Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand September 2006

Carolina Ardohain
Uhmz ja Carolina is een babe! En terwijl ik wacht totdat mijn neukertje aanbelt ga ik nog eventjes wat babes posten om in de mood te komen. Bij Xmissy zitten ze tegenwoordig ook op belgisch serverts en wij kijken gewoon eventjes naar deze Carolina!

Carolina Ardohain


2 blondes
null
Het is weer tijd voor 2 lekkere lesbo's. Dit keer twee blondines in een wel heel aangenaam bed. Mischien zijn het zusjes. waarschijnlijk niet, maar ze hebben wel allebei dezelfde sexy outfit aan die snel uitgaat.

2 Blondines

GALLERIE GALLS
Ha daar gaan we weer met een zooi nieuwe gallerietjes. Vandaag echt een hoop lekkers voorgaande Gallerie Galls vindt je hier! Kijken we snel eventjes mee naar deze wonderschone dames?

Crystal - Sofie - Susanna - Marketta - Lumina

Monica - Breann - Blondie en Blondie - Veronica - Millie

bis nächste mal!

WHAT A FEELING
Ok het staat hier onderhand helemaal mutje vol met geile videoclips. Deze is erg lekker, en lijkt net een vervolg op die ene Eric Prydz video Call on me, die hier tussen staat ergens. Deze is zeker niet minder lekker alleen weet ik dus niet wie de uitvoerende artiest is.

WHAT A FEELING!


TV BELGIEK
Onze vrienden van Mediabom komen ineens met wel iets heel leuks aanzetten. Goed het heeft een beetje een patatluchtje maar tis daarom niet minder leuk. Prins Albert die zingt voor het goede doel ofzo ies dacht ik. Mijn vlaams is niet zo goed he, manneke..

TV BELGIEK

[thnx]

SCARE TACTICS
Hmmz deze afleveringen van Scare Tactics kende ik eigenlijk nog niet. Het altijd leuke programma dus waar in mensen de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Kijken we eventjes mee naar deze 3 afleveringen..


SCARE TACTICS 3xSTICK RIBBONS
Uhmz ja, het ziet er allemaal aardig pro-amerikaans uit. Maar luister vooral eventjes naar de tekst die best wel geinig te noemen is. Afentoe zelfs eventjes gelachen, hmzz.


STICK RIBBONSDJ BATTLE 2006
Ok in opvolging van die post van net, ook nog even deze aankondiging van een aankomend DJ BATTLE op 28 oktober ergens in Frankrijk. Check eventjes deze vette beelden en sounds, dat scratchen is toch wel vet hoor..

DJ BATTLE 2006JIGGY DJé!
Vanaf 2 oktober ligt Jiggy Djé's solodebuut Noah's Ark in de winkels. Terilekst produceerde het hele album, ook nemen hijzelf, SpaceKees en Unorthadox wat gastverses voor hun rekening. State trapt alvast af met de exclusieve video van Blauw Bloed.

BLAUW BLOED!

hier vinden nog een hele zooi Jiggy Djé downloads

ATARI 2600
Sjah ik weet niet goed waarom ik dit post, maar het klinkt wel geinig en het is toch lamaar zeggen een beetje for old times sake.. Die goeie ouwe Atari dus, in een leuke clip met catchy song!


ATARI 2600ASSHAIR REMOVAL
Hehe wat te doen op zo'n vrijdag avondje als je met een paar van je gabbertjes je zit te vervelen. Juist ja, het moment natuurlijk op je kont haar maar eens te verwijderen. Omdat je dan lui bent en niet bijster slim besluit je dat dit om de snelst mogelijk manier moet gebeuren.

ASSHAIR REMOVALJEN HOOKS
Awel hier hebben we een nieuwe webcamchick volgens, de sitedus. Ene Jen Hooks dus die voor ons voor de webcam gaat staan strippen. Leuk al vind ik die muziek niet zo, maar goed daar gaat het niet om..

JEN HOOKS CAMGIRLI REPORT
Hehe die Jon Stewart is toch onderhand wel een levende legende, en hij blijft ook gewoon elke keer leuk. Voor de liefhebbers, morgen op CNN om 17.00 de Europese versie. Op CNN kan je dus zelf je filmpjes insturen zodat je kan zeggen "I report on Cnn", kijken we eventje mee van Jon hiervan vindt!

I REPORT


LITTLE SUPERSTAR
Een tijdje geleden stond hier al eens een filmpje van Little Superstar. Een klein dwergje met mega koele moves op de muziek van Holidayrap. Beetje creepy dat wel maar goed tis India, waar een koe een heilig beest is... Vandaag nog 2 filmpjes van deze Little Superstar, dachten wij dat hier slechte films gemaakt worden? Kijken we even naar deze brol?

LITTLE SUPERSTAR 2Kate onder de douche
null
Filmpjes die gemaakt worden onder de douche zijn hot. Tenminste als het niet een oude lelijke vieze man/vrouw is. Bij dit filmpje is dat zeker niet het geval want onze vriendin kate gaat graag ook onder de douche!

Teen Kelly en TeenTabitha
null
Teen Kelly is terug! mischien herriner je je het filmpje van haar onder douche, en waar ze samen met een vriendin voor de webcam zat te spelen. Hier heb ik nog een filmpje waar ze samen met een ander tiener-vriendinnetje is! Haar naam is Tabitha, ze heeft ook een eigen site als Kelly. Maar HIER is het nieuwe filmpje

Teen Kelly en Teen Tabitha!

Pools meisje
null
Het is weer tijd voor een lekker webcamfilmpje. Mijn webcamcompilatie is spijtig nog niet af. Daarom is hier een filmpje van een Pools meisje met grote tieten die graag 9 minuten lang voor ons stript op haar kamertje, terwijl haar ouders beneden tv zitten te kijken.

Pools meisje

HONDA TETRIS
Hey wel een leuke reclame hiero.. Van Honda dus waar schijnbaar zoveel in past dat je er zelfs een soort van Tetris mee kan spelen. Zomaar gratis en voor nix ofzo?

HONDA TETRIS

FLASH FLASH FLASH 6
Okay we gaan maandag gewoon weer verder dat op zeker. Maar dit weekend ff geen flash meer voor mij. Ik wist er nog net eentje te vinden dus voor vandaag zit het wel snor! Okay ze is een beetje mottig. Maar het filmpje op zich is gelukkig wat langer dan gister!

CHRISTI LAKE op de straat!ADHD KID
Hehe man man het zal je overkomen, lig je net ff lekker wegtedutten na een middagje terras zitten. Komt er zo'n etterblaag je middagdutje verstoren. Okay dat valt te verhelpen natuurlijk, of toch niet?

ADHD KID!HOME OF THE BRAVE
Dit lijkt me dan wel weer een toffe film. Home of the Brave dus, over een leger-unit die terugkeert naar huis. Maar dan toch een beetje verandert zijn, een soort nieuw Vietnam syndroom ofzo dus..

HOME OF THE BRAVE.. lekkere soundtrack!

JENNIFER HURT
Dees Jennifer, daar zou ik weleens even mee willen stoeien. Wat een lekker ding is da zeg, ook al weer een playmate als ik de beelden mag geloven. Vriend Schumi was zo vriendelijk een en ander voor ons online te zwieren!

JENNIFER HURT

COSMOS
Sjah als je vandaag nou echt niet te doen hebt he, je spijbelt van school of hebt een lekker lang weekend van werk, maar je wilt toch wat opsteken. Dan zou je eens deze documentaire moeten kijken die ongeveer een uur duurt. Ik ga het nu kijken dus volgende post over een uur!

COSMOS!WEIRD ALL [MEGA POST]
Okay woensdag stond al de nieuwe videoclip van de altijd geniale Weird All. Meteen is ie dus weer helemaal back aan de top, en daarom besteden we eventjes wat extra aan hem vandaag. Bierbroeder Pat maakte een leuke post met een hele serie Weird All filmpjes, en bij onze Belgische Bierbroeders vond ik ook nog dit leuke filmpje.

Mijn goeie ouwe bekende MYM kwam ook nog met het nieuwe album Weird Al Yankovic - Straight Outta Lynwood op de proppen. Downloaden doe je hier!

Playlist staat hier!

OSAMA LEEFT [again]
Uhmz sjah waren er eerder berichten in de media dat Osama zomaar de tyfus had gekregen en dood was, een paar dagen later werd alles door en Fransen ontkent.. Nou ja wat moet je geloven ? In iedergeval vond ik net dit toch zeer recente reclamespotje met Osama himself, springlevend dus!

OSAMA MAAKT RECLAME!VLIEGEN IS LEUK
Zagen we gister echt een tof filmpje met een vliegtuigje die op afstand bestuurbaar was met een camera aan boord, wat spectacuaire beelden oplevert. Vandaag zien we het echte werk, met een lekker pakkend muziekje eronder.. CHECK IT!

VLIEGEN IS LEUK!

4ALLFUN DOOIT
Uhmz het was 4allfun, Koen dus! Die mij aan het loggen bracht, hij zag mijn eerste postjes bij de Zattevrienden en nam mij op bij 4Allfun.com. Daarna ging ik mijn eigen weg, eerst mijn eigen log daarna nog wat en Getlogged toen, kreeg ik Pizzaman, mijn eigen stekkie met dank aan Xmissy.com.

Beetje jammer om hier toch maar eens te moeten aankondigen dat 4Allfun zo goed als dooit is, Koen (4Allfun) heeft het loggen afgezworen en houdt zich tegenwoordig bezig met andere zaken. Toch Jammer van zo'n goed log dat zomaar verloren gaat, laatste postjes op 24 juli 2006!

BIKINI FEST
Sjah komt zonet ff binnen op de linktip dees BikiniFest dus uit Orlando/Florida! Wel leuke beelden daar gaat het niet om, toch de kwaliteit laat te wensen over. Nou ja kijk zelf maar eventjes..


BIKINI FESTRAW STACY
De altijd mooie Stacy Keibler hier met een lekkere strip op RAW. Wat the fuck da ook mogen zijn ? Anyway kijken we eventjes mee hoe deze miss Keibler wederom voor ons uit de kleren gaat.


STACY KEIBLER ON RAWABC NUDE CALENDAR
Het is toch wat he als je als omroep de straat op moet met kalenders van naakte omroepsterren om wat bij te verdienen. Voor de sterren in Aussieland was het wel zover, zonder enige gene verkopen zij hun lichaam voor de omroep. Kijken we eventjes mee?


ABC NUDE CALENDAR 2006HEIDI HANSON
Owwja, van deze dame had ik dus nog helemaal nooit niet gehoord. Heidi Hanson dus een lekkere blonde playgirl in zes fijne filmpjes. Kijken we eventjes mee?


HEIDI HANSON!

OBI ONE KOOPT EEN AUTO
Hehe geniale opname hier van de Engelse serie Deadringers. Onze goede vriend OBI wan KENOBi, de great master de force... The circel is complete, en die OBI is compleet gestoord. Kijken we eventjes mee...

OBI ONE KOOPT EEN AUTOPINK DRESS
Sjah daar lig je dan in je rose jurkje! Voor de camera een beetje liggen kroelen zodat heel de wereld je een paar maanden kan bewonderen... Tsjah.. wat zal ik daarop zeggen? RESPECT!!

PINK DRESS!

EVIL PENIS
Deze titel komt me zo bekend voor maar goed, in deze staat weet ik geeneens meer de straatnaam waar ik woon, maar goed dat ik nog wel kan posten in deze toestand. Ik heb vanavond ergens een dvdtje vandaan getovert met een hele zooi NL talig, ik hoor nu ... gradje zeggen, ga nooit meer van mij vandaan, jij bent de zon in mijn bestaan... LOL...

EVIL PENISVIRTUAL VLIEGEN
Niks voor mensen met vliegangst dit filmpje. Ik vind vliegen nooit zo leuk, ik heb altijd mega veel last van de drukverschillen, en net als bij Total Recall met goeie ouwe gabbert Arnie lijkt het dan net of m'n ogen d'r uitpoppen. Nou ja weer genoeg onsmakelijkheden, gaan we eventjes kijken naar dit filmpje..

VIRTUAL VLIEGEN!

NASCAR OORLOG
Er is iets gebeurt waar ik verder geen weet van heb, wat een van de coureurs van deze NASCAR race zo pissed of maakt dat ie met een harikiri karatechopaktie wraak denkt te nemen. Uhmz de aktie is niet echt geslaagd, maar wel weer eventjes leuk voor wat vermaak.

NASCAR OORLOGFLASH FLASH FLASH 5
Soow deze serie gaan we er maar eens inhouden. Wat verzoekjes hier en daar en een nieuwe serie filmpjes hier op TLpizza zijn geboren. Vraag je je weleens af hoe het zit met mensen die hele dagen staan te vegen ? Maken die mensen ook weleens wat leuks mee, of is het dag in dag uit hetzelfde ? Niet als Raven komt flashen natuurlijk op 3 meter afstand waar jij staat te vegen, toch jammer dat je dan net even niet oplet!! DUMBO!

RAVEN SHOWS SWEEPER!MIDGET MAYHEM
Uhmz jah, wat moet je nou hiervan verwachten? LoL nou ja Midget Mayhem dus.. Als die kleine menschjens de wereld toch een zouden roeleren eej. Kijken we eventjes mee?

MIDGET MAYHEM

LEUKE GRAP
De clown die dus echt de clown is. Dat maak je niet veel meer mee. Onze enige echte clown Bassie die al een jaartje of 15 niet echt leuk meer is en toch echt eens met pensioen moet gaan is zelfs bij deze klungel nog een held. Wat een afgang hij sloopt het halve huis, just to get a rep....

LEUKE GRAP...20 SEX
Jah Frankie bleef wel heel errug door zeuren om dit filmpje er door te drukken. In 20 seconden, van een platte buik naar over 9 maanden uitpakken schat, wie het krijgt mag het houden. Tsjah, we zien het allemaal in dit filmpje dus..

20 SECONDEN!WEIRD AL
Hehe ja hij is back hoor, onze ouwe gouwe Weid All nog ies... Check ff deze clip "white and nerdy", best wel een lekker nummer trouwens. Goed gedaan van ome All dus!


WHITE AND NERDYLIZZARDMAN
Hehe sjah je hebt ze dus echt overal he, van die mafkezen die denken dat ze een kruising zijn tussen een reptiel en een mens. Al 21 jaar is hij bezig en een 20 operaties verder ziet ie er echt niet uit. Wat een dwaas, nou ja je ziet het hier dus op Tastelikepizza!

LIZZARDMAN!ANTI SEMI
Euh, ik las gister ergens in de Telegraaf over een bankovervaller die zich zou hebben aangesloten bij rechts extremisten en er zouden zelfs explosieven en al die gein zijn gevonden. Het loopt een beetje uit de hand, dat hebben zelfs onze vlaamse vrinden van Mediabom in de gaten.

Checken we eventjes deze post Anti Semitisme loopt uit de hand!

JOSIE MARAN
Hehe lekkere compilatie wederom van Ryoni dus! Dit keer het amerikaanse model Josie Maran, hmmz lekker is alles wat ik kan uitbrengen...

JOSIE MARANSTARS in RECLAME
Leuke compilatie video hier van collega Ryoni, die tegenwoordig ook door bezoekers gemaakte videoz plaatst. Geweldig natuurlijk als ook nog blijkt dat daar leuke videos bijzitten. Checken we eventjes deze sterren in commercials compilatie.......

STARS IN COMMERCIALS.. compi!FAUTE SPINAZIE
Uhmz jah, ik at net wat spare ribbs die ik gisteravond meenam als een soort van doggybag, waarvan ik me afvraag of ik over een uurtje ofzo geen mega maag en darm klachten ga krijgen. Nou ja afwachten dan maar, dat je afentoe ook de verkeerde spinazie kan eten zien we in dit filmpje van spinazie promoter nummer 1! Juist ja Pop-Eye!

POP-EYE vs ECOLIFLASH FLASH FLASH 4
Vandaag gaan we met Kylie op pad. We krijgen een tour door haar favorieten winkelcentrum, waar ze te pas en onpas afentoe wat lekkers laat zien. Go Kylie Go Kylie!

SIGHTSEEING met KYLIE!NICHTRIJDER
Uit de ouwe doos helemaal opgestuurd uit Gibraltar komen deze twee filmpjes van Nichtrijder. Die hier in NL zijn ingesproken dus helemaal niet nieuw is, maar toch 10 minuten van de baas zijn tijd vult. Nou ja checken we eventjes deze twee filmpjes ingezonden door Jona, van Nichtrijder dus.

NICHTRIJDER!MTV OVERDRIVE
Van Wilder weer een nieuwe film waarvan de trailer hier als eerste zien is. Checken we eventjes deze trailer uit, die zomaar via MTV overdrive kwam aanwaaien!

VAN WILDER!

STEVE IRWIN R.I.P.
Hehe geinig filmpje hier over wat Steve Irwin nu aan het doen is. Natuurlijk zit hij in de hemel en of daar ook een en ander rondzwemt? We zien het allemaal in het volgende filmpje!

STEVE IRWIN HERE AND NOW!GALLERIE GALS
Zo we hebben er eventjes op moeten wachten, omdat Massie op vakantie was! Tijd genoeg dus om dat handdoekje eens in de wasmachine te gooien, om er nu weer fris en fruitig tegenaan te kunnen gaan. Een stuk of 10 galleries tel ik er....

Virtual Girl - Flavia - Jenya - Rachelle - Julliete -

Sunny - Blondje - Buufje - Anna - Naked Steel -


tot de volgende keer!
Drunk Girls
null
Een gezellig avondje stappen is altijd leuk. Lekker de kroeg in, naar discotheken gaan, we kennen het allemaal. Maar als je de volgende keer gaat neem dan a.u.b je camera mee. Waarom? Nou de dames even volgieten en ze doen de gekste dingen. Geloof je het niet? check deze shit dan maar!

Drunk Girls

2 Babes onder de douche
null
Iederen dag douchen is wel zo schoon. Doe je dat maar eens per week omdat je geen zin hebt, omdat je de hele dag met een uitkering op je luie reed zit, is niet erg fris. Maar wat als er nou een babe bij is die je komt wassen? Ja dat snap je natuurlijk wel... En wat als het 2 babes zijn met echte grote borsten? beslis zelf maar!

2 Wassende Babes

STRIPPED
Vandaag is het veel babes dus excuses als je op je werk zit, een troost ik kan zelf dus ook niet kijken. Best wel frustrerend zo'n dag op kantoor dan.. Nou ja een ding staat vast als je straks thuis komt kan je alsnog al die niet goed voor je baan zijnde als je baas je dan tenminste betrapt zijnde content. Kijken we eventjes mee naar dit leuke filmpje Stripped!

STRIPPED!

WEBCAM CHICK
Uhm ik weet niet goed wat Biervriend Pat nu precies bedoeld met deze webcamchicks of is het nu chicken. Chickens? Uhmz anyway het gaat er gezellig aan toe, in dit webcam filmpje, een geniale vondst van Patje als zeg ik het zelf!

WEBCAMCHICK(s)(EN)

FLASH FLASH FLASH 3
Uhmz jah, vandaag hebben we dus deze Riley die het verkeer onveilig maakt door langs de kant van de weg een striptease wegtegeven. Al heeft het weinig weg van een tease ze trekt gewoon haar kleren uit.. Kijken we eventjes mee?

RILEY langs de BAAN!HANNAH IS TERUG
Een paar jaartjes ouder, een paar jaartjes lekkerder en toch weer op t net te vinden. Deze Hannah is gewoon terug van weggeweest. Erg lekker allemaal!

HANNAH IS TERUG!!JESSICA CAMEL TOE
Okay dit mag dan wel al een oudje zijn. Hij kwam zojuist toch binnen via de linktiplijn... Isaurus alias GeileLeeuw was zo vriendelijk om m te droppen. Het is de ons allerbekende Jessica Simpson met haar kamelenteen ergens op een stage waar het allemaal wel heel erg rossig is..

JESSICA CAMEL TOE

WORSTELEN MET PHIL
Phil Collins echt een van de beste artiesten van de 20e eeuw. Met Genesis begon hij volgens mij op de drums, al snel ging hij Solo met mega veel hits op zijn naam ondertussen roeleert hij ook nog steeds met het nummer "In the Air Tonight". Nou ja daar gaat deze post niet over, in dit filmpje zien we Phil Collins namelijk van een geheel andere kant...

WORSTELEN MET PHIL COLLINSANNA BAROS
Hehe wel een geinige videoshoot hier met ANNA Baros! Als je zo kijkt lijkt het toch wel net of ze het vliegtuig raakt, zelf lijkt ze ook een beetje angstig. Mooie beelden dankzij Xmissy.com!


ANNA BAROSFEMALE BOSS
Hehe je zou maar zo'n baas hebben zeg, damn. Werkt natuurlijk ook niet als je als man werkt bij een vrouwenblad. Kijken we even mee naar de bitch van de maand?

FEMALE BOSS

FLASH FLASH FLASH 2
Soow maandag alweer en weer een nieuw flash filmpje. Deze keer ene Carli die wel erg ondeugend doet bij de bezinepomp. Hmz tis er net een beetje een tikkeltje NSFW over, nou ja eerst achterom kijken of die baas niet meekijkt dan maar. Carli aan de pomp!

CARLI AAN DE POMP!ALLEEN VOETBALLEN IS NIE LEUK
Hehe ik kende hem al wel maar het blijft gewoon een goeie reclame. Niet voor vodafone dus, ook niet voor voetbal maar voor een chocolade reep. Kijken we eventjes mee naar dit mega inventiefe mannetje..

ALLEEN VOETBALLEN IS NIE LEUK!FORD GT40
Een van de bekenste sportwagens van Ford is zonder twijfel de Ford GT40. Deze legendarische auto heeft alles wat god niet wilde toch overtroffen. De legende was al weder opgestaan, maar na een extreme makeover is hij nu gevaarlijker dan ooit. Biertijd heeft alvast de commercial van de 666 onder de sportauto's hier staan.....

FORD GT40

300 TRAILER [UPDATE]
Deze film moet zo ongeveer in 2007 uitkomen. Toch hebben onze zattedrinkbroeders, de trailer al gevonden. Ziet er allemaal erg goed en veelbelovend uit al zeg ik het zelf! Hier nog wat preproductie beelden en de officiele site. Hieronder de trailer! [thnx]

300 TRAILER [update doe nie meer]

UPDATE : hij doetem weer! nu hier!PARIS NIEUWSTE
Dat Paris zwaar fuckable is weet iedereen. Die lange spriet kan mij krijgen! Maatje ACE, vindt het maar een dom wijf, toch heeft hij de laatste clip van Mss Hilton gevonden en geplaatst op zijn log. Kijken we eventjes mee?

PARIS NIEUWSTE

Chaos 4000
null
Auto's en Babes. De Perfecte combinatie. Natuurlijk wel Mooie babes en Mooie auto's. Dat zie je vaak op een tuningbeurs. Chaos 4000 is een voorbeeld van alles bij elkaar. Het is een productie van FTV. En er zit ook nog een lekker muziekje onder!

Chaos 4000
GAME PLAY
Okay wie gaat mij eventjes vertellen om welk spel het hier gaat? Ik zie staan T-Lair ofzo.. Wie weet da? Heavy spelletje wel, damn. Is da voor de pc?


GAME PLAY!SPANKING TWINS
Hmmz jah, tis een beetje kalmpjes hier zo. Tijd voor wat leven in de brouwerij dus, met deze Taylor Twins die het leuk vinden om elkaar te spanken. Vinden wij dat leuk om te zien? Ja hoor!


