Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Transformers Trilogy Tribute
Transformers Trilogy Tribute
Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste Transformers film nog niet gezien heb maar dat ik daar vanmiddag maar eens naar ga kijken. We hadden laatst al eens een leuke tribute aan de film trilogie Transformers en ook deze fanmade tribute is zeer zeker het bekijken en je tijd waard. Kijk maar eens mee!
Sparked
Sparked
De mensen van Cirque du Soleil kregen 10 Quadcopters tot hun beschikking en maakte daar deze super cool short film mee, "Sparked: A Live Interaction Between Humans and Quadcopters".. Kijk mee!
Wie van de Drie [28 September 2014]
Leslie Christine Felicity
Ohio State Marching Band "The Wizard of Oz"
Ohio State Marching Band "The Wizard of Oz"
Gisteren speelde de mannen van Ohio State een wedstrijd tegen Cincinnati en zoals we inmiddels weten hebben ze in Ohio tijdens de pauze een Marching Band die iedere keer weer vriend en vijand verbaasd met een super show. Vandaag is het thema "The Wizard of Oz", kijk mee!
Jukin's Top 10 Videos of the Week #39
Jukin's Top 10 Videos of the Week #39
Iedere dag brengen we je de meest leuke en coole clips van het internet en dat doen we al een jaar of 8 nu. Helaas wordt er zoveel op het web gezet dat het bijna niet te doen is om alles te kijken, wel veel. De mensen van Jukin Video brengen daarom tegenwoordig wekelijks een top 10 met wat hun de beste vids vonden... Dit is de top 10 van week 39!
Russian Parkour & Freerunning Fail Montage 2014
Russian Parkour & Freerunning Fail Compilation 2014
Parkour en Freerunning vergt veel tijd en oefening, en goed worden doe je met vallen en opstaan. Dat het soms wel heel erg fout kan gaan en zelfs tot botbreuken kan lijden zien we in deze Parkour & Freerunning Fail Compilation uit Rusland... Check het!
Girls Only 158 [the Mix]
Girls, ImagesMeer Images
Flesh Eating Zombie Attack
Flesh Eating Zombie Attack
Afgelopen zomer werden we opgeschrikt door een bericht uit de USA van iemand onder de invloed van badzout die bezig was een mens te verorberen, alvorens afgeschoten te worden door de politie. Stel je voor dat je zo iemand, al etend, tegenkomt op straat die er ook nog eens uit ziet als een zombie... Zou jij bang zijn ?!
Award Winning Browser Game | Desert Operations
20140902-desert-operations.jpg
Break's Best Fails Week #39
Break's Best Fails Week #39
We kijken iedere week weer halsreikend uit naar de fail compilaties van Fail Army en die kwamen gister al voorbij met hun maand compilatie van september 2014. Sinds een paar weken heeft ook de site Break.com een eigen wekelijkse fail compilatie en dit zijn de door hun geselecteerde beste fail clips van de afgelopen week, #39...
Batman Evolution - The Piano Guys
Batman Evolution - The Piano Guys
De Batman films hebben door de jaren heen een ware metamorfose ondergaan. The Piano Guys laten ons dat zien en horen in hun meest recente clip met titel, "Batman Evolution!"
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Best of Redbull Sports 2K14 | Part 4
Best of Redbull Sports 2K14
Iedere maand verschijnen er talloze nieuwe uploads in het Youtube kanaal van energiedrankjes brouwer Redbull, het is zoveel dat je er bijna een dagtaak aan hebt om alles te kunnen zien of te volgen. Vandaar dat we begonnen zijn om maandelijks een kleine compilatie te maken van de mooiste beelden uit die uploads. Een playlist op nummer vind je hieronder bij meer lezen! Kijk mee naar "Best of Redbull Sports 2K14, deeltje 4" van de maand september 2014.

Celebrity Sexy Striptease Mix vol.1
Celebrity Sexy Striptease Mix vol.1
Iemand was zo vriendelijk om allerlei sexy film fragmenten met bekende Hollywood sterren waarin er gestript wordt achter elkaar te zetten tot deze "Celebrity Sexy Striptease Mix vol.1" , wij wachten geduldig af om deeltje 2!
Marc Martel - The Mercurotti | EPIC
Marc Martel - The Mercurotti
Freddie Mercury en ook Luciano Pavarotti zijn al eventjes niet meer maar kenden elkaar wel doordat ze ooit eens samen het nummer "Too Much love will Kill You" opvoerde tijdens een concert. Wij kennen Marc Martel als iemand die perfect de stem van Freddie Mercury (tip) kan nadoen en vandaag zingt hij een duet met zichzelf, zingend als Mercury en Pavarotti..
Wie van de Drie [27 September 2014]
Raffaella Susanna Mira
Zap de Spi0n Part 237
Zap de Spi0n Part 237
De viral compilaties van Zap de Spi0n volgen elkaar weer in een rap tempo op, kon je afgelopen week nog deel 236 zien uit deze reeks. Vandaag zijn we aangeland bij, je raad het al, deel 237!
The Era of Gamers
The Era of Gamers
Met games die tegenwoordig meer kosten in ontwikkeling dan menig film kan je rustig stellen dat het tijdperk van de gamer is aangebroken. Vandaag een tribute met de toepasselijke naam "The Era of Gamers"...
Best Fails of the Month September 2014
Best Fails of the Month September 2014
Zoals we inmiddels gewend zijn van Fail Army is er ook deze maand weer een fail compilatie met daarin nog eens de beste faal momentjes van de afgelopen maand in een clip.. Check!
Men in Black Security Denial | +Prank Roundup
Men in Black Security Denial
We gaan geheeld gekleed in het zwart aan de deur staan moeilijk doen tegen mensen die graag naar binnen willen in deze "Men in Black Security Denial" grap van Tom Mabe.

EXTRA!
Bonus 1: Speed Dating | Knallerfrauen
Bonus 2: Looking for a Wife at the Beach..
Bonus 3: Dog Poop Prank!
Rituel | Animation
Rituel
In dit dorp zijn alle kinderen verplicht om een ​​ritueel te ondergaan wat de overgang naar volwassenheid moet symboliseren. Hiervoor worden de kinderen verscheept naar een wild en ongerepte eiland. Je ziet het allemaal in dit afstudeerproject, Rituel, van studenten aan de Franse "Bellecour Ecole d'Art" school voor aankomende animators...

Join Tastelikepizza on Facebook

Pentatonix ft. Lindsey Stirling - Papaoutai
Pentatonix ft. Lindsey Stirling - Papaoutai
A Capella groep Pentatonix volgen we nu al een tijdje en ook Lindsey Stirling is een muzikante waar we graag nieuwe clips van aan je voorschotelen. Vandaag hebben we een samenwerkingsverband van deze twee Youtube iconen die het nummer "Papaoutai" opvoeren wat een Stromae Cover is.. De videoclip die bij deze single zit is een aanrader, kijk mee!
Dirtbikes are Awesome
Dirtbikes Are Awesome
Motorcross is niet in de laatste plaats zo spectaculair vanwege de de vele ongelukken door dat rijders alles geven in hun strijd om als eerste over de finish te komen. Dit levert tevens zeer spectaculaire beelden op en die zie je terug in deze mooie compilatie, "Dirtbikes Are Awesome", van Derek Hallman! Als bonus zijn er nog de Redbull Rampage Top Crashes..
Best of Summer Movies 2014
Best of Summer Movies 2014
Het downloaden van films en series wordt steeds moeilijk gemaakt door o.a. de stichting Brein en dat is natuurlijk spijtig aan de ene kant maar als je dan weer eens een bioscoop instapt weet je dat je sommige films gewoon echt op het grote doek moet bekijken. In deze compilatie zie je meest spraakmakende / beste films van de afgelopen zomer 2014, samengevat in een kleine 4 minuten...
Failtube [26 September 2014]
Rednecks love Fire Proposal Fail Unhappy Gilmore
Meer Failtube!
Watts Zap 2014 - Part 43
Watts Zap 2014
Het blijft ons favoriete onderdeel op Eurosport, de montage video's van Watts Zap met bijpassende soundbites. Inmiddels zijn we aangekomen bij het 43e deel van de 2014 reeks, hier te bekijken!
Pizzababe Neza Emma Janezic
Neza Emma Janezic
We reizen vandaag af naar Slovenie waar we de mooie Neza Emma Janezic vinden en maar meteen bombarderen tot onze Pizzababe van de dag. De 27 jarige blondine uit Ljubljana, Slovenie wilde eigenlijk altijd al model staan voor Playboy en vandaag gaat haar wens in vervulling.. Doen jullie Raten ?!

Een tussenstand van de Pizzababe top 50 van 2014!
Fat Tinder Date | a Social Experiment
Fat Tinder Date
Mensen die weleens via een online datingsite hebben afgesproken weten er alles van, je date lijkt in de verste verte niet op de foto's die je hebt gezien. Of hij of zij nu 10 jaar ouder is of 20kg zwaarder het maakt wel degelijk uit. De mensen van Simple Pickup zetten eerst een man in een dikmakend pak neer op een date en herhalen het geintjes vervolgens nog eens met een vrouw...
Animal Kingdom Part 18 | September 2014
Animal Kingdom Part 18 Meer Animal Kindom
Best of Comic Con Montréal 2014
Best of Comic Con 2014 Montréal
We schakelen eventjes over naar het Comic Con festival in Montréal, waarvan we heerlijke beelden hebben weten te bemachtigen. Uiteraard zien we weer de nodige cosplayers in deze sfeerimpressie voorbijkomen... Check!
BLP: More Walking and Talking the Dead | Part 1
BLP: More Walking and Talking the Dead
In de aanloop naar het begin van een nieuw seizoen Walking Dead verschijnen er momenteel allerlei tributes en andersoortige clips ter ere van de hitserie die de zender AMC voor eens en altijd op de kaart zette. De mensen van Bad Lip Reading hadden al een aantal spoofs gemaakt op de Walking Dead en ook in dit seizoen gaan ze nog eventjes door... Check! Zie ook: Jack Darke's Winter is Coming!
Ridiculous Ticket Guy Prank
Ridiculous Ticket Guy Prank
Onze favoriete grappenmaker van Russische komaf Vitaly van VitalyzdTv heeft zich vandaag uitgedost in een uniform van iemand die bekeuringen mag uitschrijven, en doet dat dan ook grif dit tot ongenoegen van zijn onschuldige slachtoffers.
Alana Campos in Hawaii with a GoPro
Alana Campos in Hawaii with a GoPro
Met Alana Campos lieten we je voor het eerst kennismaken in 2012 en sindsdien kwam ze nog één keer voorbij als Pizzababe van de dag en staat ze ingedeeld bij Playboy tussen de oudgediende. Wij gaan vandaag met mooie Alana Campos naar Hawaii en geven de babe een GoPro camera mee zodat ze al het moois kan filmen.. Hier de beelden!
Old Man Loves Hot Girls
Old Man Loves Hot Girls
Mannen houden van vrouwen en het maakt niet uit hoe oud je bent, een mooie vrouw is een mooie vrouw en daar kijken wij mannen graag naar. Net zoals deze oude baas, die aan de hartmonitor ligt en het telkens zwaar krijgt als er een mooie dame voorbij loopt in deze verborgen camera grap, "Old Man Loves Hot Girls", van Just for Laughs!
Failtube [25 September 2014]
Don't touch my Lambo Crash the Banner Watermelon unloading
Meer Failtube!
Selfies for the Homeless
Selfies for the Homeless
Eigenlijk zou iedereen zo af en toe eens iets onbaatzuchtig moeten doen voor de daklozen of anderen in onze samenleving die het minder getroffen hebben. Neem deze dame in bikini die geld ophaalt voor ene Vincent die spoedeisende hulp nodig heeft, en dus geld. Ik vind het een goed initiatief.. jullie ?!
Pizzababes Khloë Terae & Stefanie Knight
Pizzababes Khloë Terae & Stefanie Knight
We hebben vandaag niet één Pizzababe van de dag maar een leuke special van Playboy waarin de mooie Canadese schone Khloë Terae en Stefanie Knight fungeren. Beide dames kwamen uiteraard al eerder voorbij als Pizzababe van de dag, hier Kloë en hier de galerie van Stefanie Knight. Ook vandaag hoor ik weer graag wat jullie vinden, doen jullie raten ?!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tot dusver!
Brunettes Shoot Blondes | Epic Music Video
Brunettes Shoot Blondes
Een zeer coole en net zo originele muziekvideo die een liefdesverhaal vertelt met iPhones door Brunettes Shoot Blondes, het nummer het "Knock Knock"...
Wallpaper Magic [442]
wallpapers, imagesMeer Images
Scoreboard by Apollos Hester | Autotuned
Scoreboard by Apollos Hester
De speech die East View High School Football speler Apollos Hester gaf na de winst op conculega Vandegrift was niet alleen inspirerend voor American Football spelers maar gaat eigenlijk over het echte leven en zit vol met waarheden... Het was wachten op de autotuned versie van deze speech, en die is er vandaag. (originele clip via het linkje onder de autotuned versie)
Ultimate Denzel Washington Movie Mashup
Ultimate Denzel Washington Mashup
Acteur Denzel Washington is weer helemaal terug van weggeweest met zijn rol in de film The Equalizer, 5 minuten durende teaser hier, waarin hij een superheld speelt en binnenkort in première gaat. We blikken vandaag terug op zijn carrière en de films die hij maakte, met een heuse tribute... Check het uit!
Best Wins Of The Month September 2014
Best Wins Of The Month September 2014
De allermooiste win momentjes op het internet van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in deze nieuwe serie van iCompilation.. Nice!

Aanraders