Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013


Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Failtube [27 July 2016]
TBS Vendetta | Penetration Run 1 & 2
TBS Vendetta
De heren van Youtube kanaal The Black Sheep kunnen ondertussen prima overweg met het besturen van een drone en bewijzen dat in deze twee luik waar ze gaan racen en allerlei coole manoeuvres uithalen op een verlaten schietbaan... Check het uit!
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
80-odd years of Shake It Off
80-odd years of Shake It Off
Wie denkt dat er in het bejaardenhuis helemaal niets te doen is behalve achter de geraniums zitten, die heeft het goed mis. Ik stel je voor aan de bewoners van het "Julia Wallace Retirement Village" die met een gemiddelde leeftijd van 82 jaar deze coole lipdub doen op Taylor Swift's hitsingle 'Shake It Off"...
Driving Motoki
Driving Motoki
Ach je kent het wel, je zit in de auto en opeens is je favoriete nummer op de radio en voel je de behoefte om mee te zingen. Ik stel je voor aan Motoki die zich laat rijden en onderweg op een grappige manier allerlei liedjes mee lipdubt..
You're Doing it Wrong | Fail Compilation
You're Doing it Wrong
In de mid-weekse Fail compilatie van Fail Army allerlei handige Harry's die achteraf toch beter een professional hadden ingehuurd... Check!
Hardee’s | Bacon 3-Way burger Fantasty
Bacon 3-Way Thickburger Fantasty
Castle Battle Trick Shots
Castle Battle Trick Shots
We volgen trickshot meester Brodie Smith nu al een aantal jaartjes hier op TLP en vandaag hebben de heren een middeleeuws kasteel als decor waar we oorlogje gaan voeren middels verschillende trickshots...
Legendary Pokemon Battle IRL
Legendary Pokemon Battle IRL
De hele wereld is nog steeds op zoek naar allerlei verborgen Pokemon Go figuurtjes die her en der verspreid liggen opgesteld en zo ook Youtuber Stuart Edge, die een van de meest zeldzame Pokemons vindt en daar mee de strijd aan bind met andere Pokemon enthousiastelingen.. Check het uit!
Meanwhile at the Carwash
Meanwhile at the Carwash
In de zomer proberen we er altijd op ons paasbest uit te zien en kunnen we eindelijk laten zien wat we de hele winter in de sportschool hebben uitgevreten. Ook onze heilige koe moet er in de zomer fonkelend en blits uit zien en dus rijden we die regelmatig door de wasstraat. Totdat er een sexy carwash op duikt in de buurt, dan rijden we rondjes..
Failtube [26 July 2016]

Join Tastelikepizza on Facebook

Freestyle Spinning Through Prague
Freestyle Spinning Through Prague
Onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp is in Praag waar hij ons meeneemt op een city-tour, Supertramp Style!
A Bad Lip Reading of Ted Cruz
A Bad Lip Reading of Ted Cruz
De heren van Youtube kanaal "Bad Lip Reading" moeten toch echt eens snel een cursus liplezen gaan volgen want ook deze Ted Cruz speech lijkt weer helemaal nergens op... Check!

EXTRA:
- Mark Cuban roasting Trump
Shot my Wife with a Nerf Gun for 1 Week
20160726-shot-wife-41week.jpg
Je hoeft de deur niet eens uit om een hit video op Youtube te scoren, dat kan ook prima in eigen huis. Je moet er wel een vrouw voor hebben die tegen een grapje kan..
Justin Gautreau Battles El Toro
Justin Gautreau Battles El Toro
Ik stel je voor aan de 16 jarige Justin Gautreau, aka LIL JUICE, die helemaal uit Louisiana is gekomen om van de beruchte "El Toro" trappen zijn BMX stunts te doen. En niet van plan is zich te laten tegenhouden door een irritante beveiligster in een golfcart.. Who dares Wins!
Highschool Dance Battle | ScottDW
Highschool Dance Battle
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Series als "Game of Thrones" bestaan voor zo'n beetje 60% uit VFX en CGI waardoor de serie er nog echter uitziet en je het gevoel krijgt dat er ergens echt een Westeros bestaat. Dit soort effecten worden gemaakt door bijvoorbeeld een studio als Rising Sun Pictures, die in deze video uitleggen hoe dat in z'n werk gaat.
You're Beautiful
You're Beautiful
We duiken de straat op om dames te vragen naar hun mening over de looks van "andere'" meiden die toevallig net achter ze lopen, dan komt de verassing..
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
11 Year Old Boy Picking up Girls
11 Year Old Boy Picking up Girls
De heren van Whatever maken er een kunst van om dames met een ijzersterke openingszin te verleiden, en testen vandaag hoe de dames reageren als een 11 jarig jochie ze aanspreekt..
Failtube [25 July 2016]
Fan-tasia | Epic Disney Mashup
Epic Disney Mashup
Zo'n beetje alle films van Walt Disney komen in een kleine 3 minuten op je af in deze heerlijke "Fan-Tasia" Disney Mashup van video-editor Lindsay McCutcheon... Respect!
Hug tha Police 1 & 2 | Free Hugs Project
Hug tha Police 1 & 2, Free Hugs Project
Over het grote water is het de laatste tijd vaak raak en sterven mensen door onnodig politiegeweld maar ook door de vele wapens die er in de USA vrij verkrijgbaar zijn. Deze fijne gozer vindt het wel welletjes en maakt zijn waardering kenbaar voor de politie door ze te knuffelen... Kijk zo kan het dus ook!
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Ik stel je voor aan Arthur Henry die in het Zwitserse Derborence een originele track laat horen op zijn Alphorn met behulp van een "loopstation" en zijn beatbox skills...
Watts Zap 2016 | Tour de France
Watts Zap 2016, Tour de France
De XL afleveringen van Eurosport's Watts Zap blijven dit jaar een beetje achter maar met een groot evenement als de Tour de France net achter de kiezen kon deze speciale Tour editie van Watts Zap niet uitblijven.. Check het uit!
Tribute to Animal Aid Unlimited
Tribute to Animal Aid Unlimited
Downhill & Freeride Tribute 2016: Vol. 6
Downhill & Freeride Tribute 2016: Vol. 6
Een heerlijke "Downhill & Freeride" compilatie van TheCrow90 die allerlei mountainbikers zie zo snel mogelijk van een berg naar beneden rijden heeft gemonteerd tot deze tribute video..
Meanwhile in India
Meanwhile in India
Er wonen meer dan 1 miljard mensen in India dus is het eigenlijk vreemd dat we daar zo weinig video's vandaan te zien krijgen. Deze schaarse compilatie met allerlei grappige whatsapp filmpjes maakt daar een eind aan.. Meanwhile in India!
When Drones Fail
When Drones Fail
Leuk zo'n drone maar als het mis gaat kost het je wel meteen aardig wat duiten. In deze compilatie van Jukinvideo zie je dit soort onfortuinlijke drone eigenaren in montagevorm..
Comic Con 2016 Reveals | Roundup #2
Comic Con 2016 Reveals
Ik heb nog een rijtje nieuwe trailers die bij de Comic Con 2016 werden onthuld voor je neergezet, en we beginnen deze roundup met de Comic Con trailer van Wonder Woman..
EXTRA COMIC CON TRAILERS:
Bonus 1: Justice League - Special Comic Con
Bonus 2: King Arthur: Legend of the Sword
Bonus 3: Fantastic Beasts and Where to Find..
Bonus 4: SDCC Convention Floor walkaround in this Video Mashup
Big Booty Bait Prank
Big Booty Bait Prank
Laat jij je afleiden door een voorbij lopende dame met een goed stootkussen ? Ook als je vriendin er bij is ?
Comic Con 2016 Reveals | Roundup #1
Comic Con 2016 Reveals
Momenteel is de Comic Con beurs gaande in San Diego waar allerlei film en serie liefhebbers samen komen om kennis te maken met de laatste nieuwtjes op serie en film gebied. Zoals ieder jaar verschijnen daar ook de eerste trailers, zoals de trailer van seizoen 7 van The Walking Dead.. meer hieronder!
EXTRA COMIC CON TRAILERS:
Bonus 1: Suicide Squad Final Comic-Con Trailer
Bonus 2: Lego Batman Movie Comic-Con Trailer
Bonus 3: The 100 | Season 3 Comic-Con Recap
People are Awesome | Downhill Edition
People are Awesome, Downhill Edition
We gaan heuveltje af in deze speciale editie uit de "People are Awesome" series die een kleine 4 minuten duurt.. Check!
50 Years of StarTrek Evolution
50 Years of StarTrek Evolution
Best Parkour & Freerunning Summer 2016
Best Parkour & Freerunning Summer 2016
We rennen en springen weer over allerlei obstakels in deze zomerse parkour en freerunning video van iCompilationTV... Check het uit!

EXTRA:
- A Month in Tokyo Parkour
Jukin's Best Videos of Week 4 July 2016
Jukin's Best Videos of Week 4 July 2016
De mensen van Jukinvideo blikken nog eventjes terug op de afgelopen week in hun wekelijkse "Best of" overzicht met dit keer hun beste video's van de 4e week van juli 2016!
Marquese "Nonstop" Scott | Air Chair
Marquese "Nonstop" Scott, Air Chair
Elastieke benen man Marquese Scott, aka Nonstop, wil ons vandaag graag een nieuwe dans move laten zien, met titel "Air Chair"... Poeh ik krijg al spierpijn bij het kijken naar deze video..
Game of Thrones Season 6: Blooper Reel
Game of Thrones Season 6: Blooper Reel
Ook tijdens het filmen van een top serie als Game of Thrones gaat er nog al eens wat mis en al die "bloopers" zie je terug in deze officiële HBO Game of Thrones blooper reel van seizoen 6..
Can't Stop the Feeling | Dance Mashup
Can't Stop the Feeling, Dance Mashup
Soms zit het leven je eventjes tegen en kan je best een opkikkertje gebruiken in de vorm van een feelgood video. Dit is een mashup van zo'n 66 films met allemaal dansende acteurs op de muziek van Justin Timberlake.. Check het uit!
Best Big Balloons Gags | Just For Laughs
Best Big Balloons Gags of Just For Laughs
We beginnen met een compilatie van beste "Big Balloons" grappen met de verborgen camera en hieronder vind je nog een aantal grappige Just for Laughs sketches...
EXTRA JUST FOR LAUGHS GAGS
Bonus 1: Failed Weddings XL
Bonus 2: Gay Couple Fight on the Street
Bonus 3: Pay Machine Steps Back
Casey Neistat plays Pokemon Go IRL
Casey Neistat plays Pokemon Go IRL
Giving Beds to Homeless Dogs
Giving Beds to Homeless Dogs
Een tijdje geleden ging Youtube filmmaker Stuart Edge als vrijwilliger aan het werk in een hondenasiel waar het hem opviel hoe slecht de honden het eigenlijk wel niet hebben. Hij bedacht zich geen moment en ging met een groep vrienden naar de dierenwinkel om daar inkopen te doen.. Check!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers