Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Swings & Slackline Tarzan Fails | Fail Army
Swings & Slackline Tarzan Fails
We hoeven tegenwoordig niet meer te wachten tot het weekend voor een nieuwe Fail Compilatie van Fail Army. Dit zijn namelijk allerlei "Tarzan wannabe's" en mensen die denken te kunnen koorddansen maar toch van een koude kermis thuiskomen in de Swings & Slackline Tarzan Fail compilatie ...

Nerf Blasters: Lake House Edition | Dude Perfect
Nerf Blasters: Lake House Edition
De mannen van Dude Perfect zijn terug met een nieuwe video en dit keer voeren de heren oorlog met Nerf Blasters. Geheel in Dude Perfect stijl uiteraard ...
Tomorrowland 2014 | the Official Aftermovie
Tomorrowland 2014
Het was al weer eventjes geleden maar je had 'm nog te goed de officiŽle aftermovie voor Tomorrowland 2014 die iets langer dan een half uur duurt.. Enjoy!
Bathing Hotties in Movies Tribute
Bathing Hotties in Movies Tribute
De mensen van Joblo hebben weer eens allerlei fragmentjes met het zelfde thema verzameld en deze fragmenten achter elkaar geplakt tot deze Bathing Hotties in Movies tribute... Habbaa!
Delta Sigma Phi doet "Shake It Off" Lip Dub
Delta Sigma Phi doet "Shake It Off" Lip Dub
Om aandacht te vragen voor de strijd tegen leukemie zien we de mannen van Delta Sigma Phi - Beta Mu van de Transylvania University, een private universiteit in Lexington, Kentucky in een lipdub van Taylor Swift's hitsingle "Shake It Off" ... Geweldig!
Failtube [16 September 2014]
Parking... Playing Guitar in the Forrest Hero saves Kid
Meer Failtube!
The Shadow Of Mordor | Corridor Digital
The Shadow Of Mordor
Wij zijn fan van de coole shorts die de mannen van Corridor Digital met enige regelmaat de wereld in slingeren en na een korte periode van afwezigheid zijn de heren vandaag terug met deze live action clip, "The Shadow Of Mordor"...
Pizzababe Jamie Michelle
 Jamie Michelle
Het beloofd de aankomende week heerlijk weer te worden en een warme nazomer iets waar wij natuurlijk helemaal voor zijn. Ik stel je vandaag voor aan Jamie Michelle uit de Playboy stal die geboren en getogen is in Los Angeles, CaliforniŽ en dus wel gewend is aan een warm klimaat. Vandaag geniet de 31 jarige blondine dan ook met volle teugen bij het zwembad.. RATE!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tot dusver!
Kissing my Dog, Nope!
Kissing my Dog, Nope!
Nadat de Pizzakat afgelopen januari stierf aan ouderdom hebben we tegenwoordig een heuse waakhond lopen in onze Pizzatent en eerlijk is eerlijk honden zijn leuk, vooral ook omdat je er mee naar buiten kan en meer mee kunt spelen dan met een kat. Al zijn sommige honden eigenlijk niet leuk en zitten al helemaal niet te wachten op een beetje extra aandacht van de baas...
Wallpaper Magic [437]
wallpapersMeer Images
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

The Films of Audrey Hepburn | a Tribute
The Films of Audrey Hepburn
Een van de meest beroemde en succesvolle actrices ooit was de in BelgiŽ geboren Nederlands-Britse actrice Audrey Hepburn die in 1993 overleed op 64 jarige leeftijd. Wij hebben vandaag een eerbetoon aan deze diva, kijk mee!
Is this The Most SEXIST Song Ever
Is this The Most SEXIST Song Ever
Volgens sommige vrouwen zijn de meeste mannen seksistisch van aard en kunnen dan ook weinig goed doen bij het andere geslacht. Of dat zo is laat ik aan jullie over, dit schijnt ie geval het meest seksistische liedje ooit te zijn, gezongen door... 2 lesbiennes, mja...
Bonnie & the Loricat | Animation
Bonnie & the Loricat
Het meisje Bonnie is gek op dieren maar heeft ook vreemde hobby's die ze met behulp van die dieren graag beoefent. Helaas voor Bonnie zijn die dieren daar niet zo heel erg bij mee... Kijk mee naar deze schitterende animated short, "Bonnie & the Loricat", van Nicolas Bougard, Sasha Kaspy, Bruno Laurent en Yiyi Zhang.
Taking Selfie with Boobies | +Prank roundup
Taking Selfie with Boobies
Er worden dagelijks zoveel prank video's geupload dat het bijna geen doen meer is om de leuke tussen de slecht uitgevoerde grappen te filteren. Ik vond deze "Taking Selfies with Boobies" zelf dit de leukste prank van het afgelopen weekend, heb je er nog een laat dan een linkje achter in de comments.. Check!

Extra!
Bonus 1: Famous Guy picks up Golddiggers
Bonus 2: Easiest Way To Get A Number
Bonus 3: How To Kiss Strangers With Magic Part 2
Kutiman presents Thru You Too | GIVE IT UP
Kutiman presents Thru You Too
Ik stel je voor aan Kutiman die er een sport van maakt om allerlei onbekende muzikanten op Youtube te remixen tot een nieuw nummer en dat dat cool is, en zeer zeker erg knap zie je in deze clip..

Join Tastelikepizza on Facebook

Failtube [15 September 2014]
MTB Crash Driving in Poland Nope, not a Train
Meer Failtube!
Where Are They Now
Where Are They Now
Wat is er toch van animatie helden als Roger Rabbit en dergelijke gebeurt ?! Je ziet het in deze super coole "Where are the Now ?" clip...
Pizzababe Jaclyn Swedberg
Pizzababe Jaclyn Swedberg
In 2011 zagen we mooie Jaclyn Swedberg voor het eerst voorbij komen hier op TLP als onze Pizzababe van de dag en nu 3 jaar verder is ze er gewoon nog eens. Gewoon omdat het kan!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tot dusver!
Mortal Combat Elevator Prank
Mortal Combat Elevator Prank
We verkleden ons om tot een Mortal Combat figuurtje en proberen op deze manier mensen die met de lift reizen de stuipen op het lijf te jagen.. Helaas lukt dat niet altijd!
Wallpaper Magic [436]
wallpapersMeer Images
Misano Paddock Girls 2014
Misano Paddock Girls 2014
Er werd het afgelopen weekend weer een MotoGP verreden en dit maar was het circus in Misano waar naast de vele motoren natuurlijk ook weer een batterij Paddock Girls aanwezig waren.. Hier te zien!
Fik Shun | World of Dance Live
Fik Shun
De een heeft wat meer talent dan de ander en door de ontelbare talentenjachten die de laatste jaren op de televisie zijn te bewonderen komt er ook steeds meer talent bovendrijven. Dit is de winnaar van het tiende seizoen van de Amerikaanse editie van het programma "So You Think You Can Dance", Fik Shun die nog eventjes laat zien waarom hij de terechte winnaar was .. Ik zeg talent!
Best Magic Tricks Pranks of Just for Laughs
Best Magic Tricks Pranks of Just for Laughs
De allerbeste grappen van verborgen camera show, "Just for Laughs" met het thema "magie" zie je nog eens voorbij komen in deze compilatie, "Best Magic Tricks Pranks of Just for Laughs".. Check!
Ohio State Marching Band "D-Day Tribute"
Ohio State Marching Band "D-Day Tribute"
Gisteren speelde het American Football team van Ohio State University tegen de heren van Kent State en tijdens de rust voerde de Ohio State Marchingband weer een grandioze show op met dit keer een tribuut aan "D-Day".. Kijk mee!
Road Rage and Car Crashes of September 2014
Road Rage and Car Crashes of September 2014
Op de autowegen gebeurt nogal eens iets en gaat een en ander regelmatig fout. In de roadrage en carcrash compilaties zie je al deze misstanden door dashcams voorbij komen. Dit is de september editie van 2014..
Wie van de Drie [14 September 2014]
Alina Aliluyka Summer Brielle Abby Lee
Life | Animation
Life
Een mooie animated short van Pixelhunters wat zich afspeelt in een wereld waar de mens allang verdwenen is en robots de aarde bevolken.. in Life!
Jukin's Top 10 Videos of the Week #37
Jukin's Top 10 Videos of the Week #37
De beste video's volgens Jukin Video van de afgelopen week zie je nog eens terug in dit mini overzichtje..
Destiny Live Action Trailer Ė Become Legend
Destiny Live Action Trailer Ė Become Legend
Het spel "Destiny" is het duurste spel dat ooit gemaakt werd en beloofd dus heel wat te zijn. In het eerste weekend dat de game te koop was leverde het een slordige kwart miljard op en al zijn de eerste reviews niet al te hoopvol, heb ik de trailer voor je klaar gezet zodat je zelf een idee krijgt van de game..
Girls Only 156 [the Mix]
girls, imagesMeer Images
The Longest Limbo ever ..
The Longest Limbo ever ..
Heb je ooit wel eens geprobeerd om de limbo te dansen en zelf ondervonden hoe lastig dat is ?! Niet voor deze mensen die zo'n beetje alles al limbo dansend doen in het leven..
Break's Best Fails for week #37
Break's Best Fails for week #37
Gisteren kon je de fail compilatie zien van Fail Army en de site Break heeft sinds een paar weken ook een dergelijke verzameling van hun beste fails, "Break's Best Fails for week #37" ...
Itís Payback Time
Itís Payback Time
Een heerlijke promo van het Britse Channel Four waarin de wereld verkeerd in de greep van een blauwe substantie die een dodelijke uitbraak veroorzaakt.. Maar wie of wat veroorzaakt dit allemaal ?!
V8 Supercar vs Plane
V8 Supercar vs Plane
We nemen nog eens een kijkje bij het Topgear festival in het Australische Sydney waar we afgelopen weken ook al wat leuke clips van voorbij zagen komen. Eerder kon je namelijk al zien hoe Michelle Jenneke het opnam tegen een Nissan GTR en ook The Stig was down under met zijn Formula One bungee jump.. Vandaag gaan we kijken wat sneller is een V8 Supercar of een vliegtuig..
Zap de Spi0n Part 235
Zap de Spi0n Part 235
De viral overzichtjes in compilatievorm van Zap de Spi0n volgen elkaar tegenwoordig in rap tempo op. Zo is dit al weer deeltje 235!
Wie van de Drie [13 September 2014]
Luciana Cora Keegan Mira
LIPDJ: World Of Hardstyle 2014 After Summer
LIPDJ: World Of Hardstyle 2014 After Summer
Het outdoor feestseizoen van 2014 zit er al weer bijna op en zoals je ondertussen weet brengt LIPDJ in ieder jaargetijde van het jaar zo'n beetje een nieuwe clip in zijn serie "World of Hardstyle" uit. Dit is de 2014 After Summer editie die een klein half uur duurt.. ENJOY!
Sesame Street: Star S'Mores
Sesame Street: Star S'Mores
Sesamstraat wie is er niet groot mee geworden. Tegenwoordig zit de crew van de Amerikaanse editie van Sesamstraat, Sesame Street, ook op Youtube en zo heel af en toe brengen ze daar een leuke parodie of spoof op uit zoals dit keer een parodie op Star Wars getiteld: Star S'Mores!
Fails of Anarchy
Fails of Anarchy
De serie "Sons of Anarchy" is afgelopen week weer van start gegaan en inmiddels zijn we aangeland bij seizoen 7. Om dit heugelijk feit te vieren maakte de Spaanse video-editor Marca Blanca deze grappige spoof van de "Sons of Anarchy" intro waarin motorrijden wat minder goed gaat dan je aanvankelijk zou denken van een motorclub..
Ellen Degeneres doet Anaconda
Ellen Degeneres doet Anaconda
Nicki Minaj staat momenteel in allerlei top 40 lijstjes met haar single "Anaconda" die voorzien is van een heftige twerk video, die al eerder voorbij kwam op TLP. Vandaag nemen we een kijkje bij de Ellen Degeneres die samen met Nicki het nummer spooft met deze clip..

Aanraders