Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of September 2014 [Mashup]
Mashup September, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of September 2014 Videomashup"...
Giving Testicular Exams in Public
Giving Testicular Exams in Public
De mannen van Simple Pickup weten ons steeds weer te verrassen met een nieuw social experiment / prank en gaan dit keer de straat op met een jongedame die maar al te graag eventjes je ballen onderzoekt op vreemde uitsteeksels of verdachte knobbeltjes ... en publiek nog wel!
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
Pirelli 2015 Calendar | Video + Images
Pirelli 2015 Calendar
We hadden al een aantal sexy 2015 kalenders voor je gevonden de afgelopen weken, maar stiekem waren we toch aan het wachten op de officiële Pirelli 2015 kalender. Gisteren werd de videoshoot gepresenteerd en vandaag hebben we ook de bijhorende plaatjes voor je opgezocht... Check het uit!Pirelli 2015 Calendar
Meer 2015 Calendars
Failtube [19 November 2014]
Shoot Epic DJ Fail Fireworks gone Wrong
Meer Failtube!
Ultimate Fail Frenzy
Ultimate Fail Frenzy
We hebben weer een leuke fail compilatie van de mannen van Fail Army die een samenwerkingsverband zijn aangegaan met Jukin video en zo meer dan 1 miljoen Dollar hebben opgehaald om nog betere en meer fail compilaties te kunnen maken ... Vandaag, de Ultimate Fail Frenzy ...
Pizzababe Khloe Terae
Khloe Terae
Onze Pizzababe van de dag is een oude bekende die luistert naar de naam Khloe Terae en al diverse malen voorbij kwam als Pizzababe. Vandaag is de Canadese blondine terug in een zonnige galerie van Playboy fotograaf Holly Randall. Wat vinden jullie ?!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Workout | 12 Artists Mashup
Workout
De Griek, Robin Skouteris was een van de eerste mashup artiesten die ik ooit ben gaan volgen en nu zoveel jaar later timmert hij nog steeds leuk aan de weg met zijn muzikale mashups. We hebben vandaag een mashup van 12 artiesten met het thema "Work Out".. Check het uit!
Girls Only 170 [the Mix]
girls-only, mixMeer Images
Some Dis-Assembly Required
Some Dis-Assembly Required
Ik ben gek van clips die boordevol VFX effecten zitten en vind ook deze clip waarin een Geek-week robot ineens tot leven komt weer helemaal geslaagd. Tja, zou jij je zomaar laten ontmantelen ?!
TomorrowWorld '14 | the Official Aftermovie
TomorrowWorld 2014
De internationale versie van het feest der feesten, Tomorrowland heet TomorrowWorld en wordt sinds vorig jaar gehouden in Chattahoochee Hills, Georgia ... Net als afgelopen jaar hebben we ook dit keer weer de officiële aftermovie van dat feestje, hier te bekijken!
Award Winning Browser Game | Desert Operations
20140902-desert-operations.jpg
All About That Baste | Holderness Family
All About That Baste
Bij zo'n beetje iedere feestdag maakt "The Holderness Family" sinds de "Xmas Jammies" een grappige spoof op een bekend muzieknummer. Zo is er voor dit jaars "Thanksgiving feest" een parodie op het nummer "All About That Bass" van Meghan Trainor. Check het uit!
TLP Best of August 2014 [Videomashup]
Best of August 2014, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand gepost op TLP vind je zoals iedere maand terug in onze maandelijkse videomashup waarmee we ondertussen zijn aangeland bij de Beste clips van augustus 2014, terwijl je luistert naar muziek van The Prophet!

FAKE !
FAKE !
Je kent ze wel van die mensen die bij het minste geringste al gaan roepen dat iets FAKE! is. En helaas heb je ook in deze groep mensen, die dat weten te overdrijven ...
First Person Far Cry 4 in Real Life | Devin S.
First Person Far Cry 4 in Real Life
Op 20 november komt het langverwachte 4e deel uit de first-person shooter "Far Cry" spellen reeks van Ubisoft uit. Speciaal voor deze gelegenheid nam onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp zijn GoPro camera ter hand om deze "First Person Far Cry 4 in Real Life" promotie clip te maken..
Failtube [18 November 2014]
I am not Drunk Fuck the Police Wheelie or Bust
Meer Failtube!
Gymkhana 7
Gymkhana 7
In 2009 maakte we voor het eerst kennis met "de Gymkhana serie" van drift specialist Ken Block en ondertussen is hij een samenwerking aangegaan met the Hoonigans, ook al van die autoliefhebbers bij uitstek, samen presenteren zij Gymkhana 7! Deze clip werd opgenomen in downtown Los Angeles... Let's GO!
Pizzababe Sophie Monk
Sophie Monk
De inmiddels 35 jarige Australische Sophie Monk zou je o.a. kunnen kennen uit de serie "Australia’s Gold Coast" of de filmparodie "Date Movie". Vandaag zien we de mooie blondine in Eva kostuum en eerlijk is eerlijk Sophie mag er wezen.. Ik hoor zoals iedere dag weer graag jullie mening, zou jij d'r doen ?! Laat je horen in de comments.

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Gnoccatime presents Blame!
Gnoccatime presents Blame!
De vorige video-edit is al een paar dagen trending op TLP en dus besloot Stefano van Gnoccatime nog maar eens een leuke babe montage in elkaar te draaien.. Check hier Blame!
Band Aid 30 - Do They Know It's Christmas ?
20141118-band-aid.jpg
Live Action Game of War ft. Kate Upton
Live Action Game of War ft. Kate Upton
Kate Upton volgen we ook al een tijdje en we hebben ooit nog eens een leuke compilatie in elkaar geschroefd met Miss Upton in de hoofdrol. Vandaag een live action promotie teaser voor het spel "Game of War" met Kate Upton in het slagveld ...
Driving In Russia October 2014
Driving In Russia October 2014
Zoals iedere maand is er ook dit keer weer een compilatie van allerlei dashcam crash filmpjes gefilmd op de Russische autowegen, Driving in Russia October 2014!
5yr Old son battling Cancer gets Surprise
5yr Old son battling Cancer gets Surprise
We volgen freerunner Mike Wilson al een tijdje hier op TLP maar wisten niet dat hij een 5 jarig zoontje heeft met een hersentumor die nog maximaal 1 jaar te leven heeft. Zoals voor zoveel kinderen heeft ook 5 jarige Hayden een superheld en vader Wilson besloot hem daarom te verrassen met een bezoekje van Spiderman op zijn 5e verjaardag..
Winter is Coming 2014 | TLP EXCLUSIVE
Winter is Coming 2014
Nog een week of zes en dan zitten we al weer in het jaar 2015, wat gaat het toch hard. In december vieren we eerst nog eventjes feest en als het meezit hebben we een witte kerst, voor mij hét teken dat de winter is begonnen. Hadden we de afgelopen zomer nog twee mooie zomerse compilaties (deel 1 en hier deel 2), vandaag besteden we alvast aandacht aan de winter en alle sportiviteiten die dat met zich meebrengt ... Check!

Super Heroes vs Game Heroes
Super Heroes vs Game Heroes
Helden uit de strip universum en uit de gamewereld botsen met elkaar over een artefact van de goden. Welke partij zal er als overwinnaar uit deze strijd tevoorschijn komen ?
Failtube [17 November 2014]
MMA Fails Epic Bowling Fail Epic Fails
Meer Failtube!
Killer Clown 4 | the Massacre
Killer Clown 4
Alhoewel het Halloween feestje inmiddels voorbij is, gaan we nog wel eventjes door met de Killer Clown serie, waarin het vandaag een waar bloedbad is, in deel 4! Kijk mee!
Pizzababe Elizabeth Ostrander
Elizabeth Ostrander
We zitten nog maar halverwege de maand november 2014 maar nu al is bekend wie de Playmate van de maand december gaat worden en dat is de rossige Elizabeth Ostrander. Riepen we vroeger nog "liever een dooie, dan een rooie", inmiddels weten we dat dames met rood haar, slopers zijn in bed en dat ze goed kunnen kussen. Ik hoor graag je mening over deze 25 jarige babe uit Melbourne, Florida

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
This is Extreme Sports #8
This is Extreme Sports #8
Nog meer spectaculaire beelden zie je in het achtste deel van "This is Extreme Sports"...
Wallpaper Magic [456]
wallpapersMeer Images
Mortal Kombat Elevator Prank #2
Mortal Kombat Elevator Prank #2
Stel je voor dat je voor de lift staat te wachten, en als dan eenmaal de deuren open gaan er een figuur uit de Mortal Kombat game reeks in diezelfde lift staat. Die je ook nog eens de stuipen op het lijf probeert te jagen.. Wat doe je dan ?!
People Are INSANE 2014 | Part 4
People Are INSANE 2014
We worden nog steeds overspoeld met allerlei "People are Awesome" compilatie video's en het valt niet mee om de goede er tussen uit te pikken. Uit de "INSANE" reeks is dit al weer de 4e editie..
Dancing in New York
Dancing in New York
Omdat er al genoeg ellende in deze wereld is, proberen we vandaag mensen in New York City op te vrolijken met onze dans pasjes... Check!
The BEST of MediocreFilms pranks 2014
The BEST of MediocreFilms pranks 2014
De aankomende weken worden we weer met allerlei top lijstjes en best of compilatie clips bestookt en zo ook dit overzicht met de beste 2014 pranks van MediocreFilms ...
The Cutest Animals of Break
The Cutest Animals of Break
We zien ook website Break de laatste tijd allerlei compilatie clips posten op Youtube en die heten dan Break's Collections, waarvan we vandaag de Cutest Animals editie kunnen gaan zien ...
Wie van de Drie [16 November 2014]
Ryan Ryans Emily Thorne Corinna Blake
The Baby Menace | Star Wars Jedi Babies
The Baby Menace
Nadat Star Wars eerst zo'n beetje iedereen van mijn generatie warm kon krijgen met de Star Wars trilogie lijkt er nu een heel nieuwe generatie te zijn opgestaan. Neem deze twee kleuters die elkaar met lightsabers te lijf gaan, om een cupcake..
Cat at The skateboard park
Cat at The skateboard park
We hebben al eens honden gezien die beter konden skateboarden dan menig TLP bezoeker, maar katten zijn wat eigenwijzer en leer je niet zo maar iets. Behalve deze kat, genaamd Didga, die zelfs haar kunstjes vertoond tussen alle andere skateboarders op het Skateboard park...

Meer Didga op TLP!
Best Firefighter Pranks of Just for Laughs
Best Firefighter Pranks of Just for Laughs
De allerbeste verborgen camera grappen van Just for Laughs met het thema "brandweer" zie je in deze 10 minuten durende Best of compilatie..
Girls Only 169 [the Mix]
Girls-only, mixMeer Images
GoPro Hero Parkour
GoPro Hero Parkour
Gewapend met een GoPro Hero camera banen we ons een weg over en door allerlei obstakels die de stad kent met de heren van 3RUNtube... Check het uit!
Jukin's Top 10 Videos of Week #46
Jukin's Top 10 Videos
In het weekend hebben we nog eventjes een terugblik op de afgelopen week en dat doen we onder andere met de top 10 overzichtjes van Jukin video. De top 10 van week 46!
Epic Trickshots of 2014
Epic Trickshots of 2014
Niet alleen Dude Perfect maakt allerlei trichshot video's er zijn nog veel meer kanalen op Youtube die niets anders doen dan trickshot video's uploaden. In deze compilatie zie je de beste trickshots van het afgelopen jaar in sneltreinvaart voorbij komen..

Aanraders