Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand May 2006

Best of Mia
Zozo we gaan de dag weer langzaam aan afsluiten. Tijd voor wat babes, beginnen we eventjes met beeb Mia die een uberlekkere fotofilmcompilatie voor ons inmekaar gezet heeft. Allemaal erg fijn dus!Stutterboy op Howard Stern
Geweldige shit dit, Stutterboy ons allen bekend van de nu al legendarische Howard Stern show zien we in een limo met een zooitje babes, en het lijkt erop of ome Howard er voor gezorgd heeft dat onze held de avond van zijn leven heeft.

Nog meer gestotter op Biertijd.comMustapha Jackson
Mustapha Jackson
Zeer zeer mooie animatie hier, al 2 maandjes zwerft dit filmpje al rond maar ik had m nog nooit gezien. Erg mooi gemaakt dus door Cemre Oskurt...
Vreemde tekenfilms
Ach ook op YouTube komen soms vreemde videos voorbij, zo kwam ik deze tekenfilms tegen. Eentje waren we mijn alltime favoriete held Donald Duck opeens een nazi blijkt te zijn wat op zn minst gezegd toch een zware what the fuck te noemen is. In een andere zien we de omgekeerde wereld in cartoon land de helden zijn laten we maar zeggen niet helemaal hoe we ze gewend zijn, laten we zeggen blond, blank en sterk.Amimated sexy girl!
Ik hou niet zo van die japanse cartoon eigenlijk, maar toch afentoe zon sexy cartoon kijken vind ik niet zo erg. Deze is wel geinig je kan haar met een druk op de knop uitkleden.

Dit alles werd u aangeboden [via]

Senior Teenage Mutant Turtles
Van sommige cartoon helden hoor je eigenlijk nooit meer zoveel, het was een jaartje een hype daarna nog een jaartje populair. Er wordt nog een bioscoop film gemaakt maar dan is het echt over, en waar beland je dan als afgedankte bejaarde Teenage Mutant Turtle juist ja in het bejaarden tehuis!
Woensdag Muziekdag
Vanaf heden verzamel ik hier op woensdag een beetje de muziek linkies van de week, die ik zo ben tegen gekomen of die me via de linktip hebben bereikt. Hadden we vande week al exclusief de Toppers in de Arena, vandaag een hele zooi links naar lekkere muziek, in alle soorten en maten. Bij meer lezen dus!

Beavis and Butthead - Buy Beer!
Alweer een avontuur met onze MTV helden Beavis en Butthead. Ha, zo zie je ze jaren niet en zo komen zo plots zomaar voorbij. Vandaag zien we hoe de twee opzoek gaan naar wat alcohol.. non alcohol welteverstaan... watjes!
Sex, drugs en erectieproblemen?
Spuiten en slikken altijd leuk, dit keer niet alleen held Filemon onder invloed nu dan ook beeb Sophie zo stond als een garnaal op de televee. Altijd leuk dan die telefoontjes met vragen van kijkers zo ook deze gast, die ik verder nie ken ofzo...

We zien de aflevering alhier!

[via] en [via]

Update: Het nummer Geil van SpuitenSlikken kan je gewoon hier download!

Salon Venus Paris
Zozo was eventjes afwezig vanavond maar was er weer ineens. Meteen maar eventjes deze fijne collage van mooie dames in een filmpje gepropt, goeie shit en genoeg aanbod. Ik vond zowaar 2 delen kijken we eventjes mee?
Dieren zijn niet Lief!
Ik heb een hele lieve poes, dus de titel gaat niet helemaal altijd op. Toch vond ik net deze filmpjes waaruit blijkt dat dieren helemaal niet zo liev zijn als wij weleens denken. Dierendag afschaffen maar dan?


Concrete Jungle - Marleys
null
Heb zelf ooit nog met een spijkerjackie vol met buttons gelopen. Allemaal Doe Maar natuurlijk, maar er zat er ook eentje bij van Bob... Ik wist toen nog niet goed wat die 3 kleurtjes betekenden, nu gelukkig wel. Rastafari man!
Aziatisch en een Paal!
Sjah het is me wat, woon je in Thailand en wil je een geil filmpje maken voor de pizzaman maar blijken er geen sexclubs meer te zijn waar je aan de paal kan gaan hangen. Slechte zaak dus, gelukkig zijn die gele duiveltjes toch wel inventief, pak je toch gewoon een lantaarnpaal?Beavis and Butthead - Shopping List
Alweer een avontuur met onze MTV helden Beavis en Butthead. Ha, zo zie je ze jaren niet en zo komen zo plots zomaar voorbij. Vandaag zien we wat die twee allemaal uitspoken in een supermarkt, hehe... Komt me toch enigzins bekend voor..
Jessica Alba MTV promo
Ruud van Getlogged kwam met deze mega hq pix van Jessica Alba die speelt in een MTV promo. Het zijn zgn. aktie fotos, maar wat een fokking kwaliteitje zeg, zelf geschoten Ruud?


Aida Yespica
Als je net denkt alle babes op het internet wel te kennen, komt opeens Aida voorbij! Wat een ongelovelijke babe zeg, zeer lekkere video van deze fotosessie!
Facial?
Euh een beetje veel babes hier vandaag, daar gaan we snel wat aan doen. Deze lutser die denkt even wat koele moves te showen op een of andere televisieshow. Yeah right, In your face dus!Vida Guerra en Keyra Augustina
SUPERTANGAS, KEYRA
Ow yess, degene die deze compilatie heeft gemaakt moet gewoon een medaille krijgen. Vida en Keyra de twee beste konten die er op dit moment op deze aardkloot rondlopen, samen in een mega lekker filmpje met dito muziek! ENJOY!

Edit : Dit filmpje heeft hier al eens een kwartiertje gestaan, totdat iemand zo grappig was de boel te verzieken.. anyway.. met veel moeite weer terug gevonden omdat ie zo goed is! THX2PEPE!
Melissa Midwest op de Sofa
Melissa is vandaag in een goede bui want ze geeft zomaar een striptease weg. Erg fijn allemaal natuurlijk wat die Melissa ons laat zien. Een strippende Melissa dus hier, en wat Melissa galleries hiero!Before they were Stars
Geinig compilatie filmpje met allemaal stukjes uit oude reclamefilmpjes waar acteurs aan medoen die nu echt grote sterren zijn. Zo zien we onder andere John Travolta en Kenau Reeves..
Baseball babes
Hmm het lijkt schering en inslag te zijn de laatste tijd. Dames die half naakt gaan sporten, geweldig geil dus allemaal voor ons mannelijke toeschouwers. Na van het weekend die american footbal dames nu dan Baseball Babes!Above The Law
Hmmz ja, ik als echte film liefhebber ga hier per nu direkt een film topic starten. Regelmatig gooi ik er een trailer of zo op hiero, zodat we allemaal een beetje uptodate blijven, en we weten waar we naar moeten zoeken in de nieuwsgroepen. Above The Law dus!
Eros en Anastacia
Dit is een lekker nummer met een goede clip. Gedeeltelijk uit Pizzaland dus en de andere helft van over de grote plas. Ik vond ook nog deze mega directory met videoclips, goeie shit Pat!Beavis and Butthead - Held Back
Alweer een avontuur met onze MTV helden Beavis en Butthead. Ha, zo zie je ze jaren niet en zo komen zo plots zomaar voorbij. Vandaag zien we wat die twee allemaal op school beleven. Weer zon 10 minuten plezier..
TOPPERS ARENA 27 mei 2006
Gisteren bij de Toppers geweest in de Arena? Nee?? Ik ook niet, wat ik wel voor jullie heb zijn de beelden en de muziek.. Met de beelden ben ik nog eventjes druk het is in totaal 780mb met alle pauzes etc erbij. Dus dat wordt nog eventjes uploaden, waar ik jullie wel alvast blij mee kan maken zijn de mp3s. Ik heb de boel in 2 delen geknipt omdat het concert ook in 2 delen is, dus voor de pauze en na de pauze.
Druk hier voor de download links!

Edit : Deel 2 is het best.. met oa een Willy Alberti compilatie en Bloed zweet en tranen!

Edit 2 : Okay het is me dus niet gelukt om de beelden in een filmpje te proppen, dus enige wat ik kan doen is de hele stream 3 uur en 3 minuten uncut dus de rauwe versie hier neer plempen. In 4 delen dus!


LEILA Arcieri
Damn, ik wist niet dat vrouwen met de naam Leila zo lekker konden zijn. Leila Arcieri dus, in de Maxim.. Hier dan de videoshoot van de fotosessies, leuk is als die hond voorbij loopt, volgens mij stinkt ie een beetje ofzo?!Lee Hiori Webcam!
Dit Aziatische model begint toch wel erg bekend te worden opeens... Al diverse filmpjes van gezien, zingen doet ze ook als ze zin heeft en dan nu deze webcam.. Goeie zaak dus!

Sexy Bikini Stewardes
Hmmz lekker zeg, een groepje stewardessen die ergens op een eilandje een liedje gaan zingen voor ons. Altijd goed, dacht ik zo helemaal fijn is dat ze dat in bikini doen...
Owned door vuurwerk
Ik heb het hier al vaker geroepen van je vrienden moet je het hebben. Kijk naar deze totaal onschuldige gast die een beetje ligt te dutten in het zonnetje, totdat zijn maten besluiten dat ie wakker gemaakt moet worden....Beavis and Butthead - Mr Andersons Balls
Hehe nog steeds leuk, al moet je het niet elke dag zien. Beavis en Butthead dus, de mtv sterren. Ik vraag me af of het eigenlijk nog steeds zo populair is als een jaar of 10 geleden.. In deze aflevering zijn ze op zoek naar een vermist kind, maar vinden alleen wat golfballen ofzo? 10min plezier....
GirlWatch week 21
Ahja het is dan toch weer zover, Girlwatch 21 op Wadda.be.. Deze week opvallend veel Adriana Lima en natuurlijk mijn nieuwe liefde Doutzen Kroes.

Fijne verzameling weer jongens bedankt!

Gorillaz Motorolla
AH, altijd vette clips die gasten van Gorillaz. Nu dus ook ontdekt door Motorolla, best wel een leuke commercial...

Voor meer clips, maar dan videoclips check je deze site eventjes!Extreme Mormons!
Damn, het is nu dan toch echt officieel in elk geloof heb je mongolen. Al is dit niet erg serieus te nemen eigenlijk wel erg leuk natuurlijk. Exreme Mormons comming soon to a theater near you!
Opblaasbaar Cafe
Neen nee, het gaat hier niet om een Cafe in Bhagdad ofzo, het gaat hier toch echt om een revolutionaire nieuwe uitvinding! Echt iets voor vriend Biertijd of voor mn Zattevrienden dacht ik zo!

Tover je eigen Cafe in de achtertuin in een paar minuutjes, Super!

Google Earth kan iedereen vinden
Geweldig filmpje dit! Deze gasten ontdekken net Google Earth en de mogelijkheden daarvan, voor de gein gaan ze er een beetje mee spelen. Dan krijgen ze een briljant idee, opzoek gaan naar Osama! Briljant!
Bitte Bitte JA
Jaja das alweer een tijdje geleden deze gouwe ouwe. Ik schat een jaartje of 18 geleden om precies te zijn, op de toen heersende show Verona. Ik had vanavond niet zo veel te doen dus heb er maar meteen een film compilatietje bijgemaakt. Ok ok de beelden zijn niet mega super maar het is ook niet slecht dacht ik zo! Met een klein dankje wel aan SSL!

Voor de downloaders heb ik m op rapidshare gemikt!
10 Geboden 2006
Dit lijkt me nou echt een leuke film, jammer dat het een spoof is. Een film dus deie heet.. 10 dingen die ik haat van de 10 geboden, geniaal. Nou ja we zullen het met deze trailer moeten doen!
White men CAN jump!
Met een trampoline en een basketbal kun je aardige dunks maken.. mist je het goed uitvoerd natuurlijk! Anders breek je vlot je poten! Eigenschuld?


God s Gift 2 men
Gods geschenk aan de man, Italiaans televisie. Uhm ja dat moet ik dan toch volmondig toegeven als halve itakker. Vroeger hadden we hier nog de Rai Uno maar ja das ook nie meer, gelukkig is er dan altijd nog het wereld wijde web!7UP racingteam
Zo heel vaak zie ik ze eigenlijk geen reclames meer maken sinds Fido Dido. Daarom vond ik deze zo goed, ok ok ik beken ik kijk nooit naar reclame op televisie. Dat vind ik onzin, toch raar dan dat dit zo populair is op het internet. Als ie maar leuk genoeg is natuurlijk!
Bush en 50 cents
Tja, de zoveelste volgens mij in de serie van ome Bush. Het wordt zo langzamerhand tijd voor een nieuwe president dan kunnen er weer nieuwe filmpjes gemaakt worden. Toch vond ik deze wel aardig, Bush die een beetje loopt te rappen op een nummer van 50 cent.

Goeie animatie!HiddenCam in het Ziekenhuis
Damn dat ze daar niet eerder aan gedacht hebben. Ik bedoel babes moeten natuurlijk ook weleens naar het ziekenhuis, en die moeten zich dan altijd uitkleden voor de dokter. Erg slimme actie dus van deze mannen om daar met een camera te gaan staan filmen.
F1 Monaco!
De Grand Prix van Monaco! De enige wedstrijd in het jaar waar het sportieve even niet meetelt. Lees verder bij collega Wadda.be want die hebben twee specials met veel filmpjes en achtergrond info over de Grand Prix van Monaco dit weekend!

Special 1 Special 2

ORANJE dat kan JE
In de loop naar het WK elke dag dus wat over Oranje hier op TLpizza.com! Vandaag hebben we een enthousiast groepje aanstormend talenten, die de enige echte oranje hit van het WK 2006 denken gemaakt te hebben. Best wel geinig allemaal en het zingt erg lekker mee, die reppert is helemaal de bomb!

2 Ballen - Oranje dat kan je (videoclip!)DoggyStyle
Doggystyle is niet alleen mijn favoriete standje zo te zien er zijn er dus meer die dat standje prefereren (duh!). Wat ik wel sportief vind is dat hij haar ook weer overeind helpt.

Een echte gentleman dus!Booties Bikini en Babes
Crazy vond nog een leuk filmpje van Aria Giovanni en heeft nu eindelijk in de gaten wat er belangrijk is in het leven. Al wist hij dat al wat langer dan vandaag de 3Bs dus. Booties Bikini en babes, Aria Giovanni blijft toch wel een lekker wijf ook al is ze al een beetje op leeftijd ze danst nog steeds even sexy. Op Crapvalley nog een paar lekkere filmpjes in deze post!
We are the Champions
Bah ik vind die Crazy Frog zon irritant kikkertje, dat ik die eigenlijk helemaal niet wou plaatsen. Maar eerlijk is eerlijk deze nieuwe clip We Are The Champions helemaal in de WK geest kan ik dan toch wel weer waarderen. Mooie animatie en dit liedje is veel minder irrirant dan die Axel F.

Voor de mensen die vragen om een downloadlink.. hier istie dan!Elastieke trucjes
UHm ja, ik heb toch zeker drie keer gekeken maar ik kan niet ontdekken hoe hij dit doet. Vandaar dat ik em hier ff neer plemp, misschien dat jullie een idee hebben? Graag in de comments een uitleg, anders slaap ik vanacht niet!Weird Wrestling
Hehe dat worstelen is toch wel lachen afentoe. Zo nep als wat natuurlijk, maar goed het gaat dus om de show. Wat me wel vervelend lijkt is dat je dan geOWNED wordt door een relnicht!BMW carwash
Eigenlijk vind ik dat als je een BMW hebt je altijd voorrang hebt op andere autos, daar betaal je gewoon voor. Dat er ook een speciale carwash is voor bmw rijders wist ik nog niet. Deze carwash schijnt ergens in Hongarije te staan. Goeie shit!

En als je dan toch je auto wilt laten wassen door een paar topless babes maar je hebt geen bmw?? Tja dan krijg je dit soort taferelen!

Squash is gevaarlijk
Het is toch wel topsport hoor dat squashen . En als je een beetje te fanatiek bent dan kan het ook nog eens een gevaarlijke sport zijn. En als je dan toch sportief wilt zijn doe dan ie geval een helm op.La Passionata lingerie
Uhm nee het is niet de nieuwe BabeWatch van Wadda, nee ik vond deze helemaal zelf ten eigenste op het wereld wijde web. Nou maar hopen dat schumi die nog niet kent, aja ik ga snel weer filmpjes kijken! La Passionata lingerie dus..
Surfing Babes
Strand en mooie dames hmmzz ja de zomer zit er dan toch nog een beetje aantekomen vandaag. Deze babes zie je eigenlijk ook alleen maar op de betere stranden, waar je dus ook kan surfen. Tis zonnig op de korenmarkt en vanalles te doen, zo toch maar even kijken.
Robocop VS Matrix
Alweer een super short movie in de matrix serie. Dit keer neemt Robocop het op tegen Mr. Anderson, leuke effects en het duurt allemaal niet zo lang. Kijken we eventjes mee?
Mag ik nog even de groetjes doen?
Deze twee presentatoren van een of andere ochtendshow, weten niet wat ze overkomt als hun gast vraagt om nog eventjes wat te mogen zeggen tegen zijn partner waar hij al 7 jaar mee samenwoond. In plaats van een huwelijksaanzoek loopt het ietsjes anders allemaal.
BoobsandAss
Check eventjes deze zeer fijne compilatie met voornamelijk billen en tetten, een lekker muziekje eronder en we zijn weer anderhalve minuut onderweg. Hmmz lekker toch, zon dagje hemelvaart, nu nog terug!
Tikkie terug Jaap
Lekkere compilatie met ontelbare eigendoelpunten op de muziek van Bob Sinclair. Laten we hopen dat we over 2 weken alleen maar mooie doelpunten zien van onze jongens!


Bush + Blair in de Gaybar
Ach weer eens een beetje Bush hier op de site dacht ik.. Tijdje al niks meer van hem gehoord, stilte voor de storm waarschijnlijk. In deze clip zien we George en Tony wereldse zaken bespreken waar anders dan in de Gaybar.
Najib en Jochem Meyer
Op planeet hersenscheet vond ik een uiterst lekker postje met vier toffe cabaret filmpjes zomaar voor de download. Meteen grijpen dus dacht ik zo, 3x Najib en 1x Jochem Meyer, goeie shit dus! Downloaden is erg eenvoudig druk op open folder!


Will Ferrel - Bloopers
Super coole compilatie van super komiek Will Ferrel met allemaal bloopers uit Saturday Night Live. Ongeveer zeven minuten lang fun dus!
NachtMuts woensdag
Waren we weer met wat babes voor de nacht. Vanavond eerst warm worden met een soort van een ochtengymnastiek maar dan voor savonds, Yoga dus! Daarna nog eventjes een kijkje op het strand nemen met drie erg fijne filmpjes gesponsort door Mimic!

En of dat allemaal nog niet genoeg is komt maatje Ruud nog met wilde party shots van een nog wilder feestje! Via Getlogged.com dus!
TIES PoweRRRRRRRR
Parijs-Dakar 2007 kan zn borst natmaken voor deze gast uit omgeving 040. Ties gaat het helemaal doen op de tocht der tochten. Hij heeft zn site al er helemaal klaar voor, en de filmpjes zijn ook mega. Bij meer lezen alvast een filmpje, de rest is op zn site te vinden!

Go TIES go TIES!

bijna vergeten zeg via Kris de linktippert!StripTease in Bos
Liep ik daar van middag hier bij ons in het Sonsbeekpark beetje beebs spotten enzo. Zie ik daar ineens deze griet staan in de paarse regenjas. Ik dacht nog wat raar want het regende helemaal niet, bleek dat ik ineens de jackpot had want langzaam ging alles uit... kijken we eventjes mee!
Heel veel webcams!
Nou het lijkt wel of iedereen opeens webcam filmpjes aan het opsparen is ofzo.. De laatste dagen kwam ik al twee super posts tegen met in totaal 10 filmpjes. Dus als je ze nog niet gezien had, op Acegamer staan er dus 5 die allemaal bekeken en goed bevonden zijn door Ace himzelf. Tja en dan was daar ook nog vriend Crazy die er afgelopen weekend al 5 gevonden had, ook eventjes checken dus!


Wir sind die Holländer!
Helemaal GE-WEL-DIG dit nummer van de Toppers (save target as). De Toppers zijn volgens mij nog steeds Gerard Joling, Gordon en Rene Froger. Ik heb het nummertje hier al een half uurtje op repeat staan, geniaal gewoon.

Als je hem wilt downloaden dan doe je dat gewoon hier! [SaveTargetAs]

Lyrics bij meer lezen!

Volgens Kris is dit spelletje met GoorenGeer verboden vanwege de gelijkenis met de echte Goor en Geer!

Real Men of Genius
Ik heb nu al een tijdje Pfeifer en in mijn ziektewet hier een beetje te loggen. Maar ik zit er toch stevig over na te denken om nadat ik weer een beetje opgeknapt ben een nieuwe baan te zoeken. Zo zag ik deze vacature om in een Nudisten Kolonie de activiteiten te bedenken. Leuke baan lijkt het me...
Lucy Lee en Hailey
Zozo de eerste 2 babes van vandaag. Lucy Lee en Hailey zijn twee aziatische schone die in dit filmpje een beetje op het strand wandelen. Gelukkig heeft Lucy haar visnetje meegenomen, dus kunnen ze meteen het avondeten vangen.
The Man Show - Kournikova shoes
Bij de The Man Show hebben ze ook elke weer eventjes tijd om de laatste noviliteiten op het gebied van de basic uitrusting voor de hedendaagse man. DIt is dan al wel een goude oude als ik me goed herinner maar toch wel funny.
Jon Stewart vs Google
Jon Stewart is een briljant presentator. Alleen neemt hij het dit keer eventjes op tegen God Google en een grootmacht als China. Onderwerp van discussie is de vrijheid van meningsuiting, wat hij op de een of andere manier dan toch in het belachelijke weet te trekken.
Jong Oranje op je MSN
Wil je zonder al te veel moeite alles lezen over de verrichtingen van Jong Oranje op het EK in Portugal? Op de hoogte worden gehouden van het actuele scoreverloop van alle wedstrijden of gewoon weten wie er die avond te gast zijn in Café Oranje? Alles wat je moet doen is het emailadres voetbal@talpamedia.nl aan je MSN-contacten toevoegen en zie daar: 24 uur per dag het laatste nieuws over Jong Oranje.


Duitse Treinen zijn Punktlich
Gisteravond ook bezoek gehad van een dame. Voordat ze er is heb je allerlei plannen, en standjes in gedachten. Als ze er dan eenmaal zijn, en je bezig bent dan vind ik het al snel weer prima allemaal eigenlijk. Slapen is dan de boodschap, egoistisch? hoeso?
Juggy Osbournes
Al die realtime soapseries bij beroemdheden beginnen zo onderhand te vervelen. Daarom hebben ze over de grote plas wat nieuwe elementen aan bijvoorbeeld de Osbournes toegevoegd. De Osbournes eruit en 10 babes naar binnen, kijk das televee!
Bier Koeling
Maak van je pc een koeling voor je drankje. Ideaal dit dus, normaal word mn biertje warm naast de computer met deze fijne koeling die je via je usb kan aansluiten behoort dat tot de verleden tijd voortaan.


Wil je een Lolly
Gisteren nog gedisst vandaag nog eens een filmpje van hem. Via collega Skoften, dit filmpje met SSL die een paar 15 jarige dames intresseert voor een lekkere lolly. Misschien de volgende keer beter.


Vette WK-Shirts

Er is nogal wat ophef geweest over allerlei oranje merchandise voor het WK de laatste maanden. Hadden we eerst die uberkoele oranje duitse helmen die werden afgekeurd. Daarna waren het de oranje burkas die niet errug in de smaak vielen bij sommige.

Ik vond deze site op het net die uberkoele shirts heeft gemaakt voor de WK, van elk land zit er wel wat bij mijn voorkeur gaat uit naar die van Engeland, Hoolies!!!!

NachtMuts maandag
Daar gaan we weer de nachtmuts dus, vandaag een hoofdrol voor Xmissy. Great Assets dus de post van vandaag, bij meer lezen zie je een filmpje op Xmissy de rest. Ben je meer van de galleries, check dan eventjes deze verse gallerie uit!
Patrick is de MOL
Wie kent het programma de Mol niet. Ikke dus, nooit gezien lijkt me ook helemaal niks. Nee de enige Mol die ik ken is Patrick de Mol. Wij steunen Patrick in deze ontwerp wedstrijd van Converse. En niet omdat ik daar mn halve jeugd op gelopen heb ofzo, neuuuh.. Patrick de Mol dus, moet winnen hier ff stemmen, dank u!


Boze Buur disst SSL
WTF! StarsignLeo kennen we natuurlijk allemaal eveneens Badmofo Johan, dit keer hebben ze het echt te bont gemaakt. Watskeburt ze hebben een bozebuur boos gemaakt ofzo, wat een mega vet nummer zeg! Helemaal in de Geenstijl stijl, dit vervolg nummer. Ik vond dat nummer al helemaal top, dus tja het vervolg kan alleen maar beter zijn! Tja Leo, daar kan jij niet tegenop met je rap!

Update : Leo slaat terug!
Doutzen Kroes is de mooiste [FIXED]
Okay het is officieel, ik kondig hierbij aan dat Doutze Kroes de mooist babe is van NL. Geboren in 1985 met de mooiste ogen die er zijn, ergens in een Fries dorpje verovert deze superbabe nu ook de modellenwereld. Een ding is zeker mijn hartje heeft ze al verovert, kijken we allemaal eventjes mee naar deze compilatie van 85mb!

Update : Ik vond nog een filmpje van Doutze in Milaan!

Update2 : Vandaag 19/07 staat Doutzen Kroes in de Metro, artikel staat hier met foto!
Web online mee met Froukje de Both
Webmee is een nieuw online programma van Argeweb.nl, hier is het eerste deel van de show waarin Froukje de Both laat zien wat er allemaal komt kijken als je een website start. Zoals ik de laatste tijd ook heb ondervonden, in deze aflevering gaat het over domeinnamen en hosting. Met de hosting zit het hier gelukkig wel goed, met dank aan Stefan van Host-Budget.nl. Soow weer genoeg reclame gemaakt voor de goedkoopste host van héél Nederland over naar het filmpje dus. Webmee met Froukje!
Slapen op het werk
Geniaal dit! Vooral mensen als junk zullen er erg blij mee zijn denk ik. Ongemerkt een dutje doen op het werk via deze truc, echt briljant. Alleen zal je dan wel iets eerder op moeten staan, maar goed dat kan je de rest van de dag weer inhalen.


He said, she said!
Deze show werd helaas nooit uitgezonden op televee. Dat heeft te maken met rechtzaken ofzo, die door deze show zijn gekomen onder de kandidaten. Wel lachen natuurlijk, in het land waar iedereen mekaar voor het gerecht sleept. Tot die tijd zullen we het moeten doen met deze aflevering.
Girlwatch Wadda weekoverzicht 2
Ja hier istie dan weer een hele week babes bij elkaar in een postje gepropt. Het weekoverzicht van wadda dus met mooie lingerie postjes en andere fijne dames. Ben benieuwd wat er deze week weer allemaal gaat komen schumi?
De ultieme Weerman
Kijk hier kan Piet Paulusma dus nog wat van leren. Deze adhd weerman van over de grote plas is echt origineel zo verzint hij telkens weer wat anders. Verkleed hij zich de ene keer als sneeuwvlokje een andere keer staat hij er ineens als zonnebloem!


WK 2002 compilatie
Nog 18 dagen dan begint het WK, ik ga proberen hier elke dag tot aan de start een voetbal post neer te zetten. Deze heb ik trouwen rechtstreeks van Hersenscheet gejat, waarvoor mijn dank. Altijd weer fijn om een nieuwe linkpartner te mogen verwelkomen. Filmpje staat overigens bij meer lezen!
EuroSongFestival cds
Nog maar net uitgezonden, of de cds zijn al weer te downloaden. Mijn grote vriend 4allfun die blijkbaar een woordje russisch spreekt, vond ze zomaar ergens op een servertje aangesloten op een aggregraat in een schuurtje ergens in Wit - Rusland. Goeie shit dus, had je de beelden nog niet gezien dan kan je die hier bekijken, wil je gewoon de muziek downloaden dan druk je hier of op meer lezen.

Tracklists staan er natuurlijk ook gewoon bij, nog een vette Thnx aan 4allfun!Nachtmuts
Wow wat een lekker filmpje, en helemaal de waarheid. Check eventjes wat deze babe op haar kont heeft staan, You Only Live Once dus. Aint that the shit! Met dit meisje ga ik graag eens een potje poolen en dan laat ik haar nog winnen ook. No Problemo!

Op de valreep kwam Teri ook nog eventjes voorbij!
Kussengevecht Parijs
Via de msn krijg ik opmerkingen, ik zal verder geen namen noemen Pat, dat het vorige filmpje Japans Talent al zo oud is als de weg naar Rome. Dus daarom speciaal voor hem dit kussengevecht in Parijs in iedergeval uit het jaar 2006.
Married with Jesus
Je zou maar getrouwd zijn met Jesus in de hedendaagse maatschappij. Dat zou toch wel lachen zijn, ik weet niet precies uit welke serie dit komt of dat het iets van saturday night live is ofzo dat het filmpje geweldig is lijkt me duidelijk.
Jack Attack
Van de Incredibles dit leuke filmpje met baby Jack. Zuslief heeft de zware taak gekregen om op baby Jack te passen, maar dat is laat maar zeggen niet zo makkelijk als gezegd. Tja wat wil je met zon superbaby. Via Wadda.be
Emporium 2006
Gisteren was het dan zover, Emporium 2006 in Beerendonck vlak onder Nijmegen. Helaas viel het feestje een beetje in het water, wat de laatste jaren schering en inslag lijkt te zijn denk maar eens aan plensvalley. Anyway, ik kreeg zojuist twee filmpjes toegestuurd, gemaakt met een mobieltje dus ze zijn niet al te lang. Toch zijn het de eerste beelden van het feestje! Bij collega Useloos vindt je nog meer info omtrent Emporium!

Edit : Emporium Theme by Jochen Miller download!
PJK Show
Hehe, dit is de Leo van de UK. Deze gast maakt dus zelf filmpjes en plaatst die op het net, best wel geinig gedaan. Wie heeft er nog een goede tutorial om dit soort filmpjes te maken?
Ferrari en mooie Vrouwen
Tja als je een Ferrari hebt komen de mooie vrouwen vanzelf, dat zei mn vader vroeger altijd. Nou ja de vrouwen kwamen wel ook zonder die ferrari, maar gingen ook weer weg, had die ouwe dan toch een beetje gelijk lol. Ferrari gesponsort door XMissy.nl


Bobbi Billiard
Hadden we net Luba staan, nu gaan we gewoon eventjes naar een tropisch oord met Bobbi. Bobbi is een lekkere blonden die graag biljart speelt ofzo, ik bedoel kan me niet voorstellen dat dat haar echte naam is. Dat ze lekker is zien we hier!
LUBA in Phuket
WTF?! Alweer een LUBA filmpje dit keer gevonden door vriend Ed! Luba de internetslet dus, altijd lekkere fotos en zo afentoe een filmpje, voor degene die het niet weten Phuket is dus het pedofieleparadijs van Thailand. Kijken we allemaal eventjes mee?
Eddie Murphy zingt een liedje
Ik had het zelf nog niet gezien, maar Patje Biertijd heeft het toch echt gevonden op het wereld wijde web. Eddie zingt een liedje voor ons dus, en nog niet eens onverdienstelijk. Met dank aan Biertijd.com dus!


Hollands Geheimewapen
Heerlijk helder reclamefilmpje van wereldsbeste bierbrouwer Heineken dus. Al is ome Freddy er zelf niet meer bij, de reclamefilmpjes schoppen nog steeds kont. Hollands geheime wapen dus, uitgekeken dan kan je altijd hier nog super marco spelen een soort mario bros maar dan met baas Basten.


Aria Giovanni
Zo mensen, gisteren was ik helemaal dood dus helaas heb ik niks kunnen posten. Vandaag maar eens goedmaken dan. We beginnen met Aria Giovanni, een gallery dan. Eerlijk gevonden bij Attu. Kijken we eventjes mee?


SUMO worstelaar be gone!
Deze worstelaar had beter een ander beroep kunnen kiezen volgens mij. Zijn tegenstander lijkt dan ook niet echt onder de indruk en gaat zelfs eventjes op hem zitten. Plots lijkt hij verdwenen, maar waar naar toe?
Brasil - Portugal preview
Altijd leuk zon voorbeschouwing op een wedstrijd. In dit filmpje zien we dat er voor dat de spelers op het veld verschijnen ook al een en ander gebeurt in de catacomben. Olé!

Howard Stern 2x Likken en Slappen!
Jaja, de Sybian en elektro shocken hebben we allemaal al weleens gezien op Howard Stern. Toc h zie ik net bij collega Xmissy een ander leuk filmje van Howard staan. Dit keer heeft hij een soort likmachine in de studio staan. Ik had er trouwens zelf ook nog eentje gevonden, de slapmachine ook leuk, dit keer met Suzanna en Buffy!
WK koorts
Nog 21 dagen te gaan en dan begint het WK. Tijd dus om eens te kijken naar de vrouwen van de spelers, ik bedoel toch erg belangrijk. De vrouwen van het WK kan je hier bekijken. De duitsers beginnen toch al in te zien dat NL een van de favorieten is. Vandaar ook allerlei sites en leuke filmpjes die ineens voorbij vliegen.
Check ook even deze site, Hollandstopppen.de.

Update : Patje wordt net wakker en deze link geven was zijn eerste aktie! Oranje in cafe de Wereld


Bigass Chainsaw
Je hebt altijd baas boven baas. Op deze bijeenkomst voor hobby chainsawers, en dan heb ik het niet over de film, wordt eventjes de grootste chainsaw ter wereld gedemonsteerd.
100ste post dus feestje!
Jaja dit is alweer de 100ste post op TLpizza.com. Net 1 week bezig en we zitten op een leuk aantal bezoekers per dag. Reden dus voor een klein feestje. De beelden staan bij meer lezen, uiteraard. Om het allemaal nog iets extra op te fleuren heeft onze huismixert PJ een lekkere remix gemaakt van het Johan Gielen album Revelations wat hier van de week al passeerde. Zeker het downloaden waard...

Allemaal bedankt voor de leuke reakties en op naar de volgende 100 posts!!Barca Champions 2006
Okay okay eerlijk is eerlijk. Ik was dan wel voor Arsenal en hoopte op nog een laaste entree van Bergkamp, maar helaas het heeft niet zo mogen zijn. Barcalona dus winnaar van de cup der kampioenen. Hier een leuk overwinnings tekenfilmpje van BarcaToons!
The Funky Brothers
Geweldig filmpje dit, semi duits semi engels maar goed te volgen.
The Funky Brothers
dus 2 losgeslagen in 80er jaren blijven steken supersterren. Ze gaan een wasje doen, begeleid met funky muziek natuurlijk.
NachtMuts herboren
Terug van weggeweest de NachtMuts, stond ie eerder al op Getlogged en Useloos nu dus op TLpizza.com to stay. Vanavond overigens helemaal verzorgd door Patje Biertijd.com. Erg goeie stuff mag ik wel zeggen, voor nog een paar galleries moet je trouwens bij mijn ouwe gabber 4allfun.com zijn. Tot de volgende muts!


Eekhoorn Blues!
Het is grafisch niet helemaal de kwaliteit van een dreamworks ofzo volgens mij. Maar wel erg leuk gemaakt, die eekhoorn blues is trouwens wel aanstekelijk.
Cold Fusion 11
Dj PJ heeft weer zn best gedaan op een uberlekkere trance mp3 mix. Ach ja ik hoef verder eigenlijk niets meer te zeggen over de mix, het is inmiddels deel 11. Eventjes hier klikken dus voor 50 minuten luisterplezier! Cold Fusion 11 plus tracklist staan bij meer lezen!
Lekker aan het zwembad
Het is de laatste dagen iets kouder maar nog steeds te doen buiten. Deze dames zijn trouwens wel erg vroeg naar het zwembad gegaan dit jaar. Voordeel is natuurlijk wel dat er dan nog niet zoveel mensen zijn en je dus lekker in je nakie kan gaan.
Badger Badger
Hahaha, Johan is ook weer alive en komt meteen met deze ultieme adhd badger clip. Geweldige shit, alleen raak je dat wijsje de rest van de dag niet meer kwijt. Waarvoor dank Badmotherfucker!


The Ultimate Family Guy post
Een van mijn favoriete series, alleen schijn ik het altijd net te missen ofzo op de bbc, is Family Guy. Het fijne aan het internet is dan natuurlijk dat er altijd wel iemand bereid is een uurtje van zijn leven op teo fferen om ons van de leukste Family Guy aflevering te voorzien. Acegamer.be dus, die er eventjes strak een stuk of 6 of 7 bijelkaar in een post dumpte. Zakkie chips erbij (lunch) en kijken maar....


In your Dreams
Filmpje van de dag als je het mij vraagt. Ik had m in elk geval nog niet gezien, deze boze boze nare droom. Het begint allemaal onschuldig op de bank totdat je meisje een acute aanval van pms stress ofzo krijgt, in ieder geval ze stoort zich ineens aan dat stoere halfgeschoren baardje. Tja en dan.......


Crispy?
Hoe maken zie de sounds toch voor horror movies enzo? Hier zien we een paar mensen werken aan een crispy geluidje. Moet dan wel in een keer goed gaan natuurlijk.
Auto wassen?
Ik heb er al een paar voorbij zien komen van die carwash filmpjes. Toch vind ik deze carwash de ultieme carwash. Damn, deze dames hebben ten eerste niet achteraan gestaan toen de tetten uitgedeeld werden en verder zijn ze ook nog eens niet bang voor een paar spatjes. Goede zaak dus, ehm wa is da ergens?

Als Belgen Duits proberen te praten
Het maakt eigenlijk ook niet uit wat die Belgen proberen het is toch altijd lachen. Neem nou deze Jean Marie Pfaff die tegenwoordig een heuse real live soap heeft. Die man heeft dan toch jaren bij Bayern gekeept maar als hij dan wordt geinterviewd door een duitse verslaggever komt er een brabbeltje uit... Wat eigenlijk alleen een belg kan verstaan. Thnx2Wadda.be
Wild Girls in Croatia
Wat vinden wij hier in het westen zo leuk aan het oostblok? Al die illegalen die hier komen werken, neeeeen die babes die daar wonen natuurlijk. Damn, kijk nou eens naar dit filmpje.. Wild Girls in Croatia wat doe ik hier nog..
Jimmy Fallon Pepsi 2 parts
Jimmy Fallon best wel een goede komiek uit de States. De beste man heeft een tijdje geleden meegedaan aan een reclamespotje voor Pepsi. Altijd leuk natuurlijk want dat reclame spotje is best wel leuk, maar het kan nog leuker zo bewijzen deze gasten in een spoof omdat pepsi filmpje. Lachen dus!
Angela Striptease
Wat een babe deze Angela zeg.. Zeer fijn filmpje van deze mooi dame, leuk dansje doet ze ook. Dus allemaal eventje meekijken en handen boven je buro.It Feels so Good
Geweldig deze eerlijk waar. Het valt me wel op dat die gasten allemaal betrapt worden terwijl ze hun vriend een handje helpen. Dit keer nog wel met een barbiepop! Hehehe!
Chirac rapt nu ook....
Ja het is dan toch officieel. Rappende politici zijn hip, zagen we de afgelopen maanden al wat burgermeesters en ministers voorbij komen. Nu is zelfs Chirac de president van Frankrijk samen met zijn vrouw Bernadette aan het rappen geslagen.
Helaas versta ik geen frans..
I love Toyota
Natuurlijk ben ik een bmw fan, een andere auto is er eigenlijk niet. Toch maken die jappen ook steeds mooiere autos. In deze reclame van Toyota zien we dat die nu ook al standaard worden uitgerust met airconditioning. Thnx Junk!

Kissing Girls 2
Mmmm ik vind dat toch wel heerlijk eigenlijk om naar te kijken hoor, foei. Beetje fantaseren wat er allemaal wel niet zou kunnen gebeuren als ik daar aanwezig zou zijn. Snif, helaas blijft het bij een fantasie... Wel een lekkere fantasie!

Foo Fighters - Stairway2Heaven
En erg speciale versie volgens linktippert Brasil. Ik vond het zelf wel lachen dat de zanger de tekst niet eens lijkt te kennen. Verder een mooi uitgevoerd accapalla versie van Stairway2Heaven!
Praatjesmakers
Whoooeehaaa, super filmpje op Biertijd.com vandaag. Wat heb je toch een praatjesmakers op deze wereld! Check out deze, door de vermoedelijke zeer welbekende SSL, gemaakte filmpje. Hehehe, wel eerst de tekst uit je hoofd leren de volgende keer eej Leo? Thnx2Pat
Kelly op de Cam!
Goedesmoggus allemaal! Hier dan de eerste babe, meestal zijn die sweetapple filmpjes wat lafjes, en houd het op zodra het intressant begint te worden. Daarom dit keer zon filmpje in twee onthullende delen! Zet voor de gein de filmpjes tegelijk aan, lijkt het net een tweeling.. LOL!
Kelly dus voor de Cam in 2 delen!
Bos hout voor de deur
Reclame maken is echt een vak. Neem deze commercial nou, echt goed gevonden al zeg ik het zelf. Zo simpel eigenlijk en dat maakt het ook een goede reclame vind ik.Miami Vice Trailer 2
Ok ok ik weet dat de film na de serie alleen maar kan tegenvallen. Toch heb ik goede hoop dat het toch een vette film gaat worden. Waarom? Omdat de trailers kont schoppen.. Misschien had je al een trailer gezien, daarom staan erbij meer lezen 2.
De trailer en een teaser dus!


Leonie wil Doekoe
Leonie, ach wie kent er niet. Ik ken Leonie nu een jaartje ofzo en Leonie is liev. Leonie is tevens een vaste bezoeker van Useloos.com, en heeft na het zien van de waterramp beelden uit Suriname besloten een aktie te starten voor Suriname. Op de site van Useloos staat een speciale actie voor Suriname allemaal eventjes klikken dus!
Bikini Girls
Habbaaa habbaa, lekker zeg. Ik val daar toch echt als een blok, voor Zuid amerikaans, spaans talig en een ass om elke avond van te dromen. Check ff deze bikini girls uit in een of andere televeeshow die verder niet ter zake doet.

Dit is FLYdini!
We hebben allemaal weleens van Harry Houdini gehoord. Een of andere mega goochelaar uit vergeten tijden toen er nog geen internet was. Anyway, hier hebben we dus FLYdini een meesterlijke act van Steve Martin onder andere bekend van de film Dirty rotten scoundrels en nog ongeveer 300 andere hollywood films.

Dubbele Symbian - Howard Stern
Ze kwamen al een paar keer voorbij die Howard Stern filmpjes met de Symbian dus daar werden we niet echt opgewonden meer van. Maar ome Howie heeft dit keer toch weer een traktatie voor ons uit de goochelhoed getovert. Wat dan? Niet 1 babe op de Symbian nee twee tegelijk dit keer. Kijken we allemaal eventjes mee, dank U.
Giel Beelen is vies
Giel Beelen, je weet wel die gek van de radio, melde vanmorgen dat ie onwijze zin heeft in een keertje moekerkoekhappen. Gielos gaat dan ook a.s. woensdag doen, en vond een goede vriendin bereid haar moederkoek af te staan. Ze beviel zondag van een jongen, en liet de placenta direct invriezen. Kokske Pierre Wind heeft ie zo ver gekregen om dun moederkoek te bereiden. Alleen is hij er nog niet aan uit of hij hem gaat frituren of dat hij er paté van maakt. IK ZEG; SMAKELIJK! Liever hij dan ik!
Kissing Babes!
Ehm ja dit is dus echt lekker, als je van aanhankelijke dames houdt tenminste. Ikke wel dus smullen maar van deze ubergeile beelden.

George Micheal gesukkelt
Tijdje al niks meer van hem gehoord. En komt ie dan eens in het nieuws dan is het meteen negatief. George Micheal dus, de vroegere zanger van Wham! toen ik nog jong was, ach ja inmiddels is ie geloof ik gay, tijden veranderen zullen we maar zeggen. Anyway, hij viel dus in slaap achter het stuur en hier zijn de feuteux!
Johan Gielen - Revelations
Nog maar net uit of linktippert Kris heeft em al weer gevonden. Okay het bestje jong is dan wel voor PSV maar verder heeft hij toch ook veel goede kwaliteiten. Namelijk het zoeken van de geilste trancemuziek via www, afentoe moet ik hem een beetje op weg helpen maar dan gaat hij er gewoon een weekje voor zitten totdat hij die ubergeile setjes aan mij kan tippen. En zoals jullie weten, wat van mij is deel ik hier met jullie! Johan Gielen.. vette shit!

De playlist en download links staan bij meer lezen!


Save Teasers XXX
Hadden we vandaag een hoop goed nieuws met betrekking op het vertrek van Hirshi Ali. Helaas is er ook nog slecht nieuws te melden, en wel uit de gemeente Amsterdam. Watskeburt, door een wijziging in het bestemmingsplan Damrak is nu besloten dat de Teasers Amsterdam maar gewoon dicht moet. Gaan ze niet vrijwillig dan wordt het gewoon dicht gespijkert aldus dit nieuwsbericht.
Pron Crackers
Vroegur had je AnimalCrackers op de televisie zaterdagavond met Jaap Aap. Goeie shit altijd met de ongeevenaarde Andre van Duijn natuurlijk. Nu hebben we dus internet en Leo, dus wat levert zon combinatie dan op zou je denken. Pron Crackers dus hiero deel 1!
KLEENEX papieren trekdoekjes
Hahaha, geweldige reclame dit. Wat is de achterliggende boodschap? Zorg dat je een prullenbak naast je computer hebt staan, om papier in te droppen ofzo?

Hirshi Ali neemt Afscheid
Al dagen gaan de geruchten dat Hirshi Ali heeft lopen liegen toen ze hier een verblijfsvergunning kreeg. Zelf geeft ze het ook toe in allerlei interviews. Tijd dus voor Rita om alvast een enkeltje richting Afrika te bestellen voor Hirshi, waren het niet dat Hirshi zelf al heeft besloten om het volgende vliegtuig te pakken. Hier nog een laatste telefoongesprek opgenomen op Schiphol!

Update : Ze gaat dus echt!
BaseJumpen is vetcool!
Ik ga het zelf echt nooit van mn leven doen. Parachute springen okay dat gaat nog, maar om zo ergens van een clif af te duiken zie ik mezelf toch niet doen. Gelukkig voor ons zijn er mensen die dat wel durfen anders had ik geen filmpje gehad.
Op Biertijd.com staan nog meer filmpjes hier de link.
The Village People waren Nazi's
Schokkend nieuws net tegen gekomen. Volgens dit filmpje is het liedje van YMCA eigenlijk gemaakt voor een nazi promotiefilmpje. We zien Adolf zelf de boel fuhren, schandalig natuurlijk. Maar goed, de wonderen zijn de wereld nog niet!

Topless worstelen
Een klein beetje een zwak filmpje dit, ik bedoel als ik denk aan topless worstelen dan zie ik twee ingeoliede beebs voor me die met elkaar stoeien. Niet een beetje lafjes in een gymzaaltje over de grond rollen.
Scratch eens wat...
Scratchen was een jaar of 15 geleden helemaal de bom, maar nu de hip hop muziek weer een beetje in opmars is (tenminste de nederhop dan). Is het weer helemaal terug aan het komen. Check eventjes deze deejay die zijn scratch kunsten vertoond, hij kan het echt wel!

Werkloos 2003-2007
Een handige gebruiksaanwijzing en een goede leermethode als je van plan bent beroeps werkeloze te worden. Het is dan wel in duits maar daarom niet minder leuk. Dit is een reclamefilmpje voor een tactisch spel, hoe blijf ik het langst werkeloos!

Shake that Ass SHAKIRA
Oww damn, dit is toch wel een babe hoor. Dat ze kan zingen is natuurlijk mooi meegenomen, maar waar het mij om gaat is die ASS. Leuk compilatiefilmpje dus met allerlei Shakirass fragmentjes!

Als Al Gore president was geworden
Meesterlijk filmpje van SNL waarin de echte Al Gore speelt dat hij in 2000 de verkiezingen heeft gewonnen. En wat er zes jaar later allemaal van terecht is gekomen. Tja ik denk dat menig amerikaan zich achter zijn oren krabt en denkt had ik toch maar op Gore gestemd!

Paris Hilton Vs Nikki Ritchie Deathmatch
Uber beeb Paris molesteert Nikki Ritchie in een potje worstelen. En dat vrouwen gemeen vechten hoef ik eigenlijk hier niet uitteleggen. American Deathmatch!
Alicia Keys -megapost-
Onze belgische kroegvrienden zijn goed bezig de laatste tijd, zag je vroeger bijna nooit muziek staan op Zattevrienden. Nu lijkt er een wekelijks terugkerend fenoneem te zijn ontstaan, hadden ze in voorbij gaande weken al nirvana staan. Dit weekend dus de beurt aan Alicia Keys!
Heidi Honey stript
Ehm ja de titel is eigenlijk wel een beetje misleidend. Heidi Honey stript inderdaad maar erg veel bloot krijgen we niet te zien, toch wel raar eigenlijk. Een striptease zonder tease eigenlijk dus wel goede beelden verder..

Ghetto priester deel 2
Een tijdje geleden op Getlogged stond er al een deel van de Ghettopreacher. Een of andere zware pimp die besloot zich te bekeren tot het geloof en de missie op zich heeft genomen om zoveel mogelijk mensen het licht te laten zien. Hier dus deel 2 van die paupert, tis echt te triest voor woorden.

Joy of Riding
Zo het is weer zondagmiddag, het zonnetje blijkt er nu toch doorheen te willen breken. Zo maar eens het balkonnetje opzoeken en nog een beetje bijkleuren. Niet voordat ik deze geplaatst heb echter. Ik had m een paar dagen geleden al gezien bij Xmissy.nl deze Joy of Riding ik zou echt willen dat er meer van dit soort reclamefilmpjes worden gemaakt!
SuperFly
Vriendje Mimic kennen we natuurlijk van allerlei sites. Zo heeft hij sinds jaar en dag de site Pornenmeer.nl met elke dag gratis pron en, de naam zegt het al, meer. Een tijdje geleden is hij ook begonnen met AlseenPaalbovenWater.nl, een super leuk concept waar je zelf ook gewoon je postjes in kan dienen. Op dit laatste log kan je dus vanalles verwachten qua diversheid, vandaag stond deze leuke animatie er van de legendarische Joe Cartoon. Kijken we allemaal eventjes mee...
Pakito - Hip Hop en de dames!
Och och wat loopt er toch een schoon volk rond op deze aardkloot. En dat zien we natuurlijk vaak terug in rap videos. Deze clip is best wel speciaal want je ziet dus eigenlijk vanuit een backstage view hoe zon clip wordt gemaakt. Veel lekkere blote dames dus, en hip hop muzak!

Sponge Bob Squarepants
Ik vind eigenlijk die nieuwe tekenfilms maar helemaal niks. Slecht getekend en het gaat alleen maar over oorlogen en shit. Nee geef mij maar die ouwe Walt Disney toons dat vind ik helemaal de bomb! Behalve dan Sponge Bob die is echt leuk, ik heb zelfs ergens de dvd liggen, al viel die een beetje tegen.

Mag ik even aan je borsten zitten?
Daar zit je dan op de bank met de vrouw van je beste maat. Wat een lekkere tetten heeft ze toch, die moeten op zn minst betast worden. Subtiel vraag je of je er eventjes aan mag zitten, als ze twijfelt biedt je gewoon wat geld.

Tailor James in Alaska
Een verschrikkelijk mooie dame in een verschrikkelijk koude omgeving. Gelukkig krijg je het gewoon warm van het bekijken van deze beelden. Tailor James dus als mei playmate van de maand 2006!

Boys will be Boys
Haha geweldig filmpje dit! Ruud en Siem van Getlogged.com halen wat jeugd herinneringen op in dit filmpje. Toen peste Siem onze Ruud nog graag maar dat is tegenwoordig wel anders... Ruud is tegenwoordig directeur en Siem voetvolk dus sjah, niet zon bekkie meer he!
Cameron Striptease
Volgens haar site is het een prinses, dus het is helaas geen Cameron Diaz die een striptease weg geeft. Wel een andere blonde Cameron, en ze mag anytime mijn slaapkamer prinses zijn, doe ik verder niet moeilijk over.

update: Crazy van Crapvalley dropte deze link naar nog meer prinses Cameron in de comments. Thnx!

Deep Dish@Radio FG 12/05/2006
Via linktippert Kris kwam me deze lekkere set van DeepDish aanwaaien. Altijd goeie shit levert die ouwe psv supporter me aan. Deze set was dus gisternacht te beluisteren op Radio FG en vandaag gewoon hier te downloaden. Have Fun!

Update: LINK FIXED 15/05/2006

Alles kan beter
Volgens mijn belgische vrienden betreft het hier een vlaams programma genaamd Alles kan Beter. In deze aflevering gaat het over intonatie en onder intonatie wordt een verloop in toonhoogte verstaan. Nou doen ze dat hoe zuiderlijker je gaat toch al, maar de belgen spannen de kroon.

I Life
Leuke reclame filmpje in de I-serie van Apple. Er komen steeds meer gadgets voor de I-pod familie, leuk is dan ook dat ze in deze filmpjes de coole mac verglijken met de bijeengeraapte windows machine.. In totaal een filmpje of 6!
Gym goed voor U
Sporten houd voor mij momenteel in van de pc naar de koelkast joggen om een biertje te pakken. En incidenteel een snelwandeling naar de wc. In Japan, is gym verplicht voor dames. Wat ze ook verplicht zouden moeten stellen is grasmaaien!

Optumus Primus
En toch blijf ik het vette shit vinden, het begon allemaal een 2 jaar geleden schat ik zo met een reclame van ik meen Peugeot. Knappe van dit filmpje is dat de gast die dit gemaakt heeft geen dure 3d programmas heeft gebruikt maar puur en alleen cgi?? (schijnt knap te zijn..)
Start trek 2.0 Poolside
Star Trek nagebouwd in een soort van Barbie en Ken wereld. Beetje simpel allemaal maar wel leuk als je even een paar minuten niks te doen hebt. Check uit de babes die aan het zwembad liggen te zonnen!
TasteLikePizza Merchandising
Zo we hebben de eerste dozen promomateriaal hier bij TastelikePizza.com. Het lijkt mij niet echt lekker maar goed ik hoef het ook niet te proeven. Als er dames zijn die zich geroepen voelen dit te testen dan hoor ik graag de resultaten in de comments.

Ehm het volgende artikel is echt te gek als veel pizza eet. Het geeft je 1 garantie namelijk, een nog betere pizza! [thnx]
Potje Rugby iemand?
Zit je lekker van een drankje te genieten ergens in een cafeetje op de hoek. Als er plots een stel malloten het kennelijk nodig blijken te vinden om rugby te gaan spelen. Of je ook even mee wilt doen met de boys. Vet filmpje!

HardWare Wars
Na Star Wars hier dan de opvolger HardWare Wars. Alle bekenden uit voorgaande delen doen ook gewoon weer mee al hebben ze een kleine transformatie ondergaan. Volledig gerestyled dus deze HardWare Wars... Filmpje duurt 13 minuten..

Retro Games
Games waren vroegur nog wel leuk, toen ik er nog wat van snapte. Tegenwoordig vind ik er niet zoveel meer aan. Waarom weet ik eigenlijk niet, misschien word ik te oud of de spelletjes te snel. Anyway ik vond net deze compilatie met allemaal retro games in een filmpje gestampt. Excuses voor de muziek!

Ernesto Hoost huilt ook weleens
Die Japanners toch he, die gasten hebben echt de raarste spelletjes. Dit keer is er een bekende van ons die meedoet namelijk onze eigen free fighter Hoost. En dat die ook wel eens een traantje moet wegpinken zien we in het volgende filmpje. Ik heb dubbel gelegen van het lachen, en oja Ernesto zingt ook nog wat voor ons.

He-man... Retro
He Man, die dwaas die afentoe een beetje loopt te schreeuwen over grijze schedels heeft nu zelfs een liedje gemaakt. Het klinkt me ergens bekend in de oren maar toch weer niet. Ach ik heb niks met die He-man ik vind het maar een watje!

In de LingerieShop
Ik heb hier ooit al eens filmpjes van gepost maar dat was meer een badmode zaak. Dit keer dus een verborgen camera in een lingerie shop, als ze het nu ook eens doen in een land waar wel lekkere dames wonen is het een top filmpje.

Free Gary
Free wie? Nee nee dit is geen nieuwe walvis film of iets van dien aard. Het gaat hierom Gary McKinnon een hacker uit de UK die op het punt staat om uitgeleverd te worden aan de USA. Why? Gary heeft het durfen te wagen om op zoek te gaan naar bewijzen dat de USA het bestaan van Ufo verzwijgd. Ok hij deed dit via de computers van het pentagon en defensie en dat mocht niet, maar ik ben er pertinent op tegen dat mensen worden uitgeleverd aan landen als de USA. Dus allemaal eventjes de petitie ondertekenen!
Zonnebaden
Het is toch niet normaal he, ben je net twee dagen bezig krijg je al klachten over het gehalte babes hier op Tastelikepizza.com. Het ontbreken daarvan wel te verstaan, meteen maar eens wat aan doen dacht ik zo. Beginnen we even met deze fijne uberlekkere blonde onderbuurvrouw die ik zojuist op de film heb gezet.

Die Hard 12
Bruce Willis de ultieme held in een stuk of vier Die hard films is back met het allerallerlaatste deel uit de reeks. Dit keer Die hard or Die Hungry, de film wordt verwacht ergens in december waarschijnlijk met de kerst dus. Hier alvast een preview oftewel teaser van de film!

Playmate of the Year - Zebraheads
Als je na 23.00 savonds op MTV kijkt dan zie je daar altijd de meest geile videoclips voorbij komen. Tien van de negen keer betreft het dan een hip hop clip van een of andere wannabe gangsterrapper. In deze clip niks van dat alles, gewoon een rockband die uitgenodigd wordt bij ome Heffner. En daar lopen heel wat Playmates rond natuurlijk.

Message from the Future
Tja wat doe je als je teveel tijd hebt en een computer? Loggen dacht ik, Eugene denkt daar anders over hij maakt filmpjes. En niet zomaar filmpjes, nee filmpjes uit de toekomst. Misschien vindt je dit moeilijk om te geloven maar hij heeft zelfs iets waar de datum op staat dus dat lijkt me genoeg bewijs. Nick Nolte als president klinkt ook geloofwaardig!

Formule 1 Spanje
Dit weekend is er de gp van Spanje, wint Schumacher of neemt Alonso het roer terug over? Misschien komen de andere teams wel terug vooraan? Of gebeuren er zoveel rampen dat er een Midland of Super aguri voor de overwinning strijd? De mannen van Wadda hebben zoals gebruikelijk een vooruitblik en wat ondersteunend beeldmateriaal.
Anouk is Alive!
Ten eerste felicitaties aan de mannen van Useloos voor de niewe layout en weg die ze zijn ingeslagen met de site. Zoals jullie misschien wel weten heb ik daar ooit ook nog eens gelogd in een ver verleden. Toen ik zo net eventjes aan het kijken was op de vernieuwde site viel me op dat dit album van Anouk was geplaatst. Maar schijnbaar toch weer niet, erafgehaald waarschijnlijk? Vandaar dat ik em nog maar eens heb opgezocht voor de Anouk liefhebbers. Dit album is van een uitstekende kwaliteit en is hier te downloaden.
Weblogger Skoften opgepakt
Heet van de naald dit, ons allom bekende Leo heeft het nu schijnbaar echt te bont gemaakt. Ik kreeg net via de mail dit krantenknipsel binnen waarin staat dat hij is opgepakt ivm met een moord. Bedankt sjaak voor de scan!
In het ziekenhuis!
In het ziekenhuis liggen met dit weer is geen pretje. Ik heb nog steeds last van pheifer wat met deze hitte geen pretje is. Gelukkig hoef ik niet in een ziekenhuisbed te liggen zoals deze arme jongen. Fijn is het dan wel als je maten langskomen met wat lekkers.

One night stand!
Hehehe deze gast heeft het echt niet voormekaar. Wanneer hij wakker wordt schrikt hij zich het apelazerus, eerst hoopt hij nog stil te kunnen wegsluipen, maar dan is het toch te laat!
Vier uur Cup-A-Soup
Persoonlijk vind ik het Cup-A-Soup filmpje met die personal trainer de beste uit het rijtje van soep reclames. Maar deze mag er ook zijn, ik zag m nog niet op televisie dus of hij is heel erg oud of nog niet uitgezonden.

Strandwacht
Damn, wat een lekker lijf heeft deze dame zeg. Als je die zo tegenkomt in de woestijn dan maakt het niet uit hoe warm het is maar dan gaat ze toch echt eventjes op de knietjes. Lekker visnetje heeft ze trouwens aan! [via]
Onzichtbaar hekje!
Je zou maar langs de aanlever route van een biermerk wonen. Dat je hele dagen die vrachtwagens Heineken of in dit geval Budweiser voorbij ziet komen maar je mag er niet aankomen. Daar zou ik in ieder geval gek van worden en ik denk vriend Pat van Biertijd.com ook. Het is zelfs levensgevaarlijk, gelukkig is hier nu een oplossing voor gevonden.

Jessica Alba does Korea
null
Jessica Alba is een babe! Zo super vaak zie je eigenlijk holywood celebrities niet in commercials. Leuk daarom dat Jessica er voor gekozen heeft de producten van Isa Knox te promoten. Als ik het goed heb gezien zijn het schoonheidsproducten, die Mss Alba natuurlijk nog lang niet nodig heeft!

J-Hammer
null
Dat vrouwen soms denken dat ze geschikt zijn voor mannenwerk hoeft niet altijd vervelend te zijn. Neem nou deze dame die met alle geweld in de bouw wilde werken, haar collegas smeken erom samen met haar te mogen werken.
Big Brother all over the World
null
Big brother filmpjes blijven leuk om te zien waar ze ook vandaan komen. Vandaar deze post, het zijn 3 filmpjes uit drie verschillende landen. We beginnen in Portugal en eindigen via Brazilie in Zweden. Kijk we allemaal eventjes mee..

Long Distance Fucking
null
EUhm ja het is dus niet de bedoeling dat dit een pronlog gaat worden, dus dat soort filmpjes ga je hier ook niet tegenkomen. Filmpjes met blote meiden natuurlijk wel, maar we houden het hier verder netjes zonder al te veel rosbief op het scherm. Om sex te hebben is er volgens deze vage beweging niet eens lichamelijk contact nodig. Geef mij dan toch maar de old fashioned way!

My Testicles
null
Saturday Night Live gaan we hier regelmatig tegenkomen dat kan nu eenmaal niet anders. Ik zou overigens ook niet anders willen. Erg leuke sketches en goede spelers, zo zien we in dit filmpje Tom Hanks met nog een paar sterren met het testikelenlied!

Satan VS God in USA
null
Ik vind het persoonlijk allemaal een stelletje schijnheiligen maar de meeste Amerikanen zijn streng gelovig. Katholiek of christelijk het maakt niet uit, dat is voor mij eigenlijk wel een pot nat. Leuk is het dan natuurlijk al gauw wanneer de mannen van Jack Ass verkleed als Satan de boel een beetje lopen te fucken in sunny Califorina.

Hyperactive
null
Deze gast heeft een filmpje in mekaar gedraait die wel een heel erg hoog adhd gehalte heeft. Mensen met een zwak hart moeten dit filmpje al helemaal niet bekijken, de geluidseffecten zijn wel lachen. Een soort van human beatbox dus, maar dan anders.

Jenna Jameson op de guitaar
null
Uberbabe Jenna Jameson mag hier natuurlijk niet ontbreken, dit filmpje is voor GuitarLand ofzo. Die Jenna mag dan al wat ouder zijn, in dit filmpje ziet ze er nog aardig strak uit anders.

Pop Translator
null
Nou ja ik moet dan maar gewoon beginnen met posten dacht ik zo, beginnen we maar met deze Pop Translator een erg handige tool die je kan integreren in je media player. Volgens de fabrikant vertaalt het tooltje automatisch de tekst in begrijpelijk engels.

Op de site kan je een paar demos bekijken.
Welcome to TasteLikePizza.com
Tastelikepizza.com. Een website die entertainment centraal stelt en als doelstelling heeft de bezoekers urenlang te entertainen. Op Tastelikepizza.com zult u in het kort al het moois aantreffen dat internet te bieden heeft. Uiteraard met zorg geselecteerd en vertaald, voor iedereen die van gemak en vermaak houdt. Enthousiast? Nog even geduld.

Wat kan je hier straks allemaal verwachten dan ?
- De laatste filmpjes in weblogland
- Grappig nieuws
- Babes
- Lekkere muziek mixen en livesets
Kortom een gemixte dosis entertainment elke dag!

Tot zover deze dienstmededeling, Pizzaman!