Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of Juli 2014 [Videomashup]
TLP Best of Juli 2014 [Videomashup], ownmash14
Ondanks dat juli een van de warmste maanden ooit gemeten was zijn er de afgelopen maand toch ook weer schitterende clips verschenen op het web en daarmee dus ook op TLP. Iedere dag speuren we het internet af op zoek naar de mooiste video's om jullie voor te schotelen en eens per maand zie je die video's nog eens terug in onze maandelijkse mashup. Dit is de Best of Juli 2014 Videomashup met muziek van Ariana and the Rose en het nummer "Love me Hate me", de Kevin Drew remix

Drone vs Topless Sunbather
Drone vs Topless Sunbather
Met de komst van goedkope drones waar je met gemak een cameraatje aan kan hangen hebben voyeurs het eigenlijk alleen maar makkelijker gekregen. Wat dacht je van deze gast die zijn drone boven een zon aanbiddende buurvrouw hangt om zo ongemerkt plaatjes te schieten... Naja, onopgemerkt ?!
The Ultimate Stare Down
The Ultimate Stare Down
In het wetteloze Wilde Westen gold het recht van de sterkste dan wel het recht van de snelste revolverheld. Voor dat er een duel op leven en dood wordt uitgevochten wordt er echter ook een heuse oorlog uitgevochten, al starende..
Wie van de Drie [19 Oktober 2014]
Gigi Allens Jenny O'Sullivan Tiffany Tyler
Friday The 13th Halloween Scare
Friday The 13th Halloween Scare
Een van de meest beroemde horror film reeksen zijn de films van Friday the 13th met Jason Voorhees in de hoofdrol. Omdat het bijna Halloween is gaan we vandaag mensen laten schrikken als laatstgenoemde en dat ziet er ongeveer zo uit ....
Paddock Girls of Phillip Island 2014
Paddock Girls of Phillip Island 2014
Het afgelopen weekend werd er weer een wedstrijd verreden in het MotoGP klassement en dit keer was dat op Philips Island. Ook daar hebben ze Paddock girls en in deze korte clip zie je die mooie dames nog eens in close-up...
Strategy Game | Shadow Kings Dark Ages
Online Browser Game
Jukin's Top 10 Videos of the Week #42
20141019-jukin42.jpg
De beste video's van de afgelopen week volgens Jukin Video zie je nog eens terug in deze top 10..
Girls Only 162 [the Mix]
JustGirlsMeer Images
Playmate & GoPro: Dani Mathers in Jamaica
Playmate & GoPro: Dani Mathers in Jamaica
We zijn gek op de verrichtingen van ome Hef en zijn Playboy Magazine en filmpjes van GoPro vinden we doorgaans ook helemaal top. Afgelopen maand zagen Playmate Alana Campos op Hawaii met zo'n cameraatje en vandaag gaan we naar Jamaica met Cybergirl van het jaar Dani Mathers..
Best Boobs Pranks of Just for Laughs
Best Boobs Pranks of Just for Laughs
We duiken weer in de archieven van het Canadese verborgen camera programma, Just for Laughs met vandaag de allerbeste grappen met tetten in de hoofdrol..
Award Winning Browser Game | Desert Operations
20140902-desert-operations.jpg
Ultimate ALL WIN compilation | October 2014
Best Wins Of The Month Oktober 2014
Alle win momenten van de afgelopen maand nog eens op een rijtje in deze coole Ultimate ALL WIN compilatie... Check het!
TLP Best of June 2014 [Videomashup]
Videomashup, ownmash14
Sinds januari van 2013 brengen we je iedere maand een heerlijke mashup met daarin de beste clips gepost op TLP van die maand, hier terug te vinden.. We zitten inmiddels in hartje zomer van 2014 en in deze wederom super mooie videomashup zie je het beste van juni 2014 nog eens voorbij komen in slechts 4 minuten.. Een lijstje met gebruikte clips, volgt asap!

Bricks Flicks - Famous Film scenes in Lego
Bricks Flicks - Famous Film scenes in Lego
Je kan het zo gek niet bedenken of iemand heeft het wel nagebouwd met Lego, je weet wel die fijne bouwsteentjes uit Billund in Denemarken. Vandaag een leuke compilatie clip met allerlei beroemde film scenes, die er ook in Lego herkenbaar uitzien..

Bonus 1: LEGO The Hobbit in 72 Seconds
Dating met Kayden Kross is F*ing Great
Dating met Kayden Kross!
Met drie AVN én drie XBIZ awards op zak behoort Kayden Kross tot de meest succesvolle pornoactrices van haar tijd, en eerlijk is eerlijk ik vind het persoonlijk ook 'n knoert van een babe. De inmiddels getrouwde milf Kayden, doet het wat rustiger aan de laatste tijd en heeft dan ook wat meer tijd voor andere zaken zoals het aanprijzen van dating site... Cool!
Wie van de Drie [18 Oktober 2014]
Agnes Staci Carr Josephine
Zap de Spi0n Part 240
Zap de Spi0n Part 240
Niet iedereen heeft iedere dag de kans om alles wat wij posten te zien en vandaar dat we je zo'n beetje iedere twee weken een overzichtje voorschotelen van Spi0n, met nog eens de meest virale clips die rond gingen op het internet. Vandaag deeltje 240!
Undead Zombie Prank | +Prank Roundup
Undead Zombie Prank
We zijn nog steeds onderweg naar het Halloween feest en dat betekent dat we de nog steeds de nodige "Scare Pranks" voor onze kiezen krijgen van de diverse prank kanalen op Youtube. Vandaag zijn we een hongerige zombie in een park die voorbijgangers de schrik van hun leven bezorgt.. Kijk mee!
EXTRA!
Bonus 1: Psycho Killer Clown Prank 3
Bonus 2: Gold Digger Asking for Sex in a Bugatti
Bonus 3: Exchanging Stolen Money Prank
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Anime Weekend Atlanta 2014
Anime Weekend Atlanta 2014
Zagen we gisteren nog de beste cosplayers van de Comic Con beurs in New York, vandaag zijn we in Atlanta voor het 2014 Anime weekend waar uiteraard ook de nodige fans verkleed als hun favoriete held lopen. De beste cosplayers van "Anime Weekend 2014 Atlanta", zie je hier!

Bonus 1 : Playmate Pamela Horton's Jaw-Dropping Cosplay Flipbook
Best Fails of the Week 3 October 2014
Best Fails of the Week 3 October 2014
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens terug in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Dit keer week drie van oktober 2014!
Dreamgirls Calendar 2015
Dreamgirls Calendar 2015Meer 2015 Calendars
Break Collections: Stunts Gone Wrong
Break Collections: Stunts Gone Wrong
Een beetje stuntman breekt af en toe alle botten in z'n lijf, en dat is ook niet zo gek als je soms ziet wat voor levensgevaarlijke stunts ze moeten uithalen om een boterham te kunnen verdienen. De mensen van Break hebben al dat soort falende stunts op een rijtje gezet en dat resulteerde in deze 30 minuten lange reel "Stunts gone Wrong"...

Bonus 1 : 13 Sports Fails from the JukinVideo Crypt

Join Tastelikepizza on Facebook

Spawn - The Recall | Fan made
Spawn - The Recall
In 1997 kwam er al eens een film uit die "The Spawn" noemde, maar naar mijn mening niet echt de moeite waard was. The Spawn is een fictionele superheld die in 1992 zijn intrede deed als stripfiguurheld en vandaag hebben we een fan made film met de titel, "Spawn - The Recall".. Kijk mee!
TIP: Warrior Concerto | The 5th Movement
TIP: Warrior Concerto
Een jaar of vier geleden liet ik jullie een van de mooiste compilaties, toentertijd, zien met de titel "The Apple Tree". Het was lang stil rond de maker van die clip, maar nu 4 jaar verder is er een tweede deel uit die serie en die laat ik je vandaag graag nog zien voordat het weekend begint. De titel is "Warrior Concerto | The 5th Movement", kijktip!
8-year old Aidan Prince got Moves
8-year old Aidan Prince got Moves
Het weekend staat voor de deur en de dansschoentjes staan al weer gepoetst klaar om vanavond mee los te gaan. Al krijg ik toch een gevoel dat mijn ingestudeerde danspasjes niet zo goed zijn als die van dit 8 jarig jochie, Aidan Prince..
Failtube [17 Oktober 2014]
Backflip Hero Biker breaks Leg while doing a Wheelie Locked or not Locked that's the Question
Meer Failtube!
Boarders are Awesome 2014
Boarders are Awesome 2014
Langzaam maar zeker verruilen we de zomer in voor de winter en met de winter komen ook andere sporten, zoals bijvoorbeeld skiën of snowboarden. Nou is snowboarden erg gaaf maar wel een wintersport en dus koud. Nee dan staan wij toch liever met een plankje op het water of skaten we met zomerse temperaturen op straat.. Dat dit awesome is zien we in deze "Boarders are Awesome 2014" montage video. Bonus! Kijk ook Best Of Snowboarding 2014 van iCompilation!
Pizzababe Marga Cifuentes
Marga Cifuentes
Onze Pizzababe van de dag is vandaag de Argentijnse Marga Cifuentes uit Buenos Aires. Pas 28 jaar oud is deze mooie Zuid Amerikaanse die we al eerder voorbij zagen komen als onze Pizzababe van de dag en vandaag nog eens op visite is... Doen jullie raten ?!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
New York Comic Con 2014 | Best Cosplay
New York Comic Con
Ik weet niet precies hoeveel van dit soort Comic Con events er zijn op jaarbasis maar het zijn er flink wat. We nemen dit keer een kijkje met de heren van Joblo.com die daar werden uitgenodigd en deze impressie maakte met de beste / mooiste cosplayers ... Check!
Wallpaper Magic [448]
wallpapersMeer Images
The Butt Anthem
The Butt Anthem
Naar het schijnt zijn er twee soorten mannen, de mannen die van borsten houden en de mannen die als eerste naar de kont van een vrouw kijken. Nou komen kontjes in allerlei verschillende vormen en maten maar de perfecte kont is rond en niet al te breed, althans.. dat vind ik! Speciaal voor de dames met een platte kont hebben we vandaag "The Butt Anthem".. Zingen we eventjes mee ?!
Randevu
Randevu
Na jarenlang vergeefs te proberen hebben Aliens eindelijk een manier gevonden om te overleven op aarde. Door de aardse atmosfeer zijn ze kwetsbaar en hebben constant verse lichamen nodig. Maar gelukkig, Big Brother waakt over ons en is continu op zoek naar hen in de CGI/VFX short "Randevu" ...
538 Verruckte Ha Ha Hakkemix | Chris Hartgers
538 Verruckte Ha Ha Hakkemix by Chris Hartgers
Omdat we nog steeds gek zijn op happy hardcore en maar geen genoeg kunnen krijgen van deze muziek die zo populair was in de negentiger jaren heb ik vandaag de "538 Verruckte Ha Ha Hakkemix" van Chris Hartgers voor je klaargezet, die eigenlijk wat aan de korte kant is. Check!
Watts Zap 2014 - Part 45
Watts Zap 2014
Terwijl wij afgelopen maandag met enige weemoed terug dachten aan het afgelopen WK in Brazilië na de 2-0 nederlaag tegen IJsland verscheen er diezelfde avond ook weer een nieuw deel uit de Watts Zap reeks op Eurosport. Deeltje 45 al weer, uitgezonden op maandag 13 oktober 2014... Check!
Afroman - "Because I Got High" | Legalise it 2014
Afroman - "Because I Got High"
Je kan tegenwoordig beter in Portugal, Uruguay of in sommige staten van de VS een jointje roken, want in Nederland word het je alleen maar moeilijker gemaakt en lijken coffeeshop juist hun langste tijd gehad te hebben. Afroman song er in "2001" een liedje over en nu 13 jaar later blaast hij die hit nog eens nieuw leven in met een aangepaste 2014 tekst.. Luister eventjes mee!
Failtube [16 Oktober 2014]
Parking Lot Fight Female Bus Driver ? Rugby Fight
Meer Failtube!
Chainsaw Massacre | +Prank Roundup
Chainsaw Massacre
Met Halloween op komst zijn de "Scare Pranks" niet aan te slepen. Zo jaagt grapjas VitalyzdTV mensen de stuipen op het lijf met zijn Chainsaw Massacre prank en hieronder vind je er nog een aantal...
EXTRA!
Bonus 1: Head Dropping Prank | Rahat
Bonus 2: Guy Checks Out His Sister Prank
Bonus 3: JukinVideo Top Five Scare Pranks
Pizzababe Leola Bell
Leola Bell
Alweer 30 is mokka cutie Leola Bell uit Rockville, Maryland dit jaar geworden en al eerder zagen we deze tropische verassing bij ons voorbij komen als de Pizzababe van de dag. Vandaag staat ze andermaal in onze schijnwerpers in deze galerie van Playboy fotograaf Joel Alvarez. Doen jullie raten ?!

Check hier de Pizzababe top 50 van 2014, tussenstand!
Ultimate Brad Pitt Movie Mashup
Ultimate Brad Pitt Movie Mashup, tribute
Brad Pitt wordt al jaren gezien als een van de meest sexy mannen die in Hollywood films maakt. Hij is getrouwd met Angelina Jolie en samen hebben ze 6 kinderen, 3 van hun zelf en 3 geadopteerd, en wonen momenteel in Frankrijk. De films waarin Brad Pitt een hoofdrol speelt zijn doorgaans toppers en in deze mashup zie je dat indrukwekkende staatje nog eens in sneltreinvaart aan je voorbij trekken. Brad Pitt te gast bij Jimmy Fallon, hierrr de beelden...
Surfing Indoors in 4K | Devin Supertramp
Surfing Indoors in 4K
Behind the Scenes!
Micaela Schäfer Calendar shoot 2015
Micaela Schäfer Calendar shoot 2015, calendar2015
Zoals ik vorige week al opmerkte zijn we ondertussen weer aangeland in de tijd dat de 2015 kalender shoots je weer om de oren vliegen. Kon je gisteren nog de officiële 2015 kalender van Liqui Moly bekijken, vandaag hebben we een aantal behind the scenes video's van overige kalenders. Zo is dit de 2015 shoot van de Duitse Micaela Schäfer..
Extra!
Bonus 1: WERKSTATTkultur 2015 - Making Of
Bonus 2: Knockouts 2015 Calendar Photo Shoot
Bonus 3: Girls of NEPA 2015 Calendar Shoot
Chimney climb in Marktoberdorf Germany
Chimney climb in Marktoberdorf Germany
Durfal James Kingston reist de hele wereld af om in zo'n beetje iedere grote stad het hoogste gebouw op te zoeken om te gaan beklimmen terwijl hij alles filmt met zijn GoPro cameraatje. Vandaag zijn we in het Duitse Marktoberdorf waar hij een schoorsteen beklimt ...
People are Awesome 2014 | Furyclip
People are Awesome 2014
Met enige regelmaat komen ze voorbij, deze People are Awesome compilaties, die doorgaans vol zitten met heerlijke spectaculaire beelden van allerlei sportievelingen die aan extreme sports doen en dat filmen voor het nageslacht. Zo ook deze montage van "Furyclip" ...

Aanraders