Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand November 2006

THE GIRLS OF 2007
Vanmiddag toen ik nog op mn werk zat, kwam Wez helemaal enthousiast aankloppen met een link die ik toen helaas niet kon bekijken. Inmiddels ben ik al weer wat uurtjes thuis en ik moet zeggen, ik snap nu waarom hij zo enthousiast was. Kijken we eventjes naar deze megamooie babes, gesponsord dus door Wezkaz!

THE GIRLS OF 2007

Cowgirls
null
Ik ben weer terug, na een aantal dagen offline te zijn geweest. Dus heb ik hier eeen lekker filmpje uit de populaire show in Amerika, De Howerd Stern show. 4 babes die er goed uitzien en doen mee aan een wedstrijdje...

Cowgirls


PUBLIEK NAAKT
null
Ah we hebben weer een nudisten filmpje met wat mensen die zich beter voelen in hun nakie dan met de kleertjes aan. Geweldig natuurlijk, voor ons. Dit keer is het zelfs een hele kudde gleufdieren die zomaar over straat gaat..

PUBLIEK NAAKTURBAN SPORTS
null
Sjah als je in de stad woont, dan is er vaak geen voetbalveldje of andere vorm van sportgelegenheid te bekennen. Dus daarom moet je inventief zijn, en zelf wat nieuwe sportvormen bedenken. Deze engelse gasten deden dat, kijken we eventjes mee?

URBAN SPORTSTOMMY COOPER
null
Ik heb vandaag wat oude clippies gezien van Tommy Cooper en ik was toch wel weer onder de indruk hoor. Het was een soort van best of van al zijn beste sketches. Deze rasartiest is helaas overleden, op best wel een bijzondere manier. Hij kreeg een hart aanval live on stage, en overleed omdat de mensen in het publiek dachten dat hij een grap maakte. Improviseren kon hij als de beste! Gestorven in het harnas zeg maar!

TOMMY COOPER - ONE MAN SHOWLive Action Hamster Video Game
null
Wat is er nou cooler dan een zo realistisch mogelijke videogame. Dat moeten deze gasten ook gedacht hebben, kijken we eventjes mee naar de nieuwste technology in gameland?


Live Action Hamster Video GameYOU TUBE vs GOOGLE vs REYVER
Uhmsjah ik weet niet helemaal goed wat de bedoeling is van dit, want ik heb te weinig tijd om het eventjes goed te bekijken. Maar het schijnt een of andere test te zijn ofzo, wie laat het me eventjes weten in de comments?

YOU TUBE vs GOOGLE vs REYVER

CAR SHOOTING
De mannen van Top Gear weten echt wat wij willen zien. Dat komt waarschijnlijk omdat ze het zelf ook altijd al eens hebben willen doen of willen zien. Dit keer gaan we schieten met otoos. Altijd leuk natuurlijk, en soms een beetje pijnlijk!

CAR SHOOTING

FUN MET EEN MEGAFOON
null
Hehe wat is er leuker dan zo afentoe eens de buurt terroriseren met een megafoon. Deze gasten konden schijnbaar niks leukers verzinnen dan precies dat dus. Gelukkig hebben ze een en ander voor het nageslacht bewaard door middel van deze video. Kijken we eventjes mee?

FUN MET EEN MEGAFOONRED BIKINI CHICK
null
Aargh de server crashde net toen ik op publish drukte dus al mn tekst weg.. Poef, geen zin om een nieuwe t e schrijven dus daarom hier een rood bikini meisje.

RED BIKINI CHICKCELL PHONE KARMA
null
Wel een geinig filmpje hier, die eigenlijk in een serie van 3 hoort. Die andere moet ik ook nog ergens hebben staan en zal ik morgen wel ff hier neer plempen.

CELL PHONE KARMAFOODFIGHT
null
Okay als je dan echt nix te doen hebt kan je altijd nog een voedsel gevecht houden. Zorg dan meteen eventjes dat het op het internet komt en laat de wereld zien dat je in een land leeft waar je met voedsel gevecht kan houden. In plaats van in een land waar je moet vechten voor voedsel...

FOODFIGHTPAMELA 2 en KID
En ze leefde nog lang en gelukkig deze Kid rock en Pamela. Wtf, die gingen toch uit elkaar. Yeps dat klopt en omdat te vieren kocht de ex van Pamela maar gewoon een levensecht lijkende Pamelapop, waarmee die ook nog eens sex kan hebben. Geweldige shit, ik wil ook zo'n pop.

PAMELA 2 en KID HAPPY AGAIN

LITTLE KIM
Good old dictatortje Kim uit Noord Korea is ook ooit eens kind geweest. En kinderen dromen, en kinderen worden dan dictator.. En dan?

LITTLE KIM

SAUDI SKATING
Schaatsen in Saudi Arabia ? Ja overdekt dan zekers, in een of andere ijshal. Niks is minder waar kijken we eventjes mee naar skating Saudi style!

SAUDI SKATING

BRITTNEY MONEYSHOT
Brittney is weer helemaal hot deze dagen. Sjah wat wil je, blond rijk en toch ook zeker wel stootvaardig. Maar ja, al die fotos en geheime sextapes brengen haar nu wel ineens in weer back in de spotligth. Waar het ons om te doen is, is eigenlijk maar een ding en dat kunnen we hier gewoon bewonderen. (wat een kut text)

BRITTNEY MONEYSHOT

Alles Kan Beter
Alles kan beter een leuke show, met vanavond 3 fragmenten.. Kijken we eventjes mee?


ALLES KAN BETER

GO PATS
null
Yeah, kijk dit zijn gewoon de betere football gerelateerde filmpjes. Checken we eventjes deze babe die een soort van cheerleader achtige stripact opvoert voor haar favo team, en ons natuurlijk. Heerlijk!

GO PATSTETTEN FOTOSHOOT
null
Het lijkt wel of alle vrouwen uit het oostblok grote tetten hebben, damn. In wederom een filmpje uit die contreien, zien we hoe een brunette haar geschenk des herens aan ons toont. Gilette is nog niet echt doorgedrongen in de achterlanden maar dat mag de pret niet drukken.

TETTEN FOTOSHOOTTom Brady Tribute Video
null
WHAT THE FUCK. Deze video werd dus gewoon gemaakt door een of andere nicht met een obsessie voor American football players. Nou is deze Tom Brady wel een van de betere quarterbacks van over het grote water maar dan nog. Bah!

Tom Brady Tribute VideoHOMER G
null
De Simpsons blijven echt geweldig, als ik ze toevallig tegenkom bij het zappen blijft het er meestal wel opstaan. Een andere favoriet een aantal jaartjes geleden was dan toch altijd wel ALI G op de vpro op zondag. Wat krijg je dan als je deze twee mixt ? Juist ja, Homer G dus!

HOMER GPREDATOR INTERNETSEX
null
Hmzz in het volgende filmpje zien we hoe zelfs de predator uit de gelijknamige film zijn heil zoekt in internetsex. Maar helaas voor hem blijkt het te gaan om een 13 jarige oud meisje. Hmmz niet zo mooi natuurlijk, maar gelukkig is het doorzien door de locale overheden. Kijken we eventjes allemaal mee?

PREDATOR INTERNETSEXAdenyum - Toi & Moi
null
Deze vond ik vanmorgen zomaar in mijn email. Gesponsort door Angedelamort ofzoies, nou ja een erg geile videoclip. Maar de muziek lijkt ergens nergens op, toch eventjes meekijken want de clip maakt veel goed!

Adenyum - Toi & MoiKERST MET HEIDI KLUM
null
Dat Heidi Klum een opper lekkere babe is weet echt iedereen. Dat ze het met Seal doet wist niet iedereen. Dat Seal haar platen produceert wist bijna niemand. En dat Heidi kan zingen vertel ik je hierbij maar eventjes. Checken we eventjes deze babe uit, met een mic in de hand?

KERST MET HEIDI KLUMTHE AMERICAN WAY
null
Ach je kent die verhalen vast wel, een of andere paupert heeft koffie over zichzelf gegooid en wat blijkt de koffie is 5 graden heter dan ie zou mogen zijn. Gevolg miljoenen smartengeld. Met andere woorden letseladvocaten zijn je vriend. Kijken we eventjes mee naar dit reclame spotje!

THE AMERICAN WAYWebcam show
null
Tsjah. Hier weer maar een lekker webcamfilmpje. Ze zijn niet te tellen hoeveel het er zijn maar ze blijven leuk toch? En anders hoor ik het wel. Gewoon een hete babe die danst en stript. Gewoon een lekkere webcamfilpje dus.

Webcam show

KARTEN IN ANTWERPEN
Vandaag was het dan zover.. De KART Battle of the blogs NE-BE... Het TLPizza.com team was helemaal compleet, met Sangria, Patrick, Liesbeth en ikzelf hebben we er alles aan gedaan om die beker mee naar Holland te nemen. Door allerlei omstandigheden waaronder, een zwarte vlag voor Pizzaman, kon ook ons geheime wapen Sangria die speciaal van weblogbroeder Wadda was overgekomen om ons team te versterken, er niet meer aan veranderen. Het was voor ons de 6e plaats op 20sec afstand van VKmag!

Goed nieuws is dat de beker toch naar Holland ging, onze collega's van This is Live namen hem in ontvangst. En zelfs op de terugweg naar NL was deze snelle jongen met 220km per uur op de teller niet bij te houden. FELLI!!!!

FOTOREPORTAGE WEBLOG KART BATTLE 2006 vindt je hier!


update: Onze collegas van Eroverheen hebben het compilatie filmpje al klaar!!! SUPER GEDAAN!!!

2 Borat interviews!
null
Je kent natuurlijk wel de Kazachstaanse Borat. Omdat hij nu zo grappig is, zijn hier 2 leuke interviews van hem. 1tje bij de Nederlandse show, Jensen! En 1tje bij de bekende Howard stern show. De populaire show in Amerika waar ze de sybian gebruiken. Check dus deze 2 interviews.

2 Borat interviews!


Flash
null
Toen ik gisteren uitging nam ik me camera mee. Mischien valt er nog iets leuks te filmen. En er viel inderdaad iets leuks te filmen. Babes die tieten en poesjes flashen. Mooi toch? Kijk maar mee naar deze compilatie.

Flash

SLOOMOOTION
null
Eigenlijk is alles in slowmotion veel leuker, daarom rook ik ook wiet denk ik. Nouja vandaag is het zover de kartbattle of the bloggs ofzoies. Terwijl je deze post leest zit ondergetekende dus waarschijnlijk in een kart ergens in Belgie de held uit te hangen. Daar zal het wel wat sneller gaan denk ik, maar geef mij maar sloomootion!

SLOOMOOTIONKOOKTIPS?
null
Uhmz tis dan net een paar dagen geleden thanksgiving geweest en heel Amerika ligt op z'n gat. Nu dan toch een kooktip voor van een of andere vage blonde, het heeft iets te maken met sjah kijk zelf maar eventjes..

KOOKTIPS?PERFECT BODY WEBCAM
null
Soms komen er van die webcams voorbij waarvan je denkt.. Soow! Dit is er zo een! Checken we even deze uberlekkere dame uit met het perfecte lijf. Helemaal goed, iets te kleine tieten maar wel juicy dus. Ingezonden door onze vrienden van over het grote water, zomaar in de mail! En bedankt Zini!

PERFECT BODY WEBCAMGIVE US BACK NY
Hmz deze zag ik net dus op televisie, op het journaal zelfs. Lachen natuurlijk, te bedenken dat New York gewoon echt eens Nieuw Amsterdam was, verkocht voor een appel en een ei als ik het me goed herinner. Nou ja zo gaat dat, tijd om de boel terug te claimen dus. Kijken we eventjes mee..

GIVE US BACK NY

zie hier hoe NEW YORK er uit zou MOETEN zien!TOUAREG TREKT ZWAAR!
Hehehe deze titel kan ik persoonlijk wel waarderen hehe, maar das meer een inside joke... Maar goed het is dan ook weer niet helemaal onwaar wat er staat. Deze VW Touareg, die trekt namelijk moeiteloos een boeing 747 van z'n plek. WTF? Ja, inderdaad.. je nooit meer zorgen maken dus dat je aanhanger te zwaar beladen is met dit monster ervoor!

TOUAREG TREKT 747

Tenacious D - Sperm Business
null
Okay deze gast duikt in steeds meer films op. Volgens mij zag ik em nog voorbij komen in een film van de week. Nouja ik zie zoveel films de laatste dagen, zo zag ik daarnet Borat en vond em persoonlijk toch wel een beetje tegenvallen. Nou ja kijken we even naar de smerige zaakjes van T.D.

Tenacious D - Sperm Business3 in 1 BABEPOST
Okay omdat de meesten van jullie nog steeds de weg naar Beeblog nog niet gevonden hebben, geef ik jullie hier 3 lekkere babe filmpjes die allemaal de laatste 24 uur op Beeblog.nl werden gepost. Check ze eventjes uit en zet daarna Beeblog meteen eventjes bij je favorieten. Multo gracci!

Nikka - Selena - Victoria

2 Lesbo's
null
Het is inmiddels al avond dus hier heb ik een lekker filmpje van 2 heerlijke dames. Al een tijdje geen lesbo's hier gezien dus het werd eens tijd, toch? Gewoon een heel lekker filmpje met een Babe erbij die een piercing in haar nipple heeft.

2 Lesbo's

3 Webcam Babes
null
Hier weer zoals elke dag weer een lekker webcamfilmpje! Dit keer van 3 geile dames van de uber site cam-with-her. Nog nooit van gehoord? zeker een keer bezoeken zou ik zeggen. Alleen het is wel voor een deel een betaalde site. Maar daar gaat het nu niet om. Dus hier een lekker filmpje!

3 Webcam Babes

SANTANA & THOMAS
null
Hij is toch echt een van de beste gitaristen van deze aardkloot. Carlos Santana dus! Deze ouwe rot in het vak kan het nog steeds en dat zien en horen we dan ook in deze clip waar hij samen met ene Rob Thomas samenspeelt. Tijdje geleden alweer maar daarom niet minder goed!

SANTANA & THOMASAuto Babe
null
Hmmz vrouwen kunnen tog niet autorijden he? Nou dan moeten ze mischien maar iets anders doen in een auto. Bijvoorbeeld in een taxi zitten en daar gekke dingen doen. Of zoals dit filmpje waar een hete babe in en auto ons een mooie show geeft.

Auto Babe

EERSTE LAPTOP DOOIE
Ben de hele week al een beetje ziekjes en triest. Gisteren dan toch maar begonnen weer met werken, vandaag nog maar eens een dagje thuis blijven om me maximaal op te laden voor het kartfestijn morgen. Die beker gaat mee naar Holland, dat staat vast! UHm ja omdan maar meteen weer verder te gaan met een serieus bericht, de eerste dode, als gevolg van het in de brand vliegen van een ondeugdelijke Sony laptop batterij.. read al about it!

EERSTE LAPTOP DOOIE

GRATIS VERONICA
null
Heja net voor de sinterklaas dan nu ook eens een echte weggeef aktie. Helemaal gratis en voor niets kun je nu zomaar 30 weken lang het Veronica magazine bemachtigen. Helemaal gratis en voor nix, maar Pizzaman hoe kan dat dan. Mijn motto: vraag niet hoe het kan maar profiteer er van. Snel ff invullen dus en binnen, 40 sec heb je een bevestiging dat je winnaar bent. Doe het nu voor het te laat is!

GRATIS VERONICA

Wegens een fout wint iedereen dus, met dank aan Anna voor de tip!

LENKA
null
We gaan weer terug naar de dames, en daar vinden we zomaar ineens deze Lenka. Mooie dame en volgens mij heeft er hier ergens aleens een gallerietje gestaan van deze dame..

LENKA !PIMP MY GIRL
null
Het lijkt wel of ik alle leuke filmpjes mis de laatste tijd. Nemen we dit filmpje toch al 3 maanden geleden ergens gepost maar nog nooit onder mijn aandacht geweest. Kijken we eventjes mee hoe deze dwerg zijn roodharige reuzin, in een lieftallige redhead omtovert of moet ik zeggen PIMPED!

PIMP MY GIRL!MENS EN DIER
null
Dat mens en dier samen op deze aarde moet leven weet iedereen. Leuk vind ik dan altijd die filmpjes met bloopers waarin dus ook dieren in voorkomen. Kijken we eventjes mee naar deze leuke compilatie!


MENS EN DIERWEEKEND SOUND
Om nog eventjes fijn het weekend in te gaan heb ik op de valreep nog deze ingezonden mix van dj PJ. Hij noemt em zelf de inbetween mix, wat alleen maar kan betekenen dat het hier gaat om een zoethoudertje alvorens Cold Fusion 21 klaar zal zijn! Geweldig natuurlijk, we wachten af!

WEEKEND SOUND!

Webcam chick
null
Het is weer eens tijd voor een nieuw webcamfilmpje. Gewoon weer een meisje dat op haar kamertje of gewoon in de woonkamer een filmpje voor ons opneemt. Het ziet er dan ook goed uit hoor! Mooie rondingen, Goed figuur. Of te wel gewoon een lekker filmpje.

Webcam chick

Baklap tv 4
null
Hier weer een mega grappig filmpje van van Mastermovies en Powerunlimited. Baklap Tv 4!Op de officiele site van Mastermovies staat hij nog niet, maar hier kun je hem dus al wel kijken!de gasten hebben er weer veel werk ingestoken. O.a 50cent word in de zeik genomen. Dus deze shit moet je zeker checken!

Baklap tv 4

Nice asses
null
We weten natuurlijk wel dat onze Hollandse babes erg hot zijn. Maar ze missen wel iets. Inderdaad ja! De ass! De negerinnen/latino konten zijn natuurlijk het mooiste. Nou, Heb je genoeg van die platte reten moet je dit filmpje zeker checken.

Nice asses

BUD SPENCER EN T. HILL
null
Dit is echt een klassieker en toen ik net van mijn jonge maatje Schumi hoorde dat ie er nog nooit van gehoord had stond ik dan toch wel eventjes te kijken. Bud Spencer en Terrence Hill dus, in een geinige scene.

BUD SPENCER EN T. HILLRACHEL BILSON
Mag ik jullie voorstellen aan Rachel zo op de donkere donderdag avond. Het is net of het elke dag eerder donker wordt. Maar goed gelukkig biedt deze Rachel, een klein lichtpuntje in deze donkere dagen in november.

RACHEL BILSON

HONDELOOPJE
null
Hehe, toch wel ongelovelijk eigenlijk he. Hoe een dier zich eigenlijk kan aanpassen aan de situatie waarin hij zit. Neem nou deze hond, die geboren is zonder 2 voorpoten. Normaal zou je zeggen afmaken dat beest, zoniet deze Amerikanen. Zo voedde het hondje op en leerde het op 2 benen te lopen net als een mens, geweldige shit. En het houd nog niet op... De naam van dit hondje Faith!

HONDELOOPJEBEHIND YOU TUBE: OWNED
null
Balls is een of andere net niet leuke film, die gaat over de zogenaamde owned filmpjes. Dat deze filmpjes soms toch niet zomaar gebeuren zien we in de volgende reportage. Behind the scenes van al die owned filmpjes nu eventjes dus.

BEHING YOU TUBE: OWNEDTOYOTA
null
Is de nieuwe Bmw nou wel of niet belangrijker dan je vrouw, hmzz. Ach ja, ik zou het wel weten. Maar goed of dit ook op gaat voor Toyota durf ik niet met zekerheid te zeggen. Toch is deze reclame echt goed gevonden. Thnx Pat!

TOYOTABLONDE NICHON
null
Op de muziek van Greenday zien we deze blonde een beetje met zichzelf spelen op het bed. Altijd leuk natuurlijk, wel een lekker nummer trouwens. Okay over naar de orde van de dag, blond op bed dus!

BLONDE NICHONPICTAPS
null
Wat precies de bedoeling is dat weet ik nog steeds niet, maar dat het er allemaal wel geinig uitziet dat vond ik dan wel weer. Je schijnt je eigen poppetjes te kunnen animeren ofzo, nou ja het komt uit Japan ziet er moeilijk uit dus niet aan mij besteed . Degene die het me uitlegd wint de gebruikelijke prijs.

PICTAPS

FACES OF DEATH
null
Het Faces of Death muppetverhaal had ik zelf nog niet gezien, wel geinige shit. Kijken we eventjes mee?


FACES OF DEATH MUPPET STYLEPLANE CRASH IN RUSLAND
null
Damn, dit gebeurt toch wel allemaal wel van heel erg dichtbij. Deze gast staat gewoon een vliegtuig te filmen op wat het mij zo lijkt een vliegtuigshow in Rusland. Als er plots een looping niet helemaal goed gaat, en hij met zijn camera dus op de eerste rij zit. Kijken we eventjes mee..

PLANE CRASH IN RUSLANDPIMPS EN HO'S
null
Checken we even dit filmpje met wel een heel triest voorbeeld van een wannabe mooie auto en een wannebee evenzo babe. Beetje jammer allemaal toch wel leuk om te zien dat sommige mensen echt hun best te doen om zich onsterfelijk belachelijk te maken, verder wel een lekker nummertje als je verder niet op de tekst let. Die valt namelijk een beetje in herhaling hier en daar..

PIMPS EN HO'SCOLD FUSION 20
Okay okay, ik voel me een stuk beter dus morgen ga ik gewoon weer an die arbeit zoals als elke andere Nederlander. Vandaag nog maar eens uitpakken met wat goodies dan, beginnen we eventjes met deze spiksplinter nieuwe ColdFusion 20 die echt steeds beter en beter worden. PJ wist dat ik ziek was, en vond het daarom nodig deze opbeurende opzwepende medicinale trance mix voor mij inmekaar te draaien. ECHT HELEMAAL GEWELDIG PETER thnx!

COLD FUSION 20

[hier meer delen van Coldfusion!]

Karting Battle of the Blogs
Op zondag 26 november om 15.00 racen de grootste blogsites van België en Nederland in een 2-uren race tegen elkaar voor vlag en vaderland. Wie racet er mee?

Zattevrienden
Tastelikepizza
Mediabom
Volkomenkut
Eroverheen
Thisislive
en last but not least, de dames die al deze sites dag in dag uit rechthouden: RealROOT

De race zal doorgaan in één van de grootste indoorkartings van België: Indoor Karting Antwerpen.
Uiteraard zal dit feestje worden afgesloten met de nodige pils. Iedereen is welkom om zijn favorieten aan te moedigen! Tot dan!

Natuurlijk strijdt het TLPizza.com karting team mee voor de winst!!

BIKINI KARATE BABES
null
Al een wat ouder filmpje hier maar daarom zeker niet minder leuk. Bikini Karate babes dus. Met het lekkere nummer Venus op de achtergrond, nou ja kijken we eventjes mee..


BIKINI KARATE BABESROBOT CHICKEN [MEGAPOST]
null
Hmz okay, ik kon het eerst niet zo waarderen dat RobotChicken maar naar het zien van deze laatste 5 afleveringen. Ben ik dan toch om, en zal het wat beter gaan volgen en posten. Nouja RobotChicken dus deel 35 t/m 39, gewoon hier te zien!

ROBOT CHICKEN [MEGAPOST]THANKSGIVING PRESENTS
null
Vandaag gaan wij stemmen maar morgen is het over het grote water thanksgiving. En bij thanksgiving horen natuurlijk allerlei kadootjes. Checken we eventjes deze IE kadootjes voor dit jaarlijkse Amerikaanse/Canadees feest.

THANKSGIVING PRESENTSKRAMER BIEDT EXCUSES AAN
Ach ja, dan toch maar snel je excuses aanbieden. Niet echt geloofwaardig als je het mij vraagt, ook komiek Sinbad vindt de excuses maar een lachertje. Sinbad, waar kennen we die ook al weer van?

KRAMER BIEDT EXCUSES AAN! op CNN


KRAMER BIEDT ZN EXCUSESE AAN op Letterman!VADERS LIEFDE
null
De liefde van je moeder is de grootste liefde die je je maar kan bedenken, aldus de alwetende google. Maar een vaders liefde voor zijn kind is ook groot, zo zal hij altijd er voor zorgen dat hem niks overkomt. Kijken we eventjes naar deze een beetje overdreven reactie van een pas geworden vader.

VADERS LIEFDEParodie Saw
null
Haha, Dit is weer een filmpje van de genialen van Mastermovies. Je kent natuurlijk wel de film Saw 1 en of 2. Natuurlijk hebben de gasten van Mastermovies hier weer een parodie op gemaakt. Check die shit hier.

Parodie Saw

GEZELLIGE DAGEN
En ja hoor de sinterklaas komt er weer aan dus al die jaarlijkse sinterklaas filmpjes komen weer voorbij. Na de sinterklaas is het dan al weer snel tijd voor de kerstdagen, en die wil je natuurlijk niet alleen door brengen. Sjah, dan maar met je moeke!

GEZELLIGE DAGEN - KOOTEN EN DE BIEDE STOMWIJZER
Morgen is het dan eindelijk zover, ik heb mijn stemkaart ook eindelijk binnen. We gaan stemmen, natuurlijk op de juiste kandidaat van de juiste partij. Maar ben je nog niet helemaal zeker, en heb je geen zin in de stemwijzer of zo'n andere megasaaie internettest. Check dan eventjes deze Stomwijzer, snel eenvoudig en doeltreffend!

STOMWIJZER

SEXY BABES
null
Hier een lekker filmpje van een lekkere babe, dan ga ik zo weer eventjes naar de wc. Ik heb net weer een crackertje geprobeert te eten. Damn hoe lang gaat dit nog duren dan?

SEXY BABESPLIESIE BRABUS
Damn die duitsers zijn ook gek ook. Laten ze nou de pliesie rondrijden in een Mercedes Brabus. Pff, gelukkig nix van waar het gaat hier om een concept car, echt een vettig ding dus. Kijken we eventjes naar de tegenhanger van de M, de mannen van Brabus! [via]

PLIESIE BRABUS

IN ARNHEM GEBEURT WAT
Zozo er gebeurt dan toch nog eens iets hier in mijn hometown. Arnhem dus, waar vanochtend ongeveer een uurtje geleden 2 treinen op mekaar botste. Nou ja lees het hier eventjes gewoon lekker zelf op Nu.nl. Er schijnen nog gewonden gevallen te zijn ook. En dat allemaal nog voor het nieuwe station klaar is, tsa tsa!

TREINBOTSING IN ARNHEM

FLUITEN IS LEUK
null
Scheidsrechters moeten er nu eenmaal zijn. Hoe jammer het ook is, zonder scheidsrechters zou het een slagveld worden op het voetbalveld. Er gaan zelfs geluiden op voor meedere scheidsen op het veld, zoals op iedere helft een. Nou ja we zien het allemaal wel, dat het een best wel zwaar beroep is had ik eigenlijk nog nooit bij stil gestaan. Kijken we eventjes naar dit filmpje die verklaart een hoop.

FLUITEN IS LEUKSIMS PARODIE
null
Naja ik weet dus nog steeds niet wie of wat dat zijn. Zal wel aan mijn gebrek aan qualitytime mtv liggen ofzo. Maar goed in de Drew Carrey show maken ze dus een parodie op dit populaire computerspel. Checken we ff..

SIMS PARODIEMAXIM 2007 UK CALENDAR
De kalendertjes komen er weer aan. Altijd lekker, op deze Maxim 2007 kalender voor de UK zien we een heleboel verschillende beebs. Goeie kalender dus, nou ja minder mogen we ook niet verwachten van de Maxim zou je denken. Op beeblog vindt je nog veel meer van dit soort mooie galleries...

MAXIM 2007 UK

WHITE STRIPES
null
Dit nummer is niet echt super goed maar de videoclip met Kate Moss maakt wel een hoop goed. Ben nog steeds zo ziek als een hond dus van het loggen zal vandaag ook niet echt veel terecht komen. Anyway kijken we eventjes mee naar deze WhiteStripes feat. Kate Moss

WHITE STRIPES - KATE MOSSITS OK 2 BE GAY
null
Sjah, het schijnt nu echt ok 2 be gay te zijn. Nou ja volgens deze clip dan, wel geinig gedaan natuurlijk. Natuurlijk zien wij hier liever lekkere dames voorbij komen. Maar om dat ie zo grapig is dan toch maar.. van TommyBoy trouwens..

ITS OK 2 BE GAYVROUWELIJKE HYGIENE
null
Hmz dit volgende filmpje is voor de dames onder ons toch wel verplichte kost. Dus dames goed opletten instructies opvolgen en dan pas weer met die kont gaan lopen zwaaien. Dank u

VROUWELIJKE HYGIENE
RONDJE LETTERMAN
Daar zit je dan met je goeie gedrag, ziek als een hond. En elke 20 minuten naar de wc, bah. Dan maar eventjes David Letterman, met een paar nieuwe shows uit de maand november 2006. Eej dat is het nu, ach zijn we ook eens actueel. Kijken we eventjes mee naar 2 afleveringen van Letterman!

LETTERMAN meets RICH LITTLE

LETTERMAN meets FRANK CALLIENDO

BIG HOUSE BLUES
null
Ren en Stimpy tis alweer een tijdje geleden dat ik die ergens op de televee zag. Toch blijven deze figuurtjes al jaren leuk meedoen. Kijken we eventjes naar dit korte filmpje waar in ze de blues hebben.. hehe

BIG HOUSE BLUESNIEUWE PLAYSTATION
null
De nieuwe playstation is uit en natuurlijk hebben mensen daar al tijden zwaar op lopen wachten. Kijken we eventjes naar deze bestorming van een winkel die een van de eerste is in amerika die ze heeft. Het lijkt dan ook wel of ze gratis worden weggegeven.

NIEUWE PLAYSTATION is UIT!STEVE vs STEVEN
null
Steve O kennen we natuurlijk allemaal van Jackass als die mafkees die zelfs z'n eigen ballen aansteekt voor live televisie om maar een beetje op te vallen. Anders wordt het als hij er vandoor gaat met de vriendin van ene Steven Dorff, ook een hollywood actor. Nou ja, luisteren we eventjes mee naar deze doodsbedreiging op het antwoord apparaat nog wel van Steve o!

STEVE vs STEVENCALL TV
null
Call televee bestaat overal, zo ook in Duitsland. Dat ik die calltv spelletjes nooit zo hoog heb zitten dat krijg ik door dit filmpje nog maals bevestigd. Kijken we eventjes mee hoe ze bij de duitse calltv zelfs verkeerd gespelde woorden goedrekenen om maar een prijs te kunnen uitdelen.

CALLTVNEW WORLD
null
Ik ben zo ziek als een hond damn. Sinds zaterdag hang ik 6x per dag met mn kop in de wc, en als ik iets probeer te eten of drinken komt dat er sneller uit dan het erin ging. Bah, echt niet fijn dus. Maar goed er moet toch nog een beetje gelogd worden, dat doen ik dan maar eventjes met dit dansfilmpje.

NEW WORLDSchud die ass!
null
Hehe. Hier een filmpje van een lekkere negerin die lekker schud met die ass van haar. Op een gegeven moment gaat ze wel een beetje zeiken dat ze wel volwassen is en geen klein kind maar, what ever?

Schud die ass!

TEASE 3
En nog maar eentje, op de knietjes over die vloer heen kruipen lijkt me trouwens niet echt bevoordelijk maar goed.


TEASE 3WAT NU
null
Vandaag was het zover ik moest weer biljarten in de onderlinge competitie die we hebben in m'n stamkroegje. Nadat ik de eerste partij overtuigend had gewonnen, moest ik mijn 2e partij tegen tlpizza columnschrijver Mart. Onnodig om te zeggen dat ik die partij ook op mijn sloffen heb gewonnen. Als tegenprestatie kreeg ik meteen een column mee die je bij meer lezen kan bewonderen. Vanaf maandag iedere dag dus Mart z'n kijk op de verkiezingen. Ik kijk er naar uit!!

WAT NU?Kopieeren is leuk!
null
Hmmz, Ooit je reed gekopieerd op de kopieerapparaat bij jouw op 't kantoor of ergens anders? Of heb je het iemand anders het een keer zien doen? Nou jah, De meeste kopieermachines gaan hierdoor kapot. Maar dit keer is het niet de kont dat gekopieerd word.

Kopieeren is leuk!

Braziliaanse babes
null
Tsjah, Er zijn hier volgens mij wel lekker babes op tlpizza, maar we missen de gekleurde vrouwen! Er staan er wel een paar op. Maar jullie willen meer dus hier speciaal voor jouw braziliaanse babes op 't strand.

Braziliaanse babes

MOTHER GOOSE 46
Dit filmpje komt dus gewoon uit 1946, en heeft zomaar een leap gemaakt naar de 21e eeuw door deze post. In 1946 natuurlijk state of the art filmwerk dit, en nog is het en blijfen die ouderwetse filmpjes echte een klasse appart. Kijken we dus naar dit filmpje, Mother Goose!

MOTHER GOOSE

SNELKOOKPAN
Hans Teeuwen echt geweldig, jammer dat ie gestopt is. Maar goed beter stoppen dan gestopt worden, das een goed gezegde. Hans die we voor het laatsts in het nieuws zagen toen hij gearresteerd werd bij een demonstratie met iets van dieren, die had in zijn jaren daarvoor echt roelerende shows. Zoals deze, hij begint met een snelkookpan en eindigt met een hangbuikzwijn, typisch Hans Teeuwen!

SNELKOOKPANTEASE 2
Okay ff een serie hier neer gooien elke dag om laten we zeggen 13.30 een Teasefilmpje deze week. Gisteren dus de eerste, laat eventjes weten in de comments wat jullie hier van vinden. Kijken we allemaal eventjes mee hoe deze dame ons het hoofd op hol probeert te maken.

TEASE 2Webcam girl
null
Hier weer een heet webcamfilmpje van een onbekend webcamsletje. Tsjah, Mooie tieten en kont, alleen een beetje een rotkop. Maar dat hoofd van haar komt tog niet vaak in beeld, dus kijk maar even rustig.

Webcam girl

ZUNE
Het is binnekort weer pakjesdag, of voor sinterklaas of voor de kerstman ietje later. De mensen achter I-pod hebben dat heel goed door daarom komen ze met dit media offensief van vriendelijke monsters die muziek willen delen. Dat is namelijk precies wat deze nieuwe generatie i-pods kan, muziek delen op een eenvoudige manier.

ZUNEONZINNIGE CAMPAGNES
Uhmz bij de nieuwe Revu hebben ze weer eens iets nieuws bedacht je kan nu dus stemmen op de meest onzinnige verkiezings campagne. Vindt je Bos een draaikont of de campagne van de VVD niet echt geslaagd om welke reden dan ook. Stem dan hier!

ONZINNIGE VERKIEZINGS CAMPAGNES

PLIESIE GEWELD
Dat de politie niet altijd even zachthandig is zien en horen we vooral in het volgende filmpje. Dit gebeurde allemaal afgelopen donderdag op de UCLA campus bib. Zou dit dan ook de campus pliesie zijn ofzo, ik weet het allemaal niet. Dat deze gast het er niet mee eens is, dat valt op z'n minst op te maken uit het volgende relaas.

PLIESIE GEWELDFAME MODELS
Hehe dit nummer ken ik nog maar altijd te goed. Het zal toch zeker een jaar of 20 geleden zijn dat deze serie furore maakte. Damn das alweer lang geleden, als ik me niet vergis ging het over een soort van dansschool. Nou ja, te lang geleden dus, ik weet niet eens meer wat ik gisteren gegeten heb. Owja da was gewoon pizza, as usual.

FAME MODELSABBA VIDEO MEGAMIX
En dit is dan toch wel sentimenteel te noemen al zeg ik het zelf. De Abba megavideomix, is echt mega lauw. Hehe wat zeg ik nauw. Dit is dus goeie shit, ik weet niet of het komt door de alcohol, maar check dit zeker eventjes. Disco rulez!


ABBA VIDEO MEGAMIXBUIGT U MAAR EVENTJES
Hmz ja bij gebrek aan iets beters en omdat Pepe op vakantie lijkt te zijn dan maar deze 2 dames die zonder te playbacken toch voor ons uit de kleren gaan. Waarom omdat dat gewoon netjes gevraagd wordt. En op het laatst, buigt u maar eventjes. Kontje naar achteren, uhmz zo ja!

BUIGT U MAAR EVENTJESWONDERWOMAN EN SPIDERMAN
Hehe, nou deze kende ik zeker nog niet. Zo uit Saturday Night Live of anders een andere show geript dus. Vette beelden met die ene gast je weet wel die altijd zo leuk is. En volgens mij Buffy, maar dat weet ik niet helemaal zekers. Kijken we ie geval eventjes mee naar deze leuke act!

WONDERWOMAN EN SPIDERMANLOUIS DE FUNES
Hehe geweldig dit, was ik vroegah altijd al fan van. De eeuwig leuke Louis du Funes die we vooral kennen als Cruchot van de St. Tropez Gendarmerie films. In dit fragment gesponsord door Johan himself zien we Louis als een soort van Michelin sterrenweggevert die de duurste restaurant afgaat om het eten te keuren. Plots raakt hij dan zijn smaak kwijt, hilarisch! Nou ja hier een fragment dus uit deze klassieker.

LOUIS DE FUNES

THE DROWN SYNDROME
Zagen we net dus hoe die altijdtog brave Amerikaantjes gevangenen mishandelen, martelen en verdrinken. Nu heeft Jon Stewart het daar ook net over in zijn Dailyshow. Altijd leuk natuurlijk die Jon, kijken we eventjes mee naar de zoveelste aflevering hier van de dailyshow.

THE DROWN SYNDROME


WATERBOARDING
Heej dit klinkt best wel leuk dacht ik.. Waterboarding laat ik dat filmpje eens uitchecken. Damn is het een of andere docu over ondervragingstechnieken van de CIA. WTF, dit is echt niet meer normaal!! CHECK HET HIER!


WATERBOARDING - CIA ONDERVRAGINGSTECHNIEKENTEASE
Uhmz ik krijg het er toch echt een beetje warm van of zou dat komen omdat ik al 2 dagen met koorts rondloop. Patje BT is ook ziek en ik zag m vandeweek ff op de msn, zou hij me aangestoken hebben ? Van dit soort beelden ga ik me meteen altijd iets beter voelen, kijken we eventjes mee naar deze ultieme TEASE!

TEASE!WEIRD AL - CREEP YOU OUT
Do I creep you out? , zo heet dit filmpje van Weird Al Yankovitz die weer helemaal terug is naar de meesterlijke plaat White en Nerdy. Kijken we eventjes mee naar deze funny clip de opvolger van White en Nerdy.

WEIRD AL - FREAKING YOU OUTUITKERINGS CHECK
Ook in het land van de cowboys en indianen daar over het grote water hebben ze wel degelijk uitkeringen. En net zo als hier in NL moet dat gemeenschaps geld natuurlijk een goede bestemming krijgen. Meteen maar weer de gemeenschap in pompen dan maar zullen deze gasten denken.

UITKERINGS CHECKWebcam 21 min!
null
Ja, we weten dat die webcamfilmpjes allemaal dope zijn. Maar de meeste filmpjes zijn zo kort. Nou dan heb ik hier een een lekker lang filmpje van een of andere Ashley. Het is een lange compilatie van 21 minuten!

Webcam 21 minuten!


LIK OP STUK
Deze gast moet nog veroordeeld worden maar krijgt een paar stevige meppen ? Waarom dat weet ik niet want ik zit lekker naar PJ's Insomnia te luisteren en ik weiger de muziek af te zetten. Dus misschien kunnen jullie me wat wijzer maken of wa?

LIK OP STUKBIKINI HEAVEN
Soow stel je voor dat je in deze kamer bent met al deze dames. Snif, de meeste dromen zijn bedrog en zo ook deze. Ach, het had zo mooi kunnen zijn, 3 minuten winkelen in een kamer als dat. Met een babe of 25 in allemaal string bikinis..

BIKINI HEAVENJOI RYDA ASS SHAKING
Hmzz sjah, ik vind het persoonlijk nog wel wat hebben ook. Een beetje dan, of sjah ik weet het niet. Najah ene JoiRyda die met haar billen loopt te schudden alsof haar leven ervan afhangt. Goeie shit natuurlijk, alleen mmmm

JOI RYDA ASS SHAKINGBODYSCAN
Hehe gave link hier. Een dame die in z'n geheel onder een scanner gaat liggen, je moet wel eventjes verder klikken natuurlijk want dat past dus niet op je beeldscherm. Voor en achterkant dus, erg orgineel vond ik zo.

BODYSCAN

A STATE OF INSOMNIA
Sjah daar is ie dan weer onze eigenste Dj PJ. Is dit het begin van een nieuwe serie, ik weet het niet. Klinkt allerbest ik zit nu op 10 minuten en het is weer als vanouds.. Goeie shit, PJ! in a state of insomnia!

A STATE OF INSOMNIA

BUSH HID THE FACTS
Damn dit is echt ongelovelijk al zef ik het zelf. Ik heb het zelf geprobeert en het is echt zo, naja kijk zelf eventjes mee. En ga je zorgen maken ernstige zorgen, want hoe kan dit??? You tell me, ik ben echt benieuwd. WTF!!?

BUSH HID THE FACTSLASSIE 2006
Soow deze zat vanmorgen wederom in de post, geweldig. We kennen Lassie allemaal als een lieve behulpzame hond, helaas was dat van voor Lassie de Matrix had gezien.

LASSIE 2006


OOH SANDY
Ooh Sandy baby, dat is gewoon een klassieker joh. Lekker nummer, lekkere babe dankzij Beeblog dus hier op TLP met dank aan de nieuwe sterloggert Frank. Kijken we eventjes mee naar dit toch zeker lekker te noemen filmpje!

OOH SANDY

SIMONE
Uhmzsjah, en zo gaan we nog eventjes verder met een paar lekkere babes, om te beginnen Simone dus. Simone heeft een lekkere kont en dat wil ze ons graag eventjes laten zien zo laat op de avond. Of we daar blij mee zijn? Dacht het wel!

SIMONE!MELISSA FORD
Checken we eventjes deze Melissa Ford Mix uit. Allemaal lekkere beelden van deze schone in een filmpje gepropt door naar wat het er naar uit laat zien een nieuwe linktippert. We wachten eventjes af of de stroom aanhoud, tot die tijd deze Melissa Ford dus.


MELISSA FORDLOCO MOSQUITO
Deze mp3 heb ik echt al tijden op m'n HD staan. De videoclip had ik nog niet gezien, en omdat ik het nummer eigenlijk nog steeds wel geinig vind dan toch maar gepost. Kijken we eventjes mee naar deze lekkere en soms irritante plaat. Videoclip is trouwens echt geweldig!

LOCO MOSQUITOMELK ERBIJ
Zat ik laatst in een grandcafe te wachten op m'n koffie, komt de dame eindelijk aan zetten met een dampende bak leut. Zit er geen melk bij. Sjah dat had ik misschien beter niet kunnen vragen. Dit kunnen we allemaal hier aanschouwen dankzij trouwe bezoeker en linktippert Hornylion!

MELK ERBIJ?Webcam ass
null
Damn! Ik heb weinig konten als deze gezien om de webcam! Als deze babe door gaat met webcamfilmpjes maken gaat ze het zeker maken op tlpizza vermoed ik. Haha en let ook eens op de zwarte kat achter haar.

Webcam ass

WATCH THE DICE
Ladies and gentlemen nu moeten we ff opletten dus. Er gaat weer wat gebeuren wat met het blote oog niet echt zichtbaar is althans of het moet aan mijn vermoeide ogen liggen. Nou ja kijken we mee, en wie raad die wint.

WATCH THE DICE

GALLERIE GALLS
Goedemiddag allemaal, deze middag gewoon een heleboel galleries om jullie te vermaken na het filmpje net zal dat hopelijk niet al te moeilijk zijn. Checken we wederom deze 15 handpicked galleries!


Playmate - Keity - Veronica - Wenny - Caro

Adriana - Tiffany - Ashley - Hannah - 3some

Stephanie - Lindsey - Monica - Ria - Autumn

STRIP GIRLS 2
Hmz en we gaan door met de babes, yesss het is weer zo'n dag. Bijna weekend nog een paar uurtjes te gaan en dan morgen natuurlijk nog. Maar dan is het weer zover, vrijdagavond klaverjassen, zaterdagmiddag biljarten en dan op zondag relaxen met een dvdtje op de bank. Nou ja, eerst maar eventjes deze dame...

STRIP GIRLS 2DIT ZIJN GEEN APPELTJES
Sjesus dit kan je toch geen sweetapples meer noemen eej. Dit zijn eerder aardappelen, kijken we eventjes mee naar dit filmpje. Voor de tettenliefhebberts dan maar..

DIT ZIJN GEEN APPELTJESLUNCH GYMEN
Een nieuw begrip in de nederlandse taal gaan we eventjes invoeren hier vandaag. En dat is lunchgym, dit gebeurt dus niet meer traditioneel smorgens maar vanaf vandaag kunnen de dames iets langer in hun schoonheids slaapje blijven liggen om daarna rond de lunch deze oefeningen te doen.

LUNCH GYMTUNING VIDEOS
Okay we hadden de beelden hier al via grote vriend Ace. Maar onze zattevrienden hebben nu ook bewegend beeld, sjah het heeft eventjes geduurd maar het schijnt dat ze in Belgie nu toch echt bewegende beelden hebben. Hoe snel kan dat gaan met een beetje ontwikkelingshulp vanuit het Noorden eej. Nou ja kijken we eventjes naar deze schone post!

AUTO TUNING SHOW VIDEOS

DON'T TRY THIS @ HOME
Okay we hebben hier een hele serie filmpjes in de categorie Do Not Try this at Home maar als je het dan toch doet, vergeet dan niet het te filmen en het filmpje intesturen! Fijn bedankt, maar goed het gaat hier dus om een of andere mega blender die werkelijk alles lijkt te vergruzelementen (nieuw werkwoord).

DON'T TRY THIS @ HOME

NORBIT
Dit keer gaat Eddy gewoon een grandioze comeback maken met deze film. Checken we eventjes de trailer van Norbit, echt meesterlijke shit. Hij speelt weer een rolletje of 3 zelf en de trailer makes you wanna see more..

NORBIT TRAILERVISA CHAIN
Kijken we eventjes mee naar deze zeer mooie commercial van grootverdiener Visa. Half Amerika heeft geloof ik een schuld bij dit soort bedrijven wat meer is een paar miljard dollar. Goeie biz dus zo'n creditcard company!

VISA CHAINMART HEEFT IDEETJES
En ook vandaag heeft Mart weer een column optijd ingelevert. Zodat ik hier 3 min voordat ik naar mn werk ga dit zit te posten. Grr, hij is weer leuk en we kijken uit naar morgen Mart..

MART HEEFT IDEETJESSTRIP GIRLS 1
Hier dan deel 1 van Stripgirls, lekkere uit Duitsland afkomstige erotisch materiaal. Nix mis mee, die duitse dames al zal de helft uit het oostblok komen denk ik zo.

STRIP GIRLSTROUWEN? JAA!!!
Sjesus, ik ben er nog nooit ingetrapt maar je zou daar maar staan voor het altaar. En je krijgt eventjes de waarheid te horen, laat maar zeggen de wedding vows. Ik kan maar een ding zeggen, trap er niet in! Hoe ging dat liedje ook al weer, ik hou van alle vrouwen, en daarom trouw ik niet.

TROUWEN? NEEEE!DUITSE INTEGRATIE
Overal zie je ze tegenwoordig en zelfs onze Mart is er helemaal van over de pis. Al die politici op de televisie, man man. Ik zag zojuist nog Alexander Pechtold beatboxen. Het moet toch niet gekker worden! Dat al die politiek wel degelijk ergens goed voor is, blijkt wel weer uit het volgende filmpje. Waarin een duitse Turk laat horen hoe goed hij inmiddels is geintegreerd in zijn nieuwe vaderland door het duitse volkslied te zingen. En hierbij roep ik dan tevens meteen maar op, om allemaal VVD - Verdonk te gaan stemmen. Waarom, lijkt me duidelijk!

DUITSE INTEGRATIETRANSFORMERS TRAILER
Hey dit wordt gewoon een hele vette film dat ga ik jullie nu al vertellen. Transformers dus over een sonde die naar een planeet werd gestuurd waar toch enigzins leven werd ontdekt. Maar wat geheim bleef, tot nu! 25 juli in de bios!

TRANSFORMERS TRAILERI WANNA BE BAD 2
Okay omdat jullie bij de vorige inzending een beetje teleurgesteld waren over het gebrek aan bloot van de playbackende dames. Is hier meteen maar een vervolg op dat filmpje, het is dit keer een geheel nieuwe inzending van een nieuw talent. En deze dame doet iets meer haar best kunnen we wel zeggen om in de smaak te vallen bij de mannelijke kant van de jury. Kijken we eventjes mee?

I WANNE BE BAD 2STREET PAIN
We hebben weer een leuke atomfilm wat betekend dat je eerst geduldig 15 seconden naar een bullshit reclame moet kijken voordat je het filmpje kan zien. Nou ja staytuned want het is de moeite waard. Street Pain dus.


STREET PAIN

WWE: The Great American Bash 2006
De echte fans van het betere WWE werk zitten goed bij Wezkaz. Actuele events zullen de komende tijd daar regelmatig gepost worden. Vandaag is het tijd voor The Great American Bash 2006. Enkele geweldige worstelaars gaan we vandaag zien: Undertaker, Kurt Angle, Rey Mysterio, en JBL.. CHECK IT OUT!

WWE: The Great American Bash 2006
THUG PASSION
SJah, hier gaan we weer met een deel Black Booty net als gisteren. Misschien maar eventjes een serie maken dan maar deze week. Lekker muziekje en de beelden liegen er niet om, Black Booty is echt iets anders dan any whiteass... Okay ik ga nog steeds voor de latinavormen, maar dat even terzijde. Kijken we eventjes mee naar deze Thug Passion, lolly voor wie die reppert weet die da zingt!

THUG PASSIONJEN HILTON
Neej hoor helemaal geen zusje van. Deze Jen Hilton mag dan wel blond zijn maar is op geenerlij verwant van mijn lieveling Paris. Aldus Paris die ik net nog aan de lijn had.. Dagdromen ach wat is er mooier ?

Jen HiltonI WANNA BE BAD
Hehehe kennen we nog de vorige competitie waarin je een filmpje al playbackend moest insturen. Voor dit jaar lijkt me de winnaar al vast te staan, checken we even dit filmpje van 2 dames die stout willen zijn.

I WANNA BE BADSPIDERMAN 3
Ok vergeet alle Spiderman 3 trailers die je tot nu toe gezien hebt en bekijk deze extended version van het origineel. Goeie shit dus, en ik meen daar ook nog een oud en bekend merkje te zien mj uit de vcd tijd. Nou ja kijken we allemaal eventjes mee?

SPIDERMAN 3VETTE SOLO
Ik denk dat als je als basketballer zo'n slamdunk maakt je jezelf echt onsterfelijk maakt. Jammer is natuurlijk dan wel dat niemand je naam kent, tenminste ik hoorde niks. Maar checken we even deze move, en dan te bedenken dat dit gebeurt in de NBA en niet ergens in een sporthalletje in Den Bosch ofzo...

VETTE SOLO50 Million Dollar PENIS
Sjah je zou maar met Brittney Spears getrouwd zijn geweest, en tijdens dat huwelijk allerlei fijne sextapes opgenomen te hebben. En ja hoor, K-fed oftewel Kevin Federline was zo slim omdat te doen. Nu verkoopt ie die tapes dus voor 50 milj. RESPECT!

50 Million Dollar PENISMART IS BACK
Ja daar is die weer Mart onze columnist die dan toch eindelijk de knop email versturen heeft gevonden. Mart kennen we hopelijk nog van de column Mart gaat Hard die we een 2 maanden terug voor het laatste hebben mogen bewonderen. Dit keer gaan we een dagelijkse visie op de verkiezingen hier krijgen geschreven door Mart. We beginnen met..

NOG EEN WEEKArmin Only 11-11
Op de elfde van de elfde des dag des heres Carnaval, was Armin paraat ofzo bij Armin Only ik zou niet weten waar want dat stond niet in het meeltje. Dat het een leuk clipke is staat vast, allerlei fotos van een optreden denk ik dan maar.

Anyway er is een nieuw album genaamd 10 jaar Armin van Buuren en die is volgens linktippert Big One gewoon te downloaden hier , hier of hier!

ARMIN ONLY 11-11ANDRADE
Dees verslaggevert weet eventjes niet hoe hij het heeft, als ie een onschuldig verslagje wil doen en er plots een mega babe langs hem heen loopt het water in. De cameraman lijkt ook niet echt meer met zijn baan bezig te zijn, en terecht.

ANDRADETHE REACTABLE
Damn ik dacht eerst dat het een of ander vaag spel was. Maar dit blijkt dus gewoon een nieuw soort instrument. Erg mooi allemaal en er komt nog echt geluid uit ook, dat ik het er echt warm van krijg kan ik niet zeggen. Kijken we even mee...

THE REACTABLESANTA HEEFT ER SCHIJT AN!
Hehe dit is dan wel weer een mega super leuke reclame. Damn, je moet er maar op komen! De kerstman moet natuurlijk ook weleens naar het toilet en sjah dan is er ook weleens te weinig wc papier. Was je nog van plan om een verlanglijstje te sturen dit jaar ?

SANTA HEEFT ER SCHIJT AN!Luna's cam
null
Hier is weer een lekker filmpje van de hete dame Luna van Luna's cam. Dit keer een sexy nightshot vast gelegd op tape om het filmpje vervolgens met ons te delen. Luister ook eens naar dat leuke muziekje terwijl je naar die ass zit te kijken.

Luna's cam

BORAT ZINGT VOOR PAM
Hehe en terwijl de film inmiddels te zien is in de bioscoop als ik me niet vergis. Of anders wel ergens te downloaden is dit volgens mij toch al een wat ouder filmpje maar daarom niet minder leuk. Vriend Borat dus die een liedje zingt voor ons.

BORAT ZINGT VOOR PAMCampochica
null
Hmmz deze babe kan er wat van hoor! Een beetje dansen met haar mooie booty. Ze heeft hierbij ook nog 2 mooie tieten! Wil je meer van dit soort filmpjes? Dan moet je even naar de Campochicas. Of je zet in de comments dat je meer van deze filmpjes wilt zien.

Campochica

ADELA
Sjah ik kan het niet vaak genoeg zeggen dezer dagen. Echt goede content al zeg ik het zelf, vandaar dat ik er meteen maar eventjes een filmpje van gestolen heb die tegenwoordig gewoon weer dagelijks wordt geupdate!

ADELA

LITTLE SINS
Hier hebben we de beelden van de betere feestjes, gesponsort door Beeblog. Little sins de naam zegt het eigenlijk al, kijken we eventjes mee met deze feestje alá Sodom en Gamorra... ofzoies..

LITTLE SINS 1

LITTLE SINS 2

BLACK BOOTY
Uhmsjah, voor menigeen het mooiere kontenwerk. Ik hou meer van dit soort vormen maar dan met een wat lichtere huidskleur. Sjah kweet niet, het Ome Tom syndroom misschien. Nou ja, kijken we eventjes mee naar deze fijne clip, met lots of black booty.

BLACK BOOTY360
Sjah en zo ziet de wereld er dus uit in 360 graden. Checken we eventjes deze site met een hoop space beelden wat dus gewoon 360 graden pix zijn.

360 degrees!

PRONTO CONDOMS
Hehe ik weet zeker dat elke man hier wel eens heeft lopen worstelen met het omdoen van een condoom. Echt dames het zijn ondingen, maar toch noodzakelijk in deze tijden waar je al een soa oploopt door de verkeer breezah aan te kijken. Nou ja er is nu zoiets als Pronto condooms dus, pronto wat volgens mij italiaanse roots zoiets als hallo betekend.

PRONTO CONDOMSLAST WEEKEND IN DE CLUBS
Uhmz en terwijl ik vorige week afwezig was stonden de vaste linktippers natuurlijk niet stil. Zo ook onze Kris de Mp3linkert, vorig weekend was het dus vollop feest in de clubs around europe. Maar Kris wist toch nog de tijd te vinden om deze linkies intesturen. Zitten echt een paar erg lekkere setjes bij.

LAST WEEKEND IN DE CLUBSWolter Kroes Ft Guillermo & Tropical Danny
En we zijn weer terug met de helden van Toppertje, dit keer met Wolter Kroes in de hoofdrol. Guillermo en tropical Danny starring in een gouwe ouwe van Wolter Kroes in een nieuw jasje natuurlijk. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de mannen van Mediabom. En bedankt mannen! Ik heb de hele nacht liggen dromen.. lalala.. truste

Wolter Kroes Ft Guillermo & Tropical DannySIMPSONS MOVIE TRAILER
Jaah daar issie dan eindelijk die officiele trailer van de Simpsons Movie comming to a theatre near you.. Hehe we wachten natuurlijk gewoon tot ie ergens op het internet opduikt, maar goed. Smullen alvast met deze trailer!

SIMPSONS MOVIE TRAILERPORNOSTATION
Dat je op de laatste playstations niet alleen kunt spelen maar ook echt jezelf kan vermaken. Blijkt wel uit het volgende filmpje waarin gewaarschuwd wordt voor de gevaren van pron op je kleine z'n gamegear. Kijken we eventjes mee naar deze schokkende beelden.

PORNOSTATIONCASSIDY
Vroegah toen we nog betaalde met houten guldens, toen had je een film die heete Butch Cassidy en de Sundance Kid. Okay daar gaat deze post dus niet over. In plaats daarvan krijgen we hier te zien de wonderschone Cassidy in een leuk clipje wat zekers de moeite waard is. Kijken we eventjes mee?

CASSIDYMASTERING FOOSBALL
Ha, het was eenmaal dat ik em te spreken kreeg op de email. Attu dus, tientallen websites heeft die gast op z'n naam staan. Dit filmpje kwam ik daar toevallig vandaag tegen, how to play tafelvoetbal dus. Checken we ff het volgende filmpje!

MASTERING FOOSBALL

AD WIZZARDS
Sjah een vreemd filmpje hier, met onze Star Wars helden van Ome Lucas. Het gaat in dit filmpje om de muziek, die van Coldplay is. Het schijnt het slechtse voorbeeld te zijn hoe je muziek kan gebruiken in een filmpje. Mwah ik vind het nogal meevallen.

AD WIZZARDSSELENA
Sjah lekkerrr hoor.. Selena Spice dames en heren, kijken we eventjes mee?SELENA

AMBRAS IN BELGIE
Ambras dat is vlaams voor zoiets als heibel. Nou ja in Hoogstraten waar vriend Gill woont is het dus al een tijdje heibel. Als voorstadje van Antwerpen, hebben ze te maken met veel inbraken en criminaliteit. Zo werd in het zattevrienden cafe van Gillstatie al meerdere malen ingebroken. Webcamfilmpjes met bewijs mochten niet baten en de plaatselijke politie maakt het zich er makkelijk van af.

AMBRAS IN BELGIE

MARKETTA MOVA
Het gaat hier weer de goeie kant op qua aantallen posts en de kwaliteit gaat ook goed omhoog. Kijken we eventjes mee naar de Marketta Mova onder de douche. Thnx Beeblog!

MARKETTA MOVA

LALITA
Okay okay, roeleerde Keyra Augustina vorig jaar nog de weblog scene met haar uberkont. Ik hoor toch vele mensen die zeggen dat dit haar opvolgster is. Een lekker latina bekkie en ook al zo'n uberkont, dat is Lalita. Kijken we eventjes mee en post eventjes in de comments of deze chick een waardige opvolgster is van uberkont Keyra!

LALITA

met dank aan LMK!BIGGEST VAGINA
Uhmz okay, het gaat hier dus niet om een of andere uitgewoonde heroine prostituee die met een of andere show heeft meegedaan. We zien hier iets heel anders, eigenlijk een beetje voorspelbaar maar goed toch leuk gedaan. Met dank aan Google Earth!

BIGGEST VAGINAFLIGHT PATTERNS
Uhms sjah dit is dan weer zo'n post waarvan ik denk zou ik het nou wel ofniet moeten posten. Vluchtpatronen dus, ik heb een maat die last heeft van vluchtgedrag maar daar zullen ze dan wel iets anders mee bemoeien. Nee hoor, een beetje vage beelden dus en wat muziek. Uhmz utzal!

FLIGHT PATTERNS5 WORST IDOLS
En dan heb ik het dus niet over een idols versie voor slagers ofzo. Het woordje worst in de titel staat dus voor slechtste. De slechtste 5 idols van Amerika dus, dachten ze nou werkelijk dat ze verder kwamen of ook maar een kans zouden maken?

5 WORST IDOLSCLEARIFICATION
Hehe wel lachen deze site. Kijken we eventjes mee naar het leven van deze cyberfiguur. Gisteren toen ik dit poste was het dus zondag en had hij niet echt veel te vertellen. Nou ja ik zal vandaag nog eens zien of het wat is.. Leuke link thnx 2 Babbs!

CLEARIFICATION

NEXTDOOR BECKY
Op beeblog is het tegenwoordig verplicht om elke dag eventjes te kijken wat er nu weer gepost is. Zo post Sterloggert Frank niet alleen galleries maar ook gewoon filmpjes. Zo kwam ik net deze tegen die hij dit weekend poste als een soort van ideale buurvrouw. Becky dus!

NEXTDOOR BECKY

STREET RACING
Uhmz een hele fijne verzameling straat race filmpjes vond ik zowaar op een babesite. Ach niet eens zo slecht bedacht natuurlijk want waar mooie autos zijn daar lopen meestal ook de beebs rond. Met dank aan Ace zien we hier een aantal straatrace filmpjes dus.

STREET RACING

STOUT OP HET STRAND
Hmzz het is dan toch al weer voorbij deze mooie zomer, sinterklaas staat al bijna weer voor de deur. Maar daarom toch nog eventjes terug in de tijd naar deze heerlijke zomer. Kijken we eventjes mee naar deze stoute mensen allemaal op het strand met een heerlijk deuntje eronder. Goeie post Sterloggert!


STOUT OP HET STRAND

PLAYBOY MANSION 11-11-06
Dat ze ome Hugh van feestjes houdt dat weten we. De uberparty animal en voorbeeld van iedere man, Hugh Hefner gaf afgelopen weekend een feestje op zijn landgoed. Linktippert Isaurus was erbij en leverde deze wonderschone fotos aan. Een weekendje op dat landgoed daar zou ik toch wel mn rechterarm voor willen geven.

PLAYBOY MANSION 11-11-06SEXUAL FANTASIES
Wat moet je nooit doen als je in bed ligt met een vrouw? Verhalen over het verleden of haar diepste geheime geile fantasieen willen weten. Neem nou deze gast, die het snel voor gezien houdt als hij hoort wat z'n meisje allemaal opwindend vindt.


SEXUAL FANTASIESCAMWITHHER
Uhmz sjah van de ubersite camwithher kreeg ik zojuist dit filmpje doorgespeeld. Kijken we allemaal eventjes mee, hoe deze dame zich uitslooft voor de camera. En dit alles om u en mij te vermaken natuurlijk.

CAMWITHHERZondags schoon!
null
Heb vandaag een hele hoop schone meiden tegengekomen, om te beginnen met een jonge brunette dan de beroemde Jen Hilton en Erica Rose en om af te sluiten nog een webcamsletje.NACHO LIBRE
En terwijl het voetbal zodadelijk weer gaat beginnen overal en ik te lui ben om een toto in te vullen. Ga ik zo eens lekker languit op de bank liggen met de film Nacho Libre. Hier kunnen jullie de trailer zien, en ik zal strax zeker eventjes verslag doen van deze kaskraker met de tweelingzuster van Penopele Cruz.

NACHO LIBRE

PINK BIKINI
Hoe kouder het wordt hoe meer ik terug verlang naar de zomer. Checken we even deze dame in rose bikini, ik bedoel, dat ziet er toch niet uit in een winterjas. Nee geef mij maar de zomer, und schnell!

PINK BIKINIIN THE GHETTO
Ghetto's zijn niet alleen van deze tijd. Nee hoor, een jaar of 30 geleden werd er al eens over gezongen door de enige echte King. Juist ja, goodoldboy Elvis Presley dus, met een toch klassiek nummer In the Ghetto. Met dank aan HF-online!


IN THE GHETTOBLOOT
Eventjes een postje van mijn goede vriend Schumi die hier als Zuperman samen met Rubenzzz de boel levend hebben gehouden met lekkere postjes. Dus wat is er nu fijner om nog eventjes een paar super bloot postjes te bekijken voor je gaat slapen of als je wakker wordt. Bloot op zaterdag is nu dus effe bloot op zondag. Goedemorgen..

BLOOT op Zondag

KUTPAPAGAAI
Ik ben best wel diervriendelijk al zeg ik het zelf. Maar sommige beesten hebben gewoon geen bestaansrecht, neem nou deze papagaai. Het enige wat ie doet is vloeken en van voetbal heeft ie al helemaal geen verstand. Nou ja, wie draait dit beest de nek om?

KUTPAPAGAAI

BUSSLUIZEN
Wat zijn ze toch irritant van die paaltjes die bepaalde gedeeltes, vaak van de binnestad gewoon helemaal afsluiten. En om het nog erger te maken mogen bussen daar dan wel weer rijden. Ik heb het al een paar keer live mogen meemaken dat een of andere sukkel toch dacht dat ie er nog over heen kon rijden.

Maar goed, dat gaat dus 9 van de 10 keer niet goed, zoals we ook kunnen zien in het volgende filmpje.

BUSSLUIZENBUSHMANS aan de DRANK?
Dit komt zo regelrecht van een show waar Bush gister een speech hield! Hij schijnt zwaar aan de drank te zitten en dat is ook wel te horen in deze toespraak. Iets teveel Jim Bean whiskey zou de oorzaak zijn geweest. Foei die Bushmans toch is hij toch nog een Zattevriend!


BUSHMANS AAN DE DRANK

EN TUS BRAZOS
Uhmz sjah in de categorie de betere animatiefilmpjes presenteer ik u deze keer een echt mega mooie animatie. Gemaakt door 3 Supinfocom students: Edouard Jouret, Matthieu Landour and FX Goby.. Knap werk..

EN TUS BRAZOS

DIVINE INTERVENTION
Een van de beste scenes uit de film Pulp Fiction. Toch wel bijna een legendarische film te noemen zo onderhand. Zo vandaag is het weer zondag, nog een dagje luieren en dan gaan we er morgen weer met frisse moed tegenaan. Naja geweldige scene hier dus, met John Travolta en Samuel Jackson.

DIVINE INTERVENTIONSFW Babe
null
Hier weer een lekker filmpje die ''safe for work'' is'. Een Babe die masturbeerd en niet worden beschuldigd van porno kijken? nou ja, je ziet niets veel van haar maar je zou het tog nsfw kunnen noemen. Beslis zelf maar.

SFW Babe


TETTEN
Dit is niets meer dan een intro voor een of andere pron film. Diegene die de titel raad kan de gebruikelijke prijs winnen. Vlag eroverheen en voor het vaderland zou ik zeggen.


TETTENZELFMOORD doe je ZO
Mensen die zelfmoord plegen worden doorgaansuit als zwak en laf bestempeld. Zelfmoord wordt dan gezien als een makkelijk manier om aan de werkelijkheid te ontsnappen, aldus google... In Belgie was er een zo gek om met z'n auto van een 7 verdieping tellend gebouw te rijden om daarna - je leest het allemaal hier - op een vliegtuigbaan te belanden. WTF? Dan doe je wel heel erg je best om op te vallen zo vlak voor het einde.

Ach in Nederland is het ook niet alles rozegeur en maneschijn luister hier naar een relaas op een van tientallen pleeg geen zelfmoord hulp lijnen die ons landje rijk is. Hoor ik dat nou goed ? Meneer gaat u maar een schaap neuken? Pardon?!

Skateboarding Analisis VOL.2
Een volledige tutorial how to skate kan je hier in z'n geheel bekijken. Best wel leuk zo op een regenachtige dag zoals vandaag als je toch niet de straat op kunt zonder nat te worden. Anyway leer hier de trucjes voor volgend jaar...

Skateboarding Analisis VOL.2DE ACTIMEL TEST
Je kent die reclame filmpjes wel waarin ze van alles beloven tot gezondheid aan toe. Nou ja in Duitsland hebben ze dus ook zulke reclames. Zie hier de reclame van Actimel, die meteen maar eens aan een stevig testje wordt onderworpen door 2 zeer dappere duitsers...

DE ACTIMEL TESTFUN met TAZERS
Hehe het filmpje is best wel grappig maar het zijn dan ook wel mongolen van de eerste categorie. Mekaar met een tazer lopen shocken schijnt dus geinig te zijn. Wie maakt er ook zo'n "leuk" filmpje?

FUN MET TAZERSINDIGO GIRLS
Uhmz dit is toch echt geen slecht nummer dacht ik zo. Kennen doe ik het niet, de groep ook nog nooit van gehoord. Maar het schijnt toch al een ouder nummer te zijn. Luisteren kijken en dansen we eventjes mee?

INDIGO GIRLSFAITH HILL not AMUSED
Daar sta je dan op weer een of andere uitreiking in je japonnetje van 20 duizenden euries. En dan wordt je niet eens uitgekozen tot beste zangeres. Flippen? Faith Hill kan er niet mee lachen!


FAITH HILL not amused

GALLERIE GALLS
Ja ik weet het, het is echt een hele tijd geleden dat ik jullie heb laten genieten van een zooi galleries. Nou ja goed nieuws op Beeblog is Frankie als een gek aan het loggen, dus een gebrek aan galleries gaan we voorlopig niet meer meemaken.

Anneta - Vicky - Layla - Eva - Francesca

Milkie - Party - Lucina - Belle - Ellemiek

Jennifer 2007 - Melissa - Melli - Millie - Vicky 2

SOUTHPARK EVOLUTION
Mr Garission kennen we allemaal als een zeer gedreven man als het op onderwijs aankomt. KIjken we eventjes mee hoe de evolutie in southpark stijl wordt uitgelegd.


SOUTHPARK EVOLUTIONTOP MANAGEMENT
Op het ene moment ben je aan het fotofukken en op het andere moment heb je de manager van het duo aan de lijn. En zoals van een echte manager verwacht wordt, neem hij zijn werk erg serieus; hij raadt het dan ook ten zeerste af om Roef en Marian langer dan een half uur te huren. Dat gaat namelijk vervelelen. Het is tenslotte geen top entertainment. Aldus de manager. Nou Henk, bedankt. Je hoort nog van ons. Misschien.

TOP MANAGEMENT

LULLIG
Uhmz sjah, het is mij zeker al eens over komen dat ik dacht een mooie chick te kunnen bewonderen maar dat het dan toch een man bleek met een John de Wolf kapsel. Naja, het overkomt de beste weleens zullen we maar zeggen.

Dat dit toch erg lullig te noemen is op z'n minst lijkt me nog zwak uitgedrukt. Kijken we even naar de reactie van deze gozert!

LULLIG

Cam blondje
null
Hier een webcamfilmpje dat op msn is gemaakt. Of dat nu echt opgenomen is in een gesprekje? Dat weet ik niet. Maar het komt wel van een site met allerlei filmpje van msn-cams. Een jong webcamblondje dus.

Webcam blondje

2 babes in bad
null
Hier weer een een heet filmpje van 2 lekkere lesbo's. 2 lekkere dames in bad die elkaar wassen. Als er plek was zou ik er bij springen. Natuurlijk hebben ze geen kleren aan zoals bij een ander filmpje hier op tlpizza. En let ook eens op de tatoeage.

2 babes in bad

BEEBLOG B.I.B.
Ja mensen het is zover, zoals jullie vandaag al een beetje hadden kunnen zien. Is er tegelijkertijd met de herrijzenis van mijn computer ook een wederopstanding gaande op het kleine zusje van TLP namelijk Beeblog.nl. Met Sterloggert Frank erbij moet het nu dan toch echt gaan lukken.. Hij is in iedergeval goed op weg met een aantal lekkere postjes.. Kijken we eventjes mee..

BEEBLOG.NL BACK IN BUSINESS

SINTERKLAAS BOOT
Okay okay de Gebroeders Ko hebben al genoeg reclame gehad hier op Tastelikepizza zou je zeggen, maar toch is deze weer geinig. Gewoon weer een nieuwe parodie op Anna dit keer gaat het over de boot van sinterklaas. Hij is al wat ouder maar daarom niet minder leuk. Checken we eventjes?

SINTERKLAAS BOOTYAK-UZZIE
Hehe, zit je net lekker in een Jacuzzi met een dame of 3. Het feest kan beginnen zou je denken... Totdat er dan toch ineens iets erg akeligs gebeurt, meteen over en uit met de pret dus.

YAK- UZZIE

SPEEDBANDITS
In Denemarken zijn ze eigenlijk best wel heel erg slim en vindingrijk. Zelfs voor allerhande problemen als te hard rijden in de binnestad of in wijken hebben ze een ultieme oplossing bedacht. Ik ga er vanuit dat dit weldra ook gewoon normaal is in het Nederlandse straatbeeld.


SPEEDBANDITS in DENEMARKENBEEBLOG ANNA [AGAIN]
Hehehe ik kan er persoonlijk geen genoeg van krijgen. Onze wondermooie Anna de ultieme beeblog beeb! Door de probleempjes van vorige week was ik bijna vergeten dat ik nog een hele zooi mooie piccas had van deze dame. Het zijn weer nieuwe fotos van shoots gehouden op 4 november en 7 november. Natuurlijk bedank ik mijn grote vriendin Anna weer voor het mooie beeldmateriaal. Kijken we eventjes mee? Hier nog meer Anna in vorige postjes!

ANNA 4 NOVEMBER gallerie 1

ANNA 7 NOVEMBER gallerie 2

POLITIE PROBLEEMPJES
Uhmz dat de politie meestal vervelend is dat weet iedereen. Altijd maar die vervelende bekeuringen en dat geflitst in het donker, laat ik het zo zeggen. Ze zijn in ieder geval al jaren mijn beste vriend niet meer.. Dat ze het soms ook wel zwaar hebben zien we in het volgende filmpje waar iemand echt niet van plan is om uit te stappen. Hij mist de turbo boots!

POLITIE PROBLEEMPJESSUPER MONKS
Okay was het zojuist weer de eerste mooie internetbabe die ik in tijden heb gezien nu een animatie filmpje wat er ook niet om liegt. Waarschijnlijk weer uit Frankrijk het land van de mooie animaties. Deze keer een stelletje monniken die er van langs krijgen.

SUPER MONKSZWEDEN IS FUN
Zweedse dames staan bekend door hun lange benen en blonde haren. In dit clip zien we dan ook niet anders een hete dame uit Zweden. Had je trouwens de Heleen van Royen fotos nog niet allemaal gezien hebben, vriend Niek had ze snel allemaal netjes onder elkaar online gezet.

ZWEDEN IS FUNCRAZY HIPPIES
Zozo vandaag gaat alles hier weer een beetje als vanouds worden. Veel postjes dus, al hebben we wel wat in te halen. Dus dit weekend zal wel een zooitje repostjes opleveren. Niet getreurd, postjes zijn postjes en ze zullen natuurlijk wel een beetje postwaardig moeten zijn. Kijken we eventjes naar dit vreemde feestje met nog vreemdere mensjes...

CRAZY HIPPIESBIG BOOTY SKY!
Uhm ik als konten liefhebbert kreeg een paar dagen terug dus ook al dit filmpje van grote vriend Pepe in mijn mailbox gepropt. Natuurlijk kwaliteit zoals we gewend zijn van onze grote zuid amerikaanse vriend. Mejuf. Mya Sky die in een strak jurkje een beetje geil met haar kont loopt te draaien dus. Nou ja checken we eventjes deze filmpjes gesponsort door Pepe dus!

MYA SKYCOLDFUSION 19
Okay I am BACK..... Een gloednieuwe harde schijf was nodig om de boel weer aan de praat te krijgen. Het heeft eventjes geduurt maar dan gaan we er ook weer voor 200% tegenaan. Hoe doen we dat ? Met een gloednieuwe Cold Fusion die zodra ik mijn gerestylde pc net aanzette over de msn binnen kwam rollen. Met dank aan PJ natuurlijk die weer een waar masterpieceje heeft weten te produceren tijdens mijn afwezigheid.

COLD FUSION 19

tracklist hier...

Frans sletje 4
null
Na een tijdje weggeweest door het te druk hebben, ben ik er weer. Ik begin gelijk weer met een heet webcamfilmpje van ons franse sletje. Alweer nummertje 4. Meer kan geregeld worden.

Frans sletje 4

Middagbloot
null
Ik ben in form vandaag en heb een pak filmkes van schone madammen gevonden. Allereerst een sexy webcam. Een compilatie van het bekende webcamsletje Libby Hoeler dan een echte beroemde in de vorm van Keelay Hazzel en als aflsuiter een hot girl in laveldel.

Need for speed carbon
null
Alstublieft, 19 minuten Need for speed carbon in game footage bij meer lezen.


Ducati 999 vs Lamborghini Gallardo
null
Hmz ja wat valt er veel over te zeggen? Gewoon een leuk race filmpje van een beestige moto tegen een zalige sportkar. Ahja en dat het bij meer lezen staat hee.

Fort Boyard
null
Julie Taton, het Waalse model dat in 2003 Miss België werd, nam onlangs deel aan Fort Boyard, het onderdeel "kruip over de Rol" is zeker bedacht door een man. Het filmke kan je bij meer lezen bewonderen.

Effe volproppen
null
Mens versus beer in een wedstrijdje worstjes eten bij meer lezen


CHIPPIES
lalalalaaaa
Webcam blondje
null
Hier is webcamfilmpje nr. ...? Ik ben de tel kwijt. Maarja, Hier is een heet filmpje van een blond sletje dat op haar bedje strip voor de cam. Ik zeg alleen dat alles uit gaat...

Webcam blondje

Bodyrox - Yeah Yeah
null
Hier even een lekker dance liedje met een aparte clip. Bodyrox met Yeah Yeah! Zul je wel eens gehoord hebben in discotheek of een of andere bar. Hier dus de clip erbij.

Bodyrox - Yeah Yeah


Southpark - Cartman
null
Southpark is nutuurlijk een geweldige cartoon voor degene die een beetje humor hebben, maar welke van de characters is nu het leukst? Ik denk die dikke Cartman. Niet? Kijk maar eens naar een kleine compilatie van Cartman. Een filmpje van hem waar een Nanny komt die hij wegpest. En een video waar hij een spreekbeurt geeft over gingerkids.

Southpark - Cartman

Jaime Hammer
null
Hier weer een webcamfilmpje van de bekende babe Jaime Hammer. Strippend en dansend totdat ze volledig naakt is. Gewoon een mooi filmpje van een hete brunette met grote tieten.

Jaime Hammer

Benny Benassi
null
Hier een lekker muziekje van Benny Benassi met ook een mooie clip! Het is de versie die na 11 uur word uitgezonden. Dus ja het is de ongecensueerde versie met een aantal babes. Het nummer heet trouwens: Who's you daddy?

Who's you daddy?

Tiara
null
En het is tijd voor een filmpje van een hele mooie negerin. Met natuurlijk een prachtige booty. Een filmpje dat mooi in mekaar gezet. Dus een mooie kleine compilatie van de babe Tiara.

Tiara


3 x Vanessa
null
Hmmz deze hete filmpjes van een webcambabe genaamd Vanessa zijn geen slechte shit hoor! Gewoon 3 filmpjes opgenomen op een goede simpele webcam. Er staan tientallen camfilmpjes op tlpizza. Een goede uitvinding dus.

3 x Vanessa

AUTOSPOT
Dit schijnt de laatste rage te zijn over het grote water. Via Tijmen kwam dit filmpje tot ons, kijken we eventjes mee?AUTOSPOTKIES VVD
Hehe deze gast uit Noordwijk heeft wel een hele slimme manier bedacht om straks verkozen te worden in de 2e kamer. Met een mega slimme soort van kieswijzer achtige site, zal ook jij voor hem kiezen. Wedde...

KIES VVD!

thnx Gunnar!