Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of October 2014 [Videomashup]
TLP Best of October 2014 [Videomashup], ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand oktober 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of October 2014 Videomashup"...
This is Epic 2K14
This is Epic 2K14
Het internet staat vol met People are Awesome compilaties en op TLP zie je ze dan ook regelmatig voorbij komen. Sommige van die clips steken echter met kop en schouders boven de rest uit, dit is er zo ene... Kijk mee!

Ook Awesome:
Bonus 1: Spyker supercar vs Eagle
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
DJ Muscleboy presents Musclebells
DJ Muscleboy presents Musclebells
Het zal mij misschien ontgaan zijn maar een echte kersthit is er dit jaar (nog) niet, dacht ik. Hoogste tijd dus om deze DJ Muscleboy, deejay en fervent bodybuilder, aan je voor te stellen. Zijn kersthit 2014 "Musclebells" is een soortement van mix tussen Scooter en Wham en de bijhorende videoclip zit bovendien ook nog eens vol met mooie dames.. Wat denk jij ?! Word het een hit ?!
Wie van de Drie [20 December 2014]
Marica Olga Lydia
The Best of Metal Meets Films
The Best of Metal Meets Films
Er waren ondertussen al vijf clips in de Metal meets Films reeks van Marca Blanca en in deze "Best of" compilatie zie je nog eens het allerbeste uit die vijf clips, in het kort.
Animation Roundup
christmas-cardWallflower Tango Daddy Christmas
Meer Animation!
Stop Takin' My Sh*t | Liam Neeson
Stop Takin' My Sh*t
Dat Liam Neeson een badass is dat wisten we ondertussen en de film reeks Taken is dat evenzo. Althans, de eerste twee delen waren super en het derde deel kan je in de bioscoop gaan zien vanaf 15 januari 2015, hier de trailer. In Taken raakt Liam Neeson telkens iets kwijt, en dat is hij helemaal zat..
Official Playboy Germany Calendar 2015
Official Playboy Germany Calendar 2015Meer 2015 Calendars
Hunter killed Christmas | Rémi Gaillard
Hunter killed Christmas
Fransman Remi Gaillard volgen we al vanaf het prille begin van zijn prank carrière in 2008, en ondertussen staan er een kleine 75 van zijn hilarische grappen op TLP. Vandaag is hij verkleed als kerstman net eventjes kakken als er een jager voorbij komt ...
Best of Ronnie Street Stunts 2014
Best of Ronnie Street Stunts 2014
We volgen Youtuber Ronnie, van Youtube kanaal Ronnie Street Stunts al een tijdje hier op TLP en zien zijn video's altijd graag voorbijkomen. In deze "Best of 2014 reel" zie je nog eens zijn meest populaire clips van het afgelopen jaar voorbij komen.. Hier de 2013 editie!
Best Fails of the Week 3 December 2014
Best Fails of the Week 3 December 2014
Het afgelopen jaar hebben de jongens van Fail Army ons iedere weekend verwend met hun wekelijkse faal overzichtjes en het is langzamerhand wachten of er ook een "Best fails of 2014" komt van hun hand. Zo ver is het nog lang niet en voorlopig moet je het nog doen met de "Best Fails of the Week" compilatie, de derde van december 2014!
TLP Best of September 2014 [Mashup]
Mashup September, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of September 2014 Videomashup"...
Ultimate Kate Upton Tribute
Ultimate Kate Upton Tribute
Volgens sommige is Kate Upton een van de mooiste vrouwen die momenteel op de aardbol rondloopt, en eerlijk gezegd kan ik ze daarin geen ongelijk geven. Vandaag hebben we daarom een XL tribute aan de blonde diva, die het afgelopen jaar tevens haar film carrière op startte en dat niet onverdienstelijk deed.. Check deze 15 minuten durende, Ultimate Kate Upton Tribute!
Surprise Wedding Proposal & Ceremony
Surprise Wedding Proposal & Ceremony
Trouwen doe je als het goed is maar 1 keer, of nou ja, je kan het natuurlijk altijd nog eens dunnetjes overdoen, zonder daarvoor eerst te scheiden, met dezelfde vrouw. Zoals deze Steven die van het 10 jarige jubileum van zijn huwelijk met Kelli een waar spektakel maakt, compleet met fanfare en een koor.. Priceless!
Failtube [19 December 2014]
Drunkest Girl ever ? Epic Playground faceplant OMG it's Mom
Meer Failtube!
Street Workout World Championship 2014
Street Workout World Championship 2014
Het nieuwe jaar is een goede start om met goede voornemens, als stoppen met roken of meer aan sport gaan doen, te beginnen. Nu is sporten altijd al goed voor je gezondheid maar sommige mensen overdrijven het. Check deze beelden maar eens van het WK Street Workout 2014, zonder moe te worden..
Pizzababe Alisette Rodriguez
Alisette Rodriguez
In november kon je voor het eerst kennismaken met de 24 jarige Alisette Rodriguez uit Pennsauken, New Jersey en inmiddels staan er al twee galeries van deze schoonheid op TLP. Vandaag is ze nog eens terug om jullie alvast een fijn weekend te wensen, en maandag zijn onze Pizzababes er natuurlijk gewoon weer.. RATE!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Girlfriend Laxative Cookie | +Prank Roundup
Girlfriend Laxative Cookie
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je klaargezet met vandaag een laxerend grapje, een ondeugend elfje en nog twee prank video's.. Check!
