Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand August 2006

ROB CORDDRY
Leuk filmpje hier over Rob Corddry de vaste sitekick van Jon Stewart in de Dailyshow. Het is de laatste keer dat Rob zijn blik geeft op het nieuws. Leuke interviews en andere stukkies zie je in deze farewell tribute aan Rob Corddry

ROB CORDDRY van THE DAILYSHOWALIEN AID
Okay na allerlei andere hulpacties, nu dan eindelijk een actie voor de buitenaardse mede-alien onder ons. Goed filmpje hier, wat me ook een beetje deed denken aan die scene in Men in Black als Will voor het eerst aliens krijgt te zien.

ALIEN AIDBODYFLEX
Uhmz het enige wat ik kan bedenken dat deze dame aan het doen is, is poepoefeningen ofzo? Je zal een vrouw hebben die dit elke morgen eventjes puffend meedoet, weet iemand waar dit goed voor is?? Ik kan me er echt nix bij voorstellen..

BODYFLEX

EXPLOSIVE JACK
Met explosieve moet je tegenwoordig steeds beter opletten.. zo kan een onschuldig flesje, lekker parfumerend, badschuim al een aardige ravage veroorzaken. Het ouderwets TNT doet het by de weg ook nog erg goed! Je moet alleen wel ff uitkijken voor je vingertjes.. als je het zooitje met een aansteker confronteert. Want voor je het weet krijg je van dit soort hippe cowboy taferelen..

EXPLOSIVE JACK

LEXXY
Habaa, wat een lekkere kont heeft deze chick! En ze verwelkomt ons ook nog eens, wat een feest. Kijken we eventjes allemaal mee met deze kanjerrrr! 3 maal Lexxy!

LEXXY!ZUSANNA
Zo rond middenacht krijg ik altijd weer een wat hongerig gevoel. Mijn maag begint dan te knorren vanwege overmatig drankgebruik gelukkig is er dan altijd wel eventjes iemand bereid om voor de Pizzaman iets lekkers te maken in de keuken. Ik dacht dat jullie het wel fijn zouden vinden als ik een en ander filmde...

ZUSANNA!BIRA BIRA
Hehehe, geweldige reclamespot hier en zoooo herkenbaar. En niet te vergeten het goedmaken achteraf. Waar gaat het om in deze spot? Bier, natuurlijk...

BIRA BIRAP-MOBIEL
EIndelijk is ie er dan, mijn eigen lease auto. Helemaal gepimptuned door de mannen van Explosive... Ik heb meteen maar eventjes een filmpje gemaakt, checken we eventjes deze PIZZAmobiel!

PIMPMOBIEL!MET DE BILLEN BLOOT
Uhm fijn bangbros filmpje hier, 3 dames lopen in strakke outfits op straat. Cameraploeg erbij en dan besluiten de dames dat mini rokjes toch beter staan op film. Kijken we eventjes mee?

MET DE BILLEN BLOOT!GHOST CAR
Hehehe dit is wel een tof filmpje eigenlijk, ook wel een beetje bizar. Dit is dus geen trucage ofzo, maar echt politie materiaal van Court tv een serie zoals COPS ofzo. Na een wilde achtervolging verdwijnt de ghost car ineens zomaar door een hek into the twillight zone.. tidudidu!

GHOSTCAR!KLUIVERT MOET OPTIEFEN! [UPDATE]
WTF, Feyenoorders verenigt U tegen de komst van Patrick Kluivert. Dat is de boodschap dus die ik graag aan Jorien van den Herik wil meegeven. Gisteren viel te lezen dat Feyenoord een bod zou hebben uitgebracht op ex-ajaxcied Kluivert, dit kan natuurlijk niet! Als die Kluivert naar Feyenoord komt ga ik toch echt serieus overwegen om een jaartje sabbatical intelassen wat betreft mijn Feyenoordschap na 34 jaar!

Lees hier het persbericht dat ie komt en hier valt te lezen dat wij dat niet willen!

---------------
update 30/08: Kluivert gaat naar PSV, en Feyenoord heeft nog een paar uurtjes...

BIKES EN TETTEN
De liefhebbers van bikes en 'blote tietors' konden vorige week in Auckland (NZ) hun lol op. Daar reden namelijk enkele tientallen topless pornosterren op motorfietsen in de rondte tijdens de "Boobs On Bikes" tocht. Xmissy heeft de videobeelden....

BIKES EN TETTEN

SELF PARKING
Laatst al een filmpje hier een filmpje geplaatst van een Mercedes die zelf kon parkeren. Dit keer hebben we een Lexus ls 460l die eerst inschat of een parkeerplaats groot genoeg is en er dan moeiteloos instuurt. Echt een fijne optie dit, ik vraag me af wanneer dit een beetje standaard gaat worden.

LEXUS LS 460 PARKING


DEVILS CAKE
Sjah de grappenmaker die dit verzon hebben ze meteen maar naar huis gestuurd. Dit koppel is dus net getrouwd en ziet er aardig bijgelovig uit. Plots komt er iets uit de taart, en het is geen mooie dame!

DEVILS CAKE!VICTORIA SILVSTEDT
Victoria Silvstedt is een beetje op haar retour als je het mij vraagt, de lange blonde wordt ook een dagje ouder. Eventjes ter informatie voor onze Junk, ook zij kan mij dus krijgen. Nou ja lang blond met lange benen en lekkere tetten, wat wil je nog meer in het leven?

VICTORIABLOODBOUND
Hoe een band het voor elkaar krijgt om heden ten dage nog te klinken als een jaren 80 band, het is mij een raadsel. Maar Hammerfall heeft het voor elkaar. Niet bijster origineel, maar wel lekker.

Van het album Chapter V, dit is Blood Bound.

GALLERIE GALLS
Uhmz het is weereens tijd voor wat fijne gallerietjes. Sjah ik weet dan eigenlijk nooit wat ik er bij moet schrijven eigenlijk want galleries zijn galleries voor mij. Nou ja enjoy ze in ieder geval, het zijn er vier ditmaal!

ADRIANA - JESSICA - BLUE EYES! - Jessica Biel!

CORKY POWER
Life goes on was een best wel goed bekeken serie een jaartje of 10 geleden op de commerciele omroep. Het ging over de belevenissen van ene Corky en zijn familie, kijken we eventjes mee naar deze clip waarin Corky toch duidelijk een vijand van de staat blijkt te zijn!

CORKY POWER!STACEY SANCHEZ
Uhm ik voel me nog steeds niet helemaal opperbest, vandaar dat het eventjes wat minder druk is hier op tlpizza.com qua postjes. Maar bikkel als ik ben wordt er gewoon doorgelogd. Eerst maar eens deze Miss Sanchez, oftewel Stacey voor vrienden en bekenden.

STACEY SANCHEZMUZIEK WOENSDAG
Vandaag een muziek woensdag geheel gesponsort door Big One. Vandaag weer wat recent spul vanuit de clubs all over Europe. Vandaag onder andere, Jean op Illusion, Armin van Buuren en Sven Väth...

Ook staat er een compleet overzicht met alle sets van het Detroit Electronic Music Fest - Movement 2006 in Detroit, Michigan dat 3 dagen duurde! Enjoy!

Alle sets kan je hier vinden.Kelly Clarkson @ Metalskool
Kelly Clarkson @ Metalskool
Misschien niet echt slim als je Kelly Clarkson heet: Vooraan gaan staan bij een concert van Metalskool. Helemaal niet als je een slokje te veel op hebt. Voor je 't weet wordt je het podium opgesleept en mag je je tietors laten zien. Okee, zo ver komt het niet maar ze blèrt wel een poosje heerlijk mee op Sweet Child O' Mine.

KELLY @ METALSKOOL >>
FELICIA TANG
Een vrouw met de naam Tang, trekt me eigenlijk niet zo. Meestal worden vrouwen pas tangen als ze een jaartje of 45 zijn. Nou ja dit is dus geenzins een oude tang, nee Felicia is zelfs lekker te noemen. Kijken we allemaal eventjes mee?

FELICIA TANG!JEWEL
En ja mannen we hebben weer een echt juweeltje gevonden voor Tastelikepizza.com. Ik mag wel zeggen een heuse diamant want deze Jewel mag er echt wezen. Uit het land van de kangaroos en struisvogels presenteer ik U, Jewel!

JEWELCONAN O'BRIEN en de EMMY's
Okay okay gister berichtte ik jullie al over de emmy uitreikingen die afgelopen weekend waren, en het nipslipincidentJE die dat opleverde. Vandaag heb ik de opening van de Emmy's uitreiking. Dit jaar verzogd door niemand minder dan Conan O'Brien, van de gelijknamige tv-show!

CONAN O'BRIEN EMMY OPENING 1&2


DANNY DE VITO
It's always sunny in Philli, zo heet de show waar Danny de Vito in deze commercial reclame voor maakt. Het fenomeen air guitar is natuurlijk niet nieuw hier in NL, de wereldkampioen is immers een hollander. Altijd leuk die Danny!

DANNY OP AIRGUITAR!BAGMAN
Uhmz sjah, het ziet ernaar uit dat we weer wat idioten hebben gevonden die zelf een filmpje gemaakt hebben. Dit keer een stel fransen, wat natuurlijk erg jammer is want ik ken geen Frans en ik spreek het ook nog eens niet. Diegene die zich geroepen voelt om een vertaling te maken, terwijl hij/zij eigenlijk zou moeten werken voor de baas, droppen in de comments, graag!

BAGMAN!HOMESTAR RUNNER
Uhmz ja wat je op deze site allemaal kan doen zien en bekijken is echt teveel om op te noemen. Dus zelf eventjes uitchecken, klik niet op view intro want dat liedje gaat het eerste half uur niet meer uit je hoofd. Ik zag een zooi toons en games staan dus vermaak allom!

HOMESTAR RUNNER!

SUPERDOG
Hehehe sommige honden hebben toch wel veel lef hoor. Neem nou deze geile rakker, hij is zeer waarschijnlijk de enige hond daar en dan ziet ie een leeuwin liggen. Uhmz denkt ie, das geen kat, daar is ie te groot voor, dan zal het wel een soortgenoot zijn. Hehe geweldig, en de leeuwin? Sjah die had toch al jeuk op d'r onderrug..

SUPERDOG!KATE
Hmz dit is volgens mij niet de Kate die wij kennen, maar een maagdelijke nieuwe Kate. Tis laat ik ga lekker slaapies doen, tot morgen maar weer. Tot dan Kate.. dus..!

KATE!WEZ is JARIG
Ah was ik het dan toch bijna vergeten, maar gelukkig wees goede vriend Schumi mij er nog net op tijd op. Linkpartner van het eerste uur, Wezkaz.nl bestaat namelijk vandaag precies 1 jaar, hiep hoi. Felicitaties gaan natuurlijk uit naar Wez himself die overigens tevens een graag geziene gast is hier op Tastelikepizza.com.

Dus van de Pizzaman en Rubenzzz gefeliciteerd en keep up the good work!

WEZ IS JARIG!

VIRGINIA
En terwijl de site ineens trager en trager lijkt te worden post ik toch nog eventjes snel deze beeb. Virginia danst er op los op een wat retro nummer volgens mij want het nummer klinkt mij zelfs bekend in de oren.

VIRGINIA DANST!CAPELLE in CRIBS
Geweldig deze gast toch. Dave Chapelle in een parodie op MTV's cribs, Dave Chapelle hoeft verder geen uitleg dacht ik en zo wel dan kijk je eventjes hier in de Wikipedia. Anyway in dit filmpje verwelkomt hij de MTV crew in zijn crib. Kijken we eventjes mee, Ja?

CAPELLE in CRIBSUSED CARS
2e handsauto verkopers hebben de reputatie zo'n beetje de meest slicky verkopers die er maar bestaan te zijn. Een afgetrapte auto verkopen voor nieuw, en woekerprijzen dragen dan ook niet echt bij aan een betere reputatie. Kijken we eventjes mee naar deze scene uit de film "Used Cars" met wel een heel vreemd reclamespotje, zouden ze dan toch..........

USED CARSKOKEN MET WIET
Okay ik ga ervan uit dat de meeste onder ons weleens spacecake of iets dergelijks hebben geprobeerd, dus jullie weten ook allemaal dat je met wiet of wietboter lekkere dingetjes kan maken. Dat je er daarna ook goed op kan slapen of om de raarste dingen in lachen kan uitbarsten neem je dan maar voor lief. In dit filmpje zien we 2 gasten die ons gaan leren te koken met wiet. Uiterst intressant!

KOKEN MET WIET!GIRLZ GIRLZ GIRLZ
Dit filmpje is een ode aan alle mooie vrouwen volgens de titel. En damn dat is het ook, echt een uiterst lekker filmpje hierzo! Ga er ff lekker voor zitten, handdoekje in de buurt en gaan!

GIRLZ GIRLZ GIRLZBIG BETTER BROTHER
Kijk dat Big Brother vind ik echt onzin televee voor mensen die niks beters te doen hebben dan naar een aquarium te kijken waar in plaats van vissen, voor de verandering eens mensen in zitten die wat mij betreft mediageil zijn ofzo. Ik weet niet in welk land deze versie van Big Brother wordt uitgezonden, maar dit lijkt er meer op. Kijken we eventjes mee??

BIG & BETTER BROTHER


Babe
null
Het is tijd voor een lekkere babe met een kont. nee, geen negerinnenkont met een omtrek van een kilometer. Maar gewoon een mooie reed. Nu ben ik niet zo'n kontenman. maar er zijn hier vast wel gasten die er wel even van houden. voor die, kijk maar naar deze babe.

Babe met mooie kont


EMMY NIP SLIP
Ah de Emmy Awards werden schijnbaar weereens uitgereikt afgelopen weekend. En dat zelfs daar iets mis kan gaan blijkt wel uit dit fragment hier. Toch vreemd want ik dacht dat ze na dat incidentje met Janet Jackson, live uitzendingen met een paar seconden gingen vertragen om het preutse Amerikaanse volk dat soort akkefietjes te besparen.

EMMY NIP SLIPEVEN OVER DE BUSHMANS
Deze democraat steekt niet onder stoelen of banken hoe hij over president Bush en zijn beleid denkt. Weleens leuk om te zien hoe het er daar dus afentoe aan toe gaat, tussen die democraten en die bushpartij!

EVEN OVER BUSHMANS

JAPANS POOLEN!
In Japan is alles goed in Japan doen ze alles beter. Dat gevoel begin ik toch een beetje te krijgen de laatste tijd aan het,nog leuk ook zijnde, aantal Aziatische filmpjes. Ik heb toch wel eens een Steve Harris of die ene Amerikaan trickshots zien doen, maar dit slaat werkelijk alles. Wat deze gast allemaal aan trickshots ingestudeerd heeft is echt verbluffend te noemen, kijken we eventjes mee?

JAPANS POOLEN


PLAYBOY BEHIND SCENES
Eventjes een kijkje nemen bij Playboy behind the scenes is altijd leuk. Vooral als er net niet 1 maar 2 mooie dames op de foto gaan, het zijn niet minder dan Buffy Tyler en Jennifer Walcot. Gelukkig was de cameraploeg van Tlpizza.com erbij om een en ander vast te leggen voor onze lieve kijkbuiskindertjes.

PLAYBOY BEHIND SCENES!MYSTERYLAND OUTDOORS 2006
Nou ja de meeste mensen slapen nog natuurlijk na zo'n dagje springen op het voormalige Floriade terrein in de Haarlemmermeer. Mysteryland outdoors 2006 dus, viel gedeeltelijk in het water jammer genoeg. Vorig jaar was ik er nog bij dit jaar dus niet, gelukkig hebben we de eerste beelden. Meer beelden zullen er ongetwijfeld volgen.

MYSTERLAND OUTDOORS 2006 de beelden!

De eerste live setjes stromen nu ook binnen via Lange Frank! [thnx]

Benny Rodriquez live at Mysterland 26-08-2006

David Guetta live at Mysteryland 26-08-2006

Junkie XL live at Mysterland 26-08-2006

Booka Shade live at Mysteryland 26-08-2006

meer volgt

Umbilical Brothers
Geweldig deze twee gasten, ik zocht twee optredens van ze op voor jullie. Deze gasten zijn dus met z'n tweeen en noemen zich de Umbilical Brothers, de een maakt de geluiden de ander speelt zijn rol. Geweldige shit!

Umbilical BrothersTOYOTA BUGGER
Uit Aussie land komt het volgende filmpje van Toyota. Ik vind em echt leuk gevonden deze commercial, ik vraag me af of die echt zo heet, maar leuk is het wel!

TOYOTA BUGGER!GALLERIE GALLS
Vandaag hebben we weer aantal mooie gallerietjes op een rijtje gezet. We zijn nog steeds opzoek naar een beeblogger op Beeblog.nl omdat ik erzelf gewoon niet aan toekom en Rubenzzz weer dagelijks op school zit. Maar gelukkig zijn er nog genoeg andere plekken waar fijne beebs te vinden zijn.

Laren - Lucina&Danae - Heet blondje

LEVENSVERZEKERING?
Hehehe ik heb me altijd al afgevraagd waarom ik een levensverzekering zou moeten afsluiten, ik bedoel de enige die ik ga achterlaten zal waarschijnlijk tegen die tijd mijn pentium 82 zijn en een bejaarde kat. Daarom hebben ze reclame uitgevonden, om mensen zoals mij toch over de streep te trekken om maar een verzekering af te sluiten. Kijken we even naar deze zeer leuk gevonden reclameboodschap!

LEVENSVERZEKERING?

3 WIELER
Sjah zo lig je voorop in de race en zo sta je op 3 wielen naast de baan. Drie wielen zeg je, uhmz ja het vierde zie je nog net langzij komen en gaat zijn eigen race rijden. Echt knappe manouvres om uiteindelijk uit tekomen waar op een ton, ongeloofleijk!

3 WIELER!BIG COCK
Okay okay de titel is een beetje vreemd maar het is toch echt de titel van deze commercial zo maar gevonden op deze fijne site, waar nog veel meer leuke filmpjes staan. Dus snel eventjes uitchecken die shit , of gewoon naar deze commercial voor bussen?

BIG COCK

SPEEDING HURTS
Altijd wel heftig om te zien dit soort voorlichtingsmateriaal, elke keer als je kijkt dan denk je ja fuck, toch maar eens rustiger aan op de weg met het rechtervoetje. Natuurlijk ben je dit alweer snel vergeten eenmaal je op de weg zit en er rijd weer zo'n klojo voor je met 80km per uur terwijl 100 is toegestaan, maar ok... toch indrukwekkend.

SPEEDING HURTS!DANSEN IN HET WINKELCENTRUM
Ik weet het nog goed die gouwe jaren vroegah toen jullie eigenste Pizzaman doorging als de plaatselijke John Travolta op de dansvloeren hier bij het plaatselijke dorpshuis. Ach dat is dan ook alweer een tijdje geleden, deze gast laat zijn coole moves zien aan het winkelende publiek.

DANSEN IN HET WC

DONNA FELDMAN
Hmmz leuk filmpje hier, een ode aan Donna Feldman! Donna is een lekker donkerharige schoonheid, die overbodig te zeggen eigenlijk de Pizzaman kan krijgen. Lekker meisje om de zaterdagavond mee aftesluiten zou ik denken. Donna Feldman dus met een toepasselijk muziekje!

DONNA FELDMAN!Webcamgirl Kelly
null
Het is weer tijd voor een lekker webcam-meisje. Het zijn sletten, maar dat boeit me niet. Daarom heb ik ook die vier webcamcompilaties gemaakt. Hier is een webcamsletje genaamd Teen-kelly. Ze heeft ook een eigen website zoals onze vriendin Kate. Kijk maar naar dit hete jonge blondje.

Teen Kelly
LUCY
Soow Duitse mokkels moet je dus niet tegen je hebben dat weten we na het vorige filmpje. Nee dan toch liever deze Lucy die er heel wat liever uitziet en vast geen Duitse is zo te zien. Checken we even deze babe dansen in een badhuis zo te zien.

LUCYDUITSE POLITIE FLIPT DOOR
Haha, deze duitse vrouwelijke politieagent draait kompleet door als twee opgeschoten bijdehandjes een voorbijgangster naroepen met "Hey slet, laat je tieten zien". Hehe ach ja het blijven Duitsers he, kijken we eventjes mee hoe deze gasten de volle laag krijgen.

DUITSE POLITIE FLIPT DOOR
LEGALISE DRUGS!! [59min]
Vette film hier eigenlijk wel, het speelt zich allemaal af in het jaar 2009 wanneer drugs uiteindelijk gelegaliseerd zijn. Vette documentaire hier van de BBC waarom drugs gelegaliseerd zouden moeten worden.

LEGALISE DRUGSALONSO vs DOORNBOS
Drie weken geleden hadden we een incident waar Alonso beetje boos was op Doornbos en daarop besloot om Doornbos een lesje te leren (filmke staat bij meer lezen). Vandaag was het weer koekenbak tussen beide rijders.

Alonso was niet zo snel onderweg vandaag en Doornbos steekt hem voorbij. Waarop Alonso beetje gefrustreerd geraakt en beslist, om in de volgende bocht een spelletje wie heeft het meest lef heeft te spelen.

ALONSO vs DOORNBOS

THE MARX EFFECT
Hehehe kende we al het axe en lynxeffect, ergens in het oostblok zo te zien. Hebben ze nu dus het Marx effect, nog beter schijnt want deze werkt zelfs op de Geer en Goors aldaar.

THE MARX EFFECTTOP 5 CRACKED UP
De top 5 van de meest overduidelijke televisie optredens van artiesten terwijl ze zwaar van het padje af zijn. En check bijvoorbeeld eventjes die James Brown en Richard Pryor, ha net alsof we niet weten dat die dagelijks boven de crackpijp hangen.

TOP 5 CRACKED UP

PAINTED LADIES
Leuke outfitjes hier deze dames, dit mag van mij zo de nieuwe badmode voor 2007 worden. Beetje verf erop en klaar is klara, leuk filmpje wel kort maar van de Maxim. Kijken we eventjes mee?

PAINTED LADIES!
PRON REGELS
Op elke werkplek heb je tegenwoordig regels, is het niet van de arbo dan wel opgelegd door je werkgevert. Beetje jammer natuurlijk helemaal als je in de pron industrie zit. Kijken we eventjes mee naar welke regels daar allemaal gelden?

PRON REGELS!

Ok dit is dus wat de vrouwen zeggen, laten we nu eventjes luisteren naar onze helden!JAMIE EN ISABELLE
Hmmz het kan net allemaal hier op de zaterdag morgen. Jamie en Isabelle dus die extreem lief zijn voor elkaar. Lekkere babes dus, die met elkaar spelen kan ik eigenlijk op elke morgen van de week wel zien. Checken we eventjes deze twee dames innig verliefd doen.

JAMIE EN ISABELLETOPPERTJE [NSFW]
Je kon er op wachten natuurlijk, een persiflage op de zomerhit van 2006. Toppertje van onze twee Amsterdamse helden dus ineens helemaal in nsfw stijl. Wel leuk gedaan dus, het wachten was toen natuurlijk op de videoclip. Dankzij Xmissy en Biertijd kunnen we die hier gewoon bewonderen.

TOPPERTJE [NSFW]

STRIP PARADISE!
Kwaliteit postje hier hoor!! Eerlijk is eerlijk echt een fijn filmpje met lots of beebs via onze nuchtere zuiderburen. Sjah verder weinig aan toetevoegen kwaliteit verkoopt zich zelf!

STRIP PARADISE!

[via]BOOTY QUEENS
Uhmz sjah, ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Als echte kontenman kan ik dit filmpje toch niet helemaal plaatsen. Veel booty natuurlijk maar euhm sjah, ach kijk en oordeel zelf maar.

BOOTY QUEENSMICHEAL ANGELO BATIO
Ahum deze gast is natuurlijk legendarisch maar in deze clip wordt hij toch echt een beetje op de hak genomen. Hoe goed hij ook is, best wel grappig altijd natuurlijk, kijken we eventjes mee?

MICHEAL ANGELO BATIO
SHITBAG!
Geweldig dit weer, daar sta je dan als net aankomend verpleegkundige of misschien zelfs wel dokter, vraagt een patient je eventjes ergens mee te helpen. Dat gaat dus niet goed, vervelend dat de patient net erg heet had gegeten dat kan pijn doen aan je ogen...

SHITBAG!NOG MEER ANIMATIE
Zagen we vandaag al die 3D chick voorbij komen. Via linktippert Clizem komen ook nog eens deze leuke verzameling met 4 animaties aanwaaien. Linktippen kan natuurlijk iedereen, ook de autootjes voor de batte of tuning komen zo langzamerhand deze kant op waaien. Allemaal erg fijn natuurlijk deze betrokkenheid, dussss linktippies mailen doen we HIER!

NOG MEER ANIMATIE!

met o.a Gopher broke, In the rough, RockFish en Aunt Luisa!

STRAAT THEATER
Heeey vette shit hierzo, een groep gasten spreken af om met z'n allen een mega grap uit te halen. Met 225 man gaan ze daarna een warenhuis in om de argeloze bezoekers te vermaken met door in slowmotion te bewegen en zelfs 5 min compleet stil te staan...

STRAAT THEATER
Brittney Wells
null
Het is weer tijd voor een lekkere babe die een geile striptease doet. Zie de sexy Brittney wells die een ons vernaakt. ik heb geen idee wie ze is maar ze is wel een hete blondine met perfecte tieten. Een heerlijke filmpje met een roos zie je hier.

Brittney WellsLEKKER DUET
Een mega lekker meiske met een rare pop die samen een leuk nummertje zingen. Checken we vooral even deze dame die dus echt lekker is volgens Pat, de Pizzaman keuring heeft ze trouwens ook glansrijk doorstaan.

LEKKER DUET!

LULA 3D
Een maat van mij is echt megagoed met 3d animaties maken, vraag me af of hij dit ook allemaal kan. Dit schijnt dus de trailer te zijn van een game. Het zal mij benieuwen want die moet ik dan wel eens spelen natuurlijk.

LULA 3D!

TETTEN
Uhmz onze goeie vriend Yohan van Badmofo is schijnbaar wel heel erg snel onder de indruk van een stel mooie tetten. Zo bestempelt hij het volgende setje als "best boobs ever", beetje overdreven Yohan, lekker zijn ze wel! [thnx]

TETTEN

DUPLI CAT
Ah we hebben weer een leuke Tom & Jerry cartoon. Dit maal niet via Wadda, maar via onze eigenste linkpartner van Afhakers.nl! Nou ja veel hoef ik natuurlijk niet te vertellen over Tom & Jerry, met de zoekfunktie rechtsboven in kan je trouwens oudere Tom & Jerry filmpjes vinden.

DUPLI CAT - TOM & JERRY!

DRIFTEN IS STOER
Sinds de nieuwe Fast & the Furious in de bios is gekomen is driften ineens heel erg hip! Lekker beetje door glijden terwijl de auto aan de achterkant lijkt uit te breken. Hoera! Wat een leuk trucje om te doen met je auto. Het ziet er heel stoer uit als het lukt, maar als het niet helemaal goed loopt krijg je zoiets als je bij lees meer kan zien. Een echte BAD Drift

BAD DRIFT!

BUS KAPOT
De aankomende weken moet ik dus gewoon met het busje naar m'n werk, minder natuurlijk maar goed een leasewagen zit er nog steeds niet in. Nou ben ik blij dat ik gewoon kan vertrouwen op de mannen en dames van connexion, in Amerika kan je namelijk beter niet in de bus zitten. En je moet al helemaal niet hopen dat er daarna een kraanwagen komt van dit bedrijf..

BUS KAPOT


INPAKKEN MET KOBE THAI
Dat pronsterretjes meer kunnen dan alleen maar kerels inpakken met hun kunsten op televee, zien we in deze clip waar Kobe Thai laat zien hoe je een koffer het beste inpakt.. Hmzz daar liggen dus overduidelijk haar talenten niet..

KOBE THAI!BORN 2 BE ALIVE
Echt schande deze verkrachting van het ultieme 90's nummer Born to be Alive van Patrick Hernandez. Snif, ik heb de sound nu nog opstaan terwijl ik dit type en het is echt te triest voor woorden, daarom stop ik ook maar eens.

BORN 2 BE ALIVE - COVER -

BORN 2 BE ALIVE - ORIGINAL -DUCATI THUNDER TIGER
Uhmz ik ga van me leven nooit op zo'n monster zitten dat eventjes vooropgesteld. Toch blijf ik het machtig mooi vinden om naar dat soort machines te kijken. Een keer in het jaar is hier in het dorp dan ook Harley dag, ga ik ook altijd eventjes checken. Dit machientje hoort tot de snelle jongens. Met een topspeed van over de 300km per uur, en een strak italiaans design een lust voor het oog.

DUCATI THUNDER TIGERLATINO CARWASH
Hehe damn, nou heb ik de afgelopen zomer toch heel wat carwash filmpjes voorbij zien komen maar toch echt geeneen zoals deze ergens in Zuid Amerika. Checken we even de dames die daar rondlopen waaronder dus Maria Rito, excuses voor de slechte kwaliteit maar de dames maken veel goed.

LATINO CARWASH!RED HOT BABES
Lekker filmpje hierzo, okay okay het zijn niet echt veel vernieuwende beelden ofzo. Maar toch leuk inmekaar gezet en een lekker opzwepend muziekje eronder. Wederom gesponsort door Pepe, waarvoor dank.

RED HOT BABESLACH JE ROT
Okay we hebben hier een grietje die Nik heet, nou ken ik ook een gozer die Nick heet. Zou het aan de naam liggen ofzo want allebei sporen ze niet. Kijk eventjes naar Nik die schijnbaar niet meer bijkomt van het lachen ofzo, waarbij je je moet afvragen of ze geen astma heeft ofzo?

LACH JE ROT!

Zidane
null
Ik denk dat het toch wel de beste voetbalspeler van de wereld is/was. Zidane, in ieder geval van Europa. hij heeft twaalf prachtige jaren gehad in zijn voetballcarriere. Jammer dat hij afscheid moest nemen op een vreselijke manier in de WK finale tegen Italie. Zie hier de hoogtepunten van Zinedine Zidane van 1994 tot en met 2006.

ZIDANE 1994-2006HOOFD IN KRUIS SHOW
Eergister al weer heb ik al 3 uur Japanse televee gepost, daar zaten deze filmpjes echter nog niet bij. Dit schijnt de nieuwe rage te zijn in Japan, een show bedenken met de meest vreselijke straf die je maar kunt bedenken als je het waagt om een fout antwoord te geven.

De HOOFD in KRUIS SHOW!INDIAN STUNTMAN
Deze persoon denkt lekker goed bezig te zijn met stoer doen, maar dan… loopt het toch verkeerd af of toch niet?

INDIAN STUNTMAN


DRUNK GIRLZ
Okay ook in de states heb je dus breezahs het is niet alleen een NL fenomeen. Daarom gaan we nu ook kijken naar wat beelden uit een vip lounge ergens op een party waar ik ooit was. Toch zijn die breezahs daar wel wat volwassener!

DRUNK GIRLZ gone CRAZY!ALSMURFJEMENAU
Euh sjah wat ik van het volgende filmpje moet denken is me eigenlijk nog steeds niet echt duidelijk. Het is geen smurf dat is duidelijk, wat het wel is weet ik nie. Anyway het is blauw, loopt over straat, pist in de pisbak en is geen smurf? RARA, de gebruikelijke prijzen!

SMURFEMENAU


LUCKY LOUIE 2
Hadden we laatst al gelukkige Loeietjie die met zijn vrouw in bed lag en opeens werd blootgesteld aan een hele hoop vragen met betrekking tot anale escapades in het huwelijk. Hmmz leuk dus, maar hier in deze scene ligt Loeietjie te rollebollen want hij kan niet slapen. Kijk dan is het dus fijn om een vrouw in de buurt te hebben, verder.. Pffff

LUCKY LOUIE 2

GEILE VIDEOCLIPS
null
Tieten in videoclips. Overdag zie je ze niet (meer). maar na 11 uur zenden de muziekzenders naakt uit. En grof taalgebruik zoals dat ene woordje ''fuck'' of ''niggah'' die de meeste van ons overigens dagelijks gebruiken. Maar tot 12 uur te wachten hoeft niet meer.
Want hier heb ik 19 filmpjes gevonden van videoclips die je waarschijnlijk al kent, maar dan iets anders.

19 geile videoclips
Miss WORLD
Yess, hier zijn ze dan weer in een lekker filmpje verpakt. Ik had het in ieder geval allemaal nog niet gezien, maar volgens linktipper Pepe is het goed, dus dan plaats ik het meteen maar. Wat valt er te zien, een zooi babes die hun 'stuff' laten zien.. Ik ga voor Miss Italia!

Miss WORLD!I BOX vs SONY
Hehehe alweer een zooi leuke reclamespotjes over spelcomputers. Apple tegen de rest van de world zeg maar, net zoals ze het al een jaar of 20 volhouden tegen allmighty ome Bill. In deze compilatie van reclamespotjes zie je waarom Apple nog steeds zo eigenwijs kan zijn. Ze maken gewoon betere spullen..

IBOX vs REST of THE WORLDMAFKEES INC.
Hehehe op mijn dagelijkse rondje door weblogland stuitte ik zojuist op een filmpje, waarbij uit nader navraag bleek dat het hier om een collega loggert, van een niet nader te noemen welbekend weblog gaat (aldus een anomassie bron binnen dit weblog). Kijken we eventjes mee hoe er vrolijk op los gefuift werd toen de server eventjes down was en er dus tijd was voor andere dingen dan loggen.

MAFKEES INC.

PARIS
Paris heeft een nieuw album en een nieuwe clip en dat moet natuurlijk de hele wereld weten en horen. Daarom heeft ze You Tube uitverkozen tot het ultieme platform om haar boodschap wereldkundig te maken. Uhmz ik zeg geen nee tegen Paris, wel tegen haar muziek.. Kijken we eventjes mee?

PARIS - NEW ALBUM OUT NOWJAPANARAMA!
Tjah om toch maar een leuke televisie avond te hebben gisteravond zocht ik maar wat op het wereldwijde web naar wat echt televisie werk. Ik vond toen deze uitzendingen van Japanarama, je weet wel van al die leuke japanse filmpjes. Dit keer dus een video van 2 uur en eentje van 50min...

JAPANARAMA!WK STRIP POKER!
Afgelopen zaterdag werd in London 's werelds eerste WK strippoker georganiseerd. De bijna 200 deelnemers, uit diverse landen, kregen 5 kledingsstukken uitgereikt de ze moesten proberen aan te houden. De winnaar ging met een trofee en 10.000 pond naar huis. De verliezers kregen een handdoekje om hun edele delen te bedekken.

CHECK hier het BEELDMATERIAAL!


THE GREAT JINGAPORE CARWASH [WTF]
THE GREAT JINGAPORE CARWASH [WTF]
Ik laat me zelf stiekem toch elke keer weer verassen met wat die Aziaten zoal bedenken. Check nou eens deze muziekvideo wat een knipoog moet zijn naar alle hiphopvideos met een teveel aan bloot en wannabe gangsters. Ik vind het helemaal goed!

THE GREAT JINGAPORE CARWASHBAMBI
Hehehe, ik zit al de hele avond aan de champagne, supplied door mijn werkgevert. Heel lief natuurlijk en waarom? Onduidelijke redenen, wel ben ik bijna door mijn proeftijd heen dus ik vat het maar positief op. Ik weet niet of het door de champagne komt, maar ik moet gewoon lachen om deze clip en die muziek... hehe nou ja aardig retro dacht ik zo...

BAMBI DD!VAN JE VRIENDEN...
In de categorie van je vrienden moet je het hebben, deze keer 2 malloten die een potatoe gun testen. Nu is het fenomeen potatoe gun, wat zoiets als aardappel geweer betekend, volgens mij volledig aan mij voorbij gegaan, want ik had hier dus nog nooit van gehoord. Wie zich geroepen voelt hier wat meer info of eigen bevindingen over in de comments te kwakken, be my guest!

POTATOE GUN!KATE vs SEAN PAUL
Eeej die Kate zie ik nu toch echt al een aantal jaartjes hier op het internet rondspoken. Nog steeds een van de meest succesvolle internet babes die Kate en haar payground. Regelmatig duiken er dus weer nieuwe filmpjes van deze stoute Kaat op, ik vraag me af hoeveel het er onderhand eens moeten zijn. Hier danst ze een beetje geilig op de muziek van de welbekende Sean Paul. [via]

KATE vs SEAN PAUL

IN YOUR FACE
Zagen we net iemand spontaan een breakdance show opvoeren op een nummer die eigenlijk helemaal niet geschikt is om op te breakdancen. Nu weer gewoon terug naar het beter Jappen TV werk, al valt deze dan toch een beetje tegen. Het is dan toch eigenlijk wel weer zeer origineel wat er gebeurt als je een fout antwoord geeft.

IN YOUR FACEHET L WOORD
Uhmz okay, ik kende het F woord al wel maar ik had eigenlijk nog niet van het L woord gehoord. Misschien Love dan? Ik bedoel dat vind ik een eng woord, ik bedoel als ik i love you hoor ben ik, als overtuigd vrijgezel, meestal pleitos. Love is het dus niet...

THE L WORD!MINISTRY
Hehehe Monty Pyton het blijft gewoon meesterlijk zelfs na al die jaren, en 100 herhalingen later. Deze is iets minder bekend als klassiekers zoals Life of Brian en dat soort meer bekende sketches/films. De Ministry of funny Walks dus.

MINISTRY of FUNNY WALKSPRON OP JOURNAAL
Tijdens een nieuwsuitzending in Zweden kon je onlangs meegenieten van een pornofilm. De televisieschermen in het decor van het zweedse journaal, laten tijdens de uitzending diverse andere zenders zien waaronder canal+, waar op dat moment precies de film 'Sex Tails' te zien was. Screenshots staan hier en hier!

CHECK HIER DE UITZENDING!

[via]

KOREAANS? NEE LAMA
Japanse televee das echt wat wij hier heel snel in NL ook moeten kunnen zien. Er moet toch een inkoper van televee programmas bestaan die ook al die super japanse filmpjes ziet op het internet? Doe er eens wat aan zou je dan denken, maar goed tot nu toe dus nix!

Niet alle aziatische televee is trouwens tof, kijken we even naar TV Korea!LINDA EVANGLISTE
Hmmz lekkere Linda werd aan haar naam te zien zo rechtstreeks uit het engelenrijk naar ons gestuurd.. Poeh wat een mooi topmodel! Erg lekkere fashion week stuff!

LINDA EVANGLISTESLOPEN!!!
Een groepje van 6 vechtersbaasjes in spleetoogland slopen dit huis wel op een heel apparte manier! Nee.. niet met zwaar materieel.. maar gewoon met de vuistjes! Stelletje zotte dat het zijn! [via]

SLOOPUH!!

Tom Snare
null
Ik was laats op vakantie en daar hadden ze een franse muziek zender ''mcm'' genaamd, niet slechte muziek hoor. Veel lekkere dance, trance nummertjes. Dit is 1 van die lekkere nummertjes, ik kende hem nog niet maar het blijkt een of andere franse DJ te zijn. Tom Snare heet hij. De track heet Philosophy.

Tom Snare - Philosophy

MODERN TIMES
Voor de Koos werkeloos onder U heb ik hier een film van Charlie Chaplin uit 1936, de film heet Modern times en is echt een klassieker te noemen. We zien in deze film hoe Charlie tegen de veranderingen des tijds vecht ofzo iets... Voor de noeste arbeiders eventjes wachten tot vanavond!

MODERN TIMES - CHARLIE CHAPLIN
MARISSA is HOT!
Damn dees beeb echt wat een hete dame!! Het is natuurlijk overbodig om hier te vertellen dat deze dame mij kan krijgen, want op dit moment ligt de lat ongeveer op plinthoogte. Checken we eventjes deze Marissa met echt een lekker filmpje..

MARISSA is HOT!
BEN JIJ LENIG?
Zo afentoe komen hier fijne ochtendgymastiek filmpjes voorbij op tastelikepizza. Deze keer een wat minder fijne aanblik, al is deze gast wel heel erg lenig. , Elastieke Billy, zou een goede bijnaam voor hem zijn. Kijken we eventjes mee?

BEN JIJ LENIG?


GLADE
Geweldige uitvinding to keep those nasty smells away, hehe... De Glade buttplug verzekert u ervan geen vervelende scheetluchten meer te verspreiden. Het werkt prima, en als je van buttplugs houdt is het helemaal praktisch. Kijken we eventjes mee?

GLADE BUTTPLUG!TOYS - IKEA
Hehe leuke reclame hier van de IKEA. Berg je speelgoed op als je klaar bent met spelen is zo ongeveer de boodschap. Wel toevallig dat net vandaag dat mega boek van ze ook al door de brievenbus viel. Toch weer goed voor de kattenbak...

TOYS!WIET DIEVEN
Ik heb ze al weer een 3 maanden buiten staan die fijne plantjes die zelfs op de meeste donkere winterdag nog een beetje verlichting geeft aan een overwerkte loggert zoals ik zelf. Goed het is nog eventjes wachten tot er hopelijk een megavracht wiet af gaat komen. Moet het natuurlijk wel wat beter weer gaan worden, want deze regen is niet zo goed voor de dames.

Aan wietdieven heb ik een gruwelijke hekel, gelukkig staan mijn 4 plantjes veilig op het dakterras. Deze gasten dachten hun wiet veilig in een billboard te hebben verstopt, dachten dus.

WIET DIEVEN!Lesbo's
null
Hmmm , Lesbische babes zijn altijd geil. Dat weet iedereen wel. 2 vrouwen die met elkaar spelen, wie houd daar niet van ? Mischien mannelijke homo's niet. Maar de hetero man zegt geen nee. Kijk maar naar dit filmpje waar 2 lekker babes met elkaar zitten te spelen.

Spelende Babes5 x KATE
Playgroundkate
Als je graag naar babe's kijkt, en dan vooral op het internet, zal je Kate van Kate's playground wel kennen. Ze heeft haar eigen site waar je je kan aanmelden en elke week 2 nieuwe filmpjes of plaatjes van haar kan zien. Maar daar moet je dan wel voor betalen. Gelukkig zijn er ook mensen geweest die zo aardig waren om de filmpjes te sharen en uploaden. Kijk maar mee naar maarliefst 5 filmpjes van Kate!


5 Filmpjes van Kate!


TERUG VAN DE TENNISCLUB
Wat doen de tennisdames als ze terug komen van de tennisclub, juist ja. Erg ondeugend deze dames die niet met z'n twee maar met z'n drieen tegelijk voor de camera zijn gesprongen. Erg gezellig allemaal, mijn voorkeur gaat uit na de middelste...

TENNISDAMES WEBCAMFUN!SENSUAL NAAKT
Hmmz dit is dan weer een echt fijn filmpje, goeie kwaliteit en de beeb mag er ook best zijn. Ik ben verder wat kort van tekst, ben nog steeds bezig met die Lowlands filmpjes online zetten. Nou ja, kijken we eventjes 2 en een halve minuut naar Sensueel naakt..

SENSUAL NAAKTTEEUWEN - POELMO
Poelmo is een 8-delige TV-serie uit 2002 met Hans Teeuwen, Pieter Bouwman en Gummbah gebaseerd op de theatervoorstellingen die deze drie speelden in het najaar van 2000 en het voorjaar van 2001 in Het Betty Asfalt Complex te Amsterdam. Hylarische telefoon gesprekken, conversaties en de meest maffe activiteiten waren het gevolg. Hun absurdisme slaat alles en niets. En omdat deze show bijna niet meer te vinden was en nog niet in de verzameling van ikzelf voorkwam, tipte Jeroen van Boterkoek.com mij op deze fijne post. Beluisteren of downloaden kan je allemaal hier... [via]

TEEUWEN - POELMO

Webcamcompilatie deel 1!
null
Jullie hebben de webcamcompilaties van deel 2, deel 3 en deel 4 gezien. Dat was een groot succes Maar jullie hebben deel 1 vast nog niet gezien, dit was mijn eerste creatie en duurt rond de 10 minuten lang. heb je nog goede sites of videos van webcams voor deel 5? Zet ze maar in je commentaar.

Webcamcompilatie deel 1!!

Free running
null
Salto's flikflaks, en andere sprongen zijn altijd wel leuk om naar te kijken. Maar wat dacht je van ''Freerunning'' dat is een soort sport waar je over muren en daken loopt en het is de bedoeling om over zoveel mogelijk moeilijke hindernissen te stunten. Dit filmpje laat dat even zien.

Free running!!

BIG BROTHER 6 [LIVE CAMS]
Het is weer zover al weer een nieuw seizoen BigBrother in Nederland, het is triest maar waar. Ik ben het niet van plan te kijken maar er zullen ongetwijfeld binnekort weer filmpjes op duiken op het internet met de bewoners in allerei fijne videofragmentjes. In iedergeval kan je de boel dus live volgen via deze link...

BIGBROTHER 6 [livecams]

GIRLWATCH WEEK 33
De mannen van Wadda, en dan bedoel ik dus niet alleen die afgekeurde racert van een Schumi maar ook eens vriend Sangria, hebben het weer staan hoor. Het Girlwatch overzicht van week 33, dit keer 12 filmpjes maar liefst van allerlei mooie en lekkere dames. Kijk maar eventjes mee....

GIRLWATCH week 33

Jongleren
null
Het circus is de plaats voor mensen die willen entertainen. Een gekke clown, of een dwaze lilliputter, kleine kinderen lachen erom, maar ik vind er geen zak aan. Behalve dit jonglleerfilmpje, Een man die goed met 3 ''ballen'' overweg kan.

JONGLEREN
Webcamcompilatie deel 4
null
Het is weer webcamtijd! Na mijn 2e en 3e deel dat ik gepost heb, is nu hier deel 4!! Deel 1 zal binnenkort ook op Tlpizza te bezichtigen zijn. Ik heb zoals gewoonlijk weer wat slettenfilmpjes opgezocht en in elkaar gezet. hij duurt ogeveer 11 minuten , de muziek die ik eronder heb gezet is een track speciaal gemaakt voor Tlpizza. Uiteraard zal er ook een deel 5 komen, heb je nog goede filmpjes? zet de link maar in deze post.


Webcamcompilatie deel 4!!THATS AMERICA BITCH
Hehe geweldig deze stand up comedian op comedy central. Aangereikt op een zilver blaadje door de one and only Jerkov, waarvoor dank. Alle landen behalve Amerika moeten het ontgelden, niet alsof Amerika zo'n goed land is bah. Anyway hij doet het dus wel erg grappig!

THAT'S AMERICA BITCH


MAN SHOW - ELEVATOR
Hehehe geweldig toch he die Man Show, het wordt het echt tijd dat dit eens overkomt waaien naar de zender van Ome Sjon! Maar nee hoor in plaats daarvan krijgen we weer allerlei Reinout Oerlewapper zooi op ons scherm, nou ja gelukkig is er dan altijd nog het o zo machtige internet.
Checken we eventjes deze mega show waarin een zooi geile dames in een lift worden losgelaten...

The Man Show - Elevator!TERRORIST BLOOPERS
Je kent ze wel die filmpjes die ingestuurd worden naar Al Jazeera of CNN waarin dreigementen of eisen worden gesteld aan de westerse wereld meestal Amerika of Israel. Nou ja die videos worden natuurlijk opgenomen, en zoals jullie weten kunnen er tijdens zulke opnames allerlei vreemde dingen gebeuren. Zo ook in deze dvd wat een reclame is voor een terrorist bloopers dvd.

TERRORIST BLOOPERSTHE OOZINATOR
Uhmz dit gaat dus over een nieuw waterpistool die de vorm van een lul zou hebben. Ook het gebruik ervan lijkt op een beweging die ik wel eens gezien heb in bepaalde films. Hier is een filmpje van de boardmeeting waarin een manager probeert uitteleggen dat het op de markt brengen van dit apparaat misschien toch niet zo'n goed idee is.

THE OOZINATOR
TERUG NAAR SCHOOL
Nog nooit was school zo leuk voordat deze leerling, lerares you name it, aankwam op het lokale schoolgemeenschap. Spijbelen is verleden tijd, en zelfs de vaders komen tegenwoordig mee naar de ouderavond. Kijken we eventjes mee?

TERUG NAAR SCHOOL!ARMIN VAN BUUREN LIVE
Armin is de beste Dj van de hele wereld, Armin is de King. En wie wil er nu niet naar een concertje van Armin van Buuren himself, iedereen toch. Vandaag krijg JIJ hier op TLpizza.com gewoon de gelegenheid om daar bij te zijn. Gewoon helemaal gratis, en het beste nog gewoon lekker lui op je stoeltje vette beelden exclusief op Tastelikepizza.com

Armin van Buuren Live @ Hala Ludowa, Poland!CRAZY RAECHEL
Wie zeg je dan, sjah ik dag eerst dat het hier ging om Raggel Hazes maar dat bleek niet waar te zijn aldus Jerkov van Xmissy. Deze gekke maffe op een leuke manier zijnde dame geeft ons een kijkje in wat prive beelden waarin ze ondermeer Wham nadoet en nog 2 andere filmpjes.

CRAZY RAECHEL

Gesponsord door!

Beste Trickers
null
Salto's, Flikflaks, hoge sprongen, als wij dat probeerde lagen we nu in het ziekenhuis. Tenminste, niet als we jarenlang oefenen als deze gasten hier. Of vechten met zwaarden en stokken zoals bij de beste ''trickers'' van de wereld.

Check de beste trickers!CAN
Een kind op de wereld zetten is het mooiste wat er is. Maar stel dat er wat mis is met je zoon en blijkt gehandicapt voor het leven, wat doe je dan? In een rolstoel voor het raam zetten tot de tijd hem komt halen? Nee, een beetje vader maakt er het beste van en laat hem genieten van het leven, net zoals bij een 'normaal' mens. Best indrukwekkend!

CAN

VUURKNOEIERT
Spelen met vuur is gevaarlijk zelf voor artiesten. Nou ja, je hebt dus echte artiesten en wannabee artiesten. De volgende gast is een echte lutser, van zijn goocheltrucs komt niet zo veel dus besluit meneer vuur te gaan spuwen. Uhmz ja geen goed idee dus! [via]

VUURKNOEIERT


NATURAL MILLIE
Hmzzz soow het is vrijdag middag half vijf en we kunnen naar huis. Yess tis weer weekend, dus ik ga mijn stamkroegje lekker opzoeken. Eens zien of er nog wat valt te beleven daaro, tot die tijd laat ik jullie hier helemaal alleen met Millie die een lekker figuur heeft... Waar is onze tettenman Gio eigenlijk gebleven???

NATURAL MILLIE!
JENNA in de MAXIM sept 2006
Hmzz echt die Jenna Jameson is niet kapot te krijgen. Volgens mij is nu al een jaartje of 50 onderhand, maar ik kan het er nog steeds op. Wat het is gewoon nog steeds een ubergeile beeb. Blij verrast was ik dan ook toen Patje in eens met het september nummer van de Maxim aankwam zetten met een hele mooie serie fotokes van Jenna!

JENNA JAMESON in de MAXIM 2006

STAY ALIVE!
Geniale shit hier deze badmotherfucker die mij doet denken aan onze grote vriend met dezelfde naam. Lekker nummertje van N-trance als is het natuurlijk een cover van de Beegees. Sjah, zijn er nog meer lefgozers, die zo'n filmpje maken?

STAY ALIVE!CHIPAN TV!
Regelmatig komen hier de filmpjes voorbij uit Japan, hoe gekker hoe beter is daar het motto. Ook zie je in 99% van die programmas funktioneel naakt, zoals het hoort. Nu was ik eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig hoe dan daar de erotisch televee eruit ziet. Laten we maar zeggen de Japanse Rtl plus ofzo, niet veel anders dan die normale televisie shows zo te zien.

CHIPAN TELEVEE!THE RING DATINGSERVICE
Net zoals Saw was de Ring ook een mega vette film. Ik heb toen gewoon een paar dagen met de lamp aan moeten slapen. Nu bestaat er volgens de makers van RobotChicken ook al datingservice van de Ring. Wel leuk gemaakt, niet echt erg eng ofzo....

THE RING DATING!TE-TT-EN
Habba haabaa de laatste dagen kom ik toch wat meer borsten filmpjes tegen dan anders. Ga ik meestal voor de kontfilmpjes de laatste dagen kon je al een paar keer naar de wonderlijke vormen die men ook wel borsten noemt kijken.

Checken we eventjes deze mega MUKKUH!!!SAW 3
Persoonlijk vind ik dit echt goeie films tot nu toe. Deel 1 was natuurlijk mega spannend omdat je toen helemaal nog geen idee had wat er zou gaan gebeuren. Deel 2 was iets meer voorspelbaar al hebben we hier nog een Saw 2 comic via afhakers.nl, toch schijnt deel 3 helemaal de bomb te zijn. Voor de echte liefhebbers van dit soort films kan ik ook nog "House of Nine" aanbevelen.

SAW 3

OEPS?
Waarom je als aerobic lerares op moet passen wat je eet en of drinkt zien we in het volgende korte ochtengymnastiek filmpje. Je moet wel erg goed oplettend luisteren btw! [via Onzin.com]

AEROBICS!ARIELLE KEBBEL
Uhmz, en we gaan gewoon verder waar we gebleven waren. Aan de drukte hier op TLpizza.com te zien wordt het steeds gezelliger. Gisteren hadden we alweer een nieuw record aan pageviews en unieke bezoekers. Als een direct gevolg hiervan, gaan we dus de statcounter van de site afhalen en komt hier een andere meter, helaas niet meer vrij toegangkelijk, voor in de plaats. Genoeg gezwets weer of dingen die eigenlijk helemaal niet terzake doen, en verder met Arielle!

ARIELLE KEBBELBril nodig?
null
Seks in de auto is nooit een groot succes geweest. Het is een hele kleine ruimte, En vooral bij de voorste stoelen. Want daar heb je nog van dat kolere zooi tussen de stoelen in. Als je dan ook niet goed kan zien moet je zeker geen seks hebben in de auto, dit filmpje bewijst het.


Bril nodig?


CHARITY REECE
Zo heel afentoe komen er dames voorbij waarvan ik denk Habbaa habbaaa. Charity is zon dame, niet mega barbiepop mooi ofzo. Maar gewoon een lekker koppie en een lekker lichaam. Checken we eventjes dit uberlekkere filmpje van Charity!

CHARITY REECEKLASSIEK!
Patjuh Biertijd heeft in een zatte bui een geheel nieuw concept bedacht. Een gat in de markt volgens eigen zeggen, wat gaat er gebeuren? Een klassiek rubriek, hmzz sjah wat moet je daar nou van denken dacht ik zo op het eerste gezicht, maar Patje heeft een heel andere soort klassieke muziek ontdekt. Eentje die zelfs nog boeit! [thnx]

KLASSIEK!

KOPPIJN!
Uhmz rednecks, ach ze bedoelen het vaak niet slecht. Maar ze zijn gewoon wat dommer dan normale mensen. Beetje veel inteelt zeer waarschijnlijk, kijken we eventjes mee met deze gast die denkt te kunnen skateboarden. Juist ja denkt te kunnen.

KOPPIJN!NL vs BELGIE
Ok ok die Belgen hebben zoals gewoonlijk weereens praatjes. Niets deugd er in Nederland, wij Nederlanders kunnen geen bier maken, wij zijn zuinig en onze beebs zijn breezahs. Nou ja misschien zit er in het laatste argument een kern van waarheid. Maar ik laat me natuurlijk niet vertellen dat wij hier in Nederland pauperige internetverbindingen hebben. Daarom gaan we eventjes een Speedtest doen, en uw bevindingen in de comments droppen.

Ik bedoel, wij Hollanders zijn toch snelle jongens vergeleken met die Belgen?

REDHEAD 2
Ok ok het is duidelijk die Redhead van gisteren is blijkbaar in de smaak gevallen. Vandaar vandaag deel twee.... Vandaag speelt ze een beetje met olie, nice!

REDHEAD 2
SAMUEL JACKSON
Goeie shit hier weer op de Dailyshow met Jon Stewart echt lachen dus. Deze show is van 15 augustus en is echt lachen, te gast is dus Samuel Jackson. Die eigenlijk verder geen introductie nodig heeft er van uitgaande dat jullie afentoe weleens een film kijken. Hij vertelt wat over zijn nieuwe film "Snakes on the plane".

SAMUEL JACKSON OP DE TONITE SHOW 15 august 2006
PRETTY in PINK
Ow yess.. Het is dan toch weer tijd voor wat babes hier op Tastelikepizza! Het heeft eventjes geduurd maar dit is dan ook een erg lekker filmpje. Checken we even deze dame in rose! Met een lekker muziekje eronder, yummie

PRETTY in PINK
CHEAP
Een al wat oudere maar toch wel leuke commercial hier van TELE2. Je weet wel van dat goedkoper bellen, mwah vindt het meestal wel vervelend als ze weer eens bellen om me te overtuigen toch maar via hun te gaan bellen. Goedkoop zijn ze dat moet ook uit deze reclame moeten blijken, ik snap em niet helemaal maar hij is wel leuk...

CHEAP TELE2EVEL KNIEVEL ?
Evel Knievel was dus Amerikas beste motorstuntman aller tijden. Volgens mij leeft ie nog wel maar laat zijn gezondheid te wensen over. Deze gasten proberen hem aardig te imiteren check ff de val die die gast maakt met die fiets. Omdat een fiets eigenlijk helemaal niet stoer is, komt zijn grote broertje met een heuse racemotor. De eerste keer is leuk, de tweede keer ligt hij in de kreukels..... CHECK!!!

EVEL KNIEVEL WANNABEE!

3 JAAR IN HET LEVEN VAN
Best wel leuk een beetje effect in dit filmpje. Een meisje maakte namelijk drie jaar lang fotos van haar zelf elke dag en plakte meer dan 1100 fotos achter mekaar, met dit filmpje als resultaat. Erg leuk bedacht....

3 JAAR IN HET LEVEN VANLesbo's
null
(Les)bishe vrouwen, Toch iets dat de man lekker vind, 2 vrouwen die elkaar betasten. Tegen een nachtje met 2 dames zeg je natuurlijk geen nee. Zou het andersom ook zijn? Boeit me niet, waar het om gaat is dit hete lesbische filmpje in het zwembad. Ik wil Badmeester worden.


Lesbo's in het zwembad

WORST TEEN EVER
Dus is dus echt dramatisch, ik ben bang dat dit optreden niet echt op een vette carierre of iets dergelijks gaat uitdraaien. De slechtste uitvoering van "smells like teens spirit" ever dus. En dan moet je dus ook nog een paar jaar met die andere leerlingen door een schoolgebouw lopen.

Vandaar het hoge drop out gehalte vandaag de dag.

WORST TEEN EVERFLASHBACK!
Hmzz daar gaan we weer met een paar lekkere postjes, beginnen we eventjes met deze echt leuk in elkaar gezette clip, waarin we alles achterstevoren in mekaar gedraait zien. Knap werk!

FLASHBACK!RELLEN EN RENNEN
TMF heeft een videoclip van de rapper Darryl van het internet laten halen valt er te lezen in dit artikel op nu.nl! Euhm dacht het dus niet,gewoon te bekijken hier dus... Het zou haat zaaien en of tot onrust zaaien??? Uhmz tis maar een liedje?

RELLEN EN RENNEN - DARRYL
WOENSDAG MUZIEKDAG
Het is weer Woensdag Muziekdag dus ik heb weer een aantal fijne dj-sets in de aanbieding dit keer weer volledig gesponsort door uberliveset vinder Kris! Vandaag wat recente mixen van afgelopen weekend..

Vandaag o.a. Steve Angello, Eric Prydz, Pete Tong!!!PLASSENDE BOMEN
WTF! Deze boom heeft ook een soort skill wat je niet zo vaak ziet. Wat zeg ik, wat je dus nooit ziet. De wetenschap staat voor een raadsel bij deze plassende boom, overal komen ze vandaan om het te zien, en mensen drinken het op... Only in America, Fooks!

PLASSENDE BOMENLEUKE SPORT
Eindelijk heb ik dan toch een sport gevonden waar zelfs ik goed in zou kunnen zijn. Ik bedoel na al dat bier en pizza wordt je er toch niet slanker op. Maar goed gelukkig gaat het met de vrouwtjes vooralsnog niet slecht. Deze gast verdient alle respect van de wereld, de wereldkampioen bh's loskoppelen!

Damn, die gast heeft echt skills..Comedy Factory Robert Kelly
null
Je kent de show vast wel, Rayman is laat. Een comedisch programma Waarin ze allerlei grappige onderdwerpen bepreken, Je hebt ook zoiets als Comedy factory in het programma zitten. Dat is een stuk uit het programma waar dan elke keer een andere Comedian uit bijvoorbeeld Amerika even langs komen. Zie hier dus een Stukje uit De Comedy Factory met Robert Kelly

Robert KellyERWTJES DOPPEN!
In sommige landen hebben de vrouwen gewoon geen borsten. Zo ook in het land van de rijzende zon. Sjah een beetje stoeien met je meisje lijkt dan al snel op het klaar maken van een maaltijd. Zo kennen we bij overjarige modellen de danone croissantjes methode nog wel van Hans Teeuwen. Bij chippanertjes hebben we het al snel over erwtjes doppen...

ERWTEN DOPPEN!Webcam Megapost
null
Na 3 Webcamcompilaties van mij heb ik nu iets anders, een webcam megapost, zie hoe allerlei webcamsletjes zich uitkleden voor de webcam, Sommige filmpjes zullen mischien voor de vriendjes bedoeld zijn... maar hun zijn zo vriendelijk om het met ons te delen.

Dus Zie hier 10 geile webcamvideo'sBETRAPT!
Gisteren wezen zwemmen hier in het lokale gemeentelijke zwembad. Maar helaas die dames die je zomers bij het zwembad tegenkomt zijn gewoon nergens meer te bekennen. Laatste keer geweest dus, er liepen me daar toch een kadavers rond. Het was ronduit erg, vol afschuw ben ik toen maar gaan douchen. Wat dan wel weer leuk is dat het kijkgat dat van de zomer gemaakt had er nog steeds zat, en dus beeeeeeeeeeeeeld!

VOYEUR AFDROGEN!
SESAMSTRAAT 18+
En we gaan gewoon verder met posten alsof er niks aan de hand is. Rubenzzz drukt zich nog een beetje, tis de verlegenheid zullen we maar zeggen. Anyway wie helemaal niet verlegen is zijn de karakters van Sesamstraat, al heb ik deze aflevering vroegah nooit gezien..

SESAMSTRAAT 18+


SISTER MARY RACHET
Snif, dit is gewoon pure internetvervuiling dat besef ik me heel goed. Heel goed snap ik dat ik dit nog ben tegengekomen bij andere logs, want het is gewoon slecht. Maar goed, ik ben nog steeds van mening dat alles wa nieuw is gewoon gepost moet worden.

Maar goed ik zal deze site meteen eventjes verwijderen van mijn favorieten lijstje...


GOOGLEN!
Hehehehe, jaja dat is gewoon een officieel werkwoord tegenwoordig volgens de dikke van Dale. Maar het blijkt dus ook een geregistreerd merknaam en mag da al helemaal niet zomaar gebruikt worden in combinatie met andere zoekmachines. Omdaar zeker van te zijn is er zelfs een advocaat op gezet. Extra extra read all about it!

KUNG FU-CK YOU
Hehehe, sjah je moet toch iets verzinnen he. De een gaat de straat op om argeloze zwervers en breezahs te interviewen de ander pakt het iets beter aan en maakt zelf filmpjes geheel volgens een verhaal lijn. Hehe lachen dit, leuk is dat de makers van deze film een hele leuke site hebben waar je nog veel meer van dit soort filmpjes kan bekijken. Check de site alhier, filmpjes vindt je in de rechter kolom...

KUNG FU-CK YOU!


KORTSLUITING?
WTF! Ik wist wel dat kortsluiting niet zo fijn is vooral als dit bijvoorbeeld gebeurt met je televee als je er zelf eventjes niet bent. Maar check eventjes deze beelden joh, echt niet normaal meer hoe de hens er ineens in gaat... Of breng ik nu weer allerlei gasten in Deventer op verkeerde ideeen?

KORTSLUITING!


DOORNBOS
Damn dit is echt gewoon te wreed. Racen met een formule 1 wagen over de afsluitdijk en dan met 326km ph geflitst worden.... Ik had weleens gehoord dat dat niet mogelijk zou zijn boven een bepaalde snelheid, maar goed schijnbaar heeft justitie die vervloekte kastjes omgebouwd ofzo. Lees hier het artikel en bekijk hier de video....

DOORNBOS op de AFSLUITDIJK!I LIKE 2 MOE MOE
Geweldig dit! Echt een waardige opvolgens van I like 2 move it! Deze Bella heeft namelijk veel betere moves dan die gasten van Real2Real. Eerlijk is eerlijk.... Zagen we laatst als een Madagascar versie van I like 2 Move it, vandaag dus Bella die het nog eventjes dun overdoet!

I like 2 MOE MOE!


ASSHOLE!
Hehe ze zijn weer terug hoor de mensen achter Xmissy that is! En meteen vliegen de postjes weer in het rondte, damn. Deze is echt lachen, anale sex de een zweert er bij en de ander sjah... die ander die zegt dit! GENIAAAL!!

ASSHOLE!

CAMGIRL
null
Je hebt vast wel eens een webcamfilmpje gezien van Cam-with-her. Zo niet, Camwithher is een site met allerlei dames waarmee je kunt chatten, ze maken ook filmpjes waarbij ze bijvoorbeeld een hete striptease is, het probleem is alleen dat sommige mensen het stom vinden dat ze niet alles mogen laten zien. Het is namelijk een non-nude site. Alleen in de private chat waarvoor je moet dokken.

Er is iemand zo vriendelijk geweest die screenshots heeft gemaakt en geplaats op het internet, Bekijk ze maar even Hier

CAMGIRL

STELLA ARTOIS
Die belgen zitten altijd maar te zeuren dat Heineken zulk slecht bier maakt. Maar wat wil je als je die bocht van Stella Artois gewend bent! Bah wat is dat toch smerig bier, het doet mij toch elke keer weer denken aan die Schultenbrau van de Aldi!

Reclame maken kunnen ze dan wel weer in Belgie, check even deze twee Stella commercials!
VOOR DUN CAM!
Na al die webcamcompilaties van onze nieuwe sterlogger Rubenzzz, heb ik er ook gewoon eens eentje gevonden. Helaas is deze niet 10 minuten zoals je de laatste paar keren gewend was, dat ze lekker is dat staat vast. Kijken we eventjes mee naar deze lekkere babe!

WEBCAM BABE 3198ALTERNATIEFJE?
Hehehe die Boy George toch he! Wereldfaam kregen de mannen van Culture Club met het nummer kama kama kama kameleon. Ongeveer 10 jaar later werd Boy George maar DJ en begon een nachtclub, ik heb hem zelfs nog zien optreden als DJ in Duitsland een jaar of 6 geleden. In de tussentijd is Boy aan de snuifel geraakt en meerdere keren betrapt op bezit, hier zien we hem bezig tijdens zijn alternatieve straf!

BOY GEORGE GAAT ALTERNATIEF!I AM THE INTERNET
OMG! Ik weet niet precies wat dit moet voorstellen maar het is in en in triest. Dat het gaat over het internet en de liefde daarvoor lijkt me duidelijk. Maar wat ze nou precies proberen te bewijzen is voor mij echt een raadsel...

I AM THE INTERNET!
MR BEAN [LIVE]
Hehehe Mr Bean oftewel Rowan Atkinson is niet altijd leuk maar dan toch wel vaak. Bij Google letten ze niet helemaal op ofzo, zagen we dit weekend al een complete film. Dit keer een 46 minuten durende live optreden van Rowan Atkinson en Angus Deaton in Boston 1992!

ROWAN ATKINSON LIVE!
Deluxe Carshow
null
Mensen rijden er in, auto's zoals een mooie Lambo of een stoere Viper, helaas kunnen de meeste van ons dit niet veroorloven, maar je kan ze wel bezichtigen zoals op het internet en op een show als hier

Deluxe Carshow


BEEBTIME!
En we hebben ook nog iets lekkers wat gewoon over de linktip lijn aangeboden wordt door niemand minder dan Johan. Fijn filmpje hier, met een lekkere beeb!

BEEBTIME!


YOU DON'T FOOL ME
Ahja een van de beste en laatste platen van Queen. Wat was ie toch goed die Freddy Mercury, tot aan zn dood gewoon blijven zingen. Geweldig, dit nummer is echt mega!! Voor diegene die wat jonger zijn vindt je hier nog een heleboel info over Queen. Damn..... zo maken ze ze nie meer eej..

YOU DON'T FOOL ME!OCHTENDGYMNASTIEK
Lekker hoor een beetje rekken en strekken in de woonkamer 's morgens. Vooral als dat door een babe gebeurt en wij mogen meekijken.... Goedesmoggus allemaal!!

OCHTENDGYMNASTIEK!WebcamCompilation part 3
null
Op het Succes van de webcamcompilatie van deel 2 is nu deel 3 , hij duurt ruim 11 minuten, speciaal gemaakt voor TLpizza.com


Check die shit!!ANNAAAAAA!!!
Ja het is weer eventjes terug dat we Anna hier presenteerde als de officiële Beeblog.nl babe! Met een hele mooie gallerie werd dat toen gevierd, daarna werd het eventjes stil rondom deze uberlekkere beeb. Natuurlijk had ik haar wel dagelijks op mn msn en smsen we afentoe, maar daar bleef het dan wel bij.

Vandaag vondt Anna het tijd worden voor een follow up op haar eerste gallerie, ok ok het zijn niet zoveel fotos als de vorige maar ze zijn wel exclusief te bekijken op Beeblog.nl. Dus haast je snel en klik hier!!!!

AnnA gallerie 2!

PIMP UR BUGGIE
Hehe na een dozijn varianten op Pimp my Ride van MTV is het nu tijd voor pimp my buggy. Wel leuk concept waren het niet dat ik helemaal geen buggie heb, dus ook dit gaat weer aan mij voorbij.. Gelukkig hebben we wel het filmpje weten te scoren! [via]

PIMP MY BUGGY!


LINDA!
Vroegur toen we geen drempels hadden maar kuilen, toen zong Frankie Boeijen al eens een liedje over haar. Nu snap ik pas waarom die doorgesnoven Nijmegenaar daar eigenlijk een liedje over zong. Linda is namelijk een beeb, kijken we eventjes mee naar deze ubergeile 7 minuten durende clip? Ja, danku!

LINDA!LUBA 10min!
Hmmz Luba "the one and only" internet babe van Hegre! Het blijft toch wel een extreem lekker wijf hoor die Luba Shumeyko zoals ze in het eggie heet! Al heeft ze dan een mega arrogante kop ze mag hier anytime aanbellen, en dan laat ik haar nog binnen ook.

LUBA 10min!COORS LIGHT
Soms komen reclames niet door een reclamecodecommissie heen. Meestal is er dan iets mee aan de hand, te grof of iets anders wat niet door de beugel kan. Wat er precies met deze reclame aan de hand was weet ik verder niet, maar hij is rejected dus. Gelukkig is er dan nog het internet zodat wij wel gewoon kunnen kijken naar alweer een bierreclame!

COORS LIGHT REJECTED!


ROBOT CHICKEN [MEGAPOST]
Gisteren stond hier ook weer eens een Robotchicken filmpje, erg leuk allemaal en natuurlijk ook erg knap gemaakt. Laat ik nou net deze url in mijn email hebben staan zomaar getipt door Robotchicken himself. Het betreft hier een top 10 met de beste Robotchicken filmpjes allertijden.

10 best ROBOT CHICKEN clip of all time!


Howard Stern Compilatie
null
Jullie kennen de show vast allemaal, de show van de sybian. De populaire show uit Amerika, De Howard Stern Show. Nou, ik heb Wat hete toppunten van de Howard Stern show Samengevoegd. Weer een heerlijke Compilatie.


Howard Stern Compilatie !!BILL HICKS - ONE NIGHT STAND
Altijd leuk stand up komedie. Deze Bill Hicks ken ik eigenlijk helemaal niet, maar hij schijnt toch al zijn sporen verdient te hebben in de States waar hij zo dood als een pier blijkt te zijn begraven een jaar of 12 geleeje. Ga er eventjes lekker voor zitten, en lach mee met Bill Hicks die zelf nix meer te lachen heeft...

ONE NIGHT STAND!BEAMER ALERT
Je hebt van die gasten die kunnen het echt niet hebben dat je in een duurdere wagen dan zijzelf rijden. Zo ook deze gasten, die meteen de camera aan zetten als er een fijne BMW ineens in beeld komt. De afgunst druipt gewoon van de camera lens af! [via]

BEAMER ALERT!

STAR TREKKING
De STAR TREK inspirationel posters schijnen nog steeds helemaal de bom te zijn als je tenminste van Star Trek houdt. Mij zal het aan mn reet roesten, maar goed voor al die Startrekkies out there... HQ posters!

STAR TREK HQ posters!


HONDENBAAN
Hehe, ik weet het nog goed vroegah wilde ik altijd pronster worden. Jammer dat Anna toen nog niet model was, ik bedoel samen met haar zou ik toch graag een pronfilm maken, wat is ze toch lekkrrrrrr.. Deze gast denkt ook z'n droombaan gevonden te hebben, hehe ik ben liever vakkenvuller maar goed...

HONDENBAAN!

HONDENBAAN
Hehe, ik weet het nog goed vroegah wilde ik altijd pronster worden. Jammer dat Anna toen nog niet model was, ik bedoel samen met haar zou ik toch graag een pronfilm maken, wat is ze toch lekkrrrrrr.. Deze gast denkt ook z'n droombaan gevonden te hebben, hehe ik ben liever vakkenvuller maar goed...

HONDENBAAN!

SPORT HOAXES
Je kent het wel die grappen vaak op 1 april of gewoon om de boel eens lekker op scherp te zetten. Hoaxen ach je weet wel iets in de media pleuren wat gewoon 100% verzonnen is. Er bestaat dus zelfs een top 10 sport hoax lijstje, zitten wel een paar leuke bij. Zoals die transfer van Maradonna naar Spartak Moskou... hehe

TOP 10 Sport Hoaxed!

DEAD OR ALIVE
Goeie vriend en collega loggert Ruudje Getlogged is weer terug van vakantie en dat merken we ook meteen weer aan deze fijne post. De trailer van Dead or Alive en wat fijne piccas om maar in zijn woorden te spreken. Goeie shit dus!

DEAD OR ALIVE!

LESBO 1on1
Hmzz lekkere scene hier schaamteloos gejat van onze nieuwe loggert hier op TLpizza.com.. Rubenzzz dus. Nou ja leuk allemaal, maar wat is dit voor filmpke eigenlijk, nou ie niet eentje die je zomaar onafgeschermt op het werk kan gaan kijken dus. Checken we eventjes deze ubergeile lesbische scene .....

LESBO 1 on 1Webcamcompilatie 12min!
Vrouwen die strippen en dansen op de webcam zijn geil, wat krijg je als je vele webcamfilmpjes van lekkere dames samenvoegd? inderdaad, een heerlijke compilatie van dansende en strippende vrouwen. kijk maar even.

Webcamcompilatie 12min!
NIEUWE LOGGER, NIEUW KANTOOR!
In de loop van de week zullen er wat nieuwe dingetjes hier verschijnen op TLpizza. Maakt allemaal niet uit natuurlijk want de postjes blijven gewoon hetzelfde en rechtstreeks uit de pizzaoven komen. Vers zoals jullie ze gewend zijn!

Mochten we al eerder wat wannabe loggers verwelkomen. Vandaag presenteer ik jullie Rubenzzz, de nieuwe aanwinst hier op Taste Like Pizza. Natuurlijk hebben we ook meteen een nieuw kantoor voor hem vrij gemaakt, hier op Pizza HQ!


Akzent - Jokero
Ah dit nummer hoor ik dus de ganze dag op de radio als ik op mn werk zit. Geweldig nummer echt, omdat wij altijd naar non stop radio luisteren kon ik er maar niet achter komen van wie het nummer was. Gelukkig was daar internetterrorist Nick van Eroverheen.nl die mij de titel influisterde!

Sjah toen was het slechts nog een koud kunstje om de boel te vinden op het wereld wijde web.

Akzent - Jokero!HARRY POTTERT DOOIT?
Komt er ooit een einde aan de Harry Potter reeks? Volgens de schrijfster wel, maar of dat nou wel zo'n goed idee is? De mannen van Wadda zochten uit, waarom die Rawlings maar beter niet kan stoppen met schrijfen...

HARRY POTTER DOOIT?

Bonus: hier nog wat Harry Potter op Robotchicken!


MARINA FELICIO
Soow en dit is dan voorlopig eventjes de laatste babe voor vandaag, tis hier geen beeblog al lijkt dat afentoe wel zo. Ik ben helemaal content met de Realroot servertjes die nog steeds lekker door draaien. Marina Felicio zien we hier lekker geil doen voor de cam!

MARINA FELICIO!
BE VERY QUIET!
Hehehehe echt wel een leuke sketch hierzo dus. Uit de tijd dat er nog eerlijk man tot man gevochten werd. Moraal van het verhaal is denk ik dan eet nooit bruine bonen als je een oorlog in gaat ofzo?

BE VERY QUIET!
RETRO CAM COMPILATIE
Soow ik ga zo maar eens richting park denk ik dan maar, er staan weer wat postjes om je mee te vermaken. Xmissy is ook weer terug van vakantie dus daar kan je ook weer met een gerust hart gaan checken. Tot die tijd ga ik jullie laten met deze retro cam compilatie ter ere van het 1 jarige bestaan van Camwithher...

RETRO CAM COMPILATIE!THE AVERAGE HOMEBOY
OMG! We hebben weer een nieuwe Vanilla Ice gevonden zo lijkt het, the average homeboy dus. Wat een wankert damn, deze gast snapt er dus blijkbaar helemaal niks van, kijk er is maar een grote witte reppert en das natuurlijk Eminem. Maar goed onze homeboy heeft dus een clippie opgenomen, die zo wack is.. nou ja kijk zelf maar ff!

THE AVERAGE HOMEBOY!

Marokaanse homeboy ALI B heeft ook een nwe clip, Zomervibes hier dus!FREEMAG PROMO
Kijk dit lijkt me nou eens een leuk nieuw blad. Mooie dames, naakte dames, veel dames.. Hmmz klinkt nog steeds goed, en dat free staat me ook wel aan, nu nog weten waar te scoren die bladen en dan is het dus feest? [thnx]

FREEMAG PROMO!BIANKA
Normaal schrijf je Bianka dus met een C, behalve als ze uit Polen komen. En wat weten we van Poolse dames? Juist ja, 9 van de 10 dames in Polen hebben een mega voorgevel. Zo ook deze Bianka met een K dus, kijken we allemaal eventjes mee????

BIANKA met een K!
SOUTH PARK the MOVIE
Zo het is dan weeral zondag. Voor de mensen die zich echt vervelen heb ik hier 1.30 uur Southpark the movie, bigger longer and uncut. Croissantjes uit de oven, sinasappelsappie erbij en kijken maar...

SOUTH PARK the MOVIE
MUZIEK OP ZONDAG
Soow vandaag is het toch ineens weer mooi weer geworden, dat betekent dat ik me zo lekker ga aankleden en er op uit ga. Lekker een zondag middag concertje meepakken hier in het park. Nog een paar zondagen en dan is dat ook weer voorbij, dus snel eventjes meepakken nog!

Ik had nog wat beelden van Paul van Dijk op Dancevalley die ik nog niet hier heb neergezet en goeie ouwe PJ mixte ook meteen Cold Fusion 15 in elkaar.

Cold Fusion 15SIMPSONS in 3D
De Simpsons in 3D is ook alweer zo'n filmpje wat al een tijdje in mijn email was blijven plakken. Geweldig mooi gedaan, erg knap werk. Homer blijft dan toch wel een held jammer dat het niet zo veel meer op televee is.

SIMPSONS in 3DZO VADER ZO DOCHTER
Zo vader zo dochter was volgens mij toch al gauw een jaartje of 20 geleden op het scherm in NL. Howard Stern doet het nog eens dunnetjes over in zijn live webcast show over de grote wateren. Een beetje ranzig vind ik het persoonlijk wel, niet de dames natuurlijk. Wel het idee, dat dr vader haar moet uitkleden...

Zo vader zo dochter!
YELLOWSTONED PARK
Yogi bear een van mijn alltime favorites is er dan toch uiteindelijk aan bezweken. Samen met zijn kleine vriend heeft hij wat dope gekocht bij Smokey the Bear, waar ze aardig van de kaart van zijn. Best wel een leuke aflevering dus....

YellowStoned ParkGOOGLE GULP
Hehehe toch wel een rare pagina waar ik nu zomaar beland via Boterkoek.com. Er staan allerlei vreemde Google links op die nog echt van Google zijn ook. Zo vond ik ineens een heus Googledrankje met de naam GoogleGulp wat als je de beschrijving er bij leest haast wel lekker moet zijn. Ben benieuwd wanneer ze dit in de markt gaan zetten.

Hier vind je nog veel meer leuke Google links... [via]

STEVIG PAALTJE
Je kent ze wel die verkeerspalen die je te pas en te onpas ziet in menig binnenstad in NL tegenwoordig. Dat betekent dan vaak dat die weg verder is afgesloten voor jou behalve als je een transponder hebt om die paal te laten zakken. Vaak genoeg heb ik al autos op zon ding zien staan, maar of zo'n paal nou echt sterk is ofzo, had ik me helemaal nog niet afgevraagt.

We gaan het eventjes testen met een vrachtwagen vol zand en een kilometertje of 70 vaart.....

SIGARET DUEL
Roken is dodelijk dat weten we nu wel. Echt mega overdreven vind ik dan ook deze reclamespot uit Frankrijk, net alsof er geen mensen 100 zijn geworden met een pakje sigaretten per dag. Die Fransen overdrijven wel vaker...

Sigaret DuelGOOCHELEN MET JOHAN
Hehe, zagen we hier een tijdje terug die uberroelerende film van ene Ursula die met haar rode doekje in haar plastic duim toch goed was voor 900.000 views in 1 week. Asjemenau?! Goede vriend en badmotherfucker to the bone Johan vond het daarom tijd om ook eens op zoek te gaan naar leuke goochelacts.

Hij haalde zijn goocheldoos van zolder en samen met zijn lieftallige assistente knutselde hij dit filmpje in elkaar.

MARKETTA IN FRESH
Marketta kennen we allemaal als een van de vele vriendinnetjes van Luba. Ook Marketta heeft een ubergeil lichaam en ook zij is zo vriendelijk om mega veel content voor ons op het internet te zetten. Dit keer een sneak preview van FRESH...

MARKETTA IN FRESHKIJKEN BIJ YVONNE
Kijk dit is nou zon filmpje die ik eigenlijk al een paar dagen eerder had willen posten, maar het eigenlijk gewoon niet aandurfde bang dat ik was om weer offline te gaan. Deze zorgen zijn nu allemaal voorbij en alles loopt als een tiet met dank aan RR die vanacht om 2.20 nog wat dingetjes aan de server hebben verandert zodat ik gewoon kan posten nu.

Mag ik jullie eventjes voorstellen aan mijn buurmeisje Yvonne, die ik voor jullie heb vastgelegd met de camera!FOLEY ARTIST
Een foley artist is iemand die geluiden maakt voor in films. Natuurlijk zijn er dan ook gasten die geluiden moeten maken bij bijvoorbeeld pornfilms. Lachen natuurlijk als je daar dan zo staat met twee karbonaadjes in je handen. Wat ie er allemaal mee doet, en wat voor geluiden dat oplevert zie je in deze geweldige video!

PORN FOLEY ARTIST!WIN A DATE WITH HEZBOLLAH
Tis weer een zooitje aan het worden daar in Israel met die palestijnen. Maar toch zijn die Hezbollah strijders niet allemaal van die terroristen, zo zijn er ook hele normale palestijnen die gewoon op zoek zijn naar het huisje, boompje, beestje gevoel.

Hezbollah video dating Service!PS3 vs WII
Hehe dit soort spelcomputer reclames worden echt steeds leuker. Natuurlijk is er in dat wereldje een heftige concurentie strijd aan de gang. Zo ook tussen Sony en Nintendo, beidde hebben ze een vette spelcomputer op de markt gebracht, maar als ik puur zou moeten kiezen afgaande op deze reclame dan zou ik toch overduidelijk kiezen van de Nintendo WII

PS3 vs Nintendo WIIBELGIE!
Zo we zijn er weer, en meteen goed! De mannen van Budget-Host worden bedankt voor de diensten die ze tot nu toe hebben gelevert. Eerlijk is eerlijk ik heb niks te klagen gehad bij Budget en ben altijd een tevreden klant geweest, maar laten we niet vergeten het betreft hier wel een Budget-Host wat wil zeggen veel voor weinig. De afgelopen weken echter was het een beetje erg veel voor weinig, zeg maar gerust niks. We hebben het allemaal gezien de afgelopen weken, door imense drukte hier op Tastelikepizza trokken de servers het allemaal niet meer.

Naarstig heb ik de afgelopen dagen naar een oplossing lopen zoeken, met verschillende hosts gesproken. Maar ik had nooit gedacht dat ik nogeens in Belgie aan moest gaan kloppen voor wat hosting, toch waren het de mannen achter REALROOT die met het beste aanbod kwamen. Dus vanaf nu kunnen we weer ouderwets knallen op belgische spiksplinternieuwe servertjes.

Om dit te vieren begin ik met iets wat al een paar weekjes op de plank ligt maar door alle hectiek is blijven liggen waar het lag, in de email dus. Geheel onterecht natuurlijk want ons Mart heeft er echt zijn best op gedaan.

Mart gaat hard in België!MANHOLES
Uhmz nee nee dit is geen ranzig flikker filmpje ofzo. Alleen een bewijs dat die Amerikanen echt altijd maar dan ook altijd bovenop het nieuws zitten. Zo ook deze verslaggeefster die op het juiste moment op de juiste plaats lijkt te zijn. Door extreem weer vliegen de putten omhoog ofzo, check ff haar verslag!

MANHOLES!CAUGHT.........
Zozo, en we hebben weer een nieuwe website... Caught on the Wildside! Volgens deze "Fleur" met roots in Nederland gaat het het helemaal worden. Leuke filmpjes elke dag gepost van over het grote water. Meteen maar eventjes aftrappen met dit filmpje op het strand dan maar ...

Caught on the Beach zullen we maar zeggen dan... [via]COLD FUSION 14
Het heeft eventjes geduurt maar dan is er toch weer wat muziek op woensdag. Door mijn nieuwe daytime job, was ik er de afgelopen twee weken niet meer aan toegekomen. Gelukkig heeft PJ niet stil gezeten en heeft hij voor ons weer een uiterst lekkere COLDFUSION mix in mekaar gedraait!

De tracklist staat hier, de mix kan je hieronder downloaden via Rapidshare!

Deel 14 alweer dus, 59 minuten van luisterplezier dus!BORAT TRAILER + TEASER
Ja okay ik weet het deze trailer gaat al een tijdje rond op het internet. Toch had ik de teaser nog niet gezien met wat beelden uit Borat's home country Kazachstan! Acht november in de bioscopen te bewonderen dus 10 november overal te dowloaden.

TRAILER + TEASERELEFANT MAN 2006
Tja je zal het maar hebben, iedereen kent de plaatjes wel of heeft de gelijknamige film The Elephantman gezien. Een super zeldzame ziekte die er ongeveer zo uit ziet dus!


Op zijn vierde werd het dus ontdekt, ik zag het meteen al toen ik de moeder zag, Damn!
BIJ DE HEMA
Onze grote vriend Nick van Eroverheen.nl stond van de week bij de Hema te praten met de vrouw van zijn leven, aldus interne bronnen. Terwijl zij hem verleidde door speels met haar mond een Hema worst nog harder maakt dan die al was, draaide er natuurlijk zoals altijd een camera mee. De beelden stonden even later op Eroverheen.nl, kijken we allemaal eventjes mee?

BIJ DE HEMA!

NIRVANA vs PEARL JAM
Uhmz zo afentoe wil ik me weleens laten verleiden tot het luisteren naar rock, zo ook zojuist. Nirvana voor mij de ultieme suicidale muziek versus Pearl Jam dus.. Nou ja, dit alles bereikte ons via Attu...........

NIRVANA vs PEARL JAM


MIJN NEDERLANDS
Hehe en weer wordt je eventjes met je neus op de feiten gedrukt. Na het mailtje van statcounter die zo hoopvol begon met geachte, gefeliciteerd met het succes van uw blog, viel er te lezen dat ze verder niet veel prijsstellen om de tastelikepizza counter verder nog gratis te hosten omdat er te veel bezoekers schijnen te komen. Erg jammer natuurlijk, net nu we zulke mooie stats halen. In Google heb je ook allerlei stats, zo kijk ik afentoe weleens wat ubergod Google zegt als ik Pizzaman invoer.

Eerst was er een of ander dj Pizzaman nu hebben ze zelfs een toneelstuk die Pizzaman heet. Sjah tis wat als Pizzaman zijnde, de roem ik kan er niet meer tegen. Leuk detail is dan wel weer als je dan uit Nederland aanvinkt er wel weer gewoon tastelikepizza als nummer 1 staat, maar wanneer je dan in het Nederlands aanvinkt staat Pizzaman het toneelstuk er weer. Snif... is Pizzamans Nederlands echt zo slecht???

Check hier de google resultaten!

CHRIS ANGEL ONTMASKERT
Hehe ik wist al die tijd wel dat het gewoon zware nep was, en dit filmpje bewijst het dus. Het publiek werkt niet mee en loopt weg en dan laat de camera iets zien wat je eigenlijk niet zou mogen zien.

Chris Angel - The Truth!
BAYWATCH BABES
Het is al weer een tijdje geleden maar de babes zijn er niet slechter op geworden. Goede vriend Pat BT, die tegenwoordig veels te veel vrouwelijk schoon voorbij ziet komen, vond het nodig ons te verblijden met deze mega baywatch post, hij gooit er een zooitje galleries tegenaan waar je u tegen zegt.

STRANDWACHT DAMES dus eigenlijk...


STRIJKEN IS ZO FIJN!
Hehe ik heb dr echt een hekel aan. Maar na het bekijken van dit instructiefilmpje ben ik er helemaal klaar voor. Jammer dat ik een tijdje geleden mijn strijkplank maar bij het grof vuil heb gezet, er zat namelijk een gat ter grote van een strijkijzer in!

STRIJKEN IS ZO FIJN!
FILE PARKEREN
Hehehe wel lachen dit, wie gaat dit lukken onder de 30 seconden? Mij gaat het in ieder geval niet lukken, en weet je wat ik ga ook helemaal niet verder proberen. Ik bedoel elke auto heeft toch tegenwoordig park distance control?

FILE PARKEREN!


FILM TRUCJES
Hehe deze film heb ik wel gezien hoe die ook alweer heet is me eventjes ontschoten. Tom Cruise ie geval, die zijn kids heeft voor het weekend. Dat weet ik me nog te herinneren! Nou ja goed hier zien we dus een knap staaltje van iets wat je op het blote oog dus helemaal niet ziet.

FILM TRUCJES!


BRITTANY LEE
Zo weggelopen uit de Maxim deze Brittany Lee! Lekker meisje in een leuke sexy fotoshoot, geen pron natuurlijk want daarvoor moet je bij Xmissy zijn! En wat vinden we van Miss Lee? Die overigens geen zusje is van de andere Mrs Lee, die vorige week nog haar achternaam liet veranderen

BRITTANY LEE
MONSTER OF CHAPPELLESTEIN
Yes we hebben weer een aflevering uit de Chapelle show weten te bemachtigen. Dit keer Chapelle als Frankenstein in de serie Monsters. Wel lachen gedaan, hij blijft leuk!

MONSTER OF CHAPELLESTEIN
RUSSISCH BLOND
Wat komen er toch een mooie dames vanachter het voormalige ijzeren gordijn vandaan damn. Sinds dat gordijntje verleden tijd is worden we hier helemaal overspoeld met blonde russinnen, de een nog mooier als de ander. Dees doet me denken aan mijn eigenste pizzavrouwtje.. ook zon mooie lange!

Zdenka podkapovaGUITAR MARIONET
Hehehe vet gedaan dit zeg, echt een mooi optreden. Een gast die met een gitaar wat probeert te spelen voor een volle zaal krijgt hulp van iemand aan touwtjes.. Erg goed!

GUITAR MARIONET!
PIZZA CHALLENGE
Altijd wel leuk omjezelf zo afentoe eens door google te halen. Natuurlijk zijn er 300.000.000 verwijzingen naar pizza met heel afentoe een leuke link. Zo vond ik zojuist deze PizzaChallenge, om uitendelijk de ultieme pizza te verkiezen.

PIZZA CHALLENGE!


FUCKING CASINO
We zagen al een hele zooi van dit soort compilaties voorbij komen. Toch is deze erg goed omdat hier namelijk mijn favorie Joe Pesci er in meespeelt. En een fuck uit zijn mond telt gewoon dubbel zo goed is ie.

FUCKING CASINO!
KELLY MONACO
Kelly Monaco heeft niets maar dan ook niets met Monaco te maken. Ook al doet haar naam denken aan een wel erg bekende prinses uit vergeten tijden. Kelly stelt zich eventjes voor!

Kelly Monaco
PORNOWISSER m/v
Dit lijkt me dan wel weer een geweldig beroep zeg! Vanwege al die porno die op respectabele sites als bijvoorbeeld een photobucket staat, zijn ze nu opzoek naar mensen die de hele dag plaatjes bekijken of er geen porno tussen staat. Geweldige baan natuurlijk, maar dat het nodig is, is natuurlijk niet zo.

Hier Lezen!

MAMS DOET MEE
Ja dan sta je er mooi op.. Je vriende je is van huis en je maakt net een webcamfilmpje voor hem als je moeder binnen komt. Gelukkig is ze sportief en doet spontaan mee...

MAMS DOET MEE..
MEET A HOTTIE
Hehe erg leuk concept dit weer van Maxim. Een lekker babe die wat over zich zelf vertelt een beetje geil glimlacht naar de camera, leuk natuurlijk maar niet echt om over naar huis te schrijven. Vandaar dat ik er nog een filmpje achteraan gegooit heb met een echte hottie!!!

MEET A HOTTIE (3)
LSD ARMY
Hehehe, na de Vietnam oorlog gingen er allerlei geruchten over het testen van allerlei medicijnen en drugs op nietsvermoedende dienstplichtigen. Maar volgens Probek staat het als een paal boven water dat er op de Engelse troepen al veel eerder werd getest en dan met LSD. Een filmpje uit de oude doos...

LSD ARMY! [via]STRIPTEASE [SEXY]
Hmmz een hal vol met snelle motoren een babe en wat Phil Collins op de achtergrond.. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet hier op TLP! Check eventjes deze clip in totaal een zes minuten!

STRIPTEASE [SEXY]RECLAME RECLAME 3
Ah, vandaag had ik eventjes wat tijd om een leuke videocompilatietje te maken van een paar roelerende reclames. Reclame reclame deel 3 alweer, vandaag drie keer een bierreclame, toch altijd de leukste als je het mij vraagt.

RECLAME RECLAME 3SEXUAL HEALING!
Hehehe, dit komt dan weer van de Engelse televee. Tijdje terug was ik zwaar fan van Deadringers ook al zon mega goeie Engelse serie. Waar dit uit komt weet ik helaas niet, maar het zou maar zo ook uit Deadringers kunnen komen. Een nieuwe methode als laatste redmiddel om mensen uit de dood terug te halen.

SEXUAL HEALING!BRANDI
Grote tetten alert hiero, damn die Brandi is niet bang! In de categorie jouw tetten zijn veels te groot om mooi te zijn, hebben we vandaag Brandi. Brandi staat een beetje bij het zwembad met haar melkflessen te spelen. Tja, er zullen vast mensen zijn die dit WEL lekker vinden, doe mij maar een paar cuppies kleiner...

BRANDITHE AXE EFFECT [LONG VERSION]
Hehe allemaal kennen we wel die filmpjes van AXE of LYNX! Het effect van deze twee deodorant moet wel zo verleidelijk zijn voor vrouwen dat ze van heinde en verre komen. Dit is de lange versie van een van die reclamefilmpjes.. Wel lachen...

THE AXE EFFECT [LONG VERSION]DOPE
De uncensored versie van DOPE's Bitch! Tja het nummer trekt niet echt op veel, maar de clip daar gaat het in dit geval eventjes om denk ik dan maar. Veel nude dus, en wat mafketels die op wat instrumenten staan te spelen... Die moet je eventjes weg denken.

DOPE - BITCH!
OHRA en ECCKY
Toen ik dit las in de krant afgelopen vrijdag vond ik het echt een mega idee om kleuters alvast kennis te laten maken met verzekeren via een online baby met de naam ECCKY. Ik had nog nooit van die ECCKY gehoord, maar die schijnt toch echt heel erg populair te zijn bij de kids.

Lees hier eventjes hoe de OHRA alvast kleuters bekend maakt met verzekeren en nog belangrijker met de naam OHRA!


AMAZON WOMEN
Arsenio Hall kennen we allemaal van de diverse films met Eddy Murphy. In Amerika is er ook nog een heuse Arsenio Hall show, uit die show komt dus het volgende fragment. Arsenio dus met een stel Amazon vrouwen.

AMAZON WOMEN!AZIATISCHE SCHONE
Ahum lekker filmpje hier van een aziatisch schone, erg lekker allemaal deze dame! Jammer dat ze niet verder uit de kleren gaat maar sjah je kan niet alles hebben in het leven.

Kijken we eventjes mee?
BANG IT UP
Leuk promotiefilmpje hierzo waarin getracht wordt vrouwens warm te laten lopen voor een baan in de bouw. De bouwvakkers die erbij staan vinden het zo te zien prima! En het schijnt ook het werk ten goede te komen, omdat ze de mannen nu niet meer de hele dag op straat hoeven te turen naar mooie dames.

Die staan nu gewoon naast em! BANG IT UP!WTF TEQUILLA?
Damn, deze gast heeft echt veelsteveel gedronken. Tequilla alsof het water is naar binnen kiepen is geen goed idee als er een videocamera in de buurt is, dat zien we nog maar eens aan deze clip. Van een dronken gast, tequilla en een hond!

WTF TEQUILLA!
PAINTBALL IS NIE ALTIJD LEUK
Deze gasten komt een beetje geinen met hun paintballgun in de nachtelijk uurtjes wel erg duur te staan. In het begin is het wel lollig, maar als je op het eind de straffen hoort die deze mannen hebben gekregen dan wordt je wat minder vrolijk....

PAINTBALLERS IN JAIL!


GOOGLEMAP FLIGHTSIM.
Hehehe wel lachen deze flightsimulator waarin je gewoon in GoogleMaps kan vliegen. Ik kan er niet veel van maar vertel even of je echt iets kan raken want dan probeer ik het nog eens..

GOOGLEMAP FLIGHTSIM.


DAGJE EERDER IN BAD
Zo vandaag gaan we onze Zattevrienden verblijden met een bezoekje vanuit Holland. We gaan barbequen en zat worden in het cafe van Gillstatie. Dus was net al eventjes bij de kapper, heb mn beste kloffie klaar liggen en ben net in bad geweest. Net als vorige week heb ik de beelden weer, dit keer wat betere beelden....

IN BAD voor de BBQ!MIDNIGHT SPANK
Hehe dit zijn echt leuke spotjes van Midnight Spank, de rest kan je overigens al ergens op TLpizza vinden. De zoekfunktie had ik er een tijdje geleden afgehaald, dat breekt me nu op. Ik kan ze dus niet vinden maar ze staan er wel ergens....

MIDNIGHT SPANK
WHY DID THE CHICKEN?
Waarom stak de kip over? Om naar de overkant te gaan! Man man wat een ouwe mop zeg, maar er schijnen dan toch nog steeds dieren te zijn die er om kunnen lachen. Zo beweert althans dit reclamespotje

CARAMBAR!GIRLWATCH week 31
Schumi heeft zijn best weer gedaan om deze MEGAPOST bijelkaar te zoeken. Twaalf filmpjes met babes in een grote post gegooit, het is de girlwatch week 31, al bijna een traditie bij Wadda.

Girlwatch 31


TREADMILLS
Schitterende videoclip hierzo, waar Barry Stevens zeker een 10 voor de choreografie had gegeven. Echt leuk bedacht, de muziek is verder niet echt om aan te horen. Wie gaat er eventjes opzoek naar de bloopers van deze videoclip, het zal toch wel een paar keer fout gegaan zijn alvorens dit opgenomen kon worden.

TreadMills

HAANTJESGEDRAG!
Geweldige reclame dit van Ford! Het gaat hier om een hele stoere bak de Ford Ranger 3.0 namelijk. Sjah en hoe ging dat spreekwoord ook al weer, als de haan van huis is dansen de kippen op tafel ofzo?

Hehe echt een heerlijke reclamespot dus!
Clara Morgane 2006
Clara is een beeb, Clara komt uit Brasil, Clara heeft een CULO, Clara is gewoon lekker.. Een erg fijne fotoreportage in een filmpje gepropt, zomaar omnaar te kijken, zwijmelen mee naar bed gaan... uhmz.. en toen werd ik weer wakker!

Clara Morgane 2006
WILL FERREL DOUBLE
Will Ferrel is echt een mega komiek, soms een beetje flauw maar vaak toch echt hilarisch. Hier twee filmpjes met deze beroepshalve mafkees, kijken we eventjes mee??

WILL FERREL DOUBLE
JIMMY op WOODSTOCK
Een klassieker hier, normaal luister ik 90% trance en 10% anders. Maar hier hebben we dus gewoon een echte klassieker die tijdloos is. Jimmy Hendrix was levend al een legende en die is alleen nog maar groter geworden toen hij eenmaal dood was.

Dit is de complete footage, in totaal een 56:39 Jimmy Hendrix op Woodstock 1969.
PEUGOT VS FRANCE
De mannen van TopGear zien we vandaag in een Peugotje rondcruissen, wel lachen. De bevindingen kun je bekijken in het filmpje die via Wadda tot ons kwamen!

PEUGOT VS FRANCE
JIM CARREY de GEKSTE
Ok ok dit filmpje is dus 6 jaar oud.. Ik weet het, maar na al die drukte van de afgelopen dagen overspannen hosts en een heleboel serverproblemen verder durf ik gewoon niks nieuws hier te posten. Bang om weer een server in rook op te laten gaan, we hadden dus echt extreme drukte door die goocheldoos van een paar dagen geleden.

Helemaal te gek natuurlijk alleen kon de server het niet helemaal trekken ofzo. Anyway die problemen zullen volgende week waarschijnlijk helemaal opgelost zijn, tot die tijd is het hier wat rustiger dan normaal. Beginnen we met Jim Carrey een jaartje of 6 geleeje dus! WAT IS DIE GEK!!!KRYSTAL STEAL
Ahum iemand hier rubberfetish?? Deze dame heeft toch zeker overal waar ze gaat of staat een kilootje of 2 plastiek bij zich, sjesus wat een NEP tieten heeft dit meisje zich laten aanmeten zeg. Eeuwig zonde!

KRYSTAL STEAL!
FINGERSKILZ
Hehehe echt leuk dit filmpje die over de linktip lijn binnekomt via EAjunk! Jammer dat het niet een maandje geleden hier stond toen er nog gewoon elke dag gevoetbalt werd op het WK. Toch wel erg veel Respect voor de gast die zegmaar het fingerspitzengefühl heeft!

FINGERSKILZ!

Thnx Junk!MOST ANOYING
Hehehe, ik ben alweer plannen aan het maken om naar Spanje te gaan in oktober. Tis niet dat ik zoveel geld heb wel dat ik veel vrienden heb, die overal in de wereld wonen. Helemaal goed natuurlijk, waarschijnlijk gaat het dus weer Costa del Sol worden dus een vliegtuig gaan we zeker nog zien dit jaar.

Wat ik niet hoop is dat deze passagier erin zit, ze is zo vervelend dat het leuk wordt (om naar te kijken!)AUTOS EN BEEBS
Nou ja met deze titel geef ik eigenlijk in het kort aan wat er allemaal hier gebeurt is vandaag. Autos hadden we met de Enzo en de Hummer, en beebs in de vorige twee postjes. Dan maar een mix van deze beide in een filmpje proppen dacht ik zo vlak voor het slapen gaan..

AUTOS EN BEEBS!BIKINI DREAMS
Uhmz ja, wie heeft ze niet die vreemde dromen snachts dat je met 40 dames in bikini in een grote whirlpool ligt met champagne en chipitos zoveel als je op kunt. Damn, en dan wordt je snachts weer wakker badend in het zweet weer bijna sex gehad. Ach het leven gaat niet over rozen en al helemaal niet voor een loggert.

Gelukkig is er dan altijd nog het internet waar dromen wel werkelijkheid worden in de vorm van een filmpje of zoals in dit geval 2 filmpjes met lekkere dames.
OP HET STRAND
Dit filmpje schijnt al mega oud te zijn maar ik had hem nog niet gezien, en plaats em dan toch maar eventjes. Leuke clip waarin een paar gasten wat lopen te dollen met een videocamera, dan valt hun oog op wat hete chicks en een van die gasten stapt er op af.

OWNED!
BEEEEEBS....
Soow na een lange dag werken kan er gewoon weer gepost worden, en dat gaan we meteen maar eens doen met wat babes hier op tlpizza.com. Natuurlijk wisten jullie allang dat er ook nog een klein pizzazusje bestaat in de vorm van Beeblog.nl. En daar staan zomaar ineens zomaar weer een heleboel galleries.


Cowboy girl - Op het Strand - Christy Shake - Irina!

meer beebs op beeblog.nl

BIG PLANS
Dit meisje heeft grootse plannen voor de toekomst. En tja wat je dan niet kan gebruiken is een kind terwijl je nog aan het studeren bent, condooms zijn voor watjes dus daar doe je ook niet aan....

Gelukkig is dit een slimme meid, en een slimme meid is altijd bereid!I HUMPED YOUR HUMMER
Hehe geweldige shit hier! In Amerika hebben ze het niet zo op Hummers, niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat er alleen maar mega rijke gasten of gangstarrappers in rond rijden. Verder zuipen ze mega veel benzine en zijn ze ook niet echt goed voor de boompjes en plantjes op deze aardbol. Ik had al eens wat fotos gezien maar nog geen videos, hier staan er dus een hele rits.......

Bij meer lezen ook nog een Hummer filmpje!
WHY?
Soms heb je van die kinderen die zijn gewoon een beetje TE nieuwsgierig. Zoals dit jochie uit de serie Lucky Louie, echt een meesterlijke scene.

Wie telt er eventjes hoevaak er why gezegd wordt?

WHY DADDY?


FERRARI F430
Hehehe ik had het er vandaag nog over op het werk, wat voor een auto zou je kopen als je een paar miljoentjes te besteden had. Goede vriend en logger Schumi die weet het wel, voor hem is het de Ferrari f430 spider. Echt een knaller, toevallig zag hij er ook nog eens eentje staan bij hem in het dorp. Hier staan de fotos en hier vindt je nog een heftig filmpje met een Ferrari in de hoofdrol!
IEMAND EEN BOTERKOEK?
Hehe en we hebben er weer een nieuwkomer bij, en eerlijk is eerlijk het is een mooie site Boterkoek.com dus!

En om meteen maar aftetrappen met een leuk filmpje brengen ze deze oma die bij de Amerikaanse idols laat zien dat ze of uit de ghetto komt of er toch dicht bij in de buurt woont.

GRANNY RAP dus !

SUCKER PUNCH
Sta je daar ff lekker na het werk bij de plaatselijke Mc Donalds je quarterpounder menuutje te bestellen wordt je ff lekker neer gemept door een of andere struikrover die je niet eens hebt zien aankomen. Bam, en wakker worden in het ziekenhuis, 13 hechtingen maar gelukkig zijn er dan nog de bewakingsvideos.

Suckerpunched at Mc Donalds!


BOOTY CALL 4
Hmmzz jah, daar gaan we weer! Deze keer een spannende zwarte thong die in de keuken laat laat zien dat daar niet alleen de wasmachine kan trillen. Als ik dat in de keuken had staan werd er niet veel gekookt peins ik..

Booty Call 4 dus...
BASSHUNTER MEGAMIX
Okay dit zal voorlopig het laatste zijn wat ik ga posten van Basshunter. Ik dacht daarnet een comment te zien van ene Gunther ofzo, met daarin de url naar de laatste Basshunter clip. Mooi niet dus, de clip blijkt niet te werken. Erg jammer natuurlijk vooral omdat ik niet weet hoe het laatste nummer van Basshunter heet.
Update: Met enige hulp is het me dan toch gelukt!!!!

Wel hoorde ik dat hij het grotendeels gejat heeft van Daddy DJ die we natuurlijk kennen van gelijknamig nummer. Om dan toch nog iets leuks te kunnen posten over Basshunter maakte onze eigenste PJ een leuke Basshunter Megamix, met een heeele hoop lekkere Basshunter nummers subtiel in een lange megamix van toch bijna 50 minuten.

BASSHUNTER MEGAMIX
RED BIKINI BABE
Hehehe ik red elke beeb die in een bikini mijn hulp nodig heeft, maar dat staat er dus niet. Het gaat hier dus om een babe in een rooie bikini die een beetje geil voor de camera loopt te draaien en dralen met dr lichaam. Ligt het nu aan mij of heeft ze rare benen?

RED BIKINI BABEOMAS BORSTEN
Hehehe een leuk 100% Amerikaans ritueel als mensen gaan trouwen is het geblinddoekt allerlei opdrachten uitvoeren, wat dan altijd weer voor hilarische momenten zorgt. Zo ook deze gast die een kousband om de enkel van zijn vrouw denkt te moeten doen. Weet hij veel dat het de oma van zijn aanstaande is!

Omas Borsten!DIT IS NOG EENS EEN ACT
Damn, kijk als ik zon act zou kunnen gaan zien hier in NL dan was ik er zeker bij. Mega shit dit, en niet om de beeb want dat is ze nie , maar gewoon hoe dit bedacht is echt meesterlijk.

Nou ja kijken we eventjes mee, naar deze mysterious strip act!

UPDATE : Downloaden doen we hier!

Soundtrack is "A Shot In The Dark" by Henry Mancini from the sequel to the movie The Pink Panther, A Shot In The Dark .