Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand February 2007

PROTESTEREN MAG NIET IN DANMARK
null
Zagen we vorig jaar allerlei vervelende spotprenten uit Denemarken al passeren. Dit keer een filmpje van bruut politie geweld, sta je daar een beetje te demonstreren in een Europees land wordt je ff kort geslagen door wat over ijverige pliesiemensen met gummi knuppels.


PROTESTEREN MAG NIET IN DANMARKSLEEPING BOOTY
null
Hehehe deze chick mag mij dus gewoon elke morgen zo wakker maken laat ik dat eventjes voorop stellen. Geinige clip dus hier van een chick die het leuk vind om met haar kont mensen wakker te maken.


SLEEPING BOOTYCULO BELISSIMA
null
Ow yes! Dit is dan wel weer een ultiem lekker filmpje zeg. Culo Belissima betekent zoiets als mooi kont als ik me niet vergis, mja dat heeft deze dame dan ook echt wel. Lekker muziekje erbij en kijken maar..

CULO BELISSIMAAVALANCHE POKER!
null
Everest Poker Avalanche is het grootste poker evenement van dit jaar. Dit online toernooi met live finale zal uitgroeien tot een gigantische lawine met een 1 miljoen gegarandeerde prijzenpot! De online voorrondes zijn al begonnen en een razend succes. Het gehele poker toernooi is verspreid over negen maanden en de online Avalanche finale zal op 15 september 2007 om 15:00 GMT worden gehouden.

Er zijn diverse toernooien op verschillende uren, gratis of voor echt geld (buy-in). Sommige gratis toernooien (waar geen inleg geld voor nodig is) betalen wel echt geld uit!

Gewoon gratis downloaden en gratis poker spelen dus!BLACK MESA
null
Mja het klinkt nergens naar maar het is toch wel leuk gevonden vind ik eigenlijk. Stop wat vreemde geluiden in een sampler, maak er een videoclip bij en je hebt een hit moeten deze gasten gedacht hebben. Nou ja het houdt je weer even van de straat,

BLACK MESACHRISTINA AGUILERA
Zit je op het werk en kan je een uurtje vrij maken, dan heeft Biertijd een waanzinnig optreden van Christina Aguilera voor je om tot rust te komen. Kijk mee en geniet van Deel 1 en hier deel 2.


CHRISTINA AGUILERA

PIZZABABE JAMIE
null
Vandaag weer gewoon een lekkere Pizzababe. Jamie Westenhiser in een fijne Playboy reportage is het vandaag geworden. Nog veel meer galleries vindt je natuurlijk bij onze sterloggert!


PIZZABABE JAMIETHE SITUATION ROOM
null
Altijd goed toch he dat SNL. Ik zat dit te kijken zonder de tekst te lezen en dacht gewoon dat ik echt naar CNN keek. Totdat die scroll onder in beeld wel erg rare tekst kreeg. Hoe het Anna het nieuws in Amerika beheerst dus!

THE SITUATION ROOMDRONKEN IN DE GOUDEN KOOI
null
Mja, ik kijk het nooit hoor dit soort onzin programmas. Maar in huize Massie staat de GoudenKooi stream dag en nacht aan, fijn voor ons natuurlijk want als dan eens iets gebeurt staat dat natuurlijk ook meteen op Skoften. Vandaag zien we wat er gebeurt met Jaap als hij 1 fles goldstrike + 1/2 fles amaretto in 15 min achterover slaat.

DRONKEN IN DE GOUDEN KOOI

VECHTEN OP HET IJS
null
Ik snap nog steeds niet helemaal goed hoe dat ijshockey nou werkt. Als ik dit soort filmpje zie dan vraag ik me af wat dat nog te maken heeft met ijshockey. Vechten op het ijs dan maar.

VECHTEN OP HET IJS2 GIRL STRIPACT
null
Mja dit zou een stripact zijn van 2 dames in een Sexybar ergens in Duitsland volgens de beschrijving. Maar die vertrouw ik niet zo, goed het zijn wel 2 dames die uit de kleren gaan. Dat was eigenlijk de enige info die ik wilde horen..

2 GIRL STRIPACTMOOIE TETTEN
Ik heb hier meestal geen amateurs staan maar ook dat kunnen zo afentoe weleens fijne fotos zijn. Zo kwam ik net deze galleries tegen met wat dames met erg lekkere tetten. Ik heb er meteen nog wat bijgezocht!


Boobies! - Geil kijken!

DEMON
null
Best wel een mooie animatie hier die al een tijdje geleden geleden gemaakt is maar nu pas op het net te vinden is volgens de maker. Zeer mooi gemaakt allemaal en toch weer wat minuten wat te doen. Door Eoin Ryan!

DEMONMISS OSTDEUTCHLAND
null
Mja een tijdje terug hadden we hier nog een Miss Belgie die zo dom was als een achterend van een varken. Mja vandaag dus een paar dames uit de voormalige DDR die echt geen flauw benul hebben van aardrijkskunde. Echt hopeloos dus.

MISS OSTDEUTCHLANDYOU TUBE CUSTOMER CARE
null
Hehehe, het is natuurlijk leuk als je een videodienst zoals die van Youtube bedenkt en 5 jaar later verkoopt voor een mega schandalig bedrag. Maar als je gewoon een van de werknemers bent is het minder vooral als je op customer service zit. Leuk filmpje!

YOU TUBE CUSTOMER CAREBELONOHA
null
Altijd lekker deze Marketa Belonoha, het filmpje komt me een beetje bekend voor ergens maar ik kom het niet zo snel terug vinden via de zoekfunctie. Als het een repo is, jammer dan het is in ieder geval een lekkere. Marketa Belonoha dwarrelt een beetje voor de camera. Hoi!

MARKETA BELONOHAWebcam Brunette
null
Je hebt mischien al de webcamfilmpjes van pizzaman gezien van een of andere belgse babe die filmpjes voor haar vriendje maakte en vervolgens op het internet gepleurd is. Nou jah, hier heb ik ook een mooie van een mooie brunette.

Webcam Brunette

HET EINDE VAN DE WERELD
Een aantal producers van de BBC 3 hebben zomaar vijf scenario's samengesteld aan de hand van voorspellingen van verschillende wetenschappers hoe en wat het einde van de wereld er uitziet. Toch wel een prettig vooruitzicht. Wat heeft onze voorkeur?

HET EINDE VAN DE WERELD

HISTORY OF HEAVY METAL
Ten eerste wil ik Pizzaman feliciteren met het bereiken van de 3000 post. Nu terug naar metal. Elke zondag staat hier een metal concert maar hoe is metal eigenlijk ontstaan. In de volgende documentaire zien we hoe metal ontstaan is

HISTORY OF HEAVY METALALLEEN VOETBAL TELT!
Mja ik zeg het elke zondagavond, en als de er door de weeks voetbal op is ook door de weeks. Het enige wat telt is voetbal! Dit is echt een geweldige reclame gewoon, ik moest em 2x kijken omdat ik het eerst niet goed gezien had. Maar checken we deze reclame voor een sportkanaal even uit, helemaal geweldig!

ALLEEN VOETBAL TELT!

JACK BLACK AT THE OSCARS
Jack Black laat deze week nogmaals van zich horen hier bij TasteLikePizza.com. Dit keer heeft ie weer iets speciaal gedaan tijdens de oscars. Dit zou het leukste zijn geweest tijdens de hele oscar uitreiking dus het bekijken waard.

JACK BLACK AT THE OSCARS

JUDGE JUDY & EBAY
Je koopt 2 GSM's op Ebay voor een dikke 400 euri en krijgt vervolgens alleen 2 foto's van de betreffende apparaten op je deurmat. Het bekende Ebay-scamming verhaal dus. Maar wat doet Judge Judy nu met onverlaten die zich bezig houden met zulke oplichtingspraktijken? Je ziet het in deze aflevering! Mocht je het niet interessant vinden, dan kun je je nog altijd 9 minuten lang vergapen aan de heerlijke dochter van de eiser!

JUDGE JUDY & EBAY

AMATEUR WEBCAM
null
Deze gast heeft een hele zooi filmpjes van z'n ex vriendin online gegooid. Er staat bij, ik heb er nog veel meer filmpjes van mn vlaamse ex maar die mogen waarschijnlijk niet op dailymotion. Mja, dat klinkt goed dus. Meteen maar eventjes mailen die gozer dan, ik hou jullie op de hoogte.

AMATEUR WEBCAMPIZZABABE GRILLO
Damn deze Laura Grillo is toch wel een babe zeg. Ook een leuke piercing wat ze daar zo heeft, mja vandaag dus deze Laura als de enige echte Pizzababe van de dag!

PIZZABABE GRILLOSTERREN WITH THE STARS
Ook zo'n fan van de sterren-shows? Het afvallen/dansen/zingen en of gehaktrullen with the stars? Buro Renkema ontwikkelde hťt ultieme format, met alle bekende Nederlanders in ťťn show: Sterren With The Stars! Dan kunnen de andere omroepen tenminste weer eens iets origineels uitzenden.

STERREN WITH THE STARSAL GORE & OSCAR
null
Mja ik vind het nog steeds langzaam dat die Gore destijds verloren heeft van ome Sjors. Mja, okay in de hoedanigheid van president had ie waarschijnlijk niet zo lollig kunnen zijn. Maar tis nu toch gewoon een toffe peer, kijken we eventjes mee hoe hij de oscar won voor zijn documentaire An inconvenient truth!

AL GORE & OSCARULTIEME BIERKOELING
null
Dit wordt echt een hit dat kan niet anders. Ik hoorde dat Patje er al eentje besteld heeft, gelijk heeft ie. Wat een ultieme gadget zeg echt een wannahave dus. Nu nog een magnetron die mij pizzas toewerpt dan hoef ik helemaal niet meer op te staan.

ULTIEME BIERKOELINGTOMMY EMMANUEL
null
Okay de muziek vind ik verder niet echt super ofzo, maar je moet toch respect hebben voor deze Tommy Emmanuel. Hij speelt op speciale wijze gitaar, mja kijk eigenlijk zelf maar, doet ie dit nou alleen of wat?

TOMMY EMMANUELVICTORIA is SWEET
null
Mja fijne fotoshoot hier van deze Victoria. We kijken vandaag eventjes mee naar fashion tv die toch altijd ook wel leuke filmpjes heeft staan. Victoria is Sweet dit keer.

VICTORIA is SWEETGHETTO SOLDIERS
null
YEah, vette clip en dito song. Helemaal in westcoast gangstarr stijl, deze Ghetto soldiers!


GHETTO SOLDIERSESMEE IS EEN STER!
null
Mja, deze dame is echt goed bezig. Esmee dus die 18 jaar is voor de grap wat liedjes inzong en als filmpje op Youtube zette, mja totdat ze dus ineens benaderd werd door allerlei platenmaatschappijen. Wat blijkt Esmee is gewoon kicken goed, zo goed zelfs dat ze al een plaatje met Desiny Child heeft opgenomen. Mja, kijken we eventjes hoe dit allemaal zoineens gebeurd is in dit mooie compilatie filmpje...

ESMEE IS EEN STER!

Bonus: hier nog wat meer materiaal van Esmee Denters!8MIN LESBO AKTIE
null
Aktie Aktie, mja en dan ook nog een stel hete dames die het lekker vinden om het metelkaar te doen. Zien we graag natuurlijk, vandaar dat we de camera nog eventjes hebben laten lopen. 8 minuten dit keer, smullen maar..

8MIN LESBO AKTIETANK CAR
Jay Leno heeft een hoop auto's. De mooiste en de vreemste auto's staan in zijn garage. Zo heeft Jay leno ook een Tank Car. Nou daar kijk zelfs Pizzaman tegen op.

TANK CARWebcam Ass
null
Na dat postje van die 5 filmpjes met Babes met lekkere konten heb ik er hier nog eentje! Maar deze is van camwithher en dus een leuk webcamfilmpje met leuke muziek op de achtergrond natuurlijk.

Webcam Ass

KELLY CLARKSON over SPEARS
null
Mja, heel Amerika is in rep en roer omdat Miss Spears haar haren heeft afgeschoren. Er worden nog net geen kamervragen gesteld zeg maar, wel worden allerlei andere sterren gevraagd wat ze nu van die kalige hitlerjugend impressie moeten denken. Hier zien we de reactie van een mij voor onbekende Kelly Clarkson..

KELLY CLARKSON over SPEARSHARRY POTTERT PAARDENNEUKER [UPDATE]
null
WTF>?! Onze eigenste Harry Potter heeft erotische gevoelens als die paarden ziet. Altijd al geweten dat dat mannetje met die lange cape eigenlijk niet meer is dan een ponypijper. Het blijkt dat een hele hoop Engelsen er niet om kunnen lachen omdat Harry natuurlijk ook de grootste kindervriend is van de afgelopen jaren.

HARRY POTTERT PAARDENNEUKER

UPDATE: Mja de foto waar het omgaat hebben we nu ook, Harry Potter naakt dus!

Update2: Het blijkt hier tegaan om het toneelstuk Equus! Nog wat fotos hier!
Meer info in de comments thnx TP!BLOTE BABES
Mja vandaag dus een beetje weinig tijd gehad om te posten, vandaar het gebrek aan voldoende bloot vandaag. Daar gaan we meteen maar eventjes wat aan doen dus. Een paar fijne galleries werken altijd goed.

Brea Bennett - Ashley Brookes - Mindy Vega

meer galleries hierzo!

LITLLE XXX MERMAID
null
Mja zo afentoe komt er dan toch nog eens een leuke animatie film uit. Zo zit ik al een tijdje te wachten op de 18+ versie van Little Mermaid, dat lijkt me nog eens leuk. Hier zien we alvast een preview.

LITTLE XXX MERMAIDSKATE MUZIEK MAAK JE ZO
null
Mja, deze gast kan en skaten en muziek maken. Helemaal geweldig hoe die dit doet, dan doen er maar weinige hem na. Mja filmpje stond al eventjes op YouTube alleen kende ik em nog niet..

SKATE MUZIEK MAAK JE ZOJISKEFET - JOHNNIE en WILLIE
null
Vandaag begin ik met een serie Jiskefet filmpjes. Elke week eentje dus, vandaag had ik eventjes wat minder tijd doordat ik weer eens in de rechtzaal zat. Mja nix ernstigs gelukkig, en onschuldig uiteraard. Deze Johnny en Willy zijn 2 legendarische Jiskefet figuren, vandaag gaan ze een boek kopen. Nix nieuws wel leuk..

JOHNNIE en WILLIEESPACE CRASH
null
We hebben weer wat beelden van Mym zijn favoriete programma Top Gear. Vandaag zetten ze een Renault Espace op het spoor om te zien wat dat voor uitwerking heeft. Mja het blijft zonde, maar goed...

ESPACE CRASHHONDA F1 VERFLAAG
Honda heeft vandaag de officiŽle verflaag van hun F1 auto laten zien. Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit de meest aparte auto van 2007 is. Kijk zelf maar wat je er van vindt. De website van de sponsor is morgen in de lucht

HONDA F1 VERFLAAGMAANDAG GAMEDAG
Om de werkweek lekker te beginnen een spelletje. Klik zo veel mogelijk en schiet zoveel mogelijk dingen uit de lucht. Mijn score is 33209. Iedere score hier boven even een screenshot maken en op sturen.

MAANDAG GAMEDAG


52MIN HOWARD STERN
Ha dit is dan weereens wat anders dan die 5 minuten fragmentjes die je normaal ziet van de Howard Stern show. Er was vorige week een beetje paniek toen mensen dachten dat deze Stern de man was van Anna Nicole maar dat blijkt toch echt een vergissing. Howard Stern dus, met shock the pussy en wat dubbele sybian.

52MIN HOWARD STERN

3D NAVIGEREN
null
Vette shit hiero vanaf de beurs van Barcelona, een auto navigatie systeem wat helemaal in 3d is opgebouwd. Goed ik heb dat weleens gezien van BMW maar toch niet zoals dit. Een soort van tom tom dus maar dan in 3d, misschien dat dit een goed moment is om je tom tom aandeeltjes te dumpen ?

3D NAVIGERENCALENDAR GIRLS
null
Mja de mooiste dames belanden meestal op een kalender. En omdat ik niet echt van de fotos ben zeg maar ben ik dan ook wel blij met het volgende filmpje. Een heleboel kalendermeisjes dus, allemaal in een filmpje gepropt. Kijken we eventjes mee?

CALENDAR GIRLS [6min]BRITNEYS ANTWOORD APPARAAT
Britney is doorgedraaid en dat is jammer. Gelukkig zitten er ook goeie kanten aan. Zo neemt David Letterman Britney eens lekker in de zeik.

BRITNEYS ANTWOORDAPPARAAT

KOURNIKOVA in FHM
Ik had hier van de week al wat staan van ene Sharapova. Maar inderdaad de enige echte tennis babe blijft toch echt deze Anna Kournikova. Helemaal leuk daarom is dat ze in de FHM staat, filmpje alhier!

KOURNIKOVA

AWIMAWE
Geweldige animatie hier met een liedje dat iedereen eigenlijk wel kan meezingen. In the jungle slaapt een leeuw dus, leuk gedaan..

AWIMAWE

TENACIOUS D - ROCK OFF
TENACIOUS D
Wat een geweldige film deze Tenacious D met Jack Black en KG. Jack en Kage gaan in deze film opzoek naar de Pick of Destiny, omdat het allemaal nogal metal is zien we de duivel ook terug in deze film. Deze scene is ergens op het eind en is een soort van Rock-off tussen Tenacious D en de duivel in eigenste persoon. Geweldig!

TENACIOUS D - ROCK OFF

Bonus: Fuck her Gently!

Bonus 2: Het complete Tenacious D overzicht hier!

BEDROG IN BELGIE
Belspelltje zijn een eeuwige bron van ellende ook hier in BelgiŽ. Je wordt zoals gewoonlijk opgelicht waar je bijzit. Gelukkig is er een actie groep die dit bedrog aan het licht brengt. een voorbeeld zien we in het filmpje

BEDROG IN BELGIEKonten Special!
null
Ik ben eindelijk weer terug en begin gelijk met een ''konten-special''. Ja, Maarliefst 5 filmpjes met lekkere babes met mooie konten. Ben je nu echt een kontenman, zou ik deze zeker eventjes checken!

Konten Special!
SOULFLY
Op zondag luisteren we naar Metal. Vandaag heb ik 2 concert van Soulfly voor jullie. Het eerste concert is op genomen op graspop tweede concert is op genomen tijdens rock am ring 2006.

SOULFLY
RAPCAT
null
Ik weet niet waarom maar dit reclamefilmpje vind ik gewoon lollig. Vooral ook hoe die eerste gast staat te kijken op het eind, hehe. Rapcat dus, die het verschil moet gaan maken tussen links en rechts..

RAPCATNADINE & BETTIE
null
Grote tetten zie ik toch elke keer uit Duitsland komen. Keer op keer sta ik dan weer versteld wat daar zo al in het wild groeit aan de vrouw. Deze Nadine Jansen en Bettie Ballhaus hebben zeker niet achteraan gestaan toen een en ander uitgedeeld werd. Kijken we even mee naar deze rondborstige dames op stap in Berlijn!

NADINE & BETTIEMISSION ZERO
De professionele short movies beginnen steeds populairder te worden. Na BMW is het nu de beurt aan Pirelli. BMW was al aardig bezig met Madonna in de hoofdrol maar Pirelli gaat daar overheen met Uma Thurman.

MISSION ZERO

KNIPPEN MET BRIT
Je eigen kale Britney kop??? Op deze Russische website kun je het sjabloon uitprinten. Knippen langs de zwarte lijnen, vouwen langs de grijze. Plak de witte taps en voila........ Jammer dat het net te laat is voor de carnaval.

KNIPPEN MET BRIT

Zondagse babes
Ik kwam weer heel wat mooie babes tegen en wil het niet nalaten om die met jullie te delen.

VICTORIA -- POOLSE BEAUTY -- JANINE -- TANYA
VEEL HOOLIGANS
Zo vandaag is er weer een voetbal dag. Ik heb de toto ingevult vanmorgen, altijd een stukje spannender zo dat voetbal kijken. Voor hooligans is elke wedstrijd spannend, deze dwazen weten toch altijd wel snel hoe ze een wedstrijd moetem vergallen. Compilatie van hooligans overal in Europa.

VEEL HOOLIGANSCARCRASH COMP.
null
Altijd mooi dit soort filmpjes, autos die de prak in gaan en dan het liefst met zo'n hoog mogelijke snelheid. Juist in de racerij dus, kijken we eventjes mee ? De muziek komt van onze duitse vriend Scooter!

CARCRASH COMP.SOPHIE IN FHM
null
Mja die gasten van de FHM weten ze toch elke keer weer te vinden hoor. De mooiste babes gaan daar uit de kleren, zo ook deze Sophie. Heeft er iemand een achternaam toevallig?

SOPHIE IN FHMLESBO DOUCHE
null
Mja ik weet niet hoe jullie dat vinden, maar ik vind dat toch wel wat hebben twee lekkere babes onder de douche. Mja morgen is grote vriend Rubenzzz weer helemaal terug met wat lekkere babes tot die tijd laat ik jullie eventjes alleen met deze twee..

LESBO DOUCHELIFT
null
Als je zin hebt om je beste maat in de maling te nemen, dan moet je dit drankje drinken volgens de reclame. Mja wel lollig hoe ze het doen, maar ik heb daar geen drankje voor nodig.

LIFTNISSAN
Sommige reclames zijn geweldig. Andere zijn gewoon weg knap gemaakt. Het volgende filmpje past in de laatste categorie. Kijk mee naar een Nissan als skateboard

NISSANGAMETIME
Zaterdagmiddag is de perfecte game dag. Tenzij je last heb van griep. Hoe dan ook vandaag gaan we glijden over het ijs. Highscore's in de comments.

GAMETIMESHE FEELS HERSELF 11
Mja, heeft verder weinig introductie nodig dacht ik zo. She feels herself deel 11 alweer dus.


SHE FEELS HERSELF

PATTI PATTI NASTY
null
Mja, deze dame heeft toch wel wat moves al zeg ik het zelf. Ga hier eens tegen aan leunen met je lichaam, beloofd veel goeds denk ik zo. Helaas mag ik alleen maar meekijken, snif.

PATTI PATTI NASTYDWERGJE PESTEN
null
Dit is dan weer typisch een geval van iemand pesten die kleiner is dan jezelf. De pliesie over het grote water dus weer die het dit keer op een dwerg heeft voorzien. Het mannetje probeert echt op elke mogelijke manier te ontsnappen aan het gekoeieneer van deze big bad pliesiemeneer.

DWERGJE PESTENFRANSE TV = OK!
null
Damn, er is hier in NL toch echt serieus iets mis met de televisie makers die wij hebben en tevens met diegene die gaat over het kabelpakket dat ik mag ontvangen. Goed ik heb dan wel een franse zender ergens helemaal achteraan maar niet deze zenden tf6 is het geloof ik. Toch maar eens een brief schrijven naar die beste mensen.

FRANSE TV = OK!AFKICKEN DOE JE ZO
null
Junkies heb je in alle vormen en maten. Logisch want je kan tegenwoordig overal verslaafd aan raken. Mensen die echt een probleem vormen voor zichzelf en de maatschappij door hun verslaving konden vroeger afkicken in een kliniek. Dit duurde dan meestal wel een paar maanden voordat je helemaal 'clean' was. Tegenwoordig kick je af in 1 dag, van de Jimmy Kimmel show!

AFKICKEN DOE JE ZOSHOARMA PAPA
null
Geinige shit dit, niet de verhalen van barbapapa maar shoarma papa dus in deze clip. Ingediend door Franklin waarvoor dank! Ik snap alleen niet goed waarom ze er nu vandoor gaan voor de politie, misschien in verwarring met de keurings dienst van waren?

SHOARMA PAPAHEET IN HET ZAND
null
Ik kan niet wachten op de zomer, echt wat verlang ik ernaar om weer lekker in korte broek en tshirtje over straat te kunnen. Weg met die koude en regenachtige winter en herfst. Want zeg nu zelf, zou jij nou niet het liefst naast deze babe in het zand liggen. Beetje met zand spelen en daarna.. -edit-

HEET IN HET ZANDKALE SPEARS
null
Mja, toen ze nog gewoon dr haar had vond ik het ook al niks eigenlijk. Nu ze de haren eraf heeft ziet ze er natuurlijk helemaal niet meer uit, mja. Fotos zag ik de hele week eigenlijk al voorbij komen, deze video had ik nog niet gezien. Kijken we eventjes mee?

KALE SPEARSCANDLE LANUZA
null
Oww YES! Wat een babe is dit dan zeg, damn! Met een welgemeende dankuwel aan Stretch voor de linktip, presenteer ik dus deze slideshow van een dame met de naam kaarsje. Mja, ik wil dat kaarsje weleens aansteken dacht ik zo.

CANDLE LANUZABIKINI PRANKS
null
Een lollige nieuwe aflevering hierzo van Bikini News. Dit keer wat lollige issues dus, mja altijd goed het nieuws laten presenteren door twee babes in bikini. Kijken we eventjes mee?

BIKINI PRANKSPIZZABABE SHARAPOVA
null
Mja vroeger had je 2 dames die de tennis wereld domineerde. Navratilova en ene Crissy stonden jarenlang finale na finale tegen elkaar te spelen. Tegenwoordig is er elke 6 maanden wel weer een of andere nieuwe russische vedette die de sterren van de hemel speelt. Deze Maria Sharapova loopt al weer eventjes mee, en ziet er vooral niet onaardig uit.

PIZZABABE SHARAPOVADUITSERS IN BELGIE
null
Mja, MYM is net terug uit Belgie met de laatste verhuisdoos. We waren heel eventjes terug in NL maar kregen toch heimwee naar de patatlucht bij onze zuiderburen. Realroot gewoon weer dus, omdat we Jonas niet kunnen missen als er iets mis gaat op de server, mja Jonas is een held ofzo. Invasie in Belgie ? Het lijkt erop alsof de Duitsers ons voor waren.

DUITSERS IN BELGIETASER CAM
null
Mja ik heb al van allerlei cameras gezien op de meest vreemde plekken. Dit keer dus een cam op een taser, eventjes een dagje mee met de politie zeg maar.

TASER CAMKATASTROOF
null
Dit jaar bestaat de Antwerpse groep Katastroof 30 jaar. Vandaar een leuk stukje hier op tastelikepizza nu we ook weer vlaamse servers staan. De eerste 2 filmpje zijn van de kaping van een standbeeld te Berchem ter ere van hun 30-jarig jubilee. De laatste is een live uitvoering van Flosjepeerd(fiets). De kaping gebeurde omdat het standbeeld dat er staat in de volksmond 'de 3 zatlappen' wordt genoemd alsook de 'reputatie' van de Katastroofleden, hehe das toevallig. Ik ben ook ene zatlap!

KATASTROOF 30 JAAR

Met dank aan Katastroof's StefBef hebben we ook nog de laatste mp3! Schuune wijfeken!BOOTY POPPIN
null
We zitten weer tussen de verhuisdozen, MYM die fiets weer openeer tussen Antwerpen en Rotjeknor. Mja het gaat allemaal goed komen hoop ik zo. Gelukkig hebben we dit keer alles goed voorbereid en ik verwacht verder weinig problemen. Postjes blijven gewoon doorkomen elke uur.

BOOTY POPPINBEDRIJFSUITJE
Het was weer eens tijd voor een bedrijfsuitje. De skitrip ging niet door das gingen we deze keer Bowlen. Volgens mij had Pizzaman weer eens geoefend want ik kan dit niet normaal vinden.

BEDRIJFSUITJEHANG TV
null
Hier wat leuke soortement van Boobytrap mexican style. Mja als je hier niet van schrikt dan weet ik het niet meer. Goede televisie dus!

HANG TVMAGIC TRICK
magic trick
Iedere bezoeker kent Pizzamans favoriete act. Niks kan deze act over troefen. Toch is deze act ook erg orgineel.

MAGIC TRICK
SILENT CITY
null
The silent city, en we zitten weer midden in een verhuizing. Mym is de hele week weer bezig geweest met het inpakken van de verhuisdozen. Gelukkig hadden we nog niet alles uitgepakt. Terug naar Belgie dus, gelukkig!

SILENT CITYUPSKIRT in THE VIP
In the Viproom is het altijd leuk, zo zie je daar ook gewoon altijd dezelfde mensen. Jerkov van Xmissy is er ook altijd bij, als Missy er zelf maar niet achterkomt. Bedankt voor het materiaal gast!

UPSKIRT in THE VIP

TOP GUN GAY
Top Gun met Tom Cruise de film waar die mee doorbrak. Mja, zijn piloten homos? We zien het in het volgende filmpje!


TOP GUN GAY

MCDONALDS IS PURE EVIL
Occhio is een beetje raar mannetje. Hij roept dat hij bewijs heeft gevonden dat Mcdonalds net zo slecht is als Hitler. Hoe hij tot deze theorie is gekomen kan je alemaal lezen in zijn post.

MCDONALDS IS PURE EVIL

FREESTYLE 80s!
FREESTYLE 80S, PANCHO
Kijken we eventjes mee naar deze Freestyle 80s videomix. Lekker in mekaar gezet door vriend Dj Reyes!

FREESTYLE 80sRUBENZZZ TRUG VAN WEG
null
Mja jullie zullen het allemaal wel gemerkt hebben dat Rubenzzz wat minder aanwezig is de laatste tijd. Vertelde hij onze arbodienst dat ie ziek was, niks blijkt minder waar. Mja dit filmpje onderschepte ik zojuist van Ruben op de weg terug van wintersport. Die rat!

RUBENZZZ TRUG VAN WEGCARNAVAL in AALST
Mja ik heb het dit jaar maar gewoon lekker overgeslagen dat zuipfeest bij uitstek. Carnaval dus, 3 dagen feesten en 6 dagen koppijn als je het goed doet. Kartmaatje Sangria heeft er ook een paar zware dagen op zitten. Een korte impressie van de Carnavals optocht in Aalst bij is het gevolg.

CARNAVAL in AALST

Bonus: Anna Nicole houdt ook van Carnaval.. OMG?!

BIOSHOCK [GAMETRAILER]
Zeer vette mooie game trailer hierzo. Bioshock dus, ze worden echt steeds vetter die games. Heeft er iemand nog een oude spelcomputer in een hoek liggen toevallig ?

BIOSHOCK [GAMETRAILER]

JAPANS POETSEN
null
Achja eigenlijk weten wij het allemaal al lang hier. In Japan is alles net iets beter, autospoetsen is ook veel leuker in Japan. Tenminste als je het laat doen door een van deze babes.

JAPANS POETSENGIRAFFE IN DRIJFZAND
Ooit een giraffe in drijfzand gezien. De mannen van robot chicken wel. Deze animatie is zeker het bekijken waard.

GIRAFFE IN DRIJFZANDGRAFFITI IN ROTTERDAM
In Rotterdam hebben we flink wat Graffiti. Gelukkig kan je tegenwoordig ook digitaal je tag zetten. In het volgende filmpje zien we hoe ze het kpn gebouw onder handen nemen.

GRAFFITI IN ROTTERDAM
VICTORIA SILKY
null
Tijd weer voor een beetje Hegre art, deze fotograaf weet echt wat lekker is. Zo ie hij zelf getrouwd met de ons welbekende Luba, mja lekkerrr. Vandaag heb ik mooie beelden van ene Victoria.

VICTORIA SILKYFHM VIKKI
null
Check deze babe eventjes uit, hmmz wat een lekkerheid allemaal. Vikki meer weet ik niet, en ze doet een shoot voor de FHM. Altijd fijn, vandaag en morgen eventjes geen pizzababe want er staat weer van alles te gebeuren. Vikki dus!

FHM VIKKIPEPSI VS COCA COLA
Pepsi zoekt altijd de confrontatie op met Coca Cola. Zelf heb ik geen voorkeur (okee Coca Cola) maar dit filmpje is toch wel erg leuk.

PEPSI VS COCA COLA
FEEST BIJ MYM
null
Gisteren was de moeder van MYM jarig. Zo maar een verjaardag dus in huize MYM, allemaal bezoek enzo ach je kent het wel. Hij moest er speciaal een avondje vrij voor hebben, mja vooruit dan maar, als je maar met beelden terug komt hoor ik mezelf nog zeggen. OMG, wat mis ik Rubenzzz toch!

FEEST BIJ MYMBIGGEST
Alles is tegenwoordig maar groot in het volgende filmpje zien we aan paar dingen die pas echt groot zijn. Zo als een hele lange banaan of een hele dikke kat

BIGGESTACHTERSTEVOREN
Zo nu en dan komen mensen achter geheimen theorieen. Sommige mensen vinden dit in liedjes. Door ze achterstevoren te spelen krijg je andere boodschappen. Op de volgende site kan je ze allemaal horen

ACHTERSTEVOREN

Update : Ook nummers van K3 bevatten geheime boodschappen

PAALDANSEN
Paaldansen is knap lastig. Gelukkgi heeft dit meisje best wel ervaring. Jammer genoeg betekd dat niet dat het altijd goed gaat.

PAALDANSEN
VUURWERK
Pizzaman houd van vuurwerk. Jammer genoeg gaat hij er erg gevaarlijk mee om. Kijk me naar het resultaat van een lawine pijl in een afvalbak.

VUURWERKPICCAS VOOR HET SLAPEN GAAN
Zo het was me het dagje weer vandaag, veel gebeurt veel gedaan. Nu nog eventjes lekker slapen en dan morgen weer een nieuwe dag. Maar niet voor ik eventjes bij GetNudies ben langs geweest.

Bloes uit, Alles uit! - Lilya op het land - Amandine

Bonus galleries hier en hier en hier.

HITLER in 43SEC
null
Het is eigenlijk niet Hitler in 43 seconden maar de 2e wereldoorlog in 43 seconden. Prominente rol voor den Dolf in deze korte sketch van robotchicken!

HITLER in 43SECMOSKEE
Hier in Rotterdam staan twee moskee√ęn en beide zien ze er niet uit. Gelukkig kan iedereen nu zijn eigen moskee in kleuren. Printscreens in de comments.

MOSKEE

TOP GEAR IN SPACE
Top gear heeft altijd vreemde uitdagingen. Dit keer proberen ze om een auto in een space shuttle te veranderen. Kijken dus.

TOP GEAR IN SPACEAmanda Rodrigues
null
En nog wat lekkers voor de middag. Checken we eventjes deze blonde brasiliaanse uit. Doe mij maar iets donkerder, ik bedoel als je blond bent en brasiliaanse wordt je daar al snel als mooi bestempeld. Terwijl blond hier bij ons weer heel normaal is.

AMANDA RODRIGUESMONIKA in NORMANDIE
null
Beetje jammer dat het in Frankrijk is natuurlijk ik had haar liever hier gezien op de rijkerwoerdse plassen maar goed je kan niet alles hebben in het leven. Wel veel, en daar heb ik hier een 12min durend filmpje van deze Monika dus!

MONIKA IN NORMANDIEVLIEG & CRASH
null
Het schijnt zo te zijn dat vliegen veiliger is dan autorijden. Als je deze beelden bekijkt zou je daar aan kunnen gaan twijfelen maar het is toch echt zo. Ik word er verder niet bang van ofzo, en neem dit jaar sowieso het vliegtuig weer naar Spanje, maar toch...

VLIEG & CRASHBULL vs BULLDOG
null
Altijd al afgevraagd waarom een Bulldog eigenlijk Bulldog heet? Snel kijken naar het volgende filmpje dan, nu vraag ik me wel af waar de naam Bordeauxdog vandaan komt. Als die maar niet denkt dat ie mij onder de tafel drinkt.

BULL vs BULLDOG

LAATSTE DANS
null
Deze film was indertijd zo hot, dat vrienden die ik had wel 2 of 3x naar de bios gingen met verschillende babes om deze film te kijken. Gegarandeerd succes bij de dames, aldus betrouwbare bronnen. Ik heb het over Dirty Dancing met Patrick Swayze dus. Mja goeie film, als je van zwijmel films houdt.

LAATSTE DANSONE OF THOSE DAYS
null
Goedesmorgens allemaal had me een beetje verslapen en een boel aan mn hoofd. Maar het lijkt allemaal weer opgelost te zijn, goede zaak dus. In het volgende filmpje een hoop ellende wat er zo allemaal mis kan gaan als je echt een slechte dag hebt.

ONE OF THOSE DAYSLESBOS OP DE BANK
null
Mja altijd leuk en altijd lekker een paar lesbos op de bank die fijn aan het spelen zijn voor de camera. Kijken we allemaal weer eventjes mee ja, en bedankt!

LESBOS OP DE BANKSTUNTEN
Stunten kan je ook doen met een motor. Jammer genoeg heb ik geen motor anders had ik dit natuurlijk zo gedaan. Wie gaat er dan met mij mee?

STUNTEN
SUPER VILLIAN CARPOOL
Super schurken moeten ook gewoon werken en ze staan ook gewoon in de file. Tijdens de file verveelt iedereen zich enorm. Gelukkig lossen de super schurken het goed op.

SUPER VILLIAN CARPOOL
VERVELEND INTERVIEW
null
Sommige dingen in het leven gaan niet helemaal zo als ze moeten. Zo ook voor deze reporter op deze dag dat ze gewoon wat dingetjes wilde gaan vragen over een op hande zijnd proces binnekort. Iemand vind dit niet zo leuk zo te zien en horen.

VERVELEND INTERVIEWDAYTONA 500
null
Dit jaar was de Daytona 500 superspannend! In de laatste ronde kwam er nog een ultieme inhaalpoging. Dit resulteerde in een superspannende finish en een heftige crash. Gelukkig bestaat er het internet zodat we ook van deze beelden kunnen genieten.

KIJKEN WE EVEN MEE!
YEAH
null
Soms heb je gewoon eventjes zin om YEAH te roepen. Ik heb dat zelf vandaag toevallig niet zo, maar deze gast wel. Omdat dan te doen zoals hij het doet, ik weet het niet hoor.

YEAHFLIPPEN OP DE RADIO
Hehehe altijd leuk die spelletjes op de radio. En helemaal nu er tegenwoordig bij elke show ook nog een camera staat geplaatst, dat maakt het meteen allemaal een stukje leuker. Hadden ze vroeger dus hoorspellen tegenwoordig hebben we gewoon webradio!

FLIPPEN OP DE RADIO

BAZUKA
null
Ik had ooit al eens wat clipjes geplaatst van deze Russische DVJ, die een echte babe is. Mja dit zijn dan weer wat nieuwe clipjes, "I love bitches" en "Techn Rock" en zoals de titel al doet vermoeden een hoop techno gehalte in deze muziek. Maar de clips maken echt heel veel goed.

BAZUKACYBERGIRL BLOND
null
Blond en dan ook nog een lichaam hebben als deze jongedame. Geweldig gewoon die filmpjes van de Playboy Cyberclub. Dit keer een mooie blonde dus die een beetje geil voor de camera haar ding doet.

CYBERGIRL BLOND

More Babes here!FUTURE CAR
null
De auto van de toekomst hoe gaat die er nu uitzien. Vele ontwerpers zijn er dagelijks mee bezig en er is altijd wel ergens een autoshow waar je menig creatie kan komen bekijken. Maar ik vond net dit filmpje waarin mij eigenlijk duidelijk wordt dat het gewoon allemaal vooral simpeler moet. Kijken we even mee naar Discovery.

FUTURE CARSINAS SOCCER
null
Ik heb dit ooit gezien toen Maradonna het deed. Een sinasappel hoog houden dus, ik geloof dat Diego het toen zelf een keer of 80 vol hield. Toen ik vorige zomer in Spanje was kwam ik daar een brasiliaan tegen van een jaartje of 70, ik nam toen het volgende filmpje op met de telefoon.

Kwaliteit is wat minder maar hij houdt m wel 100x omhoog! RESPECT!

SINAS SOCCERKARTEN DOE JE ZO!
null
Konden jullie een tijdje geleden al Pizzaman aan het werk zien in een kart. Vandaag vond ik dit filmpje wat volgens vriend Schumi ergens uit een stoffige oude doos moet komen, maar ik vind het gewoon een tof filmpje. Dus komt ie dan, met een kart de openbare weg op, fftjes de ring mee pakken en weer rustig terug...

KARTEN DOE JE ZOELISHA CUTHBERT
null
Elisha is een erg mooie vrouw, en die zie dan ook graag hier voor bij komen. Een filmster was het toch? Nou ja een zeer mooie compilatie dus van een minuut of vier van deze wonderschone dame.

ELISHA CUTHBERTJISKEFET - DARTEN
null
Ik zie de hele week al darten op televisie. Buiten op straat komen de dronkelappen je tegemoet en op televee staan die te gooien met heuse pijlen. De mannen van Jiskefet maken het nog een beetje verdraagzaam. Mja, dan toch maar weer verder waar ik gebleven was met Jack Bauer. Tis spannend!

JISKEFET - DARTENPS3 KRAAK
Armageddon heeft weer iets ontdekt. Armageddon is samen met een vriend naar de opslag plaats voor ps3's geweest om er even mee te gamen. Natuurlijk ligt dit allemaal vast op video dus kijk maar mee

PS3 KRAAKSUPERTANGA ELE
null
Mja, zo heel afentoe hoor ik nog wat van mijn vriend Pepe. Na ongeveer een maand van absentie komt dan toch ineens dit filmpje helemaal overwaaien uit Mexico. Zijn we blij om natuurlijk, vooral omdat het een mega lekker beeb is. Ele dus van Supertanga!

SUPERTANGA ELEBLOND PRESLEY
null
Habba habba checken we eventjes deze blonde uit. Ze komt me ergens bekend voor maar goed met een achternaam als Presley is dat natuurlijk niet erg vreemd. Mja kijken we eventjes mee?

BLOND PRESLEYGAMETIJD
Vandaag weer een lekker spelletje. Mijn highscore ga ik niet posten want die was heel slecht. Dus game on en post je highscore in de comments

GAMETIJD
BELSPELLETJES
Zo nu en dan komen er geweldige filmpjes langs. Dit keer heeft iemand belspelletjes ge-edit met een geweldig resultaat. Dus kijk even mee naar dit filmpje

BELSPELLETJESSEXY TEENS
null
Zat net de laatste van Eddie te kijken Norbit. Mja er zaten toch wel wat leuke momenten in, alleen moet ie eens ophouden om telkens 10 verschillende karakters te spelen. Nou ja de film is dus verder gewoon leuk om te zien en heeft me toch anderhalf uur bezig gehouden. Deze meiden zijn jong mooi en horny!

SEXY TEENS


PIZZABABE KIMBERLY
null
Yes weer een fijne Pizzababe vandaag, dit keer ene Kimberly Holland die ondanks haar naam zelfs geen verre nicht is van onze Kim. Ja zou ze willen die Kim hehe, mja lekker dier dus...

PIZZABABE KIMBERLYJAGEN VIA INTERNET
Haha gekker moet het toch niet worden, en gaat het waarschijnlijk ook niet worden. Want dit idee van weereens een maffe Amerikaan gaat er natuurlijk nooit komen. Wat hebben ze nu weer bedacht, een site waar je dus op echte dieren kunt jagen met behulp van een webcam en een echt jachtgeweer.

JAGEN VIA INTERNET

[foto]


FUCKEN MET COLA
null
Vorig jaar was eigenlijk wel het jaar te noemen van de mentos cola filmpjes. Allemaal erg geinig natuurlijk maar op den duur verveelt het toch wat. Tijd om eens iets nieuws te bedenken dus. Niet echt heel erg nieuw ofzo is dit maar wel een grappige stunt om bij je maat uittehalen. De colamentos prepbom instructie film. Mja?!

FUCKEN MET COLADONKEY vs PREDATOR
null
Zeer vet animatiefilmpje hierzo. Het begint een beetje lame met een verhaaltje uit een boek, maar wordt daarna toch steeds leuker. Een geanimeerde predator dus uit Japan dit keer. Nice!

DONKEY vs PREDATORNWE SECRETARESSE
null
Mja sinds Rubenzzz ziek is wordt Mym helemaal gek, allerlei extra taken heeft hij nu opeens. Vanochtend dan maar het uitzendburo gebelt voor een nieuwe typgeit. Mja dat ze dan deze blonde sturen vind ik niet zo erg, maar dat ze daarna Mym de rest de dag van z'n werk afhoud wel. Ach ja goeie hulp is moeilijk te vinden.

NWE SECRETARESSENHL FIGHTS
null
Mja wat het verschil tussen ijshockey en een vechtsport is weet ik eigenlijk niet. Het enige wat ik kan bedenken is die puck die ook nog afentoe in een netje geschoten wordt. Het is natuurlijk wel allemaal erg spectaculair vandaar deze 7 minuten durende compilatie.

NHL FIGHTSMEDIEVAL TECH SUPPORT
null
Hehe kijk wij kennen tegenwoordig al die callcenters die we moeten bellen als er iets mis is met een product of als we iets niet helemaal snappen. In de middeleeuwen waren er natuurlijk nog geen callcenters maar wel mensen met problemen met een product. Natuurlijk was er toen ook tech support, ging toch allemaal wat persoonlijker toen als je het mij vraagt.

MEDIEVAL TECH SUPPORTCHIPMUNK STRATEGY
null
Mja als echt alles mis gaat kan je natuurlijk altijd nog een beroep doen op de chipmunks. Lang niet gezien trouwens deze cartoon van Alvin en de Chipmunks als ik me niet vergis. Blijft geinig.

CHIPMUNK STRATEGYWAAR IS SPEEDY
Mjah, toons hebben hun langste dagen wel gehad. Steeds meer van die hentai japanse tekenfilm rotzooi komt er voorbij. Ik vind er al tijden niks meer aan, ik spaar nog wel wat oude toon videos maar die japanse troep hoeft voor mij eigenlijk niet. In het volgende filmpje zien we het verval van ene Speedy Gonzales, die een soort van Scarface toekomst lijkt te hebben.

WAAR IS SPEEDYMONIKA IS HOT
Een hoop fijne nieuwe galleries op beeblog en deze hete dame in een vette video. Monika dus die anytime hier langs mag komen, ik ga nu nachtrit kijken Lator!


MONIKA IS HOT

FEESTDAGEN
We hebben genoeg vreemde feestdagen in de wereld. Zo hebben we orgasme dag, Talk like a pirate day en ga zo maar door. Gelukkig hebben we weer een nieuwe feestdag. 28 Februari is het namelijk High Five a Muslim Day. Toch Sjaak ?

High Five a Muslim Day
LOL MET STAALWOL
Lol met staalwol. In Amerika kwamen een paar hang jongeren op het idee om staalwol aan een touwtje te binden en dan aan steken. Het resultaat zien we bij meer lezen

LOL MET STAALWOL
Jackie & Rachel
null
Echt zusterliefde hier zo te zien, mja ik vraag me af of dit filmpje blijft staan op dailymotion. Ik heb de boel voor de zekerheid wel al veiliggesteld want je weet je het maar nooit met die fransen. Dit riekt toch zekers een heel klein beetje naar incest als je het mij vraagt. Ik ben nog een beetje dronken van gister of ze lijken wel heel erg op elkaar.

Jackie & RachelYEAH NIGGA
Hehehe dit filmpje had ik gister al eventjes gezien maar vanwege de nationale baaldag niet meer aan toegekomen om te plaatsen. Mja checken we eventjes deze kleine gangstert uit die wel erg coole moves laat zien, rappen/zingen kan die ook nog. Alleen nog wat werken aan de conditie zou ik zeggen.

YEAH NIGGA

FREESTYLE VOETBAL
null
Mja ik heb dit soort filmpjes al wel eerder gezien maar toch sta ik er elke keer weer versteld van wat deze gasten allemaal uithalen met een voetbal. Mooi om te zien en daarom een post waard, wie doet dit na ?

FREESTYLE VOETBALCOLD FUSION 27
null
En terwijl Mym hard bezig is deze site om te toveren in een death metal, of weet ik veel ook hoe dat noemt, site. Ga ik er lekker tegenaan met deze laatste Cold Fusion 27, ik hoef natuurlijk er niet bij te vermelden dat ook deze weer beter is dan alle voorgaande afleveringen. Lekkerrrrrr!

COLD FUSION 27

Playlist Cold Fusion 27 (Sonar vibez)

Adam - Never tell what you think (sied van riel mix )
Cold Blue & Del Mar - 11 Days
Milo NI vs Cj stone - Exiting ( krzysztof chochlow remix)
Niels v Gogh - One way out (Martin eyerer mix)
Boom Jinx ft. Thomas - Remember september
Sophie sugar - Fallen to far
Solar force - Fantasy
Thomas Bronzwear - Close Horizon ( Guiseppe Ottaviani mix )
SLAYER LIVE
Slayer is een echte trashmetal band. Snelle en harde riffs en een lekker duistere stem. Dus geniet mee van Slayer

SLAYER LIVE
MISS PERFECT
null
Mja soms heb je van die vrouwen, als je die ziet voorbij lopen dan heb je het kwijl op je schoenen staan. Nou ja dit is er zo eentje naar mij mening. Wat een ultieme babe zeg, damn. Helemaal fijn is dan natuurlijk als ze helemaal nakend over het strand rent.

MISS PERFECTKUS ME EENS..
null
Mja van de week al een paar van dit soort filmpjes geplaatst. Een paar babes die wat aan het bekken zijn voor de camera. Als je nog niet kon zwemmen kan je hier de tongslag afkijken. Mja Mym goed opletten dus.

KUS ME EENSYMCA 2007
null
Hehehe dit is en blijft een klassieker en als ik het nummer ook hoor dan voel ik me meteen weer 16. Echt goeie shit dus, mja deze versie van een zooi studenten uit Wenen is daarom ook gewoon leuk. De zaal wordt in ieder geval wild, leuk wel!

YMCA 2007

Meteen het origineel er ook maar eventjes bijgepakt van de Village People.FUNHOUSE
null
Mja altijd leuk dit soort best of homevideo filmpjes. Dit is een soortement van compilatie met genoeg stukjes om eventjes plat mee te gaan. Kijken we eventjes mee naa deze top 10?

FUNHOUSEWRC TURKEY
null
Zoals gezegd ook vandaag vette WRC beelden. Dit keer uit Turkije het land van de all in accomodaties. Mja, had ik het geld dan zat ik er nu waarschijnlijk ook goedkope whiskey te tanken. Mja, niet dus.. Deze WRC video dan maar, kijken we eventjes mee?

WRC TURKEYCOLLEGE PARTY GIRLS
Mja dat waren dan toch wel mooie tijden vroegah op school. Een beetje leren en de rest van de tijd een beetje klooien met de babes op school. Beetje jammer dat deze dames niet bij me op school zaten, dan had ik het wel geweten. Mja wel een goeie reden om te gaan studeren lijkt me zo.

COLLEGE PARTY GIRLS

Cirque du soleil - Winds of courage
null
Bij meer lezen hebben we een 45 minuten durende episode van een serie die gemaakt werd door het bekende theatergezelschap Cirque du soleil.

GAME
Pizzaman plaatst altijd online-games met geweld of iets dergelijk. Ik zelf houd meer van online games die simpel maar toch uitdagend zijn. Mijn hoogste score was 130.

GAME

RUZIE
Hier op kantoor gaat altijd alles goed iedereen heeft respect voor de godfather of pizza. Bij getlogged gaat het wel eens mis. Gelukkig hebben we er beelden van

RUZIE

CREATIEF MET LEGO
Waren we gisteren creatief met graffiti doen we het vandaag dunnetjes over met lego. Dit keer geen ren beest maar gewoon een paar gebouwen.

CREATIEF MET LEGOSMOKING HOT BABES
null
We hebben 2 filmkes in de aanbieding voor de liefhebbers van fijne vleeswaren en voor liefhebbers van natuur.

GIRLS GONE WILD

NATUURBABE
WRC MONTE CARLO
null
Vandaag en morgen eventjes wat extra voor de WRC. Ik sta echt versteld van de spectaculaire beelden die ik daar keer op keer zie. Mja een paar leuke compilaties zitten er aan te komen. Vandaag Monte Carlo dus!

WRC MONTE CARLOCAT vs BIRD
null
Hehe mega video hier over een kat die heel sneaky opzoek gaat naar z'n prooi. Ik ben zelf kattenliefhebber en kan dit filmpje echt waarderen. Mja voordat ik helemaal emotioneel word..

CAT vs BIRDA.S ROMA ROCKS
null
Mja, kan niet anders zeggen dan een vette compilatie hier met mooie beelden uit Italie. AS Roma dus, en terwijl er gewerkt wordt aan een heuse sportrubriek hier op TLpizza kijken we alvast naar deze video!

A.S ROMA ROCKSPURPLE TING
null
Tijd voor een beetje reggea hiero, jointje erbij. Mja tis allemaal live dus je moet het geschreeuw enzo maar voor lief nemen, het klinkt best wel lekker allemaal. Jammer dat het in het frans is, al moet ik zeggen dat zelfs Franse hip hop zo nu en dan lekker klinkt.

PURPLE TINGRETURN 2 HALLOWEEN
null
Mjah altijd leuk die compilaties van klassieke films. Dit keer is het Halloween die de eer treft, mooi gedaan. Ben benieuwd welke film de volgende gaat zijn.

RETURN 2 HALLOWEENNever give up, NEVER
null
Ik vond dit wel een mooie video. Thema geef nooit op, hey was dat geen show een jaar of wat geleden ?


Never give up, NEVERLuna's Cam
null
Nu ik er tog weer ben is hier ook maar gelijk een filmpje van die ene babe, Luna! Als je vergeten bent wie Luna nu is, moet je deze zeker checken!

Luna's CamWebcam Babe
null
Ik ben er eindelijk weer eventjes. Ik zal weer beginnen met een webcamfilmpje die ik wel heb gemist. Een Brunette van Sweetapples kleed zich helamaal voor ons uit.

Webcam Babe

YOUTVPC.COM
Heb je wel eens een programma gemist? Dan kan je het altijd nog downloaden. Jammer genoeg is de kwaliteit vaak kut en hebben ze niet wat je zoekt. Kijk dan even bij Youtvpc.com hier hebben ze redelijk wat shows en serie is goeie kwaliteit

YOUTVPC.COMBOKKEN (MMM LEKKER MMM)
Overal waar ik kijk zie ik opeens het nummer Bokken (mmm lekker mmm). Tatselikepizza kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje daarom staat hij nu ook hier. De MP3 kunt u halen bij Sjaak.

BOKKEM (MMM LEKKER MMM)CREATIEF MET GRAFFITI
Bij mij in de buurt kom je ook graffiti tegen meestal is dit lelijk en niet creatief. Gelukkig zitten er zo nu en dan ook kunststukken bij. Het volgende filmpje is een voorbeeld van zo'n kunststukje .

CREATIEF MET GRAFFITIRUSSIAN INTERSECTION
null
Ik ben totaal geen voorstander van stoplichten en andere afremmende door de regering bedachte obstakels op de weg als ik van punt a naar punt b wil komen. Maar goed soms is het gewoon nodig, net zoals hier in St. Petersburg waar een paar stoplichten zo te zien geen overbodige luxe zijn.

RUSSIAN INTERSECTIONUK DIVAS
null
Mjah nog maar wat muziek er tegen aangooien dan zo voor het weekend. Mn maatje Nelis is geslaagd dus morgen groot feest, goeie zaak gratis bier. Lekkere clip hier met het beste wat Engeland heeft te bieden op dames gebied aan muziek.

UK DIVASKO ROCKIN'
null
Ik zat afgelopen donderdag nog wat memories op te halen door wat oude hip hop cd's te draaien. Echt goeie shit zit daar gewoon nog steeds tussen. Mja, dit is allemaal wel erg lekker, leuke beelden erbij. Goeie shit dus!

KO ROCKIN'HET SEXONDERZOEK
null
Mja als je mee doet aan een sexueel onderzoek dan worden er nogal wat intieme vragen gesteld. Natuurlijk moet je dan wel eerlijk antwoorden anders heeft het onderzoek geen zin. Geweldige act hier, mja eerlijk zijn valt niet altijd mee denk ik zo.

HET SEXONDERZOEKCAPTAIN LUCKY
null
Mjah, ik heb geen info alleen dat het een leuke stand up comedian act is. Captain Lucky dus die samen met jullie een liedje wil zingen, hehe. Goeie shit! Wie weet wie dit is ?

CAPTAIN LUCKYSERIOUSLY TWISTED
null
Downhill mountain biken gaat niet altijd goed. Wat dan ook duidelijk naar voren komt in de volgende videos! (2)


SERIOUSLY TWISTEDBITCHES AINT SHIT [LIVE]
null
Een paar dagen terug al gepost hier maar toen was het de video op youtube. Dit keer heb ik de live versie van deze Ben Folds, echt helemaal geweldig! Kijken en luisteren we eventjes mee?

BITCHES AINT SHIT [LIVE]

Mp3 downloaden doen we hier!JESSICA REYES
null
Lets dance!JESSICA REYESSTREAKER LOVE
Stel je voor 2 mensen die zo ver van elkaar afwonen maar toch zoveel gemeen hebben. Mja deze 2 streakers / nudisten hebben mekaar dus volgens dit filmpje gevonden via het internet. Mja leuk!

STREAKER LOVEDANI
null
Mjah wees gerust we gaan het hier niet over vervelende voetballers hebben, nix vandat. Gewoon dus een lekker babe zo rond het middag uur, de muziek komt me bekend voor, het filmpje niet.

DANIBill Gates vs. Steve Jobs
null
Geinige cartoon hier een soort van Windows vs Apple wat wel een beetje toepasselijk is op dit moment. Of niet pet en ed?


Bill Gates vs. Steve JobsKWEKEN DOE JE ZO!
Mja ik kan er niet onderuit, ik hou wel van een jointje en daar schaam ik me helemaal niet voor. Moet ik zo nu en dan naar de coffeeshop toe, je kan natuurlijk ook altijd besluiten om zelf een tuintje te beginnen op zolder. In deze video word echt tot in detail uitgelegd hoe je dat het beste aan kan pakken. Erg handige tips!

KWEKEN DOE JE ZO!

LEUK POKEREN
null
Mja ik zat gisternacht nog eventjes op Veronica te kijken naar het pokeren. Altijd wel leuk al kan het natuurlijk altijd leuker zoals we kunnen zien in deze clip. Al vraag ik me af of je dan nog wel op het spel let met zulke babes in de buurt. Mja het kan allemaal in de zuidelijke landen.

LEUK POKERENMENSELIJKE CAMERA
Mensen met Autisme zijn niet altijd hulpeloos. Zo nu en dan zijn er hele interessante dingen uit voortgekomen. De gozer in het volgende filmpje kan alles wat hij ziet heel precies natekenen. Geloof je me niet kijk dan maar even mee.

MENSELIJKE CAMERASCHUMI
null
Het Formule 1 seizoen gaat weer beginnen, de afgelopen jaren was het maar 1 man en 1 team die de formule 1 wereld roeleerde. Diegene was de enige echte Michael Schumacher die zich echt onsterfelijk heeft gemaakt zonder daarvoor eerst te hoeven sterven. Mja, een paar fijne Schumacher filmpjes hier kijken dus!

SCHUMISTREAP GIRL 2007
null
Was ik bijna vergeten nog een 2e babe te posten voor de nacht zeg. Poeh, ik hoop dat Rubenzzz weer snel terug is!


STREAP GIRL 2007ZELF VOELEN
null
Mja die "I feel my self" filmpjes zijn natuurlijk geinig, maar kom je tegenwoordig overal tegen. Dit filmpje is dan gewoon van een onschuldig meisje die gewoon zelf even zo'n filmpje in mekaar heeft geknutselt. Mja lichtelijk NSFW al zie je uiteindelijk net geen rosbief.

ZELF VOELENRUBIKS CUBE
Sjaak is gek op puzzels zo ook de rubiks cube. Terwijl hij druk zocht naar hints kwam hij dit filmpje tegen. De moed zonk Sjaak in de schoenen. Inmiddels ligt die rubiks cube ergens in het water.

RUBIKS CUBE

ANNA VERSLAAFD
null
Goddamn, had ik eindelijk een superbeeb voor Beeblog, onze welbekende Anna. Maar ik hoorde maar niets de laatste tijd, blijkt dat Anna tegenwoordig een verslaafde is. Nooit leuk om te horen natuurlijk, al betreft het hier slechts een chocolade verslaving. Bij nader navraag is gebleken dat het hier om een reclame campagne gaat voor, je raad het chocolade!

ANNA VERSLAAFDCRYSIS
null
Ik snap nooit dat mensen zich hele dagen kunnen bezig houden met allerlei computerspelletjes. Neem nou een Mym die is toch zeker 3 a 4 uur per dag spelletjes aan het spelen, onbegrijpelijk vond ik dat. Totdat ik deze vette game zag, damn. Daar kan mijn lauwe atari spel computer toch niet tegen op, mooie demo hier!

CRYSISNINJA
Vroeger wou ik altijd piraat zijn. Andere mensen wouden superman of ninja zijn. De gast uit het volgende filmpje denkt nog steeds dat hij een ninja is en hij zal het meteen even bewijzen

NINJAYELLOW SUGAR
null
Gisteren bruine suiker, vandaag zoeken we het meer oostwaarts. De linksubmit button of kontakt button werkt ook weer, dus er kan weer vollop getipt worden. Rubenzzz maakt het al een stukje beter, de eerste tekenen van leven heb ik mogen waarnemen op mijn msn.

YELLOW SUGARRUST IN DE TREIN
null
Als je nou eens een keer in de trein of in een vliegtuig naast iemand zit die je onwijs irriteert doe dan het volgende: 1. maak rustig en kalm je laptoptas open , 2. haal je laptop er uit , 3. zet de laptop aan , 4. zorg er voor dat de irritante persoon naast je een goed beeld heeft op het scherm , 5. open deze link , 6. sluit je ogen en kijk met je gezicht omhoog naar de hemel .

RUST IN DE TREIN

BELGISCHE RAKETWERPER
null
Mja dat belgen niet altijd even slim zijn wisten wij natuurlijk al lang. Over belgen en sport zal ik verder maar nix meer zeggen, want dan krijg je meteen weer verhitte discussies. Mja, in Belgie hebben ze ook een leger, nou ja mannetjes in groene pakjes. Want als ik zo deze beelden zie vraag ik me af waarom Belgie eigenlijk nog troepen stuurt naar het buitenland.

BELGISCHE RAKETWERPERBADGIRL DANA
null
Damn, echt veel lekkers vandaag. Deze Dana likes to please her men, hmz goeie zaak. En het valt me ook meteen op dat ze in meervoud spreekt, misschien dat ze daarom zo'n badgirl is dan. Wie weet, mooi filmpje!

BADGIRL DANABLOOPERS IN COMEDY
null
Dit is echt een leuk filmpje met allelei fragmenten uit vooral engelse comedie series. Alsof die op zich al niet leuk genoeg zijn, heb ik hier een leuke verzameling voor bloopers en dergelijke. Super!

BLOOPERS IN COMEDY

Bonus: Bennie Hill Thriller!PLASTIK TOCH LEKKER
null
Mjah dit is toch wel een babe ondanks al dat plastik aan d'r lijf. Ik zou haar in ieder geval niet wegsturen ofzo, de lunchbabe astemblieft!


PLASTIK TOCH LEKKERLATINAS GONE LOCO 5
null
De laatste alweer in deze serie met lekker latinos in een slideshow. Wanneer er weer wat nieuwe delen zijn zal ik die natuurlijk gewoon weer posten. Nou ja zwaaien we voorlopig nog even voor de laatste keer naar de dames, ja dank u!

LATINAS GONE LOCO 5PIZZABABE CRISTINA
null
Mjah vandaag 15 februari viel de nieuwe Maxim schijnbaar op de mat bij linktipper Yv want dit is wel erg snel. Cristina Aguilera in de Maxim dus, eigenlijk pas bedoeld voor het nummer in maart.

PIZZABABE CRISTINA3 MIN. GRUDGE 2
null
Goeie film die eerste Grudge de 2e was alleen al wel wat minder, over een derde heb ik nog niemand gehoord. Nou ja gelukkig dan maar! Anyway ik vond deze geniale comilatie van de Grudge 2, als je dit gezien hebt heb je eigenlijk wel de hele film gezien. Goed werk!

3 MIN. GRUDGE 2HOE GAAT HET MET VANILLA
null
Hoe gaat het met Vanilla Ice, ik vraag me af wie het wil weten. Ik eigenlijk helemaal niet, deze wannabe ice ice baby gangstert verkoopt al tijden geen plaat meer maar de rekeningen blijven wel gewoon komen. Mja dan maar wat commercials, triest!

HOE GAAT HET MET VANILLA ICEOPZOUTEN OUWE
null
Het lijkt er op dat deze bejaarde een winkeldief is ofzo die net uit een zaak is gezet. Maar het blijkt gewoon een verslaggever te zijn, die een stinkend zaakje onderzoekt. De winkel in kwestie verkoopt namelijk de duurste merken zonnebrillen, alleen worden deze brillen allemaal in China gemaakt. Zo nep als wat dus, mja dan kan je natuurlijk geen pottenkijkers gebruiken.

OPZOUTEN OUWENASCAR CRASHES
null
Ook bij Nascar racing gebeuren allerlei ongelukken, weliswaar moeten die gasten honderden keren hetzelfde rondje rijden vaak genoeg gaat het toch vreselijk fout. Dat levert natuurlijk mooie beelden op, die we hier gaan bekijken!

NASCAR CRASHESTEIGER TEASE
null
Deze dame die daar zo in haar pantervelletje staat mooi te wezen is een echte tease. Veel verder dan een beetje met de kontdraaien komt ze eigenlijk niet. Mja lekker is verder wel.

TEIGER TEASECARLI IS EEN HETE
Ik zeg verder niks, alleen dat ik het beeldscherm na het zien van dit filmpje eventjes grondig moest schoonmaken.


CARLI IS EEN HETE

WHAT TO DO WITH YOUR DEAD HOOKER
Soms wordt je brak wakker en weet je niet meer wie je bent waar je bent en wat er gebeurd is. Zo nu en dan vind je ook nog eens een doodde hoer in je bed. Hier een korte cursus om van de doodde hoer af te komen.

WHAT TO DO WITH YOUR DEAD HOOKERKAMELEN ALARM
Mjah het zal nog wel eventjes duren voor we die lieve kamelen teentjes weer mogen bewonderen zo op de zaterdag middag op het terras. Wit biertje erbij met wat fruit, hmmz kan niet wachten eigenlijk. Hier staan een paar lekkere tussen al zeg ik het zelf.

KAMELEN ALARM

CAGE FIGHTS!
Mja, had ik hier van de week al de beste K1 momenten al staan in een fijne compilatie. Die gasten zijn toch wel gewoon watjes vergeleken met deze KILLERS, man die gasten gaan gewoon vrolijk verder als de tegenstander half dood op de grond ligt. Op een gegeven moment zie je zelfs een gast met z'n volle gewicht op het hoofd van zijn tegenstander springen. DAMN!

CAGE FIGHTS beste knockouts!

M3 POWER
null
Leuke compilatie hier van iemand die allerlei zelfgemaakt videotjes aanmekaar geknoopt heeft. Mja volgens de maker zijn het beelden van of vanuit zijn eigen bmw. Kewl!


M3 POWERBEATBOX
Pizzaman liet ons laatst al weten dat beatboxen nog steeds hip is. Deze gast uit het volgende filmpje kan ook beatboxen en dat terwijl hij fluit speelt. Geloofje me niet kijk dan zelf even


BEATBOXBROWN SUGAR
null
Okay Rubenzzz is inmiddels weer terecht, het arme mannetje ligt met 40 graden koorts al dagen op bed. We wensen hem natuurlijk beterschap met z'n allen hier, tot die tijd moeten Mym en ik er nog maar eens extra hard aan trekken, het is niet anders. De fruitmand is in iedergeval onderweg maatje!

Beetje in de stijl van Rubenzzz dan toch deze dames die mekaar erg lief vinden zo te zien.

BROWN SUGARHIROSHIMA
Hiroshima is bekend van wegen de atoombom die op deze stad is gevallen. Van dit voorval zijn foto's gemaakt die de wereld schokte. Sommige foto's zijn heel mooi en vreemd te gelijk dus kijk even mee naar deze collectie.

HIROSHIMA

LEKKERE PICCAS
Ik heb hier die bitches aint shit zwaar op repeat staan ik vind het echt een super nummer. Moet raar lopen als dit geen top 10 hit wordt zou je zo zeggen. Wie ook meteen binnekomt met stip in mijn top 10 is deze blonde megababe en deze trouwens ook die onze vriend Mimic gevonden heeft. Ze schijnt ook nog een eigen album te hebben met fotos, 60 paginas als ik het goed zag.

LEKKERE PICCAS

BITCHES AINT SHIT
Mja dit nummer is echt een klassieker van Dr Dre als ik me niet vergis, ik vond em toen al helemaal mega een jaar of 10 geleden. Maar deze versie is minstens net zo goed, checken we eventjes uit aub! Owja het origineel staat er ook bij!

BITCHES AINT SHIT

bonus: Accapella versie!

bonus 2: The up and smoke tour hele dvd!


BARRY BELT MET SIMONE
null
Wat een leuke aktie toch van radio 538! Je mag je geliefde op deze valentijnsdag verrassen met een bloemetje en je kan er ook nog eens een vette reis mee winnen naar Pizzaland. Geweldig natuurlijk, dat dacht ook deze Ramon die door Barry zijn geliefde laat bellen. Alleen heeft Simone andere plannen, pijnlijk!

BARRY BELT MET SIMONEPIZZABABE FELICITY
null
Mjah hebben ze die Pizza toch mooi genept gisteren met die spaanse Laura damn. Dankzij de oplettendheid van een commentgevert met de naam Nobody weten we nu dat het hier namelijk Felicity Fey betreft. Kijk daar kan je wat mee, meteen maar eventjes pizzababe van de dag gemaakt.

PIZZABABE FELICITYUIT HUIS GEZET
null
Mjah ik weet niet precies wat deze dame gedaan heeft maar ze wordt hier toch eventjes ijskoud uit huis gezet. Mja ik kan er eigenlijk niets grappigs bij bedenken, we gaan dus maar een soort bedenk een onderschrift doen. Pas op schokkende beelden!

UIT HUIS GEZET [NSFW]E-VALENTINE
Deze dame vindt het maar zielig als je alleen zit met valentijnsdag. Ze gaat je persoonlijk een kaartje sturen omdat ze denkt dat iedereen een kaartje zou moeten krijgen op valentijnsdag. Mja wie gaat haar een mailtje sturen op tokenblackchic@gmail.com.

E-VALENTINE

En je kan natuurlijk ook altijd even bellen met deze gast!

LOONY OSAMA
null
Mjah je zou maar ergens ondergedoken zitten, dan kan de postbode dus mooi geen valentijnskaart bij je bezorgen. Balen dus voor gasten als deze Osama bin Lade, gelukkig is er dan altijd nog wat vermaak in de vorm van een spelletje.

LOONY OSAMALATINAS GONE LOCO 4
null
Mjah het is misschien een beetje eentonig die slideshows maar vandaag toch weer eentje, morgen de laatste al weer in deze serie. Dan ga ik eens kijken of iets leuks voor volgende week kan vinden, verzoekjes zijn natuurlijk altijd welkom in de comments en linktippen doen we nog steeds hier. Sexy latinas gone loco 4 hierrr!

LATINAS GONE LOCO 4ERNEMSE BOYS
null
Mjah ik ben voor Feyenoord dat moge duidelijk zijn, maar dit zat zomaar in mijn email vandaag. Echt een geinig liedje over de club uit mijn hometown dus, Arnhem. Mjah dat ze dat hier Ernem noemen in sommige wijken is natuurlijk gewoon lachen, zo heeft iedere stad zijn eigen dialect. Beelden zocht ik er eventjes bij..

ERNEMSE BOYS

KIJKCIJFER KANON
null
Sjesus dit soort programmas zouden ze eens moeten gaan uitzenden bij Talpa ofzo. Dat zou de kijkcijfers zeker een boost omhoog geven, erg lekker allemaal. Een striptease live op televee dus, heerlijk.

KIJKCIJFER KANON

PIZZA'S DATE LES
Pizzaman is mijn held en zo nu en dan leert hij me iets. Dit keer leerde hij me hoe ik chick's moest versieren. Nu kan het niet meer fout gaan.

PIZZA'S DATE LES
GHOSTLY WINDS
Het accent ligt bij Cirque du Soleil op de mens als artiest. Er worden dus geen dieren gebruikt in de voorstellingen. De belangrijkste acts zijn jongleren, trapeze, acrobatiek en clownerie. De voorstellingen zijn imposant door het gebruik van veel kleur, licht en live muziek. Dit allemaal kan je zien in het machtige filmpje van hun nieuwste show "Ghostly Winds" of was het nou storm ? Hmz lolly voor de uitzoeker!

GHOSTLY WINDS

p.s. Gillstatie gefeliciteerd met je verjaardag maatje!

Bonus: hier nog meer Cirque du Soleil, Alegria!
TOP GEAR vs REDNECKS
Top Gear zoekt altijd de grens op. De opdracht deze keer was om dwars door Amerika te rijden. Kijk even mee naar het stukje uit de staat Alabama

TOP GEAR vs REDNECKS


UPDATE: Hele aflevering bij meer lezenOUTFIELD VIDEOREMIX
OUTFIELD MIX, PANCHO
Mja dit kan ik dan echt weer waarderen, een deejay die ook maar meteen zijn eigen clips maakt bij z'n remixen. Mja de plaat is een golden oldie, en dit heeft ie Dj Pancho toch echt heel erg goed gedaan. Wachten in nu natuurlijk op PJ z'n eerste videomix hehe.

OUTFIELD VIDEOREMIXANGELA TAYLOR STRIPT
null
Ja lekker hoor zo op deze sombere dag terwijl ik bijna geen sigaretten meer heb, deze Angela Taylor dus. Mja ze stript niet echt want ze eigenlijk al gelijk naakt. Nouja zo zie ik het eigenlijk ook het liefst. En Rubenzzz is nog steeds M.I.A.!

ANGELA TAYLORHEDONISME AMY
null
Deze Amy Fadhli is was ooit in een ver verleden nog fitness kampioen van Amerika. Om precies te zijn was dat in 1996, toch al wat jaartjes geleden en wat ziet mijn oog. Amy is goed geconserveerd gebleven, al die jaren in de gym jezelf afbeulen blijkt toch goed te zijn voor je lichaam. Hmmz, toch maar eens opstaan zo om naar de koelkast te lopen.

HEDONISME AMYRECLAME RECLAME FEB
null
Ik heb weer een aantal leuke reclame filmpjes aan mekaar geplakt voor een nieuwe editie van reclamereclame. De maand februari dus, dit keer veel bier en een leuke van Orange. Mjah kijken we eventjes mee ?

RECLAME RECLAME FEBGERRY DEE STANDUP
null
Vandaag heb ik weer een leuke stand up comedian voor jullie. Gerry Dee, doet toch zeker z'n best, ok ok hij is een beetje adhd achtig maar daar hebben er meer last van. Hij is leuk en toch zeker voor een minuut of 13!

GERRY DEE STANDUPPIZZABABE TARYN
null
Vandaag weer een lekker Pizzababe voor jullie het zijn er een beetje veel deze keer maar het is ook een hele mooie dame. Pizzababe Tyran dus, check it out!

PIZZABABE TARYNLATINAS GONE LOCO 3
null
OMG wat zijn ze toch prachtig die dames daar uit Zuid en Midden Amerika. Alweer een deel met 5 minuten nix anders dan lekkere sexy latinas in een slideshow. Vinden wij leuk vinden wij mooi, morgen weer eentje.

LATINAS GONE LOCO 3SCARE TACTICS
null
Een paar Scare Tactics filmpjes die ik nog niet gezien had. Mjah gouden show echt! Vooral die in dat mijnenveld hehe, echt goed gedaan..

SCARE TACTICSRENNEN VOOR DE MAAN
Mja ik heb het net zelf 355 meter vol gehouden rennen om niet vermorzeld te worden door een grote maan. Die eigenlijk meer lijkt op een maalsteen, in iedergeval wel een soortgelijk geluid maakt. Wie gaat dit verbeteren?

RENNEN VOOR DE MAANPIANO SPELEN IS LEUK
null
Sjah wij hadden vroegar ook een piano thuis staan. Verder dan altijd is kortjakje ziek ben ik eigenlijk niet gekomen. Dit is echt een toffe scene uit een de film Big met Tom Hanks, kijk en dit noem ik nu een piano. Muziek maken en sporten in een, geweldig!

PIANO SPELEN IS LEUKSNEEUWLUL MAG NIET
Mja, waar is die tijd toch gebleven dat je nog ongestoord een sneeuwman kon maken in je achtertuin. Ik bedoel goed dat kan nog wel, maar als je het allemaal wat lolliger wilt maken heb je toch al snel een probleem. Zo ook deze gast die een bon kreeg voor het maken van een sneeuwlul. Belachelijk natuurlijk!

SNEEUWLUL MAG NIET

DOMME AMERIKANEN
null
Amerikanen zijn dom, tenminste de doorsnee Amerikaan dan. Een paar stukjes van dit filmpje heb ik volgens mij weleens gezien, maar dit is em dus helemaal. Hoe dom kan je zijn, als je denkt dat Australie voor Frankrijk houdt.

DOMME AMERIKANENDISCOTUBBIES
null
Mjah, wakker worden smorgens gaat nog steeds moeilijk nu het nog steeds erg koud is buiten mijn warme bedje. Om wakker te worden heb ik tegenwoordig een vast ritueel na mijn kopje cafeine en deutch brötchen met käse zet ik meerstal wat energieke muziek op. Meestal gewoon alleen muziek maar vandaag wilde ik er ook nog wat beeld bij hebben. Mja kom ik bij deze discotubbies uit dus.

DISCOTUBBIESCYBERGIRL RANDY
null
Cyberclub Randy nog eventjes zo hier op de avond, ik ga zo maar een filmpje doen denk ik. Rubenzzz is nergens te bekennen en zal wel weer last hebben van een kadoek pceetje. Mjah deze Randy is zwaar de moeite waard en dat vonden ze bij Playboy ook, daarom is Randy cybergirl van de maand!

CYBERGIRL RANDYGADGET
Ik ben helemaal gek op gadgets. De meest vreemde dingen heb ik in huis. Op zich wel leuk maar eigenlijk heb je er niks aan. Zo ook met de gadget uit het filmpje. BTW heeft iemand Rubenzzz gezien ?

GADGET

SPAANSE LAURA
null
Hmmz wat zou ik toch graag in Spanje wonen eigenlijk, smorgens een beetje loggen. Smiddags beetje hangen op het strand, lekker tapas en sangria de hele dag. Wat een leven, mja de meeste dromen zijn bedrog helaas. Deze spaanse Laura is wel helemaal echt, echt een kanjer. Kijken we eventjes mee?

SPAANSE LAURAMASSIE'S BOEKENCLUB
Dat chipanners eigenlijk maar rare wezens zijn lijkt ook nog echt waar te zijn ook. Maatje Massie kreeg net zijn bestelling binnen van de Japanse boek en dvd club. Mja wat ik hier van moet denken weet ik niet, maar ik ga nu wel een beetje twijfelen wat hij nou wel of niet geyl vindt. Verkeerde bestelling zekers Mas? WTF??!

MASSIE'S BOEKENCLUB

SECRET PLACES
Sommige dingen kan je alleen van grote hoogte zien. Nu iedere sterveling kan genieten van satelliet beelden via google earth worden er heel wat vreemde dingen ontdekt.

SECRET PLACESOMG BEER
Hehe deze dame, nou ja dame, dit persoon komt me bekend voor die zag ik laatst al eens voorbij komen in dit filmpje met spongebob! We kennen haar natuurlijk allemaal als Sponge Annie mja vandaag heeft ze een andere knuffel uit de kast getrokken en gaat ze wat met Winnie de Pooh spelen. Hmsjah weet iemand waar dit over gaat?

OMG BEER

MOUTON WRC
null
Gaaf deze oude beelden van WRC toen de Audi quatro nog heer en meester was in deze ralley. Deze Audi's waren zo goed dat ze zelfs vrouwen er in lieten rijden en ook winnen. Mja deze Michelle Mouton is wel een legende in de autosport, ik vond ook nog een reclame spotje van een paar jaar geleden. Mja Audi machtig mooi machine!

MOUTON WRC


LATINAS GONE LOCO 2
null
We gaan lekker verder met deze serie Latinas Gone Loco slideshows. Meteen maar eens Elcubano bedanken voor zn noeste arbeid! Hier nog een zooi lekkere sexy latinas dus. Kijken we eventjes mee!

LATINAS GONE LOCO 2SAMANTHA CAMA
null
Vandaag een gallerie met zoveel foto's dat ik maar gestopt ben met tellen na de 50 stuks. Het is de mooie Samantha Cama in een mega grote super gallerie!

SAMANTHA CAMA

BORSTVERGROTING
In Japan hebben ze een nieuwe manier van borstvergroting uitgevonden. De borsten worden vergroot met behulp van stamcellen. Het voordeel van deze therapie is dat er bijna geen bijwerkingen zijn en dat een natuurlijke look geeft. Dus straks ziet heel Japan er uit als Yoko

BORSTVERGROTING

TATTOO A FRIEND
null
Hmz ja, dit is dan een viral campagne door de Nationale Telfoongids. Ik vind hem grappig, je verwacht eigenlijk iets heel anders, tenminste ik dan. Van mij mogen dit soort reclame uitingen nog wel eventjes doorgaan. Blijft leuk!

TATTOO A FRIEND

Update: Je kan dus ook je eigen tattoo sturen naar een vriend of bekende!


GENIALE RUBBERS [NSFW]
null
Echt een geniale clip hiero over een stel condooms die opgesloten liggen in een lade maar zelf maar eens op onderzoek uitgaan. Het is jammer dat het allemaal in het frans is, wachten is nu op een NL ingesproken of ondertitelde versie natuurlijk. Ik wil hem jullie niet onthouden dus post ik em vast in het frans.

GENIALE RUBBERS [NSFW]COMMANDO 2
Maandag, weer een nieuwe dag van een nieuwe week. We gaan vandaag ook nog eventjes een leuk spelletje spelen. Volgens vriend Ruud is de score van ene Daan niet te verbeteren in het spel Commando 2. Diegene die het lukt graag een screenshot sturen naar Pizzaman, die heeft dan natuurlijk ook meteen eeuwige roem hier op TLpizza. Ik ga het zelf natuurlijk ook proberen zo!

COMMANDO 2

meer games hier!

CARRY MINTER
null
Rond het middag uur altijd eventjes wat lekker vleesch om een beetje trek te krijgen in de lunch. Het worden saucijzenbroodjes zo te zien, lekker warm stuk deeg met een vulling waarvan ik me nog steeds afvraag uit welk dier dat nu weer afkomstig is. Nou ja toch maar eens de verpakking lezen. Liever kijk ik naar deze playboy shoot van Carry Minter!

CARRY MINTERBLOOT IN DE DISCO
null
Mjah we hebben dus allemaal de avonturen van Mym een beetje kunnen volgen dit weekend. Eerst zijn datingvideo en daarna een avondje met Mym in de buurtkroeg. Sjah, we zijn natuurlijk ook niet allemaal zo goochem als Rubenzzz. Kijken we eventjes mee wat die allemaal deed dit weekend, misschien moet ik ze een keertje met z'n tweeen op stap sturen?

BLOOT IN DE DISCOPINK HEART
null
Ik weet het normaal is mijn maatje Rubenzzz degene van CWH maar vandaag waag ik toch een poging. Pink Hearts dus, zal wel te maken hebben met het shirtje wat ze aan heeft. Lekker is ze wel!

PINK HEARTCHIPPENDALE FARLEY
null
Kijken we eventjes mee naar een clipje van grote held Chris Farley, echt jammer dat deze komiek zo vroeg aan zijn eind is gekomen. Mja een geinige clip dus van SNL, als chippendale!

CHIPPENDALE FARLEYMETALLICA - ONE (BABELFISH)
Misschien bij sommigen bekend: de Altavista Babelfish vertaler. Dat ding werkt voor geen meter en vertaald superslecht! Iemand heeft dit toegapst op One van Metallica en ik moet zeggen dat het nummer opeens een andere betekenis heeft gekregen.

METALLICA - ONE (BABELFISH)VALENTIJNSDAG MET DICK
null
Dick Cheney de viesuh president van de VS viert natuurlijk ook gewoon valentijnsdag met zijn vrouw. Dit jaar lezen ze speciaal voor ons wat valentijns wensen voor die bij huize Cheney op de mat zijn gevallen dit jaar.

VALENTIJNSDAG MET DICKDE REST VAN PARIS
Mja er waren al een paar filmpjes uitgelekt van Miss Paris. En dan heb ik het over de laatste serie natuurlijk, nou ja zoals hier ook al staat laten we hopen dat het voorlopig het laatste is. In totaal 1.4 gig aan allerlei nakend Paris materiaal dus.

DE REST VAN PARIS

CARNAVALLEN MET THEO
Mjah ik had hier maandje geleden ook al de accapella versie staan van Theo Maassen zijn carnavals kraker. Nu dan ook de versie met een carnavalsdeuntje eronder. We gaan dit jaar dus carnavallen met Theo! [thnx languh!]

CARNAVALLEN MET THEO

YOKO HEEFT TETTEN
null
Meestal zijn ze wat platjes die dames uit Japan. Maar niet deze Yoko Matsugane dus, zo te zien is het ook allemaal nog natuurlijk dus ook in Japan heeft het fenomeen van groter wordende tetten zijn intrede gedaan. Ik ben er niet rouwig om!

YOKO HEEFT TETTENK-1 FIGHTS!
null
Yeah, dit is toch wel weer een hele hele vette video al zeg ik het zelf. Ik zou ook eigenlijk niet weten welke muziek er anders onder moet dan deze Eminem. Helemaal perfect dus 10 minuten K-1 fights in een super compilatie!!

K-1 FIGHTS!MAD WORLD WRC
null
World Ralley Championship filmpjes zijn mooi, ik sta er elke keer weer versteld van hou die gasten het toch doen. Ik zou wel een dagje willen racen in zo'n bak, neem ik een babe mee om te navigeren zodat als ik ergens gecrashed ben me niet hoef te vervelen. Mooie beelden hier!

MAD WORLD WRCMARIAH'S THEME
null
Ik ben nog steeds helemaal wild van Mariah Carrey! Ik vind dat gewoon een super beeb, mooi zingen, lekker eruit zien wat wil je nog meer. Leuke clip hier van haar theme uit verschillende optredens geknipt en samengevoegd tot een geheel.

MARIAH'S THEMEWTF SANGRIA!!
null
Het is toch wat als breezah op vakantie. Lig je lekker topless op het strand te zonnen en beetje te klagen over de sangria tegen het thuisfront. En hmja ze hebben er waarschijnlijk ook geen toiletten want plassen doet ze in de zee. Wie kent deze plassende breezah op het strand ergens op Ibiza ?

WTF SANGRIA?!LATINAS GONE LOCO
null
Vandaag maar eens beginnen met een hele nieuwe serie filmpjes. Nou ja eigenlijk slideshows, ik ga er deze week elke dag eentje doen. Sexy latinas gone loco dus, helemaal geweldig voor mensen die niet van galleries houden. Je gaat gewoon lekker relaxed onderuit gezakt achter je pc zitten en drukt op play. Gemak dient de mens!

LATINA GONE LOCOROD STEWART 8 FEB 2007
null
Volgens Mym is het elke zondag hier rocken met Tlpizza, mja ik ben zelf niet zo van de rock ofzo. Rod Stewart draait al weer heel wat jaartjes mee in het pop gebeuren. De mooiste vrouwen had ie al in zijn bed, met die hese stem van em. Anyway ik heb hier een leuke medley van een concert afgelopen donderdag op Madison Square.

ROD STEWART 8 FEB 2007PAALDANS AVOND
Paaldans, Poledance
Op de zaterdag avond is er eigenlijk altijd wel wat te beleven. Zo kreeg ik net dit filmpje van Mym die in zijn plaatselijke buurtkroeg is geweest vanacht. Nu snap ik ook waarom hij altijd loopt te klagen over het niet kunnen vinden van een date, hij zit dus gewoon in de verkeerde tenten. Mja, beelden hebben we nog wel.

PAALDANS AVONDZWANGERSCHAP ?
Ik wacht nog steeds op een date maar Pizzaman heeft niks te klagen. Binnenkort word hij misschien wel vader. De zwangerschapstest hebben we vast gelegd op video.

ZWANGERSCHAP ?ANNA NICOLE NIET DOOIT ?
Is Anna Nicole eigenlijk wel dood? Misschien hoort ze wel thuis in rijtje 2Pac en Elvis. Kijk even mee naar deze documentaire over Anna Nicole's dood

ANNA NICOLE NIET DOOIT ?

Bonus: Ode aan Anna Nicole Smith compilatie!


F1 BMW IN DE SNEEUW
Ik had gelezen dan Quick Nick had deel genomen aan een formule 1 show in Zwitserland. Gelukkig zijn er ook beelden van. Dus de nieuwe BMW duikt de sneeuw in.

F1 BMW IN DE SNEEUW24 PIZZA STYLE
Pizzaman is gek op prison break. Soms kijkt hij ook wel eens 24. Maar alles wordt tegenwoordig na gedaan dus ook 24. Dit keer gaat Agent Jack Bauer pizza's bezorgen.

24 PIZZA STYLEIRON MAIDEN - ROCK AM RING 2006
Zondag dus weer een Metal concert. Dit keer gaan we luisteren naar Iron Maiden live vanaf Rock am Ring 2006. Rock On

IRON MAIDEN - ROCK AM RING 2006CROSSOVER STICKFIGHT
Hmja Mym die dacht wat intressants te hebben met wat pauperige Xiao filmpjes. Maar ja Mym is nog niet zo lang op het internet als ome Pizza natuurlijk, toen Mym nog in de zandbak speelde ging dit filmpje al rond op het web. Legendarisch dus, kijken we eventjes mee ? De muziek is van Dj Crossover, mja ik vind em nog steeds geweldig.

CROSSOVER STICKFIGHTVOEL EENS DAN
Mjah ik heb er al een hele zooi voorbij zien komen uit deze serie maar nog nooit eentje met zulke mega tetten. Damn, het is zo te horen een engelse en laat ik nou net gisteren een program gezien hebben waar ze dus in vertelde dat de borstomvang van de vrouw maar toeneemt en toeneemt. In Engeland schijnen de maten I en J ook gewoon in de schappen te hangen naast de wat meer regulieren cupmaten die wij hier gewend zijn.

VOEL EENS DAN

SLAP GELUL
Sjah, slap lullen is een vak. Er schijnt zelfs een forum te zijn waar dat helemaal hip schijnt te zijn. Mja dat weet ik verder niet, filmpje vond ik wel erg leuk. Leuke compilatie hiero!

SLAP GELUL


ON THE BEACH
Mjah op het strand valt altijd van alles te beleven. Zo ook op dit strand waar het prettig vertoefen is, in de zomer kijken we live in de winter kijken we die beelden nog eventjes terug op de compjoeter. Om je zo weer voortebereiden om een volgens seizoen van babes op het strand.

ON THE BEACH 1 en 2

Bonus: Wakeboaren is leuk!

OWNED COMPILATIE
Mjah, de scheiding tussen owned en zinloos geweld is in het volgende filmpje niet echt goed te zien vind ik persoonlijk. Maar goed het is een leuke compilatie met wat oudere filmpjes er ook helaas tussen maar ja daar ontkom je gewoon niet aan.

OWNED COMPILATIEDE KARDASHIAN TAPES
Het is weer zover, iemand wil graag beroemd worden en zo snel mogelijk ook. Dit keer geen Paris Hilton maar een vriendin van haar namelijk Kim Kardashian. De eerste scenes staan op het net en die gaan we natuurlijk gewoon bekijken bij onze vrienden van Mediabom!

DE KARDASHIAN TAPES

BEATBOXEN NOG STEEDS HIP
Mjah dat beatboxen dat ken ik nu al een jaartje of 20 en het blijft hip. Checken we deze beatboxers eventjes echt een hele vete compilatie ik hoorde zelfs Doe Maar in beatbox stijl voorbij komen, en nog veel meer. Super!

BEATBOXEN NOG STEEDS HIPTHE ROCK, ROCKS!!
Ik heb nog ergens wat films van de Rock liggen. Het zijn niet echt films met het beste acteerwerk maar aktie zit er altijd genoeg in. Toch is deze gast in Amerika gewoon een held, en als een held bent over het grote water heb je dus meteen een superstar status. Echt een grappige compilatie hier met allemaal funny The Rock momenten.

THE ROCK, ROCKS!!JOHNNY STEELE
null
Zo het was een beetje laat geworden vanacht dus eventjes geen postjes vanmorgen. Net meteen druk aan het werk gegaan met het zoeken naar leuke content. Beginnen we eventjes met deze Johnny Steele stand up comedian in een super compilatie. Een soort van best of dus.

JOHNNY STEELESEXY SPORTS
Dat sporten gezond is roept men al jaren, mja ik sport niet, drink veel en rook ook nogeens. Dat kan toch niet goed zijn voor een mens zou je denken, gelukkig doe ik veel aan sex. In de volgende clip zien we dat sexy en sport heel goed samen gaan. Kijken we eventjes mee!

SEXY SPORTS

GOOGLE IS WATCHING YOU
Google is geweldig. Bijna alle dingen die ze maken slaan aan. denk aan google earth, google maps, gmail enz. Maar zijn we wel veilig nu google zo groot is.Kijk even mee naar het volgende filmpje om er achter te komen.

GOOGLE IS WATCHING YOU

MP 3 WEEKEND MIX
We gaan het weekend in met gemengde gevoelens, heb net heerlijk gegeten en een doggy bag meegenomen voor Ruben. Mym heeft gewoon zoals altijd de boterhammetjes gesmeerd door zn moeder bij zich. We gaan eventjes lekker het weekend in jumpen of stampen met deze weekend mix. Tis echt een knaller, met dank aan onze eigenste huisdeejayert PJ!!!

WEEKEND MIX

playlist hier!

Bonus Mix: Paul Moerland - Intuition RadioDE KEUZE IS REUZE
Als ik straks een date heb moet ik zorgen dat ik op valentijns dag wel voor de dag kan komen. Daarom vraag ik jullie om advies. Welk product moet ik kopen ?

DE KEUZE IS REUZE
WK WEBCAM ZITTEN [UPDATE 2]
Hehehe vandaag de laatste dag en er zijn nog precies 2 dames overgebleven in de strijd om een jaar gratis te mogen wonen. Gelukkig was ik wijs genoeg om niet meetedoen, stel je voor zeg. De dames hebben echt vreselijke dingen moeten doorstaan om zo ver tekomen. Maar ja de filmpjes staan gewoon bij meer lezen!

WK WEBCAM ZITTEN [UPDATE 2]OLD SCHOOL RALLY
Pizzaman is gek op rally's. Toen Pizzaman nog een Pizzamannetje was werden er ook al rally's gereden. Dat ging allemaal wat moeilijker zonder 4X4 en turbo. Om dat te bewijzen wat beeld materiaal

OLD SCHOOL RALLY
PIZZABABE SHAY
Die Shay Laren is de laatste dagen goed vertegenwoordigd hier op de site. Konden we al 2 filmpjes zien in de afgelopen dagen, vandaag is Shay ook nog eens Pizzababe van de dag. Bonus filmpje hier!

PIZZABABE SHAYGIGISTAR MODELS
null
Soow we gaan vandaag ook nog eventjes kijken naar wat Gigistar modelletjes. Het is niet bijster spectaculair ofzo maar toch leuke webspace vulling. Twee filmpjes heb ik vandaag.

GIGISTAR MODELS

Bonus: Kate op het strand!


VAN WRAK TOT..
null
Je bent zo trots op je auto dat je er honderden fotos van hebt ingeplakt in je familie fotoboek. Totdat op een dag het noodlot toeslaat in je auto niet meer is dan een wrak. Gelukkig ben je ook nog een beetje handig dus ga je zelf aan de slag, toch wel aardig wat daar dan zo uit komt.

VAN WRAK TOT..MYM GAAT DATEN
null
Ik en Ruben moeten het dag in dag uit aanhoren hier op kantoor, het gedram van Mym over dat hij nooit eens een date heeft in het weekend. Toen hij laatst met z'n laptop uit de plaatselijke discotheek werd gezet hebben wij hem naar een datingbureau gestuurd. Dit is de video geworden die hij daar heeft laten maken van zich zelf. Gaat wat worden Mym dit weekend 100 procent.

MYM GAAT DATEN3 MUSKETEERS
null
Van de week al hier gestaan die reclame van Snickers op de Superbowl 2007. Nou is dit daar weer een parodie op gemaakt door de Jimmy Kimmel show, leuk bedacht. Reep het nu wel ietsje anders.

3 MUSKETEERSSLIDESHOW BABES
null
Gaan we eventjes kijken zo rond het middaguur naar wat lekker babes ? Ome Jim laat het allemaal haarfijntjes zien in deze 2 compilaties met schone dames. Meegenieten doen we natuurlijk eventjes allemaal.

SLIDESHOW BABESSPORT IS LEUK
null
Hier nog wat leuke beelden bij allerlei sportmomenten die je eigenlijk als sportman zo snel mogelijk wilt vergeten. Kijken we eventjes mee naar wat voor ons toch eigenlijk gewoon de mooiste sport momenten van het jaar zijn.

SPORT IS LEUKCRAZY KOZAK
null
Er wordt nog steeds druk aan de server gewerkt door de mensen bij PH. Ondertussen stroomt de linktip lijn helemaal vol met filmpjes. Goede zaak natuurlijk bedankt Melvin daarvoor, kijken wij ondertussen naar deze gekke kozakken.

CRAZY KOZAKB-MENS IN AANTOCHT
Ik ben de eerste die het toegeefd. Ja mensen Pizzaman is een B-mens, klinkt dat niet verschrikkelijk ? Maar na het lezen van dit artikel provided door Menno wil ik alleen nog maar een B-mens zijn. Wie sluit zich aan bij deze niet te stoppen opmars van de Btjes..

B-MENS IN AANTOCHT

ANNA NICOLE DOOIT
Anna Nicole is niet meer. Ze is vandaag overleden aan de gevolgen vaneen overdosis. Haar zoon Overleed in september ook aan een overdosis. Dus Anna Nicole RIP

ANNA NICOLE DOOIT


get over it!

Meer info vinden we hier
VALENTINA EN KATRINA
null
Valentina en Katrina samen met een oranje opblaas geval. Vollop aan het testen hierzo, dus houden jullie op de hoogte.


VALENTINA EN KATRINASURFEN
We zijn nog steeds bezig om de server maken.Pizza dreigde de net dat als dat ding niet snel ging werken dat ie door het raam ging. Jammer genoeg bleek dit ook niet te werken. Tot dat alles weer werkt krijgt u nog even een filmpje over surfen te zien.

SURFEN
Sybian Babe [NSFW]
null
Je kent vast wel de sybian van de Howard stern show. Je weet wel, die dildo die iedere vrouw een orgasme geeft. Dit keer staat de sybian niet bij Howard, maar thuis bij een blonde babe

Sybian Babe

Carmen Eindelijk topless!
null
Eindelijk!! Camwithher babe Carmen laat eindelijk haar tetten zien! Je zag voorheen mischien ook haar dikke basketballen maar toen bedekte ze altijd haar tepels. Dit keer dus niet dat preutse gedoe. Camwithher is een non-nude website dus deze komt niet op CWH. Check it!!

Carmen Eindelijk topless!

PURE ELLENDE
null
Nou mensen het is alleen maar ellende tot nu toe op de nieuwe servert. Er word echt met man en macht aan gewerkt om deze site weer 100% werkend te krijgen door o.a. Arif van Skoften en Edje Xmissy.

Sjah we missen een beetje de mayonaise als het ultieme smeermiddel lijkt het. Nou ja voorlopig gaan we het weer proberen, mochten de Pure servers weer over de zeik gaan, probeer het dan gewoon later nog eens. Er wordt aan gewerkt! Ik hou jullie op de hoogte, suggesties zijn welkom!

---------------------
DRONKEN ?
null
Wat te doen als je je echt verveeld? Het op een drinken zetten is dan altijd wel een goed plan, helemaal natuurlijk als je je zit te vervelen met een paar maten erbij. Dronken worden hoort er dan ook bij, tenminste dat is mij ooit eens vertelt door een barkeeper. Leuke animatie thnx Heartless!

DRONKEN ?JESSICA JAMES
null
Vandaag nog een mooie dame van Twisties. Hadden we gister de uberlekkere Shay Laren vandaag dus deze Jessica James, goed stootvaardig materiaal die Jessica.

JESSICA JAMESVALENTINE
null
Er wordt nog steeds volop geknutseld aan de site. Maar we zijn weer eventjes online lijkt het, snel deze Valentijns boodschap posten die eigenlijk voor Mym binnen is gekomen maar die ik snel mezelf toegeeigend heb. Leuke dame alleen moet die hond eruit.

VALENTINEBELGEN KUNNEN NIET VOETBALLEN
null
Ha dat weet natuurlijk iedereen. Belgen kunnen niet voetballen en formule 1 racen, sjah dat is nu eenmaal zo. Dat er gewoon hele teams met buitenlanders rond lopen op de belgische velden lijkt ook niemand echt vreemd te vinden. Ach een competitie hebben ze nog wel, meer voor de schijn volgens mij want daar gebeurt ook niet echt veel spectaculairs. Toch vond ik nog een filmpje met wat hoogtepunten uit deze Jupiler league.

BELGEN KUNNEN NIET VOETBALLENHADES
Achtbanen zijn helemaal geweldig. Daarom ben ik weer verslaafd aan roller coaster tycoon. In Amerika hebben ze een hoop pret parken in een van deze pret parken staat een achtbaan genaamd Hades. Kijk even mee hoe een rit is in deze achtbaan.

HADES


DODGE CHARGER
En terwijl de dozen met zakdoekjes niet zijn aanteslepen en zelfs Mym zich nu toch echt begint te vervelen. Kijken wij gewoon even mee naar deze Dodge Charger slideshow compilatie.

DODGE CHARGERJESSICA EN PIZZAHUT
null
We hebben een nieuwe reclames spot op ons hoofdkwartier. Niemand minder dan Jessica Simpson wisten de mannen van Pizza Hut te strikken voor de laatste commercial. Ach ja everybody loves Pizza!

JESSICA EN PIZZAHUTPIZZABABE REBEKAH
null
Hmz jah ik heb twee keer gekeken hoe deze dame heet maar het is toch echt Rebekah Baumgardner om precies te zijn. Rebecca de tuinman dus. Nouja ik wil haar tuintje wel een keertje aanharken. Checken we eventje de Pizzababe van de dag Rebekah dus!

PIZZABABE REBEKAHLEUKE TRUC
null
Ben jij ook zo handig met kaarten ? Nou ja vast niet zo handig als deze gast, ik heb het 3x terug gespoeld en 3x vooruit, in vertraging ook nog om het helemaal zeker te weten. Maar ik kan het niet ontdekken.

LEUKE TRUCCELEBRITY JEOPARDY
null
Altijd lachen die amerikanen, zo ook het eeuwen oude Jeopardy een ultieme tv quiz in Amerika. Vandaag een paar hele speciale gasten, zoals Bush en Castro. Kijken we eventjes mee!

CELEBRITY JEOPARDYLekkere Webcam Babe
null
Hier weer het webcamfilmpje van de dag of avond, waar een brunette met een geweldig lichaam zich langzaam stript en later haarzelf insmeert met babyolie. Wil je nog meer? Zet het in de comments.

Lekkere Webcam Babe


Nekt Door Nikki
null
Next door Nikki is gewoon een hete babe die trouwens veel filmpjes maakt. Hier is er weer eentje waar ze eventjes poseert voor de camera.

Nekt Door Nikki

HECK NO
Heck No een is een stop motion clip over hoe het er aan toe gaat als de robots de wereld over nemen. Zo moet iedereen naar Techno luisteren en meer van dit soort regels.

Heck No (I'll never listen to techno)BLOGGIES 2007
We hebben er niet aan mee gedaan, die Dutch Bloggies, en we zijn ook niet genomineerd ofzo. Sjah jammer maar pindakaas volgend jaar maar weer afwachten, grote vriend Pat is het wel gelukt om genomineerd te worden. Super natuurlijk, vooral omdat wij hem daarin natuurlijk steunen. Beste vormgegeven blog, en dat het er mooi uit ziet bij Pat wisten we natuurlijk allang, stemmen we ook nog eventjes ?

BLOGGIES 2007

HOW TO SHOWER
Na een cursus how to hotwire Nu de cursusu how to shower. We hebben een mannelijke en vrouwelijke versie. Let ook meteen even op de verschillen.

HOW TO SHOWER

NOG 1 JAAR GRATIS
Die belgen hebben toch altijd wel een grote mond, wilde zo ons volgens jaar al laten meebetalen aan het hoog nodige onderhoud aan de belgische snelwegen, gaat het mooi niet door voorlopig. Het blijkt toch allemaal wat ingewikkelder dan ze gedacht hadden daar in Belgie. Verwonderd ons dat, nee niet echt!

NOG 1 JAAR GRATIS

NEXT DOOR NIKKI
null
Dit meisje heet vast geen Nikki en hiernaast woont ze evenmin maar goed leuk is het allemaal wel weer. Ik ga eventjes Prison Break kijken deel 16 alweer van het 2e seizoen. Laat jullie eventjes alleen met m'n buurmeis!

NEXT DOOR NIKKISILVER GIRL
Lang geleden dat we hier wat hebben gezien van onze vriend Attu. Maar ze zijn daar precies goed bezig, kijken we vandaag even mee naar deze Silver Girl die niet meespeelde in Golden-eye volgens mij.

SILVER GIRL

WESTERN
Western films zijn eigenlijk een beetje uit. Zo eens in de zoveel jaar zie je dr weer een paar achter elkaar maar echt veel worden er niet meer gemaakt. Series wel, zo heeft Talpa tegenwoordig een eigen western op de zondag avond en zit ik al een tijdje de coole serie Deadwood te volgen op HBO. Ik vond dit grappige western teken filmpje bij de buren.

WESTERN

STAIRWAY 2 HEAVEN
null
Tijdje geleden al eens hier gestaan maar omdat ie zo goed is nog maar een keertje. Het mooie starway to heaven dus uitgevoerd live door the Foo Fighters.. Het helpt natuurlijk wel als je de tekst gewoon kent.

STAIRWAY 2 HEAVENDREAM CARS
null
Sommige autos zijn zo mooi daar moet je eigenlijk helemaal niet mee rijden dat is eigenlijk gewoon zonde. Hmm had ie maar geen auto moeten worden denk ik dan al gauw, hoe mooi een auto ook is ze zijn gemaakt om mee te rijden en niet om in een vitrinekast / etalage te zetten. Hier in Arnhem staan er 2 zilveren lambo's gewoon in een etalage, al jaren. Gekocht als investering ofzo, nou ja ik zou het wel weten. Hier een mooie compilatie met allemaal mooie droom autos.

DREAM CARSDAFT PUNK GIRL
null
Ik had hier een heel ander filmpje staan maar goed die is ineens verdwenen. Ik ga nu heel snel peuken halen want ik wordt er helemaal zenuwachtig van. Deze Daft Punk Webcamgirl dan maar. Excuses voor de beeldkwaliteit.

DAFT PUNK GIRLCAMPAINTED PLANES
null
Vliegtuigen zijn eigenlijk al mooi van zich zelf. Toch zie je steeds vaker de allermooiste bedrukkingen staan op zo'n grote jumbo. In deze mega gallerie zie je dr echt een hele hoop die de moeie waard zijn. Lijkt me trouwens wel een hels karwei zo'n ding beplakken.

PAINTED PLANESSUPERBOWL ADS 2007
Ik had er al een paar gepost maar op deze site kan je ze allemaal bekijken. Het zijn er in totaal een stuk of 25 volgens mij, beetje overdreven als je het mij vraagt maar vergeet niet dit is in Amerika en daar overdrijven ze graag.

SUPERBOWL ADS 2007

DRIFTEN DOE JE ZO
null
Uhmz altijd wel spectaculair dat driften alleen je ziet er eigenlijk te weinig van. Ik weet niet waar dit is opgenomen maar dit lijkt me dan toch wel eens leuk zo'n Driftshow waar ze dus eventjes laten zien wat driften nu werkelijk inhoudt. Filmpje duurt een minuut of 5 en ik zag ook nog wat motororen voorbij komen jumpen.

DRIFTEN DOE JE ZOLEEANN TWEEDEN
De geruchten worden toch wel heviger nu ik ook ineens in dit filmpje zie staan dat FHM er mee gaat stoppen. Nou ja ik kan er verder nog niet veel over vinden op het net maar het zal allemaal wel. Lee Ann Tweeden in een fijne compilatie!

LEEANN TWEEDEN

extra: LeeAnn Tweeden Fotoshoot!SHAY LAREN 2
Okay het filmpje van Shay Laren wat Rubenzzz plaatste blijkt dus erg in de smaak te vallen. Gelukkig vond ik deze ook nog, fijn materiaal die Shay. Het schijnt trouwens dat de FHM er mee ophoudt ofzo, meer nieuws volgt.. Eerst deze Shay Laren dus!

SHAY LAREN 2PAS OP VOOR FRET
null
Sjah wat is het toch leuk om mensen de stuipen op het lijf te jagen en al helemaal als dat gebeurt met een camera in de buurt. Vandaag laten ze wat volgens mij een Fret is al weet ik dat niet helemaal zeker, want ik ben niet zo thuis in dat soort dieren, die toch wel erg angstaanjagend is zo te horen en zien..

PAS OP VOOR FRETCRAZY ROBOT RIDE
null
Okay okay ik weet dat je zo'n ding op de millimeter kan afstellen, maar toch zou ik er niet echt graag in willen stappen. Hij zou maar net een slechte dag hebben en je met je voorhoofd even over de vloer trekken. Moeten we natuurlijk niet aan denken. Wel een gaaf machientje natuurlijk.

CRAZY ROBOT RIDEHOLD ON TIGHT
Zo nu en dan gooien mensen hun Wii controller door hun tv. Nintendo haakt daar op in met deze reclame. Nu alleen nog wachten tot de Wii weer redelijk verkrijgbaar is.

HOLD ON TIGHTPRINCE op SUPERBOWL
null
Ja ja hij stond er gewoon weer te spelen als vanouds hoor deze Prince op de Superbowl 2007! Geweldige medley die hij hier ten genhoor brengt mooie show, allemaal erg amerikaans zeg maar.

PRINCE op SUPERBOWL 2007PAMELA DAVID
null
Ik heb al eens een paar filmpjes van deze dame gepost hier op TLpizza. Een schoonheid maar niet echt asswaardig als het mij vraagt. Dit is dan wel weer een heel erg fijn filmpje dus toch maar eventjes kijken.

PAMELA DAVIDDRIFT ROOTS
Jullie hadden gezien hoe ik met de bedrijfsauto omging. Pizza vroeg zich af waar ik dat geleerd had. Ik heb dat geleerd bij Badmofo. Occhio een logger op badmofo is ook druk bezig met zijn drift cursus en wij kijken even mee

DRIFT ROOTS

4 Hegre Babes
null
Wie kent de site van Hegre-Archives niet. Ken je hem nu toevallig nog niet? Dan moet je zeker dit filmpje bekijken van 4 babes die een langzame striptease geven.

4 Hegre Babes

PRINS RASHID
Geweldige shit hier van Rick van Velthuysen. Het heeft even geduurd maar MiddenInDeNachtRick presenteert samen met Eric Dikeb, Prins Rahid's Slet Liset. Een lied over een Marokkaan zonder een baan met een bmw. Hoe herkenbaar.. Nee, serieus geweldig dit. De hele video kan je gewoon bekijken en de mp3 downloaden natuurlijk.. Enjoy!

PRINS RASHIDBUGATTI VEYRON
Iedereen kent Top Gear. Heel veel auto liefhebbers kennen de Bugatti Veyron. Daarom gaat Captain Slow (James May) kijken of de Bugatti Veyron ook echt 407 km/h kan halen.

BUGATTI VEYRONSLAM BALL
null
Dacht je dat basketbal een spectaculaire sport was, dan ken je Slam Ball nog niet. Er staat zelfs een trampoline zag ik volgens mij om nog vettere dunks te kunnen maken. Vette shit!

SLAM BALLPIZZABABE HANNAH
null
Vandaag weer een fijne blondine als Pizzababe, dit keer is het ene Hannah Hilton vast geen familie van onze goede vriendin Paris. Je zelf zo'n naam aanmeten werkt zo zie je maar weer want zo sta je op het net.

PIZZABABE HANNAHGASOLINA
null
Als ik dit nummer hoor moet ik meteen denken aan deze zomer in Spanje, en ik ken het ook nog uit een mix van volgens mij Timzz. Het is in ieder geval een erg lekker nummer en mag daarom ook vooral niet ontbreken hier op Tastelikepizza!

DADDY YANKEE - GASOLINAPATRICK JUMPEN
Nou ja ik snap dit eigenlijk niet goed, maar het schijnt dus dat er in Belgie verder niet gesprongen wordt ofzo aan de tekst te lezen in deze post. Hier zien we wat filmpjes van gabber Patrick geen familie van onze Patrick in een paar spring filmpjes allemaal erg leuk natuurlijk alleen hadden wij hier al een ander spring filmpje staan ongeveer een half jaar geleden. Ik zocht em nog eens op en heb em gevonden.

PATRICK JUMPEN

IN DREAMSEYE CANDY
null
Zo rond middag tijd gaan we kijken naar mooie dames. Een zwoel muziekje wat mooie babes ach wat wil je nog meer in het leven. Smakelijk eten allemaal en geniet even mee van al dit moois...

EYE CANDYSOFIA ZAMOLO
null
Sofia is lekker Sofia is goed. En ze heeft nog lekkere vriendinnen ook in dit fijne clipje, beschikbaar gesteld door niemand minder dan Santi. Die eventjes afwezig was maar weer vollop aan het linktippen is. Moois uit Zuid Amerika dus!

SOFIA ZAMOLODISEASED CORPSE
null
Zo ik kon eventjes geen leuke spelletjes meer vinden totdat ik deze tegen kwam. Tis dus moeilijk ik kom niet echt ver, mensen die willen helpen kunnen natuurlijk altijd een hint of tip in de comment zetten. Wie speelt em uit?

DISEASED CORPSEOPVOUW STOEL
Soms wil je gewoon eens even gaan zitten. Maar vaak staan er dan geen bankjes of iets dergelijks in de buurt. Tegenwoordig neem je gewoon je opvouw stoel mee en je kan meteen zitten.

OPVOUW STOELACROSS THE UNIVERSE
null
Dit lijkt me dan wel weer een film om naar uit te kijken, okay al die Beatless nummers, dat hoeft voor mij niet echt. Maar het is wel leuk hoe ze daarmee het tijdspan waarin de film zich afspeelt aanduiden. Across the Universe dus coming soon to a cinema near your.

ACROSS THE UNIVERSEWILLIAM SPENCER SKATE KING
null
Damn ik heb hier toch al wel wat vette skate filmpjes neer gezet maar dit slaat toch wel alles. Een soort van mix tussen een stuntman en een skateboarder dus. Checken we eventjes deze moves ?


WILLIAM SPENCER SKATE KINGGAMES IN DE MORGEN
Het is februari vette gratis games maand bij onze vrienden van HS. Echt vette games zoals Europa Universalis III of Dunes of war zijn gewoon helemaal voor noppes te downloaden. Geweldig voor ons natuurlijk maar niet iedereen is er erg blij mee. Zo lag er gistermorgen al een boze brief van de stichting Brein op de mat. Om het allemaal nog wat spannender te maken hebben ze daarom nog maar wat games gepost.

GAMES IN DE MORGEN!

EUROPESE GRONDWET TOCH?
Het is toch niet normaal meer. Hebben we massaal nee gestemd samen met de Fransen bij het referendum over de Europese grondwet, ongeveer een jaartje geleej. Nu hebben de heren besloten dat er bij een volgende beslissing over het wel of niet aannemen van een grondwet, wij niet eens meer worden gehoord in de vorm van een nieuw referendum. Ik vind het schande!

EUROPESE GRONDWET TOCH?

SPYKER F1
De nieuwe auto van Spyker is vandaag onthuld. Daarom heb ik speciaal voor jullie een paar foto's van deze auto. De officieel titel van de auto is de F8-VII


SPYKER F1


Webcam Kylie
null
Ik heb al eerder gezegt dat camwithher doorgaat met filmpjes maken in 2007. Hier is dus een filmpje van ene blonde babe genaamd Kylie.


Webcam Kylie


BABES @ BEACH
null
Het gaat nog wel eventjes duren voordat wij met z'n alle de dagelijkse trektoch richting zon en strand gaan maken, althans in ons eigen kikkerlandje. Er zijn natuurlijk altijd alternatieven te bedenken om de winter niet te hoeven meemaken zoals op vakantie gaan. Deze dames hebben het goed bekeken door dat vliegtuig te pakken naar Ibiza, lekker muziekje van Cafe del mar eronder en gaan met die banaan!

BABES @ BEACHShay Laren Striptease
null
Die filmpjes van digital dreamgirls of te wel DDgirls zjin zo slecht nog niet. Het is iets heel anders dan die bekende webcamfilmpjes maar of deze filmpjes beter zijn moet je zelf beslissen. Het is in ieder geval in betere kwaliteit.

Shay Laren Striptease

NAJIB TIME
Als je het over de betere NL cabaratiers hebt dan mag daar Najib tegenwoordig zeker niet in ontbreken. Zien we Hans Teeuwen en consorten hier regelmatig voorbij komen van Najib stond hier ooit eens een post waar je al zijn shows kan downloaden maar verder niet echt.

Naja, hier dus een hele show Most Wanted en hier de download link! [save target as]

NAJIB TIME

FRIENDS OF GOD
null
Ach ja in het land van het racisme en cowboys zonder koeien heb je ook nog een hele groep gasten die denken dat ze vrienden van God zijn. En dan heb ik het niet over moslim fundamentelisten ofzo nee hoor, dan heb ik het over brave cristenen die er wat rare ideeen op na houden afentoe. Anyway, op HBO is een serie die heet dus Friends of God.

FRIENDS OF GODBIERTJE ??
null
Altijd goed een lekker koud biertje zo om een uurtje of 5. Okay okay er zijn natuurlijk altijd mensen waarbij de klok altijd op biertijd staat maar goed zo'n luxe kan ik me niet veroorloven. Erg kut is het als je mekaar moet gaan aankijken voor het laatste biertje, gelukkig is er dan altijd nog rock, paper, scissors.

BIERTJE ??SNICKERS KISS
null
Snickers, ach wie is er niet groot mee geworden. Zon lekker handvol pindas overgoten met chocolade, tegenwoordig eet ik alleen nog maar die mini's want dat moet van Sonja Bakker. Minder lekker zijn ze niet geworden, wel kleiner.

SNICKERS KISSSEXY GALLS!!!!!
Okay we hebben een paar mega compilaties binnen gekregen via de linktip lijn. Helemaal geweldig met echt mooie dames, het zijn er in totaal 2 al moet ik ook nog ergens een 3e deel hebben volgens het mailtje. Naja, als ik die nog vind dan zet ik m er nog wel later bij, kijken we nu eventjes mee wat moeder aarde ons allemaal te bieden heeft?

SEXY GALLS!!!!LERAAR PESTEN
null
Dit filmpje doet me dan meteen weer denken aan mijn schooljaren. Misschien is dat ook de reden waarom ik nu alleen kan loggen in plaats van een normalen baan maar goed gelachen hebben we wel. Checken we eventjes deze leraar die heel wat te verduren krijgt.

LERAAR PESTENROCCIO
null
Ik zeg het nu hier en ook nog voor de laatste keer. De mooiste vrouwen komen uit Argentinie, kijken we even naar deze Roccio, het zal je zus maar wezen. Anyway, ik zit serieus vakantieplannen te maken om daar gewoon eens een weekje met de camera rond te gaan lopen.

ROCCIOWK WEBCAM ZITTEN [START]
Zo vandaag is het dan eindelijk van start gegaan het eerste Wk-Webcamzitten. Geinig natuurlijk vooral als je bedenkt dat die gasten een paar dagen en nachten daar gaan blijven zitten. Op het moment dat ik net probeerde was het te druk op de site, maar ik ga vanavond zeker eventjes terug om te kijken. Hier de deelnemers en meer info!

WK WEBCAM ZITTEN [START]

When Harry Stalked Sally
null
En we hebben weer een trailer mash up, dat wil zeggen een trailer waar wat aan gedoktert is. In plaats van dat hij haar dus ontmoet zoals in het origineel is Harry in deze film niets anders dan een stalker. Grappig!

When Harry Stalked SallyOKAMI
Okami is een geweldige game van clover studio. Ik heb de game gedownload en ik moet zeggen dat ik er dol op ben. Wil je hem in de winkel kopen dan moet je nog wachten tot 9 februari. Daarom alvast een trailer

OKAMI

NA NANA NAAH
null
Sjah het is eigenlijk niet zo heel bijzonder dit clipje maar ik vond het wel weer leuk om dit nummer weereens te horen. Wie zet de titel eventjes in de comments ? De dames kunnen deze plaat ook waarderen en doen wat booty shaken voor ons.

NA NANA NAAH

Update : Ini Kamoze - here comes the halfstepper dus!


AUTO SLEUTELS
Soms ben je wel eens je autosleutels kwijt. Op zich nog niet zo erg tenzij je auto op slot staat. Als je nou gebruik maakt van centrale deur vergrendeling kijk dan even naar het volgende filmpje dan weet je hoe je hem open krijgt. Je kan het natuurlijk ook op de auto van de buren gebruiken daarom als bonus een cursus How to Hotwire.
PS komt je niet in de auto kan een raampje doorslaan wonderen doen.

AUTO SLEUTELSGALLERIE GALLS
Zondag avond dus tijd voor de Gallerie Galls, mooie dames in niets verhullende kledij in gallerie vorm dus. Hier kan je zo'n 250 galleries met ander nakend vleesch vinden. Wij gaan kijken naar het aanbod van vandaag.


Susanna - Barbara - Samantha - Stacy - Amor

Jordan - Sasha - Ambra - Dora - Anette

Amanda - Jelena - McKenzie - Molly

Vandaag nog een lekker bonusvideo hiero!!!

TRISH STRATUS
null
We hebben natuurlijk Stacy Keibler al als worstel babe hier een paar keer voorbij zien komen. Dat daar nog veel meer mooie lange blondines rondlopen weten jullie ook allemaal. Maar deze Trish Stratus had ik eigenlijk nog niet in een filmpje gezien, erg vreemd natuurlijk als je eventjes in ogenschouw neemt wat voor een babe het eigenlijk wel is.

TRISH STRATUSANDY KAUFMAN
null
Weinige zullen zich deze super komiek nog kennen. Hij speelde mee in series als Taxi en had ook weleens een optreden bij SaturdayNight live. Hij stierf op 35 jarige leeftijd, maar voordat hij ging liet hij nog een schat aan beeldmateriaal achter voor ons om ook bijna 25 jaar na zijn dood van te genieten. Het is de hele show dus ga er eventjes voor zitten en check vooral zijn Elvis imitatie.

ANDY KAUFMANHOTEL RESERVEREN DOE JE ZO!
null
Geweldig deze prank call, een soort van amerikaanse Nick hebben we hier. Alleen deze gast is natuurlijk 300x beter, luisteren en kijken we eventjes mee hoe hij belt met de Holiday inn over zijn reservering en dat ook nog eens met een Indisch accent. Echt GOED!

HOTEL RESERVEREN DOE JE ZO!Luna's cam
null
Die filmpjes van Luna's cam blijven lekker. Die babe met dat mooie lichaam. Dus hier is er weer 1! Ze stript als gewoonlijk. Check it!

Luna's cam

MASUIMI & TILA
null
Ow yes, kijk dit vind ik nou fijn op de zondagmiddag. Twee dames die zich eventjes helemaal laten gaan op de film. Masuimi Max en haar vriendinnetje Tila Tequilla, vrouwen met namen als dat mogen natuurlijk altijd aanbellen hier bij huize Pizza. Checken we eventjes hoe lief deze dames wel voor elkaar zijn.

MASUIMI & TILAPORSCHE 911 TURBO
null
Zo vandaag pikken we nog eventjes een ralley mee. We rijden mee met Gilles Nantet die met een Porsche 911 turbo over de wegen heen raast. Het ziet er iets minder gevaarlijk uit dan laatst in de sneeuw maar desalniettemin ziet het er nog steeds allemaal erg snel en link uit.

PORSCHE 911 TURBOPRIME TIME
null
Zo zelfs de linktip lijn werkt gewoon weer als vanouds. Daardoor kon Ben ons gelukkig weer deze mega vette animatie insturen. Het gaat over wat oermensen die lekker rustig in hun grot zitten te vervelen totdat er ineens een magische doos in de grot staat. Erg mooi gemaakt, thnx Ben!

PRIME TIMEIRRITANT SPEL
Sommige spelletjes zijn gewoon helemaal niet leuk, als je die een paar keer gespeeld heb dan wil je het liefst je pc het raam uit gooien. Nou ja dit is dus ook zo'n spel erg irritant dus. Het gaat om de seconden...

IRRITANT SPEL

Webcam Nikki
null
Naast de webcamfilmpjes van camwithher, maakt iemand anders ook nog goede webcamfilmpjes! Dat is Nikki! Je kent haar vast wel van Nekt Door Nikki.

Next Door Nikki Webcam

MEGADETH CONCERT 1990
Megadeth is een band die veel betekend heeft voor de trash metal. We kennen deze band voornamelijk vanwege Dave Mustaine de ex-gitarist van Metallica. Dit concert is opgenomen in 1990.

MEGADETH CONCERT 1990

DOA 2
Had net voor de verhuizing Dead or Alive the movie gepost maar die was binnen 24 uur offline. Om het goed te maken heb ik deze keer een Gallery met Dead Or Alive in de hoofdrol.

DOA

CRAZY ASIANS
Had ik laatst al de Ninja stormbaan nu had Sjaak iets met een Karate gozer. Wat die gozer doet is echt geweldig. Ik denk dat hij die stormbaan ook makkelijk had kunnen doen. Hoe dan ook even naar ome Sjaak om te kijken. PS begin is saai maar na die piano is het allemaal een stuk beter.

CRAZY ASIANS

Webcam Carmen
null
Camwithher blijft in 2007 ook gewoon nog een uber-webcamsite. Het is dan wel non-nude maar die filmpjes blijven van goede kwaliteit. Zie hier nog een filmpje uit 06 van Carmen.

Webcam Carmen

WIKIPEDIA
Wikipedia is een geweldige toevoeging aan Internet. Gelukkig kan je er soms ook erg mee lachen. Er bestaat een overzicht van de meest vreemde artikelen op Wikipedia. Zo kan je zien wat MacGyver fixte met welke materialen en meer van dit soort dingen.

WIKIPEDIA

NIKI BELUCCI
null
Nou ja hebt deejays die gewoon een goed repetoire hebben maar je hebt natuurlijk ook deejays die het moeten hebben van andere minder belangrijke zaken. Nou deze Niki Belucci zie ik toch graag optreden al haalt ze het nivo van bijvoorbeeld een Tiesto bij lange na niet. Ze staat deze maand zomaar in de FHM en de fotos staan hier er. Nikki als Pizzababe!

NIKI BELUCCITMF VIDEOMIX 2006
Het heeft echt lang geduurd maar bij Mediabom hebben ze nu toch eindelijk de TMF videomix 2006 gevonden. Als je hem nog niet op je hard disk hebt staan dan zou ik dat zeker even doen. Gewoon save target as, en anders kan je hem altijd nog gewoon hier op de site bekijken, inladen kan eventjes duren. Enjoy!

TMF VIDEOMIX 2006LUCKY DUBE
null
Gisteren kwam ik deze vette Lucky Dube al tegen. Ik had nog geen tijd gehad om het te posten, maar het is echt geweldig dit nummer en dito cip. Ik heb nog ergens een dvd liggen met een zooi van deze clips, is echt lachen hoe dat zich ontwikkeld. Zeg maar van een clip die m'n zusje kon maken tot zoiets als deze Put a Little Love

LUCKY DUBEEROTIEK EN SPORT
Okay, als ik dit zie staan als titel dan zal het wel weer een nakende babe zijn die aan het ochtendgymnastieken is ofzo. Maar nee, dit keer zijn het gewoon wat dames die in strak zittende lycra pakjes geile moves laten zien van de camera. Geweldig dacht ik!

EROTIEK EN SPORT

HAPPY BIRTHDAY
Jerkov was laatst jarig en toen heeft zijn vrouwtje Xmissy de hele dag in de keuken gestaan om een mooie taart te bakken. Wij wensen Jerkov natuurlijk nog vele jaren, en echt jonguh ik was het helemaal vergeten. Ik heb de beelden van het kaarsjes uitblazen er nog eventjes bijgezocht en zeg nou zelf is dat funny of niet ?

HAPPY BIRTHDAY!

SEXY RHIAN
Het is het weekend van de Zoo filmpjes lijkt het wel. Terwijl Mym aan het werk is om zijn nieuwe pc te kunnen financieren maar wel al terug is met de rest van de verhuisdozen kijken wij naar deze sexy Rihan.

SEXY RHIANAMERICAN IDOL
In Amerika zijn ze met een nieuw seizoen begonnen van American Idol. Leuk natuurlijk, vooral de voorrondes die eigenlijk leuker zijn dan al de rest wat er nog na komt. Naja de beelden kan je gewoon hier zien natuurlijk.

AMERICAN IDOL

MET ZN 2e IN BAD
Poeh ik blijf nog eventjes in mn bedje liggen want ik heb een soort van kater. Bah, daarna meteen maar in bad!


MET ZN 2e IN BAD

Webcam Babe
null
Je zag gisteren al een webcamcompilatie van Zoo. Hier is weer een filmpje van Zoo en camwithher. Geen compilatie maar een babe met een lekkere ass.

Webcam Babe

Luna Compilatie
null
Hoe kun je je ochtend beter beginnen dan een lekker filmpje van Luna. Hier is dus een kleine compilatie van deze hete babe.

Luna Compilatie

SPELLETJES IN DE MORGEN
We gaan spelletjes spelen op de zaterdag morgen, met dank aan HS!

SPELLETJES IN DE MORGEN

BLONDJE CAM
null
Kijken we nog eventjes voor het slapen gaan naar deze blonde wulpse dame. Lekkerrr.. ik ben weg!


BLONDJE CAMDELETED FROM DAILY!
null
Jullie kennen dailymotion natuurlijk al eventjes omdat ik daar heel wat filmpjes zelf host. Het is natuurlijk lullig als je videos worden gedelete en er allerlei rare comments bij je vids worden gezet. Dat vindt deze dame dus ook, al haar videos zijn weg en ze heeft daar wat over te zeggen. Best wel lachen eigenlijk.

DELETED FROM DAILY!WK WEBCAM ZITTEN [UPDATE]
Big-brother voor internet-nerds: Het WK webcamzitten. 5 dagen lang moeten 10 mensen non stop voor hun webcam in beeld zijn. En als je het er het langst van blijft zitten wordt je huur of hypotheek een jaar lang door SNS bank betaald.

Opgeven doe je hier op de site van Wk webcam zitten. Ik zit te denken omzelf mee te doen.. Zijn er sponsors?

WK WEBCAM ZITTEN

[ingediend via de linktiplijn]

----------------------------------------------------------------------
Update 2/2/07:

Het WK webcam zitten gaat pas maandag van start maar toch bereikte mij zojust via de linktip lijn de eerste 4 deelnemers. Helemaal hush hush nog natuurlijk maar Nigel wist het te melden! Het zou gaan om deze 4 mensen die ook allemaal een hyves site hebben, nou ja we gaan de boel volgen natuurlijk..ZOO WEBCAM COMP.
null
Poeh ik ben echt blij dat alles goed over is en dat alles weer draait. Sommige onder jullie zullen het niet zozeer gemerkt hebben ergens aan, maar ik zat toch eventjes met een brok in mn keel te kijken wat er allemaal ging gebeuren. Niet te lang bij stil staan, doe maar gewoon doorposten Pizza.. ajajajja

ZOO WEBCAM COMP.DOMINO TIME
null
Ach ik vind er maar nix aan dat gedomino elke keer. Alles en iedereen moet 1x per jaar wijken zelfs musjes worden ervoor afgeschoten. Naja, dit is iets kleiner opgezet maat duurt toch nog een goeie 6 minuten van je tijd. Ach als je ff niks te doen hebt.

DOMINO TIMENekt Door Nikki
null
Next Door Nikki ken je mischien nog wel. Je weet wel. Die babe met die lekkere ass. Er staan al een aantal filmpjes van haar op tlpizza. Nu zie je haar weer 7 minuutjes met 4 andere babes poseren.

Nekt Door Nikki

PAULA MORALES
null
Gisteren zijn er in de haast van het verhuizen een paar postjes verloren gegaan. Mym zou die laatste dozen inpakken maar zoals gewoonlijk had die zijn gedachten weer heel ergens anders. Nouja, we hebben hem op zijn fietsje naar belgie gestuurd om de daar achtergebleven spullen op te halen. Beginnen we met deze Paula Morales.

PAULA MORALESI Feel Myself
null
Mischien ken je de site, I Feel Myself.com wel. Dat is namelijk de site van masturberende babes. Hier is een filmpje waar 2 lesbo's de ene aan de ander een orgasme geeft.

I Feel Myself

Bonus: hier nog meer I Feel Myself!Sexy Strip
null
Webcamfilmpjes zijn natuurlijk allemaal amateur filmpjes. Niks mis mee, maar inplaats van een webcam kun je natuurlijk ook gewoon een goede camera gebruiken, zoals hier bij deze Babe.

Sexy StripSUPERCULT BABE
Dam dit is toch wel een hele mooie video! Supercult en het schijnt over de muziek te gaan maar doe mij die babes maar in het filmpje. Best wel vreemd gefilmt allemaal maar goed dat maakt het dan ook wel weer een mooie clip.

SUPERCULT BABE

JAPANS KARATE
null
Karate is gevaarlijk, tenminste als de gast die tegenover je staat het kan. In Japan waar ze zelfs van biljarten nog een leuke televisie sport kunnen maken volgens mij, heb ze vandaag iets leuks gevonden om karate te demonstreren. Kijken we eventjes mee hoe ze dit doen dan?

JAPANS KARATEANDRE MARTINS DE BARROS
Dit zijn gewoon mooie schilderijen van deze Andre Martins de Barros, familie van? Mooie kleuren en op elke schilderij genoeg naakt om het mooi te maken. Het is een slideshow met allerlei werk van hem, check de check.

ANDRE MARTINS DE BARROS

WERKEN BIJ DISNEY
Werken bij Disney lijkt leuk, ik zou zelf weleen willen rondlopen in die studios waar al zoveel legendarische tekenfilms werden bedacht en gemaakt. Dat het er in 1943 heel anders aan toeging kan je zien en lezen in dit boekje uit je raad het 1943.

WERKEN BIJ DISNEY