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Naughty Little Elf Prank
Bonus 2: Secret Agent STALKER Prank
Bonus 3: Best of RILEY pro Magician 2014..
Wallpaper Magic [463]
wallpapersMeer Images
New York in the Movies
New York in the Movies
We houden hier bij TLP van films en zijn dan ook gek op dit soort "Filmography" mashups met allerlei beelden uit bekende films. Vandaag staat de stad New York in the Movies centraal ..
World of Hardstyle 2015
World of Hardstyle 2015
Nog een paar uurtjes werken en dan is het eindelijk weekend en in het weekend gaan we natuurlijk los! Om je alvast een beetje warm te maken voor een weekeinde feest hebben we vandaag 'n 1 uur durende hardstyle videomix van Deenis51... World of Hardstyle 2015!
Dirt Bike Crash Compilation 2014
Dirt Bike Crash Compilation 2014
Motorcross is niet ongevaarlijk en ieder jaar vallen er helaas weer doden bij deze sport. Neemt natuurlijk niet weg, dat het een spectaculaire sport is. Zelfs de crashes zijn spectaculair!
Indiana Bones in Raiders of the Lost Bark
Indiana Bones in Raiders of the Lost Bark
Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd fan ben geweest van de Indiana Jones films, zelfs het laatste deel wat door iedereen verguisd werd. Vandaag hebben we een clip met een hond in de hoofdrol Indiana Bones.. Geweldig gemaakt!
Hey Pssst... Toyota Kopen ?!
Oak Lawn Toyota - Keys in a Box
Het Japanse automerk Toyota bestaat al meer dan 75 jaar en gold jaren lang als een van de meest veilige auto's op de weg. Tegenwoordig zijn de meeste auto's van Duitse komaf en moet je je uiterste best doen om nog zo'n Japanner te kunnen verkopen. Maar als je er dan toch eentje gaat kopen doe het dan bij de heren van Oak Lawn Toyota, die zich met deze spoof "Keys in a Box" voor eens en altijd op de kaart zetten.
Failtube [18 December 2014]
Female roadrage No Zen Yoga WTF Happened Bro ?
Meer Failtube!
TOOT Underwear Testing
TOOT Underwear Testing
In Japan gaat alles net eventjes iets anders als bij ons en zo ook het testen van een nieuwe ondergoed lijn van het merk Toot. Vergeet je Calvin Klein en Björn Borg shorts, Toot gaat het helemaal worden!
Pizzababe Lucia Sitavancova
Lucia Sitavancova
Met nog een kleine twee weken te gaan in 2014 stel ik jullie toch nog voor aan een nieuwe vondst van ome Hefner. Dit is namelijk de Slowaakse schone Lucia Sitavancova geboren en getogen in Bratislava. Met haar 33B cup niet een van de dames die vooraan stond op tietuitdeeldag maar dat mag de pret niet bederven.. Doen jullie raten ?!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Freshpet Holiday Feast
Freshpet Holiday Feast
Nog precies een week en dan is het kerst, het familiefeest waarbij we ons tegoed doen aan allerlei lekkernijen en liedjes zingen onder de kerstboom. Ook voor dieren is het kerst en ook dieren zouden een kerstdiner moeten hebben, althans als het aan de dierenvoer grossiers van Freshpet ligt ... Kijk mee!
Lord Of The Rings: Let it Go Parody
Lord Of The Rings: Let it Go Parody
Watts Zap 2014 - Part 57
WattsZap, Watts
We zijn weer een weekje dichter bij de jaarwisseling en dat betekent een nieuw deel uit de Watts Zap 2014 reeks van Eurosport, en inmiddels zijn we aangeland bij deeltje 57!
CONAN Season 4 Supercut
CONAN Season 4 Supercut
Langzaam maar zeker worden dagelijkse Amerikaanse talkshows steeds populairder in Nederland. Zo kan je iedere avond al kijken naar Jimmy Fallon en ook de show van Jimmy Kimmel is mateloos populair. Conan kennen we wel maar kijken we niet, of dat verstandig is ?! Zie hier een supercut van Conan's vierde seizoen!
Star Wars Christmas Lights Show 2014
Best of Star Wars Christmas Lights Show 2014
Die gekke Amerikanen toch, versieren hun huis bij zo'n beetje iedere gelegenheid en zijn daar nog goed in ook. Ben je fan van Star Wars en heb je verder niks tegen de kerst ?! Check dan deze "Star Wars Music Christmas Light show 2014".. Spelen met lampjes voor gevorderden!
Ancilla Tilia in Popoz | Seizoen #2
Ancilla Tilia in Popoz
We hadden vorig jaar al een leuke clip met beelden van onze eigenste Ancilla Tilia uit de serie Popoz waarin ze een hete mortuarium medewerkster speelt. Inmiddels is er een 2e seizoen van Popoz en dus ook weer een heerlijke reel van de Rotterdamse blondine.. Check het uit!
Girls Peeking Into Bathrooms | +Roundup
Girls Peeking Into Bathrooms
Nog steeds vliegen ons de prank video's om de oren. Iedere dag verschijnen er weer zo veel dat er zo wat een site mee zou kunnen vullen. Uiteraard zoek ik voor jullie de krenten uit de pap en dat doen we vandaag met glurende dames en nog drie grappen, hieronder..
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Stalker Killer Prank Backfires
Bonus 2: Best Xmas Tree Ever (NSFW)
Bonus 3: Guess the Word and Win Prank
Failtube [17 December 2014]
Little Houdini Spin the Bottle Indoor Fetch
Meer Failtube!
Christmas Caroling | Improv Everywhere
Epic Christmas Caroling
De mensen van Improv Everywhere gaven een willekeurige familie de kerst van leven door bij hun langs te gaan vergezeld door een 20 mans orkest en een 13 leden tellend koor, die kerstliedjes kwamen opvoeren .. Cool!

Bonus 1: Breakdancing Santa Claus
Bonus 2: All I Want For Christmas, in 20 styles
Pizzababe Candace Leilani
Candace Leilani
Ik stelde je al eerder voor aan Candace Leilani, die deze maand Cybergirl of the Month December 2014 is bij Playboy en bij ons gewoon de Pizzababe van de dag. Deze schone brunette uit Eureka, Californië is 28 lentes jong en poseert in deze galerie voor Playboy fotograaf Damir K... Doen jullie raten ?!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Epic Edition of People are Awesome 2014
Epic Edition of People are Awesome 2014
We zien regelmatig de mooiste People are Awesome clips voorbij komen hier op TLP maar dit is er eentje om door een ringetje te halen.. Kijk maar even mee!

Ook Awesome:
Bonus 1: Moto Trials Through a Giant Igloo
Bonus 2: Terminator Genisys Paradox Edition
Girls Only 178 [the Mix]
girls-onlyMeer Images
Misheard Song Lyrics | the 2014 Edition
Misheard Song Lyrics
Wij kennen het in Nederland als Mama Appelsap maar de internationale editie van die fenomeen kennen we inmiddels als "Misheard Song Lyrics" waar we al een aantal delen van op de site hebben staan. Ieder jaar is er ook nog een jaar overzicht en dit is de 2014 editie van Misheard Song Lyrics.. Check!
Ultimate Girls Fails of the Year 2014
Ultimate Girls Fails of the Year 2014
Het is woensdag en op woensdag krijgen we tegenwoordig ook een compilatie van Fail Army voorgeschoteld. In deze 10 minuten durende fail compilatie zien we de beste fails van 2014 met allerlei dames in de hoofdrol!

Bonus 1: The Fails of Christmas!
Bonus 2: Crazy & Drunk People FAIL!
Google's Year in Search 2014
Google's Year in Search 2014
Waar werd er het afgelopen jaar allemaal opgezocht in Google ?! In dit overzicht zie je de meest gezochte zoektermen van het afgelopen jaar...

Aanraders