Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand June 2006

Endless Summer
Zo het is echt weer even wennen zeg zo net terug van vakantie. Helemaal uitgerust zie ik dat Zuperman,Jerkov en Patjuh goed hun best hebben gedaan om hier leuke dingen te posten. Waarvoor mega veel dank natuurlijk! Zo op vakantie hoor je altijd van die muziek nummers die je de rest van je leven gaan herrineren aan die vakantie. Zo ook hips dont lie van Shakira, lekker nummertje dus. Gelukkig had ik de clip nog niet gezien dan had ik dit nummer waarschijnlijk minder goed gevonden. Bij meer lezen ook nog Scooter met Endless Summer!
Terug uit Torremolinos
Wat een vette vakantie zeg, lekker met mn maat naar zuid Spanje om daar de boel op stelten te zetten. Gelukkig had ik mn digitale camera mee om een en ander voor het nageslacht te bewaren. Ik ben net een paar uurtjes terug dus het zal eventjes duren voordat ik alles internet ready online kan pleuren. In dit filmpje een nederlandse schone aan het woord op het strand waardoor ik toch een beetje heimwee kreeg....

meer volgt....
Nog meer babes
null

Bij lees meer staan de dames op jullie te wachten.

Babes
null

Babes bij lees meer

Aliens
Aliens
Toen ik deze foto's zag, bedacht ik me ineens dat alle monsters en aliens, die in de loop der jaren in films langs kwamen wandelen, niet eens zo heel erg origineel waren.
Mega BILLEN
Damn, errug lekkere billen in dit clipje gesponsord door PEPE. Helemaal goed dus dit, damn.. Nu maar hopen dat deze ook op het strand rondlopen vanmiddag?

Jon Stewart op Crossfire 2
Jon Stewart mister Daily show, was te gast op crossfire. Dat ging er heftig aan toe, in zijn eigen show kijkt hij nog eventjes terug op die uitzending.. Blijft goed die gast!

Jon Stewart recounts Crossfire


Portugal - Nederland
null

Vanavond speelt Portugal tegen Nederland zoals iedereen wel weet, want moest je dit niet weten volg je het WK-totaal niet. Dus tijd om eens een beetje een voorbeschouwing te maken. Deze staat bij lees meer


Cancel my account!
null

Heb je ooit al eens last gehad toen je een abonnement wou opzeggen? Neen, dan heb je geluk gehad. Want de meeste bedrijven willen hun klanten niet zonder slag of stoot afgeven aan de concurrentie. Zo ook bij AOL, hier is Vincent Ferrari een hele tijd bezig om zijn account op te zeggen. Het filmke staat bij lees meer

Heel veel sexy babes
null

Doutzen Kroes, Melissa Theuriau, Kristanna Loken, ... en heel veel andere waar ik de naam niet van ken. Mooie filmkes van hen, al zou ik ze liever eens recht voor me zien staan!
Blondie [MEGAPOST]
Soow ik lig nu waarschijnlijk op het strand aan de Costa! Helemaal goed natuurlijk, beetje Freddie sponsoren vanuit een ander land, chickies kijken en nog meer drinken. Deze had ik nog liggen op de plank, het bekendste blondje wat ooit bestaan heeft.. Deb Harry dus...

O.a. Heart of Glass, Denise, Call me...Viesuh Sex
Dat Badmofo Johan een vunzig mannetje is wordt beweerd door meerdere loggers. Persoonlijk heb ik daar niks van gemerkt toen ik in huize Mofo was, een lieftallig blond loggertje liep daar ook nog rond en het was allemaal erg gezellig. Toch ga je je dingen afvragen als je het volgende filmpje bekijkt!


Big Balls
De ene vrouw lust er wel pap van terwijl de ander het maar niks vind. Ieder zo zijn ding natuurlijk maar dit wijffie houd wel van een beetje houvast. Persoonlijk lijkt het me niet alles om met een paar skippyballen rond te lopen, maar als ik haar er een plezier mee kan doen waarom niet!
Biertje?
Het kan de beste overkomen. Stel je komt thuis en wat blijkt? Je vriendin heeft in plaats van een Heineken Tapvat een fustje voor de Beertender meegenomen. Best lullig als je zelf nog geen Beertender hebt. Maar geen nood, kijk naar deze jongens die je laten zien hoe je morgenavond toch van een heerlijk koud tapje kan genieten. Proost!
Rutger haalt de krant
null

Het stappen is uit, de krant halen is in. Rutger haalt alles uit de kast om iedere week de krant te halen. Keten bejaarden aan een boom, laat een visser op een frikki-kip jagen of blokkeer de straat met het Oranje-gevoel. Rutger wordt weer een vaste voor de zondagavond.
Crazy
Hehe wat een drama deze gast krijg ik net te horen op de msn. En inderdaad het is echt te dramatisch eigenlijk, als dit geen hoax is dan weet ik het niet meer. Precies op het eind ontdekt ie ineens de camera, toeval?

Rockwell Palace
null

Het nummer Beholden wordt in delen gebouwd. Een echt juweeltje.
Dit is deel 1, deel 2 en ik denk dat deel3 het laatste deel zal zijn.
Rally Crashes (1.5 uur)
Hmmz altijd lekker om eens goed voor te gaan zitten. maar liefst anderhalf uur rally beelden met mega veel crashes en tricky moves. Allemaal mogelijk gemaakt door Biertijd.com...


Kinderen voor Johan
Goeie vriend Johan van Badmofo.nl, is op talentenjacht gegaan. Helemaal opgetogen meld hij me net dat jij de nieuwe Jantje Smit gevonden heeft. Alleen de muziek keuze zou je nog een beetje aanpassen Johan, ik neem aan dat jij zn manager bent?

Ik krijg Tieten!


Priceless
Nou nou het was niet echt een super avondje voetbal, toch was het een gezellige avond. Supertof was het natuurlijk dat zattevriend Touareg er ook gewoon bij was, waarschijnlijk door een gebrek aan een belgisch team dat mee mocht doen op de WK. De duvels waren goed man! Anyway er zijn ook mensen die niet zo goed tegen drank kunnen, de skoften van skoften hebben weer wat leuke fotos gemaakt van een paar afhakers gisteravond na de wedstrijd.

10 Galleries!
Ik ben nog steeds niet overtuigd van het nut van babe galleries. Ik kijk daar zelf nooit naar, maar toch schijnen die erg populair te zijn bij internetters.. Daarom ook maar eens een gallerie post hier op Tlpizza.com.. Dat gaan we natuurlijk meteen goed aanpakken met 10 galleries...

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

A Perfect love
Wat doe je als je liefdesverdriet hebt en jezelf, na al je gejank, weer een beetje bij elkaar hebt geraapt ? Juist; dan ga je als een dolle op zoek naar aandacht! Hugo heeft het er druk mee. Na diverse dates via datingsites en een een kortstondige affaire met een 'wuppie', begeeft ie zich nu, in Duitsland, tussen de WK-fans.

Check het allemaal hier!

Kissing Girls part 719?
Habbahabbaaaa nog eventjes snel wat posten voordat ik op het vliegtuig stap richting zon. Wees niet getreurd ik heb voor vervanging gezorgd... Diverse loggers hebben aangeboden hier jullie dagelijks te voorzien van verse pizzas dus ik maak me daar helemaal niet druk over. Nu nog eventjes snel wat kussende meissies...


Flavour Flav vertelt verhaaltjes
In het kader van ons topic wat is er toch met die gast gebeurt heb ik vandaag Flavour Flav van de legendarische groep Public Enemy. Yeah Boiiiii, das em dus... Zagen we vorige week dat reppert Mc Hammer tegenwoordig een collega loggert is, die stoere gangsta Flavour vetelt tegenwoordig verhaaltjes aan kleine kids.... Sjah, die 10minuten fame duurt dus echt maar 10min...
Monster Pinwheel
Ik heb ze nog niet geplaatst hier maar je wordt er over het grote water helemaal mee dood gegooit. Robot Chicken ofzo, ik heb verder geen zin om dingen uit te zoeken met google wie of wat dat is. Degene die zich daar toe geroepen voelt kan dat in de comments doen.
The WakeUp show JAPAN
Moet je je eens voorstellen dat ze in Japan gewoon normaal televee zouden maken. Dan was het gewoon moeilijk voor een logger om toch elke keer weer met iets leuks te komen. Gelukkig hebben die chippanners geen normale televee programmas. Zo kwam ik deze tegen, echt geniaal bedacht natuurlijk alleen niet fijn als je het zelf bent die zo wakker wordt gemaakt!
Miss Hawaiian Tropical
Hehehe altijd lekker die Miss filmpjes, jammer dat deze een beetje kort is.. Maar je krijgt een goed idee van wat voor lekkers daar allemaal voorbij loopt.

De Miss Hawaiian Tropical verkiezingen te Panama 2006... Yummie!Adriana Murillo is niet lief
Ha altijd leuk als er een bekende in de problemen zit. Dit keer is het modelletje Adriana Murillo die in de nesten zit. Voor diegene die niet weten wie Adriana is heb ik hier een gallerietje.. Bij meer lezen het filmpje van de arrestatie... wat ze gedaan heeft blijft nog eventjes onduidelijk
Aneva is lekker...
Met dank aan Pornenmeer, en met dank aan goeie ouwe negert Johan van Badmofo presenteer ik zowaar op de dinsdag middag deze Aneva... die mij kan krijgen btw....


Doutzen Kroes [docu]
Ik had deze al een tijdje op de plank liggen. Gespamt door onze eigen Gio komt deze documentaire van uberbeeb Doutzen Kroes. Beetje jammer van het friese accent maar goed dat hoor je niet als ze aan het snorkelen is.. Bij meerlezen staat alvast een stukje van de film, de complete documentaire kan je gewoon downloaden naar je harde schijf!

Doutzen Kroes promo

Doutzen Kroes docu 138mb!

Nog meer Doutzen Kroes hier!Night Fight
Hehe wel een leuke snake variant, dit keer met leuke plaatjes als je wat terrein verovert hebt. Met de cursor dus links rechts van boven naar beneeje crossen om het plaatje zichtbaar te maken.. Leuk voor 1 minuut... NightFight!


BMW vs Polisie
Vette achtervolging hier.. Deze gast houdt het echt een tijdje vol, ontwijkt diversen roadblocks en houd het gas er vol op.. Helaas zijn er teveel pliesies om echt te kunnen ontkomen...

Wel vette achtervolging!

Mercedes zonder stuur? WTF
Altijd mooi die prototype autos. Bij Mercedes hebben ze nu iets nieuws namelijk een auto zonder stuur, wel handig natuurlijk hoef je ook niet meer naar die vervelende TomTom te luisteren. Je tikt in waar je heen moet, en de auto doet de rest.


Eerste vakantiefilmpje
Ik ben nog niet eens weg of ik heb het eerste filmpje al klaar om hier te plaatsen. Elke morgen hetzelfde ritueel dus ik kan deze alvast wel hier posten... Overmorgen is het zover dan komt patricia hier de boel zolang onderhouden. Vakantiefilmpje hiero!
I was Made 4 Loving you baby!
Sooow we gaan eventjes terug naar 1979 toen ik nog maar een klein pizzamannetje was. Dit nummer heeft toen echt maanden in de top 40 gestaan, en is een van mn alltime favorites.

Kiss met I was made for loving you baby... erg goed!
Omkleden
Vette Vette reclame hier. Waar ze reclame voor maken is mij niet helemaal duidelijk. Het lijken wel hondenbrokkies ofzo, de hoofdprijs is voor diegene die het juiste antwoord in de comments dropt.


WK in asciii
Het WK live volgen in Ascii code moet kunnen volgens deze site. Ik snap er zelf niet helemaal de lol van, maar ik ga zeker eventjes kijken om 15.00 of het allemaal werkt. Je moet er maar op komen.

WK in Ascii dus!

AH Wippie [NSFW]
We kennen allemaal de AH wuppie aktie, je wordt er echt mee dood gegooid. Nu heeft een of andere grapjas daar een nieuwe versie op gemaakt helemaal goed natuurlijk. Alleen is ie wel een tikkeltje 18+ XXX rated... Dus sja.. van zelfsprekend NSFW...! Omdat ie zo goed is...

AH WiPPIE

Amnesty International
Briljante reclamecampagne in Zwitserland van Amnesty International.. Vooral eventjes opletten Gunnar hoe ze dit allemaal doen daar met reclame... Ideetje???

Amnesty International

R.A.L.L.F
Hehe lachen filmpje dit en het kon eigenlijk ook niet uitblijven ook. De Rabbits Against Losing Lucky Feet protesteren tegen gebruik van lucky konijnenpootjes in de sport.

Nice.... R.A.L.F.F!

Reclame Reclame
Dit ga ik wekelijks invoeren, gewoon een paar commercials aan elkaar geplakt in een filmpje. De vijf leukste van de week ofzo, tippen mag natuurlijk altijd. Dat doe je op de tiplijn hiero!

Reclame Reclame compilatie 1 kijk je hier!Marketa [MEGA POST]
Marketa wie kent haar niet, het ondeugende vriendinnetje van Luba. Is zelf ook erg lekker, eigenlijk nog lekkerder dan Luba zelf als je het mij vraagt. Xmissy was zo vriendelijk om al het lekkers wat betreft Marketta in een postje te proppen wat ik natuurlijk altijd toejuich. Kijken we even mee?


Slimme handelaartjes
Handel is eigenlijk het mooiste vak wat er is. Je moet er natuurlijk wel een neusje voor hebben, dat betekend er zijn op de juiste plaats op het juiste moment. Dan kan je je zakken vullen, zo ook deze gasten in een erg leuke Orange reclame.


Koning Konterman
Owwwwyess.. Ok ok misschien hebben jullie me door, ik ben dus echt een man die valt op lekkere kontjes.. Ook al is het bekkie nog zo lekker als ze een kont als een nijlpaard heeft dan hoeft het voor mij echt niet. Daarom ben ik ook zo blij me dit filmpje waarin eventjes subtiel de mooiste kontjes van het internet worden getoond! Veel Plzr!
Air Brasil
Ah nog een paar daagies en dan zit ik lekker in het vliegtuig richting het zonnige zuiden. Pepe stuurde me zojuist dit promotie filmpje op van een brasiliaanse vliegmaatschappij.

Erg gewillige stewardessen zo te zien...
Droomvrouwen
Vrouwen staan eigenlijk synoniem aan veel gezeur en gedram. Op zaterdagochtend naar de supermarkt op dinsdagavond de vuilnis buitenzetten. Toch bestaan er vrouwen die helemaal niet zo moeilijk zijn eigenlijk. Kijken we even mee naar deze al wat oudere reclame!
TeamWork
Gisteren allemaal het voetbal gezien natuurlijk. Ja we zijn door naar de 2e ronde.. helemaal goed dus.. En dat is allemaal te danken aan het teamwork van ons NL elftal, dat je met teamwork ver kunt komen zien we ook in deze clip!
Rocco Siffredi [de begin jaren]
Rocco de ultieme sexfilm held. Of hij nog leeft weet ik eigenlijk niet, het zou maar zo kunnen zijn dat ie is overleden aan stijferitis. Anyway via Jerkov kreeg ik deze beelden toegespeelt van Rocco in een van zn eerste films...


[via]

Webcam girl
En weer een webcam meisje, van sweet apple! Ik ga verder voetbal kijken, tot vanavond....
Hentai Pron
Normaal staat hier altijd content wat ik safe for work noem. Ok ok afentoe komt er een lekkere naakte babe voorbij hier op TLpizza.com. Maar rosbief zie je niet vaak hier, dat vind ik eigenlijk net eroverheen.

Vandaag heb ik wederom geen rosbief wel Hentai Pron!
Muziek op Vrijdag
WTF, het was hier toch woensdag muziekdag? Klopt helemaal, maar door het WK is het posten een beetje het ondergeschoven kindje geworden. Jammer natuurlijk maar na de WK gaan we alles weer 200% oppakken. Natuurlijk heb ik wel wat muziek linkies gespaard deze week, met dank aan Arif voor het tippen van de DJ!

Vandaag o.a. Hernan Cattaneo, Pete Tong, Fergie, Judge Jules, Annie Mac, Dave Pearce and Mylo live from Club London in Dundee en Cafe del Mar!

Angels Fuck, Devils Kiss
Een dronken vrouw is een engel in bed, die uitdrukking ken ik. Dat duivels kussen wist ik niet, kijk eventjes naar deze videoclip om een en ander duidelijk te maken.
Mexico vs Portugal
De WK koorts zit er goed in en ik heb pas 1 wedstrijd gemist. Dat was de wedstrijd van Portugal dus, alhoewel ik niet veel gemist schijn te hebben. De Simpsons doen het nog eventjes dunnetjes over...
Geil zijn is Fijn!
Geweldig filmpje dit! Moraal van dit filmpje, als je overvallen wordt zorg er dan in ieder geval voor dat je een lekkere babe in de buurt hebt... Dat zou je kunnen helpen....
Lynx click Ben Affleck
Dat Ben Affleck een lady killer is weten de meeste onder ons wel. Zoals elke hollywood ster moet ie de babes van zich afslaan. Om te meten hoeveel babes dat er per dag zijn heeft hij een soort klik apparaatje om savonds de score te bekijken...
Paris translator
Zo weer een hele nieuwe gadget, hiermee kan je de wartaal die beroemdheden uitkramen vertalen. Erg handig dus voor een talkshow host als je eindelijk begrijpt wat Paris Hilton allemaal te zeggen heeft.
Mc Donalds - Gebroken been
Leuk zon partijtje voetballen vooral ook als je dan je been breekt. Gelukkig zijn je maten zo sportief je eventjes naar het ziekenhuis te rijden. Helaas zijn die mc drives overal dus het kan allemaal iets langer duren.
Op Vakantie
Volgende week moeten jullie mij een weekie missen, want dan gaat Pizza lekker op vakantie naar het zonnige Spanje. Lekker een beetje op het strand hangen en de bierbuik onderhouden! Dit liefdespaartje heeft ook de tijd van hun leven op een onbewoond eilandje, of ze nog veel tijd te leven hebben is een andere vraag.
Jennifer Walcot op HS!
Damn zo afentoe komen er babes voorbij waarvan je denkt die kan mij zo krijgen. Maar helaas zijn de dames vaak te verlegen als ze die stoere brede pizzaman tegenkomen. Ach ja niets aan te doen, deze Jennifer komt zo uit de Playboymansion van Hugh Heffner lopen. HS staat hier trouwens voor een nieuw Howard Stern filmpje.Drive-By shooting school
In de States al jaren populair in grote steden als L.A. waar rivaliserende gangs elkaar bestoken met drive by shootings en ander geweld. Nu is er dus een heuse drive by shooting school voor deze hoodlums..
Wet T-Shirt
Volgens Jerkov zit ik al de hele dag ouwe filmpjes te posten. Daar word ik natuurlijk een beetje triest van, mijn smoesje dat dat door de WK komt wordt niet geloofd. Dus dan maar op zoek naar wat leuke shit... Een wet t-shirt contest doet het altijd goed...
Ik ben een Hoer!
Net lekker sex gehad met een chickie die je ergens langs de kant van de weg hebt opgepikt, blijkt het een hoerr te zijn. Of je ff 50 eurie wil neertellen, gierig als je bent ga je natuurlijk iets bedenken. Wat blijkt jij moet nog 10 eurie van haar krijgen....The Quarter Guy
Hehehe, in het begin denk je jah boeien zon gast die goed is in het dunken van kwartjes. Maar dan denk je hmm lekkere babe eigenlijk wel die die gast heeft. Op het laatst wordt duidelijk waarom die babe op onze kwartjesboy valt. Leuke commercial!I - PAD
Damn dit is nog eens een goede uitvinding voor dames. Niet de I-Pod maar de I-Pad dus, hoe het helemaal werkt weet niemand maar voor dames schijnt het helemaal de bomb te zijn.


The Non Livingstones
Echte een weirde cartoon dit hier. Mega vreemd getekend en de tekst slaat ook nergens op. Er staan meteen twee afleveringen, let vooral eventjes op het vaderlijke gesprekje in de auto.

The Non Livingstones!

Jennifer Canizales
Jennifer is een babe! Lekker op het strand voor ons in zwarte bikini, helemaal goed. Het is nu ff rust, Spanje staat met 2-0 voor tegen Oekraine. Totaal niet verdiend eigenlijk maar goed het is nog niet voorbij.

edit 4-0 dus met 1 verdiend doelpuntOprah weddingcrasher
Wie kent haar niet die Oprah, zowat elke dag op rtl 4 te zien om een uurtje of vier. Toch gaat niet alles goed wat ze doet, zo besloot ze maar eventjes deze bruiloft van dit argeloze koppeltje te verzieken.
Topless Golf
Dees ken ik volgens mij al, maar kwam net over de linktip binnen. Als je ook wat te tippen hebt kan dat natuurlijk gewoon via de linktiplijn! Anyway topless op een golfbaan rond rennen schijnt dus leuk te zijn. Ik weet het niet hoor....Yoga goed voor U
Ochtengymnastieken schijnt erg goed te zijn voor je geestelijke gemoedstoestand. Jaren geleden kwam er ook al eens Yoga overwaaien ergens uit het oosten. Dat je hier een echte babe van wordt schijnt deze video te moeten bewijzen. YogaBabes dus!
Michelle is een Babe
Erg leuk filmpje van deze blonde babe met de mooie naam Michelle. Er valt eigenlijk verder weinig te zeggen over deze mooie dame dus snel eventjes kijken.
Rally car WIPEOUT
Ik kijk rally sport alleen maar om de ongelukken. Hoe die gasten aan het racen zijn op dodemansweggetjes is echt niet normaal. Dat het soms ook wel eens verkeerd afloopt zien we in dit korte filmpje waarin ze de dukes of hazzard proberen in imiteren.
Tandjes spugen
Ik ben als de dood voor de tandarts. Echt bang voor die man dus, altijd wil hij me pijn doen. Deze verslaggever is ook al een tijdje niet meer op de 6 maandelijkse controle geweest zo te zien.

Kijk eventjes wat er gebeurt als hij live aan het vertellen is.

Carlton en the FreshPrince
The Fresh Prince of Bell air, was de definitieve doorbraak van Will Smith. Daarna kwamen er eigenlijk alleen nog maar vette Hollywood films uit met hem in de hoofdrol. Mijn grote held was altijd Carlton Banks echt een goede rol gespeelt door James Avery. Hier nog eens een van de beste scenes van Will en Carlton samen.Balloon dance
Hehe meesterlijk act hierzo! Benodigheden 3 mannen en een paar balonnen en een grappig deuntje.

Dit keer geen babes wel een leuk filmpje!Sexline Prank
Ik heb vroegur ook weleens op een call center gewerkt. En dan waren er altijd grapjassen die met een centrale verschillende call center agents gingen bellen en die dan weer doorverbinden met elkaar. Mega irritant natuurlijk als je 100x op 1 dag de anwb hulplijn aan de telefoon hebt. Deze 2 gasten pakken het iets leuker aan en bellen 2 sexlijnen.... luister maar eventjes mee!


Webcam compilatie!
Mensen het is te warm om hier te gaan zitten loggen. Ik ben dus opweg naar het water waar waarschijnlijk al een koud biertje klaar staat voor me. Kreeg zojuist deze webcam compilatie ter ere van het 1 jarig bestaan van filecabinet nog eventjes binnen helemaal goed dus....WK lingerie
Bij een WK horen eigenlijk geen babes vind ik. Volgens Jerkov van Xmissy wel weer, die gast is ook altijd zo fokking eigenwijs he. Maar goed, hij heeft gelijk gekregen! Er blijkt zelfs een hele lingerielijn te zijn ontworpen... Meteen ff checken natuurlijk...

Vanavond op Veronica televee het vervolg


Scoren=Strippen babe uit de kleren
Tja het was volgens mij de bedoeling dat deze babe per doelpunt een kledingstuk zou uittrekken maar schijnbaar ging dat toch allemaal iets te langzaam ofzo. Alle filmpjes zijn dus gewoon nu al te bekijken na 1 gewonnen wedstrijd, nu maar afwachten of er voor de volgende wedstrijd weer een babe wordt opgetrommelt.


Silent Hill 2
Die games van tegenwoordig lijken steeds realistischer. Neem nou Silent Hill, ik zag pas eventjes later dat het hier een geanimeerd filmpje betrof. Het blijkt dus de intro van een computer game te zijn.David Hasselhof nieuwe Bond?
WTF?! Eerst Knight Rider toen Baywatch en nu James Bond???! Gelukkig blijkt het hier slechts om een promotie filmpje te gaan van hd tv. Erg onder de indruk van zijn zang kwaliteiten ben ik overigens niet.Op stap met Leo
StarSignLeo kennen we natuurlijk van diverse weblogs. Vorige week berichtte ik al eventjes dat SSL zijn eigen stekkie gevonden had op Eroverheen.nl. Afgelopen vrijdag kwam hij eventjes langs hier om wat filmpjes te maken in het Sonsbeekpark. Kijk eventjes naar dit interview met een paar dames die wel heel erg jong zijn.


Ghostwisperer
De ghostwisperer schijnt toch wel een heftige film te zijn. Hier een reclame filmpje voor deze film, die wel erg spannend lijkt. Leuke spot!

WebcamGirl
Zo het is echt mega warm buiten maar ik ga zo toch echt lekker zonnen en voetbal kijken. Webcammeisjes zijn altijd geliefd, altijd onvoorstelbaar wat er allemaal op het net beland. Zo ook dit meisje die aan haar ex vriendje toch vooral nog eventjes wil laten zien wat hij nou allemaal wel niet mist.

Jammer dat de rest van de wereld dat nu ook weet.Rhino Fly
Wie denkt er nou aan werken met dit mooie weer? De mensen van Rhino Fly zoeken mensen voor diverse vacaturen, en in plaats van een vacature op te hangen bij het locale arbeidsburo hebben ze zelf maar een filmpje gemaakt. Goed geslaagd dat zeker!
In de war....
Vanmorgen opgestaan na gisteren 7 flessen champagne soldaat gemaakt te hebben, maar nergens last van, nog geen hoofdpijntje ofzo. Sommige mensen zitten aan het ontbijt in verwarde toestand, zo ook deze gast die wel heel erg in de war is.We want Pizza!
Gisteren was het echt mega relaxed in Bloemendaal. Ok ok Woodstock was het niet geworden, maar wel de Republiek, man man wat een relaxt dagje daar gehad zeg. Ben nog steeds een beetje aan het opdrogen. Ik kwam daar eigenlijk op de voetbal wedstrijd te bekijken, maar daar was het mij iets te warm voor... Lekker op het terras blijven zitten dus en fftje naar binnen gelopen toen Robben zijn eerste doelpunt maakte voor Oranje op deze WK. In plaats van de gebruikelijk Oranje liederen zongen ze wat heel anders, ik heb er maar eventjes een filmpje van gemaakt.Scoren = Strippen [deel 2]
Vandaag kan het gaan gebeuren natuurlijk, laten we hopen dat er veel gescoord gaat worden door Oranje want Mimic heeft echt voor een babe gezorgd. Kijk snel even hier voor een clip van de dame in kwestie!

Hup Holland Hup!

PinkPop 2006 [Update 3]
Zo het zit er weer op dat PinkPop voor dit jaar, en natuurlijk heb ik de hoogtepunten voor jullie vast gelegd zo kan je hier kijken naar de beelden van JAMIE LIDELL en BLOF..

RED HOT CHILLI PEPPERS LIVE @ PINKPOP 2006

update : DEF TONES online

Morgen volgen er nog meer live optredens van Keane en Deftones hier op TLpizza.com, bij de dames van useloos kwamen trouwens de mp3s ook net over de fax binnenrollen.

Op veler veler verzoek, ik zal verder geen namen noemen Arif ,hier dan ook nog de megavette LiveSet van OPGEZWOLLEN! -Echt downloaden dit!-

UPDATE 3 : De filmpjes staan allemaal online om gezellig op de harde schijf gezet te worden!Racisme doet auw!
Daar loop je dan lekker een beetje te wandelen op een zonnige dag, ff een krantje scoren op weg naar een terrasje waarschijnlijk. Als er iemand tegen je aanloopt, mijn advies loop lekker door want voor je het weet....Poes owned door laptop!
Hehe altijd leuk jonge poesjes, zo nieuwsgierig als wat en altijd op zoek naar iets om mee te spelen. Mijn eigen kat ligt hele dagen te slapen, en nu met dat mooie weer helemaal. Echt een luizenleventje dus, maar goed, deze kitten verveelt zich niet met een pc.SNL : Mens synchronised swimming
Eindelijk zondag de dag dat oranje de eerste wedstrijd speelt tegen Kezman en zn mannen! Ik zit lekker op Bloemendaal nu en vermaak me wss prima. Vandaag zondag dus gisteren moet het zaterdag geweest zijn, Saturday Night Live dus. Een leuke weer!
NL is VOL
Nederland is vol en vol = vol. Zo begint deze commercial van Citybox een bedrijf die opslagruimte verhuurt. En dit wordt dan ook nog eens verteld door iemand die ik schat een maand of 3 in NL is, riekt naar mensensmokkel als je het mij vraagt.

Grappig is dat Geert Wilders er ook wat ruimte gehuurd heeft, of is dit nu geheime info? Video hier!Oud bruin is vies!
Gisteren ook maar weereens het wereld record zoveel mogelijk bier in 4 uurtjes wegkappen geprobeert te verbeteren. We kwamen toch een aardig eindje dacht ik zo... Ach ja bier is goed, bier is lekker althans Freddies bier is altijd lekker (helder). Deze gasten hebben een of ander ranzig oud blikje bier gevonden die minsten 2 jaar oud moet zijn.

Onder het motto bier weggooien is drankmisbruik moet deze natuurlijk gedronken worden voordat het blikje wegroest!

[via]

Bali Rodriquez!
Het WK is begonnen, Don Leo heeft voor de eerste verrassing gezorgd namelijk gelijk spelen tegen Zweden. Goed gedaan Don Leo, dat gaan we vieren met een uberlekkere babe natuurlijk. Ik heb daarvoor Bali Rodriquez uit de kast getrokken, niet slecht dacht ik zo.
Jumping Tits
Morgen gaan we met een groep fanatieke oranje supporters naar Bloemendaal. Helemaal te gek natuurlijk, lekker op het strand voetbal kijken ideaal. Beetje jammer dat er dan altijd dames lopen die schijnen te denken dat voetbal niet belangrijk is ofzo. Zelfs deze tetten weerhouden mij er morgen niet van om ongestoord naar de wedstrijd te kijken.
Klap eens wat!
Er zijn altijd weer van die vervelende mensen die gewoon vragen om een pak slaag zo afentoe. Op deze beelden is niet echt te zien wat er allemaal voorafgaat aan dit pak rammel maar dat hij ze krijgt is goed waarneembaar. Natuurlijk is er altijd baas boven baas!GoldenGirls sexstories!
Ah dit was vroegur nog wel eens leuk om naar te kijken. Drie gouwe dames die in een huis samenwonen en alleen samen ondernemen. Natuurlijk is er dan ook weleens strijd, in zon huis, wat nog leuker is zijn de sexverhalen die de dames te vertellen hebben. Kijken we eventjes naar deze nagemaakt aflevering, retro alert!Kleine mannen!
Kinderen zijn natuurlijk het mooiste wat er is. Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog een klein pizzamannnetje was, maar ik kan me nog wel een en ander herinneren uit die tijd. Volgens di Mamma was ik toen al strontvervelend, hoezo al?

Can't touch This
Dat is al een tijdje geleden zeg dat ik van deze Mc Hammer wat gehoord heb. Een paar leuke hits gehad met o.a. Can't touch this en Hammertime, dus zijn schaapies zal hij zeker op het droge hebben. Maar goed wat te doen dan als retro Mc, juist ja je begint een blog!


Engelse gym les
Dat die Jappanezen helemaal gek zijn weet iedereen die weleens op een log komt. Mega veel filmpjes zagen we al voorbij komen met echt de meest vreemde spelshows en andere rariteiten.

Dus het kon eigenlijk niet uitblijven dat ze ook voor het ochtendgymnastiek programma iets raars hadden bedacht. WTF?!Pizzaman meets Pizzagirl
Het moge duidelijk zijn dat ik een voorkeur heb voor mooie dames, het liefst heb ik ze de hele dag om me heen. Helaas zou er dan weinig van het loggen terecht komen, toch wil ik jullie voorstellen aan Pizzagirl, dit meisje kookt heerlijk en zorgt er altijd voor dat ik naast het gebruikelijke bier ook nog wat te eten naar binnen krijg. Ze was zo vriendelijk genoeg om eventjes voor de camera te komen staan voor wat fotos hier op TLpizza.com!
Alcohol VS Softdrugs (!)
Mega mega mega dit! Zo van MTV afgeplukt deze vette clip waarin de discussie gaat over de verschillen van en tussen Alcohol en Softdrugs en waarom de een wel legaal is en de ander niet (?).

Ach wij weten eigenlijk niet beter, maar in de UK waar het beleid ten aanzien van softdrugs toch vrij liberaal is, blijft het nog steeds oppassen geblazen voor huisverdelers. Ik heb zelf vorige week 5 legale buitenplantjes neergezet op mijn dakterras, we zullen zien wat het gaat opleveren. Check deze mega clip!LOOOSUR owned!
Hehehe, deze gast doet mee aan een talentenjacht. Hij danst en danst maar wat hij niet weet is dat hij helemaal niet kan dansen.. Superstar Ian dus!

Tja de waarheid is hard zijn reactie OWNED!

Buitenwippen voor Dummies
Ha toen ik voor het eerst een beetje ging stappen bij onze zuiderburen vroeg ik me altijd af wat dat voor fenomeen was zo een buitenwipper. Na het stappen liep ik altijd even een rondje over de parkeerplaats om te zien of er nog wat te wippen viel. Pas jaren later werd me duidelijk dat een buitenwipper een portier is in Belgie.

Kijk eventjes naar deze instructiefilm van Bas Rutten, geen familie van!

BeachBabes and Fun!
Kom net uit de kroeg rollen het was weer erg gezellig natuurlijk allemaal en hebben net plannen gemaakt voor aankomende zondag. Het gaat waarschijnlijk Bloemendaal worden waar we met een paar maten de wedstrijd gaan volgen. Wat wil je nog meer strand, babes, voetbal en bier...

Mooier kan het niet zijn dacht ik zo, om alvast wat te wennen ben ik maar eens op zoek gegaan naar wat beachbabes en als ik dan denk aan beachbabes dan denk ik meteen ook aan een bikinicontest.

Wat wel jammer is van het strand is dat je bier zo snel lauw wordt gelukkig heeft tippert Moby daar iets op gevonden.

Collega Xmissy heeft ook nog een strandpostje staan zag ik zojuist zeker eventjes het bekijken waard!FF Plassen?
Morgen is het zover, de WK start eindelijk, de selectie is al druk aan het trainen en het is nog steeds niet helemaal duidelijk wie nu de basis elf zullen zijn. Stel je voor ga je mee, maar zit je de hele WK op de bank. Dat deze mannen graag willen spelen blijkt wel uit het feit dat deze speler niet eens naar de wc loopt om een plasje te doen...

edit : Het blijkt hier te gaan om Damarcus Beasley volgens EA junk!Jessica Alba kicks ASS part2
Vorige week zagen we Jessica Alba in een fotoreportage toen ze bezig was een nieuwe promo voor MTV optenemen. Met dank aan Ruud kwamen die fotos toen tot ons, vandaag het filmpje, die eigenlijk best wel leuk is. Checken dus!


Free Your Mind Festival 2006 [UPDATE]
Oww Yes! De kaartjes liggen klaar party kleding ligt klaar en gestreken in de kast, met andere woorden ik ben helemaal klaar voor het Free Your Mind Festival 2006 in Arnhem. Nog eventjes de last minute dingentjes doen en dan is het HOUSSUH!

Update : via linktippert God komen deze FYM beelden!

[1] [2]

fotos zijn er natuurlijk ook, en wel hier te bekijken!

Als ik dan toch bezig ben hier ook nog wat bewegende beelden van Emporium!Virtual Hotties 2.0
De linktip lijn staat vandaag rood gloeiend, zojuist kwam tippert Pat met deze virtuele babes aanzetten, het blijkt zelfs een film te zijn. Dus die trailer gaan we hier posten, lijkt me logisch allemaal. Ik vraag me trouwens wel af Pat hoe je bij deze link komt? Geil?! lolPlay TV juni 2006
Damn ik ben niet zo van de spelletjes maar dit vind ik dan toch een erg goed initiatief! Mogelijk gemaakt door onder meer Kladblog en de Twentse krant Tubantia. Play TV is dus een online infotainment programma waarin de playstation centraal staat, in deze aflevering zien we een game review van onder meer The Fog en nog veel meer.... [via]

Corvette Babe!
Een ferrari moet rood zijn althans dat vond ik altijd totdat ik deze clip zag voorbij komen. Kanarie geel moet je hebben dus, dat vindt deze babe in ieder geval geweldig, allemaal snel naar de corvette dealer!

edit: het blijkt een corvette te zijn..


Tiesto cd presentatie 3 juni 2006
Door al dat PinkPop geweld was ik bijna vergeten dit ingezonden cam filmpje gemaakt op de officiele cd presentatie van Search of Sunrise 5, die eigenlijk al 2 maanden op het net staat.

Anyway het feestje was dus dit weekend in de Heineken Music Hall hier zie je een kort filmpje.BulletProof Servers
Hier op TLpizza gaan we als een speer, en dat is natuurlijk mede dankzij alle collega loggers die TLpizza.com linken op hun sites. De meeste staan hier rechts onder de pizzafriends of partners. Toch was dit moois allemaal niet mogelijk geweest zonder een goede Host, hier op TLpizza ben ik echt meer dan tevreden over Host-Budget waar de site moeiteloos op de server draait. Downtime heb ik nog niet gehad maar dat is ook niet verwonderlijk met zulke goeie apparatuur, kijken we eventjes naar dit filmpje..

Het bewijs dat je gewoon bij Host-Budget moet zijn!Scoren = Strippen!
Mega goeie aktie van Pornenmeer en de mannen van Whiteline! Als er gescoort wordt op het WK betekent dat een striptease, mega goed nieuws dus voor ons voetbal liefhebbers. Eerst veel doelpunten en na de wedstrijd nog wat mooie dames! Lees hier meer!


Cool Finger People
Weeral een geweldig filmpje, dit keer wat creatieve mensen en een wijsvinger. Grappig gedaan allemaal!

Cool Finger People!

Vida Guerra new shoot!
Uhmz ja, vorige week stond ze hier al eens samen met Keyra in het voor mij nog steeds lekkerste filmpje die ik in tijden gezien heb maar goed. Die staat elders op TLpizza.com, en wordt nog steeds druk bekeken! Terecht natuurlijk...

Dit keer is ze helemaal alleen dus, ultieme ass babe Vida Guerra in een nieuwe fotoshoot.


Gespierde Babe!
Meestal vind ik het helemaal niks, een vrouw die mij in mekaar kan slaan. Maar deze Sunny mag er toch echt wel wezen. Sunny worstelt, en dat kan je zien ook... Vooral zo houden Sunny!Videoclips kunnen leuk zijn!
Let even niet op de muziek want die is redelijk bagger. Maria zou de artiest moeten heten, ze komt uit Bulgarije daar was ik al wel achter. Maar goed, wat geile danspasjes en half naakte chickies altijd leuk dus. OMG er zit ook nog een wannabee reppert bij...

Dit is echt een lekker zomer nummer van eventjes terug Sunclub!!!! via Kladblog!Vriendjes worden?
Je beste vrienden maak je tussen je 16 en 21e dat is ooit eens ergens uit een onderzoek gebleken. Het klopt ook wel denk ik tenminste in mijn geval, wat je natuurlijk ook zou kunnen doen is een filmpje maken, daar gooi je dan wat vette muziek bij en effecten en go!

Mooi gemaakt filmpje!

Ask a Ninja
Leuke serie filmpjes van deze ninja die zo vriendelijk is om ons wat meer duidelijkheid te geven over wat ninja zijn nu eigenlijk allemaal inhoud. In deze clip gaat het over het hedendaagse vermaak en hoe ninjas daar tegen aan kijken. Op de site van deze stoere ninja staat meer...
Baby from Hell
De wereld is gisteren niet vergaan en de duivel is niet uit de hel afgedaald om ons het leven zuur te maken ofzo. Goed nieuws dus, toch kwam ik net deze clip tegen van een baby die niet zo lief is zullen we maar zeggen!


TLpizza PromoTeam
Het is erg moelijk geweest de afgelopen weken, maar de keuzes zijn gemaakt en alle posities zijn vergeven. WaarTF heb ik het over? Het TLpizza promotie team dus, die komt naar je toe deze zomer...

Voordat het zover is eerst even een korte introductie per film!Pink Tepelpiercing
Ik weet geeneens wie het is, maar volgens Jerkov van Missy is het toch wel een bekend iemand. Zangeres als ik het goed begrepen heb, ach ja als je beroemd bent is het dan natuurlijk wereldnieuws wanneer je een piercing laat zetten.

Woensdag Muziekdag
Bijna helemaal vergeten totdat linktippert God me er zojuist op wees dat het alweer woensdag is dus tijd voor de muziekpost van deze week. Bij meer lezen dus het overzicht Enjoy!

Jelena Jensen
Soow, ik heb nog 2 setjes van Pink Pop liggen maar die moeten maar even wachten tot het weekend, ik heb er nu eventjes genoeg van. Gewoon weer over tot de orde van de dag dus! Jelena Jensen is een lekkere brunnette die hier zo op de bank plaats mag nemen, helaas heeft ze al een bank.Trouwen iemand?
Van trouwen komt rouwen dat heb ik altijd gezegd. En deze beelden bewijzen het wel weer, mocht de bruidegom deze beelden ook gezien hebben voor de bruiloft dan had hij zich in iedergeval een hoop centjes kunnen besparen. Hoerrrr!
Eroverheen.nl
Het is de zesde van de zesde maand in 2006, de geboorte van een nieuw weblog is een feit. Het leuke aan dit weblog is dat dit voortaan de thuisbasis van de ons allen bekende StarSignLeo zal zijn. Wanneer ik vraag wat kunnen we dan allemaal verwachten Leo, is het antwoord steevast Ongekendheid, verderdan ooit kortom ErOverheen!


Stoute kraaien
Weer een erg leuk reclame filmpje al zeg ik het zelf. Twee kraaien dus die kattekwaad uithalen!
Silvana Argentina
Habba habba, nog anderhalf uur te gaan voordat SSL zijn weblog in de lucht heeft, hij is er schijnbaar erg druk mee want ik heb hem al dagen niet meer op de msn gezien. Maakt me natuurlijk alleen nog maar nieuwsgieriger..
Waar ik ook nieuwsgierig naar ben is deze dame, waarom heb ik daar nog nooit een filmpje van gezien vraag ik me eigenlijk af.

Silvana Argentina dus!Girls Girls Girls
Altijd lekker zoveel mogelijk dames in een zo klein mogelijk filmpje.. Althans zo kort is dit filmpje nou ook weer niet. Veel catwalks veel babes en veel lekkere kontjes zien we dus hier!

Michel Courtemanche - Gewichtheffen
Vandaag wat komieken van over de grens die wat minder bekend zijn. Beginnen we eventjes bij meer lezen met Michel Courtemanche, wie?? Michel is dus een franse komiek die al heel wat jaartjes eigenlijk op de planken staat. Ergens komt me deze act wel bekend voor maar waarvan weet ik eigenlijk niet meer.

Uit Belgie komen Gaston Bergmans en wijlen Leo Martin. Gaston heeft na de dood van Leo nog hilarische tv gemaakt, maar het was nooit zo goed dan als beide samen speelden.Citroen on Ice
De allereerste uit deze serie vond ik helemaal de bomb, daarna nog wat copycats gezien. En dan is het eigenlijk niet origineel meer, toch won deze commercial van Citroen de prijs van best gemaakte commercial in 2006.

MTV movie awards 2006
Deze beelden zijn van afgelopen weekend, toen de MTV movie Awards werden uitgereikt. Ik wist geeneens dat dat dit weekend was maar goed, er zijn beelden dus ik neem aan dat het ook zo is. Check even de dames die er weer lekker bijliepen dit weekend!


Sprite WTF
Soms zie je reclame filmpjes waarvan je denkt, uhm okay WTF. Dit is er dus zo een, van dezelfde maker als alien presenteer ik de laatste Sprite reclame. Zo ranzig dat ik geen Sprite meer hoef...
Aria Giovanni
Tja sorry het is hier vandaag wat rustig met de postjes, dat komt omdat ik een hele fijne post aan het voorbereiden ben, stay tuned dus zou ik zeggen. Tot die tijd is hier Aria Giovanni die jullie voorlopig bezig houdt.MEGA Family guy POST
Kijk dit zie ik dan weer graag he, Patje die zich het apelazerus heeft gezocht om alle Family Guy filmpjes die er maar zijn bij elkaar te zoeken en in een post te proppen. Natuurlijk heb ik het dan niet over de duizende fragmentjes die over het net zwieren.
Hele afleveringen dus van 5 seizoenen!

Kleine Hitler
Ik ken een veel leuker filmpje die zo heet, maar goed die staat ergens op een andere pc. En omdat ik Pinkpop zit te kijken heb ik ook niet zoveel zin om te zoeken. Dus laat ik jullie maar met deze reincarnatie van Hitler die op straat wat vraagt aan argeloze voorbijgangers.Sex Party
Goedesmoggus allemaal, weer een dagje pinksteren vandaag, dus de meeste mensen zijn lekker vrij vandaag. Tijd voor een beetje sex, check ff Stewie met zijn nieuwe hit!

Sex Party - StewieCameron Diaz en Cristina Aplegate
Cristina blijft voor mij toch vooral Kelly van de Bundys, zelfs nu nog kijk ik elke minuut Married with children die ik toevallig tegenkom. Altijd lachen die Al, maar goed dit is geen MWC filmpje maar een clip uit een film waar Cristina samen met Cameron in spelen. Wie plant de titel even in de comments?Big Boob Ashley
De zoveelste blonde Ashley met dikke tetten en een lekker lichaam. Alleen moet ze dr een keer wassen want dr zitten allemaal vliegen op dr. Ach toch wel te doen zo op de zondagmiddag!Kinderarmpje?
Dames hebben het weleens over kinderarmpjes ofzo, ik snap dan nooit waar het over gaat. Maar ik denk het nu te snappen, na het bekijken van deze video op CNN.
Buikdansen -The Movie-
Buikdansen kan heel mooi zijn. Een eeuwen oude oosterse techniek waarbij de buik als het waren laat rollen en erg sensueel bij danst. Erg leuk allemaal dus voor de gemiddelde man. In deze clip zien we een showtje van een minuut of 7.


GirlWatch week 22
Week 22 van de Girlwatch alweer op Wadda! Deze week echt mega veel filmpjes waaronder Melissa Therieu en Adriana natuurlijk.

Snel eventjes kijken dus!

Toppertje
Hehe leuk nummer dit wel, het schijnt de nieuwe zomerhit van 2006 te worden. Als we maatje Siem van Getlogged.com mogen geloven dan. Het zou maar zo allemaal kunnen, het weer is super en het nummer is mega vrolijk. [via]

Toppertje - Zomerhit 2006 incl. clip!

Google wannabees
Het lijkt helemaal in te zijn filmpjes maken en die dan op google video te gooien. Lijk natuurlijk maar zet jezelf dan niet voor lul, daar hadden deze dames waarschijnlijk niet aangedacht.
Erg zwak optreden dus!

On the Beach
Hmm lekker zeg, het zonnetje schijnt nog steeds dus het gaat een toffe dag worden om te feesten. Om 12 uur vanmiddag begonnen duurt het ook tot 12 uur vanacht, terrein ligt aan de rivier die rijn. Daar zit ook een strandje bij, nu maar hopen dat deze dames er ook liggen.

CybersexMOM
Oww dr gaat me toch net een MILF weghier niet normaal. Damn, echt lekkah! Goeie score dus weer vanacht! Natuurlijk altijd beter dan dat gecybersex, ok ok dat is dan wel safe, je krijgt er geen platjes van ofzo das waar, maar stel je nou een voor.......A day in the life of Mario
Je zou maar Mario heten, hele dagen beetje rondlopen in viruele werelden, of zoals we in dit filmpje zien gewoon in real life. Beetje zwakjes deze uitvoering, al valt die Mario Re-anactment natuurlijk bijna niet te verbeteren.
Een dag in het leven van Mario bekijken we hier.Bush is een Jedi
Altijd al geweten dat die George Bush niet spoort, zware mafkees die gast en zijn hele familie. Nu is er dan ook eindelijk bewijs dat hij een Jedi is, altijd al gedacht want hij lijkt wel erg veel op E.T.Elephant Dream
Vette animatie hier, van een totaal nieuw bedrijf. Open Orange uit Amsterdam als ik het goed heb. De grafix zijn steengoed dus snel eventjes kijken naar deze shortmovie!


Ga maar even zitten jochie
Ha deze titel doet me denken aan een paturain reclame uit vergeten tijden. Het filmpje heeft er trouwens niets mee te maken, in het filmpje zien we een gast staan op een spellingswedstrijd die het eventjes allemaal te veel wordt.
Check eventjes dat draaien met de ogen voordat hij neergaat.Mega Carwashcompilation
Echt goed werk gelevert die Jerkov van Xmissy.. Een zeer mooie compilatie van carwash filmpjes om lekker bij weg te dromen. Muziek ook erg leuk gevonden, al met al een topstukkie werk. Klasse! [via]

Diego from Trinidad
Daar rij je dan op je scootertje vol met hoop op een beter leven, onderweg naar Duitsland. De afstand is nog groot en de reis nog lang, het leven dat hem te wachten staat als illegaal zal zwaar zijn. Toch is Diego vastberaden, hij gaat er helemaal voor. Of toch niet?

Nachtmuts galleries
Zo vandaag eens iets heel anders dan wat jullie gewend zijn als nachtmuts. We gaan hier zowaar een paar galleries pluggen.. Met het oog op het beeblog dat we hier binnekort ook nog krijgen vol met galleries.

Sydney - Louise Glover - Kaori Mochida - Bauko Eichi - Jaime Hammer

bonus clips van Jaime Hammer [1] [2] [3]

Insult boy - Man Show
The Man show altijd wel leuk! Dit keer een vet jochie dat zogenaamd iemand beledigd zou hebben in de winkel waar hij net met zijn moeder uit komt lopen. Ze spreken iemand aan die ook uit dezelfde winkel komt lopen en sja dan begint het beledigen pas goed eigenlijk.Rita en Ajaan!
Rita heeft de verkiezing tot leider van de VVD verloren van Rutte. Of de affaire Ajaan daarin heeft mee gespeelt is verder onbekend. Wel vond ik hier een brievenwisseling van Rita aan Ajaan, wel geinig gemaakt. Het vervolg hierop kan natuurlijk niet uitblijven en dus stuurde Ajaan met een foto terug vanuit Washington.

Jenna Ville
Meteen maar eventjes aan het zoeken gegaan met google earth maar heb het nog niet kunnen vinden dat Jenna Ville. Helemaal te gek om eventjes een weekje lekker te gaan relaxen! Jenna Jameson heeft het dan eindelijk voor elkaar.. een eigen dorp. En wie wil daar nou niet eens een kijkje nemen.Halle Berry Mega Compilation!
Damn ze is toch wel errug lekker hoor deze ex bond girl en filmster. Hale Berry dus die aankomende augustus haar veertigste verjaardag gaat vieren. Mooi geconserveert gebleven dus die Halle. Deze mega compilatie schopt echt kont en duurt best wel lang, checken dus!Heb jij nog geneukt?
Zwaar breezer babe alert in deze post damn. Twee sletjes die elkaar interviewen over hun sexleven met ene Ronald. Ze snappen er nog niet al te veel van aan de tekst te horen, luisteren we allemaal eventjes mee..

Voor echt volgroeide dames klikken we gewoon hier!

Sunday bloody Sunday - Unplugged
Kijk dit is dan nog eens een vette opname. Een van de beste platen ooit gemaakt als je het mij vraagt, nog mooier is als die dan unplugged wordt gespeelt in Rio. Ik ben verder dus helemaal geen fan van U2 maar dis toch wel erg goed!

download deze clip hier!

Vermiste Belgen!
In Belgie is een grote rel ontstaan nu is gebleken dat er 2 vlamingen zijn ontvoerd in Mexico. De twee waren daar voor een vakantie naar toe gegaan, tot nu toe zijn alleen hun koffers en hoe kan het ook anders een voorraad drank en waarschijnlijk ook frieten terug gevonden. UPDATE: het blijkt ook nog eens een logger te zijn!

Belgen Ontvoerd (lezen)

Koffers teruggevonden! (lezen)

Terwijl er in Mexico gezocht naarstig wordt, zoekt MYM in NL naar een WKavia??!
Don and Murph juni 2006
Ze stonden al een tijdje bij de pizzapartners maar vandaag ga ik zo toch echt officieel verwelkomen. Don and Murph dus, twee gasten die elke maand een leuk internet filmpje maken. Ze bespreken deze maand de nieuwe films, gewoon eventjes kijken.


Nog meer kontenwerk
Hmmz lekker zeg, zomaar ineens een hele bron met nieuwe ass filmpjes gevonden. Geweldig nieuws dus, volgens mij zijn het ook allemaal nog latinas met mooie ronde billen!Scheten en Liften
Ik heb het gelukkig persoonlijk nog niet meegemaakt, vastzitten in de lift. Stel je voor sta je daar met 15 vreemde in een te kleine lift. Helemaal fijn is het als er dan ook nog iemand net iets van bruinebonen gegeten heeft ofzo. Elevator FUN filmpje!

Gelukkig zijn er dan altijd weer slimmerikken die iets nuttigs uitvinden! THnX!Pliesie mensen zijn dom
Het was afgelopen maandag nog in het nieuws, de politiemensen in NL zijn nog te dom om hun eigen veter te strikken. Eigenlijk oud nieuws natuurlijk als je nagaat dat de werkzaamheden van die gasten bestaan uit het ergens in de auto zitten wachten tot er iemand voorbij komt die 3 km te hard rijd. In Amerika is het al niet veel beter, dat zien we in deze clip.
Beavis and Butthead - Evolution sucks
Alweer een avontuur met onze MTV helden Beavis en Butthead. Ha, zo zie je ze jaren niet en zo komen zo plots zomaar voorbij. Vandaag zien we hoe de twee opzoek naar het ontstaan van het bestaan... euh?!
Pampita Argentina
Ehm ja, als de WK wedstrijd net zo een uitslag heeft als wanneer de nederlandse vrouwen het zouden moet opnemen tegen deze argentijnse beebs dan hadden we helemaal niet naar Duitsland hoeven afreizen maar waren we beter meteen thuis gebleven.
Check eventjes deze fijne argentijnse dames uit in dit filmpje. Thnx2PePe