Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

Hottest Cosplay at Comic-Con 2014
Hottest Cosplay at Comic-Con 2014
Cosplay, we zijn er gek op en ook vandaag hebben we weer een leuke Cosplay clip, met dit keer de meest sexy outfits van Comic-Con 2014!


Kijk ook: The Girls of Comic-Con 2014!
Best of Freestyle Skateboarding 2014 | so Far
Best of Freestyle Skateboarding 2014
We zijn nog maar net over de helft van het jaar 2014 of de eerste Best of 2014 compilaties komen al weer voorbij zetten. Dit is zijn de beste Freestyle Skateboard clips van 2014, tot dusver, verweven tot een leuke montage video..
Failtube [28 Juli 2014]
Mustang Drift Russian Tanker OMG Beer Run gone Wrong
LipDJ | World Of Hardstyle 2014 Summer Part 2
LipDJ
LipDJ neemt je weer mee in zijn World of Hardstyle serie naar outdoorfeestjes waarin heftige beats en feestende mensen de boventoon voeren in dit zomerse tweede deel van World of Hardstyle Summer 2014!
Pizzababe Maggie May
Maggie May
Het is nog geen augustus maar we hebben al wel vast de Miss Augustus 2014 voor je klaar gezet. Het is de mooie 25 jarige Maggie May uit Wamego, Kansas die vandaag als Pizzababe van de dag fungeert.. Doen jullie raten ?!
Ultimate Movies Tribute | the Mega Edition
Ultimate Movies Tribute Mega Edition
In drie delen en in een slordig half uurtje komen in sneltreinvaart de beste films van de afgelopen 5 jaar nog eens voorbij in de Ultimate Movies Tribute Mega Edition... Check hier deel 1, deel 2 en deel 3!
Wallpaper Magic [411]
wallpapersMeer Images
Best Road Rage and Car Crashes of July 2014
Best Road Rage and Car Crashes of July 2014
We zien de Road Rage en Carcrash compilaties regelmatig voorbij komen op TLP en vandaag hebben we een maandoverzichtje met daarin de "allerbeste", Road Rage and Car Crashes of July 2014...
It's Epic Parkour Dog
It's Epic Parkour Dog
Niet alleen wij mensen doen aan parkour er zijn ook al heel wat honden die graag meedoen terwijl het baasje allerlei stunts doet... Kijk even mee!
Birthday Party
Birthday Party
Terwijl internetduo Rhett en Link op vakantie gaan en daar een liedje over zingen blijven wij gewoon thuis om de verjaardag te vieren van de ShaferBoys. Een verjaardag vieren in de zomer is ook zo veel leuker!
TLP Best of April 2014 [Videomashup]
ownmash14, mashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

Clothes & Extreme Sports | Epic Montage
Clothes & Extreme Sports
Wanneer je aan Extreme sports doet, moet je behalve veel lef ook zorgen dat je materiaal dik in orde is en dat begint eigenlijk al met je kleding. In deze zeer mooie, ik kan niet anders zeggen, zien we daar genoeg voorbeelden van... Check het uit!
It's Desperate Girl
It's Desperate Girl
Heren, wanneer je gisteravond met een dame mee naar huis bent geweest en na de daad met de woorden, ik bel je snel, de slaapkamer ontvlucht bent. Denk dan na over wat je allemaal aanricht... Dit soort taferelen spelen zich hele dag af bij de klantenservice, van óók Nederlandse telecom providers...
Wie van de Drie [27 Juli 2014]
Connie Carter Christy Mack Emily Addison
Watts Zap 2014 - Part 31
Watts Zap 2014
We volgen al jaren de verrichtingen van Watts Zap op Eurosport en dat bevalt nog steeds goed. Afgelopen week kon je het 31e deeltje van de 2014 Watts Zap serie zien op Eurosport en voor de mensen die dat gemist hebben, hier die uitzending...
Sexy Megan Fox | Hot or Not
Sexy Megan Fox
Niet alleen in de film 'Jennifer's Body' speelt Megan Fox een sexy rol, in deze Hot or Not montage video zien we haar in nog veel meer sexy rollen die ze door de jaren heen gehad heeft... Wat vinden jullie ?! Is Megan een hete of toch niet ?!

Check ook de Megan Fox filmography tribute!
3x Supercut | 80s Hacking + Gary Oldman + Rock
3x Supercut
Ik heb een aantal supercut compilaties opgespaard en dat zijn er ondertussen drie. Eerst kan je gaan kijken naar een supercut met allerlei scenes uit 80s films waarin er op los gehackt wordt. Daarna kan je acteur Gary Oldman op alle mogelijke manieren zien sterven in nog meer films en als afsluiter is er ook nog een Dwayne "The Rock" Johnson Ultimate movie Mashup... Katsjing!
Girls Only 146 [the Mix]
Girls Only 146 [the Mix]Meer Images
Taking my Underwear off in Public Prank
Taking my Underwear off in Public Prank
We zien wekelijks allerlei grapjurken voorbij komen die op Youtube de meest vreemde pranks posten, en meestal zijn dat heren. Vandaag doorbreken we dat met deze prank van een dame die Melissa Flentzeris noemt, en zich ontdoet van haar ondergoed, gewoon in het bijzijn van allerlei toevallig voorbij komende passanten.. Zou jij vreemd opkijken ?
Flood in Switzerland, Let's Surf
Flood in Switzerland, Let's Surf
De afgelopen maand waren er wat overstromingen in Zwitserland door hevige regenval en dan kan je bij de pakken neer gaan zitten maar je kan er ook het beste van maken en bijvoorbeeld je surf spullen uit de kast halen.. Zo gezegd zo gedaan...
Homeless in Orlando Cardboard Stories
Homeless in Orlando Cardboard Stories
Laten we voorop stellen dat niemand in Nederland in principe dakloos hoeft te zijn, dat is in Amerika wel anders. We schakelen over naar Orlando Californiė waar je 's avonds bijna struikelt over de daklozen, die in deze clip aandacht vragen voor de situatie waarin ze verkeren..
Comic-Con | The Walking Dead Season 5 + GOT
Comic-Con
Momenteel is het Comic-Con evenement bezig in San Diego, USA waar allerlei game, strip, film en serie fans bij elkaar komen om de laatste nieuwtjes te zien en horen over hun favoriete tijdverdrijf. Ook was daar alvast de nieuwe trailer / teaser van het vijfde seizoen van The Walking Dead te zien die we je vandaag voorschotelen, met een dikke spoiler alert natuurlijk! Bonus: Game of Thrones Season 4 Bloopers!
Bad Kisser | Usher "Good Kisser" Parody
Bad Kisser
Usher heeft weer een lekker nummertje uit met als titel "Good Kisser" en daar hebben we vandaag een parodie op die de titel "Bad Kisser" heeft.. Kijk en luister mee!
Wie van de Drie [26 Juli 2014]
Yara Ashley Emma Taylor Vixen
Best Fails of the Week 4 July 2014
Best Fails of the Week 4 July 2014
De allerbeste fail clips van de afgelopen week worden nog eens op een rijtje gezet in de wekelijkse Fail Compilatie van Fail Army. Dit is de vierde van de maand juli 2014!
Stealing A Car Naked Prank
Stealing A Car Naked Prank
Ook autodieven hebben het warm in de zomer en kijken we dit keer mee naar een prank van "The Dudesons" die op autojacht gaan, naakt..
Booty Call Prank
Booty Call Prank
Afgelopen week kon je een dame zien die aan wildvreemden een telefoon vroeg omdat er een noodgeval zou zijn. Vandaag een man die ongeveer hetzelfde doet maar eigenlijk gewoon een leuke dame naar z'n appartement wilt krijgen.. de zogenoemde Booty Call!
The Beach Spy [91]
beachspy
Meer Images
It's Caturday in the Movies | Supercut
It's Caturday in the Movies
Het is zaterdag of zoals het internet het zo liefkozend noemt, Caturday! Vandaag hebben we een supercut met allerlei fragmenten uit films waarin een kat een rol speelt.. Wij kijken mee!


Bonus: Cats vs the World | Us Against Them
Fire vs. Earth | Bending Battle
Fire vs. Earth
Vuur en water zijn aartsvijanden van elkaar en dat zien we maar weer eens in deze coole short Fire vs. Earth, de Bending Battle...
Peeling Sunburn Prank
Peeling Sunburn Prank
Als je naar het strand gaat of überhaupt in de zon gaat liggen is het zaak, je goed in te smeren om je lichaam te beschermen tegen verbranding. Helaas neemt niet iedereen dit advies ten harte...
Love is Madness
Love is Madness
Het ziet er niet naar uit dat het zo tropisch blijft met het weer als de afgelopen week en dat is spijtig voor iedereen die net dit weekend iets leuk gepland heeft met z'n geliefde. Daarom een fijne romantische clip van Gnocca, met als titel Love is Madness..
Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
De afgelopen week kon je prima vertoeven op het strand en morgen hebben we weer een verse aflevering van onze eigenste BeachSpy. Zo ver is het echter nog niet, er gaat ook genoeg mis met bikini dragende dames op het strand. Kijk maar eens mee naar deze Ultimate Bikini Girl Fails Compilation..
Failtube [25 Juli 2014]
Mustang Drift Russian Tanker OMG Beer Run gone Wrong
Queen's guards play Game of Thrones theme
Queen's guards play Game of Thrones theme
Zelfs de koningin van Engeland kijkt naar de HBO serie Game of Thrones en kan het vast waarderen dat haar "Queen's Guard" de theme song van deze serie ten gehoor brengt. Anders wij wel!
Pizzababe Barba Lee
Pizzababe Barba Lee
We zijn aangeland bij onze laatste Pizzababe serie van deze week en dat is vandaag de mooie blonde Barba Lee geworden die we de afgelopen maand voor het eerste zagen debuteren. Deze 22 jarige Canadese schone zien we natuurlijk graag voorbij komen maar toch ben ik benieuwd naar jullie ratings.. RATE!
Best Showing Off Fails Compilation
Best Showing Off Fails Compilation
Clips waarin mensen falen zijn al leuk om te zien maar het is nog leuker als het een echte showbo is die op z'n plaat gaat of erger.. Kijk even mee naar deze compilatie, Best Showing Off Fails, van Uniformedia!
Wallpaper Magic [410]
wallpapersMeer Images
Ochtendgym met Jennifer Selter
Ochtendgym met Jennifer Selter
Jennifer Selter heeft volgens veel heren de mooiste kont van het internet. Vandaag zien we hoe Jennifer d'r hypnotiserende achterwerk in vorm houdt in de gym..
Urban Isolation
Urban Isolation
De enige mensen die blij zijn als morgen de wereld helemaal verlaten is, zijn skaters.. Kijk maar eventjes mee waarom dat is!
Monty Python's - Always Look... Final show
Monty Python's - Always Look on the Bright Final show
De heren van Monty Python hebben zich het afgelopen jaar weer volop laten zien in theaters over het hele wereld op hun allerlaatste wereld tournee. Afgelopen week was hun allerlaatste show wat een vrij emotionele toestand was. Zeker toen ze het nummer 'Always look on the Bright side of life', uit de film Life of Brian, opvoerde..

Sexdate zoeken, start hier!

Aanraders

Cannot open file (/var/www/tlpizza/2010_tastelikepizza.com/cache//cache-startpos20)