Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of Februari 2014 [Videomashup]
TLP Best of Februari 2014 [Videomashup], ownmash
Zoals iedere maand brengen we je ook dit maal onze eigen maandelijkse "TLP's Best of Videomashup". Februari was de maand van de Olympische Winterspelen, de Oscar's en nog veel meer moois wat je allemaal nog eens in sneltreinvaart voorbij gaat zien komen in TLP's Best of Februari 2014, videomashup!

Playlist op nummer hier!

Just Candice
Just Candice
Candice Swanepoel is al sinds jaar en dag een van Victoria's Secrets Angels en wij snappen best waarom dat zo is. Deze blondine lijkt tevens geen dag ouder als toen we voor het eerst met haar kennismaakte.. Hier nog eens een leuke montage Just Candice, van deze schoonheid..
Wallpaper Magic [352]
wallpaper, wpmagicMeer Images
Defensie, Je moet het maar kunnen
Defensie, Je moet Het maar Kunnen
Zit je nog op het VMBO en wil je straks aan de slag bij Defensie, met de zekerheid van een MBO-diploma ? Bij de VeVa-opleiding die je bij ruim 30 ROC's in heel Nederland kan volgen kan je kiezen uit 9 richtingen te weten: bedrijfsautotechniek, bouw, grondoptreden, ICT, logistiek, maritiem, mechatronica, vliegtuigonderhoud of zorg. Er is dus altijd een richting die bij jouw interesse past en meestal kun je je opleiding ook nog bij jou in de buurt volgen. Ontdek of VeVa bij jou past én op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl..
Failtube [14 April 2014]
Laptop Stolen Honda Crash Bye Asfalt
Busted!
Busted!
De eerste keer seks hebben is spannend en was waarschijnlijk nog in je ouderlijke huis. Waar je dan niet op zit te wachten is je ouders die plots binnenkomen en je storen..

Join Tastelikepizza on Facebook

Pizzababe Sammi Tye
Sammi Tye
Onze Pizzababe van de dag is de mooie Sammi Tye die bij Playboy weliswaar nog staat ingedeeld bij de amateurs maar die mijn hartje toch wel kan bekoren. Sammi, uit Surrey England, is een van de weinige Britse modellen die geen mega stuiters heeft maar dat mag de pret niet drukken. We gaan vanaf vandaag experimenteren door de bijhorende video teaser onder de galerie te posten.. Ik hoor het graag als je dit vaker wilt zien..
Impossible Parkour in Stopmotion
Impossible Parkour in Stopmotion
We gaan weer parkouren met de jongens van 3RUN alleen doen we dat vandaag met behulp van stopmotion, tja zo kan ik het ook!
3x Prank [14 April 2014]
Pranked by the Dudesons Scary Pizza Delivery Russian Hitman body Cleanup
Road Rage and Car Crashes [Part 3 of April 2014]
We gaan de weg weer op en bekijken wat daar gebeurt door middel van de diverse dashcams waar hele vrachten Oost-blokkers uit angst voor verzekeringsfraude mee rondrijden. Het is de derde verzameling van april 2014!
Paddy & Nico - Electric Ballroom
Paddy & Nico - Electric Ballroom, talent
Afgelopen weekend is het achtste seizoen van Britain's got Talent begonnen en daar was meteen een coole act te bewonderen. Ik stel je voor aan Paddy en Nico die niet alleen de jury deed verbazen met hun optreden maar teven het publiek van wie ze een staande ovatie kregen.. Kijk mee!
Getnudies Live [Webcam Girls]
Getnudies Live [Webcam Girls]
Het zonnetje schijnt al heerlijk, de lente lijkt begonnen. Heb je zin om eventjes te webcammen met een leuke babe, neem dan eens een kijkje bij Getnudies. Er zitten 24 uur per dag altijd +50 dames voor je klaar!
No Fear | Parkour and Freerunning 2014
No Fear
Wanneer je aan parkour of freerunning doet, haal je regelmatig de meest halsbrekende toeren uit en zal je af en toe ook in de lappenmand belanden met een blessure. Het gaat erom geen angst te hebben in wat je doet en vandaar dat deze mooie Parkour and Freerunning 2014 clip de titel "No Fear" heeft meegekregen.
DJ Castor presents The #Hashtag Videomix
DJ Castor presents The #Hashtag Videomix
Steve Wauters, bij ons inmiddels beter bekend als DJ Castor, heeft weer een nieuwe 45 min. durende videomix voor je klaargezet. The #Hashtag Videomix van April 2014 met o.a. nummers van Lady Gaga, Kylie Minogue, Zedd, Sigma, Klingande, Example, The Chainsmokers en vele andere. Ga er eventjes lekker voor zitten en laat je verrassen door zijn nieuwste creatie. Playlist, via het linkje onder de video..
Wie van de Drie [13 April 2014]
Nici Dee Lilly Roma Emilie Payet
Asian Coworker | Movie vs Real Life
Asian Coworker
In films zijn er allerlei stereotypes, en een daar van is de Aziatische collega die we in deze Movies versus Real Life clip eens tegen elkaar houden..
Soufiane Touzani & Winne | Kampioen !
Soufiane Touzani & Winne
De Rotterdamse freestyle voetballer Soufiane Touzani behoeft allang geen introductie meer op TLP en maakte al in 2005 furore met een freestyle voetbal filmpje op Youtube die toen miljoenen keren wereldwijd werd bekeken. Samen met rapper Winston Bergwijn, Winne maakte hij deze vette clip waarin Touzani nog eens zijn soccer skills showt terwijl Winne voor de muziek zorgt.. Twee Rotterdamse Kampioenen dus die niet alleen faam voor zich zelf verwierven maar tevens de jeugd inspireren meer te bewegen.
Emma Watson or Sofia Vergara
Emma Watson or Sofia Vergara
Modellen, we zien ze in alle soorten en maten op het internet voorbij komen, de een wat meer gephotoshopped dan de ander, en daarom volgens sommige fake. Wat je misschien niet wist is dat het nog veel verder gaat dan een beetje photoshop en dat sommige modellen die je meende te kennen, helemaal niet bestaan. Neem UK model Emma Watson bijvoorbeeld die niemand anders dan Sofia Vergara blijkt te zijn..
GoPro Best of Animals 2014
GoPro Best of Animals 2014
Dat je met een GoPro camera mooie beelden schiet zal ondertussen geen geheim meer zijn. Van wie anders dan je favoriete huisdier maak je je eerste beelden en als het een beetje mee zit kom je nog eens ergens waar bijvoorbeeld wilde dieren rondlopen. Ik heb gisteren deze grappige GoPro Best of Animals 2014 compilatie in elkaar geknutseld... Playlist met de gebruikte clips op nummer vind je hier bij meer lezen!

Best of Naughty Nuns Gone Wild - Just for Laughs
Best of Just for Laughs
Het Canadese verborgen camera programma Just for Laughs timmert al zo'n 25 jaar langs de weg met hun grappen en grollen en brengen zo nu en dan een best of clip uit met een thema. Vandaag een Best of Naughty Nuns Gone Wild!
Girls Only 124 [the Mix]
Girls, Mix
Meer Images
People Are Awesome - Windsurf Edition
People Are Awesome - Windsurf Edition
We hebben weer een mooi deeltje uit de People are Awesome serie met vandaag de allermooiste beelden uit de Windsurf sport.. Ga er eventjes lekker voor zitten want het is een pareltje... Check!
Portrait of Lotte
Portrait of Lotte
We hebben een leuke timelapse video van ene Lotte die zichzelf van kleuter tot tiener filmde en dat ziet er vervolgens afgespeeld in timelapse zo uit..
Wanted Man Prank
Wanted Man Prank
We gaan de straat op en laten mensen geloven dat één van de FBI's meest gezochte criminelen ontsnapt is.. Heeft U hem misschien gezien ?!
Truck Crashes in Asia Part 2
Truck Crashes in Asia Part 2
We kijken tegenwoordig ook mee via dashcams in andere landen als Rusland en zo zijn we vandaag aangeland bij een nieuwe editie van de Truck Crashes in Asia serie... De tweede!
Ian Henson GOT Skills
Ian Henson GOT Skills
Ik stel je vandaag voor aan Ian Henson die wat aardige trucjes kan met een paar hoepels en ballen, kijk eventjes mee en beslis zelf...
Wie van de Drie [12 April 2014]
Lucy Pinder Aspen Rae Guerlian
Eating Junk Food at the Gym
Eating Junk Food at the Gym
Junkfood is ongezond en is 9 van de 10 keer een dik maker, maar tegelijkertijd meestal ook nog eens erg lekker. Te veel junkfood, kan je weleens duur te komen staan in de sportschool al lijken sommige mensen zich daar weinig zorgen over te maken.
Animated Short - Francis
Animated Short - Francis, animation
We hebben vandaag een leuke doch spannende animatie met als titel "Francis" naar een verhaal van screenwriter Dave Eggers en vormgeven door Richard Hickey...
Ultimate Car Crash Compilation
Ultimate Car Crash Compilation
Niet alleen krijgen we iedere week een Best of Fails voor onze kiezen van de jongens van Fail Army ook zetten ze af en toe een leuke special online, met dit keer een Ultimate Car Crash Compilation..
The Beach Spy [76]
beachspy
Meer Images
Zap de Spi0n Part 214
Zap de Spi0n Part 214
We zijn weer veertien dagen verder en dat betekent dat er weer een overzichtje is met de meest virale clips van de afgelopen twee weken, door de Franse site Spi0n. Nummertje 214 alweer!
Rocket Launcher Prank!
Rocket Launcher Prank!
Het zou wat zijn als de politie werd uitgerust met raketwerpers, dat levert namelijk vrij bizarre situaties op. Kijk maar eens mee naar deze nieuwe verborgen camera actie van de mensen van Just for laughs!
3RUN Cambodia | Temple Run
3RUN Cambodia
We bevinden ons in Cambodja met de mannen van 3RUN die heel wat bloed, zweet en tranen achterlieten in de Cambodjaanse jungle en gaan freerun / parkouren in een tempel al daar... Check!
GoPro Best of Extreme Sports 2K14
GoPro Best of Extreme Sports 2K14
De allermooiste beelden heb ik vandaag tot het laatst bewaard en kun je gaan zien in deze schitterende Best of Extreme Sports 2K14 montage, met filmpjes die stuk voor stuk zijn opgenomen met de GoPro HD camera.. EPIC!
Epic Bikini Cut Prank | the Beach Spy Returns
Epic Bikini Cut Prank
Zoals ik al eerder aankondigde op onze Facebook pagina gaat morgen het nieuwe Beach Spy 2014 seizoen van start en momenteel is onze held druk in de weer met de foto's ontwikkelen die hij de afgelopen maanden geschoten heeft op de diverse stranden. Dat dit niet altijd even makkelijk gaat en er zelfs allerlei trucjes moeten worden bedacht om de dames topless te krijgen zien we in deze video.. Of nee wacht.. Alle Beachspy jaargangen vind je hier!
Viral Shorts [11 April 2014]
Banned Comercials Montage Charge! Toren C - Detectiepoortje
The Truth about DJ's These Days...
The Truth about DJ's These Days...
Deejays verdienen met het draaien van andermans plaatjes tegenwoordig astronomische bedragen. Een paar uurtjes op een feestje je ding doen levert toch al snel 20k op, wie wil dat nu niet... Terecht ? We kijken eventjes mee met de DJ's Sander Van Doorn, Laidback Luke en Steve Aoki... EPIC!
Pizzababe Lana James
Pizzababe Lana James
Onze Pizzababe van de dag, Lana James is bij Playboy de hele maand april 2014 Cybergirl van de maand. Lana is 20 lentes jong en vol in de bloei, althans dat vind Playboy fotograaf Jose Luis die de mooie Texaanse uit Dallas graag op de foto slingerde. Lana is de laatste Pizzababe van deze week en morgen starten we met het eerste deeltje uit onze Beachspy serie voor 2014... RATE!
A Far Walk From Home
A Far Walk From Home
Ik stel je voor aan professioneel skater Ryan Walker uit het zonnnige St Helena, California die in deze short film, A Far Walk From Home, zijn allerbeste trucs en skills showt, een aanrader!
Wallpaper Magic [351]
wallpapersMeer Images
Leanna Decker in Black & White
Leanna Decker in Black & White
De altijd mooie Leanna Decker zagen we al diverse malen voorbij komen als onze Pizzababe van de dag en vandaag hebben we heerlijk bewegend materiaal van deze redhead in een clip, met als titel "Stay High", van Playboy fotograaf Jose Luis...
Amelymeloptical illusion
Amelymeloptical illusion
We gaan kijken naar ene Lindzee die een schitterende act heeft met ringen genaamd, Amelymeloptical illusion... Cool!
Lucky People Montage | Game of Death
Lucky People Montage
Sommige mensen hebben al het geluk van de wereld in hun leven en weer anderen lijken zich van het ene pech verhaal naar de volgende te slepen. Een ding is zeker, de mensen in deze compilatie behoren tot de eerste categorie..

Sexdate zoeken, start hier!

Aanraders