Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand October 2006

Praatjesmakers voice over
null
Dit filmpje is mischien een beetje oud maar het blijft wel een goede. Praatjesmakers is die show met die kinderen die altijd met Jochem van Gelder zitten te praten. Goed idee om er een voice over van te maken.

Praatjesmakers voice over

Voetbal Bloopers
null
Nou, vanavond word de spannende voetbalwedstrijd, Psv - Galatasaray gespeeld. Als je niet van voetbal houd zul je er wel naar kijken om de bloopers of de gevechten. Dus heb ik hier een leuke compilatie van de ergste bloopers en de grappigste gevechten.Trick or Treat
null
Het is weer Halloween dus tijd om te griezelen! Bij meer lezen nog een hoop links naar onder andere de Simpson halloween specials, horrorfilmfragmenten en nog zoveel meer.
Frans sletje 2
null
Hier is weer een filmpje van het franse sletje waar ik het over had. Op verzoek is hier dus nog een filmpje! Het beeldkwaliteit van dit filmpje is ietsje minder dan dat we gewend zijn maar verder is het filmpje lekker hoor!

Frans sletje 1
Frans sletje 2 (nieuw)

VIRUSJES
Uhmz probleempjes op mn peeceetje dus. Gelukkig kan ik gewoon in safemode posten. Uhmz morgen maar eens wegbrengen naar de PCdoktor dan maar, hopen dat die wat kan vinden. FF een filmpje om de boel op te vrolijken dan maar.. snif..

VIRUSJES en ONGELUKJESChick fights
null
Haha dit filmpje bewijst dat vrouwen ook ballen hebben hoor! Of anders gezegd, vrouwen kunnen vechten! Dit is niet van dat softe platte hand gedoe, maar echt vuisten! En maar blijven doormeppen. Nou hier is even een kleine compialtie ervan.

Chick fights


Frans sletje
null
hehe, ik heb een Frans meiske leren kennen via internet. Maar wat er nu zo mooi aan is... Ze maakt steeds webcamfilmpjes! Ze heeft een lekker lichaam hoor. Hier is alvast een kort filmpje van haar tieten. Meer filmpjes kunnen natuurlijk geregeld worden.

Frans sletje

Webcam babes
null
Hier weer 2 webcamsletjes die lol willen maken. Dir filmpje is heet en er zit ook nog een leuk muziekje bij! Een blonde en een brunette die strippen op de bar van de keuken.
Zodra ze voor een deel uitgekleed zijn doen ze een ander spelletje.

Webcam babes

PRON SONG
Jaja Sarah Silverman kennen we nog wel! Deze altijd confronterende artiest heeft een leuk nummertje (gemaakt) gemaakt die heet dus de Pronsong. Een heleboel penissen komen je tegemoed, als waarschuwing.

PRON SONGWebcam babe
null
Hier weer een lekker webcamfilmpje. Een lekker meisje aan het strippen op een traag muziekje. Zoals normaal weer een filmpje gemaakt op de slaapkamer maar deze keer strippend op bed.

Webcam babe

MIDDAGBLOOT
Zomaar ineens een middagbloot zomaar overgenomen van onze Zattevrienden. Kijken we eventjes mee naar deze gallery van zomaar een belgische schone!

MIDDAGBLOOT

bonus: Babe van de dag!

BRILLENDIEF
Uhmz sjah hoe dom kan je zijn. Je rooft van zomaar iemand op straat z'n bril en plaatst het filmpje doodleuk waarschijnlijk in een zatte bui op Youtube. Net alsof de coppers geen internet hebben. Sjah!

BRILLENDIEF

BURN OUT
Sommige managers hebben er last van, andere doen het met een motor of zelfs op de playstation. Als je wat minder gefortuneerd bent zal je toch echt andere oplossingen moeten bedenken. Kijken we eventjes mee naar deze gast die én inventief is én een goed uithoudingsvermogen heeft.

BURN OUT

TIAZHINA
Ha post ik zojuist dat Braziliaanse televee topic. Komt er meteen commentaar in een hoop Spaans gebrabbel, wat er op neer komt, dat de dame in kwestie niemand minder blijkt te zijn dan ene Tiazhina. Pepe kwam meteen met 3 filmpjes om te bewijzen dat ze het echt is. Tiazhina dus in een paar lekkere playboy filmpjes.

TIAZHINATELEVISIONE BRASIL
Dames en heren dit is toch echt het betere televisie werk. Dus ome Sjonnie goed opletten dit willen wij op die Talpa zender van je zien. Uhmz doet me opeens denken dat onze eigenste Misjel zodadelijk wordt uitgezonden op Talpa bij Koppensnellers. Okay verder met de post, Braziliaanse televee dus, alwaar volgens Jakke toch echt Portugees gesproken wordt.

TELEVISION BRASILBEST OF JENSEN
Dit is me ook wat, gaan we nu dus gewoon een post zien. Waarin een stelletje patat etende Belgen die geeneens Jensen kunnen ontvangen. Ons Hollanders vertellen wat de leukste stukjes uit Jensen zijn. Nou ja laat je verrassen zou ik zo zeggen. Thnx Gill!

BEST OF JENSEN

HELEEN VAN ROYEN
Hmz ik had me gister opgegeven om op de hoogte gesteld te worden door Playboy wanneer de fotos of videos van Heleen van Royen online zouden staan. Dat is dus vandaag schijnbaar of ik loop weereens hopeloos achter dat zou natuurlijk ook kunnen. Anyway leuke video behind the scenes hier en een paar fotos.

HELEEN VAN ROYEN in the Playboy!

DE POSTMA SONG
Hehehehe ja ik zei het al hier in het topic van Stefan Postma de ado keeper die zich flink in z'n poepert liet penetreren door een of ander blond mokkel. Het kon natuurlijk niet uitblijven, of er moest een speciale song komen. Luisteren we eventjes mee naar de Stefan Postma song!

DE POSTMA SONGNISSA EN MISHKA
Uhmz sjah als je dan als flinke meid nog steeds met knuffelbeertjes speelt is er toch iets helemaal mis. Helemaal als je er dan uitziet als deze Nissa. Nou ja al wou ik dat ik het zelf was natuurlijk, helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ik ga de kroeg in voor de vrijdagmiddag borrel. Tot vanavond!

NISSA EN MISHKA

STOUT DOEN
Hmmz volgens de tekst in deze post zit je hier goed als je ff stout wilt doen.STOUT DOEN
BOOTY TIME
Uhmz okay ik geef het dan toch eens eerlijk toe. Ik en de Badmofo hebben weleens een biertje samen gedronken. Natuurlijk moest hij me lokken met zijn babe want voor hem was ik echt niet gekomen. Maar goed om een lang verhaal kort te maken, na wat borrelpraat en mannentalk waren we het er beiden overeens dat het belangrijkste deel aan een vrouw is haar booty!

BOOTY TIME

LIESBETH
Hmz Liesbeth Van Muylem schijnt bij onze patatbroeders daar in het zuiden een hele beroemheid te zijn. Naja ik kende haar niet totdat maatje Ace haar voorstelde aan me. Kijken we eventjes mee naar wat hij allemaal wist te verzamelen.

LIESBETH VAN MUYLEM

PS3
Uhmz als je nog niet van plan was om de playstation 3 te gaan kopen, dan zal je dat zeker doen naar het zien van het volgende filmpje. Checken we eventjes formule 1 racen op de playstation 3... Wat een ding jammie...

PS3 - FORMULA ONE

24 - DAY SIX
Uhmz ja dit is dus de trailer van dag zes van de serie 24. Ik heb nog nooit een deel gezien, maar ik weet dat er massa's zijn die dat wel elke week doen. Dus check eventjes of het wat het is!

24 - DAY SIX

LANGZAAM DRAGGE
Uhmz in slowmotion filmpjes afdraaien kan erg leuk zijn. Zelf doe ik dat alleen met pron filmpjes , maar het kan natuurlijk met elk soort filmpje. Zo ook bij deze dragracers..

DRAG RACING in SLOMO

NIEUWSFEITJES
Okay ik ga een nieuw topic starten. Want zeg nou eerlijk wat doe je als eerste s'morgens als je het net opduikt nadat je hier gecheckt hebt natuurlijk. Het nieuws dus, vandaar elke morgen eerst wat nieuwfeitjes. Natuurlijk geen saai nieuws daar zijn al genoeg sites van.

NIEUWSFEITJES

Pedofiele priesters spreken, Eerst strippen dan zelfmoord?, Grasmaaier attack!, Skul Fucking is hip, verkracht ? Eigen schuld!

VIRGOS
Uhmz ja dat betekend toch echt maagden volgens mij. Dit filmpje gesponsord door vriend Ryoni heet toch echt zo. De muziek kan ik niet echt thuisbrengen maar goed, de beelden zijn toch leuk te noemen. De dames ontdekken blijkbaar dat sex sells.. en dat blijkt ook wel als je de eerste clips ziet en wat er na nog volgt.. En gelijk hebben ze!

VIRGOSTMF AWARD 2006 ANTHEM
Jajajaja ik weet het ik ben hopeloos te laat met deze post. Maar okay kwam dus zojuist over de linktip lijn binnen. Het anthem van de TMF awards 2006 dus gesponsord dit keer door PJ himself!


TMF AWARD 2006 ANTHEM

hier nog een mp3 van het geheel (right click save as).. dankzij Afhakers.nlWebcam nr. 1747
null
Hier weer een heet webcamfilmpje. Numertje 17747!. je kan de vele andere nog eventjes checken bij de zoekfunctie. Maar goed. Dit is weer een filmpje van de hete webcamsite, cam-with-her.

WebcambabeGA EENS DOOD
Hehe deze pakkende titel zou je niet zo snel hier op Tlpizza verwachten. Eerder bij de jongens van Skoften of Badmofo. In China is het leven allemaal niet zo mooi als je zou denken, checken we eventjes deze chinese die en public meent zelfmoord te moeten plegen.

GA EENS DOOD

CARLOS MENCIA
Volgens goede vriend Peter die zomaar getrouwd is met een mexicaanse schone is deze gast helemaal geweldig. Wie is het? Carlos Mencia is een mexicaanse stand up comedian, die zijn eigen volk en beetje door de mangel haalt wat dan weer erg leuk schijnt te zijn. Naja kijken we eventjes mee naar deze 20 min durende clip?

CARLOS MENCIAMONIKA [NSFW]
Uhmz deze Monika heeft goed naar de reclame van dove geluistert lijkt het. Geen plekje mist ze, om maar een zo mooi mogelijke huis te houden. Kijken we eventjes mee naar de beste klant van Dove.

MONIKA

Ik had het al kunnen weten aan de positieve reacties op deze post, ik was weer iets te snel met posten dit keer en had het hele filmpje nog niet afgekeken. NSFW waarschuwing dus. ZWAAR!PRISON BREAK ALLE DELEN
Okay okay jullie hoeven me niet meteen te danken allemaal tegelijk. Maar hier zijn ze dan toch alle Prison Break delen tot en met deel 8 van seizoen 2 gewoon online te bekijken via een linkie die ik zomaar ineens tegenkwam op mijn www speurtocht van de dag. Goeie shit natuurlijk allemaal, alleen is het jammer dat het niet ondertiteld wordt. Ach ja kleinigheidje hou je toch het staat allemaal op een of andere aziatische mega illegale servert ofzo maar dat mag de pret niet drukken.

PRISON BREAK ALLE DELEN!

LINK FIXED dankzij Speedy

update 30/11: er staat nu tot deel 13 van seizoen 2. Sommige delen werken echter niet meer, dit weekend een update op de mainpage van tastelikepizza.com
FERNANDA GOETH
Uhmz Fernanda is Goeth ja, erg goed! Damn deze wederom Zuid amerikaanse schone is echt een kanjer. Met dank aan Acegamer dus deze mooie dame!

FERNANDA GOETH

WITTE RAP
Hehe vroegah toen hadden we geen drempels maar kuiluh. Vroeger toen had muziek nog normale tekst, dezer dagen bijvoorbeeld bij rapmuziek willen die teksen nog wel eens te wensen over laten. Luisteren we eventjes naar deze vertaling.

WITTE RAPPRON OEFENEN
Uhmz sjah ik weet niet goed wat ik van het volgende filmpje moet denken. Een soort kruising tussen Basic Instinct en Netwerk. Ik was al een tijdje niet meer op Atomfilms geweest omdat er ook altijd een hoop brol tussen staat. Maar dit is dan toch wel weer een leuke...

PRON OEFENEN

CREA MET CONDOOMS
Hehe, ik vind het maar nix die condooms! Maar goed zoafentoe neem je van die slopers mee naar huis, die je geeneens zonder condoom durft te neuken. Ha, anyway in dit filmpje zien we wat je nog meer allemaal met condooms kunt doen. Crea met kurk maar dan anders...

CREA MET CONDOOMS

MUZIEK WOENSDAG
Het is al weer eventjes geleden daarom eindelijk weer een echte TOP MUZIEK WOENSDAG. Mega veel verse setjes vanuit zo'n beetje elke club in Europa, ingezonden door niemand minder dan de enige echte ubermuziektippert Kris! Goeie ouwe huismixert PJ kwam ook nog met deze retromix aanzetten, heb em net opstaan maar klinkt prima!

Er komen ook nog een zooi Amsterdam dance event setjes aan dus stay tuned!

MUZIEK WOENSDAGTRIGGER HAPPY 3
Zozo deel 3 alweer en dit maal niet eens via onze vrienden van Mediabom. Nu hoor gewoon via bierbroeder Patrick van Biertijd.com. En ook niet allemaal kleine fragmentjes, deze patsert plaatst gewoon de hele aflevering. Waarvoor dank natuurlijk...

TRIGGER HAPPY 3

voorgaande Triggerhappy posts hiero!
ANIBOOM - SPIDERS
Echt heel erg vet dit! Aniboom dus die weereens die jaarlijkse animatieprijs uitreikt. Deze spinnenanimatie is echt wel koel gemaakt, maar links onder op de site kan je nog veel meer inzendingen bekijken. Zeker eventjes doen!

ANIBOOM - SPIDERS

BLOWJOB
Als we het over de duivel hebben komt er meteen een filmpje van em binnenrollen. Geweldig filmpje hier dus van niemand minder dan Jack Black over wie we het zojuist nog hadden. Nou ja hij probeert dus wat bijteverdienen omdat ie zo weinig verdiend aan z'n films ofzo.

BLOWJOBPIRACY
Hehe hier Jack Black die we kennen van diverse films als bijvoorbeeld een King Kong en nog vele andere. Die wat te zeggen heeft over piracy, sjah zo klinkt het nog best wel aannemelijk, jammer dat we hem niet zien wegrijden in zijn gepimpte Ferrari Testarossa.

PIRACY

JULLIETA PRANDI
Dit is dit is wat wij willen, echt. Damn, ik kan niet wachten om te emigreren naar een land waar dees babes gewoon vrij rondlopen in de natuur. Snif, Zuid Amerika dus! Daar gebeurt het , echt! Checken we eventjes deze mooie Jullieta, alleen de naam al, samen met Pampita!

JULIETTA PRANDIGALLERIE GALLS
Poeh het was weer een heleboel geklik en gedoe om deze gallerietjes hier neer te zetten. Maar wederom dus een 15 stuks gallerie galls handpicked door me myself and I. Hier staan de voorgaande gallerie galls.....


Gemma - Erica - Carmen - Keeley - Maria

Liza - Jenya - Vika - Nikki Case - Koika & Yulja

Valentina - Athena - Danea - Luana - Alexa


bis nächste mall!
KITKAT
Hehe geinge reclame hier van Kitkat. Tja in sommige landen schijnen dit soort reclames dus gewoon wel te kunnen voordat er weer allerlei reclamecode commissies en andere idiote brievenschrijvers aan te pas komen.

KITKATROCKY HORROR
Uhmz ik had dit nog nooit gezien, terwijl het toch best wel een geinig filmpje is. Delen met jullie dus is de boodschap, nou ja kijk en luisteren we eventjes mee naar dit toch wel zeer apparte filmpje. En put your hands on your hips!

ROCKY HORROR SHOWROLLERCOASTER TYCOON
Hey dit spel ken ik nog wel, van een jaar of 5 geleden. Rollercoaster Tycoon dus waar je een pretpark ala Sixflags mag bouwen. Lachen dus, dat er ook weleens wat fout kan gaan in zo'n spelletje zien we in het volgende filmpje.

ROLLERCOASTER TYCOONTHESSST METAL VERSIONS
lalalala

Christine Nguyen
De mooie vietnamese Christine Nguyen vertelt hoe ze zo goed engels geleerd heeft, maar eerlijk gezegd maakt ons dat niet zo heel veel uit want we kijken vooral graag naar haar.

Christine Nguyen

BREAKDANCEN IS HIP
Ha gister hadden we al de Crips Walk wat ik persoonlijk best wel stoer vond! Vandaag nog betere shit, we gaan eventjes terug naar de jaren 80 met dit breakdance clipje. Geweldig gedaan!

BREAKDANCEN is HIP!LION ATTACK
Welcome to New-Zealand, zo begint dit filmpje. Maar naar het zien van het filmpje wil je daar dus helemaal niet meer zijn. Zelfs een dagje naar de dierentuin hoeft voor mij de komende maanden niet meer.

LION ATTACK

BODY CHECKEN
Bodychecken is niet voor dames, dat weet iedereen. Toch is er een dame die het nog niet wist, inmiddels is ze bijgepraat. The hard way natuurlijk, is er ook een andere manier?

BODY CHECKEN

FLASH FLASH FLASH (THE RETURN)
Ok ok hier gaan we dan weer met een nieuwe serie Flashflashflash filmpjes. Op aanvraag natuurlijk, dit keer ene Sandra die in Bratwurstland bij uitstek Duitsland wat naakt over straat gaan wandelen. Nice..

SANDRA IN KARHLRUHEINFINITY
Habbaa, lekkere clippies hier aanmekaar gemonteert. Het schijnt een hogere resolutie te zijn dat wil zeggen mooie beelden. Nouja het ziet er sowieso denk ik wel lekker uit, kwaliteitje of niet.


INFINITYCRAZY DAVE
Crazy Dave is er klaar voor mensen jaja en daar gaat Crazy Dave. Of beter gezegd daar ging onze Dave. Man man wat maakt die gek een smakkert, damn. En wat er nou precies gebeurt of die de ramp mist, kunnen we helaas niet echt opmaken uit deze beelden maar dattem elk botje in zijn lichaam gebroken heeft op z'n minst lijkt me evident.

CRAZY DAVEDAG FLITSPAAL
Vandeweek was het weer eens raak, alsof erineens bliksem insloeg naast de auto. Hadden we maar zo'n geluk, neej hoor het was een verdekt opgesteld flitspaaltje. Ach ja, veel zal die niet meer flitsen.


DAG FLITSPAALFLYING MANTARAY
Wtf!?! Dit ding mot ik hebben om hier een beetje over de rijn mee te vliegen. Helemaal de bomb dit ding, de Flying Mantaray dus uit het blad Gizmodo waar nog veel meer toffe gadgets te vinden zijn.


FLYING MANTARAY [via]ZUREBOMMEN
Haha je kent ze wel van die snoepjes die er mierenzoet uitzien maar toch uiterst zuur blijken te zijn. Hier wat beelden uit vervlogen tijden toen niemand deze snoepjes nog kende. Kijken we eventjes mee naar hun reacties op film.

ZUREBOMMENWEBCAM BABE!
Hmm een erg lekkere babe die ons wat fijns wilt laten zien voor de camera. Nouja dat kan natuurlijk, wie sponsort dit meisje een nieuwe cd speler zodat de volgende keer de muziek ook nog ergens naar klinkt.

WEBCAM BABE!!

CRIP WALKS [SPECIAL]
Hehe ik weet niet goed hoe ze aan deze naam komen. Maar het zijn zeker geinige filmpjes. Crip walks dus, ik neem aan vernoemd naar de gang de Crips uit L.A. de ook zo danste in de jaren '80. Het zijn er een stuk of 5 verzameld door ene Sam.

CRIP WALKS [SPECIAL]STEVE IRWIN als MARIO
Beetje flauw filmpje hier en volgens mij heeft ie zelfs aleens hier gestaan. Anyway ingestuurd door Pepijn, heb ik em toch nog maar eens geplaatst. Misschien is ie vanavond leuker met een flesje rose erbij. Steve Irwin R.I.P.

STEVE IRWIN als MARIOPAMPITA DOBELE
Uhmz sjah, ik had een weekendje niet zo veel gepost vandaar vandaag en morgen extra veel lekkers hier op TLpizza.com. Pampita kennen we allemaal nog wel van voorgaande postjes hier, van Pepe kreeg ik dit weekend nog deze 2 korte Pampita filmpjes toegestuurd. Enjoy!

PAMPITA DOBELENOG EENS BORAT
Dankzij onze zattevrienden hebben we de eerste 4 minuten van de film Borat weten te bemachtigen. Ook nog een leuke persconferentie die ik nog niet had gezien, staat in deze post. Die eerste 4 minuten beloven trouwens veel goeds, defenitely one 2 watch dus!

4 MINUTEN BORAT! [the movie]

BUSTY BLONDE
Bah bah wat voelde ik me vanmorgen beroerd zeg. Maar een dagje vrijgenomen, na een nachtje boven de pot hangen. Ik had die spare ribbs toch niet nog een derde keer moeten opwarmen denk ik. Naja, toch maar eens op zoek naar een blondje die kan komen koken voor me dan..

BUSTY BLONDESUPERVILLAN
Hehe deze gast heeft dit toch wel erg goed doordacht. Met een spiderman masker een comicbook store in lopen en dan 3 comix jatten van $ 2500,- per stuk. De politie vraagt u aandacht voor een man met een spiderman masker op, yeah right net alsof ze die nog ooit gaan vinden. Misschien beter e-bay in de gaten houden.

SUPERVILLANSCHOOLBUS CAM
Okay okay nu hebben we hier al een paar weekjes de Taxi cam van Rubenzzz. Ik dacht ook eens een lekkere cam te kunnen posten met deze schoolbus cam. Helaas t mag niet zo wezen, op deze beelden zien we geen lekkere chickies in een grote schoolbus, maar vechtende kids en en dagje rechtbank.

SCHOOLBUS CAMFEYENOORD - AJAX
Vandaag is het weer zover. Feyenoord - Ajax, de aartsrivaal met grote neus komt naar Rotjeknor, nou ja hoe dat in voorgaande jaren ging kan je zien in dit fijne postje van de collegas van WhitelineFirm. Na ja we hopen maar op het beste, checken we eventjes deze gasten die eventjes vertellen hoe het zit!!

FEYENOORD!!!

hier meer Rotterdam!

Mooie Brunette
null
Nu we bezig zijn met lekkere brunettes heb ik er hier weer eentje. een lekkere latino met prachtigee benen, een lekkere kont en mooie ronde tieten! Een lekkere striptease van een brunette.

Mooie Brunette

Webcambabe
null
Het is bijna zaterdagnacht. ik heb hier nog een lekker webcamfilmpje voor jullie voor je uitgaat. Het is een lekkee brunette die uit de kleren gaat voor haar computertje. En ze alvast een beetje aan het dansen voordat ze gaat dansen als een slet om de bar van de discotheek.

Webcambabe

Teen kelly lesbo
null
Hier is weeer een lekker filmpje van het tienertje kelly. ik hoop nu niet dat hij weer verwijdert word door dailymotion omdat het filmpje als porno beschouwd word omdat je 1 keer een poesje ziet. (Net zoals de vorige wat ik al gefixt heb) Dit keer is het een lebische fotoshoot met een andere geile blonde babe in bad.

Teen kelly lesbo


Lekkere kont
null
veel mensen houden van mooie konten. Houd jij daar ook erg van? Dan moet je dit zeker filmpje checken. Een babe met mooie zwarte lingerie aan. Zal hij uitgaan? Check die shit dan.

Lekkere kont

SHOW YOUR GUNNS
Wat een mega lame show hier dan zeg. Ingediend door muisje is dit toch wel de slechtste post van de week. Show your gunns dus!

SHOW YOUR GUNNSPIJNLIJK
Uhmz sjah pijnlijk moment hier op de nationale televisie in Frankrijk. Gelukkig dat het "maar" fransen zijn. Stel je voor zeg...

PIJNLIJK

THE HOFF
David Hasselhof, onze ouwe knight ridert. Zien we hier als de rhinestone cowboy. Die gast is ook voor alles te porren als ie maar met z'n bakkes op televee kan.

RHINESTONE COWBOY

Teen Kelly met beugel
null
Hier is weer een uberheet filmpje van onze babe, Teen kelly. Er zijn hier al een aantal hete posts van geweest. Bij dit filmpje word ze gefotografeerd met haar beugel. Rustig maar, ze beweerd dat ze 18 is.

Teen Kelly met beugel


Sauna babes
null
Dit filmpje is heet! Letterlijk en figuurlijk. 2 Hete chicks in een hete sauna die een beetje aan het zweten zijn. Er zit een babe in die Felicity fey noemd. Natuurlijk heeft ze dan ook haar eigen website

Sauna Babes
Kate's playground
null
Kate's playground bestaat al een aantal jaartjes. De filmpjes van kate zijn nu al heel erg bekend geworden en staan op diversen websites. Hier op tlpizza staan er maar genoeg hoor. Hier is nog een oud filmpje van het jaar, 2004 waar bijna niemand haar nog kon.

Kate met olie

ROBO en ARNIE
Dit is echt een vet gemonteerd filmpje van Robocop vs Terminator 62! Gesponsord door niemand minder dan Patjuh van Biertijd, kijken we met z'n allen eventjes naar dit briljante filmpje!

ROBO EN ARNIE

RACHEL HUNTER
Mooi tot zeer mooie gallerie hier. Net grote vriend Nick nog aan de lijn gehad die wederom met zijn camera onderweg was naar een nieuw filmpje. Maar goed tot die tijd gewoon Rachel Hunter hier in een fijne kinky gallerie.

RACHEL HUNTER

Harold And Kumar
null
Mischien ken je de film, Harold and Kumar nog niet. Jammer want het is namelijk een fantastisch grappige film. Hij gaat over 2 gasten die maar aan een paar dingen denken. Wiet, vrouwen en eten. Heel normaal dus. Kijk maar naar dit korte fragment uit de film

Harold and Kumar

RETRO SYMBIAN
Toch moet je respect hebben voor zo'n Howard Stern die toch echt daar over het grote water elke keer een schokgolf teweeg moet brengen met zijn uitzendingen. Check dit nu, dit lieve omaatje dat een paar deuren verder woont? Uhmz, met de Symbian in de buurt worden dit soort dames duiveltjes...

RETRO SYMBIAN

ACHTUNG!
Dat je altijd voorzichtig moet zijn in het verkeer zien we maar weer in deze clip. Het gevaar ligt op de loer, en zeker nu zelfs slakken op snelle internetaansluitingen te vinden zijn. Leuke reclame!

ACHTUNG im verkehr!IS GOOGLE EVIL
Ach het is al zo vaak gesteld deze vraag dat ik er niet eens meer van omkijk ofzo. Toch is dit een erg goed artikel over hoever zo'n macht van een bedrijf kan gaan. Is google evil ?

IS GOOGLE EVIL

SBS FOTOSHOOT
Erg fijne videoshoot hier van SBS. Ik heb het nie gezien, zou ook niet weten wie het is. Een lolly voor degene die met bewijzen onderstaafd natuurlijk kan vertellen wie deze dame is.


SBS FOTOSHOOTLATINA PAMPITA
Ik heb echt respect voor gasten als PEPE die mij toch wel bijna dagelijks voorziet van fijne verse linktippies met de meest mooie dames. Checken we eventjes dit filmpje uit! Denk jij ook een leuke tip te hebben wat gewoon op Tastelikepizza MOET staan ? Drop dan eventjes je linktip op de Pizzahotline!

LATINA PAMPITAPRISONBREAK op z'n FRANS
Wat zijn die fransen toch een naar volkje bah. Ze moeten alles op hun eigen manier doen, en van de rest van de wereld lijken ze geen notie te hebben. Laat staan het spreken van een andere taal! Wat hebben ze nu weer misdaan ? De intro van Prisonbreak eventjes vervangen voor een eigen chauvenitische natuurlijk in het frans gerapte intro... Niet slecht gedaan overigens!

PRISONBREAK op z'n FRANS!BASSHUNTER XXX
Uhmz sjah we hebben het hier eigenlijk al uitgebreid aandacht besteed aan Basshunter. Met zijn boten Anna, veroverde hij heel europa. Dit keer doet hij het nog eens over met wat fotos van zijn sexleven. Sjah dan sta je er mooi op!

BASSHUNTER XXX

SLIMME NEGERT
Deze gast is echt amazing. Als kind van 2 zijn ogen verloren door kanker, kan hij nu als 16 jarige door middel van echo toch nog bijna normaal functioneren. Zo speelt ie gewoon videogames en skeeleren op de openbare weg is ook een van zijn hobbies. Respect!

SLIMME NEGERTCELL PHONE
Okay okay ik had nu al moeten slapen officeel maar goed. Deze cellphone madness wil ik julllie niet onthouden, weltrusten. Oh fuck jullie zien dit pas morgenmiddag, toch truste dan!

CELL PHONEKATSUMI
Uhnz sjah kan niet anders zeggen dan lekker materiaal van collega Jerkov van Xmissy. Checken we eventjes deze ass bij deeese Katsumi. Ik val in katszwijm..

KATSUMI

Tuig juicht bij WTC-crash
Wanneer de doorsnee mensch naar de film World Trade Center gaat en de gekaapte vliegtuigen de torens ziet penetreren, is hij even stil. Of haalt hij op zijn minst even zijn tong uit het meisje op de stoel naast hem. Sommige mensen vinden het echter nodig om dan luidkeels te gaan lopen juichen. Je had jezelf vroeger meer uit moeten leven in de speeltuin, denk ik dan. Ach ja, zolang dat tuig maar gebruik blijft maken van de schoolvoorzieningen…

Tuig juicht bij WTC-crash

Jaime Hammer
null
Als je van een brunette met grote tieten houd, is dit echt een goed filmpje voor jou. Jaime Hammer. Een hete Babe met een prachtig lichaam. Lekker hoor. Een tease in de jungle. Let ook maar eens op het muziekje. Check die shit.

Jaime Hammer
Webcamslet 2
null
Ik ben een tijdje weggeweest, maar ik ben weer terug. De Taxifilmpjes zijn helaas afgelopen. (Mischien binnenkort weer) Maar ik heb hier weer een hete webcamslet voor jullie die stript en danst op een muziekje.

Webcambabe

ODE AAN BURT
Hiero niet echt een ode aan Burt Reynolds maar meer een ode aan zijn snor. Checken we eventjes dit best wel leuke filmpje ingediend door Junior. En er zit ook nog een bonus filmpje aan vast heb ik me laten vertellen. Norm as Burt met dank aan Pistolwimp!

ODE AAN BURTSTEFAN POSTMA LAAT ZICH NEUKEN
Wie wat hoe waar ?! Ja het gaat hier dus om de Ado keeper die een paar weken geleden nog zijn been brak tijdens een wedstrijdje voetbal volgens mijn bronnen. Vorig jaar speelde hij dus bij Aston Villa en daar had hij een vriendinnetje met een beetje penisnijd ofzo. Anyway, nu het uit is dreigt ze een dvd uit te brengen met allerlei beelden waar ze onze stoere ADO keepert Stefan Postma anaal aan het penetreren is met een strapon dildo. Lachen natuurlijk voor ons, niet als je Stefan Postma heet.

STEFAN POSTMA LAAT ZICH NEUKEN


BRAVIA OF HOUTSMA ?
Nou komt Sony wel met een zeer mooie reclame op de proppen voor Bravia schermen, maar is de commercial werkelijk orgineel te noemen. Door middel van lang speurwerk en diep graven kwam ik op een oude reclame van schilders bedrijf Houtsma & Zn. Misschien ligt het aan mij, maar ik zie toch overeenkomsten.

BRAVIA OF HOUTSMA?

MISS RABITO DE CONEJO
Wederom wat mexicaanse televee ingestuurd door grote vriend Pepe! Dit keer een soort van bunny verkiezingen. Wat maken ze daar toch goeie televee!! Ome Sjon, letten we eventjes op ?

MISS RABITO DE CONEJOPRISON BIAATCH
Hier zien we wat live beelden van een drugoperatie die wordt opgerolt. Natuurlijk is de pers meteen ter plaatse, er wordt zelfs nog van allerlei bewijsmateriaal naar buiten gedragen. Hehe, die gasten zullen het leuk hebben in het gevang!

PRISON BIAATCH!JESSICA IN COSTA RICA
Sjah en dat Jessica Alba een lekkere madam is dat hoef ik hier natuurlijk niet uitteleggen. Dat er weleens wat faut gaat tijden het filmen met Jessica zien we in deze clip waar ze Costa Rica aanprijst als een tropisch paradijs. Ja, voor surfers misschien?

JESSICA IN COSTA RICABORAT ON THE DAILYSHOW
Geweldige shit dit natuurlijk weer van grote vriend Sacha Cohen alias BORAT! Dit keer in een gloed nieuw filmpje samen met Jon Stewart in de dailyshow! Een live interview over sateliet zien we hier, toch wel goeie reclame maakt die gast zo op het internet!

BORAT ON THE DAILYSHOWVOETBALLL
Okay vanavond dus PSV-Gallatusnogies, het zal mij benieuwen of Ronald Koeman ze vanavond goed heeft staan. Ik heb geen totootje ingevuld dit keer, dus verder niet echt veel spanning. Deze reporter beleeft wel eventjes wat spannende momenten, kijken we eventjes mee?

VOETBALLLMISS CORONADO COMP.
En weer zo'n mooie latina, das toch echt helemaal mijn kind van vrouw hoor damn! Grote vriend Pepe was weer zo vriendelijk een en ander toe te sturen, waarvoor wederom dank. Kijken we eventjes mee naar deze Ingrid Coronado in een mooie compilatie!

MISS CORONADO COMP.

bonus: Hier nog een zooi livewebcambabes!SONY BRAVIA
Vette reclame hier die niet getipt werd door onze vlaamse vrienden bij Wadda. Het is de nieuwe Sony Bravia reclame met mooie kleurtjes en een hoop verf of zijn het nou special fx? In ieder geval erg mooi gemaakt!

SONY BRAVIA

Lachen met Misjel
Onze Misjel de hazenlip is weer bezig. Wat ie nu weer voor elkaar heeft gekregen. Hij penetreert alsof het niets is gewoon de eerste de beste trein en krijgt de conducteur zo ver zijn taken af te staan aan hem. Hebben jullie Misjel wel eens om horen roepen in een trein?

Check dit!

BORAT IN AMSTERDAM
En we hebben beelden van onze grote vriend Sacha Cohen als Borat in ons eigenste Amsterdam. Stonden al een paar dagen op de tube dus misschien al bekend bij sommige onderons. Ik had ze nog niet gezien, vandaar Borat in Amsterdam dus!

BORAT IN AMSTERDAMSELENA SPICE 2X
Uhmz sjah ik ben zo dronken als een tor en ik post toch nog maar eventjes deze 2 op een serveerblaadje aangereikte filmpjes van Selena Spice. Okay we weten het zo langzamerhand ons Selena gaat niet graag uit de kleren maar als ze da dan doet, doet ze het goed. Kijken "we" eventjes mee?

SELENA SPICE 2XDAY IN DAY OUT
Damn ik ben echt dronken maar goed dat ik dit in de planner kan zetten. Checken we eventjes dit filmpje gepost in zeer onder invloed zijnde door Pizza op dinsdagavond zijnde. Uhmz Day in day out dus...

DAY IN DAY OUT

MONOGAMIE
Seks hebben met andere vrouwen zonder dat je vriendin pissed op je wordt? Gewoon even dit advies opvolgen, kan je zo veel neuken als je wilt en niemand komt het ooit te weten

MONOGAMIE

ANNA IS BACK
Jaja de enige echte Miss beeblog is back met wat leuke fotos voor op je desktop. Super mooie fotos gemaakt door fotograaf Sander Nagel. Zoals gezegd is Anna dus weer terug, hier staan nog een heleboel andere fotos van Anna en hier ook!

ANNA IS BACK [Tlpizza exclusive!]

Om de kwaliteit van de fotos zo goed mogelijk te houden zijn ze niet verkleind waardoor de layout opgefucked is... Nou ja jammer dan!SLOMO IS LEUK
Filmpjes bekijken in slowmotion kan heel erg leuk zijn. Zo kijk ik meestal pronfilms zo afentoe in slomo. Best wel geinig eigenlijk. Zo kwam ik dit filmpje van Dave Chapelle gisteren al tegen bij bierbroeder Pat. Zelf had ik er ook nog eentje liggen die bij meerlezen staat.

SLOMO IS LEUKDEN APB MAAKT WAT MEE
Het is toch wel elke keer dezelfde he die van alles meemaakt op de snelweg. Wederom is het oldskool maatje Apb die zich ineens waande in oorlogsgebied. En dit was dus gewoon in Belgie!

DEN APB MAAKT WAT MEE!

In Belgie gebeuren wel meer vreemde dingen.... Ela Druifke had ook nog wa!

VERLIEFDZIJNDERS
Sjah da zij mn oma altijd als er weereens een koppeltje stiekum elkaar stond aftelebberen. Deze twee dames zijn er geheel niet vies van, het ziet er zelfs lekker uit. Dankzij vriend Crazy die we toch al een tijdje niet gezien hebben hier op tlpizza dan toch dit filmpje..

VERLIEFDZIJNDERS!

24
Uhmz okay, beetje een vreemd filmpje eigenlijk hier. Waar een paar landgenoten het hebben over het hoogst nummer. Ik snap het nie helemaal maar het schijnt dat 24 het hoogste nummer is. Check it!

24 - The highest number

GEORGE CARLIN
Hmm zowaar een hele film hier zomaar op google! Weliswaar eentje in zwart wit maar het is toch een klassieker. Playing with your head, als je eventjes een uurtje nix te doen hebt, of geen zin hebt in werk. Kijken we eventjes mee?

GEORGE CARLIN - PLAYING WITH YOUR HEADBORAT PUPPY
Uhmz hier een deleted scene van Borat met een puppie. Maar goed dat ze deze hebben gedelete want tis echt niet om aan te zien. Een grapje is leuk mr Cohen maar dit gaat te ver!

BORAT PUPPY

DONALD STRIKES BACK
Ah eindelijk zeg! Na al die japanse tekenfilm troep eindelijk weer iets van weleer! Donald Duck is weer helemaal hip. Bij sommige supermarkten kan je zelfs duck duiten sparen, waarmee je dan weer een online game kan spelen. Die kan je hier ff checken!

DUCKSE DUITEN!
Les GENDARMERIE
Checken we eventjes deze dames uit van de franse Gendarmerie. Die mogen mij elke dag van de week aanhouden of zelfs arresteren. Uhmz terwijl het eerste vuurwerk knalt hier in de wijk laat ik jullie over in de handen van deze twee dames...

Les GENDARMERIEDOVE EVOLUTION
Checken we eventjes hier hoe van de eerste de beste puustebek een megababe gemaakt wordt. Een beetje Dove schijnt de trick te zijn, of dat het is vraag ik me af. Dat we in de maling genomen worden op de dagelijkse basis lijkt me overduidelijk. Kijk en huiver!


DOVE EVOLUTION!GIGI en JEN
Zeer lekker materiaal hier van deze Gigi en Jen. Ik weet niet of het oud is, het is in ieder geval wel erg lekker. Kijken we eventjes allemaal mee..

GIGI en JENVRIJDAG DE 13e
Okay okay een beetje laat deze maar ik had eigenlijk vandaag pas door dat het afgelopen vrijdag dus weer eens een vrijdag de 13e was. Meteen dit filmpje maar eventjes van de plank gehaald, een leuke compilatie met allemaal vreemde moorden....

VRIJDAG DE 13eHOW NOT 2BE SEEN
How not to be seen kan natuurlijk erg belangrijk zijn in spelletjes zoals Halo. Hoe belangrijk krijgen we hier te horen, in dit Monty Phyton filmpje. Geweldig als altijd natuurlijk!

HOW NOT 2BE SEEN!Saturday night wrist
Ah we hebben een nieuw album officiele release date is 31 oktober volgens Tim. Die zo goed was om deze intesturen op de linktip lijn. Saturday night wrist dus van de Def Tones, nu al te downloaden hiero! Hier kan je nog een promo bekijken!

SATURDAY NIGHT WRIST - DEFTONES

VIESUH MEISJES
Hehe het hele weekend opzoek geweest naar een vies meisje helaas niet gevonden. Ben ook nergens geweest behalve achter mn pc op de wc en in de slaapkamer. Hmzzja een typisch laat me met rust weekend dus, nou ja. Tis weer maandag en we gaan er weer tegenaan met deze viesuh meisjes!

VIESUH MEISJES

COMBAT MADNESS
Beetje bizarre clip hiero COMBAT MADNESS
STRIPOGRAM
Hehehe kijk dit is een leukere knock knock, aan je deur dan wel te verstaan. Altijd leuk zo'n studentje die er voor de centjes een stripact op na houdt. Jammer dat ze dan bij de verkeerde aan de deur staat.

STRIPOGRAM

DE DORPSLUIPSCHUTTER
Hehe geweldige sketch hier over een dorpje waar het opeens niet meer zo saai is wanneer een sluipschutter uit het voormalige Joegoland er komt wonen. Qua inburgering gaat het allemaal prima, en het brengt zelfs wat leven in de brouwerij, aldus de lokale bevolking.

DE DORPSLUIPSCHUTTER

WEBLOG IS GEEN KRANT
Kwam ik daarnet gewoon dit artikeltje tegen waarin staat dat webloggers geen journalisten zijn. Euuj nee natuurlijk niet, wat een onzin. Ik zie Tlpizza niet echt als een krant, beetje onzinnig onderzoek dan ook uitgevoerd door ene Arjan Dasselaar. Vast paginavulling.

WEBLOGGERS GEEN JOURNALISTEN

3 x lesbisch
null
ja, ja ik heb hier weer een pakje hete filmpjes liggen. Dit keer over hete lesbische babes! Er zit van alles tussen. Zoenen in de club of gewoon thuis. Er zitten veel partybabes bij. Daar zit ook een kleine compilatie bij.

3 x Lesbisch


ALSJE KLAARKOMT [NSFW]
Hehhe lachen liedje dit die ik toegespeeld kreeg door ouwe muziek tippert bij uitstek Kris. Echt geinige shit, ik deed er snel ff wat beelden bij, bestimmt niet safe voor werk. Wel erg goed dit nummer van Andre van Achterbruin!

ALSJE KLAARKOMT [NSFW]Relaxerend zondagsbloot
null
Zondag is een rustdag en dus een ideale dag om te genieten van wat schone madammen. We halen het bloot van overal, om te beginnen uit California. Verder nog een Latina.

Om af te sluiten een compilatie van bekend bloot, deel 1 en deel 2.

SENSATION 2007
Geweldige promo hiero voor Sensation 2007 in Antwerpen weliswaar. Ik weet niet helemaal zeker of de jongens van Mediabom erachter zitten maar ik vond het in ieder geval wel op hunnie site. Dank daarvoor! Kijken we eventje mee naar de promo van Sensation 2007, de muziek wordt vanzelf lekker...

SENSATION 2007 [PROMO]AGENTJE PESTEN
Dat agentje pesten ook weleens te ver gaat valt maar weer eens te lezen in dit artikel. Die Parijse voorsteden zijn toch echt no go zones op bepaalde tijden en zekers voor de pliesie.. Damn! [via]

AGENTJE PESTEN

HOW DIRTY BOYS
Weeral een leuke reclame van Axe showering gel. Dit keer zien we allemaal dames hoe we ze het liefst zien om een paal geklemd. Kijken we eventjes mee..

HOW DIRTY BOYS GET CLEANGALLERIE GALLS
Ahkeej daar is dan weer een gallerie galls postje. 5 galleries vandaag, dus snel ff klikken hieronder.

Susanna - Marketa - Sunny - Mix - Andrea

Tami - Susanna - Sonia - Melli&Monika - Bambi

BLIK IN DE TOEKOMST
Altijd wel leuk zo'n kijkje op een beurs waar de toekomst centraal staat. Zo ook hier op de NextFest beurs in New York, mooi artikel hier met een paar leuke fotos.

BLIK IN DE TOEKOMST

ANOTHER ONE BITES 2 DUST
Hehe wel een lachen compilatie hier met een hoop ouwe fragmentjes die op zich eigenlijk allemaal wel goud zijn. Dus zeker eventjes het bekijken waard.

ANOTHER ONE BITES 2 DUST compilatieTERRY TATE WANNABEE
Okay, Terry Tate kennen we allemaal nog natuurlijk als de enige echte office linebacker. Destijds echt een mega campagne van Reebok, dat mag toch wel gezegd worden. Natuurlijk zijn er dan altijd gasten die dat denken te moeten imiteren. Wel een beetje leuk maar geef mij maar gewoon Terry!

TERRY TATE WANNABEELesbo's kissing
null
Er zijn hier al een aantal posts geweest over lesbo's die elkaar lekker zoenen. Ja, dat waren die hete ja. Dus heb ik hier een kleine compilatie voor jullie liggen. Frensh kissing en al die shit zit er allemaal bij. Check die shit!

Lesbo's Kissing

Taxi cam 6!
null
Zoals beloofd weer een filmpje van de leuke taxi-cam videos. Dit is nummer 6 waar weer 2 lesbo's op de achterbank van een taxi in Amerika zitten. Taxichauffeur is dus daar een topbaan als je een leijke vrouw hebt en 2 irritante kinders. Kijk maar even mee hoe de chauffeur dit aanpakt.

Vorige delen:

Taxi cam 1
Taxi cam 2
Taxi cam 3
Taxi cam 4
Taxi cam 5
Taxi cam 6 (de nieuwe)

Luna's cam nog een keer!
null
Op verzoek van een paar mensen heb ik hier weer en filmpje van de sexy Luna. Niet te verwarren met de sexy babe luba die natuurlijk ook hier op tlpizza staan. Voor het geval dat je dit filmpje heel erg heet vind en niet wil wachten op een volgende filmpje dan ga je naar haar eigen site toe

Luna's cam
Voetbal gevechten
null
Na vele hete filmpjes van me, heb ik hier ook een leuk filmpje om te bekijken. Voetbal! Maar niet zo maar van die sportieve wedstrijden, maar wedstrijden waarin gevochten! Een kleine compilatie van gevechten op het veld.

Voetbal vechten

PALADIIOUM
lalala

SELENA SPICE
De afgelopen dagen had ik wat minder tijd om te posten, gelukkig was daar Rubenzzz die een en ander kon opvangen. Ook linktippert Pepe zat niet stil en stuurde deze drie filmpjes van Selena Spice.. Lekkere dame alleen een beetje weinig bloot maar goed toch fijne filmpjes!

SELENA SPICE 3xHOT CELEBS
Een hele boel mooie plaatjes in een filmpje gestoken met ook nog eens een lekker nummer eronder. Gewoon eventjes meekijken...

HOT CELEBSKNOCK KNOCK
Nou de geinigheid van dit knock knock heb ik dus eigenlijk nooit zo goed begrepen. Maar goed misschien dat iemand het mij eens kan uitleggen. Dit schijnt een hele leuke te zijn. Allright?

KNOCK KNOCKGESPIERDE GARNAAL
Afgelopen donderdag ben ik gaan wokken. Onbeperkt eten en drinken voor weinig eurie. Helemaal super natuurlijk, gezellige bedoeling daar bij Wok paradise. Alleen maar biefstuk en garnalen voor de Pizzaman die avond. Afentoe een beetje rose om de boel wegtespoelen.

Toch waren de garnalen niet echt groot te noemen, neem nou deze garnaal die zowaar probeert extra vlees te kweken zodat ie nog lekkerder is na een paar minuutjes op de grill.

GESPIERDE GARNAALCOLORS
Jeees dit is dus echt jeugdsentiment, Colors van Ice-t. Soundtrack van de gelijknamige film Colors. Super gewoon, ouwe shit natuurlijk maar ,kwam ik net toevallig tegen dus dit moet gepost worden.

COLORSLuna's cam
null
Jullie kennen mischien nog wel de dame van Luna's cam. Dat is een babe die hete filmpjes maakt voor haar website. Daar had ik al een paar filmpjes van gepost. Dus hier is er weer 1tje

Luna's cam

Webcam slet
null
Hier is weer een lekker webcamfilmpje van een jonge dame. Het is hetzelfde recept als normaal, dus strippen en dansen horen er allemaal bij. Meer heb ik niet te zeggen du bekijk gewoon nog een heet webcamfilmpje!

Webcam slet

Taxi cam 5
null
Hier is weer een video van de reeks van de taxi cams! Alweer nummertje 5! Dit keer geen lesbische actie maar een solo actie! kijken we eventje mee? Hieronder de vorige taxi-cam filmpjes


Taxi cam 1
Taxi cam 2
Taxi cam 3
Taxi cam 4
Taxi cam 5 ( de nieuwe)

COLD FUSION 18
Ik ga jullie nog eventjes verwennen met een hele nieuwe Cold Fusion. Was PJ tijdens de zomer maanden eventjes gevlucht naar Mexico, hij is nu weer helemaal terug met deze lekker serie mixen. Dit keer dus nr 18, tot en met nr 11 kan je hier vinden.

COLD FUSION 18

tracklist bij meer lezen!


BUSTED!
Van je vrienden moet je het maar hebben. Je laat hem met je meisje een duet zingen en wat blijkt je bloed eigen drinkbroeder heeft het voorzien op je meissie.. Hoe we dat weten, kijken we eventjes mee?

BUSTEDBROKE FAG
Uhmz sjah het is eigenlijk de vraag willen wij dit wel zien. Nou ja omdat het zon leuke animatie is dan, en ik gek op mooie animaties ben. Heb je nog wat leuks liggen, droppen in de comments aub, ik check elke link..

BROKE FAG

CHE OPHEF
Neej het gaat hier niet om de legendarisch Che Guverra. Het is dit keer het blad Che dat ophef heeft veroorzaakt in het ozo preutse Amerika. Hoe? Zien we in deze reclamespot die onlangs uitgezonden werd..

CHE OPHEFAPOCALYPTO! [ALTERNATE]
Okay checken we even deze alternate versie uit van Mell Gibsons APOCALYPTO. Gemaakt door ene Steve Bragg als ik het zo eventjes goed las in de vlugigheid. Ach ja, ik moet eventjes doorposten, drop ff een commentje op dees.

APOCALYPTO!DIT ZIJN NOG EENS STRAFFEN
Komt dit niet ook regelmatig in ons landje voor? Gasten die om de haverklap kleine kinderen misbruiken voor allerlei ranzige shit. Nou ja over het grote water weten ze wel raad met dat soort gasten. 180 jaar de bajes in, geen tbs kliniek of ooit nog een andere vorm van terugkeer in de maatschappij. Zoals het hoort dus!

DIT ZIJN NOG EENS STRAFFEN!

GRINDHOUSE TRAILER
Hmzz okay hier hebben we dus een trailer van wat mij zo op het eerste gezicht een zware B-film lijkt. Maar goed dat dacht ik dus ook van Hostel. Ik heb weinig tijd dus diegene die de info even er bij zet in de comments krijgt de gebruikelijke prijs. Grindhouse van Planet Terror dus!

GRINDHOUSEWHAT A FEELING 2
Zagen we hier laatst al What a Feeling staan een fijne sexy videoclip. Vandaag kreeg ik via de msntelex binnen deze toch best wel leuke andere versie zullen we maar zeggen. Dit keer gemaakt door een groepje studenten. En door niemand minder getipt dan Jeroen van Boterkoek!

WHAT A FEELING 2Webcam filmpje
null
Ja, ja hier is weer een lang webcamfilmpje van een heet webcamsletje. Dansen, een beetje strippen, ze doet het allemaal . Denk je da dat niet moeilijk is? Probeer jij dat dan maar eens. Een leuk camfilmpje dus.

Webcam filmpjeTaxi cam 4
null
Hier is weer een nieuw filmpje van de Taxi cam filmpjes. Alweer nummer 4! Die zou eigenlijk voor gisteren zijn maar toen had de chauffeur geen tijd om te rijden. Dit keer weer 2 Lesbo's die het met elkaar doen omdat ze geen geld bij hebben. Hier zijn de vorige 3 taxi posts:

Taxi cam 1
Taxi cam 2
Taxi cam 3
Taxi cam 4 (de nieuwe)

GIRLS GONE WILD
Terwijl de one and only Pizzaman lekker aan het wokken is gaan wij het op een andere toer gooien. Pizza is de deur uit en dus tijd voor 50 minuten Girls Gone Wild! Kijk, dat is pas lekker!

GIRLS GONE WILD - ENDLESS SPRINGBREAK 13

DEATH TOUCH
WTF!!! Deze gast lijkt zo uit een of andere vette kung fu film gelopen zijn. Hij beheerst de death touch, en kan met een simpel klapje je met een makkie naar de grond werken. Wel vette shit dit, met dank aan de BBC!

DEATH TOUCH

KILLER WILLERD
Lol deze dame probeert wat ter vertellen over haar kangaroe. Het is Killer Willerd een boksende kangaroe, en dat ie kan boksen dat laat ie meteen maar eventjes zien. Sjah als je dan toch eens op televee bent, waarom niet ?

KILLER WILLERD

STEVE COLBER vs KIM
Checken we eventjes deze show uit van Steve Colbert waarin hij het de president van Noord Korea KIM JUNG IL een beetje moeilijk probeert te maken. Hij begroet hem zelfs in het koreaans Kijken we eventjes mee?

STEVE COLBERT vs KIMASHLEY BROOKS
Ashley Brooks zien we hier als een soort van touroperator die ons wat oude ruïnes wil laten zien. Hmmz beetje saai die omgeving, maar Ashley maakt veel goed.

ASHLEY BROOKS in RUINES
PLASTIK KOPEN IEMAND?
Hehe, sjah wat te doen als je je ouwe mukken net heb ingeruild voor een paar nieuwe. De ouwe verkopen? Hmmz dat moet natuurlijk eventjes nader onderzocht worden, de mensen van playboy televee gingen voor ons op onderzoek uit!

PLASTIK KOPEN IEMAND?REPUBLIKEINSE PROP!
Ha we blijven nog even bij ome Sjors en zijn geliefde Amerika. De rupublikeinen zijn alvast met een media offensief begonnen voor de verkiezingen van volgend jaar, meen ik. Stem vooral niet op de democraten en wees bang erg bang, lijkt de boodschap te zijn! Echt een must see!

REPUBLIKEINSE PROPAGANDA!BUSH EN BABS
Hehe geweldige shit hier. Dailyshow Bush lookalike samen met Barbara Drijfzand in duet. Leuk gedaan, natuurlijk zo feek als wat!BUSH EN BABSHOT BLONDE
Jaaah, het is 12 uur geweest! Was ik misschien vergeten te vermelden maar tot 12 uur s'morgens zoweinig mogelijk bloot, is de regel vanaf nu. Het meeste bloot zal s'avonds gepost worden. Niet dat het het er dan niet meer staat overdag ofzo, maar goed. Prietpraat, deze blonde is echt lekkerder dan lekker, en haar filmpje ook!

HOT BLONDEJE GROOTSTE WENS
En omdat we toch al kinderachtigbezig zijn vandaag meteen erachter aan maar wat is je grootste wens. Een Snitzer BMW? Ah het werd niet aan mij gevraagd maar aan een stel kleuters, check even de hilarische antwoorden.

JE GROOTSTE WENS

C=4COOKIE
Dit wisten we natuurlijk al laaaang allemaal. De C is voor cookie! Toch wel een klein beetje jeugsentiment hiero, kijken we eventjes mee met mijn persoonlijke sesamstraat held. Cookiemonster!!

C=4COOKIESCHALKSE RUITERS
Kijken we eventje mee met wat in Belgie pure nostalgie blijkt te zijn. Ik had er anders nog nooit van gehoord, maar goe ik kijk ook nie zovaak naar de Belg. Met dank aan de mannen van Wadda natuurlijk...

SCHALKSE RUITERS

RARE OBERS
Hehe in sommige restaurants wil je gewoon niet eten. Neem nou dit restaurant waar zelfs de obers ziek worden van het eten. En dat is dan alleen al tijdens het serveren. Hmmz..

RARE OBERS

DATEN MET HERPES
Het moet toch niet gekker worden! Nu is er dus een datingsite voor mensen met geslachtziekte, echt waar ja echt waar. En where else dan over het grote water gebeurt dit allemaal weer. Lezen we eventjes mee..

DATEN MET HERPES

AMBER
Hatseflats, Ruben is waarschijnlijk al naar bed. Dus ik kan veilig een babe posten zonder dat er ineens allerlei taxi's voorbij komen vliegen. Echt goeie posts mijn complimenten! Maar goed, deze Amber is dus ook niet mis.. checken we eventjes...

AMBERALCOHOL MAAKT MEER...
Uhmz wat lezen we hier dan ineens voor vreemd nieuws. Alcohol zou meer kapot maken dan je lief is... Was dat niet een reclamespotje een paar jaar geleej van een lobby against alcohol ? Maar goed ik trek nog een flesje open en kijk eventjes naar Willem die dan ineens wel leuk is.

ALCOHOL MAAKT MEER...

Taxi cam 3
null
Ik heb hier weer een aflevering liggen van de reeks van de Taxi-videos. Vanaf vandaag staat er elke dag een nieuwe filmpje van een sletje dat geen geld bij heeft en maar in natura moet betalen. Ja hoor, lekker uitkleden op de achterbank en niet weten dat je word gefilmd door een verborgen camera. Dit filmpje is onlangs nummer 3 met 2 lebo's.

Taxi cam 1
Taxi cam 2
Taxi cam 3GITAAR HELD
Uhmz deze gast kan je met recht een gitaar virtuoos noemen op de playstation dan he. Ok ok volgens de titel van het filmpje is het een gitaar held. Ach denk jij het beter te kunnen drop dan eventjes een filmpje in de comments. Ik plaats het wel...

GITAAR HELDOPEN BABE DIR
Het lijkt of iedereen op Belgische servers draait. Naja vooralsnog draait alles prima hier op TLpizza, dus ik heb niks te klagen bij Realroot. Onze vrienden van Boterkoek zijn recentelijk ook overgestapt en omdit te vieren, zetten ze deze dir open, of opendir. Nou ja checken we eventjes al deze babes, geweldig gewoon!

OPEN BABE DIR

BEST OF ROMANIA
Kijk dit zijn nog eens babes die je met een hamburger en een milkshake kan meelokken. Niks 23 bacardi breezers en dan om een uur of 2 ik moet de nachtbus naar huis.. Nix daarvan deze babes zijn nog de old fashioned way, een pakkie sigaretten of een hamburger en ze gaan met je mee.. Best of Roemeense dames right here right now!!

BEST OF ROMANIABABUSHKA [TRAILER]
De langverwachte film van internet VAMP. Babushka the movie is er dan toch eindelijk. De heren van Skoften waren zo vriendelijk om het te posten, kijken we eventjes mee...

BABUSHKA

NAKED DANCER
De naakte danser uhmz ik weet niet of ik het wil zien en ik kan het nu ook niet zien. Dus op goed geluk en op aanraden van bierbroeder Patjuh gaan we kijken naar 3 filmpjes van deze naakte danser(es)...

NAKED DANCERSWEET CANDY GIRL
Sjah tis weer tijd voor een babe, en dan heb ik het niet over zomaar een videootje waarvan je er 100 op een dag ziet. Nee dit is zowaar een lekkere clip, met ene Sweet candy girl... ZOENEN ZOENEN!


SWEET CANDY GIRLGAY NIGGERS FROM OUTTA SPACE
Hehe als je eventjes een heleboel tijd hebt, pak dan lekker een zakkie chips erbij en check dan eventjes deze film. GAY niggers from outta space, lachen vooral met een jointje op je lip! Ahum, gaan we gewoon weer aan het werk ja!

GAY NIGGERS FROM OUTTA SPACE
CREATIEF MET ABE
Echt fokking goeie shit hier van deze gast, die er 7 uur over deed om de muntjes te sorteren en er daarna nog eens 6 uur om het geheel aftemaken. Tis art ik zeg het u!


CREATIEF MET ABEVROUWEN VOLGENS DE SJEIK
Uhmz sjah, in een ding hebben die moslims dan toch wel gelijk. Ze hebben vrouwen nooit echt de kans gegeven om zich vrij te vechten, en hebben ze dan ook gewoon onder de duim. Hoe komt dat? Goede voorlichting natuurlijk, checken we eventjes het verhaal van deze Sjeik over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Erg leerzaam!

VROUWEN VOLGENS DE SJEIK

STEVE-O PISSED
OMG! Deze gasten doen echt alles om in het nieuws te komen lijkt het. En sjah wat in het nieuws is moeten we plaatsen hier natuurlijk, als het tenminste leuk genoeg is. Naja in het volgende filmpje zien we dus Jackass Steve-O op het rode kleed pissen als ze in de rij staan bij de Emmy Awards!

STEVE-O PISSED

SKYPE IS KOEL
Skype kennen we allemaal, het bijna gratis internet bellen via je eigenste pctje. Ze hebben nu een leuk aktie, Ha kan je zomaar een skype telefoon winnen zeg, nou kom maar op met dat ding.

SKYPE IS KOEL

[via]

GALLERIE GALLS
Een dagje later dit keer, maar dat maak ik goed met alweer 10 galleries vandaag. Allemaal hand-picked zoals jullie gewend zijn van me. Hier staan nog meer Gallerie Galls!

Laren - Veronica - 2 girls - Babe - Playboy's finest

Jacinda - Helena - Kinga - Amanda - Corina - Mary Jane

LEUK! KINDEREN
Gisteren zagen we een filmpje van Pepijn de nieuwe linktippert die niet echt erg smakelijk was. Vandaag ineens een veel leuker filmpje, echt dat mag gezegd worden. Kijken we eventjes naar deze "lieve" kinderen!

LEUK! KINDERENTaxi cam 2
null
Herriner je je nog de camera in de taxi met 2 babes die met elkaar speelde inplaats van betaalde? Nou ik heb er hier nog eentje! Dit wijf heeft ook geen geld bij. Nu is het een solo-actie inplaats van 2 lesbo's. Een verborgen camera in een taxi dus.

Taxi cam: 2 Lesbo's (de vorige)

Taxi cam: solo ( de nieuwe)

Sexy Striptease
null
Ok dit filmpje is best wel raar op het begin, waar een gast verteld over het vrouwtje dat een sexy verpleger-outfit aan heeft. Nou jah, zet je geluid dan maar uit en geniet gewoon van deze sexy striptease.

Sexy StripteaseAMAZING
Uhmz the battle of the videoclips ofzo heet deze clip. Het enige wat ik kan zeggen, loook Steve its Amazing! Check it een mooi gemaakt animatievideoclip, ik weet anders ook niet hoe ik het moet benoemen.


AMAZINGThe State on iTunes
Uhmz ik snap deze niet helemaal maar dat zal aan mij liggen. Ik heb zojuist mijn eerste joint gedraaid van de buitenplantjes van dit jaar. Smaakt goed, en het tikt ook aardig aan. Nou ja ik zie nog net een paar mensen bellen, maar dan houdt het op!

THE STATE ON ITUNES!Inappropriate reaction channel
Hehe je hebt weleens van die gasten die je met veel moeite iets probeert bij te brengen, maar die op de een of andere manier er altijd in slagen om iets ongepasts terug te zeggen. Daar is nu een speciaal kanaal voor ofzo via Conan O'Brien, kijken we eventjes mee?

Inappropriate reaction channelBELGEN EN STEMMEN
Ok okay gisteren zijn er in Belgie dus gemeenteraad verkiezingen geweest. Grote winnaar was dus het Vlaams belang, al snap ik dat niet helemaal want ik zou toch wel op deze dame stemmen. Die doet tenminste wat voor de kiezers!

BELGEN EN STEMMEN
KARATE LUTSERS
Okay martial arts is een ware kunstvorm. De gasten in het volgende filmpje hebben waarschijnlijk ooit eens een Bruce Lee filmpje gezien ofzo. Want voor de rest heeft het niet veel met martial arts te maken. De een valt op z'n gezicht en de ander ach.. kijk zelf ff

KARATE LUTSERS

Luna's cam
null
Na mijn vorige post van die 5 webcamfilmpjes heb ik nu weer een heet filmpje. Namenlijk van Luna's cam. Het 4e filmpje van die 5 webcamfilmpjes is ook van die hete babe. Dus hier nog een filmpje van Luna.

Luna's cam

ACE vs BENQ
Ace is boos, Ace is boos op Benq. En dat is hij niet alleen zo valt ook op deze site van kieskeurig te lezen. Voor de belevenissen van Ace met de Benq omruilgarantie verwijs ik jullie eventjes naar zijn site. Tis inderdaad wel schande als je monitor inlevert voor reparatie je een oude gammele bak terug krijgt. Dus ga je een nieuwe monitor kopen. Lees dan eerste eventjes dit!

ACE vs BENQ

HETE HARLEY
Wel handig deze Harley Davidson met ingebouwde bbq. Zelfs s'nachts is het erg handig want iedereen ziet je moeiteloos rijden, en van bumperklevers heb je ook al geen last. Geweldige gadget voor je Harley dus.

HETE HARLEYWURST!
Hehe onze collegas van Hans-Wurst gaan worst kopen bij de supermarkt. De supermarkt adverteert met de slogan die wij ook hier in NL kennen namelijk dat je op de gram af je vlees kan bestellen en dus niet hoeft te betalen voor iets dat je eigenlijk niet wil. Toch wel veel geduld die Duitsers!

WURST!FOUILEREN?
Uhmz via Pepijn kwam dit zeer smakeloze filmpje zomaar binnen via de linktip lijn. Heftig filmpje dus met een hoog NSFW gehalte. Het leert maar weer dat fouileren geen overbodige luxe is. Check vooral eventjes hoe ijzig kalm die is...

FOUILEREN?JE BESTE VRIEND
Wie is je beste vriend juist ja je hond. Wat er ook gebeurt je trouwe viervoeter blijft altijd achter je staan en zal je nooit in de steek laten. Zo ook deze hond, die zijn baasje niet met een gezicht vol met pindakaas laat slapen.

JE BESTE VRIEND

GREAT ASSETS
Voor alle boobs&booty lovers heeft Xmissy vandaag weer twee nieuwe delen in de Great Assets serie [ deel26 | deel27 ]. En als extra bonustoetje nog dit setje fijne billen om je vingers bij af te likken!

GREAT ASSETS

checken we hier de rest van de Great Assets serie!

HUMANOIDS
Hi i am a humanoid, zegt dees robot en ze beweegt er nog een beetje bij ook. Het zal mij benieuwen hoe lang het nog duurt allemaal dat we op straat dit soort robots tegen gaan komen.

HUMANOIDS

getipt door Isaurus!


HETE MODELLEN
Sjah zoals ik al zei, stromen ze echt binnen die goeie shit van Pepe! Echt weer een mega lekker filmpje hier, van deze mooie dame. Wie het is weet ik niet, maar dat ze lekker is, hmzz sjah, woorden lijken me hier verder overbodig..

HETE MODELLENVETTE LINE UP
Hehe dit zou nog eens een tof concertje kunnen zijn zeg. Koning Elvis samen met Stevie Wonder en nog een hele zooi bekende gasten op het podium. Bij de BBC kan het zomaar allemaal gebeuren, volgens deze trailer..


VETTE LINE UP

MAYRA VERONICA
Het is weer weekend en de filmpjes van over het grote water stromen weer binnen. Latinas latinas en nog een latinas. Wat een luxe zo'n linktippert die in LatinaLand woont. Met dank aan Pepe wederom deze volgende 3 Mayra Veronica filmpjes, de dame is mooi, sexy en kan nog zingen ook.

MAYRA VERONICAADAM MENZIES
Checken we eventjes deze Adam Menzies uit, een ware kunstenaar op de trampoline. Echt vette shit wat deze gast allemaal laat zien op de trampoline. De laatste keer dat ik op zo'n ding stond was deze zomer in Spanje op het strand. Ha lachen!

ADAM MENZIES

KLEUREN VOOR VOLWASSENEN
Het exevutive kleurenboek, vol met rare tekeningen die dus voor volwassenen bedoeld zijn om in de kleuren. Naja beetje lame deze post, maar goed tis dan ook zaterdag en ik ben LUI!


KLEUREN VOOR VOLWASSENEN

THE BOOB IS RIGHT
Prijs je rijk, oftewel The price is Right is zowat de langst lopende show in dit genre wereldwijd. Alleen Jeopardy is volgens mij populairder over het grote water. Dit is een compilatie met allemaal fragmentjes uit The Price is Right waarin TETTEN de overhand hebben.

THE BOOB IS RIGHT


THE KILLERS
Jeroen Kimmel is na Jon Stewart natuurlijk de beste host van een talkshow. Best wel leuk zo, de ene dag Jon hier op Tlpizza en de andere dag Kimmel. Dit keer gaat Kimmel mee met een band die The Killers heet, kijken we eventjes mee?

THE KILLERS


NITTANY LION
Een tijdje geleden stond hier al eens de evolution of dance, een super tof filmpje met een gast die 40 jaar aan dance moves laat zien in een super tof filmpje. Natuurlijk heb je dan altijd copycats, of in die geval een lion. Best wel lachen dit.

NITTANY LIONTaxi cam
null
Haha deze man is geniaal! Mischien ook een beetje een viespeuk omdat hij getrouwd is maar what ever denk die gast. Hij laat vrouwen (of mischien mannen) naakt zitten in zijn taxi, omdat ze geen geld bij hebben! Maar dan hangt hij een camera op en zet de filmpjes op het internet!

Taxi camjapanse...
null
Dit filmpje is sexy en toch ''safe for work'' Een of andere jap komt klaar en veilig voor het werk? als je dan in je kantoortje achter de p.c zit kun je dit filmpje zelfs aan je collega's laten zien! Check it out!

Japanse...

Party babes
null
Babes op feesten moeten er zijn. Het liefst babes die helemaal los gaan zoals deze babes.
Je moet goed zoeken als je die wilt tegenkomen. Nog nooit van die sletten gezien? Kijk dan meer eventjes mee. 3 Filmpjes!

Party Babes!

5 webcamgirls
null
Het is officieel zeker dat mijn nieuwe webcamcompilatie morgen op de site staat, dus houd morgen tlpizza goed in de gaten. Dus ik heb hier een voorproefje van allerlei losse webcamfilmpjes. Met o.a een webcamfilmpje van luna of weer een babe die we niet kennen. Het zijn er in totaal 5.

5 webcam-filmpjesactionbabes
null

Bij meer lezen enkele actionbabes

Pony or pornstar
null

Het spelleke is simpel hoort de naam bij een pony of pornstar.
Sexy Sport Clips
null

Bij meer lezen een schoon filmke van een babe in het zwembad.

DAILYSHOW
Vandaag heeft Jon Stewart een congresman op de korrel die het heeft aangelegd met een modelletje van 16. Schande natuurlijk, Jon vertelt het allemaal op zijn eigen manier. Geweldig, ook nog wat geworstel hier en daar...

DAILYSHOWDUCKMAN 18+
Euh ja ik heb eigenlijk eventjes geen tijd om alvast te zien wat het is. Vluchtig zag het er wel grappig uit, maar wat het precies is ben ik nog niet achter. Het zat ie geval in de linktip en het is een complete video in 3 clips ofzoiets wat ik uit het duitse gebrabbel van Yarin kon opmaken. Anyway thnx 4 the linktip!

DUCKMAN 18+ - Noir GangGOEIE RAMEN
Sjah als je dan al wat nieuwe kozijntjes laat plaatsen zorg dan dat je dat bij een erkend bedrijf doet anders zou je weleens opzoek moeten gaan naar een nieuw moeke. Lijkt de boodschap te zijn van deze reclame, ik vond em wel onverwachts. Verwachte eigenlijk dat dat vogeltje tegen het raam zou vliegen...

GOEIE RAMENDiesel reclame
null
De reclames worden tot de dag van vandaag steeds gekker. Er zijn er al een aantal geschrapt zoals de reclame met de voetballer, Castelen, waar hij met het scoren een hulp van god kreeg. De hand van god. Maar deze reclame gaat over iets veel anders. Het gaat over het kledingsmerk, Diesel en meer zeg ik niet. Zet alleen die geluidsknop even open als je op het werk zit.

Diesel Reclame

OMA IS BOOS
Ach ouwe mensjes, het zijn zij die ons landje hebben opgebouwd totwat het nu is. En zie hoe wij hun daarvoor bedanken, 1x in de week douchen en verder maar je dood afwachten ergens op een achterkamertje 11 hoog in een serviceflat. Niet verwonderlijk natuurlijk dat onder de ouderen een hoop agressie heerst, kijken we eventjes mee naar dit filmpje waar de ene oma de andere oma bijna de hersens inslaat.

Waarom? Wie vertaalt het eventjes?

OMA IS BOOS!COLD FUSION 17
Jaja het is eventjes geleden en ik dacht al dat DJ PJ ondertussen een megadeal had gekregen bij een of ander platenlabel. Nou nee hoor hij is gewoon weer BACK hier op z'n oude stekkie!

Zijn we natuurlijk allemaal erg blij mee, en daarom meteen maar een mega knallermix! Ik heb het voor de zekerheid nog maar eens nageteld maar het is toch echt alweer mix nr 17.. Dat je er nog maar veul mag maken PJ!!!

COLD FUSION 17

tracklist vindt je hier!

AMERICA'S BIGGEST DICK
Nou dit is ie dan hoor dames en heren America's biggest Dick. Kijken we eventjes mee naar het volgende filmpje. Niet voor mensen met een minderwaardigheidscomplex overigens.

AMERICA'S BIGGEST DICKMR PRINGLE
Hehe lachen filmpje hier, ik weet niet waarvan maar in ieder geval wel leuk. Het is de enige echte Mr Pringle zelf die zijn oprechte verontschuldigingen aanbied voor van alles. En je weet het he, Once you pop you can't stop!

MR PRINGLE EXCUSES!DAVE IS EEN MAC FAN
Altijd leuk als je gasten die geen zak verstand hebben van computers hoort praten over jawel computers. Zo ook deze Dave Letterman, die in zijn dagelijkse show het ineens nodig lijkt te vinden om over logs en blogs te praten.

DAVE IS EEN MAC FAN!Schoon mokkes
null
Om mijn postreeks af te sluiten nog wat schoon bloot. We beginnen met een blondje, een lesbisch koppeltje en 2 meiden onder de douche.

Poolshoogte brengen
null
Campagne is oorlog en oorlog is campagne, dat weet Jan Peter Balkenende als geen ander. Vandaar dat hij graag een momentje vrijmaakt om de soldaten in Uruzgan persoonlijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws.

Werelddierendag
null
Vandaag is het Werelddierendag. Tijd dus om je huisdier net dat beetje meer aandacht te geven en eens goed in de watten te leggen. Of misschien eens tijd om te denken aan de wilde bedreigde diersoorten. Deze bijvoorbeeld. De diertjes danken u.
Hot Chicks
null
Speciaal voor de werelddierendag, niet één, niet twee, maar drie kipjes én een poes bij meer lezen.STEVEN HAMILTON
Euh er zijn van die mensen die geef je een fiets of een auto ofzo. Een paar jaar later kom je ze weer tegen en dan rijden ze in de formule 1 of ze kunnen ineens allemaal vette trucs met die fiets. Steven Hamilton is zo'n gast, kijken we eventjes mee hoe hij wat loopt te showen op z'n bmxje..

STEVEN HAMILTON

ROBOT CHICKEN
We hebben weer 2 nieuwe afleveringen van deze toch afentoe best wel geinige show! Kijken we eventjes mee naar inspector Gadget en Star Trek volgens Robot Chicken!

INSPECTOR GADGET

STAR TREK AWAY

SLOWLOFT
Hehe echt een geinige animatie die ik net krijg aangereikt via lange Frank. Het gaat over iemand die niet helemaal happy is, en wat daar dan weer de gevolgen van zijn. Echt geinige shit!

SLOWLOFT

STEVIG PIJPJE
Zo ik heb vandaag ook nog eens de plantjes naar binnen gehaald. Zon is er niet meer, en de regen bevordert ook niet echt de kwaliteit van de wiet. Een jointje vind ik nog wel lekker om te roken, maar als ze met waterpijpen aankomen dan zeg ik meestal, nee bedankt.

STEVIG PIJPJE!


VREEMD NIEUWS
Sjah, vandaag zoveel tijd dat ik zelfs eens naar wat leuke nieuwsfeitjes ben gaan zoeken. Of nou ja leuk, vreemd dan toch. Zo heb ik hier een artikel van een gast die zichzelf dreigt optehangen als ie de punani nie kreeg, begrijpelijk natuurlijk. Toch jammer dat hij niet kon wachten op de volgende breezah.

Ach ja, en al vindt je de breezah van je leven, dat wil natuurlijk ook niet zeggen dat je er gelukkig mee wordt. Vooral als je van het WildLife houdt is dat toch op z'n minst onzeker te noemen.

Nou ja, dan maar met je breezah een hapje eten, doe dit dan niet bij een drive thru restaurant van die geel rooie clown, want daar werken mensen die niet van je breezah af kunnen blijven. Moet er weer ingegrepen worden en stuff..

Zo maar een rondje nieuws.. man man!

LUCIWATTA
Hehe, weer een filmpje met Luciana Salazar. Ze blijven nu gewoon binnenstromen, dit keer een filmpje met onze Luciana als indiaantje. Jazeker een blond indiaantje zelf gezien, net in dit filmpje!


LUCIWATTA

Bonus: hier nog veeeel meer Salazar!

HOT NURSE BODYPAINT
Hehe vette beelden hier uit Zuid Amerika, waar een wel erg lekkere jonge dame zich laten bodypainten tot een zustertje. Erg geile bedoeling daar op de zuid amerikaanse televisie, met dank aan Pepe voor het tippen.

HOT NURSE BODYPAINTDE MACHT VAN WEBLOGS
He ik had deze uitzending nog nooit gezien van netwerk. De wonderewereld van het weblog dus, in een leuke reportage dus.


DE MACHT VAN WEBLOGSDOLF on TOUR
De laatste tijd zie ik toch wel weer een boel Adolf filmpjes voorbij komen op het internet. Dit is al een hele ouwe van toen Adolf op bezoek was in ome Sjors zijn heimat. Wel mooi gemaakt, het lijkt namelijk net echt.

ADOLF in THE USA

PRISON BREAK [THE GAME]
Ok ok iedereen heeft nu natuurlijk allang deel 2 inmiddels ook al gedownload van het net als seizoen 1 aaneen stuk doorgekeken. Of ben ik dan de enige Prisonbreak fan hier? Anyway ik heb hier het spel gevonden gewoon te spelen hier op TLpizza natuurlijk.

PRISON BREAK [the game]THONG ARCHIVE
Poeh het is dat ik vandaag eens vrij ben van het werk, anders had ik er geen tijd voor gehad. Om een mega collectie thongs te posten op beeblog.nl. Het zijn er echt een hele hoop en ik begin er voorlopig niet meer aan, gewoon uur werk aan gehad. Nee dan post ik liever filmpjes, naja zeker eventjes kijken naar was mij bloed zweet en tranen heeft gekost.

THONG ARCHIVE

JAY Z feat. GWYNETH PALTHROW
Dankzij ene Massie luister ik tegenwoordig weer veel naar hip hop. De wat oldskool achtige shit dan natuurlijk, want die nieuwerwetse shit vind ik maar nix. Check nou dit beschamende optreden van JAY Z met Gwyneth Palthrow, is dit nou hip hop 2006?

JAY Z feat. GWYNETH PALTHROWYOU JACK IN IT
Weer een stukje van the Daily show, verder niet veel commentaar. Als je je daartoe geroepen voelt kan je ze droppen in de comments.


YOU JACK IN ITHIT BITCH
Uhmz onze vrienden van Hersenscheet kwamen vandaag met deze twee filmpjes.. Dus als je zieke shit wilt zien dan kijk je stiekum eventjes mee?


HIT BITCH

SILVINA LUNA
Ah damn ik ben echt helemaal wild van dit soort latinas. Checken we eventjes deze Argentijnse Miss Luna uit, in een leuke fotoshoot gesponsort natuurlijk door onze latina man PEPE!


SILVINA LUNASESAMESTREETS
Echt een geinige mix hier van Goodfellas en onze welbekende Sesamstraat action figures checken we het eventjes uit, het is op zn minst leuk te noemen.


SESAME STREETSHETE SERVEERSTER
Hmzz sjah als ze hier bij Truus en Arie om de hoek nou eens zo'n serveerster zouden inhuren, dan was het een stuk gezelliger. Ach ja je kan niet alles hebben denk ik dan maar, kijken we eventjes mee naar deze niet vervelende serveerster.

HETE SERVEERSTERUNLUCKY POOL
Sjah als je dit overkomt in een finale van een belangrijk toernooi dan mag je toch wel erg ziek zijn dacht ik zo. De zwarte bal gaat er in, of toch niet?


UNLUCKY POOLGONE DADDY GONE
Uhmz jah, dit is best wel een freaky video clip van Gnarls Barkley. Beetje lsd gehad misschien toen dit werd gemaakt ? Ach we zullen er wel nooit achterkomen, het nummer vind ik zelf niet zo geslaagd...


GONE DADY GONE - GNARLS BARKLEYKatie
null
Hou je van Babes zoals Kate, of mischien nikki? of onze vriendin teen kelly? Dan heb ik hier een lekker filmpje voor je. Een ander meisje Katie genaamd is ook een babe die filmpjes opneemt en op haar website zet. Die website kun je hier zien. Maar daar gaat het nu niet om. Het gaat nu wel om een hete video van 33 minuten!

K8tie 33 minuten lang!


SPIDERMAN
Uhmz in de categorie lutsers presenteer ik u vandaag deze Spinneman. Helemaal gebodypaint staat deze gespierde misschien wel jouw buurman voor de camera.. triest eigenlijk..


SPIDERMAN

FIETSEN IS LEUK
Fietsen is leuk zo hadden we al een tijdje geleden Fiets'em drin hier staan, met nog een zooi ter land ter zee en in de lucht filmpjes. Vandaag heb ik een leuke compilatie met hoe kan het anders filmpjes met fietsen erin.


FIETSEN IS LEUK

FLASH POINT
Geinig spelletje hierwel, waarbij je je vriendinnetje uit de handen van een concurent, met de naam Nerdy moet bevrijden. Wel eventjes geinig...


FLASH POINTLee-ann Tweeden
Kijken we eventjes mee naar deze fijne videofotoshoot van miss Lee ann Tweeden. Sexy babe met een lekker lijf, wat wil je nog meer zo op de maandag morgen..


Lee-Ann TweedenKARKOPPEN
Hehe daar heb je dan een beetje stoer lopen doen met je rijke vriendjes op de golf club van papa en mama. Het gevolg het golfkarretje is omgeslagen, door de wind zogenaamd. Dan maar eventjes overeind duwen. Uhmz jah dan moet je die niet proberen terug te koppen natuurlijk?

KARKOPPEN

CHILI BUCKET
Vette animatie hier, natuurlijk weer door een stel Fransen. Ik blijf erbij dat kunnen ze toch wel daar in Frankrijk, animaties maken. Kijken we eventjes naar deze toch vrij bizarre animatie, eerst int donker dan in het licht...

CHILI BUCKET

ZONDAG AVOND BLOOT
Hmz ja ik ga zo lekker mn mandje in, tis al pikdonker en ben door al mn drugs en drank heen. Snif, dus sjah... Dan maar pitten, voor het slapen gaan nog wat bloot kijken is natuurlijk niks mis mee..

AMAZING ASTRID

Sjah die Astrid toch stoute meid, dan nog maar wat galleries die we hier kunnen vinden.

Zoe Britton - Sydney Moon - Carmen Luvana - Zoë - MillyLengte maakt niet uit?
null
Iedereen zegt wel dat de grote niets uitmaakt van de penis en dat het niet grappig is. Nou ja volgens de meeste vrouwen maakt de lengte wel uit hoor. Neem dat nou maar van mij aan. En grappig is het zeker ook. Kijk maar eventjes mee naar dit filmpje.

lengte is grappig

Angelina Jolie
null
Angelina jolie is een hete babe met mooie lippen, je hebt vast wel eens een film gezien waar ze naakt ging, ze staat ook bekend om haar lesbische akties. Ze heeft zelfs ook toegegeven dat ze een relatie heeft gehad met een andere dame. Angelina wordt hier gefotografeerd samen met een andere dame in een kooi.

Angelina Jolie

MY SUPER EX
Ja ik denk dat iedereen er weleentje heeft.. Zo'n ex waar je tot op de dag van vandaag spijt hebt dat je haar of hem ooit hebt laten gaan. Ach ja, life goes on zullen we maar zeggen. Tof movie report met trailer hier van de film "My super exgirlfriend".


MY SUPER EX

SAVAGE
Ha, eindelijk een spel die zelfs ik erg leuk vind. Een first person shooter met echte fotobeelden. Geinig gemaakt dus, echt mooi! En leuk is die ook nog, klik hier om een paar magazijntjes leeg te knallen in het bos.

SAVAGEYOGA 2
Het schijnt toch wel erg gezond te zijn dat Yoga. Kijken we eventjes hoe gezond deze dames er uitzien. Ik zit er over te denken om ook maar eens zo'n yoga groepje te gaan zoeken.


YOGA 2VAN PERSIE VOLLEY
Wat een volley! Gisteren op de BBC zag ik de wedstrijd van Arsenal tegen Charlton. Arsenal kwam nog 1-0 achter maar wist via van Persie de 1-1 en de 1-2 te maken. De eerste goal van Van Persie was een mooie vooral door het passje door de benen van Henry en daarna het goede werk van Hleb. En de tweede goal van Van Persie is denk ik wel een van de mooiste van de laatste tijd. Ik kan het wel hier neertypen hoe die ging, maar je moet hem gewoon zelf checken.

VAN PERSIE VOLLEY

KLEED JE EENS OM
Hehe nu al meer dan 9 miljoen views op dat goochelfilmpje van 2 maanden geleden met het bewuste rode doekje. Tijd voor een nieuwe act, helaas niet zo spectaculair als de vorige. Maar toch vraag ik me af hoe ze zo snel van kleding verwisselt. Want voor mij is het een raadsel!

KLEED JE EENS OM ACT!BIER RECLAMES
Ha de beste reclames zijn toch wel bierreclames.. Checken we deze compilatie eventjes, gemaakt door Pizza himself! Terwijl ik alleen nog maar ros zuip tegenwoordig...

BIER RECLAMESANTI DRUGS CAMPAGNE
Uhmz wel een heftige anti drugs campagne hiero. Allemaal oud nieuws natuurlijk, iedereen weet dat je niet van de hero moet snoepen. Maar goed over het grote water doen ze wel meer rare dingen. Kijken we eventjes mee naar deze campagne met Rachel Leigh Cook?

ANTI DRUGS CAMPAGNEYOGA GOED VOOR U
En terwijl ik nog lekker lig te rotten op m'n nest op deze zondag morgen, kunnen jullie toch van deze post genieten. Ha tis magic, euhmz neej het is de planner die ik gisteravond heb ingesteld. Ha wat een luxe ik slapen, en jullie naar yoga kijken, ik word al moe als ik eraan denk!

YOGA GOED VOOR U!

BIGGIE FREESTYLE
Vette shit hier van de nu al een tijdje zo dooit als een pier zijnde Notorious B.I.G., beelden van toen hij nog maar 17 jaar oud was. In Brooklyn op de straat dus, vette beelden!

BIGGIE FREESTYLE