SPANKING TAYLOR TWINS!BEN EEN BEETJE ZIEK
Uhmz toch al weer een tijdje geleden dat ik zo smorgens m'n bassie moest bellen. Sterke reclame hier! Die laatste snufjes op je mobiele telefoon zijn toch niet altijd even handig, geef mij maar gewoon mijn ouderwetse neukia. Die doet het nog altijd prima!

CALLED IN SICK!BEEBHUNTER!
Ah goeie vriend en medelogger op Beeblog.nl, Beebhunter heeft zijn inbox eens leeggehaald. Dat is natuurlijk erg goed nieuws want zoals gewoonlijk staat die helemaal vol met lekkere beebs. Kijken we eventjes stiekum mee dan?

BEEBHUNTERS INBOX!

GEM MINE
Best wel een leuk niet al te moeilijk speelbaar spelletje hiero. Je moet dus telkens blokjes van 3 maken en daar op drukken.. Wel lachen voor een kwartiertje ofzo!

GEM MINE!


HOMOS ROSSE
Uhmz sjah, toch wel triest als je ziet dat er nog steeds mensen zijn die het zomaar de gewoonste zaak van de wereld vinden om homos in mekaar te rossen. Deez gast werd al meerderemalen als boksbal gebruikt totdat hij besloot maar eens een camera op te hangen. Check filmpje hierrrr..

In Belgie hebben ze een nieuwe politieke partij ene Rosse Ronnie die daar een eenmansfractie heeft opgezet... WTF?! [thnx]

HOMOS ROSSEFLASH FLASH FLASH 1
Okay vandaag begin ik maar meteen weer met een serie flashing videos! Flashing wil dus zeggen in een openbare gelegenheid uit de kleren gaan. Vandaag dus deze Gabriella die in de plaatselijke Appie Heijn ons wat wil laten zien. Uhmz okay?!

GABRIELLA in de SUPERMARKTWEDDEN DAT?
Hehe in deze show moeten de vrouwen raden aan het geslachtsdeel van de man in wat voor een auto hij rijd! Zou het nu echt waar zijn dat je de maat van de lul kan afmeten aan de auto die hij rijdt? Dankzij Xmissy.com!

WEDDEN DAT?MASH UPS
Ah zo afentoe komt er iets op het net waarvan je denkt hmmz, dat is leuk gemaakt da wil ik hebben. Dit is zoiets, tenminste als je van die muziek houdt! Een best wel toffe remix hier met 50 cents en volgens mij een of andere symfonie van Beethoven, verbeter me als ik het weereens faut heb. Anyway medemogelijk gemaakt dus door Zeikerdje.com

50 Cents vs Beethoven!Q BASE 2006 PARTY REPORT [UPDATE 2]
Ok ok we waren er dit keer niet zelf bij, omdat het er bij Q-Base meestal wat harder aan toegaat dan voor Pizzaman lief is. Natuurlijk was trouwe hakker van Getlogged ons Siem erwel bij, en gelukkig maar had hij zijn fotocamera bij zich. De filmpjes volgen nog en ik ben zelf drukdoende om de livesetjes te achterhalen, voorlopig heb ik alleen de originele Qbase cd van Dj Nego in de aanbieding die kan je hier dus gewoon zomaar helemaal voor noppes downloaden.

Mocht ik de livesetjes of beelden nog ergens tegenkomen dan volgt er natuurlijk een update! Voorlopig zullen jullie het moeten doen met Siems partyreport!

---------------------------------------------------------------

Update 23/09 : alle livesets nu hier te vinden...

---------------------------------------------------------------

Q BASE 2006 PARTY REPORT

---------------------------------------------------------------

UPDATE: Snif nog steeds geen livesetjes gezien, wie post ze ff? Film materiaal hebben we inmiddels dus wel, checken we eventjes dit door de Siemert himzelf opgenomen filmke!PRON vs PRON
Uhm okay in dit filmpje nemen onze Amerikaanse vrienden het op tegen onze alom gewaardeerde Chipanners. Dit keer niet in een ofandere oorlog ofzo, maar we gaan het even hebben over de pron aan beider zijde. Amerikaanse pron dus tegen Japanse!

PRON vs PRON

LUCIANA SALAZAR 2
Soow die Luciana Salazar vind ik toch echt wel een heet ding hoor sjesus. Deze babe heeft echt mooie jetsers en die benen damn, okay haar kontje zou voor mij iets voller mogen maar tis echt overal gewoon een BEEB. Snel maar eventjes een compilatie gemaakt en goeie ouwe trouwe PEPE kwam ook nog met een paar filmpjes. Checken we deze Argentijnse schone eventjes!

LUCIANA SALAZAR 2, hier staat nog een vorige post van LUCIANA!WISHES
Uhm deze dame schijnt Wished Diamond te heten! Vast niet haar echte naam maar who cares? Ze is lekker doet haar ding voor de camera en geeft ons weer 2 minuten voldoening, wat wil je eigenlijk nog meer van een vrouw?

WISHED DIAMONDADOLFJE TOCH [UPDATE]
Hehe zagen we al eventjes terug weer adolfje in zijn bunker zitten helemaal allenig met zijn trouwe viervoeter. Onze belgische vrienden vonden de hele clip, goeie shit is dat er ook nog een engelse vertaling meeloopt. Nice work!

ADOLFJE TOCH [UPDATE]

VREEMDE EXPERIMENTEN
Okay iedereen kent nu wel die mentos met pepsi filmpjes. Beetje saai geworden nu je het zelf natuurlijk ook aleens hebt uitgeprobeert. Daarom zijn deze gasten aan het experimenteren gegaan met allerlei verschillende soorten snoep en drank. En sjah, dat geeft soms leuke effecten!

VREEMDE EXPERIMENTENDANCE
Dansen, hmzz... Vroegar stond ik meestal langs de kant te kijken, totdat het alcoholpromillage in mijn bloed op een zodanig level was dat ik me toch maar de dansvloer waagde. Als snel bleek wat iedereen allangs wist, White men can't jump en dus ook niet dansen.

DANCE like WHITE MEN!Katya Chehova
Deze Katya is eigenlijk niet zo veel bijzonders, van dit soort zangeresjes zijn er honderden dan niet duizenden. Ok ok het is best wel een catchy nummer dat geef ik wel toe, maar dat is niet de reden van deze post. Checken we eventjes die background dansers uit, echt lachen!

Wie wat die moeten voorstellen, krijgt de gebruikelijke prijs!

Katya ChehovaBRASIL BOOTY SHOW OFF
Uhmz nog steeds niet iedereen weet dat dit pizzaman's linktip lijn is. Gelukkig zijn er al wel wat pizzaeters die dat al wel weten, vandaar ook dat ik ineens dit filmpje in mijn box had staan. Brasiliaanse dames die een beetje met hun kont draaien, het komt me enigszins bekend voor...

BRASIL BOOTY SHOW OFFTeen Kelly 2
null
Ok, ik heb weer een filmpje van onze geliefde Teen Kelly. Het vorige filmpje had ze gezelschap van een goede vriendin waar we van twijfelde of ze nu jonger dan 18 zijn of niet. Maarja, Who cares?
Ik in iedergeval niet. Hier nog een filmpje van de hete babe onder de Douche!

Teen Kelly onder de douche

Playboy Carwash
null
Een auto wassen is niets aan. Het verspild kostbare tijd die je het best aan iets anders kan besteden. het laten doen is weer een beter plan. En dan niet door van die oude mannen maar door de meisjes van Hugh Hefner, namelijk de Playmates! Natuurlijk moeten ze zelf ook schoon zijn dus wassen de babes elkaar lekker ook. Dat is nog een een autowasbeurt!

Playboy Carwash


AUTO KOPEN?
Ik heb toch het verkeerde beroep gekozen. Was ik nou maar gewoon autoverkopert geworden, damn. Dan komt er nog eens een leuke dame de showroom binnenlopen, en sommige dames gaan wel erg ver om een beetje een goede deal te krijgen. Vraag me af of ze korting kreeg..

AUTO KOPEN?


TRIGGER HAPPY 2 afl.2
Konden we een tijdje terug alweer de eerste aflevering zien van het tweede seizoen van Trigger Happy hier op Tastelikepizza.com dankzij de mannen van Mediabom. Vandaag hebben we dus aflevering 2 wederom verzorgd door Mediabom.be. Bedankt eej mannen dit is het betere vlaamse televeewerk!

TRIGGER HAPPY deel 2

TE LAAT OP SCHOOL
Allison Angel, best wel een lekkere babe. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat ze ooit op school gezeten heeft behalve dan op de school van Ron Jeremy en consorten. Toch lijkt ze hier een poging te wagen om zowaar naar school te gaan, helaas komt ze te laat..

TE LAAT OP SCHOOL!

VIVA ESPAGNA
Hmmzz, het zonnetje schijnt ook maar heel eventjes weer en ik heb meteen weer zin in Spanje. Hier wat mooie beelden op het strand in Spanje, met een leuk liedje eronder. Lalalala! Update: uit de keuken krijg ik net te horen dat het hier de ex van Ronaldo betreft!

VIVA ESPAGNA!

update 2: Daniella Cicarelli de ex van Ronaldo dus!


LITTLE SUPERSTAR
Geweldige shit hier met de muziek van Holiday rap als ik het goed heb. Een beetje freaky is het wel moet ik zeggen, maar goed leuk gemaakt.

LITLLE SUPERSTARRECLAME RECLAME
Soow vandaag maar eens een rondje langs de commercial sites gedaan. Ik heb een kleine voorselectie gemaakt voor jullie, en er zijn er dus 5 overgebleven. Misschien is het een ideetje om te stemmen op de verschillende reclames bij meer lezen. Anyway ik heb mijn alltime favorite er ook bij gezet als een soort van bonus dus.

RECLAME RECLAME 34x BIG BROTHER 2006
Dankzij linktippert Frank kwamen zojuist deze vier fijne Big Brother filmpjes binnen. Er zit zelfs een filmpje uit Nederland bij. Toch ga ik voor het Australische Big Brother huis, want daar gebeurt het gewoon. Damn, checken we eventje die babe daar in bad...

4x BIG BROTHER 2006YELLOW BOOK
Dat sommige mensen inventief zijn dat moge duidelijk zijn. Deze gast is wel een beetje eentonig maar weet toch eigenlijk op vrij eenvoudige wijze een liedje in elkaar te draaien. Met een paar zomaar voor de hand liggende teksten, kijken we eventjes mee?

YELLOW BOOKJISKEFET
Uhmz wie kent ze niet he, de goeie ouwe filmpjes van Jiskefet want tegenwoordig is het allemaal niet zo lollig meer helaas. Biervriend Patjuh schoof me geen biertje toe wel deze link. De beste momenten en nog wat meer in deze sublieme Jiskefet post.

JISKEFET

SIMPSONS
Hehe de Simpsons altijd leuk zelfs op een vrijdag morgen wanneer je niks te doen hebt op het werk en voor je uit zit te staren het weekend afwachtend. Sjah dan is toch wel leuk als je Bart met een Magic Stopwatch ziet in een filmpje, of zelfs White stripes die ik verwarde met White Lines in een Simpson uitvoering. Kijken we eventjes mee?

SIMPSONS op DE VRIJDAG MORGEN!MUZIEK OP VRIJDAG
Uhmz ja, normalitair zou dit dus afgelopen woensdag al gepost zijn. Daarom heb ik maar een dagje vrijgenomen van mijn werk, ik loop dus gewoon 2 dagen achter. En dat doet mij gewoon pijn in mijn hart, gisteren slechts 3 postjes, maar niet getreurt dat ga ik vandaag weer helemaal goed maken..

Snif das gewoon pijnlijk, dramatisch gewoon. Daarom gaan we vandaag eventjes gasgeven voor het weekend. Beginnen we dus met mzuiek op vrijdag met vandaag een aantal EXCLUSIEVE mixen. Dit keer geheel verzorgd door Dj Frank en Dj PJ, de huisdeejays hier op TLpizza.com.

Mixen waaronder Cold Fusion 16 staan hier dus!

speciaal voor Giovanni hier de Qbase Hardstijl setjes! [thnx]French Kiss 2
null
Jullie kennen de french kiss toch nog wel van de vorige keer. Met die 2 wijven die elkaars tong likken. Nou, zou je dat ook willen doen en zou je niet weten hoe nou zo'n franse kus doet... Moet je zeker naar dit filmpje kijken. Hier doen 2 lekkere babes het even nog een keer voor en de een legt aan de ander uit hou het moet. Check die shitt!

French kiss 2

OCHTENDGYMNASTIEK
Enne ja mensen we gaan weer eventjes aktief mee doen. Hop hop uit die bureaustoel en doet u maar eventjes allemaal mee met deze Kristina Kireeva. Ochtendgymnastieken is gezond zeggen ze, maar als ik hier naar kijk dan krijg ik overal pijn en word ik ineens ontzettend moe!

OCHTENDGYMNASTIEK

HAIR 2006
Hier wat beelden van de laatste trends wat betreft haar stijlen. Onnodig om te vertellen dat de modellen supermooi zijn en de coupes? Uhmz bizar te noemen!

HAIR 2006

GALLERIE GALLS
Ah er waren zomaar ineens weer 3 dagen voorbij. Tijd dus voor weer een nieuwe Gallerie Galls met wederom een hoop schoons. Ik ga vandaag weer voor de 10 galleries dus enjoy!

Heavenly - Carmen Electra - Kelly - Christina Aguilera - Sabrina -

Elena - Adriana - Peaches - Kelly Brook - Jennifer -

LOVELY IN LINGERIE
Hmmz lekkere dame in een videoshoot voor een of ander lingerie merk. Goed muziekje eronder dat mag gezegd worden. Wie tipt de naam of van deze wigger fftjes?

LOVELY IN LINGERIEMiss BELGIE 2006
Onze Zattevrienden uit frietland bij uitstek Belgie hebben het er maar druk mee. Al die Miss verkiezingen om dan uiteindelijk toch achter te komen dat een gewonen doorsnee soapsterretje uit NL eigenlijk gewoon mooier is. Nou ja ik heb niet zoveel op met Froukje maar een leuk filmpje kan je hier toch wel bekijken.

Miss Belgie Finale piccas hier en hier!TELEFOON TEREUR 2
Hadden we hier een paar dagen geleden filmpjes staan van een leipe gast die het leuk vond om andermans mobieltje te vernielen, blijkt het allemaal om een viral campagne tegaan van een of andere nieuwe provider. Hehe goed gelukt zou je denken, toch zijn er meer mensen die wat hebben tegen mobieltjes checken we eventjes dit filmpje!

TELEFOON TEREUR 2

HOME ALONE 6
Hehehe dit is de beste versie die ik totnu toe heb gezien van Home Alone. Dit keer niet dat vervelende blonde jochie met die rare naam. Nee dit keer gewoon 3 babes die helemaal aleenig thuis zijn, wie belt er ff aan?

HOME ALONE 6HETE MOMENTEN
Hmzz, tis niet echt veel bloot in deze twee filmpjes. Wel zijn dit de eerste zelf gehoste filmpjes op Tastelikepizza.com. Het zijn de hete televisie momenten van twee welbekende Amerikaanse sterretjes. Elisha Cuthbert en Jessica Alba's heetste momenten zie je hier!

HETE MOMENTENHUMAN vs BAG
Hehe leuke viral hier, mens againt machine ofzo. Het gaat dus om een videogame voor de playstation 2 waar deze reclame over gaat. Geweldig goed gevonden, met dank aan lange Frank voor de tip. Kijken we eventjes mee?

HUMAN vs BAGPRAATPAAL
Hehe dat ie gek was wisten we al, maar checken we hier eventjes de enige echt Misjel, die zijn gevoelens uit tegen een praatpaal van de NS. Geweldige shit dit, en die gast van de NS is echt mega sportief om zolang Misjel zijn diepste gedachten danwel gevoelens aan te horen. Luisteren en kijken we eventjes mee met deze ode aan een praatpaal!

PRAATPAAL

Hete brunette
null
Het is weer tijd voor een lekker babe filmpje. En dan bedoel ik ook een lekker en heet filmpje. Dit keer van een hete brunette die op haar bed ligt te rollen. En met haar zelf zit te spelen en waarschijnlijk niet te fantaseren omdat het voor filmpje voor hegre art is bedoeld. Maarja, schijt me niets.

Hete Brunette

BLACK KNIGHT
Monthy Pyton en de Zwarte ridder. Ach ja ken uw klassiekers, dit is natuurlijk een opperst staaltje van acteren. Echt geweldig gewoon hoe die gasten maar door en door gaan. Deze twee filmpjes vond ik zomaar op mijn eeuwige zoektocht naar leuke filmpjes op het www.

BLACK KNIGHTLAST WISH
Daar sta je dan met je beul, mes op je nek en nog een laatste wens voordat je keel erafgesneden wordt. Hmz dat overkomt dus deze David Cross, en wat is zijn laatste wens? Een kinderverhaaltje voorlezen, aja dat gaat lekker totdat hij ze een trauma voor de rest van hun leven bezorgd.

LAST WISH!

AXWELL & STEVE ANGELO
Jawel good old muziektippert Kris wist weer de weg te vinden naar mijn meelbox. Meteen maar een mega relaxed setje van AXWELL en Steve Angelo opgenomen op 01/09/2006. Bij meer lezen natuurlijk de playlist van deze 3 uur durende set. Toch al gauw weer 3 uur muziek voor in de auto!

AXWELL en STEVE ANGELOSLANGEMAN
Hehe kijken we eventjes naar deze jawel Marokaanse zender MBC waar ene toch zeer Europeaans aandoende gast een of andere slangeman act opvoert. Wat toch zelfs bij deze toch wel wat gewend zijnde kamelenneukers voor enige bewondering zorgt..

SLANGEMAN!FLIPPING OF GIRLS
Hehe bijna net zo leuk als die gast gisteren met z'n mobiele telefoon fetish. Deze gast vindt het om lekkere dames uit te schelden met een megafoon. Owwww wat leuk zeg, nou ja je moet er de lol maar van kunnen inzien.

FLIPPING OF GIRLS

CAN'T TOUCH THIS
Mijn lievelingsdier de kat, of beter gezegd de poes! Dit kan natuurlijk weer om meerdere manieren uitgelegd worden, maar ik heb het hier in dit geval toch echt over dieren. Heb ik een mega lieve heilige birmaan hier rondlopen, deze katten zijn ook echt lachen. Checken we even de fatso die geowned wordt door een jonkie met veel lef!

CAN'T TOUCH THISDE SEXTOP2000
Zie hier de ideale computer voor in en buiten huis, met vrouw en zonder vrouw in de buurt. Gewoon relaxed kijken wat je wilt kijken zonder restricties kan dus met deze Sextop2000!

SEXTOP2000French kiss
null
Die Fransen zijn een beetje raar met dat taaltje en die zogenaamde modieuse kleding. Dan heb je nog die Zidane die te veel rode kaarten heeft gehad in zijn voetbalcarriere. Maar ze zijn wel goed in zoenen. Sommige zullen de French kiss al kennen. Die fransen doen die kus even voor hoe het moet.

French KissNEXT DOOR NIKKI..
Next door Nikki, gewoon een meisje die zomaar eens naast je zou kunnen wonen. Leuke geile filmpjes staan er hier op tastelikepizza al genoeg van haar, maar dat er ook weleens wat fout gaat tijdens zo'n shoot zien we in het volgende filmpje!

NEXT DOOR NIKKI MISHAPS..CAUGHT
Hahaha deze gast staat er echt mooi op. Mooi op de band bedoel ik dan, want verders kan die zich nergens meer vertonen ben ik bang. Sjah van je vrienden moet je het natuurlijk wel hebben, als die een film waarin je met rubbere Dolly druk in de weer bent, uploaden!

CAUGHT!

BEST OF BORAT
Uhmz ja dit is al een wat ouder filmpje die een tijdje geleden ook al bij onze Zattevrienden te bewonderen was. Waar precies kon ik niet zo snel vinden, goed is ie wel! De best of Borat dus in ongeveer 25min neemt hij ons mee naar Kazachstan en zijn we hoogtepunten uit de afleveringen!

BEST OF BORAT (25min)FEMME & GIEDA
Zeg maar nee dan krijg je er twee! Man man wat een lekkere dames hier zeg, als ik het goed zie dan bespeur ik daar ook nog een setje handboeien bij een van de dames. Goeie shit natuurlijk, ze is er helemaal klaar voor zo lijkt het. Met z'n tweeën geilen ze de boel eerst nog een beetje op zo lijkt het, kijken we eventjes mee?

FEMME & GIEDACOP vs AK-47
Sjah daar sta je dan met je revolvertje tegen een AK-47 automatic machine gun. Dan is het wel ff schrikken natuurlijk, dit meest verkochte wapen allertijden vuurt zo'n 100 schoten af per minuut. Niet echt fijn dus als je directe tegenstander zo'n wapen heeft dus. Hier het verhaal van de copper himself!

COP vs AK-47HAAGSE JOHNNY
Hehe geweldige gast hierzo, okay hij is niet bang voor Rotterdam dat zingt ie dan. Maar verders Den Haag op z'n Top! Haagse Johnny loopt bij 4 spiegieaters en is niet van plan om ooit meer te gaan werken voor een baas, zonder zijn telefoon ken die niet en een 3 blowtjes voor het ontbijt is ook vrij normaal voor hem. Kijken we eventjes mee? [via]

HAAGSE JOHNNYMAYHEM
Wat er allemaal niet mis kan gaan in deze wereld zien we in dit filmpje met toepasselijke achtergrond muziek, nice work. En dit keer gespemt door Kees via de linktip lijn!

MAYHEMDONT FUCK WITH ME!
Laat dit een wijze les zijn voor al die (half)zwarte door papa in de kont geneukte wannabe gangsters. Fuck niet met mensen die eruit zien als Dee van Twisted Sister. Want je homies gaan je de rest van je puisterige zinloze leven uitlachen. Hehe..

DONT FUCK WITH ME!

WUERSTENLAND
Hehe wel een leuk spelletje hiero. Je moet dus worsten braden voor onze duitse Bratwurst vrienden, en ze daarna in hun grote mond duwen. Wel leuk voor eventjes, ik zit het nu zelf te spelen en het is wel geinig.

WUERSTENLAND!

GEEK UPGRADE
Hehe, wel lachen filmpje hier over ene Chuck die de baas is op GeekbootyCamp. Hier leren ze hoe je toch de dames naar je hand kan zetten, ook al ben je een geek. Hmmz wie voelt zich geroepen om te kijken naar volgend filmpje? LOL!

GEEK UPGRADE

NEWS BY JERRY PAUL
Dit zal zo ongeveer het 100.000e filmpje zijn met bloopers van El presidente Bush! Wel geinig aan dit filmpje is dat het gemaakt is door zo maar iemand op een best wel leuke manier. Ene Jerry Paul dus voor een of ander zelf verzonnen tv-station. Jerry Paul's kijk op het nieuws dus!

NEWS BY JERRY PAULMANNEN EN VROUWEN
Sjah ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het gewoon nog eens, mannen en vrouwen leven in twee verschillenden werelden. Oftewel mannen komen van mars en vrouwen van venus!

Check we eventjes deze reclamespot waarin we zien dat hoeveel moeite je ook doet, het toch meestal wel onopgemerkt blijft voor dames... vreemd maar waar!

MANNEN EN VROUWENTELEFOON TERREUR
Dees gast heeft wel lef om dit soort filmpjes op het net te zetten, zijn foto is inmiddels bekend en hij heeft toch wel wat slachtoffertjes gemaakt, helaas speelt het laatste filmpje niet bij mij maar en andere dus wel. Checken we ff deze telefoon slopert!

TELEFOON TERREUR

Jerry's Naked Rumble
null
De Jerry Springer show is altijd wel grappig geweest, de ene keer wat minder maar dat maakt nu niets meer uit. 1 ding wist ik niet. Die Jerry laat babes in zijn show komen en een beetje topless laten dansen. Natuurlijk zijn de bodyguards ook van de partij voor als het te wild word tussen de babes!En niet te vergeten het publiek zit er ook weer gezllig bij Dit is Jerry's naked rumble!

Jerry's Naked Rumble


WAS JE OGEN 4 DUMMIES
Uhmz een lolly voor die gene die dit filmpje kan kijken zonder wegtekijken of misselijk te worden. Ik krijg het al benauwd als iemand z'n lenzen uit doet in mijn bijzijn. Waarom dan toch posten? Weet ik eigenlijk ook niet, nou ja kijken maar eventjes dan...


WAS JE OGEN 4 DUMMIES!

IK WIL BIER!
Hehehe deze gast is echt niet meer normaal, hij dreigt om z'n eigen kind naar beneden te gooien uit het raam wanneer hij geen bier krijgt. Okay okay een biertje is lekker maar om daarnou je eigen kind voor uit het raam te gooien, is overdreven. Toch dreigt deze gek daarmee dus, alles voor een biertje!

IK WIL BIER!LEVENSVERZEKERING?
Hehe sommige reclames zijn dan toch wel weer mooi gemaakt hoor. Daarom ga ik zo eventjes weer een reclame reclame compilatietje maken denk ik. Deze reclame is ook wel goed gemaakt, en je zou bijna niet meer zonder levensverzekering willen leven al is de kans dat zoiets als dit gebeurt 0.000001%.

LEVENSVERZEKERING?DAMES KLEEDKAMER
Uhmz deze dames hebben ergens mee gewonnen ofzo maar krijgen toch een speech van de coach. Ik versta het niet Pepe waarschijnlijk wel want die vond het nodig om het intesturen. Niet helemaal de kwaliteit die we van hem gewend zijn maar toch, zo afentoe zie je zowaar een blote kont in beeld.

DAMES KLEEDKAMERGALLERY GALLS
Okay het is zondag dusss tijd voor wat gallerietjes, vandaag een leuk overzichtje met wat schone dames. Jammer dat ik nog niemand bereid heb kunnen vinden om beebs te loggen op beeblog.nl. Ach nou ja er zijn natuurlijk genoeg collegas die ze hebben staan, kijken we eventjes mee?

Sauna babe - Mindy - Eva - Anetta - Tami -

Allison Angel - Allison Angel 2 - Allison Angel 3 - Allison Angel 4 - Allison Angel 5 -

WIETBRANDJE
Uhmz over de zee hebben ze ook lucht gekregen van het lucratiefe wietkweken binnenshuis. Waren het eerst vooral de wietvelden in sommige zuidelijke staten, in Amerika is nu ook een opmars gaande van wietzoldertjes en dergelijke om de veel betere kwaliteit wiet te kweken. Kijken wij er hier in NL al lang niet meer op van een wietkwekerijtje die opgerold wordt, over het grote water zijn de buren geschokt..

WIETBRANDJE!
DE EENZAME ROCKER
Leuk filmpje hier weer uit de Dailyshow! Ik heb het ooit eens gezien op CNN het was een soort samenvatting speciaal voor Europa via CNN. Ik weet niet of het nog steeds wordt uitgezonden want als ik een show wil kijken dan kijk ik die gewoon online. Checken we eventjes deze Micheal Graves een eenzame republikeinse rocker, die sinds Bush aantrad niet echt aan populariteit won!

DE EENZAME ROCKERSexy Hannah
null
Heb je wel eens een vriendin gehad die voor je neus stript terwijl jij met je camera zit te filmen en dat je vervolgens het filmpje op internet zet? Zou kunnen, Dat doen Hannah en haar vriend. Mischien heb je wel eens over haar gehoord. Dit is 1 van haar vele filmpjes.

Hannah danst


NIEUWE BIERTIJD!!
Sjah natuurlijk is het altijd Bierijd, ik bedoel hoe laat het ook is, zo'n koude rakker gaat er altijd in. Op dit moment zit ik waarschijnlijk te forellen met een paar maten uit de kroeg, ergens in een forelkweekvijvert! Nou ja, ik heb het nog nooit gedaan dus verslag volgt, ik zeg met name maten uit de kroeg omdat het dan meestal al om 09.30 Biertijd is!

Volgens Patjuh van Biertijd.com is het dus ook altijd Bierijd en daarom heeft Patjuh dus ook al jaren de enige echte internetkroeg van het internet! Checken we eventjes deze lauwe nieuwe Lay-out van BIERTIJD.COM dus!!!!

OPNIEUW BIERTIJD.COM

LUCIANA SALAZAR [MEGAPOST]
En terwijl ik eigenlijk aan het vissen ben ergens in Pannerden komt uberfilmpjestippert Pepe, gewoon met een hele zooi Luciana Salazar filmpjes aanzetten. Wie is dat dan vraag je je misschien af, Luciana is een topmodel uit Argentinie die meerdere keren zelfs in de Playboy heeft gestaan. Hier staan een hele zooi fotos van haar op een uiterst verdienstelijk blog!

Voor de filmpjes moet je hier trouwens zijn, het zijn er dus drie allemaal gespamt door niemand minder dan Pepe dus!

LUCIANA SALAZAR!ZIGGY @ LOWLANDS 2006
Okay dit is echt het allerlaatste topic over Lowlands 2006. Ik heb het er nu al zo vaak overgehad hier op TLpizza dat ik erzelf een beetje moe van wordt. Maar om een en ander toch afteronden hier dan nog een livesetvideo van ene Ziggy! Mocht je nog helemaal niks gezien hebben dan kan je hier Arctic Monkeys bekijken en hier staat de Lowlands 2006 megapost ook nog eens met alle clips en livesets!

ZIGGY @ LOWLANDS 2006

Webcam meisjes
null
De webcamfilmpjes worden steeds jonger gemaakt. Meisjes van rond de 14 staan nu al voor de webcam te strippen en te spelen. Dit is er een voorbeeld van. een of andere kelly zit met een vriendinnetje te spelen en te doen voor de webcam.

Teen Kelly - Vriendin


Kate
null
Kate haar speelplaats is ondertussen heel bekend en populair geworden. Ja, dat krijg je ook met 2 van die perfecte tieten. De hete filmpjes van haar zijn wereldwijd bekend. als je haar nu echt niet kent of je wil gewoon nog een heet filmpje van haar zien, moet je zeker verder kijken!

Kate!

3 babes in bad
null
Zoals jullie al weten is de nieuwe webcamcompilatie bijna klaar, dus heb ik hier nog een heet filmpje van de non-nude webcamsite Cam-with-her. Lekker hoor, met zijn 3en in bad. Alleen doe nou een die kleren uit als je in bad gaat. Maar goed, Het rubbere eentje zit er ook gezellig bij.

Streetrace
Als je een Ferarri heb wil je natuurlijk wel eens lekker knallen met dat ding. Maar als je vriendjes er ook eentje hebben dan loopt dat al snel uit op een streetrace! Fasten your seatbelts...
Sexy Lesbische vrouwen overload
null

Vandaag een overvloed aan lesbische vrouwen. Al hoop je natuurlijk dat ze bi zijn. We beginnen met 2 brunettes die elkaar puur liefhebben. Dit koppeltje gaat dan de alternatieve toer op. Om iedereen tevreden te houden een compilatie waar je favoriete vrouw misschien tussen zit. Om af te sluiten eentje voor oudere mannen en eentje voor de liefhebbers van jonge studentjes.

'Pump It'
null

'Pump It', het liedje van The Black Eyed Peas gesynchroniseerd op een filmpje van Spongebob kennen jullie misschien al. Super was dat. Nu is er ook eentje met The Simpsons. Echt zalig, bij meer lezen.

Onslaught
null

Shoot them all! Leuk spelleke om de verveling te verdrijven en om je even af te reageren. Bij meer lezen moet je zijn om te knallen.


Webcam girl
null
Zoals Pizza al zij, ben ik bezig met mijn 5e deel van de Webcamcompilaties. Ik verwacht dat hij zaterdag of zondag af is. Het 5e deel van de compilaties zal weer een topper worden. Heb je nog een goede tracklist voor achtergrondmuziek? zet maar in de comments. om jullie niet te lang laten wachten is hier nog een webcamfilmpje van een of andere hete aziatische.

Webcam girl

Dames Biljart
null
Een lekker potje poolen is altijd leuk. lekker gezellig in het cafe met een paar goede vrienden. Op tv is het dus oersaai om te kijken hoe 2 van die lelijke mensen zitten te spelen. Maar sinds vandaag zijn er nieuwe regels aangebracht waardoor het geweldig is om het te bekijken.

Dames Biljart

ARCTIC MONKEYS
Okay okay het was gisteren dus al woensdag muziekdag en ik heb geen Qbase setjes helemaal nadda, lame shit dus. Maar wat hebben we wel? Juist eindelijk de beelden van Arctic Monkeys op Lowlands, goeie shit? Ja echt wel en dat allemaal dankzij Gillstatie van onze Zattevrienden!

De set in mp3 kan je gewoon hier in de Lowlands special downloaden...

ARCTIC MONKEYS @ LOWLANDS 2006 VIDEO!HOT BLONDE
Hehe de site zegt het eigenlijk al he, Tease Um! Dat is dus de site waar dit filmpje vandaan komt oorspronkelijk, nou ja vriend Pepe was zo vriendelijk eigenlijk. Maar goed gaan we door tot de orde van de dag... Een hete blonde in bikini dus terwijl het buiten 28 graden is... snif!

HOT BLONDEBILL BURR
Hehhee deze gast heeft er echt zwaar schijt aan. Hij neemt het eventjes op tegen een hele stad, lol! De stad Philladelphia dus, waar volgens mij 70% van de inwoner of homo of negro is! Het gaat erop niet normaal, echt geweldig!

BILL BURR vs Philly

PROBLEEMWIJKEN
Altijd fijn het internet, zo ongeveer alles is er wel op terug te vinden. Zo ook deze serie van SBS6 over probleemwijken van een paar jaar geleden. Bijna alle afleveringen staan netjes in een postje dankzij Wezkaz waarvoor hulde!

PROBLEEMWIJKEN!

SUPRISE I AM BORAT
Hehe Borat zou Ali G niet zijn en omgekeerd als hij niet een leuke stunt had bedacht voor de premiere van zijn nieuwe film in Toronto. Had ik al vertelt dat ik daar eens ben geweest, naja maakt ook niet uit. Kijken we even mee hoe knotsgekke Borat zijn entree maakt!

SUPRISE I AM BORATFEESTJES
En terwijl Siem nog aan het dagdromen is over zijn Q-base weekendje en er maar NIET over opkanhouden op die vervloekte messenger, post ik maar snel deze beelden van een feestje boven feestje soortement van ding. Checken we eventjes deze babes, okay de muziek had inderdaad beter gekunt.

FEESTJES!MOVIE MISTAKES
Er zijn van die mensen die een film seconde per seconde ontleden om uw daarna enkele fouten te tonen zoals bij hier bij onze belgische vrienden te zien is.

MOVIE MISTAKES

WEBCAM COMPILATIE
Uhmz volgens Rubenzzz is er weer een nieuwe eigen gefrabiceerde webcam compilatie onderweg. Tot die tijd zo maar eventjes eentje tussendoor, niet onaardig natuurlijk maar niet de kwaliteit die we gewend zijn. Kijken we eventjes mee?

WEBCAM COMPILATIETry before you die
Het is wel duidelijk wie dit seizoen in BNN's Try before you die' de lul is (en heeft) voor de experimenten met geslachtsdelen. Zag je Dennis vorige week al z'n eigen dildo maken, deze week mocht 'ie de fijne taak op zich nemen om tegen schrikdraad aan te pissen....

Try before you die

LEUK SPEELGOED
Had ik gisteren al een leuk filmpje met een op afstandbestuurbaar autootje. Vandaag zijn we zo'n zelfde soort autootje maar dan levensecht, met iemand die gewoon ook echt een stuur in zijn hand heeft, in plaats van een remote control! [thnx]

LEUK SPEELGOEDHOT CAROLINA
Hete Carolientje hmmz was daar vroeger niet een liedje over? Carolientje, carolientje lalalala wil een man.. of zo iets. Wie weet het nog?

HOT CAROLINALANGE LATINO
Sjesus dees beeb is echt lang, damn! En wat een Ass, deze gaat zekers in de Pizzaman alltime top 100 eindigen. Hehe kijken we eventjes mee zo rond het middaguur?

LANGE LATINORAIDEN X
Okay okay het spel dat er gisteren stond werd dus al snel door onze Tom uitgespeeld. Daarom vandaag gewoon weer een shootem up zodat ik zelf ook eens kans maak om dit spel als eerste uitgespeeld te hebben.

RAIDEN XMINI EARTH
Hehe wel leuk gedaan dit, allemaal in flash zo te zien. Een animatie hoe de wereld er uit zou zien als er nog maar 100 mensen op aarde zouden leven. Hehe moet je je voorstellen eej, al die ruimte!! [via]

MINI EARTH!

CELEBRITY JEOPARDY
Jeopardy een van de langst lopende shows over het grote water, dit keer met een Saturday Night Live sausje. Will Ferrel als de host van deze populaire show, de gasten zijn Sean Connery, Adam Sandler en Tom Cruise.

CELEBRITY JEOPARDYHOUSEJUMPEN
Hehe dit is best wel een stoer filmpje met een op afstandbestuurbaar autootje die over een huis jumped. Als je denkt dat dat onmogelijk is danwel dat het autootje dat niet gaat overleven dan heb je het dus mooi mis. Kijken we eventjes mee naar dit stoere gele autootje..

HOUSEJUMPENDE ULTIEME TV SPORT!
Man man man in die zuid amerikaanse landen weten ze ook wat televee maken is hoor. Hadden we voorheen die chipannertjes die de internet scene roeleerde met absure tv fragmenten. Doe mij maar gewoon televisa sud americanos want daar gebeurt het gewoon!

Checken we eventjes dit fragment van zomaar een spelshow waarzomaar eventjes ene Miss Angalina Anderson meedoet aan een spelletje. Check vooral eventjes het werkelijk waar sublieme camerawerk en echt toepasselijke muziek!

DE ULTIEME TV SPORT!BLOND BIKINI BABE
Damn deze dame heeft het echt allemaal, echt mega lekkeren tetten, lange benen en een mooie kont. Ok ok het gezicht is niet alles, maar je kan niet alles hebben. In een fijne bikini loopt ze een beetje over het strand te dartelen, jammer genoeg kan ik om privacy redenen niet vermelden waar dit precies is. Ik hoop dat jullie dit kunnen begrijpen? Via Pepe natuurlijk!

BLONDE BIKINI BABE!Kussengevecht!
null
Je hebt vroeger wel eens vast wel een kussengevecht gedaan. Wel eens met een hete babe topless? nee dat dacht ik al. Nou hier zie je hoe je dat perfect doet. 2 hete blonde babes aan het stoeien met kussens waar jij vanacht met je dikke kop op ligt.

Tijdens het gevecht gebeuren er nog een aantal andere dingetjes. Als je vanacht op je kussen ligt denk dan maar weer eens terug naar dit filmpje.

Kussengevecht!

DOKTERTJE SPELEN
Hehehe die Pepe toch he, kom ik na een lange dag werken en eventjes flink doorzuipen in de kroeg thuis staan er al weer een zooi nieuwe filmpjes klaar. Zo ook deze waarbij ik toch een raar gevoel krijg, deze gast vindt het waarschijnlijk dus leuker om doktertje met zijn meisje te spelen dan iets anders. Sjah.. je hebt ze erbij?!

DOKTERTJE SPELEN!SCIENTOLOGY is FOUT
Scientology je weet wel waar die maffe Tom Selleck en weet ik niet hoeveel andere beroemdheden ook al lid van zijn geworden, heeft een bijeenkomst. Als er dan geen camera bij mag, ga je je toch afvragen wat er mis is met zo'n beweging. Eerst volgt een gesprekje met de polisie daarna volgen een zooi aanhangers, die het hebben over allerlei angsten.. Uhmz angst en goddienst, het lijken bijna synoniemen dezer dagen!

SCIENTOLOGY is FOUTWTF, GEORGE = KYLIE??!
WTF, dit vind ik dan toch wel erg sterk bewijs dat of Kylie de boel loopt te faken of George Micheal. We zien het allemaal hier, in deze clip. Wat is er aan de hand, eerst dus die Crocodille Irwin die het loodje legt, toen was het de beurt aan die racer en nu dus waarschijnlijk een derde nationale aussie trots Kylie Minoque die in 1 week tijd op een nare manier in het nieuws komt.

GEORGE = KYLIE?!

DOUTZEN KROES PICCAS
Allemaal kennen we natuurlijk nog onze enige echte Hollandse schone, die op dit moment furore maakt op de internationale catwalks Doutzen Kroes. Hier op tastelikepizza al wel vaker onder de aandacht geweest in een aantal filmpjes. Ik kreeg zojuist een verse gallerie met fijne piccas doorgestuurd van Doutzen. Kijken we eventjes mee naar deze wel erg brave maar niet minder mooie foto's.

DOUTZEN KROES gallerie

JUMPAGON
Weeral een leuke game, dit keer is het de bedoeling dat je op wagonnetjes jumped die dezelfde kleur hebben. Geinige shit wel...

JUMPAGONPOWER RANGERS 2006
Tijden veranderen dus ook onze superhelden, checken we hiereventjes de nieuwe versie van deze zo populaire serie uit de jaren 90! De Powerrangers dus, het moet niet gekker worden, of word ik gewoon oud?

POWERRANGERS 2006

FRIENDS BLOOPERS
Dit was ooit een van mijn favorieten series, Courtney Cox vond ik echt helemaal geweldig. En de grappen van de rest van de crew waren echt meesterlijk. Ach het kwijl loopt me tegenwoordig niet meer uit de mond bij het zien van Courtney en de serie is volgens mij al een tijdje dooit. Toch wel leuk als je er dan een serie filmpjes met bloopers gepost wordt door friend Pat!

FRIENDS BLOOPERS


VETTE WATERPIJP
Hehehe Ellen kennen we natuurlijk allemaal van de gelijknamige sitcom Ellen. Wat we nog niet hier op de NL televee gezien hebben, is Ellen als een soort van Oprah die probeert goed te doen in deze verdorven wereld. Kijken we eventjes mee hoe Ellen deze Hasjkikkert op het rechte pad probeert te krijgen.

VETTE WATERPIJPNICOLE RICHIE
Uhmz dit liedje schijnt dus van Nicole Richie te zijn. Ik zou het echt niet weten, enige dat ik weet dat zelfs deze anorexia patient tegenwoordig nog mij kan krijgen, want het is al weer een tijdje geleden. Daarmee meteen eventjes vriende Bhuta een hart onder de riem steken, geen hand vol eej.. Maar goed kijken we even mee naar dit Nicole Richie filmpje!

NICOLE RICHIEELVIS LEEFT!
Was er laatst nog een oproep om je te melden als je bewijs had dat Elvis nog een leven is? Nou hier zien we toch duidelijk Elvis The King in een WWF voorprogramma bij een of andere worstelwedstrijd. Waar kan ik die beloning ophalen?

ELVIS LEEFT!ZONDAG!
Uhmz ook al zijn het soms net kleine kinderen toch maken ze wel lekkere muziek. Neem nou deze nieuwe plaat van Lange Frans en Baas B, die ook nog eens toevallig Zondag heet. Hehe die tekst beschrijft een beetje mijn ideale zondag, alleen dan niet in Diemen-zuid natuurlijk.

ZONDAG - Lange Frans en Baas B

EVEN OMKLEDEN
Sjah webcam babes moeten zich natuurlijk ook weleens omkleden en terwijl ik toch maar eens ga kijken of Raikonnen zo kan winnen op Monza, laat ik jullie alleen met deze blonde webcam chick.. [via]


EVEN OMKLEDEN!

GEVOELIGE TANDJES
Hehehe ik heb ook weleens last van gevoelige tandjes meestal als ik weereens flink heb lopen feesten op een of andere houseparty. Ik weet niet of dat poetsen met Sensodyne dan helpt, wel een geweldige reclamespot hiero.. Ik weet niet of ie oud is ofzo, maar ik kijk verder nooit reclame op televee!

GEVOELIGE TANDJES!POOLS BEATBOXEN
Uhmz sjah uit het land van de Vodka en de goedkope arbeiders heb ik deze Jasiek gevonden, die als ik het goed heb het eerst couplet van het Poolse volkslied als zingend, beatboxend ten gehoor brengt. Vraag me serieus af, hoeveel vodka er nodig was....

POOLS BEATBOXENSEXY BIKINI GIRLS
Tsja bij mooi weer horen ook mooie dames, en hoe heter buiten destemeer bikinis. Goeie zaak natuurlijk, vooral als we eventjes dit filmpje checken met een zooi lekkere bikini dames!

SEXY BIKINI GIRLSGALLERY GALLS
Sooow het is weer hoogtijd voor wat gallerie babes. Vandaag is het alweer mega mooi weer, mijn wietplantjes nog maar eens extra water gegeven want die hingen er toch een beetje slap bij na al dat mooie weer van de afgelopen week. Ik zal daar ook eens een leuke gallery van maken, vandaag hebben we gewoon normale galleries met hete chicks...

Puhlaya - Redhead - Dana - Marketta - Reon Kadena [video] - Lacy - Adriana - Peach

FRACTURE
Uhmz eindelijk een spelletje die ik zelfs ik begrijp. Voor de die hard gamers is het waarschijnlijk drie keer niks maar ik heb me toch zeker een minuut of 10 prima kunnen vermaken met deze retro shootem up genaamd fracture..

FRACTURE3 keer 2 = 6
Damn het is hier de week van de tweelingen lijkt het wel. Het begon allemaal met deze 2 braziliaanse dames die net zo mooi en net zo lekker zijn, toen besloot Rubenzzz er nog een schepje boven op te doen met 2 blonde schone die later toch weer niet zusjes bleken te zijn. Al met al een leuke week dus met mooie dames. Ter afsluiting van deze fijne week heb ik nog deze franse tweeling gevonden...

FRANSE TWINSCARTUNING ON TOUR [UPDATE]
Nadat het programma Pimp my Ride op MTV werd geintroduceert, werd het gewoon een rage dat cartunen. De meest rare autos werden in notime omgetovert tot ware beebmagnets. Vandaar ook deze oproep aan de bezoekers van TLpizza.com om foto's van je eigen auto in te sturen, gepimpt of nog te pimpen. Elke week worden dan uit de inzendingen twee auto's verkozen die een plaatsje op de site krijgt. Waarop dan weer gestemd kan worden. De meeste stemmen gelden en diegene met de meeste stemmen wint zomaar 4 tickets voor het mega EXPLOSIVE CARTUNING on TOUR feest. Is dat niet geweldig??

-----------------

UPDATE 9/9 : Met enige vertraging hier dan toch de bekendmaking van de winnaar van vorige week, het is dus auto nummer 2 geworden. Dus de 4 kaarten gaan naar Dirk uit pataland bij uitstek Belgie met zijn inzending van zijn getunede Fiat Punto.. meer fotos van deze punto vindt je bij meer lezen!

Deze week dus week 2 nieuwe inzendigen, toevalligerwijs zijn het ook nog twee uber gepimpte bmw's van twee mannen die elkaar ook nog eens kennen. Aan jullie dus om te beslissen welken de mooiste bmw heeft en de 4 kaarten gaat winnen...


kon je er de vorige keer niet bijzijn? Gelukkig heb ik wel de liveset van die avond weten te scoren.. DJ Macky dus op explosive cartuning show!

-----------------
UPDATE 29/08: Okay deze week zijn er dus twee auto uitverkoren om mee te doen aan de battle voor de vrijkaarten voor het grote Explosive cartuningontour evenement. Hier staan de autos stemmen doe je in de comments!

Deze week ook een interview met Alain de grote man achter Explosive Cartuning!

Filmpje kan je hier bekijken!
-----------------

Wil jij dus de wereld laten zien in wat voor een bolide je rijdt stuur dan 1 of 2 fotos van je racemobiel naar Pizzaman en win die 2 kaarten voor de Explosive Cartuning Tour 2006!

Vandaag heb ik twee auto's alvast ter voorbeeld.FF HUIGEN?
Meiden die mekaar aflebberen is natuurlijk altijd lekker om te zien. Tenminste vind ik dan, de collegas van Xmissy hebben daar ook zo hun gedachtes over. Check eventjes deze 2 lesbos die zo hier bij mij op de bank verder mogen gaan...

FF HUIGEN?

FRANKS CLUBMIX
Wegens drukte willen nog weleens dingen niet helemaal gaan zoals ik wil. Zo mist er afentoe bijvoorbeeld een woensdag muziekdag en wil ik ook nog wel eens een competitie vergeten. Niet getreurd de uitslag van de cartuning competitie zal ik zo bekend maken. En 2 nieuwe deelnemers voor de battle zijn er ook al dus... Om die woensdag muziekdag enigzins goedtemaken hierdan een lekkere clubmix gemaakt door Dj Frank speciaal voor tastelikpizza.com.

FRANKS CLUBMIX! 95MB

[rapidshare - op free drukken - naar beneden scrollen even wachten en code invoeren - happy clubbing - playlist in de comments]

SEX in het BB HUIS
En ja hoor het is weer zover, net als in voorgaande jaren zijn de eerste beelden waarop geilig geneuq te zien zijn. Wezkaz.nl was er meteen bij en de beelden zijn dan ook gewoon al weer opgedoken op het internet. Kijken we eventjes mee hoe Semith en Micheline het doen?

SEX in het BB HUIS!

BEN AFFLECK INTERVIEW
Die sterren in Hollywood hebben toch maar een mooi leventje. Worden sterren in NL al op handen gedragen en krijgen ze vanalles zomaar ineens voorelkaar, in Amerika is het nog gekker. Check even hoe deze Anne-Marie Losique een interview afneemt bij Benn Affleck.

BEN AFFLECK INTERVIEWShaun White
null
Shaun White ook wel de ''Tomato'' genoemd door zijn rode haren is werelds beste freestyle snowboarder. Mischien heb je hem al eens gezien tijdens de laatste olympische spelen in Turijn waar hij in de Halfpipe goud won. Heb je het filmpje niet gezien of wil je hem nog een keer zien dan staat hij hier. De Amerikaan Snowboard niet alleen, maar skate ook.

Shaun White

Vrouwen en Fruit
null
Damn! Ik wist niet dat fruit zo sexy kon zijn. Appels perzikken, Vind je allemaal mooi nadat je dit filmpje gezien hebt. Ik ga ar verder niets over te vertellen, ik geef alleen een hint, Vrouwen + Fruit = sex. Houd die formule maar goed in je hoofd!

Vrouwen en Fruit

Hete Webcambabe
null
Het is weer tijd voor een babe die stript en danst voor de webcam. Nou, ik heb hier een hele hete gevonden! Ze stript van haar sexy BH in een langzaam tempo helmaal naakt, En laat ons elk plekje van haar lichaam zien.

Hete Webcambabe


Hete Striptease
null
De Babes blijven maar komen ! Ik heb hier een mega hete babe die een lekkere striptease voor ons doet. Een lekkere brunette met prachtige lippen beweegd langzaam. Het beeld is vertraagd maar who care's? Gewoon een lekker wijf dus.

Hete Striptease

Kleedhokje 2
null
Ken je deze post nog? jawel he. Van die twee dames die het met elkaar deden in een pashokje. Die slimme manager van die winkel hangt een camera op en zie wat er allemaal in die benauwde ruimte gebeurd. Nu heb ik er nog 1 gevonden maar bij deze staat de babe alleen en verkleed zich helemaal uit en bekijkt haar strakke lichaam.

Kleedhok Babe

Blonde webcamgirl
Blonde webcamgirl
Ja, ja mensen. Ik ben bezig met mijn 5de deel van de webcamcompilaties!!! Ik ben nog bezig met filmpjes zoeken maar ik heb alvast een bein gemaakt. Omdat jullie mischien ongeduldig raken heb ik hier nog een lekkere blonde webcam girl. filmpje van camwithher.com

Blonde webcamgirl

Next door Nikki
null
Je hebt vast wel van de naam, Next door nikki gehoord. Zo niet? Dat is net zo'n slet als kate van kate's playground die ook van deie geile filmpjes maakt waar je dan zogenaamd moet voor dokken. dit is trouwens haar eigen site. Maar op het internet hier betalen we natuurlijk niet. Nikki heeft gezelschap van een andere babe waar ze samen ongeveer 11 minuten aan het stoeien zijn.

11 minuten stoeien met Nikki

Kleedhok Babes
null
Sommige winkels zij gewoon geniaal, als het dan niet goed gaat met de verkoop en ze gaan bijna failiet, hebben ze altijd nog een camera die ze ophangen in een kleedhokje, als er dan nog eens 2 meiden met elkaar aan het spelen zijn is de zaak gered, je verkoopt de film en zet hem op het internet. Check die shit!!

Camera in kleedhokje


LEKKERE TEASE
Linktippert Pepe weet weer niet van ophouden vandaag, daarom als afsluiter voor vandaag deze ultieme tease. Want dat is het toch echt, dus allemaal oogjes dicht en snaveltjes toe. En slaap lekker...

LEKKERE TEASEDAMN HOT
Owkeee, dit is dus een mega lekker filmpje... Ik hoef natuurlijk niet te vermelden dat het wederom linktipper Pepe was die met dit filmpje kwam aandragen. Echt goeie shit dus weer, met een lekkere latino die een fijne striptease act al dansent op voert.

DAMN HOTTRIGGER HAPPY 2
Hehe eindelijk is het dan zover een nieuw seizoen is begonnen van de serie Trigger Happy op de belg, wat dit jaar ineens Tragger hippy heet. Echt goeie shit dus, die sketches, soms ook wel wat flauw maar goed zijn ze overall toch wel. Via de nieuwe belgische site Mediabom vond ik zomaar deze link!

TRIGGER HAPPY seizoen 2 aflevering 1!

[via]

Verkeerde babysitter
null
Bij dit filmpje lig je echt in een scheur of vind je het schokkend. een onschuldig klein kind krijgt een baby-sitter en schijt half in zjin broek. Als je kinderen hebt of als je ze gaat nemen, zorg dan wel dat je de juiste baby-sitter uitkiest. Als je deze gast inhuurd houd je koter er nog een trauma aan over.

Verkeerde Babysitter

Blonde Twins
null
2 lekkere babes die op elkaar lijken is lekker. Indernaad! Tweelingen!! Pizza postte vandaag al een post over 2 braziliaanse tweelingen. Ik heb hier nog een heerlijk filmpje gevonden van 2 blonde zusjes die met elkaar aan het stoeien zijn met elkaar op een bed. Mis die shit niet!!

Blonde Twins

Japanse zelfmoord
null
In Japan leefde een meisje dat 2 jaar geleden zelfmoord pleegde. Nog voor da ze dat deed schetste ze dit portret, scande et en zette het online. In Korea werd dit opgepikt en al snel gingen verhalen rond waarin wordt gezegd dat het moeilijk is om langer dan vijf minuten in haar ogen te staren. Geruchten zeggen dat mensen zelfmoord gepleegd hebben door te lang te kijken naar het portret. De afbeelding veranderde volgens hen, er verscheen donkere wazige gloed in haar ogen en haar gezichtsexpressie veranderde. Durf jij 5 minuten in de ogen van deze vrouw te kijken?

Klik hier voor zelfmoord


CARBOWLING
Tommes van Getlogged.com had vanmorgen zijn nieuwe wagen afgeleverd gekregen.. Naast een opgefokte Clio heeft meneer nu ook een Rav4 op zun oprit staan. Trots dat ie was kwam hij hem hier op de redactie laten zien.. en onze Siem heeft die bak offcourse weer op geheel eigen wijzen ingewijd. Krassen op de lak tom?

CARBOWLING

DE KONT VAN MS KEIBLER
Ah dis nou eens leuk voor op een regenachtige zondagmiddag. Lekker een beetje klussen, met als eindresultaat een perfecte afdruk van een van de lekkerste konten die er op deze aardkloot rondlopen. De kont van Stacy Keibler dus, bekend van het sportgebeuren in de US!

DE KONT VAN MS KEIBLER

De mannen van Mediabom tipte zojuist ook nog deze Stacy Keibler gallerie.. [thnx]BRASIL TWINS
Zeg maar nee dan krijg je er twee moet Pepe gedacht hebben toen hij deze fijne film tipte. Heerlijk gewoon een braziliaanse tweeling die er echt mogen zijn (of is het nu enkelvoud?). Snel maar eventjes gaan kijken zou ik denken!

BRASIL TWINS!GRATIS PARKEREN
Hehe mega gadget dit, om die parkeer maffia te slim aftezijn. De eenvoud van deze truc is eigenlijk wat het zo geweldig maakt naar mijn mening. Men pakke een parkeerschijf knutselt er een beetje aan en hoppa gratis parkeren dus. Of je koopt het gewoon op internet!

GRATIS PARKEREN!
PUBLIC FLASHING 4
Soow, toch nog eentje gevonden ergens in een oude doos onder een stapeltje tijdschriften. Gelukkig maar! Deel vier alweer dus van deze serie Public Flashing, vandaag heb ik Vanessa dus bereid gevonden een en ander voor ons te filmen. Kijken we eventjes mee hoe Vanessa zich amuseert bij de bushalte?

Vanessa!WEBCAM BABE 396
Het duurde eventje na die stortvloed van webcam filmpjes waar collega Rubenzzz een tijdje geleden mee kwam, maar nu heb ik toch een hele lekkere gevonden al zeg ik het zelf. Kijken we eventjes mee naar deze uberlekkere babe in het volgende filmpje!

WEBCAM BABE 396BIKINI FIGHT
Dit zouden ze moeten invoeren op de olympische spelen!! Echt een geweldige nieuwe sport met allemaal babes dus in bikini in dit filmpje. Wie gaat er lobbyen bij de olympische bond?

BIKINI FIGHT!50 CENTS - PIMP XXX VERSION
Okay okay ik ben dus best wel gevoelig voor verzoekjes en omdat deze in de voorbij gaande dagen al twee keer werd aangevraagd, was ik zo aardig um vandaag maar eens te posten. Kijken we eventjes mee naar dit overigens lekkere nummer en dito dames!

50 CENTS - PIMP XXX VERSIONVOYEUR CAM
Ah we hebben weer een viespeukje te pakken hoor die met een camera in een tas stiekum argeloze meisjes filmt. Natuurlijk een laffe daad, moeten we dit eigenlijk wel plaatsen? Ja, natuurlijk! Zo en nu naar het Nederlandse elftal kijken...

VOYEUR CAMVERKEERDE TOOLS
Hehe geweldig reclamespotje hier, waarin nog maar eens duidelijk wordt gemaakt dat je maar het beste gewoon de juiste tools kan gebruiken en anders helemaal niks. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor het gereedschap in je koffer...

VERKEERDE TOOLS!
STEVE RELOADED
Onze croc-held Steve, nogmaals in een filmpje van Southpark. Al een oudje maar nu dan toch weer actueel wanneer onze held morgen begraven wordt. Kijken we eventjes mee hoe Steve als vanouds aan het worstelen gaat met een krokodil.

STEVE RELOADED!

Onze vrienden van Prikstok gooien er nog een mooie tribute voor Steve tegenaan!PRUTSER INC. [NSFW]
Ok, je neemt de stap om mee te doen in een pornofilm. Je denkt lekker aan de gang te kunnen met een gewillig slutje om er vervolgens nog voor betaald te worden ook. Het minste wat je dan nodig hebt is het gezond verstand om een condoom niet als een sok om je lul te frotten en enige ervaring te hebben met vrouwen. Zie hier de grootste prutser in the adult industry.

SLECHTSE PORN ACTOR EVER

DRUM DRUM
Wij hier in Nederland hebben een van de beste drummers ter wereld. Tja, maar niet alleen Caesar Zuiderwijk kan trommelen, kijk maar mee naar deze Hip Hop drummers! Natuurlijk best leuk allemaal, maar deze gozer kan het net wat beter. Gelukkig heb je altijd baas boven baas, want deze gasten zijn echt te bizar voor woorden!

DRUM DRUM

PUBLIC FLASHING 3
Ahum derde dag op rij het lijkt een traditie te worden hier bij de Pizzaman. Toeval of hebben we hier een nieuwe hype ontdekt? Voorlopig houden we het maar op toeval, toch gaan we vandaag aftrappen met deze Vanessa... Die wederom dezelfde hobby heeft als een paar andere dames hier de afgelopen dagen, flashen dus. Kijken we even mee met Vanessa?

Vanessa!!GALLERIE GALLS
Euhmz tis weer tijd voor wat gallerie babes! Wat hebben we vandaag? Echt een gevarieerd aanbod dus, van donker naar blond..


Aria Giovanni - Keeley Hazel - Katja - Mindy Vega! [video]


CARMEN
Uhmz ja, ik kon net dus gewoon klimmen tegen een regenpijp om hier binnen te komen. Damn, gewoon de sleutels dus vergeten op m'n werk. Een beetje lusterige aktie dat geef toe, daarom snel over naar Carmen die veel goedmaakt. Ik ben dus echt buiten adem damnnnn

Carmen!SUPERMAN ALTERNATE ENDING
Onze grote held Superman kennen we allemaal, nee het is geen vogel en ook geen vliegtuig, die altijd won op het witte doek maar in real life eerst verlamd en toen ook nog een dooit ging. Maar nu is er plots een ander eind aan deze super superman verhaaltjes, in stripvorm wordt het uitgelegd zodat iedereen het kan volgen.

SUPERMAN ALTERNATE ENDING!PUBLIC FLASHING 2
We gaan toch eens wat meer aandacht besteden aan dit soort flash filmpjes die ineens opduiken in mijn mailbox. Geweldige shit gewoon, vooral als je dan bemerkt dat het nog best wel lekkere babes zijn ook. Kijken we vandaag eventjes mee naar Samantha die langs de snelweg staat te flashen!

SAMANTHA!3D BRUCE LEE
Vette Bruce Lee animatie hier uit 1997. Het is al een oudje okay das waar, maar niet minder mooi ofzo. Kijken we eventjes mee naar dit knapstaaltje van animatie maken, zelfs de geluiden zijn echt!

3D BRUCE LEE

MEER PARIS
Ah we hebben weer wat nieuws van het Paris front, tijdje geleden deze videoshoot van Paris al eens gedownload bij Maxim, maar nog maar niet online gezet. Nieuwste Pizzapartner Breinloos had er nog een mooie gallerie bij, kijken we eventjes mee?

PARIS MAXIM videoshoot!

PARIS BREINLOOS fotoshoot!VRIENDEN VOOR HET LEVEN
Met wie heb je altijd lol en met wie ga het liefst naar de kroeg? Juist ja, met je vrienden. Vrienden heb je voor het leven, dat heb ik weleens gehoord, toch zitten in het volgende clipje een aantal momenten waarbij ik zo mijn twijfels heb.

VRIENDEN VOOR HET LEVEN!

CHOCO BABES
Wel een leuke gallerie die ik zowaar kreeg toegestuurd vanmiddag al door iemand die de les niet zat te volgen. Goeie ouwe Siem dus van Getlogged die weer eens niet zat opteletten. Wel een leuke gallerie, anders zullen we maar zeggen.

CHOCO BABES!

STEVE IRWIN
Steve Irwin die goeie ouwe krokjagert werd zowaar verrast, niet eens door een krokodil. Nee het was een giftige pijlstaart rog die uhm zomaar poef door zijn hart spiesde. Zijn laaste woorden schijnen "Crocs Rule" te zijn geweest.

Een fijn postje hier met nog wat filmpjes van deze WildLife Held!

Capri alweer
null
Jullie kennen mijn vorige posts waarschijnlijk nog wel van jordan capri. Je weet wel, Dat sinasappelsap maken. En waar Capri gezelschap heeft van een vriendin waar ze elkaar lekker masseren. Maar nu heb ik nog een filmpje gevonden Hier heeft ze weer gezelschap. Maar nu van 4 andere babes. Er zal daar wel wat te vieren zijn. Jammer kreeg ik geen uitnodiging voor hun feestje.

PUBLIC FLASHING
Uhm vandaag gaan we weer buiten staan flashen. Dit maal met twee dames tegelijk, Brittany en Marilyn gaan vandaag voor ons in het park een beetje geil doen voor de camera. Nooit verkeerd natuurlijk en altijd leuk, gaan we weer..

BRITTANY en MARILYNWHITEHOUSE RAP
Rappen is helemaal in, sinds burgermeerster Leers en Minister Donner zich er aan waagde. Dat schijnen ze nu ook te begrijpen in het Witte Huis, zagen we eerder al een beatboxende Bush voorbij komen. Dit keer dus een heuse Bush met crew op de muziek van Goldddigger!

WHITEHOUSE RAPMASTURBATION IS FUN
Voor elk kind komt eens dat gesprek met zijn ouders over de bloemetjes en de bijtjes. Deze vader neemt er echt de tijd voor om zijn zoon de juiste voorlichting te geven. Het gaat niet echt over de bloemetjes en de bijtjes, wel wordt er uitgelegd wat masturbatie nou allemaal welniet is.

MASTURBATION IS FUN1000 ASHLEY 1000 [NSFW]
Op 9 mei 2006 zag Pizzaman's kindje het levenslicht, met dank aan Xmissy kon ik toen eindelijk posten op mijn eigen weblog. Ook op een sponsor voor mijn hosting kon ik direkt rekenen, zeg maar meteen een goede start dus. Nu 1000 postjes later, is er wel wat veranderd hier op Tastelikepizza. Een hoop weblog vrienden zoals , Getlogged , Biertijd , Wadda , Zattevrienden , Pornenmeer , Skoften , Kladblog , Badmofo en natuurlijk niet te vergeten Xmissy zorgde er in de afgelopen 4 maanden voor dat jullie hier eens kwamen kijken en terug bleven komen, waarvoor DANK!

Nu amper 4 maanden later dus is het alweer tijd voor post nummer 1000, en om dit te vieren vandaag een zeer ondeugend filmpje van ene Ashley die loopt te flashen en nog wat [nsfw] meer bij een tankstation!

POST 1000 :: ASHLEY :: POST 1000 [NSFW]

Inmiddels hebben we een nieuwe sponsor, een hoop nieuwe pizza partners (zie hier naast) en gaan we op naar de volgende 1000 postjes!


ASS COMPILATIE! 2!!!
Habbaaa, daggie vrij vandaag heerlijk. Het is superweer, zonnetje schijnt de postjes worden lekkerder. Ik ga nog steeds voor dames met een lekkere kont, vandaar eventjes deze compilatie tussendoor, met de beste ass van het net deel 2.

ASS COMPILATIE 2LEUK de BURGER KING
Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Burger King helemaal niet zo lekker vind eigenlijk. Doe mij dan toch maar zo'n fijne uberlekkere quarterpounder van de Mac, ipv al dat groenvoer wat je er gratis bij krijgt bij elke Whopper. Deze gasten lijken ook niet al te blij te zijn in de Burger King, het zou niet gaan om de kwaliteit van de Whoppers, dat valt weer mee dan...

FIGHT @ BURGER KINGBLING BLING op VMA
Dit weekend waren de uitreikingen van MTV's Videoawards. De mannen van Gawker hebben er een leuke compilatie van gemaakt, niet van de uitreiking zelf ofzo. Wel van een zooi dwazen die meer geld verdienen dan goed voor ze is, checken we eventjes mega veel bling op MTV!

BLING BLING op de MTV VIDEO AWARDSNAAKT KUNST
Het verschil tussen gewonen naaktfotos en kunst, dat is wat je ziet op deze site. Naaktkunst uit Rusland dus in hele mooie zwart wit pix! Vandaag heb ik een dagje vrij, dus zal eens wat goed maken hier voor het weekend. Alhoewel Rubenzzz toch echt zijn best heeft gedaan toen ik een weekendje weg was!

MOOIE NAAKTE KUNST

CHACARRON
Soooooooow hebben we allemaal een lekker weekend gehad. Ik kreeg onverwachts ineens bezoek uit Spanje. Geweldig weekend gehad, helemaal los gegaan natuurlijk, en vandaar eventjes geen tijd om wat te posten. Gelukkig is daar dan altijd nog Rubenzzz die het aardig heeft kunnen redden in zijn eentje. Dan maar eventjes wakker worden en de week beginnen met deze Chacarron!

CHACARRONSinas maken
null
Zelf sinasappel sap maken is niets aan. Maar wel als je het samen doet met een lekkere babe. Zie hier hoe je sinaappelsap maakt volgens Jordan Capri's recept. Het resultaat van de sap is volgens mij niet zo geweldig maar maakt dat jou wat uit?

Sinas Maken!

5 Babes
null
De wedstijd Nederland - Luxemburg is inmidddels afgelopen en de uitslag is zeer zwak! 1 - 0 spelen tegen zo'n amateuristisch voetballand. Ben je boos of teleurgesteld? dan moet je maar naar dit filmpje kijken en het vrolijkt je gelijk op. 5 dames die met elkaar een gezellig feesteje houden.

5 Babes


Webcam blondje
null
Het is nu rust in de wedstrijd Luxemburg - Nederland. Nederland staat met een schandalige stand voor. Luxemburg heeft namenlijk maar 1 pro speler die er ook niets van bakt. Om dat even allemaal te vergeten heb ik hier nog een hete blondine met een uber lekkere ass.

Webcamblondje

Bloopers
null
Vallen doet pijn. Maar het is natuurlijk wel leuk als je iemand anders ziet vallen die je niet kent. Iedereen heeft ze wel eens gezien op tv bij een of ander homevideoprogramma. daar sturen ze hun eigen filmpjes in met het doel geld te winnen. Ik heb hier een compilatie van de grappigste en pijnlijkste bloopers.

Grappigste Bloopers
Aziatische webcam
null
Ja ja, de webcambabes blijven komen vandaag. Ik heb weer iets moois gevonden. Dit keer een aziatisch meisje met mooie tieten speelt met zich zelf. Daarna wast ze haar eigen met zeep. Check die shit!

Aziatische babe!