Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013


Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup]
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Dutch Masters of Light
Dutch Masters of Light
Een paar weken geleden liet ik je al kennismaken met streetartist Eelco, die zich liet inspireren door de werken van Rembrandt voor een unieke Night Exhibition in het Rijksmuseum. Alleen in het donker kun je zijn light-art graffiti portretten zien, maar gelukkig hebben we nu ook een cool filmpje!
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
Magic Boobs Bra Trick #2 | +Roundup
Magic Boobs Bra Trick
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je verzameld, en we beginnen vandaag met het tweede deel van de Magic Boobs Bra Trick... hieronder de rest!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Hooker Prank on Neighbor
Bonus 2: Spring Break Spider Scare Prank
Bonus 3: Granny Catapult
Failtube [27 March 2015]
Public Transport Brazil Fair Play in Hockey ? Come Back!
Meer Failtube!
Fast & Furious Nerd Shocks Instructors
Fast & Furious Nerd Shocks Instructors
Als rijinstructeur maak je wat mee met je leerlingen en sta je soms doodsangsten uit. Deze rijschool vond het nodig zijn nieuwe instructeurs de schrik van hun leven te geven door ze naast een professionele racer te zetten op hun eerste werkdag... Thnx Edwin!

Check ook deze Pennzoil Airlift Drift!
Skydive Swoop 'N Slide
Skydive Swoop 'N Slide
Buiten is het nog niet echt heel erg zonnig maar wat niet is kan nog komen want het wordt de hoogste tijd voor zomerse filmpjes zoals deze waarin we gaan skydiven en landen op een waterbaan. Zie hier Skydive Swoop 'N Slide, gefilmd met de GoPro!
Serena Williams doet 7/11
Serena Williams doet 7/11
Tennisster Serena Williams draait al jaren mee in de top van het vrouwen tennis en blijkt naast talent voor tennis ook nog over een gezonde dosis humor te beschikken. In deze clip doet ze Beyonce's 7/11 na..
Animal Kingdom Part 24 | March 2015
animals, wallpaperMeer Animal Kindom
Kick Ass Ball Vol. 4
Kick Ass Ball Vol. 4
Ik stel je voor aan Elena Ninja-Bonchinche die haar danskunsten vertoont in deze video waarin ze begint als zeemeermin.. Best knap!
When you're Drunk & Fail
When you're Drunk & Fail
Een leuk rijtje dronkenlappen die het op de een of andere manier zo bont maken dat ze kansloos falen zie je in deze Drunk Fails compilatie van ExtremalTV!
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Crazy Weather
Crazy Weather
Langzaam maar zeker gaan we richting de zomer en is het gedaan met de regen en kou waar we de afgelopen wintermaanden van mochten genieten. Het kan natuurlijk nog gekker met het weer en dat zie je terug in deze "Crazy Weather" compilatie van JukinVideo..
TLP Best of December 2014 [Mashup]
TLP Best of December 2014 [Mashup]
We hebben je het afgelopen jaar weer maandelijks onze eigenste videomashups, met daarin nog eens het beste van die maand, voorgeschoteld en de videomashup van december ontbrak nog aan het lijstje van 2014. Ga er lekker voor zitten en laat al dat moois nog eens langzaam aan je passeren in onze "Best of December 2014 Videomashup"...

Failtube [26 March 2015]
Shelby 500GT Croc Attack XTC
Meer Failtube!
Bees in Elevator Prank | +Roundup
Bees in Elevator Prank
We beginnen deze Prank Roundup met een Braziliaanse grap in een lift met een imker en zijn bijen, hieronder nog drie prank video's die je niet mag missen
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Sexy Girl Empale Dog Prank
Bonus 2: Ridiculous Security Officer Prank
Bonus 3: BBQ Explosion Prank
Wallpaper Magic [501]
wallpaper, bestMeer Wallpapers
Stay Classy: Ultimate Will Ferrell Mashup
Stay Classy: Ultimate Will Ferrell
Een van de grappigste komische figuren die de laatste 10 jaar in Hollywood films maakte moet wel Will Ferrel zijn. Vandaag hebben we een filmografie compilatie met al zijn films in mashup vorm.. Check!
TLP Wallpaper Magic Archive

Faith In Humanity Restored | #30
Faith In Humanity Restored
Een erg leuke serie deze "Faith In Humanity Restored" waarvan de delen zich snel opvolgen en we vandaag kunnen gaan kijken naar het meest recente deel, nummertje 30!
What if Michael Bay directed HBO's Girls
What if Michael Bay directed HBO's Girls
De films van Michael Bay kenmerken zich stuk voor stuk als stevige actiefilms met veel explosies, achtervolgingen en meer ingrediënten die een goede actiefilm maakt tot wat het is. Vandaag zien we hoe de HBO serie Girls eruit zou hebben gezien met Michael Bay als director..
3x Awesome | Winter Edition
People are Awesome, Winter Enduro is Awesome, Winter MTB Downhill Winter
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
JukinVideo | Top 5 Music Festival Moments
Top 5 Music Festival Moments
We gaan met de mensen van JukinVideo, muziek festivals bezoeken in deze top 5 met meest grappige festival momentjes.. Check het uit!
Hardee's | Thickburger El Diablo
Hardee's
Als er één hamburger keten op de wereld is die weet hoe een hamburger aan de man te brengen, dan is dat Hardee's wel. Zagen we eerder Miss Alabama Katherine Webb, Nina Agdal en zelfs Kate Upton al hamburgers aanprijzen, dit maal is het de mooie Sara Sampaio die de heetste burger ter wereld promoot, die Thickburger El Diablo noemt..
Collab | Making a Song with the Pizza Guy
Collab
Als pizzabezorger maak je wat mee. Zo komen we dikwijls allerlei dames aan de deur tegen die halfnaakt de deur open doen maar het kan ook anders. Deze klant wilde dat we ons medewerking verleende om een muziek nummer te maken... Zo gezegd zo gedaan!
Failtube [25 March 2015]
Taking out Bambi Instant Karma Drama Queen
Meer Failtube!
The Human Hamster Wheel
The Human Hamster Wheel
We hebben zo door de jaren heen allerlei coole gadgets voorbij zien komen op TLP en ook deze zogenaamde Hamster Wheel is iets wat er cool uitziet. Zou het moeilijk zijn ?!
Truck Accidents of March 2015
Truck Accidents of March 2015
Watts Zap 2015 - Part 12
Watts Zap 2015 - Part 12
Op woensdag hebben we ook altijd het Eurosport overzicht van Watts Zap waarin nog eens de meest spraakmakende sportbeelden, voorzien van grappige soundbites, voorbij komen.. Deeltje 12!
Borderlands cosplay Remix
Borderlands cosplay Remix
Terwijl we luisteren naar een muzikale mashup van Fissunix zien we cosplayers in Borderlands stijl hun ding doen in deze heerlijke remix van Beatdownboogie Productions..
Ultimate Basketball Fails Compilation
Ultimate Basketball Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent dat we weer eens een fail compilatie hebben van Fail Army. Dit keer staat de basketbal sport centraal..
Hot Girl Caught Stealing Experiment
Hot Girl Caught Stealing Experiment
Maakt het uit of iemand zwart, blank, bruin of een lekker wijf is als je die persoon iets ziet stelen ?! We nemen de proef op de som met blonde Nikki Leigh die wij nog kende als Pizzababe van de dag..
Dark Lord Funk
Dark Lord Funk
Het nummer Uptown Funk van Bruno Mars werd ondertussen door de hele wereld zo'n beetje al gecoverd, dus gaan we vandaag naar de wereld van Harry Potter die zijn eigen parodie op "Uptown Funk" heeft gemaakt.
Sylvester Stallone's Kill Count
Sylvester Stallone's Kill Count
Sylvester Stallone brak pas echt door nadat hij met geleend geld de film Rocky maakte, wat een wereld succes werd. Daarvoor en erna maakte hij nog een aantal films en iemand was zo vrij om alle scenes waarin er iemand door zijn hand dood gaat aan elkaar te plakken tot deze heuse Kill Count!
Mountain Bikers Are Awesome - Vol.4
Mountain Bikers Are Awesome - Vol.4
We halen de mountainbike weer uit de schuur voor het vierde deel uit deze Mountain Bikers Are Awesome serie... Kijk mee!
Monster Girls Pool Party
Monster Girls Pool Party
De meiden van de Monster Energiedrankjes zien we niet zo heel erg vaak voorbij komen, maar als er iets nieuws voorhanden is dan deel ik dat uiteraard met jullie. Gisteren hielden de dames een Pool Party, wij hebben de beelden!
Failtube [24 March 2015]
Ninja Dog Finish Him MMA Mishap
Meer Failtube!
Beer - The Musical | Improv Everywhere
Beer - The Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn terug met een nieuwe serie musicals en deze reeks beginnen we met een musical over, niet onbelangrijk, bier!
Extreme Bungy Jumping | Devin Supertramp
Extreme Bungy Jumping
Onze favoriete short film maker Devin Supertramp lijkt het prima naar zijn zin te hebben in New Zealand waar hij al een maand of twee aan het filmen is. Vandaag gaan we bungee jumpen met "Shenanigans", Check het!
Giant Spider Scare | +Prank Roundup
Giant Spider Scare
Ik heb weer een aantal prank video's voor je in een post verzameld en we beginnen met een deel 2 van DmPranksProductions "Giant Spider Scare".. Hieronder nog drie pranks!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Worst Parents Prank
Bonus 2: Sex Toy Surprise Prank
Bonus 3: Homeless vs Rich Prank
Russian Spiderman is een Casanova
Russian Spiderman is een Casanova
In Rusland gaat alles net iets anders als bij ons en hebben ze een premier die geen honing eet maar bijen kauwt. Ook deze Russische Spiderman is niet de Spiderman die we gewend zijn en is een eerste klas casanova..
Lindsey Stirling - Take Flight
Lindsey Stirling - Take Flight
Old West Dance Battle | Cowboy vs Outlaw
Old West Dance Battle
In het Wilde Westen gold de wet van de sterkste en tierde de misdaad welig. Je was of ondernemer, cowboy of outlaw, veel meer keuzes waren er niet. Vandaag hebben we een heuse dans battle tussen Cowboys en Outlaws!
Stealing Girlfriends Prank
Stealing Girlfriends Prank
We gaan op pad met pranker Vitaly van VitalyzdTV die het vandaag voorzien heeft op jouw vriendin..
Backwards Edition | Dude Perfect
Backwards Edition
De mannen van Dude Perfect zijn specialisten op het gebied van trickshots en maakte ondertussen allerhande trickshot video's, de een nog knapper dan de andere. Om de lat nog iets hoger te leggen hebben we vandaag een "Backwards Edition"...

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers