Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand July 2006

Stephen Lynch - Live at El Ray
Hier in Nederland hebben we genoeg heersende cabaretiers en stand up comedians, maar velen mogen nog niet in de schaduw staan van Stephen Lynch. Deze ras dwaas is een topper als geen ander. En om dat te bewijzen heb ik voor jullie deze ruim een uur durende special Live at El Ray!

1.5 uur vermaak met dank aan Pat!


La Legend Pierre
Wow vette animatie hier, zote zien uit Frankrijk waar ik wel meer mooie animaties vandaan zag komen.. Verder heb ik er eigenlijk weinig over te zeggen, alleen nog dat het echt het bekijken waard is , dus pak een zakkie chips, six packie erbij en gaan........

La Legend PierreBEATBOX MIXER
Een paar dagen terug stond hier al iets over beatboxen. Blijkt toch een vrij populair iets te zijn nog steeds da beatboxen. Want ineens vind ik een heleboel postjes over beatboxen. Zo vond ik ineens deze site met een heuse BEATBOX mixer, leuk als je een middagje nix te doen hebt.


ZOEKMACHINES
Er zijn onnoemelijk veel zoekmachines toch zijn er een paar die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Tijd voor een echte test dus, via deze site Zoekmachinetest.nl kan je precies zien wat 5 verschillende zoekmachines vinden met de zelfde zoekwoorden. Ok ok voor mij is Google de allerhoogste god, maar het is wel leuk wat een Yahoo bijvoorbeeld te zeggen heeft tegenover een Google..


TomorrowLAND!
Dit weekend was het dan zover, Duncan (MR ID&T) besloot ook eens de grens met onze patat etende zuiderburen overtesteken met zijn dance feestjes. Goeie zaak natuurlijk want behalve dan de welbekende kinderfeestjes die erg populair zijn in Belgie, is er verder weinig te doen.

Natuurlijk was TLpizza.com ook weer vertegenwoordigt, dit keer was het mijn broer die acte van presence gaf....

De rest van de fotos en een party report vindt je hier......


MIAMI ASSHUNTING
Hmmz kijk hier kunnen de mannen van Eroverheen.nl nog wat van leren. Zien we daar me enige regelmaat nietszeggende filmpjes waarin een praatje wordt gemaakt met een argeloze voorbijganger. In Miami pakken ze dit anders aan, niks praten gewoon laten zien wat de kijker wilt zien. Juist ASSSSS! Thnx 2 PEPE

Miami AsshuntingZONDAG BAD
Zondag is tevens de dag dat ik in bad ga! Doordeweeks neem ik daar smorgens nooit de tijd voor en neem ik maar genoegen met een frisse douche voor dat ik naar mn werk ga. Maar op zondag dan ga ik alijd lekker uitgebreid in bad, vaak is er dan nog een beeb van de nacht ervoor de me kan helpen inzepen.

Natuurlijk heb ik de beelden voor jullie hier!
CHRISTINA ULTIMATE
Cristina je weet wel die ene met die grote mukken die niet meer kan bukken, zonder voorover te vallen... Nou van dat meiske vond ik net dus een compilatie filmpje, en echt in elk filmpje zie je haar een beetje met dr tetten schudden. Ok ok ze zijn groot, maar ik bedoel de rest van het lichaam mag er ook best wezen.

Kijken we eventjes allemaal mee?Losse Tandjes
Daar zit je dan met je goeie gedrag een beetje eerlijk je geld te verdienen. Dan blijkt dat je de kukkident vergeten bent vanmorgen, het praten gaat je ineens niet zo makkelijk meer af. En eigenlijk sta je dus gewoon zwaar voor lul, als je dan ook nog wordt uitgelachen door je eigenste collegas dan ben je OWNED!

Losse Tandjes..
BOOTYCALL
Ahum sjah, lekkere billen daar word ik nou echt vrolijk van. En deze dame heeft ze voor ons ook nog eens lekker ingesmeerd en showt ons haar moves. Damn, ben meteen van mn kater af!

Bootycall!
ZOMERCARNAVAL
Gisteren was het dan zover het 010 zomercarnaval kon weer los barsten. Mooie praalwagens met dames die weinig verhullende kleding aan hebben. Het mooie weer kwam dit jaar goed uit, want dat hoort natuurlijk wel bij de carnval die op haast Rio achtige wijze werd gevierd in Rotterdam.

lees hier nog meer!

DICKFICTION
Het is alweer een tijdje geleden dat jachtongeluk van Dick Cheney maar toch had ik deze versie nog niet gezien. Wel grappig eigenlijk gedaan, alleen mis ik wel het dialoog uit de originele Pulp Fiction die was gewoon geweldig.

DICKFICTION!

SportMadam!
Poeh nog maar net wakker of er komt alweer een babe om de hoek kijken. Dit keer zijn het voor de verandering eens twee filmpjes. Het eerste filmpje is een wel erg sportieve dame, die met een bokszak op de achtergrond een beetje voor de cam staat te springen.

Over springen gesproken, check ook meteen eventjes deze dame uit dan die staat te "dansen" voor de camera volgens schumi.

MEGA WEBCAM COLLECTIE
Vorige week rond deze tijd zat ik nog met hem op het terras een biertje te drinken. Nu staat er opeens een hele nieuwe site bij ome Johan van Badmofo.nl, het lijkt een trend te worden zo'n NSFW gedeelte bij sites, zo gingen sites als Skoften en Zattevrienden hem al een tijdje geleden voor.

Maar goed hulde dus voor Johan, zijn nieuwste aanwinst. Om dit te vieren trakteert hij ons meteen maar eventjes op een stuk of 40 webcamfilmpjes allemaal fijn gepost in een topic.

MEGA WEBCAM COLLECTIE

Nuttig Engels
Tja wat is dat eigenlijk nuttig Engels, dat is natuurlijk een beetje een vreemd begrip. Ik vind sommige woorden natuurlijk belangrijker dan andere mensen. In Japan weten ze wel wat nuttig Engels is, zo kunnen we zien wat ze daar dames leren die naar een Engels sprekend land verhuizen.

Nuttig Engels one on one!In bad met Paris!
Hehehe dit zou ik toch wel eens graag willen, met Paris in bad. Dit kind mag dat, ach gelukkig heeft hij de fotos en het filmpje straks nog. Kan hij altijd zeggen, ik heb Paris ondergescheten!

In bad met Paris werd mogelijk gemaakt door Wadda!


TOILETTEN
Sex op de wc, hehe sjah das dan toch wel weer een tijdje geleden eigenlijk. In dit filmpje zie je eigenlijk dat dit gewoon helemaal normaal is. Het toilet personeel geeft het goeie voorbeeld!

Sex op het Toilet!TONGTWISTER [JAPAN]
Hehehehe, die Jappen roeleren gewoon de spelshow wereld. Check even deze show waarin dezelfde gasten meespelen als met die silent librarie filmpjes... Helemaal geweldig natuurlijk, dit keer moeten ze een zin oplezen in de geest van sluwesjakiesloegdeslomeslager ofzo.

Lukt het niet dan zal je het voelen. Hilarisch natuurlijk!BABES voor de NACHT
Uhmz het was een zware week, warm en soms zelfs heet. Ik ga zo lekker mijn mandje opzoeken, heb het helemaal gehad voor vandaag... Voor het zover is nog eventjes deze twee dames in een videofotoshoot...

Weltrusten!UNCLE STEVIE
Hehehe dees gast heeft de avond van zijn leven. Meegenomen worden door een stel gasten overladen worden met strippers en drank, het kan allemaal niet op. Ik bedoel daar mag je me altijd voor wakker maken..

Daarom heeft ome Stevie dan ook een originele manier om de strippers en zn maten te bedanken!
Verkouden?
Eventjes een tip voor alle pizza etende bezoekers hier, zorg dat je uit de buurt van vrouwen blijft als je verkouden bent. Waarom zie je in het volgende filmpje...

Of je neemt natuurlijk je Vicks stick mee!KILL BILL
Uhmz ja, ik weet nog wel dat toen deze film uitkwam de hele wereld zon beetje wild was van ene Bill, die verder weinig in beeld was maar gezocht werd door een lekkere beeb, in de vorm van ene Uma Thurman... the Bride, takes on the Crazy 88's !!!

the Bride, takes on the Crazy 88's !!! IN COLEUR!BANG BROS BABE
Ik hoorde gisteren van verscheidenen mensen dat de Bangbus en bros helemaal te gek zijn. Dus vandaag maar eens googlen op die naam.. Honderduizend filmpjes waren het gevolg, leuk natuurlijk maar toch wel met een hoop porn gehalte als je het mij vraagd. Na een selectie kon ik er toch nog eentje vinden...

Kijken we allemaal eventjes mee?
Internet Daten
Internet daten ach de een zweert erbij de ander moet er niets van hebben. Ik heb het ooit eens gedaan en heb er ook nog ooit eens een leuke vriendin aan over gehouden, maar voor mij hoeft het eigenlijk niet meer.

Waar je wel voor moet zorgen is dat je een snelle internet verbinding hebt, anders kan je weleens voor nare verassingen komen te staan.


SAFE SEX in het VLIEGTUIG!
Hmmmz gekker moet het niet worden! Dit jaar zat ik eigenlijk in het vliegtuig vastberaden om de eerste gelegenheid aan te pakken om te scoren op de wc van het vliegtuig.

Toen de stewardess haar mond open deed zakte mn broek echt af!
I am with STUPID
Bah wat is het hier rustig vandaag, helemaal geen postjes en weinig te beleven. Gaan we snel eventjes verandering in brengen, beginnende met dit leuke filmpje. I am Satan op een bord schrijven en dan naast een gast gaan staan met een jesus kruis op zn rug...

I AM WITH STUPID!WK 2006 Highlights
De mooiste beelden van de WK tenminste de eerste 10 wedstrijden in een filmpje gepropt.. Wie zoekt de andere delen er eventjes bij, om deze post compleet te maken?

Een lolly voor diegene!

en ehm okay.. linktippert Tim komt nog met wat nieuwe fotootjes van onze ultieme babe Adriana Lima!
ANNA heeft een BOOT- [UPDATE 28/07]
Woooeeehaaaa, echt mega shit dit. De Gebroeders Ko deden het dus weer, allemaal kennen we nu inmiddels al Chatbot Anna, die een echte hype veroorzaakte vooral in landen als Zweden en Finland. Nu hebben de gebroeders Ko het nummer waarschijnlijk ook ergens gehoord hier op Taste like pizza punt kom, deze versie is echt geweldig!!!

Exclusief hier op TLpizza de clip van "Ik heb een boot" - Gebroeders Ko!

Edit: Er schijnt een klein misverstandje te zijn mbt bovenstaande clip dat is dus niet de ORIGINELE CLIP maar een exclusief zelfgemaakt clipje... de originele clip is inmiddels ook in omloop en kan je ook gewoon hier bekijken!


Update: Omdat er een zooitje Zweeds ongeregeld hier op de site aan het drammen is over de Nederlandse versie van Boten Anna heb ik um maar even sticky gemaakt!

Wat vinden jullie? Goeie zet van de gebroeders Ko of gewoonweg plagiaat? Drop het even in de comments!

Bonus: Nog een NL versie van Boten ANNa nu dan Ik heb een Grot........ thnx Pat!


UPDATE 28/07: WTF, wat zien we hier ineens???? Na al het geklaag van die Zweden op de nederlandse versie van Basshunter en Boten Anna door Gebroeders Ko met ik heb een boot, hier op TLpizza.com, kreeg ik vandaag dit filmpje op subtiele wijze doorgespeelt door biervriend Pat. Kijk eventjes mee hoe die zweden toch aan het feesten zijn op ons nummer!!!! SCHANDE!


english

UPDATE 28/07:WTF, what do we see here??? After all those complaints about Boten Anna by Basshunter and the dutch version ik heb een boot by the Gebroeders Ko here on TLpizza.com, i received this film today by a special friend, Biertijd buddy Pat! Check out this clip how swedisch people dance not on Basshunters version but on OUR VERSION.


LA ISLA BONITA
En we hebben weer een winnaar. Dit keer ene Clay die het waagt, het nummer La isla bonita van Madonna was destijds echt een van mijn favorieten en nu ik het weer hoor klinkt het nogsteeds super. Die Madonna toch he, al 20 jaar aan de TOP!

Clay - La isla Bonita!
SEXY MINDY 2
Een tijdje geleden stond hier al eens Sexy Mindy, echt een babe en mega veel reacties. Nou vond ik ineens dit filmpje in mijn mailbox met dezelfde naam, ze lijkt er ook nog enigzins op.

Of ze eenendezelfde is laat ik aan jullie...
NO MONEY SHOT
Het lijkt wel een soos op de msn, de ene na het andere msn venstertje springt zomaar in mijn beeld. Echt een drukte van belang dus, en altijd gezellig. Zo krijg je afentoe nog eens een leuk linkie toegespeelt zo ook deze van Mimic!

Missing the money shot, lijkt me een duidelijke titel!

JOGGEN
Sinds ik weer aan het werk ben overdags ben ik ook maar weer begonnen met joggen smorgens. Ik word daar altijd lekker wakker van en bovendien is het ook gezond. Nu wil het toeval dat mijn buurvrouw ook een fervent sportster is, de laatste paar dagen lopen we samen een paar rondjes in het nabijgelegen park.

Vanmorgen kwam ze me weer ophalen, ik heb het maar eens gefilmt voor jullie....
GEEN LEUKE DRAAIMOLEN
WTF!!! Een leuk instructiefilmpje voor alle scooterliefhebbers hier op tastelikepizza. Men neme een scooter een draaimolen en wat domme blondjes, die blondjes plaats je op de draaimolen en de scooter... ach kijk gewoon maar ff, dont try this at home..

En als je da wel doe vergeet dan niet om het allemaal te filmen en op te sturen!
MET JE HANDEN!
Hehe zat net nog even lekker met vriend Nijnsel te praten die overigens een geheel nieuwe layout heeft gefrabiceerd voor TLpizza.com, waarvoor dank! En die zegt ineens "Hey pizza ga eens wat doen joh!", vandaar dat ik maar eens het net opgedoken ben om wat leuke dingetjes bijelkaar te zoeken!

Deze gasten noemen zich Lowcy b. , GENIALE shit al zeg ik het zelf.... Er schijnen ook 5 dames te zijn die zo'n act hebben.


update: Nijnsel himself komt met een de tip dat Busta rhymes hier meer van weet, check ook ff zijn clip Touch ItBobbi Billiard - Lotion
Euh ja deze dame is dan wel weer heel erg lekker. Bobbi Billiard die met een tube body lotion aan het gang is, sjah ik kan slechtere dingen bedenken in het leven. Bobbi Billiard filmpje bekijken we hier...

Natuurlijk zijn er altijd mooiere beebs en er is ook altijd een uber bassie.
Zo ook deze gast die wel een heel mooi beroep heeft... Hoi ik ben de borsteninwrijver van Jordan... snif waarom vind ik nooit zon baantje?
STOP LYING
Euh ja de originele titel van deze plaat weet ik dus ineens niet meer. Wel leuk gedaan deze homevideo! Zijn er eigenlijk nog lefgozers hier dan die zich geroepen voelen zo een clipke in mekaar te draaien? Meteen aanmelden dan!

Stop lying!
BIG TiT EWA
Euh deze dame lijkt wel op die poolse Ewa maar ofze het is dat betwijfel ik een beetje. Als ze het niet is dan lijkt het me wel duidelijk dat ze naast EWA gestaan heeft toen de tetten werden uitgedeeld. Omdat het tetten filmpje van gister niet echt in de smaak leek te vallen, hier een nieuwe kans...

BIG TiT EWA!I LIKE 2 MOVE IT MOVE IT
Hehehe deze zomer hebben we natuurlijk Boten Anna en die gasten met Toppertje als de onbetwiste zomerhits van 2006. Een paar jaar geleden was dat nog deze plaat, die nu wordt vertolkt door de cast van Madagascar. Die ik nog steeds niet gezien heb... snif...

I LIKE 2 MOVE IT MOVE ITEXTREME BIKING
Wow, dit lijkt net op die motorsport waar ik eventjes niet op kan komen. Maar dan zonder motor dus. Ik heb dit nog nooit gezien dus ik was wel eventjes onder de indruk.

Nou ja kijk zelf eens naar deze tovenaars op de fiets!

From RUSSIA with LOVE
Okay de afsluitert van de dag ietje eerder dan normaal. Vandaag is het ene Olga met lekkere tetten, ze schijnen nog echt te zijn ook.


Driemaal hoera dus, kijken we eventjes mee.......
KINKY KONG
Hehhe lachen dit, ik dacht eerst dat het een of andere vage pron film was toen ik deze titel zag. Maar het valt allemaal mee ik ga niet zoveel tekst meer tikken... nog 2 beeb postjes en dan is het tot mogguh...

Kinky KongCheney vs Poetin
Hehehe goeie shit hier, geinspireerd op het Zidane vs Materazzi incident. Cheney dus die president Poetin nog wat uitteleggen schijnt te hebben. Erg vermakelijk allemaal deze scene die zo te zien uit de Jay Leno show komt.

Kijken we eventjes allemaal mee..
KOEIUH VIB
Uhmzz vaag filmpje hier ingestuurd door ene vage gozer die zichzelf Machelex laat noemen. Er hebben wel wat dieren meetemaken maar het blijft allemaal aardig netjes.

Ok ok eerlijk als ik ben heb ik niet het hele filmpje bekeken wanneer ik dit aan het typen ben.......FUCK OFF
Hehe deze brother wordt een beetje pissed als ze het over zijn brother hebben... Beetje vreemd allemaal natuurlijk als je bedenkt dat elke brother wel een broer heeft die Charlie heet.

Of zou hij de Vietcong bedoelen ofzo............ Ik weet het allemaal niet, enige wat ik weer is dat ik zo lekker slapie gaan doen........
TWEE DAMES
Ahzo jah, enigzins komt me dit filmpje wel erg bekend voor dus ultieme botterik Jerkov van Xmissy zal wel weer komen drammen over auwt en zo maar goed dat maakt mij in dit geval eventjes niet zoveel uit.

Check ff deze dames die erg druk met elkaar zijn...
ULTIMATE SPACE INVADERS
Hehe laatst die Super Mario was natuurlijk geweldig, nu is het de beurt aan Space Invaders na Mario het bekenste spel ter wereld. Leuk gedaan dit...

Space Invaders real!
Crazy Taxi
Hahaha die japanners blijven me gewoon verbazen, alweer een mega concept voor een show bij ome Sjon. In plaats van het wel leuk maar toch soms saaie Taxi op de zondagavond gewoon deze serie kopen bij de jappen.

Crazy Taxi is de bom!MISS UNIVERSE 2006 [video]
Zo nu ik weer tot het werkende volk gerekent mag worden, lees ik ook elke morgen weer een krantje. Zo zag ik vanmorgen al het bericht dat er een nieuwe Miss Universe gekroont is. Wie het ook al weer was weet ik al geen eens meer, maar het was ie geval een latina. Ik vond zojuist dit filmpje in mn meelbox dus die heb ik maar ff op YouTube gezet.

Miss Universe 2006 video

Miss Universe 2006 galleryHardCore Lego
Soow na al dat ANNA gedram met die knäckerbrot smeerders is het gewoon weer tijd voor wat oerhollandse 010 muziek. Gabberen dus, dit keer een leuk filmpje met een zooi lego gabbers, ahnee he lego komt toch niet uit zweden hoop ik... Anders krijgen we dat weer....Big Lebowsky
Uhmz ik had m al een tijdje zien staan maar nog steeds niet gezien, tis dus de short version van de film de Big Lebowsky. Het is een hoop fuck fuck fuck en nog eens fuck, wel lachen allemaal natuurlijk en ik heb het toch zeker een 30 seconden volgehouden tot in de bowlingalley.

Big Lebowsky fucking short version!Mary Carey bij Howard
Hmmz ome Howard heeft weer een pronactrice zijn studios ingelokt. Erg lekker allemaal natuurlijk deze dame, die dus geen familie is van die mooie zangeres met ongeveer dezelfde naam.


Mary Carey bij Howard Stern


[via]Basejumpen all over the World
Hehehe hadden we hier laatst al gabber Matt staan met zijn trip all over de wereld. Dit keer is het een basejumper die de hele wereld over reist en van de gekste gebouwen af jumpt. Echt lachen dit, en tof om gedaan te hebben natuurlijk.

Basejumpen All over the World

Jelena Jensen
En we gaan nog eventjes verder met een lekker babe. Dit keer ene Jelena die ik ook al niet in mijn telefoonklappertje heb staan, kwalijke zaak dus.


Heb er maar meteen twee geplaatst, om het allemaal nog fijner te maken.
MARIA RITO [MEGAPOST]
Owwlalalaaaa, en we hebben weer een uberlekkere latino weten te scoren. Habbaa echt lekker deze Maria Rito, een waardige opvolger voor Via Guerra al zeg ik het zelf. Check eventjes deze butt van deze schone Argentijnse.

Maria Rito in 5 filmpjes!Nooit meer geflitst worden
Dit is dus echt een gat in de markt! Waar het tekoop wordt aanboeden ben ik nog niet helemaal uit maar het zal ergens in Amerika vast te bestellen zijn. Altijd vervelend die flitspalen op de nederlandse snelwegen, bah, verplicht afremmen om daarna weer vrolijk verder te planken. Dat afremmen hoeft nu dus niet meer dankzij het volgende apparaatje.

Bekijk het demonstratie filmpje zelf eventjes!Andrea Montenegro
Uhmmzz deze beeb is volgens het verhaal rechtstreeks naar ons gestuurd door Jesus Cristus himself. Beetje moeilijk te geloven natuurlijk toch zou het maar zo kunnen als je de looks van deze babe bekijkt, echt een engel gezichtje...

Andrea Montenegro dus!

Zwarte Cross 2006
Dit weekend was het weer zover, de Zwarte Cross 2006 gehouden in het achterhoekse Lichtenvoorde. Met optredens van Jovink, die tevens de organisators annex bedenkers van het evenement zijn, is het daar elk jaar weer goed vertoefen. Dat vond ook vaste Tastelikepizza bezoeker Nijnsel ging er gewapend met een fotocamera voor ons op pad.

De galleries kan je hier bekijken en let vooral eventjes op deze door TLpizza gesponsorde deelnemer!


Laurel en Hardy
Oftewel de dikke en de dunne, ik ben altijd een megafan geweest van die twee. Vroeger had ik alle films op video ingekleurd en wel. Ach toen had ik nog een video, anyway die banden zijn ooit eens uitgeleend en nooit meer terug gekomen. Erg zonde allemaal dus, gelukkig vond uberlogger Schumi een paar leuke gouwe ouwe!

Laurel en Hardy

Dont DATE ROBOTS
Leuke animatie annex tekenfilm hier waarin gewaarschuwd wordt voor de gevaren van het daten of zelfs sex hebben met robots. Of andere electro apparaten, ik moet rennen LEO en JOHAN staan zo hier bij pizza voor de deur. FF hangen, nou we zullen zien!

DONT DATE THE ROBOTS!TETTEN op ZONDAG
Soow nog maar net vers uit de zondagochtend mis. Weer goed geluisterd naar de pastoor iedereen natuurlijk, gij zult niet naar andere borsten kijken dan die van uw vrouw bla bla. Doen wij niet aan mee op TLpizza.com natuurlijk anders had je net zo goed naar gelovendoejezo.nl kunnen surfen.

TETTEN OP ZONDAG!Basketballen? EITJE!
Micheal Jordan, watch out!!! There are some new kids in town!! Whaaa, natuurlijk snap ik dat de keren dat het mis ging niet op film staat maar toch wel cool hoe deze gasten 3 punters maken. Doet me een beetje denken aan dat filmpje met die pingpong bal!

Basketballen? Appeltje, EitjeBeatboxen is UIT
Doug E Fresh was de enige echte beatbox king, natuurlijk waren er genoeg mensen die het ook goed konden. Maar hij was toch wel de enige echte! Dan hebben we het over een jaartje of 20 geleden alweer dat het beatboxen echt zwaar populair was, denk ik aan bijvoorbeeld een Skinny Boys crew of de Fat Boys. Nou ja we zitten nu dus in 2006 en beatboxen is UIT.

Check hier de nieuwe rage!Pepsi en voetbal
Ok ok het WK is al weer een tijdje afgelopen, toch zie ik nog afentoe reclames die ik eigenlijk nog niet gezien had. Zo ook deze reclame van Pepsi, die best goed bedacht is.

Wie helpt me eventjes, die voetballer is toch Roberto Carlos of vergis ik me nu?
OWNED
Het is weer zondag tis hier zwaar kut weer een beetje motregen afentoe en het zonnetje schijnt niet meer... Een beetje een trieste dag dus eigenlijk. Snel een beetje lachen dus met wat leuke filmpjes neem deze nou een mega leuke compilatie met waarin vanalles misgaat wat natuurlijk gewoon een goed begin is van deze sombere zondag!


I Will be Back!
Legendarisch geworden woorden van Arnold Swanzleeger uit de film Terminator 1 tot en met 63. Ach het waren gewoon goede aktiefilms voor het verhaal hoef je het eigenlijk niet te doen, al vond ik de Terminatorfilms dan wel weer goed ook qua verhaal. Sinds hij de politiek in is gegaan zien we eigenlijk geen films meer van hem. Vandaar ook waarschijnlijk dat de Arnold imitators goud geld verdienen deze dagen.

Deze gast doet zijn stem echt perfect na!
Dave Chapelle vs Gary Coleman
Die kleine Gary Coleman heeft tegenwoordig een nieuwe carriere als bewakingsman in een grote shopping mall. Als je vroeger bekend bent geweest dan zijn er altijd nog mensen die je herkennen als die ster van vroeger, natuurlijk wil je daar dan niet meer aan herinnert worden als je daar staat te werken voor minimumloon.

Tja wat er dan allemaal kan gebeuren......


Jessica Simpson
Uhm dit is toch wel een lekkere lange beeb hoor die Jessica Simpson damn. Check ff de leggs en ok ok er is een camera bij maar ze doet toch wel erg relaxed. Misschien is het dan toch geen bitch zoals boze tongen beweren? Wel leuke beelden die MTV opnam bij de making of een film?

Jessica SimpsonIsrael en Libanon
Ik had er eigenlijk geen aandacht aan willen besteden hier op Tastelikepizza, omdat het daar toch meestal wel bekeken is in een dag of 6. Deze keer niet dus, laatste berichten zijn dat Israel een heuse grondoorlog aan het voorbereiden is, alsof er nog niet genoeg onrust in die regionen is. De mannen bij Badmofo hebben er een compilatie van staan die helemaal niet onaardig is al zeg ik het zelf.

Wie over dit onderwerp ook nog iets te melden heeft is onze welbekende grote vriend Jon Stewart van de Tonight Show. Geweldig zoals gewoonlijk.
KETA KETA
Heheheh, soow ben weer opgedroogd het was weer een veldslag vanacht. Al moet ik eerlijk zeggen dat de warmte er wel voor heeft gezorgd dat het allemaal wat kalmer ging dan normaal het geval is op zon dag. Vandaag is het nationale ruste dag in huize Pizzaman, het is nog steeds veels te warm om echt iets aktief te gaan doen, dus we bijven lekker loggen. Het enige wat misschien nog wel leuk was is naar het strand met dit weer, maar goed daar is het ook al zo warm met al die dames om je heen. Meesterlijk reclame hier..Live messenger
Ok ok we gebruiken allemaal al tijden MSN messenger. Messenger is gewoon hét communicatie middel op internet, jong en oud maakt er gebruik van en zeg nou eerlijk wat is er makkelijker en goedkoper dan op een vakantie adres eventjes inloggen op je msn account om contact te leggen met het thuisfront. Nu is er al weer een tijdje een nieuwe messenger, namelijk Live Messenger. Ik had em nog niet, maar heb de boel toch maar eventjes geinstalleerd, en het ziet er op het eerste oog allemaal leuk en solide uit. Dus wil je em ook dan kan je die hier downloaden!

Windows Live Messenger 8.0.0792 (15.3MB)

Mutant Ninja Turtles - killer Pizza
Euh dis toch wel een eindje geleden zeg, ik schat een jaar of 15? Ik weet het niet meer precies, sjhah de jaren gaan nu tellen he. Maar goed, omdat ik nog steeds jarig ben kwam Ace met een teaser van de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles die ergens in 2007 de bioscoop in gaat.

Leuk natuurlijk maar daar schieten we nu niks mee op, daarom heb ik nog eventjes wat oude afleveringentjes opgespoort die tevens betrekking hebben op Pizza!

Kallabanngaaaooo?


PIZZA op TOPGEAR
Het kon natuurlijk niet uitblijven de grote doorbraak hier op TLpizza.com. Nadat we vorige week al eventjes genoemd werden bij radio 538, is het nu tijd voor de televee. Topgear is het dus die aandacht bestede aan Pizza.

De roem de fame ik kan er niet meer tegen!!!?Kissing Girls
Het kan echt niet op vandaag, post nummero 20. Eigenlijk wilde ik doorgaan tot de 34 vandaag omdat dat het magische getal schijnt te zijn vandaag. Maar of ik dat ga halen betwijfel ik ten zeerste eigenlijk.

In deze post zien we wat dames innig verliefd doen op de bank!Babe in gele jurk!
Ach omdat het vandaag toch feest is gooi ik er nog wat extra postjes tegenaan. Hier een leuke babe in een gele jurk, helemaal lekker natuurlijk. Ehm ik ga weer terug de zon in.... Eventjes nog een beetje bijbruinen voor vanavond...

Babe in Yellow Dress

HOT SUMMER PIX
Nog steeds moeten ik en de beebhunter het alleen doen op Beeblog.nl. Echt zwaar natuurlijk als je bedenkt dat beebhunter ook nog Getlogged.com moet bijhouden en ik hier TLpizza.com. Helemaal geweldig natuurlijk als beebhunter dan toch nog ergens de tijd vandaan heeft kunnen halen om deze SUMMER BABES te posten...


Een dag in het leven van Britney
Geweldig leuk gevonden filmpje over Britney Spears waarin de camera als een soort van real lifeshow achter Britney aanhuppelt een volle dag.

Hiervoor bedanken we!


Great Assets III
Uberspemsnol Jerkov van Xmissy kwam me net heel blij melden dat hij speciaal voor deze blije dag een kadootje voor me had. Ik natuurlijk helemaal blij, want behalve dozen alcohol en een paar kaartjes heb ik nog niet veel gehad voor mn verjaardag.

Blijk het te gaan om een linkie.... Grrrrrrmbl!


Sexy Canvas
Sexycanvas biedt een inspirerende omgeving waarin erotische kunst kan worden bekeken en aangeschaft. Bezoekers kunnen door smaakvol aangeklede kamers browsen en/of hun eigen kamer uploaden om zo het prikkelende werk in hun eigen omgeving te kunnen bekijken.

Sexycanvas.nl

Lekker dansen!
Feest feest feest, mijn eerste biertjes heb ik al weer op voor vandaag, dat wordt een lange dag. Vanavond ga ik met een select gezelschap toch maar eventjes in Nijmegen een kijkje nemen, om daar mijn verjaardag te vieren. Om alvast wat nieuwe moves intestuderen was ik opzoek gegaan naar wat dansfilmpjes kom ik ineens deze babe tegen... habaaa das nog eens een kadootje... zouden ze bij youtube ook weten dat ik jarig ben ofzo?
Alle ballen verzamelen...
Okee, even serieus: In engeland loopt al een tijdje een campagne tegen prostaatkanker. Mannen worden er, o.a. door middel van reclamespotjes met bekende mensen als Robbie Williams, op gewezen dat ze hun zakie goed in de gaten moeten houden. Ook het nieuwste filmpje maakt dat weer op subtiele wijze duidelijk. Goeie shit dit!

Robbie Williams tegen kanker!


Ali Osram koopt een bank
Hehe deze gast komt dus echt uit mijn hometown. En belt op een advertentie waar een draaibank aangeboden wordt. Een leuk gesprek dus over een bank of over....

Ali Osram koopt een draaibank!

GIRLS just wanna have FUN
Dat meiden alleen maar fun willen dat weten wij allang natuurlijk. Daarom ga ik vanavond ook ff uitchecken hoe dat met de dames in Nijmegen zit. Eens zien of het daar nog gezellig is tussen al die rare nekkers.
Visnetjes..
Het lijkt hier wel feest vandaag met al die posts... Waar haalt ie ze toch vandaan, nou ja dees komt me wel enigzins bekend voor, maar goed hoe meer des te beter geldt in dit geval. We gaan vissen met visnetjes zodadelijk en deze babe gaat ons laten zien hoe da moet.
Te Land Ter zee en in de lucht!
Te land, ter zee en in de lucht is bij iedereen wel bekend, maar als ik eerlijk ben is het niet meer zo spectaculair als een aantal jaar terug. Vroegâh waren er tenminste de caravan race en achteruit rijden. En om het helemaal compleet te maken heb ik hier een heersende aflevering uit 1978 met Andre van Duin als presentator. Me gras!!!!

Te Land Ter zee en in de lucht!

Onderwater!
Holy fuck dit is oftewel een vette trucage of gewoon heel erg cool. Ik kan het niet echt geloven dat dit echt is maar goed het zou natuurlijk altijd kunnen. Kijken we even mee naar deze gast die onderwater ehm sjah rondjes blaast? ...

Ik krijg het er een beetje benauwd van eerlijk gezegd...
Webcambabe 2193
Vandaag hebben we weer een babe van sweetapples gedieft en hier neer geplempt. Niet zo zeer omdat het meisje zo lekker is, maar omdat er een lekker muziekje in zit wat mij helemaal in de stemming brengt voor vanavond! Die babe trouwens ook wel hoor...

WebcamBabe 2193Nathalie Hook!
Euh ja dan gaan we ook maar meteen verder met Nathalie Hook, verder geen familie met een figuuur uit die ene film met Peter Pan. Toch wel een lekker ding die nattelie, dus als iemand mij nog een leuke babe wil sturen voor mijn verjaardag in de vorm van een escort dan graag dit model.
HOT LATINA CAM
Gewoon de hele dag jarig maar liefst zeg, de eerste telegrammen en andere gelukwensen zijn binnen dus tijd om weer wat te posten. Vandaag gaan we het record qua posten verbreken, dat betekend meer dan een stuk of 20 postjes... Ik heb nog heel wat te doen dus voordat het feest echt gaat beginnen.

Hier een lekkere Latina op dun Cam!BATIZADO 2006
EUh de eerste minuut kijkend vroeg ik me eigenlijk af wat het nou eigenlijk moest voorstellen. Batizado is een mix van dansen en vechten, lauwe moves maar echt mekaar raken doen ze dus niet. Wel stoer maar ja je hebt er zo weinig aan in een echt gevecht.
Mart gaat Hard!!!! [COLUMN]
Soow het is tijd om weer eens iets nieuws te introduceren hier op TLpizza.com. Zo zat ik laatst eens rustig voor me uit te staren toen ik plotseling gebelt werd door vriend Mart die wat computer probleempjes vertelde te hebben. Goede padvinder die ik ben, bood ik mijn hulp aan. Vier uurtjes verder, 1246 spyware meldingen en 49 virussen later, was Mart weer helemaal blij.

Vandaar ook dat hij vanaf heden elke vrijdag TasteLikePizza.com wat meer inhoud gaat geven in de vorm van een column. Dit kan dus overal overgaan en Mart geeft hierin zijn kijk op de actuele gebeurtenissen in ons landje. Vandaag gaan we volgens mij naar Fryslanh naar een klein dorpje, skasterlaen..

Groetjes uit skasterlaen!

TOPPERTJE 2
Mijn initiatief om op eigen houtje maar een videoclip te gaan maken zoals bij de Gebroeders Ko met hun versie van Boten Anna heeft schijnbaar aanstekelijk gewerkt voor badmofo MYM. Zojuist bereikte mij via de msn namelijk het bericht dat hij een alternatieve clip heeft gemaakt van die andere zomerkraker wat mij betreft van die jongens met Toppertje.

Toppertje 2!

[via]Blondie danst
Uhm een goedemorgen allemaal, vandaag ben ik jarig! Dat betekent dus de hele dag feest hier op TLpizza.com. Een keer per jaar moet deze site er dan toch aan geloven. Niet zo heel erg veel postjes vandaag dus. Beginnen we met deze blondie!

String Bikinis
Best wel een intressante documentaire die ik hier gevonden heb. Het ontstaan van de string bikini is natuurlijk wel gewoon een leuke documentaire. Niks geen rare beelden uit landen waar je toch nooit komt, nee gewoon eens een leuk onderwerp. Wanneer gaan ze deze shit eens uitzenden op Discovery?

The String Bikini Story

[via]Verzekeringen!
Hehe dit is wel een leuk filmpje al zeg ik het zelf. Deze gast belt zijn autoverzekeraar op met de vraag waarom hij zoveel premie moet betalen. En dat terwijl vrouwen helemaal niet kunnen rijden. Thnx Marco voor de linktip!

Verzekeringen..

Jessica Cirio
Owww Jessica wat ben jij een lekker meiske, jammer van de slechte kwaliteit video maar damn wat een beeb! Beetje vreemde naam Cirio klinkt een beetje als siroop, nou ja snel kijken zou ik zeggen!

Ik wil ook een Nissan!
Damn, die Jappen weten toch wel wat televisie maken is hoor. Eerst veroveren ze het internet met die wacky spelshows, nu is het de beurt aan de commercials. Check eventjes deze Nissan commercial die je gewoon meteen naar de Nissan dealer laat gaan!


Belgen zijn Poepers
Ja we wisten het natuurlijk al lang eej. Eerst durven ze niet te komen op het WK en nu dit weer. Het gebeurt allemaal in het pitoreske plaatsje Aalst, een nietsvermoedende volkswagen Caddy is het slachtoffer wanneer deze belgen voorbij komen. Op het laatst moeten ze dan toch vluchten volgens mij, maar dan stopt de film.Webcam Babe 2192
We gaan vandaag gewoon weer door waar we gebleven waren, met webcambabe 2192 dus. Een lekker blondje met een lekker muziekje erachter die een beetje ons gek probeert te maken met dr lijf.. Dat lukt trouwens aardig!

Eeuwige roem voor Giovanni hier trouwens, hij was de eerste die de fanmail foto heeft geraden!Headhunterz en Tiesto
Ik kreeg zoveel videos in mn schoot geworpen de laatste tijd dat ik er afentoe geen raad meer mee weet. Zo hebben we hier Headhunterz live op Defcon 2006 en zowaar in een tweede filmpje ook nog de beelden van Tiesto op Loveparade! Misschien heel misschien gaan er nog wat meer beelden komen vanuit Berlijn maar dan via Belgie, we wachten af!Lordi komt thuis
Lordi, die gasten met die monster outfits die het songfestival zomaar wonnen, zijn eindelijk een beetje uitgetourt en brengen weer een tijdje met de familie om. Lastig is dan natuurlijk wel je soms niet meer herkend wordt door het thuisfront.

Zo ook deze kleine man, die papa alleen maar van televee kent.Waarom ik ontslagen zou moeten worden..
Hehe leuke titel als je net een nieuwe baan begonnen bent. Deze mensen werken al wat langer op de set van een tvshow, laat dat nou net de J. Kimmel show zijn. En dat moet dan ook eventjes gevraagd worden aan iedere werknemer.

Vooral die laatste dude doet me denken aan een vorige collega van me....

Misschien wel eventjes leuk om hier te droppen in de comments, de reden waarom JIJ ontslagen zou moeten worden...Culo!
Hadden we gisteren mega big tit Nadine Jansen staan vandaag een echt lekkere dame met een rose setje aan. Echt een babe deze dame..

Kijken we allemaal eventjes mee?
Klerenuittrekker
Uhmz weer een nieuw woord voor striptease krijg ik net door over de msn. Sjah je moet maar origineel zijn zeggen ze dan, doe mij maar gewoon striptease. Dit doet me meer denken aan het woord klerenleier, wat toch niet echt positief te noemen valt.
Lekker nummertje erbij en dansen maar... habbaaa!My Animated World
Soow ik wil jullie eventjes voorstellen aan Jelle. Wie is Jelle? Jelle is iemand die mega koele filmpjes maakt, damn deze is echt wel leuk en super mooi gemaakt. Petje af dus voor Jelle, voor meer info check de aftiteling, eerst nu filmpje checken!

Nadine Jansen
Damn, toen ik dertien werd begonnen ze ineens te groeien...... En hoe, natte Jansen met de mega boobies, moet gewoon eens op zn russisch genomen worden. Wow, daar kan je je toch wel even mee vermaken dacht ik zo. Nou ja het verdere verhaal lijkt me verder duidelijk, ze werd ontdekt en is sindsdien erotisch model.. neenee geen pronmodel!

Nadine Jansen deel 1

Nadine Jansen deel 2Ultimate Hips dont Lie
Nog steeds denk ik aan Torremolinos als ik dit nummer hoor... Echt geweldig, zagen we hier al een parodie op die clip een maandje geleden ofzo toen ik net terug was. Deze is eigenlijk nog beter alhoewel je het niet echt een parodie kan noemen. Allerlei verschillende mensen all over the world hebben schijnbaar hun versie van hips dont lie gestuurd naar een persoon met heel veel geduld want die heeft er echt een tof filmpje van gemaakt!

[via]

Doden bij de Vierdaagse
Volgens mij voor het aller aller eerst dat dit gebeurt, ik heb het artikel nog niet helemaal gelezen. Maar er zijn dus 2 doden gevallen door oververhitting bij de Nijmeegse vierdaagse 2006, aflasten die zooi natuurlijk.

Lees hier meer...........

De andere Madonna
Iedereen heeft dubbelgangers dus Madonna ook. Deze dame schijnt de spaanse Madonna te zijn of zo iets, ik kan het allemaal niet zo volgen. Maar ze schijnt trek te hebben in een lolly?
Pepsi Girl
Daar lig je dan op het strand te bakken, mega warm natuurlijk dus zaak om de boel goed nat te houden. Bij gebrek aan echte cola hebben ze nog wel Pepsi cola maar goed het strand is zo heet dat je er niet langer dan 10sec op kan staan...

dan moet je dus inventief zijn!Extrema en LoveParade! [UPDATE]
Goeie TLpizza vriend Kris kwam gister eigenlijk al met deze link van Tiesto op Loveparade 15/07/2006. Wist niet eens dat dat dit weekend was, bah word echt oud. Anyway afgelopen weekend was dus ook Extrema Outdoor, collega Skoften vond de setjes en plaatste ze hierrrrr.....

Tiesto - Loveparade 2006

Hier vindt je nog wat meer Extrema 2006 achtergronden!

Hier Loveparade 2006 beeldmateriaal!

BONUS: Exclusieve beelden van Extrema 2006 [thnx Kris]
THALIA uit Mexico
Damn, toch weer een latinootje dus. Deze keer een uberlekkere beeb die nog kan zingen ook. Je zou zeggen helemaal perfect dus, en dat is deze dame dan ook wel een beetje ik kan eigenlijk niets vinden waardoor ik zeg die laat ik staan bij de voordeur.

Gesponsord door wederom Pepe breng ik jullie Thalia uit Mexico!

Officiele site ThaliaSchudden met die Billuh!
Zo speciaal voor Gio vandaag weer een billen filmpje van formaat. Ik bedoel ben dan wel een billenman maar dit vind ik dan wel een beetje overdreven. Toch schijnt ze aardig beroemd te zijn want ik vond net een hele directory met filmpjes van dur.

Eerst deze maar eens bekijken dan duurt minuut of 5...Britney is Not a Child
Vandaag begonnen aan een nieuwe baan, dus ik heb nu echt een actieve collega loggert nodig. Die overdags wat postjes kan plaatsen terwijl ik probeer om nog wat centjes op in het laatje te brengen om die breedbandjes te laten lopen.

Gelukkig was collega Jerkov van Xmissy zo vriendelijk om voor jullie wat leuke linkies te zoeken zoals deze parodie bijvoorbeeld van Brittney Spears. Mega leuk natuurlijk, denk jij dat je ook dit soort postjes kan vinden en je vindt het leuk om die op het internet te plempen met een inleidend verhaaltje, laat dit aan even weten via het contact formulier!


Vanessa Branch
Vanessa Branch stond laatst in de Maxim, via de linktip lijn kwam deze video van de fotoshoot zo maar aanwaaien, met dank aan Big Willem!

Vanessa Branch

Dronken meisjes vechten gemeen
Hehehe stiekum vind ik het echt wel lachen, dames die op elkaar inslaan als ze te veel breezers gedronken hebben. Die ene links in het beeld die krijgt ze echt zwaar!

Dan schrik je dus echt als je smorgens wakker wordt...


Girlwatch weekoverzicht
null

Vandaag een overload aan filmkes. Maar liefst 22 filmkes waaronder Kari, Cameron Diaz, Jessica ALba, ... !
Adolfje toch
Hehehe Adolfje Adolfje toch, dat was de clou van een hele goeie mop die ik jammer genoeg vergeten ben. In deze halve clip die ik helaas nog niet ergens helemaal compleet gevonden heb zien we hem in een best wel lekker nummer waarin ie nogmaals herhaald nooit te zullen overgeven.

Best wel leuk gemaakt allemaal door onze duitse vrienden van Sat1!Bruce Lee
Legendarische scene van opperubervechter BruceLee. Sjonguh jonguh wat was die gast goed zeg, zomaar ineens dooit onder zeer vage omstandigheden. Ik heb laatst nog een documentaire over zijn dood gezien, nu dan deze legendarische nun chaku scene uit ik dacht Fist of Fury... Legendarische shit dus!
Rechtstreeks uit Rotterdam
Feyenoord voor alles Feyenoord voor altijd. Toch vreemd elke keer als ik aardig aangeschoten ben dan moet ik deze clip ff zien. Echt meesterlijke shit hier van de Sluipschutters, SCF en we lopen nooooooooooit weg............ Kom niet meer terug in Rotterdam..........

bonus.... Dit is Rotterdam!

Crazy frog brothers
Ik wou dit liedje eigenlijk nooit meer horen, maar omdat ik vandaag een beetje haast heb pak ik ff snel de linktippies uit de mail die je hierboven bij contact kan indienen. Deze komt van MYM die nu ook alweer een tijdje logt op badmofo. Een vervelende kikker dus die ook nog eens crazy is!
Liften doe je zo
Liften is wel leuk als je tenminste snel meegenomen wordt. Daar hoeven deze dames zich weinig zorgen over te maken trouwens, die krijgen zo een lift.
Owned door je vrienden
Hehehe het is ook altijd hetzelfde, binden ze geen bos rotjes aan je voeten als je ff lekker ligt te maffen na een middagje stevig bieren. Nee dan bouwen ze wel een katapult om je mee wegteschieten, de bedoeling was het zwembad, maar goed..... OWNED!
Shakira HQ
Shakira is echt een lekkere babe, daarom was ik ook zo blij met deze HQ pix van dit schatje. Ik heb ze eventjes netjes in een gallery gezet voor jullie kijkplezier..

Shakira!


Vamos ala playa
Damn, dit weekend wordt het weer 28 graden celsius of hoger. Perfect strandweer dus, dat zal zondag wel weer om 09.00 wegrijden worden richting Bloemendaal. Geweldige vooruitzichten dus. Om alvast een voorproefje te nemen op dit geweldige weekend to come heb ik dit filmpje maar eens online gezwengeld, check vooral eventjes dat lekkere geile lachje op het eind van de film!
CamelToe Heaven
Vanmiddag heeft tastelikepizza er zomaar 4 uurtjes uitgelegen. Erg rot natuurlijk allemaal er was een virusje via een collega loggert op de TLP server terecht gekomen. Bah bah vervelend natuurlijk allemaal daarom gaan we snel een en ander goed maken. Kamelentenen zijn tegenwoordig helemaal hip daarom heb ik maar snel eventjes wat bij elkaar gezocht.

Cameltoe Gallery 1

Cameltoe Gallery 2Japanse Domino
Domino is geen zak aan, maanden zijn die gasten altijd aan het bouwen. Onschuldige vogeltjes worden afgeschoten en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan over de ellende die domino heet. In Japan is domino nog helemaal hot, studenten daar hebben natuurlijk net zon chronisch gebrek aan geld als hier in NL, daarom zijn deze gasten een middagje inventief bezig geweest en kwamen met het volgende filmpje.

Parachute FUN
Ow wat is het toch leuk dat parachute springen, maar niet heus! Nee laat deze jongen maar lekker op de grond rondlopen, okay als het echt niet anders kan en het is een keus tussen neerstorten of springen, misschien dat ik me er dan eens aan wil wagen. Maar zolang dat niet nodig is zie je mij dus niet vrijwillig uit een vliegtuig springen. Voor para-sailing geldt eigenlijk hetzelfde, als het bedoeld was dat de mens kon vliegen dan hadden we wel vleugels gehad.

Handgerolde sigaren
Roken is ongezond en slecht voor de mensen die in je omgeving staan. Dus roken we lekker verder. Afentoe een sigaartje als ik echt goed dronken dreig te worden is dan ook best lekker. Nou wist ik dat je bepaalde merken had waar de sigaren nog met de handen gerold worden maar dit slaat echt alles.

Doe mij zo'n sigaar!!!

Werkelijk meesterlijk reclame!


Russian Girls
Hmmz de betere videoclips komen schijnbaar tegenwoordig over de msn aanwaaien. Dit keer was ene Roy zo vriendelijk deze link te spammen... Kijken we allemaal eventjes mee..

ik post het maar onder muziek maar het had ook onder babes gekunt!MSN WEBCAMSLET
Uhm, wat is dat msn toch een geweldige uitvinding zeg. Praten en cammen tegelijk is de bomb. Gisteren had ik nog collega Xmissy in allerlei fijne posities voor de cam, jammer dat ik zelf niet kan opnemen van msn. De gast die dit filmpje maakt kan het wel, HULDE!

MSN WEBCAMSLET!Gratis vlees bij uw patatje?
Onze patat etende zattevrienden hebben volgende maand een leuke barbeque gepland. Op 5 augustus gaat het los bij het cafe van een van de admins van de site, natuurlijk gaat Pizzaman daar heen ik bedoel vlees,patat en bier dat is alles wat ik me wens op een vrije zaterdag. In cafe de Statie is in voorbijgaande maanden diverse keren ingebroken daarom werd besloten hier bewakingscameras te plaatsen.

Helaas zijn de beelden niet helemaal zoals de opsporingsbeambten hadden gehoopt toch is er ook nog goed nieuws en dat is dat er gratis vlees gaat zijn.Punk Blonde Strip
Hehehe toen ik de naam zag van het filmpje moest ik er gewoon op klikken. Ik werd als een soort van magneet naar dit filmpje getrokken. Ik dacht nu gaan we het krijgen, maar niks is minder waar speciaal voor ubercommentgevert Gio dit assfilmpje... lol !

Niks mis met deze dame dus, tetten komen er aan!

Koele Papagaai!
Huisdieren zijn altijd lachen, zelf heb ik een poes hier rondlopen in huize pizzaman, die denkt dat ze hier de boel een beetje kan terroriseren. Altijd wel leuk zon beest thuis die blij is als je weer thuis komt. Deze papagaai denkt dat ie een gangsterreppert is ofzo echt geweldig hoe die aan het beatboxen is.
Kelis en Too $hort - Bossy
Lekker nummer dit, al zeg ik het zelf. Damn, ik was toch eigenlijk niet meer van de hip hop maar dit is toch wel weer goeie shit. Echt lekkere muziek, mocht je trouwens niet naar Extrema gaan dan is er natuurlijk ook altijd nog Dance Valley of de vierdaagse in Nijmegen.

Kelis en Too $hort - BossyEXTREMA OUTDOOR!
Dit weekend is het weer zover, zaterdag staat op Aquabest, het inmiddels uitverkochte Extrema Outdoor gepland. Vorig jaar was het een meer dan geslaagd feestje en alles wijst erop dat het dit jaar weer geweldig wordt.

Over de Line-up kan al helemaal niet geklaagd worden, naast de buitenlandse toppers zoals Deep Dish, Martin Solveig, Steve Lawler, Josh Wink, Steve Angello en Sandy Rivera zijn ook alle Nederlandse toppers zoals Sander Kleinenberg, Roog, Erick E, Benny Rodrigues, Fedde Le Grand en Lucien Foort aanwezig. De site die speciaal hiervoor gemaakt is ziet er ook weer top uit: hier kan je de volledige line-up en het floorplan bekijken. Mocht je interesse hebben in de Timetable dan is die hier te bekijken

Het KNMI voorspelt een prachtige zomerdag met temperaturen boven de 25° en geen neerslag, alles is aanwezig voor wederom een prachtig feestje dus. Mocht je geen kaartje hebben en het toch willen volgen dan is dat geen probleem. Radio 3fm maakt vanaf het party terrein opnamen van 17.00 tot 23.00 uur, die live uitgezonden worden . Om jullie toch alvast een klein voorproefje te geven kan je hier alvast de Theme song van dit jaar downloaden, Mischa Daniels ft. Aisata - So Strong

Update : Download alle livesets van Extrema en Video hier!

geschreven door Kris!
Jim Carrey is Rocky! [MEGA]
Ik had toch echt gezworen dat ik alle Jim Carrey / SNL filmpjes die op het internet te vinden waren wel kende. Nou niet dus, want een mega clip weer van Jimbo. Die gast is zo goed he niet normaal. Kijken we allemaal snel eventjes mee waarom Jim 25 miljoen dollar krijgt per film die hij maakt. Geniaal gewoon...

hier de echte trailer via wez!Striptease Blondje
Poeh poeh tis weer 35 graden in huize Pizza. Zo wat is het warm, het is gewoonweg niet uit te houden zo onderhand. Toch gaan we vandaag stug doorloggen! Op beeblog.nl is het een drukte van belang bij de beebs, wel leuk natuurlijk als al je collega loggers je meteen linken.... Thnx4that! Hier op TLpizza gaan we meteen door met een blondje die het ook erg warm heeft, zo warm dat ze besluit haar kleertjes snel uit te doen!Ciao Bella
Italia is wereldkampioen en dat willen we weten ook. Na de hele week al felicitaties in ontvangst te hebben mogen nemen is het nu tijd om wat terug te doen voor al die mensen die teleurgesteld hebben moeten toezien hoe hun favoriete land naar huis werd gestuurd.

Ciao Bella !

BeebLog.NL LIVE!
Okay okay het is dan toch zover! Naar veel bloed zweet en tranen van Ruud mijn grote Getlogged vriend staat er nu dan gewoon een nieuw weblog waar alleen maar beebs gepost gaan worden. Filmpjes, galleries hele dagen lang, momenteel ben ik druk doende om het log van content te voorzien soms met filmpjes die ik snel hiervandaan pluk.

Om maar meteen goed te knallen heb ik goede vriendin Anna zo ver gekregen om wat fotos van haar zelf in te sturen, zij is daarmee ook meteen de babe van Beeblog.nl geworden! Haar gallerie kan je hier terug vinden!

Hoera hoera een nieuw kindje is geboren.. Beeblog.nl!

Hans Teeuwen - Fopwinkel
Hans Teeuwen werd vorige week nog gearresteerd toen hij aan het demonstreren was tegen de mishandeling van dieren als ik het goed gelezen heb. Die gast is echt goed, jammer dat hij is gestopt met optreden. Uit de show hard en zielig komt het volgende fragment, de fopwinkel!

Super gewoon!

bonus : Hans Teeuwen en de koningin!Mr T leert ons breakdancen
Breakdancen of Electric boogie dat was het echt helemaal begin jaren 80. Natuurlijk had ik toen al best wel vette moves voor een klein Pizzamannetje. Ach dansen met sterren heeft me al zo vaak gevraagd maar ik blijf liever anoniem. Om jullie toch een beetje mee te kunnen laten genieten hier een cursus breakdancen door Mr T!
BMW Park Assist
Hehehe het wordt steeds gekker met die autos van tegenwoordig. Je rijd naar een parkeerplaats toe druk op de knop en de auto parkeert zichzelf automatisch. Ha das nog eens een uitvinding voor de dames, echt geweldig. Natuurlijk komt deze mega uitvinding gewoon van BMW, is er eigenlijk nog een ander automerk?
Cheech and Chong [Lets make a dope Deal]
Mijn helden van vroeger lol. Damn das echt lang geleden zeg, op het filmpje staat zelfs 1978. Ik wed dat 80% van de bezoekers hier op TLpizza dat jaar geeneens gezien heeft. Toch denk ik dat iedereen Cheech en Chong gewoon kent. Cheech speelt tegenwoordig mee in allerlei films zoals From dusk till dawn, hier staan ze met zn tweeen live on stage. Check it!
Dave Chappelle [The lost Episodes]
Dave Chappelle is een beetje de Eddy Murphy van deze tijd. Enige verschil is dat Dave zijn eigen show heeft en Eddy meer een man was van het grote scherm. Allebei zijn ze grappige brothers, nou moet ik zeggen dat ik die Dave Chappelle echt grappig vind.

Er zijn wat lost episodes in omloop op het net, het zijn er 5 die je allemaal kunt bekijken bij meer lezen!Woensdag MUZIEKDAG
Het is weer zoveer nog maar weer een muziekdaggie hier op Taste like pizza! En ook vandaag hebben we weer van allerlei lekkers voor jullie verzameld. Vanalles door elkaar heen dit keer, van chill out muziek tot de essential mix van de shapeshifters.

Kijk snel bij meer lezen en sla je slag!Burger Babe!
Damn, liep ik zowaar gisteren over straat kwam ik me toch een mega lekkere babe tegen. Ze stond gewoon achter de toonbank met haar kont te zwaaien naar me. Meteen maar eventjes de camcorder uit de tas gepakt die ik nog over heb uit de tijd dat ik bekend stond als de handyman.

Kijken we allemaal eventjes mee, en nee ik vertel niet waar deze zaak zit.Tom en Jerry uurtje
Ahhh kijk dit zijn nou de betere tekenfilms... Van heel vroeger toen ik nog maar een klein pizzamannetje was kwam dat altijd op de duitse zender. Meteen maar eventjes duits geleerd als 6 jarige dan maar, dat doe je dan natuurlijk met liefde.

Zakkie chips erbij, popcorn fles cola en kijken maar.

1 uur Tom en Jerry!

nog meer Tom en Jerry hier en ook nog eens hier........

op verzoek ook nog eens DUCK DODGERS --> had er nog nooit van gehoord maar goed.. zal dr van de weekeens een megapostje van maken.. staan er genoeg zo te zien!Out of Touch
Lekker nummertje is dit, de videoclip kende ik eigenlijk helemaal niet. Erg jammer want daar lopen toch wel wat prospectjes rond zo te zien. Ik zoek eigenlijk altijd vrouwen uit om te strippokeren die helemaal niet kunnen kaarten.

Dat vergroot de kans een beetje zullen we maar zeggen.Zidane vs Materazzi [THE GAME]
Terwijl er een discussie loopt hier op TLpizza.com of Zinedine Zidane wel of niet de beste speler van het WK was of zelfs in de top 10 van beste spelers ooit thuishoort. Komt er zojuist over de linktip zowaar dit spelletje binnen rollen.

Zidane vs Materazzi dus the game!


edit: hier nog wat videobewerkingen van de Zidane - Materazzi clash

Brandon doet Britney
Hehehehe, ik snap sommige gasten gewoon echt niet. Ik bedoel wat bezielt je in vredesnaam om zon clipje als deze op het internet te zetten. Dit gaat hem natuurlijk zwaar achtervolgen de rest van zijn leven daar kan je gewoon op wachten. Gelukkig woont hij in een land waar nog 1 miljard mensen wonen dus hij kan altijd nog verhuizen...

Brandon doet Britney!


Beren Films
Natuurfilms vond ik vroeger altijd spannend, helemaal toen ik van de wat oudere buurtjongens te horen kreeg dat natuurfilms na een goede "Harde Politiefilm" helemaal de bom was. Veel later begreep ik pas de true meaning van deze termen en ontdekte ik dat natuurfilms helemaal niet zo spannend waren behalve als er ene Emmanuelle meespeelde. Harde politiefilms bleken eigenlijk harde porno te zijn en over spannende momenten wil ik het al helemaal niet hebben.

Toch wel een leuk filmpje hierzo van een Spaans bedrijf, het heeft te maken met beren!!?Boten Anna -the videos-
Hehe ik vind het nog steeds een mega nummer. Echt lachen is dan natuurlijk dat allerlei gasten hun eigen versie van Boten Anna op het net pleuren. Check vooral die 2 meiden eventjes uit die bij meer lezen staan...

De rest van de remakes kan je hier bekijken het zijn er een stuk of 5! [via]3129 ook meteen maar
Wat een feest vandaag zeg, meteen nemen we webcam babe nummertje 3129 ook maar eventjes mee. Muziek van Justin faggot Timberlake erbij en zwijmelen maar. Damn, ik vond nummer 3128 toch iets beter...
Webcam Girl 3128
En we gaan weer vrolijk verder met een webcam meisje dit keer wederom gesponsort door Pepe! Dus een beetje latino invloeden zijn aanwezig, ehm sjah verder niet veel over te zeggen.

**Nog een dienstmededeling, ik heb eindelijk versterking hier op TLpizza.com in de vorm van weblogland nieuwkomer BigOne! Ik ben er natuurlijk erg blij, helemaal omdat zoals beloofd na de WK de tweede Taste Like Pizza site online gaat namelijk Beeblog.nl!SJAAKIE
lalalala

Rudi Carrel gestopt met roken
Is het een Nederlander of toch een Duitser? Der Rudi wist het op het laatst zelf niet meer, helaas is deze toch grote Nederlander vandaag overleden aan de gevolgen van longkanker. De mega populaire duitse nederlander die bekend werd door het songfestival in 1960 verwierf in Duitsland grote bekendheid als presentator van het programma Lachen met Rudi!


edit: met dank aan westley kan ik u melden dat Rudi zelfs al afgelopen vrijdag is overleden.

Vier filmpjes post!
Nadat de roes een beetje is uitgeslapen toch maar weer eens mijn meelbox bekeken. En wat ziet mijn oog een leuk postje van AlseenpaalbovenWater.nl met niet 1 niet twee maar vier filmpjes in een post... Altijd goed natuurlijk en het houdt je weer eventjes van de straat!

Vier filmpjes die alseenpaalbovenwater staan!

ITALIA CAMPIONE OLE OLE
Het kon natuurlijk niet anders maar ITALIA is dus wereldkampioen voetbal 2006. Altijd geweten natuurlijk en niet anders verwacht. In de eerste helft werd Frankrijk compleet weggespeeld en in de tweede helft een afgekeurt doelpunt en een kopbal van Totti op de lat.

Toch werden het penalties, momenteel werk ik aan een leuke compilatie van het hele gebeuren. Collega Skoften had 3 minuten na de wedstrijd de beelden al online staan, dus heb je iets gemist zoals bijvoorbeeld de kopstoot van Zidane op Materazzi dan kan je die hier terugzien.

Italia - France de hoogtepunten!

Update: Wat zei Marco Materazzi tegen Zidane???? Check het!
Gabbers Unite!
Na alle comotie van zaterdagavond op Sensation black 2006 waarin gabbers toch een beetje worden neergezet als een stelletje relschoppers ontving ik net dit filmpje van gabber Matt! Matt Harding is een gelukszak, hij is 29 jaar en heeft al meer van de wereld gezien dan ik waarschijnlijk in mijn leven ga zien. Je kan het niet bedenken of hij was er, mooie is dat Matt een echte gabber is, na het zien van al het geweld gister besloot hij het volgende filmpje in te sturen van zijn droom.

Het is een soort van reisverslag met als boodschap Gabbers Unite en make love not war all over the world ofzo.

Ism: Biertijd.com

Nip Slip compilatie
Shame on joe zag ik zojuist staan in mn msn messenger. Nooit goed natuurlijk, en dan ging het nog geeneens over het feit dat hier vandaag nog geen babe gepost is... Maar goed daar ga ik in ieder geval wat aan doen, tenminste... heel voorzichtig trappen we af met een nipslip compilatie!

Sensation Black 2006
Vorige week Sensation White al hier gehad op TLpizza.com. Deze keer heb ik wat shit van Sensation Black, de megamix en wat beelden. Bij de beelden zit een verhaaltje, natuurlijk had ik ook weer een anderhalf uur aan live sensation black beelden, helaas zit er weer een bepaalde licentie op waardoor je m slechts 1 keer kan afspelen. Nou ja goed dan.... dan maar een linkie naar de mannen van Geen Stijl die hebben wat beelden van een vechtpartijtje tijdens Sensation Black.

Hoe wat waarom en de mix lees of vindt je bij meer lezen!

filmpje 1 en filmpje 2

Edit: Bij Skoften kan je ook nog alle livesets terugvinden in de comments!

Edit2: Via de linktip kwam zojuist dit Sensation filmpje binnen...Guns and Roses - Better
Ehm ja weeral een super optreden van Axl Rose (NOT). Echt tragisch die gasten, ik bedoel ze moeten nu toch eens gaan beseffen dat ze er mee moeten kappen.

Maar goed gewoon zakken vullen die jongens natuurlijk.Golf Instructor 18+
En we hebben weer een hidden cam filmpje hoor. Dit keer op de golfbaan waar de golf leraar wel een beetje heel erg vrijpostig wordt tegen bepaalde waarschijnlijk ingehuurde dames.

Check vooral eventjes de reacties van de andere dames!WTF!! Ei Ei Ei
Ik snap niet veel van dit filmpje maar het schijnt wel appart te zijn. Een tafellaken die uit een ei komt ofzo, wie kan mij eventjes uitleggen wat er allemaal gebeurt in dit filmpje. Of is het nog te vroeg?WK finale
Vandaag is het dan zover de WK finale, nadat onze oosterburen die acterende port drinkers gisteren eindelijk terug naar Portugal stuurde. Het is toch weer kwaliteit wat die duitsers laten zien dus om met 3-0 van Portugal te winnen. Ik vond deze voetbal compilatie nog ergens in een oude doos, wel lachen alleen hopen dat het vanavond beter gaat.Alien Scare
Hehehe dit is een van de leukste owned filmpjes die ik ken. Je zet een soort van halve alien manequin bij het raam en lokt dan je zusje het bed uit... Eens zien wat haar reactie is, broek poepen dus... hehe.. MEGA... via zattevrienden!
Juliette
Goedesmoggus allemaal weer een nieuwe dag en meteen ook weekend hier op TLpizza.com. Juliette is echt een babe en dat laat ze meteen maar eventjes zien ook. Voor nog meer kijk en luisterplezier was ik zo brutaal om er meteen maar wat nieuwe muziek onder te zetten. Allemaal erg leuk en fijn dus, wie de muziek raad krijgt een prijs!Jennifer is lekker!
Euh ja een soort videoshoot dus van deze Jennifer Lamaraqai ofzo ies... Anyway leuke babe leuk film lekker muziekje erbij, allemaal dankzij onze grote uberbabesupplier Ryoni.

Jennifer dus!Babies en Vaders
LOL, dit filmpje zal voor menig vader onder ons zeer herkenbaar zijn. Echt wel lachen vooral die gast met dat spacesuit aan. Nou ja ik ga vandaag weer eens er op uit met Sterrenbeeld Leo en we zullen eens zien hoeveel filmpjes we dit keer kunnen schieten. Ach ja tot die tijd nog ff snel wat posten, hier dus babies en vaders!

Kruiwagenen?
Met veel trots presenteer ik de nieuwe rage voor 2007. Dit zijn de allereerste beelden die verschijnen van de laatste rage die overgewaaid lijkt het de USA en UK. In het volgende filmpje zien we hoe populair en hoe geoefend de jeugd daar als is in het zogenaamde 'kruiwagenen'.


Nudist Trampolining
Okay gisteren al een leuk spelletje memorie kunnen spelen hier op Taste like Pizza. Vandaag gaan we trampoline springen in een nudisten kamp. Altijd leuk natuurlijk ware het niet dat je helaas geen Pamela figuurtje kan kiezen om mee rond te jumpen. Nou ja bedoeling is duidelijk dacht ik scores mogen in de comments.
Nudist Trampolining!

Driver in het echt
Driver was een van de eerste spelletjes die ik speelde op de playstation die ik ook echt leuk vond. In deze achtervolging zie je echt vette moves van de bestuurder van de gestolen auto, het lijkt zo simpel maar dat is het toch echt niet....

Kijken we allemaal eventjes mee?


Ongelukje bedankt!
Wat begint als een leuke zaterdagmiddag op een verlaten weggetje in de middle of nowhere eindigt al snel in een vet tragische crash. Echt heel erg goede beelden werden zomaar gevonden ergens op het web. Oja hij overleeft het ook nog.... WTF!

FF Jammen?
Wat is er lekkerder voor een muzikant om afentoe met wat collega muzikanten lekker ergens te gaan staan jammen. Beetje improviseren enzo, lekker hoor... Maar goed, wat doe je als je DJ bent dus eigenlijk geen muzikant??? Deze gasten zijn voor mij echt wel muzikanten, niet normaal wat 4 deejays zo eventjes live laten zien. Jammer dat het Fransen zijn!Afgelast?
In sommige landen kennen ze geen winterstop vanwege het slechte weer of doen ze al helemaal niet aan een wedstrijd aflasten. Terecht natuurlijk want wij willen gewoon elke zondagavond voetbal kijken wat er ook gebeurt. Dat je dit soms ook kunt overdrijven zien we in het volgende filmpje!Carolina Ramirez
Wow, van deze dame had ik zelfs nog nooit gehoord. Maar wat een babe! Zelfs google heeft moeite met het vinden van wat leuke gallerietjes van deze diva. Genoeg gezegd via vriend Pepe wederom een lekkere latino chick, Carolina Ramirez videoshoot dus!
Memorie 18+
Eventjes tussendoor een spelletje, het uploaden bij dailymotion duurt echt uren vandaag. Vandaar maar eventjes de linktipmailbox geleegd. Dit spelletje memorie viel mij eigenlijk meteen op omdat ik me afvraag of je wel 2 dezelfde wilt draaien. Maar goed toch weer 5 hele minuten van je leven kan je dus gewoon hier verdoen.

Wasssmasjien
Kleine wasjes grote wasjes stop ze in je wassjmasjien dat doet deze babe graag. Vrijdag is namelijk wasdag in huize Pizza. Gelukkig kwam mijn wasvrouwtje vandaag een keertje op tijd en dus heb ik ook meteen maar wat opnames gemaakt toen ze aan het werk was...
Marco Matterazzi
Marco Materazzi is op dit moment een van de meest gevreesde verdedigers op de wereld. Gewoon omdat hij maar een doel voor ogen heeft in een wedstrijd en dat is zijn tegenstander uitschakelen waardoor zijn team geen goal tegen krijgt.

Lees meer en bekijk filmpje!

Vet bed
Hehehe ben je opzoek naar een nieuw bed? Kijk dan vooral eventjes naar die noviteit zo maar gezien op het wereld wijde web. Je moet er wel een zak geld voor mee brengen maar dan heb je ook wat, het geheel werkt allemaal met magneetjes.

Vet bed!

Russische Mc Donalds
Tja dat die Russen gek zijn en mega agressief dat wisten we al. Dat Russische skin helemaal ongeleide projectielen zijn had ik ook al eens gezien in een filmpje. Maar dat ze een hele Mc Donalds verbouwen voor een aangebrande Big Mac had ik nog niet gezien.

Tot vandaag dus!Erg koele Adds
Euh ja het net staat er vol mee internetfilmpjes met de beste reclamespotjes ter wereld. Toch vond ik ineens deze site met allerlei andere reclames, zoals billboards affiches en andere reclameuitingen.
Echt een mooie collectie bijelkaar vindt je op deze site!

Tila Nguyen
Vandaag is het de dag van de moeilijke namen hadden we vanmorgen nog ene G. Barkley (gewoon afkorten is de boodschap). Nu heb ik voor jullie ene Tila N. gesponsort door crazygod die we hier toch al een tijdje niet gezien hadden....

Tila N.!

Sexy Mindy
Meteen maar eventjes door met de babes, zo vond ik deze MINDY ineens bij onze zuiderburen. Helemaal verkeerd natuurlijk want babes horen niet in Frietland. Behalve dan bij collega schumi die met zijn babepostjes op Wadda goed bezig is. Kijken we eventjes bij meer lezen naar super sexy Mindy. Die overigens nix te maken heeft met de serie Mork and Mindy!


back to home
Alexa is Sexy
Goeie ouwe snoepert Pepe kwam met deze Alexa aanzetten vanmorgen. Zo op een zilver dienblaadje overhandigde hij die aan mij, helemaal goed dus. Eventjes voorstellen Alexa, ja who knows enige wat we weten is dat Alexa houdt van rood doorschijnende jurkjes en dansen.Don and Murph July 2006
Een nieuwe maand een nieuw film bericht van Don and Murph. Deze twee idioten brengen maandelijks op een best wel leuke manier de laatste nieuwtjes op filmgebied vanauit de states naar onze beeldschermpjes hier in Euroland. Deze maand, weer veel filmnieuws voordat ze op vakantie gaan.

Gnarls Barkley - Crazy
Ah lekker nummertje is dit toch! Ik werd er gisteren eventjes op gewezen door babeVonne vandaar dat ik eventjes de clip voor het nageslacht opzocht. Erg lekker nummer dus en de videoclip mag er ook best wezen. Alleen die naam, sjesus die verander je dan toch eventjes, anyway ik hoop dat ik hem goed geschreven heb Gnarls dus met Crazy!
XS4ALL TV
Hehe het wordt steeds leuker op het internet qua televee stations. Hadden we een tijdje geleden al de kanalenkiezer, dit kanaal stond er in iedergeval nog niet op. XS4ALL volgens eigen zeggen de beste Nederlandse internet provider heeft ook maar een televee stream opgezet. Een mix tussen MTV en TMF als je het mij vraagt maar dan zonder reclame, snel eventjes checken dus!
Portugal -Nederland shirt!
De twee finalisten zijn dus bekend, Italie en Frankrijk. Ik vond het gister maar een zware kutwedstrijd, wel mooi dat die toneelspelende Portuguzen er nu eindelijk uit zijn natuurlijk. Neem nou die wedstrijd Portugal-Nederland die was toch wel een stuk aantrekkelijker ondanks onze grote vriend Ivanov.

Via Zeikerdje.com kwam mij dit memorabele t-shirt van de wedstrijd aanwaaien.

Bij meer lezen een filmpje met Del Piero!WOENSDAG MUZIEKDAG
Zo het is weer muziek woensdag. Vandaag ga ik mijn ontvangen bestanden map leegmaken. Al die mixen en andere lekkere muziek die ik over mn msn heb ontvangen ga ik hiereens fijn neerplempen. Wat staat er allemaal voor fijns dan bij meer lezen?

Nou onder andere SNEAKERZ mixed by Fedde Le Grand and Gregor Salto, Benny op Sensation white een hoop DJ PJ en DJ Ghost! (thnx2Jona&Frank)

Bij meer lezen ook nog een Sensation 2006 white filmpje.....

Meer sensation livesets staan in dit topic!FORZA ITALIA
En zoals ik al verwacht had natuurlijk heeft Italia gisteren glansrijk gewonnen van der Mannshaft. Ze gingen nog net niet huilend van het veld maar een afstraffing dat was het. Logisch natuurlijk want de Azzuri gaat gewoon wereldkampioen worden natuurlijk.

FORZA ITALIA!Olive
Olive sjah de naam zegt het eigenlijk al. Dit is geen babe dat kan gewoon niet met zon naam. Toch leuk dat ze eventjes stript voor ons en een beetje met een bal speelt op de bank. Niet veel bijzonders dus, ratings in de comments.
Hete meiden snelle autos
Hmmz ja, erg fijn altijd om een babe in een snelle wagen te zien en er dan ook mee rijdt zo als je er mee hoort te rijden. Niet bang voor je rijbewijs zeg maar! Deze auto ziet er erg snel uit en de babe mag er ook wezen alleen rijd ze er dit keer niet in...

WaterVal
Hehe deze waterval zie je dus echt niet aankomen. Het is dan ook geen normale waterval maar eentje speciaal geprepareert om mensen in de maling te nemen. Weer wat leuk hidden cam video werk dus.Nicole in de douche
Dit meisje ziet er dan wel erg lekker uit, maar dat is ze toch niet helemaal. Je spoort toch niet als je met je kleren aan onder de douche gaat staan ofweldan.. ik bedoel wassup with that! Verder is het filmpje het bekijken zekers waard, Nicole dus!Tweeling contest
Ah damn, zeg maar nee dan krijg je er twee. Check even de ultieme babe tweelingen van deze aardbodem. Onlangs gehouden in Vegas, de Sexiest Twins competition damn.. wat zal die zaal volgezeten hebben.. Anyway hier vindt je wat fotootjes van het hele gebeuren en ik moet zeggen er zitten echt geen lelekos tussen...

Bush doet Sunday Bloody Sunday
RESPEKT ROFL en de heleboel voor de makers van deze clip. Okok het filmpje gaat al een aantal weekies rond op het net maar het roeleert gewoon. Erg vette shit dus, dus heb je het aleens gezien?

Gewoon nog een keer kijken dus!Hips Dont Lie - VIDEOREMIX
Ah dit soort dingen vind ik wel leuk. Eerst een mix maken met wat andere lekkere actuele plaatjes en er dan een videoclip ondergooien. Hips dont Lie van Shakira zagen we vandeweek aleens voorbij komen met een oerlelijke Shakira. Dit keer alleen maar babes dus in dit Hips Dont Lie de REMIX filmpje, Geniale shit gewoon.
Happy 4th July
Ach een keer in het jaar wil ik dan nog wel eens de amerikanen feliciteren met hun eigen uitgevonden feestdag. De 4e julie de dag van de onafhankelijkheid wordt dan ook gevierd met een hoop feest en vuurwerk. Omdat amerikanen en vuurwerk niet echt samengaan hier een video met zo ongeveer de langste rengteng ter wereld.. 3.2million klappertjes dus!Hot Kisses
Ah dit filmpje heet dus Hete kussen... Dames dus die mekaar aan het huighockeyen zijn als of het een zaak van leven en dood is.

Altijd leuk om te zien ook altijd te kort!Streakers Unite
Op de WK was er tot dusver slechts een lousy streaker die het lef had om voor 100e miljoenen kijkers in zn blote kont het veld op te rennen. Vandaar dat ik deze streaker compilatie nog maar eens plug, en meteen de oproep doe aan de vrouwelijke streakers het toch vooral te blijven proberen...

Tja en als je dan echt een mega loosur bent dat je zelfs als streaker geownt wordt dan moet je gewoon uhm stilletjes dood gaan... [via]

Renate Verbaan
De gezusters Verbaan denk ik dan maar. Ik ken die hele Renate niet maar die kan mij dus gewoon krijgen! Via Getlogged.com kwam deze fotoshoot uit dun Maxim van Renate Verbaan zomaar deze kant op. Gewoon eventjes klikken dus en genieten maar!

Natuurlijk hebben we er ook een filmpje bij.....ZIDANE DE NUMMER 10
Zinidi Zidane iedereen had hem al afgeschreven voor deze WK. Tegen Brasilie gaf niemand Frankrijk ook maar een klein kansje, mooi is het dan als een speler als Zidane nog een schitterd door die vervelende grafbekken van Brasilianen te laten zien dat hoge school voetbal gewoon in Europa gespeelt wordt. Huilend dropen ze af, kijk hier nog eens hoe Zidane brasiliaantjes dolt!

Crazy Chair show -Japan-
Wat zijn die chippannertjes toch een mafketels echt niet normaal. Check vooral deze show eventjes uit waar ze mensen in de maling nemen die net eventjes denken te kunnen gaan genieten in een massage stoel. Vooral missie 2 op het eind is mega goed gevonden!Canadian Girls
Gotta love em! Die dames uit Canada maken toch wel leuke webcam filmpjes voor het nageslacht, zo heeft deze dame echt een lekkere ass en de moves zijn ook helemaal goed. Jammer dat de boel is afgeplakt met canadese vlaggetjes, voor de rest helemaal goed!How to Quit your JOB
Al eens ontslag genomen? Nee, kijk dan eventjes naar deze gast die alles eventjes netjes heeft gefilmd voor ons toen hij ontslag nam bij de lokale supermarkt waar hij werkt. Ook meteen goed als je niet van boodschappen doen houdt deze aktie want hij krijgt ook meteen een straatverbod voor alle winkels die ze hebben.

Playboy TV -Teaser-
Hmm ja wie wil er geen Playboy televee. Ik krijg hier net een oproep in de bus van de upc dat ik mijn digitale decoder gratis mag gaan proberen voor een maand of 2... Altijd leuk natuurlijk vooral ook als je dan ineens pron kanalen op de televee hebt. Hier alvast een teaser van Playboy TV!Argentijnse losse handjes
Ik had het op televee gewoon gemist en met de herhalingen waren ze ook niet erg scheutig. Vandaar het fragement nog maar eens opgezocht, na alle heisa en andere opgewonden lieden die ik had gehoord dacht ik dat er toch heel wat gebeurt moest zijn.

Maar het valt dus allemaal reuzachtig mee zoals te zien is op de volgende beelden.Katten en Vis
Hoeveel gram vis kan een kat dragen. Een compleet nutteloos onderzoek natuurlijk, maar goed op de japanse televisie kom je wel vaken compleet nutteloze dingen tegen. Ze hebben een paar sterke katten geselecteerd en op het laatst zie je ze weglopen met vissen van 2 kg in de bek.Jason and Sam 4EVER!
Who The Fuck zijn Jason en Sam, niemand weet het maar toch is er zowaar een compilatie filmpje gemaakt over deze general hospital sterren gemaakt. Met het zeer verdienstelijke liedje van de Spice Girls Viva forever eronder, de eigenlijke reden waarom ik dit post. Maar goed, Jason en Sam dus in een filmpje!100 best videoclips
Heeeeeeeeeej afentoe komen hier weleens lekkere videoclipjes voorbij. Meestal zijn die een beetje afgestemd op mijn eigen smaak daarom is dit overzichtje dan ook zo tof. De 100 beste videoclips met op nummer 1 AHA met take on me. Daar kan ik het wel mee eens zijn, een van de betere clips ever....

Gesponsord door Hersenscheet!

Get that Shake!
Vakantiebaantjes je moet er toch niet aan denken in dit bloedhete weer. Toch zijn er altijd gasten die vol goede moed de vervelendste baantjes oppakken. Als er dan wat van die vervelende pisnichten je ook nog gaan lopen uitlachen is de maat natuurlijk vol.
Een milkshake op de vooruit kunnen ze krijgen en dan volgt er een leuke achtervolging.Civil Netizen
Heb je net zoals ik weleens het probleem dat je grote files over wilt zenden met je msn, maar dat dit zo lang duurt allemaal dat je er een beetje moedeloos van wordt? Geen nood, hulp is hier in de vorm van Civil Netizen wat het precies allemaal kan moet je zelf eventjes gaan uit proberen dat je er files mee kan transferen zonder al te veel problemen is!


Hidden Cam in Shoestore
De droom van Al Bundy wordt eventjes werkelijkheid in deze hidden cam film. Wel lachen natuurlijk al ineens ozo behulpzame mannen. Had Al Bundy dit geweten dan was hij toch iets vrolijker naar het werk gegaan smorgens.Nieuwslezertjes lastigvallen
Hehehehe, wat is er nou leuker dan werkende mensen die op een deadline zitten te klieren vervelen en of etteren? Niks dus, zo ook deze gast die eventjes niks beters te doen heeft als in het beeld lopen en bekend worden.


I like the way you move
Hmmmz vriend Pepe van over de grote plas heeft toch wel een goede smaak wat betreft vrouwen. Misschien komt het omdat hij zelf een latino is ofzo, anyway vandaag spemde hij me deze dames die lekker liggen te kroelen voor de camera. Zoals wij het graag zien dus!Kale vrouwen
Vrouwen moeten kaal zijn dat hoor ik zo ongeveer in elke discussie die gaat over vrouwen met iets te veel haar. Dat er ook vrouwen bestaan met te weinig haar had ik eigenlijk nooit bij stil gestaan, kale dames dus in deze gallerie!

Hot girl Dancing
Weet je wat nou eigenlijk zo leuk is aan strandtenten. Jaja dat ze aan het strand zitten, maar dat bedoel ik dus niet. Dat de babes er allemaal de hele dag in bikini lopen, ook als het wat later wordt en er alcohol in het spel is! Check deze babe eventjes die op de bar staat te dansen met wel erg lekkere moves!
The Show must go on
Damn met dit weer moet ik gewoon lekker naar buiten, zonnen is de boodschap! Maar de show must go on, volgens Queen dan want deze jonguh gaat lekker in de zon liggen. Dat zullen we maar eventjes doen dan....Nike - Just shut the fuck up
De bekende nike commercials met bekende sterren kennen we nu wel. Het WK is bijna afgelopen, ik hoop dat Italie wereldkampioen wordt maar dat zullen die duitsers wel weer verpesten. Deze commercial gaat eigenlijk over de dure merken zoals Nike die zich nog steeds laten bedienen door een soort van slaven-kinder arbeid om hun producten te maken.Bikini babes op Wadda
Weer een fijn weekoverzichtje op Wadda.be! Elke dag een leuk babe filmpje allemaal in een grote megapost gepropt door schumi ook wel bekend als zuperman hier op Tlpizza.com.

Nu ik weer terug ben, ben ik dus op zoek naar mede loggers, meld je eventjes aan via secondflash2000@hotmail.com en niet allemaal tegelijk eej...

Bikini babes vindt je hier!

Girls @ Beach!
Op het strand is het zo fijn op het strand daar is waar ik wel zou willen zijn ole ole.. Ik zit hier zon soort van ski hut cd te luisteren ach daar wordt je dan toch wel weer melig van.

Hier een filmpje gesponsort door PEPE altijd leuk...

edit: ook nog een hidden beach cam!Sensation White 2006
Yeps gisteren was het dus Sensation White 2006. En de eerste livesetjes staan al weer op het net, via de mannen van Skoften kwamen de setjes van Ferry Corsten en Tiesto deze kant op en zijn gewoon via rapidshare te downloaden.

Hulde!

Via Getlogged kwamen ook nog deze beelden van Defcon1 binnen!Calippo ijsjes
Ik wilde er eigenlijk nog een leuk filmpje bijzoeken, maar ik kan de motivatie gewoonweg niet vinden met zulk mooi weer buiten. Hier nog een filmpje uit Marbella van een babe die door middel van een Calippo ijsje wil laten zien dat ze kan snorkelen.

Meteen maar een oproep doen hier dan voor een gastloggert, die niet van de zon houdt. Voel je je geroepen om hier afentoe eens wat postjes neer te pleuren, stuur me dan eventjes een emailtje op secondflash2000@hotmail.com.
Mama's Boy
Moederskindjes wie kent ze niet, van die gastjes die zich stoer voor doen maar als het er op aan komt huilend naar hun moeder of medelogger rennen. Ach ja een beetje kansloze gasten natuurlijk. Toch hebben ze er over de grote plas een action hero van gemaakt of beter gezegd een in-action hero. Hier twee reclamefilmpjes die te zien waren tijdens de Superbowl een jaartje terug.

Mama's boy 1

Mama's boy 2

Vissen kan leuk zijn....
Vissen kan leuk zijn en al helemaal als je dat samen met je vriendin kan doen. Als een echte vismaat offert zij zich op zodat haar mannetje de mooiste en grootste vissen kan vangen. Wat een heldin, wel jammer dat je zo wel elke keer op zoek moet gaan naar een nwe vriendin... maar goed, vrouwen genoeg!


Talledega Nights
Talladega Nights is de nieuwe Will Ferrel film. Als grote fan van Will Ferrel kan ik natuurlijk niet achterblijven om de trailer hier te plaatsen.

Kijken we eventjes mee, Will Ferrel als de nascar driver Ricky Bobby!Tanken is leuk!
Waarom gebeurt mij dit nou nooit eens bij het benzine station? Dit keer geen babes bij een carwash ofzo maar een babe die je tank volgooit en als je wilt dat ze je oliepeil eventjes opneemt dan kan dat ook.. Geniaal!Best of Stewie
Family guy roeleert al jaren... Een seizoenetje of 7 onderhand alweer, een tijdje geleden stond hier al eens een mega familyguy post met alle afleveringen uit de afgelopen jaren. Hier een leuke compilatie van de op een na leukste persoon uit de serie Stewie!
Eronderdoor.nl
Goeie vriend StarSignLeo gaat lekker met zijn site Eroverheen.nl, goeie topics en leuke teksten zijn er dagelijks wel te vinden. Ik stond dan ook wel eventjes te kijken toen ik opeens deze site tegenkwam die zich Eronderdoor.nl noemt. Lachen gedaan natuurlijk deze exacte copie van Eroverheen... Is het een stunt van Leo of heeft hij weereens iemand boos gemaakt?