Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013


SEAT Short vs Fast | Roadtrip
SEAT Short vs Fast
Twee teams met BN'ers racen in vijf dagen van Berlijn naar Barcelona. Voor Team Cupra, rijden Kay Nambiar en Ferry in de sportieve SEAT Leon ST Cupra, zij nemen het op tegen Freddy Tratlehner en Rick Brandsteder van Team X-perience in de SEAT Leon X-perience, het off-road-broertje van de Cupra. Kiezen de teams voor de kortste of toch de snelste route?
Advertisement
Failtube [2 September 2015]
Airbag Testing IRL Bears can't Jump Moron on Fire
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
Nazi Skinhead gaat los tegen Asielzoeker
Nazi Skinhead gaat los tegen Asielzoeker
Er komen momenteel hele treinladingen vol met vluchtelingen onze kant op en dan vooral naar onze Oosterburen de Duitsers, die er dit jaar zo'n 1 miljoen verwachten. Niet iedere Duitser zit er op te wachten en zo ook niet deze skinhead... althans.. we filmen de reacties van het voorbij lopende publiek..
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
The Films of Bennett Miller
The Films of Bennett Miller
Pizza bezorgen bij de Praxis Gone WRONG
Pizza bezorgen bij de Praxis Gone WRONG
We bezorgen onze pizza's waar je maar wilt en dus ook bij iemand die aan het shoppen is in een bouwmarkt van de Praxis, al was het personeel daar niet zo heel erg blij mee en belde zelfs de politie.. Flauw!
Sexy Shorts [2 September 2015]
April Rose Joy Corrigan Jorgie Porter
Back to School Fails Compilation 2015
Back to School Fails Compilation 2015
Het is woensdag en dat betekent dat we je de midweekse faal compilatie van Fail Army voorschotelen waarin vandaag schoolgaande kids de hoofdrol spelen in deze 2015 editie van hun "Back to School Fails Compilation" ...

Archives:
- Back to School Fails of 2014!
Action Movie Kid goes Target
Action Movie Kid goes Target
Ook Action Movie Kid moet weer naar school en werd gevraagd door warenhuisketen Target, daar zijn schoolspulletjes te kopen. Action Movie Kid stijl natuurlijk!
I Caught a Fish with my Drone
I Caught a Fish with my Drone
Drones, je kan er niet meer omheen en in de toekomst zullen we alleen nog maar meer mee te maken krijgen. Boodschappen diensten per drone, of zelfs een pizza laten bezorgen per drone, het is de toekomst. Ook om te gaan vissen hoef je straks de deur niet meer uit .. Zie hier de allereerste vis, gevangen met een drone! Extra: Drones are Amazing 2015!
Frisbee Football Battle
Frisbee Football Battle
Trickshot goeroe Brodie Smith volgen we ook al een tijdje hier op TLP en vandaag is hij terug met een "Frisbee Football Battle" waarin hij het opneemt tegen, zichzelf..
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Pet Peeves
Pet Peeves
Ik stel je voor aan Aaron die samen met zijn kat Mike woont in een appartement, wat nogal eens tot strubbelingen leidt..Bonus:
- "Catfishing" on the Warrior River
De Volkswagen kinderwagen, DIT IS 'M!
De Volkswagen kinderwagen, DIT IS 'M!
Kennen we de "Volkswagen rijders verwachten meer" commercial nog, waarin allerlei vervoermiddelen op de hak worden genomen omdat Volkswagenrijders meer gewend zijn ? In die commercial komt ook een kinderwagen voor die wel wat extra toeters en bellen kan gebruiken. Volkswagen bouwde 'm IN REAL LIFE, hier te zien...
Best NBA Mascots & Cheerleaders 2015
Best NBA Mascots & Cheerleaders 2015
Tijdens de basketbal wedstrijden in de NBA competitie is er langs het veld ook genoeg te zien. Zo zijn er altijd cheerleaders aanwezig die hun team naar de winst proberen te leiden, en mascottes die het publiek proberen te vermaken.. Hier de beste en leukste beelden uit het 2014-2015 seizoen..
Animated Short | Wire Cutters
Animated Short, Wire Cutters
We hebben vandaag weer eens een heerlijke animated short voor je, genaamd "Wire Cutters" wat gaat over een kolonie robotten in een mijn..
Failtube [1 September 2015]
Epic Knockouts Soapbox Mishap Dodge Power
Old Man on HoverBoard | + Prank Roundup
Old Man on HoverBoard
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld en we beginnen dit keer met Sam Pepper als "Old Man" op een hoverboard..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Minecraft In Real Life Pranks 4
Bonus 2: Balloon S*it on Girls Prank
Bonus 3: Coackroaches in Tent prank
Bonus 4: Girl with Superhuman Strength
TLP Wallpaper Magic Archive

Watts Zap 2015 - Part 40 | Athletics special
Watts Zap 2015 - Part 40
De sport stond de afgelopen weken in het teken van de "World Athletics Championships 2015" en wij hebben vandaag een leuke Eurosport special van Watts voor je klaarstaan. Nummer 40 van 2015, uitgezonden op 31 augustus 2015! Nog veel meer Watts Zap hier!
Beautiful Philippines Voyage
Beautiful Philippines Voyage, Milford Sound, Supertramp
Terwijl je luistert naar de coole muziek van Bird Passengers en het nummer "Mountain to Cover" neemt filmmaker ScottDW ons mee op een prachtige reis op de Filipijnen in 4K.. En ondertussen neemt Devin "Supertramp" Graham ons mee naar het 8ste wereldwonder "Milford Sound" in New Zealand.
Sesame Street: Nosh of the Titans
Sesame Street: Nosh of the Titans, sesamstraat, parodie
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
How to Catch a Social media predator
How to Catch a Social media predator
Met de komst van allerlei social media sites wordt het steeds eenvoudiger om contacten te leggen met mensen die je in het echte leven waarschijnlijk nooit was tegengekomen. Dat kan leuk zijn maar ook gevaarlijk. Zo hebben pedofielen en andere mafkezen die niets goed in de zin hebben ook ineens toegang tot een hele nieuwe doelgroep. Vandaag pakken we er eentje!
Back to the Future Trilogy in 1.21 Minutes
Back to the Future Trilogy in 1.21 Minutes
Een van de beste film series is nog steeds de Back to the Future trilogie van Steven Spielberg. Door de jaren heen zagen we al heel wat grappige en minder grappige tributes aan de film voorbij komen, maar nog nooit zo kort als deze versie van Burger Fiction die zo'n 5 uur film in slechts 1.21min. samenvat...
Air Guitar World Championship 2015
Air Guitar World Championship 2015
Afgelopen week werd er in het noordelijkste puntje van Finland het 20ste "Air Guitar World Championships" gehouden, wat gewonnen werd door de Rus Kereel ”Your Daddy” Blumenkrants. Hier een impressie !
Awesome Summer of 2015
Awesome Summer of 2015
Ondanks dat we bijna in september zitten is het nog steeds warm in ons anders zo koude kikkerlandje en ik kan me geen zomer herinneren die zo goed was als deze zomer van 2015. Daar hoort dan ook een mega vette zomerse montage video bij, dacht ik zo... Check!
Failtube [31 Augustus 2015]
Chinese BBQ Dancer Armed Robbery gone Wrong You are doing it Wrong
Best Sexy Girls seducing men gags of JFL
Best Sexy Women Seducing Men gags of Just For Laughs
We hadden nog de wekelijkse "Best of" compilatie van Just for Laughs te goed, waar ik gisteren niet aan toegekomen ben. Het zijn de beste grappen waarin mooie vrouwen avances maken naar nietsvermoedende mannen, terwijl ze natuurlijk gefilmd worden met de verborgen camera...
Thai Vizer CCTV commercial
Thai Vizer CCTV commercial
Je hoeft niet te verwachten dat het Thaise basketbal team ooit wereldkampioen zal worden, maar commercials maken, dat kunnen de Thai als de beste. Check eventjes deze tv-reclame voor de oogdruppels van Vizer..

-Zakdoekjes alert-
Paddock Girls of the BritishGP 2015
Paddock Girls of the BritishGP 2015
Leuk, die lawaai makende machines op een race circuit maar buiten de baan gebeuren ook interessante zaken. Zoals de Paddock Girls bewonderen die er weer bij waren tijdens de dit weekend verreden British GP 2015! Check!

EXTRA:
Mooiste beelden van de BritishGP hier!
Splitting all over New York
Splitting all over New York
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind dit soort gasten die maar zo een split of spagaat kunnen doen altijd een beetje eng. Alleen al de gedachte eraan doet me pijn... Ik stel je voor aan Logan Paul, die z'n ding doet in New York....
Wallpaper Magic [554]
Images, WallpapersMeer Wallpapers
Psycho Girl Tinder Date Scare | +RoundUp
Psycho Girl Tinder Date Scare
Deze gast denkt een relaxte date via de "Tinder App" gevonden te hebben maar bemerkt al snel dat hij is overgeleverd aan een iets wat psycho dame die het net zie zo heeft op mannen die alleen maar aan seks denken en heeft andere plannen! 100% Ownage!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Movie Voice Prank in Beverly Hills
Bonus 2: Lamborghini Craigslist Prank
Bonus 3: How to make your girlfriend a cake... Literally
Easy Money: Changing 10 into 50 dollar
Changing 10 into 50 dollar Notes
We klagen wel over onze Euro's en de waarde vermindering die ons geld heeft ondergaan in de afgelopen 15 jaar maar het kan nog veel slechter. Wat dacht je van de Dollar, het meest nagemaakte bankbiljet ter wereld ? Zie hier hoe men van een 10 dollar briefje een 50 dollar briefje heeft gemaakt, ik zeg knap!
SaBo-FX | Close 2 U
SaboFX, Close 2 U
We volgen de verrichtingen van de Nederlandse producer Joost Kuin, aka Sabo-FX, al een tijdje en presenteren vandaag zijn meest recente werk, de track "Close 2 U". Zoals altijd zit er ook dit keer een heerlijke begeleidende videoclip bij met dames van Playboy... Enjoy!
Het Pinnen van de Toekomst ?
Het Pinnen van de Toekomst ?
ING loopt graag voorop met technologische vernieuwing en dat bleek gisteren op het CS Station van Den Haag waar reizigers de kans kregen 'n Apple Watch te winnen, door te praten met een stemherkenningskluis. Doordat iedere stem uniek is, kan het gebruikt worden als pincode en sinds afgelopen maand kunnen ING klanten al betalen met stemherkenning via de mobiel bankieren app. Het nieuwe pinnen ?
Judgement Day | Robots in the Movies
Judgement Day, Robots in the Movies
We hebben een leuke film mashup van Menno Kooistra voor de 2015 editie van het Amsterdamse Imagine Film Festival. Het 2015 thema was "'We Love Robots", en in deze mooie "Judgement Day" mashup zie je beelden uit zo'n 60 bekende en minder bekende films in rap tempo voorbij komen..
Sweet Dreams | Tom Thum Beatbox
Sweet Dreams, Tom Thum, Beatbox
Kennen we de hit "Sweet Dreams" uit 1983 van de Eurythmics nog ? Een klassieker natuurlijk en de definitieve doorbraak voor muzikanten Dave Stewart en Annie Lennox. We kijken naar beatboxer Tom Thum die een coole eigentijdse versie van dit nummer in elkaar gesleuteld heeft, met behulp van een zgn. "Boombox", en eerlijk is eerlijk, het klinkt best..
Official Homeland Season 5 | Trailer
Official Homeland Season 5
Een van de betere series die binnenkort weer van start gaat met het vijfde seizoen is Homeland. Ik heb vast de trailer voor seizoen 5 wat op 4 oktober in de VS van start gaat..
Cats vs Drones
Cats vs Drones
Dat je met een drone de meest coole filmpjes kan maken weten we ondertussen maar wat vinden onze huisdieren van dit soort onbemande vliegmachientjes ? We nemen de proef op de som!
Best Videos of the Month August 2015
Best Videos of the Month August 2015
We zijn aangeland aan het einde van de maand augustus 2015 en dat betekent dat er een overzichtje is van Jukinvideo met hun beste uploads van de afgelopen maand.
Ideal Body types Around The World
Ideal Body types Around The World
Schoonheid verschilt nogal per land en om dat goed te kunnen vergelijken fotoshoppen we één model om allerlei lichaamstypes per land uit te beelden. Kijk mee! Wat is jouw favoriete land / lichaamsbouw ?
Break's Summer Fail compilation
Break's Summer Fail compilation
Flying Superman Prank | +Round Up
Flying Superman Prank
Ik heb een stapeltje verborgen camera grappen van Just for Laughs voor je verzameld en we beginnen met een Superman die de weg kwijt is, hieronder meer clips. Check het uit!
EXTRA JUST FOR LAUGHS VIDEO'S
Bonus 1: Super Glue Handshake
Bonus 2: Flying Papers prank
Bonus 3: From Fake to Real Skunk Prank
Top 10 Craziest Commentators
Top 10 Craziest Commentators
Wij hadden ooit Theo Koomen die bekend stond als dé sport commentator van het vaderland en eigenlijk kwam daar nooit iemand meer dicht in de buurt. In deze top 10 zie je de meest gekke sport verslaggevers in de geschiedenis van het voetbal.. Check!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers