Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013


Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Wakeboarding Amsterdam in a Tux
Wakeboarding Amsterdam in a Tux
We zagen Youtuber Casey Neistat al een paar keer snowboardend door de straten van New York gaan en gisteren was hij in Amsterdam om daar geheel in stijl te wakeboarden over de Amsterdamse grachten. Helaas was de politie er minder blij mee...
Best Movie Releases June 2016
Best Movie Releases June 2016
Voor welke films moet je de aankomende maand toch echt eventjes naar de bioscoop ? Je ziet het in het maandelijkse overzicht met de nieuwste trailers met films die de aankomende maand uitkomen.. Welke film ga jij sowieso kijken ?
Getnudies - Live Cams
Getnudies - Livecams
Bully | by Gnoccatime
Bully
Onze grote vriend Stefano van Gnoccatime heeft nog eens wat leuke clips met sexy dames voor ons in de mix gegooid in deze laatste video-edit van zijn hand, met titel "Bully"...
Zap de Spi0n Part 310
Zap de Spi0n Part 310
GoPro: Spice Island Thru My Eyes
GoPro: Spice Island Thru My Eyes
Het ziet er buiten goed uit met alsmaar warmer wordende temperaturen, en zo langzamerhand krijg ik de indruk dat de zomer van start gaat. Mooi natuurlijk want dan komen er nog meer van dit soort coole GoPro filmpjes voorbij... vandaag gaan we surfen + een bonus clip van Son of Kama!
Best Fails of the Month May 2016
Best Fails of the Month May 2016
In dit laatste weekend van de maand mei 2016 blikken we samen met Fail Army nog eens terug op de afgelopen maand met hun maandelijkse fail compilatie..
Shampoo Prank Part 5
Shampoo Prank Part 5
We gaan het strand op met een flesje shampoo en de jongens van HoomanTV om niets vermoedende badgasten het leven zuur te maken als ze een douche willen nemen, en de shampoo maar niet op lijkt te gaan..
Failtube [27 May 2016]
Best Wallpapers Week #4 | May 2016
Mario Maker Wedding Proposal
Mario Maker Wedding Proposal
Het valt allang niet meer mee om nog op een originele wijze je meisje ten huwelijk te vragen, want door de jaren heen zagen we al allerlei manieren de een nog cooler dan de andere. Deze gast, is een gamer en besluit zijn meisje via Super Mario Bros. te vragen met behulp van Mario Maker...

Join Tastelikepizza on Facebook

Wolverine Movie Kill Count
Wolverine Movie Kill Count
Iemand was weer zo vriendelijk om alle "kills" van Wolverine op een rijtje te zetten tot deze "Wolverine Movie Kill Count" supercut...
Movie Stunt Showreel 2016 | Damien Walters
Movie Stunt Showreel 2016
Damien Walters is een van de gelukszakken die van zijn hobby, freerunning / parkour, zijn werk heeft gemaakt en speelt inmiddels in allerlei bekende Hollywood producties mee als stuntman. Dit is zijn showreel 2016 met zijn stunts van het afgelopen jaar...

EXTRA:
- Welcome To A Supercut (Movie Mash)
Remi Gaillard presents Emergency
Remi Gaillard presents Emergency
Een Fransman waar we de laatste jaren veel te weinig filmpjes van zien doorkomen is Rémi Gaillard die we al sinds 2007 volgen op TLP. Vandaag kruipt hij in de rol van een patient, dokter en ook nog een apotheek... Heerlijk!
VS Angels lipsync Can’t Stop The Feeling
Victoria's Angels lipsync Can’t Stop The Feeling
Vitaly sneaks on The Hollywood Sign
Vitaly sneaks on The Hollywood Sign
We hadden al even een tijdje niks meer gehoord van Vitaly Zdorovetskiy van youtube kanaal VitalyzdTV, die onlangs nog een film maakte met andere bekende prankers op Youtube, "Natural Born Pranksters". Om te vieren dat hij weer helemaal terug van weggeweest is, beklom hij het wereldberoemde "Hollywood Sign" en wapperde daar met een vlag met de tekst "I'm Back"...
Racing & Rally Crashes | Week 20 May 2016
Racing & Rally Crashes, Week 20 May 2016
Bij gemotoriseerde sporten gaat het nogal eens mis en al dat soort momentjes / fragmenten zie je nog eens terug in deze wekelijkse Racing & Rally Crashes compilatie. De week van 20 mei!
Ultimate Compilation 2015/16 | JOE.CO.UK
Ultimate Compilation 2015/2016
Ik heb jullie al vaker filmpjes voorgeschoteld van Joe.co.uk die zich gespecialiseerd hebben in allerlei Premier League parodie filmpjes waarin Louis van Gaal nogal eens de hoofdrol had. Helaas zijn dit doorgaans wat korte filmpjes maar niet getreurd vandaag heb ik een 25min. durende compilatie voor je neer gezet... Check het uit!
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Failtube [26 May 2016]
Insane Bait Bike Paintball Prank | +Roundup
Insane Bait Bike Paintball Prank
Ik heb weer een aantal prank video's voor je opgespaard en we beginnen dit rondje met een "Bait Bike Prank" waarin de dieven dit keer te maken krijgen met een waakzame paintball sluipschutter... meer hieronder..
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Can You Rub Some Lotion On Me ?
Bonus 2: Catcalling Construction Workers
Bonus 3: Bad Tattoo Prank Goes Too Far TIP: Bonus 4: Chilli Tampon Prank!
Tufts Commencement 2016 | Simpsons
Tufts Commencement 2016, Simpsons Voices
Hank Azaria is een acteur en komiek en misschien wel het meest bekend door het inspreken van allerlei stemmetjes voor "The Simpsons". Toen hij een speech moest houden na zijn bul in ontvangst te hebben genomen op Tufts University, deed hij dat natuurlijk in Simpsons stijl.. Check!
Best of Coub compilation #14
Best of Coub compilation
Net als afgelopen week hebben we vandaag weer een compilatie met allerlei "Coub" filmpjes, wat eigenlijk gewoon korte geloopte clips zijn. Deeltje 14!
Breakfast | Expectations vs Reality
Expectations vs Reality
Men zegt dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is en dus lieten we vandaag fitness model Svetlana Bilyalov ons ontbijtje klaarmaken. Al hadden we ons dat net iets anders voorgesteld..
Ice Drifter
Ice Drifter, Redbull
Chewbacca Mom drives James to Work
Chewbacca Mom drives James Corden to Work
De afgelopen week stond het internet vol met filmpjes van een moeder die een Chewbacca masker kreeg voor haar verjaardag en met het masker op in de auto stapte om een filmpje van zichzelf te maken. Ook James Corden zag dat filmpje en nodigde de virale moeder uit om hem naar zijn werk te rijden.. hier de beelden!
Today I F&#KED Up | Worst Sex Screwups
Today I F&#KED Up, Worst Sex Screwups
Er zijn van die dagen dat alles meezit maar vaker zit het tegen en dat kan soms tot vreemde situaties leiden. In deze "Today I F&#KED Up" komen vier mensen aan het woord die vertellen uit ervaring...
Failtube [25 May 2016]
Shortfilm | Singularity
Singularity
Tijdens een oorlog tussen mensen en androïden, moet een Delta Force team de Amerikaanse president te redden die in handen is van de gevaarlijke vijand in de Live Action CGI short "Singularity"...
George Michael vs Mike Posner | Mashup
George Michael vs Mike Posner
Als ik naar buiten kijk krijg ik nog niet echt een zomers gevoel mede omdat de zon nog steeds op zich laat wachten. Gelukkig kan je met een beetje muziek en leuke beelden het zomergevoel krijgen, en dat geldt zeker voor deze heerlijke mashup van Paolo Monti met platen van George Michael en Mike Posner getiteld "Outside in Ibiza"... dé zomerhit van 2016 ?!
Flamethrowing Guitar & Smokin Bass
Flamethrowing Guitar & Smokin Bass
Niet alles wat uitvinder Colin Furze bedenkt hoeft nuttig te zijn of een probleem op te lossen. Soms maak of bedenk je dingen die gewoon leuk zijn om te doen en je een goed gevoel geven, aldus Colin.. Check hier zijn "Flamethrowing Guitar en Smokin Bass" plus de making of video's ...
Shortfilm | Welcome to Gainsville
Welcome to Gainsville
Het wil nog steeds niet helemaal lukken met mijn voornemen om eens wat vaker de sportschool te bezoeken en als ik deze oefeningen eens bekijk dan is het echt al te lang geleden...
Hilarious Extreme Idiots 2016
Hilarious Extreme Idiots 2016
Deadpool Pranks Spider-Man
Deadpool Pranks Spider-Man
De film Deadpool is een van de beste superhelden films van de afgelopen jaren en op Youtube zijn er ondertussen allerlei enthousiastelingen die verkleed als Deadpool filmpjes maken. Zoals deze Deadpool wannabe die collega Spiderman prankt...

EXTRA: Officiële DeadPool Gagreel!
Best of Dashcam Europe #48
Best of Dashcam Europe
Ik ben blij dat ik zelf nooit de drukke weg op hoef om aan het werk te kunnen gaan. Met de drukte komen er ook meer ongelukken zoals de afgelopen week weer eens bleek met de langste files in de Nederlandse geschiedenis. Gelukkig hoef je tegenwoordig zelf niet te rijden om te zien hoe het er op de weg aan toe gaat en kijken we mee via allerlei dashcams..
Funny School Fails | Fail Army
Funny School Fails, Fail Army
Het is woensdag en dat betekent dat er weer een mid-weekse fail compilatie van Fail Army klaar staat met dit keer als thema "School is Out", een montage clip van allerlei fail filmpjes op school.. Check!
10 Years TLP | My Favorites #4
Asp Me Jungle Jail Jinky Jenkins & Lucky Lou
Tastelikepizza bestaat deze maand precies 10 jaar, om dit te vieren, post ik de aankomende dagen telkens drie persoonlijke favorieten!
Man's Best Friend
Man's Best Friend
Katten hebben een verzorger maar honden daarentegen doen niets liever dan hun baasje blij maken door bijvoorbeeld als een dolle achter een stok of bal aan te rennen. Helaas zijn er ook honden die het overdrijven..
Failtube [24 May 2016]
Manchester Airport Proposal Flashmob
Manchester Airport Proposal Flashmob
Na een vakantie in de Dominicaanse Republiek werd moeder van twee, Karen Blackburn, door de bewaking op het vliegveld van Manchester uit de wachtrij gehaald voor wat leek op een routine controle. Alleen wist ze niet dat de bewaking en ook andere vakantievierders onder één hoedje speelde met verloofde Chops Owen, die haar met het nummer "Marry Me" van Bruno Mars, op ten huwelijk vroeg..
Watts Zap - Part 16 | 17.05.2016
WattsZap, Eurosport
We hebben weer een nieuw deeltje uit Eurosport's Watts Zap serie voor je klaar gezet, uitgezonden afgelopen week op 17 mei met een kleine 10 minuten aan grappige sportbeelden en dito soundbites...
Drone Star Wars
Drone Star Wars
De mannen van Youtube kanaal Corridor Digital verassen ons regelmatig met coole CGI & VFX short films en zo ook vandaag met een mooie Star Wars themed short, getiteld "Drone Star Wars" attack of the Drones...

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers