Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

Serenading Naked Girls @ the Nudie Beach
Serenading Naked Girls @ the Nudie Beach
Zalman Kraus zagen we al een paar keer eerder voorbij komen met zijn serenades aan leuke dames op het strand en vandaag waagt hij zich zelf zelfs op een naaktstrand om daar de dames toe te zingen... Wij kijken mee!
Ultimate Fails Compilation 2014 | So Far
Ultimate Fails Compilation 2014
De jongens van Fail Army verzorgen iedere week een leuke Fail Compilatie waarin we nog eens de beste fail clips van die week in vogelvlucht voorgeschoteld krijgen. Vandaag hebben ze alvast een beginnetje gemaakt met de Ultimate Fails Compilation 2014... Check!
Failtube [22 Juli 2014]
Liquor Store Rampage Stunt gone Wrong Corrine Brown has a Meltdown
Selfdriving Volkswagen in NL | Real or Fake ?
Selfdriving Volkswagen in NL
Diverse merken zijn bezig met het ontwerpen van een auto die zichzelf kan rijden en waarbij je dus eigenlijk gewoon op de achterbank kunt plaats nemen. Deze beelden van een zelf rijdende autonome Volkswagen Golf doken vandaag op en volgens Autoblog zijn dit echte beelden, niks geen trucage of andersoortig bedrog... Wat denk jij ? Real or Fake ?!
Pizzababe Natalia Starr
Natalia Starr
Afgelopen maand kon je al eventjes genieten van de mooie Poolse schone Natalia Starr, die ook nog eens een blondine van nature is. Deze 21 jarige schoonheid, geboren in Bialystok, Polen straalt in deze zomerse shoot van Playboy fotograaf Holly Randall... RATE!
Epic verdwijntruc op het Terras
Epic verdwijntruc op het Terras
Langzaam maar zeker word het nu toch echt zomer met temperaturen die tot 30 graden oplopen dit weekeinde. Perfect weer om op het terras te gaan zitten maar dat doe je natuurlijk niet zonder internet. Laptop mee dus, al moet je daar wel mee uitkijken, want voor je het weet....
Nature Paradise
Nature Paradise
Kijk eens wat vaker naar buiten, hoe mooi de natuur eigenlijk wel niet is of bekijk gewoon deze heerlijke Nature Paradise timelapse video van Gnocca!
Wallpaper Magic [408]
wallpapersMeer Images
Make it Sound FAT | Animation
Make it Sound FAT
We hebben vandaag weer eens een leuke animatie voor je gevonden die de titel "Make it Sound FAT" heeft en een afstudeerproject is van Romwald Bogun, Sťbastien Baron, Romain Tinturier, Aurťlien Cova, Jorris Minjollet, Pauline Lelarge en Quentin Lebastard leerlingen op de Bellecour ESIA 3D school. NICE!
Introducing JIBO: The World's First Family Robot
Introducing JIBO: The World's First Family Robot
Een robot kan je leven in de toekomst wellicht een stuk gemakkelijker maken maar helaas is het nog niet zo ver, al gaan we met deze Jibo, The World's First Family Robot, de goede kant op. Er zijn echter nog wat "foutjes" die verbetering kunnen gebruiken.. Kijk mee!
Driving in Asia [11]
Driving in Asia [11]
We nemen weer een kijkje aan de andere kant van de wereld door de diverse webcams die daar op de dashboards zijn gemonteerd, de zogenaamde dashcams, in dit elfde deel van Driving in Asia..
TLP Best of April 2014 [Videomashup]
ownmash14, mashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand vind je nog eens terug in onze eigen maandelijkse videomashup die ook dit keer weer helemaal puik gelukt is. Een playlist met alle gebruikte clips op nummer vind je terug bij meer lezen.. CHECK!

Speed Vol. 3 | Black Out [Epic]
Speed Vol. 3
We zijn aangeland bij een nieuw deeltje uit onze Speed serie met allerlei voertuigen en waaghalzen die snelheid maken. Eerder kon je al twee delen zijn uit deze reeks en vandaag is het dan ook tijd voor deeltje drie..

Feedback is appreciated!
LFCC 2014 - Cosplay Music Video
LFCC 2014 - Cosplay Music Video
Afgelopen week werd er in het Londense Earls Court in de UK het London Film and Comic Con festival gehouden en de mensen van Sneaky Zebra waren daar natuurlijk weer bij en maakte daar deze Best Cosplay muziek video bij... Check!
Failtube [21 Juli 2014]
Is it a Woman ? We are Sailing Meanwhile At the Gasstation
Tomorrowland 2014 | First Time + Opening
Tomorrowland 2014
Afgelopen weekend werd het Tomorrowland 2014 festival gehouden bij onze Zuiderburen en het is nog eventjes wachten op de Aftermovie maar wel hebben we alvast een impressie van de opening en ook lopen we mee met een dame die dit jaar voor het eerst dit spektakel meemaakt... Zeker eventjes kijken dus!
Pizzababe Tunde
Pizzababe Tunde
In een ver verleden zagen we deze Tunde al eens in onze "Wie van de Drie" serie, die je elk weekend voorbij ziet komen maar vandaag staat Tunde er alleen voor en wil ik graag jullie ratings zien voor deze 32 jarige schoonheid uit Boedapest, Hongarije. RATE!
Zap de Spi0n Part 228
Zap de Spi0n Part 228
We zijn weer een 14 dagen verder sinds het vorige deel uit de Zap de Spi0n reeks waarin nog eens de meest virale clips in sneltreinvaart voorbij komen.. Check het uit!
Wallpaper Magic [407]
wallpapers, handpickedMeer Images
It's Pizza Time
It's Pizza Time
We gaan samen met de mensen van "Joblo MovieNetwork" terug naar het verleden om Doc Brown een Pizza te bezorgen die hij in de toekomst besteld heeft. Kijk dat is pas service!
Dating is Scary | BlackboxTV
Dating is Scary
Een date is tegenwoordig zo geregeld via een van de vele datingsites maar toch moet je je altijd afvragen bij wie je op de bank beland... Kijk even mee!
Best Cat Pranks of Just for Laughs
Best Cat Pranks of Just for Laughs
De allerbeste verborgen camera grappen waarin de kat centraal staat van het Canadese Just for Laughs zie je in deze leuke compilatie..
Fly On | Gnoccatime
Fly On
Stefano van Gnoccatime is een persoonlijke vriend van de site en heeft in het verleden al heel wat mooie video-edits voor TLP afgeleverd. Op 1 augustus stopt hij met zijn site Gnoccatime.net maar natuurlijk niet met het maken van mooie video-edits die hij is begonnen te uploaden in een eigen Youtube kanaal, voor zolang het duurt.. Dit is zijn meest recente masterpiece, Fly on met muziek van Coldplay!
Space Ambassador Walter White
Space Ambassador Walter White
Ik vind het nog steeds erg jammer dat de serie Breaking Bad afgelopen is en had er makkelijk nog een paar seizoenen van kunnen kijken.. Vandaag zien we Walter White, de hoofdpersonage uit de serie, in zijn nieuwe rol als de allereerste Ambassadeur van de ruimte. Hij werd omhoog gelaten tot 25 km boven de aarde... Hier de beelden!
Wie van de Drie [20 Juli 2014]
Yara Ashley Emma Taylor Vixen
Euphoric Hardstyle 2014 Videomix Vol.7
Euphoric Hardstyle 2014 Videomix Vol.7
Dit weekend is er in BelgiŽ van alles te doen, zo is er op het strand van Oostende een concertje van de Backstreet Boys voor de jannetten onder ons en voor de outdoor party liefhebbers is er natuurlijk Tomorrow Land.. Kon je er niet bij zijn, of hou je gewoon niet van friet, dan kan je toch een beetje in de stemming komen met Volume 7 uit de Euphoric Hardstyle 2014 Videomix serie... Yihaa!
Ram vs Dirtbiker filmed with a GoPro
Ram vs Dirtbiker filmed with a GoPro
Gisteren zagen we al een episch GoPro filmpje voorbij komen van een Rus en vandaag heb ik ook een grappige clip gevonden al betwijfel ik of de persoon in kwestie het ook allemaal zo grappig vond om met een boze ram achter zich aan te rijden... Wij kijken mee!
Game of Thrones Remixed
Game of Thrones Remixed
We zagen Youtube user MetroGnome al eerder coole remixen maken van bekende TV-shows, zo was er bijvoorbeeld ook al een coole Breaking Bad, Dubstep Remix te vinden op TLP. Vandaag een leuke remix van zijn hand van de meest populaire TV-show van het moment, Game of Thrones!
Girls Only 144 [the Mix]
Girls Only 144 [the Mix]Meer Images
To The Other Side
To The Other Side
Het leven wordt steeds gemakkelijker gemaakt door de voortschrijdende technologie, maar waar houdt het op en is het eigenlijk allemaal wel zo goed wat we doen en willen ?! Zie hier The Other Side, een heerlijke shortfilm van ArtFX!
3x Weird Al Yankovic
3x Weird Al Yankovic
Weird Al Yankovic is de uitdaging aan gegaan om in acht dagen tijd, net zoveel spoofs te maken en afgelopen week kon je daarvan al de eerste clip zoen. Het was de parodie op Pharell's hitsong, Happy zien met titel "Tacky". Vandaag heb ik nog drie parodieŽn voor je klaargezet. Zo is daar Iggy Azalea nummer 1 song "Fancy" wat tot "Handy" werd omgedoopt, Robin Thicke's 'Blurred Lines' heet nu "Word Crimes" en last but not least Lorde's "Royals" wat in deze spoof ineens de titel, "Foil" draagt... Check!
Identical Twins Prank
Identical Twins Prank
Ik liet je vorig weekend al de beste pranks met een tweeling zien van het verborgen camera Just for Laughs en vandaag zien we iets soortgelijks, dit maar uitgevoerd door de mensen van Public Pranks!
Watts Zap 2014 - Part 30
Watts Zap 2014
In de zomer is er altijd genoeg te doen op sportief gebied. Zo hebben we zojuist het WK 2014 achter de rug, is de Tour de France bezig en werd er getennist op Roland Garros en Wimbledon. Hoogste tijd dus voor een nieuw deel uit de Watts Zap 2014 serie waarin we vandaag zijn aangeland bij deeltje 30 uitgezonden op 15 juli 2014! ENJOY!
Luckner - RUN
Luckner - RUN
Zoals jullie misschien al weten worden de maandelijkse TLP mashups gemaakt door GerryB van StungTV die behalve heerlijke compilaties ook vaak wordt uitgenodigd voor wat meer officiŽle projecten. Zo was hij in januari op verzoek van Luckner in Zuid-Afrika om deze videoclip voor het nummer "Run" te schieten... RESPECT!
Wie van de Drie [19 Juli 2014]
Marina Kami Rikku
Blow Job Gone Wrong
Blow Job Gone Wrong
Je vriendin, of Łberhaupt een vrouw aanspreken over haar bed prestaties is niet echt aan te bevelen, het maakt ze vaak onzeker en je moet niet vreemd staat te kijken als je vervolgens een paar weekjes pikstraf mag uitzingen op de bank. Iets wat grapjas Roman Atwood ook tegemoet kan zien...
Best Fails of the Week 3 July 2014
Best Fails of the Week 3 July 2014
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens in compilatievorm voorbij komen in de nieuwe Best Fails of the Week, compilatie van Fail Army... Deeltje 3 van 2014!
The Russian Swing in POV | GoPro
The Russian Swing in POV
Dat je als leek met een GoPro HD camera toch de meest coole clips kan maken zagen we ondertussen al in onze GoPro Sports of Summer 2k14 en de GoPro best of Animals 2k14 compilaties... Vandaag een Rus die gaat swingen terwijl hij alles filmt met dat duivelse cameraatje.. Waterfun, Russia Style, Check!
Dating Naked | the Pros and Cons
Dating Naked
Afgelopen week ging er een clip viraal op het net waarin een nieuw dating format werd voorgesteld van de Amerikaanse kabelaar VH1. Samen met Jimmy Fallon nemen we vandaag de voor- en nadelen van naakt daten door..

Bonus: De originele clip staat hier!
The Beach Spy [90]
beachspy
Meer Images
Severed Head in an Ice Chest Prank
Severed Head in an Ice Chest Prank
Grappenmaker Jack Vale is hele dagen druk argeloze voorbijgangers in de maling te nemen met zijn pranks. Dit keer heeft Jack een vrij lugubere grap bedacht waarin hij met een afgezaagd hoofd de mensen de stuipen op het lijf jaagt... Foei Jack!
Skipping School Ninja Style
Skipping School Ninja Style
In het land van de rijzende zon, Japan gaat alles net eventjes iets anders dan hier in het westen... Al vaak genoeg zijn er allerlei vreemde spelshows voorbij gekomen in de afgelopen jaren waarvan ik persoonlijk zo iets heb van Japan WTF ?! Vandaag zien we een schoolmeisje die wel wat beters te doen heeft dan in een saai klaslokaal zitten, en gaat spijbelen.. NinjaStyle!

Sexdate zoeken, start hier!

Aanraders

Cannot open file (/var/www/tlpizza/2010_tastelikepizza.com/cache//cache-startpos20)