Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013


TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Euphoric Hardstyle Videomix 2015 | Vol.9
Euphoric Hardstyle Videomix 2015
Het weekend staat weer voor de deur en in het weekend gaan we natuurlijk op stap om te feesten op muziek zoals in deze heerlijke Euphoric Hardstyle Videomix van JLmedia.. Volume 9!
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
29 Minutes of Cosplay | Dragoncon 2014
29 Minutes of Cosplay
In deze extra lange 29 minuten durende Dragoncon 2014 video van beatdownboogie gaan we nog eventjes terug naar het Dragoncon 2014 evenement en zijn cosplayers in high quality.. Check!
Failtube [27 February 2015]
Whooops Fixed it.. Coming home Drunk
Meer Failtube!
One Day With You | DJ Pogo
One Day With You
De verrichtingen van de Australische DJ Pogo volgen we al een tijdje hier op TLP. Hij maakt er een sport van om met allerlei soundbites uit bekende film / tv producties iets nieuws te creëren en doet dat vandaag met soundbites uit films als o.a. Billy Elliot en Empire Of The Sun.. Kijk en luister mee!
Scooter Accidents and Crashes 2015
Scooter Accidents and Crashes 2015
Het aantal ongevallen met scooters is de laatste jaren drastisch toegenomen tot zo'n 10.000 ongelukken per jaar. Hoogste tijd voor een "Scooter Accidents and Crashes" compilatie...
Top 10 Dogs Welcoming Soldiers Home
Top 10 Dogs Welcoming Soldiers Home
De allerbeste clips waarin honden hun uitgezonden baasjes thuis verwelkomen zie je nog eens terug in deze top 10..
Wallpaper Magic [491]
wallpapersMeer Wallpapers
Best News Bloopers February 2015
Best News Bloopers February 2015
De maand februari zit er bijna op en dat betekent dat we weer een aantal "Best of" de maand compilaties voorbij zien komen, de aankomende dagen. We beginnen met de beste bloopers uit nieuwsuitzendingen van de maand februari 2015..
Kingsman vs Uptown Funk
Kingsman vs Uptown Funk
De film "Kingsman: The Secret Service" draait momenteel in de Nederlandse bioscoop en is een film die ik graag wil zien. Het nummer Uptown Funk van Bruno Mars is erg populair momenteel en iemand was zo creatief om allerlei beelden uit de Kingsman film op de beat van dit nummer te zetten.. Het ziet er vervolgens zo uit!
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
When Science Goes Wrong
When Science Goes Wrong
Scheikunde, natuurkunde het zijn exacte vakken waar je iets aan hebt al blijkt niet iedereen altijd even goed opgelet te hebben tijdens deze schoolvakken.. Kijk mee!
TLP Best of November 2014 [Mashup]
TLP Best of November 2014 [Mashup]
Door alle drukte die de maand december met zich meebrengt waren we nog niet aan onze maandelijkse mashup toegekomen. Tot vandaag dan! De muziek is van Elephante en het nummer heet Shake the Earth ft. Lyon Hart, hier te downloaden. Kijk mee want in een slordige 4 minuten komen de beste clips van de afgelopen maand weer in sneltreinvaart voorbij in de Best of TLP November 2014 videomashup.. En ja, het is weer een juweeltje! UPDATE: PLAYLIST!

Sports Illustrated Swimsuit 2015 | Uncovered
Sports Illustrated Swimsuit 2015
De afgelopen weken werden we verblijd met allerlei 2015 Sports Illustrated Swimsuit filmpjes, die we vandaag in sneltreinvaart nog eens voorbij zien komen in deze exclusieve montage video..
Xtreme Pizza Delivery
Xtreme Pizza Delivery
Het valt niet mee om pizza's te bezorgen en al helemaal niet als dat moet onder extreme omstandigheden zoals in deze coole viral van Nissan.. Check!
Failtube [26 February 2015]
Warphole or Sinkhole Madonna stage dive Parenting in Russia
Meer Failtube!
Short Film | The Unemployed
The Unemployed
Short films worden steeds mooier en professioneler zo lijkt het. In deze Zweedse short, "The Unemployed", die boordevol actie scenes zit zien we dat zelfs de Zweedse onderwereld te kampen heeft met werklozen.. Hoe het afloopt ?!
TLP Wallpaper Magic Archive

FPV Quadcopter Racing thru Forrest
FPV Quadcopter Racing thru Forrest
Drones zijn de toekomst en de ontwikkelingen rond deze onbemande vliegmachines volgens elkaar in rap tempo op. Vandaag gaan we racen met quadcopters door een bos, al is dat nog niet zo heel erg gemakkelijk..
A Brief History of House Music
A Brief History of House Music
Met Eclectic Method gaan we eventjes terug in de tijd om te zien hoe "House Music" tot stand kwam en welke kant het sindsdien is opgegaan.. Nostalgie!
Toys 4 Boys Wallpapers [82]
toys4boysMeer Toys 4 Boys
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Do you like to F U N K ?!
Do you like to F U N K ?!
Onze vriend The Digital Duke zit niet stil en maakt zijn video-edits aan de lopende band. In deze mix, heerlijke funky muziek terwijl we kijken naar vrouwelijk schoon.. Nice!
John Wick: Serious Killer
John Wick: Serious Killer
In de film John Wick, zien we eindelijk weer eens Keanu Reeves in een helden rol. Hoofdpersonage John Wick krijgt het aan de stok met de zoon van een machtig misdaad familie die het hondje van zijn net overleden vrouw afmaakt. Helaas weet deze zoon niet van John's verleden als hitman voor zijn vader en diens organisatie. Deze film is een aanrader
Jukin's Top 5 Sleepy Sleepers
Jukin's Top 5 Sleepy Sleepers
De mensen van JukinVideo hebben weer een leuke Top 5 samengesteld met dit keer allerlei slaperige mensen, die niet kunnen wachten op hun eigen bedje.. Check!
KATSUCON 2015
KATSUCON 2015
Met de mensen van Beat Down Boogie nemen we een kijkje op het Katsucon 2015 evenement waar weer de nodige mensen moeite hadden gedaan zich op originele wijze uit te dossen, de zogenaamde "cosplayers" .. Check: Pretty Strange en deel 2, Smiles Were Bright ..
Eating A Banana In Front Of Strangers
Eating A Banana In Front Of Strangers
We sturen een paar meiden de straat op met een banaan en gezonde eetlust. Eens zien hoe de mannen reageren wanneer de dames de banaan pal naast hun "verorberen"..
Failtube [25 February 2015]
Croc vs Bird Nope no Ronaldo Blonde vs Fireworks
Meer Failtube!
Short Film | Power / Rangers
Short Film
Een epische fanmade shortfilm van director Joseph Kahn met in de hoofdrol Power / Rangers.. Een must see!
Awesome RC Drift Cars in Japan
Awesome RC Drift Cars in Japan
Mannen zullen wel altijd jongens blijven en zeker als er dit soort speelgoed voorhanden is. Kijk mee naar dit groepje Japanners die met op afstand bestuurbare autootjes tegen elkaar racen / driften ..
Watts Zap 2015 - Part 8
Watts Zap 2015 - Part 8
Het is woensdag en dat betekent dat er weer een nieuw deel uit de Watts Zap serie voor je klaarstaat. Deeltje 8 van 2015!
Hobbit Heli Mountain Biking in NZ | Devin
Hobbit Heli Mountain Biking in NZ
Gingen we laatst nog "Sandboarden" in New Zealand met Devin Supertramp, vandaag neemt hij ons mee in een helikopter om te gaan mountainbiken, Hobbit Style!


Hier de behind the scenes beelden!
Eminem Mashup LIVE
Eminem Mashup LIVE
Luister eventjes mee naar de heren van "That's What She Said" die een erg leuke medley van Eminem's liedjes hebben gemaakt en die live ten gehoor brachten gisteren bij BNN's "Bende van der Lende"..
House of Cards in 9 minutes Recap
House of Cards in 9 minutes Recap
Aanstaande vrijdag keert Frank Underwood terug in de serie House of Cards wat aan een derde seizoen begint. Ik zal niet al te veel vertellen vanwege de spoilers maar mocht je een opfrisser nodig hebben dan is deze recap van de FineBros, waarin ze vliegensvlug door de twee seizoenen heen rennen, een goede..
Ultimate Parkour Fails Compilation
Ultimate Parkour Fails Compilation
In de midweek faal compilatie van Fail Army dit keer allerlei parkour en freerunners die op hun plaat gaan in de Ultimate Parkour Fails Compilation ..
The Best Videos compilation Part #3
The Best Videos compilation Part #3, awesome
Animals being Cute compilation 2015
Animals being Cute compilation 2015
Dieren zijn leuk en huisdieren zijn ook nog eens lief. In deze compilatie niets anders dan leuke lieve dieren die in een kleine vijf minuten over je scherm rollen.. Check!
Failtube [24 February 2015]
Afroman vs Fan Mc Donalds Freak Out Bird attacks girl on Bike
Meer Failtube!
Spit Battle - Dijsselbloem vs Varoufakis
Spit Battle - Dijsselbloem vs Varoufakis
We hebben weer een spit battle uit het programma Cojones wat iedere zaterdag op de buis is tegenwoordig en waar we vandaag onze eigenste Jeroen Dijsselbloem het zien opnemen tegen de Griek Varoufakis met als onderwerp de terugbetaling van onze centjes door de Grieken. Gelukkig hoeft Jeroen het niet alleen op te nemen tegen de Griek en krijgt hij hulp van Merkel..
LipDJ | World Of Hardstyle 2015 Spring
LipDJ
Jawel, het eerste zonnetje laat zich voorzichtig zien en dat betekent maar één ding, de lente is in aantocht. Hardstyle freak en deejay LipDJ maakt van de gelegenheid gebruik zijn World of Hardstyle Spring 2015 videomix te lanceren... Katsjing!
Introducing Cassie Lansdell | Hot or Not ?!
Cassie Lansdell
Ik stel je voor aan het UK model Cassie Landsdell die behalve model staan ook nog een zangcarrière ambieert maar we vandaag vooral gaan beoordelen vanwege haar uiterlijk. Doen jullie mee ?! Wat denk je ? Cassie Landsdell, Hot of toch Not ?!
Wallpaper Magic [490]
wallpapersMeer Wallpapers
Samsung Man
Samsung Man
Ik moet eerlijk toegeven dat ik sinds de komst van Apple's allereerste iPhone, eigenlijk nooit de behoefte heb gehad om een smartfoon of tablet van een ander merk uit te proberen. En dat terwijl deze epische Samsung Man toch echt z'n best doet, mij te overtuigen..
The Evolution of Viral Video | YouTube (10)
The Evolution of Viral Video
Video upload site Youtube is in 10 jaar tijd de grootste video uploader ter wereld geworden en in dit 10 jarige overzicht zie je hoe het begon en waar het ondertussen heen is gegaan. Een nostalgische reis door het verleden waarin je weer allerlei bekende clips van het afgelopen decennium voorbij ziet komen.. Ook Zapatou heeft speciaal voor dit jubileum iets gemaakt.. Check!
Oscars reenacted by Pug Puppy 2015
Oscars reenacted by Pug Puppy 2015
De Oscars uitreikingen van 2015 zitten erop, maar toch blikken we nog eventjes terug met deze puppy, die alle best genomineerde films van deze Oscar editie nog eens zelf naspeelt.. Cute!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers