Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand January 2007

Animatie
Aangezien Pizzaman weer aan de drank gezeten heeft, ben ik genoodzaakt maar zelf even een logje te plempen hier. Animatie, het blijft een kunst. En al helemaal als je Pizzaman heet! Je geeft hem een paar mooie animatiefilmpjes en wat zegt meneer? "Wat denk jij?? Zal ik een chickie bellen??". Arrggg mannen! Bekijk ze maar bij lees verder. Ik vermoed dat het flarden uit een film zijn die verdeeld zijn over diverse filmpjes. Bij sommige staat er echt baggermuziek onder dus zet
je geluid maar niet te hard. Groetjes xMissy

NOG MEER KINGBEE
null
Uhmz waarschijnlijk kwam het door de post even hiervoor over King Bee met "back by dope demand" dat ik eventjes wat last kreeg van jeugdsentiment, want ik heb nog wat clippies van King Bee gevonden. Kijken we even mee naar King Bee met, Love Thang en Must be the Music.

NOG MEER KING BEE



BONE DANCER
null
Hmz ineens komt er elke dag wel een animatie filmpje binnen, natuurlijk zijn niet allemaal even goed, maar deze heeft dan nog wel leuke elementen erin. Zelfs wat pron zie ik hier en daar, naja kan ik jullie niet onthouden natuurlijk. [thnx Ben]

BONE DANCER



HOMEMADE GUN
In Amerika worden de gekste dingen gemaakt. Van Windows vista tot aan een potato gun. Dit ding is echt niet normaal meer. Jammer genoeg is het een beetje groot maar ja everything is bigger in texas

HOMEMADE GUN

BACK BY DOPE DEMAND
Hehe dit is toch echt een jaartje of 20 geleden. King Bee wie kent em nog en sterker nog wie heeft het hele album van deze gast nog ergens staan ? Graag hier eventjes melden! Naja, het nummer waar hij mee doorbrak en die ik zonder moeite helemaal mee zing hier dus.

BACK BY DOPE DEMAND

ANN van ELSEN
null
Leuke badpak special hier op het strand van CopaCobana In Brasil met deze best leuke ogende vlaamse schoonheid. Het zijn 2 filmpjes waar je dus een soort van behind the scenes inkijk krijgt hoe dit soort badpak specials tot stand komen.

ANN van ELSEN



BEAT ON DA DRUM
null
Hehe toch geinig die linktip lijn, je ziet plots allerlei clips die je normaal nooit gezien had. Zo ook deze zelfgemaakte muziekclip ingestuurd door Peter, de muziek is zelfs helemaal niet onverdienstelijk. Iemand een platencontractje over ?

BEAT ON DA DRUM


KILLER BEAN 2
null
Vette animatie hier al, kijken we eventjes mee want ik heb verder geen begleidende tekst.


KILLER BEAN 2



OBAMANIA
null
In Amerika doen allerlei nieuwszenders er alles aan om er voor te zorgen dat senator Obama zich niet verkiesbaar stelt als president kandidaat voor de democraten. Jon Stewart drijft de spot met enkele aantijgingen.

OBAMANIA



SCHIETEN IN DE MAC
null
Ik denk niet dat de Mc Donalds hier erg blij mee is, deze helemaal 3d nagebouwde Mc Donalds waar je een beetje je schietvaardigheden kan oefenen op allerlei Big Macs en milkshakes. Er zijn verder geen klanten of personeel aanwezig maar het is toch wel leuk gemaakt allemaal.

SCHIETEN IN DE MAC



MEMO GIRLS
null
Zo vlak voor het slapen gaan is het altijd fijn om nog eventjes wat fijne babes te bekijken. Mag ik jullie meteen even voorstellen aan deze thaise beauties, wat ik dan ook weleens lekker vind hoor zo op de dinsdag avond. Drie filmpjes vond ik!

MEMO GIRLS



Luna's cam!
null
Het is duidelijk dat de filmpjes van luna's cam hot zijn. Is wel degelijk te begrijpen dus is er hier weer eentje! Deze keer smeert ze zich in met babyolie!

Luna's cam!

CAPTAIN RIBMAN
Captain ribman is de een geweldige superheld. Behalve superhel;d is hij ook uitvinder. Hij is de uitvinder van het befaamde bowel ointment. Kijk hier naar de instructievideo met de stem van Playboy Playmate Shae Marks. Thnx Ben voor de linktip!

CAPTAIN RIBMAN



THA HOOD
Soms gaan wij met de redactie op bedrijfsuitje we gaan dan naar de hood. U weet wel waar alle homies pimpen en de ho's nog vrij rondlopen. Mestaal zijn ze aan het dansen oop de muziek van 50 cent. Vandaag waren ze helemaal in de war. Check de footage. THX 2 WIIG-R

THA HOOD

IMOGEN THOMAS IN DUN ZOO
IMOGEN THOMAS, ZOOMAGA
Het is hier MWC marathon is huize Pizza, altijd wel lachen. Hier nog even snel een fotoshoot video van schoonheid Imogen Thomas uit de Zoo magazine. Checken we eventjes deze mooie dame.

IMOGEN THOMAS IN DUN ZOO



KLAPJAP
Iedereen hier op de redactie heeft een laptop. Iedereen behalve ik. Ik moet het doen met een pc doen. Na dit filmpje ben ik blij dat ik gewoon achter de pc zit want zon laptop is ook niet alles.

KLAPJAP


KUIP OP GOOGLE EARTH
Het kon natuurlijk niet veel langer uitblijven. Het mooiste en roemruchtste stadion van NL de Kuip in kaart gebracht op Google Earth. Check hier alvast wat beelden ingediend door Schumpie!


KUIP OP GOOGLE EARTH

Kortnie O'Connor
null
Ik zit Married with children te kijken in totaal zo'n 8 seizoenen. Geniaal die Al na al die jaren nog steeds, your brain doesnt need blood you just have to keep it wet. Geweldig hehe.. Naja deze Kortnie O'Conner is ook geweldig kijken we eventjes mee.

Kortnie O'Connor [fixed]



BLIND DERBY
Die Blind toch he, eerst Ajax trainer af en dan ook nog een ongeluk veroorzaken. Het lijkt wel of alle voetballers dronkenlappen zijn achter het stuur. Maatje Wesley die hier in de locale discotheek de fotoshoots regelt heeft een leuke spelletje gevonden met Danny Blind toch weer aan het stuur. Thnx Wesley!

BLIND DERBY

HOT BLONDES RULE
Porno koning Mimic weet ze altijd wel te vinden die blonde amateurtjes. Of hij ze nou uit de parenclub mee neemt of gewoon via de msn ontmoet weet ik niet maar het de pix zijn altijd goed. Kijken we even naar deze hete blonde bij onze overbuurman.

HOT BLONDES RULE

RED LED DISTRICT
null
Altijd geinig die knutselaars, vandaag zien we dus een zooi elecrtro ledjes in allerlei benader posities. Geweldig bedacht, al ken ik al jaren een paperclip variant. Kijken we eventjes mee ..

RED LED DISTRICT



K-FED
null
Dit schijnt dan eindelijk de officiele commercial te zijn van Kevin Federline voor de Superbowl. Naja, ik vind em niet eens zo slecht, volgens mij heb ik al een stukje ooit gepost maar dit is dus de officiele clip helemaal.

K-FED



HUNTVILLE
Erg leuke zoekgame hier het is helaas maar een 2 level game maar daarom toch wel leuk. Tis mij de 2e keer gelukt, dus het zal jullie verder niet veel moeite kosten. Meer games vinden we hier!

HUNTVILLE

BLINK COUNT
null
Hehe dit is dan toch weer lachen met Letterman hoor. Ach soms vind ik het nog steeds jammer dat David Letterman niet meer 's avonds te zien is bij ons op de kabel maar goed, funny is ie nog steeds. Kijken we eventjes mee als David hier het onomstotelijke bewijs levert dat Dick Cheney een of andere robot is.

BLINK COUNT



TOP GEAR MAZDA RX8
In diezelfde aflevering als dat filmpje van Richie Hammond vandaan komt gaan ze het ook hebben over een Mazda RX8, in afwachting daarvan poste Schumi zondagavond al deze voorbeschouwing. Toch wel een mooie jap dees.

TOP GEAR MAZDA RX8

Playmate in Bad
null
Ben je wel eens benieuwd geweest hoe ze die foto's maken in de playboy magazine? Ja, gewoon met een camera dus. Daarna nog wat photoshop en klaar. Hier even hoe een aziatisch model poseert.

Playmate in Bad

Luna's Cam
null
Herken je nog die babe met die grote tetten genaamd luna? Ik heb namelijk weer een nieuw filmpje van haar. Zoals gewoon stript ze op een leuk muziekje. Meer kan geregeld worden.

Luna's Cam

SNUIF NOG EENS WAT
Pizza liet ons al iets snuiven maar aan nep spul hebben we niks. Gelukkig zijn onze collega's van BadMOFO echt dealers en zij hadden wel het echte spul. Kijk meteen even naar de gebruiksaanwijzing

SNUIF NOG EENS WAT

PENELOPE
null
Uhmz sjah en we hebben weer wat Zuid Amerikaans schoon. Geweldig natuurlijk die mailbox stroomt vol met leuke linktips, helaas kunnen we niet alles plaatsen natuurlijk maar gewoon blijven proberen als het de eerste keer niet lukt. Kijken we eventjes mee naar deze Peneloppe die bij mij anytime mag aanbellen.

PENELOPE



WI-FI DOE JE ZO!
Hmmz zou dit echt werken joh vraag ik me dan af. Wie gaat het voor ons testen, je computer verbinden met je gsm en Wi-Fi kaart om zo nog meer netwerken te vinden waarop je gratis en voor niets wireless kan mee surfen. Als het werkt hoor ik het graag ik heb nog wel ergens eens sla kom en wat zilverpapier liggen.

WI-FI DOE JE ZO!



STOP MOTION
Stop motion zijn vaak wel leuk om naar te kijken. Dit keer hebben ze stop motion gemixt met retro games. Kan niet fout gaan.

STOP MOTION



DOM BLONDJE
Wat wij in Nederland kennen als "Beauty & de nerd" kennen ze in Noorwegen als "Prinsessen og Professoren". En net zoals bij onze versie zijn de chickies niet gekozen vanwege hun hoge intelligentie. Deze oerdomme gans is echt het toppunt! De gemiddelde visstick heeft zonder twijfel meer herseninhoud dan haar. Als ze dan nog eens mooi was, maar nee....

DOM BLONDJE

PIMP MY RIDE [LITOUWEN]
null
Jaah tis een coole show, dat Pimp My ride met de X. Naja in NL hebben we ook een versie van deze coole show waar ze de ergste knakenbakken nog omtoveren tot een echte pooierbak. In Litouwen kunnen ze natuurlijk ook niet achterblijven van daar deze Litouwse versie van Pimp my Ride!

PIMP MY RIDE [LITOUWEN]



SNUIF EENS WAT
null
Zo het weekend is weer voorbij, rustig weekendje eigenlijk als je alcoholvrij op stap gaat. Maar goed dat er wel gewoon drugs aanwezig was, al vertrouw ik het niet. Coke voor een joet! Ik bleef er ook niet echt wakker van,

SNUIF EENS WAT



VECHTEN INT CAFE
null
Ach ja zo in het weekend is het eigenlijk altijd wel gezellig in het cafe. Let op wat ik zeg "in" het cafe, want erbuiten gebeuren toch wel vreemde dingen zo afentoe. Kijken we eventjes naar deze uit de hand gelopen ruzie net buiten het cafe.

VECHTEN INT CAFE



IN HET BUBBELBAD
null
De beste investering ooit was dat nu toch al weer een jaar of 7 geleden, het bubbelbad wat ik heb laten installeren. Je zet er een babe in en het bad stroomt vol zonder dat je de kraan hoeft aan te zetten. Ze zijn er helemaal wild van, zo ook deze blonde babe die in haar eentje in bad zit. Eeuwig zonde!

IN HET BUBBELBAD



HAMSTERCRASH
null
Gisteravond uitgezonden op de BBC bij TopGear die Richie Hammond crash vandaag hoe kan het ook anders al weer hier te zien op Tastelikepizza. De boel staat op eigen server dus je hoeft geen uren te wachten om de het filmpje te kunnen bekijken. Richard (Hamster) Hammond crash video beelden alhier!

HAMMOND CRASH



SPEELTIJD
Maandag morgen is altijd weer een zware dag op het werk. Tenminste dat wordt mij hier en daar vertelt. Daarom is het altijd wel geinig om wat leuke spelletjes te doen zo voor de lunch en in de baas z'n tijd. Vandaag een shooter en een behendigheids spel.

SPEELTIJD

GYMNASTIEK
Sport houd bij mij op bij de bank. Ik kijk graag naar sport maar er aan die is te veel moeite. Gelukkig gaat er in elke sport wel een iets mis en daar kunnen we dan mooi om lachen. Dit keer zijn alle sporten die met gymnastiek te maken hebben aan de beurt.

GYMNASTIEK

SYSTEM OF A DOWN - WHISKY A GOGO
Vorige week heb ik Metallica rock am ring geplaatst. Deze zondag is het tijd voor System of a down. Een video uit de Whisky a gogo.

SYSTEM OF A DOWN - WHISKY A GOGO



CLAUDIA IN TENERIFE
Soms dan wordt je wakker en zit je hele inbox vol met lekkere linktippies, zo ook deze van bijna ex-cafehouder Gillstatie. Hij gaat zich volledig richten op zijn kindje Mediabom en aanverwante internet gerelateerde zaken. Iets heel anders lijkt het maar dat is niet helemaal waar, want Gill is zo ongeveer de enige barkeeper die ik ken die met zijn ene hand een muis kan besturen en tegelijk met de ander een biertje tappen. Wij wensen je succes natuurlijk Gill, en vonden het jammer dat we er niet bij konden zijn gisteravond. Bedankt voor deze Claudia!

CLAUDIA IN TENERIFE



ZONDAGMIDDAG OP KANTOOR
null
Zo vandaag hebben Rubenzzz en ik het rijk alleen. Mym hebben we vandaag niet uitgenodigd voor deze soortement van X-factor TLpizza stijl. Naja het ging er dus om wie het leukste kon dansen, ik weet wel welke ik de beste vond. En Rubenzzz heeft er net ook eentje mee naar zijn kantoortje getrokken. Mym mist ook altijd alles.

ZONDAGMIDDAG OP KANTOOR



SHADY SPOOF
null
Ik zag gister een lekker nummer van Eminem te luisteren hoe het nummer heet weet ik eigenlijk niet dat zal ik nog eventjes moeten navragen. Het was een clip met rode achtergrond en hij had een pak aan en een hoed op. Sjah meer weet ik eigenlijk niet meer, teveel 7-up gedronken misschien. Naja, dit is een soort van Eminem spoof, we zijn the slim shady namelijk als een cartoon figuurtje.

SHADY SPOOF



DREW BARRYMORE
null
Ik had van de week al een mooie gallerie gezien met deze Drew Barrymore maar wilde er nog een filmpje bij zoeken. Nou ja gevonden dus, in dit filmpje doet Drew een beetje aan flashen en we zien haar nog in een scene met dr blote tetten. Nou geweldig hoor..

DREW BARRYMORE

gallerie hier!



SPONGE ANNIE
Iedereen kent onderhand SpongeBob wel als dat lieve krabburger bakkende gele rakkertje uit BikiniBroek. Samen met zijn vriend Patrick beleeft hij de wildste avonturen, hij heeft zelfs een film gemaakt. Wat Bob misschien niet weet is dat hij mega veel fans heeft bij jong en oud. Zo hebben we deze Annie, die niet helemaal 100 pro is volgens mij!

SPONGE ANNIE

NIEUWE NAVIGATIE ?
null
Ben jij toe aan een nieuwe navigatie systeem ? Weg met die Navman en Tomtommetjes met al die toeters en bellen, voor Kenwood moeten we kiezen. Aldus deze grappige reclame!

NIEUWE NAVIGATIE



TRUCK vs TRUCK
null
Ik heb er weleens een documentaire over gezien, deze monster trucks worden gebruikt in de mijnen om rotsen en steengruis af te voeren. Ze zijn echt mega groot en zwaar en je kan er maar beter geen tegenkomen in het centrum ofzo. In dit filmpje staat er toevallig een pick-up truck in de weg, geen probleem natuurlijk voor deze mining-truck.

TRUCK vs TRUCK



Webcam Babe
null
Het is weer eens tijd voor een filmpje van de site van Sweet Apples. Dat betekend een lekkere webcambabe en goede muziek op de achtergrond.

Webcam Babe

FLASH IS BACK
Het heeft eventjes geduurd maar we hebben weer een aantal flash filmpjes opgedoken. Vandaag gaan we flashen in de trein eens zien of we een conducteur zo ver kunnen krijgen om gratis mee te reizen. Wel geinige beelden deze keer, kijken we eventjes mee ? En ow vindt jij Ferry uhm Kelly een lekkere boy uhm girl dan kan je die hier in een webcamfilmpje bewonderen.

FLASH IS BACK

Update: Hier natuurlijk de voorgaande flash filmpjes!


Webcam Chick 2
null
Jullie willen dus meer van die Webcam Chick van gisteren. Nou jah. Hier heb ik er weer eentje. Dit keer stript ze weer totdat ze helemaal niks meer aan heeft.

Webcam Chick 2




IN THE VIP [AGAIN]
null
Gisteravond zijn we nog eventjes de VIP ingedoken Nick en ik. We hadden z'n meisje te ruste gelegd en zijn nog eventjes de stad in gegaan. Altijd leuke beelden die je dan zo kan maken, kijken we eventjes mee ?

IN THE VIP [AGAIN]



BOMB T-SHIRT
Hehe je kan die Amerikanen toch niet verwijtten dat ze niet origineel zijn. Nu Saddam uit de weg geruimd is, en Irak steeds onstabieler wordt en dus ook minder intressant, richten de pijlen van ome Bush zich op Iran. Hij zou natuurlijk nog snel eventjes een oorlogje kunnen beginnen daar want als de democraten aan de macht komen zit dat er waarschijnlijk niet in. De t-shirts hebben ze al vast gedrukt en zijn hier te bestellen!

BOMB T-SHIRT

HUMMING IN BAGDAD
null
Met je Hummer door Bagdad cruissen is natuurlijk niet makkelijk met al die files en opstoppingen. Als ik een ding heb begrepen uit de film "Home of the Brave" dan is het wel dat je niet moet stoppen in dat soort landen. En dat zijn deze gasten dan ook niet van plan, kijk mee hoe ze rustig en bedeesd zich aanpassen aan de rest van het verkeer.

HUMMING IN BAGDAD



TOPLESS CHEERLEADERS
null
Nou het is gebeurd, Abbi en Nick van Eroverheen.nl zitten gewoon een filmpje te kijken op de thuisbioscoop van Pizzaman. Zij gaan mij het rest van het jaar KingPin noemen, want het was weer een glorieuze zeg vanavond. Met zweet op het voorhoofd dropen ze allebei af na een uurtje bowlen. Naja ze zitten dus een film te kijken die ik al gezien had dus tijd om wat te posten, bij deze dus.

TOPLESS CHEERLEADERS



DON PEPSICO
null
Het is echt jammer dat die cola van ze nergens naar smaakt althans voor mijn smaak veels te zoet, want die reclames schoppen de laatste tijd zwaar kont van Pepsi. Deze had ik nog niet gezien dus komt ie erop, erg stoer.

En het past ook nog een keer bij het nieuwe logo van Tastelikepizza!

DON PEPSICO



THE LYING GAME
null
Hehe altijd wel leuk dit soort spelletjes, behalve dan als ze in een omgeving plaatsvinden waar mensen met mondkapjes of jezelf een operatieschort aan hebt. The lying game of te wel "balls of steel" kijken we eventjes mee?

THE LYING GAME



Zuigen Kreng !
null
Hehe, Deze Babe wil graag weten of ze goed kan pijpen. Beetje vaag, maar er is niks mis met haar ''pijpskills''. Ze oefent dit uiteraard op een banaan.

Zuigen Kreng !

ONE MAN BAND
Iedereen houd van muziek. Ook Pixar houd van muziek. Sjaak vond een filmpje over muziek van de mannen van Pixar.

ONE MAN BAND

Spiegel Babe
null
Die solo filmpjes blijven gewoon goed. Of het nu met de webcam is opgenomen, of gewoon voor de spiegel met een camera in je hand. Kijk maar naar deze babe die haar zelf filmt met haar eigen camera.


Spiegel Babe


SPEELKWARTIER
null
Zo vandaag komt grote vriend Nick met zn slapie langs, we gaan een beetje lamballen hier op de korenmarkt is het plan. Hmz zal wel weer een vermoeiend avondje worden met die hageneze adhder! Als ie echt te veel energie heeft dan laat ik em eerst ff een kwartiertje spelen. En dat doen we bij onze vrienden van HS!

SPEELKWARTIER

COLD FUSION 25
null
Yes, en we hebben gewoon een jubileum al weer de 25e Cold Fusion mix van huisdeejay PJ! Helemaal super natuurlijk, alle voorgaande mixen kan je hier zo vinden, mocht er een download niet meer werken of wil je nog een bepaalde mix in je collectie hebben die je niet meer kan terugvinden laat dit dan even weten in de comments. Playlist hier! En owja, vanavond kan je gaan springen op Reverze samen met Siem!

COLD FUSION 25 (94 minuten!)

Bonus mix: Its weekend!



Webcam Chick
null
Het zal weer eens tijd worden voor een mooi webcamfilmpje. Dit keer van een lekker latina met 2 zeer mooie borsten en een perfecte kont! Check it!

Webcam Chick




GET A JOB
null
In het volgende cartoon filmpje zien we Bob Dog die op zoek gaat naar een baan. Best wel geinig deze cartoon uit vergeten tijden, als bonus heb ik hier ook nog een humping dog usbstick wie wil die nou niet hebben ?

GET A JOB



Girls Gone Wild!
null
Het is al een tijdje gelden dat hier een ''GG'W'' filmpje op heeft gestaan, dus hier heb ik weer een hele mooie. En jawel, van 4 Babes bij elkaar!

Girls Gone Wild!

FERNANDA BRASS
null
Poeh ik weet niet waar dit allemaal vandaan komt maar dit keer hebben we een backstage filmpje bij een fotoshoot van Fernanda Brass. Fernanda is een brasiliaanse schone waar ik dit jaar carnaval mee ga vieren in Rio.

FERNANDA BRASS



LEUKE MASCOTTE
null
Wij hebben hier in het Gelredome ook een mascotte lopen. Best wel een geinige zijn naam is Charley vernoemd naar de legendarische Vitesse speler Charley Bosveld. In Amerika heeft elk team en een cheerleadersteam en een mascotte, dat die mascottes afentoe echt vreemde dingen uithalen zien we in het volgende compilatie filmpje!

LEUKE MASCOTTE



CRAZY DRIVER
null
Zo dat ralley rijden is toch wel echt populair hoor. Ik keek dat eerder afentoe eens bij Patje want die is er helemaal gek van, maar moet zeggen ik ga deze sport toch steeds meer zelf waarderen. Zeker naar het zien van deze spectaculaire beelden, helemaal los van het wegdek komt deze gek!

CRAZY DRIVER



HONDENBAAN
null
Sja dan sta je er toch mooi op. Bij de brandweer moet niet wezen als je een gaaf bekkie wil houden, kijken we even naar deze gast die een hond probeert te redden van de verdrinkingsdood. Hap zei de hond, en bedankt he!

HONDENBAAN



NIEUWE AUTO
Ik moet met de trein naar het werk maar pizza gaat gewoon met de auto. Vandaag kwam hij op het werk met zijn nieuwe auto. Kijk maar even mee.

NIEUWE AUTO




JAMILA DAHABREH
null
Het lijkt wel een hele stortvloed van peruaanse babe filmpjes die ineens in mijn postvak zitten. Zo ook deze Jamila Dahabreh, een iets wat vreemde naam voor zo'n mooi wezen maar goed je kan niet alles hebben in het leven. Fijne fotoshoot hier van deze dame.

JAMILA DAHABREH



Strippoker
null
De bekende hete Howerd Stern show is gewoon dope. Spelletjes zoals op de sybian rijden of mischien in de kietelstoel gevangen zitten, komen er allemaal in voor. Maar deze keer ook strippoker. Maar ook natuurlijk van een hele hete babe!

Strippoker

MARKETTA'S CHERRY
Ik heb dat ooit eens in zo'n mega populaire serie gezien weet alleen niet meer welke. Een vrouw die met haar tong het steeltje van een kers in de knoop kan leggen, in haar mond. Knappe aktie, ben toch benieuwd wat die verder nog meer voor speciale moves heeft onder het snorkelen. Naja, Marketta kennen we natuurlijk allemaal en vandaag speelt ze met wat kersjes.

MARKETTA'S CHERRY

ORNELLA PUCCIO
null
We gaan nog eventjes verder in Peru, want ook daar komen mooie vrouwen vandaan. Ik vind wel hoe dichter naar Mexico des te minder het wordt qua dames. Kijken we eventjes mee naar deze Ornella Puccio wat ook al weer zo italiaans klinkt.

ORNELLA PUCCIO



UITSMIJTEN DOE JE ZO!
Ik had vandaag een filmpje staan van een uitsmijter die een beetje fanatiek was, en dat bracht me eigenlijk terug bij deze verloren gewaande opnames van Ruben van der Meer en Horace Cohen. Mega super dus uit de show Froh, gevonden door niemand minder dan Sjakie! Thnx Sjaak!

UITSMIJTEN DOE JE ZO!



TILSA LOZANO
null
Uhms zet ergens een paal neer een beetje glitter gordijn er achter en je hebt een uitstekende set voor een filmpje. Zo ook deze schone peruaanse Tilsa Lozano, mooie dame al zeg ik het zelf.

TILSA LOZANO



WEBCAM TARA
null
En terwijl Rubenzzz al weer een week in geen velden of wegen te bekennen is, moet ik het dan maar doen met de babes. Naja kijken we eerst eventjes naar deze Tara, die met een spiegel op de achtergrond een striptease voor ons gaat doen zodat we alles goed kunen volgens.

WEBCAM TARA



MANGO
Weebls stuff kennen we natuurlijk van badger badger badger. Vandaag heft Weebls een nieuw filmpje over mango's. Zoals gewoonlijk gaat het nergens over maar het is wel leuk. Gewoon kijken dus

MANGO

BOUNCED
null
Tegen uitsmijters of zoals ze in Belgie zeggen buitenwippers kan je maar beter lief zijn. Aan marokkanen hebben ze meestal een hekel, ik zou eigenlijk nog steeds een filmpje met die Ruben van de lama's dat ie een uitsmijter is, lolly voor diegene die dat filmpje bij mij bezorgd. Anyway hier loopt er zomaar iemand voorbij lijkt het, maar die ontsnapt natuurlijk niet aan onze bouncert!

BOUNCED

Bonus : Hillary Clinton is best sexy!



ESTELLE GETTY VIDEOREMIX
null
Estelle Getty is volgens mij een van de Golden Girls en dan ook nog de oudste. Dat ze nog steeds leeft komt waarschijnlijk door haar work out video die ze na Jane Fonda ook meteen maar op de markt zette een jaar of 10 geleden. Nu is er dus een videoremix gemaakt die toch echt niet slecht te noemen is. En ja ik oefen door.

ESTELLE GETTY VIDEOREMIX



REBECCA LOOS
null
Ah zien we nu daar Rebecca Loos de marriage wrecker met een nieuwe vlam? Hopelijk is dees kerel dit keer niet vader van een paar koters en heeft em niet een vrouw thuis zitten terwijl hij hier met juffrouw Loos op het strand in Malta ligt. Thanx for de pix Looney!

REBECCA LOOS



STAN
null
Eminem en Dido maakte dit nummer ik zag een jaar of 7 geleden nu al weer als het niet langer is. Het origineel was van Dido totdat Eminem zich er mee bemoeide en het een wereldhit werd. Ik kon de clip niet meer vinden, ik zag dat de collegas van Kladblog daar ook moeite mee hadden. Daarom deze live versie!

STAN LIVE - EMINEM & DIDO



OPA JAWS
Jaws was een top film, toendertijd. Hedendaags stelt het natuurlijk niet zoveel voor, ik bedoel die haai zag er nog wel enigzins eng uit enzo maar aan het einde komen door in een electrische tijd kabel te bijten kom op dat is zooo eighties. Maar goed, diep in de oceaan leven allemaal rare creaturen. Zo ook deze oldtimer haai, vreemd beest. Hier nog Jaws in 30 seconden!

OPA JAWS



UITLEENTURK OVERBODIG
Er is geen belangstelling voor de uitleen moslim, hoe verrassend. De uitleen moslim is iemand die van alles over het moslim geloof kan vertellen aan mensen die geen moslim zijn en daar meer over willen weten. Maar aangezien niemand belang heeft bij NL als een moslimstaat lijkt er geen belangstelling te zijn voor wat deze uitleen moslim allemaal te melden heeft.

UITLEEN MOSLIM OVERBODIG

STICK GAME
Nog even een spelletje voor het slapen gaan. Highscore's in de comments. Alvast welterusten

STICK GAME



GELE SNEEUW
WTF?! Dat filmpje uit Assen schijnt toch mensen aan het denken te hebben gezet. Was het toen poep wat er gegeten werd voor een paar euries, dit keer wordt er "gele sneeuw" gegeten. Sjah je moet er maar zin in hebben. Maar wacht eens sneeuw is koud, hoe kan dat deze sneeuw is warm.

GELE SNEEUW



SELENA SPICE
null
Voor deze Selena Spice heb ik nog wel wat tijd over vandaag, als die zo daar ineens voor me zou staan. Perfecte maten en een gestroomlijnt lichaam is wat deze dame je te bieden heeft. Nouja graag zou ik zeggen.

SELENA SPICE



RUSSISCHE SKINHEADS
null
Godverdomme man dit is toch niet meer normaal. Goddamn, check deze film niet als je een teer zieltje heb, daar in Rusland moet je echt niet wonen als soortement van medelander zeg maar. Kijken we eventjes naar deze mega lange compilatie waarin er flink op los wordt geschopt en geslagen. Hier word ik dus pisnijdig van!

RUSSISCHE SKINHEADS [Pas op schokkende beelden]



BODY LANGUAGE
null
Het hoe en waarom van body language hoef ik jullie hier vast niet uitteleggen. Gister eigenlijk al kwam ik deze clip tegen wat een soort van parodie is op al die body language videos. Nou ja kijken we eventjes mee?

BODY LANGUAGE



NIEUWE PARIS HILTON VIDEOS
Ik was nog niet helemaal wakker ofzo denk ik dan maar. Er zijn namelijk weer een heleboel Paris videobandjes uitgelekt. Grote vriend Gill heeft ze allemaal netjes voor je op z'n site gezet, het zijn er een stuk of 7 met weer een of andere boytoy die ze heeft opgedoken. Het lijkt mij duidelijk dat Juf Paris weer wat aandacht nodig heeft.

NIEUWE PARIS HILTON VIDEOS

Bonus: Hier geeft haar vorige boytoy commentaar bij de vorige video! [thnx skoften]



CLOWN
De nieuwste rel in Nederland gaat over een clown. Nee niet Bassie maar Oversight zo als hij zich zelf noemt. Hij heeft het voor elkaar gekregen om als Gene Simmons (KISS) op zijn identiteits kaart te staan. In december had Pizza een filmpje over een paar Amerikanen die het zelfde geintje uithaalden

CLOWN



FRANCINE SO SEXY
null
Ha dat duurde eventjes vandaag die babes. Okay de dagelijkse Pizzababe staat er dan wel natuurlijk maar we hebben ook graag bewegende beelden dacht ik zo. Dat doen we met deze Francine die er erg lekker uit ziet voor een koreaantje. Het zal een halfbloed zijn denk ik dan maar.

FRANCINE SO SEXY



GRATIS NAAR BELGIE
Die fokking kleine kinder lievende patateters tock ook bah. Je hebt het vast al gehoord er gaat een wegenvignet komen voor alle buitenlanders die gebruik willen maken van die belabberde belgische snelwegen. Het is, dat het tussen ons en de zon ligt dat vervloekte van corruptie doordrenkte koningrijk anders kwamen we er natuurlijk al helemaal niet.

Maar goed, voor sommige medelanders met bijvoorbeeld een sleurhut is het een bittere noodzaak om er dus door heen te rijden. Zestig euro willen ze ons er voor laten gaan betalen dat stelletje oplichters. Gelukkig zijn er ook nog goede belgen zo kan je via deze site een GRATIS WEGENVIGNET bemachtigen. [Bedankt TD voor de Tip!]

GRATIS WEGENVIGNET

PIZZABABE JENNA
null
Vandaag weer een nieuwe Pizzababe. Is het niet Zuid-Amerikaans dat moet het wel blond zijn, kijken we eventjes naar deze Jenna in allerlei leuke standjes.


PIZZABABE JENNA



GOD HAAT HOMO'S
Hmz das toch geen nieuws zou je denken toch is heel Amerika in rep en roer om de volgende clip. Van YouTube werd deze clip al verwijdert na klachten. Wij hadden de boel gelukkig al op onze eigen servertjes staan dus luisteren we eventjes mee naar het waarop en van waar deze opschudding?

GOD HAAT HOMO'S



SMILEY FACE
null
En we hebben weer een film om naar uit te kijken. Deze griet is zo stoned als een garnaal dag in dag uit, ze leeft zeg maar op wiet. Ach ja been there done that, anyway ze komt er door in een hoop problemen en leuke situaties. Hier de trailer!

SMILEY FACE



CONDOOM JA/NEE
Neem jij op de eerste date met een beeb wel of niet een condoom mee dat lijkt de vraag in de volgende grappige animatie van Newsgrounds. Ach eigenlijk maakt het niet uit, als je dit geupgrade boterhamzakkie niet bij je hebt mag je er niet op. Heb je um wel bij je dan ben je een klootzak, sjah vrouwen?

CONDOOM JA/NEE

FLEA MONTGOMERY
null
Moet je je voorstellen dat dit in NL gebeurt en dat dus de plaatselijke groenteboer een commercial aan het opnemen is voor de locale televee zender. Dan verwacht ik toch zeker zoiets als in het volgende filmpje want om zo je vlooienmarkt aan te prijzen dat vind ik toch wel klasse. Zijn er nog Gouden Loekies te vergeven?

FLEA MONTGOMERY



FORMULE 1 2007
Om lid te worden van het TLPizza log team moet je Feyenoord fan zijn. Wij zingen elke dag het clublied. Toch hou ik meer van Formule 1. Daarom presenteer ik jullie alle nieuwe auto's die tot nu tot bekend zijn.

FORMULE 1 2007



FHM VIRAL
null
Virals ze lijken helemaal in. Een viral is dus gewoon een soort van reclameboodschap meestal verpakt in een grappig filmpje of leuk spelletje waarvan het de bedoeling is dat die razendsnel de wereld overgaat door het www. Omdaar zeker van te zijn hebben ze bij FHM er voor gezorgd dat er een pak babes in mee doet. Kijk das nou leuk!

FHM VIRAL



VIERA PLASMA
null
Lol deze kende ik helemaal nog niet maar is wel lacen. Het gaat dus om een nieuw merk plasma televees genaamd Viera. Ze worden echt steeds beter die schermpjes en ook zo levensecht, afgeraden word om natuurfilms te kijken.

VIERA PLASMA



DE SECRETARESSE
null
Rubenzzz en ik lachen ons de laatste tijd kapot met Mym hier op kantoor. Vandaag hadden we ook nog eens een nieuwe secretaresse. Omdat Mym nog steeds maagd is hadden we haar gevraagd eens extra lief tegen Mym te doen, wij waren er natuurlijk bij met de camera. Rest van de band hebben we ook maar gepost.

DE SECRETARESSE



START SOUND
null
Hehe best wel geinig dit en ook nog een zeer makkelijk uittevoeren. Hier kan je iemand best wel mee in verlegenheid brengen, checken we eventjes de schaapgeluiden en hoe snel hij daarna zijn petje verder naar beneden moet trekken. Ga je dit zelf ook uithalen bij een collega ? Film het dan eventjes en insturen!

START SOUND



LEEUWTJE LIEV
null
Ik heb net PrisonBreak deel 14 van het 2e seizoen zitten kijken en zit al weer met smart op het volgende deel te wachten. Wat een mega serie zeg niet normaal. Nou ja, wat ik ook wel heftig vond is deze clip, een leeuw en een vrouw zien mekaar, en die vrouw heeft ooit deze leeuw gered uit de handen van een circus. De leeuw bedankt op gepast wijze!

LEEUWTJE LIEV



REVENGE
Pizza zij gisteren dat ik mijn auto moest inleveren. Dus ik dat netjes gedaan. Wat hij met die auto heeft gedaan is ook opgenomen en ik persoonlijk vind dat dit niet kan.

REVENGE

PRISONBREAK SZ 2 - 14
null
Kom ik net eventjes een kop koffie drinken bij buurman Massie. Heeft die gast gewoon Prisonbreak aanstaan, altijd leuk natuurlijk helemaal toen ik de beelde helemaal niet herkende. Blijkt het hier te gaan om het allernieuwste deel vandeze mega serie, snel eventjes kijken dacht ik zo.

PRISONBREAK SZ 2 - 14



STATE OF UNION 2007
null
Het was weer zover, de State of Union in de USA is weer geweest. Daarin wordt jaarlijks verteld hoe het land er voor staat en welke richting het op wil. Een soort van prinsjesdag dus maar dan anders. Natuurlijk worden daar weer allerlei geinige parodieen op gemaakt. Ik vond er totnu toe 2, en die kan je gewoon eventjes bekijken.

STATE OF UNION 2007



SADAMMETJE SPELEN
Ik las er al een paar keer over in het nieuws maar echt beelden had ik er nog niet van gevonden. Het lijkt me allemaal niet echt dus ik post het maar gewoon, Sadammetje spelen lijkt namelijk de nieuwe rage te zijn in Irak. En ach bij gebrek aan playstations, voetbalvelden en andere hangplekken kan je deze kids het verder ook niet kwalijk nemen.

SADAMMETJE SPELEN

JULIA SCHULTZ
Een mega mooi clip hier met ook nog eens lekker muziek vind ik hier zomaar ineens bij de buren. Lekkere dame deze Julia Schultz die in 1998 in de Playboy stond als ik me niet vergis. Kijken we eventjes mee naar deze mooie compilatie of als je meer van een mooie gallerie houdt dan hier. (sorry voor het formaat?!)

JULIA SCHULTZ



ZONNEBANKEN DOE JE ZO!
null
Het valt je misschien op dat er de laatste tijd al een paar dit doe je zo of dat je anders voorbij zijn gekomen en ik geef toe die waren misschien niet allemaal even spannend of leuk. Vandaag doen we het anders, want vandaag kijken we mee met PlayboyTv die ons laat zien hoe je moet zonnen. [thnx Superzooi.com]

ZONNENBANKEN DOE JE ZO!



LEUKE LIFTEN
Vriend Ace die timmert toch echt leuk aan de weg met z'n nieuwe site Badchix. Plots zag ik daar ineens dat er niet alleen een heleboel badchix opstaan maar ook leuke filmpjes. Zo vind ik de eerste in deze verzameling liften filmpjes echt helemaal geweldig. Een klassieker!

LEUKE LIFTEN

BRASIL : CHILI 2-2
null
Hmmz die gasten in Brasilie denken dat ze heel wat zijn, maar zoals je hier kan zien op de Zuid-Amerikaanse cup voor onder de 20 jaar, blijkt maar weer dat er meer goede voetbalnaties zijn in Zuid-Amerika. Je moet een nederlaag of gelijkspel kunnen incaseren en dat kunnen deze jongens niet. Kijken we eventjes mee hoe ze bijna de scheids molesteren en er zelfs politie aan te pas moet komen.

BRASIL : CHILI 2-2

: De beelden zijn van 2 dagen geleden en Ingediend door Santi!


HOE WERKT EEN BOWLINGBAAN
null
Dit heb ik me nou altijd al afgevraagd. Hoe zo'n bowlingbaan er aan de achterkant uitziet, zitten daar kleine mannetjes die die dingen weer recht op zetten. Of hoe gaat dat eigenlijk ? In dit filmpje wordt dat eventjes haarfijn uitgelegd.

HOE WERKT EEN BOWLINGBAAN



MARADONNA vs BRASIL
null
Hehehe dit zal zo ongeveer de ergste droom zijn voor onze kleine dikkerd. De eens beste speler ter wereld in echt een zeer leuke commercial voor een brasiliaans drankmerk.

MARADONNA vs BRASIL



BUUF WAT DOET U NU?
null
Keek ik net uit het raam stond m'n overbuurvrouw weer gek te doen in d'r nakie. Nou ja het is verder wel een lekker wijf enzo, dus ik klaag niet maar al dat uitsloven hoeft voor mij nou ook weer niet. Dan maar wat rotte tomaten die kant op gooien, misschien dat ze het nu snapt ?

BUUF WAT DOET U NU?



ARGENTINA TV - REEF 2007
reef
Uhmz jah ik had hier tijdje geleden al de eerste beelden van Reef Argentina 2007 staan. Met de winnares enzo, maar nu is deze winnares ook nog eens op televisie geweest. En natuurlijk hebben wij daar beelden van, dus we hebben die kont nu ook bewegend. Geweldig!

ARGENTINIE TV - Miss Reef Argentina 2007

Bonus : hier nog veel meer Miss Reef! en een REEF 2006 compilatie!



OP TIJD KOMEN
Soms kom je wat te laat je bed uit en dan moet je iets sneller rijden om op tijd te komen. Dat had ik dus vandaag. Dus ik snel rijden naar kantoor blijkt dat ik gefilmd word. Zoals je kunt zien had ik redelijk haast

OP TIJD KOMEN

BIG BROTHER BRASIL 7
null
Vandaag gaan we nog eventjes naar het BigBrother huis maar dan in Brasil. Want dat ziet er daar allemaal een stuk gezelliger uit. Een leuke compilatie met allerlei douchescenes krijgen we indeze clip voorgeschoteld. Niet erg om naar te kijken ofzo.

BIG BROTHER BRASIL 7



DATEN MET EEN WILDE
null
Als je dan al aan een tv dating programma mee doet zorg dan in ieder geval dat je de juiste personen tegen over je krijgt. Ik bedoel deze wilde dame zou ik toch wel een keertje willen temmen. Let even op wat deze dame allemaal te melden heeft en hoe bedenkelijk onze held kijkt.

DATEN MET EEN WILDE



MISS BIKINI 2007 [2]
null
Vandaag deel 2, van deze serie. Sjah ik vind er zelf weinig an maar goed ik ben er nou eenmaal mee gestart dus zal ze ook allemaal posten.

MISS BIKINI 2007 [2]



OOG VOOR (H)ART! [UPDATE]
Op 21 januari a.s. zal er een kunsttentoonstelling geopend worden waarvan de opbrengst geschonken zal worden aan het kinderhart fonds. Super natuurlijk! Leuk ook dat onze grote vriendin Beeblog ANNA hier ook gewoon aan meedoet. De foto's kun je in levensgroot formaat kopen tijden de tentoonstelling / veiling. Aan deze tentoonstelling werken ook nog o.a. mee Ancilla Tilia en Olga Urashova. Zij hebben soortgelijke fotos laten maken. Om jullie alvast een voorproefje te geven heb ik alvast een hele serie exclusiefe fotos gekregen.

Kijken we eventjes mee naar onze ANNA in wel hele freaky fotoos!

OOG VOOR (H)ART!
-----------------------

Update: En terwijl jullie allemaal dachten dat Pizza het spoor bijster was toen hij deze pix van Anna plaatste zijn er nu meer plaatjes beschikbaar!

via Anna natuurlijk!


AMERICAN IDOL
Ik luister graag naar Metal maar soms wil het oog ook iets. In dat geval kijk ik wel een naar de Pussy Cat Dolls. De mensen in het volgende filmpje ook. Toch denk ik dat ze iets vaker hadden moeten kijken

AMERICAN IDOL
MADRID METRO
null
Aan het zonnetje te zien konden we wel eens een hele vroege lente tegemoed gaan. Okay het is nog niet echt warm te noemen buiten en het heeft ook nog eens gevroren vanacht. Toch denk ik dat het weleens snel over kan zijn die kou. Tot zover Pietza Paulusma over naar Madrid waar het 300 dagen per jaar mooi weer is.

Van het weekend had ik hier een filmpje gepost van cultuurstad Utrecht, een erg mooie animatie. Vandaag kom ik plots deze tegen over de Metro in Madrid ook al zo mooi gemaakt. En als we dan toch in Madrid zijn meteen maar eventjes de 10 mooiste Madrileense doelpunten allertijde opgezocht.

MADRID METRO



BAMBI BLOWJOB
null
Wel vet gedaan dit. Een bambi achtige komt op een stuk ijs vast te zitten en lijkt ten dode opgeschreven. Gelukkig is er een nieuws helicopter in de buurt en met een beetje fantasie lukt het om deze bambi te redden. Mooie padvindersdaad!

BAMBI BLOWJOB



LAPDANSEN DOE JE ZO!
Oei lekker clipje hiero! Echt de moeite waard om eventjes rustig voor te gaan zitten, kijken we eventjes mee hoe deze twee fijne dames demonstreren, hoe ook jullie eventueel gelapdanced kunnen worden. Inschrijven doen we hier!

LAPDANSEN DOE JE ZO!

SONJA ALDINA SILVA
null
Tis alweer eventjes geleden dat deze schoonheid in de Playboy stond. Om precies te zijn januari 2003, toch al weer 4 jaar geleden. Maar schoonheid kent geen tijd in dit geval vandaar dat ik deze Sonja Aldina Silva uit de mooiste stad van NL hier graag nog eventjes neerzet.

SONJA ALDINA SILVA

WANDELENDE TAFEL
Ha dit is nou eens handig zeg voor op het terras. Een tafel die je zonder veel moeite in je eentje kan verplaatsen want deze tafel kan namelijk lopen. Erg kort filmpje maar het principe is echt tof te noemen. Hou je meer van wat high tech dan kan ik je deze tafel aanraden met ingebouwde arcade console.

WANDELENDE TAFEL



DISCOVER MCTV
Uhmz sjah ik snap het niet helemaal maar het schijnt een best leuk clipje te zijn. Kijken we eventjes mee met dit onthullende rapport. [via onze vrienden van Kladblog]

DISCOVER MCTV

GUY LOVE
null
Hmzz volgens mij hebben ze hier toch echt een foutje in de titel staan. En moet het Gay Love zijn, nou ja vriend Nick zal het allemaal wel kunnen waarderen, ik heb er zo m'n bedenkingen bij. Het komt allemaal van de Jimmy Kimmel show, dus leuk is het wel.

GUY LOVE



Krystal Forscutt
null
Echt een lekker dame de pizzababe van de dag, eeuh een nieuw topic geboren ? Laat even weten wat je vindt van dit idee, dan doen we elke dag een gallerietje om dit uur.

Vandaag dus deze Krystal Forscutt van de australische Big Brother, geinig wel dat overal ter wereld die BigBrother gasten beroemd worden.

Zo heb ik ooit nog eens een groepsknuffelgehad van knuffelaar BBRuud als een soort van bedrijfstherapie ofzo. Nooit begrepen eigenlijk..

Krystal Forscutt



LUBA & NADJA
Echt lekkere zusjes deze Luba & Nadja. Vandaag spelen ze een beetje met een soortement van slang, en nee tis niet wat jullie denken. Tis een nette video met een echte slang.

LUBA & NADJA

AXE EFFECT
null
Dit is de nieuwe Axe Effect commercial "it can happen anywhere". Waar natuurlijk helemaal als je bedenkt dat Mym zich elke dag helemaal suf sprayt met the Axe effect en dat toch nu zijn vruchten lijkt aftewerpen. Vertel eens wat meer over je denkbeeldige vriendin Mym?

AXE EFFECT



SMAKELIJK ETEN
null
Ahja na het zien van deze beelden heb ik toch echt geen honger meer. Het is het samenkomen van een of andere club die het eten van allerlei exotische- en wat mij betreft ook ongedierte nastreeft.

Hmmz is dit raar, ja dit is raar als je ziet wat ze zoal op het menu hebben staan, doet mij denken aan die ene scene in "Faces of Death" met die apenschedels. Nou ja als je die gezien hebt dan weet je vast waar ik het over heb.

SMAKELIJK ETEN



WASMASJIEN OPBLAZEN
null
En terwijl ik nog steeds aan die babe moet denken die toen eens mijn was kwam doen, maar na het zien van mijn verroeste onderbroeken besloot niet meer terug te komen, hoor ik tegelijk dat er dit jaar weer meer slachtoffers ten gevolge van het gebruik van vuurwerk zijn gevallen. En dat terwijl wij toch een goede bestemming hadden gevonden voor het overgebleven vuurwerk.

WASMASJIEN OPBLAZEN



GROTE GROENTEHELD
null
ZIngen we eventjes allemaal mee, met deze grote groenteheld. Dit is pas een echte held, deze gast staat voor alles wat goed is. Eet je groenten elke dag en je staat op met een lach of zoiets. Nouja ik kan er niks anders van maken dan allemaal eventjes goed luisteren en doen wat deze superhero zegt.

GROTE GROENTEHELD



MET Z'N 4e IN BAD
null
Ik heb het altijd geweten, hoe meer mensen hoe meer vreugd. Zo ook deze dames die met z'n 4e tegelijk in bad gaan. Een beetje krap is het wel maar goed dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker. Check deze 5 minuten van badpret!

MET Z'N 4e IN BAD



HOE FOK JE MET CALLCENTERS
Ik krijg altijd die callcenters aan de telefoon. Die vragen dan of ik bijvoorbeeld een lening wil of dat ik soms goedkoper wil bellen of iets in de richting. Gelukkig heeft er iemand in Amerika ook een hekel aan die callcenters. Hij neemt ze in de zeik en neemt de gesprekken op.

HOE FOK JE MET CALLCENTERS



Nike's Air Force 25
null
Sjah soms dan heb je van die evenementen zoals bijvoorbeeld het WK voetbal of de Olympische spelen waar hele reclame campagnes omheen gebouwd worden. Begrijpelijk natuurlijk want zonder die reclame inkomsten zouden de spelen er bijvoorbeeld misschien wel helemaal niet zijn. Beetje raar vond ik het dat Nike nu een reclamecampgne heeft rond de verjaardag van het presidentiele vliegtuig de AirForce1. Spectaculair is het natuurlijk wel allemaal. [the making off kan je hier bekijken]

Nike's Air Force 25



MET RENAULT DE WINTER DOOR
null
Geinige reclame hier van Renault. Toch wel handig zo'n keycard als sleutel, je hoeft dus nooit meer te lopen klooien bij het portier als je slot bevroren is. Toch is het niet echt een garantie dat je auto niet gestolen wordt. Die nemen ze net zo makkelijk mee als een auto met sleutel.

MET RENAULT DE WINTER DOOR



AZERBAIJAN is FUN
null
Kijken we eventjes mee hoe de gemiddelde Azerbaijaan gebruik maak van het wegdek in dat land. Ik dacht ook nog ergens een filmpje van een stoere lada te hebben, maar die kan ik zo te zien nergens meer vinden.

AZERBAIJAN is FUN



THE SPREAD EAGLES
null
OMG! Hierbij vragen wij uw aandacht voor een fragment uit onze lesbische biker film. The film heet "The Spread Eagles" en wij zoeken een filmdistributeur. Ha, ik kan me toch echt niet voorstellen dat er iemand gek genoeg is om deze film te gaan verspreidden. Wat een bagger, en als je denkt hmm lesbo's op een motor, spaar je de moeite want je oma ziet er nog beter uit waarschijnlijk. Een stevige WTF is hier op z'n plaats.

THE SPREAD EAGLES



LINDSAY LOHAN DRONKAARD
null
Hmz sjah ik weet niet waar MYM die filmpjes vandaan haalt want volgens mijn informatie is Lindsay Lohan allang veillig opgeborgen ergens in een gesticht ofzo. Volgens de berichten zit ze in een afkickcentrum en volgt ze trouw haar AA meetings.

Eens horen wat Lindsays moeder daar allemaal over te vertellen heeft. What the Buck?!

LINDSAY LOHAN DRONKAARD



HARRY POTTER FEAT. LINDSAY LOHAN
Harry Potter is natuurlijk een geweldige film. Maar het was nog beter als Lindsay Lohan had mee gespeeld. Gelukkig heb ik een versie gevonden waar Lindsay wel in mee speelt. Thx Sjaak

HARRY POTTER FEAT. LINDSAY LOHAN

Blijkt een alwat ouder filmpje te zijn vandaar deze BONUS! = Pizzaman!

MISS BIKINI 2007 [1]
null
Okay mensen dit gaat een hele lange serie worden. Vorige week is er een Miss Bikini modeshow geweest waarvan wij de beelden hebben. Helaas zijn het geen bewegende beelden maar ik heb deze week wel elke dag een stuk of 20 pix van het gebeuren. Ok ok ik geef toe het zijn niet de mooiste fotos, maar bij mijn weten staan ze verder nergens. Dus plaats ik ze maar! Vandaag dus deel 1, morgen zelfde tijd deel 2.

MISS BIKINI 2007



WONDERFUL GEORGE
Ach die Bush heeft het helemaal niet zo makkelijk meer de laatste tijd. Irak bleek een vergissing te zijn en het aankomende jaar kan wel eens een heel zwaar laatste jaar worden voor ome Sjors. Dat doet je dan toch terug denken aan die vervlogen tijden van weleer, toen alles nog ging zoals het moest gaan. Vandaag zien we George Bush en companen in een aflevering van Wonderfull life!

WONDERFUL GEORGE



TWINS IN AFRICA
null
Altijd goed die hegre fotoshoots, en dit is dan ook wel een hele lekkere want in plaats van 1 hegre model zijn het er vandaag ineens 2. En nog wel tweelingzusjes ook, wat kan het leven toch mooi zijn.

TWINS IN AFRICA



MAC GRUBER
null
Sjah kennen wij alleen Mac Guyver, over het grote water is nu zelfs een nieuwe held opgestapt. Deze Mac Gruber is dan wel een uitvinding van de gasten achter SNL, maar goed tis weer helemaal geweldig. Ik vond er 3 delen van en die kan je natuurlijk gewoon hier bekijken.

MAC GRUBER



ALIEN IN 30SEC
Uhmz hadden we vorige week nog Borat in 30 seconden performed door een aantal konijnen. Vandaag is het een al wat oudere film maar daarom niet minder leuk. Wat deze mensen bezielt om dit soort filmpjes te maken begrijp ik eigenlijk niet.

ALIEN in 30SEC

SHAOLIN VOLLEY
Kennen we allemaal het voetvolletbal toernooi op de antillen wat jaarlijks op de televee te bewonderen valt. Nou dat is toch echt helemaal niks met wat ik net tegenkwam. Checken we eventjes deze halfe ninja voetbalspelers die laten zien hoe het moet.

SHAOLIN VOLLEY

VIDA IS WILD
null
Vet mooie gallerie hier van Vida Guera je weet wel die babe met die lekkere kont. Echt zo'n slopert deze Vida, die naar wat ik zo lees nog gewoon vrijgezellig is, lekker kan koken en een lijf. Wat wilt u nog meer meneer?

VIDA IS WILD



HILLARY no 1
null
Het heeft eventjes geduurd maar het ziet er nu toch echt dat Hillary Clinton, je weet wel die dame die NIET van sigaren houdt, zich verkiesbaar stelt om de allereerste vrouwelijke president van Amerika te worden. In dit filmpje kondigd ze een en ander aan.

HILLARY no 1

Update: Hier meer Hillary op haar eigen site.



MONDAY MONDAY
null
Soow vandaag is er weer een nieuwe begin van de werkweek. Zeg maar dag tegen je paps en mams of wacht eventjes toch niet. De Mamas & the Papas zingen eerst eventjes een liedje voor ons, monday monday lalaaaa.

MONDAY MONDAY



POSTER
Kan jij ook nooit de poster vinden die je wil hebben. Dan heb ik nu de oplossing. Block posters maakt van jouw eigen foto een vergroting die je kan uitprinten en ophangen. Dus eindelijk je favoriete poster aan de muur.

BLOCK POSTERS

GALLERIE GALLS
Zondag dat betekent dus GallerieGalls. Zowel op de woensdag en de zondag gaan we voortaan GG plaatsen. Goeie zaak, handpicked galleries door me myself en ikke. Sjah het is een tough job maar iemand moet het doen. Dit keer 10 stuks en een wa video!

Katie - Eve - Veronica - Alexa - Monica

Abbey Clancy - Kirstin Cavallari - Cayenne - Jana - Keihard!

Bonus videos vandaag van Maximus : Pink Skirt en Upskirt!

ENJOY!
METALLICA - ROCK AM RING
Nu houd Pizza van trance en Rubenzz van hip hop. Ik hou van Metal. Metallica is voor mij de beste band ter wereld. Daarom was ik blij dat ik dit concert vond. Tijdens dit concert werd master of puppets volledig gespeeld.

METALLICA - ROCK AM RING



ZONDAG = WASDAG
Zondag wasdag en zo ook hier op kantoor. Na dat rubenzzz alles heeft ondergekost mocht ik de was doen. Daarna mocht ik strijken en de boel opvouwen. Maar hoe vouw je nou zo'n shirt. Ik heb er filmpje over gevonden. Maar ik weet nog steeds niet hoe het werkt want ik was nogal afgeleid. Kijk zelf maar hoe dat komt

ZONDAG = WASDAG

SHOCKING
Had ik laatst die Japanner nu heb in een gast die elektrisch is. Hij door kan hij allemaal vage leuke dingen doen kijk zelf maar. (via)

SHOCKING

BOTSEN EN KANTELEN
Ik zag laatst een leuk filmpje bij vriend Pat over een dame die dus echt niet kon parkeren. Naja wat er vandaag achter het stuur zit weet ik echt niet, maar rijden kan die niet. Sjesus, wat een dwaas, om het gewoon klaar te spelen een ongeluk op een oprit te maken. Een total lossje denk ik ook nog maar zo.

BOTSEN EN KANTELEN

MICHELLE MANHART
null
Damn ik wou dat wij dit soort dames bij de zandhazen hadden zitten. Dit is dus die sergeant die in de US of Aanstellers, meteen op Non-actief werd gezet na het uitlekken van deze fotos. En waarom, daar snap ik dus helemaal niets van, zo'n babe in je peleton kan toch alleen maar het moraal omhoog krikken ?

MICHELLE MANHART

[thnx Sjaak! ]



300 THE MOVIE
null
Na al dat babe geweld van Rubenzzz toch snel even wat "normale" postjes. We willen natuurlijk niet verward worden met een beeblog. Goed nieuws trouwens van Sterloggert Frank, vrouw en kind zijn inmiddels veilig en wel thuis en maken het nu nog wel goed?!!
Morgen hervat Frank het posten op Beeblog.

Sprak vandaag een aantal keren met Sjaak en die wees me ook nog eens op deze vette film die er binnenkort aanzit te komen. Om precies te zijn in maart 2007 dacht ik zo deze film 300 over de geweldadige spartanen even vlug gezien te hebben, we wisten alvast een teaser te scoren.

300 THE MOVIE



Webcam Babe
null
Mischien waren er inderdaad de laatse tijd weinig webcamfilmpjes hier. Maar daar gaat natuurlijk weer veranderen. Hier is er alvast eentje.

Webcam Babe

STEVE IS EEN DIEVE
null
Ik had hier een paar dagen al terug bericht over het heen en weer geklier onder amerikaanse talkshowhosts. Echt geweldig dat gedoe tussen Stephen Colbert, Bill O'Reilly en Jon Stewart voor nationale televisie. Natuurlijk is Jon Stewart nog steeds het populairst, maar Colbert komt eraan. En om de boot niet te missen doet O'Reilly ook mee, de boot mist ie niet maar z'n magnetron wel.

STEVE IS EEN DIEVE

Voor diegene die totnu toe alles gemist(!) heeft. Hier voorgaande ontmoetingen.



CULTUUR OP ZONDAG
null
Vandaag is het toch echt lekker weer, in Hilversum is vandaag een pokertoernooi waar ik niet aan mee doe. Want op zondag moet je wat met cultuur doen volgens deze clip. Echt een mooie animatie die hier zomaar voorbij komt. Utrecht cultuurstad dus!

CULTUUR OP ZONDAG



MEGA MUKKE
null
Damn, wilde ik net in bad gaan zit daar opeens ene Betty B in. Niet erg natuurlijk schuif ik lekker er bij in. Maar verdammt deze duitse dame neemt wel erg veel ruimte in. Niet dat ze dik is ofzo, ja dikke mukke heeft ze wel.

MEGA MUKKE



JESSICA LORIN
Neenee geen familie van Sofia wat je trouwens ook niet zo schrijft, maar toch zeker wel een babe deze Jessica. Ze is playboy chick van de maand januari 2007. En onze vrienden bij Xmissy vonden een lekkere clip van haar, kijk maar mee.

JESSICA LORIN

VOETBAL en STORM
Zo daar waren we weer op deze zonnige zondag. Gisternacht was het toch weer raak, een stevige wind zorgde opnieuw voor overlast. Dat ze in andere landen ook wel eens een storm hebben, zien we tijdens deze voetbal wedstrijd waar de reclameborden over het veld waaien. Best wel link.

VOETBAL en STORM

GRANDMA'S BOY
Ik heb net echt een leuke film gezien zo op de zaterdagavond. Een echte aanrader dus deze Grandma's Boy. De film gaat over een gametester van 36 die noodgedwongen bij z'n oma en haar 2 bejaarde vriendinnen moet intrekken. Hij is de beste gamer aller tijden ofzo en de zakken wiet gaan in de rondte alsof ze in Amsterdam zijn.
Leuke film dus!

GRANDMA'S BOY

JUSTIFY MY LOVE
null
Dit is toch altijd een van mn favorieten nummers gebleven. De beat is van Public Enemy en daar is toendertijd best nog wel wat om te doen geweest. De vocals komen natuurlijk van Madonna, kijken we eventjes mee naar deze klassieker.

JUSTIFY MY LOVE



NICHE TETTEN
null
Soow, hebben we zomaar een BangBros filmpje gevonden en ook meteen maar gepost. Het is ene Natascha Niche die echt nice tetten heeft. Ze zijn au naturel dus ik wil geen comments zien, over plastiek en meer van dat soort zaken. Gewoon eventjes genieten van deze striptease!

NICHE TETTEN



JEEP WATERFALL
Dit is toch wel weer een knap staaltje van techniek en entertainment. Jeep heeft op de autoshow in Detroit namelijk een zeer geavanceerde waterval staan. je kan het een beetje vergelijken met een waterorgel, alleen spuit deze het water niet omhoog maar laat het water in figuren en letters naar beneden vallen. VETTE SHIT!

JEEP WATERFALL



SEXY FELICIA
null
Uhmz ik moest eerst een paar keer kijken want ik dacht eerst OMG wasda nu. Maar als je toch iets beter en langer kijkt zie je dat het best wel allemaal meevalt als ze eenmaal de kleren uit heeft. Felicia dus, met een ietwat aziatische achtergrond lijkt me zo.

SEXY FELICIA



VOGELTJES FLUITEN
Zo op de zaterdag middag kan je verschillende dingen gaan doen. Als ik zo naar buiten kijk is het geen slecht weer het is droog enzo maar toch ga ik zo lekker een filmpje pakken. Ik moet nog eventjes zien welke het gaat worden, maar ik heb er nog wel wat te gaan dus de keuze is ruim. Had ik al verteld dat The Illusionist een vette film was? Aanrader!

Maar eerst eventjes naar de vogeltjes kijken!

VOGELTJES FLUITEN

WEBCAM BUNNY
null
En we hebben weer een chick op de cam. Het is de laatste tijd wat rustiger met de webcam filmpjes lijkt het wel. Zouden de dames dan toch verstandiger geworden zijn? Heb jij nog leuke cam filmpjes die nog niet op het web hebben gestaan dan kan je die natuurlijk hier inzenden. Ik zal ze dan hier plaatsen met vermelding natuurlijk.

WEBCAM BUNNY



PASKONTROLE
null
Ik wil nu al een tijdje wat afgaanvallen. De zomer staat er weer bijna aantekomen, en dan is het verstandig om in ieder geval geen bierbuik meer te hebben. Over het Sonja Bakker dieet hoor ik niets dat goede verhalen, zou je dan ook een nieuw paspoort moeten maken ?

PASKONTROLE



ARIA GIOVANNI
Altijd lekker deze Aria Giovanni. Ze staat al een paar keer op deze site alleen nog niet zoveel in galerie vorm. Nou ja het is de moeite waard om eventjes te klikken lijkt me voor deze langharige uberbeeb.

ARIA GIOVANNI

OPGEZWOLLE - EIGEN WERELD
Kijken we eventjes mee naar een leuke documentaire over opgezwolle en er staat ook nog een download link bij voor de laatste dvd van Opgezwolle. Geweldig en ook nog een getipt door ene Pizza, uhmz een doppelganger zonder site zekers dan ?

OPGEZWOLLE

AFGHANISTAN IS NIE LEUK
Sjah het zat er natuurlijk al wel een beetje aantekomen. De eerste dode of gewonden in Afghanistan, gister lijkt het dan toch echt serieus mis te zijn geweest voor onze jongens. Zwaar gewonden, zijn er gevallen volgens de berichten. De vijand ha, die viert natuurlijk deze overwinning. Die kltzkken, ik kan me er zo over opwinden, organiseren ze ook nog een houseparty!

AFGHANISTAN IS NIE LEUK

HAKENKRUIZEN MOETEN MOGEN
Althans dat vinden een heleboel hindoe organisaties. Was het Adolfje die in de jaren '30 en '40 dit symbool opeens ook heel erg mooi leek te vinden. De hindoes gebruiken het al 1000 jaar en het betekend daar zoiets van veel geluk en wijsdom. Nou ja de Europese parlemtariërs hebben weer wat te doen zullen we maar denken.

HAKENKRUIZEN MOETEN MOGEN

SWEEP THE LEG
null
Okay mensen dit is em dan, de beste clip van 2007. Tenminste dat vind ik dan, ok ok ik ben een beetje bevooroordeeld misschien omdat ik een klein rolletje in de clip speel. Heb je je ooit namelijk weleens afgevraagd wat er gebeurt is met die gast van Karate kid, die Johnny die toen verloor van Daniel-san ?

In deze clip zien we diezelfde Johnny gewoon weer terug. En hij neemt wraak! Echt een geweldige clip van NMK en Sweep the leg.

SWEEP THE LEG



FABCHANNEL
Wel eens een concert gemist? Dan kan je het terug kijken op youtube maar tegenwoordig is er een alternatief. Tegenwoordig hebben we Fabchannel. Hier kan je concerten bekijken uit de melkweg of paradiso. Dus kijk even of jouw favoriete artiest er bij zit en zo ja post hem even in de comments.

FABCHANNEL


MASTERMOVIES A-BEAM
Mastermovies kennen we van Nicht Rider. Inmiddels hebben ze ook een andere serie aangepakt. Dit keer was de A-team aan de beurt. Snel kijken dus.

A-BEAM



IPHONE
De iphone is nog geen week bekend en nu is er al een imitatie. deze telefoon heet FIC Neo1973 Smartphone en werkt met open source programma's. Deze telefoon gaat rond de 300 euro kosten en dat is een heel mooi prijsje.

FIC Neo1973 Smartphone

COOTER HOP
null
Hehe geweldige stunt hier. Wat hebben we nodig: 1. Een gewillige babe die in haar nakie gebukt voorover staat, 2. een skateboarder en 3. Een maffe presentator. Gelukkig lukt het pas de laatste keer echt goed, tja ik zou ook afgeleid zijn.

COOTER HOP



FEYENOORD GENAAID!
Godverdegodver ze hebben het dan toch voor elkaar die rot UEFA. We zijn zwaar genaait dus, daar gaat die mooie wedstrijd tegen de Spurs. Gelukkig geld dit alleen voor dit seizoen en kunnen we volgend jaar alsnog UEFA spelen. Bah wat een slecht begin van dit weekend. Rotterdam je weet tog!

FEYENOORD GENAAID!

[via]

MODELLEN UIT PERU
null
Had ik vanmorgen Santi nog op de msn die eventjes uitlegde hoe het zit in Zuid-Amerika. Argentinie en Brasilie is zeg maar zoiets als Engeland en Frankrijk, kunnen mekaar niet uitstaan dus. Daarom ben ik vanmiddag maar eventjes naar Peru gegaan om dit fijne filmpje optehalen. Kijken we eventjes mee?

MODELLEN UIT PERU

Voor de echte Kate-Playground fans heb ik nog een leuke special!



BOOTY SHAKE 2
null
Die Rubenzzz die houdt van lesbos en van donkere meisjes ik heb het allang door. Maar Ruben gozert wist je dan niet dat blanke meisjes ook lekker met hun billen kunnen draaien?

BOOTY SHAKE 2



Booty shake
null
Damn, je hebt vast wel eens zo'n big black booty gezien. Nou, ik heb hier een meisje die zeer goed met haar kont schud.

Booty shake

FULL TILT
null
Hmzz als je kan pokeren dan ben je tegenwoordig helemaal hip. Terwijl dat helemaal niet moeilijk is, het is gewoon een soort van Yahtzee. En je moet natuurlijk een poker face hebben, iets wat deze gast zeker heeft. Geweldige reclame!

FULL TILT COMMERCIAL

Online pokeren doe je natuurlijk gewoon GRATIS en hier!



CAN'T RESIST
null
Hehe dit filmpje was ik eigenlijk alweer bijna vergeten. Uit de oude doos zullen we maar zeggen want het heeft hier ooit aleens gestaan, maar ik kwam hem zojuist weer tegen en nog steeds grappig. Van je vrienden moet je het maar hebben zullen we maar zeggen.

CAN'T RESIST



SOFIA VALENTINE BIJ RICK
Afgelopen maandag-op-dinsdagnacht was het weer warm in de 538 studio tijdens de radioshow van Rick van Velthuysen. Neerlandsch rijzende pornoster, Sofia Valentine, die eerder die avond al bij BNN's Spuiten en Slikken zat om de OhMiBod te demonsteren, deed nog even de studio van het populaire nachtprogramma aan. En dat leverde natuurlijk weer wat prettige webcambeelden op die je uiteraard bij Xmissy kunt bekijken

SOFIA VALENTINE BIJ RICK van VELTHUYZEN

GEVAARLIJKE OUDJES
null
Hehe ach je kan ze alleen maar gelijk geven deze twee oudjes die samen al tig jaar een winkel runnen. Een paar overvallers probeerde er wat geld te scoren maar daar waren deze brave bejaarden niet voor in. Luisteren we eventjes naar opa..

GEVAARLIJKE OUDJES



CARTOON TIME
null
Vandaag heb ik een cartoon die bijna net zo oud is als ikzelf. De legendarische Harlem Globetrotters in cartoon vorm, ik zal een dezer dagen ook eens wat originele beelden opsnorren van deze basketball showgroep. In deze episode zien we hoe de Globetrotters een dagje vrij hebben tijdens de kerstdagen.

HARLEM GLOBETROTTERS



O'REILLY vs COLBERT
null
Hehe lachen dit weer. Bill O'Reilly beweert dat Stephen Colbert zijn succes te danken heeft aan Bill zelf. Omdat dit aan de kaak te stellen nodigt hij Stephen uit voor een gesprek in de O'Reilly factor. Het enige waar Bill mee kan komen is dat Stephen vroeger Steve heete. Schokkend nieuws!

O'REILLY vs COLBERT

Update: Natuurlijk moest O'Reilly daarna ook bij Colbert verschijnen, kijken we eventjes mee hoe die 2 elkaar lekker afzeiken. Geweldig!


OMG DANGUS
null
Die John de Mol doet het toch wel goed met z'n programmas hoor. Zo zien we overal ter wereld nu wel een versie van zijn idols, beelden met superstar wannabee kom je eigenlijk dagelijks wel tegen. Een paupert zo erg als deze gast die helemaal uit Litouwen komt heb ik nog niet voorbij zien komen. Huilen we even mee?

OMG DANGUS!



BIBIANA JULIAN
God damn hebben we weer een babe gevonden waar ik weer niks van af weet. Nog nooit gehoord van deze Bibiana dus meteen maar eventjes door google heen gehaald. Niet echt veel resultaat, gelukkig hebben we een filmpje als eerste kennismaking.

BIBIANA JULIAN



BIKINI DESTINATIONS
null
In dit filmpje van 25 minuten zien we maar weer eens dat wij op het verkeerde wereld deel wonen. Bikini destanations laat ons zien waar je naar toe kan gaan om je bikini te showen en waar wij als mannen heen MOETEN gaan om de mooiste babes in bikini te kunnen zien. Brasilie is het dus deze keer, viel wel een klein beetje te verwachten.

BIKINI DESTINATION BRASIL



ANNA-MARIE GODDARD
Sterloggert Frank is gisteren vader geworden van een gezonde jongen met de naam Sam. Neen geen Son of Sam, de Son of Frank heet Sam, nou ja op de fotoos wachten we nog zegmaar. Op Beeblog.nl zal het daarom iets rustiger zijn vandaar deze gallerie van een babe die al in 1994 in de Playboy stond. Zij was toen playmate januari 1994, ik heb het hier over de wonderschone Anna-Marie Goddard.

ANNA-MARIE GODDARD



TE KOOP 140MIL.
null
We zitten hier in een steeds kleiner wordend kantoortje met de TLpizza crew vandaar dat we op zoek zijn naar een nieuwe iet wat grotere ruimte. We hebben daarvoor een soort van Harry Mens uitgenodigd die ons een en ander aan leuke panden laat zien. Vandaag kregen we dit open huis filmpje binnen, het begint er een beetje op te lijken. Alleen de prijs nog.

TE KOOP 140MIL.



GROEN = PECH
null
Groen is eigenlijk een vreemde kleur vind ik. Iets wat groen is is meestal ook niet lekker ofzo, en als iemand groen ziet dan bedoel je daar eigenlijk ook niet iets aardigs mee. Kikkers zijn groen, en dat die een zwaar leven hebben kunnen we zien in een best wel geinige en entertaining animatie.

Om een en ander nog eens te benadrukken heb ik ook nog een jullie allen bekend persoon gevraagd hier een liedje over te zingen. Filmpje staat er ook!

GROEN = PECH



COLBERT vs DSOUZA
null
Steve Colbert maakt zo afentoe echt gehakt van zijn gasten dat heeft ie geleerd bij ome Jon! Kijken we eventjes naar de overeenkomsten in de uitzending van gister en een uitzending van een tijdje geleden en hou in gedachte dat hij met Jon Stewart samen werkte aan de Dailyshow. Zou deze gast nog een boek verkopen ? Ik vraag het me af..

COLBERT vs DSOUZA



NYLI IS EEN BABE
null
Sjah deze is zekers achtergelaten door de kertman om ons het rest van het jaar te vermaken. Goeie zaak van deze held met lange baard en rode muts. Als dit dus zo is zal dit waarschijnlijk het eerste filmpje zijn van nog vele die gaan volgen.

NYLI IS EEN BABE



STORM 2007 FOTOS
Iedereen heeft het over het weer en TLpizza dus ook. Dit keer eens geen filmpje maar een paar foto's. Natuurlijk de foto's met zoveel mogelijk schade en gewonde. Dus kijken we allemaal eventjes mee naar deze vette storm fotos. Hier staan er nog meer!

WEER FOTO'S




WC HUMOR
Japanners blijven een beetje vreemd volk. Gelukkig zorgt dit wel voor leuke filmpjes. Dit keer hebben die Japanners weer iets met wc's gedaan. Ik zelf kan geen wc meer zie maar hier maak ik een uitzondering voor.

WC HUMOR



ANN ANGEL [MEGAPOST]
Ann Angel is een lekkere blonde die op heel wat gallerietjes op het www prijkt. Moet natuurlijk ook want alle mooie meiden moeten naakt op het web als het aan mij ligt. In iedergeval heb ik maar eens wat gallerietjes bijelkaar geharkt en kwam tot deze leuke collectie.

Ann Angel 1 - Ann Angel 2 - Ann Angel 3 - Ann Angel 4 -

Ann Angel 5 - Ann Angel 6 - Ann Angel 7 - Ann Angel 8 -

ALLEMAAL BINNEN BLIJVEN! [UPDATE]
Het is weer wat in NL hoor. Was het vorig jaar nog een sneeuwbuitje die NL helemaal plat legde. Vandaag is het een beetje wind en regen die heel NL lijkt te verstoren. Snelwegen worden afgesloten, treinen rijden niet meer en ik hoor continu de brandweer voorbij komen. Nou ja er wordt dus gewoon opgeroepen om lekker te blijven zitten waar je zit, doen we dat toch! Wij gaan gewoon door wat het nieuws ook zegt!

ALLEMAAL BINNEN BLIJVEN!

Update: We hebben beelden ingezonden door Maurice rond het Velperbroekcircuit in Arnhem waar een vrachtwagen gekanteld is. De auto's die daarachter stonden, moesten omkeren op de snelweg. Ze kwamen op het velperbroekcircuit in tegensgestelde richting de rotonde weer op.

aldus Maurice!

NINJA BOOTCAMP
Hehe ik ben terug. Pizza was zo lief om mij de gebruiksaanwijzing te geven en dus kon ik eindelijk van de pot af. Vandaag ga ik filmpjes posten uit het land van de vreemde toilet potten. Nee niet Rusland maar Japan. We beginnen met Bootcamp voor Ninja's.

NINJA BOOTCAMP



TOM CRUISE ROELEERT
null
Ik vertelde gister al dat het helemaal in lijkt om filmpjes te bewerken en met allerlei geinige sounds of muziek een ander uiterlijk te geven. Zo ook deze scenes met daarin Tom Cruise en zijn lieftallige bruid, net iets anders dan anders.

TOM CRUISE ROELEERT



ANAL BRUSH TURBO
null
Sinds Mym hier nieuw op kantoor is gaat het hard met het wcpapier. Die gast lijkt continu last te hebben van buikloop ofzo. Om hem een beetje tegenmoet te komen hebben Rubenzzz en ik hem vandaag een kado gegeven, lag gewoon op z'n buro. Hij is 'm daarna meteen gaan testen, helaas is ie daarna niet meer terug op kantoor geweest. Iemand Mym gezien?

ANAL BRUSH TURBO



SLEAZY SILVERMAN
null
Gisteren zat ik echt een toffe film te kijken op RTL 5. Shallow Hal uit 2001, noemde die film zich, echt funny en origineel met Jack Black in de hoofdrol. Echt leuke dus. Vandaag kom ik dit clipje tegen van de Colin's Sleazy friend show. Te gast is niemand minder dan Sarah Silverman, wat natuurlijk geweldig is. Die Colin lijkt wel een beetje op Jack of zit ik nu helemaal verkeerd?

SLEAZY SILVERMAN



DEMETRI MARTIN
null
Vandaag hebben we weer een stand up comedian. Okay het is geen Carlin maar ene Demetri Martin met zijn show Person! Er staat in het begin een soort kijkwijzer die zegt 14+. Nou ja het valt allemaal nog wel mee, maar funny is ie zeker.

DEMETRI MARTIN 8min



DE PERS vs ?
null
Hehe er is een nieuw dagblad geboren en iedereen mag het weten hoor. De Pers is de naam van deze nieuwe gratis krant, wat overigens geen merknaam is ofzo. Deze gasten van De Pers snappen wat online advertising inhoud en lanceren nu een online campagne met filmpjes over dingen uit het dagelijkse leven proberen ze een stukje markt te veroveren.

Wel leuk gedaan vooral dat filmpje welke krant verpakt het beste vis. Kijken we eventjes mee?

DE PERS vs ?



BORAT in 30 SEC
Mocht je deze film die naar mijn mening zwaar overgewaardeerd wordt nog niet gezien hebben. Dan kan je in deze clip een samenvatting van de hele film in maar liefst 30 sec zien. En ja alle leuke momenten zitten er in. Kijken we eventjes mee ?

BORAT in 30 SEC

GIRL ON GIRL
null
Aan de reacties te zien zijn dit soort meidenfilmpjes echt populair hier op tastelikepizza. Daarom heb ik er vandaag maar weer eentje uit de hoge hoed getovert. Vandaag twee dames die zich prima lijken te vermaken eerst met z'n tweeen en daarna komt er nog een potje bij. Potje met vet dus!

GIRL ON GIRL



MISS REEF 2007
Het is toch wat he, Santi onze grote vriend aan de andere kant van het grote water en dan nog een beetje naar het zuiden komt me net pas influisteren dat er vorige week een vette modeshow met aansluitend een Miss Reef 2007 verkiezingen is geweest. Week te laat makker, nou ja. In iedergeval hebben we wel de fotos. Hier vinden we namelijk de winnares, hier wat pix van de competitie zelf. En ook nog een link met pix van het hele event. Thnx Santi!

MISS REEF 2007 (The Reef Classic Latin Pro Argentina)



BOB IS DE MAN
null
Iedereen kent of heet weleens gehoord van Bob Dylan. Iemand die volgens vele een van de beste zangers dan wel songwriters aller tijde is. Wist je bijvoorbeeld dat ook in de hedendaagse muziek, alles eigenlijk gebaseerd is op Bob's werk? Dit filmpje laat je dat bijna geloven.

BOB IS DE MAN



NOT A PENIS
Terrence de personal assistent van Paris maakt een afspraak in een beauty salon. Voor de goede orde moet hij de telefoniste een klein geheimpje van zijn baas onthullen... Om een en ander wat te sneller te laten verlopen heb ik het maar op de server gezet, credit wie credits toekomen filmpje komt van Superzooi.com!

NOT A PENIS..



PUSSY PARADE
null
Dit moet haast wel de nieuwe mode voor 2007 worden. Helemaal geweldig vind ik het, zijn er hier dames die dit aangaan trekken deze zomer?

PUSSY PARADE



VETTE CLIP
Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig overweg kan met allelei vette videobewerkings proggies. Ik kan met moeite een babe compilatie in mekaar draaien, nog maar wat gaan oefenen dus. Deze gast is zo te zien al wat langer bezig met dit soort programmas checken we eventjes de leuke effecten en de mooie pix die hij gebruikte om de volgende videoclip te maken.

VETTE CLIP

EERBETOON
Eindelijk weer een standbeeld waar ik achter sta. Ok ok ik stond ook al achter de komst van het standbeeld voor Andre, Pim en Vincent. Maar goed deze moet er zeker komen, een eerbetoon aan alle hoeren in de wereld. Damn, dat heb ik altijd al gezegd, die vrouwen moeten er wezen. Het Spijkerkwartier moet weer OPEN!

EERBETOON AAN ALLE HOEREN OVERAL TER WERELD!

ERBEN HEEFT GROUPIES
null
Ik zag hem gistermiddag al op Flabber staan, mega geinig deze clip van Erben Wennemars die na een interview een paar rondjes wil gaan schaatsen. Als er plots een bijna naakte dame voor em staan op de ijsbaan. Gentleman als Erben is biedt hij haar natuurlijk z'n jasje aan. Gekker moet het niet worden, inderdaad Erben!

ERBEN HEEFT GROUPIES



LEGO ALTIJD LEUK
null
Zo afentoe zie je echt overal ineens Legofilmpjes opduiken. Deze vond ik zelf wel grappig kijken we eventjes mee?


LEGO ALTIJD LEUK



YOLANTHE IN DE FHM
null
Altijd fijn die scans uit de FHM. Dit keer hebben we ene Yolanthe van Kasbergen uit Zeeland geboren uit een spaanse vader en hollandse moeder. Je kan duidelijk de spaanse kant zien als je in haar warme bruine ogen kijkt, het is allemaal niet spectaculair maar mooie fotos zijn het wel.

YOLANTHE IN DE FHM

Update: Sjakie vond nog een berg Yolanthe! [thnx]


IN DE SAUNA
null
Van de week sprak ik iemand die mij vroeg waarom Zweedse vrouwen zo goed geconserveerd blijven na hun veertigste. Volgens die gast heeft dit alles te maken met een Zweedse gewoonte die wij hier sauna noemen. Vandaag daarom meteen maar eventjes wezen checken die sauna, en brutaal dat ik ben neem ik natuurlijk gewoon een camera mee.

Op de eerste dag was het meteen raak, ik kwam deze 3 vriendinnen tegen. Niet slecht dacht ik zo.

IN DE SAUNA



OWNED COMPILATIE 2006
null
Mooie compilatitie clip hier van allemaal toffe owned filmpjes. En terwijl mijn dvd brander allerlei rare kuren vertoond druk ik gewoon op negeren en kijk ondertussen dit clipje nog een keer. Veel botbreuken zo te zien!

OWNED COMPILATIE 2006



MASTURBEREN KUN JE LEREN
null
Zo ik ga er vanmiddag maar eens op uit. Maar natuurlijk niet voordat ik jullie met een filmpje achterlaat. Kijken we eventjes mee hoe ze in Japan sexuele voorlichting geven. Ja dames, trekken doe je dus zo!

MASTURBEREN KUN JE LEREN



JANE UIT DE JUNGLE
Grote vriend Ruud van heeft weer wat moois op het menu staan. Niet te verwarren met die ene Jane van Tarzan. Nee dees ziet er wat gecivieliseerder uit (is dat een woord?). En als het nog niet genoeg is staat de Nip-Slip top 50 er ook nog bij. En bedankt maar weer.

JANE UIT DE JUNGLE

MUZIEK IS LEUK
Ik vond vroeger muziekles nooit zo veel aan. Okay het was dan wel een lekkere juf die we hadden maar dat was ook het enige wat ik eigenlijk leuk vond. Totdat ik deze clip zag een soort van mix tussen beweging en muziekmaken. Geinig wel die Kendema, zo noemt het filmpje zich namelijk. Kijken we eventjes mee? [via]

MUZIEK IS LEUK

TOM DOET JAMES
null
Hij is nog maar net in de rol van James Bond of Daniel Craig wordt alweer vervangen. En door niemand minder dan Tom Hanks dus, ook is er meteen een nieuw trailer voorhandde. Checken we eventjes From Pizza with Love!

TOM DOET JAMES



OhMiBod
We hebben inmiddels al verschillende, op de iPod gebaseerde, gimmick artikelen zien langskomen. Zo hadden we de iPorn+iTease en de iPad. Leuk bedacht, maar natuurlijk niet echt te koop. Wél echt te koop is de nieuwe OhMiBod, een hippe vibrator die trilt op het ritme van de muziek op je iPod.

OhMiBod

MANNEN ZIJN KOEL
null
Mannen zijn het sterkere geslacht zo is het altijd geweest en zo zal het ook altijd blijven volgens mijn opa. Deze clip bewijst maar weer eens dat die wijze man gelijk had. Je vrouw wordt ontvoerd, maar de boodschap is dan koel blijven. We kunnen een voorbeeld nemen aan deze held!

MANNEN ZIJN KOEL



FITTS FOR FIGHT nept de BOEL
null
Sjah, wij wisten het alllang natuurlijk dat ze daar in Scandinavie muziek van elkaar rippen. Maar deze band slaat toch wel echt alles, van een site waar iedereen zn eigengemaakt muziek dumpt je muziek stelen en dan een hitje scoren. De dames van Fitts for Fight flikte dat dus gewoon eventjes. Vergelijk een en ander hier of check de clip!

FITTS FOR FIGHT (CLIP)



BOLLYWOOD TRAVOLTA
null
Ach ja dat Bollywood lijkt toch steeds meer op te komen. Zo zag ik laatst nog My Bollywoodbride, maar afgezet naar een minuut of 20 maar goed er komen dus films zat vandaan. En bij films horen natuurlijk ook filmsterren, zo ook deze wannabee Travolta, die weliswaar een beetje ondermaats is. Maar toch wel de nodige moves laat zien.

BOLLYWOOD TRAVOLTA



KATIE PRICE COMPILATIE
null
Deze dame is echt elke man z'n natte droom. En lieg maar niet da is! Checken we eventjes Katie Price aka Jordan tegenwoordig getrouwd met die ene zanger en inmiddels ook moeder als ik me niet vergis. Dit is dus de ultieme MILF! Vette compilatie hier van 5 minuten met heel veel fotoshoots e.d. ,genieten we mee?

KATIE PRICE COMPILATIE



WARREN OWNT ARNIE
null
Warren Beaty die we allemaal nog kennen uit de Batman film was gister bij de Globe-Awards. Als je daar dan zo staat ben je eigenlijk verplicht om iets lolligs te zeggen, zo deed ook onze Warren. Dat dit tenkoste ging van zijn maatje Arnold Swarzneggert leek hem weinig te deren. We lollig!

WARREN OWNT ARNIE



KATIE DOWNES 2007
null
Vandaag ook maar een kalender ik kom er elke dag zoveel tegen. Nou ja dit keer is het ene Katie Downes, die bij mij wel een keertje down mijn buro mag gaan. Nou ja tot het zover is eerst maar eventjes van de kalender genieten. Van januari tot december Katie dus..

KATIE DOWNES



GAY ROBOT
null
Dit is een pilot voor een nieuwe show van Adam Sandler, die zeer waarschijnlijk nooit uitgezonden gaat worden. Waarom lijkt me na het zien van deze 5 pilots overduidelijk. Check! Voor de fans!

GAY ROBOT!



VISSEN DOE JE NIET ZO!
Sjah als je gaat vissen zorg er dan aub voor dat je goed voorbereidt bent. Niet zo als deze lutser die er werkelijk helemaal niks van bakt. Kijken we eventjes mee?

VISSEN DOE JE NIET ZO!

SHAKE THAT ASS!
null
oke. Het is duidelijk dat die negerinnen het beste kunnen schudden met hun kont. Dacht je van niet? nou dit filmpje bewijst het.

SHAKE THAT ASS!

KATE en TERA GAAN ZWEMMEN
Playgroundkate
Ow yes! We kennen Kate natuurlijk allemaal deze vamp die al een paar jaartjes het internet onveilig maakt met haar naakt filmpjes is al helemaal niet vies van een meisje zo nu en dan. Deze Tera lijkt de gelukkige, kijken we eventjes mee hoe Tera en Kate zich prima lijken te vermaken in het zwembadje! Hoera voor onderwater cameras!

KATE en TERA GAAN ZWEMMEN



LESBO'S GYMEN OOK
null
Vanmorgen maar eens naar de sportschool geweest. De zomer komt eraan en dan moet die bierbuik voor plus minus een maandje of 2 zijn omgetovert in een wasbordje. Geen probleem natuurlijk, waren het niet dat ze wat nieuwe leden hebben aangenomen tijdens mijn afwezigheid. Geen probleem natuurlijk, en al helemaal niet als je je camera bij je hebt. Ha ik was je voor Rubenzzz!

LESBO'S GYMEN OOK



LASER CATS 2
Alweer een leuk filmpje van Saturday Night Live, dit keer ach kijk zelf ook maar... Eventjes geen tekst deze keer alleen dat het hier deel 1 en deel 2 betreft!


LASER CATS



PRINCE KWAM NIET
null
Hehe daar sta je dan met goeie gedrag. Justin Timberlake dus die weereens wat prijzen mag weggeven. Dit keer viel onze grote vriend Prince of was het de Sign, ik weet het allemaal niet meer, in de prijzen. Waarschijnlijk wist Prince al lang dat ie die prijs ging krijgen en dus besloot em om Justin maar in z'n hempje te zetten.

PRINCE KWAM NIET



TOKYO DRIFT
Die films van de laatste tijd ik weet het niet. Zat gisteren Apocalypto te kijken man man, als ik dat geweten had, had ik gewoon Pocahontas opgezet. Ik verwachtte een heel ander soort film, nou ja vanavond hebben we de Guardian op het menu staan. Laten we hopen dat die beter is. Sjah, als je geen tijd hebt gehad om nog snel ergens een filmpje vandaan te toveren voor vanavond dan staat hier zomaar Tokyo Drift van de Fast and Furious online. Geweldig thnx!

TOKYO DRIFT

ONTSLAG NEMEN DOE JE ZO!
null
Zit je er over te denken binnekort maar ontslag te nemen omdat je het niet naar je zin hebt op het werk. Kijk dan eerst eventjes naar deze clip, dan weet je meteen wat een stijlvolle manier is om een en ander duidelijk te maken.

ONTSLAG NEMEN DOE JE ZO!

de mensen die dat bowling filmpje nog eens willen zien, kunnen hier klikken was een repo!


KATAPULT YANKS
Blijkbaar hebben yanks een grote liefde voor katapults als ik de filmpje's mag geloven. Of je nu in een katapult gaat skydiven of boven een ravijn gaat hangen het maakt ze allemaal niet uit.

KATAPULT YANKS



PIEMEL IN JE GEZICHT
Ja je leest het goed maar niet zomaar piemels nee digitale piemels. Ditr over kwam de second life miljonair Anshe Chung. Gelukkig voor ons zijn er ook opnames van.

PIEMELS IN JE GEZICHT [FILMPJE]

STOCK CALENDAR 2007
null
Lekker ding deze Iva Kubelkova. Poeh poeh dat ziet er toch allemaal wel erg gezond uit. Nou ja, een leuke kalender voor 2007 dus voor op de wc van het mannenblad Stock.

STOCK CALENDAR 2007



KANE vs THE UNDERTAKER
null
Vandaag hebben we wat sport in een kooi. Nee tis geen cage fight althans wel een soort van dan, de Amerikaanse show versie ervan. Je weet wel net als die worsteldwazen, maar dan nog nepper. Er komt dit keer wel wat bloed aan te pas.

KANE vs THE UNDERTAKER



Peugeot 206 WRC
null
Vette beelden hier van Frederic Romeyer in de Peugeot 206 WRC. Hij is hier wat aan het trainen voor de ralley van Le Mans als ik mijn frans goed is. Nou ja kijken we eventjes mee hoe deze opvolger van de 205 door de bochten glijd.

Peugeot 206 WRC



RARE BOOT
Ha checken we eventjes deze beelden van een boot die eerst zinkt en dan toch weer besluit boven te komen. En dan heb ik het natuurlijk niet over een onderzeeer. Checken we eventjes hoe stroming met de wetten van de zwaartekracht speelt.

RARE BOOT

SAW POPPEN [UPDATE]
<
Onze vriend Nick is gisteren met z'n schatje naar de film geweest. En niet zomaar een film nee Saw III is ie gaan kijken. Als ik Nick z'n babe was geweest zou ik de aankomende tijd hem wel een beetje in de gasten houden want de fantasie van Nick is oneindig, en deze film zou hem weleens op vreemde ideeen kunnen brengen. Zo valt ook te lezen in zijn column, wel leuk nieuwsfeitje: je kan de poppen tegenwoordig kopen.

SAW POPPEN

Update: eerste filmpje van Nick als Jigsaw is binnen!
IMAGINING THE 10TH DIMENSION
Als we dan toch bezig zijn met slimme filmpjes dan gaan ik nog even verder. Dit keer gaan we kijken naar de dimensies om ons heen. Van 2D en 3D naar 10D. Ik zelf vond het een heel interessant filmpje en zeker het bekijken waard.

IMAGINING THE TENTH DIMENSION

Belgisch autosalon
null

In België (Brussel) is er momenteel het autosalon. De fotograaf van Wadda ging op pad en heeft vele kiekjes genomen en de foto's onderverdeeld in 6 categoriën. Allereerst heb je de oldtimers, naast het salon was er ook de vakbeurs voor trucks. Je zou het niet verwachten op een salon dat officiël het salon van bedrijfsvoortuigen is dat er daar ook supercars staan. Er stonden natuurlijk ook gewone wagens en motors en last but not least de Formule 1.
THAT'S LIFE
Het leven kan je in een grafiek bekijken. Tenminste als we dit filmpje mogen geloven. Het leven bestaat dus uit cirkels als ik het goed begrepen heb.

THAT'S LIVE

HAPPY FEET [THE GAME]
null
Zagen we net al wat rappende pinguins voorbij komen. Nu gaan we spelen met pinguis, het officiele Happy Feet spel gewoon hier spelen op Tastelikepizza. Geweldig!

HAPPY FEET [THE GAME]



BUURVROUW HELPEN
Gister was het weer zover, ik heb een hele leuke buurvrouw die of het nu 30 graden boven nul is of 30 erbovena altijd maar in korte rokjes loopt. Vinden wij niet erg natuulijk want gister moest ze eventjes wat pakken uit de auto. Gelukkig stond ik klaar me de digitale camera en kon ik deze beelden maken.

BUURVROUW HELPEN

WOW INTRO
null
World of Warcraft schijnt een vet spel te zijn. Rubenzzz en Mym zijn meer van de spellen, ik zelf kan me daar niet lang genoeg op concentreren. Nou ja het enige wat ik dan nog wel mooi vind zijn de intros van dat soort spellen. Zo ook deze, kijken we eventjes mee?

World of Warcraft intro!



PAMELA DAVID
null
Pamela David al een wat ouder model maar daarom niet minder lekker. Enige nadeel aan Pamela, ze heeft geen kont. Tenminste voor Zuid-Amerikaanse begrippen dat. Kijken we eventjes naar deze dame in badpak, met geen kont.

PAMELA DAVID



CUTE LITTLE HOT GIRL
null
Ik word een beetje seniel ofzo, maar of ik deze nou al wel of niet had gepost ik weet het echt niet meer. Moet m'n download mappen weer eens wat beter bijhouden. Nouja, kijken we eventjes mee met deze lekker babe, met een sexy brilletje op die een leuke striptease voor ons doet.

CUTE LITTLE HOT GIRL



IMITATIES
Hehe je moet het maar kunnen. Deze gast kan het dus heeft ie meteen maar een videotje gemaakt. Echt stoer als je zoveel stemmetjes kan nadoen, en hij is nog echt goed ook. Iemand een baan voor de held?

IMITATIES

KONIJN vs SLANG
Geweldig filmpje hier van een wel erg dapper konijn. Dit konijn daagt een of andere slang uit, en dolt em gewoon. De slang zet het dan maar op een lopen, want tegen dit konijn is hij niet opgewassen. Geweldig konijn dit!

KONIJN vs SLANG

HAPPY HIPHOP FEET
null
Damn, ik heb me vandaag maar eens voorgenomen op allerlei vergeten mapjes te opschonen. Ik vind daar toch nog wel een zooi leuke dingen die ik hier nog nooit gepost hebt. Zo ook deze hiphop versie van Happy Feet, geweldig gedaan. En zonde gewoon om niet hier te plaatsen. Genieten we eventjes allemaal van deze geweldige clip!

HAPPY HIPHOP FEET



SMOKE ON WATER
null
Herrinert u zich deze nog nog nog. Hehe wie ouder is dan 25 kent deze jingle vast nog van de radio. Nou ja als je die kent dan ken je waarschijnlijk ook deze klassieker van Deep Purple. Ik zal ook eens opzoek gaan naar in the forrest want die is ook mega, tot die tijd laat ik je eventjes met deze Smoke on water. Meezingen doe je hier!

SMOKE ON WATER



CONAN OVER DE IPHONE
null
Okay het is cool die ipod shit allemaal. Ik heb er vorige week eventjes mee kunnen spelen en dat was best wel lachen. Nu is er dan ook nog de Iphone en cool apparaat om mee te bellen. Checken we eventjes deze commercial met additionele functies.

CONAN OVER DE IPHONE



ZIEKE STALKER
null
Als je beroemd bent dan weet zowat elke gek je wel te vinden. Zo ook deze gast die helemaal maf van Björk is en dat door video opnames probeert te bewijzen. Maar liefst 18 uur lang film liet hij na als zijn erfenis, waarop de ziekegeest van deze stalker duidelijk naar voren komt. Zelfmoord lijkt hem de enige oplossing, als je zo ver heen bent als deze gast lijkt mij dat ook!

ZIEKE STALKER



JE ZOON IS HOMO
null
Het zal je maar gebeuren, je zoon gaat naar Iraq komt daar om en wordt terug gevlogen. Eenmaal aangekomen probeert je familie je op een zo waardige manier te begraven. Maar Amerika is niet Amerika als er dan weer allerlei vreemde dingen gebeuren. Protest groepen staan dan opeens bij het graf tijdens de begravenis en roepen, je zoon is een homo. WTF! Checken we eventjes deze heftige discussie tussen een reporter en de leider van die protestgroep. Via Superzooi!

JE ZOON IS HOMO

SMEAGOL = BARRY
null
Voortaan luister je op een heel andere manier naar Barry White, tenminste als je deze clip eventjes bekijkt. Ik had em vandeweek ook al klaar staan, maar door al dat gedoe met die domeinen helemaal vergeten te posten. Geweldig gedaan dat wel, kijken we eventjes mee naar Smeagol White!

SMEAGOL = BARRY



MET Z'N ALLEN
null
Haha geweldig deze televisie weer uit Japan. Die gasten weten toch wel wat televisie maken is hoor. Okay okay het is niet nieuw wat ze doen, ik heb zo'n soort gelijke grap ook aleens bij Trigger happy gezien, maar het is wel heel erg goed uitgevoert.

MET Z'N ALLEN



POEP EENS OP JE ZUS
WTF?! Nou ja dit schijnt dus de laatste hit te zijn in Zwitserland. Poep eens op je zus en overal anders waar je het kan droppen. Beetje vreemde clip, niet aftespelen als je net gaat eten. Swiss Guy - Shit on your sister dus...

POEP EENS OP JE ZUS

BOWLING MIX
Als ik zo naar die clip kijk denk ik dat ik binnekort maar weereens naar de bowlingbaan ga met een groepje maten. Altijd fun eigenlijk op de bowlingbaan, kijken we eventjes mee naar deze compilatie met owned filmpjes op de bowlingbaan.

BOWLING MIX



CANDICE BOUCHER
null
Candice Boucher is een lekker modelletje die dit jaar voor Sports Illustrated een bikini shoot heeft opgenomen. We hebben hem alvast, dus kijk eventjes lekker mee naar de bikini mode voor 2007!

CANDICE BOUCHER



SCOOTER BOY
null
Eerlijk is eerlijk ik heb zelf bijna alles van Scooter. Omdat dit deze half engels sprekende duitser zo goed is ? Nee, beslist niet. Maar het is wel lekkere feestmuziek en je komt er zo lekker van in de stemming. Ach iedereen kent die platen wel, hyper hyper enzovoort. Dat er ook echt Scooter wannabees bestonden heb ik eigenlijk nooit geweten, tot nu dan.

SCOOTER BOY



Peugeot 205 Turbo Rally
null
Deze auto zie je tegenwoordig nog weleens terug op een autosloop ofzo. Rijden zie je ze bijna niet meer dit legendarisch nummer in de rallysport. Jarenlang was dit DE rallyauto, en stond het nummer 205 voor winst naar winst. Tegenwoordig, dus niet meer! We hebben nog wat oude beelden gevonden die echt de moeite waard zijn. Kijken we eventjes mee hoe deze 205 turbo rally roeleert!

Peugeot 205 Turbo 16 Rally



TETTEN
Jullie hadden het misschien al gezien, we hebben een nieuwe loggert hier op Tastelikepizza. Van collega Badmofo overgekomen is MYM, die ons komt helpen in de Pizzakeuken. Heet hem eventjes welkom, dan gaat onze nieuwe vriend vast nog meer z'n best doen. Nou ja tot die tijd, laat ik jullie met dit Tettenfilmpje. Ook leuk..

TETTEN



ATL WATERPARK TOUR 2
Dit keer weer een filmpje met skaten in de hoofdrol. Deze gasten gaan skaten in een waterpark. Een speciale omgeving voor een speciale sport.

ATL WATERPARK TOUR 2

JOHANNA SUPERSTAR
null
In Duitsland of het kan ook Oosterrijk wezen, hebben ze nu ook al tegenwoordig programmas als de xfactor en idols. Alleen heet het daar Superstar, kijken we eventjes mee naar Johanna die dus echt denkt een superster te zijn.

JOHANNA SUPERSTAR



Viva la richard
null
Damn, die kids zijn tegenwoordig niet meer normaal meer. Een domme gast die de show, ''Viva La Bam'' nadoet waarbij hij zijn ouders huis vernield en vervolgens zijn moeder in elkaar slaat.

Viva la richard


33 minuten trio
null
Ja ja. Op de luie zondagmiddag is hier nog een lesbofilmpje! Dit keer niet zo maar eentje. Maar een van maarliefst 33 minuten! Dan is het ook nog eens leuk trio-tje. Ik zou zeggen. Neem even de tijd ;)

33 minuten trio

Lesbo-compilatie
null
Die Lesbische filmpjes blijven mooi toch? Daarom heb ik hier een compilatie van een aantal lekkere lesbo's. Voor de liefhebber heb ik nog meer compilaties ervan.

Lesbo-compilatie



FINGERBOARD
Voor mijn eerste post hier op Taste Like Pizza.com heb ik heb een skate filmpje gevonden. In dit filmpje gaat het dan wel om een miniatuur versie van een skateboard namelijk een fingerboard. Vroeger had ik zelf ook zo'n ding maar deze skills had ik niet.

FINGERBOARD


Chapelle's show
null
Wie kent zijn show niet. Ik heb het natuurlijk over Chapelle's show. Als je hem nou nog niet kent of je vind het gewoon een goede show is er hier even een klein clipje van waar R-Kelly eventjes belachelijk word gemaakt.

Chapelle's show - I'm gonna piss on you

BORAT WARS
Vandaag heb ik nog een kleine verassing voor jullie maar daar kom ik straks nog op. Eerst eventjes wat spelen met deze heuse Borat's Kazachstan warsimulator. Geweldig gedaan en bedankt voor de tip Snake!


BORAT WARS!

PAULA ABDUL IS NAAR DE KLOTE
null
Wat kan het toch hard gaan in de showbiz he. Zo sta je aan de top en zo lig je in de goot. Kijken we eventjes mee naar deze Paula Abdul, toch niet een van de minste en zeker een beeb een jaar of 15 geleden. Tis triest hoe ze hier stomdronken voor de camera staat!

PAULA ABDUL IS NAAR DE KLOTE



DEAD BY DAWN
null
Echt super gaaf gedaan dit. Uit allerlei films hebben ze stukjes gehaald en daar een clip met soundtrack mee gemaakt. Echt vette shit al zeg ik het zelf, Dead By Dawn dus!

DEAD BY DAWN



IDIOCRACY [INTRO]
null
Hehe geweldige trailer hier voor de nieuwe film van Mike Judge. Het gaat over hoe Amerika eruit gaat zien over een jaartje of 500. Niks dan dikke volgevrete domme Amerikanen dus, uhmz hoe zo verandert er dan helemaal niks?

IDIOCRACY



ADRIANA LIMA
null
Van sommige vrouwen krijg jou eenmaal geen genoeg. Zo ook deze Adriana Lima dus, die toch al een tijdje boven aan mijn verlanglijstje staat. Helaas weet ze niet van mijn bestaan dus het zal wel nooit wat worden tussen Adriana en ik. Maar ach hopen mag altijd natuurlijk. Kijken we eventjes mee naar Miss Perfect!

ADRIANA LIMA



GIRLS WORLD
null
Een of ander geinige show van over het grote water dus. Er gebeurt van alles met een groep dames die een beetje rondreizen door de states met een filmcrew op hun hielen. Girls gone wild behind the scenes dus. Check it out!

GIRLS WORLD



HOT CASTING
null
Stel je hebt een website en je wilt dat daar mensen naar toekomen. Dan kan je natuurlijk gaan spammen of je leven ervan afhangt maar je kan ook een stel lekkere meiden inhuren en een paar promo filmpjes maken. Hoe dat er dan allemaal uit komt ze zien zien we in deze clip wat ruwe versies van het promo materiaal.

HOT CASTING



Babe op bed
null
Mischien heb je hier wel eens een filmpje gezien van een babe die masturbeerde op haar bed terwijl het filmpje ''SFW'' was? Hier is er dus weer eentje.

Beautiful Agony

GA EENS DOOD
null
George Carlin is een stand up comedian die zo af en toe best wel grof uit de hoek kan komen. Nu is deze show al een klein beetje veroudert maar hij blijft toch wel leuk. Hij verwenst in deze scene een hele zooi mensen de dood in, waarom ? Omdat ze dat verdienen.

GA EENS DOOD



REAL MEN!
null
Een How 2 be a real men clip. Geheel in Futurama stijl kan je hier zien. Erg leerzaam eigenlijk wel..


REAL MEN!



NAAKT OP STRAAT
null
Vandaag nog maar eens wat naakt op straat. En terwijl we voor de ene helft van NL nog steeds niet bereikbaar zijn, log ik gewoon vrolijk verder. Het lijkt wel vaker voortekomen in Duitsland want er staan hier en daar nog wat filmpjes met soortgelijke taferelen. Helaas geen bewegende beelden vandaag.

NAAKT OP STRAAT



BUIKDANSERES
null
Moet jullie deze buikdanseres eens uitchecken. Okee je moet niet de dat woestijnhoofd kijken meer meer naar het lichaam, die heeft me een stel jetsers damn. Nou ja, buikdansend een striptease weggeven. Altijd goed!

BUIKDANSERES



LAUWE PIS
null
Hadden we hier Theo Maassen met zijn show vorige week al staan. In die show werd er ook een carnvalsliedje opgevoerd, ik zag zojuist dat er een heus carnavalsliedje van gemaakt wordt. Met muziek en alles eronder. Het fragment Lauwe Pis in de show Tegen Beter Weten In kan je gewoon hier bekijken en beluisteren, mp3 van het geheel zonder muziek eronder dus, komt eraan.. [staat er]

LAUWE PIS

update: preview van het eigenlijke liedje kan je hier downloaden [rechts klik]

THE BISSCHOP
En we hebben nog maar eens een filmpje van Monthy Pyton. Het is wat rustig nog vandaag hier omdat nog niet bij iedereen de dns is aangepast, maar goed dat weerhoud mij er niet van om flink doorteposten. Met wat hulp van de mensen bij TransIp zijn we gelukkig weer draaiende. Kijken we eventjes mee naar deze klassieker!

THE BISSCHOP - MONTY PYTON



IK HAAT MOSLIMS
null
Sjah dat is wat, deze pornoster zo maar eventjes op nationale televisie zegt. Maar dat is natuurlijk geen probleem want elke moslim is toch een terrorist? Toch?

IK HAAT MOSLIMS



VAL EENS VAN JE STOEL
null
Deze nieuwsreporters vallen letterlijk van hun stoel. Als een collega begint over het gebruik van dental floss en het verband met alzheimer. Je zou er minder kans op alzheimer van krijgen, naja echt onzin natuurlijk. Vandaar ook dat deze collegas er toch wat moeite mee hebben.

VAL EENS VAN JE STOEL



TEQUILLA
null
We kennen natuurlijk allemaal Trigger Happy van onze vlaamse vrienden. Nu heeft BNN daar ook een NL versie van gemaakt, eerlijk is eerlijk wel iets minder leuk. Maar dat komt omdat wij die grappen allemaal al kennen, toch wel leuk gedaan. Daarom 2 afleveringen hier te zien.

TEQUILLA



STORING!
null
Mensen we zijn weer bijna helemaal online voor iedereen. Gister hadden we een vette storing maar naar het er nu uit laat zien is alles zo meteen helemaal verholpen. Geweldig natuurlijk, dan kunnen we weer verder met jullie vermaken. Dus nog eventjes geduld komt allemaal goed.

STORING!

THE CHALLENGE
null
Vandaag een hele challenge aldus het spel. Ik vond het wel mee vallen allemaal. Wie speelt em uit, post z'n highscore, als die van mij een beetje in de buurt komt dan zal ik die ook openbaar maken.

THE CHALLENGE



MIRTA [FIXED]
null
En we hebben weer een stripshow, geen tekst wel TETTEN!


MIRTA



3 VRIENDINNEN
Ha, ik dacht eventjes dat Schumi ingeslapen was. Maar nee hoor, hij komt gewoon met een mega lekker filmpje met daarin drie dames die wel heel erg lief tegen elkaar zijn. Zien wij graag natuurlijk, en daarom deze link! Kijken we eventjes mee?

3 VRIENDINNEN

FIESTE - R. kelly uncensored
Lekker nummer hier met een nog lekkerder clip. Okay het is R. Kelly de welbekende kinderverkrachter, maar in deze clip zijn ze waarschijnlijk toch ietjes ouder dan 13. Nou ja alles om de schijn op te houden natuurlijk. Lekkere clip!

FIESTE - R. kelly uncensored

STUCK INSIDE
null
Vandaag weer een leuk spel om je dag op het werk wat draagzamer te maken. We zitten opgesloten en willen eruit. Hints, tips of andere op en aanmerkingen horen we graag in de comments.

STUCK INSIDE



TAXI!!!!
Iedereen heeft weleens een taxi nodig, nou hebben wij hier in Arnhem vaste taxistandplaatsen. Zodat ik op de automatische piloot zeg maar een taxi kan vinden als ik weer eens s'nachts uit de kroeg kom rollen en de BOB er allang vandoor is. Maar goed stel dat dat niet zo is, hoe ga je dan te werk. Zwaaien, helpt ook niet altijd. Gelukkig zijn er dan altijd van die inventiefe figuren die daar op weten te vinden.

TAXI HAILER

HONDA VAN 6 MILJ..
null
Hehe kennen we hem nog of niet ? De man van zes miljoen, dit is echt lang geleeje ik kan het me zelf nauwelijks herinneren. Wel weet ik dat deze gast de held is van de 70er jaren, een soort van superman zeg maar. Maar dan zonder al dat gevlieg en homocapes enzo. Kijken we eventjes mee hoe de man van 6 miljoen tegenwoordig reclame maakt voor Honda!

HONDA van 6 MILJOEN



LIFE
null
Klik snel even door de lelijke intro heen, en val in een geweldige impressie van Frans Lanting over het leven, van 13,4 miljard jaar geleden tot nu. [via retecool]

LIFE a journey through TIME

VLIEGTUIGJE LADEN
Wij staan allemaal stuk voor stuk ieder jaar weer te schelden bij die KLM balie , omdat de koffer weer eens 300 gram te zwaar is. We staan er helemaal niet bij stil dat dit eigenlijk best wel belangrijk is, neem nou deze piloot die het niet zo nauw neemt met dat soort voorschriften. Onder het motto er kan nog meer bij, propt ie zn vliegtuigje helemaal vol met van alles en nog wat. Dat er dan iets mis gaat lijkt me duidelijk!

VLIEGTUIGJE LADEN

SEAN PENN ENEMY OF STATE
null
Sjah eigenlijk oud nieuws dit natuurlijk. Wij wisten allang dat Sean Penn een mongool was. Eerst trouwt em Madonna, slaat haar bont en blauw en doet daarna of er helemaal niks aan de hand is. Ok ok in de film Colors was ie dan wel weer een held, maar verders, vijand van de staat dus!

SEAN PENN is ENEMY OF STATE



GALLERYGALORE.NET
Jajajaja mensen hier zijn ze dan weer hoor! Er was eventjes zware paniek hier bij Tastelikepizza.com toen onze vrienden van de site GalleryGalore.net ineens van het net verdwenen waren. Ik bedoel kom op zeg zo een icoon in weblog wereld zomaar ineens om zeep geholpen bah! Maar ik heb meteen goed nieuws te melden want GalleryGalore.net is gewoon weer online. Yes!!!

Dus mensen meteen eventjes je oude GalleryGalore linkt deleten en deze opslaan! The one and only is BACK2STAY!

WELCOME BACK GALLERYGALORE!

DANIELLA
null
Daniella is een beetje gek van ene Sjonnie. Niks mis mee natuurlijk, want Sjonnie is heel erg gek met TLpizza.com. Vandaar ook dat we dit filmpje er maar meteen opgepleurt hebben. Kijken we eventjes mee hoe deze Daniella, Sjonnies hart probeert te veroveren.

DANIELLA



VOLLE PRAMMEN
Altjd lekker, een setje mooie borsten. En dan heb ik het niet over kippenborstjes of van die borstkasten die je eerst in moet schoppen om een beetje diepgang te krijgen. Gelukkig vond ik net deze fijne gallerie met een heleboel volle prammen. Mijn voorkeur gaat trouwens uit naar set 14, de op een na laatste dus.

VOLLE PRAMMEN

MONKEY STYLE
Jammer dat Andre van Duin die dierenmanieren niet meer maakt. Daar had dit filmpje makkelijk ingekunt. De ega van Wez is namelijk naar de dierentuin geweest en zag daar zomaar twee aapen die niet rustig in de zon lagen. Met het schaamrood op zijn kaken heeft hij toen dit filmpje gemaakt. Checken we eventjes? [NSFW]

MONKEY STYLE

MARVIN IN AMSTERDAM
null
Sjah het is dan toch al wel een hele tijd geleden dit. Ik was nog maar net een klein Pizzamannetje toen deze Marvin Gay ons kleine kikker landje verblijdde met zijn komst. Hij zong daar sowieso "Let's get it on" maar waar het optreden precies was kan ik zo nergens terug vinden, alleen dat het in 1976 was in Amsterdam. Wie zoekt uit hoe wat waar?

MARVIN GAYE IN AMSTERDAM



SLIDESHOWS
null
Het is maar moeilijk op gang komen vandaag, nog maar weinig babes eigenlijk. Komt allemaal door die nieuwe look, ik blijf er maar naar staren, zo mooi vind ik het allemaal. Nou ja, hier hebben jullie ook wat om naar te staren. Babes namelijk, 2 slideshows met een heleboel Russisch schoon om naar te staren, doe je best!

SLIDESHOWS



ASIA LOVE [30min]
Op mijn dagelijkse zwerftocht of het wereldwijde web was ik vandaag in Azie. Het werelddeel van de kleine tietjes en rare televisie. Dat er ook mega mooie aziatische schoonheden rondhuppelen hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Kijken we eventjes mee naar deze 3 delen Asia Love, met tig spleeneesjes in allerlei fijne standjes.

ASIA LOVE [30min]



JOCHEM MYJER
null
Heftige discussies hier over wie er nu de beste cabaretier is. Is het Hans Teeuwen of toch Theo Maassen, nou ja vandaag heb ik maar gewoon een derde cabaretier ingeschakeld die ook erg funny is. We hebben het hier dan over Jochem Myjer die krullenbol met goed doordachte grappen en grollen live on stage!

JOCHEM MYJER

BANNED SPIDER
null
Sjah dat is wat, alweer een jaar of 5 geleden dat de WTC instortte. Je moet dan ook niet vergeten dat die zelfde WTC in heel veel films voorkomt. En wat is er dan vervelender dan dat je net een trailer hebt klaar liggen en een paar vliegtuigen doorboren dan het WTC. Dan kan je trailer zomaar gebanned worden, zo ook deze Spiderman 3 trailer.

BANNED SPIDER



WALRUS OP GYM
null
Wat zijn die Amerikanen toch gek he. Een op de drie Amerikanen lijdt aan overgewicht maar sporten ho maar. Nee want doen ze nu, ze laten dieren die van zich zelf al wat groot zijn uitgevallen, ochtendgymnastiek doen. Gekker moet het niet worden!

WALRUS OP GYM



NIEUWE LOOK
null
Een nieuw jaar een nieuwe look dat dacht vriend de Bhutanees waarschijnlijk toen hij dit logo spontaan kwam inleveren hier op kantoor. Superstrak gemaakt natuurlijk, en wij hier bij TLpizza.com zijn er dan ook erg blij mee! Laat ook eventjes weten wat je ervan vindt in de comments aub!

NIEUWE LOOK

ARGENTINA'S FINEST 6
null
Een nieuwe dag en een nieuwe Argentina's finest en vandaag nog een hele hele mooie. Een hele fijne blondine die er mooi opstaat! Ik zal morgen onze grote Argentijnse vriend eens lief aankijken of er nog meer aan zit te komen want voorlopig is dit het laatste wat ie me gestuurd heeft. Nou ja dat mag de pret niet drukken, kijken we weer mee?

ARGENTINA'S FINEST 6



VIRAL PURSUIT
Vandaag eventjes niet ontsnappen, nou ja je moet dan wel met een poppetje door allerlei moeilijke velden manouvreren. Maar vandaag is het niet echt een zaak van geduld meer van behendigheid. Ik ben niet zo behendig, wie speelt em uit en met welke tijd ?

VIRAL PURSUIT

ONTSLAGEN ?
In deze animatie zie je wat er zoal kan gebeuren als je ontslagen wordt. Er staat ook nog een deel 2 onder het eerste filmpje, best wel geinig gemaakt dacht ik zo.

ONTSLAGEN ?

MISSION NEMO 3
null
Hehe altijd lachen dit soort mixen van beelden en geluid in verschillende films. Deze is nog best goed ook, het lijkt allemaal net echt. Een mix dus van Finding Nemo dus en Mission Impossible 3, leuk gevonden. Goed gebracht!

MISSION NEMO 3



GLOBAL WARMING
Sjah het lijkt er dan toch werkelijk op dat de wetenschappers gelijk gaan krijgen. Met temperaturen van +10 in de eerste week van januari lijkt het bewijs gelevert dat het ieder jaartje een beetje warmer wordt op deze aardbol. Gelukkig zijn er altijd nog plekken waar het wel gewoon koud is, sneeuw valt en afentoe eens een ijsstorm langsraast want dan weer mooie beelden oplevert.

GLOBAL WARMING met The Simpsons



DVJ BAZUKA - VOYEUR
null
Zodadelijk komt er nog wat lekkers aan babes aan maar eerst eventjes aandacht voor deze ubergeile videoclip. En als ik eerlijk ben is het nummer ook nog niet eens zo slecht. Een heleboel sampels met een vette beat eronder! Ze heeft ook nog een eigen site met een hoop lekkers.

DVJ BAZUKA - VOYEUR



STEVE HEEFT GOEDE VOORNEMENS
null
Sjah we hebben het er hier nog geeneens over gehad. Onze goede voornemens voor dit jaar, hebben we die wel. Nou ja ik in iedergeval wel, gewoon lekker doorgaan is dit jaars motto. Steve Colbert van de Dailyshow heeft ook allerlei voornemens, kijken we eventjes mee..

STEVE HEEFT GOEDE VOORNEMENS



ON STAGE VECHTPARTIJTJE
null
Zagen we het vorig jaar op Sensation Black, dit keer is het een of andere vage Emoband die zich The FallOut boys noemt. Eerst lijkt het allemaal erg gezellig, allerlei mensen komen on stage en springen en feesten wat mee de band. Dan plots uit het niets onstaat er een vette vechtpartij, helaas komen de beelden van een gsm fone, eventjes geduld hebben. De aktie begint iets over de helft van het filmpje!

ON STAGE VECHTPARTIJ FALL OUT BOYS



BEST OF WICKERMAN
null
Ik weet het niet helemaal zeker want ik heb deze film zelf nog niet gezien, maar volgens mij is die nog niet eens uit. Nou ja, The Wickerman dus met Nicolas Cage dus. Een film waarin een heleboel nare dingen gebeuren. Het schijnt best een saaie film te zijn want ik heb hier alle goede scenes in een filmpje van amper 3 minuten.

BEST SCENES OF THE WICKERMAN



GIEDA IS MEGASEXY
null
Sjah en ik vond nog een hele tros van dit soort CMH filmpjes. Dus we gaan vrolijk door, dit keer ene Gieda die ook al zo lekker is. Wanneer krijg ik eens dit soort dames voor de webcam dan ? De chix die ik spreek hebben meestal 2 webcams nodig om een beetje fatsoenlijk in beeld te komen. Wat is het leven toch oneerlijk...

GIEDA IS MEGASEXY



KUSSEN DOE JE ZO!
null
Het is vandaag een beetje veel babe, maar goed in dit filmpje zien we voor de verandering eens geen bloot. Toch post ik em in babes, waarom dat zal je begrijpen bij de volgende beelden. Is het een repo? Ik ben niet zeker..

KUSSEN DOE JE ZO!



DAMN BUGS
In de zomer ben altijd op m'n hoede voor allerlei vreemde insecten. Vooral in de bossen schijn je zowaar niet meer veilig te zijn en kan je allerlei vreemde ziektes oplopen door insectenbeten. Leuke compilatie hierzo, die al wat langer rondzwerft op het net, maar daarom niet minder leuk is. Kijken we eventjes mee? [via]

DAMN BUGS



HAHAHAHA
Uhmz sjah je moet er maar op komen, geheel origineel met een meezing gehalte van 0,0 presenteer ik u zomaar hahahaha. Gaan we dan!

HAHAHAHAHA

POOL OF BILJART
Tja vroegur ging ik nog weleens naar de poolhal. 8 ball of 9 ball het maakte me allemaal niets uit en ach als je dan wat ouder wordt en je verruild de poolhal voor het cafe op de hoek dan ga je dus ook vanzelf biljarten. Driebanden of gewoon carombolen, nou ik weet het wel. Ik sta volgende week gewoon weer bij de poolhal!

POOL OF BILJART?

BEST OF LAMA'S
null
Euh toch altijd wel fijn van die linkpartners. Zo ook deze gast van Lulleman, die een leuk overzictje heeft klaargezet met een aantal filmpjes van de Lama's. Ik was er zelf te lui voor, dus bedankt gast!

BEST OF LAMA'S

ARGENTINA'S FINEST 5
null
En ook op dinsdag staan er weer Argentijnse babes op het menu. Alweer de 5e episode in deze toch wel erg fijne serie. Kijken we allemaal eventjes mee naar deze Victoria Vanucci die ook nog eens een leuk balletje tennis speelt. Tis een babe dat zeg ik je!

ARGENTINA'S FINEST 5



SAVED BY YOUR BALLS
null
Vandaag heb ik weer iets gevonden om je eventjes zoet te houden. Geinig spelletje hier gebaseerd op de serie Saved by the Bell die we vast nog wel allemaal kennen. Nou ja in dit spel ben je een sletje die er alles voor doet om wat extra te verdienen, spelen we eventjes mee? Met geluid aan is ie trouwens 2x leuker!

SAVED BY YOUR BALLS



WASDAG BABE
null
Sjah vandaag was het weer eens wasdag in huize Pizza. En laat ik daar nou net de perfect babe voor gevonden hebben. Niet alleen doet zij de was ze maakt er ook nog een hele show van. Toch wel geinig hoe die dames zich ineens uitsloven als ze hier voor de camera staan.

WASDAG BABE



PEGADO
null
Okay de muziek is niet wat we er eigenlijk van verwachten toch is de clip wel lekker. Een paar gasten worden naar een club ingelokt door een propper, en al draaien dat soort acties meestal uit op een teleurstelling. Lijkt het in het begin toch wel meetevallen, totdat..

PEGADO



PIET PAULUSMA en KWIKFIT
Echt een geweldige stunt hier van de enige echte weerman die het hele land doorgaat op zoek naar een leuk plaatje waar hij dan vol trots 'oant moarn' kan roepen. Naja, dit filmpje werd dus door GeenStijl op het internet geslingerd naar nu bekend is geworden is er niks aan de hand met onze Piet. Het zou gaan om een geniale viral campagne van Kwik-Fit! Geweldig dus.

PIET PAULUSMA en KWIKFIT!

MOONRAKER
null
Ik moest van dit filmpje echt de stof afhalen. Vette beelden zien we hier van een raket die de ruimte in wordt geschoten. Mooi helder beeld en je ziet precies wat er allemaal gebeurt, ken je dat gevoel in je oren als je opstijgt en daalt in een vliegtuig ? Dat krijg ik bij het bekijken van dit filmpje uit 2003 alweer..

MOONRAKER



ROBITUSSIN
Robitussin is een soort van hoestsiroop die welbekend is over het grote water zeg maar een soort van Natterman hoestsiroop, maar dan beter. Want dit is natuurlijk geniaal bedacht, Robitussin wijn. Geen pijn aan je keel meer en tegelijk gewoon dronken worden. Geniaal!

ROBITUSSIN

PROTESTEREN DOE JE DUS ZO!!
null
Mensen we zitten hier echt op het verkeerde continent. Sprak net weereens makker Santi ondanks het tijdverschil wist hij weer wat leuke dingetjes te melden. Nou ja, ik had er in ieder geval nog niets van gehoord, er schijnt dus vorig jaar een of andere conventie te zijn verstoord die ging over het terugdringen van de papier industrie in o.a. Uruquay.

Nou denk ja, ach weer zo'n Greenpeace aktie, bootjes enzo bla, moe van. Nou ja, niet dus in landen in Zuid-Amerika pakken ze dat dus heel anders aan. Kijk eerst eventjes naar de aktie van deze dame, het blijkt gewoon niemand minder dan Evangelina Carrozzo. Waar kan ik me aanmelden voor Greenpeace Argentinie?

PROTESTEREN DOE JE DUS ZO!



GISELE
null
Tja eigenlijk is het Rubenzzz z'n afdeling. Maar goed die ligt allang op een oor na weer een vermoeide eerste dag op school. Het betreft hier namelijk een gloednieuw CMH filmpje, met een stoot das nie normaal. Ik weet niet waar die gasten deze schoonheden vandaan halen, maar als jij je geroepen voelt om een soort gelijk filmpje te maken dan kan dat natuurlijk altijd!

GISELE



HOT GIRL POSES
null
Hmmz ja we weten het nu eigenlijk allemaal wel. Meisje gaat ergens staan, heeft weinig kleertjes aan. Kijkt met zaadvragende ogen naar de cameralens en trekt ondertussen ook nog wat kleertjes uit. Geweldig, als het dan ook nog een uberlekkere babe blijkt te zijn.

HOT GIRL POSES



CARSURFEN IS FUN!
null
Zagen we zojuist al een Arabier die erg in zijn sas leek toen hij aan het carsurfen was totdat de auto omsloeg op z'n blote bakkes. Kijk dan pakken ze dat in Amerika toch beter aan, gewoon op de verharde weg en geen arabieren!

CARSURFEN IS FUN



YATTA
null
En we hebben weer wat beelden van over het grote water. Het is de Jimmy Kimmel show die weereens een act heeft weten te boeken, waarvan je denkt. Hmzz, naja kijken we eventjes mee naar deze weirde act van Yatta, dat is alles wat ik ervan kan maken. Tis allemaal nog wel ondertiteld in het Engels, net alsof dat scheelt?

YATTA on KIMMEL



QLIMAX 2006
En jahoor kwamen de jongens van Getlogged vorige week nog met de ultieme jaarmix van Caz (die hier al een weekie op repeat staat). Dit keer is het uberhakkert en kaalkop wannabee Siem die met de aller nieuwste Qlimax cd op de proppen komt. Gewoon downloaden dus dit lekkere hapje!

QLIMAX 2006

DRIFTEN OP HET STRAND
Ja eigenlijk kan je aan de titel al zien dat dit niet goed kan gaan. We hebben weer een paar gekke rijke arabieren bereidt gevonden om wat stunts uittehalen. Dit keer gaan we wat driften op het strand, en sjah dat daar de wegligging niet optimaal is kunnen we zien in de volgende clip!

DRIFTEN OP HET STRAND

LENNY UNPLUGGED
Het is echt geweldig deze post van de mannen van Mediabom! Lenny Kravitz je weet wel die gaste met de ultieme ladykillermuziek, ik bedoel zet een cdtje op van Lenny en je ziet de dames zo van de bank afglijden. Opgewarmt zeg maar, thnx Gill voor het posten...

LENNY UNPLUGGED

KUBUS?
En we hebben weer een mooie animatie. Terwijl ik hier met koptelefoontjes op zit te posten omdat er een of andere paupert 24 zit te kijken, heb ik toch nog een stukje vakwerk weten te vinden op het wereldwijde web. Checken we eventjes deze kubusjes uit.

KUBUS?

Breehzah's
null
Die ''Breezah's'' hebben tegenwoordig ook niets meer te doen. Behalve filmpjes maken waarom ze zichzelf belachelijk maken. Kijk maar naar maarliefst 3 Breezah-filmpjes.

Breehzah's

Webcam docente
null
Net zoals gisteren is hier weer een lekker webcamfilmpje van de mega site, camwithher. Deze keer een stoute lerares die even netjes voor ons stript.

Webcam docente

ARGENTINA'S FINEST 4
null
Hoho alweer zo'n klote maandag een nieuwe dag aan het begin van een nieuwe week. Vandaag een iets andere Argentina's Finest, dat komt omdat ik deze eigenlijk wel toepasselijk vond omdat het de 4e is en er 4 babes te bewonderen zijn. Helaas wel een beetje kort dus, maar morgen gewoon weer een nieuwe in de reeks. Heb je de vorige 3 gemist ? Hier klikken!

ARGENTINA'S FINEST 4



BABE ISLAND
null
Vandaag een wel heel erg leuk spelletje of eigenlijk ook wel een beetje vreemd. Want wie wil er nu van BabeIsland ontsnappen ? Speel het en weet het.. Highscores of handige clues kan je in de comments droppen!

BABE ISLAND



Leuke spelletjes!
null
Feestjes van babes die onder elkaar zijn om gewoon te ''chillen'', zijn de bom! Je bent vast benieuwd wat ze daar nu allemaal doen. Check dan zeker dit filmpje van van 4 lekkere dames die een paar leuke spelletjes doen.

Leuke spelletjes!


Webcam girl
null
Hier weer een lekker filmpje van dé webcamsite, camwithher! Zoals we weten is de site non-nude en dus is er bijna niks bloots te zien bij de filmpjes. Maar zonder dat allemaal kan zo'n filmpje ook mooi zijn hoor. Kijk maar.

Webcam girl

PHOTOSHOP IS SATAN!
Diegene die photoshop heeft uitgevonden is eigenlijk een heel vervelend iemand. De mooiste babes tover je in een handomdraai om in de lelijkste eendjes. En dames die er normaal nog niet eens naar mogen kijken tover je in een wip om in een playmate. Tjah, en daarom moet ik dus niks hebben van galleries. Doe mij maar video..

PHOTOSHOP!

Wil je ook leren photoshoppen dan staan hier een heleboel tutorials!

SEXY LEGGS
Okay wat is er belangrijk aan een vrouw. Op de eerst plaats voor mij het gezicht, daarna komt toch al snel kont benen en borsten. Checken we eventjes deze blonde Frederica Fontana uit die op een gegeven moment de studio in komt. Die dus model is en superstar in Italia, laat nou de presentratrice veel en veel lekkerder zijn.. Geweldige benen echt!

SEXY LEGGS



STOER MET EEN MAC
null
Ah je hebt van die mensen die altijd het nieuwste van het nieuwste moeten hebben. Nou ja, dat maakt natuurlijk op zich nog niet eens uit. Maar om dan meteen weer de showbo uit te gaan hangen, yeah right.

STOER MET EEN MAC



PARTY DAMES
Zondagmiddag, grauw weer. Sjah het is niet anders, het duurt allemaal nog eventjes voordat het zonnetje weer lekker op temperatuur is. Vandaar dat we vandaag de warmte maar eens gaan opzoeken met een lekkere gallerie feestende dames. Hou je meer van donker dan kijk je hier eventjes..

PARTY DAMES

ARGENTINA'S FINEST 3
null
Vandaag gaan we vrolijk door met nog een lekkere babe uit de Zuid-Amerikaanse regionen. Het is de derde in de serie Argentina's Finest alweer en er komen er sowieso nog 2. Wie weet verrast onze grote Argentijnse tipgevert ons nog met wat lekkers daarna..

ARGENTINA'S FINEST 3

video staat er ook bij!



THE GAME
null
Ha vandaag hebben we niet zomaar een spel! Dit spel heet gewoon "The Game" dus dan weet je het wel, leuke grafix en het speelt zich allemaal af in een bar. Ik heb het net eventjes 15 minuten geprobeert maar ga zo eventjes verder want het leek nog nergens op.

THE GAME



BOEM IS HO
null
Echt een vette compilatie met allerlei fragmenten van zogenaamde rocketcams, met beelden vlak voor impact en andere high tech snufjes. Echt amazing hoe het toch allemaal kan. Kijken we eventjes mee?

BOEM IS HO



PEDO'S MOGEN WEER
Ach het was heel eventjes stil rond om de pedofielen in NL. Tot vandaag want vandaag besloot provider Uniserver onder grote druk van een advocaat, die dan weer was in gehuurd door ene pedofiel uit Assen, dat het welletjes was geweest met de website STOPKINDERSEXNU. Belachelijk natuurlijk want de bevolking moet ten aller tijde worden beschermd tegen dit soort misbaksels als Rene W. uit Assen.

Gelukkig is er dan altijd nog een Cache waar alles nog eens haarfijn in terug te lezen!

LIKE IN THE MOVIES
null
Net als in de film ik wil het, was een hit van Toontje Lager. Ik kan het weten want ik heb die gasten weleens spontaan zien optreden in een cafeetje hier in Arnhem. Althans de zanger dan. Heeft verder helemaal niks met dit filmpje van doen, want zelfs de muziek lijkt er niet op. Gave beelden uit een cadillac die rondcruised in volgens mij San Francisco.

LIKE IN THE MOVIES



GIRLS FROM BRASIL
null
Na al dat schoons uit Zuid-Amerika blijven we nog eventje in Zuid-Amerika. Dit keer is het buurland Brazilie, tenminste ik geloof dat ze aan elkaar grenzen. Een lekkere compilatie op de zaterdagavond, met fijne muziek eronder.

GIRLS FROM BRASIL



VERKEERDE KLEUR!
null
Stel je hebt een bloedmooie dochter, die wil je natuurlijk op haar verjaardag een mooi kadootje geven. Laat ze nu net een nieuwe Saab turbo op haar verlanglijstje hebben gezet. Geen probleem, want voor je kleine meid is niks gek genoeg. Dan sta je daar in de showroom en je moet een kleur kiezen. Rood voor meisjes, blauw voor jongens! Toch?

VERKEERDE KLEUR

Update: Gelukkig legt de bitch nog even uit waarom ze zo reageerde, de auto moet immers wel bij d'r gsm en ogen passen toch? Zoals elk verwend pokkekind heeft ook zij natuurlijk toch d'r zin gekregen. Alleen nu nog even de rode verkopen, wie biedt?

[via Biertijd.com]

Update 2: Ook meteen maar eventjes vermelden dat het hier om een viral gaat van Domino's Pizza!



NO LOVE, NO SEX
null
Als dat geen titel is voor een hit dan weet ik het niet meer. De titel No love, No sex slaat natuurlijk verder helemaal nergens op maar okay dat maakt voor een hit niet uit en de dames denken er vaak wel zo over. En om die dan weer te moeten overtuigen bah, nee hoor dan betaald Pizzaman liever 50 eurie voor No Love, maar wel gegarandeerd keiharde sex. Leuke sexy clip dat wel van deze Leticia Bedice..

NO LOVE, NO SEX



WORLD DOMINATION
Omdat het vandaag weekend is heb ik nog maar een spelletje opgezocht. Best wel geinig spelletje een beetje gebaseerd op de klassieker Mortal Combat. Al zijn de controls wat makkelijker. Je kan met van allerlei wereldleiders tegen elkaar vechten, en ja ook Osama en Bush zitten er tussen.

WORLD DOMINATION



NEUMANN SISTERS
null
Deze week lijkt wel een beetje in het teken van Argentinie te staan. Elke dag dus een nieuwe Argentijnse schone. Maar goed, tot die tijd moeten er ook gewoon dames uit andere windstreken aan de beurt komen natuurlijk. Helaas, voor die dames want we blijven nog heel eventjes in Argentinie met deze Neumann sisters die overigens van de week nog eens voorbij komen in de Argentina's finest reeks.

NEUMANN SISTERS



WII NINTENDO
Naja ik weet niet precies wat hier nou van moet denken of wat het is. Het heeft volgens mij weinig te maken met WII maar goed, geinig is het wel. Je kan er een paar simpele spelletjes spelen die mij op Nintendo spellen lijken. Zoals bijvoorbeeld goede oude Duck Hunt!

WIIFII MENU

GOT SPERuM?
Hehe via vriendje Sjaak komt me zojuist dit filmpje onder ogen. Het lijkt op een goedkope pronfilm maar het is gewoon een parodie op de welbekende commercial got milk. Geweldig gedaan, kijken we eventjes mee?

GOT SPERuM?



CAR CRASH
null
Dit soort filmpjes heb ik al zo vaak gezien met van die crashtest dummies. Het verschil met dit filmpje is echter dat het hier niet gaat om een dummie, tenminste zo ver wij weten. Nee het gaat hier om een echt ongeluk live opgenomen met een zogenaamde car cam, die je in bijv. Canada standaard aantreft in iedere taxi.

CAR CRASH



ARGENTINA'S FINEST 2
En we gaan gewoon verder hoor met die Argentijnse schone. Dit keer ook weer zo'n kanjer, het lijken echt allemaal mooie babes te zijn. Zelfs vriend Santi lijkt nog een lekkere beeb aan de haak te hebben geslagen, die fotos laat ik nu nog eventjes achterwegen. Maar deze schone Monica Ayos die in het dagelijkse leven actrice is mag er toch echt wel wezen. Als die met haar 34 jaartjes hier voor de deur staat laat ik haar toch echt zonder iets te vragen binnen.

ARGENTINA'S FINEST 2

een video met interview van Monica Ayos staat erbij!



HOLD THE LINE [ANIMATIE]
Zeer mooi gemaakte animatie hiero. Het lijkt wel of ze steeds mooier worden, al is dat natuurlijk ook wel een beetje logisch. Als je bedenkt dat ze vroeger animaties maakte op een atari en vandaag de dag op de snelste AMD machine die er maar te vinden is. Nou ja voor de animatie freaks, Hold the Line!

HOLD THE LINE



SWAN'S ROOM
null
Het spelletje van gisteren snaptje ik zelfs nog, en ik kon ook nog wat mensen helpen. Bij dit spelletje zou ik zelf graag eventjes uitgebreidde uitleg ontvangen. Je zit gevangen in een room, en een paar items vind ik nog wel. Maar dan houdt het ook wel een beetje op, wie helpt me uit deze nare kamer ?

SWAN'S ROOM



HUUR EEN PESTKOP
Hehe als je een kind hebt dat bijvoorbeeld gepest wordt opschool dan bied deze website een uitkomst. Je kan er namelijk een heuse pestkop inhuren. Deze pestkoppen zijn speciaal getrained om iedereen maar dan ook iedereen die in de buurt van je kind komt te koeieneren. Altijd makkelijk, het beste vriendje zijn van de schools grootste bully!

HUUR EEN PESTKOP

DEATH OF A PRESIDENT
En we hebben weer een lekkere weekendfilm, dit keer geen SAW of James Bond, nee zelfs geen Balboa al moet ik zeggen dat dat een toch wel geslaagde Rockyfilm was. Nee dit keer is het de nieuwe Death Of A President, waar ome Sjors zelf ineens dooit geschoten wordt. Zakkie chips, awel you know the drill..

DEATH OF A PRESIDENT

SWEET CRISSY
null
En dat ze sweet is zien we eigenlijk pas als ze die lekkere ass showt. Damn dat ziet er allemaal gezond uit. Verders eigenlijk weinig tekst hier van me, word er een beetje stil van eigenlijk.

SWEET CRISSY



ARGENTINA'S FINEST 1
null
Okay we gaan een leuke serie doen met allerlei Argentijnse schone. Het zijn allemaal ingescande pix van Argentijnse Playmates, getipt door wie kan het ook anders Santi himself! Vandaag hebben we Mariela Vitale aka Emme, een Argentijns zangeresje die wat mij betreft meteen moet stoppen met zingen! Geboren 20 december, bouwjaar 1982!

ARGENTINA'S FINEST 1 - MARIELA VITALE

videobeelden ook aanwezig!

JAMES z'n EX
null
Sjah niets dan goeds over de doden zou je zo denken. Maar dan heb je het wel mis als je dood bent en James Brown heet, kijken we eventjes mee naar dit interview waar deze ex-vrouw die de dag nadat James dood werd gevonden al niet meer zijn landgoed op mocht. En wat ze zegt over dat ze iets met mij gehad zou hebben ? Ik ontken!

JAMES z'n EX!



COMEDY BARN
null
Checken we eventjes deze Comedy Barn uit, waar je maar beter niet in het publiek kan zitten. Tenminste als je niet publiekelijk voor schut gezet wilt worden dan natuurlijk. Kijken we eventjes mee ? Thnx2Roadie voor de linktip!

COMEDY BARN



AUTO GESTOLEN ?
Hehehe je hebt zo van die filmpjes waarvan je echt denkt. Komop dit kan toch niet echt zijn, dit moet bijna wel in scene gezet zijn ofzo. Nou ja dit is er dus zo een, een gast zit een beetje flinkt te doen door op z'n eigen auto te gaan staan en lopen etc terwijl die dus gewoon rijd. Ja totdat er een of andere voorbijganger de hoek om komt lopen natuurlijk..

AUTO GESTOLEN ?

HOEVEEL BEN JIJ WAARD ?
Ja je leest het goed, heb je jezelf altijd al willen verkopen zonder meteen een hoer genoemd te worden. Dit is je kans, om eens uittezoeken wat je eigenlijke martkwaarde nou werkelijk is. Nou ja op de site van HumanForSale.com is het allemaal mogelijk. Kijken we eventjes mee ?

HOEVEEL BEN JIJ WAARD ?

SAMURAI
null
Echt een hele vette viral hiero van General Electric, een van de grootste firma's van de wereld. Of was dat nu GM, anyway echt mooi gemaakt animatie hier dus. Ik geloof dat het de bedoeling is dat je alle ninja's spot?

SAMURAI



SADDAM vs DAVID
null
Hehe lachen dit stukje uit de David Letterman show. Waar ze een commercial van Verizon, een soort van dixons maar dan met alleen maar telefoons, een klein beetje hebben verandert. Zelfs Saddam komt er nu ineens in voor.

SADDAM vs DAVID



LUNA'S CAM
Hehe deze zeer sexy Luna gaat voor ons een uitgebreid voor de camera zitten. Het leuke is dat ze dan ook nog haar kleertjes langzaam uittrekt! Vinden wij wel leuk om te zien, haar hond niet zo..

LUNA'S CAM

RITA MORENO vs ANIMAL
null
Altijd goed die classics op YouTube. De ene keer vindt je dan zomaar een filmpje die je al een jaar of 20 niet meer gezien hebt. Zo ook deze van de Muppetshow, met als gastster Rita Moreno. Uhmz dat je met Animal beter geen duet kan doen, weet zij nu ook. Animal goes crazy!

RITA MORENO vs ANIMAL



Webcam Blondje
null
Haha, die webcamfilmpjes gemaakt door zo'n slet en die speciaal gemaakt zijn voor haar vriendje, zijn het leukst. Zeker als niemand anders het mag zien. Maarja die filmpjes belanden toch wel op internet. Kijk maar.


Webcam Blondje


GIRLS OF MCN
We kennen deze dames allemaal wel van de talloze galleries en filmpjes die er op het net te vinden zijn. Het zijn de zogenoemde Mcnude dames, stuk voor stuk beauties. Frankie post ze nog weleens, als ie niet ergens zijn roes ligt uitteslapen. Maatje Jerkov van Xmissy maakte een mooie compilatie, waar we eventjes van gaan genieten. Lekker hoooor!

GIRLS OF MCN

ALIEN ABDUCTION
null
Vandaag hebben we een iets makkelijker spel tenminste zo op het eerst gezicht. Waarschijnlijk was het motor rijden van gisteren te moeilijk voor jullie, want ik heb verder geen scores gezien. Wat dan ook betekent dat ik de prijs voor me zelf mag houden. Ha beter, nouja vandaag gaan we het weer proberen met deze Alien Abduction dus. Succes!

ALIEN ABDUCTION



DRANK MISBRUIK
null
Tja eigenlijk het ergste wat eris he, drankmisbruik. Ik bedoel ik maak er altijd goed gebruik van, al heb ik mezelf al op 1 januari beloofd nooit meer sterke drank te drinken. Dat daar 2,5 uur met m'n hoofd in de wc hangen voor nodig was doet verder niet ter zake. In dit filmpje zien we drankmisbruik in z'n ergste vorm. Schande!

DRANK MISBRUIK



TOP 5 FILMGEVECHTEN
Hmz als het nog niet genoeg was met de lijstjes kwam ik net ook nog dit lijstje tegen met de beste film gevechten allertijden. Ik mis alleen dat gevecht uit BloodSport met van Damme als ie bijna blind is. Nou ja wel een mooi overzichtje van de mannen van Badmuts!

TOP 5 FILMGEVECHTEN

GREAT MOMENTS OF 2006
null
Hehe wel een geinige compilatie met een hele zooi leuke momenten die je je meteen herinnert als je het filmpje bekijkt. Kijken we eventjes mee naar de greatest moments of 2006, hier gewoon live bij TLpizza zo uit je luie burostoel terwijl je baas je salaris betaald.

GREAT MOMENTS OF 2006



NIP SLIP BLONDIE
null
Ach ja altijd leuk die blondies die eventjes in ietwat te strakke tshirtjes gaan poseren voor een overijverige huisvader met digitale camera. Gelukkig zijn er dan altijd nog omstanders die daar gebruik van maken en de boel voor ons filmen, zo ook deze held die net op tijd het inzoom knopje wist te vinden. En zijn dat nipples of niet ?

NIP SLIP BLONDE



NIEUWJAARS BORREL
null
Hehe het is altijd gezellig zo de eerste dagen van januari. Waar je ook naar binnenstapt, in elke horecagelegenheid staat er wel een nieuwjaarsborrel klaar. Gezellig natuurlijk, dat deze feestjes ook wel eens uit de hand kunnen lopen zien we op de volgende fotoos. Leuke gallerie dat wel!

NIEUWJAARS BORREL



PERFECTE BOB
Hehe stond hier laatst al eens het Bob campagne spotje. Vandaag hebben we de ideale Bob gevonden of moet ik zeggen Bobbi. Checken we eventjes deze dame, die zich vrijwillig leent om dronken mannen naar huis toe te brengen. Is het niet geweldig ? Je kan haar boeken via idealebob@hotmail.com.

PERFECTE BOB

ROAD RUNNER
null
Geweldig toch altijd deze filmpjes. Die Willy E is echt een van mijn favoriete toons, elke keer hoop ik dat ie het eens een keert red tegen die vervelende vogel. Nou ja, ook in deze mooie lang clip lukt het hem helaas niet.

ROAD RUNNER - ZIPPING ALONG



DAREDEVIL STUNTMAN
null
Hehe deze gast is een paupert eerste klas, maar denkt toch dat hij de volgende Evel Knievel is. Nooit niet natuurlijk, want er is maar een Knievel. Kijken we eventjes mee naar deze trailer van deze Harold Buttleman!

DAREDEVIL STUNTMAN



NAOMI
null
Omdat er toch nog steeds verzoekjes komen om wat meer nubisch schoon hier te plaatsen. Heb ik vandaag deze Naomi bereid gevonden om een dansje voor ons te doen terwijl zij zich van haar kleren ontdoet. Nou ja leuk voor ons natuurlijk, en ook leuk om te weten is dat Naomi uitstekende moves heeft.

NAOMI



VUURWERK TOREN
null
Damn, ik dacht dat ik deze al wel gepost had maar nix van waar dus. Kijken we eventjes mee naar deze heuse vuurwerk toren waar de pijlen en het vuur vanuit alle kanten naar buiten schiet. Kewl!

VUURWERK TOREN



OXFAM vs STARBUCKS
Zo heel afentoe heb je van die organisaties die een multinational hebben gevonden om tegen aan te schoppen. Zo ook de organisatie Oxfam, die in dit geval die belangen van arme koffieboeren behartigd. Het koffiehuis Starbucks is daarvan de dupe en wordt flink door het slijk gehaald, leuke ervan is dat dit allemaal op YouTube gebeurt. Zodat wij het gewoon kunnen volgen, filmpje 1 is dus Oxfam in fimpje 2 zien we de reactie van Starbucks. Nieuwe trend?

OXFAM vs STARBUCKS



DIRT BIKE 2
null
En jaja ook vandaag hebben we weer een spelletje. Vandaag gaan we op de motorfiets zitten en een beetje biken. Geinig wel, diegene met de hoogste score kan een speciale prijs winnen...

DIRT BIKE 2



REMMEN ZONDER REMMEN
null
Man man dit filmpje doet me pijn aan m'n hart, m'n ogen en m'n oren. Hadden ze daar nou echt geen Japanner voor kunnen nemen, of een Peugot ofzo. Komop dit doe je toch niet met een BMW, ai ai ai. Nou ja met tranen in m'n ogen en een dankje wel naar een oude vriend presenteer ik remmen zonder remmen. Snif!

REMMEN ZONDER REMMEN



JASMINE
null
Hmmz deze chick heeft echt mooie ogen en niet alleen dat. Kijken we eventjes naar deze sexy dance van de evenzo sexy Jasmine...

JASMINE!



LAURENT JOKT
Hehe die belgen toch he, altijd wel wat bij die patateters. Dit keer is het hun eigenste prins Laurent die toch wel stevig door het slijk wordt gehaald, in de nu al beruchte marinegelden affaire. Nu er ook nog getuigen zijn die onder ede verklaren dat hij er wel degelijk vanaf wist. Foei prins, een beetje dom?

LAURENT JOKT

SUMMERCAMP
null
Vroegah toen hadden we geen drempels maar kuilen. En toen had je ook nog zoiets als zomerkamp, wat ik zelf ooit nog eens heb meegemaakt. Was wel lachen met een zooitje gasten op Ameland een paar weken lopen vervelen. Maar als je er zo aan terugdenkt.. Ach, waar blijft die tijd. In dit filmpje mijmert er ook iemand over vervlogen tijden, nagespeeld uit Dirty Dancing!

SUMMERCAMP



PORSCHE 911 CRASH
null
Heb je weleens in zo'n Porsche 911 gezeten, dan weet je dat het net een skelter is waar je in aan het scheuren bent. Tis niet normaal hoe snel zo'n ding optrekt en vooral een turbo is dan erg lekker. Nou ja als je er nog nooit in gezeten hebt, hoop ik niet dat je twijfels krijgt over het ooit instappen in zo'n ding na het zien van het volgende filmpje!

PORSCHE 911 CRASH



NEGERIN
Ach weet je als je er van houdt zal er wel niks mis mee zijn. Maar ik vind het maar niks, doe mij maar een mooie Argentijnse en dan nog niet eens een Brasiliaanse al kunnen die ook heel erg mooi zijn. Checken we eventjes dit negerinnetje dat onze vriend Schumi ergens achter in de sloppenwijken vond.

NEGERIN

EN VOL IS UW BLIKJE
Eigenlijk moet ik dit soort filmpjes helemaal niet plaatsen. Ik bedoel hier kan je zwaar geld mee verdienen in de kroeg of op straat, echt helemaal geweldig dit. En dan helemaal nog die uitgebreide uitleg erbij zodat zelfs ik het snap. Ik dacht eerst dat het om trucage ging ofzo. Ik zag em staan bij collega Getlogged, maar hij komt natuurlijk van Patjuh!

EN VOL IS UW BLIKJE

CREABEA MET ELPEES
null
Sjah als je echt helemaal niks te doen hebt zoals ik, dan moet je toch inventief omgaan met je tijd. Zo ook deze gast, die echt helemaal niks te doen heeft behalve op de bank zitten en zich vol eten met snoep. Tijd om creatief te worden dus, benodigheden wat oude elpees, een schaal en een oven. Goeie handel voor op de braderie dat zeg ik je!

CREABEA MET ELPEES!



BALLONNEN MAAK JE ZO
null
Checken we aub eventjes dit filmpje. Deze gast is echt geweldig, ene Adi uit California dus. Die ze de balloon twisting Andy Warhole noemen. Maar goed zo wil hij eigenlijk niet genoemd worden, tis gewoon een kunstenaar. Checken we eventjes deze mini-docu uit van ene Liza de Guia die het leuk vindt om podcasts te maken.

BALLONNEN MAAK JE ZO



PLASTIC FANTASTIC
Hehe altijd al gezegd dat er niks mis is met een beetje plastik hier en daar, en dit filmpje bewijst maar weer eens dat ik gelijk had. Deze dame vertelt eventjes hoe ze zowat alles maar dan ook alles heeft laten verbouwen aan haar lichaam. Gewoon geweldig toch?

PLASTIC FANTASTIC

POLITIE SPELEN
null
Hehe echt lachen dit, deze gast speelt eerst voor pliesiemeneer door van allerlei mensen hun id kaart aftepakken. En gaat er dan vandoor in een limo vol naakte dames, goeie shit!

POLITIE SPELEN



Cambabe onder de douche
null
Na het filmpe van de lekkere babes onder de douche en in het bad is hier weer een lekkere babe onder de douche. Maar nu een lekkere webcambabe!

Cambabe onder de douche

2 Babes in bad
null
2 Lesbo's aan het douchen is leuk. Maar in bad gaan is ook mooi hoor! Dit filmpje van 2 lesbo's in ruim bad bewijst het.

2 Babes in bad

MC DONALDS
null
Zo voor de webmasters onder ons wil ik eventjes wijzen op de nieuwe referlijst hier rechts boven. Meld je aan, stuur traffic en krijg 100% terug! Leuk speelgoed zon lijstje, tevens hebben we de volgorde van dingen een beetje door de war gegooid hier in de zijkolom.

Hier een best wel leuk spelletje van Mc Donalds, als je toch niks te doen hebt.
MC DONALDS



SHE FEELS HER SELF [ULTIEME POST]
Okay okay, ik heb er ooit ook wel eens eentje gepost uit deze serie. Maar grote vriend Massie van GalleryGalore heeft er nu een hele serie opstaan. Tijd voor een overzichtje van deze geweldige video reeks dacht ik zo.

She Feels her Self part 1 - She Feels her Self part 2

She Feels her Self part 3 - She Feels her Self part 4

Meer galleries hier, Enjoy!

Update: Om de Ultieme post compleet te maken nog 6 delen van de Master!

MUZIEKDAG BABES
Uhmz via de mannen van Superzooi die we toch al een tijdje niet meer zagen hier op Tastelikepizza komt het volgende filmpje. Met wel erg lekkere dames die zo in een woensdagmuziekdag topic zouden kunnen. Geheel voor ons plezier spelen ze op allerlei instrumenten en doen dat in hun nakie. Oh wat zien we dat graag! Met thnx aan de mannen van Superzooi dus!

MUZIEKDAG BABES



EXTREMA EINDHOVEN 31-12 2006
null
Laat het nu vandaag woensdag zijn in plaats van donderdag wat ik eigenlijk dacht. Bedankt Gill dat jij me even op de hoogte bracht. Wat dus eigenlijk gewoon inhoud dat we wat muziek gaan plaatsen in het kader van de woensdag muziekdag. We hebben een hele zooi setjes binnen, van het uitverkochte Extrema van afgelopen zondag in Eindhoven die staan er dus op.

En PJ onze huisdeejay heeft ook weer erg z'n best gedaan op een nieuwjaarsmix!

EXTREMA EINDHOVEN 31-12-2006



PIZZA FAVORIET
Zoals jullie nu wel weten onderhand hou ik echt van pizza's. In alle smaken en maten! De pizzaturk hier op de hoek had me goed in de maling met z'n raki maar goed we hebben het overleefd. Hou je ook van pizza en is pizza zeker een van je favoriete maaltijden klik dan eventjes hier! En owja hier kan je ook nog stemmen.

PIZZA FAVORIET

I FEEL LOVE
He geinige shit hier van wat maffe engelsen. Deze gasten zijn dus van een theatergroup die de Blueman group heet. Waarom ze deze naam gekozen hebben is voor mij echt een raadsel. Nou ja kijken we eventjes mee hoe zij I Feel Love van Depeche Mode uitvoeren.

I FEEL LOVE



ODE TO JOY
null
Uhmz wat ik van dit filmpje moet denken, ontgaat me eerlijk gezegd een beetje. Ok ok het is leuk bedacht maar wat de achterliggende gedachte is snap ik niet. Nou ja stop een hele boel konijntjes en Beethoven in een filmpje en je krijgt zoiets..

ODE TO JOY



VJ Vanessa Minnillo
VJ Vanessa Minnillo presenteerde het MTV nieuwjaarfeestje. Vanessa is een babe, laten we dat eventjes vooropstellen. Maar wat ze toen allemaal zei, echt zo schandalig. Damn, heel Amerika weer op z'n kop, tis werkelijk ongelovelijk!

VJ Vanessa Minnillo zegt het F word!



GABRIELA MARTINS
En het is al weer lunchtijd, tijd voor een lekkere boterham. Checken we eventjes deze Gabriela waarmee ik elke morgen wel een boterhammetje of desnoods een beschuitje wil eten. Hmm lekker hoor!

GABRIELA MARTINS

LINDSEY NOG STEEDS LEKKER
null
Wat zit iedereen toch telkens te zeuren over die Lindsey Lohan zeg. Man man dat is gewoon een moordwijf. Checken we eventjes deze clip, waar ze ineens donker haar heeft en niet zo veel kleren aan. Jaja zo zien we Lindsey het liefst!

LINDSEY NOG STEEDS LEKKER



LOOK A LIKES
Hahaha, dit is toch wel lachen. Okay okay er zijn er ook een paar die lijken best wel op het origineel zeg maar. Maar neem nou bijvoorbeeld die look-a-like van Demi Moore. Lol, denkt die echt dat ze op haar lijkt? Nee doe mij dan maar Cameron Diaz 2 dat lijkt me een beter gelijkend exemplaar.

HOLLYWOOD LOOK A LIKES

TEGEN BETER WETEN IN
null
Hadden we gisteren hier nog Rocky Balboa staan voor een paar uurtjes, voordat ie er in de states afgedondert werd. Vandaag hebben we niemand minder dan Theo Maassen met zijn show Tegen Beter Weten In, dit keer zijn de mannen bij Google niet echt oplettend, want hij staat er helemaal op. Kijken we eventjes mee ?

TEGEN BETER WETEN IN - THEO MAASSEN



ANNABELLA
null
En we gaan weer door met een stripfilmpje, ik heb er echt zin in vandaag. Kijken we eventjes mee met deze Annabella, niet te verwarren natuurlijk met onze mooie Anna van Beeblog. Maar okay, dit keer is het een donkerharige maar daarom niet minder bella. Check de check!

ANNABELLA



SECRET SANTA
Hehe omdat ie zo leuk is dan, nog maals een kerstman filmpje. Dit keer is het de secret santa, verkleed als ninja die onopvallend pakjes rondbrengt op kantoor. Zorg alleen dat je em niet betrapt, want dan haal je het nieuwe jaar niet meer.

SECRET SANTA

NICOLE IS HOT
null
Uhmz sjah het schijnt dat er een paar repostjes hier hebben gestaan de afgelopen week. Kan natuurlijk niet, dus daarom is het vandaag tijd voor een hele zooi verse postjes. Ik ga zo eerst ff badderen en dan gaan we er tegen aan. Beginnen we eventjes met deze Nicole. Ze is heet!

NICOLE IS HOT


BUS GEMIST
null
Zozo iedereen is weer een beetje bovenjan en heeft de jaarwisseling wonder boven wonder overleefd. Tijd om weer wat nuttigs te doen dus met je tijd. Iedereen goede voornemens natuurlijk voor dit nieuwe jaar. Nou ja dat had deze buschauffeur ook maar kom op eej, als je je eigen bus mist, dan doe je toch iets niet goed..

BUS GEMIST


Shower Babes
null
Hmmz, De filmpjes met babes onder de douche zijn altijd wel mooi hoor. Vooral als ze jong zijn. En Lesbisch zijn! Check 2 lesbo's onder de douche!

Shower Babes

Webcam-Blondje
null
Hier weer een leuk webcamfilmpje van een lekker blondje die van allles doet op haar bedje achter de webcam. Een vrij lang filmpje van een lekker webcamblondje dus.

Webcamblondje

FUN MET SADDAM
Hehehe je kon er op wachten natuurlijk he. Springen we eventjes trampoline met Saddam?

TRAMPOLINE SPRINGEN MET SADDAM

SLIPJE KOPEN MET LUBA
Luba die wat verschillende soorten slipjes aanprobeert voor ons vermaak. Altijd goed!


LUBA probeert slipjes!

EGG HUNT
null
Zo het is weer tijd voor een mooie animatie. Dit keer gemaakt door Paul Shay, niet zo mooi als de vorige animatie. Wel erg mooi gemaakt natuurlijk. We gaan op eierjacht, kijken we eventjes mee?

EGG HUNT



HAPPY 2007
null
Nogmaals namens iedereen die meewerkt aan TLpizza.com aan ieder van jullie een super 2007 toegewenst. En zo ook aan onze vrienden en linkpartners. Bedankt allemaal voor het linken, promoten en bezoeken van de site. Natuurlijk gaan we gewoon door waar we gebleven waren in 2006, als die koppijn nou maar eens overging!

HAPPY 2007



LIVE WEBBROWSER
null
Wel geinig bedacht hier deze live webbrowser. Naar Windows live mail, nu dus een live explorer. Kijken we eventjes mee naar dit filmpje..

LIVE WEBBROWSER


1e Webcamfilmpje 07!
null
We gaan gewoon door met de lekkere webcamfilmpjes net zoals in 06. We beginnen het nieuwe jaar met een heet filmpje van een lekkere brunette. Check it!

1e Webcamfilmpje 07!



Serchmaa - New Year's song
null
De 3de posts van het jaar en tevens ook de laatste met speciale nieuwjaarsthumb is het liedje. Aangezien de eerste 3 posts van het nieuwe jaar overeenkomen met de laatste 3 posts van het oude jaar. Bij meer lezen niet the final countdown (al is dat voor sommige internationale bezoekers nog steeds het geval) maar een heuse nieuwjaars song.

Bea Flora & Aneta Buena - shower
null
Ik ben snel want het eerste bloot van het jaar is al een feit

Dat er nog veel mooie dames in 2007 hier mogen voorbijkomen en dat de vrijgezellen een toffe en leuke partner aan de haak mogen slaan in 2007.
De eerste post van het jaar: Champagne sabelen
null
Als het goed is heeft u daarnet de champagne opengekregen zonder al te veel van het lekkere vocht te morsen. Als u het sjiek wou doen heeft u gesabeld en hopelijk is het dan gelukt. Voor alle flessen die u morgen nog wil sabelen hebben we enkele tips bij meer lezen