Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013


McFlurry versus Hittegolf
McFlurry versus Hittegolf
Op het Damrak in Amsterdam stond afgelopen weekend deze hittegevoelige reclamezuil, vol met bekertjes voor een gratis McFlurry. De zuil was zo afgesteld dat hij pas openging als het warmterecord van 38,6 graden werd gebroken. Letterlijk een coole actie, maar zou het ook lukken?
Hot Chick Car Thief Part 2 | +Round Up
Hot Chick Car Thief
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor jullie opgespaard en we beginnen dit keer met een brutaal meisje die het op je auto heeft voorzien, en daar wat hulp bij kan gebruiken..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Insane Mousetrap prank
Bonus 2: ProCombat Dummy Ballers scare
Bonus 3: Flying Ring Girl Suicide prank
Strategy Game | Shadow Kings Dark Ages
Online Browser Game
Cinema Tribute | Million Miles An Hour
Cinema Tribute, Million Miles An Hour
Het wordt de aankomende week weer tropisch warm in Nederland, dus echt bioscoop weer is het geenszins. Toch heb ik een mooie ode aan de bios voor je klaarstaan met titel, "Million Miles An Hour"..
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Uptown Funk Sung by the Movies
Uptown Funk Sung by the Movies
Met fragmenten uit 280 verschillende films en 3 maanden noeste arbeid kwam deze "Uptown Funk" gezongen door allerlei bekende filmsterren tot stand. Ga er maar aanzitten!
Hachim Mastour vs Séan Garnier #2
Hachim Mastour, Séan Garnier
Hachim Mastour en Séan Garnier zijn twee "Freestyle Football" toppers en nemen het in deze tweede Redbull video tegen elkaar op in een heuse battle..

Deel 1 hier!
Maxim presents Girls of Instagram
Maxim presents Girls of Instagram
Op Instagram staan allerlei mooie meiden die plaatjes van zichzelf online zwengelen en Maxim Magazine zocht er drie op om deze shoot te maken. Check!

EXTRA:
- Victoria’s Secret Angel Jasmine Tookes
- Victoria’s Secret Angel Jac Jagaciak
- SI Swimsuit Sexiest moments 2015
Ultimate Tom Cruise running Mashup
Ultimate Tom Cruise running mashup
Animated Short | Tarjeta Naranja: Candies
Tarjeta Naranja: Candies, animation
We volgen de perikelen van een accountant bij "Tarjeta Naranja" wat eigenlijk een veredelde vakkenvuller is als je het mij vraagt..
DJ Earworm - Summermash '15
DJ Earworm - Summermash '15
Sinds gisteren is toch ineens weer het zonnetje in het land en dat is maar net op tijd voor DJ Earworm's "Summermash '15"...
Marquese Scott vs Dre's Next episode remix
Marquese Scott vs Dre's The Next Episode Remix
Kennen we elastieke benen man Marquese Scott nog met zijn lauwe dans moves ? Vandaag gaat hij los op Dr Dre's "The Next Episode remix" door San Holo..
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Amy Schumer | Stand Up Comedy Show
Amy Schumer
De 34 jarige Amerikaanse comédienne Amy Schumer is met haar mix van eerlijkheid en heerlijk gevoel voor humor een van de grappigste vrouwen van het moment. Vandaag hebben we een leuke "Stand Up comedyshow" van haar die een klein half uurtje duurt.. Check!
Feestje - Even Apeldoorn Bellen
Feestje - Even Apeldoorn Bellen
Als er iemand jarig is of een x-aantal jaren werkzaam is geweest op de zaak moet dat natuurlijk gevierd worden met een feestje. Zo ook deze chef die 25 jaar in dienst is en verrast wordt door zijn collega's. Dat hadden ze nou écht niet hoeven doen, zie je hem denken, en daar kon hij nog wel eens gelijk in krijgen ook... Geniaal!
SEAT Short vs Fast | Roadtrip
SEAT Short vs Fast
Twee teams met BN'ers racen in vijf dagen van Berlijn naar Barcelona. Voor Team Cupra, rijden Kay Nambiar en Ferry in de sportieve SEAT Leon ST Cupra, zij nemen het op tegen Freddy Tratlehner en Rick Brandsteder van Team X-perience in de SEAT Leon X-perience, het off-road-broertje van de Cupra. Kiezen de teams voor de kortste of toch de snelste route?
Advertisement
Best Fails of the Month July 2015
Best Fails of the Month July 2015
GoPro | Best of Stages 15-21 Tour de France
GoPro
De Tour de France werd dit jaar gewonnen door Chris Froome en eerder lieten we je al mooie beelden uit de Tour opgenomen met een GoPro HD camera zien. Vandaag de laatste etappes 15-21 van deze rit der ritten..

EERDER:
- GoPro | Best of Stages 1-7
- GoPro | Best of Stages 8-14
Car Crash & Accidents July 2015 | #3
Car Crash & Accidents July 2015
Er gebeurde de afgelopen maand weer van alles en nog wat op de autosnelweg, want dit is al weer de derde Car Crash & Accidents compilatie van juli 2015!

EXTRA:
- Jukin's Dashcam compilation!
TLP Wallpaper Magic Archive

BMX Island Hopping in Greece
BMX Island Hopping in Greece
In Griekenland hebben de mensen geen poen en van leningen terugbetalen al helemaal niet gehoord, maar eilanden hebben ze er genoeg. Wij bezoeken per BMX, Corfu, Zakynthos, Kefalonia, Ithaki, Lefkada, Paxoi en Antipaxoi in vogelvlucht...

BONUS: Fraules doet GREEK SALAD Twerk
Babies discover the Vacuumcleaner
Babies discover the Vacuumcleaner
Als baby ga je op onderzoek uit en is alles interessant maar tevens eng, zoals iets simpels als een stofzuiger..
Hot Girl shot with Weed | 5,000FPS Slowmo
Hot Girl Shot With Weed
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Lassi Hurskainen | Multi-Sport Trick Shots
Lassi Hurskainen
Oud keeper van Finland, Lassi Hurskainen is een 2e carrière begonnen als succesvol filmpjesmaker op Youtube en regelmatig verschijnt er van zijn hand een nieuwe trickshot video. Vandaag eentje waarin hij trickshots doet in allerlei verschillende sport disciplines..
Rude Police girl | +Round Up
Rude Police girl
Ik heb een stapeltje verborgen camera grappen van Just for Laughs voor je verzameld en we beginnen met een nogal onbeschofte politie mevrouw, hieronder meer.
MEER JUST FOR LAUGHS:
Bonus 1: Fish Comes out of Boot
Bonus 2: Pissing on the Police Prank
Bonus 3: Old People Fart in Waiting Room
Best News Bloopers July 2015
Best News Bloopers July 2015
De beste en leukste bloopers uit nieuwsuitzendingen wereldwijd zie je terug in de maandelijkse Best News Bloopers reels. Dit is de compilatie van juli 2015!
LFL | The Most Sexy Sports on the Planet ?
LFL
In 2009 werd de Lingerie Football League gestart met 10 deelnemende teams, maar in 2013 veranderde men de naam in The Legends Football League. Met teams van elk 7 spelers lijkt het nog het meest op American football en er wordt gespeeld tijdens het zomer reces op aangepaste velden in NBA en NFL stadions. Wat vinden jullie ? Is dit de meest sexy sport / competitie van de wereld ?
Failtube [30 Juli 2015]
It's a bike lane Porsche 918 Crash Skipping School
Meer Failtube!
DJ Fly - Les Pentes | Epic Live Performance
DJ Fly - Les Pentes
Ik stel je vandaag voor aan DJ Fly, ook al een virtuoos met een draaitafel en DMC Wereldkampioen scratchen 2013 die samen met violist Quentin Andréoulis en cellospeelster Aëla Gouvennec het nummer "Les Pentes" op weergaloze ten gehoor brengt tijdens een live optreden...
Men react when their GFs get catcalled
Men React when their Girlfriends get Catcalled
Heerlijk die zomer, met straatbeeld vullende dames in niets verhullende kledij al kan het weer de laatste dagen wel wat beter. De lezers van vrouwenmagazine Cosmopolitan Magazine ergeren zich iedere zomer weer groen en geel aan alle mannen die ze nafluiten of roepen op straat. Ze nemen de beelden op en laten die vervolgens zien aan de vriendjes / mannen van deze dames..
How to Steal a Jet ski | GTA Style
How to Steal a Jet ski
Over spellen als "Grand Theft Auto" valt nogal wat te klagen, zo komt er in GTA V veelvuldig seksisme en sadisme voor, en wordt er wat afgevloekt. Kinderen horen dan ook eigenlijk geen GTA V te spelen, maar ook sommige volwassen blijken moeite te hebben om game wereld van echt te onderscheiden. Al is dit natuurlijk gewoon een epische actie van Austin Keen..
31 Songs in 1 Minute
31 Songs in 1 Minute
Ik stel je voor aan Rob Scallon, een virtuoos is op de elektrische gitaar en dat bewijst in deze video door in slechts 1 minuut, 31 bekende gitaarriffs te spelen..
Recap | London Film and Comic Con 2015
Recap, London Film and Comic Con 2015, Cosplay
Best of ESMA 2015
Best of ESMA 2015
Zo'n beetje vanaf dag één volgen we de verrichtingen van de leerling aan de ESMA animator school in Frankrijk, en ondertussen kwamen er al heel wat geanimeerde pareltjes voorbij op TLP, Ondertussen heeft het officiële ESMA kanaal op Youtube, 100.000 abonnees, en dat vieren we met een "Best of ESMA 2015" compilatie.
Symphony of Science | Waves of Light
Symphony of Science, Waves of Light
Waarom zijn we hier en waar komen we vandaan, dat zijn vragen waar de wetenschap al honderden jaren een antwoord op zoekt. Door het licht kunnen we terugkijken in de geschiedenis van het universum en ontdekken hoe het allemaal begon.. Je ziet en hoort het in deze Symphony of Science van Melody Sheep!
Inbreker Streamt inbraak LIVE | WTF ??
Inbreker Streamt inbraak LIVE
Het moet toch echt niet gekker worden! kijk eventjes mee naar deze beelden van een inbreker, die brutaal als ie is, zijn inbraak live op het internet streamt via de Periscope app..

WTF ?!
Failtube [29 Juli 2015]
Flower Toss Mishap Bottle vs Head = Karma Motorcycle Fire Extinguisher
Meer Failtube!
Homemade | Ant-Man Trailer
Homemade
De Marvel film Ant-Man is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2015 van Peyton Reed, gebaseerd op het gelijknamige personage uit de Marvel Comics, met Paul Rudd, Evangeline Lilly en Michael Douglas in de hoofdrollen. De film draait ondertussen al een maandje maar de mensen van CineFix maakte ondertussen nog wel deze "Homemade Ant_man Trailer"...
Xpogo in Montana
Xpogo in Montana
Het gebied dat nu Montana heet in de VS werd oorspronkelijk bevolkt door indianenstammen, na Alaska, Texas en Californië is het de 4e grootste staat van de Verenigde Staten van Amerika. Met Xpogo leden Nic Patiño, Flynn Nyman en Nick McClintock maken we een trip door deze mooie staat ..
Watts Zap 2015 - Part 35 | Tour de France
Watts Zap 2015 - Part 35
In deel 35 uit Eurosport's Watts Zap 2015 serie zien we vooral veel beelden uit de onlangs verreden Tour de France. Dit is de uitzending van afgelopen maandag 27 juli 2015. ENJOY!
Slippery when Wet Fails Compilation
Slippery when Wet Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe mid-weekse faal compilatie van FailArmy met vandaag allerlei glibberige toestanden in "Slippery when Wet" Fails compilation ...
100 Years of Beauty in Germany
100 Years of Beauty in Germany
Father and Son go Drifting
Father and Son go Drifting
Een vader neemt zijn 5 jarige zoontje mee naar de racetrack om te gaan driften.. Gekkenwerk, of Best Dad Ever ?
My New Face
My New Face
Ene Mook besluit na 14 jaar zijn baar af te scheren zonder daar zijn dierbaren vooraf van op de hoogte te stellen. Zijn zussen en vader herkennen 'm haast niet en ook zijn dochtertje moet eventjes 2 keer kijken in deze coole viral "My New Face", van Super-Pharm ..Following Kubrick
Following Kubrick
Je ziet beelden uit Stanley Kubrick films: "The Shining", "A Clockwork Orange" en "2001: A Space Odyssey" in deze mini-montage, "Following Kubrick" met zogenaamde tracking shots waarin het net lijkt of we meelopen met de personages in de films ..
Gangsta goes to the Beach
Gangsta goes to the Beach
We gaan met BigDawsTv naar het strand verkleed als een of andere gangster rapper en bemoeien ons met van alles en nog wat, behalve onszelf.. Wassup bitches ??

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers