Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013


TasteLikePizza - Best of February 2015
TasteLikePizza - Best of February 2015
Het is al bijna lente, in de ogen van de tandartsassistente, en een nieuwe maand betekent dat we nog eens terugblikken op al het moois wat de afgelopen maand te bieden had in onze videomashup.. Het beste van februari 2015 in onze exclusieve videomashup

ENJOY!
Best Bodybuilder Pranks of Just For Laughs
Best Bodybuilder Pranks of Just For Laughs
De mensen van Just for Laughs maken al zo'n 25 jaar allerlei verborgen camera grappen in Canada. Dit zijn hun beste grappen met in de hoofdrol een bodybuilder, en duurt zo'n 7 minuten..

EXTRA:
- Epic Dognapper Prank
- Injured Ice Cream Man Prank
Online Browser Game | Empire
Online Browser Game
Hendrickson HS Lipdub Megamix 2015
Hendrickson High School Lipdub Megamix 2015
We dachten eventjes dat het fenomeen lipdub ondertussen al overleden en begraven was maar niets is minder waar. Zagen we laatst nog Justin Bieber en "friends" een grappige lipdub doen op een feestje van Ariana Grande, vandaag hebben we een heuse megamix die een kleine 13 minuten van duur is en waarin nummers als Thriller, ABC en Uptown Funk verwerkt zitten..
Sex | Now vs Then
Sex Now vs Sex Then
Drone over Nubian Pyramids
Drone over Nubian Pyramids
Ik schat zo in dat we aankomende zomer overspoelt worden met de alsmaar populair wordende filmpjes opgenomen met een drone. Vandaag vliegen we over piramiden zodat je zelf niet meer hoeft te zand happen in de woestijn. Uiteraard zijn er ook mensen die helemaal niet gediend zijn van deze vliegende machines zoals deze huiseigenaar.
The Voice '15 | Nick Offerman & Will Ferrell
The Voice 2015
In het kader van Red Nose Day maakte allerlei beroemdheden grappige clips / filmpjes om met de opbrengst kansloze kinderen te steunen. Nick Offerman en Will Ferrel deden dat door middel van een optreden tijdens The Voice... Kijk en luister mee..
Eurovision 2015 | Top 3
Måns Zelmerlöw - Heroes Polina Gagarina - A Million Voices Il Volo - Grande Amore
Jukin's Best Videos of Week 3 of May 2015
Jukin's Best Videos of Week 3 of May 2015
De allerbeste video's van de afgelopen week volgens JukinVideo zie je terug in het wekelijkse Best of overzicht. Dit is de derde van mei 2015!
Furry Little Friends
Furry Little Friends
Huisdieren zijn geweldig en maken na een tijdje gewoon deel uit van het gezin. Of het nu honden, katten of een hamster is ..
Introducing Fluteboxing
Introducing Fluteboxing
Alsof beatboxen nog niet moeilijk genoeg is, heeft deze gast er een leuke variant op bedacht met behulp van een blokfluit. Ik doe het 'm niet na..
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
First Real-life Hoverboard
First Real-life Hoverboard
Al sinds de films van Back to the Future hopen we ooit eens te mogen kennismaken met de Hoverboard, een soortement van zwevende skateboard zonder wieltjes. Die dag lijkt steeds dichterbij, zeker nu ene Alexandru Duru, uit Canada een eerste prototype bouwde en daarmee tevens een record vestigde voor langste reis per hoverboard.. Musthave!
Best of January 2015 [Videomashup]
Best of January 2015 [Videomashup]
Ook in 2015 gaan we door met onze eigen videomashups waarin we nog eens het allermooiste van de afgelopen maand aan je laten zien in compilatie vorm. Dit is de januari 2015 editie en als je wilt, kan je ook nog alle mashups van 2014 in playlist vorm, achter elkaar bewonderen, hier!

Update: Playlist!

Redneck Avengers | Tulsa Nights
Redneck Avengers
Best Father & Daughter Wedding Dance Ever
Best Father/Daughter Wedding Dance Ever
Bij een bruiloft is het gebruikelijk dat de vader van de bruid de eerste dans, danst met zijn dochter alvorens alle andere gasten de dansvloer op komen. Inmiddels zagen we al een heel wat vaders en dochters voorbij komen die dat deden met een geweldig ingestudeerde dans. Zo ook vandaag!
World of Hardstyle Summer '15 | Special #2
World of Hardstyle Summer 2015
Deenis51 gaat lekker door met het plaatsen van zijn Hardstyle videomixen en vandaag is er een speciale Birthday Special uit de World of Hardstyle Summer 2015 mix. Die je overigens ook als mp3 kan downloaden, dat doe je hier!!!

