Populaire TAG op TLP


Prank video's

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013


Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Every Jason Statham Kick Ever
Every Jason Statham Kick Ever
De mensen van Youtube kanaal Burger Fiction namen alle films van Jason Statham onder de loep om deze "Every Jason Statham Kick Ever" supercut te maken..
Free Bear Hugs
Free Bear Hugs
Ik moet er niet aan denken om in deze hitte verkleed als beer mensen te knuffelen maar Youtuber Stuart Edge doet dat wel.. Hét feelgood momentje van de dag!
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Gnoccatime presents Getaway
Gnoccatime presents Getaway
We sluiten deze toch al hete dag af met een sexy nieuwe video-edit van Gnoccatime die graag eventjes "Getaway" gaat, met een paar leuke dames... Tja, wie niet!
Failtube [24 August 2016]
It's Riga Baby | Drift Allstars Riga 2016
It's Riga Baby, Drift Allstars Riga 2016
Ik ben zelf een paar jaar geleden in het mooie Riga geweest met een goedkope vlucht van Ryan Air maar daar kan ik me eigenlijk niet zo veel meer van herinneren, gelukkig hebben we de foto's nog. Wij gaan vandaag driften door de binnenstad van Riga in deze heerlijke "It's Riga Baby" shortfilm van Youtube kanaal Robyworks..
Introducing Dancing Manu
Introducing Dancing Manu
Ik stel je voor aan poppenspeler Barnaby Dixon en zijn creatie "Manu" die beter kan dansen dan jou...
Human Slingshot in 360 | Devin Supertramp
Human Slingshot in 360
We zien steeds vaker video's voorbij komen die in 360 graden zijn gefilmd en dus ook afspeelbaar zijn. Vandaag waagt Devin Supertramp zich aan deze nieuwe techniek van filmen in deze coole "Human Slingshot in 360" video waarvan we ook de behind the scenes beelden hebben, zodat je kan zien hoe e.e.a. in z'n werk gaat... Coolio!
Fail Olympics Part 3 | FAIL-YMPICS
Fail Army, Olympics
We zagen al eerder twee grappige Fail Olympics compilatie van Fail Army voorbij komen in de afgelopen twee weken. Maar we hadden het laatste en derde deel nog te goed, check!
World's Hottest Pepper Extract Prank
20160824-hot-pepper444.jpg
Watersport Pets Compilation 2016
Watersport Pets Compilation 2016
Het is momenteel niet alleen voor mensen mega warm buiten maar ook voor onze huisdieren. Dus als we wat verkoeling gaan zoeken bij het water mogen onze huisvriendjes gewoon mee en dat levert soms erg leuk beeld materiaal op, zoals te zien in deze zomerse "Watersport Pets" compilatie...

Join Tastelikepizza on Facebook

Knocked Out - Movie Mashup 2016
Knocked Out - Movie Mashup 2016
Ik heb een korte maar onderhoudende video mashup met allerlei "Take a Punch" film scenes met titel "Knocked Out" voor je klaargezet..
Failtube [23 August 2016]
Rio Olympics 2016 | End of Games Montage
Rio Olympics 2016
De afgelopen weken zijn er weer allerlei topprestaties op sportief gebied voorbij gekomen tijdens de 2016 Olympische Spelen van Rio. Samen met de BBC blikken we nog eens terug op de aller mooiste momenten, kijk tip!
Sexy Shorts [23 Augustus 2016]
Brodie Smith vs F2Freestylers
Brodie Smith vs F2Freestylers
Frisbee koning Brodie Smith neemt het op tegen de "F2Freestylers" die nogal goed zijn met een voetbal, samen doen ze de "Crossbar Challenge" waarbij het de bedoeling is zo vaak mogelijk de lat te raken.. Wat vind jij knapper ?
Bentley the Adventureous Bulldog
Bentley the Adventureous Bulldog
Honden zijn prachtige dieren en volgen hun baas overal als het eventjes kan. Dit is Bentley de Bulldog, en baas Bradley Friesen, die nogal avontuurlijk zijn ingesteld en zo dan ook allerlei avonturen samen beleven, tot helikopter vliegen aan toe.. kijk mee!

EXTRA: Dog Rides Segway like a HUMAN..
Watts Zap - Part 46 (23.08.2016)
Wattszap
De nieuwe delen uit Eurosport's Watts Zap serie volgen elkaar momenteel in rap tempo op. Zo is dit alweer de 46e aflevering van 2016, met nog meer coole sport beelden voorzien van grappige soundbites...
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
World of Hardstyle 2016 After Summer
World of Hardstyle 2016 After Summer, Deenis
Drone Champions League 2016
Drone Champions League 2016
Misschien gaat het racen met drones ooit wel een Olympische Sport worden, al zal dat nog wel eventjes duren. Tegenwoordig worden er allerlei Drone Race kampioenschappen gehouden en zo ook in het Oostenrijkse Reutte boven de ruïnes van Ehrenberg... Kijk mee!
Movie Fight Scene Tribute Part 3
Movie Fight Scene Tribute Part 3, Supercut
We zagen al eerder twee supercuts voorbij komen met allerlei vecht scenes uit films door video-editor Robert Jones, die daar in 2013 mee begon. Vandaag is er een derde deel.. Check!
Best Funny Olympics 2016 News Bloopers
Best Funny Olympics 2016 News Bloopers
Samen met de mensen van Youtube kanaal "News be Funny" blikken we nog eens terug op de diverse sport / Olympische spelen nieuws uitzendingen waarin de afgelopen twee weken de nodige bloopers werden gemaakt. Wat die uitzendingen ie geval niet minder leuk maakte... Check het uit!
Failtube [22 August 2016]
Redneck drives Duct Tape Car off a Cliff
Redneck Drives Duct Tape Car off a Cliff
Heeft zo'n beetje ieder "normaal" mens een gereedschapskist in de schuur staan, Rednecks redden het met een rolletje Duct tape. En om te bewijzen hoe sterk Duct Tape wel niet is, rijdt deze dappere Redneck een auto een ravijn in... Kijk mee!
Carpenter Shenanigans
Carpenter Shenanigans
Het is maandag en op maandag komen we eigenlijk pas op gang na een paar liter koffie, al geldt dat niet voor iedereen. Check eventjes deze timmerman die zijn collega Tyler in de maling neemt, en wel erg traag van begrip is...
Stuff in Reverse
Stuff in Reverse
Ik stel je voor aan ene Mark van het Youtube kanaal MarkHacks die zijn leven achterste voren leeft.. Althans...
Roger Federer & SL Timeless Legends
Roger Federer & SL Timeless Legends
Insane Freestyle Football Tricks 2016
Insane Freestyle Football Tricks 2016
Nu we geen dagelijkse updates meer krijgen uit Rio schakelen we weer over naar de orde van de dag, en kijken we vooral veel voetbal of naar dit soort balkunstenaars.. Ik stel je voor aan Wass!
Watts Zap - Part 45 (22.08.2016)
WattsZap, Eurosport
De Olympische Spelen van Rio2016 liggen achter ons, en daar ben ik persoonlijk helemaal niet rouwig om. Wekenlang kijken naar sporten die je anders eigenlijk helemaal niet volgt, mja voor mij hoeft het allemaal niet. We hebben vandaag weer een leuke compilatie met coole beelden en grappige soundbites van Eurosport's Watt Zap, nummertje 45...
Hilarious Shampoo Prank | +Roundup
Hilarious Shampoo Prank
De zogenaamde "Shampoo Prank" is niet nieuw maar is, mits goed uitgevoerd, een grappige prank die je met iedereen kan uithalen. We hebben vandaag een dame die nogal treuzelt in de badkamer... meer hieronder..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Super Glued Protein Shaker Prank
Bonus 2: Epic Bait Bike Prank
Bonus 3: Drone Money Drop
Paddock Girls of the CzechGP
Paddock Girls of the CzechGP
PAA | Best of Week 3 August 2016
Best of Week 3 August 2016
In de wekelijkse "People are Awesome" compilaties die we sinds vorige maand volgen, zie je de meest uiteenlopen extreme sporters verzameld in een "Best of the Week" montage video.. De derde van augustus 2016!
Best of Flyboarding 2016
Best of Flyboarding 2016
Een jaar of 2-3 geleden maakte we voor het eerst kennis met Flyboarding wat er niet alleen erg spectaculair uitziet maar wat je beslist ook zelf eens zou moeten proberen. Wat inmiddels op meerdere plekken in Nederland mogelijk is... Was je nog niet bekend met deze nieuwe sportieve bezigheid, dan heb ik een heerlijke compilatie voor je, "Best of Flyboarding 2016"
Hottest Athletes in Rio Olympics 2016
Hottest Athletes in Rio Olympics 2016
Plumber Scare Prank gone Wrong
Plumber Scare Prank gone Wrong
We bellen een loodgieter met de mededeling dat er een overstroming gaande is en vragen hem met spoed naar onze flat te komen. Eenmaal daar, blijkt er niet veel aan de hand en kan de loodgieter weinig uitrichten, nou ja...
Czech Olympic Swimteam vs Baywatch Intro
Czech Olympic Swimteam vs Baywatch Intro
De dames van het Tsjechische Olympische zwemteam maakte niet echt veel klaar deze Olympische spelen, maar als dames van Baywatch, omgedoopt tot "Czechwatch" kunnen ze, wat mij betreft, prima uit de voeten. En dan vooral Lucie Svecena, kijk mee!
Sherlock Parody
Sherlock Parody
Er zijn de afgelopen jaren allerlei detective series op de buis waarin, misschien wel, de beroemdste speurneus ooit, Sherlock Holmes een hoofdrol speelt. Mijn favoriete Sherlock serie is "Elementary", met Lucy Lui als Watson maar op de BBC speelt Benedict Cumberbatch al een aantal jaren voor Sherlock, in diverse mini-series. Vandaag hebben we een knappe muzikale parodie...
Yoga Ball Tricks & Flips at the Beach
Yoga Ball Tricks & Flips at the Beach
Voor de aankomende week is veel zon voorspeld en dat zal ook eens tijd worden want van een echt goede zomer kunnen we vooralsnog niet spreken. Als de zon schijnt trekken we massaal naar het strand, om te zonnen, of zoals deze gasten, om coole acrobatische trucs uit te halen...
Jukin's Best Videos of Week 1 August 2016
Jukin's Best Videos of Week 1 August 2016
Het is weekend en dus hebben we weer Jukinvideo's wekelijkse "Best of the Week" compilatie voor je staan, met dit keer hun beste video's van week 3 augustus 2016!
Breaking Character Compilation | SNL
Breaking Character Compilation
Talloze sterren maakten de afgelopen decennia al hun opwachting in de legendarische "Saturday Night Live" show en het mooie van deze sketch show is dat de acteurs nogal veel improviseren, wat vaak tot hilarische taferelen lijdt. Zelfs de acteurs komen dan niet meer bij van het lachen, we hebben een compilatie!
Running like Usain Bolt | Just for Laughs
Running like Usain Bolt
Ik weet niet wie van jullie vannacht Usain Bolt nog hebben zien winnen en daarmee z'n 9e gouden Olympische medaille veroverde, die man is echt een fenomeen. Hoe gemakkelijk hij wegloopt bij zijn concurrentie is echt ongekend. De mensen van Just for Laughs doen een poging...

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers