Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013


BTS at the 2016 Magpul Calendar shoot
BTS of the 2016 Magpul Calendar Photoshoot
Het is al weer tijd voor de nodige kalender shoots voor het nieuwe jaar 2016, en dat terwijl we nog een goede 10 weken te gaan hebben tot het nieuwe jaar. Er kwamen al een paar shoots voorbij en vandaag hebben we de shoot van Magpul Magazine. Althans, de behind the scenes beelden!
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
Elise de Koning doet Hero | Voice of Holland
Elise de Koning doet Hero
Ik laat jullie vaal beelden zien van buitenlandse talenten shows maar in eigen land kunnen we er ook wat van. Wat dacht je van deze Elise de Koning, die het nummer "Hero" van Mariah Carey gisteravond zong voor de jury van The Voice of Holland... Erg, erg goed!
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Cardboard Warfare presents Box Wars
Cardboard Warfare presents Box Wars
Mensen met een heleboel vrije tijd kunnen hun hart ophalen met het maken van allerlei karton wapentuig om zo mee te kunnen vechten in heuse "Box Wars". Een soortement oorlog voeren dus, met erg veel karton.
Short Film | Grandma's Little Angel
Short Film, Grandma's Little Angel
We weten inmiddels dat er uit Azië allerlei dramatische short films komen en vandaag hebben we er weer ene. Een oma bakt thuis voor een bakkerij, die plots besluiten om een andere leverancier te gebruiken. Gelukkig heeft oma nog een kleindochter, die niet bij de pakken neer gaat zitten in "Grandma's Little Angel "...
Sweet Girls Vol. 1
Sweet Girls Vol. 1
We hebben vandaag fijne mooie dames video van Glazekov productions met de titel "Sweet Girls Vol. 1" ...


Helaas is er geen verdere info!
Animal Kingdom Part 30 | September 2015
Animals, Wildlife, WallpapersMeer Animal Kindom
Short Film | Input / Output
Short Film, Imput Output
In deze cool short film "Input / Output", van Terri Timely en Park Pictures, zie je allerlei alledaagse zaken met een verrassende uitkomst, kijk maar eens mee...
Bait Bike in the Hood | + Prank Roundup
Bait Bike in the Hood
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor jullie verzameld en we beginnen dit keer met de heren van Twinz die een zgn. lokfiets in de ghetto hebben neergezet.
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Fake David Guetta at Aberystwyth SU
Bonus 2: Rude Guy Beatdown Prank
Bonus 3: Extreme Rollerskate Prank
Bonus 4: Drive Thru Magic Switch Prank 3
Zap de Spi0n #283 | XL Edition
Spi0n
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Angry Animals Montage
Angry Animals Montage
Alhoewel de zaterdag op het internet eigenlijk als "Caturday" te boek staat, zie je in deze compilatie met "boze" dieren, vooral veel honden die het met elkaar aan de stok krijgen. Het maakt het er niet minder grappig op ..
Best Fails of Week 2 October 2015 | FailArmy
fail, week
De allerbeste fail clips die je de afgelopen week op het internet kon vinden zie je nog eens terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De tweede van de maand oktober 2015!
Top 10 TV Cougars
Top 10 TV Cougars
We hebben een Top 10 van allerlei bekende babes van TV die we cougars noemen, omdat we er eigenlijk geen een op de deurmat laten staan. Welke dame is jouw favoriet ?
Failtube [9 Oktober 2015]
Crab fishing with Dad Girl vs Pull up Bar Riding a Woman
Short Film | Run
Short film, Run, Drugs
Als een drug deal uit de hand loopt moet Marcus de nacht zien te overleven met ene Dean, het jongste lid van zijn bende. In een short film genaamd "Run" van Trevor Stevens.
TLP Wallpaper Magic Archive

Jackass the Reunion | 15 Years Later
Jackass the Reunion
De mannen van Jackass waren in een klap beroemd met hun show van gekke stunts en daarna nog eens de verfilmingen van hun tv-shows. Nu 15 jaar later komen de heren weer samen en blikken terug op hun meest bizarre stunts met Rolling Stone magazine..
Star Wars x Portal | the Pizza Fight
Star Wars x Portal
Wat te doen als je een pizza aan het eten bent en je kijkt elkaar aan terwijl er nog maar een slice te verdelen is. Vechten natuurlijk, voor je leven... en een stuk pizza!
Wallpaper Magic [565]
WallpapersMeer Wallpapers
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Burgers & Babes
Burgers & Babes
Hoe ze precies op het idee zijn gekomen bij Carls Jr. Burgers om mooie meiden in te zetten om hun hamburgers te promoten, is mij niet helemaal duidelijk. Maar dat het een geniale zet was, dat moge ondertussen duidelijk zijn. Zo'n beetje iedereen die internet heeft kent de hamburger keten inmiddels. Vandaag een kleine "Burgers & Babes" montage!
James Bond Kill Count
James Bond Kill Count
Er zijn ondertussen zo'n 25 James Bond films gemaakt waarvan de film "Spectre" de meest recente is. Door de jaren heeft James al heel wat vijandige geheimagenten onschadelijk gemaakt en in deze 40 minuten durende "Kill Count" video, komen zijn slachtoffers nog eens allemaal voorbij ...
Jukin's Instant Karma compilation
Jukin's Instant Karma compilation
Karma is een begrip uit het Hindoeïsme en het Boeddhisme en betekent zoiets als: 'Wie goed doet, goed ontmoet' of 'Boontje komt om zijn loontje'. In deze "Instant Karma" compilatie van Jukinvideo zie je daar allerlei voorbeelden van..
Failtube [8 Oktober 2015]
Daddy's home Barbie did it Lucky
Minecraft Parkour IRL
Minecraft Parkour IRL
Het spel Minecraft is immens populair bij de jeugd en dat mogen we weten ook. Samen met Ronnie Streetstunts gaan we daarom vandaag parkouren, geheel in Minecraft stijl... Kijk mee!
Lightsaber Piñata prank | + Roundup
Lightsaber Piñata prank
We hebben weer een stapeltje prank video's, de een leuker dan de volgende, en we beginnen dit keer weer eens in Noorwegen met deze Star Wars variant op de Piñata prank..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Itching Powder Thong prank
Bonus 2: Ripped Off Fingernail Prank
Bonus 3: Spiderman Photo Bomb Prank!
Sexy Shorts [8 Oktober 2015]
Nina Agdal Chanel Iman Hannah Davis
Bindi Irwin & Derek Hough | Every Breathe..
Bindi Irwin & Derek Hough
Tja, dan ben je net acht jaar oud en verlies je je wereldberoemde vader door de steken van een 2,5 meter grote pijlstaartrog. Nu bijna 10 jaar later zien we dochter Bindi Irwin terug bij "Dancing With The Stars" waar ze, samen met danspartner Derek Hough, dit eerbetoon aan haar vader neerzette op het nummer "Every Breathe You Take" ... -Zakdoekjes alert-
World of Hardstyle After Summer | Part 2
World Of Hardstyle 2015 After Summer Part 2, Deenis51
We gaan weer eventjes stampen en springen op een nieuw deeltje uit Deenis51's "World Of Hardstyle 2015" serie, waarin we vandaag zijn aangeland bij deel 2 van "World Of Hardstyle 2015 After Summer" ...
Stevie Wonder Carpool Karaoke | Outtakes
Stevie Wonder Carpool Karaoke
Gister werd bekend dat Stevie Wonder zo'n 25k in de maand kwijt is aan partner alimentatie voor z'n ex-vrouw, dus die gaan we nog wel vaker zien bij snabbelen in de toekomst. Een kleine 2 weken geleden was Stevie te gast bij de James Corden show en deed daar aan Carpool karaoke, clip hier. De heren hadden echter zoveel lol dat er vandaag een speciale outtakes video uitkwam.. Check!
Scarlett Johansson Time-Lapse Filmography
Scarlett Johansson Time-Lapse Filmography
Best New Movie Trailers | October 2015
Best New Movie Trailers
We hadden laatst al een lijstje trailers voor oktober 2015, van Joblo vandaag hebben we de originele "Best New movie Trailers" montage van Movieclips... Op welke film zit jij te wachten ?
Lamborghini catches Fire in Dubai streets
Lamborghini catches Fire in Dubai streets
Wat is dat toch met dit soort dure auto's die maar zo ineens vlam kunnen vatten waardoor je plots in een rijdende vuurbal rond toert ? Hier weer ene in Dubai ..
Hot Girl shot with Glitter at 5,000 FPS
Hot Girl shot with Glitter at 5, 000 FPS in Slowmotion
We zagen al eerder heerlijke damesbillen die beschoten werden met o.a. donuts, aardbeien of hotdogs, terug in een super 5000FPS slowmotion filmpje. Vanavond meer van dat, al doen we het dit keer met glitter confetti ..

ben de beroerdste niet, BONUS: Abigail Ratchford's bouncing boobs! slow-motion ...
Amazing Cosplay | Comic Con Russia 2015
Amazing Cosplay, Comic Con Russia 2015
Waren we vanmorgen nog in Atlanta op het Anime weekend, afgelopen week (1/10=4/10) vond in het Russische Moskou het Comic Con Russia 2015 plaats waar heel wat coole cosplay figuren op afkwamen. En dus hebben we vanavond nog een super video met "Amazing Cosplay", dit keer uit Rusland...
Top40 VideoMix 2015 in HD | VDJ Chucky
Top40 VideoMix 2015
Ik weet niet precies hoe het komt maar ik heb echt het idee dat dit jaar voorbij is gevlogen. Inmiddels is het al weer oktober, en gaan we langzaam maar zeker op het einde van dit kalender jaar afstevenen.Daar horen natuurlijk weer allerlei lijstjes en andere opsommingen bij. Zoals deze Top40 videomix 2015 van VDJ Chucky die een kleine 2 uur van duur is, en zeker niet slecht in elkaar zit! CHECK!
Failtube [7 Oktober 2015]
Bullfight Mihap McDonalds vs Press Livestream Japan
Can I Touch your Pussy | + Prank Roundup
Can I Touch your Pussy
Er lagen nog wat grappige prank video's op ons te wachten en we beginnen vandaag met een remake van Nelk's "Can I Touch your Pussy" prank, dit keer van de Royalstampede.
EXTRA PRANK VIDEO"S
Bonus 1: How To Kiss Girls Using Instagram
Bonus 2: Leaf blower prank
Bonus 3: Handjob Cabin
Bonus 4: Naked man in Public prank
Handskating with Stunts
Handskating with Stunts
Ik stel je vandaag voor aan Mirko Hanßen die het normale inline skaten niet spectaculair genoeg vind en zich helemaal niets van de handleiding die hij bij zijn skates kreeg aantrekt. Hij neemt ons mee handskating terwijl hij ook nog eens allerlei stunts uithaalt ...
Anime Atlanta 2015 | Cosplay Celebration
Anime Atlanta 2015
We gaan met de mensen van Beatdownboogie zo'n beetje iedere gamers conferentie of feestje af, en dit keer zijn we beland in Atlanta voor het Anime 2015 weekend, waar natuurlijk weer hele hordes met cosplayers rondliepen. We hebben wederom een heerlijke impressie!
Epic 2015 showreel Blackout Siren | 3RUN
Epic 2015 showreel Blackout Siren
De gasten van het Youtube kanaal 3RUN gaan de hele wereld over met hun parkour en freerunning talent en eens per jaar brengen ze een heuse showreel uit met daarin nog eens de beste en mooiste clips samengevat tot één coole video. Dit is hun 2015 showreel, met titel Blackout Siren ...
Disappearing Act Fails Compilation
Disappearing Act Fails CompilationBonus: Fail Army's Oktoberfest Drunk Fails Compilation
Watts Zap 2015 - Part 43
Watts Zap 2015 - Part 43
Ik verwacht eerlijk gezegd vanmiddag of anders morgenvroeg op z'n laatst weer een nieuw deel uit Eurosport's Watts Zap 2015 serie. Dit deel, van vorige week maandag, was nog blijven liggen tijdens mijn vakantie. Deeltje 43, ENJOY!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers