TELE ESPAGNA

DESSERT RUN
null
Heeft Pizza dan echt geen vrienden, nix beters te doen dan nbeetje compilaties maken? Nee eigenlijk niet, ik heb alleen mijn computer en jullie snif. Dramatisch allemaal ? Nee hoor, kijken we snel eventjes naar deze beelden met veel otoos en veel zand!

DESSERT RUNJANE vs ESMEE
null
Okay okay we hadden er hier al eens, een weekje geleden aandacht aanbesteed aan buurtmeisje Esmee die opeens de hele wereld lijkt te gaan veroveren met haar zangtalenten.

Maar kende jullie Jane eigenlijk al ? Deze dame van chinese komaf kan ook aardig zingen, ik vond een paar clipjes en hier het resultaat. Als het beeld niet helemaal synchroon loopt met het geluid is ze niet aan het playbacken dat ligt aan mijn videobewerkings skills..

JANE vs ESMEELuna Is Back!
null
Luna is back. Babe met dikke tetten, lekkere kont. Tlpizza staat er al vol van. Deze keer een leuke fotoshoot in de douche voor de verandering. Meer?

Luna Is Back!

GAMETIJD 2
RuuD van getlogged had weer een lekker spel voor ons gevonden. Probeer je sliertje zo snel mogelijk naar het eind te brengen. Dit lukte mij in 12.75 seconden. Kan jij het beter? Maak een screenshot en stuur hem op.

GAMETIJD 2

GANG DEATH
Het leven in the ghetto is helemaal niet leuk. Zo ga je s'avonds laat nog even boodschappen doen. Ben je eindelijk bij de plaatselijke appie loop je per ongeluk tegen een gangmember aan. Gelukkig is die gangmemeber zo aardig om er iets aan te doen. Hij schiet je namelijk gewoon dood.

GANG DEATHIn The Vip!
null
Ik was net als vorige week gewoon weer In The Vip en had mijn camera weer meegenomen. Hier is dus even 18 minuutjes film hoe het daar nou aan toe gaat.

In The Vip!

VOETBALLEN DOET PIJN
null
Had ik vanmorgen nog een filmpje gepost met allemaal mooie voetbal momenten, komt ik net dit filmpje tegen met wat mindere momenten. Nouja behalve als je van moord en doodslag houd natuurlijk, dit hoort toch allemaal niet op de voetbal velden thuis!!

VOETBALLEN DOET PIJN

Bonus filmpje: Cristiano Ronaldo 2006/2007CARINA MAIDEN
Ik weet bij god niet wie dit is maar ik liep deze lekkere babe pardoes tegen het lijf bij grote vriend Sjaak. Een hele fijne fotoshoot dus van deze Carina Maiden die zo te zien geen familie is van Iron Maiden. Mja, de video wist Sjakie ook nog te bemachtigen is het niet geweldig.

CARINA MAIDEN

NATASCHA POLY IS HOT
null
Het moet niet gekker worden hier op Tastelikepizza, checken we eventjes deze ubermooie compilatie uit die zojuist binnenkwam over de telex. Helemaal goed en ubermooi gemaakt deze video met Natascha Poly in de hoofdrol, muziek komt van Armin van Buuren.

NATASCHA POLY IS HOTCHILDEREN OF BODEM - TUSKA 2003
Het is weer zondag dus tijd voor een metal concert. Vandaag gaan we genieten van Childeren Of Bodem. Behalve goeie nummers zit er natuurlijk ook het masterlijke gitaarwerk van Alexi in.

CHILDEREN OF BODEM - TUSKA 2003

HIDDEN AGENDA BUSH
null
Al diverse keren had ik deze documentaire voorbij zien komen. Het gaat over de hidden agende van George Bush in de Irak oorlog, best wel intressant als je bedenkt dat dit allemaal op feiten berust. Mja, de arm van de familie Bush reikt ver, erg ver.

HIDDEN AGENDA BUSHSNICKERS DON'T STOP
Snickers heeft een nieuwe reclame en die is heel mooi. Dit is een van de betere reclames van 2007. Kijk zelf maar even mee naar deze reclame.

SNICKERS DON'T STOP
FOOTBALL 2007
null
Wat is het toch mooi dat voetbal eigenlijk. Zo'n mooie sport dat er ook zulke mooie filmpjes van gemaakt worden als deze. Ik vind em mooi, goed in mekaar gezet en natuurlijk gewoon hier te bewonderen. Nu nog eventjes wachten op de wedstrijden!

FOOTBALL 2007WINKELDIEVEN OWNED
null
Er wordt wel eens gezegd dat de prijzen in de winkels met 10 tot 20% omlaag kunnen als er geen winkeldiefstal zou zijn. Ik kan dit wel geloven en zou het misschien nog wel op meer schatten. Anyway, lachen is natuurlijk als dit soort gasten gepakt worden, flink tegenspartelen en het ook nog eens allemaal op camera staat.

WINELDIEVEN OWNEDHEET WEEKENDBLOOT
null
Deze week kwam ik weer enkele heel mooie dames tegen en jullie mogen natuurlijk meegenieten van deze bloedmooie dames.


RAQUEL -- FAITH -- LESBISCHE -- MONIKA
DICHTEN IS LEUK
Zo nu en dan zijn Belgen leuk. Deze Belg is een dichter en kan in zijn gedichten zijn humor kwijt.
Het gaat nergens over maar leuk is het wel.

DICHTEN IS LEUK
Naakte Lichaamsbeweging
null
Een beetje lichaamsbeweging is nooit slecht voor de meeste van ons, he pizza? Waarschijnlijk hebben jullie daar helamaal geen zin in, maar op deze manier wel?

Naakte Lichaamsbeweging


RUBENZZZ SKITRIP
Rubenzzz was laatst wezen skiŽn en uit de beelden die ik heb gekregen blijkt dat hij erg veel geluk heeft gehad. Rubenzz ging namelijk even off-piste skiŽn. Hij weet nu ook waarom het off-piste heet.

RUBENZZZ SKITRIPCLAUDIA VIEIRA
null
Erg lekkere compilaties van dit lekkere fotomodel Claudia Vieira. Is dit nu die vrouw van die voetballer ?


CLAUDIA VIEIRASKATEBOARD CHALLENGE 2
null
Vette beelden hierzo weer van een mooie 7 minuten durende skate compilatie. Kijken we eventjes allemaal mee dank u.


SKATEBOARD CHALLENGE 2


DISBELIEF 2
null
Goddamn, dit wil ik toch wel gaan zien. Allerlei rare stunts en extreem weggedrag allemaal in een film gepropt. Volgens mij komt het nog uit op dvd ook, geweldig natuurlijk. Hier hebben we alvast de trailer..

DISBELIEF 2CLAYMATION 2
null
Hehehe altijd geinig die geanimeerde poppetjes in klei, ik ken het eigenlijk nog van vroeger op de duitser ,ZDF was het volgens mij. Nou ja, hier zien we een compilatie van iemand die als hobby heeft, juist ja je raad het kleien.

CLAYMATION 2STRIPTEASE
null
Zo rond het middaguur heb ik hier meestal wel een lekkere babe staan. Of het nu een van de Pizzababes is in een fijne gallerie of een lekker webcam filmpje zoals deze hierzo, erg fijn is het altijd wel. Vandaag dus deze dame in een fijne striptease, altijd goed!

STRIPTEASEISLAMABAD 2
null
Okay had onze Mym vande week al wat mega reppers gevonden in Islamabad, dit keer vond ik zomaar deze clip met Thruth hurts. Mja ik vind het dus echt een hele vette plaat, kan aan mij liggen of dat opeens de legendarische Rakim ook nog ff een rijmpje opzegt. Lekker deuntje op de achtergrond.. Truth Hurts feat. Rakim - Addictive

ISLAMABAD 2BEAUTIFUL AGONY
null
En terwijl ik lekker luister naar de sound of Scooter gaan de postjes natuurlijk gewoon door, vandaar dat ik nu meteen zo vroeg op de morgen al kom met deze lekkere serie Beautiful Agony, wat zo iets betekent als mooie verveling, mja ga er maar aanstaan!

[1] [2] [3]

HASJ MAKEN DOE JE ZO
null
Tijdje geleden had ik hier al een special staan hoe je wiet moet kweken. Heerlijk om te zien hoe dat allemaal uitgroeit tot dat mooie hollandse product. Ik zat gisteren met een Argentijn op de msn en die wist helemaal niet wat hasj was, mja onze hasj komt meestal uit Marocco of ergens de kant op van Kasjmir en zo. Goed je kan het natuurlijk ook gewoon zelf maken, helemaal niet moeilijk. Hoe dat moet zien we in deze instructue video!

HASJ MAKEN DOE JE ZO


Webcam Gieda
null
Damn, deze webcambabe is lekker. Ene Gieda van camwithher in haar kleine roze stringetje. En let ook goed op de dooie hond op de achtergrond tegen het einde.

Webcam GiedaUPC MEDIABOX
Mja, ik heb zelf ook UPC en ben daar eigenlijk heel erg tevreden over. Goed televisie kijken doe ik bijna niet, maar internetten mja dat gaat prima over de UPC kabel. Een tijdje terug kreeg ik een oproep om zo'n kastje op te halen voor digitale televisie. Persoonlijk heb ik dat ding nooit opgehaald omdat ik het onzin vindt. Kijken we eventjes mee naar deze gast die zo'n ding thuis bezorgd kreeg en hem probeert terug te brengen. OMG UPC denkt dan meteen weer dat het om een bom gaat ofzo???

UPC MEDIABOX

AFWASSEN
null
Zo afentoe moet de vaat ook gedaan worden natuurlijk in huizen Pizza. Gelukkig blijft er altijd wel een babe tot de volgende morgen, mja dan moet er dus worden afgewassen. Gelukkig is het sop voorradig en kan ze dus aan de slag!

AFWASSENANGEL DARK
null
Tis alweer wat later op de avond, hoop gedaan vandaag ben nog steeds aan het snotteren als een gek. Mja, tis niet anders hier is Angel Dark in een lekker fcnudes filmpje. Dank!

ANGEL DARKJUMPEN IS HIP
Ik spreek toch nog steeds dagelijks met mijn ouwe maatje Vinnie, toffe gast alleen spoort zijn postbode niet helemaal. Mja, we zullen het zien morgen om een uurtje of 9 jumpt deze oude garde zattevrienden admin dan uit zijn bedje om naar de brievenbus te rennen. Is het er of is het er niet, mja jullie snapper er niks van. Jumpen is In laten we het daar op houden!

JUMPEN IS HIP

ONE DOLLAR
Zo nu en dan staan er erg leuke raadsels op het internet. Dit is er een van de betere. We zijn hier op zoek naar een vermiste dollar. Check het filmpje en vertel je antwoord in de comments.

ONE DOLLAR
MONTY PYTHON GAME
Op vrijdag vervelen we ons nog meer als de rest van de week. Daarom gaan we vandaag de veldslagen uit Monty Python and the Holy Grail naspelen. Ik had 2920 punten. Kan jij het beter maak dan even een screenshot van je highscore en stuur die op.

MONTY PYTHON GAME2 Lesbo's
null
Ik vind dat het weer eens tjd word voor een lesbofilmpje. Al weer een tijdje geleden dus vandaar gewoon 2 lekkere lesbo's


2 Lesbo's

PINK POP 2007
Ook dit jaar zal er weer een PinkPop festival zijn. Editie 2007 is aan de beurt, en afgelopen week is er al vast een voorbeschouwing geweest op al dit moois. Gillstatie was er bij en maakt een leuk verslag van wat er allemaal op die dag te doen was en wat er zit aan te komen dit jaar op Pink Pop 2007. Wij hebben gelukkig nog steeds veel beelden van PinkPop 2006 online staan, dus geniet daar ook nog eventjes lekker van!

PINK POP 2007

verslag persdag in Paradiso Pinkpop 2007

JIJ BENT LELIJK
null
Het zal je maar gezegd worden, mja voor de mensen in het volgende filmpje zal het geen nieuws zijn ik bedoel als je dan nog niet weet dat je lelijk bent.

JIJ BENT LELIJKPETER GRIFFIN MIX
null
Hehe altijd lachen dat Family guy. Een van mijn favoriete figuren is dan toch echt Peter Griffin, doet me een beetje denken aan mijn buurman. Das ook zo'n lutser, mja we kijken eventjes mee...

PETER GRIFFIN MIXCZECH BEAUTY
Hongarije daar ben ik weleens geweest in het verleden, het mooie Boedapest staat me nog steeds op mn netvlies gebrand. Tjechie moet ook erg mooi zijn, heb ik me laten vertellen. Mja als dit het visitekaartje is dan zou ik zeggen, allemaal naar Tjechie!!!

CZECH BEAUTYPIZZABABE MIRANDA
Ik ben zo verkouden als ik weet niet wat, echt geen lolletje dus. Toch maar blijven doorloggen dan, want ze hebben me helemaal alleen gelaten hier op kantoor. Mja, gelukkig is er dan Miranda Janine om me gezelschap te houden.

PIZZABABE MIRANDA

Meer galleries vindt je hier , hier en hier!BOOTY - I LUV IT
null
Mja, je moet er van houden als vind ik het moeilijk te geloven als je dit niet lekker zou vinden. Ik persoonlijk ben echt een kontenman, echt het belangrijkste lichaamsdeel van een vrouw. Rubenzzz zweert bij tieten en Mym tja, die is er nog niet helemaal uit of hij uberhaupt op dames valt. Maar goed het is geen slecht jong ofzo verders, voordat we hem zo naar de bakker sturen om broodjes te gaan halen nog deze lekkere kontenmevrouw.

BOOTY - I LUV ITRED BULL AIR RACES
null
Fijne compilatie video hierzo van de Red Bull airraces seizoen 2005/2006 uitgezonden door sbs6. Lekker muziek van Queen eronder en gaan met die banaan. Vette moves hebben die gasten toch.


RED BULL AIR RACESBIKINI SURVIVAL
null
Vandaag gaan weer eens op reis dit keer naar het land van de rijzende zon. Het is toch wel frappant dat iedere keer als ik dit soort rare shows zie, ze of uit Zuid Korea of anders wel Japan komen. Mja, niet vervelend natuurlijk dit soort televisie maar het valt me alleen op.

BIKINI SURVIVALCOLD FUSION 28
En we gaan stug verder met weer een nieuwe Cold Fusion mix, nummertje 28 alweer. En ik weet het ik zeg het elke keer maar ook dit keer is ie weer beter dan de vorige een welgemeend dank u vriendelijk gaat dan ook weer richting onze huismixert PJ. De tracklist staat bij meer lezen.

COLD FUSION 287 JAAR en 200 KILO
null
Ik zat vandaag al eventjes naar een documentaire te kijken over dikke kinderen. De moeder had niet zo'n zin om een grote mond van haar zoontje te krijgen en gaf em daarom maar wat ie lekker vond. Spek en andere vettige junkfood waren het resultaat, vetmesten noemen ze dat toch?

7 JAAR en 200 KILOCATACOMBES
In Parijs hebben ze catacombes deze zijn eigenlijk niet toegankelijk tenzij je weet hoe. Nu blijk dat er een paar jaar geleden een videocamera is gevonden in de catacombes. In de videocamera zat een video. Deze video bevat een paar vage opnames. Nu gaan een paar catacombe kenners er op uit om de maker van de video te vinden.

CATACOMBES
HELICOPTER
Het is weer tijd voor gadgets. Vandaag bekijken we een RC helikopter wat beter. Wat de gozer uit het volgende filmpje doet kan je alleen maar respect voor hebben. Ongelofelijk wat hij met zon helikopter kan.

HELICOPTERBROOKE BURNS
null
En we hebben weer een fijne video/fotoshoot, deze keer is het Brooke Burns die voor de Maxim uit de kleertjes gaat. Geweldig allemaal, ook geweldig is dat Rubenzzz weer een beetje boven jan is. Binnekort nog een surprise in de vorm van een nieuwe loggert, we houden u op de hoogte!

BROOKE BURNSWebcam blondje
null
Damn, die webcamfilmpjes blijven maar komen. Geen probleem want dit is er eentje met een blondje die een hele mooie+ string draag. Namelijk een leuk vetertje. Check it

Webcam blondje

ISLAMABAD
Stel je woont in Islamabad en je verveelt je. Elke burka die er loopt heb je al gepakt en de schaapjes zijn niet meer interessant. Dan maak je een video en die zet je dan op youtube. Zo kunnen we genieten van Ali en Acchesous die de plaatselijke Frans Bauer na doen.

ISLAMABAD
HOUDINI
Soms doe je wel eens dingen waar je later spijt van heb. Vaak komt die spijt pas op het moment dat de politie je in de boeien slaat. Om volgende keer nou geen spijt te hebben moet je even het volgende filmpje bekijken.

HOUDINI
SNELLE VOGEL
Soms willen vogels oom wel eens snel naar huis. De meeste proberen dan om op een auto mee te liften. Deze vogel had duidelijk minder geluk. Eigenlijk is het ergens heel zielig maar toch ook wel leuk. Kijken dus.

SNELLE VOGELTHE AMAZING RACIST
Op internet kan je al langer filmpje vinden van de amazing racist. Vaak kan ik wel lachen om deze filmpje in de volgende aflevering gaat de amazing racist naar de Moskee. Dit word hem niet in dank afgenomen.

THE AMAZING RACISTJOHAN GEFELICITEERD
Badmofo heeft sinds vandaag een nieuwe lay-out en ik moet zeggen dat het er goed uitziet. Daarom wil ik namens de Tastelikepizza redactie Johan feliciteren met zijn nieuwe lay-out. Neem even een kijkje zou ik zeggen

JOHAN GEFELICITEERDKEELEY & MUSIC
null
Leuke clip hier van onze grote vriendin Keeley Hazel die een heleboel leuke videoclippies na speelt. Keeley zien we graag natuurlijk, en de muziek mja. Gelukkig speelt Keeley de hoofdrol gewoon zelf..

KEELEY & MUSICBLONDE ZUSJES
null
Mja, het is vandaag gewoon zonnig zo op 1 maart 2007 tijd om bikinis van zolder te halen moeten deze dames gedacht hebben. Mja verder niks spectaculairs alleen een beetje voor de camera met de kont draaien etc.

BLONDE ZUSJESTEAM AMERICA [NSFW]
Mja, eigenlijk ben ik geen voorstander omdit soort hardcore pron op mijn site te zetten. Maar goed, dit is dan ook wel een hele lekkere chick deze Lisa! Nee, Nick je krijgt haar telefoon nummer niet! Team America dus!

TEAM AMERICA [NSFW]OZZY IN CONCERT
null
Hadden we gisteren een mooi concert van Christina Aguilera vandaag is het de beurt aan Ozzy Osbourne om ons te verblijdden met zijn zangtalenten. Ik ben op zoek naar Ozzies "dreamer' heeft iemand die toevallig ergens staan?

OZZY IN CONCERT

DOUCHE
null
Nou de makers van Axe moeten echt gaan oppassen nu dit nieuwe geurtje op de markt is gekomen. Damn, dit zou volgends de reclame helemaal mijn merk moeten zijn. Nou ja kijk maar eventjes mee.

DOUCHEPIZZABABE SANDRA
null
Vandaag hebben we een lekkere pizzababe die luistert naar de naam Sandra Hubby, mja lekker allemaal weer. Kijken we eventjes mee?


PIZZABABE SANDRABIER EN BABES
null
Wat is er nou belangrijk in het leven, dat was zo'n beetje de kernvraag in de film The Fountain die ik gisteravond nog gekeken heb. Ik weet het wel natuurlijk, bier en babes natuurlijk. Deze gast twijfelt eventjes, eventjes maar.

BIER EN BABESWOMAN IN LOVE
null
Mooie tot zeer mooie compilatie hier met allemaal lekkere fotoos op nog fijnere muziek. Mja gewoon eventjes kijken denk ik zo.


WOMAN IN LOVEMILJONAIR WORDEN
Iedereen kan miljonair worden. Je moet alleen weten hoe . Zo ook deze zwerver op de een of andere manier heeft hij veel geld bij elkaar kunnen sprokkelen en kan nu in een heel mooi huis wonen.

MILJONAIR WORDENHOND vs PONY
null
Hehe lachen dit, deze pony is namelijk toen die nog een babytje was verstoten door dr moeder. Daarna opgevangen door een familie honden zodat deze pony nu denkt dat ie een hond is. Lachen dus!

HOND vs PONYCELEBS WITHOUT MAKE-UP
Alle celeberties dragen natuurlijk make-up. Maar hoe zien ze er uit zonder al die lagen plamuur. De schockerende footage zien we terug in het volgende filmpje.

CELEBS WITHOUT MAKE-UPANDRE HAZES FAN!
Dan ben je zo'n 10 jaar drukdoende geweest om een mooie website op te bouwen. Je hebt nog een biertje met Andre gedronken, een knakworstje geprikt en dan mag het plots allemaal niet meer van Raggel! Ligt er plots een brief van een boze advocaat die niet het beste met je voor heeft. Lees vooral eventjes de reactie van deze echte fans! HAZES ROELEERT!

ANDRE HAZES FAN!

Nou vraag je je misschien af hoe die site er dan uitgezien heeft? Dat kunnen we gewoon hier checken natuurlijk, hiephoi voor het internet!

WORLD'S FASTEST DRUMMER
Zelf luister ik graag naar muziek met een redelijk beat. Daarom luister ik graag naar speedmetal. Toch gaan sommige dingen te snel voor mij. Deze drummer laat goed zien wat te snel is.

WORLD'S FASTEST DRUMMER
JAPANSE SPIERKRACHT
null
Over Japanse autos wordt meestal wat minderwaardig gedaan. Helemaal niet terecht eigenlijk als je weet dat juist Japanse automerken het meestal erg goed doen in de rallysport. In het volgende filmpje zien we allemaal Japanners over het circuit scheuren, en ja dit keer met geluid!

JAPANSE SPIERKRACHT