Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013


TasteLikePizza - Best of February 2015
TasteLikePizza - Best of February 2015
Het is al bijna lente, in de ogen van de tandartsassistente, en een nieuwe maand betekent dat we nog eens terugblikken op al het moois wat de afgelopen maand te bieden had in onze videomashup.. Het beste van februari 2015 in onze exclusieve videomashup

ENJOY!
Topgear's Stig vs Team Norway Challenge
Topgear's Stig vs Team Norway Challenge
Het is helaas maar waar, het doek is gevallen voor de beste autoshow ter wereld Topgear nu presentator Jeremy Clarkson is ontslagen bij de BBC. Misschien komt het programma op zich nog wel terug maar ik vraag me af of dat nog wel zo cool gaat worden zonder Jeremy. De Stig, zien we vandaag solo, het opnemen tegen het Noorse Olympische wintersport team
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
Best of Tiki-Taka Soccer
Best of Tiki-Taka Soccer
Vanavond kan PSV sinds jaren weer kampioen worden van de eredivisie en dat hebben ze niet altijd met even mooi voetbal gedaan. Maakt ook niet uit, het resultaat telt en zo kan je dus ook kampioen worden. Toch zien we liever dit soort voetbal akties... kijk maar eens mee naar deze mooiste Teamwork Goals Ever in een Top 20..
Star Wars The Force Awakens in LEGO
Star Wars The Force Awakens in LEGO
Wanneer je een beetje creatief bent en ook nog eens zeeën van tijd hebt dan kan je met LEGO alles bouwen. In het verleden hebben we daar al genoeg voorbeelden van gepost en ook deze nagebouwde tweede trailer voor "Star Wars The Force Awakens" is weer een pareltje.. bekijk hier de originele trailer!
Carrie Underwood’s Greatest Hits | DJ Earworm
Carrie Underwood’s Greatest Hits
Carrie Marie Underwood is een Amerikaans country zangeres van countrymuziek die bekend werd bij het grote publiek nadat ze American Idols won in 2005. DJ Earworm kennen we van zijn United State of Pop mashups en heeft dit keer de "Greatest Hits" van Carrie Underwood in een kleine mini-mix gegooid.. Luister mee!
Wallpaper Magic [512]
wallpapersMeer Wallpapers
Superhero Fight Club
Superhero Fight Club
Superhelden zijn weer helemaal hot de laatste jaren doordat deze, eens striphelden, zo'n beetje allemaal een verfilming krijgen. Ook series als The Flash en Arrow, zijn bijzonder populair en afgelopen maand kwam daar ook nog eens de Netflix serie Dare Devil bij. Vandaag een leuke fan teaser voor de series The Flash en Arrow waarvan de seizoensfinale voor beide nadert...
Brasilian Cat is perfect Penalty Killer
Brasilian Cat is perfect Penalty Killer
We schakelen eventjes over naar Brazilië voor dit filmpje van een kat, die beter penalty's stopt dan 020 doelman Jasper Cillessen, al is dat natuurlijk niet zo heel erg moeilijk...
Best Fails of the Week 3 April 2015
Best Fails of the Week 3 April 2015
In het weekend blikken we altijd nog eventjes terug op de gebeurtenissen van de afgelopen week met Fail Army, die alle fail clips weer in compilatievorm aan je voorschotelen. De derde van april 2015!
2yr Old DJ Arch Jnr on it again
2yr Old DJ Arch Jnr on it again
Dat je met het draaien van andermans plaatjes prima je boterham kan verdienen bewezen Tiësto en Armin van Buuren de afgelopen jaren al wel, zaak is dus om zo jong mogelijk te beginnen. Ik stel je daarom vandaag voor aan de 2 jaar oude DJ Arch Jnr uit Zuid Afrika.. Wat denken jullie heeft dit jochie het in zich om de nieuwe Thijs Verwest te worden ?!
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Batman vs Superman: Dawn of Justice
Batman vs Superman: Dawn of Justice
Je zal nog een jaartje geduld moeten hebben eer deze Batman vs Superman: Dawn of Justice film in de bioscoop te zien zal zijn maar er is al wel een officiële trailer..
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup]
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Poledancing Anastasia Okolova
Poledancing Anastasia Okolova
Dit is Anastasia Okolova die ons graag haar paaldans skills showt en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet vervelend..
Dutch Masters of Light
Dutch Masters of Light
Een paar weken geleden liet ik je al kennismaken met streetartist Eelco, die zich liet inspireren door de werken van Rembrandt voor een unieke Night Exhibition in het Rijksmuseum. Alleen in het donker kun je zijn light-art graffiti portretten zien, maar gelukkig hebben we nu ook een cool filmpje!
Failtube [17 April 2015]
Load securement Springbreak At the kart track
Meer Failtube!
Extreme Pick Up Lines
Extreme Pick Up Lines
Nu het zonnetje weer vrolijk schijnt en de dames er weer op hun mooist uit zien gaan we op jacht naar een leuke meid om het weekend mee door te brengen. Het gebruik van deze openingszinnen is trouwens geheel op eigen risico...
Extreme Sports #21
Extreme Sports #21
We hebben weer een leuke Extreme Sports compilatie, om aan de collectie toe te voegen, dit keer met het rugnummer 21..
TLP Wallpaper Magic Archive

Best NBA Bloopers of the 2014-2015 Season
Best NBA Bloopers of the 2014-2015 Season
Ook in de duurste / beste basketbal competitie van de wereld, de NBA, gaan er weleens dingen fout en in deze officiële "Best NBA Bloopers of the 2014-2015 Season" compilatie zie je al die missers nog eens terug..

EXTRA: Fan Hits Half-Court Shot for $10,000!
The Wonderful World of Aviation 2015
The Wonderful World of Aviation 2015
Zap de Spi0n #263
Spi0n
Het is pas vrijdag en de virale compilatie van de Spi0n, met daarin nog eens alle populaire clips van de afgelopen week staat al weer voor je klaar.. In zo'n 20 minuten zie je alle clips die je de afgelopen week gezien moet hebben...

ENJOY!
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
World Of Hardstyle 2015 Special | #2
World Of Hardstyle 2015 Special
Het is vrijdag, nog een paar uurtjes werken voor de baas en dan gaat het los! Eindelijk weekend en in het weekend gaan we op stap, en zetten we de bloemetjes buiten.. Deejay en VJ Deenis51 volgen we inmiddels al een tijdje hier op TLP en heeft ondertussen zo'n 20k aan volgers in zijn Youtube kanaal. Om dat te vieren hebben we een 2 uur durende "World Of Hardstyle 2015 special" van zijn hand. CHECK!
Monkeying Around | Movie Mashup
Monkeying Around
We beginnen de dag wederom met een filmografie, movie mashup, waarin dit keer vooral dieren centraal staan en dan in het bijzonder de aap..
Ariana Grande vs Whitney - I Have Nothing
Ariana Grande doet Whitney's - I Have Nothing
Toen Whitney Houston drie jaar geleden overleed aan de gevolgen van een overdosis kon niemand nog weten dat er drie jaar later een zangeres zou opstaan die haar nummers minstens zo goed ten gehoor kan brengen. De Amerikaanse Ariana Grande is pas 23 lentes jong en nu al een fenomeen, tijdens haar Honeymoon Tour doet ze samen met pianist David Foster het nummer "I Have Nothing"..
Failtube [16 April 2015]
Welding OMG Stuck Slip and Fail
Meer Failtube!
Black Magic Force Prank | +Round Up
Black Magic Force Prank
Ik heb weer een stapeltje leuke pranks voor je verzameld en beginnen deze roundup met de Black Magic Force Prank en hieronder meer..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Bang Bus Prank 3 [TIP!]
Bonus 2: Can Anybody Be This STOOPID
Bonus 3: Magician Andy Gross Cut in Half
Arc the Breast
Arc the Breast
Het gaat de laatste jaren niet zo heel erg goed met de Japanse economie, in het land van de rijzende zon maar de toeristenbranche tiert de laatste jaren welig. De hoeveelheid toeristen die Japan elk jaar bezoeken groeit met het jaar en deze groei zet nog wel even door. Niet zo heel vreemd natuurlijk als je bedenkt dat de Japanse VVV dit soort WTF?! promotiefilmpjes de wereld in slingert..
Short Film | The Jeanmaker - Explicit
The Jeanmaker
Faith In Humanity Restored | #34
Faith In Humanity Restored
Je hoeft het acht uur journaal maar aan te zetten om weer eventjes met je neus op de feiten te worden gedrukt en te zien dat er overal ter wereld ellende is. Gelukkig zijn er ook nog mensen die de wereld proberen te verbeteren en daar met zelf mee beginnen..
Wallpaper Magic [511]
wallpapersMeer Wallpapers
Top 10 Tom Hardy Movies
Top 10 Tom Hardy Movies
Mad Max: Fury Road, Inception of The Dark Knight Rises, het zijn allemaal films waarin acteur Tom Hardy een hoofdrol speelt en in deze filmografie Top 10 met zijn beste films zien we daar allerlei fragmenten uit.
People are Awesome | Ski Jumping
Awesome Ski Jumping
Eigenlijk willen we voorlopig niet meer herinnert worden aan die natte witte bende, ook wel sneeuw genoemd, tot volgend jaar winter, maar deze People are Awesome editie met allerlei springende skiërs wilde ik je toch niet onthouden.. Kijk mee!

Bonus: Mountain Bikers Are Awesome - Vol.5
Wedding Online
Wedding Online
Tegenwoordig doen we zoveel mogelijk online, van kleren kopen tot voedsel bestellen of een wereldreis boeken, het kan, dus doen we het online. Dat het einde nog lang niet inzicht is bewijst de Zweedse meubelgrossier IKEA die sinds kort een Wedding Online service aanbied.. handig!
JukinVideo Top 5 Bad Trips
JukinVideo Top 5 Bad Trips
Het was vandaag heerlijk toeven op het terrasje met een koude gele rakker voor je snavel maar met het zonnetje op je bol gaat het allemaal net eventjes iets harder, qua naar de klote gaan. Of deze dieren / mensen te lang in de zon gezeten hebben is verder onbekend, een beetje vreemd gedragen ze zich wel.. Zie hier Jukin video's Top 5 Bad Trips!

Bonus: Top 5 Real or Fake Videos
Failtube [15 April 2015]
Pitstop mishap Early celebration Rowing is fun
Meer Failtube!
Euphoric & Melodic Hardstyle | April 2015
Euphoric & Melodic Hardstyle Mix of April 2015
Als ik zo eens naar buiten kijk krijg ik al weer zin in de aankomende zomerfestival periode en we weer lekker uit onze plaat kunnen gaan bij dit soort feestjes..
Cats who Desperately want to Come Inside
Cats who Desperately want to Come Inside
Een kat heeft geen baas maar een verzorger en weten dat ook nog eens prima uit te buiten. Met dit zonnige weer zijn de meeste katten natuurlijk gewoon lekker buiten maar als het regent zijn ze toch liever binnenshuis. Helaas lukt dat niet altijd..
Best FPV Drone Racing of 2015
Best FPV Drone Racing of 2015
Dat je met een drone niet in de buurt moet komen van een chimpansee liet ik je afgelopen weekend al zien, vandaag gaan we racen. Check eventjes deze mini compilatie met de beste Mini Quad drone racing videos van 2015, tot nu toe..

EXTRA: Drone Night Flight through City
Epic Board Fails Compilation #1
Epic Board Fails Compilation #1
Buiten is het zomers en wat kan er nu misgaan als het zulk lekker weer is ? De heren van Fail Army laten het je graag zien in dit eerste deel van hun Epic Board Fails Compilation waarin van alles en nog wat misgaat met sportievelingen op een plank...
Wallpaper Magic [510]
wallpapersMeer Wallpapers
Fraules Twerk Team doet Beyonce's 7/11
Fraules Twerk Team doet Beyonce's 7/11
Billen schudden heet anno 2015 twerken en dat kunnen de dames van Fraules als geen ander. We zagen ze al eerder hun kont schud technieken demonstreren op nummers als "Wiggle" en "Na Na" van Treyz Song. Vandaag doen de dames het nummer 7/11 van Beyoncé

Extra: Russian Girls vs ‘Winnie-The-Pooh’
Animated Short | Aeternum
Animated Short
Tijdens The New York Festivals International Television & Film Awards werd de animated short "Aeternum", beloond met de 2015 Gold World Medal voor Best Student Film. Gemaakt door studenten van de Zuid Afrikaanse Animation School ... Check!

Bonus: JUBU - Winner World Silver Medal 2015
Bieber & Friends Lipdub | I Really Like You
Bieber & Friends Lipdub
Justin Bieber zagen we paar weken geleden nog levend geroosterd worden in Comedy Central's "Bieber Roast" en zien we dit keer samen met een groep vrienden, waaronder Ariana Grande, een vrolijke lipdub video doen van Carly Rae Jepsen's hit "I Really Like You"...

Bonus: I Really Like You #VANJAMS
Pizza Party Train | Improv Everywhere
Pizza Party Train
Omdat iedereen van pizza houdt hebben de mensen van Improv Everywhere een speciale verrassing voor de reizigers van de meest hoffelijke e-train wagon van New York. Even wachten, PIZZA!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers