Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Skateboarding & BMX is Awesome 2014
Skateboarding & BMX is Awesome 2014
In een heel ver verleden heb ik ooit eens een BMX fiets gehad en stond er in onze wijk een heuse BMX baan waar ondergetekende heel wat uurtjes heeft doorgebracht. Een echte skateboarder ben ik nooit geweest maar toch gaan we in deze mooie compilatie kijken naar Skaters en BMX'ers, check het uit!
Failtube [28 Oktober 2014]
Arab Drift Speedboat Racing Wtach it Fly
Meer Failtube!
Experimental Mutant Nazi Scare | +Pranks
Experimental Mutant Nazi Scare, Halloween
Aanstaande vrijdag is het zover en kunnen we eindelijk Halloween gaan vieren en dat zal tijd worden ook want we komen inmiddels om in de prank video's met een Halloween thema. In Duitsland is er in de 40-45 oorlog heel wat misgegaan en kon een gemuteerde Nazie ontsnappen, om nu vlak voor Halloween weer op te duiken... Toeval ?!
EXTRA VIDEO'S!
Bonus 1 : Killer Jigsaw scare
Bonus 2 : Chainsaw Massacre prank
Bonus 3 : Halloween 2014 Pranks Montage
Pizzababe Chanel Elle
Chanel Elle
Slechts 20 lentes jong is onze "Pizzababe van de dag" Chanel Elle uit het zonnige Californië en vandaag komt de blonde vamp voor de tweede keer bij ons langs. Het is altijd zonnig en Californië en niet zo heel erg vreemd dus dat Chanel heerlijk van het zonnetje geniet in deze galerie van Playboy fotograaf Holly Randall ...

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Dude Perfect | Glow In The Dark Edition
Dude Perfect
De mannen van Dude Perfect vermaken ons ondertussen al een aantal jaartjes met hun trickshot video's en hebben voor hun meest recente video, iets heel anders bedacht... Kijk mee naar de Glow In The Dark Edition!
Strategy Game | Shadow Kings Dark Ages
Online Browser Game
MJ's Thriller in 20 Different Styles
MJ's Thriller in 20 Different Styles
Watts Zap 2014 - Part 46
Watts Zap 2014
Het was al weer eventjes geleden dat er een nieuw deel uit de Watts Zap reeks voorbij kwam op TLP waarmee we vandaag zijn aangeland bij deeltje 46 uitgezonden op 27 oktober 2014! ENJOY!
Goedemorgen! Ochtendgym
Goedemorgen, Ochtendgym !
Wil je je lijf een beetje in topconditie en vorm houden dan zal je toch echt af en toe iets aan beweging moeten doen, ook al is het nog zo vermoeiend. Gelukkig is er genoeg te zien op de sportschool wat het sporten nog enigszins verdraagzaam maakt. Zeker op deze sportschool ...
25 Celeb Impressions by Christina Bianco
25 Celebrity Impressions by Christina Bianco
Christina Bianco is iemand die moeiteloos allerlei beroemdheden imiteert zoals we al eerder konden zien in deze clips. en demonstreert dat dit keer live terwijl ze het nummer "Forget you" ten gehoor brengt...
Award Winning Browser Game | Desert Operations
20140902-desert-operations.jpg
Serie in Memoriam | Boardwalk Empire
Serie in Memoriam
Boardwalk Empire is / was een van mijn favoriete series waarvan gisteravond in de USA de laatste aflevering werd uitgezonden. De serie vertelt het levensverhaal van gangster Enoch L. Johnson, in de serie Eunoch Thompson, en gespeeld door Steve Buscemi, die Atlantic City met harde hand regeerde in de periode 1920 tot 1930. Eerder kon je al de Kill Reels zien. In de tribute Boardwalk Empire in Memoriam zie je de gangsters die het einde van de serie niet haalde.
EXTRA!
Bonus 1 : Boardwalk Empire in Dreams
Bonus 2 : How does it feel to have everything
Bonus 3 : Boardwalk Empire 30 Min Featurette - The Final Shot
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

More Cosplay on the NYCC 2014 | Part 2
More Cosplay on the NYCC 2014
Afgelopen week kon je het eerste deel zien van het bezoek wat Youtube kanaal Beatdownboogie bracht aan de New York Comic Con beurs en vandaag hebben we het tweede deel gekregen... kijk mee!
Failtube [27 Oktober 2014]
Police Troll Busted Female vs Fire Bikini Win or Fail
Meer Failtube!
Exorcist Demon Spider Walk Scare
Exorcist Demon Spider Walk Scare
Aanstaande vrijdag is het Halloween 2014 en tot die tijd blijven we dit soort enge pranks posten. Wat dacht je van deze Exorcist Demon Spider Walk Scare, muhahahaha!

Meer Halloween 2014 Pranks hier!
Pizzababe Paige Phillips
Paige Phillips
We weten ondertussen dat Paige geen familie is van de familie Phillips uit Eindhoven maar gewoon afkomstig is uit het Engelse Bristol en je kon haar al eerder op TLP bewonderen in deze galeries. Vandaag is de 21 jarige Paige wederom onze Pizzababe van de dag, en ik hoor graag hoe jullie over deze dame denken.. RATE!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Guy Who Doesn’t Get It
Guy Who Doesn’t Get It
Vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars en dat levert nog al eens wat verwarring op. Zonder er erg in te hebben verstaan vrouwen soms heel iets anders dan wat mannen bedoelen en andersom ook.. Dat laatste is een beetje jammer voor deze gast, die er werkelijk een potje van maakt ...
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Animal Kingdom Part 19 | Oktober 2014
Animal KingdomMeer Animal Kindom
Summer Pop Medley 2014
Summer Pop Medley 2014
Dat de zomer voorbij is weten we ondertussen, en langzaam maar zeker maken we ons op voor de aankomende winter. In de zomer zijn er altijd zomerhits waarvan je de melodie maar niet uit je hoofd krijgt. Sam Tsui en Kurt Hugo Schneider hebben zelf een medley ingezongen van deze hits, de Summer Pop Medley 2014!
If You Knew...
If You Knew...
Relaties, het valt niet mee zeker als je vrijgezel bent en echt op zoek bent naar iemand om je leven mee te delen. Maar wat als je van te voren zou weten hoe je relatie er in de toekomst uit zal zien, of erger nog hoe het eindigt ...
Supernatural Jedi Force Prank | Part 1 & 2
Supernatural Jedi Force Prank
We hebben telekinetische krachten gekregen en gaan de straat op om die te testen terwijl argeloze omstanders verbaasd toekijken in twee delen... Deel 1 en Deel 2!
EXTRA!
Bonus 1: Killer Toddler Prank
Bonus 2: Guy Pulls Ring Through His Neck
Bonus 3: Executioner Halloween Scare

Join Tastelikepizza on Facebook

Paddock Girls of Sepang 2014
Paddock Girls of Sepang 2014
Het MotoGP circus is dit weekend in Maleisië op het Internationale circuit van Sepang neergestreken, en naast voorbij zoevende race machines kon het publiek ook genieten van de altijd mooie Paddock Girls langs de baan. Ook deze week hebben we dat filmpje voor je opgezocht en kan je hier bekijken ..
Dubstep Dance | Marquese Scott - Jacq
Dubstep Dance
Dat Marquese Scott kan dansen weet de gemiddelde TLP bezoeker ondertussen al wel en we volgen de man met elastieken ledematen al sinds zijn eerste video. Dit is zijn meest recente clip op muziek van Jacq!
Wie van de Drie [26 Oktober 2014]
Dana Gia Marie Holly Gibbons
Best Halloween Pranks of Just for Laughs
Best Halloween Pranks of Just for Laughs
De "Best of Just for Laughs" montage clip van deze week heeft uiteraard het thema Halloween, en duurt een kleine 8 minuten. Zie hier de beste verborgen camera Halloween grappen van het Canadese Just for Laughs!
Sharon Stone Filmography 1980 - 2013
Sharon Stone Filmography 1980 - 2013
Na de film "Basic Instinct" van Paul Verhoeven was de Amerikaanse Sharon Stone in een klap wereldberoemd, mede door de ondervraging scene in die film, zie thumb. We gaan terug naar het jaar 1980 toen haar carrière begon met een klein rolletje in de film "Stardust Memories" tot 2013 met haar rol van Dr. Parker in de film "Fading Gigolo"... Wat vinden jullie ? Sharon Stone, Hot or Not ?!
Freaky The Scary Snowman | Halloween '14
Freaky The Scary Snowman
Het is al weer het vijfde jaar op rij dat "Freaky The Scary Snowman" argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf jaagt door ze uit het niets te laten schrikken. Speciaal voor het naderende Halloween 2014 feest, vandaag deze special!

Z'n broer Scary Pumpkin Patch Killer ..
Toys 4 Boys Wallpapers [78]
toys4boysMeer Toys 4 Boys
People Are Awesome 2014 | Insane Edition 3
People Are Awesome 2014
Ga er eventjes lekker voor zitten want in de komende 12 minuten komen er weer allerlei mooie beelden van extreme sporters met een "deathwish" voorbij, in deze "People are Awesome 2014, Insane Edition 3" compilatie...
Jukin's Top 10 Videos of the Week #43
Jukin's Top 10 Videos of the Week #43
Ook dit weekend is er weer een Top 10 met Jukin's best video's van de week... Week #43!

Ook website Break.com heeft wekelijks een overzichtje tegenwoordig, zie hier Break's Best Fails week #43!
Holland Got Talent Finale 2014
Holland Got Talent Finale 2014
Gisteravond was de finale van het zevende seizoen van Holland’s Got Talent. En die werd gewonnen door de 81-jarige Léon Lissitza die het nummer "She" van Charles Aznavour zong en daarmee definitief de jury kon overtuigen van zijn talent. Girlband Liptease eindigde op de tweede plaats, en de jongens van J’Chanel werden derde. Hieronder de optredens!
VIDEO'S!
1e plek : Léon Lissitza - "She"
2e plek : Liptease - Zangmedley
3e plek : J'Chanel & Giomaro
The Orc Dance in 4K
The Orc Dance in 4K
De film The Hobbit is voortgekomen uit de Lord of the Rings reeks en zo ook de Orc's voor wie het vandaag ook zaterdagavond is. Ook in Orc land is de zaterdagavond, de avond om te gaan dansen... kijk maar mee!
Zap de Spi0n Part 241
Zap de Spi0n Part 241
Het was al weer tijd voor een nieuw deel uit de Zap de Spi0n reeks, waarin we nog eens de meest virale clips van de afgelopen week te zien krijgen in compilatievorm en zijn aangeland bij deeltje 241...
Wie van de Drie [25 Oktober 2014]
Colette Alexis Ren Malena
Best Fails of the Week 4 | October 2014
Best Fails of the Week 4 October 2014
De allerbeste fails van de afgelopen week, kon je al voorbij zien komen in onze dagelijkse Failtube en in het weekend is er dan altijd nog de wekelijks fail compilatie van Fail Army, voor het geval je iets gemist had! Nummertje 4 van oktober 2014!
Mutant
Mutant
Mutant is een nog te maken Sci-Fi / adventure shortfilm over een vrouw en haar baby, die vechten voor een beter leven in een wrede, post apocalyptische wereld. De maker Jimmy Eriksson zoekt via Kickstarter naar mensen die dit project willen financieren. Wij hebben alvast een teaser / trailer voor je ...
Metal Meets Films | Part 4
Metal Meets Films
In de serie Metal meets Films mixt Spaanse video-editor Marca Blanca film beelden met metal muziek wat erg grappige video's oplevert... Vandaag deeltje 4!
Girls Only 164 [the Mix]
girlsmix, imagesMeer Images
To Meh With You | Parodie
To Meh With You
Ik denk dat zo'n beetje iedereen het nummer "To be with You" van Mr. Big wel kent stiekem, origineel hier. Wij hebben vandaag een parodie op dat nummer van Glove and Boots die zeer zeker de moeite van het bekijken waard is en omgedoopt werd tot "To Meh With You" ...
The Hobbit Airline Safety Video is EPIC
The Hobbit Airline Safety Video is EPIC
In december gaat de derde en laatste film uit de Hobbit trilogie in première en Air New Zealand speelt daar handig op in met deze Airline Safety video, geheel in Hobbit stijl, die erg geslaagd is...
Epic Slow Memes
Epic Slow Memes
Memes verspreiden zich de laatste jaren als een virus over het internet, en enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld de "Forever Alone" en "Overly Attached Girlfriend" memes. De Slowmo Guys zetten er een aantal voor je op een rijtje en voeren ze in, hoe kan het ook anders, in slowmotion uit.. Check!
Creepy Stroller Prank | +Prank Roundup
Creepy Stroller Prank, Halloween
Met nog precies een week te gaan staan er al tig grappige pranks op TLP met het thema Halloween. Dit keer hebben we een griezelige kinderwagen met inhoud geparkeerd in een park en wachten we af totdat er mensen het lef hebben te komen kijken.... Nog 3 hieronder!
EXTRA!
Bonus 1 : Straight Jacket Maniac Scare
Bonus 2 : Sliced in Half Prank
Bonus 3 : Spooky Halloween Car Wash

Aanraders