Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand December 2006

1: Happy New Year
null
10 ... 9 ... 8 ... 7 ... 6 ... 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1
Happy New Year gewenst van de volledige Tastelikepizza crew. Bij meer lezen is de party begonnen.

HAPPY NEWYEAR2: De meest bekeken 5 girlwatchen om 2006 af te sluiten
null
Sinds de categorie girlwatch begon (op Wadda) zijn daar heel wat mooie dames de revue gepasseerd. Omdat schumi nogal een persoon is die van nostalgie houd liet hij de meest bekeken 5 dames van de eerste reeks nog eens langskomen.
3: Europe - The Final Countdown
null
Normaal zou ik dit zetten moest er nog een kwartier op de teller staan van 2006. Maar om begrijpelijke redenen zijn wij dan ook aan het feest en ver weg van onze pc dus lopen we enkel uren voor op de finale countdown.
4 : De top 10 filmkes van 2006
null
Pizzaman had gevraagd of ik de site op deze dag een beetje zou kunnen voorzien van content, en omdat ik niet graag half werk lever vind je bij meer lezen de 10 topfilmkes vooral in de categorie fun van dit jaar.

De top 10 filmkes van 20065: strip tease decembre 2006
null
Het VOORlaatste girlwatchfilmeke van 2006 bij meer lezen
PS: Voor deze eindejaarsspecial zijn de thumbs iets groter zodat je kan zien wat er op staat.

Strip tease decembre 2006TMF YEARMIX 2006
null
Zo eind aan het jaar is het altijd tijd voor de jaarmixen. Elke zelf respecterende radiostation heeft er wel eentje. De legendarisch blijft die van Ben Liebrand natuurlijk, helaas heb ik die nog niet gespot. De op SlamFm uitgezonden Tmf jaarmix 2006 al wel, en voor de echte liefhebbers heb ik ook nog de Fresh FM jaarmix 2006 die was mij persoonlijk erg goed bevallen vorig jaar.

TMF JAARMIX 2006

FRESH FM JAARMIX 2006

playlists..

SADDAM DOOIT [UPDATE]
null
Ik had er eigenlijk voor op willen blijven, ik las het vanacht pas om 02.21. Er stond echter bij dat het niet live uitgezonden zou worden, geen aktie smorgens voor het naar bed gaan dus. Danmaar gaan slapen, in de hoop niks te missen. Word ik me vanmorgen toch godverredome uit mn bed getrilt door de buurman die het nodig vond om precies om 11.00 een bandschuurmachine op zijn kozijntjes te zetten. Mothafucker! Nou ja om 04.07 werd Saddam opgehangen.... another one bites the dust!

SADDAM DOOIT

live beelden van de ophanging vindt je hier!

UPDATE: Ook beelden van Saddam bungelend aan het touw bij de collegas van Skoften!Top 5 Rubenzzz
null
Ja. De meest bekeken filmpjes van tlpizza van 2006 staan Hier onder. Dat zijn alleen de postjes van Pizzaman. Maar nu kun je de 5 beste filmpjes van 06 zien van Rubenzzz die later bij tlpizza is gekomen.

Top 5 meest bekeken filmpjes 2006 (Rubenzz)FANTASMA
null
Nu ik een msn-lijntje heb met het land der babes, Argentinie dus. Komt er uit die hoek steeds meer lekkers en dan heb ik het niet alleen over babes. Volgens mijn connectie daaro, is Argentinie namelijk ook het land met de meeste rockconcerten op jaarbasis ter wereld. Deze gasten schijnen daar helemaal de bom te zijn, ze zijn local maar daarom niet minder goed. CHECK!

FANTASMA - LOS PIOJOSREAGAN YUN
null
Kijk dat was nog eens een president, die Reagan. De meest populaire president aller tijden is het als ik het goed gelezen heb. Nou ja ik zie natuurlijk liever deze Reagan, dat komt misschien omdat deze Reagan wel op Playboys cyberparties aanwezig is.

REAGAN YUNWRX KAPOT ? LAAT JE SLEPEN
Damn hoe dom kan je nu zijn zeg.. Als je je laat slepen doe je natuurlijk altijd de sleutel in het slot, om er in iedergeval zeker van te zijn dat het stuur niet in het stuurslot valt. Dat kan namelijk weleens verkeerd uitpakken. Hoe je een dure race otoo naar de kloten kan helpen zien we in dit filmpje!

WRX KAPOT ? LAAT JE SLEPEN

COLD FUSION 23
Goddamn, je kan wel merken dat sommige mensen niks beters te doen hebben dezer dagen. Want terwijl wij zitten te wachten met z'n allen op de eerste jaarmixen heeft huisdeejay PJ nog een deeltje af van zijn Cold Fusion reeks. En het mag gezegd worden, hij is wederom beter dan de vorige. Hoe flikt ie het toch! Nummertje 23 dus alweer, geweldig!

COLD FUSION 23

VERF DOUCHE
null
Okay, ik vind het altijd wel lekker zo'n gebodypainte chick. En dat dit kunst is trek ik al helemaal niet in twijfel, maar had je je weleens afgevraagd hoe ze die verf er weer afkrijgen? Checken we eventjes deze chick die laat zien hoe makkelijk dat eigenlijk gaat omdat het gewoon een soort van 2e vel is geworden die je er zo aftrekt.

VERF DOUCHEHAPPY HOLIDAYS
null
Ach ja tijdens deze dagen moet je eigenlijk allerlei verschillen die je hebt met bepaalde gasten of concurenten eventjes vergeten. Om samen deze dagen te vieren, en daarna weer gewoon oorlogje spelen de rest van het jaar. Zo ook deze gasten die we nog kennen uit de Apple, Microsoft spotjes..

HAPPY HOLIDAYSWii-diculous
null
Ik heb het niet zo op spelcomputers, ben eigenlijk helemaal niet zo'n gamer. Maar als ik dit dan zie wil ik het ook, met je Wii game console in de bioscoop op de hoek spelletjes spelen. Goeie shit!

Wii-diculousHISTORY OF RELEGION
null
Wel geinige animatie hier waar je opkomst van religies in een zeer duidelijke tijdspan kan zien. De laatste 5000 jaar als ik het goed heb. Checken we eventjes...

HISTORY OF RELEGIONWebcam Babe
null
Hier weer na al die Girls Gone Wild filmpjes weer een lekker webcamfilmpje van een lekkere babe die dit filmpje voor ons heeft opgenomen. Checken dus.

Webcam Babe

GRATIS VERONICA
Een maandje geleden berichtte ik hier al over een aktie waar je een jaar lang gratis Veronica magazine in de bus kon krijgen. Dat was dus deze aktie, mooie ervan is dat ik um vandaag ook nog eens in de bus had liggen. Leve Veronica dus!

Heb je ook je Veronica via TLP geregeld, laat het eventjes weten!

NOG EENS VERONICA
Veronica komt naar je toe deze zomer, alleen deze Veronica komt gewoon hartje winter. Wat een lekkere dame is die Veronica Zemanova toch, hadden we haar van de week al eens staan. Vandaag is ze terug in een lekkere comfortabele stoel.

NOG EENS VERONICA

CHINEES CIRCUS
null
Wat altijd wel mooi is rond deze tijd zijn de optredens van Cirque du Soleil. Nou ja die hebben hier met alle shows al gestaan dit jaar en kan je hier bekijken, maar nee dit keer geen du Soleil. We hebben het hier over een Chineseshow. Geweldige shit als je net opstaat, en 3x je ogen moet knipperen of je het nu wel goed ziet.

CHINEES CIRCUSSEXY BREA
null
En we hebben weer een webcamchick, jahoor met haar captain jack rokje nog aan, gaat deze Brea voor ons uit de kleren. Goeie zaak, kijken we eventjes mee?

SEXY BREAHETE WINTERAVONDEN
En nu het zo vroeg donker wordt is het ook meteen wat vroeger gezellig. Je trekt wat vroeger een wijntje open, of in Pat z'n geval een sixpack. Maar goed het is dus wat vroeger gezellig, en omdat te bewijzen heb ik hier 2 leuke galleries.

HETE WINTERAVONDEN 1

HETE WINTERAVONDEN 1

MET JESUS OP DE BANK
Okay okay ik weet het kerstdagen zijn voorbij en ff geen gezeur meer over die Jesus. Toch bereikte mij het nieuws dat er over het grote water nogal wat ophef is ontstaan over een bank waar Jesus op zou zitten. En waarempel ik herken hem er echt in, zelfs FoxNews was ter plaatse..

MET JESUS OP DE BANK

ECHTE DIEHARD
Soms heb je van die gasten waar je alleen maar respect voor kan hebben. Zo ook deze gast die tijdens het rijden, tijdens het aangehouden worden en tijden de dronkentest gewoon bleef doorzuipen. Respect als je dan geen Zattevriend meer bent, dan weer ik het niet meer.

ECHTE DIEHARD

MONOCYCLE EXTREME
null
Niks dan respect voor deze gasten, echt coole shit hier dus. Kijken we eventjes mee met wat mafkezen op een eenwieler die allerlei vette stunts uithalen..

MONOCYCLE EXTREMEFerry Corsten@Sensation 2006
null
Okay, nog eventjes een klein snoepje voor dat het jaar voorbij is. Ik had nog wat leuke beelden liggen van Ferry Corsten op Sensation. Volgens mij had ik ze nog niet gepost dus daarom wel leuk, zo ff op een doordeweekse dag wat toch eigenlijk voor 85% van de NL vakantie heeft. Check!

Ferry Corsten@Sensation 2006ERAGON
Okay mensen, zojuist dus Eragon gezien. En al was er iemand, waarvan ik de naam niet zal noemen Siem, die zei dat dit een kutfilm was. Zware bullshit dus, Eragon is echt een vette film. Ik wil ook zo'n draak met een geile stem, damn. Okay okay, het is een beetje kort allemaal de film dan, en het had wel wat langer mogen duren. Maar dan krijg je meteen weer van die LOTR praktijken, en ik ga dus echt niet 3 jaar wachten op een film. Maar goed, Eragon dus aanraderrrrr!

ERAGON

JAREN 30 BABES!
null
Zo'n 60 jaar geleden was het echt behelpen met de dames. Check nou deze dame zo weggelopen uit de jaren 30. Sterker nog het is een filmpje uit de jaren 30. Geweldig natuurlijk, ook omdat het nog in zwart wit is, tetten hadden ze toen trouwens ook al.

JAREN 30 BABESCartmans Christmas Song
null
Snif ik kan er echt helemaal niks aan doen, je kan op geen site komen of er staat wel wat kerstzooi. Nou ja de laatste loodjes wegen het zwaarst zullen we maar zeggen. Ik heb de buik er van vol, en niet alleen van het eten. Bah, geen kerst voor mij volgend jaar. Op naar oud en nieuw!

Cartmans Christmas SongKLAARKOMEN DOE JE ZO
Ook vriend Ace heeft de kerstdagen overleefd. Hij hing vanmorgen nog aan de waslijn optedrogen maar inmiddels heeft ook hij weer wat leuks gepost. Kijken we eventjes mee naar deze talentenjacht waar de deelneemsters gevraagd wordt een orgasme te faken.

KLAARKOMEN DOE JE ZO

FRANKS ADVENTURE 3
Echt een geweldig spel hier. Gids Frankie door allerlei straten en plaatsen op zoek naar nude pics. En ja die pix zijn er nog echt ook, tenminste als je de spoilers moet geloven. Ik zou zeggen doe je best, en als je er echt niet uitkomt dan drop je ff een comment... Dit spel heeft trouwens niks te maken met Frankie van Beeblog..

FRANKS ADVENTURE 3

KLUIVERT MOORDENAAR
Ach we hebben hier al zoveel geschreven over Patrick Kluivert, en ik moet zeggen hij komt toch weer langzaam in het ritme. Dus goed voor hem! In het voor hem o zo gezellige Rotterdamse stadion de Kuip werden dan ook kerstliedjes gezongen.

Kan je de tekst niet goed verstaan? Check dan hier eventjes..

KLUIVERT MOORDENAAR

hadden jullie trouwens deze drieluik al gezien waarbij lampie onderdevoet wordt gelopen.. (1-1)Webcam Negerin
null
Hier alweer een webcamfilmpje. Dit maal van een lekkere negerin die met haar lekkere lichaam ons eventjes vermaakt. Check die shit!

Webcam Negerin

TOP 5 ONSPORTIEF GEDRAG
Ah dit lijstje was ik bijna vergeten gelukkig dat ik em zojuist tegen kwam. Nou ik hoor net van Rubenzzz dat ie vakantie heeft, dus kan ie mooi aan de bak. Hier een filmpje met wel heel veel onsportief gedrag zoals vriend Zidane en nog veel meer, het zijn er iets meer dan 5.

TOP 5 ONSPORTIEF GEDRAG 2006

KERST IN DE GOGOBAR
null
Okay nog eentje dan, ik was met de kerstdagen nog in de Gogo bar geweest en heb deze beelden kunnen opnemen. Sorry het was er een beetje donker en de muziek was ook niet echt alles. Verder leuke beelden...

KERST IN DE GOGOBARTOP 5 in TV
null
En ach zo vullen we onze dag he, met een hele zooi lijstjes dus, van nu tot en met 1 januari! Het volgende lijstje dat ik hier mag neerzetten is de top 5 in televisie momenten voor het jaar 2006. Samengesteld door ene Paul Scheer. Okay kijken we eventjes mee..

TOP 5 TELEVISIE MOMENTEN 2006TADEO JONES
Het was alweer een tijdje geleden dat hier een mooie animatie film te bewonderen was. Gelukkig ben ik niet de enige die van mooie animatie houdt, zo ook bierbroeder Pat. Checken we even dit knap staaltje van compugrafix uit!

TADEO JONES
ZENAIDA
null
Ok eventjes een break van al die lijstjes met deze Zenaida. Okay we hebben beter gehad hier op TLP, maar deze Zenaida denkt dat ze bad is, dus wel laten haar maar eventjes in de waan. Stoere clip hier van een lelijk mokkel.

ZENAIDATOP 5 FILMS VAN 2006
null
Het is weer tijd voor allerlei lijstjes. En terwijl ik drukdoende ben de TLP top 10 samentestellen voor dit jaar, komen de eerste leuke overzichtjes al voorbij vliegen. Zo ook deze top 5 van beste films van het jaar, en ik kan me er daar wel bij neerleggen bij dit lijstje. Alleen had ik daar, nog wat andere films graag in terug gezien. Heb jij nog leuke filmtips gooi ze dan in de comments..

TOP 5 FILMS VAN 2006UNCLE BEN'S - KERSTMIX 2006
Ach ja, ik weet niet precies wanneer die uitgezonden wordt maar een dezer dagen is het weer tijd voor de moedermix der mixen. De Grandmix 2006 dus, nou ja tot het zover is. Heeft ome Ben Liebrand alvast een kerstmix in mekaar gedraaid die afgelopen zondag te beluisteren was op de radio. Natuurlijk waren wij er als de kippen bij, en hier staat ie dan. Uncle Ben's in the Kerstmix.

UNCLE BEN'S - KERSTMIX 2006

DUDE FALLING
Hmz sjah soms krijg ik van die links op de linktip binnen waarvan ik denk. Okay, ik kende het inderdaad nog niet, maar wat moet ik er verder mee. Nou ja dit is eigenlijk zo'n link dus, ingediend door Fester. Kijken we eventjes naar deze DudeFalling en okay, met geluid aan is het nog enigszins grappig.

DUDE FALLING

OP NAAR HET NIEUWE JAAR
null
Soow kerstmis is weer voorbij, de meeste mensen zijn vrij tot aan het nieuwe jaar. Lekker beetje de laatste dagen van het jaar uitzitten, met niks te doen behalve te denken aan welk vuurwerk je moet gaan kopen voor dit jaar. Altijd lachen natuurlijk dat vuurwerk, al blijft het ook altijd nog levensgevaarlijk. Zo ook voor deze sneeuwman, en een m80 is een soort vlinder ofzo ?

OP NAAR HET NIEUWE JAARLAATSTE XMAS BABE
null
Zo daar het is al bijna weer gedaan alleen aan de films op televisie kan je nog merken dat het kerstmis is. En owja de kerstbabes die hier voor bij komen, zo ook deze brunette die het eigenlijk nog best wel netjes houdt. Alleen, dat liedje, hehe tjingelbellcock, la lala..

LAATSTE XMAS BABECOWGIRL
null
Hoho, na al dat kerstgedoe wordt het weleens tijd voor wat lekker vleesh zou je denken. En dat gaan we nu ook eventjes doen, beginnen we met deze cowgirl die nog net een Yihaaa roept. Lekker is ze wel, en die hoed ... mag ze ophouden in bed!

COWGIRLJAGEN OP DE KERSTMAN
null
Okay mannen na de zeehondenjacht en de walvissen vaart schijnt er nu een nieuwe rage te zijn. Kijken we eventjes mee naar, volgens de maker de beste kerstfilmpjes die in omloop zijn. Rare Exports noemen deze gasten zich, nou ja ik vond zomaar 2 leuke clips op het wereldwijde web. Kijken we eventjes mee?

JAGEN OP DE KERSTMAN

Eerste dooie kerstman al gevallen....


Hopelessly Devoted To You!
Hopelessly Devoted To You!
Damn, hier krijgt Pizza toch wel traantjes van in zijn ogen. Checken we eventjes deze vette live opname van Mariah Carrey met Olivia Newton John die samen een nummer uit Grease zingen op een concert van Mariah in Melbourne. Ge-wel-dig echt! Nu nog even kijken naar de film vanavond, of was het nou morgenavond?

Hopelessly Devoted To You!WINTERBELLS
null
Poeh ik was er vanmorgen alweer vroeg uit. Ik had verdorie de huiskamer deur afgesloten waar nog een open bakje sheba stond, je weet wel kats bestfriend. Dus mijn kat heeft me vanmorgen wakker gemaakt. Rotbeest, nou ja had ik ook maar een konijn moeten nemen als huisdier. Net zoals in dit best wel leuke spelletje op 2e kerstdag, Winterbells. Spring met het konijntje van wolk naar wolk!

WINTERBELLS

KERST KUDDOS
En terwijl we nog aan het uitbuiken zijn van het vele eten van gisteren. Liggen er toch ook weer wat kadootjes onder die fijne kerstboom. Dit keer was het Schumpie die zorgde voor wat laat uitpakwerk! Laten het nu prachtige kadoos zijn in de vorm van een paar hele mooie films, Casino Royal, Happy Feet, The Holiday en nog een hele zooi andere. Kan je nu dus gewoon downloaden bij de jongens van Rijnhafen. Dank U Sinterklaasje!

KERST KUDDOS

SNL - CHRISTMAS
null
Ja hoor het zijn de gasten van Saturday Night Live die met het beste kerstfilmpje komen dit jaar. Kerstfeest voor de joden heet het filmpje, of het aanstootgevend is? Geen idee, volgens mij ligt dat onderwerp namelijk nog een beetje gevoelig sinds Mel Gibson er iets over zei.

SNL - CHRISTMAS 4 THE JEWSANGEL
null
Hmz we gaan het weer proberen met Live video. Dit maal Angel, eet smakelijk allemaal..


ANGELCHRISTMAS AT WAR
null
Sjah dat het nu niet overal even leuk is op aarde kunnen we dagelijks zien op het acht uur journaal. Toch kreeg ik wel een beetje kippenvel bij het zien van de volgende beelden. Kerst in oorlogsgebied dus, hmmz heftig gemaakt!

CHRISTMAS AT WARJAMES JULY 2006
null
Okay okay het stond hier net al een paar postjes terug, James Brown is dus dood. Hier kunnen we natuurlijk niet zomaar omheen, een longontsteking was het uiteindelijk die de grote James velde. Hier een van zijn laatste optredens dit jaar in London, met een van z'n bekendste nummers SexMachine!

JAMES BROWN - SEX MACHINE juli 2006PLAY GOD
null
Uhms sjah wat moet je doen als je Jesus heet en ook graag kerstkadootjes wil hebben. Er is niet veel geld in het gezin maar Jesus denkt toch een oplossing te hebben. Geinige animatie hiero.

PLAY GOD

SANTA VOLGEND JAAR TE VOET
Tis toch niet te geloven he, ze moeten die ouderen echt hebben de laatste tijd. Bossen ze oude van dagen al op in vergeten tehuizen waar ze 1x in de week gedoucht worden en waar ze 1x per dag te eten krijgen. Nou de kerstman gaat het helemaal slecht krijgen op z'n oude dag, wat blijkt er zijn niet meer genoeg rendieren. Dus zeer waarschijnlijk zal de kerstman volgend jaar moeten komen lopen, dat de kerst dan een paar maandjes later is schijnt niemand aan te denken.

SANTA VOLGEND JAAR TE VOET

GIGA PARTY REPORT
Hehe ik vertelde jullie al dat ik afgelopen vrijdag op het Giga Piraten Festival in mijn hometown Arnhem was. Een hele hoop bier en een schorre stem hield ik er aan over. Zoniet de mannen van WhiteLineFirm die ook aanwezig waren maar dan met een fototoestel, het duurde ff voor de fotograaf opgedroogd was maar de fotoos staan online. Dus kijk eventjes mee want het zijn er een hele hoop.

GIGA PARTY REPORT

JAMES BROWN IS DOOIT
Tis toch niet te geloven elke kerst gaat er wel een bekende de pijp uit. Deze keer is het dus de altijd rockende en swingende en drugsgebruikende en zuipende en vrouwenslaande James Brown. Het heeft toch langer geduurt dan ik eigenlijk gedacht had, een jaar of 15 geleden hoorde ik namelijk dit nummer al eens. In dit nieuwsbericht staat trouwens dit trieste nieuws.

JAMES BROWN IS DOOITGOD, INC
null
Heb je je altijd al afgevraagd hoe het er aan toe gaat in het hiernamaals ? Dan heb ik hier het goede filmpje voor je. Kijken we eventjes mee hoe het er daar aan toe gaat in 2 delen. Gemaakt door Francis Stokes en duurt ongeveer 15min!

GOD, INCFIJN KERSTFEEST
null
Zo, als je het nog niet begrepen had dan nogmaals een fijne kerstdagen toegewenst. Hou TLP in de gaten want de postjes gaan natuurlijk gewoon door, al zal het niet op volle sterkte zijn. Kijken we eventjes mee met deze fijne blonde dame!

FIJN KERSTFEESTLAMPJES GEKTE
null
Deze gast is helemaal gek van lampjes, en dan lampjes die met kerst te maken hebben. Wel een geinig filmpje van een Amerikaan die vertelt wat hij in de jaren zoal doet zo rond kerstmis en hoe hij iedereen wil laten meegenieten van zijn lampjes!

LAMPJES GEKTEOSCAR HAAT KERST
null
Kennen we deze groene Oscar nog uit Sesamstraat. Nou ja vroegah zat ie er nog niet bij, wel bij de Amerikaanse Sesamstraat maar ik weet eigenlijk niet of ie hier ook meedoet. Misschien maar goed ook dat ie niet mee doet, want hij houdt namelijk niet van kerst. Hoe kan dat nou?

OSCAR HAAT KERSTzondags bloot
null
Geef ons ons dagelijks brood dat zal vanavond in de kerk klinken, maar mijn motto is geef ons ons zondags bloot :) Dus bij deze, heb ik voor jullie een aziatische, een filmke met Angeline Jolie. Om af te sluiten dan een school girl.
TONY vs PAUL
null
Wel geinig gedaan deze animatie over 2 vrienden die ineens ruzie krijgen ofzo. Kan iemand mij vertellen hoe die kleren aan gaan ? De rest is wel te verklaren...

TONY vs PAULRIJBEWIJS PRANK?
null
Kerel, als ik dan dit soort filmpjes zie, waar gasten die eruit zien, als iemand van Pluto, zomaar een rijbewijs krijgen. Snap ik niet waarom wij als NL zijnde. aan al die strenge eisen moeten voldoen wil je een keer in je leven DisneyWorld in de states wilt zien ofzo. Nou ja het is een soort programma alá Sixpack volgens mij, alleen iets leuker?

RIJBEWIJS PRANK?OPEENS WEET JE HET
null
Opeens weet je het je wordt treinconducteur, tenminste volgens het reclamespotje van de NS. De mannen van Monty Phyton waren hier al veel eerder mee, al ging het toen over een muis. Uhmz, en dan te bedenken dat dit allemaal begon met een stukje kaas.

OPEENS WEET JE HETSANTA HELPT
Ja dat de kerstman niet alleen komt om kadootjes te brengen bij blijde kindertjes ondervond een streaker die dacht in z'n nakie voorbij de kerstman te kunnen komen. Mis dus, de kerstman persoonlijk zorgde ervoor dat deze onverlaat deze kerst in een warme cel zit.

SANTA HELPT

SMOKING HOT JESSICA
null
Mannen mannen mannen, het is weer zover we hebben weer een hele mooie dame voor uw entertainment weten te traceren. Dit keer is het Jessica die in niet minder gehuld dan een soort lintje op de video gaat. Goeie shit, terwijl ik sta mee te zingen op Jannus en consorten.

SMOKING HOT JESSICAWEIRD AL FEDERLINE
null
Lachen hier als Kevin Federline te gast is bij Weird Al, op geheel eigenwijze interviewt Weird Al hem natuurlijk. Het lijkt me duidelijk dat Weird Al niet echt een hoge pet op heeft van deze gast. Checken we eventjes deze clip.

WEIRD AL FEDERLINEIN DE LIFT
null
Geinige reclame hier van de tegenhanger van Coca-Cola, Pepsi dus. Het speelt zich allemaal af in de lift, als een dame denkt dat ze uit gevraagd wordt voor een date. Denkt dus, leuke reclame van pepsi hier!

IN DE LIFTHAPPY X-MAS
null
En we gaan vrolijk door met het zingen van kerstliedjes. Dit keer wordt ons een goede kerstdagen gewenst door de mensen van Rose-online. Een leuke animatie en nog leuke ingezongen, checken we eventjes..

HAPPY X-MASINTERVIEW MET DE DUIVEL
null
We kennen hier in Holland natuurlijk al jaren het programma het zwarte schaap. Waar al diverse twijfelachtige figuren zoals bijvoorbeeld een Philip de Winter te gast waren. In de UK hebben ze dus ook zo'n soort show, alleen heet het daar balls of steel. Checken we eventjes deze aflevering wanneer de duivel himself daar te gast is.

INTERVIEW MET DE DUIVEL5 CHICKS TILL NOON
Gisteravond heb ik trouwens nog sl8n8 oftewel de Nederlandse productie Slachtnacht gezien. Ok ok het was een NL film dus ik zal m ook zo beoordelen, en dan vind ik em nog niet eens zo slecht. Het viel natuurlijk te verwachten dat er wat doden zouden vallen met zo'n titel, maar dat het dan weer een Belg moet zijn die de NL daar alleen achterlaat. Sjah..! Dan maar gewoon een paar blote babes, met dank aan Frankie!

1 - 2 - 3 - 4 - 5

TOP GEAR HYPNOSE
Sjah terwijl deze gast alweer een tijdje aan het bijkomen is van een vreselijk ongeluk. Wist vriend Patrick nog een oud filmpje uit de hoge hoed te toveren, en het is nog een geinige ook. Kijken we eventjes mee hoe de Heer Hammond onder hypnose achter het stuur gaat zitten.

TOG GEAR HYPNOSE

MC KAT
Sjah dat ze in Amerika dol zijn op hot dogs wisten we natuurlijk al wat langer. Naast de hamburger is de hotdog toch wel de meest gegeten snack over het grote water. Dat ze nu ook graag iets met kattenvlees zouden willen eten bij de locale Mac blijkt dan weer uit dit artikel dat ik zomaar tegenkwam op mijn dagelijkse zwerftocht over het wereld wijde web.

MC KAT

TRUMP vs ROSIE
null
Klein relletje over het grote water tussen de man die ze ondertussen al THE Donald noemen en ene Rosie die we kennen van talkshows en televisieshows. Het gaat erom dat Rosie gezegd zou hebben dat THE Donald failliet zou zijn en een snake oil man. Nou wisten wij allang dat iemand die biljonair is wel een slang moet zijn dus was dit verder geen nieuws. Het failliet verhaal gaat haar een lawsuit opleveren. Kijken we eventjes naar een boze Donald!

TRUMP vs ROSIEWINTERWONDER LAND
null
En ja nog maar een postje in de kerstsfeer, ik bedoel het is nu toch al bijna zover. Dan nog maar eventjes doorbijten, kijken we eventjes naar deze best wel leuke clip Winterwonder land!


WINTERWONDER LANDKERST MET PARIS, NICOLE en BRIT
null
Dat lijkt me nou eens gezellig opstap met deze 3 dames. Jammer genoeg ben ik de telefoon nummers kwijtgeraakt laatst toen ik mijn broek uit de wasmand haalde. Nou ja wel een leuke spoof hier..

KERST MET PARIS NICOLE EN BRITTNEYSCHROEFJE LOS?
null
Waarom mensen dit soort dingen doen kan en wil erbij mij maar niet in. Misschien ben ik dan weer ouderwets ofzo, maar waarom moet je nou in hemelsnaam een schroef in je bovenarm draaien. Vertel me dat eens, en kom nou niet met hij wou een plakplaatje ophangen. Want de tatoo shop zit tegenwoordig op elke hoek van de straat.

SCHROEFJE LOS?AMERICAN GIRLS
Sjah dit is toch wel het toppunt van lamlendigheid maar daarom misschien ook juist wel leuk. Checken we eventjes deze ode aan alle Amerikaanse vrouwen, en owja ook nog sommige in Canada door ene Sjonnie.

AMERICAN GIRLS

OZZIE ROELEERT
Jaja deze gast is echt een levende legende, al een jaartje of 25 leeft hij op alcohol en drugs en nog steeds loopt de man rond op deze aardbol. Leuke anekdote hier van deze held die dacht de eerste keer dat ie naar de Bette Ford kliniek ging daar een bar aan te treffen. HULDE!

OZZIE ROELEERT

NAKED DJ
null
Okay ik weet eindelijk waar ik naar toe ga deze kerst. Ik kreeg zojuist deze clip toegestuurd met de beelden van een voorgaand feestje, de deejay is echt geweldig. En sjah de muziek vind ik wel zo belangrijk, dus het gaat dit feest worden met deze dj en collegas. Wat gaan jullie doen '?

NAKED DJTEASE GAME
null
Zo mensen ik hou het vandaag vroeg voor gezien. Ik sluit nog eventjes af met deze Iva maar dan is het toch echt wel welletjes voor vandaag. Er staan er weer genoeg en voor morgen staan er ook al weer een paar leuke postjes op stapel. Laat ik jullie hier achter met deze Iva en haar 12 minuten durende TeaseGame!

TEASE GAMEGITAAR SPELEN DOE JE ZO
null
Een tijdje terug heb ik hier aleens wat filmpjes geupload met een gast die goed kan gitaar spelen. Dat was dan wel een electrische gitaar maar in dit filmpje hebben we een nieuwe virtuoos, ene Andy McKee bereid gevonden om een en ander te laten zien op een gitaar zonder snoertje. Ziet er knap uit allemaal..

GITAAR SPELEN DOE JE ZOKATHY in de TUIN
null
Denk je dat je alles gehad hebt vandaag staat er net een of andere blonde in de tuin te strippen. Ok ok ik weet dat ik bekend gemaakt heb dat ik met de kerstdagen verder nog geen verplichtingen heb, maar om dan maar meteen jezelf in de strijd te gooien. Nou ja ik kon haar natuurlijk niet meteen wegsturen, vandaar dat ik eerst dit filmpje snel maakte..

KATHY in de TUINKERST CAM
null
Omdat je op kerstmis leuke kadoos aan mekaar geeft wil nog niet zeggen dat je niet eens iets leuks voor jezelf zou kunnen kopen. Tip van dit jaar is een camcorder, waarom zien we in de volgende clip!

KERST CAMKLAGEN OVER JE KERSTPAKKET
Erg goed initiatief hier, want ik bedoel wie kent het nou niet. Al die waardeloze prullaria die je elk jaar zo rond kerstmis in de vorm een kerstpakket van je baas in je handen gedrukt krijgt. Ok ok er zit meestal wel wat alcohol in zo'n pakket, waar je natuurlijk dankbaar om bent, maar kom op zeg al die andere zooi als toastjes en cranberrie rotzooi enzo bah. Nou ja klagen doen we dus hier...

KLAGEN OVER JE KERSTPAKKET

TO LOVE SULTANS
null
Een mooie animatie met rustgevende muziek. Ik zou niet weten van welke groep het is maar vind het best relaxerend om ernaar te kijken en te beluisteren. Het clipke is te zien natuurlijk hier op TLP

TO LOVE SULTANSTopgirls
null
Vandaag hebben we het lesbische koppeltje shay, een toppertje namelijk een heet blondje. Een Actiongirl en Hot Kelly
FTV FOTOSHOOT
null
Ach ja ik kan er de hele dag wel naar kijken Fashion Tv dus. Ik weet niet helemaal zeker of deze hier al eens gestaan heeft, Zuperman van Wadda was in de tijd nogal fanatiek met dit soort Fashion Tv filmpjes dat ik het niet helemaal zeker meer weet. Nou ja het is leuk voor een paar minuutjes maar dan wil ik toch altijd wel graag meer zien..

FTV FOTOSHOOTULTIEME ROCKY CLIP
null
Euhja nu de release date van de nieuwste Rocky film Rocky 6 steeds dichterbij komt. Lijken er ook steeds meer clips op te duiken van deze legendarische boksfilm. Checken we eventjes deze clip, met daarin verwerkt clips uit de voorgaande rocky film met daarin ook B.A. volgens mij was dat nummer 3, met natuurlijk the Eye of The tiger op de achtergrond!

ULTIEME ROCKY CLIPGRAUS IS EEN WAUS
null
En jahoor we hebben weer een klein schandaaltje in politiek NL. Het gaat hier om de kersverse politicus Dion Graus van de Partij voor de vrijheid van goeroe Wilders. Heeft onze Geert geen goed onderzoek gedaan naar deze strijdmakker. Hmmz het lijkt er wel op want iemand die vrouwen slaat en of stalkt hoort natuurlijk niet thuis in de 2e kamer..

GRAUS IS EEN WAUS

BIKINI NEWS
HA kijk dit nieuws zou ik dus gewoon echt elke dag gaan kijken. De meest besproken roddels uit Hollywood vertelt door een babe in bikini. Mooier kan het niet zijn.

BIKINI NEWS

GARFIELD XMAS SPECIAL
null
Het jaar is 1987 en net als elk jaar gaat Garfield kerstmis vieren. Met z'n vriendjes Jon en Odie gaat ie naar de oma van Jon om daar de kerstdagen door te brengen. En dan gebeurt er natuurlijk weer genoeg, 20 minuten durende aflevering in 3 delen om de kwaliteit een beetje te waarborgen.

GARFIELD XMAS SPECIALEMILIA ATTIAS
null
Uit Argentinie lijken alleen maar mooie vrouwen te komen, zo ook deze Emilia die getipt werd in een van de comments een tijdje geleden door Santiago. Checken we even deze ferme dame uit, die iets met bikinis doet.

EMILIA ATTIASTHE HOLIDAY
Het is dan wel een camversie maar je kan de film nu al downloaden bij collega Placebau. Het is niet zomaar een film nee er spelen heuse sterren als, Cameron Diaz, Jack Black, Jude Law en Kate Winslet. Volgens mij nog niet eens in de bios, nou ja al wel op het wereld wijde internet natuurlijk.

THE HOLIDAY 2006

MR. REACH
Geweldig spel hier Mr reach and the Mouth of Mystery. Misschien een beetje kinderachtig maar wel leuk om te spelen zo op de woensdag middag. Je kan gewoon drukken op, play as guest om verder geen registratie procedure te hoeven doorlopen. Begeleid Mr Reach hierna door een wereld van gevaar...

MR REACH AND THE MOUTH OF MYSTERY

JENNIFER MICHELLI
null
Hmzjah, lekker filmpje hiero van een babe bij het zwembad. Nou ja Rubenzzz niet gezien hier vandaag op kantoor, die is nog steeds bezig zijn compjoeter op orde te krijgen. Kijken we eventjes naar deze Jennifer die erg lekker is..

JENNIFER MICHELLIMISS FRANCE 2007
null
Euh ja ik begrijp geen woord frans, maar volgens mij gaat het hier om de verkiezingen Miss France dus al vind ik het jaartal wel een beetje voorbarig. Welke fransoos helpt me eventjes.. Mooie dames daar in Frankrijk trouwens..

MISS FRANCE 2007RECHTBANK HAUNTED
In Amerika zijn ze niet een klein beetje bijgelovig wel een boel. Zo geloven ze daar steevast in geesten en weet ik het wat allemaal niet. Zo ook in Charlotte een klein plaatsje in een van de Zuidelijke Staten, waar ze nu een ware geest op de camera denken te hebben vastgelegd. Of het misschien iemand is die ooit de doodstraf heeft gekregen is niet duidelijk...

RECHTBANK HAUNTED

DAILYSHOW
null
Jon Stewart had het gisteravond een beetje zwaar tegen ene Bill Kristol. Niemand weet wie die man is maar het schijnt nogal wat ophef te veroorzaken over het grote water. Ik hou jullie op de hoogte..

DAILYSHOW dec 18EMILIANA
null
Hmm een lange blonde, die gewillig haar kleren uittrekt wat willen we nog meer dan? Ik ga een filmpje kijken ik hoop dat Rubenzzz zo nog eventjes langs komt.

EMILIANACOLD FUSION 22
Ha daar gaan we weer met een gloed nieuw deel van Cold Fusion precies zoals ik jullie al beloofde een paar dagen geleden. Dit keer heeft PJ slechts 6 platen gebruikt om een mix van 50 minuten in mekaar te draaien. En het zijn ook nog eens 2 verschillende remixen van in totaal maar 3 platen. Hmmz klinkt dat dan niet eentonig? Nee hoor, Check!!!!!!

COLD FUSION 22

playlist hier!PUSSY POPPIN
null
Sjah gaan we weer hoor met een lekkere clip voor jullie vermaak. Dit keer is het Ludacris met Pussy Poppin natuurlijk de ongecensureerde versie die je normaal pas na tienen op Mtv kunt bewonderen. En toch hebben die gasten altijd lekkere chiccas in die clips, damn!

PUSSY POPPINLaser etsen is koel!
Laser etsen is cool, was dit vroeger nog een handwerk waar toch wel enkele jaren oefeningen voor stond. Tegenwoordig stel je een patroon in drukt op een knopje en de mooiste ge etste kunstvoorwerpen komen van je hand.. ehm laser. Leuk om bijvoorbeeld je laptop mee te bewerken. Kijk en lees hier eventjes verder.

LASER ETSEN is KOEL

KERSTVAKANTIE
De mannen achter toppertje hebben wederom een nieuwe plaat. Ik vind em persoonlijk al een stuk minder, maar goed tis wel geinig. Eerlijk is eerlijk. Hey ga je mee met mij op kerstvakantie... lalala

KERSTVAKANTIE

KERSTKINI BABES
null
En ja hoor ook tijdens de kerstdagen worden er bikini contests gehouden. Geheel in kertsfeer komen deze dames het toneel op, en zeg nou eerlijk zou jij daar nou geen kerst mee willen vieren?

KERSTKINI BABESTERINGTUBBIES
Ha lang geleden dat ik deze nog voorbij zag komen. Gemaakt en bedacht door de inmiddels overleden Bart de Graaf, die gelukkig wat beters achterliet als soort van erfenis dan deze teringtubbies. Dankzij Bart hebben we immers BNN.

TERINGTUBBIES

KERST WENSEN
null
Iedereen heeft wel een wens voor kerstmis de een wil een nieuwe playstation de ander gewoon iets simpels. Namelijk vleugels, nou ja simpels. Het lijkt zo simpel als je tot de gevogelte behoort, maar toch kunnen pinguins niet vliegen. Ze kunnen goed zwemmen maar vliegen gaat ze toch een stapje te ver. Kijken we eventjes mee naar deze geweldige tekenfilm in 3 delen over een pinguin die graag zou leren vliegen.

KERST WENSENKYRA IS KLAAR VOOR KERST
null
Owjes, ik vind dat altijd toch wel wat hebben zo'n kerstdame. Ha, tjingelbel... Nou goed dan, geen onaardige dame hier die Kyra daar zou ik me toch zeker wel de hele eerste kerstdag mee kunnen vermaken. Kijken we eventjes mee naar deze kanjerrr!

KYRA IS KLAAR VOOR KERSTWONDERMAN
null
Ik zat vande week nog Superman Returns te kijken, en je kan zeggen wat je wil maar dat blijven toch wel leuke films. Ok ok het is natuurlijk overduidelijk wie er gaat winnen maar toch. Wat me opviel was dat die Clark Kent maar een grote liefde had terwijl ik het wel zou weten als superpizzaman. Zo ook deze Wonderman die levens redt maar er ook voor zorgt dat zijn echte ik niet droog hoeft te staan.

WONDERMAN GETS LAIDHIP HOP IS UIT
null
Volgens deze gasten zijn hip hoppers maar homoos en niet echt cool te noemen. Naja ik zweer nog steeds bij hip hop albums uit het stenen tijdperk, dus kan er zelf niet helemaal mee eens zijn. Misschien wel een leuke carnvalshit, wo ist Ko??

HIP HOP IS UNCOOL!MODERNE ROBIN HOOD
Deze gast heeft te veel films gezien ofzo. Deze Luigi Rotterdam is dus een bankrover die zijn hele buit gebruikte om weeshuizen te bouwen in Brazilie. Wat een gozert, wat je allemaal niet kan doen met poen in een land als Brasil! Anyway, hij is dus na jaren gepakt. Read all about it!

MODERNE ROBIN HOOD

YEAR 2006 IN PIX
Vette shit hier, het jaar 2006 in plaatjes. Gedaan door NBC dus, kijken we eventjes mee dan duik ik nog eventjes in bed.


YEAR 2006 IN PIX

POEP OF WIET
Ha ik heb het weleens gezien hoor gasten die een halve liter koffiemelk met visvoer mengde voor een geeltje wiet. Gewoon voor de fun, maar dit slaat werkelijk alles. Een of andere paupert uit Assen dus hebben ze bereid gevonden om voor 100 euro poep te eten. Sjah, als de nood hoog is!

POEP OF WIET!SPRING EENS IN EEN KERSTBOOM
Ha lachen die titel zou je zo denken. Totdat je hoort dat Steve-O in z'n laatste film in een zwembad met kerstbomen duikt. Nou ja die beelden hebben we helaas niet, althans nu niet. Maar deze gast die dat doet in een school wel. Brutaal of niet hij is de man.

SPRING EENS IN EEN KERSTBOOM

MAZZEL
null
Hehe sommige gasten hebben echt al het geluk van de wereld. Zo ook deze gasten in het volgende filmpje, echt als je het bekijkt dan denk je what the fuck hebben die gasten een geluk. En ik maar blijven kopen die staatsloten, damn!

MAZZELCHAMPAGNE IS SWEET
null
Vlak voor het slapen gaan nog eventjes een babe om van te dromen. Het filmpje heeft als titel champagne is sweet, ah deze dame kan altijd een glaasje komen halen bij huize Pizza.

CHAMPAGNE IS SWEETKONING VEYRON
Mijn persoonlijke favoriet de BMW M3 is echt als een trabantje vergeleken met dit monster. Damn, wat een beest. Eventjes een waarschuwing als je een Bugatti Veyron tegenkomt dus bij het stoplicht, ga geen wedstrijdje aan met je opgevoerde Golf tdi. Kijken we eventjes mee naar de koning onder de wegracers. Met dank aan good old Apb347!

KONING VEYRON

JAN EN ELLEMIEK TIS VOORBIJ
null
Ja mensen heet van de naald komt dit nieuws. Het is namelijk voorbij, nadat onze Jan haar twee maanden heeft uitgewoond zet ie haar opzij voor de volgende babe. Geef hem geen ongelijk want Ellemiek heeft toch echt haar beste jaartjes gehad, al kan ze de Pizzaman natuurlijk krijgen. Maar goed.. wie niet..

JAN EN ELLEMIEK TIS VOORBIJ

BIKINI CONTEST 2
null
Sjah.. Als je dan al naar een bikini contest gaat, zorg dan in ieder geval dat je bent uitgerust met een camera. Net zoals deze gast die fijn alles heeft vastgelegd voor ons. En ik moet zeggen deze gozer heeft talent hoor, check vooral het knappe inzoom werk.

BIKINI CONTEST 2PINK LIVE!
null
Vette shit hier van de mannen van Mediabom! Die hebben gewoon een heel concert van PINK op hun site staan. Anderhalf uur lang maarliefst, goeie shit dus. Schijnbaar wordt dit concert gesponsord door MSN want ik zie daar toch echt een msnlogo in beeld. Bedankt Gill voor de tip!

PINK LIVE

ANGELINA JOLIE
null
Ik wilde het eigenlijk niet posten, omdat ik die Angelina maar een vervelend wijf vind zo op het eerste gezicht. Maar goed na het zien van 20 sec van deze 9 minuten durende ode aan Miss Jolie moest ik toch bekennen dat zoveel pracht gewoon gedeeld moet worden. Nou goed dan, kijken we eventjes mee de muziek is een beetje toepasselijk als je hoteldebotel bent van deze chick.

ANGELINA JOLIEREON KADENA
null
Weer een tijdje geleden dat hier een chipannertje stond. Dit keer zelfs een lekkere met een fijn muziekje eronder. Het is Reon Kadena, een lekker modelletje met voor aziatische normen geen kleine tetten!

REON KADENAGAY PRYDZ
null
Hehe wel een hele aparte versie van Call on Me hiero. Het is zeg maar de gay versie, dus als je daar niet tegen kan. Gewoon de volgende post pakken. Wel leuk gevonden dit. Kijken we eventjes mee?

GAY PRYDZSMAKEN VERSCHILLEN
null
Dat smaken verschillen is maar gelukkig ook stel je voor iedereen met dezelfde auto in dezelfde kleren en met dezelfde vrouw. Damn, dat zou nog eens een saaie wereld zijn. Deze gast laat op een wel erg ludieke wijze merken dat hij niet echt van de muziek houd die hier gespeeld wordt...

SMAKEN VERSCHILLENSEXY TEACHER
null
Aja, dan maar een beetje loggen de hele dag. Zo eerst maar eens wat eten en dan misschien nog een filmpje. Maar eerst wat lekker middagbloot wat ook al weer een tijd geleden is dat dat hier stond. Vandaag een hele fijne lerares, en als je nu op school zit raad ik je aan zeker te kijken. Dat maakt de rest van de dag misschien wat dragelijker..

SEXY TEACHERFLINTSTONES DOOIT?
null
Joseph Barbera, een van de makers van succesvolle tekenfilmseries als The Flintstones en Yogi Bear, is maandag op 95-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Tragische shit natuurlijk, iemand wiens werk je eigenlijk al je hele leven kent, is op een meer dan respectvolle leeftijd overleden. Natuurlijk, blijven de flintstones gewoon voortbestaan... Hieronder een flintstones clip godfather style!

FLINTSTONES DOOIT?CROCODILE ROCK
null
Nee he toch niet weer zo'n flauwe grap over de allergrootste krokidillen jager sinds Crocodile Dundee. Steve Irwin (rip) dus, een mega mooie compilatie dus, met ook nog eens wat goeie muziek. Dit is echt het allerlaatste wat hier ooit nog komt te staan van deze croc legende!

CROCODILE ROCKBEST NIGHT EVER!
null
Hmzz leuke videoclip hiero! De leukste tv momenten op een doordeweekse dag in een filmpje gepleurt door ene Brian Faas. Naja, goeie shit een soort van zapjournaal die we al kennen van bijvoorbeeld een Pauw en Wittenman. Alleen dan in USA, voorbij komt onder andere een Eddie Murphy... Kijken we eventjes mee?

BEST NIGHT EVER!YOU GOT SEXED
null
Uhmz jah, wel toepasselijk dit. Ik heb net te horen gekregen dat mijn positie is komen te vervallen op het werk, en dat ik met betaald verlof kan de aankomende tijd. Jammer natuurlijk, maar wel positief voor TLP denk ik zo. Een zee van tijd dus tussen de sollicitaties door. Naja, unemployement check dus, met you got sexed.

YOU GOT SEXEDETUDIANTE GROS SEINS
null
Uhmzsjah meer dan studente met grote mukkuh kan ik er eigenlijk niet van maken. Wie een betere vertaling heeft hoor ik graag in de comments. Naja, nog eventjes deze latina voor het slapen gaan dan..

ETUDIANTE GROS SEINSEBONY LOVE
null
En het is alweer bedtijd lieve beeldschermbuiskindertjes. Maar niet zonder aftesluiten met een babe filmpje. Al is Rubenzzz nog steeds bezig zijn pc tot leven te brengen. Iemand zal het toch moeten doen.. Deze donkere dame dan maar..

EBONY LOVESLOB EVOLUTION
null
Sjah hoe wordt je een slob in een paar minuten ? Checken we eventjes dit mega filmpje waarin je wederom bevestigd ziet, overvloed doet geen goed. Hmzz wijze spreuk, zeker ergens op een wc gelezen...


SLOB EVOUTIONVANESSA
null
Sjah, een mooie dame en een leuke video lijkt tegenwoordig de formule om een hit te scoren. Toch kan deze Vanessa Williams echt zingen en dat kunnen we horen ook. Best wel lekker nummer eigenlijk, doet een beetje viva el espagna aan..

VANESSAANNA NEW GALLS
Ha heb je het over Anna en komt ze meteen weer voorbij met een nieuwe gallerie, ik moest er wel bij zeggen dat ze hier op haar zondag morgen best is. Mij maak de dag niet uit, om naast je wakker te worden Anna maar goed... Checken we eventjes deze mooie zwart/wit fotos uit van onze ANNA!

ANNA NEW GALLS

SWINGERS FUNCLUB
Hehe lachen berichtje hier dat net over de telex binnenkomt. Het schijnt dat in de virtuele wereld die secondlife heet een parenclub is geopend. Nou ja ik hoop natuurlijk voor de swingers dat dit een beetje á la fun4two is, ik bedoel das een chicque bedoeling daar (heb ik me laten vertellen, hehe). Anyway hier het artikel als je het niet gelooft.

SWINGERS FUNCLUB

KINDVRIENDELIJK
null
Overal hoor je het dit moet kindvriendelijk dat moet kindvriendelijk. En terecht natuurlijk laat daar geen misverstand over bestaan, maar voor elke film die kinderwijzer vind ik toch wel een beetje overdreven. Toch is dit wel een mooie clip, die ik daarom toch maar gepost heb. Met dank aan Flappie voor de linktip!

KINDVRIENDELIJKSEXY THUISHULP
null
Vandaag is ze dan eindelijk gekomen, zo lang gewacht eindelijk gekregen. Mijn verzoek had ik al een paar maanden geleden ingediend, maar ja die wachtlijsten he. Vanmorgen stond ze op de stoep, mijn eigen thuishulp, hoi! Nadat ik haar een rondleiding had gegeven kon ze aan de slag. Trots als ik ben, op deze prive hulp, meteen maar eventjes wat beelden gemaakt, helaas zit er geen geluid bij!

SEXY THUISHULPKnicks vs Nuggets FIGHT!!!
null
Afgelopen zaterdag was het weer raak, geweld in de sporterij. Dit keer was het raak over het grote water bij een potje basketbal. De Knicks en de Nuggets dus, waar het een beeetje uit de hand liep. Nou zijn er al een paar versies verschenen op het net, maar dit is de complete versie. Kijken we eventjes mee?

Knicks vs Nuggets FIGHT!!!BEEBLOG ANNA IN DE FILM
Ha altijd al geweten dat ik een neus voor talent heb. Watskeburt, iedereen kent nu onderhand mijn gallerie lieveling ANNA van beeblog.nl wel, naja dat deze dame meer in haar mars heeft dan alleen voor de lens te poseren in allerlei voor ons leuke standjes blijkt wel uit het volgende reclamespotje waar ze zomaar plots ineens achter het stuur mag plaatsnemen. Was ik daar laatst niet om een pizza te bezorgen?

BEEBLOG ANNA IN DE FILMLEKKAH!!
Damn, vriend Ruud van Getlogged heeft ff z'n harddisk opgeschoond en al het moois in een fijne gallerie gemikt. Damn daar zit toch serieus een hoop lekkers tussen, vraag me af of hij ze ook allemaal kent. Ik ga voor foto nummer 15! Maar goed, kijken we eventjes mee..

LEKKAH!!

WERKT U HIER?
null
Sjah het stond laatst nog in de krant dat er in NL steeds meer spermabanken komen. Zelfs spermabanken waar je betaald wordt om je kwakkie in te leveren. Zo ook linktippert Pepijn die wel een extra zakcentje kon gebruiken. Uhm mevrouw werkt u hier?

WERKT U HIER?KERSTMIX 2006
Ah alles en iedereen staat in het teken van de kerst dezer dagen. Zo ook in huize PJ ergens in limboland. Z'n vrouw belde me al op dat ze niks anders dan kerstmuziek uit PJ z'n werkkamer hoort komen. Naja goede zaak natuurlijk als je een kerstmix in mekaar schroeft die kwalitatief net zo goed is als de cold fusion mixen die hier regelmatig staan. P.s voor de kerst komt er nog een nieuwe Coldfusion mix online, nummertje 22 alweer. Tot die tijd, kerstmissssssssssssss

KERSTMIX 2006

VETTE BIKE
null
The Dolmar is part of the makita groep. Hmz de makita groep kennen we natuurlijk van het gereedschap dat ze maken. Al jaren de beste boormachines en zaagmachines, vraag elke professional en hij zal zeggen makita roeleert. Ik stond dan ook niet echt op te kijken toen dit filmpje in de linksubmit zat. Een motor aangedreven door een makita zaagmachine. Vette shit!

VETTE BIKE!!LAATSTE WOORDEN ROBER LONG
Begin deze week stond hier al een berichtje over de ziekte van Robert Long. Een paar dagen later was het zover en overleed hij. Omdat het zondag is en ook een beetje ter nagedachtenis van deze bn'er heb ik het laatste televisie interview die hij gaf nog eventjes opgespoort. Het was bij la Keijl voor omroep Max!

LAATSTE INTERVIEW ROBERT LONGKLIEDEREN MET VERF
null
Hadden we net al een Bianca, we gaan gewoon vrolijk door. Dit keer is het Bianca Beauchamp in een soortement van latxex schoolgirl outfit. Ze probeert een beetje artistiek te doen, met haar verfkwast maar als ze dan uiteindelijk toch besluit om uit de kleren te gaan. Hebben we toch niet voor niks gewacht..

KLIEDEREN MET VERFBIANCA STRIPTEASE
null
Owja, ik begin een beetje wakker te worden. En dat komt dan door deze wonderschone dame, Bianca. Echt een babe, sjesus dat het zo kan groeien allemaal he. Eerlijk gezegd vind ik dat rooie wel wat hebben.

BIANCA STRIPTEASEVROUWEN??
null
Sjah ik heb het altijd al gezegd he, vrouwen die snappen het allemaal niet zo goed. Of het nu een blonde is of een brunette dat maakt volgens dit filmpje niet zo veel uit. Check!

VROUWEN??THE AMAZING HEADJUMP
null
Yo die Jappen die kunnen toch wel leuke shows geven hoor. Is het dit keer niet een of andere rare televisie show, al zijn die natuurlijk ook altijd goed. Nee dit keer is het een variete act (als ik het goed schrijf).. Maar goed, springen gaan we..

THE AMAZING HEADJUMPFUTURESHOCK
null
Vette shit hier van Futureshock naar het schijnt. Late at night dus door deze gasten, de naar wat het zich laat aan horen op het eerst gezicht niet eens zo slecht is. Lekker clip erbij en gaan met die banaan. Kijken we eventjes mee?

FUTURE SHOCK - LATE AT NIGHTDOET U MIJ MAAR KAAL
null
Damn beetje vreemde shit hier ingestuurd door ene Flappie, waarvoor dank natuurlijk. Het lijkt wel een of andere scene uit een vreemde fetish film. Wie het weet kan de gebruikelijke prijs claimen.

DOET U MIJ MAAR KAALAIDS DODELIJK
null
Hmz ja dat Aids een van de grote hedendaagse problemen is dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Toch schijnt het nog steeds nodig te zijn om daar allerlei campagnes voor op te zetten. Zoals deze campagne, die toch zeker wel erg effectief te noemen valt.

AIDS DODELIJKXMISSY 1 JAAR
Zo ik heb zojuist de laatste aflevering van de Sopranos seizoen 6 gezien. En sjah toch wel lekker eigenlijk zo'n seizoen in 2 avonden kijken, zonder telkens een hele week te moeten wachten op de volgende aflevering. Anyway, onze vrienden van Xmissy die het erg goed doen met wat het lijkt een hele webring aan websites tegenwoordig bestaan alweer 1 jaar!

Geweldig natuurlijk, vooral als je bedenkt dat zonder Jerkov er helemaal geen TLP zou zijn geweest.

XMISSY 1 JAAR

GEFELICITEERD - GEFELICITEERD - GEFELICITEERD - GEFELICITEERD -

MILLER TIME
null
En ja dan gaan we toch maar weer verder met posten sinds Rubenzzz nog steeds z'n computer in een diepe winterslaap heeft staan. Toch wel vervelend voor dat jong, geen vrienden, geen leven en nu ook nog eens geen computer. Nou ja ik hoop natuurlijk dat mn maatje er weer snel bij is. Tot die tijd, Miller Time!

MILLER TIMESNL - BARRY GIBB TALKSHOW
null
Toch jammer dat ze met de legendarische BeeGees de spot drijven op Saturday Night Live. Ik heb hier 2 dvds liggen van ze en ik moet toch eerlijk bekennen dat dat toch wel een van de betere bands allertijde is. Naja we konden het allemaal horen in de afgelopen weken in de diverse top 1000 of 100 op zowat elk radiostation. Maar ok ok SNL is dus ook een legendarische show en daarom zal ik voor deze ene keer een oogje dicht knijpen.

SNL - BARRY GIBB TALKSHOWBoze Buur over TROS Opgelicht
Tros opgelicht kennen we natuurlijk al jaren als een eerlijk en betrouwbaar programma die oplichters aan de schandpaal nagelt en aan de deur opzoekt met leuke confronterende reportages. Dat ze het bij Tros opgelicht niet zo nauw nemen met vooraf afgesproken afspraken wat betreft credits, lezen we in dit stukje op Idea! Waar Boze Buur die we kennen van Taida en het Geenstijl lijflied ook meteen maar eventjes een nummertje over schreef.

Boze Buur over TROS Opgelicht

NUCKING FUTS
Ja fucking nuts ja is dit filmpje. Nou ja het is eigenlijk gewoon een review van JibJab van het afgelopen jaar in de USA. Een beetje op een kinderlijke manier verteld maar toch best grappig dus.

NUCKING FUTS

DIDDY KIDDIES
null
Diddy kennen we natuurlijk allemaal. Nu is er zelfs een tekenfilm voor deze rappert/producer, gekker moet het niet worden. Nou ja, ik overdrijf een beetje het is een Diddy diss, gemaakt door ik niet weet.

DIDDY KIDDIES DISSKLARISSA PATIJN
Uhmz jah dat Klarissa lekker is wisten we natuurlijk al lang. Volgens deze post bij collega Johan is ze niet zo blij meer met haar fotos op het wereldwijde web. Hmz raar verhaal, vooral omdat wij daar juist zo van genieten. Nou ja hier staan die fotos, en zeg nou eerlijk willen wij dit soort fotos van Klarissa nou wel of niet zien?

KLARISSA PATIJN

EXCUSES 4 DE STOF
Excuses voor de stof zag ik nog net staan, toen moest ik al weer wegklikken mensen ik ga naar mn werk. Tot straks!

EXCUSES 4 DE STOF

NIJNTJE ZINGT
Hier de broer van Nijntje die een liedje voor ons zingt. Weinig tijd dus weinig tekst.


NIJNTJE ZINGT

CLUBLIEFDE
null
Goed om te zien hoe optimistisch die supporters blijven, ook al staat hun geliefde stadion in vuur en vlam. De een probeert wat omstanders uit de vlammen te trekken, terwijl de ander voor wat begeleidende spreekkoren zorgt. Iedereen doet waar hij goed in is, toch? (ik ben lui!)

CLUBLIEFDE

PAM IN DE PLAYBOY
Sjah hoorde ik vanmorgen nog van Patjuh dat hij een vervelende brief had ontvangen van Playboy vanwege het publiceren van fotos van onze grote vriendin en uberblondje bij uitstek Pamela Anderson. Gelukkig zijn ermeer wegen die naar Rome leiden en zie hier.. De fotooooos!

PAMELA ANDERSON IN DE PLAYBOY

PJ'S ROCKMIX
Sjah hij noemt hetzelf een soortement van BackBone Housemix maar dat kan ik er echt niet van maken. Nou ja misschien een soort van mix tussen Rock en House dan, wel gaaf gedaan dit. Onze PJ blijkt dus een of ander nieuw programma te hebben aangeschaft, want jaja hij mixt alles met zijn computertje. Geweldig allemaal natuurlijk, ik bedoel wie kent nou niet de onderhand meest gewilde serie ColdFusion mixen. Dit keer echter iets totaal anders, maar goed en lekkerrrrr!

PJ'S ROCKMIXSTOER IN DE TOUR
Uhmz sjah stoer doen is natuurlijk wel eens nodig. Vooral als je met een bende raddraaiders opstap bent. Toch is het afentoe zelfs niet eens cool om stoer te doen. En dan al helemaal niet als alle ogen van de wereld op je gericht zijn. Zoals bij deze gast die rijd in de Tour de France en denkt stoer te kunnen zijn.

STOER IN DE TOUR

COLLANT
null
Uhmz okay die titel komt ook zo maar uit de lucht vallen. Wat moet je ermee zou je zo denken, ik weet het namelijk niet. Wel ga ik zo lekker slapen, en daarmee wens ik een ieder truste,

COLLANTRED WESLEY VAN EEN EENZAME KERST
Iedereen weet dat je met kerstmis niet alleen moet zijn. Westley.nl wilt dit ook niet! Als je lid ben van hyves wordt dan vrienden op westley.hyves.nl en help mee om een grote groep van mensen bij elkaar te krijgen om samen een gezellig en warme kerst te vieren. Aldus Wesley..

RED WESLEY VAN EEN EENZAME KERST

SANTA LIVE CHAT
Ha nadat we laatst al konden msne met sinterklaas is het nu hoe kan het ook anders de beurt aan de kerstman. Dit keer wel in het engels maar het levert toch weer allerlei leuke conversaties op. Vraag Santa bijvoorbeeld eens om een Pizza, dan weet je meteen dat Tastelikepizza.com ook bekend is op de noordpool! Geweldig!!

SANTA LIVE CHATSAMURAI DELI
null
Ha deze gast is echt 20 jaar te vroeg gestorven. John Belushi dus het broertje van een van de 2 legendarisch Blues Brothers, die door het overmatig gebruik van alcohol en drugs vroegtijdig besloot er tussen uit te knijpen. Sjon zien we in dit filmpje een chef zijn, die geen normaal mes gebruikt om een en ander te bereidden.

SAMURAI DELIWEBCAM BABE #2256
En we hebben weer een webcambabe hoor. Ja ja, dit maal gesponsort door Xmissy dus dat beloofd meestal wel wat goeds. Kijken we eventjes mee met deze dame met een voorliefde voor Mickey Mouse. Go go!


WEBCAM BABE #2256

MYTH BUSTERS
null
Deze gasten zie ik weleens op discovery als ik toevallig eens aan het zappen ben. Natuurlijk kijk ik daar nooit na want ik ben allergisch voor reclame onderbrekingen. Met deze aflevering wensen, Adam en Jamie van MB jullie meteen maar eventjes een fijn kerstfeest.

MYTH BUSTERSKOREAN WARFARE
null
Lachen dit zeg, gewoon weer een filmpje van het altijd leuke MadTv! Dit keer is het menens, het gaat in dit filmpje namelijk over het altijd gevaarlijk Korea. Waar ze nog steeds bezig zijn met het maken van een atoombom. MadTv gaat daar natuurlijk op geheel eigen wijze mee om.

KOREAN WARFAREBARBAHOEKSTRA
null
De informateur Rein Jan Hoekstra is al twee weken druk met de verkennende gesprekken tussen mogelijke coalitiepartners. Geen idee hoe het hem afgaat, het enige wat wij elke avond te zien krijgen is wat handenschuddende lijsttrekkers in een achterkamertje. En Bram Schilham natuurlijk.. via Buro Renkema

BARBAHOEKSTRA
Zuperman returns
null
Zuperman returns is een geweldige film en je kan hem bekijken gewoon hier op TLP natuurlijk..SUPERMAN RETURNSHITLER PRIVATE WORLD
null
En nog steeds staan er overal op het internet allerlei beeldmateriaal over stoute Adolf. Het lijkt wel of je het steeds vaker tegenkomt, dit is een educatieve film over het prive leven van den Dolf. Kijken we eventjes mee in 45 minuten hoe gek ie eigenlijk was...

HITLER PRIVATE WORLD(46min!)HOW 2 CREATE A POPSTAR
Ha leuke viral hier voor een of andere film, van welke weet ik eigenlijk niet. Maar diegene die het weet en in de comments post wint een lolly! Kijken we eventjes mee naar dit geinige filmpje!

HOW 2 CREATE A POPSTAR

KERST MET ELVIS
null
En om nog maar eens in de kerstsfeer te blijven hebben we hier golden oldie Elvis Presley met Blue Christmas. Ach het blijft toch een gouwe ouwe he... Elvis de pelvis brengt ons in de kerstsfeer!

KERST MET ELVISTARA KING
null
Ahja deze dame mag voor mij altijd het eten klaar maken. Vanaf morgen vroeg wel te verstaan, ontbijt lunch en avondeten. Damn wat een babe, is deze Tara King. Kijken we eventjes mee zo rond etenstijd, ik krijg al honger..

TARA KINGWEBCAM CARMEN
Goeie vriend Schumi van Wadda.be heeft weer een lekker meisje gevonden op zijn dagelijkse speurtocht op het internet. Goeie zaak natuurlijk vooral omdat hij dit wilt delen met ons, zo rond het middaguur gewoon weer een verse babe hier op TLP!

WEBCAMBABE CARMEN

FOOTBAL AGENT
Geinig spelletje hier dat ik ooit eens heb geprobeert vol te houden voor een paar maandjes. Een soort footbal coach dus maar dan in een simpele vorm die je in een paar minuten kan spelen. Veel plezier met het spelen, ik ben er weg van! Highscores in de comments vermelden ofzo?

FOOTBAL AGENT

KERST MET DE FLINTSTONES
null
Altijd lachen die Flintstones en hoe kan het ook anders als hebben we hier te maken met een speciale kerstuitvoering van de families Flintstone en Rubble! Een aflevering uit 1971 dus, toen de Pizzaman zelf nog in de oven zat. Maar natuurlijk klassiek, en legendarisch!

KERST MET DE FLINTSTONESVECHTEN HOU JE IN DE FAMILIE
null
Dat vechten in elk gezin voorkomt bewijst dit filmpje maar weer. Het gaat over het doen en laten van de familie Bush, en zoals het spreekwoord luidt. Elk huisje heeft z'n kruisje zien we dat ook terug in het volgende filmpje. Had ie het nou maar gewoon binnenskamers kunnen houden al die familie vetes dan was Saddam misschien nog wel aan de macht.

VECHTEN HOU JE IN DE FAMILIEPAULA & CECILIA
null
Waar komen de mooiste dames vandaan volgens de Pizzaman. Juist ja, Zuid Amerika dus, waar ik zo snel mogelijk heen ga emigreren. Waarom lijkt me duidelijk kijken we eventjes mee naar deze 2 schone, Paula Chaves en Cecilia Bonelli.... Damn, lekkah!

PAULA & CECILIASARAH TOLEDO
null
Slecht nieuws bereikt mij zojuist. Het schijnt dat mijn maatje Rubenzzz zijn compjoeter kadoek heeft, niks doet het meer alleen zijn bureaublad verschijnt nog. Nou ja de pcdokter komt geloof ik morgen langs dus eventjes wachten nog totdat hij weer terug is. Tot die tijd Sarah Toledo en ik zal zo nog eens een blik dames opentrekken.

SARAH TOLEDODICK CONTROL
De allereerste keer dat ik van dit woord hoorde was ik een jaar of 12 bij Eddy Murpies, Delirious. Toen snapte ik het nog nie helemaal, maar vandaag de dag loop ik met een gerust hart de sauna in. Dat dit soms echt een probleem kan zijn zien we in het volgende meesterlijke filmpje wat ook nog eens reclame maakt voor een bepaald condoom merk. Goeie Shit!

DICK CONTROL

KAT IN DE KOM
Een tijdje geleden was er een hele internet rel over katten die in een fles of glazen bak zouden opgroeien waardoor ze de vorm zouden nemen van hetgeen waarin ze zijn opgegroeid. Dat bleek dus gewoon een hoax te zijn, die op een wel heel overtuigende wijze gebracht werd. Dat sommige katten dit gewoon voor hun plezier doen kunnen we zien in de volgende clip.

KAT IN DE KOMDARKNESS LIGHT DARKNESS
null
Uhmz sjah in de categorie mooie animatie films presenteer ik vandaag deze uit Litouwen afkomstige animatie die best wel mooi gemaakt is. Dit keer niet echt een tekenfilm ofzo, maar toch erg knap gemaakt. Kijken we eventjes mee?

DARKNESS LIGHT DARKNESSBREEK EENS WAT
Grote vriend Pat van Biertijd.com heeft afentoe echt vreemde filmpjes staan op z'n log. Zo dacht ik eigenlijk dat het hier om een nieuw reclamefilmpje van Kittkat ging. Nou nee dus, voor mensen met een zwakke maag, overslaan deze post!

BREEK EENS WAT

BIKINI CONTEST
null
Terwijl ik hier met een muts en sjaal om zit te posten. Is het aan de andere kant van de wereld iets zonniger aan deze beelden te zien. Volgens mij heeft een soort gelijk filmpje hier al eens gestaan. Kijken we eventjes mee naar de betere badmode.

BIKINI CONTESTSNL - Apocalypto Recut
Apocalypto, ik kijk er naar uit. Lijkt me echt een goeie film! Dat Mel Gibson sinds zijn anti joden uitspraken niet meer zo geliefd is in de VS is geen geheim te noemen. En dat hij daarom ook aan de lopende band in de zeik wordt genomen ook niet echt. Kijken we eventjes mee naar deze bewerkte trailer van Apocalypto met Mel de jodenhater GIbson in de hoofdrol.

SNL - Apocalypto RecutROBERT LONG KANKER
Beetje flauw natuurlijk deze titel. Maar niet minder waar ofzo, zojuist zelf op de radio gehoord dus. Voor de jongere onder ons die nog nooit van deze muzikant gehoord hebben. Heb ik hier wat info opgeduikeld. Lezen we eventjes mee?

ROBERT LONG KANKER

vooralsnog staat er nog geen nieuwsbericht op Nu.nl.....

Duits kind haat camgirl
null
Haha, Mischien ken je dat filmpje van dat duitsertje die flipte omdat hij steeds dood ging bij unreal tournement. Nou, nu is het filmpje een beetje aangepast met een camgirl er tussen door.

Duits kind haat camgirl

CAGE FIGHT JAPAN
null
Gisteren nog eventjes de finale gezien van het K1 vechttoernooi in Japan. Vorige week nog uitgezonden op sbs6, en nu al op dvd te verkrijgen bij de plaatselijk dvdman. Echt vet die Semmy Schild die de een na de andere corifee de ring uitschopt. Semmy weer K1 Kampioen dus, hier zien we wat Cage Fighting!

CAGE FIGHT JAPAN

update: Helaas is het cagefight filmpje inmiddels verwijdert daarom in de plaats de finale k1 in tokyo Ernesto Hoost tegen Sem SchiltLesbian Babes
null
Hier weer een filmpje van die hete babes die er flink op los feesten en niet bang te zijn om ons iets van hun eigen te laten zien. Deze is wel mooi hoor! op het begin wat solo-acties en daarna met zijn vieren wat lesbische acties totaal naakt om de bank! Meer van deze shit? zeg het maar.

Lesbian Babes

Booty shake
null
Damn! Deze babe heeft pas een mooie kont waar ze goed mee om kan gaan! Check haar daar effe ''bootyshaken'' in de club zonder ondergoed aan.

Booty shake

Cambabe
null
Ja hoor. Weer een webcamfilmpje. Dit maal niet echt een webcamfilmpje maar een filmpje opgenomen met een videocamera. Boeiend, ik zie geen verschil. Het zijn 2 filmpjes door elkaar. Maar hou oud zou deze babe zijn?

Cambabe

PLAYMATE VAN HET JAAR
Het is zover, het jaar is bijna om en de eerste verkiezingen van 2006 zijn al weer aan de orde van de dag. Hier op Tastelikepizza komt in de aankomende week ook een overzicht van de meest bezochte en bekeken postjes van dit jaar. Al zijn we net een half jaar bezig, een mooi overzicht kan ik toch al wel maken. Bij Playboy mag je zowaar mee stemmen, over wie die mooiste Playmate van het jaar mag zijn.

PLAYMATE VAN HET JAAR

WII = TOPSPORT
null
Damn, ik had vande week al ergens een artikeltje gelezen dat de laatste Nintendo spelcomputers de WII al goed was voor verschillende kapotte beeldbuizen en andere zaken die zomaar plots spontaan kapot gingen tijdens een spelletje WII. Alleen kon ik me daar toen niet echt wat bij voorstellen. Na het zien van dit filmpje begrijp ik het helemaal.

WII = TOPSPORTTELETUBBIES ASIAN
null
OMG!! Kreeg net dit filmpje onder ogen wat dus een goed voorbeeld is van kleuter televisie in Japan. Nu kan ik ook begrijpen waarom volwassen televee in Japan zo weird is, het wordt dus met de paplepel in gegoten.

TELETUBBIES ASIANThe busty crusade
null
Nou. Hier een scene uit de film, The busty crusade. Goed voor de zaterdag ochtend om naar deze 2 babes te kijken. Het is dus een lesbische scene.

The busty crusade

ARGENTINA ROCK
null
Yeah checken we deze heavy metal band uit Argentinie. Het geeft het woord garage rock een hele nieuwe betekenis. Of was dat nou garage house, best wel lachen deze band die ergens in de huiskamer van een van de bandleden aan het spelen is zo te zien.

ARGENTINA ROCKStrand babes
null
De zomer is al voorbij en de kerst komt er al aan. Maar de zomer mist iedereen toch wel hoor. Waarom? Mooi weer en dus naar het strand gaan. En wat zie je daar natuurlijk? inderdaad!

STRAND BABESWebcam babe
null
Alweer is hier een webcamfilmpje van een webcamsletje. Zoals je weet elke dag op tlpizza is er wel een heet filmpje van een babe die op de webcam stript danst. Of te wel ons vermaakt.

Webcam babe

Saw 3
null
Ja het is weekend. Dus heb ik hier weer een topfilm voor je die je hier gewoon gratis kunt bekijken. Dit keer saw 3! Hij is nu wel in maarliefst 6 delen verdeeld om een betere beeldkwaliteit te krijgen.

Saw 3!

2 lesbo's
null
Hier een lekker lesbo filmpje van 2 hete babes die eerst met elkaar praten en daarna weet je wel wat er gebeurd. Gewoon 2 hete babes die het doen op een bijpassend muziekje.

2 lesbo's

Webcam Babe
null
ja ja. De webcamfilmpjes op tpizza zijn echt niet meeer te tellen. elke dag is er wel weer een heet filmpje van een of andere babe die stript voor de cam. Nu alweer zo'n leuk filmpje opgenomen op de webcam van een babe met een lekkere ass.

Webcam Babe

TRAPPED IN THE CLAUSET
null
Geweldige shit hier helemaal in robotchicken stijl al komt het daar volgens mij toch niet vandaan. Kijken we eventjes mee wat zich daar werkelijk allemaal afspeelt op de Noord Pool!


TRAPPED IN THE CLAUSET in 3 delen!GET NEWS
Grote vriend Ruudje van Getlogged.com. Heeft weer een nieuw projectje onder zijn hoede genomen, met een mega mooie site, die net zo als Beeblog.nl gebouwd werd door Ruud himself. Kan je nu dus gewoon het nieuws ook eens op een leuke manier lezen, gefeliciteerd Ruud!

GET NEWS

Luna's cam
null
Hier weer een leuk filmpje van de dame achter Luna's cam. Als je haar nog niet kent moet je maar even rondkijken en tik je gewoon luna's cam in bij zoeken. Maar hier is dus weer een nieuw filmpje van haar.

Luna's cam


Breinbreker 2
null
Ik heb een moeilijk raadsel voor jullie. Als het kind 21 jaar jonger is dan de moeder en binnen 6 jaar is de moeder 5 keer zo oud als het kind, waar is de vader ? Als je je oplossing wil controleren kijk bij meer lezen.

BREINBREKER 2Crazy frog christmas
null
Crazy frog is terug met zijn irritante ding ding maar deze keer valt het wel mee. Kijkt u even mee naar de kerstsingle bij meer lezen


CrAZY FROG CHRISTMASGIMME THAT BOOTY
null
Ow yes, in de categorie mooie ronde kontjes presenteer ik vandaag dit fijne filmpje van ene Mindy Vega. Die jullie natuurlijk allemaal al lang kennen. Een beetje ronddraaien voor de camera met haar prachtige billen is wat Mindy het liefst doet. Goeie zaak dus!

GIMME THAT BOOTYJEROME MURAT
null
Wow dit is toch wel een geweldige act zeg, damn! Okay jammer dat het frans is en dat het uit Frankrijk komt. Maar verder petje af voor deze artiest, Jerome Murat! Hier vindt je nog wat meer info over Jerome!

JEROME MURAT

thnx Peter voor de linktip!


DAS PECH PIEMEL WEG
Ha dan sta je er toch wel mooi op. Je hebt een echtelijke ruzie, wat blijkbaar zo zwaar weegt voor je lieve vrouwtje dat ze besluit om je edele delen in vuur en vlam te zetten. En dan bedoel ik dat dus letterlijk. Vrouwen zijn gevaarlijk, altijd al geweten.

DAS PECH PIEMEL WEG

HALO 3 TRAILER
Dit is toch wel weer een vette game. Riep Rubenzzz me net nog met problemen met het spel Scarface (dll problemen ofzo), vriend Ace gaat meer voor de wat spannender games. Zie hier Halo deel 3 alweer, de televisie trailer that is!

HALO 3 TRAILER

FEEL GOOD
null
Dr Feel Good, is back in town. En dat vieren we met deze opname van zijn vriendin die hij voor ons op band vastlegde. Heel fijn allemaal, al is die babe niet een van de jongste meer zo te zien. Als je het mij vraagt en aan haar buik te zien dan is het een MILF!

FEEL GOODGEVANGEN IN DE KAST
R. Kelly kennen we ondertussen allemaal als pedofiel en kinder verkrachter. Hij denkt dat ie kan vliegen en meer van dat soort onzin. Eigenlijk ongelovelijk dat zo'n gast met tig miljoenen zich moet vergrijpen aan jonge meisjes. Sjah als je bekend bent en je flikt dit soort dingen, moet je er natuurlijk niet raar van staan opkijken als je dan in de maling wordt genomen bij allerlei tv shows. Ondertussen zijn er een stuk of 12 versies van R. Kelly in de Closet. En die kan je dus allemaal gewoon hier bekijken!

GEVANGEN IN DE KAST!


JESUS SAVES ROCKNROLL
null
Die Jesus toch he, de red me toch een zooi mensen elke keer he. De kerstdagen zijn weer in aantocht dus is het tijd voor wat kerkelijk gedoe. Kijken we eventjes naar dit rockerige filmpje!

JESUS SAVES ROCKNROLLCATHERINE TATE
null
Catherine Tate probeert de leukste komiek van de UK te worden. Dat dit niet eenvoudig is komt omdat er al vele echt goeie haar voor gingen. Toch doet ze een leuke poging in deze champignonnensoep clip!

CATHERINE TATEPirates of the Caribbean3
null
Pirates of the Caribbean3: At Worlds End Komt pas in de zomer van 2007 uit! Dus kan je intussen bij Meer Lezen nieuwe foto's bekijken.Teen Kelly
null
Het werd weer eens tijd voor een filmpje van die ene Teenkelly. Die blonde babe waar meerdere filmpjes van zijn hier te vinden natuurlijk. Dit is er dus weer eentje maar dan op de webcam.

Teen Kelly

CLOTHES ON CLOTHER OFF
Hmm erg lekkere post hier van Attu. Op de ene foto dus de dame met kleren aan op de foto ernaast zonder, erg sexy allemaal.. Klik op de foto op te vergroten. En weg naar het werk...

CLOTHES ON CLOTHER OFF

PUM PUM
null
Sjah dat blijkt dus gewoon kontje te betekenen als ik deze clip zo bekijk. Het is niet helemaal super maar ik kreeg vandaag een mailtje dat Pepe weer terug is van vakantie wat alleen maar kan betekenen dat er weer een hele zooi latino babes deze kant op komen. Tot die tijd, deze vertoning....

PUM PUMShe feels herself
Uhmz sjah ik denk dat de titel het eigenlijk wel verraad. Kijken we eventjes mee naar deze doe het zelf video van een wonderschone dame. Met dank aan Gallery Galore!

SHE FEELS HERSELF

STEPPEN LEVENSGEVAARLIJK!
null
Steppen schijnt weer helemaal in te zijn. Met een glimmende strakuitziende step ben je tegenwoordig een hele bink. Dat het gevaarlijk is weet ik al lang, deze verkoper die een demonstratie geeft wist het nog niet. Ik vraag me af hoeveel mensen er gebeld hebben om er een te bestellen...

STEPPEN LEVENSGEVAARLIJK!BENT U DRONKEN?
null
Als je dan al staande wordt gehouden met een slok op door de cops is het natuurlijk zaak om net te doen of er niks aan de hand is. Dat probeert deze gast ook, helaas is hij er niet zo goed in....


BENT U DRONKEN?COMPTON CUTIE
Toen ik Compton zag staan dacht ik eerst aan een filmpje met allerlei gangstar reppers. Maar goed ook ik kan me afentoe weleens vergissen. Checken we eventjes deze dame die voor ons zowaar een stripact opvoert op California Love.

COMPTON CUTIEBILJARTEN DOE JE ZO
null
Sinds ik 1x in de 14 dagen mee doe aan een onderling biljart competitie ben ik me er meer in gaan verdiepen. Neem nou een keu, die heb ik recent moeten aanschaffen. Dat kost dus gewoon een vermogen nou ja het maken van een biljart tafel doe je zo. Kijken we eventjes mee hoe zo'n tafel nou eigenlijk gemaakt wordt, dan heb je ook weer wat geleerd vandaag. Verder best wel boring maar daarom niet minder interessant. Kijken we eventjes mee!

BILJART TAFELS MAKEN DOE JE ZO!CLAY AIKEN OWNED
Clay Aiken, Wie??? Ja Clay Aikens dus, die is best wel bekend over het grote water. Daarom was het ook zo leuk toen hij ook ineens een acute aanval van polliepen op de stembanden kreeg. Checken we eventjes uit hoe dat ongeveer klinkt en waarom Rene en ook Frans niet kunnen optreden deze kerst!

CLAY AIKEN OWNEDHarold And Kumar
null
Jullie hebben waarschijnlijk al de film, Casino Royal al gezien gisteren die hier nog steeds te zien is. Maar het is vandaag een regenachtige zondag dus heb ik hier weer een film die je gratis en voor niets kunt kijken. Dit keer de humor film over 2 junks Harold and Kumar die naar the White Castle gaan. Pak een zak chips, een biertje
en geniet van deze film.

Harold and Kumar go to the white castle.

Webcam Babe
null
Hier weer het dagelijkse hete webcamfilmpje van tlpizza. Zoals normaal een Babe die voor de webcam op vaak een leuk muziekje voor ons stript danst en ons dus vermaakt. Filmpje opgenomen op haar eigen kamertje.

Webcam Babe

COLD FUSION 21
En dan is het dus alweer tijd voor een nieuw deel van ColdFusion! Zoals al eerder gezegd worden ze steeds beter, zo ook dit deel 21. Echt super in mekaar gemixt en de plaatkeuze is ook nog eens geweldig. Voorgaande mixen kan je hierdownloaden.

COLD FUSION 21

tracklist hier!


JESSICA SIMPSON COMPILATIE
Eeej deze compilatie post had ik dus gewoon gemist he bij maatje Wez. Goeie shit, een mooie post van deze langbenige blondine genaamd Jessica Simpson!. Nice!


JESSICA SIMPSON COMPILATIE

SHOCKING BLUE
De zangeres van de band Shocking Blue is nie meer. Mariska Veres dus besloot op 59 jarige leeftijd dat het tijd was om aftehaken naar het schijnt. Kijken en luisteren we nog een keer deze wereldhit die zelf in Amerika hoog scoorde. Venus!

SHOCKING BLUE

Most viral video of all time
Ha dit is nog eens leuke top 10. Er staan alleen maar filmpjes die meer dan 100 miljoen views hebben gehad ondertussen. Kom ik aan met mn 12 miljoen views op deze welbekende stripact. Nou ja het begin is er zullen we maar zeggen, leuke top 10 hier dus met nog leukere filmpjes!

Most viral video of all time

KEN UW VISSEN
null
Volgens mij was het Willem Ruis die als eerste deze spelshow presenteerde. Ik weet niet of het toen overgewaaid is uit Amerika of dat het juist een oernederlandse show is. Een soort 5 tegen 5 dus, maar dan anders. Kijken we eventjes mee als er wordt gevraagt op welke vis je man het meest lijkt s'avonds in bed...

KEN UW VISSENWebcam Babe
null
Hier is weer een leuk webcamfilmpje van natuurlijk weer een lekker meisje. Als je de de nieuwe James Bond film al hier op tlpizza gratis online hebt afgekeken kun je van dit hete filmpje genieten. Of als je vind dat James Bond kut is kijk je veel liever naar deze babe.

Webcam Babe

Club Babes
null
Ja, vanavond weer de ultieme uitgaansavond. Nauurlijk op de Zaterdagavond zijn er altijd wel mooie dingen te filmen in die discotheken. Lekkere Babes op de dansvloer die niet te preuts zijn om ons iets te laten zien. Check die shit.

Club Babes

Marco Borsato: Symphonica in Rosso
null
Gisteren 1 dec is er een nieuw album uitgekomen van Marco Borsato. Symphonica in Rosso is het dus geworden, eigenlijk is het gewoon een dubbel cd met z'n beste nummers als ik het zo snel eventjes goed bekeken heb. Voor de liefhebbers dus gewoon te downloaden op het wereldwijde internet. Met dank aan die Lange voor de linktip!

Marco Borsato: Symphonica in Rosso
CASINO ROYAL
null
Ela, ik zag m gisteren nog, en vandaag zit ie gewoon ineens in mn email. Met dank aan Schumpie die zo vriendelijk was om em te tippen. De nieuwe James Bond dus, gewoon al hier online te bekijken. Dus heb je niks te doen vandaag ga er even lekker voor zitten zakkie chips erbij en kijken maaaaar!

CASINO ROYAL 2006Blondje
null
Hier een lekker filmpje van een heet blondje die graag met zoetigheid speeld. Daarnaast in ze niet zo'n RNB sletje maar een Ramsteinbabe! slagroom cocoladesaus een banaan en een blondje. Wat zal er gaan gebeuren?

Blondje