Hou je meer van Trance ? Check dit!
FanMade trailer for Wonder Woman
FanMade trailer for Wonder Woman
Ik heb het al een paar keer opgemerkt dat we de ene na de andere superhelden film op ons bordje krijgen en een groot deel van die films zijn gebaseerd op de comics van Marvel. Dit keer hebben we een fanmade trailer voor de film Wonder Woman.

Als bonus heb ik nog een 7 minuten durende shortfilm van Samsung Mobile met Lionel Messi als een van Marvel's Avengers..
TLP Wallpaper Magic Archive

10 Weirdest SEXUAL Fetishes
10 Weirdest SEXUAL Fetishes
Je kan het zo gek niet bedenken of er zijn wel mensen te vinden die er seksueel van opgewonden raken. In deze top 10 zie je de meest bizarre fetisjes die je maar kan bedenken..
Mad Men Tribute | There is no Big Lie
Mad Men Tribute
De serie Mad Men van AMC gaat over reclamemakers van het fictieve reclamebureau Sterling Cooper eind jaren vijftig. Centraal staat Don Draper, een van de belangrijkste medewerkers van het bedrijf, al moet ik eerlijk bekennen dat ik nog nooit een aflevering van deze serie gezien heb. We hebben vandaag een tribute, met spoiler alert!
Strength | Best 2015 Motivational Video
Strength
Ik had mezelf dit jaar voorgenomen weer eens wat vaker de sportschool te bezoeken maar tot op heden is daar nog weinig van terecht gekomen. Ik heb wat motivatie nodig, en misschien jullie ook wel. Wellicht dat deze "Best 2015 Motivational Video", van Youtube kanaal HD Gallery, je een stap in de goede richting brengt..
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Animation Roundup #1 | May 2015
Reach Aloha Hohe Can I Stay
Meer Animation!
Internetest Safety video on the Internet
Internetest Safety video on the Internet
Als bedrijf zijnde wil je graag dat je filmpjes viraal gaan op het internet om zo maximale exposure te krijgen voor je bedrijf en bedrijfsnaam. De mensen van Delta Airlines maakte deze grappige viral waarin allerlei bekende internet memes / sterren voorbij komen.. Check het uit!
Best Fails of the Week 3 May 2015
Best Fails of the Week 3 May 2015
Het is weekend en dat betekent dat we weer allerlei overzichtjes hebben met de beste clips van de afgelopen week. De mensen van Fail Army verzorgen iedere week een best of faal clips compilatie, dit is de derde van mei 2015!
Game of Thrones: The Musical | FULL
Game of Thrones: The Musical
Eergisteren liet ik je al een teaser zien van de Game of Thrones musical, een project tussen de leden van de band Coldplay en de cast van Game of Thrones voor Red Nose Day. Vandaag heb ik de gehele musical, in totaal 12 minuten, voor je klaarstaan..

Kijk ook: Khaleesi doet Reggae
Failtube [22 Mei 2015]
What a Moron Girl bullies Boy I am not Drunk
Meer Failtube!
Evolution of the Bikini | by Amanda Cerny
Evolution of the Bikini
Ook badmode verschilt van jaar op jaar en ieder jaar zien we de laatste trends geshowd door de dames van Victoria's Secret. Vandaag hebben we ex-Playmate, en Pizzababe Amanda Cerny bereid gevonden de evolutie van de bikini met ons door te nemen.. Check!
Luckiest Surfer in Tasmania
Luckiest Surfer in Tasmania
Sommige mensen hebben echt al het geluk van de wereld, neem deze surfer die heerlijk zijn golfje meepakt maar toch wel erg veel geluk heeft door net van z'n plank af te vallen voordat hij op een rots slaat..
Drive Thru Magic Bag | +Roundup
Drive Thru Magic Bag
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je bij elkaar gesprokkeld en we beginnen dit keer met Rahat die het wederom voorzien heeft op Drive Thru medewerkers..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: DJ in the Bathroom prank
Bonus 2: Cricket Blow Challenge with Hot Girls
Bonus 3: Hot Girl Farting Prank
Kilian Martin in Searching Sirocco
Kilian Martin in Searching Sirocco
Dat Kilian Martin een virtuoos is op een skateboard moge onderhand bekend zijn en in het verleden besteden we al diverse keren aandacht aan deze Tony Hawk kloon. Vandaag zijn nieuwste short film, die een kleine 6 minuten duurt en als titel "Searching Sirocco" meekreeg..
Action Movie Kid has a Field Day
Action Movie Kid has a Field Day
Zap de Spi0n #267
Zap de Spi0n
Het was al weer de hoogste tijd voor het viral overzicht van de Spi0n met daarin nog eens de meest populaire clips van het internet verpakt in compilatievorm. Deeltje 267!
40 Years of Creating the Impossible
40 Years of Creating the Impossible
Films en series zien er door de jaren heen steeds realistischer uit dan voorheen en het einde is wat dat betreft nog lang niet in zicht. Een film of serie maken zonder VFX of CGI is al bijna niet meer denkbaar. In deze mooie reel van productiebedrijf ILM zie je wat de laatste 40 jaar zo'n beetje gebracht heeft.
Sing Stick Prank
Sing Stick Prank
Van dezelfde mensen die ons een paar maanden geleden een grappige Limbo dans prank lieten zien komt vandaag deze Sing Stick prank. Gewapend met een Sing Stick gaan we de straat op en vragen argeloze voorbijgangers een stukje mee te zingen terwijl we ons snel uit de voeten maken..
The Man and the Dog
The Man and the Dog
We sluiten de dag af met een echte tranentrekker met in de hoofdrol, een hond, zijn baasje en de oproep om orgaan donor te worden.. Kijk mee!
Failtube [21 Mei 2015]
Singalong gone Wrong Cycling in Russia Muscle-Car Karma
Meer Failtube!
Most Memorable David Letterman Moments
Most Memorable David Letterman Moments
Gister was talkshow host David Letterman voor het laatst te zien op televisie na 30 jaar onafgebroken op de buis te zijn geweest met zijn Late Show. In deze top 10 de meest memorabele momenten op een rijtje..
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Ellen doet striptease voor Dave
Bonus 2: Sting en James Corden duet..
Soccer on Skis
Soccer on Skis
Zit ik je zojuist nog te vertellen dat de meest spectaculaire sporten, sporten op wielen zijn, kom ik deze clip tegen waarin men skiën combineert met voetbal.. Als dit geen nieuwe trend wordt..
Justin Bieber Carpool Karaoke
Justin Bieber Carpool Karaoke
Sinds dat ik vorige maand naar de Roast van Justin Bieber heb gekeken vind ik 'm eigenlijk een stuk minder irritant en blijkt de Biebert een doodnormale knul met te veel geld. Talkshow host James Corden maakt er een gewoonte van zijn gasten zelf op te pikken en ze te verleiden tot Carpool Karaoke. Dit keer is het de beurt aan Justin!
Wheels Fest
Wheels Fest
Ik kan zo in de gauwigheid geen sport op wielen bedenken die niet spectaculair is en het lijkt wel hoe minder wielen hoe meer spektakel. Ik heb een heerlijke "Motorsports Show Reel" compilatie voor je neergezet.

Bonus: De nieuwe Freeride Mountain Biking Is Awesome 2015 montage, ENJOY!
Wallpaper Magic [524]
wallpapersMeer Wallpapers
Dustbusters
Dustbusters
Dat sommige commercials grappiger zijn dan andere bewijzen de mensen van "Even Apeldoorn bellen" keer op keer en ook deze commercial voor de Dustbuster is er een die ik grappig genoeg vond om met jullie te delen..


Kijk ook deze Golden Oldie!
Nerdy girl beats up Guys at the Gym
Nerdy girl beats up Guys at the Gym
De vrouwelijke Muay Thai kampioen Germaine Yeap verleende haar medewerking aan deze prank van MxmanTV om eens 'n nieuwe Muay Thai leraar in de maling te nemen op de sportschool. Zo gezegd zo gedaan!


Deze dame kende we nog van deze video!
Transformers Ruin your Favorite Movies
Transformers Ruin your Favorite Movies
We worden helemaal doodgegooid met allerlei superhelden films en ook in de Transformers film reeks komt volgend jaar een nieuw deel, Transformers 5: Rise Of Unicron. Zo ver is het nog niet maar er is al wel een trailer hier te zien. Wat als de Transformers in nog veel meer films te zien zouden zijn, in je favoriete films bijvoorbeeld.. Zitten we daar op te wachten ?!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers